Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Datorförstörare

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Briljant, men oälskad av kamrater och lärare, gör tonåringen Vitaly Akulov en upptäckt som borde lösa mänsklighetens alla energiproblem. Men han ställs inför missförstånd och fientlighet från världen, och från skolan, och maffian, och olje- och gasbolag som inte vill förlora vinster. Bara en skolkamrat Albina behandlar med förståelse. Men nu måste Vitaly Akulov och hans partner ta hand om sin egen överlevnad. Tonåringar tas inte på allvar, men samtidigt vill maffiaklaner förgöra dem för säkerhets skull. Men i själva verket utmanar barn hela världen.

  
  Datorförstörare
  ANTECKNING
  Briljant, men oälskad av kamrater och lärare, gör tonåringen Vitaly Akulov en upptäckt som borde lösa mänsklighetens alla energiproblem. Men han ställs inför missförstånd och fientlighet från världen, och från skolan, och maffian, och olje- och gasbolag som inte vill förlora vinster. Bara en skolkamrat Albina behandlar med förståelse. Men nu måste Vitaly Akulov och hans partner ta hand om sin egen överlevnad. Tonåringar tas inte på allvar, men samtidigt vill maffiaklaner förgöra dem för säkerhets skull. Men i själva verket utmanar barn hela världen.
  . PROLOG
  Det finns många intressanta saker på Internet. Men Vitalik Akulov var intresserad av hur man kan hitta pengar för en vetenskaplig upptäckt. Tonåringen utvecklade en kraftfull energikälla som skulle behöva lösa alla miljöproblem. Kärnan i idén är omvandlingen av gravitoner till elektroner och produktionen av alternerande elektricitet från enkel gravitation. För att göra detta var pojken tvungen att göra en vanlig omvandlare som fångar gravitoner, som finns på planeten jorden var som helst i världen. Dessutom flödar gravitoner också från solen och från andra stjärnor i solsystemet. Och deras energi ska räcka så att inte bara en smartphone eller iPhone fungerar för evigt utan att laddas, utan även elbilar kör, helikoptrar med elmotor flyger, hus värms upp och mycket mer.
  Övrig. Det här är idéerna som virvlade i huvudet på en femtonårig tonåring som inte ens hade slutat skolan ännu, trots att han kunde flera språk och anmärkningsvärda intellektuella förmågor.
  Pojken designade en omvandlare av gravitoner till elektroner, dessutom, så att det var en enkel anordning som kunde justeras i massproduktion.
  Vitalik satte upp ett helt laboratorium i källaren och försökte hitta de nödvändiga materialen till omvandlaren. Först och främst är det naturligtvis magnesium, aluminium, silver, guld, platina. Med rätt kombination av element kan du få ett unikt gitter som kommer att orsaka omvandlingen av en graviton till en elektron. Vidare bör den resulterande strömmen omvandlas till användbart arbete.
  Behöver bara pengar för att köpa guld och platina. Pojken på datorn försökte ladda ner dem från olika konton och kort. Naturligtvis att välja rika kunder.
  Och det här är en bedömningsfråga. Vitalik tröstade sitt samvete med det faktum att om upptäckten förverkligades skulle det inte vara nödvändigt att bränna naturliga bränslen: olja, gas, kol, torv och så vidare. Så planeten kommer att räddas från den globala uppvärmningen. Och det är kantat av katastrofer.
  För några år sedan såg Vitalik en film om global uppvärmning, och bilden skrämde honom. Först kommer haven att översvämma landet. Och sedan, när istäckena vid nord- och sydpolen smälter, kommer processen att accelerera. Vatten kommer att börja avdunsta mycket mer, och moln kommer att täcka planeten. Och detta kommer att påskynda växthuseffekten ytterligare. Temperaturen kommer att börja stiga snabbt, och allt vatten kommer att förvandlas till ånga.
  Mänskligheten kommer helt enkelt att smälta, och planeten Jorden kommer att bli som Venus. En livlös öken, mörk eftersom solen inte kommer att synas på grund av dammmoln och förångade hav.
  Detta gjorde ett sådant intryck på pojken att han snabbt började leta efter något som kunde ersätta naturliga kolvätebränslen. Och att läsa fantasyromaner fick det nyfikna barnet att använda gravitationen. Jordens gravitation skapar verkligen gravitonernas kraft - elementarpartiklar med ett snurr i en riktning. Och de kan omvandlas till el. Dessutom bryts gravitoner ut i stora mängder av nästan alla himlakroppar, och detta kommer att göra det möjligt för människor att lösa alla energiproblem för alltid och återställa den ekologiska balansen, vilket gör planeten till ett blommande paradis.
  Albina anmälde sig frivilligt för att hjälpa Vitaly, hans ålder, också en ovanligt smart tonårstjej. Unga genier har redan lärt sig hur man gör detta i liten skala och du kan till exempel ladda din smartphone utan uttag. Men jag ville ha något mer.
  Albina ringer honom, och han överför pengar från någon annans konto - för vilka han kan skickas till en koloni, och i allmänhet är detta en dålig gärning. Albina erbjöd sig själv att be staten om pengar. Men Vitaly noterade ganska logiskt att ingen skulle ge pengar till en tonårs skolpojke för detta. Och mer sannolikt till och med lägga in en dåre. Så han har inget annat val än att begå ett brott, men samtidigt rädda mänskligheten.
  Vitaliy ignorerar samtalet och överför pengar till kortet. Nu kan de ta ut dem och köpa några detaljer, förutom guld och platina. Det återstår fortfarande mycket arbete, men viktigast av allt kunde han och hans flickvän bevisa att det i princip är möjligt att omvandla en graviton till en elektron. Och vad är framtiden för denna teknik.
  Pojken har laddat ner. Albina ringer igen.
  Vitalik lyfte luren och väste:
  - Hallå!
  Hon svarade:
  - Va, du gör något igen som du inte svarar på!
  Den lilla pojken nickade.
  - Vi måste! Men jobbet är gjort för idag, kan vi träffas i parken? Det är en allvarlig sak.
  Albina twittrade:
  - Okej, mitt unga geni!
  . KAPITEL 1
  Vitalik sprang till sin vän. Han har precis fyllt femton år. Pojken var normallängd för sin ålder, eller till och med lite kortare. Han verkade smal, men samtidigt var Vitalik engagerad i taekwondo och slog brädorna bra.
  Pojken, som var mycket kapabel, läste mycket snabbt och hade ett sällsynt minne, hade ett komplex i sin längd. På grund av honom verkade han ännu mindre år gammal än han är. Och från detta motsvarande attityd.
  I skolan blev pojken ofta slagen och kränkt, så han studerade inte bara, utan tränade också med frenesi. Taekwondo är en kampsport med många sparkar, vilket Vitalik gillade väldigt mycket. När han behärskade tekniken och hans små men stela muskler blev starkare blev han respekterad och sällan antastad.
  Men ändå, klasskamrater gillade inte Vitalik - han är för smart, kunnig och lärd, och ingen gillar detta.
  Det finns också problem med lärare. De hittade fel på Vitalik, bara för att inte uttrycka det perfekt. Ja, och pojken uppträdde ofta djärvt. Dessutom stod Vitaly ständigt upp för de svaga, som minns hur han blev slagen i grundklasserna. Och detta gav också upphov till slagsmål och konflikter.
  Vitaly var kvav bland sina dumma , grymma, aggressiva kamrater. Men han togs inte till en skola för särskilt begåvade barn, de ville inte ha onödiga problem. Dessutom var Vitalik registrerad på barnens polisskola. Jag hann till och med besöka en specialskola. Han slog gärningsmannen för hårt i ljumsken, som han nästan dog av, och förblev tydligen lam för alltid.
  Så Vitalik hade ett mycket stormigt och svårt liv.
  Du är knappt femton, och du är redan nästan en gammal man med ditt förstånd. Vitalik visste hur man kämpar bra och hade ett rykte som en vargunge, men andra killar undvek honom. Relationerna med tjejer var bättre . De älskade den kvicke Vitalik, som kunde komponera kärleksdikter och var artig. Till det yttre är han stilig, blond, med känsliga drag, men för barnslig. Dessutom gillade inte tjejer för smarta resonemang.
  Bara Albina förstod honom. Hon var mer än ett huvud längre än Vitalik och tränade även taekwondo. Hon började precis göra det mycket tidigare - från fem års ålder. Och hon hade redan en första dan och ett svart bälte. I lågstadiet ställde hon upp för Vitalik när han blev slagen eller mobbad. Visade honom knep.
  Sedan involverade Vitalik henne i vetenskapen. Även Albina, av naturen, kunde läsa mycket snabbt och memorerade allt. De var väldigt passande för varandra. Naturligtvis blonda Albina var vacker, men med ett för maskulint ansikte, och hennes axlar från övningarna var inte kvinnligt breda. När de är tillsammans kan man till och med tro att det här är en son och mamma, eller en bror med en äldre syster.
  Det var maj ute, vädret var soligt och varmt. Vitalik ville verkligen springa barfota. Dessutom blev hans sulor av konstant träning och sparkar förhårdnade och kliande. Och när man nuddar den grova asfalten med bara foten lugnar sig klådan.
  I shorts och barfota såg Vitaly ut som ett barn i allmänhet. Men i hans händer fanns en väska med en anordning som kunde förändra mänsklighetens öde. Genom att omvandla gravitoner till ström är det, enligt det unga geniets beräkningar, möjligt att dra en lastbil eller en stor bil oändligt lång tid i alla väder med en liten platt anordning. Så det kommer inte att vara nödvändigt att utvinna olja, gas, kol, förlamande natur.
  Visserligen förstod underbarn att för en sådan upptäckt var väldigt många, särskilt olje- och gasbolag, kapabla att vända på huvudet. Föreställ dig trots allt vad många shejker och oligarker kommer att förlora. Speciellt eftersom upptäckten ska hållas hemlig.
  Och det skulle aldrig falla någon in att en blond pojke med en fashionabel frisyr i shorts och flimrande med dammiga, runda klackar har något ödesdigert med sig.
  Förbipasserande brydde sig nästan inte om honom. Nåväl, någon pojke springer, och gycklaren är med honom. Även i Moskva är inte ens ett barn som springer barfota helt anständigt.
  Vitalik sprang och sjöng:
  Förstå jorden, förstå jorden
  Och du förstår människor!
  Andra kärleken, andra jorden,
  Det kommer inte att finnas något sådant land!
  Av tusen planeter
  Det finns inget sådant grönt!
  Av tusen planeter
  Det finns ingen sådan skönhet!
  Låt det bli en gryningsstråle
  Solen kommer att skina!
  Så han sprang till parken. Pojkens klackar, tunna men muskulösa ben flimrar. Vitalik trodde till och med att utseendet på ett barn har sina fördelar. Ingen blir chockad över bristen på skor när man ser ut som ett barn. De kommer att tänka på en vuxen att han är en dåre, och till det yttre är det fult.
  Albina gick mot honom. Hon är också femton, men så vuxen hon verkar. Lång, bredaxlad, kurvig och muskulös som stål. Hennes killar är rädda, om han rör på foten kommer det inte att verka tillräckligt. Den redan långa tjejen bar högklackade sandaler, vilket gjorde Vitalik två huvuden längre.
  Hon log, tittade på sin motsvarighet och kvittrade:
  - Barfota igen, Vitya! Du är ett geni och samtidigt ett barn!
  Pojken svarade:
  - Du vet, när jag var inlåst i en särskola tog de bort alla mina gratis kläder och skor. Och de gav ut skor två storlekar större. Och de gnuggade brutalt sina fötter. Och vid minsta chans försökte jag bli av med dem och gå barfota . Jag vande mig så mycket att jag inte ens hostade. Det är mycket otäckt i särskolan, och skorna är inte i rätt storlek, en av dem!
  Albina svarade med ett leende:
  - Jag vet! Jag var också stängd, och ett par gånger! Sant, inte länge. Det är nödvändigt att mäta slagkraften. Idag ska jag visa dig hur du slår. Alla stilar har svagheter. Taekwondo ägnar inte tillräckligt mycket uppmärksamhet åt den slående tekniken för armar och armbågar.
  Vitalik nickade.
  - Thaiboxning är nog effektivare i det här avseendet. Även om han är oförskämd.
  Flickan nickade och sa och sjöng:
  - Och han slår allt,
  Frisk djävul...
  Och det betyder att vara i trubbel
  När allt kommer omkring är boxning inte en kamp, det är en sport,
  Var ärlig du är överallt!
  Pojken slog sin bara fot i en pöl från gårdagens regn. Han tittade på sprayen som flög upp, som skimrade som diamanter i solens strålar, och märkte:
  - Världen är vacker! Men hur mycket sorg, lidande, krig, hunger och sjukdomar finns i det.
  Albina nickade.
  - Men vår upptäckt hoppas jag ska lösa problemet med energihunger.
  Vitaly, som en smart tonåring, anmärkte:
  Men för vissa kommer det att ge sorg. Hur många oljeriggar och kolgruvor kommer att stängas då.
  Flickhjälten invände logiskt:
  - Tja, alltid så! Uppfinningen av bilar förstörde många ägare av stuterier. För att inte tala om att tiotusentals människor krossas av bilar varje år.
  Underbarnet nickade.
  - Ja det stämmer! På samma sätt som införandet av billiga och effektiva robotar kan orsaka vild arbetslöshet.
  Albina fnissade och noterade:
  - Och vad? Det är trots allt bra!
  Och flickan sjöng:
  Hur långt har framstegen varit
  Det fanns tid över...
  Gå nu jorden runt
  Före dig är hela världen av mirakel -
  Glömda sysslor,
  Slutade springa...
  Robotarna trycker på
  Inte en man!
  Vitalik nickade och slog igen sin bara häl i vattnet. Det är vackert att se hur pöldropparna sprider sig.
  Pojken anmärkte:
  - När de uppfinner odödlighet kommer kistkontor att gå i konkurs. Och detta kommer också att vara en följd av framsteg. Allt förändras och kommer att fortsätta förändras!
  Albina föreslog:
  - Kom igen, låt oss ta en titt på någon attraktion. Låt oss ha kul!
  Vitalik ryckte på axlarna och anmärkte logiskt:
  - Du får mycket mer glädje av datorspel som du kan ladda ner från internet gratis. Och vilken attraktion - du vänder dig om, vänder dig om, och det är allt - alla nöjen!
  Flickan höll inte med.
  - I spel är det också ett tveksamt nöje att sitta med näsan begravd. Och så uppnår du mycket. Till exempel är bilracing mycket mer intressant så här på riktigt än i en spelkonsol!
  Pojken höll inte med.
  - Köp dig en virtuell verklighetshjälm, så kommer du inte att skilja loppet från den riktiga. Du kan också slåss mot drakar. Det skulle finnas pengar, då kan du bokstavligen reproducera allt.
  Albina mumlade:
  - Det skulle finnas pengar! Ja, guldkalven styr världen.
  Vitalik sjöng med sin klangfulla, klara, som ett pionjärhorn, röst:
  -Människor dör för metall,
  För metall...
  Människor dör för metall
  För metall!
  Satan styr bollen där
  Där styr bollen!
  Hjälteflickan suckade och föreslog:
  - Kom igen, då köper vi i alla fall ett paket glass!
  Den lilla pojken nickade.
  - Det är möjligt!
  De gick snabbt mot båset. Vitalik kände med sina bara fötter, fyllda med tegel och brädor, den grova och varma asfalten. Ändå är livet bra och hur trevlig maj är. Åh , det är synd varför det inte finns någon evig sommar. Till exempel i Kuba och Indien finns det ingen vinter. Och å ena sidan är det jättebra. Men å andra sidan är det så mycket infektion där, speciellt i Indien.
  Även om nu indianerna inte alls är så fattiga som de brukade vara, finns det helt enkelt för många av dem.
  Tydligen behöver människor lära sig att flyga till andra världar och sprida sig till planeter utanför solsystemet. Och du måste komma med en speciell hyperdrive. Detta, som den som inte rör sig på principen om jetframdrivning, utan på något mer avancerat. Förresten, gravitoner flyger snabbare än fotoner, och när de omvandlas till elektroner uppstår fragmentering av partiklar, vilket resulterar i mycket elektricitet. Så även flygplan och rymdskepp kan flyga vid denna dragkraft.
  Vitalik köpte sig en eskimå och Albina tog en kokosnöt. Flickan var mycket nöjd. Hon verkade ganska vuxen och påminde Vitalik om sin egen mamma. Hon är också en kvinna, ganska stor och i bra form. Jag undrar varför Vitaly kom ut bara med sinnet, och inte med tillväxt?
  Och vem är hans far? Också en av anledningarna till ogillan mot Vitalys klasskamrater var att pojken var en jävel. Och detta är förstås tråkigt. Bastard, det här är milt sagt, det finns ett annat ord - bastard!
  Vitaly ville verkligen ha en pappa och presenterade honom som frisk, lång, stark, atletisk och samtidigt smart. Kanske till och med en officer, eller en general!
  Albina hade båda föräldrarna, och Vitalik avundades henne. Visserligen är Albinas pappa en före detta straffånge, men det är ändå bättre än ingenting.
  Vitalik tog den och sjöng:
  Tillräckligt med krig och sorg på planeten,
  Slösa inte bort din tid människor...
  Låt oss inte låta våra barn
  Blev ett offer för sina egna fäder!
  Albina nickade med ett leende.
  - Du är musikalisk!
  Tonåringarna åt sin glass. De kastade pinnarna i papperskorgen. Vi gick vidare genom parken.
  Någon obehaglig varelse kom plötsligt ut för att möta dem och morrade:
  - Kan du inte röka?
  Albina svarade hårt:
  - Jag röker inte och jag råder dig inte!
  Killen drog fram en kniv och vrålade:
  ska hugga din son nu !
  Vitalik shined motivet rakt i ljumsken. Han stod på rätt avstånd, och pojken hoppade till och med upp och investerade i slaget. Och skenbenet på den unga fightern slog sönder brädor och krossade tegelstenar. Bandyuga föll och svimmade av smärtchocken. Hans äckliga ansikte blev blått och skum kom ut ur munnen.
  Albina sa:
  - Så du kan döda! Vill du åka till en barnkoloni?!
  Vitalik ryckte på axlarna och svarade:
  - Jag har inget emot det på ett par veckor . Se hur de sitter på en yngling nu , och vilka regler och procedurer som finns där. Tja, det är självförsvar!
  Albina fnissade.
  - Ja självklart! Men med tanke på ditt rykte... Ska vi ringa polisen?
  Pojken ryckte på axlarna.
  - Jag vill inte förklara. Låt honom ligga ner, besinna sig och nästa gång tänker han noga efter innan han kastar sig med en kniv.
  Vitalik sjöng:
  - Om det inte fanns några skolor,
  Om det inte fanns några skolor...
  Vad skulle en person komma till?
  Han attackerade med kniv!
  Albina nickade sorgset.
  - Ja, folk faller ibland specifikt. Här är denna uppenbara bums. Vi kanske inte borde ha lämnat det så här. Bäst att gå i fängelse!
  Pojken sa logiskt:
  - Om han inte är klar med terminen än kan zonen bara göra honom sämre. Fast jag blev inte sämre i en särskola, rent allmänt. Där var det till och med konstigt nog lättare med killarna. De värderade också sinnet, och många fäder själva har inte, eller deras föräldrar avslutar villkoren. Märkligt nog, men faktiskt i en barnkoloni med jämnåriga var det lättare att hitta ett gemensamt språk !
  Albina svarade med ett leende:
  - För att du är konstig och annorlunda än resten, och det finns också väldigt många olika och konstiga. Så det förvånar mig inte. Låt oss gå på bio eller något!
  Vitalik nickade.
  - På den stora skärmen är det förstås trevligare att titta på film än på en bärbar datorskärm, eller ännu mer en smartphone. Låt oss springa!
  Flickan fnissade och svarade:
  - Det är möjligt!
  Och hon tog av sig sandalerna för att göra det bekvämare att springa. Hennes ben var inte litet, men solbränt, muskulöst och väldigt graciöst i formen. Det är obehagligt att gå i höga klackar, men det ger soliditet.
  Och så kliar hennes sulor också av hårda föremål som gått sönder under träningen.
  Och hälarna på unga fighters blixtrade när de sprang. De sprang ganska fort.
  Vitalik sjöng och Albina tog upp den;
  Riddaren lämnade sin fars hus,
  Gick på jakt efter en flickvän!
  Rörde sig på ett blodigt sätt,
  Och livet gick runt och runt!
  
  Att hitta rikedom är inget problem
  Fast livet rullade nerför sluttningen!
  Allt guld i världen är nonsens
  En cigarett sitter fast i tänderna!
  
  Pojke kär för första gången
  Munnar sammanflätade under den gula lönnen!
  Åh, jag uppskattar det, heliga öga,
  Han föll på knä inför ikonen!
  
  Vi föddes under en ond stjärna
  Vem visste vårt öde, snyftade!
  Och livet flödar - en ström av vatten,
  Hittade min gud ideal!
  
  Och kyrkan, den ortodoxa kyrkan,
  Möter med en klocka som ringer!
  Passerade öknen - bröt igenom,
  En ström av lidande med ett tungt stön!
  
  Jag kämpar, jag lider, blod är en flod,
  Det onda angreppet från fiender slogs tillbaka!
  Och var man finner Kristus vila,
  Säkert bara i en fuktig grav!
  
  Pallas vrider sig i helvetet
  Det verkade som att ödet var blindt!
  Men jag tror att jag kommer till himlen
  Jag ska resa mig ur ruinerna och askan!
  
  Åren gick och barn,
  Till Guds ära födde vi!
  Och vi blev klokare på livet,
  Kärleken blommar och är för alltid vid makten!
  Så här sprang de. Albina saktade ner. Hon tog upp en cigarettfimp som kastades på gräsmattan, kastade den i urnan och sjöng:
  - Cigaretter är gift
  Det stämmer, säger folk!
  Det finns inget värre än nikotin
  Ett paket cigaretter i ugnen!
  Vitalik nickade.
  - Vi ska städa nu. Och det kommer bli extremt coolt!
  Pojken sprang fram till killarna som stod och rökte cigaretter och skrek:
  - Sluta röka! Sluta förgifta atmosfären!
  De morrade till svar:
  - Vart ska du , barn! Vill du bli sårad?
  Albina lade märke till och visade sin smartphone:
  Jag ska ringa polisen nu! Du är inte lagligt tillåten att röka här.
  Dystra, orakade män, svär något oläsligt, släckte motvilligt sina cigaretter och stoppade paketen i fickorna. Den barfota blondinen såg väldigt beslutsam ut. Ja, och det finns många poliser i Moskva, ser du, och överträdare kommer att fångas.
  Albina samlade mycket skickligt ihop cigarettfimparna med sina bara tår och kastade dem i urnan och grimaserade:
  - Det är äckligt! Jag förstår inte hur man kan andas in en sådan styggelse överhuvudtaget. Det är bara äckligt.
  Vitaly nickade och lade till:
  - Ni är värre än fyllare . De förgiftar åtminstone sig själva ensamma, och du förgiftar också de omkring dig, inklusive små barn!
  Och pojken hoppade upp och slog en av farbröderna på näsan med hälen. Slaget var tillfälligt, men slog till blodet. Han lutade sig tillbaka. Det är dyrare att slåss med ett barn. Dessutom kommer du med största sannolikhet att bli slagen av honom.
  Albina sjöng med ett leende:
  När allt kommer omkring, inte utan anledning bland folket,
  I århundraden dömer de
  Vid dåligt väder -
  Så det är tobak!
  Och pojken och flickan slog knytnävarna.
  Efter det gick vi för att köpa biljetter. Minderåriga förlitade sig på biljetter för halv rabatt, men Albina såg för gammal ut och hon var tvungen att visa ett skolintyg. Jag ville inte spendera extra pengar.
  Det var någon slags barnfantasi. Fyra tonåringar - tre pojkar och en flicka kom in i ett sagoland. Där stal de en käpp från jätten, som innehöll magi. Sedan besegrade de Baba Yaga och hittade en karta där Koshcheis död indikerades. Och de gav sig ut på en resa. Jo, bakom dem finns förstås olika varelser från sagor. Och barnen stoppade dem antingen med förtrollade godis eller choklad. Och till slut besegrades också Ormen Gorynych. Och de kunde besegra Koshchei själv, efter att ha fått en magisk kista och en rik kista.
  Det var så det hela blev riktigt bra. Och det blev riktigt coolt, om än fantastiskt.
  Efter filmen lämnade det unga paret salen. De var roliga och bra. Stämningen har stigit.
  Och Vitalik gick med på att åka racerbil. De stötte på varandra och andra barn och vred på ratten. Allt såg väldigt intressant och spännande ut.
  Vitaly sjöng:
  coola bilar,
  Världens bästa humör är...
  Även om vi bor som på en skjutbana,
  Jag är en cool cowboy boy !
  
  Det kommer att vara evigt, jag tror barndomen,
  Livet kommer som ett härligt paradis...
  Och vi kommer att hitta ett sätt att vara unga,
  Så pojke, kör på!
  Tiden går fort och det börjar redan bli mörkt. Och det blev kallare.
  Albina sa sorgset:
  Någon gång tar barndomen slut. Ja, det är redan, kanske, nästan över med oss. Vi är inte längre barn, utan tonåringar. Och så ungdom. Och för att vara ärlig, det är läskigt att föreställa sig att vara en gammal kvinna. Så fort jag tror att jag kommer att bli rynkig och puckelryggig är det så illa gjort.
  Vitaly svarade med ett leende:
  - Jag tror att folk kommer att hitta på något och få evig ungdom. Poängen här är stamcellerna, som ska aktiveras. Och jag tror att vetenskapen kommer fram till detta!
  Albina sjöng med ett leende:
  Ingenting på jorden går obemärkt förbi
  Och ungdomen som är borta är fortfarande odödlig ...
  Hur unga vi var,
  Hur uppriktigt älskad!
  Och nära och kära glöms inte bort!
  Länge leve vår ålder!
  De gick till ett stånd och köpte köttpajer och en milkshake. De fräschade upp sig och noterade med ett leende:
  - Det verkar vara dags att åka hem!
  Albina sa:
  - Det kommer flera berusade försökspersoner hit.
  Vitalik kvittrade och skrattade:
  - Låt oss slåss! Det är säkert!
  Flickan sa med ett leende:
  - Var en pojke för alltid söt,
  Även om kaoset rasar ...
  Det är synd att spendera i en kraftkamp,
  Vi behöver en vagn med goda gärningar!
  Pojken höll med.
  Solen skiner starkt
  Sparven kvittrar...
  Kul att vara i den här världen,
  ha kul!
  Pojken och flickan backade. Och från andra sidan hördes svordomarna igen. Och de var berusade igen. De bar knivar och nunchuckar i sina händer . Messingknogar blinkade. I det ojämna ljuset från lyktorna, orakade, med röda näsor, reflekterades mycket obehagliga ansikten . Och de darrade och rörde sig.
  En redan bekant, tidigare misshandlad person dök upp framför tonåringarna.
  Han svor smutsigt och hotade med kniv, hest;
  - Nåja, unga fåglar! Ditt tre gånger onödiga liv är över!
  Vitalik svarade:
  - Du behöver inget liv! Och vi behöver det verkligen, i hela mänsklighetens intresse.
  Banditerna runt omkring dem skrattade otäckt.
  . KAPITEL 2
  Det var minst tjugo av dem. I händerna på ett vapen är dessutom vissa knivar mycket långa, och den största har också en pistol i händerna. Albina visslade med en besviken suck. Mot en kula är hennes taekwondo maktlös. Ja, och två tonåringar mot en hel avdelning av vuxna och beväpnade skurkar - det är mycket ojämlika krafter.
  Vitalik behöll dock lugnet och sa självsäkert:
  - Överallt är det fullt med videokameror. Ja, och vår smartphone registrerar allt och överför det automatiskt till Internet. Och därifrån kommer alla dina ansikten lätt att komma till polisen om du gör något mot oss!
  En av banditerna ropade:
  - Sluta med gulmun snart!
  Ledaren tvekade. För länge lyste för mord på barn. Och ännu mer, på grund av någon hemlös persons misshandlade ansikte , var det meningslöst att riskera hans huvud och frihet.
  Vitaly nickade.
  - Alla ni har redan spelats in på video, och uppgifterna kommer automatiskt att gå till polisen. Men om du släpper oss kommer vi, jag lovar ungen , att radera allt!
  Ledaren frågade med ett flin:
  - Trampar du i zonen?
  Pojken nickade.
  - Var på en barkbagge !
  Banditen muttrade:
  - För vad?
  Vitaly svarade med ett leende:
  - Återerövrade en huligans värdighet. Och vad?
  Ledaren frågade:
  - Vet du hur man slåss?
  Pojken nickade.
  - Jag tror jag kan!
  Ledaren föreslog:
  - Slåss en mot en, utan vapen, med den starkaste corefanen i vårt gäng. Om du vinner, ger jag dig femhundra spänn !
  Vitalik nickade.
  - Bra! Men bara en bit slant . Inte mindre.
  Ledaren nickade.
  - OK! Men bli inte förolämpad om de tar dig till sjukhuset efteråt. Vår fighter Gorilla känner ingen medlidande.
  Pojken knöt nävarna och svarade:
  Soldat, alltid frisk
  Soldat, redo för vad som helst...
  Och damm, som från mattor,
  Vi kommer ur vägen
  Och sluta inte
  Och byt inte ben
  Våra ansikten lyser
  Blanka stövlar!
  Ledaren skrattade.
  - Stövlar! Men du är barfota! Och i allmänhet ser du ut som ett barn. Till och med det är synd att slå sådana.
  Vitalik log.
  - Desto bättre! Ju fler fiender, desto mer intressant blir kriget.
  En av rånarna sa:
  - Det är tufft att kämpa. De kan se oss och svepas bort!
  Pahan svarade:
  - Vi har allt! Polisen släpper inte in någon. Vi kommer inte att skjuta upp. Låt oss kämpa här och nu.
  Banditerna nynnade gillande. Albina viskade till pojken:
  - Är du säker? Vilket bälte har du ?
  Vitalik gnisslade:
  - Rött!
  Hjältetjejen föreslog:
  - Kanske jag istället för dig!?
  Pojken svarade:
  - Det här är vår herruppgörelse!
  Gorilla ute. Det var verkligen en stor kille. Tillväxtmeter nittio, breda axlar, långa armar, sluttande panna. Och ganska uppblåst , uppenbarligen på anabola. Vägde åtminstone en motståndare till en och en halv centner. Och Vitalik väger bara fyrtiotvå kilo. Krafterna såg ojämlika ut.
  Ledaren tog fram ett tunt knippe med hundra dollarsedlar och muttrade:
  - Du kommer att slå, du kommer att få pjäser och ... Jag ska också ge dig en guldklocka.
  Och han visade verkligen en mycket anständig klocka med en boett av rent guld. Och de kostar mycket.
  Gorillan, som stod lugnt, rusade plötsligt mot Vitalik. Det är sant att pojken, van vid sina kamraters plötsliga attacker, hoppade skarpt åt sidan. Och lyckades till och med ersätta vagnen. En stor, bredaxlad, långarmad gangster kraschade på asfalten. Det kan ses att han gjorde ont i knäet när han haltade. Och han började svära väldigt smutsig.
  Allmänheten surrade. Vissa stödde sin Gorilla, medan andra stödde sin oförskämda pojke. Här rådde en tydlig oenighet, och rånarna satsade.
  De satsar på de mer fingerfärdiga och små, andra på de stora och med muskelbollar.
  Gorillan försökte attackera igen. Pojken tryckte in sin bara häl i den tunga hakan. Nedslaget var inte full kraft. Men det skakade ändå, och banditbuffeln kände av det. Och han rusade åter mot pojken och hotade med underjordens alla straff.
  Vitaly sparkade honom i ansiktet och hoppade åt sidan. Undvek den tunga näven. Gorillas armar är så långa. Men nävarna flyger inte för fort, och den smidiga ungen avviker mycket skickligt.
  Attackera igen. Vitaly blev slagen i näsan med knytnäven. Han slog också brädor med händerna. Knogarna passade bra, och en tunn spruta av blod rann.
  Det är sant att banditens näve gled över pojkens revben. Vitaly ryckte och dök som en lättviktsboxare och avvek från en annan stark poke .
  Sedan sparkade han honom under knäet. Hon är redan blåslagen, och gangstern ryter och öppnar sig.
  Vitalik fångar rörelsen han möter, och pojkens runda bara häl träffar honom rakt i näsan. Han blir träffad av hela massan av ungen , och till och med på den träffade rörelsen. Ett knas hörs och näsan spricker, som en tomat som har fallit från höjden. Och blodet rann nu i en ström starkare.
  Vitaly lämnar återigen motståndarens svepande rörelser. Han försöker sparka och sparka. Men hans ben är bara lite korta och stretchen är inte särskilt bra. Vitali slår igen från sidan. Träffar tinningen. Och Gorilla vacklade.
  Och väsande:
  - Vänta, låt oss prata!
  Vitaly stannade. Och så flög en slägga näve mot honom. Pojken blockerade den reflexmässigt. Men han slogs av fötterna. Vitali lyfte. Ligisten rusade mot honom. Men pojken lyckades rulla iväg. Och gangstern floppade förbi.
  Vitalik kände ilska i sig själv. Och ungen slog, när banditen reste sig, sitt smalben i hakan. Punchen var bra, men Gorillan var hård i huvudet och kunde inte slås ut så lätt.
  Här är han till attack igen. Sant, det suger. Och hela skjortan är täckt av blod. Vitalik tog också av sig sin T-shirt för att inte bli smutsig. Pojken hade en lättnad och starka muskler. Kanske saknade hon massa, men hon svajade som ringar på vattnet.
  Vitalik slog igen fienden på den redan krossade näsan.
  Blodet skvalpade ännu hårdare och pojkens kala, runda häl glittrade av blod. Gorillan började kvävas.
  Vitalik slog en klassisk trekant i huvudet och slog av motståndarens händer. Sedan hoppade han igen och slog vis-a-vis med sin bara häl i hakan. Slaget var bra, men det fanns inte tillräckligt med massa för att inaktivera en sådan kadaver.
  Pojken utförde återigen en kombination med händerna. Och slog honom i ögat. Han blev blå av nedslaget. Och hematomet började svälla.
  Vitalik twittrade:
  - Vi kommer att sopa bort fienden med ett slag,
  Vi kommer att bekräfta äran med en bar häl ...
  krossade de stora inte förgäves,
  Så vi kommer att besegra gorillan!
  Pojken undvek igen och sparkade fienden i ansiktet. Hoppa sedan igen, och igen exakt i käken. Och sedan ett smalben till templet. Vitalik slog bra. Men fienden ville ändå inte ge sig. Trots att han vacklade föll han envist inte.
  Och banditpubliken ropade:
  - Slå honom! Gör klart det!
  Tre poliser i svarta uniformer kom också för att se spektaklet. De var också roade av hur en liten pojke slog en stor, långarmad bandit med köbollar, som ett människohuvud.
  Vitaliy hoppade upp och ner igen. Och Gorilla föll envist inte. Pojken bokstavligen glittrade av svett och andades tungt. Hans motståndare tappade händerna och reagerade inte längre på dessa slag.
  Sedan tog Vitalik den och klättrade i ett träd. Detta är verkligen en mycket riskabel manöver. Banditerna väste och poliserna applåderade. Pojken, klättrar högre, men hur han kommer att hoppa. Och hans kala, runda häl träffade tinningen.
  Gorillan kraschade och svimmade till slut. Ledaren började räkna, men den stora medlemmen i gänget rörde sig inte ens. Och han kastade respektfullt och sa:
  - Det är vunnet, hur mår du?
  Pojken svarade:
  - Vitalik!
  Ledaren höjde sina händer till honom och frågade:
  - Och hur körde din?
  Vitalik svarade med stolthet:
  - Haj!
  Ledaren nickade.
  - Bra jobbat, haj! Vill du vara min högra hand?
  Pojken skakade negativt på huvudet.
  - Nej, jag har mitt sätt, och du har ditt!
  Hövdingen räckte honom tio hundra dollarsedlar och en ganska tung klocka. De hade inte bara ett guldfodral, utan även visarna var dekorerade: minuten med en smaragd och timmen med en rubin.
  Vitalik gömde den i sin väska. Det finns också en skjorta. Han var lätt repad och det fanns ett par blåmärken från slagsmålet. Men han gick av, måste jag säga, relativt lätt. Ligisten vägde etthundrafemtio kilo och han fick dödliga slag och mycket tunga knytnävar.
  För övrigt kom han inte till besinning. Och polisen ringde ambulans.
  Banditerna började skingras.
  Vitalik var mycket nöjd. Han tjänade både pengar och en trofé och bevisade för alla att han var en riktig man.
  Och det är bättre än att göra riskabel hackning.
  Ataman anmärkte:
  - Du är en väldigt stark fighter, och samtidigt ett barn. Du bör delta i slagsmål utan regler. Du kan tjäna bra pengar, särskilt på utlottningarna. Till en början kommer de inte att satsa på pojken!
  Vitalik nickade.
  - Bra idé! Men ... T am kan slå av alla hjärnor.
  Ledaren noterade:
  - Du har en fenomenal reaktion, och ovanligt svår att slå dig.
  Den lilla pojken nickade.
  - Jag håller med om det. Men ingenting, jag tror att gå den intellektuella vägen.
  Albina, som hade varit tyst tidigare, anmärkte:
  - Man kan hitta på internet var slagsmål utan regler äger rum. Och du vet, min pojke, jag skulle försöka om jag var du. För att vara ärlig så förväntade jag mig inte att du skulle röra dig så bra!
  Vitaly nickade.
  - Jag kommer att tänka. Sov gott under tiden. Det är redan över midnatt.
  Och när de sa hejdå flyttade killarna ut ur parken.
  Albina tog på sig skorna, det blev svalare på natten i maj. Även om det är trevligare att gå barfota. Vitaly slog sina bara fötter som en ung scout i krigstid.
  Luften verkade genomblöt av friskhet, även om avgaserna också luktade. Moskva på natten är mycket vackert. Så många lampor och reklamaffischer.
  Och en hel del bilar av olika märken. Det finns till och med mycket lyxiga bilar bland dem.
  En av kvinnorna som gick förbi muttrade och pekade på Vitalik:
  - Ser du inte att din son går barfota i en sådan förkylning?
  Albina skrattade. Hon verkar, på grund av sina stora muskler och ett hårt ansiktsuttryck, ganska vuxen. Och Vitalik, tvärtom, har ett runt ansikte och ser fortfarande ut som ett litet barn. Till och med hans huvud är inte för stort, även om hans panna är hög, men slät.
  Pojken svarade henne:
  - Jag blir varm! Och alla skor drar till botten!
  Albina twittrade med ett leende:
  - Vi är i vilken som helst, vet kylan,
  Vi vet hur man stoppar kottar...
  Och redan springer genom pölarna -
  Barfota pojkar!
  Och hon hoppade, ungefär två meter, snurrade på skivspelaren med fötterna i vädret. Och hon landade inte riktigt bra - hon bröt hälen. Efter det fick jag ta av mig skorna och barfota med pojken. Ja, det är ett intressant äventyr.
  Och Moskva är faktiskt en storstad. Befolkningen är som i ett genomsnittligt europeiskt land. Och på den kan du vandra länge, och hela tiden för att hitta fler och fler nya områden.
  Vitalik sjöng:
  Vi kommer att kämpa hårt med fienden,
  Gräshoppor som inte kände till mörkret ...
  Huvudstaden kommer att stå för evigt
  Moskva lyser som solen på världen!
  Albina nickade.
  - Detta är coolt! Jag gillar såna här låtar. Men å andra sidan har varje land och nation sin egen väg. Och ingen ska tvingas till någonting.
  Vitalik nickade.
  - Höger! Men jag tror att förr eller senare kommer alla folk på planeten Jorden att förenas. Och planeten kommer att bli en singel, gemensam och lycklig familj!
  Flickan bekräftade, men inte alltför självsäkert:
  - Jag tror att det kommer att bli så!
  De skildes åt, och Vitaly rusade till huset på en springtur. Och utan att slösa tid på hissen flög han upp för trappan.
  Och öppnade dörren till lägenheten. Inget speciellt, mamma sov redan. Lämnade middagen i köket.
  Vitalik åt, och kände tyngd och trötthet i sig själv, ville inte ens gå på toaletten. Så jag somnade direkt i soffan.
  Han hade olika drömmar , väldigt stormiga och kaotiska. I synnerhet fragmentariska minnen från särskolan. Hur de skar honom skallig med en maskin. Och så tar de bilder i profil, i hel ansikte, halvt i sidled och bakom. Det verkar inte göra ont, och det är okej, men du känner någon form av förnedring och skam i dig själv.
  Din längd mäts sedan och vägs. Skriv om tecken från kroppen och ta fingeravtryck. Vilket också är förödmjukande för barnet och skrämmande, om än inte smärtsamt.
  Sedan tvättar man händerna i någon form av lösning.
  Tja, det är fortfarande nonsens. Vitaly var mer rädd för andra killar. En särskola är ju också ett fängelse, bara för barn. Men sedan samlades ett bra lag, och det fanns ingen laglöshet . Och de äldre killarna kränkte sällan de små. Vitalik spelade förresten schack väldigt bra. Och han blev snabbt schackmästare i specialskolan och bland alla specialskolor och slutna institutioner i Moskva.
  Men pojken var inte särskilt attraherad av schack. Spelet är intressant, men exakt vad ger det människor? Vad är den praktiska användningen av det. Hjälpte schack till att odla minst ett gram spannmål eller botade minst en patient?
  Så Vitaly, även om han fick den första vuxenkategorin, spelade nästan inte efter sin frigivning. Om inte för pengar, med vuxna. Men de, efter flera förödande nederlag, stoppade det snabbt. Och pojken ville inte slösa tid på en så lättsinnig uppgift som att ordna om figurerna.
  Även om han förmodligen skulle kunna uppnå något i det här spelet. Han slog till och med Karpov. Och han, efter att ha fått en schackmatt, anmärkte:
  - Och du, en pojke, överväger snabbt och noggrant alternativen!
  Vitaly frågade:
  - Och vad gav schacket folk? Detta är bara underhållning och ett tomt spel i sinnet. Bättre, uppfinn ett cancervaccin, eller gör en raket som kan ta en person till Mars och återvända tillbaka!
  Anatoly Karpov nickade.
  - Du kanske har rätt! Men schack är ett mirakel. Dessutom kan man säga om vilken sport som helst - den bara underhåller!
  Pojken skakade på huvudet.
  - Kampsport är en väldigt vital sport. Ibland, tack vare dem , överlever man!
  Karpov nickade.
  - Det är rätt...
  Och suckade. Själv älskade han att spela tennis och en nollfighter.
  Det fanns också kampsport i särskolan. Men eftersom Vitalik satt i fängelse just för att han nästan dödade en jämnårig fick han inte tävla. Men så här sparrade han och förtjänade respekten från fångkillarna.
  Maten här är också bra. Bättre än hemma. Det finns ingen pappa, i Moskva är priserna höga, hyran är hög och det är svårt för kvinnor att hitta ett bra jobb. Vitalik i allmänhet lämnade ett gott intryck. Och de togs till poolen, och på utflykter, och du kan spela på datorn. Jag menar, det är inte ett helvete alls. Även om det också finns arbetsterapi. Men det är inte svårt, och dessutom finns det inte alltid arbete. Så säg inte att han led där.
  Det fanns till och med idéer om att gå tillbaka dit. Där hade han riktiga vänner bland pojkarna. Och då visade sig bara Albina vara hans riktiga vän.
  Men mamma tog hans hedersord från honom innan hon kämpade för att tänka och följa måttet.
  De slutade slå Vitalik, men hans kamrater ville inte prata trotsigt. Även om det inte är nödvändigt. Man kan till exempel istället för dumma samtal och diverse vulgariteter och till och med obsceniteter läsa böcker.
  Här, från en smartphone, alla.
  Och till och med skriva något själv. Vitalik, i synnerhet, beskrev fortsättningen av Gullivers äventyr. En liten historia som denna. Där kom Gulliver in i världen under Antarktis skal. Och i den var de två makterna i krig med varandra. I vilka det fanns flygplan och stridsvagnar och flera raketgevär.
  Gulliver togs först för spion. Och han hamnade i fängelse. Sedan försökte de använda honom i underrättelsetjänsten.
  Vitalik skrev till och med att Gulliver kunde stjäla teckningarna med en atombomb, och för detta fick han ett riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter som belöning.
  Tja, det är bara fantasi...
  Vitaly lade ut historien på Internet, men ingen började skriva ut den. Ja, och hon samlade få synpunkter. Gulliver var redan bortglömd. Och vem behöver dessa fanfings. Precis som historien "Dunno on Mars", som också på något sätt ignorerades av både allmänheten och förlag. Även om arbetet objektivt sett inte var dåligt. Vitaly skrev också fortsättningen på Carlesons äventyr. Men inte heller detta lyckades. Ja, det är svårt att få ett erkännande i litteraturen. Särskilt om du skriver en fortsättning på något välkänt och främjat. Dessutom börjar de ofrivilligt jämföra. Och vanligtvis är fortsättningen inte till din fördel lutar sympati.
  Speciellt när det kommer till Harry Potter. Det har redan gått så här...
  Vitalik kom dåsig ihåg vad han skrev och hur.
  skriva fanfiction i tidig ålder. Han ville inte gå med sina kamrater på gården. Och en billig begagnad bärbar dator är alltid tillgänglig, även för deras ensamstående förälder och fattiga familj.
  Och varför inte komponera. Till exempel hittade Gerda sin bror Kai, som kidnappades av snödrottningen. Om du skriver, tvärtom, blev pojken tillfångatagen av sultanen i den arabiska öknen. Och nu tynar Kai i värmen, i ett lyxigt palats mitt i öknen. Och igen går en liten blond tjej för att rädda honom. Och återigen lider hennes bara, barnsliga fötter. Bara inte från snöns kyla, utan från den varma sanden i Saharaöknen.
  Hon befann sig i en magisk oas. Och sedan skulle hon dö av törst, hennes bara fötter flammande av sand och varma stenar.
  Och rånarna var på kameler. Och hövdingens dotter bar en turban. Och så vidare.
  Även om idén såklart inte är dålig i sig, men den behöver ändå möbleras på ett humant och intressant sätt.
  Men att bara ersätta en korp med en gam är inget alternativ!
  Vitaly har väldigt snabba fingrar. Och han skrev mycket.
  Här är en alternativ historia. En pojke från slutet av det tjugoandra århundradet flög i en tidsmaskin in i det förflutna. Och han tog med sig en strid, ganska kraftfull sprängmaskin som stulits från sin astronautfar.
  Och så bestämde han sig förstås för att hjälpa tsar Nicholas II . Och beväpnad med en sprängare försvarade han Mount High - nyckeln till försvaret av Port Arthur.
  Och hur han sprängde från sitt vapen. Och strålarna träffade japanerna. Och tusentals tappra gula soldater skars och brändes.
  Attackerna slogs tillbaka. Men Port Arthur led fortfarande av hunger och brist på vapen.
  Han fortsatte dock att hålla på. Och i januari försökte tsararmén igen slå igenom.
  Pojken slog tillbaka ytterligare ett par attacker på Mount High . Men sprängarens hypernukleära batteri hade tagit slut. Och pojken kom tillbaka för att fylla på arsenalen.
  Och fann att världen förändrades. I synnerhet ägde inte Bloody Sunday rum i januari. Kungen var inte rädd för att gå ut till folket, Port Arthur höll fortfarande ut. Och så revolutionen bröt inte ut. Och tsararmén kunde äntligen bryta igenom korridoren landvägen i februari, efter att ha fått ytterligare förstärkningar.
  Och japanerna var utmattade. Hur många tusen av dem brändes av en enkel pojke på tolv år med lasereld. Kort sagt, Rozhdestvenskys skvadron kom och, förenade med det första Stilla havet, besegrade de japanerna till havs. Fred undertecknades och Japan återlämnade Kurilkedjan till Ryssland. Korea blev också ett protektorat och Manchuriet blev Gula Ryssland .
  Det tsaristiska imperiet stärktes militärt. Första världskriget inträffade, men tyskarna förlorade det, och snabbare än i verkligheten. Det tsaristiska imperiet återtog Galicien och Bukovina. Tjeckoslovakien blev ett kungarike inom Ryssland. Och kungariket Polen omfattade Krakow och en del av de tyska länderna. Türkiye försvann från världskartan och besegrades av Ryssland, Storbritannien och Frankrike. Ryssland tog Istanbul och Mindre Asien och norra Irak. Saudiarabien var också delat. Romanovdynastin stärktes på tronen.
  Tsar Nikolai Vtoroy delade sedan Afghanistan med Storbritannien, efter att ha fått norr och centrum för sig själv. Och även fångat två tredjedelar av Iran. Därmed slutade omfördelningen av världen. Alla muslimska länder var under fullständig kontroll av kristna . Och på trettiotalet erövrade Italien Etiopien.
  Hitler kom till makten i Tyskland, men han fick inte sin vilja. Maximal tilläts att annektera Österrike.
  Det fanns inget andra världskriget ... Nicholas II regerade fram till november 1939. Han dog vid en ålder av sjuttioett, en rekordålder för ryska tsarer. Hans barnbarn, åtta år gammal, efterträdde tronen. Detta är dåligt, men regenten var redan förutbestämd. Och allt gick bra.
  Tsarryssland blev gradvis en konstitutionell monarki. Och i början av det tjugoförsta århundradet blev det faktiskt en parlamentarisk republik.
  Men den viktigaste förändringen i framtiden ledde till att pojken inte hittade sina föräldrar, och hamnade i en helt annan värld. Även i världen och bra, och utvecklad, och glad.
  Men de tog honom för en brottsling och en galning och lade honom på ett barnsjukhus .
  Det är naturligtvis välskött i framtiden - ett riktigt sanatorium, men fortfarande ett psykiatriskt sjukhus , och pojken gillade det verkligen inte där. Och han försökte fly flera gånger. Och han hamnade i isolering.
  Vitalik komponerade en massa saker, och han gillade det. Men av någon anledning gillade folk inte hans verk och trodde att de var skrivna av en psykiskt sjuk person, eller en direkt schizofren.
  Några av bitarna var riktigt konstiga. Vitaly skrev till exempel om ett universum där alla människor har blivit barn. Så här fungerade effekten. En supernova bröt ut och jorden täcktes av strålning som fick alla vuxna att se ut som tioåriga pojkar och flickor. Och, för alltid... Folk slutade föröka sig. I själva verket blev de odödliga. Närmare bestämt slutade de åldras och ökade avsevärt sin överlevnadsförmåga. Även om han skär av ett ben eller en arm kommer en annan att växa. Det är nästan odödligt. Men i evig barndom.
  Gamla människor, särskilt ateister, är glada över detta. Unga människor, dock inte så mycket. Barnen är också bra.
  Ett sådant rike uppstod på jorden. Arbetet upphörde dock inte. Sedan minskningen av människor i storlek kompenserades av den kvalitativa tillväxten av muskler, som blev mer elastisk, seg och stark.
  Och vilken välsignelse att om du slår ut en tand, behöver du inte sätta in en konstgjord, en ny kommer att växa på en timme, bättre än den föregående.
  Och de eviga barnen bevarade både minnen och personligheter. Först nu kommer du inte att få andra barn. Men det är färre problem.
  Evigt glada barn som bygger rymdskepp och började leva mycket lugnare.
  Religionen har genomgått särskilt intressanta förvandlingar. I synnerhet varken Bibeln eller Koranen lovade människor evig barndom. Och detta är naturligtvis logiskt. Även om många känner nostalgiska efter barndomen , men riktigt gamla människor vill bli unga, inte bebisar. Även om tio år är åldern då en person redan tänker och inte sitter på pottan, utan på Internet.
  I den här åldern är nästan alla nöjen tillgängliga för dig. Och det är bättre än när du är åttio. Fast förmodligen värre än när du är tjugo!
  Förresten, i Koranen och den ortodoxa traditionen i Paradiset kallar de åldern för trettiofem år. Jag undrar varför inte arton? Eller tjugofem? Var kom en sådan figur ifrån?
  Vitalik brukade verkligen vilja växa upp och bli stor och mogen. Men nu tyckte han att det fanns fördelar med att vara liten. Dessutom, om du är en stor kille, då på tåget eller bussen, kommer du att bli en fullständig plåga. Men att plocka päron är naturligtvis lättare för en lång, men att klättra i ett träd är lättare för ett barn.
  Vitaly drömmer att han vinner de olympiska spelen i gymnastik och tilldelas en guldmedalj. Och han står på en piedestal. Sen simning. Taekwondo har förresten länge velat ingå i den olympiska sporten. Och det skulle vara jättebra. Här är killarna och tjejerna som slåss.
  Vitaly sov och det rann i huvudet på honom att han lyckades skriva. Till exempel fortsättningen av Ivanhoe. Richard Lejonhjärta var värd för en internationell turnering. De bästa krigarna från hela världen kom till det. Och bland dem dök en så mäktig jätte att han lyckades besegra alla. Och Ivanhoe och Richard Lejonhjärta själv. Därefter vann han huvudpriset. Och vad gjorde han? Kidnappade Rebecka. Och den stackars judiska flickan blev hans fånge.
  Ivanhoe försökte befria henne, men bara ett sätt var verkligt: att besegra den gigantiska riddaren i en duell.
  Och sedan började Ivanhoe lära ut en speciell teknik för riddarstrid till en munk från Japan. Och det var en mycket intressant och lärorik studie. Ivanhoe lyckades verkligen i denna fråga.
  Det mest intressanta i den här romanen var att Rebecka bad att få ta henne som en andra hustru till riddaren Ivanhoe, men han vägrade.
  Men Richard Lejonhjärta själv fann henne som en värdig make. Och Rebecka accepterade ändå den katolska tron. Varför inte? Kristus är trots allt Messias. Och judarna erkände dess existens. Och bevisa att han inte är Gud?
  Dessutom är kristnas tro mycket attraktiv: alla synder är förlåtna av nåd, och den Högste Guden själv gav sitt liv för människor !
  Vitaliks tankar var helt förvirrade och han föll i en djup sömn.
  . KAPITEL 3
  När pojken vaknade, tvättade han sig snabbt, borstade tänderna och sköljde sin mun. Och gjorde övningarna. Jag ville verkligen inte gå till skolan. Kusten är klar. Hur mycket bättre skulle det vara att studera på distans. Speciellt över internet. Efter frukosten bestämde Vitaly sig för att strunta i dagens lektioner. Och i allmänhet, efter speciellt coronaviruset, lärde sig nästan alla elever att skolka. Så har dagens ungdom lagts upp. Och inte bara modernt. Många ville inte gå i skolan.
  Vitalik hade redan pengar. Nu måste du köpa lite värdefullt. Beställ online först. Betala sedan, antingen via kontot eller kontant . Och skapa en skärm som kan samla gravitoner från ett stort område och generera elektricitet, som en dynamo av anständig storlek.
  Teoretiskt sett hade det unga underbarnet redan ritat flera formler som visade att tillräckligt med elektricitet skulle frigöras per meter av omvandlarens yta för att lysa och göra TV-apparater i en nio våningars byggnad. Eller, att accelerera en stor lastbil med helkaross till hundra kilometer i timmen med en elmotor. Eller till och med vrida på skruvarna på en helt icke-barnslig helikopter.
  Då skulle alla människors energiproblem vara lösta. Och det faktum att alla möjliga shejker och magnater skulle lida förluster, då är det vad de behöver.
  Vitalik trodde i princip att alla världens religioner är mänskliga sagor och fantasier. Men ingen vet sanningen, och ingen kan veta. Och att framställa sin tro som sanning och att kalla fantasin ofelbar är absurt. Och ännu dummare när folk blir dödade på grund av det. Eller, till exempel, går de till ett kloster och berövar sig jordiska glädjeämnen. Om du verkligen tror, så så att det inte stör ditt liv och andra människor. I detta avseende väckte ortodoxin, med sin rent formella inställning till tro, när de går till kyrkan en gång om året och blir döpta av baksmälla, mer sympati. Än den där tron där de varannan timme dunkar på knäna.
  Det är sant att Vitaly läste både den ortodoxa katekesen och Guds lag. Och det visade sig att allt inte är så enkelt även i ortodoxin. Och du behöver också ta nattvarden minst tre gånger i veckan. Och gör korstecknet fyrtio gånger om dagen. Och sätt ljus och håll fasta. Annars kommer du inte att bli frälst och du kommer inte till himlen.
  Även om till exempel en rövare korsfäst på ett kors, blev han inte frälst av nåd och tog han nattvarden minst en gång i sitt liv?
  Pojken skrattade när han automatiskt skrev in adresser på Internet. Nej, man kan diskutera religion i det oändliga. Men varför, även om vi antar att Gud finns, ska han tända ljus? Och varför till exempel inlägg? Och varför be samma bön en miljon gånger?
  Och vad, skaparen av universum gillar att lyssna på samma sak miljontals gånger ? Och han kommer att belöna dig för det ?
  Naiva måste jag säga, idéer erhålls. På samma sätt, varför ska en person bli döpt? Att Gud får lite energi av detta?
  Okej, det finns naturlagar. Och de öppnar de största möjligheterna för människan.
  Här i synnerhet att ta och ta emot energi från vanlig gravitation, vilket avslöjar väldigt kolossala resurser som är outtömliga för alltid.
  Vitalik läste också att det teoretiskt sett kan ge energi och processen att smälta kvarkar. Men detta, så att säga, är fortfarande en fråga om avlägsna framtidsutsikter. Och gravitoner kan utnyttjas just nu i sele.
  Vitalik gjorde flera beställningar. Efter det lämnade han lägenheten och tog en resväska. Han förväntade sig att fortsätta sina experiment i källaren.
  Bra , åh när man är en pojke. Det är detta som stoppar många vuxna forskare i hjärnan med ett tabu: det är omöjligt! Och de saktar ner sig själva. Som om de inte har gjort det än, då är det omöjligt. Och pojken tog det och gjorde det. Eller åtminstone försöka göra något sådant.
  Vitalik sjöng med ett leende:
  Föreställ dig situationen
  Allt som kommer att bli verklighet är känt i förväg ...
  Och varför då tvivel, oro,
  Allt i världen kommer att ge ett schema!
  Och vi trotsar stormarna
  Från vad och därför
  Lev i världen utan överraskningar
  Omöjligt för någon!
  Må lycka till, misslyckas,
  På en gunga upp och ner
  Endast på detta sätt, och inte på annat sätt,
  Endast på detta sätt, och inte på annat sätt,
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning, överraskning
  Länge leve överraskningen!
  Nu är han upptagen med nya idéer inom energiområdet.
  Albina ringde på smartphonen. Hjälteflickan, gnistrande med safirögon, naturligt, något gulaktigt blont hår, kvittrade:
  - Hej, min kära pojke! Hur mår du?
  Vitalik svarade:
  - Pulsarno! Jag har redan fått något. Snart är en film klar som omvandlar graviton till ström. Jag tror att enheten kommer att vara lätt och inte särskilt dyr. Och när det kommer till produktion av transportband visar det sig att även ett barn kan hålla ett helt kraftverk i sina händer!
  Albina nickade med ett sött leende.
  - Ja, du har fantasier!
  Pojken sjöng:
  - Drömmare, du kallade mig,
  Drömmare, du och jag är inte ett par!
  Flickan sa med en suck:
  - Du är bra mot alla, Vitya, bara för liten till växten. När jag tittar på dig tar alla mig för mamma. Och det får en kvinna att se så gammal ut!
  Vitalik svarade med en suck:
  - Ja, det finns! Men å andra sidan kommer en sådan man inte att äta för mycket, och det är inte trångt att ligga i samma säng med honom!
  Albina skrattade och sjöng:
  - Min pojke, min baby,
  Vid den här tiden sover du inte...
  Jag tror att du kommer ihåg mig!
  Och i vilket okänt land!
  Den lilla pojken nickade.
  - Du kan komma till mig, det blir ett intressant jobb!
  Efter det stängdes smarttelefonen av. Det unga geniet sjöng med lättnad och ett leende:
  Jag kan reda ut vilken härva som helst
  Även om det finns många skrymslen och vrår i labyrinterna,
  Nej, jag kommer inte att lämna, tro med en dröm,
  Vandrar de skuggiga gränderna!
  Pojken började göra något igen. Här levererades han en bit platina. Och detta är ett mycket värdefullt förvärv.Platina är en speciell metall som kan göra underverk. Och i synnerhet att göra en uppsättning riktningselektroner av en graviton.
  Då kan man få olika typer av ström, och inte bara direkt och växelström. Även i framtiden talar vi om att skapa en hyperström av hög effekt.
  Pojken var trött på att pilla med mekanismerna och han hoppade till makiwara . Han började sparka henne med sina bara fötter. Och även hoppa som en drake.
  Och till och med sjöng:
  Vad folk säger
  Vi bryr oss inte...
  Vi behöver ett resultat i strid,
  Och en bra hit!
  Och pojken stod upp och ner. Efter det försökte jag kasta bollar med bara sulor. Det är svårt att jonglera med de nedre extremiteterna, men denna effekt uppnås. Och fighterns dödliga kraft ökar.
  Vitalik sjöng:
  Jag är en fantastisk karatepojke
  Att besegra även terrorister...
  Motståndarna flög ner,
  Hur många misshandlade svindlare!
  Och pojken kommer att ta det och vissla. Hans bara tår fångade bollen och kastade sedan upp den igen.
  Ett samtal hörs i källaren. Det är tydligt genom monitorn att Albina har kommit. Och det blir roligare med henne.
  Pojken släppte in henne i laboratoriet och sjöng:
  Barn är nu
  Nej, inte dvärgar...
  Som i Satans makt
  Brinnande institutioner!
  Kan köra om en moped
  Stick ut stiften...
  kommer springa in på toaletten ,
  Pojken är för smart!
  Och båda unga vetenskapsmän sjöng med bravur;
  Det är bara början,
  Det är bara början...
  Det är bara början! Åh åh åh!
  Efter det började vi designen av fällan och omvandlaren av gravitoner med ännu större entusiasm. Detta är verkligen en mycket storskalig upptäckt.
  Albina tog av sig sina sneakers och började slänga bollen med sin bara fot. Hon gjorde det, en stor och stark tjej, väldigt skickligt. Och ändå fortsatte hennes händer att bygga.
  Vitalik förstod att det var nödvändigt att skapa ett mirakel. Och det är på riktigt vad som händer. Spin förändring, laddning omfördelning, och från en graviton - flera elektroner. Och strömmen är inte längre ett skämt. Och det bör också användas rationellt.
  Och så något, plötsligt visar Tesla sig. Kan det vara så här...
  Pojken tog den och vred den med en skruvmejsel. Det gnistrade hårdare. Och även lätt brända fingrar.
  Pojken sjöng:
  Åska rasar, blixtar,
  Som en tornado slog napalm till...
  Utan dig flimrar dagarna trist,
  Jag minns ditt ansikte, fru!
  Och igen kommer Vitalik att ta något och snurra det. Och han gör det väldigt smart.
  Albina krossade en kackerlacka som kröp ut ur springan med sina bara tår. Sedan blev hon generad och sprang för att tvätta benet.
  Vitalik noterade att flickan har mycket utvecklade muskler. Hon var vacker, men hennes skönhet var skönheten hos en krigare och en hjälte.
  Flickan tog upp en tegelsten från golvet och kastade upp den. Slå i flykten med bar häl från en sväng.
  Tegelstenen sprack vid nedslaget.
  Vitalik utbrast:
  - Du är en smart tjej !
  Albina blev kränkt:
  - Inte en tjej , men en tjej! Och du är en vargunge, tydligen listig!
  Pojken svarade:
  - Inte listig, men smart!
  Flickan kvittrade med ett skratt:
  - Ja, du är själva perfektionen, bara du blev inte lång!
  Vitalik anmärkte dystert:
  - Jag tycker inte om det!
  Albina sa:
  - Under andra världskriget skulle du ha gjort den perfekta scouten! Du ser ofarlig ut.
  Pojken log och svarade:
  - Jag är en mördare med ansiktet av en ängel!
  Flickan ryckte på axlarna och sa:
  - Pojken du slog i ljumsken kommer aldrig att kunna göra något allvarligt med tjejen nu.
  Vitalik suckade tungt.
  - Jag ångrar det själv. Men han var en väldigt otäck och grym unge . Det du sår får du.
  Albina sa:
  - Och barn, som djur, är alltid grymma. Och attackera de som är svagare. Det är ett slags axiom! Vuxna, trots alla sina brister, följer anständighetens regler. Fast inte alltid!
  Terminator Boy sjöng:
  Barndomen tar slut någon gång
  För det är inte för alltid...
  Pojkarna kommer att växa upp
  Vem kommer att sprida vart!
  Men medan vi bara är barn,
  Vi växer, vi växer,
  Bara himlen, bara vinden
  Bara glädje ligger framför oss!
  Bara himlen, bara vinden
  Bara glädje ligger framför oss!
  Albina svarade:
  - Nej, vuxnas liv är ännu svårare än vårt. Måste jobba åtta timmar om dagen. Och ännu mer. Och så många problem...
  Vitalik, mästare, sjöng:
  Vuxen, du är min mus
  Jag ska äta dig med ben och skinn...
  Lycka är bara ett andetag
  Ljus blixt...
  I problemens mörker!
  Och underbarn plockade upp nöten från golvet med sina bara tår. Och han kastade den skickligt och slog ner en fluga. Hon föll med tassarna upp.
  Albina visslade:
  - Wow! Hur gjorde du det?
  Vitalik svarade självsäkert:
  - Jag har ett strålande sinne. Det gör att kroppen också är smart, och det ger sådana möjligheter som är otillgängliga för en dåre!
  Flickan nickade.
  - Liten, men avlägsen!
  Pojken sjöng ironiskt:
  Det är bra att vara vuxen
  Det är bra att vara stor...
  Resten, som en tråd,
  Du är över dem i arshin!
  Men stora skåp
  Som väskor...
  Inget stort tjafs
  Du tar ner ambalan!
  Den heroiska flickan skrattade och lyfte pojken i nacken. Sa med ett leende:
  - Du är som Bruce L och!
  Vitalik sjöng:
  - Jag vill vara starkast i världen,
  Som Arnold Schwarzenegger med Bruce...
  Blötlägg alla, speciellt, i toaletten ,
  Och rädda flickan från demoner!
  Albina sa med ett skratt:
  - Ja, Schwarzenegger är speciell! Det verkar som att modet har passerat länge, men han är fortfarande ihågkommen.
  Vitalik nickade.
  - Som Alexander den store. Och han var fortfarande före vår tideräkning!
  Flickan sjöng poetiskt:
  Du gnistrar av en strålande stjärna,
  Genom det mörka mörkret...
  Den store hjälten Alexander
  Känner ingen smärta, ingen rädsla!
  Underbarnet tillade:
  Fiender drar sig tillbaka framför dig
  Publiken jublar...
  Fosterlandet accepterar dig
  En mäktig hand härskar!
  Och båda tonåringarna slår varandra med sina bara klackar. Efter det försökte även Albina kasta nöten på flugan, men missade. Och morrade irriterat:
  - Skarpa öga, lutande händer!
  Vitalik sa med en suck:
  - Det här kräver en speciell skicklighet!
  Efter det gjorde killarna en liten armhävning från golvet. Vitalik lade till och med en vikt på hans axlar. Han är bara till det yttre ett barn, men det finns redan mycket styrka i honom.
  Jag kom ihåg tanken att slåss i slagsmål utan regler. För pengar är det möjligt. Och maffian organiserar sådana slagsmål.
  Plus en väska. Här kan du förstås tjäna ordentliga pengar.
  Pojken höjde benet. Han tittade på sulan, den är elastisk, och är inte rädd för varken glas eller kol.
  Vitalik petade i henne en skruvmejsel och kvittrade:
  Som det ser ut är jag fortfarande en ganska pojke,
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan ...
  Tänk på, kanske, en vuxen, till och med för mycket,
  Och jag kommer att krossa fienderna som en orkan!
  Efter det, Vitalik, vad han skrattar!
  Albina sa:
  - Om man tänker på slagsmål utan regler, då hittade jag på nätet att det kommer att bli stora underjordiska slagsmål utan regler. Både bland kvinnor och bland män. Du kan ha tre slagsmål i det sista systemet på en kväll. Där respekteras inte ålders- och viktkategorier. Det är klart att detta kommer att bli ett problem för dig.
  Vitalik väste:
  - MMM har inga problem
  Alla känner oss!
  Vi kunde slå ansiktet på oss själva,
  vi städar slanten åt dig också!
  Pojken, efter det, skrattade och hans utseende var mycket nöjd.
  Efter det började han tillverka fibrer av platina i en omvandlare. Man kunde redan känna hur det glittrade. Och gravitoner förvandlas till ström. Luften luktade ozon. Och kanske är en upptäckt som kommer att vända upp och ner på civilisationen nära.
  Vitalik tänkte: - Kommer de att ge honom Nobelpriset i fysik, eller inte? Tanken är att ge. Trots allt utvecklade han något som ger verkliga fördelar för mänskligheten.
  Och hur är det med Nobelpriset? Dollarn är föremål för inflation, och det är inte ett så stort belopp. Ja, och han grundade priset, någon amerikansk miljonär, som hittade på olika otäcka saker, till exempel dynamit. Och hur många människor dog av denna dynamit?
  Och rädda sedan hela planeten Jorden och mänskligheten från värmedöd! Det skulle verkligen vara en stor bedrift.
  Det gnistrade igen och träffade hans fingrar smärtsamt.
  Albina sa:
  - Använd gummihandskar!
  Pojken nickade.
  - Och du också.
  Och killarna fick skydd. I allmänhet gjorde de ett bra jobb. Vitaly mindes Jules Verne . Han förutspådde etthundratjugosex vetenskapliga upptäckter, som senare blev verklighet. Det fanns ett sådant litterärt geni. Och han har intressanta äventyr.
  Och det är inte bara känt för science fiction . Ta till exempel romanen "Den femtonårige kaptenen". Det verkar inte vara fantasi, men det är ändå intressant.
  Vitalik skrev för övrigt en fortsättning på denna roman. Men han klarade sig inte särskilt bra. Och inspirationen är borta. Men om Robur Erövraren visade sig fortsättningen vara bättre . Där skapade han, detta geni, en maskin som kunde flyga till månen, och där ta tag i hela den värdefulla artefakten.
  Vidare bestämde sig Robur för att bli kejsare av planeten Jorden.
  Tanken är för övrigt inte den värsta. Inte utan anledning, och på medeltiden föredrog man att ha en tyrann än hundra.
  Faktum är att en härskare per planet Jorden, även en despotisk sådan, kunde stoppa krig och återställa ordningen. Och, naturligtvis, att förena vetenskapsmännen i den sublunära världen.
  Och sedan förvaltning av alla resurser på planeten genom vetenskap, och expansion i rymden. Och så, hur många resurser människor spenderar på fiendskap med varandra.
  Ta även det sista kriget med Ukraina. Hon svalde biljoner rubel och hundratusentals liv. Och går fortfarande med ett obskyrt resultat på slutet.
  Med en suck sjöng Vitalik med sorg låten han just komponerat.
  Bror räckte upp handen till sin bror:
  motståndarens vrål !
  Maskinen har blivit din vän,
  För lättsinne kom vedergällning!
  
