Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Komputer MƏhv EdƏcƏsİ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Parlaq, lakin həmyaşıdları və müəllimləri tərəfindən sevilməyən yeniyetmə Vitali Akulov bəşəriyyətin bütün enerji problemlərini həll etməli olan bir kəşf edir. Lakin o, həm dünya, həm məktəb, həm mafiya, həm də mənfəətini itirmək istəməyən neft-qaz korporasiyaları tərəfindən anlaşılmazlıq və düşmənçiliklə üzləşir. Yalnız məktəb dostu Albina anlayışla davranır. Ancaq indi Vitali Akulov və onun ortağı sağ qalmalarının qayğısına qalmalıdırlar. Yeniyetmələr ciddi qəbul edilmir, eyni zamanda mafioz klanlar hər ehtimala qarşı onları məhv etmək istəyirlər. Amma əslində uşaqlar bütün dünyaya meydan oxuyurlar.

  
  KOMPUTER MƏHV EDƏCƏSİ
  ANNOTASİYA
  Parlaq, lakin həmyaşıdları və müəllimləri tərəfindən sevilməyən yeniyetmə Vitali Akulov bəşəriyyətin bütün enerji problemlərini həll etməli olan bir kəşf edir. Lakin o, həm dünya, həm məktəb, həm mafiya, həm də mənfəətini itirmək istəməyən neft-qaz korporasiyaları tərəfindən anlaşılmazlıq və düşmənçiliklə üzləşir. Yalnız məktəb dostu Albina anlayışla davranır. Ancaq indi Vitali Akulov və onun ortağı sağ qalmalarının qayğısına qalmalıdırlar. Yeniyetmələr ciddi qəbul edilmir, eyni zamanda mafioz klanlar hər ehtimala qarşı onları məhv etmək istəyirlər. Amma əslində uşaqlar bütün dünyaya meydan oxuyurlar.
  . PROLOQ
  İnternetdə çox maraqlı şeylər var. Amma Vitalik Akulov elmi kəşf üçün pulun necə tapılması ilə maraqlanırdı. Yeniyetmə bütün ekoloji problemləri həll etməli olan güclü enerji mənbəyini inkişaf etdirdi. İdeyanın mahiyyəti qravitonların elektronlara çevrilməsi və sadə cazibə qüvvəsindən alternativ elektrik enerjisinin istehsalıdır. Bunun üçün oğlan dünyanın istənilən yerində Yer planetində olan qravitonları tutan adi çevirici hazırlamalı idi. Bundan əlavə, qravitonlar da günəşdən və Günəş sistemindəki digər ulduzlardan axır. Onların enerjisi kifayət qədər olmalıdır ki, nəinki bir smartfon və ya iPhone doldurulmadan əbədi işləsin, həm də elektrik avtomobilləri sürsün, elektrik mühərriki olan vertolyotlar uçsun, evlər qızdırılsın və daha çox şey.
  Digər. Bunlar bir neçə dil bilməsinə və diqqətəlayiq intellektual qabiliyyətlərə baxmayaraq hələ məktəbi bitirməmiş on beş yaşlı yeniyetmənin beynində dolanan fikirlərdir.
  Oğlan, üstəlik, kütləvi istehsalda tənzimlənə bilən sadə bir cihaz olması üçün qravitonları elektronlara çevirən bir cihaz hazırladı.
  Vitalik zirzəmidə bütöv bir laboratoriya qurdu və konvertor üçün lazım olan materialları tapmağa çalışdı. İlk növbədə, bu, əlbəttə ki, maqnezium, alüminium, gümüş, qızıl, platindir. Elementlərin düzgün birləşməsi ilə bir qravitonun elektrona çevrilməsinə səbəb olacaq unikal qəfəs əldə edə bilərsiniz. Bundan əlavə, yaranan cərəyan faydalı işə çevrilməlidir.
  Qızıl və platin almaq üçün yalnız pul lazımdır. Kompüterdəki oğlan onları müxtəlif hesablardan və kartlardan yükləməyə çalışıb. Təbii ki, zəngin müştərilərin seçilməsi.
  Və bu mühakimə məsələsidir. Vitalik vicdanını onunla təsəlli edirdi ki, kəşf gerçəkləşsə, təbii yanacaqları: neft, qaz, kömür, torf və s. yandırmaq lazım olmayacaq . Beləliklə, planet qlobal istiləşmədən xilas olacaq. Və fəlakətlə doludur.
  Bir neçə il əvvəl Vitalik qlobal istiləşmə haqqında filmə baxdı və şəkil onu dəhşətə gətirdi. Birincisi, okeanlar quruya su basacaq. Və sonra şimal və cənub qütblərindəki buzlaqlar əriyəndə proses daha da sürətlənəcək. Su daha çox buxarlanmağa başlayacaq və buludlar planeti bürüyəcək. Və bu istixana effektini daha da sürətləndirəcək. Temperatur sürətlə yüksəlməyə başlayacaq və bütün su buxara çevriləcək.
  Bəşəriyyət sadəcə əriyəcək və Yer planeti Venera kimi olacaq. Cansız səhra, qaranlıq çünki toz buludları və buxarlanmış okeanlar üzündən günəş görünməyəcək.
  Bu, oğlanda elə təəssürat yaratdı ki, o, təcili olaraq təbii, karbohidrogen yanacağını əvəz edə biləcək bir şey axtarmağa başladı. Və fantaziya romanlarını oxumaq, maraqlanan uşağı cazibə qüvvəsindən istifadə etməyə sövq etdi. Həqiqətən də yerin cazibə qüvvəsi qravitonların - bir istiqamətdə fırlanan elementar hissəciklərin qüvvəsini yaradır. Və onlar elektrik enerjisinə çevrilə bilər. Üstəlik, qravitonlar demək olar ki, bütün göy cisimləri tərəfindən böyük miqdarda püskürür və bu, insanlara bütün enerji problemlərini əbədi olaraq həll etməyə və ekoloji tarazlığı bərpa etməyə imkan verəcək, planeti çiçəklənən cənnətə çevirəcəkdir.
  Albina könüllü olaraq onun yaşı olan Vitaliyə kömək etdi, həm də qeyri-adi ağıllı bir yeniyetmə qız idi. Gənc dahilər artıq bunu kiçik miqyasda necə etməyi öyrəniblər və siz, məsələn, smartfonunuzu priz olmadan doldura bilərsiniz. Amma mən daha çox şey istəyirdim.
  Albina ona zəng edir və o, başqasının hesabından pul köçürür - bunun üçün onu koloniyaya göndərmək olar və ümumiyyətlə, bu pis əməldir. Albinanın özü dövlətdən pul istəməyi təklif edib. Ancaq Vitali tamamilə məntiqlə qeyd etdi ki, bunun üçün heç kim yeniyetmə məktəbliyə pul verməz. Və daha çox ehtimal ki, hətta bir axmaq qoymaq. Deməli, onun cinayət törətməkdən, eyni zamanda insanlığı xilas etməkdən başqa çarəsi yoxdur.
  Vitaliy zəngə məhəl qoymur və karta pul köçürür. İndi onları nağdlaşdıra və qızıl və platin istisna olmaqla bəzi detalları ala bilərlər. Hələ çox iş var, amma ən əsası o və sevgilisi sübut edə bildilər ki, prinsipcə, qravitonun elektrona çevrilməsi mümkündür. Və bu texnologiyanın gələcəyi nədir.
  Oğlan endirməyi bitirdi. Albina yenidən zəng edir.
  Vitalik telefonu götürüb fısıldadı:
  - Salam!
  O cavab verdi:
  -Nə, yenə nəsə düzəldirsən ki, cavab vermirsən!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Məcburuq! Amma bu gün üçün işlər görülüb, parkda görüşə bilərikmi ? Ciddi məsələdir.
  Albina tweet etdi:
  - Yaxşı, mənim gənc dahi!
  . FƏSİL Љ1
  Vitalik dostunun yanına qaçdı. Təzəcə on beş yaşı tamam oldu. Oğlanın boyu yaşına görə normal, hətta bir az da qısa idi. Arıq görünürdü, amma eyni zamanda Vitalik taekvondo ilə məşğul idi və lövhələri yaxşı döyürdü.
  Oğlan çox bacarıqlıdır, çox tez oxuyur və nadir yaddaşa malikdir, boyu kompleksi var idi. Ona görə də yaşından kiçik görünürdü. Və bundan müvafiq münasibət.
  Məktəbdə oğlan tez-tez döyülür və inciyirdi, buna görə də nəinki oxuyurdu, həm də çılğınlıqla məşq edirdi. Taekvondo çoxlu təpikli döyüş sənətidir ki, Vitalinin çox xoşuna gəlirdi. Texnikanı mənimsədikcə və kiçik, lakin sərt əzələləri gücləndikcə, ona hörmət edildi və nadir hallarda təqib edildi.
  Ancaq yenə də sinif yoldaşları Vitalikdən xoşlanmadılar - o, çox ağıllı, bilikli və erudistdir və bunu heç kim bəyənmir.
  Müəllimlərlə bağlı problemlər də var. Vitalikdə günah tapdılar, sadəcə olaraq mükəmməl ifadə etmədilər. Bəli və oğlan tez-tez cəsarətlə davranırdı . Bundan əlavə, Vitali, ibtidai siniflərdə necə döyüldüyünü xatırlayaraq, daim zəiflərin müdafiəsinə qalxdı. Bu da döyüşlərə, münaqişələrə səbəb oldu.
  axmaq , qəddar, aqressiv həmyaşıdları arasında havasız idi . Amma onu xüsusi istedadlı uşaqlar üçün məktəbə aparmayıblar, lazımsız problem istəmirdilər. Üstəlik, Vitalik uşaq polis məktəbində qeydiyyatda idi. Hətta xüsusi məktəbə getməyi bacardım. O, cinayətkarı az qala öləcək olan qasıq nahiyəsinə çox bərk vurdu və görünür, əbədi olaraq şikəst qaldı.
  Beləliklə, Vitalik çox fırtınalı və çətin bir həyat yaşadı.
  Artıq on beş yaşın azdır və ağlınla demək olar ki, qocasan. Vitalik yaxşı döyüşməyi bilirdi və canavar balası kimi şöhrət qazanırdı, lakin digər uşaqlar ondan qaçırdılar. Qızlarla münasibət daha yaxşı idi . Onlar məhəbbət şeirləri yaza bilən, nəzakətli olan hazırcavab Vitaliki sevirdilər. Zahirən yaraşıqlı, sarışın, incə cizgiləri var, amma çox uşaqdır. Bundan əlavə, qızlar çox ağıllı düşünməyi sevmirdilər.
  Onu yalnız Albina başa düşürdü. O, Vitalikdən bir başdan çox idi və taekvondo ilə də məşğul olurdu. O, bunu çox erkən - beş yaşından etməyə başladı. Və onun artıq birinci dansı və qara kəməri var idi. İbtidai siniflərdə Vitalik döyüləndə və ya zorakılığa məruz qalanda onun müdafiəsinə qalxırdı. Ona hiylələr göstərdi.
  Sonra Vitalik onu elmə cəlb etdi. Albina da təbiətcə çox tez oxumağı bilirdi və hər şeyi əzbərləyirdi. Bir-birlərinə çox yaraşırdılar. Təbii sarışın Albina gözəl idi, lakin həddən artıq kişi siması idi və məşqlərdən çiyinləri qadın kimi geniş deyildi. Onlar bir yerdə olanda hətta bunun bir oğul və ana, ya da böyük bacısı olan bir qardaş olduğunu düşünmək olardı.
  Çöldə may ayı idi, hava günəşli və isti idi. Vitalik həqiqətən də ayaqyalın qaçmaq istəyirdi. Üstəlik, daimi məşqdən və təpiklərdən onun ayaqları qaşınır və qaşınırdı. Və yalın ayaqla kobud asfalta toxunduqda qaşınma sakitləşir.
  Şortda və ayaqyalın Vitali ümumiyyətlə uşaq kimi görünürdü. Amma onun əlində bəşəriyyətin taleyini dəyişə biləcək cihaz olan çanta var idi. Qravitonları cərəyana çevirməklə, gənc dahinin hesablamalarına görə, kiçik düz aparatla istənilən hava şəraitində yük maşını və ya böyük avtomobili sonsuz uzun müddətə çəkmək mümkündür. Deməli, neft, qaz, kömür, şikəst təbiət çıxarmaq lazım olmayacaq.
  Düzdür, vunderkind uşaq başa düşürdü ki, belə bir kəşf üçün çoxlarının, xüsusən də neft-qaz korporasiyalarının başını çevirmək iqtidarındadır. Axı təsəvvür edin ki, nə qədər şeyx və oliqarxlar itirəcək. Xüsusilə kəşf gizli saxlanılmalıdır.
  Heç kimin ağlına da gəlməzdi ki, şortikdə dəbdə olan saç düzümü, tozlu, yuvarlaq dabanları ilə parıldayan sarışın oğlanın yanında taleyüklü nəsə var.
  Yoldan keçənlər ona demək olar ki, əhəmiyyət vermirdilər. Yaxşı, bir oğlan qaçır, zarafatcı da onun yanındadır. Baxmayaraq ki, Moskvada ayaqyalın qaçan uşaq belə tamamilə layiqli deyil.
  Vitalik qaçdı və oxudu:
  Yeri anlayın, Yeri anlayın
  Və insanları başa düşürsən!
  İkinci sevgi, ikinci torpaq,
  Belə torpaq olmayacaq!
  Min planetdən
  Belə yaşıl yoxdur!
  Min planetdən
  Belə bir gözəllik yoxdur!
  Bir şəfəq şəfəqi olsun
  Günəş parlayacaq!
  Beləliklə, parka qaçdı. Uşağın dabanları, nazik, lakin əzələli ayaqları titrəyir. Vitalik hətta uşağın xarici görünüşünün üstünlükləri olduğunu düşünürdü. Uşaq kimi görünəndə ayaqqabısızlıq heç kəsi şoka salmaz. Yetkin bir insan haqqında düşünəcəklər ki, o, axmaqdır və zahirən çirkindir.
  Albina ona tərəf getdi. Onun da on beş yaşı var, amma nə qədər böyük görünür. Hündür, enli çiyinli, əyri və polad kimi əzələlidir. Onun oğlanları qorxur, əgər ayağını tərpətsə, bu kifayət etməyəcək. Onsuz da hündür olan qızın hündürdaban sandal geyinməsi Vitaliki iki baş uca edirdi.
  O, həmkarına baxaraq gülümsədi və cik-cik dedi:
  - Yenə ayaqyalın, Vitya! Sən dahisən və eyni zamanda uşaqsan!
  Oğlan cavab verdi:
  - Bilirsiniz, məni xüsusi məktəbə bağlayanda bütün pulsuz paltarlarımı, ayaqqabılarımı apardılar. Və iki ölçüdə böyük ayaqqabı verdilər. Və vəhşicəsinə ayaqlarını ovuşdurdular. Və ən kiçik bir fürsətdə onlardan qurtulmağa və ayaqyalın gəzməyə çalışdım . O qədər öyrəşmişdim ki, öskürmədim. Xüsusi məktəbdə çox iyrənc şeylər var və ayaqqabılar düzgün ölçüdə deyil, onlardan biri!
  Albina təbəssümlə cavab verdi:
  - Bilirəm! Mən də bağlandım və bir neçə dəfə! Düzdür, uzun müddət deyil. Zərbənin gücünü ölçmək lazımdır. Bu gün sizə yumruq vurmağı göstərəcəyəm. Bütün üslubların zəif tərəfləri var. Taekvondoda qolların və dirsəklərin zərbə texnikasına kifayət qədər diqqət yetirilmir.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Tay boksu bu baxımdan yəqin ki, daha effektlidir. Kobud olsa da.
  Qız başını tərpətdi və mahnı oxuyaraq qeyd etdi:
  - Və hər şeyi döyür,
  Sağlam şeytan...
  Və bu, çətinliyə düşmək deməkdir
  Axı boks döyüş deyil, idmandır,
  Dürüst ol, hər yerdəsən!
  Oğlan yalın ayağını dünənki yağışdan gölməçəyə çırpıb. O, günəş şüaları altında brilyant kimi parıldayan spreyə baxdı və gördü:
  - Dünya gözəldir! Amma içində nə qədər qəm, əzab, müharibə, aclıq, xəstəlik var.
  Albina başını tərpətdi.
  - Amma bizim kəşfimiz, ümid edirəm, enerji aclığı problemini həll edəcək.
  Vitali, ağıllı bir yeniyetmə kimi qeyd etdi:
  Ancaq bəziləri üçün kədər gətirəcək. O zaman nə qədər neft buruqları, kömür mədənləri bağlanacaq.
  Qız-qəhrəman məntiqlə etiraz etdi:
  - Yaxşı, həmişə belə! Avtomobillərin ixtirası bir çox ferma sahiblərini məhv etdi. Onu da deyim ki, hər il on minlərlə insan maşınların altında qalır.
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli doğrudur! Eyni şəkildə ucuz və səmərəli robotların tətbiqi vəhşi işsizliyə səbəb ola bilər.
  Albina güldü və qeyd etdi:
  - Və nə? Axı, yaxşıdır!
  Və qız oxudu:
  Nə qədər irəliləyiş var
  Boş vaxt var idi...
  İndi dünyanı gəz
  Qarşınızda bütün möcüzələr dünyası -
  Unudulmuş işlər,
  Qaçış dayandırıldı...
  Robotlar itələyir
  Kişi deyil!
  Vitalik başını tərpətdi və yenə çılpaq dabanını suya çırpdı. Gölcük damcılarının necə səpələnməsini izləmək gözəldir.
  Oğlan qeyd etdi:
  - Ölümsüzlük icad edəndə tabutlar iflas edəcək. Bu da tərəqqinin nəticəsi olacaq. Hər şey dəyişir və dəyişməyə davam edəcək!
  Albina təklif etdi:
  - Buyurun, bir attraksiona baxaq. Gəlin əylənək!
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və məntiqlə dedi:
  - İnternetdən pulsuz yükləyə biləcəyiniz kompüter oyunlarından daha çox həzz alırsınız. Və nə cazibədarlıq - dönürsən, dönürsən, vəssalam - bütün zövqlər!
  Qız razılaşmadı.
  - Oyunlarda burnunu basdırıb oturmaq da şübhəli zövqdür. Və beləliklə çox şeyə nail olursunuz. Məsələn, avtomobil yarışları oyun konsolundan daha maraqlıdır!
  Oğlan razılaşmadı.
  realdan fərqləndirməyəcəksiniz . Siz həmçinin əjdahalarla mübarizə apara bilərsiniz. Pul olardı, onda hər şeyi sözün əsl mənasında təkrar edə bilərsiniz.
  Albina mızıldandı:
  - Pul olardı! Bəli, qızıl buzov dünyanı idarə edir.
  Vitalik pioner buynuzu kimi gur, aydın, səsi ilə oxudu:
  - İnsanlar metal üçün ölür,
  Metal üçün...
  İnsanlar metal üçün ölürlər
  Metal üçün!
  Şeytan orada topa hakim olur
  Orada topu idarə edir!
  Qəhrəman qız ah çəkdi və təklif etdi:
  - Buyurun, heç olmasa bir paket dondurma alarıq!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Mümkündür!
  Tez tövləyə tərəf getdilər. Vitalik çılpaq ayaqları ilə kərpic və lövhələrlə doldurulmuş kobud və isti asfaltı hiss etdi. Yenə də həyat yaxşıdır və may ayı necə də xoşdur. Ah , heyif ki, niyə əbədi yay yoxdur. Məsələn, Kuba və Hindistanda qış yoxdur. Və bir tərəfdən əladır. Ancaq digər tərəfdən, orada, xüsusən də Hindistanda çoxlu infeksiya var.
  İndi hindlilər heç də əvvəlki kimi yoxsul olmasalar da, onların sayı həddindən artıq çoxdur.
  Görünür, insanlar başqa dünyalara uçmağı və günəş sistemindən kənar planetlərə yayılmağı öyrənməlidirlər. Və xüsusi bir hiperdrive ilə gəlmək lazımdır. Bu, reaktiv hərəkət prinsipi ilə deyil, daha inkişaf etmiş bir şeylə hərəkət edən kimi. Yeri gəlmişkən, qravitonlar fotonlardan daha sürətli uçur və onlar elektrona çevrildikdə hissəciklərin parçalanması baş verir və nəticədə çoxlu elektrik yaranır. Belə ki, hətta təyyarələr və kosmos gəmiləri də bu zərbə ilə uça bilir.
  Vitalik özünə eskimos aldı, Albina isə kokos aldı. Qız çox sevindi. O, olduqca yetkin görünürdü və Vitalikə öz anasını xatırlatdı. O da qadındır, kifayət qədər iri və yaxşı formadadır. Maraqlıdır, niyə Vitali böyümə ilə deyil, yalnız ağılla çıxdı?
  Və onun atası kimdir? Həm də Vitalinin sinif yoldaşlarının bəyənməməsinin səbəblərindən biri də oğlanın əclaf olması idi. Və bu, əlbəttə ki, kədərlidir. Piç, bu, yumşaq desək, başqa söz də var - alçaq!
  Vitali həqiqətən atasının olmasını istəyirdi, onu sağlam, hündür, güclü, atletik və eyni zamanda ağıllı kimi təqdim edirdi. Ola bilsin ki, hətta bir zabit, ya da general!
  Albinanın hər iki valideyni var idi və Vitalik ona həsəd aparırdı. Düzdür, Albinanın atası keçmiş məhkumdur, amma yenə də heç nədən yaxşıdır.
  Vitalik onu götürüb oxudu:
  Planetdə kifayət qədər müharibə və kədər,
  Vaxtınızı boş yerə sərf etməyin insanlar...
  Uşaqlarımızı buraxmayaq
  Öz atalarının qurbanı oldular!
  Albina gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Musiqilisən!
  Yeniyetmələr dondurmalarını yeyiblər. Çubuqları zibil qutusuna atdılar. Parkın içindən keçdik.
  Hansısa xoşagəlməz görünüşlü varlıq qəfil onların qarşısına çıxdı və hönkürdü:
  - Siqaret çəkə bilmirsən?
  Albina sərt cavab verdi:
  - Mən siqaret çəkmirəm və sizə məsləhət də vermirəm!
  Oğlan bıçağı çıxarıb qışqırdı:
  İndi oğlunu kəsəcəm !
  Vitalik mövzunu düz qasıqda parıldadı. Düzgün məsafədə dayandı və oğlan hətta sıçrayıb zərbəyə yatırım etdi. Və gənc döyüşçünün baldırı məşhur şəkildə lövhələri və kərpicləri sındırdı. Bandyuqa ağrı şokundan yıxılaraq huşunu itirib. Onun iyrənc sifəti göyərdi, ağzından köpük çıxdı.
  Albina qeyd etdi:
  - Deməli, öldürə bilərsən! Uşaq koloniyasına getmək istəyirsən?!
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  fikir vermirəm . Görün, indi bir gəncin üstündə necə otururlar və orada hansı qaydalar və prosedurlar var. Yaxşı, bu özünümüdafiədir!
  Albina güldü.
  - Əlbəttə! Bununla belə, reputasiyanızı nəzərə alaraq... Polisə zəng edək?
  Oğlan çiyinlərini çəkdi.
  - Mən izah etmək istəmirəm. Qoy uzansın, özünə gəlsin və növbəti dəfə bıçaqla özünü atmazdan əvvəl yaxşıca fikirləşsin.
  Vitalik oxudu:
  - Məktəblər olmasaydı,
  Məktəblər olmasaydı...
  İnsan nəyə çatacaqdı?
  Bıçaqla hücum etdi!
  Albina kədərlə başını tərpətdi.
  - Bəli, insanlar bəzən konkret düşürlər. Budur, bu açıq-aydın serseri. Bəlkə də bunu belə buraxmamalıydıq. Daha yaxşısı həbsxanaya get!
  Oğlan məntiqlə dedi:
  - Əgər müddəti hələ başa vurmayıbsa, deməli, zona onu daha da pisləşdirə bilər. Baxmayaraq ki, mən xüsusi məktəbdə pisləşməmişəm, ümumiyyətlə. Orada hətta, qəribə də olsa, uşaqlarla daha asan idi. Onlar da zehni qiymətləndirirdilər və bir çox ataların özlərində yoxdur, ya da ata-anası şərtləri yerinə yetirir. Qəribədir, amma əslində həmyaşıdları olan bir uşaq koloniyasında ümumi dil tapmaq daha asan idi !
  Albina təbəssümlə cavab verdi:
  - Çünki sən qəribəsən və başqalarından fərqlisən, həm də çox fərqli və qəribə olanlar var. Ona görə də məni təəccübləndirmir. Gəl kinoya gedək filan!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Böyük ekranda filmlərə baxmaq, əlbəttə ki, noutbuk monitorundan, hətta smartfondan daha xoşdur. Gəl qaçaq!
  Qız güldü və cavab verdi:
  - Mümkündür!
  Və qaçmağı daha rahat etmək üçün sandalını çıxardı. Ayağı kiçik deyildi, ancaq qaralmış, əzələli və çox zərif formada idi. Hündürdaban ayaqqabıda gəzmək xoşagəlməz olsa da, möhkəmlik verir.
  Beləliklə, onun ayaqları da məşq zamanı qırılan sərt əşyalardan qaşınır .
  Və gənc döyüşçülərin dabanları qaçarkən parıldayırdı. Olduqca sürətlə qaçdılar.
  Vitalik oxudu və Albina onu götürdü;
  Cəngavər atasının evini tərk etdi,
  Qız yoldaşı axtarmağa getdim!
  Qanlı şəkildə köçdü,
  Və həyat dönə-dönə getdi!
  
  Sərvət tapmaq problem deyil
  Həyat yamacdan aşağı yuvarlansa da!
  Dünyadakı bütün qızıllar cəfəngiyyatdır
  Siqaret dişlərə sıxılır!
  
  İlk dəfə aşiq olan oğlan
  Sarı ağcaqayın altında bir-birinə qarışmış ağızlar!
  Oh, təqdir edirəm, müqəddəs göz,
  İkonanın qarşısında dizləri üstə çökdü!
  
  Biz pis bir ulduzun altında doğulmuşuq
  Taleyimizi kim bildi, hönkürtü!
  Və həyat axır - su axını,
  Tanrımı ideal tapdım!
  
  Və kilsə, pravoslav kilsəsi,
  Zənglə qarşılaşır!
  Səhranı keçdi - keçdi,
  Ağır inilti ilə iztirab axını!
  
  Döyüşürəm, əziyyət çəkirəm, qan çaydır,
  Düşmənlərin şər hücumu dəf edildi!
  Və Məsihin istirahətini harada tapmaq olar,
  Şübhəsiz ki, yalnız rütubətli qəbirdə!
  
  Pallas cəhənnəmdə qıvrılır
  Deyəsən taleyin kor idi!
  Amma cənnətə gedəcəyimə inanıram
  Mən xarabalıqlardan və küllərdən qalxacağam!
  
  İllər keçdi və uşaqlar,
  Allahın izzəti üçün biz dünyaya gəldik!
  Və həyatda daha müdrik olduq,
  Sevgi çiçək açır və əbədi olaraq gücdədir!
  Beləcə qaçdılar. Albina yavaşladı. O, qazona atılmış siqaret kötüyünü götürdü, qaba atdı və oxudu:
  - Siqaret zəhərdir
  Düzdür, insanlar deyirlər!
  Nikotindən daha pisi yoxdur
  Ocaqda bir qutu siqaret!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - İndi təmizləyəcəyik. Və çox gözəl olacaq!
  Oğlan dayanıb siqaret çəkən uşaqların yanına qaçdı və qışqırdı:
  - Siqareti buraxmaq! Atmosferi zəhərləməyi dayandırın!
  Cavab olaraq hönkürdülər:
  - Hara gedirsən , bala! incidilmək istəyirsən?
  Albina smartfonunu göstərərək fərq etdi:
  İndi polisə zəng edəcəm! Burada qanuni olaraq siqaret çəkməyə icazəniz yoxdur.
  Tutqun, üzünü qırxmamış kişilər oxunmayan nəsə söyüş söyərək siqareti könülsüz söndürüb paketləri ciblərinə qoyurlar. Ayaqyalın sarışın çox qətiyyətli görünürdü. Bəli və Moskvada çoxlu polis var, baxırsan, qanunu pozanlar tutulacaq.
  Albina çılpaq ayaq barmaqları ilə çox məharətlə siqaret kötüklərini yığdı və qaşqabaqla qaba atdı:
  - Bu iyrəncdir! Mən heç başa düşmürəm ki, sən belə bir iyrəncliyi necə içinə çəkirsən? Sadəcə iyrəncdir.
  Vitali başını tərpətdi və əlavə etdi:
  sərxoşlardan da pissiniz . Onlar heç olmasa tək özlərini zəhərləyirlər, siz də ətrafınızdakıları, o cümlədən kiçik uşaqları zəhərləyirsiniz!
  Və oğlan sıçrayıb dayılardan birinin dabanı ilə burnuna vurdu. Zərbə təsadüfi olsa da, qana qərq oldu. O, arxaya söykəndi. Uşaqla döyüşmək daha bahalıdır. Üstəlik, çox güman ki , onun tərəfindən döyüləcəksiniz.
  Albina təbəssümlə oxudu:
  Axı, insanlar arasında səbəbsiz deyil,
  Əsrlər boyu mühakimə edirlər
  Əlverişsiz havada -
  Deməli tütündür!
  Və oğlanla qız yumruqlarını vurdular.
  Bundan sonra bilet almağa getdik. Yetkinlik yaşına çatmayanlar yarı endirim üçün biletlərə güvəndilər, lakin Albina çox yaşlı görünürdü və o, məktəb sertifikatını göstərməli oldu. Əlavə pul xərcləmək istəmirdim.
  Bu, bir növ uşaq fantaziyası idi. Dörd yeniyetmə - üç oğlan və bir qız nağıllar ölkəsinə düşdülər. Orada nəhəngdən sehrli bir qamış oğurladılar. Sonra Baba Yaqanı məğlub etdilər və Koshcheinin ölümünün göstərildiyi bir xəritə tapdılar. Və səyahətə çıxdılar. Yaxşı, onların arxasında, əlbəttə ki, nağıllardan fərqli canlılar var. Uşaqlar isə onları ya sehrli şirniyyatlarla, ya da şokoladlarla dayandırdılar. Və sonda Serpent Gorynych də məğlub oldu. Sehrli bir sandıq və zəngin bir sinə əldə edərək Koshchei'nin özünü məğlub edə bildilər.
  Beləliklə, hər şey həqiqətən əla çıxdı. Və inanılmaz da olsa, həqiqətən gözəl olduğu ortaya çıxdı.
  Filmdən sonra gənc cütlük zalı tərk edib. Əyləncəli və yaxşı idilər. Əhval-ruhiyyə yüksəldi.
  Və Vitalik yarış maşınlarına minməyə razı oldu. Onlar bir-birinə və digər uşaqlara toqquşub sükanı çevirdilər. Hər şey çox maraqlı və həyəcanlı görünürdü.
  Vitali oxudu:
  sərin maşınlar,
  Dünyanın ən gözəl əhval-ruhiyyəsi...
  Baxmayaraq ki, sanki atış tirində yaşayırıq,
  Mən gözəl kovboy oğlanam !
  
  Əbədi olacaq, inanıram uşaqlıq,
  Həyat əzəmətli cənnət kimi gələcək...
  Və gənc olmağın bir yolunu tapacağıq,
  Beləliklə, oğlan, get!
  Zaman sürətlə keçir və artıq qaralmağa başlayır. Və daha da soyudu.
  Albina təəssüflə qeyd etdi:
  Bir gün uşaqlıq bitəcək. Bəli, artıq, bəlkə də, demək olar ki, bizdə bitdi. Biz artıq uşaq deyil, yeniyetməyik. Sonra gənclik. Düzünü desəm, yaşlı qadın olmağı təsəvvür etmək qorxuncdur. Qırışıb, donqar olacağımı düşünən kimi, o qədər pis edilir.
  Vitali təbəssümlə cavab verdi:
  - Düşünürəm ki, insanlar nəsə uydurub əbədi gənclik qazanacaqlar. Burada əsas məqam aktivləşdirilməli olan kök hüceyrələrdir. Və düşünürəm ki, elm buna gələcək!
  Albina təbəssümlə oxudu:
  Yer üzündə heç nə diqqətdən yayınmır
  Və getmiş gənclik hələ də ölməzdir...
  Nə qədər gənc idik,
  Necə də səmimi sevildi!
  Və sevdikləriniz unudulmur!
  Yaşasın yaşımız!
  Onlar tövləyə gedib ətli piroq və süd kokteyl aldılar. Onlar təbəssümlə qeyd edərək təravətləndilər:
  - Deyəsən evə getmək vaxtıdır!
  Albina qeyd etdi:
  - Bura bir neçə sərxoş adam gəlir.
  Vitalik qışqıraraq cığal çəkdi:
  - Gəl döyüşək! Bu mütləqdir!
  Qız gülümsəyərək dedi:
  - Həmişə şirin bir oğlan olun,
  Xaos tüğyan etsə də ...
  Güc döyüşündə sərf etmək heyf,
  Bizə yaxşı əməllər arabası lazımdır!
  Oğlan razılaşdı.
  Günəş parlaq şəkildə parlayır
  Sərçə cırıldayır...
  Bu dünyada olmaq xoşdur,
  əylənin!
  Oğlanla qız geri çəkildilər. Qarşı tərəfdən isə yenə söyüş eşidildi. Və yenə sərxoş oldular. Əllərində bıçaq və nunçak daşıyırdılar . Pirinç düyünlər parıldadı. Fənərlərin qeyri-bərabər işığında qırxılmamış, qırmızı burunlu, çox xoşagəlməz üzlər əks olunurdu . Və onlar titrəyib tərpəndilər.
  Yeniyetmələrin qarşısına artıq tanış, əvvəllər döyülmüş bir mövzu çıxdı.
  O, çirkin and içdi və boğuq səslə bıçaqla hədələdi;
  - Yaxşı, gənc quşlar! Üç dəfə lazımsız həyatınız bitdi!
  Vitalik cavab verdi:
  - Sənə həyat lazım deyil! Və bütün bəşəriyyətin mənafeyinə uyğun olaraq buna həqiqətən ehtiyacımız var.
  Ətrafdakı quldurlar iyrənc gülüşdülər.
  . FƏSİL #2
  Onlardan ən azı iyirmi nəfər var idi. Bir silahın əlində, üstəlik, bəzi bıçaqlar çox uzundur və ən böyüyünün əlində tapança da var. Albina məyus bir ah çəkərək fit çaldı. Bir güllə qarşısında onun taekvondosu gücsüzdür. Bəli və iki yeniyetmə böyüklər və silahlı yaramazların bütün dəstəsinə qarşı - bunlar çox qeyri-bərabər qüvvələrdir.
  Vitalik isə soyuqqanlılığını qoruyaraq əminliklə dedi:
  - Hər yer videokameralarla doludur. Bəli və smartfonumuz hər şeyi qeyd edir və avtomatik olaraq İnternetə ötürür. Və oradan bizə bir şey etsəniz, bütün üzlərinizin qeydləri asanlıqla polisə çatacaq!
  Quldurlardan biri qışqırdı:
  - Tezliklə sarı ağızlılardan çıxın!
  Rəhbər tərəddüd etdi. Uşaqların öldürülməsi üçün çoxdan parladı. Üstəlik, hansısa evsizin döyülmüş üzünə görə onun başını və azadlığını riskə atmağın mənası yox idi.
  Vitali başını tərpətdi.
  - Hamınız artıq videoya çəkilmisiniz və məlumatlar avtomatik olaraq polisə gedəcək. Ancaq bizi buraxsanız, biz, uşağa söz verirəm , hamısını siləcəyik!
  Lider təbəssümlə soruşdu:
  - Zonanı döyürsən?
  Oğlan başını tərpətdi.
  Bir qabıq böcəyi üzərində idi !
  Quldur mızıldandı:
  - Nə üçün?
  Vitali təbəssümlə cavab verdi:
  - Bir xuliqanın ləyaqətini geri aldı. Və nə?
  Rəhbər soruşdu:
  - Döyüşməyi bilirsən?
  Oğlan başını tərpətdi.
  - Məncə bacararam!
  Rəhbər təklif etdi:
  Dəstəmizin ən güclü pərəstişkarı ilə silahsız təkbətək vuruşun . Əgər qalib gəlsən, sənə beş yüz dollar verəcəm !
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Ancaq yalnız bir parça dollar . Az deyil.
  Lider başını tərpətdi.
  - TAMAM! Amma sonradan sizi xəstəxanaya aparsalar, inciməyin. Döyüşçümüz Qorilla yazıq bilmir.
  Oğlan yumruqlarını sıxıb cavab verdi:
  Əsgər, həmişə sağlam
  Əsgər, hər şeyə hazır...
  Və toz, xalçalar kimi,
  Biz yoldan çıxırıq
  Və dayanma
  Və ayaqları dəyişdirməyin
  Üzümüz parlayır
  Parlaq çəkmələr!
  Lider güldü.
  - Çəkmələr! Amma sən ayaqyalınsan! Və ümumiyyətlə, uşaq kimi görünürsən. Hətta belə döymək təəssüf doğurur.
  Vitalik gülümsədi.
  - Hər şey yaxşıdır! Düşmən nə qədər çox olsa, müharibə bir o qədər maraqlıdır.
  Quldurlardan biri dedi:
  - Mübarizə etmək çətindir. Bizi görüb, süpürüb getdilər!
  Pahan cavab verdi:
  - Bizdə hər şey var! Polis heç kimi içəri buraxmır. Biz təxirə salmayacağıq. Gəlin burada və indi mübarizə aparaq.
  Quldurlar təsdiqlə zümzümə etdilər. Albina oğlana pıçıldadı:
  - Sən əminsən? Hansı kəməriniz var ?
  Vitalik qışqırdı:
  - Qırmızı!
  Qəhrəman qız təklif etdi:
  -Bəlkə sənin yerinə mən!?
  Oğlan cavab verdi:
  - Bu, bizim kişilərin mübarizəsidir!
  Qorilla çıxdı. Həqiqətən böyük oğlan idi. Böyümə metr doxsan, geniş çiyinlər, uzun qollar, meylli alın. Və olduqca şişirdilmiş , açıq-aydın anaboliklərdə. Ən azı bir sentner bir rəqib çəkdi . Vitalik isə cəmi qırx iki kiloqramdır. Qüvvələr qeyri-bərabər görünürdü.
  Rəhbər nazik yüz dollarlıq əskinas çıxarıb mızıldandı:
  - Döyəcəksən, tikə alacaqsan və... Sənə qızıl saat da verəcəyəm .
  Və o, həqiqətən də xalis qızıldan hazırlanmış qutu ilə çox layiqli bir saat göstərdi. Və çox baha başa gəlirlər.
  dayanan qorilla birdən Vitalikə tərəf qaçdı. Düzdür, həmyaşıdlarının qəfil hücumlarına öyrəşmiş oğlan kəskin şəkildə yan tərəfə atıldı. Və hətta qrupları əvəz edə bildi. İri, geniş çiyinli, uzun qollu qanqster asfalta çırpıldı. Görünür ki, o, axsayan kimi dizini incidir. Və o, çox çirkin söyüşlər söyləməyə başladı.
  Camaat səs-küy salırdı. Bəziləri Qorillalarını, bəziləri isə həyasız oğlanlarını dəstəklədilər. Burada açıq-aşkar ixtilaf var idi və quldurlar mərc edirdilər.
  Onlar daha çevik və kiçik, digərləri böyük və əzələ topları ilə mərc edirlər.
  Qorilla yenidən hücuma keçməyə çalışıb. Oğlan çılpaq dabanını ağır çənəsinə itələdi. Zərbə tam güclənmədi. Ancaq yenə də silkələdi və quldur camış bunu hiss etdi. Və o, yenidən oğlanın üstünə qaçdı , yeraltı dünyasının bütün cəzaları ilə hədələdi.
  Vitali onun üzünə təpiklə vurub kənara atıldı. Ağır yumruqdan yayındı. Qorillanın qolları çox uzundur. Ancaq yumruqlar çox sürətli uçmur və çevik uşaq çox məharətlə yayınır.
  Yenidən hücum. Vitalinin burnuna yumruğunu vurublar. O, həmçinin əlləri ilə lövhələri döyürdü. Buruqlar yaxşı oturdu və nazik bir qan axdı.
  Düzdür, quldurun yumruğu oğlanın qabırğasının üstündən sürüşüb. Vitali yüngül çəkidə bir boksçu kimi sıçrayıb tullandı, başqa bir güclü zərbədən yayındı .
  Sonra onu dizinin altına təpiklə vurdu. O, artıq əzilmişdir və qanqster qışqırıb ağzını açır.
  Qarşılaşdığı hərəkəti Vitalik tutur və oğlanın yumru çılpaq dabanı düz burnuna dəyir. O , uşağın bütün kütləsi ilə və hətta qarşılanan hərəkətlə vurulur . Xırıltı eşidilir, hündürlükdən düşən pomidor kimi burnu partlayır. Və qan indi daha güclü bir axınla axırdı.
  Vitali yenə də rəqibin süpürgəçi hərəkətlərini tərk edir. Təpikləməyə və təpikləməyə çalışır. Amma onun ayaqları bir qədər qısadır və uzanması çox yaxşı deyil. Vitali yenidən yan tərəfdən zərbə endirir. Məbədi vurur. Və Qorilla səndələdi.
  Və xırıltılar:
  - Gözləyin, danışaq!
  Vitali dayandı. Və sonra bir balyoz yumruğu ona uçdu. Oğlan refleksiv şəkildə bunun qarşısını aldı. Amma o, ayağından yıxıldı. Vitali uçdu. Quldur onun üstünə qaçdı. Lakin oğlan yuvarlanmağı bacardı. Və qanqster keçdi.
  Vitalik özündə qəzəb hiss etdi. Quldur ayağa qalxanda uşaq baldırını çənəsinə vurdu. Zərbə yaxşı idi, lakin Qorilla sərt başlı idi və onu asanlıqla döymək mümkün deyildi.
  Burada o, yenidən hücuma keçdi. Düzdür, pisdir. Və bütün köynək qanla örtülmüşdür. Vitalik çirklənməsin deyə köynəyini də çıxarıb. Oğlanın rahatlığı və güclü əzələləri var idi. Bəlkə də kütləsi çatışmırdı, amma suyun üzərində dalğalar kimi yellənirdi.
  Vitalik yenidən düşməni onsuz da parçalanmış burnuna vurdu.
  Qan daha da şiddətlə süzüldü və oğlanın çılpaq, yumru dabanı qan içində parıldadı. Qorilla boğulmağa başladı.
  Vitalik klassik üçlüyü başına yumruqladı və rəqibin əllərini döydü. Sonra yenidən tullandı və çılpaq dabanı ilə çənəsinə vurdu. Zərbə yaxşı idi, amma belə bir karkası sıradan çıxarmaq üçün kifayət qədər kütlə yox idi.
  Oğlan yenə əlləri ilə kombinasiya etdi. Və onun gözünə yumruq vurdu. Zərbədən mavi oldu. Və hematoma şişməyə başladı.
  Vitalik tweet etdi:
  - Düşməni bir zərbə ilə süpürəcəyik,
  Şöhrəti çılpaq dabanla təsdiq edəcəyik ...
  Böyükləri əzdik boşuna,
  Beləliklə, biz qorillanı məğlub edəcəyik!
  Oğlan yenə qaçıb düşmənin üzünə təpik vurdu. Sonra yenidən atlayın və yenidən tam olaraq çənədə. Və sonra məbədə bir baldır. Vitalik yaxşı döydü. Lakin düşmən yenə də təslim olmaq istəmirdi. O, səndələsə də, inadla yıxılmadı.
  Quldur kütləsi qışqırdı:
  - Onu döyün! Bitirin!
  Qara geyimli üç polis də tamaşanı görməyə gəlib. Onlar da balaca bir uşağın iri, uzun qollu qulduru insan başı kimi kürəciklərlə döyməsi onları əyləndirdi .
  Vitali yenidən atılıb-düşdü. Və Qorilla inadla yıxılmadı. Oğlan sözün əsl mənasında tərlə parıldayırdı və ağır nəfəs alırdı. Rəqibi əllərini yerə saldı və artıq bu zərbələrə reaksiya vermədi.
  Sonra Vitalik onu götürüb ağaca dırmaşdı. Bu, həqiqətən də çox riskli bir manevrdir. Quldurlar fısıldadı, polislər alqışladılar. Oğlan, daha yüksəklərə dırmaşır, amma necə atlayacaq. Və onun çılpaq, yuvarlaq dabanı məbədə dəydi.
  Qorilla qəzaya uğradı, nəhayət huşunu itirdi. Rəhbər saymağa başladı, lakin dəstənin böyük üzvü yerindən belə tərpənmədi. Və atdı, hörmətlə dedi:
  - Qazandı, necəsən?
  Oğlan cavab verdi:
  - Vitalik!
  Rəhbər əllərini ona qaldırıb soruşdu:
  - Bəs sizin avtomobilinizi necə idarə etdiniz?
  Vitalik qürurla cavab verdi:
  - Köpək balığı!
  Lider başını tərpətdi.
  - Yaxşı, köpək balığı! Mənim sağ əlim olmaq istəyirsən?
  Oğlan başını mənfi tərzdə tərpətdi.
  - Yox, mənim yolum var, sənin də öz yolum!
  Rəis ona on yüz dollarlıq əskinas və kifayət qədər ağır bir saat verdi. Onların təkcə qızıl qutusu yox, həm də əlləri bəzədilmişdi: dəqiqəsi zümrüdlə, saatı isə yaqutla.
  Vitalik onu çantasında gizlətdi. Bir köynək də var. Bir az cızılmışdı, davadan bir-iki əzik var idi. Amma o, nisbətən yüngül şəkildə deməliyəm. Oğlunun çəkisi yüz əlli kiloqram idi və onun ölümcül zərbələri və çox ağır yumruqları var idi.
  Yeri gəlmişkən, o, özünə gəlməyib. Və polis təcili yardım çağırıb.
  Quldurlar dağılışmağa başladılar.
  Vitalik çox məmnun idi. Həm pul, həm də kubok qazandı və hər kəsə əsl kişi olduğunu sübut etdi.
  Və bu, riskli hacking etməkdən daha yaxşıdır.
  Ataman qeyd etdi:
  - Çox güclü döyüşçüsən, eyni zamanda uşaqsan. Qaydasız döyüşlərdə iştirak etməlisən. Xüsusilə lotereyalarda yaxşı pul qazana bilərsiniz. Əvvəlcə oğlana mərc qoymayacaqlar!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yaxşı fikir! Amma ... T am bütün beyinləri məğlub edə bilər.
  Lider qeyd edib:
  - Fenomenal reaksiyanız var və sizi vurmaq qeyri-adi dərəcədə çətindir.
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Mən bununla razıyam. Amma heç bir şey, intellektual yolla getməyi düşünürəm.
  Əvvəllər susmuş Albina qeyd etdi:
  - İnternetdə qaydasız döyüşlərin getdiyi yerlərdə tapa bilərsiniz. Bilirsən, oğlum, sənin yerində olsam cəhd edərdim. Düzünü desəm, bu qədər yaxşı hərəkət edəcəyinizi gözləmirdim!
  Vitali başını tərpətdi.
  - düşünəcəm. Bu arada, yaxşı yat. Artıq gecə yarısını keçmişdir.
  Və vidalaşaraq, uşaqlar parkdan köçdülər.
  Albina ayaqqabılarını geyindi, may ayında gecələr sərinləşdi. Baxmayaraq ki, ayaqyalın gəzmək daha xoşdur. Vitali gənc müharibə kəşfiyyatçısı kimi yalın ayaqlarına şillə vurdu.
  İşlənmiş tüstülərin iyi də hiss etsə də, hava təravətlə islanmış görünürdü. Gecələr Moskva çox gözəldir. Bu qədər işıqlar və reklam afişaları.
  Və müxtəlif markaların çoxlu avtomobilləri. Onların arasında hətta çox dəbdəbəli avtomobillər də var.
  Yoldan keçən qadınlardan biri Vitalikə işarə edərək mızıldandı:
  - Oğlunuzun belə soyuqda ayaqyalın gəzdiyini görmürsünüz?
  Albina güldü. O, böyük əzələləri və üzündəki sərt ifadəyə görə olduqca yetkin görünür. Və Vitalik, əksinə, yuvarlaq bir üzü var və hələ də körpə kimi görünür. Hətta başı çox böyük deyil, alnı hündür olsa da, hamardır.
  Oğlan ona cavab verdi:
  - Mən qızışıram! Və hər hansı bir ayaqqabı dibinə çəkir!
  Albina təbəssümlə tweet etdi:
  - İstəniləndəyik, soyuğunu bilirik,
  Biz konusları necə doldurmağı bilirik ...
  Və artıq gölməçələrdən keçir -
  Ayaqyalın oğlanlar!
  Və o, təxminən iki metr tullandı, ayaqları havada dönər masanı fırladı. Və o, yaxşı enmədi - dabanını sındırdı. Bundan sonra ayaqqabılarımı çıxarıb oğlanla ayaqyalın getməli oldum. Bəli, maraqlı macəradır.
  Moskva isə əslində böyük şəhərdir. Əhali orta Avropa ölkəsi kimidir . Və onun üzərində uzun müddət gəzə bilərsiniz və hər zaman daha çox yeni sahələr tapa bilərsiniz.
  Vitalik oxudu:
  Düşmənlə şiddətlə vuruşacağıq,
  Qaranlığı bilməyən çəyirtkələr...
  Paytaxt əbədi qalacaq
  Moskva dünyaya günəş kimi parlayır!
  Albina başını tərpətdi.
  - Bu əladır! Belə mahnıları xoşlayıram. Amma digər tərəfdən, hər ölkənin, millətin öz yolu var. Və heç kim heç nəyə məcbur edilməməlidir.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Düzdür! Amma mən inanıram ki, gec-tez Yer planetinin bütün xalqları birləşəcək. Və planet tək, ümumi və xoşbəxt bir ailə olacaq!
  Qız çox arxayın olmasa da təsdiqlədi:
  - İnanıram ki, belə olacaq!
  Onlar ayrıldılar və Vitali qaçaraq evə qaçdı. Və liftdə vaxt itirmədən pilləkənlərlə yuxarı qalxdı.
  Və mənzilin qapısını açdı. Xüsusi bir şey yoxdu, ana artıq yatmışdı. Axşam yeməyini mətbəxdə buraxdı.
  Vitalik yemək yedi, özündə ağırlıq və yorğunluq hiss etdi, hətta tualetə də getmək istəmədi. Beləliklə, divanda yuxuya getdim.
  Onun çox fırtınalı və xaotik xəyalları var idi. Xüsusilə, xüsusi məktəb haqqında fraqmentli xatirələr. Onu maşınla necə keçəl kəsdilər. Sonra profildə, tam üzdə, yarı yan və arxada şəkil çəkdirirlər. Zərərli görünmür və hər şey qaydasındadır, amma özünüzdə bir növ alçalma və utanc hiss edirsiniz.
  Sonra boyunuz ölçülür və çəkilir. Bədəndəki əlamətləri yenidən yazın və barmaq izlərini götürün. Hansı ki, ağrılı olmasa da, uşaq üçün alçaldıcı və qorxuludur.
  Sonra əllərinizi bir növ məhlulda yuyursunuz.
  Bax, bu hələ cəfəngiyatdır. Vitali başqa uşaqlardan daha çox qorxurdu. Axı xüsusi məktəb həm də həbsxanadır, yalnız uşaqlar üçün. Ancaq sonra yaxşı bir komanda toplandı və heç bir qanunsuzluq olmadı . Yaşlı uşaqlar nadir hallarda kiçikləri incidirdilər. Vitalik, yeri gəlmişkən, şahmatı çox yaxşı oynayırdı. Və o, tez bir zamanda xüsusi məktəbin və Moskvadakı bütün xüsusi məktəblər və qapalı müəssisələrin şahmat çempionu oldu.
  Amma oğlan şahmata o qədər də həvəs göstərmirdi. Oyun maraqlıdır, amma insanlara tam olaraq nə verir? Bunun praktik istifadəsi nədir. Şahmat ən azı bir qram taxıl yetişdirməyə kömək etdi, yoxsa ən azı bir xəstəni sağaltdı?
  Beləliklə, Vitali, ilk böyüklər kateqoriyasını alsa da, azad edildikdən sonra demək olar ki, oynamadı. Pul üçün olmasa, böyüklərlə. Lakin onlar bir neçə dağıdıcı məğlubiyyətdən sonra bunu tez dayandırdılar. Və oğlan rəqəmləri yenidən düzəltmək kimi mənasız bir işə vaxt itirmək istəmirdi.
  Baxmayaraq ki, yəqin ki, bu oyunda nəyəsə nail ola bilərdi. Hətta Karpovu da döydü. Və o, bir mat qəbul edərək qeyd etdi:
  - Və siz, bir oğlan, tez və dəqiq variantları nəzərdən keçirin!
  Vitali soruşdu:
  - Bəs şahmat insanlara nə verdi? Bu, sadəcə əyləncə və boş bir ağıl oyunudur. Daha yaxşısı, xərçəng peyvəndi ixtira edin və ya insanı Marsa aparıb geri qayıda biləcək bir raket düzəldin!
  Anatoli Karpov başını tərpətdi.
  - Bəlkə haqlısan! Amma şahmat möcüzədir. Bundan əlavə, hər hansı bir idman haqqında demək olar - bu, yalnız əyləndirir!
  Oğlan başını tərpətdi.
  - Döyüş çox həyati vacib idman növüdür. Bəzən onların sayəsində sağ qalırsan!
  Karpov başını tərpətdi.
  - Düzdü...
  Və ah çəkdi. Özü də tennis oynamağı sevirdi və sıfır döyüşçü idi.
  Xüsusi məktəbdə döyüş sənəti də var idi. Ancaq Vitalik həmyaşıdını az qala öldürdüyü üçün həbs olunduğu üçün yarışmağa icazə verilmədi. Lakin o, bu cür sparring etdi və məhbusların hörmətini qazandı.
  Buradakı yeməklər də yaxşıdır. Evdən daha yaxşı. Ata yoxdur, Moskvada qiymətlər bahadır, kirayə haqqı bahadır, qadınlara yaxşı iş tapmaq çətindir. Vitalik, ümumiyyətlə, yaxşı təəssürat buraxdı. Onlar hovuza və ekskursiyalara aparıldılar və kompüterdə oynaya bilərsiniz. Demək istəyirəm ki, bu heç də cəhənnəm deyil. Baxmayaraq ki, peşə terapiyası da var. Ancaq çətin deyil və üstəlik, həmişə iş olmur. Ona görə də orada əziyyət çəkdiyini deməyin.
  Hətta ora qayıtmaq ideyaları da var idi. Orada oğlanlar arasında onun həqiqi dostları var idi. Və sonra yalnız Albina onun əsl dostu oldu.
  Ancaq anam düşünmək və ölçüyə riayət etmək üçün mübarizə aparmazdan əvvəl ondan şərəf sözünü aldı.
  Vitaliki döyməyi dayandırdılar, amma yaşıdları itaətkarcasına danışmaq istəmədilər. Lazım olmasa da. Siz, məsələn, axmaq söhbətlər və müxtəlif bayağılıqlar, hətta nalayiq sözlər yerinə kitab oxuya bilərsiniz.
  Burada, smartfondan, hər hansı bir.
  Və hətta özünüz bir şey yazın. Vitalik, xüsusilə, Qulliverin macəralarının davamını təsvir etdi. Bu kimi kiçik bir hekayə. Orada Qulliver Antarktidanın qabığı altında dünyaya gəldi. Və bunda iki güc bir-biri ilə döyüşürdü. Təyyarələr , tanklar və çoxsaylı reaktiv yaylım atəşi sistemləri var idi .
  Qulliver əvvəlcə casus üçün götürülüb. Və o, həbsxanaya düşdü. Sonra ondan kəşfiyyatda istifadə etməyə çalışdılar.
  Vitalik hətta Qulliverin nüvə bombası ilə rəsmləri oğurlaya bildiyini və bunun üçün mükafat olaraq qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla cəngavər xaçı aldığını yazıb.
  Bu sadəcə fantaziyadır...
  Vitali hekayəni İnternetdə yerləşdirdi, lakin heç kim onu çap etməyə başlamadı. Bəli və o, bir neçə baxış topladı. Qulliver artıq unudulmuşdu. Və bu fanfinqlər kimə lazımdır. Eynilə həm ictimaiyyət, həm də nəşriyyatlar tərəfindən bir növ görməzlikdən gələn "Marsda bilmirəm" hekayəsi kimi . Baxmayaraq ki, iş obyektiv olaraq pis deyildi. Vitali Karlesonun macəralarının davamını da yazıb. Amma bu da uğurlu alınmadı. Bəli, ədəbiyyatda tanınmağa nail olmaq çətindir. Xüsusən də tanınmış və təbliğ olunan bir şeyin davamını yazsanız. Üstəlik, istər-istəməz müqayisə etməyə başlayırlar. Və adətən davam sizin xeyrinizə deyil simpatiyaya meyl edir.
  Xüsusilə Harri Potterə gəldikdə. Artıq belə gedirdi...
  Vitalik yuxulu halda nə və necə yazdığını xatırladı.
  , erkən yaşlarından fanfik yazmağa başlayıb. Həmyaşıdları ilə həyətdə gəzmək istəmirdi. Həm də ucuz işlənmiş noutbuk, hətta tək valideynlər və yoxsul ailələr üçün də həmişə mövcuddur.
  Və niyə bəstələməsin. Məsələn, Gerda Qar Kraliçası tərəfindən qaçırılan qardaşı Kayı tapdı. Yazsanız, əksinə, oğlanı Ərəbistan səhrasının sultanı tutub. İndi də Kay səhranın ortasındakı dəbdəbəli sarayda istidə yorğunlaşır. Və yenə də balaca sarışın qız ona kömək etməyə gedir. Və yenə onun çılpaq, uşaq ayaqları əziyyət çəkir. Yalnız qarın soyuğundan deyil, Sahara səhrasının isti qumundan.
  O, özünü sehrli bir vahada tapdı. Və sonra o, susuzluqdan öləcək, çılpaq ayaqları qum və isti qayalarla alovlanacaqdı.
  Quldurlar isə dəvələrdə idilər. Rəisin qızı isə çamaşırdı. Və s.
  İdeya, əlbəttə ki, özlüyündə pis olmasa da, yenə də humanist və maraqlı bir şəkildə təchiz olunmalıdır.
  qarğanı qarğa ilə əvəz etmək sadəcə bir seçim deyil!
  Vitalinin çox sürətli barmaqları var. Və çox yazdı.
  Budur alternativ bir tarix. İyirmi ikinci əsrin sonlarından bir oğlan vaxt maşınında keçmişə uçdu. O, özü ilə astronavt atasından oğurlanmış döyüş, kifayət qədər güclü partlayıcı apardı.
  Beləliklə, o, əlbəttə ki, çar II Nikolaya kömək etmək qərarına gəldi . Və bir partlayıcı ilə silahlanmış , o, Port Arturun müdafiəsinin açarı olan Yüksək dağını müdafiə etdi.
  Və silahından necə partladı . Və şüalar yaponlara dəydi. Və minlərlə igid sarı əsgər kəsilib yandırıldı.
  Hücumlar dəf edildi. Lakin Port Artur hələ də aclıqdan və silah çatışmazlığından əziyyət çəkirdi.
  Bununla belə, o, dayanmağa davam etdi. Yanvarda isə çar ordusu yenidən yarmağa cəhd etdi.
  Oğlan Hündür dağda daha bir neçə hücumu dəf etdi . Lakin partlayıcının hipernüvə batareyası bitmişdi. Və oğlan arsenalı doldurmaq üçün geri qayıtdı.
  Və dünyanın dəyişdiyini tapdı. Xüsusən də yanvar ayında Qanlı Bazar günü baş tutmayıb. Kral xalqın yanına getməkdən qorxmurdu, Port Artur hələ də dayanırdı. Beləliklə, inqilab baş vermədi. Və çar ordusu, buna baxmayaraq, nəhayət, fevral ayında əlavə qüvvələr alaraq dəhlizi qurudan keçə bildi.
  Yaponlar isə tükənmişdilər. Onların neçə minini on iki yaşlı sadə bir oğlan lazer atəşi ilə yandırdı. Bir sözlə, Rojdestvenskinin eskadronu gəldi və birinci Sakit okeanla birləşərək dənizdə yaponları məğlub etdilər. Sülh imzalandı və Yaponiya Kuril zəncirini Rusiyaya qaytardı. Həmçinin Koreya protektorat oldu, Mançuriya isə Sarı Rusiya oldu .
  Çar imperiyası hərbi cəhətdən möhkəmləndi. Birinci Dünya Müharibəsi baş verdi, lakin almanlar onu real tarixdə olduğundan daha tez itirdilər. Çar imperiyası Qalisiya və Bukovinanı geri aldı. Çexoslovakiya Rusiyanın tərkibində krallığa çevrildi. Polşa krallığına Krakov və Alman torpaqlarının bir hissəsi daxil idi. Türkiyə dünya xəritəsindən itdi və Rusiya, İngiltərə və Fransaya məğlub oldu. Rusiya İstanbul və Kiçik Asiyanı, Şimali İraqı aldı. Səudiyyə Ərəbistanı da bölündü. Romanovlar sülaləsi taxtda möhkəmləndi.
  Çar Nikolay Vtoroy daha sonra şimalı və mərkəzi özü üçün alaraq Əfqanıstanı İngiltərə ilə böldü. Həm də İranın üçdə ikisini ələ keçirdi. Beləliklə, dünyanın yenidən bölüşdürülməsi başa çatdı. Bütün müsəlman ölkələri tam olaraq xristianların nəzarəti altında idi . Və otuzuncu illərdə İtaliya Efiopiyanı ələ keçirdi.
  Hitler Almaniyada hakimiyyətə gəldi, lakin ona iradə verilmədi. Maksimum Avstriyanın ilhaqına icazə verildi.
  İkinci Dünya Müharibəsi yox idi ... II Nikolay 1939-cu ilin noyabrına qədər hökmranlıq etdi. Yetmiş bir yaşında öldü, rus çarları üçün rekord yaş idi. Onun səkkiz yaşlı nəvəsi taxt-taca keçdi. Bu pisdir, amma regent artıq əvvəlcədən müəyyən edilmişdi. Və hər şey yaxşı getdi.
  Çar Rusiyası tədricən konstitusion monarxiyaya çevrildi. Və iyirmi birinci əsrin əvvəllərində o, faktiki olaraq parlamentli respublikaya çevrildi.
  Ancaq gələcəkdəki ən mühüm dəyişiklik oğlanın valideynlərini tapmamasına və tamamilə başqa bir dünyaya getməsinə səbəb oldu. Baxmayaraq ki, dünyada və yaxşı və inkişaf etmiş və xoşbəxtdir.
  psixiatriya xəstəxanasına yerləşdirdilər .
  Bu, əlbəttə ki, gələcəkdə yaxşı saxlanılır - əsl sanatoriya, amma yenə də psixiatrik xəstəxanadır və oğlan həqiqətən də orada xoşuna gəlmədi. Və bir neçə dəfə qaçmağa cəhd etdi. Və o, təcrid vəziyyətinə düşdü.
  Vitalik çox şey bəstələdi və bu onun xoşuna gəldi. Amma nədənsə insanlar onun əsərlərini bəyənmir və onların ruhi xəstə, ya da açıq-aşkar şizofreniya xəstəsi tərəfindən yazıldığına inanırdılar.
  Bəzi parçalar həqiqətən qəribə idi. Məsələn, Vitali bütün insanların uşaq olduğu bir kainat haqqında yazdı. Effekt belə işlədi. Fövqəlnova püskürdü və Yer bütün böyükləri on yaşlı oğlan və qızlara bənzəyən radiasiya ilə örtüldü. Və əbədi olaraq... İnsanlar çoxalmağı dayandırdılar. Əslində onlar ölməz oldular. Daha doğrusu, qocalmağı dayandırdılar və həyatda qalma qabiliyyətini xeyli artırdılar. Bir ayağını, ya qolunu kəssə də, başqası böyüyəcək. Demək olar ki, ölümsüzdür. Amma əbədi uşaqlıqda.
  Yaşlı insanlar, xüsusən də ateistlər buna sevinirlər. Gənclər isə o qədər də çox deyil. Uşaqlar da yaxşıdır.
  Yer üzündə belə bir səltənət yarandı. Bununla belə, iş dayanmadı. İnsanların ölçüsünün azalması əzələlərin keyfiyyətcə böyüməsi ilə kompensasiya edildiyindən, daha elastik, möhkəm və güclü olur.
  Və nə yaxşı ki, bir dişi döysən, onda süni diş qoymağa ehtiyac yoxdur, yenisi bir saata böyüyəcək, əvvəlkindən daha yaxşıdır.
  Əbədi övladlar isə həm xatirələri, həm də şəxsiyyətləri qoruyub saxladılar. Yalnız indi başqa övladlarınız olmayacaq. Ancaq problemlər daha azdır.
  Kosmos gəmiləri quran və daha dinc yaşamağa başlayan əbədi xoşbəxt uşaqlar.
  Din xüsusilə maraqlı dəyişikliklərə məruz qalmışdır. Xüsusilə, nə İncil, nə də Quran insanlara əbədi uşaqlıq vəd etməyib. Və bu, təbii ki, məntiqlidir. Baxmayaraq ki, çoxları uşaqlıq üçün nostalji hiss edirlər , amma həqiqətən yaşlı insanlar körpə olmaq deyil, gənc olmaq istəyirlər. Baxmayaraq ki, on il insanın artıq düşündüyü və potda deyil, internetdə oturduğu yaşdır.
  Bu yaşda demək olar ki, bütün zövqlər sizin üçün mövcuddur. Səksən yaşından daha yaxşıdır. Baxmayaraq ki, yəqin ki, iyirmi yaşından daha pisdir!
  Yeri gəlmişkən, Quranda və pravoslav ənənəsində Cənnətdə otuz beş yaş adlanır. Maraqlıdır, niyə on səkkiz deyil? Yoxsa iyirmi beş? Belə bir rəqəm haradan gəldi?
  Vitalik həqiqətən böyümək, böyük və yetkin olmaq istəyirdi. Amma indi o, kiçik olmağın üstünlükləri olduğunu düşünürdü. Üstəlik, böyük bir oğlansansa, qatarda və ya avtobusda tam bir əzab çəkəcəksən. Ancaq təbii ki, armud yığmaq hündür olan üçün daha asandır, lakin uşaq üçün ağaca dırmaşmaq daha asandır.
  Vitali xəyal edir ki, gimnastika üzrə Olimpiya Oyunlarında qalib gəlsin və qızıl medalla təltif olunsun. Və o, kürsüdədir. Sonra üzgüçülük. Yeri gəlmişkən, taekvondo çoxdandır ki, olimpiya idman növünə daxil olmaq istəyirdi. Və bu əla olardı. Burada oğlanlar və qızlar döyüşür.
  Vitali yatırdı və beyninə elə gəldi ki, yazmağı bacardı. Məsələn, Ivanhoe-nun davamı. Aslan Ürəkli Riçard beynəlxalq turnirə ev sahibliyi edib. Dünyanın hər yerindən ən yaxşı döyüşçülər oraya gəldi. Və onların arasında elə bir qüdrətli nəhəng peyda oldu ki, o, hamını məğlub etməyi bacardı. Və Ayvanhou və Aslan Ürəkli Riçardın özü. Bundan sonra o, baş mükafatı qazanıb. Və o nə etdi? Rebekanı oğurladı. Və yazıq yəhudi qızı onun əsiri oldu.
  Ivanhoe onu azad etməyə çalışdı, ancaq bir yol real idi: nəhəng cəngavər dueldə məğlub etmək.
  Və sonra Ivanhoe Yaponiyadan bir rahibə cəngavər döyüşünün xüsusi texnikasını öyrətməyə başladı. Və çox maraqlı və ibrətamiz bir araşdırma oldu. Ivanhoe həqiqətən bu məsələdə uğur qazandı.
  Bu romanda ən maraqlısı o idi ki, Rebeka onu ikinci arvad kimi cəngavər Ayvanhoya aparmağı xahiş etsə də, o, rədd etdi.
  Ancaq Aslan Ürəkli Riçard özü ona layiqli ər tapdı. Buna baxmayaraq, Rebeka katolik inancını qəbul etdi. Niyə də yox? Axı Məsih Məsihdir. Və yəhudilər onun varlığını tanıdılar. Və sübut edin ki, O, Allah deyil?
  Üstəlik, xristianların imanı çox cəlbedicidir: bütün günahlar lütflə bağışlanır və Uca Allah Öz həyatını insanlar üçün verdi !
  Vitalikin fikirləri tamamilə qarışdı və o, dərin yuxuya getdi.
  . FƏSİL #3
  Oyanan oğlan tez yuyundu, dişlərini fırçaladı və ağzını yaxaladı. Və məşqləri etdi. Mən həqiqətən məktəbə getmək istəmirdim. Aydındır. Uzaqdan təhsil almaq nə qədər yaxşı olardı. Xüsusilə internet üzərindən. Səhər yeməyindən sonra Vitali bugünkü dərslərə məhəl qoymamaq qərarına gəldi. Ümumiyyətlə, xüsusən də koronavirusdan sonra demək olar ki, bütün tələbələr dərsdən yayınmağı öyrəniblər. İndiki gənclik belə qurulub. Və təkcə müasir deyil. Çox adam məktəbə getmək istəmirdi.
  Vitalinin artıq pulu var idi. İndi bir az qiymətli almaq lazımdır. Əvvəlcə onlayn sifariş edin. Sonra ya hesab vasitəsilə, ya da nağd şəkildə ödəyin . Və böyük bir ərazidən qravitonlar toplaya bilən və layiqli ölçülü bir dinamo kimi elektrik enerjisi istehsal edə bilən bir ekran yaradın.
  Nəzəri olaraq, gənc uşaq vunderkindi artıq bir neçə düstur çəkmişdi ki, bu da doqquz mərtəbəli binada işığa çevrilən ekran sahəsinin hər metri üçün kifayət qədər elektrik enerjisinin buraxılacağını və televizorların işini görəcəyini göstərirdi. Yaxud, tam kuzovlu böyük yük maşınının sürətini elektrik mühərriki ilə saatda yüz kilometrə çatdırmaq. Və ya hətta tamamilə uşaq olmayan bir helikopterin vintlərini çevirin.
  O zaman insanların bütün enerji problemləri həll olunacaqdı. Və hər cür şeyxlərin və maqnatların itkilərə məruz qalması, onlara lazım olan budur.
  Vitalik, prinsipcə, dünyanın bütün dinlərinin insan nağılları və fantaziyaları olduğuna inanırdı. Amma heç kim həqiqəti bilmir və heç kim bilə də bilməz. İnamı həqiqət kimi təqdim etmək, fantaziyanı məsum adlandırmaq isə absurddur. İnsanların buna görə öldürülməsi daha da axmaqdır. Və ya, məsələn, özlərini dünyəvi sevinclərdən məhrum edərək bir monastıra gedirlər . Həqiqətən inanırsansa, sənin həyatına və başqalarına mane olmasın. Bu baxımdan, pravoslavlıq, imana sırf formal münasibəti ilə, ildə bir dəfə kilsəyə getdikdə və asmadan vəftiz olunduqda, daha çox rəğbət oyatdı. Hər iki saatdan bir diz çökdükləri imandan daha çox.
  Düzdür, Vitali həm pravoslav katexizmini, həm də Allahın Qanununu oxudu. Və məlum oldu ki, hətta pravoslavlıqda da hər şey o qədər də sadə deyil. Həm də həftədə ən azı üç dəfə birlik qəbul etməlisiniz. Gündə qırx dəfə xaç işarəsi edin. Şam qoyun və oruc tutun. Əks halda sən xilas olmayacaqsan və cənnətə düşməyəcəksən.
  Məsələn, çarmıxda çarmıxa çəkilmiş quldur, lütf sayəsində xilas olmadımı və həyatında heç olmasa bir dəfə birlik etdimi?
  Oğlan internetdə avtomatik olaraq ünvanları yazarkən güldü. Xeyr, siz dini sonsuz müzakirə edə bilərsiniz. Bəs nə üçün Allahın var olduğunu fərz etsək belə, şam yandırmalıdır? Və niyə, məsələn, yazılar? Bəs niyə eyni duanı milyon dəfə deyirsən?
  Bəs kainatın Yaradanı eyni şeyi milyonlarla dəfə dinləməyi xoşlayır ? Və bunun üçün sizə mükafat verəcəkmi ?
  Sadəlövh, deməliyəm, ideyalar alınır. Eynilə, insan niyə vəftiz edilməlidir? Allah bundan bir qədər enerji alır?
  Yaxşı, təbiətin qanunları var. Və onlar insan üçün ən böyük imkanları açır.
  Burada, xüsusilə, sonsuza qədər tükənməz olan çox nəhəng resursları ortaya qoyan adi cazibə qüvvəsindən enerji almaq və qəbul etmək.
  Vitalik nəzəri olaraq enerji və kvarkların birləşmə prosesini verə biləcəyini də oxudu. Amma bu, belə demək mümkünsə, hələlik uzaq perspektivlər məsələsidir. Və qravitonlar hazırda qoşquda istifadə edilə bilər.
  Vitalik bir neçə sifariş verdi. Bundan sonra o, çamadanını götürərək mənzildən çıxıb. O, təcrübələrini zirzəmidə davam etdirəcəyini gözləyirdi.
  Yaxşı , sən oğlan olanda. Bir çox yetkin alimlərin beynində tabu ilə dayanan budur: mümkün deyil! Və özlərini yavaşlatırlar. Necə ki, hələ bunu etməyiblərsə, demək mümkün deyil. Və oğlan onu götürdü və etdi. Və ya heç olmasa belə bir şey etməyə çalışın.
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  Vəziyyəti təsəvvür edin
  Gerçəkləşəcək hər şey əvvəlcədən bəllidir...
  Bəs niyə şübhələr, narahatlıqlar,
  Dünyadakı hər şey bir cədvəl təmin edəcək!
  Və biz fırtınalara qarşı çıxırıq
  Nədən və ona görə
  Dünyada sürprizlər olmadan yaşayın
  Hər kəs üçün mümkün deyil!
  Uğurlar, uğursuzluqlar,
  Yuxarı və aşağı yelləncəkdə
  Yalnız bu şəkildə, başqa cür deyil,
  Yalnız bu şəkildə, başqa cür deyil,
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz, sürpriz
  Yaşasın sürpriz!
  İndi o, enerji sahəsində yeni ideyalarla məşğuldur.
  Albina smartfona zəng vurdu. Yaqut gözləri ilə parıldayan, təbii, bir az sarımtıl sarı saçlı qəhrəman qız cik-ciklə dedi:
  - Salam, əziz balam! Yaxşı necəsən?
  Vitalik cavab verdi:
  - Pulsarno! Mən artıq bir şey almışam. Qravitonları cərəyana çevirən film tezliklə hazır olacaq. Düşünürəm ki, cihaz yüngül olacaq və xüsusilə bahalı olmayacaq. Konveyer istehsalına gəldikdə isə, belə çıxır ki, hətta bir uşaq da bütöv bir elektrik stansiyasını əlində saxlaya bilər !
  Albina şirin təbəssümlə başını tərpətdi.
  - Yaxşı, sənin fantaziyaların var!
  Oğlan oxudu:
  - Xəyalpərəst, mənə zəng etdin,
  Xəyalpərəst, sən və mən cüt deyilik!
  Qız ah çəkərək dedi:
  - Sən hamıya yaxşısan, Vitya, boyca çox kiçiksən. Sənə baxanda hamı məni ana kimi qəbul edir. Və bu, qadını çox yaşlı göstərir!
  Vitalik ah çəkərək cavab verdi:
  - Bəli var! Ancaq digər tərəfdən, belə bir ər çox yemək yeməyəcək və onunla bir yataqda yatmaq darıxdırıcı deyil!
  Albina güldü və oxudu:
  - Oğlum, balam,
  Bu saat yatmırsan...
  İnanıram ki, məni xatırlayırsan!
  Və nə naməlum ölkədə!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Mənə gələ bilərsən, maraqlı iş olacaq!
  Bundan sonra smartfon söndü. Gənc dahi rahatlıq və təbəssümlə oxudu:
  İstənilən dolaşıqlığı aça bilirəm
  Labirintlərdə çoxlu guşələr olsa da,
  Yox getməyəcəyəm, xəyalla inan,
  Kölgəli zolaqlarda gəzmək!
  Oğlan yenə nəsə düzəltməyə başladı. Burada ona platin parçası verildi. Və bu çox qiymətli bir alışdır Platin möcüzələr yarada bilən xüsusi metaldır. Xüsusilə, bir qravitondan istiqamətli elektronlar dəsti etmək.
  Sonra yalnız birbaşa və alternativ deyil, müxtəlif növ cərəyanlar əldə edə bilərsiniz. Hətta gələcəkdə yüksək gücün hiper cərəyanının yaradılmasından danışırıq.
  Uşaq mexanizmlərlə məşğul olmaqdan yorulmuşdu və o, makivaraya atıldı . O, yalın ayaqları ilə onu təpikləməyə başladı. Həm də əjdaha kimi tullanmaq.
  Və hətta oxudu:
  İnsanlar nə deyirlər
  Bizə əhəmiyyət vermir...
  Döyüşdə nəticə lazımdır,
  Və yaxşı hit!
  Və oğlan başıaşağı dayandı. Bundan sonra çılpaq dabanla top atmağa çalışdım. Aşağı ətraflarla hoqqabazlıq etmək çətindir, lakin bu təsir əldə edilir. Və döyüşçünün öldürücü gücü artır.
  Vitalik oxudu:
  Mən əla karateçi oğlanam
  Hətta terrorçuları məğlub etmək...
  Düşmənlər uçdu ,
  Nə qədər fırıldaqçı döyülüb!
  Və oğlan onu götürüb fit çalacaq. Çılpaq ayaq barmaqları topu tutdu və sonra yenidən yuxarı atdı.
  Zirzəmidə zəng eşidilir. Albinanın gəldiyi monitordan aydın olur. Və onunla daha əyləncəli olacaq.
  Oğlan onu laboratoriyaya buraxdı və oxudu:
  Uşaqlar indi
  Xeyr, midgetlər deyil ...
  Sanki şeytanın gücündədir
  Yanan qurumlar!
  Mopedi keçə bilər
  Sancaqları çıxarın...
  tualetə qaçacaq ,
  Oğlan çox ağıllıdır!
  Və hər iki gənc alim həvəslə oxudular;
  Bu yalnız başlanğıcdır,
  Bu yalnız başlanğıcdır...
  Bu yalnız başlanğıcdır! oh oh oh!
  Bundan sonra biz daha böyük həvəslə qravitonların tələsinin və çeviricisinin dizaynına başladıq. Bu, həqiqətən də çox genişmiqyaslı bir kəşfdir.
  Albina idman ayaqqabısını çıxarıb yalın ayağı ilə topu atmağa başladı. O, böyük və güclü bir qız idi, çox məharətlə etdi. Və buna baxmayaraq, əlləri qurmağa davam etdi.
  Vitalik başa düşdü ki, möcüzə yaratmaq lazımdır. Və baş verənlər realdır. Spin dəyişməsi, yükün yenidən paylanması və bir qravitondan - bir neçə elektron. Və cərəyan artıq zarafat deyil. Həm də ondan rasional istifadə edilməlidir.
  Və sonra birdən bir şey çıxdı, Tesla. Bu belə ola bilərmi...
  Oğlan onu götürüb tornavida ilə bükdü. Daha sərt parıldadı. Və hətta bir az yanmış barmaqlar.
  Oğlan oxudu:
  İldırım çaxır, şimşək çaxır,
  Tornado kimi, napalm vurdu ...
  Sənsiz günlər sönər,
  Sizin üzünüzü xatırlayıram, xanım!
  Və yenə Vitalik bir şey götürüb fırladacaq. Və bunu çox ağıllı edir.
  Albina çılpaq barmaqları ilə çatdan sürünən tarakanı əzdi. Sonra utandı və ayağını yumağa qaçdı.
  Vitalik qızın çox inkişaf etmiş əzələlərə malik olduğunu qeyd edib. Gözəl idi, amma gözəlliyi döyüşçü və qəhrəman gözəlliyi idi.
  Qız yerdən kərpic götürüb atdı. Dönüşdən çılpaq dabanla uçuş zamanı vurun.
  Kərpic zərbədən çatladı.
  Vitalik qışqırdı:
  -Sən ağıllı qızsan !
  Albina incidi:
  - Qız yox , qız! Sən isə canavar balasısan, görünür, hiyləgərsən!
  Oğlan cavab verdi:
  - Hiyləgər yox, ağıllı!
  Qız gülə-gülə qışqırdı:
  - Bəli, sən özün kamilliksən, bircə uca çıxmamısan!
  Vitalik kədərlə qeyd etdi:
  - Bu mənim xoşuma gəlmir!
  Albina qeyd etdi:
  - İkinci Dünya Müharibəsi zamanı mükəmməl kəşfiyyatçı olardın! Zərərsiz görünürsən.
  Oğlan gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən mələk üzlü qatiləm!
  Qız çiyinlərini çəkib dedi:
  - Qasıq nahiyəsinə vurduğun oğlan indi heç vaxt qızla ciddi bir iş görə bilməyəcək.
  Vitalik ağır ah çəkdi.
  - Mən özüm də peşmanam. Amma çox iyrənc və qəddar uşaq idi . Nə əksən, onu alırsan.
  Albina qeyd etdi:
  - Uşaqlar da heyvanlar kimi həmişə qəddar olurlar. Və zəif olanlara hücum edin. Bu bir növ aksiomadır! Yetkinlər, bütün çatışmazlıqlarına baxmayaraq, ədəb qaydalarına riayət edirlər. Həmişə olmasa da!
  The Terminator Boy oxudu:
  Uşaqlıq nə vaxtsa bitəcək
  Çünki əbədi deyil...
  Oğlanlar böyüyəcək
  Kim hara səpələyəcək!
  Ancaq biz uşaq olduğumuz halda,
  Biz böyüyürük, böyüyürük,
  Yalnız göy, yalnız külək
  Qarşıda yalnız sevinc var!
  Yalnız göy, yalnız külək
  Qarşıda yalnız sevinc var!
  Albina cavab verdi:
  - Yox, böyüklərin həyatı bizdən də çətindir. Gündə səkkiz saat işləmək lazımdır. Və daha çox. Və o qədər problem...
  Vitalik, usta, oxudu:
  Böyük, sən mənim siçanımsan
  Səni dəri-sümüklə yeyəcəyəm...
  Xoşbəxtlik sadəcə bir nəfəsdir
  Parlaq flaş...
  Problemlərin qaranlığında !
  Və vunderkind uşaq çılpaq ayaq barmaqları ilə yerdən qozu götürdü. Və o, məharətlə onu atdı, uçan milçəyi yerə yıxdı. Pəncələrini yuxarı qaldıraraq yıxıldı.
  Albina fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Bunu necə etdin?
  Vitalik əminliklə cavab verdi:
  - Mənim parlaq ağlım var. Bu o deməkdir ki, bədən də ağıllıdır və bu, axmaq üçün əlçatmaz imkanlar verir!
  Qız başını tərpətdi.
  - Kiçik, lakin uzaq!
  Oğlan istehza ilə oxudu:
  Yetkin olmaq yaxşıdır
  Böyük olmaq yaxşıdır...
  Qalanları ip kimi,
  Sən arşında onlardan üstünsən!
  Amma böyük şkaflar
  Çantalar kimi...
  Böyük təlaş yoxdur
  Siz ambalanı aşağı salın!
  Qəhrəman qız gülə-gülə oğlanın boynundan yuxarı qaldırdı. Təbəssümlə dedi:
  L kimisiniz və!
  Vitalik oxudu:
  - Dünyanın ən güclüsü olmaq istəyirəm,
  Arnold Schwarzenegger ilə Bruce kimi...
  Hər kəsi, xüsusən də tualetdə isladın ,
  Və qızı cinlərdən xilas et!
  Albina gülərək dedi:
  - Bəli, Şvartsenegger xüsusidir! Deyəsən moda çoxdan keçib, amma o, hələ də yadda qalıb.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Makedoniyalı İskəndər kimi. Və o hələ bizim eramızdan əvvəl idi!
  Qız şeirlə oxudu:
  Parıldayan bir ulduzla parıldayırsan,
  Qaranlıq qaranlığın içindən...
  Böyük qəhrəman İskəndər
  Acı bilmir, qorxu yoxdur!
  Möhtəşəm oğlan əlavə etdi:
  Düşmənlər sizdən qabaq geri çəkilir
  Camaat alqışlayır...
  Vətən səni qəbul edir
  Güclü bir əl idarə edir!
  Və hər iki yeniyetmə çılpaq dabanları ilə bir-birinə zərbələr endiriblər. Bundan sonra Albina da qozu milçəyə atmağa çalışsa da, qaçırıb. Və hirslə hönkürdü:
  - İti göz, əyilmiş əllər!
  Vitalik ah çəkərək dedi:
  - Bu, xüsusi bacarıq tələb edir!
  Bundan sonra uşaqlar yerdən bir az təkanla hərəkət etdilər. Vitalik hətta çiyinlərinə ağırlıq da qoydu. O, yalnız zahirən uşaqdır, amma onda onsuz da çox güc var.
  Qaydasız döyüşlərdə döyüşmək fikri yadıma düşdü. Pul üçün bu mümkündür. Və mafiya belə döyüşlər təşkil edir.
  Üstəlik çanta. Burada, əlbəttə ki, layiqli pul qazana bilərsiniz.
  Oğlan ayağını qaldırdı. Dabanına baxdı, elastikdir, nə şüşədən, nə də kömürdən qorxmur.
  Vitalik ona tornavida vurdu və cik-cik dedi:
  Görünüşə görə, mən hələ çox oğlanam,
  Bığ qırılmadı, amma artıq bir titan ...
  Ağıl, bəlkə də, böyüklər, hətta çox,
  Mən isə düşmənləri qasırğa kimi darmadağın edəcəyəm!
  Bundan sonra, Vitalik, necə gülür!
  Albina dedi:
  - Qaydasız döyüşlər haqqında fikirləşirsinizsə, onda internetdə tapdım ki, qaydasız böyük yeraltı döyüşlər olacaq. Həm qadınlar arasında, həm də kişilər arasında. Bir axşam final sistemində üç döyüş keçirə bilərsiniz. Orada yaş və çəki kateqoriyalarına riayət olunmur. Bunun sizin üçün problem olacağı aydındır.
  Vitalik fısıldadı:
  - MMM-nin heç bir problemi yoxdur
  Bizi hamı tanıyır!
  Üzümüzə döyə bildik ,
  Sənə də qəpiyi təmizləyərik!
  Oğlan bundan sonra güldü və görünüşü çox xoş oldu.
  Bundan sonra o, konvertorda platindən liflər hazırlamağa başladı. Artıq onun parıldadığını hiss edə bilərdiniz. Və qravitonlar cərəyana çevrilir. Havadan ozon iyi gəlirdi. Və bəlkə də sivilizasiyanı alt-üst edəcək bir kəşf yaxındır.
  Vitalik düşündü: - Fizika üzrə Nobel mükafatını ona verəcəklər, ya yox? Fikir verməkdir. Axı o, bəşəriyyətə real fayda gətirən bir şey inkişaf etdirdi.
  Bəs Nobel mükafatı haqqında nə demək olar? Dollar inflyasiyaya məruz qalır və bu o qədər də böyük məbləğ deyil. Bəli və o, müxtəlif iyrənc şeylər, məsələn, dinamit icad edən bəzi amerikalı milyonçu mükafatı təsis etdi. Və bu dinamitdən nə qədər insan öldü?
  Və sonra bütün Yer planetini və insanlığı istilik ölümündən xilas edin! Doğrudan da, bu, böyük bir şücaət olardı.
  Yenidən qığılcımlandı və ağrılı şəkildə barmaqlarına dəydi.
  Albina qeyd etdi:
  - Rezin əlcək geyin !
  Oğlan başını tərpətdi.
  - Və siz də.
  Və oğlanlar müdafiə aldılar. Ümumiyyətlə, yaxşı iş gördülər. Vitali Jül Verni xatırladı . O, yüz iyirmi altı elmi kəşfi proqnozlaşdırdı, sonralar gerçəkləşdi. Belə bir ədəbi dahi var idi. Və onun maraqlı macəraları var.
  məşhur deyil . Məsələn, "On beş yaşlı kapitan" romanını götürək. Fantaziya kimi görünmür, amma yenə də maraqlıdır.
  Vitalik, yeri gəlmişkən, bu romanın davamını yazdı. Amma o, çox yaxşı çıxış etmədi. Və ilham getdi. Ancaq Fateh Robur haqqında , davamı daha yaxşı oldu. Orada o, bu dahi, aya uça bilən bir maşın yaratdı və orada bütün qiymətli artefaktı tutdu.
  Daha sonra Robur Yer planetinin imperatoru olmağa qərar verdi.
  Fikir, yeri gəlmişkən, ən pis deyil. Səbəbsiz deyil və orta əsrlərdə insanlar yüz tirandansa bir tiranın olmasını üstün tuturdular.
  Həqiqətən də, Yer planetinə bir hökmdar, hətta despotik də olsa, müharibələri dayandıra və asayişi bərpa edə bilərdi. Və təbii ki, ayaltı dünyanın alimlərini birləşdirmək.
  Sonra isə planetin bütün resurslarının elm tərəfindən idarə olunması və kosmosa genişlənməsi. Beləliklə, insanlar bir-biri ilə düşmənçilik üçün nə qədər resurs xərcləyirlər.
  Ukrayna ilə son müharibəni belə götürək. O, trilyonlarla rubl və yüz minlərlə həyatı uddu. Və yenə də sonunda qaranlıq bir nəticə ilə gedir.
  Vitalik ah çəkərək bəstələdiyi mahnını kədərlə oxudu.
  Qardaş əlini qardaşına qaldırdı:
  düşmənin gurultusu !
  Maşın sizin dostunuz oldu,
  Yüngüllük üçün qisas gəldi!
  
