Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ShkatËrrues Kompjuterike

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    I shkëlqyer, por i padashur nga bashkëmoshatarët dhe mësuesit, adoleshenti Vitaly Akulov bën një zbulim që duhet të zgjidhë të gjitha problemet energjetike të njerëzimit. Por ai përballet me keqkuptime dhe armiqësi nga bota, nga shkolla, dhe mafia, dhe korporatat e naftës dhe gazit që nuk duan të humbasin fitimet. Vetëm shoqja e shkollës Albina e trajton me mirëkuptim. Megjithatë, tani, Vitaly Akulov dhe partneri i tij duhet të kujdesen për mbijetesën e tyre. Adoleshentët nuk merren seriozisht, por në të njëjtën kohë, klanet mafioze duan t'i shkatërrojnë ata për çdo rast. Por, në fakt, fëmijët sfidojnë të gjithë botën.

  
  SHKATËRRUES KOMPJUTERIKE
  SHËNIM
  I shkëlqyer, por i padashur nga bashkëmoshatarët dhe mësuesit, adoleshenti Vitaly Akulov bën një zbulim që duhet të zgjidhë të gjitha problemet energjetike të njerëzimit. Por ai përballet me keqkuptime dhe armiqësi nga bota, nga shkolla, dhe mafia, dhe korporatat e naftës dhe gazit që nuk duan të humbasin fitimet. Vetëm shoqja e shkollës Albina e trajton me mirëkuptim. Megjithatë, tani, Vitaly Akulov dhe partneri i tij duhet të kujdesen për mbijetesën e tyre. Adoleshentët nuk merren seriozisht, por në të njëjtën kohë, klanet mafioze duan t'i shkatërrojnë ata për çdo rast. Por, në fakt, fëmijët sfidojnë të gjithë botën.
  . PROLOG
  Ka shumë gjëra interesante në internet. Por Vitalik Akulov ishte i interesuar se si të gjente para për një zbulim shkencor. Adoleshenti po zhvillonte një burim të fuqishëm energjie që do të duhej të zgjidhte të gjitha problemet mjedisore. Thelbi i idesë është shndërrimi i gravitoneve në elektrone dhe prodhimi i energjisë elektrike alternative nga graviteti i thjeshtë. Për ta bërë këtë, djali duhej të bënte një konvertues të zakonshëm që kap gravitone, të cilat ndodhen në planetin Tokë kudo në botë. Përveç kësaj, gravitonet rrjedhin edhe nga dielli dhe nga yjet e tjerë në sistemin diellor. Dhe energjia e tyre duhet të jetë e mjaftueshme në mënyrë që jo vetëm një smartphone ose iPhone të funksionojë përgjithmonë pa u rimbushur, por edhe makinat elektrike të ngasin, helikopterët me motor elektrik të fluturojnë, shtëpitë të ngrohen dhe shumë më tepër.
  Të tjera. Këto janë idetë që rrotulloheshin në kokën e një adoleshenti pesëmbëdhjetë vjeçar, i cili ende nuk kishte mbaruar shkollën, pavarësisht se dinte disa gjuhë dhe aftësi të jashtëzakonshme intelektuale.
  Djali projektoi një konvertues gravitonesh në elektrone, për më tepër, në mënyrë që të ishte një pajisje e thjeshtë që mund të rregullohej në prodhim masiv.
  Vitalik ngriti një laborator të tërë në bodrum dhe u përpoq të gjente materialet e nevojshme për konvertuesin. Para së gjithash, është, natyrisht, magnez, alumin, argjend, ari, platin. Me kombinimin e duhur të elementeve, ju mund të merrni një grilë unike që do të shkaktojë shndërrimin e një gravitoni në një elektron. Më tej, rryma që rezulton duhet të shndërrohet në punë të dobishme.
  Duhen vetëm para për të blerë ar dhe platin. Djali në kompjuter u përpoq t'i shkarkonte ato nga llogari dhe karta të ndryshme. Sigurisht, zgjedhja e klientëve të pasur.
  Dhe kjo është çështje gjykimi. Vitalik ngushëlloi ndërgjegjen e tij me faktin se nëse zbulimi do të realizohej, nuk do të ishte e nevojshme djegia e lëndëve djegëse natyrore: nafta, gazi, qymyri, torfe etj. Pra, planeti do të shpëtohet nga ngrohja globale. Dhe është e mbushur me fatkeqësi.
  Disa vite më parë, Vitalik pa një film për ngrohjen globale dhe fotografia e tmerroi atë. Së pari, oqeanet do të përmbytin tokën. Dhe më pas, kur mbulesat e akullit në polet veriore dhe jugore të shkrihen, procesi do të përshpejtohet. Uji do të fillojë të avullojë shumë më tepër dhe retë do të mbulojnë planetin. Dhe kjo do të përshpejtojë më tej efektin serë. Temperatura do të fillojë të rritet me shpejtësi dhe i gjithë uji do të kthehet në avull.
  Njerëzimi thjesht do të shkrihet dhe planeti Tokë do të bëhet si Venusi. Një shkretëtirë e pajetë, e errët sepse dielli nuk do të jetë i dukshëm për shkak të reve të pluhurit dhe oqeaneve të avulluara.
  Kjo i bëri një përshtypje të tillë djalit, saqë filloi me urgjencë të kërkonte diçka që mund të zëvendësonte karburantet natyrale, hidrokarbure. Dhe leximi i romaneve fantazi e shtyu fëmijën kureshtar të përdorte gravitetin. Në të vërtetë, graviteti i tokës krijon forcën e gravitoneve - grimca elementare me një rrotullim në një drejtim. Dhe ato mund të shndërrohen në energji elektrike. Për më tepër, gravitonët shpërthejnë në sasi të mëdha nga pothuajse të gjithë trupat qiellorë, dhe kjo do t'u mundësojë njerëzve të zgjidhin të gjitha problemet e energjisë përgjithmonë dhe të rivendosin ekuilibrin ekologjik, duke e bërë planetin një parajsë të lulëzuar.
  Albina doli vullnetare për të ndihmuar Vitali, në moshën e tij, gjithashtu një vajzë adoleshente jashtëzakonisht e zgjuar. Gjenitë e rinj tashmë kanë mësuar se si ta bëjnë këtë në një shkallë të vogël, dhe ju, për shembull, mund ta rimbushni telefonin inteligjent pa prizë. Por unë doja diçka më shumë.
  Albina e thërret atë, dhe ai transferon para nga llogaria e dikujt tjetër - për të cilën ai mund të dërgohet në një koloni, dhe në përgjithësi, kjo është një vepër e keqe. Vetë Albina u ofrua të kërkonte para nga shteti. Por Vitaly vuri në dukje mjaft logjike se askush nuk do t'i jepte para një nxënësi adoleshent për këtë. Dhe ka më shumë gjasa të vendosë edhe një budalla. Pra, ai nuk ka zgjidhje tjetër veçse të kryejë një krim, por në të njëjtën kohë të shpëtojë njerëzimin.
  Vitaliy injoron thirrjen dhe transferon para në kartë. Tani ata mund t'i arkëtojnë dhe të blejnë disa detaje, përveç arit dhe platinit. Ka ende shumë punë, por më e rëndësishmja, ai dhe e dashura e tij ishin në gjendje të vërtetonin se, në parim, shndërrimi i një gravitoni në një elektron është i mundur. Dhe cila është e ardhmja e kësaj teknologjie.
  Djali ka përfunduar shkarkimin. Albina telefonon sërish.
  Vitalik mori telefonin dhe fërshëlliti:
  - Përshëndetje!
  Ajo u përgjigj:
  - Çfarë, po bën sërish diçka që nuk përgjigjesh!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Ne duhet te! Por puna është bërë për sot, a mund të takohemi në park? Është një çështje serioze.
  Albina shkroi në Twitter:
  - Në rregull, gjeniu im i ri!
  . KAPITULLI 1
  Vitalik vrapoi te shoku i tij. Ai sapo mbushi pesëmbëdhjetë vjeç. Djali ishte me gjatësi normale për moshën e tij, ose edhe pak më i shkurtër. Ai dukej i dobët, por në të njëjtën kohë, Vitalik merrej me taekwondo dhe mundi mirë dërrasat.
  Djali, duke qenë shumë i aftë, lexonte shumë shpejt dhe kishte një kujtesë të rrallë, kishte kompleks në gjatësinë e tij. Për shkak të tij, ai dukej edhe më pak vjeç se ai. Dhe nga kjo qëndrimi përkatës.
  Në shkollë, djali shpesh rrihej dhe ofendohej, kështu që ai jo vetëm që studionte, por edhe stërvitej me furi. Taekwondo është një art luftarak me shumë goditje, gjë që Vitalikut e ka pëlqyer shumë. Ndërsa zotëronte teknikën dhe muskujt e tij të vegjël por të ngurtë forcoheshin, ai respektohej dhe ngacmohej rrallë.
  Por megjithatë, shokët e klasës nuk e pëlqyen Vitalik - ai është shumë i zgjuar, i ditur dhe erudit, dhe askush nuk e pëlqen këtë.
  Probleme ka edhe me mësuesit. I gjetën fajet Vitalikut, për të mos thënë në mënyrë perfekte. Po, dhe djali shpesh sillej me guxim. Për më tepër, Vitaly, duke kujtuar se si u godit në klasat fillore, vazhdimisht ngrihej për të dobëtit. Dhe kjo gjithashtu shkaktoi përleshje dhe konflikte.
  Vitaly ishte i mbytur midis bashkëmoshatarëve të tij budallenj , mizorë dhe agresivë. Por ai nuk u dërgua në një shkollë për fëmijë veçanërisht të talentuar, ata nuk donin probleme të panevojshme. Për më tepër, Vitalik ishte regjistruar në shkollën e policisë për fëmijë. Madje arrita të vizitoja një shkollë speciale. Ai e goditi shumë fort shkelësin në ijë, nga e cila për pak vdiq dhe me sa duket mbeti i gjymtuar përgjithmonë.
  Pra, Vitalik pati një jetë shumë të stuhishme dhe të vështirë.
  Ju jeni mezi pesëmbëdhjetë vjeç dhe tashmë jeni pothuajse një plak me mendjen tuaj. Vitalik dinte të luftonte mirë dhe kishte një reputacion si një këlysh ujku, por djemtë e tjerë e shmangën atë. Marrëdhëniet me vajzat ishin më të mira . Ata e donin Vitalikun e mprehtë, i cili mund të kompozonte poezi dashurie dhe ishte i sjellshëm. Nga pamja e jashtme është i pashëm, biond, me tipare delikate, por tepër fëminor. Për më tepër, vajzave nuk u pëlqente arsyetimi shumë i zgjuar.
  Vetëm Albina e kuptoi. Ajo ishte më shumë se një kokë më e gjatë se Vitalik, dhe gjithashtu praktikonte taekwondo. Ajo sapo filloi ta bëjë atë shumë më herët - nga mosha pesë vjeçare. Dhe ajo tashmë kishte një dan të parë dhe një rrip të zi. Në klasat fillore, ajo qëndroi në mbrojtje të Vitalikut kur ai ishte rrahur ose ngacmuar. I tregoi truket.
  Pastaj Vitalik e përfshiu atë në shkencë. Edhe Albina nga natyra dinte të lexonte shumë shpejt dhe mësonte përmendësh gjithçka. Ata ishin shumë të përshtatshëm për njëri-tjetrin. Natyrisht, bjondja Albina ishte e bukur, por me një fytyrë tepër mashkullore dhe supet e saj nga ushtrimet nuk ishin të gjera femrash. Kur janë bashkë, mund të mendohet edhe se ky është një djalë dhe nënë, ose një vëlla me një motër më të madhe.
  Jashtë ishte maj, moti ishte me diell dhe i ngrohtë. Vitalik donte vërtet të vraponte zbathur. Për më tepër, shputat e tij nga stërvitjet e vazhdueshme dhe goditjet u bënë kallo dhe kruheshin. Dhe kur prek asfaltin e ashpër me këmbë të zhveshur, kruajtja qetësohet.
  Me pantallona të shkurtra dhe zbathur, Vitaly dukej si një fëmijë në përgjithësi. Por në duart e tij ishte një çantë me një pajisje që mund të ndryshonte fatin e njerëzimit. Duke shndërruar gravitonët në rrymë, është e mundur, sipas llogaritjeve të gjeniut të ri, të tërheqësh një kamion ose një makinë të madhe për një kohë pafundësisht të gjatë në çdo mot me një pajisje të vogël të sheshtë. Pra, nuk do të jetë e nevojshme të nxirret nafta, gazi, qymyri, natyra gjymtuese.
  Vërtetë, foshnja e mrekullueshme e kuptoi se për një zbulim të tillë shumë, veçanërisht korporatat e naftës dhe gazit, ishin në gjendje të kthenin kokën. Në fund të fundit, imagjinoni se çfarë do të humbasin shumë sheikë dhe oligarkë. Sidomos pasi zbulimi duhet mbajtur sekret.
  Dhe askujt nuk do t'i shkonte ndërmend që një bionde, me një prerje flokësh në modë, një djalë me pantallona të shkurtra dhe me taka të rrumbullakëta të pluhurosura, të ketë diçka fatale me vete.
  Kalimtarët pothuajse nuk i kushtonin vëmendje. Epo, një djalë vrapon, dhe shakaja është me të. Edhe pse në Moskë, edhe një fëmijë që vrapon zbathur nuk është plotësisht i mirë.
  Vitalik vrapoi dhe këndoi:
  Kuptoni Tokën, kuptoni Tokën
  Dhe ju i kuptoni njerëzit!
  Dashuria e dytë, Toka e dytë,
  Nuk do të ketë tokë të tillë!
  Nga një mijë planetë
  Nuk ka një gjelbërim të tillë!
  Nga një mijë planetë
  Nuk ka një bukuri të tillë!
  Le të ketë një rreze agimi
  Dielli do të shkëlqejë!
  Kështu ai vrapoi në park. Takat e djalit, këmbët e holla por me muskuj dridhen. Vitalik madje mendoi se pamja e një fëmije ka avantazhet e saj. Askush nuk tronditet nga mungesa e këpucëve kur dukesh si fëmijë. Ata do të mendojnë për një të rritur se ai është budalla, dhe nga jashtë është e shëmtuar.
  Albina shkoi drejt tij. Ajo është gjithashtu pesëmbëdhjetë vjeç, por sa e rritur duket. I gjatë, me shpatulla të gjera, me lakim dhe muskuloz si çeliku. Djemtë e saj kanë frikë, nëse ai lëviz këmbën, atëherë nuk do të duket e mjaftueshme. Vajza tashmë e gjatë kishte veshur sandale me taka të larta, gjë që e bëri Vitalikun dy kokë më shumë.
  Ajo buzëqeshi, duke parë homologun e saj dhe cicëroj:
  - Përsëri këmbëzbathur, Vitya! Ju jeni një gjeni dhe, në të njëjtën kohë, një fëmijë!
  Djali u përgjigj:
  - E dini, kur më mbyllën në një shkollë speciale, më morën të gjitha rrobat dhe këpucët falas. Dhe ata dhanë këpucë dy madhësi më të mëdha. Dhe ata i fërkonin këmbët brutalisht. Dhe në rastin më të vogël, u përpoqa t'i shpëtoja dhe të ecja zbathur . U mësova aq shumë sa nuk u kollitem. Ka shumë gjëra të këqija në shkollën speciale dhe këpucët nuk janë të madhësisë së duhur, njëra prej tyre!
  Albina u përgjigj duke buzëqeshur:
  - E di! Edhe unë isha i mbyllur, dhe nja dy herë! E vërtetë, jo për shumë kohë. Është e nevojshme të matet forca e ndikimit. Sot do t'ju tregoj se si të grushtoni. Të gjitha stilet kanë dobësi. Taekwondo nuk i kushton vëmendje të mjaftueshme teknikës goditëse të krahëve dhe bërrylave.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Boksi Thai është ndoshta më efektiv në këtë drejtim. Edhe pse është i pasjellshëm.
  Vajza tundi kokën dhe tha, duke kënduar:
  - Dhe ai mund gjithçka,
  Djalli i shëndetshëm...
  Dhe kjo do të thotë të jesh në telashe
  Në fund të fundit, boksi nuk është një luftë, është një sport,
  Jini të sinqertë jeni kudo!
  Djali goditi këmbën e tij të zbathur në një pellg nga shiu i djeshëm. Ai pa spërkatjen që fluturoi lart, e cila vezullonte si diamante në rrezet e diellit dhe vuri re:
  - Bota është e bukur! Por sa pikëllim, vuajtje, luftëra, uri dhe sëmundje ka në të.
  Albina pohoi me kokë.
  - Por zbulimi ynë, shpresoj, do të zgjidhë problemin e urisë së energjisë.
  Vitaly, si një adoleshent i zgjuar, tha:
  Por për disa do të sjellë pikëllim. Sa platforma nafte dhe miniera qymyri do të mbyllen atëherë.
  Vajza-heroi logjikisht kundërshtoi:
  - Epo, gjithmonë kështu! Shpikja e automobilave shkatërroi shumë pronarë të fermave me kurvar. Për të mos thënë që dhjetëra mijëra njerëz shtypen nga makina çdo vit.
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - Po ashtu eshte! Në të njëjtën mënyrë si futja e robotëve të lirë dhe efikas mund të shkaktojë papunësi të egër.
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  - Dhe ç'farë? Në fund të fundit, është mirë!
  Dhe vajza këndoi:
  Sa larg ka qenë progresi
  Kishte kohë për të liruar...
  Tani ecni nëpër botë
  Para jush është e gjithë bota e mrekullive -
  Punët e harruara,
  Ndaloi vrapimin...
  Robotët po shtyjnë
  Jo burrë!
  Vitalik pohoi me kokë dhe përsëri goditi thembrën e tij të zhveshur në ujë. Është bukur të shikosh sesi shpërndahen pikat e pellgut.
  Djali tha:
  - Kur të shpikin pavdekësinë, zyrat e arkivolit do të falimentojnë. Dhe kjo gjithashtu do të jetë pasojë e progresit. Gjithçka ndryshon dhe do të vazhdojë të ndryshojë!
  Albina sugjeroi:
  - Hajde, le t'i hedhim një sy ndonjë atraksioni. Le të argëtohemi!
  Vitalik ngriti supet dhe tha logjikisht:
  - Ju merrni shumë më tepër kënaqësi nga lojërat kompjuterike që mund t'i shkarkoni nga interneti falas. Dhe çfarë tërheqjeje - kthehesh, kthehesh, dhe kaq - të gjitha kënaqësitë!
  Vajza nuk u pajtua.
  - Në lojëra, të ulesh me hundën e varrosur është gjithashtu një kënaqësi e dyshimtë. Dhe kështu arrini shumë. Për shembull, gara me makina është shumë më interesante si kjo në të vërtetë sesa në një tastierë lojërash!
  Djali nuk u pajtua.
  - Blini vetes një përkrenare të realitetit virtual dhe nuk do ta dalloni garën nga ajo realja. Ju gjithashtu mund të luftoni dragonjtë. Do të kishte para, atëherë ju mund të riprodhoni fjalë për fjalë gjithçka.
  Albina mërmëriti:
  - Do të kishte para! Po, viçi i artë sundon botën.
  Vitalik këndoi me zërin e tij të këndshëm, të qartë, si një bri pionieri:
  -Njerëzit vdesin për metalin,
  Për metal...
  Njerëzit vdesin për metalin
  Për metal!
  Satani sundon topin atje
  Aty rregullon topin!
  Vajza heroike psherëtiu dhe sugjeroi:
  - Hajde, atëherë të paktën do të blejmë një pako akullore!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Eshte e mundur!
  Ata shkuan me shpejtësi drejt tezgës. Vitalik ndjeu me këmbët e tij të zbathura, të mbushura me tulla dhe dërrasa, asfaltin e ashpër dhe të ngrohtë. Megjithatë, jeta është e mirë dhe sa i këndshëm është maji. Oh , është për të ardhur keq pse nuk ka verë të përjetshme. Për shembull, në Kubë dhe Indi nuk ka dimër. Dhe nga njëra anë, është e mrekullueshme. Por nga ana tjetër, ka kaq shumë infeksione atje, veçanërisht në Indi.
  Edhe pse tani indianët nuk janë aspak aq të varfër sa dikur, ka thjesht shumë prej tyre.
  Me sa duket njerëzit duhet të mësojnë se si të fluturojnë në botë të tjera dhe të përhapen në planetë jashtë sistemit diellor. Dhe do t'ju duhet të krijoni një hiperdrive të veçantë. Ky, si ai që nuk lëviz mbi parimin e shtytjes reaktiv, por mbi diçka më të avancuar. Nga rruga, gravitonët fluturojnë më shpejt se fotonet, dhe kur ato shndërrohen në elektrone, ndodh fragmentimi i grimcave, duke rezultuar në shumë energji elektrike. Pra, edhe aeroplanët dhe anijet kozmike mund të fluturojnë me këtë shtytje.
  Vitalik bleu vetes një eskimez, dhe Albina mori një kokosi. Vajza ishte shumë e kënaqur. Ajo dukej mjaft e rritur dhe i kujtoi Vitalikut nënën e saj. Edhe ajo është një femër, mjaft e madhe dhe në formë. Pyes veten pse Vitaly doli vetëm me mendje, dhe jo me rritje?
  Dhe kush është babai i tij? Gjithashtu një nga arsyet e mospëlqimit të shokëve të klasës së Vitalit ishte se djali ishte një bastard. Dhe kjo, natyrisht, është e trishtueshme. Bastard, kjo është e thënë butë, ka një fjalë tjetër - bastard!
  Vitaly dëshironte shumë të kishte një baba, duke e paraqitur atë si të shëndetshëm, të gjatë, të fortë, atletik dhe, në të njëjtën kohë, të zgjuar. Ndoshta edhe një oficer, apo një gjeneral!
  Albina i kishte të dy prindërit dhe Vitalik e kishte zili. Vërtet, babai i Albinës është një ish i dënuar, por gjithsesi më mirë se asgjë.
  Vitalik e mori dhe këndoi:
  Mjaft luftëra dhe pikëllim në planet,
  Mos e humbni kohën kot njerëz...
  Të mos i lëmë fëmijët tanë
  U bënë viktimë e baballarëve të tyre!
  Albina pohoi me kokë duke buzëqeshur.
  - Ti je muzikant!
  Adoleshentët hëngrën akulloren e tyre. Ata i hodhën shkopinjtë në kosh. Ne kaluam nëpër park.
  Një entitet me pamje të pakëndshme doli papritmas për t'i takuar ata dhe rënkoi:
  - Nuk mund të pi duhan?
  Albina u përgjigj ashpër:
  - Unë nuk pi duhan dhe nuk ju këshilloj!
  Djali nxori një thikë dhe bërtiti:
  do të pres djalin tuaj tani !
  Vitalik e zbehte subjektin pikërisht në ijë. Ai qëndroi në distancën e duhur, madje djali u hodh dhe investoi në goditje. Dhe këllku i luftëtarit të ri theu në mënyrë të famshme dërrasat dhe theu tulla. Bandyuga ra dhe u shua nga dhimbja. Fytyra e tij e neveritshme u bë blu dhe shkuma doli nga goja.
  Albina tha:
  - Kështu që ju mund të vrisni! Dëshironi të shkoni në një koloni për fëmijë?!
  Vitalik ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Nuk e kam problem për disa javë . Shihni se si po ulen tani mbi një të ri dhe çfarë rregullash dhe procedurash ekzistojnë. Epo, është vetëmbrojtje!
  Albina qeshi.
  - Po sigurisht! Megjithatë, duke pasur parasysh reputacionin tuaj... Të thërrasim policinë?
  Djali ngriti supet.
  - Nuk dua të shpjegoj. Lëreni të shtrihet, të vijë në vete dhe herën tjetër do të mendojë mirë përpara se të hidhet me thikë.
  Vitalik këndoi:
  - Nëse nuk do të kishte shkolla,
  Sikur të mos kishte shkolla...
  Çfarë do të arrijë një person?
  Ai sulmoi me thikë!
  Albina pohoi kokën e trishtuar.
  - Po, njerëzit ndonjëherë bien në mënyrë specifike. Këtu është ky budallallëk i dukshëm. Ndoshta nuk duhej ta kishim lënë kështu. Më mirë të shkosh në burg!
  Djali tha logjikisht:
  - Nëse ai nuk e ka mbaruar ende mandatin, atëherë zona mund ta përkeqësojë atë. Edhe pse nuk u bëra më keq në një shkollë speciale, në përgjithësi. Madje, çuditërisht, ishte më e lehtë me djemtë. Ata e vlerësuan edhe mendjen, dhe shumë baballarë vetë nuk e kanë, ose prindërit e tyre i mbyllin kushtet. Mjaft e çuditshme, por në fakt në një koloni fëmijësh me bashkëmoshatarë ishte më e lehtë të gjeje një gjuhë të përbashkët!
  Albina u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Sepse je i çuditshëm dhe i ndryshëm nga të tjerët, dhe ka edhe shumë të ndryshëm dhe të çuditshëm. Kështu që nuk më habit. Le të shkojmë në kinema apo diçka tjetër!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Në ekranin e madh, shikimi i filmave është, natyrisht, më i këndshëm sesa në një monitor laptop, ose aq më tepër një smartphone. Le te vrapojme!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Eshte e mundur!
  Dhe ajo hoqi sandalet e saj për ta bërë më të përshtatshëm vrapimin. Këmba e saj nuk ishte e vogël, por e nxirë, muskuloze dhe shumë e hijshme në formë. Është e pakëndshme të ecësh me taka të larta, por të jep qëndrueshmëri.
  Dhe kështu thembra e saj kruhet nga objektet e forta të thyera në stërvitje.
  Dhe takat e luftëtarëve të rinj u ndezën gjatë vrapimit. Ata vrapuan shumë shpejt.
  Vitalik këndoi dhe Albina e mori atë;
  Kalorësi u largua nga shtëpia e babait të tij,
  Shkoi për të kërkuar një të dashur!
  Lëvizur në mënyrë të përgjakshme,
  Dhe jeta shkoi rrotull e rrotull!
  
  Gjetja e pasurisë nuk është problem
  Edhe pse jeta u rrokullis poshtë shpatit!
  I gjithë ari në botë është i pakuptimtë
  Një cigare është shtrënguar në dhëmbë!
  
  Djalë i dashuruar për herë të parë
  Gojët e ndërthurura nën rrapin e verdhë!
  Oh, e vlerësoj, sy i shenjtë,
  Ai ra në gjunjë para ikonës!
  
  Ne kemi lindur nën një yll të keq
  Kush e dinte fatin tonë, qau!
  Dhe jeta rrjedh - një rrjedhë uji,
  E gjeta Zotin tim ideal!
  
  Dhe kisha, kisha ortodokse,
  Takohet me një zile!
  Kaloi shkretëtirën - depërtoi,
  Një lumë vuajtjesh me një rënkim të rëndë!
  
  Unë luftoj, vuaj, gjaku është një lumë,
  Sulmi i keq i armiqve u zmbraps!
  Dhe ku ta gjej prehjen e Krishtit,
  Me siguri vetëm në një varr të lagësht!
  
  Pallas po përpëlitet në ferr
  Dukej se fati ishte i verbër!
  Por unë besoj se do të shkoj në parajsë
  Do të ngrihem nga rrënojat dhe hiri!
  
  Vitet kaluan dhe fëmijët,
  Për lavdinë e Zotit, ne lindëm!
  Dhe ne u bëmë më të mençur në jetë,
  Dashuria lulëzon dhe është përgjithmonë në pushtet!
  Kështu vrapuan. Albina e ngadalësoi shpejtësinë. Ajo mori një bisht cigareje të hedhur në lëndinë, e hodhi në urnë dhe këndoi:
  - Cigaret janë helm
  Kjo është e drejtë, thonë njerëzit!
  Nuk ka më keq se nikotina
  Një paketë cigare në furrë!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Tani do të pastrojmë. Dhe do të jetë jashtëzakonisht e lezetshme!
  Djali vrapoi drejt djemve që po qëndronin dhe pinin cigare dhe bërtiti:
  - Lënë duhanin! Ndaloni së helmuari atmosferën!
  Ata bërtitën në përgjigje:
  - Ku po shkon , fëmijë! Dëshironi të lëndoheni?
  Albina vuri re, duke treguar telefonin e saj të mençur:
  Unë do të telefonoj policinë tani! Ju nuk lejoheni ligjërisht të pini duhan këtu.
  Burra të zymtë, të parruar, duke sharë për diçka të palexueshme, me ngurrim fikin cigaret dhe i futën paketat në xhepa. Biondja këmbëzbathur dukej shumë e vendosur. Po, dhe ka shumë policë në Moskë, shikoni, dhe shkelësit do të kapen.
  Albina mblodhi me shumë shkathtësi bishtat e cigareve me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe i hodhi në urnë, duke u grimosur:
  - Kjo është e neveritshme! Nuk e kuptoj fare se si mund të thithësh një neveri të tillë. Është thjesht e neveritshme.
  Vitali pohoi me kokë dhe shtoi:
  - Ju jeni më keq se pijanecët . Ata të paktën helmojnë veten vetëm, dhe ju gjithashtu helmoni ata përreth jush, përfshirë fëmijët e vegjël!
  Dhe djali u hodh dhe goditi me thembër njërin nga xhaxhallarët në hundë. Goditja ishte e rastësishme, por e goditur deri në gjak. Ai u përkul mbrapa. Është më e shtrenjtë të luftosh me një fëmijë. Për më tepër, ka shumë të ngjarë që ju të rriheni prej tij.
  Albina këndoi me buzëqeshje:
  Në fund të fundit, jo pa arsye midis njerëzve,
  Ata gjykojnë me shekuj
  Në mot të keq -
  Pra është duhani!
  Dhe djali dhe vajza u përplasën me grushte.
  Pas kësaj, shkuam për të blerë bileta. Të miturit mbështeteshin te biletat për gjysmë zbritje, por Albina dukej shumë e vjetër dhe duhej të tregonte një certifikatë shkollore. Nuk doja të shpenzoja para shtesë.
  Ishte një lloj fantazie fëmijësh. Katër adoleshentë - tre djem dhe një vajzë hynë në një tokë përrallore. Aty i vodhën gjigantit një kallam, i cili përmbante magji. Pastaj ata mundën Baba Yaga dhe gjetën një hartë në të cilën tregohej vdekja e Koshchei. Dhe ata u nisën për një udhëtim. Epo, pas tyre, natyrisht, janë krijesa të ndryshme nga përrallat. Dhe fëmijët i ndaluan ose me ëmbëlsira të magjepsura ose me çokollata. Dhe në fund, Gjarpri Gorynych u mund gjithashtu. Dhe ata ishin në gjendje të mposhtnin vetë Koshchei, pasi kishin marrë një gjoks magjik dhe një gjoks të pasur.
  Kështu doli gjithçka vërtet e mrekullueshme. Dhe doli të ishte vërtet e lezetshme, megjithëse përrallore.
  Pas filmit, çifti i ri u largua nga salla. Ata ishin argëtues dhe të mirë. Gjendja është rritur.
  Dhe Vitalik ra dakord të hipte në makina garash. Ata u përplasën me njëri-tjetrin dhe fëmijët e tjerë dhe kthyen timonin. Gjithçka dukej shumë interesante dhe emocionuese.
  Vitaly këndoi:
  makina te bukura,
  Humori më i mirë në botë është...
  Edhe pse jetojmë si në poligon qitjeje,
  Unë jam një djalë i lezetshëm kauboj !
  
