Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

NiČitel PoČÍtaČŮ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Brilantní, ale vrstevníky a učiteli nemilovaný teenager Vitaly Akulov udělá objev, který by měl vyřešit všechny energetické problémy lidstva. Čelí však nepochopení a nepřátelství ze strany světa, školy, mafie a ropných a plynárenských korporací, které nechtějí přijít o zisk. Jen kamarádka ze školy Albina jedná s pochopením. Nyní se však Vitalij Akulov a jeho partnerka musí postarat o své přežití sami. Teenageři se neberou vážně, ale zároveň je chtějí mafiánské klany pro každý případ zničit. Ale ve skutečnosti děti vyzývají celý svět.

  
  NIČITEL POČÍTAČŮ
  ANOTACE
  Brilantní, ale vrstevníky a učiteli nemilovaný teenager Vitaly Akulov udělá objev, který by měl vyřešit všechny energetické problémy lidstva. Čelí však nepochopení a nepřátelství ze strany světa, školy, mafie a ropných a plynárenských korporací, které nechtějí přijít o zisk. Jen kamarádka ze školy Albina jedná s pochopením. Nyní se však Vitalij Akulov a jeho partnerka musí postarat o své přežití sami. Teenageři se neberou vážně, ale zároveň je chtějí mafiánské klany pro každý případ zničit. Ale ve skutečnosti děti vyzývají celý svět.
  . PROLOG
  Na internetu je spousta zajímavých věcí. Vitalik Akulov se ale zajímal o to, jak najít peníze na vědecký objev. Teenager vyvíjel silný zdroj energie, který by musel vyřešit všechny ekologické problémy. Podstatou myšlenky je přeměna gravitonů na elektrony a výroba střídavé elektřiny z prosté gravitace. K tomu si chlapec musel vyrobit obyčejný konvertor, který zachycuje gravitony, které jsou na planetě Zemi kdekoli na světě. Kromě toho gravitony proudí také ze Slunce a z jiných hvězd ve sluneční soustavě. A jejich energie by měla stačit na to, aby věčně bez dobíjení fungoval nejen chytrý telefon nebo iPhone, ale také jezdily elektromobily, létaly vrtulníky s elektromotorem, vytápěly domy a mnoho dalšího.
  Jiný. To jsou myšlenky, které vířily v hlavě patnáctiletého teenagera, který ještě ani nedokončil školu, přestože znal několik jazyků a pozoruhodné intelektuální schopnosti.
  Chlapec zkonstruoval převodník gravitonů na elektrony, navíc tak, aby šlo o jednoduché zařízení, které bylo možné upravit v sériové výrobě.
  Vitalik zřídil ve sklepě celou laboratoř a snažil se najít potřebné materiály pro konvertor. V první řadě je to samozřejmě hořčík, hliník, stříbro, zlato, platina. Správnou kombinací prvků můžete získat unikátní mřížku, která způsobí přeměnu gravitonu na elektron. Dále by měl být výsledný proud přeměněn na užitečnou práci.
  Peníze potřebujete pouze na nákup zlata a platiny. Chlapec na počítači se je snažil stáhnout z různých účtů a karet. Samozřejmě výběr bohatých klientů.
  A to je věc úsudku. Vitalik utěšoval své svědomí tím, že pokud by se objev uskutečnil, nebylo by nutné spalovat přírodní paliva: ropu, plyn, uhlí, rašelinu a tak dále. Takže planeta bude zachráněna před globálním oteplováním. A to je plné katastrofy.
  Před pár lety Vitalik sledoval film o globálním oteplování a ten obrázek ho vyděsil. Za prvé, oceány zaplaví zemi. A pak, když ledové čepice na severním a jižním pólu roztajou, proces se zrychlí. Voda se začne odpařovat mnohem více a planetu zahalí mraky. A to ještě urychlí skleníkový efekt. Teplota začne rychle stoupat a veškerá voda se promění v páru.
  Lidstvo prostě roztaje a planeta Země se stane jako Venuše. Poušť bez života, temná, protože slunce nebude vidět kvůli mračnům prachu a vypařeným oceánům.
  To na chlapce udělalo takový dojem, že začal naléhavě hledat něco, co by mohlo nahradit přírodní uhlovodíková paliva. A čtení fantastických románů přimělo zvídavé dítě používat gravitaci. Zemská gravitace totiž vytváří sílu gravitonů - elementárních částic s rotací v jednom směru. A dají se přeměnit na elektřinu. Navíc gravitony jsou vybuchovány ve velkém množství téměř všemi nebeskými tělesy, a to lidem umožní navždy vyřešit všechny energetické problémy a obnovit ekologickou rovnováhu, díky čemuž se planeta stane kvetoucím rájem.
  Albina se dobrovolně přihlásila, že pomůže Vitalymu, v jeho věku, také neobvykle chytré dospívající dívce. Mladí géniové se to již naučili v malém měřítku a vy si můžete například dobít smartphone bez zásuvky. Ale chtěl jsem něco víc.
  Albina mu zavolá a on převede peníze z cizího účtu - za které může být poslán do kolonie, a obecně je to špatný skutek. Albina sama nabídla, že požádá stát o peníze. Vitalij ale celkem logicky poznamenal, že za tohle by dospívajícímu školákovi nikdo peníze nedal. A s největší pravděpodobností dokonce dát do blázna. Nezbývá mu tedy nic jiného, než spáchat zločin, ale zároveň zachránit lidstvo.
  Vitaliy hovor ignoruje a převede peníze na kartu. Nyní je mohou vyplatit a koupit některé detaily, kromě zlata a platiny. Práce je ještě hodně, ale hlavně dokázal se svou přítelkyní dokázat, že v principu je přeměna gravitonu na elektron možná. A jaká je budoucnost této technologie.
  Chlapec dokončil stahování. Albina znovu volá.
  Vitalik zvedl telefon a zasyčel:
  - Ahoj!
  Ona odpověděla:
  - Co, zase děláš něco, na co neodpovídáš!
  Malý chlapec přikývl.
  - Musíme! Ale pro dnešek je práce hotová, můžeme se potkat v parku? Je to vážná věc.
  Albina tweetovala:
  - Dobře, můj mladý génie!
  . KAPITOLA 1
  Vitalik běžel ke svému příteli. Právě mu bylo patnáct let. Chlapec byl na svůj věk normální výšky, nebo dokonce o něco nižší. Vypadal hubeně, ale zároveň se Vitalik věnoval taekwondu a dobře porážel prkna.
  Chlapec byl velmi schopný, četl velmi rychle a měl vzácnou paměť, měl komplex ve své výšce. Kvůli němu mu připadalo ještě méně let, než je. A z toho odpovídající postoj.
  Ve škole byl chlapec často bit a urážen, takže se nejen učil, ale také šíleně trénoval. Taekwondo je bojové umění se spoustou kopů, které si Vitalik velmi oblíbil. Jak zvládl techniku a jeho malé, ale ztuhlé svaly zesílily, byl respektován a málokdy obtěžován.
  Ale stejně, spolužáci neměli Vitalika rádi - je příliš chytrý, znalý a erudovaný, a to se nikomu nelíbí.
  Problémy jsou i s učiteli. Našli chybu na Vitalikovi, jen abych to neřekl dokonale. Ano, a chlapec se často choval odvážně. Kromě toho se Vitalij, který si pamatoval, jak ho na základní škole mlátili, neustále zastával slabších . A z toho také pramenily boje a konflikty.
  Vitalij byl mezi svými hloupými , krutými a agresivními vrstevníky dusno. Do školy pro zvlášť nadané děti ho ale nevzali, nechtěli zbytečné problémy. Navíc byl Vitalik registrován na dětské policejní škole. Podařilo se mi dokonce navštívit speciální školu. Pachatele příliš zasáhl do slabin, na což málem zemřel, a zřejmě zůstal navždy zmrzačený.
  Vitalik měl tedy velmi bouřlivý a těžký život.
  Je ti sotva patnáct a už jsi svým rozumem skoro starý muž. Vitalik uměl dobře bojovat a měl pověst vlčáka, ale ostatní chlapi se mu vyhýbali. Vztahy s dívkami byly lepší . Milovali vtipného Vitalíka, který uměl skládat milostné básně a byl zdvořilý. Navenek je pohledný, blonďatý, s jemnými rysy, ale příliš dětský. Dívkám se navíc nelíbilo příliš chytré uvažování.
  Rozuměla mu jen Albina. Byla o více než hlavu vyšší než Vitalik a také cvičila taekwondo. Prostě to začala dělat mnohem dříve - od pěti let. A to už měla první dan a černý pás. Na základní škole se Vitalika zastávala, když byl bit nebo šikanován. Ukázal mu triky.
  Pak ji Vitalik zapojil do vědy. I Albina od přírody uměla velmi rychle číst a vše si zapamatovala. Velmi se k sobě hodili. Přirozeně blonďatá Albina byla krásná, ale s příliš mužným obličejem a její ramena z cvičení nebyla žensky široká. Když jsou spolu, mohlo by se dokonce zdát, že jde o syna a matku nebo bratra se starší sestrou.
  Venku byl květen, slunečné a teplé počasí. Vitalik opravdu chtěl běhat bos. Navíc mu z neustálého tréninku a kopanců ztvrdly a svědily podrážky. A když se bosou nohou dotknete hrubého asfaltu, svědění se uklidní.
  V kraťasech a naboso vypadal Vitalij celkově jako dítě. V rukou měl ale tašku se zařízením, které mohlo změnit osud lidstva. Přeměnou gravitonů na proud je možné podle výpočtů mladého génia nekonečně dlouho za každého počasí malým plochým zařízením táhnout nákladní auto nebo velké auto. Nebude tedy nutné těžit ropu, plyn, uhlí, ochromující přírodu.
  Pravda, zázračné dítě pochopilo, že za takový objev bylo velmi mnoho, zejména ropných a plynárenských společností, schopno otočit hlavu. Ostatně představte si, o co přijde mnoho šejků a oligarchů. Zejména proto, že objev by měl zůstat utajen.
  A nikoho by nenapadlo, že blonďák s módním sestřihem, kluk v kraťasech a třepotající se se zaprášenými kulatými podpatky s sebou má něco osudového.
  Kolemjdoucí si ho téměř nevšímali. No, nějaký kluk běží a ten šašek je s ním. I když v Moskvě ani dítě běhající naboso není úplně slušné.
  Vitalik běžel a zpíval:
  Pochopte Zemi, pochopte Zemi
  A ty rozumíš lidem!
  Druhá láska, druhá Země,
  Žádná taková země nebude!
  Z tisíce planet
  Taková zelená neexistuje!
  Z tisíce planet
  Taková krása neexistuje!
  Nechť je paprsek úsvitu
  Slunce bude svítit!
  Vyběhl tedy do parku. Chlapcovy podpatky, tenké, ale svalnaté nohy se míhají. Vitalik si dokonce myslel, že vzhled dítěte má své výhody. Nikdo není šokován nedostatkem bot, když vypadáte jako dítě. O dospělém si budou myslet, že je hlupák, a navenek je to ošklivé.
  Albina k němu šla. Je jí také patnáct, ale vypadá dospěle. Vysoký, se širokými rameny, zakřivený a svalnatý jako ocel. Její chlapi se bojí, když pohne nohou, nebude se to zdát dost. Už tak vysoká dívka měla na sobě sandály na vysokém podpatku, díky nimž byl Vitalik o dvě hlavy vyšší.
  Usmála se, podívala se na svůj protějšek a zaštěbetala:
  - Znovu bos, Vityo! Jsi génius a zároveň dítě!
  Chlapec odpověděl:
  - Víš, když jsem byl zavřený ve zvláštní škole, sebrali mi všechno volné oblečení a boty. A rozdali boty o dvě čísla větší. A brutálně si odřeli nohy. A při sebemenší šanci jsem se jich snažil zbavit a chodit naboso . Zvykl jsem si na to natolik, že jsem se ani nerozkašlal. Ve speciální škole je spousta ošklivých věcí a boty nemají správnou velikost, jedna z nich!
  Albina odpověděla s úsměvem:
  - Vím! Byl jsem také zavřený, a to párkrát! Pravda, ne na dlouho. Je nutné změřit sílu nárazu. Dnes vám ukážu, jak děrovat. Všechny styly mají slabiny. Taekwondo nevěnuje dostatečnou pozornost úderové technice paží a loktů.
  Vitalik přikývl.
  - Thajský box je v tomto ohledu asi efektivnější. I když je hrubý.
  Dívka přikývla, poznamenala a zpívala:
  - A porazí všechno,
  Zdravý čert...
  A to znamená mít potíže
  Koneckonců, box není boj, je to sport,
  Buďte upřímní, jste všude!
  Chlapec plácl bosou nohou v louži od včerejšího deště. Podíval se na spršku, která vylétla nahoru a která se ve slunečních paprscích třpytila jako diamanty, a všiml si:
  - Svět je krásný! Ale kolik je v něm smutku, utrpení, válek, hladu a nemocí.
  Albina přikývla.
  - Ale doufám, že náš objev vyřeší problém hladu po energii.
  Vitaly jako chytrý teenager poznamenal:
  Někomu to ale přinese smutek. Kolik ropných plošin a uhelných dolů se pak zavře.
  Dívka-hrdinka logicky namítla:
  -No, vždycky! Vynález automobilů zruinoval mnoho majitelů hřebčínů. Nemluvě o tom, že auta ročně rozdrtí desítky tisíc lidí.
  Zázračný chlapec přikývl.
  - Ano to je správně! Stejně jako zavádění levných a efektivních robotů může způsobit divokou nezaměstnanost.
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - A co? Vždyť je to dobré!
  A dívka zpívala:
  Jak daleko byl pokrok
  Času bylo nazbyt...
  Nyní se projděte kolem světa
  Před tebou je celý svět zázraků -
  Zapomenuté práce,
  Přestal běhat...
  Roboti tlačí
  Ne muž!
  Vitalik přikývl a znovu plácl nahou patou do vody. Je krásné sledovat, jak se kapky louže rozptylují.
  Chlapec poznamenal:
  - Když vymyslí nesmrtelnost, kanceláře rakví zkrachují. A i to bude důsledek pokroku. Vše se mění a měnit se bude!
  Albina navrhla:
  - Pojď, podíváme se na nějakou atrakci. Pojďme se bavit!
  Vitalik pokrčil rameny a logicky poznamenal:
  - Mnohem větší potěšení získáte z počítačových her, které si můžete zdarma stáhnout z internetu. A jaká to přitažlivost - otočíte se, otočíte se, a je to - všechny radosti!
  Dívka nesouhlasila.
  - Ve hrách je pochybné potěšení také sedět se zabořeným nosem. A tak dosáhnete hodně. Například automobilové závody jsou takhle ve skutečnosti mnohem zajímavější než v herní konzoli!
  Chlapec nesouhlasil.
  - Kupte si helmu pro virtuální realitu a nerozeznáte rasu od té skutečné. Můžete také bojovat s draky. Byly by peníze, pak můžete doslova všechno reprodukovat.
  Albina zamumlala:
  - Byly by peníze! Ano, zlaté tele vládne světu.
  Vitalik zpíval svým zvučným, jasným, jako pionýrský roh:
  -Lidé umírají pro kov,
  Pro kov...
  Lidé umírají pro kov
  Pro metal!
  Satan tam vládne míči
  Tam vládne míč!
  Hrdinská dívka si povzdechla a navrhla:
  - No tak, koupíme si alespoň balíček zmrzliny!
  Malý chlapec přikývl.
  - Je to možné!
  Rychle šli ke stánku. Vitalik cítil bosýma nohama, vycpaným cihlami a prkny, drsný a teplý asfalt. Přesto se žije dobře a jak je květen příjemný. Ach , škoda, proč není věčné léto. Například na Kubě a v Indii zima není. A na jednu stranu je to skvělé. Ale na druhou stranu je tam tolik infekcí, zvláště v Indii.
  I když teď už Indové nejsou vůbec tak chudí jako dřív, je jich prostě moc.
  Lidé se zřejmě potřebují naučit létat do jiných světů a šířit se na planety mimo sluneční soustavu. A budete muset přijít se speciálním hyperpohonem. Tento, jako ten, který se nepohybuje na principu tryskového pohonu, ale na něčem pokročilejším. Mimochodem, gravitony létají rychleji než fotony a při jejich přeměně na elektrony dochází k fragmentaci částic, což má za následek spoustu elektřiny. Takže i letadla a vesmírné lodě mohou létat tímto tahem.
  Vitalik si koupil eskymáka a Albina kokosového. Dívka byla velmi spokojená. Vypadala docela dospěle a připomínala Vitalikovi její vlastní matku. Je to také žena, poměrně velká a v dobré kondici. Zajímalo by mě, proč Vitalij vyšel jen s myslí, a ne s růstem?
  A kdo je jeho otec? Jedním z důvodů nelibosti Vitalijových spolužáků bylo také to, že ten chlapec byl bastard. A to je samozřejmě smutné. Bastarde, to je mírně řečeno, existuje další slovo - bastarde!
  Vitalij opravdu chtěl mít otce a představoval ho jako zdravého, vysokého, silného, atletického a zároveň chytrého. Možná dokonce důstojník nebo generál!
  Albina měla oba rodiče a Vitalik jí záviděl. Pravda, Albinin otec je bývalý trestanec, ale pořád je to lepší než nic.
  Vitalik to vzal a zazpíval:
  Dost válek a smutku na planetě,
  Neztrácejte čas lidi...
  Nenechme své děti
  Stali se obětí vlastních otců!
  Albina s úsměvem přikývla.
  - Jsi hudební!
  Teenageři jedli zmrzlinu. Ty klacky hodili do koše. Šli jsme dál parkem.
  Nějaká nepříjemně vyhlížející bytost jim najednou vyšla vstříc a zavrčela:
  - Nemůžeš kouřit?
  Albina tvrdě odpověděla:
  - Nekouřím a neradím vám!
  Chlap vytáhl nůž a zařval:
  podříznu tvého syna !
  Vitalik posvítil subjektu přímo do slabin. Stál ve správné vzdálenosti a chlapec dokonce vyskočil a investoval do úderu. A holeň mladého bojovníka slavně lámala prkna a lámala cihly. Bandyuga upadl a omdlel bolestí. Jeho nechutný obličej zmodral a z úst mu vyšla pěna.
  Albina poznamenala:
  - Takže můžeš zabíjet! Chcete do dětské kolonie?!
  Vitalik pokrčil rameny a odpověděl:
  - Pár týdnů mi to nevadí . Podívejte se, jak teď sedí na mláděti a jaká jsou tam pravidla a postupy. No, to je sebeobrana!
  Albina se zachichotala.
  - Ano, samozřejmě! Nicméně vzhledem k vaší pověsti... Zavoláme policii?
  Chlapec pokrčil rameny.
  - Nechci to vysvětlovat. Nechte ho ležet, vzpamatujte se a příště si dobře rozmyslí, než se vrhne nožem.
  Vitalik zpíval:
  - Kdyby nebyly školy,
  Kdyby nebyly školy...
  K čemu by se člověk dostal?
  Zaútočil nožem!
  Albina smutně přikývla.
  - Ano, lidé někdy padají specificky. Tady je ten očividný vrah. Možná jsme to neměli nechat takhle. Jděte raději do vězení!
  Chlapec logicky poznamenal:
  - Pokud ještě nedokončil semestr, zóna ho může jen zhoršit. I když jsem se ve zvláštní škole obecně nezhoršil. Dokonce i tam, kupodivu, to bylo s kluky jednodušší. Také si vážili mysli, a to mnozí otcové sami nemají, nebo jejich rodiče tyto podmínky ukončují. Kupodivu, ale ve skutečnosti v dětské kolonii s vrstevníky bylo snazší najít společný jazyk!
  Albina odpověděla s úsměvem:
  - Protože jste zvláštní a odlišní od ostatních, a je jich také velmi mnoho různých a zvláštních. Takže mě to nepřekvapuje. Jdeme do kina nebo tak něco!
  Vitalik přikývl.
  - Na velké obrazovce je sledování filmů samozřejmě příjemnější než na monitoru notebooku, nebo ještě více chytrého telefonu. Utíkejme!
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - Je to možné!
  A sundala si sandály, aby bylo běhání pohodlnější. Její noha nebyla malá, ale opálená, svalnatá a velmi půvabného tvaru. Je nepříjemné chodit na vysokých podpatcích, ale dodává to pevnost.
  A tak ji svědí i podrážky od tvrdých předmětů rozbitých na tréninku.
  A mladým borcům se při běhu blýskaly podpatky. Běželi docela rychle.
  Vitalik zpíval a Albina to zvedla;
  Rytíř opustil dům svého otce,
  Šel hledat přítelkyni!
  Dojatý krvavým způsobem,
  A život šel dokola!
  
  Najít bohatství není problém
  I když se život valil ze svahu!
  Všechno zlato světa je nesmysl
  Cigareta je sevřená v zubech!
  
  Poprvé zamilovaný chlapec
  Ústa propletená pod žlutým javorem!
  Oh, vážím si toho, svaté oko,
  Před ikonou padl na kolena!
  
  Narodili jsme se pod zlou hvězdou
  Kdo znal náš osud, vzlykal!
  A život teče - proud vody,
  Našel jsem ideál svého Boha!
  
  A církev, pravoslavná církev,
  Setkává se se zvoněním!
  Prošel pouští - prorazil,
  Proud utrpení s těžkým sténáním!
  
  Bojuji, trpím, krev je řeka,
  Zlý nápor nepřátel byl odražen!
  A kde najít Kristův odpočinek,
  Jistě jen ve vlhkém hrobě!
  
  Pallas se svíjí v pekle
  Zdálo se, že osud byl slepý!
  Ale věřím, že půjdu do nebe
  Vstanu z trosek a popela!
  
  Uplynuly roky a děti,
  Pro slávu Boží jsme porodili!
  A stali jsme se moudřejšími v životě,
  Láska kvete a je navždy u moci!
  Takhle běhali. Albina zpomalila. Zvedla nedopalek odhozený na trávník, hodila ho do urny a zpívala:
  - Cigarety jsou jed
  To je pravda, říkají lidé!
  Není nic horšího než nikotin
  Balíček cigaret v peci!
  Vitalik přikývl.
  - Teď jdeme uklízet. A bude to extrémně cool!
  Chlapec přiběhl k chlapům, kteří stáli a kouřili cigarety, a křičel:
  - Přestat kouřit! Přestaňte otravovat atmosféru!
  V odpověď zavrčeli:
  - Kam jdeš , dítě! Chceš být zraněný?
  Albina si všimla a ukázala svůj smartphone:
  Hned zavolám policii! Ze zákona se zde kouřit nesmí.
  Zachmuření, neholení muži, nadávající na něco nečitelného, neochotně uhasili cigarety a dali si krabičky do kapes. Bosá blondýnka vypadala velmi odhodlaně. Ano, a v Moskvě je spousta policistů, podívejte se, a porušovatelé budou dopadeni.
  Albina velmi obratně posbírala nedopalky cigaret holými prsty a s grimasou je hodila do urny:
  - To je nechutné! Nechápu, jak vůbec můžeš vdechnout takovou ohavnost. Je to prostě hnus.
  Vitalij přikývl a dodal:
  - Jste horší než opilci . Ti se otráví alespoň sami a vy otrávíte i své okolí, včetně malých dětí!
  A chlapec vyskočil a praštil jednoho ze strýců patou do nosu. Úder byl náhodný, ale rozdrcený až do krve. Opřel se. Je dražší bojovat s dítětem. Navíc s největší pravděpodobností od něj budete bit.
  Albina zpívala s úsměvem:
  Koneckonců, ne bez důvodu mezi lidmi,
  Po staletí soudí
  Za nepříznivého počasí -
  Tak to je tabák!
  A chlapec a dívka narazili pěstmi.
  Poté jsme šli koupit lístky. Nezletilí se spoléhali na vstupenky s poloviční slevou, ale Albina vypadala příliš staře a musela ukázat školní vysvědčení. Nechtěl jsem utrácet peníze navíc.
  Byla to nějaká dětská fantazie. Čtyři teenageři - tři chlapci a dívka se dostali do pohádkové země. Tam obrovi ukradli hůl, která obsahovala magii. Potom porazili Baba Yaga a našli mapu, na které byla označena Koshcheiova smrt. A vydali se na cestu. No a za nimi jsou samozřejmě různé bytosti z pohádek. A děti je zastavily buď začarovanými sladkostmi nebo čokoládami. A nakonec byl poražen i Had Gorynych. A dokázali porazit samotného Koshchei, když získali kouzelnou truhlu a bohatou truhlu.
  Tak to všechno dopadlo opravdu skvěle. A dopadlo to opravdu skvěle, i když báječně.
  Po filmu mladý pár opustil sál. Byli zábavní a dobří. Nálada se zvedla.
  A Vitalik souhlasil, že bude jezdit na závodních autech. Narazili do sebe a dalších dětí a otočili volantem. Všechno vypadalo velmi zajímavě a napínavě.
  Vitaly zpíval:
  cool auta,
  Nejlepší nálada na světě je...
  Přestože žijeme jako na střelnici,
  Jsem skvělý kovboj !
  
  Bude to věčné, věřím dětství,
  Život přijde jako nádherný ráj...
  A najdeme způsob, jak být mladý,
  Tak chlapče, jdi do toho!
  Čas rychle letí a už se stmívá. A ochladilo se.
  Albina smutně poznamenala:
  Jednou to dětství skončí. Ano, už je to s námi možná skoro u konce. Už nejsme děti, ale teenageři. A pak mládí. A abych byl upřímný, je děsivé představit si, že jsem stará žena. Jakmile si myslím, že budu vrásčitý a hrbatý, je to tak špatně udělané.
  Vitalij odpověděl s úsměvem:
  - Myslím, že lidé něco vymyslí a získají věčné mládí. Jde zde o kmenové buňky, které by měly být aktivovány. A myslím, že věda na to přijde!
  Albina zpívala s úsměvem:
  Nic na Zemi nezůstane bez povšimnutí
  A mládí, které je pryč, je stále nesmrtelné...
  Jak jsme byli mladí,
  Jak upřímně milován!
  A na blízké se nezapomíná!
  Ať žije náš věk!
  Šli do stánku a koupili si masové koláče a mléčný koktejl. Občerstvili se a s úsměvem poznamenali:
  - Vypadá to, že je čas jít domů!
  Albina poznamenala:
  - Přichází sem několik opilých lidí.
  Vitalik zaštěbetal:
  - Pojďme bojovat! To je jisté!
  Dívka s úsměvem poznamenala:
  - Buď kluk navždy roztomilý,
  zuří chaos ...
  Je škoda utrácet v boji o sílu,
  Potřebujeme vozík dobrých skutků!
  Chlapec souhlasil.
  Slunce jasně svítí
  Vrabec cvrliká...
  Milé být v tomto světě,
  bavte se!
  Chlapec a dívka ustoupili. A z druhé strany se zase ozvaly nadávky. A zase byli opilí. V rukou nesli nože a nunčaky . Mosazné klouby se zaleskly. V nerovnoměrném světle luceren, neoholené, s červenými nosy se odrážely velmi nepříjemné tváře . A třásly se a třásly se.
  Před teenagery se objevil již známý, dříve zbitý subjekt.
  Špinavě nadával a hrozil nožem, chraplavě;
  - No, mladí ptáci! Tvůj třikrát nepotřebný život je u konce!
  Vitalik odpověděl:
  - Nepotřebuješ život! A my to opravdu potřebujeme, v zájmu celého lidstva.
  Bandité kolem nich se ošklivě zasmáli.
  . KAPITOLA 2
  Bylo jich minimálně dvacet. V rukou zbraně jsou navíc některé nože velmi dlouhé a ten největší má v rukou i pistoli. Albina hvízdla se zklamaným povzdechem. Proti kulce je její taekwondo bezmocné. Ano, a dva teenageři proti celému oddělení dospělých a ozbrojených darebáků - to jsou velmi nerovné síly.
  Vitalik však zachoval klid a sebevědomě řekl:
  - Všude je plno videokamer. Ano, a náš smartphone vše zaznamená a automaticky přenese na internet. A odtud se záznam všech vašich tváří snadno dostane na policii, pokud nám něco uděláte!
  Jeden z banditů křičel:
  - Brzy přestaňte se žlutoúsy!
  Vedoucí zaváhal. Příliš dlouho svítilo na vraždění dětí. A co víc, kvůli zbité tváři nějakého bezdomovce nemělo smysl riskovat hlavu a svobodu.
  Vitaly přikývl.
  - Všichni jste již byli nahráni na video a data se automaticky dostanou na policii. Ale když nás necháš jít, my, slibuji, dítěti , to všechno vymažeme!
  Vedoucí se s úsměvem zeptal:
  - Dupeš zónu?
  Chlapec přikývl.
  - Byl na kůrovce !
  Bandita zamumlal:
  - Proč?
  Vitalij odpověděl s úsměvem:
  - Znovu získal důstojnost jednoho chuligána. a co?
  Vedoucí se zeptal:
  - Víš, jak bojovat?
  Chlapec přikývl.
  - Myslím, že můžu!
  Vedoucí navrhl:
  - Bojujte jeden na jednoho, beze zbraní, s nejsilnějším korefanem našeho gangu . Pokud vyhrajete, dám vám pět set babek !
  Vitalik přikývl.
  - Pokuta! Ale jen kus dolaru . Ne méně.
  Vedoucí přikývl.
  - OK! Ale nezlobte se, když vás potom odvezou do nemocnice. Náš bojovník Gorila nezná soucit.
  Chlapec zaťal pěsti a odpověděl:
  Voják, vždy zdravý
  Voják, připravený na všechno...
  A prach jako z koberců,
  Scházíme z cesty
  A nepřestávej
  A neměň nohy
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  Vedoucí se zasmál.
  - Boty! Ale ty jsi bos! A vůbec, vypadáš jako dítě. I takové je škoda porazit.
  Vitalik se usmál.
  - Tím lépe! Čím více nepřátel, tím zajímavější válka.
  Jeden z lupičů poznamenal:
  - Je těžké bojovat. Mohou nás vidět a smeteni pryč!
  Pahan odpověděl:
  - Máme všechno! Policie dovnitř nikoho nepustí. Nebudeme odkládat. Pojďme bojovat tady a teď.
  Bandité souhlasně bzučeli. Albina zašeptala chlapci:
  - Jsi si jistá? Jaký máš pás ?
  Vitalik zavrčel:
  - Červené!
  Dívka hrdinka navrhla:
  - Možná já místo tebe!?
  Chlapec odpověděl:
  - Tohle je ukázka našich mužů!
  Gorila pryč. Byl to opravdu velký chlap. Růst metr devadesát, široká ramena, dlouhé paže, šikmé čelo. A docela nafouknutý , samozřejmě na anabolika. Vážil minimálně centu a půl protivníka. A Vitalik má pouhých dvaačtyřicet kilogramů. Síly vypadaly nevyrovnaně.
  Vůdce vytáhl tenký svazek stodolarových bankovek a zamumlal:
  - Budete bít, budete dostávat figurky a ... Dám vám také zlaté hodinky.
  A ukázal vskutku velmi slušné hodinky s pouzdrem z ryzího zlata. A stojí hodně.
  stojící gorila se najednou vrhla na Vitalika. Pravda, chlapec, zvyklý na náhlé útoky svých vrstevníků, prudce uskočil na stranu. A dokonce se podařilo nahradit rozjetý vlak. Na asfalt se zřítil velký gangster s dlouhými pažemi a širokými rameny. Je vidět, že si poranil koleno, jak kulhal. A začal velmi špinavě nadávat.
  Veřejnost bzučela. Někteří podporovali svou Gorilu, jiní zase svého drzého chlapce. Byly zde jasné neshody a lupiči sázeli.
  Sázejí na šikovnější a malé, jiní na velké a se svalovci.
  Gorila se pokusila zaútočit znovu. Chlapec si strčil nahou patu do těžké brady. Náraz nebyl v plné síle. Ale přesto se to otřáslo a banditský buvol to ucítil. A znovu se vrhl na chlapce a hrozil všemi tresty podsvětí.
  Vitalij ho kopl do obličeje a uskočil stranou. Uhnul těžké pěsti. Gorilí paže jsou tak dlouhé. Ale pěsti nelétají příliš rychle a hbité dítě se velmi obratně odchyluje.
  Znovu zaútočit. Vitaly dostal pěstí do nosu. Rukama také mlátil do desek. Klouby dobře seděly a tekl tenký pramínek krve.
  Pravda, pěst bandita sklouzla přes chlapcova žebra. Vitaly sebou trhl a ponořil se jako lehký boxer, odchýlil se od dalšího silného šťouchnutí .
  Pak ho kopl pod koleno. Už je pohmožděná a gangster zařve a otevře se.
  Vitalik zachytí pohyb, se kterým se setká, a chlapcova kulatá holá pata ho zasáhne přímo do nosu. Zasáhne ho celá masa dítěte a dokonce i pohyb. Ozve se křupnutí a nos praskne jako rajče, které spadlo z výšky. A krev teď tekla proudem silnějším.
  Vitalij opět opouští rozmáchlé pohyby soupeře. Snaží se kopat a kopat. Ale jeho nohy jsou jen trochu krátké a natažení není příliš dobré. Vitali znovu zasahuje ze strany. Zasáhne chrám. A Gorila zavrávorala.
  A sípe:
  - Počkej, promluvíme si!
  Vitalij se zastavil. A pak na něj letěla perlíková pěst. Chlapec to reflexivně zablokoval. Byl ale sražen z nohou. Vitali vzlétl. Zloděj se na něj vrhl. Chlapec se ale dokázal odvalit. A gangster propadl kolem.
  Vitalik v sobě cítil vztek. A dítě udeřilo, když bandita vstal, holení do brady. Úder byl dobrý, ale Gorila měla tvrdou hlavu a nedala se tak snadno vyřadit.
  Zde je opět v útoku. Pravda, je to na hovno. A celá košile je celá od krve. Vitalik si sundal i tričko, aby se neušpinil. Chlapec měl úlevu a silné svaly. Možná jí chyběla hmota, ale kolébala se jako vlnky na vodě.
  Vitalik znovu zasáhl nepřítele do již roztříštěného nosu.
  Krev cákala ještě víc a chlapcova holá, kulatá pata se leskla krví. Gorila se začala dusit.
  Vitalik pěstí klasickou trojkou do hlavy a odmlátil soupeři ruce. Pak znovu uskočil a udeřil vis-a-vis holou patou do brady. Rána byla dobrá, ale nebylo dost hmoty, aby takovou mršinu zneškodnila.
  Chlapec opět provedl kombinaci rukama. A udeřil ho pěstí do oka. Nárazem zmodral. A hematom začal otékat.
  Vitalik tweetoval:
  - Smeteme nepřítele jednou ranou,
  Slávu potvrdíme holým podpatkem ...
  Rozdrtili jsme ty velké ne nadarmo,
  Takže gorilu porazíme!
  Chlapec znovu uhnul a kopl nepřítele do obličeje. Pak skočte znovu a znovu přesně do čelisti. A pak holeň do chrámu. Vitalik dobře porazil. Ale nepřítel se stále nechtěl vzdát. Přestože zavrávoral, tvrdošíjně neupadl.
  A dav banditů křičel:
  - Poraž ho! Dokonči to!
  Na podívanou se přišli podívat i tři policisté v černých uniformách. Také je pobavilo, jak malý chlapec mlátil bílými koulemi do velkého dlouhorukého banditu jako do lidské hlavy.
  Vitaliy skákal nahoru a dolů. A Gorila tvrdošíjně nepadla. Chlapec se doslova leskl potem a těžce dýchal. Jeho soupeř spustil ruce a na tyto rány již nereagoval.
  Pak to Vitalik vzal a vylezl na strom. To je skutečně velmi riskantní manévr. Bandité syčeli a policisté tleskali. Chlapec, šplhá výš, ale jak bude skákat. A jeho holá, kulatá pata zasáhla spánek.
  Gorila havarovala a nakonec omdlela. Vůdce začal počítat, ale velký člen gangu se ani nehnul. A hodil a uctivě řekl:
  - To je vyhráno, jak se máš?
  Chlapec odpověděl:
  - Vitalik!
  Vůdce k němu zvedl ruce a zeptal se:
  - A jak jezdil ten tvůj?
  Vitalik hrdě odpověděl:
  - Žralok!
  Vedoucí přikývl.
  - Výborně, žraloku! Chceš být moje pravá ruka?
  Chlapec negativně zavrtěl hlavou.
  - Ne, já mám svůj způsob a ty svůj!
  Náčelník mu předal deset stodolarových bankovek a poměrně těžké hodinky. Měli nejen zlaté pouzdro, ale také ručičky byly zdobeny: minuta smaragdem a hodina rubínem.
  Vitalik to schoval do tašky. Nechybí ani košile. Byl lehce poškrábaný a ze zápasu měl pár modřin. Ale sestoupil, musím říct, poměrně lehce. Ten násilník vážil sto padesát kilogramů a měl smrtící rány a velmi těžké pěsti.
  Mimochodem nepřišel k rozumu. A policie zavolala záchranku.
  Bandité se začali rozcházet.
  Vitalik byl velmi spokojený. Vydělal peníze i trofej a všem dokázal, že je skutečný muž.
  A je to lepší než riskantní hackování.
  Ataman poznamenal:
  - Jsi velmi silný bojovník a zároveň dítě. Měli byste se účastnit bojů bez pravidel. Můžete vydělat dobré peníze, zejména na sázkách. Zpočátku nebudou na chlapce sázet!
  Vitalik přikývl.
  - Dobrý nápad! Ale ... T am dokáže vymlátit všechny mozky.
  Vedoucí poznamenal:
  - Máte fenomenální reakci a je neobvykle těžké vás zasáhnout.
  Malý chlapec přikývl.
  - S tím souhlasím. Ale nic, myslím, že jít intelektuální cestou.
  Albina, která předtím mlčela, poznamenala:
  - Na internetu najdete, kde se odehrávají boje bez pravidel. A víš, můj chlapče, na tvém místě bych to zkusil. Abych byl upřímný, nečekal jsem, že se budeš tak dobře pohybovat!
  Vitaly přikývl.
  - Budu myslet. Mezitím se pořádně vyspěte. Už je po půlnoci.
  A na rozloučenou se kluci odstěhovali z parku.
  Albina si obula boty, v květnu se v noci ochladilo. I když je příjemnější chodit naboso. Vitalij se plácal do bosých nohou jako mladý válečný zvěd.
  Vzduch jako by byl nasáklý svěžestí, i když výfukové plyny také páchly. Moskva v noci je velmi krásná. Tolik světel a reklamních plakátů.
  A spousta aut různých značek. Jsou mezi nimi dokonce i velmi luxusní vozy.
  Jedna z kolemjdoucích žen zamumlala a ukázala na Vitalika:
  - Copak nevidíš, že tvůj syn chodí v takovém mrazu bos?
  Albina se zasmála. Díky velkým svalům a tvrdému výrazu ve tváři působí docela dospěle. A Vitalik má naopak kulatý obličej a ještě vypadá jako batole. Ani jeho hlava není příliš velká, i když čelo má vysoké, ale hladké.
  Chlapec jí odpověděl:
  - Je mi horko! A jakékoliv boty táhnou ke dnu!
  Albina tweetovala s úsměvem:
  - Jsme v jakékoli, víme, jaká je zima,
  Víme, jak nacpat šišky...
  A už běží přes louže -
  Bosí kluci!
  A skočila asi dva metry a roztočila točnu s nohama ve vzduchu. A dopadla ne úplně dobře - zlomila si patu. Poté jsem si musel sundat boty a s klukem naboso. Ano, je to zajímavé dobrodružství.
  A Moskva je ve skutečnosti velké město. Počet obyvatel je jako v průměrné evropské zemi. A na něm se můžete dlouho toulat a neustále nacházet další a další nové oblasti.
  Vitalik zpíval:
  Budeme zuřivě bojovat s nepřítelem,
  Kobylky, které neznaly tmu...
  Hlavní město bude stát navždy
  Moskva září jako slunce na svět!
  Albina přikývla.
  - To je hustý! Takové písničky mám rád. Ale na druhou stranu, každá země a národ má svou vlastní cestu. A nikdo by neměl být k ničemu nucen.
  Vitalik přikývl.
  - Že jo! Ale věřím, že dříve nebo později se všechny národy planety Země spojí. A planeta se stane jedinou, společnou a šťastnou rodinou!
  Dívka potvrdila, i když ne příliš sebevědomě:
  - Věřím, že to tak bude!
  Rozloučili se a Vitalij se rozběhl k domu. A aniž by ztrácel čas ve výtahu, vyletěl po schodech nahoru.
  A otevřel dveře do bytu. Nic zvláštního, máma už spala. Nechal večeři v kuchyni.
  Vitalik jedl a cítil v sobě tíhu a únavu, nechtěl ani na záchod. Tak jsem usnul přímo na gauči.
  Měl různé sny , velmi bouřlivé a chaotické. Zejména útržkovité vzpomínky na zvláštní školu. Jak ho strojem ořezali do plešatosti. A pak se fotí z profilu, na celý obličej, napůl bokem a zezadu. Nezdá se, že by to bolelo a je to v pořádku, ale cítíte v sobě jakési ponížení a stud.
  Poté se změří a zváží vaše výška. Přepište známky z těla a odeberte otisky prstů. Což je pro dítě také ponižující a děsivé, i když ne bolestivé.
  Pak si umyjte ruce v nějakém roztoku.
  No, to je pořád nesmysl. Vitalij se víc bál ostatních kluků. Zvláštní škola je přece také vězení, jen pro děti. Pak se ale sešel dobrý tým a nedošlo k žádnému nezákonnému jednání . A starší kluci málokdy urazili ty malé. Mimochodem, Vitalik hrál šachy velmi dobře. A rychle se stal šachovým šampionem zvláštní školy a mezi všemi zvláštními školami a uzavřenými institucemi v Moskvě.
  Chlapce ale šachy nijak zvlášť nepřitahovaly. Hra je zajímavá, ale co přesně lidem dává? Jaké to má praktické využití. Pomohly šachy vypěstovat alespoň gram obilí nebo vyléčit alespoň jednoho pacienta?
  Takže Vitalij, ačkoli dostal první kategorii dospělých, po propuštění téměř nehrál. Leda za peníze, s dospělými. Ti to ale po několika zničujících porážkách rychle zastavili. A chlapec nechtěl ztrácet čas tak frivolním úkolem, jako je přestavování postav.
  I když pravděpodobně by mohl v této hře něčeho dosáhnout. Porazil i Karpova. A když dostal mat, poznamenal:
  - A ty, chlapče, rychle a přesně zvažte možnosti!
  Vitaly se zeptal:
  - A co daly šachy lidem? To je jen zábava a prázdná hra mysli. Lepší je vymyslet vakcínu proti rakovině nebo vyrobit raketu, která dokáže vynést člověka na Mars a vrátit se zpět!
  Anatolij Karpov přikývl.
  - Možná máš pravdu! Ale šachy jsou zázrak. O každém sportu se navíc dá říci - jen baví!
  Chlapec zavrtěl hlavou.
  - Bojová umění jsou velmi důležitý sport. Někdy díky nim přežijete!
  Karpov přikývl.
  - Je to správné...
  A povzdechl si. On sám rád hrál tenis a nulový bojovník.
  Ve speciální škole byla také bojová umění. Ale protože Vitalik byl uvězněn právě proto, že málem zabil vrstevníka, nesměl soutěžit. Ale takhle zápasil a získal si respekt vězňů.
  Jídlo je zde také dobré. Lepší než doma. Neexistuje žádný otec, v Moskvě jsou vysoké ceny, vysoké nájemné a pro ženy je těžké najít dobrou práci. Vitalik obecně zanechal dobrý dojem. A byli vzati do bazénu a na výlety a můžete hrát na počítači. Chci říct, není to vůbec peklo. I když existuje i pracovní terapie. Není to ale těžké a navíc ne vždy je práce. Takže neříkejte, že tam trpěl.
  Dokonce se objevily nápady, jak se tam vrátit. Tam měl mezi chlapci opravdové přátele. A teprve Albina se ukázala být jeho skutečnou přítelkyní.
  Ale máma mu vzala jeho čestné slovo, než začala bojovat o přemýšlení a dodržování opatření.
  Vitalika přestali mlátit, ale jeho vrstevníci nechtěli vyzývavě mluvit. I když to není nutné. Můžete třeba místo hloupých rozhovorů a různých vulgarismů, ba i obscénností číst knihy.
  Zde, ze smartphonu, jakýkoli.
  A dokonce něco napiš sám. Zejména Vitalik nastínil pokračování Gulliverových dobrodružství. Takový malý příběh. Tam se Gulliver dostal do světa pod skořápkou Antarktidy. A v tom spolu obě mocnosti válčily. Ve kterých byla letadla, tanky a několik raketometů.
  Gulliver byl nejprve považován za špióna. A skončil ve vězení. Pak se ho pokusili využít ve zpravodajství.
  Vitalik dokonce napsal, že Gulliver dokázal ukrást kresby jadernou bombou a za to dostal jako odměnu rytířský kříž se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  No to je jen fantazie...
  Vitalij příběh zveřejnil na internetu, ale nikdo jej nezačal tisknout. Ano, a nasbírala málo zhlédnutí. Gulliver už byl zapomenut. A kdo potřebuje tyto fanfings. Stejně jako příběh "Nevím na Marsu", který byl také jaksi ignorován veřejností i vydavateli. I když práce objektivně nebyla špatná. Vitalij také napsal pokračování Carlesonových dobrodružství. Ale ani toto nebylo úspěšné. Ano, je těžké dosáhnout uznání v literatuře. Zvlášť pokud píšete pokračování něčeho známého a propagovaného. Navíc se nedobrovolně začnou porovnávat. A obvykle pokračování není ve váš prospěch nakloní sympatie.
  Zvlášť když jde o Harryho Pottera. Už to takhle jelo...
  Vitalik si ospale vzpomínal, co a jak napsal.
  Fanfiction začal psát již v raném věku. Nechtěl se procházet se svými vrstevníky na dvoře. A levný použitý notebook je vždy k dispozici, dokonce i pro jejich rodiče samoživitele a chudou rodinu.
  A proč neskládat. Gerda například našla svého bratra Kaie, kterého unesla Sněhová královna. Pokud píšete, naopak toho chlapce zajal sultán z arabské pouště. A teď Kai chřadne v horku, v luxusním paláci uprostřed pouště. A opět mu jde malá blondýnka pomoci ven. A opět trpí její bosé, dětské nohy. Nejen ze sněhového chladu, ale z horkého písku saharské pouště.
  Ocitla se v kouzelné oáze. A pak zemře žízní, její bosé nohy plápolají pískem a horkými kameny.
  A lupiči byli na velbloudech. A náčelníkova dcera nosila turban. A tak dále.
  I když nápad samozřejmě není sám o sobě špatný, ale i tak je potřeba ho zařídit lidsky a zajímavě.
  Ale prostě nahradit havrana supem nepřichází v úvahu!
  Vitaly má velmi rychlé prsty. A hodně psal.
  Zde je alternativní historie. Chlapec z konce dvacátého druhého století letěl ve stroji času do minulosti. A vzal s sebou bojový, poměrně silný blaster ukradený jeho otci astronautovi.
  A tak se rozhodl samozřejmě pomoci caru Mikuláši II . A vyzbrojen blasterem bránil Mount High - klíč k obraně Port Arthuru.
  A jak střílel ze své zbraně. A paprsky dopadly na Japonce. A tisíce statečných žlutých vojáků byly pořezány a spáleny.
  Útoky byly odraženy. Port Arthur ale stále trpěl hladem a nedostatkem zbraní.
  Nadále se však držel. A v lednu se carská armáda znovu pokusila prorazit.
  Chlapec odrazil několik dalších útoků na Mount High . Ale hypernukleární baterie blasteru se vybila. A chlapec se vrátil, aby doplnil arzenál.
  A zjistil, že se svět změnil. Zejména Krvavá neděle se v lednu nekonala. Král se nebál vyjít mezi lidi, Port Arthur stále vydržel. A tak revoluce nepropukla. A carské armádě se přesto v únoru konečně podařilo prorazit koridor po souši, když obdržela další posily.
  A Japonci byli vyčerpaní. Kolik tisíc jich spálil prostý dvanáctiletý chlapec laserem. Zkrátka přišla Rožděstvenského eskadra, která se spojila s prvním Pacifikem a porazila Japonce na moři. Mír byl podepsán a Japonsko vrátilo řetězec Kuril Rusku. Také Korea se stala protektorátem a Mandžusko se stalo Žlutým Ruskem .
  Carská říše byla posílena vojensky. První světová válka skutečně proběhla, ale Němci ji prohráli, a to rychleji než ve skutečné historii. Carská říše získala zpět Halič a Bukovinu. Československo se stalo královstvím v Rusku. A polské království zahrnovalo Krakov a část německých zemí. Türkiye zmizel z mapy světa a byl poražen Ruskem, Británií a Francií. Rusko dobylo Istanbul a Malou Asii a severní Irák. Saúdská Arábie byla také rozdělena. Na trůnu byla posílena dynastie Romanovců.
  Car Nikolaj Vtoroy pak rozdělil Afghánistán s Británií, když získal sever a střed pro sebe. A také dobyl dvě třetiny Íránu. Tím skončilo přerozdělování světa. Všechny muslimské země byly pod úplnou kontrolou křesťanů . A ve třicátých letech Itálie dobyla Etiopii.
  Hitler se v Německu dostal k moci, ale nebyla mu dána jeho vůle. Maximálně bylo povoleno anektovat Rakousko.
  Druhá světová válka nebyla... Nicholas II vládl až do listopadu 1939. Zemřel ve věku jedenasedmdesáti let, což byl pro ruské cary rekordní věk. Na trůn nastoupil jeho vnuk, osmiletý. To je špatné, ale regent byl již předem určen. A vše proběhlo v pořádku.
  Carské Rusko se postupně stalo konstituční monarchií. A na začátku jednadvacátého století se vlastně stala parlamentní republikou.
  Ale nejdůležitější změna v budoucnu vedla k tomu, že chlapec nenašel své rodiče a skončil v úplně jiném světě. I když ve světě a dobré, a rozvinuté, a šťastné.
  Ale vzali ho za zločince a šílence a dali ho do dětské psychiatrické léčebny .
  Do budoucna je samozřejmě dobře udržovaný - skutečné sanatorium, ale stále psychiatrická léčebna a chlapci se tam opravdu nelíbilo. A několikrát se pokusil o útěk. A skončil v izolaci.
  Vitalik skládal spoustu věcí a líbilo se mu to. Lidem se ale z nějakého důvodu jeho díla nelíbila a věřili, že je napsal duševně nemocný člověk, nebo vyloženě schizofrenik.
  Některé kousky byly opravdu zvláštní. Například Vitalij psal o vesmíru, ve kterém se všichni lidé stali dětmi. Takto fungoval efekt. Vybuchla supernova a Země byla pokryta zářením, díky kterému všichni dospělí vypadali jako desetiletí chlapci a dívky. A navždy... Lidé se přestali množit. Ve skutečnosti se stali nesmrtelnými. Přesněji řečeno, zastavili stárnutí a výrazně zvýšili svou schopnost přežití. I když si usekne nohu nebo ruku, vyroste další . Je to téměř nesmrtelné. Ale ve věčném dětství.
  Staří lidé, zejména ateisté, z toho mají radost. Mladí lidé však tolik ne. Děti jsou také dobré.
  Takové království vzniklo na Zemi. Práce se však nezastavily. Protože pokles velikosti lidí byl kompenzován kvalitativním růstem svalů, které se staly pružnějšími, houževnatějšími a silnějšími.
  A jaké štěstí, že když si vyrazíte zub, tak nemusíte zavádět umělý, za hodinu vyroste nový, lepší než ten předchozí.
  A věčné děti si uchovaly vzpomínky i osobnosti. Jen teď nebudete mít další děti. Problémů je ale méně.
  Věčné šťastné děti, které staví vesmírné lodě a začaly žít mnohem klidněji.
  Zvláště zajímavými proměnami prošlo náboženství. Zejména Bible ani Korán lidem neslibovaly věčné dětství. A to je samozřejmě logické. I když mnozí cítí nostalgii po dětství , ale opravdu staří lidé chtějí být mladí, ne miminka. I když deset let je věk, kdy už člověk přemýšlí a nesedí na nočníku, ale na internetu.
  V tomto věku jsou vám k dispozici téměř všechny radosti. A je to lepší, než když je vám osmdesát. I když, asi hůř, než když je vám dvacet!
  Mimochodem, v Koránu a ortodoxní tradici v Ráji nazývají věk třicet pět let. Říkám si, proč ne osmnáct? Nebo dvacet pět? Kde se taková postava vzala?
  Vitalik opravdu chtěl vyrůst, stát se velkým a dospělým. Ale teď si myslel, že být malý má své výhody. Navíc, pokud jste velký chlap, tak ve vlaku, nebo v autobuse, budete hotová muka. Ale samozřejmě je sbírání hrušek jednodušší pro vysokého, ale šplhání na strom je jednodušší pro dítě.
  Vitalij sní o tom, že vyhraje olympijské hry v gymnastice a získá zlatou medaili. A je na piedestalu. Pak plavání. Mimochodem, taekwondo se dlouho chtělo zařadit do olympijského sportu. A to by bylo skvělé. Zde bojují chlapci a dívky.
  Vitalij spal a v hlavě se mu honilo, že se mu podařilo napsat. Například pokračování Ivanhoe. Richard Lví srdce hostil mezinárodní turnaj. Přijeli na něj nejlepší válečníci z celého světa. A mezi nimi se objevil tak mocný obr, že dokázal všechny porazit. A Ivanhoe a sám Richard Lví srdce. Poté získal hlavní cenu. A co udělal? Unesená Rebeka. A chudá židovská dívka se stala jeho zajatcem.
  Ivanhoe se ji pokusil osvobodit, ale jediný způsob byl skutečný: porazit obřího rytíře v souboji.
  A pak Ivanhoe začal učit speciální techniku rytířského boje jednoho mnicha z Japonska. A bylo to velmi zajímavé a poučné studium. Ivanhoe v této věci skutečně uspěl.
  Nejzajímavější na tomto románu bylo, že Rebekah požádala, aby ji vzal jako druhou manželku rytíři Ivanhoeovi, ale ten odmítl.
  Sám Richard Lví srdce jí však našel důstojného manžela. A Rebeka přesto přijala katolickou víru. Proč ne? Kristus je přece Mesiáš. A Židé uznali jeho existenci. A dokázat, že není Bůh?
  Kromě toho je víra křesťanů velmi přitažlivá: všechny hříchy jsou odpuštěny milostí a sám Nejvyšší Bůh dal svůj život za lidi !
  Vitalikovy myšlenky byly úplně zmatené a upadl do hlubokého spánku.
  . KAPITOLA 3
  Chlapec se probudil, rychle se umyl, vyčistil si zuby a vypláchl ústa. A dělal cvičení. Opravdu se mi nechtělo do školy. To je jasné. Oč lepší by bylo studovat dálkově. Hlavně přes internet. Po snídani se Vitaly rozhodl pro dnešek ignorovat hodiny. A vůbec, hlavně po koronaviru se skoro všichni studenti naučili záškoláctví. Tak je nastavena dnešní mládež. A nejen moderní. Spoustě lidí se do školy nechtělo.
  Vitalik už měl peníze. Nyní musíte koupit něco cenného. Objednejte nejprve online. Poté zaplaťte, buď přes účet, nebo v hotovosti . A vytvořte clonu, která by mohla sbírat gravitony z velké oblasti a generovat elektřinu, jako dynamo slušné velikosti.
  Teoreticky, malé zázračné dítě již nakreslilo několik vzorců, které ukázaly, že na metr plochy konvertorové obrazovky by se uvolnilo dostatek elektřiny, aby bylo možné osvětlit a vyrobit televizory v devítipatrové budově. Nebo zrychlit velký nákladní vůz s plnou korbou na sto kilometrů v hodině s elektromotorem. Nebo dokonce otočit šrouby zcela nedětské helikoptéry.
  Pak by byly vyřešeny všechny energetické problémy lidí. A to, že by ztráty utrpěli všemožní šejkové a magnáti, pak je to, co potřebují.
  Vitalik v zásadě věřil, že všechna náboženství světa jsou lidské pohádky a fantazie. Ale pravdu nikdo nezná a nikdo vědět nemůže. A prezentovat svou víru jako pravdu a nazývat fantazii neomylnou je absurdní. A ještě hloupější, když se kvůli tomu zabíjejí lidé. Nebo například jdou do kláštera a připravují se o pozemské radosti. Pokud opravdu věříte, tak proto, aby to nezasahovalo do vašeho života a ostatních lidí. V tomto ohledu vzbuzovalo více sympatií pravoslaví svým čistě formálním postojem k víře, kdy jdou jednou ročně do kostela a nechají se pokřtít z kocoviny. Než ta víra, ve které každé dvě hodiny buší do kolen.
  Pravda, Vitalij četl jak pravoslavný katechismus, tak Boží zákon. A ukázalo se, že ani v pravoslaví není všechno tak jednoduché. A také je třeba alespoň třikrát týdně přijímat přijímání. A udělejte znamení kříže čtyřicetkrát denně. A dejte svíčky a dodržujte půsty. Jinak nebudete spaseni a nepůjdete do nebe.
  I když byl například loupežník ukřižován na kříži, nebyl spasen milostí a přijal alespoň jednou v životě přijímání?
  Chlapec se zasmál, když automaticky zadával adresy na internetu. Ne, můžete diskutovat o náboženství donekonečna. Ale proč, i když předpokládáme, že Bůh existuje, by měl zapalovat svíčky? A proč například příspěvky? A proč opakovat stejnou modlitbu milionkrát?
  stejnou věc milionkrát ? A on tě za to odmění ?
  Musím říct, že naivní nápady se získávají. Podobně, proč by měl být člověk pokřtěn? Že z toho Bůh dostává nějakou energii?
  Dobře, existují přírodní zákony. A otevírají člověku největší možnosti.
  Zde zejména odebírat a přijímat energii z obyčejné gravitace, která odhaluje velmi kolosální zdroje, které jsou navždy nevyčerpatelné.
  Vitalik také četl, že teoreticky může dát energii a proces slučování kvarků. To je ale, abych tak řekl, stále ještě záležitostí vzdálených vyhlídek. A gravitony lze zapřáhnout právě teď do postroje.
  Vitalik udělal několik objednávek. Poté odešel z bytu a vzal si kufr. Očekával, že ve svých experimentech bude pokračovat v suterénu.
  Dobře , když jsi kluk. To je to, co zastavuje mnoho dospělých vědců v mozku s tabu: je to nemožné! A sami zpomalují. Jako, když to ještě neudělali, tak je to nemožné. A chlapec to vzal a udělal to. Nebo se alespoň o něco takového pokusit.
  Vitalik zpíval s úsměvem:
  Představte si situaci
  Vše, co se stane skutečností, je známo předem...
  A proč tedy pochybnosti, obavy,
  Všechno na světě poskytne rozvrh!
  A my vzdorujeme bouřím
  Z čeho a protože
  Žijte ve světě bez překvapení
  Pro nikoho nemožné!
  Hodně štěstí, neúspěchu,
  Na houpačce nahoru a dolů
  Pouze tímto způsobem a ne jinak
  Pouze tímto způsobem a ne jinak
  Ať žije překvapení!
  Překvapení, překvapení
  Ať žije překvapení!
  Nyní je zaneprázdněn novými nápady v oblasti energetiky.
  Albina zavolala na smartphone. Hrdinská dívka se safírovýma očima, přirozenými, lehce nažloutlými blond vlasy, zaštěbetala:
  - Ahoj, můj drahý chlapče! Tak jak se máš?
  Vitalik odpověděl:
  - Pulsarno! Už jsem něco dostal. Brzy bude připraven film, který přemění gravitony na proud. Myslím, že zařízení bude lehké a nebude nijak zvlášť drahé. A pokud jde o výrobu dopravníků, ukazuje se, že i dítě může držet v rukou celou elektrárnu!
  Albina se sladkým úsměvem přikývla.
  - No, ty máš fantazii!
  Chlapec zpíval:
  - Snílku, volal jsi mi,
  Snílku, ty a já nejsme pár!
  Dívka řekla s povzdechem:
  - Jsi dobrý ke všem, Vityo, jen jsi příliš malý. Při pohledu na tebe mě všichni berou jako mámu. A díky tomu vypadá žena tak staře!
  Vitalik odpověděl s povzdechem:
  - Ano, tam je! Ale na druhou stranu, takový manžel toho moc nenají a není stísněné s ním ležet v jedné posteli!
  Albina se smála a zpívala:
  - Můj chlapče, moje dítě,
  V tuto hodinu nespíte...
  Věřím, že si mě pamatuješ!
  A v jaké neznámé zemi!
  Malý chlapec přikývl.
  - Můžeš za mnou, bude to zajímavá práce!
  Poté se smartphone vypnul. Mladý génius zpíval s úlevou a úsměvem:
  Dokážu rozmotat jakoukoli spleť
  Přestože je v labyrintech mnoho zákoutí a skulin,
  Ne, neodejdu, věř snu,
  Putování stinnými uličkami!
  Chlapec začal zase něco vyrábět. Zde mu byl dodán kus platiny. A to je velmi cenná akvizice.Platina je speciální kov, který dokáže zázraky. A zejména vytvořit soubor směrových elektronů z gravitonu.
  Pak můžete získat různé typy proudu, a to nejen stejnosměrný a střídavý. I v budoucnu mluvíme o vytvoření hyperproudu vysokého výkonu.
  Chlapec byl unavený z hraní si s mechanismy a skočil do makiwary . Začal do ní kopat bosýma nohama. A také skákat jako drak.
  A dokonce zpíval:
  Co říkají lidé
  Je nám to jedno...
  Potřebujeme výsledek v bitvě,
  A dobrý zásah!
  A chlapec stál hlavou dolů. Poté jsem zkoušel házet míčky s holými podrážkami. Je obtížné žonglovat s dolními končetinami, ale tohoto efektu se dosáhne. A smrtící síla bojovníka se zvyšuje.
  Vitalik zpíval:
  Jsem velký karatista
  Porazit i teroristy...
  Protivníci letěli dolů,
  Kolik zbitých podvodníků!
  A kluk to vezme a zapíská. Jeho nahé prsty u nohou míč zachytily a pak ho znovu nadhodily.
  Ve sklepě je slyšet volání. Přes monitor je jasné, že Albina dorazila. A bude s ní větší sranda.
  Chlapec ji pustil do laboratoře a zpíval:
  Děti jsou teď
  Ne, trpaslíci ne...
  Jako v moci Satana
  Hořící instituce!
  Dokáže předjet moped
  Vytáhněte špendlíky...
  vběhne na záchod ,
  Ten kluk je moc chytrý!
  A oba mladí vědci si s chutí zazpívali;
  Je to jen začátek,
  Je to jen začátek...
  Je to jen začátek! Ach ach ach!
  Poté jsme se s ještě větším nadšením pustili do návrhu pasti a převodníku gravitonů. Toto je skutečně velmi rozsáhlý objev.
  Albina si sundala tenisky a začala házet míčem bosou nohou. Udělala to, velká a silná dívka, velmi obratně. A přesto její ruce dál stavěly.
  Vitalik pochopil, že je nutné vytvořit zázrak. A je skutečné, co se děje. Změna spinu, redistribuce náboje az jednoho gravitonu - několik elektronů. A proud už není vtip. A také by se to mělo používat racionálně.
  A pak něco, náhle se ukáže Tesla. Mohlo by to být takto...
  Chlapec ji vzal a zkroutil ji šroubovákem. Zajiskřilo se víc. A dokonce i lehce popálené prsty.
  Chlapec zpíval:
  Zuří hromy, blýská se,
  Jako tornádo zasáhl napalm...
  Bez tebe dny ponuře blikají,
  Pamatuji si vaši tvář, madam!
  A zase Vitalik něco vezme a roztočí to. A dělá to velmi chytře.
  Albina rozdrtila švába vylézajícího z trhliny holými prsty na nohou. Pak se zastyděla a běžela si umýt nohu.
  Vitalik poznamenal, že dívka má velmi vyvinuté svaly. Byla krásná, ale její krása byla krásou válečníka a hrdiny.
  Dívka zvedla cihlu z podlahy a hodila ji. Zásah v letu holou patou ze zatáčky.
  Cihla při nárazu praskla.
  Vitalik vykřikl:
  - Jsi chytrá holka !
  Albina byla uražena:
  - Ne dívka , ale dívka! A ty jsi vlčice, zřejmě mazaná!
  Chlapec odpověděl:
  - Ne mazaný, ale chytrý!
  Dívka se smíchem zaštěbetala:
  - Ano, jsi dokonalost sama, jen jsi nevyrostla!
  Vitalik zachmuřeně poznamenal:
  - Nelíbí se mi to!
  Albina poznamenala:
  - Za druhé světové války by z tebe byl dokonalý zvěd! Vypadáš neškodně.
  Chlapec se usmál a odpověděl:
  - Jsem zabiják s tváří anděla!
  Dívka pokrčila rameny a řekla:
  - Chlapec, kterého jsi trefil do slabin, už nikdy nebude moci s tou dívkou udělat nic vážného.
  Vitalik si těžce povzdechl.
  - Sám toho lituji. Ale byl to velmi odporný a krutý kluk . Co zaseješ, to dostaneš.
  Albina poznamenala:
  - A děti, stejně jako zvířata, jsou vždy kruté. A zaútočit na ty, kteří jsou slabší. Je to takový axiom! Dospělí přes všechny své nedostatky dodržují pravidla slušného chování. I když ne vždy!
  The Terminator Boy zpíval:
  Dětství jednou skončí
  Protože to není navždy...
  Kluci vyrostou
  Kdo se kam rozsype!
  Ale zatímco jsme jen děti,
  Rosteme, rosteme,
  Jen nebe, jen vítr
  Před námi je jen radost!
  Jen nebe, jen vítr
  Před námi je jen radost!
  Albina odpověděla:
  - Ne, život dospělých je ještě těžší než ten náš. Musí pracovat osm hodin denně. A ještě víc. A tolik problémů...
  Vitalik, mistr, zpíval:
  Dospělý, jsi moje myš
  Sežeru tě s kostí a kůží...
  Štěstí je jen oddech
  Jasný blesk...
  V temnotě problémů!
  A zázračné dítě zvedlo ořech z podlahy holými prsty. A obratně ji hodil a srazil mouchu v letu. Spadla se zvednutými tlapami.
  Albina zapískala:
  - Páni! Jak jsi to udělal?
  Vitalik sebevědomě odpověděl:
  - Mám skvělou mysl. To znamená, že tělo je také chytré, a to dává takové příležitosti, které jsou pro blázna nedostupné!
  Dívka přikývla.
  - Malý, ale vzdálený!
  Chlapec ironicky zpíval:
  Je dobré být dospělý
  Je dobré být velký...
  Zbytek jako nit,
  Jste nad nimi v arshinu!
  Ale velké skříně
  Jako tašky...
  Žádný velký povyk
  Sundáš ambalu!
  Hrdinná dívka se zasmála a zvedla chlapce za zátylek. Řekl s úsměvem:
  - Jsi jako Bruce L a!
  Vitalik zpíval:
  - Chci být nejsilnější na světě,
  Jako Arnold Schwarzenegger s Brucem...
  Namočte všechny, konkrétně do záchodu ,
  A zachraň dívku před démony!
  Albina se smíchem poznamenala:
  - Ano, Schwarzenegger je výjimečný! Zdá se, že móda už dávno pominula, ale stále se na něj vzpomíná.
  Vitalik přikývl.
  - Jako Alexandr Veliký. A byl ještě před naším letopočtem!
  Dívka poeticky zpívala:
  Jiskříš zářivou hvězdou,
  Přes temnou temnotu...
  Velký hrdina Alexandr
  Nezná bolest, žádný strach!
  Zázračný chlapec dodal:
  Nepřátelé před vámi ustupují
  Dav jásá...
  Vlast tě přijímá
  Mocná ruka vládne!
  A oba teenageři se bili holými patami. Poté se Albina také pokusila hodit ořech na mouchu, ale minula. A otráveně zavrčel:
  - Ostré oko, šikmé ruce!
  Vitalik řekl s povzdechem:
  - To vyžaduje zvláštní úroveň dovedností!
  Poté kluci udělali malé kliky z podlahy. Vitalik si dokonce položil na ramena váhu. Je to jen navenek dítě, ale už je v něm hodně síly.
  Vzpomněl jsem si na myšlenku bojovat v bojích bez pravidel. Za peníze to možné je. A takové rvačky mafie organizuje.
  Plus tašku. Zde se samozřejmě dají vydělat slušné peníze.
  Chlapec zvedl nohu. Podíval se na podrážku, je elastická a nebojí se ani skla, ani uhlíků.
  Vitalik do ní strčil šroubovák a zaštěbetal:
  Jak to vypadá, jsem pořád docela kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán ...
  Mysli, možná, dospělý, dokonce příliš,
  A rozdrtím nepřátele jako hurikán!
  Po tom, Vitalíku, jak se směje!
  Albina řekla:
  - Pokud přemýšlíte o bojích bez pravidel, tak jsem na internetu našel, že budou velké podzemní boje bez pravidel. Jak mezi ženami, tak mezi muži. Za večer můžete svést tři souboje ve finálovém systému. Tam se věkové a váhové kategorie nerespektují. Je jasné, že to pro vás bude problém.
  Vitalik zasyčel:
  - MMM nemá problém
  Všichni nás zná!
  Dokázali jsme se porazit ,
  vyčistíme i groš!
  Chlapec se poté zasmál a jeho vzhled byl velmi potěšen.
  Poté začal v konvertoru vyrábět vlákna z platiny. Už bylo cítit, jak jiskří. A gravitony se promění v proud. Vzduch byl cítit ozónem. A možná je blízko objev, který obrátí civilizaci vzhůru nohama.
  Vitalik si pomyslel: - Dají mu Nobelovu cenu za fyziku, nebo ne? Smyslem je dávat. Koneckonců vyvinul něco, co přináší lidstvu skutečné výhody.
  A co Nobelova cena? Dolar podléhá inflaci, a to není tak velká částka. Ano, a založil tu cenu, nějaký americký milionář, vynalézající různé ošklivé věci, například dynamit. A kolik lidí zemřelo na tento dynamit?
  A pak zachraňte celou planetu Zemi a lidstvo před tepelnou smrtí! Opravdu by to byl skvělý počin.
  Znovu to zajiskřilo a bolestivě zasáhlo jeho prsty.
  Albina poznamenala:
  - Používejte gumové rukavice!
  Chlapec přikývl.
  - A ty taky.
  A kluci dostali ochranu. Obecně odvedli dobrou práci. Vitalij si vzpomněl na Julese Verna . Předpověděl sto dvacet šest vědeckých objevů, které se později splnily. Byl tam takový literární génius. A zažívá zajímavá dobrodružství.
  A není známá jen sci-fi . Vezměte si například román "Patnáctiletý kapitán". Nezdá se to být fantasy, ale i tak je to zajímavé.
  Vitalik mimochodem napsal pokračování tohoto románu. Moc se mu to ale nepovedlo. A inspirace je pryč. O Robur the Conqueror ale dopadlo pokračování lépe. Tam on, tento génius, vytvořil stroj, který mohl letět na Měsíc, a tam uchopit celý cenný artefakt.
  Dále se Robur rozhodl stát se císařem planety Země.
  Nápad mimochodem není nejhorší. Ne nadarmo a ve středověku měli lidé raději jednoho tyrana než sto.
  Jeden vládce na planetě Zemi, dokonce i despotický, by mohl zastavit války a obnovit pořádek. A samozřejmě sjednotit vědce sublunárního světa.
  A pak řízení všech zdrojů planety pomocí vědy a expanze do vesmíru. A tak, kolik zdrojů lidé vynakládají na nepřátelství mezi sebou navzájem.
  Vezměte si i poslední válku s Ukrajinou. Spolkla biliony rublů a statisíce životů. A stále jde s nejasným výsledkem na konci.
  Vitalik s povzdechem zazpíval se smutkem píseň, kterou právě složil.
  Bratr zvedl ruku k bratrovi:
  Krutá válka - řev protivníka !
  Stroj se stal vaším přítelem,
  Za lehkovážnost přišla odplata!
  