  İnsanlar pozulsa nə etməli
  Atılan güllələr ətrafa fit çalanda!
  Tanrı müharibəni güclə pozsa yaxşıdır -
  Beləliklə, yırtıcı əjdahanın günləri bitdi!
  
  Amma cəhənnəm ölçü və xətt bilmir,
  Yer napalmada yanır, uşaqlar ağlayır!
  Burada qızların cizgiləri solğun oldu -
  Buna kim cavab verəcək, müqəddəs Rəbb?
  
  Yaxşı, nə qədər sevdiklərinizi öldürə bilərsiniz,
  Axı insan, inanın, xoşbəxtlik üçün doğulur!
  Ana oğlunu cəbhəyə buraxmır,
  Və hətta yayda müharibədə pis hava var!
  
  Ancaq əsgərin vəzifəsi mütləq bir vəzifədir:
  Döyüşdə Vətən uğrunda döyüşmək üçün nə lazımdır!
  On altıda, artıq boz bir məbəd,
  Bədbəxt üzlərin dul arvadları göz yaşlarından şişib!
  
  Bəs bu nədir, sən dəlisən qardaş?
  Yox, sən dəlisən, sevilən cavab verir!
  Alçaqlıq üçün taxtda olan əsgərimiz,
  Elə bilir ki, qaynı murdar Qabildir!
  
  Yerdə qan axır damarları,
  Və nüvədən gələn nəbz bir zərbə ilə cavab verəcəkdir ...
  Tarlada mərmi ilə əzilmiş şum dondu,
  Oh, günəş necə də bənövşəyi oldu!
  
  Ancaq İsanın gələcəyinə inam var -
  Qardaşları barışdırın, Qurtuluş gətirin!
  alçaq hesabını unudaq -
  Hamımızın ruhunda hökm sürür, bağışlanma olsun!
  Albina rəfiqəsi ilə birlikdə mahnı oxuyub. Amma son misrada istehza ilə dedi:
  - Və sən kafirsən, Vitya!
  Oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli, inanıram ki, bütün dinlər nağıldır. Və Tanrı rolunda İsa Məsih, həm də bir insan nağılı! Amma çox gözəl və ibrətamiz hekayədir.
  Albina başını tərpətdi.
  Əcdadların qələmlə yazdıqları
  Onların nəslinə xoşbəxtlik bəxş et...
  Çünki yaxşılıq yaxşı olaraq qalır
  Keçmiş, gələcək və indi!
  Vitalik gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - İnsan heyvandan ona görə fərqlənir ki, onda yaxşılıq istəyi var. Və biz xüsusi insanlarıq. Bizdə artıq mənlik var, hətta Hitler, Çingiz xan, Tamerlan kimi qanlı tiranlar da öz vəhşiliklərinə yüksək məqsədlə haqq qazandırıb, gələcəkdə bütün insanlara ümumbəşəri xoşbəxtlik vəd ediblər!
  Albina dedi:
  - Sağ qalacaqlar!
  Oğlan başını tərpətdi və dedi:
  - Amma ən qanlı fateh belə özünü pis adlandırmırdı. Heç olmasa ağlınızda. İnsanı heyvanlardan fərqləndirən də budur. Biz qəddarlıq edərkən də yaxşılıq axtarırıq, işığa, yaradılışa çəkilirik!
  Qız razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Biz, ay balam, çox yaxşı bir iş görürük!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Düzdür! Ancaq təbii ki, bunda təkcə yaxşılıq yoxdur. Baxmayaraq ki, çox yaxşı insanlar ilk növbədə əziyyət çəkməyəcəklər.
  Albina məntiqlə qeyd etdi:
  - Bəs kimin yaxşı, kimin çox yaxşı olmadığına kim qərar verir? biz sizinleyik?
  Oğlan çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Xeyir və şər, nisbi anlayışlar! Baxmayaraq ki, məsələn, monoteistlər hər şeyin sadə olduğunu deyirlər: Allah mütləq xeyirdir, şeytan isə mütləq şərdir. Amma eyni zamanda İncildə Allah o qədər milyonlarla insanı öldürüb ki, onu saymaq mümkün deyil, şeytan isə cəmi on nəfər, sonra isə Uca Allahın icazəsi ilə. Bu, hər şeyin necə nisbi olduğunu bir daha göstərir. Xüsusilə, İbrahimin günahsız bir oğlanı qurban verməyə hazır olması təqdir olunur. Amma bu, həm də diktator rolunda Allaha axmaq və şübhəsiz itaətin tərifləndiyini deyir. Şəxsən mənim xoşuma gəlmir.
  Albina məntiqlə qeyd etdi:
  - Bununla belə, həyatda tabe olmalıyıq. Ya könüllü, ya da yox. Tam müstəqil olmaq mümkün deyil. Hətta padşahlar, hətta bundan sonra da fors-majordan əvvəl itaət etməyə və təvazökar qürur duymağa məcbur olurlar.
  Vitalik başını tərpətdi və oxudu:
  - Çox vaxt biz kölgə oluruq,
  Kədər və səbirlə öyrənirik!
  Oğlan ağır-ağır ah çəkdi. Onun əhval-ruhiyyəsi ən müsbət deyildi. Başımda hər cür çirkin fikirlər dolandı.
  Əslində insanlar bir-birini döyüşdə məhv etmədimi? Burada, əlbəttə, hər cür variant ola bilər.
  Ancaq bəşəriyyət birləşməlidir. Və burada, məsələn, müxtəlif dinlər birləşmir, əksinə, ayrılır. Həqiqətən, hətta sülhsevər Əhdi-Cədiddə də vəfasızlıq anlayışı var. Və Quran haqqında deyiləcək bir şey yoxdur. Bəs insanlar bir-biri ilə necə anlaşa bilər?
  olmaq əvəzinə bir-birinin üstünə atırlar. Burada, məsələn, Rusiya tarixində rəsmi kilsə ilə Köhnə Möminlər arasında hansı müharibələr və qırğınlar olub. Amma fərq azdır. Yalnız necə vəftiz olunmaq və Məsihin adı ilə.
  Və nə qədər qan töküldü. Amma Vitalik əmin idi ki, dünyada din və Tanrı haqqında hər şey sırf insan ideyasıdır. Və həqiqət gizlidir.
  Allah isə ya ümumiyyətlə yoxdur, ya da Özü haqqında həqiqəti insanlardan gizlədib.
  Yaxşı buddistlər, ən yüksək həqiqəti iddia etmirlər. Demirlər ki, yalnız onlar haqlıdır, qalanları səhvdir. Baxmayaraq ki, onların tədrisi cəlbedici deyil. Doğrudan da, asketizmi, rahibliyi kim bəyənəcək və nə üçün? Hətta Buddanın özü də nirvananın nə olduğunu bilmirdi. Və çoxları bunun yoxluğundan şübhələnir. Və adi bir insanın nirvanaya nail olması demək olar ki, mümkün deyil.
  İslamda daha asandır. Kurortda milyarder kimi Cənnət var və onu əldə etmək üçün İslamı qəbul etmək kifayətdir. Düzdür, əgər namaz qılmasa, oruc tutmasa, cəhənnəmə düşə bilərsən. Amma bir müddət sonra Allah dərgahında öz əzablarınızla günahlarınızı yuyub yenidən Cənnətə gedəcəksiniz.
  Əgər Məkkəyə həcc etsən, bütün əvvəlki günahların silinəcək, sonra isə dərhal Cənnətə!
  Bu, İslamın bütün dünyada böyük populyarlığını izah edir. Ölmək qorxuncdur, ümidsiz heçliyin uçurumu isə qorxudur. Bəlkə də buna görə ateizm heç vaxt, hətta kommunist dövründə də ən geniş yayılmış fenomenə çevrilməmişdir. İndi isə kommunistlər dindar olublar. Bəs həqiqətən inanırlarmı? Ancaq başa düşə bilərsiniz, ölüm qorxusu inanmaq üçün motivasiyadır. Və məntiqsiz və absurd olana belə inanmaq.
  Albina oğlanın fikirlərini kəsdi:
  - Qaşınızı çatırsınız. Yenə də yəqin ki, dünyanın taleyi haqqında düşünürsən.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - İnsanların niyə inandığını başa düşürəm. Amma mən başa düşmürəm ki, nə vaxt iman adına insanları öldürürlər, qadın və uşaq da daxil olmaqla, tamamilə günahsız insanları öldürürlər!
  Qız ah çəkib cavab verdi:
  - Heç bir şeydə yaxşı fanatizm yoxdur.
  Oğlan soruşdu:
  - Hətta idman məşqində də?
  Albina başını tərpətdi.
  - Bu vəziyyətdə belə insan nə vaxt dayanacağını bilməlidir. Bruce L otuz iki yaşında öldü, çünki gecələr mərhəmətsiz və nisbət hissi olmadan məşq etdi. Və bədəni parçalandı! Belə ki...
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Düzdür! Fanatizm yoxdur.
  Qız oxudu:
  bacarıq və cəsarət,
  Cəsarət və şans...
  Təkəbbürdən qurtulun
  Müdrik olun, problem budur!
  . FƏSİL #4
  Uşaqlar laboratoriyada qarışmaqdan yorulublar. Və ümumiyyətlə, hərəkət etmək, tullanmaq, tullanmaq istədim. Və gəzməyə getdilər. Eyni zamanda, yol boyu bölməyə baş çəkə bilərsiniz.
  Vitalik həmişəki kimi sandalını gizlədib, ayaqyalın şillə vurdu. Onun da çox xoşuna gəldi. Əslində, o da illərlə oğlandır - on beşə yaxın, ondan da kiçik görünür. Və o, çılpaq dabanlarını nümayiş etdirməkdən utanmır.
  Ancaq Albina daha möhkəm görünür. O, aydın şəkildə sürətləndiricidir. Ayaqyalın gəzməyi sevir və eyni zamanda utancaqdır.
  Vitalik qaçdı və tullandı, ətrafında fırlandı. O qədər enerjisi var idi.
  Oğlan hətta yolda qəhrəmancasına retro üslubunda mahnı bəstələyib:
  Berlin demək olar ki, bizim hakimiyyətimiz altındadır,
  Durbinlə lənətlənmiş Reyxstaqı görürük ...
  Ümid edirəm ki, tezliklə sülh və xoşbəxtlik olacaq;
  Hansı ki, mən şeirlərimdə təsvir edəcəyəm!
  
  Rusiya kommunizmi dünyaya açdı,
  Hamı üçün bir ailə oldu.
  Ancaq Wehrmacht bizə donuz burnunu yapışdırdı,
  İndi də qan damarlardan çeşmə kimi sıçrayır!
  
  Fürer təsadüfən bizimlə unutduqlarını,
  Mən torpaq və qul almaq istəyirdim!
  Faşizm çox uzun bir kampaniya ilə getdi -
  Və burada cəhənnəm yuxularının əsl kabusu!
  
  Sadə oğlan, ayaqyalın oğlan,
  Bu yaxınlarda qırmızı qalstuk bağladı.
  O, dünyanı Allahsız özü qurmaq istəyirdi,
  Ancaq birdən göydən napalm püskürdü!
  
  Biz AWOL cəbhəsinə qaçmalı olduq,
  Heç kim belə gəncləri götürmək istəməz!
  tüfəngli döyüşçü oğlan bunu etdi,
  Ataların yolu layiqli çıxdı!
  
  Həm hiylə, həm də güclə döyüşdü,
  Və zəiflik də acıdır, təəssüf ki ...
  Yoldaşlar qəbir qazmalı idilər
  Şaxtada şam tabutlarını planlaşdırırıq!
  
  Mən pionerəm, indi əziyyət çəkməyə öyrəşmişəm
  Kəşfiyyata ayaqyalın getdi, qar uçqunu xırtıldadı.
  Bəlkə imansızlığın cəzası,
  Mən İsanı tanımaq istəmədim!
  
  Bəs Qolqotanın üç saatı nədir?
  Üç ildən çox müharibə keçdi!
  İstənilən kənddə dul qadınlar acı-acı ağlayır,
  Vətən oğulları ölkədə necə həlak oldu !
  
  Sağ qaldım, mərmi sarsıldı, güllə yarası aldım,
  Amma xoşbəxtlikdən o, ayaq üstə qaldı!
  Almaniyaya olan borcumuzu vicdanla qaytardıq,
  Orada faşizmi toz-torpaq bizim tərəfimizdən tapdalayıb!
  
  Mən yetkin oldum, amma hələ də oğlanam,
  Bığ qırılmadı, amma artıq bir titan!
  Bəli, bir yetkin və bəlkə də çox,
  Axı ürək metal kimi sərtləşdi!
  Qəhrəmanın Ulduzu ən yüksək mükafatı -
  Bunu mənə Stalin özü verib, inanın!
  kimilərdən nümunə götürmək lazımdır ,
  Döyüşçülər Eden qapılarının açarlarını düzəldirlər!
  
  Amma indi cəsur tüfəngi yerə qoy,
  Kıskaç , çəkic götür və işlə!
  Taxtadan yelkənli qayıq və qayıq düzəldin
  Və bir təyyarə yaradın ki, quş uçsun!
  Oğlan yolda bəstələyib bütöv bir şeir oxudu. Yoldan keçənlər onun sözlərinə qulaq asırdılar. Sözünü bitirəndə isə hətta alqışladılar. Və sonra Albina Vitalikdən papağını götürdü və onunla getdi. Və gözləntilər özünü doğrultdu, yoldan keçənlər kağız parçaları və metal pulları cızdılar.
  Albina gözünü qırparaq dedi:
  - Bu, görürsən, özünəməxsus şəkildə cazibədardır!
  Daha çox insan toplaşmağa başladı və uşaqdan başqa nəsə oxumasını xahiş etməyə başladılar . Vitalik ayaqyalın, şortikli, arıq, ağ saçlı və əslində kasıb bir yetim kimi görünürdü. Və hər kəs ona bir qədər yazığı gəlirdi.
  Dahi oğlan əlavə pulun zərər verməyəcəyinə qərar verdi. Üstəlik, onun səsi o qədər aydın, uşaqdır və yeniyetmələrdə tez-tez olduğu kimi hələ qırılmağa başlamamışdır. Baxmayaraq ki, əksinə, dilənçi kimi oxumaq ayıb ola bilər. Ancaq uşaqlar filmlərdə oxuyurlar. Hətta Dunno dostunu xilas etmək üçün mahnı oxudu və pul yığdı.
  Həm də alqışlayanda diqqət mərkəzində olmaq gözəldir.
  Və Vitalik yenə də gənc uşaq vunderkindinin və şairin yolda bəstələdiyini böyük həvəslə oxudu;
  Hər kəsin sevgiyə öz şəxsi baxışı var -
  Gözəllik və ideal anlayışı!
  İnsanlar ona yetişməsələr də,
  Amma insan artıq meymun deyil!
  
  Biz gözəl cənnət dünyasında yaşamaq istəyirik -
  Heç bir xəstəliyi olmayan , köhnəlmiş düyələr ...
  Həyatın ipi sonsuz olsun deyə,
  Beləliklə, hər gün xoşbəxt və şən olsun!
  
  Rəngin yazda göy qurşağı kimi olduğu yerdə
  Su zanbaqları, zümrüdlə qızıl kimi.
  Gerçəkliyin çoxdan yuxuya oxşadığı yerdə...
  Hər bir uşaq möcüzə edə bilər!
  
  HAQQINDA Vətən , Allahın müqəddəs Rusiyası;
  Ağcaqayınlarınız xallıdır, metal parıltısı ...
  Və bir şey üçün Rəbbə dua edirəm,
  Beləliklə, Vətən şöhrət içində çiçəklənsin !
  
  Ancaq burada döyüşçü artıq bir kampaniyaya getdi,
  O, rus döyüşçüsü kimi gedir!
  Biz planetə yaxşılıq edəcəyik -
  Güllələr öz ananızı deşməsin!
  
  Trolların hücumu, qəzəbli təzyiq;
  Tələsik düşmənlər uçqun !
  Buna görə də, nəyə görə qızğın mübahisəyə ehtiyacımız var?
  Rusiya bir yumruqda birləşəndə!
  
  Ancaq yenə də orklar iblislər gülümsəyir,
  Boğazına ilişmiş sümük kimi adamdırlar!
  Və goblin vəhşi qəzəblə hönkürdü,
  Amma biz rati hədiyyədən müraciət etdik!
  
  
  Ancaq düşmən üzərində qələbə yaxındır,
  Rusiyanı bataqlıqdan çıxaracağıq!
  Natəmizlərin cəzası gəldi -
  Onların kürkləri xırda-xırda cırılmışdı!
  
  Oval qız sevimli üz -
  Mənə iman və böyük güc verdi!
  Oğlan böyük hiss və enerji ilə oxudu. Və hətta rəqs etdi. Və daha çox insan var idi. Vitalik özü papaqda pul yığaraq gəzirdi. Albina idman ayaqqabısını çıxardı, artıq çox isti may ayının ortaları idi və ayaqyalın rəqs etməyə başladı.
  Ayaqları isə elə əzələlidir ki, sanki bədən tərbiyəsi ilə məşğuldur. Və gözlər üçün bir bayram, çünki əzələlər aşılanmış dərinin altında yuvarlanır.
  Albina hətta əllərini götürüb getdi və ayaqlarının gözəl bir əyriliyi ilə zərif çılpaq ayaqları yuxarıda idi. Onun bir qədər böyük ayaqları var. Ancaq barmaqlar ahəngdar və çevikdir.
  Qızın da plitələrlə presi var idi. Fiziki cəhətdən çox güclü.
  Həm də gimnastika hərəkətləri göstərərək pul toplamağa çalışıb.
  Və Vitalik yenidən götürdü və oxudu:
  Böyük, qüdrətli, müqəddəs ölkə,
  Mavi səmanın altında daha parlaq yoxdur !
  O, Uca Allah tərəfindən bizə əbədi olaraq verilir -
  Limitsiz işıq, əzəmətli Rusiya!
  
  Dünya belə bir qüdrət görmədi, heç vaxt bilmədi
  Kosmosun genişliklərini qürurla tapdalamaq üçün!
  Kainatdakı hər hansı bir ulduz sənə oxuyur,
  Qoy Rus bizimlə xoşbəxt olsun!
  
  Axı bu bizim Vətənimizdir, belə taledir,
  Bütün işlərin yerini əmr et!
  Hər birimiz, inanın, bunu istərdik ,
  axmaqlıq olmadan , babskih xurafatlar!
  
  Baş mələklər qüdrətli şeypurlarını çalır,
  Ordularımızın yürüşünü şiddətlə tərənnüm edirlər!
  Düşmən öz payını ağcaqovaq tabutunda tapacaq,
  Və o, vergi və xərac almayacaq!
  
  Bu, bizim Vətənimizdir, içindəki hər şey, inanın, gözəllikdir,
  O, bütün kainatı səylə çevirdi!
  Olduqca ağır örgülü qızlar,
  Onun üçün ovlayın ki, lülə güclü olsun!
  
  Vətən, bu ananın mavi gözlü baxışı,
  Onun əli həm zərif, həm də daşdır!
  Və güllə ilə öldürdüyün düşmən gənc -
  Beləliklə, alov ürəkdə daha parlaq olsun!
  
  Sərhədsiz Vətənə and iç,
  Sizin üçün də yaxşıdır, əlbəttə!
  Döyüş qəzəbindən qan axsa da,
  İntiqam indi düşmənə gələcək!
  
  Silah və cəsarət belə güclü bir ərintidir,
  Şər ona qalib gələ bilməz!
  Bombalı bir təyyarədə ağıllı uçdum,
  Və partladıqca, pəncərələrdən dolu yağırlar!
  
  Ancaq hökmdarın əmri - uşağı Marsa uçur -
  Sizə yer ayırmağın vaxtı gəldi!
  təkəbbürü gözə dəyəcək ,
  Onda biz Plutondan çox uzaqları görürük!
  
  Kainatın kənarını görüb kosmosun zirvələrinə gələcəyik,
  Bizim insan taleyimiz belədir!
  Buna görə də, oğlana istismar haqqında cəsarət edin,
  Axı bilin ki, mükafat qazanc məsələsidir!
  Vitalik cəsarətli və gözəl nota bənzər bir şey oxudu. Onun həqiqətən opera müğənnilərinin həsəd aparacağı səsi var. Sadəcə çox uşaqcasına. Heç olmasa Eurovisionda çıxış et .
  Və o, böyük hiss və zərifliklə oxuyur. Və daha yaxşı bir papaq ilə toplanmış insanları yan keçərək yaxşı pul toplayır. Sonra ona rubl, dollar, avro, yuan, hətta dinar da atırlar.
  İşdə bir-iki ərəb pul səpdi. Onlardan biri hətta qızıl üzük atıb.
  Vitalik gülümsədi və dostuna pıçıldadı:
  - Və nə? Yaxşı anlaşdıq!
  Beləliklə qeyd etdi:
  - Bax görürsən! Elmi at, müğənni ol.
  Vitalik güldü və cavab verdi:
  - Hər şeyin öz vaxtı olacaq! Niye yemirsen?
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Mən bir növ utancaqam.
  Balaca oğlan güldü.
  - Soxmaq üçün yalın ayaq, utanmazsan?
  Qız ciddi cavab verdi:
  - Mən onlara arxayınam, amma vokal qabiliyyətimə o qədər də yox!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Oldu! Onda yaxşı olar ki, götürüb oxuyum.
  Oğlan başqa bir beyt oxumağa tələsdi:
  Sevgi əhdi verilir güclü, qədim,
  Rəbbin sonsuz və pak möhürü!
  Kimisi namazda, kimisi meyxanalarda,
  Yüksəkliklərdə tək, başqaları ölümü gözləyir!
  
  Qız və mən indi çox xoşbəxtik -
  O, mənim işığım və şirin bir kölgə bağıdır!
  Cherubim yolumuza xeyir-dua versin,
  Gümüş altında, məxmər kimi, zərif bir kölgə!
  
  Çox yollar keçdik,
  Səni bütün qəlbimlə sevirəm Allahım !
  Möhtəşəm sarışınlar yaratdığınız üçün,
  Rublla nə lütf vermirsən!
  
  Baxmayaraq ki, tale bəzən zarları atır
  Çox kədərli bir uyğunlaşma olur!
  Axı o qədər insan qəzəbdən qaynayır,
  Və qan axır şəlalə-qürub!
  
  Axı, albalı çiçəkləri həmişə may ayında çiçək açmır,
  İstilik və yağış tükləri var!
  Və aşiqlərin əti əzablı, əzablı,
  Quduz yaramaz tərəddüd etmədən yeyir!
  
  Müharibə deyil, damın üstündə kədər var -
  yüz qat daha çətin !
  Tarlalar siçanlar tərəfindən ağıllıca dişlənəndə,
  Xəstəliklərin tam spektri yüksəldikdə!
  
  Rəbb uşaqlara niyə belə əzab verir?
  Axı zarafat, bu, yaşamaq deməkdir!
  Və niyə günahsız da kasıbdır?
  Və niyə yalan uğura aparır?
  
  Yanus kimi dünyamız çox müxtəlifdir,
  Bunda pisliyin astanası heç də nadir deyil!
  Ancaq vəhşi təbiəti cilovlamaq lazımdır,
  Pisliyə və günahlara qalib gəlmək üçün !
  
  Qarşı tərəfdən olsa da; müqəddəslik cansıxıcılıqdır
  Əyriləri olmayan dünya boşluqdur!
  Allah una nə boş yerə göndərdi,
  Doğma oğul - Rəbb Məsih!
  Vitalik çox gözəl mahnı oxudu. Özünü əla hiss etdi. Bu şair, ikinci Puşkin demək olar. Baxmayaraq ki, məsələn, Puşkin indi Vitalik kimi parçalanmaları edə bilərdi. Bəli və uzununa.
  Albina ona baxdı, həm də ipin üstündə oturdu. Bunun daha təsirli olduğu ortaya çıxdı.
  Qızın ayaqları əzələli olsa da, uzanması heyrətamizdir. Baxmayaraq ki, Albina iki yüz kiloqramlıq ştanqla arxası üstə otura bilirdi. Hansı ki, bir qız üçün, əlbəttə ki, yaxşı nailiyyətdir. Və daha çox yeniyetmə üçün.
  Vitalik çox mobildir . Yenə pul yığdı. Üstəlik, oğlan əlləri üzərində gəzir və çox çevik və güclü ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə papağını tuturdu.
  Və daha çox pul verdilər. Və daha bir çox ərəb çıxdı. Biri hətta qızıldan və yaqutlu saç sancağı da keçirdi. Beləliklə, məhsul bol idi. Hətta müğənnilərin pul yığmağın nə qədər asan olması da təəccüblüdür. Və hər şey bu qədər mükəmməldirsə, oğlan necə oxumasın.
  Və yenə oxudu;
  Möhtəşəm lira səsi, əks-səda,
  Mən oxuyuram, cəsarətli, susmuram!
  Döyüş yumruğu mumdan deyil,
  İşığa - şüaya gedən yola can atırıq!
  
  Allah insanlara xəstəliklə əzab verir -
  Cəhənnəm atəşi günahkarları yandırdı !
  Ucadan dost olmaq istəyirəm,
  Bu qədər çətin olmamaq üçün!
  
  Məsih, əlbəttə, tezliklə gələcək,
  O zaman inanın ki, kədər yox olacaq.
  Axı gözünü qıyma, baxışdan qəzəblən,
  Azadlığın günahı da yazıqdır!
  
  Mən xətt boyunca getmək istəmirəm -
  Mən günahsız olmaq istəmirəm!
  Daha yaxşı hiyləgər əməllər
  Şəffaf cansıxıcılıq olmayan bir ipdən daha!
  
  Cənnətdə müharibə olmayacaq, dedi.
  Və günah yox olacaq, hamı üçün pis!
  Niyə belə talelər?
  Yeni dəyişiklikləri səbirsizliklə gözləyirik!
  
  Əbədi yaşamaq, bilirsən, gözəldir,
  Amma günahsız yaşamaq, bitkiçilik etmək!
  Cəngavər müharibəni ehtirasla sevəcək,
  Ordunu döyüş sahəsinə aparın!
  
  Vətən, əsgərin vətəni,
  Əlinə məşəl qoydu - yürüş!
  Natəmiz şeytanların cəzası,
  Onlara dişlərində bir döyüşçü verəcəksən!
  
  Döyüşü səxavətli bir bayramla bitirək,
  Bir dişləyək, içək - ayaqları rəqs edin!
  Axı cəngavərlərimiz ölməzdir,
  Və söz qaşına deyil, gözə dəyir!
  
  Baxmayaraq ki, dinc dünyada nə etməli?
  Orada saray tikə bilərsiniz.
  Və xidməti liraya həsr et,
  Laurel, tac aldıqdan sonra!
  
  Amma başqa dünyalar da var, bilirsiniz
  Döyüşçülərin də böyüdüyü yerdə!
  Oğlan stolun üstünə bir tank çəkir,
  Bəs yadplanetlilər bizə gəlsə?
  
  Sakit olmayın
  Əzələlərinizi gücləndirin, zehninizi güclü tutun!
  Biz ruslar necə döyüşməyi bilirik,
  Baş mələk birdən yuxuya getdikdə!
  Burada yenə Vitalik çox gözəl mahnı oxudu və eyni zamanda rəqs etdi.
  Tamaşaçılar coşqu ilə alqışladılar.
  Bütün pulu saxlamağa qapaqlar çatmırdı və uşaq bel çantasından möhkəm, plastik torba çıxardı. Turistlərdən biri hətta ora qızıl nal atıb.
  Və o qədər müxtəlif növ əskinaslar və kiçik əşyalar konteynerə töküldü.
  İnsanlar möhtəşəm tamaşanı davam etdirmək istəyirdilər. Bu, həqiqətən də möcüzəli oğlandır . Hansı ki , belə saltolar qalxır.
  Oğlan hətta ayağa qalxdı. Və Albina ona plastik top atdı. Vitalik onu ayaqları ilə ataraq hoqqabazlıq etməyə başladı.
  Tamaşaçılar coşqu ilə alqışladılar. Qız başqa bir top atdı, oğlan onu çılpaq dabanı ilə tutdu. Və yenidən atdı. Ayaqlarınızla hoqqabazlıq etmək hər kəsə nəsib olmur.
  Və şanlı Moskva şəhərinin nümayəndələri, eləcə də turistlər daha intensiv şəkildə pul atmağa başladılar.
  Albina da ayağa qalxdı. O , iri, əzələli qızdır . Ayaqları da ən möhkəm və saf cins madyanın ayaqları kimi. Albina da çılpaq ayaqları ilə hoqqabazlıq etməyə çalışıb. Amma o, bu işdə çox yaxşı deyildi. Baxmayaraq ki, o, qara kəmər döyüşçüsüdür. Orada isə üçüncü cəhddə top yuxarı uçmağa başladı.
  Atma və Vitalik üçün daha çox əşyalar əlavə edildi. Oğlan həvəslə dolu idi. Və eyni zamanda oxumağı da unutmadı. Və oğlanın səsi , deməliyəm, sadəcə hiperdir :
  Cənnət ulduzların naxışlı xalçasıdır,
  Ay təpələri işıqlandıracaq!
  Bir dağ çayı axır,
  Daşlarda parıldayan qızıl!
  
  Ana Rusiyanın genişlikləri,
  Kəndlərdə toxluq və rahatlıq!
  Qızlar xoşbəxtlikdən ağlayırdı,
  Dəyirmi rəqsi necə biçmək olar!
  
  Çətinlik gəldi, döyüşçü qadın,
  Çılpaq dişlər, qabıqlar qasırğa!
  Wehrmacht ilə viran qaçır,
  Yoldaşınız döyüşdə həlak oldu!
  
  Sən özün hələ oğlansan -
  Hərbi Komissarlıq icazə vermədi!
  Kifayət qədər əlavə iliniz yoxdur,
  Ölkə uşaqların qayğısına qalmalıdır!
  
  Heç bir zireh olmadan cəbhəyə qaçdı
  Yaxşılıq və işıq gətirmək üçün!
  Fritz-i iradəsindən məhrum etməmək üçün,
  Sübhü zəncirlə qarşılamamaq üçün!
  
  Dostum da yatmadı.
  Qaçmağı bacardı - döyüşçü!
  Faşistlərə kürsüdən şübhə,
  Fürer bitsin!
  
  Mübarizə çətin, ağrı və aclıqdır
  Qışda ayaqyalın qız.
  Cır-cındırda dözürük acı soyuğa,
  Bəzən ağcaqayın qabığı ilə yeyirik!
  
  Və düşmən təyyarələrə qaçır,
  Cəhənnəmdən gələn bir canavar kimi "Pələng" uğultu!
  Pis canavardan doğan faşizm,
  Tanklardan alov atəşi açır!
  
  Çılpaq ayaqları qızdırmaq üçün
  Qarda nə mavi oldu!
  Qız yolu seçdi
  Küllərin çovğunu qaraltdığı yerdə!
  
  Amma müqavimət göstərdi , soyuqdan uzaq,
  Oğlan və qız qabaqda!
  Yəhudanın təbəssümünü məğlub edəcəyik,
  Rusiya Hitlerizmi qumla siləcək!
  
  Yeniyetmələrin titrəyən dabanları,
  Qar yığını yüngül bir iz buraxdı!
  Şaxtaya dözmək asan deyil,
  Ayaqyalın qaçış bizi istiləşdirir!
  
  Nasistlərin isə haqqı yoxdur,
  Soyuqdan nəriltilər!
  Belə güclü dövlət
  Rus cəngavərimiz çox gözəldir!
  
  Dalğanı cəhənnəmdən uzaqlaşdır
  İndi Avropa qabaqdadır!
  Müqəddəs əsgərin taleyi belədir,
  Həmişə Rusiyaya sadiq qalmaq!
  Beləliklə, o, bütöv bir coşqun şeir oxudu . Və sonra onlar Albina ilə birlikdə yenidən pul yığaraq böyük bir paketlə getdilər. Hansı ki, artıq çox şey yığılıb.
  Elə bu vaxt qismət elədi ki, polis gəldi. Qara formada gürzləri yelləyirdilər, çox məşum görünürdülər.
  Vitalik görünən həvəslə gülümsədi və oxudu:
  Mənim polis qüvvələrim ən güclüdür
  Mənim polisim ən qəşəngdir...
  Qorxu ilə titrəyin cani
  Uşaq mühafizə polisi!
  Polis kapitanı hönkürdü.
  - Sən azyaşlısan adamlardan pul yığırsan. Və qadağan olunmuş yerdə yeyin.
  Vitalik parlaq başını tərpətdi:
  - Taleyə təşəkkür edirəm
  Mən ağlamıram, amma oxuyum!
  Albina gülümsədi və yalan danışdı:
  - Mən yetkinəm, bu da mənim oğlumdur!
  Polis kapitanı mızıldandı:
  - Sən dəlisən ana. Moskva ətrafında ayaqyalın rəqs etmək, mahnı oxumaq, ictimai asayişi pozmaq, pulları yıxmaq!
  Albina daha geniş təbəssümlə soruşdu:
  - Neçəmiz?
  Kapitan mızıldandı:
  - Bütün qanunsuz qazancınız meriya xəzinəsinə müsadirə olunmalıdır.
  Və polis həvəslə rəngarəng əskinaslar, sikkələr və digər qiymətli əşyalarla dolu çantaya baxdı.
  Uşaqlar pul və həqiqətən layiqli oxudular. Və bütün maliyyə problemlərinizi sözün əsl mənasında həll etmək üçün onlardan istifadə edə bilərsiniz. Yaxşı, bunu acgöz polislərə verməyin.
  Vitalik də geniş gülümsədi və əlini çantasına qoydu:
  - İcazəm var!
  Oğlan isə kibrit qutusundan bir qədər qalın və hündür kiçik bir cihaz çıxardı. Mən onu götürüb düyməni basdım.
  Altı polis gözlərini yumdu. Və birdən o, qaçmağa başladı. Hətta dəyənək atmaq. Onlar start siqnalı verən yarış atları kimi karxanadan qaçdılar. Bir də görürsən ki, polislər tələsirlər, sanki onların qucağını yandırıblar.
  Albina fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Bunu necə etdin?
  Vitalik daha da genişlənən təbəssümlə cavab verdi:
  - Sonra izah edəcəyəm! O vaxta qədər gedək!
  Uşaqlar böyük bir qiymətli çanta götürərək meydanı tərk etdilər. Və tamaşaçıların qalan hissəsi dağılışmağa başladı.
  Çılpaq ayaqları yola vurdu.
  Albina tweet etdi:
  Sıldırım Moskva yolu boyunca,
  Ayaqyalın qızlar...
  Kompüteri sağmaqdan yoruldum,
  Xoşbəxtliyimi ələ salmaq istəyirəm!
  Və oğlanla qız oxudular:
  - Sürüşdü! Məni apardı!
  Mercedesi burax! Və bir at al!
  . FƏSİL #5
  Albina ayrılarkən qeyd etdi:
  - Yanınızda bütöv bir çanta gəzdirmək çox riskli və əlverişsizdir!
  Vitalik razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzdü, gözəl deyirsən.
  Qəhrəman qız təklif etdi:
  - Onları banka təhvil vermək və hesaba pul qoymaq olarmı?
  Oğlan ah çəkərək cavab verdi:
  - Biz azyaşlıyıq və yeniyetmələrdən bu qədər pulu kim qəbul edəcək.
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Polisi qaçırdınız. Ola bilsin ki, mənim üçün elektron saxta kart, elə bil ki, mən böyüklər, siz edəcəksiniz.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Mümkündür! İnternetdə sizə lazım olan proqramları tapa bilərsiniz. Baxmayaraq ki, vaxt tələb edir.
  Sarışın qız soruşdu:
  - Polislər niyə qaçdılar?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Mən onların üzərinə infrasəs dalğası buraxdım. İnsanlarda və heyvanlarda şüuraltı dəhşət hissi yaradır. Polislər dəhşətə gəldilər və nədən qorxduqlarını belə anlamadılar. Sadəcə qaçdılar. Bədənləri düşüncələrindən və şüurlarından əvvəl reaksiya verdi.
  Albina güldü.
  - Əla! Siz dahisiniz, daha bir faydalı kəşf etdiniz.
  Vitalik cavab verdi:
  - İnternetdə ağcaqanadları dağıtmaq üçün bir infrasəs dalğası tapdım. Lakin o, qravitonlardan əldə edilən daha güclü elektrik mənbəyinin köməyi ilə insanları qorxutmaq üçün kifayət qədər güclü etdi. Yəni mən göstərmişəm ki, bir elmi kəşf digərinin effektivliyini artırır.
  Qız oğlanın hündür, təmiz alnından öpdü və cingildədi:
  - Sən dahisən! Eynşteyn sizin üçün uyğun deyil.
  Vitalik qətiyyətlə dedi:
  - Albert Eynşteyn nəzəriyyəçi idi, mən isə praktikam. Və inanıram ki, işıq sürətindən daha sürətli hərəkət etmək mümkün olduğunu sübut edəcəyəm. Eyni qravitonlar fotonlardan on trilyon dəfə sürətlidir.
  Albina təəccübləndi:
  -Bunu hardan bilirsen?
  Oğlan təvazökarlıqla cavab verdi:
  - Düsturdan istifadə edərək hesablanır. Mən pis riyaziyyatçı deyiləm.
  Sarışın qız başını tərpətdi.
  - Düzdü! Həqiqətən də çox sürətli ağlın var, amma nədənsə müəllimlər səni qiymətləndirmir.
  Vitalik xatırladı:
  - Albert Eynşteyn də qiymətləndirilməyib. Heç olmasa məktəbdə.
  Albina həvəslə oxudu:
  Nə məktəb həyatı
  bir nəzarət olduğu yerdə ...
  əlavə, bölmə,
  Və beləliklə, istiyə qədər !
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  Mən də məktəbə getməyi sevmirəm. Həqiqətən də belədir. Amma bu o demək deyil ki, mən bilik axtarışında deyiləm. Məsələn, konsepsiya hətta İnternetdə ortaya çıxdı - google-education . Bizim nəsil bilikləri smartfonda toplayır. Və bu, deməliyəm ki, çox gözəldir!
  Albina qeyd etdi:
  - Mən acam. Çox oxuduq, rəqs etdik.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Gəlin tövlədən dondurma alaq.
  Qəhrəman qız etiraz etdi:
  - Yox! Mən daha sıx bir şey istəyirəm. Məsələn, donuz əti şişləri !.
  Oğlan şübhə ilə dedi:
  - Yağlı donuz əti. Bəlkə toyuq və ya quzu daha yaxşıdır.
  Albina əminliklə dedi:
  - Donuz əti bəlkə də ən dadlıdır. Hətta ürək qapaqları da donuzlardan insanlara köçürülür. Bu, bir insanın və bu heyvanın zülal quruluşunun yaxşı birləşməsini göstərir.
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Donuz əti ilə bağlı dini qərəzləri bölüşmürəm. Əksinə, mən inanıram ki, həm Quran, həm də İncil Yaradan Allah və Ali Ağıl haqqında sırf insani fikirlərdir. Və həqiqət budur ki, əgər insan ilk növbədə elmin köməyi ilə Uca Tanrı səviyyəsinə qədər inkişaf etməsə, o, sadəcə olaraq yox olacaq.
  Dahi oğlan çılpaq, qaralmış ayağını möhürlədi və sözünə davam etdi:
  - İnsanlar ya özlərini məhv edəcəklər, ya da hansısa asteroid Yerə dəyəcək . Qarşıdakı illərdə asteroidləri məhv etməyə qadir olan güclü silahlarımız və kosmik gəmilərimiz olmalıdır! Ya lazer, ya da məhvetmə ittihamı.
  Albina kədərli baxışla qeyd etdi:
  - İnsanların asteroidi vurmaqdansa, məhvedici bomba ilə özlərini məhv etmə ehtimalı daha çoxdur. Bir qram antimaddə Xirosimaya atılan iki atom bombasıdır.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Düzdü! Üstəlik, Yer planetinə ölkələr arasında qarşıdurmanı dayandıracaq və bütün dünyanı insanlar üçün daha sabit, davamlı və xoş bir işə aparacaq vahid hökumət lazımdır.
  Albina mızıldandı:
  - TAMAM! Çox əsəbiləşdik. Bəlkə barbeküyə getməliyik? Və biz öz sifarişlərimizi edəcəyik.
  Möhtəşəm oğlan təsdiqlədi:
  - Bu bizim ümumi pulumuzdur. Mənim ovum sənin ovundur!
  Və gənc dahi yenidən sıçrayıb vızıldayan, kifayət qədər böyük, yaşıl milçəyi aşağı saldı.
  İki yeniyetmə: uzun boylu bir qız və bir oğlan, lazımsız qərəzsiz çılpaq dabanlarını nümayiş etdirərək iştahaaçan qoxuya diqqət edərək getdilər.
  Güldülər və şən idilər. O qədər pul qazanılıb ki, indi ciddi bir şey, bəlkə də qravitonlarla işləyən bütöv bir elektrik stansiyası tikmək olar.
  Baxmayaraq ki, Vitalik çətinliklərin hələ qabaqda olduğunu başa düşdü. Yeni kəşf, şübhəsiz ki, Rusiya da daxil olmaqla, neft-qaz konserninin mənfəətinə zərbə vuracaq. Bu o deməkdir ki, onun öz həyatı, sevgilisi və valideynlərinin həyatı təhlükə altında ola bilər.
  Seagal ilə filmlərdə olduğu kimi . Orada da aydın görünürdü ki, neft şeyxləri alternativ enerjidən o qədər də razı deyillər və qatillər göndərirlər.
  Baxmayaraq ki, onun parlaq kəşfi Yer kürəsini qlobal istiləşmədən xilas etməlidir. Bir az daha və istixana effekti nəzarətdən çıxacaq. Axı Şimal qütbünün buz örtüyü ərisə, günəş şüaları ondan əks olunmayacaq. Bu o deməkdir ki, planetin istiləşməsi prosesi kəskin surətdə sürətlənəcək.
  Və su daha aktiv şəkildə buxarlanacaq. Bu o deməkdir ki, daha çox bulud olacaq və bu, istixana effektini daha da sürətləndirəcək. Proses getdikcə artacaq . Bütün okeanlar cəhənnəm temperaturunda buxarlanana və Yer Venera kimi iqlimə çevrilənə qədər. Və insanlıq məhv olacaq!
  Yox, Vitali dünyanı xilas etməlidir. Və ona nəyin bahasına olursa olsun. Rusiyanın boru iqtisadiyyatından əl çəkməsinin vaxtı çoxdan çatıb. Biz texnologiyaları, öz istehsalımızı inkişaf etdirməliyik, borudan, qazdan, neft pulundan asılmamalıyıq.
  Albina manqalda donuz əti və pomidor suyu sifariş etdi. Vitalik sousda daha bahalı cüyür seçdi. Və manqo suyu. Şişlər gümüşdən hazırlanmışdı.
  Uşaqlar oturdular və yavaş-yavaş yeyib şirəsi ilə yuyundular.
  Albina dedi:
  - Hesab edirəm ki, qlobal istiləşmə ilə bağlı eyni qorxular çox şişirdilmişdir.
  Vitalik hönkürdü:
  - Bunu haradan əldə etdin?
  Qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Mezozoy erasında Yerin temperaturu indikindən orta hesabla on beş dərəcə yüksək idi. Rusiyada isə müasir ekvatorun iqlimi var idi. Nə olsun? Təbiət fəlakətə yol verdimi?
  Möhtəşəm uşaq qeyd etdi:
  - O qədim dövrlərdə olub. O zaman Yer planeti indikindən daha sürətlə fırlanırdı və maqnit sahəsi daha güclü idi, torpağın tərkibi, okeanların duzluluğu da fərqli idi.
  Və bizim dövrümüzdə proses nəzarəti itirə bilər və bəşəriyyət əhəmiyyətsiz şəkildə yanacaq. Xeyr, risk etməsək yaxşı olar.
  Qəhrəman qız könülsüz başını tərpətdi.
  - Bəlkə də haqlısan. Amma hesab edirəm ki, sizin kəşfiniz Rusiyanın neft, qaz, kömür ixracından əldə etdiyi gəliri azalda bilər. Hökumət isə belə bir hədiyyədən məmnun olmayacaq. Və boru oliqarxları, daha çox!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Artıq bu barədə fikirləşdim. Amma etiraf etmək lazımdır ki , tərəqqinin inkişafından narazı olanlar həmişə olur . Məsələn, yazıçılar internetin yüksəlişindən ağır zərbə alıblar. Kağız kitablar yaxşı satılmır. Amma tərəqqi, təəssüf ki ... Tezliklə insanlar sadə proqramların köməyi ilə, istənilən fantaziya ilə öz filmlərini çəkməyi öyrənəcəklər. Və sonra bütün kinostudiyaların dağılması olacaq. Əslində, hər hansı bir filmi özünüz çəkə bilirsinizsə, hətta özünüz də istədiyiniz şey haqqında niyə kinoya getməlisiniz.
  Albina başını tərpətdi, yağlı, dadlı əti çeynədi:
  - Bəli! Məsələn, Marsda, Venerada, Yupiterdə Dunno haqqında filmlərə baxmaq istərdim. Daha doğrusu, uşaqlıq arzusu idi. İndi Harri Potter və onun oğlu haqqında davam filmi çəkmək daha maraqlı olardı. Bu da əla olardı.
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Harri Potter haqqında heç nə yazmayıblar. Və adətən, nəcisin açıq konsentrasiyası idi. Budur, qraf de Montecristonun daha yaxşı davamı. Maraqlı olardı. Qraf Montekristonun özü hələ qocalmayıb və bəlkə də qisas alandan sonra başqa bir şey istəyəcək.
  Qəhrəman qız mızıldandı:
  - Napoleona və dünya üzərində gücə şöhrət!
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Bu da istisna deyil. Doğrudan da, niyə olmasın? Biliyi, erudisiyası, iradəsi və təcrübəsi ilə ən pis dünya hökmdarı çıxa bilməzdi.
  Albina gülümsədi və cavab verdi:
  Yerin də öz qoruyucusu var,
  Və ulduzlar arasında ona uzandı ...
  Görünməz, qənaət mövzuları,
  Beləliklə, hər şey bir anda bitməsin!
  Vitalik təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, dünyada tək bir güc var - pis deyil! Bugünkü qarışıqlıqdan daha yaxşıdır. Planetin konsolidasiyaya ehtiyacı var. Hətta bir despotun gücü yüzlərlə kiçik despotun gücündən yaxşıdır !
  Möhtəşəm qız başını tərpətdi və dedi:
  - Qraf de Montekristonun macəralarının davamı? Yoxsa Duke de Montecristo? Bu maraqlıdır, amma artıq köhnədir!
  Beləliklə, siz Qulliverin davamını cızmaq olar.
  Həm də belə çıxacaq, məncə, bəziləri üçün həyəcanvericidir. Və biz məmnuniyyətlə atlayacağıq.
  Vitalik təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qulliver isə serialın davamını yaza bilər. Bəli, bütün əllər çatmır. Baxmayaraq ki, nəsə yazdım. Amma bu çox köhnə əsərdir və ciddi nəşriyyatlardan heç biri onu çap etməyəcək. Bu, Pinokkionun macəralarının davamını yazmaqla eynidir .
  Albina təklif etdi:
  - Üç muşketyorun uşaqları yazır. Həm də çox əyləncəli olacaq.
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Düşünəcəm!
  Uşaqlar kababları yedilər , şirələrini içdilər. Bir gün var idi və bu günə qədər heç kim onlara qalxmadı. Baxmayaraq ki, pul çantası nəzərə çarpırdı.
  Vitalik düşündü ki, həqiqətən də pulu banka aparıb karta köçürməlidir, özü ilə aparmamalıdır. Beləliklə, hər şey yöndəmsiz görünür.
  Albina da əhval-ruhiyyə ilə bir az yatdı. Mədə yeməklə dolduqda, o zaman birtəhər ağırlaşır, yuxuya gedirsən, əhvalın yüksəlmir, əksinə düşür.
  Qız qeyd etdi:
  Bizdə çox pul var. Şübhə doğura bilər. Xüsusilə sizin kimi bir uşaq üçün.
  Vitalik təklif etdi:
  "Bəlkə bunu laboratoriyamızda gizlədə bilərik?"
  Albina çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  Belə bir fikrə şübhə edirəm.
  Möhtəşəm oğlan oxudu:
  Pul insanlara əsrlər boyu xoşbəxtlik bəxş edir,
  Amma bəzən həyatı məhv edə bilirlər ...
  Dağın qızılı axmaqlara kömək etməz ,
  Bu, morqda balzam tökmək kimidir!
  Möhtəşəm qız qeyd etdi:
  - Şeirdə bir qoşma çox deyil, əslində, çox doğrudur!
  Vitalik qətiyyətlə dedi:
  - Laboratoriyada olarkən. Orada mənim seyfim var, sonra necə pul çıxaracağımızı anlayacağıq.
  - O qədər də sürətli deyil bala!
  Xırıltılı, boğuq bir səs eşidildi.
  Aydın qanqsterə bənzər görünüşün onlarla növü ortaya çıxdı. Pirinç düyünlər, bıçaqlar, zəncirlər və hətta bir neçə tapança ilə.
  Onlar qırxılmamış və görünən şəkildə dolğun idilər.
  Vitalik fit çaldı:
  - Aydındır ki, gətirdi!
  Albina kədərli təbəssümlə başını tərpətdi.
  - Biz çox diqqət çəkirik.
  Vitalik səkidə toplaşan cinayətkarlara gülümsədi. Gün işığında isə polislər qorxmur. Və yoldan keçənlər də, baxmayaraq ki, hər kəs bu biabırçılığı smartfonda çəkə bilər.
  Möhtəşəm uşaq güldü və oxudu:
  xəmir verəcəm !
  Vitalik pul olan çantaya əlini uzatdı. Quldurlar ayağa qalxdılar. Və birdən onlar aslan görən dovşanlar kimi titrədilər. Sonra ağızları uzandı və solğun oldu. Sanki külək əsdi və bacardıqca sürətlə qaçdılar.
  Onlar silah və bir neçə əskinas atıblar.
  Vitalik sevinclə oxudu:
  - Və hamı qaçır, qaçır, qaçır,
  Və parlayır, parlayır ...
  Və hamı gurlayır, gurlayır, gurlayır,
  Və biz döyüşdə uşaqlarıq!
  Oğlan əskinasları götürdü və yalın ayağı ilə silahı qalaya atdı.
  Albina dedi:
  - Çox gözəl etdin. Bir terminator kimi dağılsanız, son dərəcə sərin olacaq.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Effektiv deyil, amma təsirli. Ancaq bu bir daha deyir ki, belə bir çanta daha sürətli gizlədilməlidir.
  Albina razılaşdı:
  - Bəli və bunu tez etmək lazımdır!
  Və oğlan və qız qaçdılar.
  Onlar uşaqlardır və hər halda bir oğlandır, parlaqdır.
  Qaçarkən söhbət edirdilər.
  Albina soruşdu:
  - Budur, kompüterin çəkdiyi fərdi film - bu, əlbəttə ki, möhtəşəm bir ixtiradır. Ancaq bir çox təhriflər verəcəkdir.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Təbii ki, veriləsi çox şey olacaq. Ancaq hər medalın bir tərəfi var. Belə idi və həmişə də olacaq.
  Qız sual verdi:
  - Bəs cinayətlərin və pozğunluqların olmayacağı gələcəyə inam? Yoxsa həmişə belə olacağını düşünürsən?!
  Oğlan gülərək cavab verdi:
  - Yəqin ki, daha kiçik miqyasda olsun. Ancaq insanlar daha güclü və müdrik olacaqlar. Və inanıram ki, gələcəkdə dini fərqliliklər uğurla aradan qaldırılacaq .
  Albina gülərək cavab verdi:
  - Bəli, hamı əmin ateist olacaq.
  Vitalik qeyd etdi:
  Yaxud hər halda fanatizmdən qurtulun. Və fanatizm çox pisdir.
  Qəhrəman qız xatırladı:
  - Ulduz patrulla bağlı bir filmdə belə bir yazı var idi: hər hansı bir fikrə, hətta ən parlaq fikrə fanatik inanc faşizmə çevrilir!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli! Faşizm anlayışı geniş şərh edilərsə. Faşizm sözünün özü fransız dilindən gəlir - bir dəstə, bir dəstə. Buna görə də bu, sıxışdıran və sıxışdıran hər şeyi geniş şəkildə əhatə edən bir anlayışdır!
  Albina qeyd etdi:
  - Siyasətdən danışmayaq. Bəli və dini məsələlər də artıq yorulur. Məsələn, ən çox sevdiyiniz cizgi filmləri hansılardır?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Xüsusilə Ninja Tısbağalarını bəyənirəm. Üstəlik, əvvəlki seriyalar. Krangın böyük beyni var idi , daha maraqlıdır.
  Qız güldü.
  - Bəli! Ninja Tısbağalar heyrətamizdir! Onlar valehedicidirlər və heyvanlar mutantlara çevriləndə çox gözəl idi. Və hər şey əladır!
  Oğlan oxudu:
  Bizim böyük döyüşçülərimiz var
  düşmənləri qırır ...
  Biz sadəcə olaraq ən yüksək səviyyəni göstərəcəyik,
  Gəlin xəyala uçaq, milyonlarla insan var!
  Albina ah çəkdi. O, sandaletlə qaçmağı çox sevirdi. İndi o, çox məmnun idi. Xüsusilə ayaqları kərpic, lövhələr, şifer, buz, loglar üzərində çoxsaylı zərbələrlə doldurulduqda. Yalnız qızın onları döymədiyi yerdə.
  Və o, çox güclü döyüş sənətçisidir. Onun yaşında və qızda qara kəmər zarafat deyil.
  Və onun ayaqlarında çox kabartma əzələləri var. O, ştanq və digər əşyalarla çömbəldi. Və bu qızın ayaqlarını əymək və bir çox başqa şeyləri.
  Vitalik onun ayaqlarına heyran qaldı. Çox güclü və əzələlidirlər. Burada bir çox kişi güclü və qabarıq əzələlərin qadınlara yaraşmadığına inanır.
  Ancaq Vitalik, əksinə, xoşuna gəlir. Və dəri aşılanmış, sağlam, təmizdir. Tökmə tunc heykəl kimi.
  Bəli, Albina gücün mükəmməlliyidir. Və o, elə bir şey edə bilər ki, digər oğlanlar səndələsinlər.
  Vitalik güldü və mahnı oxudu;
  Bizim Rusiyada qadınlar var,
  zarafatla, təyyarə sürürlər ...
  Kainatdakı hər kəs daha gözəldir,
  Zarafatla, o, düşməni öldürəcək!
  
  Onlar qazanmaq üçün doğulurlar
  Rusiyanı əsrlər boyu şöhrətləndirmək üçün...
  Axı ulu babalarımız,
  dərhal ordu topladılar !
  Qız sevinclə başını tərpətdi.
  - Bu əladır! Yaxşı oxuya bilərsən. Bəlkə siz düşünürsünüz ki, əsasən hamı oxuya bilər?
  Vitalik tweet etdi:
  - Sadəcə dincəlmək üçün oxuma!
  Albina mızıldandı:
  - Ağıllı deyil.
  Oğlanla qız bir az yavaşladılar. Yoldan keçənlər onlara çox baxırdılar . Yaxşı, hətta Vitalik də uşaq kimi görünür və şortda ayaqyalın olması nədənsə təbiidir. Ancaq Albinanın yetkin qadın fiquru var və o, kifayət qədər böyük ayaqların çılpaq, tozlu dabanları ilə titrədikdə çox şərəfsiz görünür.
  O, hətta özünü lal hiss etdi və idman ayaqqabısı geyindi.
  Vitalik cavab olaraq mahnı oxudu:
  Əbədilikdə üzən planetlərdə
  İnsanların qərəzləri acınacaqlıdır...
  Parlaq diqqətsizlikdə yaşamaq daha yaxşıdır,
  Və tanrılar kimi azaddır!
  Albina gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Düzdür!
  Və qız yenə ayaqqabılarını çıxardı. Ayaqyalın yeniyetmələr isə öz yuvalarına doğru kürəyini çəkdilər. Polis fit çalmaq istəsə də, fikrini dəyişib. Əslində ayaqyalın gəzmək qadağan deyil. Xüsusilə qızda ayaqlar çox gözəl və cazibədar formada olur. Onlar həddindən artıq lütfü ilə seçilirlər və barmaqları belə bərabər və çevikdir.
  Vitalik qeyd etdi:
  - Yenə də tam ayaqyalın olmaqdansa, ayaqyalın olmaq daha yaxşıdır.
  Albina bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə! Xüsusilə gün, qeyri-adi isti.
  Budur, evdədirlər. Zirzəmidə laboratoriyada. Vitalik pul kisəsini gizlətdi və özünə daha böyük əskinaslar qoydu və Albina ərəblərin bağışladığı çınqıllı qızıl üzük taxdı.
  Bundan sonra dahi düşüncəli uşaqlar bir neçə ehtiyat hissələri üçün sifariş verib, yenidən açılışı gözdən salıblar.
  Vitalik nəyisə sındırdı. Sonra poçt şöbəsinə getdim və platinli boşqab aldım.
  Bundan sonra mən böyük ölçülü və tutumlu qraviton tutucu əlavə etdim.
  Qeyd:
  - Burada o qədər cərəyan verə bilir ki, atom bombası kimi partlayır!
  Albina başını tərpətdi.
  - Düzdür! Amma sən dahisən və bir müdafiə tapacaqsan.
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Əlbəttə! Bundan əlavə, elektrik blasteri etmək yaxşı olardı.
  Qız fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Tezliklə dünyanı fəth edəcəyiniz bir silahınız olacaq.
  Vunderkind uşaq başqa bir şey düzəltdi və ondan bezənə qədər etdi.
  Sonra yenə küçəyə qaçdılar. Albina dedi:
  - Bölməyə gedək?
  Vitalik çiyinlərini çəkdi.
  - Bizə lazımdır?
  Qız gülərək cavab verdi:
  - Bir tərəfdən çox deyil, digər tərəfdən ...
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Özünüzü məşq edə bilərsiniz.
  Albina qeyd etdi:
  - Amma komanda daha yaxşıdır!
  Vitalik razılaşdı:
  - Mütləq daha yaxşı. Baxmayaraq ki, bu mübahisəli məsələdir.
  Qız gülümsəyərək cavab verdi:
  - Yox! Oğlum, komandada və digər oğlan və qızlar səni istismara ruhlandırır.
  Onlar yenə qaralmış əzələli ayaqlarını yelləyərək qaçdılar. Sırf isinmək və qan damarlarından axsın deyə qaçırdılar. Və əyləndilər.
  Onlar sıçrayırdılar və bəzən uçuş zamanı zirvə kimi fırlanaraq dönərlər edirdilər. Və əla idilər.
  Burada Vitalik çılpaq dabanı ilə bir gölməçə vurdu, bir sprey buludunu qaldırdı. Və onlar zümrüd damlaları kimi uçurdular.
  Və çox cazibədar və bənzərsiz görünürdü. Və gözəl görünürdü.
  Albina qeyd etdi:
  - Gənc olmaq yaxşıdır.
  Vitalik razılaşdı:
  - Cox yaxsi. Sözün əsl mənasında enerji qasırğanız var.
  Qız yenidən atladı və havada salto fırladı. O, belə güclü cücədir.
  Yarışmalı idi. Və təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, əyləncəli, gənc və güclüsən. Və ətrafınızdakı dünya çox maraqlıdır.
  Vitalik kədərlə qeyd etdi:
  - Siyasət o qədər də maraqlı deyil. Burada, Qərb ölkələrində seçkiləri proqnozlaşdırmaq mümkün olmasa da, bizdə eyni olanlar qalib gəlir.
  Albina başını tərpətdi və gördü:
  - Doğrudan da, yalnız kommunistlər populyardır, amma onların lideri çox yaşlı, xəstə, zahiri görünüşü xoşagəlməz və darıxdırıcıdır. Ən əsası cansıxıcı , özünü çox ədalətli göstərməyə çalışır.
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Düzdür! Əsl qəhrəman bir az qəribə olmalıdır. Məsələn, götürək "Qara paltar" haqqında cizgi serialını. Şübhəsiz ki, bu oğlan sərin, lakin eyni zamanda komikdir. Onu çox xarizmatik şəxsiyyət və ən əsası maraqlı edən nədir.
  Qız başını tərpətdi və təsdiqlədi:
  - Amerikalılar gözəl filmlər və cizgi filmləri çəkirlər! Bu baxımdan, onlar əladır! Bizim qəlbimiz həmişə Amerikanın azadlıq və təcrübə eşqindədir.
  Vitalik ah çəkərək başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Tarixçilər bizim dövrümüzü müharibələr və irtica dövrü adlandıracaqlar. Çox uzun müddət hakimiyyətdə olan bir diktator xaos yaratmağa və qonşularının üstünə atmağa başlayanda. Və bu kədərlidir.
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Sizin də siyasətdən təsəvvürünüz var deyəsən!
  Vunderkind oğlan qeyd etdi:
  - İstedadlı insan, hər şeydə istedadlı.
  Qəhrəman qız müəyyən bir istehza ilə oxudu:
  Bütün yer üzündə gəzirik
  Havaya baxmırıq...
  Lazım olan yerdə gecələyərik,
  Nə lazımdırsa, yeyəcəyik!
  Biz böyük istedadlarıq
  Amma aydın və sadə
  Biz müğənni və musiqiçiyik
  Akrobatlar və zarafatçılar!
  Vitalik sərt şəkildə dedi:
  - Bəli, biz irtica və mühafizəkarların, müxtəlif defektorların, qorxaqların hökmranlığı dövründə yaşayırıq. Və mən azadlıq istəyirəm!
  Albina dedi:
  - Amma biz hələ də ayaqyalın Moskva ətrafında qaçırıq və heç kim bizə toxunmur.
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Heç kim yalın ayaqlarına toxunmur. Ancaq cəhd edin, plakatı açın - "Müharibəyə yox!"
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bu, həqiqətən təhlükəlidir. Bəli, reaksiya vaxtı və qaranlıq qüvvələrin gücü. Ancaq bu zaman dahilər kəşflər edirlər.
  Vitalik sevinclə oxudu:
  Biz ölkəni yüksəldə biləcəyik,
  Bir tiran hakimiyyətinin xarabalıqlarından...
  Şeytanı qovaq
  Rusları isə cəhənnəmin qucağından qoparacağıq!
  
  Planetdə sülh olacaq
  Dünyada xoşbəxt insanlar...
  Üstümüzdə bir kerub uçur,
  Və izzət içində bütün insanlar ölməzdir!
  
  Müharibə əbədi olaraq yox olacaq
  Planet bir olacaq...
  Gəlin axmaqdan xilas olaq
  Özünü yenilməz hesab edən nə idi !
  