  Vad ska man göra om folk är pank
  När stormande kulor visslar runt!
  Gud bättre bryta kriget med våld -
  Så att rovdrakens dagar är över!
  
  Men helvetet vet inget mått och gräns,
  Jorden brinner i napalm, barn gråter!
  Här bleknade flickornas drag -
  Vem, den Helige Herre, kommer att svara för detta?
  
  Tja, hur många nära och kära kan man döda,
  Trots allt föds en person, tro mig, för lycka!
  Mamman låter inte sin son gå fram,
  Och även på sommaren är det dåligt väder i kriget!
  
  Men en soldats plikt är en säker plikt:
  Vad behöver du för att kämpa för fosterlandet i strid!
  Vid sexton, redan ett grått tempel,
  Änkor till olyckliga ansikten är svullna av tårar!
  
  Men vad är det, är du galen bror?
  Nej, du är galen, svarar den älskade!
  För elakhet, vem är på tronen, vår soldat,
  Han tror att hans svåger är smutsiga Kain!
  
  I marken sliter blodströmmar i venerna,
  Och pulsen från kärnan kommer att svara med ett slag ...
  En plog krossad på en åker av ett skal frös,
  Åh, vad lila solen har blivit!
  
  Men det finns en tro på att Jesus kommer -
  Försona bröderna, bring Frälsning!
  Låt oss då glömma det vidriga hämndkontot -
  I själen hos oss alla regerar, låt förlåtelse!
  Albina sjöng med till sin vän. Men vid sista versen anmärkte hon sarkastiskt:
  - Och du är en icke-troende, Vitya!
  Pojken nickade.
  - Ja, jag tror att alla religioner är sagor. Och Jesus Kristus i Guds roll, också en mänsklig saga! Men det är en väldigt bra historia och lärorik.
  Albina nickade.
  Vad förfäderna skrev med en fjäderpenna
  Ge deras ättlingar glädje...
  För bra förblir bra
  Förr, framtid och nutid!
  Vitalik nickade med ett leende.
  - Människan skiljer sig från djuret genom att hon har ett sug efter det goda. Och vi är speciella människor. Vi har ett överjag och även sådana blodiga tyranner som Hitler, Genghis Khan, Tamerlane rättfärdigade sina grymheter med ett högt mål och lovade, i framtiden, universell lycka för alla människor!
  Albina sa:
  - De som kommer att förbli vid liv!
  Pojken nickade och sa:
  - Men inte ens den blodigaste erövraren kallade sig ond. Åtminstone med ditt fulla sinne. Det är detta som skiljer människor från djur. Vi, även när vi gör grymhet, letar efter det goda, och vi dras till ljus och skapelse!
  Flickan nickade instämmande.
  - Vi, min pojke, gör en mycket god gärning!
  Vitalik nickade.
  - Höger! Men det finns förstås inte bara bra i det. Även om inte särskilt bra människor kommer att drabbas i första hand.
  Albina anmärkte logiskt:
  - Och vem bestämmer vem som är bra och vem som inte är särskilt bra? Är vi med dig?
  Pojken ryckte på axlarna och sa:
  - Gott och ont, relativa begrepp! Även om till exempel monoteister säger, är allt enkelt: Gud är absolut god och Satan är absolut ond. Men samtidigt, i Bibeln, dödade Gud så många miljoner människor att det är omöjligt att räkna, och Satan bara tio, och då med den Allsmäktiges tillåtelse. Detta visar återigen hur allt är relativt. Särskilt beröms Abrahams vilja att offra en oskyldig pojke. Men detta säger också att dum och obestridlig lydnad mot Gud, i rollen som en diktator, prisas. Personligen gillar jag inte det här.
  Albina anmärkte logiskt:
  - Ändå, i livet måste vi lyda. Antingen frivilligt eller inte. Det är omöjligt att vara helt oberoende. Även kungar, och även då tvingas de lyda och ödmjuka stolthet inför force majeure.
  Vitalik nickade och sjöng:
  - Ofta är vi en skugga,
  Vi lär oss med sorg och tålamod!
  Pojken suckade tungt. Hans humör var inte det mest positiva. Alla möjliga fula tankar dök upp i mitt huvud.
  I själva verket, förstörde inte människor varandra i strid? Här kan det förstås finnas alla möjliga alternativ.
  Men mänskligheten måste förenas. Och här förenas till exempel inte olika religioner, utan skiljer sig åt. Ja, även i det fredsälskande Nya testamentet finns ett begrepp om otrohet. Och det finns inget att säga om Koranen. Och hur kan människor komma överens med varandra?
  Istället för att vara bröder kastar de sig över varandra. Här, till exempel, i Rysslands historia, vad var krigen och massakrerna mellan den officiella kyrkan och de gamla troende. Men skillnaden är liten. Precis hur man blir döpt, och i Kristi namn.
  Och hur mycket blod som utgjutits. Men Vitalik var övertygad om att allt i världen om religion och Gud är en rent mänsklig idé. Och sanningen är dold.
  Och Gud, antingen existerar inte alls, som sådan, eller så gömde han sanningen om sig själv för människor.
  Bra jobbat buddhister, de låtsas inte för den högsta sanningen. De säger inte att bara de har rätt och resten har fel. Även om deras undervisning inte är attraktiv. Ja, vem kommer att gilla askes, monasticism och för vad? Inte ens Buddha själv visste vad nirvana var. Och många misstänker att detta är icke-existens. Och det är nästan omöjligt för en blottad dödlig att uppnå nirvana.
  Mycket lättare i islam. Det finns ett paradis, som en miljardär på en resort, och för att få det räcker det att acceptera islam. Det är sant att om du inte ber och fastar kan du gå till helvetet. Men ett tag, och där kommer du att sona dina synder inför Allah med dina plågor och igen till Paradiset.
  Och om du gör en Hajj till Mecka, kommer alla tidigare synder att skrivas av, och sedan omedelbart till Paradiset!
  Detta förklarar islams enorma popularitet över hela världen. Att dö är skrämmande, och intethetens hopplösa avgrund är skrämmande. Kanske var det därför ateism aldrig blev det mest utbredda fenomenet, inte ens under kommunisttiden. Och nu har kommunisterna blivit troende. Men tror de verkligen? Men du kan förstå, rädslan för döden är motivationen att tro. Och att tro även på det som är ologiskt och absurt.
  Albina avbröt pojkens tankar:
  - Du rynkar pannan. Återigen tänker du förmodligen på världens öde.
  Vitalik nickade.
  - Jag förstår varför folk tror. Men jag förstår inte när de dödar människor i trons namn, och de dödar helt oskyldiga människor, inklusive kvinnor och barn!
  Flickan suckade och svarade:
  - Det finns ingen bra fanatism i någonting.
  Pojken frågade:
  - Även inom idrottsträning?
  Albina nickade.
  - Även i detta ska man veta när man ska sluta. Bruce L dog vid trettiotvå, just för att han tränade utan medlidande och känsla för proportioner på natten. Och hans kropp gick sönder! Så...
  Vitalik bekräftade:
  - Höger! Ingen fanatism.
  Flickan sjöng:
  påhittighet och mod,
  Mod och tur...
  Bli av med arrogansen
  Var klok, det är utmaningen!
  . KAPITEL 4
  Barnen är trötta på att krångla i labbet. Och i allmänhet ville jag röra mig, hoppa, hoppa. Och de gick en promenad. Samtidigt kan du besöka sträckan längs vägen.
  Vitalik gömde som vanligt sina sandaler och slog barfota. Han gillade det verkligen också. Faktum är att han också är en pojke i åratal - ungefär femton, och ser ännu mindre ut. Och han skäms inte för att stoltsera med bara klackar.
  Men Albina ser mycket mer solid ut. Hon är helt klart en accelerator. Han gillar att gå barfota och är samtidigt blyg.
  Vitalik sprang och hoppade och snurrade runt. Han hade så mycket energi.
  Pojken sjöng till och med när han komponerade i en heroisk retrostil:
  Berlin är nästan under vårt styre,
  Genom en kikare ser vi den förbannade Reichstag ...
  Jag hoppas att det blir frid och lycka snart;
  Vilket jag kommer att beskriva i mina dikter!
  
  Ryssland öppnade kommunismen för världarna,
  Hon blev en familj för alla.
  Men Wehrmacht stack en gris nos till oss,
  Och nu stänker blodet från ådrorna som en fontän!
  
  Vad Führern glömde med oss av en slump,
  Jag ville skaffa mark och slavar!
  Fascismen gick med en mycket lång kampanj -
  Och här är en riktig mardröm av helvetesdrömmar!
  
  En enkel pojke, en barfota pojke,
  Knöt nyligen en röd slips.
  Han ville bygga världen själv utan Gud,
  Men plötsligt bröt napalm upp från himlen!
  
  Vi var tvungna att fly till fronten AWOL,
  Ingen vill ta sådana ungdomar!
  Men kämpen i ett gevär gjorde det,
  Fädernas väg visade sig vara värdig!
  
  Strid där både list och kraft,
  Och svaghet är också bitter, tyvärr ...
  Kamrater fick gräva gravar
  Hyvla furukistor i frosten!
  
  Jag är en pionjär, jag är van vid att lida nu
  Han gick på spaning barfota, snödrivan krassade.
  Kanske straff för otro,
  Att jag inte ville lära känna Jesus!
  
  Men vad är de tre timmarna av Golgata?
  Mer än tre år av krig har gått!
  I vilken by som helst gråter änkor bittert,
  Huru landets söner gick under på landet !
  
  Jag överlevde, blev granatchockad, sårad av en kula,
  Men som tur var höll han sig på benen!
  Vi lämnade ärligt tillbaka skulden till Tyskland,
  Där har fascismen trampats till damm av oss!
  
  Jag har mognat, men fortfarande en pojke,
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan!
  Ja, vuxen, och kanske till och med för mycket,
  Hjärtat blev trots allt hårt som metall!
  Star of the Hero högsta utmärkelse -
  Stalin själv överlämnade den till mig, tro mig!
  Han sa: Det är nödvändigt att ta ett exempel från människor som du,
  Fighters smider nycklarna till dörrarna till Eden!
  
  Men lägg nu ner det modiga geväret,
  Ta dig tång, en hammare och jobba!
  Bygg en segelbåt och en båt av trä
  Och skapa ett flygplan så att fågeln flyger upp!
  Pojken komponerade i farten och sjöng en hel dikt. Förbipasserande lyssnade till hans ord. Och när han var klar applåderade de till och med. Och så tog Albina av sig kepsen från Vitalik och gick med den. Och förväntningarna var berättigade, förbipasserande skissade på papperslappar och metallpengar.
  Albina blinkade och anmärkte:
  - Det här, ser du, är charmigt på sitt sätt!
  Fler människor började samlas och de började be barnet att sjunga något annat. Vitalik är barfota, i shorts, smal, ljushårig och verkade faktiskt som ett stackars föräldralöst barn. Och alla tyckte lite synd om honom.
  Den geniale pojken bestämde sig för att extra pengar inte skulle skada. Dessutom är hans röst så tydlig, barnslig och har ännu inte börjat gå sönder, som ofta är fallet med tonåringar. Fast det kan å andra sidan vara synd att sjunga så, som om man vore en tiggare. Men killar sjunger i filmer. Till och med Dunno sjöng för att rädda en vän och samlade in pengar.
  Och det är skönt att vara i rampljuset när man applåderar.
  Och Vitalik sjöng åter med stor entusiasm vad det unga underbarnet och poeten själv komponerade i farten;
  Alla har sin egen personliga syn på kärlek -
  Konceptet skönhet och ideal!
  Även om folk inte har vuxit upp för honom,
  Men människan är inte längre en apa!
  
  Vi vill leva i en vacker värld av paradis -
  Där det inte finns några sjukdomar, förfallna kvigor ...
  Så att livets tråd blir oändlig,
  Så att varje dag är glad och glad!
  
  Där färgen är som en regnbåge på våren
  Näckrosor, som guld med smaragd.
  Där verkligheten länge har liknat en dröm ...
  Alla barn kan göra ett mirakel!
  
  HANDLA OM Fosterlandet , Guds heliga Ryssland;
  Dina björkar är spräckliga, glimten av metall ...
  Och jag ber till Herren om en sak,
  Så att fäderneslandet blomstrar i ära!
  
  Men här har fightern redan åkt på en kampanj,
  Han marscherar som en rysk krigare!
  Vi kommer att göra gott mot planeten -
  Så att kulor inte tränger igenom din egen mamma!
  
  Attack av trollen, rasande tryck;
  Rusande motståndare va l- lavin!
  Och därför, varför behöver vi ett hett argument,
  När Ryssland förenas i en knytnäve!
  
  Men återigen flinar orchjälarna,
  De är en man, som ett ben som fastnat i hans hals!
  Och trollet morrade i vild vrede,
  Men vi ansökte från rati present!
  
  
  Men segern över fienden är nära,
  Vi kommer att ta bort Ryssland från träsk!
  Vedergällningen för de orena har kommit -
  Deras päls slets sönder och luddades!
  
  Oval tjej sött ansikte -
  Gav mig tro och stor styrka!
  Pojken sjöng med stor känsla och energi. Och till och med dansat. Och det var mycket mer folk. Vitalik gick själv och samlade pengar i en keps. Albina tog av sig sneakers, det var redan mitt i en väldigt varm maj, och började dansa barfota.
  Och hennes ben är så muskulösa, som om hon är en kroppsbyggare. Och en fest för ögat, när musklerna rullar under den solbrända huden.
  Albina tog till och med och gick på sina händer, och hennes bara fötter, graciösa med en vacker kurva av fotens linjer, var på toppen. Hon har lite stora ben. Men fingrarna är harmoniska och smidiga.
  Tjejen hade också en press med kakel. Mycket fysiskt stark.
  Och hon försökte också samla in pengar genom att visa gymnastiska övningar.
  Och Vitalik tog den igen och sjöng:
  Stort, mäktigt, heligt land,
  Det finns inget mer strålande under den blå himlen !
  Hon är given till oss av den allsmäktige Guden för alltid -
  Obegränsat ljus, sublima Ryssland!
  
  Världen har aldrig sett en sådan makt, vet aldrig
  Så att vi stolt trampar på rymdens vidder!
  Vilken stjärna som helst i universum sjunger för dig,
  Må Rus vara nöjd med oss!
  
  Det här är trots allt vårt fosterland, det är ett sådant öde,
  Styr utrymmet för alla frågor!
  Alla av oss, tro mig, skulle vilja ha detta,
  Utan några dårskap , babskih vidskepelse!
  
  Ärkeänglarna blåser i sin mäktiga trumpet,
  De förhärligar kraftfullt våra arméers marsch!
  Och fienden kommer att finna sin lott i en aspkista,
  Och han kommer inte att få skatter och hyllning!
  
  Detta är vårt fosterland, allt i det, tro mig, är skönhet,
  Hon vände hela universum utan ansträngning!
  Tjejer med en ganska tung fläta,
  Jaga efter henne, så att pipan blir stark!
  
  Fosterlandet, detta är moderns blick av blå ögon,
  Hennes hand är både mild och sten!
  Och motståndarens unge man som du dödar med en kula -
  Så att lågan flammar starkare i hjärtat!
  
  Avlägg en ed till det gränslösa fosterlandet,
  Det är bra för dig också såklart!
  Även om blod rinner i stridens raseri,
  Vedergällning kommer till fienden nu!
  
  Vapen och mod är en så kraftfull legering,
  Den onde kan inte övervinna det!
  På ett plan med bomber flög jag smart,
  Och när det smäller häller de in ett fönsterregn!
  
  Men härskarens ordning - flyg ungen till Mars -
  Det är dags för dig att lägga utrymme!
  Och en marsbos arrogans kommer att bli hård i ögat,
  Då ser vi långt bortom Pluto!
  
  Vi kommer att komma till rymdens höjder och se kanten av universum,
  Sådan är vårt mänskliga uppdrag!
  Och därför, våga pojken om bedrifter,
  När allt kommer omkring, vet att belöningen är en fråga om vinst!
  Vitalik sjöng något liknande på en djärv och vacker ton. Han har verkligen en röst som operasångare skulle avundas. Bara för barnsligt. Åtminstone uppträda på Eurovision .
  Och han sjunger med stor känsla och grace. Och ännu bättre med en keps går förbi det samlade folket och samlar in bra pengar. Sedan kastar de till honom rubel, och dollar, och euro, och yuan och till och med dinarer.
  Här är ett par araber stänkta pengar. En av dem kastade till och med en gyllene ring.
  Vitalik log och viskade till sin vän:
  - Och vad? Vi kom bra överens!
  Sålunda noterat:
  - Här ser du! Kasta vetenskap, bli en sångare.
  Vitalik skrattade och svarade:
  - Allt kommer att få sin tid! Varför äter du inte?
  Albina sa med ett leende:
  - Jag är lite blyg.
  Den lille pojken skrattade.
  - Bara fötter att peta, du skäms inte?
  Flickan svarade allvarligt:
  - Jag är säker på dem, men inte så mycket i mina röstförmågor!
  Vitalik nickade.
  - Okej då! Då är det bättre att jag tar den och sjunger.
  Pojken skyndade sig att framföra en annan vers:
  Kärleksförbundet ges starkt, gammalt,
  Herrens oändliga och rena sigill!
  Vissa i böner och andra på krogar,
  Ensam i höjden, andra väntar på döden!
  
  Flickan och jag är nu ganska nöjda -
  Hon är mitt ljus och en ljuv skuggas lund!
  Keruberna välsignar vår väg,
  Under silver, som sammet, en mild skugga!
  
  Vi har trampat många stigar,
  dig Gud av hela mitt hjärta!
  För att du skapar magnifika blondiner,
  Vilken nåd du inte ger med rubeln!
  
  Även om ödet ibland slår tärningen
  Det råkar vara en väldigt sorglig sammanställning!
  När allt kommer omkring kokar så många människor upp av ilska,
  Och blod flödar vattenfall-solnedgång!
  
  När allt kommer omkring blommar körsbärsblommor inte alltid i maj,
  Det är värme och ludd av regn!
  Och älskandes kött, plågat, plågat,
  Den rabiate skurken äter utan att tveka!
  
  Och inte krig, det finns sorg över taket -
  hundra gånger svårare !
  När fälten gnagdes smart av möss,
  När hela skalan av sjukdomar klättrar!
  
  Varför är Herren sådan plåga för barn,
  När allt kommer omkring, ett skämt, det betyder att du lever!
  Och varför är de oskyldiga också fattiga
  Och varför leder lögn till framgång?
  
  Vår värld, precis som Janus, är väldigt mångfaldig,
  I den är gränsen till illvilja inte alls ovanlig!
  Men det är nödvändigt att stävja naturens karaktär,
  Att besegra ondska och synder!
  
  Fast från andra sidan; helighet är tristess
  En värld utan kurvor är ett tomrum!
  Och vad förgäves skickade Gud till mjöl,
  Infödd son - Herren Kristus!
  Vitalik sjöng en mycket bra låt. Han kändes jättebra. Detta kan sägas vara en poet, den andre Pushkin. Även om till exempel Pushkin hade kunnat göra splittringarna som Vitalik gjorde nu. Ja, och på längsgående.
  Albina tittade på honom och satte sig också på garnet. Detta visade sig vara mycket mer effektivt.
  Flickans ben är dock muskulösa, men stretchen är fantastisk. Fast Albina kunde sitta på rygg med en skivstång på tvåhundra kilo. Vilket för en tjej förstås är en bra prestation. Och ännu mer för en tonåring.
  Vitalik är väldigt mobil . Fick in pengar igen. Dessutom gick pojken på sina händer och höll sin mössa med bara fingrar på sina mycket skickliga och starka ben.
  Och de gav mer pengar. Och ytterligare ett dussin araber kom upp. En halkade till och med en hårnål gjord av guld och med en rubin. Så skörden blev riklig. Och det är till och med förvånande hur lätt det är för sångare att samla in pengar. Och hur kan pojken inte sjunga här, om allt är så perfekt.
  Och han sjöng igen;
  Ljudet av en underbar lyra ekar,
  Jag sjunger, vågar, jag är inte tyst!
  Den kämpande näven är inte gjord av vax,
  Vi strävar efter ljuset - vägen till strålen!
  
  Gud plågar människor med sjukdom -
  Eld från helvetet brände syndarna !
  Jag vill att den Allsmäktige ska bli en vän,
  För att inte vara så svår!
  
  Kristus kommer naturligtvis snart,
  Då, tro mig, kommer sorgen att försvinna.
  Kisa inte trots allt, rasa av blicken,
  Frihetens synd är också synd!
  
  Jag vill inte gå längs linjen -
  Jag vill inte vara syndfri!
  Bättre knepiga handlingar
  Än en tråd utan genomskinlig tristess!
  
  Det blir inget krig i paradiset, sa han,
  Och synden kommer att försvinna, dåligt för alla!
  Varför sådana öden?
  Vi ser fram emot nya förändringar!
  
  Att leva för evigt, du vet, det är underbart,
  Men att leva syndfritt, att växta!
  Riddaren kommer att älska kriget passionerat,
  Led armén till slagfältet!
  
  Fosterlandet, en soldats hemland,
  Hon lade en fackla i handen på honom - marsch!
  vedergällning för orena djävlar,
  Du kommer att ge dem en krigare i tänderna!
  
  Låt oss avsluta striden med en generös fest,
  Låt oss ta en bit, dricka - dansa ben!
  Våra riddare är trots allt odödliga,
  Och ordet träffar inte i ögonbrynet, utan i ögat!
  
  Men vad ska man göra i en fredlig värld?
  Du kan bygga ett palats där.
  Och ägna gudstjänsten åt lyran,
  Laurel, efter att ha fått en krona!
  
  Men det finns andra världar, du vet
  Där också krigare växer!
  Pojken ritar en tank på skrivbordet,
  Tänk om utomjordingarna kommer till oss?
  
  Ta det inte lugnt
  Stärk dina muskler, håll ditt sinne starkt!
  Vi ryssar vet hur man slåss,
  När ärkeängeln plötsligt somnade!
  Även här sjöng Vitalik en mycket bra sång, och samtidigt dansade han också.
  Publiken applåderade entusiastiskt.
  Det fanns inte tillräckligt med kepsar för att hålla alla pengar, och ungen tog fram en stark plastpåse ur sin ryggsäck. En av turisterna kastade till och med en gyllene hästsko dit.
  Och så många olika sorters sedlar och småsaker hälldes i behållaren.
  Folk ville fortsätta det storslagna spektaklet. Det här är verkligen en mirakelpojke . Som , sådana kullerbyttor reser sig.
  Pojken reste sig till och med upp. Och Albina kastade en plastboll till honom. Vitalik började jonglera och kastade honom med fötterna.
  Publiken applåderade entusiastiskt. Flickan kastade en ny boll, pojken fångade den med sin bara sula. Och kastade upp den igen. Att jonglera med fötterna är inte för alla.
  Och representanter för den ärorika staden Moskva, såväl som turister, började kasta pengar ännu mer intensivt.
  Albina ställde sig också upp. Hon är en stor, muskulös tjej . Och hennes ben, som de mest solida och fullblodssto. Albina försökte också jonglera med bara fotsulorna. Men hon var inte så bra på det. Även om hon är en svartbälteskämpe. Där, på tredje försöket, började bollen dock flyga upp.
  Lade till fler föremål för att kasta och Vitalik. Pojken var full av entusiasm. Och samtidigt glömde han inte att sjunga. Och pojkens röst , måste jag säga, är bara hyper :
  Himlen är en mönstrad matta av stjärnor,
  Månen kommer att ge ljus åt kullarna!
  En bergsbäck rinner ner,
  Glittrande guld på stenarna!
  
  Moder Rysslands vidder,
  I byarna mättnad och tröst!
  Av lycka grät jungfrorna,
  Hur man klipper en runddans!
  
  Problem har kommit, den krigsgamla kvinnan,
  Bara tänder, skal virvelvind!
  Förödelsen rusar med Wehrmacht,
  Din kamrat dog i strid!
  
  Du själv är fortfarande en pojke -
  Militärregistrerings- och mönstringskontoret gav inte klartecken!
  Som att du inte har tillräckligt med extra år,
  Landet måste ta hand om barnen!
  
  Sprang till fronten utan någon rustning
  För att bringa godhet och ljus!
  För att inte beröva Fritz deras vilja,
  För att inte möta gryningen i kedjor!
  
  Min kompis sov inte heller.
  Lyckades fly - en fighter!
  Tvivlar på fascisterna från piedestalen,
  Låt Führern bli klar!
  
  Kampen är hård, smärta och hunger
  Barfota flicka på vintern.
  I trasor uthärdar vi den bittra kylan,
  Ibland äter vi en med björkbark!
  
  Och fienden rusar på flygplan,
  Som ett monster från helvetet ryter "Tiger"!
  Fascism, född av en ond varg,
  En eldkastare surrar ut från tankarna!
  
  Att värma bara fötter
  Vad blev blått i snön!
  Flickan valde vägen
  Där askan svartnade snöstormen!
  
  Men gjorde motstånd, borta från förkylningar,
  Pojke och flicka före!
  Vi kommer att besegra Judas flin,
  Rus kommer att torka ut Hitlerismen i sanden!
  
  tonåringars fladdrande klackar,
  Snödrivan lämnade ett ljusspår!
  Frost är inte lätt att uthärda,
  Barfotalöpning värmer oss!
  
  Och nazisterna, de har ingen rätt,
  De vrålar av kylan!
  Så stark stat
  Vår ryske riddare är väldigt cool!
  
  Kasta bort vågen från helvetet
  Nu ligger Europa före!
  Sådant är den helige soldatens öde,
  Att för alltid vara hängiven Rus!
  Och så sjöng han en hel hänförd dikt. Och så gick de, tillsammans med Albina, med ett stort paket och samlade igen pengar. Som redan har samlat på sig en hel del.
  I det ögonblicket, som tur var, dök polisen upp. De viftade med klubbor i svarta uniformer, de såg väldigt olycksbådande ut.
  Vitalik log och sjöng, med synlig entusiasm:
  Min polisstyrka är den starkaste
  Min polis är snyggast...
  Bäva av rädsla skurk
  Barnskyddspolis!
  Poliskaptenen morrade.
  - Du, minderårig, samlar in pengar från människor. Och äta på en förbjuden plats.
  Vitalik nickade med sitt ljusa huvud:
  - Jag tackar ödet
  Att jag inte gråter, utan sjunger!
  Albina log och ljög:
  - Jag är vuxen, och det här är min son!
  Poliskaptenen mumlade:
  - Du är galen mamma. Dansa barfota runt Moskva, sjunga, störa den allmänna ordningen, slå ner pengar!
  Albina frågade med ett ännu bredare leende:
  - Hur många av oss?
  Kaptenen mumlade:
  - Alla dina olagliga intäkter bör konfiskeras till statskassan på borgmästarens kontor.
  Och polismannen tittade ivrigt på väskan full av mångfärgade sedlar, mynt och andra värdesaker.
  Killarna sjöng pengar och riktigt hyfsat. Och du kan använda dem för att lösa bokstavligen alla dina ekonomiska problem. Tja, ge det inte till de giriga poliserna.
  Vitalik log också brett och sträckte sig i sin väska med orden:
  - Jag har tillåtelse!
  Och pojken tog fram en liten anordning, något tjockare och högre än en tändsticksask. Jag tog den och tryckte på knappen.
  De sex poliserna bultade upp sina ögon. Och så plötsligt började hon springa. Till och med att kasta klubbor. De rusade ut från stenbrottet som kapplöpningshästar som fick en startsignal. Och man kan se att polisen rusar, som om deras rumpor sattes i brand.
  Albina visslade:
  - Wow! Hur gjorde du det här?
  Vitalik, med ett leende som blev ännu bredare, svarade:
  - Jag ska förklara senare! Tills dess, låt oss köra!
  Barnen tog en stor påse med värdesaker och lämnade torget. Och resten av publiken började skingras.
  Bara fötter slog stigen.
  Albina twittrade:
  Längs den branta Moskvastigen,
  Barfota tjejer...
  Trött på att mjölka datorn,
  Jag vill reta min lycka!
  Och pojken och flickan sjöng:
  - Sladdade! Det tog mig!
  Släpp Mercedesen! Och köp en häst!
  . KAPITEL 5
  Albina noterade när de gick:
  - Att bära med sig en hel påse pengar är för riskabelt och obekvämt!
  Vitalik nickade instämmande.
  - Det stämmer, säger du vackert.
  Hjältetjejen föreslog:
  - Kan de lämnas över till banken, och sätta in pengar på kontot?
  Pojken svarade med en suck:
  - Vi är minderåriga och vem kommer att acceptera en sådan summa pengar från tonåringar.
  Albina sa med ett leende:
  - Du satte polisen på flykt. Kanske för mig, ett elektroniskt falskt kort, som om jag vore en vuxen, du kommer att göra.
  Vitalik nickade.
  - Det är möjligt! På Internet kan du hitta de program du behöver. Även om det tar tid.
  Den blonda tjejen frågade:
  - Varför sprang polisen?
  Pojken svarade med ett leende:
  - Jag släppte en våg av infraljud på dem. Det orsakar en undermedveten känsla av skräck hos människor och djur. Polisen kände sig livrädd och förstod inte ens vad de var rädda för. De bara rusade iväg. Deras kroppar reagerade före deras tankar och medvetande.
  Albina fnissade.
  - Häftigt! Du är ett geni, du gjorde ännu en användbar upptäckt.
  Vitalik svarade:
  - Jag hittade en infraljudsvåg, hur man får den att skingra myggor, på internet. Men han gjorde den kraftfull nog att skrämma bort människor med hjälp av en starkare elektricitetskälla som härrör från gravitoner. Det vill säga, jag har visat att en vetenskaplig upptäckt ökar effektiviteten hos en annan.
  Flickan kysste pojken på den höga, rena pannan och kvittrade:
  - Du är ett geni! Einstein är ingen match för dig.
  Vitalik sa bestämt:
  - Albert Einstein var en teoretiker, och jag är en praktiker. Och jag tror att jag kommer att bevisa att det är möjligt att röra sig snabbare än ljusets hastighet. Samma gravitoner är tio biljoner gånger snabbare än fotoner.
  Albina blev förvånad:
  - Hur vet du det?
  Pojken svarade blygsamt:
  - Beräknat med formeln. Jag är ingen dålig matematiker.
  Den blonda tjejen nickade.
  - Det är rätt! Du har verkligen ett väldigt snabbt sinne, men av någon anledning uppskattar inte lärarna dig.
  Vitalik påminde:
  - Och Albert Einstein blev inte heller uppskattad. Åtminstone i skolan.
  Albina sjöng med entusiasm:
  Vilket skolliv
  Där varje dag är en kontroll ...
  addition, division,
  Och så, ända upp till värmen!
  Den geniale pojken nickade.
  Jag gillar inte att gå i skolan heller. Det är det verkligen. Men det betyder inte att jag inte letar efter kunskap. Till exempel dök konceptet till och med upp på Internet - google-education . Vår generation samlar kunskap på smartphonen. Och det här, måste jag säga, är väldigt coolt!
  Albina sa:
  - Jag är hungrig. Vi dansade och sjöng så mycket.
  Vitalik nickade.
  - Låt oss köpa glass i ståndet.
  Hjältetjejen invände:
  - Nej! Jag vill ha något mer tätt. Till exempel fläskspett !.
  Pojken anmärkte tveksamt:
  - Fet fläsk. Kanske är kyckling eller lamm bättre.
  Albina sa självsäkert:
  - Fläskkött är kanske det godaste. Även hjärtklaffar transplanteras till människor från grisar. Detta indikerar en bra kombination av proteinstrukturen hos en person och detta djur.
  Vitalik bekräftade:
  - Jag delar inte religiösa fördomar om fläsk. Tvärtom, jag tror att både Koranen och Bibeln är rent mänskliga idéer om Gud Skaparen och det Högsta Sinnet. Och sanningen är att om en person inte utvecklas med hjälp, först och främst av vetenskap, till den allsmäktige Guds nivå, så kommer han helt enkelt att försvinna.
  Den geniale pojken stampade sin bara, solbrända fot och fortsatte:
  - Människor kommer antingen att förstöra sig själva, eller så kommer någon asteroid att träffa jorden . Under de kommande åren måste vi ha kraftfulla vapen och rymdskepp som kan förstöra asteroider! Eller en laser, eller en förintelseladdning.
  Albina noterade med en ledsen blick:
  - Det är mer troligt att människor kommer att förstöra sig själva med en förintelsebomb än att skjuta ner en asteroid. Ett gram antimateria är två atombomber som släpps över Hiroshima.
  Vitalik nickade.
  - Det är rätt! Dessutom behöver planeten jorden en enda regering som skulle stoppa konfrontationen mellan länder och som skulle leda hela världen till något mer stabilt, hållbart och trevligt för människor.
  Albina mumlade:
  - OK! Vi blev så arga. Vi kanske borde gå och grilla? Och vi gör våra egna beställningar.
  Underbarnet bekräftade:
  - Det här är våra gemensamma pengar. Mitt byte är ditt byte!
  Och det unga geniet hoppade åter upp och sparkade ner en surrande, ganska stor, grön fluga.
  Två tonåringar: en lång flicka och en pojke, som präglade sina bara klackar utan onödiga fördomar, gick och fokuserade på den aptitliga lukten.
  De log och var glada. Det har tjänats in så mycket pengar att nu kan man bygga något seriöst, kanske ett helt kraftverk som drivs av gravitoner.
  Även om Vitalik förstod att svårigheterna fortfarande låg framför sig. Den nya upptäckten kommer säkerligen att drabba olje- och gasföretagens vinster, inklusive i Ryssland. Det betyder att hans eget liv, hans flickväns och föräldrars liv kan vara i fara.
  Som det som var i filmerna med Steven Seagal . Även där stod det tydligt att oljescheikerna inte var särskilt nöjda med alternativ energi, och skickade in lönnmördare.
  Även om hans briljanta upptäckt borde rädda jorden från global uppvärmning. Lite till, så kommer växthuseffekten att gå utom kontroll. När allt kommer omkring, om iskappan på nordpolen smälter, kommer solens strålar inte att reflekteras från den. Detta innebär att processen att värma planeten kommer att accelerera dramatiskt.
  Och vattnet kommer att avdunsta mer aktivt. Det betyder att det blir fler moln, vilket kommer att påskynda växthuseffekten ytterligare. Processen kommer att fortsätta att öka. Tills alla hav avdunstar i helvetestemperaturer, och jorden blir i klimat som Venus. Och mänskligheten kommer att gå under!
  Nej, Vitaly måste rädda världen. Och oavsett vad det kostade honom. Och det är hög tid för Ryssland att överge rörekonomin. Vi måste utveckla teknik och vår egen produktion, och inte hänga på röret, på gas- och oljepengar.
  Albina beställde fläsk och tomatjuice på grillen. Vitalik valde ett dyrare rådjursspett i sås. Och mangojuice. Spetten var gjorda av silver.
  Barnen satt och, långsamt, åt och sköljde ner med juice.
  Albina sa:
  - Jag tror att alla samma farhågor om global uppvärmning är kraftigt överdrivna.
  Vitalik morrade:
  - Var fick du tag i det?
  Flickan svarade med ett leende:
  - Under mesozoikumtiden var jordens temperatur femton grader i genomsnitt högre än den är nu. Och i Ryssland fanns ett klimat av den moderna ekvatorn. Än sen då? Har naturen tillåtit en katastrof?
  Underbarnet anmärkte:
  - Det var i de gamla tiderna. Då roterade planeten jorden snabbare än nu, och magnetfältet var starkare, och jordens sammansättning var annorlunda, liksom havens salthalt.
  Och i vår tid kan processen tappa kontrollen, och mänskligheten kommer trivialt att brinna ut. Nej, vi borde inte riskera det.
  Den heroiska flickan nickade motvilligt.
  - Kanske har du rätt. Men jag tror att din upptäckt kan minska Rysslands vinster från exporten av olja, gas, kol. Och regeringen kommer inte att vara nöjd med en sådan gåva. Och röroligarkerna, ännu mer!
  Vitalik nickade.
  - Jag har redan tänkt på det. Men du måste erkänna att det alltid finns de som är missnöjda med utvecklingen av framstegen. Till exempel har författare drabbats hårt av internets framväxt. Pappersböcker säljer inte bra. Men framsteg, tyvärr ... Snart kommer folk att lära sig att rita sina egna filmer med hjälp av enkla program, med vilken fantasi som helst. Och då blir det en kollaps av alla filmstudior. Faktum är att varför gå på bio om du kan göra vilken film som helst själv, och till och med om vad du själv vill.
  Albina nickade och tuggade fett, välsmakande kött:
  - Ja! Jag skulle till exempel vilja se filmer om Dunno på Mars, Venus, Jupiter. Närmare bestämt var det en barndomsdröm. Nu skulle det vara mer intressant att spela in en uppföljare om Harry Potter och om hans son. Vilket också skulle vara jättebra.
  Vitalik ryckte på axlarna och anmärkte:
  - De skrev inget om Harry Potter. Och vanligtvis var det en öppen koncentration av avföring. Här är en bättre fortsättning på Greven de Montecristo. Det skulle vara intressant. Greven av Montecristo själv är ännu inte gammal, och kanske, efter hämnd, vill han något annat.
  Den heroiska flickan muttrade:
  - Ära till Napoleon och makten över världen!
  Underbarnet nickade.
  - Och det är inte uteslutet. Ja, varför inte? Med sin kunskap, sina kunskaper, viljestyrka och erfarenhet kunde han inte ha varit den värsta världshärskaren.
  Albina flinade och svarade:
  Och jorden har också sin egen väktare,
  Och mellan stjärnorna sträckte sig till honom ...
  Osynliga, sparar trådar,
  Så att allt inte tar slut på ett ögonblick!
  Vitalik sa med ett leende:
  - Ja, det finns en enda makt i världen - den är inte dålig! Bättre än dagens röra. Planeten måste konsolideras. Och till och med en despots makt är bättre än kraften hos hundratals mindre despoter !
  Underbarnsflickan nickade och anmärkte:
  - Fortsättning på greve de Montecristos äventyr? Eller kanske hertigen de Montecristo? Det här är intressant, men redan gammalt!
  Så du kan klottra fortsättningen på Gulliver.
  Och det kommer också att visa sig, tror jag, för vissa är det spännande. Och vi kommer att hoppa av förtjusning.
  Vitalik sa med ett leende:
  - Och Gulliver kan skriva en fortsättning på serien. Ja, alla händer når inte. Fast jag skrev något. Men det här är ett mycket gammalt verk och ingen av de seriösa förlagen kommer att trycka det. Det här är samma sak som att skriva en fortsättning på Pinocchios äventyr.
  Albina föreslog:
  - De tre musketörernas barn skriver. Det ska bli väldigt roligt också.
  Underbarnet nickade.
  - Jag kommer att tänka!
  Barnen åt kebab och drack juice. Det gick en dag, och hittills klättrade ingen till dem. Även om pengapåsen märktes.
  Vitalik tyckte att han verkligen borde ta pengarna till banken och överföra dem till ett kort, och inte bära dem med sig. Så allt ser besvärligt ut.
  Albina sov också lite med humöret. När magen är fylld med mat, då blir du på något sätt tyngre, du dras till sömn, och ditt humör stiger inte, utan faller.
  Flickan noterade:
  Vi har för mycket pengar. Kan väcka misstankar. Speciellt för ett barn som du.
  Vitalik föreslog:
  "Vi kanske kan gömma det i vårt labb?"
  Albina ryckte på axlarna och noterade:
  Jag tvivlar på en sådan idé.
  Underbarnet sjöng:
  Pengar ger människor lycka i århundraden,
  Men ibland kan de förstöra livet...
  Bergets guld hjälper inte dårar ,
  Det är som att hälla balsam i bårhuset!
  Underbarnsflickan noterade:
  - En kuplett i poesi är inte särskilt, men faktiskt väldigt sant!
  Vitalik sa bestämt:
  - I laboratoriet. Jag har ett säkert förråd där, och sedan kommer vi att ta reda på hur vi kan ta ut pengar.
  - Inte så snabbt älskling!
  En gäll, hes röst hördes.
  Ett helt dussin typer av tydligt gangsterliknande utseende dök upp. Med mässingsknogar, knivar, kedjor och till och med ett par pistoler.
  De var orakade och synbart fylliga.
  Vitalik visslade:
  - Uppenbarligen fört!
  Albina nickade med ett sorgset leende.
  - Vi är för iögonfallande.
  Vitalik flinade mot de kriminella som trängdes på trottoaren. Och polisen är inte rädd mitt på ljusa dagen. Och förbipasserande också, även om vem som helst kan skjuta denna skam på en smartphone.
  Vidunderbarnet skrattade och sjöng:
  - Tja, killar, jag ska ge er degen !
  Vitalik sträckte sig ner i väskan med pengarna. Banditerna stod. Och plötsligt darrade de som harar som såg ett lejon. Sedan sträcktes deras nosparti ut och blev blekt. Som om vinden blåste, och de rusade så fort de kunde.
  De kastade vapen och några sedlar.
  Vitalik sjöng med förtjusning:
  - Och alla springer, springer, springer,
  Och han lyser, lyser...
  Och alla ryter, ryter, ryter,
  Och vi är barn i strid!
  Pojken tog upp sedlar och kastade med sin bara fot vapnet i en hög.
  Albina sa:
  - Du gjorde det vackert. Det kommer att vara extremt coolt om du sprider dig som en terminator.
  Vitalik nickade.
  - Inte effektivt, men effektivt. Men detta säger än en gång att en sådan väska ska gömmas snabbare.
  Albina höll med:
  - Ja, och det ska göras snabbt!
  Och pojken och flickan sprang.
  De är barn och i alla fall en pojke, lysande.
  På flykt pratade de.
  Albina frågade:
  - Här är en enskild film som en dator ritar - det här är förstås en magnifik uppfinning. Men det kommer att ge en hel del perversioner.
  Vitalik nickade.
  - Självklart kommer det att finnas mycket att ge. Men varje medalj har en baksida. Så var det och kommer alltid att vara.
  Flickan ställde en fråga:
  - Och framtidstro, där det inte blir fler brott och perversioner? Eller tror du att det alltid kommer att vara det?!
  Pojken skrattade och svarade:
  - Förmodligen, låt det vara i mindre skala. Men människor kommer att bli starkare och klokare. Och jag tror att religiösa skillnader kommer att lyckas övervinnas i framtiden .
  Albina skrattade och svarade:
  - Ja, alla kommer att bli övertygade ateister.
  Vitalik anmärkte:
  Eller i alla fall bli av med fanatism. Och fanatism är väldigt dåligt.
  Hjälteflickan mindes:
  - I en film om stjärnpatrullen fanns en inskription: en fanatisk tro på vilken idé som helst, även den ljusaste, förvandlas till fascism!
  Den lilla pojken nickade.
  - Ja! Om begreppet fascism tolkas brett. Själva ordet fascism kommer från franskan - ett gäng, ett gäng. Därför är detta ett begrepp som i stora drag omfattar allt som förtrycker och förtrycker!
  Albina sa:
  - Låt oss inte prata om politik. Ja, och religiösa frågor också, redan trött. Vilka är dina favorittecknade serier, till exempel?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Jag gillar speciellt Ninja Turtles. Dessutom den tidigare serien. Där fanns Krangs stora hjärna , mycket mer intressant.
  Flickan skrattade.
  - Ja! Ninja Turtles är fantastiska! De är fascinerande, och det var extremt häftigt när djuren blev mutanter. Och allt är jättebra!
  Pojken sjöng:
  Vi har fantastiska krigare
  hugger motståndare ...
  Vi kommer helt enkelt visa högsta klass,
  Låt oss flyga till drömmen, det finns miljoner av oss!
  Albina suckade. Hon älskade att springa i sandaler. Nu blev hon väldigt nöjd. Speciellt när fötterna är fyllda med många slag på tegelstenar, brädor, skiffer, is, stockar. Där bara tjejen inte slog dem.
  Och hon är en extremt stark kampsportare. Ett svart bälte i hennes ålder och hos en tjej är inget skämt.
  Och vad hon har väldigt präglade muskler på benen. Hon satt på huk med en skivstång och med andra föremål. Och böjde benen och mycket annat som den här tjejen gjorde.
  Vitalik beundrade hennes ben. De är så starka och muskulösa. Här tror många män att starka och präglade muskler inte passar kvinnor.
  Men Vitalik, tvärtom, gillar det. Och huden är solbränd, frisk, ren. Som en gjuten bronsstaty.
  Ja, Albina är styrkans perfektion. Och hon kan göra en sådan sak att andra killar kommer att vackla.
  Vitalik fnissade och sjöng;
  Det finns kvinnor i vårt Ryssland,
  att de skämtsamt kör ett flygplan ...
  Att alla i universum är vackrare,
  På skämt kommer han att döda motståndaren!
  
  De är födda för att vinna
  För att glorifiera Rus i århundraden ...
  När allt kommer omkring, våra farfarsfar,
  För dem samlade de en armé på en gång !
  Flickan nickade glatt.
  - Detta är coolt! Du kan sjunga bra. Du kanske tror att i princip alla kan sjunga?
  Vitalik twittrade:
  - Sjung bara inte för att vila!
  Albina mumlade:
  - Det är inte smart.
  Pojken och flickan saktade ner lite. Förbipasserande stirrade för mycket på dem . Tja, okej, även Vitalik, han ser ut som ett barn, och det är på något sätt naturligt för honom att vara barfota i shorts. Men Albina har figuren av en vuxen kvinna, och den ser väldigt ovärdig ut när hon flimrar med de kala, dammiga hälarna på ganska stora ben.
  Hon kände sig till och med dum, och hon tog på sig sneakers.
  Vitalik sjöng som svar:
  På planeter som svävar i evigheten
  Människors fördomar är eländiga...
  Det är bättre att leva i strålande slarv,
  Och fri som gudarna!
  Albina nickade med ett leende.
  - Det är rätt!
  Och flickan tog av sig skorna igen. Och de barfota tonåringarna paddlade mot sin lya. Polismannen ville vissla, men ändrade sig. Det är faktiskt inte förbjudet att gå barfota. Speciellt hos en tjej är benen väldigt vackra och förföriska i formen. De kännetecknas av extrem grace, och fingrarna är så jämna och smidiga.
  Vitalik anmärkte:
  - Ändå är det bättre att vara barfota än skodd helt.
  Albina höll med om detta:
  - Visst! Speciellt dagen, ovanligt varm.
  Här är de hemma. I laboratoriet i källaren. Vitalik gömde påsen med pengar och lämnade till sig ett paket större sedlar , och Albina satte på sig en guldring med en sten, donerad av araberna.
  Efter det beställde barnen med sinnrika tankar lite reservdelar och rotade igenom öppningen igen.
  Vitalik skruvade till något. Sedan gick jag till posten och fick en tallrik med platina.
  Efter det fäste jag en gravitonfångare av stora storlekar och kapacitet.
  Lägger märke till:
  - Här kan den ge så mycket ström att den exploderar som en atombomb!
  Albina nickade.
  - Höger! Men du är ett geni och du kommer med ett försvar.
  Den geniale pojken nickade.
  - Visst! Dessutom skulle det vara trevligt att göra en elektrisk sprängare.
  Flickan visslade:
  - Wow! Snart kommer du att ha ett vapen som du kommer att erövra världen med.
  Underbarnet gjorde något annat och gjorde det tills han tröttnade på det.
  Sedan sprang de ut på gatan igen. Albina sa:
  - Ska vi gå till sektionen?
  Vitalik ryckte på axlarna.
  - Behöver vi det?
  Flickan svarade med ett skratt:
  - Å ena sidan inte mycket, men å andra sidan ...
  Den geniale pojken sa:
  - Du kan träna själv.
  Albina sa:
  - Men laget är bättre!
  Vitalik höll med:
  - Absolut bättre. Även om detta är en kontroversiell fråga.
  Flickan svarade med ett leende:
  - Nej! Min pojke, i laget och andra killar och tjejer inspirerar dig till bedrifter.
  De sprang och blinkade med sina solbrända, muskulösa ben igen. De sprang bara för att hålla värmen och låta blodet rinna genom deras ådror. Och de hade kul.
  De studsade, och ibland under flykten utförde de skivspelare, snurrade som en topp. Och de var jättebra.
  Här slog Vitalik en pöl med sin bara häl och höjde ett moln av spray. Och de flög som smaragddroppar.
  Och det såg så charmigt och unikt ut. Och det såg vackert ut.
  Albina sa:
  - Det är bra att vara ung.
  Vitalik höll med:
  - Mycket bra. Du har bokstavligen en orkan av energi.
  Flickan hoppade igen och vred kullerbyttor i luften. Hon är en så stark brud.
  Hon var tvungen att tävla. Och hon sa med ett leende:
  - Ja, kul, du är ung och kraftfull. Och världen omkring dig är så intressant.
  Vitalik anmärkte dystert:
  - Politik är inte så intressant. Här, i västländer, är valen inte förutsägbara, men i vårt land vinner samma.
  Albina nickade med huvudet och märkte:
  - Egentligen är det bara kommunisterna som är populära, men deras ledare är väldigt gammal, sjuk, otrevlig till utseendet och tråkig. Viktigast av allt, tråkigt , att försöka visa sig för rättfärdig.
  Underbarnet nickade.
  - Höger! En riktig hjälte borde vara lite konstig. Ta till exempel den animerade serien om "Svarta kappan". Utan tvekan är den här killen cool, men samtidigt komisk. Det som gör honom till en mycket karismatisk personlighet och, viktigast av allt, intressant.
  Flickan nickade och bekräftade:
  - Amerikaner gör fantastiska filmer och serier! I detta avseende är de fantastiska! Och våra hjärtan är alltid med Amerika i dess kärlek till frihet och experiment.
  Vitalik nickade med en suck och noterade:
  - Historiker kommer att kalla vår tid tiden för krig och reaktion. När en diktator, som suttit vid makten för länge, började skapa kaos och kasta sig över sina grannar. Och det här är sorgligt.
  Albina sa med ett leende:
  - Och du verkar ha en idé om politik också!
  Underbarnet noterade:
  - En begåvad person, begåvad i allt.
  Hjältetjejen sjöng, med en viss ironi:
  Vi vandrar över hela jorden
  Vi tittar inte på vädret...
  Vid behov övernattar vi,
  Vad vi än behöver så äter vi!
  Vi är stora talanger
  Men tydligt och enkelt
  Vi är sångare och musiker
  Akrobater och gycklare!
  Vitalik anmärkte hårt:
  - Ja, vi lever i en tid av reaktion och dominans av konservativa och olika avhoppare och fegisar. Och jag vill ha frihet!
  Albina sa:
  - Men medan vi fortfarande springer barfota runt Moskva, och ingen rör oss.
  Den geniale pojken nickade.
  - Ingen rör bara fötter. Men försök, vik upp affischen - "Nej till krig!"
  Hjältetjejen nickade.
  - Det här är riktigt farligt. Ja, reaktionstid och mörka krafters kraft. Men även vid den här tiden gör genier upptäckter.
  Vitalik sjöng med förtjusning:
  Vi kommer att kunna lyfta landet,
  Från ruinerna av en tyranns regering...
  Låt oss driva ut Satan
  Och vi kommer att slita Rus ur helvetets armar!
  
  Det kommer att bli fred på planeten
  Glada människor i världen...
  En kerub svävar över oss,
  Och i ära är alla människor oförgängliga!
  
  Krig kommer att försvinna för alltid
  Planeten kommer att bli en...
  Låt oss bli av med dåren
  Vad tyckte sig vara oövervinnerlig !
  