  Co dělat, když jsou lidé na mizině
  Když kolem sviští prudké kulky!
  Bůh by raději přerušil válku silou -
  Aby dny dravého draka skončily!
  
  Ale peklo nezná míru a čáru,
  Země hoří v napalmu, děti pláčou!
  Tady dívčí rysy zbledly -
  Kdo, Pane svatý, za to odpoví?
  
  No, kolik milovaných můžeš zabít,
  Člověk se přece rodí, věřte mi, pro štěstí!
  Matka nepustí svého syna na frontu,
  A i v létě je na vojně špatné počasí!
  
  Ale povinnost vojáka je jistá povinnost:
  Co potřebujete k boji za vlast v bitvě!
  V šestnácti již šedý chrám,
  Vdovy nešťastných tváří jsou oteklé od slz!
  
  Ale co to je, jsi blázen bratře?
  Ne, ty jsi blázen, odpovídá milovaný!
  Za podlost, kdo je na trůnu, náš voják,
  Myslí si, že jeho švagr je špinavý Kain!
  
  V zemi proudy krve trhají žíly,
  A puls z jádra odpoví úderem ...
  Pluh rozbitý na poli granátem zamrzl,
  Ach, jak se slunce stalo purpurovým!
  
  Ale existuje víra, že Ježíš přijde -
  Smiř bratry, přines Spásu!
  Pak zapomeňme na pomstu odporný účet -
  V duši nás všech vládne, nechť odpuštění!
  Albina zazpívala svému příteli. Ale u posledního verše sarkasticky poznamenala:
  - A ty jsi nevěřící, Vityo!
  Chlapec přikývl.
  - Ano, věřím, že všechna náboženství jsou pohádky. A Ježíš Kristus v roli Boha, také lidská pohádka! Ale je to moc dobrý příběh a poučný.
  Albina přikývla.
  Co psali předkové brkem
  Přines štěstí jejich potomkům...
  Protože dobro zůstává dobrým
  Minulost, budoucnost a přítomnost!
  Vitalik s úsměvem přikývl.
  - Člověk se liší od zvířete tím, že má touhu po dobru. A my jsme zvláštní lidé. A dokonce i takoví krvaví tyrani jako Hitler, Čingischán, Tamerlán ospravedlňovali svá zvěrstva vznešeným cílem a slibovali v budoucnu univerzální štěstí pro všechny lidi !
  Albina řekla:
  - Ti, kteří zůstanou naživu!
  Chlapec přikývl a poznamenal:
  - Ale ani ten nejkrvavější dobyvatel se nenazval zlým. Alespoň ve vaší zdravé mysli. To je to, co odlišuje lidi od zvířat. My, i když děláme krutost, hledáme dobro a jsme přitahováni ke světlu a stvoření!
  Dívka souhlasně přikývla.
  - My, můj chlapče, děláme velmi dobrý skutek!
  Vitalik přikývl.
  - Že jo! Ale samozřejmě v tom není jen dobro. I když ne moc dobří lidé budou trpět především.
  Albina logicky poznamenala:
  - A kdo rozhoduje, kdo je dobrý a kdo ne moc dobrý? jsme s tebou?
  Chlapec pokrčil rameny a poznamenal:
  - Dobro a zlo, relativní pojmy! Ačkoli například monoteisté říkají, že všechno je jednoduché: Bůh je absolutní dobro a Satan je absolutní zlo. Ale zároveň v Bibli Bůh zabil tolik milionů lidí, že se to nedá spočítat, a Satan jen deset, a pak se svolením Všemohoucího. To opět ukazuje, jak je vše relativní. Chválena je zejména Abrahamova ochota obětovat nevinného chlapce. Ale to také říká, že hloupá a nezpochybnitelná poslušnost Bohu v roli diktátora je vychvalována. Osobně se mi tohle nelíbí.
  Albina logicky poznamenala:
  - Přesto v životě musíme poslouchat. Buď dobrovolně, nebo ne. Je nemožné být zcela nezávislý. Dokonce i králové, a dokonce i oni jsou nuceni poslouchat a pokorně pýchu před vyšší mocí.
  Vitalik přikývl a zazpíval:
  - Často jsme stín,
  Učíme se se smutkem a trpělivostí!
  Chlapec si těžce povzdechl. Jeho nálada nebyla nejpozitivnější. V hlavě se mi honily nejrůznější ošklivé myšlenky.
  Ve skutečnosti se lidé v bitvě navzájem nezničili? Zde samozřejmě mohou existovat nejrůznější možnosti.
  Ale lidstvo se potřebuje sjednotit. A zde se například různá náboženství nespojují, ale oddělují. Dokonce i v mírumilovném Novém zákoně existuje pojem nevěry. A o Koránu není co říci. A jak spolu mohou lidé vycházet?
  Místo aby byli bratry, vrhají se na sebe. Zde například v dějinách Ruska, jaké byly války a masakry mezi oficiální církví a starověrci. Rozdíl je ale malý. Jen jak být pokřtěn a ve jménu Krista.
  A kolik krve bylo prolito. Vitalik byl ale přesvědčen, že vše na světě o náboženství a Bohu je čistě lidská myšlenka. A pravda je skrytá.
  A Bůh jako takový buď vůbec neexistuje, nebo před lidmi skryl pravdu o sobě.
  Výborní buddhisté, nepředstírají nejvyšší pravdu. Neříkají, že jen oni mají pravdu a ostatní se mýlí. I když jejich výuka není atraktivní. Kdo bude mít rád asketismus, mnišství a proč? Ani Buddha sám nevěděl, co je to nirvána. A mnozí tuší, že to neexistuje. A pro pouhého smrtelníka je téměř nemožné dosáhnout nirvány.
  V islámu je to mnohem jednodušší. Existuje ráj, jako miliardář v letovisku, a k jeho získání stačí přijmout islám. Pravda, pokud se nebudete modlit a postit, můžete jít do pekla. Ale na chvíli a tam odčiníš své hříchy před Alláhem svými mukami a znovu do ráje.
  A pokud uděláte hadždž do Mekky, všechny předchozí hříchy budou odepsány a hned poté do Ráje!
  To vysvětluje nesmírnou popularitu islámu po celém světě. Umírání je děsivé a beznadějná propast nicoty děsivá. Možná proto se ateismus nikdy nestal nejrozšířenějším fenoménem, a to ani v dobách komunismu. A nyní se z komunistů stali věřící. Ale opravdu věří? Ale můžete to pochopit, strach ze smrti je motivací k víře. A věřit i tomu, co je nelogické a absurdní.
  Albina přerušila chlapcovy myšlenky:
  - Svraštiš obočí. Opět asi přemýšlíte o osudu světa.
  Vitalik přikývl.
  - Chápu, proč lidé věří. Ale nechápu, když zabíjejí lidi ve jménu víry a zabíjejí úplně nevinné lidi včetně žen a dětí!
  Dívka si povzdechla a odpověděla:
  - V ničem není dobrý fanatismus.
  Chlapec se zeptal:
  - I ve sportovním tréninku?
  Albina přikývla.
  - I v tomhle by člověk měl vědět, kdy přestat. Bruce L zemřel ve dvaatřiceti, právě proto, že v noci trénoval bez slitování a smyslu pro proporce. A jeho tělo se zhroutilo! Tak...
  Vitalik potvrdil:
  - Že jo! Žádný fanatismus.
  Dívka zpívala:
  vynalézavost a odvaha,
  Odvaha a štěstí...
  Zbavte se arogance
  Buďte moudří, to je výzva!
  . KAPITOLA #4
  Děti jsou unavené šmejděním v laboratoři. A vůbec, chtěl jsem se hýbat, skákat, skákat. A šli na procházku. Zároveň můžete po cestě navštívit úsek.
  Vitalik jako obvykle schoval sandály a plácl naboso. Taky se mu to moc líbilo. Ve skutečnosti je to také kluk už léta - asi patnáct, a vypadá ještě menší. A nestydí se pochlubit holými podpatky.
  Albina ale vypadá mnohem pevněji. Ona je jednoznačně akcelerátor. Rád chodí bos a zároveň je plachý.
  Vitalik běžel, skočil a točil se. Měl tolik energie.
  Chlapec dokonce zpíval a skládal na cestách v hrdinském retro stylu:
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra pekelných snů!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Museli jsme uprchnout na frontu AWOL,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem pionýr, teď jsem zvyklý trpět
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak v zemi zahynuli synové země !
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Tam jsme fašismus rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  Nejvyšší ocenění Star of the Hero -
  Předal mi to sám Stalin, věřte mi!
  Řekl: Je nutné vzít si příklad z lidí , jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezmi si kleště , kladivo a pracuj!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  Chlapec skládal na cestách a zpíval celou báseň. Kolemjdoucí jeho slova poslouchali. A když skončil, dokonce zatleskali. A pak si Albina sundala čepici od Vitalika a chodila s ní. A očekávání byla oprávněná, kolemjdoucí načrtávali kousky papíru a kovové peníze.
  Albina mrkla a poznamenala:
  - Vidíte, je to svým způsobem okouzlující!
  Začalo se scházet více lidí a začali dítě žádat, aby zazpívalo něco jiného. Vitalik je bosý, v šortkách, hubený, světlovlasý a ve skutečnosti vypadal jako chudý sirotek. A všichni ho trochu litovali.
  Geniální chlapec se rozhodl, že peníze navíc neuškodí. Jeho hlas je navíc tak čistý, dětský a ještě se nezačal lámat, jak to u teenagerů často bývá. I když na druhou stranu je možná škoda takhle zpívat, jako bys byl žebrák. Chlapi však zpívají ve filmech. Dokonce i Dunno zpíval, aby zachránil přítele a vybíral peníze.
  A je příjemné být v centru pozornosti, když tleskáte.
  A Vitalik opět s velkým nadšením zpíval to, co malé zázračné dítě a básník sám na cestách složil;
  Každý má svůj osobní pohled na lásku -
  Koncept krásy a ideálu!
  Přestože k němu lidé nedospěli,
  Ale člověk už není opice!
  
  Chceme žít v krásném světě ráje -
  Ve kterých nejsou žádné nemoci, zchátralé jalovice ...
  Aby se vlákno života stalo nekonečným,
  Aby byl každý den šťastný a veselý!
  
  Kde je barva jako duha na jaře
  Lekníny, jako zlato se smaragdem.
  Kde se realita dlouho podobala snu...
  Každé dítě dokáže zázrak!
  
  O Vlast , svaté Rusko Boží;
  Vaše břízy jsou skvrnité, lesk kovu...
  A modlím se k Pánu za jednu věc,
  Aby Vlast vzkvétala ve slávě!
  
  Ale tady se bojovník již vydal na kampaň,
  Pochoduje jako ruský válečník!
  Uděláme dobro pro planetu -
  Aby kulky neprorazily vaši vlastní matku!
  
  Útok trollů, zuřivý tlak;
  Spěchající protivníci wa l- lavina!
  A proto, proč potřebujeme vášnivou hádku,
  Když je Rusko sjednoceno v pěst!
  
  Ale orkové se znovu usmívají,
  Jsou to chlap, jako kost uvízlá v krku!
  A skřet zavrčel v divoké zuřivosti,
  Ale přihlásili jsme se z rati daru!
  
  
  Ale vítězství nad nepřítelem je blízko,
  Vytrhneme Rusko z bažiny!
  Přišla odplata za nečisté -
  Jejich srst byla roztrhaná na cáry a žmolky!
  
  Oválná dívka roztomilá tvář -
  Dal mi víru a velkou sílu!
  Chlapec zpíval s velkým citem a energií. A dokonce i tančil. A bylo tam mnohem víc lidí. Sám Vitalik chodil a sbíral peníze do čepice. Albina si sundala tenisky, byla už polovina velmi teplého května, a začala tančit bosa.
  A její nohy jsou tak svalnaté, jako by byla kulturistka. A pastva pro oči, jak se svaly válejí pod opálenou kůží.
  Albina dokonce vzala a chodila po rukou a její bosé nohy, ladné s krásnou křivkou linií chodidel, byly nahoře. Má poněkud velké nohy. Prsty jsou ale harmonické a hbité.
  Dívka měla také lis s dlaždicemi. Velmi fyzicky silný.
  A peníze se snažila získat i předváděním gymnastických cviků.
  A Vitalik to znovu vzal a zpíval:
  Velká, mocná, posvátná země,
  Pod modrou oblohou už není nic zářivého !
  Je nám dána od Všemohoucího Boha navždy -
  Neomezené světlo, vznešené Rusko!
  
  Svět nikdy neviděl takovou sílu, nikdy neví
  Abychom hrdě pošlapali prostor!
  Jakákoli hvězda ve vesmíru ti zpívá,
  Ať je s námi Rus šťastný!
  
  Koneckonců, toto je naše vlast, je to takový osud,
  Velte prostoru všech záležitostí!
  Kdokoli z nás, věřte mi, by to chtěl,
  Bez jakékoli hlouposti , babských pověr!
  
  Archandělé troubí na svou mocnou trubku,
  Důrazně oslavují pochod našich armád!
  A nepřítel najde svůj úděl v osikové rakvi,
  A nebude dostávat daně a tribut!
  
  Toto je naše vlast, vše v ní, věřte mi, je krása,
  Bez námahy otočila celý vesmír!
  Dívky s pěkně těžkým copem,
  Hon na ni, aby byl sud silný!
  
  Vlasto, to je matčin pohled modrých očí,
  Její ruka je něžná a kamenná!
  A mladý protivník , kterého zabijete kulkou -
  Aby plamen v srdci jasněji plápolal!
  
  Slož přísahu nekonečné vlasti,
  Je to dobré i pro vás, samozřejmě!
  I když krev teče v zuřivosti bitvy,
  Odplata nyní přijde nepříteli!
  
  Zbraně a odvaha jsou tak mocná slitina,
  Zlý to nemůže překonat!
  V letadle s bombami jsem letěl chytře,
  A jak to vybuchne, zasypou se krupobitím oken!
  
  Ale rozkaz vládce - letět s dítětem na Mars -
  Je čas, abyste dali prostor!
  A arogance Marťana se dostane do očí,
  Pak vidíme daleko za Pluto!
  
  Přijdeme do výšin vesmíru, uvidíme okraj vesmíru,
  Takový je náš lidský úděl!
  A proto se opovaž chlapce o kořisti,
  Ostatně vězte, že odměna je otázkou zisku!
  Vitalik zazpíval něco podobného na odvážnou a krásnou notu. Opravdu má hlas, který by mu operní pěvci záviděli. Příliš dětinské. Vystoupí alespoň na Eurovizi .
  A zpívá s velkým citem a grácií. A ještě lépe s čepicí obchází shromážděné lidi a vybírá dobré peníze. Pak mu házejí rubly, dolary, eura, jüany a dokonce dináry.
  Tady je pár Arabů nasypaných peněz. Jeden z nich dokonce hodil zlatý prsten.
  Vitalik se usmál a zašeptal svému příteli:
  - A co? Vycházeli jsme spolu dobře!
  Takto poznamenáno:
  - Tady vidíte! Hoďte vědu, staňte se zpěvákem.
  Vitalik se zasmál a odpověděl:
  - Všechno bude mít svůj čas! Proč nejíš?
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - Jsem trochu stydlivý.
  Malý chlapec se zasmál.
  - Bosé nohy na šťouchání, nemáš žádnou ostudu?
  Dívka vážně odpověděla:
  - Věřím v ně, ale ne tolik ve své hlasové schopnosti!
  Vitalik přikývl.
  - Dobře tedy! Pak to radši vezmu a zpívám.
  Chlapec spěchal přednést další verš:
  Smlouva lásky je dána silná, prastará,
  Pánova nekonečná a čistá pečeť!
  Někteří v modlitbách a jiní v tavernách,
  Sami ve výšinách, ostatní čekají na smrt!
  
  Dívka a já jsme teď docela šťastní -
  Ona je mým světlem a hájem sladkého stínu!
  Cherubové žehnej naší cestě,
  Pod stříbrem, jako samet, jemný stín!
  
  Prošli jsme mnoho cest,
  tě Bože celým svým srdcem!
  Za vytvoření nádherných blondýnek,
  Jakou milost nedáváte rublem!
  
  I když osud někdy hází kostkami
  Náhodou je to velmi smutné zarovnání!
  Koneckonců, tolik lidí vře hněvem,
  A krev teče vodopád-západ slunce!
  
  Koneckonců, třešňové květy nekvetou vždy v květnu,
  Je tu teplo a chmýří deště!
  A tělo milenců, mučené, mučené,
  Vzteklý padouch jí bez váhání!
  
  A ne válka, nad střechou je smutek -
  stokrát těžší !
  Když pole chytře ohlodávaly myši,
  Když celá škála nemocí stoupá!
  
  Proč Pán trápí děti,
  Koneckonců, žert, to znamená, že žiješ!
  A proč je nevinný také chudý
  A proč lhaní vede k úspěchu?
  
  Náš svět, stejně jako Janus, je velmi rozmanitý,
  V něm není pokraj zloby vůbec vzácný!
  Ale je nutné omezit charakter divočiny,
  Přemožit špatnost a hříchy!
  
  I když z druhé strany; svatost je nuda
  Svět bez křivek je prázdnota!
  A co marně poslal Bůh mouku,
  Rodný syn - Pán Kristus!
  Vitalik zazpíval velmi dobrou píseň. Cítil se skvěle. Dá se říci, že je to básník, druhý Puškin. I když třeba Pushkin mohl udělat splity jako teď Vitalik. Ano a na podélném.
  Albina se na něj podívala a také si sedla na provázek. To se ukázalo být mnohem efektivnější.
  Dívčí nohy jsou sice svalnaté, ale protažení je úžasné. Albina sice mohla sedět na zádech s činkou o hmotnosti dvě stě kilogramů. Což je pro dívku samozřejmě dobrý úspěch. A ještě víc pro teenagera.
  Vitalik je velmi mobilní . Opět nashromážděné peníze. Chlapec navíc chodil po rukou a čepici držel holými prsty na svých velmi obratných a silných nohách.
  A dali další peníze. A přišel tucet dalších Arabů. Jeden dokonce podstrčil vlásenku ze zlata a s rubínem. Úroda byla tedy bohatá. A dokonce je překvapivé, jak snadné je pro zpěváky sehnat peníze. A jak by tady ten kluk nezpíval, když je všechno tak dokonalé.
  A znovu zpíval;
  Zvuk nádherné lyry se ozývá,
  Zpívám, směle, nemlčím!
  Bojová pěst není vyrobena z vosku,
  Usilujeme o světlo - cestu k paprsku!
  
  Bůh mučí lidi nemocí -
  Oheň z pekla spálil hříšníky !
  Chci, aby se Všemohoucí stal přítelem,
  Aby to nebylo tak těžké!
  
  Kristus přijde, samozřejmě, brzy,
  Pak věřte, že smutek zmizí.
  Přece nemžourej, vztekej se od pohledu,
  Hřích svobody je také škoda!
  
  Nechci jít po čáře -
  Nechci být bez hříchu!
  Lepší ošemetné činy
  Než nit bez průsvitné nudy!
  
  V ráji nebude válka, řekl,
  A hřích zmizí, špatný pro všechny!
  Proč takové osudy?
  Těšíme se na nové změny!
  
  Žít věčně, víš, je to úžasné,
  Ale žít bez hříchu, vegetovat!
  Rytíř bude válku vášnivě milovat,
  Veďte armádu na bojiště!
  
  Vlast, vlast vojáka,
  Dala mu do ruky pochodeň - pochod!
  Odplata nečistých ďáblů,
  Dáte jim do zubů válečníka!
  
  Zakončeme bitvu velkorysou hostinou,
  Pojďme si zakousnout, napít se - taneční nohy!
  Koneckonců, naši rytíři jsou nesmrtelní,
  A to slovo bije ne do obočí, ale do očí!
  
  I když, co dělat v mírumilovném světě?
  Můžete si tam postavit palác.
  A věnuj službu lyře,
  Laurel, dostal korunu!
  
  Ale jsou i jiné světy, víš
  Kde také rostou bojovníci!
  Chlapec kreslí tank na stůl,
  Co když k nám přijdou mimozemšťané?
  
  Neber to s nadhledem
  Posilujte svaly, udržujte svou mysl silnou!
  My Rusové víme, jak bojovat,
  Když archanděl náhle usnul!
  Vitalik zde opět zazpíval velmi dobrou píseň a zároveň si zatančil.
  Publikum nadšeně tleskalo.
  Nebylo dost víček, aby se do nich vešly všechny peníze, a dítě vytáhlo z batohu silnou plastovou tašku. Jeden z turistů tam dokonce hodil zlatou podkovu.
  A tak se do kontejneru sypalo mnoho různých druhů bankovek a drobných věcí.
  Lidé chtěli ve velkolepé podívané pokračovat. Tohle je opravdu zázračný chlapec . Což o to , takové kotrmelce vstává.
  Chlapec se dokonce postavil. A Albina mu hodila plastový míček. Vitalik začal žonglovat a házel s ním nohama.
  Publikum nadšeně tleskalo. Dívka hodila další míč, chlapec ho chytil holou podrážkou. A zase to zvedl. Žonglování nohama není pro každého.
  A zástupci slavného města Moskvy, stejně jako turisté, začali házet peníze ještě intenzivněji.
  Albina se také postavila. Je to velká, svalnatá dívka . A její nohy, jako ty nejpevnější a nejčistokrevnější klisny. Albina se také pokusila žonglovat pomocí holých chodidel. Ale moc dobrá v tom nebyla. I když je to bojovnice s černým pásem. Tam však na třetí pokus začal míček létat nahoru.
  Přidány další předměty pro házení a Vitalik. Chlapec byl plný nadšení. A přitom nezapomněl zpívat. A chlapcův hlas , musím říct, je prostě hyperaktivní :
  Nebe je vzorovaný koberec hvězd,
  Měsíc dá světlo kopcům!
  Dolů teče horský potok,
  Třpytivé zlato na kamenech!
  
  Rozlohy Matky Rusi,
  Na vesnicích sytost a pohodlí!
  Štěstím dívky plakaly,
  Jak sekat kulatý tanec go!
  
  Přišly potíže, válečná stařeno,
  Vyceněné zuby, smršť granátů!
  Devastace se řítí s Wehrmachtem,
  Váš kamarád zemřel v bitvě!
  
  Ty sám jsi ještě kluk -
  Vojenský registrační a náborový úřad nedal souhlas!
  Jako, nemáte dost let navíc,
  Země se musí postarat o děti!
  
  Běžel dopředu bez jakéhokoli brnění
  Přinášet dobro a světlo!
  Aby Fritz nepřipravil o jejich vůli,
  Abychom nepotkali svítání v řetězech!
  
  Můj přítel také nespal.
  Podařilo se uniknout - bojovník!
  Pochybujte o fašistech z piedestalu,
  Ať je Fuhrer hotový!
  
  Boj je těžký, bolest a hlad
  Bosá dívka v zimě.
  V hadrech snášíme krutou zimu,
  Někdy jíme jeden s březovou kůrou!
  
  A nepřítel se řítí na letadla,
  Jako monstrum z pekla "Tiger" řve!
  Fašismus, zrozený ze zlé vlčice,
  Z tanků se řítí plamenomet!
  
  Pro zahřátí bosých nohou
  Co ve sněhu zmodralo!
  Dívka si vybrala cestu
  Kde popel zčernal vánici!
  
  Ale odolal , daleko od nachlazení,
  Chlapec a dívka vpřed!
  Porazíme Jidášův úsměv,
  Rus vymaže hitlerismus do písku!
  
  Blikající podpatky teenagerů,
  Závěj za sebou zanechal lehkou stopu!
  Mráz není snadné vydržet,
  Běh naboso nás zahřívá!
  
  A nacisté nemají právo,
  Řvou od zimy!
  Takový silný stát
  Náš ruský rytíř je velmi cool!
  
  Odhoďte vlnu z pekla
  Nyní je Evropa napřed!
  Takový je osud svatého vojáka,
  Být navždy oddán Rusovi!
  A tak zazpíval celou úchvatnou báseň. A pak spolu s Albinou šli s velkým balíkem a opět vybírali peníze. Kterých se už hodně nashromáždilo.
  V tu chvíli se jako štěstí objevila policie. Mávali kluby v černých uniformách, vypadali velmi zlověstně.
  Vitalik se usmál a zpíval s viditelným nadšením:
  Moje policie je nejsilnější
  Moje policie je nejstylovější...
  Třes se strachem padouch
  Policajt na ochranu dětí!
  Policejní kapitán zavrčel.
  - Ty, nezletilý, vybíráš peníze od lidí. A jíst na zakázaném místě.
  Vitalik přikývl svou jasnou hlavou:
  - Děkuji osudu
  Že nepláču, ale zpívám!
  Albina se usmála a zalhala:
  - Jsem dospělý a tohle je můj syn!
  Policejní kapitán zamumlal:
  - Jsi šílená mami. Tanec po Moskvě naboso, zpěv, rušení veřejného pořádku, srážení peněz!
  Albina se zeptala s ještě širším úsměvem:
  - Kolik nás je?
  Kapitán zamumlal:
  - Všechny vaše nezákonné výnosy by měly být zabaveny do pokladny kanceláře starosty.
  A policista si dychtivě prohlížel tašku plnou různobarevných bankovek, mincí a dalších cenností.
  Kluci zazpívali peníze a opravdu slušně. A můžete jimi vyřešit doslova všechny své finanční problémy. No, nedávejte to chamtivým policajtům.
  Vitalik se také široce usmál a sáhl do brašny se slovy:
  - Mám povolení!
  A chlapec vytáhl malé zařízení, o něco tlustší a vyšší než krabička od sirek. Vzal jsem to a stiskl tlačítko.
  Šest policistů vykulilo oči. A pak se najednou dala do běhu. Dokonce i házecí hole. Uháněli z lomu jako závodní koně, kteří dostali signál ke startu. A je vidět, že policie spěchá, jako by jim zapálili zadky.
  Albina zapískala:
  - Páni! jak jsi to udělal?
  Vitalik s úsměvem, který se ještě rozšířil, odpověděl:
  - Vysvětlím později! Do té doby jdeme na to!
  Děti s velkou taškou cenností opustily náměstí. A zbytek publika se začal rozcházet.
  Bosé nohy plácly na cestu.
  Albina tweetovala:
  Po strmé moskevské cestě,
  Holky naboso...
  Unavený z dojení počítače,
  Chci dráždit své štěstí!
  A chlapec a dívka zpívali:
  - Smyk! Zabralo mi to!
  Pusťte Mercedes! A kupte si koně!
  . KAPITOLA #5
  Albina poznamenala, když odcházeli:
  - Nosit s sebou celý pytel peněz je příliš riskantní a nepohodlné!
  Vitalik souhlasně přikývl.
  - To je pravda, říkáš nádhera.
  Dívka hrdinka navrhla:
  - Lze je předat bance a vložit peníze na účet?
  Chlapec s povzdechem odpověděl:
  - Jsme nezletilí a kdo přijme takovou sumu peněz od teenagerů.
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - Dal jsi policii na útěk. Možná pro mě uděláte elektronickou falešnou kartu, jako bych byl dospělý.
  Vitalik přikývl.
  - Je to možné! Na internetu najdete programy, které potřebujete. I když to chce čas.
  Blonďatá dívka se zeptala:
  - Proč policajti utekli?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Vypustil jsem na ně vlnu infrazvuku. U lidí i zvířat vyvolává podvědomý pocit hrůzy. Policisté byli vyděšení a ani si neuvědomovali, čeho se bojí. Prostě odběhli. Jejich těla reagovala dříve než jejich myšlenky a vědomí.
  Albina se zachichotala.
  - Chladný! Jsi génius, udělal jsi další užitečný objev.
  Vitalik odpověděl:
  - Na internetu jsem našel infrazvukovou vlnu, jak ji přimět k rozptýlení komárů. Vyrobil ji ale dostatečně silnou na to, aby zastrašila lidi pomocí silnějšího zdroje elektřiny odvozeného z gravitonů. To znamená, že jsem ukázal, že jeden vědecký objev zvyšuje účinnost druhého.
  Dívka políbila chlapce na vysoké, čisté čelo a zaštěbetala:
  - Jsi génius! Einstein se vám nevyrovná.
  Vitalik řekl rozhodně:
  - Albert Einstein byl teoretik a já jsem praktik. A věřím, že dokážu, že se lze pohybovat rychleji, než je rychlost světla. Stejné gravitony jsou deset bilionůkrát rychlejší než fotony.
  Albina byla překvapená:
  - Jak víte, že?
  Chlapec odpověděl skromně:
  - Vypočteno pomocí vzorce. Nejsem špatný matematik.
  Blonďatá dívka přikývla.
  - Je to správné! Opravdu máte velmi rychlou mysl, ale učitelé vás z nějakého důvodu neoceňují.
  Vitalik vzpomínal:
  - A Albert Einstein také nebyl oceněn. Alespoň ve škole.
  Albina zpívala s nadšením:
  Jaký školní život
  Kde je každý den kontrola ...
  sčítání, dělení,
  A tak rovnou do tepla!
  Geniální chlapec přikývl.
  Taky nerad chodím do školy. To opravdu je. Ale to neznamená, že nehledám znalosti. Koncept se například objevil i na internetu - google-education . Naše generace sbírá znalosti na chytrém telefonu. A tohle, musím říct, je velmi cool!
  Albina poznamenala:
  - Mám hlad. Tolik jsme tančili a zpívali.
  Vitalik přikývl.
  - Pojďme si koupit zmrzlinu ve stánku.
  Dívka hrdinka namítla:
  - Ne! Chci něco hutnějšího. Například vepřové špízy !.
  Chlapec pochybovačně poznamenal:
  - Tučné vepřové. Možná je lepší kuřecí nebo jehněčí.
  Albina sebevědomě prohlásila:
  - Vepřové maso je snad nejchutnější. Dokonce i srdeční chlopně jsou transplantovány lidem z prasat. To ukazuje na dobrou kombinaci proteinové struktury člověka a tohoto zvířete.
  Vitalik potvrdil:
  - Nesdílím náboženské předsudky o vepřovém mase. Naopak věřím, že jak Korán, tak Bible jsou čistě lidské představy o Bohu Stvořiteli a Nejvyšší mysli. A pravdou je, že pokud se člověk nevyvine za pomoci především vědy na úroveň Všemohoucího Boha, tak prostě zmizí.
  Geniální chlapec dupl na holou, opálenou nohu a pokračoval:
  - Lidé se buď zničí sami, nebo nějaký asteroid zasáhne Zemi . V nadcházejících letech potřebujeme mít silné zbraně a vesmírné lodě schopné ničit asteroidy! Nebo laser, nebo anihilační nálož.
  Albina poznamenala smutným pohledem:
  - Je pravděpodobnější, že se lidé zničí anihilační bombou, než sestřelí asteroid. Jeden gram antihmoty jsou dvě atomové bomby svržené na Hirošimu.
  Vitalik přikývl.
  - Je to správné! Planeta Země navíc potřebuje jedinou vládu, která by zastavila konfrontaci mezi zeměmi a dovedla by celý svět k něčemu stabilnějšímu, trvanlivějšímu a příjemnějšímu pro lidi.
  Albina zamumlala:
  - OK! Tak jsme se naštvali. Možná bychom měli jít na grilování? A uděláme si vlastní objednávky.
  Zázračný chlapec potvrdil:
  - To jsou naše společné peníze. Moje kořist je vaše kořist!
  A mladý génius znovu vyskočil a skopl bzučící, poměrně velkou zelenou mouchu.
  Šli dva teenageři: vysoká dívka a chlapec, kteří se bez zbytečných předsudků chlubili holými podpatky a zaměřili se na chutnou vůni.
  Usmívali se a byli veselí. Vydělalo se tolik peněz, že teď můžete postavit něco vážného, možná celou elektrárnu fungující na gravitonech.
  Ačkoli Vitalik chápal, že potíže jsou stále před námi. Nový objev jistě zasáhne zisky ropných a plynárenských koncernů, včetně Ruska. To znamená, že může být ohrožen jeho vlastní život, život jeho přítelkyně a rodičů.
  Jako to, co bylo ve filmech se Stevenem Seagalem . I tam bylo jasné, že ropní šejkové nejsou s alternativní energií nijak zvlášť spokojeni a posílali vrahy.
  I když jeho brilantní objev by měl zachránit Zemi před globálním oteplováním. Ještě trochu a skleníkový efekt se vymkne kontrole. Pokud totiž ledová čepice severního pólu roztaje, sluneční paprsky se od ní nebudou odrážet. To znamená, že proces zahřívání planety se dramaticky zrychlí.
  A voda se bude odpařovat aktivněji. To znamená, že bude více oblačnosti, což dále urychlí skleníkový efekt. Proces se bude dále zvyšovat. Dokud se všechny oceány nevypaří v pekelných teplotách a Země se dostane do klimatu jako Venuše. A lidstvo zahyne!
  Ne, Vitaly musí zachránit svět. A bez ohledu na to, co ho to stálo. A je nejvyšší čas, aby Rusko opustilo ekonomiku potrubí. Potřebujeme vyvíjet technologie a vlastní výrobu, a ne viset na potrubí, na penězích z plynu a ropy.
  Albina si při grilování objednala vepřové maso a rajčatovou šťávu. Vitalík zvolil dražší srnčí špízy v omáčce. A mangový džus. Špejle byly vyrobeny ze stříbra.
  Děti seděly a pomalu jedly a zapíjely se šťávou.
  Albina řekla:
  - Myslím, že všechny stejné obavy z globálního oteplování jsou značně přehnané.
  Vitalik zavrčel:
  - Kde jsi to sehnal?
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Během druhohor byla teplota Země v průměru o patnáct stupňů vyšší než nyní. A v Rusku bylo klima moderního rovníku. No a co? Dovolila příroda katastrofu?
  Zázračné dítě poznamenalo:
  - Bylo to v těch dávných dobách. Pak planeta Země rotovala rychleji než nyní a magnetické pole bylo silnější a složení půdy bylo jiné, stejně jako slanost oceánů.
  A v naší době může proces ztratit kontrolu a lidstvo triviálně vyhoří. Ne, radši to neriskujme.
  Hrdinná dívka neochotně přikývla.
  - Možná máš pravdu. Ale myslím, že váš objev může snížit zisky Ruska z exportu ropy, plynu, uhlí. A vláda z takového daru radost mít nebude. A potrubní oligarchové ještě víc!
  Vitalik přikývl.
  - Už jsem o tom přemýšlel. Ale musíte uznat, že se vždy najdou tací, kteří jsou s vývojem pokroku nespokojeni. Například spisovatelé byli těžce zasaženi vzestupem internetu. Papírové knihy se neprodávají dobře. Ale pokrok, bohužel ... Brzy se lidé naučí kreslit vlastní filmy pomocí jednoduchých programů, s jakoukoli fantazií. A pak dojde ke kolapsu všech filmových studií. Vlastně, proč chodit do kina, když můžete sami natočit jakýkoli film a dokonce o tom, co sami chcete.
  Albina přikývla a žvýkala tučné, chutné maso:
  - Ano! Rád bych se například podíval na filmy o Dunno na Marsu, Venuši, Jupiteru. Přesněji to byl dětský sen. Teď by bylo zajímavější natočit pokračování o Harry Potterovi a o jeho synovi. Což by bylo také skvělé.
  Vitalik pokrčil rameny a poznamenal:
  - Nepsali nic o Harry Potterovi. A obvykle to byla otevřená koncentrace výkalů. Tady je lepší pokračování hraběte de Montecristo. Bylo by to zajímavé. Sám hrabě Montecristo ještě není starý a možná po pomstě bude chtít něco jiného.
  Hrdinná dívka zabručela:
  - Sláva Napoleonovi a moci nad světem!
  Zázračný chlapec přikývl.
  - A není to vyloučené. Opravdu, proč ne? Se svými znalostmi, erudicí, vůlí a zkušenostmi nemohl dopadnout nejhorší světovládce.
  Albina se usmála a odpověděla:
  A Země má také svého vlastního strážce,
  A mezi hvězdami se k němu natáhl ...
  Neviditelná, ukládající vlákna,
  Aby vše neskončilo v jeden okamžik!
  Vitalik s úsměvem poznamenal:
  - Ano, na světě je jediná mocnost - není to špatné! Lepší než dnešní nepořádek. Planeta se potřebuje konsolidovat. A dokonce i síla despoty je lepší než síla stovek menších despotů !
  Zázračná dívka přikývla a poznamenala:
  - Pokračování dobrodružství hraběte de Montecristo? Nebo snad vévoda de Montecristo? To je zajímavé, ale už staré!
  Takže můžete načmárat pokračování Gullivera.
  A také to dopadne, myslím, pro někoho vzrušující. A budeme skákat radostí.
  Vitalik s úsměvem poznamenal:
  - A Gulliver může napsat pokračování série. Ano, všechny ruce nedosahují. I když, něco jsem napsal. Ale toto je velmi staré dílo a žádný z seriózních nakladatelů ho nevytiskne. To je stejné jako napsat pokračování Pinocchiových dobrodružství.
  Albina navrhla:
  - Děti tří mušketýrů píší. Bude to také velmi zábavné.
  Zázračný chlapec přikývl.
  - Budu myslet!
  Děti jedly kebab a pily šťávu. Byl den a zatím k nim nikdo nelezl. I když taška s penězi byla znatelná.
  Vitalik si myslel, že by opravdu měl vzít peníze do banky a převést je na kartu, a ne je nosit s sebou. Takže to všechno vypadá trapně.
  Albina také trochu zaspala s náladou. Když se žaludek naplní jídlem, pak nějak ztěžknete, táhnete ke spánku a vaše nálada neroste, ale klesá.
  Dívka poznamenala:
  Máme příliš mnoho hotovosti. Může vzbudit podezření. Zvlášť pro dítě, jako jsi ty.
  Vitalik navrhl:
  "Možná to můžeme schovat v naší laboratoři?"
  Albina pokrčila rameny a poznamenala:
  O takovém nápadu pochybuji.
  Zázračný chlapec zpíval:
  Peníze dávají lidem štěstí po staletí,
  Ale někdy mohou zničit život...
  bláznům nepomůže ,
  Je to jako lít balzámy v márnici!
  Zázračná dívka poznamenala:
  - Dvojverší v poezii není příliš, ale ve skutečnosti velmi pravdivé!
  Vitalik řekl rozhodně:
  - V laboratoři. Mám tam bezpečnou skrýš a pak vymyslíme, jak vybrat peníze.
  - Ne tak rychle zlato!
  Ozval se pronikavý, chraplavý hlas.
  Objevil se celý tucet typů zjevně gangsterského vzhledu. S mosaznými klouby, noži, řetězy a dokonce i s pár pistolemi.
  Byli neoholení a viditelně baculatí.
  Vitalik zapískal:
  - Očividně přinesl!
  Albina se smutným úsměvem přikývla.
  - Jsme příliš nápadní.
  Vitalik se zazubil na zločince, kteří se tísnili na chodníku. A policie se za bílého dne nebojí. A kolemjdoucí taky, ačkoli tuhle ostudu může natočit na chytrý telefon každý.
  Zázračné dítě se zasmálo a zpívalo:
  - Tak, kluci, já vám dám těsto !
  Vitalik sáhl do tašky s penězi. Bandité stáli. A najednou se třásli jako zajíci, kteří viděli lva. Pak se jejich tlamy natáhly a zbledly. Jako by foukal vítr a oni se hnali, jak nejrychleji mohli.
  Házeli zbraně a nějaké bankovky.
  Vitalik s radostí zpíval:
  - A všichni běží, běží, běží,
  A svítí, svítí...
  A všichni řvou, řvou, řvou,
  A my jsme děti v boji!
  Chlapec sebral bankovky a bosou nohou hodil zbraň na hromadu.
  Albina řekla:
  - Udělal jsi to krásně. Bude to velmi cool, když se rozptýlíte jako terminátor.
  Vitalik přikývl.
  - Ne účinné, ale účinné. Ale to zase říká, že taková taška by se měla schovat rychleji.
  Albina souhlasila:
  - Ano, a mělo by to být provedeno rychle!
  A chlapec a dívka běželi.
  Jsou to děti a v každém případě kluk, geniální.
  Na útěku si povídali.
  Albina se zeptala:
  - Zde je individuální film, který počítač nakreslí - to je samozřejmě skvělý vynález. Ale dá to spoustu zvráceností.
  Vitalik přikývl.
  - Samozřejmě, že bude co dát. Ale každá medaile má i druhou stranu. Tak to bylo a vždy bude.
  Dívka položila otázku:
  - A víra v budoucnost, kde už nebudou žádné zločiny a zvrácenosti? Nebo si myslíš, že to tak bude vždycky?!
  Chlapec se zasmál a odpověděl:
  - Pravděpodobně, ať to bude v menším měřítku. Ale lidé budou silnější a moudřejší. A věřím, že v budoucnu budou náboženské rozdíly úspěšně překonány .
  Albina se zasmála a odpověděla:
  - Ano, všichni se stanou přesvědčenými ateisty.
  Vitalik poznamenal:
  Nebo se v každém případě zbavit fanatismu. A fanatismus je velmi špatný.
  Dívka hrdinka si vzpomněla:
  - V jednom filmu o hvězdné hlídce byl nápis: fanatická víra v jakoukoli myšlenku, i tu nejbystřejší, se mění ve fašismus!
  Malý chlapec přikývl.
  - Ano! Pokud je pojem fašismus vykládán široce. Samotné slovo fašismus pochází z francouzštiny - parta, parta. Jedná se tedy o pojem, který široce zahrnuje vše, co potlačuje a utlačuje!
  Albina poznamenala:
  - Nemluvme o politice. Ano, a také náboženské otázky, už unavené. Jaké jsou například vaše oblíbené kreslené filmy?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Obzvláště se mi líbí želvy Ninja. Navíc předchozí série. Byl tam Krangův velký mozek , mnohem zajímavější.
  Dívka se zasmála.
  - Ano! Želvy Ninja jsou úžasné! Jsou fascinující a bylo nesmírně cool, když se ze zvířat stali mutanti. A je to všechno skvělé!
  Chlapec zpíval:
  Máme skvělé válečníky
  sekají protivníky ...
  Jednoduše ukážeme nejvyšší třídu,
  Letíme do snu, jsou nás miliony!
  Albina si povzdechla. Ráda běhala v sandálech. Teď byla velmi spokojená. Zvláště, když jsou nohy nacpané četnými údery o cihly, prkna, břidlici, led, polena. Kde je jen dívka nebila.
  A ona je extrémně silná bojová umělkyně. Černý pás v jejím věku a u dívky není žádná sranda.
  A co má na nohou hodně vyryté svaly. Dřepla s činkou a dalšími předměty. A ohýbání nohou a spoustu dalších věcí, které tato dívka dělala.
  Vitalik obdivoval její nohy. Jsou tak silní a svalnatí. Zde se mnoho mužů domnívá, že silné a vyražené svaly ženám nesluší.
  Ale Vitalikovi se to naopak líbí. A pokožka je opálená, zdravá, čistá. Jako litá bronzová socha.
  Ano, Albina je dokonalost síly. A dokáže takovou věc, že se ostatní chlapi budou potácet.
  Vitalik se chichotal a zpíval;
  V našem Rusku jsou ženy,
  které žertem řídí letadlo ...
  Že každý ve vesmíru je krásnější,
  V žertu zabije protivníka!
  
  Jsou zrozeni k vítězství
  Oslavovat Rus po staletí...
  Koneckonců, naši pradědové,
  okamžitě shromáždili armádu !
  Dívka šťastně přikývla.
  - To je hustý! Umíš dobře zpívat. Možná si myslíte, že zpívat umí v podstatě každý?
  Vitalik tweetoval:
  - Jen nezpívejte, abyste si odpočinuli!
  Albina zamumlala:
  - To není chytré.
  Chlapec a dívka trochu zpomalili. Kolemjdoucí na ně příliš zírali . No dobře, dokonce i Vitalík vypadá jako dítě a je pro něj tak nějak přirozené, že je bosý v kraťasech. Albina má ale postavu dospělé ženy, a když se mihne s holými, zaprášenými podpatky dost velkých nohou, působí to velmi nedůstojně.
  Dokonce si připadala němá a nazula si tenisky.
  Vitalik v odpovědi zpíval:
  Na planetách plovoucích ve věčnosti
  Předsudky lidí jsou mizerné...
  Je lepší žít v zářivé bezstarostnosti,
  A zdarma jako bohové!
  Albina s úsměvem přikývla.
  - To je správně!
  A dívka si znovu zula boty. A bosí teenageři pádlovali ke svému doupěti. Policista chtěl pískat, ale rozmyslel si to. Ve skutečnosti není chůze naboso zakázána. Zejména u dívky jsou nohy velmi krásné a svůdné ve tvaru. Vyznačují se extrémní půvabem a prsty jsou tak rovné a hbité.
  Vitalik poznamenal:
  - Přesto je lepší být bos, než obutý.
  Albina s tím souhlasila:
  - Rozhodně! Zvláště den, nezvykle horký.
  Tady jsou doma. V laboratoři v suterénu. Vitalik schoval pytel peněz a nechal si balíček větších bankovek a Albina si nasadila zlatý prsten s oblázkem, darovaný Araby.
  Poté si děti s důmyslnými myšlenkami objednaly nějaké náhradní díly a znovu se prohrabaly otvorem.
  Vitalik něco podělal. Pak jsem šel na poštu a dostal talíř s platinou.
  Poté jsem připojil gravitonový lapač velkých rozměrů a kapacity.
  Všímá si:
  - Zde může vydat tolik proudu, že exploduje jako atomová bomba!
  Albina přikývla.
  - Že jo! Ale ty jsi génius a vymyslíš obranu.
  Geniální chlapec přikývl.
  - Rozhodně! Navíc by bylo fajn vyrobit elektrický blaster.
  Dívka zapískala:
  - Páni! Brzy budete mít zbraň, se kterou budete dobýt svět.
  Zázračné dítě vyrobilo něco jiného a vyrábělo to, dokud ho to neomrzelo.
  Pak znovu vyběhli na ulici. Albina řekla:
  - Půjdeme do sekce?
  Vitalik pokrčil rameny.
  - Potřebujeme to?
  Dívka se smíchem odpověděla:
  - Na jednu stranu nic moc, ale na druhou...
  Geniální chlapec poznamenal:
  - Můžeš trénovat sám.
  Albina poznamenala:
  - Ale tým je lepší!
  Vitalik souhlasil:
  - Rozhodně lepší. I když se jedná o kontroverzní problém.
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Ne! Můj chlapče, v týmu a ostatní kluci a dívky tě inspirují k exploitům.
  Běželi a znovu blýskali opálenými, svalnatými nohami. Běželi jen proto, aby se zahřáli a nechali krev proudit v žilách. A bavili se.
  Poskakovali a někdy za letu předváděli gramofony a točili se jako vrchol. A byly skvělé.
  Tady Vitalik plácl holou patou do louže a zvedl oblak spršky. A létaly jako smaragdové kapky.
  A vypadalo to tak okouzlující a jedinečné. A vypadalo to krásně.
  Albina poznamenala:
  - Je dobré být mladý.
  Vitalik souhlasil:
  - Velmi dobře. Máte doslova hurikán energie.
  Dívka znovu skočila a ve vzduchu točila kotrmelce. Je to taková silná kočka.
  Musela soutěžit. A s úsměvem poznamenala:
  - Ano, legrace, jsi mladý a mocný. A svět kolem vás je tak zajímavý.
  Vitalik zachmuřeně poznamenal:
  - Politika není tak zajímavá. Tady, v západních zemích, se volby nedají předvídat, ale u nás vítězí ty samé.
  Albina přikývla hlavou a všimla si:
  - Opravdu, jen komunisté jsou populární, ale jejich vůdce je velmi starý, nemocný, vzhledově nepříjemný a nudný. A co je nejdůležitější, nudný , snaží se ukázat, že je příliš spravedlivý.
  Zázračný chlapec přikývl.
  - Že jo! Skutečný hrdina by měl být trochu divný. Vezměte si například animovaný seriál o "Černém plášti". Tenhle chlap je bezesporu cool, ale zároveň komický. Co z něj dělá velmi charismatickou osobnost a hlavně zajímavou.
  Dívka přikývla a potvrdila:
  - Američané dělají skvělé filmy a kreslené filmy! V tomto ohledu jsou skvělé! A naše srdce jsou vždy s Amerikou v její lásce ke svobodě a experimentování.
  Vitalik s povzdechem přikývl a poznamenal:
  - Historici budou nazývat naši dobu dobou válek a reakcí. Když jeden diktátor, který je u moci příliš dlouho, začal vytvářet chaos a vrhal se na své sousedy. A to je smutné.
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - A zdá se, že máte také představu o politice!
  Zázračný chlapec poznamenal:
  - Talentovaný člověk, talentovaný ve všem.
  Hrdinská dívka zpívala s jistou dávkou ironie:
  Bloudíme po celé zemi
  Na počasí nehledíme...
  V případě potřeby strávíme noc,
  Cokoli potřebujeme, sníme!
  Jsme velké talenty
  Ale jasné a jednoduché
  Jsme zpěváci a muzikanti
  Akrobati a šašci!
  Vitalik tvrdě poznamenal:
  - Ano, žijeme v době reakce a dominance konzervativců a různých přeběhlíků a zbabělců. A já chci svobodu!
  Albina řekla:
  - Ale zatímco my pořád běháme bosi po Moskvě a nikdo se nás nedotýká.
  Geniální chlapec přikývl.
  - Nikdo se nedotýká bosých nohou. Ale zkuste, rozbalte plakát - "Ne válce!"
  Dívka hrdinka přikývla.
  - To je opravdu nebezpečné. Ano, reakční doba a síla temných sil. Ale i v této době géniové objevují objevy.
  Vitalik s radostí zpíval:
  Budeme schopni pozvednout zemi,
  Z trosek vlády tyrana...
  Vyžeňme Satana
  A vytrhneme Rusa z náruče pekla!
  
  Na planetě bude mír
  Šťastní lidé na světě...
  Nad námi se vznáší cherubín,
  A ve slávě jsou všichni lidé nehynoucí!
  
  Válka navždy zmizí
  Planeta se stane jedním...
  Zbavme se toho blázna
  Co si myslel, že je neporazitelný !
  