  Dostluq əllərini uzadın
  Fərqi yoxdur sarı və ya qara...
  Kimsə, bizim çoxlu qohumlarımız var,
  Və qüdrətli, qürurlu bir insan!
  . FƏSİL #6
  Uşaqlar hələ də bölməni ziyarət etmək qərarına gəldilər. Bunda rasionallıq var idi. Üstəlik dostlar da var.
  Vitalik yaxşı döyüşçü idi və bölmədə ona hörmət edirdilər. İndi də on altı yaşına qədər oğlan və qızlarla bir qrupdadırlar. Üstəlik, Albina ən hündürdür.
  Ənənəvi qaçış, sonra atlamalar, dəyişdiricilər, yerdən təkan. Və daha çox, döyüş sənətləri üçün tipik məşqlər. Və sonra, daha maraqlısı - xüsusi otaqda buz qırmaq.
  Bəli, bura Moskvadır və bölmə müasirdir. Zibil və tullantıları azaltmaq üçün buzdan istifadə edir. Uşaqlar isə yalın ayaqları və yumruqları ilə vuraraq onu qırırlar. Taekvondoda daha çox zərbələr var. Uşaqların aşağı ətrafları doldurulmuş və davamlıdır. Bərk əşyaların qırılması isə proqrama daxildir. Atlama və fırlanma kimi.
  Vitalik yuvarlandı və bir zərbə ilə böyük daşları sındırdı.
  Sonra o, qara kəmərli, həm də on beş yaşında, lakin daha ağır və daha böyük bir döyüşçü ilə birləşdirildi.
  Hər iki yeniyetmə döyüşməyə başlayıb. Vitaliy daha sürətli hərəkət etdi və güclü olmayan, lakin dəqiq zərbələr endirdi, xallarda açıq-aşkar qalib gəlirdi.
  Qırmızı saçlı, iri, əzələli gənc qadın olan məşqçi əmr etdi:
  - İndi, tam əlaqə və nokaut üçün mübarizə!
  Qara kəmərli, hündürboy, Taekvondo üçün qeyri-adi olan bir sıra yumruqlarla Vitalikə çatmağa çalışdı. Lakin gənc vunderkind hazır idi və qarmaq ifa edərək ayrıldı.
  Həmkarı yerə çırpıldı və dərhal qəzəblə yerindən atıldı. Vitalikə qaçdı. Amma bunu gözləyən oğlan çılpaq dabanı ilə günəş pleksusuna doğru zərbə endirdi. Əgər mütləq ora çatırsansa, yumşaq bir zərbə ilə onu kəsirsən.
  Vis-a-vis yıxıldı və qarnını tutaraq qıcolmalarla qıvrılmağa başladı.
  Dördüncü dan sahibi olan qırmızı saçlı qadın qeyd etdi:
  - Yaxşı hərəkət edirsən! Qara kəmərinizi almağın vaxtıdır.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Təbii ki, bunun vaxtı çoxdan keçib.
  Qırmızı saçlı döyüşçü təklif etdi:
  "İndi mənimlə döyüşə bilərsən?"
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Böyük məmnuniyyətlə!
  At dişlərini göstərərək güldü.
  Qırmızı saçlı çox böyük idi, demək olar ki, iki metr hündürlükdə idi və yüz iyirmi, hətta yüz otuz kiloqram ağırlığında idi. Üstəlik, bir damla yağ deyil, tökmə əzələləri var. O, güclü peşəkar və qadınlar arasında dünya çempionudur. Kişilər isə onunla döyüşməkdən tamamilə qorxurlar.
  Hətta Albina sparrinqdə döyüşərkən ondan aldı və üstəlik, çox ağrılı idi.
  Vitalik, əlbəttə ki, müəyyən bir qorxu yaşadı, amma reaksiyası indi çox kəskin idi. Gravitonların enerjisinin bir hissəsi, miniatür bir cihaz vasitəsilə, oğlan özünə birbaşa bədənə köçürüldü və buna görə də əvvəlkindən daha sürətli və güclü idi.
  Bir gün əvvəl Vitalikin iki metrlik qırmızı saçlı sensei kimi böyük ustaya qarşı şansı olmayacaqdı. Və indi o, tam hazırdır.
  Oğlan və güclü qadın qəhrəman sparrinq üçün platformaya çıxdılar. Qadın yalnız bikini geyinmişdi və əzələləri top şəklində qabarıq idi.
  Oğlandan üç dəfə çox çəki və təkcə taekvondoda deyil, böyük təcrübə. O, qaydasız döyüşlərdə, karatedə və qadın boksunda döyüşüb. Sonuncuda, qırmızı saçlı yaxşı karyera qura bilərdi, lakin tərəfdaşını şikəst etdi və diskvalifikasiya edildi.
  Ədalətli cinsin dəhşətli nümayəndəsi.
  Vitalik təbəssümlə qeyd etdi:
  - Çox cazibədarsan! Bunu məğlub etmək təəssüf doğurur.
  Buna cavab olaraq qızılbaş onun qarnına təpik vurub. Oğlan bunu gözlədi və yerindən tərpəndi. Arxasına, dizinin altına vur. Qəhrəman qadın səndələsə də, yerində dayandı. Yenidən çökdü. Yüz otuz kiloqram çəki üçün o, sürətlə hərəkət etdi.
  Ancaq Vitalik çətin idi. Bu dəfə oğlan bütün kütləsini zərbəyə qoydu və kiçik, lakin öldürücü dabanı ilə çox qığırdaqlara dəydi.
  Və qırmızı saçlı gurultu ilə yerə yıxıldı.
  O, nəsə qışqırmağa başladı və sıçrayaraq özünü oğlanın üstünə atdı.
  Vitalik yerindən tərpəndi və baldırı sıçrayaraq onun məbədinə girdi. Zərbə elə idi ki, kündəni qıra bilsin.
  Qırmızı saçlı vixe səndələdi və bir dizi yerə yıxıldı. Lakin böyük təcrübə və bacarıq ona huşunu itirməməyə imkan verdi. Və o, dayandı və geniş bir qövsə vurdu.
  Bununla belə, Vitalik yenidən asanlıqla yayına bildi. Və onun yumruğu qadın qəhrəmana günəş pleksusuna dəydi. Qızılbaş rəngi soldu, amma cavab verə bildi. Vitalik blok qoydu, amma zərbə o qədər güclü oldu ki, qırx kiloqramlıq oğlanı ayağından yıxdı.
  Başkəsən onu yenidən bitirmək istəsə də, oğlan yerindən tərpəndi və süpürgə etdi. Qırmızı saçlı qadının iri cəsədi düşdü. Və Vitalik dabanı ilə onu məbədə vurdu . Anladım və ağrıdı. Və qadın dişlərini sıxdı. Amma o, işdən çıxmaq istəmirdi.
  O, əvvəlkindən daha yavaş da olsa, yenidən ayağa qalxdı. Vitalik qəzəblə bir sıçrayışda baldırını onun çənəsinə apardı. Təsiri çox güclü idi.
  O, titrədi və nəhəng əzələləri dalğalandı. Qızılbaş diz çökdü. Ancaq ümidsiz bir iradə səyi ilə şüurunu söndürməyə imkan vermədi.
  Sonra Vitalik yerindən sıçradı və var gücü ilə dabanını çənəsinə qoydu. Və yenə nəhəng, sarsıdıcı bir zərbə gurlandı.
  Qırmızı saçlı qadın qəhrəman kürəyi üstə yıxıldı. Və onun bütün əzaları hələ də qıvrılır, qalxmağa çalışırdı.
  Vitalik onun boynuna barmağı ilə vuraraq, karotid arteriyanı nişan aldı. Və dəqiq vur.
  Qüdrətli qadın nəhayət yuxuya dalaraq sakitləşdi.
  Vitalik iki əlini qaldırıb qışqırdı:
  - Qələbə var!
  Digər tələbələr alqışladılar. Və biri qorxudan qışqırdı:
  - Təcili yardım çağırmağın vaxtıdır!
  Bundan sonra hər şey alt-üst oldu. Vitalik özünü qəhrəman kimi hiss etdi. Qırmızı saçlı qadın isə çətinliklə özünə gəlib. Oğlanlar onun zərif cinsdən olan, ləyaqətli madyan boyda güclü, iri, zərif dabanlarını ovuşdurdular.
  Vitalik, Albina ilə birlikdə bölməni tərk etdi. Çox şən əhval-ruhiyyədə idilər və hətta oxuyurdular;
  Ümid, yer üzündəki kompasımız,
  Uğurlar, cəsarətin mükafatı...
  Və mahnılar, bir kifayətdir,
  Yalnız qələbə ilə oxumaq!
  da qızla birlikdə atılıb fırlanmağa başladı. Deyim ki, onlar elə tazılar olublar. Və onlarda qəzəb, qəzəb ehtirası. Və daimi gülüşlər.
  Vitalik Albinadan soruşdu:
  - Döyüşümü necə bəyənirsiniz?
  Qəhrəman qız inamla cavab verdi:
  - Parlaq!
  Dahi oğlan tvitində belə yazıb:
  - Mən hamıya qalib gələ bilərəm! Qravitonun hansı enerji verdiyini görürsünüz.
  Albina mızıldandı:
  - Dopinqdən istifadə etmisiniz?
  Vitalik cavab verdi:
  - Əslində narkotik deyil. Həm də çox güclü təsir göstərir.
  Qız soruşdu:
  - Bəs necədir?
  Möhtəşəm uşaq cavab verdi:
  - Bunun kimi. Əzələlərimizdə də onların büzülməsinə səbəb olan elektromaqnit proseslər baş verir. Və bu təbiət bioloji elektrikə bənzəyir. Əgər ona qravitonlardan elektrik əlavə etsəniz, əzələlər daha da sürətlə yığılacaq və sürət və əlbəttə ki, güc əlavə olunacaq. Buna görə belə yumruq gücüm var.
  Albina tweet etdi:
  - Və mənim geniş sümüyüm,
  Və mənim təbii qəzəbim!
  Vitalik razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, bunu deyə bilərsiniz. Baxmayaraq ki, bu mənim gücüm deyil. O, təbiidir? Kainatımızda hər şey təbiidir. Müəyyən mənada.
  Albina başını tərpətdi.
  - Bu, Anatoli Mixayloviç Kaşpirovskinin dediyi kimidir - Tanrı Həqiqətdir və bütün dünya qanunlarının məcmusudur!
  Vitalik cavab verdi:
  - Yox! Bu şəkildə deyil. Allah hər şeydən əvvəl insanın şüurundadır. Və insan ağlı bizi hər şeyə qadir edəcək.
  Albina çılpaq ayağına bir şillə vurdu və cik-cik dedi:
  - Çox gözəldir! Biz aslandan da cəsur və cəsur olacağıq. Heç olmasa bir dəfə, ən dəhşətli saatda ayağa qalxaq. Çünki insan başdır.
  Vitalik razılaşdı:
  - İnsan böyük başdır!
  Qız gülərək dedi:
  - Amma sənin başın yüngüldür və deməyək ki, çox böyükdür.
  Dahi oğlan gülərək cavab verdi:
  - Mən məcazi mənada böyük beyinəm.
  Albina ayağa qalxdı, yalın ayağını asfalta basdı və uğuldadı:
  Oğlanın beyni olsaydı,
  Tökülmüş yağ kimi axdı...
  Beləliklə, belə bir şirkətdə əyləncəli olardı
  Yumruqlanmış oğlan başı ilə!
  Bundan sonra oğlan və qız qaçış sürətini artırdılar. Və Albina geridə qalmağa başladı. Ağrılı dərəcədə ağıllı Vitalik çıxdı. Və onun sürəti sadəcə fenomenal, kosmikdir.
  Oğlan ayağa qalxdı və uçuş zamanı bir neçə dəfə saltoya düşdü. Bundan sonra o, mahnı oxudu:
  Gülümsəyən kaskadyorlar,
  Təhlükəsizlik, hələ də xırda şeydir ...
  Gülümsəyən kaskadyorlar,
  Axı, bizsiz həyat işləməyəcək, heç bir şəkildə ...
  Albina qışqırdı:
  - Yaxşı görək! Sakit olun!
  Vitalik güldü və cavab verdi:
  - Bəli, görürəm ki, bunu istəyirsən?
  Qız hirslə cavab verdi:
  - Hələ çox uşaqlığınız var. Çılpaq dabanlarla parıldayan qısa şalvarlı dahiyə heyranam.
  Oğlan ah çəkərək dedi:
  Bəli, zahiri daxili ilə uyğun gəlmir.
  Albina güldü və oxudu:
  Gənc dost, həmişə gənc ol
  Böyüməyə tələsməyin...
  Oğlanın tutqun olmasına ehtiyac yoxdur ,
  Bütün xəyallar, uçuşlar...
  Pis oğlan tək
  Həmişə eyni addım deyil,
  Şeytanın yanında olacaqsan
  Əgər beyindəki yol geri!
  Vitalik təvazökarlıqla başını tərpətdi və xatırladı:
  Mən bir kəşf etdim ki...
  Albina tweet etdi:
  - Təvazökar olun!
  Oğlan ah çəkərək cavab verdi:
  - Bəs səndən başqa məni kim tərifləyir?
  Qız gülərək dedi:
  İnternetdə bəyənmə toplaya bilirsinizmi ?
  Vitalik gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Sözsüz ki, bu fikir mənim xoşuma gəlir!
  Albina güldü.
  Bəyəndiklərim, İnternet super bəyənmələrim,
  Rubllar haradadır, hər şey barmaqların üstündən keçdi, dovşanlar kimi!
  Vunderkind oğlan qeyd etdi:
  - Bəli, bütün keçi düyməli akkordeon deyil!
  Qəhrəman qız mızıldandı:
  - Bəs bu nə üçündür?
  Vitalik güldü və cıvıldadı:
  - Bəs niyə,
  Birinci sinif şagirdisən?
  Albina mızıldandı:
  - Daha çox birinci sinif şagirdisən!
  Möhtəşəm oğlan oxudu:
  Birinci sinif şagirdi, birinci sinif şagirdi
  Bu gün bayramınız var...
  Saat əla və şəndir,
  Məktəblə ilk görüş!
  Qəhrəman qız qaldırdı:
  Dünən mən sadəcə uşaq idim
  Burada edə biləcəyiniz bir şey yoxdur ...
  uşaq olmağı dayandırdı ,
  Və adı birinci sinif şagirdidir!
  Və adı birinci sinif şagirdidir!
  Və Albina həvəslə soruşdu:
  Uşaqlıq nostaljiniz varmı ?
  Vitalik əminliklə cavab verdi:
  - Əlbəttə yox,
  Siqaret iyi gələndə özümü pis hiss edirəm!
  Qəhrəman qız gülərək dedi:
  - Belə çıxır ki, gülməli olur. Bəli, biz çox gəncik. Biz uşaqlığımıza qayıtmaq yox, böyük olmaq istəyirik.
  Möhtəşəm oğlan əlavə etdi:
  - Və belə parlaq və şən uşaqlıq deyil. Amma indi heç kim məni dayandıra bilməz. Mən hətta bütün sinfi bir anda məğlub edə bilirəm.
  Albina başını tərpətdi.
  - Əlbəttə, mən sizə inanıram,
  elektron gücdən istifadə edə bilərsiniz,
  Bu qədər çevik bir uşaq ol
  Və düz gözə vurun
  Bir saat kəsin!
  Bundan sonra uşaqlar bir qədər yavaşladılar. Albina oğlandan soruşdu:
  - Budur, ümumiyyətlə, icad etdiyiniz şeyə görə?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəşəriyyətin xeyrinə!
  Albina güldü.
  - Bəşəriyyətin rifahını düşünürsən? Hansı ki, bu qədər qəddar və nankorluqdur. Uşaqlar da qəddardırlar.
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  Bəli, adam qəddardır. Ancaq yenə də heyvandan yaxşıdır. Əlillər təqaüd verir, müavinət verir, onların arasından əlillərin heyvanları kəsilir.
  Qəhrəman qız mızıldandı:
  - Bəli, kişilər də qadınlar üçün döyüşür. İnsanlarda bu yoxdur, heç olmasa çoxlu sayda, hətta indi də!
  Vitalik qeyd etdi:
  - Yeniyetmələr tez-tez dava edirlər. Ancaq qızlardan çox axmaqlıq üçün. Böyüklər isə adətən sərxoş olduqda yumruqlarını istifadə edirlər. Ayıqlar nadir hallarda döyüşür, baxmayaraq ki, onlarla da olur.
  Albina başını tərpətdi.
  - Bəli! Heyvanlar da döyüşür, amma ya dişi, ya liderlik, ya da yemək üçün. Baxmayaraq ki, bəzən heç bir səbəb olmadan döyüşə bilirlər. Təbiətdə olduqca qəddardırlar!
  Möhtəşəm uşaq qeyd etdi:
  - Burada Allah, məsələn, İsa Məsih vasitəsilə pisliyə müqavimət göstərməməyə çağırır, ancaq sağ yanağına vururlar, sola döndərirlər. Amma eyni zamanda Onun yaratdığı iddia edilən heyvanlar aləmi də son dərəcə qəddardır. Bunu necə izah etmək olar? Niyə heyvandan fərqli olaraq yalnız insan mərhəmət göstərə bilər?!
  Qız çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Atadan soruşsan daha yaxşı olar. Təbii ki, bu sualın cavabını bilməyəcək. Baxmayaraq ki, bütün heyvanlar qəddar deyil. Məsələn, pişiklər çox mehribandırlar.
  Oğlan qeyd etdi:
  - Ancaq pişiklər və pişiklər itlərdən az deyil, öz aralarında vuruşurlar. Və həqiqətən də, heyvanlar aləmi qəddardır. Yeri gəlmişkən, uşaqlar heyvanlara daha yaxındırlar, zəifləri incitməyi, qüsurları olanları satmağı xoşlayırlar. Ancaq böyüklər bu mövzuda daha təmkinlidirlər.
  Albina bununla razılaşdı:
  - Bəli doğrudur! Uşaqlar qəddar insanlardır, amma yenə də nəyin yaxşı, nəyin pis olduğunu bilirlər. Uşaqlar arasında isə zəif və şikəstlərin müdafiəsinə qalxanlar var. Çox şey təhsildən asılıdır. Beləliklə, hər şey aydın deyil. Bir müdrik yazıçı və şairin dediyi kimi: - Qəhrəmanın yaşı yoxdur!
  Vitalik razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bu, sikkənin həm birinə, həm də digər tərəfinə aiddir!
  Uşaqlar əl-ələ tutaraq bir az ətrafında dövrə vurdular. Sonra yenidən qaçmağa başladılar. Onların əhval-ruhiyyəsi yelləncək kimi o yan-bu yana qaçırdı.
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Deməli, Məsih, sən Allahı düşünürsən?
  Möhtəşəm uşaq cavab verdi:
  - Düzünü desəm, buna şübhəm var. Prinsipcə, İncillər doğru olsa belə, Kaşpirovskinin qabiliyyətinə malik olan bir insan cismani olaraq Rəbb Tanrıya keçə bilər . Yaxud hər halda ilahiləşmə mümkündür. Xüsusən də yəhudilərin nə qədər məzlum və hətta Roma zülmü altında olduqlarını düşünəndə.
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bəli, mümkündür. Ancaq Demiurge Tanrılarının insanlarda təcəssüm olunduğu bir fantaziya var. Və bu da, görürsən, olduqca maraqlıdır.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Ola bilər ki, hə! Prinsipcə, əgər mən dünyada Məsihi görsəm, ona inana bilərdim. Amma İsa çox mehribandır, təbiət isə pisdir. Və heyvanlar pisdir, insanlar və ölkələr. Hətta qardaş xalqlar arasında da müharibələr alovlanır.
  Albina mızıldandı:
  - Bəli, dünyada heç nə yoxdur, amma xeyirxahlıq çatmır. Hər yerdə qəzəb, nifrət və qəddarlıq.
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Rusiyanın ən qəddar hökmdarı Stalin idi. Lakin o, həm də ən uğurlusu idi. Beləliklə, bizim dünyamızda Məsih haradadır?
  Qəhrəman qız ah çəkərək oxudu;
  Gecə yarısı bir mələk uçdu dünya üzərində,
  Aramızda bu qədər pisliyin hökm sürməsinə heyran oldum!
  Qəlbinə doyunca kristal su iç,
  Kiçik görünən, lakin zərif bir axın damlasından!
  
  Oğlan taleyin başlanğıcında hansı yolu seçir,
  Birbaşa cəhənnəmə get, bəlkə də cansıxıcı cənnətə!
  Ancaq kilsənin naziri, əslində hiyləgər Qabil,
  Şüarı ilə: pulu sev, amma Məsihə xor bax!
  
  Müqəddəs Məryəm İsanı dünyaya gətirdi,
  Xilaskar Günəş kimi göründü, insanlara işıq gətirdi!
  Lakin kahinlər bunun yalnız qızıl damar olduğunu aşkar etdilər.
  Yaşıl cüzdanlı burjua, papalıq tərəfindən tərifləndi!
  
  Günlər üçün tövbə et, valyutaya qurtuluş al,
  Ata ilə hər hansı bir əmələ cavab tapacaqsınız!
  Dolları idarə edən, bədbəxtlərə bağışlayacaq,
  Edenə "Ambrams" tankı və ya Colt tapançasını sürəcək!
  
  Burada Sultandakı tacirlər məbədləri bazara çevirdilər,
  Mal, baxmayaraq ki, köhnəlmiş, lakin ətirli ilə lei çıxışlar!
  Zəvvarlar istəyə bilər, əgər varsa, millər kəsə bilər,
  Papalıq Məsihə xəyanət etsə də, cəlladlar dəstəsinə çevrildi!
  
  Lakin məhəbbət övladları İsanı tanıyırlar
  Axı, hər bir uşaq Allahın oğlu sayılır!
  Qoy keruvlar göz yaşlarından muncuq toxusun,
  Axı Uca Yaradan paklığa və nailiyyətlərə yol açıb!
  Vitalik təbəssümlə qeyd etdi:
  - Yaxşı, Papa indi sadəcə quzu və müqəddəs bir ruhdur. O, hətta azyaşlı məhbusların ayaqlarını da yuyub. Və afrikalıların qarşısında diz çökdü.
  Bu, həqiqətən təvazökar bir insandır!
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Ayağımı yuyarsan?
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Məmnuniyyətlə. Əla olardı.
  Qəhrəman qız gülərək dedi:
  - Bəli, bu, yeniyetmə üçün maraqlı bir fəaliyyətdir - qızın ayaqlarını yumaq!
  Vitalik başını tərpətdi və dedi:
  "Niyə mən də oxumuram?" Mən də bacarıram.
  Albina zərif səslə cik-cik:
  - Bu əla olardı. Çox gözəl oxuyursan, səsin çox aydın və uşaqdır.
  Möhtəşəm uşaq qeyd etdi:
  - Tezliklə qırılacaq. İstəsəniz də, istəməsəniz də, qırxmaq məcburiyyətindəsiniz və ...
  
  Qız güldü.
  - Təraş etmək istəyirsən?
  Vitalik cavab verdi:
  - Yox, niyə ... Əksinə, yetkin olmaq daha möhkəm görünmək deməkdir. Mən isə saqqal saxlamaqda pis bir şey görmürəm.
  Və oğlan gur səsi ilə oxudu:
  Burada Rusiyadakı kişilərdən əvvəl
  Tez-tez saqqal və bığ taxırdı,
  Qraf Lev Nikolayeviç Tolstoy
  Onun da uzun saqqalı var idi.
  
  Qrafiklərlə deyil, bunun üzərində dayanırıq,
  Biz qadınlardan bir cəhətdə fərqlənirik,
  Kişi saqqalını fərqləndirir,
  Kişinin saqqalını bəzəyir
  
  saqqal, saqqal,
  Saqqal kişini bəzəyir.
  saqqal, saqqal,
  Saqqal kişini bəzəyir.
  
  Amma sizə gülməli bir misal verim:
  Tramvayda bir pioner mənə yol verdi.
  Mən utanıram, özüm deyiləm,
  Saqqallı zarafat kimi çıxdı.
  
  Və ya körpüdə gənclərlə görüşdüm ,
  Və təsadüfən saqqalını vurdu!
  Oh! Su soyuq idi
  Saqqalım məni aşağı saldı!
  
  saqqal, saqqal,
  Saqqalım məni aşağı saldı.
  saqqal, saqqal,
  Saqqalım məni aşağı saldı.
  
  Saçın üstündə problem
  Onlar yoxa çıxırlar, bilmirəm hara.
  E kim soruşsa deyir saç hanı?
  Harada olduğunu bilirəm! Bəli, saqqal!
  
  Amma bəzən kimsə haqqında söz-söhbət olur,
  Nə deyirlər, onun parlaq başı,
  Bir ilin başını yüngülləşdirin
  Amma illər keçdikcə saqqal uzanır.
  saqqal, saqqal,
  Saqqal getdikcə uzanır.
  
  saqqal, saqqal,
  Daha uzun və daha uzun saqqal...
  Puqaçova birtəhər mənə deyir
  Saqqal səni incidir, balam.
  Mən ona inanıram, ulduz damın üstündədir,
  Mən isə saqqalımı sevirəm.
  
  Qışda əcnəbi oldu
  Hey yoldaş! Niyə saqqallısan?
  Və ona izah edirəm
  Soyuq olanda nə
  Bu soyuqda isinir, saqqal
  
  saqqal, saqqal,
  Oh! Soyuq havalarda saqqalı isti saxlayır.
  saqqal, saqqal,
  Soyuq havada saqqalı isti saxlayır...
  Yoldan keçənlər oxuyan oğlana dönüb baxmağa başladılar, görünür mahnının yaşı yox idi.
  Albina dərhal papağını cırıb pul yığmağa başlayıb. Praktik qızdır. Və ona bir az pul atıldı.
  Sonra qız özü götürdü və böyük hisslə çılpaq, güclü ayaqları ilə rəqs edərək oxudu:
  Qaranlıq dünyada işıq yoxdur,
  Bax, söyüş tüstüsü qızarır!
  İnsanların sümüklərini bilmək üçün ziyafət
  Və hər gün işlərdəki boşluq daha da güclənir!
  
  "Mersedes"in yağlı oliqarxında,
  Onun dənizdə evləri və yaxtaları var!
  Biri özünə arxipelaq aldı,
  Geniş bir dağda xoşbəxtlik qurdu!
  
  Kimin pulu var,
  Rəsm və heykəllər topdan satışda!
  Səhmlər kenquru kimi yuvarlanır
  May ayında nisbət otuz bal yüksəldi!
  
  Alıb sat, yenə zibil,
  Çindən yeni yeniləmələr gətirin!
  Və kim yalnız bal ilə tortlar bişirir,
  Yalnız palıd deyil, bir tabut alacaq!
  
  Ancaq o, narahat oliqarx,
  Bir azdan ayrılmaq istəmir!
  Bütün əmicilərə qorxu salmaq istəyir,
  Və tüfənglə əcnəbi dəvət et!
  
  Bəs oliqarxlar üçün prezident kimdir?
  Yalnız bir gözətçi, "sərin" sərvəti qoruyun!
  Bir polis var, "polis" əvvəl orada idi,
  Maliyyə "qardaşlığın" gücü ilə güclənir!
  
  Yoxsulluq içində olanların ümidi nədir?
  Mərhəmət üçün, ya da kral sovqatı üçün!
  Şüar qalxanda hirslə parıldayır,
  Pivə alın və qəlyanaltı üçün saqqız çeynəyin!
  
  Amma insan qul olaraq doğulmur,
  O, ləyaqət üçün mübarizə aparmalıdır!
  Sərhədsiz "qənimətə" son qoyun,
  Beləliklə, həyat mövcud olsun - günəş kimi!
  Bu mahnıdan sonra əskinaslar və sikkələr daha səxavətli düşdü.
  Ancaq Vitalik pul yığdığını gördü:
  - Necə ki, "Ailəsiz" filmində.
  . FƏSİL 7
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma sən balaca oğlan deyilsən, mən də qoca deyiləm! Biz çox möhkəm insanlarıq. Baxmayaraq ki, illərdir, hələ yeniyetmələr. Siz isə zahirən bir yeniyetməni belə çəkmirsiniz.
  Vitalik istehza ilə dedi:
  -Ana narahat olma
  Mən balacayam...
  Mən uzaq oğlanam
  Nə qırmızı çiçək!
  Qız gülümsəyərək təsdiqlədi:
  - Deyək ki, əladır! Sən möhtəşəm oğlansan . Və çox ağıllı.
  Oğlan oxudu:
  - Bəs niyə,
  Ağılda yaşamaq mümkün deyil!
  Bəs niyə,
  Heç kimə etibar edə bilməzsən!
  Bəs niyə,
  Həyat bizə heç nə öyrətmir!
  Bəs niyə!
  Bəs niyə!
  Albina güldü və qeyd etdi:
  - Yaxşı, sən Boyarskisən. Sərin sənətkar.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Dartanyan rolunda o, qarşısıalınmazdır.
  Qız təsdiqlədi:
  - Həm də təkcə Dartanyan rolunda deyil! Beləliklə, ümumiyyətlə, bu sərin oğlandır.
  Möhtəşəm uşaq qeyd etdi:
  - Həyatda Mixail Boyarski, bəlkə də, filmlərdəki kimi sərin deyil. Bir sənətkar kimi çox təsirlidir.
  Albina güldü və oxudu:
  - fa kukla, fa kukla,
  Niyə də yox!
  fa kukla, fa kukla
  Həyat ölümlə dueldir!
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Qoy ağılın qaranlıq üzərində qələbəsi olsun!
  Oğlan ayağa qalxdı, havada fırlandı və oxudu:
  Məktəblərdə gözəl qız olmağı öyrədirlər,
  Sevincdə və mehribanlıqla dost olmaq...
  Sizə daha çox maşın toplayın -
  Arası kəsilməyəcək, həyatın ipinə inanıram!
  Albina güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, həqiqətən məktəbi buraxanda çox gözəl oldu, amma eyni zamanda mükəmməl oxuyuruq .
  Möhtəşəm uşaq cavab verdi:
  - Və biz hər şeyi biliriksə, niyə stolda oturaq. Bəs onda Google təhsili nə üçündür ?
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Əslində, məktəbə niyə getməlisən. İndi mənə deyin ki, Neron haqqında nə bilirsiniz?
  Vitalik ciddi cavab verdi:
  - Belə bir kral, daha dəqiq desək, Roma imperatoru olub. Anasını öldürdü. Daha sonra o, mahnı oxumağa, orgiyalara, xüsusən də Romanın yandırılmasına və xristianların təqib edilməsinə olan sevgisi ilə məşhurlaşdı.
  Albina başını tərpətdi.
  - Yaxşı, sən bunu bilirsən. Baxmayaraq ki, Neronu tanımaq üçün uşaq vunderkindi olmaq lazım deyil. Onun haqqında filmlər çəkilir. Məsələn, "Kamo Gryadeshi " və başqaları.
  Möhtəşəm oğlan təsdiqlədi:
  - Bəli, Neron məşhur insandır. Qraf de Montecristo kitabında onun Aleksandr Düması qeyd etmişdir. Müsbət olsa da. Beləliklə, Neron mənfi xarakter hesab olunur. Ancaq tarixçilər mübahisə edirlər. Doğrudanmı Roma Neron tərəfindən yandırıldı? Salnamədə Xrest başda olmaqla yəhudilərin Romaya od vurduğu qeyd edilir . Ancaq Khrest şirin kimi tərcümə olunur . Məsih isə məsh olunmuşdur. Adında bir səhv istisna edilməsə də, yenə də Neron ola bilər və xristianların bununla heç bir əlaqəsi yoxdur!?
  Möhtəşəm qız başını tərpətdi.
  - Sözsüz ki, belədir. Ancaq hər halda, media Neron üçün, eləcə də Tamerlan üçün müəyyən bir imic yaratdı, o da, bəlkə də, hesab edildiyi qədər qəddar deyildi!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Müasir almanlara baxanda onların İkinci Dünya Müharibəsi illərində belə qəddar olduqlarına inanmaq da çətindir. Həqiqətən də tarixi qaliblər yazır. Tamerlanın imperiyası ölümündən dərhal sonra dağıldı. Və daha uzun və daha sabit olsaydı, bəlkə də Tamerlan insanlıq və insanlıq modeli kimi təsvir olunardı.
  Albina bununla razılaşdı:
  - Çox mümkündür. Baxmayaraq ki, məsələn, bəzi hökmdarlar öz qəddarlığını vurğulamağı xoşlayırlar. Məsələn, Çar Poqanin kimi . Onu necə təriflədilər: misilsiz, parlaq, əzab verən, əzən , boğucu! Bəli, belə təriflər!
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli bu doğrudur! Hətta Müqəddəs Kitabda Allah Özünü dəhşətli və güclü və onu yandıran od adlandırırdı. Baxmayaraq ki, mehribanlığa ehtiyacı var idi.
  Albina oxudu:
  - Bir dəqiqə, bir dəqiqə,
  İzsiz yoxa çıxır...
  Amma nədənsə,
  Amma nədənsə,
  Xeyirxahlıq qalib gəlir,
  Xeyirxahlıq üstünlük təşkil edir!
  Qız onu götürdü və əlləri üstə durdu və çılpaq, zərif, kəsikli ayaqlarını təpikləyərək yeridi.
  Vitalik də əllərinin üstündə dayanıb oxudu:
  - Mənim döyüş gücüm,
  Əsrlər boyu kosmik ağıl...
  Bir vuruşda timsah yeyəcəyəm ,
  Uşaqlıq xəyallarında belə!
  Oğlan isə sıçrayıb yalın ayaqları ilə tünd qələm atmağa başlayanda. Və bu olduqca gözəldir.
  Albina qeyd etdi:
  - Yaxşı kəndirbazsınız. Bir kart fırıldaqına necə?
  Vitalik tweet etdi:
  - Nə deyim, nə deyim
  İnsanlar belədir...
  Bilmək istəyirsən, bilmək istəyirsən
  Nə olacağını bilmək istəyirlər!
  Qəhrəman qız təbəssümlə qeyd etdi:
  - Gələcəyi bilmək istəmirsən?
  Vitalik qeyd etdi:
  - Pis proqnozlar əhval-ruhiyyəni korlayır və onu incidə bilər. Amma yaxşı olanlar, o zaman ... Onlar da problem yaradırlar, çünki vaxtından əvvəl istirahətə səbəb ola bilərlər.
  Sarışın qız qışqırdı:
  - Bəli, istirahət bəzən həyat bahasına başa gələ bilər! Ancaq özünü yarı ölümə sürükləməyə də dəyməz.
  Möhtəşəm uşaq oxudu:
  - Marafon proqramının əsas məqamı,
  Və otuz dərəcə ...
  Amma oğlan qəzəblənir
  Hamısı qançır üzlər!
  Dahi oğlan isə psixi problemləri varmış kimi güləcək.
  Başda isə, həqiqətən, boşluq və işləmək arzusu yoxdur. Yeniyetmə olanda yaxşı və pis. Başqa bir dünyaya girərsən. Və gələcəyin silahlarına sahib olun. O zaman mütləq Zevs və ya Yupiter kimi tanınacaqsınız. Və siz planeti idarə edə bilərsiniz.
  Baxmayaraq ki, bu ən asan fikir deyil. Və əksinə, gələcəyi sevindirmək üçün? Və dünya, əslində, o qədər də sadə deyil.
  Vitalik yenidən fırlanmağa başladı. Və onun başında külək var. Terminator oğlanın enerjisi ilə doludur , o işə başlasa, onu dayandıra bilməzsən.
  Qara geyimli üç polis onları qarşılamağa atıldı. Vitalik və Albina əllərini yellədilər. Polislər fit çaldılar. Və qəddar üzlər etdilər .
  Dahi oğlan tvitində belə yazıb:
  Mənim polisim, ən həyasız,
  Mənim polisim, ən zəif...
  Uşaqları incidir
  Yaxşı, canidən uzaqlaş!
  Dəyənəkləri yelləyən polis həyasız oğlanın üstünə atıldı. Ancaq sonra sanki görünməz bir divara büdrədilər. Onların üzləri buruldu, sonra vəhşi bir ah-zarla çubuqlarını yerə ataraq qaçdılar. Onlar, bu demokratlar, asfaltda uçdular. Polis çəkmələri isə baraban kimi ayaqda qaldı.
  Vitalik pis sifətlə oxudu :
  - Göy olmadan pilot yoxdur,
  Alaysız ordu yoxdur...
  Dəyişiklik olmayan məktəb yoxdur,
  Zərərsiz döyüşlər olmaz!
  Albina qeyd etdi:
  - Polisləri belə qovmaq lazım deyil. Əks halda, siz məsuliyyətə cəlb olunacaqsınız. Axı bütün dövləti tək sən qazana bilməyəcəksən.
  Vitalik təklif etdi:
  - İstəyirsən səni belə düzəltməyim? Və biz bir cüt supermen olacağıq.
  Qız kıkırdadı və dişlərini göstərdi və qışqırdı:
  Bəli, bu, böyük bir sınaqdır. Təbii ki, mən artıq sağlamam və daha da güclənəcəyəm və daha sürətli olacağam.
  Möhtəşəm uşaq qeyd etdi:
  - Qırmızı saçlı ilə döyüşəndə bioelektrik əzələlərimi hələ tam gücü ilə işə salmamışdım və onları qravitonlarla minimuma endirmişdim. Əslində mən daha da güclü və daha sürətli ola bilərəm. Və elmi fantastika filmlərindəki kimi bir sinif göstərin.
  Albina başını qaşıyaraq dedi:
  - Bilirsən, mənim bir fikrim var! "Bogatyr" idman zalına getdik. Güc rekordları üçün pul ödəyirlər.
  Vitalik güldü.
  - İstəyirsən, məndən bir neçə rekord vurum?
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bəli! Qanuni yolla və heç kimi döymədən pul ala bilərsiniz. Əgər həqiqətən özünüz üçün poza verdiyiniz qədər sərin və qorxulusunuzsa!
  Vitalik qəhrəmanlıqdan çox uşaqcasına çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Bəli, internetdə oxudum ki, müxtəlif məşqlərdə dünya rekordlarına görə pul əldə etmək olar. Amma bu rekordlar o qədər yüksəkdir ki, adi bir insanın onları qırması demək olar ki, mümkün deyil.
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  "Ancaq sən əslində fövqəlbəşərsən. Sizin fenomenal bioelektrik gücünüz var.
  Oğlan Dahi dedi:
  Amma bu, mənə daha çox diqqət çəkəcək. Və arzuolunmaz nəticələrə səbəb ola bilər.
  Qəhrəman qız təbəssümlə soruşdu:
  - İstədiyiniz belə deyilmi?
  Vitalik yenidən çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Böyük kəşf ərəfəsində parıldamaq arzuolunmaz olardı. Ümumiyyətlə, siz necə düşünürsünüz?
  Albina cavab verdi:
  - Onsuz da gec-tez məşhurlaşacaqsan. Bəs niyə bu şeyi arxa tərəfə qoyursunuz?
  Qəhrəman oğlan oxuyurdu:
  Bedlam ən darıxdırıcı dünyada hökm sürür,
  Sadəcə bax, həsrətlə qutuda oynayacağam ...
  Döşəmə daşı, ya da yuxarıdan bir şey və yarıda avtobus,
  Budur, bu düzgündür!
  Qəhrəman qız güldü və dedi:
  - Bəli, fikirləriniz var, deməli - çox gözəl!
  Vitalik tweet etdi:
  - Buyurun, qızlar, yataq örtüyü hazırlayaq!
  Sonra oğlan çənəsini yumruğunun üstünə qoyub qətiyyətlə dedi:
  - TAMAM! Rekord üçün qaçın! Mən onlara Kuzmanın anasını göstərəcəyəm!
  Oğlan və qız ayaqyalın, azacıq tozlu dabanlarda güclə parıldadılar. Və meteoritlər kimi qaçdı. Təbii ki, Albina gənc canavardan geri qalmağa başladı. Və Vitalik yavaşladı.
  Oğlan şadlanmaq üçün oxudu;
  Uşaqlarımızın gücü böyükdür,
  Mən çox güclü ixtiraçıyam...
  Oğlan yumruğunun zərbəsindən ,
  Hətta ulduzlar da titrəyə bilər!
  Albina oğlanın sözünü kəsdi:
  - Yaxşı, ulduzların hesabına, onsuz da ondan imtina etmisən. Ən güclü yumruq zərbəsi ilə heç bir qəhrəman ulduzları silkələməyəcək!
  Vitalik məntiqlə qeyd etdi:
  - Bu metaforadır!
  Qız-qəhrəman istehza ilə atdı:
  - Bəlkə hiperbola?
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  Bəlkə hiperbola!
  Albina güldü və qeyd etdi:
  - Gənc dahi metafora və hiperbolanı qarışdırır!
  Vitalik təklif etdi:
  - Yoxsa daha yaxşı oxuyarsan! Və sonra, həqiqətən, dilinizi qaşımağı çox sevirsiniz.
  Qız güldü və qışqırdı:
  Və sən heç Kobzona bənzəmirsən,
  Nazik səslə ahəngsiz oxuyursan!
  Vitalik gülərək cavab verdi:
  Qaratoyuqların oxuduğunu eşitdinmi ,
  Xeyr, o qaratoyuqlar tarla deyil...
  Və qaratoyuqlar, sehrli qaratoyuqlar,
  Rusiyanın seçilmişlərini oxuyun!
  Albina güldü.
  - Dövlət Dumasının deputatları kimidir? Ancaq onları dinləməkdənsə, bülbülün və ya qaratoyuqun səsi daha yaxşıdır!
  Vitalik tweet etdi:
  - Bir iki üç,
  Siz bülbüllərsiniz!
  Dörd, səkkiz, beş
  Qarğaları vurmağa göndər!
  Qəhrəman qız güclü çiyinlərini silkələyərək qeyd etdi:
  - TAMAM! Mən artıq olacağam, sənə mahnı oxuyacağam. Və bu, başqa bir axmaqlıq deyil, vətənpərvər və gözəl bir şey olacaq.
  Qəhrəman oğlan başını tərpətdi.
  - Gözəldir yaxşıdır ... Bəs vətənpərvərlik? Bəlkə Süleyman düz deyib: - Vətənpərvərlik, əclaflara sığınacaq .
  Albina ah çəkərək razılaşdı:
  - Bəli, indi vətənpərvərlik anlayışı təhrif olunub. Və burada buna qarşı mübahisə edə bilməzsiniz!
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  - Sözlə desək, hamımız qəhrəmanıq,
  Biz formada əsgərlər kimi gəzirik...
  Ancaq döyüşdə xoruzlar deyil,
  Bizim axmaq günahlarımız!
  Qız bununla razılaşdı:
  Həqiqətən, günahlar fərqlidir. Vətənpərvərlik isə başqadır. Ancaq aşağıdakıları təklif edirəm. Gəlin götürüb ruh üçün nəsə oxuyaq. Ürəyiniz daha parlaq olacaq.
  Vitalik güldü və cavab verdi:
  - Oxu! Əgər bu qədər xoşunuza gəlirsə Yadımdadır, imperator Neron mahnı oxumağı çox sevirdi. Baxmayaraq ki, nədənsə Ketrin primadonna rolunu iddia etməyə cəsarət etmədi.
  Albina soruşdu:
  - Ketrin nədir?
  Möhtəşəm uşaq təbəssümlə cavab verdi:
  - İmperator!
  Qəhrəman qız gülərək cavab verdi:
  - Mən əsl imperatriça ola bilərəm. Birini yalın ayağımla qasıqda hərəkət etdirsəm, bu kifayət etməyəcək.
  Vitalik parlaq başını ona tərəf tərpətdi:
  - Siz hələ də ayağınızı hərəkət etdirə bilərsiniz. O vaxta qədər oxu!
  Albina onu götürdü və çox güclü və eyni zamanda gur səsi ilə oxudu;
  Biz qızlarıq, sərin komsomolçular,
  sevgidən doğulanlar...
  Və gözəllərin səsi gurdur,
  Baxmayaraq ki, biz tez-tez qan üzərində gəzirik!
  
  Bizə beşikdən tanış olan döyüş ,
  Bəzən ağrıysa da...
  Ancaq rus cəngavər uşaq deyil,
  Biz soyuqdan və napalmdan qorxmuruq!
  
  Soyuqda ayaqyalın qaçırıq
  Qar yağışı gözəllərin dabanlarını yandırsa da...
  Qızınıza bir gül hədiyyə edin
  Və əclafı iti tabuta sürün!
  
  Biz Tanrıdan gələn rus döyüşçüləriyik,
  Biz daha güclü deyilik, bilirsiniz yer üzündə...
  Baxmayaraq ki, bəzən bəxt ciddi görünür,
   Və görünür, dünya Şeytana həsr olunub!
  
  Çox fərqli şeylər var, qızlar,
  Çirk var, nəciblik və sevgi var...
  Pulemyotdan məşhur atəş açırıq,
  Və döyüşçülərə zidd olmamağınız daha yaxşıdır!
  
  Vətənimiz Rusiya adına,
  Düşmənləri öldürəcəyik ...
  Yoldaş Stalin, sən az qala məsihsən
  O, Rusiyanın sərin ordusunu ayağa qaldırdı!
  
  Vətənimizin adı ilə, uşaqlar,
  İnanıram ki, sona qədər mübarizə aparacağıq...
  Axı anamız Vətəndir, inanın, müqəddəsdir
  Əbədi Atanın Ailəsinin Adı ilə!
  
  Yeni dünyada nə edəcəyik?
  Hansı olacaq - müharibə öləcək ...
  Uca Allah açdı : iki dəfə iki dörddür,
  Qoy ölüm qopmasın və şərab tökün!
  
  Qızlar alovlu gözəllərdir ,
  Düz lülələrindən atəş açırlar...
  Çox araq içmə oğlan,
  sözləri küləyə atmayın oğlan !
  
  Biz xırda qarışıqlığın üstündə olacağıq
  Biz kommunizmin zirvələrini fəth edəcəyik...
  Döyüşçülər, bilirsiniz, heç əmici deyil,
  Üstümüzdə qızıl qanadlı bir keruv var!
  
  Qorxmadan ayaqyalın qız
  Hər hansı bir soyuq qasırğada - qasırğa ...
  Var gücümlə qılıncla kəsdim,
  O, beşinci çılpaq ilə vurdu!
  
  Qız üçün heç bir maneə yoxdur
  O, faşizmdir, inanın, o qalib gələcək...
  "Katyuşalar" "qızlar" kimi ağır zərbə vurdu ,
  Baxmayaraq ki, bəzən gözəlliklər solğun görünür!
  
  Xeyr, komsomolçular Fritsə tabe olmayacaqlar,
  Onlar sərindir - şanlı bir ölkə ...
  Bumeranq yalın ayaqla fırlanacaq,
  Qorxmurlar, inan ki, şeytan!
  
  Burada Ağ Tanrı Yerimizə gələcək,
  Və ölüləri sevgi ilə dirilt...
  Deyəcək ki, qorxaqlığı qəbul etmirəm,
  Şücaətimizi yüksəldin, qalxana inanın!
  
  Allah Svaroq kainatı idarə etdiyi üçün,
  Və Uca İşıq Çubuğunun üstündə ...
  Tezliklə kommunizmin verildiyini görəcəyik,
  Və parlaq İsa gələcək!
  
  Sonra kommunizm kainatında xoşbəxtlik ,
  Qırmızı bayraq yer üzünü işıqlandıracaq...
  Və səma, buludlar böyük gücdə,
  Və rus dostluğu möhkəm monolitdir!
  Qız böyük hisslə oxudu. Və yoldan keçənlər onun mahnısına dönüb baxırdılar.
  Vitalik praktik, müasir bir yeniyetmə kimi papağını çıxarıb yenidən ayağa qalxdı:
  pul toplamaq;
  Və ona əskinas və sikkələr atdılar. Daha əyləncəli olmaq üçün oğlan əlləri üzərində ayağa qalxdı və indi ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə papağı tutdu. Və indi hər şey çox gözəl görünürdü.
  Vitalik indi də qaldırıb oxudu;
  Bütün kainat bizdən qorxmalıdır,
  Çünki biz daha güclü deyilik !
  Ruslar həmişə döyüşməyi bacarıblar,
  Bir anda səni parçalayacağıq, yaramaz!
  
  Parlaq Vətənə hücum etdin,
  Düşmən məkrlidir, canavar və qəddardır!
  İnanıram ki, kommunizm üçün vaxt olacaq,
  Hər kəsə xoşbəxtlik, inanın, vaxt verin!
  
  İlk addım, inanın mənə; çox çətin
  Kosmos o qədər soyuqdur ki, ürəyində buz var!
  Ancaq biz insanlar ulduzları mühakimə edəcəyik,
  Arqument - güclü bir şüa atıcı!
  
  Rus cəngavər ölümdən qorxmur,
  Çünki o bilir ki, sonu yoxdur!
  Elmin köməyi ilə yenidən doğulacaq,
  Və Məsihə əzab vermək lazım deyil!
  
  Döyüş kosmik, şiddətlidir,
  Kasa taleyin tərəzisində rəqs edir!
  Princeps-plazma ilə dağları düzəldəcəyik,
  Şər meşəsini ay mənzərəsinə çevirək!
  
  Vətənin gözəlliyi sonsuzdur,
  Beşinci ölkənin altında qalaktikaların qaranlığı!
  Və trol vəhşicəsinə, isterikcə uğultu,
  O, başqa mal-qara kimi cəhənnəmdədir!
  
  Qılınc, əlbəttə ki, uğur üçün lazımdır,
  Ağıl itiliyi, silah gücü!
  Amma gülmək üçün də vaxt var
  Yumor çətin anlarda kömək edə bilər!
  
  Burada dəfnə tacı taxırıq,
  Brilyant məxmər sulandı!
  Bil ki, böyük və kiçik biznesdə kiçik ,
  Yalnız bir məqsəd var - Rusiyaya xidmət!
  Vitalikin yaxşı mahnısı qucağında, başıaşağı olanda ifa olunurdu.
  Və çılpaq ayaqlarının barmaqları ilə pulun töküldüyü papaq tutdu. Və həqiqətən gülməli görünürdü.
  Albina qeyd etdi:
  - Yenidən tamaşaçıların əylənməsi üçün oxumağımızı istəyirsiniz?
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Və pul qazanmaq həm asan, həm də daha xoşdur! Necə ki, məsələn, bir barreli min dəfə qaldırmaq, on min rus rublu xatirinə.
  Qəhrəman qız razılaşdı:
  Bəli, kifayət qədər pul ödəmirlər. Qaydasız döyüşlərdə döyüşmək daha yaxşıdır.
  Vitalik güldü və cıvıldadı:
  Ulduz döyüşçü qayanızı boş yerə çalır,
  Şübhəli şöhrət içində torpağınız uzaqdadır...
  Sətirlər arasında titrəyir döyüş alovu,
  Qaydalar olmadan birtərəfli oyunda!
  
  Zəiflər bacarar, güclülər bacarmaz
  Qəzəb bizi istismara ruhlandırdı...
  Davadan qılınc və irəli dostlar,
  Əgər mərhəmətsiz dünyada olmasan!
  Və yenə pul qapağa töküldü. Dollar, avro, rubl, hətta yuan və dinar da var idi.
  Oğlan çox sevindi, yaqut gözləri sevinclə parladı. Beləliklə, pulu döyə bilərsiniz və çox gəlirli bir iş olduğu ortaya çıxdı.
  Albina onu götürüb siren səsi ilə oxudu. O, həqiqətən, çox sərin və unikal primadonna qızıdır. Səsi isə son dərəcə gur və gözəldir;
  Vətənimiz Rusiyanın şöhrətinə,
  Ən nurlu müqəddəsin vətəni...
  Ulduzların səmanın məxmərini suladığı yerdə,
  Sənin saf, yersiz sevginlə!
  
  Biz nəhəng gücün cəngavərləriyik,
   Kainatı kim saxlayır!
  Vətənimiz bir olsun,
  Vətən - monolit parçalamazsan!
  
  İlk raketi buraxdıq
  Və astronavtla şarın ətrafında uçdu ...
  Şücaətlərimiz şeirlərdə oxunur,
  Rəbb bizə səxavətli bir hədiyyə verəcək!
  
  Faşistlər ölkəyə hücum edəndə
  Hamımız birlikdə tüfəng götürdük ...
  Kommunistlər qoşunla vuruşurlar -
  Və sən yuxarıya doğru parlaq bir oxsan!
  
  Moskvadan polad qoşunları dəf etdi,
  Stalinqrad yaxınlığında, silsiləsi əzmək!
  Qızların görünüşü parlaq qürurlu idi,
  Bizə proletar işığı gətirir!
  
  kainatdakı ölkənin ən yaxşı cəngavərləriyik ,
  Daha parlaq Rusiya tapa bilməzsən...
  Ölkənin üstünə buludlar çöksə də,
  Biz şanlı yoldan dönə bilmərik!
  
  Berlini götürəndə - bu, sevincdir,
  Belə bir xoşbəxtlik bir əsgər qazandı ...
  Zəfər balının şirinliyini daddıq,
  Polad pulemyotdan oğlanla üz-üzə gəlmək!
  
  İndi dinc həftələr gəldi
  Və qızıl tarlalarında əzab -əziyyətlə ...
  Əbədi və sevinc içində yaşamaq istədik,
  Uca Tanrı əbədi olaraq Vətənlə olsun!
  . FƏSİL #8
  Mahnı oxuyarkən Vitalik əllərinin üstündə gəzirdi. Onun çılpaq, qaralmış ayaqları artıq bütöv bir plastik torba tutmuşdu, çünki daha çox adam var idi və daha çox pul atırdılar. Hər şey yaxşı olardı, hətta əla olardı.
  Hətta bir qadın çantaya sapfirli qızıl üzük atıb. Və yaxşı bir əlavədir.
  Sonra oğlan onu götürüb özü oxumağa başladı və bunu böyük həvəslə etdi.
  Və onun səsi, bülbülün sonsuz trilləri kimi;
  Rusiya, sən müqəddəs sevgi ölkəsisən,
  Səni bütün qəlbimlə, ruhumla sevirəm...
  Kainatda tək sənsən,
  Və mən həmişə səninlə olacağam!
  
  Gəlin böyük kommunizm dünyası quraq,
  Hansı ki, axurdan hər bir döyüşçü...
  Faşizmin dişlərini külə çevirəcəyik,
  Stalinlə birlikdə daha müdrik olacağıq !
  
  Böyük ağ ağcaqayınlar ölkəsində,
  İncilər isə qovaqlara imkan verir...
  Yox, göz yaşı tökməyin, qızlar
  Rus torpağımız yenidən yüksələcək!
  
  Biz döyüşçüyük, İsaya inanın,
   Hansı ki , əsrlər boyu Rod ilə birlikdə!
  Rəbb bizim qüdrətli qorxaqlarımızı sevmir -
  Ona həm polad, həm də qılınc qolu lazımdır!
  
  Svarog Məsihlə döyüşə xeyir-dua verdi,
  Beləliklə, siz bir döyüşçü və bir ulduzsunuz ...
  Və bu Fritzeləri o qədər amansızcasına döydülər ki,
  Nə yuxu qanda təcəssüm olunur !
  
  Bir möcüzə edə bildik və bacardıq,
  İsanın izzətinə uçmaq...
  Qaqarin bizi böyük məqsədə apardı,
  O, əsl rus şir oğlanıdır!
  
  İrəli böyük bir addım atacağıq
  Biz qətiyyətlə Marsda beşinci cəngavər olacağıq ...
  Qoy hər insan sehrbaz olsun,
  Dünyanı bir çərçivədə yaradan Allah kimi!
  
  Düşmən Moskvanın yaxınlığında olsa da, Berlini alacağıq.
  Biz dünyanı daha yaxşı bir yerə çevirə bilərik...
  Hitlerin Şeytanla əlaqəli olmasına baxmayaraq,
  Və Fritz çox güclü yeyir!
  
  Amma bil ki, Berlin məğlub olacaq,
  Bayrağımız bütün kainat üzərində parlayacaq...
  Axı Moskva həm də Üçüncü Romadır,
  Sadiq olanlara cənnətdə yer verəcək!
  Bu mahnıdan sonra qızlardan biri oğlanın çılpaq dabanından öpdü və dərhal çantaya beş yüz avroluq əskinas qoydu.
  Bundan sonra daha da əyləncəli oldu. Qız da ayağa qalxdı. O, əlindəki silindri kişilərdən biri ilə tutaraq getdi . Və nə, siz də pul yığa bilərsiniz. Həm rahatdır, həm də gözəldir. Və cütlüyün səsləri heyrətamizdir.
  Və beləliklə, gəlin bir ağızdan oxuyaq;
  Biz əziz Vətən döyüşçüləriyik,
  Qırmızı bayrağı altında sovet ölkələri!
  Yoldaş Stalin cəsarətli şahindir,
  Bununla bütün dünya gözəlləşəcək!
  
  Biz xoşbəxtlik üçün Vətənlə doğulmuşuq,
  Çörək və tekstil kətan yetişdirmək üçün...
  Rusiyada belə, oğulları tanıyın,
  O adam hər şeyə qadir olacaq!
  
  Göy gurultulu tufan - faşizm bizə dırmaşdı,
  Nəhəng tankların armadaları vuruldu...
  Ancaq düşmənin gözündə daha yaxşı hərəkət et,
  Biz irmik qucaqlayan körpələr deyilik!
  
  Fürer atlı Moskvaya çatdı,
  Ağ və cilalanmış poladdan ...
  Adolf Hitleri şeytana satdı
  Düşünürdü ki, güllələr ona mane olmayacaq!
  
  Yoldaş Stalin, cəsarətli qəhrəman,
  Siyahılarda Hitlerlə toqquşdu ...
  Və məlum oldu ki, Fuhrer sərin deyil,
  Liderin yumruğu Adəm almasına ilişdi!
  
  İndi faşist yarpaq kimi titrəyir
  Stalin onu necə pis şikəst etdi ...
  Sirkdə fit çalmağı üstün tuturdu,
  Yaxşı, indi Adolf sadəcə bir axmaqdır !
  
  Dünya faşistlərinin kabusu, Stalinqrad,
  Oğlanlarımız gücləndikcə...
  Sovetlər ölkəsinin əsgəri çox xoşbəxtdir
  düşmənlərə buynuz verdik !
  
  Berlin bir qızın ayağına yıxılacaq, bilirsən
  Ayaqyalın qızlar məşhur gəzəcəklər ...
  Tezliklə planetdə bir cənnət quraq,
  Və çox şən və sakit olacaq!
  
  Kainatda hər şey yaxşı olacaq,
  Qızlar brilyantdan hazırlanmış plaş alacaqlar.
  Bəzən çox çətindir
  Ancaq biz qədim bir ölkəyik və Atlantisliyik!
  
  Rusiyada bir pioner və o titan,
  Vətəndə uşaq bezlərindən olan hər bir döyüşçü ...
  Adolf, sən məğlub və tiransan,
  Qızların ayaqlarından qara göz çıxardın!
  