  Sträck ut vänskapens händer
  Det spelar ingen roll om du är gul eller svart...
  Alla, vi har många släktingar,
  Och en mäktig, stolt man!
  . KAPITEL 6
  Killarna bestämde sig ändå för att besöka sektionen. Det fanns rationalitet i detta. Dessutom finns det vänner.
  Vitalik var en bra fighter och han var respekterad i sektionen. Och nu är de i en grupp med killar och tjejer upp till sexton år. Dessutom är Albina den högsta.
  Traditionell jogging, sedan hopp, shifters, armhävningar från golvet. Och mycket mer, typiska övningar för kampsport. Och sedan, mer intressant - att bryta is i ett speciellt rum.
  Ja, det här är Moskva, och avsnittet är modernt. Använder is för att minska skräp och avfall. Och barnen bryter den och slår med sina bara fötter och knytnävar. I Taekwondo är det fler sparkar. Barn har nedre extremiteter fyllda och starka. Och att bryta fasta föremål ingår i programmet. Som att hoppa och bläddra.
  Vitalik var på rulle och bröt stora stenblock med ett slag.
  Sedan parades han ihop med en fighter med svart bälte, men också femton år gammal, men tyngre och större.
  Båda tonåringarna började slåss. Vitaliy rörde sig snabbare och levererade slag som inte var starka, men exakta, klart vinnande på poäng.
  Tränaren, en rödhårig, stor, muskulös ung kvinna, befallde:
  - Och nu, full kontakt och kamp till knockouten!
  En lång pojke med svart bälte försökte få Vitalik med en rad slag i huvudet, atypiskt för Taekwondo. Men det unga underbarnet var redo och gick därifrån och utförde hooking.
  Hans motsvarighet kraschade och hoppade genast upp i raseri. Rusade på Vitalik. Men pojken, som väntade sig detta, slog mot solar plexus med sin bara häl. Och kommer du definitivt dit, då skär du av det med ett försiktigt slag.
  Vis-a-visen kollapsade och började vrida sig i kramper och höll om magen.
  Den rödhåriga kvinnan, ägaren till den fjärde dan, noterade:
  - Du rör dig bra! Det är dags för dig att skaffa ditt svarta bälte.
  Vitalik nickade.
  - Det är sedan länge väntat, så klart.
  Den rödhåriga krigaren föreslog:
  "Nu, kan du slåss mot mig?"
  Underbarnet nickade.
  - Med stort nöje!
  Hon skrattade och visade hästtänder.
  Den rödhåriga var mycket stor, nästan två meter lång och drygt ett hundra och tjugo, snarare till och med etthundratrettio kilo, vikt. Dessutom har hon gipsmuskler, inte en droppe fett. Hon är en kraftfull proffs- och damvärldsmästare. Och män är helt rädda för att slåss med henne.
  Även Albina fick av henne när hon kämpade i sparring och dessutom var det väldigt smärtsamt.
  Vitalik upplevde förstås en viss rädsla, men hans reaktion var nu mycket skarp. En del av gravitons energi, genom en miniatyranordning, överförde pojken till sig själv direkt in i kroppen, och var därför mycket snabbare och starkare än tidigare.
  För en dag sedan skulle Vitalik inte ha haft en chans mot en så stor mästare som en tvåmeters rödhårig sensei. Och nu är han ganska redo.
  Pojken och den kraftfulla kvinnliga hjälten tog till plattformen för sparring. Kvinnan bar bara en bikini och hennes muskler buktade i bollar.
  Tre gånger mer vikt än pojken, och enorm erfarenhet inte bara i Taekwondo. Hon kämpade i slagsmål utan regler, och i karate och i damboxning. I den senare kunde den rödhåriga ha gjort en bra karriär, men förlamade sin partner och diskvalificerades.
  En monstruös representant för det rättvisa könet.
  Vitalik noterade med ett leende:
  - Du är så charmig! Det är synd att slå detta.
  Som svar sparkade den rödhåriga honom i magen. Pojken förväntade sig detta och flyttade. Slå henne på ryggen, under knäet. Den heroiska kvinnan vacklade, men stod på sig. Kraschade igen. För hundra och trettio kilos vikt rörde hon sig snabbt.
  Men Vitalik var svårfångad. Den här gången lade pojken all sin massa i slaget och träffade själva brosket med sin lilla men dödliga häl.
  Och den rödhåriga föll med ett vrål.
  Hon började skrika något och hoppade upp och kastade sig över pojken med en kombination av slag.
  Vitalik växlade och hans smalben i ett hopp körde in i hennes tinning. Slaget var sådant att det kunde krossa stocken.
  Den rödhåriga vixen vacklade och föll på ett knä. Men den kolossala erfarenheten och skickligheten gjorde att hon inte förlorade medvetandet. Och hon stod och slog i en vid båge.
  Vitalik kunde dock lätt smita igen. Och hans näve träffade den heroiska kvinnan i solar plexus. Den rödhåriga blev blek, men lyckades svara. Vitalik satte ett block, men slaget var så kraftigt att han slog pojken på fyrtio kilo från fötterna.
  Ligisten försökte göra slut på honom igen, men pojken växlade och utförde ett svep. Det stora kadaveret av en rödhårig kvinna föll. Och Vitalik slog henne i tinningen med hälen. Fick det och det gjorde ont. Och kvinnan bet ihop tänderna. Men hon ville inte sluta.
  Hon reste sig igen, om än långsammare än tidigare. Vitalik flyttade rasande sitt smalben mot hennes haka i ett hopp. Effekten var mycket stark.
  Hon skakade och hennes kolossala muskler krusade. Den rödhåriga föll på knä. Men med en desperat viljeansträngning lät hon inte sitt medvetande stängas av.
  Då hoppade Vitalik upp och laddade med all kraft den röda smusspetsen med hälen i hakan. Och återigen dundrade ett kolossalt, förkrossande slag.
  Den rödhåriga kvinnliga hjälten föll på rygg. Och alla hennes lemmar ryckte fortfarande, hon försökte resa sig.
  Vitalik slog henne med ett finger i nacken och siktade på halspulsådern. Och träffade exakt.
  Den mäktiga kvinnan lugnade sig till slut och kastade sig in i en dröm.
  Vitalik höjde båda händerna och ropade:
  - Det finns en seger!
  De andra eleverna applåderade. Och en ropade förskräckt:
  - Det är dags att ringa ambulans!
  Efter det gick allt på tok. Vitalik kände sig som en hjälte. Och den rödhåriga kvinnan kom knappast till sans. Pojkarna gnuggade hennes kraftiga, stora, förhårda sulor av det ljusa könet, storleken på ett anständigt sto.
  Vitalik, tillsammans med Albina, lämnade sektionen. De var på ett mycket glatt humör och sjöng till och med;
  Hopp, vår jordiska kompass,
  Lycka till, en belöning för mod ...
  Och låtarna, det räcker med en,
  Att sjunga bara med seger!
  Och pojken, tillsammans med flickan, började hoppa och snurra. Jag måste säga att de visade sig vara sådana vinthundar. Och i dem frenesi, ilska passion. Och ständiga skratt.
  Vitalik frågade Albina:
  - Hur gillar du min kamp?
  Den heroiska flickan svarade självsäkert:
  - Strålande!
  Pojkegeniet twittrade:
  - Jag kan slå alla! Du ser vilken typ av energi gravitationer ger.
  Albina mumlade:
  - Har du använt doping?
  Vitalik svarade:
  - Inte riktigt knepigt. Men också en mycket kraftfull effekt.
  Flickan frågade:
  - Och hur är det?
  Underbarnet svarade:
  - Så här. Elektromagnetiska processer förekommer också i våra muskler som gör att de drar ihop sig. Och denna natur liknar biologisk elektricitet. Och om du lägger till elektricitet från gravitoner till det, kommer musklerna att dra ihop sig ännu snabbare, och hastighet kommer att läggas till och, naturligtvis, styrka. Det är därför jag har sådan slagkraft.
  Albina twittrade:
  - Och mitt breda ben,
  Och min naturliga ilska!
  Vitalik nickade instämmande.
  - Ja, det kan man säga. Även om det inte riktigt är min styrka. Är hon naturlig? Allt i vårt universum är naturligt. I viss mening.
  Albina nickade.
  - Det här är som vad Anatolij Mikhailovich Kashpirovsky sa - Gud är sanning och helheten av alla världslagar!
  Vitalik svarade:
  - Nej! Inte säkert på det sättet. Gud finns först och främst i det mänskliga sinnet. Och det mänskliga sinnet kommer att göra oss allsmäktiga.
  Albina slog sin bara fot och kvittrade:
  - Det är underbart! Vi kommer att bli modigare och modigare än ett lejon. Låt oss stå åtminstone en gång, i den mest fruktansvärda timmen. För att en person är ett huvud.
  Vitalik höll med:
  - Människan är ett stort huvud!
  Flickan sa med ett skratt:
  - Men ditt huvud är lätt och för att inte säga att det är väldigt stort.
  Den geniale pojken skrattade och svarade:
  - Jag är en stor hjärna i bildlig mening.
  Albina hoppade upp, stampade barfoten i asfalten och vrålade:
  Om pojken hade hjärnor,
  Som att utspilld olja rann...
  Så det skulle vara kul i sällskap med sådana
  Med en slagen pojke i huvudet!
  Efter det ökade pojken och flickan sin löphastighet. Och Albina började släpa efter. Smärtsamt smarta Vitalik visade sig vara. Och hans hastighet är helt enkelt fenomenal, kosmisk.
  Pojken hoppade upp och vred sig i kullerbyttor flera gånger under flykten. Efter det sjöng han:
  Le stuntmän,
  Säkerhet, det är fortfarande en bagatell...
  Le stuntmän,
  När allt kommer omkring, utan oss kommer livet inte att fungera, inte på något sätt ...
  Albina skrek:
  - Kom igen älskling! Ta det lugnt!
  Vitalik skrattade och svarade:
  - Ja, jag ser att du vill ha det här?
  Flickan svarade argt:
  - Du har fortfarande så mycket barndom. Jag är förvånad över genialiteten i korta byxor som glittrar med bara klackar.
  Pojken sa med en suck:
  Ja, utsidan matchar inte insidan.
  Albina fnissade och sjöng:
  Ung vän, var alltid ung
  Ha inte bråttom att växa upp...
  Det finns inget behov för en pojke att vara dyster,
  Alla drömmar, flyg upp...
  Bad boy ensam
  Inte alltid samma steg framåt,
  Du kommer att vara med Satan
  Om vägen i hjärnan tillbaka!
  Vitalik nickade med aplomb och minns:
  Jag har gjort en upptäckt att...
  Albina twittrade:
  - Var ödmjuk!
  Pojken svarade med en suck:
  - Och vem berömmer mig förutom dig?
  Flickan skrattade och sa:
  - Kan man samla likes på internet?
  Vitalik nickade med ett leende.
  - Absolut, jag gillar den här idén!
  Albina fnissade.
  Mina gillar, Internet super gillar,
  Var är rubeln, allt är förbi fingrarna, som kaniner!
  Underbarnet noterade:
  - Ja, inte alla getknappsdragspel!
  Den heroiska flickan muttrade:
  - Men vad är det här till för?
  Vitalik skrattade och kvittrade:
  - Men varför,
  Är du förstaklassare?
  Albina mumlade:
  - Du är mer en förstaklassare!
  Underbarnet sjöng:
  Första klass, första klass
  Du har semester idag...
  Timmen är stor och glad,
  Första mötet med skolan!
  Hjälteflickan tog upp:
  Igår var jag bara ett barn
  Det finns inget du kan göra här...
  Slutade vara ett förskolebarn ,
  Och han heter förstaklassare!
  Och han heter förstaklassare!
  Och Albina frågade vänligt:
  - Har du barndomsnostalgi ?
  Vitalik svarade självsäkert:
  - Självklart inte,
  Jag mår illa när jag luktar cigaretter!
  Hjältetjejen skrattade och sa:
  - Så roligt blir det. Ja, vi är för unga. Vi vill bli vuxna, inte tillbaka till vår barndom.
  Underbarnet tillade:
  - Och inte en så ljus och glädjefull barndom. Men nu kan ingen stoppa mig. Jag kan slå till och med hela klassen på en gång.
  Albina nickade.
  - Självklart, jag tror dig,
  du kan använda elektronisk kraft,
  Bli ett barn så smidigt
  Och slå rakt i ögat
  Skär ner i en timme!
  Efter det saktade killarna ner lite. Albina frågade pojken:
  - Här generellt sett för det du hittar på?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - För mänsklighetens bästa!
  Albina fnissade.
  - Bryr du dig om mänsklighetens välfärd? Vilket är så grymt och otacksamt. Och barn är grymma också.
  Underbarnet nickade.
  Ja, mannen är grym. Men ändå bättre än ett odjur. Människor med funktionsnedsättning betalar pensioner, ger förmåner och de handikappades djur från deras mitt dödar.
  Den heroiska flickan muttrade:
  - Ja, och hanar slåss om honorna. Människor har inte detta, åtminstone i stort antal, inte ens nu!
  Vitalik anmärkte:
  - Tonåringar bråkar ofta. Men mer för dumhet än för tjejer. Och vuxna brukar använda näven när de är fulla. De nyktra slåss sällan, även om det händer med dem också.
  Albina nickade.
  - Ja! Djur slåss också, men antingen för en hona eller för ledarskap eller mat. Även om de ibland kan slåss utan någon uppenbar anledning. De är ganska brutala till sin natur!
  Underbarnet anmärkte:
  - Här kallar Gud till exempel genom Jesus Kristus att inte stå emot det onda, men de slår dig på höger kind, vänd vänster. Men samtidigt är djurvärlden som påstås skapat av Honom extremt grym. Hur förklarar man det? Varför kan bara en man visa barmhärtighet, till skillnad från ett odjur?!
  Flickan ryckte på axlarna och svarade:
  - Det är bättre att du frågar pappan. Såvida han förstås inte vet svaret på denna fråga. Även om inte alla djur är grymma. Katter, till exempel, är väldigt tillgivna.
  Pojken anmärkte:
  - Men katter och katter slåss sinsemellan inte mindre än hundar. Och verkligen, djurvärlden är grym. Förresten, barn är närmare djur, de gillar att förolämpa de svaga och reta dem som har defekter. Men vuxna i detta avseende är mycket mer återhållsamma.
  Albina höll med om detta:
  - Ja det stämmer! Barn är grymma människor, men ändå vet de vad som är bra och vad som är dåligt. Och bland barnen finns de som står upp för de svaga och lamslagna. Mycket beror på utbildning. Så allt är inte klart. Som en klok författare och poet sa: - Heroism har ingen ålder!
  Vitalik nickade instämmande.
  - Det gäller både den ena och andra sidan av myntet!
  Killarna cirklade runt lite och höll hand. Och så började de springa igen. Deras humör, som en gunga, rusade från sida till sida.
  Albina sa med ett leende:
  - Så, och Kristus, tror du Gud?
  Underbarnet svarade:
  - Om jag ska vara ärlig så tvivlar jag på det. I princip, även om evangelierna är sanna, skulle en person med Kashpirovskys förmågor mycket väl kunna övergå till Herren Gud i köttet. Eller, i alla fall, gudomliggörelse är möjlig. Speciellt när man betänker hur undertryckta judarna var, och till och med under romerskt förtryck.
  Hjältetjejen nickade.
  - Ja det är möjligt. Men det finns en fantasi där demiurggudarna förkroppsligas i människor. Och detta, ser du, är också ganska intressant.
  Vitalik nickade.
  - Det är möjligt att ja! I princip, om jag såg Kristus i världen, skulle jag kunna tro på honom. Men Jesus är väldigt snäll och naturen är ond. Och djur är onda, och människor och länder. Och även mellan broderliga folk brinner krig.
  Albina mumlade:
  - Ja, det finns ingenting i världen, men det finns inte tillräckligt med snällhet. Överallt ilska och hat och grymhet.
  Den lilla pojken nickade.
  - Den grymmaste härskaren i Ryssland var Stalin. Men han var också den mest framgångsrika. Så, var i vår värld är Kristus?
  Hjälteflickan sjöng med en suck;
  En ängel midnatt flög över världen,
  Jag förundrades över det faktum att så mycket ondska härskar bland oss!
  Drick kristallvatten så gott du kan,
  Från en till synes liten, men mild tår av en bäck!
  
  Vilket sätt pojken väljer i början av ödet,
  Åk direkt till helvetet, eller kanske till ett uttråkad paradis!
  Men kyrkans minister, i grunden listige Kain,
  Med mottot: älska pengar, men förakta Kristus!
  
  Heliga Jungfru Maria födde Jesus,
  Frälsaren visade sig som solen och förde ljus till människor!
  Men prästerna upptäckte att det bara var en ådra av guld,
  Borgerlig med en plånbok av grönt, prisades av påvedömet!
  
  Omvänd dig för dagarna, köp frälsning för valutan,
  Hos pappa hittar du svar på vilken gärning som helst!
  Den som styr dollarn kommer att ge förlåtelse till de olyckliga,
  Kommer att köra en "Ambrams"-stridsvagn in i Eden, eller en Colt-pistol!
  
  Här gjorde köpmännen i sultanen templen till en basar,
  Varorna, om än inaktuella, men smaksatta med en lei av tal!
  Pilgrimer kan, önska, om det finns, skära mil,
  Även om påvedömet förrådde Kristus och blev en hord av bödlar!
  
  Men kärlekens barn känner igen Jesus
  När allt kommer omkring anses varje barn vara en Guds son!
  Låt keruberna väva pärlor från tårar,
  När allt kommer omkring har den Allsmäktige öppnat vägen till renhet och prestationer!
  Vitalik sa med ett leende:
  - Nåväl, påven är nu bara ett lamm och en helig själ. Han tvättade till och med fötterna på unga fångar. Och han knäböjde inför afrikanerna.
  Det här är verkligen en ödmjuk person!
  Albina sa med ett leende:
  - Kommer du att tvätta mina fötter?
  Underbarnet nickade.
  - Med nöje. Det skulle vara fantastiskt.
  Den heroiska flickan skrattade och anmärkte:
  - Ja, det här är en intressant aktivitet för en tonåring - att tvätta fötterna på en tjej!
  Vitalik nickade och anmärkte:
  "Varför sjunger jag inte också?" Jag kan också göra det.
  Albina kvittrade med en mild röst:
  - Det vore jättebra. Du sjunger väldigt bra, din röst är så tydlig och barnslig.
  Underbarnet anmärkte:
  - Snart går det sönder. Gilla det eller inte, men du måste raka dig, och ...
  
  Flickan skrattade.
  - Vill du raka dig?
  Vitalik svarade:
  - Nej, varför ... Tvärtom, att vara vuxen innebär att se mer solid ut. Och jag ser inget fel med ett skägg.
  Och pojken sjöng med sin klangfulla röst:
  Här före männen i Ryssland
  Hade ofta skägg och mustascher,
  Greve Lev Nikolajevitj Tolstoj
  Han hade också ett långt skägg.
  
  Och inte med grafer, vi står på det,
  Och vi skiljer oss från kvinnor på ett,
  Utmärker en mans skägg,
  Dekorerar en mans skägg
  
  skägg, skägg,
  Ett skägg pryder en man.
  skägg, skägg,
  Ett skägg pryder en man.
  
  Men låt mig ge dig ett roligt exempel:
  En pionjär gav vika för mig på spårvagnen.
  Jag skäms, jag är inte mig själv,
  Kom ut som ett skämt med skägg.
  
  Eller träffad på bron med de unga ,
  Och råkade sticka sitt skägg av misstag!
  åh! Vattnet var kallt
  Mitt skägg sviker mig!
  
  skägg, skägg,
  Mitt skägg sviker mig.
  skägg, skägg,
  Mitt skägg sviker mig.
  
  Problem ovanpå håret
  De försvinner, jag vet inte vart.
  E om någon frågar, säger de, var är håret?
  Jag vet var det är! Ja, skägg!
  
  Men ibland går det rykten om någon,
  Vad, säger de, är hans ljusa huvud,
  Lätt upp huvudet på ett år
  Men med åren blir skägget längre.
  skägg, skägg,
  Skägget blir längre och längre.
  
  skägg, skägg,
  Längre och längre skägg...
  Pugacheva berättar på något sätt för mig
  Skägget gör dig ont, min pojke.
  Jag tror henne, stjärnan är över taket,
  Och jag älskar mitt skägg.
  
  Blev utlänning i vinter
  Hej kamrat! Varför har du skägg?
  Och jag förklarar för honom
  Vadå när det är kallt
  Som värmer i kylan, ett skägg
  
  skägg, skägg,
  åh! Håller skägget varmt i kallt väder.
  skägg, skägg,
  Håller skägget varmt i kallt väder...
  Förbipasserande började titta tillbaka på den sjungande pojken, uppenbarligen inte låtens ålder.
  Albina slet genast av mössan och började samla in pengar. Hon är en praktisk tjej. Och hon fick lite växelpengar.
  Då tog flickan själv tag i det, och med stor känsla, dansade hon med sina bara, starka fötter, sjöng hon:
  Det finns inget ljus i den mörka världen,
  Se, svärröken blir rödare!
  Festa på benen av folket att veta
  Och varje dag blir klyftan i angelägenheter starkare!
  
  På "Mercedes" feta oligarken,
  Han har hus och yachter i havet!
  En köpte sig en skärgård,
  Byggde lycka på ett brett berg!
  
  Och vem har frodiga pengar,
  Målningar och skulpturer i grossistköp!
  Aktier rullar som en känguru
  Kursen steg med trettio poäng i maj!
  
  Köp och sälj, och skräp igen,
  Ta med nya uppdateringar från Kina!
  Och vem bakar bara kakor med honung,
  Kommer bara få en kista inte ek!
  
  Men han, den rastlösa oligarken,
  Vill inte skiljas åt lite!
  Han vill ingjuta rädsla i alla sossar,
  Och bjud in en utlänning med ett gevär!
  
  Och vem är oligarkernas president?
  Bara en väktare, vakta den "coola" rikedomen!
  Det finns en polis där "snuten" var tidigare,
  Finansiella växer sig starkare med kraften i "brödraskapet"!
  
  Vilket hopp har de som är i fattigdom?
  För nåd, eller en kunglig utdelning!
  Mottot gnistrar argt på skölden,
  Köp en öl och tuggummi till mellanmål!
  
  Men människan är inte född till slav,
  Han måste kämpa för värdighet!
  Sätt stopp för det gränslösa "bytet",
  Så att livet är tillgängligt - som solen!
  Efter den här sången föll sedlar och mynt mycket mer generöst.
  Vitalik märkte dock att han också samlade in pengar:
  - Precis som i filmen "Utan familj".
  . KAPITEL 7
  Albina sa med ett leende:
  - Men du är ingen liten pojke, och jag är ingen gammal man! Vi är väldigt solida människor. Även om i åratal, fortfarande tonåringar. Och du, utåt, drar inte ens på en tonåring.
  Vitalik anmärkte sarkastiskt:
  - Oroa dig inte mamma
  Att jag är liten...
  Jag är en avlägsen pojke
  Vilken scharlakansröd blomma!
  Flickan bekräftade med ett leende:
  - Låt oss bara säga att det är jättebra! Du är en fantastisk pojke . Och väldigt smart.
  Pojken sjöng:
  - Men varför,
  Det går inte att leva i sinnet!
  Men varför,
  Du kan inte lita på någon!
  Men varför,
  Livet lär oss ingenting!
  Men varför!
  Men varför!
  Albina fnissade och noterade:
  - Ja, du är Boyarsky. Cool artist.
  Vitalik nickade.
  - I rollen som Dartagnan är han oemotståndlig.
  Flickan bekräftade:
  - Och inte bara i rollen som Dartagnan! Och så i allmänhet är det här en cool kille.
  Underbarnet anmärkte:
  - I livet är Mikhail Boyarsky kanske inte lika cool som på film. Som artist är han väldigt effektiv.
  Albina fnissade och sjöng:
  -fa docka, fa docka,
  Varför inte!
  fa docka, fa docka
  Livet är en duell med döden!
  Vitalik bekräftade:
  - Må det bli en seger för förnuftet över obskurantismen!
  Pojken hoppade upp, snurrade i luften och sjöng:
  I skolor lär de sig att vara vackra flickor,
  Att vara vänner i glädje och vänlighet ...
  Samla dig hellre maskiner -
  Det kommer inte att avbrytas, jag tror livets tråd!
  Albina fnissade och noterade:
  - Ja, det blev verkligen väldigt häftigt när vi hoppar av skolan, men samtidigt pluggar vi perfekt .
  Underbarnet svarade:
  - Och varför sitta vid ett skrivbord, om vi redan vet allt. Och vad är Google utbildning till för då ?
  Hjältetjejen nickade.
  - Egentligen, varför gå i skolan. Berätta nu vad du vet om Nero?
  Vitalik svarade allvarligt:
  - Det fanns en sådan kung, närmare bestämt kejsaren av Rom. Han dödade sin mamma. Sedan blev han berömd för sin kärlek till sång, orgier och särskilt brännandet av Rom och förföljelsen av kristna.
  Albina nickade.
  - Ja, det vet du. Men för att känna Nero är det inte nödvändigt att vara ett underbarn. Det görs filmer om honom. Till exempel "Kamo Gryadeshi " och andra.
  Underbarnet bekräftade:
  - Ja, Nero är en känd person. Hans Alexander Dumas i boken Count de Montecristo nämnde. Även om det är positivt. Och så anses Nero vara en negativ karaktär. Men historiker argumenterar. Blev Rom verkligen i brand av Nero? Krönikan nämner att judar, ledda av Chrest , satte eld på Rom . Men Khrest översätts som söt . Och Kristus är den smorde. Även om ett misstag i namnet inte är uteslutet, men ändå kanske Nero, och kristna har inget med det att göra!?
  Underbarnstjejen nickade.
  - Absolut, det är så det är. Men i alla fall skapade media en viss bild för Nero, liksom för Tamerlane, som också kanske inte alls var så grym som han tillskrivs!
  Vitalik nickade.
  - Ser man på moderna tyskar är det också svårt att tro att de var så grymma under andra världskriget. Historien skrivs faktiskt av vinnarna. Tamerlanes imperium kollapsade nästan omedelbart efter hans död. Och om det hade varit längre och mer stabilt, då kanske Tamerlane hade framställts som en modell av mänsklighet och mänsklighet.
  Albina höll med om detta:
  - Ganska möjligt. Även om till exempel vissa härskare gillar att betona sin grymhet. Som till exempel tsar Poganin . Hur han prisades: ojämförlig, briljant, plågoande, krossare , strypare! Ja, sådan beröm!
  Underbarnet nickade.
  - Ja det är sant! Även i Bibeln kallade Gud sig själv fruktansvärd och stark och en förtärande eld. Även om det verkade behöva vänlighet.
  Albina sjöng:
  - Om en minut, en minut,
  Försvinner spårlöst...
  Men av någon anledning,
  Men av någon anledning,
  Vänligheten segrar,
  Vänligheten råder!
  Flickan tog den och ställde sig på händerna och gick och sparkade upp sina bara, graciösa, mejslade ben.
  Vitalik stod också på sina händer och sjöng:
  - Min kampstyrka,
  Kosmiskt sinne genom tiderna...
  Jag ska äta en krokodil i ett svep,
  Även i barndomsdrömmar!
  Och pojken, när han hoppar upp och börjar slänga en kulspetspenna med sina bara fötter. Och det är ganska coolt.
  Albina sa:
  - Du är en bra jonglör. Vad sägs om ett kortfusk?
  Vitalik twittrade:
  - Vad kan jag säga, vad kan jag säga
  Det är så människor är...
  Vill veta, vill veta
  De vill veta vad som kommer att hända!
  Den heroiska flickan sa med ett leende:
  - Vill du inte veta framtiden?
  Vitalik anmärkte:
  - Dåliga förutsägelser förstör stämningen och kan manipulera det. Men de goda alltså ... De skapar också problem, eftersom de kan orsaka för tidig avslappning.
  Den blonda tjejen gnisslade:
  - Ja, avkoppling kan ibland kosta livet! Men det är inte värt att köra ihjäl dig själv heller.
  Underbarnet sjöng:
  - Höjdpunkten i maratonprogrammet,
  Och trettio grader...
  Men pojken är arg
  Alla blåslagna ansikten!
  Och den geniale pojken kommer att skratta som om han har psykiska problem.
  Medan i huvudet, faktiskt, tomhet, och det finns ingen lust att arbeta. Bra och dåligt när man är tonåring. Det är om du kommer in i en annan värld. Och har framtidens vapen. Då kommer du definitivt att bli igenkänd som Zeus, eller Jupiter. Och du kan styra planeten.
  Även om detta inte är den lättaste idén. Och om, tvärtom, för att behaga framtiden? Och världen är trots allt inte så enkel.
  Vitalik började snurra igen. Och han har vind i huvudet. Och full av energi av terminatorpojken , som, om han startar, då kan du inte stoppa honom.
  Tre poliser i svarta uniformer hoppade ut för att möta dem. Vitalik och Albina viftade med händerna. Polisen visslade tillbaka. Och de gjorde brutala miner .
  Pojkegeniet twittrade:
  Min polis, den mest fräcka,
  Min polis, den svagaste...
  Hon skadar barn
  Nåväl, lämna skurken!
  Polisen, viftande batonger, rusade mot den fräcka pojken. Men sedan, som om de hade snubblat på en osynlig vägg. Deras ansikten vred sig och sedan flydde de med ett vilt tjut och tappade sina klubbor. De, dessa demokrater, floppade på asfalten. Och poliskängorna trampade som trumpinnar.
  Vitalik sjöng med ett illvilligt ansikte :
  - Det finns ingen pilot utan himlen,
  Det finns inga arméer utan regementen...
  Det finns inga skolor utan förändringar,
  Det finns inga slagsmål utan blåmärken!
  Albina sa:
  - Du behöver inte jaga polisen så. Annars kommer du att ställas till svars. När allt kommer omkring kommer du inte ensam att vinna hela staten.
  Vitalik föreslog:
  - Vill du att jag ska göra dig så? Och vi kommer att bli ett par supermän.
  Flickan fnissade och blottade sina tänder och skrek:
  Ja, det är en stor frestelse. Självklart är jag redan frisk, och jag kommer att bli ännu starkare och snabbare.
  Underbarnet anmärkte:
  - När jag slogs med en rödhårig hade jag ännu inte slagit på mina bioelektriska muskler på full kraft, och laddat dem till ett minimum med gravitoner. Jag kan faktiskt bli ännu starkare och snabbare. Och visa en klass, som i science fiction-filmer.
  Albina kliade sig i huvudet och sa:
  - Vet du, jag har en idé! Vi gick till gymmet "Bogatyr". De betalar pengar för maktrekord.
  Vitalik skrattade.
  - Vill du att jag ska sätta några rekord?
  Hjältetjejen nickade.
  - Ja! Du kan lagligt, och utan att slå någon, få pengar. Om du verkligen är lika cool och läskig som du poserar för dig själv!
  Vitalik ryckte på axlarna, som är mer barnsliga än heroiska, och anmärkte:
  - Ja, jag läste på nätet att man kan få pengar till världsrekord i olika övningar. Men dessa rekord är så höga att det nästan är omöjligt för en vanlig människa att slå dem.
  Albina sa med ett leende:
  "Men du är faktiskt övermänsklig. Du har en fenomenal bioelektrisk kraft.
  Boy Genius sa:
  Men det kommer att dra mer uppmärksamhet till mig. Och det kan få oönskade konsekvenser.
  Den heroiska flickan frågade med ett leende:
  - Är det inte det du skulle vilja?
  Vitalik ryckte på axlarna igen och anmärkte:
  - På tröskeln till den stora upptäckten vore det oönskat att glänsa. Generellt, vad tycker du?
  Albina svarade:
  - Förr eller senare blir man känd ändå. Så varför lägga den här saken på baksidan?
  Den heroiske pojken sjöng:
  Bedlam regerar i den tråkigaste världen,
  Se bara, med längtan ska jag leka i lådan ...
  Kullersten, eller något från ovan, och bussen på mitten,
  Det här är det, det här är det rätta!
  Hjälteflickan fnissade och anmärkte:
  - Ja, du har tankar, så - väldigt coolt!
  Vitalik twittrade:
  - Kom igen, flickor, låt oss göra ett bedlam!
  Då vilade pojken hakan mot knytnäven och sa beslutsamt:
  - OK! Spring för rekordet! Jag ska visa dem Kuzmas mamma!
  Pojken och flickan blinkade kraftigt barfota, lätt dammiga klackar. Och rusade som meteoriter. Naturligtvis började Albina släpa efter det unga monstret. Och Vitalik saktade ner.
  För att muntra upp sjöng pojken;
  Våra barns styrka är stor,
  Jag är en väldigt formidabel uppfinnare...
  Från slaget från pojknäven ,
  Till och med stjärnorna kan rysa!
  Albina avbröt pojken:
  - Jo, på stjärnornas bekostnad har du redan tackat nej. Inte en enda hjälte med ett slag av den starkaste näven kommer att få stjärnorna att skaka!
  Vitalik anmärkte logiskt:
  - Det är en metafor!
  Flickhjälten kastade sarkastiskt:
  - Kanske överdrift?
  Underbarnet nickade.
  Kanske överdrift!
  Albina fnissade och noterade:
  - Det unga geniet blandar ihop metaforer och överdrift!
  Vitalik föreslog:
  - Eller så kanske du sjunger bättre! Och sedan, verkligen, gillar du verkligen att klia dig på tungan.
  Flickan fnissade och kvittrade:
  Och du ser inte alls ut som Kobzon,
  Du sjunger ostämma med en tunn röst!
  Vitalik skrattade och kvittrade som svar:
  du hört trastarna sjunga
  Nej, de där trastarna är inte fält...
  Och trastar, magiska trastar,
  Sjunger utvalda i Ryssland!
  Albina fnissade.
  - Är det som statsdumans deputerade? Men snarare än att lyssna på dem är trillan av en näktergal, eller en trast, verkligen bättre!
  Vitalik twittrade:
  - Ett två tre,
  Ni är näktergalar!
  Fyra, åtta, fem
  Skicka kråkorna att skjuta!
  Den heroiska flickan noterade och skakade på sina kraftfulla axlar:
  - OK! Jag kommer redan att vara det, jag ska sjunga för dig. Och det blir inte ännu en dumhet, utan något patriotiskt och vackert.
  Den heroiske pojken nickade.
  - Vackert är bra ... Och hur är det med patriotism? Kanske Salomo sa rätt: - Patriotism, en tillflyktsort för skurkar .
  Albina höll med en suck:
  - Ja, nu är begreppet patriotism förvrängt. Och här kan du inte argumentera emot det!
  Vitalik sjöng med ett leende:
  - Med ord, vi är alla hjältar,
  Vi går som soldater i formation ...
  Men i strid, inte tuppar,
  Våra dumma synder!
  Flickan höll med om detta:
  Sannerligen, synder är olika. Och patriotism är annorlunda. Men jag föreslår följande. Låt oss ta det och sjunga något för själen. Ditt hjärta kommer att bli ljusare.
  Vitalik skrattade och svarade:
  - Sjung! Om du gillar det så mycket Jag minns att kejsar Nero var väldigt förtjust i att sjunga. Även om Catherine av någon anledning inte vågade göra anspråk på rollen som en primadonna.
  Albina frågade:
  - Vad är Catherine?
  Underbarnet svarade med ett leende:
  - Kejsarinna!
  Den heroiska flickan skrattade och svarade:
  - Jag kan vara en riktig kejsarinna. Och om jag rör någon med min bara fot i ljumsken verkar det inte räcka.
  Vitalik nickade med sitt ljusa huvud till henne:
  - Du kan fortfarande röra foten. Tills dess, sjung!
  Och Albina tog den och sjöng med sin mycket starka och på samma gång klangfulla röst;
  Vi är tjejer, coola Komsomol-medlemmar,
  som föddes av kärlek...
  Och skönhetens röst är klangfull,
  Fast vi går ofta på blod!
  
  Och kämpa, bekant för oss från vaggan,
  Även om det gör ont ibland...
  Men den ryske riddaren är inte ett barn,
  Vi är inte rädda för kyla och napalm!
  
  Vi springer barfota genom kylan
  Även om en snödriva bränner hälarna på skönheterna ...
  Du ger din tjej en ros
  Och kör in jäveln vass i kistan!
  
  Vi är ryska krigare från Gud,
  Vi är inte starkare, du vet på jorden...
  Även om förmögenhet ibland ser strikt ut,
   Och det verkar som om världen är hängiven åt Satan!
  
  Den har många väldigt olika saker, tjejer,
  Det finns smuts, det finns adel och kärlek...
  Vi skjuter berömt från ett maskingevär,
  Och det är bäst att du inte motsäger kämparna!
  
  I vårt fosterlands Rysslands namn,
  Vi kommer att döda motståndare ...
  Kamrat Stalin, du är nästan en messias
  Han lyfte upp Rysslands coola armé!
  
  I vårt fosterlands namn, killar,
  Vi kommer, tror jag, kämpa till slutet...
  Vår mor är trots allt fäderneslandet, tro, heligt
  I den evige faderns familjs namn!
  
  Vad ska vi göra i den nya världen?
  Vilket kommer att bli - kriget kommer att dö ...
  Den Allsmäktige öppnade : två gånger två är fyra,
  Låt inte döden bryta ut och häll upp vin!
  
  Flickor är eldiga skönheter ,
  De skjuter rakt ur sina tunnor...
  Drick inte mycket vodka pojke,
  Och kasta inte ord i vinden !
  
  Vi kommer att vara ovanför små kaos
  Vi kommer att erövra kommunismens höjder...
  Krigare, du vet, inte sossar alls,
  Ovanför oss är en guldvingad kerub!
  
  Barfota tjej utan rädsla
  I alla kalla rusningar - en orkan ...
  Jag hugger den med svärd med all min kraft,
  Hon slog till med den femte naken!
  
  För en tjej finns det ingen barriär
  Hon är fascism, tro mig, hon kommer att vinna ...
  "Katyushas" slog hårt, som "grads",
  Även om skönheter ibland ser bleka ut!
  
  Nej, Komsomol-medlemmarna kommer inte att ge efter för Fritz,
  De är coola - ett härligt land ...
  En bumerang kommer att snurras med barfota,
  De är inte rädda, tro mig, Satan!
  
  Här kommer den vita Guden till vår jord,
  Och återuppväcka de döda med kärlek...
  Han kommer att säga: Jag accepterar inte feghet,
  Lyft vår tapperhet, tro på skölden!
  
  Eftersom Gud Svarog styr universum,
  Och över den Allsmäktige, Ljusstaven ...
  Vi kommer att se kommunismen snart ges,
  Och den strålande Jesus kommer!
  
  Sedan i kommunismens universum lycka,
  Den röda flaggan kommer att lysa upp jorden ...
  Och himlen, moln i mäktig kraft,
  Och rysk vänskap är en solid monolit!
  Flickan sjöng med stor känsla. Och förbipasserande tittade tillbaka på hennes sång.
  Vitalik, som en praktisk, modern tonåring, tog av sig kepsen och reste sig upp igen,
  samla pengar;
  Och de kastade honom sedlar och mynt. För att göra det roligare ställde sig pojken upp på händerna och höll nu kepsen med bara fingrarna på benen. Och allt såg väldigt coolt ut nu.
  Vitalik tog nu också upp och sjöng;
  Hela universum måste vara rädda för oss,
  För vi är inte starkare!
  Ryssar har alltid kunnat slåss,
  Vi kommer att slita sönder dig på ett ögonblick, skurken!
  
  Du attackerade det ljusa fosterlandet,
  Fienden är lömsk, ett monster och grym!
  Det kommer att finnas tid, tror jag, för kommunism,
  Lycka till alla, tro mig, ge det tid!
  
  Första steget, tro mig; mycket svårt
  Rymden är så kall, det finns is i hjärtat!
  Men vi människor kommer att döma stjärnorna,
  Argument - en mäktig strålkastare!
  
  Den ryske riddaren är inte rädd för döden,
  För han vet att det inte finns något slut!
  Med hjälp av vetenskap kommer att återfödas,
  Och vi behöver inte plåga Kristus!
  
  Striden är kosmisk, svår,
  Skålen dansar på ödets våg!
  Med princeps-plasma kommer vi att jämna ut bergen,
  Låt oss förvandla ondskans skog till ett månlandskap!
  
  Skönheten i fosterlandet är gränslös,
  Galaxernas mörker under det femte landet!
  Och trollet vrålar vilt, hysteriskt,
  Han är i helvetet som andra boskap!
  
  Svärdet behövs naturligtvis för framgång,
  Skärpa i sinnet, vapenkraft!
  Men det finns också tid för skratt
  Humor kan hjälpa i tider av problem!
  
  Här sätter vi en lagerkrona,
  Diamanter sammet vattnade!
  Vet du, lilla i ett stort och litet företag,
  Det finns bara ett mål - att tjäna Ryssland!
  Vitaliks goda sång framfördes när han låg i famnen, upp och ner.
  Och han höll med tårna på sina bara fötter en mössa som pengar rann i. Och det såg riktigt roligt ut.
  Albina sa:
  - Vill du att vi ska sjunga för publikens nöje igen?
  Den geniale pojken sa:
  - Och att tjäna pengar är både lättare och trevligare! Hur man till exempel höjer en tunna tusen gånger, för tiotusen ryska rubels skull.
  Den heroiska flickan höll med:
  Ja, de betalar inte tillräckligt. Bättre att slåss i slagsmål utan regler.
  Vitalik skrattade och kvittrade:
  Star fighter trumpetar din sten förgäves,
  Ditt land är långt borta i tvivelaktig härlighet...
  Stridens låga darrar mellan raderna,
  I ett ensidigt spel utan regler!
  
  De svaga kan, men de starka kan inte
  Ilska inspirerade oss till utnyttjande...
  Sabre från fallet, och framåt vänner,
  Om du inte är i en ovänlig värld!
  Och återigen strömmade pengar i locket. Det fanns dollar och euro och rubel och till och med yuan och dinarer.
  Pojken var mycket nöjd, hans safirögon lyste av glädje. Det är så man kan knacka pengar, och det visade sig vara en mycket lönsam affär.
  Albina tog den och sjöng med sin sirenröst. Hon är verkligen, kan man säga, en väldigt cool och unik primadonnatjej. Och rösten är extremt klangfull och vacker;
  Till ära för vårt fosterland Ryssland,
  Det mest strålande helgonets fosterland...
  Där stjärnorna bevattnade himlens sammet,
  Med din rena ojordiska kärlek!
  
  Vi är jättemaktens riddare,
   Vem håller universum!
  Må vårt fosterland förenas,
  Fosterlandet - du kommer inte att splittra monoliten!
  
  Vi sköt upp den första raketen
  Och flög runt ballongen med astronauten ...
  Våra bedrifter sjungs i dikter,
  Herren kommer att ge oss en generös gåva!
  
  När fascisterna attackerade landet,
  Vi tog alla upp gevär tillsammans...
  Kommunisterna kämpar mot horden -
  Och du är en strålande pil upp!
  
  Slå tillbaka stålhorderna från Moskva,
  Nära Stalingrad, krossa åsen!
  Flickornas blick var strålande stolt,
  Det ger oss proletärt ljus!
  
  Vi är de bästa riddarna i landet i universum,
  Du kommer inte hitta ett mer strålande Ryssland...
  Även om moln hänger över landet,
  Vi kan inte avvika från den härliga vägen!
  
  När vi tog Berlin - det är en fröjd,
  Sådan lycka fick en soldat ...
  Vi smakade sötman av segerhonung,
  Att möta pojken från stålmaskingevär!
  
  Nu har de lugna veckorna kommit
  Och genom fälten av guld rusar lidande ...
  Vi ville leva för evigt och i glädje,
  Allsmäktige Gud med fäderneslandet för alltid!
  . KAPITEL #8
  Medan han sjöng gick Vitalik på sina händer. Hans bara, solbrända fötter höll redan en hel plastpåse, eftersom det var fler människor, och de kastade mycket mer pengar. Allt skulle vara bra, till och med bra.
  En kvinna kastade till och med en guldring med en safir i väskan. Och det är ett bra komplement.
  Sedan tog pojken det och började sjunga själv och gjorde det med stor entusiasm.
  Och hans röst, som en näktergals ändlösa triller;
  Ryssland, du är ett heligt land av kärlek,
  Jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ...
  Du är den enda i universum,
  Och jag kommer alltid att vara med dig!
  
  Låt oss bygga en värld av stor kommunism,
  I vilken varje krigare från krubban...
  Vi kommer att kasta fascismens huggtänder i aska,
  Och vi kommer att bli klokare tillsammans med Stalin!
  
  I de stora vita björkarnas land,
  Och pärlor låter poppel ...
  Nej, fäll inte tårar, tjejer
  Vårt ryska land kommer att resa sig igen!
  
  Vi är krigare, tro Jesus,
   Som tillsammans med Rod i århundraden!
  Herren älskar inte vår allsmäktige fegis -
  Han behöver både stål och en svärdsarm!
  
  Svarog med Kristus välsignade striden,
  Så att du är en krigare och en stjärna ...
  Och dessa Fritzes blev så grymt misshandlade,
  Vilken dröm förkroppsligad i blod!
  
  Vi kunde göra ett mirakel, och vi lyckades,
  Att flyga till Jesu ära...
  Gagarin ledde oss till ett fantastiskt mål,
  Han är en riktig rysk lejonkille!
  
  Vi tar ett stort steg framåt
  Vi kommer att bli den femte riddaren på Mars ...
  Må varje människa vara en magiker,
  Som Gud, som skapade världen i en ram!
  
  Vi tar Berlin, även om fienden är nära Moskva,
  Vi kan göra världen till en bättre plats...
  Även om Hitler tydligt förknippas med Satan,
  Och Fritz äter mycket starkt!
  
  Men det kommer att bli, vet, besegrade Berlin,
  Vår flagga kommer att lysa över hela universum ...
  När allt kommer omkring är Moskva också det tredje Rom,
  Kommer att ge dem som är trogna en plats i paradiset!
  Efter den här låten kysste en av flickorna pojken på hans bara häl och lade omedelbart en sedel på femhundra euro i väskan.
  Efter det blev det ännu roligare. Flickan reste sig också. Och hon gick med en cylinder i händerna, arkiverad av en av männen. Och vadå, du kan också samla pengar i den. Det är både bekvämt och vackert. Och parets röster är fantastiska.
  Och så låt oss sjunga på topp i lungorna unisont;
  Vi är fäderneslandets krigare kära,
  Sovjets länder under rött fana!
  Kamrat Stalin är en vågad falk,
  Med vilken hela världen kommer att göra vacker!
  
  Vi är födda med fosterlandet för lycka,
  Att odla bröd och textillin...
  Sådana i Ryssland, vet söner,
  Den mannen kommer att vara allsmäktig!
  
  Ett åskväder åskar - fascismen har klättrat på oss,
  Armadas av formidabla stridsvagnar slog till...
  Men bättre flytta motståndaren i ögat,
  Vi är inga bebisar som knäpper mannagryn!
  
  Führern till häst bröt igenom till Moskva,
  På vitt och av stål som är polerat ...
  Såld ut Adolf Hitler till Satan
  Han trodde att kulor inte skulle stoppa honom!
  
  Kamrat Stalin, vågad hjälte,
  Han kolliderade med Hitler i listorna ...
  Och det visade sig att Fuhrer inte är cool,
  Ledarens knytnäve stack i hans adamsäpple!
  
  Nu skakar fascisten som ett löv
  Hur Stalin förlamade honom illa...
  Han skulle hellre spela whist på cirkusen,
  Nåväl, nu är Adolf bara en idiotskräp !
  
  Mardröm för världens nazister, Stalingrad,
  Sedan våra pojkar har blivit starkare...
  Soldaten i sovjetlandet är mycket glad
  Vi gav hornen till alla motståndare !
  
  Berlin kommer att kollapsa för en tjejs fötter, du vet
  Barfota tjejer kommer att gå berömda ...
  Låt oss snart bygga ett paradis på planeten,
  Och det kommer att bli väldigt roligt och lugnt!
  
  Allt kommer att bli bra i universum,
  Flickorna kommer att få en mantel gjord av diamanter.
  Ibland är det för svårt
  Men vi är ett uråldrigt land och atlanter!
  
  I Ryssland, en pionjär och den titan,
  I fäderneslandet, varje krigare från blöjor ...
  Adolf, du är en förlorare och en tyrann,
  Du fick svart öga från benen på tjejerna!
  