  Natáhněte ruce přátelství
  Nezáleží na tom, jestli jsi žlutý nebo černý...
  Kdokoli, máme spoustu příbuzných,
  A mocný, hrdý muž!
  . KAPITOLA 6
  Kluci se přesto rozhodli oddíl navštívit. Byla v tom racionalita. Navíc jsou tu přátelé.
  Vitalík byl dobrý bojovník a v oddíle byl respektován. A nyní jsou ve skupině s chlapci a dívkami do šestnácti let. Albina je navíc nejvyšší.
  Tradiční jog, pak skoky, posuny, kliky z podlahy. A mnohem více, typická cvičení pro bojová umění. A pak, zajímavější - lámání ledu ve speciální místnosti.
  Ano, toto je Moskva a sekce je moderní. Používá led ke snížení úlomků a odpadu. A děti to rozbijí, udeří bosýma nohama a pěstmi. V taekwondu je více kopů. Děti mají dolní končetiny vycpané a silné. A lámání pevných předmětů je součástí programu. Jako skákání a převracení.
  Vitalik byl v kotli a rozbil velké balvany jednou ranou.
  Pak byl spárován s bojovníkem s černým páskem, ale také patnáctiletým, ale těžším a větším.
  Oba teenageři se začali prát. Vitaliy se pohyboval rychleji a rozdával rány, které nebyly silné, ale přesné, jasně vítězil na body.
  Trenér, zrzavá, velká, svalnatá mladá žena, přikázal:
  - A teď, plný kontakt a boj do knockoutu!
  Vysoký chlapec s černým páskem se pokusil dostat Vitalika řadou úderů do hlavy, pro taekwondo atypických. Ale mladý zázrak byl připraven a odešel a provedl hákování.
  Jeho protějšek se zřítil a okamžitě vzteky vyskočil. Spěchal na Vitalika. Ale chlapec, který to očekával, udeřil holou patou směrem k solar plexu. A pokud se tam definitivně dostanete, tak to odříznete jemným úderem.
  Vis-a-vis se zhroutil a začal se svíjet v křečích a držel se za břicho.
  Rusovlasá žena, majitelka čtvrtého danu, poznamenala:
  - Dobře se pohybuješ! Je čas, abyste si pořídil černý pás.
  Vitalik přikývl.
  - Už je to dávno, samozřejmě.
  Rudovlasý válečník navrhl:
  "A teď, můžeš se mnou bojovat?"
  Zázračný chlapec přikývl.
  - S velkým potěšením!
  Zasmála se a ukázala koňské zuby.
  Ten zrzek byl hodně velký, skoro dva metry vysoký a vážil dobrých sto dvacet, spíše dokonce sto třicet kilogramů. Navíc má sádrové svaly, ani kapku tuku. Je to silná profesionální a ženská mistryně světa. A muži se s ní úplně bojí bojovat.
  I Albína od ní dostávala, když bojovala ve sparingu a navíc to bylo velmi bolestivé.
  Vitalik samozřejmě prožíval určitý strach, ale jeho reakce byla nyní velmi ostrá. Část energie gravitonů si chlapec prostřednictvím miniaturního zařízení přenesl přímo do těla, a proto byl mnohem rychlejší a silnější než dříve.
  Ještě před dnem by Vitalik neměl šanci proti tak velkému mistrovi, jakým je dvoumetrový rusovlasý sensei. A teď je docela připravený.
  Chlapec a mocná ženská hrdinka vystoupili na plošinu, kde se měli utkat. Žena měla na sobě jen bikiny a svaly měla vypouklé jako koule.
  Třikrát větší váha než chlapec a kolosální zážitek nejen v Taekwondo. Bojovala v zápasech bez pravidel, v karate a v ženském boxu. V tom posledním mohla zrzka udělat dobrou kariéru, ale zmrzačila svého partnera a byla diskvalifikována.
  Monstrózní představitelka něžného pohlaví.
  Vitalik s úsměvem poznamenal:
  - Jsi tak okouzlující! Tohle je škoda porazit.
  V reakci na to ho zrzka kopla do břicha. Chlapec to očekával a přestěhoval se. Udeř ji do zad, pod koleno. Hrdinná žena zavrávorala, ale stála na svém. Znovu havaroval. Se sto třiceti kilogramy váhy se pohybovala svižně.
  Ale Vitalik byl nepolapitelný. Tentokrát chlapec vložil do úderu všechnu svou hmotu a svou malou, ale smrtící patou zasáhl samotnou chrupavku.
  A zrzka s řevem padla.
  Začala něco křičet, vyskočila a vrhla se na chlapce kombinací úderů.
  Vitalik se pohnul a jeho holeň ve skoku zajela do jejího spánku. Rána byla taková, že mohla zlomit kládu.
  Rudovlasá liška zavrávorala a padla na jedno koleno. Ale obrovské zkušenosti a dovednosti jí umožnily neztratit vědomí. A vstala a udeřila širokým obloukem.
  Vitalik však dokázal opět lehce uhnout. A jeho pěst zasáhla hrdinku do solar plexu. Zrzka zbledla, ale dokázala odpovědět. Vitalik dal blok, ale rána byla tak silná, že čtyřicetikilového chlapce srazil z nohou.
  Zločinec se ho pokusil znovu ukončit, ale chlapec se posunul a provedl máchnutí. Spadla velká mršina rusovlasé ženy. A Vitalik ji udeřil patou do spánku. Chápu a bolelo to. A žena zatnula zuby. Ale ona nechtěla skončit.
  Znovu vstala, i když pomaleji než předtím. Vitalik ve skoku zuřivě přesunul holeň k její bradě. Náraz byl velmi silný.
  Otřásla se a její obrovské svaly se rozvlnily. Zrzka padla na kolena. Ale se zoufalým úsilím vůle nenechala své vědomí vypnout.
  Pak Vitalik vyskočil a vší silou naložil rudého rejska patou v bradě. A znovu zahřměla kolosální, zdrcující rána.
  Rusovlasá hrdinka padla na záda. A všechny její končetiny stále cukaly, snažila se vstát.
  Vitalik ji udeřil prstem do krku a zamířil na krční tepnu. A trefit se přesně.
  Mocná žena se konečně uklidnila a ponořila se do snu.
  Vitalik zvedl obě ruce a zakřičel:
  - Je tu vítězství!
  Ostatní studenti tleskali. A jeden vyděšeně vykřikl:
  - Je čas zavolat sanitku!
  Poté šlo všechno do tuhého. Vitalik se cítil jako hrdina. A rusovlasá žena byla sotva přivedena k rozumu. Kluci jí odřeli mohutné, velké mozolnaté podrážky něžného pohlaví, velikosti slušné klisny.
  Vitalik spolu s Albinou opustili oddíl. Měli velmi veselou náladu a dokonce i zpívali;
  Naděje, náš pozemský kompas,
  Hodně štěstí, odměna za odvahu...
  A písně, jedna stačí,
  Zpívat jen s vítězstvím!
  A chlapec spolu s dívkou začali skákat a točit. Musím říct, že z nich byli takoví chrti. A v nich šílenství, zuřivost vášeň. A neustálý smích.
  Vitalik se Albiny zeptal:
  - Jak se vám líbí můj boj?
  Hrdinská dívka sebevědomě odpověděla:
  - Skvělé!
  Chlapecký génius tweetoval:
  - Můžu porazit každého! Vidíte, jakou energii dávají gravitony.
  Albina zamumlala:
  - Užil jsi doping?
  Vitalik odpověděl:
  - Opravdu ne drogy. Ale také velmi silný účinek.
  Dívka se zeptala:
  - A jak to je?
  Zázračné dítě odpovědělo:
  - Takhle. V našich svalech také probíhají elektromagnetické procesy, které způsobují jejich kontrakci. A tato povaha je podobná biologické elektřině. A když k tomu přidáte elektřinu z gravitonů, tak se svaly budou stahovat ještě rychleji a přidá se rychlost a samozřejmě síla. Proto mám takovou údernou sílu.
  Albina tweetovala:
  - A moje široká kost,
  A můj přirozený hněv!
  Vitalik souhlasně přikývl.
  - Ano, dá se to tak říct. I když to vlastně není moje síla. Je přirozená? Vše v našem vesmíru je přirozené. V jistém smyslu.
  Albina přikývla.
  - Je to jako to, co řekl Anatolij Michajlovič Kašpirovskij - Bůh je Pravda a souhrn všech světových zákonů!
  Vitalik odpověděl:
  - Ne! Tímto způsobem určitě ne. Bůh je především v lidské mysli. A lidská mysl nás učiní všemocnými.
  Albina se plácla bosou nohou a cvrlikala:
  - To je úžasné! Staneme se statečnějšími a odvážnějšími než lev. Postavme se alespoň jednou v tu nejstrašnější hodinu. Protože člověk je hlava.
  Vitalik souhlasil:
  - Člověk je velká hlava!
  Dívka se smíchem poznamenala:
  - Ale tvá hlava je lehká a neříkám, že je moc velká.
  Geniální chlapec se zasmál a odpověděl:
  - Jsem skvělý mozek v přeneseném slova smyslu.
  Albina vyskočila, dupla bosou nohou na asfalt a zařvala:
  Kdyby měl chlapec mozek,
  Jako by tekl rozlitý olej...
  Takže ve společnosti takových by byla zábava
  S proraženou chlapeckou hlavou!
  Poté chlapec a dívka zvýšili rychlost běhu. A Albina začala zaostávat. Bolestně chytrý Vitalik se ukázal být. A jeho rychlost je prostě fenomenální, kosmická.
  Chlapec vyskočil a za letu se několikrát přetočil do kotrmelců. Poté zpíval:
  Usmějte se kaskadéři,
  Bezpečnost, to je ještě maličkost...
  Usmějte se kaskadéři,
  Koneckonců, bez nás život nebude fungovat, v žádném případě ...
  Albina křičela:
  - No tak lásko! Ber to s klidem!
  Vitalik se zasmál a odpověděl:
  - Ano, vidím, že to chceš?
  Dívka naštvaně odpověděla:
  - Ještě máš tolik dětství. Žasnu nad géniem v krátkých kalhotách, které se třpytí na holých podpatcích.
  Chlapec s povzdechem poznamenal:
  Ano, vnějšek neodpovídá vnitřku.
  Albina se chichotala a zpívala:
  Mladý příteli, buď vždy mladý
  Nespěchej dospívat...
  Není třeba , aby byl chlapec zachmuřený,
  Všechny sny, lety vzhůru...
  Zlý chlapec sám
  Ne vždy stejný krok vpřed,
  Budete se Satanem
  Je-li cesta v mozku zpět!
  Vitalik sebevědomě přikývl a vzpomněl si:
  Učinil jsem zjištění, že...
  Albina tweetovala:
  - Buď pokorný!
  Chlapec s povzdechem odpověděl:
  - A kdo mě chválí kromě tebe?
  Dívka se zasmála a řekla:
  - Můžete sbírat lajky na internetu?
  Vitalik s úsměvem přikývl.
  - Určitě, tenhle nápad se mi líbí!
  Albina se zachichotala.
  Moje lajky, internet super lajky,
  Kde jsou rubly, všechno je za prsty, jako zajíčci!
  Zázračný chlapec poznamenal:
  - Ano, ne všechny kozí knoflíky akordeon!
  Hrdinská dívka zabručela:
  - Ale k čemu to je?
  Vitalik se zasmál a zaštěbetal:
  - Ale proč,
  Jste prvňáček?
  Albina zamumlala:
  - Ty jsi spíš prvňáček!
  Zázračný chlapec zpíval:
  Prvňáček, prvňáček
  Dnes máte svátek...
  Hodina je skvělá a veselá,
  První setkání se školou!
  Dívka hrdinka zvedla:
  Včera jsem byl ještě dítě
  Tady se nedá nic dělat...
  Přestal být předškolním dítětem ,
  A jmenuje se prvňáček!
  A jmenuje se prvňáček!
  A Albina se nevděčně zeptala:
  - Máte dětskou nostalgii ?
  Vitalik sebevědomě odpověděl:
  - Samozřejmě že ne,
  Je mi špatně, když cítím cigarety!
  Dívka-hrdina se zasmála a poznamenala:
  - Takhle to vypadá legračně. Ano, jsme příliš mladí. Chceme se stát dospělými, ne se vracet do dětství.
  Zázračný chlapec dodal:
  - A ne tak jasné a radostné dětství. Ale teď mě nikdo nemůže zastavit. Můžu porazit i celou třídu najednou.
  Albina přikývla.
  - Samozřejmě, věřím vám,
  můžete používat elektronickou energii,
  Staňte se tak agilním dítětem
  A trefit přímo do očí
  Snižte na hodinu!
  Poté kluci trochu zpomalili. Albina se zeptala chlapce:
  - Tady, obecně, kvůli tomu, co vymýšlíte?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Pro dobro lidstva!
  Albina se zachichotala.
  - Záleží vám na blahu lidstva? Což je tak kruté a nevděčné. A děti jsou také kruté.
  Zázračný chlapec přikývl.
  Ano, ten muž je krutý. Ale pořád lepší než šelma. Lidé se zdravotním postižením platí důchody, poskytují dávky a zvířata postižených z jejich středu zabíjejí.
  Hrdinská dívka zabručela:
  - Ano, a muži bojují o ženy. Tohle lidé nemají, alespoň ve velkém počtu, ani teď!
  Vitalik poznamenal:
  - Teenageři se často perou. Ale spíš pro hlouposti než pro dívky. A dospělí obvykle používají pěsti, když jsou opilí. Střízliví málokdy bojují, i když se to stává i jim.
  Albina přikývla.
  - Ano! Zvířata také bojují, ale buď o samičku, nebo o vedení, nebo o potravu. I když někdy mohou bojovat bez zjevného důvodu. Povahově jsou dost brutální!
  Zázračné dítě poznamenalo:
  - Zde Bůh například skrze Ježíše Krista vyzývá, abyste se nevzpírali zlu, ale oni vás udeřili do pravé tváře, otočte se doleva. Ale zároveň je jím údajně vytvořený svět zvířat nesmírně krutý. jak to vysvětlit? Proč jen člověk může prokázat milosrdenství, na rozdíl od šelmy?!
  Dívka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Bude lepší, když se zeptáš otce. Pokud ovšem nebude znát odpověď na tuto otázku. I když ne všechna zvířata jsou krutá. Kočky jsou například velmi přítulné.
  Chlapec poznamenal:
  - Ale kočky a kočky mezi sebou bojují ne méně než psi. A skutečně, svět zvířat je krutý. Mimochodem, děti mají blíže ke zvířatům, rády urážejí slabé a škádlí ty, kteří mají vady. Ale dospělí jsou v tomto ohledu mnohem zdrženlivější.
  Albina s tím souhlasila:
  - Ano to je správně! Děti jsou krutí lidé, ale přesto vědí, co je dobré a co špatné. A mezi dětmi jsou tací, kteří se zastávají slabých a zmrzačených. Hodně záleží na vzdělání. Takže není vše jasné. Jak řekl jeden moudrý spisovatel a básník: - Hrdinství nemá věk!
  Vitalik souhlasně přikývl.
  - To platí pro jednu i druhou stranu mince!
  Kluci trochu kroužili kolem a drželi se za ruce. A pak zase začali utíkat. Jejich nálada se jako na houpačce řítila ze strany na stranu.
  Albina řekla s úsměvem:
  - Tak, a Kriste, myslíš, že Bůh?
  Zázračné dítě odpovědělo:
  - Abych byl upřímný, pochybuji. V zásadě, i když jsou evangelia pravdivá, pak by se člověk se schopnostmi Kašpirovského mohl dobře pasovat za Pána Boha v těle. Nebo v každém případě je možné zbožštění. Zvláště když si uvědomíte, jak byli Židé utlačováni, a dokonce i pod římským útlakem.
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Ano, je to možné. Existuje však fantazie, kde jsou bohové Demiurga vtěleni do lidí. A to je, jak vidíte, také docela zajímavé.
  Vitalik přikývl.
  - Je možné, že ano! V zásadě, kdybych viděl Krista ve světě, mohl bych v něj věřit. Ale Ježíš je velmi laskavý a příroda je zlá. A zvířata jsou zlá, lidé a země. A dokonce i mezi bratrskými národy zuří války.
  Albina zamumlala:
  - Ano, na světě není nic, ale není dost laskavosti. Všude vztek, nenávist a krutost.
  Malý chlapec přikývl.
  - Nejkrutějším vládcem Ruska byl Stalin. Byl ale také nejúspěšnější. Takže, kde je v našem světě Kristus?
  Hrdinská dívka zpívala s povzdechem;
  Andělská půlnoc proletěla světem,
  Žasl jsem nad tím, že mezi námi vládne tolik zla!
  Pij křišťálovou vodu dosyta,
  Ze zdánlivě malé, ale jemné kapky potůčku!
  
  Jakou cestu si chlapec zvolí na začátku osudu,
  Jděte rovnou do pekla, nebo možná do znuděného ráje!
  Ale služebník církve, v podstatě mazaný Kain,
  S heslem: milujte peníze, ale pohrdejte Kristem!
  
  Svatá Panna Maria porodila Ježíše,
  Spasitel se zjevil jako Slunce a přinesl lidem světlo!
  Ale kněží zjistili, že to byla jen zlatá žíla,
  Buržoa s peněženkou zelené, byl chválen papežstvím!
  
  Čiňte pokání pro dny, kupte si spasení za měnu,
  S tátou najdeš odpověď na každý čin!
  Kdo vládne dolaru, odpustí nešťastníkům,
  Vrazí tank "Ambrams" do Edenu nebo pistoli Colt!
  
  Zde obchodníci v sultánu proměnili chrámy v bazar,
  Zboží sice prošlé, ale ochucené lei řečí!
  Poutníci mohou, touží, pokud existuje, ukrajovat míle,
  Ačkoli papežství zradilo Krista, stalo se hordou katů!
  
  Ale děti lásky poznávají Ježíše
  Vždyť každé dítě je považováno za syna Božího!
  Nechte cherubíny plést korálky ze slz,
  Koneckonců, Všemohoucí otevřel cestu k čistotě a úspěchům!
  Vitalik s úsměvem poznamenal:
  - No, papež je teď jen beránek a svatá duše. Dokonce umyl nohy mladistvým vězňům. A poklekl před Afričany.
  To je opravdu skromný člověk!
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - Umyješ mi nohy?
  Zázračný chlapec přikývl.
  - S radostí. To by bylo skvělé.
  Hrdinná dívka se zasmála a poznamenala:
  - Ano, to je zajímavá aktivita pro teenagera - mýt nohy dívce!
  Vitalik přikývl a poznamenal:
  "Proč taky nezpívám?" Já to taky umím.
  Albina zaštěbetala jemným hlasem:
  - To by bylo skvělé. Moc dobře zpíváš, tvůj hlas je tak čistý a dětský.
  Zázračné dítě poznamenalo:
  - Brzy se to zlomí. Ať se vám to líbí nebo ne, ale musíte se holit a...
  
  Dívka se zasmála.
  - Chceš se oholit?
  Vitalik odpověděl:
  - Ne, proč ... Naopak, být dospělý znamená vypadat pevněji. A na vousech nevidím nic špatného.
  A chlapec zpíval svým zvučným hlasem:
  Tady před muži v Rus
  Často nosil vousy a kníry,
  hrabě Lev Nikolajevič Tolstoj
  Měl také dlouhé vousy.
  
  A ne podle grafů, stojíme na tom,
  A v jednom se lišíme od žen,
  Rozlišuje mužský vous,
  Zdobí mužské vousy
  
  vousy, vousy,
  Vousy zdobí muže.
  vousy, vousy,
  Vousy zdobí muže.
  
  Ale uvedu vtipný příklad:
  V tramvaji mi ustoupil průkopník.
  Stydím se, nejsem sám sebou,
  Vyšlo to jako vtip s plnovousem.
  
  Nebo jsem se setkal na mostě s mladými ,
  A nechtěně si píchl vousy!
  Ach! Voda byla studená
  Můj vous mě zklamal!
  
  vousy, vousy,
  Můj vous mě zklamal.
  vousy, vousy,
  Můj vous mě zklamal.
  
  Problém na vlasech
  Zmizí, nevím kam.
  E když se někdo zeptá, řeknou, kde jsou vlasy?
  Vím, kde to je! Ano, vousy!
  
  Ale někdy se o někom něco řekne,
  Co, říkají, je jeho jasná hlava,
  Rozjasněte hlavu roku
  Ale v průběhu let se vousy prodlužují.
  vousy, vousy,
  Vousy jsou čím dál delší.
  
  vousy, vousy,
  Delší a delší vousy...
  Pugacheva mi to nějak říká
  Ty vousy tě bolí, chlapče.
  Věřím jí, hvězda je nad střechou,
  A miluji své vousy.
  
  V zimě se stal cizincem
  Hej soudruhu! Proč jsi s plnovousem?
  A já mu vysvětluji
  Co když je zima
  To hřeje v mrazu, vousy
  
  vousy, vousy,
  Ach! Udržuje vousy v teple v chladném počasí.
  vousy, vousy,
  Udrží vousy v teple v chladném počasí...
  Kolemjdoucí se začali ohlížet na zpívajícího chlapce, zjevně ne na věk písně.
  Albina okamžitě strhla čepici a začala vybírat peníze. Je to praktická holka. A hodili jí drobné.
  Pak to vzala sama dívka as velkým citem, tančíc bosýma, silnýma nohama, zpívala:
  V temném světě není žádné světlo,
  Hle, nadávkový kouř je stále červenější!
  Hodování na kostech lidí znát
  A každý den je propast ve věcech silnější!
  
  Na "Mercedes" tlustém oligarchovi,
  Má domy a jachty v moři!
  Jeden si koupil souostroví,
  Vybudované štěstí na široké hoře!
  
  A kdo má bohaté peníze,
  Obrazy a sochy ve velkoobchodních nákupech!
  Akcie se valí jako klokan
  Sazba v květnu vzrostla o třicet bodů!
  
  Kupujte a prodávejte a zase odpadky,
  Přineste nové aktualizace z Číny!
  A kdo peče koláče jen s medem,
  Dostane pouze rakev ne dubovou!
  
  Ale on, neklidný oligarcha,
  Nechce se rozloučit s malým!
  Chce vzbudit strach ve všech přísavcích,
  A pozvěte cizince s puškou!
  
  A kdo je pro oligarchy prezidentem?
  Pouze hlídač, střež "cool" bohatství!
  Je tam policista, kde předtím byl "policajt",
  Finanční sílí s mocí "bratrstva"!
  
  Jaká je naděje těch, kteří jsou v chudobě?
  Za milost nebo královskou nadílku!
  Na štítě se rozzlobeně leskne motto,
  Kupte si pivo a žvýkačku ke svačině!
  
  Ale člověk se nerodí jako otrok,
  Musí bojovat o důstojnost!
  Ukončete bezmeznou "kořist",
  Aby byl život k dispozici - jako slunce!
  Po této písni padaly bankovky a mince mnohem štědřeji.
  Vitalik si však všiml a také sbíral peníze:
  - Stejně jako ve filmu "Bez rodiny."
  . KAPITOLA 7
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - Ale ty nejsi malý chlapec a já nejsem starý muž! Jsme velmi solidní lidé. I když už roky, pořád puberťáci. A ty navenek netaháš ani puberťáka.
  Vitalik sarkasticky poznamenal:
  - Neboj mami
  Že jsem malá...
  Jsem kluk na dálku
  Jaký šarlatový květ!
  Dívka s úsměvem potvrdila:
  - Řekněme, že je to skvělé! Jsi úžasný kluk . A velmi chytrý.
  Chlapec zpíval:
  - Ale proč,
  Není možné žít v mysli!
  Ale proč,
  Nesmíš nikomu věřit!
  Ale proč,
  Život nás nic nenaučí!
  Ale proč!
  Ale proč!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - No, ty jsi Boyarsky. Skvělý umělec.
  Vitalik přikývl.
  - V roli Dartagnana je neodolatelný.
  Dívka potvrdila:
  - A nejen v roli Dartagnana! A tak je to obecně sympaťák.
  Zázračné dítě poznamenalo:
  - V životě možná Michail Boyarsky není tak cool jako ve filmech. Jako umělec je velmi efektivní.
  Albina se chichotala a zpívala:
  - fa panenka, fa panenka,
  Proč ne!
  fa panenka, fa panenka
  Život je souboj se smrtí!
  Vitalik potvrdil:
  - Kéž zvítězí rozum nad tmářstvím!
  Chlapec vyskočil, točil se ve vzduchu a zpíval:
  Ve školách se učí být krásnými dívkami,
  Být přáteli v radosti a laskavosti...
  Sbírejte raději stroje -
  Nepřeruší se, věřím niti života!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, opravdu se ukázalo být velmi cool, když jsme vynechali školu, ale zároveň se perfektně učili .
  Zázračné dítě odpovědělo:
  - A proč sedět u stolu, když už všechno víme. A k čemu je potom vzdělávání Google ?
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Vlastně proč chodit do školy. Teď mi řekni, co víš o Nerovi?
  Vitalik vážně odpověděl:
  - Byl takový král, přesněji římský císař. Zabil svou matku. Poté se proslavil svou zálibou ve zpěvu, orgiích a především vypalování Říma a pronásledování křesťanů.
  Albina přikývla.
  - No, to víš. I když k poznání Nera není nutné být zázračným dítětem. Točí se o něm filmy. Například "Kamo Gryadeshi " a další.
  Zázračný chlapec potvrdil:
  - Ano, Nero je slavná osobnost. Jeho Alexander Dumas v knize Hrabě de Montecristo zmínil. I když pozitivní. A tak je Nero považován za negativní postavu. Ale historici argumentují. Byl Řím skutečně zapálen Neronem? Kronika zmiňuje, že Židé, vedení Chrestem , zapálili Řím . Khrest se ale překládá jako sladký . A Kristus je ten pomazaný. Sice chyba ve jméně není vyloučena, ale stejně možná Nero a křesťané s tím nemají nic společného!?
  Zázračná dívka přikývla.
  - Určitě, je to tak. Ale každopádně média vytvořila jistou image Nerovi i Tamerlánovi, který také možná nebyl vůbec tak krutý, jak se mu připisuje!
  Vitalik přikývl.
  - Při pohledu na moderní Němce je také těžké uvěřit, že byli během druhé světové války tak krutí. Historii totiž píší vítězové. Tamerlánovo impérium se zhroutilo téměř okamžitě po jeho smrti. A kdyby byl delší a stabilnější, pak by možná byl Tamerlán vykreslen jako vzor lidskosti a lidskosti.
  Albina s tím souhlasila:
  - Dost možná. I když například někteří panovníci rádi zdůrazňují svou krutost. Jako například car Poganin . Jak byl chválen: nesrovnatelný, brilantní, mučitel, drtič , škrtič! Ano, taková chvála!
  Zázračný chlapec přikývl.
  - Ano, je to pravda! Dokonce i v Bibli se Bůh nazval hrozným a silným a stravujícím ohněm. I když to vypadalo, že potřebuje laskavost.
  Albina zpívala:
  -Za minutu, za minutku,
  Zmizí beze stopy...
  Ale z nějakého důvodu
  Ale z nějakého důvodu
  Laskavost vítězí,
  Laskavost vítězí!
  Dívka to vzala, postavila se na ruce a chodila, zkopávala své holé, půvabné, vytesané nohy.
  Vitalik se také postavil na ruce a zpíval:
  - Moje bojová síla,
  Kosmická mysl v průběhu věků...
  Sním krokodýla na jeden zátah,
  I v dětských snech!
  A chlapec, když vyskočí a začne házet propiskou bosýma nohama. A to je docela fajn.
  Albina poznamenala:
  - Jsi dobrý žonglér. Co takhle cheat na karty?
  Vitalik tweetoval:
  - Co můžu říct, co můžu říct
  Takoví jsou lidé...
  Chtít vědět, chtít vědět
  Chtějí vědět, co se stane!
  Hrdinná dívka s úsměvem poznamenala:
  - Nechceš znát budoucnost?
  Vitalik poznamenal:
  - Špatné předpovědi kazí náladu a mohou ji pokazit. Ale ty dobré, pak ... Také vytvářejí problémy, protože mohou způsobit předčasnou relaxaci.
  Blondýnka zakřičela:
  - Ano, relaxace může někdy stát život! Ale ani se nevyplatí uhánět se napůl k smrti.
  Zázračné dítě zpívalo:
  - Vrchol programu maratonu,
  A třicet stupňů...
  Ale chlapec zuří
  Všechny pohmožděné tváře!
  A geniální chlapec se bude smát, jako by měl psychické problémy.
  Zatímco v hlavě, opravdu, prázdnota, a není tam žádná touha pracovat. Dobré a špatné, když jste teenager. Tedy pokud se dostanete do jiného světa. A mít zbraně budoucnosti. Pak budete určitě rozpoznáni jako Zeus nebo Jupiter. A můžete vládnout planetě.
  I když to není nejjednodušší nápad. A jestli naopak potěšit budoucnost? A svět koneckonců ve skutečnosti není tak jednoduchý.
  Vitalik se začal znovu točit. A má vítr v hlavě. A plný energie terminátorského chlapce , který když nastartuje, nezastavíte ho.
  Tři policisté v černých uniformách jim vyskočili vstříc. Vitalik a Albina mávli rukama. Policisté hvízdli zpět. A dělali brutální tváře .
  Chlapecký génius tweetoval:
  Moje policie, ta nejdrzejší,
  Moje policie, nejslabší...
  Ubližuje dětem
  No, vypadni z toho darebáka!
  Policie se oháněla obušky a vrhla se na drzého chlapce. Ale pak, jako by narazili na neviditelnou zeď. Tváře se jim zkřivily a pak se s divokým zavytím dali na útěk a shodili kyje. Oni, tito demokraté, ztroskotali na asfaltu. A policejní boty šlapaly jako paličky.
  Vitalik zpíval se zlomyslným obličejem :
  - Bez oblohy není pilota,
  Nejsou armády bez pluků...
  Nejsou školy bez změn,
  Bez modřin nejsou rvačky!
  Albina poznamenala:
  - Nemusíš tak honit policajty. V opačném případě budete hnáni k odpovědnosti. Přece jen vy celý stát nevyhrajete.
  Vitalik navrhl:
  - Chceš, abych tě takhle udělal? A stane se z nás dvojice supermanů.
  Dívka se zachichotala, vycenila zuby a zaječela:
  Ano, je to velké pokušení. Samozřejmě už jsem zdravý a budu ještě silnější a rychlejší.
  Zázračné dítě poznamenalo:
  - Když jsem bojoval se zrzkou, ještě jsem nezapnul své bioelektrické svaly na plný výkon a nabil je na minimum gravitony. Ve skutečnosti se mohu stát ještě silnějším a rychlejším. A ukázat třídu, jako ve sci-fi filmech.
  Albina se poškrábala na hlavě a poznamenala:
  - Víš, mám nápad! Šli jsme do tělocvičny "Bogatyr". Platí peníze za výkonové rekordy.
  Vitalik se zasmál.
  - Chcete, abych vytvořil nějaké rekordy?
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Ano! Můžete legálně a bez toho, abyste někoho mlátili, získat peníze. Pokud jste opravdu tak cool a děsiví, jak sami pro sebe pózujete!
  Vitalik pokrčil rameny, která jsou spíše dětinská než hrdinská, a poznamenal:
  - Ano, četl jsem na internetu, že můžete získat peníze za světové rekordy v různých cvičeních. Tyto rekordy jsou ale tak vysoké, že je pro běžného člověka téměř nemožné překonat.
  Albina s úsměvem poznamenala:
  "Ale ty jsi ve skutečnosti nadčlověk." Máte fenomenální bioelektrickou sílu.
  Chlapec Genius řekl:
  Ale přitáhne to na mě víc pozornosti. A může to mít nechtěné následky.
  Hrdinná dívka se s úsměvem zeptala:
  - Není to to, co bys chtěl?
  Vitalik znovu pokrčil rameny a poznamenal:
  - V předvečer velkého objevu by bylo nežádoucí svítit. Obecně, co si o tom myslíte?
  Albina odpověděla:
  - Dřív nebo později se stejně staneš slavným. Tak proč tuto věc odsouvat na druhou kolej?
  Hrdinný chlapec zpíval:
  Bedlam vládne v tom nejnudnějším světě,
  Jen se podívej, s touhou budu hrát v krabici ...
  Dlažební kámen nebo něco shora a autobus napůl,
  To je ono, to je správná věc!
  Hrdinská dívka se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, máte myšlenky, takže - velmi cool!
  Vitalik tweetoval:
  - Pojďte, děvčata, uděláme blbost!
  Pak si chlapec položil bradu na pěst a řekl rozhodně:
  - OK! Běžte pro rekord! Ukážu jim Kuzmovu matku!
  Chlapec a dívka se energicky blýskli naboso, lehce zaprášené podpatky. A řítil se jako meteority. Albina samozřejmě začala za mladou příšerou zaostávat. A Vitalik zpomalil.
  Pro rozveselení chlapec zazpíval;
  Síla našich dětí je velká,
  Jsem velmi impozantní vynálezce...
  Od úderu pěstí chlapce ,
  I hvězdy se mohou otřást!
  Albina přerušila chlapce:
  - No, na úkor hvězd už jsi to odmítl. Ani jeden hrdina úderem nejsilnější pěsti neroztřese hvězdy!
  Vitalik logicky poznamenal:
  - To je metafora!
  Dívka-hrdinka sarkasticky hodila:
  - Možná hyperbola?
  Zázračný chlapec přikývl.
  Možná hyperbola!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - Mladý génius si plete metafory a hyperboly!
  Vitalik navrhl:
  - Nebo možná budeš lépe zpívat! A pak se opravdu rád škrábeš na jazyku.
  Dívka se zachichotala a zaštěbetala:
  A vůbec nevypadáš jako Kobzon,
  Zpíváš rozladěně tenkým hlasem!
  Vitalik se zasmál a zaštěbetal:
  Slyšel jsi zpívat drozdy,
  Ne, ti drozdi nejsou pole...
  A drozdi, kouzelní drozdi,
  Zpěv vyvolených Ruska!
  Albina se zachichotala.
  - Je to jako poslanci Státní dumy? Ale než je poslouchat, je opravdu lepší trylek slavíka neboli drozd!
  Vitalik tweetoval:
  - Jedna dvě tři,
  Jste slavíci!
  Čtyři, osm, pět
  Pošlete vrány střílet!
  Hrdinská dívka poznamenala a potřásla silnými rameny:
  - OK! Už budu, zazpívám ti. A nebude to další hloupost, ale něco vlasteneckého a krásného.
  Hrdinný chlapec přikývl.
  - Krásné je dobré ... A co vlastenectví? Možná, že Solomon řekl správně: - Vlastenectví, útočiště pro darebáky .
  Albina s povzdechem souhlasila:
  - Ano, nyní je pojem vlastenectví zkreslený. A tady proti tomu nemůžete nic namítat!
  Vitalik zpíval s úsměvem:
  - Slovy, všichni jsme hrdinové,
  Kráčíme jako vojáci ve formaci...
  Ale v bitvě, ne kohouti,
  Naše hloupé hříchy!
  Dívka souhlasila s tímto:
  Ve skutečnosti jsou hříchy různé. A vlastenectví je jiné. Ale navrhuji následující. Vezmeme to a zazpíváme něco pro duši. Vaše srdce bude jasnější.
  Vitalik se zasmál a odpověděl:
  - Zpívat! Když se ti to tak líbí Pamatuji si, že císař Nero velmi rád zpíval. I když z nějakého důvodu se Catherine neodvážila uplatnit roli primadony.
  Albina se zeptala:
  - Co je Catherine?
  Zázračné dítě odpovědělo s úsměvem:
  - Císařovna!
  Hrdinná dívka se zasmála a odpověděla:
  - Mohu být skutečnou císařovnou. A když někoho pohnu bosou nohou ve slabinách, nebude se to zdát dost.
  Vitalik k ní kývl svou světlou hlavou:
  - Pořád můžeš hýbat nohou. Do té doby zpívej!
  A Albina to vzala a zazpívala svým velmi silným a zároveň zvučným hlasem;
  Jsme dívky, skvělé členky Komsomolu,
  kteří se narodili z lásky...
  A hlas krásek je zvučný,
  I když často chodíme po krvi!
  
  A bojuj, známý nám z kolébky,
  I když to někdy bolí...
  Ale ruský rytíř není dítě,
  Nebojíme se chladu a napalmu!
  
  Běháme bosí zimou
  I když závěj pálí kráskám paty...
  Dáš své dívce růži
  A zažeň toho parchanta ostře do rakve!
  
  Jsme ruští válečníci od Boha,
  Nejsme silnější, víte na Zemi...
  I když někdy štěstí vypadá přísně,
   A zdá se, že svět je oddán Satanovi!
  
  Má to spoustu velmi odlišných věcí, děvčata,
  Je tam špína, je tam noblesa a láska...
  Skvěle střílíme z kulometu,
  A raději bojovníkům neodporujte!
  
  Ve jménu naší vlasti Rusko,
  Zabijeme protivníky ...
  Soudruhu Staline, jsi skoro mesiáš
  Pozvedl chladnou ruskou armádu!
  
  Ve jménu naší vlasti, chlapi,
  Věřím, že budeme bojovat až do konce...
  Koneckonců, naše matka je Vlast, věřte, svatá
  Ve jménu rodiny věčného otce!
  
  Co budeme dělat v novém světě?
  Což bude - válka utichne ...
  Všemohoucí otevřel : dvakrát dva jsou čtyři,
  Smrt ať nepropuká a nalej vína!
  
  Dívky jsou ohnivé krásky ,
  Střílí přímo z hlavně...
  Nepij hodně vodky chlapče,
  A neházej slova do větru, chlapče !
  
  Budeme nad drobnými nepokoji
  Zdoláme vrcholy komunismu...
  Válečníci, víte, vůbec ne hulváti,
  Nad námi je cherubín zlatý!
  
  Bosá dívka beze strachu
  V jakýchkoli studených návalech - hurikán ...
  Vší silou jsem to sekl mečem,
  Zasáhla pátou nahou!
  
  Pro dívku neexistuje žádná překážka
  Je fašistická, věřte mi, vyhraje...
  "Katyushas" tvrdě zasáhl , jako "grads",
  I když někdy krásky vypadají bledě!
  
  Ne, členové Komsomolu se Fritzovi nepodvolí,
  Jsou cool - nádherná země...
  Bumerang se bude točit bosou nohou,
  Nebojí se, věř mi, Satane!
  
  Zde Bílý Bůh přijde na naši Zemi,
  A křísit mrtvé s láskou...
  Řekne: Neakceptuji zbabělost,
  Pozvedni naši udatnost, věř ve štít!
  
  Protože Bůh Svarog vládne vesmíru,
  A nad Všemohoucím, světelným prutem...
  Brzy uvidíme komunismus,
  A zářící Ježíš přijde!
  
  Pak ve vesmíru komunismu štěstí,
  Rudá vlajka osvětlí zemi...
  A nebe, mraky v mocné síle,
  A ruské přátelství je pevný monolit!
  Dívka zpívala s velkým citem. A kolemjdoucí se ohlíželi po její písni.
  Vitalik, jako praktický, moderní teenager, si sundal čepici a znovu vstal,
  sbírat peníze;
  A házeli mu bankovky a mince. Aby to bylo zábavnější, chlapec se postavil na ruce a teď držel čepici holými prsty na nohou. A všechno teď vypadalo extrémně cool.
  Vitalik teď také zvedl a zazpíval;
  Celý vesmír se nás musí bát,
  Protože nejsme silnější!
  Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Za chvíli tě roztrháme na kusy, padouchu!
  
  Zaútočil jsi na světlou vlast,
  Nepřítel je zákeřný, monstrum a krutý!
  Věřím, že na komunismus bude čas,
  Štěstí všem, věřte mi, dejte tomu čas!
  
  První krok, věřte mi; velmi obtížné
  Vesmír je tak chladný, v srdci je led!
  Ale my lidé budeme soudit hvězdy,
  Argument - mocný vrhač paprsků!
  
  Ruský rytíř se smrti nebojí,
  Protože ví, že není konec!
  S pomocí vědy bude znovuzrozen,
  A my nepotřebujeme mučit Krista!
  
  Bitva je kosmická, krutá,
  Miska tančí na vahách osudu!
  S princeps-plasmou srovnáme hory,
  Proměňme les zla v měsíční krajinu!
  
  Krása vlasti je nekonečná,
  Temnota galaxií pod pátou zemí!
  A troll divoce, hystericky řve,
  Je v pekle jako ostatní dobytek!
  
  K úspěchu je samozřejmě potřeba meč,
  Ostrost mysli, síla zbraní!
  Ale je čas i na smích
  Humor může pomoci v nesnázích!
  
  Zde jsme nasadili vavřínovou korunu,
  Diamanty sametově napojeny!
  Víš, malý ve velkém a malém podniku,
  Cíl je jen jeden - podávat Rusku!
  Vitalikova dobrá píseň zazněla, když byl v náručí, hlavou dolů.
  A držel špičkami bosých nohou čepici, do které se sypaly peníze. A vypadalo to opravdu vtipně.
  Albina poznamenala:
  - Chcete, abychom znovu zpívali pro pobavení publika?
  Geniální chlapec poznamenal:
  - A vydělávání peněz je jednodušší a příjemnější! Jak třeba tisíckrát zvednout sud, kvůli deseti tisícům ruských rublů.
  Hrdinná dívka souhlasila:
  Ano, neplatí dost. Je lepší bojovat v bojích bez pravidel.
  Vitalik se zasmál a zaštěbetal:
  Hvězdný bojovník marně troubí na tvůj kámen,
  Vaše země je daleko v pochybné slávě...
  Plamen bitvy se chvěje mezi řádky,
  V jednostranné hře bez pravidel!
  
  Slabí mohou, ale silní ne
  Hněv nás inspiroval k vykořisťování...
  Šavle z případu a vpřed přátelé,
  pokud nejste v nelaskavém světě!
  A opět se do čepice sypaly peníze. Byly tam dolary, eura a rubly, a dokonce i jüany a dináry.
  Chlapec byl velmi potěšen, jeho safírové oči zářily radostí. Tak se dají klepat peníze a ukázalo se, že jde o velmi výnosný byznys.
  Albina to vzala a zazpívala hlasem sirény. Dalo by se říci, že je to skutečně velmi cool a jedinečná primadona. A hlas je nesmírně zvučný a krásný;
  Ke slávě naší vlasti Ruska,
  Vlast nejzářivějšího světce...
  Tam, kde hvězdy zavlažovaly samet nebe,
  S vaší čistou nadpozemskou láskou!
  
  Jsme rytíři obří moci,
   Kdo udržuje vesmír!
  Kéž je naše vlast sjednocena,
  Vlast - monolit nerozštípneš!
  
  Vypustili jsme první raketu
  A letěl kolem balónu s astronautem ...
  Naše činy se zpívají v básních,
  Pán nám dá štědrý dar!
  
  Když fašisté zaútočili na zemi,
  Všichni jsme společně vzali pušky...
  Komunisté bojují s hordou -
  A ty jsi zářivá šipka nahoru!
  
  Odrazil ocelové hordy z Moskvy,
  Poblíž Stalingradu, drcení hřebene!
  Dívčí pohled byl zářivě hrdý,
  Přináší nám proletářské světlo!
  
  Jsme nejlepší rytíři země ve vesmíru,
  Zářivější Rusko nenajdete...
  I když nad zemí visí mraky,
  Nemůžeme sejít ze slavné cesty!
  
  Když jsme vzali Berlín - je to radost,
  Takové štěstí získal voják ...
  Ochutnali jsme sladkost vítězného medu,
  Čelit chlapci z ocelového kulometu!
  
  Nyní nastaly klidné týdny
  A přes pole zlatého spěchu utrpení...
  Chtěli jsme žít věčně a v radosti,
  Všemohoucí Bůh s vlastí navždy!
  . KAPITOLA #8
  Při zpěvu Vitalik chodil po rukou. Jeho bosé, opálené nohy už držely celý igelitový sáček, jak tam bylo víc lidí, a házeli mnohem víc peněz. Všechno by bylo v pořádku, dokonce skvělé.
  Jedna žena dokonce hodila do tašky zlatý prsten se safírem. A je to dobrý doplněk.
  Pak to chlapec vzal a začal sám zpívat a dělal to s velkým nadšením.
  A jeho hlas, jako nekonečný trylek slavíka;
  Rusko, jsi svatá země lásky,
  Miluji tě celým svým srdcem a duší...
  Jsi jediný ve vesmíru,
  A vždy budu s tebou!
  
  Vybudujme svět velkého komunismu,
  Ve kterém každý válečník z jeslí...
  Svrhneme na popel tesáky fašismu,
  A budeme spolu se Stalinem moudřejší!
  
  V zemi velkých bílých bříz,
  A perly nechají topoly...
  Ne, neroňte slzy, děvčata
  Naše ruská země znovu povstane!
  
  Jsme bojovníci, věř Ježíši,
   Což spolu s Rodem po celá staletí!
  Pán nemiluje našeho Všemohoucího zbabělce -
  Potřebuje ocel i paži s mečem!
  
  Svarog s Kristem požehnal bitvě,
  Takže jste válečník a hvězda ...
  A tito Fritzové byli biti tak krutě,
  Jaký sen ztělesněný v krvi!
  
  Dokázali jsme udělat zázrak a dokázali jsme
  Letět ke slávě Ježíše...
  Gagarin nás dovedl k velkému cíli,
  Je to skutečný ruský lev!
  
  Uděláme velký krok vpřed
  Pevně se staneme pátým rytířem na Marsu...
  Ať je každý člověk kouzelníkem,
  Jako Bůh, který stvořil svět v rámu!
  
  Vezmeme Berlín, i když nepřítel je blízko Moskvy,
  Můžeme udělat svět lepším místem...
  Ačkoli je Hitler zjevně spojen se Satanem,
  A Fritz jedí velmi silně!
  
  Ale bude to, víte, poražený Berlín,
  Naše vlajka bude zářit nad celým vesmírem...
  Koneckonců, Moskva je také třetí Řím,
  Dá věrným místo v ráji!
  Po této písni jedna z dívek chlapce políbila na obnaženou patu a okamžitě do tašky vložila bankovku pěti set eur.
  Poté to bylo ještě zábavnější. Dívka se také postavila. A šla a držela v rukou válec, který podal jeden z mužů. A co, můžete v něm také vybírat peníze. Je to pohodlné a krásné. A hlasy páru jsou úžasné.
  A tak zpívejme z plných plic unisono;
  Jsme bojovníci vlasti, drahá,
  Země Sovětů pod praporem rudé!
  Soudruh Stalin je odvážný sokol,
  Se kterou bude celý svět krásný!
  
  Rodíme se s vlastí pro štěstí,
  K pěstování chleba a textilního lnu...
  Takoví v Rusku, znají synové,
  Ten muž bude všemocný!
  
  Bouřka hřmí - fašismus nás přelezl,
  Armáda impozantních tanků zasáhla...
  Ale raději pohni protivníkovi do očí,
  Nejsme nemluvňata, která lapají krupici!
  
  Fuhrer na koni prorazil do Moskvy,
  Na bílém a z oceli, která je leštěná...
  Zaprodal Adolfa Hitlera Satanovi
  Myslel si, že ho kulky nezastaví!
  
  Soudruh Stalin, odvážný hrdina,
  Na seznamech se srazil s Hitlerem...
  A ukázalo se, že Fuhrer není cool,
  Vůdcova pěst zabodnutá do jeho Adamova jablka!
  
  Nyní se fašista třese jako list
  Jak ho Stalin těžce zmrzačil...
  Raději by hrál whist v cirkuse,
  No, teď je z Adolfa jen pitomý vandrák !
  
  Noční můra nacistů světa, Stalingrad,
  Od té doby, co se naši chlapci stali silnějšími...
  Voják země Sovětů je velmi šťastný
  Rozdali jsme rohy všem protivníkům !
  
  Berlín se zhroutí k nohám dívky, víš
  Bosé dívky budou chodit famózně...
  Pojďme brzy vybudovat ráj na planetě,
  A bude to velmi radostné a tiché!
  
  Všechno ve vesmíru bude dobré,
  Dívky obdrží plášť vyrobený z diamantů.
  Někdy je to příliš těžké
  Ale my jsme prastará země a Atlanťané!
  
  V Rusku průkopník a ten titán,
  Ve vlasti, každý válečník z plen ...
  Adolfe, jsi smolař a tyran,
  Máš černé oko z nohou dívek!
  