  Do të jetë e përjetshme, besoj fëmijëria,
  Jeta do të vijë si një parajsë e lavdishme...
  Dhe ne do të gjejmë një mënyrë për të qenë të rinj,
  Pra, djalë, shko!
  Koha fluturon shpejt dhe tashmë po errësohet. Dhe u bë më ftohtë.
  Albina tha me trishtim:
  Një ditë do të përfundojë fëmijëria. Po, tashmë, ndoshta, pothuajse ka mbaruar me ne. Ne nuk jemi më fëmijë, por adoleshentë. Dhe pastaj rinia. Dhe për të qenë i sinqertë, është e frikshme të imagjinosh të jesh një grua e moshuar. Sapo mendoj se do të bëhem i rrudhosur dhe i kërrusur, është bërë kaq keq.
  Vitali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Unë mendoj se njerëzit do të shpikin diçka dhe do të fitojnë rininë e përjetshme. Pika këtu janë qelizat staminale, të cilat duhet të aktivizohen. Dhe unë mendoj se shkenca do të arrijë në këtë!
  Albina këndoi me buzëqeshje:
  Asgjë në Tokë nuk kalon pa u vënë re
  Dhe rinia që iku është ende e pavdekshme ...
  Sa të rinj ishim,
  Sa sinqerisht i dashur!
  Dhe të dashurit nuk harrohen!
  Rroftë mosha jonë!
  Ata shkuan në një tezgë dhe blenë byrekë me mish dhe një milkshake. Ata u freskuan duke theksuar me buzëqeshje:
  - Duket se është koha për të shkuar në shtëpi!
  Albina tha:
  - Këtu po vijnë disa subjekte të dehur.
  Vitalik cicëroi, duke mpirë:
  - Le te luftojme! Kjo është e sigurt!
  Vajza tha me një buzëqeshje:
  - Bëhu një djalë përgjithmonë i lezetshëm,
  Edhe pse kaosi tërbohet ...
  Është për të ardhur keq të shpenzosh në një luftë fuqie,
  Na duhet një karrocë me vepra të mira!
  Djali u pajtua.
  Dielli po shkëlqen me shkëlqim
  Cicërimë harabeli...
  Të jesh i sjellshëm në këtë botë,
  argëtohu!
  Djali dhe vajza u tërhoqën. Dhe nga ana tjetër u dëgjua përsëri sharja. Dhe ata ishin përsëri të dehur. Ata mbanin në duar thika dhe njolla . Gjuajt e tunxhit u ndezën. Në dritën e pabarabartë të fenerëve, të parruara, me hundë të kuqe, pasqyroheshin fytyra shumë të pakëndshme . Dhe ata u drodhën dhe u trazuan.
  Një subjekt tashmë i njohur, i rrahur më parë u shfaq para adoleshentëve.
  Ai betoi pisët dhe kërcënoi me thikë, ngjirur;
  - Epo, zogj të rinj! Jeta juaj tre herë e panevojshme ka mbaruar!
  Vitalik u përgjigj:
  - Nuk ke nevojë për jetë! Dhe ne kemi vërtet nevojë për të, në interes të gjithë njerëzimit.
  Banditët përreth tyre qeshnin në mënyrë të neveritshme.
  . KAPITULLI #2
  Ishin të paktën njëzet prej tyre. Në duart e një arme, për më tepër, disa thika janë shumë të gjata dhe më e madhja ka edhe një pistoletë në duar. Albina fishkëlleu me një psherëtimë të zhgënjyer. Kundër një plumbi, taekwondo e saj është e pafuqishme. Po, dhe dy adoleshentë kundër një detashmenti të tërë të rriturish dhe të poshtër të armatosur - këto janë forca shumë të pabarabarta.
  Sidoqoftë, Vitalik, duke mbajtur qetësinë, tha me besim:
  - Kudo është plot me videokamera. Po, dhe smartfoni ynë regjistron gjithçka dhe e transmeton automatikisht në internet. Dhe prej andej procesverbali i të gjitha fytyrave tuaja do të shkojë lehtësisht në polici nëse na bëni diçka!
  Një nga banditët bërtiti:
  - Lëre shpejt me gojëzverdhët!
  Udhëheqësi hezitoi. Shumë gjatë shkëlqeu për vrasjen e fëmijëve. Dhe aq më tepër, për shkak të fytyrës së rrahur të një njeriu të pastrehë, nuk kishte kuptim të rrezikonte kokën dhe lirinë e tij.
  Vitali pohoi me kokë.
  - Të gjithë jeni regjistruar tashmë në video dhe të dhënat do të shkojnë automatikisht në polici. Por nëse na lini të shkojmë, ne, i premtoj fëmijës , do t'i fshijmë të gjitha!
  Udhëheqësi pyeti me një buzëqeshje:
  - Po shkel zonën?
  Djali pohoi me kokë.
  - Ishte në një brumbull të lëvores !
  Banditi mërmëriti:
  - Per cfare?
  Vitali u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Rimarrë dinjitetin e një huligani. Dhe ç'farë?
  Udhëheqësi pyeti:
  - A di të luftosh?
  Djali pohoi me kokë.
  - Mendoj se mundem!
  Udhëheqësi sugjeroi:
  - Luftoni një për një, pa armë, me korefanin më të fortë të bandës sonë. Nëse fiton, do të të jap pesëqind dollarë !
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Mirë! Por vetëm një copë para . Jo më pak.
  Udhëheqësi pohoi me kokë.
  - NE RREGULL! Por mos u ofendoni nëse më pas ju çojnë në spital. Luftëtari ynë Gorilla nuk njeh keqardhje.
  Djali shtrëngoi grushtat dhe u përgjigj:
  Ushtar, gjithmonë i shëndetshëm
  Ushtar, gati për çdo gjë...
  Dhe pluhuri, si nga qilimat,
  Po i dalim nga rruga
  Dhe mos u ndal
  Dhe mos ndërroni këmbët
  Fytyrat tona shkëlqejnë
  Çizme me shkëlqim!
  Udhëheqësi qeshi.
  - Çizme! Por ju jeni zbathur! Dhe në përgjithësi, ju dukeni si një fëmijë. Madje është për të ardhur keq të rrahësh të tillë.
  Vitalik buzëqeshi.
  - Aq më mirë! Sa më shumë armiq, aq më interesante është lufta.
  Njëri nga grabitësit tha:
  - Është e vështirë të luftosh. Ata mund të na shohin dhe u larguan!
  Pahan u përgjigj:
  - Ne i kemi të gjitha! Policia nuk lejon askënd të hyjë. Ne nuk do të shtyjmë. Le të luftojmë këtu dhe tani.
  Banditët gumëzhinin në shenjë miratimi. Albina i pëshpëriti djalit:
  - A je i sigurt? Çfarë rripi keni ?
  Vitalik bërtiti:
  - E kuqe!
  Vajza heroike sugjeroi:
  - Ndoshta unë në vend të teje!?
  Djali u përgjigj:
  - Kjo është përballja e burrave tanë!
  Gorilla jashtë. Ishte vërtet një djalë i madh. Metër i rritjes nëntëdhjetë, shpatulla të gjera, krahë të gjatë, ballë të pjerrët. Dhe mjaft i fryrë , padyshim në anabolikë. Peshonte, të paktën , një kundërshtar prej një centneri e gjysmë. Dhe Vitalik është vetëm dyzet e dy kilogramë. Forcat dukeshin të pabarabarta.
  Kreu i bandës nxori një pako të hollë me kartëmonedha njëqind dollarësh dhe mërmëriti:
  - Do të rrahësh, do të marrësh copa dhe ... do të të jap edhe një orë floriri.
  Dhe ai tregoi, me të vërtetë, një orë shumë të mirë me një kuti prej ari të pastër. Dhe kushtojnë shumë.
  Gorilla, duke qëndruar e qetë, papritur u vërsul në Vitalik. Vërtetë, djali, i mësuar me sulmet e papritura të bashkëmoshatarëve të tij, u hodh ashpër anash. Dhe madje arriti të zëvendësojë bandwagon. Një gangster i madh, me shpatulla të gjera dhe me krahë të gjatë u përplas në asfalt. Shihet se ka lënduar gjurin, teksa çalonte. Dhe ai filloi të betohet shumë pis.
  Publiku gumëzhinte. Disa mbështetën Gorilla-n e tyre, ndërsa të tjerët mbështetën djalin e tyre të paturpshëm. Kishte një mosmarrëveshje të qartë këtu dhe grabitësit po bënin baste.
  Ata vënë bast për më të shkathëtit dhe të vegjëlit, të tjerët për të mëdhenjtë dhe me topa muskulor.
  Gorilla u përpoq të sulmonte sërish. Djali e shtyu thembrën e tij të zhveshur në mjekrën e tij të rëndë. Goditja nuk ishte e plotë. Por prapëseprapë ajo u drodh dhe bualli bandit e ndjeu atë. Dhe ai përsëri u vërsul drejt djalit , duke kërcënuar me të gjitha dënimet e botës së krimit.
  Vitali e goditi me shkelm në fytyrë dhe u hodh mënjanë. I shmangej grushtit të rëndë. Krahët e Gorillas janë kaq të gjata. Por grushtat nuk fluturojnë shumë shpejt, dhe kecja e shkathët devijon me shumë shkathtësi.
  Sulmoni përsëri. Vitali u godit me grusht në hundë. Ai gjithashtu rrihte dërrasat me duar. Grykat e gishtave u përshtatën mirë dhe një rrjedhje e hollë gjaku rrodhi.
  Vërtetë, grushti i banditit rrëshqiti mbi brinjët e djalit. Vitaly u hodh dhe u zhyt si një boksier me peshë të lehtë, duke devijuar nga një goditje tjetër e fortë .
  Më pas e goditi nën gju. Ajo tashmë është e mavijosur dhe gangsteri vrumbullon dhe hapet.
  Vitalik kap lëvizjen që takon dhe thembra e rrumbullakët e zhveshur e djalit e godet mu në hundë. Ai goditet nga e gjithë masa e fëmijës , madje edhe në lëvizjen met. Dëgjohet një kërcitje dhe hunda shpërthen, si një domate që ka rënë nga lartësia. Dhe gjaku tani rridhte në një rrjedhë më të fortë.
  Vitaly lë përsëri lëvizjet gjithëpërfshirëse të kundërshtarit. Ai përpiqet të godasë dhe shkelmojë. Por këmbët e tij janë paksa të shkurtra dhe shtrirja nuk është shumë e mirë. Vitali sërish godet nga anash. Godet tempullin. Dhe Gorilla u lëkund.
  Dhe frymëmarrjet:
  - Prit, të flasim!
  Vitali ndaloi. Dhe pastaj një grusht vare fluturoi drejt tij. Djali e bllokoi atë në mënyrë refleksive. Por ai u rrëzua nga këmbët. Vitali u ngrit. Banditi u vërsul drejt tij. Por djali arriti të largohej. Dhe gangsteri kaloi.
  Vitalik ndjeu tërbim në vetvete. Dhe kecja goditi, kur banditi u ngrit, këmbën e tij në mjekër. Goditja ishte e mirë, por Gorilla ishte kokëfortë dhe nuk mund të rrëzohej aq lehtë.
  Këtu ai është përsëri në sulm. Vërtetë, është e keqe. Dhe e gjithë këmisha është e mbuluar me gjak. Edhe Vitalik hoqi bluzën për të mos u ndotur. Djali kishte një lehtësim dhe muskuj të fortë. Ndoshta asaj i mungonte masa, por ajo tundej si valëzime mbi ujë.
  Vitalik goditi përsëri armikun në hundën tashmë të copëtuar.
  Gjaku ra edhe më fort, dhe thembra e zhveshur dhe e rrumbullakët e djalit shkëlqeu nga gjaku. Gorilla filloi të mbytej.
  Vitalik grushtoi një treshe klasike në kokë dhe rrahu nga duart e kundërshtarit. Pastaj u hodh përsëri dhe goditi vis-a-vis me thembër të zhveshur në mjekër. Goditja ishte e mirë, por nuk kishte masë të mjaftueshme për të çaktivizuar një kufomë të tillë.
  Djali përsëri kreu një kombinim me duart e tij. Dhe e goditi me grusht në sy. Ai u bë blu nga goditja. Dhe hematoma filloi të fryhej.
  Vitalik shkroi në Twitter:
  - Do ta fshijmë armikun me një goditje,
  Ne do ta konfirmojmë lavdinë me një thembër të zhveshur ...
  Të mëdhenjtë i shtypëm jo më kot,
  Pra, ne do ta mposhtim gorillan!
  Djali iu shmang përsëri dhe e goditi armikun në fytyrë. Pastaj kërceni përsëri, dhe përsëri pikërisht në nofull. Dhe pastaj një këmbë në tempull. Vitalik mundi mirë. Por armiku ende nuk donte të dorëzohej. Edhe pse u lëkund, me kokëfortësi nuk u rrëzua.
  Dhe turma e bandit bërtiti:
  - Rrahe atë! Mbaroje!
  Për të parë spektaklin kanë ardhur edhe tre policë me uniforma të zeza. Ata, gjithashtu, u argëtuan nga mënyra se si një djalë i vogël po godiste një bandit të madh e me krahë të gjatë me topa sugjerimi, si një kokë njeriu.
  Vitali u hodh përsëri lart e poshtë. Dhe Gorilla me kokëfortësi nuk ra. Djali fjalë për fjalë shkëlqente nga djersa dhe merrte frymë rëndë. Kundërshtari i tij i lëshoi duart dhe nuk reagoi më ndaj këtyre goditjeve.
  Pastaj Vitalik e mori dhe u ngjit në një pemë. Kjo është me të vërtetë një manovër shumë e rrezikshme. Banditët fërshëllejnë dhe policët duartrokitën. Djali, duke u ngjitur më lart, por si do të kërcejë. Dhe thembra e tij e zhveshur dhe e rrumbullakët goditi tempullin.
  Gorilla u rrëzua, më në fund humbi mendjen. Kreu filloi të numëronte, por pjesëtari i madh i bandës as që lëvizte. Dhe ai hodhi duke thënë me respekt:
  - Është fituar, si jeni?
  Djali u përgjigj:
  - Vitalik!
  Udhëheqësi ngriti duart drejt tij dhe e pyeti:
  - Dhe si voziti juaji?
  Vitalik u përgjigj me krenari:
  - Peshkaqen!
  Udhëheqësi pohoi me kokë.
  - Bravo, peshkaqen! Dëshiron të jesh dora ime e djathtë?
  Djali tundi kokën negativisht.
  - Jo, unë kam rrugën time, dhe ju keni rrugën tuaj!
  Prijësi i dha atij kartëmonedha prej dhjetë qindra dollarësh dhe një orë mjaft të rëndë. Ata jo vetëm kishin një kuti floriri, por edhe duart ishin të zbukuruara: minutën me smerald dhe orën me rubin.
  Vitalik e fshehu në çantën e tij. Ekziston edhe një këmishë. Ai ishte pak i gërvishtur dhe kishte disa mavijosje nga përleshja. Por ai zbriti, duhet të them, relativisht lehtë. Banditi peshonte njëqind e pesëdhjetë kilogramë dhe kishte goditje vdekjeprurëse, dhe grushte shumë të rëndë.
  Nga rruga, ai nuk erdhi në vete. Dhe policia thirri një ambulancë.
  Banditët filluan të shpërndaheshin.
  Vitalik ishte shumë i kënaqur. Ai fitoi para dhe një trofe dhe u tregoi të gjithëve se ishte një burrë i vërtetë.
  Dhe është më mirë sesa të bësh hakerime të rrezikshme.
  Ataman vërejti:
  - Ju jeni një luftëtar shumë i fortë, dhe në të njëjtën kohë, një fëmijë. Ju duhet të merrni pjesë në luftime pa rregulla. Mund të fitoni para të mira, veçanërisht në lotari. Fillimisht, ata nuk do të vënë bast për djalin!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Ide e mirë! Por ... T am mund të rrahë të gjithë trurin.
  Udhëheqësi vuri në dukje:
  - Ju keni një reagim fenomenal dhe jashtëzakonisht të vështirë për t'ju goditur.
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Jam dakord me këtë. Por asgjë, mendoj të shkoj në rrugën intelektuale.
  Albina, e cila kishte heshtur më parë, tha:
  - Në internet mund të gjeni ku zhvillohen luftime pa rregulla. Dhe e di, djali im, do të përpiqesha po të isha në vendin tënd. Të them të drejtën, nuk e prisja që të lëviznit kaq mirë!
  Vitali pohoi me kokë.
  - Unë do të mendoj. Ndërkohë, bëni një gjumë të mirë. Tashmë ka kaluar mesnata.
  Dhe duke thënë lamtumirë, djemtë u larguan nga parku.
  Albina veshi këpucët, u bë më e freskët natën e majit. Edhe pse është më e këndshme të ecësh zbathur. Vitali goditi këmbët e tij zbathur si një skaut i ri i kohës së luftës.
  Ajri dukej i njomur me freski, ndonëse edhe tymrat e shkarkimit kishin erë. Moska gjatë natës është shumë e bukur. Kaq shumë drita dhe postera reklamues.
  Dhe shumë makina të markave të ndryshme. Madje mes tyre ka edhe makina shumë luksoze.
  Një nga gratë që kalonte mërmëriti duke treguar nga Vitalik:
  - Nuk e shihni që djali juaj ecën zbathur në një të ftohtë të tillë?
  Albina qeshi. Ajo, për shkak të muskujve të mëdhenj dhe shprehjes së ashpër në fytyrë, duket mjaft e rritur. Dhe Vitalik, përkundrazi, ka një fytyrë të rrumbullakët dhe ende duket si një fëmijë i vogël. Edhe koka e tij nuk është shumë e madhe, megjithëse balli i tij është i lartë, por i lëmuar.
  Djali iu përgjigj asaj:
  - Po nxehem! Dhe çdo këpucë tërhiqet deri në fund!
  Albina shkroi në Twitter duke buzëqeshur:
  - Jemi në ndonjë, dije të ftohtin,
  Ne dimë se si të mbushim kone ...
  Dhe tashmë duke vrapuar nëpër pellgje -
  Djemtë zbathur!
  Dhe ajo u hodh, rreth dy metra, duke rrotulluar rrotullën me këmbët në ajër. Dhe ajo u ul jo shumë mirë - ajo theu thembrën e saj. Pas kësaj më duhej të hiqja këpucët dhe zbathur me djalin. Po, është një aventurë interesante.
  Dhe Moska, në fakt, është një qytet i madh. Popullsia është si ajo e një vendi mesatar evropian. Dhe mbi të mund të endesh për një kohë të gjatë, dhe gjatë gjithë kohës për të gjetur gjithnjë e më shumë zona të reja.
  Vitalik këndoi:
  Ne do të luftojmë ashpër me armikun,
  Karkalecat që nuk e njihnin errësirën ...
  Kryeqyteti do të qëndrojë përgjithmonë
  Moska shkëlqen si dielli në botë!
  Albina pohoi me kokë.
  - Kjo është e lezetshme! Më pëlqejnë këngët e tilla. Por nga ana tjetër, çdo vend dhe komb ka mënyrën e vet. Dhe askush nuk duhet të detyrohet të bëjë asgjë.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - E drejte! Por besoj se herët a vonë të gjithë popujt e planetit Tokë do të bashkohen. Dhe planeti do të bëhet një familje e vetme, e zakonshme dhe e lumtur!
  Vajza konfirmoi, por jo shumë të sigurt:
  - Besoj se kështu do të jetë!
  Ata u ndanë dhe Vitaly nxitoi në shtëpi me vrap. Dhe pa humbur kohë në ashensor, ai fluturoi shkallët.
  Dhe hapi derën e banesës. Asgjë e veçantë, mami tashmë ishte në gjumë. E la darkën në kuzhinë.
  Vitalik hëngri dhe ndjeu rëndim dhe lodhje në vetvete, nuk donte as të shkonte në banjë. Kështu që më zuri gjumi pikërisht në divan.
  Ai kishte ëndrra të ndryshme , shumë të stuhishme dhe kaotike. Në veçanti, kujtimet fragmentare të shkollës speciale. Si e prenë tullac me makineri. Dhe më pas bëjnë foto në profil, me fytyrë të plotë, gjysmë anash dhe prapa. Duket se nuk lëndon, dhe është në rregull, por ju ndjeni një lloj poshtërimi dhe turpi në veten tuaj.
  Lartësia juaj më pas matet dhe peshohet. Rishkruani shenjat nga trupi dhe merrni shenjat e gishtave. Gjë që është gjithashtu poshtëruese për fëmijën dhe e frikshme, edhe pse jo e dhimbshme.
  Më pas lani duart në një lloj solucioni.
  Epo, kjo është ende e pakuptimtë. Vitaly kishte më shumë frikë nga djemtë e tjerë. Në fund të fundit, edhe shkolla speciale është burg, vetëm për fëmijë. Por më pas u mblodh një ekip i mirë dhe nuk pati asnjë paligjshmëri . Dhe djemtë e moshuar rrallë ofendonin të vegjlit. Vitalik, meqë ra fjala, luajti shah shumë mirë. Dhe shpejt u bë kampioni i shahut i shkollës speciale, dhe midis të gjitha shkollave speciale dhe institucioneve të mbyllura në Moskë.
  Por djali nuk u tërhoq veçanërisht nga shahu. Loja është interesante, por çfarë saktësisht u jep njerëzve? Cili është përdorimi praktik i tij. A ndihmoi shahu të rritet të paktën një gram kokërr, apo shëroi të paktën një pacient?
  Pra, Vitaly, megjithëse mori kategorinë e parë të të rriturve, pas lirimit pothuajse nuk luajti. Përveçse për para, me të rriturit. Por ato, pas disa humbjeve shkatërruese, e ndaluan shpejt atë. Dhe djali nuk donte të humbiste kohë në një detyrë kaq joserioze si rirregullimi i figurave.
  Edhe pse, me siguri, ai mund të arrijë diçka në këtë lojë. Ai madje mundi Karpov. Dhe ai, pasi mori një mat, tha:
  - Dhe ti, një djalë, shqyrto shpejt dhe saktë opsionet!
  Vitali pyeti:
  - Dhe çfarë u dha shahu njerëzve? Kjo është vetëm argëtim dhe një lojë boshe e mendjes. Më mirë, shpikni një vaksinë kundër kancerit, ose bëni një raketë që mund të çojë një person në Mars dhe të kthehet prapa!
  Anatoli Karpov pohoi me kokë.
  - Ndoshta ke te drejte! Por shahu është një mrekulli. Për më tepër, mund të thuhet për çdo sport - ai vetëm argëton!
  Djali tundi kokën.
  - Artet marciale janë një sport shumë jetik. Ndonjëherë, falë tyre , ju mbijetoni!
  Karpov pohoi me kokë.
  - Është e drejtë...
  Dhe psherëtiu. Ai vetë pëlqente të luante tenis, dhe një luftëtar zero.
  Në shkollën speciale kishte edhe sporte luftarake. Por duke qenë se Vitalik u burgos pikërisht sepse për pak vrau një bashkëmoshatar, ai nuk u lejua të konkurronte. Por ja se si ai sprovoi dhe fitoi respektin e djemve të burgosur.
  Ushqimi këtu është gjithashtu i mirë. Më mirë se në shtëpi. Nuk ka baba, në Moskë çmimet janë të larta, qiraja është e lartë dhe gratë e kanë të vështirë të gjejnë një punë të mirë. Vitalik, në përgjithësi, la një përshtypje të mirë. Dhe ata u dërguan në pishinë, dhe në ekskursione, dhe ju mund të luani në kompjuter. Dua të them, nuk është fare ferr. Edhe pse ka edhe terapi profesionale. Por nuk është e vështirë, dhe për më tepër, nuk ka gjithmonë punë. Pra, mos thuaj se ai vuajti atje.
  Madje kishte ide për t'u kthyer atje. Atje ai kishte miq të vërtetë mes djemve. Dhe atëherë vetëm Albina doli të ishte shoqja e tij e vërtetë.
  Por mami ia mori fjalën e nderit përpara se të luftonte për të menduar dhe respektuar masën.
  Ata ndaluan së rrahuri Vitalik, por bashkëmoshatarët e tij nuk donin të flisnin me sfida. Edhe pse jo e nevojshme. Për shembull, në vend të bisedave budallaqe dhe vulgariteteve të ndryshme, madje edhe të turpshme, mund të lexoni libra.
  Këtu, nga një smartphone, ndonjë.
  Dhe madje shkruani diçka vetë. Vitalik, në veçanti, përshkroi vazhdimin e aventurave të Gulliver. Një histori e vogël si kjo. Atje Gulliver hyri në botë nën guaskën e Antarktidës. Dhe në të, të dy fuqitë ishin në luftë me njëra-tjetrën. Në të cilat kishte avionë, tanke dhe raketa të shumta.
  Gulliver fillimisht u mor si spiun. Dhe ai përfundoi në burg. Pastaj u përpoqën ta përdornin në inteligjencë.
  Vitalik madje shkroi se Gulliver ishte në gjendje të vidhte vizatimet me një bombë bërthamore dhe për këtë ai mori si shpërblim një kryq kalorësi me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Epo, kjo është thjesht fantazi ...
  Vitaly e postoi historinë në internet, por askush nuk filloi ta printonte. Po, dhe ajo mblodhi pak shikime. Gulliver tashmë ishte harruar. Dhe kujt i duhen këto fanfing. Ashtu si tregimi "Dunno on Mars", i cili gjithashtu u injorua disi nga publiku dhe botuesit. Edhe pse puna, objektivisht, nuk ishte e keqe. Vitaly shkroi gjithashtu vazhdimin e aventurave të Carleson. Por edhe kjo nuk pati sukses. Po, është e vështirë të arrish njohje në letërsi. Sidomos nëse shkruani një vazhdim të diçkaje të njohur dhe të promovuar. Për më tepër, ata në mënyrë të pavullnetshme fillojnë të krahasohen. Dhe zakonisht vazhdimi nuk është në favorin tuaj anon simpatinë.
  Sidomos kur bëhet fjalë për Harry Potter. Tashmë ka ecur kështu...
  Vitalik kujtoi i përgjumur çfarë shkruante dhe si.
  të shkruante fantastikë që në moshë të re. Nuk donte të ecte me moshatarët e tij në oborr. Dhe një laptop i lirë i përdorur është gjithmonë i disponueshëm, edhe për prindërit e tyre të vetëm dhe familjen e varfër.
  Dhe pse të mos kompozoni. Për shembull, Gerda gjeti vëllain e saj Kai, i cili u rrëmbye nga Mbretëresha e Borës. Po te shkruash, perkundrazi djalin e kapi sulltanesha e shkretetires arabe. Dhe tani Kai po lëngon nga vapa, në një pallat luksoz në mes të shkretëtirës. Dhe përsëri, një vajzë e vogël bionde shkon për ta shpëtuar. Dhe përsëri këmbët e saj të zhveshura e fëminore vuajnë. Vetëm jo nga i ftohti i borës, por nga rëra e nxehtë e shkretëtirës së Saharasë.
  Ajo e gjeti veten në një oaz magjik. Dhe pastaj ajo do të vdiste nga etja, me këmbët e saj të zbathura të ndezura nga rëra dhe gurët e nxehtë.
  Dhe grabitësit ishin mbi deve. Dhe e bija e prijësit mbante një çallmë. Dhe kështu me radhë.
  Edhe pse ideja, natyrisht, nuk është e keqe në vetvete, por gjithsesi duhet të arredohet në mënyrë humane dhe interesante.
  Por thjesht zëvendësimi i një korbi me një shkaba nuk është një opsion!
  Vitaly ka gishta shumë të shpejtë. Dhe ai shkroi shumë.
  Këtu është një histori alternative. Një djalë nga fundi i shekullit të njëzet e dytë fluturoi me një makinë kohe në të kaluarën. Dhe ai mori me vete një shpërthim luftarak, mjaft të fuqishëm, të vjedhur nga babai i tij astronaut.
  Dhe kështu ai vendosi, natyrisht, të ndihmojë Carin Nikolla II . Dhe, i armatosur me një shpërthim, ai mbrojti Malin e Lartë - çelësin e mbrojtjes së Port Arthur.
  Dhe si shpërtheu nga arma e tij. Dhe rrezet goditën japonezët. Dhe mijëra ushtarë të verdhë trima u prenë dhe u dogjën.
  Sulmet u zmbrapsën. Por Port Arthur ende vuante nga uria dhe mungesa e armëve.
  Megjithatë, ai vazhdoi të qëndrojë. Dhe në janar, ushtria cariste përsëri u përpoq të depërtonte.
  Djali zmbrapsi disa sulme të tjera në Malin e Lartë . Por bateria hipernukleare e blasterit kishte mbaruar. Dhe djali u kthye për të rimbushur arsenalin.
  Dhe gjeti se bota ndryshoi. Në veçanti, e diela e përgjakshme nuk u zhvillua në janar. Mbreti nuk kishte frikë të dilte te populli, Port Arthur ende qëndroi. Dhe kështu revolucioni nuk shpërtheu. Dhe ushtria cariste, megjithatë, më në fund ishte në gjendje të depërtonte korridorin me tokë në shkurt, pasi kishte marrë përforcime shtesë.
  Dhe japonezët ishin të rraskapitur. Sa mijëra prej tyre u dogjën nga një djalë i thjeshtë dymbëdhjetë vjeç me zjarr lazer. Me pak fjalë, erdhi skuadrilja e Rozhdestvensky dhe, duke u bashkuar me Paqësorin e parë, ata mundën japonezët në det. U nënshkrua paqja dhe Japonia ia ktheu Rusisë zinxhirin Kuril. Gjithashtu, Koreja u bë protektorat dhe Mançuria u bë Rusia e Verdhë .
  Perandoria cariste u forcua ushtarakisht. Lufta e Parë Botërore ndodhi, por gjermanët e humbën atë, dhe më shpejt se në historinë reale. Perandoria cariste rifitoi Galicinë dhe Bukovinën. Çekosllovakia u bë një mbretëri brenda Rusisë. Dhe mbretëria e Polonisë përfshinte Krakovin dhe një pjesë të tokave gjermane. Türkiye u zhduk nga harta e botës dhe u mund nga Rusia, Britania dhe Franca. Rusia mori Stambollin dhe Azinë e Vogël dhe Irakun verior. Arabia Saudite gjithashtu ishte e ndarë. Dinastia Romanov u forcua në fron.
  Car Nikolai Vtoroy më pas ndau Afganistanin me Britaninë, pasi kishte marrë veriun dhe qendrën për vete. Dhe gjithashtu kapi dy të tretat e Iranit. Kështu përfundoi rishpërndarja e botës. Të gjitha vendet myslimane ishin nën kontrollin e plotë të të krishterëve . Dhe në vitet tridhjetë, Italia pushtoi Etiopinë.
  Hitleri erdhi në pushtet në Gjermani, por atij nuk iu dha vullneti. Maksimumi u lejua të aneksonte Austrinë.
  Nuk kishte Luftë të Dytë Botërore ... Nikolla II sundoi deri në nëntor 1939. Ai vdiq në moshën shtatëdhjetë e një vjeç, një moshë rekord për carët rusë. Nipi i tij, tetë vjeç, arriti në fron. Kjo është e keqe, por regjenti ishte tashmë i paracaktuar. Dhe gjithçka shkoi mirë.
  Rusia cariste gradualisht u bë një monarki kushtetuese. Dhe nga fillimi i shekullit të njëzet e një, ajo në fakt u bë një republikë parlamentare.
  Por ndryshimi më i rëndësishëm në të ardhmen çoi në faktin se djali nuk i gjeti prindërit e tij dhe përfundoi në një botë krejtësisht të ndryshme. Edhe pse në botë dhe të mirë, dhe të zhvilluar, dhe të lumtur.
  Por ata e morën për kriminel dhe të çmendur dhe e futën në një spital psikiatrik për fëmijë .
  Sigurisht, ai është i mirëmbajtur mirë në të ardhmen - një sanatorium i vërtetë, por gjithsesi një spital psikiatrik , dhe djalit me të vërtetë nuk i pëlqeu atje. Dhe ai u përpoq të arratisej disa herë. Dhe ai përfundoi në izolim.
  Vitalik kompozoi shumë gjëra dhe i pëlqeu. Por për disa arsye, njerëzit nuk i pëlqyen veprat e tij dhe besuan se ato ishin shkruar nga një person i sëmurë mendor, ose një skizofren i plotë.
  Disa nga pjesët ishin vërtet të çuditshme. Për shembull, Vitaly shkroi për një univers në të cilin të gjithë njerëzit janë bërë fëmijë. Kështu funksionoi efekti. Një supernova shpërtheu dhe Toka u mbulua me rrezatim që i bëri të gjithë të rriturit të dukeshin si djem dhe vajza dhjetëvjeçare. Dhe, përgjithmonë... Njerëzit pushuan së shumuari. Në fakt, ata u bënë të pavdekshëm. Më saktësisht, ata ndaluan plakjen dhe rritën shumë mbijetesën e tyre. Edhe sikur të presë një këmbë ose një krah, një tjetër do të rritet. Është pothuajse e pavdekshme. Por në fëmijërinë e përjetshme.
  Të moshuarit, veçanërisht ateistët, janë të lumtur për këtë. Të rinjtë, megjithatë, jo aq shumë. Edhe fëmijët janë të mirë.
  Një mbretëri e tillë u ngrit në Tokë. Megjithatë, puna nuk u ndal. Meqenëse rënia e madhësisë së njerëzve u kompensua nga rritja cilësore e muskujve, të cilët u bënë më elastikë, këmbëngulës dhe të fortë.
  Dhe çfarë bekimi që nëse rrëzoni një dhëmb, atëherë nuk keni nevojë të futni një artificial, një i ri do të rritet brenda një ore, më mirë se ai i mëparshmi.
  Dhe fëmijët e përjetshëm ruajtën si kujtime ashtu edhe personalitete. Vetëm tani nuk do të keni fëmijë të tjerë. Por ka më pak probleme.
  Fëmijë të përjetshëm të lumtur që ndërtojnë anije kozmike dhe filluan të jetojnë shumë më paqësisht.
  Feja ka pësuar transformime veçanërisht interesante. Në veçanti, as Bibla dhe as Kurani nuk u premtuan njerëzve fëmijërinë e përjetshme. Dhe kjo, natyrisht, është logjike. Edhe pse, shumë ndihen nostalgjikë për fëmijërinë , por vërtet të moshuarit duan të bëhen të rinj, jo foshnja. Edhe pse dhjetë vjet është mosha kur një person tashmë mendon dhe nuk është ulur në tenxhere, por në internet.
  Në këtë moshë, pothuajse të gjitha kënaqësitë janë në dispozicion për ju. Dhe është më mirë se kur je tetëdhjetë. Edhe pse, ndoshta më keq se kur je njëzet!
  Nga rruga, në Kuran dhe në traditën ortodokse në Parajsë ata e quajnë moshën tridhjetë e pesë vjeç. Pyes veten pse jo tetëmbëdhjetë? Apo njëzet e pesë? Nga lindi një figurë e tillë?
  Vitalik dikur dëshironte vërtet të rritej, të bëhej i madh dhe i pjekur. Por tani ai mendonte se të qenit i vogël kishte avantazhe. Për më tepër, nëse jeni një djalë i madh, atëherë në tren ose në autobus, do të jeni një mundim i plotë. Por, sigurisht, mbledhja e dardhave është më e lehtë për një të gjatë, por ngjitja në pemë është më e lehtë për një fëmijë.
  Vitaly ëndërron që ai të fitojë Lojërat Olimpike në gjimnastikë dhe t'i jepet një medalje ari. Dhe ai është në një piedestal. Pastaj not. Nga rruga, taekwondo ka dashur prej kohësh të përfshihet në sportin olimpik. Dhe kjo do të ishte e mrekullueshme. Këtu po zihen djemtë dhe vajzat.
  Vitali ishte duke fjetur dhe në kokën e tij i rrahën se ai arriti të shkruante. Për shembull, vazhdimi i Ivanhoe. Richard the Lionheart priti një turne ndërkombëtar. Luftëtarët më të mirë nga e gjithë bota erdhën në të. Dhe midis tyre u shfaq një gjigant aq i fuqishëm sa arriti të mposhtte të gjithë. Dhe Ivanhoe, dhe vetë Richard Zemra Luan. Pas kësaj, ai fitoi çmimin kryesor. Dhe çfarë bëri ai? E rrëmbeu Rebekën. Dhe vajza e gjorë hebreje u bë e burgosura e tij.
  Ivanhoe u përpoq ta lironte, por vetëm një mënyrë ishte e vërtetë: të mposhtte kalorësin gjigant në një duel.
  Dhe më pas Ivanhoe filloi t'i mësonte një murg nga Japonia një teknikë të veçantë të luftimit kalorës. Dhe ishte një studim shumë interesant dhe udhëzues. Ivanhoe me të vërtetë pati sukses në këtë çështje.
  Gjëja më interesante në këtë roman ishte se Rebekah kërkoi ta merrte atë si grua të dytë te kalorësi Ivanhoe, por ai nuk pranoi.
  Sidoqoftë, vetë Richard Zemra Luan e gjeti atë një burrë të denjë. Dhe Rebeka megjithatë pranoi besimin katolik. Pse jo? Krishti është Mesia në fund të fundit. Dhe hebrenjtë e njohën ekzistencën e saj. Dhe të provojë se Ai nuk është Zot?
  Për më tepër, besimi i të krishterëve është shumë tërheqës: të gjitha mëkatet falen me anë të hirit dhe Vetë Zoti Më i Larti dha jetën e Tij për njerëzit !
  Mendimet e Vitalikut u ngatërruan plotësisht dhe ai ra në një gjumë të thellë.
  . KAPITULLI #3
  Duke u zgjuar, djali u la shpejt, lau dhëmbët dhe lau gojën. Dhe bëri ushtrimet. Unë me të vërtetë nuk doja të shkoja në shkollë. Është e qartë. Sa më mirë do të ishte të studioje në distancë. Sidomos përmes internetit. Pas mëngjesit, Vitaly vendosi të injorojë klasat për sot. Dhe në përgjithësi, veçanërisht pas koronavirusit, pothuajse të gjithë studentët mësuan të luanin mungesë. Kështu është vendosur rinia e sotme. Dhe jo vetëm moderne. Shumë njerëz nuk donin të shkonin në shkollë.
  Vitalik tashmë kishte para. Tani ju duhet të blini pak të vlefshme. Porositni fillimisht online. Më pas paguani, qoftë përmes llogarisë, ose me para në dorë . Dhe krijoni një ekran që mund të mbledhë gravitone nga një zonë e madhe dhe të gjenerojë energji elektrike, si një dinamo me përmasa të përshtatshme.
  Teorikisht, mrekullia e fëmijës së vogël kishte nxjerrë tashmë disa formula që tregonin se do të lirohej mjaftueshëm energji elektrike për metër të sipërfaqes së ekranit të konvertuesit në dritë dhe do të bënte TV në një ndërtesë nëntëkatëshe. Ose, për të përshpejtuar një kamion të madh me trup të plotë në njëqind kilometra në orë me një motor elektrik. Ose edhe rrotulloni vidhat e një helikopteri krejtësisht jo fëmijëror.
  Atëherë do të zgjidheshin të gjitha problemet energjetike të njerëzve. Dhe fakti që lloj-lloj sheikësh dhe magnatësh do të pësonin humbje, atëherë kjo është ajo që u duhet.
  Vitalik, në parim, besonte se të gjitha fetë e botës janë përralla dhe fantazi njerëzore. Por askush nuk e di të vërtetën dhe askush nuk mund ta dijë. Dhe ta paraqesësh besimin si të vërtetë dhe ta quash fantazinë të pagabueshme është absurde. Dhe akoma më budallallëk kur njerëzit vriten për shkak të saj. Ose, për shembull, ata shkojnë në një manastir, duke e privuar veten nga gëzimet tokësore. Nëse vërtet besoni, atëherë në mënyrë që të mos ndërhyjë në jetën tuaj dhe me njerëzit e tjerë. Në këtë drejtim, Ortodoksia, me qëndrimin e saj thjesht formal ndaj besimit, kur ata shkojnë në kishë një herë në vit dhe pagëzohen nga një hangover, zgjoi më shumë simpati. Se sa ai besim në të cilin çdo dy orë gjunjëzohen.
  Vërtetë, Vitaly lexoi si katekizmin ortodoks ashtu edhe Ligjin e Zotit. Dhe doli se gjithçka nuk është aq e thjeshtë edhe në Ortodoksi. Dhe gjithashtu duhet të merrni kungim të paktën tre herë në javë. Dhe bëni shenjën e kryqit dyzet herë në ditë. Dhe vendosni qirinj dhe agjëroni. Përndryshe, nuk do të shpëtohesh dhe nuk do të shkosh në parajsë.
  Edhe pse, për shembull, një grabitës i kryqëzuar në kryq, a nuk u shpëtua ai me anë të hirit dhe a mori kungim të paktën një herë në jetën e tij?
  Djali qeshi ndërsa shkruante automatikisht adresat në internet. Jo, ju mund të diskutoni për fenë pafund. Por pse, edhe nëse supozojmë se Zoti ekziston, ai duhet të ndezë qirinj? Dhe pse, për shembull, postime? Dhe pse thua të njëjtën lutje një milion herë?
  të njëjtën gjë miliona herë ? Dhe Ai do t'ju shpërblejë për këtë ?
  Naive, duhet të them, përftohen ide. Po kështu, pse duhet të pagëzohet një person? Se Perëndia merr pak energji nga kjo?
  Mirë, ka ligje të natyrës. Dhe ato i hapin njeriut mundësitë më të mëdha.
  Këtu, në veçanti, për të marrë dhe marrë energji nga graviteti i zakonshëm, i cili zbulon burime shumë kolosale që janë të pashtershme përgjithmonë.
  Vitalik gjithashtu lexoi se teorikisht mund të japë energji dhe procesin e bashkimit të kuarkeve. Por kjo, si të thuash, është ende një çështje e perspektivave të largëta. Dhe gravitonët mund të shfrytëzohen tani në parzmore.
  Vitalik bëri disa porosi. Më pas është larguar nga banesa duke marrë një valixhe. Ai priste të vazhdonte eksperimentet e tij në bodrum.
  Mirë , oh kur je djalë. Kjo është ajo që i ndalon shumë shkencëtarë të rritur në tru me një tabu: është e pamundur! Dhe ata ngadalësojnë veten. Si, nëse nuk e kanë bërë ende, atëherë është e pamundur. Dhe djali e mori dhe e bëri. Ose të paktën përpiquni të bëni diçka të tillë.
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  Imagjinoni situatën
  Gjithçka që do të realizohet dihet paraprakisht ...
  Dhe pse atëherë dyshime, shqetësime,
  Çdo gjë në botë do të sigurojë një orar!
  Dhe ne po sfidojmë stuhitë
  Nga çfarë dhe sepse
  Jetoni në botë pa surpriza
  E pamundur për këdo!
  Fat i mirë, dështimi,
  Në një lëkundje lart e poshtë
  Vetëm në këtë mënyrë, dhe jo ndryshe,
  Vetëm në këtë mënyrë, dhe jo ndryshe,
  Rroftë surpriza!
  Surprizë, befasi
  Rroftë surpriza!
  Tani ai është i zënë me ide të reja në fushën e energjisë.
  Albina thirri telefonin inteligjent. Vajza heroike, që shkëlqente me sy safiri, flokë bjonde natyrale, paksa të verdhë, cicëroj:
  - Përshëndetje, djali im i dashur! Epo si jeni?
  Vitalik u përgjigj:
  - Pulsarno! Unë kam marrë tashmë diçka. Së shpejti do të jetë gati një film që konverton gravitonin në rrymë. Unë mendoj se pajisja do të jetë e lehtë dhe jo veçanërisht e shtrenjtë. Dhe kur bëhet fjalë për prodhimin e transportuesit, rezulton se edhe një fëmijë mund të mbajë në duar një termocentral të tërë!
  Albina pohoi me kokë me një buzëqeshje të ëmbël.
  - Epo, ju keni fantazi!
  Djali këndoi:
  - Ëndërrimtar, më thirre,
  Ëndërrimtar, unë dhe ti nuk jemi çift!
  Vajza tha me një psherëtimë:
  - Ti je i mirë me të gjithë, Vitya, vetëm shumë i vogël në shtat. Duke parë ty, të gjithë më marrin për mami. Dhe kjo e bën një grua të duket kaq e vjetër!
  Vitalik u përgjigj me një psherëtimë:
  - Po eshte! Por nga ana tjetër, një burrë i tillë nuk do të hajë shumë dhe nuk është e ngushtë të shtrihesh në të njëjtin shtrat me të!
  Albina qeshi dhe këndoi:
  - Djali im, fëmija im,
  Në këtë orë nuk fle...
  Besoj se me kujtoni!
  Dhe në çfarë vendi të panjohur!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Mund të vish tek unë, do të jetë një punë interesante!
  Pas kësaj, telefoni inteligjent fiket. Gjeniu i ri këndoi me lehtësim dhe buzëqeshje:
  Unë mund të zgjidh çdo lëmsh
  Edhe pse ka shumë qoshe dhe të çara në labirinte,
  Jo, nuk do të largohem, besoj me një ëndërr,
  Ende nëpër korsitë me hije!
  Djali filloi të bënte diçka përsëri. Këtu atij iu dorëzua një copë platini. Dhe kjo është një blerje shumë e vlefshme.Platini është një metal i veçantë që mund të bëjë mrekulli. Dhe në veçanti, për të bërë një grup elektronesh të drejtuar nga një graviton.
  Atëherë mund të merrni lloje të ndryshme të rrymës, dhe jo vetëm të drejtpërdrejta dhe të alternuara. Edhe në të ardhmen, ne po flasim për krijimin e një hiperrryme me fuqi të lartë.
  Djali ishte i lodhur duke u përplasur me mekanizmat dhe u hodh në makiwara . Filloi ta godiste me këmbë të zbathura. Dhe gjithashtu kërcejnë si një dragua.
  Dhe madje këndoi:
  Çfarë thonë njerëzit
  Nuk na intereson...
  Ne kemi nevojë për një rezultat në betejë,
  Dhe një goditje e mirë!
  Dhe djali qëndroi me kokë poshtë. Pas kësaj, u përpoqa të hedh topa me thembra të zhveshur. Është e vështirë për të mashtruar me gjymtyrët e poshtme, por ky efekt arrihet. Dhe fuqia vdekjeprurëse e luftëtarit rritet.
  Vitalik këndoi:
  Unë jam një djalë i madh karateist
  Duke mundur edhe terroristët...
  Kundërshtarët fluturuan poshtë,
  Sa mashtrues të rrahur!
  Dhe djali do ta marrë dhe do të fishkëllojë. Gishtët e tij të zhveshur e kapën topin dhe më pas e hodhën përsëri lart.
  Dëgjohet një thirrje në bodrum. Nga monitori shihet qartë se Albina ka mbërritur. Dhe do të jetë më argëtuese me të.
  Djali e futi në laborator dhe këndoi:
  Fëmijët janë tani
  Jo, jo budallenj...
  Sikur në fuqinë e Satanit
  Institucione të djegura!
  Mund të parakalojë një motoçikletë
  Nxirrni kunjat...
  do të vrapojë në tualet ,
  Djali është shumë i zgjuar!
  Dhe të dy shkencëtarët e rinj kënduan me ëndje;
  Është vetëm fillimi,
  Është vetëm fillimi...
  Është vetëm fillimi! Oh oh oh!
  Pas kësaj, me entuziazëm edhe më të madh filluam projektimin e kurthit dhe të konvertuesit të gravitoneve. Ky është me të vërtetë një zbulim shumë i madh.
  Albina hoqi atletet dhe filloi të hedhë topin me këmbë të zbathur. Ajo e bëri atë, një vajzë e madhe dhe e fortë, me shumë shkathtësi. E megjithatë, duart e saj vazhduan të ndërtonin.
  Vitalik e kuptoi që ishte e nevojshme të krijonte një mrekulli. Dhe është e vërtetë ajo që po ndodh. Ndryshimi i rrotullimit, rishpërndarja e ngarkesës dhe nga një graviton - disa elektrone. Dhe rryma nuk është më shaka. Dhe gjithashtu duhet të përdoret në mënyrë racionale.
  Dhe pastaj diçka, befas Tesla rezulton. A mund të jetë kështu...
  Djali e mori dhe e përdredhi me një kaçavidë. Ajo shkëlqente më fort. Dhe madje gishtat e djegur pak.
  Djali këndoi:
  Bubullima tërbohet, vetëtima shkrep,
  Si një tornado, napalm goditi ...
  Pa ty, ditët dridhen tmerrësisht,
  Më kujtohet fytyra juaj, zonjë!
  Dhe përsëri Vitalik do të marrë diçka dhe do ta rrotullojë. Dhe ai e bën atë me shumë zgjuarsi.
  Albina shtypi me gishtat e saj të zhveshur një kacabu që zvarritej nga çarja. Pastaj ajo u turpërua dhe vrapoi për të larë këmbën.
  Vitalik vuri në dukje se vajza ka muskuj shumë të zhvilluar. Ajo ishte e bukur, por bukuria e saj ishte bukuria e një luftëtari dhe heroi.
  Vajza mori një tullë nga dyshemeja dhe e hodhi lart. Goditet në fluturim me një thembër të zhveshur nga një kthesë.
  Tulla u plas nga përplasja.
  Vitalik bërtiti:
  - Ju jeni një vajzë e zgjuar !
  Albina u ofendua:
  - Jo një vajzë , por një vajzë! Dhe ju jeni një këlysh ujku, me sa duket dinak!
  Djali u përgjigj:
  - Jo dinak, por i zgjuar!
  Vajza cicëroi duke qeshur:
  - Po, je vetë perfeksioni, vetëm se nuk dole i gjatë!
  Vitalik tha me zymtësi:
  - Nuk më pëlqen kjo!
  Albina tha:
  - Gjatë Luftës së Dytë Botërore, do të kishit bërë skautin e përsosur! Dukesh i padëmshëm.
  Djali buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Unë jam një vrasës me fytyrën e një engjëlli!
  Vajza ngriti supet dhe tha:
  - Djali që ke goditur në ije nuk do të mund të bëjë kurrë asgjë serioze me vajzën tani.
  Vitalik psherëtiu rëndë.
  - Jam penduar vetë. Por ai ishte një fëmijë shumë i keq dhe mizor . Atë që mbjell, e merr.
  Albina tha:
  - Dhe fëmijët, si kafshët, janë gjithmonë mizorë. Dhe sulmoni ata që janë më të dobët. Është një lloj aksiomë! Të rriturit, me gjithë të metat e tyre, respektojnë rregullat e mirësjelljes. Edhe pse jo gjithmonë!
  Djali Terminator këndoi:
  Fëmijëria do të përfundojë dikur
  Sepse nuk është përgjithmonë...
  Djemtë do të rriten
  Kush do të shpërndahet ku!
  Por ndërsa jemi vetëm fëmijë,
  Ne rritemi, rritemi,
  Vetëm qielli, vetëm era
  Vetëm gëzimi qëndron përpara!
  Vetëm qielli, vetëm era
  Vetëm gëzimi qëndron përpara!
  Albina u përgjigj:
  - Jo, jeta e të rriturve është edhe më e vështirë se e jona. Duhet të punosh tetë orë në ditë. Dhe akoma më shumë. Dhe kaq shumë probleme ...
  Vitalik, mjeshtër, këndoi:
  I rritur, ti je miu im
  Do te ha me kocka e lekur...
  Lumturia është vetëm një frymëmarrje
  Blic i ndritshëm...
  Në errësirën e problemeve!
  Dhe fëmija i mrekullueshëm e mori arrën nga dyshemeja me gishtërinjtë e tij të zhveshur. Dhe ai e hodhi me shkathtësi, duke rrëzuar një mizë në fluturim. Ajo ra me putrat lart.
  Albina fishkëlleu:
  - Uau! Si e keni bërë atë?
  Vitalik u përgjigj me besim:
  - Unë kam një mendje të shkëlqyer. Kjo do të thotë se trupi është gjithashtu i zgjuar, dhe kjo jep mundësi të tilla që janë të paarritshme për një budalla!
  Vajza pohoi me kokë.
  - E vogël, por e largët!
  Djali këndoi me ironi:
  Është mirë të jesh i rritur
  Është mirë të jesh i madh...
  Pjesa tjetër, si një fije,
  Ju jeni mbi ta në arshin!
  Por kabinete të mëdha
  Si çanta...
  Asnjë zhurmë e madhe
  Ju hiqni ambala!
  Vajza heroike qeshi dhe e ngriti në qafë djalin. Tha me një buzëqeshje:
  - Ju jeni si Bruce L dhe!
  Vitalik këndoi:
  - Dua të jem më i forti në botë,
  Ashtu si Arnold Schwarzenegger me Bruce...
  Thith të gjithë, veçanërisht, në tualet ,
  Dhe shpëtojeni vajzën nga demonët!
  Albina tha duke qeshur:
  - Po, Schwarzenegger është i veçantë! Duket se moda ka kaluar prej kohësh, por ai ende mbahet mend.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Si Aleksandri i Madh. Dhe ai ishte ende para erës sonë!
  Vajza këndoi poetikisht:
  Ju shkëlqeni me një yll rrezatues,
  Përmes errësirës së errët...
  Heroi i madh Aleksandri
  Nuk njeh dhimbje, pa frikë!
  Djali i mrekullueshëm shtoi:
  Armiqtë tërhiqen para jush
  Turma është duke brohoritur ...
  Atdheu ju pranon
  Një dorë e fuqishme sundon!
  Dhe të dy adoleshentët goditën njëri-tjetrin me taka të zhveshura. Pas kësaj, edhe Albina ka tentuar t"i hedhë arrë mizës, por ka humbur. Dhe bërtiti me bezdi:
  - Sy të mprehtë, duar të pjerrëta!
  Vitalik tha me një psherëtimë:
  - Kjo kërkon një nivel të veçantë aftësie!
  Pas kësaj, djemtë bënë një shtytje të vogël nga dyshemeja. Vitalik madje vuri një peshë mbi supet e tij. Ai është vetëm nga jashtë një fëmijë, por tashmë ka shumë forcë në të.
  M'u kujtua ideja për të luftuar në luftime pa rregulla. Për para është e mundur. Dhe mafia organizon luftime të tilla.
  Plus një kartë. Këtu, natyrisht, ju mund të fitoni para të mira.
  Djali ngriti këmbën. Ai shikoi tabanin, është elastik dhe nuk ka frikë as nga qelqi, as nga qymyri.
  Vitalik e goditi me një kaçavidë dhe cicëroj:
  Nga pamja e saj, unë jam ende një djalë,
  Mustaqet nuk depërtuan, por tashmë një titan ...
  Mendje, ndoshta, një i rritur, madje edhe shumë,
  Dhe unë do t'i thyej armiqtë si një uragan!
  Pas kësaj, Vitalik, sa qesh!
  Albina ka thënë:
  - Nëse mendoni për luftime pa rregulla, atëherë zbulova në internet se do të ketë përleshje të mëdha nëntokësore pa rregulla. Si te femrat ashtu edhe te meshkujt. Mund të keni tre luftime në sistemin final në një mbrëmje. Aty nuk respektohen kategoritë e moshës dhe peshave. Është e qartë se ky do të jetë një problem për ju.
  Vitalik fërshëlleu:
  - MMM nuk ka problem
  Të gjithë na njohin!
  Kemi mundur t'i rrahim fytyrën vetes,
  Do t'ju pastrojmë edhe qindarkën!
  Djali, pas kësaj, qeshi dhe pamja e tij ishte shumë e kënaqur.
  Pas kësaj, ai filloi të bënte fibra nga platini në një konvertues. Ju tashmë mund ta ndjeni atë të shkëlqejë. Dhe gravitonët kthehen në rrymë. Ajri mbante erë ozoni. Dhe ndoshta një zbulim që do ta kthejë qytetërimin me kokë poshtë është afër.
  Vitalik mendoi: - A do t'i japin çmimin Nobel në fizikë, apo jo? Ideja është të japësh. Në fund të fundit, ai zhvilloi diçka që sjell përfitime reale për njerëzimin.
  Po çmimi Nobel? Dollari është subjekt i inflacionit, dhe kjo nuk është një sasi aq e madhe. Po, dhe ai themeloi çmimin, një milioner amerikan, duke shpikur gjëra të ndryshme të këqija, për shembull, dinamit. Dhe sa njerëz vdiqën nga ky dinamit?
  Dhe pastaj shpëtoni të gjithë planetin Tokë dhe njerëzimin nga vdekja nga nxehtësia! Vërtet, do të ishte një arritje e madhe.
  Ajo ndezi përsëri dhe i goditi gishtat me dhimbje.
  Albina tha:
  - Vishni doreza gome!
  Djali pohoi me kokë.
  - Dhe ju gjithashtu.
  Dhe djemtë morën mbrojtje. Në përgjithësi, ata bënë një punë të mirë. Vitali kujtoi Zhyl Vernin . Ai parashikoi njëqind e njëzet e gjashtë zbulime shkencore, të cilat më vonë u realizuan. Kishte një gjeni të tillë letrar. Dhe ai ka aventura interesante.
  Dhe nuk është i famshëm vetëm për fantashkencë . Merrni, për shembull, romanin "Kapiteni pesëmbëdhjetëvjeçar". Nuk duket të jetë fantazi, por gjithsesi është interesante.
  Vitalik, meqë ra fjala, shkroi një vazhdim të këtij romani. Por ai nuk ia doli shumë mirë. Dhe frymëzimi është zhdukur. Por për Robur Pushtuesin , vazhdimi doli të ishte më i mirë. Atje ai, ky gjeni, krijoi një makinë që mund të fluturonte në Hënë dhe atje të rrëmbejë të gjithë objektin e vlefshëm.
  Më tej, Robur vendosi të bëhej perandori i planetit Tokë.
  Ideja, meqë ra fjala, nuk është më e keqja. Jo pa arsye, dhe në mesjetë, njerëzit preferonin të kishin një tiran sesa njëqind.
  Në të vërtetë, një sundimtar për planetin Tokë, qoftë edhe një despotik, mund të ndalojë luftërat dhe të rivendosë rendin. Dhe, sigurisht, për të bashkuar shkencëtarët e botës subhënore.
  Dhe pastaj menaxhimi i të gjitha burimeve të planetit nga shkenca, dhe zgjerimi në hapësirë. Dhe kështu, sa burime shpenzojnë njerëzit për armiqësi me njëri-tjetrin.
  Merrni edhe luftën e fundit me Ukrainën. Ajo gëlltiti triliona rubla dhe qindra mijëra jetë. Dhe ende vazhdon me një rezultat të paqartë në fund.
  Me një psherëtimë, Vitalik këndoi me trishtim këngën që sapo kishte kompozuar.
  Vëllai ngriti dorën drejt vëllait të tij:
  Lufta mizore - gjëmimi i kundërshtarit !
  Makina është bërë miku juaj,
  Për mendjelehtësinë erdhi ndëshkimi!
  