  När kommunismen är över universum,
  Omslaget, som Guds moder kommer att spridas ...
  Det kommer att vara i en bur varje revanschism,
  Och Jesus, ljusets guds namn!
  Låten var bra. Och mycket pengar strömmade in. Albina slickade till och med sina läppar.
  Men lyckan tog slut. Polisen dök upp igen. Och den här gången var det många av dem, flera dussin och från olika håll.
  Vitalik hoppade upp och visslade:
  - Wow! För mig, som för Pinocchio, skickade de en hel jakt!
  Albina flinade och sa sarkastiskt:
  - Nu ska du till ett ungdomsfängelse . Du kommer att vara en pojke med rakat huvud och marschera med sånger till trumman!
  Det unga underbarnet anmärkte:
  - Med mitt sinne och stridsförmåga kommer jag att bli ledaren där. Och pojkarna kommer att lyssna på mig . Så låt oss överleva!
  Flickan noterade:
  - Åh, vad polisen kommer att dumpa dig. Speciellt med pinnar på hälarna. Du kommer att få reda på hur pojkarna i Turkiet blev galna av en sådan exponering.
  Vitalik stoppade in händerna i sina ryggsäckar. Och slog på infraljudet på full effekt.
  Hela skaran av människor som stod bredvid pojken och flickan kläcktes på en gång zenki. Och så tog hon den och rusade för att springa.
  Poliserna sprang tillsammans med dem. Här gick det, bara en fröjd för ögat.
  Albina fångades också i en våg, och även hon, med ett vridet ansikte, rusade för att springa.
  Bara de dammiga, bara klackarna på en lång, muskulös flicka flimrade.
  Vitalik ropade till henne på topp:
  - Sluta! Vart ska du!?
  Men den rädda flickan ökade bara farten. Pojken spred sina händer i förvirring. Det visade sig verkligen otur. Han skrämde hundratals människor, dussintals poliser och flickan själv.
  Och nu måste du rulla dig själv.
  Det kan ses att trick med ett nytt, mycket starkt och effektivt, och viktigast av allt kompakt vapen, inte gick obemärkt förbi .
  Pojken sprang iväg och accelererade sig själv med gravitoner, bokstavligen i en racerbils hastighet. Och hans bara fötter, grå av damm och asfalt i staden Moskva, hans klackar blinkade som bladen på en höghastighetsjaktare.
  Vitalik sprang så fort han kunde och accelererade som en meteor. Och lyckades knappt smita bilar och väggar. Här är hur han plötsligt bröt upp.
  Pojken sjöng med entusiasm:
  Vi är fredliga barn, men vårt pansartåg,
  Jag lyckades accelerera på en superbil...
  Vi kommer att kämpa för en ljus morgondag
  Låt oss kämpa djärvt! Låt oss kämpa djärvt!
  Och terminatorpojken hoppade upp och viftade med armarna. Han tryckte av asfalten med sådan kraft att det blev bucklor från hans bara fötter. Och Vitalik själv flög upp på taket på ett höghus. Det var gravitons fenomenala kraft. Vilket förresten är tio biljoner gånger snabbare än en foton, eller vanligt ljus i ett vakuum!
  Vitalik skrattade och såg sig omkring. Och pojken sprang upp och hoppade igen. Denna gång på taket av ett ännu högre hus. Hans hastighet var helt enkelt otrolig.
  Pojken sjöng med förtjusning:
  I gräset satt gräshoppan,
  I gräset satt gräshoppan...
  Precis som en gurka
  Han var grön!
  Men nu har han fått fart
  Foton pumpas upp...
  Och han började springa snabbt,
  Och hoppa över hustaken!
  Tänka,
  Tänka,
  Och hoppa över hustaken!
  Efter det tog pojken fram speciella glasögon som multiplicerade bilden och började utforska staden. Det verkar som om han gjorde väsen av sig. Även här dyker polisenheter upp runt omkring. Det finns väldigt många av dem. Och helikoptrar virvlade i himlen. Ja, om ett helt sällskap poliser flydde i panik och kastade batonger, betyder det en allvarlig sak.
  Vitalik trodde att han var i trubbel nu . Visst, en av de många videokamerorna i Moskva filmade hans rörelser. Ja, och allmänheten har iPhones och smartphones. Så pojken kan snabbt räkna ut.
  Förresten, vilken artikel kommer de att kunna presentera för honom ? Skrämde polisen halvt ihjäl? Eller göra motstånd mot arrestering? Men ingen grep honom. Eller kanske lite bus. Men hundratals människor att skingra, det är inte längre småaktig.
  Det är i alla fall bra att ändra utseende. Och klä på dig. Eftersom bara fötter är för iögonfallande i Moskva. Och hitta din flickvän samtidigt. Vart tog Albina vägen? Det senare är dock det enklaste, han kommer nu att beräkna hennes plats med hjälp av en smartphone.
  Pojken drog på sig sneakers, bytte färg på sina kläder, gjorde glasögon som förstorar bilden, speglade och drog på sig en keps.
  Efter det blev han återigen ett vanligt barn som såg ut ungefär tolv år gammal. Och knappast kommer någon att misstänka honom för en farlig terrorist.
  Dessutom skulle det förstås inte skada att radera spår av sig själv. Pojken förstod att hans ansikte kunde dechiffreras på videobilden och i arkiven på smartphones, och hans identitet kunde fastställas. Då står han i bästa fall inför en ungkoloni . Och i värsta fall kan ett sådant farligt geni elimineras helt och hållet. Eller, om du har tur, skickar de dig någonstans till ett stängt fängelselaboratorium som en sharashka för att arbeta för staten under eskort.
  Men Vitalik ville inte detta - han är sitt eget huvud.
  Och den geniale pojken, till att börja med, snabbt zabatsal blandning av datavirus och blot. Det var tänkt att snabbt täcka alla smartphones i staden Moskva och förstöra bilderna. Dessutom hade Vitalik bråttom, och nästan alla bilder raderades, och inte bara hans ansikte.
  Vidare var det nödvändigt att ansluta till övervakningskamerorna och ta bort alla register om dig själv där.
  Vitalik knep också ett starkt virus med en accelerator. Och han måste mullra hela videoövervakningssystemet i Moskva. Det här fallet är redan under rättegång. Vilken artikel kom inte pojken ihåg. Men hans barfota med sin flickvän, det var för ljust. Och det finns många övervakningskameror i huvudstaden. Och för att han använt infraljud mot polisen går det i alla fall inte att undgå straffansvar.
  Och så, när en minderårig, mer än tio år inte lyser i alla fall.
  Och generellt sett ska du vara smartare och inte glänsa.
  Pojken släppte ut den starkaste virusförtäraren i övervakningskameran. Nu kommer hela systemet att stängas av på en gång. Vem som helst kommer att skyllas för detta, men inte en liten tonåring. Och inga spår.
  Även om datorn lyckades skriva något till hårddisken, kommer hyperviruset att täcka det och skada det.
  Och då kommer all information om Vitalik att raderas. Vilket betyder att han aldrig kommer att fångas.
  Pojken stampade med fötterna i sina sneakers. Han gick ner för hissen och trampade lugnt, som om ingenting hade hänt, längs gatan.
  I sneakers var benen lite varma, men förklädnad.
  Vitalik köpte två paket Eskimo i närmaste stånd. Glass i choklad ska lugna och föryngra.
  Pojken stängde av acceleratorerna och muskelförstärkarna. Efter det kände han sig trött och svag.
  Som en fyllare som efter att ha druckit en flaska vodka kan flytta berg, även i sina tankar, och sedan börjar han dregla .
  Pojken satte sig på en bänk och tuggade snabbt två paket eskimåer. Han mådde lite bättre.
  Vitalik beställde också en plastvälling med svart kaffe från ståndet. Denna dryck orsakade en ökning av styrka i en ung, tränad kropp.
  Och pojken, som kände livlighet, gick självsäkert längs asfalten.
  Han slog på smarttelefonens sökmotor för att hitta sin flickvän Albina. Tanken flöt genom hennes huvud, hur hon än greps.
  Hyperviruset bör dock radera alla videobilder på smartphones och videokameror, och i allmänhet i all elektronik. Så inga spår kommer att lämnas.
  Vitalik gick till sin vän och sjöng:
  - Alltid bära läderhandskar,
  För att undvika avtryck...
  Där bodde en terminatorpojke,
  Största innovatören!
  Nu slutade faktiskt videokameror över hela Moskva att fungera på en gång.
  Polisen sprang runt, men de uppmärksammade förstås inte pojken i sneakers och keps.
  Vitalik såg helikoptrar cirkulera på himlen. Inte bara polisen utan också militären. Och pojken tänkte på hur mycket pengar allt detta skulle ta. Ett bränsle.
  Då slog tanken igenom att det skulle ta miljarder att reparera videoövervakningssystemet i en så stor stad som Moskva. Och om han åker fast...
  Vitalik darrade. Han visade sig verkligen vara ett datorgeni och en förstörare. Men bara ett kunnigt lokalt virus släpptes. Den använder ett avelssystem, när gravitoner ersätter fotoner, och processen fortsätter som en tornado.
  Där kan du teoretiskt skada datorer och kommunikationer på hela planeten Jorden.
  Vapnen är också galna. Det är dessa möjligheter som gravitoner öppnar upp.
  Men Vitalik begränsade virusets varaktighet, och han behöver bara städa upp ett Moskva.
  Detta är naturligtvis också en stor förlust.
  Pojken kände att han svettades. Om han lyser upp, då kommer han att vara mycket dålig för sådana handlingar.
  för den unga kolonin . Faktum är att andra medfångar kommer att uppskatta både hans styrka och intelligens. Ja, och de tvingas arbeta där inte mer än fyra timmar om dagen, men det har de faktiskt inte ens. Och maten är kanske bättre än i armén eller sjukhuset.
  Han kommer att överleva, om något. Kanske till och med bli en auktoritet. Vad har han att skrämmas över .
  Men här är problemet - kanske en så briljant unge som antingen likvideras som för farlig, eller under stark bevakning kommer de att tvingas arbeta för staten. För han är ett geni.
  Så det är i alla fall bättre att inte glöda ännu.
  Albina satt på en bänk, hon blev repad och fick ett par blåmärken. Hennes safirögon blinkade då och då, som om de hade sand i sig.
  Vitalik gick fram till henne och lade sin hand på hennes axel och sa:
  - Var inte rädd. Jag är med dig.
  Den heroiska flickan kastade tillbaka sin hand och väste:
  - Och jag är inte rädd. Du är helt förbannad .
  Underbarnet svarade med en suck:
  "Ändå borde du inte ha hamnat i polisens händer. Vi är säkra.
  Albina sa skarpt:
  - Det finns så många videokameror i Moskva. Speciellt nu, när det är ett krig med Ukraina och skenande brottslighet...
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Oroa dig inte för det. Allt är fångat. Ingen av videokamerorna fungerar nu och alla bilder har raderats.
  Hjältetjejen frågade:
  Hur är det med hårddiskar?
  Den geniale pojken nickade.
  - Även de kommer att skadas till oigenkännlighet. Så polisen kommer att vara hjälplös.
  Albina sa med en suck:
  - Hur är det med smartphones?
  Vitalik bekräftade:
  - Och deras video kommer att vara ur funktion. Var inte rädd. Jag är väldigt bra på datorer. Och gravitonernas energi öppnar för möjligheter som verkar helt upprörande.
  Den blonda tjejen twittrade:
  - Du är Fantomas , du är ett dystert geni,
  Du är Fantômas , och en sång utan drömmar...
  Du är Fantomas , härskaren över coola generationer,
  Du är Fantômas , härskare över de stora städerna!
  Den geniale pojken nickade.
  Ja, jag kan mycket. Just nu täckte ett barn i shorts hela Moskvapolisen. Det är ett sådant sinne jag har.
  Albina sjöng med förtjusning:
  Det är bra att vara stark
  Vad jag ska säga...
  Men vi måste också koka bollarna,
  Bollar, bollar, bollar att laga mat!
  Bollar, bollar, bollar att laga mat!
  Vitalik skrattade och noterade:
  - Det är bra att jag har ett stort huvud, långt borta, inte i ordets rätta bemärkelse!
  Den blonda tjejen höll med:
  - Det är rätt! Men har du någon aning om vad som väntar dig om du åker fast?
  Den geniale pojken nickade.
  - Ja! Jag förstår - en bur, och de kommer att tvinga dig att arbeta för landet.
  Albina log.
  - Vadå, det vill du inte?
  Vitalik anmärkte:
  - Om jag är så smart vid femton års ålder, hur blir jag när jag är vuxen? Kanske är det bättre för mig att bli, med ett sådant geni, en världsdiktator?
  Den heroiska flickan skakade på huvudet.
  - Vad ska du göra ensam mot hela världen? Det är verkligen orealistiskt att övervinna hela planeten!
  Pojkegeniet anmärkte:
  - Och varför just alla? Det finns många länder och de är alla olika. Och intressena är ibland rakt motsatta. Varför ska de enas? De hatar varandra mer än de hatar ett barn som påstår sig vara världsledaren. Dessutom skulle jag kunna sätta stopp för krig, och människor på hela planeten Jorden skulle leva i min kärleksfulla näve mycket bättre än nu!
  Albina fnissade.
  - Jo, ambitioner, du är coolare än Napoleon.
  Vitalik nickade.
  - Förmodligen mer begåvad.
  Hjältetjejen nickade.
  Ja, du slutar aldrig att förvåna mig. Vilken underbar generation det här är.
  Vitalik bekräftade:
  - Google utbildning !
  Pojken slog på sin smartphone och började kolla via Internet hur destruktiv effekten av hans hypervirus visade sig vara .
  Faktiskt, över ett stort område raderade smartphones inte bara bilder utan också misslyckades. Pojken hade ett speciellt skydd mot virus, och resten flög. Och inte bara i Moskva, utan även utanför inom en radie av tusen kilometer. St. Petersburg, och delvis Vitryssland, och Ukraina och de baltiska staterna och österut till Kazan, inklusive, skadades.
  Ja, exponering för ett hypervirus seriös . Och videoövervakning omfattades.
  Och hur mycket, än så länge, kan både polisen och FSB inte fastställa omfattningen. Men även inom Moskva och närliggande städer. Och polisbasen flög tydligen.
  Vitalik tittade igenom allt detta och visslade:
  - Fosterlandet, det största av länder,
  Universum kommer att vara under dig...
  Men sedan svepte en dödsorkan igenom,
  Vad hände med mitt heliga fosterland!
  Albina lutade sig fram och frågade:
  - Ja, hur gjorde skadedjuret mycket skada?
  Pojken svarade med en suck:
  - Till och med för mycket. Gravitoner påskyndar spridningen av viruset med katastrofal hastighet. Det är bra att jag begränsade hyperviruset i tid.
  Den heroiska flickan muttrade:
  - Genial idiot!
  Vitalik anmärkte:
  - Här kunde Djingis Khan varken skriva eller läsa, utan fångade halva världen. Och jag kunde göra detta vid en ålder av femton som ingen annan i mänsklighetens historia.
  Albina ville säga något, men tystnade. Hon tittade på sina fötter. De var muskulösa, starka, solbrända, men samtidigt barfota och smutsiga. Hon skämdes plötsligt. Och hon började se sig omkring, var hon skulle tvätta dem.
  Pojken sa med ett leende:
  - Vadå, skäms du?
  Den heroiska flickan invände:
  - Det är svårt att skämma ut mig. Men du lärde dig ingenting.
  Vitalik morrade:
  - Vad exakt?
  Albina svarade inte alltför självsäkert:
  - Att folk fortfarande har minne i huvudet. Polisen och FSB kan göra omröstningar, sammanställa dina och mina skisser och räkna ut våra ljusa personligheter utifrån dem.
  Vidunderbarnet darrade och anmärkte:
  - Jag tänkte på något sätt inte på det.
  Den heroiska flickan sa:
  - Jag kan bli stämd för medverkan. Och skickas till en ungdomskoloni för flickor.
  Vitalik ryckte på axlarna.
  - Med svart bälte kommer du att klara dig där.
  Albina log.
  - Men ja! Och vakterna, otäcka kvinnor, kommer att söka igenom dig och känna dig från topp till tå. Och du ska sova i baracken och jobba.
  Pojken anmärkte:
  - Det här är okej. Nu är kolonierna halvtomma och det är bättre i dem än i andra barnläger. Jag vet vad jag ska jämföra. Här vilade jag i ett läger för barn, så tvättställen är på gatan och vattnet är bara kallt, och toaletten i skogen är den mest antediluvian, Och de bodde i en barack, tjugofem pojkar i ett rum. I en särskola är förutsättningarna mycket bättre. Och i en modern barnkoloni, i allmänhet, finns det få fångar nu, och du är som på ett sanatorium.
  Flickan sa logiskt:
  - För sådana här spratt kommer det att finnas någon speciell koloni för dig och mig, där de kommer att slå dig med gummiklubbor med käppar på dina bara hälar. Och mata välling och gammalt bröd och göra åsnor tolv timmar om dagen.
  Vitalik anmärkte:
  - Det finns inga sådana kolonier för barn nu. Det här är bara skräckhistorier. Och med mina färdigheter och kunskaper kan jag lätt fly från vilket fängelse som helst. Så det skrämmer mig inte. Låt oss bättre fundera på vad vi ska göra med mänskligt minne?
  Albina sa:
  - I fantasyserien "People in Black" raderades minnet med någon enhet. Kanske kommer du att göra ett biologiskt hypervirus och rensa upp folks minnesfiler?
  Underbarnet snurrade med fingret mot tinningen:
  - Jag skadade inte bara människors smartphones och iPhones och mobiltelefoner, utan du vill också att jag ska göra dem till fullständiga idioter och beröva dem deras minne. Och om viruset kommer utom kontroll, kommer alla människor på planeten jorden att bli intellektsbarn?
  Hjälteflickan ryste och anmärkte:
  - Ja, det ser hemskt ut. Och du kan bara radera minnet som rör dig och mig specifikt?
  Vitalik ryckte på axlarna och svarade:
  - Teoretiskt är detta möjligt. Men det här är ett känsligt arbete och tar tid. Och de kan hitta oss ganska snabbt. Så saker är små för oss. Ett virus som verkar i mänskliga kroppar och rensar allt deras minne och skadar lådor och personlighet kan göras mycket snabbare, men det här är trots allt folkmord.
  Albina svarade med en suck:
  Ja, det vore illa. Men ... Hur kan vi bli frälsta?
  Underbarnet anmärkte:
  - Nu kommer inte polisen och FSB att stå för oss. De kommer att vara upptagna med att återställa videoövervakningssystemet i alla enheter. Och vi kommer att glömmas bort under den här tiden. För nu, låt oss gå till labbet. Arbetet kommer att behöva påskyndas. Jag kommer att behöva mer kraft och bättre enheter.
  Flickan sa:
  - Jag läste en roman av Belyaev - "Världens Herre." Hur folk fick order via radio. Kanske gör du det också?
  Vitalik skrattade.
  - Det är en bra idé! Det var så i filmen om Fantomas. Jag har redan tänkt på det. Men här behöver vi en speciell våg som skulle påverka hjärnan. En typ av telepati. Till exempel kunde Wolf Messing fånga människors tankar och läsa dem. Men det är inte lika lätt, och inte riktigt, som i radion.
  Albina sa:
  - Men sådan strålning kommer att göra dig till en världsdiktator utan att skjuta ett skott.
  Och du kommer utan tvekan att lyda miljarder människor över hela världen! Och du kommer att bli jordens kejsare!
  Vitalik tittade på sin vän och sa:
  - Blir vi uträknade och ertappade kan de mycket väl skickas till en psykiatrisk mottagning. För att våra idéer är väldigt ambitiösa ! Men okej. Du kom på en bra idé. Antingen kommer jag att styra världen, eller så blir jag trivialt förstörd.
  Albina nickade och bekräftade:
  - Så människor kommer antingen att bli allsmäktige, som gudar, eller försvinna som ett resultat av en planetarisk katastrof. Så du har ett val, antingen att styra världen eller att vara bunden till en säng.
  Pojken nickade och sa:
  - Låt oss gå till labbet. Vi har mycket att göra där. Vi måste rädda jorden.
  Flickan kvittrade, hoppade upp och ner med sina bara fötter, stoppade på olika hårda föremål.
  Hennes röst var strålande och klangfull;
  Vi ger himmelskt ljus till hela världen,
  Låt oss dö - vi kommer att rädda planeten ...
  Låt ödet vara fruktansvärt - den onda döden har kommit,
  Dö inte förgäves, för vårt fosterland lever!
  Vitalik bekräftade med aplomb:
  Är det verkligen ära
  Kan inte hittas på himlen
  Hjärtat längtar efter hämnd
  Vill rädda världen!
  Både pojken och flickan hoppade högre och vred sina rullhjul i luften.
  . KAPITEL #9
  Drottningen av Moskvas undre värld, den ryska maffians gudmor, Agripina Belyaeva, alias den vita djävulen, var också arg.
  En kraftfull, muskulös, tränad och utåtriktad ung kvinna körde sin stövelklack i ljumsken på en av maffiabossarna. Den flög upp från det förkrossande slaget och kraschade och kopplade ur.
  Den vita djävulen var fruktansvärd i ilska. I själva verket var hon chef för en riktig bläckfisk, den största och mäktigaste kriminella gruppen i Ryssland.
  Samtidigt , en naturlig blondin med en kraftfull nacke, starka muskler. Agripina Belyaeva kunde underkuva de splittrade grupperna i Moskva. Hon hade en hemlig, osynlig makt som sträckte sig långt utanför Rysslands gränser.
  Hon skulle kunna kallas vacker, om inte för de alltför kraftfulla axlarna och musklerna, samt ett ärr på hennes vänstra kind. Maffiakvinnans ögon gömdes av spegelglas och i höger hand höll hon en mycket tung pistol med tjugo skott i trumman. Och det var läskigt att titta på henne. Allt i läder, en aggressiv dam, inför vilken kriminalchefer darrar.
  Och nu vrålar hon:
  - Så alla våra smartphones, iPhones , mobiltelefoner är ur funktion och inaktiverade raderades deras information?
  Maffias ledare mumlade något otydligt. En av dem, yngre , anmärkte:
  - Men polisens och FSB:s videoövervakningssystem var täckt av en bassäng!
  Den vita djävulen väste:
  - Vad är poängen? Hon störde oss helt enkelt inte, eftersom vi har starka strumpeband i brottsbekämpande myndigheter, var det bara våra konkurrenter från arabländerna som gynnades av detta.
  Och kvinnan sköt mot den unga myndigheten. Kulan flög förbi, fångade lätt hans tinning och klippte av en hårtuss.
  Mafiosi blev blek, men stod på fötterna.
  Agripina mumlade:
  - Tja, okej ... jag förstår att det här är ett storskaligt sabotage. Men någon kommer att svara.
  Och den vita djävulen sköt igen. Mannen med hög hatt ramlade och höll om magen med händerna. Och han började vrida sig i ångest.
  Agripina log och anmärkte:
  - Idag är jag snäll. Hitta den som iscensatte denna avledning och leverera bunden till mig.
  En av cheferna utvecklade:
  - Död eller levande?
  Den vita djävulen mumlade:
  - Bättre att leva!
  Och hon sköt rakt i ljumsken på den som ställde en sådan fråga. Kulan träffade den känsligaste punkten. Mafiosi föll och tystnade, förlamade av smärtchock.
  Agripina nickade.
  - Jag ger dig sjuttiotvå timmar att söka. Och tiden har kommit! Om du inte har tid, kommer de överlevande att avundas de döda.
  Banditerna bråkade. Den vita djävulen höll alla i en järnhand. Och hon hade mycket makt. Kanske inte är absolut. Jag var tvungen att frigöra den officiella makten och säkerhetsstyrkorna. Agripina Belyaeva var känd i kriminella kretsar under smeknamnet White Devil. Men få kände till hennes riktiga namn och efternamn. Hon begick sitt första mord vid fem års ålder, och hon var inte ens misstänkt. Faktum är att en tjej med vitt hår, vacker, bara för stor och stark för sina år.
  Hon kunde ha gjort karriär inom kampsport, men hon föredrog kriminalitet.
  Men trots sin auktoritet hade hon bara en dom för en ungdom . Och sedan vände hon på saker och ting så listigt och lossade säkerhetsstyrkorna att hon inte längre stötte på.
  Agripina kunde underkuva alla grupper i Moskva. Det som verkade omöjligt i en så stor stad. De officiella myndigheterna var till och med nöjda, eftersom den blodiga uppgörelsen mellan gängen praktiskt taget hade upphört. Och det var mindre kaos . Agripina förbjöd försäljning av droger nära utbildningsinstitutioner, införde några andra restriktioner i den kriminella verksamheten. Som svar rörde myndigheterna henne inte och hjälpte till och med i kampen mot konkurrenter.
  Agripina hade stort inflytande på politikerna, och kunde tvinga henne att rösta som hon ville.
  Samtidigt var hon grym . Även ministrar och vice premiärer var rädda för henne.
  Agripina började till och med titta noga på presidentens krona. Ja, varför inte bli den formella drottningen av Ryssland genom att kombinera maffians och statens makt?
  Men det här är fortfarande en dröm. Och nu, i detta ögonblick, föreställ dig att alla smartphones, iPhones , mobiltelefoner och kommunikationsutrustning har flugit för dig och din miljö.
  Detta är vad som kommer att få dig att skrämmas .
  Agripina tittade på sig själv i spegeln. Hon är inte gammal - bara trettiosex år gammal. Vid den åldern var det bara kungar som hade så mycket makt och inflytande. Men hennes vackra ansikte vanställdes av ett så djupt ärr att de bästa kosmetologerna i världen hittills inte kan reparera det. Han åldrar henne. Hmm ... Hon har fortfarande gott om tid och om de inte dödar henne, kommer makten över imperiet inte att glida undan.
  Hennes hår är väldigt ljust, som snö. Många tror nog att det är målat. Men nej, det är hennes naturliga färg. Hon är vacker, men för muskulös, och hennes axlar, som en idrottsmans, är helt okvinnliga. Och så många mord på hennes händer.
  Agripina har redan fått reda på att de västerländska underrättelsetjänsterna inte har något med denna katastrof att göra. Så någon är lokal.
  Men vem? Vem kan hitta ett så kraftfullt virus, och vem är det här geni? Eller är det kanske hon?
  Agripina själv är en kvinna, och hon vet mycket väl att det vackra könet kan vara riktigt briljant. Hur hon var en lysande skurk .
  Men varför var det? Det är hon nu!
  Agripina trodde att en vetenskapsman som kunde skapa ett sådant hypervirus kunde vara mycket användbar för maffian. När allt kommer omkring kan du på detta sätt inaktivera datorer och videoövervakningssystem runt om i världen.
  Och detta skulle kunna ge helt enkelt otänkbar kraft. Och kraften är så söt. Bli hela världens kejsarinna.
  Agripina sjöng till och med med låg röst:
  Damer älskar att klä ut sig
  Damer älskar att äta 1
  Det starkare könet vet hur man kämpar
  Och mannen är en tjuv!
  Jag har en annan passion
  Detta är makt, bara makt!
  Inget behov av guld och pengar
  Och det är nödvändigt att framför mig,
  Folk gick på knä
  Folk gick på knä
  Över hela jorden!
  Agripina stack in spetsen på sin stövel i ljumsken på en av tjänstepojkarna, som förde henne champagne på en bricka. Slaget kastade upp den unge tjänaren, och han rullade till och med över i luften. Och sträckte ut sig på golvet medvetslös.
  Den vita djävulen nickade med ett leende.
  - Förlåt! Jag vill alltid slå någon.
  Tonåringen svimmade av smärtchocken. Ja, denna gudmor är en mycket ond person.
  Däremot drack jag champagne. Hon älskade detta söta vatten. En annan stilig pojke gav henne ett svart spel i en vas översållad med diamanter. Den vita hon-djävulen höll sig knappt undan slaget. Hon var väldigt förtjust i att slå representanterna för det starkare könet. Särskilt söta och unga.
  Men nu gick det upp för henne att du kan förlama killen för alltid. Och jag blev lite ledsen. Och hon begränsade sig till bara en mycket smärtsam snärt på näsan.
  Hennes humör var nu aggressivt och samtidigt glatt. Det visar sig att det finns genier i vårt land som är kapabla att missköta sig tusen mil i en cirkel och skapa liknande saker. Wow!
  Hur fantastiskt effektiv en cyberattack kan vara . Och naturligtvis är det nödvändigt att ta reda på vem som skulle kunna ordna en sådan sak.
  Detta är verkligen inte ett svagt geni. Eller kanske en hel organisation?
  Här grimaserade Agripina. Plötsligt hade hon väldigt starka och tekniskt kunniga konkurrenter?
  Sedan kom jag ihåg den animerade serien som hon såg som barn. Där skapade och gav en hjärna ut sådana saker - coolt och ovanligt! Tänk om någon utomjordisk civilisation ligger bakom detta?
  Agripina, man kan inte säga att hon var en dum och oförskämd brottsling. Jag har läst och sett en del. Och hennes horisonter var inte begränsade.
  I princip motsäger inte existensen av andra civilisationer vetenskapen alls.
  Även vice versa. Bara vetenskapen säger att det finns stjärnor som är äldre än solen och planeter mycket äldre än jorden i universum. Detta betyder att intelligent liv mycket väl skulle kunna utvecklas på dem genom evolution. Och till och med överträffa nivån på mänsklig utveckling .
  Och överträffar så mycket att de har nått planeten Jorden och superluminala hastigheter.
  Vilket i princip inte bara är möjligt, utan kanske till och med borde vara det. Det finns ungefär sjuttio till hundra sextilljoner stjärnor i universum. Det betyder att även om det bara finns en planet för en miljon stjärnor, hur många civilisationer ska det då finnas som överträffar den mänskliga.
  Och stjärnorna har troligen ännu fler planeter. Det kan finnas en mängd olika livsformer, och inte bara protein .
  Agripina flinade och sa högt:
  - Bara konkurrenter från andra världar räckte inte för att vi skulle vara helt nöjda!
  En stor stark kvinna åt också svart kaviar. Och jag bestämde mig för att hon skulle stretcha lite. Även om Agripina var full av militanter, föredrog hon att slå män, och till och med kvinnor, själv. Och hålla sig i form.
  Som, så att de inte tror att gudmodern har försvagats. Trots allt kallas deras kvinnliga kön svagt.
  Detta är dock missvisande. Så en kvinna, tränad och genetiskt begåvad, kan vara farligare än en man, någon medlem av det starkare könet.
  Nu har hon gått till gymmet. Här har hon en hel idrottsanläggning vid palatset. Både pojkar och flickor i tonåren är förlovade. Det finns även äldre.
  Agripina förändrades. Hon var i kimono och barfota, som förväntat i karate. Om det inte var för håret och de magnifika brösten skulle hon kunna misstas för en ung man. Ett väldigt hårt ansikte, viljestark haka, ett ärr som ger ett olycksbådande uttryck och ståliga ögon, som en varghona.
  Just nu var det meningen att en rödhårig harpy skulle sparra med henne . Ägaren till den fjärde dan, två meter, hon var nästan den enda kvinnan i Ryssland och i världen som kunde slåss mot Agripina, också en lång och massiv kvinna, på lika villkor.
  Men nu ringde den rödhåriga harpyn henne på en mer primitiv, trådbunden och därför mindre skadad telefon och sa:
  - Mitt huvud knakar efter sparring, jag blev utslagen, och läkaren rekommenderade vila i tre dagar.
  Agripina mumlade:
  - Vadå, en hjärnskakning!?
  Den rödhåriga muttrade:
  - Ja! De sparkade mig väldigt hårt.
  Den blonda mamman till maffian grymtade:
  - Sänd mig då den som slog dig så.
  Den rödhåriga vixen , som skämdes över att erkänna att hon blivit slagen av en tonåring som såg ut som en pojke på omkring tolv år, stönade:
  - Jag känner inte honom. Han bar en mask, i svart uniform, och presenterade sig inte.
  Agripina skrattade.
  Vad är det här, en ninja?
  Den rödhåriga krigaren nickade.
  - Kanske ja!
  Den blonda mamman till maffian frågade:
  - Så kontakta honom. Och bjud in honom till min tjänst.
  Megara med det fjärde datumet svarade:
  - Alla mobiltelefoner, smartphones, iPhones är ur funktion. Hur man kontaktar nu, jag vet inte!
  Agripina mumlade:
  - Jag förstår. Okej, jag tror att en sådan person kommer att dyka upp någonstans, och jag kommer att skicka ut varningar. Och vi kommer att importera smartphones och iPhones från Kina. De säljer bara gärna ett extra parti till oss!
  Och den blonda maffian svimmade. Hon kände plötsligt att utseendet på en mystisk fighter, och en plötslig stark cyberattack , på något sätt var kopplade till varandra. Och detta bör man ta reda på. Tja, hon kommer att skicka vem som behöver veta detaljerna och detaljerna i striden. Kanske blir det något intressant.
  Under tiden kan du stretcha din starka kropp.
  Förutom den rödhåriga med den fjärde givna finns det också en brunett med den tredje. Och även under två meter lång och hundra och trettio kilo i vikt, ungefär lika med den rödhåriga. Att sparra med henne är också intressant och lärorikt.
  Men Agripina kände en våg av ilska inom sig. Och hon ville slå någon hårt.
  Och hon bjöd in pojkarna. Ett helt dussin barfota, söta tonåringar i kimonos kom in i hallen. De var fjorton, femton år gamla. Och dessa, måste jag säga, är redan bra fighters. Men mot Agripinas nivå...
  Den kvinnliga mamman till maffian beordrade:
  - Två till mig!
  Ett par pojkar sprang mot henne. Agripina laddade den första av dem med sin bara, dödliga fot i huvudet. Och den andra slog hon i bröstet med armbågen. Och även om hon vägde nästan en och en halv centner, rörde hon sig mycket snabbt.
  Pojkarna föll medvetslösa.
  Agripina väste:
  - Lär dig, jäklar ! När jag var i din ålder, i slagsmål utan regler, ställdes en rutinerad varg mot mig. Och tonårsflickan hade inte ens en dolk. Och jag var tvungen att antingen döda med mina bara händer eller dö själv. Som ni ser så lever jag, vilket betyder att vargen har dödats! Attackera nu kvinnan.
  Kampen började, som i ett Hollywood-scenario. Stor, snabb, muskulös kvinna kontra pojkar.
  Hon slog och sparkade. Och för varje slag föll någon. Om pojken hade tid att sätta ett block, så kunde han fortfarande resa sig.
  Men om inte, så lugnade ner sig utan medvetande. Agripina har mycket starka knytnävar och ben. Det är tydligt varför en sådan kvinna kunde underkuva Moskvas undre värld och större delen av Ryssland. Skapa filialer i främmande länder. Och få nästan vem som helst i världen att darra.
  Snart låg alla pojkarna medvetslösa på golvet.
  Agripina tog upp facklan. Och hon började tända eld på tonåringars bara klackar. När lågan slickar pojkens känsliga häl gör det mycket ont. De skriker och rycker.
  Sedan gnäller de, ber om nåd och kryper iväg. Och luften luktade stekt kött, från bränd, ung frisk hud.
  Ja, hon gjorde ett bra jobb.
  Efter det bjöd hon in en gigantisk brunett att slåss . Och återigen började en hård och envis kamp.
  Agripina och hennes partner tvingade inte fram saker, utan arbetade för tekniken.
  Agripina mindes hur hon hade varit engagerad i en vagn sedan barndomen och kämpat i slagsmål utan regler. Hon ställdes mot pojkarna. Eftersom hon slog tjejerna för lätt.
  De kämpade i speciella slagsmål, som arrangerades semi-lagligt av maffian.
  Och ibland inte bara med armar och ben, utan också med vapen. På något sätt blev hon slagen i ansiktet med ett svärd, så att det blev ett ärr. Och detta är vad som märks, men det var något annat.
  Men hon har blivit en stor mästare. Först ansågs hon vara en torped, men sedan bröt hon sig in i stora myndigheter.
  Agripina växte upp hänsynslös, och samtidigt kom ibland en våg av samvete över henne. Som, man kan inte göra kaos på det sättet . Barndom och ungdom föll på det turbulenta nittiotalet. Sedan på noughties, på något sätt gick allt utför. Maffian blev mer respektabel, även om morden och uppgörelserna fortsatte.
  Och hon gjorde karriär för sig själv ... Och steg till toppen av den kriminella världen.
  Och nu slog hon ett hårt slag och slog ner brunetten och lade sedan till på baksidan av huvudet. Det var så det invaggade vaksamheten och tilldelade ett förkrossande slag.
  Ser att hon var tyst. Agripina tog upp facklan igen och förde elden till brunettens stora, men ganska vackra och tilltalande fötter.
  Det luktade brännande , vilket kittlade i näsborrarna på maffians mor.
  Brunetten kom till besinning av smärtan och hoppade upp. Ja, det finns många känsliga avslutningar på fötterna.
  Efter att ha avslutat kampen ville Agripina äta. Hennes tjänstekvinnor kom genast med henne shish kebab på ett platinaspett. Så smaskigt och fet.
  Agripina gav dem en order:
  - Sjung något, tjejer!
  Och de som svarade började gärna uppfylla;
  Gleb Zheglov och
  Volodya Sharapov har suttit vid bordet inte
  förgäves .
  Hallonen blommade i en upprorisk färg,
  Olika varelser
  svängde omkring , Det fanns inget bröd, men fullt med skokräm, Ja, den puckelryggiga ledaren hånar - Och flickorna började dansa, stampande med sina fint mejslade graciösa ben.
  Atas , hej, ha kul arbetarklass, atas ,
  Dans, killar, älskar tjejer,
  Atas ! Låt dem komma ihåg oss idag,
  Hallon-bär, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Flickorna fortsatte sången och stampade med fötterna igen.
  Förrän på morgonen slocknar inte fönstret, Gleb Zheglov och Volodya sover inte, den ökända svarta katten
  Z är rädd för våra killar!
  Här höjde flickorna rösten en halv ton högre Gleb Zheglov och Volodya Sharapov
  tjänade i ordensstriderna!
  Efter en fridfull arbetsdag, Var lugn, kära land! Och åter började flickorna sjunga;
  Atas , hej, ha kul arbetarklass, atas ,
  Dans, killar, älskar tjejer,
  Atas ! Låt dem komma ihåg oss idag,
  Hallon-bär, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Agripina åt och lyssnade på sången. Ja, låten är inte ny, men intressant. Hennes gudmor för maffian lyssnade på henne i tidig barndom. Även om, liksom Gleb Zheglov och Volodya Sharapov, är hennes fiender.
  Mer exakt, banditernas och maffians fiender, och hon är huvudbanditen i Ryssland, och kanske i världen.
  Agripina nickade åt flickorna. Och bjöd dem att äta.
  Nåväl, respekt ska visas. Hon kämpar trots allt, kan man säga, en krigare, men hon kan visa sin nåd.
  Efter det beordrade hon igen en av flickorna att sjunga. Du kan göra något eget, uppriktigt.
  Och flickan sjöng med sin klara röst:
  Pärlor, glittrande i smaragdgrönt vatten,
  En snövit svan bryter in i molnen!
  Solen leker, naturen har blommat ut,
  Låt lyckan lysa över människor i århundraden!
  
  Och blommorna på ängen är ljusa rubiner,
  Maskros i ett gyllene lövfält!
  Var människor tillsammans vänliga och enade,
  Låt fäderneslandet vara den inföddas moder!
  
  En regnbåge på himlen är en ljus blixt,
  Silver av björkar, i ludd av poppel!
  Den passionerade mesen häller ut en sång,
  Musik spelar, glad jord!
  
  finns ingen fred i universum
  En orkan rasar mellan stjärnorna!
  Det är svårt i universum för en person,
  Satan har slagit ett ont slag!
  Tjejerna sjöng med stor känsla och entusiasm. Och Agripina klappade dem.
  Efter det tog de med henne en ny, precis hämtad från Kina, smartphone. Och hon började ringa alla igen.
  Men just nu är det inte lätt att göra. Du kan ringa utanför Moskva. Och Agripinas humör steg.
  Hon beordrade pojken med sträng röst:
  - Sjung mig en romans om kärlek!
  Han bugade och började sjunga med stor känsla och uttryck den vackra sången av en ung man förälskad.
  Jag minns hur det är nu, ansiktet är strålande ljust,
  Blicken genomborrade mitt hjärta med kanten av en dolk!
  Jag brann i den brinnande vindens strömmar,
  Du var bara tyst!
  Därefter började flera pojkar på en gång, som kom med kakan och milkshakes till den, att sjunga med;
  Din röst, hur vacker och ren den är,
  Jag tror på det oändliga vattenfallet av dina smekningar!
  Utan dig behöver jag inte ett hatiskt liv,
  Och nu kommer en evig stråle att lysa upp mig!
  
  Du är gudinnan av oändlig kärlek
  Ett hav fullt av underbart ljus!
  Isiga bojor, går skämtsamt sönder,
  Jag kommer inte se gryningen utan dig!
  
  Ditt ansikte lyser som solen ovanför,
  Det finns inga vackrare figurer i universum!
  Känslan av passion täcker som en orkan,
  Att vara med dig för alltid är lycka!
  Pojkarna började återigen sjunga med känsla och stampade med fötterna . t a
  Din röst, hur vacker och ren den är,
  Jag tror på det oändliga vattenfallet av dina smekningar!
  Utan dig behöver jag inte ett hatiskt liv,
  Och nu kommer en evig stråle att lysa upp mig!
  
  Du är gudinnan av oändlig kärlek
  Ett hav fullt av underbart ljus!
  Isiga bojor, går skämtsamt sönder,
  Jag kommer inte att se gryningen utan dig!
  
  
  Smärtan i min själ rasar som en våldsam storm,
  Och elden i mitt bröst flammar skoningslöst!
  Jag älskar dig, som svar ser du stolt ut,
  Is bryter hjärtat i fragment!
  Och återigen refrängen, utförd av tonåringar, som då och då fick stryk av sin älskarinna och mycket mindre ofta gåvor:
  
  Din röst, hur vacker och ren den är,
  Jag tror på det oändliga vattenfallet av dina smekningar!
  Utan dig behöver jag inte ett hatiskt liv,
  Och nu kommer en evig stråle att lysa upp mig!
  
  Du är gudinnan av oändlig kärlek
  Ett hav fullt av underbart ljus!
  Isiga bojor, går skämtsamt sönder,
  Jag kommer inte att se gryningen utan dig!
  
  Din röst, hur vacker och ren den är,
  Jag tror på det oändliga vattenfallet av dina smekningar!
  Utan dig behöver jag inte ett hatiskt liv,
  Och nu kommer en evig stråle att lysa upp mig!
  
  Du är gudinnan av oändlig kärlek
  Ett hav fullt av underbart ljus!
  Isiga bojor, går skämtsamt sönder,
  Jag kommer inte att se gryningen utan dig!
  
  Mellan eldarna i det gränslösa stjärnklara havet,
  Du och jag svävade som örnar på himlen!
  Och dina läppar gnistrande av rubiner,
  Något försiktigt med passion sagt!
  
  Din röst, hur vacker och ren den är,
  Jag tror på det oändliga vattenfallet av dina smekningar!
  Utan dig behöver jag inte ett hatiskt liv,
  Och nu kommer en evig stråle att lysa upp mig!
  
  Du är gudinnan av oändlig kärlek
  Ett hav fullt av underbart ljus!
  Isiga bojor, går skämtsamt sönder,
  Jag kommer inte att se gryningen utan dig!
  Agripina var mycket nöjd med pojklåten. Hon tyckte om att titta på tonåringars milda, rena, skägglösa ansikten. Hon gillade inte skägg, det irriterade henne.
  Och samtidigt gillade hon verkligen att sätta blåmärken i ansiktet på pojkarna. Ja, det är en sådan kvinna hon är.
  Nåväl, det är dags att tänka på följande: vem ligger bakom cyberattacken . För det andra, finns det några intriger av araberna här. Söderifrån finns även de som vill få kontroll, bland annat över drogmarknaden. Ja, och i Europa, och särskilt i Ukraina, kunde man hitta sådana hantverkare. Inte ens versionen av utomjordingar från en annan värld bör diskonteras.
  Så situationen är förvirrande.
  Agripina ringde en karatetjej och sa:
  - Ta reda på mer i detalj vem som slog den röda vixen så . Jag har något, några vaga tvivel. Det är möjligt att hon döljer något, eller ljuger. Kanske kommer detta att vara mycket viktig information.
  Flickan bugade och muttrade:
  - Jag vet, bra !
  Agripina sjöng:
  Ny ryska, du är mitt ideal för alltid
  En ny ryss, en inflytelserik person!
  Men det finns en maffia för dig
  Det är geografi!
  Efter det bugade karatetjejen och gick. Agripina började äta en kaka med en cocktail och kände sig på en vit häst.
  Hon bad de unga männen igen att ta något åt henne och sjunga.
  Och de började uppträda;
  Min prinsessa, du är en blomma
   Glittrande i Herrens trädgård!
  Din blick är som en frisk bris
  Fördriv helvetets lågor!
  Efter det började pojkarna sjunga med i kör och stampade med fötterna, slagna i hälarna mer än en gång.
  Åh vad jag älskar dig solsken
  Du lyser i mitt hjärta på våren...
  Pojkens hjärta slår glatt
  Ditt hår är så gyllene!
  
  Heliga tjejer älskar
  Heroiskt svärd, klämmer med heder!
  Jag ska utgjuta blod i en bäck,
  En ängel kommer att vara med dig för alltid!
  Och igen sjunger pojkarna ivrigt och glatt;
  Åh vad jag älskar dig solsken
  Du lyser i mitt hjärta på våren...
  Pojkens hjärta slår glatt
  Ditt hår är så gyllene!
  
  En hemlighet lyser upp med en dröm
  Din bild är en söt doft!
  Du skulpterades av universums skapare
  Alla ondskans tjänare kommer inte att orena!
  Nu har tjejerna gått med i gosskören och börjat varva upp och sjunga med stor glöd.
  Åh vad jag älskar dig solsken
  Du lyser i mitt hjärta på våren...
  Pojkens hjärta slår glatt
  Ditt hår är så gyllene!
  
  
  Kanske bara i himlen
  Ödet kommer att förena älskande!
  Men Gud låter oss inte falla sönder till stoft
  Sammanfoga föreningen av hjärtan i separation härdade!
  Och här anslöt sig Agripina själv till den vackra och muntra sången.
  Och hennes röst är mycket stark;
  Åh vad jag älskar dig solsken
  Du lyser i mitt hjärta på våren...
  Pojkens hjärta slår glatt
  Ditt hår är så gyllene!
  Efter det sa mamman till maffian:
  - Bra jobbat pojke, du komponerade bra, vad heter du?
  Tonåringen bugade och svarade:
  - Påfågel!
  Agripina nickade.
  - Jag, som ett tecken på särskild gunst till dig, tillåter dig att göra en tatuering som om du har så många som tre vandrare per zon.
  Pojken spred sina händer.
  - Jag, oj vad bra, trampade aldrig i zonen. Var inte ens i en låda .
  Agripina nickade.
  - Det är synd! Men oroa dig inte, du stampar mer, jag ordnar det åt dig. Och innan det kommer de att ge dig en tatuering så att du kan njuta av auktoritet hos en ungdom .
  En pojke på fjorton ville förstås inte gå till zonen. Men han var rädd för att argumentera och insåg att det bara skulle bli värre. Och böjde sig i tacksamhet.
  Den kvinnliga chefen för maffian beordrade:
  - Sjung nu, något tjuvar!
  . KAPITEL #10
  Vitalik och Albina var redan i laboratoriet. Och mycket saker väntade på dem. I synnerhet frågade flickan om den geniale pojken kunde återställa iPhones , smartphones och mobiltelefoner som skadats av viruset?
  Vitalik anmärkte ganska logiskt:
  - Den allra sista dåren på jorden är kapabel att döda en man. Men än så länge kan inte ens det största geni återuppstå. Att bryta elektronik är mycket lättare än att återställa. Så, medan jag själv inte vet hur man återställer här. Hyperviruset , pumpat upp av gravitoner, visade sig vara mycket starkt. Om jag inte hade begränsat det i tiden, skulle elektroniken på hela planeten ha skadats, och inte en enda hel dator skulle ha blivit kvar på jorden.
  Albina anmärkte med lättnad:
  - Det är bra att den destruktiva processen inte har nått bärbara datorer. Och det skulle vara dåligt för oss!
  Vitalik anmärkte:
  - Jag har länge gjort min egen modell av en trådlös bärbar dator med enorma möjligheter. Vi kan använda den för att ladda ner pengar från alla banker och kort i världen.
  Flickan visslade och kurrade med en ledsen blick:
  - Du är, och har faktiskt blivit en riktig brottsling. Nu har du ingen nåd!
  Den geniale pojken sjöng:
  - Men för att vara ärlig,
  Från vaggan var jag väldigt dålig...
  Du säger att det inte kan vara det
  Detta är dock mycket sant!
  Albina noterade med en suck:
  - Och jag kan bli fängslad för medverkan till dina upptåg. Är det inte?
  Vitalik svarade:
  "Kanske du fördömer mig och de förlåter dig?" Och då kommer de också att ställas till svars för att de inte informerat om brottet.
  Flickhjälten förklarade resolut:
  - Nej! Jag kommer aldrig att förråda dig. Om det behövs går jag till bänken med dig!
  Pojkegeniet anmärkte:
  - Förr eller senare kommer FSB och polisen till botten med mig. Så jag har ett val, antingen bakom galler, eller till och med döden, eller makt över världen!
  Albina flinade och noterade:
  - Makt över världen! Det här är bra! Planetens kejsare, jordens kejsare, som inte hade någon like ! Genghis Khan i shorts!
  Vitalik fångade ironin i flickans sista ord och sa med ett ondskefullt leende:
  - Djingis Khan erövrade inte hela världen. Han hade inte ens halva världen under sig. Och jag har inget annat val än att kämpa för världsherravälde.
  Flickhjälten frågade allvarligt:
  - Och vad är din plan?
  Vitalik sa med ett leende:
  - Skapa en telepatisk enhet som skulle sprida mina beställningar till nästan hela världen. Teoretiskt är det möjligt att göra en station med speciella vågor. Inte ultrakort och lång, men en sådan räckvidd för att täcka hela planeten. Och ge order till hela mänskligheten genom tankens kraft.
  Albina sa:
  - Att skapa speciella vågor, och även för den mänskliga hjärnan, tror jag att det blir väldigt svårt. Och det kommer att ta mycket tid. I så fall är det faktiskt möjligt. Vissa tror att telepati i allmänhet är en fiktion, och Wolf Messing och andra som honom är bara magiker. Oavsett om det är buktalande, eller om personen sticker, eller ett mycket skarpt öra skiljer mellan ledtrådar och artikulation.
  Vitalik ryckte på axlarna.
  - Den mänskliga hjärnan är lika materiell som datorn. Om cybernetiska virus påverkar elektroniken kan biologiska virus påverka den materiella hjärnan och tvinga en person att lyda. Hypnotisörer, dessutom, med betydande makt, trots allt, finns verkligen, och de visas till och med på TV. Så det kan ha en effekt. Och inte bara genom ord och blick, utan också
  med hjälp av en våg, eller hypervåg .
  Hjältetjejen frågade:
  - Och hur är det?
  Vitalik nickade.
  - Jag hade länge en idé om att skapa speciella hyperkorta vågor som kunde få fart över ljusets hastighet, åtminstone tusen gånger. När allt kommer omkring, om gravitoner kan vara tio biljoner gånger snabbare än en foton, då kan du skapa en hybridfoton som skulle röra sig mycket snabbare. Och han kunde omedelbart nå vilken punkt som helst på jordklotet. Teoretiskt sett är en sådan våg kapabel att förstöra alla elektroniska produkter på planeten Jorden, eller till exempel underkuva mig. Pojken tog av sig sina sneakers och stampade argt med hälen. "Detta betyder att en hyperkort våg av stor kraft kan skapa en rovfågelzon i alla människors hjärnor. Denna effekt är mycket starkare än hypnos. Och ingen kan då motstå något av mina kommandon!
  Albina nickade med ett leende.
  - Bra idé! Men han brände människor på alla smartphones, iPhones och mobiltelefoner, såväl som några av surfplattorna och bärbara datorerna. Dessutom brann också informationen i polisens och FSB:s databas ner, viruset visade sig vara så destruktivt. Och plötsligt kommer du att göra riktiga kliniska idioter av människor. Du vet, det är lättare att förstöra än att återställa. Och om du bränner folks minne, hur återställer du det?
  Vitalik ryckte på axlarna och svarade:
  - Ja, självklart, här behöver du inte stressa, och göra allt rätt. Och att testa på enskilda personer innan de sätts i masscirkulation. I detta avseende, skynda dig - du kommer att få folk att skratta!
  Hjältetjejen frågade:
  -Vad ska du göra nu?
  Den geniale pojken nickade.
  - Jobba, så hjälper du mig! Jag tror att polisen och FSB inte kommer att störa mig för tillfället. Ingen skulle någonsin kunna föreställa sig vad en tonåring gjorde. Och sedan, när jag är redo, då... Inga krafter kommer att stoppa mig.
  Och terminatorpojken satte igång. Och tillsammans med honom tog även hjältetjejen upp saken.
  Arbetet började med att skapa ett mycket kraftfullt vapen. Dessutom, som mot elektronik, är det också för att underkuva människor.
  Och för detta var det nödvändigt att beställa både material och olika reservdelar.
  Flera gånger lämnade Vitalik laboratoriet och köpte något, och kom sedan tillbaka med hela påsar med olika apparater och reservdelar.
  Så var klockan redan över midnatt och pojkgeniet, utmattad och trött, somnade i fåtöljen. Slumrade i en skinnsoffa och Albina.
  Och flickan drömde något intressant;
  Här plockar hon bär i skogen. Det är nästan som en skog. Såvida det inte finns träd som liknar fioler fast i botten av stammen. Men detta är också intressant.
  Albina drog sin hand längs ett sådant snöre. Det knarrade och sedan dök en dvärg upp.
  Flickan gnisslade:
  - Wow!
  Dvärgen var lång som en ekorre, ganska liten. Men samtidigt höll han en trollstav i händerna.
  Han tittade på en lång, barfota flicka i en enkel vit bondklänning och frågade:
  - Vad vill du, flicka?
  Albina sa:
  - Jag vill bli hela Rysslands kejsarinna!
  Gnomen skrattade och muttrade:
  - Åh, det är vad du vill! Bra ambition!
  Flickan nickade.
  - Och om hela världen, då ännu bättre!
  Gnomen visslade:
  - Det är hur? Kommer du ihåg historien om gubben och gumman och guldfisken?
  Albina blev kränkt:
  - Jag är inte gammal alls. Jag är bara femton år gammal.
  Den lille mannen med kepsen nickade och frågade:
  - Gick du klart skolan?
  Flickan svarade med en suck:
  - Inte än!
  Dvärgen nickade med mössan igen:
  - Och du vill styra världen?
  Albina sa:
  - Jag har en pojkvän. Han är ett riktigt geni. Låt honom vara kejsaren och jag kejsarinnan.
  Gnomen frågade:
  - Också en pojke?
  Hjältetjejen nickade.
  - Ja, pojke. Men ett så stort geni att han aldrig har varit jämlik i mänsklighetens historia.
  Den lille mannen nickade.
  - Ja jag vet! Han bröt sådan ved i historien, coolare än Djingis Khan. Och det kommer att göra ännu mer ont om du inte stoppar det.
  Albina noterade logiskt:
  - Det är bättre för planeten att ha en stor diktator för alla än tvåhundra mindre despoter i olika länder!
  Gnomen nickade.
  - Kanske! En kung kommer åtminstone inte att stjäla från sig själv och kommer inte att tillåta ett kärnvapenkrig mellan stater att släppa lös, vilket kommer att förstöra hela jorden.
  Den heroiska flickan höll med:
  - Du förstår, du förstår. Så ge oss makten över planeten Jorden!
  Den lille mannen i kepsen sa:
  "Det kräver mycket, eller snarare, en enorm magisk kraft. Och jag är bara en liten tomte. Endast de högsta demiurggudarna kan ge dig sådan kraft.
  Albina mumlade:
  - Så led oss till dessa gudar.
  Gnomen anmärkte:
  - Det är en lång väg till dem, tjejen. Och inte det faktum att de kommer att uppfylla din begäran. Världsmakten måste vara värdig. Och ni, bara lekfulla tonåringar som inte har slutat skolan än. Hur kan du ge ett så kolossalt ansvar ?
  Flickan tog ett djupt andetag och svarade:
  - Vet inte! Men ingen är bättre än vi. Och Vitaly Akulov är ett sådant geni. Jag är säker på att han kan använda sin makt över planeten för gott. Och leda mänskligheten till stjärnorna.
  Gnomen nickade.
  - För nu ska jag flyga till sanningens spegel, och jag ska titta närmare på hur Vitaly Akulov är . Och du, plocka större och sötare bär att unna mig!
  Albina nickade.
  - Det kommer! Jag kommer att göra det.
  Efter det viftade tomten med sin trollstav och försvann.
  Och en barfota, vacker flicka i en enkel bondklänning började plocka bär. Det gjorde hon med sina ömma men samtidigt långa och graciösa fingrar.
  Sedan försökte hon plocka bären med bara flickfötter. Men det är svårare och obekvämt.
  Flickan arbetade och sjöng glatt:
  Hallon,
  Vinkade mig på avstånd...
  Tills höstens gryning
  Väntar i guld...
  Hur glittrade dessa?
  Gnistor i gryningen
  Åh, vilket sött hallon!
  Flickan plockade bär i en korg. Dessutom inte hallon, utan något som jordgubbar, bara ljusare och ser ut som rosenknoppar. Ja, det här är ett vackert bär.
  Flickan tänkte, varför behöver hon makt över världen? Så många bekymmer och bekymmer, inte ett enda ögonblick ledigt. Och även om miljoner välsignar dig, men miljoner förbannar dig! Och viktigast av allt, med alla praktiska beslut, det finns offer och missnöjda.
  Hur är det till exempel med alkohol? Å ena sidan är det skadligt, men å andra sidan, för många människor är vodka den enda glädjen i livet! Trots att hon är bitter och otäck.
  Albina har förstås sett mycket i sitt liv, men vodka smakar så äckligt att det är omöjligt att förstå vuxna som dricker så äckliga saker. Men en cigarett är ännu äckligare, och många tjejer röker. De säger att de vill bli smalare.
  Men Albina är en köttig, muskulös tjej, som en fullblodshäst. Varför skulle hon vara smal? Och det passar henne bra.
  På riktigt, vad ska tjejen vara ett skelett? Och samtidigt har hon inget fett, bara muskler!
  Flickan plockade bär och sjöng igen:
  Kalinka, Kalinka, min Kalinka,
  Mitt hallon, mitt hallon!
  Jag samlade en hel påse hallon,
  Och från denna vikt slet tunnan!
  Efter det, hur man tar och skratta. Ja, det här ser väldigt roligt ut.
  Och hon ville också att någon kille skulle stryka hennes starka, muskulösa ben. Och det var trevligt, som en katt.
  Gnomen har äntligen kommit. Och korgen var redan full. Hon tog med sig dvärgen. En mycket vacker, men liten flicka med vingar dök upp bredvid honom.
  Hon skakade sin trollstav, gnistor flög ut ur den och kvittrade:
  - Hej älskling!
  Albina nickade.
  - Hallå! Och vem är du?
  Den bevingade flickan svarade:
  - Jag är en älva!
  Den heroiska flickan nickade.
  - Jag trodde det! Så vad sägs om Peter Pan ?
  Fen skakade på huvudet.
  - Nej! Jag är annorlunda! Men också väldigt stark, och jag kan ge dig förmågan att flyga. Eller evig ungdom!
  Albina visslade:
  - Evig ungdom är stor, men hur är det med makten över världen?
  Fen log och svarade:
  - Och du kommer att bli drottning?
  Flickan rättade
  - Kejsarinna!
  Fen ryckte på axlarna.
  - Det är svårt att uppnå. Bättre att be om evig ungdom. Detta är vad mer än något annat, mer än makt, kvinnor har velat i alla tider.
  Albina nickade.
  - Bra! Från dig tar jag evig ungdom. Och jag kommer att be andra älvor eller trollkarlar om makt över världen!
  Fen fladdrade med sina vingar och anmärkte:
  - Man måste fortfarande förtjäna evig ungdom. Vad kan du till exempel göra?
  Flickan, som stolt rätade på ryggen, sa:
  - Jag har svart bälte i Taekwondo! Och jag hjälpte Vitalik att göra verkliga mirakel.
  Fen nickade med ett leende och frågade:
  - Vad föredrar du, en duell med svärd, eller en intellektuell kamp?
  Albina ryckte på axlarna och svarade:
  - Att slåss med svärd, det här är Kendo! Jag känner honom bara så, hänge sig åt. Även om hon är en smart krigare. Och på bekostnad av intelligens, inte en dåre! Så, redo för båda!
  Fen flinade och sa:
  - Vad sägs om ett slagsmål med en gåshudsninja på svärd?
  Flickan kliade sig på huvudet och sa:
  - Ninja-gåshud, låter på något sätt hotfullt! Inte särskilt villig att ta kontakt. Kan det vara bättre att mäta intelligens?
  Fairy sa:
  - Och om med ninja gåshud inte på svärd, utan med bara armar och ben?
  Albina nickade.
  - I strid är jag ett odjur! Ganska redo att slåss, även med gåshud, om utan vapen!
  Fe med vingar nickade.
  - Kom igen, kämpa sedan!
  Och den lilla trollkvinnan viftade med sin trollstav. Och en mycket kämpande ninja dök upp framför flickan. Närmare bestämt var han ett huvud kortare än Albina i storlek. Och han såg verkligen ut som en myra, bara i en mask. Och han har genast sex lemmar i vilka han håller svärd och dolkar.
  Fairy kvittrade:
  - Lägg ner ditt vapen! Låt oss kämpa med bara händer!
  Gåshudsninjan lade ner sina svärd och dolkar samtidigt som han anmärkte:
  - Det är på något sätt obekvämt för en känd krigare att slåss med en barfota tjej!
  Fen nickade instämmande.
  - Jag förstår! Men den här tjejen vill vara evigt ung och vacker. Och precis som det, ingenting i denna värld, och i någon annan, kan inte erhållas. Så bredvid det måste hon slå dig och, naturligtvis, svara på tre frågor.
  Albina sa med förbittring:
  - Vadå, jag måste fortfarande svara på frågor?
  Fen nickade med ett leende.
  - Visst! Men trots allt kommer du inte bara att få evig ungdom, utan också ... Om något är avskuret från dig, kommer allt att återställas med lätthet. Och ingen kan någonsin skada dig. Och det är redan coolt.
  Albina höll med:
  - Ja kul. För detta kan du svettas.
  Den bevingade trollkvinnan förklarade stridsreglerna:
  - Du kommer att ha sex omgångar. Knockout, som i klassisk, professionell boxning. Gå till hörnet tills domaren räknat när den slås ner. I händelse av att ingen slås ut i sex omgångar kommer segern att avgöras av poäng.
  Gåshud Ninja sa:
  - Då är det bättre att ha tolv omgångar på en gång, som proffsen! Låt oss kämpa på riktigt och på riktigt!
  Fen nickade med huvudet.
  - Kanske tolv! Men jag hoppas att det blir knockout!
  Och viftade med sin trollstav igen.
  Det var omedelbart en ring med rep, och domaren - en tjej i träningsoverall.
  Albina tog av sig sin bondklänning för att den inte skulle störa kampen.
  Efter det satt hon bara kvar i en bikini. Hennes muskler syntes nu väldigt bra. De är så präglade, och flickan själv är vacker och en förtjusande blondin.
  Hon, måste jag säga, är i allmänhet helt enkelt otänkbar magnifik charm.
  Och ansiktet och på samma gång öm, nästan barnslig, flickan, men med en modig haka.
  Båda kämparna böjde sig för varandra. Gongen ljöd och signalen att börja striden.
  Albina var redan en sofistikerad fighter, som hade varit engagerad i kampsport sedan tre års ålder. Och hon såg att fienden var underlägsen i höjden, och ännu mer i längden på lemmarna, ja, vad kan man ta från en myra.
  Däremot är myror mycket starka och smidiga insekter. Och de ska hållas på avstånd.
  Och tjejen med sin bara fot laddade ner ninjamyran i magen. Och han, efter att ha fått ett slag, stannade. Sedan rusade han till Albina.
  Den heroiska flickan mötte honom med ett slag från hennes bara smalben. Insektsninjan var täckt med ett kitinöst skal och därför hade de starka slagen från den tränade flickan praktiskt taget ingen effekt på honom.
  Albina stoppade ninjans gåshud flera gånger med sparkar i attacken, och höll även en trippel med knytnävarna i huvudet. Och än så länge har hon inte låtit sig fastna.
  Första omgången slutade och båda motståndarna gick till hörnen.
  Fen sa med ett leende:
  - Varför låter du henne slå dig!?
  Ninja Goosebump svarade:
  - Jag bara tittar på henne!
  Gongen ljöd och återigen började kämparna närma sig. Och så accelererade plötsligt gåshudsninjan kraftigt och sparkade Albina i bröstet med tassarna. Flickan flög av fötterna. Hon föll på rygg och hennes bara klackar blinkade i luften.
  Domaren började räkna nedslaget. Albina hoppade dock genast upp. Och rusade för att återhämta sig med raseri. Hennes bara, solbrända, muskulösa ben snurrade som en propeller.
  Men gåshudsninjan tog dem med tassarna på blocket. Avvärjade attacker. Och så accelererade det rejält. Och återigen träffade hans tassar flickan på magen och bröstet. Lämnar blåmärken och skrubbsår. Och så en huvudstöt i näsan. Och rann ner för Albina Yushkas ansikte. Och flickan själv föll.
  Sanningen steg, men domaren började ändå räkna nedslaget.
  Ja, Albinas affärer var oviktiga.
  Fen kvittrade och viftade med sin trollstav:
  - Bra jobbat gåshudsninja! Du tog initiativet!
  Ninjafightern accelererade igen. Och igen slog ner Albina. Han slog henne ganska hårt, och flickan föll och hoppade och slog tillbaka.
  Gåshud Ninja väste:
  - Oavsett om du är till häst, om du är till fots,
  Supermästare ...
  Goblin kommer att köra över dig,
  Ratyu miljonte!
  Albina skyndade sig att ta igen, men snubblade över starka block. Och hennes attack avvärjdes. Och den vassa änden av tassen träffade tjejen på den bara sulan, vilket fick en blåsa att svälla.
  Gongen ljöd för att avsluta rundan.
  Flickan, haltande och vackla, drog sig tillbaka till sitt hörn. Ja, hon blev slagen bra och hårt.
  Albina floppade ner i en stol. Och hon andades tungt. Hmmm , hon har aldrig haft en sådan motståndare. Och fienden är inte en man, utan en ninjamyra. Vilket är väldigt allvarligt.
  Här är gonggången igen och en ny omgång!
  Albina försöker återigen få sparkar. Men fienden, som är en insekt, är snabbare än en människa. Och här bryter han igen igenom med korta tassar, tar tag i flickan på den bara foten och drar henne och kastar henne som en docka.
  Albina reser sig, men återigen följer ett hårt slag henne rakt in i bröstet. Och det finns blåmärken, flickan faller.
  Han reser sig och får ett slag i ansiktet igen. Och det är också smärtsamt.
  Albina kände ett blåmärke svullna under ögat Ja , duellen visade sig vara mycket svår.
  Ninjasköldpaddan dominerar klart och leder på poäng. Och återigen anklagade han flickan med ett vackert ansikte.
  Albina föll och gongsignalen meddelade slutet på omgången.
  Flickan har bokstavligen krupit in i hennes hörn.
  Fen flög fram till henne och frågade:
  Förstår du varför du förlorar?
  Albina svarade med en suck:
  För det är en insekt!
  Fen nickade och frågade:
  - Vill du bli dubbelt så snabb?
  Flickan bekräftade:
  - Självklart gör jag det!
  Den bevingade flickan sa:
  - Svara rätt på frågan. Och då blir du riktigt bra!
  Albina svarade med ett leende:
  - Jag är redo!
  Fairy kvittrade:
  - Varför har Gud många dagar!?
  Den heroiska flickan vidgade ögonen och muttrade:
  - Nu och fråga? Jag förstod inte dess innebörd.
  Fen sa bestämt:
  - Och du behöver inte förstå meningen. Du bara tar det och svarar som du kan och förstår!
  Albina flinade och kände sig inspirerad och sa:
  - För Gud kunde göra många dagar!
  Den magiska tjejen nickade.
  - Bra gjort! Den här gången svarade hon rätt. Och din hastighet har fördubblats.
  Fe viftade med sin trollstav. Och faktiskt, Albinas muskler fyllda med fenomenal styrka.
  Och så gick hon ut i strid. Och hennes bara fötter blixtrade. Och så föll slaget i magen på gåshudsninjan. Till och med hon själv, den tränade Albina, uppskattade den snabbhet och styrka som detta slag utdelades med och hjärnskakningen som genomborrade henne.
  Albina grymtade av ilska:
  - Skaffa en fascistisk granat,
  Sjung en serenad!
  Gåshud Ninja försökte attackera henne. Men nu lyckades Albinas ben, som hade blivit snabbare, möta honom. Och de träffade det chitinösa skalet.
  Det var tydligt att gåshuden var obekväma med dessa slag, men de orsakade ingen allvarlig skada på honom. Och flickan slog, men hon var före fienden, och nu ledde hon redan på poäng. Närmare bestämt lämnades den här omgången åt henne.
  Till sist gjorde Albina till och med en låg spark och slog ner sin motsvarighet.
  De skildes åt i hörnen, och redan såg ninja-gåshuden rufsig ut.
  Fen flög igen fram till hjälteflickan och noterade:
  "Nu har du det ganska bra." Men du vill dubbla din hastighet och styrka igen?
  Albina nickade instämmande.
  - Självklart gör jag det! Vad borde göras?
  Den magiska flickan sa med ett leende:
  - Svara på en fråga till.
  Den heroiska flickan svarade självsäkert:
  - Jag är redo!
  Fen kurrade:
  - Varför är det frostigt på vintern, kniper barnnäsan!
  Albina flinade och svarade:
  - Det är frågan! Men det är meningslöst och tillåter många svar.
  Den magiska flickan svarade:
  - Och det här är bara för humor. Här försök, ge svaret kvickt.
  Hjältetjejen utfärdade:
  "Eftersom det är kallt på vintern, klämmer det i näsan på barnen, eftersom det inte är tillräckligt gammalt för att hugga av näsan från rötterna!"
  Fen nickade.
  - Ja . det kan räknas! Och din hastighet och styrka kommer nu att fördubblas igen.
  Och den magiska flickan skakade sin trollstav.
  Och Albina kände en ny, otrolig våg av styrka och energi.
  Hon sprang in i ringen med ett raseri. Och kastade sig på gåshudsninjan.
  Och låt oss slå honom. Vad är inte ett slag, som om man slagen med en slägga. Och insektskämpen började falla och falla väldigt hårt.
  Albina slog fienden, och han föll och med svårighet, men reste sig. Men hela omgången dikterades av tjejen.
  Sedan hoppade hon stolt tillbaka in i hörnet.
  Fen frågade med ett leende:
  - Vill du ha mer fördubblad hastighet och styrka?
  Albina nickade.
  - OK! Låt oss!
  Den magiska flickan frågade gåtan igen:
  - Av vad och varför ylar vargar mot månen!
  Albina skrattade och svarade självsäkert:
  - Vargar ylar för att de inte kan äta månen!
  Fairy sa med ett leende:
  - Du är verkligen ett geni. Jag tror mycket att bli värdig!
  Och den magiska flickan snurrade på sin trollstav igen.
  Albina flög bokstavligen upp i luften. Så mycket nu har det blivit otrolig styrka och energi.
  Och så rusade hon mot gåshudsninjan. Och så flyttade hon hans nakna, runda häl till hakan. Och insektskämpen föll i en knockout.
  Domaren räknade till tio och meddelade:
  - Fightern Albina vann på knockout! Bra gjort!
  Hon räckte upp handen till flickan.
  Albina sjöng:
  - Flickan är inte ens rädd för döden,
  Hennes hord är inte rädd för någon ...
  En kvinna kommer att slåss heroiskt med fienden,
  Och även när han dör, kommer han att vinna!
  Fen meddelade högtidligt:
  - Eftersom Albina besegrade en kraftfull fighter och svarade korrekt och, viktigast av allt, kvickt på alla tre gåtorna, beviljas hon evig ungdom och absolut vävnadsförnyelse.
  Och den magiska flickan gjorde en åttasiffra med en trollstav. Och så hände ett mirakel, Albina fick faktisk odödlighet.
  Och den heroiska flickan sjöng:
  Ingenting på jorden går obemärkt förbi
  Och ungdomen som är borta är fortfarande odödlig ...
  Hur unga vi var,
  Hur uppriktigt älskad!
  Topparna erövrades
  Trots ödets storm!
  . KAPITEL #11
  Gudmor Agripina lyssnade under tiden på en ny rapport som syftade till att verifiera informationen om karateka.
  Maffialedarens humör var ganska bra. Hon tjänade mycket på leverans av elektronik från Kina. Dessutom lyckades hon riva försäkringen för skadade smartphones, iPhones och mobiltelefoner.
  Så maffian vann till och med från en cyberattack . Dessutom brann data i datordatabaserna om alla brottslingar ner, vilket också spelar maffian i händerna. Och det är lättare att få ut sina medbrottslingar från fängelset.
  Så Agripina var nöjd. Fast de officiella myndigheterna misstänkte att detta inte var hennes hantverk? Men än så länge har hon inte riskerat att öppna en front mot maffian.
  Dessutom var informationen från fightern som kontrollerade informationen på den röda harpyn intressant.
  Fighter Girl sa:
  - Det var ingen man i svart mask och mantel. Hon blev slagen av bara en liten pojke som inte såg mer än tolv år gammal ut.
  Agripina fnissade och tittade misstroende på karatekan:
  - Vad? Är du seriös?
  Flickan bekräftade:
  - Jag intervjuade ett dussintal killar och tjejer. Det är sant att videorna från striden på smartphones inte har bevarats, men ett datavirus kan inte radera mänskligt minne!
  Den blonda chefen fnissade och vrålade.
  - Det är en så liten talang! Så, har pojkens identitet fastställts?
  Flickan nickade.
  - Han har varit i den här sektionen länge. Han heter Vitaly Akulov. Det finns inget patronym, eftersom han växte upp utan en pappa. Men hans flickvän Albina Korshunova är med honom. Han är också en mycket stark fighter och ett svart bälte i karate.
  Agripina frågade med ett leende:
  - Också en liten flicka?
  - Nej, det är stort. Fast de är båda femton år gamla. Det är till och med roligt - en stor flicka och en kort pojke , men väldigt snabb och stark.
  En kvinnlig maffiaboss sa:
  - De ska levereras till mig.
  Flera militanter klickade med sina vapen:
  - Det kommer att uppfyllas, oj vad bra!
  Agripina ändrade sig plötsligt:
  -Nej! Behövs inte. Det är bättre att ordna hemlig, men professionell övervakning för dem och ta reda på absolut allt. Rapportera sedan tillbaka till mig. Intuitionen säger oss att dessa inte alls är vanliga tonåringar.
  Karatetjejen nickade.
  - Ja det stämmer. Pojken studerar inte särskilt bra, hoppar av skolan, men ibland förvånar han med sina kunskaper och sa att mänskligheten måste räddas.
  Agripina nickade.
  - Framförallt. Kontrollera detta par noggrant, och särskilt pojken. Bara omärkligt. Är hans efternamn Akulov? Detta måste jag säga är väldigt symboliskt.
  Efter det började maffiabossen ge nya order. Att kontrollera bläckfisken tog mycket tid. Och här måste jag säga, på båda sidor är makten mycket stor, både maffian och pengarna.
  Och den officiella regeringen använder maffian för sina egna syften. Särskilt i kampen mot oppositionen. Ibland inträffar oväntade dödsfall.
  Agripina är på väg att fylla trettiosju år. Och stora skott från hela världen samlas i hemlighet till hennes födelsedag. Ministrarna kommer också att närvara. Ja, hon är drottningen av den undre världen i Ryssland, och hennes makt kan inte mätas exakt. Självklart är de som vill utmana tronen fulla - fulla. Hon är både ung och kvinna, och väldigt grym. Och här är många gamla tjuvar och unga myndigheter missnöjda med henne.
  Men Agripina håller stadigt makten i sina händer. Men hon var väldigt intresserad av den här tonåringen. Kanske var han inblandad i en cyberattack av aldrig tidigare skådad proportioner.
  Visserligen trodde man inte att en tonåring kunde göra något liknande, men Agripina själv, i tonåren, gjorde vad vuxna inte kunde göra. Så...
  Men det är för tidigt att dra slutsatser. Andra har problem. I synnerhet, varför inte köpa sig ett par Picasso-målningar. Hon älskar när bilderna är icke-standardiserade och lite galna. Ja, och Picasso anses nästan vara den bästa konstnären genom tiderna och folken.
  Fast någon slängde ut att kanske en liten dotter tecknar bättre.
  Förresten, Agripina ville inte bära barnet själv och föda, vilket förstör figuren och gör ont. Och hon valde en surrogatmamma till sig själv och beställde tvillingar.
  Naturligtvis valdes den manliga donatorn både fysiskt och intellektuellt så begåvad som möjligt. Och surrogatmamman var en stor olympisk mästare på specialdiet.
  Så Agripina hade ett par: en pojke och en flicka. De är fortfarande små, men de är redan utbildade av speciella ninjamentorer och lärda att döda och slåss.
  Maffiabossens barn måste bli övermänskliga och fortsätta sin mammas arbete. Låt dem tills på fyra år bara. Och de har redan personligen dödat människor och varit närvarande under tortyr och till och med torterat sig själva.
  Här är ett par monster som växer i Agripina. Den här kvinnan är ett odjur! Och hennes barn kommer att vara superbeasts ...
  Maffians gudmor bestämde sig för att ha lite kul. Än så länge ganska ofarligt. Hon tog upp en piska och började piska två vackra, muskulösa tonåringar i tur och ordning på sina bara ryggar. Det är fortfarande inget att oroa sig för.
  Men huden sprack omedelbart och blod rann. Ja, hon älskar blod.
  Och det tänder henne.
  Agripina drack till och med blod tillsammans med mjölk för spädbarn. Blod dränerades från fysiskt starka, friska tonårspojkar och ibland små barn. Agripina trodde att hon var så föryngrad.
  Här är hon en sådan juka , hyperharpi ! Det är naturligtvis inte nödvändigt att döda, du kan bara dra från alla. Dessutom är det ofta skadligt för hälsan att dricka blod. Den innehåller också olika enzymer.
  Agripina lade sig på soffan och två snygga unga män började massera hennes rygg. Ytterligare två stiliga ungdomar tog upp sina bara sulor och fötter.
  Den unga kvinnan spinnade av njutning. Och hittills har hon klarat sig riktigt bra. Och hon kallade sina grenar. Till exempel har det för andra året varit ett krig mellan Ryssland och Ukraina, vilket är en stor tragedi och mycket blod. Och maffian tjänar mycket pengar på det. Och, naturligtvis, ingen vill ha fred. Och den ryska maffian gör affärer på detta, och den amerikanska. Som man säger: handen tvättar handen. Och mycket saker snurrar och levereras under kriget.
  Kriminella klaner här tjänar väldigt kolossala pengar, och vanliga människor går med förlust.
  Agripina kvittrade med ett leende och blottade sina mycket stora tänder:
  Tjäna pengar, tjäna pengar
  Glöm sorg och lättja!
  Tjäna pengar, tjäna pengar
  Resten är skräp!
  Resten är skräp!
  Den unga kvinnan log. Hon kom ihåg en av sina bedrifter. När hon rånade lägenheten, och då glömde hon ta med sig handskar. När Agripina insåg att hon lämnat många av sina avtryck, tog och öppnade alla gaskranar och startade sedan en eld. Hälften av den nio våningar höga byggnaden brann ner. Tre personer dödades, mer än tio fick allvarliga brännskador.
  Så här täckte hon sina spår på ett barbariskt sätt. Och när hon dödade människor upplevde hon spänning och njutning. Hon tyckte så mycket om att tillfoga smärta. Speciellt söta pojkar. I synnerhet bryta tårna. Även om det är grymt. Visserligen växer benen ihop, men knogarna värker länge.
  Och i allmänhet lockade våld Agripina. Hur är det med högre makter?
  Hon trodde att högre makter älskar henne och älskar det onda. Och hon trodde inte på Bibeln och ansåg att det var en saga för dårar som pengar och politik tjänas på.
  Om det finns en Gud, så älskar han sannolikt ondska och förstörelse.
  Titta på mänsklighetens historia. Grimma och blodiga härskare var som regel mer framgångsrika. Till exempel var Djingis Khan, den mest framgångsrika härskaren och erövraren av alla tider och folk, mycket grym, men samtidigt kunde han varken läsa eller skriva. Tamerlane är också extremt grym och byggde till och med ett torn med hundra tusen avhuggna huvuden. Den mest framgångsrika erövraren i det osmanska riket, S Elim, kännetecknades också av extrem blodtörstighet och grymhet. Så i Ryssland var de grymmaste tsarerna: Ivan den förskräcklige, Peter den store, Josef Stalin de grymmaste. Som Batu Khan sa , han är en stor härskare och måste vara grym.
  Hitler var också grym, som nådde betydande framgångar i det inledande skedet av sin regeringstid.
  Ja, och Napoleon Bonaparte är inte alls en förebild för mänskligheten. Det verkar som att Ekaterina Vtoraya inte ansågs vara grym, men hon var en hora. Och Peter den store högg personligen av huvudena på bågskyttar och torterade människor.
  Och i allmänhet, vem av de stora var inte grym? Magomed, till exempel, efter att ha erövrat staden, beordrade dödandet av sexhundra judar. Och hans efterträdare utkämpade ännu grymmare och blodigare krig. Till och med Jesus Kristus sa:
  Jag kom inte med fred utan ett svärd! Och några av hans uttalanden citerade gärna inkvisitorerna. Till exempel: - Någon är inte med mig, den är emot mig. Så alla blödde. Kanske bara en Buddha var en man av äkta vänlighet och en motståndare till våld, och gjorde inte anspråk på att vara exklusiv.
  Agripina trodde därför uppriktigt att det var nödvändigt att visa grymhet och vara skoningslös mot fiender och även mot vänner. Det är möjligt att Stalin hamnade i den tjugonde kongressen för att han inte lyckades skjuta det gamla laget i tid.
  Agripina log. Och hon nypte den unge mannen för hjälppressen. Han böjde sig och sa:
  - Tack frun!
  Sedan kom hon ihåg och frågade sekreteraren:
  - Och den där pojken, som jag tilldelade den första rullatorn, sitter redan i fängelse, eller vad?
  Sekreteraren nickade.
  Ja, han är redan arresterad. Hur gammal ska han ges?
  Agripin frågade:
  - Hur gammal är han?
  Sekreteraren svarade:
  - Fjorton!
  Agripina mumlade:
  - Tre år av en ynglingskoloni räcker för honom. Låt honom respekteras.
  Sekreteraren nickade.
  - Ja, han är en stark pojke och vet hur man står upp för sig själv. Och han har en speciell tatuering som garanterar respekt och auktoritet.
  Den unga kvinnan sa uppriktigt:
  - Jag är fortfarande väldigt snäll. Gav en sådan start på en kriminell karriär. Men den här pojken måste jobba. Överlämna honom till mig på kvällen, låt honom underhålla mig för en god gärning.
  Sekreteraren nickade.
  - Lyssna, bra!
  Agripina sjöng ironiskt:
  Ryska maffian, vad har du gjort
  Ryska maffian, du förstörde mig!
  Rysk maffia, ett sekel går i skolan,
  Bra i det vilda, hårt i zonen!
  Och den unga kvinnan krävde mer svart vilt och pufferfish lever. Det här är en sådan japansk giftig fisk. Och hennes lever är en mycket sofistikerad delikatess, även om den är den mest giftiga.
  Agripina ringde tjejerna. De kom fram till den stora kriminaldrottningens ögon.
  Maffians huvud morrade:
  - Dansa och sjung!
  Flickorna började dansa och sjöng:
  Sagovärlden kan vara ond
  Trots allt är magi också tvåsidig!
  Allt verkar vara bra ung
  Jag vill ha sanningen, lev i ära känd!
  