  Když je nad vesmírem komunismus,
  Obálka, jak Matka Boží rozprostře...
  To bude v kleci jakýkoli revanšismus,
  A jméno Ježíš Bůh světla!
  Píseň byla dobrá. A nasypalo se hodně peněz. Albina si dokonce olízla rty.
  Ale štěstí skončilo. Znovu se objevila policie. A tentokrát jich bylo mnoho, několik desítek a z různých stran.
  Vitalik vyskočil na nohy a zapískal:
  - Páni! Pro mě, stejně jako pro Pinocchia, poslali celou honičku!
  Albina se usmála a sarkasticky řekla:
  - Teď půjdeš do vězení pro mladistvé . Budeš kluk s vyholenou hlavou a pochoduj s písničkami na buben!
  Mladý zázrak poznamenal:
  - Se svou myslí a bojovými schopnostmi se tam stanu vůdcem. A kluci mě budou poslouchat . Tak přežijeme!
  Dívka poznamenala:
  - Oh, jak tě policie vyhodí. Hlavně s holemi na patách. Zjistíte, jak se kluci v Turecku z takové expozice zbláznili .
  Vitalik strčil ruce do batohů. A zapnul infrazvuk na plný výkon.
  Z celého davu lidí, který stál vedle chlapce a dívky, se najednou vylíhla zenki. A pak to vzala a vrhla se na útěk.
  Policisté běželi s nimi. Tady to bylo, prostě pastva pro oči.
  Albinu zastihla také vlna a i ona se zkroucenou tváří vrhla na útěk.
  Jen zaprášené obnažené podpatky vysoké, svalnaté dívky se mihly.
  Vitalik na ni z plných plic zakřičel:
  - Stop! Kam jdeš!?
  Vyděšená dívka ale jen přidala na rychlosti. Chlapec zmateně rozpřáhl ruce. Ukázalo se, že je to opravdu smůla. Vyděsil stovky lidí, desítky policistů i samotnou dívku.
  A teď se musíte vyvalit.
  Je vidět, že triky s novou, velmi silnou a účinnou a hlavně kompaktní zbraní nezůstaly bez povšimnutí .
  Chlapec se rozběhl a zrychloval se gravitony doslova rychlostí závodního auta. A jeho bosé nohy, šedivé od prachu a asfaltu města Moskvy, se mu blýskaly jako čepele vysokorychlostní stíhačky.
  Vitalik běžel, jak nejrychleji mohl, a zrychlil jako meteor. A sotva se podařilo uhnout autům a zdím. Zde je návod, jak se náhle rozešel.
  Chlapec s nadšením zpíval:
  Jsme mírumilovné děti, ale náš obrněný vlak,
  Podařilo se mi zrychlit na superautu ...
  Budeme bojovat za světlé zítřky
  Bojujme směle! Bojujme směle!
  A terminátor vyskočil a zamával rukama. Odrazil se od asfaltu takovou silou, že měl od bosých nohou promáčkliny. A sám Vitalik vyletěl na střechu výškové budovy. To byla fenomenální síla gravitonů. Což je mimochodem deset bilionkrát rychlejší než foton, nebo obyčejné světlo ve vakuu!
  Vitalik se zasmál a rozhlédl se kolem sebe. A chlapec přiběhl a znovu skočil. Tentokrát na střeše ještě vyššího domu. Jeho rychlost byla prostě neuvěřitelná.
  Chlapec s radostí zpíval:
  V trávě seděl kobylka,
  V trávě seděl Kobylka...
  Stejně jako okurka
  Byl zelený!
  Ale teď zrychlil
  Foton napumpovaný...
  A začal svižně běžet,
  A skákejte nad střechy!
  Představ si,
  Představ si,
  A skákejte nad střechy!
  Poté chlapec vytáhl speciální brýle, které znásobily obraz, a začal prozkoumávat město. Vypadá to, že udělal povyk. Zde se opět objevují policejní jednotky. Je jich velmi mnoho. A na obloze vířily vrtulníky. Skutečně, pokud celá rota policistů v panice prchala a házela obušky, znamená to vážnou věc.
  Vitalik si myslel, že má teď potíže . Jedna z mnoha videokamer v Moskvě zajisté snímala jeho pohyby. Ano, a veřejnost má iPhony a chytré telefony. Takže chlapec může rychle přijít na to.
  Mimochodem, jaký článek mu budou moci předložit ? Vyděsil policajty napůl k smrti? Nebo klást odpor při zatýkání? Nikdo ho ale nezatkl. Nebo možná trochu neplechu. Ale stovky lidí se rozptýlit, to už není malicherné.
  V každém případě je dobré změnit vzhled. A oblečte se. Protože bosé nohy jsou v Moskvě příliš nápadné. A zároveň najít svou přítelkyni. Kam se poděla Albina? To poslední je však nejjednodušší, nyní bude vypočítat její polohu pomocí chytrého telefonu.
  Chlapec si natáhl tenisky, změnil barvu oblečení, vyrobil brýle, které zvětšují obraz, zrcadlil a natáhl čepici.
  Poté se opět stal obyčejným dítětem , vypadal asi na dvanáct let. A sotva ho někdo bude podezírat z nebezpečného teroristy.
  Kromě toho by samozřejmě neškodilo vymazat stopy sebe sama. Chlapec pochopil, že na videozáznamu a záznamech chytrých telefonů lze dešifrovat jeho obličej a zjistit jeho identitu. Pak, v nejlepším případě, čelí mladé kolonii . A v nejhorším případě lze takového nebezpečného génia úplně zlikvidovat. Nebo, když budete mít štěstí, pošlou vás někam do uzavřené vězeňské laboratoře jako šarašku pracovat pro stát s doprovodem.
  Ale Vitalik to nechtěl - je to jeho vlastní hlava.
  A geniální chlapec pro začátek rychle zabatsal směs počítačového viru a blotu. Mělo to rychle pokrýt všechny smartphony města Moskvy a zkazit snímky. Navíc Vitalik spěchal a téměř všechny snímky byly vymazány, nejen jeho tvář.
  Dále bylo nutné se napojit na bezpečnostní kamery a odstranit tam o sobě všechny záznamy.
  Vitalik také spojil silný virus s akcelerátorem. A musí zaburácet celý kamerový systém v Moskvě. Tento případ je již projednáván. Jaký článek, chlapec si nepamatoval. Ale jeho bos s přítelkyní, to bylo příliš jasné. A v hlavním městě je mnoho monitorovacích kamer. A za to, že proti policii použil infrazvuk, se v žádném případě nelze vyhnout trestní odpovědnosti.
  A tak jednou nezletilému více než deset let v žádném případě nesvítí.
  A vůbec, měli byste být chytřejší a nesvítit.
  Chlapec vypustil nejsilnějšího požírače virů do sledovací kamery. Nyní se celý systém najednou vypne. Bude za to viněn kdokoli, ale ne malý puberťák. A žádná stopa.
  I když se počítači podařilo něco zapsat na pevný disk, pak to hypervirus zakryje a poškodí.
  A pak budou všechny informace o Vitalikovi vymazány. Což znamená, že nebude nikdy chycen.
  Chlapec dupal nohama v teniskách. Sjel výtahem a klidně, jako by se nic nestalo, přešlapoval ulicí.
  V teniskách byly nohy trochu horké, ale převleky.
  Vitalik koupil v nejbližším stánku dvě balení eskymáků. Zmrzlina v čokoládě by měla uklidnit a omladit.
  Chlapec vypnul akcelerátory a posilovače svalů. Poté se cítil unavený a slabý.
  Jako opilec, který po vypití láhve vodky dokáže hory přenášet i v myšlenkách a pak začne slintat .
  Chlapec se posadil na lavičku a rychle rozžvýkal dva balíčky Eskymáků. Cítil se o něco lépe.
  Vitalik si ze stánku také objednal plastovou kaši černé kávy. Tento nápoj způsobil nával síly v mladém, trénovaném těle.
  A chlapec, cítil živost, sebevědomě kráčel po asfaltu.
  Zapnul vyhledávač smartphonu, aby našel svou přítelkyni Albinu. Ta myšlenka jí bleskla hlavou, bez ohledu na to, jak byla zatčena.
  Hypervirus by však měl vymazat všechny videoobrazy na chytrých telefonech a videokamerách a obecně ve veškeré elektronice. Nezůstane tedy žádná stopa.
  Vitalik šel ke svému příteli a zpíval:
  - Vždy používejte kožené rukavice,
  Abyste se vyhnuli otiskům...
  Žil terminátor chlapec,
  Největší inovátor!
  Nyní skutečně okamžitě přestaly fungovat videokamery po celé Moskvě.
  Policisté pobíhali kolem, ale chlapce v teniskách a kšiltovce si samozřejmě nevšímali.
  Vitalik sledoval vrtulníky kroužící na obloze. Nejen policie, ale i armáda. A chlapec si myslel, kolik peněz by to všechno stálo. Jedno palivo.
  Pak probleskla myšlenka, že oprava video monitorovacího systému v tak velkém městě, jako je Moskva, bude vyžadovat miliardy. A jestli ho chytí...
  Vitalik se otřásl. Skutečně se ukázal jako počítačový génius a ničitel. Ale byl vypuštěn pouze důvtipný místní virus. Využívá rozmnožovací systém, kdy gravitony nahrazují fotony, a proces pokračuje jako tornádo.
  Tam můžete teoreticky poškodit počítače a komunikaci na celé planetě Zemi.
  Zbraně jsou také šílené. Toto jsou možnosti, které gravitony otevírají.
  Vitalik ale omezil trvání viru a musí vyčistit jen jednu Moskvu.
  To je samozřejmě také obrovská ztráta.
  Chlapec cítil, jak se potí. Pokud se rozsvítí, pak bude pro takové činy velmi špatný.
  Mladé kolonie se nijak zvlášť nebál . Ve skutečnosti ostatní spoluvězni ocení jak jeho sílu, tak inteligenci. Ano, a jsou nuceni tam pracovat maximálně čtyři hodiny denně, ale ve skutečnosti to ani nemají. A jídlo je možná lepší než v armádě nebo v nemocnici.
  Přežije , kdyby něco. Možná se dokonce stát autoritou. Z čeho se musí šílet .
  Ale tady je problém - možná tak geniální dítě, jako je on, je buď zlikvidováno jako příliš nebezpečné, nebo bude pod přísnou ostrahou nuceno pracovat pro stát. Protože je génius.
  Takže v každém případě je lepší ještě nezářit.
  Albina seděla na lavičce, byla poškrábaná a dostala pár modřin. Její safírové oči každou chvíli zamrkaly, jako by v nich měl písek.
  Vitalik k ní přistoupil, položil jí ruku na rameno a řekl:
  - Neboj se. Jsem s tebou.
  Hrdinská dívka odvrátila ruku a zasyčela:
  - A já se nebojím. Jste úplně vyděšení .
  Zázračné dítě odpovědělo s povzdechem:
  "Přesto jsi neměl padnout do rukou policie. No, jsme v bezpečí.
  Albina ostře poznamenala:
  - V Moskvě je tolik videokamer. Zvlášť teď, když je válka s Ukrajinou a bují zločin...
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - S tím si nedělej starosti. Všechno je zachyceno. Žádná z videokamer nyní nefunguje a všechny snímky byly vymazány.
  Dívka hrdinka se zeptala:
  A co pevné disky?
  Geniální chlapec přikývl.
  - I oni budou poškozeni k nepoznání. Policie tedy bude bezmocná.
  Albina s povzdechem poznamenala:
  - A co smartphony?
  Vitalik potvrdil:
  - A jejich video bude mimo provoz. neboj se. Jsem velmi dobrý v počítačích. A energie gravitonů otevírá možnosti, které se zdají být naprosto nehorázné.
  Blonďatá dívka tweetovala:
  - Ty jsi Fantomas , jsi zasmušilý génius,
  Jsi Fantômas a píseň bez snů...
  Jsi Fantomas , vládce chladných generací,
  Jsi Fantômas , vládce velkých měst!
  Geniální chlapec přikývl.
  Ano, umím hodně. Právě teď jeden kluk v šortkách pokryl celou moskevskou policii. Takovou mysl mám.
  Albina zpívala s potěšením:
  Je dobré být silný
  Co na to říct...
  Ale musíme také vařit kuličky,
  Kuličky, koule, koule na vaření!
  Kuličky, koule, koule na vaření!
  Vitalik se zasmál a poznamenal:
  - To je dobře, že mám velkou hlavu, daleko, ne v pravém slova smyslu!
  Blonďatá dívka souhlasila:
  - Je to správné! Máte ale představu, co vás čeká, když vás chytí?
  Geniální chlapec přikývl.
  - Ano! Chápu - klec, a donutí vás pracovat pro vlast.
  Albina se usmála.
  - Cože, to nechceš?
  Vitalik poznamenal:
  - Když jsem v patnácti tak chytrý, jaký budu, až budu dospělý? Možná je pro mě lepší stát se s takovým géniem světovým diktátorem?
  Hrdinná dívka zavrtěla hlavou.
  - Co uděláš sám proti celému světu? Je opravdu nereálné překonat celou planetu!
  Chlapecký génius poznamenal:
  - A proč vlastně všechny? Existuje mnoho zemí a všechny jsou jiné. A zájmy jsou někdy přímo opačné. Proč by se měli sjednotit? Nenávidí se navzájem víc, než nenávidí nějaké dítě, které tvrdí, že je světovým lídrem. Navíc bych mohl ukončit války a lidé na celé planetě Zemi by žili v mé milující pěsti mnohem lépe než teď!
  Albina se zachichotala.
  - No, ambice, jsi lepší než Napoleon.
  Vitalik přikývl.
  - Pravděpodobně talentovanější.
  Dívka hrdinka přikývla.
  Ano, nikdy mě nepřestaneš udivovat. Jaká je to úžasná generace.
  Vitalik potvrdil:
  - Vzdělávání Google !
  Chlapec zapnul svůj smartphone a začal přes internet zjišťovat, jak destruktivní účinek jeho hyperviru se ukázal být .
  Chytré telefony totiž na velké ploše snímky nejen vymazaly, ale také selhaly. Chlapec měl speciální ochranu proti virům a zbytek létal. A to nejen v Moskvě, ale i mimo ni v okruhu tisíce kilometrů. Petrohrad a částečně Bělorusko, Ukrajina a pobaltské státy a na východ do Kazaně včetně.
  Ano, vystavení hyperviru vážný . A video sledování bylo pokryto.
  A jak moc, zatím policie ani FSB nedokážou stanovit měřítko. Ale také v rámci Moskvy a sousedních měst. A základna policie zjevně letěla.
  Vitalik to všechno prohlédl a zapískal:
  - Vlast, největší ze zemí,
  Vesmír bude pod vámi...
  Ale pak se prohnal hurikán smrti,
  Co se stalo s mou svatou vlastí!
  Albina se naklonila a zeptala se:
  - No, jak, škůdce, způsobil mnoho škody?
  Chlapec s povzdechem odpověděl:
  - Dokonce příliš. Gravitóny urychlují šíření viru katastrofální rychlostí. Je dobře, že jsem hypervirus časově omezil.
  Hrdinská dívka zabručela:
  - Geniální idiot!
  Vitalik poznamenal:
  - Čingischán zde neuměl psát ani číst, ale zachytil polovinu světa. A to jsem dokázal v patnácti letech jako nikdo jiný v historii lidstva.
  Albina chtěla něco říct, ale zmlkla. Podívala se na své nohy. Byli svalnatí, silní, opálení, ale zároveň bosí a špinaví. Najednou se zastyděla. A začala se rozhlížet, kde je umýt.
  Chlapec s úsměvem poznamenal:
  - Co, stydíš se?
  Hrdinská dívka namítla:
  - Je těžké mě uvést do rozpaků. Ale nic ses nenaučil.
  Vitalik zavrčel:
  - Co přesně?
  Albina neodpověděla příliš sebevědomě:
  - Že lidé mají stále v hlavě paměť. Policie a FSB mohou provádět průzkumy, sestavovat vaše a moje náčrtky a vypočítat z nich naše bystré osobnosti.
  Zázračné dítě se zachvělo a poznamenalo:
  - Nějak jsem o tom nepřemýšlel.
  Hrdinská dívka poznamenala:
  - Mohu být žalován za spoluúčast. A poslán do juvenilní kolonie pro dívky.
  Vitalik pokrčil rameny.
  - S černým páskem tam budeš v pohodě.
  Albina se usmála.
  - Dobře, ano! A stráže, protivné ženy, vás prohledají a ohmatají vás od hlavy až k patě. A budeš spát v baráku a pracovat.
  Chlapec poznamenal:
  - Tohle je fajn. Nyní jsou kolonie poloprázdné a je v nich lépe než v jiných dětských táborech. Vím, co srovnávat. Tady jsem odpočíval v jednom táboře pro děti, takže umyvadla jsou na ulici a voda je jen studená a záchod v lese je nejpředpotopnější, A žili v baráku, pětadvacet kluků v jedné místnosti. Ve speciální škole jsou podmínky mnohem lepší. A v moderní dětské kolonii je teď obecně málo vězňů a vy jste jako v sanatoriu.
  Dívka logicky poznamenala:
  - Na takové žerty bude pro vás a pro mě nějaká speciální kolonie, kde vás budou mlátit gumovými holemi s holemi na vašich holých patách. A krmit kaší a starým chlebem a dělat osly dvanáct hodin denně.
  Vitalik poznamenal:
  - Žádné takové kolonie pro děti teď nejsou. Jsou to jen hororové příběhy. A se svými schopnostmi a znalostmi mohu snadno uniknout z jakéhokoli vězení. Takže mě to neděsí. Pojďme se raději zamyslet nad tím, co s lidskou pamětí?
  Albina poznamenala:
  - Ve fantasy sérii "People in Black" byla paměť vymazána pomocí nějakého zařízení. Možná uděláte biologický hypervirus a vyčistíte paměťové soubory lidí?
  Zázračné dítě zakroutilo prstem na spánku:
  - Nejen, že jsem poškodil lidem chytré telefony , iPhony a mobilní telefony, ale také po mně chcete, abych z nich udělal úplné idioty a připravil je o paměť. A pokud se virus vymkne kontrole, stanou se všichni lidé na planetě Zemi intelektovými dětmi?
  Hrdinská dívka se otřásla a poznamenala:
  - Ano, vypadá to hrozně. A můžete vymazat pouze paměť, která se týká konkrétně vás a mě?
  Vitalik pokrčil rameny a odpověděl:
  - Teoreticky je to možné. Ale je to delikátní práce a vyžaduje čas. A dokážou nás najít docela rychle. Takže věci jsou pro nás nepodstatné. Virus, který působí v lidských tělech a čistí jim veškerou paměť a poškozuje schránky a osobnost, lze udělat mnohem rychleji, ale to je koneckonců genocida.
  Albina odpověděla s povzdechem:
  Ano, to by bylo špatné. Ale ... Jak můžeme být spaseni?
  Zázračné dítě poznamenalo:
  - Policie a FSB na nás nebudou. Budou mít plné ruce práce s obnovou video monitorovacího systému ve všech zařízeních. A během této doby budeme zapomenuti. Zatím pojďme do laboratoře. Práce bude potřeba urychlit. Budu potřebovat více energie a lepší zařízení.
  Dívka poznamenala:
  - Četl jsem román od Beljajeva - "Pán světa." Jak lidé dostávali rozkazy rádiem. Možná to uděláte také?
  Vitalik se zasmál.
  - To je dobrý nápad! Bylo to tak ve filmu o Fantomasovi. Už jsem o tom přemýšlel. Tady ale potřebujeme speciální vlnu, která by ovlivnila mozek. Typ telepatie. Wolf Messing mohl například zachytit myšlenky lidí a číst je. Ale není to tak jednoduché a ne tak docela jako v rádiu.
  Albina poznamenala:
  - Ale takové záření z vás udělá světového diktátora, aniž byste vystřelili.
  A budete nepochybně poslouchat miliardy lidí po celém světě! A ty budeš císařem Země!
  Vitalik se podíval na svého přítele a poznamenal:
  - Pokud budeme vypočítaní a dopadení, mohou být posláni na psychiatrickou kliniku. Protože naše nápady jsou velmi ambiciózní ! Ale dobře. Přišel jsi na skvělý nápad. Buď budu vládnout světu, nebo budu triviálně zničen.
  Albina přikývla a potvrdila:
  - Takže lidé se buď stanou všemocnými, jako Bohové, nebo zmizí v důsledku planetární katastrofy. Máte tedy na výběr, buď vládnout světu, nebo se nechat připoutat k posteli.
  Chlapec přikývl a řekl:
  - Pojďme do laboratoře. Čeká nás tam spousta práce. Musíme zachránit Zemi.
  Dívka cvrlikala, poskakovala bosýma nohama, nacpaná na různých tvrdých předmětech.
  Její hlas byl zářivý a zvučný;
  Přinášíme nebeské světlo celému světu,
  Nechte nás zemřít - zachráníme planetu ...
  Nechť je osud strašný - přišla zlá smrt,
  Neumí nadarmo, protože naše vlast žije!
  Vitalik sebevědomě potvrdil:
  Je to opravdu čest
  Nelze najít na obloze
  Srdce touží po pomstě
  Chce zachránit svět!
  Chlapec i dívka vyskočili výš a otáčeli větrníky ve vzduchu.
  . KAPITOLA #9
  Zlobila se i královna moskevského podsvětí, kmotra ruské mafie Agripina Beljajevová alias Bílý ďábel.
  Mohutná, svalnatá, trénovaná a navenek mladá žena zajela patou boty do slabin jednoho z mafiánských bossů. Z drtivé rány vyletělo nahoru a zřítilo se a odpojilo se.
  Bílý ďábel byl hrozný v hněvu. Ve skutečnosti byla hlavou skutečné chobotnice, největší a nejsilnější zločinecké skupiny v Rusku.
  Zároveň přírodní blondýnka s mohutným krkem, silnými svaly . Agripina Belyaeva si dokázala podrobit roztříštěné skupiny Moskvy. Měla tajnou, neviditelnou moc, která sahala daleko za hranice Ruska.
  Dala by se nazvat krásnou, nebýt příliš mohutných ramen a svalů, stejně jako jizvy na levé tváři. Oči mafiánky zakrývaly zrcadlové brýle a v pravé ruce držela velmi těžkou pistoli s dvaceti náboji v bubnu. A bylo děsivé se na ni dívat. Celá v kůži, agresivní dáma, před kterou se šéfové zločinu třesou.
  A teď řve:
  - Takže všechny naše smartphony, iPhony , mobilní telefony jsou mimo provoz a jsou funkční jejich informace byly vymazány?
  Vůdci mafie zamumlali něco nezřetelného. Jeden z nich, mladší , poznamenal:
  - Ale kamerový systém policie a FSB byl zakrytý umyvadlem!
  Bílý ďábel zasyčel:
  - Jaký to má smysl? Prostě nám nezasahovala, protože máme silné podvazky v donucovacích orgánech, těžili z toho pouze naši konkurenti z arabských zemí.
  A žena střílela na mladou autoritu. Kulka proletěla kolem, lehce mu zasáhla spánek a odřízla chomáč vlasů.
  Mafiosi zbledli, ale postavili se na nohy.
  Agripina zamumlala:
  - Dobře, dobře... Chápu, že se jedná o rozsáhlou sabotáž. Ale někdo odpoví.
  A Bílý Ďábel znovu vystřelil. Muž v cylindru upadl a rukama se chytil za břicho. A začal se svíjet v agónii.
  Agripina se usmála a poznamenala:
  - Dnes jsem laskavý. Najděte toho, kdo zinscenoval toto odklonění a doručte mi svázané.
  Jeden z šéfů vysvětlil:
  - Mrtvý nebo živý?
  Bílý ďábel zamumlal:
  - Lepší naživu!
  A střelila přímo do slabin toho, kdo takovou otázku položil. Kulka zasáhla nejcitlivější místo. Mafiáni upadli a ztichli, paralyzováni šokem z bolesti.
  Agripina přikývla.
  - Dávám vám sedmdesát dva hodin na hledání. A přišel čas! Pokud nemáte čas, pozůstalí budou závidět mrtvým.
  Bandité se rozčilovali. Bílý ďábel držel všechny v železné pěsti. A měla velkou moc. Nemusí být absolutní. Musel jsem uvolnit podíl oficiální moci a bezpečnostních složek. Agripina Belyaeva byla v kriminálních kruzích známá pod přezdívkou Bílý ďábel. Málokdo ale znal její skutečné jméno a příjmení. První vraždu spáchala v pěti letech a nebyla ani podezřelá. Ve skutečnosti dívka s bílými vlasy, krásná, až příliš velká a silná na svá léta.
  Mohla udělat kariéru v bojových uměních, ale dala přednost zločinu.
  Navzdory své autoritě však měla pouze jedno odsouzení za mladíka . A pak to otočila tak lstivě a rozepnula bezpečnostní složky, že už nenarazila.
  Agripina si dokázala podmanit všechny moskevské skupiny. Co se zdálo nemožné v tak velkém městě. Oficiální úřady byly dokonce potěšeny, protože krvavé zúčtování mezi gangy prakticky ustalo. A nastal menší chaos . Agripina zakázala prodej drog v blízkosti vzdělávacích institucí, zavedla některá další omezení v kriminálním byznysu. V reakci na to se jí úřady nedotkly a dokonce pomohly v boji proti konkurentům.
  Agripina měla velký vliv na politiky a mohla ji donutit volit tak, jak chtěla.
  Zároveň byla divoká. Báli se jí i ministři a vicepremiéři.
  Agripina si dokonce začala pečlivě prohlížet prezidentskou korunu. Opravdu, proč se nestát formální královnou Ruska spojením moci mafie a státu?
  Ale to je pořád sen. A nyní, v tuto chvíli, si představte, že všechny chytré telefony, iPhony , mobilní telefony a komunikační zařízení odletěly pro vás a vaše okolí.
  To je to, co vás vyděsí .
  Agripina se na sebe podívala do zrcadla. Není stará - je jí jen třicet šest let. V tom věku měli tolik moci a vlivu jen králové. Její krásnou tvář ale znetvořila tak hluboká jizva, že ji zatím nejlepší kosmetologové světa nedokážou opravit. On ji stárne. Hmm ... Má ještě spoustu času, a pokud ji nezabijí, moc nad říší nemizí.
  Její vlasy jsou velmi světlé, jako sníh. Mnozí si pravděpodobně myslí, že je vymalováno. Ale ne, je to její přirozená barva. Je krásná, ale příliš svalnatá a její ramena jako u atletky jsou naprosto neženská. A tolik vražd na jejích rukou.
  Agripina už zjistila, že západní zpravodajské služby nemají s touto katastrofou nic společného. Takže někdo je místní.
  Ale kdo? Kdo může najít tak silný virus a kdo je tento génius? Nebo je to možná ona?
  Sama Agripina je žena a moc dobře ví, že něžné pohlaví může být opravdu skvělé. Jak byla geniální padoucha .
  Ale proč tomu tak bylo? Teď je!
  Agripina si myslela, že vědec, který dokáže vytvořit takový hypervirus, by mohl být pro mafii velmi užitečný. Koneckonců, tímto způsobem můžete deaktivovat počítače a video monitorovací systémy po celém světě.
  A to by mohlo dát prostě nemyslitelnou sílu. A síla je tak sladká. Staňte se císařovnou celého světa.
  Agripina dokonce polohlasně zpívala:
  Dámy se rády oblékají
  Dámy rády jedí 1
  Silnější pohlaví ví, jak bojovat
  A ten muž je zloděj!
  Mám jinou vášeň
  To je síla, jen síla!
  Není potřeba zlato a peníze
  A je nutné, aby přede mnou,
  Lidé byli na kolenou
  Lidé byli na kolenou
  Po celé zemi!
  Agripina bodla špičkou své boty do slabin jednoho ze služebníků, který jí přinesl šampaňské na podnose. Rána vymrštila mladého sluhu nahoru a dokonce se převrátil ve vzduchu. A natažený na podlaze v bezvědomí.
  Bílý ďábel s úsměvem přikývl.
  - Promiňte! Vždycky chci někoho praštit.
  Teenager omdlel bolestí. Ano, tato kmotra je velmi zlý člověk.
  Nicméně jsem pil šampaňské. Milovala tuto sladkou vodu. Jiný hezký chlapec jí přinesl černou hru ve váze poseté diamanty. Bílá ďábelka se jen stěží udržela před úderem. Velmi ráda porážela zástupce silnějšího pohlaví. Zvláště roztomilé a mladé.
  Ale teď ji napadlo, že toho chlapa můžeš ochromit navždy. A bylo mi to trochu líto. A omezila se jen na velmi bolestivé švihnutí nosem.
  Její nálada byla nyní agresivní a zároveň veselá. Ukazuje se, že v naší zemi existují géniové, kteří jsou schopni se chovat špatně tisíc mil v kruhu a vytvářet podobné věci. Páni!
  Jak fantasticky účinný může být kybernetický útok . A samozřejmě je potřeba zjistit, kdo by něco takového mohl zařídit.
  Určitě to není slabý génius. Nebo možná celá organizace?
  Zde se Agripina zašklebila. Najednou měla velmi silné a technologicky zdatné konkurenty?
  Pak jsem si vzpomněl na animovaný seriál, který sledovala jako dítě. Tam jeden mozek vytvořil a rozdal takové věci - skvělé a neobvyklé! Co když za tím stojí nějaká mimozemská civilizace?
  Agripino, nelze říci, že by byla hloupá a hrubá kriminálnice. Některé jsem četl a viděl. A její obzory nebyly omezeny.
  Existence jiných civilizací v zásadě vůbec neodporuje vědě.
  Dokonce i naopak. Jen věda říká, že ve vesmíru jsou hvězdy starší než Slunce a planety mnohem starší než Země. To znamená, že inteligentní život by se na nich mohl dobře vyvinout evolucí. A dokonce překonat úroveň lidského rozvoje .
  A překonat tolik, že dosáhli planety Země a nadsvětelné rychlosti.
  Což je v zásadě nejen možné, ale možná by to tak i mělo být. Ve vesmíru je přibližně sedmdesát až sto sextilionů hvězd. To znamená, že i když na milion hvězd připadá jen jedna planeta, kolik by mělo být civilizací, které předčí tu lidskou.
  A hvězdy mají s největší pravděpodobností ještě více planet. Mohou existovat různé formy života, nejen bílkoviny .
  Agripina se usmála a řekla nahlas:
  - Jen soutěžící z jiných světů nám k úplné radosti nestačili!
  Velká silná žena také jedla černý kaviár. A rozhodl jsem se, že by se měla trochu protáhnout. Přestože byla Agripina plná militantů, sama raději mlátila muže, a dokonce i ženy. A udržovat se v kondici.
  Jako, aby si nemysleli, že kmotra zeslábla. Koneckonců, jejich ženské pohlaví se nazývá slabé.
  To je však zavádějící. Takže žena, trénovaná a geneticky nadaná, může být nebezpečnější než muž, jakýkoli příslušník silnějšího pohlaví.
  Teď šla do posilovny. Tady má v paláci celý sportovní areál. Chlapci i dívky dospívání jsou spolu zasnoubeni. Jsou i starší.
  Agripina se změnila. Byla v kimonu a bosa, jak se v karate očekávalo. Nebýt vlasů a nádherných prsou, mohla by si ji splést s mladým mužem. Velmi tvrdý obličej, pevná brada, jizva, která dává zlověstný výraz, a ocelové oči jako vlčice.
  zápasit rusovlasá harpyje . Majitelka čtvrtého danu, dva metry, byla téměř jedinou ženou v Rusku a na světě, která mohla bojovat s Agripinou , rovněž vysokou a mohutnou ženou, za rovných podmínek.
  Nyní jí však rusovlasá harpyje zavolala na primitivnější, drátěný a tudíž méně poškozený telefon a řekla:
  - Praská mi hlava po sparingu, byl jsem vyklepaný a doktor mi doporučil tři dny klid.
  Agripina zamumlala:
  - Cože, otřes mozku!?
  Zrzka zamumlala:
  - Ano! Hodně mě kopali.
  Blonďatá matka mafie zabručela:
  - Tak mi pošli toho, kdo tě takhle bil.
  Zrzavá liška , která se styděla přiznat, že ji zbil teenager, který vypadal jako asi dvanáctiletý chlapec, zasténala:
  - Neznám ho. Měl na sobě masku, v černé uniformě a nepředstavil se.
  Agripina se zasmála.
  Co je to, ninja?
  Rusovlasý válečník přikývl.
  - Možná ano!
  Blonďatá matka mafie se zeptala:
  -Tak ho kontaktujte. A pozvat ho do mých služeb.
  Megara se čtvrtým datem odpověděl:
  - Všechny mobilní telefony, smartphony, iPhony jsou mimo provoz. Jak nyní kontaktovat, nevím!
  Agripina zamumlala:
  - Chápu. Dobře, myslím, že se takový člověk někde objeví a já pošlu varování. A budeme dovážet smartphony a iPhony z Číny. Rádi nám prodají jen várku navíc!
  A blonďatý mafián omdlel. Najednou cítila, že zjevení tajemného bojovníka a náhlý silný kybernetický útok spolu nějak souvisí . A toto by se mělo zjistit. No, pošle, kdo potřebuje znát podrobnosti a detaily bitvy. Možná tam bude něco zajímavého.
  Mezitím si můžete protáhnout své silné tělo.
  Kromě zrzky se čtvrtým daným je tu ještě brunetka se třetím. A také pod dva metry a sto třicet kilogramů váží přibližně stejně jako zrzka. Sparing s ní je také zajímavý a poučný.
  Ale Agripina v sobě cítila nával hněvu. A chtěla někoho tvrdě praštit.
  A pozvala kluky. Do sálu vešel celý tucet bosých, roztomilých teenagerů v kimonech. Bylo jim čtrnáct, patnáct let. A to už jsou, musím říct, dobří borci. Nicméně na úrovni Agripiny...
  Žena, matka mafie, nařídila:
  - Dva pro mě!
  Pár kluků se k ní rozběhlo. Agripina zaútočila na prvního z nich holým, smrtícím chodidlem do hlavy. A toho druhého praštila loktem do hrudi. A přestože vážila téměř jeden a půl centu, pohybovala se velmi rychle.
  Chlapci upadli do bezvědomí.
  Agripina zasyčela:
  - Učte se, hulváti ! Když jsem byl ve vašem věku, v bojích bez pravidel se proti mně postavil ostřílený vlk. A dospívající dívka neměla ani dýku. A musel jsem buď zabít holýma rukama, nebo zemřít sám. Jak vidíte, jsem naživu, což znamená, že vlk byl zabit! Nyní zaútočte na ženu.
  Začal boj jako v hollywoodském scénáři. Velká, rychlá, svalnatá žena versus kluci.
  Bila pěstí a kopala. A s každým úderem někdo spadl. Pokud měl chlapec čas postavit blok, mohl ještě vstát.
  Ale pokud ne, pak se uklidnil bez vědomí. Agripina má velmi silné pěsti a nohy. Je jasné, proč si taková žena dokázala podmanit moskevské podsvětí a většinu Ruska. Vytvořte pobočky v cizích zemích. A třesou se téměř všichni na světě.
  Všichni chlapci byli brzy na podlaze v bezvědomí.
  Agripina se chopila pochodně. A začala přinášet oheň na holé paty teenagerů. Když plamen olizuje chlapcovu citlivou patu, velmi to bolí. Křičí a cukají sebou.
  Pak zakňučí, prosí o milost a odplazí se. A vzduch voněl smaženým masem, ze spálené, mladé zdravé kůže.
  Ano, odvedla skvělou práci.
  Poté vyzvala k boji obří brunetku . A znovu začal tvrdý a tvrdohlavý boj.
  Agripina a její partner věci nenutili, ale pracovali na technice.
  Agripina vzpomínala, jak se od dětství věnovala kočáru a bojovala v bojích bez pravidel. Byla postavena proti chlapcům. Protože porazila dívky příliš snadno.
  Bojovali ve speciálních soubojích, které pololegálně zařídila mafie.
  A někdy nejen rukama a nohama, ale i zbraněmi. Nějak dostala ránu mečem do obličeje, takže tam zůstala jizva. A to je to, co je patrné, ale bylo tam něco jiného.
  Ale stala se velkou mistryní. Nejprve byla považována za torpédo, ale pak pronikla do hlavních úřadů.
  Agripina vyrostla nemilosrdně a přitom se nad ní občas zvedla vlna svědomí. Jako, nemůžete dělat takový chaos . Dětství a mládí připadlo na bouřlivá devadesátá léta. Pak v roce 2000 to všechno nějak upadlo. Mafie se stala slušnější, i když zabíjení a zúčtování pokračovaly.
  A udělala si kariéru ... A dostala se až na samý vrchol kriminálního světa.
  A teď udělala prudkou ránu a srazila brunetku a pak přidala do zátylku. Tak to uklidnilo ostražitost a zasadilo zdrcující ránu.
  Viděl, že je zticha. Agripina znovu zvedla pochodeň a přinesla oheň brunetce na velká, ale poměrně krásná a přitažlivá chodidla.
  Páchlo spáleninou , což lechtalo nosní dírky matky mafie.
  Brunetka se od bolesti vzpamatovala a vyskočila. Ano, na chodidlech je mnoho citlivých zakončení.
  Po skončení boje se Agripina chtěla najíst. Její služebné jí okamžitě přinesly ražniči na platinovém špízu. Tak chutné a mastné.
  Agripina jim dala rozkaz:
  - Něco zazpívejte, děvčata!
  A ti, kteří reagovali, s radostí začali plnit;
  Gleb Zheglov a Volodya Sharapov
  neseděli u stolu nadarmo
  .
  Maliny kvetly bouřlivou barvou,
  Kolem se houpala různá stvoření
  , Chleba nebyl, ale krém na boty plný, Ano, shrbený vůdce se ušklíbl - A děvčata začala tančit a podupávala svými jemně otesanými ladnými nohami.
  Atas , hej, bav se dělnická třída, atas ,
  Tancuj, kluci, miluj holky,
  Atasi ! Ať si na nás dnes vzpomenou,
  Malino-bobule, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Dívky pokračovaly v písni a znovu dupaly nohama.
  Až do rána okno nezhasne, Gleb Zheglov a Volodya nespí, Notoricky známá černá kočka
  Z se bojí našich chlapů!
  Zde dívky zvýšily hlas o půl tónu výše Gleb Zheglov a Volodya Sharapov
  Sloužili v bitvách řádu!
  Po klidném pracovním dni Buď klidná, drahá země! A dívky znovu začaly zpívat;
  Atas , hej, bav se dělnická třída, atas ,
  Tancuj, kluci, miluj holky,
  Atasi ! Ať si na nás dnes vzpomenou,
  Malino-bobule, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Agripina jedla a poslouchala píseň. Ano, píseň není nová, ale zajímavá. Její kmotra mafie ji poslouchala v raném dětství. I když stejně jako Gleb Zheglov a Volodya Sharapov jsou její nepřátelé.
  Přesněji nepřátelé banditů a mafie a ona je hlavní bandita v Rusku a možná i ve světě.
  Agripina kývla dívkám. A pozval je k jídlu.
  No, respekt by se měl projevovat. Koneckonců, ona bojuje, dalo by se říci, válečnice, ale může ukázat svou milost.
  Poté znovu nařídila jedné z dívek, aby zpívala. Můžete udělat něco vlastního, upřímného.
  A dívka zpívala svým jasným hlasem:
  Perly, jiskřivé ve smaragdových vodách,
  Sněhobílá labuť se láme do mraků!
  Slunce si hraje, příroda rozkvetla,
  Ať štěstí svítí lidem po staletí!
  
  A květiny na louce jsou jasné rubíny,
  Pampeliška v poli zlatých listů!
  Buďte lidé spolu přátelští a jednotní,
  Ať je vlast matkou domorodců!
  
  Duha na nebi je jasný blesk,
  Stříbro bříz, v chmýří topolů!
  Vášnivá sýkora vylije píseň,
  Hudba hraje, šťastná země!
  
  Ve vesmíru není mír
  Mezi hvězdami zuří hurikán!
  Ve vesmíru je to pro člověka těžké,
  Satan zasadil zlý úder!
  Děvčata zpívala s velkým citem a nadšením. A Agripina je poplácala.
  Poté jí přinesli nový, právě přivezený z Číny, smartphone. A zase začala všem volat.
  Zatím to ale není snadné. Můžete volat mimo Moskvu. A Agripina nálada se zvedla.
  Přísným hlasem přikázala chlapci:
  - Zazpívejte mi romanci o lásce!
  Uklonil se a začal s velkým citem a výrazem zpívat krásnou píseň zamilovaného mladíka.
  Pamatuji si, jaké to je teď, tvář je zářivě jasná,
  Ten pohled mi probodl srdce ostřím dýky!
  Shořel jsem v proudech ohnivého větru,
  Jen jsi mlčel!
  Poté několik chlapců najednou, kteří přinesli dort a mléčné koktejly, začalo zpívat;
  Tvůj hlas, jak je krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Bez tebe nepotřebuji nenávistný život,
  A teď mě osvětlí věčný paprsek!
  
  Jsi bohyně nekonečné lásky
  Oceán plný úžasného světla!
  Ledové okovy, vtipně rozbité,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  
  Tvá tvář září jako slunce nahoře,
  Ve vesmíru nejsou krásnější postavy!
  Pocit vášně pokrývá jako hurikán,
  Být s vámi navždy je štěstí!
  Chlapci znovu začali procítěně zpívat a dupat nohama . t a
  Tvůj hlas, jak je krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Bez tebe nepotřebuji nenávistný život,
  A teď mě osvětlí věčný paprsek!
  
  Jsi bohyně nekonečné lásky
  Oceán plný úžasného světla!
  Ledové okovy, vtipně rozbité,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  
  
  Bolest v mé duši zuří jako prudká bouře,
  A oheň v mé hrudi nemilosrdně plápolá!
  Miluji tě, v odpověď vypadáš hrdě,
  Led láme srdce na úlomky!
  A opět refrén v podání teenagerů, kteří tu a tam dostali výprask od své paní a mnohem méně často dárky:
  
  Tvůj hlas, jak je krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Bez tebe nepotřebuji nenávistný život,
  A teď mě osvětlí věčný paprsek!
  
  Jsi bohyně nekonečné lásky
  Oceán plný úžasného světla!
  Ledové okovy, vtipně rozbité,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  
  Tvůj hlas, jak je krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Bez tebe nepotřebuji nenávistný život,
  A teď mě osvětlí věčný paprsek!
  
  Jsi bohyně nekonečné lásky
  Oceán plný úžasného světla!
  Ledové okovy, vtipně rozbité,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  
  Mezi požáry v nekonečném hvězdném oceánu,
  Ty a já jsme se vznesli jako orli do nebe!
  A tvé rty jiskřící rubíny,
  Něco jemně s vášní řekl!
  
  Tvůj hlas, jak je krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Bez tebe nepotřebuji nenávistný život,
  A teď mě osvětlí věčný paprsek!
  
  Jsi bohyně nekonečné lásky
  Oceán plný úžasného světla!
  Ledové okovy, vtipně rozbité,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  Agripina byla velmi potěšena chlapeckou písní. Ráda se dívala na jemné, čisté a bezvousé tváře teenagerů. Vousy neměla ráda, štvalo ji to.
  A přitom strašně ráda klukům dělala modřiny do tváří. Ano, taková je žena.
  Je na čase se zamyslet nad následujícím: kdo stojí za kyberútokem . Za druhé, existují zde nějaké intriky Arabů. Z jihu jsou také ti, kteří chtějí získat kontrolu, a to i nad trhem s drogami. Ano, a v Evropě a zejména na Ukrajině by se takoví řemeslníci našli. Ani verze mimozemšťanů z jiného světa by neměla být zlevněna.
  Situace je tedy nepřehledná.
  Agripina zavolala karatistku a řekla:
  - Zjistěte podrobněji, kdo tak zbil lišku obecnou . Něco mám, nějaké nejasné pochybnosti. Je možné, že něco skrývá nebo lže. Možná to bude velmi důležitá informace.
  Dívka se uklonila a zamumlala:
  -Já vím, skvělé !
  Agripina zpívala:
  Nový Rus, jsi můj ideál navždy
  Nový Rus, vlivná osoba!
  Ale je tu pro vás mafie
  To je zeměpis!
  Poté se karatistka uklonila a odešla. Agripina začala jíst dort s koktejlem a cítila se jako na bílém koni.
  Znovu požádala mladíky, aby jí něco vzali a zazpívali.
  A začali hrát;
  Moje princezno, jsi květina
   Třpytí se v zahradě Páně!
  Tvůj pohled je jako svěží vánek
  Zažeňte pekelné plameny!
  Poté začali chlapci sborově zpívat a dupat nohama, nejednou zbití na paty.
  Oh, jak tě miluji sluníčko
  Na jaře záříš v mém srdci...
  Chlapcovo srdce radostně bije
  Tvoje vlasy jsou tak zlaté!
  
  Posvátné dívky milují
  Hrdinský meč, mačkající se ctí!
  budu prolévat krev v potoce,
  Anděl s vámi bude navždy!
  A opět chlapci vroucně a radostně zpívají;
  Oh, jak tě miluji sluníčko
  Na jaře záříš v mém srdci...
  Chlapcovo srdce radostně bije
  Tvoje vlasy jsou tak zlaté!
  
  Tajemství rozsvícené snem
  Váš obrázek je sladká vůně!
  Byl jsi vytesán stvořitelem vesmíru
  Všichni služebníci zla se neposkvrní!
  Nyní se děvčata připojila k chlapeckému sboru a začala s velkým zápalem natahovat a zpívat.
  Oh, jak tě miluji sluníčko
  Na jaře záříš v mém srdci...
  Chlapcovo srdce radostně bije
  Tvoje vlasy jsou tak zlaté!
  
  
  Možná jen v nebi
  Osud milence spojí!
  Ale Bůh nás nenechá rozpadnout se v prach
  Spojte spojení srdcí v oddělení zatvrzelé!
  A zde se ke krásnému a veselému zpěvu přidala i samotná Agripina.
  A její hlas je velmi silný;
  Oh, jak tě miluji sluníčko
  Na jaře záříš v mém srdci...
  Chlapcovo srdce radostně bije
  Tvoje vlasy jsou tak zlaté!
  Poté matka mafie řekla:
  - Výborně, chlapče, složil jsi dobře, jak se jmenuješ?
  Mladík se uklonil a odpověděl:
  - Páve!
  Agripina přikývla.
  - Na znamení zvláštní přízně vám dovoluji udělat tetování, jako byste měli až tři chodce na zónu.
  Chlapec rozpřáhl ruce.
  - Já, paráda, nikdy jsem nepřekročil zónu. Nebyl ani v krabici .
  Agripina přikývla.
  - To je škoda! Ale neboj, šlapeš víc, zařídím ti to. A předtím vám dají tetování, abyste si užili autoritu v mladém věku .
  Čtrnáctiletý chlapec do zóny samozřejmě nechtěl. Ale bál se hádat, protože si uvědomoval, že to bude jen horší. A vděčně se uklonil.
  Žena, hlava mafie, nařídila:
  - Teď zpívej, něco zloději!
  . KAPITOLA #10
  Vitalik a Albina už byli v laboratoři. A spousta věcí je čekala. Zejména se dívka zeptala, zda by geniální chlapec mohl obnovit iPhone , smartphony a mobilní telefony poškozené virem?
  Vitalik celkem logicky poznamenal:
  - Úplně poslední blázen na Zemi je schopen zabít člověka. Ale zatím ani ten největší génius není schopen vzkřísit. Rozbití elektroniky je mnohem snazší než obnova. Takže, zatímco já sám nevím, jak obnovit zde. Hypervirus , napumpovaný gravitony, se ukázal být velmi silný. Kdybych to časově neomezil, pak by byla poškozena elektronika na celé planetě a na zemi by nezůstal ani jeden celý počítač.
  Albina s úlevou poznamenala:
  - Je dobře, že se destruktivní proces nedostal do notebooků. A to by bylo pro nás špatné!
  Vitalik poznamenal:
  - Dlouho jsem vyráběl svůj vlastní model bezdrátového notebooku s ohromnými schopnostmi. Můžeme jej použít ke stažení peněz ze všech bank a karet na světě.
  Dívka zapískala a zavrčela smutným pohledem:
  - Jsi a vlastně jsi se stal skutečným zločincem. Teď už nebudete mít slitování!
  Geniální chlapec zpíval:
  - Ale abych byl upřímný,
  Od kolébky jsem byl velmi špatný...
  Říkáš, že to nejde
  To je však velká pravda!
  Albina s povzdechem poznamenala:
  - A můžu být uvězněn za spoluúčast na vašem dovádění. Není to ono?
  Vitalik odpověděl:
  "Možná mě odsoudíš a oni ti odpustí?" A pak se také budou zodpovídat za to, že o činu neinformovali.
  Dívka-hrdinka rezolutně prohlásila:
  - Ne! Nikdy tě nezradím. Bude-li to nutné, půjdu s vámi na lavičku!
  Chlapecký génius poznamenal:
  - Dříve nebo později mi FSB a policie přijdou na kloub. Takže mám jednu možnost, buď za mřížemi, nebo dokonce na smrt, nebo moc nad světem!
  Albina se usmála a poznamenala:
  - Moc nad světem! To je dobré! Císař planety, císař Země, který neměl sobě rovného ! Čingischán v šortkách!
  Vitalik zachytil ironii v posledních dívčiných slovech a se zlým úšklebkem poznamenal:
  - Čingischán nedobyl celý svět. Neměl pod sebou ani polovinu světa. A mně nezbývá nic jiného, než bojovat o ovládnutí světa.
  Dívka-hrdina se vážně zeptala:
  - A jaký je tvůj plán?
  Vitalik řekl s úsměvem:
  - Vytvořte telepatické zařízení, které by rozšířilo mé rozkazy téměř do celého světa. Teoreticky je možné udělat stanici se speciálními vlnami. Ne ultrakrátký a dlouhý, ale takový dosah, aby pokryl celou planetu. A dávat příkazy celému lidstvu silou myšlenky.
  Albina poznamenala:
  - Vytvořit speciální vlny, a dokonce i pro lidský mozek, si myslím, že to bude velmi obtížné. A zabere to spoustu času. Pokud ano, je to vlastně možné. Někteří věří, že telepatie je obecně fikce a Wolf Messing a jemu podobní jsou jen kouzelníci. Ať už je to břichomluvectví, nebo osoba pobízí, nebo velmi bystré ucho rozlišuje mezi vodítky a artikulací.
  Vitalik pokrčil rameny.
  - Lidský mozek je stejně hmotný jako počítač. Pokud kybernetické viry ovlivňují elektroniku, pak biologické viry mohou ovlivnit hmotný mozek a donutit člověka k poslušnosti. Hypnotizéři, navíc se značnou mocí, ostatně skutečně existují, a dokonce je ukazují i v televizi. Takže to může být dopad. A to nejen slovem a pohledem, ale také
  s pomocí vlny nebo hypervlny .
  Dívka hrdinka se zeptala:
  - A jak to je?
  Vitalik přikývl.
  - Už dlouho jsem měl nápad vytvořit speciální hyperkrátké vlny, které by mohly nabrat rychlost nad rychlostí světla, alespoň tisíckrát. Koneckonců, pokud gravitony mohou být deset bilionůkrát rychlejší než foton, můžete vytvořit hybridní foton, který by se pohyboval mnohem rychleji. A mohl okamžitě dosáhnout jakéhokoli bodu na zeměkouli. Teoreticky je taková vlna schopna zničit všechny elektronické produkty na planetě Zemi, nebo si mě například podrobit. Chlapec si sundal tenisky a vztekle dupl na podpatek. "To znamená, že hyper-krátká vlna velké síly může vytvořit zónu dravců v mozcích všech lidí." Tento efekt je mnohem silnější než hypnóza. A nikdo pak nemůže odolat žádnému z mých příkazů!
  Albina s úsměvem přikývla.
  - Dobrý nápad! Lidem ale spálil všechny chytré telefony, iPhony a mobilní telefony a také některé tablety a notebooky. Navíc shořely informace v databázi policie a FSB, virus se ukázal být tak destruktivní. A najednou z lidí uděláte skutečné klinické idioty. Víte, je snazší zničit než obnovit. A když spálíte paměť lidí, jak ji obnovíte?
  Vitalik pokrčil rameny a odpověděl:
  - Ano, samozřejmě, tady nemusíte spěchat a dělat všechno správně. A před uvedením do masového oběhu testovat na jednotlivých lidech. V tomto ohledu si pospěšte - rozesmějete lidi!
  Dívka hrdinka se zeptala:
  -Co teď budeš dělat?
  Geniální chlapec přikývl.
  - Pracuj a pomůžeš mi! Myslím, že policie a FSB mě zatím nebudou obtěžovat. Nikdo by si nikdy nedokázal představit, co udělal teenager. A pak, až budu připraven, pak... Žádné síly mě nezastaví.
  A terminátor se pustil do práce. A spolu s ním se věci ujala i hrdinka.
  Začaly práce na vytvoření velmi silné zbraně. Navíc proti elektronice je i na podmaňování lidí.
  A k tomu bylo nutné objednat jak materiál, tak různé náhradní díly.
  Několikrát Vitalik opustil laboratoř a něco koupil, a pak se vrátil s celými taškami různých zařízení a náhradních dílů.
  Bylo tedy již po půlnoci a chlapec-génius vyčerpaný a unavený usnul v křesle. Podřimoval na kožené pohovce a Albina.
  A dívce se zdálo něco zajímavého;
  Tady sbírá bobule v lese. Je to skoro jako v lese. Pokud tam nejsou stromy připomínající housle zapíchnuté do dna kmene. Ale i tohle je zajímavé.
  Albina přejela rukou po takovém provázku. Ozvalo se zaskřípání a pak se objevil trpaslík.
  Dívka zakřičela:
  - Páni!
  Trpaslík byl vysoký jako veverka, docela malý. Ale zároveň držel v rukou kouzelnou hůlku.
  Podíval se na vysokou bosou dívku v jednoduchých bílých selských šatech a zeptal se:
  - Co chceš, holka?
  Albina vyhrkla:
  - Chci se stát císařovnou celého Ruska!
  Gnom se zasmál a zamumlal:
  - Oh, to je to, co chceš! Dobrá ambice!
  Dívka přikývla.
  - A když celý svět, pak ještě lépe!
  Gnom zapískal:
  - Takhle? Pamatujete si na příběh o starci a stařeně a zlaté rybce?
  Albina byla uražena:
  - Nejsem vůbec starý. Je mi teprve patnáct let.
  Mužík s čepicí přikývl a zeptal se:
  - Dokončil jsi školu?
  Dívka odpověděla s povzdechem:
  - Ještě ne!
  Trpaslík znovu přikývl čepicí:
  - A chcete vládnout světu?
  Albina poznamenala:
  - Mám přítele. Je to skutečný génius. Ať je on císařem a já císařovnou.
  Gnom se zeptal:
  - Taky kluk?
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Ano, chlapče. Ale tak velký génius, že se mu nikdy v historii lidstva nevyrovnal.
  Malý muž přikývl.
  - Ano, já vím! V historii zlomil takové dříví, chladnější než Čingischán. A bude to bolet ještě víc, když to nezastavíš.
  Albina logicky poznamenala:
  - Pro planetu je lepší mít jednoho velkého diktátora pro všechny než dvě stě menších despotů v různých zemích!
  Gnom přikývl.
  - Možná! Alespoň jeden král nebude krást sám sebe a nedovolí, aby se rozpoutala jaderná válka mezi státy, která zničí celou Zemi.
  Hrdinná dívka souhlasila:
  - Vidíš, rozumíš. Dejte nám tedy moc nad planetou Zemí!
  Mužík v čepici poznamenal:
  "Vyžaduje to hodně, nebo spíše obrovskou magickou sílu. A já jsem jen malý skřítek. Takovou moc vám mohou dát pouze nejvyšší bohové Demiurgů.
  Albina zamumlala:
  - Tak nás veďte k těmto bohům.
  Gnome poznamenal:
  - Je to k nim dlouhá cesta, děvče. A ne to, že splní váš požadavek. Světová moc musí být hoden. A vy, jen hraví puberťáci, kteří ještě nedokončili školu. Jak můžete dát takovou kolosální odpovědnost ?
  Dívka se zhluboka nadechla a odpověděla:
  - Nevím! Ale nikdo není lepší než my. A Vitaly Akulov je takový génius. Jsem si jistý, že svou moc nad planetou dokáže využít k dobru. A vést lidstvo ke hvězdám.
  Gnom přikývl.
  -Zatím poletím k zrcadlu pravdy a podívám se blíže na to, jaký je Vitalij Akulov . A ty si nasbírej větší a sladší bobule, abys mě ošetřil!
  Albina přikývla.
  - To přichází! Provedu.
  Poté gnom mávl hůlkou a zmizel.
  A bosá, krásná dívka v jednoduchých selských šatech začala sbírat lesní plody. Udělala to svými něžnými, ale zároveň dlouhými a půvabnými prsty.
  Pak se pokusila otrhat bobule holýma dívčím chodidlem. Ale je to složitější a nepohodlné.
  Dívka pracovala a vesele zpívala:
  maliny,
  lákal mě do dálky...
  Až do úsvitu podzimu
  Čekání ve zlatě...
  Jak se tyto leskly?
  Jiskry za úsvitu
  Ach, jaká sladká malina!
  Dívka sbírala bobule do košíku. Navíc ne maliny, ale něco jako jahody, jen světlejší a vypadající jako poupata růží. Ano, to je krásná bobule.
  Dívka si pomyslela, proč potřebuje moc nad světem? Tolik starostí a starostí, ani jediný okamžik volný. A ačkoli vám miliony žehnají, ale miliony vás proklínají! A co je nejdůležitější, s jakýmkoli praktickým rozhodnutím jsou oběti a nespokojení.
  Co například alkohol? Na jednu stranu je to škodlivé, ale na druhou stranu je pro mnoho lidí vodka jedinou radostí v životě! I když je zahořklá a ošklivá.
  Albina toho v životě samozřejmě viděla hodně, ale vodka chutná tak nechutně, že nelze pochopit dospělé, kteří pijí takové nechutnosti. Cigareta je však ještě nechutnější a mnoho dívek kouří. Prý chtějí být štíhlejší.
  Albina je ale masitá, svalnatá dívka jako plnokrevný kůň. Proč by byla hubená? A docela jí to sluší.
  Vážně, co, ta dívka by měla být kostra? A přitom nemá žádný tuk, jen svaly!
  Dívka sbírala bobule a znovu zpívala:
  Kalinka, Kalinka, moje Kalinka,
  Moje malina, moje malina!
  Nasbíral jsem celý pytel malin,
  A z této váhy utrhl hlaveň!
  Po tom, jak vzít a smát se. Ano, tohle vypadá velmi vtipně.
  A také chtěla, aby jí nějaký chlap pohladil její silné, svalnaté nohy. A bylo to pěkné, jako kočka.
  Gnom konečně dorazil. A košík už byl plný. Přinesla trpaslíka. Vedle něj se objevila velmi krásná, ale malá dívka s křídly.
  Zatřásla kouzelnou hůlkou, vylétly z ní jiskry a zaštěbetala:
  - Ahoj zlato!
  Albina přikývla.
  - Ahoj! A kdo jsi ty?
  Okřídlená dívka odpověděla:
  - Jsem víla!
  Hrdinná dívka přikývla.
  - Myslel jsem si to! Tak co Peter Pan ?
  Víla zavrtěla hlavou.
  - Ne! Jsem jiný! Ale také velmi silný a mohu vám dát schopnost létat. Nebo věčné mládí!
  Albina zapískala:
  - Věčné mládí je skvělé, ale co moc nad světem?
  Víla se usmála a odpověděla:
  - A ty budeš královnou?
  Dívka se opravila
  - Císařovna!
  Víla pokrčila rameny.
  - Je těžké toho dosáhnout. Raději požádejte o věčné mládí. To je to, co ženy vždy chtěly víc než cokoli jiného, víc než moc.
  Albina přikývla.
  - Pokuta! Od tebe vezmu věčné mládí. A o moc nad světem požádám ostatní víly nebo čaroděje!
  Víla zamávala křídly a poznamenala:
  - Stále si musíte zasloužit věčné mládí. Co můžete například dělat?
  Dívka hrdě narovnala záda a řekla:
  - Mám černý pás v Taekwondo! A pomohl jsem Vitalikovi dělat skutečné zázraky.
  Víla s úsměvem přikývla a zeptala se:
  - Co preferujete, souboj s meči, nebo intelektuální boj?
  Albina pokrčila rameny a odpověděla:
  - Pro boj s meči, tohle je Kendo! Znám ho jen takového, oddávajícího se. I když je to chytrá bojovnice. A na úkor inteligence, žádný hlupák! Takže připraveni na obojí!
  Víla se usmála a poznamenala:
  - Co takhle bojovat s ninjou s husí kůží na meči?
  Dívka se poškrábala na temeni a poznamenala:
  - Ninja-husí kůže, zní to nějak hrozivě! Není moc ochotný se spojit. Může být lepší měřit inteligenci?
  Fairy řekla:
  - A když s ninja husí kůží ne na meči, ale s holýma rukama a nohama?
  Albina přikývla.
  - V bitvě jsem bestie! Docela připraven k boji, dokonce i s husí kůží, pokud beze zbraní!
  Víla s křídly přikývla.
  - No tak, bojuj!
  A malá čarodějka mávla hůlkou. A před dívkou se objevil velmi bojovný ninja. Přesněji, velikostí byl o hlavu menší než Albina. A opravdu vypadal jako mravenec, jen v masce. A hned má šest končetin, ve kterých drží meče a dýky.
  Víla zaštěbetala:
  - Odložte zbraň! Pojďme bojovat holýma rukama!
  Ninja s husí kůží odložil své meče a dýky a poznamenal:
  - Pro slavného válečníka je nějak nepohodlné bojovat s bosou dívkou!
  Víla souhlasně přikývla.
  - Chápu! Ale tato dívka chce být navždy mladá a krásná. A stejně tak nic na tomto světě a v žádném jiném nelze získat. Takže vedle toho vás musí porazit a samozřejmě odpovědět na tři otázky.
  Albina řekla s odporem:
  - Co, musím ještě odpovídat na otázky?
  Víla s úsměvem přikývla.
  - Rozhodně! Ale koneckonců nezískáte jen věčné mládí, ale také ... Pokud vám něco odříznou, pak se to vše s lehkostí obnoví. A nikdo ti nikdy nemůže ublížit. A to už je v pohodě.
  Albina souhlasila:
  - Jo super. Za to se můžete zapotit.
  Okřídlená čarodějka vysvětlila pravidla boje:
  - Budete mít šest kol. Knockout, jako v klasickém, profesionálním boxu. Při sražení, dokud rozhodčí nepočítá, se přesunout do rohu. V případě , že v šesti kolech nikdo nevypadne, o vítězství rozhodnou body.
  Husí kůže Ninja poznamenal:
  - Pak je lepší mít dvanáct kol najednou, jako profesionálové! Bojujme doopravdy a doopravdy!
  Víla přikývla hlavou.
  - Možná dvanáct! Ale doufám, že bude knockout!
  A znovu mávla kouzelnou hůlkou.
  Hned tam byl kruh s provazy a rozhodčí - dívka v teplákové soupravě.
  Albina si svlékla selské šaty, aby nepřekážely v boji.
  Poté už zůstala jen v jedněch bikinách. Její svaly byly nyní velmi dobře viditelné. Jsou tak vyražené a samotná dívka je krásná a nádherná blondýna.
  Ona, musím říct, je obecně prostě nemyslitelné velkolepé kouzlo.
  A tvář a zároveň něžná, téměř dětská dívka, ale s odvážnou bradou.
  Oba bojovníci se navzájem uklonili. Zazněl gong a signál k zahájení bitvy.
  Albina už byla sofistikovaná bojovnice, která se bojovým uměním věnovala od svých tří let. A viděla, že nepřítel je nižší na výšku a ještě více na délku končetin, no, co si vzít od mravence.
  Mravenci jsou však velmi silný a hbitý hmyz. A měli by být drženi v dostatečné vzdálenosti.
  A dívka s bosou nohou naložila mravence ninja do žaludku. A když dostal ránu, zastavil se. Pak se vrhl k Albině.
  Hrdinná dívka ho potkala ranou od holé holeně. Hmyzí ninja byl pokryt chitinózní skořápkou, a proto na něj silné rány cvičené dívky neměly prakticky žádný účinek.
  Albina několikrát zastavila ninjovi husí kůži kopy v útoku a také držela trojku pěstmi v hlavě. A zatím se nenechala nachytat.
  První kolo skončilo a oba soupeři šli do rohů.
  Víla s úsměvem poznamenala:
  - Něco, co jsi jí dovolil, aby tě porazila!?
  Ninja Husí kůže odpověděl:
  - Jen se na ni dívám!
  Zazněl gong a bojovníci se znovu začali přibližovat. A pak ninja s husí kůží náhle prudce zrychlil a kopl Albina tlapkami do hrudi. Dívka vyletěla z nohou. Padla na záda a její obnažené podpatky se zablýskaly ve vzduchu.
  Rozhodčí začal počítat sražení. Albina však okamžitě vyskočila. A zuřivě se vrhl na nápravu. Její holé, opálené, svalnaté nohy se točily jako vrtule.
  Ale ninja s husí kůží je vzal svými tlapami na bloku. Odražené útoky. A pak to prudce zrychlilo. A znovu jeho tlapy zasáhly dívku do břicha a hrudníku. Zanechání modřin a odřenin. A pak bouchnutí do nosu. A stékala po tváři Albiny Yushky. A dívka sama spadla.
  Pravda povstala, ale soudce přesto začal počítat sražení.
  Ano, Albiny záležitosti byly nedůležité.
  Víla zaštěbetala a mávla kouzelnou hůlkou:
  - Dobře, husí kůže ninja! Převzali jste iniciativu!
  Ninja bojovník znovu zrychlil. A znovu srazil Albinu. Docela tvrdě ji zasáhl a dívka upadla a skočila a bránila se.
  Ninja s husí kůží zasyčel:
  - Ať už jsi na koni, ať jdeš pěšky,
  Superšampion ...
  Goblin tě přeběhne,
  Ratyu miliontý!
  Albina se vrhla na nápravu, ale narazila na silné bloky. A její útok byl odražen. A ostrý konec tlapky zasáhl dívku na holou podrážku, což způsobilo nafouknutí puchýře.
  Zazněl gong, aby skončilo kolo.
  Dívka, kulhající a vrávorající, se stáhla do svého rohu. Ano, byla dobře a tvrdě bita.
  Albina se zhroutila do křesla. A těžce dýchala. Hmmm , nikdy neměla takového soupeře. A nepřítelem není člověk, ale mravenec ninja. Což je velmi vážné.
  Tady je znovu gong a nové kolo!
  Albina se znovu snaží získat kopačky. Ale nepřítel, hmyz, je rychlejší než člověk. A tu opět prorazí krátkými tlapami, popadne dívku za bosou nohu a přitáhne ji, hází ji jako panenku.
  Albina se zvedá, ale opět ji následuje tvrdá rána přímo do hrudi. A jsou modřiny, dívka spadne.
  Vstane a znovu dostane pěstí do obličeje. A to je také bolestivé.
  Albině pod okem otékala modřina Ano , souboj se ukázal jako velmi obtížný.
  Želva ninja jasně dominuje a vede na body. A znovu dívku obvinil s hezkou tváří.
  Albina padla a signál gongu oznámil konec kola.
  Dívka si doslova zalezla do kouta.
  Víla k ní přiletěla a zeptala se:
  Chápete, proč prohráváte?
  Albina odpověděla s povzdechem:
  Protože je to hmyz!
  Víla přikývla a zeptala se:
  - Chcete být dvakrát rychlejší?
  Dívka potvrdila:
  - Samozřejmě, že ano!
  Okřídlená dívka řekla:
  - Odpovězte správně na otázku. A pak budete opravdu dobří!
  Albina odpověděla s úsměvem:
  - No, jsem připraven!
  Víla zaštěbetala:
  - Proč má Bůh mnoho dní!?
  Hrdinná dívka vytřeštila oči a zamumlala:
  - Nu a otázka? Nechápal jsem jeho význam.
  Víla řekla rozhodně:
  - A nemusíte rozumět významu. Prostě to vezměte a odpovězte, jak můžete a pochopíte!
  Albina se zazubila a pak s pocitem inspirace řekla:
  - Protože Bůh mohl udělat spoustu dní!
  Kouzelná dívka přikývla.
  - Výborně! Tentokrát odpověděla správně. A vaše rychlost se zdvojnásobila.
  Víla mávla kouzelnou hůlkou. A skutečně, Albiny svaly byly plné fenomenální síly.
  A tak se dala do boje. A její bosé nohy se blýskaly. A pak padla rána do žaludku ninji s husí kůží. I ona, trénovaná Albina, ocenila rychlost a sílu, s jakou byla tato rána zasazena, a otřes mozku, který ji probodl.
  Albina zavrčela vzteky:
  - Získejte fašistický granát,
  Zpívejte serenádu!
  Husí kůže Ninja se na ni pokusil zaútočit. Ale teď se s ním dokázaly setkat Albiny nohy, které se zrychlily. A zasáhli chitinovou skořápku.
  Bylo jasné, že mu tyto rány nepříjemně naskakují husí kůži, ale nezpůsobily mu vážnější škody. A dívka porazila, ale předstihla nepřítele a teď už vedla na body. Přesněji řečeno, toto kolo zbylo na ni.
  Albina v závěru dokonce udělala lowkick a srazila svůj protějšek.
  Rozešli se v rozích a ninja-husí kůže už vypadala pomačkaná.
  Víla znovu přiletěla k dívce hrdince a poznamenala:
  "Teď se ti vede docela dobře." Ale chcete zase zdvojnásobit svou rychlost a sílu?
  Albina souhlasně přikývla.
  - Samozřejmě, že ano! co je třeba udělat?
  Kouzelná dívka řekla s úšklebkem:
  - Odpovězte ještě na jednu otázku.
  Hrdinská dívka sebevědomě odpověděla:
  - Jsem připraven!
  Víla zavrčela:
  - Proč je v zimě mráz, štípe děti do nosu!
  Albina se usmála a odpověděla:
  - To je otázka! Ale je nesmyslná a umožňuje spoustu odpovědí.
  Kouzelná dívka odpověděla:
  - A to je jen pro humor. Tady zkuste, dejte vtipnou odpověď.
  Dívka hrdinka vydala:
  "Protože je v zimě zima, štípe to dětem nos, protože není dost staré na to, aby uřízlo nos od kořínků!"
  Víla přikývla.
  - Ano . to se dá spočítat! A vaše rychlost a síla se nyní opět zdvojnásobí.
  A kouzelná dívka zatřásla kouzelnou hůlkou.
  A Albina pocítila nový, neuvěřitelný příval síly a energie.
  Vběhla do ringu se vztekem. A vrhl se na ninju s husí kůží.
  A pojďme ho porazit. Co není rána, jakoby tlučeno perlíkem. A bojovník proti hmyzu začal padat a padat velmi tvrdě.
  Albina porazil nepřítele a on padl as obtížemi, ale vstal. Celé kolo však diktovala dívka.
  Pak hrdě skočila zpět do rohu.
  Víla se s úsměvem zeptala:
  - Chcete více zdvojnásobit rychlost a sílu?
  Albina přikývla.
  - OK! Pojďme!
  Kouzelná dívka znovu položila hádanku:
  - Z čeho a proč, vlci vyjí na měsíc!
  Albina se zasmála a sebevědomě odpověděla:
  - Vlci vyjí, protože nemohou jíst měsíc!
  Fairy řekla s úsměvem:
  - Ty jsi opravdu génius. Myslím, že hodně, abych byl hoden!
  A kouzelná dívka znovu zakroutila svou kouzelnou hůlkou.
  Albina doslova vyletěla do vzduchu. Nyní se z toho stala neuvěřitelná síla a energie.
  A tak se vrhla na ninju s husí kůží. A tak posunula jeho holou, kulatou patu k bradě. A hmyzí bojovník upadl do knockoutu.
  Rozhodčí napočítal do deseti a oznámil:
  - Bojovník Albina vyhrál knockoutem! Výborně!
  Zvedla ruku k dívce.
  Albina zpívala:
  - Dívka se nebojí ani smrti,
  Její horda se nebojí žádného...
  Žena bude hrdinně bojovat s nepřítelem,
  A i když umírá, zvítězí!
  Víla slavnostně oznámila:
  - Jelikož Albina porazila mocného bojovníka a odpověděla správně a hlavně vtipně na všechny tři hádanky, je jí dopřáno věčné mládí a absolutní regenerace tkání.
  A kouzelná dívka vyrobila kouzelnou hůlkou osmičku. A pak se stal zázrak, Albina získala skutečnou nesmrtelnost.
  A hrdinská dívka zpívala:
  Nic na Zemi nezůstane bez povšimnutí
  A mládí, které je pryč, je stále nesmrtelné...
  Jak jsme byli mladí,
  Jak upřímně milován!
  Vrcholy byly dobyty
  Navzdory bouři osudu!
  . KAPITOLA #11
  Kmotra Agripina si mezitím vyslechla čerstvou zprávu zaměřenou na ověření informací karatisty.
  Nálada vůdce mafie byla docela dobrá. Hodně vydělala na dodávkách elektroniky z Číny. Navíc se jí podařilo strhnout pojištění poškozených smartphonů, iPhonů a mobilních telefonů.
  Takže mafie dokonce vyhrála z kybernetického útoku . Navíc shořela data v počítačových databázích o všech zločincích, což také hraje do karet mafii. A je snazší dostat své komplice z vězení.
  Takže Agripina byla spokojená. I když, oficiální úřady tušily, že to není její ruční práce? Zatím ale neriskovala otevření fronty proti mafii.
  Navíc byly zajímavé informace od bojovníka, který kontroloval informace o červené harpyji.
  Fighter Girl řekla:
  - Nebyl tam žádný muž v černé masce a plášti. Zbil ji jen malý chlapec, který nevypadal na víc než dvanáct let.
  Agripina se zachichotala a nevěřícně se podívala na karatistu:
  - Co? Myslíš to vážně?
  Dívka potvrdila:
  - Vyzpovídal jsem tucet chlapců a dívek. Pravda, videa z bitvy na chytrých telefonech se nedochovala, ale počítačový virus nemůže vymazat lidskou paměť!
  Blonďatý šéf se zachichotal a zařval.
  - To je tak malý talent! Takže byla zjištěna identita toho chlapce?
  Dívka přikývla.
  - V této sekci je již dlouho. Jmenuje se Vitalij Akulov. Neexistuje žádné patronymie, protože vyrůstal bez otce. Ale jeho přítelkyně Albina Korshunova je s ním. Je také velmi silným bojovníkem a má černý pás v karate.
  Agripina se s úsměvem zeptala:
  - Taky malá holka?
  - Ne, je velký. I když, oběma je patnáct let. Je to dokonce legrační - velká dívka a malý chlapec , ale velmi rychlý a silný.
  Šéf mafie poznamenal:
  - Měly by mi být doručeny.
  Několik ozbrojenců cvaklo zbraněmi:
  - To se splní, paráda !
  Agripina náhle změnila názor:
  -Ne! Není třeba. Je lepší jim zařídit tajný, ale odborný dohled a zjistit úplně všechno. Pak mi to nahlaste. Intuice nám říká, že to vůbec nejsou obyčejní teenageři.
  Karatistka přikývla.
  - Ano to je správně. Chlapec se moc dobře neučí, vynechává školu, ale někdy udivuje svými znalostmi a řekl, že lidstvo potřebuje zachránit.
  Agripina přikývla.
  - Zvláště. Pečlivě zkontrolujte tento pár a zvláště toho chlapce. Jen neznatelně. Je jeho příjmení Akulov? Musím říci, že je to velmi symbolické.
  Poté začal mafiánský boss vydávat nové rozkazy. Ovládání chobotnice zabralo spoustu času. A tady musím říct, že na obou stranách je moc velká, jak mafie, tak peníze.
  A oficiální vláda využívá mafii pro své vlastní účely. Zejména v boji proti opozici. Někdy dochází k nečekaným úmrtím.
  Agripina bude mít třicet sedm let. A na její narozeniny se tajně sejdou velcí panáci z celého světa. Přítomni budou i ministři. Ano, je to královna podsvětí v Rusku a její moc se nedá přesně změřit. Samozřejmě, že ti, kteří chtějí napadnout trůn, jsou plno - plno. Je mladá i žena a velmi krutá. A mnoho starých zlodějů v právu a mladých úřadů je z ní nešťastných.
  Agripina ale pevně drží moc ve svých rukou. O tohoto teenagera se ale velmi zajímala. Možná byl zapojen do kybernetického útoku nebývalých rozměrů.
  Pravda, nevěřilo se, že by něco takového dokázal teenager, ale sama Agripina v pubertě dělala to, co dospělí nedokázali. Tak...
  Na závěry je ale příliš brzy. Jiní mají problémy. Zejména proč si nekoupit pár Picassova obrazů. Miluje, když jsou obrázky nestandardní a trochu bláznivé. Ano, a Picasso je považován za téměř nejlepšího umělce všech dob a národů.
  I když někdo vyhrkl, že malá dcera snad kreslí lépe.
  Mimochodem, Agripina nechtěla dítě sama porodit a porodit, což kazí postavu a bolí. A vybrala si pro sebe náhradní matku, objednala si dvojčata.
  Přirozeně, mužský dárce byl vybrán jak fyzicky, tak intelektuálně co nejnadanější. A náhradní matka byla hlavní olympijskou vítězkou na speciální dietě.
  Agripina tedy měla pár: chlapce a dívku. Jsou ještě malí, ale už je vycvičili speciální ninja mentoři a naučili je zabíjet a bojovat.
  Děti mafiánského bosse se musí stát nadlidmi a pokračovat v práci své matky. Nechte je do čtyř let. A už osobně zabíjeli lidi a byli přítomni při mučení a dokonce se mučili.
  Zde je pár příšer rostoucích v Agripině. Tato žena je bestie! A její děti budou superzvířata ...
  Kmotřička mafie se rozhodla trochu pobavit. Zatím celkem neškodné. Vzala bič a začala bičovat dva krásné, svalnaté puberťačky na holých zádech. Stále se není čeho bát.
  I když, kůže okamžitě praskla a tekla krev. Ano, miluje krev.
  A to ji vzrušuje.
  Agripina dokonce pila krev spolu s mlékem pro kojence. Krev byla odebrána fyzicky silným, zdravým dospívajícím chlapcům a někdy i malým dětem. Agripina věřila, že je tak omlazená.
  Tady je taková liška , hyperharpie ! Není samozřejmě nutné zabíjet, lze jen čerpat ze všech. Pití krve navíc často škodí zdraví. Obsahuje také různé enzymy.
  Agripina si lehla na pohovku a dva pohlední mladíci jí začali masírovat záda. Další dva pohlední mladíci se chopili holých chodidel a chodidel.
  Mladá žena předla rozkoší. A zatím se jí to opravdu daří. A volala své ratolesti. Například už druhým rokem probíhá válka mezi Ruskem a Ukrajinou, což je velká tragédie a hodně krve. A mafie na tom hodně vydělává. A samozřejmě nikdo nechce mír. A na tom podniká ruská mafie a ta americká. Jak se říká: ruka ruku myje. A spousta věcí se točí a dodává za války.
  Zločinecké klany zde vydělávají velmi kolosální peníze a obyčejní lidé jsou bezradní.
  Agripina cvrlikala s úsměvem a odhalila své velké zuby:
  Vydělat peníze, vydělat peníze
  Zapomeňte na smutek a lenost!
  Vydělat peníze, vydělat peníze
  Zbytek je všechno nesmysl!
  Zbytek je všechno nesmysl!
  Mladá žena se usmála. Vzpomněla si na jeden ze svých činů. Když vykradla byt, a pak si s sebou zapomněla vzít rukavice. Agripina si uvědomila, že zanechala spoustu svých otisků, vzala a otevřela všechny plynové kohouty a pak založila oheň. Vyhořela polovina devítipatrové budovy. Tři lidé byli zabiti, více než deset utrpělo těžké popáleniny.
  Takhle barbarským způsobem zahladila stopy. A při zabíjení lidí zažívala vzrušení a potěšení. Tak ráda způsobovala bolest. Hlavně roztomilí kluci. Zejména lámání prstů u nohou. I když je to kruté. Pravda, pak kosti srůstají, ale klouby bolí dlouho.
  A vůbec, násilí přitahovalo Agripinu. A co vyšší síly?
  Věřila, že vyšší síly ji milují a milují zlo. A Bibli nevěřila a považovala ji za pohádku pro hlupáky, na které se vydělávají peníze a politika.
  Opravdu, pokud existuje Bůh, pak s největší pravděpodobností miluje zlo a ničení.
  Podívejte se na historii lidstva. Krutí a krvaví vládci byli zpravidla úspěšnější. Například Čingischán, nejúspěšnější vládce a dobyvatel všech dob a národů, byl velmi krutý, ale zároveň neuměl ani číst, ani psát. Tamerlán je také extrémně krutý a dokonce postavil věž se sto tisíci useknutými hlavami. Nejúspěšnější dobyvatel Osmanské říše S Elim se také vyznačoval extrémní krvežíznivostí a krutostí. Takže v Rusku nejkrutější carové: Ivan Hrozný, Petr Veliký , Josif Stalin byli nejkrutější. Jak řekl Batu Khan , je to velký vládce a musí být krutý.
  Krutý byl i Hitler, který v počáteční fázi své vlády dosáhl značných úspěchů.
  Ano, a Napoleon Bonaparte vůbec není vzorem lidskosti. Zdá se, že Ekaterina Vtoraya nebyla považována za krutou, ale byla to děvka. A Petr Veliký osobně usekal hlavy lučištníkům a mučeným lidem.
  A vůbec, který z velikánů nebyl krutý? Magomed například po dobytí města nařídil zabít šest set Židů. A jeho nástupci vedli ještě krutější a krvavější války. Dokonce i Ježíš Kristus řekl:
  Nepřinesl jsem mír, ale meč! A některé jeho výroky rády citovaly inkvizitory. Například: - Někdo není se Mnou, ten je proti Mně. Takže všichni krváceli. Snad jen jeden Buddha byl mužem opravdové laskavosti a odpůrcem násilí a netvrdil, že je výlučný.
  Agripina proto upřímně věřila, že je nutné projevit krutost a být nemilosrdný k nepřátelům a také k přátelům. Je možné, že Stalin skončil na dvacátém kongresu, protože nestihl včas rozstřílet starý tým.
  Agripina se usmála. A štípla mladého muže pro pomocný tisk. Uklonil se a řekl:
  - Děkuji vám madam!
  Pak si vzpomněla a zeptala se sekretářky:
  - A ten kluk, kterého jsem ocenil jako prvního chodce, už je ve vězení, nebo co?
  Sekretářka přikývla.
  Ano, už je zatčen. Jak starý by měl dostat?
  Agripina se zeptala:
  - Jak je starý?
  Tajemník odpověděl:
  - Čtrnáct!
  Agripina zamumlala:
  - Tři roky kolonie mláděte mu budou stačit. Ať je respektován.
  Sekretářka přikývla.
  - Ano, je to silný chlapec a ví, jak se za sebe postavit. A má speciální tetování, které zajistí respekt a autoritu.
  Mladá žena upřímně řekla:
  - Jsem stále velmi laskavý. Dal takový začátek kriminální kariéře. Ale tenhle kluk musí pracovat. Večer mi ho doruč, ať mě pobaví za dobrý skutek.
  Sekretářka přikývla.
  - Poslouchej, skvěle!
  Agripina zpívala ironicky:
  Ruská mafie, co jsi udělal?
  Ruská mafie, zničil jsi mě!
  Ruská mafie, století chodí do školy,
  Dobré ve volné přírodě, těžké v zóně!
  A mladá žena požadovala další černou zvěř a játra puchýře. To je taková japonská jedovatá ryba. A její játra jsou velmi sofistikovaná pochoutka, i když nejjedovatější část.
  Agripina zavolala dívkám. Ti dorazili do očí velké královny zločinu.
  Šéf mafie zavrčel:
  - Tancuj a zpívej!
  Dívky začaly tančit a zpívat:
  Pohádkový svět může být zlý
  Vždyť magie je také dvoutvárná!
  Všechno se zdá být dobré mladé
  Chci pravdu, žít ve cti slavně!
  