  Çfarë duhet të bëni nëse njerëzit janë të prishur
  Kur fishkëllojnë plumbat e vrullshëm!
  Zoti më mirë prishe luftën me forcë -
  Kështu që ditët e dragoit të presë kanë mbaruar!
  
  Por ferri nuk njeh masë dhe vijë,
  Toka po digjet në napalm, fëmijët po qajnë!
  Këtu tiparet e vajzave u zbehën -
  Kush, Zoti i Shenjtë, do të përgjigjet për këtë?
  
  Epo, sa të dashur mund të vrasësh,
  Në fund të fundit, një person ka lindur, më besoni, për lumturinë!
  Nëna nuk e lë djalin e saj të shkojë në front,
  Dhe edhe në verë ka mot të keq në luftë!
  
  Por detyra e një ushtari është një detyrë e sigurt:
  Çfarë ju duhet për të luftuar për Atdheun në betejë!
  Në moshën gjashtëmbëdhjetë, tashmë një tempull gri,
  Të vejat e fytyrave fatkeqe janë fryrë nga lotët!
  
  Por çfarë është, a je i çmendur vëlla?
  Jo, je i çmendur, përgjigjet i dashuri!
  Për poshtërsi, kush është në fron, ushtari ynë,
  Ai mendon se kunati i tij është Kaini i ndyrë !
  
  Në tokë, rrjedhat e gjakut grisin venat,
  Dhe pulsi nga thelbi do të përgjigjet me një goditje ...
  Një parmendë e goditur në një fushë nga një predhë ngriu,
  Oh, sa vjollcë është bërë dielli!
  
  Por ka besim se Jezusi do të vijë -
  Pajtoni vëllezërit, sillni Shpëtim!
  Atëherë le të harrojmë llogarinë e poshtër të hakmarrjes -
  Në shpirtin e të gjithëve ne mbretëron, falja le!
  Albina i këndoi së bashku shoqes së saj. Por në vargun e fundit ajo tha me sarkazëm:
  - Dhe ti je një jobesimtar, Vitya!
  Djali pohoi me kokë.
  - Po, besoj se të gjitha fetë janë përralla. Dhe Jezu Krishti në rolin e Zotit, gjithashtu një përrallë njerëzore! Por është një histori shumë e mirë dhe udhëzuese.
  Albina pohoi me kokë.
  Çfarë shkruan paraardhësit me stilolaps
  Sillni lumturi pasardhësve të tyre...
  Sepse e mira mbetet e mirë
  E kaluara, e ardhmja dhe e tashmja!
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Njeriu ndryshon nga kafsha në atë që ka mall për të mirë. Dhe ne jemi njerëz të veçantë. Ne kemi një mbi Veten dhe madje edhe tiranë gjakatarë si Hitleri, Genghis Khan, Tamerlane justifikuan mizoritë e tyre me një qëllim të lartë dhe premtuan, në të ardhmen, lumturi universale për të gjithë njerëzit!
  Albina ka thënë:
  - Ata që do të mbeten gjallë!
  Djali tundi kokën dhe tha:
  - Por edhe pushtuesi më gjakatar nuk e quajti veten të lig. Të paktën në mendjen tuaj të duhur. Kjo është ajo që i dallon njerëzit nga kafshët. Ne, edhe duke bërë mizori, kërkojmë të mirën dhe na tërheq drita dhe krijimi!
  Vajza tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Ne, djali im, po bëjmë një vepër shumë të mirë!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - E drejte! Por, sigurisht, nuk ka vetëm të mira në të. Edhe pse, në radhë të parë do të vuajnë njerëzit jo shumë të mirë.
  Albina tha logjikisht:
  - Dhe kush vendos kush është i mirë dhe kush jo shumë i mirë? Jemi me ju?
  Djali ngriti supet dhe tha:
  - E mira dhe e keqja, koncepte relative! Edhe pse, për shembull, monoteistët thonë, gjithçka është e thjeshtë: Zoti është i mirë absolut dhe Satani është i keq absolut. Por në të njëjtën kohë, në Bibël, Zoti vrau aq shumë miliona njerëz sa është e pamundur të numërohen, dhe Satani vetëm dhjetë, dhe më pas me lejen e të Plotfuqishmit. Kjo tregon edhe një herë se si gjithçka është relative. Në veçanti, lavdërohet gatishmëria e Abrahamit për të sakrifikuar një djalë të pafajshëm. Por kjo thotë gjithashtu se lavdërohet bindja e trashë dhe e padiskutueshme ndaj Zotit, në rolin e një diktatori. Personalisht, kjo nuk më pëlqen.
  Albina tha logjikisht:
  - Gjithsesi, në jetë duhet të bindemi. Ose vullnetarisht ose jo. Është e pamundur të jesh plotësisht i pavarur. Edhe mbretërit, madje edhe atëherë ata janë të detyruar t'i binden dhe krenarisë së përulur përpara forcës madhore.
  Vitalik pohoi me kokë dhe këndoi:
  - Shpesh ne jemi një hije,
  Mësojmë me trishtim dhe durim!
  Djali psherëtiu rëndë. Gjendja e tij nuk ishte më pozitive. Më dolën në kokë lloj-lloj mendimesh të shëmtuara.
  Në fakt, a nuk e shkatërruan njerëzit njëri-tjetrin në betejë? Këtu, natyrisht, mund të ketë të gjitha llojet e opsioneve.
  Por njerëzimi duhet të jetë i bashkuar. Dhe këtu, për shembull, fetë e ndryshme nuk bashkohen, por ndahen. Në të vërtetë, edhe në Dhiatën e Re paqedashëse ekziston një koncept i mosbesnikërisë. Dhe nuk ka asgjë për të thënë për Kuranin. Dhe si mund të shkojnë njerëzit me njëri-tjetrin?
  Në vend që të jenë vëllezër, ata ia hedhin veten njëri-tjetrit. Ja, për shembull, në historinë e Rusisë, cilat ishin luftërat dhe masakrat midis kishës zyrtare dhe besimtarëve të vjetër. Por ndryshimi është i vogël. Vetëm si të pagëzohemi, dhe në emër të Krishtit.
  Dhe sa gjak u derdh. Por Vitalik ishte i bindur se gjithçka në botë për fenë dhe Zotin është një ide thjesht njerëzore. Dhe e vërteta fshihet.
  Dhe Zoti, ose nuk ekziston fare, si i tillë, ose ua fshehu njerëzve të vërtetën për veten e Tij.
  Të lumtë budistët, ata nuk pretendojnë për të vërtetën më të lartë. Nuk thonë se vetëm ata kanë të drejtë dhe të tjerët e kanë gabim. Edhe pse mësimi i tyre nuk është tërheqës. Në të vërtetë, kujt do ta pëlqejë asketizmi, monastizmi dhe për çfarë? Edhe vetë Buda nuk e dinte se çfarë ishte nirvana. Dhe shumë dyshojnë se kjo është inekzistencë. Dhe është pothuajse e pamundur që një i vdekshëm i thjeshtë të arrijë nirvanën.
  Shumë më e lehtë në Islam. Aty është parajsa, si një miliarder në një resort dhe për ta marrë atë, mjafton të pranosh Islamin. Vërtetë, nëse nuk falesh dhe agjëron, mund të shkosh në ferr. Por për një kohë, dhe atje do t'i shlyeni mëkatet tuaja para Allahut me mundimet tuaja dhe përsëri në Xhenet.
  Dhe nëse bëni një haxhi në Mekë, atëherë të gjitha mëkatet e mëparshme do të shlyhen, e pastaj menjëherë në Xhenet!
  Kjo shpjegon popullaritetin e jashtëzakonshëm të Islamit në mbarë botën. Vdekja është e frikshme dhe humnera e pashpresë e hiçit është e frikshme. Ndoshta kjo është arsyeja pse ateizmi nuk u bë kurrë fenomeni më i përhapur, edhe në kohën e komunizmit. Dhe tani komunistët janë bërë besimtarë. Por a besojnë vërtet? Por mund ta kuptoni, frika nga vdekja është motivimi për të besuar. Dhe të besosh edhe në atë që është e palogjikshme dhe absurde.
  Albina i ndërpreu mendimet djalit:
  - Ti brazho ballin. Përsëri, ju ndoshta mendoni për fatin e botës.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - E kuptoj pse njerëzit besojnë. Por nuk e kuptoj kur vrasin njerëz në emër të besimit, dhe vrasin njerëz krejtësisht të pafajshëm, përfshirë gra e fëmijë!
  Vajza psherëtiu dhe u përgjigj:
  - Nuk ka fanatizëm të mirë në asgjë.
  Djali pyeti:
  - Edhe në stërvitje sportive?
  Albina pohoi me kokë.
  - Edhe në këtë duhet ditur kur të ndalet. Bruce L vdiq në moshën tridhjetë e dy, pikërisht sepse stërvitej pa mëshirë dhe një ndjenjë proporcioni natën. Dhe trupi i tij u prish! Kështu që...
  Vitalik konfirmoi:
  - E drejte! Asnjë fanatizëm.
  Vajza këndoi:
  shkathtësi dhe guxim,
  Guxim dhe fat...
  Hiqni qafe arrogancën
  Jini të mençur, kjo është sfida!
  . KAPITULLI # 4
  Fëmijët janë të lodhur duke u ngatërruar në laborator. Dhe në përgjithësi, doja të lëvizja, të kërceja, të kërceja. Dhe ata shkuan për një shëtitje. Në të njëjtën kohë, ju mund të vizitoni seksionin gjatë rrugës.
  Vitalik, si zakonisht, fshehu sandalet dhe goditi zbathur. Edhe atij i pëlqeu shumë. Në fakt, ai është edhe një djalë prej vitesh - rreth pesëmbëdhjetë, dhe duket edhe më i vogël. Dhe ai nuk ka turp të shfaqë taka të zhveshura.
  Por Albina duket shumë më solide. Ajo është padyshim një përshpejtues. I pëlqen të ecë zbathur dhe, në të njëjtën kohë, është i turpshëm.
  Vitalik vrapoi dhe u hodh, duke u rrotulluar përreth. Ai kishte aq shumë energji.
  Djali madje këndoi, duke kompozuar në lëvizje në një stil retro heroik:
  Berlini është pothuajse nën sundimin tonë,
  Përmes dylbive ne shohim Rajhstagun e mallkuar...
  Shpresoj se së shpejti do të ketë paqe dhe lumturi;
  Të cilën do ta përshkruaj në poezitë e mia!
  
  Rusia hapi komunizmin për botët,
  Ajo u bë një familje për të gjithë.
  Por Wehrmacht na nguli një feçkë derri,
  Dhe tani gjaku po spërkat nga damarët si një burim!
  
  Atë që Fyhreri harroi me ne rastësisht,
  Doja të merrja tokë dhe skllevër!
  Fashizmi shkoi me një fushatë shumë të gjatë -
  Dhe këtu është një makth i vërtetë i ëndrrave djallëzore!
  
  Një djalë i thjeshtë, një djalë zbathur,
  Së fundmi lidhi një kravatë të kuqe.
  Ai donte ta ndërtonte vetë botën pa Zotin,
  Por papritmas napalm shpërtheu nga qielli!
  
  Na u desh të iknim në pjesën e përparme AWOL,
  Askush nuk dëshiron të marrë të rinj të tillë!
  Por djaloshi-luftëtar me pushkë e bëri atë,
  Rruga e baballarëve doli e denjë!
  
  Luftoi ku edhe dinakërinë edhe forcën,
  Dhe dobësia është gjithashtu e hidhur, mjerisht ...
  Shokët duhej të hapnin varre
  Planifikimi i arkivoleve me pisha në acar!
  
  Unë jam pionier, jam mësuar të vuaj tani
  Ai shkoi në zbulim zbathur, rrëshqitja e borës u kris.
  Ndoshta dënim për mosbesimin,
  Se nuk doja ta njihja Jezusin!
  
  Por cilat janë tre orët e Golgotës?
  Kanë kaluar më shumë se tre vjet luftë!
  Në çdo fshat, të vejat qajnë me hidhërim,
  Si u vranë bijtë e vendit në vend !
  
  Unë mbijetova, u trondita nga predha, u plagos nga një plumb,
  Por për fat ai qëndroi në këmbë!
  Sinqerisht ia kthyem borxhin Gjermanisë,
  Aty fashizmin e kemi shkelur në pluhur!
  
  Unë jam pjekur, por ende një djalë,
  Mustaqet nuk depërtuan, por tashmë një titan!
  Po, një i rritur, dhe ndoshta edhe shumë,
  Në fund të fundit, zemra u bë e fortë si metal!
  Çmimi më i lartë Ylli i Heroit -
  Vetë Stalini ma dorëzoi, më beso!
  Ai tha: Është e nevojshme të merret shembull nga njerëz si ju,
  Luftëtarët po falsifikojnë çelësat e dyerve të Edenit!
  
  Por tani ulni pushkën e guximshme,
  Merr pinca , çekiç dhe puno!
  Ndërtoni një varkë me vela dhe një varkë prej druri
  Dhe krijoni një aeroplan në mënyrë që zogu të fluturojë lart!
  Djali kompozoi në lëvizje dhe këndoi një poezi të tërë. Kalimtarët i dëgjonin fjalët e tij. Dhe kur mbaroi, ata edhe duartrokitën. Dhe pastaj Albina hoqi kapelën e saj nga Vitalik dhe eci me të. Dhe pritjet u justifikuan, kalimtarët skiconin copa letre dhe para metalike.
  Albina i shkeli syrin dhe i tha:
  - Kjo, e shihni, është simpatike në mënyrën e vet!
  më shumë njerëz dhe filluan t'i kërkonin fëmijës të këndonte diçka tjetër. Vitalik është zbathur, me pantallona të shkurtra, i hollë, flokëbardhë dhe në fakt dukej si një jetim i varfër. Dhe të gjithë ndjenin keqardhje për të.
  Djali gjenial vendosi që paratë shtesë nuk do të dëmtonin. Për më tepër, zëri i tij është aq i qartë, fëminor dhe ende nuk ka filluar të thyhet, siç ndodh shpesh me adoleshentët. Edhe pse, nga ana tjetër, mund të jetë turp të këndosh kështu, sikur të jesh lypës. Sidoqoftë, djemtë këndojnë në filma. Edhe Dunno këndoi për të shpëtuar një mik dhe mblodhi para.
  Dhe është mirë të jesh në qendër të vëmendjes kur duartrokas.
  Dhe Vitalik përsëri këndoi me entuziazëm të madh atë që çudia e vogël dhe poeti vetë kompozoi në lëvizje;
  Secili ka pikëpamjen e tij personale për dashurinë -
  Koncepti i bukurisë dhe idealit!
  Edhe pse njerëzit nuk janë rritur me të,
  Por njeriu nuk është më majmun!
  
  Ne duam të jetojmë në një botë të bukur të parajsës -
  Në të cilat nuk ka sëmundje, mëshqerra të rrënuara ...
  Kështu që filli i jetës bëhet i pafund,
  Kështu që çdo ditë të jetë e lumtur dhe e gëzuar!
  
  Ku ngjyra është si një ylber në pranverë
  Zambakët e ujit, si ari me smerald.
  Aty ku realiteti ka qenë prej kohësh i ngjashëm me një ëndërr ...
  Çdo fëmijë mund të bëjë një mrekulli!
  
  RRETH Atdheu , Rusia e shenjtë e Zotit;
  Mështeknat tuaja janë me pika, shkëlqimi i metalit ...
  Dhe unë i lutem Zotit për një gjë,
  Që Atdheu të lulëzojë në lavdi!
  
  Por këtu luftëtari tashmë ka shkuar në një fushatë,
  Ai po marshon si një luftëtar rus!
  Ne do t'i bëjmë mirë planetit -
  Që plumbat të mos e shpojnë nënën tuaj!
  
  Sulmi i trollëve, presioni i furishëm ;
  Kundërshtarët e nxituar wa l- ortek!
  Dhe prandaj, pse na duhet një argument i nxehtë,
  Kur Rusia është e bashkuar në një grusht!
  
  Por sërish djajtë e orkës buzëqeshin,
  Janë burrë, si një kockë në fyt!
  Dhe goblini rënkoi me tërbim të egër,
  Por ne aplikuam nga rati dhuratë!
  
  
  Por fitorja mbi armikun është afër,
  Ne do ta nxjerrim Rusinë nga moçali!
  Ka ardhur ndëshkimi për të papastërt -
  Leshi i tyre u gris në copa dhe garzë!
  
  Fytyrë e lezetshme e vajzës ovale -
  Më dha besim dhe forcë të madhe!
  Djali këndoi me shumë ndjenjë dhe energji. Dhe madje kërceu. Dhe kishte shumë më tepër njerëz. Vetë Vitalik ecte, duke mbledhur para në një kapak. Albina hoqi atletet, tashmë ishte mesi i një maji shumë të ngrohtë dhe filloi të kërcente zbathur.
  Dhe këmbët e saj janë aq muskulare, sikur të jetë një bodybuilder. Dhe një festë për sytë, ndërsa muskujt rrotullohen nën lëkurën e nxirë.
  Albina madje mori dhe ecte në duar, dhe këmbët e saj të zbathura, të hijshme me një kthesë të bukur të vijave të këmbës, ishin sipër. Ajo ka këmbë disi të mëdha. Por gishtat janë harmonikë dhe të shkathët.
  Vajza kishte edhe një prese me pllaka. Shumë i fortë fizikisht .
  Dhe ajo gjithashtu u përpoq të mblidhte para duke treguar ushtrime gjimnastike.
  Dhe Vitalik përsëri e mori dhe këndoi:
  Vend i madh, i fuqishëm, i shenjtë,
  Nuk ka më rrezatues nën qiellin blu !
  Ajo na është dhënë nga Zoti i Plotfuqishëm përgjithmonë -
  Dritë e pakufizuar, Rusi sublime!
  