  Kommunizm kainatın üzərində olduqda,
  Qapaq, Allahın Anasının yayılacağı kimi ...
  Hər hansı bir revanşizm qəfəsdə olacaq,
  Və İsa İşıq Adı Allahı!
  Mahnı yaxşıdı. Və çoxlu pul töküldü. Albina hətta dodaqlarını yaladı.
  Ancaq xoşbəxtlik sona çatdı. Polis yenidən meydana çıxdı. Və bu dəfə onların çoxu var idi, bir neçə onlarla və müxtəlif tərəfdən.
  Vitalik ayağa qalxıb fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Mənim üçün, Pinocchio üçün, onlar bütün təqib göndərdilər!
  Albina gülümsədi və istehza ilə dedi:
  uşaq həbsxanasına gedirsən . Başını qırxmış bir oğlan olacaqsan və nağara ilə mahnılarla yürüş edəcəksən!
  Gənc vunderkind qeyd etdi:
  - Ağlımla, döyüş qabiliyyətimlə orda lider olacam. Oğlanlar isə məni dinləyəcəklər . Beləliklə, sağ qalaq!
  Qız qeyd etdi:
  - Ay, polis səni necə atacaq. Xüsusilə dabanlarda çubuqlarla. Türkiyədə oğlanların necə dəli olduqlarını bu cür ifşadan öyrənəcəksiniz .
  Vitalik əllərini kürək çantalarına saldı. Və tam gücdə infrasəsi işə saldı.
  Oğlanın və qızın yanında dayanan bütün camaat bir anda zənki yumurtadan çıxdı . Sonra onu götürdü və qaçmağa tələsdi.
  Polislər də onlarla birlikdə qaçdılar. Budur, gözlər üçün bir bayram oldu.
  Albina da dalğaya ilişdi və o da bükülmüş sifətlə qaçmağa tələsdi.
  Yalnız uzun boylu, əzələli qızın tozlu, çılpaq dabanları titrəyirdi.
  Vitalik ağlının başında ona qışqırdı:
  - Dayan! Hara gedirsen!?
  Amma qorxan qız sürəti artırdı. Oğlan çaşqın halda əllərini açıb. Həqiqətən uğursuzluq çıxdı. O, yüzlərlə insanı, onlarla polisi və qızın özünü qorxutdu.
  İndi özünüzü yuvarlamalısınız.
  Görünür ki, yeni, çox güclü və təsirli, ən əsası yığcam silahdan istifadə edilən fəndlər diqqətdən yayınmayıb .
  Oğlan qaçmağa başladı, qravitonlarla özünü sürətləndirdi, sözün əsl mənasında yarış avtomobilinin sürəti ilə. Və Moskva şəhərinin tozundan və asfaltından boz çılpaq ayaqları, dabanları yüksək sürətli qırıcının bıçaqları kimi parıldayırdı.
  Vitalik bacardığı qədər sürətlə qaçdı və meteor kimi sürətləndi. Və maşınlardan və divarlardan çətinliklə yayına bildi. Budur, o, qəfildən necə ayrıldı.
  Oğlan həvəslə oxudu:
  Biz dinc uşaqlarıq, amma zirehli qatarımız,
  Superkarda sürətlənməyi bacardım...
  İşıqlı sabah üçün mübarizə aparacağıq
  Gəlin cəsarətlə mübarizə aparaq! Gəlin cəsarətlə mübarizə aparaq!
  Və terminator oğlan ayağa qalxıb qollarını yellədi. O, asfaltı elə güclə itələdi ki, yalın ayaqlarından əziklər əmələ gəldi. Və Vitalik özü hündürmərtəbəli binanın damına uçdu. Bu, qravitonların fenomenal gücü idi. Bu, yeri gəlmişkən, bir fotondan və ya vakuumdakı adi işıqdan on trilyon dəfə sürətlidir!
  Vitalik gülümsəyərək ətrafa baxdı. Oğlan isə qaçıb yenidən tullandı. Bu dəfə daha yüksək bir evin damında. Onun sürəti sadəcə inanılmaz idi.
  Oğlan sevinclə oxudu:
  Çəyirtkə otda oturdu,
  Çəyirtkə otda oturdu...
  Eynilə xiyar kimi
  Yaşıl idi!
  Amma indi sürətini artırıb
  Foton pompalandı ...
  Və sürətlə qaçmağa başladı,
  Və damların üstündən atlayın!
  Təsəvvür edin,
  Təsəvvür edin,
  Və damların üstündən atlayın!
  Bundan sonra oğlan təsviri çoxaldan xüsusi eynək çıxararaq şəhəri kəşf etməyə başlayıb. Deyəsən hay-küy saldı. Burada yenə ətrafda polis bölmələri peyda olur. Onların çoxu var. Və vertolyotlar səmada fırlanırdı. Doğrudan da, bütöv bir polis dəstəsi çaxnaşma içində dəyənək ataraq qaçıbsa, bu, ciddi məsələ deməkdir.
  Vitalik elə bildi ki , indi dərddədir . Şübhəsiz ki, Moskvadakı çoxsaylı videokameralardan biri onun hərəkətlərini lentə aldı . Bəli, xalqın iPhone və smartfonları var. Beləliklə, oğlan tez başa düşə bilər.
  təqdim edə biləcəklər ? Polisləri yarı ölümcül qorxutdular? Yoxsa həbsə müqavimət göstərmək? Amma heç kim onu həbs etməyib. Və ya bəlkə bir az fitnə. Amma yüzlərlə adamın dağılması, artıq kiçik deyil.
  Hər halda, xarici görünüşünüzü dəyişdirmək yaxşıdır. Və geyin. Çünki Moskvada yalın ayaqlar çox diqqət çəkir. Və eyni zamanda sevgilinizi tapın. Albina hara getdi? Ancaq sonuncu ən asandır, o, yerini indi smartfonda hesablayacaq.
  Oğlan idman ayaqqabısını geyindi, paltarının rəngini dəyişdi, təsviri böyüdən eynək düzəltdi, güzgü çəkdi və papaq çəkdi.
  Bundan sonra o, yenidən təxminən on iki yaşında görünən adi bir uşaq oldu. Və çətin ki, kimsə onu təhlükəli terrorçudan şübhələndirsin.
  Bundan əlavə, təbii ki, öz izlərini silmək zərər verməzdi. Oğlan başa düşdü ki, onun üzünü videoşəkildə və smartfonların qeydlərində deşifrə etmək olar və onun kimliyini müəyyən etmək olar. Sonra, ən yaxşı halda, gənc bir koloniya ilə qarşılaşır . Və ən pis halda belə təhlükəli dahi tamamilə aradan götürülə bilər. Yaxud qismət olsa, səni harasa , şəraşka kimi qapalı həbsxana laboratoriyasına göndərərlər ki, mühafizə altında dövlətə işlə.
  Ancaq Vitalik bunu istəmədi - o, öz başıdır.
  Və dahi oğlan, başlanğıc üçün, tez kompüter virus və blot qarışığı zabatsal . Tezliklə Moskva şəhərinin bütün smartfonlarını örtməli və görüntüləri korlamalı idi. Üstəlik, Vitalik tələsirdi və demək olar ki, bütün şəkillər silindi, nəinki üzü.
  Bundan əlavə, müşahidə kameralarına qoşulmaq və orada özünüzlə bağlı bütün qeydləri silmək lazım idi.
  Vitalik həmçinin sürətləndirici ilə güclü bir virusu sındırdı. Və o, Moskvada bütün videomüşahidə sistemini gurultu ilə işlətməlidir. Bu iş artıq araşdırılır. Hansı məqalə, oğlan xatırlamırdı. Amma onun sevgilisi ilə ayaqyalın, çox parlaq idi. Paytaxtda isə xeyli sayda müşahidə kameraları var. Və polisə qarşı infrasəsdən istifadə etdiyinə görə hər halda cinayət məsuliyyətindən yayınmaq olmaz.
  Və beləliklə, bir dəfə azyaşlı, on ildən çox heç bir halda parıldamır.
  Və ümumiyyətlə, daha ağıllı olmalı və parlamamalısınız.
  Uşaq ən güclü virus yeyən insanı müşahidə kamerasına buraxdı. İndi bütün sistem bir anda bağlanacaq. Bunun üçün hər kəs günahlandırılacaq, ancaq kiçik bir yeniyetmə deyil. Və iz yoxdur.
  Kompüter sabit diskə bir şey yaza bilsə belə, hipervirus onu örtəcək və zədələyəcək.
  Və sonra Vitalik haqqında bütün məlumatlar silinəcək. Bu o deməkdir ki, o, heç vaxt tutulmayacaq.
  Oğlan ayaqlarını idman ayaqqabısına basdı. Liftlə aşağı düşdü və heç nə olmamış kimi sakitcə küçə ilə ayaqlaşdı.
  İdman ayaqqabılarında ayaqları bir az isti idi, amma maskalanırdı.
  Vitalik ən yaxın tövlədən iki paket Eskimo aldı. Şokoladdakı dondurma sakitləşdirici və cavanlaşmalıdır.
  Oğlan sürətləndiriciləri və əzələ gücləndiriciləri söndürdü. Bundan sonra özünü yorğun və zəif hiss edib.
  Bir butulka araq içəndən sonra fikirlərində belə dağları yerindən oynada bilən sərxoş kimi .
  Oğlan skamyada oturdu və tez iki paket Eskimos çeynədi. Bir az daha yaxşı hiss etdi.
  Vitalik tövlədən plastik qruel qara qəhvə də sifariş etdi. Bu içki gənc, təlim keçmiş bədəndə güc artımına səbəb oldu.
  Oğlan isə canlılıq hiss edərək inamla asfaltla getdi.
  O, sevgilisi Albinanı tapmaq üçün smartfonun axtarış sistemini işə salıb. Necə həbs olunsa da, bu fikir beynindən keçdi.
  Bununla belə, hipervirus smartfon və videokameralarda, ümumiyyətlə, bütün elektronikada olan bütün video təsvirləri silməlidir. Beləliklə, heç bir iz qalmayacaq.
  Vitalik dostunun yanına getdi və oxudu:
  - Həmişə dəri əlcək taxmaq,
  İzlərin qarşısını almaq üçün...
  Terminator bir oğlan yaşayırdı,
  Ən böyük yenilikçi!
  İndi doğrudan da bütün Moskvada videokameralar bir anda işləməyi dayandırdı.
  Polislər qaçırdılar, amma təbii ki, idman ayaqqabılı və papaqlı oğlana fikir vermədilər.
  Vitalik səmada dövrə vuran helikopterləri seyr etdi. Təkcə polis deyil, həm də hərbçilər. Və oğlan bütün bunların nə qədər pul alacağını düşündü. Bir yanacaq.
  Sonra Moskva kimi böyük bir şəhərdə videomüşahidə sistemini təmir etmək üçün milyardlarla vəsait lazım olacağı düşüncəsi yarandı. Və əgər tutulsa...
  Vitalik titrədi. O, həqiqətən də özünü kompüter dahisi və məhvedici kimi göstərdi. Ancaq yalnız fərasətli bir yerli virus buraxıldı. Qravitonlar fotonları əvəz etdikdə və proses tornado kimi davam etdikdə bir yetişdirmə sistemindən istifadə edir.
  Orada siz nəzəri olaraq bütün Yer planetində kompüterlərə və kommunikasiyalara zərər verə bilərsiniz.
  Silahlar da çılğındır. Bunlar qravitonların açdığı imkanlardır.
  Ancaq Vitalik virusun müddətini məhdudlaşdırdı və o, yalnız bir Moskvanı təmizləməlidir.
  Bu, təbii ki, həm də böyük itkidir.
  Oğlan özünü tərlədiyini hiss etdi. Yanarsa, bu cür hərəkətlərə görə çox pis olar.
  gənc koloniyadan qorxmurdu . Əslində, digər məhbus yoldaşları onun həm gücünü, həm də zəkasını qiymətləndirəcəklər. Bəli və orada gündə dörd saatdan çox işləməyə məcburdurlar, amma əslində buna da sahib deyillər. Yemək də , bəlkə də, orduda və ya xəstəxanada yeməkdən yaxşıdır .
  qalacaq . Ola bilsin ki, avtoritet olsun. Onun nədən qorxması lazımdır .
  Ancaq problem budur - ola bilsin ki, belə parlaq uşaq ya çox təhlükəli kimi ləğv edilir, ya da güclü mühafizə altında dövlət üçün işləməyə məcbur olacaqlar. Çünki o, dahidir.
  Beləliklə, hər halda, hələ də parlamamaq daha yaxşıdır.
  Albina skamyada oturmuşdu, cızılmışdı və bir neçə qançır aldı. Onun sapfir gözləri hərdən yanıb-sönür, sanki içində qum var idi.
  Vitalik ona yaxınlaşıb əlini çiyninə qoyub dedi:
  - Qorxma. Mən səninləyəm.
  Qəhrəman qız əlini geri atıb fısıldadı:
  - Və mən qorxmuram. Siz tamamilə çılğınsınız .
  Vunderkind uşaq ah çəkərək cavab verdi:
  "Yenə də polisin əlinə düşməməli idin. Yaxşı, biz təhlükəsizik.
  Albina kəskin şəkildə qeyd etdi:
  - Moskvada o qədər videokamera var. Xüsusən də indi, Ukrayna ilə müharibə olanda, cinayətin tüğyan etdiyi vaxtda...
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Bundan narahat olma. Hər şey tutulur. Videokameraların heç biri indi işləmir və bütün şəkillər silinib.
  Qəhrəman qız soruşdu:
  Bəs sabit disklər?
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Onlar da tanınmayacaq dərəcədə zədələnəcəklər. Deməli, polis çarəsiz qalacaq.
  Albina ah çəkərək dedi:
  - Bəs smartfonlar?
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Və onların videosu sıradan çıxacaq. Qorxma. Kompüterdə çox yaxşıyam. Qravitonların enerjisi isə tamamilə hədsiz görünən imkanlar açır.
  Sarışın qız Tvitter hesabında bunları yazıb:
  - Sən Fantomassan , sən tutqun bir dahisən,
  Sən Fantomassan və xəyalları olmayan mahnısan...
  Sən Fantomassan , sərin nəsillərin hökmdarı,
  Sən Fantomassan , böyük şəhərlərin hökmdarısan!
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  Bəli, çox şey edə bilərəm. Hal-hazırda şortikli bir uşaq bütün Moskva polisini örtdü. Məndə belə bir düşüncə var.
  Albina ləzzətlə oxudu:
  Güclü olmaq yaxşıdır
  Nə demək...
  Ancaq topları da qaynatmalıyıq,
  Bişirmək üçün toplar, toplar, toplar!
  Bişirmək üçün toplar, toplar, toplar!
  Vitalik güldü və qeyd etdi:
  - Nə yaxşı ki, böyük başım var, uzaqda, sözün əsl mənasında yox!
  Sarışın qız razılaşdı:
  - Düzdü! Amma yaxalansanız sizi nə gözlədiyi barədə heç bir fikriniz varmı?
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli! Başa düşürəm - qəfəs və səni ölkə üçün işləməyə məcbur edəcəklər.
  Albina gülümsədi.
  - Nə, bunu istəmirsən?
  Vitalik qeyd etdi:
  - On beş yaşımda belə ağıllı olsam, yetkin olanda necə olacam? Bəlkə belə bir dahi ilə dünya diktatoru olmaq mənim üçün daha yaxşıdır?
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bütün dünyaya qarşı tək başına nə edəcəksən? Bütün planeti üstələmək həqiqətən qeyri-realdır!
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Bəs niyə məhz hamısı? Bir çox ölkə var və hamısı fərqlidir. Və maraqlar bəzən birbaşa əks olur. Niyə birləşməlidirlər? Dünya lideri olduğunu iddia edən bir uşaqdan daha çox bir-birlərinə nifrət edirlər. Üstəlik, mən müharibələrə son qoya bilərdim və bütün Yer planetindəki insanlar mənim sevgi dolu yumruğumda indikindən daha yaxşı yaşayacaqlar!
  Albina güldü.
  - Yaxşı, ambisiyalar, sən Napoleondan daha soyuqsan.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yəqin ki, daha istedadlıdır.
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  Bəli, sən məni heyrətləndirməkdən heç vaxt əl çəkmirsən. Bu nə gözəl nəsildir.
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Google təhsili !
  hipervirusunun təsirinin nə qədər dağıdıcı olduğunu internet vasitəsilə yoxlamağa başladı .
  Həqiqətən də, böyük bir ərazidə smartfonlar nəinki şəkilləri sildi, həm də uğursuz oldu. Oğlanın viruslara qarşı xüsusi müdafiəsi var idi, qalanları isə uçurdu. Həm də təkcə Moskvada deyil, həm də min kilometr radiusdan kənarda. Sankt-Peterburq, qismən də Belarus, Ukrayna, Baltikyanı ölkələr və şərqdən Kazan daxil olmaqla, zərər çəkdi.
  Bəli, hipervirusa məruz qalma ciddi . Və videomüşahidə ilə əhatə olunub.
  Və nə qədər, indiyə qədər həm polis, həm də FSB miqyasını təyin edə bilmir. Həm də Moskva və qonşu şəhərlərdə. Və polisin bazası, görünür, uçdu.
  Vitalik bütün bunları gözdən keçirdi və fit çaldı:
  - Vətən, ən böyük ölkələrin,
  Kainat sənin altında olacaq...
  Ancaq sonra ölüm qasırğası keçdi,
  Mənim müqəddəs Vətənimə nə olub!
  Albina əyilib soruşdu:
  - Yaxşı, necə, zərərverici, çox zərər verdi?
  Oğlan ah çəkərək cavab verdi:
  - Hətta çox. Qravitonlar virusun yayılmasını fəlakətli sürətlə sürətləndirir. Yaxşı ki, hipervirusu vaxtında məhdudlaşdırdım.
  Qəhrəman qız mızıldandı:
  - Dahi axmaq!
  Vitalik qeyd etdi:
  - Burada Çingiz xan nə yazmağı, nə oxumağı bacarırdı, ancaq dünyanın yarısını ələ keçirdi. Mən on beş yaşımda bunu bəşər tarixində heç kimin edə bilmədiyi işi bacardım.
  Albina nəsə demək istədi, amma susdu. Ayaqlarına baxdı. Onlar əzələli, güclü, qaralmış, eyni zamanda ayaqyalın və çirkli idilər. Birdən utandı. Və ətrafa baxmağa başladı, onları harada yuyacaq.
  Oğlan gülümsəyərək dedi:
  - Nə, utanırsan?
  Qəhrəman qız etiraz etdi:
  - Məni utandırmaq çətindir. Amma bir şey öyrənmədin.
  Vitalik hönkürdü:
  - Tam olaraq nə?
  Albina çox arxayın cavab vermədi:
  - O adamların yaddaşında hələ də var. Polis və FSB sorğular keçirə, sizin və mənim eskizlərinizi tərtib edə və onlardan bizim parlaq şəxsiyyətlərimizi hesablaya bilər.
  Möhtəşəm uşaq titrədi və dedi:
  - Nədənsə bu barədə düşünməmişəm.
  Qəhrəman qız qeyd etdi:
  - İştirakçılığa görə məni məhkəməyə verə bilərlər. Və qızlar üçün yeniyetmə koloniyasına göndərildi .
  Vitalik çiyinlərini çəkdi.
  - Qara kəmərlə, orada yaxşı olacaqsan.
  Albina gülümsədi.
  - Yaxşı, bəli! Mühafizəçilər, murdar qadınlar sizi axtaracaq və başdan ayağa hiss edəcəklər. Siz isə kazarmada yatıb işləyəcəksiniz.
  Oğlan qeyd etdi:
  - Bu yaxşıdır. İndi koloniyalar yarı boşdur və onlarda digər uşaq düşərgələrindən yaxşıdır. Nə müqayisə edəcəyimi bilirəm. Burada uşaqlar üçün bir düşərgədə dincəldim, buna görə lavabolar küçədədir və su yalnız soyuqdur və meşədəki tualet ən antidiluviyadır , Onlar bir kazarmada yaşayırdılar, iyirmi beş oğlan bir otaqda. Xüsusi məktəbdə isə şərait daha yaxşıdır. Müasir uşaq koloniyasında isə, ümumiyyətlə, indi məhbuslar azdır, sən isə sanatoriyadakı kimisən.
  Qız məntiqlə dedi:
  - Bu cür zarafatlara görə sizinlə mənim üçün xüsusi bir koloniya olacaq, orada sizi çılpaq dabanlarınıza çubuqlarla rezin dəyənəklərlə döyəcəklər. Gündə on iki saat yulaf və bayat çörək bəsləyin və eşşəklər düzəldin.
  Vitalik qeyd etdi:
  - İndi uşaqlar üçün belə koloniyalar yoxdur. Bunlar sadəcə qorxu hekayələridir. Öz bacarığım və biliyimlə istənilən həbsxanadan asanlıqla qaça bilərəm. Buna görə də məni qorxutmur. Gəlin daha yaxşı düşünək ki, insan yaddaşı ilə nə edək?
  Albina qeyd etdi:
  - "Qara geyimli insanlar" fantastik serialında yaddaş hansısa cihazla silinib. Bəlkə bioloji hipervirus yaradıb insanların yaddaş fayllarını təmizləyəsən?
  Möhtəşəm uşaq barmağını məbədinə tərəf fırladı:
  iPhone-larını , mobil telefonlarını zədələdim , həm də onları yaddaşlarından məhrum edərək, tam axmaq etməmi istəyirsən. Və əgər virus nəzarətdən çıxsa, o zaman Yer kürəsindəki bütün insanlar intellekt körpələri olacaqlar?
  Qəhrəman qız titrədi və dedi:
  - Bəli, dəhşətli görünür. Və sən yalnız mənə və sənə aid olan yaddaşı silə bilərsən?
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Nəzəri cəhətdən bu mümkündür. Amma bu incə işdir və vaxt tələb edir. Və bizi çox tez tapa bilərlər. Ona görə də bizim üçün xırda şeylər var. İnsan bədənində fəaliyyət göstərən və bütün yaddaşını təmizləyən, qutulara və şəxsiyyətə zərər verən bir virus çox daha sürətli edilə bilər, amma bu, hər şeydən əvvəl soyqırımdır.
  Albina ah çəkərək cavab verdi:
  Bəli, bu pis olardı. Amma ... Biz necə xilas ola bilərik?
  Möhtəşəm uşaq qeyd etdi:
  - İndi polis və FSB bizdən asılı olmayacaq. Onlar bütün cihazlarda videomüşahidə sistemini bərpa etməklə məşğul olacaqlar. Və biz bu müddət ərzində unudulacağıq. Hələlik gəlin laboratoriyaya gedək. İşi sürətləndirmək lazım gələcək. Mənə daha çox güc və daha yaxşı cihazlar lazım olacaq.
  Qız qeyd etdi:
  - Belyayevin "Dünyanın hökmdarı" romanını oxumuşam. İnsanlara radio ilə necə əmr verilirdi. Bəlkə siz də bunu edəcəksiniz?
  Vitalik güldü.
  - Yaxşı fikirdir! Fantomas haqqında filmdə də belə idi. Mən artıq bu barədə düşündüm. Ancaq burada beyinə təsir edəcək xüsusi bir dalğa lazımdır. Telepatiya növü. Məsələn, Wolf Messing insanların fikirlərini tuta bilir və oxuya bilirdi. Amma bu, radiodakı kimi asan deyil və tam da deyil.
  Albina qeyd etdi:
  - Amma belə şüalanma sizi bir güllə atmadan dünya diktatoru edəcək.
  Və siz bütün dünyada milyardlarla insana şübhəsiz itaət edəcəksiniz! Və siz Yerin imperatoru olacaqsınız!
  Vitalik dostuna baxdı və dedi:
  - Hesablanıb tutulsaq, yaxşı olar ki, psixiatrik klinikaya göndərilər. Çünki bizim ideyalarımız çox iddialıdır ! Amma tamam. Siz əla ideya ilə gəldiniz. Ya dünyanı idarə edəcəm, ya da cüzi şəkildə məhv olacağam.
  Albina başını tərpətdi və təsdiqlədi:
  - Deməli, insanlar ya Tanrılar kimi hər şeyə qadir olacaqlar, ya da planetar fəlakət nəticəsində yox olacaqlar. Deməli, ya dünyanı idarə etmək, ya da çarpayıya bağlanmaq seçimi var.
  Oğlan başını tərpətdi və dedi:
  - Gəlin laboratoriyaya gedək. Orada çox işimiz var. Biz Yer kürəsini xilas etməliyik.
  Qız çılpaq, yalın ayaqları ilə yuxarı-aşağı tullanır, müxtəlif sərt əşyaların üzərinə doldurulurdu.
  Onun səsi parlaq və gur idi;
  Biz bütün dünyaya səmavi işıq gətiririk,
  Gəl ölək - planeti xilas edəcəyik ...
  Taleyi dəhşətli olsun - pis ölüm gəldi,
  Boş yerə ölməyin, çünki Vətənimiz yaşayır!
  Vitalik təvazökarlıqla təsdiqlədi:
  Doğrudanmı şərəfdir
  Göydə tapmaq mümkün deyil
  Ürək qisas almaq istəyir
  Dünyanı xilas etmək istəyir!
  Oğlan da, qız da daha hündür tullanıb fırıldaqlarını havada fırladılar.
  . FƏSİL #9
  Moskvanın yeraltı dünyasının kraliçası, rus mafiyasının xaç anası, Ağ İblis ləqəbi ilə tanınan Aqripina Belyayeva da qəzəblənib.
  Güclü, əzələli, təlim keçmiş və zahirən gənc qadın çəkməsinin dabanını mafiya başçılarından birinin qasıq nahiyəsinə sürtdü. O, sarsıdıcı zərbədən uçdu və yerə çırpıldı, əlaqəni kəsdi.
  Ağ İblis qəzəbindən dəhşətli idi. Əslində, o, Rusiyada ən böyük və ən güclü cinayətkar qrup olan əsl ahtapotun rəhbəri idi.
  Eyni zamanda , güclü boyun, güclü əzələləri olan təbii sarışın. Aqripina Belyaeva Moskvanın parçalanmış qruplarını özünə tabe edə bildi. O, Rusiyanın hüdudlarından kənara çıxan gizli, görünməz bir gücə sahib idi.
  Həddindən artıq güclü çiyinlər və əzələlər, eləcə də sol yanağında çapıq olmasaydı, onu gözəl adlandırmaq olar. Mafioz qadının gözləri güzgülü eynəklərlə gizlədilib, sağ əlində barabanda iyirmi güllə olan çox ağır tapança var idi. Və ona baxmaq qorxulu idi. Hamısı dəridə, aqressiv bir xanım, qarşısında cinayət başçıları titrəyir.
  İndi o qışqırır:
  - Deməli, bütün smartfonlarımız, iPhone-larımız , mobil telefonlarımız sıradan çıxıb, sıradan çıxıb onların məlumatları silindi?
  Mafiya liderləri qeyri-müəyyən bir şey mırıldandılar. Onlardan daha kiçik olan biri qeyd etdi:
  - Amma polisin və FSB-nin videomüşahidə sistemi hövzə ilə örtülmüşdü!
  Ağ İblis pıçıldadı:
  - Nə mənası var? Sadəcə, o, bizə qarışmadı, çünki hüquq-mühafizə orqanlarında güclü bağlarımız var, bundan yalnız ərəb ölkələrindən olan rəqiblərimiz faydalanıb.
  Və qadın gənc avtoritetə atəş açıb. Güllə keçdi, yüngülcə onun məbədini tutdu və bir tutam saçını kəsdi.
  Mafiozun rəngi soldu, amma ayaq üstə dayandı.
  Aqripina mızıldandı:
  - Yaxşı, tamam... Başa düşürəm ki, bu, genişmiqyaslı təxribatdır. Amma kimsə cavab verəcək.
  Və Ağ Şeytan yenidən atəş açdı. Üst şlyapalı adam əlləri ilə qarnını sıxaraq yıxıldı. Və əzab içində qıvrılmağa başladı.
  Aqripina gülümsədi və dedi:
  - Bu gün mehribanam. Bu təxribatı təşkil edəni tapın və bağı mənə çatdırın.
  Rəislərdən biri ətraflı danışdı:
  - Ölü və ya diri?
  Ağ şeytan mızıldandı:
  - Daha yaxşı yaşa!
  Və belə bir sual verənin düz qasıq nahiyəsinə atəş etdi. Güllə ən həssas yerə dəydi. Mafiosi ağrı şokundan iflic vəziyyətinə düşdü və susdu.
  Aqripina başını tərpətdi.
  - Axtarmaq üçün sizə yetmiş iki saat vaxt verirəm. Və vaxt gəldi! Vaxtınız yoxdursa, sağ qalanlar ölülərə həsəd aparacaqlar.
  Quldurlar həyəcanlandılar. Ağ İblis hamını sıx bir cilovda saxladı. Və onun çox gücü var idi. Mütləq olmaya bilər. Mən rəsmi hakimiyyətin və təhlükəsizlik qüvvələrinin payını açmalı oldum. Aqripina Belyaeva kriminal dairələrdə Ağ Şeytan ləqəbi ilə tanınırdı. Amma onun əsl adını və soyadını az adam bilirdi. O, ilk qətlini beş yaşında törədib və ondan heç şübhələnməyiblər. Əslində, ağ saçlı, gözəl, yalnız illər üçün çox böyük və güclü bir qız.
  Döyüş sənətində karyera qura bilərdi, amma cinayətə üstünlük verdi.
  Lakin, səlahiyyətinə baxmayaraq, bir gənc üçün yalnız bir məhkumluğu var idi . Və sonra o, işi o qədər hiyləgərcəsinə çevirdi və təhlükəsizlik qüvvələrini açdı ki, artıq rast gəlmədi.
  Aqripina bütün Moskva qruplarını ram edə bildi. Belə böyük bir şəhərdə qeyri-mümkün görünürdü. Dəstələr arasında qanlı qarşıdurma praktiki olaraq dayandırıldığından rəsmi hakimiyyət orqanları hətta məmnun idi. Və daha az xaos var idi . Aqripina təhsil müəssisələrinin yaxınlığında narkotik vasitələrin satışını qadağan etdi, cinayət işində bəzi digər məhdudiyyətlər tətbiq etdi. Buna cavab olaraq səlahiyyətlilər ona toxunmadı və hətta rəqiblərlə mübarizədə kömək etdi.
  Aqripinanın siyasətçilərə böyük təsiri var idi və onu istədiyi kimi səs verməyə məcbur edə bilərdi.
  Eyni zamanda , o, vəhşi idi. Hətta nazirlər və baş nazirin müavinləri də ondan qorxurdular.
  Aqripina hətta prezident tacına diqqətlə baxmağa başladı. Doğrudan da, nə üçün mafiya və dövlətin gücünü birləşdirərək Rusiyanın formal kraliçası olmayaq?
  Amma bu hələ bir xəyaldır. İndi, bu anda təsəvvür edin ki, bütün smartfonlar, iPhone-lar , mobil telefonlar və rabitə avadanlıqları sizin və ətrafınız üçün uçub.
  çaşdıracaq şeydir .
  Aqripina güzgüdə özünə baxdı. Onun qoca deyil - cəmi otuz altı yaşı var. O yaşda yalnız padşahlar bu qədər gücə və təsirə malik idilər. Lakin onun gözəl üzü elə dərin çapıqla eybəcərləşmişdi ki, indiyə qədər dünyanın ən yaxşı kosmetoloqları onu düzəldə bilmir. Onu qocaldır. Hmm ... Onun hələ çox vaxtı var və onu öldürməsələr, imperiya üzərindəki güc sürüşməyəcək.
  Saçları qar kimi çox açıqdır. Çoxları yəqin ki, onun boyandığını düşünür. Amma yox, bu onun təbii rəngidir. O, gözəldir, lakin çox əzələlidir və çiyinləri, bir idmançının çiyinləri kimi, tamamilə qeyri-qadındır. Və onun əlində çoxlu qətllər.
  Aqripina artıq müəyyən edib ki, Qərbin xüsusi xidmət orqanlarının bu fəlakətlə heç bir əlaqəsi yoxdur. Deməli, kimsə yerlidir.
  Bəs kim? Kim belə güclü virus tapa bilər və bu dahi kimdir? Yoxsa bəlkə odur?
  Aqripina özü bir qadındır və o, gözəl cinsin həqiqətən parlaq ola biləcəyini mükəmməl bilir. Necə də parlaq cani idi .
  Bəs niyə belə oldu? O, indi!
  bir hipervirus yarada bilən alimin mafiya üçün çox faydalı ola biləcəyini düşünürdü. Axı, bu yolla siz bütün dünyada kompüterləri və video nəzarət sistemlərini söndürə bilərsiniz.
  Və bu sadəcə ağlasığmaz güc verə bilər. Və güc çox şirindir. Bütün dünyanın imperatriçası ol.
  Aqripina hətta aşağı səslə oxudu:
  Xanımlar geyinməyi sevirlər
  Xanımlar yeməyi sevirlər 1
  Güclü cins necə mübarizə aparacağını bilir
  Və adam oğrudur!
  Mənim başqa həvəsim var
  Bu gücdür, yalnız gücdür!
  Qızıl və pula ehtiyac yoxdur
  Və lazımdır ki, mənim qarşımda,
  İnsanlar diz çökmüşdülər
  İnsanlar diz çökmüşdülər
  Bütün yer üzündə!
  Aqripina çəkməsinin ucunu nimçədə ona şampan gətirən qulluqçulardan birinin qasıq nahiyəsinə sancdı. Zərbə gənc qulluqçunu ayağa qaldırdı və o, hətta havada yuvarlandı. Və huşsuz şəkildə yerə uzandı.
  Ağ şeytan gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Bağışlayın! Mən həmişə kimisə vurmaq istəyirəm.
  Yeniyetmə ağrı şokundan huşunu itirib. Bəli, bu xaç anası çox pis adamdır.
  Bununla belə, şampan içmişəm. Bu şirin suyu sevirdi. Başqa bir yaraşıqlı oğlan ona brilyantlarla bəzədilmiş vazada qara oyun gətirdi. Ağ dişi şeytan zərbədən güclə özünü saxlaya bildi. O, güclü cinsin nümayəndələrini döyməyi çox sevirdi. Xüsusilə sevimli və gənc olanlar.
  Ancaq indi onun ağlına gəldi ki, oğlanı əbədi olaraq şikəst edə bilərsiniz. Və bir az təəssüfləndim. Və o, özünü yalnız burnuna çox ağrılı bir vuruşla məhdudlaşdırdı.
  Onun indi əhvalı aqressiv və eyni zamanda şən idi. Məlum olur ki, ölkəmizdə min mil bir dairədə yaramazlıq etməyi, buna bənzər şeylər yaratmağı bacaran dahilər var. Heyrət! Vay!
  Kiberhücum nə qədər fantastik dərəcədə təsirli ola bilər . Və təbii ki, belə bir şeyi kimin təşkil edə biləcəyini araşdırmaq lazımdır.
  Şübhəsiz ki, bu zəif bir dahi deyil. Və ya bəlkə bütöv bir təşkilat?
  Burada Aqripina üzünü örtdü. Birdən onun çox güclü və texnoloji cəhətdən fərasətli rəqibləri oldu?
  Sonra onun uşaq vaxtı baxdığı cizgi serialı yadıma düşdü. Orada bir beyin belə şeylər yaratdı və verdi - sərin və qeyri-adi! Bəs bunun arxasında hansısa yerüstü sivilizasiya dayanırsa?
  Aqripina, onun axmaq və kobud cinayətkar olduğunu söyləmək olmaz. Bəzilərini oxudum və izlədim. Və onun üfüqləri məhdud deyildi.
  Prinsipcə, başqa sivilizasiyaların mövcudluğu elmə qətiyyən zidd deyil.
  Hətta əksinə. Sadəcə elm deyir ki, kainatda Günəşdən daha yaşlı ulduzlar və Yerdən çox yaşlı planetlər var. Bu o deməkdir ki, təkamül yolu ilə onlarda ağıllı həyat inkişaf edə bilər. Və hətta insan inkişafı səviyyəsini üstələyir .
  Və o qədər üstələyirlər ki, Yer planetinə və superluminal sürətlərə çatdılar.
  Hansı ki, prinsipcə, nəinki mümkün, hətta bəlkə də belə olmalıdır. Kainatda təxminən yetmişdən yüz sekstilyona qədər ulduz var. Bu o deməkdir ki, bir milyon ulduz üçün yalnız bir planet olsa belə, insanı üstələyən nə qədər sivilizasiya olmalıdır.
  Ulduzların, çox güman ki, daha çox planeti var. Yalnız protein deyil, müxtəlif həyat formaları ola bilər .
  Aqripina gülümsədi və ucadan dedi:
  - Tamamilə xoşbəxt olmağımız üçün yalnız başqa dünyalardan olan rəqiblər kifayət etmədi!
  İri güclü qadın da qara kürü yedi. Və qərara gəldim ki, o, bir az uzanmalıdır. Aqripina yaraqlılarla dolu olsa da , kişiləri, hətta qadınları da döyməyə üstünlük verirdi. Və formada qalın.
  Necə ki, xaç anasının zəiflədiyini düşünməsinlər. Axı onların qadın cinsinə zəif deyilir.
  Bununla belə, bu, yanıltıcıdır. Beləliklə, təlim keçmiş və genetik cəhətdən istedadlı bir qadın kişidən, güclü cinsin hər hansı bir nümayəndəsindən daha təhlükəli ola bilər.
  İndi o, idman zalına gedib. Burada onun sarayda bütöv bir idman kompleksi var. Yeniyetməlik çağının oğlanları da, qızları da bir yerdə nişanlanırlar. Yaşlılar da var.
  Aqripina dəyişdi. O, karatedə gözlənildiyi kimi kimonoda və ayaqyalın idi. Saçları və möhtəşəm döşləri olmasaydı, onu gənc oğlanla səhv salmaq olardı. Çox sərt üz, iradəli çənə, məşum ifadə verən çapıq və dişi canavar kimi polad gözlər.
  Bu anda qırmızı saçlı bir harpi onunla spar etməli idi . Dördüncü danın sahibi, iki metr, o, Rusiyada və dünyada demək olar ki, yeganə qadın idi ki, Aqripina , eyni zamanda hündür və kütləvi bir qadınla bərabər şərtlərlə döyüşə bilər.
  Ancaq indi qırmızı saçlı harpi daha primitiv, simli və buna görə də daha az zədələnmiş telefonla ona zəng edərək dedi:
  - Sparrinqdən sonra başım çatlayır, nokauta düşdüm və həkim üç gün istirahət etməyi məsləhət gördü.
  Aqripina mızıldandı:
  - Nə, beyin sarsıntısı!?
  Qızılbaş mızıldandı:
  - Bəli! Məni çox bərk təpiklədilər.
  Mafiyanın sarışın anası hönkürdü:
  - Onda səni belə döyəni mənə göndər.
  Təxminən on iki yaşlı oğlana oxşayan bir yeniyetmə tərəfindən döyüldüyünü etiraf etməkdən utanan qırmızı saçlı vixin inlədi:
  - Mən onu tanımıram. O, maska taxıb, qara formada olub və özünü təqdim etməyib.
  Aqripina güldü.
  Bu nədir, ninja?
  Qırmızı saçlı döyüşçü başını tərpətdi.
  - Bəlkə hə!
  Mafiyanın sarışın anası soruşdu:
  - Elə isə onunla əlaqə saxla. Və onu xidmətimə dəvət et.
  Meqara dördüncü məlumatla cavab verdi:
  - Bütün mobil telefonlar, smartfonlar, iPhone-lar sıradan çıxıb. İndi necə əlaqə saxlayım, bilmirəm!
  Aqripina mızıldandı:
  - Mən başa düşürəm. Yaxşı, düşünürəm ki, belə bir adam hardasa çıxacaq və xəbərdarlıqlar göndərəcəyəm. Biz isə Çindən smartfon və iPhone idxal edəcəyik . Onlar yalnız bizə əlavə partiya satmaqdan məmnun olacaqlar!
  Və sarışın mafioz huşunu itirdi. O, birdən hiss etdi ki, sirli bir döyüşçünün meydana çıxması və qəfil güclü kiberhücum bir şəkildə bir-biri ilə bağlıdır . Və bu aşkar edilməlidir. Yaxşı, o, döyüşün təfərrüatlarını və təfərrüatlarını bilməli olanları göndərəcək. Bəlkə maraqlı nəsə olacaq.
  Bu arada siz güclü bədəninizi uzada bilərsiniz.
  Dördüncü ilə qırmızı saçlıya əlavə olaraq , üçüncüsü olan bir qaraşın da var. Həm də boyu iki metrdən az və çəkisi yüz otuz kiloqram, təxminən qırmızı saçlıya bərabərdir . Onunla sparrinq də maraqlı və ibrətamizdir.
  Amma Aqripina içindəki qəzəb hiss etdi. Və kimisə bərk vurmaq istəyirdi.
  Və oğlanları dəvət etdi. Tam onlarla ayaqyalın, kimono geyinmiş yaraşıqlı yeniyetmə zala daxil oldu. Onların on dörd, on beş yaşı var idi. Bunlar, deməliyəm ki, artıq yaxşı döyüşçülərdir. Bununla belə, Aqripina səviyyəsinə qarşı...
  Mafiyanın anası qadın əmr etdi:
  - Mənə iki!
  Bir neçə oğlan ona tərəf qaçdı. Aqripina onlardan birincisini çılpaq, öldürücü ayağı ilə başına vurdu. İkincisini isə dirsəyi ilə sinəsinə vurdu . Və demək olar ki, bir yarım sentner çəksə də, çox tez hərəkət etdi.
  Oğlanlar huşunu itirdilər.
  Aqripina fısıldadı:
  - Öyrən, cahillər ! Mən sənin yaşında olanda qaydasız döyüşlərdə mənə təcrübəli bir canavar çıxdı. Və yeniyetmə qızın xəncəri belə yox idi. Mən isə ya əlimlə öldürməliydim, ya da özüm ölməliydim. Gördüyünüz kimi mən sağam, yəni canavar öldürülüb! İndi qadına hücum edin.
  Dava sanki Hollivud ssenarisində başlamışdı. Böyük, sürətli, əzələli qadın oğlanlara qarşı.
  O, yumruq və təpik vurdu. Və hər zərbə ilə kimsə yıxılırdı. Oğlanın blok qoymağa vaxtı olsaydı, yenə də qalxa bilərdi.
  Amma yoxsa, onda şüursuz sakitləşdi. Aqripinanın çox güclü yumruqları və ayaqları var. Belə bir qadının niyə Moskvanın və Rusiyanın əksər hissəsinin yeraltı dünyasını özünə tabe edə bildiyi aydındır. Xarici ölkələrdə filiallar yaradın. Və dünyada demək olar ki, hər kəsi titrətmək.
  Tezliklə oğlanların hamısı yerdə huşsuz qaldılar.
  Aqripina məşəli götürdü. Və o, yeniyetmələrin çılpaq dabanlarına od gətirməyə başladı. Alov oğlanın həssas dabanını yalayanda çox ağrıyır. Onlar qışqırır və seğirirlər.
  Sonra sızlayır, mərhəmət diləyir və sürünürlər. Hava isə yanmış, gənc sağlam dəridən qızardılmış ət iyi gəlirdi.
  Bəli, o, əla iş gördü.
  Bundan sonra nəhəng qaraşın qadını döyüşə dəvət etdi . Və yenə çətin və inadkar döyüş başladı.
  Aqripina və onun tərəfdaşı hər şeyi məcbur etmədilər, ancaq texnika üçün çalışdılar.
  Aqripina uşaqlıqdan faytonla necə məşğul olduğunu və qaydasız döyüşlərdə necə vuruşduğunu xatırladı. Oğlanlara qarşı qoyuldu. Çünki o, qızları çox asanlıqla döyürdü.
  Onlar mafiya tərəfindən yarı qanuni şəkildə təşkil edilən xüsusi döyüşlərdə vuruşurdular.
  Və bəzən yalnız qol və ayaqlarla deyil, həm də silahlarla. Birtəhər üzünə qılınc vurdu ki, çapıq qalıb. Diqqət çəkən də budur, amma başqa bir şey də var idi.
  Amma o, böyük ustaya çevrilib. Əvvəlcə o, torpedo sayılırdı, lakin sonra o, böyük səlahiyyətlilərə müdaxilə etdi.
  Aqripina amansız böyüyür, eyni zamanda bəzən vicdan dalğası onun başına gəlirdi. Məsələn, belə xaos edə bilməzsiniz . Uşaqlıq və gənclik təlatümlü 90-cı illərə düşdü. Sonra 2000-ci illərdə hər şey birtəhər tənəzzülə uğradı. Qətllər və qarşıdurmalar davam etsə də, mafiya daha hörmətli oldu.
  Və o, özü üçün karyera qurdu ... Və kriminal dünyanın ən zirvəsinə yüksəldi.
  İndi o, kəskin bir zərbə vurdu və qaraşını yıxdı və sonra başın arxasına əlavə etdi. Beləliklə, o, sayıqlığı boğdu və sarsıdıcı zərbə vurdu.
  Onun sakit olduğunu görüb. Aqripina məşəli yenidən götürdü və odu qaraşın qadının iri, lakin kifayət qədər gözəl və cəlbedici ayaqlarına gətirdi.
  Mafiya anasının burnunu qıdıqlayan yanma iyi gəlirdi .
  Qaraşın ağrıdan özünə gəlib yerindən sıçradı. Bəli, ayaqlarda bir çox həssas sonluq var.
  Döyüşü bitirən Aqripina yemək istədi. Onun qulluqçuları dərhal platin şişdə şiş kababını gətirdilər. Çox dadlı və yağlı.
  Aqripina onlara əmr etdi:
  - Bir şey oxuyun, qızlar!
  Cavab verənlər isə məmnuniyyətlə yerinə yetirməyə başladılar;
  Qleb Jeqlov və Volodya Şarapov
  boş yerə masaya
  oturmadılar .
  Moruqlar gur rəngdə çiçək açdı,
  Müxtəlif məxluqlar
  yelləndilər , Çörək yoxdu, amma ayaqqabı boyası ilə dolu, Bəli, donqarlı lider istehza ilə baxır - Qızlar incə kəsilmiş zərif ayaqlarını möhürləyərək rəqs etməyə başladılar.
  Ataş , hey, əylənin fəhlə sinfi, atas ,
  Rəqs edin, oğlanlar, qızları sevin,
  Ataş ! Bizi yad etsinlər bu gün,
  Moruq, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Qızlar yenə ayaqlarını möhürləyərək mahnını davam etdirdilər.
  Səhərə qədər pəncərə sönmür, Gleb Jeglov və Volodya yatmır, Bədnam qara pişik
  Z bizim oğlanlardan qorxur!
  Burada qızlar səslərini yarım ton yuxarı qaldırdılar.Qleb Jeqlov və Volodya Şarapov
  Orden döyüşlərində
  xidmət etdilər ! Sakit əmək günündən sonra, Sakit ol, əziz ölkə!.. Və yenə qızlar oxumağa başladılar;
  Ataş , hey, əylənin fəhlə sinfi, atas ,
  Rəqs edin, oğlanlar, qızları sevin,
  Ataş ! Bizi yad etsinlər bu gün,
  Moruq, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Aqripina yemək yedi və mahnıya qulaq asdı. Bəli, mahnı yeni deyil, maraqlıdır. Mafiya xaç anası onu erkən uşaqlıqda dinləyirdi. Baxmayaraq ki, Qleb Jeqlov və Volodya Şarapov kimi onun düşmənləridir.
  Daha doğrusu, quldurların və mafiyanın düşmənləridir və o, Rusiyada və bəlkə də dünyada əsas quldurdur.
  Aqripina başıyla qızlara işarə etdi. Və onları yeməyə dəvət etdi.
  Yaxşı, hörmət göstərilməlidir. Axı o, döyüşür, bir döyüşçü deyə bilər, amma lütfünü göstərə bilər.
  Bundan sonra yenə qızlardan birinə oxumağı əmr etdi. Özünüzdən bir şey edə bilərsiniz, səmimi.
  Və qız aydın səsi ilə oxudu:
  Zümrüd sularında parıldayan mirvarilər,
  Qar kimi ağ qu quşu buludların içinə girir!
  Günəş oynayır, təbiət çiçək açır,
  Qoy xoşbəxtlik əsrlər boyu insanlara parlasın!
  
  Çəməndəki çiçəklər parlaq yaqutlardır,
  Qızıl yarpaq sahəsində dandelion!
  Birlikdə dost və vahid insanlar olun,
  Qoy Vətən Vətənin Anası olsun!
  
  Göydəki göy qurşağı parlaq bir şimşəkdir,
  Ağcaqayın gümüşü, qovaq tüklərində!
  Ehtiraslı tit bir mahnı tökür,
  Musiqi çalır, xoşbəxt torpaq!
  
  Kainatda sülh yoxdur
  Ulduzlar arasında qasırğa əsir!
  İnsan üçün kainatda çətindir,
  Şeytan pis bir zərbə vurdu!
  Qızlar böyük hiss və həvəslə oxudular. Aqripina isə onları ovladı.
  Bundan sonra ona Çindən yeni gətirilən yeni smartfon gətirdilər. Və yenə hamıya zəng etməyə başladı.
  Ancaq hələlik bunu etmək asan deyil. Moskvadan kənarda zəng edə bilərsiniz. Və Aqripinanın əhvalı yüksəldi.
  O, sərt səslə oğlana əmr etdi:
  - Mənə sevgi haqqında romans oxu!
  Baş əydi və aşiq bir gəncin gözəl mahnısını böyük hiss və ifadə ilə oxumağa başladı.
  İndi necə olduğunu xatırlayıram, üz parlaqdır,
  Baxış xəncərin kənarı ilə ürəyimi sancdı!
  Alovlu küləyin axarlarında yandım,
  Sən sadəcə susdun!
  Bundan sonra tort və süd kokteyli gətirən bir neçə oğlan birdən oxumağa başladılar;
  Sənin necə gözəl və safdır
  Nəvazişlərinizin sonsuz şəlaləsinə inanıram!
  Sənsiz mənə nifrət dolu həyat lazım deyil,
  İndi əbədi bir şüa məni işıqlandıracaq!
  
  Sən sonsuz sevgi ilahəsisən
  Möcüzəli işıqla dolu bir okean!
  Buzlu qandallar, zarafatla qırılır,
  Sənsiz səhəri görməyəcəyəm!
  
  Üzün günəş kimi parlayır,
  Kainatda daha gözəl fiqurlar yoxdur!
  Ehtiras hissi qasırğa kimi əhatə edir,
  Səninlə əbədi olmaq xoşbəxtlikdir!
  Oğlanlar yenidən ayaqlarını möhürləyərək, hisslə oxumağa başladılar . t a
  Sənin necə gözəl və safdır
  Nəvazişlərinizin sonsuz şəlaləsinə inanıram!
  Sənsiz mənə nifrət dolu həyat lazım deyil,
  İndi əbədi bir şüa məni işıqlandıracaq!
  
  Sən sonsuz sevgi ilahəsisən
  Möcüzəli işıqla dolu bir okean!
  Buzlu qandallar, zarafatla qırılır,
  Sənsiz səhəri görməyəcəyəm!
  
  
  Ruhumdakı ağrı şiddətli bir fırtına kimi şiddətlənir,
  Və sinəmdəki od amansızcasına alovlanır!
  Mən səni sevirəm, cavabında qürurla baxırsan,
  Buz ürəyi parçalayır!
  Yenə də, indi və sonra məşuqəsindən döyülən və daha az hədiyyələr alan yeniyetmələrin ifasında:
  
  Sənin necə gözəl və safdır
  Nəvazişlərinizin sonsuz şəlaləsinə inanıram!
  Sənsiz mənə nifrət dolu həyat lazım deyil,
  İndi əbədi bir şüa məni işıqlandıracaq!
  
  Sən sonsuz sevgi ilahəsisən
  Möcüzəli işıqla dolu bir okean!
  Buzlu qandallar, zarafatla qırılır,
  Sənsiz səhəri görməyəcəyəm!
  
  Sənin necə gözəl və safdır
  Nəvazişlərinizin sonsuz şəlaləsinə inanıram!
  Sənsiz mənə nifrət dolu həyat lazım deyil,
  İndi əbədi bir şüa məni işıqlandıracaq!
  
  Sən sonsuz sevgi ilahəsisən
  Möcüzəli işıqla dolu bir okean!
  Buzlu qandallar, zarafatla qırılır,
  Sənsiz səhəri görməyəcəyəm!
  
  Sərhədsiz ulduzlu okeanda alovlar arasında,
  Sən və mən səmada qartallar kimi uçduq!
  Və dodaqların yaqutlarla parlayır,
  Ehtirasla yumşaq bir şey dedi!
  
  Sənin necə gözəl və safdır
  Nəvazişlərinizin sonsuz şəlaləsinə inanıram!
  Sənsiz mənə nifrət dolu həyat lazım deyil,
  İndi əbədi bir şüa məni işıqlandıracaq!
  
  Sən sonsuz sevgi ilahəsisən
  Möcüzəli işıqla dolu bir okean!
  Buzlu qandallar, zarafatla qırılır,
  Sənsiz səhəri görməyəcəyəm!
  Aqripina oğlanların mahnısından çox razı qaldı. O, yeniyetmələrin mülayim, təmiz, saqqalsız sifətlərinə baxmağı xoşlayırdı. Saqqalları sevmirdi, bu onu qıcıqlandırırdı.
  Və eyni zamanda, oğlanların üzünə qançırlar qoymağı çox sevirdi. Bəli, o, belə qadındır.
  Yaxşı, bu barədə düşünməyin vaxtı gəldi: kiberhücumun arxasında kim dayanır . İkincisi, burada ərəblərin intriqaları varmı? Cənubdan da narkotik bazarı da daxil olmaqla, nəzarəti ələ keçirmək istəyənlər var. Bəli, Avropada, xüsusən də Ukraynada belə sənətkarlara rast gəlmək olardı. Hətta başqa dünyadan olan yadplanetlilərin versiyasına da güzəşt edilməməlidir.
  Beləliklə, vəziyyət qarışıqdır.
  Aqripina bir karateçi qıza zəng edib dedi:
  viksanı kimin belə döydüyünü daha ətraflı öyrənin . Bir şey var, bəzi qeyri-müəyyən şübhələrim var. Ola bilər ki, o, nəyisə gizlədir, ya da yalan danışır. Bəlkə də bu çox vacib məlumat olacaq.
  Qız əyilib mızıldandı:
  - Bilirəm, əla !
  Aqripina oxudu:
  Yeni rus, sən mənim əbədi idealımsan
  Yeni rus, nüfuzlu insan!
  Amma sizin üçün bir mafiya var
  Coğrafiya budur!
  Bundan sonra karateçi qız baş əyərək getdi. Aqripina kokteyllə tort yeməyə başladı və özünü ağ atda hiss etdi.
  O, yenə gənclərdən xahiş etdi ki, onun üçün bir şey götürüb oxusunlar.
  Onlar ifa etməyə başladılar;
  Mənim şahzadəm, sən bir çiçəksən
   Rəbbin bağında parıldayan !
  Baxışların təzə meh kimidir
  Cəhənnəm alovlarını söndürün!
  Bundan sonra oğlanlar xorda oxumağa başladılar və ayaqlarını bir neçə dəfə dabanlarına döydülər.
  Oh, mən səni necə sevirəm günəş
  Baharda ürəyimdə parlayırsan...
  Oğlanın ürəyi sevinclə döyünür
  Saçların çox qızıldır!
  
  Müqəddəs qızlar sevir
  Qəhrəman qılınc, şərəflə sıxan!
  Bir axına qan tökəcəyəm,
  Bir mələk əbədi olaraq sizinlə olacaq!
  Və yenə oğlanlar şövqlə və sevinclə oxuyurlar;
  Oh, mən səni necə sevirəm günəş
  Baharda ürəyimdə parlayırsan...
  Oğlanın ürəyi sevinclə döyünür
  Saçların çox qızıldır!
  
  Bir sirr yuxu ilə işıqlandı
  Sizin obrazınız şirin bir ətirdir!
  Sən kainatın yaradıcısı tərəfindən heykəllənmisən
  Bütün şər qulları murdar etməyəcək!
  İndi qızlar oğlanlar xoruna qoşulub böyük şövqlə mahnı oxumağa başlayıblar.
  Oh, mən səni necə sevirəm günəş
  Baharda ürəyimdə parlayırsan...
  Oğlanın ürəyi sevinclə döyünür
  Saçların çox qızıldır!
  
  
  Bəlkə də yalnız cənnətdə
  Tale sevgililəri birləşdirəcək!
  Amma Allah qoymaz ki, biz torpağa çevrilək
  Ayrılıqda ürəklərin birləşməsini bərkidin!
  Və burada Aqripina özü də gözəl və şən oxumağa qoşuldu.
  Və onun səsi çox güclüdür;
  Oh, mən səni necə sevirəm günəş
  Baharda ürəyimdə parlayırsan...
  Oğlanın ürəyi sevinclə döyünür
  Saçların çox qızıldır!
  Bundan sonra mafiyanın anası dedi:
  - Aferin bala, yaxşı bəstələyibsən, adın nədir?
  Yeniyetmə əyilib cavab verdi:
  - Tovuz quşu!
  Aqripina başını tərpətdi.
  - Mən sizə xüsusi bir lütf əlaməti olaraq, hər zonada üç gəzintiçinizin olduğu kimi döymə etməyə icazə verirəm.
  Oğlan əllərini açıb.
  - Mən, əla, heç vaxt zonanı tapdalamamışam. Qutuda belə yox idi .
  Aqripina başını tərpətdi.
  - Heyf ki! Amma narahat olma, daha çox ayaq basacaqsan, men senin ucun teşkil edecem. Bundan əvvəl, onlar sizə bir döymə edəcəklər ki, bir gəncdə səlahiyyətdən zövq alasınız .
  On dörd yaşında bir oğlan, əlbəttə ki, zonaya getmək istəmirdi. Amma bunun daha da pisləşəcəyini anlayaraq mübahisə etməkdən qorxurdu. Və minnətdarlıqla baş əydi.
  Mafiya başçısı qadın əmr etdi:
  - İndi oxuyun, bir şey oğrular!
  . FƏSİL #10
  Vitalik və Albina artıq laboratoriyada idilər. Və onları çox şey gözləyirdi. Xüsusilə, qız soruşdu ki, dahi oğlan virus tərəfindən zədələnmiş iPhone , smartfon və mobil telefonları bərpa edə bilərmi?
  Vitalik kifayət qədər məntiqlə qeyd etdi:
  - Yer üzündəki ən son axmaq insanı öldürməyə qadirdir. Amma indiyə qədər ən böyük dahi belə diriltmək iqtidarında deyil. Elektronikanı sındırmaq bərpa etməkdən daha asandır. Beləliklə, mən özüm burada necə bərpa edəcəyimi bilmirəm. Qravitonlar tərəfindən vurulan hipervirusun çox güclü olduğu ortaya çıxdı. Əgər mən bunu vaxtında məhdudlaşdırmasaydım, onda bütün planetdəki elektronika xarab olardı və yer üzündə bir dənə də olsun bütöv kompüter qalmazdı.
  Albina rahatlama ilə qeyd etdi:
  - Yaxşı ki, dağıdıcı proses noutbuklara çatmayıb. Və bu bizim üçün pis olardı!
  Vitalik qeyd etdi:
  - Mən uzun müddətdir ki, böyük imkanlara malik simsiz noutbukun öz modelini düzəldirəm. Biz ondan dünyanın bütün banklarından və kartlarından pul yükləmək üçün istifadə edə bilərik.
  Qız fit çaldı və kədərli bir baxışla dedi:
  - Siz və əslində, əsl cinayətkar oldunuz. İndi sizə mərhəmət olmayacaq!
  Dahi oğlan oxudu:
  - Amma düzünü desəm,
  Beşikdən çox pis idim ...
  Deyirsən, ola bilməz
  Bununla belə, bu çox doğrudur!
  Albina ah çəkərək qeyd etdi:
  - Mən də sizin bu şıltaqlıqlarınıza şərik olduğum üçün həbs oluna bilərəm. elə deyilmi?
  Vitalik cavab verdi:
  "Bəlkə məni qınayacaqsan və səni bağışlayacaqlar?" Sonra da cinayət barədə məlumat vermədiklərinə görə cavab verəcəklər.
  Qəhrəman qız qətiyyətlə bəyan etdi:
  - Yox! Mən sənə heç vaxt xəyanət etməyəcəyəm. Lazım olsa, mən də səninlə skamyaya gedəcəm!
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Gec-tez FSB və polis mənim dibimə düşəcək. Deməli, mənim bir seçimim var, ya dəmir barmaqlıqlar arxasında, ya hətta ölümə, ya da dünya üzərində hakimiyyət!
  Albina gülümsədi və qeyd etdi:
  - Dünya üzərində güc! Bu yaxşıdır! Planetin imperatoru, tayı- bərabəri olmayan Yerin imperatoru ! Şortikli Çingiz xan!
  Qızın son sözlərindəki istehzanı Vitalik tutdu və pis gülüşlə dedi:
  - Çingiz xan bütün dünyanı fəth etməyib. Onun altında dünyanın yarısı belə yox idi. Və mənim dünya hökmranlığı uğrunda mübarizə aparmaqdan başqa yolum yoxdur.
  Qəhrəman qız ciddi şəkildə soruşdu:
  - Bəs planın nədir?
  Vitalik təbəssümlə dedi:
  - Sifarişlərimi demək olar ki, bütün dünyaya yayacaq bir telepatik cihaz yaradın. Nəzəri olaraq, xüsusi dalğalarla stansiya etmək mümkündür. Ultra qısa və uzun deyil , bütün planeti əhatə edəcək bir diapazon. Və düşüncənin gücü ilə bütün bəşəriyyətə əmr et.
  Albina qeyd etdi:
  - Xüsusi dalğalar yaratmaq, hətta insan beyni üçün də məncə, çox çətin olacaq. Və çox vaxt aparacaq. Əgər belədirsə, bu, həqiqətən mümkündür. Bəziləri telepatiyanın ümumiyyətlə uydurma olduğuna inanır, Wolf Messing və onun kimiləri isə sadəcə sehrbazdırlar. İstər ventriloqizm olsun, istər insan təhrik edir, istərsə də çox iti qulaq ipuçları ilə artikulyasiyanı ayırd edir.
  Vitalik çiyinlərini çəkdi.
  - İnsan beyni kompüter qədər maddidir. Kibernetik viruslar elektronikaya təsir edirsə, bioloji viruslar maddi beyinə təsir edib insanı tabe olmağa məcbur edə bilər. Üstəlik, kifayət qədər gücə malik olan hipnozçular, əslində, mövcuddur və hətta televiziyada da göstərilir. Beləliklə, təsir ola bilər. Həm də təkcə söz və baxışla deyil, həm də
  dalğa və ya hiperdalğanın köməyi ilə .
  Qəhrəman qız soruşdu:
  - Bəs bu necədir?
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Çoxdan idi ki, işıq sürətindən ən azı min dəfə yüksək sürət qazana bilən xüsusi hiperqısa dalğalar yaratmaq fikrim var idi. Axı, əgər qravitonlar bir fotondan on trilyon dəfə sürətli ola bilirsə, onda siz daha sürətli hərəkət edən hibrid foton yarada bilərsiniz. Və o, dərhal dünyanın istənilən nöqtəsinə çata bilirdi. Nəzəri olaraq belə bir dalğa Yer planetindəki bütün elektron məhsulları məhv etməyə və ya məsələn, məni özünə tabe etməyə qadirdir. Oğlan idman ayaqqabısını çıxarıb hirslə onun dabanını möhürlədi. "Bu o deməkdir ki, böyük gücün hiper-qısa dalğası bütün insanların beynində yırtıcı zona yarada bilər. Bu təsir hipnozdan qat-qat güclüdür. Və heç kim mənim əmrlərimin heç birinə müqavimət göstərə bilməz!
  Albina gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Yaxşı fikir! Lakin o, insanlara bütün smartfonları, iPhone və mobil telefonları, həmçinin planşet və noutbukların bir qismini yandırıb. Üstəlik, polisin və FSB-nin məlumat bazasındakı məlumatlar da yandı, virus çox dağıdıcı oldu. Və birdən siz insanlardan əsl klinik axmaqlar edəcəksiniz. Bilirsiniz, məhv etmək bərpa etməkdən daha asandır. Bəs siz insanların yaddaşını yandırsanız, onu necə bərpa edəcəksiniz?
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bəli, əlbəttə ki, burada tələsmək lazım deyil və hər şeyi düzgün etmək lazımdır. Kütləvi dövriyyəyə buraxmazdan əvvəl ayrı-ayrı insanlar üzərində sınaqdan keçirmək. Bu baxımdan, tələsin - insanları güldürəcəksiniz!
  Qəhrəman qız soruşdu:
  -İndi nə edəcəksən?
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Çalış, sən də mənə kömək edəcəksən! Düşünürəm ki, polis və FSB hələlik məni narahat etməyəcək. Yeniyetmənin nə etdiyini heç kim təsəvvür edə bilməz. Və sonra, hazır olanda, o zaman ... Heç bir qüvvə məni dayandırmaz.
  Və terminator oğlan işə başladı. Və onunla birlikdə qəhrəman qız da məsələni öz üzərinə götürdü.
  Çox güclü silahın yaradılması üzərində iş başladı. Üstəlik, elektronikaya qarşı olduğu kimi, o da insanları tabe etmək üçündür.
  Bunun üçün həm materialları, həm də müxtəlif ehtiyat hissələrini sifariş etmək lazım idi.
  Bir neçə dəfə Vitalik laboratoriyadan çıxdı və nəsə aldı, sonra müxtəlif cihazlar və ehtiyat hissələri olan bütöv çantalarla qayıtdı.
  Beləliklə, artıq gecə yarısı keçmişdi və dahi oğlan yorğun və yorğun halda kresloda yuxuya getdi. Dəri divanda və Albinada yatdı.
  Və qız maraqlı bir şey xəyal etdi;
  Burada o, meşədə giləmeyvə yığır. Demək olar ki, meşə kimidir. Gövdənin dibinə yapışmış skripkaya bənzəyən ağaclar olmasa. Amma bu da maraqlıdır.
  Albina əlini belə bir iplə gəzdirdi. Bir cırıltı oldu, sonra bir cırtdan göründü.
  Qız qışqırdı:
  - Heyrət! Vay!
  Cırtdan dələ kimi hündür, kifayət qədər balaca idi. Amma eyni zamanda əlində sehrli çubuq tutmuşdu.
  Sadə ağ kəndli paltarında uzunboylu, ayaqyalın qıza baxıb soruşdu:
  - Nə istəyirsən, qız?
  Albina susdu:
  - Mən bütün Rusiyanın İmperatoru olmaq istəyirəm!
  Gnome güldü və mızıldandı:
  - Oh, sən bunu istəyirsən! Yaxşı ambisiya!
  Qız başını tərpətdi.
  - Və bütün dünya, onda daha yaxşı!
  Gnom fit çaldı:
  - Belədir? Qoca ilə qarı və qızıl balıq haqqında hekayəni xatırlayırsanmı?
  Albina incidi:
  - Mən heç qoca deyiləm. Mənim cəmi on beş yaşım var.
  Papaqlı balaca adam başını tərpətdi və soruşdu:
  - Məktəbi bitirmisiniz?
  Qız ah çəkərək cavab verdi:
  - Hələ yox!
  Cırtdan papağını yenidən yellədi:
  - Bəs siz dünyanı idarə etmək istəyirsiniz?
  Albina qeyd etdi:
  - Mənim sevgilim var. O, əsl dahidir. O, imperator, mən isə imperator.
  Gnome soruşdu:
  - Oğlan da?
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bəli, oğlan. Amma o qədər böyük dahidir ki, bəşər tarixində heç vaxt ona tabe olmayıb.
  Balaca adam başını tərpətdi.
  - Bəli bilirəm! Tarixdə belə odun qırdı, Çingizdən də soyuqdu. Və onu dayandırmasan daha çox ağrıyacaq.
  Albina məntiqlə qeyd etdi:
  - Müxtəlif ölkələrdə iki yüz kiçik despotun hamısı üçün bir böyük diktatorun olması planet üçün daha yaxşıdır!
  Gnome başını tərpətdi.
  - Ola bilər! Bir kral, heç olmasa, özündən oğurluq etməyəcək və dövlətlər arasında bütün Yer kürəsini məhv edəcək nüvə müharibəsinin başlamasına imkan verməyəcək.
  Qəhrəman qız razılaşdı:
  - Görürsən, başa düşürsən. Beləliklə, bizə Yer planeti üzərində güc verin!
  Papaqlı balaca adam dedi:
  "Bu, çox, daha doğrusu, böyük sehrli güc tələb edir. Və mən sadəcə bir balaca gnomam. Yalnız ən yüksək Demiurge Tanrıları sizə belə bir güc verə bilər.
  Albina mızıldandı:
  - Elə isə bizi bu Tanrılara apar.
  Gnome qeyd etdi:
  - Onlara gedən yol uzundur, qız. Və sizin istəyinizi yerinə yetirəcəkləri faktı deyil. Dünya gücü layiq olmalıdır. Siz isə hələ məktəbi bitirməmiş oynaq yeniyetmələrsiniz. Bu qədər böyük məsuliyyəti necə verə bilərsən ?
  Qız dərindən nəfəs alıb cavab verdi:
  - Bilmirəm! Amma heç kim bizdən yaxşı deyil. Və Vitali Akulov belə bir dahidir. Əminəm ki, o, planet üzərindəki gücündən yaxşılıq üçün istifadə edə bilər. Və bəşəriyyəti ulduzlara apar.
  Gnome başını tərpətdi.
  olduğuna daha yaxından baxacağam . Sən isə, məni müalicə etmək üçün daha böyük və şirin giləmeyvə seç!
  Albina başını tərpətdi.
  - Bu gəlir! Mən belə edəcəm.
  Bundan sonra gnom çubuqunu yelləyərək gözdən itdi.
  Və sadə kəndli paltarında ayaqyalın, gözəl bir qız giləmeyvə yığmağa başladı. Bunu zərif, lakin eyni zamanda uzun və zərif barmaqları ilə etdi.
  Sonra çılpaq qız ayaqları ilə giləmeyvə qoparmağa çalışdı. Ancaq daha çətin və əlverişsizdir.
  Qız işlədi və şən oxudu:
  moruq,
  Məni uzaqlara çağırdı...
  Payızın səhərinə qədər
  Qızılı gözləyirəm...
  Bunlar necə parıldadı?
  Səhər qığılcımları
  Ah, nə şirin moruq!
  Qız səbətdə giləmeyvə yığırdı. Üstəlik, moruq deyil, çiyələk kimi bir şey, yalnız daha parlaq və gül qönçələrinə bənzəyir. Bəli, bu gözəl giləmeyvədir.
  Qız fikirləşdi ki, dünya üzərində hakimiyyət niyə lazımdır? O qədər dərdlər və narahatlıqlar, bir an belə boş qalmır. Milyonlar sənə xeyir-dua versə də, milyonlar səni lənətləyir! Ən əsası isə istənilən praktiki qərarla qurbanlar və narazılar var.
  Məsələn, spirt haqqında nə demək olar? Bir tərəfdən zərərlidir, digər tərəfdən isə bir çox insan üçün araq həyatda yeganə sevincdir! O, acı və murdar olsa da.
  Albina, əlbəttə ki, həyatında çox şey görüb, amma araq o qədər iyrəncdir ki, belə iyrənc şeylər içən böyükləri anlamaq mümkün deyil. Ancaq siqaret daha iyrəncdir və bir çox qızlar siqaret çəkir. Daha arıq olmaq istədiklərini deyirlər.
  Amma Albina damazlıq at kimi ətli, əzələli qızdır. O niyə arıq olardı? Və bu ona çox yaraşır.
  Doğrudan da, nə, qız skelet olmalıdır? Və eyni zamanda onun yağı yoxdur, yalnız əzələləri var!
  Qız giləmeyvə götürdü və yenidən oxudu:
  Kalinka, Kalinka, mənim Kalinka,
  Moruqum, moruqum!
  Tam bir çanta moruq yığdım ,
  Və bu çəkidən lüləni yırtdı!
  Bundan sonra necə götürüb gülmək olar. Bəli, bu çox gülməli görünür.
  O, həmçinin bir oğlanın onun güclü, əzələli ayaqlarını sığallamasını istəyirdi. Və pişik kimi gözəl idi.
  Gnome nəhayət gəldi. Və səbət artıq dolu idi. Cırtdanı gətirdi. Yanında çox gözəl, lakin balaca qanadlı bir qız göründü.
  O, sehrli çubuqunu silkələdi, ondan qığılcımlar çıxdı və cik-ciklə dedi:
  - Salam, balam!
  Albina başını tərpətdi.
  - Salam! Bəs sən kimsən?
  Qanadlı qız cavab verdi:
  - Mən pəriyəm!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Mən belə düşünürdüm! Bəs Peter Pan necə ?
  Pəri başını tərpətdi.
  - Yox! Mən fərqliyəm! Həm də çox güclü və mən sizə uçma qabiliyyəti verə bilərəm. Ya da əbədi gənclik!
  Albina fit çaldı:
  - Əbədi gənclik böyükdür, bəs dünya üzərindəki güc?
  Pəri gülümsəyərək cavab verdi:
  - Bəs siz kraliça olacaqsınız?
  Qız düzəltdi
  - İmperator!
  Pəri çiyinlərini çəkdi.
  - Buna nail olmaq çətindir. Əbədi gənclik istəmək daha yaxşıdır. Bu, qadınların hər zaman hər şeydən, gücdən çox istədiyi şeydir.
  Albina başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Səndən əbədi gəncliyi alacağam. Və mən başqa pərilərdən və ya sehrbazlardan dünya üzərində güc istəyəcəyəm!
  Pəri qanadlarını çırpıb dedi:
  - Sən hələ də əbədi gənclik qazanmalısan. Məsələn, nə edə bilərsən?
  Qız qürurla kürəyini düzəldib dedi:
  - Taekvondoda qara kəmərim var! Və mən Vitalikə əsl möcüzələr yaratmağa kömək etdim.
  Pəri gülümsəyərək başını tərpətdi və soruşdu:
  - Nəyə üstünlük verirsiniz, qılıncla duelə, yoxsa intellektual döyüşə?
  Albina çiyinlərini çəkərək cavab verdi:
  - Qılıncla döyüşmək üçün bu Kendodur! Mən onu ancaq belə tanıyıram. Baxmayaraq ki, o, ağıllı döyüşçüdür. Həm də zəka hesabına, axmaq deyil! Beləliklə, hər ikisinə hazır olun !
  Pəri gülümsədi və dedi:
  - Qılınclı ninja ilə döyüşə nə demək olar?
  Qız başının üstünü qaşıyaraq dedi:
  - Ninja-Goosebump, bir növ qorxulu səslənir! Əlaqə qurmağa çox da həvəsli deyil. Zəka ölçmək daha yaxşı ola bilərmi?
  Pəri dedi:
  - Bəs əgər ninja qazları qılınclarda deyil, çılpaq qolları və ayaqları ilə?
  Albina başını tərpətdi.
  - Döyüşdə mən heyvanam! Döyüşməyə tam hazırdır , hətta silahsız olsa belə, tüğyanla!
  Qanadlı pəri başını tərpətdi.
  - Gəl, sonra döyüş!
  Və balaca sehrbaz çubuğunu yellədi. Və qızın qarşısına çox döyüşən ninja çıxdı. Daha dəqiq desək, o, boyu Albinadan bir baş qısa idi. Və o, həqiqətən qarışqaya bənzəyirdi, yalnız maskada. Və dərhal qılınc və xəncər tutan altı üzvü var.
  Pəri qışqırdı:
  - Silahını yerə qoy! Gəlin çılpaq əllərlə döyüşək!
  Goosebump Ninja qılınclarını və xəncərlərini yerə qoydu və qeyd etdi:
  - Məşhur döyüşçünün ayaqyalın qızla döyüşməsi nədənsə əlverişsizdir!
  Pəri razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Mən başa düşürəm! Ancaq bu qız həmişə gənc və gözəl olmaq istəyir. Və eynilə, bu dünyada və başqa heç bir şeydə heç bir şey əldə edilə bilməz. Beləliklə, o, sizi döyməli və əlbəttə ki, üç suala cavab verməlidir.
  Albina narazılıqla dedi:
  - Nə, hələ suallara cavab verməliyəm?
  Pəri gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Əlbəttə! Amma axı sən nəinki əbədi gənclik qazanacaqsan, həm də ... Əgər səndən bir şey kəsilibsə, o zaman hər şey asanlıqla bərpa olunacaq. Və heç kim səni incidə bilməz. Və bu artıq sərindir.
  Albina razılaşdı:
  - Hə sərin. Bunun üçün tər tökə bilərsiniz.
  Qanadlı sehrbaz döyüş qaydalarını izah etdi:
  - Altı raundunuz olacaq. Klassik peşəkar boksda olduğu kimi nokaut. Yığıldıqda, hakim hesablayana qədər küncə keçin. Altı raundda heç kimin nokauta düşmədiyi halda , qələbə xallara görə müəyyənləşəcək.
  Goosebump Ninja qeyd etdi:
  - Onda peşəkarlar kimi birdən on iki dövrə vurmaq daha yaxşıdır! Gəlin həqiqi və həqiqi uğrunda mübarizə aparaq!
  Pəri başını tərpətdi.
  - Bəlkə on iki! Amma ümid edirəm ki, nokaut olacaq!
  Və yenə sehrli çubuğunu yellədi.
  Dərhal iplərlə bir üzük və hakim - idman kostyumunda bir qız var idi.
  Albina döyüşə mane olmasın deyə kəndli paltarını çıxarıb.
  Bundan sonra o, yalnız bir bikinidə qalıb. Onun əzələləri indi çox yaxşı görünürdü. Onlar o qədər naxışlıdırlar və qızın özü gözəldir və ləzzətli bir sarışındır.
  O, deməliyəm ki, ümumiyyətlə, ağlasığmaz möhtəşəm cazibədir.
  Və üz və eyni zamanda, incə, demək olar ki, uşaq, qız, lakin cəsarətli çənə ilə.
  Hər iki döyüşçü bir-birinə baş əydi. Qon səsləndi və döyüşə başlamaq üçün işarə gəldi.
  Albina artıq üç yaşından döyüş sənəti ilə məşğul olan mükəmməl döyüşçü idi. Və gördü ki, düşmən boyundan aşağıdır, daha da uzv uzunluğunda, yaxşı, qarışqadan nə götürmək olar.
  Halbuki qarışqalar çox güclü və çevik həşəratlardır. Və onlar məsafədə saxlanılmalıdır.
  Qız isə çılpaq ayağı ilə ninja qarışqasını qarnına yüklədi. Və o, bir zərbə alaraq dayandı. Sonra Albinanın yanına qaçdı.
  Qəhrəman qız onu çılpaq baldırından bir zərbə ilə qarşıladı. Həşərat ninjası xitinli bir qabıqla örtülmüşdü və buna görə də təlim keçmiş qızın güclü zərbələri ona praktiki olaraq heç bir təsir göstərməmişdir.
  Albina hücumda təpiklərlə bir neçə dəfə nindziyanın tünd tumurcuqlarını dayandırdı, həmçinin yumruqlarını başında üçqat tutdu. Və indiyə qədər o, özünü tutmağa imkan verməyib.
  Birinci raund başa çatdı və hər iki rəqib künc zərbələrinə keçdi.
  Pəri təbəssümlə qeyd etdi:
  - Onun səni döyməsinə icazə verdiyin bir şey!?
  Ninja Goosebump cavab verdi:
  - Mən sadəcə ona baxıram!
  Qon səsi eşidildi və döyüşçülər yenidən yaxınlaşmağa başladılar. Və sonra ninja qəfil sürətlə sürətləndi və pəncələri ilə Albinanın sinəsinə təpik vurdu . Qız ayağından uçdu. O, arxası üstə yıxıldı və çılpaq dabanları havada parıldayırdı.
  Hakim nokdaunu saymağa başladı. Albina isə dərhal ayağa qalxdı. Və qəzəblə geri qayıtmağa qaçdı. Onun çılpaq, qaralmış, əzələli ayaqları pərvanə kimi fırlanırdı.
  Lakin ninja onları pəncələri ilə blokda apardı. Dəf edilmiş hücumlar. Və sonra kəskin şəkildə sürətləndi. Və yenə pəncələri qızın qarnına və sinəsinə dəydi. Çürüklər və sıyrıqlar buraxmaq. Və sonra burnuna baş zərbəsi. Və Albina Yuşkanın üzünə axdı. Və qızın özü yıxıldı.
  Həqiqət yüksəldi, amma hakim yenə də nokdaulu saymağa başladı.
  Bəli, Albinanın işləri əhəmiyyətsiz idi.
  Pəri sehrli çubuqunu yelləyərək cıvıldadı:
  - Axşam ninja! Siz təşəbbüsü ələ keçirdiniz!
  Ninja döyüşçüsü yenidən sürətlənib. Və yenə Albinanı yıxdı. O, ona kifayət qədər güclü zərbə vurdu və qız yıxıldı və geri atıldı.
  Goosebump Ninja fısıldadı:
  - İstər atlı, istər piyada,
  Super çempion ...
  Goblin sənin üstünə qaçacaq,
  Ratyu milyonuncu!
  Albina geri qayıtmağa tələsdi, lakin güclü bloklara rast gəldi. Və onun hücumu dəf edildi. Və pəncənin iti ucu qızın çılpaq dabanına dəydi və bu, qabarcığın şişməsinə səbəb oldu.
  Raundu bitirmək üçün qonq səsləndi.
  Qız axsayaraq, səndələyərək öz küncünə çəkildi. Bəli, onu yaxşı və sərt döydülər.
  Albina stula çökdü. Və o, ağır nəfəs aldı. Hmmm , onun heç vaxt belə rəqibi olmayıb. Və düşmən insan deyil, ninja qarışqasıdır. Hansı ki, çox ciddidir.
  Budur, yenidən gong və yeni bir dövrə!
  Albina yenə təpik almağa çalışır. Ancaq düşmən böcək olduğu üçün insandan daha sürətlidir. Və burada o, yenidən qısa pəncələri ilə qırılır, qızı yalın ayağından tutur və onu kukla kimi atır.
  Albina ayağa qalxır, amma yenə də sağ sinəsindən sərt bir zərbə vurur. Və qançırlar var, qız yıxılır.
  Qalxıb yenidən üzünə yumruq vurur. Və bu da ağrılıdır.
  gözünün altında qançırın şişdiyini hiss etdi.Bəli , duel çox çətin keçdi.
  Ninja tısbağası açıq şəkildə üstünlük təşkil edir və xallarda liderlik edir. Və yenə də qızı yaraşıqlı sifətlə ittiham etdi.
  Albina yıxıldı və gong siqnalı raundun bitdiyini bildirdi.
  Qız sanki öz küncünə süründü.
  Pəri onun yanına uçdu və soruşdu:
  Niyə itirdiyini başa düşürsən?
  Albina ah çəkərək cavab verdi:
  Çünki bu bir böcəkdir!
  Pəri başını tərpətdi və soruşdu:
  - İki dəfə sürətli olmaq istəyirsən?
  Qız təsdiqlədi:
  -Əlbəttə edirəm!
  Qanadlı qız dedi:
  - Suala düzgün cavab verin. Və sonra həqiqətən yaxşı olacaqsınız!
  Albina təbəssümlə cavab verdi:
  - Yaxşı, mən hazıram!
  Pəri qışqırdı:
  - Niyə Tanrının çoxlu günləri var!?
  Qəhrəman qız gözlərini böyüdüb mızıldandı:
  - Nu və sual? Mən onun mənasını başa düşmədim.
  Pəri qətiyyətlə dedi:
  - Və mənasını başa düşməyə ehtiyac yoxdur. Siz sadəcə götürün və bacardığınız və başa düşdüyünüz kimi cavab verin!
  Albina gülümsədi və sonra ilhamlanaraq dedi:
  - Çünki Allah çox günlər edə bilərdi!
  Sehrli qız başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Bu dəfə o, düzgün cavab verdi. Və sürətiniz ikiqat artdı.
  Pəri sehrli çubuğunu yellədi. Və həqiqətən də, Albinanın əzələləri fenomenal güclə dolu idi.
  Və beləcə döyüşə getdi. Və yalın ayaqları parıldadı. Və sonra zərbə qazlı ninjanın mədəsinə düşdü. Hətta özü, təlim keçmiş Albina, bu zərbənin vurulma sürətini və gücünü və onu deşən sarsıntını yüksək qiymətləndirdi.
  Albina qəzəblə hönkürdü:
  - Faşist qumbarası alın,
  Serenada oxuyun!
  Goosebump Ninja ona hücum etməyə çalışdı. Amma indi Albinanın sürətlənən ayaqları onu qarşılaya bilib. Və onlar xitinous qabığa vurdular.
  Qazların bu zərbələrdən narahat olduğu aydın idi, lakin ona ciddi ziyan vurmadı. Qız döydü, amma o, düşməndən öndə idi və indi o, xallarda lider idi. Daha doğrusu, bu tur ona qalıb.
  Sonda Albina hətta lou-təpiklə həmkarını yıxıb.
  Künclərdə ayrıldılar və artıq ninja-qaz tumurcuqları əzilmiş görünürdü.
  Pəri yenə qəhrəman qızın yanına uçdu və qeyd etdi:
  "İndi çox yaxşı gedirsən." Ancaq sürətinizi və gücünüzü yenidən ikiqat etmək istəyirsiniz?
  Albina razılaşaraq başını tərpətdi.
  -Əlbəttə edirəm! Nə edilməlidir?
  Sehrli qız təbəssümlə dedi:
  -Daha bir suala cavab ver.
  Qəhrəman qız inamla cavab verdi:
  - Mən hazıram!
  Pəri qışqırdı:
  - Niyə qışda şaxtalı, uşaqların burnunu çimdik!
  Albina gülümsədi və cavab verdi:
  - Sual budur! Amma mənasızdır və çoxlu cavablar verir.
  Sehrli qız cavab verdi:
  - Bu da sadəcə yumor üçündür. Burada cəhd edin, hazırcavab cavab verin.
  Qəhrəman qız verdi:
  "Qışda soyuq olduğu üçün uşaqların burnunu çimdikləyir, çünki burnunu kökündən kəsmək üçün kifayət qədər yaşlı deyil!"
  Pəri başını tərpətdi.
  - Bəli . bu saymaq olar! Və sürətiniz və gücünüz indi yenidən ikiqat olacaq.
  Və sehrli qız sehrli çubuğunu silkələdi.
  Və Albina yeni, inanılmaz güc və enerji artımı hiss etdi.
  O, qəzəblə rinqə qaçdı. Və ninjanın üstünə atıldı.
  Və gəlin onu döyək. Zərbə nə deyil ki, sanki balyozla döyülür. Və böcək döyüşçüsü çox sərt şəkildə yıxılmağa başladı.
  Albina düşməni məğlub etdi və o, yıxıldı və çətinliklə qalxdı. Ancaq bütün raund qızın diktəsi ilə keçdi.
  Sonra qürurla yenidən küncə atıldı.
  Pəri təbəssümlə soruşdu:
  - Daha ikiqat sürət və güc istəyirsiniz?
  Albina başını tərpətdi.
  - TAMAM! Gəlin!
  Sehrli qız yenə tapmacanı soruşdu:
  - Nədən və niyə, ayda qurdlar ulayır!
  Albina güldü və əminliklə cavab verdi:
  - Qurdlar ayı yeyə bilmədiklərinə görə ulayırlar!
  Pəri təbəssümlə dedi:
  - Siz həqiqətən dahisiniz. Mən layiqli olmaq üçün çox şey düşünürəm!
  Və sehrli qız yenə sehrli çubuğunu fırladı.
  Albina sözün əsl mənasında havaya uçdu. İndi o, inanılmaz gücə və enerjiyə çevrilib.
  Və beləliklə, o, ninjanın üstünə qaçdı. Beləliklə, o, çılpaq, yuvarlaq dabanını çənəsinə köçürdü. Və böcək döyüşçüsü nokauta düşdü.
  Hakim ona qədər saydı və elan etdi:
  - Döyüşçü Albina nokautla qalib gəldi! Əla!
  Əlini qıza qaldırdı.
  Albina oxudu:
  - Qız ölümdən belə qorxmur,
  Onun qoşunu heç kimdən qorxmur ...
  Qadın qəhrəmancasına düşmənlə vuruşar,
  Və hətta öləndə də qalib gələcək!
  Pəri təntənəli şəkildə elan etdi:
  - Albina güclü döyüşçünü məğlub edib düzgün və ən əsası hər üç tapmacaya hazırcavab cavab verdiyi üçün ona əbədi gənclik və mütləq toxuma bərpası verilir.
  Və sehrli qız sehrli çubuqla səkkiz rəqəmi düzəltdi. Və sonra bir möcüzə baş verdi, Albina əsl ölümsüzlük qazandı.
  Və qəhrəman qız oxudu:
  Yer üzündə heç nə diqqətdən yayınmır
  Və getmiş gənclik hələ də ölməzdir...
  Nə qədər gənc idik,
  Necə də səmimi sevildi!
  Zirvələri fəth etdilər
  Taleyin fırtınasına rəğmən!
  . FƏSİL #11
  Bu arada xaç anası Aqripina karateçinin məlumatını yoxlamaq məqsədi daşıyan yeni hesabatı dinlədi.
  Mafiya liderinin əhvalı kifayət qədər yaxşı idi. Çindən elektronika tədarükü ilə çox qazandı. Bundan əlavə, o, zədələnmiş smartfonlar, iPhone və mobil telefonlar üçün sığortanı götürə bildi .
  Beləliklə, mafiya hətta kiberhücumdan da qalib gəldi. Üstəlik, bütün cinayətkarlar haqqında kompüter məlumat bazalarında olan məlumatlar yandı ki, bu da mafiyanın əlinə keçir. Həm də cinayət ortaqlarını həbsdən çıxarmaq daha asandır.
  Beləliklə, Aqripina razı qaldı. Baxmayaraq ki, rəsmi orqanlar bunun onun əl işi olmadığından şübhələnirdilər? Amma indiyə qədər o, mafiyaya qarşı cəbhə açmaq riskinə girməyib.
  Üstəlik, qırmızı harpiyada məlumatı yoxlayan döyüşçünün məlumatları maraqlı olub.
  Döyüşçü qız dedi:
  - Qara maskalı, plaşlı adam yox idi. On iki yaşından çox olmayan kiçik bir oğlan tərəfindən döyüldü.
  Aqripina güldü və inamsızlıqla karateçiyə baxdı:
  - Nə? Sən ciddisən?
  Qız təsdiqlədi:
  - Mən onlarla oğlan və qızdan müsahibə aldım. Düzdür, smartfonlarda döyüş videoları qorunmayıb, lakin kompüter virusu insan yaddaşını silə bilməz!
  Sarışın müdir kıkırdadı və qışqırdı.
  - Bu belə kiçik istedaddır! Yaxşı, oğlanın şəxsiyyəti müəyyənləşibmi?
  Qız başını tərpətdi.
  - O, uzun müddətdir ki, bu bölmədədir. Adı Vitali Akulovdur. Atasız böyüdüyü üçün atasının adı yoxdur. Amma onun yanında sevgilisi Albina Korşunovadır. O, həm də çox güclü döyüşçüdür və karate üzrə qara kəmər sahibidir .
  Aqripina təbəssümlə soruşdu:
  - Həm də balaca qız?
  - Yox, böyükdür. Baxmayaraq ki, onların hər ikisinin on beş yaşı var. Bu hətta gülməli - böyük qız və qısa oğlan , lakin çox sürətli və güclü.
  Bir qadın mafiya başçısı qeyd etdi:
  - Onlar mənə çatdırılmalıdır.
  Bir neçə yaraqlı silahlarını döydü:
  - Bu, yerinə yetəcək, ey əla!
  Aqripina birdən fikrini dəyişdi:
  -Yox! Ehtiyac yoxdur. Onlar üçün gizli, lakin peşəkar nəzarət təşkil etmək və tamamilə hər şeyi öyrənmək daha yaxşıdır. Sonra mənə xəbər ver. İntuisiya bizə deyir ki, bunlar ümumiyyətlə adi yeniyetmələr deyil.
  Karateçi qız başını tərpətdi.
  - Bəli doğrudur. Oğlan çox yaxşı oxumur, məktəbdən yayınır, amma bəzən öz biliyi ilə heyrətlənir, insanlığın xilas edilməsi lazım olduğunu deyirdi.
  Aqripina başını tərpətdi.
  - Xüsusilə. Bu cütlüyü, xüsusən də oğlanı diqqətlə yoxlayın. Yalnız görünməz şəkildə. Onun soyadı Akulovdur? Bu, deməliyəm ki, çox simvolikdir.
  Bundan sonra mafiya başçısı yeni əmrlər verməyə başlayıb. Ahtapotu idarə etmək çox vaxt apardı. Və burada deməliyəm ki, hər iki tərəfdən güc çox böyükdür, həm mafiya, həm də pul.
  Rəsmi hakimiyyət isə mafiyadan öz məqsədləri üçün istifadə edir. Xüsusilə də müxalifətlə mübarizədə. Bəzən gözlənilməz ölümlər olur.
  Aqripinanın otuz yeddi yaşı tamam olur. Və onun ad gününə dünyanın hər yerindən böyük kadrlar gizli şəkildə toplanacaq. Nazirlər də iştirak edəcək. Bəli, o, Rusiyada yeraltı dünyasının kraliçasıdır və onun gücünü dəqiqliklə ölçmək mümkün deyil. Təbii ki, taxt-taca meydan oxumaq istəyənlər doludur - doludur. O, həm gəncdir, həm qadındır, həm də çox qəddardır. Və burada bir çox köhnə qanun oğruları və gənc səlahiyyətlilər ondan narazıdırlar.
  Lakin Aqripina hakimiyyəti əlində möhkəm saxlayır. Amma o, bu yeniyetmə ilə çox maraqlanırdı. Ola bilsin ki, o , görünməmiş nisbətdə kiberhücumda iştirak edib .
  Düzdür, bir yeniyetmənin belə bir şey edə biləcəyinə inanmırdı, amma Aqripinanın özü, yeniyetmə yaşlarında böyüklərin edə bilmədiyi işləri görürdü. Belə ki...
  Amma nəticə çıxarmaq hələ tezdir. Digərlərinin problemləri var. Xüsusilə, niyə özünə bir neçə Pikassonun tablosu almayaq. Şəkillər qeyri-standart və bir az dəli olduqda sevir. Bəli və Pikasso bütün dövrlərin və xalqların demək olar ki, ən yaxşı rəssamı hesab olunur.
  Baxmayaraq ki, kimsə, bəlkə də, kiçik bir qızı daha yaxşı çəkir.
  Yeri gəlmişkən, Aqripina uşağı özü dünyaya gətirmək və dünyaya gətirmək istəmədi ki, bu da rəqəmi korlayır və incidir. Və əkiz uşaq sifariş edərək özünə surroqat ana seçdi.
  Təbii ki, kişi donor həm fiziki, həm də intellektual cəhətdən mümkün qədər istedadlı seçildi. Və surroqat ana xüsusi pəhrizlə əsas olimpiya çempionu idi.
  Beləliklə, Aqripinanın bir cütü var idi: bir oğlan və bir qız. Onlar hələ də kiçikdirlər, lakin onlar artıq xüsusi ninja mentorları tərəfindən öyrədilir və öldürməyi və döyüşməyi öyrədirlər.
  Mafiya başçısının uşaqları fövqəlbəşər olub analarının işini davam etdirməlidirlər. Qoy yalnız dörd ilədək. Və onlar artıq şəxsən insanları öldürüblər, işgəncə zamanı iştirak ediblər, hətta özlərinə də işgəncə veriblər.
  Budur Aqripinada böyüyən bir cüt canavar. Bu qadın vəhşidir! Və onun uşaqları super heyvanlar olacaq ...
  Mafiyanın xaç anası əylənmək qərarına gəldi. İndiyə qədər olduqca zərərsizdir. O, bir qamçı götürdü və iki gözəl, əzələli yeniyetməni növbə ilə çılpaq kürəklərinə çırpmağa başladı. Hələ narahat olacaq bir şey yoxdur.
  Baxmayaraq ki, dəri dərhal partladı və qan töküldü. Bəli, qanı sevir.
  Və onu işə salır.
  Aqripina hətta körpələr üçün südlə birlikdə qan da içirdi. Fiziki cəhətdən güclü, sağlam yeniyetmə oğlanlardan, bəzən də kiçik uşaqlardan qan tökülürdü. Aqripina belə cavanlaşdığına inanırdı.
  Budur o, belə bir vixen , hiperharpiyadır ! Əlbəttə ki, öldürmək lazım deyil, sadəcə hər kəsdən çəkə bilərsiniz. Üstəlik, tez-tez qan içmək sağlamlığa zərərlidir. Tərkibində müxtəlif fermentlər də var.
  Aqripina divanda uzandı və iki yaraşıqlı gənc onun kürəyini masaj etməyə başladı. Daha iki yaraşıqlı gənc çılpaq dabanlarını və ayaqlarını götürdü.
  Gənc qadın məmnuniyyətlə mırıldandı. Və indiyə qədər o, həqiqətən də yaxşı işləyir. Və filiallarını çağırdı. Məsələn, ikinci ildir ki, Rusiya ilə Ukrayna arasında müharibə gedir, bu, böyük faciə və çoxlu qandır. Və mafiya bundan çox pul qazanır. Və təbii ki, heç kim sülh istəmir. Rus mafiyası da bununla məşğuldur, Amerika da. Necə deyərlər: əl əli yuyar. Və müharibə zamanı çox şey fırlanır və verilir.
  Burada kriminal klanlar çox böyük pullar qazanır, sadə insanlar isə ziyana düşür.
  Aqripina çox iri dişlərini göstərərək gülümsədi:
  Pul qazan, pul qazan
  Kədəri və tənbəlliyi unut!
  Pul qazan, pul qazan
  Qalanların hamısı zibildir!
  Qalanların hamısı zibildir!
  Gənc qadın gülümsədi. O, öz istismarlarından birini xatırladı. O, mənzili qarət edərkən, sonra özü ilə əlcək gətirməyi unutdu. Çoxlu izlərini buraxdığını başa düşən Aqripina bütün qaz kranlarını götürüb açdı və sonra yanğın başladı. Doqquz mərtəbəli binanın yarısı yanıb. Üç nəfər həlak olub, ondan çoxu ağır yanıq xəsarətləri alıb.
  O, izlərini barbarcasına belə örtdü. Və insanları öldürərək həyəcan və həzz alırdı. O, ağrı verməkdən həzz alırdı. Xüsusilə şirin oğlanlar. Xüsusilə, ayaq barmaqlarını qırmaq. Qəddar olsa da. Düzdür, o zaman sümüklər birlikdə böyüyür, ancaq oynaqlar uzun müddət ağrıyır.
  Və ümumiyyətlə, zorakılıq Aqripinanı cəlb etdi. Bəs ali səlahiyyətlər?
  O, yüksək güclərin onu sevdiyinə və pisliyi sevdiyinə inanırdı. Və o, İncilə inanmırdı və onu pul və siyasətin qurulduğu axmaqlar üçün bir nağıl hesab edirdi.
  Həqiqətən, əgər Allah varsa, o, çox güman ki, pisliyi və məhvi sevir.
  Bəşəriyyətin tarixinə baxın. Qəddar və qanlı hökmdarlar, bir qayda olaraq, daha uğurlu idilər. Məsələn, bütün zamanların və xalqların ən uğurlu hökmdarı və fateh olan Çingiz xan çox qəddar idi, lakin eyni zamanda nə oxumağı, nə də yazmağı bacarırdı. Tamerlan da son dərəcə qəddardır, hətta yüz min kəsilmiş başdan ibarət qüllə tikdirib. Osmanlı İmperiyasının ən uğurlu fatehi S Elim də ifrat qaniçənliyi və qəddarlığı ilə seçilirdi. Beləliklə, Rusiyada ən qəddar çarlar: İvan Dəhşətli, Böyük Pyotr , İosif Stalin ən qəddar idi. Batu xanın dediyi kimi , o, böyük hökmdardır və qəddar olmalıdır.
  Hitler həm də qəddar idi, hakimiyyətinin ilkin mərhələsində xeyli uğur qazanmışdı.
  Bəli və Napoleon Bonapart heç də insanlıq modeli deyil. Deyəsən, Yekaterina Vtoraya qəddar sayılmayıb, amma o, fahişə olub. Və Böyük Pyotr şəxsən oxatanların başlarını kəsdi və insanlara işgəncə verdi.
  Və ümumiyyətlə, böyüklərdən hansı qəddar deyildi? Məsələn, Maqomed şəhəri ələ keçirərək altı yüz yəhudinin öldürülməsini əmr etdi. Və onun davamçıları daha amansız və qanlı müharibələr apardılar. Hətta İsa Məsih belə demişdir:
  Mən sülh deyil, qılınc gətirdim! Və onun bəzi ifadələri inkvizitorlardan sitat gətirməyi xoşlayırdı. Məsələn: - Biri Mənimlə deyil, o biri Mənə qarşıdır. Beləliklə, hamı qan tökdü. Ola bilsin ki, yalnız bir Budda həqiqi xeyirxah insan və zorakılığın əleyhdarı olub və eksklüziv olduğunu iddia etməyib.
  Buna görə də Aqripina səmimiyyətlə inanırdı ki, düşmənlərə də, dostlara da qəddar olmaq və amansız olmaq lazımdır. Mümkündür ki, Stalin vaxtında köhnə komandanı vura bilmədiyi üçün iyirminci qurultayda qalıb.
  Aqripina gülümsədi. Və o, relyef mətbuatı üçün gənci çimdiklədi. O, təzim edib dedi:
  - Sağ olun, xanım!
  Sonra yadına düşüb katibədən soruşdu:
  - Bəs birinci gəzintiyə layiq görüldüyüm o oğlan artıq həbsdədir , yoxsa nə?
  Katib başını tərpətdi.
  Bəli, o, artıq həbsdədir. Ona neçə yaş verilməlidir?
  Aqripina soruşdu:
  - Onun neçə yaşı var?
  Katib cavab verdi:
  - On dörd!
  Aqripina mızıldandı:
  gəncin koloniyasında üç il kifayət edər. Ona hörmət etsin.
  Katib başını tərpətdi.
  - Bəli, güclü oğlandır və özünü müdafiə etməyi də bilir. Və hörmət və səlahiyyəti təmin edəcək xüsusi bir döymə var.
  Gənc qadın səmimiyyətlə dedi:
  - Mən hələ də çox mehribanam. Cinayətkar karyerasına belə bir başlanğıc verdi. Amma bu oğlan işləmək məcburiyyətindədir. Axşam onu mənə təslim et, məni bir yaxşı iş üçün əyləndirsin.
  Katib başını tərpətdi.
  - Qulaq as, əla!
  Aqripina istehza ilə oxudu:
  Rus mafiyası, sən nə etmisən
  Rus mafiyası, məni məhv etdin!
  Rus mafiyası, bir əsr məktəbə gedir,
  Təbiətdə yaxşı, zonada çətin!
  Və gənc qadın daha çox qara ov və pufferfish qaraciyər tələb etdi. Bu, belə bir yapon zəhərli balığıdır. Və onun qaraciyəri ən zəhərli hissəsi olsa da, çox mürəkkəb bir ləzzətdir.
  Aqripina qızları çağırdı. Bunlar böyük cinayət kraliçasının gözünə gəldi.
  Mafiya başçısı hönkürdü:
  - Rəqs edin və oxuyun!
  Qızlar mahnı oxuyaraq rəqs etməyə başladılar:
  Nağıl dünyası pis ola bilər
  Axı sehr də ikiüzlüdür!
  Hər şey yaxşı görünür gənclik
  Mən həqiqəti istəyirəm, şərəflə yaşayın məşhur!
  