  Ale někde troll utká síť,
  Zlý ghúl klade pasti!
  Jdeme na dlouhou túru
  Čekají na nás, až budeme testováni, ne na hračky!
  
  Možná je ten mech strašně pichlavý,
  Inu, leknín místo pasti!
  Krev vzlykající slzy z mraků,
  Místo měsíce se čepele lesknou jako korzár!
  
  Ale můj přítel, krásný elf,
  Kadeře kamarádky září zlatem!
  Víla řekla - chlapče, neunášej se ,
  A natáhl něžné ruce!
  
  Dal příteli elfovi lekci meče,
  Výpad, odraz, variabilní pózy!
  Aby se kmen života ve zlu nezmenšil,
  Dáš čarodějce dvě růže!
  
  Trpasličí kovář vykoval šavli,
  Říká mi s úsměvem;
  Chceš slavný konec bitvy,
  S tělesnou kulturou je třeba se horlivě přátelit!
  
  Sloučeno čtyřicet proudů v tréninku,
  A nakonec mě damašková ocel poslouchala!
  Nejdřív jsi odřízl ze stromu uzlů,
  No, pak se staneš ušlechtilým válečníkem!
  
  Tady je bitva, jsem s elfy,
  Trollové a ghúlové řvou s nimi!
  Ale pro mě je armáda rodina,
  A v boji není žádná touha vyhýbat se!
  
  Pamatuji si pohyby, výpad čepele,
  Zlý ghúl se udusil karmínově !
  Dali jsme tvorům silnou čepel,
  Vybudujeme svět, čistý a nový!
  Děvčata zpívala velmi krásně a procítěně. Agripina však spokojena nebyla. Zdálo se jí, že je tam malé drama, a pevně nařídila:
  - Uhlí pod nohama!
  Okamžitě se objevili mladíci s košíky. Měly doutnající plameny.
  Věděli, že krutá Agripina ráda smaží dívkám holé podrážky.
  A házejme pod nohy holkám, které šly bez bot, protože je méně hluku a je pohodlnější smažit paty.
  Dívky si stouply na holé podrážky a křičely, ale pokračovaly v tanci.
  Agripina s úsměvem poznamenala:
  - To je to, co se mi na filmu "Ostrov pokladů" nelíbilo, že si chatařka nikdy neusmažila paty. A bylo by to opravdu vtipné.
  Ano, vůně spálené kůže je velmi lákavá. Zvláště pokud se jedná o jemnou pokožku mladých, krásných, zdravých dívek. Tohle je prostě rozkošné.
  Agripina zpívala:
  Ohnivé jazyky nám olizují paty,
  Proč se to tak nelíbí nedotknutelným...
  Dělníci na nože a sekery
  Romantici z hlavní silnice!
  A znovu vezme a zasměje se. Ano, má šťastný život. Pamatuji si, že jí paní učitelka dala za její chování smůlu. Agripina k tomu přibila ruce a nohy k dubovým dveřím. A pak ženě spálila všechny vlasy na hlavě.
  Ano, byla to taková školačka. Prostě bílý ďábel! Je to ďábel s velkým písmenem!
  Není divu, že ji kriminální orgány Ruska a některých zemí světa poslechly.
  Kdo chce být s něčím takovým spojován . Zvlášť, když se toho vláda bojí. Když byla dítě, byly těžké časy. A jako by se narodila pro podsvětí.
  A miluje zabíjení, a ještě více zesměšňování a mučení. Jak například mučila vězeňkyně v kolonii pro mladistvé , stejně jako mužské dozorce, pokud jim nedali jointy.
  Ano, ráda ukazovala svou sílu. A dělat lidi hloupými.
  Tady je jedna krásná vězeňkyně, která byla příliš nezávislá.
  Agripina si nakapala na holé, dívčí chodidla kyselinu chlorovodíkovou. A hodně to bolí.
  Ano, jako ta kmotra mafie, nic nezastaví. Je to kulka odstřelovače. Ano, a střílel na Agripinu, a to více než jednou. Ale bohužel všechno!
  Nicméně, který z mafiánských bossů byl humánní? Zločin je zločin.
  Agripina vydala několik dalších objednávek různého druhu. Pak jsem se podíval na krátké shrnutí novinek. Státní duma jednala o kybernetickém útoku . A požadoval krev a válku. A zase tyto zákony, když ukládají tresty, není kam jinam jít. Překvapivé je i to, že počet vězňů klesá. I když ne, začalo to růst. A situace v zemi se zhoršuje.
  Další zpráva: Útok Talibanu na ruské jednotky v Tádžikistánu. Tam se totiž na provokace čekaly dlouho. Taliban chápe, že pokud zaútočí na Rusko, pouze když má svázané ruce. A také zde došlo ke kybernetickému útoku , který ukázal další slabinu úřadů.
  Příští rok v březnu proběhnou v Rusku prezidentské volby. Agripina si pomyslela, proč by sama neměla bojovat o křeslo skutečného krále? Mladý a energický mafiánský boss by mohl hrát roli dalšího zachránce.
  A nyní v Rusku se ve skutečnosti problémy v ekonomice zhoršily a Kavkaz je znovu rozbouřen a cena ropy a plynu klesá. Ano, a Čína už není proti revizi hranic s Ruskem. Jako, nemáte žádnou cestu ven, ale už máte spoustu půdy, pojďte, podělte se o to.
  A hlavně je situace každým měsícem horší a horší. Jako by se pekelné síly probudily.
  Agripina dobře znala historii celého světa. Existuje nějaký druh téměř fyzické a mýtické síly, která drtí všechny říše. Podívejte se do historie - všechny říše bez jakýchkoli výjimek byly zničeny. Včetně gigantických Britů, Španělů, Portugalců a předtím Římské říše. Jak se zhroutila moc Alexandra Velikého, perské království a arabský chalífát. Osmanská říše se také zhroutila, a nejen ona, samozřejmě. Největší říše Mongolů v čele s Čingischánem se zhroutila v zapomnění.
  Nejprve rozdělit na několik částí.
  A Tamerlánova říše přestala existovat téměř okamžitě po smrti tohoto velitele. A takových příkladů je spousta .
  Ruská říše nebyla výjimkou. Nejprve byl rozdrcen za Mikuláše II. , kvůli čemuž byl změněn řídicí systém. Pak za Gorbačova.
  A to jsou dvě největší katastrofy ruského impéria. A nyní se rychle blíží třetí kolaps, ve kterém lze Rusko zmenšit na velikost moskevského knížectví.
  A jen tak silná, mladá a agresivní žena jako Agripina může zachránit impérium. A zbytek jsou všichni slaboši , doslova i obrazně.
  Je čas změnit krále. Jinak bude velmi pozdě. Agripina si myslela, že možná vyhrála. I když v tuto chvíli je to lidem málo známé. Ve skutečnosti pro ni nejsou nejrůznější show a laciní umělci. Je čtvrtá . neviditelná , neviditelná, ale zároveň skutečná síla. A to dokáže zatočit hory a krky.
  Počet konkurentů je navíc malý a rychle ubývá.
  Ten nejdůležitější, který už je na trůnu, zestárnul, zeslábl a ztratil důvěru a lásku lidí. Zbytek je ještě slabší a horší.
  Někteří jsou ve vězení, jiní dostali cizí občanství a někteří jsou už příliš staří na to, aby si něco nárokovali.
  A nové, mladé hvězdy nejsou vidět. Do prezidentských voleb je necelý rok a ve společnosti a v médiích se o nich jaksi ani nemluví. Vládne apatie, nedůvěra, že se to zlepší a nějaká ta ospalá nálada. Zároveň je ve společnosti skrytá touha po změně. A touha po svobodě.
  A kdo je Agripina? Ona je největší bandita! A protože je bandita banditů, má také neutuchající touhu po svobodě.
  Jak se říká, portrét diktátora a rebela. A pak a zároveň oba.
  Jako zejména Stenka Razin, která byla zároveň rebelkou a zároveň se mohla v případě vítězství stát krvavým despotou. Nebo by se možná Stenka Razin stala velkým dobyvatelem.
  Zde je vlastně možná jakákoliv možnost.
  Agripina měla ráda Stenku Razin. A dokonce mu nařídila udělat pomník na Donu.
  Bylo by také možné postavit pomníky sobě samému. Přeci jen je to žena s velkou fantazií a terminátor v některých ohledech není vidět a slyšet.
  I generálové se před ní třesou.
  Klidně může chytit ministra nebo starostu prsty za nos a zmáčknout ho tak, aby se ukázalo, že je to drén. A bude jen chrochtat a žádat o odpuštění.
  Ale přesto její síla není absolutní a neviditelná. O monstrózní bílé ďábelce se v Moskvě jen šušká. A chtěla, aby její portréty visely všude a lidé padali na kolena. A líbal otisky jejích podrážek.
  Mladá šéfová zpívala:
  - Aby se všichni třásli!
  Aby se všichni třásli!
  Být respektován!
  Zde například tisíce dětí chodí po Moskvě s jejími portréty a zpívají písně o důmyslné ďábelce.
  Nebo možná dokonce založit své vlastní náboženství? Například jako kdyby Agripina byla tělesným ztělesněním Stvořitele vesmíru? Což by bylo fajn. A věda by ji učinila nesmrtelnou.
  A teď si představte moc nad planetou Zemí. Let na Měsíc, kde je její portrét namalován barvami. Tenhle , barevný a velmi světlý, schopný odfouknout střechu šílencům.
  A pak na Mars. A to všem planetám sluneční soustavy bez výjimky. A pak letět ke hvězdám. Budování vesmírného impéria a hvězdné lodě jsou tak obrovské, velikosti celého Jupiteru, což bylo velmi cool a jako peklo.
  A komické bitvy. Když je na jedné straně bilion hvězdných lodí a na druhé bilion. A jednotlivé vlajkové bitevní lodě nesou miliardy děl schopných vymazat celý hvězdný systém jednou salvou.
  Pak Agripina zatřásla silným, svalnatým tělem a nadšeně zpívala:
  Queen of rock and roll
  Queen of rock and roll - I don"t dream be Queen of the screen Queen of the screen - Nechci být
  holá, s kulatými podpatky.
  Refrén:
  
  Nebudu se přetvařovat, chci vládnout, ale ne stroj rezavějící o yu ,
  ale celá síla !
  Agripina také vesele a energicky napodobovala ve svém provokativním stylu: V oblacích dívčích snů už nelétám Královnu krásy teď nevyberou stanu
  se jen
  královnou stanu se jen královnou - myslím, že to Atamanche v naší době
  A zbytek dívek znovu začal vyskakovat a stepovat bosýma nohama a zpívat
  Nebudu se přetvařovat
  , chci vládnout, ale nejsem rezavý s autem ,
  ale s celou silou !
  Po takové písni a vlastně i ve vás se projeví tak hmatatelná a jedinečná energie.
  Agripina zvedla dýku do holých prstů a prudce s ní mrštila. Zasáhla mladíka do nohy a to takovou silou, že ji doslova přibila k dubové zdi.
  Chlapec vykřikl bolestí.
  Agripina zpívala se smíchem:
  Nechceme žít jinak
  Nechceme žít jinak!
  Jdeme na hraně! Jdeme na hraně!
  Kráčíme po okraji naší rodné země!
  Poté náčelník přiskočil ke zraněnému teenagerovi a udeřil ho hlavou do obličeje.
  Chlapec ztratil vědomí a zmlkl.
  Agripina vztekle zavrčela:
  - Hoď to na krokodýlí jídlo!
  Mladíka strhli ze zdi a odvlekli do zoologické zahrady, kde žili draví tvorové. A krokodýli a další druhy živých tvorů.
  Kmotřička zpívala:
  - Dobrá práce, dobrá práce
  Ukázal sílu!
  Být s ní kamarád je jako hrát si s krokodýlem!
  Šéf mafie byl ve velmi bojovné náladě.
  Chtěla skutečně bojovat!
  A vzala a bouchla do koše. Vyletěla nahoru a srazila tři chlapce a jednu dívku najednou.
  Zasáhli najednou, jako kuželky z míče vrženého šikovnou rukou.
  Agripina zasyčela:
  Žádné slitování, žádné slitování, žádné slitování s nepřítelem
  Všechny chlapce a dívky jsem nakrájel na hrášek
  Na jazyku držela implantáty , které jí umožnily uvolnit jed, kdyby se něco stalo.
  A zabít každého muže polibkem.
  Agripina si myslela, že pokud bude zvolena prezidentkou Ruska, změní ústavu a bude korunována, čímž vznikne monarchie.
  A bude mnohem chladnější a lepší. A její koruna bude největší a nejdražší na světě.
  A bude na něm tolik různých druhů diamantů a šperků. Celé hromady všeho. Ukradne korunu britskému králi. A další
  monarchie taky. Tady ve Španělsku je například král. Mimochodem, v Evropě je jedenáct monarchií, v Africe jen tři. A to také o něčem vypovídá.
  Má děti, takže je na koho přenést trůn. A může, kdyby něco, otočit celý svět. Protože mafie je moc!
  Agripina to vzala a bez přemýšlení popadla kovový míček holými prsty na nohou. Opravdu chtěla jednomu ze služebníků vypíchnout oči.
  Už se rozhoupala, ale rozmyslela si to. Ve skutečnosti znetvořit jednoho z roztomilých teenagerů je nějak. Bez oka jsou tváře ošklivé a možná by bylo lepší vzít a zabít.
  Agripina to vzala a zazpívala:
  Zlý horolezec se plazí po skalách,
  Hoď na něj napalm...
  Nešetříte je
  Vyhladit všechny bastardy
  Jak rozdrtit štěnice!
  Udeřit jako švábi!
  A kmotřička mafie, úplně bez sebe, vzala bič a zamávala jím píšťalkou vzduchem. Nejprve uhodila chlapce sluhu a pak dospívající dívku a zařvala:
  - Budu bít lidi, budu bít lidi,
  A porazit kýble!
  Jsme zlí lupiči!
  Bang Bang! A ty jsi mrtvý!
  Mrtví! Mrtví!
  . KAPITOLA #12
  Chlapec a dívka tvrdě pracovali v laboratoři. Tentokrát je tlačil čas. A Vitalik se ocitl v pozici, kdy doslova: trefit nebo minout.
  Ve skutečnosti se zdá, že je to horší než kdy jindy. Policie a FSB jsou samozřejmě šokovány supersilným kybernetickým útokem a zatím nehledají nějakého tyrana, který rozehnal celý dav a policejní oddíl.
  Vyšetřování však bude nepochybně pokračovat. A snad pochopí, že dav utekl ne náhodou. A pak budou sedět na chvostu. Pravda, zatímco na to budou myslet dříve, čas uplyne.
  Z Číny byly přivezeny nové videokamery a různá elektronika, která je narychlo instalována v Moskvě a dalších městech. Dokonce i dolar a jüan v obchodování vzrostly.
  A obecně se ve společnosti chystají změny. Mnozí nedůvěřují úřadům a chtějí, aby to bylo jinak.
  Mimochodem, už je konec května a školní vyučování se chýlí ke konci. Měl bych začít dělat zkoušky. To je ale problém: Vitalik a Albina jsou zaneprázdněni ve své laboratoři a tajně se připravují na převzetí moci nad světem. Což je samozřejmě mnohem důležitější než cokoli jiného.
  Albina poznamenala:
  -Pokud se nedostavíme na zkoušky, mohlo by to vzbudit zbytečné podezření.
  Chlapecký génius, který pokračoval v dovádění v těch nejsložitějších schématech, logicky odpověděl:
  - Vynechávat zkoušky na moderní školu není vůbec nesmysl.
  Zvlášť pro někoho, jako jsem já!
  Dívka hrdinka přikývla.
  - To je samozřejmě pravda. Ale každopádně mám pár zajímavých nápadů, jak se problémům vyhnout.
  Vitalik tvrdě odpověděl:
  - Je nutné vytvořit vysílač, který by dával příkazy lidskému mozku na hyperkrátkých vlnách. A nejen samozřejmě lidské. Tady už jsem něco udělal. I když jsou malé co do velikosti a výkonu. Zkusme to na kočkách.
  Albina namluvila:
  - Nebo možná na veřejnosti?
  Vitalik řekl:
  - Možná na veřejnosti. Ale vždyť i pes a kočka byli první, kdo byli vysláni do vesmíru! Počkejte další dvě hodiny, dokončím nastavení a jdeme ven. A uvidíme, jestli funguje hyperkrátkovlnné telepatické dělo . Já sám budu vydávat rozkazy silou své myšlenky!
  Hrdinská dívka se zachichotala.
  - Silou myšlenky? To bude velmi zajímavé. Máte vůbec nějaké myšlenky?
  Geniální chlapec zpíval:
  Moje myšlenky jsou mí koně
  Jako vichřice mě nesou do bitvy...
  Spěcháš tempem
  A nepoznávej uzdu,
  Bůh se mnou!
  Albina se zachichotala.
  "Ale ty nevěříš v Boha!"
  Vitalik přikývl.
  - V Bibli nevěřím!
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Taky se mi nelíbí Bible. Omezuje mysl. Zejména učení o tom, že Země a vše na ní shoří, nevzbuzuje optimismus. Zvlášť teď, kdy vlastně probíhá hybridní třetí světová válka. A tady tato Bible skutečně může způsobit potíže!
  Chlapec, který neměl rád boty, vztekle dupal bosou nohou, až cinkaly dlaždice:
  - Navíc se musím chopit moci nad světem a zachránit lidstvo! Ne kvůli vaší ješitnosti, ale kvůli životu na Zemi!
  Albina se usmála.
  - Diktátor-zachránce!?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Spíše milující, starší bratře. Potřebujeme pomáhat lidem stát se lepšími a žít v míru a lásce. Aby neplýtvali svými silami, životními zdroji na vzájemnou konfrontaci a masakrování .
  Dívka s úsměvem poznamenala a vycenila zuby:
  - Aby zachránil lidstvo
  Kristus vstoupil na kříž...
  Aby nás vzal z propasti
  Pán sestoupil z nebe!
  Vitalik energicky přikývl hlavou.
  - Ano, samozřejmě, je to skvělé, jediná mocnost nad planetou s vyhlídkou na hvězdnou expanzi.
  Chlapec holými prsty, svým dětským, ale velmi silnýma nohama ohnul pětikopeckou minci a pokračoval ve své myšlence:
  - Ale aby člověk prospěl lidstvu, měl by nastoupit na trůn a ne viset na kříži. Navíc nechápu Ježíše, když má veškerou moc na Zemi i na nebi, tak proč na Zemi tolik problémů a zla?
  Jestliže Bůh připouští utrpení a zlo, jaký je potom Bůh! Každý odpovědný vládce je prostě povinen starat se o blaho lidu a poddaných. Jinak musí být přemístěn a oběšen! To znamená, že i když nezavěsíte, tak to v každém případě změňte na zodpovědnou osobu, která se nestahuje z řešení problémů lidstva.
  Albina energicky přikývla.
  - S tím souhlasím! Bůh musí vnést řád do vesmíru. Nebo dejte svou sílu někomu hodnějšímu!
  Poté se hrdinka podívala na nejnovější zprávy na internetu.
  Dlouho očekávaná invaze Talibanu do Tádžikistánu začala. Samozřejmě se chopili okamžiku, kdy vláda oslabila a Rusko zavrávoralo.
  Velké síly zasadily Tádžikistánu ránu. Taliban je početný a má mnoho mladých lidí. A tádžická armáda nekladla téměř žádný odpor, buď utekla, nebo se vzdala, nebo dokonce přešla na stranu Talibanu.
  Mudžahedínů ve stejné době byly statisíce. A doslova rozdrtili jejich pozice, ačkoli se na ně ruské letectví snažilo udeřit.
  Mezi Rusy jsou již první ztráty a dokonce i zajatci. Úřady to však zatím oficiálně nepotvrdily. To je zatím hlavní novinka.
  Ano, a v Moskvě by se měly na podzim konat volby starosty. A nálada Moskvanů na změnu. Už mě nebaví vidět starou vládu. Navíc se život nelepší. A jak dlouho bude sedět jeden a tentýž starosta.
  Ano, a s karanténními opatřeními to dostal konkrétně bývalý starosta lidí.
  To vše je samozřejmě pravda. Ale úřady neumožňují účast ve volbách vážným zájemcům. Pouze zástupce komunistů je více či méně známá osoba a má nějaké zdroje.
  Možná se tentokrát, poprvé od roku 1991, v Moskvě objeví starosta z opozice.
  Na Kavkaze je také stále více střelby, hluku a protestů. Separatisté zesílili. A je jasné, že je to skutečně velmi vážné.
  Říše se začala potácet. Albina si myslela, že moc mladého génia s tak nadlidskými schopnostmi nad světem bude velkým přínosem ve světě naprostého chaosu. A že dvě stě zemí celého světa je už jasný přebytek. Přesněji řečeno, i deset zemí světa je již příliš mnoho.
  Stačí i dvě říše na celé zeměkouli, v takovém případě by planeta vyhořela v jaderné válce.
  A pokud Írán získá jaderné zbraně, pak hlavice poletí do Moskvy mnohem rychleji než do Washingtonu.
  Svět je v chaosu a chaosu a válek je stále více. A vše hrozí, že vzplane novou, zuřivou silou.
  Ano, a tak už to plápolá a nabírá na obrátkách.
  Vitalik je puberťák na takové úrovni vynalézavosti, že mu ustupuje i Tesla. Navíc, ačkoli Tesla žil poměrně dlouho, jeho skutečná návratnost objevů byla malá. A ve skutečnosti to žádný z problémů nevyřešilo. Ani ve vojenské sféře se Tesla nijak zvlášť neprojevil. Proč je tedy Tesla povýšen, navíc právě teď, a ne za jeho života?
  Sjednocená moc nad planetou Zemí je spásou lidstva. Dříve nebo později přeci jen nějaký úzkoprsý vládce nebo náboženský fanatik jaderné zbraně použije. A pak lidstvo zemře.
  Albin s povzdechem zpíval:
  Země uvidí svůj poslední úsvit
  Studená tma navždy zablokuje světlo slunce!
  Silná rána a není tam žádný život!
  Zde jsou nová data z Tádžikistánu, zatím neoficiální, že Taliban skutečně obklíčil ruskou základnu a probíhají tvrdé boje. Zdá se, že byl zabit i generál ruské armády. Ale to opět říká, že země potřebuje spasitele. A že stará moc zastarala! A že mladý génius, nadaný a všemocný jako komiksový hrdina, zachrání celou Zemi.
  A všechny národy, země, národy, formace a svazy se spojí v jeho láskyplné pěsti a nastane světový mír!
  Navíc na rozdíl od Stalina nebude muset být nikdo zastřelen nebo uvězněn, všichni budou nového vůdce bez pochyby a s radostí poslouchat!
  Pak bude na planetě Zemi dokonalý pořádek, bude mír, blahobyt, kriminalita, terorismus, války, nepokoje zmizí, vězení se stanou zbytečnými. A pak, pod vedením mladého génia Vitalyho, lékaři porazí všechny nemoci a agronomové porazí hlad. A lidé budou létat, aby dobyli další hvězdy a galaxie.
  To jsou myšlenky, které kolují Albině hlavou. A pomohla Vitalikovi navrhnout zbraň, která měla přinést lidstvu štěstí a prosperitu a hlavně mír a dynamickou stabilitu ve vývoji a zlepšování.
  Vitalik řekl rozhodně:
  - Všechno je již hotovo. Přístroj měří z běžného smartphonu, ale díky gravitonům je velmi výkonný. Nyní půjdeme ven a provedeme praktické testy. Začněme kočkami a psy. Pokud to vyjde, znamená to, že bude otevřen klíč ke spáse lidstva a jeho štěstí na dlouhá staletí!
  Albina zpívala s potěšením:
  Lidé budou šťastní
  Štěstí na věky!
  U chlapce Viti,
  Síla je skvělá!
  Akulov se rozhlédl po své laboratoři. Vypadá docela solidně, geniální chlapec se zásobil . Vážně, pracoval. Nyní musíme zkontrolovat Hypno Beam a Hyper Short Range. Tam je hertzová frekvence taková, že ji nemůžete přenést.
  Vitaly zpíval:
  - Fotony zuří ve víru,
  Nepřítel pluku postoupil vpřed ...
  Ale my jsme ve skutečnosti Newtonové,
  Nemůžeme ustoupit!
  Poté chlapec opustil laboratoř a terminátorská dívka ho následovala. Tady je takový bojující pár teenagerů.
  Pohybovali se jako dravé kočky. Výfukové plyny foukaly dětem do obličeje. Nálada, samozřejmě, na epickou bitvu.
  Vitalik byl velmi dobrý. Přesněji vypadal úplně frivolně, bos a v kraťasech, ale byl tak obratnější.
  Chlapec si navíc na sebe speciálně připojil svalové zesilovače a urychlovače. A nyní mohl teoreticky zrychlit dvacetkrát rychleji než trénovaný člověk. A v tomto případě se tenisky zaručeně roztrhnou. A Albina vyrazila bosa do společnosti. Konec května se navíc ukázal jako velmi horký . A tady bylo ještě potřeba smeknout dva mladé talenty, aby vzniklo něco silnějšího.
  Navenek zařízení vyrobené Vitalym vypadalo jako smartphone a teenageři by neměli vzbudit podezření.
  Chlapec znovu pocítil nepohodlí z přítomnosti Albiny vedle něj. Nesnáší být tak malý. Navíc, ačkoli se obecně uznává, že Napoleon byl poddimenzovaný, ve skutečnosti měl výšku 167, což bylo v té době v historii dokonce nadprůměrné.
  Tedy Vitalik, ani Napoleon. A vypadá to jako kluk, který ani nevypadá jako puberťák a chlubí se holými podpatky na asfaltu. Ve stejné době toto dítě vážně uvažovalo o dobytí světa. A má možná více šancí než Čingischán.
  Chlapec šel sebevědomě, jako by byl korunním princem císaře vesmíru.
  Tady je první terč - tohle je obyčejná červená kočka. Sedí u vchodu.
  Vitalik jí dává rozkaz. Kočka vyskočí a běží k chlapům.
  Albina vidí, že zvíře stojí na zadních nohách jako pes, a začne skákat. Ptá se Vitalika:
  - No, jak to funguje?
  Chlapec byl zmatený a odpověděl jí:
  - Vypadá to, že ano!
  A kočka se okamžitě zlomila a vrhla se na útěk. Vitalik napjal čelo.
  Zvíře se zastavilo a spěšně se k nim rozběhlo.
  Chlapec řekl:
  - Lehce ji plácněte!
  Albina se zeptala:
  - Proč?
  Vitalik logicky poznamenal:
  - Zkontrolujeme, co je silnější, moje mentální příkazy, nebo bolest?
  Dívka udeřila kočku svou těžkou dlaní. Vzala to a vyděšeně vykřikla. Ale pak se zařadila do řady. Pak přiskočila k Albině a olízla si holou chodidlo pravé nohy.
  Dívka s úsměvem zaštěbetala:
  - To je takový nesmysl
  Kočka si vzala kočku!
  Pro kočku Kotovič ,
  Pro Petra Petroviče!
  Vitalik přikývl.
  - A teď rozkaz k útoku!
  Kočka se vrhla vpřed s divokou zuřivostí. A narazila na ženu středního věku a zuřivě do ní zaryla drápy. Zavyla strachem a bolestí a rozplakala se. A kočka se za ní vrhla a zuřivě mňoukala .
  Albina tweetovala:
  - Dost! Jste docela přesvědčivý!
  Chlapec se usmál. Kočka se najednou uklidnila. Zastavila se, schoulila se a očichala svůj malý nos.
  Vitalik zpíval s radostí:
  Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Nechte ho zpívat s námi...
  Kdo je veselý - ten se směje,
  Kdo chce, ten dosáhne
  Kdo hledá, vždy najde!
  Albina se usmála a zavrčela:
  - To je opravdu skvělé! Ale možná to můžeme zkusit na lidech?!
  Vitalik přikývl.
  -Zkusme to! Jen aby to nebylo moc nápadné. A pryč od našeho domova.
  Dorostenci nastoupili. Vitalik se dokonce pustil do rychlého běhu, ale hned zpomalil. Neměli byste se prozrazovat. Navíc člověk nemůže běžet tak rychle.
  Chlapec začal opatrně chodit. Zdálo se mu, že se na něj všichni lidé dívají a dívají se s obdivem. A nejen lidi. Zdá se, že se na něj dívají listy stromů a světla semaforů a v každém paprsku je slyšet: - Císař planety, císař Země!
  Nebo možná i samotného Boha Stvořitele!
  Vitalik hrdě nafoukl hruď a jde k sobě, dupe holýma, dětským chodidlem, jako by mu byl vesmír podřízen.
  Objevili se ale tři policisté. Obecně platí, že v ulicích Moskvy je tolik policistů a poté, co všechny videokamery a chytré telefony vypadly z provozu a databáze byla pokryta, jich bylo více.
  Vitalik se svým silným, vyvinutým mozkem přesahujícím jeho roky a výšku dává příkaz.
  Policisté zastavili a protáhli se. Pak se jejich ruce natáhly po čepicích a zasalutovali. Pohybovali se však jaksi ne zcela přirozeně a nuceně. Pak si sundali klobouky. Na příkaz chlapce-génia je házeli pod nohy. Poté začali dupat.
  Albina byla překvapená:
  - Jak je děláte!
  Vitalik neodpověděl. Policisté jim zašlápli čepice. Několik kolemjdoucích se také zastavilo a začalo dupat nohama, jako by šlapaly po nedopalcích. A pak auta zpomalila. A pár z nich se srazilo a rozbilo sklo.
  Vitalik napjal čelo. Policisté přestali dupat a jejich zmatené tváře se zkřivily. Zbledli a začali pískat. Oněměli i kolemjdoucí. Oči jim klepaly a těla se třásla.
  Vitalik znovu promnul zařízení prstem. A celá ulice už byla v pohybu. A lidé, včetně malých dětí , začali pochodovat.
  Auta zpomalila a hned byla zácpa. A pár kolizí. Ano, není to snadná práce řídit lidi.
  Vitalik zašeptal:
  - Dost! Všechno zapomenout!
  Lidé se opět hýbali, jako by se nic nestalo. A policisté pokračovali a nechali čepice, rozbité a promáčknuté, ležet na chodníku.
  Albina řekla:
  - Vidíš, funguje to!
  Vitalik přikývl.
  - Ano to je správně! Mám sílu, ale stále ji musím umět ovládat.
  Dívka přikývla.
  - Učit se!
  Vitalik se znovu napjal. Přijelo k nim drahé auto. Řidič přikývl.
  - Poslouchám a poslouchám!
  Vitaly řekl svému příteli:
  - Pojďme jezdit! A vy, vypadněte z kokpitu!
  Dva tlustí boháči: strýc a teta opustili taxík. A nesměle vstal. Pak se zhroutili na asfalt a okamžitě chrápali.
  Geniální chlapec řekl s úsměvem:
  - Tři dny a tři noci budou spát a ani dělo je neprobudí.
  Albina řekla:
  - Páni! Přímo Old Man Hottabych.
  Vitalik opravil:
  - Já, chlapec Demiurg! Přesněji, největší génius moderny a vlastně celé historie lidstva.
  Dívka hrdinka poznamenala:
  - A když srazíte peníze bohatým lidem? Podnikejte takto.
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Nejsme zločinci, ale zachránci lidstva. Vezměme si ale něco.
  Abychom ovládli svět, potřebujeme něco mocnějšího . Zde potřebujeme energii jaderné elektrárny. Nebo gravitonová stanice.
  Albina poznamenala:
  - Ale to už je docela reálné. Opravdu můžete.
  Vitalik poznamenal:
  - A vysílač je potřeba výkonnější. Ještě o tom budu přemýšlet. Kromě toho budete muset cvičit, dávat jeden povel jednomu, další ostatním.
  Je například obtížné přimět několik lidí, aby dělali různé věci současně!
  Albina přikývla.
  - Chápu. Ale myslím, že to zvládneme!
  Vitalik přikývl a poznamenal:
  - Máme přístup k fenomenální, dříve neviděné síle. Musíme si pamatovat, že naším hlavním cílem není moc pro moc, ale moc, pro záchranu lidstva, které už visí nad propastí.
  Chlapec zastavil auto, jak policisté zapískali , když viděli dítě řídit trakař.
  Musel jsem znovu zapnout své zařízení, čímž jsem vymazal svou paměť. Policie, celá četa, usnula.
  A chlapec a dívka, kteří opustili trakař, šli pěšky po asfaltu a ušpinili si bosé nohy.
  Dívka hrdinka poznamenala:
  - Můžeme se pobavit? Například vím, že existuje pololegální kasino a velmi bohaté. S vašimi schopnostmi nebude problém prolomit banku.
  Vitalik pokrčil rameny.
  - Je to možné, samozřejmě. I když, děti tam nesmí.
  Albina se zachichotala.
  - Řekneš jim, že jsi dospělý.
  Geniální chlapec přikývl.
  - Mohu všechny přesvědčit, že i já jsem prezident Ruska! A nad prezidentem.
  Hrdinská dívka se zachichotala a poznamenala:
  - Jste skutečně chytřejší než náš prezident, který se málem dostal do třetí světové války, ale ne na výšku, to je jisté!
  Vitalik zpíval:
  - Mysl nezávisí na růstu, to je jisté,
  Mravenec není velký, ale velmi silný!
  Chlapec vzal a obratně chytil komára holými prsty. A hodil ji takovou silou, že hořela jako jiskra od tření vzduchu.
  Albina zapískala:
  - Páni! Jaká rychlost! Dokážete chytit kulku prsty?
  Vitalik pokrčil rameny a poznamenal:
  - Nevím! Ale pokud mě zasáhnou kulometem , bude těžké chytit všechny kulky. Můžete se poškodit.
  Dívka hrdinka navrhla:
  - A vytvoříte takové silové pole, že odráží všechny kulky a granáty a dokonce i paprsky. Stejně jako ve sci-fi filmech. Viděli jste filmové trháky?
  Geniální chlapec přikývl.
  - Ano, ano! Teoreticky je to docela možné. Protože elektřina velké síly, rozptýlená na gravitonech, může vytvořit silné elektrostatické pole, které odrazí jak kulky, tak projektily, a dokonce i fotony laserových paprsků, pokud je dostřel upraven.
  Albina poznamenala:
  - Ano! Četl jsem, že taková pole zkoušeli dělat v SSSR ještě před druhou světovou válkou. V praxi však nefungovaly. Ale samotný fakt práce říká, že je to teoreticky docela možné.
  Vitalik přikývl a jeho bosá noha znovu zachytila hmyz a vystřelila nahoru .
  Chlapec poznamenal:
  Ano, je to prakticky možné. Tento vývoj však vyžaduje čas a prostředky. A nyní je hlavním úkolem zachránit svět a lidstvo. A k tomu je potřeba to podřídit své vůli.
  Albina poznamenala:
  - zachránit - podmanit?
  Vitalik dupl nohou:
  - A jak, například, šílený kůň, hodí lasem a nutí je pryč z propasti.
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Ano, není co namítat. Ale silové pole je zárukou, že nebudete zabiti. Každý génius je smrtelný. A dokonce i Čingischán hledal nesmrtelnost a přesto zemřel.
  Geniální chlapec poznamenal:
  - Čingischán žil sedmdesát dva let. To je na ty dny docela dlouhá doba. Například žádný z carů nežil v Rusku tolik let. Kdyby Čingischán získal nesmrtelnost, byl by vládcem světa. Mongolská říše byla tedy tak silná, že by ji roztříštěné evropské armády nezastavily. Jako roztříštěná Rus byla dobyta, kromě Novgorodu a Polotských zemí.
  Albina přikývla.
  - Ano, Čingischán byl jedinečný. Ale máš před sebou dlouhý, mladý život. A pak, možná s vaší genialitou, ti nejlepší lékaři najdou způsob, jak i vás samotného učinit nesmrtelným.
  Vitalik zpíval s úsměvem:
  Nesmrtelnost na dlouhou dobu
  Muž hledal, uchvácen podivuhodným cílem,
  V náboženstvích starých knih,
  A přísné vědy , pozdější doby,
  Poháněl je nejen strach,
  A také touha jít celou cestu,
  Vidět svítání, slyšet odpověď
  Vykročte do výšin nebývalého poznání!
  Albina se zeptala:
  - Proč jsi nehledal elixír nesmrtelnosti?
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Jsem ještě příliš mladý, abych o tom přemýšlel. V první řadě musí být spaseno lidstvo. A my o to musíme bojovat.
  Hrdinská dívka se také pokusila chytit hmyz holými prsty na nohou. To se jí ale hned nepovedlo. A otráveně zasunula patu do dlaždice obrubníku. Rána byla silná a mramorová dlaždice praskla.
  Kolemjdoucí se začali rozhlížet.
  Vitalik řekl:
  - Všechno to rozebereme. Ano, musíte se naučit, jak řídit celý svět, ale nejprve ovládněte sami sebe!
  Albina řekla:
  - V zásadě je to možné. Ano, otázkou je, jaký druh energie je potřeba k tomu, aby byla celá planeta pod kontrolou?
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Vyrobíme potřebnou energii. Pokud to bude nutné, zachytím Ostankina a je tam tak velká anténa, která, aby bylo možné ovládat, přes Dost pro celou planetu Zemi. Problém je jiný. Zároveň je nutné řídit různé skupiny lidí a dávat jim různé příkazy. A je to těžší.
  Je velmi obtížné spravovat celou planetu ručně. Tady je potřeba něco vymyslet.
  Albina poznamenala:
  - Existují počítačové hry, ve kterých jste králem. A v nich třeba ministři. Sledují různá odvětví ekonomiky. A vy, mačkáním tlačítek, jim dáváte rozkazy. Jako pyramida kontroly.
  Vitalik přikývl.
  - Ano, potřebujeme pyramidu moci. Jeden člověk, dokonce ani génius, nedokáže řídit více než osm miliard lidí vydáváním příkazů . Musíte se podat. Zároveň ale vypracujte program, jinak lidé mohou dokonce zapomenout, jak chodit na záchod .
  Albina vyskočila a narazila si těžkou nohou na semafor. Sklo létalo různými směry a jiskry pršely dolů, jako by kanalizační šachty praskly z pekla s plameny ohně podsvětí.
  Hrdinská dívka zaštěbetala:
  - Smeteme nepřítele jednou ranou,
  Slávu potvrdíme ocelovým mečem ...
  Jsme přátelé s vědou, koneckonců ne bez důvodu,
  Do chipsů, kdo je neznalý, toho rozbijeme!
  Vitalik to vzal a také skočil, protože havaroval, že se kmen semaforu ohnul a praskl.
  A kov byl jako plastelína. Tohle bylo opravdu, opravdu těžké.
  Lidé vykulili oči, zamrkali. Ale když dostal impuls, šel dál, jako by se nic nestalo.
  Vitalik řekl:
  - Jsem vyšší než prezident. Donutil jsem lidi, aby mě poslouchali, protože ani Pán Bůh je nemohl přinutit!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  Potřebujeme nyní doplnit naše finanční zásoby. Možná bychom měli jít do kasina. Tam navléknete a svléknete všechny zároveň.
  Vitalik se ironicky zeptal:
  - A proč ne okamžitě do centrální banky? Je to jednodušší a více peněz!
  Albina, nepříliš sebevědomá, odpověděla a dupla na asfalt. Jedna z jejích nohou se silně poškrábala na rozbitém skle.
  - Ale bude to loupež. A tak v kasinu - je to jako dar štěstěny! Vše bude přirozené a spravedlivé.
  Geniální chlapec přikývl.
  Nikdy předtím jsem v kasinu nehrál. Dobře, pojďme se pobavit. Navíc je to nejlepší kasino v Moskvě a hrají tam i ministři. A já jim ukážu, kde přezimují raci!
  Albina zpívala s úsměvem:
  Velký geniální přisluhovač štěstí,
  Krásnější lidi jsem ještě nepotkal...
  V poezii, lyrické struny,
  Ztělesnil jsi univerzální ideál!
  Vitalik vyskočil a zpíval:
  hodina štěstí,
  Je čas hrát...
  hodina štěstí,
  Zkuste tuto hodinu nepromeškat!
  Albina dodala:
  Stává se, stává se
  Co dělí od štěstí, je jen maličkost...
  Nemůže nás vést
  S štěstím, kluci na cestě!
  . KAPITOLA #13
  Hlavní ruská gangsterka, kmotra Agripina, pila trochu krve, kterou pocházeli od silných, trénovaných chlapců ve věku čtrnáct a patnácti let, napůl smíchaných s mlékem od matek, které krmí děti.
  Poté tento superlupič usnul. A snila o velmi zábavné akci.
  Agripina viděla slavnostní ceremoniál. Jako by nastoupila na trůn a usedla na trůn posetý drahokamy. A na hlavu je nasazena koruna posetá hvězdami. A všichni prezidenti, panovníci a další vládci světa klečí a chválí ji.
  A pozdrav je odnesen do nebe a děla bijí. A všechno se leskne. A ona je nyní císařovnou planety Země. A zpívají se jí fanfáry a hrají orchestry. A trůnní sál , ve kterém sedí, je padesátkrát větší než stadion Lužniki. A má celou armádu. Tisíce krásných dívek v krátkých sukních, s holýma nohama, se samopaly za zády jí salutují a zpívají:
  Jsi velká bohyně
  Císař všech lidí...
  neomezený prvek,
  Zabijte všechny své nepřátele!
  Agripina vycenila zuby a zařvala:
  Posekám nepřátele na tangentě
  Trefil jsem je tak rychle...
  Všechno dopadne skvěle
  Jsem královna, neznám všechny diváky!
  Poté k ní byla přivezena první oběť. Byl to Pavlusha, pohledný, světlovlasý, svalnatý puberťák, kterému bylo asi čtrnáct let. Je jen v červených plavkách a se spoutanýma rukama a nohama. Chlapec byl spáchán bičem a položen na kolena.
  Agripina vzala do ruky těžký bič z ostnatého drátu a praštila Pavlušu. Chlapec křičel nesnesitelnou bolestí. A mladá, silná, svalnatá žena ho dál bičovala a zpívala a vyceňovala zuby:
  - Moji chlapci, moje dítě,
  V tuto hodinu nespíte
  A vidět shish ,
  Bič na záda!
  A mocná žena mlátila chlapce. A to tak, že kůže praskla a krev tekla proudem. A Pavlusha křičel z nesnesitelného utrpení.
  Najednou se ozval strašlivý řev. Palác se zřítil a zdi se zřítily. A před ní se objevil obrovský, jiskřivý anděl se dvěma meči.
  Hromový hlas řekl:
  - Ty, světová císařovno, jsi překročila všechny meze! Budete za to potrestáni. Všemohoucí Bůh od vás odejme veškerou moc a poníží toho, kdo se povyšuje.
  Udeřil blesk. Palác byl pryč, všichni služebníci a hlavy států také.
  A Agripina se místo luxusních rób a koruny ukázala jako polonahá otrokyně v okovech. Na bosých nohou a rukou měla těžké ocelové řetězy. Tělo bylo téměř nahé - jen jedna bederní rouška.
  A byla spoutána spolu s dalšími téměř nahými otrokyněmi. A její bosé, silné nohy spalovaly horký písek pouště.
  Agripina , mocná, velmi svalnatá žena, se vztyčenou hlavou, se sama stala otrokyní. A metla dozorce dopadla na její vyražená záda.
  A bič zapískal. Dozorce ani nebyl člověk. Je to obrovský, chlupatý medvěd s velmi ošklivým a ošklivým obličejem . Usedl na velblouda a ze všech sil zasazoval rány bývalé, světové císařovně.
  Agripina měla bolesti a sténala. Vzpomněla si, jak ji po zatčení odvedli do pátrací místnosti. Donutili mě svléknout si všechno oblečení a začali zkoumat silné dívčí tělo. To udělalo několik žen v bílých pláštích. Jako by to byla nemocnice, ne vězení a ne shmon, ale lékařská prohlídka.
  Pak nařídili, aby si dřepli před zrcadlem osvětleným reflektory. Agripina dřep je samozřejmě snadný. Ale je nepříjemné, když se na vás dychtivě dívá několik žen v bílých pláštích. Obdivují silné, vyražené svaly, vhodné spíše pro muže než pro dívku, které se při pohybu tolik kutálejí.
  A jejich oči jsou chlípné. Agripina má tělo velmi silného mládí se svaly spíše než dívkou, i když kůže je hladká, čistá, vyvinutý hrudník a široké boky. Ale ramena jsou široká.
  Agripina se přikrčí, ale všichni jí nedají povel k zastavení. Už se začala potit a její opálená kůže se leskla, a proto vypadá ještě víc jako socha starověké řecké bohyně válečnice.
  Nakonec ji omrzelo, že ji požíraly oči. A dozorkyně v uniformě nařídila, aby se postavila do čtverce a dala si bradu do zvláštního vybrání. Pak si vzdorovitě sundala tenké gumové rukavice a chytila se za bradu a prsty se dostala k Agripininým ústům.
  A jsou nemyté, propocené. A lezla po tvářích a pod jazykem. Agripina byla rozhořčená, odstrčila ji a zavrčela:
  - Nasaď si rukavice, děvko! Budete infikovat!
  Poté se nějak zastyděla a pátrání bylo zastaveno. Foceno však nahé, takže tetování bylo vidět. Kutálely nejen prsty, ale i holé plosky nohou. A dokonce osvítili žaludek rentgenem, zřejmě tušili, že by tam mohly být drogy.
  Poté mě vzali do sprchy. Dokonce dali mýdlo a pak ručník. Na řadu přišla uniforma.
  Agripina se vězení nijak zvlášť nebála. Naopak si byla jistá, že bude nejdůležitější a cool.
  Ale v cele bylo trochu narváno, bylo tam dvanáct děvčat a bylo cítit kýble.
  Okamžitě je postavila a nechala je uklidit. Pak mě požádala, abych opravil záchod. A oni ji poslouchali.
  Agripina byla v pohodě i ve vyšetřovací vazbě. A mohla mě přimět poslouchat.
  Ale teď jsou kolem ní dvě desítky dívek v řetězech a celá tlupa orků s biči.
  A tito medvědi začali Agripinu tvrdě bít. A bylo to tak bolestivé, že i tato hrdinská žena vyla utrpením a prosila o milost. Ve skutečnosti to byla tak trochu noční můra. Pak jí také spoutali krk, což je naprosto neúnosné.
  Agripina se přesunula po písku. A její nálada byla podřadná. Je zbitá a poškrábaná, pokrytá krvavými šmouhami. A okovy cinkají a kov se leskne.
  Agripina tiše dupe. Písek je horký a bolí z něj bosé nohy. Sice pořád nic - při soubojích a tréninku má nacpané nohy. A co otrokyně. Mnoho z nich nechodilo vždy naboso a jejich podrážky nejsou tak hrubé. A pálí tak silně, že se objevují i puchýře.
  Mladá žena chodí a s hrůzou přemýšlí: je v řetězech a otrokyně, na jejíž záda čas od času spadne bič. Ale brzy vyvolá povstání a chopí se moci nad touto planetou.
  Mohutná, svalnatá dáma přitahuje pozornost orků. A čas od času ji praštili bičem nebo ostnatým drátem.
  Agripina zakřičela:
  - Slabý rytmus!
  A v tu chvíli se všechno změnilo. Přesněji řečeno, ostré, temperované šípy létaly na orky zpoza duny. Praštili chundelaté medvědy, vycházeli z očí a prošívali třísla a hrudník.
  Agripina to vzala a vrhla se s řinčením řetězů na orka. Probodla mu hlavu řetězem.
  A zpívala:
  - Jsem jako ďábel! Zničím hlavní město!
  Elfové vyskočili ze zálohy na přeživší orky. Byli zástupci tohoto okouzlujícího lidu na malých a elegantních jednorožcích.
  Orkové byli rychle pobiti a posekáni. Poté se dívky začaly pouštět z řetězů. Také s pomocí magie kouzelných hůlek byla Agripina také odpoutána.
  Mladá žena se stala svobodnou. A mocný, s tuberkulami svalů.
  Poté měla celý tým dívek. A teď krásné válečnice dupaly holýma, tesanýma nohama v poušti.
  Agripina zabručela a vycenila zuby:
  Cesta vede po zatáčce,
  Holky naboso...
  Unavený štěnicemi rozdrtit zlo,
  Chci dráždit své štěstí!
  Dívky byly také velmi agresivní a bojovné . Chtěli zpívat a skákat. A jejich nohy jsou ve skutečnosti půvabné, i když jsou vyčerpané, sražené, propíchnuté.
  Tady pochoduje tým. A s nimi elfové na jednorožcích a s luky.
  Agripina v sobě cítí sílu a zpívá:
   Od dob Spartaka - tato víra žije,
  Že by na světě nikdy neměli být otroci!
  Pokud je pán drzý - zahřeje si žaludek v kamnech,
  A rolník ztuhl v mrazu - věřte, že to není osud!
  
  Rus Spartak - vytasil pro nás meč,
  A za ním bez konce stoupala řeka utlačovaných ...
  Pokud jsi muž - čest je cennější než život,
  Pokud chcete, aby život proudil ve štěstí světa!
  
  Stenka Razin chtěla narovnat tábor otroků,
  Aby byla vůle, každý si poradí...
  A lidé jako on nedokázali přijmout hanbu,
  A za nimi lidé - byla tam nespočetná armáda!
  
  Mučení, vězeň a kůl - argumenty králů,
  zmocnit všeho na staletí!
  Ale svoboda, věř mi, je míle chleba a medu,
  A takový sen hořel v našich srdcích už dlouho!
  
  Přišel hrom - říjen a nyní naše síla,
  Země je v plamenech, spousta krve a bolesti!
  Ale Ježíš nenechá správnou propast v pekle,
  Ten, kdo je zuřivě bičován, bude šťastný v dobrém!
  
  Lenin otevřel dveře, Stalin směle vede,
  S každým krokem se blížíme k posvátnému cíli!
  Ale přišel Satan, čtyřicátý první zlý rok,
  A teď naše krev, jako potok, zvrací ze žíly!
  
  Jsme země s vámi; naše čest je tvůj život,
  Nikdy nepokládejte národy Ruska na kolena!
  Držte se Ruska, bojujte za vlast,
  To je smysl a sůl odvahy generací!
  
  Fuhrer je odporná mrtvola a Rus je obr,
  A Čečenec s Uzbekem a Rusem jsou spojeni !
  Komunismus je monolit, ideál pro duši,
  A pluky protivníků jsou rozbity do koláče!
  
  Vesmír volá mladé - roh lákavě troubí,
  Bude nová hranice, za Marsem!
  Budujeme komunismus - zrušili rubl,
  Na občanství nezáleží!
  
  Celý vesmír, věřte, teď zčervená,
  Budou tam brány do ráje - rudé hvězdy.
  Člověk je bratr pro ostatní - v minulosti vzteklé zvíře,
  A láska, krása se zpívá v čistých hymnech!
  
  Proto nešetřete svou bezcitností a leností,
  Za naši vlast, bojující jako sokol!
  A vy bojovníci pracujete ve dne i v noci,
  Co by rajská zahrada rozkvetla a dala sladkou šťávu!
  Agripina zpívala společně se svým bosým týmem. A najednou se přistihla, že si myslí, že se zdá být pro komunismus. Agripina neznala sovětské časy: byla příliš mladá . Brzy jí bude sedmatřicet let a píše se rok 2023. Co si tedy může pamatovat ze sovětské moci? V jejích očích a mysli je to legenda. Agripina, jak se říká, je dítětem své doby. A samozřejmě jsem neslyšel nejlepší recenze o sovětských časech. Stejně jako a vlastně i taková věc, jako jsou banány, byla nedostatková. Jo a taky bonbóny a žvýkačky. A džíny byly vzácné. A za Gorbačova zmizela z regálů i hořká vodka a cigarety. Dlouhé fronty, kupony, karty, prázdné obchody, totální nedostatek - tak lidé vzpomínají na sovětské časy.
  A nikdo je nechtěl zpátky. Každopádně v Moskvě komunisté i v těžkých devadesátých letech nasbírali mizivé procento hlasů. Ale Agripina byla velmi bohatá a samozřejmě pro kapitalismus. Proč tedy najednou začala zpívat o levicových myšlenkách?
  Mladá žena se udeřila pěstí do brady a zasyčela:
  Náš král, vyvolený nebeský,
  Náš král je jako strašidelný démon...
  Náš král, posel osudu
  Náš král jsi jen ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina to vzala s divokou radostí a zpívala:
  - Jsi velký Lucifer, vrhni paprsek na světlo,
  A posvátný válečný meč - protni tajemství!
  A opět začala dívka, lépe řečeno dospělá a ostřílená žena, zpívat;
  Náš král, nebeský posel,
  Náš král je jako démon duchů.
  Náš král , vyvolený osudu,
  Náš král jsi jen ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Takto si válečník zpíval a dupal v poušti. A její nálada byla dobrá. Proč by měl být nezletilý.
  Ale opět je zde vidět neklid. Elfové dostali signál o přiblížení se orků. A seřazené do půlkruhu. Polovina jezdců byli elfové. Krásné dívky, téměř nahé, ale pokryté drahocennými šperky.
  Byli zjevně připraveni na smrtící bitvu.
  Agripina dupla nahou silnou nohou. A v jejích rukou se objevil těžký luk. Velký , do kterého se vejde hodně šípů.
  Dívka, přesněji řečeno, žena-hrdina zpívala:
  Mraky létaly od krvežíznivců,
  Nedaleko ze Země vybuchlo peklo !
  Had leze po panzvale, ten chrastící parchant,
  Mraky se rozzářily krví!
  
  Vlny plápolají, šplouchají jako pekelná bouře,
  A potká armádu nejstatečnějších odvážlivců!
  Budeme chránit krásné krásné ženy
  Budeme hodni činů našich otců!
  
  Má země, jak bolestně jsi sténal,
  Protivník zanechal sto ran stop!
  Ale nechme orky, hned jsme z piedestalu,
  Nákaza přelomových let nebude trvat dlouho!
  
  A smrt se již bělí za mraky,
  Ale naše myšlenky jsou vytrženy do nebe!
  Rozdrťme notoricky známé padouchy na prach,
  A roztrhněte, víte, orkové napůl!
  
  Neznáme mír a starobní hnilobu,
  Jsme děti naší svaté vlasti!
  Všechno světlé bojovalo s medvědy,
  Zastřelme tyto kořeny!
  
  A že zlá bomba explodovala silou,
  Co potřebujeme výbuch granátu, tento hrom!
  Elfi bojovníci jsou schopni hodně,
  A vršek se pro Führera stane dnem!
  
  Peklo podsvětí , peklo se rozhořelo,
  Plazil se po rokádě s dravou tlamou "Tiger"!
  A všechna únava z nás v mžiku sletěla,
  Čas zábavných her skončil!
  
  Granát v ruce, smrtící hod,
  Zde je "Tiger" v čumáku pevně přijat!
  A Führer v kotli v kotelně Tatar,
  Abychom elfům neprozradili svět!
  
  Medvěd se třese ze zuřivých salv,
  Tady je vlajka vlající nad Říšským sněmem elfů!
  A slunce zářilo nad vlastí,
  Vždyť Orčí říše padla prachem a popelem!
  Agripina zpívala a ostatní otrokyně zvedly a elfové. Všechno vypadalo skvěle a prostě úžasně.
  A otrokyně měly v rukou luky a pár měl dokonce kuše. A zatáhli za tětivu a začali střílet šípy. Uháněli v oblouku a propichovali postupující orky.
  Tyto bestie, chundelaté a páchnoucí , se vrhly do bitvy s divokou a frenetickou zuřivostí.
  Tohle byla opravdu bitva. Elfové, téměř nazí, stříleli z luků. A muži elfů používali silnější a smrtící kuše.
  Házeli blesky velkou silou. Což se otočilo a probodlo orky šplhající do bouře. A zasadil jim zdrcující rány.
  Jeden z elfů s korunou zdobenou drahokamy zařval:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství! Elfská vlajka vpřed - sláva padlým hrdinům!
  A tak vypálila velký šíp a bosou nohou zatáhla za tětivu.
  A znovu, když to řve:
  - Nic nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  A elfové spolu s otrokyněmi házeli na orky šípy. A důkladně je naplnil. Bylo to jejich velmi agresivní panorama bojů.
  Válečníci se ukázali být prostě super, prokázali fenomenální a nepochopitelnou sílu.
  Pak znovu písně okouzlujících a velmi hravých lidí.
  Není nic jistějšího než mince
  Opravdu září bez falše!
  Ve skutečnosti je dublon vládcem světa,
  Jeho oporou je silný meč a štít!
  
  jsou ukryti pohanští bohové ,
  Jako slunce, zářivá zlatá tvář...
  Přestože stále existují bandité-paraziti,
   Kdo se pustil do vyjednávání duše!
  
  Mince, to je modla a archanděl,
  On je zachránce, ničitel všeho.
  Bez zlata najatý damašek chřadne,
  Bez peněz se úspěch v bitvě nedostaví!
  
  Ale co chceš, lidské srdce,
  Lov, abych pro vás koupil nesmrtelnost...
  Abych chtivě otevřel dveře blaženosti,
  Utkat nit staletí života!
  
  Ale může to dostat i dublon?
  Je zlatý kruh schopen snít?
  Aby starý pán s kosou nepřišel s pozdravem,
  A nedal si pečeť na čelo v márnici!
  
  I když mince potřebuje hodně štěstí,
  Abychom se oddali hříchu!
  Ale člověk nemá moc nad vášní,
  Ten holky, jako proso kohoutovi!
  
  Chce dostat hodně do žaludku ,
  Jezte bažanty, kila ananasu.
  I když nemůžeš jíst do hrobu,
  I když jste extrémně cool s penězi!
  