  Men någonstans väver ett troll ett nätverk,
  En ond ande sätter fällor!
  Vi ska ut på en lång vandring
  De väntar på att vi ska testas, inte leksaker!
  
  Kanske är mossan fruktansvärt taggig,
  Tja, en näckros istället för en fälla!
  Blod snyftande tårar från molnen,
  Istället för månen lyser bladen som en korsar!
  
  Men min vän, en vacker tomte,
  En väns lockar lyser av guld!
  Fen sa - pojke, sväv inte ,
  Och sträckte ut ömma händer!
  
  Gav älvvännen en svärdlektion,
  Lunge, rebound, varierande poser!
  Så att livets stam i det onda inte krymper,
  Du ger trollkvinnan två rosor!
  
  Dvärgsmeden smidde en sabel,
  Han säger till mig och ler med ett leende;
  Vill du ha ett härligt slut på striden,
  Det är nödvändigt att vara brinnande vän med fysisk kultur!
  
  Sammanslagna fyrtio strömmar i träning,
  Och äntligen blev damaststål lydigt mot mig!
  Du skar först från knutträdet,
  Nåväl, då blir du en ädel krigare!
  
  Här är kampen, jag är med alverna,
  Troll och ghouls ryter med dem!
  Men för mig är armén en familj,
  Och det finns ingen lust att undvika i en kamp!
  
  Jag minns rörelserna, bladets utfall,
  Den onda ghoul kvävdes crimson !
  Vi gav varelserna ett starkt blad,
  Vi ska bygga en värld, ren och ny!
  Tjejerna sjöng väldigt vackert och med känsla. Agripina var dock inte nöjd. Det verkade för henne som om det var lite drama, och hon beordrade bestämt:
  - Kol under fötterna!
  Unga män med korgar dök upp omedelbart. De hade glödande lågor.
  De visste att den grymma Agripina gillade att steka flickors bara sulor.
  Och låt oss kasta under fötterna på tjejerna som gick utan skor, eftersom det är mindre buller, och det är bekvämare att steka hälarna.
  Tjejerna trampade på sina bara sulor och skrek, men fortsatte att dansa.
  Agripina sa med ett leende:
  - Det var det jag inte gillade i filmen "Skattön" att stugtjejen aldrig fick hälarna stekta. Och det skulle vara riktigt roligt också.
  Ja, lukten av bränd hud är väldigt aptitlig. Särskilt om det är den ömtåliga huden hos unga, vackra, friska tjejer. Det här är bara bedårande.
  Agripina sjöng:
  Eldens tungor slickar våra klackar,
  Varför är det så ogillat av de oberörbara...
  Kniv- och yxarbetare
  Romantiker från huvudvägen!
  Och igen kommer han att ta och skratta. Ja, hon har ett lyckligt liv. Jag minns att läraren på något sätt gav henne otur för hennes beteende. Agripina spikade fast sina händer och fötter på en ekdörr för detta. Och så brände hon allt hår på kvinnans huvud.
  Ja, hon var en sådan skolflicka. Bara en vit djävul! Det är Djävulen med stor bokstav!
  Inte konstigt att de kriminella myndigheterna i Ryssland, och vissa länder i världen, lydde henne.
  Vem vill förknippas med en sådan sak. Särskilt om regeringen är rädd för det. Det var tuffa tider när hon var barn. Och det är som att hon föddes för underjorden.
  Och han älskar att döda, och ännu mer att håna och plåga. Hur hon till exempel torterade flickfångar i en ungdomskoloni , samt manliga vakter om de inte gav joints.
  Ja, hon älskade att visa sin kraft. Och göra folk dumma.
  Här är en vacker fångeflicka som var för självständig.
  Agripina droppade saltsyra på hennes bara, flickaktiga sulor. Och det gör väldigt ont.
  Ja, som maffians gudmor, inget kan stoppa. Är det en prickskyttkula. Ja, och sköt på Agripina, och mer än en gång. Men tyvärr, allt förbi!
  Men vilken av maffiabossarna var human? Brott är brott.
  Agripina utfärdade ytterligare flera order av olika slag. Sedan tittade jag på en kort sammanfattning av nyheterna. Statsduman diskuterade en cyberattack . Och krävde blod och krig. Och återigen, dessa lagar, när de utdömer straff, finns det ingen annanstans att ta vägen. Det är också förvånande att antalet fångar minskar. Fast nej, det började växa. Och situationen i landet blir värre.
  En annan nyhet: talibanernas attack mot ryska trupper i Tadzjikistan. Sannerligen, provokationer förväntades där under lång tid. Talibanerna förstår att om de attackerar Ryssland, bara när hennes händer är bundna. Och här finns det också en cyberattack , som visade en annan svaghet hos myndigheterna.
  Nästa år, i mars, är det presidentval i Ryssland. Agripina tänkte, varför skulle hon inte själv slåss om den egentlige kungens stol? En ung och energisk maffiaboss skulle kunna spela rollen som en annan frälsare.
  Och nu i Ryssland har faktiskt problemen i ekonomin förvärrats, och Kaukasus är återigen upprört, och priset på olja och gas faller. Ja, och Kina är inte längre emot att revidera gränserna mot Ryssland. Som, ni har ingen väg ut, men ni har redan mycket mark, kom igen, dela det.
  Och viktigast av allt, situationen blir värre och värre för varje månad. Som om helvetets krafter hade vaknat.
  Agripina kände väl hela världens historia. Det finns någon form av nästan fysisk och mytisk kraft som krossar alla imperier. Titta på historien - alla imperier, utan några undantag, förstördes. Inklusive det gigantiska brittiska, spanska, portugisiska och innan dess romarriket. Hur makten hos Alexander den store, och det persiska kungariket och det arabiska kalifatet kollapsade. Osmanska riket kollapsade också, och inte bara det förstås. Mongolernas största imperium, ledd av Djingis Khan, kollapsade i glömska.
  Först delas upp i flera delar.
  Och Tamerlanes imperium upphörde att existera nästan omedelbart efter denna befälhavares död. Och det finns gott om sådana exempel .
  Det ryska imperiet var inget undantag. Först krossades den under Nicholas II , på grund av vilken styrsystemet ändrades. Sedan under Gorbatjov.
  Och det här är de två största katastroferna i det ryska imperiet. Och nu närmar sig den tredje kollapsen med stormsteg, där Ryssland kan reduceras till Moskvafurstendömets storlek.
  Och bara en så stark, ung och aggressiv kvinna som Agripina kan rädda imperiet. Och resten är alla svaglingar , både bokstavligt och bildligt.
  Det är dags att byta kungar. Annars blir det väldigt sent. Agripina trodde att hon kanske hade vunnit. Även om det för närvarande är lite känt för folket. Faktum är att alla möjliga shower och billiga artister inte är något för henne. Hon är fyra . osynlig , osynlig, men samtidigt verklig makt. Och den kan vända berg och halsar.
  Dessutom är antalet konkurrenter litet och minskar snabbt.
  Den viktigaste, som redan sitter på tronen, har blivit gammal, förfallen och har förlorat folkets förtroende och kärlek. Resten är ännu svagare och värre.
  Vissa sitter i fängelse, andra har fått utländskt medborgarskap och några är redan för gamla för att göra anspråk på mycket.
  Och nya, unga stjärnor syns inte. Det är mindre än ett år till presidentvalet, och i samhället och i media diskuteras de på något sätt inte ens. Apati råder, otro på att det ska bli bättre och någon form av sömnig stämning. Samtidigt finns det också en dold törst efter förändring i samhället . Och en längtan efter frihet.
  Och vem är Agripina? Hon är den största banditen! Och eftersom hon är en bandit av banditer, då har hon också ett outtröttligt sug efter frihet.
  Som man säger, ett porträtt av en diktator och en rebell. Och sedan, och samtidigt, båda två.
  Som i synnerhet Stenka Razin, som samtidigt var rebell, och samtidigt kunde, vid seger, bli en blodig despot. Eller så kanske Stenka Razin skulle ha blivit en stor erövrare.
  Här är faktiskt alla alternativ möjliga.
  Agripina gillade Stenka Razin. Och hon beordrade till och med att göra ett monument över honom på Don.
  Det skulle också vara möjligt att resa monument över sig själv. Hon är trots allt en kvinna med stor fantasi, och på något sätt är terminatorn inte sedd och ohörd.
  Även generaler darrar inför henne.
  Hon kan mycket väl ta ministern eller borgmästaren i näsan med fingrarna och klämma ihop det så att det visar sig vara ett avlopp. Och han kommer bara att grymta och be om förlåtelse.
  Men ändå är hennes makt inte absolut och osynlig. Det går bara rykten i Moskva om en monstruös vit hon-djävul. Och hon ville att hennes porträtt skulle hänga överallt, och folk föll på knä. Och kysste avtrycken av hennes sulor.
  Den unga kvinnliga chefen sjöng:
  - För att få alla att darra!
  För att få alla att darra!
  Att bli respekterad!
  Här går till exempel tusentals barn runt i Moskva med hennes porträtt, och sjunger sånger om den geniala hon-djävulen.
  Eller kanske till och med etablera din egen religion? Till exempel, som om Agripina är en kroppslig förkroppsligande av universums Skapare? Vilket vore coolt. Och vetenskapen skulle göra henne odödlig.
  Och föreställ dig nu makten över planeten Jorden. Flight to the Moon, där hennes porträtt är målat med färger. Den här, i färg och mycket ljus, kapabel att blåsa taket av galningar.
  Och sedan vidare till Mars. Och till alla planeter i solsystemet utan undantag. Och sedan flyga till stjärnorna. Att bygga ett rymdimperium, och rymdskeppen är så enorma, storleken på en hel Jupiter, vilket var väldigt coolt, och som fan.
  Och komiska strider. När en biljon rymdskepp på ena sidan och en biljon på den andra. Och enskilda flaggskepp bär miljarder kanoner som kan radera ett helt stjärnsystem med en salva.
  Sedan skakade hon Agripina på sin starka, muskulösa kropp och sjöng entusiastiskt:
  Queen of rock and roll
  Queen of rock and roll - I don't dream of being Queen of the screen Queen of the screen - Jag vill inte vara
  nakna, runda klackar.
  Refräng:
  
  Jag kommer inte att demontera, jag vill härska, Men inte en maskin som rostar o yu ,
  Men en hel makt !
  Agripina imiterade också glatt och energiskt i sin provocerande stil: I molnen av flickaktiga drömmar flyger jag inte längre
  Skönhetsdrottning kommer inte att väljas nu
  ska jag bli bara en drottning Jag ska bli bara en drottning - jag tror att detta Atamanche i vår tid
  Och återigen började resten av flickorna hoppa upp och steppdansa med sina bara fötter och sjunga
  Jag vill inte demontera
  , jag vill härska, men jag är inte rostig med en maskin ,
  utan med en hel kraft !
  Efter en sådan låt, och faktiskt, manifesterar sig en sådan påtaglig och unik energi i dig.
  Agripina tog upp dolken i sina bara tår och kastade den skarpt. Hon slog den unge mannen i benet och med sådan kraft att hon bokstavligen spikade fast den på ekväggen.
  Pojken skrek av smärta.
  Agripina sjöng med ett skratt:
  Vi vill inte leva annorlunda
  Vi vill inte leva annorlunda!
  Vi går på kanten! Vi går på kanten!
  Vi går längs kanten av vårt hemland!
  Efter det hoppade hövdingen fram till den skadade tonåringen och slog honom med huvudet i ansiktet.
  Pojken förlorade medvetandet och tystnade.
  Agripina morrade argt:
  - Kasta den till krokodilmat!
  Den unge mannen slets av väggen och släpades till djurparken, där rovdjur levde. Och krokodiler och andra typer av levande varelser.
  Gudmodern sjöng:
  - Bra gjort, bra gjort
  Visade styrka!
  Att vara vän med henne är som att leka med en krokodil!
  Den kvinnliga maffiabossen var på ett mycket stridbart humör.
  Hon ville kämpa på riktigt!
  Och hon tog och slog på papperskorgen. Hon flög upp och slog ner tre pojkar och en flicka på en gång.
  De slår på en gång, som käglor från en boll som kastas av en skicklig hand.
  Agripina väste:
  Ingen nåd, ingen nåd, ingen nåd för fienden
  Jag har klippt alla killar och tjejer i ärter
  implantat i tungan , vilket gjorde att hon kunde släppa ut gift om något hände.
  Och döda vilken man som helst med en kyss.
  Agripina trodde att om hon blev vald till Rysslands president skulle hon ändra konstitutionen och krönas och etablera en monarki.
  Och det blir mycket svalare och bättre. Och hennes krona kommer att bli den största och dyraste i världen.
  Och det kommer att finnas så många olika sorters diamanter och smycken på den. Hela hop av allt. Hon kommer att stjäla kronan från den brittiske kungen. Och andra
  monarkier också. Här i Spanien finns till exempel en kung. Det finns förresten elva monarkier i Europa, och bara tre i Afrika. Och det säger också en del.
  Hon har barn, så det finns någon att överföra tronen till. Och hon kan, om något, vända hela världen. Eftersom maffian är makt!
  Agripina tog den och utan att tänka två gånger tog hon tag i metallkulan med sina bara tår. Hon ville verkligen sticka ur en av tjänstepojkarnas ögon.
  Hon svängde redan, men ändrade sig. Att vanställa en av de söta tonåringarna är faktiskt på något sätt. Utan ett öga är ansiktena otäcka, och det kan vara bättre att ta och döda.
  Agripina tog den och sjöng:
  Den onde bergsklättraren kryper över klipporna,
  Kasta napalm på honom...
  Du skonar dem inte
  Utrota alla jävlarna
  Hur man krossar vägglöss!
  Slå som kackerlackor!
  Och maffians gudmor, helt ur sitt sinne, tog upp en piska och viftade med en visselpipa genom luften. Först slog hon pojken och sedan tonårsflickan och vrålade:
  - Jag kommer att slå människor, jag kommer att slå människor,
  Och slå i skogen!
  Vi är onda rövare!
  Bang Bang! Och du är död!
  Död! Död!
  . KAPITEL #12
  Pojken och flickan arbetade hårt i laboratoriet. Den här gången var de tidspressade. Och Vitalik befann sig i en position där du bokstavligen: träffar eller missar.
  Det verkar faktiskt vara värre än någonsin. Polisen och FSB är förstås chockade över den supermäktiga cyberattacken, och än så länge letar de inte efter någon sorts mobbare pojke som skingrade en hel folkmassa och en polisavdelning.
  Men ändå kommer utredningen utan tvekan att fortsätta. Och kanske de kommer att förstå att folkmassan spridda inte av en slump. Och då kommer de att sitta på svansen. Det är sant, medan de tänker på det innan, kommer tiden att gå.
  Nya videokameror och diverse elektronik hämtades från Kina, och de installeras hastigt i Moskva och andra städer. Till och med dollarn och yuanen steg i handeln.
  Och generellt sett håller det på att förändras i samhället. Många litar inte på myndigheterna och vill att saker och ting ska vara annorlunda.
  Det är förresten redan slutet av maj, och skolklasserna går mot sitt slut. Jag borde börja ta prov. Men det här är ett problem: Vitalik och Albina är upptagna i sitt laboratorium och förbereder sig i hemlighet för att ta makten över världen. Vilket naturligtvis är mycket viktigare än något annat.
  Albina sa:
  -Om vi inte dyker upp på proven kan det väcka onödig misstanke.
  Pojkgeniet, som fortsatte att busa i de mest komplexa scheman, svarade logiskt:
  - Att hoppa över prov för en modern skola är inte dumt alls.
  Speciellt för en som mig!
  Hjältetjejen nickade.
  - Det här är förstås sant. Men hur som helst, jag har några intressanta idéer om hur man kan undvika problem.
  Vitalik svarade hårt:
  - Det är nödvändigt att skapa en sändare som skulle ge order till den mänskliga hjärnan på hyperkorta vågor. Och inte bara, naturligtvis, mänsklig. Här har jag redan gjort något. Även om den är liten i storlek och kraft. Låt oss prova det på katter.
  Albina kurrade:
  - Eller kanske offentligt?
  Vitalik sa:
  - Kanske offentligt. Men trots allt var till och med en hund och en katt de första som skickades ut i rymden! Vänta ytterligare två timmar, jag slutför installationen och vi går ut. Och låt oss se om den hyperkortvågiga , telepatiska kanonen fungerar . Jag själv kommer att ge order, genom min tankes kraft!
  Hjältetjejen fnissade.
  - Genom tankens kraft? Detta kommer att bli mycket intressant. Har du några tankar överhuvudtaget?
  Den geniale pojken sjöng:
  Mina tankar är mina hästar
  Som en virvelvind bär de mig in i strid...
  Du rusar i en fart
  Och känner inte igen tränsen,
  Gud med mig!
  Albina fnissade.
  "Men du tror inte på Gud!"
  Vitalik nickade.
  - Jag tror inte på Bibeln!
  Hjältetjejen nickade.
  - Jag gillar inte Bibeln heller. Hon drar ihop sinnet. Särskilt lärdomen att jorden och allt på den kommer att brinna inspirerar inte till optimism. Speciellt nu, när det faktiskt pågår ett hybrid tredje världskrig. Och här kan verkligen den här bibeln vädra problem!
  Pojken som inte gillade skor stampade argt med bara foten så att brickorna klirrade:
  - Dessutom måste jag ta makten över världen och rädda mänskligheten! Inte för din fåfängas skull, utan för livets skull på jorden!
  Albina log.
  - Diktator-frälsare!?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Ganska kärleksfull, storebror. Vi måste hjälpa människor att bli bättre och leva i fred och kärlek. Så att de inte slösar bort sina krafter, livsresurser på konfrontation med varandra och massaker .
  Flickan sa med ett leende och blottade tänderna:
  - För att rädda mänskligheten
  Kristus steg upp till korset...
  För att ta oss från avgrunden
  Herren har kommit ner från himlen!
  Vitalik nickade kraftigt på huvudet.
  - Ja, det är klart, det är jättebra, en enda makt över planeten med utsikter till stjärnexpansion.
  Pojken böjde med sina bara fingrar, sina barnsliga men mycket starka ben ett femkopekmynt och fortsatte sin tanke:
  - Men för att gynna mänskligheten bör man bestiga tronen, och inte hänga på korset. Dessutom förstår jag inte Jesus, om han har all makt på jorden och himlen, varför så många problem och ondska på jorden?
  Om Gud tillåter lidande och ondska, vad är han då för Gud efter det! Varje ansvarsfull härskare är helt enkelt skyldig att ta hand om folkets och undersåternas välfärd. Annars måste han förskjutas och hängas! Det vill säga, även om du inte lägger på, så ändra det i alla fall till en ansvarig person som inte drar sig tillbaka från att lösa mänsklighetens problem.
  Albina nickade kraftigt.
  - Här håller jag med! Gud måste skapa ordning i universum. Eller ge din makt till någon mer värdig!
  Efter det tittade hjältetjejen på de senaste nyheterna på Internet.
  Den efterlängtade invasionen av talibanerna i Tadzjikistan har börjat. Naturligtvis griper de ögonblicket då regeringen försvagades och Ryssland vacklade.
  Stora styrkor tilldelade Tadzjikistan ett slag. Talibanerna är stora till antalet och de har många unga människor. Och den tadzjikiska armén erbjöd nästan inget motstånd, vare sig sprang eller kapitulerade eller gick över till talibanernas sida.
  Mujahideen, samtidigt fanns det hundratusentals. Och de krossade bokstavligen sina positioner, även om rysk luftfart försökte slå mot dem.
  Bland ryssarna finns redan de första förlusterna, och till och med fångar. Även om myndigheterna ännu inte har bekräftat detta officiellt. Detta är de viktigaste nyheterna hittills.
  Ja, och i Moskva i höst bör borgmästarval hållas. Och moskoviternas humör för förändring. Jag är trött på att se den gamla regeringen. Dessutom blir livet inte bättre. Och hur länge ska en och samma borgmästare sitta.
  Ja, och med karantänsåtgärder fick den tidigare borgmästaren för människor det.
  Detta är naturligtvis sant. Men myndigheterna tillåter inte seriösa kandidater att delta i valet. Endast en representant för kommunisterna är en mer eller mindre känd person, och har någon form av resurs.
  Kanske den här gången, för första gången sedan 1991, kan en borgmästare från oppositionen dyka upp i Moskva.
  Det förekommer också mer och mer skottlossning, buller och protester i Kaukasus. Separatisterna har ökat. Och det är tydligt att detta verkligen är mycket allvarligt.
  Imperiet började vackla. Albina trodde att kraften hos ett ungt geni med sådana övermänskliga förmågor över världen skulle vara en stor välsignelse i en värld av totalt kaos. Och att tvåhundra länder i hela världen redan är en klar overkill. Mer exakt, även tio länder i världen är redan för många.
  Till och med två imperier på hela jordklotet räcker för att i så fall skulle planeten brinna ut i ett kärnvapenkrig.
  Och om Iran får kärnvapen så kommer stridsspetsar att flyga till Moskva mycket snabbare än till Washington.
  Världen är i kaos, och kaos, och det finns fler och fler krig. Och allt hotar att blossa upp med en ny, rasande kraft.
  Ja, och så brinner det redan och tar fart.
  Vitalik är en tonåring med en sådan förmåga att uppfinna att Tesla också ger efter för honom. Dessutom, även om Tesla levde ganska länge, var hans verkliga avkastning på upptäckter liten. Och det löste inte riktigt något av problemen. Inte ens i den militära sfären visade sig Tesla särskilt. Så varför är Tesla förhöjd just nu, och inte under hans livstid?
  Den förenade makten över planeten Jorden är mänsklighetens räddning. Förr eller senare kommer trots allt någon trångsynt härskare, eller en religiös fanatiker, att använda kärnvapen. Och då kommer mänskligheten att dö.
  Albin sjöng med en suck:
  Jorden kommer att se sin sista gryning
  Kallt mörker kommer för alltid att blockera solens ljus!
  Ett kraftfullt slag, och det finns inget liv!
  Här är nya uppgifter från Tadzjikistan, men ändå inofficiella, att talibanerna faktiskt har omringat den ryska basen, och hårda strider pågår. Det verkar som om till och med en general från den ryska armén dödades. Men detta säger än en gång att landet behöver en frälsare. Och att den gamla makten blivit föråldrad! Och att ett ungt geni, begåvat och allsmäktigt som en seriehjälte, kommer att rädda hela jorden.
  Och alla nationer, länder, folk, formationer och fackföreningar kommer att smälta samman i hans kärleksfulla näve, och världsfred kommer!
  Dessutom, till skillnad från Stalin, kommer ingen att behöva skjutas eller fängslas, alla kommer att lyda den nya ledaren utan tvekan och med glädje!
  Då kommer det att bli perfekt ordning på planeten Jorden, det kommer att bli fred, välstånd, kriminalitet, terrorism, krig, oroligheter kommer att försvinna, fängelser kommer att bli onödiga. Och sedan, under ledning av det unga geniet Vitaly, kommer läkare att besegra alla sjukdomar, och agronomer kommer att besegra hunger. Och människor kommer att flyga för att erövra andra stjärnor och galaxer.
  Det är tankarna som cirkulerar i Albinas huvud. Och hon hjälpte Vitalik att designa vapnet som var tänkt att ge lycka och välstånd till mänskligheten, och viktigast av allt, fred och dynamisk stabilitet i utveckling och förbättring.
  Vitalik sa bestämt:
  - Allt är redan gjort. Enheten mäter från en vanlig smartphone, men tack vare gravitoner är den väldigt kraftfull. Vi ska nu gå ut och genomföra praktiska prov. Låt oss börja med katter och hundar. Om det fungerar, betyder det att nyckeln till mänsklighetens frälsning och dess lycka under många århundraden kommer att öppnas!
  Albina sjöng med förtjusning:
  Folk kommer att vara glada
  Lycka för åldrarna!
  Hos pojken Viti,
  Kraften är stor!
  Akulov såg sig omkring i sitt laboratorium. Hon ser ganska solid ut, den geniale pojken fyllde på . Seriöst, han jobbade. Nu måste vi kontrollera Hypno Beam och Hyper Short Range. Där är hertzfrekvensen sådan att du inte kan förmedla den.
  Vitaly sjöng:
  - Fotoner rasar i en virvelvind,
  Regementets fiende gick framåt ...
  Men vi är faktiskt Newtons,
  Vi kan inte dra oss tillbaka!
  Efter det lämnade pojken laboratoriet och terminatortjejen följde efter honom. Här är ett så kämpande par tonåringar.
  De rörde sig som rovkatter. Avgaser blåste in i barnens ansikten. Stämningen förstås för en episk strid.
  Vitalik var väldigt bra. Närmare bestämt såg han helt lättsinnig ut, barfota och i shorts, men han var mer fingerfärdig på det sättet.
  Dessutom kopplade pojken speciellt muskelförstärkare och acceleratorer till sig själv. Och nu kunde han, teoretiskt sett, accelerera tjugo gånger snabbare än en tränad person. Och i det här fallet går sneakersna garanterat sönder. Och Albina gick ut barfota för företaget. Dessutom visade sig slutet av maj vara väldigt varmt . Och här var det fortfarande nödvändigt att slå två unga talanger för att skapa något mer kraftfullt.
  Externt såg enheten tillverkad av Vitaly ut som en smartphone, och tonåringarna ska inte ha väckt misstankar.
  Pojken kände igen obehag från närvaron av Albina bredvid honom. Han hatar att vara så liten. Dessutom, även om det är allmänt accepterat att Napoleon var underdimensionerad, hade han i själva verket en höjd av 167, vilket vid den tiden i historien till och med var över genomsnittet.
  Alltså Vitalik, inte ens Napoleon. Och det ser ut som en pojke som inte ens ser ut som en tonåring, som prunkar med sina bara klackar på asfalten. Samtidigt tänkte detta barn på allvar på att erövra världen . Och han har kanske fler chanser än Genghis Khan.
  Pojken gick självsäkert, som om han vore universums kejsares kronprins.
  Här är det första målet - det här är en vanlig röd katt. Han sitter vid entrén.
  Vitalik ger henne en order. Katten hoppar upp och springer till killarna.
  Albina ser att djuret står på bakbenen, som en hund, och börjar hoppa. Hon frågar Vitalik:
  - Tja, hur fungerar det?
  Pojken blev distraherad och svarade henne:
  - Ser ut som det gör det!
  Och katten bröt omedelbart och rusade för att springa. Vitalik spände pannan.
  Djuret stannade och travade hastigt mot dem.
  Pojken sa:
  - Slå henne lätt!
  Albina frågade:
  - För vad?
  Vitalik anmärkte logiskt:
  - Låt oss kolla vilken som är starkare, mina mentala kommandon eller smärta?
  Flickan slog katten med sin tunga handflata. Hon tog den och skrek av skräck. Men sedan ställde hon sig i kö. Sedan hoppade hon fram till Albina och slickade sin bara sula på höger fot.
  Flickan kvittrade med ett leende:
  - Det här är sånt nonsens
  Katten gifte sig med katten!
  För katten Kotovich ,
  För Pjotr Petrovitj!
  Vitalik nickade.
  - Och nu ordern att attackera!
  Katten rusade fram med vild raseri. Och hon stötte på en medelålders kvinna, och med raseri grävde hon klorna i henne. Hon tjöt av rädsla och smärta och gav en tår. Och katten rusade efter henne, rasande jamande .
  Albina twittrade:
  - Tillräckligt! Du är ganska övertygande!
  Pojken log. Katten lugnade sig plötsligt. Hon stannade, kröp ihop och nosade på sin lilla näsa.
  Vitalik sjöng med glädje:
  Vem är van att kämpa för seger,
  Låt honom sjunga med oss...
  Vem är glad - han skrattar,
  Vem vill - han kommer att uppnå
  Den som söker hittar alltid!
  Albina log och kurrade:
  - Det här är riktigt coolt! Men vi kanske kan prova det på folk?!
  Vitalik nickade.
  -Låt oss försöka! Bara så att det inte märks för mycket. Och bort från vårt hem.
  Tonåringarna steg upp. Vitalik bröt till och med in i ett höghastighetslopp, men bromsade omedelbart in tempot. Du ska inte ge bort dig själv. Dessutom kan en person inte springa så snabbt.
  Pojken började gå försiktigt. Det verkade för honom som om alla människor såg på honom och såg med beundran. Och inte bara människor. Det verkar som att trädens löv tittar på honom, och ljusen från trafikljusen, och i varje stråle kan man höra: - Planetens kejsare, jordens kejsare!
  Eller kanske till och med Gud Skaparen själv!
  Vitalik puffade stolt ut bröstet och går för sig själv, stampar med sina bara, barnsliga fötter, som om universum är underordnat honom.
  Men tre poliser dök upp. I allmänhet finns det så många poliser på gatorna i Moskva, och efter att alla videokameror och smartphones gick ur funktion och databasen täcktes, fanns det fler av dem.
  Vitalik, med sin starka, utvecklade hjärna utöver sina år och längd, ger kommandot.
  Poliserna stannade och sträckte ut sig. Sedan sträckte deras händer efter mössorna och de hälsade. De rörde sig dock på något sätt inte helt naturligt och påtvingat. Sedan tog de av sig hatten. På order av pojkegeniet kastade de dem under fötterna. Efter det började de stampa.
  Albina blev förvånad:
  - Hur gör du dem!
  Vitalik svarade inte. Poliserna trampade på sina kepsar. Flera förbipasserande stannade också och började stampa med fötterna, som om de trampade på cigarettfimpar. Och så saktade bilarna av. Och ett par av dem kolliderade och krossade glas.
  Vitalik spände pannan. Polisen slutade stampa och deras förvirrade ansikten vred sig. De blev bleka och började vissla. Även förbipasserande blev förstummade. Deras ögon klappade och deras kroppar darrade.
  Vitalik gnuggade igen enheten med fingret. Och redan var hela gatan i rörelse. Och människor, även små barn , började marschera.
  Bilarna saktade ner, och genast blev det trafikstockning. Och några kollisioner. Ja, det är inget lätt jobb att hantera människor.
  Vitalik viskade:
  - Tillräckligt! Glöm allting!
  Folk rörde på sig igen, som om ingenting hade hänt. Och poliserna gick vidare och lämnade sina mössor, trasiga och buckliga, liggande på trottoaren.
  Albina sa:
  - Du förstår, det fungerar!
  Vitalik nickade.
  - Ja det stämmer! Jag har makt, men jag måste fortfarande kunna kontrollera den.
  Flickan nickade.
  - Lära sig!
  Vitalik spände sig igen. En dyr bil körde fram till dem. Föraren nickade.
  - Jag lyssnar och lyder!
  Vitaly sa till sin vän:
  - Nu kör vi! Och du, gå ut ur sittbrunnen!
  Två feta rika män: en farbror och en moster, lämnade hytten. Och reste sig försiktigt upp. Sedan föll de ihop på asfalten och snarkade omedelbart.
  Den geniale pojken sa med ett leende:
  - De kommer att sova i tre dagar och tre nätter, och inte ens en kanon väcker dem.
  Albina sa:
  - Wow! Direkt Old Man Hottabych.
  Vitalik rättade:
  - Jag, demiurgpojken! Närmare bestämt, modernitetens största geni, och faktiskt av hela mänsklighetens historia.
  Hjälteflickan noterade:
  - Och om du slår pengar av rika människor? Gör affärer så här.
  Pojkegeniet svarade:
  - Vi är inte kriminella, utan mänsklighetens räddare. Men låt oss ta något.
  För att kontrollera världen behöver vi något mer kraftfullt. Här behöver vi energin från ett kärnkraftverk. Eller en gravitonstation .
  Albina sa:
  - Men det här är redan ganska verkligt. Du kan verkligen.
  Vitalik anmärkte:
  - Och sändaren behövs kraftfullare. Jag ska fundera lite mer på det. Dessutom kommer du att behöva öva, ge ett kommando till en, andra till andra.
  Det är till exempel svårt att få flera att göra olika saker samtidigt!
  Albina nickade.
  - Jag förstår. Men jag tror att vi klarar det!
  Vitalik nickade och anmärkte:
  - Vi har tillgång till en fenomenal, tidigare osynlig kraft. Vi måste komma ihåg att vårt huvudmål inte är makt för maktens skull, utan makt, för att rädda mänskligheten, som redan hänger över avgrunden.
  Pojken stoppade bilen, medan polisen visslade när de såg ett barn köra skottkärra.
  Jag var tvungen att slå på min enhet igen och radera minnet av mig själv. Polisen, hela truppen, somnade.
  Och pojken och flickan, efter att ha lämnat skottkärran, gick till fots längs asfalten och smutsade ner sina bara fötter.
  Hjälteflickan noterade:
  - Kan vi ha lite kul? Till exempel vet jag att det finns ett semi-lagligt kasino och ett mycket rikt. Med dina förmågor kommer det inte att vara ett problem att bryta banken.
  Vitalik ryckte på axlarna.
  - Det är möjligt såklart. Även om barn inte är tillåtna där.
  Albina fnissade.
  - Du säger till dem att du är vuxen.
  Den geniale pojken nickade.
  - Jag kan övertyga alla om att till och med jag är Rysslands president! Och ovanför presidenten.
  Hjälteflickan fnissade och noterade:
  - Du är verkligen smartare än vår president, som nästan hamnade i tredje världskriget, men inte på höjden, det är säkert!
  Vitalik sjöng:
  - Sinnet är inte beroende av tillväxt, det är säkert,
  Myran är inte stor, men väldigt stark!
  Pojken tog och fångade skickligt en mygga med sina bara tår. Och han kastade den med sådan kraft att den brann som en gnista av luftens friktion.
  Albina visslade:
  - Wow! Vilken fart! Kan du fånga en kula med fingrarna?
  Vitalik ryckte på axlarna och anmärkte:
  - Vet inte! Men om de träffar mig med ett maskingevär blir det svårt att fånga alla kulor. Du kan bli skadad.
  Hjältetjejen föreslog:
  - Och man gör ett sådant kraftfält att det reflekterar alla kulor och granater, och till och med strålarna. Precis som i science fiction-filmer. Har du sett storfilmer?
  Den geniale pojken nickade.
  - Ja det gjorde jag! Teoretiskt är detta fullt möjligt. Eftersom elektricitet av stor kraft, spridd på gravitoner, kan skapa ett starkt elektrostatiskt fält som kommer att stöta bort både kulor och projektiler, och till och med, om räckvidden justeras , fotoner av laserstrålar.
  Albina sa:
  - Ja! Jag läste att de försökte göra sådana fält i Sovjetunionen redan före andra världskriget. Men i praktiken fungerade de inte. Men själva faktumet i arbetet säger att det teoretiskt sett är fullt möjligt.
  Vitalik nickade och återigen fångade hans bara fot insekten och kastade upp den .
  Pojken anmärkte:
  Ja, det är praktiskt möjligt. Men denna utveckling tar tid och resurser. Och nu är huvuduppgiften att rädda världen och mänskligheten. Och för detta måste du underordna den din vilja.
  Albina sa:
  - Att rädda - att underkuva?
  Vitalik trampade med foten:
  - Och hur, till exempel, en galen häst, de kastar ett lasso, och tvingar bort dem från avgrunden.
  Hjältetjejen nickade.
  - Ja, det finns inget att invända. Men kraftfältet är en garanti för att du inte kommer att dödas. Varje geni är dödligt. Och även Djingis Khan sökte odödlighet och dog ändå.
  Den geniale pojken sa:
  - Djingis Khan levde i sjuttiotvå år. Det är ganska lång tid på den tiden. Till exempel, ingen av tsarerna bodde i Ryssland på så många år. Om Djingis Khan hade vunnit odödlighet skulle han ha varit världens härskare. Så det mongoliska imperiet var så starkt att det inte skulle ha stoppats av splittrade, europeiska arméer. Liksom det fragmenterade Ryssland erövrades det, förutom Novgorod och Polotsk-länderna.
  Albina nickade.
  - Ja, Genghis Khan var unik. Men du har ett långt, ungt liv framför dig. Och sedan, kanske med ditt geni, kommer de bästa läkarna att hitta ett sätt att göra även dig ensam odödlig.
  Vitalik sjöng med ett leende:
  Odödlighet under lång tid
  En man letade efter, fängslad av ett underbart mål,
  I religionerna i gamla böcker,
  Och rigorösa vetenskaper , senare tider,
  De drevs inte bara av rädsla,
  Och även lusten att gå hela vägen,
  Se gryningen, hör svaret
  Kliv till höjderna av oöverträffad kunskap!
  Albina frågade:
  - Varför letade du inte efter odödlighetens elixir?
  Pojkegeniet svarade:
  - Jag är fortfarande för ung för att tänka på det. Först och främst måste mänskligheten räddas. Och vi måste kämpa för det.
  Hjältetjejen försökte också fånga insekten med sina bara tår. Men hon lyckades inte direkt. Och irriterat flyttade hon hälen in i kantstenen. Slaget var kraftigt och marmorbrickan sprack.
  Förbipasserande började se sig omkring.
  Vitalik sa:
  - Vi ska bryta ner det hela. Ja, du måste lära dig att hantera hela världen, men först, behärska dig själv!
  Albina sa:
  - Det är i princip möjligt. Ja, frågan är, vilken typ av kraft behövs för att hela planeten ska vara under kontroll?
  Pojkegeniet svarade:
  - Vi kommer att göra den nödvändiga kraften. Om det behövs kommer jag att fånga Ostankino, och det finns en så stor antenn som, för att kontrollera, över Tillräckligt för hela planeten jorden. Problemet är ett annat. Det är nödvändigt, samtidigt, att hantera olika grupper av människor, och ge dem olika order också. Och det är svårare.
  Det är mycket svårt att hantera hela planeten manuellt. Här måste du komma på något.
  Albina sa:
  - Det finns dataspel där du är kungen. Och i dem till exempel ministrar. De följer olika grenar av ekonomin. Och du, genom att trycka på knapparna, ger dem order. Som en kontrollpyramid.
  Vitalik nickade.
  - Ja, vi behöver en maktpyramid. En person, till och med ett geni, kan inte hantera mer än åtta miljarder människor genom att ge kommandon . Du måste lämna in. Men utveckla samtidigt ett program, annars kan folk till och med glömma hur man går på toaletten .
  Albina hoppade upp och slog sitt tunga ben i trafikljusen. Glas flög åt olika håll och gnistor regnade ner, som om kloakbrunnen hade spruckit från helvetet, med lågorna från underjordens eld.
  Hjälteflickan kvittrade:
  - Vi kommer att sopa bort fienden med ett slag,
  Vi kommer att bekräfta äran med ett stålsvärd ...
  Vi är vänner med vetenskap, trots allt, inte utan anledning,
  I chips, som är okunnig, kommer vi att bryta!
  Vitalik tog den och hoppade också, när han kraschade så att bakluckan på trafikljuset böjde sig och sprack.
  Och metallen var som plasticine. Det här var riktigt, riktigt tufft.
  Människorna buktade med ögonen, blinkade. Men efter att ha fått en impuls gick han vidare, som om ingenting hade hänt.
  Vitalik noterade:
  - Jag är längre än presidenten. Jag tvingade människor att lyda mig, för inte ens Herren Gud kunde tvinga dem!
  Albina fnissade och noterade:
  Vi måste fylla på vårt finansiella lager nu. Vi kanske borde gå till kasinot. Där kommer du att klä på och av alla samtidigt.
  Vitalik frågade ironiskt:
  - Och varför inte omedelbart till centralbanken? Det är enklare och mer pengar!
  Albina, inte alltför självsäker, svarade och trampade på asfalten. Ett av hennes ben repade hårt på det krossade glaset.
  - Men det blir ett rån. Och så, i kasinot - det är som en lyckogåva! Allt kommer att vara naturligt och rättvist.
  Den geniale pojken nickade.
  Jag har aldrig spelat på ett kasino förut. Nåväl, låt oss ha lite kul. Dessutom är detta det bästa kasinot i Moskva, och även ministrar spelar där. Och jag ska visa dem var kräftorna övervintrar!
  Albina sjöng med ett leende:
  Stor geni lyckoman,
  Jag har aldrig träffat vackrare människor...
  I poesi, lyriska stråkar,
  Du förkroppsligade det universella idealet!
  Vitalik hoppade upp och sjöng:
  fortune hour,
  Det är dags att spela...
  fortune hour,
  Försök att inte missa denna timme!
  Albina lade till:
  Det händer, det händer
  Det som skiljer från tur är bara en bagatell ...
  Kan inte leda oss
  Med förmögenhet, killar på väg!
  . KAPITEL #13
  Den huvudsakliga gangstern i Ryssland, gudmodern Agripina drack lite blod, vilket kom från starka, tränade pojkar på fjorton och femton år, halvt blandat med mjölk från mödrar som matar spädbarn.
  Efter det slumrade den här superrånaren till. Och hon drömde om en mycket underhållande handling.
  Agripina såg den högtidliga ceremonin. Som om hon går upp på tronen och sätter sig på en tron som är översållad med juveler. Och en krona översållad med stjärnor sätts på hennes huvud. Och alla presidenter, monarker och andra härskare i världen knäböjer och prisar henne.
  Och hälsningen förs bort till himlen, och kanonerna slår. Och allt glittrar. Och hon är nu kejsarinnan av planeten Jorden. Och fanfarer sjungs för henne och orkestrar spelar. Och tronrummet där hon sitter är femtio gånger större än Luzhniki-stadion. Och han har en hel armé. Tusentals vackra flickor i korta kjolar, med bara ben, med maskingevär bakom ryggen, hälsar henne och sjunger:
  Du är en stor gudinna
  Alla människors kejsare...
  gränslöst element,
  Döda alla dina fiender!
  Agripina blottade sina tänder och vrålade:
  Jag skär ner fiender på en tangent
  Jag slog dem så snabbt...
  Allt blir jättebra
  Jag är en drottning, jag känner inte alla åskådare!
  Därefter fördes det första offret till henne. Det var Pavlusha, en stilig, ljushårig, muskulös tonåring på omkring fjorton år. Han är i endast röda badbyxor och med handfängsel på händer och fötter. Pojken surrades med piskor och lades på knä.
  Agripina tog en tung piska av taggtråd i handen och slog Pavlusha. Pojken skrek av olidlig smärta. Och en ung, stark, muskulös kvinna fortsatte att piska honom och sjöng och blottade sina tänder:
  - Mina pojkar, min baby,
  Vid den här timmen sover du inte
  Och bli sedd shish ,
  Piska på ryggen!
  Och den mäktiga kvinnan slog pojken. Och så att huden sprack och blod rann i en bäck. Och Pavlusha skrek av outhärdligt lidande.
  Plötsligt hördes ett fruktansvärt dån. Palatset kollapsade och väggarna kollapsade. Och framför henne dök en stor, gnistrande ängel med två svärd.
  Åskande röst sa:
  - Du, världskejsarinnan, har passerat alla gränser! Du kommer att bli straffad för detta. Den allsmäktige Guden kommer att ta all makt från dig och göra den som upphöjer sig själv, förödmjukad.
  Blixten slog. Palatset var borta, och alla tjänarna och statscheferna också.
  Och Agripina visade sig istället för lyxiga dräkter och en krona vara en halvnaken slav i bojor. På hennes bara fötter och händer fanns tunga stålkedjor. Kroppen var nästan naken - bara ett ländtyg.
  Och hon var fjättrad tillsammans med andra nästan nakna slavinnor. Och hennes nakna, starka fötter brände den heta sanden i öknen.
  Agripina , en kraftfull, mycket muskulös kvinna, med huvudet högt, blev själv en slav. Och tillsyningsmannens gissel föll på hennes präglade rygg.
  Och piskan visslade. Tillsyningsmannen var inte ens människa. Det här är en enorm, lurvig björn och med ett väldigt otäckt och fult ansikte . Han satt på en kamel och tillfogade slag med all sin kraft mot den förra, världskejsarinnan.
  Agripina hade ont och stönade. Hon kom ihåg hur hon efter gripandet fördes till sökrummet. De tvingade mig att ta av mig alla mina kläder och började undersöka den starka flickkroppen. Detta gjordes av flera kvinnor i vita rockar. Som om det här är ett sjukhus, inte ett fängelse, och inte ett shmon, utan en läkarundersökning.
  Sedan beordrade de att sitta på huk framför en spegel och upplysta med spotlights. Agripina squat är naturligtvis lätt. Men det är obehagligt när flera kvinnor i vita rockar tittar ivrigt på dig. De beundrar de starka, präglade musklerna, mer lämpade för en man än för en tjej, som rullar så mycket när de rör sig.
  Och deras ögon är lustfyllda. Agripina har kroppen av en mycket stark ungdom med muskler snarare än en flicka, även om huden är slät, ren, utvecklad bröstkorg och breda höfter. Men axlarna är breda.
  Agripina hukar, men alla ger henne inte kommandot att sluta. Redan började hon svettas och hennes solbrända hud lyste, på grund av vilket hon ser ännu mer ut som en staty av en antik, grekisk krigargudinna.
  Till slut tröttnade hon på att bli uppslukade med ögonen. Och den kvinnliga vaktmästaren i uniform beordrade att stå på en fyrkant och lägga hakan i en speciell fördjupning. Efter det tog hon trotsigt av sig sina tunna gummihandskar och sträckte sig om hakan och nådde Agripinas mun med fingrarna.
  Och de är otvättade, svettiga. Och hon klättrade vid kinderna och under tungan. Agripina blev indignerad och knuffade bort henne och morrade:
  - Ta på dig handskar, kärring! Du kommer att smitta!
  Hon var på något sätt generad efter det, och sökandet avbröts. Fotograferade dock naken, så att tatueringarna syntes. De rullade inte bara fingrarna utan också de bara fotsulorna. Och de upplyste till och med magen med en röntgen, och misstänkte tydligen att det kunde finnas droger där.
  Efter det tog de mig till duschen. De gav till och med en tvål och sedan en handduk. Därefter kom uniformen.
  Agripina var inte särskilt rädd för fängelse. Tvärtom var hon säker på att hon skulle vara den viktigaste och coolaste.
  Men det var lite trångt i cellen, det var tolv tjejer, och det luktade hinkar.
  Hon byggde dem omedelbart och fick dem att städa upp. Sedan bad hon mig fixa toaletten. Och de lyssnade på henne.
  Agripina var cool även i häktet. Och hon kunde få mig att lyda.
  Men nu finns det två dussin flickor i kedjor runt henne, och en hel grupp orcher med piskor.
  Och dessa björnar började slå Agripina rejält. Och det var så smärtsamt att även denna heroiska kvinna ylade av lidande och bad om nåd. Det var faktiskt en slags mardröm. Sedan kedjade de även hennes hals, vilket är helt outhärdligt.
  Agripina rörde sig över sanden. Och hennes humör var svagt. Hon blir slagen och kliad, täckt av blodiga fläckar. Och bojorna klirrar, och metallen glittrar.
  Agripina stampar tyst. Sanden är varm och gör ont i barfota. Trots att hon fortfarande inte har någonting - benen är fyllda under slagsmål och träning. Och hur är det med slavflickorna. Många av dem gick inte alltid barfota , och deras sulor är inte så grova. Och det brinner så hårt att även blåsor uppstår.
  En ung kvinna går och tänker med fasa: hon är i bojor och en slav, på vars rygg en piska faller då och då. Men snart kommer hon att resa ett uppror och ta makten över denna planet.
  En kraftfull, muskulös dam drar till sig orchernas uppmärksamhet. Och då och då slår de henne med en piska eller taggtråd.
  Agripina ropade tillbaka:
  - Svag takt!
  Och i det ögonblicket förändrades allt. Mer exakt flög vassa, härdade pilar mot orcherna bakom dynen. De slog lurviga björnar och kom ut ur ögonen och sydde genom ljumsken och bröstet.
  Agripina tog den och rusade, klingande kedjor, mot orken. Hon genomborrade hans huvud med en kedja.
  Och hon sjöng:
  - Jag är som en djävulsdjävul! Jag kommer att förstöra huvudstaden!
  Alverna hoppade ut ur bakhållet på de överlevande orcherna. De var representanter för detta glamorösa folk, på små och graciösa enhörningar.
  Orcherna slaktades och slaktades snabbt. Efter det började tjejerna släppas från kedjorna. Också, med hjälp av trollstavarnas magi, lossades även Agripina.
  Den unga kvinnan blev fri. Och kraftfull, med knölar av muskler.
  Efter det hade hon ett helt team med tjejer. Och nu stampade de vackra krigarna med sina bara, mejslade fötter i öknen.
  Agripina nynnade och blottade sina tänder:
  Stigen går längs kurvan,
  Barfota tjejer...
  Trött på vägglöss för att krossa ondska,
  Jag vill reta min lycka!
  Flickorna var också mycket aggressiva och stridbara . De ville sjunga och hoppa. Och deras ben är faktiskt graciösa, även om de är utmattade, nedslagna, punkterade.
  Här är ett lag som marscherar. Och med dem tomtar på enhörningar, och med pilbågar.
  Agripina känner styrka i sig själv och sjunger:
   Sedan Spartacus tid - denna tro lever,
  Att det aldrig ska finnas slavar i världen!
  Om mästaren är fräck - han värmer magen med en spis,
  Och bonden frös i kylan - tro att det inte är ödet!
  
  Den ryska killen Spartak - han drog ett svärd för oss,
  Och bakom honom steg de förtrycktes flod utan slut...
  Om du är en man - ära är mer värdefull än livet,
  Om du vill att livet ska flöda i världens lycka!
  
  Stenka Razin ville räta upp slavarnas läger,
  Så att det finns en vilja kan alla klara sig...
  Och människor som han kunde inte acceptera skam,
  Och bakom dem folket - det fanns en oräknelig armé!
  
  Tortyr, rack and stake - kungarnas argument,
  lägga beslag på allt i århundraden!
  Men frihet, tro mig, är en mil av bröd och honung,
  Och en sådan dröm har brunnit i våra hjärtan länge!
  
  Åskan kom - oktober, och nu vår kraft,
  Landet brinner, mycket blod och smärta!
  Men Jesus kommer inte att släppa den rätta avgrunden i helvetet,
  Den som blir hårt pryglad blir glad i det goda!
  
  Lenin öppnade dörren, Stalin leder djärvt,
  För varje steg kommer vi närmare det heliga målet!
  Men Satan kom, det fyrtioförsta onda året,
  Och nu kräks vårt blod, som en bäck, från en åder!
  
  Vi är ett land med dig; vår ära är ditt liv,
  Lägg aldrig folken i Rus på knä!
  Håll fast vid Ryssland, kämpa för fosterlandet,
  Detta är meningen och saltet av generationernas mod!
  
  Führern är ett vidrigt lik, ja, och Rus är en jätte,
  Och en tjetjen med en uzbek och en ryss är förenade !
  Kommunismen är en monolit, ett ideal för själen,
  motståndarnas regementen krossas till en kaka!
  
  Kosmos kallar de unga - hornet trumpetar inbjudande,
  Det kommer att finnas en ny gräns bortom Mars!
  Vi bygger kommunism - de annullerade rubeln,
  Spelar ingen roll medborgarskap!
  
  Hela universum, tro, kommer att bli rött nu,
  Det kommer att finnas portar till paradiset - röda stjärnor.
  Människan är en bror till andra - förr ett rabiat odjur,
  Och kärlek, skönhet sjungs i rena psalmer!
  
  Spara därför inte din känslolöshet och lättja,
  För vårt fädernesland, slåss som en falk!
  Och ni kämpar arbetar både natt och dag,
  Vad skulle Edens lustgård blomma och ge söt saft!
  Agripina sjöng tillsammans med sitt barfotateam. Och plötsligt kom hon på sig själv med att tro att hon verkade vara för kommunismen. Nåväl, Agripina kände inte till sovjettiden: hon var för ung . Snart är hon trettiosju år gammal, och året är nu 2023. Så vad kan hon minnas om sovjetmakten? Detta är en legend, i hennes ögon och sinne. Agripina, som man säger, är ett barn av sin tid. Och, naturligtvis, jag hörde inte de bästa recensionerna om sovjettiden. Som, och faktiskt, till och med en sådan sak som bananer var en bristvara. Ja, och godis och tuggummi också. Och jeans var sällsynta. Och under Gorbatjov försvann till och med bitter vodka och cigaretter från hyllorna. Långa köer, kuponger, kort, tomma butiker, total brist - det är så folk minns sovjettiden.
  Och ingen ville ha tillbaka dem. I alla fall, i Moskva samlade kommunisterna en obetydlig andel av rösterna även under det svåra nittiotalet. Men Agripina var mycket rik, och naturligtvis för kapitalismen. Så varför började hon plötsligt sjunga om vänsteridéer?
  Den unga kvinnan slog sig själv i hakan med knytnäven och väste:
  Vår kung, himlens utvalde,
  Vår kung är som en spöklik demon...
  Vår kung, ödets budbärare
  Vår kung är bara du!
  Djävulen! Djävulen! Djävulen! Djävulen!
  Agripina tog det med vild glädje och sjöng:
  - Du är den store Lucifer, kasta en stråle på ljuset,
  Och krigets heliga svärd - skär hemligheten!
  Och återigen började flickan, eller snarare, en vuxen och rutinerad kvinna, sjunga;
  Vår kung, himlens budbärare,
  Vår kung är som en spökdemon.
  Vår kung , ödets utvalde,
  Vår kung är bara du!
  Djävulen! Djävulen! Djävulen! Djävulen!
  Så sjöng och stampade krigaren i öknen. Och hennes humör var högt. Varför skulle han vara mindreårig.
  Men även här syns oroligheterna. Alverna fick en signal om orchernas närmande. Och ställde upp i en halvcirkel. Hälften av ryttarna var tomtar. Vackra tjejer, nästan nakna, men täckta med dyrbara smycken.
  De var helt klart redo för en dödlig strid.
  Agripina stampade med sin bara, starka fot. Och i hennes händer syntes en tung båge. En stor som rymmer många pilar.
  Flickan, mer exakt, kvinnan-hjälten sjöng:
  Moln flög från blodsugarna,
  Helvetet bröt ut från jorden inte långt borta !
  Ormen kryper på panzvalen, den skramlande jäveln,
  Molnen lyste upp av blod!
  
  Vågorna flammar, plaskar som en helvetesstorm,
  Och han kommer att möta en armé av de modigaste våghalsarna!
  Vi kommer att skydda vackra vackra kvinnor
  Vi kommer att vara värda våra fäders bedrifter!
  
  Mitt land, vad smärtsamt du stönade,
  Motståndaren lämnade hundra sår av spår!
  Men låt oss släppa orcherna, på en gång är vi borta från piedestalen,
  De häftiga årens pest kommer inte att vara lång!
  
  Och döden vitnar redan bakom molnen,
  Men våra tankar rivs till himlen!
  Låt oss krossa de ökända skurkarna till damm,
  Och riv, vet, orcher på mitten!
  
  Vi känner inte till fred och ålderdomsröta,
  Vi är barn i vårt heliga fosterland!
  Allt ljust kämpade med björnar,
  Skjut vi mäktiga dessa rötter!
  
  Och att den onda bomben exploderade med kraft,
  Vad behöver vi en skal sprängs, denna åska!
  Elfi fighters är kapabla till mycket,
  Och toppen kommer att bli botten för Führern!
  
  Underjordens helvete , helvetet blossade upp,
  Kröp längs rocaden med ett rovdjur "Tiger"!
  Och all trötthet flög av oss på ett ögonblick,
  Tiden för roliga spel är förbi!
  
  En granat vid handen, ett dödligt kast,
  Här är "Tigern" i nosen bestämt mottagen!
  Och Fuhrern i pannan i Tartar pannrummet,
  För att inte avslöja världen för alverna!
  
  Björnen skakar av de rasande salvorna,
  Här vajar en flagga över alvernas riksdag!
  Och solen flammade över fosterlandet,
  Trots allt har Orc Reich fallit till damm och aska!
  Agripina sjöng, och de andra slavinnorna tog upp, och alverna. Allt såg bra ut och bara fantastiskt.
  Och slavflickorna hade pilbågar i händerna, och paret hade till och med armborst. Och de drog i snöret och började skjuta pilar. De tävlade i en båge och genomborrade de framryckande orcherna.
  Dessa odjur, lurviga och illaluktande , rusade in i strid med en vild och frenetisk raseri.
  Det här var verkligen en kamp. Alverna, nästan nakna, sköt från sina pilbågar. Och de manliga alverna använde mer kraftfulla och dödliga armborst.
  De kastade bultar med stor kraft. Som snurrade och genomborrade orcherna som klättrade till storm. Och tilldelade dem förkrossande slag.
  En av alverna, klädd i en juvelbesatt krona, skrek:
  - I det heliga kriget kommer vår seger! Alvisk flagga fram - ära till de fallna hjältarna!
  Och så sköt hon en stor pil och drog i snöret med sin bara fot.
  Och igen, när det ryter:
  - Inget kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss!
  Och alverna, tillsammans med de kvinnliga slavarna, besköt orcherna med pilar. Och fyllde dem ordentligt. Det var deras mycket aggressiva panorama av striderna.
  Krigarna visade sig vara bara super, och visade fenomenal och obegriplig styrka.
  Sedan igen sångerna från de glamorösa och mycket lekfulla människorna.
  Det finns inget säkrare än ett mynt
  Hon lyser verkligen utan lögn!
  Faktum är att dublonen är världens härskare,
  Hans stöd är ett starkt svärd och sköld!
  
  I den är de hedniska gudarna gömda ,
  Som solen, ett strålande gyllene ansikte...
  Även om det fortfarande finns banditer-parasiter,
   Som gav sig iväg i själens förhandling!
  
  Mynt, det här är en idol och en ärkeängel,
  Han är frälsaren, förgöraren av allt.
  Utan guld försvinner anställd damast,
  Utan pengar kommer framgång inte i strid!
  
  Men vad vill du, människohjärta,
  Jagar för att köpa odödlighet åt dig ...
  Att girigt öppna dörren till lycka,
  Att väva en tråd av århundraden av liv!
  
  Men kan en dublon få det också?
  Är den gyllene cirkeln kapabel att drömma?
  Så att den gamle mannen med lie inte kommer med hälsningar,
  Och han satte inte ett sigill på sin panna i bårhuset!
  
  Även om ett mynt behöver mycket lycka,
  Att låta oss hänge oss åt synd!
  Men människan har ingen makt över passion,
  Honom tjejer, som hirs till en tupp!
  
  Han vill få mycket till magen ,
  Ät fasaner, ananaspund.
  Även om du inte kan äta till graven,
  Även om du är extremt cool med pengar!
  