  Ancaq bir yerdə bir trol şəbəkə toxuyur,
  Pis bir ruh tələlər qurur!
  Uzun bir gəzintiyə çıxacağıq
  Bizim sınaqdan keçməyimizi gözləyirlər, oyuncaq yox!
  
  Bəlkə mamır çox tikanlıdır,
  Yaxşı, tələ yerinə su zanbağı!
  Buludlardan ağlayan qan göz yaşı,
  Ayın yerinə, bıçaqlar korsan kimi parlayır!
  
  Ancaq dostum, ədalətli bir elf,
  Bir dostun qıvrımları qızılla parlayır!
  Pəri dedi - bala, sürünmə ,
  Və incə əlləri uzatdı!
  
  Elf dostuna qılınc dərsi verdi,
  Lunge, rebound, dəyişən pozalar!
  Pislikdə həyatın gövdəsi büzülməsin deyə,
  Cadugərə iki qızılgül verirsən!
  
  Cırtdan dəmirçi qılınc düzəltdi,
  O, təbəssümlə gülümsəyərək mənə deyir;
  Döyüşdə şanlı bir son istəyirsən,
  Bədən tərbiyəsi ilə hərarətlə dost olmaq lazımdır!
  
  Təlimdə qırx axını birləşdirdi,
  Və nəhayət, damask poladı mənə itaət etdi!
  Əvvəlcə düyün ağacından kəsdin,
  Yaxşı, onda nəcib bir döyüşçü olacaqsan!
  
  Budur döyüş, mən elflərin yanındayam,
  Trollar və ghouls onlarla birlikdə nərilti!
  Amma mənim üçün ordu bir ailədir,
  Və döyüşdə qaçmaq istəyi yoxdur!
  
  Hərəkətləri, bıçağın atışını xatırlayıram,
  Pis ghoul al qırmızı boğdu !
  Biz canlılara güclü bir bıçaq verdik,
  Biz təmiz və yeni bir dünya quracağıq!
  Qızlar çox gözəl və hisslə oxudular. Lakin Aqripina qane olmadı. Ona elə gəldi ki, dram azdır və o, qətiyyətlə əmr etdi:
  - Ayaqları altında kömür!
  Dərhal zənbilli cavanlar peyda oldular. Onlarda alovlu alov var idi.
  Onlar bilirdilər ki, qəddar Aqripina qızların yalın ayaqlarını qızartmağı xoşlayır.
  Ayaqqabısız gedən qızların ayağının altına ataq, çünki səs-küy azdır və dabanları qızartmaq daha əlverişlidir.
  Qızlar çılpaq ayaqlarının üstünə basıb qışqırsalar da, rəqs etməyə davam etdilər.
  Aqripina təbəssümlə qeyd etdi:
  - "Xəzinə adası" filmində mənim xoşuma gəlməyən cəhət də bu idi ki, kəbin qızcığazı heç vaxt dabanlarını qızardmırdı. Və çox gülməli olardı.
  Bəli, yanmış dərinin qoxusu çox iştahaaçandır. Xüsusilə gənc, gözəl, sağlam qızların zərif dərisidirsə. Bu sadəcə sevimlidir.
  Aqripina oxudu:
  Odun dilləri dabanlarımızı yalar,
  Niyə toxunulmazlar tərəfindən bu qədər bəyənilmir...
  Bıçaq və balta işçiləri
  Əsas yoldan romantiklər!
  Və yenə də götürüb güləcək. Bəli, onun xoşbəxt həyatı var. Yadımdadır ki, müəllim davranışına görə birtəhər ona bədbəxtlik gətirmişdi. Aqripina bunun üçün əllərini və ayaqlarını palıd qapıya mıxladı. Və sonra qadının başındakı bütün tükləri yandırdı.
  Bəli, o, elə məktəbli idi. Sadəcə ağ şeytan! Bu böyük hərflə İblisdir!
  Təəccüblü deyil ki, Rusiyanın və dünyanın bəzi ölkələrinin kriminal avtoritetləri ona tabe oldular.
  belə bir şeylə əlaqəli olmaq istəyər . Xüsusən də hökumət bundan qorxursa. O uşaq olanda çətin dövrlər keçirdi. Və sanki yeraltı dünya üçün doğulub.
  Və öldürməyi, hətta daha çox istehza etməyi və əzab verməyi sevir. Məsələn, o, yetkinlik yaşına çatmayanlar koloniyasındakı qız məhbuslarına , habelə kişi mühafizəçilərə oynaq vermədikləri halda necə işgəncə verirdi.
  Bəli, o, gücünü göstərməyi sevirdi. Və insanları lal etmək.
  Budur, çox müstəqil olan bir gözəl məhbus qız.
  Aqripina çılpaq, qız kimi dabanlarına xlorid turşusu damcıladı. Və çox ağrıyır.
  Bəli, mafiyanın xaç anası kimi, heç bir şey dayana bilməz. Bu snayper gülləsidir. Bəli və Aqripinanı vurdu və bir dəfədən çox. Ancaq təəssüf ki, hamısı tərəfindən!
  Bununla belə, mafiya başçılarından hansı insanpərvər idi? Cinayət cinayətdir.
  Aqripina daha bir neçə müxtəlif növ əmrlər verdi. Sonra xəbərin qısa xülasəsinə baxdım. Dövlət Duması kiberhücum məsələsini müzakirə edib . Və qan və müharibə tələb etdi. Yenə də deyirəm, bu qanunlar cəzalar verəndə başqa getməyə yer qalmır. Məhkumların sayının getdikcə azalması da təəccüb doğurur. Yox olsa da, böyüməyə başladı. Və ölkədə vəziyyət getdikcə pisləşir.
  Daha bir xəbər: Taliban Tacikistanda rus əsgərlərinə hücum edib. Doğrudan da, orada uzun müddət təxribatlar gözlənilirdi. Taliban anlayır ki, Rusiyaya hücum etsələr, yalnız onun əlləri bağlı olanda. Və burada da kiberhücum var ki, bu da hakimiyyətin daha bir zəifliyini göstərdi.
  Gələn ilin martında Rusiyada prezident seçkiləri. Aqripina fikirləşdi ki, niyə özü də əsl padşahın kreslosu uğrunda mübarizə aparmasın? Gənc və enerjili mafiya başçısı başqa bir xilaskar rolunu oynaya bilərdi.
  İndi isə Rusiyada faktiki olaraq iqtisadiyyatda problemlər kəskinləşib və Qafqaz yenidən ajiotajlanıb, neftin və qazın qiyməti düşür. Bəli, Çin artıq Rusiya ilə sərhədlərə yenidən baxılmasının əleyhinə deyil . Necə ki, sizin çıxış yolunuz yoxdur, amma onsuz da çoxlu torpağınız var, gəlin, paylaşın.
  Ən əsası isə hər ay vəziyyət daha da pisləşir. Sanki cəhənnəm gücləri oyanmışdı.
  Aqripina bütün dünya tarixini yaxşı bilirdi. Bütün imperiyaları darmadağın edən az qala fiziki və mifik bir güc var . Tarixə baxın - istisnasız olaraq bütün imperiyalar məhv edilib. O cümlədən nəhəng Britaniya, İspan, Portuqaliya və ondan əvvəl Roma İmperiyası. Makedoniyalı İsgəndərin, Fars krallığının, Ərəb xilafətinin qüdrəti necə dağıldı. Osmanlı İmperiyası da dağıldı və təkcə o yox, təbii ki. Çingiz xanın başçılıq etdiyi monqolların ən böyük imperiyası unudulub dağıldı.
  Əvvəlcə bir neçə hissəyə bölün.
  Və Tamerlanın imperiyası bu komandirin ölümündən dərhal sonra mövcud olmağı dayandırdı. Və belə misallar çoxdur .
  Rusiya imperiyası da istisna deyildi. Birincisi, II Nikolayın altında əzildi , buna görə idarəetmə sistemi dəyişdirildi. Sonra Qorbaçovun dövründə.
  Və bunlar Rusiya imperiyasının ən böyük iki fəlakətidir. İndi isə Rusiyanın Moskva knyazlığının ölçüsünə qədər kiçilə biləcəyi üçüncü süqut sürətlə yaxınlaşır.
  Və yalnız Aqripina kimi güclü, gənc və aqressiv qadın imperiyanı xilas edə bilər. Qalanları isə həm hərfi, həm də məcazi mənada zəifdirlər .
  Kralları dəyişməyin vaxtıdır. Əks halda çox gec olacaq. Aqripina qalib gələ biləcəyini düşünürdü. Baxmayaraq ki, hazırda bu, insanlara az məlumdur. Əslində, hər cür şoular və ucuz sənətçilər onun üçün deyil. O, dördüncüdür . görünməz , görünməz, lakin eyni zamanda, real güc. Və dağları və boyunları döndərə bilər .
  Üstəlik, rəqiblərin sayı azdır və sürətlə azalır.
  Onsuz da taxt-tacda oturan ən əsası qocalıb, köhnəlib, xalqın inamını, sevgisini itirib. Qalanları daha zəif və daha pisdir.
  Bəziləri həbsdədir, bəziləri xarici vətəndaşlıq alıb, bəziləri isə artıq çox yaşlıdır.
  Və yeni, gənc ulduzlar görünmür. Prezident seçkilərinə bir ildən də az vaxt qalıb, cəmiyyətdə, mediada bunlar heç nədənsə müzakirə olunmur. Apatiya hökm sürür, yaxşılaşacağına inamsızlıq və bir növ yuxulu əhval-ruhiyyə hökm sürür. Eyni zamanda , cəmiyyətdə dəyişiklik üçün gizli bir susuzluq da var. Və azadlıq həsrəti.
  Bəs Aqripina kimdir ? O, ən böyük quldurdur! O, quldurların qulduru olduğu üçün onun da azadlıq üçün tükənməz həvəsi var.
  Necə deyərlər, diktator və qiyamçının portreti. Və sonra və eyni zamanda, hər ikisi.
  Necə ki, xüsusən də eyni zamanda üsyançı olan Stenka Razin qələbə qazanacağı təqdirdə qanlı despota çevrilə bilərdi. Və ya bəlkə Stenka Razin böyük bir fateh olardı.
  Burada, əslində, hər hansı bir seçim mümkündür.
  Aqripina Stenka Razini bəyəndi. Və hətta Donda ona abidə düzəltməyi əmr etdi.
  Özünə də abidələr ucaltmaq olardı. Axı o, böyük təxəyyül sahibi qadındır və müəyyən mənada terminator görünmür və eşidilmir.
  Hətta generallar da onun qarşısında titrəyir.
  Yaxşı olar ki, barmaqları ilə nazirin və ya bələdiyyə sədrinin burnundan tutub sıxa bilər ki, axıra çevrilsin. Və o, yalnız inildəyib bağışlanma diləyəcək.
  Ancaq yenə də onun gücü mütləq və görünməz deyil. Moskvada yalnız dəhşətli ağ dişi şeytan haqqında şayiələr var. Və o, portretlərinin hər yerdə asılmasını istəyirdi və insanlar diz çökdülər. Və ayaq izlərini öpdü.
  Gənc qadın müdir oxudu:
  - Hamını titrətmək üçün!
  Hər kəsin titrəməsi üçün!
  Hörmət olunmaq üçün!
  Burada, məsələn, minlərlə uşaq onun portretləri ilə Moskvanı gəzir və dahiyanə dişi şeytan haqqında mahnılar oxuyur.
  Və ya bəlkə hətta öz dininizi qura bilərsiniz? Məsələn, sanki Aqripina Kainatın Yaradıcısının bədən təcəssümüdür? Hansı sərin olardı. Və elm onu ölümsüz edəcəkdi.
  İndi Yer planeti üzərindəki gücü təsəvvür edin. Onun portretinin boyalarla çəkildiyi Aya uçuş. Bu , rəngli və çox parlaq, dəlilərin damını uçurmağa qadirdir.
  Və sonra Marsa. Və istisnasız olaraq Günəş sisteminin bütün planetlərinə. Və sonra ulduzlara uçmaq. Kosmik imperiya qurmaq və ulduz gəmiləri o qədər böyükdür ki, bütün Yupiter ölçüsündədir, bu, çox sərin və cəhənnəm idi.
  Və komik döyüşlər. Bir tərəfdə bir trilyon, digər tərəfdə isə bir trilyon ulduz gəmisi olduqda. Fərdi flaqman döyüş gəmiləri bir zərbə ilə bütün ulduz sistemini silə bilən milyardlarla top daşıyır.
  Sonra Aqripina güclü, əzələli bədənini silkələdi və həvəslə oxudu:
  Rok-n-roll
  kraliçası Rok-n-roll kraliçası - Ekranın kraliçası olmağı xəyal etmirəm - ekranın kraliçası -
  çılpaq, yuvarlaq dabanlı olmaq istəmirəm.
  Xor:
  
  Mən sökülməyəcəyəm, hökmranlıq etmək istəyirəm, Amma paslanan maşın deyil , bütöv
  bir güc !
  Aqripina da təxribatçı üslubunu şən və enerjili şəkildə təqlid etdi: Qız xəyallarının buludlarında mən artıq uçmuram Gözəllik kraliçası
  indi
  seçilməyəcək Mən sadəcə bir kraliça olacağam Mən sadəcə bir kraliça olacağam - məncə bu bizim dövrümüzdə Atamançe
  Və yenə də qalan qızlar ayağa qalxıb yalın ayaqları ilə rəqs etməyə, mahnı oxumağa başladılar
  Sökülməyəcəyəm
  , hökmranlıq etmək istəyirəm, Amma maşınla yox ,
  bütün güclə paslanmışam !
  Belə bir mahnıdan sonra və əslində belə bir hiss və bənzərsiz enerji səndə özünü büruzə verir.
  Aqripina çılpaq ayaq barmaqlarında olan xəncəri götürüb kəskin atdı. O, gəncin ayağına vurdu və elə güclə onu palıd ağacından divara mıxladı.
  Oğlan ağrıdan qışqırdı.
  Aqripina gülərək oxudu:
  Biz fərqli yaşamaq istəmirik
  Biz fərqli yaşamaq istəmirik!
  Biz kənarında gəzirik! Biz kənarında gəzirik!
  Doğma yurdumuzun kənarında gəzirik!
  Bundan sonra rəis yaralı yeniyetmənin yanına sıçrayaraq başını üzünə vurub.
  Uşaq huşunu itirərək susdu.
  Aqripina qəzəblə hönkürdü:
  - Timsah yeməyinə atın!
  Gənc oğlan divardan qoparılaraq yırtıcı canlıların yaşadığı zooparka aparılıb. Və timsahlar və digər canlı məxluqlar.
  Xaç anası oxudu:
  - Yaxşı, yaxşı
  Güc göstərdi!
  Onunla dost olmaq timsahla oynamaq kimidir!
  Qadın mafiya başçısı çox döyüşkən əhval-ruhiyyədə idi.
  O, həqiqətən döyüşmək istəyirdi!
  Və o, götürüb zibil qutusuna vurdu . O, uçdu və bir anda üç oğlan və bir qızı yıxdı.
  Bacarıqlı əlin atdığı topdan skittle kimi bir anda vururdular.
  Aqripina fısıldadı:
  Nə mərhəmət, nə mərhəmət, nə də düşmənə
  Bütün oğlan və qızları noxudda kəsmişəm
  dilində implantlar saxladı və bu, bir şey baş verərsə, zəhəri buraxmağa imkan verdi.
  Və hər hansı bir kişini bir öpüşlə öldürün.
  Aqripina düşünürdü ki, Rusiya prezidenti seçilsə, konstitusiyanı dəyişəcək və monarxiya quraraq tac taxacaq.
  Və daha sərin və daha yaxşı olacaq. Və onun tacı dünyanın ən böyük və ən bahalı tacı olacaq.
  Və üzərində çoxlu müxtəlif növ brilyant və zərgərlik olacaq. Hər şeyin bütöv dəstələri. O, Britaniya kralından tacını oğurlayacaq. Və qeyriləri
  monarxiyalar da. Burada, məsələn, İspaniyada bir kral var. Yeri gəlmişkən, Avropada on bir, Afrikada isə cəmi üç monarxiya var. Və bu da bir şey deyir.
  Onun uşaqları var, ona görə də taxt-tacı ötürəcək biri var. Və o, bir şey olsa, bütün dünyanı döndərə bilər. Mafiya güc olduğu üçün!
  Aqripina onu götürdü və iki dəfə düşünmədən metal topu yalın ayaq barmaqları ilə tutdu. O, həqiqətən də qulluqçu oğlanların birinin gözünü çıxarmaq istəyirdi.
  O, artıq yelləndi, amma fikrini dəyişdi. Əslində, sevimli yeniyetmələrdən birini eybəcərləşdirmək birtəhər olur. Göz olmasa, üzlər murdardır və götürüb öldürmək daha yaxşı olar.
  Aqripina onu götürüb oxudu:
  Pis alpinist qayaların üstündə sürünür,
  Ona napalm atın...
  Onları əsirgəmirsən
  Bütün əclafları məhv edin
  Yataq qurdlarını necə əzmək olar!
  Tarakan kimi vurun!
  Və mafiyanın xaç anası tamamilə ağlını itirərək bir qamçı götürdü və havada fit ilə yellədi. O, əvvəlcə qulluqçu oğlanı, sonra isə yeniyetmə qızı vurdu və qışqırdı:
  - İnsanları döyəcəyəm, insanları döyəcəyəm,
  Və vedrələri döyün!
  Biz pis quldurlarıq!
  Bang Bang! Və sən öldün!
  Ölü! Ölü!
  . FƏSİL #12
  Oğlanla qız laboratoriyada çox işləyirdilər. Bu dəfə onlara vaxt lazım idi. Və Vitalik özünü elə bir vəziyyətdə tapdı ki, sözün əsl mənasında: vur və ya qaçırsan.
  Əslində, hər zamankindən daha pis görünür. Polis və FSB, əlbəttə ki, super güclü kiberhücumdan şokdadırlar və indiyə qədər bütün kütləni və polis dəstəsini dağıdan bir növ zorakı oğlan axtarmırlar.
  Amma yenə də şübhəsiz ki, istintaq davam edəcək. Və bəlkə də anlayacaqlar ki, izdiham təsadüfən dağılmayıb. Və sonra quyruqda oturacaqlar. Düzdür, əvvəllər bunu düşünərkən vaxt keçəcək.
  Çindən yeni videokameralar və müxtəlif elektronika gətirilib və onlar Moskvada və başqa şəhərlərdə tələsik quraşdırılır. Hətta ticarətdə dollar və yuan bahalaşıb.
  Və ümumilikdə cəmiyyətdə dəyişikliklər baş verir. Çoxları hakimiyyətə inanmır və hər şeyin fərqli olmasını istəyir.
  Yeri gəlmişkən, artıq mayın axırıdır və məktəbdə dərslər başa çatmaq üzrədir. Mən imtahanlara başlamalıyam. Ancaq bu bir problemdir: Vitalik və Albina öz laboratoriyalarında məşğuldurlar və gizli şəkildə dünya üzərində hakimiyyəti ələ keçirməyə hazırlaşırlar. Bu, əlbəttə ki, hər şeydən daha vacibdir.
  Albina qeyd etdi:
  -İmtahanlara gəlməsək, bu, lazımsız şübhələr yarada bilər.
  Dahi oğlan, ən mürəkkəb sxemlərdə aldatmağa davam edərək, məntiqlə cavab verdi:
  - Müasir məktəb üçün imtahandan yayınmaq heç də cəfəngiyyat deyil.
  Xüsusilə mənim kimi biri üçün!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bu, əlbəttə ki, doğrudur. Ancaq hər halda, problemlərdən qaçınmaq üçün bəzi maraqlı fikirlərim var.
  Vitalik sərt cavab verdi:
  Hiperqısa dalğalarda insan beyninə əmrlər verən ötürücü yaratmaq lazımdır . Və təkcə, əlbəttə ki, insan deyil. Budur, mən artıq bir şey etmişəm. Ölçüsü və gücü kiçik olsa da . Gəlin bunu pişiklərdə sınayaq.
  Albina qışqırdı:
  - Yoxsa bəlkə ictimai yerdə?
  Vitalik dedi:
  - Ola bilər ki, ictimaiyyətdə. Amma axırda kosmosa ilk dəfə it və pişik belə göndərilib! Daha iki saat gözləyin, mən quraşdırmanı bitirəcəyəm və biz çölə çıxacağıq. Hiper-qısa dalğa, telepatik topun işlədiyini görək. Fikrimin gücü ilə mən özüm əmr verəcəm!
  Qəhrəman qız güldü.
  - Düşüncənin gücü ilə? Bu çox maraqlı olacaq. Ümumiyyətlə fikriniz varmı?
  Dahi oğlan oxudu:
  Düşüncələrim atlarımdır
  Qasırğa kimi məni döyüşə aparırlar...
  Sürətlə tələsirsən
  Və cilovu tanımıram,
  Allah mənimlə!
  Albina güldü.
  "Amma sən Allaha inanmırsan!"
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Mən İncilə inanmıram!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Mən də İncildən xoşum gəlmir. O, zehni sıxır. Xüsusilə, Yerin və onun üzərində olan hər şeyin yanacağı təlimi nikbinlik yaratmır. Xüsusilə indi, həqiqətən hibrid üçüncü dünya müharibəsi gedəndə. Və burada, həqiqətən, bu Müqəddəs Kitab problem yarada bilər !
  Ayaqqabı sevməyən oğlan hirslə yalın ayağını möhürlədi ki, kafel cingildədi:
  - Üstəlik , mən dünya üzərində hakimiyyəti ələ keçirməli və insanlığı xilas etməliyəm! Öz boş-boşluğuna görə yox, Yer üzündəki həyat naminə!
  Albina gülümsədi.
  - Diktator-xilaskar!?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Daha çox sevən, böyük qardaş. Biz insanlara daha yaxşı olmağa, sülh və sevgi içində yaşamağa kömək etməliyik. Güclərini, həyat resurslarını bir-biri ilə qarşıdurmaya, qırğına sərf etməsinlər .
  Qız dişlərini göstərərək gülümsəyərək dedi:
  - Bəşəriyyəti xilas etmək üçün
  Məsih çarmıxa qalxdı...
  Bizi uçurumdan götürmək üçün
  Rəbb göydən endi!
  Vitalik şiddətlə başını tərpətdi.
  - Bəli, əlbəttə ki, əladır, ulduzların genişlənməsi perspektivi ilə planet üzərində vahid güc.
  Oğlan çılpaq barmaqları, uşaqcasına, lakin çox möhkəm ayaqları ilə beş qəpiklik bir qəpik əydi və fikrinə davam etdi:
  - Amma bəşəriyyətə fayda vermək üçün taxt-taca çıxmaq lazımdır, çarmıxa asılmaq lazımdır. Üstəlik, mən İsanı başa düşə bilmirəm, əgər o, yerdə və göydə bütün gücə malikdirsə, onda niyə yer üzündə bu qədər bəlalar və pisliklər var?
  Əgər Allah əzab-əziyyətə və pisliyə yol verirsə, bundan sonra o necə bir Tanrıdır! İstənilən məsul hökmdar sadəcə olaraq xalqın və rəiyyətin rifahının qayğısına qalmağa borcludur. Əks halda, onu köçürmək və asmaq lazımdır! Yəni telefonu qapmasanız belə, istənilən halda onu bəşəriyyətin problemlərinin həllindən geri çəkilməyən məsul şəxslə dəyişdirin.
  Albina şiddətlə başını tərpətdi.
  - Bununla mən razıyam! Allah kainata nizam gətirməlidir. Ya da gücünüzü daha layiqli birinə verin!
  Bundan sonra qəhrəman qız internetdə ən son xəbərlərə baxıb.
  Taliban hərəkatının çoxdan gözlənilən Tacikistana işğalı başlayıb. Təbii ki, hakimiyyətin zəiflədiyi, Rusiyanın səndələdiyi məqamdan da yararlanırlar.
  Böyük qüvvələr Tacikistana zərbə endirdi. Talibanların sayı çoxdur və onların çoxlu gəncləri var. Tacik ordusu isə demək olar ki, heç bir müqavimət göstərmədi, nə qaçdı, nə təslim oldu, hətta Taliban tərəfinə keçdi.
  Mücahidlər, eyni zamanda, yüz minlərlə idi. Rusiya aviasiyası onlara zərbə endirməyə çalışsa da, onlar öz mövqelərini sanki əzdilər.
  Ruslar arasında artıq ilk itkilər, hətta məhbuslar var. Baxmayaraq ki , rəsmi qurumlar hələ ki, bunu rəsmi şəkildə təsdiq etməyiblər. Hələlik əsas xəbər budur.
  Bəli və Moskvada payızda mer seçkiləri keçirilməlidir. Və moskvalıların dəyişiklik üçün əhval-ruhiyyəsi. Mən köhnə hökuməti görməkdən yorulmuşam. Üstəlik, həyat yaxşılaşmır. Bir və eyni bələdiyyə sədri nə qədər oturacaq.
  Bəli və karantin tədbirləri ilə keçmiş bələdiyyə sədri, konkret olaraq, bunu əldə etdi.
  Bütün bunlar doğrudur, əlbəttə. Amma hakimiyyət ciddi namizədlərin seçkilərdə iştirakına imkan vermir. Yalnız kommunistlərin nümayəndəsi az-çox tanınmış adamdır və bir növ resursa malikdir.
  Ola bilsin ki, bu dəfə 1991-ci ildən bəri ilk dəfə Moskvada müxalifətdən bir mer peyda ola bilər.
  Həmçinin Qafqazda daha çox atışma, səs-küy, etirazlar baş verir. Separatçılar güclənib. Və aydındır ki, bu, həqiqətən də, çox ciddidir.
  İmperiya səndələməyə başladı. Albina düşünürdü ki, bu cür fövqəlbəşəri qabiliyyətlərə malik gənc bir dahinin dünya üzərindəki gücü tam xaos dünyasında böyük bir nemət olacaq. Və bütün dünyada iki yüz ölkə artıq açıq-aşkar həddən artıqdır. Daha doğrusu, dünyanın on ölkəsi belə onsuz da çoxdur.
  Bütün yer kürəsində iki imperiya belə kifayətdir ki, bu halda planet nüvə müharibəsində yanacaq.
  Əgər İran nüvə silahı əldə edərsə, o zaman döyüş başlıqları Moskvaya Vaşinqtondan qat-qat tez uçacaq.
  Dünya xaos və xaos içindədir və getdikcə daha çox müharibələr var. Və hər şey yeni, qəzəbli bir qüvvə ilə alovlanma təhlükəsi yaradır.
  Bəli və beləliklə, artıq alovlanır və sürət qazanır.
  Vitalik elə bir ixtiraçılıq qabiliyyətinə malik yeniyetmədir ki, Tesla da ona təslim olur. Üstəlik, Tesla kifayət qədər uzun müddət yaşasa da, onun kəşflərdən real gəliri az idi. Və əslində heç bir problemi həll etmədi. Hətta hərbi sahədə də Tesla özünü xüsusilə göstərmədi. Bəs niyə Tesla həyatı boyu deyil, indi yüksəlib?
  Yer planeti üzərində vahid güc bəşəriyyətin xilasıdır. Nəhayət, gec-tez hansısa dar düşüncəli hökmdar, yaxud dini fanatik nüvə silahından istifadə edəcək. Sonra insanlıq öləcək.
  Albin ah çəkərək oxudu:
  Yer son səhərini görəcək
  Soyuq qaranlıq günəşin işığını əbədi olaraq bağlayacaq!
  Güclü bir zərbə və həyat yoxdur!
  Talibanların Rusiya bazasını həqiqətən mühasirəyə alması və şiddətli döyüşlərin getdiyi barədə Tacikistandan yeni, lakin qeyri-rəsmi məlumatlar. Deyəsən, hətta rus ordusunun bir generalı da öldürülüb. Amma bu bir daha deyir ki, ölkənin xilaskara ehtiyacı var. Və köhnə güc köhnəlmişdir! Və komiks qəhrəmanı kimi istedadlı və hər şeyə qadir olan gənc dahi bütün Yer kürəsini xilas edəcək.
  Və bütün millətlər, ölkələr, xalqlar, birləşmələr və birliklər onun sevgi dolu yumruğunda birləşəcək və dünya sülhü gələcək!
  Üstəlik, Stalindən fərqli olaraq, heç kəs güllələnməli, həbs olunmalı olmayacaq, hamı yeni liderə şübhəsiz və sevinclə tabe olacaq!
  Onda Yer planetində mükəmməl nizam olacaq, sülh, firavanlıq, cinayət, terror, müharibələr, iğtişaşlar aradan qalxacaq, həbsxanalar lazımsız olacaq. Və sonra gənc dahi Vitalinin rəhbərliyi altında həkimlər bütün xəstəliklərə, aqronomlar isə aclığa qalib gələcəklər. İnsanlar digər ulduzları və qalaktikaları fəth etmək üçün uçacaqlar.
  Bunlar Albinanın beynində fırlanan fikirlərdir. Və o, Vitalikə bəşəriyyətə xoşbəxtlik və firavanlıq, ən əsası isə sülh və inkişaf və təkmilləşmədə dinamik sabitlik gətirməli olan silahı hazırlamağa kömək etdi.
  Vitalik qətiyyətlə dedi:
  - Artıq hər şey hazırdır. Cihaz adi smartfondan ölçü götürür, lakin qravitonlar sayəsində çox güclüdür. İndi çölə çıxıb praktiki testlər keçirəcəyik. Pişik və itlərdən başlayaq. Başa çatarsa, bu o deməkdir ki, bəşəriyyətin qurtuluşunun, onun uzun əsrlər boyu xoşbəxtliyinin açarı açılacaq!
  Albina ləzzətlə oxudu:
  İnsanlar xoşbəxt olacaqlar
  Əsrlər boyu xoşbəxtlik!
  Oğlan Vitidə,
  Güc böyükdür!
  Akulov laboratoriyasına baxdı. O, olduqca möhkəm görünür, dahi oğlan yığılıb . Ciddi, işləyirdi. İndi Hypno Beam və Hyper Short Range-i yoxlamaq lazımdır . Orada herts tezliyi elədir ki, onu çatdıra bilmirsən.
  Vitali oxudu:
  - Fotonlar qasırğada qəzəblənir,
  Alayın düşməni irəlilədi ...
  Amma biz əslində Nyutonlarıq,
  Biz geri çəkilə bilmərik!
  Bundan sonra oğlan laboratoriyanı tərk edib, terminator qız isə onun ardınca gedib. Budur, belə döyüşən bir cüt yeniyetmə.
  Yırtıcı pişiklər kimi hərəkət edirdilər. İşlənmiş tüstü uşaqların üzünə üfürdü. Əhval, əlbəttə ki, epik döyüş üçün.
  Vitalik çox yaxşı idi. Daha doğrusu, o, tamamilə qeyri-ciddi, ayaqyalın və şortikli görünürdü, amma bu şəkildə daha çevik idi.
  Bundan əlavə, oğlan xüsusi olaraq əzələ gücləndiriciləri və sürətləndiriciləri özünə bağladı. İndi o, nəzəri cəhətdən təlim keçmiş bir insandan iyirmi dəfə daha sürətli sürətləndirə bilərdi. Və bu vəziyyətdə, idman ayaqqabılarının yırtılmasına zəmanət verilir. Və Albina şirkət üçün ayaqyalın çıxdı. Üstəlik , may ayının sonu çox isti keçdi. Və burada daha güclü bir şey yaratmaq üçün hələ də iki gənc istedadı döymək lazım idi.
  Xarici olaraq Vitalinin hazırladığı cihaz smartfona bənzəyirdi və yeniyetmələrdə şübhə doğurmamalı idi.
  Oğlan yenə də yanında Albinanın olmasından narahatlıq hiss etdi. Bu qədər balaca olmağa nifrət edir. Üstəlik, Napoleonun kiçik olduğu qəbul edilsə də, əslində o, tarixdə orta hesabla yuxarıda olan 167 boyu var idi.
  Beləliklə, Vitalik, hətta Napoleon da deyil. Həm də yeniyetmə kimi görünməyən, çılpaq dabanlarını asfaltda nümayiş etdirən bir oğlana bənzəyir. Eyni zamanda , bu uşaq dünyanı fəth etmək barədə ciddi düşünürdü. Və onun, bəlkə də, Çingiz xandan daha çox şansı var .
  Oğlan sanki kainat imperatorunun vəliəhdi kimi inamla yeriyirdi.
  Budur, ilk hədəf - bu, adi bir qırmızı pişikdir. O, girişdə oturur.
  Vitalik ona əmr verir. Pişik ayağa qalxır və uşaqlara tərəf qaçır.
  Albina heyvanın it kimi arxa ayaqları üstə dayandığını görüb tullanmağa başlayır. Vitalikdən soruşur:
  - Yaxşı, necə işləyir?
  Oğlan ona cavab verdi:
  - Deyəsən belədir!
  Və pişik dərhal sındı və qaçmağa tələsdi. Vitalik alnını dartdı.
  Heyvan dayandı və tələsik onlara tərəf qaçdı.
  Oğlan dedi:
  - Onu yüngülcə döyün!
  Albina soruşdu:
  - Nə üçün?
  Vitalik məntiqlə qeyd etdi:
  - Gəlin yoxlayaq hansı daha güclüdür, zehni əmrlərim, yoxsa ağrım?
  Qız ağır ovucu ilə pişiyə şillə vurdu. O, götürdü və qorxudan qışqırdı. Ancaq sonra o, özünü xəttə çəkdi. Sonra o, Albinanın yanına sıçrayaraq sağ ayağının çılpaq altını yaladı.
  Qız gülümsəyərək dedi:
  - Bu, belə cəfəngiyatdır
  Pişik pişiklə evləndi!
  Pişik Kotoviç üçün ,
  Pyotr Petroviç üçün!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - İndi hücum əmri!
  Pişik vəhşi qəzəblə irəli atıldı. Və o, orta yaşlı bir qadınla qarşılaşdı və qəzəblə pəncələrini onun içinə qazdı. O, qorxudan və ağrıdan hönkürdü və göz yaşı tökdü. Və pişik hiddətlə miyavlayaraq onun arxasınca qaçdı .
  Albina tweet etdi:
  - Yetər! Siz olduqca inandırıcısınız!
  Oğlan gülümsədi. Pişik birdən sakitləşdi. Dayandı, qıvrıldı və balaca burnunu iylədi.
  Vitalik sevinclə oxudu:
  Qələbə üçün döyüşməyə öyrəşmiş kim,
  Qoy bizimlə birlikdə mahnı oxusun ...
  Kim şəndir - o gülür,
  Kim istəyir - o, nail olacaq
  Axtaran həmişə tapacaq!
  Albina gülümsədi və dedi:
  - Bu, həqiqətən gözəldir! Amma bəlkə bunu insanlarda sınayaq?!
  Vitalik başını tərpətdi.
  -Gəlin cəhd edək! Sadəcə olaraq çox nəzərə çarpan olmasın. Və evimizdən uzaqda.
  Yeniyetmələr ayağa qalxdılar. Vitalik hətta yüksək sürətli qaçışa da girdi, lakin dərhal yavaşladı. Özünüzü təslim etməməlisiniz. Üstəlik, insan belə sürətlə qaça bilməz.
  Oğlan ehtiyatla yeriməyə başladı. Ona elə gəldi ki, bütün insanlar ona baxır, heyranlıqla baxırlar. Və təkcə insanlar deyil. Deyəsən, ağacların yarpaqları ona baxır, svetoforun işıqları və hər şüada belə səslənir: - Planetin imperatoru, Yerin imperatoru!
  Və ya bəlkə də Yaradan Tanrının özü!
  Vitalik qürurla sinəsini şişirdi və çılpaq, uşaq ayaqlarını möhürləyərək özünə tərəf gedir, sanki kainat ona tabedir.
  Amma üç polis gəldi. Ümumiyyətlə, Moskvanın küçələrində o qədər polis var ki, bütün videokameralar, smartfonlar sıradan çıxıb , məlumat bazası örtüldükdən sonra onların sayı daha çox olub.
  Yaşından və böyüməsindən daha güclü, inkişaf etmiş beyni ilə Vitalik əmr verir.
  Polislər dayanıb uzandılar. Sonra əlləri papaqlarına çatdı və salam verdilər. Bununla belə, onlar təbii və məcburi şəkildə hərəkət etmədilər. Sonra papaqlarını çıxardılar. Dahi oğlanın göstərişi ilə onları ayaqlarının altına atdılar. Bundan sonra ayaq üstə durmağa başladılar.
  Albina təəccübləndi:
  - Necəsən onlara!
  Vitalik cavab vermədi. Polislər papaqlarını tapdalayıblar. Yoldan keçən bir neçə nəfər də dayanıb ayaqlarını möhürləməyə başladılar, sanki siqaret kötüklərini tapdalayırdılar. Sonra maşınlar yavaşladı. Onlardan bir neçəsi toqquşub, şüşəni sındırıb.
  Vitalik alnını dartdı. Polislər ayaqlar altına atmağı dayandırdılar və onların çaşqın üzləri buruşdu. Onların rəngi soldu və fit çalmağa başladılar. Yoldan keçənlər də məəttəl qalıblar. Onların gözləri çalır, bədənləri titrəyirdi.
  Vitalik yenidən cihazı barmağı ilə ovuşdurdu. Artıq bütün küçə hərəkətdə idi. İnsanlar, o cümlədən kiçik uşaqlar da yürüş etməyə başladılar.
  Maşınların sürəti azaldı və dərhal tıxac yarandı. Və bir neçə toqquşma. Bəli, insanları idarə etmək asan iş deyil.
  Vitalik pıçıldadı:
  - Yetər! Hər şeyi unut!
  İnsanlar heç nə olmamış kimi yenidən hərəkətə keçdilər. Polislər isə səkidə uzanaraq sınıq və əyilmiş papaqlarını qoyub irəlilədilər.
  Albina dedi:
  - Görürsən, işləyir!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Bəli doğrudur! Gücüm var, amma yenə də onu idarə etməyi bacarmalıyam.
  Qız başını tərpətdi.
  - Öyrən!
  Vitalik yenidən gərginləşdi. Bahalı maşın onların yanına gəldi. Sürücü başını tərpətdi.
  - Dinləyirəm və itaət edirəm!
  Vitali dostuna dedi:
  - Gəlin sürək! Sən isə, kokpitdən çıx!
  İki kök varlı: əmi və xala taksidən çıxdı. Və cəsarətlə ayağa qalxdı. Sonra asfaltın üstünə yıxıldılar və dərhal xoruldadılar.
  Dahi oğlan təbəssümlə dedi:
  - Üç gün üç gecə yatacaqlar, top belə onları oyatmaz.
  Albina dedi:
  - Heyrət! Vay! Birbaşa Qoca Hottabych.
  Vitalik düzəliş etdi:
  - Mən, Demiurj Oğlan! Daha doğrusu, müasirliyin və doğrudan da, bütün bəşəriyyət tarixinin ən böyük dühası.
  Qəhrəman qız qeyd etdi:
  - Bəs zəngin insanların pulunu yıxsan? Belə bizneslə məşğul olun.
  Dahi oğlan cavab verdi:
  - Biz cinayətkar deyilik, bəşəriyyətin xilaskarlarıyıq. Baxmayaraq ki, bir şey götürək.
  Dünyanı idarə etmək üçün bizə daha güclü bir şey lazımdır. Burada atom elektrik stansiyasının enerjisinə ehtiyacımız var. Və ya qraviton stansiyası.
  Albina qeyd etdi:
  - Amma bu, artıq realdır. Həqiqətən edə bilərsiniz.
  Vitalik qeyd etdi:
  - Və ötürücü daha güclü lazımdır. Bu barədə bir az daha düşünəcəyəm. Bundan əlavə, məşq etməli, birinə bir əmr verməlisən, digərlərinə başqalarına.
  Məsələn, bir neçə nəfəri eyni anda müxtəlif işlərə cəlb etmək çətindir!
  Albina başını tərpətdi.
  - Mən başa düşürəm. Ancaq düşünürəm ki, biz bunun öhdəsindən gələ bilərik!
  Vitalik başını tərpətdi və dedi:
  - Bizim fenomenal, əvvəllər görünməmiş gücə çıxışımız var. Yadda saxlamalıyıq ki, bizim əsas məqsədimiz güc naminə güc deyil, onsuz da uçurumun üstündən asılmış bəşəriyyətin xilası naminə gücdür.
  Oğlan maşını saxladı, çünki polislər təkər sürən bir uşağın görəndə fit çaldı .
  Öz yaddaşımı silərək cihazı yenidən yandırmalı oldum. Polis, bütün dəstə yuxuya getdi.
  Oğlanla qız isə təkərli arabadan çıxıb asfaltla piyada getdilər, ayaqyalın ayaqlarını çirkləndirdilər.
  Qəhrəman qız qeyd etdi:
  - Bir az əylənə bilərik? Məsələn, mən bilirəm ki, orada yarı qanuni kazino var və çox zəngindir. Bacarıqlarınızla bankı sındırmaq problem olmayacaq.
  Vitalik çiyinlərini çəkdi.
  - Əlbəttə, mümkündür. Baxmayaraq ki, uşaqlar ora buraxılmır.
  Albina güldü.
  - Onlara deyirsən ki, böyüksən.
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Mən hamını inandıra bilərəm ki, hətta mən Rusiyanın prezidentiyəm! Və prezidentdən yuxarı.
  Qəhrəman qız gülərək qeyd etdi:
  - Siz doğrudan da, üçüncü dünya müharibəsinə az qala girmiş prezidentimizdən daha ağıllısınız, amma boyda deyilsiniz, bu dəqiqdir!
  Vitalik oxudu:
  - Ağıl böyümədən asılı deyil, bu dəqiqdir,
  Qarışqa böyük deyil, amma çox güclüdür!
  Uşaq çılpaq ayaq barmaqları ilə ağcaqanad götürdü və məharətlə tutdu. Və onu elə güclə atdı ki, havanın sürtünməsindən qığılcım kimi yandı.
  Albina fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Nə sürət! Barmaqlarınızla güllə tuta bilərsinizmi?
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Bilmirəm! Amma məni avtomatla vursalar , o zaman bütün güllələri tutmaq çətin olacaq. Zərər çəkə bilərsiniz.
  Qəhrəman qız təklif etdi:
  - Və elə bir güc sahəsi düzəldirsən ki, o, bütün güllə və mərmiləri, hətta şüaları əks etdirir. Elmi fantastika filmlərində olduğu kimi. Blobasterlərə baxmısınız?
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli etmişəm! Teorik olaraq, bu olduqca mümkündür. Qravitonlar üzərində səpələnmiş böyük gücə malik elektrik enerjisi həm güllələri, həm də mərmiləri dəf edəcək güclü elektrostatik sahə yarada bilər, hətta diapazon tənzimlənsə , lazer şüalarının fotonlarını da dəf edə bilər.
  Albina qeyd etdi:
  - Bəli! Oxudum ki, hələ İkinci Dünya Müharibəsindən əvvəl SSRİ-də belə yataqlar yaratmağa çalışıblar. Ancaq praktikada onlar işə yaramadı. Amma işin özü deyir ki, nəzəri cəhətdən bu, tamamilə mümkündür.
  Vitalik başını tərpətdi və yenə yalın ayağı böcəyi tutdu və onu yuxarı qaldırdı .
  Oğlan qeyd etdi:
  Bəli, praktiki olaraq mümkündür. Lakin bu inkişaf vaxt və vəsait tələb edir. İndi isə əsas vəzifə dünyanı və bəşəriyyəti xilas etməkdir. Bunun üçün isə onu öz iradəsinə tabe etmək lazımdır.
  Albina qeyd etdi:
  - Saxlamaq - tabe etmək?
  Vitalik ayağını möhürlədi:
  - Və necə, məsələn, bir dəli at, bir kəmənd atırlar və onları uçurumdan uzaqlaşdırırlar.
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bəli, etiraz ediləcək bir şey yoxdur. Ancaq güc sahəsi öldürülməyəcəyinizə zəmanətdir. İstənilən dahi ölümcüldür. Və hətta Çingiz xan da ölümsüzlük axtardı və buna baxmayaraq öldü.
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Çingiz xan yetmiş iki il yaşadı. O günlərdə bu kifayət qədər uzun müddətdir. Məsələn, bu qədər il Rusiyada çarların heç biri yaşamırdı. Çingiz xan ölməzlik qazansaydı, dünyanın hökmdarı olacaqdı. Beləliklə, Monqol imperiyası o qədər güclü idi ki, parçalanmış, Avropa orduları tərəfindən dayandırıla bilməzdi. Parçalanmış Rus kimi, Novqorod və Polotsk torpaqları istisna olmaqla, fəth edildi.
  Albina başını tərpətdi.
  - Bəli, Çingiz xan unikal idi. Ancaq sizi uzun, gənc bir həyat gözləyir. Və sonra, bəlkə də dahiliyinizlə ən yaxşı həkimlər, hətta sizi ölümsüz etmək üçün bir yol tapacaqlar.
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  Uzun müddət ölümsüzlük
  Bir adam axtarırdı, ecazkar bir məqsədlə əsir,
  Qədim kitabların dinlərində,
  Və ciddi elmlər , sonrakı dövrlərdə,
  Onları təkcə qorxu idarə etmirdi,
  Həm də bütün yolu getmək arzusu,
  Sübhü gör, cavabını eşit
  Görünməmiş biliyin zirvələrinə addımlayın!
  Albina soruşdu:
  - Niyə ölümsüzlük iksirini axtarmadınız?
  Dahi oğlan cavab verdi:
  - Bu barədə düşünmək üçün hələ çox gəncəm. İlk növbədə insanlıq xilas olmalıdır. Və bunun üçün mübarizə aparmalıyıq.
  Qəhrəman qız da çılpaq ayaq barmaqları ilə həşəratı tutmağa çalışıb. Lakin o, dərhal uğur qazana bilmədi. Və əsəbiləşərək dabanını bordürün plitəsinə keçirdi. Zərbə güclü idi və mərmər kafel çatladı.
  Yoldan keçənlər ətrafa baxmağa başladılar.
  Vitalik qeyd etdi:
  - Hamısını sındıracağıq. Bəli, bütün dünyanı necə idarə etməyi öyrənməlisiniz, amma əvvəlcə özünüzə hakim olun!
  Albina dedi:
  - Prinsipcə mümkündür. Bəli, sual yaranır ki, bütün planetin nəzarət altında olması üçün hansı gücə ehtiyac var?
  Dahi oğlan cavab verdi:
  - Lazım olan gücü edəcəyik. Lazım olsa, Ostankinonu tutacam və elə böyük antenna var ki, nəzarət etmək üçün Bütün Yer planeti üçün kifayətdir. Problem başqadır . Eyni zamanda, müxtəlif insan qruplarını idarə etmək, onlara da müxtəlif əmrlər vermək lazımdır. Və daha çətindir.
  Bütün planeti əl ilə idarə etmək çox çətindir. Burada bir şey ortaya çıxarmaq lazımdır.
  Albina qeyd etdi:
  - Kral olduğunuz kompüter oyunları var. Və onlarda, məsələn, nazirlər. Onlar iqtisadiyyatın müxtəlif sahələrini izləyirlər. Siz isə düymələri basaraq onlara əmr verirsiniz. Nəzarət piramidası kimi.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Bəli, bizə güc piramidası lazımdır. Bir insan, hətta bir dahi belə, əmr verməklə səkkiz milyarddan çox insanı idarə edə bilməz . Siz təqdim etməlisiniz. Ancaq eyni zamanda bir proqram hazırlayın, əks halda insanlar tualetə necə getməyi belə unuda bilərlər .
  Albina yerindən sıçrayaraq ağır ayağını işıqfora vurub. Şüşə müxtəlif istiqamətlərə uçdu, yeraltı aləmin odunun alovu ilə kanalizasiya lyukları cəhənnəmdən qopmuş kimi qığılcımlar yağırdı.
  Qəhrəman qız qışqırdı:
  - Düşməni bir zərbə ilə süpürəcəyik,
  Şöhrəti polad qılıncla təsdiq edəcəyik ...
  Biz elmlə dostuq, axı, səbəbsiz deyil,
  Fişlərə, kim cahildir, biz qıracağıq!
  Vitalik onu götürdü və tullandı, svetoforun baqajı əyildi və partladı.
  Metal isə plastilin kimi idi. Bu, həqiqətən, çox çətin idi.
  Camaat gözlərini yumdu, gözlərini qırpdı. Amma bir impuls alıb, heç nə olmamış kimi yoluna davam etdi.
  Vitalik qeyd etdi:
  - Mən prezidentdən hündürəm. Mən insanları mənə itaət etməyə məcbur etdim, çünki Rəbb Allah belə onları məcbur edə bilməzdi!
  Albina güldü və qeyd etdi:
  İndi maliyyə ehtiyatımızı doldurmalıyıq. Bəlkə kazinoya getməliyik. Orada hamını eyni vaxtda geyinib soyunacaqsan.
  Vitalik istehza ilə soruşdu:
  - Bəs niyə dərhal Mərkəzi Banka deyil? Bu daha asan və daha çox puldur!
  Albina o qədər də arxayın deyil, asfaltı tapdalayaraq cavab verdi. Ayaqlarından biri sınmış şüşəni bərk-bərk qaşıdı.
  - Amma quldurluq olacaq. Və beləliklə, kazinoda - bu, bəxt hədiyyəsi kimidir! Hər şey təbii və ədalətli olacaq.
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  Mən əvvəllər heç kazinoda oynamamışam. Yaxşı, gəlin bir az əylənək. Üstəlik, bu, Moskvada ən yaxşı kazinodur və hətta nazirlər də orada oynayırlar. Mən onlara xərçəngin qış yuxusuna getdiyi yeri göstərəcəyəm!
  Albina təbəssümlə oxudu:
  Böyük dahi bəxt minionu,
  Daha gözəl insanlarla rastlaşmamışam...
  Şeirdə, lirik simlərdə,
  Siz universal idealı təcəssüm etdirdiniz!
  Vitalik ayağa qalxıb oxudu:
  bəxt saatı,
  Oynamaq vaxtıdır...
  bəxt saatı,
  Bu saatı qaçırmamağa çalışın!
  Albina əlavə etdi:
  Olur, olur
  Uğurdan ayıran şey sadəcə xırdalıqdır...
  Bizə rəhbərlik edə bilməz
  Uğurla, yolda uşaqlar!
  . FƏSİL #13
  Rusiyanın əsas qanqsteri, xaç anası Aqripina, on dörd və on beş yaşlı güclü, öyrədilmiş oğlanlardan ifadə edilən, körpələri qidalandıran anaların südü ilə yarı qarışan qan içdi.
  Bundan sonra bu super quldur yuxuya getdi. Və çox əyləncəli bir hərəkət xəyal etdi.
  Aqripina təntənəli mərasimə baxdı. Sanki taxta çıxır və daş-qaşlarla bəzədilmiş taxtda oturur. Və onun başına ulduzlarla bəzədilmiş tac qoyulur. Dünyanın bütün prezidentləri, monarxları və digər hökmdarları diz çöküb onu tərifləyirlər.
  Və salam səmaya aparılır və toplar döyülür. Və hər şey parıldayır. Və o, indi Yer planetinin imperatriçasıdır. Və ona fanfarlar oxunur, orkestrlər oynayır. Oturduğu taxt otağı Lujniki stadionundan əlli dəfə böyükdür. Və onun bütöv bir ordusu var. Qısa ətəkli, ayaqları açıq, arxasında pulemyotlu minlərlə gözəl qız onu salamlayır və oxuyur:
  Sən böyük ilahəsən
  Bütün insanların İmperatoru...
  sərhədsiz element,
  Bütün düşmənlərinizi öldürün!
  Aqripina dişlərini açıb gurladı:
  Düşmənləri bir tangenslə kəsdim
  Mən onları elə tez vurdum ki...
  Hər şey əla çıxır
  Mən kraliçayam, bütün tamaşaçıları tanımıram!
  Bundan sonra ilk qurbanı onun yanına gətirdilər. Bu, on dörd yaşında yaraşıqlı, ağ saçlı, əzələli yeniyetmə Pavluşa idi. O, yalnız qırmızı mayoda, əlləri və ayaqları qandallıdır. Oğlanı qamçı ilə qamçıladılar və dizləri üstünə qoydular.
  Aqripina əlində tikanlı məftildən ağır bir qamçı götürdü və Pavluşanı döydü . Oğlan dözülməz ağrıdan qışqırdı. Və gənc, güclü, əzələli bir qadın onu qamçılamağa davam etdi və dişlərini göstərərək oxudu:
  - Oğlanlarım, balam,
  Bu saat yatmırsan
  şiş görürəm ,
  Arxasına qamçı!
  Qüdrətli qadın isə oğlanı döyürdü. Və beləliklə dəri partladı və qan axınla axdı. Və Pavluşa dözülməz əzabdan qışqırdı .
  Birdən dəhşətli uğultu eşidildi. Saray uçdu, divarlar uçdu. Və onun qarşısında iki qılınclı nəhəng, parıldayan bir mələk göründü.
  gurultulu səs dedi:
  - Sən, dünya imperatoru, bütün sərhədləri keçdin! Bunun üçün cəzalandırılacaqsınız. Uca Allah bütün gücü səndən alar, özünü ucaldanı isə zəlil edər.
  İldırım çaxdı. Saray getdi, bütün qulluqçular və dövlət başçıları da.
  Və Aqripina, dəbdəbəli paltarlar və tac əvəzinə, qandallı yarıçılpaq bir qul oldu. Onun yalın ayaqlarında və əllərində ağır, polad zəncirlər vardı. Bədən demək olar ki, çılpaq idi - yalnız bir bel paltarı.
  O, digər az qala çılpaq kənizlərlə birlikdə qandallanmışdı. Və onun çılpaq, güclü ayaqları səhranın isti qumunu yandırırdı.
  Aqripina , güclü, çox əzələli qadın, başını dik tutaraq, özü də qul oldu. Nəzarətçinin bəlası onun naxışlı kürəyinə düşdü.
  Və qamçı fit çaldı. Nəzarətçi hətta insan deyildi. Bu nəhəng, tüklü ayı və çox murdar və çirkin sifətə malikdir . O, dəvənin üstündə oturdu və keçmiş dünya imperatoruna bütün gücü ilə zərbələr endirdi.
  Aqripina ağrıyırdı və inlədi. O, həbs edildikdən sonra axtarış otağına necə aparıldığını xatırladı. Məni bütün paltarlarımı soyunmağa məcbur etdilər və güclü, qız cəsədini yoxlamağa başladılar. Bunu bir neçə ağ xalatlı qadın edirdi. Guya bura xəstəxanadır, həbsxana deyil, şmon yox, tibbi müayinədir.
  Sonra bir güzgü qarşısında çömbəlməyi əmr etdilər və işıqforlarla işıqlandırıldılar. Aqripina çömbəlmək, əlbəttə ki, asandır. Amma bir neçə ağ xalatlı qadın həvəslə sizə baxanda xoşagəlməzdir. Onlar hərəkət edərkən çox yuvarlanan güclü, qabarıq əzələlərə heyran olurlar, qızdan daha çox kişiyə uyğundurlar.
  Gözləri isə şəhvətlidir. Agripina, dəri hamar, təmiz, inkişaf etmiş sinə və geniş itburnu olmasına baxmayaraq, qızdan daha çox əzələləri olan çox güclü bir gəncin bədəninə malikdir. Ancaq çiyinlər genişdir.
  Aqripina əyilir, amma hamı ona dayanmağı əmr etmir. Artıq tərləməyə başladı və aşılanmış dərisi parıldadı, buna görə o, daha çox qədim Yunan döyüşçü tanrıçasının heykəlinə bənzəyir.
  Nəhayət, gözləri ilə udmaqdan bezdi. Və geyimli qadın nəzarətçi meydanda dayanmağı və çənəsini xüsusi bir boşluğa qoymağı əmr etdi. Bundan sonra cəsarətlə nazik, rezin əlcəklərini çıxardı və çənəsindən yapışaraq barmaqları ilə Aqripinanın ağzına çatdı.
  Onlar isə yuyulmamış, tərlidirlər. Və yanaqlarından və dilinin altından dırmaşdı. Aqripina qəzəbləndi və onu itələyərək hönkürdü:
  - Əlcək geyin, qancıq! Siz yoluxduracaqsınız!
  Bundan sonra o, nədənsə xəcalət çəkdi və axtarış dayandırıldı. Tatuajların görünməsi üçün çılpaq şəkildə çəkildi. Onlar təkcə barmaqları deyil, ayaqların çılpaq altını da yuvarlayırdılar. Və hətta mədəsini rentgenlə işıqlandırdılar, yəqin orada narkotik ola biləcəyindən şübhələndilər.
  Bundan sonra məni duşa apardılar. Hətta bir sabun, sonra da dəsmal verdilər. Daha sonra forma gəldi.
  Aqripina həbsxanadan o qədər də qorxmurdu. Əksinə, o, ən vacib və sərin olacağına əmin idi.
  Amma kamerada bir az sıxlıq var idi, on iki qız var idi, vedrə iyi gəlirdi.
  Dərhal onları tikdi və təmizlədi. Sonra məndən tualeti təmir etməyimi istədi. Və ona qulaq asdılar.
  istintaq təcridxanasında da soyuqqanlı idi . Və o, məni itaət etməyə məcbur edə bilərdi.
  Amma indi onun ətrafında zəncirlənmiş iki onlarla qız və qamçılı orkların bütöv bir dəstəsi var.
  Və bu ayılar Aqripinanı şiddətlə döyməyə başladılar. Və o qədər ağrılı idi ki, hətta bu qəhrəman qadın da əzabdan ağlayaraq mərhəmət dilədi. Əslində bu bir növ kabus idi. Sonra onun boynunu da zəncirlədilər, bu, tamamilə dözülməzdir.
  Aqripina qumun üstündən keçdi. Və onun əhvalı zəif idi. O, döyülür və cızılır, qanlı ləkələrlə örtülür. Və qandallar cingildəyir, metal parıldayır.
  Aqripina səssizcə ayaq üstə dayanır. Qum istidir və yalın ayaqları ağrıdır. Baxmayaraq ki, hələ də heç nə yoxdur - döyüşlər və məşq zamanı ayaqları doldurulur. Bəs kənizlər necə? Onların bir çoxu həmişə ayaqyalın getmirdi və onların altlığı o qədər də kobud deyil. Və o qədər güclü yanır ki, hətta kabarcıklar da görünür.
  Gənc qadın gəzir və dəhşətlə düşünür: o, zəncirlənmiş və belinə hərdən bir qamçı düşən quldur. Lakin tezliklə o, üsyan qaldıracaq və bu planet üzərində hakimiyyəti ələ keçirəcək.
  Güclü, əzələli xanım orkların diqqətini çəkir. Və zaman-zaman onu qamçı və ya tikanlı məftillə vururdular.
  Aqripina cavab qışqırdı:
  - Zəif vuruş!
  Və o anda hər şey dəyişdi. Daha doğrusu, iti, sərt oxlar qumun arxasından orklara doğru uçurdu. Tüylü ayıları yumruqladılar və gözlərindən çıxdılar və qasıq və sinədən tikiş etdilər.
  Aqripina onu götürdü və zəncirləri çırparaq orkun üstünə qaçdı. Başını zəncirlə deşdi.
  Və mahnı oxudu:
  - Mən şeytan şeytan kimiyəm! Mən paytaxtı məhv edəcəm!
  Elflər sağ qalan orkların üzərinə pusqudan çıxdılar. Onlar kiçik və zərif təkbuynuzlu bu qlamur xalqın nümayəndələri idi.
  Orklar tez bir zamanda kəsildi və kəsildi. Bundan sonra qızları zəncirdən azad etməyə başlayıblar. Həmçinin, sehrli çubuqların sehrinin köməyi ilə Aqripina da zəncirdən azad edildi.
  Gənc qadın azad oldu. Və güclü, əzələ tüberkülləri ilə.
  Bundan sonra onun qızlardan ibarət bütün komandası var idi. İndi də gözəl döyüşçülər səhrada çılpaq, kəsikli ayaqlarını möhürləyirdilər.
  Aqripina dişlərini açaraq zümzümə etdi:
  Yol əyri boyunca keçir,
  Ayaqyalın qızlar...
  Pisliyi əzmək üçün yataq böcəklərindən yoruldum,
  Xoşbəxtliyimi ələ salmaq istəyirəm!
  Qızlar da çox aqressiv və mübariz idilər . Onlar oxumaq və tullanmaq istəyirdilər . Və onların ayaqları, əslində, zərifdir, baxmayaraq ki, tükənmiş, yıxılmış, deşilmişdir.
  Budur bir komanda yürüş edir. Və onlarla təkbuynuzlu elflər və yaylarla.
  Aqripina özündə güc hiss edir və oxuyur:
   Spartak dövründən bu iman yaşayır,
  Dünyada heç vaxt qullar olmamalıdır!
  Usta həyasızdırsa - qarnını soba ilə qızdırır,
  Kəndli isə soyuqda donub qaldı - inanın ki, taleyi deyil!
  
  Rus oğlanı Spartak - bizim üçün qılınc çəkdi,
  Arxasında isə məzlumların çayı sonsuz yüksəldi...
  Əgər kişisənsə - namus candan qiymətlidir,
  Həyatın dünya xoşbəxtliyində axmasını istəyirsinizsə!
  
  Stenka Razin qulların düşərgəsini düzəltmək istədi,
  Belə ki, bir iradə var, hər kəs idarə edə bilər ...
  kimilər isə utancını qəbul edə bilməzdi,
  Onların arxasında isə insanlar - saysız-hesabsız ordu var idi!
  
  İşgəncə, dayaq və pay - padşahların arqumentləri,
  əsrlər boyu hər şeyi ələ keçirmək istəyir!
  Ancaq azadlıq, inanın mənə, bir mil çörək və baldır,
  Və belə bir arzu çoxdan ürəyimizdə yanır!
  
  İldırım gəldi - oktyabr, indi gücümüz,
  Ölkə od içində, çox qan və ağrı var!
  Ancaq İsa cəhənnəmdə doğru uçuruma icazə verməyəcək,
  Şiddətli qamçılanan yaxşılıqda xoşbəxt olar !
  
  Lenin qapını açdı, Stalin cəsarətlə aparır,
  Hər addımda müqəddəs məqsədə yaxınlaşırıq!
  Amma şeytan gəldi, qırx birinci pis il,
  İndi də qanımız axar kimi, damardan qusar!
  
  Biz sizinlə bir ölkəyik; şərəfimiz sənin həyatındır,
  Rus xalqlarını heç vaxt diz çökdürməyin!
  Rusiyadan tutun, Vətən üçün vuruşun,
  Nəsillərin şücaətinin mənası və duzu budur!
  
  Fürer iyrənc cəsəddir, Rus isə nəhəngdir,
  Özbək və rusla çeçen birləşdi !
  Kommunizm monolitdir, ruh üçün idealdır,
  düşmənlərin alayları bir torta çevrilir!
  
  Kosmos cavanları çağırır - buynuz çağırışla şeypur çalır,
  Marsdan kənarda yeni bir sərhəd olacaq!
  Biz kommunizm qururuq - rublu ləğv etdilər,
  Heç bir vətəndaşlığın əhəmiyyəti yoxdur!
  
  Bütün kainat, inanın, indi qırmızıya dönəcək,
  Cənnətin qapıları olacaq - qırmızı ulduzlar.
  İnsan başqalarının qardaşıdır - keçmişdə quduz bir heyvan,
  Sevgi, gözəllik isə saf ilahilərdə oxunur!
  
  Buna görə də, laqeydliyinizi və tənbəlliyinizi əsirgəməyin,
  Şahin kimi vuruşan Vətənimiz üçün!
  Siz döyüşçülər həm gecə, həm də gündüz işləyirsiniz,
  Cənnət bağı nə çiçək açıb şirin şirə verəcəkdi!
  Aqripina ayaqyalın komandası ilə birlikdə mahnı oxudu. Və birdən o, özünü elə fikirləşdi ki, deyəsən kommunizm tərəfdarıdır. Yaxşı, Aqripina sovet dövrünü bilmirdi: o, çox gənc idi . Tezliklə onun otuz yeddi yaşı tamam olur və indi 2023-cü ildir. Bəs o, Sovet hakimiyyəti haqqında nə xatırlaya bilər? Bu, onun gözündə və düşüncəsində bir əfsanədir. Aqripina, necə deyərlər, öz dövrünün övladıdır. Və əlbəttə ki, sovet dövrü ilə bağlı ən yaxşı rəyləri eşitmədim. Bənzər və əslində, hətta banan kimi bir şey də qıt idi. Bəli, konfet və saqqız da. Və cins şalvar nadir idi. Və Qorbaçovun dövründə piştaxtalardan hətta acı araq və siqaret də yoxa çıxdı. Uzun növbələr, kuponlar, kartlar, boş mağazalar, ümumi qıtlıq - insanlar sovet dövrünü belə xatırlayırlar.
  Və heç kim onları geri qaytarmaq istəmədi. Hər halda, Moskvada kommunistlər hətta çətin doxsanıncı illərdə də cüzi faizlə səs toplayırdılar. Amma Aqripina çox zəngin idi və təbii ki, kapitalizm üçün. Bəs niyə o, birdən solçu ideyalar haqqında mahnı oxumağa başladı?
  Gənc qadın yumruğunu çənəsinə vurub fısıldadı:
  Padşahımız, göylərin seçilmişi,
  Padşahımız ruhlu iblis kimidir...
  Şahımız, taleyin elçisi
  Kralımız yalnız sənsən!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Aqripina onu vəhşi sevinclə götürdü və oxudu:
  - Sən böyük Lüsifersən, işığa bir şüa tök,
  Və müqəddəs müharibə qılıncı - sirri kəsin!
  Və yenə qız, daha doğrusu, yetkin və təcrübəli qadın oxumağa başladı;
  Padşahımız, cənnət elçisi,
  Padşahımız ruhlu iblis kimidir.
  Taleyin seçdiyi padşahımız ,
  Kralımız yalnız sənsən!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Döyüşçü belə oxuyub səhrada ayaq basdı. Və onun əhvalı yüksək idi. Niyə azyaşlı olmalıdır.
  Amma burada yenə iğtişaşlar görünür. Elflər orkların yaxınlaşması haqqında siqnal aldılar. Və yarımdairə şəklində düzülüb. Atlıların yarısı elflər idi. Gözəl qızlar, demək olar ki, çılpaq, lakin qiymətli zinət əşyaları ilə örtülmüşdür.
  Onlar açıq-aşkar ölümcül döyüşə hazır idilər.
  Aqripina çılpaq, güclü ayağını möhürlədi. Və onun əlində ağır bir yay göründü. Çoxlu ox tuta bilən böyük .
  Qız, daha doğrusu, qadın qəhrəman oxudu:
  Qan içənlərdən buludlar uçdu,
  Cəhənnəm Yerdən uzaqda püskürdü !
  İlan panzvaledə sürünür, gurultulu piç,
  Buludlar qanla işıqlandı!
  
  Dalğalar alovlanır, cəhənnəm fırtınası kimi sıçrayır,
  Və o, ən cəsarətli cəsarətlilərin ordusu ilə qarşılaşacaq!
  Gözəl sevimli qadınları qoruyacağıq
  Atalarımızın şücaətlərinə layiq olacağıq!
  
  Torpağım, necə də ağrılı nalə çəkdin,
  Düşmən yüz yara iz buraxdı !
  Ancaq gəlin orkları ataq, dərhal postamentdən çıxırıq,
  Cəsarətli illərin vəbası uzun sürməyəcək!
  
  Və ölüm artıq buludların arxasında ağlayır,
  Ancaq düşüncələrimiz cənnətə cırılıb!
  Gəlin bədnam yaramazları toz halına gətirək,
  Və yarıya bölün, bilin, orklar!
  
  Biz sülhü və qocalığın çürüməsini bilmirik,
  Biz müqəddəs Vətənimizin övladlarıyıq!
  Parlaq hər şey ayılarla döyüşdü,
  Bu kökləri qüdrətləndirək!
  
  Və pis bomba güclə partladı,
  Bir mərmi partlaması bizə nə lazımdır, bu ildırım!
  Elfi döyüşçüləri çox şeyə qadirdir,
  Üstü Fuhrer üçün alt olacaq!
  
  Yeraltı dünyasının cəhənnəmi , cəhənnəm alovlandı,
  Yırtıcı ağız "Tiger" ilə rokada süründü!
  Və bütün yorğunluq bir anda uçdu bizdən,
  Əyləncəli oyunların vaxtı bitdi!
  
  Əlində qumbara, ölümcül atış,
  Budur, burundakı "Pələng" möhkəm qəbul edildi!
  Fürer isə Tərtər qazanxanasındakı qazanda,
  Dünyanı elflərə açmamaq üçün!
  
  Ayı hirsli yaylımlardan titrəyir,
  Budur elflərin Reyxstaqı üzərində dalğalanan bayraq!
  Və günəş vətənin üzərində parladı,
  Axı Orc Reich toz və kül oldu!
  Aqripina mahnı oxudu, digər kənizlər də qaldırdılar, elflər. Hər şey əla və sadəcə heyrətamiz görünürdü.
  Və kənizlərin əllərində yaylar, hətta cütlüklərin də yayları var idi. Və ipi çəkib ox atmağa başladılar. Onlar bir qövsdə yarışdılar və irəliləyən orkları deşdilər.
  Bu tüklü və iyli heyvanlar vəhşi və çılğın bir qəzəblə döyüşə qaçdılar.
  Bu, həqiqətən bir döyüş idi. Elflər, demək olar ki, çılpaq halda, yaylarından atəş açırdılar. Kişi elflər isə daha güclü və öldürücü yaylardan istifadə edirdilər.
  Böyük qüvvə ilə boltlar atdılar. Fırtınaya qalxan orkları fırladıb deşdi . Və onlara sarsıdıcı zərbələr endirdi.
  Elflərdən biri daş-qaşlı tac taxaraq qışqırdı:
  - Müqəddəs müharibədə bizim qələbəmiz olacaq! Elviş bayrağı irəli - həlak olan qəhrəmanlara şöhrət!
  Beləliklə, o, yalın ayağı ilə ipi çəkərək böyük bir ox atdı.
  Və yenə uğuldayan kimi:
  - Bizi heç nə dayandıra bilməz! Bizi heç kim məğlub etməyəcək!
  Elflər isə qadın qullarla birlikdə orkları oxlarla vurdular. Və onları hərtərəfli doldurdu. Bu, onların döyüşün çox aqressiv panoraması idi.
  Döyüşçülər fenomenal və anlaşılmaz güc nümayiş etdirərək sadəcə super oldular.
  Sonra yenə məftunedici və çox oynaq insanların mahnıları.
  Sikkədən daha dəqiq bir şey yoxdur
  O, həqiqətən yalan olmadan parlayır!
  Əslində dublun dünyanın hökmdarıdır,
  Onun dayağı güclü qılınc və qalxandır!
  
  Onda bütpərəst tanrılar gizlənir ,
  Günəş kimi, parlaq qızıl üz...
  Baxmayaraq ki, hələ də quldur-parazitlər var.
   Nəfs alverində yola çıxanlar !
  
  Sikkə, bu bir büt və baş mələkdir,
  O, hamının xilaskarıdır, məhv edəndir.
  Qızılsız, muzdlu damask yıxılır,
  Pul olmadan uğur döyüşdə gəlməyəcək!
  
  Bəs nə istəyirsən, insan ürəyi,
  Sizin üçün ölümsüzlük almaq üçün ovlamaq ...
  Xoşbəxtliyin qapısını acgözlüklə açmaq,
  Əsrlərin ömrünün ipini toxumaq üçün!
  
  Ancaq bir dublun bunu da ala bilərmi?
  Qızıl dairə xəyal qurmağa qadirdirmi?
  Dəyirmanlı qoca salamla gəlməsin,
  Və meyitxanada alnına möhür vurmadı!
  