  Bota nuk ka parë kurrë një fuqi të tillë, kurrë nuk e di
  Kështu që ne shkelim me krenari hapësirat e hapësirës!
  Çdo yll në univers ju këndon,
  Qoftë i lumtur Rusia me ne!
  
  Mbi të gjitha, ky është Atdheu ynë, është një fat i tillë,
  Komandoni hapësirën e të gjitha çështjeve!
  Secili prej nesh, më besoni, do ta dëshironte këtë,
  Pa asnjë marrëzi , besëtytni babskih!
  
  Kryeengjëjt i bien borisë së tyre të fuqishme,
  Ata lavdërojnë fuqishëm marshimin e ushtrive tona!
  Dhe armiku do të gjejë fatin e tij në një arkivol aspen,
  Dhe ai nuk do të marrë taksa dhe haraç!
  
  Ky është Atdheu ynë, gjithçka në të, më besoni, është bukuri,
  Ajo e ktheu të gjithë universin pa mundim!
  Vajzat me një gërshetë mjaft të rëndë,
  Gjueti për të, në mënyrë që fuçi të jetë e fortë!
  
  Atdheu, ky është pamja e nënës me sy blu,
  Dora e saj është edhe e butë edhe e gurtë!
  Dhe i riu kundërshtar që e vret me një plumb -
  Kështu që flaka të ndezë më e ndritshme në zemër!
  
  Betohu për Atdheun e pakufishëm,
  Është mirë edhe për ty, sigurisht!
  Edhe pse gjaku rrjedh në furinë e betejës,
  Hakmarrja do t'i vijë armikut tani!
  
  Armët dhe guximi janë një aliazh kaq i fuqishëm,
  I ligu nuk e kapërcen dot!
  Në një aeroplan me bomba, unë fluturova zgjuar,
  Dhe ndërsa shpërthen, ata derdhen në një breshër dritaresh!
  
  Por urdhri i sundimtarit - fluturojeni fëmijën në Mars -
  Është koha që ju të vendosni hapësirë!
  Dhe arroganca e një marsiani do të jetë e vështirë në sy,
  Atëherë ne shohim shumë përtej Plutonit!
  
  Ne do të arrijmë në lartësitë e hapësirës, duke parë skajin e universit,
  I tillë është fati ynë njerëzor!
  Dhe prandaj, guxoni djalin për shfrytëzimet,
  Në fund të fundit, dijeni se shpërblimi është çështje fitimi!
  Vitalik këndoi diçka të ngjashme me një notë të guximshme dhe të bukur. Ai me të vërtetë ka një zë që këngëtarët e operës do ta kishin zili. Thjesht shumë fëminore. Të paktën performoni në Eurovizion .
  Dhe ai këndon me shumë ndjesi dhe hir. Dhe akoma më mirë me një kapak anashkalon njerëzit e mbledhur dhe mbledh para të mira. Pastaj i hedhin rubla, dollarë, euro, juanë, madje edhe dinarë.
  Këtu janë disa arabë të spërkatur me para. Madje njëri prej tyre hodhi një unazë të artë.
  Vitalik buzëqeshi dhe i pëshpëriti mikut të tij:
  - Dhe ç'farë? Kaluam mirë!
  Kështu u vu re:
  - Ja ku e sheh! Hidheni shkencën, bëhuni këngëtar.
  Vitalik qeshi dhe u përgjigj:
  - Çdo gjë do të ketë kohën e vet! Pse nuk hani?
  Albina tha me një buzëqeshje:
  - Unë jam disi i turpshëm.
  Djali i vogël qeshi.
  - Këmbët e zbathura për të therur, nuk keni siklet?
  Vajza u përgjigj seriozisht:
  - Unë kam besim në to, por jo aq shumë në aftësitë e mia vokale!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Mire atehere! Atëherë më mirë ta marr dhe të këndoj.
  Djali nxitoi të interpretonte një varg tjetër:
  Besëlidhja e dashurisë është dhënë e fortë, e lashtë,
  Vula e pafund dhe e pastër e Zotit!
  Disa në lutje dhe të tjerë në taverna,
  Të vetmuar në lartësi, të tjerët presin vdekjen!
  
  Vajza dhe unë tani jemi mjaft të lumtur -
  Ajo është drita ime dhe korija e një hije të ëmbël!
  Kerubinët e bekojnë rrugën tonë,
  Nën argjend, si kadife, një hije e butë!
  
  Ne kemi shkelur shumë rrugë,
  dua Zot me gjithë zemër!
  Për të krijuar bionde madhështore ju,
  Çfarë hir nuk jepni me rubla!
  
  Edhe pse fati ndonjëherë hedh zarin
  Ndodh të jetë një rreshtim shumë i trishtuar!
  Në fund të fundit, kaq shumë njerëz ziejnë nga zemërimi,
  Dhe gjaku po rrjedh ujëvarë-perëndimi i diellit!
  
  Në fund të fundit, lulet e qershisë nuk lulëzojnë gjithmonë në maj,
  Ka ngrohtësi dhe push shiu!
  Dhe mishi i të dashuruarve, i munduar, i munduar,
  Hurri i tërbuar ha pa hezitim!
  
  Dhe jo luftë, ka pikëllim mbi çati -
  njëqind herë më të vështira !
  Kur fushat u gërryen me zgjuarsi nga minjtë,
  Kur gama e plotë e sëmundjeve rritet!
  
  Pse Zoti është një mundim i tillë për fëmijët,
  Në fund të fundit, një shaka, do të thotë se jetoni!
  Dhe pse i pafajshmi është gjithashtu i varfër
  Dhe pse gënjeshtra çon në sukses?
  
  Bota jonë, si Janus, është shumë e larmishme,
  Në të, pragu i keqdashjes nuk është aspak i rrallë!
  Por është e nevojshme të frenohet karakteri i egër,
  Për të mposhtur ligësinë dhe mëkatet!
  
  Edhe pse nga ana tjetër; shenjtëria është mërzi
  Një botë pa kthesa është një boshllëk!
  Dhe çfarë më kot dërgoi Zoti në miell,
  Djali amtare - Zoti Krisht!
  Vitalik këndoi një këngë shumë të mirë. Ai u ndje shkëlqyeshëm. Ky mund të thuhet se është një poet, Pushkini i dytë. Edhe pse, për shembull, a mund të kishte mundur Pushkin të bënte ndarjet siç bëri tani Vitalik. Po, dhe në gjatësi.
  Albina e shikoi dhe gjithashtu u ul në spango. Kjo doli të ishte shumë më efektive.
  Këmbët e vajzës, megjithëse muskulore, por shtrirja është e mrekullueshme. Edhe pse Albina mund të ulej në shpinë me një shtangë dyqind kilogramësh. E cila për një vajzë, natyrisht, është një arritje e mirë. Dhe aq më tepër për një adoleshent.
  Vitalik është shumë i lëvizshëm . Mblodhi sërish para. Për më tepër, djali ecte në duar dhe mbante kapelën e tij me gishta të zhveshur nga këmbët e tij shumë të shkathëta dhe të forta.
  Dhe ata dhanë më shumë para. Dhe dolën një duzinë të tjerë arabë. Njërit i rrëshqiti një kapëse flokësh prej ari dhe me një rubin. Pra, të korrat ishin të bollshme. Madje është për t'u habitur se sa e lehtë është për këngëtarët të mbledhin para. Dhe si mund të mos këndojë djali këtu, nëse gjithçka është kaq perfekte.
  Dhe ai këndoi përsëri;
  Tingulli i një lire të mrekullueshme, jehon,
  Unë këndoj, guxoj, nuk hesht!
  Grushti luftarak nuk është prej dylli,
  Ne përpiqemi për dritën - rrugën drejt rrezes!
  
  Zoti i mundon njerëzit me sëmundje -
  Zjarri nga ferri i dogji mëkatarët !
  Unë dua që i Plotfuqishmi të bëhet mik,
  Për të mos qenë aq e vështirë!
  
  Krishti do të vijë, natyrisht, së shpejti,
  Atëherë, më besoni, trishtimi do të largohet.
  Në fund të fundit, mos u rrah, zemërohu nga shikimi,
  Gjynah është edhe mëkati i lirisë!
  
  Unë nuk dua të eci përgjatë vijës -
  Nuk dua të jem pa mëkat!
  Vepra të ndërlikuara më të mira
  Se një fije pa mërzi të tejdukshme!
  
  Nuk do të ketë luftë në parajsë, tha ai,
  Dhe mëkati do të zhduket, i keq për të gjithë!
  Pse fate të tilla?
  Mezi presim ndryshime të reja!
  
  Të jetosh përgjithmonë, e di, është e mrekullueshme,
  Por të jetosh pa mëkat, të vegjetosh!
  Kalorësi do ta dojë luftën me pasion,
  Drejtoni ushtrinë në fushën e betejës!
  
  Atdheu, atdheu i një ushtari,
  Ajo i vuri një pishtar në dorë - marshoni!
  Ndëshkimi i djajve të papastër,
  Ju do t'i jepni një luftëtar në dhëmbë!
  
  Le ta përfundojmë betejën me një festë bujare,
  Le të kafshojmë, pimë - kërcejmë këmbët!
  Në fund të fundit, kalorësit tanë janë të pavdekshëm,
  Dhe fjala bie jo në vetull, por në sy!
  
  Megjithatë, çfarë të bëni në një botë paqësore?
  Mund të ndërtoni një pallat atje.
  Dhe kushtojini shërbimin lirës,
  Dafina, pasi mori një kurorë!
  
  Por ka botë të tjera, ju e dini
  Aty ku rriten edhe luftëtarët!
  Djali vizaton një tank në tavolinë,
  Po sikur alienët të vijnë tek ne?
  
  Mos e merrni lehtë
  Forco muskujt, mbaje mendjen të fortë!
  Ne rusët dimë të luftojmë,
  Kur kryeengjëlli papritmas ra në gjumë!
  Edhe këtu Vitalik këndoi një këngë shumë të mirë dhe njëkohësisht kërceu.
  Publiku duartrokiti me entuziazëm.
  Nuk kishte mjaft kapele për të mbajtur të gjitha paratë dhe fëmija nxori një qese të fortë plastike nga çanta e shpinës. Madje, një nga turistët hodhi atje një patkua të artë.
  Dhe kaq shumë lloje të ndryshme kartëmonedhash dhe gjëra të vogla u derdhën në enë.
  Njerëzit donin të vazhdonin spektaklin madhështor. Ky është me të vërtetë një djalë mrekulli . Cili , salto të tilla ngrihet.
  Madje djali u ngrit në këmbë. Dhe Albina i hodhi një top plastik. Vitalik filloi të mashtronte, duke e hedhur me këmbë.
  Publiku duartrokiti me entuziazëm. Vajza hodhi një top tjetër, djali e kapi me taban të zhveshur. Dhe e hodhi përsëri. Mashtrimi me këmbët tuaja nuk është për të gjithë.
  Dhe përfaqësuesit e qytetit të lavdishëm të Moskës, si dhe turistët, filluan të hedhin para edhe më intensivisht.
  Edhe Albina u ngrit në këmbë. Ajo është një vajzë e madhe, me muskuj . Dhe këmbët e saj, si ato të pelës më të fortë dhe më të pastër. Albina gjithashtu u përpoq të mashtronte duke përdorur shputat e zhveshura të këmbëve të saj. Por ajo nuk ishte shumë e mirë në këtë. Edhe pse ajo është një luftëtare e brezit të zi. Atje, megjithatë, në përpjekjen e tretë, topi filloi të fluturonte lart.
  U shtuan më shumë artikuj për hedhje dhe Vitalik. Djali ishte plot entuziazëm. Dhe në të njëjtën kohë, ai nuk harroi të këndonte. Dhe zëri i djalit , duhet të them, është thjesht hiper :
  Parajsa është një qilim me modele yjesh,
  Hëna do t'u japë dritë kodrave!
  Një përrua mali rrjedh poshtë,
  Ar i shkëlqyeshëm në gurë!
  
  Hapësirat e Nënës Rusi,
  Në fshatra ngopje dhe rehati!
  Nga lumturia vajzat qanin,
  Si të kositni një vallëzim të rrumbullakët!
  
  Ka ardhur halli, plaka e luftës,
  Dhëmbët e zhveshur, guaska vorbull!
  Shkatërrimi nxiton me Wehrmacht,
  Shoku juaj vdiq në betejë!
  
  Ju vetë jeni ende një djalë -
  Zyra e regjistrimit dhe regjistrimit në ushtri nuk dha dritën!
  Si, ju nuk keni mjaft vite shtesë,
  Vendi duhet të kujdeset për fëmijët!
  
  Vrapoi në pjesën e përparme pa asnjë armaturë
  Për të sjellë mirësi dhe dritë!
  Për të mos privuar Fritz-in nga vullneti i tyre,
  Për të mos takuar agimin me zinxhirë!
  
  As shoku im nuk flinte.
  Arriti të shpëtonte - një luftëtar!
  Dyshoni fashistët nga piedestali,
  Le të përfundojë Fyhreri!
  
  Lufta është e vështirë, dhimbje dhe uri
  Vajzë zbathur në dimër.
  Në lecka durojmë të ftohtin e hidhur,
  Ndonjëherë hamë një me lëvore thupër!
  
  Dhe armiku nxiton në aeroplanë,
  Si një përbindësh nga ferri "Tigri" gjëmon!
  Fashizmi, i lindur nga një ujk i keq,
  Një flakëhedhës po përplaset nga tanket!
  
  Për të ngrohur këmbët zbathur
  Çfarë u bë blu në dëborë!
  Vajza zgjodhi rrugën
  Aty ku hiri nxinte stuhinë!
  
  Por rezistoi , larg ftohjes,
  Djalë dhe vajzë përpara!
  Ne do të mposhtim buzëqeshjen e Judës,
  Rusia do ta fshijë Hitlerizmin në rërë!
  
  Takat dridhëse të adoleshentëve,
  Skuqja e borës la një gjurmë të lehtë!
  Ngrica nuk është e lehtë për të duruar,
  Vrapimi zbathur na ngroh!
  
  Dhe nazistët, ata nuk kanë të drejtë,
  Ata ulërijnë nga të ftohtit!
  Një shtet kaq i fortë
  Kalorësi ynë rus është shumë i lezetshëm!
  
  Largojeni valën nga ferri
  Tani Europa është përpara!
  I tillë është fati i ushtarit të shenjtë,
  Për t'i përkushtuar përgjithmonë Rusisë!
  Dhe kështu ai këndoi një poezi të tërë ngazëllyese. Dhe më pas ata së bashku me Albinën kanë ecur me një pako të madhe, duke mbledhur sërish para. Të cilat tashmë janë grumbulluar shumë.
  Në atë moment, si fat, është paraqitur policia. Ata tundnin shkopinj me uniforma të zeza, dukeshin shumë ogurzi.
  Vitalik buzëqeshi dhe këndoi, me entuziazëm të dukshëm:
  Forca ime e policisë është më e forta
  Policia ime është më me stil...
  Dridhuni nga frika horr
  Polic i mbrojtjes së fëmijëve!
  Kapiteni i policisë u mërzit.
  - Ti i mitur mbledh para nga njerëzit. Dhe hani në një vend të ndaluar.
  Vitalik tundi kokën e tij të ndritshme:
  - E falënderoj fatin
  Se nuk qaj, por këndoj!
  Albina buzëqeshi dhe gënjeu:
  - Unë jam i rritur, dhe ky është djali im!
  Kapiteni i policisë mërmëriti:
  -Ti je e çmendur mami. Duke kërcyer nëpër Moskë zbathur, duke kënduar, duke prishur rendin publik, duke rrëzuar para!
  Albina pyeti me një buzëqeshje edhe më të gjerë:
  - Sa prej nesh?
  Kapiteni mërmëriti:
  - Të gjitha të ardhurat tuaja të paligjshme duhet të konfiskohen në thesarin e zyrës së kryetarit.
  Dhe polici shikoi me padurim çantën plot me kartëmonedha shumëngjyrëshe, monedha dhe sende të tjera me vlerë.
  Djemtë kënduan para dhe me të vërtetë mirë. Dhe ju mund t'i përdorni ato për të zgjidhur fjalë për fjalë të gjitha problemet tuaja financiare. Epo, mos ua jepni policëve të pangopur.
  Vitalik gjithashtu buzëqeshi gjerësisht dhe zgjati në çantën e tij me fjalët:
  - Kam leje!
  Dhe djali nxori një pajisje të vogël, pak më të trashë dhe më të lartë se një kuti shkrepse. E mora dhe shtypa butonin.
  Gjashtë policët frynë sytë. Dhe pastaj krejt papritur, ajo u nis me vrap. Edhe hedhja e shkopinjve. Ata dolën me nxitim nga guroret si kuajt e garës duke dhënë një sinjal fillimi. Dhe mund të shihni se policia po nxiton, sikur t'i vihej flaka prapanicës.
  Albina fishkëlleu:
  - Uau! Si e bëtë këtë?
  Vitalik, me një buzëqeshje që u bë edhe më e gjerë, u përgjigj:
  - Do ta shpjegoj më vonë! Deri atëherë, le të shkojmë!
  Fëmijët, duke marrë një çantë të madhe me sende me vlerë, u larguan nga sheshi. Dhe pjesa tjetër e audiencës filloi të shpërndahej.
  Këmbët zbathur goditën shtegun.
  Albina shkroi në Twitter:
  Përgjatë shtegut të pjerrët të Moskës,
  Vajzat me këmbë të zbathura...
  Të lodhur nga mjelja e kompjuterit,
  Unë dua të ngacmoj lumturinë time!
  Dhe djali dhe vajza kënduan:
  - Rrëshqiti! Më mori!
  Hidhe Mercedesin! Dhe blini një kalë!
  . KAPITULLI #5
  Albina vuri në dukje kur ata u larguan:
  - Të mbash një thes të tërë me para është shumë e rrezikshme dhe e papërshtatshme!
  Vitalik tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Ashtu thua bukuroshe.
  Vajza heroike sugjeroi:
  - A mund të dorëzohen në bankë dhe të futen para në llogari?
  Djali u përgjigj me një psherëtimë:
  - Ne jemi të mitur, dhe kush do të pranojë një shumë të tillë parash nga adoleshentët.
  Albina tha me një buzëqeshje:
  - E ke vënë policinë në arrati. Ndoshta për mua një kartë false elektronike, sikur të isha i rritur, do të bëni.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Eshte e mundur! Në internet mund të gjeni programet që ju nevojiten. Edhe pse kërkon kohë.
  Vajza bjonde pyeti:
  - Pse ikën policët?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Unë lëshova një valë infratingujsh mbi ta. Shkakton një ndjenjë tmerri nënndërgjegjeshëm te njerëzit dhe kafshët. Policia u ndje e tmerruar dhe as nuk e kuptoi se nga çfarë kishin frikë. Ata thjesht u larguan me nxitim. Trupat e tyre reaguan para mendimeve dhe vetëdijes së tyre.
  Albina qeshi.
  - E bukur! Ju jeni një gjeni, keni bërë një zbulim tjetër të dobishëm.
  Vitalik u përgjigj:
  - Kam gjetur një valë infrasonike, si ta bëj atë për të shpërndarë mushkonjat, në internet. Por ai e bëri atë mjaft të fuqishëm për t'i trembur njerëzit me ndihmën e një burimi më të fortë të energjisë elektrike që rrjedh nga gravitonët. Kjo do të thotë, unë kam treguar se një zbulim shkencor rrit efektivitetin e një tjetri.
  Vajza e puthi djalin në ballin e lartë dhe të pastër dhe cicëroj:
  - Ju jeni një gjeni! Ajnshtajni nuk ju përshtatet.
  Vitalik deklaroi me vendosmëri:
  - Albert Einstein ishte një teoricien, dhe unë jam një praktikues. Dhe besoj se do të vërtetoj se është e mundur të lëvizësh më shpejt se shpejtësia e dritës. Të njëjtët gravitone janë dhjetë trilion herë më të shpejtë se fotonet.
  Albina u habit:
  - Nga e di ti këtë?
  Djali u përgjigj me modesti:
  - Llogaritur duke përdorur formulën. Unë nuk jam një matematikan i keq.
  Vajza bjonde pohoi me kokë.
  - Është e drejtë! Ju me të vërtetë keni një mendje shumë të shpejtë, por për disa arsye mësuesit nuk ju vlerësojnë.
  Vitalik kujtoi:
  - Dhe Albert Ajnshtajni gjithashtu nuk u vlerësua. Të paktën në shkollë.
  Albina këndoi me entuziazëm:
  Çfarë jete shkollore
  Aty ku çdo ditë është një kontroll ...
  shtimi, ndarja,
  Dhe kështu, deri në nxehtësinë!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  Nuk më pëlqen as të shkoj në shkollë. Është me të vërtetë. Por kjo nuk do të thotë se nuk jam duke kërkuar njohuri. Për shembull, koncepti madje u shfaq në internet - google-education . Brezi ynë mbledh njohuri në smartphone. Dhe kjo, duhet të them, është shumë e lezetshme!
  Albina tha:
  - Jam i uritur. Kemi kërcyer dhe kënduar aq shumë.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Le të blejmë akullore në tezgë.
  Vajza heroike kundërshtoi:
  - Jo! Unë dua diçka më të dendur. Për shembull, hell derri !.
  Djali tha me dyshim:
  - Mish i yndyrshëm i derrit. Ndoshta pula ose qengji është më mirë.
  Albina deklaroi me besim:
  - Mishi i derrit është ndoshta më i shijshmi. Edhe valvulat e zemrës transplantohen te njerëzit nga derrat. Kjo tregon një kombinim të mirë të strukturës proteinike të një personi dhe kësaj kafshe.
  Vitalik konfirmoi:
  - Nuk ndaj paragjykimet fetare për mishin e derrit. Përkundrazi, unë besoj se edhe Kurani edhe Bibla janë ide thjesht njerëzore për Zotin Krijues dhe Mendjen Supreme. Dhe e vërteta është se nëse një person nuk zhvillohet me ndihmën, para së gjithash, të shkencës, në nivelin e Zotit të Plotfuqishëm, atëherë ai thjesht do të zhduket.
  Djali gjenial vulosi këmbën e tij të zhveshur dhe të nxirë dhe vazhdoi:
  - Njerëzit ose do të shkatërrojnë veten, ose ndonjë asteroid do të godasë Tokën . Në vitet e ardhshme, ne duhet të kemi armë të fuqishme dhe anije kozmike të afta për të shkatërruar asteroidët! Ose një lazer, ose një ngarkesë asgjësuese.
  Albina vuri në dukje me një vështrim të trishtuar:
  - Ka më shumë gjasa që njerëzit të shkatërrojnë veten me një bombë asgjësuese sesa të rrëzojnë një asteroid. Një gram antimaterie janë dy bomba atomike të hedhura në Hiroshima.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Është e drejtë! Për më tepër, planeti Tokë ka nevojë për një qeveri të vetme që do të ndalonte konfrontimin midis vendeve dhe do ta çonte të gjithë botën drejt diçkaje më të qëndrueshme, më të qëndrueshme dhe të këndshme për njerëzit.
  Albina mërmëriti:
  - NE RREGULL! U çmendëm shumë. Ndoshta duhet të shkojmë në Barbecue? Dhe ne do të bëjmë porositë tona.
  Djali i mrekullueshëm konfirmoi:
  - Këto janë paratë tona të përbashkëta. Preja ime është preja juaj!
  Dhe gjeniu i ri u hodh përsëri dhe rrëzoi një mizë të gjelbër që gumëzhinte, mjaft e madhe.
  Dy adoleshentë: një vajzë dhe një djalë i gjatë, duke nxjerrë në pah takat e zhveshura pa paragjykime të panevojshme, shkuan, duke u fokusuar te era e shijshme.
  Ata buzëqeshën dhe ishin të gëzuar. Kaq shumë para janë fituar sa tani mund të ndërtosh diçka serioze, ndoshta një termocentral të tërë që funksionon me gravitone.
  Edhe pse Vitalik e kuptoi që vështirësitë ishin ende përpara. Zbulimi i ri me siguri do të godasë fitimet e koncerneve të naftës dhe gazit, përfshirë Rusinë. Kjo do të thotë se jeta e tij, jeta e të dashurës dhe e prindërve mund të jetë në rrezik.
  Ashtu si ajo që ishte në filmat me Steven Seagal . Atje, gjithashtu, ishte e qartë se sheikët e naftës nuk ishin veçanërisht të kënaqur me energjinë alternative dhe dërguan vrasës.
  Edhe pse zbulimi i tij i shkëlqyer duhet të shpëtojë Tokën nga ngrohja globale. Pak më shumë, dhe efekti serë do të dalë jashtë kontrollit. Në fund të fundit, nëse kapaku i akullit të Polit të Veriut shkrihet, atëherë rrezet e diellit nuk do të reflektohen prej tij. Kjo do të thotë se procesi i ngrohjes së planetit do të përshpejtohet në mënyrë dramatike.
  Dhe uji do të avullojë më aktivisht. Kjo do të thotë se do të ketë më shumë re, të cilat do të përshpejtojnë më tej efektin serë. Procesi do të vazhdojë në rritje. Derisa të gjithë oqeanet të avullojnë në temperaturat skëterrë, dhe Toka të bëhet në klimë si Venusi. Dhe njerëzimi do të zhduket!
  Jo, Vitaly duhet të shpëtojë botën. Dhe pa marrë parasysh sa i kushtoi atij. Dhe është koha e fundit që Rusia të braktisë ekonominë e tubacioneve. Ne duhet të zhvillojmë teknologjitë dhe prodhimin tonë, dhe jo të varemi në tuba, në paratë e gazit dhe naftës.
  Albina porositi mish derri dhe lëng domate në barbekju. Vitalik zgjodhi një hell më të shtrenjtë kaprolli në salcë. Dhe lëng mango. Helat ishin prej argjendi.
  Fëmijët u ulën dhe ngadalë hëngrën dhe u lanë me lëng.
  Albina ka thënë:
  - Mendoj se të njëjtat frikë për ngrohjen globale janë shumë të ekzagjeruara.
  Vitalik bërtiti:
  - Ku e keni marrë atë?
  Vajza u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Gjatë epokës mezozoike, temperatura e Tokës ishte pesëmbëdhjetë gradë, mesatarisht, më e lartë se sa është tani. Dhe në Rusi kishte një klimë të ekuatorit modern. Edhe çfarë? A ka lejuar natyra një katastrofë?
  Fëmija i mrekullueshëm tha:
  - Ishte në ato kohëra të lashta. Pastaj planeti Tokë u rrotullua më shpejt se tani, dhe fusha magnetike ishte më e fortë, dhe përbërja e tokës ishte e ndryshme, siç ishte kripësia e oqeaneve.
  Dhe në kohën tonë, procesi mund të humbasë kontrollin dhe njerëzimi do të digjet në mënyrë të parëndësishme. Jo, më mirë të mos rrezikojmë.
  Vajza heroike tundi kokën pa dëshirë.
  - Ndoshta ke të drejtë. Por unë mendoj se zbulimi juaj mund të zvogëlojë fitimet e Rusisë nga eksporti i naftës, gazit, qymyrit. Dhe qeveria nuk do të jetë e kënaqur me një dhuratë të tillë. Dhe oligarkët e tubave, aq më tepër!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - E kam menduar tashmë. Por duhet ta pranoni se ka gjithmonë nga ata që janë të pakënaqur me zhvillimin e progresit. Për shembull, shkrimtarët janë goditur rëndë nga rritja e internetit. Librat prej letre nuk shiten mirë. Por progresi, mjerisht ... Së shpejti njerëzit do të mësojnë se si të vizatojnë filmat e tyre me ndihmën e programeve të thjeshta, me çdo fantazi. Dhe pastaj do të ketë një kolaps të të gjitha studiove filmike. Në fakt, pse të shkoni në kinema nëse mund të bëni vetë ndonjë film, madje edhe për atë që dëshironi vetë.
  Albina pohoi me kokë, duke përtypur mish të yndyrshëm e të shijshëm:
  - Po! Për shembull, do të doja të shikoja filma rreth Dunno në Mars, Venus, Jupiter. Më saktë, ishte një ëndërr fëmijërie. Tani do të ishte më interesante të xhirohej një vazhdim për Harry Potter dhe për djalin e tij. E cila gjithashtu do të ishte e mrekullueshme.
  Vitalik ngriti supet dhe tha:
  - Ata nuk kanë shkruar asgjë për Harry Potter. Dhe zakonisht, ishte një përqendrim i hapur i feçeve. Këtu është një vazhdim më i mirë i Count de Montecristo. Do të ishte interesante. Vetë Konti i Montekristos nuk është ende i vjetër dhe, ndoshta, pas hakmarrjes, ai do të dëshirojë diçka tjetër.
  Vajza heroike murmuriti:
  - Lavdi Napoleonit dhe pushtetit në mbarë botën!
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - Dhe nuk përjashtohet. Në të vërtetë, pse jo? Me njohuritë, erudicionin, vullnetin dhe përvojën e tij, nuk mund të dilte sundimtari më i keq botëror.
  Albina buzëqeshi dhe u përgjigj:
  Dhe Toka gjithashtu ka kujdestarin e vet,
  Dhe midis yjeve u shtri tek ai ...
  Fijet e padukshme, kursimtare,
  Që gjithçka të mos përfundojë në një moment!
  Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Po, ka një fuqi të vetme në botë - nuk është keq! Më mirë se rrëmuja e sotme. Planeti duhet të konsolidohet. Dhe madje fuqia e një despoti është më e mirë se fuqia e qindra despotëve më të vegjël !
  Vajza e mrekullueshme tundi kokën dhe tha:
  - Vazhdimi i aventurave të kont de Montecristo? Apo ndoshta Duka de Montecristo? Kjo është interesante, por tashmë e vjetër!
  Kështu që ju mund të shkarravitni vazhdimin e Gulliver.
  Dhe gjithashtu do të dalë, mendoj, për disa është emocionuese. Dhe ne do të kërcejmë me kënaqësi.
  Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Dhe Gulliver mund të shkruajë një vazhdim të serialit. Po, të gjitha duart nuk arrijnë. Edhe pse, kam shkruar diçka. Por kjo është një vepër shumë e vjetër dhe asnjë nga botuesit seriozë nuk do ta printojë. Kjo është njësoj si të shkruash një vazhdim të aventurave të Pinokut.
  Albina sugjeroi:
  - shkruajnë fëmijët e tre musketierëve. Do të jetë gjithashtu shumë argëtuese.
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - Do të mendoj!
  Fëmijët hëngrën qebapët dhe pinin lëngun. Kishte një ditë dhe deri më tani askush nuk u ngjit tek ata. Edhe pse çanta e parave binte në sy.
  Vitalik mendoi se ai me të vërtetë duhet t'i çonte paratë në bankë dhe t'i transferonte në një kartë, dhe jo t'i mbante me vete. Kështu që gjithçka duket e pakëndshme.
  Edhe Albina ka fjetur pak me humor. Kur stomaku mbushet me ushqim, atëherë disi rëndoheni, tërhiqeni për të fjetur dhe disponimi juaj nuk rritet, por bie.
  Vajza vuri në dukje:
  Ne kemi shumë para. Mund të ngjall dyshime. Sidomos për një fëmijë si ju.
  Vitalik sugjeroi:
  "Ndoshta mund ta fshehim atë në laboratorin tonë?"
  Albina ngriti supet dhe vuri në dukje:
  Dyshoj në një ide të tillë.
  Djali i mrekullueshëm këndoi:
  Paraja u jep njerëzve lumturi për shekuj,
  Por ndonjëherë, ato mund të shkatërrojnë jetën ...
  Ari i malit nuk do t'i ndihmojë budallenjtë ,
  Është si të derdhësh balsam në morg!
  Vajza e mrekullueshme vuri në dukje:
  - Një çift në poezi nuk është shumë, por, në fakt, shumë i vërtetë!
  Vitalik tha me vendosmëri:
  - Ndërsa jeni në laborator. Unë kam një rezervë të sigurt atje, dhe më pas do të kuptojmë se si të arkëtojmë.
  - Jo aq shpejt fëmijë!
  U dëgjua një zë i mprehtë dhe i ngjirur.
  U shfaqën një duzinë e tërë llojesh të pamjes qartësisht të ngjashme me gangsterët. Me nyje bronzi, thika, zinxhirë dhe madje disa pistoleta.
  Ata ishin të parruar dhe dukshëm të shëndoshë.
  Vitalik fishkëlleu:
  - Padyshim i sjellë!
  Albina pohoi me kokë me një buzëqeshje të trishtuar.
  - Ne jemi shumë të dukshëm.
  Vitalik buzëqeshi me kriminelët që u grumbulluan në trotuar. Dhe policia nuk ka frikë në mes të ditës. Dhe kalimtarët gjithashtu, megjithëse çdokush mund ta gjuajë këtë turp në një smartphone.
  Fëmija i mrekullueshëm qeshi dhe këndoi:
  - Epo, djema, unë do t'ju jap brumin !
  Vitalik doli në çantën me para. Banditët qëndruan. Dhe befas ata u drodhën si lepujt që panë një luan. Pastaj surrat e tyre u shtrinë dhe u zbehën. Sikur të frynte era dhe ata nxituan sa të mundnin.
  Ata hodhën armë dhe disa kartëmonedha.
  Vitalik këndoi me kënaqësi:
  - Dhe të gjithë vrapojnë, vrapojnë, vrapojnë,
  Dhe ai shkëlqen, shkëlqen ...
  Dhe të gjithë vrumbullojnë, ulërijnë, gjëmojnë,
  Dhe ne jemi fëmijë në betejë!
  Djali mori kartëmonedhat dhe me këmbën e tij të zbathur e hodhi armën në një grumbull.
  Albina ka thënë:
  - E ke bërë bukur. Do të jetë jashtëzakonisht e lezetshme nëse shpërndaheni si një terminator.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Jo efektive, por efektive. Por kjo edhe një herë thotë se një çantë e tillë duhet të fshihet më shpejt.
  Albina ra dakord:
  - Po, dhe duhet bërë shpejt!
  Dhe djali dhe vajza vrapuan.
  Ata janë fëmijë dhe, në çdo rast , një djalë, brilant.
  Në arrati po flisnin.
  Albina pyeti:
  - Këtu është një film individual që vizaton një kompjuter - kjo, natyrisht, është një shpikje madhështore. Por do të japë shumë perversitete.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Sigurisht, do të ketë shumë për të dhënë. Por çdo medalje ka një anë tjetër. Kështu ishte dhe do të jetë gjithmonë.
  Vajza bëri një pyetje:
  - Dhe besimi në të ardhmen, ku nuk do të ketë më krime dhe perversitete? Apo mendoni se do të jetë gjithmonë?!
  Djali qeshi dhe u përgjigj:
  - Ndoshta, le të jetë në një shkallë më të vogël. Por njerëzit do të bëhen më të fortë dhe më të mençur. Dhe besoj se në të ardhmen, dallimet fetare do të kapërcehen me sukses .
  Albina qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, të gjithë do të bëhen ateistë të bindur.
  Vitalik u shpreh:
  Ose, në çdo rast, hiqni qafe fanatizmin. Dhe fanatizmi është shumë i keq.
  Vajza heroike kujtoi:
  - Në një film për patrullën e yjeve, kishte një mbishkrim: një besim fanatik në çdo ide, madje edhe në atë më të ndriturin, kthehet në fashizëm!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Po! Nëse koncepti i fashizmit interpretohet gjerësisht. Vetë fjala fashizëm vjen nga frëngjishtja - një bandë, një bandë. Prandaj, ky është një koncept që përfshin gjerësisht gjithçka që shtyp dhe shtyp!
  Albina tha:
  - Të mos flasim për politikë. Po, dhe çështjet fetare, gjithashtu, tashmë të lodhura. Cilat janë karikaturat tuaja të preferuara, për shembull?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Më pëlqejnë veçanërisht Breshkat Ninja. Për më tepër, seritë e mëparshme. Ishte truri i madh i Krang , shumë më interesant.
  Vajza qeshi.
  - Po! Breshkat Ninja janë të mahnitshme! Ata janë magjepsës, dhe ishte jashtëzakonisht interesante kur kafshët u bënë mutant. Dhe është e gjitha e mrekullueshme!
  Djali këndoi:
  Kemi luftëtarë të mëdhenj
  po thyejnë kundërshtarët ...
  Ne do të tregojmë thjesht klasën më të lartë,
  Le të fluturojmë drejt ëndrrës, ne jemi me miliona!
  Albina psherëtiu. I pëlqente të vraponte me sandale. Tani ajo ishte shumë e kënaqur. Sidomos kur këmbët janë të mbushura me goditje të shumta në tulla, dërrasa, rrasa, akull, trungje. Ku vetëm vajza nuk i ka rrahur.
  Dhe ajo është një artiste luftarake jashtëzakonisht e fortë. Një rrip i zi në moshën e saj dhe në një vajzë nuk është shaka.
  Dhe ajo që ka muskuj shumë të stampuar në këmbë. Ajo u ul me shtangë dhe me sende të tjera. Dhe përkulja e këmbëve dhe shumë gjëra të tjera që bëri kjo vajzë.
  Vitalik admiroi këmbët e saj. Ata janë kaq të fortë dhe muskuloz. Këtu, shumë burra besojnë se muskujt e fortë dhe të ngulitur nuk u përshtaten grave.
  Por Vitalik, përkundrazi, e pëlqen atë. Dhe lëkura është e nxirë, e shëndetshme, e pastër. Si një statujë bronzi e derdhur.
  Po, Albina është përsosmëria e forcës. Dhe ajo mund të bëjë një gjë të tillë që djemtë e tjerë të lëkunden.
  Vitalik qeshi dhe këndoi;
  Ka gra në Rusinë tonë,
  që ata ngasin, me shaka, një aeroplan ...
  Se të gjithë në univers janë më të bukur,
  Me shaka, ai do të vrasë kundërshtarin!
  