  A ta rakev, dokonce stojí příliš mnoho,
  Protože má místo pro krále!
  Koneckonců, anděl nakreslí do formuláře nulu,
  Rána do čela a klacek do mozku!
  Válečníci samozřejmě nejsou v bitvě podřadní. A když se orkové, kteří utrpěli těžké ztráty, probili do vzdálenosti bitvy, krásky vystřelily své meče.
  Albina se usmála. V jejích rukou se okamžitě objevily dva meče. Otočila je, otočila větrný mlýn, usekla pár orčích hlav a zasyčela:
  - Narazil jsi na špatného!
  A poté to vzala holou patou a kopla orčího generála do brady. Zřítil se jako pytel s pískem. A z jeho zlomené čelisti vypadly zuby. A všechno to vypadalo tak krásně a cool. Že dívky zpívaly sborově s obrovským nadšením:
  Prosím, Pane, aby den nepominul,
  Aby pohled dívky byl navždy mladý!
  Aby se náš rytíř vznesl nad skály,
  Aby byla pokrývka jezer čistší než křišťál!
  
  Jak krásný svět Pán stvořil
  Jedli v něm stříbro a javor je rubín!
  Hledám přítelkyni, boží ideál -
  K tomu sekal nepřátele v bitvách!
  
  Co je tak těžkého v srdci mladého muže?
  Co chce v tomto světě najít?
  Proč je veslo zlomené?
  Jak vyřešit spleť velkých problémů?
  
  Chci, Bože, být také šťastný,
  Najděte svůj nebeský sen!
  Aby štěstí nepřetrhlo nit,
  Přivést pod cestu, balastní vedení!
  
  Ale co bych měl hledat v míře bez lásky,
  Co může být pro dívku dražší?
  Je těžké stavět štěstí na krvi,
  Na něm můžete plavat pouze v pekle!
  
  Odloučení je pro mě mučení
  Válka je pořád taková noční můra!
  Tady je noha ve třmenu, osedlaný kůň,
  I když zlý ork přinesl katovi sekeru!
  
  Odeberte naše dcery v plném rozsahu ,
  Mučí je a pálí jejich těla ohněm!
  Ale způsobíme porážku Fuhrerovi,
  Vězte, že náš elf nikdy nezemřel!
  
  Pojďme hrát svatbu, po zlé válce,
  Pak se děti budou smát!
  Všichni jsou mi pokrevní příbuzní,
  Jsem na lovu, bude tučná zvěř!
  
  A dub, jako smaragd, jeho listy,
  Řekl, že ten chlap odvedl skvělou práci!
  Ať je svědomí čisté jako krystal,
  A jen v plusech v rovnováze budou tuny čísel!
  To jsou tady zpěvačky, tyto nádherné a jedinečné dívky. Což, když už začali bojovat, pak jim střapatí medvědi nemohli odolat.
  Agripina, odhalila tvář, zasyčela a usekla svými meči několik dalších orčích hlav:
  - Můžu všechno a ty to uvidíš!
  Pak se bosou nohou pohybovala ve slabinách důstojníka, jednoho z agresivních a chundelatých medvědů. A ona mu opravdu vzala a odmlátila koule. To byla opravdu dívka - Superman.
  A proti takovým bude pravděpodobně jakákoli armáda chlupatých medvědů bezmocná.
  Agripina se usmála a strčila si prsty do úst. A foukla ze všech sil. Ozval se hrozný, agresivní, škrábavý zvuk. Bylo to jako stažená kůže ze vzduchu.
  A několik stovek obrovských supů kroužících nad bojištěm dostalo infarkt a padali jako kroupy. A jejich ostré zobáky začaly prorážet lebky lezoucích orků a štěpit kosti. A doslova vyřazování mozků.
  Agripina provedla motýlí techniku s meči, usekla několik hlav těchto medvědů z velkého gangu a zařvala:
  - Jsem v pohodě, všechno mi podléhá,
  Je to jasné, je to jasné!
  A celá země se třese,
  Rozdrťte je holým podpatkem!
  Poté se orkové, kteří to nemohli vydržet, proměnili ve velkoobchodní útěk. Dívky a elfové se vrhli, aby je pronásledovali, a zároveň předváděli bojovnou a agresivní píseň;
  Noční můra vždy přichází jako had
  Nečekáte ho, ale vplíží se do dveří!
  Jste šťastná, štědře živená rodina,
  Ty nevíš, že lidé jsou zvířata!
  Tady začal nájezd bouřlivé hordy,
  Tataři nás zasypávají šípy!
  Ale jsme zrozeni pro statečný čin,
  A sneseme těžké rány!
  
  Nikdo neví, jestli dobrý Bůh
  Takže člověk byl krutý!
  Smrt klepe na práh -
  A Weselvul vystrčil růžky z ohně!
  
  Ano, to jsou dávné časy,
  Ve kterém jsme byli tak cool!
  Koneckonců to nebyl můj sen,
  Nešli jsme do toho, přes hory-vzdálené!
  
  Ale pokud jsi v pekle
  Spíše ve světě bolesti, otroctví, bitvy!
  Pořád si držím naději
  Nechte své srdce bít všechny rytmy!
  
  Ale zkoušky, to je náš řetězec,
   Což nenechá myšlenky být snadné!
  A pokud je to nutné, musíme vydržet,
  A pokud budete křičet, pak ze všech sil svých plic!
  
  Básník, je skladatel a darebák,
  Ale ne na horkém bojišti!
  Zlí nepřátelé vlasti zemřou,
  Budou pohřbeni rychle a zdarma!
  
  Teď si to vezmi, odmítni poklonu Kristu,
  Křižte se, líbejte ikony!
  Věřím, že řeknu lidem pravdu,
  Za odměnu Pán dá los peculia!
  . KAPITOLA #14
  Vitalik a Albina byli konečně blízko kasina. Budova byla velká a vypadala jako směs zimního paláce a cirkusu. U vchodu jsou strážci včetně německých ovčáků.
  Vitalik zapnul povel: nevidíš mě, neslyšíš, nemůžeš se mě dotýkat.
  Psi a strážci ignorovali dva puberťáky, kteří se ani neobtěžovali obouvat boty. Koberce uvnitř kasina navíc příjemně lechtaly dětské holé, ztvrdlé podrážky.
  Diváci byli samozřejmě překvapeni, že někdo chodí bos v takovém luxusu. Navíc tady tak sebevědomě dupe kluk, který není ani tak vysoký , aby vyrostl.
  Vitalik skutečně takto chodil a nafoukl hruď, jako by byl vládcem vesmíru, jen se chlubil nahými, dětskými podpatky. Ale ve skutečnosti má takovou moc, že ho budou poslouchat jak králové, tak prezidenti a dokonce i sloni a krokodýli.
  Malý chlapec byl velmi spokojen. Teď vydal rozkazy. A hned padesát bohatých měšťanů před ním padlo na kolena. A obě dámy nejen klečely, ale také mlátily hlavami o podlahu.
  Vitalik zpíval:
  - A dokonce i nepřítel občas křičel,
  Skrývám strach, že jsem král!
  Že jsem král!
  Albina opravila geniálního chlapce:
  - Ty nejsi král. ty jsi bůh!
  Vitalik pokrčil rameny a poznamenal:
  - Bůh chraň slepým, aby otevřeli oči,
  A narovnejte hrbatá záda...
  Nedej bože, být Bohem alespoň trochu,
  Ale nemůžeš být trochu ukřižován!
  Hrdinská dívka s úsměvem přikývla.
  - Všichni myslíte na lidi. Bylo by lepší, kdybyste byli všemohoucím Bohem, než tím, který je nyní v nebi!
  Vitalik naštvaně poznamenal:
  - Pokud by existoval skutečný Bůh, pak by v první řadě udeřil bleskem do těch kněží, kteří profitují z náboženství.
  Albina tweetovala:
  Cokoli chceš
  Obdržíte jeden...
  Cokoli chceš
  Vždyť ty jsi Pán!
  A jdete sebevědomě
  Na ty si nevzpomínám
  Na čích snech se měří,
  Podařilo se vám dosáhnout úspěchu!
  Vitalik namítl a třel koberec bosýma nohama:
  - Ne! Naopak, dám lidstvu příležitost k realizaci, ke splnění snů. Včetně toho, že se mnou bude mnohem více svobody.
  Albina zpívala s potěšením:
  Pod posvátným praporem svobody,
  V míru, přátelství, štěstí a lásce...
  Národy se spojují v jasný paprsek,
  K rozptýlení temnoty před námi!
  Geniální chlapec přikývl.
  - Ano, spojují se v mé láskyplné, i když dětské pěsti. Jak naše nápady, tak provedení jsou nejlepší na světě!
  Hrdinská dívka se zasmála a zaštěbetala:
  - A chytří chlapi jdou na moře,
  Mořský živel! Mořský živel!
  Poté mladý génius přidal na rychlosti. Přešel na metr, který se třpytil zlatem. Chlapec řekl:
  - Vsadím se! Číslo třináct!
  Potom to dítě vzalo a roztočilo buben.
  Albina tweetovala sebevědomě:
  - Přede mnou jakýkoli fakír, no, jen trpaslík,
  Nechám si je, jen místo malých fraerů ...
  Kupte mi letenku do Monte Carla
  Budu rušit místní podvodníky!
  Vitalik vyhrál sázku a uvedl:
  - No, dopadlo to skvěle!
  Dívka hrdinka poznamenala:
  - Jsi vzácný bojovník!
  Chlapecký génius, který vyhrál zlaté žetony, vsadil znovu, tentokrát za třicet tři.
  A znovu nadšeně točil bubínkem a ne rukou, ale holým, hbitým chodidlem, jako opice.
  A buben se znovu roztočil.
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - To není hra, ale kouzlo!
  Chlapec rozbil další banku a narychlo mu přinesli celý pytel peněz.
  A Vitalik znovu začal otáčet bubnem a s úsměvem a velkolepou sebevědomím zabručel:
  - Jsme velmi agresivní při získávání peněz!
  Albina tweetovala:
  - Peníze jsou moc! Peníze jsou moc!
  Geniální chlapec poznamenal:
  - A nemám moc v penězích, ale v mysli!
  Dívka se zachichotala.
  - Ale proč,
  Je nemožné žít v mysli!
  Vitalik se chichotal a zpíval:
  - Proto, proto
  Že se svět teď zhroutí!
  A proto, a proto,
  On ten film tak miluje!
  Albina moudře poznamenala:
  Ano, jste hráč!
  Chlapec znovu vsadil na číslo sedm a znovu roztočil rukojetí bubnu holými prsty.
  A všechno hrálo a hudba zněla. A bylo to tak krásné a plné zvuků.
  Vitalik zpíval, mrkající safír, dětské oči:
  - Jaký je náš život, hra,
  Pojďme prolomit fraeru !
  Udělal jsem rázný pohyb
  Vedl nepřátele do odpadu!
  Albina se zachichotala a také se vsadila. Také kroutila holými prsty na nohou.
  Hra byla velká. Děti zde byly tak cool a velmi hravé.
  Vitalik poznamenal, zachichotal se a vycenil zuby, ostrý jako vlčí mládě, zvučným hlasem:
  - Hrajeme, abychom vyhráli. Takže otočte silněji.
  Cesty dívky a chlapce se skutečně rozešly. A rozbil jednu banku za druhou. A vybrali spoustu peněz.
  Tady mají ve skutečnosti tým, který nemá jen štěstí, ale je technologický a využívá výdobytků vědy.
  Albina zazpívala a vycenila zuby a poznamenala:
  Peníze tají v peněžence
  V růstu kapitálu...
  A v našem jazyce
  Peníze znamenají manu!
  Vitalik vážně poznamenal:
  - Vyděláváme hodně.
  Dívka dodala:
  - Už vyděláno.
  A mrkl na chlapce. Atmosféra v kasinu byla slavnostní. Tolik luxusu, zrcadel, zlacení a publikum, které s obdivem hledí na chlapeckého génia.
  Vitalík si myslel, že měl vůbec hrát. Mohl jsi prostě přijít a vzít si všechno najednou. Ale je to příliš jednoduché a nezajímavé. Například válka mezi dvěma slovanskými státy. Kdyby to bylo jednostranné a rychlé, nebylo by to zajímavé. Ukázalo se ale, že vše bylo vážné a na dlouho.
  Válka mezi Arménií a Ázerbájdžánem se ale ukázala jako docela krátká, pouhých šest týdnů. A Ázerbájdžán nečekaně docela snadno vyhrál. I když Arméni vyhráli poslední válku. A skutečně, jednou za čas to není nutné.
  Nyní, když hráč rozbije bank v kasinu, neznamená to, že jej rozbije dále. Možná i naopak. Všechno na světě usiluje o rovnováhu. A období úspěchu dříve nebo později skončí. Pravděpodobně jen jeden Čingischán neznal míru štěstí. Pak se ale jeho impérium zhroutilo. Mongolové podnikali obrovské dobyvatelské výboje. Jejich říše však zmizela beze stopy. Samotné Mongolsko se stalo provincií Číny.
  Někdy si říkáte: - Kvůli tomu, co Prozřetelnost dala štěstí Napoleonovi, Hitlerovi, Čingischánovi, Tamerlánovi a dalším? Jedno Rusko, alespoň něco, co zůstalo před velkým impériem. A stále rozlohou největší velmoc.
  Pokus o obnovu sovětského impéria v Rusku však narazil na odpor. A velmi tvrdohlavý odpor. Když se druhá armáda světa zastavila a dokonce ustoupila. A co říká? Existuje nějaký druh síly, který ničí všechny říše. Po rozpadu SSSR se Spojené státy skutečně staly nejmocnější mocností světa. A také Amerika má v jednadvacátém století potíže. Teroristický útok 11. září 2001, zpočátku zdánlivě snadná vítězství v Afghánistánu a Iráku, ale pak jsem musel odejít, aniž bych se držel zpátky. A prezidenti nebyli moc dobří.
  Navíc je kvůli koronaviru spousta škod. Ano, to je ten příběh.
  Čína je také na vzestupu. Má ale také problémy a ekonomický růst se zpomalil. A ani předseda není moc chytrý.
  Teď by mě zajímalo, jestli Vitaly Akulov dokáže překonat tento trend a jednou provždy vytvořit světové impérium?
  Pokud o tom přemýšlíte, s jeho jedinečnou myslí můžete. Když je takový technař, tak možná v medicíně najde způsob, jak udělat nesmrtelným alespoň sám sebe, nebo se svou přítelkyní Albinou.
  Vitalik uklidil pokladnu kasina a už ho to nebavilo. Popadli pár nosičů a táhli celé pytle peněz.
  Nyní bude možné vytvořit a postavit tak výkonný graviotonový generátor a jeho připojením k Ostankinu pokrýt celou planetu Zemi vlnami hyperhypnózy .
  Vitalik v tom samozřejmě může uspět. I když při pohledu na bosého v šortkách, famózně pochodujícího chlapce, se nechce věřit, že jde o budoucího vládce světa.
  Chlapec si také myslel, že na planetě Zemi bude stále nutné vydávat nějaké dlouhodobé příkazy a instalace. Může tak neustále ovládat celou zeměkouli svými mentálními příkazy.
  Musíte se naučit, jak vytvářet pevné představy a dlouhodobé návrhy. Tak, aby byl v mozku pevně utěsněn.
  Vitalij to vzal a s úsměvem zazpíval:
  Poslouchejte mě všichni lidé na planetě,
  Budete šťastní a skutečný ráj ...
  Všichni se radují a radují jako děti,
  Spěcháme ke hvězdám, chlapče , jdi do toho!
  Chlapec si pomyslel, a pokud skutečně, všichni omládnou až na šestnáct let. Aby tam byly příjemné, mladé tváře a vlasy nekazily tváře. Protože ty štětiny jsou nechutné.
  Ale to lze samozřejmě provést později. A nyní by měla být celá planeta podrobena sama sobě.
  A jděte do laboratoře a vytvořte rychleji, něco mocného a zásadního.
  Albina se s úsměvem zeptala:
  - Vitaly, co bys dělal, kdybys byl Bůh?
  Chlapec důrazně řekl:
  - Udělalo by to všechny lidi absolutně šťastnými!
  Hrdinná dívka zavrtěla hlavou.
  - Všichni, absolutně šťastní ? Ale to je nemožné. Lidé budou vždy s něčím nespokojeni, alespoň někteří z nich! Uspokojte jednu potřebu, další poroste!
  Vitalik se usmál a odpověděl:
  - Bůh mohl uspokojit rozumné potřeby, hned teď! Například dát všem zdraví a věčné mládí. Myslím, že to nikomu neublížilo!
  Albina poznamenala:
  A co přesídlení?
  Geniální chlapec přikývl.
  - Můžete naučit lidi stavět vesmírné lodě s nadsvětelnou rychlostí a přesídlit lidstvo na jiné planety vesmíru!
  Albina přikývla.
  - Logicky! A také velmi rozumné. Ale co když dojdou planety?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Všemohoucí Bůh stvoří nové ! To není problém!
  Hrdinská dívka zpívala:
  Všechno nemožné je v našem světě možné,
  Není nutné pouze smáčet všechny lidi na záchodě !
  Geniální chlapec přikývl.
  - Ano, ne!
  A mladý superman zpíval:
  Nebuď smutný,
  Celý život před sebou...
  Celý život před sebou,
  Doufej a čekej!
  Albina s tím souhlasila:
  - Ano, doufejte a čekejte, ale neseďte nečinně!
  Vitalik přikývl.
  - Budeme pracovat.
  Dívka hrdinka navrhla:
  - Pojďme autem. Proč potřebujeme šlapat pěšky.
  Geniální chlapec přikývl.
  - Tak to bude.
  Pak vydal v duchu rozkaz a zajel do elegantní "limuzíny".
  Můžete jezdit s větrem. A je to opravdu skvělé.
  Albina poznamenala zpěvem:
  Auta, auta,
  Vyplnil doslova vše...
  Kde ležel odvěký prach,
  Auto zanechalo stopu!
  Vitalik s atlantským úsměvem přikývl:
  - Ano, auta jsou skvělá a hloupá zároveň!
  Chlapec a dívka jezdili bez většího rozruchu a stylově. Cestou si Vitalik vzal zmrzlinu a Albina ji s chutí snědla.
  Děti Supermana s sebou přinesly také koktejlové dorty a koblihy v čokoládě.
  A všichni to s chutí snědli.
  Albina poznamenala:
  - Přichází válka a ve stáncích je jakákoli lahůdka. Potřebují lidé změnu?
  Vitalik ukázal na starou ženu:
  - Opravdu by chtěla znovu získat mládí!
  Albina souhlasila:
  Ano, to by chtěla! Ale můžete něco takového udělat?
  Vitalik odpověděl:
  - Teoreticky je možné vytvořit takové vlny a záření, které tělo omlazují. A je to skutečné.
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Samozřejmě, že ti věřím. Ale přesto, proč to ještě nikdo neudělal?
  Geniální chlapec s úsměvem poznamenal:
  - A proč se smartphony objevily až v jednadvacátém století? Pokrok, víš, pokrok!
  Albina se usmála a zazpívala;
  Lidstvo má železnou technologii,
  Samozřejmě je to nutné a velmi užitečné.
  Jen zázraky lidu jsou mi příjemnější:
  Mluvící vlci, boty s vlastním pohonem.
  
  Věřím, že
  se lidé s pohádkou nerozejdou
  A věrní přátelé
  zůstanou navždy.
  
  Vědecká přednáška nahrazuje zázraky.
  I když je to užitečné, je to strašně nudné.
  Raději si poslechnu strašnou bajku
  O dracích na řetězu, bitva ruka-to-hand!
  Vitalik přikývl.
  - Dobrá písnička, ale dětinská. Možná budete zpívat něco vážnějšího?
  Dívka poznamenala:
  -Zůstaneme dětmi navždy,
  Jen roky se mění!
  Chlapecký génius zamumlal:
  - Raději budu zpívat svůj.
  A superman v šortkách zpíval;
   Jsme děti naší nešťastné vlasti,
  Rodiče zhřešili a trest je na nás!
  A aby velký Vykupitel zachránil každého od smutku,
  V tu hodinu musíme obrátit svá srdce k Bohu!
  
   Ó milý velký Pane Ježíši,
  Miluji tě, buď oslaven Spasiteli!
  Ve službách Velkého není chlapec zbabělec,
  Věříme, že pokušitel zahyne v šeolu!
  
  Takže děti šly na hadždž,
  Cesta je těžká, ale duch je povznesen!
  Nechť je Kristus vítěz v mých snech,
  A ten , kdo tvoří zlo navždy, je ponížen!
  
  Dodržujeme půsty a jdeme na dlouhou dobu,
  A moje bosé nohy už krvácejí!
   Ale naše planeta, Boží dům,
  A ponuré noci se zdají jasné!
  
  Bohatý muž se samozřejmě v odpovědi zasměje,
  Řekne: chiméro, nebeské království!
  Cherubín však posílá pozdravy,
  A arogantní šlechta skončí v Gehenně!
  
  Ale my odpouštíme všem v naší modlitbě,
  Každá ikona má posvátné jméno!
  Ať se lidé stanou trochu laskavějšími srdci,
  Ať se padouši stanou odlišnými duchem!
  
  Proč jdeme, cestou tolik trpíme,
  Proč to potřebují nevinní lidé?
  Chceme vstoupit do města Božího, kde žil,
  Kde Kristus běžel po prázdných cestách!
  
  A co je nejdůležitější, když vidím, že víra je silná,
  Slavný padouch padl na kolena!
  Cesta ke spáse je těžká a dlouhá,
  Není však zločinnějšího hříchu než lenost!
  
  Svatý Ježíši, nechtěl po nás zármutek,
  Jeho myšlenky jsou jasné, plné míru!
  Koneckonců není jako starověcí bohové,
  Heslo je nevytvářejte z člověka idol!
  
  Ale jak se stalo, že náš svět je krutý,
  To peklo vládne planetě!
  Jaká radost, blaženost je jen na hodinu,
  Že Ábel zemřel a zlý Kain je na trůně?!
  
  Hospodin odpovídá: je to vůle lidu,
  Jakou volbu mají, udělat zlému svému bližnímu !
  Že hlavní vládce, krutý padouch,
  Že hlavním idolem je bezzásadový Jidáš!
  
  Ale vy jste děti života s čistou duší,
  Ušel stovky mil přes kameny a bodláky!
  Chceš vládnout s velkým Kristem,
  Aby pokušitel nezavedl hada do bažiny!
  
  Věřte, že moc Spasitele bude na vás,
  Vyléval milost a hojil drobné rány!
  Ať žár pokání v duši nezmizí,
  Ať jsou v rodině Věrného Boha země!
  Vitalik zpíval velmi krásně a jeli do laboratoře.
  Chlapům se zvedla nálada a pustili se do práce.
  Nyní musíte postavit generátor velké síly. Získat moc nad celým světem.
  Vitalik nepracoval sám. Tucet velkých mužů ho poslechlo. A dětský génius dával příkazy.
  Albina se zeptala Vitalika:
  Proč na mě vlny nepracují?
  Chlapec ochotně odpověděl:
  - Protože jsem se s nimi naučil dobře hospodařit. A nebojte se. Můj génius dokáže vyřešit jakýkoli problém.
  Hrdinná dívka se ironicky zeptala:
  "Pokud jde o schopnosti, jsi mnohem vyšší než obyčejný člověk. Možná je tvůj otec mimozemšťan?
  Vitalik souhlasně přikývl.
  - Možná! Vlastně jsem sám překvapen svou vynalézavostí. Moje superschopnosti udivují i mě.
  Dívka hrdinka navrhla:
  - No tak, zazpívejte něco jiného. Práce bude mnohem zábavnější! Neskládáte o nic horší než Puškin!
  Geniální chlapec přikývl.
  - Puškin v technologické nule.
  Vitalik začal zpívat a za pochodu skládal;
  Náš lid nebude snášet utrpení,
  Nechte zbraně - pekelný hlas války, dunět!
  Budeme stát s nadějí na zvolání,
  Rameno k rameni, staří a mladí se shromáždili !
  
  Bajonetová ruka, zvedá mozoly,
  Přísný pohled bojovníků - prostě chlapi!
  Země ze smutku byla celá šedovlasá,
  Dívčí copánky nesměle tahají!
  
  Jsme děti slavného, sovětského lidu,
  Nemůžeme být zlomeni ocelí nebo ohněm!
  Bojujme ze všech sil za svobodu!
  Fašismus je hejno, věřím, zlomíme ho!
  
  Ať nejsou vzati do služby - hořce z rozmrzelosti,
  Ale pionýr se shromáždil do boje!
  Kravata září - všechny oči jsou v ní skryty,
  Po slavných bolševických stopách !
  
  Dav vojáků prchal k útoku zuřivě,
  Fašisté mlčí, řev děl je utržen!
   Z rozdrcené červené síly kovu,
  Rozbitá vlajka s hákovým křížem spadla!
  
  Kde jsou naše baterie, věděli jistě
  A proč? odvážný chlapec,
  I když sněhové hrudky bolely, trápily zlo,
  Když bos v noci chodil s taškou!
  
  Když jsi malý, je snazší hledat, snazší,
  Můžete strčit nos do každé trhliny!
  Složil jsi přísahu v mrazu v háji,
  Ale někdo se zasmál: ten chlap není dost zralý!
  
  Dívky také nepoznaly zbabělost,
  Nebojovali o nic hůř než stateční chlapci !
  O prázdninách jsme tančili ve dvojicích,
  Popovídali si střídmě, škoda plýtvat slovy!
  
  Krutý Hitler - Satanův služebník,
  Lidé bez účtu, ten parchant zničený!
  Ale osvoboditel rozdrtí hordu,
  Koneckonců, pro rady sil není žádný limit!
  
  Komunistická strana milovala a vychovávala,
  Jsme průkopníky statečných v pořádku
  Abych nevydržel Fritz gentleman,
  Abyste na sebe nenasadili jho!
  
  Naučili nás posvátně věřit ve sny,
  A nešetřete námahu pro zemi!
  To, co jsme vydrželi, se prostě nedá změřit,
  Drazí, synové sovětské armády!
  
  Nikdo z nás nemluvil o věku,
  Litujte se - nerespektujte ostatní!
  Umírání je děsivé, ale nebál jsem se
  Rus je neporazitelný - armáda rad!
  
  A na Zemi přijde šťastný svět,
  Nebude žádná bolest, žádné slzy, žádný smutek, žádná potřeba!
  Prapor nad celou planetou komunismu,
  Kdo padl, bude vzkříšen v říši krásy!
  Chlapec zpíval velmi dobře a barevně. A jeho hlas je chladnější než Carusův .
  Poté chlapec začal tančit. A práce šla ještě rychleji.
  Byl postaven výkonný generátor. Měl v tom případě osvětlit půl města.
  Vitalik už ho plánoval odtáhnout na televizní věž Ostankino. A pak celý svět pokryje hyperkrátké vlny. A jeho lid bude poslouchat jako nikdo jiný v historii lidstva.
  To ale nestačí, musíme vybrat a zformulovat pokročilejší týmy, takže práce je ještě dost.
  A potřebujete speciální počítač, abyste vše umístili do polic. A bude to nesmírně chytré a skvělé.
  Vitalik pracoval. A Albina to vzala a zpívala;
  Bojujte za vlast až do konce
  Jak nám zářivý Stalin přikázal...
  Nechte naše srdce bít jednotně
  Kéž jsou naše svaly silnější než ocel!
  
  Vlast hrdinský los,
  Bojuj za mou svatou Matku...
  Máme spoustu důležitých věcí, víš
  Vždyť Rusové vždy uměli bojovat!
  
  I když, jen pionýrský chlapec,
  Ale pozdravím svou vlast...
  A já budu ten, kdo je mladší, víš, příklad,
  Rusko, věřím, žít za komunismu!
  
  Vybudujeme, věřte mi, nádherný svět,
  Ve které chudobě, věřte mi, nebude...
  Tam slavíme svátek zdarma,
  A lidé žijí věčně ve štěstí!
  
  Pak sen splní svou smlouvu,
  Pro slávu zářivých generací...
  Stalin sám hoří, jasná hvězda,
  A náš učitel, proletář Lenin!
  
  A také věříme v Boha, věř mi,
  Modlit se ke Kristu bez myšlenek na záda...
  Nechte bestii v podsvětí pekla
  Z ikon budeme uvítáni dobrou tváří!
  
  Přijdeme pod vlajkou strany Kristu,
  Budujme socialismus a komunismus...
  Naděje ke světlu, věřím, přinesu,
  Aby se každý stal vážným hrdinou!
  . KAPITOLA #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  V obrovském paláci kmotry ruské mafie Agripiny došlo k oživení. Zpráva o geniálním chlapci, který dělá báječné věci, se obrátila na ženu-násilníka a poznamenala:
  - Páni! Stalo se to?
  Karatistka přikývla.
  - Ano! To jsou všechno zázraky!
  Agripina poznamenala:
  - Tady takové příležitosti! Je to moc nad světem!
  Šéf tajné policie syndikátu Nikolaj Fatrušev navrhl:
  "Použijeme uspávací plyny a zajmeme chlapce a veškeré jeho vybavení."
  Kmotřička mafie namítla:
  - Nespěchej! Ať si nejdřív dělá, co chce. A pak ho chytíme jako tlusté tele.
  Šéf tajné policie poznamenal:
  - Soudě podle zpráv ovládá lidi jako loutky a může být velmi nebezpečný.
  Agripina zakřičela:
  - V tomto případě máme ostřelovače s ospalými kulkami!
  Poté začala kmotra vydávat další příkazy.
  Situace ve světě se zhoršila. Tálibán přišpendlil Rusy na základně a silně na ně střílel. V reakci na to byly jednotky z jiných regionů intenzivně přesunuty do Tádžikistánu. Na jihu vypukla skutečná válka. A na Západě už ukrajinská armáda přešla do útoku. A bitvy se opět rozvinuly v plné síle.
  Ano, oteplilo se.
  Syndikát však koupil drogy od Talibanu. A válka nezasáhla do podnikání. Situace ve světě byla čím dál tím více alarmující. USA přivítaly otevření nové fronty Talibanem. A už se mluvilo o uznání Talibanu jako legitimní afghánské vlády.
  Na Kavkaze se lidé znovu bouří. Nespokojenost roste. Obecně jsou lidé k úřadům kritičtější. Dokonce i televizory se začaly rozbíjet.
  Zjuganov je vážně nemocný a komunistická strana už bojuje o moc. Na barikády se řítí mnoho komunistů, zejména mladých. A obecně se lidé více zpolitizovali. Změny jsou zralé a lidé chtějí nový život. Staří politici jsou velmi unavení.
  Agripina si pomyslela, proč nepřevzít roli nového Lenina v sukni? No, pořád je to rebelka. A je schopen vynést do ulic mnoho tisíc.
  Lidé v Rusku jsou unaveni minulým režimem a lidé, kteří téměř čtvrt století viděli stejně starou tvář, samozřejmě touží po něčem novém a neznámém.
  Agripina se na sebe podívala do zrcadla. Nebýt jizvy, její tvář by byla mužná a krásná. Ano, na jednu stranu to kazí , ale na druhou stranu to dodá obličeji přísnější výraz.
  Koneckonců je jako skutečně vůdce lidu, který usiluje o mocenské výšiny. I když i nyní má značnou, skutečnou, i když ne příliš veřejnou moc.
  A má spojení ve všech kruzích společnosti. Jediná škoda je, že mnoho lidových umělců již zemřelo.
  Pamatuji si, že jednou s ní zpíval Kobzon.
  A co všichni tito zpěváci chtějí? Peníze a sláva. Navíc je jim jedno, pro koho budou zpívat.
  Agripina zaštěbetala:
  - Konzervované hrdlo a vodka k tomu!
  Potom to vzala a mrkla očima, které jsou směsí safíru a smaragdu. Samotná blondýnka je ale velmi krutá. Teď chtěla chlapce mučit.
  A hezký , čtrnáctiletý chlapec si poslušně klekl a naháněl, kulatý, ladným ohnutím paty.
  Agripina zvedla svítilnu, kterou jí přinesli. Zapálený plamen. A jít za hezkým klukem, který si vezme holé podrážky a spálí se.
  Bylo to cítit spálením a teenager, kterému zapálily bosé nohy, křičel.
  Agripina popadla chlapce za blonďaté vlasy, trhla je a zvedla ho zpět na kolena se syčením:
  - Buď trpělivý, kozáku, budeš ataman!
  A druhá holá pata chlapce s třpytem. A znovu křičí. Když vás sežehne oheň, zvláště citlivá podrážka, tak to bolí. Což ne každý zvládne.
  Kmotřička si výkřiky užívala a dokonce zpívala:
  Rozbít, rozdrtit a roztrhat,
  To je život, to je štěstí!
  A šleháme kůzlátka s velkým nadšením bičem . Byla vražena do jejích rukou.
  Tady je skutečně kmotra. A je to tak kruté. Skutečná, řekněme, liška .
  Takové ženě nebude vyhovovat nikdo a nic.
  Agripina tloukla a zpívala:
  Nešetříte je
  Zabijte všechny bastardy ...
  Jak rozdrtit štěnice
  Udeřit jako švábi!
  Pak ji to omrzelo. A chlapec ztratil vědomí bolestí. Udělala gesto a chlapec byl unesen.
  Agripina poznamenal:
  - Přesto měl markýz de Sade pravdu, jaké potěšení přináší někomu jinému bolest. Ne každý tomu rozumí a uvědomuje si to!
  Poté začala bílá ďábelka s velkým potěšením hltat dort, který jí přinesl v podobě nataženého klobouku Napoleona Bonaparta.
  Respektovala Napoleona , ale považovala ho za selhání. Největší respekt měla k Čingischánovi, který nepoznal porážku a dobyl půl světa.
  Alexander Suvorov také nepoznal porážku, ale jak moc se mu podařilo vyhrát?
  Agripina si opovržlivě odfrkla. Současný prezident Ruska uvízl v bojích na Ukrajině a teď do něj nekopou jen líní . Také něco jako Napoleon: nejprve hodně štěstí, a pak neúspěchy. A na konci ještě horší než na začátku. A o Hitlerovi není co říct. Měl šanci? V zásadě, kdyby v jednačtyřicátém dobyl Moskvu a na okupovaných územích by prováděl moudřejší politiku, měl by . jako ve své době Napoleon.
  Zde se Čingischánovi a jeho nástupcům podařilo na chvíli dobýt Rus. Existovala říše bezprecedentní v historii, pokud jde o velikost a moc. Ale ještě před masovou invazí na Rus, po smrti Čingischána, došlo k jejímu rozdělení a ve skutečnosti se Batu stal vládcem téměř samostatné Zlaté hordy a v Persii vznikla říše Mongolů, již oddělená. I když formálně existovalo společné hlavní město v Číně.
  V říši ještě nějakou dobu existovalo zdání jednoty. Ale jen zdání. Například během invaze do Egypta Zlatá horda nepomohla svým bratrům v Persii. Batu sám rychle zeslábl a zemřel relativně mladý. Mongolská říše upadla do úpadku a potopila se, jako by nikdy neexistovala.
  Tamerlán byl posledním chánem, který se to pokusil spojit, ale po jeho smrti se vše rozpadlo v prach a beze stopy.
  Ještě později se objevila myšlenka, že Čingischán a princ Rudé slunce jsou jedna a tatáž osoba a Zlatá horda je ruský stát.
  Agripina se zasmála. Ano, říše padly. A nejstabilnější říší je ta ruská. Když se podíváte na to, co zbylo z Britské a Osmanské říše, pak si ponechala mnohem více území. A Římská říše a Arabský chalífát se úplně vypařily.
  Kmotřička mafie si myslela, že Rusko se může zhroutit až do konce, ne-li její genialita a krutost. Bývalý prezident zestárnul a vyčerpal se. A teď se mu vše vymyká z rukou. Každý má svůj cyklus. Buďte alespoň třikrát Čingischán. Neexistují žádní věční králové.
  Ale pokud existuje systém: car je mrtvý, ať žije nový car, pak se tragédie nekonají.
  V carském Rusku po Pavlu I. konečně získala stabilitu dynastie Romanovců. Byla to legitimní, kompetentní, plnokrevná vláda, která vládla po staletí a lidé ji zbožňovali a věřili jí.
  Co se stalo potom - náhradník! Musíme založit monarchii. Agripina si to myslela. Na některých místech skutečně vznikla monarchie: v Turkmenistánu, v Ázerbájdžánu, v Koreji. I v Bělorusku se o tom mluví. I když je nepravděpodobné, že by to tam fungovalo, příliš evropská země.
  Tam ani lid ani elita monarchii nestráví.
  Agripina se považovala za velkou osobnost. A měla touhu vládnout.
  Teď to vypadá, že chlapec, který stále vypadá jako dítě, vynalezl něco, co může dát absolutní moc! Taková moc, ve srovnání s níž je moc císaře ničím! A ještě více, moc prezidenta! Její síla, to bude síla skutečné, a ne Bůh vymyšlený lidmi. Stane se středem vesmíru a vesmíru.
  A nikdo ji nikdy nebude moci svrhnout. A tam nebo po ní budou vládnout děti. Nebo najít způsob, jak ji učinit nesmrtelnou. Věda teoreticky dokáže cokoliv.
  A pak to bude nejúžasnější ve vesmíru. A pozemšťané budou stavět vesmírné lodě a miliardy galaxií jí padnou k nohám. A líbání jejích stop bude nejvyšší poctou a odměnou.
  Agripina si myslela, že když dobyla jeden vesmír, mohla by se ujmout dobývání jiných vesmírů.
  A bude to v pohodě. A pak se sama naučí vytvářet vesmíry. A křísit mrtvé, což je skvělé!
  Mladá žena se podívala na svůj smartphone. Bylo jasné, že se staví něco obrovského. A to vede bosý kluk v kraťasech.
  Agripina byla překvapená, jak malý byl Vitalij Akulov. Jako nedospělé dítě . A šortky a bosé nohy posilovaly dojem dítěte. Zároveň nutil dospělé , aby ho poslechli. A jeho rozkazy byly, včetně mentálních.
  Kmotřička ruské mafie si myslela, že takového chlapce nebude snadné porazit. Možná to opravdu pokrýt plynem. Nebo pošlete snipera a střílejte.
  Mladý génius jí však může dát nejeden objev. A skutečně, učinit nesmrtelným. Teoreticky může člověk žít věčně. Není to počítač, ale může být aktualizován a regulován.
  A pokud máte stálý a silný zdroj energie, pak může být lidské tělo věčné, jako koloběh v přírodě. A tento chlapec je takový génius, jaký nikdy v historii lidstva nebyl. Před ním se poddávají i Leonardo da Vinci a Tesla. Zejména při praktické realizaci záměru.
  K čemu jsou vynálezy Leonarda da Vinciho, pokud žádný z nich nepřinesl praktický návrat?
  Ve skutečnosti Leonardovy stroje nepřinášely lidstvu žádný užitek a žádný z nich nefungoval. Zdá se, že Tesla toho také hodně vymyslela, ale jaká byla návratnost implementace?
  A tady je vidět, že záření, které si lidi podmaňuje, funguje. Navíc si ten kluk možná posílil svaly. A to je ještě těžší.
  Jaký velký génius! Když v patnácti vymýšlí takové věci, co pak bude dělat v dospělosti?
  Nebo možná naopak bude hloupější ?
  Jak se říká, geekové jsou s věkem hloupější. Zejména zde můžete vidět, kolik skutečných géniů a hvězd se zrodilo z geeků?
  A většina miliardářů a hlav států byly docela normální děti.
  Agripina s povzdechem zpívala:
  Kam se hrabe dětství?
  Která města...
  A kde najdeme nápravu,
  Abych se tam dostal znovu!
  Zůstane to nevyslyšeno
  Když celé město spí
  A nebude psát dopisy
  A on se neozve!
  A zimní a letní
  Nezkušený čekat na zázraky,
  Někde bude dětství
  Ale ne tady!
  A přes sníh v zimě
  A přes louže u potoka,
  Někdo skočí
  Ale ne já!
  Agripina dozpívala a vycenila zuby. Když o tom přemýšlím, bylo by hloupé, kdyby tento geniální chlapec, který se stal dospělým, klesl na úroveň pouhého smrtelníka. Ve skutečnosti jde o nadlidské schopnosti. A je třeba je vychovávat. A růst s novou silou.
  Dívka v krátké sukni a nahých, opálených nohách nabídla bílé ďábelce malé čokoládové vajíčko.
  Agripina ho kousla a bičem zasáhla dívčiny svalnaté nohy, až vykřikla.
  Potom zpívala:
  Maso v pekle chřadne horkem,
  A je na čase, abychom všichni pochopili na dlouhou dobu ...
  Každý, kdo nezná víru v mafii
  Padne pod zuřivostí jha!
  
  Čestný muž dostane své
  Bude to jako pavouk v ohni...
  Démoni budou mučit v podsvětí,
  Kdo se nepoklonil Satanovi!
  Poté vydala příkaz:
  - Sedněte si v záloze a čekejte! Abyste se neprozradili.
  A Vitalik a Albina mezitím pokračovali v práci. A byl postaven generátor obrovské síly a na kolech. Chlapecký génius navíc připevnil tlačítka joysticku a začal stavět automat hyperprogram poslušnosti . Aby celé lidstvo a Akulov poslouchali, jelikož neposlechli Pána Boha a zároveň se nevzdali své obvyklé práce. I když podle toho co. Války musí být ukončeny. A za Ukrajinu se pachatelé budou stále zodpovídat novému, světovému králi.
  Vitalik zuřivě zpíval:
  Co je válka a co je válka
  Je to zlá teta a svině!
  Vražda, ohavnost, prostě špína
  A ve válce ten parchantský princ!
  Pro hněv pluků nebude vítězství,
  Říše zloby je zemí bláznů!
  A chlapec hodil ocelový šroub holými prsty na nohou. Letěl rychlostí padajícího meteoritu a doslova shořel ve vzduchu.
  Albina řekla:
  - To je třída!
  Geniální chlapec přikývl.
  - A největší třída bude, když se lidstvo spojí v jediný, láskyplný impuls! Přesněji, pokud se všichni stanou bratry.
  Dívka zpívala s úsměvem:
  Skrze bouře pro nás svítilo slunce svobody,
  Přes bouře a bouře jsme šli spolu...
  Ať se národy stanou jedním
  Ať jsou všechny země Země pohromadě!
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Ano, všichni dohromady jsou zvláštní a národy budou! Pod mou spravedlivou a milující autoritou! A tento okamžik, kdy se lidé už nikdy nebudou zabíjet, je blízko! O čem komunisté snili, ale přes všechny oběti se nepřiblížili!
  Albina cvrlikala, vycenila zuby a utahovala matice a šrouby:
  Nestarej se o ponížení
  Ano, jsem připraven se ponížit! Ano, jsem připraven se ponížit!
  Ale kdyby jen ke slavnému cíli, alespoň o něco blíž!
  Ale když už jen proto, abychom se dostali ke slavnému cíli, alespoň trochu blíž!
  Pojď trochu blíž!
  Vitalik se ironicky zeptal:
  - A co zpíváš v mužském rodě?
  Hrdinná dívka odpověděla s úsměvem:
  - Že tam byla říkanka!
  Geniální chlapec se zasmál a zpíval:
  Zrýmoval cokoliv
  Právě se vyčerpal...
  A obci k novele,
  Kde se pasou krávy
  Brzy byl opraven!
  Albina se zazubila, otočila dalším šroubem a přeskupila tranzistor a vydala:
  -Velký génius, vynalezl světlo světa,
  Krásnější lidi jsem ještě nepotkal...
  Zpívám ódy na idol boye,
  Což , ztělesnění ideálu!
  Vitalik přikývl svou jasnou hlavou:
  - Ano, zpíváš dobře, ale nikdo není dokonalý.
  A chlapec začal znovu programovat. Podmanit si celý svět není snadný úkol. co lidé chtějí? Oni sami to nevědí. Jako například velmi často nespokojeni s výběrem nebo volbami. Ale dokonalá vláda neexistuje. A protože ideální síla neexistuje, je možné učinit moc absolutní? Když vás poslouchají, aniž byste se zeptali a aniž byste znali slovo - ne?
  Podobné nápady měl například Garin. Chtěl moc nad světem. A přiblížil se k tomu, ale nemohl odolat. Celkově to ale byla pohádka.
  A tady je něco skutečného a něco, co lidem konečně dodá důvěru v budoucnost. Když žádný diktátor nestiskne jaderná tlačítka třesoucími se prsty. A žádná jaderná válka nebude. A konvenční války stále zuří a doutnají.
  Podle posledních zpráv Tálibán prakticky zničil ruskou základnu a zajatcům už řeže hlavy. Ano, invaze mudžahedínů je vážná! A krveprolití bude významné.
  Vitalik zpíval a pokračoval v práci:
  Vypukne občanská válka
  Ze tmy do tmy ...
  Přišel zlý holohlavý Satan,
  A přiváděl lidi k šílenství!
  Poté chlapec pokračoval v práci a navrhování.
  Moc nad světem není pro moc, ale pro štěstí celého lidstva. Geniální chlapec si myslel, že tohle možná chce i Lenin. Ukázalo se však, že příliš mnoho krve a obětí. A nakonec bylo postaveno něco ošklivého. Místo lidové demokracie diktatura aparátu. A lidé ztratili smysl života. Věřili ve vybudování komunismu, ale výsledkem byla perestrojka a divoký nepořádek. K tomu vedla skutečná demokracie , na kterou lidé nejsou připraveni.
  A pro něj to bude hyperkrál , který ovládá všechny, od miminek po seniory. Navíc je potřeba vytvořit systém, aby lidem nevyhořel mozek .
  Aby poslechli i bez radiace. To je ale dlouhodobá perspektiva. Ale je tu přece dlouhodobá hypnóza.
  Vitalik to vzal a zazpíval:
  Nemůžeme být dobyti
  Všechny dostaneme na kolena...
  Nakreslil jsem do sešitu,
  Pro slávu nových generací!
  Ten kluk je opravdu génius. Albina mu připomněla:
  - A silové pole, abychom nebyli zastřeleni při útoku na Ostankino!
  Vitalik přikývl a ukázal své bílé a ostré zuby jako vlčí mládě:
  - Samozřejmě, budeme. Ve skutečnosti je vytvoření silné indukce mnohem jednodušší než hypnózy . A pak už nás nic a nikdo nezastaví!
  Albina tweetovala:
  A boj pokračuje znovu
  Hyperplazmatický oheň vře...
  Náš chlapec je tak mladý
  Má neuvěřitelný dar!
  Vitalik s úsměvem přikývl.
  Ano, mám velký dar. Ale každá schopnost by se měla rozvíjet. A před námi jsou nejen vítězství, ale i rizika.
  Dívka poznamenala:
  - Policie k nám může kdykoliv přijít, jsi připraven se s ní setkat?
  Vitalik se zasmál a řekl:
  - Nechte je tančit lezginku, pokud se chtějí protáhnout!
  Albina se smála a zpívala:
  - tančil, tančil,
  Koneckonců, jsme unavení z práce ...
  Odpočineme si
  A pak začneme znovu!
  Geniální chlapec přikývl a znovu hodil svou holou, opičí nohu, kus kovu, který se roztavil a vypařoval třením ve vzduchu.
  Chlapec zpíval:
  Velký záběr a chaos ,
  Jsem syn své doby...
  Jsem gentleman a superman
  Moje práce je dobrá!
  Agripina se na to se zájmem podívala. Mikrokamery fungovaly. Takové děti opravdu jsou. Ani monstra, ale něco takového - super.
  Mafiánská kmotra opět zapnula rubriku zpráv. Ukrajinské jednotky postupovaly a již dobyly několik osad z Ruska. A ve Státní dumě jsou jasné známky povstání. Opozice vyvolává otázku důvěry vládě. A je tu velký šum. A zdá se, že prezidentovi není dobře. Něco se na veřejnosti dlouho neobjevilo.
  No, tohle je rozkvět mafie. A úspěchy jejího syndikátu budou mimořádně velké. Možnosti jsou skvělé. Pravda, otázkou je, jak tyto skvělé děti zachytit? Co dělat, když je plyn nebere? Tak silný ten kluk je. Vyhazuje železo a ocel, které hoří do vzduchu.
  Chtěla by mít takového vojáka. Tento terminátor má takovou moc .
  Agripina zpívala:
  Prezidente, plaval jste příliš dlouho
  Zamiloval jsem se do tebe...
  Teď se mi líbí to dítě , ďábel,
  Chci ho milovat!
  A kmotřička mafie vzala a rolovala své luxusní boky.
  Ale můžete vidět jedním okem. Do té doby ať se zabaví.
  Do ringu vstoupili dva asi třináctiletí chlapci, svalnatí a opálení. Ruce mají v boxerských rukavicích a nohy bosé. A ať se trefí na signál.
  Když se děti perou, vždy přijde mnoho lehkých, rychlých ran. A holé podpatky blikají stejně jako boxerské rukavice. A nebudete chápat, kdo koho bere.
  Agripina má moc ráda, když se kluci perou. Má touhu znovu jim usmažit paty. Samozřejmě, to by bylo skvělé! Nebo si zlomte prsty na nohou rozžhavenými kleštěmi.
  Kmotřička mafie si olízla rty. Ano, krutost má v krvi. Stejně jako touha mučit a mučit.
  Tady mají kluci krásné nohy a tvary chodidel jsou ladné bez chloupků a jakýchkoliv nerovností. A takové je příjemné píchnout rozžhaveným jehličím, podpálit nebo tlouci gumovým obuškem.
  Agripina zuřivě zpívala:
  Chci před sebou vidět prázdnotu,
  V něm postavím svůj hrad, můj sen!
  Dívky sborově zazpívaly:
  Vojáci jsou připraveni, madam,
  Všechny zničíme!
  Kmotřička mafie tweetovala:
  Černý havran tváří v tvář smrti
  Oběť čeká o půlnoci...
  Černý havrane, peklo je nesmrtelné
  U hrobu tě potká!
  A otevřela ústa a pohnula svým dlouhým růžovým jazykem.
  Pak dodala:
  Dokonce i ve spánku sním o boji
  Sám Barmoley se mě bojí!
  A znovu se směje.
  Kluci se potí a jejich těla se lesknou. Díky této úlevě se svaly zdají ještě krásnější.
  Agripina vzala do ruky dlouhý bič a začala bičovat mladé bojovníky. A udeř vší silou. A křičeli bolestí. Pot a krev stříkaly na všechny strany.
  Kmotřička mafie zařvala:
  Zničím je všechny najednou
  Vytáhnu to jako infekci!
  Chlapečtí bojovníci se vyvalili z ringu. Zajali je ale mafiánští válečníci v maskách a černých oblecích. Odvlekli je k světlovlasé lišce .
  Agripina poznamenal:
  - Chtěl jsi mi utéct!? Možná si opéct paty?
  Chlapci štěbetali a mrkali strachy:
  - Mít slitování! Jsme v pohodě!
  Agripina pokrčila rameny. A najednou změkl:
  - Dobře, pokud máš nedotčené paty! Raději mi zazpívejte něco veselého a povzbuzujícího!
  Chlapci zpívali radostí;
  Jsme v džungli v zemi divokých opic,
  Kde jsou banány zelené, hromady kanibalů!
  Museli jsme překročit oceán
  S tak bujnou energií!
  
  Vlast nám nařídila jít -
  Dosáhni tam, kde je rovník příkop!
  Dobře, dobře, Bůh je jeden a ne Odin ,
  A také máme více než jeden granát!
  
  Poslali mladé pionýry do bitvy,
  Říkali, že to byla jen stáž!
  Takže každý byl odvážný chlapec,
  Energetické rakety velká podpora!
  
  Střílím z kulometu přímo na cíl -
  Zde kosil stíhačky khaki zbarvením!
  Nebudou moci obrátit naši vlast,
  Zlí orkové a další násilníci!
  
  Takový zuřivý řád vlasti -
  Nauč se, chlapče , jak bojovat jako divoký lev!
  A pokud rudý vůdce vydal rozkaz,
  Nebuď ubohý blázen!
  
  Tady je rukáv, který mu silně popálil tvář,
  Stále nemá žádné tuhé štětiny!
  Ale sloužím vlasti, věřte mi, po dlouhou dobu,
  Není třeba přemýšlet, slaboši teenageři!
  
  Byli jsme překryti kmenem Mau-mam ,
  Nemají oštěpy, ale granátomety!
  Jako odpověď zasadíme ocelovou ránu,
  Ruští piloti budou pomáhat z nebe!
  
  Ve vlasti, každý válečník z jeslí,
  Dítě sahá po zbrani!
  A porazit armádu útočníků,
  O užitku básně zpívané bardem!
  Agripina při posledních slovech udeřila chlapce vší silou bičem, až praskla kůže a lila krev.
  Kmotřička mafie zpívala:
  Vaše tělo se rozzáří,
  Kůže se oloupe, jen se leskne,
  Co, máš zkroucené tváře?
  Vězte, že jsem královna nebes!
  . KAPITOLA #16
  Vitalik pokračoval v práci v extrémním režimu, stejně jako lidé pod jeho velením. Terminátor chlapec a génius zpívali:
  Zuřivá formační četa, zuřivá formační četa,
  V srdci hoří ohně, v srdci hoří ohně!
  Ano, pracují ve zběsilém tempu. A brzy bude připravena instalace nevídaná v historii civilizace, která vyřeší všechny problémy lidstva.
  V každém případě neshody mezi zeměmi ustoupí do pozadí.
  Albina se zeptala chlapce:
  - Myslíte si, že už na Zemi nebude válka?
  Vitalik přikývl.
  - Myslím, že ne! Alespoň dokud budu u moci.
  Hrdinská dívka zaštěbetala:
  - Podmanit si lidi,
  Bude nový vládce!
  Geniální chlapec přikývl.
  - Bude nový vládce. A pro všechny je jako starší bratr.
  Albina se zasmála a poznamenala:
  - Kluk v šortkách, jako starší bratr?
  Vitalik s radostí zpíval:
  Hrdinství nemá věk
  V srdci mladé lásky k vlasti...
  Dokáže dobýt okraje vesmíru,
  Aby byli všichni, všichni na Zemi šťastní!
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - Ano můžeš. Ale co máš kromě geniality?
  Chlapec odpověděl:
  - Všechno! A svět bude můj!
  Agripina, která to sledovala, zasyčela:
  - Ne, můj!
  A blýskla očima. Její nálada si žádala krev. Zde na její rozkaz začala nová bitva.
  V tomto případě se dvě dívky v bikinách a s holýma vytesanýma nohama utkaly v rukavicích. Hodně se vlnily a srážely.
  Někdy se holé, kulaté podpatky dotýkaly a jiskřily. Všechno vypadalo extrémně skvěle.
  Agripina mírně změkla. Myslela si, že boj má své kouzlo. Zvláště pokud jsou souboje tvrdé. A co lidé chtějí: chléb a cirkusy.
  Navíc se lidé bojí smrti. Úspěch křesťanství a islámu byl způsoben tím, že lidé se již velmi báli zemřít a rozplynout se v nicotě. A tak hledali skulinky.
  Mysleli si, že si každé dvě hodiny můžete vydělat nebe tím, že budete bušit na kolena. A i když existuje Bůh, pak už je dávno unavený ze všech těchto modliteb a žádostí a vy si věci jen zhoršíte, když se dostanete k Všemohoucímu .
  Je skutečně možné něčeho dosáhnout modlitbou? Agripina se nikdy nemodlila, ale dosáhla hodně. Protože modlitba je lidská.
  A abyste vstali, musíte být superman.
  Tady byl takový Friedrich Nietzsche, hodně rozuměl o smyslu života. A mnozí to nepochopili a mýlili se.
  Ne, modlení nic nedosáhne.
  Agripina zuřivě zpívala:
  Oh, jak velká ztráta
  Kolik dalších ztrát na světě...
  Tady kněží nosí nesmysly,
  Ukažte jim banditu ze dveří!
  Kmotřička ruské mafie se smála už pomnácté. Chtěla vyniknout a ukázat se.
  Ano, umí hodně.
  A nikdo nezná všechny její talenty!
  Například nyní se prolévá krev a syndikát shromažďuje peníze. A pak se ona, Agripina, stane císařovnou planety Země. A pak už možná nebudou peníze. Všichni budou tvrdě pracovat. A to opravdu přijde komunismus!
  Ve kterém budou ženy a děti chodit bosé a počet mužů se sníží na minimum.
  Agripina zpívala:
  Muži, muži, muži
  Takový, věř mi, dobytek!
  Muži, muži, muži
  Zabijte vás všechny bez důvodu!
  Agripina odhalila své velmi silné a vyvinuté zuby. Pak zatleskal a nařídil Pavlušovi, aby byl doručen do jejích jasných očí. Chlapec, ze kterého prosperovala , poté, co poslala do vyšetřovací vazby.
  Sluhové a ozbrojenci spěchali splnit rozkaz své kmotry.
  Koneckonců je do jisté míry milenkou osudu.
  I když největší zločinec už uhodl. Vitaly Akulov staví generátor, který by měl generovat energii, která si podmaní celou zeměkouli!
  To by bylo opravdu skvělé, kdybyste měli štěstí. A pak by vznikla taková síla. Jako supermonarchie !
  Agripina se domnívala, že Rusko v roli carské říše má přednost před SSSR. Mělo jednotnou formu vlády a SSSR byl federací. A navíc federace, která se rozpadla na kusy.
  Ale za cara ... Pak tam byli guvernéři jmenovaní z centra a více pořádku, více disciplíny a snů o nezávislosti.
  Stalin byl jediným vůdcem SSSR, který nějak držel místní cary v rukou. Po něm již začalo období klesající disciplíny a stagnace.
  Ekonomika SSSR za Gorbačova zpomalila a upadla do krize. A tam přišla do hry demokracie. Svobodu, na kterou lidé nebyli vůbec připraveni. A nebylo to vůbec jednoduché. Začalo to Náhorním Karabachem. A všichni viděli slabost vlády, která nemohla nic dělat. A rozšířil se i do dalších regionů.
  A také v Pobaltí. Jelcin se ale samozřejmě stal hlavním ničitelem SSSR. A Gorbačov ho nedal do vězení, ale mělo se tak stát. Obecně si za to mohou sami obyvatelé Ruska. Inu, ve které zemi světa by vládce odolal po tak ostudné kapitulaci v Čečensku? Ano, armáda by ho svrhla.
  A Jelcin, alespoň henna! Ukazuje se, že lidé si mohou dělat, co chtějí. A propaganda lidem vymývala mozky.
  Agripina poznamenal:
  - Masy jsou kostnaté a líné. Neradi čtou, neradi přemýšlí. Musí mít jednu víru a ctít jednoho Boha!
  Mladá žena zazpívala a vycenila zuby:
  Jsem dokonalost
  Jsem dokonalost
  Od úsměvu po gesto
  Především chvála.
  Oh, jaké požehnání
  Vězte, že jsem dokonalý
  Vězte, že jsem dokonalý
  Vězte, že jsem dokonalý!
  Poté mladá žena pokračovala ve svých úvahách:
  - Lidé jsou masa. A s hmotou se musí zacházet jako se ženou a žena se ochotně podřizuje síle. A není nic, co by se dalo spoléhat na mysl mas. Musí poslouchat ty nejjednodušší bestiální instinkty!
  Takto uvažovala Agripina. O jaké mysli davu můžeme mluvit? Lidé jsou stádo ovcí. I oni milovali Stalina - kata a kanibala. A nejlaskavější car Mikuláš II. , který toho pro lid tolik udělal, byl zrazen a popliván. To jsou lidé a dav.
  Agripina je tedy navykne na pořádek, disciplínu a bude je vychovávat k přísnosti a spravedlnosti.
  Tak přivedli Pavlušu. Chlapec už byl oholený jako zločinec. A na jeho dětské tváři bylo pár oděrek a modřin.
  Agripina se zeptala chlapce:
  - Jak je ve vězení?
  Pavlusha odpověděl:
  - Víceméně normální! Cely jsou čisté, je tam televize a koupelna, hotel ne, ale bydlet se dá.
  Kmotřička se zeptala:
  - Odkud jsou modřiny?
  Chlapec upřímně odpověděl:
  - Pohádal jsem se s kameramanem o vedení. Ale nic, vyhrál jsem a teď kmotr.
  Agripina přikývla.
  - Výborně! Jsou kluci v pořádku?
  Pavlusha odpověděl:
  - Pokuta! Máme velkou celu, dvanáct lidí. Příliš mnoho, ale teenageři spí tvrdě. Postele také, víceméně. Nikdo z chlapů nenamočil postel. Jídlo je obecně přijatelné, plus přesuny jídla, berou je na procházky. Dokonce hrajeme fotbal. Aby se neřeklo, že vazební věznice je peklo. Většina cel je obecně poloprázdná nebo čtyři místa. Stále máme hodně lidí, ale obecně ne přeplněné. Mládež má mít podle zákona ve vyšetřovací vazbě prostor minimálně tři a půl metru, abychom se nedusili a je tam ventilátor.
  Agripina přikývla a poznamenala:
  - Trochu se posaďte a pak uvidíme. Možná tě vysvobodím, zvlášť když mě potěšíš!
  Chlapec přikývl.
  - Zkusím, skvělé!
  Mladá žena s upřímnou soustrast poznamenala:
  - Je škoda, že jsi přišel o tak krásné blond vlasy. Museli ten účes zničit!
  Pavlusha s úsměvem přikývl:
  - Nyní se ve vyšetřovací vazbě nenechají ostříhat všichni, ale pouze ti, kteří mají nalezené vši. Ale někdo nařídil, ať si to děcko přičichne k vězení v celé jeho kráse!
  Agripina se shovívavým úsměvem přikývla.
  - Pojď! Jsi tak dobrý! Chápu, neplakal jsem, když jsem byl ve vazbě. A pak někteří teenageři kulhali. Dobře, počkejte další týden a pak vás pustím ven. Ale pod jednou podmínkou.
  Malý chlapec přikývl.
  - Co , jsem na něco připravený?
  Kmotřička zamumlala:
  - Teď mi budeš zpívat. A tvůj zpěv by se mi líbil!
  Pavlusha se zvědavě zeptal:
  - A na jaké téma?
  Agripina sebevědomě řekla:
  - Vojenské! Prozatím probíhá válka. Ano, dokonce možná dvě války najednou. Také na jihu s Talibanem.
  Chlapec přikývl a odpověděl:
  - Dobře, budu zpívat na téma války a vlastenectví.
  Kmotřička přikývla.
  - Je to možné a o Stalinovi. Nevadí mi to. Dokonce se mi líbí tento kníratý diktátor, stejně krutý jako já!
  Pavlusha kašlal a zpíval s velkým nadšením a skládal za pochodu;
  Je svět tak krásný a velký
  Kde jsou trollové, elfové, gnómové, ghúlové...
  A tam světec bojuje mečem,
  A každý chce krvavý, věřte mi, boj!
  