  Bir sikkə çox xoşbəxtliyə ehtiyacı olsa da,
  Bizə günaha yol vermək üçün!
  Ancaq insanın ehtiras üzərində gücü yoxdur,
  O qızlar, xoruza darı kimi!
  
  , mədəyə çox şey almaq istəyir ,
  Qırqovul, ananas funtu yeyin.
  Qəbirə yemək yeyə bilməsən də,
  Siz pulla son dərəcə sərin olsanız belə!
  
  Və tabut, hətta çox baha başa gəlir,
  Çünki burada padşahların yeri var!
  Axı bir mələk formada sıfır çəkəcək,
  Alnına zərbə, beyninə dəyənək!
  Döyüşçülər, əlbəttə ki, döyüşdə heç də geri qalmırlar. Və orklar ağır itkilər verərək döyüş məsafəsinə çatdıqda, gözəllər qılınclarını işə saldılar.
  Albina gülümsədi. Dərhal onun əlində iki qılınc göründü. Onları yellədi, yel dəyirmanını çevirdi, bir neçə ork başını kəsdi və fısıldadı:
  - Səhv birinə rast gəldin!
  Və bundan sonra onu çılpaq dabanı ilə götürdü və ork generalının çənəsindən təpiklə vurdu . Qum torbası kimi çökdü. Və sınmış çənəsindən dişlər düşdü. Və hər şey çox gözəl və sərin görünürdü. Qızların böyük həvəslə xorda oxuduqları:
  Xahiş edirəm, ya Rəbb, gün sönməsin,
  Beləliklə, qızın baxışları həmişə cavan olsun!
  Cəngavərimiz qayaların üstündə uçsun,
  Beləliklə, göllərin örtüyü kristaldan daha təmiz olsun!
  
  Rəbb nə gözəl dünya yaratmışdır
  Orada gümüş yedilər, ağcaqayın isə yaqutdur!
  Sevgili axtarıram, Tanrının idealı -
  Bunun üçün o, döyüşlərdə düşmənləri doğradı!
  
  Bir gəncin ürəyində bu qədər ağır olan nədir?
  O, bu dünyada nə tapmaq istəyir?
  Yaxşı, avar niyə qırılıb?
  Böyük problemlərin qarmaqarışıqlığını necə həll etmək olar?
  
  Mən də xoşbəxt olmaq istəyirəm, İlahi,
  Səmavi xəyalınızı tapın!
  Uğurlar ipi qırmasın,
  Yolun altına gətirmək üçün, balast xətti!
  
  Bəs sevgisiz bir ölçüdə nə axtarmaq lazımdır,
  Bir qız üçün daha bahalı nə ola bilər?
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qurmaq çətindir,
  Onun üstündə yalnız cəhənnəm cəhənnəmində üzmək olar!
  
  Ayrılıq mənim üçün işgəncədir
  Müharibə hələ də belə bir kabusdur!
  Budur üzəngidə bir ayaq, at yəhərlənmiş,
  Şər ork cəllada balta gətirsə də!
  
  Qızlarımızı tam apar ,
  Onlara işgəncə verirlər, bədənlərini odla yandırırlar!
  Ancaq Fürerə məğlubiyyət verəcəyik,
  Bilin ki, Elfimiz heç vaxt ölməyib!
  
  Gəlin toy oynayaq, pis müharibədən sonra,
  Sonra uşaqlar güləcəklər!
  Hamısı mənimlə qan qohumudur,
  Mən ovdayam, yağlı oyun olacaq!
  
  Və palıd, zümrüd kimi, yarpaqları,
  Dedi ki, oğlan əla iş görüb!
  Qoy vicdan büllur kimi təmiz olsun,
  Və balansda yalnız lehte tonlarla nömrələr olacaq!
  Bunlar buradakı müğənnilər, bu ləzzətli və bənzərsiz qızlardır. Hansı ki, onlar artıq döyüşməyə başlasalar, o zaman tüklü ayılar onlara müqavimət göstərə bilməzdi.
  Aqripina üzünü açıb fısıldadı və qılıncları ilə daha bir neçə ork başını kəsdi:
  - Mən hər şeyə qadirəm, siz də görəcəksiniz!
  Sonra o, yalın ayağını aqressiv və tüklü ayılardan biri olan zabitin qasıq nahiyəsində hərəkət etdirdi. Və o, həqiqətən də toplarını götürdü və döydü. Bu, həqiqətən bir qız idi - Supermen.
  Və buna qarşı , ehtimal ki, hər hansı bir tüklü ayı ordusu gücsüz olacaq.
  Aqripina gülümsədi və barmaqlarını ağzına soxdu. Və bütün gücü ilə üfürdü. Dəhşətli, aqressiv, qaşınan səs var idi. Bu sanki havadan dərisi soyulmuşdu.
  Döyüş meydanında dövrə vuran bir neçə yüz nəhəng qarğa infarkt keçirdi və dolu daşları kimi yerə yıxıldı. Və onların iti dimdikləri sürünən orkların kəllələrini deşməyə və sümükləri parçalamağa başladı. Və sözün əsl mənasında, beyinləri sındırmaq.
  Aqripina qılıncları ilə kəpənək texnikasını yerinə yetirdi, böyük bir dəstənin bu ayılarının bir neçə başını kəsdi və nərə çəkdi:
  - Mən sərinəm, hər şey mənə tabedir,
  Aydındır, aydındır!
  Və bütün yer titrəyir,
  Onları çılpaq dabanınızla əzmək!
  Bundan sonra dözə bilməyən orklar topdan uçuşa çevrilib. Qızlar və elflər onların arxasınca qaçdılar və eyni zamanda döyüş və aqressiv mahnı ifa etdilər;
  Kabus həmişə ilan kimi gəlir
  Siz onu gözləmirsiniz, amma o, qapıda sürünür!
  Siz xoşbəxt, səxavətlə doymuş bir ailəsiniz,
  İnsanların heyvan olduğunu bilmirsən!
  Budur, cəsur qoşunun basqını başladı,
  Tatarlar bizə ox yağdırır!
  Ancaq biz cəsarətli bir şücaət üçün doğulmuşuq,
  Və ağır zərbələrə dözəcəyik!
  
  Heç kim yaxşı Tanrı olmadığını bilmir
  Beləliklə, insan qəddar oldu!
  Ölüm astanasını döyür -
  Və Weselvul buynuzlarını oddan çıxardı!
  
  Bəli, bunlar qədim dövrlərdir,
  Hansı ki, biz çox sərin olduq!
  Axı bu mənim arzum deyildi,
  Biz buna getmədik, dağlardan-uzaqdan!
  
  Amma cəhənnəmdəsənsə
  Daha doğrusu, ağrı, köləlik, döyüş dünyasında!
  Mən hələ də ümidimi saxlayıram
  Qoy ürəyiniz bütün ritmlərlə döyünsün!
  
  Ancaq sınaqlar, bu bizim zəncirimizdir,
   Hansı ki, düşüncələrin asan olmasına imkan verməyəcək!
  Lazım gələrsə, dözməliyik,
  Əgər qışqırırsansa, bütün ciyərlərinlə!
  
  Şair, o, mahnı müəllifidir və yaramazdır,
  Ancaq qaynar döyüş meydanında deyil!
  Vətənin rəzil düşmənləri öləcək,
  Tez və pulsuz dəfn olunacaqlar!
  
  İndi götür, Məsihə təzim et,
  Nişanları öpərək özünüzü keçin!
  İnsanlara həqiqəti deyəcəyimə inanıram
  Mükafat olaraq, Rəbb çox şey verəcəkdir!
  . FƏSİL #14
  Vitalik və Albina nəhayət kazinonun yaxınlığında idi. Bina böyük idi və qış sarayı ilə sirkin qarışığına bənzəyirdi. Girişdə mühafizəçilər var, o cümlədən alman çobanları.
  Vitalik əmri işə saldı: sən məni görmürsən, eşitmirsən, mənə toxuna bilməzsən.
  İtlər və mühafizəçilər ayaqqabılarını geyinməyə belə əziyyət verməyən iki yeniyetməyə məhəl qoymayıblar. Üstəlik, kazinonun içindəki xalçalar uşaqların çılpaq, bərkimiş altlıqlarını xoş qıdıqlayırdı.
  Tamaşaçılar təbii ki, kiminsə belə dəbdəbədə ayaqyalın gəzməsinə təəccübləndilər. Üstəlik, boyu boylanmağa belə çatmayan oğlan burada elə inamla ayaqlayır .
  Vitalik, doğrudan da, belə yeridi və sinəsini şişirdi, sanki kainatın hökmdarı idi, yalnız çılpaq, uşaq dabanlarını nümayiş etdirdi. Amma, doğrudan da, o, elə bir gücə malikdir ki, həm krallar, həm prezidentlər, həm də fillər və timsahlar belə ona tabe olacaqlar.
  Balaca oğlan çox sevindi. İndi o, əmr verdi. Və dərhal əlli zəngin burjua onun qarşısında diz çökdü. Və iki xanım nəinki diz çökdü, hətta başlarını yerə çırpdılar.
  Vitalik oxudu:
  - Və hətta düşmən bəzən qışqırdı,
  Mən padşah olduğum qorxusunu gizlədir!
  Ki, mən padşaham!
  Albina dahi oğlana düzəliş etdi:
  - Sən padşah deyilsən. sən tanrısan!
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Allah korlara gözünü açmasın,
  Və kürəyinizi əyilmiş şəkildə düzəldin ...
  Allah eləməsin, bir az da olsa Allah olmaq,
  Amma bir az çarmıxa çəkilə bilməzsən!
  Qəhrəman qız gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Hamınız insanlar haqqında düşünürsünüz. İndi cənnətdə olandansa, Uca Allah olsaydın daha yaxşı olardı!
  Vitalik qəzəblə dedi:
  - Əsl Allah olsaydı, o zaman ilk növbədə dindən qazanc götürən kahinlərə ildırım vurardı .
  Albina tweet etdi:
  İstədiyiniz hər şey
  Birini alacaqsınız...
  İstədiyiniz hər şey
  Axı Sən Rəbbsən!
  Və inamla addımlayırsan
  Bunları xatırlamıram
  Kimin xəyalları ilə ölçülür,
  Uğur yaratdınız!
  Vitalik yalın ayaqları ilə xalçanı sürtərək etiraz etdi:
  - Yox! Əksinə, bəşəriyyətə reallaşdırmağa, arzularını gerçəkləşdirməyə fürsət verəcəm. O cümlədən, mənimlə daha çox azadlıq olacaq.
  Albina ləzzətlə oxudu:
  Müqəddəs azadlıq bayrağı altında,
  Barış, dostluq, xoşbəxtlik və sevgi içində...
  Xalqlar birləşir parlaq bir şüaya,
  Qarşıdakı qaranlığı dağıtmaq üçün!
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli, uşaqca da olsa, sevgi dolu yumruqda birləşirlər. Həm ideyalarımız, həm də təcəssümlərimiz dünyanın ən gözəlidir!
  Qəhrəman qız güldü və cıvıldadı:
  - Və cəsarətli uşaqlar dənizə gedirlər,
  Dəniz elementi! Dəniz elementi!
  Bundan sonra gənc dahi sürət qatıb. Qızıl ilə parıldayan lent ölçüsünə keçdi. Oğlan dedi:
  - Mən mərc edirəm! On üç nömrə!
  Bundan sonra uşaq nağara götürüb fırladı.
  Albina təvazökarlıqla tweet etdi:
  - Qarşımda, hər hansı bir fakir, yaxşı, sadəcə bir cırtdan,
  qardaşlar əvəzinə saxlayıram ...
  Mənə Monte Karloya bilet al
  Yerli fırıldaqçıları narahat edəcəm!
  Vitalik mərcdə qalib gəldi və dedi:
  - Yaxşı, gözəl çıxdı!
  Qəhrəman qız qeyd etdi:
  - Siz nadir döyüşçüsən!
  Oğlan dahi, qızıl fişlər qazanaraq, bu dəfə otuz üç üçün yenidən mərc etdi.
  Və yenə həvəslə nağara fırladı, əli ilə deyil, meymununki kimi çılpaq, çevik ayağı ilə.
  Və yenə nağara fırlandı.
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu oyun deyil, cazibədir!
  Oğlan başqa bir bankı sındırdı və bütöv bir kisə pul tələsik ona gətirildi.
  Və Vitalik yenidən nağara çevirməyə başladı və təbəssüm və möhtəşəm bir səslə zümzümə etdi:
  - Biz pul tutmaqda çox aqressivik!
  Albina tweet etdi:
  - Pul gücdür! Pul gücdür!
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Və mənim gücüm pulda deyil, ağılda var!
  Qız güldü.
  - Bəs niyə,
  Ağılda yaşamaq mümkün deyil!
  Vitalik güldü və mahnı oxudu:
  - Ona görə, ona görə
  Dünya indi çökür!
  Və buna görə də, və buna görə də,
  O, filmi çox sevir!
  Albina müdrikliklə qeyd etdi:
  Bəli, sən oyunçusan!
  Oğlan yenə yeddi rəqəminə mərc etdi və yalın barmaqları ilə yenə nağaranın sapını fırladı.
  Və hər şey çalındı və musiqi səsləndi. Və çox gözəl və səslə dolu idi.
  Vitalik göz qırparaq sapfir, uşaq gözləri oxudu:
  - Həyatımız, oyunumuz nədir?
  fraeradan keçək !
  Mən güclü bir hərəkət etdim
  Düşmənləri boşa çıxardı!
  Albina güldü və həm də mərc etdi. O, çılpaq ayaq barmaqlarını da fırladı.
  Oyun böyük keçdi. Buradakı uşaqlar çox sərin və çox şıltaq idilər.
  Vitalik canavar balası kimi iti dişlərini çınqıldadıb gurultulu səslə qeyd etdi:
  - Qələbə üçün oynayırıq. Beləliklə, daha çox fırladın.
  Doğrudan da qızla oğlanın yolları ayrıldı. Və bir-birinin ardınca bankları qırdı. Və çoxlu pul yığdılar.
  Burada onların, əslində, sadəcə şanslı deyil, texnoloji, elmin nailiyyətlərindən istifadə edən komandası var.
  Albina mahnı oxudu və dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  Pul cüzdanda əriyir
  Kapitalın artımında...
  Və bizim dildə
  Pul manna deməkdir!
  Vitalik ciddi şəkildə qeyd etdi:
  - Çox qazanırıq.
  Qız əlavə etdi:
  - Artıq qazanıb.
  Və oğlana göz vurdu. Kazinoda ab-hava təntənəli idi. O qədər dəbdəbə, güzgülər, qızıl örtüklər və oğlan dahisinə heyranlıqla baxan bir tamaşaçı .
  Vitalik düşündü ki, ümumiyyətlə oynamalı idi. Bir anda gəlib hər şeyi götürə bilərdin. Amma çox sadə və maraqsızdır. Məsələn, iki slavyan dövləti arasındakı müharibə. Birtərəfli və sürətli olsaydı, maraqlı olmazdı. Amma məlum oldu ki, hər şey ciddi və uzun müddətdir.
  Lakin Ermənistanla Azərbaycan arasında müharibə kifayət qədər qısa, cəmi altı həftə oldu. Azərbaycan isə gözlənilmədən kifayət qədər asanlıqla qalib gəldi. Baxmayaraq ki, son müharibədə ermənilər qalib gəlib. Və həqiqətən də, arada bir lazım deyil.
  İndi bir oyunçu kazinoda bankı sındırırsa, bu, onun daha da sındıracağı anlamına gəlmir. Bəlkə də əksinə. Dünyada hər şey tarazlıq üçün çalışır. Və uğur dövrü gec-tez başa çatır. Yəqin ki, bəxt ölçüsünü yalnız bir Çingiz xan bilmədi. Lakin sonra onun imperiyası dağıldı. Monqollar böyük fəthlər etdi. Lakin onların imperiyası iz qoymadan yoxa çıxdı. Monqolustan özü Çinin əyalətinə çevrildi.
  Hərdən düşünürsən: - Providens Napoleona, Hitlerə, Çingiz xana, Tamerlana və başqalarına nəyin bəxti gətirdi? Bir Rusiya, heç olmasa böyük bir imperiyadan nəsə saxlanırdı. Və hələ də ərazi baxımından ən böyük güc.
  Lakin Rusiya daxilində Sovet imperiyasını bərpa etmək cəhdi müqavimətlə nəticələndi. Və çox inadkar müqavimət. Dünyanın ikinci ordusu durduqda, hətta geri çəkildi. Və nə deyir? Bütün imperiyaları məhv edən bir növ qüvvə var. Doğrudan da, SSRİ dağılandan sonra ABŞ dünyanın ən güclü dövlətinə çevrildi. Amerika da iyirmi birinci əsrdə bəla içindədir. 11 sentyabr 2001-ci il terror hücumu, ilk baxışda Əfqanıstanda və İraqda asan qələbələr kimi görünsə də, sonra geri çəkilmədən getməli oldum. Və prezidentlər çox yaxşı deyildi.
  Üstəlik, koronavirus səbəbindən çoxlu ziyan var. Bəli, hekayə belədir.
  Çin də yüksəlişdədir. Amma onun da problemləri var və iqtisadi artım səngiyib. Sədr də çox ağıllı deyil.
  İndi, görəsən, Vitali Akulov bu tendensiyaya qalib gəlib, birdəfəlik dünya imperiyası yarada biləcəkmi?
  Bu barədə düşünsəniz, onun bənzərsiz ağlı ilə edə bilərsiniz. Əgər o, belə bir texnoloqdursa, o zaman bəlkə də tibbdə heç olmasa tək başına, yaxud sevgilisi Albina ilə birlikdə ölümsüz olmağın yolunu tapacaq.
  Vitalik kazinonun xəzinəsini yığışdırdı və o, artıq bundan bezmişdi. Bir-iki hambal götürüb bütöv pul kisələrini dartdılar.
  qravioton generatoru yaratmaq və qurmaq mümkün olacaq və onu Ostankino ilə birləşdirərək bütün Yer planetini hiperhipnoz dalğaları ilə əhatə edəcək.
  Vitalik, əlbəttə ki, bu işdə uğur qazana bilər. Baxmayaraq ki, şortda ayaqyalın, məşhur yürüşlü oğlana baxaraq, dünyanın gələcək hökmdarı olduğuna inanmaq çətindir.
  Oğlan da fikirləşdi ki, Yer planetində hələ də bəzi uzunmüddətli əmrlər və qurğular vermək lazımdır. Beləliklə, o, zehni əmrləri ilə bütün dünyanı daim idarə edə bilir.
  Sabit ideyalar və uzunmüddətli təkliflər formalaşdırmağı öyrənməlisiniz. Belə ki, o, beyində möhkəm bağlansın.
  Vitali onu götürüb təbəssümlə oxudu:
  Yer üzündəki bütün insanlara itaət edin,
  Sən xoşbəxt və əsl cənnət olacaqsan...
  Hamı uşaqlar kimi sevinir, sevinir,
  Ulduzlara tərəf tələsəcəyik, oğlan , get!
  Oğlan düşündü və əgər, həqiqətən, bütün on altı yaşa qədər cavanlaşır. Belə ki, xoş, cavan simalar olsun, saçlar üzləri korlamasın. Çünki tüklər iyrəncdir.
  Ancaq bu, əlbəttə ki, sonradan edilə bilər. İndi isə bütün planet özünə tabe olmalıdır.
  Və laboratoriyaya gedin və daha sürətli, güclü və fundamental bir şey yaradın.
  Albina təbəssümlə soruşdu:
  - Vitali, sən Allahın yerində olsaydın nə edərdin?
  Oğlan qətiyyətlə dedi:
  - Bütün insanları tamamilə xoşbəxt edərdi!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Hamı xoşbəxtdir ? Amma bu mümkün deyil. İnsanlar həmişə bir şeydən, heç olmasa bəzilərindən narazı olacaqlar! Bir ehtiyacı ödəyin, digəri böyüyəcək!
  Vitalik gülümsədi və cavab verdi:
  - Yaxşı, Allah ağlabatan ehtiyacları ödəyə bilərdi, indi! Məsələn, hər kəsə sağlamlıq və əbədi gənclik bəxş etmək. Düşünmürəm ki, bu, heç kimə zərər vermir!
  Albina qeyd etdi:
  Bəs köçürmə?
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Siz insanlara superluminal sürətlə kosmik gəmilər qurmağı və insanlığı kainatın digər planetlərinə yerləşdirməyi öyrədə bilərsiniz!
  Albina başını tərpətdi.
  - Məntiqlə! Həm də çox məntiqli. Bəs planetlər tükənsə nə olacaq?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  yenilərini yaradacaq ! Problem deyil!
  Qəhrəman qız oxudu:
  Dünyamızda mümkün olmayan hər şey mümkündür,
  tualetdə islatmaq lazım deyil !
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli, etmə!
  Və gənc supermen oxudu:
  Kədərlənmə,
  Qarşıda bütün həyat...
  Qarşıda bütün həyat,
  Ümid et və gözlə!
  Albina bununla razılaşdı:
  - Bəli, ümid et və gözlə, amma boş oturma!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Çalışacağıq.
  Qəhrəman qız təklif etdi:
  - Gəl maşınla gedək. Niyə piyada ayaq basmağa ehtiyacımız var?
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Belə də olacaq.
  Sonra zehni bir əmr verdi və qəşəng "Limuzin" sürdü.
  Küləklə sürə bilərsiniz. Və həqiqətən əladır.
  Albina oxuyaraq qeyd etdi:
  Maşınlar, maşınlar,
  Sözün əsl mənasında hər şeyi doldurdu ...
  Köhnə tozun yatdığı yerdə,
  Avtomobil iz buraxdı!
  Vitalik Atlantik təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Bəli, maşınlar həm möhtəşəm, həm də laldır!
  Oğlan və qız çox təlaşsız və tərzlə mindilər. Yolda Vitalik dondurma götürdü, Albina isə onu məmnuniyyətlə yedi.
  Supermenin uşaqları da özləri ilə kokteyl tortları və şokoladlı donutlar gətirdilər.
  Və hamısı onu məmnuniyyətlə yedilər.
  Albina qeyd etdi:
  - Budur, müharibə gəlir və tövlələrdə hər hansı bir ləzzət var. İnsanlara dəyişiklik lazımdırmı?
  Vitalik yaşlı qadına işarə etdi:
  - Çox istərdi ki, gəncliyini qaytarsın!
  Albina razılaşdı:
  Bəli, o bunu istərdi! Ancaq belə bir şey edə bilərsinizmi?
  Vitalik cavab verdi:
  - Nəzəri cəhətdən bədəni cavanlaşdıran belə dalğalar və şüalar yaratmaq olar. Və bu realdır.
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  -Əlbəttə inanıram. Bəs hələ də niyə indiyə qədər heç kim bunu etməyib?
  Dahi oğlan təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəs niyə smartfonlar yalnız iyirmi birinci əsrdə peyda oldu? Tərəqqi, bilirsiniz, tərəqqi!
  Albina gülümsədi və mahnı oxudu;
  Bəşəriyyətin dəmir texnologiyası var,
  Əlbəttə, gərəklidir və çox faydalıdır.
  Yalnız insanların möcüzələri mənə daha xoş gəlir:
  Danışan canavarlar, özüyeriyən ayaqqabılar.
  
  İnanıram ki,
  insanlar nağıldan ayrılmayacaqlar
  Və sadiq dostlar
  əbədi olaraq qalacaqlar.
  
  Elmi mühazirə möcüzələri əvəz edir.
  Faydalı olsa da, çox darıxdırıcıdır.
  Mən dəhşətli bir nağıl dinləmək istərdim Zəncirdəki əjdahalar
  haqqında , əlbəyaxa döyüş!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yaxşı mahnı, amma uşaqcasına. Bəlkə daha ciddi nəsə oxuyasınız?
  Qız qeyd etdi:
  - Biz əbədi olaraq uşaq qalırıq,
  Yalnız illər dəyişir!
  Dahi oğlan mızıldandı:
  - Mən öz mahnımı oxumağa üstünlük verirəm.
  Və şortikli supermen mahnı oxudu;
   Biz bədbəxt Vətənimizin övladlarıyıq,
  Valideynlər günah etdi və cəzası bizim üzərimizdədir!
  Böyük Xilaskar hamını kədərdən xilas etsin,
  O saat qəlbimizi Allaha çevirməliyik!
  
   Ey böyük Rəbb İsa,
  Mən səni sevirəm, Xilaskar izzətlənsin!
  Böyüklərin xidmətində oğlan qorxaq deyil,
  Biz inanırıq ki, şirnikləndirici ölülər diyarında məhv olacaq!
  
  Beləliklə, uşaqlar Həcc ziyarətinə getdilər,
  Yol çətin olsa da, ruh yüksəkdir!
  Qoy Qələbə Məsih xəyallarımda olsun,
  yaradan isə zəlildir!
  
  Biz oruc tuturuq, uzun müddət gedirik,
  Və çılpaq ayaqlarım artıq qanaxır!
   Ancaq planetimiz, Allahın evi,
  Və tutqun gecələr parlaq görünür!
  
  Təbii ki, varlı adam cavabında güləcək,
  Deyəcək: kimera, səmavi səltənət!
  Ancaq keruv salam göndərir,
  Və təkəbbürlü zadəganların sonu Cəhənnəmdə olacaq!
  
  Amma duamızda hər kəsi bağışlayırıq,
  Hər bir simvolun müqəddəs adı var!
  Qoy insanlar bir az mehriban ürək olsunlar,
  Qoy yaramazlar ruhda fərqli olsunlar!
  
  Niyə gedirik, yol boyu bu qədər əziyyət çəkirik,
  Günahsız adamlara niyə lazımdır?
  Allahın yaşadığı şəhərə girmək istəyirik,
  Məsihin boş yollarda qaçdığı yer!
  
  Və ən əsası, imanın güclü olduğunu görüb,
  Məşhur pislər diz çökdü!
  Qurtuluş yolu çətin və uzundur
  Amma tənbəllikdən daha cinayətkar günah yoxdur !
  
  Müqəddəs İsa, bizim üçün kədər istəmədi,
  Onun düşüncələri parlaq, hüzurla doludur!
  Axı o, qədim tanrılar kimi deyil,
  Şüar budur ki, insandan büt yaratma!
  
  Bəs necə oldu ki, dünyamız qəddardır,
  Bu cəhənnəm planeti idarə edir!
  Bir saatlıq nə sevinc, xoşbəxtlik,
  O Habil öldü, şər Qabil taxtdadır?!
  
  Rəbb cavab verir: bu, xalqın iradəsidir,
  Qonşularına pislik etmək üçün onların necə də seçimi var !
  Baş hökmdar, qəddar yaramaz,
  Əsas büt prinsipsiz Yəhudadır !
  
  Amma sən həyatın övladlarısan, təmiz ruhlu,
  Qayalar və tikan üzərində yüzlərlə mil getdi!
  Böyük Məsihlə hökmranlıq etmək istəyirsən,
  Ona görə ki, şirnikləndirici ilanı bataqlığa aparmasın!
  
  İnanın ki, Xilaskarın qüdrəti üzərinizdə olacaq,
  O, lütf tökdü, kiçik yaraları sağaltdı!
  Ruhda tövbənin hərarəti sönməsin,
  Ölkənin Sadiq Allahının ailəsində olsunlar!
  Vitalik çox gözəl oxudu və onlar laboratoriyaya getdilər.
  Uşaqların əhvalı yüksəldi və işə başladılar.
  İndi böyük güc generatoru qurmaq lazımdır. Bütün dünya üzərində güc əldə etmək.
  Vitalik tək işləmirdi. Onlarla iri kişi ona tabe oldu. Və uşaq dahi əmrlər verdi.
  Albina Vitalikdən soruşdu:
  Niyə dalğalar mənim üzərimdə işləmir?
  Oğlan asanlıqla cavab verdi:
  - Çünki onları yaxşı idarə etməyi öyrənmişəm. Və qorxma. Mənim dahisim istənilən problemi həll edə bilər.
  Qəhrəman qız istehza ilə soruşdu:
  "Siz qabiliyyət baxımından adi bir insandan qat-qat yüksəksiniz. Bəlkə atanız yadplanetlidir?
  Vitalik razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Ola bilər! Əslində, mən özüm də ixtiraçılığıma təəccüblənirəm. Mənim super güclərim hətta məni heyran edir.
  Qəhrəman qız təklif etdi:
  - Buyurun, başqa bir şey oxuyun. İşləmək daha əyləncəli olacaq! Siz Puşkindən pis deyilsiniz!
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Puşkin sıfır texnologiyada.
  Vitalik oxumağa başladı, getdikcə bəstələyib;
  Xalqımız əziyyətə dözməz,
  Qoy toplar - müharibənin cəhənnəm səsi gurulsun!
  Bir nida ümidi ilə dayanacağıq,
  Çiyin-çiyinə qoca-gənc toplandı !
  
  Süngü əli, kallusları qaldırır,
  Döyüşçülərin sərt görünüşü - sadəcə uşaqlar!
  Kədərdən yer üzü ağardı,
  Qızlar hörükləri cəsarətlə çəkin!
  
  Biz şanlı sovet xalqının övladlarıyıq,
  Bizi polad və ya atəş qıra bilməz!
  Bütün gücümüzlə azadlıq uğrunda mübarizə aparaq!
  Faşizm sürüdür, inanıram, qıracağıq!
  
  Qoy onlar xidmətə götürülməsin - əsəbilikdən,
  Ancaq pioner özünü döyüşə topladı!
  Qalstuk alovlanır - bütün gözlər orada gizlənir,
  Şanlı bolşevik izi ilə !
  
  Əsgər izdihamı qəzəblə hücuma qaçdı,
  Faşistlər susur, topların gurultusu qopdu!
   Metalın əzilmiş qırmızı gücündən,
  Svastika ilə sınmış bayraq enib!
  
  Batareyalarımız haradadır, onlar dəqiq bilirdilər
  Bəs niyə? cəsarətli oğlan,
  Qar parçaları incitsə də, pisliyə əzab versə də,
  Gecə ayaqyalın olanda çanta ilə gəzirdi!
  
  Kiçik olanda kəşf etmək daha asandır, daha asan,
  Burnunuzu istənilən çatla soxmaq olar!
  Meşədə soyuqda and içdin,
  Ancaq kimsə güldü: oğlan kifayət qədər yetkin deyil!
  
  Qızlar da qorxaqlığı bilmirdilər,
  oğlanlardan daha pis döyüşməyiblər !
  Tətildə cüt-cüt rəqs etdik,
  Ehtiyatla söhbət edirdilər, heyif söz boşuna!
  
  Qəddar Hitler - Şeytanın xidmətçisi,
  Hesabı olmayan insanlar, əclaf xarab oldu!
  Ancaq azad edən qoşunu əzəcək,
  Axı qüvvələr şuralarının həddi-hüdudu yoxdur!
  
  Kommunist Partiyası sevdi və böyüdü,
  Biz cəsurların nizamının öncüləriyik
  Fritz centlmeninə dözməmək üçün,
  Yoxsa boyunduruğu taxmayasan!
  
  Bizə yuxuda müqəddəs inanmağı öyrətdilər,
  Və ölkə üçün səyinizi əsirgəməyin!
  Dözdüklərimiz sadəcə ölçülə bilməz,
  Hörmətli sovet ordusunun oğulları!
  
  Heç birimiz yaşa istinad etmədik,
  Özünüzə yazığım gəlsin - başqalarına hörmət etməyin!
  Ölmək qorxuludur, amma qorxmadım
  Rus yenilməzdir - şuralar ordusu!
  
  Və yer üzündə xoşbəxt bir dünya gələcək,
  Nə ağrı, nə göz yaşı, nə kədər, nə də ehtiyac!
  Kommunizmin bütün planeti üzərində bayraq,
  Düşənlər gözəllik aləmində diriləcəklər!
  Oğlan çox gözəl və rəngarəng oxudu. Onun səsi isə Karuzonun səsindən daha soyuqdur .
  Bundan sonra oğlan rəqs etməyə başlayıb. Və iş daha da sürətlə getdi.
  Güclü generator tikilirdi. O, bu halda şəhərin yarısını işıqlandırmalı idi.
  Vitalik artıq onu Ostankino teleqülləsinə sürükləməyi planlaşdırıb. Və sonra bütün dünya hiperqısa dalğalarla örtüləcək . Və onun xalqı bəşər tarixində heç kəs kimi itaət edəcək.
  Ancaq bu kifayət deyil, biz daha qabaqcıl komandalar seçib formalaşdırmalıyıq, ona görə də hələ görüləsi çox iş var.
  Və hər şeyi rəflərə qoymaq üçün xüsusi kompüter lazımdır. Və bu, çox ağıllı və maraqlı olacaq.
  Vitalik işləyirdi. Və Albina onu götürüb oxudu;
  Vətən uğrunda sona qədər vuruşun
  Parlaq Stalinin bizə əmr etdiyi kimi...
  Ürəklərimizin bir ağızdan döyünməsinə səbəb olaq
  Əzələlərimiz poladdan güclü olsun!
  
  Vətən qəhrəmanlıq taleyi,
  Mənim müqəddəs Anam üçün döyüş...
  Bizim çox vacib işlərimiz var, bilirsiniz,
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bacarıblar!
  
  Baxmayaraq ki, sadəcə bir pioner oğlan,
  Amma mən Vətəni salamlayacam...
  Mən də gənc olacağam, bilirsən, nümunə,
  İnanıram ki, Rusiya kommunizm altında yaşayacaq!
  
  Biz quracağıq, inan mənə, şanlı bir dünya,
  Hansı yoxsulluqda , inanın ki, olmayacaq ...
  Orada pulsuz bayram qeyd edirik,
  Və insanlar əbədi xoşbəxtlik içində yaşayırlar!
  
  Sonra yuxu öz əhdini yerinə yetirəcək,
  Nurlu nəsillərin şöhrəti naminə...
  Stalin özü yanır, parlaq bir ulduz,
  Və bizim müəllimimiz, proletar Lenini!
  
  Biz də Allaha inanırıq, inanın mənə,
  Arxasını düşünmədən Məsihə dua etmək ...
  Qoy heyvan cəhənnəm cəhənnəmində olsun
  Nişanlardan bizi yaxşı üzlə qarşılayacağıq!
  
  Məsihə tərəfin bayrağı altında gələcəyik,
  Gəlin sosializm və kommunizm quraq...
  İşığa ümid, inanıram, gətirəcəyəm,
  Beləliklə, hər kəs ciddi bir qəhrəmana çevrilsin!
  . FƏSİL #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Rus mafiyasının xaç anası Aqripinanın nəhəng sarayında canlanma baş verdi. Dahi bir oğlanın inanılmaz işlər görən xəbəri quldur qadını narahat etdi və o qeyd etdi:
  - Heyrət! Vay! Baş verir?
  Karateçi qız başını tərpətdi.
  - Bəli! Bunların hamısı möcüzədir!
  Aqripina qeyd etdi:
  - Burada belə imkanlar! Bu, dünya üzərində gücdür!
  Sindikatın gizli polisinin rəhbəri Nikolay Fatruşev təklif etdi:
  "Yuxu qazlarından istifadə edəcəyik və uşağı və onun bütün avadanlıqlarını ələ keçirəcəyik.
  Mafiyanın xaç anası etiraz etdi:
  - Tələsmə! Qoy əvvəlcə istədiyini etsin. Sonra onu kök buzov kimi tutacağıq.
  Gizli polisin rəisi qeyd etdi:
  - Məlumatlara görə, o, insanları kukla kimi idarə edir və çox təhlükəli ola bilər.
  Aqripina qışqırdı:
  - Bu halda, yuxulu güllələrlə snayperimiz var!
  Bundan sonra xaç anası əlavə əmrlər verməyə başladı.
  Dünyada vəziyyət daha da pisləşib. Taliban rusları bazada sıxışdırıb və onlara güclü atəş açıb. Buna cavab olaraq digər bölgələrdən olan qoşunlar intensiv şəkildə Tacikistana köçürüldü. Cənubda əsl müharibə başladı. Qərbdə isə Ukrayna ordusu artıq hücuma keçib. Və döyüşlər yenidən tam gücü ilə başladı.
  Bəli, daha da istiləşdi.
  Bununla belə, sindikat narkotikləri Talibandan alırmış. Və müharibə biznesə mane olmadı. Dünyada vəziyyət getdikcə daha qorxulu olurdu. ABŞ Talibanın yeni cəbhə açmasını alqışlayıb. Və artıq Taliban-ın legitim Əfqanıstan hökuməti kimi tanınması barədə söhbətlər gedirdi.
  Qafqazda xalq yenidən üsyan edir. Narazılıq artır. Ümumiyyətlə, insanlar hakimiyyəti getdikcə daha çox tənqid edirlər. Hətta televizorlar da xarab olmağa başladı.
  Zyuqanov ağır xəstədir və Kommunist Partiyası artıq hakimiyyət uğrunda mübarizə aparır. Bir çox kommunistlər, xüsusən də gənclər barrikadalara tələsirlər. Və ümumiyyətlə, insanlar daha çox siyasiləşib. Dəyişikliklər yetişdi və insanlar yeni həyat istəyirlər. Köhnə siyasətçilər çox yorulublar.
  Aqripina fikirləşdi ki, niyə yeni Lenin rolunu yubkada götürməyəsən? O, hələ də üsyankardır. Və minlərlə insanı küçələrə çıxarmağa qadirdir .
  Rusiyada insanlar əvvəlki rejimdən yorulub və təbii ki, əsrin dörddə birində eyni yaşlı siması görən insanlarda yeni və naməlum bir şeyə həvəs var.
  Aqripina güzgüdə özünə baxdı. Çapıq olmasaydı, üzü kişi və gözəl olardı. Bəli bir tərəfdən xarab olur , digər tərəfdən isə sifətə daha sərt ifadə verir.
  Axı o, doğrudan da, hakimiyyət zirvələrinə can atan xalq lideri kimidir. Baxmayaraq ki, indi də o, çox ictimai olmasa da, əhəmiyyətli, real gücə malikdir.
  Və onun cəmiyyətin bütün dairələrində əlaqələri var. Yeganə heyif odur ki, bir çox xalq artistləri artıq dünyasını dəyişib.
  Yadımdadır, bir dəfə Kobzon onunla birlikdə oxumuşdu.
  Bəs bütün bu müğənnilər nə istəyir? Pul və şöhrət. Üstəlik, kimin oxuyacağına fikir vermirlər.
  Aqripina qışqırdı:
  - Konservləşdirilmiş boğaz və araq ona gedir!
  Bundan sonra onu götürdü və sapfir və zümrüd qarışığı olan gözləri ilə göz qırpdı. Amma sarışın özü çox qəddardır. İndi oğlana işgəncə vermək istəyirdi.
  yaraşıqlı bir oğlan itaətkarcasına diz çökdü və çılpaq, yuvarlaq, dabanının zərif bir əyilməsi ilə çıxdı.
  Aqripina ona gətirilən üfleyicini götürdü. Alov yandırıldı. Və çılpaq ayaqlarını götürüb yanır kimi yaraşıqlı bir oğlanın yanına gedir.
  Burdan yanıq iyi gəlirdi və ayaqyalın yanan yeniyetmə qışqırırdı.
  Aqripina oğlanın sarı saçlarından tutdu, dartdı və onu dizləri üstünə gətirərək fısıldadı:
  - Səbr et, kazak, ataman olacaqsan!
  Oğlanın digər çılpaq dabanı isə parıltı ilə. Və yenə qışqırır. Odla yandırılanda, xüsusən də həssas altlıq, çox ağrıyır. Hər kəsin öhdəsindən gələ bilməyəcəyi.
  Xaç anası qışqırıqlardan həzz aldı və hətta oxudu:
  Qırın, əzin və parçalayın,
  Bu həyatdır, bu xoşbəxtlikdir!
  Gəlin uşağı böyük həvəslə qamçılayaq. Onu əllərinin arasına aldılar.
  Budur, o, doğrudan da xaç anasıdır. Və çox qəddardır. Əsl, deyək ki, vixen .
  Belə bir qadına heç kim və heç nə yaraşmayacaq.
  Aqripina döyüb oxudu:
  Onları əsirgəmirsən
  əclafları öldürün ...
  Yataq qurdlarını necə əzmək olar
  Tarakan kimi vurun!
  Sonra ondan bezdi. Və oğlan ağrı şokundan huşunu itirib. O, bir jest etdi və oğlan götürüldü.
  Aqripina qeyd etdi:
  - Yenə də Markiz de Sad haqlı idi, hansı həzz başqasının dərdini gətirir. Bunu hamı başa düşmür və dərk etmir!
  Bundan sonra ağ dişi şeytan böyük məmnuniyyətlə Napoleon Bonapartın əyilmiş papağı şəklində ona gətirilən tortu yeməyə başladı.
  Napoleona hörmət edirdi , lakin onu uğursuz hesab edirdi. Ən böyük hörməti məğlubiyyəti bilməyən və dünyanın yarısını fəth edən Çingiz xana idi.
  Aleksandr Suvorov da məğlubiyyəti bilmirdi, amma nə qədər qalib gələ bildi?
  Aqripina nifrətlə xoruldadı. Rusiyanın hazırkı prezidenti Ukraynadakı döyüşlərdə boğulub və indi yalnız tənbəllər ona təpik vurmur . Həm də Napoleon kimi bir şey: əvvəlcə çoxlu uğurlar, sonra uğursuzluqlar. Və sonda başlanğıcda olduğundan daha pis. Və Hitler haqqında deyiləcək heç nə yoxdur. Onun şansı var idi? Prinsipcə, qırx birincidə Moskvanı ələ keçirsəydi və işğal olunmuş ərazilərdə daha müdrik siyasət aparsaydı, . Napoleonun öz dövründə etdiyi kimi .
  Burada Çingiz xan və onun xələfləri bir müddət Rusiyanı fəth edə bildilər. Böyüklüyünə və gücünə görə tarixdə görünməmiş bir imperiya var idi. Ancaq Rusiyanın kütləvi işğalından əvvəl, Çingiz xanın ölümündən sonra o, bölündü və əslində Batu, demək olar ki, müstəqil Qızıl Ordanın hökmdarı oldu və Farsda monqol imperiyası yarandı, artıq ayrıldı. Baxmayaraq ki, rəsmi olaraq Çində ümumi paytaxt mövcud idi.
  Bir müddətdir ki, imperiyada hələ də müəyyən bir birlik var idi. Ancaq sadəcə bir görünüş. Məsələn, Misirin işğalı zamanı Qızıl Orda Farsdakı qardaşlarına kömək etmədi. Batunun özü tez köhnəldi və nisbətən gənc öldü. Monqol İmperiyası heç vaxt mövcud olmamış kimi tənəzzülə uğradı və batdı.
  Tamerlan onu birləşdirməyə çalışan sonuncu xan idi, lakin onun ölümündən sonra hər şey toz-torpaq oldu və heç bir iz qalmadı.
  Hətta sonralar belə bir fikir ortaya çıxdı ki, Çingiz xan və Şahzadə Qırmızı Günəş bir və eyni şəxsdir, Qızıl Orda isə Rusiya dövlətidir.
  Aqripina güldü. Bəli, imperiyalar dağıldı. Ən sabit imperiya isə Rusiyadır. İngilis və Osmanlı İmperiyasından qalanlara baxsanız, o, daha çox ərazini saxlamışdır. Və Roma İmperiyası və Ərəb xilafəti tamamilə buxarlandı.
  Mafiyanın xaç anası Rusiyanın dahiliyi və qəddarlığı olmasa, sona qədər çökə biləcəyini düşünürdü. Keçmiş prezident qocalıb, tükənib. İndi isə hər şey onun əlindən çıxıb. Hər kəsin öz dövrü var. Ən azı üç dəfə Çingiz xan olun. Əbədi padşahlar yoxdur.
  Amma sistem varsa: çar ölüb, yaşasın yeni çar, onda faciələr baş vermir.
  Çar Rusiyasında Birinci Paveldən sonra Romanovlar sülaləsi nəhayət sabitlik əldə etdi. Bu, əsrlər boyu hakimiyyətdə olan qanuni, səriştəli, safqan hökumət idi və xalq ona pərəstiş edirdi və ona inanırdı.
  Sonra nə oldu - surroqat! Biz monarxiya qurmalıyıq. Aqripina belə düşünürdü. Bəzi yerlərdə faktiki olaraq monarxiya qurulub: Türkmənistanda , Azərbaycanda, Koreyada. Hətta Belarusda da bu barədə danışıqlar gedir. Baxmayaraq ki , orada işləmək mümkün deyil, çox Avropa ölkəsi.
  Orada nə xalq, nə də elita monarxiyanı həzm edə bilmir.
  Aqripina özünü böyük şəxsiyyət hesab edirdi. Və onun hökmranlıq arzusu var idi.
  İndi görünür, oğlan hələ də uşaq kimi görünür, mütləq güc verə biləcək bir şey icad edib! Belə bir güc, onunla müqayisədə imperatorun gücü heç bir şey deyil! Və daha çox, prezidentin səlahiyyəti! Onun gücü, insanlar tərəfindən icad edilən Tanrının deyil, həqiqi gücün gücü olacaq. O, kainatın və kainatın mərkəzinə çevriləcək.
  Və heç kim onu heç vaxt devirə bilməyəcək. Və orada, yoxsa uşaqlar ondan sonra hökm sürəcəklər. Ya da onu ölümsüz etmək üçün bir yol tapın. Elm nəzəri olaraq hər şeyi edə bilər.
  Və sonra kainatın ən gözəli olacaq. Yerlilər isə kosmik gəmilər quracaqlar və milyardlarla qalaktikalar onun ayaqları altına düşəcək. Və onun ayaq izlərini öpmək ən yüksək şərəf və mükafat olacaq.
  Aqripina düşünürdü ki, bir kainatı fəth etməklə başqa kainatları da fəth edə bilər.
  Və sərin olacaq. Və sonra o, özü kainat yaratmağı öyrənəcək. Və ölüləri dirilt, bu gözəldir!
  Gənc qadın smartfonuna baxdı. Nəhəng bir şeyin tikilməkdə olduğu aydın idi. Bunu isə şortikli ayaqyalın oğlan aparır.
  Aqripina Vitali Akulovun nə qədər kiçik olduğuna təəccübləndi. Yeniyetmə uşaq kimi . Şort və yalın ayaq uşaq təəssüratını gücləndirdi. Eyni zamanda böyükləri ona tabe olmağa məcbur edirdi . Və onun əmrləri, o cümlədən zehni əmrlər idi.
  Rus mafiyasının xaç anası belə bir oğlanı məğlub etməyin asan olmayacağını düşünürdü. Bəlkə, həqiqətən, qazla örtün. Yaxud snayper göndərib vur.
  Bununla belə, gənc dahi ona birdən çox kəşf verə bilər. Və, həqiqətən, ölümsüz etmək. Nəzəri olaraq insan əbədi yaşaya bilər. O, kompüter deyil, yenilənə və tənzimlənə bilir.
  Əgər daimi və güclü enerji mənbəyiniz varsa, o zaman insan bədəni təbiətdəki dövran kimi əbədi ola bilər. Bu oğlan isə elə bir dahidir ki, heç vaxt bəşər tarixində olmayıb. Ondan əvvəl hətta Leonardo da Vinci və Tesla təslim olur. Xüsusilə planın praktiki həyata keçirilməsində.
  da Vinçinin ixtiralarının heç biri əməli gəlir verməsə, nə faydası var?
  Əslində Leonardonun maşınları bəşəriyyətə heç bir fayda vermədi və heç biri işləmirdi. Tesla da çox şey icad etmiş kimi görünür, amma həyata keçirilməsinin gəliri nə oldu?
  Və burada görürsən ki, insanları özünə tabe edən radiasiya işləyir. Üstəlik, uşaq , bəlkə də, əzələlərini gücləndirdi. Və daha da sərtdir.
  Nə böyük dahi! Əgər on beş yaşında belə şeylər uydurursa, o zaman yetkin kimi nə edəcək?
  Və ya bəlkə, əksinə, axmaq olur ?
  Necə deyərlər, geeks yaşlandıqca axmaq olur. Burada, xüsusən də, geeksdən nə qədər həqiqi dahilər və ulduzların doğulduğunu görə bilərsiniz?
  Milyarderlərin və dövlət başçılarının əksəriyyəti olduqca normal uşaqlar idi.
  Aqripina ah çəkərək oxudu:
  Uşaqlıq hara gedir?
  Hansı şəhərlər...
  Və bir çarəni harada tapa bilərik
  Yenidən ora çatmaq üçün!
  Bu eşidilməz olacaq
  Bütün şəhər yatanda
  Və məktub yazmayacaq
  Və zəng etməyəcək!
  Və qış və yay
  Möcüzələr gözləmək təcrübəsiz ,
  Hardasa uşaqlıq olacaq
  Amma burada yox!
  Və qışda qar vasitəsilə
  Və çayın kənarındakı gölməçələrdən,
  Kimsə atlayacaq
  Amma mən yox!
  Aqripina oxumağı bitirdi və dişlərini göstərdi. Fikirləşəndə bu parlaq oğlanın yetkinləşərək adi bir insan səviyyəsinə düşməsi axmaqlıq olardı. Əslində bunlar fövqəlbəşəri qabiliyyətlərdir. Və onları tərbiyə etmək lazımdır. Və yenilənmiş güclə böyüyün.
  Qısa ətəkli və çılpaq, qaralmış ayaqlı bir qız ağ dişi şeytana kiçik bir şokolad yumurtası təklif etdi.
  Aqripina onu dişlədi və qızın əzələli ayaqlarına qamçı ilə vuraraq qışqırmağa başladı.
  Sonra mahnı oxudu:
  Cəhənnəmdəki ət istidən soyuyur,
  Və hamımızın uzun müddət başa düşmək vaxtıdır ...
  Mafiyaya inanmayan hər kəs
  Boyunduruğun qəzəbi altına düşəcək!
  
  Dürüst insan öz haqqını alacaq
  Alovlanan hörümçək kimi olacaq ...
  Cinlər yeraltı dünyada əzab çəkəcək,
  Kim şeytana boyun əymədi!
  Bundan sonra o, əmr verdi:
  - Pusuda otur və gözlə! Özünüzü ifşa etməmək üçün.
  Bu vaxt Vitalik və Albina işləməyə davam etdilər. Və təkərlər üzərində böyük gücə malik bir generator quruldu. Bundan əlavə, dahi oğlan joystik düymələri əlavə etdi və avtomatik qurmağa başladı itaət hiperproqramı . Beləliklə, bütün bəşəriyyət və Akulov itaət etsin, çünki Rəbb Allaha itaət etmədi və eyni zamanda adi işindən əl çəkmədi. Baxmayaraq ki, nədən asılı olaraq. Müharibələrə son qoyulmalıdır. Ukrayna üçün isə cinayətkarlar yenə də yeni, dünya kralı qarşısında cavab verəcəklər.
  Vitalik hiddətlə oxudu:
  Müharibə nədir və müharibə nədir
  O, pis xala və qancıqdır!
  Qətl, iyrənclik, sadəcə kir
  Və müharibədə, piç şahzadə!
  Alayların qəzəbi üçün qələbə olmayacaq,
  Pislik imperiyası axmaqlar ölkəsidir!
  Oğlan isə çılpaq barmaqları ilə polad bolt atdı. O, düşən meteorit sürəti ilə uçdu və sözün əsl mənasında havada yandı.
  Albina dedi:
  - Bu sinifdir!
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Bəşəriyyət vahid, sevgi dolu bir impulsda birləşəndə ən böyük sinif olacaq! Daha doğrusu, hamı qardaşlaşsa.
  Qız təbəssümlə oxudu:
  Fırtınalar vasitəsilə bizim üçün azadlıq günəşi parladı,
  Fırtınalar və fırtınalar arasında birlikdə getdik ...
  Qoy millətlər bir olsun
  Yer kürəsinin bütün ölkələri bir yerdə olsun!
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəli, birlikdə hamı qəribədir və xalqlar da olacaq! Mənim ədalətli və sevgi dolu hakimiyyətim altında! İnsanların bir daha bir-birini öldürməyəcəyi bu an yaxındır! Kommunistlər nə xəyal edirdilər, amma bütün qurbanlara baxmayaraq, yaxınlaşmadılar!
  Albina dişlərini çılpaqlaşdıraraq, qoz-fındıq-boltları bərkidərək cıvıldadı:
  Alçaldılmaya əhəmiyyət verməyin
  Bəli, mən özümü alçaltmağa hazıram! Bəli, mən özümü alçaltmağa hazıram!
  Ancaq şərəfli bir məqsədə, heç olmasa bir az daha yaxın olsa!
  Ancaq şanlı məqsədə çatmaq üçün, heç olmasa bir az da yaxınlaşmaq üçün!
  Bir az da yaxınlaşın!
  Vitalik istehza ilə soruşdu:
  - Bəs siz kişi cinsində nə oxuyursunuz?
  Qəhrəman qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Bir qafiyə var idi!
  Dahi oğlan güldü və oxudu:
  O, nə varsa qafiyələyib
  Sadəcə yoruldum...
  Və düzəliş üçün kəndə,
  İnəklərin otladığı yer
  Tezliklə düzəldildi!
  Albina gülümsədi və başqa bir boltu bükürdü və tranzistoru yenidən düzəltdi, dedi:
  -Böyük dahi, dünya işığını icad etdi,
  Daha gözəl insanlarla rastlaşmamışam...
  Büt oğlana qəsidə oxuyuram,
  Hansı ki , idealın təcəssümü!
  Vitalik parlaq başını tərpətdi:
  Bəli , yaxşı oxuyursunuz.Amma heç kim mükəmməl deyil.
  Və oğlan yenidən proqrama başladı. Bütün dünyanı ram etmək asan məsələ deyil. İnsanlar nə istəyir? Özləri də bilmirlər. Məsələn, çox vaxt seçimdən və ya seçkilərdən narazıdır . Ancaq mükəmməl güc yoxdur. Və ideal güc olmadığına görə, hakimiyyəti mütləq etmək mümkün ola bilərmi? Sənə soruşmadan və sözünü bilmədən itaət ediləndə - yox?
  Məsələn, Qarinin də oxşar fikirləri var idi. O, dünya üzərində hakimiyyət istəyirdi. Və ona yaxınlaşdı, lakin müqavimət göstərə bilmədi. Amma bütövlükdə bu bir nağıl idi.
  Və burada real və nəhayət insanlara gələcəyə inam bəxş edəcək bir şey var. Heç bir diktator titrəyən barmaqları ilə nüvə düymələrini basmayanda. Və heç bir nüvə müharibəsi olmayacaq. Və adi müharibələr hələ də qızışır və qaynayır.
  Son xəbərlərə görə, Taliban Rusiya bazasını praktiki olaraq darmadağın edib və onlar artıq məhbusların başlarını kəsirlər. Bəli, mücahidlərin işğalı ciddidir! Və qan əhəmiyyətli olacaq.
  Vitalik işləməyə davam edərək oxudu:
  Vətəndaş müharibəsi başlayır
  Qaranlıqdan qaranlığa ...
  Pis keçəl şeytan gəldi,
  Və insanları dəli etdi!
  Bundan sonra oğlan işləməyə və dizayn etməyə davam etdi.
  Dünya üzərində hakimiyyət güc naminə deyil, bütün bəşəriyyətin xoşbəxtliyi üçündür. Dahi oğlan fikirləşdi ki, bəlkə Lenin də bunu istəyir. Amma çox qan və qurbanlar çıxdı. Və sonda bir çirkin şey tikildi. Xalq demokratiyası əvəzinə aparatın diktaturası. İnsanlar isə həyatın mənasını itiriblər. Onlar kommunizmin qurulmasına inanırdılar , lakin nəticə yenidənqurma və vəhşi qarışıqlıq oldu. Əsl demokratiya buna gətirib çıxardı , xalq buna hazır deyil.
  körpələrdən qocaya qədər hər kəsi idarə edən hiper kral olacaq . Üstəlik elə bir sistem yaratmaq lazımdır ki , insanların beyni yanmasın .
  Onlar radiasiya olmadan belə itaət etsinlər. Ancaq bu, uzunmüddətli perspektivdir. Ancaq hər şeydən sonra uzunmüddətli hipnoz var.
  Vitalik onu götürüb oxudu:
  Bizi fəth etmək olmaz
  Hamını diz çökdürəcəyik...
  Bir dəftərdə eskiz çəkdim,
  Yeni nəsillərin şöhrəti üçün!
  Oğlan həqiqətən dahidir. Albina ona xatırlatdı:
  - Ostankinoya hücum zamanı vurulmamağımız üçün bir güc sahəsi!
  Vitalik canavar balası kimi ağ və iti dişlərini göstərərək başını tərpətdi:
  - Əlbəttə, edəcəyik. Əslində, güclü induksiya yaratmaq hipnoz dalğalarından daha asandır . Və sonra heç nə və heç kim bizə mane olmayacaq!
  Albina tweet etdi:
  Və döyüş yenidən davam edir
  Hiperplazma atəşi qaynayır...
  Bizim oğlan çox gəncdir
  İnanılmaz hədiyyəsi var!
  Vitalik gülümsəyərək başını tərpətdi.
  Bəli, mənim böyük hədiyyəm var. Amma istənilən qabiliyyət inkişaf etdirilməlidir. Qarşıda bizi təkcə qələbələr deyil, həm də risklər gözləyir.
  Qız qeyd etdi:
  - Polis hər an bizə gələ bilər, onunla görüşməyə hazırsınız?
  Vitalik güldü və dedi:
  - İsinmək istəyirlərsə, ləzginka rəqs etsinlər!
  Albina güldü və oxudu:
  - rəqs etdi, rəqs etdi,
  Axı biz işləməkdən yorulmuşuq...
  Bir az dincəlirik
  Və sonra yenidən başlayacağıq!
  Dahi oğlan başını tərpətdi və yenə də çılpaq, meymuna bənzər ayağını havada sürtünmədən əriyib buxarlanan metal parçasını atdı.
  Oğlan oxudu:
  Böyük atışma və xaos ,
  Mən öz çağımın oğluyam...
  Mən centlmen və supermenəm
  İşim yaxşıdır!
  Aqripina buna maraqla baxdı. Mikrokameralar işləyirdi. Uşaqlar həqiqətən belədir . Hətta canavarlar deyil, buna bənzər bir şey - super.
  Mafiya xaç anası yenidən xəbər rubrikasını açdı. Ukrayna qoşunları irəliləyirdi və artıq Rusiyadan bir neçə yaşayış məntəqəsini geri alıblar. Dövlət Dumasında isə açıq-aşkar üsyan əlamətləri var. Müxalifət hakimiyyətə inam məsələsini gündəmə gətirir. Və böyük bir səs-küy var. Və görünür ki, prezidentin vəziyyəti pisdir. Nə isə uzun müddətdir ki, ictimaiyyətə görünmür.
  Bax, bu, mafiyanın çiçəklənmə vaxtıdır. Və onun sindikatının nailiyyətləri son dərəcə böyük olacaq. İmkanlar böyükdür. Doğrudur, sual yaranır ki, bu parlaq uşaqları necə tutmaq olar? Qaz onları götürməsə nə etməli? Bu oğlan nə qədər güclüdür. Yandırdığı dəmir və poladı havaya atır.
  O, belə bir əsgərin olmasını istərdi. Bu terminator oğlanın belə bir gücü var .
  Aqripina oxudu:
  Cənab prezident, siz çox uzun müddət üzdünüz
  Mən sənə aşiq olmuşam...
  İndi uşağı , Şeytanı sevirəm ,
  Mən onu sevmək istəyirəm!
  Və mafiyanın xaç anası dəbdəbəli itburnu götürdü və sürüşdürdü.
  Ancaq bir gözlə görə bilərsiniz. O vaxta qədər onu əyləndirin.
  Təxminən on üç yaşında əzələli və qaralı iki oğlan rinqə çıxdı. Onların əlləri boksçu əlcəklərində, ayaqları isə çılpaqdır. Və bir siqnalla bir-birlərini vursunlar .
  Uşaqlar döyüşəndə həmişə çoxlu yüngül, sürətli zərbələr olur. Və çılpaq dabanlar boksçu əlcəkləri kimi yanır. Və kimin kimi götürdüyünü başa düşməyəcəksiniz.
  Oğlanların döyüşməsi Aqripinanın çox xoşuna gəlir. Onların dabanlarını yenidən qızartmaq arzusu var. Əlbəttə, bu əla olardı! Və ya qırmızı-isti maşa ilə ayaq barmaqlarınızı qırın.
  Mafiyanın xaç anası dodaqlarını yaladı. Bəli, qəddarlıq onun qanında var. İşgəncə və əzab vermək istəyi kimi.
  Burada oğlanların gözəl ayaqları var və ayaqların formaları saçsız və hər hansı bir pozuntu olmadan zərifdir. Qırmızı-isti iynələrlə belə sancmaq , od vurmaq və ya rezin dəyənəklə döymək xoşdur .
  Aqripina hiddətlə oxudu:
  Qarşımda boşluq görmək istəyirəm,
  Onun içində qalamı, xəyalımı quracağam!
  Qızlar xorla dedilər:
  Qoşunlar hazırdır xanım
  Hamını məhv edəcəyik!
  Mafiyanın xaç anası tvit etdi:
  Ölüm qarşısında qara qarğa
  Qurban gecə yarısı gözləyir ...
  Qara qarğa, cəhənnəm ölümsüzdür
  Məzarda görüşəcək!
  Və ağzını açıb uzun çəhrayı dilini tərpətdi.
  Sonra əlavə etdi:
  Yuxuda belə bir döyüş xəyal edirəm
  Barmoley özü məndən qorxur!
  Və yenə gülür.
  Oğlanlar tərləyir, bədənləri parıldayır. Bu relyefdən əzələlər daha da gözəl görünür.
  Aqripina əlinə uzun bir qamçı götürdü və gənc döyüşçüləri qamçılamağa başladı. Və bütün gücünüzlə vurun. Və ağrıdan qışqırdılar. Hər tərəfə tər və qan səpildi.
  Mafiyanın xaç anası qışqırdı:
  Hamısını bir anda məhv edəcəm
  Mən onu infeksiya kimi çıxaracağam!
  Oğlan döyüşçülər rinqdən yuvarlandılar. Amma onları maskalı və qara kostyumlu mafiya döyüşçüləri əsir götürüblər. Onları sarı saçlı vixin yanına sürüklədilər .
  Aqripina qeyd etdi:
  - Məndən qaçmaq istəyirdin!? Bəlkə dabanlarını qovursan?
  Oğlanlar qorxudan gözlərini qırparaq qışqırdılar:
  - Rəhm et! Biz yaxşıyıq!
  Aqripina çiyinlərini çəkdi. Və birdən yumşaldı:
  - Yaxşı, nə qədər ki, dabanlarınız bütöv olsun! Mənə şən və canlandırıcı bir şey oxumaq daha yaxşıdır!
  Oğlanlar sevinclə oxudular;
  Biz vəhşi meymunlar ölkəsində cəngəllikdəyik,
  Bananların yaşıl olduğu yerdə adamyeyən yığınları!
  Biz okeanı keçməli olduq
  Belə gur enerji ilə!
  
  Vətən bizə getməyi əmr etdi -
  Ekvatorun xəndək olduğu yerə çatın!
  Yaxşı, Allah birdir, Odin deyil ,
  Həm də birdən çox qumbaramız var!
  
  Gənc pionerləri döyüşə göndərdilər,
  Dedilər ki, bu, sadəcə təcrübədir!
  Beləliklə, hamı cəsarətli bir oğlan idi,
  Enerji raketləri böyük təkan!
  
  Mən pulemyotla hədəfə doğru atəş edirəm -
  Burada xaki boyası ilə döyüşçüləri biçdi!
  Vətənimizi döndərə bilməyəcəklər,
  Pis orklar və digər zorbalar!
  
  Vətənin belə qəzəbli əmri -
  Oğlan vəhşi aslan kimi döyüşməyi öyrən !
  Qırmızı lider əmr etsə,
  Camışın bədbəxt yolu olmayın!
  
  Budur, bir qol onun yanağını bərk yandırdı,
  Onun hələ də sərt tükləri yoxdur !
  Amma mən Vətənə xidmət edirəm, inanın ki, uzun müddət,
  Düşünməyə ehtiyac yoxdur, zəif yeniyetmələr!
  
  Mau-mam qəbiləsi örtdü ,
  Onların nizələri yox, qumbaraatanları var!
  Cavab olaraq polad zərbə endirəcəyik,
  Rus pilotları göydən kömək edəcək!
  
  Vətəndə hər bir döyüşçü axurdan,
  Körpə silaha uzanır!
  Və işğalçıların ordusunu məğlub et,
  Bardın ifa etdiyi şeirin istismarları haqqında!
  Aqripina son sözündə oğlanları var gücü ilə qamçı ilə vurdu ki, dərisi partladı, qan töküldü.
  Mafiyanın xaç anası oxudu:
  Sizin ətiniz işıqlanacaq,
  Dəri soyulacaq, sadəcə parlayacaq,
  Nə, üzləriniz burulub?
  Bil ki, mən cənnət kraliçasıyam!
  . FƏSİL #16
  Vitalik onun tabeliyində olan insanlar kimi ekstremal rejimdə işləməyə davam etdi. Terminator oğlan və dahi oxudu:
  Qəzəbli birləşmə heyəti, qəzəbli birləşmə heyəti,
  Ürəkdə odlar, könüldə odlar yanar!
  Bəli, onlar çılğın sürətlə işləyirlər. Və tezliklə sivilizasiya tarixində görünməmiş bir qurğu hazır olacaq, bəşəriyyətin bütün problemlərini həll edəcək.
  İstənilən halda ölkələr arasında mövcud olan fikir ayrılıqları arxa plana keçəcək.
  Albina oğlandan soruşdu:
  - Sizcə, Yer kürəsində daha müharibə olmayacaq?
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Məncə yox! Ən azından hakimiyyətdə olduğum müddətcə.
  Qəhrəman qız qışqırdı:
  - İnsanları tabe etmək,
  Yeni hökmdar olacaq!
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Yeni hökmdar olacaq. Və hamı üçün böyük qardaş kimidir.
  Albina güldü və dedi:
  - Böyük qardaş kimi şortikli oğlan?
  Vitalik sevinclə oxudu:
  Qəhrəmanın yaşı yoxdur
  Vətənə olan gənc sevginin qəlbində...
  Kosmosun kənarlarını fəth edə bilər,
  Hər kəsi, yer üzündəki hər kəsi xoşbəxt etmək üçün!
  Albina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli sən bacararsan. Bəs sizin dahidən başqa nəyiniz var?
  Oğlan cavab verdi:
  - Hər şey! Və dünya mənim olacaq!
  Buna baxan Aqripina fısıldadı:
  - Yox, mənim!
  Və o, gözlərini yumdu. Onun əhvalı qan tələb edirdi. Burada onun əmri ilə yeni döyüş başladı.
  Bu vəziyyətdə bikinili və ayaqları çılpaq, kəsikli iki qız əlcəklərdə döyüşdü. Onlar yelləndilər və çox toqquşdular.
  Bəzən çılpaq, yuvarlaq dabanlar toxundu və parıldadı. Hər şey son dərəcə əla görünürdü.
  Aqripina bir qədər yumşaldı. Döyüşün öz cazibəsi olduğunu düşünürdü. Xüsusilə də döyüşlər çətin olarsa. Xalqın da istədiyi: çörək və sirk.
  Həm də insanlar ölümdən qorxurlar. Xristianlığın və İslamın uğuru ondan irəli gəlirdi ki, insanlar onsuz da ölməkdən və yoxluğa qovuşmaqdan çox qorxurdular. Və buna görə də boşluqlar axtarırdılar.
  Düşünürdülər ki, hər iki saatdan bir diz çökməklə cənnəti qazana bilərsən. Və əgər Allah varsa belə, O, bütün bu dua və istəklərdən çoxdan yorulub və sən Uca Yaradana yaxınlaşmaqla işləri daha da pisləşdirəcəksən .
  Doğrudan da dua ilə nəyəsə nail olmaq olarmı? Aqripina heç vaxt dua etməyib, amma çox şeyə nail olub. Çünki namaz insandır.
  Və yüksəlmək üçün supermen olmaq lazımdır.
  Bax belə bir Fridrix Nitsşe var idi, o, həyatın mənası haqqında çox şey başa düşürdü. Və çoxları bunu başa düşmədi və yanıldı.
  Xeyr, dua etmək heç nəyə nail olmayacaq.
  Aqripina hiddətlə oxudu:
  Oh, nə böyük itki
  Dünyada nə qədər başqa itkilər var ...
  Burada kahinlər cəfəngiyyat aparır,
  Qapıdakı qulduru onlara göstərin!
  Rus mafiyasının xaç anası on beşinci dəfə güldü. O, fərqlənmək və özünü göstərmək istəyirdi.
  Bəli, o, çox şey edə bilər.
  Və heç kim onun bütün istedadlarını bilmir!
  Məsələn , indi qan tökülür, sindikat pul yığır. Və sonra o, Aqripina, Yer planetinin imperatoru olacaq. Və sonra, bəlkə, daha pul olmayacaq. Hər kəs çox çalışacaq. Və həqiqətən də kommunizm gələcək!
  Hansı qadınlar və uşaqlar ayaqyalın gəzəcək, kişilərin sayı isə minimuma enəcək.
  Aqripina oxudu:
  Kişilər, kişilər, kişilər
  Belə, inanın mənə, mal-qara!
  Kişilər, kişilər, kişilər
  Səbəbsiz yerə hamınızı öldürün!
  Aqripina çox güclü və inkişaf etmiş dişlərini göstərdi. Sonra əllərini çırpdı və Pavluşanın parlaq gözlərinə çatdırılmasını əmr etdi. İstintaq təcridxanasına göndərilərək zəngin olduğu oğlan .
  Xidmətçilər və yaraqlılar xaç analarının əmrini yerinə yetirməyə tələsdilər.
  Axı o, müəyyən dərəcədə taleyin məşuqəsidir.
  Baxmayaraq ki, ən böyük cinayətkar artıq təxmin edib. Vitali Akulov bütün yer kürəsini ram edəcək enerji yaratmalı olan generator qurur!
  Bu, həqiqətən, şanslı olsaydınız, çox gözəl olardı. Və sonra belə bir güc yaranacaq. Supermonarxiya kimi !
  Aqripina çar imperiyası rolunda Rusiyanın SSRİ-dən daha üstün olduğunu düşünürdü. Onun vahid idarəetmə forması var idi, SSRİ isə federasiya idi. Üstəlik, parça-parça olan federasiya.
  Amma çar dövründə ... Sonra mərkəzdən təyin olunan qubernatorlar və daha çox nizam-intizam, daha çox intizam və müstəqillik arzuları var idi.
  Stalin SSRİ-nin yeganə lideri idi ki, bir növ yerli çarları əlində saxlayırdı. Ondan sonra artıq intizamın düşməsi, durğunluq dövrü başlamışdı.
  SSRİ iqtisadiyyatı Qorbaçovun dövründə yavaşladı və böhrana düşdü. Və burada demokratiya oyuna girdi. İnsanların heç hazır olmadığı azadlıq. Və hər şey o qədər də asan deyildi. Dağlıq Qarabağdan başladı. Və heç nə edə bilməyən hakimiyyətin zəifliyini hamı gördü. Və digər bölgələrə yayıldı.
  Baltikyanı ölkələrdə də. Amma təbii ki, Yeltsin SSRİ-nin əsas dağıdıcısı oldu. Qorbaçov isə onu zindana salmayıb, amma bunu etmək lazım idi. Ümumiyyətlə, Rusiya xalqının özü günahkardır. Yaxşı, Çeçenistanda belə biabırçı kapitulyasiyadan sonra dünyanın hansı ölkəsində hökmdar müqavimət göstərərdi? Bəli, hərbçilər onu devirəcəkdilər.
  Yeltsin, heç olmasa xına! Belə çıxır ki, insanlar istədiklərini edə bilərlər. Və təbliğat insanların beynini yuyub.
  Aqripina qeyd etdi:
  - Kütlə sümüklü və tənbəldir. Onlar oxumağı sevmirlər, düşünməyi də sevmirlər. Onların imanı bir olmalı və bir Allaha hörmət etməlidir!
  Gənc qadın dişlərini açaraq mahnı oxudu:
  Mən mükəmməlliyəm
  Mən mükəmməlliyəm
  Gülüşdən jestlərə qədər
  Hər şeydən əvvəl təriflər.
  Oh, nə xeyir
  Bil ki, mən mükəmmələm
  Bil ki, mən mükəmmələm
  Bil ki, mən mükəmmələm!
  Bundan sonra gənc qadın mülahizəsinə davam etdi:
  - Xalq kütlədir. Kütlə isə qadın kimi rəftar edilməlidir və qadın zora həvəslə tabe olur. Kütlənin ağlına arxalanacaq heç nə yoxdur. Onlar ən sadə, heyvani instinktlərə tabe olmalıdırlar!
  Aqripina belə əsaslandırdı. Doğrudan da, kütlənin hansı düşüncəsindən danışmaq olar? İnsanlar bir qoyun sürüsüdür. Onlar Stalini də sevirdilər - cəlladı və adamyeyəni. Xalq üçün çox işlər görən ən xeyirxah çar II Nikolay isə xəyanətə məruz qaldı və üzərinə tüpürdü. Bunlar insanlar və kütlədir.
  Beləliklə, Aqripina onları nizama, nizam-intizama öyrəşdirəcək və onları şiddət və ədalətdə tərbiyə edəcəkdir.
  Beləliklə, Pavluşanı gətirdilər. Oğlan artıq cinayətkar kimi keçəl qırxılmışdı. Və onun uşaq sifətində bir-iki sıyrıq və əzik var idi.
  Aqripina oğlandan soruşdu:
  - Yaxşı, həbsxanada vəziyyət necədir?
  Pavluşa cavab verdi:
  - Az-çox normal! Hüceyrələr təmizdir, televizor və hamam var, otel deyil, ancaq yaşaya bilərsiniz.
  Xaç anası soruşdu:
  - Bəs göyərmələr haradandır?
  Oğlan səmimi cavab verdi:
  Aparıcılıq üçün operatorla dalaşıb . Amma heç nə, mən qazandım və indi xaç atası oldum.
  Aqripina başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Oğlanlar yaxşıdır ?
  Pavluşa cavab verdi:
  - Yaxşı! Bizim böyük bir kameramız var, on iki nəfər. Çox, amma yeniyetmələr sağlam yatırlar. Çarpayılar da az-çox. Oğlanların heç biri çarpayını islatmadı. Yemək , ümumiyyətlə, məqbuldur, üstəlik yemək köçürmələri, onları gəzintiyə aparırlar. Hətta futbol oynayırıq. Demək olmaz ki, istintaq təcridxanası cəhənnəmdir. Hüceyrələrin əksəriyyəti ümumiyyətlə yarı boş və ya dörd yerdədir. Bizdə hələ çox insan var, amma ümumiyyətlə, izdihamlı deyil. Gənclər , qanuna görə, istintaq təcridxanasında ən azı üç yarım metr yer olmalıdır ki, biz boğulmayaq və bir fanat var.
  Aqripina başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Bir az otur, sonra baxarıq. Bəlkə səni azad edəcəm, xüsusən də məni razı salsan!
  Oğlan başını tərpətdi.
  - Çalışacağam, əla!
  Gənc qadın səmimi rəğbətlə qeyd etdi:
  - Heyf ki, belə gözəl, sarı saçlarını itirdin. Onlar bu saç düzümünü dağıdıblar!
  Pavluşa gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - İndi istintaq təcridxanasında hamının saçını kəsdirmir, ancaq biti olanlar kəsdirir. Amma kimsə əmr etdi ki, uşaq bütün şöhrəti ilə həbsxananı iyləsin!
  Aqripina təbəssümlə başını tərpətdi.
  - Buyurun! Sən çox yaxşısan! Baxıram, həbsdə olduğum üçün ağlamadım. Sonra bəzi yeniyetmələr axsaqlaşdılar. Yaxşı, daha bir həftə gözlə, sonra səni buraxacağam. Amma bir şərtlə.
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Nə , mən hər şeyə hazıram?
  Xaç anası mızıldandı:
  - İndi mənə mahnı oxuyacaqsan. Mən sizin oxumağınızı bəyənməliyəm!
  Pavluşa maraqla soruşdu:
  - Bəs hansı mövzuda?
  Aqripina əminliklə dedi:
  - Hərbi! Hələlik müharibə gedir. Bəli, hətta bəlkə də eyni anda iki müharibə. Talibanla birlikdə cənubda da.
  Oğlan başını tərpətdi və cavab verdi:
  - Yaxşı, mən müharibə və vətənpərvərlik mövzusunda oxuyacağam.
  Xaç anası başını tərpətdi.
  - Bu mümkündür və Stalin haqqında. Mən etiraz etmirəm. Hətta mənim kimi qəddar olan bu bığlı diktatordan xoşum gəlir!
  Pavluşa öskürdü və böyük həvəslə oxudu, getdikcə bəstələyirdi;
  Çox gözəl və böyük bir dünya var
  Haradadır trollar, elflər, gnomlar, ghouls ...
  Və orada müqəddəs qılıncla döyüşür,
  Və hər kəs qanlı istəyir, inan mənə, döyüş!
  
  Və bu dünyada bir pioner oğlan
  Natəmiz yaradılışların ovçusu...
  O, hər kəsə gözəl nümunədir,
  Bəzən intiqam almaq istəyirsən!
  
  Budur biz cəngavər qartallarıq,
  Döyüşdə o qədər amansızcasına döyüşməyi bacarır...
  Biz isə əzəmətli tanrıların oğullarıyıq,
  Və biz sehri geniş bir çantada daşıyırıq!
  