  Ata kanë lindur për të fituar
  Për të lavdëruar Rusinë me shekuj ...
  Në fund të fundit, stërgjyshërit tanë,
  Për ta, ata mblodhën një ushtri menjëherë !
  Vajza tundi kokën e lumtur.
  - Kjo është e lezetshme! Mund të këndosh mirë. Ndoshta ju mendoni se në thelb të gjithë mund të këndojnë?
  Vitalik shkroi në Twitter:
  - Vetëm mos këndoni për të pushuar!
  Albina mërmëriti:
  - Kjo nuk është e zgjuar.
  Djali dhe vajza u ngadalësuan pak. Kalimtarët i vështronin shumë . Epo, në rregull, edhe Vitalik, ai duket si një fëmijë, dhe është disi e natyrshme që ai të jetë zbathur me pantallona të shkurtra. Por Albina ka figurën e një gruaje të rritur dhe duket shumë e padinjshme kur ajo dridhet me takat e zhveshura dhe të pluhurosura të këmbëve mjaft të mëdha.
  Ajo madje u ndje memece dhe veshi atlete.
  Vitalik këndoi si përgjigje:
  Në planetët që notojnë në përjetësi
  Paragjykimet e njerëzve janë të mjerueshme...
  Është më mirë të jetosh në pakujdesi rrezatuese,
  Dhe të lirë si perënditë!
  Albina pohoi me kokë duke buzëqeshur.
  - Ashtu është!
  Dhe vajza hoqi përsëri këpucët. Dhe adoleshentët këmbëzbathur vozisnin drejt strofullit të tyre. Polici donte të fishkëllej, por ndryshoi mendje. Në fakt, ecja zbathur nuk është e ndaluar. Sidomos te një vajzë, këmbët janë shumë të bukura dhe joshëse në formë. Ata dallohen nga hiri ekstrem, dhe gishtat janë kaq të barabartë dhe të shkathët.
  Vitalik u shpreh:
  - Prapëseprapë, është më mirë të jesh zbathur se sa i veshur plotësisht.
  Albina u pajtua me këtë:
  - Sigurisht! Sidomos ditën, jashtëzakonisht e nxehtë.
  Këtu ata janë në shtëpi. Në laborator në bodrum. Vitalik fshehu çantën me para dhe i la vetes një pako me kartëmonedha më të mëdha , dhe Albina vendosi një unazë ari me një guralec, dhuruar nga arabët.
  Pas kësaj, fëmijët me mendime gjeniale porositën disa pjesë këmbimi dhe kërkuan përsëri hapjen.
  Vitalik prishi diçka. Pastaj shkova në postë dhe mora një pjatë me platin.
  Pas kësaj, unë bashkova një kapëse gravitoni me madhësi dhe kapacitet të madh.
  Duke vërejtur:
  - Këtu mund të japë aq shumë rrymë sa të shpërthejë si bombë atomike!
  Albina pohoi me kokë.
  - E drejte! Por ju jeni një gjeni dhe do të dilni me një mbrojtje.
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Sigurisht! Përveç kësaj, do të ishte mirë të bëhej një blaster elektrike.
  Vajza fishkëlleu:
  - Uau! Së shpejti do të keni një armë me të cilën do të pushtoni botën.
  Fëmija mrekullibërës bëri diçka tjetër dhe e bëri derisa u lodh.
  Pastaj ata dolën përsëri me vrap në rrugë. Albina ka thënë:
  - Të shkojmë në seksion?
  Vitalik ngriti supet.
  - A na duhet?
  Vajza u përgjigj duke qeshur:
  - Nga njëra anë, jo shumë, por nga ana tjetër ...
  Djali gjenial tha:
  - Mund të stërviteni veten.
  Albina tha:
  - Por ekipi është më i mirë!
  Vitalik ra dakord:
  - Patjetër më mirë. Edhe pse, kjo është një çështje e diskutueshme.
  Vajza ia ktheu duke buzëqeshur:
  - Jo! Djali im, në ekip dhe djem e vajza të tjerë të frymëzojnë për shfrytëzime.
  Ata vrapuan, duke ndezur përsëri këmbët e tyre të nxira dhe muskulare. Ata vrapuan vetëm për t'u ngrohur dhe për të lënë gjakun të rrjedhë nëpër venat e tyre. Dhe ata u argëtuan.
  Ata kërcenin dhe ndonjëherë gjatë fluturimit bënin tavolina rrotulluese, duke u rrotulluar si një majë. Dhe ata ishin të shkëlqyer.
  Këtu Vitalik goditi një pellg me thembër të zhveshur, duke ngritur një re llak. Dhe ata fluturuan si pika smeraldi.
  Dhe dukej kaq simpatike dhe unike. Dhe dukej bukur.
  Albina tha:
  - Është mirë të jesh i ri.
  Vitalik ra dakord:
  - Shume mire. Ju keni fjalë për fjalë një uragan energjie.
  Vajza kërceu përsëri dhe përdredhi salto në ajër. Ajo është një gocë kaq e fortë.
  Ajo duhej të konkurronte. Dhe ajo tha me një buzëqeshje:
  - Po, argëtohu, je i ri dhe i fuqishëm. Dhe bota përreth jush është kaq interesante.
  Vitalik tha me zymtësi:
  - Politika nuk është aq interesante. Këtu në vendet perëndimore zgjedhjet nuk janë të parashikueshme, por tek ne fitojnë të njëjtat.
  Albina tundi kokën duke vënë re:
  - Vërtet popullor janë vetëm komunistët, por udhëheqësi i tyre është shumë i moshuar, i sëmurë, i pakëndshëm në pamje dhe i mërzitshëm. Më e rëndësishmja, i mërzitshëm , duke u përpjekur të tregohet shumë i drejtë.
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - E drejte! Një hero i vërtetë duhet të jetë pak i çuditshëm. Merrni, për shembull, serialin e animuar për "Mantelin e Zi". Pa dyshim, ky djalë është i lezetshëm, por në të njëjtën kohë, komik. Çfarë e bën atë një personalitet shumë karizmatik dhe, më e rëndësishmja, interesant.
  Vajza pohoi me kokë dhe konfirmoi:
  - Amerikanët bëjnë filma dhe karikatura të shkëlqyera! Në këtë drejtim, ata janë të shkëlqyer! Dhe zemrat tona janë gjithmonë me Amerikën në dashurinë e saj për lirinë dhe eksperimentimin.
  Vitalik tundi kokën me një psherëtimë, duke vënë në dukje:
  - Historianët do ta quajnë kohën tonë kohë luftërash dhe reaksioni. Kur një diktator, i cili ka qenë në pushtet për një kohë të gjatë, filloi të krijonte kaos dhe të hidhej mbi fqinjët e tij. Dhe kjo është e trishtueshme.
  Albina tha me një buzëqeshje:
  - Dhe ju duket se keni një ide edhe për politikën!
  Djali i mrekullueshëm vuri në dukje:
  - Një person i talentuar, i talentuar në gjithçka.
  Vajza heroike këndoi, me njëfarë ironie:
  Ne endemi në të gjithë tokën
  Ne nuk e shikojmë motin ...
  Aty ku është e nevojshme do ta kalojmë natën,
  Çfarëdo që të kemi nevojë, do të hamë!
  Ne jemi talentë të mëdhenj
  Por e qartë dhe e thjeshtë
  Ne jemi këngëtarë dhe muzikantë
  Akrobatë dhe shaka!
  Vitalik u shpreh ashpër:
  - Po, ne jetojmë në një kohë reagimi dhe dominimi të konservatorëve dhe dezertorëve e frikacakëve të ndryshëm. Dhe unë dua lirinë!
  Albina ka thënë:
  - Por ndërsa ne ende vrapojmë zbathur nëpër Moskë, dhe askush nuk na prek.
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Askush nuk i prek këmbët zbathur. Por provoni, shpalosni posterin - "Jo luftës!"
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Kjo është vërtet e rrezikshme. Po, koha e reagimit dhe fuqia e forcave të errëta. Por edhe në këtë kohë gjenitë bëjnë zbulime.
  Vitalik këndoi me kënaqësi:
  Ne do të jemi në gjendje të ngremë vendin,
  Nga rrënojat e mbretërimit të një tirani...
  Le të dëbojmë Satanin
  Dhe ne do ta heqim Rusinë nga krahët e Ferrit!
  
  Do të ketë paqe në planet
  Njerëz të lumtur në botë...
  Një kerubin fluturon mbi ne,
  Dhe në lavdi njerëzit janë të gjithë të padurueshëm!
  
  Lufta do të zhduket përgjithmonë
  Planeti do të bëhet një...
  Le të heqim qafe budallain
  Çfarë e fantazonte veten të pamposhtur !
  
  Zgjati duart e miqësisë
  Nuk ka rëndësi nëse je i verdhë apo i zi...
  Kushdo, ne kemi shumë të afërm,
  Dhe një njeri i fuqishëm, krenar!
  . KAPITULLI # 6
  Djemtë ende vendosën të vizitojnë seksionin. Kishte racionalitet në këtë. Për më tepër, ka miq.
  Vitalik ishte një luftëtar i mirë dhe ishte i respektuar në seksion. Dhe tani ata janë në një grup me djem dhe vajza deri në gjashtëmbëdhjetë vjeç. Për më tepër, Albina është më e gjata.
  Vrapim tradicional, pastaj kërcime, ndërrime, shtytje nga dyshemeja. Dhe shumë më tepër, ushtrime tipike për artet marciale. Dhe pastaj, më interesante - thyerja e akullit në një dhomë të veçantë.
  Po, kjo është Moska, dhe seksioni është modern. Përdor akullin për të reduktuar mbeturinat dhe mbeturinat. Dhe fëmijët e thyejnë atë, duke goditur me këmbë zbathur dhe grushta. Në Taekwondo, ka më shumë goditje. Fëmijët kanë gjymtyrë të poshtme të mbushura dhe të qëndrueshme. Dhe thyerja e objekteve të ngurta përfshihet në program. Si kërcimi dhe rrokullisja.
  Vitalik ishte në një rrotull dhe theu gurë të mëdhenj me një goditje.
  Më pas u shoqërua me një luftëtar me rrip të zi, por edhe pesëmbëdhjetë vjeç, por më i rëndë dhe më i madh.
  Të dy adoleshentët filluan të grindeshin. Vitaliy lëvizi më shpejt dhe dha goditje që nuk ishin të forta, por të sakta, duke fituar qartë në pikë.
  Trajneri, një e re flokëkuqe, e madhe, muskulare, urdhëroi:
  - Dhe tani, kontakt i plotë dhe lufta deri në nokaut!
  Një djalë i gjatë me rrip të zi u përpoq të merrte Vitalikun duke përdorur një sërë grushtash në kokë, jotipike për Taekwondo. Por mrekullia e re ishte gati, dhe u largua, duke kryer hooking.
  Homologu i tij u rrëzua dhe u hodh menjëherë i tërbuar. U nxitua në Vitalik. Por djali, duke pritur këtë, goditi me thembër të zhveshur drejt pleksusit diellor. Dhe nëse arrini patjetër atje, atëherë e prisni me një goditje të butë.
  Viz-a-vis u rrëzua dhe filloi të përpëlitej në konvulsione, duke i mbajtur barkun.
  Gruaja me flokë të kuqe, pronare e danit të katërt, vuri në dukje:
  - Po ecni mirë! Është koha që ju të merrni rripin tuaj të zi.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Sigurisht që ka vonuar shumë.
  Luftëtari me flokë të kuq sugjeroi:
  "Tani, a mund të më luftosh?"
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - Me kënaqësi të madhe!
  Ajo qeshi, duke treguar dhëmbët e kalit.
  Flokëkuqja ishte shumë e madhe, gati dy metra e gjatë dhe njëqind e njëzet e mirë, madje njëqind e tridhjetë kilogramë peshë. Për më tepër, ajo ka hedhur muskuj, jo një pikë yndyre. Ajo është një profesioniste e fuqishme dhe kampione e botës për femra. Dhe burrat kanë plotësisht frikë të luftojnë me të.
  Edhe Albina mori prej saj kur luftonte në sparring dhe për më tepër ishte shumë e dhimbshme.
  Vitalik, natyrisht, përjetoi një frikë të caktuar, por reagimi i tij tani ishte shumë i mprehtë. Një pjesë të energjisë së gravitoneve, përmes një pajisjeje në miniaturë, djali e transferoi tek vetja direkt në trup, dhe për këtë arsye ishte shumë më i shpejtë dhe më i fortë se më parë.
  Një ditë më parë, Vitalik nuk do të kishte një shans kundër një mjeshtri kaq të madh si një sensi me flokë të kuqe dy metra. Dhe tani, ai është mjaft gati.
  Djali dhe heroi i fuqishëm femër u ngjitën në platformë për sparring. Gruaja kishte veshur vetëm bikini dhe muskujt e saj ishin të fryrë në topa.
  Tre herë më shumë peshë se një djalë, dhe një përvojë kolosale jo vetëm në Taekwondo. Ajo luftoi në luftime pa rregulla, dhe në karate, dhe në boksin e femrave. Në këtë të fundit, flokëkuqja mund të bënte një karrierë të mirë, por sakatoi partnerin e saj dhe u skualifikua.
  Një përfaqësues monstruoz i seksit të drejtë.
  Vitalik vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Ju jeni kaq simpatik! Është për të ardhur keq për ta mposhtur këtë.
  Si përgjigje, flokëkuqja e goditi me shkelm në stomak. Djali e priti këtë dhe u zhvendos. Goditi atë në shpinë, nën gju. Gruaja heroike u lëkund, por qëndroi në këmbë. U rrëzua përsëri. Për njëqind e tridhjetë kilogramë peshë, ajo lëvizi me shpejtësi.
  Por Vitalik ishte i pakapshëm. Këtë herë, djaloshi vuri të gjithë masën e tij në goditje dhe goditi kërcin me thembrën e tij të vogël, por vdekjeprurëse.
  Dhe flokëkuqja ra me zhurmë.
  Ajo filloi të bërtiste diçka dhe u hodh përpjetë, duke iu hedhur djalit me një kombinim grushtesh.
  Vitalik u zhvendos dhe kërci i tij me një kërcim u fut në tempullin e saj. Goditja ishte e tillë që mund të thyente trungun.
  Viksa flokëkuqe u lëkund dhe ra në njërin gju. Por përvoja dhe aftësia kolosale e lejuan atë të mos humbiste vetëdijen. Dhe ajo u ndal dhe goditi në një hark të gjerë.
  Sidoqoftë, Vitalik ishte në gjendje të shmangej lehtësisht përsëri. Dhe grushti i tij e goditi heroin grua në plexusin diellor. Flokëkuqja u zbeh, por arriti të përgjigjet. Vitalik vendosi një bllok, por goditja ishte aq e fortë sa e rrëzoi djalin dyzet kilogramësh nga këmbët.
  Banditi u përpoq ta përfundonte përsëri, por djali u zhvendos dhe kreu një spastrim. Ka rënë kufoma e madhe e një gruaje flokëkuqe. Dhe Vitalik e goditi atë në tempull me thembër. E kuptova dhe dhemb. Dhe gruaja shtrëngoi dhëmbët. Por ajo nuk donte të hiqte dorë.
  Ajo u ngrit përsëri, megjithëse më ngadalë se më parë. Vitalik me tërbim lëvizi këmbën e tij te mjekra e saj në një kërcim. Ndikimi ishte shumë i fortë.
  Ajo u drodh dhe muskujt e saj kolosalë u valëvitën. Flokëkuqja i ra në gjunjë. Por me një përpjekje të dëshpëruar vullneti, ajo nuk e la që vetëdija e saj të fiket.
  syrin e kuq me thembër në mjekër. Dhe përsëri gjëmonte një goditje kolosale, dërrmuese.
  Heroi femër me flokë të kuqe i ra në shpinë. Dhe të gjitha gjymtyrët e saj ende dridheshin, ajo përpiqej të ngrihej.
  Vitalik e ka goditur me gisht në qafë, duke synuar arterien karotide. Dhe goditi saktësisht.
  Gruaja e fuqishme më në fund u qetësua, duke u zhytur në një ëndërr.
  Vitalik ngriti të dy duart dhe bërtiti:
  - Ka një fitore!
  Studentët e tjerë duartrokitën. Dhe njëri bërtiti i frikësuar:
  - Është koha për të thirrur një ambulancë!
  Pas kësaj, gjithçka shkoi keq. Vitalik u ndje si një hero. Dhe gruaja me flokë të kuqe mezi u soll në vete. Djemtë ia fërkonin shputat e saj të fuqishme, të mëdha, me kallo të seksit të bukur, me madhësinë e një pele të mirë.
  Vitalik, së bashku me Albinën, u larguan nga seksioni. Ata ishin në një humor shumë të gëzuar dhe madje kënduan;
  Shpresa, busulla jonë tokësore,
  Fat i mirë, një shpërblim për guximin ...
  Dhe këngët mjafton një,
  Të këndosh vetëm me fitore!
  Dhe djali, së bashku me vajzën, filluan të kërcejnë dhe të rrotullohen. Duhet të them, ata dolën të ishin zagar të tillë. Dhe në to furi, tërbim pasion. Dhe të qeshura të vazhdueshme.
  Vitalik e pyeti Albinën:
  - Si ju pëlqen lufta ime?
  Vajza heroike u përgjigj me besim:
  - E shkëlqyer!
  Djali gjenial shkroi në Twitter:
  - Unë mund t'i mund të gjithë! Ju shikoni se çfarë lloj energjie japin gravitonët.
  Albina mërmëriti:
  - Keni përdorur doping?
  Vitalik u përgjigj:
  - Jo me të vërtetë drogë. Por edhe një efekt shumë i fuqishëm.
  Vajza pyeti:
  - Dhe si është?
  Fëmija i mrekullueshëm u përgjigj:
  - Si kjo. Në muskujt tanë ndodhin edhe procese elektromagnetike, të cilat i bëjnë ata të tkurren. Dhe kjo natyrë është e ngjashme me energjinë elektrike biologjike. Dhe nëse i shtoni energji elektrike nga gravitonët, atëherë muskujt do të tkurren edhe më shpejt, dhe shpejtësia do të shtohet dhe, natyrisht, forca. Kjo është arsyeja pse unë kam një fuqi të tillë grushti.
  Albina shkroi në Twitter:
  - Dhe kocka ime e gjerë,
  Dhe zemërimi im natyral!
  Vitalik tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Po, mund ta thuash këtë. Edhe pse në të vërtetë nuk është forca ime. A është ajo natyrale? Gjithçka në universin tonë është e natyrshme. Në një kuptim të caktuar.
  Albina pohoi me kokë.
  - Kjo është si ajo që tha Anatoli Mikhailovich Kashpirovsky - Zoti është e vërteta dhe tërësia e të gjitha ligjeve botërore!
  Vitalik u përgjigj:
  - Jo! Jo sigurisht në atë mënyrë. Zoti është, para së gjithash, në mendjen e njeriut. Dhe mendja njerëzore do të na bëjë të gjithëfuqishëm.
  Albina goditi këmbën e saj të zbathur dhe cicëroj:
  - Është e mrekullueshme! Ne do të bëhemi më të guximshëm dhe më të guximshëm se një luan. Le të qëndrojmë të paktën një herë, në orën më të tmerrshme. Sepse një person është një kokë.
  Vitalik ra dakord:
  - Njeriu është kokë e madhe!
  Vajza tha duke qeshur:
  - Por koka jote është e lehtë dhe për të mos thënë se është shumë e madhe.
  Djali gjenial qeshi dhe u përgjigj:
  - Unë jam një tru i madh në kuptimin figurativ.
  Albina u hodh lart, nguli këmbën e saj të zbathur në asfalt dhe gjëmonte:
  Nëse djali kishte tru,
  Si vaji i derdhur rrodhi...
  Kështu që do të ishte kënaqësi në shoqërinë e të tillëve
  Me kokën e një djali të grushtuar !
  Pas kësaj, djali dhe vajza kanë rritur shpejtësinë e vrapimit. Dhe Albina filloi të mbetej prapa. Vitalik doli të ishte jashtëzakonisht i zgjuar. Dhe shpejtësia e tij është thjesht fenomenale, kozmike.
  Djali u hodh dhe u përdredh në salto disa herë gjatë fluturimit. Pas kësaj, ai këndoi:
  Buzëqeshje marifete,
  Siguria, është ende një gjë e vogël...
  Buzëqeshje marifete,
  Në fund të fundit, pa ne, jeta nuk do të funksionojë, në asnjë mënyrë ...
  Albina bërtiti:
  - Hajde fëmijë! Merre me qetësi!
  Vitalik qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, e shoh që e dëshiron këtë?
  Vajza u përgjigj me zemërim:
  - Ju keni ende kaq shumë fëmijëri. Jam i mahnitur me gjenialitetin e pantallonave të shkurtra që shkëlqejnë me taka të zhveshura.
  Djali tha me një psherëtimë:
  Po, pjesa e jashtme nuk përputhet me brendësinë.
  Albina qeshi dhe këndoi:
  Shoku i ri, ji gjithmonë i ri
  Mos nxito te rritesh...
  Nuk ka nevojë që një djalë të jetë i zymtë,
  Të gjitha ëndrrat, fluturimet lart...
  Djalë i keq vetëm
  Jo gjithmonë i njëjti hap përpara,
  Do të jesh me Satanin
  Nëse rruga në tru mbrapa!
  Vitalik tundi kokën me zemërim, duke kujtuar:
  Kam bërë një zbulim që...
  Albina shkroi në Twitter:
  - Ji i përulur!
  Djali u përgjigj me një psherëtimë:
  - Dhe kush më lavdëron përveç teje?
  Vajza qeshi dhe tha:
  - A mund të mbledhësh pëlqime në internet?
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Patjetër, më pëlqen kjo ide!
  Albina qeshi.
  Pëlqimet e mia, super pëlqimet e internetit,
  Ku janë rubla, gjithçka ka kaluar gishtat, si lepurushë!
  Djali i mrekullueshëm vuri në dukje:
  - Po jo të gjithë fizarmonikën me butona dhie!
  Vajza heroike murmuriti:
  - Por për çfarë është kjo?
  Vitalik qeshi dhe cicëroj:
  - Por pse,
  Jeni nxënës të klasës së parë?
  Albina mërmëriti:
  - Më shumë je nxënëse e klasës së parë!
  Djali i mrekullueshëm këndoi:
  Nxënës i klasës së parë, nxënës i klasës së parë
  Ke pushim sot...
  Ora është e madhe dhe e gëzuar,
  Takimi i parë me shkollën!
  Vajza heroike mori:
  Dje isha vetëm një fëmijë
  Këtu nuk mund të bëni asgjë ...
  pushoi së qeni fëmijë parashkollor ,
  Dhe emri i tij është nxënës i klasës së parë!
  Dhe emri i tij është nxënës i klasës së parë!
  Dhe Albina me zemërim e pyeti:
  - Keni nostalgji të fëmijërisë ?
  Vitalik u përgjigj me besim:
  - Sigurisht që jo,
  Më vjen keq kur nuhas cigaren!
  Vajza-heroi qeshi dhe vuri në dukje:
  - Kaq qesharake del. Po, ne jemi shumë të rinj. Ne duam të bëhemi të rritur, jo të kthehemi në fëmijërinë tonë.
  Djali i mrekullueshëm shtoi:
  - Dhe jo një fëmijëri kaq e ndritshme dhe e gëzueshme. Por tani, askush nuk mund të më ndalojë. Mund të mposht edhe të gjithë klasën menjëherë.
  Albina pohoi me kokë.
  - Sigurisht, ju besoj,
  ju mund të përdorni energjinë elektronike,
  Bëhuni një fëmijë kaq i shkathët
  Dhe goditi drejt në sy
  Shkurtojeni për një orë!
  Pas kësaj, djemtë u ngadalësuan pak. Albina e pyeti djalin:
  - Këtu, në përgjithësi, për hir të asaj që shpikni?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Për të mirën e njerëzimit!
  Albina qeshi.
  - A ju intereson mirëqenia e njerëzimit? E cila është kaq mizore dhe mosmirënjohëse. Dhe fëmijët janë gjithashtu mizorë.
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  Po, njeriu është mizor. Por akoma më mirë se një bishë. Personat me aftësi të kufizuara paguajnë pensione, japin përfitime dhe kafshët e invalidëve nga mesi i tyre vrasin.
  Vajza heroike murmuriti:
  - Po, dhe meshkujt luftojnë për femrat. Njerëzit nuk e kanë këtë, të paktën në një numër të madh, edhe tani!
  Vitalik u shpreh:
  - Adoleshentët shpesh zihen. Por më shumë për marrëzi sesa për vajza. Dhe të rriturit zakonisht përdorin grushtat kur janë të dehur. Të kthjellët rrallë luftojnë, megjithëse ndodh edhe me ta.
  Albina pohoi me kokë.
  - Po! Edhe kafshët luftojnë, por ose për një femër, ose për udhëheqje, ose ushqim. Edhe pse, ndonjëherë ata mund të luftojnë pa ndonjë arsye të dukshme. Ata janë mjaft brutal në natyrë!
  Fëmija i mrekullueshëm tha:
  - Këtu Zoti, për shembull, me anë të Jezu Krishtit thërret të mos i rezistosh të keqes, por të godasin në faqen e djathtë, kthehu majtas. Por në të njëjtën kohë, bota e kafshëve që pretendohet se është krijuar nga Ai është jashtëzakonisht mizore. Si të shpjegohet? Pse vetëm njeriu mund të tregojë mëshirë, ndryshe nga bisha?!
  Vajza ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Më mirë pyet babanë. Përveç nëse, sigurisht, ai do ta dijë përgjigjen për këtë pyetje. Edhe pse, jo të gjitha kafshët janë mizore. Macet, për shembull, janë shumë të dashura.
  Djali tha:
  - Por macet dhe macet luftojnë mes tyre jo më pak se qentë. Dhe me të vërtetë, bota e kafshëve është mizore. Nga rruga, fëmijët janë më afër kafshëve, u pëlqen të ofendojnë të dobëtit dhe të ngacmojnë ata që kanë defekte. Por të rriturit në këtë drejtim janë shumë më të përmbajtur.
  Albina u pajtua me këtë:
  - Po ashtu eshte! Fëmijët janë njerëz mizorë, por megjithatë ata e dinë se çfarë është e mirë dhe çfarë është e keqe. Dhe mes fëmijëve ka nga ata që mbrojnë të dobëtit dhe të gjymtuarit. Shumë varet nga edukimi. Pra, nuk është gjithçka e qartë. Siç ka thënë një shkrimtar dhe poet i mençur: - Heroizmi nuk ka moshë!
  Vitalik tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Kjo vlen si për njërën ashtu edhe për anën tjetër të medaljes!
  Djemtë u rrethuan pak, të kapur për dore. Dhe pastaj ata filluan të vrapojnë përsëri. Humori i tyre, si një lëkundje, nxitoi nga njëra anë në tjetrën.
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Pra, dhe Krishti, a mendoni se Zoti?
  Fëmija i mrekullueshëm u përgjigj:
  - Të them të drejtën, dyshoj. Në parim, edhe nëse Ungjijtë janë të vërtetë, atëherë një person me aftësitë e Kashpirovsky mund të kalojë mirë për Zotin Perëndi në mish. Ose, në çdo rast, hyjnizimi është i mundur. Sidomos kur mendon se sa të shtypur ishin hebrenjtë, madje edhe nën shtypjen romake.
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Po, është e mundur. Por ekziston një fantazi ku zotat Demiurge mishërohen te njerëzit. Dhe kjo, shihni, është gjithashtu mjaft interesante.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Ka mundësi që po! Në parim, nëse do ta shihja Krishtin në botë, do të mund të besoja në të. Por Jezusi është shumë i sjellshëm dhe natyra është e keqe. Dhe kafshët janë të liga, dhe njerëzit dhe vendet. Dhe madje edhe midis popujve vëllazërorë, luftërat flakërojnë.
  Albina mërmëriti:
  - Po, nuk ka asgjë në botë, por nuk ka mjaft mirësi. Kudo zemërim dhe urrejtje dhe mizori.
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Sundimtari më mizor i Rusisë ishte Stalini. Por ai ishte edhe më i suksesshmi. Pra, ku është Krishti në botën tonë?
  Vajza heroike këndoi me një psherëtimë;
  Një mesnatë engjëll fluturoi mbi botën,
  U mrekullova me faktin që mes nesh mbretëron kaq shumë e keqja!
  Pini ujë kristal sa të kënaqet zemra juaj,
  Nga një lot në dukje i vogël, por i butë i një përroi!
  
  Cila mënyrë zgjedh djali në fillim të fatit,
  Shkoni direkt në ferr, ose ndoshta në një parajsë të mërzitur!
  Por ministri i kishës, në thelb Kain dinak,
  Me moton: duaj paratë, por përçmoje Krishtin!
  
  Virgjëresha e Shenjtë Mari lindi Jezusin,
  Shpëtimtari u shfaq si Dielli, duke u sjellë dritë njerëzve!
  Por priftërinjtë zbuluan se ishte vetëm një venë ari,
  Borgjezi me një portofol të gjelbër, u lavdërua nga papati!
  
  Pendohuni për ditët, blini shpëtim për monedhën,
  Me babin do të gjesh përgjigje për çdo vepër!
  Kush sundon dollarin, do t'i fale fatkeqit,
  Do të përzënë një tank "Ambrams" në Eden, ose një pistoletë Colt!
  
  Këtu tregtarët në Sulltan i kthyen tempujt në një pazar,
  Mallrat, edhe pse bajate, por të aromatizuara me një lei fjalimesh!
  Pelegrinët munden, dëshirojnë, nëse ka, të shkurtojnë milje,
  Edhe pse papati e tradhtoi Krishtin, duke u bërë një turmë xhelatësh!
  
  Por fëmijët e dashurisë e njohin Jezusin
  Në fund të fundit, çdo fëmijë konsiderohet bir i Zotit!
  Le të thurin kerubinët rruaza nga lotët,
  Në fund të fundit, i Plotfuqishmi ia ka hapur rrugën pastërtisë dhe arritjeve!
  Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Epo, Papa tani është vetëm një qengj dhe një shpirt i shenjtë. Ai lau edhe këmbët e të burgosurve të mitur. Dhe ai u gjunjëzua para afrikanëve.
  Ky është me të vërtetë një person i përulur!
  Albina tha me një buzëqeshje:
  - Do të më lash këmbët?
  Djali mrekullibërës pohoi me kokë.
  - Me kënaqësi. Do të ishte shumë mirë.
  Vajza heroike qeshi dhe tha:
  - Po, ky është një aktivitet interesant për një adoleshent - të lajë këmbët e një vajze!
  Vitalik tundi me kokë dhe tha:
  "Pse të mos këndoj edhe unë?" Mund ta bëj edhe unë.
  Albina cicëroi me një zë të butë:
  - Do të ishte mirë. Ju këndoni shumë mirë, zëri juaj është kaq i qartë dhe fëmijë.
  Fëmija i mrekullueshëm tha:
  - Së shpejti do të prishet. Të pëlqen apo jo, por duhet të rruhesh dhe...
  
  Vajza qeshi.
  - Dëshiron të rruhesh?
  Vitalik u përgjigj:
  - Jo, pse ... Përkundrazi, të jesh i rritur do të thotë të dukesh më solid. Dhe nuk shoh asgjë të keqe me mjekrën.
  Dhe djali këndoi me zërin e tij të këndshëm:
  Këtu para burrave në Rusi
  Shpesh mbante mjekra dhe mustaqe,
  Konti Lev Nikolayevich Tolstoy
  Ai gjithashtu kishte një mjekër të gjatë.
  
  Dhe jo me grafikë, ne qëndrojmë në këtë,
  Dhe ne dallojmë nga gratë në një,
  Dallon një mjekër mashkulli,
  Zbukuron mjekrën e një burri
  
  mjekër, mjekër,
  Një mjekër zbukuron një burrë.
  mjekër, mjekër,
  Një mjekër zbukuron një burrë.
  
  Por më lejoni t'ju jap një shembull qesharak:
  Një pionier ma hapi rrugën në tramvaj.
  Më vjen turp, nuk jam vetvetja,
  Doli si shaka me mjekër.
  
  Ose, u takua në urë me të rinjtë ,
  Dhe aksidentalisht shpoi mjekrën e tij!
  Oh! Uji ishte i ftohtë
  Mjekra ime më lëshoi!
  
  mjekër, mjekër,
  Mjekra më lëshoi.
  mjekër, mjekër,
  Mjekra më lëshoi.
  
  Probleme në majë të flokëve
  Zhduken, nuk e di ku.
  E nëse pyet dikush, thonë, ku janë flokët?
  Unë e di ku është! Po mjekër!
  
  Por ndonjëherë ka një thashetheme për dikë,
  Çfarë, thonë ata, është koka e tij e ndritur,
  Ndriçoni kokën e një viti
  Por me kalimin e viteve, mjekra po zgjatet.
  mjekër, mjekër,
  Mjekra po bëhet gjithnjë e më e gjatë.
  
  mjekër, mjekër,
  Mjekër më e gjatë dhe më e gjatë...
  Pugacheva më thotë disi
  Të dhemb mjekra, djali im.
  Unë e besoj atë, ylli është mbi çati,
  Dhe unë e dua mjekrën time.
  