  A v tomto světě pionýrský chlapec
  Lovec nečistých výtvorů...
  Jde všem dobrým příkladem,
  Někdy touží po pomstě!
  
  Tady jsme takoví rytíři orli,
  Schopný bojovat tak krutě v bitvě...
  A my jsme synové bohů velebnosti,
  A kouzla nosíme v prostorné brašně!
  
  Vše je nám podřízeno, vše je na našich ramenou,
  Schopný zničit zlo navždy...
  A pokud to bude nutné, pozlatím tě -
  Jsme rytíři, ne mizerní mrzáci!
  
  Tak ať se zlý nepřítel třese strachem,
  Nikdo z nás se nemůže bát...
  Zasáhli jsme všechny nepřátele za cent,
  Myslivci vždy uměli bojovat!
  
  Schopný překonat vesmír
  Jsme velké impulsy magie...
  Tygr a medvěd nás nepřemohou,
  Protože průkopníci jsou tak jednotní!
  
  V tom je opravdová velikost Otce vlasti
  Abychom se nebáli...
  Vzlétnete spolu jako chladný orel,
  Protože jsi bojovník, ne stín bubáka!
  
  Kdo padl, Všemohoucí je vzkřísí,
  A my uděláme všechny vyšší a chytřejší...
  Vlast je ostrý meč a štít,
  A nenoste zbabělé nesmysly!
  
  Můžeme statečně přiznat všechno,
  S nepřítelem, dokonce s orkem, zuřivě bojoval...
  Nejsme v rozpacích satanovými machinacemi,
  A z ikon vidíme krásné tváře!
  
  Kdo jste, přiznejte se, hrdý muži?
  Bojovník snů, i když stále chlapec -
  Ale nebudeš bojovat ani jedno století,
  Protože život je drsný, až příliš!
  
  V bitvách jsme byli temperováni po staletí,
  Náš meč je věčnou zárukou pravdy...
  Splní se velký sen
  Vždyť je to skvělá věc!
  
  Tady útočí na zlého ghúla,
  Chlapec ho velmi drtí...
  A ukázalo se, že je to jen nepořádek,
  Aby to nebylo, věřte mi, příliš tiché!
  
  Dívky, taky bys mohl bojovat,
  I když jsou v zimě i v létě bosí...
  Ale koláče jsou velmi famózně smažené,
  Setkání s námi chlapy s veselým smíchem!
  
  Neexistuje žádná naše vlast, věřte mi, silnější
  Je nejkrásnější ve vesmíru...
  Šumivé rubíny hýl,
  Kéž všem přijde radostné štěstí!
  
  Nevěř, že toho chlapce nezlomíš,
  Je to rytíř, jeho síla je kolosální...
  V případě potřeby zapíše do sešitu,
  Jak přivést všechna stvoření do hrobu!
  
  Chlapcův meč je ostrý jako jehla,
  Ale řeže velmi širokou rukou...
  A náš život, věř mi, není hra,
  A promluvte si s modrookou!
  
  Válečníci jsou také dobří
  Jsou tak hrdí, cool a budou tak srdečně tančit
  Jejich malé nohy jsou holé jen v mrazu!
  
  Ne, jsem kluk, budu žít věčně
  Chytím své štěstí za ocasy...
  A dravec se brzy změní ve hru,
  A já dám , kdo je padouch, švihou kapitulaci!
  
  Stručně řečeno, moje motto, věřte mi, je jednoduché,
  Jen nemusíš být zbabělý...
  Bijte toho, kdo ohrnuje nos
  Cherubové s meči jsou nad námi!
  
  Zasvětím svou duši vlasti, zasvětím své srdce,
  Spálím celé své tělo v boji do posledního...
  Tobě Všemohoucí , letím pod křídlem,
  Svět před námi, teď boj zuří!
  Agripina ne příliš horlivě zatleskala a s úsměvem poznamenala:
  - To není špatná báseň, Pavlíku. Ale kde je ten Stalin, kterého jsi slíbil?
  Vězeň chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Ano, chtěl jsem skládat, ale nenapadlo mě to. Ale Stalin je už sedmdesát let mrtvý. Chtěl bych něco modernějšího!
  Mladá žena vzala rublovou minci holými prsty na nohou. Stiskla ho, čímž ukázala houževnatost a sílu dolních končetin. Poté poznamenala:
  - Stalin držel zemi v ocelových tlapách!
  Pavlusha přikývl.
  - Ano to je správně! Byl to tvrdý vůdce. A jeden z mála vládců, kteří mohli žít déle, skutečně zajmout celý svět!
  Agripina se usmála a odpověděla:
  - Ano, mohl, jako Čingischán. Kdyby však Čingischán žil alespoň sto let, nestihl by zachytit celý svět. Ale Stalin by to zvládl za stovku!
  Vězeň chlapec zpíval:
  V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Temperování v bitvě i při práci...
  Napsal radostnou píseň
  Ó velký příteli a vůdce!
  Kmotřička mafie ji přerušila a vztekle bouchla holým podpatkem o podlahu:
  - Ne! Stalo se to předtím! Složte raději něco sami, něco vlasteneckého a se Stalinem. Jinak tě nařídím poslat do takové cely ve vyšetřovací vazbě, že ti ta bývalá bude připadat jako letovisko!
  Pavlusha se uklonil a odpověděl:
  - Moje odpověď je jasná - souhlasím se vším!
  Agripina zavrčela:
  -Tak zpívej, chlapče ! Jen nezpívej, odpočívej v pokoji!
  Mladý vězeň zpíval;
  Bude éra, éra komunismu,
  vztyčíme hrdou ruskou vlajku...
  Zlomme, věřte mi, jho fašismu,
  porazíme na nikl!
  
  Naše víra, věřte, je tvrdší než ocel,
  A svatý komunismus vede...
  A pro nás velký vůdce Stalin,
  A rosteme, a ani centimetr dolů!
  
  Pro velikost svatého Ruska,
  Co mohou hordy překonat...
  Náš Staline, velká mise,
  A ten Rus je obrovský, víš, ten medvěd!
  
  Jsme velikost všemocného Roda,
  Může Fritz vyhrát najednou...
  Pro vlast, štěstí a svobodu -
  Život je křehký, jako hedvábí, znám nit!
  
  Nejsme zvyklí, věřte mi, se bát,
  Naše síla Rusů po staletí...
  Můžeme bojovat velmi tvrdě
  Bude jasný domovský sen!
  
  Z Moskvy do Leningradu
  Od tajgy po slunná moře...
  Na bojovníky čeká velká odměna,
  Moje rozlehlá vlast!
  
  Budeme vás chránit a expandovat
  A zvedněme prapor nad střechy ...
  Pro naši matku Rusko,
  A ať si nepřítel dá rašelinu !
  
  Bojuj za velikost vlasti,
  Jako zuřící, hořící hurikán...
  Věřte mi, vždy jsme byli schopni bojovat,
  Pojďme, věřte mi, a oceán!
  
  Všichni můžeme, vím to jistě
  Budeme schopni správně porazit Wehrmacht ...
  A s mou neposkvrněnou ctí,
  Zastavme toto řádění!
  
  Máme Slunce i kvasary,
  Nejmoudřejší ruský car...
  Tvrdě narazíme
  A takový rozkaz, vládneš moudře!
  
  Pověsíme Hitlera při hraní
  Porazíme všechny fašisty najednou...
  A květnové slunce bude navždy
  A nad námi ve zlatě je cherubín!
  
  chlapci , víš, skvělí,
  Rozdrtíme každého, věř mi, horda...
  A dívky jsou bosé ve sněhu,
  A smějte se v prudké vánici!
  
  Svět komunismu, věřte mi, je krásný,
  Je to dobré pro dívky nahé v něm ...
  Na planetě bude mír a štěstí...
  A čmárat dlátem na kluka!
  
  Jsme takoví skvělí válečníci
  Pojďme porazit draka...
  I když Fritzové nejsou hloupí,
  Medvěd je stejně všechny roztrhá!
  
  Hitlera se bát nebudeme,
  Dívka strčí holou patu do nosu ...
  Fuhrer se prostě stane klaunem,
  A co víc, vědět není dost staré!
  
  A dívky jsou bosé
  Milují lechtat si paty sněhem...
  A ve jménu Matky Rusi,
  Jsme schopni rozbít Fritze!
  
  No, kde jste ctižádostiví fašisté,
  Chtěl jsi dobýt Moskvu v zimě...
  A teď kňučíš bolestí ,
  Dívka si narovnala vlasy!
  
  Na nose se pohybovala holá pata,
  Je vidět, že Führer zemřel okamžitě...
  Koneckonců, dívky jsou bosé v závějích,
  A mají ocel, hromadu těl!
  
  A dívky takto pronásledují Fritze,
  Že ty ovce běží na porážku...
  Dokážou tak urputně bojovat
  Hned je jasné, že Hitler je kaput!
  
  Zde nacisty slavně porazili
  A vstoupili do poraženého Berlína ...
  A nacisté jasně prozradili válku,
  A právě dobýváme vesmír!
  
  Stručně řečeno, druh síly je s námi,
  Rus bude vládnout...
  Moc vlasti rozdrtila Wehrmacht,
  A pojďte, víte, věk komunismu!
  Albina se usmála a zatleskala mnohem rázněji. A její dlaně tak mocně pleskaly.
  Potom mladá žena poznamenala:
  - To je úžasné! Zpíval jsi jako meteor. Mám rád.
  Pavlusha se s nadějí zeptal:
  - Dostanu svobodu?
  Agripina zavrtěla svou sněhově bílou hlavou té nejpřirozenější blondýny.
  - Ne! Teď ne. Sedni si s klukama. Kromě toho, proč nejsi bos?
  Chlapec upřímně odpověděl:
  - Pravidla dětské věznice nám zakazují chodit naboso .
  Kmotřička sebevědomě prohlásila:
  - Přinutím je změnit pravidla! Chlapci by se měli chlubit holými kulatými podpatky! A policie bude bít holemi do podrážek.
  Šéf tajné rozvědky poznamenal:
  - Je možné vydat pokyn, aby všichni nezletilí v cele předběžného zadržení byli bosí . Jako tomu bylo v dětských pracovních koloniích za Stalinových časů.
  Agripina se zasmála a poznamenala:
  - Velmi dobrý nápad! A když mu vrazíte jehlu do paty. Tedy mělce, až po ucho.
  Pavlusha se uklonil a odpověděl:
  - Tvoje vůle! Jste vlastníkem a můžete si dělat, co chcete!
  Matka mafie poznamenala:
  - Usmažit takového kluka holé paty - to by bylo nádherné! A přičichnout k čerstvému, připálenému masu.
  A Agripina si olízla rty.
  Chlapec byl zadržen a jeho boty byly strženy z nohou. Pak jeden z bodyguardů vytáhl pochodeň a zapálil ji.
  Šéf mafie zaštěbetal:
  - Je to skvělé, samozřejmě! Ale možná ne tak hrubý. Tady Pavlíkovi řeknu hádanku. Odpoví, nebudeme smažit holé paty.
  Chlapec přikývl oříznutou hlavou.
  - Dotázat se.
  Agripina přikývla a zavrčela:
  - Kdo je hloupější než beran, ale pustí si mlhu z očí!?
  Pavlík svraštil čelo a pak zavrčel:
  - A co je podstatou otázky?
  Matka mafie odpověděla:
  - Že ti chci usmažit takové roztomilé, skoro dětinské podpatky!
  Chlapec důrazně řekl:
  - Vím odpověď! To jsou politici!
  Agripina zamumlala:
  - Proč si to myslíš?
  Pavlusha poznamenal:
  - Politik je ve skutečnosti hloupý jako bot, ale vrhá spoustu mlhy, a to nejen z očí.
  Matka mafie přikývla.
  - Takovou odpověď můžete spočítat! Dobře, živě. Můžete být rádi, že jste si ušetřili paty.
  Vězeň chlapec zpíval:
  Nevzdám se, nebudu sténat bolestí,
  Protože chlapec, narozený z titána...
  V případě potřeby shromáždím obrovskou armádu,
  Rozdrťte nepřátele celé vlasti úderem!
  . KAPITOLA #17
  Geniální děti jsou také unavené. Vitalik cítil, že ho to přitahuje ke spánku, a oči se mu slepily. A pak to skvělé dítě usnulo a zdálo se mu o něčem velmi bouřlivém a neobvyklém;
  Chlapec se náhle ocitl ve starobylém starověkém městě. Všude kolem byly poměrně vysoké bílé budovy. I když je venku špinavo. Vitalik hvízdl a poznamenal, že jsou zde vidět dávné časy. Vypadá to jako velké město, po jehož ulici přecházeli sloni.
  Chlapec šel a do obličeje mu foukal čerstvý trus. Kolem byli lidé. Většina je ve světlých tunikách, sandálech a róbách. Ale mnozí, zejména chlapci, byli téměř nazí a bosí. Opravdu teplé. Dětí je mnoho a jsou opálené, snědé, ale mezi černými se mihnou i bílé hlavy. Dívky ve světlých tunikách. Ti bohatší stále nosí sandály, zatímco ti chudší jsou bosí.
  Sám Vitalik dělá taekwondo, ve kterém se hodně kope a láme předměty, včetně odevzdání opasku. A proto chlapec neměl rád boty. Snažil se co nejvíce běhat naboso, aby podrážky dětí nebyly měkké a pokryté tvrdými mozoly. A teď to vzal a skočil do jakéhosi portálu a běhal po Moskvě. A skončil ve starobylém městě. Ta řeč byla lidem neznámá, ale zároveň Vitalik všemu rozuměl.
  Pod chlapcovýma bosýma nohama rozpálené dlažební kostky chodníku, ale holá, tvrdá podrážka nebolí. Další věc je, že se na něj dívají jako na otroka. I když má Vitalik chytré tričko s novými kraťasy. A mnoho kluků není vůbec chudých, raději se chlubí holými podpatky, byť jen kvůli otužování, a aby ukázali, že se nebojí rozpálených dlažebních kostek na chodníku.
  Vitalik procházel starobylým městem. A usmál se a obdivoval ty pocity. Byly tam velké sochy a grandiózní paláce. A přitom je ve městě spousta špíny. Pro chlapce otrokáře, kteří tady všechno uklízeli, to moc zábavné nebylo.
  Vitalik se zeptal jednoho z bosých v jedné bederní roušce, chlapče:
  - Co je to za město?
  Podíval se na Vitalikovo světlé tričko a krásné, zlacené hodinky na chlapcově opálené ruce, uctivě se uklonil a odpověděl:
  - Velké město Babylon je hlavním městem makedonského státu!
  Vitalik se zasmál a zeptal se:
  - A Alexandr Veliký, doufám, žije?
  Chlapec se znovu uklonil a odpověděl:
  - Je věčně živý, je bohem na Olympu!
  Vitalik přikývl a zazpíval:
  - Jiskří zářivou hvězdou,
  Přes temnou temnotu...
  Velký hrdina Alexandr
  Nezná bolest, žádný strach!
  Otrokář chtěl něco říct, ale objevil se dozorce v sandálech a plášti a udeřil mladého otroka bičem do zad. Vykřikl a začal pomstychtivě zametat ulici.
  Vitalik vykřikl:
  - Bití dětí není dobré!
  Dozorce se na chlapce podíval. Holé, opálené nohy, ale světlé tričko a zlaté hodinky na rukou. Možná je to syn vznešené osoby.
  A dozorce odpověděl:
  - Otroci musí být udržováni v podřízenosti bičem. Otec tě nikdy nebil?
  Vitalik upřímně odpověděl:
  - Ne!
  Dozorce to překvapilo:
  - Podivný! I vznešení chlapci jsou bičováni. A tvůj obličej mi někoho připomíná.
  Vitalik odpověděl přísným tónem:
  A musíte znát své místo!
  Muž ustoupil a cítil se nesmělý. Chlapec plácal do holých, vytesaných, velmi silných nohou dál a zpíval:
  Spartakus je velký válečník a hrdina,
  Statečně bojoval s obrovskou armádou...
  Sice byl otrokem, ale, a teď král,
  Ať vítězství září!
  Vitalik chtěl pokračovat ve zpěvu, ale inspirace chlapce opustila. Ve skutečnosti jsem chtěl dobrodružství.
  A tak se vydal do samého centra Babylonu. Toto město, největší ve starověku, než Řím povstal. Chlapec se pohyboval lehce jako rys a jeho nálada byla jako čenichací pes, který se vydal po stopě.
  Všude kolem se to hemžilo životem. Vpravo na náměstí bičovali asi čtrnáctiletého chlapce s dlouhými blond vlasy.
  Teenager byl smutný, chodil se sklopenou hlavou, zakryl si stud rukama a strhli mu bederní roušku.
  Dav pískal a houkal, bylo zajímavé, jak porazí pohledného a svalnatého kluka. Zvláště ženy dychtivě sledovaly. Stále daleko od islámu a byli s otevřenými tvářemi, mnozí v lehkých tunikách, krátkých, což je v horku pohodlnější. Někteří chudší a mladší jsou bosí, zatímco ti bohatší nosí sandály a náramky.
  Na tuto podívanou se podíval i Vitalik. Chlapec se smutným pohledem si poslušně lehl na kozy. Zajistili ho katovi pomocníci - také puberťáci nazí do pasu, ale v kalhotách a botách. A samozřejmě kat sám je velmi svalnatý násilník.
  Vzal tedy z košíku prut a navlhčil ho vodou.
  Herold přečetl obvinění:
  - Pro nedostatek úcty ke starším, drzost je čtrnáctiletý chlapec Cyrus odsouzen k padesáti ranám bičem na záda a hýždě a pětadvaceti ranám do pat!
  Dav souhlasně zajásal. Kat vzal silnější bič a udeřil ránu na svalnatá, sluncem spálená záda chlapce. Nebyl v plné síle a kůže jen otekla.
  Vitalik si pomyslel, měl by zasáhnout? Ale jaký by to mělo smysl? Stál tam tucet vysokých mužů ozbrojených strážemi. A dav souhlasně zařval. Navíc je možné, že je chlapec za to zbit. Dávné časy jsou drsné. A sám Bůh nařídil chlapce zbičovat. Dokonce i v Bibli, v humánním Novém zákoně, bylo doporučeno bičovat děti tyčí.
  Chlapec těžce dýchal a zatínal zuby a mlčel. Kat ho odměřeně bil a už mu kůže praskla a tekla krev.
  Vitalik s povzdechem poznamenal:
  - Takový svět!
  A náctiletý chlapec byl dál bit. Vitalik šel dál, nechtěl se na to dívat. I když se samozřejmě mnoha lidem ta podívaná líbí. Vitalik šel dál.
  Vzpomněl si na film "Ostrov pokladů", ještě ten v sedmatřiceti.
  Místo chlapce tam byla dívka. A vyhrožovali, že jí usmaží paty.
  Ano, to by bolelo. Vitalik uvažoval, jestli by dívka křičela nebo mlčela jako partyzán.
  Samozřejmě se po tomto filmu čistě ze zvědavosti ověřil, jak oheň pálí paty. A udělal to s plynovým kafrem . V přesvědčení, že ano, je to velmi bolestivé. A pak, stále ne příliš drsné, byly podrážky malého chlapce velmi citlivé.
  A puchýře na nich bolestivě naběhly. Pravda, rychle odešli. Ano, takové mučení každému rozváže jazyk. Ale ve fašistickém zajetí byli průkopníci, kteří mlčeli. I když možná některým z nich opečely paty ohněm.
  Pravda, Vitalij nikdy neviděl film, kde by se klukům smažily paty. Tady se občas klacky utlouklo . V jednom americkém filmu dokonce anglický důstojník udeřil chlapce řetězem na holou podrážku. A ta noha byla oteklá a chlapec měl bolesti. Ale nikdy s ohněm.
  Je také velmi málo filmů, kde jsou chlapci biti po patách holemi.
  Vitalik se otočil, aby se podíval. To se nevidí často.
  Chlapcova záda se proměnila v krvavou kaši a kat už mlátil holí do podrážky. Chlapec kupodivu zadržel křik a projevil odvahu. Jako by byl Sparťan.
  dítětem určitě pozná . Navíc je město neznámé a on neví, kam jít. Měl jste nápad stát se gladiátorem? Ale toto není starověký Řím a není známo, zda za vlády Alexandra IV . byli v makedonském státě gladiátoři .
  I když s největší pravděpodobností tam byli nějací bojovníci, kteří bavili veřejnost.
  Vitalik ještě nevěděl, trčel tu dlouho, nebo to byla jen procházka po Babylonu?
  Nejjednodušší způsob je vstoupit do armády. Bude tam střecha, jídlo a peníze pro případ války.
  A Vitalik, taekwondo bojovník, je velmi silný. Ano, a má koncept boje s meči.
  , že jsem nechtěl na dlouhou dobu uvíznout ve světě bez počítačů, herních konzolí, smartphonů, iPhonů , televizorů a internetu. Co je třeba v tomto případě udělat? Chci si s něčím hrát.
  Vitalik měl velmi rád historické strategie. Kde jste třeba na místě ruského cara Ivana Hrozného. A vyhrajete válku v Livonsku proti počítači. Ovládáte tisíce jednotek. A stavíte továrny s děly, pískacími stroji, stájemi nebo něčím ještě působivějším. Ale Ivan Hrozný je samozřejmě primitiv, jako hra Cossacks. Ale něco modernějšího vytvořit s technologií.
  Zvláště zajímavé je hrát si od primitivního systému k nanotechnologii.
  Dospívající chlapec skončil s bitím. Byl velmi silný, takže se dokázal po výprasku sám postavit. A přestože měl chlapec oteklé nohy, neudělal na nich ani pár kroků.
  Poté dostal bederní roušku. A chlapec se pohyboval zbitý do krve, ale ne zlomený.
  Vitalik k němu přistoupil a natáhl mu ruku. Chlapec Cyrus s ní zatřásl a poznamenal:
  -Vidím, že nejsi otrok! Ani se nebudu ptát, každé tvé gesto mluví o svobodném a hodném člověku.
  Vitalik přikývl.
  - Nejsem otrok, samozřejmě.
  Chlapec se na něj podíval a najednou změnil tvář a zeptal se:
  - Promiň, mám rozmazané oči. Nebo se mi to jen zdá, ale ty .... Vaše Veličenstvo Alexandro...
  Vitalik zavrtěl hlavou.
  - Ne! Nejsem Alexander! Jak to vypadá?
  Dospívající chlapec přikývl.
  - Velmi!
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Ano, je to zajímavé. Ale myslím, že už je...
  Chlapec přikývl.
  Ano, deset let. Ale je to velký a silný kluk. Co jsi, starší?
  Vitalik přikývl.
  - Ano! Ale to není problém. Je čas, abych zkontroloval své dvojče.
  Chlapec logicky poznamenal:
  - Pro takovou podobnost mohou být nasazeny na kůl.
  Mladý chlapec přikývl.
  - Možná! Ale vzpomněl jsem si na jeden zajímavý příběh, taky se to stalo, když jsou kluci podobní a může to vyjít , všechno je moc zajímavé!
  Vitalik si samozřejmě nemohl nevzpomenout na Princ a chudák od Marka Twaina. Kde si kluci vyměnili místa. A to se ukázalo jako vtipné. Navíc je možné, že Alexandr Čtvrtý dlouho neodešel. V historii existuje mnoho různých verzí smrti syna Alexandra Velikého. A to v bitvě, před otravou a prý i ve vězení. Existovalo několik různých verzí smrti syna legendárního krále. Bylo to příliš dávno a pak přišly problematické časy.
  Říše Alexandra Velikého se zhroutila. Z tak velkých států existovala dlouho jen Římská říše.
  Vitaliy a Cyrus se přiblížili k obrovskému paláci. Byl postaven Nabuchodonozorem. Docela masivní a svěží. Kolem plné ochrany, včetně koně.
  Kluci nevypadali moc reprezentativně. Cyrus má obecně jen bederní roušku a záda posekaná bičem. Ano, a paty jsou oteklé, musíte šlapat na prsty. Vitalik byl dokonce překvapen, že chlapec byl schopen chodit po tak kruté popravě.
  Cyrus poznamenal:
  - Jsem velmi jako otrok. Nepustí mě dovnitř.
  Vitalik s úsměvem přikývl.
  - Rozumět! Ale pravděpodobně mi také uzavřou přístup.
  Cyrus navrhl:
  - Pospěšte si na útěk a nahlaste, že máte naléhavou zprávu pro krále. Pak vás vezmou za herolda nebo běžce a možná vás nechají projít.
  Vitalik řekl:
  - Je to dobrý nápad.
  Chlapec začal utíkat. Jeho obnažené, opálené, velmi svalnaté nohy se blýskaly jako kopyta poníka.
  Cyrus řekl se smutným úsměvem:
  - Komu koláče a koblihy,
  A kdo žvýká a šišky!
  Vitalik běžel ke strážím. Z plných plic vykřikl:
  - Naléhavá zpráva králi!
  Stráže se jednohlasně zeptaly:
  - Od koho?
  Chlapec sebevědomě odpověděl:
  - Od Kratoru !
  - Pojď!
  Vitalik začal dále. Rozběhl se a rozhlédl se po paláci. Luxus byl drsný. Do narození Krista zbývá více než tři sta let. A přitom je pěkně čistý. Otrokyně a chlapci drhnou podlahu. Vitalik byl strážemi několikrát zpomalen.
  Až nakonec vběhl do trůnního sálu. Všechno se doslova zlatě lesklo .
  Na trůnu seděl chlapec. Byl v luxusním oděvu a ve vzácných botách a na hlavě měl korunu. Obličej dítěte byl opravdu velmi podobný Vitalikovi. A podél okrajů stáli strážci s oštěpy a luky.
  Vitalik se uklonil a řekl:
  - Rád vám sloužím, Vaše Veličenstvo!
  Chlapec na trůnu se úzkostlivě zeptal:
  - Kdo jsi? Někoho, koho mi připomínáš?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Chci s tebou mluvit o samotě, skvělý !
  Alexandr Čtvrtý přikývl:
  - Pokuta! Pojďme do komnat, rád si povídám se svými vrstevníky.
  A chlapec-král odešel do malého trůnního sálu. A Vitalik, tiše bosý, ho následoval. Alexander se kvůli botám zdál trochu vyšší. A jak je svalnatý, není kvůli oblečení vidět.
  Vyšli ven a postavili se před zrcadlo. Alexander si rád sundal své nenáviděné boty, čímž chlapce uvedl do rozpaků, a poznamenal:
  Teď jsme ve stejné výšce!
  Vitaly navrhl:
  - Porovnejme svaly.
  A sundal si košili. Jeho svaly byly ve skutečnosti velmi prostoupené hlubokou kresbou.
  Alexandr si také svlékl královské roucho, zůstal téměř nahý. Chlapec byl svalnatý, až bledší, a jeho svaly nebyly tak výrazné, ale přesto podobné!
  Alexander poznamenal:
  - Naše vlastní matka nás nerozezná.
  Vitaly se s úsměvem zeptal:
  "Chtěl bys si se mnou vyměnit místo?"
  Chlapecký král přikývl.
  - Rozhodně! Sním o tom, že se objevím ve městě bez ochranky, budu běhat bosý po ulicích a válet se v bahně. A vůbec, odpočinout si od věcí veřejných. a co?
  Vitalik řekl:
  - V královském rouchu si nikdo nebude myslet, že jsem ty. A ty budeš nosit můj !
  Alexander přikývl.
  Máme podobné hlasy. Poslouchej, moc se mi líbí tvůj nápad!
  A kluci se začali převlékat. Královy boty byly příliš velké a ne úplně pohodlné, ale posázené drahými kameny. A oblečení není moc pohodlné. Bylo jasné, s jakou radostí si Alexander oblékl šortky. Dokonce chtěl zůstat s odhalenou hrudí. Ale nosit tričko v rukou je nepříjemné a neochotně si ho oblékl. Kluci si tedy vyměnili místa.
  Vitalij se také cítil mimo. I když je nyní vládcem největší říše v té době na světě.
  Oba chlapci se odstěhovali z trůnního sálu. Alexander zašeptal:
  - Budete na mém trůnu. A když jdu po městě. Až mě svobodná vůle omrzí, vrátím se a zase se změníme.
  Vitaly přikývl.
  - Skvělý!
  Chlapci vstoupili do sálu království. Vitalik nastoupil na trůn. Důležitě se posadil a řekl:
  - Dejte tomuto chlapci deset zlaťáků a nechte ho v klidu odejít!
  Poté služebné zdvořile vyprovodily mladého krále ven. Bosý chlapec začal utíkat. Jak dobře bez bot - nohy jsou lehké a holé podrážky jsou blažené.
  Alexander vzal a zpíval:
  Svoboda, svoboda, dej mi svobodu
  Poletím jako pták !
  K lidem, k lidem, k lidem,
  A budu žít, jak chci!
  Chlapec-král byl plný nadšení. Jakmile však vyšel z paláce, cítil svými holými, nepříliš hrubými podrážkami, jak horké jsou dlažební kostky chodníku. A byl to nepříjemný pocit. A musel jsem zatnout zuby a napnout se, abych zase pokračoval v běhu.
  Tropické klima a v létě samozřejmě stále pálí slunce. Otroci jsou známí, ale jak může král chodit bos, dokonce i jako dítě.
  A to hodně bolí. Alexander vyskočil - spálil si paty, ale vydržel. Zaběhl tedy do stínu, kde není takové horko, a všiml si:
  - Bože, nikdy jsem si nemyslel, že kameny mohou být tak horké!
  Chlapec se podíval na své ruce. Obsahovaly deset zlatých. Probleskla myšlenka - mám si koupit sandály?
  Ale právě proto utekl z paláce, aby se dosyta proháněl bos. Ano, a nesluší se, aby syn velkého velitele kulhal. Jeho otec dokázal velké věci a jeho syn zachránil jen proto, že ho hořely holé podrážky.
  Alexander se znovu rozběhl po hořících dlažebních kostkách. Slunce stále jasně svítilo.
  Najednou dostal Cyruse. Chlapec v bederní roušce a pořezaný zvolal:
  - Ahoj Vitaliku!
  Alexander zavrčel v odpověď:
  - Nejsem Vitalik, ale kdo jsi ty?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Já jsem Cyrus! Co, zapomněl jsi na mě?
  Vnímavý Alexandr odpověděl:
  - Chápu! Myslíš, že jsem ten kluk, se kterým jsme si vyměnili oblečení!?
  Kirk se podíval blíž. Bylo evidentní, že Alexandrovy ruce a nohy nebyly tak vyražené a holé chodidla měl mozolnaté. Zvlášť když se podíváte pozorně.
  Cyrus se uklonil a zeptal se:
  "Takže jste to vy, Vaše Veličenstvo?"
  Alexander přikývl.
  - A ty jsi bystrý! Proč jsi byl bit?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Za žerty!
  Král-chlapec zasyčel:
  - Jestli mě rozzlobíš, nabodnou tě na kůl!
  Kirk s úsměvem přikývl.
  - Ano můj pane! Poslouchám a poslouchám!
  Alexander nařídil:
  - Pojď, běž se mnou!
  A oba kluci spěchali. Car Kid byl přirozeně odolný a silný, ale nebyl dobře vycvičený. Utíkali však rychle.
  Alexander na útěku se zeptal:
  - Vy jste otrok?
  Cyrus odpověděl s důvěrou:
  - Ne!
  - A proč polonahý, zbitý a bosý?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Před výpraskem se svlékl! A vůbec, kluci chodí v teple často polonazí, i když jejich rodiče nejsou tak chudí.
  Alexander přikývl.
  - Logicky!
  A chlapec-král si sundal tričko. Byl středně opálený. Tolik času chodilo v královských róbách. A jejich obnažené podrážky hořely, jako by se pod nimi zapálil ohřívač.
  Alexander dokonce začal sténat.
  Cyrus se zeptal:
  - Proč sténáte, Vaše Veličenstvo?
  Chlapec-král odpověděl:
  - Velmi hořící paty!
  Malý chlapec přikývl.
  - Chápu, že král nechodí bos - podle hodnosti to není dovoleno!
  Alexander vztekle zavrčel:
  - Vím! Tady tě donutím klečet a olizovat mi holé paty a běda, když neuposlechneš!
  Kirk s úsměvem přikývl.
  - Na vší vůli, asi skvěle !
  Chlapec-král ustoupil:
  - No, pojďme do stínu, dáme si pauzu!
  A oba kluci vběhli do stínu a posadili se na lavičku. Alexander zvedl své dětinské, sražené a spálené nohy, aby to trochu usnadnil. Chůze naboso v Babylonu v létě je jako mučení.
  Mladý vládce nařídil:
  - Kupte mi něco k jídlu!
  A hodil zlatou minci Cyrusovi!
  Chlapec se uklonil a řekl:
  - Poslouchám a poslouchám.
  Poté se podpatky sražené klacky zablýskly a on spěchal do nejbližšího obchodu pro jídlo.
  A Vitalij mezitím seděl na trůnu. V zásadě je to král, ale nominální, protože je mu pouhých deset let, a de facto regent a vládce Cassander. Zdá se, že krále zabil později. A kdy přesně, argumentují historici. Existuje verze, že Alexander zemřel v bitvě.
  V každém případě je načase se Cassandry zbavit - je to král, nebo ne král!
  A chlapec se s ujednáním zeptal:
  - A kde je nejvyšší vezír?
  Strážný se uklonil a odpověděl:
  - V dalším trůnním sále přijímá delegaci!
  Vitalik řekl:
  - Zavolej mi ho pro jasné oči!
  Strážný přikývl a dal rozkaz jinému . A státní mechanismus se začal roztáčet.
  Vitalik si vyslechl hlášení jednoho z vezírů. Zpráva byla, že v afghánské provincii panují nepokoje. Lidé jsou tam velmi liberální. Víra
  Alláh ještě není, ale fanatismu je dost.
  Chlapec navrhl:
  Ať svá tvrzení odůvodní. Kdo chce spravedlnost, dostane ji. A kdo není, tam je meč!
  Pak se konečně objevil Cassander. Byl to velký, vysoký muž a na opasku mu visel meč. Neochotně se uklonil mladému králi a zeptal se:
  - Co chcete, Vaše Veličenstvo?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Chci s tebou bojovat meči.
  Cassander se zasmál a odpověděl:
  - Dobré přání, Vaše Veličenstvo! Ale ty jsi ještě dítě a já jsem velký válečník.
  Chlapecký král přikývl.
  - Vím! Ale zapomněl jsi, jaký byl můj otec velký bojovník.
  Cassander přikývl.
  - Ano, jsi silný a rychlý za hranice svých let! Ale jsi ode mě daleko. Jsem však připraven dát vám lekci.
  Vitalik přikývl.
  - Budu bojovat naboso!
  Kluk si sundal tyto boty, které zjevně nemají správnou velikost a jen překážejí, i když jsou luxusní.
  Pak královská róba, ponechána jen v plavkách.
  Cassander byl překvapen:
  - Opálil jsi se a stal ses svalnatější!
  Vitalik potvrdil:
  - Cvičil jsem!
  Cassander si nesundal drahé boty a brnění. Zdálo se, že věří ve vítězství.
  Jeho meč byl mnohem větší než meč chlapeckého krále a samotný velitel Alexandra Velikého byl mnohem vyšší a těžší.
  Boj začal výstřelem. Kassander beze spěchu zasáhl a Vitalik se odrazil. Chlapec je velký mistr v Taekwondo, ale měl také koncept mečů. Už se rozhodl zabít Cassandera, který se ho brzy pokusí zabít. Nebo spíše zabít legitimního krále.
  Chlapec ukolébal Cassandřinu stráž tím, že předstíral, že jen cvičí.
  A pak to vzal a jak to skáče. A ostrý meč Vitalije Akulova strčil jeho protějšek přímo do krku. Cassander byl zasažen, zavrávoral a pak se zhroutil, z hrdla se mu řinula fontána karmínové krve.
  Chlapec nadšeně oznámil:
  - Nejvyšší vezír zemřel, teď budu vládnout já!
  Cassandra byla odvezena. Vitalik nařídil pohřbít ho s poctami, které náležely druhé osobě ve státě. Mimochodem, Cassander, jak se zdá, zabil matku Alexandra Čtvrtého ? Studna no a mám to za to!
  Vitalik zanechal na kamenné podlaze několik krásných otisků svých dětských, ale silných a hbitých nohou.
  Poté zpíval:
  A i když se musíte zbavit
  V bitvě zuřivého proudu bouřlivé krve...
  Přetrhni nit života mečem, šípem,
  Navždy a navždy lásku nezradíme!
  . KAPITOLA 18
  Vitalik se probudil. A dal se znovu do práce. A zároveň s úsměvem poznamenal:
  - Můj sen se ukázal být zajímavý!
  Albina se ironicky zeptala:
  - Ty jsi byl vládcem světa?
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Téměř!
  Dívka ironicky poznamenala:
  - Ano, to se stává. O čem přesně jsi snil?
  Vitalik pokrčil rameny a odpověděl:
  - Jako bych si vyměnil místo s Alexandrem čtvrtým - synem slavného Makedonce!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - Je to prvotřídní. Něco takového si jen tak nevymyslíš.
  Geniální chlapec poznamenal:
  - Podobné to bylo s Markem Twainem ve slavném románu "Princ a chudák". četl jsi to?
  Hrdinná dívka negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne! Žádná kniha, jen jsem viděl film. Navíc jak anglická, tak sovětská verze.
  Vitalik se zvědavě zeptal:
  - A který je lepší?
  Albina upřímně odpověděla:
  - Spíše anglický, přesněji americký. Mají tam hezčího kluka.
  Mladý génius se zasmál a poznamenal:
  - Ještě lepší by bylo, kdyby existoval román: "Princezna a chudák". V tomto případě je dokonce legrační, když dívka královské krve chodí bosá a bahnem!
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Je to správné! Ale ve filmu o princi a žebrákovi nejsou žádní bosí chlapci.
  Vitalik poznamenal:
  Ale jsou v knize. Nejprve tu byl bosý Kenty , pak princ a pak král Edward. Ve filmech ano, z nějakého důvodu to neukázali. Možná bylo během natáčení chladné počasí.
  Albina přísně poznamenala:
  hypno emitor rychlejší . A pak to najednou dostane policie nebo mafie.
  Vitalik se smíchem poznamenal:
  - V tomto případě je přinutím k tanci hopak!
  Hrdinská dívka se zasmála a připomněla:
  - Koneckonců, jsi velký génius, ale smrtelník. Možná vás sejme sniper!
  Zázračný chlapec přikývl.
  - Vím! Ale silové pole bude brzy připraveno. A nejde to ani propíchnout laserem.
  A děti-géniové, stejně jako lidé jim podřízení, se pustili do práce. Došlo k boji o ovládnutí světa.
  Ani Agripina neusnula. Nejprve zjistila, co je nového ve světě. Jako vždy válka a chaos. V Číně mimochodem začaly nepokoje. Zejména se objevily požadavky, aby byla funkce prezidenta Čínské lidové republiky volena lidově. Sama o sobě se čínským komunistům zdá, že myšlenka není nebezpečná, ale není tradiční.
  Horší pro ně je něco jiného , opozice má nového, mladého, neobyčejně talentovaného vůdce. A mohl by způsobit problémy Komunistické straně Číny. I v Rusku se očekávají změny v Komunistické straně Ruské federace. Zjuganov onemocněl a ulehl do postele. Brzy mu bude osmdesát a jak dlouho může být předsedou. V západních stranách se lídři mění při prvním selhání.
  Agripina poznamenala:
  - Koho dám, ten bude velet komunistům. A výběr je poměrně široký. Ano, a prezidentské volby v Rusku na nose. Už prvního června a na podzim budou nominovat kandidáty. A proč nejdu na předsednictvo?!
  A hlava mafie zpívala:
  Moc není jen slovo
  Je nad zákonem...
  Co řekne král hrozivě,
  Opravte to sekerou!
  A velká, silná a svalnatá žena se smála a hrála si se svými silnými bicepsy. Opravdu se jí líbilo cítit se silná. Zároveň si můžete dát něco chutného. Třeba srnčí v omáčce a smažená chobotnice. A pobavit se zajímavou bitvou.
  Zejména zde, proč neuspořádat určitý typ turnaje? Ať se jako ve starověku sejdou na koních a berani do sebe.
  Agripina svého času sledovala film o Ivanhoeovi. Ale ona ho neměla ráda. A nařídila stáhnout svou verzi. Tam se například z Isaacovy dcery Rebeccy stala blondýnka. A ukázalo se, jak byla mučena jako čarodějnice.
  Navíc natáčení dopadlo velmi naturalisticky.
  Agripina s tím byla nesmírně spokojená. Je to velmi krutá osoba. Mimochodem, Rowena byla také mučena na zámku von Beth . A taky blondýna. A to kmotru mafie extrémně vytočilo.
  Ano , Agripina udělala spoustu věcí. Nyní začala házet jehly holými prsty na nohou. Zatímco na cíl. Ale je to možné přeci a na lidech. Zabíjela také pistolí. Vyrobil spoustu věcí.
  Mladá žena zpívala:
  Dnem i nocí porážím všechny bez přestání ...
  Škoda nevědět, hanba!
  Zdá se, že se chovám divně
  Ale ta dívka je prostě Satan!
  Agripina vybuchla smíchy a znovu vycenila zuby. A ona sama si myslí, že pohled na muka je tak vzrušující. Zvlášť když mučíš krásné kluky. A u koho uspěla. Možná je její otec sám ďábel?
  Ačkoli Agripina četla, že existuje verze, že Satan je pokorným služebníkem Božím. Opravdu, vytvořil by Všemohoucí vůči sobě skutečnou opozici? Tak se v moderním Rusku zdá, že opozice existuje, ale zdá se, že neexistuje.
  A že v průběhu let je pro lidi jen méně svobody. No, bohatým to nevadí.
  Agripina už jednala s oligarchy. Ani jim nevadí změna letitého, sešlého a znuděného prezidenta. Agripina se ale nějak moc bojí. A kdo vezme tohoto Ďábla v sukni na trůn.
  Další věc, objev chlapce-génia otevírá tak fantastické příležitosti.
  Můžete vládnout celému světu! Má hypnózy , které ovlivňují lidský mozek, jako ten nejsilnější hypnotizér. Ale lidská hypnóza nefunguje pro každého. A tady je to jen absolutní moc nad vědomím a myšlenkami.
  Agripina přemýšlela, jestli by neměla zavolat nějakému profesorovi a navrhnout mu, aby vytvořil podobnou zbraň. Je však nepravděpodobné , že by to některý akademik dokázal, zvláště rychle. S největší pravděpodobností bosé zázračné dítě v šortkách vytvoří dříve neznámou sílu a sjednotí lidstvo ... pod vládou kmotry.
  A samotného chlapce je zřejmě nakonec lepší odstranit. Je příliš chytrý. Bude to neustálé nebezpečí. Pravda, ještě by se to mohlo hodit.
  Agripina si pomyslela ... Opravdu , byla by škoda zabít tak velkého génia. Možná také najde způsob, jak učinit kmotru nesmrtelnou! Otevře se jakýsi druh omlazujícího záření. A pak už nikdy nezestárne a nezemře.
  Pokud by se jeden z velkých králů mohl stát nesmrtelným, mohl by ovládnout celý svět. Šance měli především Čingischán, Alexandr Veliký, Julius Caesar, Napoleon Bonaparte, Karel Rakouský a možná i někteří další. Vznikly velké říše, pak se rozpadly a odešly do zapomnění, takže o nich zůstaly jen knihy a filmy.
  Agripina si povzdechla. Je ještě příliš mladá na to, aby myslela na stáří. Ale ženy jsou samozřejmě mnohem citlivější na problémy věku. A často se ve třiceti letech považují za staré ženy. A sledujte každou vrásku.
  Agripina začala a zpívala smutným hlasem;
  Lidstvo je ve velkém smutku
  Myslí si na něj snad každý!
  Slzy prolévají nad tímto mořem
  Strach z člověka hoří ohněm!
  
  Prolézt po roce roky v karavanu,
  Babička si maže tváře hennou!
  A něco se stalo s táborem štíhlých dívek,
  Odkud se berou vrásky, nechápu!
  
  Proč je koruna přírody jasná,
  Tvůrce strojů najednou musí uschnout!
  Ten, kdo zapřáhl sílu větru do vozu,
  Nedokážu se vyrovnat se zlým stárnutím!
  
  Z krásky se stává podivín
  A hrdina nám bledne před očima!
  Jakékoli teď odporné počasí,
  A v noci zmítaný divokým strachem!
  
  Ale že neexistuje žádná spása, nevěřím,
  Člověk je schopen se s Bohem hádat!
  Stát se věčnou přátelskou rodinou,
  Takže cesta byla snadná do kopce!
  
  Staré ženy teď nebudou mít vrásky,
  Nechme stáří potupně ustoupit!
  A člověče, pokrok je mocný syn,
  Dívá se na vrchol života jasným pohledem!
  
  A bude nekonečná krása
  Dny budou plynout jako plná řeka!
  Objeví se lidská laskavost
  Vždyť srdce se stane čistým, ušlechtilým!
  
  Věř, že přijde nové potěšení,
  V průběhu let moudrost přibude!
  Led se přece v mladém těle neusazuje,
  Jako školák, který se dychtivě učí za pět!
  
  Značka nahoře, no, podívej,
  Zkoušku budete opakovat, minimálně stokrát!
  A můžete jíst koláče s chutí s medem,
  Tak se teď staň starou holkou!
  A Agripina to vzala a skočila, zkroutila se ve vzduchu. Její nálada se poněkud zlepšila.
  Kmotřička si myslela, že by bylo možné adoptovat Vitalika Akulova, čímž se stal svým dědicem. Nicméně , zda se s ní chlapec-génius chce dělit o moc. A ano, má děti.
  A dát dítěti jeho dědictví? Ano, je to nereálné. Otázkou však je, jak toto výkonné zařízení zachytit?
  Agripina se rozhodla nechat zázračné dítě vše dokončit. A na poslední chvíli jej deaktivujte pomocí spících odpalovačů plynových granátů. Za co, a vyslal tým vojáků speciálních jednotek, kteří měli na své oběti čekat v záloze.
  Tento plán byl jednoduchý, ale mohl být nejúčinnější. Navíc byly granátomety nejmodernější s počítačovým naváděním a zvýšenou rychlostí.
  A plyn působil téměř okamžitě, také nejnovější vývoj. A speciální jednotky byly selektivní a dobře vybavené. Agripina tedy doufala, že vše půjde bez problémů a mezer . Přesněji řečeno, bude to v pořádku.
  A zachytí tu nejmocnější instalaci, která jí dá moc nad celou planetou.
  A pak se otočí. Postaví si pyramidu nad Everestem a mnoho různých pomníků a soch.
  A všechny hlavy ostatních států budou nabodnuty na kůl. Už je nebude potřebovat.
  A děti budou celý rok chodit bosé a po patách je budou mlátit holemi.
  A to je jen začátek. Co jen Agripina ještě neudělala cool.
  Je to vynalézavá dívka .
  A pak začala kmotřička mafie zpívat;
   Že člověka nelze nijak omezit;
  Jeho touha stát se všemohoucím Bohem...
  Takže středem vesmíru je jedna Země,
  Poslouchat všechno v tomto světě existence.
  
  Jeden tah štětcem , to je vír galaxií,
  Jsou v něm hvězdy šarlatového máku, planety jako sedmikrásky!
  Vždyť Bůh Stvořitel v člověku nepolevil,
  Nechce být malým hmyzem!
  
  Všichni můžeme vytvořit takový zákon,
  Jaký bilion parseků v čokoládě!
  Naše mysl, tornádo sopek, je rozhořčeno,
  Věda dovedla své druhy k odměně!
  
  Nemůžu uvěřit, že byly časy
  Když jsme byli jen divoši
  Když oheň a déšť jsou zlé,
  A lvy a tygry jsme nazývali králi!
  
  Když se pluh ohnul jako křivá paluba,
  Otrok ryl zemi těžkou motykou!
  Pak jsme zalévali šťavnatou louku,
  nás sužovalo jakoby napořád!
  
  Věda, ty jsi matka,
  Našel příležitost učinit myšlenku nesmrtelnou!
  Můžeme směle trhat legie,
  A surfujte po obrovském vesmíru!
  
  Dosáhli jsme toho, že Pán,
  Sám jsem na to asi nemohl přijít!
  Máme supermaso z princeps plazmy,
  A v hlavách kvasarů je síla a moudrost!
  
  Svou cestu začal s obyčejnou zbraní,
  Zpočátku mohl stromem jen hýbat.
  Ale stalo se z toho něco chladnějšího než kov,
  Zahojení rány během okamžiku!
  
  Nyní jsme lidé, kmen supermanů,
   Schopný udělat nemožné!
  Vyřešit jakýkoli problém,
  Není pro nás těžké změnit vesmír!
  