  Och kistan, den kostar till och med för mycket,
  För det har en plats för kungar!
  När allt kommer omkring kommer en ängel att rita en nolla i formuläret,
  Ett slag i pannan och en pinne i hjärnan!
  Krigare är naturligtvis inte underlägsna i strid. Och när orcherna, efter att ha lidit stora förluster, bröt igenom till stridens avstånd, sköt skönheterna sina svärd.
  Albina log. Två svärd dök genast upp i hennes händer. Hon svängde runt dem, vände väderkvarnen, högg av ett par orchhuvuden och väste:
  - Du sprang på fel!
  Och efter det tog hon den med sin bara häl och sparkade orcgeneralen i hakan. Den kraschade som en sandsäck. Och tänder föll från hans brutna käke. Och allt såg så vackert och coolt ut. Att tjejerna sjöng i kör med enorm entusiasm:
  Jag ber, Herre, att dagen inte försvinner,
  Så att tjejens blick är evigt ung!
  Så att vår riddare svävar över klipporna,
  Så att täcket av sjöar är renare än kristall!
  
  Vilken vacker värld Herren har skapat
  De åt silver i den, och lönnen är en rubin!
  Letar du efter en flickvän, Guds ideal -
  För att göra detta högg han fiender i strider!
  
  Vad är så svårt i hjärtat på en ung man?
  Vad vill han hitta i den här världen?
  Tja, varför är åran bruten?
  Hur löser man en härva av stora problem?
  
  Jag vill, Gud, också vara lycklig,
  Hitta din himmelska dröm!
  Så att lyckan inte bryter tråden,
  Att föra under stigen, ballast-line!
  
  Men vad ska jag leta efter i ett mått utan kärlek,
  Vad kan vara dyrare för en tjej?
  Det är svårt att bygga lycka på blod,
  På den kan du bara simma i helvetet!
  
  Separation är tortyr för mig
  Krig är fortfarande en sådan mardröm!
  Här är en fot i stigbygeln, sadlade en häst,
  Även om den onde orken kom med en yxa till bödeln!
  
  Ta bort våra döttrar i sin helhet ,
  De torterar dem och bränner deras kroppar med eld!
  Men vi kommer att tillfoga Führer nederlag,
  Vet att vår tomte aldrig dog!
  
  Låt oss spela ett bröllop, efter ett ondskefullt krig,
  Då kommer barnen att skratta!
  De är alla blodsläktingar till mig,
  Jag är på jakt, det blir fett vilt!
  
  Och eken, som en smaragd, dess lövverk,
  Han sa att killen gjorde ett bra jobb!
  Låt samvetet vara klart som en kristall,
  Och bara i proffsen i balansen kommer det att finnas massor av siffror!
  Det här är sångarna här, dessa förtjusande och unika tjejer. Vilket, om de redan började slåss, så kunde inte lurviga björnar motstå dem.
  Agripina blottade sitt ansikte, väste och högg av ytterligare ett par orchhuvuden med sina svärd:
  - Jag kan göra allt, och du kommer att se det!
  Sedan rörde hon sin bara fot i ljumsken på en officer, en av de aggressiva och lurviga björnarna. Och hon tog och slog verkligen av hans bollar. Det var verkligen en tjej - Stålmannen.
  Och mot sådana kommer förmodligen vilken armé av lurviga björnar som helst att vara maktlös.
  Agripina flinade och tryckte in fingrarna i hennes mun. Och hon blåste av all sin kraft. Det var ett fruktansvärt, aggressivt, skrapande ljud. Det var som att bli flådd från luften.
  Och flera hundra enorma gamar som kretsade över slagfältet fick en hjärtattack och föll ner som hagel. Och deras vassa näbbar började tränga igenom skallen på de krypande orcherna och splittra benen. Och, bokstavligen, slå ut hjärnor.
  Agripina utförde en fjärilsteknik med sina svärd, högg ner flera huvuden på dessa björnar i ett stort gäng och vrålade:
  - Jag är cool, allt är föremål för mig,
  Det är klart, det är klart!
  Och hela jorden darrar,
  Krossa dem med din bara häl!
  Efter det förvandlades orcherna, oförmögna att stå ut, till en grossistflygning. Flickor och tomtar rusade för att förfölja dem, och framförde samtidigt en kämpande och aggressiv sång;
  Mardröm kommer alltid som en orm
  Du förväntar dig inte honom, men han kryper in genom dörren!
  Du är en glad, generöst välnärd familj,
  Du vet inte att människor är djur!
  Här började rädet av den käcka horden,
  Tatarer överöser oss med pilar!
  Men vi är födda för en modig bedrift,
  Och vi kommer att utstå svåra slag!
  
  Ingen vet om den gode Guden
  Så mannen blev grym!
  Döden knackar på tröskeln -
  Och Weselvul stack ut sina horn ur elden!
  
  Ja, det här är gamla tider,
  Där vi blev så coola!
  Det var trots allt inte min dröm,
  Vi gick inte till detta, genom bergen långt borta!
  
  Men om du är i helvetet
  Snarare i en värld av smärta, slaveri, strid!
  Jag hoppas fortfarande
  Låt ditt hjärta slå alla rytmer!
  
  Men prövningar, det här är vår kedja,
   Vilket inte låter tankarna vara lätta!
  Och om det behövs måste vi uthärda,
  Och om du ropar, då med all styrka i dina lungor!
  
  En poet, han är en låtskrivare och en skurk,
  Men inte på ett hett slagfält!
  Fäderlandets vidriga fiender kommer att dö,
  De kommer att begravas snabbt och gratis!
  
  Ta nu det, avvisa bågen för Kristus,
  Korsa dig själv och kyssa ikonerna!
  Jag tror att jag kommer att berätta sanningen för folk,
  Som en belöning kommer Herren att ge särleken!
  . KAPITEL #14
  Vitalik och Albina var äntligen nära kasinot. Byggnaden var stor och såg ut som en blandning av ett vinterpalats och en cirkus. Det finns vakter vid ingången, inklusive schäfer.
  Vitalik slog på kommandot: du kan inte se mig, du kan inte höra mig, du kan inte röra mig.
  Hundarna och vakterna ignorerade de två tonåringarna, som inte ens brydde sig om att ta på sig skorna. Dessutom kittlade mattorna inne i kasinot behagligt barnens bara, härdade sulor.
  Publiken blev förstås förvånad över att någon gick omkring barfota i sådan lyx. Dessutom trampar en pojke som inte ens är tillräckligt lång för att bli lång, så självsäkert här.
  Visserligen gick Vitalik så här och puffade ut bröstet, som om han vore universums härskare, bara med sina nakna, barnsliga klackar. Men han har verkligen sådan makt att både kungar och presidenter, och till och med elefanter och krokodiler kommer att lyda honom.
  Den lille pojken var mycket nöjd. Nu gav han order. Och genast föll femtio rika borgare på knä inför honom. Och de två damerna knäböjde inte bara, utan slog också huvudet i golvet.
  Vitalik sjöng:
  - Och till och med fienden ropade ibland,
  Döljer rädslan att jag är kungen!
  Att jag är en kung!
  Albina rättade den geniale pojken:
  - Du är ingen kung. Du är en gud!
  Vitalik ryckte på axlarna och anmärkte:
  - Gud förbjude blinda att öppna sina ögon,
  Och räta på ryggen puckelryggad...
  Gud förbjude, att vara Gud åtminstone lite,
  Men man kan inte bli lite korsfäst!
  Hjältetjejen nickade med ett leende.
  - Ni tänker alla på människor. Det vore bättre om du var den allsmäktige Guden än den som är i himlen nu!
  Vitalik sa argt:
  - Om det fanns en riktig Gud, så skulle han i första hand slå med blixten mot de präster som tjänar på religionen.
  Albina twittrade:
  Vad du än vill ha
  Du får en...
  Vad du än vill ha
  När allt kommer omkring är du Herren!
  Och du går självsäkert
  Jag minns inte de
  På vems drömmar det mäts,
  Du skapade framgång!
  Vitalik invände och gnuggade mattan med sina bara fötter:
  - Nej! Tvärtom, jag kommer att ge mänskligheten en möjlighet att förverkliga, att förverkliga drömmar. Inklusive, med mig blir det mycket mer frihet.
  Albina sjöng med förtjusning:
  Under frihetens heliga fana,
  I fred, vänskap, lycka och kärlek...
  Folk smälter samman till en ljus stråle,
  För att skingra mörkret framför dig!
  Den geniale pojken nickade.
  - Ja, de förenas i min kärleksfulla, om än barnsliga, knytnäve. Både våra idéer och gestaltningar är de coolaste i världen!
  Hjälteflickan skrattade och kvittrade:
  - Och äckliga killar går till havet,
  Havselement! Havselement!
  Därefter satte det unga geniet fart. Flyttade till måttbandet som glittrade av guld. Pojken sa:
  - Jag tippar! Nummer tretton!
  Efter det tog ungen och snurrade på trumman.
  Albina twittrade med övertygelse:
  - Framför mig, vilken fakir som helst, ja, bara en dvärg,
  Jag behåller dem, bara istället för små fraers ...
  Köp mig en biljett till Monte Carlo
  Jag kommer att störa de lokala fuskarna!
  Vitalik vann vadet och sa:
  - Jo, det blev coolt!
  Hjälteflickan noterade:
  - Du är en sällsynt fighter!
  Pojkegeniet, efter att ha vunnit guldmarker, satsade igen, denna gång för trettiotre.
  Och återigen snurrade han entusiastiskt på trumman, och inte med handen, utan med sin bara, smidiga fot, som en apas.
  Och igen snurrade trumman.
  Albina noterade med ett leende:
  - Det här är inget spel, utan en charm!
  Pojken bröt en annan bank, och en hel påse med pengar fördes hastigt till honom.
  Och Vitalik började återigen vända på trumman och nynnade med ett leende och en magnifik egensinnighet:
  - Vi är väldigt aggressiva i att ta tag i pengar!
  Albina twittrade:
  - Pengar är makt! Pengar är makt!
  Den geniale pojken sa:
  - Och jag har makt inte på pengar, utan på sinnet!
  Flickan fnissade.
  - Men varför,
  Det är omöjligt att leva i sinnet!
  Vitalik fnissade och sjöng:
  - Det är därför, det är därför
  Att världen går under nu!
  Och därför, och därför,
  Han älskar filmen så mycket!
  Albina noterade klokt:
  Ja, du är en spelare!
  Pojken satsade återigen på siffran sju och snurrade återigen på trummans handtag med sina bara tår.
  Och allt spelade och musiken lät. Och det var så vackert och fullt av ljud.
  Vitalik sjöng, blinkande safir, barnsliga ögon:
  - Vad är vårt liv, spel,
  Låt oss bryta igenom fraera !
  Jag gjorde ett starkt drag
  Ledde fienderna till avfall!
  Albina fnissade och gjorde också en satsning. Hon snurrade också på sina bara tår.
  Spelet gick stort. Barnen här var så coola och väldigt pigga.
  Vitalik noterade, fnissande och blottade tänderna, skarp som en vargunge, med en klangfull röst:
  - Vi spelar för att vinna. Så snurra hårdare.
  Faktum är att flickan och pojken skildes åt. Och bröt den ena banken efter den andra. Och de samlade in mycket pengar.
  Här har de faktiskt ett team som inte bara har tur, utan tekniskt och som använder vetenskapens landvinningar.
  Albina sjöng och blottade sina tänder och noterade:
  Pengar smälter i plånboken
  I kapitalets tillväxt ...
  Och på vårt språk
  Pengar betyder manna!
  Vitalik noterade allvarligt:
  - Vi tjänar mycket.
  Flickan lade till:
  - Redan intjänad.
  Och blinkade åt pojken. Stämningen i kasinot var högtidlig. Så mycket lyx, speglar, förgyllning och en publik som med beundran ser på pojkgeniet.
  Vitalik tyckte att han borde ha spelat överhuvudtaget. Du kan bara komma och ta allt på en gång. Men det är för enkelt och ointressant. Till exempel kriget mellan två slaviska stater. Om det var ensidigt och snabbt skulle det inte vara intressant. Men det visade sig att allt var allvarligt och länge.
  Men kriget mellan Armenien och Azerbajdzjan visade sig vara ganska kort, bara sex veckor. Och Azerbajdzjan vann oväntat ganska enkelt. Även om armenierna vann det senaste kriget. Och faktiskt, då och då är det inte nödvändigt.
  Nu, om en spelare bryter banken i ett kasino, betyder det inte att han kommer att bryta den ytterligare. Kanske till och med tvärtom. Allt i världen strävar efter balans. Och framgångsperioden slutar förr eller senare. Förmodligen var det bara en Djingis Khan som inte visste måttet på tur. Men sedan kollapsade hans imperium. Mongolerna gjorde enorma erövringar. Men deras imperium försvann spårlöst. Mongoliet självt blev en provins i Kina.
  Ibland tänker man: - För vad Providence gav lycka till Napoleon, Hitler, Genghis Khan, Tamerlane och andra? Ett Ryssland, åtminstone något hållet från ett stort imperium. Och fortfarande den största kraften sett till ytan.
  Men försöket, inom Ryssland, att återställa det sovjetiska imperiet stötte på motstånd. Och mycket envist motstånd. När världens andra armé stannade och till och med steg tillbaka. Och vad står det? Det finns någon form av kraft som förstör alla imperier. I själva verket, efter Sovjetunionens kollaps, blev USA den mäktigaste makten i världen. Och även Amerika har problem under det tjugoförsta århundradet. Terrorattacken den 11 september 2001, till synes lätta segrar i Afghanistan och Irak till en början, men sedan fick jag lämna utan att hålla igen. Och presidenterna var inte särskilt bra.
  Dessutom är det mycket skador på grund av coronaviruset. Ja, det är historien.
  Kina är också på uppgång. Men den har också problem, och den ekonomiska tillväxten har avtagit. Och ordföranden är inte särskilt smart heller.
  Nu undrar jag om Vitaly Akulov kommer att kunna övervinna denna trend och, en gång för alla, skapa ett världsimperium?
  Om du tänker på det, med hans unika sinne kan du. Om han är en sådan tekniker, så kanske han inom medicinen kommer att hitta ett sätt att åtminstone göra sig själv ensam, eller med sin flickvän Albina, odödlig.
  Vitalik städade upp i skattkammaren på kasinot och han var redan trött på det. De tog tag i ett par bärare och släpade hela säckar med pengar.
  Nu kommer det att vara möjligt att skapa och bygga en så kraftfull graviotongenerator och, genom att ansluta den till Ostankino, täcka hela planeten jorden med vågor av hyperhypnos .
  Vitalik kan förstås lyckas med detta. Även om man tittar på en barfota i shorts, berömd marschpojke, är det svårt att tro att detta är världens framtida härskare.
  Pojken trodde också att på planeten jorden skulle det fortfarande vara nödvändigt att ge några långsiktiga kommandon och installationer. Således kan han ständigt kontrollera hela jordklotet med sina mentala kommandon.
  Du måste lära dig att forma fasta idéer och långsiktiga förslag. Så att den är ordentligt förseglad i hjärnan.
  Vitaly tog den och sjöng med ett leende:
  Lyd mig alla människor på planeten,
  Du kommer att vara lycklig och ett riktigt paradis ...
  Alla gläds och gläds som barn,
  Vi kommer att rusa till stjärnorna, go for it!
  Pojken tänkte, och om, verkligen, alla föryngra upp till sexton år. Så att det finns trevliga, unga ansikten, och håret inte förstör ansiktena. Eftersom borsten är äckliga.
  Men detta kan naturligtvis göras senare. Och nu borde hela planeten vara underkastad sig själv.
  Och gå till laboratoriet och skapa snabbare, något kraftfullt och grundläggande.
  Albina frågade med ett leende:
  - Vitaly, vad skulle du göra om du var Gud?
  Pojken sa med eftertryck:
  - Skulle göra alla människor absolut glada!
  Den heroiska flickan skakade på huvudet.
  - Alla, absolut, glada ? Men det är omöjligt. Folk kommer alltid att vara missnöjda med något, åtminstone några av dem! Tillfredsställ ett behov, ett annat kommer att växa!
  Vitalik log och svarade:
  - Ja, Gud kunde tillfredsställa rimliga behov, just nu! Till exempel att ge alla hälsa och evig ungdom. Jag tror inte att det skadade någon!
  Albina sa:
  Hur är det med vidarebosättning?
  Den geniale pojken nickade.
  - Du kan lära människor att bygga rymdskepp med superluminala hastigheter och återbosätta mänskligheten på andra planeter i universum!
  Albina nickade.
  - Logiskt! Och mycket rimligt också. Men vad händer om planeterna tar slut?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Allsmäktige Gud kommer att skapa nya ! Det är inte ett problem!
  Den heroiska flickan sjöng:
  Allt omöjligt är möjligt i vår värld,
  Det är inte nödvändigt att bara blöta alla människor i toaletten !
  Den geniale pojken nickade.
  - Ja, gör inte det!
  Och den unge supermannen sjöng:
  Var inte ledsen,
  Hela livet framöver...
  Hela livet framöver,
  Hoppas och vänta!
  Albina höll med om detta:
  - Ja, hoppas och vänta, men sitt inte sysslolös!
  Vitalik nickade.
  - Vi ska jobba.
  Hjältetjejen föreslog:
  - Låt oss åka bil. Varför behöver vi trampa till fots.
  Den geniale pojken nickade.
  - Så blir det.
  Sedan gav han en mental order och körde upp en chic "Limousine".
  Du kan åka med vinden. Och det är verkligen jättebra.
  Albina noterade genom att sjunga:
  Bilar, bilar,
  Fyllde bokstavligen allt...
  Där det gamla dammet låg,
  Bilen lämnade ett spår!
  Vitalik nickade med ett atlantiskt leende:
  - Ja, bilar är jättebra och dumma på samma gång!
  Pojken och tjejen red utan alltför mycket krångel och med stil. På vägen tog Vitalik glass, och Albina åt den med nöje.
  Stålmannens barn tog också med sig cocktailkakor och chokladtäckta munkar.
  Och alla åt det med nöje.
  Albina sa:
  - Här kommer kriget, och i stånden finns vilken delikatess som helst. Behöver människor förändring?
  Vitalik pekade på den gamla kvinnan:
  - Hon skulle verkligen vilja återfå sin ungdom!
  Albina höll med:
  Ja, det skulle hon vilja! Men kan man göra något sånt här?
  Vitalik svarade:
  - Teoretiskt går det att skapa sådana vågor och strålning som föryngrar kroppen. Och det är på riktigt.
  Hjältetjejen nickade.
  - Självklart tror jag dig. Men ändå, varför har ingen gjort det här än?
  Den geniale pojken sa med ett leende:
  - Och varför dök smartphones upp först på det tjugoförsta århundradet? Framsteg, du vet, framsteg!
  Albina log och sjöng;
  Mänskligheten har järnteknologi,
  Naturligtvis är det nödvändigt och mycket användbart.
  Bara människornas mirakel är trevligare för mig:
  Talande vargar, självgående skor.
  
  Jag tror att
  människor inte kommer att skiljas från en saga
  Och trogna vänner
  kommer för alltid att finnas kvar.
  
  Den vetenskapliga föreläsningen ersätter mirakel.
  Även om det är användbart är det fruktansvärt tråkigt.
  Jag lyssnar hellre på en hemsk fabel
  Om drakar på en kedja, hand-to-hand-strid!
  Vitalik nickade.
  - Bra låt, men barnslig. Kanske kommer du att sjunga något mer seriöst?
  Flickan sa:
  - Vi förblir barn för alltid,
  Bara åren förändras!
  Pojkegeniet muttrade:
  - Jag sjunger hellre min.
  Och superman i shorts sjöng;
   Vi är barn till vårt olyckliga fosterland,
  Föräldrar syndade, och straffet är på oss!
  Och så att den store Återlösaren räddar alla från sorger,
  Vi måste vända våra hjärtan till Gud den stunden!
  
   Åh käre store Herre Jesus,
  Jag älskar dig, förhärligas Frälsaren!
  I den stores tjänst är pojken inte en fegis,
  Vi tror att frestaren kommer att gå under i Sheol!
  
  Så barnen gick på Hajj,
  Vägen är hård, men andan är upplyft!
  Låt Kristus segraren vara i mina drömmar,
  Och den som skapar ondska för evigt är förödmjukad!
  
  Vi iakttar fasta, och vi går länge,
  Och mina bara fötter blöder redan!
   Men vår planet, Guds hus,
  Och dystra nätter verkar ljusa!
  
  Naturligtvis kommer den rike mannen att skratta som svar,
  Han kommer att säga: chimär, himmelska rike!
  Men Keruben skickar hälsningar,
  Och den arroganta adeln kommer att sluta i Gehenna!
  
  Men vi förlåter alla i vår bön,
  Varje ikon har ett heligt namn!
  Låt folk bli ett lite snällare hjärta,
  Låt skurkarna bli annorlunda i andan!
  
  Varför går vi och lider så mycket på vägen,
  Varför behöver oskyldiga killar det?
  Vi vill komma in i Guds stad, där han bodde,
  Där Kristus sprang på tomma vägar!
  
  Och viktigast av allt, att se att tron är stark,
  Berömd den ogudaktiga föll på knä!
  Vägen till frälsning är hård och lång
  Men det finns ingen synd som är mer kriminell än lättja!
  
  Helige Jesus, ville inte ha sorg för oss,
  Hans tankar är ljusa, fulla av frid!
  När allt kommer omkring är han inte som de gamla gudarna,
  Mottot är skapa inte en idol från en person!
  
  Men hur kom det sig att vår värld är grym,
  Det helvetet styr planeten!
  Vilken glädje, lycka är bara för en timme,
  Att Abel dog, och den onde Kain sitter på tronen?!
  
  Herren svarar: det är folkets vilja,
  Vilket val de har att göra illa mot sin granne !
  Att huvudhärskaren, den grymma skurken,
  Att den huvudsakliga idolen är den principlösa Judas!
  
  Men ni är livets barn, med en ren själ,
  Gick hundratals mil över stenar och tistel!
  Du vill härska med den store Kristus,
  Så att frestaren inte leder ormen in i träsket!
  
  Tro att Frälsarens kraft kommer att vara över dig,
  Han utgöt nåd och läkade små sår!
  Låt omvändelsens hetta i själen inte försvinna,
  Må de vara i familjen till landets trogna Gud!
  Vitalik sjöng väldigt vackert och de körde upp till laboratoriet.
  Stämningen hos killarna steg och de satte igång.
  Nu måste du bygga en generator med stor kraft. Att få makt över hela världen.
  Vitalik arbetade inte ensam. Ett dussin stora män lydde honom. Och barngeniet gav kommandon.
  Albina frågade Vitalik:
  Varför jobbar inte vågorna på mig?
  Pojken svarade lätt:
  - För att jag lärde mig att hantera dem bra. Och var inte rädd. Mitt geni kan lösa alla problem.
  Den heroiska flickan frågade med ironi:
  "Du är, vad gäller förmågor, mycket högre än en vanlig människa. Kanske är din pappa en utomjording?
  Vitalik nickade instämmande.
  - Kanske! Jag är faktiskt själv förvånad över min uppfinningsrikedom. Mina superkrafter förvånar till och med mig.
  Hjältetjejen föreslog:
  - Kom igen, sjung något annat. Det ska bli mycket roligare att jobba! Du komponerar inte värre än Pushkin!
  Den geniale pojken nickade.
  - Pushkin i teknik noll.
  Vitalik började sjunga och komponerade allt eftersom;
  Vårt folk kommer inte att utstå lidande,
  Låt kanonerna - krigets helvetesröst, mullra!
  Vi kommer att stå, med hopp om ett utrop,
  Axel vid skuldra, gamla och unga samlades !
  
  Bajonetter hand, höjer förhårdnader,
  Fighters stränga utseende - bara killar!
  Jorden av sorg blev helt gråhårig,
  Tjejer flätor blygt dra!
  
  Vi är barn till det härliga, sovjetiska folket,
  Vi kan inte brytas av stål eller eld!
  Låt oss kämpa med all kraft för frihet!
  Fascismen är en flock tror jag, vi kommer att bryta den!
  
  Låt dem inte tas i tjänst - bittert av irritation,
  Men pionjären samlade sig i strid!
  Slipsen flammar - alla ögon är dolda i den,
  I de härliga bolsjevikernas fotspår !
  
  En skara soldater flydde till attacken med raseri,
  Fascisterna är tysta, kanonernas dån rivs av!
   Från den krossade röda kraften i metall,
  Den trasiga flaggan med hakkorset har sjunkit!
  
  Var är våra batterier, visste de säkert
  Och varför? vågad pojke,
  Även om snöklumpar gör ont, plågade ondska,
  När han var barfota på natten gick han med en väska!
  
  När man är liten är det lättare att scouta, lättare,
  Du kan sticka in näsan i vilken spricka som helst!
  Du avlade en ed i kylan i lunden,
  Men någon skrattade: killen är inte mogen nog!
  
  Inte heller flickorna kände till feghet,
  De slogs inte värre än modiga pojkar !
  På semestern dansade vi i par,
  De chattade sparsamt, det är synd att slösa med ord!
  
  Grym Hitler - Satans tjänare,
  Människor utan konto, jäveln förstörde!
  Men befriaren kommer att krossa horden,
  Det finns trots allt ingen gräns för kraftråden!
  
  Kommunistpartiet älskade och uppfostrade,
  Vi är pionjärerna för de modiga i ordning
  För att inte uthärda Fritz-herren,
  Så att du inte tar på dig oket!
  
  Vi fick lära oss att tro heligt på en dröm,
  Och spara ingen ansträngning för landet!
  Vad vi utstod kan helt enkelt inte mätas,
  Kära, söner till den sovjetiska armén!
  
  Ingen av oss nämnde ålder,
  Tycka synd om dig själv - respektera inte andra!
  Att dö är läskigt, men jag var inte rädd
  Rus är oövervinnerlig - rådens armé!
  
  Och en lycklig värld kommer på jorden,
  Det blir ingen smärta, inga tårar, inga sorger, inget behov!
  Banner över hela kommunismens planet,
  De som har fallit kommer att återuppstå i skönhetens rike!
  Pojken sjöng väldigt bra och färgglatt. Och hans röst är coolare än Carusos .
  Efter det började pojken dansa. Och arbetet gick ännu snabbare.
  En kraftfull generator byggdes. Han skulle, i så fall, belysa halva staden.
  Vitalik har redan planerat att släpa honom till TV-tornet Ostankino. Och då kommer hela världen att täckas av hyperkorta vågor. Och hans folk kommer att lyda som ingen annan i mänsklighetens historia.
  Men detta räcker inte, vi måste välja ut och formulera mer avancerade team, så det finns fortfarande mycket att göra.
  Och du behöver en speciell dator för att lägga allt på hyllorna. Och det kommer att vara extremt smart och coolt inblandat.
  Vitalik fungerade. Och Albina tog den och sjöng;
  Kämpa för fosterlandet till slutet
  Som den strålande Stalin befallde oss...
  Låt oss få våra hjärtan att slå unisont
  Må våra muskler vara starkare än stål!
  
  Fosterlandets heroiska lott,
  Kämpa för min heliga mor...
  Vi har många viktiga saker, du vet,
  Ryssarna har trots allt alltid kunnat slåss!
  
  Även om, bara en pionjärpojke,
  Men jag ska hälsa mitt fosterland...
  Och jag kommer att vara den som är yngre, du vet, ett exempel,
  Ryssland, tror jag, att leva under kommunismen!
  
  Vi kommer att bygga, tro mig, en härlig värld,
  I vilken fattigdom, tro mig, inte kommer att vara ...
  Där firar vi en fest gratis,
  Och människor lever för evigt i lycka!
  
  Då kommer drömmen att uppfylla sitt förbund,
  Till ära för strålande generationer...
  Stalin själv brinner, en ljus stjärna,
  Och vår lärare, proletären Lenin!
  
  Och vi tror också på Gud, tro mig,
  Att be till Kristus utan tankar på ryggen ...
  Låt odjuret komma in i helvetets undre värld
  Från ikonerna kommer vi att mötas med ett gott ansikte!
  
  Vi kommer att hamna under partiets flagga till Kristus,
  Låt oss bygga socialism och kommunism...
  Hoppas till ljuset, tror jag, jag kommer att föra,
  Så att alla blir en seriös hjälte!
  . KAPITEL #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  I det enorma palatset till den ryska maffians gudmor, Agripina, skedde en väckelse. Rapporten om en geni pojke som gjorde fantastiska saker vred på ligistkvinnan och hon noterade:
  - Wow! Det händer?
  Karatetjejen nickade.
  - Ja! Allt detta är mirakel!
  Agripina anmärkte:
  - Sådana möjligheter här! Det är makt över världen!
  Chefen för syndikatets hemliga polis, Nikolai Fatrushev, föreslog:
  "Vi kommer att använda sömngas och fånga pojken och all hans utrustning.
  Maffians gudmor invände:
  - Skynda inte! Låt honom göra vad han vill först. Och så ska vi fånga honom som en fet kalv.
  Chefen för den hemliga polisen anmärkte:
  - Av rapporterna att döma styr han människor som dockor och kan vara väldigt farlig.
  Agripina gnisslade:
  - I det här fallet har vi en prickskytt med sömniga kulor!
  Efter det började gudmodern ge ytterligare order.
  Situationen i världen har förvärrats. Talibanerna fastnade ryssarna vid basen och sköt kraftigt mot dem. Som svar överfördes trupper från andra regioner intensivt till Tadzjikistan. Ett riktigt krig utbröt i söder. Och i väst har den ukrainska armén redan gått till offensiv. Och striderna utspelade sig åter med full kraft.
  Ja, det blev varmare.
  Syndikatet köpte dock droger från talibanerna. Och kriget störde inte affärerna. Situationen i världen blev mer och mer alarmerande. USA välkomnade talibanernas öppnande av en ny front. Och det talades redan om att erkänna talibanerna som den legitima afghanska regeringen.
  I Kaukasus gör folket uppror igen. Missnöjet växer. Överlag blir folk mer kritiska mot myndigheterna. Även TV-apparater började gå sönder.
  Zjuganov är allvarligt sjuk och kommunistpartiet kämpar redan om makten. Många kommunister, särskilt unga, rusar till barrikaderna. Och i allmänhet har folk blivit mer politiserade. Förändringar är mogna och människor vill ha ett nytt liv. De gamla politikerna är väldigt trötta.
  Agripina tänkte, varför inte ta rollen som den nye Lenin i kjol? Tja, hon är fortfarande en rebell. Och den kan föra ut många tusentals på gatorna.
  Folket i Ryssland är trötta på den tidigare regimen, och naturligtvis har människor som har sett samma åldrade ansikte i nästan ett kvarts sekel en önskan om något nytt och okänt.
  Agripina tittade på sig själv i spegeln. Om inte ärret hade hennes ansikte varit maskulint och vackert. Ja, å ena sidan förstör det , men å andra sidan ger det ansiktet ett mer allvarligt uttryck.
  När allt kommer omkring är hon verkligen som en folkledare, som strävar mot maktens höjder. Även om hon redan nu har betydande, verklig, om än inte alltför offentlig, makt.
  Och hon har kopplingar i samhällets alla kretsar. Det enda synd är att många folkartister redan har dött.
  Jag minns att Kobzon en gång sjöng med henne.
  Och vad vill alla dessa sångare? Pengar och berömmelse. Dessutom bryr de sig inte om vem de ska sjunga.
  Agripina kvittrade:
  - Konserverad hals, och vodka går till det!
  Efter det tog hon den och blinkade med ögonen, som är en blandning av safir och smaragd. Men blondinen själv är väldigt grym. Nu ville hon tortera pojken.
  Och en stilig pojke , fjorton år gammal, knäböjde lydigt och lade ut sin nakna, runda, med en graciös böjning av hälen.
  Agripina tog upp blåslampan som hade förts till henne. Tände lågan. Och går fram till en stilig pojke, när han tar sina bara sulor och bränner sig.
  Det luktade brännande och tonåringen, vars bara fötter sattes i brand, skrek.
  Agripina grep pojken i det blonda håret, ryckte i det och förde honom tillbaka på knä, väsande:
  - Ha tålamod, kosack, du kommer att bli en ataman!
  Och den andra bara hälen på pojken med glimten. Och han skriker igen. När man blir sved av eld, speciellt den känsliga sulan, gör det så ont. Som inte alla klarar av.
  Gudmodern njöt av skriken och sjöng till och med:
  Bryt, krossa och riv isär,
  Det här är livet, det här är lycka!
  Och låt oss piska barnet med stor entusiasm. Hon stack i hennes händer.
  Här är hon verkligen gudmodern. Och det är så grymt. En riktig, ska vi säga, vixen .
  Ingen och ingenting kommer att passa en sådan kvinna.
  Agripina slog och sjöng:
  Du skonar dem inte
  Döda alla jäklar ...
  Hur man krossar vägglöss
  Slå som kackerlackor!
  Sedan tröttnade hon på det. Och pojken förlorade medvetandet av smärtchocken. Hon gjorde en gest och pojken bars bort.
  Agripina noterade:
  - Ändå hade markisen de Sade rätt, vilket nöje ger någon annans smärta. Det är inte alla som förstår och inser detta!
  Efter det började den vita hon-djävulen med stort nöje att sluka kakan som hon fick i form av en spänd hatt av Napoleon Bonaparte.
  Hon respekterade Napoleon , men ansåg honom vara ett misslyckande. Hennes största respekt var för Genghis Khan, som inte kände till nederlag och erövrade halva världen.
  Alexander Suvorov kände inte heller till nederlag, men hur mycket lyckades han vinna?
  Agripina fnyste föraktfullt. Rysslands nuvarande president är fast i striderna i Ukraina, och nu är det bara de lata som inte sparkar honom . Också något som Napoleon: först mycket tur, och sedan misslyckanden. Och ännu värre i slutet än vad det var i början. Och det finns inget att säga om Hitler. Hade han en chans? I princip, om han hade tagit Moskva i 41 och skulle ha fört en klokare politik i de ockuperade områdena, skulle han ha . som Napoleon gjorde på sin tid.
  Här lyckades Djingis Khan och hans efterträdare erövra Rus ett tag. Det fanns ett imperium utan motstycke i historien när det gäller storlek och makt. Men redan före massinvasionen av Rus, efter Djingis Khans död, delades den, och i själva verket blev Batu härskare över en nästan oberoende Gyllene Hord, och mongolernas imperium uppstod i Persien, redan separat. Även om det formellt fanns en gemensam huvudstad i Kina.
  Under en tid fanns det fortfarande ett sken av enhet i imperiet. Men bara en sken. Till exempel, under invasionen av Egypten, hjälpte den gyllene horden inte sina bröder i Persien. Batu själv blev snabbt förfallen och dog relativt ung. Det mongoliska riket föll i förfall och sjönk som om det aldrig funnits.
  Tamerlane var den sista khanen som försökte koppla ihop den, men efter hans död föll allt till damm och spårlöst.
  Ännu senare dök idén upp att Djingis Khan och Prins Red Sun var en och samma person, och att den gyllene horden var en rysk stat.
  Agripina skrattade. Ja, imperier har fallit. Och det mest stabila imperiet är det ryska. Om man tittar på vad som finns kvar av det brittiska och ottomanska imperiet, så har det behållit mycket mer territorium. Och det romerska riket och det arabiska kalifatet förångades helt.
  Maffians gudmor trodde att Ryssland kunde kollapsa till slutet, om inte hennes geni och grymhet. Den tidigare presidenten har blivit gammal och utmattad sig själv. Och nu är allt ur hans händer. Alla har sin egen cykel. Var du minst tre gånger Genghis Khan. Det finns inga eviga kungar.
  Men om det finns ett system: tsaren är död, länge leve den nya tsaren, då inträffar inte tragedier.
  I tsarryssland, efter Paulus den första, fick Romanovdynastin äntligen stabilitet. Det var en legitim, kompetent, fullblodsregering som regerade i århundraden, och folket älskade och trodde på det.
  Vad hände sedan - ett surrogat! Vi måste upprätta en monarki. Det trodde Agripina. På vissa ställen har man faktiskt etablerat en monarki: i Turkmenistan, i Azerbajdzjan, i Korea. Även i Vitryssland talas det om detta. Även om det är osannolikt att fungera där ute, för europeiskt land.
  Där kan varken folket eller eliten smälta monarkin.
  Agripina ansåg sig vara en stor personlighet. Och hon hade en önskan att regera.
  Nu ser det ut som att en pojke, fortfarande ser ut som ett barn, har uppfunnit något som kan ge absolut kraft! En sådan makt, i jämförelse med vilken, kejsarens makt är ingenting! Och ännu mer, presidentens makt! Hennes kraft, det kommer att vara kraften i det verkliga, och inte den Gud som uppfunnits av människor. Det kommer att bli universums och universums centrum.
  Och ingen kommer någonsin att kunna störta henne. Och där, annars kommer barn att styra efter henne. Eller hitta ett sätt att göra henne odödlig själv. Vetenskap, teoretiskt, kan göra vad som helst.
  Och då blir det det coolaste i universum. Och jordbor kommer att bygga rymdskepp, och miljarder galaxer kommer att falla för hennes fötter. Och att kyssa hennes fotspår kommer att vara den högsta äran och belöningen.
  Agripina trodde att efter att ha erövrat ett universum kunde hon ta sig an erövringen av andra universum.
  Och det kommer att bli coolt. Och då kommer hon att lära sig att skapa universum själv. Och uppväcka de döda, vilket är coolt!
  Den unga kvinnan tittade på sin smartphone. Det var tydligt att något stort var under uppbyggnad. Och detta leds av en barfotapojke i shorts.
  Agripina blev förvånad över hur liten Vitaly Akulov var. Som ett preteent barn . Och shorts och bara fötter förstärkte intrycket av ett barn. Samtidigt tvingade han vuxna att lyda honom . Och hans order var, inklusive mentala.
  Den ryska maffians gudmor trodde att det inte skulle vara lätt att besegra en sådan pojke. Kanske, faktiskt, täcka den med gas. Eller skicka en prickskytt och skjut.
  Det unga geniet kan dock ge henne mer än en upptäckt. Och faktiskt att göra odödlig. Teoretiskt sett kan en person leva för evigt. Han är ingen dator, men kan uppdateras och regleras.
  Och om du har en konstant och stark energikälla, så kan människokroppen vara evig, som kretsloppet i naturen. Och den här pojken är ett sådant geni, vilket aldrig har funnits i mänsklighetens historia. Före honom ger sig till och med Leonardo da Vinci och Tesla. Särskilt i det praktiska genomförandet av planen.
  Vilken nytta har Leonardo da Vincis uppfinningar, om inte en av dem gav en praktisk avkastning?
  Faktum är att Leonardos maskiner inte gav någon fördel för mänskligheten, och ingen av dem fungerade. Tesla verkar också ha hittat på en hel del, men vad var avkastningen på implementeringen?
  Och här kan man se att strålningen som underkuvar människor fungerar. Dessutom stärkte ungen kanske sina muskler. Och det är ännu tuffare.
  Vilket stort geni! Om han vid femton uppfinner sådana saker, vad ska han då göra som vuxen?
  Eller kanske tvärtom blir det dummare ?
  Som de säger, nördar blir dummare med åldern. Här kan du framför allt se hur många riktiga genier och stjärnor som föddes från nördar?
  Och de flesta av miljardärerna och statscheferna var ganska normala barn.
  Agripina sjöng med en suck:
  Vart tar barndomen vägen?
  Vilka städer...
  Och var kan vi hitta ett botemedel,
  För att komma dit igen!
  Det kommer att gå ohört
  När hela staden sover
  Och han kommer inte att skriva brev
  Och han ringer inte!
  Och vinter och sommar
  Inte upplevt att vänta på mirakel,
  Det kommer att finnas barndom någonstans
  Men inte här!
  Och genom snön på vintern
  Och genom pölarna vid bäcken,
  Någon kommer att hoppa
  Men inte jag!
  Agripina sjöng färdigt och blottade tänderna. Om man tänker på det skulle det vara dumt om den här briljanta pojken, som blir vuxen, faller till nivån av en ren dödlig. I själva verket är dessa övermänskliga förmågor. Och de behöver vårdas. Och växa med förnyad kraft.
  En tjej i kort kjol och bara solbrända ben bjöd den vita hon-djävulen på ett litet chokladägg.
  Agripina bet honom och slog flickans muskulösa ben med en piska, vilket fick henne att skrika.
  Sedan sjöng hon:
  Köttet i helvetet tynar av värmen,
  Och det är dags för oss alla att förstå länge ...
  Alla som inte känner tro på maffian
  Kommer att falla under okets raseri!
  
  En ärlig man kommer att få sitt
  Det kommer att vara som en spindel i brand...
  Demoner kommer att plåga i underjorden,
  Vem har inte böjt sig för Satan!
  Efter det gav hon kommandot:
  - Sätt dig i bakhåll och vänta! För att slippa avslöja dig själv.
  Och Vitalik och Albina fortsatte under tiden att arbeta. Och en generator med enorm kraft, och på hjul, byggdes. Dessutom fäste pojkgeniet joystick-knappar och började bygga en automat lydnad hyperprogram . Så att hela mänskligheten och Akulov lyder, eftersom den inte lydde Herren Gud och samtidigt inte gav upp sitt vanliga arbete. Fast beroende på vad. Krig måste få ett slut. Och för Ukraina kommer förövarna fortfarande att stå till svars för den nya, världskungen.
  Vitalik sjöng ursinnigt:
  Vad är krig och vad är krig
  Hon är en dålig tant och en kärring!
  Mord, styggelse, bara smuts
  Och i kriget, jävelprinsen!
  Det kommer ingen seger för regementenas vrede,
  Ondskans imperium är ett dårarnas land!
  Och pojken kastade en stålbult med sina bara tår. Han flög i hastigheten av en fallande meteorit och bokstavligen brann upp i luften.
  Albina sa:
  - Det här är klass!
  Den geniale pojken nickade.
  - Och den största klassen blir när mänskligheten förenas i en enda kärleksfull impuls! Närmare bestämt, om alla blir bröder.
  Flickan sjöng med ett leende:
  Genom stormarna sken frihetens sol för oss,
  Genom stormar och stormar vandrade vi tillsammans...
  Låt nationerna bli ett
  Låt alla jordens länder vara tillsammans!
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Ja, tillsammans är allt konstigt och folk kommer att bli det! Under min rättvisa och kärleksfulla auktoritet! Och det här ögonblicket när människor aldrig kommer att döda varandra igen är nära! Vad kommunisterna drömde om, men trots alla uppoffringar kom de inte i närheten!
  Albina kvittrade, blottade tänderna och drog åt muttrar och bultar:
  Bry dig inte om förnedring
  Ja, jag är redo att förödmjuka mig själv! Ja, jag är redo att förödmjuka mig själv!
  Men om så bara till ett härligt mål, åtminstone lite närmare!
  Men om så bara för att komma till det härliga målet, åtminstone lite närmare!
  Kom lite närmare!
  Vitalik frågade ironiskt:
  - Och vad sjunger du i det maskulina könet?
  Den heroiska flickan svarade med ett leende:
  - Att det fanns ett rim!
  Den geniale pojken skrattade och sjöng:
  Han rimmade vad som helst
  Blev bara utmattad...
  Och till byn för ändringen,
  Där korna betar
  Han rättades snart!
  Albina flinade och vred en annan bult och ordnade om transistorn och gav ut:
  - Stort geni, uppfann världens ljus,
  Jag har aldrig träffat vackrare människor...
  Jag sjunger odes till idolpojken,
  Vilket , förkroppsligandet av idealet!
  Vitalik nickade med sitt ljusa huvud:
  - Ja, du sjunger bra, men ingen är perfekt.
  Och pojken började programmera igen. Att underkuva hela världen är ingen lätt uppgift. Vad vill folk ha? De själva vet inte. Som till exempel väldigt ofta missnöjd med valet, eller val. Men det finns ingen perfekt kraft. Och eftersom det inte finns någon ideal makt, kan det vara möjligt att göra makten absolut? När du blir lydad utan att fråga, och utan att veta ordet - nej?
  Till exempel hade Garin liknande idéer. Han ville ha makt över världen. Och han kom nära det, men kunde inte motstå. Men överlag var det en saga.
  Och här är något verkligt, och något som äntligen kommer att ge människor förtroende i framtiden. När ingen diktator trycker på kärnkraftsknapparna med darrande fingrar. Och det blir inget kärnvapenkrig. Och konventionella krig rasar fortfarande och puttrar.
  Enligt de senaste nyheterna har talibanerna praktiskt taget förstört den ryska basen, och de skär redan huvudet av fångarna. Ja, Mujahideen-invasionen är allvarlig! Och blodsutgjutelsen kommer att bli betydande.
  Vitalik sjöng, fortsatte att arbeta:
  Ett inbördeskrig bryter ut
  Från mörkt till mörkt ...
  Den onda skallige Satan har kommit,
  Och gjorde folk galna!
  Efter det fortsatte pojken att arbeta och designa.
  Makten över världen är inte för maktens skull, utan för hela mänsklighetens lycka. Snillepojken tänkte att Lenin kanske också ville detta. Men det visade sig för mycket blod och offer. Och till slut byggdes något fult. Istället för folkdemokrati, apparatens diktatur. Och människor har förlorat meningen med livet. De trodde på att bygga kommunism, men resultatet blev perestrojka och en vild röra. Detta är vad verklig demokrati har lett till, som folket inte är redo för.
  Och för honom blir det en hyperkung som kontrollerar alla, från spädbarn till äldre. Dessutom är det nödvändigt att skapa ett system så att människors hjärnor inte brinner ut .
  Så att de lyder även utan strålning. Men det här är ett långsiktigt perspektiv. Men det finns trots allt långtidshypnos.
  Vitalik tog den och sjöng:
  Vi kan inte erövras
  Vi får alla på knä...
  Jag gjorde en skiss i en anteckningsbok,
  Till ära för nya generationer!
  Pojken är verkligen ett geni. Albina påminde honom:
  - Och ett kraftfält så att vi inte skulle bli skjutna under attacken mot Ostankino!
  Vitalik nickade och visade sina vita och skarpa, som en vargunges tänder:
  - Det ska vi såklart. Faktum är att skapa en stark induktion är mycket lättare än hypnovågor . Och då kommer ingenting och ingen att stoppa oss!
  Albina twittrade:
  Och kampen fortsätter igen
  Hyperplasmabranden kokar...
  Vår pojke är så ung
  Har en otrolig gåva!
  Vitalik nickade med ett leende.
  Ja, jag har en fantastisk gåva. Men vilken förmåga som helst bör utvecklas. Och framför oss ligger inte bara segrar utan också risker.
  Flickan sa:
  - Polisen kan komma till oss när som helst, är du redo att träffa henne?
  Vitalik skrattade och sa:
  - Låt dem dansa lezginka om de vill värma upp!
  Albina skrattade och sjöng:
  - dansade, dansade,
  Vi är trots allt trötta på att jobba...
  Vi ska vila lite
  Och då börjar vi igen!
  Den geniale pojken nickade och kastade igen sin bara, apliknande fot, en metallbit som smälte och avdunstade av friktion i luften.
  Pojken sjöng:
  Stort slag och kaos ,
  Jag är en son av min tid...
  Jag är en gentleman och superman
  Mitt arbete är bra!
  Agripina tittade på detta med intresse. Mikrokamerorna fungerade. Det här är vad barn verkligen är. Inte ens monster, men något sånt - super.
  Maffiagudmorn slog på nyhetsspalten igen. Ukrainska trupper var på frammarsch och har redan återerövrat flera bosättningar från Ryssland. Och i statsduman finns tydliga tecken på uppror. Oppositionen tar upp frågan om förtroende för regeringen. Och det är ett stort surr. Och presidenten verkar må dåligt. Något har inte dykt upp offentligt på länge.
  Tja, det här är maffians storhetstid. Och hennes syndikats prestationer kommer att bli extremt stora. Möjligheterna är stora. Sant, frågan är hur man fångar dessa briljanta barn? Vad ska man göra om gasen inte tar dem? Så stark är den här pojken. Kastar järn och stål som det bränner i luften.
  Hon skulle vilja ha en sådan soldat. Den här terminatorpojken har sådan makt .
  Agripina sjöng:
  President du simmade för länge
  Jag blev kär i dig...
  Nu gillar jag ungen , djävulen,
  Jag vill älska honom!
  Och maffians gudmor tog och scrollade hennes lyxiga höfter.
  Men du kan se med ett öga. Tills dess, låt henne underhållas.
  Två pojkar på cirka tretton år, muskulösa och solbrända, kom in i ringen. Deras händer är i boxerhandskar och fötterna är bara. Och låt dem slå varandra på en signal.
  När barn slåss kommer det alltid många lätta, snabba slag. Och bara klackar blinkar precis som boxerhandskar. Och du kommer inte att förstå vem som tar vem.
  Agripina gillar verkligen när pojkarna slåss. Hon har en lust att steka deras klackar igen. Självklart skulle det vara jättebra! Eller bryt tårna med en glödhet tång.
  Maffians gudmor slickade sina läppar. Ja, grymhet ligger i hennes blod. Som lusten att tortera och plåga.
  Här har pojkarna vackra ben, och fötternas former är graciösa utan hår och några ojämnheter. Och det är behagligt att sticka sådana med glödheta nålar, eller sätta eld på den, eller slå med en gummitapp.
  Agripina sjöng ursinnigt:
  Jag vill se tomheten framför mig,
  I den ska jag bygga mitt slott, min dröm!
  Tjejerna körde:
  Trupperna är redo frun,
  Vi kommer att förstöra alla!
  Maffians gudmor twittrade:
  Svart korp inför döden
  Offret väntar vid midnattstimmen ...
  Svart korp, helvetet är odödligt
  Vid graven möter du dig!
  Och hon öppnade munnen och rörde sin långa rosa tunga.
  Sedan lade hon till:
  Även i sömnen drömmer jag om ett slagsmål
  Barmoley själv är rädd för mig!
  Och hon skrattar igen.
  Pojkarna svettas och deras kroppar är blanka. Från denna lättnad verkar musklerna ännu vackrare.
  Agripina tog en lång piska i handen och började piska de unga kämparna. Och slå med all din kraft. Och de skrek av smärta. Svett och blod sprutade åt alla håll.
  Maffians gudmor skrek:
  Jag kommer att förstöra dem alla på en gång
  Jag tar ut det som en infektion!
  Pojkkämparna rullade ut ur ringen. Men de tillfångatogs av maffiakrigare i masker och svarta kostymer. De släpade dem till den ljushåriga vixen .
  Agripina noterade:
  - Du ville fly ifrån mig!? Kanske rosta hälarna?
  Pojkarna kvittrade och blinkade av rädsla:
  - Ha barmhärtighet! Vi är bra!
  Agripina ryckte på axlarna. Och plötsligt mjuknade:
  - Okej, så länge dina klackar är hela! Bäst att sjunga något glatt och uppiggande för mig!
  Pojkarna sjöng av glädje;
  Vi är i djungeln i de vilda apornas land,
  Där bananer är gröna, massor av kannibaler!
  Vi var tvungna att korsa havet
  Med sådan sprudlande energi!
  
  Fosterlandet beordrade oss att gå -
  Nå dit ekvatorn är ett dike!
  Nåväl, Gud är en och inte Oden ,
  Och vi har också mer än en granat!
  
  De skickade unga pionjärer i strid,
  De sa att det bara var en praktikplats!
  Så att alla var en vågad pojke,
  Energiraketer stort lyft!
  
  Jag skjuter med ett maskingevär precis mot målet -
  Här mejade han ner fighterna med khakifärgning!
  De kommer inte att kunna vända vårt fosterland,
  Onda orcher och andra mobbare!
  
  En sådan rasande faderlandsordning -
  Lär pojke hur man kämpar som ett grymt lejon!
  Och om den röda ledaren gav ordern,
  Var inte ett eländigt sätt att vara en buff!
  
  Här är en ärm som brände hans kind hårt,
  Hon har fortfarande inga stela borst!
  Men jag tjänar fosterlandet, tro mig, länge,
  Du behöver inte tänka, svaga tonåringar!
  
  Vi överlagrades av Mau-mam- stammen ,
  De har inga spjut, utan granatkastare!
  Som svar kommer vi att slå ett stålslag,
  Ryska piloter kommer att hjälpa från himlen!
  
  I fäderneslandet, varje krigare från en krubba,
  Bebisen sträcker sig efter pistolen!
  Och besegra inkräktarnas armé,
  Om barden sjungnas bedrifter!
  Agripina, på de sista orden, slog pojkarna med all kraft med en piska, så mycket att huden sprack och blodet rann.
  Maffians gudmor sjöng:
  Köttet av er kommer att lysa upp,
  Huden kommer att lossna, bara lysa,
  Vadå, dina ansikten är vridna?
  Vet att jag är himlens drottning!
  . KAPITEL #16
  Vitalik fortsatte att arbeta i extremt läge, liksom folket under hans befäl. Terminator boy och geni sjöng:
  Furious formation squad, furious formation squad,
  Eldar brinner i hjärtat, eldar brinner i hjärtat!
  Ja, de jobbar i ett rasande tempo. Och snart kommer en installation utan motstycke i civilisationens historia att vara klar, som kommer att lösa mänsklighetens alla problem.
  De meningsskiljaktigheter som finns mellan länder kommer i alla fall att tynas i bakgrunden.
  Albina frågade pojken:
  - Tror du att det inte kommer att bli mer krig på jorden?
  Vitalik nickade.
  - Jag tror nej! Åtminstone så länge jag har makten.
  Hjälteflickan kvittrade:
  - Att betvinga människor,
  Det kommer en ny linjal!
  Den geniale pojken nickade.
  - Det kommer en ny linjal. Och han är som en storebror för alla.
  Albina skrattade och sa:
  - En pojke i shorts, som en storebror?
  Vitalik sjöng med förtjusning:
  Hjältemod har ingen ålder
  I hjärtat av en ung kärlek till landet ...
  Kan erövra rymdens kanter,
  För att göra alla, alla på jorden glada!
  Albina noterade med ett leende:
  - Jo det kan du. Men vad har du förutom genialitet?
  Pojken svarade:
  - Allt! Och världen kommer att vara min!
  Agripina, som såg detta, väste:
  - Ingen mina!
  Och hon blinkade med ögonen. Hennes humör krävde blod. Här började en ny strid på hennes order.
  I det här fallet kämpade två tjejer i bikini och med bara, mejslade ben på handskar. De vinkade och krockade mycket.
  Ibland berörde och glittrade kala, runda klackar. Allt såg extremt bra ut.
  Agripina mjuknade något. Hon tyckte att slåss hade sin charm. Speciellt om striderna är tuffa. Och vad folket vill ha: bröd och cirkusar.
  Dessutom är människor rädda för döden. Kristendomens och islams framgång berodde på att människor redan var väldigt rädda för att dö och lösas upp i intetheten. Och så letade de efter kryphål.
  De trodde att du kunde tjäna dig själv i himlen varannan timme genom att dunka i knäna. Och även om det finns en Gud, så har han länge varit trött på alla dessa böner och förfrågningar, och du kommer bara att göra saker värre för dig själv genom att komma till den Allsmäktige .
  Är det verkligen möjligt att uppnå någonting genom bön? Agripina bad aldrig, men hon uppnådde mycket. För bön är mänskligt.
  Och för att resa dig måste du vara en superman.
  Här fanns en sådan Friedrich Nietzsche, han förstod mycket om meningen med livet. Och många förstod inte detta och tog fel.
  Nej, att be kommer inte att åstadkomma någonting.
  Agripina sjöng ursinnigt:
  Åh vilken stor förlust
  Hur många andra förluster i världen ...
  Här bär prästerna nonsens,
  Visa dem banditen ut genom dörren!
  Den ryska maffians gudmor skrattade för femtende gången. Hon ville sticka ut och visa upp sig.
  Ja, hon kan mycket.
  Och ingen känner till alla hennes talanger!
  Till exempel, nu tappas blod och syndikatet samlar in pengar. Och sedan kommer hon, Agripina, att bli kejsarinnan på planeten Jorden. Och då kanske det inte finns mer pengar. Alla kommer att jobba hårt. Och det kommer verkligen kommunismen!
  Där kvinnor och barn kommer att gå barfota , och antalet män kommer att reduceras till ett minimum.
  Agripina sjöng:
  Män, män, män
  Sådan, tro mig, boskap!
  Män, män, män
  Döda er alla utan anledning!
  Agripina blottade sina mycket starka och utvecklade tänder. Sedan klappade han händerna och beordrade att Pavlusha skulle levereras till hennes ljusa ögon. Pojken som hon blomstrade från , efter att ha skickats till förundersökningshäktet.
  Tjänare och militanter skyndade sig för att uppfylla sin gudmors order.
  Trots allt är hon till viss del ödets älskarinna.
  Även om den största brottslingen redan har gissat. Vitaly Akulov bygger en generator som ska generera energi, som kommer att underkuva hela jordklotet!
  Detta skulle verkligen vara väldigt coolt om du hade tur. Och då skulle en sådan makt uppstå. Som en supermonarki !
  Agripina tyckte att Ryssland i rollen som tsarriket var att föredra framför Sovjetunionen. Den hade en enhetlig regeringsform, och Sovjetunionen var en federation. Och dessutom förbundet som föll i bitar.
  Men under tsaren ... Sedan fanns det guvernörer utsedda från centrum och mer ordning, mer disciplin och drömmar om självständighet.
  Stalin var den enda ledaren för Sovjetunionen som på något sätt höll de lokala tsarerna i sina händer. Efter honom hade en period av fallande disciplin och stagnation redan börjat.
  Sovjetunionens ekonomi avtog och hamnade i kris under Gorbatjov. Och det var där demokratin kom in i bilden. Frihet, som folk inte alls var redo för. Och det var inte så lätt. Det började med Nagorno-Karabach. Och alla såg svagheten i regeringen, som inte kunde göra någonting. Och det spred sig till andra regioner.
  Och i Baltikum också. Men naturligtvis blev Jeltsin Sovjetunionens främsta förstörare. Och Gorbatjov satte honom inte i fängelse, men det borde ha gjorts. I allmänhet är det ryska folket själva skyldiga. Tja, i vilket land i världen skulle härskaren ha gjort motstånd efter en sådan skamlig kapitulation i Tjetjenien? Ja, militären skulle ha störtat honom.
  Och Jeltsin, åtminstone henna! Det visar sig att folk kan göra vad de vill. Och propaganda hjärntvättade människor.
  Agripina noterade:
  - Massorna är ben och lata. De gillar inte att läsa, de tycker inte om att tänka heller. De måste ha en tro och ära en Gud!
  Den unga kvinnan sjöng och blottade sina tänder:
  Jag är perfektion
  Jag är perfektion
  Från leende till gest
  Framför allt beröm.
  Åh vilken välsignelse
  Vet att jag är perfekt
  Vet att jag är perfekt
  Vet att jag är perfekt!
  Efter det fortsatte den unga kvinnan sitt resonemang:
  - Folket är en massa. Och massan måste behandlas som en kvinna, och en kvinna underkastar sig villigt våld. Och det finns inget att lita på massornas sinne. De måste lyda de enklaste bestialiska instinkterna!
  Så resonerade Agripina. Ja, vilken typ av sinne i publiken kan vi prata om? Människor är en fårhjord. De älskade Stalin också - bödeln och kannibalen. Och den snällaste tsar Nicholas II , som gjorde så mycket för folket, blev förrådd och spottades på. Det här är människorna och folkmassan.
  Så Agripina kommer att vänja dem vid ordning, disciplin och utbilda dem i stränghet och rättvisa.
  Så de tog med sig Pavlusha. Pojken hade redan rakats skallig som en brottsling. Och på hans barnsliga ansikte fanns ett par skavsår och blåmärken.
  Agripina frågade pojken:
  - Hur är det i fängelset?
  Pavlusha svarade:
  - Mer eller mindre normalt! Cellerna är rena, det finns en TV och ett badrum, inte ett hotell, men man kan leva.
  Gudmodern frågade:
  - Var kommer blåmärkena ifrån?
  Pojken svarade ärligt:
  - Blev i bråk med kameramannen om huvudrollen. Men ingenting, jag vann och nu gudfar.
  Agripina nickade.
  - Bra gjort! Är pojkarna okej?
  Pavlusha svarade:
  - Bra! Vi har en stor cell, tolv personer. För mycket, men tonåringar sover gott. Sängar också, mer eller mindre. Ingen av killarna blöter sängen. Maten är i allmänhet acceptabel, plus matöverföringar, de tar dem på promenader. Vi spelar till och med fotboll. För att inte säga att häktet är ett helvete. De flesta av cellerna är i allmänhet halvtomma, eller fyra platser. Vi har fortfarande mycket folk, men i allmänhet inte trångt. Enligt lagen ska ungdomar i ett häkte ha minst tre och en halv meter utrymme, så vi kvävs inte, och det finns en fläkt.
  Agripina nickade och anmärkte:
  - Sitt lite, så får vi se. Kanske släpper jag dig fri, speciellt om du behagar mig!
  Pojken nickade.
  - Jag ska försöka, jättebra!
  Den unga kvinnan anmärkte med uppriktig sympati:
  - Det är synd att du tappade så vackert, blont hår. De måste ha förstört den frisyren!
  Pavlusha nickade med ett leende:
  - Nu klipper sig inte alla på ett förundersökningshäkte, utan bara de som har hittat löss. Men någon beordrade, låt ungen sniffa på fängelset i all ära!
  Agripina nickade med ett nedlåtande leende.
  - Kom igen! Du är så bra! Jag förstår, jag grät inte, när jag var häktad. Och så blev några tonåringar slappa. Okej, vänta en vecka till så släpper jag ut dig. Men på ett villkor.
  Den lilla pojken nickade.
  - Vadå , är jag redo för något?
  Gudmodern mumlade:
  - Du ska sjunga för mig nu. Och jag skulle gilla din sång!
  Pavlusha, nyfiken, frågade:
  - Och i vilket ämne?
  Agripina sa självsäkert:
  - Militär! För nu pågår ett krig. Ja, till och med kanske två krig samtidigt. Även i söder med talibanerna.
  Pojken nickade och svarade:
  - Okej, jag ska sjunga på temat krig och patriotism.
  Gudmodern nickade.
  - Det är möjligt och om Stalin. Jag bryr mig inte. Jag gillar till och med den här mustaschbeklädda diktatorn, lika grym som jag är!
  Pavlusha hostade och sjöng med stor entusiasm och komponerade allt eftersom;
  Det finns en värld så vacker och stor
  Var är trollen, tomtar, tomtar, ghouls...
  Och där kämpar helgonet med ett svärd,
  Och alla vill ha en blodig, tro mig, kamp!
  
  Och i den här världen en pionjärpojke
  Jägare av orena skapelser...
  Han är ett gott exempel för alla,
  Ibland vill man bara hämnas!
  