  U bë i huaj në dimër
  Hej shoku! Pse je me mjekër?
  Dhe unë i shpjegoj atij
  Po kur është ftohtë
  Që ngroh në të ftohtë, një mjekër
  
  mjekër, mjekër,
  Oh! E mban mjekrën të ngrohtë në mot të ftohtë.
  mjekër, mjekër,
  E mban mjekrën të ngrohtë në mot të ftohtë...
  Kalimtarët filluan të shikonin prapa djalin këngëtar, padyshim jo moshën e këngës.
  Albina hoqi menjëherë kapakun dhe filloi të mblidhte para. Ajo është një vajzë praktike. Dhe asaj iu hodhën disa ndryshime.
  Pastaj e mori vetë vajza dhe me një ndjenjë të madhe, duke kërcyer me këmbët e saj të zhveshura dhe të forta, këndoi:
  Nuk ka dritë në botën e errët,
  Ja, tymi i sharjes po bëhet më i kuq!
  Aheng me kockat e popullit për të ditur
  Dhe çdo ditë hendeku në punë është më i fortë!
  
  Në oligarkun e trashë "Mercedes",
  Ai ka shtëpi dhe jahte në det!
  Njëri i bleu vetes një arkipelag,
  Ndërto lumturinë në një mal të gjerë!
  
  Dhe kush ka para të harlisura,
  Piktura dhe skulptura në blerje me shumicë!
  Stoqet rrotullohen si një kangur
  Norma u rrit me tridhjetë pikë në maj!
  
  Blini dhe shisni, dhe përsëri hidhni mbeturina,
  Sillni përditësime të reja nga Kina!
  Dhe kush piqet ëmbëlsira vetëm me mjaltë,
  Do të marrë vetëm një arkivol jo lisi!
  
  Por ai, oligarku i shqetësuar,
  Nuk dëshiron të ndahet me pak!
  Ai dëshiron të fusë frikë në të gjithë pinjollët,
  Dhe fto një të huaj me pushkë!
  
  Dhe kush është presidenti për oligarkët?
  Vetëm roje, ruaje pasurinë "cool"!
  Është një polic, ku ishte "polici" më parë,
  Financia po forcohet me fuqinë e "vëllazërisë"!
  
  Cila është shpresa e atyre që janë në varfëri?
  Për mëshirë, ose një dorëzim mbretëror!
  Motoja shkëlqen me zemërim në mburojë,
  Blini një birrë dhe përtypni çamçakëz për një meze të lehtë!
  
  Por njeriu nuk lind skllav,
  Ai duhet të luftojë për dinjitet!
  Jepini fund "plaçkave" të pakufishme,
  Kështu që jeta është e disponueshme - si dielli!
  Pas kësaj kënge, faturat dhe monedhat ranë shumë më bujarisht.
  Vitalik, megjithatë, vuri re, duke mbledhur edhe para:
  - Njësoj si në filmin "Pa familje".
  . KAPITULLI 7
  Albina tha me një buzëqeshje:
  - Por ti nuk je djalë i vogël dhe unë nuk jam plak! Ne jemi njerëz shumë solidë. Edhe pse prej vitesh, ende adoleshente. Dhe ju, nga jashtë, as nuk e tërhiqni një adoleshent.
  Vitalik tha me sarkazëm:
  - Mos u shqetëso mami
  Se jam i vogel...
  Unë jam një djalë i largët
  Çfarë lule e kuqe flakë!
  Vajza konfirmoi duke buzëqeshur:
  - Le të themi se është e mrekullueshme! Je djalë i mrekullueshëm . Dhe shumë i zgjuar.
  Djali këndoi:
  - Por pse,
  Nuk është e mundur të jetosh në mendje!
  Por pse,
  Nuk mund t'i besosh askujt!
  Por pse,
  Jeta nuk na mëson asgjë!
  Por pse!
  Por pse!
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  - Epo, ju jeni Boyarsky. Artist i lezetshëm.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Në rolin e Dartagnan, ai është i papërmbajtshëm.
  Vajza konfirmoi:
  - Dhe jo vetëm në rolin e Dartagnan! Dhe kështu, në përgjithësi, ky është një djalë i lezetshëm.
  Fëmija i mrekullueshëm tha:
  - Në jetë, Mikhail Boyarsky, ndoshta, nuk është aq i lezetshëm sa në filma. Si artist është shumë efektiv.
  Albina qeshi dhe këndoi:
  - kukull fa, kukull fa,
  Pse jo!
  kukull fa, kukull fa
  Jeta është një duel me vdekjen!
  Vitalik konfirmoi:
  - Qoftë një fitore e arsyes mbi obskurantizmin!
  Djali u hodh, u rrotullua në ajër dhe këndoi:
  Në shkolla mësojnë të jenë vajza të bukura,
  Të jemi miq në gëzim dhe mirësi ...
  Mblidhni më shumë makina -
  Nuk do të ndërpritet, besoj filli i jetës!
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, me të vërtetë doli të ishte shumë mirë kur e braktisim shkollën, por në të njëjtën kohë studiojmë në mënyrë perfekte .
  Fëmija i mrekullueshëm u përgjigj:
  - Dhe pse të ulemi në një tavolinë, nëse tashmë dimë gjithçka. Dhe për çfarë është edukimi i Google atëherë ?
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Në fakt, pse të shkosh në shkollë. Tani më thuaj çfarë di për Neron?
  Vitalik u përgjigj seriozisht:
  - Kishte një mbret të tillë, më saktë, perandori i Romës. Ai vrau nënën e tij. Më pas ai u bë i famshëm për dashurinë e tij për këngën, orgjitë dhe veçanërisht djegien e Romës dhe persekutimin e të krishterëve.
  Albina pohoi me kokë.
  - Epo, ju e dini këtë. Megjithëse, për të njohur Neron nuk është e nevojshme të jesh një fëmijë mrekulli. Për të janë bërë filma. Për shembull, "Kamo Gryadeshi " dhe të tjerë.
  Djali i mrekullueshëm konfirmoi:
  - Po, Nero është një person i famshëm. Alexander Dumas i tij në librin Count de Montecristo përmendur. Edhe pse pozitive. Dhe kështu, Nero konsiderohet të jetë një personazh negativ. Por historianët argumentojnë. A u dogj vërtet Romës nga Neroni? Kronika përmend se hebrenjtë, të udhëhequr nga Chrest , i vunë zjarrin Romës . Por Khrest përkthehet si i ëmbël . Dhe Krishti është i mirosuri. Edhe pse nuk përjashtohet një gabim në emër, por mbase Neroni dhe të krishterët nuk kanë asnjë lidhje me të !?
  Vajza e mrekullueshme pohoi me kokë.
  - Patjetër, kështu është. Por sido që të jetë, mediat krijuan një imazh të caktuar për Neronin, si dhe për Tamerlanin, i cili gjithashtu, ndoshta, nuk ishte aspak aq mizor sa i takon!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Duke parë gjermanët modernë, është gjithashtu e vështirë të besohet se ata ishin kaq mizorë gjatë Luftës së Dytë Botërore. Në të vërtetë, historia shkruhet nga fituesit. Perandoria e Tamerlanit u shemb pothuajse menjëherë pas vdekjes së tij. Dhe nëse do të kishte qenë më e gjatë dhe më e qëndrueshme, atëherë ndoshta Tamerlani do të ishte portretizuar si një model i njerëzimit dhe njerëzimit.
  Albina u pajtua me këtë:
  - Me shumë mundësi. Edhe pse, për shembull, disa sundimtarë pëlqejnë të theksojnë mizorinë e tyre. Si, për shembull, Car Poganin . Si u lavdërua: i pakrahasueshëm, i shkëlqyer, torturues, dërrmues , mbytës! Po, një lavdërim i tillë!
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - Po është e vërtetë! Edhe në Bibël, Perëndia e quajti veten të tmerrshëm dhe të fortë dhe një zjarr që konsumon. Edhe pse dukej se kishte nevojë për mirësi.
  Albina këndoi:
  - Në një minutë, një minutë,
  Zhduket pa lënë gjurmë...
  Por për disa arsye,
  Por për disa arsye,
  Mirësia triumfon,
  Mbizotëron mirësia!
  Vajza e mori atë dhe u ngrit në duar dhe eci, duke shkelmuar këmbët e saj të zhveshura, të hijshme dhe të dalta .
  Vitalik gjithashtu qëndroi në duar dhe këndoi:
  - Forca ime luftarake,
  Mendja kozmike ndër shekuj...
  Unë do të ha një krokodil me një goditje,
  Edhe në ëndrrat e fëmijërisë!
  Dhe djali, teksa hidhet dhe fillon të hedhë një stilolaps me këmbë zbathur. Dhe kjo është shumë e lezetshme.
  Albina tha:
  - Ju jeni një xhongler i mirë. Po për një mashtrim me kartë?
  Vitalik shkroi në Twitter:
  - Çfarë të them, çfarë të them
  Kështu janë njerëzit...
  Dëshironi të dini, doni të dini
  Ata duan të dinë se çfarë do të ndodhë!
  Vajza heroike tha me një buzëqeshje:
  - Nuk dëshiron të dish të ardhmen?
  Vitalik u shpreh:
  - Parashikimet e këqija e prishin gjendjen shpirtërore dhe mund ta mashtrojnë atë. Por të mirat, atëherë ... Ato krijojnë edhe probleme, pasi mund të shkaktojnë relaksim të parakohshëm.
  Vajza bjonde kërciti:
  - Po, relaksimi ndonjëherë mund të kushtojë një jetë! Por nuk ia vlen as ta përgjysmosh veten deri në vdekje.
  Fëmija i mrekullueshëm këndoi:
  - Pika kryesore e programit të maratonës,
  Dhe tridhjetë gradë ...
  Por djali është i tërbuar
  Të gjitha fytyrat e mavijosura!
  Dhe djali gjenial do të qeshë si të ketë probleme mendore.
  Ndërsa në kokë, me të vërtetë, zbrazëti, dhe nuk ka dëshirë për të punuar. Mirë dhe keq kur je adoleshent. Kjo është nëse hyni në një botë tjetër. Dhe keni armët e së ardhmes. Atëherë patjetër do të njiheni si Zeus, ose Jupiter. Dhe ju mund të sundoni planetin.
  Edhe pse, kjo nuk është ideja më e lehtë. Dhe nëse, përkundrazi, për të kënaqur të ardhmen? Dhe bota, në fund të fundit, nuk është, në fakt, aq e thjeshtë.
  Vitalik filloi të rrotullohej përsëri. Dhe ai ka erë në kokën e tij. Dhe plot energji të djalit terminator , i cili nëse fillon, nuk mund ta ndalosh.
  Tre policë me uniforma të zeza u hodhën për t'i takuar. Vitalik dhe Albina tundnin duart. Policët u kthyen me fishkëllimë. Dhe ata bënë fytyra brutale .
  Djali gjenial shkroi në Twitter:
  Policia ime, më e pafytyra,
  Policia ime, më e dobëta...
  Ajo lëndon fëmijët
  Epo, largohu nga zuzari!
  Policia, duke tundur shkopinjtë, u vërsul drejt djalit të paturpshëm. Por më pas, sikur të kishin ngecur në një mur të padukshëm. Fytyrat e tyre u shtrembëruan dhe më pas, me një ulërimë të egër, ata ikën, duke hedhur shkopinj. Ata, këta demokratizues, u rrëzuan në asfalt. Dhe çizmet e policisë shkelnin si daulle.
  Vitalik këndoi me një fytyrë keqdashëse :
  - Nuk ka pilot pa qiell,
  Nuk ka ushtri pa regjimente...
  Nuk ka shkolla pa ndryshime,
  Nuk ka përleshje pa mavijosje!
  Albina tha:
  - Nuk ke pse t'i ndjekësh policët kështu. Përndryshe, do të mbani përgjegjësi. Në fund të fundit, vetëm ju nuk do të fitoni të gjithë shtetin.
  Vitalik sugjeroi:
  - A do që unë të të bëj të tillë? Dhe ne do të bëhemi një palë supermena.
  Vajza qeshi, nxori dhëmbët, bërtiti:
  Po, është një tundim i madh. Sigurisht, tashmë jam i shëndetshëm dhe do të bëhem edhe më i fortë dhe më i shpejtë.
  Fëmija i mrekullueshëm tha:
  - Kur luftova me një flokëkuqe, ende nuk i kisha ndezur muskujt e mi bioelektrikë me fuqi të plotë dhe i ngarkova në minimum me gravitone. Në fakt, unë mund të bëhem edhe më i fortë dhe më i shpejtë. Dhe tregoni një klasë, si për shembull në filmat fantashkencë.
  Albina gërvishti kokën dhe tha:
  - E di, kam një ide! Shkuam në palestrën "Bogatyr". Ata paguajnë para për të dhënat e energjisë.
  Vitalik qeshi.
  - A doni që unë të vendos disa rekorde?
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Po! Ju mund të merrni para ligjërisht dhe pa rrahur askënd. Nëse vërtet je aq i lezetshëm dhe i frikshëm sa pozon për veten!
  Vitalik ngriti supet, të cilat janë më shumë fëminore sesa heroike, dhe tha:
  - Po, kam lexuar në internet se mund të marrësh para për rekorde botërore në ushtrime të ndryshme. Por këto rekorde janë aq të larta sa është pothuajse e pamundur që një person i zakonshëm t'i thyejë ato.
  Albina tha me një buzëqeshje:
  "Por ju jeni në fakt mbinjerëzor. Ju keni një fuqi bioelektrike fenomenale.
  Djaloshi Genius tha:
  Por do të më tërheqë më shumë vëmendjen. Dhe mund të ketë pasoja të padëshiruara.
  Vajza heroike pyeti me një buzëqeshje:
  - A nuk është kjo ajo që do të dëshironit?
  Vitalik ngriti supet përsëri dhe tha:
  - Në prag të zbulimit të madh, do të ishte e padëshirueshme të shkëlqente. Në përgjithësi, çfarë mendoni?
  Albina u përgjigj:
  - Herët a vonë do të bëhesh i famshëm gjithsesi. Pra, pse ta vendosni këtë gjë në flakë të pasme?
  Djali heroik këndoi:
  Bedlam mbretëron në botën më të mërzitshme,
  Vetëm shikoni, me mall do të luaj në kuti ...
  Kalldrëm, ose diçka nga lart, dhe autobusi në gjysmë,
  Kjo është ajo, kjo është gjëja e duhur!
  Vajza heroike qeshi dhe tha:
  - Po, keni mendime, kështu që - shumë mirë!
  Vitalik shkroi në Twitter:
  - Ejani, vajza, të bëjmë një shtrat!
  Pastaj djali mbështeti mjekrën në grusht dhe tha me vendosmëri:
  - NE RREGULL! Vraponi për rekord! Unë do t'i tregoj nënën e Kuzmës!
  Djali dhe vajza shkëlqenin fuqishëm këmbëzbathur, takat pak të pluhurosura. Dhe nxituan si meteorite. Sigurisht, Albina filloi të mbetej pas përbindëshit të ri. Dhe Vitalik u ngadalësua.
  Për të gëzuar, djali këndoi;
  Forca e fëmijëve tanë është e madhe,
  Unë jam një shpikës shumë i frikshëm ...
  Nga goditja e grushtit të djalit ,
  Edhe yjet mund të dridhen!
  Albina e ndërpreu djalin:
  - Epo, në kurriz të yjeve, ju tashmë e keni refuzuar. Asnjë hero i vetëm me një goditje të grushtit më të fortë nuk do t'i bëjë yjet të dridhen!
  Vitalik logjikisht vërejti:
  - Eshte nje metafore!
  Vajza-heroi me sarkazëm hodhi:
  - Ndoshta hiperbolë?
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  Ndoshta hiperbolë!
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  - Gjeniu i ri ngatërron metaforat dhe hiperbolat!
  Vitalik sugjeroi:
  - Ose ndoshta do të këndosh më mirë! Dhe pastaj, me të vërtetë, ju pëlqen shumë të kruani gjuhën tuaj.
  Vajza qeshi dhe cicëroj:
  Dhe ju nuk dukeni fare si Kobzon,
  Ti këndon jashtë mendjes me një zë të hollë!
  Vitalik qeshi dhe cicëroj si përgjigje:
  ke dëgjuar mëllenjat të këndojnë,
  Jo, ato mëllenja nuk janë fusha ...
  Dhe mëllenjë, mëllenjë magjike,
  Duke kënduar të zgjedhurit e Rusisë!
  Albina qeshi.
  - A është si deputetët e Dumës së Shtetit? Por, në vend që t'i dëgjosh, trilli i një bilbili ose i mëllenjës është vërtet më i mirë!
  Vitalik shkroi në Twitter:
  - Një dy tre,
  Jeni bilbil!
  Katër, tetë, pesë
  Dërgoni sorrat të gjuajnë!
  Vajza heroike vuri në dukje, duke tundur supet e saj të fuqishme:
  - NE RREGULL! Unë tashmë do të jem, do të këndoj për ju. Dhe nuk do të jetë një marrëzi tjetër, por diçka patriotike dhe e bukur.
  Djali heroik pohoi me kokë.
  - E bukura është e mirë ... Po patriotizmi? Ndoshta Solomoni ka thënë saktë: - Patriotizmi, një strehë e poshtërve .
  Albina u pajtua me një psherëtimë:
  - Po, tani koncepti i patriotizmit është shtrembëruar. Dhe këtu nuk mund të argumentoni kundër tij!
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  - Me fjalë, ne të gjithë jemi heronj,
  Ne ecim si ushtarë në formacion ...
  Por në betejë, jo gjela,
  Mëkatet tona budallaqe!
  Vajza u pajtua me këtë:
  Në të vërtetë, mëkatet janë të ndryshme. Dhe patriotizmi është ndryshe. Por unë sugjeroj sa vijon. Le ta marrim dhe të këndojmë diçka për shpirt. Zemra juaj do të bëhet më e ndritshme.
  Vitalik qeshi dhe u përgjigj:
  - Këndo! Nëse ju pëlqen aq shumë Mbaj mend që perandori Neron e donte shumë të këndonte. Edhe pse për disa arsye, Katerina nuk guxoi të pretendonte rolin e një prima donna.
  Albina pyeti:
  - Çfarë është Katerina?
  Fëmija i mrekullueshëm u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Perandoresha!
  Vajza heroike qeshi dhe u përgjigj:
  - Mund të jem një perandoreshë e vërtetë. Dhe nëse lëviz dikë me këmbën time të zbathur në ijë, nuk do të duket e mjaftueshme.
  Vitalik tundi kokën drejt saj:
  - Mund të lëvizësh akoma këmbën. Deri atëherë, këndoni!
  Dhe Albina e mori dhe këndoi me zërin e saj shumë të fortë dhe, në të njëjtën kohë, kumbues;
  Ne jemi vajza, anëtarë të lezetshëm të Komsomol,
  qe kane lindur nga dashuria...
  Dhe zëri i bukurive është i këndshëm,
  Edhe pse shpesh ecim mbi gjak!
  
  Dhe luftoni, të njohur për ne që nga djepi,
  Edhe pse ndonjëherë dhemb...
  Por kalorësi rus nuk është një fëmijë,
  Nuk kemi frikë nga i ftohti dhe napalmi!
  
  Ne po vrapojmë zbathur nëpër të ftohtë
  Edhe pse një borë djeg takat e bukurosheve...
  Ju i jepni vajzës tuaj një trëndafil
  Dhe fute bastardin e mprehtë në arkivol!
  
  Ne jemi luftëtarë rusë nga Zoti,
  Ne nuk jemi më të fortë, ju e dini në tokë ...
  Megjithëse, ndonjëherë pasuria duket rreptësisht,
   Dhe duket se bota është e përkushtuar ndaj Satanit!
  
  Ka shumë gjëra shumë të ndryshme, vajza,
  Ka pisllëk, ka fisnikëri dhe dashuri...
  Ne qëllojmë shkëlqyeshëm nga një mitraloz,
  Dhe më mirë të mos kundërshtoni luftëtarët!
  
  Në emër të Atdheut tonë Rusi,
  Ne do të vrasim kundërshtarët ...
  Shoku Stalin, ju jeni pothuajse një mesia
  Ai ngriti ushtrinë e ftohtë të Rusisë!
  
  Në emër të Atdheut tonë, djema,
  Besoj se do të luftojmë deri në fund...
  Në fund të fundit, nëna jonë është Atdheu, besoni, i shenjtë
  Në emër të familjes së babait të përjetshëm!
  
  Çfarë do të bëjmë në botën e re?
  Cila do të jetë - lufta do të shuhet ...
  I Plotfuqishmi hapi : dy herë dy janë katër,
  Le të mos shpërthejë vdekja dhe derdh verë!
  
  Vajzat janë bukuroshe të zjarrta ,
  Ata qëllojnë direkt nga tytat e tyre...
  Mos pi shumë vodka djalë,
  Dhe mos i hidhni fjalë erës djalosh !
  
  Ne do të jemi mbi trazirat e vogla
  Ne do të pushtojmë majat e komunizmit...
  Luftëtarë, e dini, jo fare pinjollë,
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë!
  
  Vajzë zbathur pa frikë
  Në çdo nxitim të ftohtë - një uragan ...
  E preva me shpatë me gjithë fuqinë time,
  Ajo goditi me të pestën lakuriq!
  
  Për një vajzë nuk ka asnjë pengesë
  Ajo është fashizëm, më besoni, ajo do të fitojë ...
  "Katyushas" goditi fort, si "grads",
  Edhe pse ndonjëherë bukuroshet duken të zbehta!
  
  Jo, anëtarët e Komsomol nuk do t'i dorëzohen Fritz-it,
  Ata janë të lezetshëm - një vend i lavdishëm ...
  Një bumerang do të rrotullohet me këmbë të zbathur,
  Ata nuk kanë frikë, më beso, Satan!
  
  Këtu Zoti i Bardhë do të vijë në Tokën tonë,
  Dhe ringjall të vdekurit me dashuri...
  Ai do të thotë, unë nuk e pranoj frikacakun,
  Ngrini trimërinë tonë, besoni në mburojë!
  
  Meqenëse Zoti Svarog sundon universin,
  Dhe mbi të Plotfuqishmin, shufra e dritës ...
  Së shpejti do ta shohim komunizmin të dhënë,
  Dhe Jezusi rrezatues do të vijë!
  
  Pastaj në universin e komunizmit lumturia,
  Flamuri i kuq do të ndriçojë tokën ...
  Dhe qielli, retë me fuqi të madhe,
  Dhe miqësia ruse është një monolit i fortë!
  Vajza këndoi me shumë ndjesi. Dhe kalimtarët shikonin përsëri këngën e saj.
  Vitalik, si një adoleshent praktik dhe modern, hoqi kapelën dhe u ngrit përsëri në këmbë,
  mbledh para;
  Dhe i hodhën kartëmonedha dhe monedha. Për ta bërë më argëtuese, djali u ngrit në duar dhe tani e mbante kapelën me gishtat e zhveshur të këmbëve. Dhe gjithçka dukej jashtëzakonisht e lezetshme tani.
  Vitalik tani gjithashtu mori dhe këndoi;
  I gjithë universi duhet të ketë frikë nga ne,
  Sepse ne nuk jemi më të fortë!
  Rusët kanë qenë gjithmonë në gjendje të luftojnë,
  Do të të bëjmë copë-copë në një çast o horr!
  
  Ju sulmuat Atdheun e ndritshëm,
  Armiku është tinëzar, një përbindësh dhe mizor!
  Do të ketë kohë, besoj, për komunizmin,
  Lumturia për të gjithë, më besoni, jepni kohë!
  
  Hapi i parë, më besoni; shumë e vështirë
  Hapësira është kaq e ftohtë, ka akull në zemër!
  Por ne njerëzit do të gjykojmë yjet,
  Argumenti - një gjuajtës i fuqishëm i trarëve!
  
  Kalorësi rus nuk ka frikë nga vdekja,
  Sepse ai e di që nuk ka fund!
  Me ndihmën e shkencës do të rilindë,
  Dhe ne nuk kemi nevojë të mundojmë Krishtin!
  
  Beteja është kozmike, e ashpër,
  Tasi po kërcen në peshoren e fatit!
  Me princeps-plasma do të rrafshojmë malet,
  Le ta kthejmë pyllin e së keqes në një peizazh të hënës!
  
  Bukuria e Atdheut është e pakufishme,
  Errësira e galaktikave nën vendin e pestë!
  Dhe trolli vrumbullon egërsisht, në mënyrë histerike,
  Ai është në ferr si bagëtitë e tjera!
  
  Shpata, natyrisht, është e nevojshme për sukses,
  Mprehtësia e mendjes, fuqia e armëve!
  Por ka edhe kohë për të qeshur
  Humori mund të ndihmojë në kohë telashe!
  
  Këtu vendosëm një kurorë dafine,
  Diamante kadife të ujitur!
  Dije, i vogël në një biznes të madh dhe të vogël,
  Ka vetëm një qëllim - t'i shërbejmë Rusisë!
  Kënga e mirë e Vitalikut është realizuar kur ai ishte në krahë, me kokë poshtë.
  Dhe ai mbajti me gishtat e këmbëve të zbathur një kapak në të cilin derdheshin para. Dhe dukej vërtet qesharake.
  Albina tha:
  - Dëshiron të këndojmë sërish për argëtimin e publikut?
  Djali gjenial tha:
  - Dhe të fitosh para është më e lehtë dhe më e këndshme! Si, për shembull, të ngrihet një fuçi një mijë herë, për hir të dhjetë mijë rubla ruse.
  Vajza heroike ra dakord:
  Po, ata nuk paguajnë mjaftueshëm. Më mirë të luftoni në luftime pa rregulla.
  Vitalik qeshi dhe cicëroj:
  Luftëtari i yjeve trumbeton kot shkëmbin tënd,
  Toka juaj është larg në lavdi të dyshimtë...
  Flaka e betejës dridhet midis rreshtave,
  Në një lojë të njëanshme pa rregulla!
  
  I dobëti mundet, por i forti nuk mundet
  Zemërimi na frymëzoi për shfrytëzime...
  Saber nga çështja, dhe miq përpara,
  Nëse nuk jeni në një botë të padrejtë!
  Dhe përsëri paratë derdhen në kapak. Kishte dollarë, euro, dhe rubla, madje edhe juanë dhe dinarë.
  Djali ishte shumë i kënaqur, sytë e tij prej safiri shkëlqenin nga gëzimi. Kështu mund të trokasësh para dhe doli të ishte një biznes shumë fitimprurës.
  Albina e mori dhe këndoi me zërin e saj sirenë. Ajo është, me të vërtetë, mund të thuhet, një vajzë prima donna shumë e lezetshme dhe unike. Dhe zëri është jashtëzakonisht i këndshëm dhe i bukur;
  Për lavdi të Atdheut tonë Rusi,
  Atdheu i shenjtorit më rrezatues...
  Aty ku yjet vadisnin kadifen e qiellit,
  Me dashurinë tuaj të pastër të çuditshme!
  
  Ne jemi kalorësit e fuqisë gjigante,
   Kush e ruan universin!
  Qoftë i bashkuar Atdheu ynë,
  Mëmëdheu - nuk do ta ndash monolitin!
  
  Ne lëshuam raketën e parë
  Dhe fluturoi rreth balonës me astronautin ...
  Bëmat tona këndohen në poezi,
  Zoti do të na japë një dhuratë bujare!
  
  Kur fashistët sulmuan vendin,
  Të gjithë së bashku morëm pushkët ...
  Komunistët po luftojnë turmën -
  Dhe ju jeni një shigjetë rrezatuese lart!
  
  Zmbrapsi hordhitë e çelikut nga Moska,
  Pranë Stalingradit, duke shtypur kreshtën!
  Pamja e vajzave ishte jashtëzakonisht krenare,
  Na sjell dritë proletare!
  
  Ne jemi kalorësit më të mirë të vendit në univers,
  Nuk do të gjeni një Rusi më rrezatuese...
  Edhe pse retë varen mbi vend,
  Nuk mund të devijojmë nga rruga e lavdishme!
  
  Kur morëm Berlinin - është një gëzim,
  Një lumturi e tillë fitoi një ushtar ...
  Ne shijuam ëmbëlsinë e mjaltit të fitores,
  Të përballesh me djalin nga mitralozi çeliku!
  
  Tani kanë ardhur javët e qeta
  Dhe nëpër fushat e arit vërshojnë vuajtjet ...
  Ne donim të jetonim përgjithmonë dhe në gëzim,
  Zoti i Plotfuqishëm me Atdheun përjetë!
  . KAPITULLI #8
  Teksa këndonte, Vitalik eci në duar. Këmbët e tij të zhveshura dhe të nxira tashmë mbanin një qese të tërë plastike, pasi kishte më shumë njerëz dhe ata po hidhnin shumë më tepër para. Gjithçka do të ishte mirë, madje edhe e mrekullueshme.
  Një grua madje hodhi një unazë ari me një safir në çantë. Dhe është një shtesë e mirë.
  Pastaj djali e mori dhe filloi të këndonte vetë dhe e bëri me shumë entuziazëm.
  Dhe zëri i tij, si trilli i pafund i bilbilit;
  Rusi, ju jeni një vend i shenjtë i dashurisë,
  Te dua me gjithe zemer dhe shpirt...
  Ju jeni i vetmi në univers,
  Dhe unë do të jem gjithmonë me ju!
  
  Le të ndërtojmë një botë të komunizmit të madh,
  Në të cilën çdo luftëtar nga grazhdi...
  Ne do t'i hedhim në hi dhëmbët e fashizmit,
  Dhe ne do të bëhemi më të mençur së bashku me Stalinin!
  
  Në vendin e thupërve të bardha të mëdha,
  Dhe perlat i lene plepat...
  Jo, mos derdhni lot, vajza
  Toka jonë ruse do të ngrihet përsëri!
  
  Ne jemi luftëtarë, besoni Jezus,
   E cila , së bashku me Rodin për shekuj!
  Zoti nuk e do frikacakun tonë të Plotfuqishëm -
  Ai ka nevojë edhe për çelik edhe një krah shpatë!
  
  Svarog me Krishtin bekoi betejën,
  Kështu që ju jeni një luftëtar dhe një yll ...
  Dhe këta Fritzes u rrahën aq mizorisht,
  Çfarë ëndrre e mishëruar në gjak!
  
  Ne mund të bënim një mrekulli dhe ia dolëm,
  Duke fluturuar drejt lavdisë së Jezusit...
  Gagarin na çoi në një gol të madh,
  Ai është një luan i vërtetë rus!
  
  Ne do të bëjmë një hap të madh përpara
  Ne do të bëhemi me vendosmëri kalorësi i pestë në Mars ...
  Le të jetë çdo person një magjistar,
  Si Zoti, që krijoi botën në një kornizë!
  
  Ne do të marrim Berlinin, edhe pse armiku është afër Moskës,
  Ne mund ta bëjmë botën një vend më të mirë...
  Edhe pse Hitleri është i lidhur qartë me Satanin,
  Dhe Fritz hanë shumë fort!
  
  Por do të jetë, dije, Berlini i mundur,
  Flamuri ynë do të shkëlqejë në të gjithë universin ...
  Në fund të fundit, Moska është gjithashtu Roma e Tretë,
  Do t'u japë atyre që janë besnik një vend në parajsë!
  Pas kësaj kënge, njëra nga vajzat e puthi djalin në thembër të zhveshur dhe menjëherë futi në çantë një kartëmonedhë prej pesëqind eurosh.
  Pas kësaj, u bë edhe më argëtuese. Edhe vajza u ngrit në këmbë. Dhe ajo ecte duke mbajtur një cilindër në duar, të vendosur nga njëri prej burrave. Dhe çfarë, ju gjithashtu mund të mbledhni para në të. Është edhe komode edhe e bukur. Dhe zërat e çiftit janë të mahnitshëm.
  Dhe kështu ata le të këndojnë në krye të mushkërive të tyre në unison;
  Ne jemi luftëtarë të Atdheut të dashur,
  Vendet e sovjetikëve nën flamurin e kuqe!
  Shoku Stalin është një skifter i guximshëm,
  Me të cilën e gjithë bota do të bëhet e bukur!
  
  Ne kemi lindur me Atdheun për lumturi,
  Për të rritur bukën dhe lirin e tekstilit...
  Të tillë në Rusi, njohin djemtë,
  Ai njeri do të jetë i gjithëfuqishëm!
  
  Një stuhi bubullon - na ka ngjitur fashizmi,
  Armadat e tankeve të frikshëm goditën...
  Por më mirë lëvizni kundërshtarin në sy,
  Ne nuk jemi foshnje që përqafojmë bollgur!
  
  Fuhreri me kalë depërtoi në Moskë,
  Në të bardhë dhe prej çeliku që është i lëmuar ...
  Adolf Hitlerin ia shiti Satanit
  Ai mendonte se plumbat nuk do ta ndalonin!
  
  Shoku Stalin, hero i guximshëm,
  Ai u përplas me Hitlerin në listat ...
  Dhe doli që Fuhrer nuk ishte i lezetshëm,
  Grushti i liderit ngeci në mollën e Adamit të tij!
  
  Tani fashisti po dridhet si gjethe
  Si e gjymtoi atë keq Stalini ...
  Ai më mirë do të luante bilbil në cirk,
  Epo, tani Adolf është thjesht një budalla !
  
  Makthi i nazistëve të botës, Stalingrad,
  Meqenëse djemtë tanë janë bërë më të fortë ...
  Ushtari i vendit të sovjetikëve është shumë i lumtur
  Ne i dhamë brirët të gjithë kundërshtarëve !
  
  Berlini do të shembet në këmbët e një vajze, e dini
  Vajzat zbathur do të ecin në mënyrë të famshme ...
  Le të ndërtojmë një parajsë në planet së shpejti,
  Dhe do të jetë shumë e gëzueshme dhe e qetë!
  
  Gjithçka do të bëhet e mirë në univers,
  Vajzat do të marrin një mantel të bërë me diamante.
  Ndonjëherë është shumë e vështirë
  Por ne jemi një vend i lashtë dhe atlanteas!
  
  Në Rusi, një pionier dhe ai titan,
  Në Atdhe, çdo luftëtar nga pelenat ...
  Adolf, ju jeni një humbës dhe një tiran,
  Ju keni marrë një sy të zi nga këmbët e vajzave!
  