  Ale pokud chceš, můžeš se opravdu stát Bohem,
  Služte jako pes beze strachu člověku!
  Koneckonců, naše Rusko je nad síly superkrysy ,
  Nebuďte její pálkou na hranici století!
  Agripina zpívala a vztekle dupala svou těžkou, silnou nohou a zavrčela:
  Nestarám se o lidi
  Chci velet...
  I ti nejdůležitější lidé
  Nechám tě spadnout!
  A jiskřila svým smaragdovým a zároveň safírovýma očima.
  Pak jsem poslouchal zpravodajství. Zatím nic zvláštního. Taliban postupuje na sever. Ruské jednotky, kterých je v Tádžikistánu málo, ustupují. Je pravda, že se snaží bombardovat a provádět raketové údery.
  Na Ukrajině jsou boje dost kruté. Protože, vždycky. Zajímavou zprávou je, že prezident podle všeho zrušil svá jednání. Také zřejmě zdravotní problémy. Tím lépe bude mít Agripina více šancí stát se novou královnou. V tom případě samozřejmě, pokud instalace kluka nefunguje.
  Ve skutečnosti to nemusí fungovat v globálním měřítku. Pak sama kmotra půjde na prezidentský úřad Ruska.
  Ve skutečnosti si s Agripinou není radno zahrávat. Je to velmi cool dáma. A její bosé nohy lámou betonové desky a lámou klády.
  Agripina vyskočila a začala tančit. Najednou se chtěla pohnout. A ukažte svou zdatnost.
  Je to vlastně prvotřídní bojovnice. Proč nebije kluky.
  Jsou tu teenageři, kteří dělají karate a můžete na nich cvičit údery.
  Agripina zakřičela:
  Karate , karate, kočár,
  Buďte jako těsto ve fólii!
  Po tom, impozantní žena předvedla své dlaždicové abs!
  Albina vystoupila na speciálním prstenu. Byla jen v bikinách a člověk mohl ocenit její extrémně mohutnou a velmi svalnatou postavu.
  Je nejen s pevnými a vyrýsovanými svaly, ale také opálená, skoro jako černoška. Ne každý muž se postaví proti takovému válečníkovi.
  Tady je kmotra mafie dala signál. Do ringu vběhl asi čtrnáctiletý bos. Agripina ho začala bít rukama. A abych nevypnul vědomí, ale že to bylo velmi bolestivé.
  Mafia warrior zpíval:
  Neměj s klukama slitování
  Zabijte je bastardy ...
  Jak rozdrtit štěnice
  Udeřit jako švábi!
  Když chlapce pořádně porazila, vyhodila ho z ringu.
  Vzlétlo a zhaslo.
  Pak vyběhl ven, blýskající se holými podpatky, další pohledný a svalnatý teenager.
  Agripina mu dovolila kopnout do lisu, který má ženská hrdinka jako brnění. A pak ho začala bít. Navíc bez přemýšlení to vypnout údery, aby měl chlapec více modřin a boulí.
  Dokonce zasténal bolestí. A Agripina to zahodila. Třetího chlapce knokautovala ranou do hlavy. Potom zpívala:
  Jsem ta nejděsivější žena na světě
  A nemůžete uniknout, věřte mi, záchod !
  Poté se rozesmála.
  Kmotřička mafie vzala čtvrtého chlapce a hodila ho do ringu. Pak zvedla a připevnila jeho ruce k provazům. A udělal znamení:
  - Pro mě husí peří!
  Rozhodčí jí daly požadované .
  Agripina začala chlapce lechtat na patě. Začal se smát a chichotat.
  Kmotřička mafie zpívala:
  Rád si s klukem hraju na schovávanou,
  Rád si s klukem hraju na schovávanou!
  Počítejte znovu do deseti!
  Miluju hádanky!
  Miluju hádanky!
  Ale najít, neztratit!
  Poté začala chlapce na holé podrážce lechtat ještě důrazněji.
  Tom nebyl zraněn a zasmál se. Zábava je samozřejmě zajímavá. Je to také mučení.
  Agripina si vzpomněla, jak v mladé kolonii také lechtala vězeňkyni. A lechtala tak dlouho, až ztratila vědomí. Můžete se vlastně lechtat k smrti. A to je skutečně mučení beze stopy.
  Obzvláště příjemné je vystavovat mu krásné dívky a chlapce. Divím se, že to policii nenapadlo dřív. Ve skutečnosti to nemůžete dokázat a neexistují žádná vnější zranění. I když možná faktem je, že mezi ty, kteří mohou poskytnout užitečné informace, policie často nedostane krásné ženy a chlapce.
  lechtání omrzelo a chlapce vyhodila z ringu. A páté dítě se pokusilo posunout její holou patu do solar plexu. Kmotřička lehce zaváhala a minula velmi bolestivou ránu. Co ji zkroutilo. Chlapec ji začal bít rukama v rukavicích po hlavě.
  Agripina odpověděla a dítě vyletělo hlava nehlava z ringu.
  Poté to hrdinskou ženu omrzelo.
  A sestoupila, posadila se na pohovku a začala klikat na počítači.
  Vypadá to, že jsou na něm hry. Technologie skutečně ušla dlouhou cestu.
  A ve válečné hře si můžete vybrat obrovské karty a dlouho sekat ve strategii.
  začala Agripina a cvakala na klávesnici. Tady ji čeká ještě hodně práce. Ale samozřejmě, že kmotra použila cheat kód. A otiskněme vojáky velkou silou a energií. Včetně nádrží. Od trpaslíků až po supertěžké a dokonce i pozemní bitevní lodě.
  Nicméně i taková hra, kmotra mafie brzy omrzela.
  I když, když tanky jedou v pevné zdi a vše, co jim stojí v cestě, je spáleno ohnivými proudy, vypadá to velmi krásně.
  Agripina si pomyslela, mohli nacisté vyhrát druhou světovou válku? V zásadě šance určitě měli. První velkou Hitlerovou chybou bylo zastavení tanků pod Dyukerem. Pokud by byli Britové odříznuti, bylo by zajato několik set tisíc vojáků. A pak by možná Churchill přijal nabídku Německa na mír. A kdyby to nepřijal, šance na dobytí Británie ve čtyřicátém roce by byla mnohem větší. Převedením leteckých továren na třísměnný provoz bylo také možné vyrobit více letadel a vyhrát leteckou bitvu o Anglii.
  Stejně jako vylodění vojsk by to bylo docela reálné i v listopadu 1940. To znamená, že Němci promarnili spoustu příležitostí.
  Mimochodem, proč Hitler neposlal vojáky do Afriky už v roce 1940? Tehdy bylo možné zmocnit se celého Středomoří a dokonce obsadit Blízký východ.
  Němci samozřejmě mohli dobře zabránit porážce Italů v Řecku a v zimě ho obsadit vojsky. Pak by s největší pravděpodobností v Jugoslávii nedošlo k protiněmeckému povstání. A v tomto případě by Němci 15. května 1941 zaútočili na SSSR. A mohli mít čas dobýt Moskvu před podzimním táním a strašlivými zimními mrazy.
  A stálo to Němcům za to zaútočit na SSSR? Možná by bylo lepší vzít Británii se všemi jejími koloniemi? V tomto případě mělo Německo nadbytek ropy plus pracovní sílu, suroviny a koloniální divize.
  I když by možná Stalin mohl zaútočit jako první. Nyní, když Rusko zaútočilo na Ukrajinu, a to provedl opatrný, jak se běžně věří, prezident, už to nevypadá jako fantazie Suvorova -Rezuna . Stalin, to je skutečně krutý a krvavý tyran, který zastřelil své přátele a příbuzné. A mohl by se také rozhodnout zaútočit.
  O to jasnější je, že po dobytí Británie a jejích kolonií by SSSR již neměl šanci vyhrát opotřebovací válku.
  Takže se samozřejmě může stát cokoliv. V každém případě Fuhrer zahájil válku se SSSR, protože měl již velmi kluzké šance. Ale Rudá armáda, nepřipravená na obranu a málo vycvičená, plavala. A šance tu stále byly.
  Ani po porážce Němců u Moskvy nebylo vše ztraceno.
  Pokud by Japonsko vyhrálo bitvu o Midway, a ona by ji měla vyhrát, protože její jednotky byly lepší než Američané ve zkušenostech a bojovém výcviku a nebyly horší v síle. Ale kvůli několika nehodám bitvu vyhráli Američané.
  Rommel měl také šanci dobýt Egypt a porazit anglické jednotky, pokud se nezastavil poté, co dobyl Tolbuk. A konečně, na východní frontě mohli Němci dobýt Stalingrad v pohybu, kdyby Hitler osobně nedal rozkaz obrátit 4. tankovou armádu na jih ve směru na Kavkaz. Němci díky tomu ztratili dva týdny drahocenného času a Rudé armádě se podařilo vybudovat obranu u Stalingradu.
  Nebýt těchto akcí, pak měla Třetí říše šanci vyhrát společně s Japonskem.
  Po Stalingradu mohli Němci možná v nejlepším případě dovést válku k remíze. I když Hitler pokračoval v kosení . Jednou z jeho chyb byla hromadná výroba velmi drahých, ale ne přesných střel FAA. Neospravedlňovali se, ale absorbovali spoustu zdrojů Třetí říše.
  Ano, a možná bylo tryskové letectví v té době příliš drahé a hrubé a také se neospravedlňovalo. Můžete vyjmenovat spoustu Hitlerových chyb.
  Zejména přesun ekonomiky na vojenskou základnu začal s velkým zpožděním až ve dvaačtyřicátém roce. A totální válka byla vyhlášena až ve čtyřicátém třetím. A univerzální pracovní služba byla zavedena až ve čtyřicátém čtvrtém.
  A kdyby byla ekonomika postavena na válečný základ v roce 1940, všechno by bylo jinak.
  No, Němci by vyhráli, kdyby Agripina nebyla kmotrou. A nejspíš by někde pracovala jako otrokyně na poli, bosá a v roztrhané tunice. Pokud by ovšem neexistovalo otroctví. Je možné, že Hitler, o kterém se někteří domnívají, že měl Parkinsonovu chorobu, by brzy padl a vstoupil by někdo umírněnější a liberalizoval nacismus.
  Existovala například Římská říše - velmi krutá. Pak ale císař Caracal udělil všem jeho obyvatelům římské občanství. Ale Římané ve skutečnosti nebyli andělé. Sám Hitler rád srovnával Třetí říši s Římem. Přes veškerou svou brutalitu vytvořili Římané mocnou kulturu.
  Agripina na monitoru opět vytočila laboratoř, kde pokračovaly práce na vytvoření zbraní hromadné hypnózy.
  Viditelnost nebyla moc dobrá.
  Kmotřička se zeptala se zlým úsměvem:
  - Studna? Mohou něco udělat?
  Šéf tajné policie Fatrušev odpověděl:
  - Snažíme se. Ale je plný různých virů. Tenhle kluk je prostě ďábel a dokáže něco takového!
  Agripina zpívala:
  Fatruševe , dlouho jsi plaval svou myslí,
  Zamiloval jsem se do tebe...
  Teď se mi líbí ten ďábelský chlapec
  Chci se s ním kamarádit!
  Šéf tajné policie poznamenal:
  - Tohle není tak docela dítě, ale teenager. A kluk, který to dělá.
  Agripina poznamenala:
  - Taky dělám spoustu věcí! A teenagerů se nebojím!
  Fatrušev přikývl.
  - Samozřejmě, skvělé!
  Kmotřička se zeptala:
  - A jak se cítí prezident?
  Šéf tajné policie se zeptal:
  - Prezident které země?
  Agripina odpověděla s úsměvem:
  - Rusko!
  Fatrušev pokrčil rameny a odpověděl:
  Evidentně je unavený. Možná, i když je to pečlivě skryto, stačil mikroúder . Chápete, takové přemrštěné náklady!
  Kmotřička se zasmála.
  - Ano, a další miliony Ukrajinců každý den proklínají ze všech sil! To se určitě projeví na vašem zdraví!
  Šéf tajné policie se zeptal:
  - Věříš v sílu kletby?
  Agripina poznamenala:
  - Slyšeli jste o indické kletbě amerických prezidentů? Ti, jejichž funkční období začíná nulou?
  Fatrušev přikývl.
  - Ano jistě! Dokonce o tom mluvili v televizi. Ale možná je to jen náhoda!
  Kmotřička poznamenala:
  - Když jsou více než dvě náhody, toto už nejsou náhody! Takže nějaká síla tam je!
  Šéf tajné policie přikývl a poznamenal:
  - Prezident již delší dobu vykazuje známky Parkinsonovy choroby. Takže mu vlastně stejně moc času nezbývalo. Co chceš na jeho místě?
  Agripina agresivně zavrčela:
  - Do toho ti nic není!
  A s úsměvem zpívala:
  Chci se vznášet jako orel sám nad světem,
  Září jako jasná hvězda...
  Být svatým idolem lidstva,
  A nikdy se nerozluč s mocí!
  . KAPITOLA #19
  Práce pod vedením Vitalika pokračovaly. Chlapec si byl stále jistější v konečný úspěch. Zvlášť když energie gravitonů proudila z různých míst planety Země. Bylo to něco jako kreslený film o náctiletých mutantních želvách ninja, kde se pár padouchů také snažilo získat moc nad planetou Zemí. Pravda, tady to byl pár teenagerů, kteří byli navenek krásní.
  A jejich cíle se zdají být ušlechtilé. Například skoncovat s válkami, hladomorem, nemocemi, kriminalitou a v dlouhodobém horizontu i stářím.
  Takže to není úplně jasné.
  Albina, ovládající generátor, poznamenala:
  - Doufám, že chápete, jak velkou odpovědnost má vláda?
  Geniální chlapec souhlasně přikývl.
  - To samozřejmě chápu!
  Dívka-hrdinka sarkasticky poznamenala:
  - Teoreticky tomu samozřejmě rozumíte!
  Vitalik pokrčil rameny a poznamenal:
  - Prezidenti se také nestávají učebnicemi. Tak to nějak vymyslíme! Nakonec už povstání nebude možné.
  Albina poznamenala:
  - Pokud jsou závady v elektronice? O tomhle jsi nepřemýšlel?!
  Geniální chlapec přikývl.
  - Opravím to. A ty mi pomůžeš.
  Dívka hrdinka poznamenala:
  - Pokud se celé lidstvo bude skládat z poslušných zombie, kromě jednoho páru - vy a já, pak je to pro civilizaci velmi nebezpečné.
  Vitalik se s úsměvem zeptal:
  - Proč je to tak?
  Albina logicky odpověděla:
  - A jestli se zblázníme nebo se nám něco stane. Na Zemi si představte, jaká noční můra může přijít!
  Geniální chlapec svraštil obočí a poznamenal:
  - V tomto případě je nutné něco vymyslet. Možná vytvořit něco jako naše klony. Pokud je to vyšší moc, zaujmou naše místo!
  Dívka-hrdinka pokrčila rameny a odpověděla:
  - No ... To nemusí být nejlepší cesta ven. Zvláště pokud je klon tak skvělý jako vy. Navíc zdánlivě složitá zvířata, jako jsou primáti a lidé, nelze klonovat vůbec!
  Vitalik se s úsměvem zeptal:
  - Odkud tato informace pochází?
  Albina pokrčila rameny a odpověděla:
  - V každém případě musí klon ještě vyrůst. A nebude nikdo jako ty. Snad jen povrchní podobnost.
  Geniální chlapec přikývl.
  - Uklidněno!
  A pokračoval v práci. Ve skutečnosti chtěl brilantní Vitalik zachránit lidstvo. A z globálního oteplování, z válek a z jiných neštěstí.
  Svého času Spojené státy a Severní Korea téměř rozpoutaly jadernou válku. A nyní se svět kvůli Ukrajině potácí na pokraji jaderné války. A kolik lidí zemřelo a stalo se invalidními kvůli koronaviru?
  Můžete si také vzpomenout na druhou světovou válku, kolik krve se v ní prolilo. Včetně civilistů.
  Vitalik zlomyslně poznamenal:
  - Musíme vytvořit jedinou říši na světě. A uvidíme. Bude možné, Albino a já, založit dynastii. Navíc s moderní technikou to není nic těžkého. Udělejme to tak, abychom měli miliony dětí!
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Ano! Nyní je to docela možné. Zejména uměle.
  Geniální chlapec přikývl a pokračoval:
  - Děti si zvyknou na nový systém a poslechnou mě a moji rodinu i bez hypnových vln . A pak poletíme ke hvězdám a prozkoumáme další planety. Na Marsu pokvetou i jabloně. Stejně jako na jiných planetách. Mám v plánu ovládnout Jupiter se vší jeho šílenou gravitací.
  Albina přikývla a zazpívala:
  Snílku, volal jsem ti
  Ty a já jsme velmi cool pár!
  Jsi chytrý, můj chlapec je skvělý,
  Jen ty máš hodně divokou jízdu !
  Geniální děti pokračovaly v tvrdé práci.
  Práce měly být dokončeny v nejbližších hodinách. Agripina byla také netrpělivá. Opravdu chtěla moc nad světem. Přirozeně ne proto, aby prospíval lidstvu, ale proto, aby si vládl sám. A doslova si libují v jejich síle. A měla plány.
  Ve skutečnosti jedna planeta Země nestačí. Proč si nepodmanit celý vesmír? To by bylo taky fakt super. Kolik hvězd je ve vesmíru? Vědci říkají: sto sextilionů! Pro zloděje, jako je ona, to rozhodně nestačí. Agripina zpívala a odhalila své velké a kousavé zuby:
  - Moje ambice neznají hranice,
  Jsou plné snů pošlapat svět...
  Takové v hlavě vrtošivého zloděje,
  Musí to být dcera Satana!
  A Agripina, jak se směje. Pak nařídila hrát americký fotbal: tým chlapců proti týmu dívek. Tohle je taky trochu legrační. Myslel jsem, že Američané vlastně prohráli válku ve Vietnamu. A SSSR měl Afghánistán. A také vlastně prohrál , i když ne ve vojenském smyslu toho slova. A teď válka s Ukrajinou. Tohle je brutální bratrovražedný masakr.
  A znovu, poučení z historie nešla použít .
  Agripina s povzdechem zpívala:
  Ale proč,
  Je nemožné žít v mysli!
  Ale proč,
  Život nás nic nenaučí
  Ale proč,
  Nemůžeš nikomu věřit
  Ale proč!
  Ale proč!
  Proč bratr zvedl ruku na bratra,
  Ale proč,
  Střílí smrtící kulomet
  Ale proč,
  Krev smáčela mladíkovi tvář,
  Ale proč!
  Ale proč!
  Pak si Agripina všimla, že je příliš sentimentální, a vztekle řekla:
  - Pověsím a přesadím všechny!
  Pak trochu zatlačí z podlahy na její pěsti. Pak přikázala chlapci, aby se posadil na její ramena. Přisedl si silný asi patnáctiletý teenager. A mocná žena s ním začala dělat kliky. A její dech byl tak silný.
  Chlapec poznamenal:
  - Jsi velmi silný!
  Agripina dodala:
  -Také chytrý!
  A vycenila zuby. Po klikách dělala mocná žena i tisk. Pak si dala na ramena velkého puberťáka a začala se hrbit.
  Takže se udržela ve formě. Přikrčená si pomyslela, že moc nad světem je přece sladká. Ale co když zabije geniálního chlapce a pak se jeho vynález vymkne kontrole? Bylo by hezké podmanit si toho zázračného chlapce. Udělejte z něj submisivního otroka, aniž byste ho připravili o genialitu! Ale jak toho lze dosáhnout? Možná pozvat některého ze silných hypnotizérů?
  Je však hypnóza tak silná? Hypnotizér nepřevzal moc nad světem.
  Agripina dostudovala a šla si zaplavat do bazénu do vedlejší místnosti.
  Vitalik mezitím pokračoval v práci. Jedním z nápadů bylo vytvořit ochranné pole k odrážení úderů. Pokud by dejme tomu někdo odpálil hypersonickou střelu. Přesto moderní technologie umožňují udeřit na dálku. Chlapec pracoval tak, že z něj dokonce začal stékat pot.
  Albina zpívala pro živost:
  Udeřme silněji, zatáhněte pevněji!
  Vybudujeme, věřím, komunismus,
  A jen nahoru, ani krok dolů!
  A ozve se dětská a veselá píšťalka!
  Vitalik naštvaně poznamenal:
  Už nejsme děti! Máme před sebou velkou misi. Není to ono!?
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, možná ano. Ale musíme tomu rozumět ... No, o čem jiném mluvit!
  Chlapec naštvaně řekl:
  - Dost z nás chatování a hádek,
  O různých drobnostech...
  Musíme to vybudovat
  Stát po staletí!
  Hrdinná dívka souhlasila:
  - Tady máš naprostou pravdu!
  A krása také nabrala na obrátkách... Ještě je toho hodně co dodělat. Už je červen, což může vyvolat podezření, že se nedostavili na školní zkoušky.
  Kromě Agripiny dostala pár informací i FSB. I tam upozornil na podivné jevy. A co je možné, poškození chytrých telefonů, iPhonů , mobilních telefonů a tabletů nějak souvisí s fenoménem chlapce, který všechny v kasinu nutil k poslušnosti.
  Ředitel FSB vše oznámil prezidentovi. Ale dostal mrtvici z přepětí. Navíc ne mikro, ale velmi vážné . Nastala tedy zapeklitá situace. A bezpečnostním složkám premiér nevelí.
  Bylo nutné vzít za to zodpovědnost. Ale úředníci nějak ztratili zvyk projevovat iniciativu. Ale pro každý případ byly speciální jednotky vytaženy a byly také připraveny. Signál k útoku na laboratoř mohl následovat každou chvíli.
  Takže nad Vitalikem Akulovem a jeho týmem a vlastně se stáhly mraky.
  Oba mu ale zatím do práce nezasahovali. Možná i ředitel FSB tušil, že tento objev dá moc nad světem. A pak bude možné stát se diktátorem a neposlouchat prezidenta, který se stal příliš bolestivým a nervózním kvůli válce a neúspěchům v ekonomice a na bojišti.
  Ředitel FSB byl navíc obviněn z neschopnosti zabránit válce proti Talibanu, kterou Rusko nepotřebovalo. Afghánští mudžahedíni ale neznali jiný život, než jak bojovat. A svět je doslova udusil. Expanze zvenčí byla tedy přirozená. No, Američané je tlačili. Je ale také jasné, kdy zaútočit, když ne hned, když jsou ruce Ruska spoutány válkou s Ukrajinou.
  Ale ředitel FSB byl obviněn: prý nedokázal Taliban přesvědčit, kdo by měl být naverbován nebo koupen. Tím spíše je tedy lepší chopit se moci nad světem sám, než se s někým dělit!
  A jsou tu i další hráči. Například policie. Mohou také sklouznout. I když se zdá, že mafie má vše pod kontrolou. Situace tedy vypadá jako pevně stlačená pružina. Ale jaké příležitosti se objevují - zcela vzít lidi pod kontrolu!
  Agripina se cákala v bazénu. A správně, aniž by to opustila, začala pít šampaňské a jíst ananas.
  Mocná žena zpívala:
  - Destrukce je moje vášeň,
  Nad planetou bude moc...
  Zničíme všechny nepřátele
  Určitě vyhrajeme!
  A šploucháme. Bylo to pro ni zábavné a vtipné. A nálada se zvedla.
  Bylo by hezké takhle vzít celou planetu a naklonit ji. A mít hodně velkou parádu. A všichni muži, chlupatí a páchnoucí , se promění v krásné kluky.
  A rozkaz je bít klacky po patách. A pak spálit podrážky ohněm. A dívky také.
  A zapálit si hruď.
  Agripina zuřivě zpívala:
  Avadon kletba stoupá
  Avadon a mrtvé pluky
  Mad avadon vede
  Avadone - nech toho!
  Je to totiž čert nejvyšší kategorie. A pokud začne všechny zabíjet, pak ji nic nezastaví.
  Agripina dokonce přemýšlela o tom, že by se po převzetí moci stala bohyní? Navíc s velkým písmenem, oznamujícím, že Ona stvořila vesmír. Bylo to ještě mnohem chladnější a výkonnější!
  Agripina se tedy mohla otočit a na její počest postavit mnoho chrámů se zlatými kopulemi! A do těch, které jsou, umísťují své portréty a jejich děti. A tak se za ni musí všichni modlit a zapálit svíčky. A padli na kolena.
  To by bylo skvělé a cool!
  Agripina zvedla z vody holou, půvabnou nohu. Chlapec na chodníku si klekl a políbil ho na patu.
  Agripina zavrčela:
  Takhle tě zmlátím !
  A smějte se, a dokonce s takovým smíchem, jako šílená. A její nálada, obrazně řečeno, je tak veselá a odvážná. Samozřejmě, že nemůžete argumentovat proti někomu, jako je ona. Tohle smete každého.
  Agripina zpívala a vyceňovala zuby:
  Nebudeš mi věřit
  Nebo možná nechápeš...
  Pode mnou je to ještě strašnější než v Dantově pekle!
  Shodím jadernou bombu, jsem na hvězdné lodi,
  Vynášení nebe ve cvalu!
  A mafiánská kmotra udeřila chlapce holým, kulatým podpatkem po nose. Vykrvácel a upadl do bezvědomí.
  To je vskutku kmotřenka mafie, která nezná hanbu ani slitování!
  Agripina se začala bavit tím, že házela jehly holými prsty na rybách, které plavaly v bazénu. Pak ji hodila tak, že se jehla zabodla do chlapcovy holé podrážky. A doslova křičel ukrutnou bolestí.
  Kmotřička mafie zapištěla:
  - Jestli budeš plakat, zabiju tě!
  A Agripina s chutí zpívala:
  Oh, jak víte, jsme žhaví lidé,
  A my nemůžeme snést něhu telat...
  Rádi jíme, ale telecí mrtvoly,
  Milujeme porazit lidi, porazit kýble!
  A kmotřička mafie, jak chce.
  A chce, dokonce velmi, ničit a kazit .
  Jednoho dne mučila dívku.
  Agripině se to také líbilo. Dokonce zpívala:
  Co ode mě očekáváte , holky,
  Věř mi, nikomu to neřeknu...
  Váš hlas je velmi hlasitý
  A brzy vás všechny uškrtím!
  Kmotřenka mafie se znovu rozesmála. Vzpomněla si i na herní strategii. Zejména v ní, aby se vybíraly daně, byla potřeba policie, soudy a dokonce i popravčí. A pak by se dobře vybíraly daně, které by doplňovaly státní pokladnu.
  Agripina zasyčela:
  V pokladně bude pořádek
  bude mi ctí...
  Peníze nepotřebují slova
  Peníze nepotřebují slova
  Peníze milují účet!
  A znovu vzala a hodila jehlu. Zasáhlo to služku do hrudi a přimělo ji křičet. Karmínová, lepkavá krev postříkaná.
  Agripina zakřičela:
  Nechte řeky krve
  Vodopádová vlna...
  Nechte je sténat bolestí -
  Tak to potřebujete!
  Poté se Agripina konečně dostala z bazénu. A začal hrát na notebooku.
  Měla notebook s velmi velkou a tenkou obrazovkou. A mladá žena začala znovu vyvíjet strategii. Tentokrát pouze historické .
  Hraje za Hitlera s cílem dobýt celý svět. Ale samozřejmě nejprve zapnutím cheatu. A likvidovat spoustu peněz a zdrojů.
  Poté zaútočila na Polsko, již vyzbrojené: "Tygry", "Pantery" a "Lvy". Poslední tank ve skutečné historii existoval pouze v projektech. A pak byly tyto impozantní stroje sebrány a pošlapány jako rytířské klíny.
  Mají aerodynamické tvary a velmi dlouhé kmeny. A polské zbraně jsou úplně bezmocné.
  I když to není nijak zajímavé, je tak snadné vyhrát. Ve skutečné historii však Hitler porazil Polsko pouze se šesti divizemi lehkých tanků. A boje trvaly jen dva týdny.
  Agripina se už nezačala zmocňovat Francie, ale stiskla tlačítko: strategické rozhodnutí. A celá Evropa, včetně Švýcarska, převzala kontrolu.
  A zaútočil na SSSR a vrhl do bitvy impozantní tanky řady E, proudová letadla a létající disky s laminárním proudem. A vypadalo to opravdu skvěle.
  Agripina se dívala na pohyb tanků E-100 , ze kterých létaly granáty jako hrachy, a zpívala:
  - Vojáci jsou připraveni, madam,
  Všechny zničíme!
  Zaútočím takhle
  A já vám ukážu smrtící dárek!
  Prohnal se hurikán!
  Válka je samozřejmě zajímavé zaměstnání. Zvláště pokud je válka konkurenční a není jednostranná. Zde však sovětská vojska nové, modernizované armády Třetí říše nemohou klást vážný odpor.
  Agripina to vzala a s úsměvem zazpívala:
  Válka, válka, válka
  Nezbláznit se! Nezbláznit se!
  Satan vládne, Satan vládne!
  Špatná suma! Slabá suma.
  Takové je její vyznání.
  Agripina si stále neodepřela potěšení z ničení nepřátelských elektronických vojáků a vybavení, když prošla jednou bránou. A nakonec hodila na Moskvu pár atomových bomb. Výbuchy jsou také krásné.
  A byla spokojená. I když nemusí být zajímavé bojovat s podvodným kódem, hlava nefunguje.
  Ale je to snadné a není třeba se namáhat!
  Agripina se podívala na vlastnosti tanků. "Maus" -3 vypadal velmi impozantně a docela dokonalý stroj. Který je schopen se vyrovnat s IS-7.
  Kmotřička mafie ještě střílela.
  Pak jí přinesli pizzu s proteinovým koktejlem. A Agripina to s potěšením spolkla. A cítil jsem se povznesený.
  Poté jsem na svém notebooku zapnul trhák.
  Byl tam film: Star Wars -13. Jedná se o ruský remake amerického televizního seriálu. Také zajímavé. Po smrti hvězdy smrti si císař Palpatine, jehož tělo shořelo v dole, zachoval duši. A dokonce se stal mentálně ještě silnějším, v kontaktu s temnou silou v jejích samotných hlubinách.
  Poté se duch císaře Palpatina přestěhoval do krásného blonďatého klonu. A stala se novou vládkyní vesmírného impéria.
  I po smrti druhé hvězdy smrti měl císař desetkrát větší sílu než rebelové, takže hvězdné války pokračovaly.
  Luke Skywalker byl de facto vůdcem povstání, ačkoli mu formálně velela jiná žena.
  A tak říše přešla do protiútoku rebelů. A císař čelil Luku Skywalkerovi . Nevěděl, že ta okouzlující blondýnka je černý Sith, nejmocnější v historii těchto temných čarodějů.
  Dohodli se na meči. Luke bojoval dobře, ale ještě nebyl dostatečně zkušený ve znalostech moci. A císař v těle samice ho udeřil bleskem a vypnul jeho vědomí. Luke Skywalker je zajat.
  A rebelové byli poraženi.
  A moc říše byla posílena ...
  Obecně platí, že v Rusku bylo mnoho na straně Palpatina. Ve skutečnosti je diktátor-imperátor lepší než prohnilá demokracie. Navíc v dobách republiky to bylo plné chaosu.
  Není moderní Rusko říší? A stále se snaží expandovat. I když ne příliš obratně.
  Agripina poznamenal:
  - Ano, demokracie... Nikde není skutečná. Leda na západě, i když králové nejsou králové a nahraditelní!
  A vycenila zuby, které má jako kůň, a průvan.
  Film o hvězdných válkách byl samozřejmě s vesmírnými bitvami.
  Nechyběl ani Wookiee a další.
  Dokonce se blýskl i Jabbův zástupce, který zaujal místo šéfa galaktické mafie.
  Celkově vzato byl remake dobrý. Agripina si ho mimochodem objednala sama. Tedy vyrobit produkt po svém.
  Kmotřička mafie vydala:
  - Všechno na světě je moje! A Jedi také!
  Císař byl skutečně mocná, svalnatá dívka v bikinách nebo v přiléhavém obleku, podle situace. A taky někdy naboso, někdy v botách.
  Obecně, a to řekne i specialista na psychologii, je nahoty na plátně příliš mnoho, není tak vzrušující, jako když je zabudována do děje, a navíc je dramatická.
  V dobrém filmu by se tedy měly ukázat i bosé nohy žen, aby to fungovalo pro děj.
  Například, pokud princezna ztratila boty, pak za trest a opravdu se jí to nelíbí. A chodit naboso po pichlavém povrchu bolí. A ona trpí, stydí se a může být chladné, nepříjemné cítit se jako žebrák.
  To je samozřejmě mnohem vzrušující, než když se dívka jen tak prochází bosá po pláži nebo chodí po domě nebo když je v létě prostá selanka.
  Agripina poznamenala: extrém je zajímavý. Jako když dívka není zcela dobrovolně nucena se rozloučit se svými botami. Je to jako scéna ve filmu, kde je oběšen partyzán. A chodí bosa ve sněhu. Nohy herečky by navíc měly být půvabné a sexy, aby bylo příjemné se na ně dívat. A je třeba je ukázat zblízka, načervenalé a tak dojemné od chladu.
  A krásná musí být samozřejmě i samotná herečka. A to vše pomalu, do hudby. A bosé nohy krásky stoupají po schodech lešení...
  Agripina sponzorovala některé filmy. Zejména o Jeanne Conde , která zabila Marata.
  Agripina neměla ráda klasickou adaptaci. A nařídila odstranit ruskou verzi. A Jeanne v tom byla, samozřejmě, blondýna.
  A samozřejmě musela být mučena. A jak? Sofistikovaný. Přece se nesluší, aby revolucionáři mučili své oběti. Ano, mučení je v rozporu se zákonem. Ale aby nebyly žádné stopy, proč nezkusit tykání.
  Koneckonců je nutné, aby zradila své komplice a kdo ji poslal.
  Jeanne byla svlékána a lechtána pštrosím peřím . A holé paty dívky a pod podpaží. No a chlapi ji taky tlapali , takže panně by to bylo hodně trapné.
  Jeanne se smála, dokud neztratila vědomí. Můžete lechtat dívku k smrti.
  A tělo je zobrazeno velmi krásné, svalnaté a svůdné.
  Poté byla Zhanna dále mučena. A také nenápadně zvlhčujete pokožku vodou a na krátkou vzdálenost, skoro až dojemnou, nesete rozžhavenou žehličku. Bolí a zároveň nezanechává žádné stopy. Zvlášť, když to uděláte s holkou holou podrážkou. A také mučení sofistikované.
  Ale Jeanne samozřejmě všechno vydržela a vzala na sebe veškerou vinu.
  Poté na ni čekala gilotina. A téměř nahá byla vedena Paříží k její popravě. Pouze jedna košile, takže nohy jsou otevřené. A to tak, že si srazila bosé nohy do krve.
  A tak dále až do lešení. Ukázalo se, že je to nádherný obrázek. Pak už to není tak zajímavé, když jim useknou hlavu.
  Tyto úpravy scénáře provedla sama Agripina. A ukázalo se, že je to dobrý obrázek. Pravda, bylo to omezené.
  Agripina poznamenal:
  - Mistrovské dílo mistrovských děl!
  Kino je obecně choulostivá sféra. Můžete na tom vydělat velké zisky. Zde zejména filmová adaptace Spartaka od Jana. Můžete si také užít trochu chuligánství se scénami mučení a neřesti. A více v armádě dívek různého stupně nahoty.
  A kluci samozřejmě také bojují - jako bez toho.
  Agripina začala znovu cvičit, tentokrát bicepsy se skládacími činkami.
  Mocná žena zpívala:
  Zhluboka se nadechněte, otevřete náruč
  Nespěchejte, tři nebo čtyři...
  Veselost, milost a plasticita,
  celkové posilování,
  vystřízlivění po ránu ,
  Pokud je ještě naživu, gymnastika!
  A Agripina vyprskla smíchy. Vysockij se jí líbil. Měl vtipné písničky. Typ - mám flám ze samoty!
  Byl to zpěvák, který udělal dojem, a to nemalý. I když se mu nedá říkat hezký a je středně vysoký. Agripina však neměla ráda velké muže. Jen se jí líbilo být vyšší a větší než silnější pohlaví.
  Proto byla tak často obklopena teenagery. Posmívala se jim, jak nejlépe uměla.
  Sama Agripina je velká žena, a pokud jí muž přišel vyšší než ona, rozzlobilo ji to.
  Jako například málem objednala vraždu Nikolaje Valujeva. Jeho výška pro ni byla urážkou.
  Současný prezident Ruska se zdá být nízký, i když nazývat trpaslíkem je přehnané.
  A zdá se, že dostal mrtvici a navíc vážnou. To Agripinu potěšilo, protože to zvýšilo šance na zvolení. I když je tu samozřejmě i premiér.
  Vůbec se jí nelíbil: holohlavý, velmi nepříjemný muž s břichem, který měl vlastní mysl.
  Agripina zpívala smutným tónem:
  Budujeme nový svět
  A popřít minulost...
  na trůnu -
  Směšné a vulgární!
  sedni vstaň
  Sedni si, vstávej!
  Když se neshodneme
  Začněme střílet!
  Oko za oko,
  Krev za krev!
  A tak v kruhu znovu spěcháme!
  Agripina to zpívala a myslela si: ten Lenin je svým způsobem zajímavý. Ne jako současný komunistický vůdce, který je navíc velmi starý a nudný. Jak chybí v politickém životě Vladimíra Volfoviče.
  Ano, to je skutečně velmi velká ztráta. Svět se stal nudnějším. Ale někteří byli ve skutečnosti unavení a posadili se.
  Agripina to vzala a zazpívala:
  Už mě nebaví se zpovídat
  Pít na procházku a přísahat zlo...
  A namočit kozy pro věc,
  A utápět se v knockoutu!
  A utápět se v knockoutu!
  Mladá žena znovu vzala jehlu a znovu ji vypustila. Odletěla a zasáhla chlapce do holeně. Chlapec zakřičel.
  Agripina zasyčela:
  - Bang Bang! Udeřil jsem a dal chlapci do obličeje !
  , KAPITOLA #20.
  Konečně konstrukce generátoru a výkonná instalace pro záření hypnózy na celou planetu spolu s řídicím počítačem skončily. Zbývá jen doplnit silové pole.
  A Vitalik se do toho pustil se zvláštním zápalem. Ještě neoznámil, že je vše připraveno ... Několik dní bez spánku ale chlapce i jeho partnerku vyčerpalo. Bez spánku se neobejdete. Vitalik předstíral , že není vše připraveno a usnul. Silové pole je téměř připraveno, ale ještě není správně nastaveno. A chlapi mohou být zahřátí . Šéf FSB a kmotra a policie ale čekají na konec práce. Vitalik je navíc chytrý a nechal své a Albiny hologramy v pohybu a zdá se, že děti stále pracují a samy se uchýlily do reflektoru a nejsou vidět.
  A teď Vitalik znovu vidí nádherný sen.
  Chlapec Akulov a hrdinka Albina ve velkém městě. Je to jako Moskva, ale z doby třiadvacátého století. Tohle je budoucnost, za dvě stě let. Město se samozřejmě rozrostlo. Mrakodrapy vypadaly jako hory a byly velmi barevné. Mají i exotické podoby , například barevná zmrzlina ve zlatém skle. Nebo třeba sedm želv stojících na sobě, v platině.
  Byly tam i budovy , které vypadaly jako hudební nástroje, jiskřící něčím krásným.
  A ve vzduchu se řítila četná letadla nejrůznějších forem. Většina z nich má opravdu tvar slzy, nebo jako mořské ryby zlaté ploutve.
  Ano, a postavy blikaly v letu. Byli tam dospělí i děti. A všichni dospělí, velmi mladého vzhledu, ne starší než šestnáct let.
  A na chodníku jsou také plastové. Malé děti po něm skákaly, dupaly bosýma nohama a pak vylétly jako pingpongové míčky.
  Vitalik s úsměvem poznamenal:
  - Nádherný svět!
  Albina souhlasila:
  - Ano, vtipné a slušné na zázraky!
  Chlapec a dívka kráčeli po zrcadleném, reflexním povrchu. Jejich nohy byly bosé jako děti. A cítil , že je lechtají vibrující vlny.
  Před nimi byla vidět grandiózní fontána, která vyrazila vysoký proud jeden a půl kilometru vysoko a ten se nesl vzduchem, jiskřivý diamanty. A samotné sochy , které se v kompozici fontány třpytily jakýmsi zvláštním, neznámým kovem, který byl mnohem jasnější než zlato a třpytil se všemi barvami duhy.
  A samotné sochy měly krásný tvar a byly dojaté.
  Vitalik přikývl.
  - Nádherný objev! Toto je fontána - chladnější než Peterhof!
  Albina řekla s úsměvem:
  - Svět světlé, chladné budoucnosti!
  Chlapec a dívka trochu přistoupili. Albina byla o tolik vyšší než Vitalik, že by si někdo mohl myslet, že jsou matkou a synem. Zejména v této budoucnosti neexistovali žádní starší lidé, a dokonce ani dospělí. Lidé získali věčné mládí a muži se mohli radovat, že nemusí ztrácet čas zbytečným nepříjemným holením.
  Na některých budovách futuristické Moskvy byly zlaté a platinové pruhy. Hořely také zářivé billboardy o velikosti až kilometru, na kterých byly zobrazeny skvělé karikatury.
  Letadla , která byla opět ve vzduchu, byla nejen krásná a pestře barevná a ladně tvarovaná, ale také voněla drahým francouzským parfémem, nebo možná ještě příjemněji .
  A povrch čtverců byl jako zrcadlo, teplý a přitom se třpytil. Když na ni vstoupily holé podrážky teenagerů: chlapce a dívky, pak se objevily ladné, téměř dětské stopy. Která zářila různými barvami, jakoby nakreslená fixy. A pak zmizeli.
  Albina řekla s úsměvem:
  - Stejně jako v zámku sněhové královny!
  Vitalik zavrtěl hlavou.
  - Ne! Je teplo a svět je plný barev!
  Přiletěl k nim mladý muž a dívka. Byli velmi krásní, ale jejich tváře byly namalované jako kresby na dortu.
  Mladík se zeptal dětí:
  - Odkud jsi?
  Vitaly odpověděl:
  - Z Moskvy!
  - Proč chodíš?
  Albina odpověděla s úsměvem:
  - Chtěl bych si koupit letadlo! Kde jsou vaše obchody?
  Dívka, která byla vedle mladého muže, se zasmála a odpověděla:
  - Obchody, které nikdo nepoužívá! Existuje síť Hypernet a prostřednictvím ní je vše dodáváno zcela zdarma!
  Vitalik tweetoval s úsměvem:
  - Jak velkého pokroku bylo dosaženo?
  K nepředstavitelným zázrakům...
  Vše se stalo zcela zdarma
  Jen s užitkem opatrně!
  Mladý muž s úsměvem poznamenal:
  - Víš, jak se podobá našemu Bohu! Možná jsi jeho syn?
  Chlapec se zasmál a odpověděl:
  - Ne! Neznám svého otce! Ale jestli je to Bůh, tak se nebudu divit!
  Dívka s úsměvem řekla:
  - V našem světě není na žádném vzhledu nic překvapivého! Tělo můžete změnit pomocí speciálního programu v Hypernetu. Jen lidé to dělají zřídka, protože v matici hry Hypernet to lze provést obvykle s mentálním úsilím a okamžitě. A pokud se změníte ve skutečnosti, už vás nebudou poznávat. Ano, a potřebujete povolení od Ministerstva lásky.
  Albina byla překvapená:
  - Ministerstva lásky?
  Dívka vzhlédla a řekla:
  - A zdá se, že nejste z naší říše! Možná v máte problémy s pamětí!
  Vitalik zavrčel:
  Jsme cestovatelé časem!
  Mladý muž poznamenal:
  Jestli tohle není vtip, tak...
  Ve stejné vteřině se kolem nich objevil tucet krásných dívek v oranžových kombinézách. A namířili pár skvělých vychytaných kulometů.
  Vitalik zavrčel:
  - Přišli jsme s mírem!
  Albina tweetovala:
  - Jsme ještě nezletilí, nestřílejte na nás!
  Dívka s červenými vlasy a uniformou řekla:
  - Neublížíme ti! Jde jen o to, že nemáte nanoboty a musíte zjistit, odkud jste přišli!
  Vitalik zavrčel:
  - Z velblouda!
  V tu chvíli na dvojici zasáhly zelené, široké paprsky, jemně a bez bolesti a vypnuly vědomí.
  Vitalik neměl čas nic vidět a přemýšlet, protože se opět ocitl v jasné paměti.
  Spolu s Albinou visely v průhledu prostor . Kolem nich byl jako modrý opar. A přitom ani nehnout malíčkem.
  Před nimi se objevila velmi krásná dívka s nádhernými ramenními popruhy as vlasy ve všech barvách duhy.
  Zaštěbetala:
  - Provedli jsme analýzu a zjistili jsme, že jste z Moskvy v roce 2023. Otázkou je, jak jste se k nám dostali? A dále to vypadá, že nejste snadný pár! Počítač říká, že jste možná Všemohoucí a Matka Boží té doby!
  Vitalik zvolal, její hlas bylo slyšet:
  "Je to tak ... Vypadá to, že budu v budoucnu vládnout této říši!"
  Dívka se otočila a sladkým hlasem odpověděla:
  - Nic nevylučujeme! Ale Všemohoucí je nyní v hyperkapitálu Ultravillians , a tohle je sousední galaxie! Musíte mu být doručeni, a pak se rozhodnou, co s vaším párem udělat!
  Albina poznamenala:
  "Ale nemůžeme se zabít v minulosti, ne?"
  Dívka poznamenala:
  - Je na Bohu a Matce Boží, jak se rozhodnou! Zatímco váš vzhled je velkým tajemstvím před ostatními! Právě teď budete posláni do Ultrababylonu pod velkým doprovodem a naložíte nulovou vesmírnou kapsli. Abyste se při letu nenudili, vaše vědomí v supermatici Hypernet si bude moci užít hry pro každý vkus! Rozuměl jsi?
  Vitalik odpověděl:
  - Hrajte ve dvacátém třetím století - co by mohlo být lepší!
  Albina řekla s úsměvem:
  - Taky to mám rád!
  Dívka se široce usmála a mávla rukou. A růžová, jemná vlna zasáhla Vitalika a Albinu.
  Chlapec a dívka byli ve městě. Už není tak zářivá a barevná jako Moskva dvacátého třetího století. A asi na konci dvacátého století.
  Obrovský dinosaurus plácal ulicemi na zadní nohy, dotýkal se ocasem sousedních domů a ničil je. Také se mu tlapky buď prodloužily, nebo naopak zkrátily, což lidem způsobilo zkázu a smrt.
  A rozběhli se na všechny strany. Všechny to však byly děti ne starší dvanácti let. Chlapci a dívky utekli. Někteří z nich byli v policejních uniformách. A ani jeden dospělý, dokonce ani puberťák.
  Ozval se příjemný ženský hlas:
  - Zastavte dinosaura a zachraňte děti!
  Albina se s úsměvem zeptala:
  - A jak to udělat?
  Hlas odpověděl:
  - To je taková hra! Myslete na sebe!
  Vitalik pokrčil rameny a zazpíval:
  - No tak, zachránce ,
  Proměňte se v sanitní švihadlo!
  Albina se usmála a zeptala se:
  - Jak se máte?
  Chlapecký génius odpověděl sebevědomě:
  - Dříve nebo později bude mít hra v křoví rady a piana. Zde je několik příkladů!
  A mladý válečník s holými prsty na nohou vzal a zvedl kus dlaždice z chodníku a hodil jej do vysoké budovy. Úlomek pod obloukem vyletěl a zasáhl základnu. Obrovská konstrukce se zakymácela a vší silou se chopila a zhroutila se na dinosaura. Togo se prudce otřáslo a monstrum se začalo hroutit.
  Albina s chutí vrčela:
  -Tohle je opravdu rytířský tah!
  Vitalik se zasmál a odpověděl:
  - Možná tah hřebce!
  Dinosaurus , rozdrcený budovou, to vzal a rozpadl se na spoustu žvýkaček a bonbónů. Děti , které toto město obývaly, se okamžitě vrhly na pamlsek. Sandály, tenisky se blýskaly a někteří měli holé podpatky.
  Bylo tam hodně hluku.
  Vitalik zpíval s úsměvem:
  Dětství je nádherné období
  Je to hezké, pro kluky zábava...
  Blíží se skvělá hra
  Čmáráme deštěm ze stroje!
  Albina poznamenala s ještě širším úsměvem:
  - Pojďme si čmárat!
  Pak viděli další dva darebáky . Byla to monstra, jedna s hlavou kance a druhá s nosorožcem. S divokým řevem se vrhli k páru Albin a Vitalik.
  Chlapec hvízdl prsty.
  Jeden ze semaforů zavrávoral a zřítil se na hlavu nosorožce. Zasadil drtivou ránu a omráčil násilníka.
  Vitalik cvrlikal, skala, zuby:
  - Ránu, ránu, další ránu,
  Další zásah a...
  Chlapec bosý superstar ,
  Hodí horní střih!
  Albina se zachichotala a zavrčela:
  - Svatá válka
  Holky jsou dvojnásob cool!
  Bojovník s prasečí hlavou vytáhl z batohu laserovou pistoli a začal střílet.
  Chlapec a dívky uskočili na stranu. Albina hodila holým podpatkem banánovou slupku. Proletěla kolem a přistála pod botou stíhaček s prasečí hlavou. Proletěl kolem a zřítil se, prorazil kamennou zeď a uklidnil se .
  Vitalik s potěšením zpíval:
  - Skláním se nad zaměřovačem a rakety spěchají k cíli! Další běh vpřed!
  Albina v sobě cítila velmi destruktivní impulsy. A dupejme holýma, opálenýma dlátovýma nohama, takže asfalt vibruje a praská.
  A z prasklin začaly létat sladkosti, čokolády, porce zmrzliny, žvýkačky, lízátka a mnoho dalšího. Jak skvěle a zábavně to všechno vypadalo.
  Vitalik řekl:
  - Je to opravdu chutné mňam !
  Dívky chtěly něco říct, ale přiběhl dav dětí a pojďme popadnout všechna tato jídla. A dychtivě je pohltit!
  Albina tweetovala:
  - Řekněte alespoň děkuji!
  Děti se zastavily a sborově zařvaly:
  - Děkuji!
  Vitalik řekl s úsměvem:
  - To je skoro boží!
  Dívka-hrdinka chtěla dát vtip, ale krajina se náhle změnila. A skončili na zasněžené hoře. Z ní jako z odrazového můstku se sjížděli chlapi a děvčata.
  A bavili se...
  Vitalik a Albina jako mávnutím kouzelného proutku měli na nohou také lyže. Chlapec i dívka se rozběhli s divokým skřípěním.
  Vitalik zpíval s úsměvem:
  Duše pórů úžasné krásy,
  Za vlast bojoval bojovník mezi hvězdami ...
  Koneckonců, odvážné sny se staly skutečností,
  Armáda zlých nepřátel se nebála!
  Albina mrkla a ironicky poznamenala:
  - Mezi hvězdami stejně!
  Vitalik se zasmál a poznamenal:
  - Ano!
  A chlapec se začal odrážet klacky ze sněhu. V posledních letech zimy nepotěší. A lyžování u Moskvy bylo hloupé. A jak jinak probíhaly zimní olympijské hry v Soči?
  Jeden z chlapců na paralelní dráze se zeptal:
  - Chceš dobrodružství?
  Albina odpověděla:
  - Samozřejmě ano! Samozřejmě ano! Samozřejmě ano!
  A před nimi se objevilo několik ledních medvědů. A teď mají Vitalik a Albina v rukou samopaly.
  Chlapec a dívka jsou odhodláni bojovat. A pak zmáčknou spoušť a vyletí z kmenů jako vodopád, velmi hořící a ostré, ničivé proudy.
  Vitalik si všiml , když viděl, jak kulka zasáhla ledního medvěda do zadku a vypustila fontánu krve:
  - Všechno je úžasné a cool!
  Albina přikývla a zazpívala:
  Někde na světě
  Kde je pořád zima...
  Medvědi se třou o osu,
  Kolem zemské osy!
  Vitalik odpověděl:
  - Jdeme po nich!
  A vypálil další várku kulek. To jsou tak skvělí a cool bojovníci.
  A proražení lední medvědi padli. A pak se proměnily v něco velmi chutného a jedlého. A to byly koláče, pečivo a spousta všeho bohatého, se smetanou a voňavými.
  Albina řekla s úsměvem:
  - Ty jsou opravdu skvělé. mňam !
  Vitalik poznamenal:
  - Opravdu miluješ slovo mňam ! Ale to většinou říkají malé děti, ale my jsme ještě dost staří a už jsme toho stihli naskládat spoustu!
  Albina s úsměvem přikývla.
  - Souhlasit! Ale dětmi zůstáváme navždy, jen roky se mění!
  Chlapec a dívka znovu skočili a společně s lyžemi se stočili do kotrmelců. A znovu zpívali:
  Co bylo za ohlédnutím ,
  Nebuďte líní poznat sami sebe jako dítě...
  Protože spousta let utekla, utekla,
  Úsměv, úsměv, úsměv!
  Vitalik mrkl na Albinu a poznamenal:
  - Legrační příhoda!
  Dívky se zeptaly:
  - V jaké?
  Chlapec odpověděl:
  - Dostal jsem se do budoucnosti, kde jsem se zmocnil moci nad světem a vládnu už dvě stě let. A pak se objeví můj dvojník z minulosti a vyvstává otázka - co s tím?
  Albina pokrčila rameny a odpověděla:
  - Nic! Dejte svému dvojčeti planetu a ať žije šťastně až do smrti!
  Vitalik s pochybnostmi poznamenal:
  "Co když si myslí, že ho vyzvou na trůn?"
  Dívka pokrčila rameny a zeptala se:
  - Chceš to zpochybnit?
  Chlapec pokrčil rameny a odpověděl:
  "Lidé ve vesmírném impériu jsou docela šťastní!" Všechno je v pořádku a nevidím důvod, proč bych měl bojovat o moc. Koneckonců ne muž pro moc, ale moc pro muže!
  Albina zapískala:
  - Ach, jak vznešené! jsi rytíř?
  Vitalik logicky poznamenal:
  - Spíš ne! Rytíři dodržovali pravidla slušnosti pouze ve vztahu k sobě a nevolníci nebyli považováni za lidi! A záleží mi na blahu každého člověka!
  Hrdinská dívka mrkla a zaštěbetala:
  Široká je moje rodná země,
  Je v něm mnoho lesů, polí a řek...
  O žádné jiné zemi nevím.
  Kde člověk tak volně dýchá!
  Chlapec Genius řekl:
  - Celá, hvězdná říše!
  Opět ve kterém se krajina změnila v matrixu.
  Chlapec a dívka byli nyní v příkopu. Toto bylo viděno jako hra z historické střílečky. Jako druhá světová válka. Jen tanky, které se pohybovaly po poli, byly poněkud odlišné. Například je viditelný "Lion", který se ve skutečné historii nikdy nedostal do série. A abych byl upřímný, "Lev", i když silný tank, ale jeho bojová účinnost je pochybná. S hmotností 90 tun je pouze lépe chráněn v čelním pancíři věže než Tiger-2 a má 105milimetrové dělo. Silný, ale méně rychlopalný než Tiger. Ale tady je tento tank přítomen. A spěchá svou kolosální silou.
  A střílejí po něm zbraně. Krásné dívky v krátkých sukních as holýma nohama pobíhají kolem děl.
  Nabíjejí děla , kterých je až sedm.
  A jsou tam tři tanky Lev. Zdá se, že je to málo, ale neexistuje způsob, jak je prorazit v čele.
  Komsomolka se obrátila k Vitalikovi a zeptala se:
  - Jste průkopník?
  Chlapecký génius odpověděl sebevědomě:
  - Ne! Nikdy nebyl!
  Dívka se překvapeně zeptala:
  - A proč?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Protože jsem z jiné doby!
  Další dívka poznamenala:
  - Nemůžeme proniknout do Lví nádrže. Naše 76mm dělo je příliš slabé!
  Albina zde zasáhla:
  - Nestřílejte na německý tank!
  Komsomolka se s úsměvem zeptala:
  - A proč ne?
  Hrdinská dívka odpověděla:
  Protože je to jen hra! A neproniknutelné tanky musíte porazit jiným způsobem než střelbou z děl!
  Komsomolští válečníci se sborově zeptali:
  - A jaká krása!
  Albina vykřikla:
  - Zpěv!
  A zpívala slavíkovým hlasem a zbytek nezvedl po :
  Hvězda vlasti je dána Pánem,
  Věřte mi, je zářivější než Slunce!
  Jsi moje rodná země -
  Vězte, že srdce bije smutkem!
  
  Ve vás jsme členové Komsomolu jako orli,
  Rozdrtíme nacisty a smeteme šrot!
  Podařilo se nám dokonce na Jupiteru,
  Pěstujte ovoce - neuskutečnitelný ráj!
  
  Venuše je místo pro lásku
  Na Marsu je pocit válečníka nejvyšší!
  Lámeš řetězy zla, pochybností,
  Bůh chce přece dělat to nejlepší !
  
  Zničte kosmický tlak
  Chytíme bradu silným hákem!
  Nepřítel bude rozdrcen silou světa,
  A Junkers byl sestřelen obyčejným dětským lukem!
  
  Zarovnání jedna - vezmi a vyhraj,
  Jiný výsledek znát nemůžeme!
  A netrháš říšského vlka,
  Dostaňte bajonet do obličeje od bojovníka !
  
  A bajonet ti nebude vyhovovat do budoucna,
  Do buldozeru přidáme dynamit!
  Tak rychlý let
  Když proletář udeřil kladivem!
  
  Další tah uběhne jako hurikán
  A koncovka bude vítězná!
  Koneckonců, naše zuřivost je šílená sopka,
  Masakr na bastardovi, hrozná kočka!
  
  Chytili jsme klíšťata v Berlíně,
  Paříž je pod ruskou vlajkou svobodná!
  Jsme dcery vlasti a synové,
  Když hodujeme, jíme med s chutí!
  
  Foggy Albion je nyní jako bratr,
  New York dostal jako koláč na podnose!
  Naše červená, šarlatově zbarvená vlajka máku,
  Pod ním jsou všichni lidé se svobodou šťastní!
  Dívky zpívaly a tři lví tanky se proměnily ve velké nadýchané dorty pomalované růžemi. A z nich vycházelo velmi silné a chutné aroma.
  Pak se ale za nimi znovu objevilo auto. Tentokrát ještě výkonnější a těžší myši. Jejich rychlost je nízká, ale palebná síla a brnění jsou přes střechu.
  Albina se zeptala členů Komsomolu:
  - Zazpíváme si znovu?
  Kapitán dívky poznamenal:
  - Je opravdu možné to vzít s hrdlem?
  Vitalik zpíval:
  Píseň nám pomáhá budovat a žít,
  A spolu s písní v okřídleném letu ...
  A ten , kdo kráčí životem s lyrou,
  Nikdy, nikdy nezmizí!
  Jedna z komsomolských dívek poznamenala:
  - Proti tomu nemůžete namítat!
  Albina potvrdila:
  - Že jo! Nebo chcete něco jiného?
  Komsomolky vrazily projektil do závěru a vystřelily silou. Přeletělo, narazilo do nádrže a skočilo zpět jako hrášek.
  Dívčí kapitán řekl:
  - Ano, je to těžké!
  Vitalik přikývl.
  -Tak zpívejte!
  A tak začali bojovníci a chlapec s velkým nadšením vystupovat;
  Sláva sovětské vlasti je velká -
  Jsme hodni věřit, budeme touto slávou!
  Porazíme krutého nepřítele v bitvě,
  V zájmu ruské, nejzářivější síly!
  
  Co zpívá ve vlasti ,
  V srdci poctivého, bosého průkopníka!
  Spěcháme jako pták k letu,
  Jak svatá se stala naše víra!
  
  Automaticky, věř mi, velký bratr
  A granáty nejsou vůbec zbytečné!
  Pokud jste odvážní, pak výsledek
  Bude, navzdory tomu, že jsi kluk!
  
  Pioneer je nafoukaný a drsný...
  Ale úsměv Boží nás osvěcuje!
  na světě je mnoho zlých es ,
  Chtějí zničit místo v ráji!
  
  Fašistický šakal k nám táhne tlapy,
  Chce vyrvat dítěti srdce!
  A jeho prasata se šklebila,
  Ať dostane hlasitou facku!
  
  Tanky "Tygři" jsou "boty",
  Nemotorný - strašně hranatý!
  A ty před nimi neutečeš,
  No, raději si připravte granáty!
  
  Vytvoříme takový svět, věř mi,
  Kde budou miliony šťastné!
  Dravá šelma uteče do doupěte,
  Položíme odporné legie!
  
  Červený prapor bude zářit
  Je v něm svaté jméno Ježíš!
  Složte pionýrskou zkoušku za pět -
  Být slavný - vaše Rusko!
  
  Ale ta zkouška není u tabule -
  Bude se muset odevzdat ze zákopu!
  Šedivé vlasy spěchají k chlapci ve whisky,
  Zemřel přítel - teď truchlit u hrobu!
  
  Co je to spodina té zatracené války,
  Ani zvíře není hoden být nazýván!
  A horda neví, jak se udržet
  I když Adolf je někdy vtipnější než šašek!
  
  Víme, že nesmíme ustupovat,
  Průkopníci se navždy bojí někoho jiného!
  My kluci jsme věrně přátelští,
  A morálně věřím, že ne mrzáci!
  
  Dokončíme slavný pochod v Berlíně,
  Vždy jsme věřili, věděli, jak bojovat!
  A hned jsem chytil náramnou odvahu,
  PKK v útěku v batohu!
  Komsomolské dívky zpívaly a obrovské nádrže Maus se proměnily v obrovské pokrmy šumivého zlaceného jesetera s přílohou.
  A také velmi chutné.
  Albina se chichotala a zpívala:
  - Jaký druh nádobí, jaký druh nádobí,
  Vezměte si to všechno s sebou...
  Škoda, že se často nehádáme
  Živí se, aby zabili!
  Vitalik se smíchem poznamenal:
  - Ano, takové hry jsou! Jako pro velmi malé děti!
  Komsomolka logicky poznamenala:
  - Dětství člověka nikdy úplně nepřejde!
  . KAPITOLA 21
  Děti génia se probudily. A naštěstí se jim nic nestalo. Vitalik znovu zaujal silové pole a dokončil jeho úpravu. Zbývá méně než hodina práce . Geniální chlapec uvnitř něco zkroutil a překládal nejrůznější čísla a informace z jednoho disku na druhý. Aby ani sebemenší šance nemohla zabránit dobytí televizní věže Ostankino. A je tam tak výkonná anténa, že bude možné brát hypershort hypnózy pod kontrolou celé planety Země. A vládnout mu jako žádný jiný císař v historii lidstva.
  Dokonce pravděpodobně Čingischán, i když by získal nesmrtelnost, by si stěží dokázal podrobit celou Zemi. A Vitalik a jeho přítelkyně k tomu měli blíž než kdy jindy.
  Agripina se mezitím také třásla netrpělivostí, opravdu chtěla dát rozkaz k útoku na vojáky kriminálních speciálních jednotek. A její nálada se ukázala jako mimořádně bojovná.
  Mladá žena pozvala čtyři vysportované mladíky , aby jí udělali sportovní masáž a povzbudili její mocné tělo před velkými činy. Vždyť jaké to je stát se vládcem celé Země, dostat příležitost převést ty nejodvážnější fantazie do reality.
  Například milion krásných chlapců najednou mlátí gumovými obušky na holých patách.
  Agripina zpívala:
  Jsem žena skutečný poklad,
  Ve skutečnosti opravdové monstrum!
  A předla rozkoší , když ji masírovali svalnatí a velmi silní mladí muži. Tady je potěšení.
  Ředitel FSB také ztuhl v očekávání. Trochu však litoval , že by se mohlo ukázat, že získat moc je příliš snadné, a velká lžíce mu trhá ústa.
  Zdá se, že prezident Ruska spadl komu , a to skutečně rozpoutalo ruku speciálních jednotek. Jen tam je také ministr ministerstva vnitra a ten má k tomuto objevu také své názory a touhy. A také vytáhl své elitní jednotky.
  Nastala extrémně napjatá situace. Jako by nad planetou Zemí visel skutečný meč.
  Vitalik konečně doladil poslední detaily. Albina mu v tom pomohla. Krásná, mocná dívka zpívala:
  - Nepřátelům se nevzdáme,
  jointa nedám, věřte mi...
  Umíme to prostě skvěle
  Jsi chladnější než Van Dam!
  Vitalik přikývl s nepříliš sebevědomým pohledem:
  - Můžeme!
  Albina se zeptala:
  Proč jsi tak nejistý?
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Měla by na mě dopadnout kolosální odpovědnost. Takže sbohem dětství, potěšení, zábava. Místo toho se musíte točit jako veverka v kole!
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Chceš-li žít - umět točit!
  Návrh byl již sestaven a připraven. Silové pole také. Vitalik však pro každý případ naskenoval oblast a chytré telefony. A pak zjistil, že je obklíčen velkými silami. Zde i kriminální speciální jednotky a speciální jednotky FSB a policejní jednotky. Je to, že ministerstvo obrany nestačí. Ale mají také své vlastní problémy. Musíte tedy bojovat na dvou frontách na Ukrajině a v Tádžikistánu s Talibanem. Kde jsou před speciálními operacemi v Moskvě.
  Vitalik se rozhlédl po povrchu. Připojeno ke komunikaci speciálních sil. Bylo zřejmé, že se shromáždila značná síla. Chlapec je mohl sledovat vlna chytrých telefonů, mobilních telefonů a vysílaček. A kódování nezasahovalo do takového génia, jako je Vitaly Akulov.
  Geniální chlapec zašeptal Albině:
  - Čekají tady na nás!
  Dívka hrdinka poznamenala:
  - A co jiného jste mohli čekat! Důkladně jsme se rozsvítili!
  Vitalik řekl:
  Prozřetelnost sama nám dává moc nad světem. Koneckonců, mohli nás dobře zakrýt ve snu, ale nešli do útoku. A nyní jsou všechny trumfy na straně našeho páru!
  Albina poznamenala:
  - Celá armáda je proti nám! Myslíte, že to zvládneme?
  Chlapecký génius odpověděl logicky:
  - Chceme ovládnout svět, ale s některými speciálními silami si neporadíme!
  Hrdinská dívka zpívala:
  Věřím ve vítězství našeho páru,
  Koneckonců, bojovníci jsou skvělí z nějakého důvodu!
  Vitalik odpověděl:
  - Nejen v geniálním podnikání, ale i pracovitosti!
  Poté chlapec vzal holými prsty nohy svých dětí, vzal a zmáčkl tlačítko start a nasměroval radar hypnowave kolem domu , ve kterém se laboratoř nacházela.
  Geniální chlapec zpíval:
  - Svět kolem nás je jako písek,
  Bůh ho opustil...
  I když svět kolem je krutý
  Chci konat dobro!
  Albina zavrčela s úsměvem:
  Ano, ale ne vždy dostanete to, co chcete!
  Vlny se rozestoupily a Vitalik řekl s úsměvem:
  - Nyní se v hlavách trojité armády vytvořila zóna dravců. Můžeme jim dát jakýkoli příkaz. Nebo spát, zpívat nebo tančit!
  Dívka hrdinka navrhla:
  - Ať nás doprovodí písněmi do Ostankina!
  Chlapec-génius přikývl , položil dlaň a v duchu dal jednu. Do dvora přitom vjel velký nákladní vůz. Zázračné dítě znovu zavelelo. A lidé, kteří předtím pracovali, konstrukci na sebe nasadili, zvedli a odnesli do auta.
  Vitaly poznamenal:
  - Když jsou ve stavu transu, mohou používat svaly na sto procent! To znamená, že lidé pod hypnovými vlnami mají mnohem více příležitostí než jen tak!
  Albina se chichotala a zpívala:
  - Dobře, všechno bude v pořádku! Všechno bude v pořádku, já to vím! Ničím své nepřátele!
  Hrdinská dívka mrkla na svůj protějšek. Silná rostlina byla nabita. Na ní seděl geniální chlapec a vysoká dívka .
  Teď můžete jít.
  Legrační, teenageři seděli sami a řidič také řídil auto v hlubokém transu.
  A Vitalik vydal rozkaz ... Vojáci různých jednotek vyšli z ulic a přepadli se, začali se řadit do průvodu. Dělali to chytře, ale zároveň tak nějak mechanicky.
  Bylo mezi nimi i pár desítek dívek.
  Albina poznamenala:
  - Je tu velká, dalo by se říci armáda!
  Vitalik se chichotal a zpíval:
  Přední bojovníci - haldemariny ,
  Je život špatný nebo dobrý!
  Jedna plachta a duše!
  Jedna plachta a duše!
  Lidé a armáda jsou sjednoceni !
  Bojovníci , kteří se seřadili, také zpívali, něco zastaralého:
  Unie nezničitelných svobodných republik,
  Nebyla to hrubá síla, co se shromáždilo, ne strach!
  Ale dobrá vůle osvícených lidí,
  A moudrost, světlo, rozum a odvaha ve snech!
  
  Obyvatelé Ukrajiny jsou sjednoceni s Ruskem,
  Jsme bratři-Slované navždy přátelé!
  Ať je Pán oslaven vyšším jménem,
  Všechny národy světa jsou svatá rodina!
  
  Sláva vlasti, naše svobodná,
  Přátelství národů je podpora navždy!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Přece pro jednotu prostého člověka!
  
  Otevřeli jsme cestu do vesmíru lidem z celého světa,
  Fašismus je zničen, pokrok je povýšen!
  Změřme slavné míle mezi hvězdami,
  Pro nás Všemohoucí zemřel a znovu vstal!
  
  Ve vesmíru není žádný duch Ruska silnější
  Ukrajinci, jsme bratrem našich srdcí!
  Sloužíme vlasti, silnější, nebo spíše,
  Chlapče, vezmi do pěsti kulomet!
  
  A budeme chránit a rozšiřovat vlast,
  Dejme oceán nekonečné lásky!
  Pod vlajkou bezmezného Velkého Ruska,
  Nechte mé potomky dovádět smíchy !
  Bojovníci pochodovali a zpívali. Dívky byly s nimi. Vitalij nařídil dívkám, aby si sundaly boty.
  A bojovníci se blýskli nahými, velmi svůdnými podpatky.
  Vitalik se Albiny zeptal:
  - No, jak jsme na tom se ctí, pochodujeme sem?
  Hrdinská dívka odpověděla:
  - Dokonce velmi čestně!
  Chlapec Genius řekl:
  - Brzy nám bude celý svět ležet u nohou! Budeme vládnout celé planetě, ale zároveň musíme svou sílu používat moudře!
  Albina uvedla:
  - Na jednu stranu je to pravda! Ale na druhou stranu, co budeme dělat například se zločinci?
  Vitalik logicky poznamenal:
  - Do jisté míry jsme také zločinci! Hlavně já, včetně toho, co teď děláme a budeme dělat!
  Hrdinná dívka souhlasila:
  - Za jedno poškození videokamer byste měli být...
  Chlapecký génius zavrčel:
  - Co bys rád?
  Albina tweetovala:
  - Tlučte klacky na paty!
  Vitalik se zasmál a poznamenal:
  - Je to možné, dokonce i teď!
  Moskva je velké město a než se dostanete do Ostankina, uplyne hodně času. A vojáci se opět zvedli a zpívali;
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra, pekelné sny!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Musel jsem utíkat dopředu, byli jsme bezradní,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem průkopník, který je nyní zvyklý na utrpení,
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak v zemi zahynuli synové země !
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Ten fašismus jsme rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  
  Nejvyšší ocenění Star of the Hero -
  Sám Stalin, věřte mi, předal!
  Řekl: je třeba si vzít příklad z lidí , jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezměte si, kleště, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  Písnička nebyla špatná, samozřejmě Vitalik dal instrukce zpívat jen tak. Být s duší a mimo krabici. A kolem Moskvy a auta se rozcházejí různými směry a ustupují budoucímu císaři planety Země. Vitalij si dokonce myslel, že by bylo hezké mít korunovaci. Koruna je skutečně velmi dobrým symbolem nejvyšší moci, stejně jako žezlo a jablko. I když císař planety Země potřebuje něco grandióznějšího.
  zeptala se s úsměvem Albina, bosý chlapec v šortkách, kterého všichni poslouchali jako nejvyššího Boha:
  - Umíš zpívat od srdce?
  Vitalik řekl:
  - Nebo pro duši?
  Hrdinná dívka se zasmála a odpověděla:
  - Vaše duše je poklad!
  
  
  
  Hrozné zprávy, v kruté válce,
  Dívka, ta, která se navždy zamilovala!
  Vhozen do úst, ďábel-Satan,
  Kde je Hospodin: spravedlnost a milosrdenství?!
  
  Panna Nataša šla bosa,
  Ale klepali na prašné cesty!
  Koneckonců, za hříchy, které vytékaly pramenem,
  Náhodou pochodovala do zámořských dálek!
  
  Brzy na jaře jsem se vydal na cestu,
  Nohy jsou tak modré od zimy!
  Nemůžeš kousnout ani kousek masa,
  Jen kývněte v jinovatky smrku!
  
  Takže po cestě plné kamenů,
  Dívčí nohy byly sraženy do krve!
  A napříč Ruskem, kolem lidí,
  Strana města králů Jeruzaléma!
  
  Kavkazské hory, hřebeny ve sněhu,
  Ostré kameny píchají do podrážky!
  Ale živil ses silou země
  Vybral jsem si obtížný hadždž do města Božího!
  
  Letní poušť, zlé slunce,
  Jako dívčí nohy na pánvi!
  Svaté město není daleko
  Každý nese nekonečnou zátěž!
  
  Tam u hrobu Boha-Krista,
  Panna v prosbě sklonila kolena!
  Kde je velká míra hříchu,
  Z čeho čerpám sílu ve spravedlnosti!
  
  Bůh jí řekl a svraštil čelo,
  Samotná modlitba tento svět nezmění!
  Rusko je předurčeno vládnout po staletí,
  Správně, služte jí, aniž byste požadovali peníze!
  
  Panna přikývla: Věřím v Krista,
  Vybrali jste si Rusa jako spasitele světa!
  Budu šířit pravdu o tom všem,
  Ježíšovo poselství: Bůh modla!
  
  Cesta zpět byla snadná a rychlá,
  Bosé nohy jsou silné!
  Bůh s milostí natáhl ruku,
  Svaly a vůle jako z oceli!
  
  A ty jsi vstoupil do armády
  Stala se pilotkou, porazila Luftwaffe!
  Tam ukázala vrchol krásy,
  Německý torpédoborec se řítí na nášlapnou minu!
  
  Warrior - temperamentní, statečný bojovník,
   Oddaný straně - věci Sovětů!
  Věřím ve vítězný konec nad špínou,
  Smečka démonů ke zdi, k odpovědi!
  
  Proč je stíhačka sestřelena,
  Nestihli jste uvolnit popruhy!
  A štít se ukázal být vadný,
  A zlý fašismus se sbratřil s Yankees !
  
  Stala se nerovnou, krutou válkou,
  Jsem aspoň muž: hořce pláču!
  Jako v nesnázích se potápíme na dno,
  Koneckonců, štěstí zmizelo z vlasti!
  
  K Bohu mé zvolání: Všemohoucí za co!
  Oddělil jsi mě od mé milované dívky!
  Ani v mrazu nenosil kabát,
  A pro tři protivníky přece porazila!
  
  Nezaslouží si to?
  Seznamte se se mnou s vítězstvím s květinami!
  Velkoryse pečte koláče na dovolenou,
  A já přijdu do průvodu s Natašou!
  
  Přísný lord zasmušile odpověděl:
  Kdo na světě je šťastný, kdo se má dobře?
  Bude trpět a tělo bude sténat bolestí,
  Vždyť lidstvo je podlé, hříšné!
  
  No, pak když přijdu ve slávě,
  Uvrhnu do gehenny toho, kdo není hoden žít!
  vzkřísím tvou pannu i tebe,
  Nejlepší pak nechtějí sdílet!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"