  Här är vi sådana riddarörnar,
  Kan slåss så grymt i strid ...
  Och vi är söner till majestätets gudar,
  Och vi bär magi i en rymlig väska!
  
  Allt är föremål för oss, allt ligger på vår axel,
  Kan förstöra ondskan för alltid...
  Och om det behövs, kommer jag att förgylla dig -
  Vi är riddare, inte eländiga krymplingar!
  
  Så låt den onde fienden darra av fruktan,
  Ingen av oss kan vara rädd...
  Vi slår alla fiender i ett öre,
  Jägare har alltid kunnat slåss!
  
  Kan korsa universum
  Vi är stora impulser av magi ...
  Tigern och björnen kommer inte att övervinna oss,
  För att pionjärerna är så enade!
  
  Fosterlandets storhet är sann däri
  Så att vi inte blir rädda...
  Ni lyfter tillsammans som en sval örn,
  Eftersom du är en fighter, inte en skugga av en buff!
  
  Den som föll, den Allsmäktige kommer att återuppväcka dem,
  Och vi kommer att göra alla längre och smartare ...
  Fosterlandet är ett skarpt svärd och en sköld,
  Och bär inte fega nonsens!
  
  Vi kan modigt erkänna allt,
  Med fienden, till och med en orc, kämpade han ursinnigt ...
  Vi skäms inte över Satans intriger,
  Och vi ser vackra ansikten från ikonerna!
  
  Vem är du, erkänn, stolt man?
  Drömkämpe, fastän fortfarande en pojke -
  Men du kommer inte att kämpa i ett enda århundrade,
  För livet är hårt, till och med för mycket!
  
  I strider har vi varit tempererade i århundraden,
  Vårt svärd är sanningens eviga garanti...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Hon är trots allt en cool grej!
  
  Här angriper den onde anden,
  Pojken krossar honom mycket käckt ...
  Och det blev bara en enda röra,
  För att inte vara, tro mig, för tyst!
  
  Flickor också, ni kan slåss,
  Även om de är barfota på vintern och sommaren ...
  Men pajer är mycket berömda stekta,
  Möter oss grabbar med ett glatt skratt!
  
  Det finns inget vårt fosterland, tro mig, starkare
  Hon är den vackraste i universum...
  Glittrande rubiner domherrar,
  Må glad lycka komma till alla!
  
  Tro inte att du inte kan knäcka pojken,
  Han är en riddare, hans styrka är kolossal ...
  Om det behövs kommer han att skriva i en anteckningsbok,
  Hur man för alla varelser till graven!
  
  Pojkens svärd är skarpt som en nål,
  Men han skär med en väldigt bred hand ...
  Och vårt liv, tro mig, är inte ett spel,
  Och prata med den blåögda tjejen!
  
  Warriors är också bra
  De är så stolta, coola och kommer att dansa så hjärtligt
  Deras små ben är bara bara i kylan!
  
  Nej, jag är en pojke, jag kommer att leva för evigt
  Jag tar min lycka i stjärten...
  Och rovdjuret kommer snart att förvandlas till ett spel,
  Och jag kommer att ge , som är skurken, med en swing kapitulation!
  
  Kort sagt, mitt motto, tro mig, är enkelt,
  Du behöver bara inte vara feg...
  Slå den som drar upp näsan
  Keruber med svärd är över oss!
  
  Jag kommer att ägna min själ åt fäderneslandet, jag kommer att ägna mitt hjärta,
  Jag kommer att bränna hela min kropp i strid till det sista ...
  Till dig den Allsmäktige , jag flyger under vingen,
  Världen framför, nu rasar kampen!
  Agripina klappade inte alltför ivrigt och sa med ett leende:
  - Ingen dålig dikt, Pavlik. Men var är den Stalin du lovade?
  Fångepojken svarade med ett leende:
  - Ja, jag ville komponera, men det föll mig inte in. Men Stalin har varit död i sjuttio år. Jag skulle vilja ha något mer modernt!
  Den unga kvinnan tog ett rubelmynt med sina bara tår. Hon klämde på den och visade envishet och styrka i de nedre extremiteterna. Efter det noterade hon:
  - Stalin höll landet i ståltassar!
  Pavlusha nickade.
  - Ja det stämmer! Han var en tuff ledare. Och en av få härskare som kunde, leva längre, verkligen fånga hela världen!
  Agripina flinade och svarade:
  - Ja, det kunde han, som Genghis Khan. Men om Djingis Khan hade levt i minst hundra år skulle han inte ha hunnit fånga hela världen. Men Stalin skulle ha klarat sig för hundra!
  Fångspojken sjöng:
  I det underbara hemlandets vidd,
  Härda både i strid och arbete ...
  Skrev en glad låt
  O stora vän och ledare!
  Maffians gudmor avbröt och dunkade ilsket med sin bara häl i golvet:
  - Nej! Det hände förut! Det är bäst att du komponerar något själv, något patriotiskt och med Stalin. Annars kommer jag att beordra dig att skickas till en sådan cell i ett häkte att den förra kommer att verka som en utväg för dig!
  Pavlusha bugade och svarade:
  - Mitt svar är tydligt - jag går med på allt!
  Agripin morrade:
  - Så sjung, pojke ! Sjung bara inte, vila i frid!
  Den unge fången sjöng;
  Det kommer en era, kommunismens era,
  Vi kommer att hissa den stolta ryska flaggan...
  Låt oss bryta, tro mig, fascismens ok,
  slår Hitler till ett nickel!
  
  Vår tro, tro, är hårdare än stål,
  Och helig kommunism leder...
  Och för oss den store ledaren Stalin,
  Och vi växer, och inte en centimeter ner!
  
  För det heliga Rysslands storhet,
  Vad kan horder övervinna ...
  Vår Stalin, stora uppdrag,
  Och ryssen är enorm, du vet, björnen!
  
  Vi är den allsmäktige Rods storhet,
  Kan Fritz vinna på en gång...
  För fäderneslandet, lycka och frihet -
  Livet är skört, som siden, jag känner tråden!
  
  Vi är inte vana vid, tro mig, att vara rädda,
  Ryssarnas styrka i århundraden...
  Vi kan kämpa väldigt hårt
  Det blir en ljus hemlandsdröm!
  
  Från Moskva till Leningrad
  Från taiga till soliga hav...
  En stor belöning väntar kämparna,
  Mitt stora fosterland!
  
  Vi kommer att skydda dig och expandera
  Och låt oss höja banderollen över taken ...
  För vår moder Ryssland,
  Och låt fienden få en shish !
  
  Kämpa för fosterlandets storhet,
  Som en rasande, brinnande orkan...
  Vi, tro mig, har alltid kunnat slåss,
  Låt oss gå, tro mig och havet!
  
  Det kan vi alla, det vet jag säkert
  Vi kommer att kunna besegra Wehrmacht korrekt ...
  Och med min obefläckade ära,
  Låt oss stoppa detta framfart!
  
  Vi har både solen och kvasarer,
  Rysslands klokaste tsar...
  Vi kommer att slå hårt
  Och en sådan order, du styr klokt!
  
  Vi hänger Hitler spela
  Vi kommer att besegra alla fascisterna på en gång ...
  Och majsolen kommer för alltid vara
  Och över oss i guld finns en kerub!
  
  killar , du vet, käcka,
  Vi kommer att krossa alla, tro mig, hord ...
  Och flickorna är barfota i snön,
  Och skratta i en häftig snöstorm!
  
  Kommunismens värld, tro mig, är vacker,
  Det är bra för flickor som är nakna i det ...
  Det kommer att finnas fred och lycka på planeten ...
  Och klottra en mejsel åt pojken!
  
  Vi är så coola krigare
  Låt oss besegra draken...
  Även om Fritz inte är dumma,
  Björnen kommer att riva dem alla ändå!
  
  Vi kommer inte att vara rädda för Hitler,
  Flickan kommer att sätta en bar häl i näsan ...
  Führern kommer helt enkelt att bli en clown,
  Och för mer, att veta är inte tillräckligt gammalt!
  
  Och tjejerna är barfota
  De älskar att kittla hälarna med snö ...
  Och i Moder Rysslands namn,
  Vi kan bryta Fritz!
  
  Tja, var är ni blivande fascister,
  Du ville ta Moskva på vintern...
  Och nu gnäller du av smärta ,
  Tjejen rätade ut håret!
  
  Bar häl rörde sig på näsan,
  Führern ses ha dött på en gång...
  När allt kommer omkring är tjejerna barfota i snödrivorna,
  Och de har stål, en massa kroppar!
  
  Och flickorna jagar Fritz så,
  Att de fåren springer till slakten...
  De kan slåss så häftigt
  Det är direkt klart att Hitler är kaput!
  
  Här besegrade nazisterna berömt
  Och de gick in i det besegrade Berlin ...
  Och nazisterna läckte uppenbarligen kriget,
  Och vi erövrar bara universum!
  
  Tja, kort sagt, sortens kraft är med oss,
  En ryss kommer att styra...
  Fäderlandets makt krossade Wehrmacht,
  Och kom, vet, kommunismens tidsålder!
  Albina log och applåderade mycket kraftigare. Och hennes handflator slog så kraftfullt.
  Då sa den unga kvinnan:
  - Det här är underbart! Du sjöng som en meteor. Jag gillar.
  Pavlusha frågade hoppfullt:
  - Kommer jag att få frihet?
  Agripina skakade på sitt snövita huvud av den mest naturliga blondinen.
  - Nej! Inte nu. Sitt med killarna. Dessutom, varför är du inte barfota?
  Pojken svarade ärligt:
  - Reglerna för barnfängelset förbjuder oss att gå barfota .
  Gudmodern sa självsäkert:
  - Jag får dem att ändra reglerna! Pojkar ska stoltsera med kala, runda klackar! Och polisen kommer att slå i sulorna med klubbor.
  Chefen för den hemliga underrättelsetjänsten anmärkte:
  - Det är möjligt att ge en anvisning om att alla minderåriga i förundersökningsanstalten ska hållas barfota . Som det var i barnarbetarkolonierna på Stalins tid.
  Agripina skrattade och anmärkte:
  - En väldigt bra idé! Och om du slår en nål i hans häl. Så, grunt, upp till örat.
  Pavlusha bugade och svarade:
  - Din vilja! Du är ägaren och du kan göra vad du vill!
  Mafiamamman noterade:
  - Att steka en sådan pojke bara klackar - det skulle vara ursnyggt! Och sniffa färskt, bränt kött.
  Och Agripina slickade hennes läppar.
  Pojken greps och hans skor slets av hans fötter. Då tog en av livvakterna fram en fackla och satte eld på den.
  Maffians huvud kvittrade:
  - Det är jättebra, såklart! Men kanske inte så oförskämd. Här ska jag berätta en gåta för Pavlik. Han kommer att svara, vi ska inte steka bara klackar.
  Pojken nickade med sitt beskurna huvud.
  - Fråga.
  Agripina nickade och kurrade:
  - Vem är dummare än en bagge, men släpper ut dimma ur ögonen!?
  Pavlik rynkade pannan och gurglade sedan:
  - Och vad är kärnan i frågan?
  Maffiamamma svarade:
  - Att jag vill steka dig så söta, nästan barnsliga klackar!
  Pojken sa med eftertryck:
  - Jag kan svaret! Det här är politiker!
  Agripina mumlade:
  - Varför tror du det?
  Pavlusha noterade:
  - Politikern är faktiskt korkad, som en bot, men han kastar en hel del dimma, och inte bara från ögonen.
  Maffiamamma nickade.
  - Du kan räkna ett sådant svar! Okej, live. Du kan vara glad att du sparat dina klackar.
  Fångspojken sjöng:
  Jag kommer inte att ge upp, jag kommer inte att stöna av smärta,
  Eftersom pojken, född av en titan ...
  Jag kommer att samla, om det behövs, en enorm armé,
  Krossar hela fäderneslandets fiender med ett slag!
  . KAPITEL 17
  Geniala barn blir också trötta. Vitalik kände att han drogs till sömns och hans ögon höll ihop. Och sedan somnade den briljanta ungen och han drömde om något mycket stormigt och ovanligt;
  Pojken befann sig plötsligt i en gammal gammal stad. Det var ganska höga, vita byggnader runt om. Trots att det är smutsigt ute. Vitalik visslade och noterade att gamla tider kan ses här. Det ser ut som en mycket stor stad, längs vars gata elefanter gick.
  Pojken gick och ny dynga blåste i ansiktet. Det var folk runt omkring. De flesta är i ljusa tunikor, sandaler och dräkter. Men många, särskilt pojkar, var nästan nakna och barfota. Riktigt varmt. Det finns många barn, och de är solbrända, svarta, men bland de svarta blinkar också vita huvuden. Flickor i ljusa tunikor. De rikare bär fortfarande sandaler, medan de fattigare är barfota.
  Vitalik själv, gör taekwondo, där de sparkar mycket och bryter föremål, inklusive för att överlämna ett bälte. Och därför gillade pojken inte skor. Han försökte springa barfota så mycket som möjligt så att barnens sulor inte var mjuka och täckta av hårda förhårdnader. Och nu tog han den och hoppade in i någon slags portal, sprang runt i Moskva. Och hamnade i en gammal stad. Talet var obekant för folk, men samtidigt förstod Vitalik allt.
  Under pojkens bara fötter, trottoarens heta kullerstenar, men den bara hårda sulan gör inte ont. En annan sak är att de ser på honom som en slav. Fast Vitalik har en smart T-shirt med nya shorts. Och många pojkar är inte alls fattiga, de föredrar att prunka med sina bara klackar, om så bara för härdningens skull och för att visa att de inte är rädda för trottoarens heta kullerstenar.
  Vitalik gick genom den antika staden. Och log och beundrade förnimmelserna. Det fanns stora statyer och storslagna palats. Och samtidigt är det mycket smuts i staden. Det var inte särskilt roligt för slavpojkarna som städade allt här.
  Vitalik frågade en av de barfota, i ett ländtyg, pojke:
  - Vad är det här för stad?
  Han tittade på Vitaliks ljusa T-shirt och den vackra, förgyllda klockan på pojkens solbrända hand, böjde sig respektfullt och svarade:
  - Den stora staden Babylon är huvudstad i den makedonska staten!
  Vitalik skrattade och frågade:
  - Och Alexander den store, hoppas jag, lever?
  Pojken bugade igen och svarade:
  - Han är evigt levande, är en gud på Olympen!
  Vitalik nickade och sjöng:
  - Glittrar med en strålande stjärna,
  Genom det mörka mörkret...
  Stor hjälte Alexander
  Känner ingen smärta, ingen rädsla!
  Slavpojken ville säga något, men tillsyningsmannen i sandaler och mantel dök upp och slog den unge slaven i ryggen med en piska. Han skrek och började sopa gatan med hämnd.
  Vitalik utbrast:
  - Att slå barn är inte bra!
  Övervakaren tittade på pojken. Nakna, solbrända ben, men en ljus T-shirt och en guldklocka på händerna. Kanske är detta son till en ädel person.
  Och tillsyningsmannen svarade:
  - Slavar ska hållas underkastade med piska. Har din pappa aldrig slagit dig?
  Vitalik svarade ärligt:
  - Nej!
  Tillsyningsmannen blev förvånad:
  - Konstigt! Även ädla pojkar blir piskade. Och ditt ansikte påminner mig om någon.
  Vitalik svarade med sträng ton:
  Och du måste veta din plats!
  Mannen steg tillbaka och kände sig blyg. Pojken slog sina bara, mejslade, mycket starka fötter ytterligare och sjöng:
  Spartacus är en stor krigare och hjälte,
  Kämpade tappert med en enorm armé...
  Även om han var en slav, men, och nu kungen,
  Låt segern stråla!
  Vitalik ville fortsätta sjunga, men inspirationen lämnade pojken. Jag ville faktiskt ha äventyr.
  Och så gick han till Babylons centrum. Denna stad, den största i antiken, tills Rom reste sig. Pojken rörde sig lätt, som ett lodjur, och hans humör var som en snifferhund som tog spåret.
  Livet myllrade runt omkring. Till höger, på torget, piskades en pojke på cirka fjorton år, med långt, blont hår.
  Tonåringen var ledsen och gick med huvudet nedåt, och täckte sin skam med händerna och slet av hans ländtyg.
  Publiken visslade och tutade, det var intressant hur de skulle slå en stilig och muskulös pojke. Kvinnor var särskilt ivriga att titta på. Fortfarande långt från islam, och de var med öppna ansikten, många i ljusa tunikor, korta, vilket är bekvämare i värmen. En del som är fattigare och yngre är barfota, medan de rikare bär sandaler och armband.
  Vitalik tittade också på detta spektakel. Pojken med en ledsen blick lade sig lydigt ner på getterna. Han säkrades av bödelns assistenter - även tonåringar nakna till midjan, men i byxor och stövlar. Och självklart är bödeln själv en väldigt muskulös ligist.
  Så han tog en stång ur korgen och fuktade den med vatten.
  Härolden läste anklagelsen:
  - I brist på respekt för äldre, fräckhet, döms en pojke på fjorton år Kir till femtio piskrapp på rygg och rumpa och tjugofem slag på hälarna!
  Publiken jublade i gillande. Bödeln tog en kraftigare piska och slog ett slag mot den muskulösa, solbrända ryggen på pojken. Han var inte i full styrka, och huden bara svällde.
  Vitalik tänkte, borde han ingripa? Men vad skulle vara poängen? Där stod ett dussin långa män beväpnade med vakter. Och publiken vrålade i gillande. Dessutom är det möjligt att pojken misshandlas för orsaken. Forntiden är hård. Och Gud själv befallde att pojkarna skulle piskas. Även i Bibeln, i det humana Nya testamentet, rekommenderades det att piska barn med spö.
  Pojken andades tungt och, bitande tänder, var han tyst. Bödeln slog honom mätt, och redan sprack huden och blodet rann.
  Vitalik anmärkte med en suck:
  - En sådan värld!
  Och tonårspojken fortsatte att bli slagen. Vitalik gick vidare, han ville inte se det här. Även om det förstås är många som gillar spektaklet. Vitalik gick vidare.
  Han kom ihåg filmen "Skattön", fortfarande den i trettiosju.
  Det var en tjej istället för en pojke. Och de hotade att steka hennes klackar.
  Ja, det skulle göra ont. Vitalik undrade om flickan skulle ha skrikit eller hållit tyst som en partisan.
  Naturligtvis kollade han själv efter den här filmen, rent av nyfikenhet, hur elden bränner hälarna. Och han gjorde det med gaskamfer . Övertygad om att ja, det är väldigt smärtsamt. Och sedan, fortfarande inte alltför grov, var sulorna på den lille pojken väldigt känsliga.
  Och blåsorna på dem svällde smärtsamt. Det är sant att de snabbt gick. Ja, sådan tortyr kommer att lösa någons tunga. Men det fanns pionjärer i fascistisk fångenskap som var tysta. Även om några av dem kanske hade hälarna grillade i eld.
  Visserligen har Vitaly aldrig sett en film där pojkarnas klackar är friterade. Här med pinnar, ibland råkade det bli slagen. I en amerikansk film slog en engelsk officer till och med en pojke på hans bara sula med en kedja. Och den foten var svullen och pojken hade ont. Men aldrig med eld.
  Det finns också väldigt få filmer där pojkar blir slagna på hälarna med käppar.
  Vitalik vände sig om för att titta. Man ser inte så ofta.
  Pojkens rygg förvandlades till en blodig röra och bödeln höll redan på att slå sulan med en pinne. Överraskande nog höll pojken tillbaka sina skrik och visade mod. Som om han var spartan.
  ungen efter smisken . Dessutom är staden obekant, och han vet inte vart han ska ta vägen. Hade du en idé om att bli gladiator? Men detta är inte det antika Rom, och det är inte känt om det fanns gladiatorer i den makedonska staten under Alexander IV :s regeringstid .
  Även om det troligen fanns några fighters som underhöll allmänheten.
  Vitalik visste inte än, satt han fast här länge, eller var det bara en promenad runt Babylon?
  Det enklaste sättet är att gå med i armén. Det kommer att finnas tak, mat och pengar i händelse av krig.
  Och Vitalik, taekwondo-fightern är väldigt stark. Ja, och han har en idé om att slåss med svärd.
  att jag inte ville fastna i en värld utan datorer, spelkonsoler, smartphones, iPhones , TV-apparater och internet på länge. Ja, vad ska man göra i det här fallet? Jag vill ha något att leka med.
  Vitalik var mycket förtjust i historiska strategier. Var är du, till exempel, i den ryska tsaren Ivan den förskräckliges plats. Och du vinner kriget i Livland mot datorn. Du kontrollerar tusentals enheter. Och du bygger fabriker med kanoner, pip, stall eller något ännu mer imponerande. Men Ivan the Terrible är förstås en primitiv, som kosackspelet. Men något modernare att skapa med teknik.
  Det är särskilt intressant att spela från det primitiva systemet till nanoteknik.
  Tonårspojken slutade slå. Han var väldigt stark, så han kunde resa sig upp efter en smisk av sig själv. Och trots att pojkens ben var svullna tog han knappt några steg på dem.
  Efter det fick han en ländduk. Och pojken rörde sig slagen till blodet, men inte trasig.
  Vitalik gick fram till honom och räckte fram hans hand. Pojken Cyrus skakade på den och anmärkte:
  -Jag ser att du inte är en slav! Jag kommer inte ens att fråga, varje gest talar om en fri och värdig person.
  Vitalik nickade.
  - Jag är ingen slav, förstås.
  Pojken tittade på honom och plötsligt ändrade ansiktet och frågade:
  - Förlåt, mina ögon är suddiga. Eller det verkar bara för mig, men du .... Ers Majestät Alexander...
  Vitalik skakade på huvudet.
  - Nej! Jag är inte Alexander! Vad ser det ut som?
  Tonårspojken nickade.
  - Mycket!
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Ja, det är intressant. Men jag tror att han redan är...
  Pojken nickade.
  Ja, tio år. Men han är en stor och stark pojke. Vad är du, äldre?
  Vitalik nickade.
  - Ja! Men det är inget problem. Det är dags för mig att kolla på min tvillingbror.
  Pojken sa logiskt:
  - För en sådan likhet kan de sättas på en påle.
  Den unge pojken nickade.
  - Kanske! Men jag kom ihåg en intressant historia, det hände också när pojkarna är lika och det kan lösa sig , allt är väldigt intressant!
  Vitalik kunde naturligtvis inte låta bli att minnas Mark Twains Prinsen och fattigen. Där killarna bytte plats. Och det visade sig vara roligt. Dessutom är det möjligt att Alexander den fjärde inte har länge kvar. Det har funnits många olika versioner av döden av Alexander den stores son i historien. Och i strid och från förgiftning, och förmodligen till och med i fängelse. Det fanns flera olika versioner av döden av sonen till den legendariske kungen. Det var för länge sedan, och sedan kom oroliga tider.
  Alexander den stores rike kollapsade. Länge existerade bara Romarriket från så stora stater.
  Vitaliy och Cyrus närmade sig det enorma palatset. Den byggdes av Nebukadnessar. Ganska massiv och frodig. Runt full av skydd, inklusive häst.
  Pojkarna såg inte särskilt presentabla ut. Cyrus har i allmänhet bara ett höfttyg och en rygg skuren med en piska. Ja och hälarna är svullna måste man trampa på tårna. Vitalik var till och med förvånad över att pojken kunde gå efter en så grym avrättning.
  Cyrus anmärkte:
  - Jag är väldigt lik en slav. De släpper inte in mig.
  Vitalik nickade med ett leende.
  - Förstår! Men förmodligen kommer de också att stänga åtkomsten till mig.
  Cyrus föreslog:
  - Rusa på en löpning, och rapportera att du har ett brådskande meddelande till kungen. Då kommer de att ta dig för en härold, eller en löpare, och kanske släpper de igenom dig.
  Vitalik noterade:
  - Det är en bra idé.
  Pojken började springa. Hans bara, solbrända, mycket muskulösa ben blinkade som klövarna på en ponny.
  Cyrus sa med ett sorgset leende:
  - Till vem pajer och munkar,
  Och som tuggar och kottar!
  Vitalik sprang till vakterna. Han utbrast högst i lungorna:
  - Brådskande meddelande till kungen!
  Vakterna frågade unisont:
  - Från vem?
  Pojken svarade självsäkert:
  - Från Krator !
  - Kom igen!
  Vitalik började längre. Han sprang och såg sig omkring i palatset. Lyxen var grov. Det är mer än tre hundra år innan Kristi födelse. Och samtidigt är det ganska rent. Slavtjejer och pojkar skurar golvet. Vitalik bromsades av vakterna ett par gånger.
  Tills han slutligen sprang in i tronsalen. Allt var bokstavligen glittrande guld .
  Det satt en pojke på tronen. Han var i lyxig klädsel och i dyrbara skor, och på hans huvud var en krona. Barnets ansikte var verkligen väldigt likt Vitalik. Och längs kanterna stod vakter med spjut och pilbågar.
  Vitalik bugade och sa:
  - Jag är glad att få tjäna dig, ers majestät!
  Pojken på tronen frågade oroligt:
  - Vem är du? Någon du påminner mig om?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Jag vill prata med dig ensam, bra !
  Alexander den fjärde nickade:
  - Bra! Låt oss dra oss tillbaka till kamrarna, jag gillar att prata med mina kamrater.
  Och pojkkungen gick till det lilla tronrummet. Och Vitalik gick tyst barfota och följde honom. Alexander, på grund av skorna, verkade lite längre. Och hur muskulös han är syns inte på grund av kläderna.
  De gick ut och ställde sig framför spegeln. Alexander tog gärna av sig sina hatade skor, generade pojken och anmärkte:
  Vi är lika höga nu!
  Vitaly föreslog:
  - Låt oss jämföra musklerna.
  Och han tog av sig tröjan. Hans muskler var faktiskt mycket präglade med djupteckning.
  Alexander drog också av sig sina kungliga dräkter, förblev nästan naken. Pojken var muskulös, till en blekare punkt, och hans muskler var inte så framträdande, men likadana ändå!
  Alexander noterade:
  - Vår egen mamma kommer inte att särskilja oss.
  Vitaly frågade med ett leende:
  "Vill du byta plats med mig?"
  Pojkkungen nickade.
  - Visst! Jag drömmer om att dyka upp i staden utan säkerhetsvakter, springa barfota genom gatorna, vältra mig i leran. Och i allmänhet, ta en paus från offentliga angelägenheter. Och vad?
  Vitalik noterade:
  - I kungliga dräkter kommer ingen att tro att jag är du. Och du kommer att bära min !
  Alexander nickade.
  Vi har liknande röster. Lyssna, jag gillar verkligen din idé!
  Och pojkarna började byta kläder. Kungens skor var för stora och inte helt bekväma, utan översållade med ädelstenar. Och kläderna är inte särskilt bekväma. Det var tydligt med vilket nöje Alexander tog på sig shorts. Han ville till och med vara barbröstad. Men att bära t-shirten i sina händer är obehagligt, och han drog motvilligt på den. Så killarna bytte plats.
  Vitaly kände sig också malplacerad. Fast nu är han härskare över det största imperiet, på den tiden, i världen.
  Båda pojkarna flyttade ut ur tronsalen. Alexander viskade:
  - Du kommer att sitta på min tron. Och medan jag går runt i staden. När jag tröttnar på den fria viljan kommer jag tillbaka, och vi kommer att förändras igen.
  Vitaly nickade.
  - Bra!
  Pojkarna gick in i rikssalen. Vitalik gick till tronen. Han satte sig ner viktigt och sa:
  - Ge den här pojken tio guldmynt och låt honom gå i fred!
  Efter det eskorterade pigor artigt den unge kungen ut. Den barfota pojken började springa. Så bra utan skor - benen är lätta, och bara sulor känns lycka.
  Alexander tog och sjöng:
  Frihet, frihet, ge mig frihet
  Jag ska flyga som en fågel !
  Till folket, till folket, till folket,
  Och jag kommer att leva som jag vill!
  Pojkkungen var full av entusiasm. Men så fort han lämnade palatset kände han med sina bara, inte alltför grova sulor hur varma kullerstenarna på trottoaren var. Och det var en obehaglig känsla. Och jag fick bita ihop tänderna och anstränga mig för att fortsätta springa igen.
  Tropiskt klimat, och på sommaren brinner förstås solen fortfarande. Slavpojkar är bekanta, men hur kan en kung gå barfota, även som barn.
  Och det gör väldigt ont. Alexander hoppade upp - brände hälarna, men höll ut. Så han sprang in i skuggan, där det inte är så varmt, och märkte:
  - Herregud, jag trodde aldrig att stenar kunde vara så varma!
  Pojken tittade på sina händer. De innehöll tio guldmynt. Tanken blixtrade - ska jag köpa sandaler?
  Men det var därför han rymde från palatset för att kunna springa barfota av hjärtans lust. Ja, och det är inte passande att sonen till en stor befälhavare blir slapp. Hans far gjorde stora saker, och hans son räddade, bara för att hans bara sulor brinner.
  Alexander rusade åter för att springa längs de brinnande kullerstenarna. Solen sken fortfarande starkt.
  Plötsligt fick han Cyrus. En pojke i ländtyg och skuren utropade:
  - Hej Vitalik!
  Alexander morrade som svar:
  - Jag är inte Vitalik, men vem är du?
  Pojken svarade med ett leende:
  - Jag är Cyrus! Vadå, glömde du mig?
  Den skarpsinnige Alexander svarade:
  - Jag förstår! Tror du att jag är pojken vi bytte kläder med!?
  Kirk tittade närmare. Det var uppenbart att Alexanders händer och fötter inte var så präglade, och hans bara fotsulor var förhårda. Speciellt om man tittar noga.
  Cyrus bugade och frågade:
  "Så det är du, Ers Majestät?"
  Alexander nickade.
  - Och du är kvick! Varför blev du slagen?
  Pojken svarade med ett leende:
  - För skämt!
  Kungspojken väste:
  - Om du gör mig arg, spetsar de dig!
  Kirk nickade med ett leende.
  - Ja min herre! Jag lyssnar och lyder!
  Alexander beordrade:
  - Kom igen, spring med mig!
  Och båda pojkarna rusade. Tsarungen var naturligt tålig och stark, men inte vältränad. De sprang dock fort.
  Alexander på flykt frågade:
  - Är du en slav?
  Cyrus svarade med tillförsikt:
  - Nej!
  - Och varför halvnaken, slagen och barfota?
  Pojken svarade med ett leende:
  - Innan smisk avklädd! Och i allmänhet går pojkar ofta halvnakna i värmen, även om deras föräldrar inte är så fattiga.
  Alexander nickade.
  - Logiskt!
  Och pojkkungen tog av sig sin t-shirt. Han var måttligt solbränd. Så mycket tid gick i kungliga dräkter. Och deras nakna sulor brände, som om ett eldfat hade tänts under dem.
  Alexander började till och med stöna.
  Cyrus frågade:
  - Varför stönar du, ers majestät?
  Pojkkungen svarade:
  - Mycket brinnande klackar!
  Den lilla pojken nickade.
  - Jag förstår att kungen inte går barfota - det är inte tillåtet av rang!
  Alexander morrade argt:
  - Jag vet! Här ska jag få dig att knäböja och slicka mina bara klackar, och ve om du inte lyder!
  Kirk nickade med ett leende.
  - På all din vilja, om bra !
  Pojkkungen gav efter:
  - Nåväl, låt oss gå in i skuggan, låt oss ta en paus!
  Och båda pojkarna sprang in i skuggan och satte sig på en bänk. Alexander lyfte upp sina barnsliga, nedslagen, brända ben för att göra det lite lättare. Att gå barfota i Babylon på sommaren är besläktat med tortyr.
  Den unge härskaren beordrade:
  - Köp mig något att äta!
  Och kastade ett guldmynt till Cyrus!
  Pojken bugade och sa:
  - Jag lyssnar och lyder.
  Efter det blinkade klackarna som slogs ner av pinnar och han rusade till närmaste butik för mat.
  Och Vitaly satt under tiden på tronen. I princip är han kung, men nominell, eftersom han bara är tio år gammal, och de facto regenten och härskaren, Cassander. Det verkar som att han dödade kungen senare. Och när, resonerar exakt historiker. Det finns en version att Alexander dog i strid.
  Det är i alla fall dags att göra sig av med Cassandra - han är en kung, eller inte en kung!
  Och pojken frågade med en överenskommelse:
  - Och var är den högsta vesiren?
  Vakten bugade och svarade:
  - I nästa tronsal tar emot en delegation!
  Vitalik noterade:
  - Kalla honom till mig för ljusa ögon!
  Vakten nickade och gav order till en annan . Och statsmekanismen började snurra.
  Vitalik lyssnade på rapporten från en av vesirerna. Nyheten var att det rådde oroligheter i den afghanska provinsen. Människorna där är väldigt liberala. Tro
  Det finns ingen Allah ännu, men det finns tillräckligt med fanatism.
  Pojken föreslog:
  Låt dem motivera sina påståenden. Den som vill ha rättvisa får det. Och vem är det inte, det finns ett svärd!
  Så dök äntligen Cassander upp. Han var en stor, lång man och ett svärd hängde från hans bälte. Han böjde sig motvilligt för den unge kungen och frågade:
  - Vad vill du ers majestät?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Jag vill slåss med dig med svärd.
  Cassander skrattade och svarade:
  - God önskan, Ers Majestät! Men du är fortfarande ett barn, och jag är en stor krigare.
  Pojkkungen nickade.
  - Jag vet! Men du glömde vilken stor fighter min far var.
  Cassander nickade.
  - Ja, du är stark och snabb utöver dina år! Men du är långt ifrån mig. Men jag är redo att lära dig en läxa.
  Vitalik nickade.
  - Jag ska kämpa barfota!
  Pojken tog av sig de här skorna, som helt klart inte är i rätt storlek, och kommer bara i vägen, trots att de är lyxiga.
  Sedan de kungliga dräkterna, kvar i bara badbyxor.
  Cassander blev förvånad:
  - Du garvade och blev mer muskulös!
  Vitalik bekräftade:
  - Jag har övat!
  Cassander tog inte av sig sina dyra stövlar och rustningar. Han verkade vara säker på segern.
  Hans svärd var mycket större än pojkkungens, och befälhavaren för Alexander den store själv var mycket längre och tyngre.
  Kampen började med ett skott. Kassander slog utan brådska, och Vitalik avvek. Pojken är en stor mästare i Taekwondo, men han hade också ett koncept med svärd. Han hade redan bestämt sig för att döda Cassander, som snart skulle försöka döda honom. Eller snarare, döda den legitime kungen.
  Pojken invaggade Cassandras vakt genom att låtsas att han bara tränade.
  Och så tog han det och hur det hoppar. Och Vitaly Akulovs vassa svärd stack sin motsvarighet rakt i halsen. Cassander träffades, vacklade och kollapsade sedan, en fontän av karmosinröd blod strömmade från hans hals.
  Pojken meddelade upphetsat:
  - Högste vesiren har dött, nu ska jag regera!
  Cassandra fördes bort. Vitalik beordrade att begrava honom med de utmärkelser som tillföll den andra personen i staten. Förresten, Cassander, det verkar, dödade mamman till Alexander den fjärde? Väl ja , och fick det för det!
  Vitalik lämnade flera vackra avtryck av sina barnsliga, men starka och smidiga ben på stengolvet.
  Efter det sjöng han:
  Och även om du måste fälla
  I striden om en rasande ström av stormigt blod ...
  Bryt livets tråd med ett svärd, en pil,
  För evigt och alltid kommer vi inte att förråda kärleken!
  . KAPITEL 18
  Vitalik vaknade. Och han började jobba igen. Och samtidigt, med ett leende, noterade han:
  - Min dröm visade sig vara intressant!
  Albina frågade ironiskt:
  - Du det, var världens härskare?
  Pojkegeniet svarade:
  - Nästan!
  Flickan anmärkte ironiskt:
  - Ja, det händer. Vad exakt drömde du om?
  Vitalik ryckte på axlarna och svarade:
  - Som om jag bytte plats med Alexander den fjärde - sonen till den berömda makedoniern!
  Albina fnissade och noterade:
  - Det är toppklass. Du kan bara inte tänka på något sådant här.
  Den geniale pojken sa:
  - Liknande var med Mark Twain, i den berömda romanen "Prinsen och fattigsten". Har du läst den?
  Den heroiska tjejen skakade negativt på huvudet.
  - Nej! Ingen bok, bara sett filmen. Dessutom både den engelska versionen och den sovjetiska.
  Vitalik frågade nyfiket:
  - Och vilken är bättre?
  Albina svarade ärligt:
  - Snarare engelska, närmare bestämt amerikanskt. De har en snyggare pojke där.
  Det unga geniet skrattade och anmärkte:
  - Det skulle vara ännu bättre om det fanns en roman: "Prinsessan och fattigen". I det här fallet är det till och med roligt när en tjej av kungligt blod går barfota och genom leran!
  Hjältetjejen nickade.
  - Det är rätt! Men i filmen om prinsen och tiggaren finns inga barfotapojkar.
  Vitalik anmärkte:
  Men de finns i boken. Det var först den barfota Canty , och sedan prinsen och sedan kung Edward. I filmerna, ja, av någon anledning visade de det inte. Kanske var vädret kallt under inspelningen.
  Albina sa strängt:
  hypnosändaren snabbare . Och så plötsligt får polisen, eller maffian, nys om det.
  Vitalik sa med ett skratt:
  - I det här fallet ska jag få dem att dansa hopak!
  Hjälteflickan skrattade och påminde:
  - Du är trots allt ett stort geni, men en dödlig. Kanske en prickskytt tar ner dig!
  Underbarnet nickade.
  - Jag vet! Men kraftfältet är snart klart. Och du kan inte ens sticka hål i den med laser.
  Och barngenierna, såväl som de personer som är underordnade dem, satte igång. Det var en kamp om världsherravälde.
  Agripina slumrade inte heller. Först fick hon reda på vad som var nytt i världen. Som alltid, krig och kaos. I Kina började förresten oroligheter. Framför allt fanns krav på att göra posten som presidenten för Folkrepubliken Kina folkvald. I och för sig verkar idén för de kinesiska kommunisterna inte vara farlig, men detta är inte traditionellt.
  Värre för dem är något annat , oppositionen har en ny, ung, ovanligt begåvad ledare. Och han kunde skapa problem för det kinesiska kommunistpartiet. Även i Ryssland förväntas förändringar i Ryska federationens kommunistiska parti. Zyuganov blev sjuk och gick till sängs. Ja, han fyller snart åttio, och hur länge kan man vara ordförande. I västerländska partier byts ledare vid det första misslyckandet.
  Agripina anmärkte:
  - Vem jag satte, han kommer att befalla kommunisterna. Och valet är ganska brett. Ja, och presidentvalet i Ryssland på näsan. Redan första juni, och till hösten kommer de att nominera kandidater. Och varför går jag inte till presidentskapet?!
  Och maffians chef sjöng:
  Makt är inte bara ett ord
  Hon står över lagen...
  Vad kommer kungen att säga hotfullt,
  Du fixar det med en yxa!
  Och den stora, kraftfulla och muskulösa kvinnan skrattade och lekte med sina kraftfulla biceps. Hon gillade verkligen att känna sig stark. Samtidigt kan du äta något gott. Till exempel rådjur i sås och stekt bläckfisk. Och ha kul med en intressant kamp.
  I synnerhet här, varför inte arrangera en typ av tornerspelsturnering? Låt, som i forna tider, de komma tillsammans till häst och ramma varandra.
  Agripina såg en film, en gång, om Ivanhoe. Men hon gillade honom inte. Och hon beordrade att dra tillbaka sin version. Där blev till exempel Isaks dotter Rebecca blondin. Och det visades hur hon torterades som en häxa.
  Dessutom visade sig skjutningen vara mycket naturalistisk.
  Agripina var mycket nöjd med detta. Hon är en väldigt grym person. Förresten, Rowena torterades också i von Beth- slottet . Och en blondin också. Och detta vände extremt på maffians gudmor.
  Ja , Agripina gjorde många saker. Nu har hon börjat kasta nålar med bara tår. Medan på mål. Men det är möjligt trots allt och på människor. Hon dödade också med en pistol. Gjorde en massa saker.
  Den unga kvinnan sjöng:
  Dag och natt slår jag alla utan att upphöra ...
  Synd att inte veta, skam!
  Jag verkar bete mig konstigt
  Men flickan är bara Satan!
  Agripina brast ut i skratt och blottade tänderna igen. Och själv tycker hon att synen av plåga är så spännande. Speciellt när du torterar vackra pojkar. Och i vem lyckades hon. Kanske är hennes far djävulen själv?
  Även om Agripina läste att det finns en version om att Satan är en ödmjuk tjänare till Gud. Ja, skulle den Allsmäktige skapa en verklig opposition mot sig själv? Det är så i det moderna Ryssland verkar motståndet finnas där, men det verkar vara obefintligt.
  Och att det med åren bara blir mindre frihet för folket. Tja, det spelar ingen roll för de rika.
  Agripina har redan förhandlat med oligarkerna. De har inte heller något emot att byta ut den åldrade, förfallna och uttråkade presidenten. Men Agripina är på något sätt väldigt rädd. Och vem ska ta den här djävulen i kjol till tronen.
  En annan sak, upptäckten av ett pojkegeni öppnar för så fantastiska möjligheter.
  Du kan styra hela världen! Han har hypnovågor som påverkar den mänskliga hjärnan, som den starkaste hypnotisören. Men mänsklig hypnos fungerar inte för alla. Och här är det bara absolut makt över medvetande och tankar.
  Agripina funderade på om hon skulle ringa någon professor och föreslå att han skulle skapa ett liknande vapen. Det är dock osannolikt att någon akademiker kan göra detta , särskilt snabbt. Troligtvis kommer ett barfota underbarn i shorts att skapa en tidigare okänd kraft och förena mänskligheten ... under en gudmors styre.
  Och pojken själv är tydligen bättre att eliminera trots allt. Han är för smart. Det kommer att vara en ständig fara. Det är sant att det fortfarande kan vara användbart.
  Agripina tänkte ... Det skulle verkligen vara synd att döda ett så stort geni. Han kanske också hittar ett sätt att göra gudmodern odödlig! Någon form av föryngrande strålning öppnas. Och då kommer hon aldrig att bli gammal och dö.
  Ja, om en av de stora kungarna kunde bli odödlig, skulle han kunna ta över hela världen. Först och främst hade Djingis Khan, Alexander den store, Julius Caesar, Napoleon Bonaparte, Karl av Österrike och kanske några andra chanser. Stora imperier uppstod och föll sedan sönder och gick i glömska och lämnade bara böcker och filmer om sig själva.
  Agripina suckade. Hon är fortfarande för ung för att tänka på ålderdom. Men kvinnor är naturligtvis mycket mer känsliga för ålderns problem. Och de anser sig ofta vara gamla kvinnor vid trettio års ålder. Och titta på varje rynka.
  Agripina började och sjöng med sorgsen röst;
  Mänskligheten är i stor sorg
  Alla tänker nog på honom!
  Tårar rinner över detta hav
  Människorädslan brinner i eld!
  
  Kryp efter år åren i en husvagn,
  Mormor gnuggar hennes henna på kinderna!
  Och något hände med det smala jungfrulägret,
  Var rynkorna kommer ifrån förstår jag inte!
  
  Tja, varför är naturens krona ljus,
  Skaparen av maskiner, måste plötsligt vissna!
  Den som utnyttjade vindens kraft till vagnen,
  inte av det onda åldrandet!
  
  En skönhet blir ett missfoster
  Och hjälten bleknar framför våra ögon!
  Vilket som helst nu vidrigt väder,
  Och på natten plågas av vild rädsla!
  
  Men att det inte finns någon frälsning tror jag inte,
  Människan är kapabel att argumentera med Gud!
  Att bli en evig vänlig familj,
  Så att vägen var lätt uppför!
  
  Gamla kvinnor kommer inte att ha rynkor nu,
  Låt oss få ålderdomen att avta i skam!
  Och man, framsteg är en mäktig son,
  Ser på livets höjdpunkt med en ljus blick!
  
  Och det kommer att finnas oändlig skönhet
  Dagarna kommer att flyta som en fullflödande flod!
  Mänsklig vänlighet kommer att dyka upp
  När allt kommer omkring kommer hjärtat att bli rent, ädelt!
  
  Tro, ett nytt nöje kommer,
  Med åren kommer visdom att lägga till!
  När allt kommer omkring lägger sig inte is i en ung kropp,
  Som en skolpojke som ivrigt studerar för fem!
  
  Märket ovan, ja, titta,
  Du kommer att göra om provet, minst hundra gånger!
  Och du kan äta kakor med behag med honung,
  Nåväl, bli en gammal flicka nu!
  Och Agripina tog den och hoppade, vred sig i luften. Hennes humör förbättrades något.
  Gudmodern trodde att det skulle vara möjligt att adoptera Vitalik Akulov, vilket gör honom till hennes arvtagare. Men om pojkegeniet vill dela makten med henne. Och ja, hon har barn.
  Och ge barnet sitt arv? Ja, det är orealistiskt. Frågan är dock hur man fångar denna kraftfulla enhet?
  Agripina bestämde sig för att låta underbarnet avsluta allt. Och i allra sista stund, inaktivera den med sovande gasgranatkastare. För vad, och skickade ett team av specialstyrkor soldater, som var tänkt att vänta på sina offer i ett bakhåll.
  Denna plan var enkel, men kunde vara den mest effektiva. Dessutom var granatkastarna de modernaste med datorstyrning och ökad hastighet.
  Och gasen verkade nästan omedelbart, också den senaste utvecklingen. Och specialstyrkorna var selektiva och välutrustade. Så Agripina hoppades att allt skulle gå utan problem . Mer exakt kommer det att bli okej.
  Och hon kommer att fånga den mest kraftfulla installationen, som kommer att ge henne makt över hela planeten.
  Och så vänder hon sig om. Han kommer att bygga sig en pyramid ovanför Everest, och många olika monument och statyer.
  Och alla andra statsöverhuvuden kommer att spetsas. Hon kommer inte att behöva dem längre.
  Och barnen kommer att gå barfota året runt, och de kommer att bli slagen i hälarna med käppar.
  Och det här är bara början. Vad bara Agripina ännu inte har gjort coolt.
  Hon är en uppfinningsrik tjej .
  Och så började maffians gudmor att sjunga;
   Att en person inte kan stävjas på något sätt;
  Hans önskan att bli Gud allsmäktig...
  Så att universums centrum är en jord,
  Att lyda allt i denna värld av tillvaro.
  
  Ett penseldrag , det är en virvelvind av galaxer,
  Det finns scharlakansröda vallmostjärnor i den, planeter som tusenskönor!
  När allt kommer omkring har Gud Skaparen inte lagt sig i människan,
  Han vill inte vara en liten insekt!
  
  Vi kan alla skapa en sådan lag,
  Vilken biljon parsecs i choklad!
  Vårt sinne, en tornado av vulkaner, är indignerad,
  Vetenskapen har lett sitt slag till en belöning!
  
  Kan inte fatta att det fanns tider
  När vi bara var vildar
  När eld och regn är onda,
  Och vi kallade lejon och tigrar för kungar!
  
  När plogen böjde sig som ett krokigt däck,
  Slaven grävde jorden med en tung hacka!
  Vi vattnade sedan den saftiga ängen,
  plågade oss , som på ända!
  
  Tja, vetenskap, du är mor,
  Hittade möjligheten att göra tankar odödliga!
  Vi kan djärvt riva legionerna,
  Och surfa på det stora universum!
  
  Vi har uppnått sådant att Herren,
  Jag kunde nog inte komma på det själv!
  Vi har superkött från princeps plasma,
  Och i kvasarernas huvuden finns makt och visdom!
  
  Han började sin resa med en vanlig pistol,
  Han kunde först bara flytta trädet.
  Men det blev något coolare än metall,
  Läker såret på ett ögonblick!
  
  Nu är vi människor, superman-stammen,
   Kan göra det omöjliga!
  Lös eventuella problem,
  Det är inte svårt för oss att förändra universum!
  