  Kur komunizmi është mbi universin,
  Kopertina, siç do të përhapet Nëna e Zotit ...
  Kjo do të jetë në një kafaz çdo revanshizëm,
  Dhe Jezus, Perëndia i Dritës, Emri!
  Kënga ishte e mirë. Dhe u derdhën shumë para. Albina lëpiu edhe buzët.
  Por lumturia mori fund. Policia u shfaq sërish. Dhe këtë herë kishte shumë prej tyre, disa dhjetëra dhe nga anë të ndryshme.
  Vitalik u hodh në këmbë dhe fishkëlliu:
  - Uau! Për mua, si për Pinokun, ata dërguan një ndjekje të tërë!
  Albina buzëqeshi dhe tha me sarkazëm:
  - Tani do të shkosh në një burg për të mitur . Do të jesh një djalë me kokë të rruar dhe do të marshosh me këngë në daulle!
  Mrekulluesja e re tha:
  - Me mendjen dhe aftësitë e mia luftarake do të bëhem lider atje. Dhe djemtë do të më dëgjojnë . Pra, le të mbijetojmë!
  Vajza vuri në dukje:
  - Oh, si do të të hedhë policia. Sidomos me shkopinj në thembra. Do të mësoni se si djemtë në Turqi u çmendën nga një ekspozim i tillë.
  Vitalik futi duart në çantat e shpinës. Dhe ndezi infratingun me fuqi të plotë.
  E gjithë turma e njerëzve që qëndronte pranë djalit dhe vajzës u çel menjëherë zenki. Dhe pastaj ajo e mori atë dhe nxitoi të vraponte.
  Bashkë me ta vrapuan edhe policët. Këtu shkoi, vetëm një festë për sytë.
  Edhe Albinën e kapi në dallgë dhe edhe ajo, me fytyrë të përdredhur, nxitoi të vraponte.
  Vetëm takat e pluhurosura dhe të zhveshura të një vajze të gjatë e muskuloze dridheshin.
  Vitalik i bërtiti asaj në majë të mushkërive:
  - Ndalo! Ku po shkon!?
  Por vajza e frikësuar vetëm shtoi shpejtësinë. Djali shtriu duart i hutuar. Doli me të vërtetë fat i keq. Ai trembi qindra njerëz, dhjetëra policë dhe vetë vajzën.
  Dhe tani ju duhet të rrokulliset veten.
  Mund të shihet se truket duke përdorur një armë të re, shumë të fortë dhe efektive, dhe më e rëndësishmja kompakte, nuk kaluan pa u vënë re .
  Djali u nis duke vrapuar, duke përshpejtuar veten me gravitona, fjalë për fjalë me shpejtësinë e një makine garash. Dhe këmbët e tij të zbathura, gri nga pluhuri dhe asfalti i qytetit të Moskës, thembrat i shkëlqenin si tehet e një luftani me shpejtësi të lartë.
  Vitalik vrapoi aq shpejt sa mundi dhe u përshpejtua si një meteor. Dhe mezi arriti t'i shmangej makinave dhe mureve. Ja si u nda papritmas.
  Djali këndoi me entuziazëm:
  Ne jemi fëmijë paqësorë, por treni ynë i blinduar,
  Arrita të përshpejtoja në një supermakinë ...
  Ne do të luftojmë për një të nesërme të ndritshme
  Le të luftojmë me guxim! Le të luftojmë me guxim!
  Dhe djali terminator u hodh dhe tundi krahët. Ai e shtyu asfaltin me një forcë të tillë, saqë nga këmbët e tij të zbathura kishte gërvishtje. Dhe vetë Vitalik fluturoi në çatinë e një ndërtese të lartë. Kjo ishte fuqia fenomenale e gravitoneve. E cila, meqë ra fjala, është dhjetë trilion herë më e shpejtë se një foton, ose drita e zakonshme në vakum!
  Vitalik qeshi, duke parë rreth tij. Dhe djali vrapoi dhe u hodh përsëri. Këtë herë në çatinë e një shtëpie edhe më të lartë. Shpejtësia e tij ishte thjesht e pabesueshme.
  Djali këndoi me kënaqësi:
  Në bar, Grasshopper u ul,
  Në bar, Grasshopper u ul...
  Ashtu si një kastravec
  Ai ishte i gjelbër!
  Por tani ai është përshpejtuar
  Foton i pompuar ...
  Dhe ai filloi të vraponte me shpejtësi,
  Dhe hidhuni mbi çatitë!
  Imagjinoni,
  Imagjinoni,
  Dhe hidhuni mbi çatitë!
  Pas kësaj, djali nxori syzet speciale që shumëfishojnë imazhin dhe filloi të eksploronte qytetin. Duket se ka bërë bujë. Këtu përsëri shfaqen njësitet policore. Ka shumë prej tyre. Dhe helikopterët rrotulloheshin në qiell. Në të vërtetë, nëse një grup i tërë policësh ikën në panik, duke hedhur shkopinj, kjo do të thotë një çështje serioze.
  Vitalik mendoi se ishte në telashe tani . Me siguri, një nga kamerat e shumta video në Moskë filmoi lëvizjet e tij. Po, dhe publiku ka iPhone dhe smartfonë. Kështu që djali mund ta kuptojë shpejt.
  Meqë ra fjala, çfarë artikulli do të mund t'i paraqesin ? I trembi policët gjysmë deri në vdekje? Apo i reziston arrestimit? Por askush nuk e arrestoi. Ose ndoshta pak keqardhje. Por qindra njerëz të shpërndahen, ajo nuk është më e imët.
  Në çdo rast, është mirë të ndryshoni pamjen tuaj. Dhe vishu. Meqenëse këmbët e zbathura bien shumë në sy në Moskë. Dhe gjeni të dashurën tuaj në të njëjtën kohë. Ku shkoi Albina? Sidoqoftë, kjo e fundit është më e lehta, ai do të llogarisë vendndodhjen e saj tani në një smartphone.
  Djali vuri atlete, ndryshoi ngjyrën e rrobave, bëri syze që zmadhojnë imazhin, pasqyroi dhe vuri një kapak.
  Pas kësaj, ai përsëri u bë një fëmijë i zakonshëm , dukej rreth dymbëdhjetë vjeç. Dhe vështirë se dikush do ta dyshojë atë për një terrorist të rrezikshëm.
  Përveç kësaj, sigurisht, nuk do të dëmtonte të fshini gjurmët e vetes. Djali e kuptoi se fytyra e tij mund të deshifrohej në imazhin e videos dhe në regjistrat e telefonave inteligjentë dhe identiteti i tij mund të vërtetohej. Më pas, në rastin më të mirë, ai përballet me një koloni të rinjsh . Dhe në rastin më të keq, një gjeni kaq i rrezikshëm mund të eliminohet fare. Ose, po të kesh fat, të dërgojnë diku në një laborator burgu të mbyllur si sharashka për të punuar për shtetin me eskortë.
  Por Vitalik nuk e donte këtë - ai është koka e tij.
  Dhe djali gjenial, për fillestarët, shpejt zabatsal përzierje e virusit kompjuterik dhe blot. Ai duhej të mbulonte shpejt të gjithë telefonat inteligjentë të qytetit të Moskës dhe të prishte imazhet. Për më tepër, Vitalik ishte me nxitim, dhe pothuajse të gjitha imazhet u fshinë, dhe jo vetëm fytyra e tij.
  Më tej, ishte e nevojshme të lidheni me kamerat e vëzhgimit dhe të hiqni të gjitha të dhënat për veten tuaj atje.
  Vitalik gjithashtu goditi një virus të fortë me një përshpejtues. Dhe ai duhet të gjëmojë të gjithë sistemin e mbikëqyrjes video në Moskë. Kjo çështje tashmë është në gjykim. Çfarë artikulli, djali nuk e mbante mend. Por këmbëzbathur me të dashurën e tij, ishte shumë e ndritshme. Dhe në kryeqytet ka shumë kamera vëzhgimi. Dhe për faktin se ka përdorur infratinguj ndaj policisë, në çdo rast nuk mund të shmanget përgjegjësia penale.
  Dhe kështu, një herë i mitur, më shumë se dhjetë vjet nuk shkëlqen në asnjë rast.
  Dhe në përgjithësi, duhet të jeni më të zgjuar dhe të mos shkëlqeni.
  Djali lëshoi virusin më të fortë në kamerën e vëzhgimit. Tani i gjithë sistemi do të mbyllet menjëherë. Çdokush do të fajësohet për këtë, por jo një adoleshent i vogël. Dhe asnjë gjurmë.
  Edhe nëse kompjuteri arriti të shkruajë diçka në hard disk, atëherë hipervirusi do ta mbulojë atë dhe do ta dëmtojë atë.
  Dhe pastaj të gjitha informacionet rreth Vitalik do të fshihen. Që do të thotë se ai nuk do të kapet kurrë.
  Djali i nguli këmbët në atlete. Ai zbriti në ashensor dhe i qetë, sikur të mos kishte ndodhur asgjë, shkeli rrugës.
  Në atlete, këmbët ishin pak të nxehta, por të maskuara.
  Vitalik bleu dy pako eskimeze në stallën më të afërt. Akullorja në çokollatë duhet të qetësohet dhe të rinovohet.
  Djali fiku përshpejtuesit dhe përforcuesit e muskujve. Pas kësaj, ai u ndje i lodhur dhe i dobët.
  Si një pijanec që, pasi pi një shishe vodka, mund të lëvizë malet, edhe në mendimet e tij, dhe pastaj fillon të jargëzojë .
  Djali u ul në një stol dhe shpejt përtypi dy pako eskimez. Ai u ndje pak më mirë.
  Vitalik porositi gjithashtu një llucë plastike me kafe të zezë nga tezga. Kjo pije shkaktoi një rritje të forcës në një trup të ri dhe të stërvitur.
  Dhe djali, duke ndjerë gjallëri, eci me besim përgjatë asfaltit.
  Ai ndezi motorin e kërkimit të smartfonit për të gjetur të dashurën e tij Albina. Mendimi i kaloi në kokë, pavarësisht se si u arrestua.
  Megjithatë, hipervirusi duhet të fshijë të gjitha imazhet video në telefonat inteligjentë dhe videokamera, dhe në përgjithësi në të gjitha pajisjet elektronike. Kështu që nuk do të mbetet asnjë gjurmë.
  Vitalik shkoi te shoku i tij dhe këndoi:
  - Gjithmonë duke veshur doreza lëkure,
  Për të shmangur gjurmët...
  Aty jetonte një djalë terminator,
  Novatori më i madh!
  Tani, në të vërtetë, kamerat video në të gjithë Moskën pushuan së funksionuari menjëherë.
  Policia vraponte përreth, por ata, natyrisht, nuk i kushtuan vëmendje djalit me atlete dhe kapele.
  Vitalik shikonte helikopterë që rrotulloheshin në qiell. Jo vetëm policia, por edhe ushtria. Dhe djali mendoi se sa para do të merrte e gjithë kjo. Një karburant.
  Më pas u ndez mendimi se do të duheshin miliarda për të riparuar sistemin e mbikëqyrjes video në një qytet kaq të madh si Moska. Dhe nëse ai kapet ...
  Vitalik u drodh. Ai vërtet e tregoi veten si një gjeni kompjuterik dhe një shkatërrues. Por vetëm një virus lokal i zgjuar u lëshua. Ai përdor një sistem riprodhimi, kur gravitonët zëvendësojnë fotonet, dhe procesi vazhdon si një tornado.
  Aty mund të dëmtoni teorikisht kompjuterët dhe komunikimet në të gjithë planetin Tokë.
  Armët janë gjithashtu të çmendura. Këto janë mundësitë që hapin gravitonët.
  Por Vitalik e kufizoi kohëzgjatjen e virusit dhe atij i duhet vetëm të pastrojë një Moskë.
  Kjo, natyrisht, është gjithashtu një humbje e madhe.
  Djali e ndjeu veten të djersitur. Nëse ai ndizet, atëherë ai do të jetë shumë i keq për veprime të tilla.
  nga kolonia e re . Në fakt, të burgosurit e tjerë do të vlerësojnë forcën dhe inteligjencën e tij. Po, dhe ata janë të detyruar të punojnë atje jo më shumë se katër orë në ditë, por në fakt nuk e kanë as këtë. Dhe ushqimi është më i mirë, ndoshta, sesa në ushtri apo spital.
  Ai do të mbijetojë, nëse ka ndonjë gjë. Ndoshta edhe të bëhet një autoritet. Për çfarë ka ai për t'u çmendur .
  Por këtu është problemi - ndoshta një fëmijë kaq i shkëlqyer siç është ose likuidohet si shumë i rrezikshëm, ose nën roje të fortë ata do të detyrohen të punojnë për shtetin. Sepse ai është një gjeni.
  Pra, në çdo rast, është më mirë të mos shkëlqeni akoma.
  Albina ishte ulur në një stol, ajo ishte gërvishtur dhe mori disa mavijosje. Sytë e saj prej safiri vezullonin herë pas here, sikur të kishin rërë në to.
  Vitalik iu afrua dhe i vuri dorën mbi shpatull duke i thënë:
  - Mos ki frikë. Unë jam me ty.
  Vajza heroike e ktheu dorën dhe fërshëlleu:
  - Dhe nuk kam frikë. Ju jeni krejtësisht të trembur .
  Fëmija i mrekullueshëm u përgjigj me një psherëtimë:
  "Megjithatë, ju nuk duhet të kishit rënë në duart e policisë. Epo, ne jemi të sigurt.
  Albina tha ashpër:
  - Ka kaq shumë video kamera në Moskë. Sidomos tani, kur ka një luftë me Ukrainën dhe krim të shfrenuar...
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Mos u shqetëso për këtë. Gjithçka është kapur. Asnjë nga kamerat nuk po funksionon tani dhe të gjitha imazhet janë fshirë.
  Vajza heroike pyeti:
  Po në lidhje me disqet e ngurtë?
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Edhe ata do të dëmtohen përtej njohjes. Kështu që policia do të jetë e pafuqishme.
  Albina tha me një psherëtimë:
  - Po telefonat inteligjentë?
  Vitalik konfirmoi:
  - Dhe videoja e tyre do të jetë jashtë funksionit. mos kini frikë. Unë jam shumë i mirë në kompjuter. Dhe energjia e gravitoneve hap mundësi që duken krejtësisht të egra.
  Vajza bjonde shkroi në Twitter:
  - Ju jeni Fantomas , ju jeni një gjeni i zymtë,
  Ti je Fantômas , dhe një këngë pa ëndrra...
  Ju jeni Fantomas , sundimtari i brezave të lezetshëm,
  Ti je Fantômas , sundimtar i qyteteve të mëdha!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  Po, mund të bëj shumë. Tani për tani, një fëmijë me pantallona të shkurtra mbuloi të gjithë policinë e Moskës. Kjo është lloji i mendjes që kam.
  Albina këndoi me kënaqësi:
  Është mirë të jesh i fortë
  Çfarë të them...
  Por duhet të ziejmë edhe topat,
  Topa, topa, topa për të gatuar!
  Topa, topa, topa për të gatuar!
  Vitalik qeshi dhe vuri në dukje:
  - Mirë që e kam kokën të madhe, larg, jo në kuptimin e vërtetë të fjalës!
  Vajza bjonde ra dakord:
  - Është e drejtë! Por a e keni idenë se çfarë ju pret nëse kapeni?
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Po! Unë e kuptoj - një kafaz, dhe ata do t'ju detyrojnë të punoni për vendin.
  Albina buzëqeshi.
  - Çfarë, nuk e do këtë?
  Vitalik u shpreh:
  - Nëse jam kaq i zgjuar në moshën pesëmbëdhjetëvjeçare, si do të jem kur të jem i rritur? Ndoshta është më mirë për mua të bëhem, me një gjeni të tillë, një diktator botëror?
  Vajza heroike tundi kokën.
  - Çfarë do të bësh vetëm kundër gjithë botës? Është vërtet joreale të kapërcesh të gjithë planetin!
  Djaloshi gjenial tha:
  - Dhe pse pikërisht të gjitha? Ka shumë vende dhe të gjitha janë të ndryshme. Dhe interesat ndonjëherë janë drejtpërdrejt të kundërta. Pse duhet të bashkohen? Ata e urrejnë njëri-tjetrin më shumë se sa një fëmijë që pretendon të jetë lideri botëror. Për më tepër, unë mund t'u jepja fund luftërave dhe njerëzit në të gjithë planetin Tokë do të jetonin në grushtin tim të dashur shumë më mirë se tani!
  Albina qeshi.
  - Epo, ambicie, ju jeni më cool se Napoleoni.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Ndoshta më i talentuar.
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  Po, ju nuk pushoni kurrë të më mahnitni. Çfarë brezi i mrekullueshëm është ky.
  Vitalik konfirmoi:
  - Edukimi në Google !
  Djali ndezi smartfonin e tij dhe filloi të kontrollonte përmes internetit se sa shkatërrues doli të ishte efekti i hipervirusit të tij .
  Në të vërtetë, në një zonë të madhe, telefonat inteligjentë jo vetëm që fshinë imazhet, por edhe dështuan. Djali kishte një mbrojtje të veçantë kundër viruseve, dhe pjesa tjetër fluturoi. Dhe jo vetëm në Moskë, por edhe jashtë në një rreze prej një mijë kilometrash. Shën Petersburg, dhe pjesërisht Bjellorusia, dhe Ukraina, dhe shtetet baltike, dhe nga lindja deri në Kazan, përfshirëse, u lënduan.
  Po, ekspozimi ndaj një hipervirusi serioze . Dhe video survejimi ishte i mbuluar.
  Dhe sa, deri më tani, policia dhe FSB nuk mund të përcaktojnë shkallën. Por edhe brenda Moskës dhe qyteteve fqinje. Dhe baza e policisë, me sa duket, fluturoi.
  Vitalik shikoi gjithë këtë dhe fishkëlliu:
  - Atdheu, vendi më i madh,
  Universi do të jetë nën ju ...
  Por më pas një stuhi vdekjeje përfshiu,
  Çfarë ndodhi me Atdheun tim të shenjtë!
  Albina u përkul dhe pyeti:
  - Epo, si, dëmtuesi, bëri shumë dëme?
  Djali u përgjigj me një psherëtimë:
  - Edhe shumë. Gravitonët përshpejtojnë përhapjen e virusit me shpejtësi katastrofike. Është mirë që e kufizova hipervirusin me kohë.
  Vajza heroike murmuriti:
  - Idiot gjenial!
  Vitalik u shpreh:
  - Këtu Genghis Khan nuk mund të shkruante e as të lexonte, por pushtoi gjysmën e botës. Dhe unë munda ta bëja këtë në moshën pesëmbëdhjetë vjeçare se askush tjetër në historinë e njerëzimit.
  Albina donte të thoshte diçka, por heshti. Ajo shikoi në këmbët e saj. Ata ishin muskuloz, të fortë, të nxirë, por në të njëjtën kohë të zbathur dhe të pista. Ajo papritmas ndjeu turp. Dhe ajo filloi të shikonte përreth, ku t'i lante.
  Djali tha duke buzëqeshur:
  - Çfarë, të vjen turp?
  Vajza heroike kundërshtoi:
  - Është e vështirë të më turpërosh. Por ju nuk keni mësuar diçka.
  Vitalik bërtiti:
  - Cfare saktesisht?
  Albina nuk u përgjigj shumë e sigurt:
  - Se njerëzit kanë ende kujtesë në kokë. Policia dhe FSB mund të bëjnë sondazhe, të përpilojnë skicat tuaja dhe të miat dhe të llogarisin personalitetet tona të ndritura prej tyre.
  Fëmija i mrekullueshëm u drodh dhe tha:
  - Disi nuk e kam menduar.
  Vajza heroike tha:
  - Mund të paditet për bashkëpunim. Dhe u dërgua në një koloni për të mitur për vajza.
  Vitalik ngriti supet.
  - Me një rrip të zi, do të jesh mirë atje.
  Albina buzëqeshi.
  - Epo, po! Dhe rojet, gra të këqija, do t'ju kontrollojnë dhe do t'ju ndjejnë nga koka te këmbët. Dhe do të flesh në kazermë dhe do të punosh.
  Djali tha:
  - Kjo është mirë. Tani kolonitë janë gjysmë bosh dhe është më mirë në to sesa në kampet e tjera të fëmijëve. Unë e di se çfarë të krahasoj. Këtu pushova në një kamp për fëmijë, kështu që lavamanët janë në rrugë dhe uji është vetëm i ftohtë, dhe tualeti në pyll është më anti-diluvian, Dhe ata jetonin në një barakë, njëzet e pesë djem në një dhomë. Në një shkollë speciale, kushtet janë shumë më të mira. Dhe në një koloni moderne për fëmijë, në përgjithësi, ka pak të burgosur tani, dhe ju jeni si në një sanatorium.
  Vajza logjikisht tha:
  - Për shaka të tilla, do të ketë një koloni të veçantë për mua dhe ty, ku do të të rrahin me shkopinj gome në thembra. Dhe ushqeni zhul dhe bukë bajate dhe bëni gomarë dymbëdhjetë orë në ditë.
  Vitalik u shpreh:
  - Nuk ka koloni të tilla për fëmijë tani. Këto janë vetëm histori horror. Dhe me aftësitë dhe njohuritë e mia mund të arratisem lehtësisht nga çdo burg. Kështu që nuk më tremb. Le të mendojmë më mirë se çfarë të bëjmë me kujtesën njerëzore?
  Albina tha:
  - Në serialin fantazi "Njerëz me të zeza", kujtesa u fshi me një pajisje. Ndoshta do të bëni një hipervirus biologjik dhe do të pastroni skedarët e kujtesës së njerëzve?
  Fëmija mrekullibërës rrotulloi gishtin në tempullin e tij:
  iPhone-t dhe celularët e njerëzve , por ju dëshironi që t'i bëj idiotë të plotë, duke ua hequr kujtesën. Dhe nëse virusi del jashtë kontrollit, atëherë të gjithë njerëzit në planetin Tokë do të bëhen foshnja me intelekt?
  Vajza heroike u drodh dhe tha:
  - Po, duket e tmerrshme. Dhe ju mund të fshini vetëm kujtimin që ka të bëjë veçanërisht me ju dhe mua?
  Vitalik ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Teorikisht, kjo është e mundur. Por kjo është punë delikate dhe kërkon kohë. Dhe ata mund të na gjejnë shumë shpejt. Pra, gjërat janë të vogla për ne. Një virus që vepron në trupat e njeriut dhe pastron gjithë kujtesën e tyre dhe dëmton kutitë dhe personalitetin mund të bëhet shumë më shpejt, por në fund të fundit ky është gjenocid.
  Albina u përgjigj me një psherëtimë:
  Po, do të ishte keq. Por ... Si mund të shpëtohemi?
  Fëmija i mrekullueshëm tha:
  - Tani policia dhe FSB nuk do të jenë në dorën tonë. Ata do të jenë të zënë me rivendosjen e sistemit të mbikëqyrjes video në të gjitha pajisjet. Dhe ne do të harrojmë gjatë kësaj kohe. Tani për tani, le të shkojmë në laborator. Puna do të duhet të përshpejtohet. Do të më duhen më shumë energji dhe pajisje më të mira.
  Vajza u shpreh:
  - Kam lexuar romanin e Belyaev - "Zoti i botës". Si u jepeshin njerëzve urdhra me radio. Ndoshta edhe ju do ta bëni këtë?
  Vitalik qeshi.
  - Kjo eshte nje ide e mire! Kështu ishte në filmin për Fantomas. E kam menduar tashmë. Por këtu na duhet një valë e veçantë që do të ndikonte në tru. Një lloj telepatie. Për shembull, Wolf Messing mund të kapte mendimet e njerëzve dhe t'i lexonte ato. Por nuk është aq e lehtë, dhe jo aq sa në radio.
  Albina tha:
  - Por një rrezatim i tillë do të të bëjë një diktator botëror pa gjuajtur asnjë e shtënë.
  Dhe do t'i bindesh padiskutim miliarda njerëzve në të gjithë globin! Dhe ju do të jeni perandori i Tokës!
  Vitalik shikoi mikun e tij dhe tha:
  - Nëse llogaritemi dhe kapemi, fare mirë mund të dërgohen në një klinikë psikiatrike. Sepse idetë tona janë shumë ambicioze ! Por në rregull. Ju erdhi me një ide të madhe. Ose do të sundoj botën, ose do të shkatërrohem në mënyrë të parëndësishme.
  Albina pohoi me kokë dhe konfirmoi:
  - Pra, njerëzit ose do të bëhen të gjithëfuqishëm, si Zotat, ose do të zhduken si rezultat i një katastrofe planetare. Pra, ju keni një zgjedhje, ose të sundoni botën, ose të jeni të lidhur në një shtrat.
  Djali pohoi me kokë dhe tha:
  - Le të shkojmë në laborator. Kemi shumë punë për të bërë atje. Ne duhet të shpëtojmë Tokën.
  Vajza cicëronte, duke kërcyer lart e poshtë me këmbët e zbathura, të mbushura me sende të ndryshme të forta.
  Zëri i saj ishte rrezatues dhe kumbues;
  Ne sjellim dritën qiellore në të gjithë botën,
  Le të vdesim - ne do të shpëtojmë planetin ...
  Fati le të jetë i tmerrshëm - ka ardhur vdekja e keqe,
  Mos vdisni kot, sepse Atdheu ynë është i gjallë!
  Vitalik konfirmoi me zemërim:
  A është vërtet nder
  Nuk mund të gjendet në qiell
  Zemra kërkon hakmarrje
  Dëshiron të shpëtojë botën!
  Si djali ashtu edhe vajza u hodhën më lart dhe i kthyen rrotat e tyre në ajër.
  . KAPITULLI #9
  I zemëruar ishte edhe mbretëresha e botës së krimit të Moskës, kumbara e mafies ruse, Agripina Belyaeva, e njohur ndryshe si Djalli i Bardhë.
  Një grua e fuqishme, muskulare, e stërvitur dhe e re nga pamja e jashtme e futi takën e saj në ijë të një prej bosëve të mafias. Ai fluturoi lart nga goditja dërrmuese dhe u rrëzua, duke u shkëputur.
  Djalli i Bardhë ishte i tmerrshëm në zemërim. Në fakt, ajo ishte kreu i një oktapodi të vërtetë, grupi kriminal më i madh dhe më i fuqishëm në Rusi.
  Në të njëjtën kohë , një bjonde natyrale me një qafë të fuqishme, muskuj të fortë. Agripina Belyaeva ishte në gjendje të nënshtronte grupet e fragmentuara të Moskës. Ajo kishte një fuqi të fshehtë, të padukshme që shtrihej shumë përtej kufijve të Rusisë.
  Ajo mund të quhej e bukur, nëse jo për supet dhe muskujt tepër të fuqishëm, si dhe një mbresë në faqen e saj të majtë. Sytë e mafies ishin të fshehura me syze të pasqyruara dhe në dorën e djathtë mbante një pistoletë shumë të rëndë me njëzet fishekë në daulle. Dhe ishte e frikshme ta shikoje. E gjitha në lëkurë, një zonjë agresive, para së cilës dridhen bosët e krimit.
  Dhe tani ajo bërtet:
  - Pra, të gjithë telefonat tanë inteligjentë, iPhone-ët , celularët tanë janë jashtë funksionit dhe brenda u fshinë informacioni i tyre ?
  Udhëheqësit e mafies mërmëritën diçka të paqartë. Njëri prej tyre, më i riu , tha:
  - Por sistemi i vëzhgimit me video të policisë dhe FSB-së ishte i mbuluar me një legen!
  Djalli i Bardhë fërshëlleu:
  - Ç'kuptim ka? Ajo thjesht nuk ndërhyri me ne, pasi ne kemi gardhe të forta në agjencitë e zbatimit të ligjit, vetëm konkurrentët tanë nga vendet arabe përfituan nga kjo.
  Dhe gruaja qëlloi mbi autoritetin e ri. Plumbi kaloi pranë, duke e kapur lehtë në tempullin e tij dhe duke prerë një tufë flokësh.
  Mafiozët u zbehën, por qëndruan në këmbë.
  Agripina mërmëriti:
  - Epo, në rregull ... e kuptoj që ky është një sabotim në shkallë të gjerë. Por dikush do të përgjigjet.
  Dhe Djalli i Bardhë qëlloi përsëri. Burri me kapele të sipërme ra, duke shtrënguar barkun me duar. Dhe ai filloi të përpëlitej në agoni.
  Agripina buzëqeshi dhe tha:
  - Sot jam i sjellshëm. Gjeni atë që ka vënë në skenë këtë diversion dhe ma dorëzoni të lidhur.
  Një nga shefat shtjelloi:
  - I vdekur apo i gjallë?
  Djalli i bardhë mërmëriti:
  - Më mirë gjallë!
  Dhe ajo qëlloi pikërisht në ijë të atij që bëri një pyetje të tillë. Plumbi goditi vendin më të ndjeshëm. Mafiozët ranë dhe heshtën, të paralizuar nga tronditja e dhimbjes.
  Agripina pohoi me kokë.
  - Të jap shtatëdhjetë e dy orë për të kërkuar. Dhe ka ardhur koha! Nëse nuk keni kohë, atëherë të mbijetuarit do t'i kenë zili të vdekurit.
  Banditët u ngatërruan. Djalli i Bardhë i mbajti të gjithë në një grusht të hekurt. Dhe ajo kishte shumë fuqi. Mund të mos jetë absolute. Më duhej të zbërtheja pjesën e pushtetit zyrtar dhe të forcave të sigurisë. Agripina Belyaeva ishte e njohur në qarqet kriminale me pseudonimin Djalli i Bardhë. Por pakkush e dinte emrin dhe mbiemrin e saj të vërtetë. Vrasjen e saj të parë e kreu në moshën pesë vjeçare, madje as që u dyshua. Në fakt, një vajzë me flokë të bardha, e bukur, vetëm shumë e madhe dhe e fortë për vitet e saj.
  Ajo mund të kishte bërë një karrierë në artet marciale, por ajo preferoi krimin.
  Megjithatë, pavarësisht autoritetit të saj, ajo kishte vetëm një bindje për një të ri . Dhe më pas ajo i ktheu gjërat me aq dinakëri dhe i zgjidhi forcat e sigurisë sa nuk u ndesh më.
  Agripina ishte në gjendje të nënshtronte të gjitha grupet e Moskës. Ajo që dukej e pamundur në një qytet kaq të madh. Madje autoritetet zyrtare u kënaqën, pasi përballja e përgjakshme mes bandave praktikisht kishte pushuar. Dhe kishte më pak kaos . Agripina ndaloi shitjen e drogës pranë institucioneve arsimore, futi disa kufizime të tjera në biznesin kriminal. Si përgjigje, autoritetet nuk e prekën atë, dhe madje ndihmuan në luftën kundër konkurrentëve.
  Agripina kishte ndikim të madh te politikanët dhe mund ta detyronte të votonte ashtu siç donte.
  Në të njëjtën kohë , ajo ishte e egër. Edhe ministrat dhe zëvendëskryeministrat kishin frikë prej saj.
  Agripina madje filloi të shikonte nga afër kurorën presidenciale. Në të vërtetë, pse të mos bëhesh mbretëresha formale e Rusisë duke ndërthurur fuqinë e mafies dhe shtetit?
  Por kjo është ende një ëndërr. Dhe tani, në këtë moment, imagjinoni që të gjithë telefonat inteligjentë, iPhone , telefonat celularë dhe pajisjet e komunikimit kanë fluturuar për ju dhe mjedisin tuaj.
  Kjo është ajo që do t'ju bëjë të tërboheni .
  Agripina e shikoi veten në pasqyrë. Ajo nuk është e vjetër - vetëm tridhjetë e gjashtë vjeç. Në atë moshë, vetëm mbretërit kishin kaq shumë fuqi dhe ndikim. Por fytyra e saj e bukur u shpërfytyrua nga një mbresë aq e thellë sa që deri tani kozmetologët më të mirë në botë nuk mund ta riparojnë atë. Ai e plaket atë. Hmm ... Ajo ka ende shumë kohë dhe, nëse nuk e vrasin, atëherë pushteti mbi perandorinë nuk do t'i ikë.
  Flokët e saj janë shumë të lehta, si bora. Shumëkush ndoshta mendon se është pikturuar. Por jo, është ngjyra e saj natyrale. Ajo është e bukur, por tepër muskulare dhe supet e saj, si ato të një atleteje, janë krejtësisht jofemërore. Dhe kaq shumë vrasje në duart e saj.
  Agripina tashmë ka zbuluar se shërbimet e inteligjencës perëndimore nuk kanë asnjë lidhje me këtë katastrofë. Pra, dikush është vendas.
  Por kush? Kush mund të gjejë një virus kaq të fuqishëm dhe kush është ky gjeni? Apo ndoshta është ajo?
  Vetë Agripina është një grua dhe ajo e di shumë mirë se seksi i bukur mund të jetë vërtet i shkëlqyer. Sa ishte një zuzare e shkëlqyer .
  Por pse ishte? Ajo është tani!
  Agripina mendonte se një shkencëtar që mund të krijonte një hipervirus të tillë mund të ishte shumë i dobishëm për mafian. Në fund të fundit, në këtë mënyrë ju mund të çaktivizoni kompjuterët dhe sistemet e mbikëqyrjes video në të gjithë botën.
  Dhe kjo mund të japë fuqi thjesht të paimagjinueshme. Dhe fuqia është kaq e ëmbël. Bëhuni perandoresha e gjithë botës.
  Agripina madje këndoi me zë të ulët:
  Zonjave u pëlqen të vishen
  Zonjave u pëlqen të hanë 1
  Seksi më i fortë di të luftojë
  Dhe njeriu është një hajdut!
  Unë kam një tjetër pasion
  Kjo është fuqi, vetëm pushtet!
  Nuk ka nevojë për ar dhe para
  Dhe është e nevojshme që para meje,
  Njerëzit ishin në gjunjë
  Njerëzit ishin në gjunjë
  Në të gjithë tokën!
  Agripina ia futi majën e çizmes në ijë një prej djemve shërbëtor, i cili i solli shampanjën në një tabaka. Goditja e hodhi shërbëtorin e ri, madje ai u rrotullua në ajër. Dhe u shtri në dysheme pa ndjenja.
  Djalli i bardhë pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Më fal! Unë gjithmonë dua të godas dikë.
  Adoleshenti u shua nga dhimbja. Po, kjo kumbarë është një person shumë i keq.
  Megjithatë, unë kam pirë shampanjë. Ajo e donte këtë ujë të ëmbël. Një tjetër djalë i pashëm i solli asaj një lojë të zezë në një vazo të mbushur me diamante. Djalli i bardhë mezi u përmbajt nga goditja. Ajo ishte shumë e dashur për të rrahur përfaqësuesit e seksit më të fortë. Sidomos të lezetshmet dhe të rinjtë.
  Por tani i shkoi mendja se mund ta sakatosh djalin përgjithmonë. Dhe më erdhi pak keq. Dhe ajo e kufizoi veten vetëm në një lëvizje shumë të dhimbshme në hundë.
  Humori i saj tani ishte agresiv, dhe në të njëjtën kohë, i gëzuar. Rezulton se në vendin tonë ka gjeni që janë të aftë të sillen keq mijëra kilometra në një rreth dhe të krijojnë gjëra të ngjashme. Uau!
  Sa efektiv mund të jetë fantastik një sulm kibernetik . Dhe sigurisht, është e nevojshme të zbulohet se kush mund ta rregullonte një gjë të tillë.
  Sigurisht, ky nuk është një gjeni i dobët. Apo ndoshta një organizatë e tërë?
  Këtu Agripina u grimas. Papritur, ajo kishte konkurrentë shumë të fortë dhe të zgjuar teknologjikisht?
  Pastaj m'u kujtua seriali i animuar që ajo shikonte si fëmijë. Atje, një tru krijoi dhe dha gjëra të tilla - të lezetshme dhe të pazakonta! Po sikur ndonjë qytetërim jashtëtokësor të qëndron pas kësaj?
  Agripina, nuk mund të thuhet se ajo ishte një kriminele budallaqe dhe e vrazhdë. Kam lexuar dhe shikuar disa. Dhe horizontet e saj nuk ishin të kufizuara.
  Në parim, ekzistenca e qytetërimeve të tjera nuk bie fare në kundërshtim me shkencën.
  Edhe anasjelltas. Thjesht shkenca thotë se ka yje më të vjetër se Dielli, dhe planetë shumë më të vjetër se Toka në univers. Kjo do të thotë se jeta inteligjente mund të zhvillohet mbi ta përmes evolucionit. Dhe madje tejkalojnë nivelin e zhvillimit njerëzor .
  Dhe tejkalojnë aq shumë sa kanë arritur planetin Tokë dhe shpejtësi superluminale.
  E cila, në parim, jo vetëm që është e mundur, por ndoshta edhe duhet të jetë e tillë. Në univers ka afërsisht shtatëdhjetë deri në njëqind gjashtëmilionë yje. Kjo do të thotë se edhe nëse ka vetëm një planet për një milion yje, atëherë sa qytetërime duhet të ketë që tejkalojnë atë njerëzor.
  Dhe yjet, me shumë mundësi, kanë edhe më shumë planetë. Mund të ketë një shumëllojshmëri formash të jetës, dhe jo vetëm proteina .
  Agripina buzëqeshi dhe tha me zë të lartë:
  - Nuk mjaftuan vetëm konkurrentët nga botët e tjera që të ishim plotësisht të lumtur!
  Një grua e madhe e fortë hëngri gjithashtu havjar të zi. Dhe vendosa që ajo të shtrihej pak. Edhe pse Agripina ishte plot me militantë, ajo preferonte të rrihte burrat, madje edhe gratë. Dhe mbani në formë.
  Si, që të mos mendojnë se kumbara është dobësuar. Në fund të fundit, seksi i tyre femëror quhet i dobët.
  Megjithatë, kjo është mashtruese. Pra, një femër, e trajnuar dhe e talentuar gjenetikisht, mund të jetë më e rrezikshme se një burrë, çdo pjesëtar i seksit më të fortë.
  Tani ajo ka shkuar në palestër. Këtu ajo ka një kompleks të tërë sportiv në pallat. Të dy djemtë dhe vajzat e adoleshencës janë të fejuar së bashku. Ka edhe më të vjetër.
  Agripina ndryshoi. Ajo ishte me kimono dhe zbathur, siç pritej në karate. Nëse jo për flokët dhe gjoksin e mrekullueshëm, ajo mund të ngatërrohet me një djalë të ri. Një fytyrë shumë e fortë, mjekër me vullnet të fortë, një mbresë që jep një shprehje ogurzezë dhe sy të çelikut, si një ujk.
  Tani për tani, një harpi me flokë të kuqe duhej të ndeshej me të . Pronarja e danit të katërt, dy metra, ishte pothuajse e vetmja grua në Rusi dhe në botë që mund të luftonte në kushte të barabarta Agripinën , gjithashtu një grua e gjatë dhe masive.
  Megjithatë, tani, harpi me flokë të kuqe e thirri atë në një telefon më primitiv, me tela dhe për këtë arsye më pak të dëmtuar dhe i tha:
  - Më plas koka pas sparringut, jam nokautuar dhe mjeku më rekomandoi pushim për tre ditë.
  Agripina mërmëriti:
  - Çfarë, një tronditje!?
  Flokëkuqja mërmëriti:
  - Po! Më goditën shumë fort.
  Nëna bjonde e mafias rrëmbeu:
  - Atëherë ma dërgo atë që të ka rrahur kështu.
  Viksina flokëkuqe , e cila kishte turp të pranonte se ishte rrahur nga një adoleshent që dukej si një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç, rënkoi:
  - Nuk e njoh atë. Ai ishte i veshur me maskë, me uniformë të zezë dhe nuk u prezantua.
  Agripina qeshi.
  Çfarë është kjo, një ninja?
  Luftëtari flokëkuq pohoi me kokë.
  - Ndoshta po!
  Nëna bjonde e mafies pyeti:
  - Pra kontakto me të. Dhe ftojeni atë në shërbimin tim.
  Megara me të dhënat e katërt u përgjigj:
  - Të gjithë celularët, telefonat inteligjentë, iPhone janë jashtë funksionit. Si të kontaktoj tani, nuk e di!
  Agripina mërmëriti:
  - E kuptoj. Mirë, mendoj se një person i tillë do të shfaqet diku dhe unë do të dërgoj paralajmërime. Dhe ne do të importojmë telefona inteligjentë dhe iPhone nga Kina. Ata do të jenë të lumtur të na shesin vetëm një grumbull shtesë!
  Dhe mafiozja bjonde u shua. Ajo papritmas ndjeu se pamja e një luftëtari misterioz dhe një sulm i papritur i fortë kibernetik , ishin disi të lidhura me njëra-tjetrën. Dhe kjo duhet zbuluar. Epo, ajo do të dërgojë kush duhet të dijë detajet dhe detajet e betejës. Ndoshta do të ketë diçka interesante.
  Ndërkohë, ju mund të zgjasni trupin tuaj të fortë.
  Përveç flokëkuqes me të katërtën e dhënë , ka edhe një brune me të tretën. Dhe gjithashtu nën dy metra i gjatë, dhe njëqind e tridhjetë kilogramë në peshë, afërsisht e barabartë me flokëkuqin. Sparing me të është gjithashtu interesante dhe udhëzuese.
  Por Agripina ndjeu një valë zemërimi brenda saj. Dhe ajo donte të godiste dikë fort.
  Dhe ajo i ftoi djemtë. Një duzinë e tërë adoleshentësh këmbëzbathur dhe të lezetshëm me kimono hynë në sallë. Ata ishin katërmbëdhjetë, pesëmbëdhjetë vjeç. Dhe këta, më duhet të them, tashmë janë luftëtarë të mirë. Megjithatë, kundër nivelit të Agripinës...
  Gruaja nëna e mafies urdhëroi:
  - Dy për mua!
  Një çift djemsh vrapuan drejt saj. Agripina e sulmoi të parin me këmbën e saj të zhveshur dhe vdekjeprurëse në kokë. Dhe të dytën e goditi me bërryl në gjoks. Dhe megjithëse peshonte pothuajse një cent e gjysmë, ajo lëvizi shumë shpejt.
  Djemtë ranë pa ndjenja.
  Agripina fërshëlleu:
  - Mësoni, budallenj ! Kur isha në moshën tuaj, në përleshje pa rregulla, më vihej një ujk i kalitur. Dhe adoleshentja nuk kishte as kamë. Dhe më duhej ose të vrisja me duar të zhveshura ose të vdisja vetë. Siç e shihni, unë jam gjallë, që do të thotë se ujku është vrarë! Tani sulmoni gruan.
  Lufta filloi, si në një skenar të Hollivudit. Grua e madhe, e shpejtë, muskulare kundrejt djemve.
  Ajo goditi me grushte dhe shkelma. Dhe me çdo goditje, dikush binte. Nëse djali kishte kohë për të vendosur një bllok, atëherë ai ende mund të ngrihej.
  Por nëse jo, atëherë u qetësua pa vetëdije. Agripina ka grushte dhe këmbë shumë të forta. Është e qartë pse një grua e tillë ishte në gjendje të nënshtronte botën e krimit të Moskës dhe pjesën më të madhe të Rusisë. Krijoni degë në vende të huaja. Dhe të bëjë pothuajse këdo në botë të dridhet.
  Së shpejti djemtë ishin të gjithë pa ndjenja në dysheme.
  Agripina mori pishtarin. Dhe ajo filloi të sjellë zjarr në thembra të zhveshura të adoleshentëve. Kur flaka lëpin thembrën e ndjeshme të djalit, dhemb shumë. Ata bërtasin dhe dridhen.
  Pastaj ankojnë, lypin mëshirë dhe zvarriten. Dhe ajri mbante erë mishi të skuqur, nga lëkura e djegur dhe e re e shëndetshme.
  Po, ajo bëri një punë të shkëlqyer.
  Pas kësaj, ajo ftoi një zeshkane gjigante për të luftuar . Dhe përsëri filloi një betejë e vështirë dhe kokëfortë.
  Agripina dhe partneri i saj nuk i detyronin gjërat, por punonin për teknikën.
  Agripina kujtoi se si ishte fejuar në një karrocë që në fëmijëri dhe luftonte në përleshje pa rregulla. Ajo u vu kundër djemve. Meqenëse ajo i rrihte vajzat shumë lehtë.
  Ata luftuan në përleshje speciale, të cilat organizoheshin gjysmë legalisht nga mafia.
  Dhe ndonjëherë jo vetëm me krahë dhe këmbë, por edhe me armë. Disi ajo u godit me shpatë në fytyrë, kështu që kishte një mbresë. Dhe kjo është ajo që vihet re, por kishte diçka tjetër.
  Por ajo është bërë një mjeshtër e madhe. Në fillim ajo u konsiderua si një silur, por më pas ajo hyri në autoritetet kryesore.
  Agripina u rrit e pamëshirshme dhe në të njëjtën kohë, nganjëherë mbi të vinte një valë ndërgjegjeje. Si, ju nuk mund të bëni kaos të tillë . Fëmijëria dhe rinia ranë në vitet nëntëdhjetë të turbullta. Pastaj në noughties, në një farë mënyre gjithçka shkoi tatëpjetë. Mafia u bë më e respektueshme, megjithëse vrasjet dhe përballjet vazhduan.
  Dhe ajo bëri një karrierë për veten e saj ... Dhe u ngjit në majat e botës kriminale.
  Dhe tani ajo bëri një goditje të mprehtë dhe rrëzoi brunen, dhe më pas shtoi në pjesën e pasme të kokës. Kështu e qetësoi vigjilencën dhe i dha një goditje dërrmuese.
  Duke parë që ajo ishte e qetë. Agripina e mori sërish pishtarin dhe i solli zjarrin këmbëve të mëdha, por mjaft të bukura dhe tërheqëse të zeshkanes.
  I vinte era djegie , që guduliste vrimat e hundës së nënës së mafies.
  Zeshkania erdhi në vete nga dhimbja dhe u hodh përpjetë. Po, ka shumë mbaresa të ndjeshme në këmbë.
  Pasi mbaroi luftën, Agripina donte të hante. Shërbëtoret e saj i sollën menjëherë shishqebab në një hell platini. Kaq e shijshme dhe e yndyrshme.
  Agripina u dha atyre një urdhër:
  - Këndoni diçka, vajza!
  Dhe ata që u përgjigjën me kënaqësi filluan të përmbushen;
  Gleb Zheglov dhe Volodya Sharapov nuk
  janë ulur kot në tryezë
  .
  Mjedrat lulëzuan në një ngjyrë të trazuar,
  Krijesa të ndryshme
  rrotulloheshin , Nuk kishte bukë, por plot me lustër këpucësh, Po, prijësi gungaç përqesh - Dhe vajzat filluan të kërcejnë, duke vulosur këmbët e tyre të hijshme të gdhendura imët.
  Atas , hej, argëtohu klasë punëtore, atas ,
  kërce, djem, dashuri vajza,
  Atas ! Le të na kujtojnë sot,
  Mjedër-kokrra, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Vajzat vazhduan këngën, duke goditur sërish këmbët.
  Deri në mëngjes dritarja nuk fiket, Gleb Zheglov dhe Volodya nuk flenë, macja famëkeqe e zezë
  Z ka frikë nga djemtë tanë!
  Këtu vajzat e ngritën zërin gjysmë toni më lart.Gleb Zheglov dhe Volodya Sharapov
  Shërbyen në betejat e rendit!
  Pas një dite paqësore pune, Qetë, o vend i dashur!Dhe vajzat filluan të këndojnë përsëri;
  Atas , hej, argëtohu klasë punëtore, atas ,
  kërce, djem, dashuri vajza,
  Atas ! Le të na kujtojnë sot,
  Mjedër-kokrra, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Agripina hëngri dhe dëgjoi këngën. Po, kënga nuk është e re, por interesante. Kumbara e saj e mafies e dëgjoi atë në fëmijërinë e hershme. Edhe pse, si Gleb Zheglov dhe Volodya Sharapov janë armiqtë e saj.
  Më saktësisht, armiqtë e banditëve dhe mafias, dhe ajo është banditja kryesore në Rusi, dhe ndoshta në botë.
  Agripina u bëri me kokë vajzave. Dhe i ftoi të hanin.
  Epo, duhet treguar respekt. Në fund të fundit, ajo po lufton, mund të thuhet, një luftëtare, por ajo mund të tregojë hirin e saj.
  Pas kësaj, ajo përsëri urdhëroi njërën nga vajzat të këndonte. Ju mund të bëni diçka tuajën, të sinqertë.
  Dhe vajza këndoi me zërin e saj të qartë:
  Perlat, që shkëlqejnë në ujërat e smeraldit,
  Një mjellmë e bardhë si bora shpërthen në re!
  Dielli po luan, natyra ka lulëzuar,
  Le të shkëlqejë lumturia mbi njerëzit për shekuj!
  