  Hər şey bizə tabedir, hər şey çiynimizdədir,
  qadirdir ...
  Lazım gələrsə, səni qızıla qoyacağam -
  Biz cəngavərlərik, yazıq şikəst deyilik!
  
  Qoy pis düşmən qorxudan titrəsin,
  Heç birimiz qorxa bilmərik...
  Bütün düşmənləri bir qəpiklə vurduq,
  Ovçular həmişə döyüşməyi bacarıblar!
  
  Kainatı keçməyi bacarır
  Biz sehrin böyük impulslarıyıq ...
  Pələng və ayı bizə qalib gəlməyəcək,
  Çünki pionerlər çox birləşirlər!
  
  Vətənin böyüklüyü ondadır
  Qorxmamaq üçün...
  Sərin qartal kimi birlikdə uçursan,
  Madam ki, sən döyüşçüsən, camışın kölgəsi deyilsən!
  
  Düşənləri Uca Allah dirildəcək,
  Və hamını daha uzun və ağıllı edəcəyik ...
  Vətən iti qılıncdır, qalxandır,
  Və qorxaqlar cəfəngiyyat geyinməyin!
  
  Hər şeyi cəsarətlə etiraf edə bilərik,
  Düşmənlə, hətta bir orkla da şiddətlə döyüşdü ...
  Şeytanın hiylələrindən xəcalət çəkmirik,
  Və ikonalardan gözəl üzlər görürük!
  
  Sən kimsən, etiraf et, qürurlu adam?
  Xəyal döyüşçüsü, hələ də oğlan olsa da -
  Ancaq bir əsr də döyüşməyəcəksən,
  Çünki həyat sərtdir, hətta həddindən artıqdır!
  
  Döyüşlərdə biz əsrlər boyu əsəbiləşdik,
  Qılıncımız həqiqətin əbədi zəmanətidir...
  Böyük bir arzu gerçəkləşəcək
  Axı o, gözəl şeydir!
  
  Burada pis ruha hücum edir,
  Oğlan onu çox cəsarətlə əzdi...
  Və sadəcə bir qarışıqlıq çıxdı,
  Olmamaq üçün, inan mənə, çox sakit!
  
  Qızlar da döyüşə bilərdiniz
  Qışda və yayda ayaqyalın olsalar da ...
  Ancaq piroqlar çox məşhur qızardılır,
  Bizi şən gülüşlə qarşılayın!
  
  Bizim Vətənimiz yoxdur, inanın daha güclü
  O, kainatın ən gözəlidir...
  Parıldayan yaqut bullfinches,
  Qoy sevincli xoşbəxtlik hamıya gəlsin!
  
  Oğlanı sındıra bilməyəcəyinə inanma,
  O, cəngavərdir, gücü nəhəngdir ...
  Lazım olsa, dəftərə yazacaq,
  Bütün məxluqları qəbrə necə gətirmək olar!
  
  Oğlanın qılıncı iynə kimi iti,
  Ancaq çox geniş əli ilə kəsir ...
  Həyatımız, inanın mənə, oyun deyil,
  Və mavi gözlü qızla danış!
  
  Döyüşçülər də yaxşıdır
  Onlar çox qürurlu, sərin və ürəkdən rəqs edəcəklər
  Onların kiçik ayaqları yalnız soyuqda çılpaq olur!
  
  Yox, mən oğlanam, əbədi yaşayacağam
  Bəxtimi quyruqdan tutacağam...
  Və yırtıcı tezliklə oyuna çevriləcək,
  Mən verəcəyəm , kimin cani olduğunu, bir yelləncək ilə təslim!
  
  Bir sözlə, devizim, inan mənə, sadədir,
  Sadəcə qorxaq olmaq lazım deyil...
  Burnunu yuxarı qaldıranı döyün
  Qılınclı keruvlar üstümüzdədir!
  
  Canımı Vətənə həsr edəcəm, ürəyimi verəcəm,
  Döyüşdə bütün bədənimi sona qədər yandıracağam...
  Sənə Uca Tanrı , qanad altında uçuram,
  Dünya irəlidədir, indi mübarizə davam edir!
  Aqripina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Pis şeir deyil, Pavlik. Bəs söz verdiyin Stalin haradadır?
  Məhbus oğlan təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəli, bəstələmək istəyirdim, amma ağlıma gəlmədi. Lakin Stalin yetmiş ildir ki, ölüb. Mən daha müasir bir şey istərdim!
  Gənc qadın çılpaq barmaqları ilə bir rubl pul götürdü. Alt ekstremitələrin möhkəmliyini və gücünü göstərərək onu sıxdı. Bundan sonra o qeyd etdi:
  - Stalin ölkəni polad pəncələrində tutdu!
  Pavluşa başını tərpətdi.
  - Bəli doğrudur! O, sərt lider idi. Və daha uzun yaşaya bilən, həqiqətən də bütün dünyanı ələ keçirə bilən azsaylı hökmdarlardan biri!
  Aqripina gülümsədi və cavab verdi:
  - Bəli, Çingiz xan kimi edə bilərdi. Halbuki Çingiz xan ən azı yüz il yaşasaydı, bütün dünyanı ələ keçirməyə vaxtı olmayacaqdı. Ancaq Stalin yüz dəfə bacarardı!
  Məhkum oğlan oxudu:
  Gözəl vətənin genişliyində,
  Həm döyüşdə, həm də əməkdə səbirli olmaq...
  Şən mahnı yazdı
  Ey böyük dost və lider!
  Mafiyanın xaç anası qəzəblə çılpaq dabanını yerə çırparaq sözünü kəsdi:
  - Yox! Əvvəllər oldu! Yaxşı olar ki, özünüz, vətənpərvər və Stalinlə nəsə bəstələyəsiniz. Əks halda, mən səni istintaq təcridxanasının elə kamerasına göndərməyi əmr edəcəm ki, birincisi sənə kurort kimi görünsün!
  Pavluşa baş əydi və cavab verdi:
  - Cavabım aydındır - mən hər şeylə razıyam!
  Aqripina hönkürdü:
  - Elə isə oxu, oğlan ! Sadəcə mahnı oxumayın, dincəlin!
  Gənc məhbus mahnı oxudu;
  Bir dövr olacaq, kommunizm dövrü,
  Qürurlu rus bayrağını qaldıracağıq...
  Faşizmin boyunduruğunu sındıraq, inan mənə,
  Hitleri nikel kimi döyəcəyik !
  
  İnancımız, inanın, poladdan daha çətindir,
  Və müqəddəs kommunizm aparır...
  Və bizim üçün ulu öndər Stalin,
  Və biz böyüyürük və bir santimetr aşağı deyil!
  
  Müqəddəs Rusiyanın böyüklüyü üçün,
  nəyə qalib gələ bilər ...
  Bizim Stalin, böyük missiyamız,
  Və rus nəhəngdir, bilirsiniz, ayı!
  
  Biz hər şeyə qadir olan Çubuqun əzəmətiyik,
  Fritz bir anda qalib gələ bilərmi ...
  Vətən, xoşbəxtlik və azadlıq üçün -
  Həyat kövrəkdir, ipək kimi, sapı bilirəm!
  
  İnanın ki, qorxmağa öyrəşməmişik,
  Rusların əsrlər boyu bizim gücümüz...
  Çox sərt mübarizə apara bilərik
  Parlaq bir vətən arzusu olacaq!
  
  Moskvadan Leninqrada
  Taigadan günəşli dənizlərə...
  Döyüşçüləri böyük mükafat gözləyir,
  Mənim geniş Vətənim!
  
  Biz sizi qoruyub genişləndirəcəyik
  Və gəlin pankartı damların üstündə qaldıraq ...
  Anamız Rusiya üçün,
  Və düşmənə bir şiş alsın !
  
  Vətənin əzəməti uğrunda vuruşun,
  Şiddətli, yanan qasırğa kimi...
  İnanın ki, biz həmişə mübarizə apara bilmişik,
  Gedək, inanın mənə və okean!
  
  Hamımız edə bilərik, mən əminəm
  Wehrmacht-ı düzgün məğlub edə biləcəyik ...
  Və ləkəsiz şərəfimlə,
  Gəlin bu çılğınlığı dayandıraq!
  
  Bizdə həm Günəş , həm də kvazarlar var,
  Rusiyanın ən müdrik çarı...
  Biz ağır zərbə vuracağıq
  Və belə bir nizam, ağıllı hökmranlıq edirsən!
  
  Hitleri oynayarkən asacağıq
  Bütün faşistləri bir anda məğlub edəcəyik ...
  May günəşi isə əbədi olaraq qalacaq
  Üstümüzdə qızıldan bir keruv var!
  
  oğlanlarıq , bilirsiniz, cəsur,
  Hər kəsi əzəcəyik, inanın mənə, qoşun ...
  Qızlar isə qarda ayaqyalın,
  Və şiddətli bir çovğunda gülün !
  
  Kommunizm dünyası, inanın mənə, gözəldir,
  Çılpaq qızlar üçün yaxşıdır ...
  Planetdə sülh və xoşbəxtlik olacaq ...
  oğlana bir kəsik yazır !
  
  Biz belə sərin döyüşçülərik
  Gəlin əjdahanı məğlub edək...
  Fritzlər axmaq olmasa belə,
  Onsuz da ayı onların hamısını cıracaq!
  
  Hitlerdən qorxmayacağıq,
  Qız burnuna çılpaq daban qoyacaq ...
  Fuhrer sadəcə təlxək olacaq,
  Və daha çox bilmək üçün kifayət qədər köhnə deyil!
  
  Qızlar isə ayaqyalındır
  Dabanlarını qarla qıdıqlamağı sevirlər ...
  Və Ana Rusiya adına,
  Biz Fritz-i qıra bilirik!
  
  Yaxşı, siz hara gedirsiniz faşistlər,
  Moskvanı qışda almaq istəyirdin...
  ağrıdan sızlayırsan ,
  Qız saçını düzəltdi!
  
  Çılpaq daban burnunda hərəkət etdi,
  Fürerin bir anda öldüyü görünür...
  Axı qızlar qar yağışlarında ayaqyalındırlar,
  Onlarda polad, bir dəstə bədən var!
  
  Qızlar Fritz-i belə təqib edirlər,
  O qoyunların kəsimə qaçması...
  Çox şiddətlə döyüşə bilirlər
  Dərhal aydın olur ki, Hitler kaputdur!
  
  Burada nasistlər məşhur şəkildə məğlub oldular
  Və məğlub olan Berlinə girdilər ...
  Nasistlər müharibəni açıq şəkildə sızdırdılar,
  Və biz sadəcə kainatı fəth edirik!
  
  Qısacası, Güc növü bizimlədir,
  Rus idarə edəcək...
  Vətənin gücü Wehrmacht'ı əzdi,
  Və gəl, bil, kommunizm əsri!
  Albina gülümsədi və daha güclü şəkildə alqışladı. Və onun ovucları çox güclü bir şəkildə çırpıldı.
  Sonra gənc qadın dedi:
  - Bu gözəldir! Meteor kimi oxudun. xoşuma gəlir.
  Pavluşa ümidlə soruşdu:
  - Mən azadlıq əldə edəcəm?
  Aqripina ən təbii sarışın qar kimi ağ başını silkələdi.
  - Yox! İndi yox. Oğlanlarla oturun. Bundan başqa, niyə ayaqyalın deyilsən?
  Oğlan səmimi cavab verdi:
  - Uşaq həbsxanasının qaydaları bizə ayaqyalın getməyi qadağan edir .
  Xaç anası əminliklə dedi:
  - Mən onları qaydaları dəyişdirməyə məcbur edəcəm! Oğlanlar çılpaq, yuvarlaq dabanlarını nümayiş etdirməlidirlər! Polis isə ayağını dəyənəklə vuracaq.
  Gizli kəşfiyyatın rəhbəri qeyd etdi:
  - İstintaq təcridxanasında azyaşlıların hamısının ayaqyalın saxlanması barədə göstəriş vermək olar . Stalin dövründəki uşaq əmək koloniyalarında olduğu kimi.
  Aqripina güldü və dedi:
  - Çox sağlam fikirdir! Bir də dabanına iynə vursan. Beləliklə, dayaz, qulağa qədər.
  Pavluşa baş əydi və cavab verdi:
  - Sizin iradəniz! Siz sahibisiniz və istədiyinizi edə bilərsiniz!
  Mafia Ana qeyd etdi:
  - Belə bir oğlanı çılpaq dabanlı qızartmaq - bu gözəl olardı! Və təzə, yandırılmış əti iyləyin.
  Və Aqripina onun dodaqlarını yaladı.
  Oğlanı ələ keçiriblər və ayaqqabılarını ayağından qoparıblar. Daha sonra mühafizəçilərdən biri məşəli çıxararaq yandırıb.
  Mafiya başçısı cik-cik dedi:
  - Əladır, əlbəttə! Amma bəlkə o qədər də kobud deyil. Burada Pavlikə bir tapmaca danışacağam. Cavab verəcək, çılpaq dabanları qızartmayacağıq.
  Oğlan kəsilmiş başını tərpətdi.
  - Soruş.
  Aqripina başını tərpətdi və qışqırdı:
  - Qoçdan kim axmaqdır, amma gözündən dumanı buraxar!?
  Pavlik alnını qırışdı, sonra gurultu ilə dedi:
  - Bəs sualın mahiyyəti nədir?
  Mafiya anası cavab verdi:
  - Mən səni belə şirin, az qala uşaq dabanlarını qızartmaq istəyirəm!
  Oğlan qətiyyətlə dedi:
  - Cavabı bilirəm! Bunlar siyasətçilərdir!
  Aqripina mızıldandı:
  - Sən niyə belə fikirləşirsən?
  Pavluşa qeyd etdi:
  - Siyasətçi, əslində, axmaqdır, bot kimidir, amma çox duman salır, nəinki gözdən.
  Mafiya Ana başını tərpətdi.
  - Belə bir cavabı saymaq olar! Yaxşı, yaşa. Dabanlarınızı xilas etdiyiniz üçün sevinə bilərsiniz.
  Məhkum oğlan oxudu:
  Təslim olmayacağam, ağrıdan inləməyəcəyəm,
  Çünki titandan doğulan oğlan...
  Lazım olsa, böyük bir ordu toplayacağam,
  Bütün Vətən düşmənlərini bir zərbə ilə darmadağın edin!
  . FƏSİL 17
  Dahi uşaqlar da yorulur. Vitalik yuxuya getdiyini hiss etdi və gözləri bir-birinə yapışdı. Sonra dahi uşaq yuxuya getdi və çox fırtınalı və qeyri-adi bir şey xəyal etdi;
  Uşaq qəfildən özünü qədim qədim şəhərdə tapdı. Ətrafda kifayət qədər hündür, ağ binalar vardı. Çöldə çirkli olsa da. Vitalik fit çalaraq qeyd edib ki, burada qədim dövrlər müşahidə olunur. Bu, çox böyük bir şəhərə bənzəyir, küçə boyu fillər gəzirdi.
  Oğlan yeriyirdi, üzünə təzə peyin üfürülürdü. Ətrafda insanlar var idi. Əksəriyyəti yüngül tunika, sandal və xalatdadır. Amma çoxları, xüsusən də oğlanlar, demək olar ki, çılpaq və ayaqyalın idi. Həqiqətən isti. Çoxlu uşaqlar var və onlar qaralmış, qara rəngdədir, lakin qara olanlar arasında ağ başlar da yanıb-sönür. Yüngül tunikalı qızlar. Varlılar hələ də sandal geyinir, kasıblar isə ayaqyalındır.
  Vitalik özü taekvondo ilə məşğul olur, çoxlu təpik vurur və əşyaları qırır, o cümlədən kəməri təslim edir. Buna görə də, oğlan ayaqqabıları sevmirdi. O, bacardıqca ayaqyalın qaçmağa çalışırdı ki, uşaqların dabanları yumşaq olmasın və sərt kalluslarla örtülməsin. İndi onu götürdü və Moskva ətrafında qaçaraq bir növ portala atladı. Və qədim bir şəhərdə sona çatdı. Çıxış insanlara tanış deyildi, amma eyni zamanda Vitalik hər şeyi başa düşdü.
  Oğlanın yalın ayaqları altında səkilərin isti daş daşları, amma çılpaq, sərt altlığı ağrımır. Başqa bir şeydir ki, ona qul kimi baxırlar. Baxmayaraq ki, Vitalikdə yeni şortlarla ağıllı köynək var. Oğlanların çoxu isə heç də kasıb deyil, yalın dabanlarını nümayiş etdirməyə üstünlük verirlər, əgər sərtləşmək xatirinə və səkilərin isti daş daşlarından qorxmadıqlarını göstərmək üçün.
  Vitalik qədim şəhəri gəzdi. Və hisslərə heyranlıqla gülümsədi. Böyük heykəllər və möhtəşəm saraylar var idi. Və eyni zamanda, şəhərdə çoxlu kir var. Burada hər şeyi təmizləyən qul oğlanlar üçün çox da əyləncəli deyildi.
  Vitalik ayaqyalın, bir bel paltarında olan oğlandan soruşdu:
  - Bu hansı şəhərdir?
  O, Vitalikin parlaq köynəyinə və oğlanın qaralı əlindəki gözəl, qızılı saata baxdı, hörmətlə baş əydi və cavab verdi:
  - Böyük Babil şəhəri Makedoniya dövlətinin paytaxtıdır!
  Vitalik güldü və soruşdu:
  - Bəs Makedoniyalı İskəndər, inşallah, sağdır?
  Oğlan yenə təzim etdi və cavab verdi:
  - O, Olimpdə tanrı olmaqla əbədi olaraq yaşayır!
  Vitalik başını tərpətdi və oxudu:
  - Parlaq bir ulduzla parıldayır,
  Qaranlıq qaranlığın içindən...
  Böyük qəhrəman İskəndər
  Acı bilmir, qorxu yoxdur!
  Qul oğlan nəsə demək istədi, ancaq sandallı və plaşlı nəzarətçi peyda oldu və gənc qulun kürəyinə qamçı ilə vurdu . O, qışqırdı və intiqamla küçəni süpürməyə başladı.
  Vitalik qışqırdı:
  - Uşaqları döymək yaxşı deyil!
  Nəzarətçi oğlana baxdı. Çılpaq, qaralmış ayaqları, amma parlaq köynək və əlində qızıl saat. Bəlkə də bu, nəcib bir insanın oğludur.
  Və nəzarətçi cavab verdi:
  - Qulları qamçı ilə itaətdə saxlamaq lazımdır. Atan səni heç döyməyibmi?
  Vitalik səmimi cavab verdi:
  - Yox!
  Nəzarətçi təəccübləndi:
  - Qəribə! Hətta nəcib oğlanlar da şallaqlanır. Və sənin üzün mənə kimisə xatırladır.
  Vitalik sərt tonda cavab verdi:
  Və yerinizi bilməlisiniz!
  Kişi qorxaq hiss edərək geri çəkildi. Oğlan çılpaq, kəsikli, çox güclü ayaqlarını daha da sillələyib oxudu:
  Spartak böyük döyüşçü və qəhrəmandır,
  Böyük bir ordu ilə cəsarətlə vuruşdu...
  Baxmayaraq ki, o, qul idi, amma indi padşah,
  Qələbə parlaq olsun!
  Vitalik oxumağa davam etmək istədi, amma ilham oğlanı tərk etdi. Əslində mən macəra istəyirdim.
  Beləliklə, o, Babilin tam mərkəzinə getdi. Antik dövrün ən böyük şəhəri olan bu şəhər, Roma yüksələnə qədər. Oğlan vaşaq kimi rahat tərpənirdi, əhvalı da cığır çəkən iyləyən itin əhvalı idi.
  Ətrafda həyat dolu idi. Sağda, meydanda, təxminən on dörd yaşında, uzun, sarı saçlı bir oğlanı qamçılayırdılar.
  Yeniyetmə kədərləndi və başını aşağı salıb getdi və ayıbını əlləri ilə örtdü, belini qopardılar.
  Camaat fit çalıb qışqırdı, yaraşıqlı və əzələli oğlanı necə döyəcəkləri maraqlı idi. Qadınlar xüsusilə həvəslə baxırdılar. Hələ İslamdan uzaq idilər və üzləri açıq idi, çoxları yüngül tunikalarda, qısa, istidə daha rahat idi. Daha kasıb və gənc olanların bəziləri ayaqyalın, varlılar isə sandal və bilərzik taxırlar.
  Vitalik də bu tamaşaya baxdı. Kədərli baxışlı oğlan itaətkarcasına keçilərin üstünə uzandı. Onu cəlladın köməkçiləri - həm də belinə qədər çılpaq, lakin şalvar və çəkmə geyinmiş yeniyetmələr təmin edirdi. Və təbii ki, cəlladın özü çox əzələli quldurdur.
  O, zənbildən bir çubuq götürüb su ilə nəmləndirdi.
  Xəbərçi ittihamı oxuyub:
  - Böyüklərə hörmət etmədiyinə, həyasızlığına görə on dörd yaşlı Kir oğlanın kürəyinə və ombasına əlli şallaq, dabanına isə iyirmi beş zərbə cəzası verilir!
  Camaat alqışlarla alqışladı. Cəllad daha güclü bir qamçı götürdü və oğlanın əzələli, gündən yanmış kürəyinə zərbə endirdi. O, tam gücündə deyildi və dəri yalnız şişirdi.
  Vitalik fikirləşdi ki, o, müdaxilə etməlidir? Amma mənası nə olardı? Orada mühafizəçilərlə silahlanmış onlarla uzun boylu kişi dayanmışdı . Və izdiham təsdiqlə qışqırdı. Bundan əlavə, oğlanın bu səbəbdən döyülməsi də mümkündür. Qədim dövrlər sərtdir. Və Allah özü oğlanları şallaqlamağı əmr etdi. Hətta İncildə, insanpərvər Əhdi-Cədiddə uşaqları çubuqla döymək tövsiyə olunurdu.
  Oğlan ağır-ağır nəfəs alırdı və dişlərini qıcayaraq susurdu. Cəllad onu ölçülü-biçili döydü və artıq dəri partladı, qan axdı.
  Vitalik ah çəkərək qeyd etdi:
  - Belə bir dünya!
  Və yeniyetmə oğlan döyülməkdə davam edirdi. Vitalik davam etdi, buna baxmaq istəmədi. Baxmayaraq ki, təbii ki, çoxları tamaşanı bəyənirlər. Vitalik davam etdi.
  O, hələ otuz yeddi yaşında olan "Xəzinə adası" filmini xatırladı.
  Oğlan yerinə qız var idi. Və dabanlarını qızartmaqla hədələdilər.
  Bəli, bu zərər verərdi. Vitalik fikirləşdi ki, qız qışqıracaqmı, yoxsa partizan kimi susacaqmı?
  Təbii ki, o, bu filmdən sonra sırf maraqdan özünü yoxladı ki, atəş dabanları necə yandırır. Və bunu qaz kamforası ilə etdi . Əminəm ki, bəli, çox ağrılıdır. Və sonra, hələ çox kobud deyil, kiçik oğlanın altlığı çox həssas idi.
  Və onların üzərindəki qabarcıqlar ağrılı şəkildə şişirdi. Düzdür, tez getdilər. Bəli, belə işgəncələr kiminsə dilini boşaldar. Amma faşist əsirliyində səssiz qalan pionerlər var idi. Baxmayaraq ki, bəlkə də bəzilərinin dabanları odla qovrulmuşdu.
  Düzdür, Vitali heç vaxt oğlanların dabanlarının qızardıldığı filmə baxmayıb. Burada çubuqlarla bəzən döyülürdü . Amerika filmlərinin birində ingilis zabiti hətta zəncirlə uşağın çılpaq dabanına vurmuşdu. Və o ayaq şişdi və oğlan ağrıyırdı. Amma heç vaxt odla.
  Oğlanların dabanlarına dəyənəklə döyüldüyü filmlər də çox azdır.
  Vitalik dönüb baxdı. Bunu tez-tez görmürsən.
  Oğlanın kürəyi qanlı bir qarışıqlığa çevrildi, cəllad da artıq çubuqla altını döyürdü. Təəccüblüdür ki, oğlan qışqırıqlarını saxlayaraq cəsarət göstərdi. Sanki spartalı idi.
  uşağı mütləq tanımağa qərar verdi . Üstəlik, şəhər tanış deyil və o, hara gedəcəyini bilmir. Qladiator olmaq fikrin var idi? Amma bu, Qədim Roma deyil və IV Aleksandrın dövründə Makedoniya dövlətində qladiatorların olub-olmadığı məlum deyil .
  Baxmayaraq ki, çox güman ki, camaatı əyləndirən döyüşçülər var idi.
  Vitalik hələ bilmirdi, o, uzun müddət burada qaldı, yoxsa sadəcə Babil ətrafında gəzinti idi?
  Ən asan yol orduya getməkdir. Müharibə olarsa dam, yemək, pul da olacaq.
  Taekvondoçu Vitalik isə çox güclüdür. Bəli və onun qılıncla döyüşmək anlayışı var.
  iPhone , televizor və internetsiz bir dünyada ilişib qalmaq istəmirdim . Doğrudan da, bu halda nə etmək lazımdır? Mən oynamaq üçün bir şey istəyirəm.
  Vitalik tarixi strategiyaları çox sevirdi. Siz hardasınız, məsələn, rus çarı İvan Qroznının yerində. Və Livoniyada kompüterə qarşı müharibədə qalib gəlirsən. Siz minlərlə vahidə nəzarət edirsiniz. Siz isə toplar, cığırçılar, tövlələr və ya daha da təsir edici bir şey olan fabriklər tikirsiniz. Ancaq İvan Dəhşətli, əlbəttə ki, kazakların oyunu kimi primitivdir. Ancaq texnologiya ilə yaratmaq üçün daha müasir bir şey.
  İbtidai sistemdən nanotexnologiyaya qədər oynamaq xüsusilə maraqlıdır.
  Yeniyetmə oğlan döyməyi bitirdi. O, çox güclü idi, ona görə də tək başına bir şillədən sonra ayağa qalxa bildi. Və oğlanın ayaqları şişsə də, çətinliklə onların üzərinə bir neçə addım atdı.
  Bundan sonra ona bel bağı verildi. Və oğlan döyülərək qana köçdü, amma qırılmadı.
  Vitalik ona yaxınlaşıb əlini uzatdı. Oğlan Kir onu silkələdi və dedi:
  -Görürəm qul deyilsən! Heç soruşmayacağam, sizin hər jestiniz azad və layiqli bir insandan danışır.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Mən təbii ki, qul deyiləm.
  Oğlan ona baxdı və birdən üzünü dəyişərək soruşdu:
  - Bağışlayın, gözlərim bulanıqdır. Ya da mənə elə gəlir, amma sən .... Əlahəzrət İskəndər...
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yox! Mən İskəndər deyiləm! Nə kimi görünür?
  Yeniyetmə oğlan başını tərpətdi.
  - Çox!
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəli, maraqlıdır. Amma məncə o artıq...
  Oğlan başını tərpətdi.
  Bəli, on il. Amma o, böyük və güclü oğlandır. sən nə böyüksən?
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Bəli! Amma bu problem deyil. Mənim əkiz qardaşımı yoxlamağın vaxtıdır.
  Oğlan məntiqlə dedi:
  - Belə bir oxşarlığa görə onları dirəyə qoymaq olar.
  Gənc oğlan başını tərpətdi.
  - Ola bilər! Ancaq bir maraqlı hekayəni xatırladım, bu da oğlanlar oxşar olduqda baş verdi və işləyə bilər , hər şey çox maraqlıdır!
  Vitalik, təbii ki, Mark Tvenin "Şahzadə və kasıb" əsərini xatırlamağa bilməzdi. Oğlanların yerlərini dəyişdiyi yer. Və bunun gülməli olduğu ortaya çıxdı. Üstəlik , Dördüncü İsgəndərin çox keçməyib. Tarixdə Makedoniyalı İsgəndərin oğlunun ölümünün müxtəlif versiyaları olub. Həm döyüşdə, həm zəhərlənmədən, həm də guya həbsxanada. Əfsanəvi padşahın oğlunun ölümünün bir neçə fərqli versiyası var idi. Çox keçmişdi, sonra çətin vaxtlar gəldi.
  Makedoniyalı İsgəndərin imperiyası dağıldı. Uzun müddət belə böyük dövlətlərdən yalnız Roma imperiyası mövcud olmuşdur.
  Vitali və Kir nəhəng saraya yaxınlaşdılar. Navuxodonosor tərəfindən tikilmişdir. Kifayət qədər kütləvi və sulu. Ətrafında at da daxil olmaqla mühafizə ilə doludur.
  Oğlanlar çox yaraşıqlı görünmürdülər. Cyrus, ümumiyyətlə, yalnız beli və arxası qamçı ilə kəsilmişdir. Bəli və dabanlar şişir, ayaq barmaqlarına basmaq lazımdır. Vitalik hətta oğlanın belə amansız edamdan sonra yeriyə bilməsinə təəccübləndi.
  Cyrus qeyd etdi:
  - Mən çox qul kimiyəm. Məni içəri buraxmayacaqlar.
  Vitalik gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Anla! Amma yəqin ki, onlar da mənə girişi bağlayacaqlar.
  Cyrus təklif etdi:
  - Qaçmağa tələsin və krala təcili xəbərin olduğunu bildir. Sonra səni carçı və ya qaçışçı kimi qəbul edəcəklər və bəlkə də səni buraxacaqlar.
  Vitalik dedi:
  - Yaxşı fikirdir.
  Oğlan qaçmağa başladı. Onun çılpaq, qaralmış, çox əzələli ayaqları poni dırnaqları kimi parıldayırdı.
  Cyrus kədərli təbəssümlə dedi:
  - Kimə tortlar və donutlar,
  Və kim çeynəyir və konuslar!
  Vitalik mühafizəçilərin yanına qaçdı. O, ağlının başında qışqırdı:
  - Krala təcili xəbər!
  Mühafizəçilər bir ağızdan soruşdular:
  - Kimdən?
  Oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Kratordan !
  - Buyurun!
  Vitalik daha da davam etdi. Qaçıb sarayın ətrafına baxdı. Lüks kobud idi. Məsihin doğulmasına üç yüz ildən çox vaxt var. Və eyni zamanda, olduqca təmizdir. Qul qızlar və oğlanlar döşəməni ovuşdururlar. Mühafizəçilər Vitalikin sürətini bir neçə dəfə azaltdılar.
  Ta ki , nəhayət, taxt otağına qaçdı. Hər şey sözün əsl mənasında qızıl kimi parıldayırdı .
  Taxtda bir oğlan oturmuşdu. O, dəbdəbəli geyimdə və qiymətli ayaqqabılarda idi və başında tac vardı. Uşağın siması həqiqətən də Vitalikə çox oxşayırdı. Və kənarlarda nizə və yaylı mühafizəçilər dayanırdı.
  Vitalik baş əydi və dedi:
  - Sizə xidmət etməkdən məmnunam, əlahəzrət!
  Taxtda oturan oğlan həyəcanla soruşdu:
  - Sən kimsən? Mənə xatırladın kimsə?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Səninlə tək danışmaq istəyirəm, əla !
  Dördüncü İsgəndər başını tərpətdi:
  - Yaxşı! Palatalara təqaüdə çıxaq, yaşıdlarımla danışmağı xoşlayıram.
  Və oğlan-padşah kiçik taxt otağına getdi. Vitalik isə səssizcə ayaqyalın addımlarla onun ardınca getdi. Ayaqqabıya görə İskəndər bir az hündür görünürdü. Onun nə qədər əzələli olduğu isə geyimə görə görünmür.
  Çölə çıxıb güzgünün qarşısında dayandılar. İsgəndər sevinə-sevinə nifrət etdiyi ayaqqabılarını çıxarıb, oğlanı biabır edib dedi:
  İndi eyni boydayıq!
  Vitali təklif etdi:
  - Gəlin əzələləri müqayisə edək.
  Və köynəyini çıxardı. Əzələləri, əslində, dərin rəsmlə çox naxışlı idi.
  İskəndər də kral paltarlarını çıxardı, demək olar ki, çılpaq qaldı. Oğlan daha solğun bir nöqtəyə qədər əzələli idi və əzələləri o qədər də qabarıq deyildi, amma buna baxmayaraq, oxşar idi!
  Aleksandr qeyd etdi:
  - Öz anamız bizi fərqləndirməyəcək.
  Vitali təbəssümlə soruşdu:
  "Mənimlə yer dəyişmək istərdinizmi?"
  Oğlan padşah başını tərpətdi.
  - Əlbəttə! Mən şəhərdə mühafizəçilərsiz görünmək, küçələrdə ayaqyalın qaçmaq, palçıqda yalvarmaq arzusundayam. Və ümumiyyətlə, ictimai işlərə ara verin. Və nə?
  Vitalik dedi:
  - Kral paltarında, heç kim mənim sən olduğumu düşünməyəcək. Və mənimkini geyinəcəksən !
  İskəndər başını tərpətdi.
  Bənzər səslərimiz var. Dinlə, fikrin çox xoşuma gəldi!
  Və oğlanlar paltar dəyişməyə başladılar. Kralın ayaqqabıları çox böyük idi və tamamilə rahat deyildi, lakin qiymətli daşlarla işlənmişdi. Paltar isə çox rahat deyil. İskəndərin şortiki hansı zövqlə geyindiyi bəlli idi . O, hətta sinəsi açıq qalmaq istəyirdi. Ancaq köynəyi əlində gəzdirmək narahatdır və o, istəksizcə onu geyindi. Beləliklə, oğlanlar yerlərini dəyişdilər.
  Vitali də özünü yersiz hiss edirdi. Baxmayaraq ki, indi o, o dövrdə dünyanın ən böyük imperiyasının hökmdarıdır.
  Hər iki oğlan taxt otağından köçdü. İskəndər pıçıldadı:
  - Sən mənim taxtımda olacaqsan. Və mən şəhəri gəzərkən. Azad iradədən yorulanda qayıdacağam, yenə dəyişəcəyik.
  Vitali başını tərpətdi.
  - Əla!
  Oğlanlar padşahlıq salonuna girdilər. Vitalik taxta çıxdı. Əhəmiyyətli oturub dedi:
  - Bu oğlana on qızıl ver, rahat getsin!
  Bundan sonra qulluqçular nəzakətlə gənc şahı yola saldılar. Ayaqyalın oğlan qaçmağa başladı. Ayaqqabısız necə yaxşıdır - ayaqları yüngül və çılpaq altlıqlar xoşbəxtlik hiss edir.
  İskəndər götürüb oxudu:
  Azadlıq, azadlıq, mənə azadlıq ver
  Mən quş kimi uçacağam !
  Xalqa, xalqa, xalqa,
  Və mən istədiyim kimi yaşayacağam!
  Oğlan-padşah şövqlə dolu idi. Ancaq saraydan çıxan kimi çılpaq, çox da kobud olmayan altlığı ilə səki daşlarının nə qədər isti olduğunu hiss etdi. Və bu xoşagəlməz hiss idi. Və yenidən qaçmağa davam etmək üçün dişlərimi sıxıb gərginləşməli oldum.
  Tropik iqlim və yayda, əlbəttə ki, günəş hələ də yanır. Qul oğlanlar tanışdır, amma padşah necə uşaq kimi ayaqyalın gəzə bilər.
  Və bu çox ağrıyır. İskəndər ayağa qalxdı - dabanlarını yandırdı, amma dözdü. Beləliklə, o, o qədər də isti olmayan kölgəyə qaçdı və gördü:
  - Aman tanrılar, daşların bu qədər isti ola biləcəyini heç düşünməzdim!
  Oğlan onun əllərinə baxdı. Onların içində on qızıl sikkə var idi. Fikir parladı - sandalet almalıyam?
  Amma buna görə də doyunca ayaqyalın qaçmaq üçün saraydan qaçıb. Bəli, böyük bir sərkərdə oğlunun axsaması da yaraşmaz. Atası böyük işlər gördü, oğlu isə ancaq çılpaq ayaqları yandığı üçün xilas etdi.
  İskəndər yenidən yanan daş daşları ilə qaçmağa tələsdi. Günəş hələ də parlaq şəkildə parlayırdı.
  Birdən o, Kiri aldı. Bel paltarında və kəsilmiş bir oğlan ucadan dedi:
  - Salam Vitalik!
  İskəndər cavab olaraq hönkürdü:
  - Mən Vitalik deyiləm, bəs sən kimsən?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Mən Cyrus! Nə, məni unutmusan?
  Ağıllı İskəndər cavab verdi:
  - Mən başa düşürəm! Sizcə mən paltar dəyişdiyimiz oğlanam!?
  Kirk daha yaxından baxdı. İsgəndərin əl-ayaqlarının o qədər də naxışlı olmadığı, ayaqlarının çılpaq altlıqlarının nazal olduğu bəlli idi. Xüsusilə yaxından baxsanız.
  Kir əyilib soruşdu:
  - Deməli, sizsiniz, əlahəzrət?
  İskəndər başını tərpətdi.
  - Və sən çeviksən! Niyə döyülmüsən?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Zarafat üçün!
  Şah oğlan fısıldadı:
  - Məni qəzəbləndirsən, səni dirəyəcəklər!
  Kirk gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Bəli, ağam! Mən qulaq asıram və itaət edirəm!
  İskəndər əmr etdi:
  - Hadi, mənimlə qaç!
  Və hər iki oğlan qaçdı. Çar Kid təbii olaraq dözümlü və güclü idi, lakin yaxşı təlim keçməmişdi. Bununla belə, sürətlə qaçdılar.
  İskəndər qaçaraq soruşdu:
  - Sən qulsan?
  Cyrus əminliklə cavab verdi:
  - Yox!
  - Bəs niyə yarıçılpaq, döyülüb, ayaqyalın?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Şılpaqlamadan əvvəl soyundu! Və ümumiyyətlə, oğlanlar çox vaxt istidə yarıçılpaq gedirlər, hətta valideynləri o qədər də kasıb deyillər.
  İskəndər başını tərpətdi.
  - Məntiqlə!
  Və oğlan-kral köynəyini çıxardı. O, orta dərəcədə qaralmışdı. Çox vaxt kral paltarında gəzdi. Çılpaq altlıqları isə sanki altlarında manqal yandırılmış kimi yanırdı.
  İskəndər hətta inildəməyə də başladı.
  Cyrus soruşdu:
  - Niyə inildəyirsiniz, əlahəzrət?
  Oğlan padşah cavab verdi:
  - Çox yanan dabanlar!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Başa düşürəm ki, padşah ayaqyalın gəzmir - rütbə ilə icazə verilmir!
  İsgəndər qəzəblə hönkürdü:
  - Bilirəm! Burada səni diz çökdürəcəm və çılpaq dabanlarımı yalayacağam və itaət etməsən vay!
  Kirk gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Bütün iradə ilə, böyük haqqında !
  Oğlan padşah razılaşdı:
  - Yaxşı, kölgəyə gedək, bir az ara verək!
  Və hər iki oğlan kölgəyə qaçıb skamyada oturdular. İskəndər uşaqcasına yıxılan, yanmış ayaqlarını bir az da asanlaşdırmaq üçün qaldırdı. Yayda Babildə ayaqyalın gəzmək işgəncəyə bənzəyir.
  Gənc hökmdar əmr etdi:
  - Mənə yeməyə bir şey al!
  Və Kirə qızıl sikkə atdı!
  Oğlan baş əyib dedi:
  - Dinləyirəm və itaət edirəm.
  Bundan sonra çubuqlarla yıxılan dabanlar parıldadı və o, yemək üçün ən yaxın mağazaya qaçdı.
  Vitali isə taxtda oturmuşdu. Prinsipcə, o, kraldır, lakin nominaldır, çünki o, cəmi on yaşındadır və faktiki regent və hökmdar Kassanderdir. Deyəsən padşahı sonradan öldürüb. Və nə vaxt, dəqiq tarixçilər mübahisə edirlər. İskəndərin döyüşdə öldüyü versiyaları var.
  Kassandradan qurtulmağın vaxtıdır - o, padşahdır, yoxsa kral deyil!
  Və oğlan aranjimanla soruşdu:
  - Bəs ali vəzir haradadır?
  Mühafizəçi əyilib cavab verdi:
  - Növbəti taxt otağında nümayəndə heyəti qəbul edir!
  Vitalik dedi:
  - Parlaq gözlər üçün onu mənə çağırın!
  Mühafizəçi başını tərpətdi və başqasına əmr verdi . Və dövlət mexanizmi fırlanmağa başladı.
  Vitalik vəzirlərdən birinin məruzəsini dinlədi. Xəbər Əfqanıstan əyalətində iğtişaşların olması idi. Oradakı insanlar çox liberaldır. İnam
  Hələ Allah yoxdur, amma kifayət qədər fanatizm var.
  Oğlan təklif etdi:
  İddialarını əsaslandırsınlar. Kim ədalət istəyirsə, onu əldə edəcək. Və kim yoxdur, qılınc var!
  Sonra, nəhayət, Kassander peyda oldu. O, iri, hündür bir kişi idi və kəmərindən qılınc asılmışdı. O, könülsüz gənc padşaha baş əyib soruşdu:
  - Əlahəzrət nə istəyirsiniz?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən səninlə qılıncla döyüşmək istəyirəm.
  Cassander güldü və cavab verdi:
  - Xoşbəxtlik arzulayıram, Əlahəzrət! Amma sən hələ uşaqsan, mən isə böyük döyüşçüyəm.
  Oğlan padşah başını tərpətdi.
  - Bilirəm! Amma atamın necə böyük döyüşçü olduğunu unutmusan.
  Kassander başını tərpətdi.
  - Bəli, yaşlarınızdan da güclü və sürətlisiniz! Amma sən məndən uzaqsan. Bununla belə, mən sizə dərs verməyə hazıram.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Ayaqyalın döyüşəcəm!
  Oğlan açıq-aydın ölçülərinə uyğun olmayan, dəbdəbəli olsa da, yoluna mane olan bu ayaqqabıları çıxartdı.
  Sonra yalnız üzgüçülük sandıqlarında qalan kral paltarları.
  Cassander təəccübləndi:
  - Qaraldınız və daha əzələli oldunuz!
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Məşq etdim!
  Kassander bahalı çəkmələrini və zirehlərini çıxarmadı. Deyəsən, o, qələbəyə əmin idi.
  Onun qılıncı oğlan padşahdan çox böyük idi, Makedoniyalı İskəndərin sərkərdəsi isə daha uzun və ağır idi.
  Döyüş atışma ilə başlayıb. Kassander tələsmədən vurdu, Vitalik isə yan keçdi. Oğlan Taekvondoda böyük ustadır, lakin onun da qılınc anlayışı var idi. O, tezliklə onu öldürməyə çalışacaq Kassanderi öldürməyə artıq qərar vermişdi. Daha doğrusu, hətta qanuni padşahı öldürün.
  Oğlan Cassandranın mühafizəçisini sadəcə məşq edirmiş kimi göstərərək susdurdu.
  Və sonra onu götürdü və necə atladı. Və Vitali Akulovun iti qılıncı həmkarının düz boğazına yapışdı. Cassander vuruldu, səndələndi və sonra yıxıldı, boğazından al qan bulaqı axdı.
  Oğlan həyəcanla elan etdi:
  - Ali vəzir öldü, indi hökmranlıq edəcəm!
  Kassandranı apardılar. Vitalik onu dövlətin ikinci şəxsinə layiq görülən şərəflərlə dəfn etməyi əmr etdi. Yeri gəlmişkən, Kassandr, deyəsən, Dördüncü İskəndərin anasını öldürdü ? Yaxşı yaxşı və bunun üçün aldım!
  Vitalik daş döşəmədə uşaq, lakin güclü və çevik ayaqlarının bir neçə gözəl izlərini buraxdı.
  Bundan sonra o, mahnı oxudu:
  Və tökmək məcburiyyətində olsan da
  Fırtınalı qan axınının döyüşündə ...
  Qılıncla, oxla həyatın ipini qır,
  Əbədi və əbədi olaraq sevgiyə xəyanət etməyəcəyik!
  . FƏSİL 18
  Vitalik oyandı. Və yenidən işə başladı. Və eyni zamanda təbəssümlə qeyd etdi:
  - Mənim yuxum maraqlı oldu!
  Albina istehza ilə soruşdu:
  - Sən o, dünyanın hökmdarı idin?
  Dahi oğlan cavab verdi:
  - Təxminən!
  Qız istehza ilə dedi:
  - Bəli, olur. Tam olaraq nə xəyal edirdiniz?
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Sanki dördüncü İsgəndərlə - məşhur makedoniyalının oğlu ilə yeri dəyişmişəm!
  Albina güldü və qeyd etdi:
  - Ən yüksək səviyyədir. Sadəcə belə bir şey düşünə bilməzsən.
  Dahi oğlan qeyd etdi:
  - Məşhur "Şahzadə və yoxsul" romanında Mark Tvenlə də oxşar idi. Oxumusan?
  Qəhrəman qız başını mənfi tərzdə tərpətdi.
  - Yox! Kitab yoxdu, sadəcə filmə baxdım. Üstəlik, həm ingilis versiyası, həm də sovet versiyası.
  Vitalik maraqla soruşdu:
  - Bəs hansı daha yaxşıdır?
  Albina səmimi cavab verdi:
  - Daha doğrusu, ingilis, daha doğrusu amerikan. Onların orada daha gözəl oğlanları var.
  Gənc dahi gülərək dedi:
  - "Şahzadə və kasıb" romanı olsa, daha yaxşı olardı. Bu vəziyyətdə, kral qanından olan bir qızın ayaqyalın və palçıqla gəzməsi hətta gülməlidir!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Düzdü! Amma şahzadə və dilənçi haqqında filmdə ayaqyalın oğlanlar yoxdur.
  Vitalik qeyd etdi:
  Amma onlar kitabdadır. Əvvəlcə ayaqyalın Kenti , sonra şahzadə, sonra Kral Edvard var idi . Filmlərdə bəli, nədənsə göstərmirdilər. Ola bilsin ki, çəkiliş zamanı hava soyuq olub.
  Albina sərt şəkildə qeyd etdi:
  hipno emitterini daha sürətli edək . Və sonra birdən polis, ya da mafiya bu işdən əl çəkdi.
  Vitalik gülərək dedi:
  - Bu halda mən onlara hopaq rəqsi etdirəcəyəm!
  Qəhrəman qız gülərək xatırlatdı:
  - Axı sən böyük dahi olsan da, fanisən. Bəlkə bir snayper səni yerə salacaq!
  Möhtəşəm oğlan başını tərpətdi.
  - Bilirəm! Amma güc meydançası tezliklə hazır olacaq. Və hətta lazerlə deşə bilməzsiniz.
  Dahi uşaqlar da, onlara tabe olan insanlar da işə başladılar. Dünya ağalığı uğrunda mübarizə gedirdi.
  Aqripina da uyumadı. Əvvəlcə o, dünyada nələrin yeni olduğunu öyrəndi. Həmişə olduğu kimi, müharibə və xaos. Çində, yeri gəlmişkən, iğtişaşlar başladı. Xüsusilə, Çin Xalq Respublikasının sədri vəzifəsinin xalq tərəfindən seçilməsinə dair tələblər irəli sürülüb. Özlüyündə Çin kommunistləri üçün bu ideya təhlükəli görünmür, lakin bu, ənənəvi deyil.
  Onlar üçün daha pisi başqa şeydir , müxalifətin yeni, gənc, qeyri-adi istedadlı lideri var. Və Çin Kommunist Partiyasına problemlər yarada bilərdi. Rusiyada da Rusiya Federasiyası Kommunist Partiyasında dəyişikliklər gözlənilir. Zyuqanov xəstələndi və yatağına uzandı. Doğrudan da, tezliklə səksən yaşı tamam olacaq, nə vaxta qədər sədr ola bilər. Qərb partiyalarında liderlər ilk uğursuzluqda dəyişdirilir.
  Aqripina qeyd etdi:
  - Kimi qoysam, kommunistlərə əmr edər. Və seçim olduqca genişdir. Bəli və burunda Rusiyada prezident seçkiləri. Artıq iyunun 1-i, payızda isə namizədlərini irəli sürəcəklər. Bəs mən niyə prezidentliyə getməyəcəm?!
  Və mafiya başçısı oxudu:
  Güc sadəcə söz deyil
  O, qanundan üstündür...
  Padşah hədə-qorxu ilə nə deyəcək,
  Balta ilə düzəldin!
  Və iri, güclü və əzələli qadın güclü biceps ilə güldü və oynadı. O, güclü hiss etməyi çox sevirdi. Eyni zamanda dadlı bir şey yeyə bilərsiniz. Məsələn, sousda cüyür və qızardılmış ahtapot. Və maraqlı mübarizə ilə əylənin.
  Burada, xüsusən, niyə bir növ jousting turniri təşkil etməyək? Qədimdə olduğu kimi, at belində bir araya gəlsinlər, bir-birinə qoç vursunlar.
  Aqripina bir vaxtlar Ivanhoe haqqında filmə baxmışdı. Amma onun xoşuna gəlmədi. Və o, öz versiyasını geri götürməyi əmr etdi. Orada, məsələn, İshaqın qızı Rebekka sarışın oldu. Və ona cadugər kimi necə işgəncə edildiyi göstərildi.
  Üstəlik, çəkiliş çox təbii oldu.
  Aqripina bundan çox məmnun idi. O, çox qəddar insandır. Yeri gəlmişkən, Rowena da fon Beth qalasında işgəncələrə məruz qaldı . Həm də sarışın. Və bu, mafiyanın xaç anasına son dərəcə təsir etdi.
  Bəli , Aqripina çox şey etdi. İndi o, çılpaq barmaqları ilə iynələr atmağa başlayıb. Hədəfdə olarkən. Ancaq bu, hər şeydən sonra və insanlarda mümkündür. O da tapança ilə öldürüb. Çox şey etdi.
  Gənc qadın mahnı oxudu:
  dayanmadan hamını döydüm ...
  Bilməməyə yazıq, ayıb!
  Deyəsən, qəribə davranıram
  Amma qız sadəcə Şeytandır!
  Aqripina güldü və yenidən dişlərini göstərdi. Özü də əzabın görünməsinin çox həyəcanlı olduğunu düşünür. Xüsusən də gözəl oğlanlara işgəncə verəndə. Və kimdə uğur qazandı. Bəlkə atası İblisin özüdür?
  Baxmayaraq ki, Aqripina Şeytanın Allahın təvazökar qulu olduğuna dair bir versiyanın olduğunu oxudu. Doğrudan da, Uca Allah özünə qarşı əsl müxalifət yaradardımı? Müasir Rusiyada belə görünür ki, müxalifət var, amma yox kimi görünür.
  Və illər keçdikcə insanlar üçün daha az azadlıq var. Yaxşı, varlılar üçün fərqi yoxdur.
  Aqripina artıq oliqarxlarla danışıqlar aparıb. Onlar da yaşlı, bərbad və cansıxıcı prezidenti dəyişməkdən çəkinmirlər. Amma Aqripina nədənsə çox qorxur. Və bu İblisi yubkada taxtına kim aparacaq.
  Başqa bir şey, bir dahi oğlanın kəşfi belə fantastik imkanlar açır.
  Bütün dünyanı idarə edə bilərsiniz! Onun ən güclü hipnozçu kimi insan beyninə təsir edən hipnoz dalğaları var. Ancaq insan hipnozu hər kəs üçün işləmir. Və burada yalnız şüur və düşüncələr üzərində mütləq güc var.
  Aqripina düşünürdü ki, hansısa professoru çağırıb ona oxşar silah yaratmağı təklif etsin. Ancaq çətin ki , hər hansı bir akademik bunu edə bilsin, xüsusən də tez. Çox güman ki, şort geyinmiş ayaqyalın uşaq vunderkind əvvəllər bilinməyən bir güc yaradacaq və bəşəriyyəti bir xaç anasının hakimiyyəti altında birləşdirəcək.
  Və oğlanın özü, yəqin ki, aradan qaldırmaq daha yaxşıdır. O, çox ağıllıdır. Bu daimi təhlükə olacaq. Düzdür, hələ də faydalı ola bilər.
  Aqripina düşündü ... Doğrudan da , belə böyük bir dahi öldürmək heyf olardı. O , həmçinin xaç anasını ölümsüz etmək üçün bir yol tapa bilər! Bir növ cavanlaşdırıcı radiasiya açılacaq. Sonra o, heç vaxt qocalmayacaq və ölməyəcək.
  Doğrudan da, böyük padşahlardan biri ölməz ola bilsəydi, bütün dünyanı ələ keçirə bilərdi. Əvvəla, Çingiz xan, Makedoniyalı İsgəndər, Yuli Sezar, Napoleon Bonapart, Avstriyalı Karl və bəlkə də başqalarının şansları var idi. Böyük imperiyalar yarandı, sonra dağıldı və unudulub getdi, yalnız özləri haqqında kitablar və filmlər qaldı.
  Aqripina ah çəkdi. O, hələ qocalıq haqqında düşünmək üçün çox gəncdir. Ancaq qadınlar, təbii ki, yaş problemlərinə çox daha həssasdırlar. Və çox vaxt özlərini otuz yaşında qoca qadın hesab edirlər. Və hər qırışığa diqqət yetirin.
  Aqripina başladı və kədərli səslə oxudu;
  İnsanlıq böyük kədər içindədir
  Yəqin ki, hamı onun haqqında düşünür!
  Bu dənizin üstündə göz yaşı axır
  İnsan qorxusu odla yanır!
  
  İllər keçdikcə karvanda sürün,
  Nənə xınasını yanaqlarına sürtür!
  qamətli qız düşərgəsinə bir şey oldu ,
  Qırışlar haradan gəlir, başa düşmürəm!
  
  Yaxşı, təbiətin tacı niyə parlaqdır,
  Maşınların yaradıcısı birdən quruyub getməlidir!
  Küləyin gücünü arabaya bağlayan,
  öhdəsindən gələ bilməz !
  
  Gözəllik qəribə olur
  Qəhrəman isə gözümüzün qarşısında sönür!
  İstənilən pis hava,
  Və gecə vəhşi qorxu ilə əzab çəkir!
  
  Ancaq qurtuluş olmadığına inanmıram,
  İnsan Allahla mübahisə etməyə qadirdir!
  Əbədi mehriban bir ailə olmaq üçün,
  Beləliklə, yol yoxuşa asan idi!
  
  Yaşlı qadınların indi qırışları olmayacaq,
  Qocalığı rüsvayçılıqla çəkək!
  Və insan, tərəqqi güclü oğuldur,
  Parlaq baxışla həyatın zirvəsinə baxır!
  
  Və sonsuz gözəllik olacaq
  Günlər axan çay kimi axacaq!
  İnsan mehribanlığı ortaya çıxacaq
  Axı qəlb saf, nəcib olacaq!
  
  İnanın, yeni bir zövq gələcək,
  İllər keçdikcə hikmət əlavə edəcək!
  Axı, buz gənc bir bədəndə yerləşmir,
  Beş üçün həvəslə oxuyan bir məktəbli kimi!
  
  Yuxarıdakı işarə, bax,
  Ən azı yüz dəfə imtahan verəcəksiniz!
  Və tortları bal ilə ləzzətlə yeyə bilərsiniz ,
  Yaxşı, indi qoca qız ol!
  Və Aqripina onu götürdü və havada fırlanaraq tullandı. Onun əhvalı bir qədər yaxşılaşdı.
  Xaç anası düşünürdü ki, Vitalik Akulovu övladlığa götürmək mümkün olacaq, onu öz varisi edib. Bununla belə , dahi oğlan onunla hakimiyyəti bölüşmək istəyir. Bəli, uşaqları var.
  Və uşağa mirasını vermək? Bəli, qeyri-realdır. Sual budur ki, bu güclü cihazı necə tutmaq olar?
  Aqripina uşaq vunderkindinə hər şeyi sona çatdırmaq qərarına gəldi. Və ən son anda onu yatmış qaz qumbaraatanları ilə söndürün. Nə üçün və qurbanlarını pusquda gözləməli olan xüsusi təyinatlı əsgərlərdən ibarət bir qrup göndərdi.
  Bu plan sadə idi, lakin ən təsirlisi ola bilərdi. Üstəlik, qumbaraatanlar kompüter rəhbərliyi və artan sürəti ilə ən müasir idi.
  Və qaz demək olar ki, dərhal hərəkət etdi, həm də son inkişaf. Və xüsusi təyinatlılar seçici və yaxşı təchiz olunmuşdular. Buna görə də Aqripina ümid edirdi ki, hər şey heç bir maneə və boşluq olmadan gedəcək . Daha doğrusu, yaxşı olacaq.
  Və o, bütün planet üzərində güc verəcək ən güclü qurğunu ələ keçirəcək.
  Və sonra çevrilir. O, özünə Everestin üstündə bir piramida, bir çox müxtəlif abidələr və heykəllər tikəcək.
  Və bütün digər dövlətlərin başçıları dirəyə vurulacaq. Onun daha onlara ehtiyacı olmayacaq.
  Uşaqlar isə bütün il boyu ayaqyalın gəzəcək, onları çubuqla dabanlarına vuracaqlar.
  Və bu yalnız başlanğıcdır. Yalnız Aqripina hələ sərin etməyib.
  O, ixtiraçı qızdır .
  Sonra mafiyanın xaç anası oxumağa başladı;
   İnsanın heç bir şəkildə cilovlana bilməyəcəyi;
  Onun Uca Allah olmaq arzusu...
  Kainatın mərkəzi bir Yer olsun deyə,
  Bu varlıq aləmində hər şeyə itaət etmək.
  
  Fırçanın bir vuruşu , qalaktikaların burulğanıdır,
  İçində qırmızı xaşxaş ulduzları, çobanyastığı kimi planetlər var!
  Axı Yaradan Allah insanda batmadı,
  O, kiçik bir həşərat olmaq istəmir!
  
  Hamımız belə bir qanun yarada bilərik,
  Şokoladda nə qədər trilyon parsek!
  Vulkanların tornadosu olan ağlımız qəzəblənir,
  Elm öz növünü mükafata çatdırdı!
  
  İnana bilmirəm ki, vaxtlar olub
  Biz sadəcə vəhşi olanda
  Od və yağış pis olanda,
  Biz isə şir və pələnglərə padşah dedik!
  
  Şum əyri göyərtə kimi əyiləndə,
  Qul ağır çapa ilə torpağı qazdı!
  Sonra şirəli çəmənliyi suladıq,
  bizə əzab verdi , sanki sonu!
  
  Yaxşı, elm, sən Anasan,
  Düşüncəni ölümsüz etmək fürsəti tapdı!
  Legionları cəsarətlə yıxa bilərik,
  Və böyük kainatda sörf edin!
  
  Biz elə nail olduq ki, Rəbb,
  Yəqin ki, mən özüm başa düşə bilmədim!
  Princeps plazmasından super ətimiz var,
  Kvazarların başlarında isə güc və hikmət var!
  
  Səyahətinə adi bir silahla başladı,
  O, yalnız əvvəlcə ağacı tərpətə bildi.
  Ancaq metaldan daha soyuq bir şey oldu,
  Yaranı bir anda sağaldır!
  
  İndi biz insanlarıq, supermen tayfası,
   Mümkün olmayanı etməyə qadirdir !
  İstənilən problemi həll etmək,
  Kainatı dəyişdirmək bizim üçün çətin deyil!
  