  Men om du vill kan du verkligen bli Gud,
  Tjäna som en hund utan rädsla för människan!
  När allt kommer omkring är vårt Ryssland bortom en superrats makt ,
  Var inte hennes slagträ till seklets gränser!
  Agripina sjöng och stampade argt med sin tunga, starka fot och morrade:
  Jag bryr mig inte om människor
  Jag vill befalla...
  Även de viktigaste personerna
  Jag får dig att falla ner!
  Och hon gnistrade med sina smaragd och samtidigt safirögon.
  Sedan lyssnade jag på nyhetsrapporten. Inget speciellt än så länge. Talibanerna rycker norrut. Ryska trupper, som det finns få av i Tadzjikistan, drar sig tillbaka. Det är sant att de försöker bomba och leverera missilangrepp.
  I Ukraina är striderna ganska brutala. För, alltid. Den intressanta nyheten är att presidenten verkar ha ställt in sina möten. Också, tydligen, hälsoproblem. Så mycket desto bättre kommer Agripina att ha fler chanser att bli den nya drottningen. I så fall förstås om installationen av pojken inte fungerar.
  Faktum är att det kanske inte fungerar på global nivå. Då kommer gudmodern själv att gå till Rysslands presidentskap.
  I själva verket är Agripina inte att leka med. Hon är en väldigt cool dam. Och hennes bara fötter bryter betongplattor och krossar stockar.
  Agripina hoppade upp och började dansa. Hon ville plötsligt flytta. Och visa din skicklighet.
  Hon är i själva verket en förstklassig fighter. Varför slår hon inte pojkarna.
  Det finns tonåringar här som håller på med karate , och du kan träna slag på dem.
  Agripina skrek:
  Karate , karate, vagn,
  Var som deg i folie!
  Efter det visade den formidabla kvinnan upp sina kaklade magmuskler!
  Albina tog sig ut på en speciell ring. Hon var bara i bikini, och man kunde uppskatta hennes extremt kraftfulla och mycket muskulösa figur.
  Hon är inte bara med starka och skulpterade muskler, utan också solbränd, nästan som en svart kvinna. Inte varje man kommer att komma ut mot en sådan krigare.
  Här är gudmor av maffian gav en signal. En barfota pojke på cirka fjorton sprang in i ringen. Agripina började slå honom med händerna. Och för att inte stänga av medvetandet, utan att det var väldigt smärtsamt.
  Mafia warrior sjöng:
  Förbarma dig inte med pojkarna
  Döda jävlarna ...
  Hur man krossar vägglöss
  Slå som kackerlackor!
  Efter att ha slagit pojken väl, kastade hon ut honom ur ringen.
  Den tog av och stängdes av.
  Sprang sedan ut, blinkande bara klackar, en annan stilig och muskulös tonåring.
  Agripina tillät honom att sparka in pressen, som den kvinnliga hjälten har som rustning. Och så började hon slå honom. Dessutom utan att tänka på att stänga av den med slag, så att pojken fick fler blåmärken och stötar.
  Han stönade till och med av smärta. Och Agripina kastade den. Hon slog ut den tredje pojken med ett slag i huvudet. Sedan sjöng hon:
  Jag är den läskigaste kvinnan i världen
  Och du kan inte fly, tro mig, toaletten !
  Efter det skrattade hon.
  Maffians gudmor tog den fjärde pojken och kastade in honom i ringen. Sedan lyfte hon och fäste hans händer vid repen. Och gjorde ett tecken:
  - Gåsfjäder till mig!
  De kvinnliga domarna gav henne det som krävdes .
  Agripina började kittla pojkens häl. Han började skratta och fnissa.
  Maffians gudmor sjöng:
  Jag gillar att leka kurragömma med pojken,
  Jag älskar att leka kurragömma med pojken!
  Räkna till tio igen!
  Jag älskar gåtor!
  Jag älskar gåtor!
  Men att hitta, inte att förlora!
  Efter det började hon kittla pojken på bara sulan ännu kraftigare.
  Tom blev inte skadad och han skrattade. Underhållning är förstås intressant. Det är också tortyr.
  Agripina mindes hur hon, i en ungdomskoloni, också kittlade en flickfånge. Och kittlade så länge att hon tappade medvetandet. Man kan bli kittlad ihjäl. Och detta är verkligen tortyr utan spår.
  Det är särskilt trevligt att utsätta vackra flickor och pojkar för det. Jag är förvånad över att polisen inte tänkt på det här tidigare. Du kan faktiskt inte bevisa det, och det finns inga yttre skador. Fast det är kanske faktum att polisen inte ofta får vackra kvinnor och pojkar bland dem som kan ge användbar information.
  Agripina tröttnade på att kittla och hon kastade ut pojken ur ringen. Och den femte ungen försökte flytta sin bara häl in i solar plexus. Gudmodern tvekade lite och missade ett mycket smärtsamt slag. Det som fick henne att krypa ihop sig. Pojken började slå henne med sina handskar på huvudet.
  Agripina svarade, och ungen flög pladask ut ur ringen.
  Efter det tröttnade den heroiska kvinnan på det.
  Och hon gick ner och satte sig i soffan, började klicka på datorn.
  Det ser ut som det har spel på sig. Faktum är att tekniken har kommit långt.
  Och i krigsspelet kan du välja enorma kort och klippa länge i strategi.
  Agripina började och klickade på sitt tangentbord. Här har hon fortfarande mycket att göra. Men gudmodern använde såklart fuskkoden. Och låt oss stämpla trupperna med stor kraft och energi. Inklusive tankar. Från dvärg, till supertunga och till och med landslagskepp.
  Men även ett sådant spel blev maffians gudmor snart uttråkad.
  Även om det ser väldigt vackert ut när stridsvagnarna går in i en solid vägg och allt i deras väg bränns med eldstrålar.
  Agripina tänkte, kunde nazisterna ha vunnit andra världskriget? I princip hade de säkert chanser. Hitlers första stora misstag var att stoppa stridsvagnarna under Dyuker. Om britterna blev avskurna skulle flera hundra tusen soldater fångas. Och då skulle kanske Churchill ha accepterat Tysklands erbjudande om fred. Och om han inte hade accepterat, då skulle chanserna att fånga Storbritannien redan under det fyrtionde året ha varit mycket större. Det var också möjligt att, genom att överföra flygplansfabriker till ett treskiftsdriftsätt, producera fler flygplan och vinna luftstriden om England.
  På samma sätt som landsättande trupper skulle det vara ganska realistiskt även i november 1940. Det vill säga, tyskarna missade många möjligheter.
  Förresten, varför skickade inte Hitler trupper till Afrika redan 1940? Det var möjligt att erövra hela Medelhavet då, och till och med ockupera Mellanöstern.
  Naturligtvis kunde tyskarna mycket väl ha förhindrat italienarnas nederlag i Grekland och ockuperat det med trupper på vintern. Då skulle det med största sannolikhet inte ha blivit ett antityskt uppror i Jugoslavien. Och i det här fallet skulle tyskarna ha attackerat Sovjetunionen den 15 maj 1941. Och de kunde mycket väl ha hunnit ta Moskva innan höstens tinningar och fruktansvärda vinterfroster.
  Och var det värt det för tyskarna att attackera Sovjetunionen? Kanske vore det bättre att ta Storbritannien med alla dess kolonier? I det här fallet hade Tyskland ett överflöd av olja, plus arbetskraft, råvaror och koloniala divisioner.
  Även om Stalin kanske kunde attackera först. Nu när Ryssland har attackerat Ukraina, och detta gjordes av en försiktig, som man brukar tro, president, verkar detta inte längre vara en fantasi om Suvorov-Rezun . Stalin, detta är verkligen en grym och blodig tyrann som sköt sina vänner och släktingar. Och han kan lika gärna bestämma sig för att attackera.
  Det är desto tydligare att Sovjetunionen efter erövringen av Storbritannien och dess kolonier inte längre skulle ha en chans att vinna ett utmattningskrig.
  Så självklart kan allt hända. I vilket fall som helst startade Fuhrer ett krig med Sovjetunionen och hade redan mycket hala chanser. Men Röda armén, inte redo för försvar och inte särskilt tränad, simmade. Och chanserna fanns fortfarande.
  Även efter tyskarnas nederlag nära Moskva var inte allt förlorat.
  Om Japan hade vunnit slaget vid Midway, och hon borde ha vunnit det, eftersom hennes trupper var överlägsna amerikanerna i erfarenhet och stridsträning och inte var underlägsna i styrka. Men på grund av flera olyckor vann slaget av amerikanerna.
  Det fanns också en chans för Rommel att fånga Egypten och besegra de engelska trupperna om han inte hade pausat efter att ha tagit Tolbuk. Och slutligen, på östfronten, kunde tyskarna ha tagit Stalingrad i farten, om Hitler personligen inte hade gett order om att vända den fjärde pansararmén söderut i riktning mot Kaukasus. Som ett resultat förlorade tyskarna två veckors dyrbar tid, och Röda armén lyckades etablera försvar nära Stalingrad.
  Om inte för dessa händelser, så hade det tredje riket en chans att vinna tillsammans med Japan.
  Efter Stalingrad kunde tyskarna kanske i bästa fall få kriget till oavgjort. Även om Hitler fortsatte att klippa . Ett av hans misstag var massproduktionen av mycket dyra, men inte exakta, FAA-missiler. De rättfärdigade inte sig själva, utan absorberade en hel del resurser från det tredje riket.
  Ja, och kanske var jetflyget för dyrt och grovt på den tiden och motiverade sig inte heller. Du kan räkna upp många av Hitlers misstag.
  I synnerhet började överföringen av ekonomin till en militär grund med en stor försening först under det fyrtioandra året. Och totalt krig förklarades först under den fyrtiotredje. Och samhällsomfattande arbetstjänster infördes först under den fyrtiofjärde.
  Och om ekonomin hade satts på krigsfot redan 1940, skulle allt ha varit annorlunda.
  Tja, tyskarna skulle ha vunnit om Agripina inte hade varit gudmor. Och troligtvis skulle hon ha arbetat någonstans som slav på fälten, barfota och i en trasig tunika. Såvida det inte skulle bli slaveri förstås. Det är möjligt att Hitler, som av vissa tros ha haft Parkinsons sjukdom, snart skulle lägga sig och någon mer moderat skulle komma in och liberalisera nazismen.
  Till exempel fanns det romerska riket - väldigt grymt. Men sedan gav kejsaren Caracal alla sina invånare romerskt medborgarskap. Men romarna var verkligen inte änglar. Hitler själv gillade att jämföra det tredje riket med Rom. Trots all sin brutalitet skapade romarna en mäktig kultur.
  Agripina på monitorn ringde igen laboratoriet, där arbetet fortsatte med att skapa masshypnosvapen.
  Sikten var inte särskilt bra.
  Gudmodern frågade med ett elakt leende:
  - Nåväl? Kan de göra något?
  Chefen för den hemliga polisen, Fatrushev, svarade:
  - Vi försöker. Men det är fullt av olika virus. Den här pojken är bara en djävul, och lyckas göra en sådan sak!
  Agripina sjöng:
  Fatrushev , du simmade med ditt sinne länge,
  Jag blev kär i dig...
  Jag gillar djävulen nu
  Jag vill vara vän med honom!
  Chefen för den hemliga polisen anmärkte:
  - Det här är inte riktigt ett barn, utan en tonåring. Och pojken som gör det här.
  Agripina anmärkte:
  - Jag gör också mycket! Och jag är inte rädd för tonåringar!
  Fatrushev nickade.
  - Visst, jättebra!
  Gudmodern frågade:
  - Och hur känner presidenten?
  Chefen för den hemliga polisen frågade:
  - President i vilket land?
  Agripina svarade med ett leende:
  - Ryssland!
  Fatrushev ryckte på axlarna och svarade:
  Han är uppenbarligen övertrött. Kanske, även om detta är noggrant dolt, räckte ett mikroslag . Du förstår, sådana orimliga laster!
  Gudmodern skrattade.
  - Ja, och miljontals fler ukrainare förbannar varje dag av all kraft! Detta kommer definitivt att påverka din hälsa!
  Chefen för den hemliga polisen frågade:
  - Tror du på förbannelsens kraft?
  Agripina anmärkte:
  - Hört talas om den indiska förbannelsen av amerikanska presidenter? De vars termin börjar på noll?
  Fatrushev nickade.
  - Ja visst! De pratade till och med om det på TV. Men det kanske bara är en slump!
  Gudmodern anmärkte:
  - När det finns fler än två sammanträffanden är dessa inte längre tillfälligheter! Så det finns lite kraft!
  Chefen för den hemliga polisen nickade och anmärkte:
  - Presidenten har visat tecken på Parkinsons sjukdom under lång tid. Så han hade verkligen inte mycket tid kvar i alla fall. Vad vill du ha i hans ställe?
  Agripina morrade aggressivt:
  - Det angår inte dig!
  Och hon sjöng med ett leende:
  Jag vill sväva som en örn ensam över världen,
  Blinkande som en klar stjärna...
  Att vara mänsklighetens heliga idol,
  Och aldrig skiljas från makten!
  . KAPITEL #19
  Arbetet under Vitaliks ledning fortsatte. Pojken var mer och mer säker på slutsuccén. Speciellt när gravitonernas energi flödade från olika platser på planeten Jorden. Det var ungefär som en tecknad film om tonåriga mutanta ninjasköldpaddor, där ett par skurkar också försökte få makten över planeten Jorden. Sant, här var det ett par tonåringar som var till det yttre vackra.
  Och deras mål verkar vara ädla. Till exempel för att sätta stopp för krig, svält, sjukdomar, brott och på lång sikt ålderdom.
  Så det är inte så klart.
  Albina, som behärskar generatorn, noterade:
  - Jag hoppas ni förstår vilket stort ansvar regeringen har?
  Den geniale pojken nickade instämmande.
  - Det förstår jag såklart!
  Flickhjälten sa sarkastiskt:
  - I teorin förstår man det förstås!
  Vitalik ryckte på axlarna och noterade:
  - Presidenter blir inte heller läroböcker. Så låt oss ta reda på det på något sätt! I slutändan kommer upproret inte längre att vara möjligt.
  Albina sa:
  - Om det är fel i elektroniken? Har du inte tänkt på det här?!
  Den geniale pojken nickade.
  - Jag fixar det. Och du kommer att hjälpa mig.
  Hjälteflickan noterade:
  - Om hela mänskligheten kommer att bestå av lydiga zombies, förutom ett par - du och jag, då är detta mycket farligt för civilisationen.
  Vitalik frågade med ett leende:
  - Varför är det så?
  Albina svarade logiskt:
  - Och om vi blir galna, eller något händer oss. På jorden, tänk vilken mardröm som kan komma!
  Den geniale pojken rynkade pannan och sa:
  - Det är nödvändigt att i det här fallet komma på något. Kanske skapa något som våra kloner. Om det är force majeure tar de vår plats!
  Flickhjälten ryckte på axlarna och svarade:
  - Tja ... Det kanske inte är den bästa vägen ut. Speciellt om klonen är lika briljant som du. Dessutom kan till synes komplexa djur som primater och människor inte klonas alls!
  Vitalik frågade med ett leende:
  - Var kommer denna information ifrån?
  Albina ryckte på axlarna och svarade:
  - I alla fall måste klonen fortfarande växa. Och det kommer inte att finnas någon som du. Kanske bara en ytlig likhet.
  Den geniale pojken nickade.
  - Tröstad!
  Och fortsatte jobba. Faktum är att den briljante Vitalik ville rädda mänskligheten. Och från den globala uppvärmningen, och från krig och från andra olyckor.
  En gång i tiden släppte USA och Nordkorea nästan lös ett kärnvapenkrig. Och nu vacklar världen på randen av kärnvapenkrig på grund av Ukraina. Och hur många människor har dött och blivit funktionshindrade på grund av coronaviruset?
  Du kan också minnas andra världskriget, hur mycket blod som utgjutits i det. Inklusive civila.
  Vitalik anmärkte med illvilja:
  - Vi behöver skapa ett enda imperium i världen. Och vi får se. Det kommer att vara möjligt, Albina och jag, att grunda en dynasti. Dessutom är det inte svårt med modern teknik. Gör det så att vi får miljontals barn!
  Hjältetjejen nickade.
  - Ja! Nu är det fullt möjligt. Speciellt artificiellt.
  Den geniale pojken nickade och fortsatte:
  - Barn kommer att vänja sig vid det nya systemet och kommer att lyda mig och min familj även utan hypnovågor . Och sedan kommer vi att flyga till stjärnorna och utforska andra planeter. Äppelträd kommer också att blomma på Mars. Precis som på andra planeter. Jag har planer på att bemästra Jupiter, med all dess galna gravitation.
  Albina nickade och sjöng:
  Drömmare, jag ringde dig
  Du och jag är ett väldigt coolt par!
  Du är smart, min pojke är fantastisk,
  Bara du har en väldigt vild drivkraft !
  Snillebarnen fortsatte att arbeta hårt.
  Arbetet skulle vara klart inom de närmaste timmarna. Agripina var också otålig. Hon ville verkligen ha makten över världen. Naturligtvis inte för att gynna mänskligheten, utan för att styra sig själv. Och bokstavligen frossa i deras makt. Och hon hade planer.
  Det räcker faktiskt inte med en planet jorden. Varför inte erövra hela universum? Det skulle också vara riktigt coolt. Hur många stjärnor finns det i universum? Forskare säger: hundra sextiljoner! Absolut inte tillräckligt för en tjuv som henne. Agripina sjöng och blottade sina mycket stora och bitande tänder:
  - Mina ambitioner känner inga gränser,
  De är fulla av drömmar om att trampa världen ...
  Sådant i huvudet på en nyckfull tjuv,
  Hon måste vara Satans dotter!
  Och Agripina, vad hon skrattar. Sedan beordrade hon att spela amerikansk fotboll: ett pojklag mot ett flicklag. Det här är också lite roligt. Jag trodde att amerikanerna faktiskt förlorade kriget i Vietnam. Och Sovjetunionen hade Afghanistan. Och också, faktiskt, förlorade , även om det inte är i ordets militära mening. Och nu kriget med Ukraina. Detta är en brutal brodermordsmassaker.
  Och återigen, historiens lärdomar togs inte i bruk .
  Agripina sjöng med en suck:
  Men varför,
  Det är omöjligt att leva i sinnet!
  Men varför,
  Livet lär oss ingenting
  Men varför,
  Du kan inte lita på någon
  Men varför!
  Men varför!
  Tja, varför räckte brodern upp handen till brodern,
  Men varför,
  Skjuter dödsmaskingevär
  Men varför,
  Blodet dränkte ungdomens kind,
  Men varför!
  Men varför!
  Sedan märkte Agripina att hon hade blivit för sentimental och sa i raseri:
  - Jag hänger och transplanterar alla!
  Sedan, lite armhävningar från golvet på hennes knytnävar. Sedan beordrade hon pojken att sätta sig på hennes axlar. En stark tonåring på cirka femton år satte sig. Och den mäktiga kvinnan började göra armhävningar med honom. Och hennes andetag var så kraftfull.
  Pojken anmärkte:
  - Du är väldigt stark!
  Agripina lade till:
  - Också smart!
  Och blottade tänderna. Efter armhävningar gjorde den mäktiga kvinnan också pressen. Sedan lade hon en stor tonåring på sina axlar och började sitta på huk.
  Så hon höll sig i form. Hukande tänkte hon att makten över världen trots allt är söt. Men tänk om hon dödar den geniale pojken och sedan går hans uppfinning utom kontroll? Det skulle vara trevligt att betvinga underbarnspojken. Gör honom till en undergiven slav utan att beröva honom genialitet! Men hur kan detta uppnås? Kanske bjuda in någon av de starka hypnotisörerna?
  Men är hypnos så kraftfull? Hypnotisörer har inte tagit makten över världen.
  Agripina pluggade färdigt och gick till nästa rum för att bada i poolen.
  Under tiden fortsatte Vitalik att arbeta. En av idéerna var att skapa ett skyddsfält för att stöta bort slag. Om, säg, någon ens skulle skjuta upp en hypersonisk missil. Ändå låter modern teknik dig slå på avstånd. Pojken arbetade på ett sådant sätt att svetten till och med började rinna av honom.
  Albina sjöng för livlighet:
  Låt oss slå hårdare, dra hårdare!
  Vi kommer att bygga, tror jag, kommunism,
  Och bara upp, inte ett steg ner!
  Och en barnslig och glad vissling kommer att höras!
  Vitalik sa argt:
  Vi är inte längre barn! Vi har ett stort uppdrag framför oss. Är det inte!?
  Albina fnissade och noterade:
  - Ja, kanske det. Men vi måste förstå ... Tja, vad finns det mer att prata om!
  Pojken sa argt:
  - Det räcker med att vi chattar och bråkar,
  Om olika småsaker...
  Vi måste bygga detta
  Att stå i århundraden!
  Den heroiska flickan höll med:
  - Här har du helt rätt!
  Och skönheten tog också fart ... Det finns fortfarande mycket kvar att göra. Det är redan juni, vilket innebär att det kan väcka misstankar om att de inte dök upp till skolans prov.
  Förutom Agripina fick FSB även viss information. Även där uppmärksammades märkliga händelser. Och vad som är möjligt, skador på smartphones, iPhones , mobiltelefoner och surfplattor, är på något sätt kopplat till fenomenet med pojken som tvingade alla att lyda i kasinot.
  Direktören för FSB rapporterade allt till presidenten. Men han fick en stroke av överansträngning. Dessutom inte mikro, men mycket allvarligt . Så en klibbig situation uppstod. Och premiärministern befaller inte säkerhetsstyrkorna.
  Det var nödvändigt att ta ansvar för detta. Men på något sätt har tjänstemän tappat vanan att visa initiativ. Men för säkerhets skull drogs specialstyrkorna upp, och de var också redo. Signalen att storma laboratoriet kan följa när som helst.
  Så över Vitalik Akulov och hans team, och faktiskt, samlades moln.
  Men än så länge har de båda inte stört hans arbete. Kanske direktören för FSB också gissade att denna upptäckt skulle ge makt över världen. Och då kommer det att vara möjligt att själv bli en diktator och inte lyda presidenten, som har blivit för smärtsam och nervös på grund av kriget och misslyckanden i ekonomin och på slagfältet.
  Dessutom anklagades direktören för FSB för att inte kunna förhindra ett krig mot talibanerna som Ryssland inte behövde. Men den afghanska Mujahideen visste inte något annat liv än att slåss. Och världen kvävde dem bokstavligen. Så extern expansion var naturlig. Tja, amerikanerna knuffade dem. Men det är också klart när man ska anfalla, om inte nu, när Rysslands händer är fjättrade av kriget med Ukraina.
  Men direktören för FSB anklagades: de säger att han inte kunde övertyga talibanerna om vem som skulle rekryteras eller köpas. Så desto mer är det bättre att ta makten över världen själv än att dela med någon!
  Och det finns andra spelare också. Till exempel polisen. De kan halka också. Även om maffian verkar ha kontroll. Så situationen ser ut som en tätt hoptryckt fjäder. Men vilka möjligheter dyker upp - att helt ta människor under kontroll!
  Agripina plaskade i poolen. Och precis, utan att lämna det, började hon dricka champagne och äta ananas.
  Den mäktiga kvinnan sjöng:
  - Förstörelse är min passion,
  Det kommer att finnas makt över planeten...
  Vi kommer att förgöra alla fiender
  Vi kommer definitivt vinna!
  Och låt oss plaska. Det var roligt och roligt för henne. Och stämningen steg.
  Det skulle vara skönt att ta hela planeten så här och luta den. Och ha en väldigt stor parad. Och alla män, håriga och illaluktande , förvandlas till snygga pojkar.
  Och för att slå dem med käppar på hälarna. Och bränn sedan sulorna med eld. Och tjejer också.
  Och sätta eld på ditt bröst.
  Agripina sjöng ursinnigt:
  Avadon förbannelsen stiger
  Avadon och de döda regementena
  Mad avadon leder
  Avadon - släpp det!
  Hon är faktiskt en djävul av högsta kategori. Och om hon börjar döda alla, kommer ingenting att stoppa henne.
  Agripina tänkte till och med på att bli en gudinna efter att ha tagit makten? Dessutom, med stor bokstav, som tillkännager att Hon skapade universum. Det var till och med mycket coolare och kraftfullare!
  Så Agripina kunde vända sig om och bygga många tempel med gyllene kupoler till hennes ära! Och i de som är, placera sina porträtt och sina barn. Och så att alla måste be och tända ljus för henne. Och de föll på knä.
  Det skulle vara bra och coolt!
  Agripina lyfte upp sin nakna, graciösa fot ur vattnet. Pojken på trottoarkanten knäböjde och kysste hans bara häl.
  Agripin morrade:
  ska slå dig sådär !
  Och skratta, och till och med med sådana skratt, som en galning. Och hennes humör, bildligt talat, är så muntert och vågat. Självklart kan man inte argumentera mot någon som hon. Detta kommer att svepa bort vem som helst.
  Agripina sjöng och blottade sina tänder:
  Du kommer inte tro mig
  Eller du kanske inte förstår...
  Det är värre under mig än till och med i Dantes helvete!
  Jag släpper en atombomb, jag är på ett rymdskepp,
  Tar ut himlen i galopp!
  Och maffians guddotter slog pojken med en bar, rund häl på näsan. Han blödde ut och föll medvetslös.
  Detta är verkligen maffians guddotter, som varken känner skam eller nåd!
  Agripina började roa sig med att kasta nålar med sina bara tår mot fisken som simmade i poolen. Sedan kastade hon den så att nålen stack in i pojkens bara sula. Och han bokstavligen skrek av olidlig smärta.
  Maffians gudmor gnisslade:
  - Om du gråter, dödar jag dig!
  Och Agripina sjöng med bravur:
  Åh, som ni vet, vi är ett hett folk,
  Och vi kan inte stå ut med kalvarnas ömhet ...
  Vi älskar att äta, men kalvkroppar,
  Vi älskar att slå folk, slå dem!
  Och maffians gudmor, som hon vill.
  Och hon vill, till och med väldigt mycket, förstöra och förstöra .
  En dag torterade hon en flicka.
  Agripina gillade det också. Hon sjöng till och med:
  Vad förväntar ni er av mig , tjejer,
  Tro mig, jag kommer inte att berätta för någon...
  Din röst är väldigt hög
  Och jag kommer snart att strypa er alla!
  Maffians guddotter skrattade igen. Hon kom också ihåg spelstrategin. I den, i synnerhet för att driva in skatter, behövdes polisen och domstolarna och till och med bödlar. Och då skulle skatterna tas in väl och fylla på statskassan.
  Agripina väste:
  Det blir ordning och reda i statskassan
  Jag kommer att bli hedrad...
  Pengar behöver inga ord
  Pengar behöver inga ord
  Pengar älskar ett konto!
  Och hon tog och kastade nålen igen. Den träffade tjänsteflickan i bröstet och fick henne att skrika. Rött, klibbigt blod stänkte.
  Agripina skrek:
  Låt floder av blod
  Vattenfallsvåg...
  Låt dem stöna av smärta -
  Så du behöver det!
  Efter det kom Agripina äntligen upp ur poolen. Och började spela på den bärbara datorn.
  Hon hade en bärbar dator med en väldigt stor och tunn skärm. Och den unga kvinnan började utveckla en strategi igen. Bara, den här gången, historiskt .
  Hon spelar liksom för Hitler, med målet att erövra hela världen. Men, naturligtvis, först genom att slå på fuskkoden. Och avveckla en massa pengar och resurser.
  Efter det attackerade hon Polen, redan beväpnad med: "Tigers", "Panthers" och "Lions". Den sista tanken i verkligheten existerade bara i projekt. Och sedan togs dessa formidabla maskiner och trampades ner som riddarkilar.
  De har strömlinjeformade former och mycket långa stammar. Och de polska vapnen är helt maktlösa.
  Även på något sätt är det inte intressant, det är så lätt att vinna. Men i verkligheten besegrade Hitler Polen med endast sex divisioner lätta stridsvagnar. Och striderna varade bara i två veckor.
  Agripina började inte längre ta Frankrike utan tryckte på knappen: ett strategiskt beslut. Och hela Europa, inklusive Schweiz, tog kontrollen.
  Och han attackerade Sovjetunionen och kastade in i striden formidabla stridsvagnar i E-serien, jetflygplan och flygande skivor med en laminär jet. Och det såg riktigt bra ut.
  Agripina tittade på rörelsen hos E-100-stridsvagnarna , från vilka granaten flög iväg som ärtor, och sjöng:
  - Trupperna är redo, fru,
  Vi kommer att förstöra alla!
  Jag slår till så här
  Och jag ska visa dig en dödlig gåva!
  En orkan har blåst igenom!
  Krig är naturligtvis en intressant sysselsättning. Särskilt om kriget är konkurrenskraftigt, och inte ensidigt. Men här kan de sovjetiska trupperna i den nya, moderniserade armén i Tredje riket inte göra allvarligt motstånd.
  Agripina tog den och sjöng med ett leende:
  Krig, krig, krig
  Bli inte galen! Bli inte galen!
  Satan styr, Satan styr!
  Dålig summa! En dålig summa.
  Sådan är hennes credo.
  Agripina förnekade sig fortfarande inte nöjet att förstöra fiendens elektroniska soldater och utrustning genom att gå genom en port. Och till slut kastade hon ett par atombomber mot Moskva. Explosioner är också så vackra.
  Och hon var nöjd. Även om det kanske inte är intressant att slåss med bedragarens kod så fungerar inte huvudet.
  Men det är enkelt, och du behöver inte anstränga dig!
  Agripina tittade på tankarnas egenskaper. "Maus" -3 såg väldigt formidabel ut och ganska perfekt maskin. Som klarar av IS-7.
  Maffians gudmor sköt lite mer.
  Sedan tog de en pizza med en proteinshake till henne. Och Agripina svalde den med nöje. Och jag kände mig upplyft.
  Efter det slog jag på blockbustern på min bärbara dator.
  Det fanns en film: Star Wars -13. Detta är en rysk remake av en amerikansk TV-serie. Också intressant. Efter dödsstjärnans död behöll kejsar Palpatine, vars kropp brann i gruvan, sin själ. Och till och med blev mentalt ännu starkare, i kontakt med den mörka kraften i dess djupaste djup.
  Efter det flyttade kejsar Palpatines ande in i en vacker blond klon. Och hon blev rymdimperiets nya härskare.
  Även efter den andra dödsstjärnans död hade kejsaren tio gånger så stark styrka som rebellerna, så stjärnkrigen fortsatte.
  Luke Skywalker var de facto ledare för upproret, även om han formellt beordrades av en annan kvinna.
  Och så gick imperiet emot rebellerna. Och kejsaren stod inför Luke Skywalker . Han visste inte att den charmiga blondinen var en svart Sith, den mäktigaste i historien om dessa mörka trollkarlar.
  De kom överens om svärd. Luke kämpade bra, men han var ännu inte tillräckligt erfaren i kunskapen om makt. Och kejsaren, i en kvinnas kropp, slog honom med blixten och stängde av hans medvetande. Luke Skywalker är tillfångatagen.
  Och rebellerna besegrades.
  Och imperiets makt stärktes ...
  I allmänhet, i Ryssland, var många på Palpatines sida. En diktator-kejsare är faktiskt bättre än en rutten demokrati. Dessutom var det på republikens dagar full av kaos.
  Är inte det moderna Ryssland ett imperium? Och det försöker fortfarande expandera. Om än inte alltför skickligt.
  Agripina noterade:
  - Ja, demokrati ... Den är inte verklig någonstans. Såvida inte i väst, även om kungarna inte är kungar, och utbytbara!
  Och hon blottade sina tänder, som hon har som en häst, och ett drag.
  Filmen, om star wars, var förstås med rymdstrider.
  Det fanns också en Wookiee och andra.
  Även blixtrade och Jabbas ställföreträdare, som tog platsen för chefen för den galaktiska maffian.
  Sammantaget var remaken bra. Agripina beställde det förresten själv. Det vill säga att göra en produkt på sitt eget sätt.
  Maffians gudmor utfärdade:
  - Allt i världen är mitt! Och Jedi också!
  Kejsaren var faktiskt en kraftfull, muskulös tjej i bikini eller i en åtsittande kostym, beroende på situationen. Och också, ibland barfota, ibland i skor.
  I allmänhet, och en specialist i psykologi kommer att säga detta, är det för mycket nakenhet på skärmen, inte lika spännande som när det är inbyggt i handlingen, och dessutom är det dramatiskt.
  Så kvinnors bara fötter borde också visas i en bra film så att det fungerar för handlingen.
  Till exempel, om prinsessan tappade sina skor, då som ett straff, och hon gillar det verkligen inte. Och det gör ont att gå barfota på ett taggigt underlag. Och hon lider, hon skäms, och det kan vara kallt, obehagligt att känna sig som en tiggare.
  Detta är naturligtvis mycket mer spännande än om en tjej bara går barfota längs stranden, eller går runt i huset, eller när hon är en enkel bondkvinna på sommaren.
  Agripina noterade: extrem är intressant. Som när en tjej inte helt frivilligt tvingas skiljas från sina skor. Det är som en scen i en film där en partisan hängs. Och hon går barfota i snön. Dessutom bör benen på en tjej -skådespelerska vara graciösa och sexiga, så att det är trevligt att titta på dem. Och de måste visas i närbild, rodnade och så rörande av kylan.
  Och skådespelerskan själv måste förstås vara vacker. Och allt långsamt, till musiken. Och skönhetens bara fötter går uppför trappan på ställningen...
  Agripina sponsrade några filmer. I synnerhet om Jeanne Conde , som dödade Marat.
  Agripina gillade inte den klassiska anpassningen. Och hon beordrade att ta bort den ryska versionen. Och Jeanne var i den, naturligtvis, en blondin.
  Och naturligtvis måste hon ha blivit torterad. Och hur? Sofistikerad. När allt kommer omkring är det inte rätt för revolutionärer att tortera sina offer. Ja, tortyr är mot lagen. Men så att det inte finns några spår, varför inte försöka kittla.
  När allt kommer omkring är det nödvändigt att hon förråder sina medbrottslingar och vem som skickade henne.
  Jeanne kläddes av sig och kittlades med strutsfjädrar . Och flickans bara klackar och under armhålorna. Tja, männen tafsade henne också , så att det skulle vara väldigt pinsamt för en oskuld.
  Jeanne skrattade tills hon tappade medvetandet. Du kan kittla en tjej till döds.
  Och kroppen visas mycket vacker, muskulös och förförisk.
  Sedan torterades Zhanna ytterligare. Och även subtilt fuktar du din hud med vatten, och på kort avstånd, nästan vidrörande, bär du ett glödhett strykjärn. Det gör ont, och lämnar samtidigt inga spår. Speciellt om man gör det med tjejens bara sulor. Och även tortyr sofistikerad.
  Men Jeanne stod förstås emot allt, och tog på sig all skuld.
  Därefter väntade giljotinen på henne. Och hon leddes nästan naken genom Paris till sin avrättning. Endast en skjorta, lämnar öppna ben. Och så att hon slog sina bara fötter i blodet.
  Och så vidare fram till ställningen. Det blev en härlig bild. Sen är det inte så intressant när de blir halshuggna.
  Agripina gjorde själv dessa ändringar i manuset. Och det blev en bra bild. Det var sant att det var begränsat.
  Agripina noterade:
  - Ett mästerverk av mästerverk!
  Bio är i allmänhet en känslig sfär. Du kan tjäna stora vinster på det. Här är i synnerhet filmatiseringen av Spartacus av Jan. Du kan också ha lite huliganism med scener av tortyr och laster. Och mer i armén av tjejer med olika grad av nakenhet.
  Och pojkarna slåss förstås också - som utan.
  Agripina började träna igen, denna gång gjorde biceps med hopfällbara hantlar.
  Den mäktiga kvinnan sjöng:
  Ta ett djupt andetag, öppna armarna
  Ha inte bråttom, tre eller fyra...
  Gladlynthet, nåd och plasticitet,
  allmän förstärkning,
  nykter på morgonen ,
  Om han fortfarande lever, gymnastik!
  Och Agripina brast ut i skratt. Hon gillade Vysotsky. Han hade roliga låtar. Typ - Jag har en hets från ensamhet!
  Det var en sångare som gjorde intryck, och ingen liten sådan. Även om du inte kan kalla honom snygg, och han är medellängd. Agripina gillade dock inte stora män. Hon gillade bara att vara längre och större än det starkare könet.
  Därför var hon så ofta omgiven av tonåringar. Hon hånade dem så gott hon kunde.
  Agripina själv är en stor kvinna, och om en man kom över längre än henne, blev hon arg.
  Som till exempel hon nästan beordrade mordet på Nikolai Valuev. Hans längd var en förolämpning mot henne.
  Den nuvarande presidenten i Ryssland verkar vara kort, även om det är en överdrift att kalla en dvärg.
  Och det verkar som att han fick en stroke och dessutom en allvarlig sådan. Detta gladde Agripina, eftersom det ökade chanserna att bli vald. Fast det finns förstås också en statsminister.
  Hon gillade honom inte alls: en flintskallig, mullig, mycket otrevlig man som hade sitt eget sinne.
  Agripina sjöng, i en sorgsen ton:
  Vi bygger en ny värld
  Och förneka det förflutna...
  Tronar -
  Löjligt och vulgärt!
  sitta upp stå upp
  Sätt dig ner, res dig upp!
  När vi inte är överens
  Låt oss börja skjuta!
  Öga för öga,
  Blod för blod!
  Och så i en cirkel, vi rusar igen!
  Agripina sjöng detta och tänkte: att Lenin var intressant på sitt sätt. Inte som den nuvarande kommunistledaren, som också är väldigt gammal och tråkig. Hur bristande i Vladimir Volfovichs politiska liv.
  Ja, det här är verkligen en mycket stor förlust. Världen har blivit tråkigare. Men några var faktiskt trötta och satte sig upp.
  Agripina tog den och sjöng:
  Jag är trött på att bekänna
  Drick en promenad och svär illa ...
  Och blöt getterna för sakens skull,
  Och vältra sig i en knockout!
  Och vältra sig i en knockout!
  Den unga kvinnan tog och återigen lanserade nålen. Hon flög iväg och slog pojken i smalbenet. Pojken skrek.
  Agripina väste:
  - Bang Bang! Jag slog och gav pojken i ansiktet !
  , KAPITEL #20.
  Slutligen konstruktionen av en generator och en kraftfull installation för strålning hypnovågor till hela planeten, tillsammans med kontrolldatorn slutade. Det återstår bara att slutföra kraftfältet.
  Och Vitalik tog sig an det med särskild iver. Han har ännu inte meddelat att allt är klart ... Men flera dagar utan sömn utmattade både pojken och hans sambo. Du klarar dig inte utan sömn. Vitalik låtsades att allt inte var klart och somnade. Kraftfältet är nästan klart, men ännu inte riktigt inställt. Och killarna kan tas varma . Men chefen för FSB och gudmodern, och polisen, väntar på slutet av arbetet. Dessutom är Vitalik smart och lämnade sina och Albinas hologram i rörelse och det verkar som att barnen fortfarande arbetar, och de själva har tagit sin tillflykt till reflexen, och de syns inte.
  Och nu ser Vitalik igen en underbar dröm.
  Pojken Akulov och hjältetjejen Albina i storstaden. Det är som Moskva, men från tiden för det tjugotredje århundradet. Detta är framtiden, två hundra år från nu. Staden har växt såklart. Skyskrapor såg ut som berg och mycket färgglada. De har också exotiska former , till exempel, som färgad glass i ett gyllene glas. Eller till exempel sju sköldpaddor som står ovanpå varandra, i platina.
  Det fanns också byggnader som såg ut som musikinstrument, gnistrande av något vackert.
  Och i luften rusade många flygplan av en mängd olika former. De flesta är riktigt droppformade, eller som guldfenade havsfiskar.
  Ja, och siffrorna blinkade under flygningen. Det var både vuxna och barn. Och alla vuxna, mycket unga till utseendet, inte äldre än sexton år.
  Och på trottoaren är de också av plast. Små barn hoppade på den, stampade med sina bara fötter och flög sedan upp som pingisbollar.
  Vitalik noterade med ett leende:
  - Underbar värld!
  Albina höll med:
  - Ja, roligt och anständigt för mirakel!
  Pojken och flickan gick på en spegelvänd, reflekterande yta. Deras fötter var bara, som barnens. Och kände att de kittlades av vibrerande vågor.
  Framme syntes en storslagen fontän, som slog ut en hög stråle på en och en halv kilometer hög, och den bar genom luften, gnistrande av diamanter. Och själva statyerna som i fontänens sammansättning glittrade av någon speciell, okänd metall, som var mycket ljusare än guld och glittrade av alla regnbågens färger.
  Och själva statyerna var vackra till formen och rörde sig.
  Vitalik nickade.
  - En underbar upptäckt! Det här är en fontän - coolare än Peterhof!
  Albina sa med ett leende:
  - En värld av en ljus, cool framtid!
  Pojken och flickan steg upp lite. Albina var så mycket längre än Vitalik att man kunde tro att de var mor och son. Särskilt i denna framtid fanns det inga äldre människor, och inte ens vuxna. Människor fick evig ungdom, och män kunde glädja sig över att de inte behövde slösa tid på en värdelös , obehaglig rakning.
  På vissa byggnader i det futuristiska Moskva fanns guld- och platinaränder. Dessutom brann ljusa skyltar, upp till en kilometer i storlek, på vilka coola tecknade serier visades.
  Flygplanen som var i luften igen var inte bara vackra och färgglada och graciöst formade, utan de luktade också dyr fransk parfym, eller kanske ännu trevligare .
  Och ytan på rutorna var som en spegel, varm och samtidigt glittrade den. När tonåringars nakna sulor trampade på den: en pojke och en flicka, uppstod graciösa, nästan barnsliga fotspår. Som lyste i olika färger, som tecknade med tuschpennor. Och så försvann de.
  Albina sa med ett leende:
  - Precis som i snödrottningens slott!
  Vitalik skakade på huvudet.
  - Nej! Det är varmt och världen är full av färger!
  En ung man och en flicka flög fram till dem. De var väldigt vackra, men deras ansikten var målade, som teckningar på en tårta.
  Den unge mannen frågade barnen:
  - Var kommer du ifrån?
  Vitaly svarade:
  - Från Moskva!
  - Varför går du?
  Albina svarade med ett leende:
  - Jag skulle vilja köpa ett flygplan! Var är dina butiker?
  Flickan som var bredvid den unge mannen skrattade och svarade:
  - Butiker ingen använder! Det finns ett Hypernet-nätverk, och genom det levereras allt helt gratis!
  Vitalik twittrade med ett leende:
  - Hur stora framsteg har gjorts?
  Till ofattbara underverk...
  Allt blev helt gratis
  Endast med fördel noggrant!
  Den unge mannen sa med ett leende:
  - Vet du hur lik vår Gud! Kanske är du hans son?
  Pojken skrattade och svarade:
  - Nej! Jag känner inte min far! Men om han är Gud, då blir jag inte förvånad!
  Flickan sa med ett leende:
  - I vår värld finns det inget överraskande i något utseende! Du kan ändra kroppen med hjälp av ett speciellt program i Hypernet. Endast människor gör sällan detta, eftersom i Hypernet-spelmatrisen kan detta göras, vanligtvis med mental ansträngning och omedelbart. Och om du ändrar dig i verkligheten kommer de inte längre att känna igen dig. Ja, och du behöver tillstånd från ministeriet för kärlek.
  Albina blev förvånad:
  - Kärleksministerier?
  Flickan tittade upp och sa:
  - Och du verkar inte från vårt imperium! Kanske kl du har minnesproblem!
  Vitalik morrade:
  Vi är tidsresenärer!
  Den unge mannen anmärkte:
  Om detta inte är ett skämt, då...
  I samma sekund dök ett dussin vackra tjejer i orange jumpsuits upp runt dem. Och de pekade på ett par häftiga lurade maskingevär.
  Vitalik morrade:
  - Vi har kommit med fred!
  Albina twittrade:
  - Vi är fortfarande minderåriga, skjut inte på oss!
  Flickan med rött hår och uniform sa:
  - Vi kommer inte att skada dig! Det är bara det att du inte har nanobotar och du måste ta reda på var du kom ifrån!
  Vitalik morrade:
  - Från en kamel!
  I det ögonblicket träffade gröna, breda strålar paret, försiktigt och utan smärta, vilket stängde av medvetandet.
  Vitalik hann inte se någonting och tänka, eftersom han återigen befann sig i ett klart minne.
  Tillsammans med Albina hängde de i en genomskinlig utrymme . Runt dem var som ett blått dis. Och samtidigt, rör inte ens lillfingret.
  En mycket vacker tjej dök upp framför dem, i magnifika axelband och med hår under regnbågens alla färger.
  Hon kvittrade:
  - Vi gjorde en analys och fick reda på att du är från Moskva 2023. Frågan är hur kom du till oss? Och vidare ser det ut som att ni inte är ett lätt par! Datorn säger att du kanske är den Allsmäktige och Guds Moder på den tiden!
  Vitalik utbrast, hennes röst kunde höras:
  "Är det så ... Det ser ut som att jag kommer att styra detta imperium i framtiden!"
  Flickan vände sig om och svarade med en söt röst:
  - Vi utesluter ingenting! Men den Allsmäktige är nu i hyperkapitalet Ultravillians , och det här är en angränsande galax! Du måste levereras till honom, och sedan bestämmer de vad de ska göra med ditt par!
  Albina sa:
  "Men vi kan väl inte ta livet av oss i det förflutna?
  Flickan noterade:
  - Det är upp till Gud och Guds moder att bestämma! Medan ditt utseende är en stor hemlighet för resten! Du skickas just nu till Ultrababylon under en stor eskort, laddar en noll rymdkapsel. För att du inte ska bli uttråkad under flygningen kommer ditt medvetande i Hypernet -supermatrisen att kunna njuta av spel för alla smaker! Förstod du?
  Vitalik svarade:
  - Spela på det tjugotredje århundradet - vad kan vara bättre!
  Albina sa med ett leende:
  - Jag gillar det också!
  Flickan log brett och viftade med handen. Och en rosa, mjuk våg slog Vitalik och Albina.
  Pojken och flickan var i staden. Det är inte längre lika ljust och färgglatt som Moskva under det tjugotredje århundradet. Och ungefär slutet av nittonhundratalet.
  En enorm dinosaurie slog på bakbenen genom gatorna, rörde vid de närliggande husen med sin svans och förstörde dem. Dessutom förlängdes hans tassar, eller tvärtom, förkortades, vilket orsakade förstörelse och död för människor.
  Och de sprang åt alla håll. De var dock alla barn som inte var äldre än tolv. Pojkarna och flickorna sprang iväg. Några av dem var i polisuniform. Och inte en enda vuxen, inte ens en tonåring.
  En trevlig, feminin röst hördes:
  - Stoppa dinosaurien och rädda barnen!
  Albina frågade med ett leende:
  - Och hur gör man det?
  Rösten svarade:
  - Det här är ett sådant spel! Tänka själv!
  Vitalik ryckte på axlarna och sjöng:
  - Kom igen, livräddare ,
  Förvandlas till ett ambulanshopprep !
  Albina log och frågade:
  - Hur mår du?
  Pojkegeniet svarade självsäkert:
  - Förr eller senare kommer spelet att ha tips och pianon i buskarna. Här är några exempel!
  Och den unge krigaren med sina bara tår tog och plockade upp en bit kakel från trottoaren och kastade den i en hög byggnad. Ett fragment under bågen flög och träffade basen. Den enorma strukturen svajade, och med all sin kraft tog den och kollapsade på dinosaurien. Togo skakade våldsamt och monstret började kollapsa.
  Albina kurrade med lust:
  -Det här är verkligen ett riddardrag!
  Vitalik skrattade och svarade:
  - Kanske en hingsts flytt!
  Dinosaurien , krossad av byggnaden, tog den och smulas sönder i en massa tuggummin och godis. Barnen som bebodde denna stad skyndade sig omedelbart för att ta en godbit. Sandaler, sneakers blinkade och några hade bara klackar.
  Det var mycket oväsen.
  Vitalik sjöng med ett leende:
  Barndomen är en underbar tid
  Det är trevligt, kul för killarna...
  Ett bra spel kommer
  Vi klottrar med regn från maskinen!
  Albina sa med ett ännu bredare leende:
  - Låt oss klottra!
  Sedan såg de ytterligare två skurkar . Dessa var monster, det ena med huvudet av en galt och det andra av en noshörning. Med ett vilt vrål rusade de till ett par Albin och Vitalik.
  Pojken visslade med fingrarna.
  Ett av trafikljusen vacklade och kollapsade på huvudet av en noshörning. Tillfogade ett förkrossande slag och bedövade ligisten.
  Vitalik kvittrade, skala, tänder:
  - Blås, blås, ännu ett slag,
  Ännu en hit och...
  Pojke barfota superstjärna ,
  Kastar en uppercut!
  Albina fnissade och kurrade:
  - Heligt krig
  Tjejerna är dubbelt coola!
  Den grishuvudena fightern drog en laserpistol ur sin packning och började skjuta.
  Pojken och flickorna hoppade av åt sidan. Albina kastade ett bananskal med sin bara häl. Hon flög förbi och landade under kämparnas stövel med ett grishuvud. Den flög förbi och kraschade, bröt igenom en stenmur och lugnade ner sig .
  Vitalik sjöng med nöje:
  - Jag böjer mig över siktet, och raketerna rusar mot målet! Ännu ett lopp framåt!
  Albina kände väldigt destruktiva impulser i sig själv. Och låt oss stampa med bara, solbrända, mejslade ben, så att asfalten vibrerar och spricker.
  Och från sprickorna började godis, choklad, glassportioner, tuggummi, lussebullar och mycket mer flyga ut. Vad bra och roligt det hela såg ut.
  Vitalik noterade:
  - Det är riktigt aptitretande smaskigt !
  Flickorna ville säga något, men en skara barn kom springande, och låt oss ta alla dessa rätter. Och ivriga att sluka dem!
  Albina twittrade:
  - Säg åtminstone tack!
  Barnen stannade och vrålade i kör:
  - Tack!
  Vitalik sa med ett leende:
  - Det är nästan gudomligt!
  Flickhjälten ville ge en kvickhet, men landskapet förändrades plötsligt. Och de hamnade på ett snöigt berg. Från den, som från en språngbräda, flyttade killar och tjejer ner.
  Och de hade kul...
  Vitalik och Albina hade som genom ett trollslag också skidor på fötterna. Både pojken och flickan rusade iväg med ett vilt skrikande ljud.
  Vitalik sjöng med ett leende:
  Själar av porerna av underbar skönhet,
  För fosterlandet kämpade en fighter mellan stjärnorna ...
  Trots allt har vågade drömmar blivit verklighet,
  De onda fiendernas armada var inte rädd!
  Albina blinkade och konstaterade ironiskt:
  - Mellan stjärnorna ändå!
  Vitalik skrattade och noterade:
  - Ja!
  Och pojken började trycka av med pinnar från snön. De senaste åren har vintrarna inte behagat. Och skidåkning nära Moskva var dumt. Och hur hölls annars vinter-OS i Sotji?
  En av pojkarna på parallellspåret frågade:
  - Vill du ha äventyr?
  Albina svarade:
  - Såklart ja! Såklart ja! Såklart ja!
  Och framför dem dök flera isbjörnar upp. Och nu har Vitalik och Albina maskingevär i sina händer.
  Pojke och flicka är fast beslutna att slåss. Och sedan trycker de på avtryckaren och flyger ut ur stammarna, som ett vattenfall, mycket brinnande och vassa, destruktiva jetstrålar.
  Vitalik noterade när han såg hur en kula träffade en isbjörn i rumpan och släppte en fontän av blod:
  - Allt är underbart och coolt!
  Albina nickade och sjöng:
  Någonstans i världen
  Där det alltid är kallt...
  Björnar gnuggar mot axeln,
  Om jordens axel!
  Vitalik svarade:
  - Vi är ute efter dem!
  Och avfyrade ytterligare en sats kulor. Det här är så fantastiska och coola fighters.
  Och de slagna isbjörnarna föll. Och så blev de till något väldigt gott och ätbart. Och det här var kakor och bakverk, och mycket av allt rikt, med grädde och luktande.
  Albina sa med ett leende:
  - De här är riktigt coola. smaskigt !
  Vitalik anmärkte:
  - Du älskar verkligen ordet smaskig ! Men så brukar små barn säga, men vi är fortfarande ganska gamla och vi har redan hunnit samla på oss en massa saker!
  Albina nickade med ett leende.
  - Hålla med! Men vi förblir barn för alltid, bara åren förändras!
  Pojken och flickan hoppade igen och vred sig i kullerbyttor tillsammans med sina skidor. Och de sjöng igen:
  Vad som låg bakom ser tillbaka ,
  Var inte lat för att känna dig själv som barn ...
  För många år har flugit förbi, sprungit förbi,
  Le, le, le!
  Vitalik blinkade till Albina och noterade:
  - Rolig incident!
  Flickorna frågade:
  - I vad?
  Pojken svarade:
  - Jag kom in i framtiden, där jag tog makten över världen, och jag har regerat i tvåhundra år. Och så dyker min dubbelgång från det förflutna upp och frågan uppstår - vad ska man göra med den?
  Albina ryckte på axlarna och svarade:
  - Ingenting! Ge din tvilling en planet, och må han leva lycklig i alla sina dagar!
  Vitalik noterade med tvivel:
  "Tänk om han tror att jag kommer att utmana honom om tronen?"
  Flickan ryckte på axlarna och frågade:
  - Kommer du att bestrida det?
  Pojken ryckte på axlarna och svarade:
  "Människor i rymdimperiet är ganska nöjda!" Allt är bra, och jag ser ingen anledning till varför jag skulle slåss om makten. När allt kommer omkring, inte en man för makt, utan makt för en man!
  Albina visslade:
  - Åh, vad ädelt! Är du en riddare?
  Vitalik anmärkte logiskt:
  - Inte riktigt! Riddarna iakttog anständighetsreglerna endast i förhållande till varandra, och livegna betraktades inte som människor! Och jag bryr mig om varje människas välfärd!
  Hjälteflickan blinkade och kvittrade:
  Vid är mitt fädernesland,
  Det finns många skogar, åkrar och floder i den ...
  Jag känner inte till något annat land.
  Var andas en man så fritt!
  Boy Genius sa:
  - Ett helt, stjärnimperium!
  Återigen där landskapet har förändrats i matrisen.
  Pojken och flickan var nu i skyttegraven. Detta sågs som ett spel från ett historiskt skjutspel. Som andra världskriget. Bara stridsvagnarna som rörde sig över fältet var något annorlunda. Till exempel är "Lion" synlig, som i verkligheten aldrig gick in i serien. Och för att vara ärlig, "Lion", även om en kraftfull tank, men dess stridseffektivitet är tveksam. Med en vikt på 90 ton är den bara bättre skyddad i tornets frontpansar än Tiger-2 och har en 105-millimeters kanon. Kraftfull, men mindre snabb eld än tigern. Men här finns den här tanken. Och rusar med sin kolossala kraft.
  Och vapen skjuter mot honom. Vackra tjejer, i korta kjolar, och med bara ben, rusar runt kanonerna.
  De laddar kanoner som det finns så många som sju av.
  Och det finns tre Lev-tankar. Det verkar vara lite, men det finns inget sätt att bryta igenom dem i pannan.
  Komsomol-tjejen vände sig till Vitalik och frågade:
  - Är du en pionjär?
  Pojkegeniet svarade självsäkert:
  - Nej! Aldrig varit!
  Flickan frågade förvånat:
  - Och varför?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - För jag är från en annan tid!
  En annan tjej sa:
  - Vi kan inte penetrera Lion-tanken. Vår 76 mm kanon är för svag!
  Albina ingrep här:
  - Skjut inte på en tysk stridsvagn!
  Komsomol-tjejen frågade med ett flin:
  - Och varför inte?
  Den heroiska flickan svarade:
  För det är bara ett spel! Och du måste besegra ogenomträngliga stridsvagnar på ett annat sätt än att skjuta från kanoner!
  Komsomolkrigarna frågade i kör:
  - Och vilken skönhet!
  Albina utbrast:
  - Sjungande!
  Och hon sjöng med näktergalsröst, och resten hörde inte av sig efter :
  Fäderlandets stjärna är given av Herren,
  Tro mig, hon är mer strålande än solen!
  Du är mitt hemland -
  Vet för dig, hjärtat slår av sorg!
  
  I dig är vi Komsomol-medlemmar som örnar,
  Vi krossar nazisterna och sopar bort skrotet!
  Vi klarade oss till och med på Jupiter,
  Odla frukterna - orealiserbart paradis!
  
  Venus är platsen för kärlek
  På Mars är känslan av en krigare den högsta!
  Du bryter ondskans bojor, tvivel,
  Gud göra det bästa !
  
  Förstör det kosmiska trycket
  Låt oss fånga hakan med en stark krok!
  Fienden kommer att krossas av världens makt,
  Och Junkers sköts ner med en vanlig barnbåge!
  
  Linje ett - ta och vinn,
  Vi kan inte veta ett annat resultat!
  Och du sliter inte rikets varg,
  Få en bajonett i ansiktet från en fighter !
  
  Och bajonetten kommer inte att passa dig för framtiden,
  Vi kommer att lägga till dynamit till bulldozern!
  Så snabb flygning
  När proletären slog hammaren!
  
  Nästa drag kommer att passera som en orkan
  Och slutspelet kommer att bli en vinnande kompis!
  är trots allt en galen vulkan,
  Massaker på jäveln, en fruktansvärd katt!
  
  Vi klämde fast fästingarna i Berlin,
  Paris är gratis under rysk flagg!
  Vi är fäderneslandets döttrar och söner,
  När vi festar äter vi honung med njutning!
  
  Foggy Albion är nu som en bror,
  New York blev som en paj på ett fat!
  Vår röda, scharlakansröda vallmofärgade flagga,
  Under den är alla människor med frihet lyckliga!
  Flickorna sjöng och de tre lejontankarna förvandlades till stora, fluffiga kakor målade med rosor. Och från dem kom en mycket stark och aptitretande arom.
  Men så dök bilen upp bakom dem igen. Den här gången ännu mer kraftfulla och tunga Mouses. Deras hastighet är låg, men eldkraften och rustningen är genom taket.
  Albina frågade Komsomol-medlemmarna:
  - Ska vi sjunga igen?
  Flickkaptenen anmärkte:
  - Går det verkligen att ta det med halsen?
  Vitalik sjöng:
  Låten hjälper oss att bygga och leva,
  Och tillsammans med låten i en bevingad flygning ...
  Och den som går genom livet med en lyra,
  Han kommer aldrig, aldrig att försvinna!
  En av Komsomol-tjejerna noterade:
  - Det kan man inte argumentera emot!
  Albina bekräftade:
  - Höger! Eller vill du ha något annat?
  Komsomolflickorna körde in en projektil i slutstycket och sköt med kraft. Den flög över, träffade tanken och hoppade tillbaka som en ärta.
  Flickkaptenen sa:
  - Ja, det är svårt att ta!
  Vitalik nickade.
  - Så sjung med!
  Och så började krigarna och pojken att uppträda med stor entusiasm;
  Det sovjetiska fosterlandets ära är stor -
  Vi är värda att tro, vi kommer att vara denna härlighet!
  Vi kommer att besegra en grym fiende i strid,
  För den ryska, mest strålande maktens skull!
  
  Vad finns i fosterlandet som sjunger ,
  I hjärtat av en ärlig, barfota pionjär!
  Vi rusar som en fågel på flykt,
  Hur helig har vår tro blivit!
  
  Automatisk tro mig storebror
  Och granater är inte alls överflödiga!
  Om du är modig, då resultatet
  Det kommer det, trots att du är en pojke!
  
  Pioneer är kaxig och hård...
  Men Guds leende lyser upp oss!
  onda ess i världen ,
  De vill förstöra en plats i paradiset!
  
  Den fascistiska schakalen drar sina tassar mot oss,
  Han vill slita ut hjärtat på ett barn!
  Och hans grisar flin,
  Låt honom få ett slag i ansiktet högt!
  
  Tankar "tigrar" är "stövlar",
  Klumpigt - fruktansvärt kantigt!
  Och du flyr inte ifrån dem,
  Nåväl, bättre förbered granater!
  
  Vi kommer att skapa en sådan värld, tro mig,
  Där miljoner kommer att vara glada!
  Ett rovdjur kommer att fly in i lyan,
  Vi kommer att lägga ner de vidriga legionerna!
  
  Den röda banderollen kommer att lysa
  I den finns Jesu heliga namn!
  Klara pionjärexamen för fem -
  Att bli känd - ditt Ryssland!
  
  Men det provet är inte på svarta tavlan -
  Den måste lämnas över från skyttegraven!
  Grått hår rusar till pojken i whisky,
  En vän dog - sörj nu vid graven!
  
  Vad är det förbannade krigets avskum,
  Inte ens odjuret är värt att kallas!
  Och horden vet inte hur de ska hålla
  Fast Adolf är ibland roligare än en tönt!
  
  Vi vet att vi inte får dra oss tillbaka,
  Pionjärer fruktar någon annans för alltid!
  Vi killar är troget vänliga,
  Och moraliskt tror jag inte krymplingar!
  
  Vi kommer att slutföra den härliga marschen i Berlin,
  Vi tror alltid, visste hur man kämpar!
  Och fångade på en gång ett stort mod,
  PKK bär i loppet i ryggsäcken!
  Komsomolflickorna sjöng, och de enorma Maus-tankarna förvandlades till enorma fat av gnistrande förgylld stör med tillbehör.
  Och dessutom väldigt aptitretande.
  Albina fnissade och sjöng:
  - Vilken typ av rätter, vilken typ av rätter,
  Ta med dig allt...
  Det är synd att vi inte bråkar ofta
  De matar bara för att döda!
  Vitalik noterade med ett skratt:
  - Ja, det finns sådana spel! Som för mycket små barn!
  Komsomol-flickan anmärkte logiskt:
  - En människas barndom går aldrig helt över!
  . KAPITEL 21
  Genialitetens barn har vaknat. Och som tur var för dem hände ingenting. Vitalik tog upp kraftfältet igen och slutförde sin justering. Mindre än en timmes arbete kvar . Den geniale pojken vred på något inuti och översatte alla möjliga siffror och information från en skiva till en annan. Så att inte den minsta chans kunde förhindra att Ostankinos TV-torn intogs. Och det finns en så kraftfull antenn att det kommer att vara möjligt att ta hyperkort hypnovågor under kontroll av hela planeten jorden. Och styr det som ingen annan kejsare i mänsklighetens historia.
  Till och med förmodligen Djingis Khan, även efter att ha fått odödlighet, skulle knappast kunna underkuva hela jorden. Och Vitalik och hans flickvän var närmare än någonsin detta.
  Agripina darrade under tiden också av otålighet, hon ville verkligen ge order om att storma de kriminella specialstyrkornas soldater. Och hennes humör visade sig vara extremt stridbart.
  En ung kvinna bjöd in fyra atletiska unga män att ge henne en sportmassage och stärka hennes kraftfulla kropp inför stora gärningar. När allt kommer omkring, hur är det att bli härskare över hela jorden, att få möjligheten att omsätta de mest vågade fantasierna till verklighet.
  Till exempel, på en gång slog en miljon vackra pojkar samtidigt med gummitappar på sina bara klackar.
  Agripina sjöng:
  Jag är en kvinnas sanna skatt,
  Faktiskt ett riktigt monster!
  Och hon spinnade av njutning när hon masserades av muskulösa och mycket starka unga män. Här är nöjet.
  Direktören för FSB frös också av förväntan. Han ångrade dock lite att det kunde visa sig vara för lätt att få kraft och en stor sked sliter sönder hans mun.
  Rysslands president verkar ha fallit i till vem , och detta släppte verkligen lös specialstyrkornas hand. Bara där finns också ministern för inrikesministeriet, och han har också sina egna åsikter och önskemål om denna upptäckt. Och han drog också upp sina elitenheter.
  En extremt spänd situation uppstod. Som om det hängde ett riktigt svärd över planeten Jorden.
  Vitalik har äntligen felsökt de sista detaljerna. Albina hjälpte honom med detta. En vacker, kraftfull tjej sjöng:
  - Vi kommer inte att ge efter för fiender,
  Jag ger inte en joint, tro mig...
  Vi kan bara bra
  Du är coolare än Van Dam!
  Vitalik nickade med en inte särskilt självsäker blick:
  - Vi kan!
  Albina frågade:
  Varför är du så osäker?
  Pojkegeniet svarade:
  - Ett kolossalt ansvar borde falla på mig. Så adjö barndom, nöje, underhållning. Istället måste du snurra som en ekorre i ett hjul!
  Hjältetjejen nickade.
  - Om du vill leva - vet hur man snurrar!
  Designen var redan monterad och klar. Kraftfält också. Vitalik skannade dock, för säkerhets skull, området och smartphones. Och så fick han reda på att han var omringad av stora styrkor. Här och kriminella specialstyrkor, och specialstyrkor från FSB och polisenheter. Är att försvarsdepartementet inte räcker. Men de har också sina egna problem. Så du måste kämpa på två fronter i Ukraina och Tadzjikistan med talibanerna. Var är de före specialoperationer i Moskva.
  Vitalik skannade ytan. Kopplad till specialstyrkans kommunikationer. Det var uppenbart att en betydande styrka hade samlats. Pojken kunde spåra dem en våg av smartphones, mobiltelefoner och walkie-talkies. Och kodningen störde inte ett sådant geni som Vitaly Akulov.
  Den geniale pojken viskade till Albina:
  - De väntar på oss här!
  Hjälteflickan noterade:
  - Och vad mer kan man förvänta sig! Vi lyste upp ordentligt!
  Vitalik noterade:
  Försynen i sig ger oss makt över världen. När allt kommer omkring kunde de mycket väl ha täckt oss i en dröm, men de gick inte på överfallet. Och nu är alla trumfkort på sidan av vårt par!
  Albina sa:
  - En hel armé är emot oss! Tror du att vi klarar det?
  Pojkegeniet svarade logiskt:
  - Vi vill styra världen, men vi kommer inte att klara av några specialstyrkor!
  Den heroiska flickan sjöng:
  Jag tror på vårt pars seger,
  Trots allt är fighters briljanta av en anledning!
  Vitalik svarade:
  - Inte bara i geniaffärer, utan också arbetsamhet!
  Efter det tog pojken sina barns ben med bara fingrar, tog och tryckte på startknappen och riktade lokaliseraren med hypnovågor runt huset där laboratoriet låg.
  Den geniale pojken sjöng:
  - Världen omkring oss är som sand,
  Gud har övergett honom...
  Även om världen runt omkring är grym
  Jag vill göra gott!
  Albina kurrade med ett leende:
  Ja, men man får inte alltid som man vill!
  Vågorna skiljdes åt och Vitalik sa med ett leende:
  - Nu bildas en rovfågelzon i trippelarméns huvuden. Vi kan ge dem vilken order som helst. Eller sova, eller sjunga, eller dansa!
  Hjältetjejen föreslog:
  - Låt dem ackompanjera oss med sånger till Ostankino!
  Pojkegeniet nickade och placerade sin handflata och gav en mental en. Samtidigt körde en stor lastbil in på gården. Vidunderbarnet befallde igen. Och de som arbetat tidigare satte på sig strukturen, plockade upp den och bar den till bilen.
  Vitaly noterade:
  - När de är i trancetillstånd kan de använda sina muskler till hundra procent styrka! Det betyder att människor under hypnovågor har mycket fler möjligheter än bara så!
  Albina fnissade och sjöng:
  - Okej, allt kommer att bli bra! Allt kommer att bli bra, jag vet det! Jag förstör mina fiender!
  Hjälteflickan blinkade till sin motsvarighet. Den kraftfulla anläggningen laddades. En genial pojke och en lång flicka satte sig ovanpå henne .
  Nu kan du gå.
  Roligt, tonåringarna satt själva och föraren körde också bilen i ett tillstånd av djup trans.
  Och Vitalik gav ordern ... Soldaterna från olika enheter kom ut från gatorna och låg i bakhåll, började ställa upp i paradmarschen. De gjorde det smart, men samtidigt på något sätt mekaniskt.
  Bland dem fanns också några dussin tjejer.
  Albina sa:
  - Det finns en stor, kan man säga armé!
  Vitalik fnissade och sjöng:
  Forward fighters- haldemariner ,
  Är livet dåligt eller bra!
  Ett segel och själ!
  Ett segel och själ!
  Folket och armén är enade !
  Fighters , som ställde upp, sjöng också, något föråldrat:
  Unionens oförstörbara fria republiker,
  Det var inte brutal kraft som samlades, inte rädsla!
  Men upplysta människors goda vilja,
  Och visdom, ljus, förnuft och mod i drömmar!
  
  Ukrainas folk är förenade med Ryssland,
  Vi är bröder-slaver för alltid vänner!
  Må Herren förhärligas det högre namnet,
  Alla nationer i världen är en helig familj!
  
  Ära till fäderneslandet, vår fria,
  Vänskap mellan människor är ett stöd för alltid!
  Laglig kraft, folkets vilja,
  När allt kommer omkring för en enkel persons enhet!
  
  Vi har öppnat vägen till rymden för människor i hela världen,
  Fascismen förstörs, framsteg upphöjs!
  Låt oss mäta härliga mil mellan stjärnorna,
  För oss dog den Allsmäktige och uppstod igen!
  
  Det finns ingen Rysslands anda starkare i universum
  Ukrainska folket, vi är en bror till våra hjärtan!
  Vi tjänar fäderneslandet, starkare, eller snarare,
  Pojke, ta ett maskingevär i näven!
  
  Och vi kommer att skydda och utvidga fosterlandet,
  Låt oss ge ett hav av oändlig kärlek!
  Under flaggan av det gränslösa, Stora Ryssland,
  Låt mina ättlingar leka av skratt!
  Krigarna marscherade och sjöng. Flickorna var med dem. Vitaly beordrade flickorna att ta av sig stövlarna.
  Och krigarna blinkade med sina bara, mycket förföriska klackar.
  Vitalik frågade Albina:
  - Jaha, hur mår vi med heder, marscherar vi hit?
  Den heroiska flickan svarade:
  - Till och med mycket hederligt!
  Boy Genius sa:
  - Snart ligger hela världen för våra fötter! Vi kommer att styra hela planeten, men samtidigt måste vi först och främst använda vår makt klokt!
  Albina sa:
  - Å ena sidan är det här sant! Men å andra sidan, vad ska vi till exempel göra med kriminella?
  Vitalik anmärkte logiskt:
  - Till viss del är vi också kriminella! Speciellt jag, inklusive det vi gör nu och kommer att göra!
  Den heroiska flickan höll med:
  - För en skada på videokameror bör du vara ...
  Pojkegeniet morrade:
  - Vad skulle du vilja?
  Albina twittrade:
  - Slå med käppar på hälarna!
  Vitalik skrattade och anmärkte:
  - Det är möjligt, även nu!
  Moskva är en stor stad, och när du kommer till Ostankino kommer det att gå mycket tid. Och soldaterna tog upp igen och sjöng;
  Berlin är nästan under vårt styre,
  Genom en kikare ser vi den förbannade Reichstag ...
  Jag hoppas att det blir frid och lycka snart;
  Vilket jag kommer att beskriva i mina dikter!
  
  Ryssland öppnade kommunismen för världarna,
  Hon blev en familj för alla.
  Men Wehrmacht stack en gris nos till oss,
  Och nu stänker blodet från ådrorna som en fontän!
  
  Vad Führern glömde med oss av en slump,
  Jag ville skaffa mark och slavar!
  Fascismen gick med en mycket lång kampanj -
  Och här är en riktig mardröm, helvetesdrömmar!
  
  En enkel pojke, en barfota pojke,
  Knöt nyligen en röd slips.
  Han ville bygga världen själv utan Gud,
  Men plötsligt bröt napalm upp från himlen!
  
  Jag var tvungen att springa till fronten, vi var AWOL,
  Ingen vill ta sådana ungdomar!
  Men kämpen i ett gevär gjorde det,
  Fädernas väg visade sig vara värdig!
  
  Strid där både list och kraft,
  Och svaghet är också bitter, tyvärr ...
  Kamrater fick gräva gravar
  Hyvla furukistor i frosten!
  
  Jag är en pionjär som nu är van vid lidande,
  Han gick på spaning barfota, snödrivan krassade.
  Kanske straff för otro,
  Att jag inte ville lära känna Jesus!
  
  Men vad är de tre timmarna av Golgata?
  Mer än tre år av krig har gått!
  I vilken by som helst gråter änkor bittert,
  Huru landets söner gick under på landet !
  
  Jag överlevde, blev granatchockad, sårad av en kula,
  Men som tur var höll han sig på benen!
  Vi lämnade ärligt tillbaka skulden till Tyskland,
  Den fascismen har trampats till damm av oss!
  
  Jag har mognat, men fortfarande en pojke,
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan!
  Ja, vuxen, och kanske till och med för mycket,
  Hjärtat blev trots allt hårt som metall!
  
  Star of the Hero högsta utmärkelse -
  Stalin själv, tro mig, överlämnade den!
  Han sa: det är nödvändigt att ta ett exempel från människor som du,
  Fighters smider nycklarna till dörrarna till Eden!
  
  Men lägg nu ner det modiga geväret,
  Ta dig, tång, en hammare och jobba!
  Bygg en segelbåt och en båt av trä
  Och skapa ett flygplan så att fågeln flyger upp!
  Låten var inte dålig, naturligtvis gav Vitalik instruktionerna att sjunga bara så. Att vara med själen och utanför boxen. Och runt Moskva, och bilarna delar i olika riktningar och ger plats för den framtida kejsaren av planeten Jorden. Vitaly tyckte till och med att det skulle vara trevligt med en kröning. I själva verket är kronan en mycket bra symbol för högsta makt, som spiran och äpplet. Även om kejsaren av planeten Jorden behöver något mer grandiost.
  Albina frågade med ett leende, en barfotapojke i kortbyxor, som alla lydde som om den Högste Guden:
  - Kan du sjunga från hjärtat?
  Vitalik sa:
  - Eller för själen?
  Den heroiska flickan skrattade och svarade:
  - Din själ är en skatt!
  
  
  
  Hemska nyheter, i ett grymt krig,
  Tjej, den som blev kär för alltid!
  Kastad in i munnen, djävulen-Satan,
  Var är Herren: rättvisa och barmhärtighet?!
  
  Jungfru Natasha gick barfota,
  Men de knackade på de dammiga stigarna!
  När allt kommer omkring, för synderna som flödade en källa,
  Hon råkade marschera till utomlands avstånd!
  
  I början av våren gav jag mig ut på min resa,
  Benen är så blå av kylan!
  Du kan inte bita en partikel av kött,
  Bara nicka i rimgranen!
  
  Så längs vägen full av stenar,
  Flickans fötter slogs ner till blodet!
  Och över hela Ryssland, förbi folket,
  Sidan av Jerusalems kungars stad!
  
  Kaukasusbergen, åsarna i snön,
  Vassa stenar sticker sulorna!
  Men du livnärde dig på jordens kraft
  Efter att ha valt en svår hajj till Guds stad!
  
  Sommaröken, ond sol,
  Som flickaktiga ben i en stekpanna!
  Den heliga staden är inte långt borta
  Alla bär på en oändlig börda!
  
  Där vid Guds-Kristi grav,
  Jungfrun böjde sina knän i bön!
  Var är det stora mått av synd,
  Varifrån hämtar jag styrka i rättfärdighet!
  
  Gud sa till henne och rynkade pannan,
  Enbart bön kommer inte att förändra denna värld!
  Ryssland är avsett att regera i århundraden,
  Det stämmer, tjäna henne utan att kräva pengar!
  
  Jungfrun nickade: Jag tror på Kristus,
  Du har valt Rus som världens räddare!
  Jag kommer att sprida sanningen om detta till alla,
  Jesu budskap: Gud idolen!
  
  Vägen tillbaka var enkel och snabb,
  Bara fötter är starka!
  Hand med nåd Gud utsträckt,
  Muskler och vilja, som av stål!
  
  Och du gick med i armén
  Hon blev pilot, hon slog Luftwaffe!
  Där visade hon skönhetens höjd,
  Tysk jagare rusar på en landmina!
  
  Warrior - käck, modig kämpe,
   Hägnad åt partiet - åt sovjeternas sak!
  Jag tror på ett segerrikt slut över avskum,
  Pack med demoner till väggen, till svaret!
  
  Tja, varför sköts fightern ner,
  Du hade inte tid att släppa remmarna!
  Och skölden visade sig vara defekt,
  Och ond fascism broderades med jänkarna !
  
  Det blev ett ojämlikt, grymt krig,
  Jag är åtminstone en man: jag gråter bittert!
  Som om vi hade problem, dyker vi till botten,
  Turen har ju försvunnit från fäderneslandet!
  
  Till Gud mitt utrop: den Allsmäktige för vad!
  Du skilde mig från min älskade jungfru!
  Inte ens i kylan bar en kappa,
  Och för tre motståndare, trots allt, slog hon!
  
  Förtjänar hon inte det?
  Möt segern med mig med blommor!
  Baka generöst pajer för semestern,
  Och jag kommer till paraden med Natasha!
  
  Den stränge Herren svarade dystert:
  Vem i hela världen är lycklig, vem mår bra?
  Kommer att lida, och köttet kommer att stöna av smärta,
  När allt kommer omkring är mänskligheten vidrig, syndig!
  
  Nåväl, när jag kommer i härlighet,
  Jag ska kasta in i Gehenna som inte är värdig att leva!
  Jag ska återuppväcka din jungfru och dig,
  Den bästa vill då inte ha en del!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"