  Ancaq istəsən, həqiqətən Tanrı ola bilərsən,
  İnsana qorxmadan it kimi xidmət et!
  Axı bizim Rusiya superratın gücündən kənardadır ,
  Əsrin hüdudlarına qədər onun yarasa olmayın!
  Aqripina mahnı oxudu və hirslə ağır, güclü ayağını möhürlədi və hönkürdü:
  Mən insanlarla maraqlanmıram
  əmr etmək istəyirəm...
  Hətta ən vacib insanlar
  Səni yerə yıxacağam!
  Və o, zümrüd və eyni zamanda sapfir gözləri ilə parıldadı.
  Sonra xəbərlərə qulaq asdım. Bu günə qədər xüsusi bir şey yoxdur. Taliban şimala doğru irəliləyir. Tacikistanda az sayda olan rus qoşunları geri çəkilir. Düzdür, onlar bombalayıb, raket zərbələri endirməyə çalışırlar.
  Ukraynada döyüşlər olduqca amansız gedir. Çünki, həmişə. Maraqlı xəbər isə odur ki, prezident, deyəsən, görüşlərini ləğv edib. Həmçinin, görünür, sağlamlıq problemləri. Nə qədər yaxşı olsa, Aqripinanın yeni kraliça olmaq şansı daha çox olacaq. O halda, təbii ki, əgər oğlanın quraşdırılması işə yaramırsa.
  Əslində bu, qlobal miqyasda işləməyə bilər. Sonra xaç anası özü Rusiya prezidentliyinə gedəcək.
  Əslində, Aqripinanı xırdalamaq olmaz. Çox sərin xanımdır. Onun ayaqyalın ayaqları isə beton plitələri sındırır, logları qırır.
  Aqripina ayağa qalxıb rəqs etməyə başladı. Birdən tərpənmək istədi. Və şücaətinizi göstərin.
  O, əslində birinci dərəcəli döyüşçüdür. Niyə oğlanları döymür.
  karate ilə məşğul olan yeniyetmələr var və onlara zərbələr endirmək olar.
  Aqripina qışqırdı:
  Karate , karate, karet,
  Folqadakı xəmir kimi olun!
  Bundan sonra nəhəng qadın kirəmitli qarın kaslarını nümayiş etdirdi!
  Albina xüsusi rinqə çıxdı. O, yalnız bikinidə idi və onun son dərəcə güclü və çox əzələli fiqurunu təqdir etmək olardı.
  O, təkcə güclü və heykəltəraş əzələlərə malik deyil, həm də az qala qara qadın kimi qaralmışdır. Hər kişi belə bir döyüşçüyə qarşı çıxmaz.
  İşdə mafiyanın xaç anası siqnal verdi. Təxminən on dörd yaşında ayaqyalın bir oğlan rinqə qaçdı. Aqripina onu əlləri ilə döyməyə başladı. Və şüuru söndürməmək üçün, amma çox ağrılı idi.
  Mafiya döyüşçüsü oxudu:
  Oğlanlara rəhm etməyin
  Öldürün onları əclafları ...
  Yataq qurdlarını necə əzmək olar
  Tarakan kimi vurun!
  Oğlanı yaxşı döydükdən sonra onu rinqdən atıb.
  Uçdu və söndü.
  Sonra qaçdı, çılpaq dabanları, başqa bir yaraşıqlı və əzələli yeniyetmə.
  Aqripina ona qadın qəhrəmanın zireh kimi sahib olduğu mətbuatı təpikləməyə icazə verdi. Və sonra onu döyməyə başladı. Üstəlik, onu zərbələrlə söndürməyi düşünmədən, oğlanda daha çox qançırlar və qabar var idi.
  Hətta ağrıdan inlədi. Və Aqripina onu atdı. O, üçüncü oğlanı başından aldığı zərbə ilə nokaut etdi. Sonra mahnı oxudu:
  Mən dünyanın ən qorxulu qadınıyam
  Və qaça bilməzsən, inanın, tualetdən !
  Bundan sonra o güldü.
  Mafiyanın xaç anası dördüncü uşağı götürüb rinqə atıb. Sonra onun əllərini qaldırıb kəndirlərə bağladı. Və işarə etdi:
  - Mənim üçün qaz tükü!
  Qadın hakimlər ona lazım olanı verdilər .
  Aqripina oğlanın dabanını qıdıqlamağa başladı. Gülməyə və gülməyə başladı.
  Mafiyanın xaç anası oxudu:
  Mən oğlanla gizlənqaç oynamağı xoşlayıram,
  Mən oğlanla gizlənqaç oynamağı sevirəm!
  Yenə ona qədər sayın!
  Mən tapmacaları sevirəm!
  Mən tapmacaları sevirəm!
  Ancaq tapmaq üçün, itirmək üçün deyil!
  Bundan sonra o, çılpaq altlıqdakı oğlanı daha da şiddətlə qıdıqlamağa başladı.
  Tom incimədi və o güldü. Əyləncə, əlbəttə ki, maraqlıdır. Bu həm də işgəncədir.
  Aqripina gənc bir koloniyada məhbus qızı necə qıdıqladığını xatırladı. Və o qədər qıdıqladı ki, huşunu itirdi. Ölümə qıdıqlana bilərsiniz. Və bu, həqiqətən də, izi olmayan işgəncədir.
  Gözəl qızları və oğlanları buna məruz qoymaq xüsusilə xoşdur. Təəccüblənirəm ki, polis əvvəllər bu barədə düşünməyib. Həqiqətən, siz bunu sübut edə bilməzsiniz və heç bir xarici xəsarət yoxdur. Baxmayaraq ki, bəlkə də fakt budur ki, polis faydalı məlumat verə bilənlər arasında çox vaxt gözəl qadın və oğlanları almır.
  qıdıqlamaqdan bezdi və uşağı rinqdən atdı. Beşinci uşaq isə çılpaq dabanını günəş pleksusuna salmağa çalışdı. Xaç anası bir qədər tərəddüd etdi və çox ağrılı bir zərbəni qaçırdı. Onu əsəbləşdirən nədir . Oğlan əlcəkli əlləri ilə onu döyməyə başladı.
  Aqripina cavab verdi və uşaq rinqdən başı üstündə uçdu.
  Bundan sonra qəhrəman qadın bundan bezdi.
  Və aşağı düşdü və divanda oturdu, kompüteri tıklamağa başladı.
  Deyəsən, üzərində oyunlar var. Həqiqətən də, texnologiya uzun bir yol keçmişdir.
  Və müharibə oyununda siz nəhəng kartları seçə və strategiyada uzun müddət kəsə bilərsiniz.
  Aqripina klaviaturasına basaraq başladı. Burada onun hələ çox işi var. Ancaq təbii ki, xaç anası fırıldaq kodundan istifadə etdi. Gəlin qoşunları böyük güc və enerji ilə möhürləyək. Tanklar da daxil olmaqla. Cırtdandan tutmuş super ağır və hətta quru döyüş gəmilərinə qədər.
  Ancaq belə bir oyun da mafiyanın xaç anası tezliklə cansıxıcı oldu.
  Baxmayaraq ki, çənlər möhkəm divarın içinə girəndə və onların yolundakı hər şey odlu reaktivlərlə yandırıldıqda, çox gözəl görünür.
  Aqripina düşünürdü ki, İkinci Dünya Müharibəsində nasistlər qalib gələ bilərdilərmi? Prinsipcə, şübhəsiz ki, şansları var idi. Hitlerin ilk böyük səhvi Dyukerin altındakı tankları dayandırmaq oldu. İngilislər kəsilsəydi, bir neçə yüz min əsgər əsir düşərdi. Və o zaman, bəlkə də, Çörçill Almaniyanın sülh təklifini qəbul edərdi. Əgər o, qəbul etməsəydi, qırxıncı ildə Britaniyanı yenidən ələ keçirmək şansı daha çox olardı. Təyyarə zavodlarını üç növbəli iş rejiminə keçirməklə daha çox təyyarə istehsal etmək və İngiltərə üçün hava döyüşündə qalib gəlmək də mümkün idi.
  qoşunları kimi , 1940-cı ilin noyabrında da olduqca real olardı. Yəni almanlar çoxlu imkanları əldən verdilər.
  Yeri gəlmişkən, 1940-cı ildə Hitler niyə Afrikaya qoşun yeritməmişdi? O zaman bütün Aralıq dənizini ələ keçirmək, hətta Yaxın Şərqi də işğal etmək mümkün idi.
  Əlbəttə, almanlar italyanların Yunanıstandakı məğlubiyyətinin qarşısını yaxşı ala bilərdi və qışda onu qoşunlarla zəbt edə bilərdi. Onda çox güman ki, Yuqoslaviyada anti-alman üsyanı olmayacaqdı . Və bu halda almanlar 1941-ci il mayın 15-də SSRİ-yə hücum etmiş olacaqdılar. Və payızın əriməsi və dəhşətli qış şaxtalarından əvvəl Moskvanı götürməyə vaxt tapa bilərdilər.
  Və almanların SSRİ-yə hücumuna dəyərmi? Bəlkə İngiltərəni bütün müstəmləkələri ilə götürmək daha yaxşı olardı? Bu halda Almaniyada bol neft, üstəlik işçi qüvvəsi, xammal və müstəmləkə bölmələri var idi.
  Baxmayaraq ki, bəlkə də Stalin əvvəlcə hücuma keçə bilərdi. İndi Rusiya Ukraynaya hücum edib və bunu hamının fikrincə, ehtiyatlı prezident edib, bu, artıq Suvorov-Rezunun fantaziyası kimi görünmür . Stalin, bu, həqiqətən də dostlarını, qohumlarını güllələyən qəddar və qanlı tirandır. Və o , həm də hücum etmək qərarına gələ bilər.
  Daha aydındır ki, İngiltərə və onun müstəmləkələrini ələ keçirdikdən sonra SSRİ-nin artıq yıxılma müharibəsində qalib gəlmək şansı olmayacaq.
  Beləliklə, təbii ki, hər şey ola bilər. Hər halda, fürer artıq çox sürüşkən şanslara sahib olan SSRİ ilə müharibəyə başladı. Lakin müdafiəyə hazır olmayan və o qədər də hazırlıqlı olmayan Qırmızı Ordu üzdü. Və şanslar hələ də var idi.
  Moskva yaxınlığında almanların məğlubiyyətindən sonra da hamısı itirilmədi.
  Əgər Yaponiya Miduey döyüşündə qalib gəlsəydi və o da qalib gəlməli idi, çünki onun qoşunları təcrübə və döyüş hazırlığı baxımından amerikalılardan üstün idi və güc baxımından heç də geri qalmırdı. Lakin bir neçə qəzaya görə döyüşdə amerikalılar qalib gəldi.
  Rommel Tolbuku aldıqdan sonra fasilə verməsəydi, Misiri tutmaq və ingilis qoşunlarını məğlub etmək şansı da var idi. Və nəhayət, şərq cəbhəsində, əgər Hitler şəxsən Dördüncü Panzer Ordusunu Qafqaz istiqamətində cənuba çevirmək əmrini verməsəydi, almanlar Stalinqradı hərəkətə keçirə bilərdi. Nəticədə almanlar iki həftəlik qiymətli vaxt itirdilər və Qırmızı Ordu Stalinqrad yaxınlığında müdafiə qurmağa nail oldu.
  Bu hadisələr olmasaydı, Üçüncü Reyxin Yaponiya ilə birlikdə qalib gəlmək şansı var idi.
  Stalinqraddan sonra almanlar, bəlkə də, ən yaxşı halda, müharibəni heç-heçəyə çatdıra bilərdilər. Baxmayaraq ki, Hitler biçməyə davam edirdi . Onun səhvlərindən biri çox bahalı, lakin dəqiq olmayan FAA raketlərinin kütləvi istehsalı idi. Onlar özlərini doğrultmadılar, lakin Üçüncü Reyxin çoxlu resurslarını mənimsədilər .
  Bəli və bəlkə də reaktiv aviasiya o dövrdə çox bahalı və xam idi və həm də özünü doğrultmadı. Hitlerin çoxlu səhvlərini sadalamaq olar.
  Xüsusilə, iqtisadiyyatın hərbi müstəviyə keçirilməsi yalnız qırx ikinci ildə böyük gecikmə ilə başladı. Və cəmi müharibə yalnız qırx üçüncüdə elan edildi. Və universal əmək xidməti yalnız qırx dördüncü ildə tətbiq edildi.
  İqtisadiyyat hələ 1940-cı ildə müharibə vəziyyətinə salınsaydı, hər şey başqa cür olardı.
  Aqripina xaç anası olmasaydı, almanlar qalib gələrdi. Və çox güman ki, o, tarlada, ayaqyalın və cırıq tunikada qul kimi işləyəcəkdi. Təbii ki, köləlik olmasaydı. Ola bilsin ki, bəziləri tərəfindən Parkinson xəstəliyinə tutulduğuna inanılan Hitler tezliklə büküləcək və daha mötədil birisi gəlib nasizmi liberallaşdıracaq.
  Məsələn, Roma İmperiyası var idi - çox qəddar. Lakin sonra imperator Karakal bütün sakinlərinə Roma vətəndaşlığını verdi. Ancaq romalılar , həqiqətən, mələklər deyildilər. Hitler özü də Üçüncü Reyxi Roma ilə müqayisə etməyi xoşlayırdı. Bütün vəhşiliklərinə baxmayaraq, Romalılar qüdrətli bir mədəniyyət yaratdılar.
  Monitordakı Aqripina yenidən laboratoriyaya zəng etdi, burada kütləvi hipnoz silahlarının yaradılması üzərində iş davam etdi.
  Görünüş çox yaxşı deyildi.
  Xaç anası pis təbəssümlə soruşdu:
  - Yaxşı? Onlar bir şey edə bilərlərmi?
  Gizli polisin rəisi Fətruşev belə cavab verdi:
  - Çalışırıq. Amma müxtəlif viruslarla doludur. Bu oğlan sadəcə bir şeytandır və belə bir şey etməyi bacarır!
  Aqripina oxudu:
  Fətruşev , sən uzun müddət ağlınla üzdün,
  Mən sənə aşiq olmuşam...
  İndi şeytan oğlandan xoşum gəlir
  Mən onunla dost olmaq istəyirəm!
  Gizli polisin rəisi qeyd etdi:
  - Bu, tam uşaq deyil, yeniyetmədir. Və bunu edən oğlan.
  Aqripina qeyd etdi:
  - Mən də çox şey edirəm! Mən isə yeniyetmələrdən qorxmuram!
  Fətruşev başını tərpətdi.
  - Əlbəttə, əla!
  Xaç anası soruşdu:
  - Bəs prezident özünü necə hiss edir?
  Gizli polisin rəisi soruşdu:
  - Hansı ölkənin prezidenti ?
  Aqripina təbəssümlə cavab verdi:
  - Rusiya!
  Fətruşev çiyinlərini çəkərək cavab verdi:
  Çox yorğun olduğu açıq-aydın. Bəlkə də, bu diqqətlə gizlədilsə də, bir mikro vuruş kifayət idi . Başa düşürsən, belə hədsiz yüklər!
  Xaç anası güldü.
  - Bəli və hər gün daha milyonlarla ukraynalı var gücü ilə söyür! Bu, mütləq sağlamlığınıza təsir edəcək!
  Gizli polisin rəisi soruşdu:
  - Qarğışın gücünə inanırsınız?
  Aqripina qeyd etdi:
  ABŞ prezidentlərinin Hindistan lənətlənməsi haqqında eşitmisiniz ? Müddəti sıfırdan başlayanlar?
  Fətruşev başını tərpətdi.
  - Bəli əminəm! Hətta televiziyada da bu haqda danışdılar. Ancaq bəlkə də bu, sadəcə bir təsadüfdür!
  Xaç anası qeyd etdi:
  - İkidən çox təsadüf olanda bunlar artıq təsadüf deyil! Beləliklə, bir az güc var!
  Gizli polisin rəisi başını tərpətdi və dedi:
  - Prezidentdə uzun müddətdir ki, Parkinson xəstəliyinin əlamətləri müşahidə olunur. Beləliklə, onun həqiqətən də çox vaxtı yox idi. Onun yerində nə istəyirsən?
  Aqripina aqressiv şəkildə hönkürdü:
  - İşinə qalmayıb!
  Və təbəssümlə oxudu:
  Dünyada qartal kimi tək uçmaq istəyirəm,
  Parlaq bir ulduz kimi parlayır...
  İnsanlığın müqəddəs bütü olmaq,
  Və heç vaxt gücdən ayrılmayın!
  . FƏSİL #19
  Vitalikin rəhbərliyi altında iş davam etdi. Oğlan son uğura getdikcə daha çox inanırdı. Xüsusilə qravitonların enerjisi Yer planetinin müxtəlif yerlərindən axdığı zaman. Bu, yeniyetmə mutant ninja tısbağaları haqqında cizgi filmi kimi bir şey idi, burada bir neçə yaramaz da Yer planeti üzərində güc qazanmağa çalışdı. Düzdür, burada zahirən gözəl olan bir neçə yeniyetmə var idi.
  Və onların məqsədləri nəcib görünür. Məsələn, müharibələrə, aclığa, xəstəliklərə, cinayətlərə, uzunmüddətli perspektivdə qocalığa son qoymaq.
  Yəni hər şey o qədər də aydın deyil.
  Generatoru mənimsəyən Albina qeyd etdi:
  - Ümid edirəm ki, hökumətin nə qədər böyük məsuliyyət daşıdığını başa düşürsən?
  Dahi oğlan başı ilə razılaşdı.
  - Bunu başa düşürəm, əlbəttə!
  Qız-qəhrəman istehza ilə dedi:
  - Teorik olaraq, təbii ki, siz bunu başa düşürsünüz!
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Prezidentlər də dərsliyə çevrilmir. Beləliklə, gəlin bunu bir şəkildə anlayaq! Sonda qiyam artıq mümkün olmayacaq.
  Albina qeyd etdi:
  - Elektronikada nasazlıqlar olarsa? Bu haqda düşünməmisən?!
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Mən düzəldəcəm. Və mənə kömək edəcəksən.
  Qəhrəman qız qeyd etdi:
  - Əgər bütün bəşəriyyət itaətkar zombilərdən ibarət olacaqsa, bir cüt - sən və məndən başqa, bu, sivilizasiya üçün çox təhlükəlidir.
  Vitalik təbəssümlə soruşdu:
  - Niyə belədir?
  Albina məntiqlə cavab verdi:
  - Və əgər biz dəli olsaq, ya da başımıza bir şey gəlsə. Yer üzündə nə kabusun gələ biləcəyini təsəvvür edin!
  Dahi oğlan qaşını çatdı və dedi:
  Belə olan halda nəsə fikirləşmək lazımdır . Bəlkə də bizim klonlarımız kimi bir şey yaradın. Fors-major olsa, bizim yerimizi tutacaqlar!
  Qəhrəman qız çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Yaxşı ... Bu, ən yaxşı çıxış yolu olmaya bilər. Xüsusilə klon sizin kimi parlaqdırsa. Bundan əlavə, primatlar və insanlar kimi zahirən mürəkkəb görünən heyvanları heç klonlaşdırmaq olmaz!
  Vitalik təbəssümlə soruşdu:
  - Bu məlumat haradan gəlir?
  Albina çiyinlərini çəkərək cavab verdi:
  - Hər halda, klon hələ də böyümək məcburiyyətindədir. Və sənin kimi heç kim olmayacaq. Bəlkə də yalnız səthi bir oxşarlıq.
  Dahi oğlan başını tərpətdi.
  - Rahat!
  Və işləməyə davam etdi. Əslində, parlaq Vitalik bəşəriyyəti xilas etmək istəyirdi. Həm qlobal istiləşmədən, həm müharibələrdən, həm də digər bədbəxtliklərdən.
  Bir vaxtlar ABŞ və Şimali Koreya demək olar ki, nüvə müharibəsi başlatmışdı. İndi isə dünya Ukraynaya görə nüvə müharibəsi astanasındadır. Bəs nə qədər insan koronavirusdan dünyasını dəyişib və əlil olub?
  İkinci Dünya Müharibəsini də xatırlaya bilərsiniz, müharibədə nə qədər qan töküldü. O cümlədən mülki şəxslər.
  Vitalik kinlə qeyd etdi:
  - Biz dünyada vahid imperiya yaratmalıyıq. Və biz görəcəyik. Mümkün olacaq, mən və Albina, bir sülalə yaratdıq. Üstəlik, müasir texnologiya ilə çətin deyil. Elə et ki, milyonlarla övladımız olsun!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Bəli! İndi bu, tamamilə mümkündür. Xüsusilə süni şəkildə.
  Dahi oğlan başını tərpətdi və davam etdi:
  - Uşaqlar yeni sistemə öyrəşəcək və hipnodalğalar olmadan da mənə və ailəmə itaət edəcəklər . Və sonra, biz ulduzlara uçacağıq və digər planetləri araşdıracağıq. Marsda alma ağacları da çiçək açacaq. Eynilə digər planetlərdə olduğu kimi. Bütün çılğın cazibə qüvvəsi ilə Yupiterə sahib olmaq planlarım var .
  Albina başını tərpətdi və oxudu:
  Xəyalpərəst, səni çağırdım
  Siz və mən çox gözəl cütlük!
  Sən ağıllısan, mənim oğlum böyükdür,
  Yalnız çox vəhşi bir sürücünüz var !
  Dahilərin övladları əzmlə işləməyə davam etdilər.
  İşlər yaxın bir neçə saat ərzində tamamlanmalı idi. Aqripina da səbirsiz idi. O, həqiqətən dünya üzərində güc istəyirdi. Təbii ki, bəşəriyyətə xeyir vermək üçün deyil , özünü idarə etmək üçün. Və sözün əsl mənasında, onların gücündən həzz alın. Və onun planları var idi.
  Əslində bir Yer planeti kifayət deyil. Niyə bütün kainatı fəth etmirsiniz? Bu da çox gözəl olardı. Kainatda neçə ulduz var? Alimlər deyirlər: yüz sekstilyon! Onun kimi oğru üçün əlbəttə ki, kifayət deyil. Aqripina çox iri və dişləyən dişlərini göstərərək oxudu:
  - Mənim ambisiyalarım sərhəd tanımır,
  Dünyanı tapdalamaq xəyalları ilə doludurlar...
  Şıltaq bir oğrunun başında belə,
  O, Şeytanın qızı olmalıdır!
  Və Aqripina, necə gülür. Sonra o, Amerika futbolu oynamağı əmr etdi: qızlar komandasına qarşı oğlanlar komandası. Bu da bir növ gülməlidir. Fikirləşdim ki, amerikalılar Vyetnamdakı müharibəni həqiqətən uduzdular. SSRİ-nin isə Əfqanıstanı var idi. Həm də, sözün hərbi mənasında olmasa da , əslində, itirilmiş . İndi isə Ukrayna ilə müharibə. Bu amansız bir qardaş qırğınıdır.
  Və yenə də tarix dərsləri istifadə olunmadı .
  Aqripina ah çəkərək oxudu:
  Bəs niyə,
  Ağılda yaşamaq mümkün deyil!
  Bəs niyə,
  Həyat bizə heç nə öyrətmir
  Bəs niyə,
  Heç kimə etibar edə bilməzsən
  Bəs niyə!
  Bəs niyə!
  Yaxşı, niyə qardaş qardaşa əl qaldırdı?
  Bəs niyə,
  Ölüm pulemyotunu vurur
  Bəs niyə,
  Gəncin yanağını isladı qan,
  Bəs niyə!
  Bəs niyə!
  Onda Aqripina həddən artıq sentimental olduğunu görüb qəzəblə dedi:
  - Mən hamını asıb köçürürəm!
  Sonra yumruqlarına yerdən bir az təkan verdi . Sonra oğlana çiyinlərində oturmağı əmr etdi. Təxminən on beş yaşında güclü bir yeniyetmə oturdu. Və güclü qadın onunla təkan qaldırmağa başladı. Və nəfəsi çox güclü idi.
  Oğlan qeyd etdi:
  - Sən çox güclüsən!
  Aqripina əlavə etdi:
  - Həm də ağıllı!
  Və dişlərini göstərdi. Push-uplardan sonra güclü qadın mətbuat da etdi. Sonra iri bir yeniyetməni çiyninə qoyub çömbəlməyə başladı.
  Beləliklə, o, formasını saxladı. Çömelərək fikirləşdi ki, bütün dünya üzərində hakimiyyət şirindir. Bəs o, dahi oğlanı öldürsə və sonra onun ixtirası nəzarətdən çıxsa? Vunderkind uşağı ram etmək gözəl olardı. Onu dahilikdən məhrum etmədən müti qul et! Bəs buna necə nail olmaq olar? Bəlkə güclü hipnozçulardan birini dəvət edəsiniz?
  Ancaq hipnoz bu qədər güclüdürmü? Hipnozçular dünya üzərində hakimiyyəti ələ keçirməyiblər.
  Aqripina dərsini bitirdi və hovuzda üzmək üçün qonşu otağa keçdi.
  Bu vaxt Vitalik işləməyə davam etdi. İdeyalardan biri də zərbələri dəf etmək üçün qoruyucu sahə yaratmaq idi. Deyək ki, kimsə hipersəs raketi atsaydı. Buna baxmayaraq, müasir texnologiya məsafədən zərbə vurmağa imkan verir. Oğlan elə işləyirdi ki, hətta ondan tər axmağa başladı.
  Albina canlılıq üçün oxudu:
  Gəlin daha çox vuraq, daha da sıxaq!
  İnanıram ki, biz kommunizm quracağıq,
  Və yalnız yuxarı, bir addım aşağı deyil!
  Və uşaqcasına və şən fit səsi eşidiləcək!
  Vitalik qəzəblə dedi:
  Biz artıq uşaq deyilik! Qarşıda bizi böyük bir missiya gözləyir. deyilmi!?
  Albina güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, bəlkə də belədir. Amma biz başa düşməliyik ... Yaxşı, danışmağa başqa nə var!
  Oğlan hirslə dedi:
  - Söhbətimiz və mübahisəmiz kifayətdir,
  Müxtəlif xırda şeylər haqqında ...
  Biz bunu qurmalıyıq
  Əsrlər boyu dayanmaq üçün!
  Qəhrəman qız razılaşdı:
  - Burada tamamilə haqlısan!
  Və gözəllik də sürət qazandı... Hələ görüləsi çox iş var. Artıq iyun ayıdır, bu o deməkdir ki, onların məktəb imtahanlarına gəlmədiklərinə dair şübhələr yarana bilər.
  Aqripinadan başqa, FSB də bəzi məlumatlar əldə edib. Orada da qəribə hadisələr diqqət çəkdi. Və mümkün olan şey, smartfonların, iPhone-ların , mobil telefonların və planşetlərin zədələnməsi, hər kəsi kazinoda itaət etməyə məcbur edən oğlan fenomeni ilə bir növ bağlıdır.
  FSB direktoru hər şeyi prezidentə bildirdi. Amma həddindən artıq gərginlikdən insult keçirib. Üstəlik, mikro deyil, çox ciddi . Beləliklə, yapışqan bir vəziyyət yarandı. Baş nazir isə təhlükəsizlik qüvvələrinə əmr vermir.
  Bunun üçün məsuliyyət daşımaq lazım idi. Amma nədənsə məmurlar təşəbbüs göstərmək vərdişlərini itiriblər. Amma hər ehtimala qarşı xüsusi təyinatlılar da çəkildi və onlar da hazır idi. Laboratoriyaya hücum siqnalı hər an gələ bilər.
  Beləliklə, Vitalik Akulov və komandasının üzərində və əslində buludlar toplandı.
  Amma indiyə qədər hər ikisi onun işinə mane olmayıblar. Ola bilsin ki, FSB direktoru da bu kəşfin dünyaya güc verəcəyini təxmin edib. Və o zaman iqtisadiyyatda və döyüş meydanında müharibə, uğursuzluqlar üzündən həddən artıq əzablı və əsəbiləşən prezidentə tabe olmamaq, özünüz diktator olmaq mümkün olacaq.
  Üstəlik, FSB direktoru Talibana qarşı Rusiyaya lazım olmayan müharibənin qarşısını ala bilməməkdə ittiham olunurdu. Amma əfqan mücahidləri döyüşməkdən başqa həyat bilmirdilər. Və dünya onları sözün əsl mənasında boğdu. Beləliklə, xarici genişlənmə təbii idi. Yaxşı, amerikalılar onları itələdi. Amma Rusiyanın əlləri Ukrayna ilə müharibədə qandallananda, indi olmasa da, nə vaxt hücuma keçəcəyi də aydındır.
  Lakin FSB-nin direktoru ittiham olunurdu: deyirlər ki, o, Talibanı inandıra bilməyib ki, kimin işə götürülməsi və ya satın alınması lazımdır. Bundan əlavə , kiminləsə paylaşmaqdansa, dünya üzərində hakimiyyəti özünüz ələ keçirmək daha yaxşıdır!
  Digər oyunçular da var. Məsələn, polis. Onlar da sürüşə bilər. Baxmayaraq ki, mafiya nəzarətdə görünür. Beləliklə, vəziyyət sıx sıxılmış bir yaya bənzəyir. Ancaq nə imkanlar yaranır - insanları tamamilə nəzarət altına almaq!
  Aqripina hovuza sıçradı. Düzdür, onu tərk etmədən şampan içməyə və ananas yeməyə başladı.
  Güclü qadın oxudu:
  - Məhv etmək mənim həvəsimdir,
  Planet üzərində güc olacaq ...
  Bütün düşmənləri məhv edəcəyik
  Biz mütləq qalib gələcəyik!
  Və gəlin sıçrayaq. Onun üçün əyləncəli və gülməli idi. Və əhval yüksəldi.
  Bütün planeti belə götürüb əymək yaxşı olardı. Və çox böyük bir parad keçirin. Tüklü və iyli bütün kişilər yaraşıqlı oğlanlara çevrilirlər.
  Və onları dabanlarda çubuqlarla döymək üçün əmr et. Sonra dabanları odla yandırın. Və qızlar da.
  Və sinənizi atəşə qoyun.
  Aqripina hiddətlə oxudu:
  Avadon lənət yüksəlir
  Avadon və ölü alaylar
  Dəli avadon aparır
  Avadon - burax get!
  O, əslində ən yüksək kateqoriyalı şeytandır. Və hamını öldürməyə başlasa, heç nə onu dayandıra bilməz.
  Aqripina hətta hakimiyyəti ələ keçirdikdən sonra ilahə olmaq haqqında düşünüb? Üstəlik, kainatı yaratdığını elan edən böyük hərflə. O, daha sərin və daha güclü idi!
  Beləliklə, Aqripina onun şərəfinə qızıl günbəzlərlə çoxlu məbədlər tikərək geri dönə bildi! Olanlarda isə öz portretlərini və uşaqlarını yerləşdirirlər. Və hər kəs dua etməli və onun üçün şam yandırmalıdır. Və diz çökdülər.
  Bu əla və sərin olardı!
  Aqripina çılpaq, zərif ayağını sudan qaldırdı. Bordürdə olan oğlan diz çöküb onun çılpaq dabanından öpdü.
  Aqripina hönkürdü:
  səni belə döyəcəm !
  Və gülmək, hətta belə gülüşlə dəli qadın kimi. Və onun əhval-ruhiyyəsi, obrazlı desək, çox şən və cəsarətlidir. Təbii ki, onun kimi biri ilə mübahisə etmək olmaz . Bu, hər kəsi süpürüb aparacaq.
  Aqripina dişlərini açaraq oxudu:
  Mənə inanmayacaqsan
  Yoxsa başa düşmürsən...
  Dantenin cəhənnəmindən də dəhşətlidir !
  Nüvə bombası atacağam, ulduz gəmisindəyəm,
  Göyü çaparaq çıxarmaq!
  Və mafiyanın xaç qızı oğlanın burnuna çılpaq, yuvarlaq dabanla vurdu. O, qanaxdı və huşunu itirdi.
  Bu, doğrudan da, nə ayıbı, nə də mərhəməti bilməyən mafiyanın xaç qızıdır!
  Aqripina hovuzda üzən balıqlara çılpaq barmaqları ilə iynələr ataraq əylənməyə başladı. Sonra onu elə atdı ki, iynə oğlanın çılpaq dabanına ilişib. Və o, sözün əsl mənasında dözülməz ağrı ilə qışqırdı.
  Mafiyanın xaç anası çığırdı:
  - Ağlasan, səni öldürərəm!
  Və Aqripina həvəslə oxudu:
  Oh, bildiyiniz kimi, biz qaynar xalqıq,
  Biz danaların incəliyinə dözə bilmirik ...
  Biz yeməyi sevirik, amma dana leşləri,
  Biz insanları döyməyi sevirik, vedrələri döyürük !
  Və mafiyanın xaç anası, istədiyi kimi.
  Və o, hətta çox istəyir, məhv etmək və korlamaq .
  Bir gün bir qıza işgəncə verdi.
  Aqripinanın da xoşuna gəldi. Hətta mahnı oxudu:
  Məndən nə gözləyirsiniz qızlar
  İnanın, heç kimə deməyəcəyəm...
  Səsiniz çox gurdur
  Və tezliklə hamınızı boğacağam!
  Mafiyanın xaç qızı yenə güldü. Oyun strategiyasını da xatırladı. Onda, xüsusən, vergi toplamaq üçün polis və məhkəmələr, hətta cəlladlar lazım idi. Və sonra xəzinəni dolduraraq vergilər yaxşı toplanacaqdı.
  Aqripina fısıldadı:
  Xəzinədə nizam olacaq
  fəxr edəcəm...
  Pulun sözə ehtiyacı yoxdur
  Pulun sözə ehtiyacı yoxdur
  Pul hesabı sevir!
  Və iynəni götürüb yenidən atdı. Bu, qulluqçu qızın sinəsinə dəyib, qışqırıb. Qırmızı, yapışqan qan sıçradı.
  Aqripina qışqırdı:
  Qoy qan çayları
  Şəlalə dalğası...
  Qoy ağrıdan inləsinlər -
  Beləliklə, buna ehtiyacınız var!
  Bundan sonra Aqripina nəhayət hovuzdan çıxdı. Və noutbukda oynamağa başladı.
  Onun çox böyük və nazik ekranlı noutbuku var idi. Və gənc qadın yenidən strategiya hazırlamağa başladı. Yalnız bu dəfə tarixi .
  Bütün dünyanı fəth etmək məqsədi ilə Hitler üçün oynayır. Ancaq təbii ki, əvvəlcə fırıldaqçı kodunu işə salmaqla. Və çoxlu pul və resurs əldə etmək.
  Bundan sonra o, artıq silahlanmış Polşaya hücum etdi: "Pələnglər", "Panterlər" və "Şirlər". Real tarixdə sonuncu tank yalnız layihələrdə mövcud idi. Və sonra bu nəhəng maşınlar alındı və cəngavər pazları kimi tapdalandı .
  Onların rasional formaları və çox uzun gövdələri var. Polşa silahları isə tamamilə gücsüzdür.
  Nədənsə maraqlı olmasa da, qazanmaq çox asandır. Ancaq real tarixdə Hitler Polşanı cəmi altı divizion yüngül tankla məğlub etdi. Və döyüş cəmi iki həftə davam etdi.
  Aqripina artıq Fransanı ələ keçirməyə başlamadı, düyməni basdı: strateji qərar. Və bütün Avropa, o cümlədən İsveçrə nəzarəti ələ keçirdi.
  Və o, nəhəng E seriyalı tankları, reaktiv təyyarələri və laminar reaktiv uçan diskləri döyüşə ataraq SSRİ-yə hücum etdi. Və həqiqətən əla görünürdü.
  mərmilərin noxud kimi uçduğu E-100 tanklarının hərəkətinə baxdı və oxudu:
  - Qoşunlar hazırdır, xanım,
  Hamını məhv edəcəyik!
  Mən belə vuracağam
  Mən sizə ölümcül bir hədiyyə göstərəcəyəm!
  Bir qasırğa keçdi!
  Müharibə, əlbəttə ki, maraqlı bir məşğuliyyətdir. Xüsusən də müharibə rəqabətlidirsə və birtərəfli deyilsə. Ancaq burada Üçüncü Reyxin yeni, modernləşdirilmiş ordusunun sovet qoşunları ciddi müqavimət göstərə bilməz.
  Aqripina onu götürüb təbəssümlə oxudu:
  Müharibə, müharibə, müharibə
  Dəli olma! Dəli olma!
  Şeytan idarə edir, şeytan idarə edir!
  Zəif məbləğ! Kasıb bir məbləğ.
  Onun əqidəsi belədir.
  Aqripina hələ də bir qapıdan keçərək düşmənin elektron əsgərlərini və texnikasını məhv etməkdən həzz aldığını inkar etmirdi. Və sonda Moskvaya bir-iki atom bombası atdı. Partlayışlar da çox gözəldir.
  Və o, razı qaldı. Fırıldaqçının kodu ilə mübarizə aparmaq maraqlı olmasa da, baş işləmir.
  Ancaq bu asandır və gərginləşdirməyə ehtiyac yoxdur!
  Aqripina tankların xüsusiyyətlərinə baxdı. "Maus" -3 çox nəhəng və olduqca mükəmməl maşın görünürdü. Hansı ki, İS-7-nin öhdəsindən gələ bilir.
  Mafiyanın xaç anası daha bir neçə atışma etdi.
  Sonra ona protein kokteyli ilə pizza gətirdilər. Aqripina isə onu məmnuniyyətlə uddu. Və özümü yüksəlmiş hiss etdim.
  Bundan sonra noutbukumda blokbasteri işə saldım.
  Bir film var idi: Ulduz Döyüşləri -13. Bu, Amerika teleserialının rus remeykidir. Həm də maraqlıdır. Ölüm ulduzunun ölümündən sonra bədəni şaxtada yanan İmperator Palpatina ruhunu özündə saxladı. Və hətta zehni olaraq daha da gücləndi, onun dərinliklərindəki qaranlıq qüvvə ilə təmasda oldu.
  Bundan sonra İmperator Palpatinin ruhu gözəl sarışın bir klona keçdi. Və o, kosmik imperiyanın yeni hökmdarı oldu.
  İkinci ölüm ulduzunun ölümündən sonra belə, imperator üsyançılardan on qat güclü idi, ona görə də ulduz müharibələri davam edirdi.
  Luke Skywalker, rəsmi olaraq başqa bir qadın tərəfindən idarə olunsa da, üsyanın faktiki lideri idi.
  Beləliklə, imperiya üsyançılara əks hücuma keçdi. Və imperator Luke Skywalkerlə qarşılaşdı . O, bilmirdi ki, cazibədar sarışın qara Sithdir, bu qaranlıq sehrbazların tarixində ən güclüsüdür.
  Qılınclar haqqında razılığa gəldilər. Luka yaxşı döyüşürdü, lakin o, güc biliklərində hələ kifayət qədər təcrübəyə malik deyildi. Dişi bədənində olan imperator onu ildırım vurdu və şüurunu söndürdü. Luke Skywalker tutuldu.
  Və üsyançılar məğlub oldular.
  Və imperiyanın gücü gücləndi ...
  Ümumiyyətlə, Rusiyada çoxları Palpatinin tərəfində idi. Doğrudan da, diktator-imperator çürümüş demokratiyadan yaxşıdır. Üstəlik, cümhuriyyət dövründə xaosla dolu idi.
  Müasir Rusiya imperiya deyilmi? Və hələ də genişlənməyə çalışır. Çox ustalıqla olmasa da.
  Aqripina qeyd etdi:
  - Bəli, demokratiya... Heç yerdə real deyil. Qərbdə olmasa da, padşahlar padşah olmasa da, əvəz edilə bilər!
  Və o, at kimi olan dişlərini və bir qaralamanı göstərdi.
  Ulduz müharibələrindən bəhs edən film, təbii ki, kosmik döyüşlərlə bağlı idi.
  Bir Wookiee və başqaları da var idi.
  Hətta parladı və qalaktika mafiyasının başçısının yerini tutan Cabbanın müavini.
  Ümumiyyətlə, remeyk yaxşı idi. Aqripina, yeri gəlmişkən, bunu özü sifariş etdi. Yəni öz üsulunuzda məhsul hazırlamaq.
  Mafiyanın xaç anası verdi:
  - Dünyada hər şey mənimdir! Həm də Jedi!
  Həqiqətən də, imperator vəziyyətdən asılı olaraq bikinidə və ya dar kostyumda güclü, əzələli bir qız idi. Həm də bəzən ayaqyalın, bəzən ayaqqabıda.
  Ümumiyyətlə, psixologiya üzrə mütəxəssis bunu deyəcək, ekranda həddindən artıq çox çılpaqlıq var, süjetin içinə qurulduğu kimi həyəcanverici deyil, üstəlik dramatikdir .
  Deməli, qadınların yalın ayaqları da yaxşı filmdə göstərilməlidir ki, süjetə uyğun olsun.
  Məsələn, əgər şahzadə ayaqqabılarını itiribsə, o zaman cəza olaraq və o, həqiqətən xoşuna gəlmir. Və tikanlı bir səthdə ayaqyalın gəzmək ağrı verir. Və o, əziyyət çəkir, utanır və dilənçi kimi hiss etmək soyuq, xoşagəlməz ola bilər.
  Bu, əlbəttə ki, bir qızın sadəcə çimərlikdə ayaqyalın gəzməsindən və ya evin ətrafında gəzməsindən və ya yayda sadə kəndli qadın olduqdan çox daha həyəcanlıdır.
  Aqripina qeyd etdi: ekstremal maraqlıdır. Bir qızın tamamilə könüllü olaraq ayaqqabıları ilə ayrılmaq məcburiyyətində qalmadığı kimi. Bu, filmdəki partizanın asıldığı səhnəyə bənzəyir. Və qarda ayaqyalın gəzir. Üstəlik, aktrisa qızın ayaqları zərif və seksual olmalıdır ki, onlara baxmaq xoş olsun. Və onları yaxından, qızarmış və soyuqdan toxunan şəkildə göstərmək lazımdır.
  Və aktrisanın özü də təbii ki, gözəl olmalıdır. Və yavaş-yavaş musiqiyə. Gözəlin yalın ayaqları isə iskala pilləkənləri ilə yuxarı qalxır...
  Aqripina bəzi filmlərə sponsorluq edib. Xüsusilə Maratı öldürən Jeanne Conde haqqında.
  Aqripina klassik uyğunlaşmanı bəyənmədi. Və rus versiyasını çıxarmağı əmr etdi. Və Jeanne, əlbəttə ki, sarışın idi.
  Və təbii ki, o, işgəncələrə məruz qalmış olmalıdır. Və necə? Mürəkkəb. Axı inqilabçıların öz qurbanlarına işgəncə verməsi yaraşmaz. Bəli, işgəncə qanuna ziddir. Ancaq heç bir iz qalmaması üçün niyə qıdıqlamağa çalışmayın.
  Axı o, ortaqlarına və onu kimin göndərdiyinə xəyanət etməsi lazımdır.
  Jeanne çılpaq soyundu və dəvəquşu lələkləri ilə qıdıqlandı. Və qızın çılpaq dabanları və qoltuqaltıları. Bəli, kişilər də onu pəncə ilə vurdular ki, bakirə üçün çox utancaq olsun.
  Jeanne huşunu itirənə qədər güldü. Bir qızı öldürə bilərsən.
  Və bədən çox gözəl, əzələli və cazibədar göstərilir.
  Sonra Janna daha da işgəncəyə məruz qaldı. Həm də incə bir şəkildə dərinizi su ilə nəmləndirirsiniz və qısa bir məsafədə, demək olar ki, toxunaraq, qızarmış dəmiri daşıyırsınız. Ağrıyır və eyni zamanda heç bir iz buraxmır. Xüsusən də bunu qızın çılpaq ayaqları ilə etsəniz. Həm də mürəkkəb işgəncə.
  Ancaq Jeanne, əlbəttə ki, hər şeyə tab gətirdi və bütün günahı öz üzərinə götürdü.
  Bundan sonra onu gilyotin gözləyirdi. Və onu edam etmək üçün demək olar ki, çılpaq Parisdən keçirdilər. Ayaqları açıq qalan yalnız bir köynək. Və beləliklə, çılpaq ayaqlarını qan içində döydü.
  Və s. iskele qədər. Gözəl bir şəkil olduğu ortaya çıxdı. Onda onların başını kəsəndə o qədər də maraqlı deyil.
  Ssenariyə bu düzəlişləri Aqripinanın özü etdi. Və yaxşı bir şəkil olduğu ortaya çıxdı. Düzdür, məhdud idi.
  Aqripina qeyd etdi:
  - Şedevrlərin şah əsəri!
  Kino ümumiyyətlə incə bir sahədir. Bundan böyük qazanc əldə edə bilərsiniz. Burada, xüsusən də Spartakın Yanvarın filminə uyğunlaşdırılması. İşgəncə və pislik səhnələri ilə bir az xuliqanlıq da edə bilərsiniz . Və daha çox müxtəlif dərəcələrdə çılpaqlıq olan qızlar ordusunda.
  Və əlbəttə ki, oğlanlar da döyüşür - onsuz olduğu kimi.
  Aqripina yenidən məşq etməyə başladı, bu dəfə qatlanan dumbbelllərlə biceps etdi.
  Qüdrətli qadın oxudu:
  Dərin nəfəs alın, qollarınızı açın
  Tələsməyin, üç-dörd...
  Şənlik, lütf və plastiklik,
  ümumi gücləndirmə,
  səhər ayıq ,
  Hələ sağdırsa, gimnastika!
  Aqripina isə gülməyə başladı. Vısotskini bəyəndi. Gülməli mahnıları var idi. Tip - Mən təklikdən həzz alıram!
  Təəssürat yaradan müğənni idi, heç də az deyil. Baxmayaraq ki, siz onu yaraşıqlı adlandıra bilməzsiniz və o, orta boyludur. Ancaq Aqripina iri kişiləri sevmirdi. O, sadəcə olaraq güclü cinsdən daha uzun və böyük olmağı xoşlayırdı.
  Buna görə də o, tez-tez yeniyetmələrin əhatəsində olurdu. Bacardığı qədər onlara lağ edirdi.
  Aqripinanın özü də iri qadındır və ondan hündür kişiyə rast gəlmək onu qəzəbləndirib.
  Məsələn, o, az qala Nikolay Valuevin öldürülməsini əmr etdi. Onun boyu onun üçün təhqir idi.
  Rusiyanın indiki prezidenti qısa boylu görünür, baxmayaraq ki, onu cırtdan adlandırmaq mübaliğədir.
  Və deyəsən, o, insult keçirib və üstəlik, ciddi. Bu, Aqripinanı sevindirdi, çünki seçilmək şansını artırdı. Baxmayaraq ki, təbii ki, baş nazir də var.
  Ondan heç xoşu gəlmirdi: keçəl, qarınlı, çox xoşagəlməz, öz fikrində olan kişi.
  Aqripina kədərli bir tonda oxudu:
  Biz yeni dünya qururuq
  Və keçmişi inkar et...
  Taxtda oturan -
  Gülməli və vulqar!
  oturmaq ayağa qalxmaq
  Otur, qalx!
  Razılaşmadığımız zaman
  Gəlin çəkilişlərə başlayaq!
  Gözə göz,
  Qan üçün qan!
  Beləliklə, bir dairədə yenidən tələsirik!
  Aqripina bunu oxudu və fikirləşdi: Lenin özünəməxsus şəkildə maraqlı idi. İndiki kommunist lider kimi deyil, o da çox yaşlı və darıxdırıcıdır. Vladimir Volfoviçin siyasi həyatında nə qədər çatışmazlıq var.
  Bəli, bu, həqiqətən də çox böyük itkidir. Dünya daha cansıxıcı oldu. Amma bəziləri, əslində, yorulub oturdular.
  Aqripina onu götürüb oxudu:
  Etiraf etməkdən yoruldum
  Gəzmək üçün iç və pis and iç...
  Və səbəb üçün keçiləri islat,
  Və nokautla çırpın!
  Və nokautla çırpın!
  Gənc qadın yenidən iynəni götürdü və yenidən işə saldı. O, uçdu və oğlanın baldırına vurdu. Oğlan qışqırdı.
  Aqripina fısıldadı:
  - Bang Bang! Mən vurdum və oğlanın üzünə verdim !
  , FƏSİL #20.
  Nəhayət, bir generatorun tikintisi və üçün güclü bir quraşdırma radiasiya hypnowaves ilə birlikdə bütün planetə nəzarət kompüteri sona çatdı. Yalnız güc sahəsini tamamlamaq qalır.
  Və Vitalik bu işə xüsusi canfəşanlıqla başladı. O, hələ hər şeyin hazır olduğunu elan etməyib ... Amma yuxusuz bir neçə gün həm oğlanı, həm də yoldaşını yormuşdu. Yuxusuz edə bilməzsən. Vitalik hər şeyin hazır olmadığını iddia etdi və yuxuya getdi. Güc sahəsi demək olar ki, hazırdır, lakin hələ düzgün qurulmayıb. Və oğlanları isti qəbul etmək olar . Ancaq FSB rəhbəri və xaç anası və polis işin sonunu gözləyir. Bundan əlavə, Vitalik ağıllıdır və özünün və Albinanın holoqramlarını hərəkətdə qoyub və deyəsən, uşaqlar hələ də işləyirlər, özləri də reflektora sığınıblar və onlar görünmür.
  İndi Vitalik yenidən gözəl bir yuxu görür.
  Oğlan Akulov və qəhrəman qız Albina böyük şəhərdə. Moskva kimidir, amma iyirmi üçüncü əsrdən. Bu gələcək, iki yüz il sonra. Əlbəttə ki, şəhər böyüdü. Göydələnlər dağlar kimi göründü və çox rəngarəngdi. Onların da ekzotik formaları var , məsələn, qızılı stəkanda rəngli dondurma kimi. Və ya, məsələn, bir-birinin üstündə duran yeddi tısbağa, platin.
  Musiqi alətlərinə oxşayan, gözəl bir şeylə parıldayan binalar da var idi .
  Və havada müxtəlif formada olan çoxsaylı təyyarələr tələsirdi. Əksəriyyəti həqiqətən gözyaşı şəklindədir və ya qızıl qanadlı dəniz balıqlarına bənzəyir.
  Bəli və rəqəmlər uçuşda parladı. Həm böyüklər, həm də uşaqlar var idi. Və bütün böyüklər, görünüşü çox gənc, on altı yaşdan yuxarı deyil.
  Səkidə bunlar da plastikdir. Kiçik uşaqlar çılpaq ayaqlarını möhürləyərək onun üstünə tullanır, sonra stolüstü tennis topları kimi uçurdular .
  Vitalik təbəssümlə qeyd etdi:
  - Möhtəşəm dünya!
  Albina razılaşdı:
  - Bəli, gülməli və möcüzələr üçün layiqli!
  Oğlan və qız güzgülü, əks etdirən səthdə gəzirdilər. Onların ayaqları uşaq ayaqları kimi çılpaq idi. Və titrəyən dalğaların qıdıqlandığını hiss etdim .
  reaktiv təyyarəni vuran və almazlarla parıldayan havada uçan möhtəşəm bir fəvvarə görünürdü. Fəvvarənin tərkibində qızıldan qat-qat parlaq olan və göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayan xüsusi, naməlum metal ilə parıldayan heykəllərin özləri .
  Və heykəllərin özləri formaca gözəl idi və hərəkət edirdi.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Gözəl kəşf! Bu fəvvarədir - Peterhofdan daha soyuqdur!
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Parlaq, sərin gələcəyin dünyası!
  Oğlanla qız bir az da ayağa qalxdılar. Albina Vitalikdən o qədər uzun idi ki, onların ana və oğul olduğunu düşünmək olardı. Xüsusən də bu gələcəkdə qocalar, hətta böyüklər də yox idi. İnsanlar əbədi gənclik qazandılar və kişilər faydasız , xoşagəlməz təraş üçün vaxt itirməməkdən məmnun idilər .
  Futuristik Moskvanın bəzi binalarında qızıl və platin zolaqları var idi. Həmçinin, sərin cizgi filmlərinin nümayiş olunduğu, ölçüsü bir kilometrə qədər olan parlaq reklam lövhələri yanırdı.
  Yenidən havada olan təyyarələr nəinki gözəl, parlaq rəngli və zərif formada idilər, həm də bahalı fransız ətri kimi, bəlkə də daha xoş qoxulu idilər.
  Kvadratların səthi isə güzgü kimi isti idi və eyni zamanda parıldayırdı. Yeniyetmələrin çılpaq ayaqları onun üzərinə basanda: bir oğlan və bir qız, sonra zərif, az qala uşaq izləri yarandı. Fərqli rənglərdə parıldayan , sanki flomasterlərlə çəkilmiş. Və sonra yoxa çıxdılar.
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Qar kraliçasının qalasındakı kimi!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yox! İstidir və dünya rənglərlə doludur!
  Bir gənc və bir qız onlara tərəf uçdu. Çox gözəl idilər, amma üzləri tortun üzərindəki rəsmlər kimi boyanmışdı.
  Gənc oğlan uşaqlardan soruşdu:
  - Haralısan?
  Vitali cavab verdi:
  - Moskvadan!
  - Niyə gəzirsən?
  Albina təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən təyyarə almaq istərdim! Mağazalarınız haradadır?
  Gəncin yanında olan qız gülərək cavab verdi:
  - Heç kimin istifadə etmədiyi mağazalar! Hypernet şəbəkəsi var və onun vasitəsilə hər şey tamamilə pulsuz çatdırılır!
  Vitalik təbəssümlə tweet etdi:
  - Nə qədər irəliləyiş var?
  Ağlasığmaz möcüzələrə...
  Hər şey tamamilə pulsuz oldu
  Yalnız fayda ilə diqqətlə!
  Gənc gülümsəyərək dedi:
  - Bilirsən bizim Allahımıza nə qədər bənzəyirsən! Bəlkə sən onun oğlusan?
  Oğlan güldü və cavab verdi:
  - Yox! Mən atamı tanımıram! Amma o, Allahdırsa, mən təəccüblənməyəcəyəm!
  Qız təbəssümlə dedi:
  - Bizim dünyamızda heç bir görünüşdə təəccüblü heç nə yoxdur! Hypernet-də xüsusi proqramdan istifadə edərək bədəni dəyişə bilərsiniz. Yalnız insanlar bunu nadir hallarda edirlər, çünki Hypernet oyun matrisində bunu ümumiyyətlə zehni səylə və dərhal etmək olar. Və əgər özünüzü reallıqda dəyişsəniz, onlar sizi daha tanımayacaqlar. Bəli və Sevgi Nazirliyindən icazə almalısınız.
  Albina təəccübləndi:
  - Sevgi nazirlikləri?
  Qız başını qaldırıb dedi:
  - Və sən bizim imperiyadan deyilsən! Bəlkə də yaddaş probleminiz var !
  Vitalik hönkürdü:
  Biz zaman səyahətçiləriyik!
  Gənc oğlan qeyd etdi:
  Bu zarafat deyilsə, onda...
  Eyni saniyədə onların ətrafında narıncı kombinezonlu onlarla gözəl qız peyda oldu. Və bir neçə sərin aldadılmış pulemyotu göstərdilər.
  Vitalik hönkürdü:
  - Biz sülhlə gəlmişik!
  Albina tweet etdi:
  - Biz hələ azyaşlıyıq, bizə atəş açmayın!
  Qırmızı saçlı və uniformalı qız dedi:
  - Biz səni incitməyəcəyik! Sadəcə olaraq sizin nanobotlarınız yoxdur və siz haradan gəldiyinizi öyrənməlisiniz!
  Vitalik hönkürdü:
  - Dəvədən!
  Bu zaman yaşıl, enli şüalar zərifcə və ağrısız şəkildə cütə dəyir, huşunu itirir.
  Vitalik yenidən aydın yaddaşda olduğu üçün heç nə görməyə və düşünməyə vaxtı yox idi.
  şəffaf bir şəkildə asdılar boşluq . Onların ətrafı mavi duman kimi idi. Və eyni zamanda kiçik barmağınızı belə tərpətməyin .
  Onların qarşısına möhtəşəm çiyin qayışlarında, göy qurşağının bütün rəngləri altında saçlı çox gözəl bir qız çıxdı.
  O, qışqırdı:
  - Analiz apardıq və məlum oldu ki, siz 2023-cü ildə Moskvadansınız. Sual budur ki, bizə necə gəldiniz? Bundan əlavə, görünür ki , siz asan cüt deyilsiniz! Kompüter deyir ki, bəlkə sən o dövrün Uca və Allahın Anasısan!
  Vitalik qışqırdı, onun səsi eşidildi:
  "Belədirmi ... Deyəsən , gələcəkdə bu imperiyanı idarə edəcəyəm!"
  Qız dönüb şirin səslə cavab verdi:
  - Biz heç nəyi istisna etmirik! Amma Uca Allah indi hiperpaytaxtdadır Ultravillians və bu qonşu qalaktikadır! Sən ona təslim olmalısan, sonra cütlüyünlə nə edəcəyinə qərar verəcəklər!
  Albina qeyd etdi:
  "Amma biz keçmişdə özümüzü öldürə bilmərik, elə deyilmi?"
  Qız qeyd etdi:
  - Qərar vermək Allaha və Allahın Anasına aiddir! Görünüşünüz qalanlardan böyük bir sirr olsa da! Siz böyük müşayiət altında, sıfır kosmik kapsul yükləyərək, hazırda Ultra-Babylona göndəriləcəksiniz . Uçuşda darıxmamağınız üçün Hypernet supermatrisindəki şüurunuz hər zövqə uyğun oyunlardan həzz ala biləcək! başa düşdün?
  Vitalik cavab verdi:
  - İyirmi üçüncü əsrdə oynayın - daha yaxşı nə ola bilər!
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Mən də bunu xoşlayıram!
  Qız geniş gülümsədi və əlini yellədi. Və çəhrayı, yumşaq dalğa Vitalik və Albinanı vurdu.
  Oğlanla qız şəhərdə idilər. Artıq iyirmi üçüncü əsrin Moskvası kimi parlaq və rəngarəng deyil . Və təxminən iyirminci əsrin sonlarında.
  Nəhəng dinozavr küçələrdə arxa ayaqlarına şillə vuraraq quyruğu ilə qonşu evlərə toxunaraq onları məhv etdi. Həm də pəncələri ya uzandı, ya da əksinə, qısaldı, insanların məhvinə və ölümünə səbəb oldu.
  Və hər tərəfə qaçdılar. Halbuki onların hamısının yaşı on ikidən çox olmayan uşaqlar idi. Oğlanlar və qızlar qaçdılar. Onların bəziləri polis geyimində olub. Heç bir böyük, hətta yeniyetmə də.
  Xoş, qadın səsi eşidildi:
  - Dinozavrı dayandırın və uşaqları xilas edin!
  Albina təbəssümlə soruşdu:
  - Bəs bunu necə etmək olar?
  Səs cavab verdi:
  - Bu belə bir oyundur! Özün haqqında düşün!
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və oxudu:
  - Gəl, xilaskar ,
  Təcili yardım atlama ipinə çevrilin !
  Albina gülümsəyərək soruşdu:
  - Necəsən?
  Dahi oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Gec və ya tez, oyun kollarında göstərişlər və pianolar olacaq. Budur bəzi nümunələr!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə gənc döyüşçü səkidən bir kafel götürüb hündür binaya atdı. Qövsün altındakı bir parça uçdu və bazaya dəydi. Nəhəng quruluş yelləndi və bütün gücü ilə götürüb dinozavrın üzərinə çökdü. Toqo şiddətlə silkələdi və canavar yıxılmağa başladı.
  Albina həvəslə dedi:
  - Bu, həqiqətən, bir cəngavər hərəkətidir!
  Vitalik güldü və cavab verdi:
  - Bəlkə bir ayğır hərəkəti!
  dinozavr onu götürdü və çoxlu saqqız və konfetlərə parçalandı. Bu şəhərdə yaşayan uşaqlar dərhal ləzzət almağa tələsdilər. Sandaletlər, idman ayaqqabıları parıldadı və bəzilərində çılpaq daban vardı.
  Çox səs-küy var idi.
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  Uşaqlıq gözəl vaxtdır
  Oğlanlar üçün gözəl, əyləncəlidir...
  Böyük oyun gəlir
  Maşından yağışla cızırıq!
  Albina daha geniş təbəssümlə qeyd etdi:
  - Gəlin yazı yazaq!
  yaramaz gördülər . Bunlar biri qaban, digəri isə kərgədan başı olan canavarlar idi. Vəhşi bir gurultu ilə bir neçə Albin və Vitalikin yanına qaçdılar .
  Oğlan barmaqları ilə fit çaldı.
  Svetoforlardan biri səndələyərək kərgədanın başına yıxıldı. Sarsıdıcı zərbə vurdu və qulduru heyrətə gətirdi.
  Vitalik cıvıldadı, skala, dişləri:
  - Zərbə, zərbə, başqa bir zərbə,
  Daha bir hit və...
  super ulduz oğlan ,
  Uppercut atır!
  Albina gülümsədi və qışqırdı:
  - Müqəddəs müharibə
  Qızlar ikiqat sərindirlər!
  Donuzbaşlı döyüşçü paketindən lazer silahını çıxararaq atəş açmağa başlayıb.
  Oğlan və qızlar yan tərəfə atıldılar. Albina çılpaq dabanı ilə banan qabığı atıb . O, uçdu və donuz başı ilə döyüşçülərin çəkməsinin altına düşdü. Yanından uçdu və çırpıldı, daş divarı yarıb sakitləşdi .
  Vitalik məmnuniyyətlə oxudu:
  - Mən mənzərənin üstündə əyilirəm və raketlər hədəfə tələsir! Daha bir qaçış irəli!
  Albina özündə çox dağıdıcı impulslar hiss edirdi. Gəlin çılpaq, aşılanmış, kəsilmiş ayaqlarla asfaltın titrəməsinə və çatlamasına səbəb olaq.
  Və çatlardan şirniyyatlar, şokoladlar, dondurma hissələri, saqqızlar, lolipoplar və daha çox şey uçmağa başladı. Hər şey necə də gözəl və əyləncəli görünürdü.
  Vitalik dedi:
  - Həqiqətən iştahaaçandır dadlı !
  Qızlar nəsə demək istədilər, amma bir dəstə uşaq qaçaraq gəldi, gəlin bu qabların hamısını tutaq. Və onları udmağa can atır!
  Albina tweet etdi:
  - Heç olmasa sağ ol de!
  Uşaqlar dayandılar və xorla qışqırdılar:
  - Çox sağ ol!
  Vitalik təbəssümlə dedi:
  - Demək olar ki, ilahidir!
  Qız-qəhrəman hazırcavablıq vermək istədi, amma mənzərə birdən dəyişdi. Və onlar qarlı bir dağa çatdılar. Ondan, sanki tramplindən, oğlanlar və qızlar aşağı enirdilər.
  Və əyləndilər...
  Vitalik və Albinanın da sanki sehrlə ayaqlarında xizək var idi. Oğlan da, qız da vəhşi qışqırıq səsi ilə qaçdılar.
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  Möhtəşəm gözəllik məsamələrinin ruhları,
  Vətən uğrunda ulduzlar arasında döyüşən döyüşçü...
  Axı cəsarətli xəyallar gerçəkləşdi,
  Pis düşmənlərin armadası qorxmadı!
  Albina göz qırpdı və istehza ilə dedi:
  - Ulduzlar arasında eyni!
  Vitalik güldü və qeyd etdi:
  - Bəli!
  Və oğlan qardan çubuqlarla itələməyə başladı. Son illərdə qış heç də sevindirmir. Moskva yaxınlığında xizək sürmək axmaq idi. Soçidə Qış Olimpiya Oyunları başqa necə keçirildi?
  Paralel yolda olan oğlanlardan biri soruşdu:
  - Macəra istəyirsən?
  Albina cavab verdi:
  - Əlbəttə bəli! Əlbəttə bəli! Əlbəttə bəli!
  Və onların qarşısında bir neçə qütb ayısı peyda oldu. İndi də Vitalik və Albinanın əlində pulemyot var.
  Oğlan və qız döyüşməkdə qərarlıdırlar . Və sonra onlar tətikləri çəkirlər və şəlalə kimi, çox yanan və kəskin, dağıdıcı reaktivlər kimi gövdələrdən uçurlar.
  Vitalik, bir güllənin ağ ayısının eşşəyinə dəydiyini və qan bulaqını buraxdığını görəndə qeyd etdi:
  - Hər şey gözəl və sərindir!
  Albina başını tərpətdi və oxudu:
  Dünyanın bir yerində
  Həmişə soyuq olan yerdə...
  Ayılar oxa sürtünür,
  Yerin oxu haqqında!
  Vitalik cavab verdi:
  - Biz onların ardıncayıq!
  Və daha bir güllə dəstəsi atdı. Bunlar böyük və sərin döyüşçülərdir.
  Və yumruqlanmış qütb ayıları düşdü. Və sonra çox dadlı və yeməli bir şeyə çevrildilər. Və bunlar tortlar, xəmirlər və çoxlu zəngin, kremli və qoxulu hər şey idi.
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Bunlar həqiqətən gözəldir. dadlı !
  Vitalik qeyd etdi:
  dadlı sözünü sevirsiniz ! Ancaq adətən kiçik uşaqlar belə deyirlər, amma biz hələ çox qocalmışıq və biz artıq çox şey yığa bilmişik!
  Albina gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Razılaşmaq! Ancaq biz əbədi olaraq uşaq olaraq qalırıq, yalnız illər dəyişir!
  Oğlan və qız yenidən atladılar və xizəkləri ilə birlikdə saltoya düşdülər. Və yenə mahnı oxudular:
  Arxaya bax ne idi ,
  Özünüzü uşaq kimi tanımağa tənbəllik etməyin...
  Çünki çox illər keçdi, qaçdı,
  Gülümsəyin, gülümsəyin, gülümsəyin!
  Vitalik Albinaya göz vurdu və qeyd etdi:
  - Gülməli hadisə!
  Qızlar soruşdular:
  - Nədə?
  Oğlan cavab verdi:
  - Mən gələcəyə qədəm qoydum, orada dünya üzərində hakimiyyəti ələ keçirdim və iki yüz ildir ki, idarə edirəm. Və sonra keçmişdəki ikiqat görünür və sual yaranır - bununla nə etmək lazımdır?
  Albina çiyinlərini çəkərək cavab verdi:
  - Heç nə! Əkizinizə planet bəxş edin və o, əbədi olaraq xoşbəxt yaşasın!
  Vitalik şübhə ilə qeyd etdi:
  "Əgər o, taxt-tac üçün ona meydan oxuyacağımı düşünürsə, necə?"
  Qız çiyinlərini çəkib soruşdu:
  - Mübahisə edəcəksiniz?
  Oğlan çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  "Kosmos imperiyasındakı insanlar olduqca xoşbəxtdirlər!" Hər şey yaxşıdır və mən hakimiyyət uğrunda mübarizə aparmağım üçün heç bir səbəb görmürəm. Axı güc üçün adam yox, kişi üçün güc!
  Albina fit çaldı:
  - Oh, necə də nəcib! sən cəngavərsən?
  Vitalik məntiqlə qeyd etdi:
  - Həqiqətən yox! Cəngavərlər yalnız bir-birlərinə münasibətdə ədəb qaydalarına riayət edirdilər, təhkimlilər isə adam sayılmırdı! Mən isə hər bir insanın rifahını düşünürəm!
  Qəhrəman qız gözünü qırpıb cıvıldadı:
  Doğma yurdum genişdir,
  Orada çoxlu meşələr, tarlalar və çaylar var ...
  Başqa ölkəni bilmirəm.
  İnsan harada belə sərbəst nəfəs alır!
  Oğlan Dahi dedi:
  - Bütöv, ulduz imperiyası!
  Yenə matrisdə mənzərənin dəyişdiyi.
  Oğlanla qız indi səngərdə idilər. Bu, tarixi bir atış oyunundan bir oyun kimi görüldü . İkinci Dünya Müharibəsi kimi. Yalnız sahə boyunca hərəkət edən tanklar bir qədər fərqli idi. Məsələn, real tarixdə heç vaxt seriala daxil olmayan "Lion" görünür. Düzünü desəm, "Lev", güclü bir tank olsa da, döyüş effektivliyi şübhəlidir. Çəkisi 90 ton olan o, yalnız qüllənin ön zirehində Tiger-2-dən daha yaxşı qorunur və 105 millimetrlik topa malikdir. Güclü, lakin Tigerdən daha az sürətli atəş . Ancaq burada bu tank mövcuddur. Və nəhəng gücü ilə tələsir .
  Və silahlar ona atəş açır. Qısa ətəkli, yalın ayaqlı gözəl qızlar topların ətrafında qaçırlar.
  yeddiyə qədər topları yükləyirlər .
  Və üç Lev tankı var. Bir az görünür, amma alında onları qırmaq üçün bir yol yoxdur.
  Komsomol qızı Vitalikə üz tutub soruşdu:
  - Siz pionersiniz?
  Dahi oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Yox! Heç vaxt olmayıb!
  Qız təəccüblə soruşdu:
  - Bəs niyə?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Çünki mən başqa zamandanam!
  Başqa bir qız qeyd etdi:
  - Biz Lion tankına girə bilmərik. 76 mm-lik topumuz çox zəifdir!
  Albina burada müdaxilə etdi:
  - Alman tankına atəş açmayın!
  Komsomol qızı təbəssümlə soruşdu:
  - Bəs niyə də olmasın?
  Qəhrəman qız cavab verdi:
  Çünki bu, sadəcə bir oyundur! Və keçilməz tankları toplardan atəş açmaqdan fərqli bir şəkildə məğlub etməlisiniz!
  Komsomol döyüşçüləri xorla soruşdular:
  - Və nə gözəllik!
  Albina qışqırdı:
  - Oxuyuram!
  Və bülbül səsi ilə oxudu və qalanları sonra səsini qaldırmadı :
  Vətən Ulduzu Rəbb tərəfindən verilir,
  İnanın, o, Günəşdən daha parlaqdır!
  Sən mənim vətənimsən -
  Bil ki, sənin üçün, ürək kədərlə döyünür!
  
  Sizdə qartal kimi komsomolçuyuq,
  Nasistləri darmadağın edirik və qırıntıları süpürürük!
  Hətta Yupiterdə də bacardıq,
  Meyvə yetişdirin - həyata keçirilməyən cənnət!
  
  Venera sevginin yeridir
  Marsda döyüşçü hissi ən yüksəkdir!
  Sən pislik, şübhə zəncirlərini qırırsan,
  Allah ən yaxşısını etmək istəyir !
  
  Kosmik təzyiqi məhv edin
  Çənəni güclü çəngəl ilə tutaq!
  Düşmən dünyanın gücü ilə əzilir,
  Və Junkers adi bir uşaq yayını ilə vuruldu!
  
  Düzləşdirmə biri - götür və qazan,
  Başqa bir nəticə deyə bilmərik!
  Və Reyxin canavarını yırtmırsınız,
  üzünə süngü alın !
  
  Və süngü gələcək üçün sizə yaraşmayacaq,
  Buldozerə dinamit əlavə edəcəyik!
  Belə sürətli uçuş
  Proletar çəkici vuranda!
  
  Növbəti gediş qasırğa kimi keçəcək
  Və son oyun qalib yoldaş olacaq!
  Axı qəzəbimiz dəli vulkandır ,
  Pişik üzərində qırğın, dəhşətli pişik!
  
  Berlində gənələri sıxdıq,
  Paris Rusiya bayrağı altında azaddır!
  Biz Vətənin qızları və oğullarıyıq,
  ləzzətlə yeyirik !
  
  Dumanlı Albion indi qardaş kimidir,
  Nyu York nimçədəki tort kimi oldu!
  Qırmızı, qırmızı xaşxaş rəngli bayrağımız,
  Bunun altında azadlığı olan bütün insanlar xoşbəxtdir!
  Qızlar mahnı oxudular və üç Lion tankı qızılgüllərlə boyanmış böyük, tüklü tortlara çevrildi. Və onlardan çox güclü və iştahaaçan bir ətir gəldi.
  Lakin sonra maşın yenə onların arxasında göründü. Bu dəfə daha güclü və ağır siçanlar. Onların sürəti aşağıdır, lakin atəş gücü və zireh damdan keçir.
  Albina komsomolçulardan soruşdu:
  - Yenə oxuyaq?
  Qız kapitan qeyd etdi:
  - Doğrudanmı boğazla götürmək olar?
  Vitalik oxudu:
  Mahnı bizə qurmağa və yaşamağa kömək edir,
  Və qanadlı uçuşda mahnı ilə birlikdə ...
  Və həyatda lira ilə gəzən ,
  O, heç vaxt yox olmayacaq!
  Komsomol qızlarından biri qeyd etdi:
  - Buna qarşı mübahisə edə bilməzsən!
  Albina təsdiqlədi:
  - Düzdür! Yoxsa başqa bir şey istəyirsən?
  Komsomolçu qızlar mərmi arxaya atdılar və güclə atəş açdılar. Üstündən uçdu, çəni vurdu və noxud kimi geri hoppandı.
  Qız kapitan dedi:
  - Bəli, götürmək çətindir!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Elə isə oxuyun!
  Beləliklə, döyüşçülər və oğlan böyük həvəslə çıxış etməyə başladılar;
  Sovet Vətəninin şöhrəti böyükdür -
  İnanırıq ki, bu şöhrət biz olacağıq!
  Döyüşdə qəddar düşməni məğlub edəcəyik,
  Rus, ən parlaq Güc naminə!
  
  Oxuyan Vətəndə nə var ,
  Vicdanlı, ayaqyalın bir pionerin qəlbində!
  Uçuşa quş kimi tələsirik,
  İmanımız necə də müqəddəsdir!
  
  Avtomatik inan mənə böyük qardaş
  Və qumbaralar heç də artıq deyil!
  Əgər cəsarətlisənsə, nəticə
  Oğlan olmağınıza baxmayaraq, olacaq!
  
  Pioner həyasız və sərtdir...
  Ancaq Allahın təbəssümü bizi işıqlandırır!
  dünyada çoxlu pis aslar var ,
  Cənnətdə bir yeri xarab etmək istəyirlər!
  
  Faşist çaqqalı pəncələrini bizə tərəf çəkir,
  Bir uşağın ürəyini qoparmaq istəyir!
  Və onun donuzları gülümsəyir,
  Qoy yüksək səslə üzünə bir sillə vursun!
  
  "Pələnglər" tankları "çəkmələr",
  Yönsüz - dəhşətli bucaqlı!
  Və sən onlardan qaçmırsan,
  Yaxşı, qumbara hazırlamaq daha yaxşıdır!
  
  Biz belə bir dünya yaradacağıq, inan mənə
  Milyonların xoşbəxt olacağı yer!
  Yırtıcı bir heyvan yuvaya qaçacaq,
  əclaf legionları yerə qoyacağıq !
  
  Qırmızı bayraq parlayacaq
  Orada İsanın müqəddəs adı var!
  Pioner imtahanını beşə verin -
  Məşhur olmaq - sənin Rusiyan!
  
  Ancaq bu imtahan lövhədə deyil -
  Səngərdən təhvil verilməli olacaq!
  Boz saçlar viski içində oğlana qaçır ,
  Bir dost öldü - indi məzarda yas tut!
  
  Lənətlənmiş müharibənin pisliyi nədir,
  Hətta heyvan belə çağırılmağa layiq deyil!
  Orda isə necə tutacağını bilmir
  Baxmayaraq ki, Adolf bəzən camışdan daha gülməli olur!
  
  Geri çəkilməməli olduğumuzu bilirik,
  Pionerlər başqasından həmişəlik qorxurlar!
  Biz sadiq dostluq edirik,
  Və mənəvi cəhətdən mən şikəstlərə inanmıram!
  
  Berlində şanlı yürüşü tamamlayacağıq,
  Biz həmişə inanırıq, necə mübarizə aparmağı bilirdik!
  Və bir anda cəsarət tapdı,
  Sırt çantasında PKK-nı daşıyan qaçış!
  Komsomol qızları mahnı oxudular və nəhəng Maus tankları qarnir ilə parlaq qızılı nərə balığının nəhəng yeməklərinə çevrildi.
  Həm də çox iştahaaçan.
  Albina güldü və oxudu:
  - Nə cür yeməklər, hansı yeməklər,
  Hamısını özünüzlə aparın...
  Çox təəssüf ki, biz tez-tez döyüşmürük
  Sadəcə öldürmək üçün qidalanırlar!
  Vitalik gülərək qeyd etdi:
  - Bəli, belə oyunlar var! Sanki çox gənc uşaqlar üçün!
  Komsomol qızı məntiqlə qeyd etdi:
  - İnsanın uşaqlığı heç vaxt tam keçmir!
  . FƏSİL 21
  Dahilərin övladları oyandı. Və xoşbəxtlikdən onların heç nə baş vermədi. Vitalik yenidən güc sahəsinə keçdi, tənzimlənməsini tamamladı. Bir saatdan az iş qalıb . Dahi oğlan içəridə nəyisə bükdü və hər cür rəqəmləri və məlumatları bir diskdən digərinə çevirdi. Beləliklə, ən kiçik bir şans Ostankino televiziya qülləsinin tutulmasına mane ola bilməz. Və elə güclü antena var ki, hiperqısa şort çəkmək mümkün olacaq hipnoz dalğaları bütün Yer planetinin nəzarəti altındadır. Və onu bəşər tarixində heç bir imperator kimi idarə edin.
  Çox güman ki, Çingiz xan, hətta ölümsüzlük əldə etsə də, çətin ki, bütün Yer kürəsini ram edə bilsin. Vitalik və sevgilisi buna həmişəkindən daha yaxın idi.
  Bu vaxt Aqripina da səbirsizlikdən titrəyirdi, həqiqətən də cinayətkar xüsusi təyinatlıların əsgərlərinə hücum etmək əmri vermək istəyirdi. Və onun əhval-ruhiyyəsi son dərəcə döyüşkən oldu.
  Gənc qadın dörd atletik gənci ona idman masajı etmək və böyük işlərdən əvvəl güclü bədənini gücləndirmək üçün dəvət etdi. Axı, bütün Yer kürəsinin hökmdarı olmaq, ən cəsarətli fantaziyaları reallığa çevirmək fürsəti əldə etmək necədir .
  Məsələn , eyni anda bir milyon gözəl oğlan çılpaq dabanlarında rezin dəyənəklərlə döyürdülər.
  Aqripina oxudu:
  Mən qadınam əsl xəzinə
  Əslində, əsl canavar!
  O, əzələli və çox güclü gənclər tərəfindən masaj ediləndə məmnuniyyətlə pırıldayırdı. Budur zövq.
  FSB direktoru da intizar içində donub qaldı. Ancaq bir az təəssüfləndi ki, güc əldə etmək çox asan ola bilər və böyük bir qaşıq ağzını cırır.
  Rusiya prezidenti, deyəsən, düşmüşdü kimə , və bu, həqiqətən, xüsusi təyinatlıların əlini sərbəst buraxdı. Yalnız Daxili İşlər Nazirliyinin də naziri var və onun da bu kəşfə öz baxışları, istəkləri var. Və o da elit bölmələrini çıxardı.
  Son dərəcə gərgin vəziyyət yarandı. Sanki Yer planetinin üstündə əsl qılınc asılmışdı.
  Vitalik nəhayət son detalları düzəltdi. Bu işdə Albina ona kömək etdi. Gözəl, güclü bir qız oxudu:
  - Düşmənlərə təslim olmayacağıq,
  Birgə vermərəm, inanın...
  Biz sadəcə əla edə bilərik
  Sən Van Damdan daha soyuqsan !
  Vitalik çox arxayın olmayan bir baxışla başını tərpətdi:
  - Biz bacarırıq!
  Albina soruşdu:
  Niyə bu qədər etibarsızsan?
  Dahi oğlan cavab verdi:
  - Mənim üzərimə böyük bir məsuliyyət düşməlidir. Beləliklə, əlvida uşaqlıq, zövq, əyləncə. Əvəzində təkərdəki dələ kimi fırlanmalısan!
  Qəhrəman qız başını tərpətdi.
  - Yaşamaq istəyirsənsə - fırlatmağı bil!
  Dizayn artıq yığılıb və hazırdır. Güc sahəsi də. Ancaq Vitalik, hər ehtimala qarşı ərazini və smartfonları skan etdi. Və sonra o, böyük qüvvələr tərəfindən mühasirəyə alındığını bildi. Burada və kriminal xüsusi təyinatlılar, FSB-nin xüsusi təyinatlıları və polis bölmələri. Yəni Müdafiə Nazirliyi çatmır. Amma onların da öz problemləri var. Deməli, Ukrayna və Tacikistanda Talibanla iki cəbhədə döyüşmək lazımdır. Moskvada xüsusi əməliyyatlardan əvvəl onlar haradadırlar.
  Vitalik səthi skan etdi. Xüsusi təyinatlıların rabitəsinə qoşulub. Aydın idi ki, xeyli qüvvə toplanmışdı. Oğlan onları izləyə bilərdi smartfonlar, cib telefonları və telsizlər dalğası . Və kodlaşdırma Vitali Akulov kimi bir dahiyə mane olmadı.
  Dahi oğlan Albinaya pıçıldadı:
  - Bizi burada gözləyirlər!
  Qəhrəman qız qeyd etdi:
  - Və başqa nə gözləmək olar! Biz hərtərəfli işıqlandırdıq!
  Vitalik dedi:
  Providence özü bizə dünya üzərində güc verir. Axı onlar bizi yuxuda ört-basdır edə bilərdilər, amma hücuma keçmədilər. İndi bütün kozırlar bizim cütlüyün tərəfindədir!
  Albina qeyd etdi:
  - Bütün ordu bizə qarşıdır! Sizcə, biz bunun öhdəsindən gələ bilərikmi?
  Dahi oğlan məntiqlə cavab verdi:
  - Biz dünyanı idarə etmək istəyirik, amma bəzi xüsusi təyinatlıların öhdəsindən gələ bilməyəcəyik!
  Qəhrəman qız oxudu:
  Mən cütümüzün qələbəsinə inanıram,
  Axı, döyüşçülər bir səbəbdən parlaqdırlar!
  Vitalik cavab verdi:
  - Təkcə dahi işdə deyil, həm də zəhmətkeşlikdə!
  Bundan sonra uşaq çılpaq barmaqları ilə uşaqlarının ayaqlarını tutub, start düyməsini götürüb basıb və hipnodalğalı radarı laboratoriyanın yerləşdiyi evin ətrafına yönləndirib.
  Dahi oğlan oxudu:
  - Ətrafımızdakı dünya qum kimidir,
  Allah onu tərk etdi...
  Ətrafdakı dünya qəddar olsa da
  Mən yaxşılıq etmək istəyirəm!
  Albina gülümsəyərək dedi:
  istədiyinizi əldə etmirsiniz !
  Dalğalar ayrıldı və Vitalik təbəssümlə dedi:
  - İndi üçlü ordunun başlarında yırtıcı zona formalaşıb. Biz onlara istənilən əmri verə bilərik. Ya yat, ya oxu, ya da rəqs et!
  Qəhrəman qız təklif etdi:
  - Qoy bizi Ostankinoya mahnılarla müşayiət etsinlər!
  Dahi oğlan başını tərpətdi və ovucunu yerə qoyub zehnini verdi. Bu zaman iri yük maşını həyətə daxil olub. Vunderkind uşaq yenə əmr etdi. Və əvvəllər işləmiş adamlar konstruksiyanı özlərinə taxıb, götürüb maşına aparırdılar.
  Vitali qeyd etdi:
  - Onlar trans vəziyyətində olanda əzələlərini yüz faiz güclə istifadə edə bilirlər! Bu o deməkdir ki, hipnoz dalğaları altında olan insanların bundan daha çox imkanları var!
  Albina güldü və oxudu:
  -Yaxşı, hər şey yaxşı olacaq! Hər şey yaxşı olacaq, mən bunu bilirəm! Düşmənlərimi məhv edirəm!
  Qəhrəman qız tərəf müqabilinə göz vurdu. Güclü zavod yükləndi. Bir dahi oğlan və ucaboy bir qız onun üstünə qonmuşdu .
  İndi bura gedə bilərsiniz.
  Gülməli, yeniyetmələr təkbaşına oturmuşdular, sürücü də dərin trans vəziyyətində maşını idarə edirdi.
  əmr verdi ... Müxtəlif bölmələrin əsgərləri küçələrdən çıxıb pusquya düşdülər, parad marşında düzülməyə başladılar. Onlar bunu ağıllı şəkildə, eyni zamanda mexaniki şəkildə də etdilər.
  Onların arasında bir neçə onlarla qız da var idi.
  Albina qeyd etdi:
  - Böyük var, ordu deyə bilər!
  Vitalik güldü və mahnı oxudu:
  İrəli döyüşçülər - haldemarinlər ,
  Həyat pisdir yoxsa yaxşıdır!
  Bir yelkən və ruh!
  Bir yelkən və ruh!
  Xalq və ordu birdir !
  Döyüşçülər sıraya düzülərək köhnəlmiş bir şey oxudular:
  Birlik sarsılmaz azad respublikalar,
  Toplanan kobud qüvvə deyildi, qorxu yox!
  Amma maariflənmiş insanların xoş niyyəti,
  Və yuxularda hikmət, işıq, ağıl və cəsarət!
  
  Ukrayna xalqı Rusiya ilə birdir,
  Biz qardaş-slavyanlarıq, əbədi dostuq!
  Rəbb ali adı izzətləndirsin,
  Dünyanın bütün xalqları müqəddəs ailədir!
  
  Vətənə şöhrət, azadımız,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı sadə insanın birliyi üçün!
  
  Biz bütün dünya xalqları üçün kosmosa yol açdıq,
  Faşizm məhv edildi, tərəqqi ucaldı!
  Ulduzlar arasında şanlı milləri ölçək,
  Bizim üçün Uca Allah öldü və yenidən dirildi!
  
  Kainatda daha güclü Rusiyanın ruhu yoxdur
  Ukrayna xalqı, biz qəlbimizə qardaşıq!
  Biz Vətənə xidmət edirik, daha güclü, daha doğrusu,
  Oğlan, yumruğuna pulemyot götür!
  
  Və biz Vətəni qoruyub genişləndirəcəyik,
  Gəlin sonsuz sevgi okeanı verək!
  Sərhədsiz Böyük Rusiya bayrağı altında,
  Qoy mənim nəslim gülüşlə əylənsin !
  Döyüşçülər yürüş edib mahnı oxudular. Qızlar da onların yanında idi. Vitali qızlara çəkmələrini çıxarmağı əmr etdi.
  Döyüşçülər isə çılpaq, çox cazibədar dabanlarını parıldatdılar.
  Vitalik Albinadan soruşdu:
  - Yaxşı, şərəflə necəyik, bura gedirik?
  Qəhrəman qız cavab verdi:
  - Hətta çox şərəflə!
  Oğlan Dahi dedi:
  - Tezliklə bütün dünya ayağımızın altında olacaq! Biz bütün planeti idarə edəcəyik, lakin eyni zamanda, ilk növbədə gücümüzdən ağıllı istifadə etməliyik!
  Albina dedi:
  - Bir tərəfdən bu doğrudur! Amma digər tərəfdən, məsələn, cinayətkarları nə edəcəyik ?
  Vitalik məntiqlə qeyd etdi:
  - Müəyyən dərəcədə biz də cinayətkarıq! Xüsusilə mən, o cümlədən indi nə edirik və edəcəyik!
  Qəhrəman qız razılaşdı:
  - Video kameraların bir zədələnməsi üçün siz ...
  Dahi oğlan hönkürdü:
  - Nə istərdiniz?
  Albina tweet etdi:
  - Dabanlara çubuqlarla döyün!
  Vitalik güldü və dedi:
  - İndi də mümkündür!
  Moskva böyük şəhərdir və Ostankinoya çatanda çox vaxt keçəcək. Əsgərlər yenidən qalxıb mahnı oxudular;
  Berlin demək olar ki, bizim hakimiyyətimiz altındadır,
  Durbinlə lənətlənmiş Reyxstaqı görürük ...
  Ümid edirəm ki, tezliklə sülh və xoşbəxtlik olacaq;
  Hansı ki, mən şeirlərimdə təsvir edəcəyəm!
  
  Rusiya kommunizmi dünyaya açdı,
  Hamı üçün bir ailə oldu.
  Ancaq Wehrmacht bizə donuz burnunu yapışdırdı,
  İndi də qan damarlardan çeşmə kimi sıçrayır!
  
  Fürer təsadüfən bizimlə unutduqlarını,
  Mən torpaq və qul almaq istəyirdim!
  Faşizm çox uzun bir kampaniya ilə getdi -
  Və burada əsl kabus, cəhənnəm yuxuları var!
  
  Sadə oğlan, ayaqyalın oğlan,
  Bu yaxınlarda qırmızı qalstuk bağladı.
  O, dünyanı Allahsız özü qurmaq istəyirdi,
  Ancaq birdən göydən napalm püskürdü!
  
  Cəbhəyə qaçmalı oldum, AWOL idik,
  Heç kim belə gəncləri götürmək istəməz!
  tüfəngli döyüşçü oğlan bunu etdi,
  Ataların yolu layiqli çıxdı!
  
  Həm hiylə, həm də güclə döyüşdü,
  Və zəiflik də acıdır, təəssüf ki ...
  Yoldaşlar qəbir qazmalı idilər
  Şaxtada şam tabutlarını planlaşdırırıq!
  
  Mən indi əzab çəkməyə alışmış bir pionerəm,
  Kəşfiyyata ayaqyalın getdi, qar uçqunu xırtıldadı.
  Bəlkə imansızlığın cəzası,
  Mən İsanı tanımaq istəmədim!
  
  Bəs Qolqotanın üç saatı nədir?
  Üç ildən çox müharibə keçdi!
  İstənilən kənddə dul qadınlar acı-acı ağlayır,
  Vətən oğulları ölkədə necə həlak oldu !
  
  Sağ qaldım, mərmi sarsıldı, güllə yarası aldım,
  Amma xoşbəxtlikdən o, ayaq üstə qaldı!
  Almaniyaya olan borcumuzu vicdanla qaytardıq,
  O faşizm bizim tərəfimizdən toz-toz oldu!
  
  Mən yetkin oldum, amma hələ də oğlanam,
  Bığ qırılmadı, amma artıq bir titan!
  Bəli, bir yetkin və bəlkə də çox,
  Axı ürək metal kimi sərtləşdi!
  
  Qəhrəmanın Ulduzu ən yüksək mükafatı -
  Stalin özü, inanın, təhvil verib!
  kimilərdən nümunə götürmək lazımdır ,
  Döyüşçülər Eden qapılarının açarlarını düzəldirlər!
  
  Amma indi cəsur tüfəngi yerə qoy,
  Sizi, kerpetenlər, çəkic götürün və işləyin!
  Taxtadan yelkənli qayıq və qayıq düzəldin
  Və bir təyyarə yaradın ki, quş uçsun!
  Mahnı pis deyildi, təbii ki, Vitalik belə oxumağı tapşırıb. Ruhun yanında və qutunun xaricində olmaq. Moskva ətrafında və avtomobillər müxtəlif istiqamətlərə ayrılaraq Yer planetinin gələcək imperatoruna yol verir. Vitali hətta tacqoyma mərasiminin keçirilməsinin gözəl olacağını düşündü. Həqiqətən də, tac əsa və alma kimi ali gücün çox yaxşı simvoludur. Baxmayaraq ki, Yer planetinin imperatoruna daha möhtəşəm bir şey lazımdır.
  Albina təbəssümlə, şortikli, ayaqyalın, hamının Uca Tanrıya tabe olduğu kimi soruşdu:
  - Ürəkdən oxuya bilirsinizmi?
  Vitalik dedi:
  - Yoxsa ruh üçün?
  Qəhrəman qız gülərək cavab verdi:
  - Ruhunuz bir xəzinədir!
  
  
  
  Dəhşətli xəbər, amansız müharibədə,
  Qız, əbədi aşiq olan!
  Ağzına atılan şeytan şeytan,
  Rəbb haradadır: ədalət və mərhəmət?!
  
  Bakirə Nataşa ayaqyalın getdi,
  Amma tozlu yolları döydülər!
  Axı bulaq axan günahlara görə,
  Təsadüfən xarici məsafələrə yürüş etdi!
  
  Erkən yazda yola düşdüm səfərimə,
  Ayaqları soyuqdan çox mavidir!
  Bir ət parçasını dişləyə bilməzsən,
  Yalnız şaxtalı ladinlərdə başını tərpət!
  
  Beləliklə, daşlarla dolu yol boyu,
  Qızın ayaqları qan içində yıxıldı!
  Və Rusiya boyunca, xalqın yanından,
  Yerusəlim padşahlarının şəhərinin tərəfi!
  
  Qafqaz dağları, qarda silsilələr,
  Kəskin daşlar dabanları deşir!
  Amma sən yerin gücü ilə qidalanırsan
  Allahın şəhərinə çətin bir həcc seçərək!
  
  Yay səhrası, pis günəş,
  Tavadakı qız ayaqları kimi!
  Müqəddəs şəhər uzaqda deyil
  Hər kəs sonsuz bir yük daşıyır!
  
  Orada Məsihin məzarı başında,
  Qız yalvararaq diz çökdü!
  Haradadır günahın böyük ölçüsü,
  Salehlikdə mən nədən güc alıram!
  
  Allah ona qaşını çataraq dedi:
  Təkcə dua bu dünyanı dəyişməyəcək!
  Rusiya əsrlər boyu hökmranlıq edəcək,
  Düzdü, pul tələb etmədən ona xidmət et!
  
  Bakirə başını tərpətdi: Mən Məsihə inanıram,
  Siz dünyanın xilaskarı kimi Rusiyanı seçmisiniz!
  Bu həqiqəti hamıya yayacağam,
  İsanın mesajı: Büt Allah!
  
  Geriyə yol asan və sürətli idi,
  Çılpaq ayaqları güclüdür!
  Allah lütflə əl uzatdı,
  Əzələlər və iradə, sanki poladdan!
  
  Və orduya getdin
  Pilot oldu, Luftwaffe-ni məğlub etdi!
  Orada gözəlliyin yüksəkliyini göstərdi,
  Alman esminesi minaya tələsir!
  
  Döyüşçü - cəsarətli, cəsur döyüşçü,
   Partiyaya - Sovetlər işinə sadiq !
  Mən pisliyə qalib gələcək inanıram,
  Cinlər dəstəsi divara, cavaba!
  
  Yaxşı, qırıcı niyə vuruldu,
  Kəmərləri buraxmağa vaxtınız yox idi!
  Və qalxan qüsurlu oldu,
  Yankilərlə qardaşlaşan pis faşizm !
  
  Qeyri-bərabər, qəddar müharibə oldu,
  Ən azından mən kişiyəm: acı-acı ağlayıram!
  Sanki çətinlik çəkirik dibinə,
  Axı, bəxt Vətəndən itdi!
  
  Allaha nida edirəm: Uca nə üçün!
  Məni sevimli qızımdan ayırdın!
  Soyuqda belə palto geyinmədi,
  Və üç düşmənə görə, o, döydü!
  
  O buna layiq deyilmi?
  Qələbəni mənimlə çiçəklərlə qarşıla!
  Tətil üçün səxavətlə tortlar bişirin,
  Və mən Nataşa ilə parada gələcəyəm!
  
  Şiddətli Rəbb kədərlə cavab verdi:
  Dünyada kim xoşbəxtdir, kim yaxşıdır?
  Əzab çəkəcək, bədən ağrıdan iniləcək,
  Axı insanlıq rəzildir, günahkardır!
  
  Yaxşı, mən şöhrət içində gələndə ,
  Yaşamağa layiq olmayanı Cəhənnəmə atacağam!
  Mən bakirə qızını və səni dirildəcəyəm,
  Ən yaxşısı o zaman paylaşım istəmirəm!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"