  Dhe lulet në livadh janë rubin të ndritshëm,
  Luleradhiqe në një fushë me gjethe të artë!
  Jini njerëz së bashku miqësorë dhe të bashkuar,
  Le të jetë Atdheu Nëna e Atdheut!
  
  Një ylber në qiell është një rrufe e ndritshme,
  Argjend mështeknash, në push plepi!
  Cica e pasionuar derdh një këngë,
  Muzika luan, tokë e lumtur!
  
  Nuk ka paqe në univers
  Një uragan po shpërthen mes yjeve!
  Është e vështirë në univers për një person,
  Satani ka goditur një goditje të keqe!
  Vajzat kënduan me shumë ndjenjë dhe entuziazëm. Dhe Agripina i përkëdheli.
  Pas kësaj, ata i sollën asaj një smartphone të ri, të sapo sjellë nga Kina. Dhe ajo filloi t'i thërriste të gjithë përsëri.
  Por tani për tani, nuk është e lehtë të bëhet. Mund të telefononi jashtë Moskës. Dhe humori i Agripinës u ngrit.
  Ajo e urdhëroi djalin me një zë të ashpër:
  - Më këndo një romancë për dashurinë!
  Ai u përkul dhe filloi të këndonte me shumë ndjenjë dhe shprehje këngën e bukur të një të riu të dashuruar.
  Mbaj mend se si është tani, fytyra është me shkëlqim,
  Vështrimi ma shpoi zemrën me tehun e kamës!
  Unë digjem në rrjedhat e erës së zjarrtë,
  Thjesht heshti!
  Pas kësaj, disa djem në të njëjtën kohë, të cilët i sollën tortën dhe milkshakes, filluan të këndojnë së bashku;
  Zëri yt sa i bukur dhe i pastër është,
  Besoj në ujëvarën e pafund të përkëdheljeve të tua!
  Pa ty, nuk kam nevojë për një jetë të urryer,
  Dhe tani një rreze e përjetshme do të më ndriçojë!
  
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pafund
  Një oqean plot dritë të mrekullueshme!
  Prangat e akullta, thyhen me shaka,
  Nuk do ta shoh agimin pa ty!
  
  Fytyra jote shkëlqen si dielli lart,
  Nuk ka figura më të bukura në univers!
  Ndjenja e pasionit mbulon si një uragan,
  Të jesh me ty përgjithmonë është lumturi!
  Djemtë filluan përsëri të këndojnë së bashku me ndjenja, duke shtypur këmbët . t a
  Zëri yt sa i bukur dhe i pastër është,
  Besoj në ujëvarën e pafund të përkëdheljeve të tua!
  Pa ty, nuk kam nevojë për një jetë të urryer,
  Dhe tani një rreze e përjetshme do të më ndriçojë!
  
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pafund
  Një oqean plot dritë të mrekullueshme!
  Prangat e akullta, thyhen me shaka,
  Nuk do ta shoh agimin pa ty!
  
  
  Dhimbja në shpirtin tim tërbohet si një stuhi e furishme,
  Dhe zjarri në gjoksin tim flakëron pa mëshirë!
  Të dua, si përgjigje dukesh me krenari,
  Akulli e thyen zemrën në copa!
  Dhe përsëri refreni, i realizuar nga adoleshentët, të cilët herë pas here merrnin rrahje nga zonja e tyre dhe shumë më rrallë dhurata:
  
  Zëri yt sa i bukur dhe i pastër është,
  Besoj në ujëvarën e pafund të përkëdheljeve të tua!
  Pa ty, nuk kam nevojë për një jetë të urryer,
  Dhe tani një rreze e përjetshme do të më ndriçojë!
  
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pafund
  Një oqean plot dritë të mrekullueshme!
  Prangat e akullta, thyhen me shaka,
  Nuk do ta shoh agimin pa ty!
  
  Zëri yt sa i bukur dhe i pastër është,
  Besoj në ujëvarën e pafund të përkëdheljeve të tua!
  Pa ty, nuk kam nevojë për një jetë të urryer,
  Dhe tani një rreze e përjetshme do të më ndriçojë!
  
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pafund
  Një oqean plot dritë të mrekullueshme!
  Prangat e akullta, thyhen me shaka,
  Nuk do ta shoh agimin pa ty!
  
  Mes zjarreve në oqeanin e pakufishëm me yje,
  Unë dhe ti fluturuam si shqiponja në qiell!
  Dhe buzët e tua shkëlqejnë me rubin,
  Diçka tha me butësi me pasion!
  
  Zëri yt sa i bukur dhe i pastër është,
  Besoj në ujëvarën e pafund të përkëdheljeve të tua!
  Pa ty, nuk kam nevojë për një jetë të urryer,
  Dhe tani një rreze e përjetshme do të më ndriçojë!
  
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pafund
  Një oqean plot dritë të mrekullueshme!
  Prangat e akullta, thyhen me shaka,
  Nuk do ta shoh agimin pa ty!
  Agripina u kënaq shumë me këngën e djemve. Asaj i pëlqente të shikonte fytyrat e buta, të pastra dhe pa mjekër të adoleshentëve. Nuk i pëlqente mjekra, kjo e mërziti.
  Dhe në të njëjtën kohë, asaj i pëlqente shumë të vinte mavijosje në fytyrat e djemve. Po, kjo është ajo lloj gruaje.
  Epo, është koha të mendojmë për sa vijon: kush qëndron pas sulmit kibernetik . Së dyti, a ka ndonjë intriga të arabëve këtu. Nga jugu ka edhe nga ata që duan të marrin kontrollin, përfshirë edhe tregun e drogës. Po, dhe në Evropë, dhe veçanërisht në Ukrainë, mund të gjendeshin zejtarë të tillë. Edhe versioni i alienëve nga një botë tjetër nuk duhet të zbritet.
  Pra, situata është konfuze.
  Agripina thirri një vajzë karateiste dhe i tha:
  - Zbulo më hollësisht se kush e ka rrahur kështu viksin e kuq . Kam diçka, disa dyshime të paqarta. Është e mundur që ajo po fsheh diçka, ose gënjen. Ndoshta ky do të jetë informacion shumë i rëndësishëm.
  Vajza u përkul dhe mërmëriti:
  - E di, mirë !
  Agripina këndoi:
  Rusisht i ri, ti je ideali im përgjithmonë
  Një rus i ri, një person me ndikim!
  Por ka një mafi për ju
  Kjo është gjeografia!
  Pas kësaj, karateja u përkul dhe u largua. Agripina filloi të hante një tortë me një koktej dhe e ndjeu veten mbi një kalë të bardhë.
  Ajo u kërkoi përsëri të rinjve që të merrnin diçka për të dhe të këndonin.
  Dhe ata filluan të performojnë;
  Princesha ime, ju jeni një lule
   Shkëlqen në kopshtin e Zotit!
  Vështrimi juaj është si një fllad i freskët
  Shpërndani flakët e ferrit!
  Pas kësaj, djemtë filluan të këndojnë së bashku në kor, dhe të godasin këmbët, të rrahur në thembra më shumë se një herë.
  Oh sa te dua diell
  Ti shkëlqen në zemrën time në pranverë ...
  Zemra e djalit po rreh e lumtur
  Flokët e tu janë kaq të artë!
  
  Vajzat e shenjta duan
  Shpata heroike, shtrydhur me nder!
  Unë do të derdh gjak në një përrua,
  Një engjëll do të jetë me ju përgjithmonë!
  Dhe përsëri djemtë këndojnë me zjarr dhe gëzim;
  Oh sa te dua diell
  Ti shkëlqen në zemrën time në pranverë ...
  Zemra e djalit po rreh e lumtur
  Flokët e tu janë kaq të artë!
  
  Një sekret u ndez me një ëndërr
  Imazhi juaj është një aromë e ëmbël!
  Ju jeni skalitur nga krijuesi i universit
  Të gjithë shërbëtorët e së keqes nuk do të ndotin!
  Tashmë vajzat i janë bashkuar korit të djemve dhe kanë filluar të mbyllen e të këndojnë me entuziazëm të madh.
  Oh sa te dua diell
  Ti shkëlqen në zemrën time në pranverë ...
  Zemra e djalit po rreh e lumtur
  Flokët e tu janë kaq të artë!
  
  
  Ndoshta vetëm në parajsë
  Fati do t'i bashkojë të dashuruarit!
  Por Zoti nuk do të na lërë të shkërmohemi në pluhur
  Bashkoni bashkimin e zemrave në ndarje të ngurtësuar!
  Dhe këtu në këngën e bukur dhe gazmore iu bashkua edhe vetë Agripina.
  Dhe zëri i saj është shumë i fortë;
  Oh sa te dua diell
  Ti shkëlqen në zemrën time në pranverë ...
  Zemra e djalit po rreh e lumtur
  Flokët e tu janë kaq të artë!
  Pas kësaj, nëna e mafies tha:
  - Bravo djalosh, mirë kompozuat, si e keni emrin?
  Adoleshenti u përkul dhe u përgjigj:
  - Pallua!
  Agripina pohoi me kokë.
  - Unë, në shenjë favori të veçantë për ju, ju lejoj të bëni një tatuazh sikur të keni deri në tre këmbësorë në zonë.
  Djali shtriu duart.
  - Unë, oh i madh, nuk e kam shkelur kurrë zonën. Nuk ishte as në një kuti .
  Agripina pohoi me kokë.
  - Është për të ardhur keq! Por mos u shqetëso, do të shkelësh më shumë, do ta rregulloj unë. Dhe para kësaj, ata do t'ju bëjnë një tatuazh në mënyrë që të gëzoni autoritetin tek një i ri .
  Një djalë katërmbëdhjetë vjeç, natyrisht, nuk donte të shkonte në zonë. Por ai kishte frikë të debatonte, duke kuptuar se gjithçka do të përkeqësohej. Dhe u përkul në shenjë mirënjohjeje.
  Gruaja kreu i mafies urdhëroi:
  - Tani këndoni, diçka hajdutë!
  . KAPITULLI # 10
  Vitalik dhe Albina ishin tashmë në laborator. Dhe shumë gjëra i prisnin. Në veçanti, vajza pyeti nëse djali gjenial mund të rivendoste iPhone , smartfonë dhe celularë të dëmtuar nga virusi?
  Vitalik në mënyrë mjaft logjike vërejti:
  - Budallai i fundit në tokë është i aftë të vrasë një njeri. Por deri më tani, as gjeniu më i madh nuk është në gjendje të ringjallet. Thyerja e elektronikës është shumë më e lehtë sesa rivendosja. Pra, ndërsa unë vetë nuk di si të rivendos këtu. Hipervirusi , i pompuar nga gravitonët, doli të ishte shumë i fortë. Nëse nuk do ta kisha kufizuar në kohë, atëherë elektronika në të gjithë planetin do të ishte dëmtuar dhe asnjë kompjuter i vetëm nuk do të kishte mbetur në tokë.
  Albina tha me lehtësim:
  - Është mirë që procesi shkatërrues nuk ka arritur në laptopët. Dhe kjo do të ishte keq për ne!
  Vitalik u shpreh:
  - Unë kam bërë modelin tim të një laptopi me valë me aftësi të mëdha për një kohë të gjatë. Ne mund ta përdorim atë për të shkarkuar para nga të gjitha bankat dhe kartat në botë.
  Vajza fishkëlleu dhe guxoi me një vështrim të trishtuar:
  - Ju jeni, dhe në fakt, është bërë një kriminel i vërtetë. Tani nuk do të kesh mëshirë!
  Djali gjenial këndoi:
  - Por të jem i sinqertë,
  Që në djep isha shumë keq ...
  Ju thoni se nuk mund të jetë
  Megjithatë, kjo është shumë e vërtetë!
  Albina vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Dhe unë mund të burgosem për bashkëpunim në baticat tuaja. A nuk është ajo?
  Vitalik u përgjigj:
  "Ndoshta do të më denoncosh dhe do të të falin? Dhe pastaj do të mbajnë përgjegjësi edhe për mos informim për krimin.
  Vajza-heroi deklaroi me vendosmëri:
  - Jo! Nuk do të të tradhtoj kurrë. Nëse është e nevojshme, unë do të shkoj në pankinë me ju!
  Djaloshi gjenial tha:
  - Herët a vonë, FSB-ja dhe policia do të më arrijnë deri në fund. Kështu që unë kam një zgjedhje, ose pas hekurave, ose deri në vdekje, ose pushtet mbi botën!
  Albina buzëqeshi dhe vuri në dukje:
  - Fuqi mbi botën! Kjo eshte mire! Perandori i planetit, perandori i Tokës, që nuk kishte të barabartë ! Genghis Khan me pantallona të shkurtra!
  Vitalik e kapi ironinë në fjalët e fundit të vajzës dhe tha me një nënqeshje të keqe:
  - Genghis Khan nuk pushtoi të gjithë botën. Ai nuk kishte as gjysmën e botës poshtë tij. Dhe nuk kam zgjidhje tjetër veçse të luftoj për dominimin e botës.
  Vajza-heroi e pyeti seriozisht:
  - Dhe cili është plani juaj?
  Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Krijoni një pajisje telepatike që do të përhapte porositë e mia pothuajse në të gjithë botën. Teorikisht, është e mundur të bëhet një stacion me valë të veçanta. Jo ultra e shkurtër dhe e gjatë, por një gamë e tillë për të mbuluar të gjithë planetin. Dhe jepni urdhra për të gjithë njerëzimin me fuqinë e mendimit.
  Albina tha:
  - Të krijohen valë të veçanta, madje edhe për trurin e njeriut, mendoj se do të jetë shumë e vështirë. Dhe do të duhet shumë kohë. Nëse është kështu, në fakt është e mundur. Disa besojnë se telepatia është përgjithësisht një trillim, dhe Wolf Messing dhe të tjerët si ai janë thjesht magjistarë. Nëse është ventrilokuizëm, ose personi është duke nxitur, ose një vesh shumë i mprehtë dallon mes të dhënash dhe artikulimit.
  Vitalik ngriti supet.
  - Truri i njeriut është po aq material sa kompjuteri. Nëse viruset kibernetike prekin elektronikën, atëherë viruset biologjike mund të ndikojnë në trurin material dhe ta detyrojnë një person të bindet. Hipnotizuesit, për më tepër, me fuqi të konsiderueshme, në fund të fundit, ekzistojnë vërtet, madje shfaqen edhe në TV. Pra, mund të ketë një ndikim. Dhe jo vetëm me fjalë dhe shikim, por edhe
  me ndihmën e një vale, ose hipervale .
  Vajza heroike pyeti:
  - Dhe si është kjo?
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Kisha një ide për një kohë të gjatë për të krijuar valë të veçanta hipershkurtëra që mund të fitonin shpejtësi mbi shpejtësinë e dritës, të paktën një mijë herë. Në fund të fundit, nëse gravitonët mund të jenë dhjetë trilion herë më të shpejtë se një foton, atëherë mund të krijoni një foton hibrid që do të lëvizte shumë më shpejt. Dhe ai mund të arrinte menjëherë në çdo pikë të globit. Teorikisht, një valë e tillë është në gjendje të shkatërrojë të gjitha produktet elektronike në planetin Tokë, ose, për shembull, të më nënshtrojë mua. Djali hoqi atletet dhe me inat i vulosi thembrën. "Kjo do të thotë se një valë hiper-shkurtër e fuqisë së madhe mund të krijojë një zonë grabitqare në trurin e të gjithë njerëzve. Ky efekt është shumë më i fortë se hipnoza. Dhe askush nuk mund t'i rezistojë asnjë prej urdhrave të mi!
  Albina pohoi me kokë duke buzëqeshur.
  - Ide e mirë! Por ai u dogji njerëzve të gjithë telefonat inteligjentë, iPhone dhe celularët, si dhe disa nga tabletët dhe laptopët. Plus, informacioni në bazën e të dhënave të policisë dhe FSB gjithashtu u dogj, virusi doli të ishte kaq shkatërrues. Dhe befas, ju do të bëni idiotë të vërtetë klinikë nga njerëzit. E dini, është më e lehtë të shkatërrosh sesa të rivendosësh. Dhe nëse ju djeg kujtesën e njerëzve, si do ta rivendosni atë?
  Vitalik ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Po, sigurisht, këtu nuk duhet të nxitoni dhe të bëni gjithçka siç duhet. Dhe për të testuar në njerëz individualë përpara se ta vendosni në qarkullim masiv. Në këtë drejtim, nxitoni - do t'i bëni njerëzit të qeshin!
  Vajza heroike pyeti:
  -Cfare do te besh tani?
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Puno dhe do më ndihmosh! Unë mendoj se policia dhe FSB nuk do të më shqetësojnë për momentin. Askush nuk do ta imagjinonte se çfarë bëri një adoleshent. Dhe pastaj, kur të jem gati, atëherë ... Asnjë forcë nuk do të më ndalojë.
  Dhe djali i terminatorit filloi punën. Dhe së bashku me të çështjen e mori edhe vajza hero.
  Filloi puna për krijimin e një arme shumë të fuqishme. Për më tepër, si kundër elektronikës, është edhe për nënshtrimin e njerëzve.
  Dhe për këtë, ishte e nevojshme të porositeshin si materiale ashtu edhe pjesë të ndryshme rezervë.
  Disa herë Vitalik u largua nga laboratori dhe bleu diçka, dhe më pas u kthye me çanta të tëra me pajisje të ndryshme dhe pjesë këmbimi.
  Pra, tashmë kishte kaluar mesnata, dhe djali-gjeni, i rraskapitur dhe i lodhur, e zuri gjumi në kolltuk. U dremit mbi një divan lëkure dhe Albina.
  Dhe vajza ëndërroi diçka interesante;
  Këtu ajo po mbledh manaferrat në pyll. Është pothuajse si një pyll. Nëse nuk ka pemë që ngjajnë me violina të ngulura në fund të trungut. Por kjo është gjithashtu interesante.
  Albina kaloi dorën përgjatë një vargu të tillë. Kishte një kërcitje dhe më pas u shfaq një xhuxh.
  Vajza bërtiti:
  - Uau!
  Xhuxhi ishte i gjatë sa një ketër, mjaft i vogël. Por në të njëjtën kohë, ai mbante në duar një shkop magjik.
  Ai pa një vajzë të gjatë, zbathur me një fustan të thjeshtë fshatarësh të bardhë dhe e pyeti:
  - Çfarë do, vajzë?
  Albina tha:
  - Unë dua të bëhem Perandoresha e gjithë Rusisë!
  Gnomi qeshi dhe mërmëriti:
  - Oh, kjo është ajo që ju dëshironi! Ambicie e mirë!
  Vajza pohoi me kokë.
  - Dhe nëse e gjithë bota, atëherë edhe më mirë!
  Gnomi fishkëlleu:
  - Kështu? A ju kujtohet historia për plakun dhe plakën dhe peshkun e artë?
  Albina u ofendua:
  - Unë nuk jam fare i vjetër. Unë jam vetëm pesëmbëdhjetë vjeç.
  Burri i vogël me kapelë pohoi me kokë dhe pyeti:
  - E ke mbaruar shkollën?
  Vajza u përgjigj me një psherëtimë:
  - Ende jo!
  Xhuxhi tundi përsëri kapelën e tij:
  - Dhe ju doni të sundoni botën?
  Albina tha:
  - Kam nje te dashur. Ai është një gjeni i vërtetë. Le të jetë ai perandori, dhe unë perandoresha.
  Gnomi pyeti:
  - Edhe një djalë?
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Po djalë. Por një gjeni aq i madh sa nuk ka qenë kurrë i barabartë në historinë e njerëzimit.
  Burri i vogël pohoi me kokë.
  - Po e di! Ai theu dru zjarri të tillë në histori, më i freskët se Genghis Khan. Dhe do të dhemb edhe më shumë nëse nuk e ndaloni.
  Albina vuri në dukje logjikisht:
  - Është më mirë që planeti të ketë një diktator të madh për të gjithë se dyqind despotë më të vegjël në vende të ndryshme!
  Gnomi pohoi me kokë.
  - Ndoshta! Një mbret, të paktën, nuk do të vjedhë nga vetja dhe nuk do të lejojë të shpërthejë një luftë bërthamore midis shteteve, e cila do të shkatërrojë të gjithë Tokën.
  Vajza heroike ra dakord:
  - E shihni, e kuptoni. Pra, na jep fuqi mbi planetin Tokë!
  Burri i vogël me kapelë tha:
  "Kjo kërkon shumë, ose më saktë, një fuqi të madhe magjike. Dhe unë jam vetëm një gunmë e vogël. Vetëm perënditë më të larta të Demiurgut mund t'ju japin një fuqi të tillë.
  Albina mërmëriti:
  - Pra na drejto te këta Zota.
  Gnomi tha:
  - Është një rrugë e gjatë për ta, vajzë. Dhe jo fakti që ata do të plotësojnë kërkesën tuaj. Fuqia botërore duhet të jetë e denjë. Dhe ju, thjesht adoleshentë lozonjarë që nuk keni mbaruar ende shkollën. Si mund të jepni një përgjegjësi kaq kolosale ?
  Vajza mori frymë thellë dhe u përgjigj:
  - Nuk e di! Por askush nuk është më i mirë se ne. Dhe Vitaly Akulov është një gjeni i tillë. Jam i sigurt se ai mund ta përdorë fuqinë e tij mbi planetin për mirë. Dhe drejtoje njerëzimin drejt yjeve.
  Gnomi pohoi me kokë.
  - Tani për tani, do të fluturoj në pasqyrën e së vërtetës dhe do të shikoj nga afër se si është Vitaly Akulov . Dhe ju, zgjidhni manaferrat më të mëdha dhe më të ëmbla për të më trajtuar!
  Albina pohoi me kokë.
  - Po vjen! Do ta bëj.
  Pas kësaj, gnoma tundi shkopin e tij dhe u zhduk.
  Dhe një vajzë e zbathur, e bukur me një fustan të thjeshtë fshatarësh filloi të mbledhë manaferrat. Ajo e bëri këtë me gishtat e saj të butë, por në të njëjtën kohë, të gjatë dhe të këndshëm.
  Pastaj ajo u përpoq të këpuste manaferrat me këmbë të zhveshura vajzërore. Por është më e vështirë dhe e pakëndshme.
  Vajza punonte dhe këndonte e gëzuar:
  Mjedra,
  Më bëri shenjë në distancë ...
  Deri në agimin e vjeshtës
  Duke pritur në ar ...
  Si shkëlqenin këto?
  Shkëndijat në agim
  Ah, sa mjedër e ëmbël!
  Vajza po mblidhte manaferrat në një shportë. Për më tepër, jo mjedra, por diçka si luleshtrydhe, vetëm më të ndritshme dhe duken si sytha trëndafili. Po, kjo është një kokrra të kuqe e bukur.
  Vajza mendoi, pse i duhet pushteti mbi botën? Kaq shumë shqetësime dhe telashe, asnjë moment i lirë. Dhe megjithëse miliona ju bekojnë, por miliona ju mallkojnë! Dhe më e rëndësishmja, me çdo vendim praktik, ka viktima dhe të pakënaqur.
  Për shembull, po për alkoolin? Nga njëra anë është e dëmshme, por nga ana tjetër, për shumë njerëz, vodka është gëzimi i vetëm në jetë! Edhe pse ajo është e hidhur dhe e keqe.
  Albina, natyrisht, ka parë shumë në jetën e saj, por vodka ka shije kaq të neveritshme sa është e pamundur të kuptosh të rriturit që pinë gjëra kaq të neveritshme. Megjithatë, një cigare është edhe më e neveritshme, dhe shumë vajza pinë duhan. Ata thonë se duan të jenë më të hollë.
  Por Albina është një vajzë me mish, me muskuj, si një kalë i pastër. Pse do të ishte e dobët? Dhe ajo i shkon shumë mirë.
  Vërtet, çfarë, vajza duhet të jetë skelet? Dhe në të njëjtën kohë ajo nuk ka yndyrë, vetëm muskuj!
  Vajza mblodhi manaferrat dhe këndoi përsëri:
  Kalinka, Kalinka, Kalinka ime,
  Mjedra ime, mjedra ime!
  Mblodha një qese të tërë me mjedra,
  Dhe nga kjo peshë grisi fuçinë!
  Pas kësaj, si të marrësh dhe të qeshësh. Po, kjo duket jashtëzakonisht qesharake.
  Dhe ajo gjithashtu donte që një djalë t'i përkëdhelte këmbët e saj të forta dhe muskulare. Dhe ishte bukur, si një mace.
  Gnomi më në fund ka ardhur. Dhe koshi ishte tashmë plot. Ajo solli xhuxhin. Pranë tij u shfaq një vajzë shumë e bukur, por e vogël me krahë.
  Ajo tundi shkopin e saj magjik, prej tij fluturuan shkëndija dhe cicërima:
  - Çkemi e dashur!
  Albina pohoi me kokë.
  - Përshëndetje! Dhe kush je ti?
  Vajza me krahë u përgjigj:
  - Unë jam një zanë!
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Kështu mendova! Po Piter Pan ?
  Zana tundi kokën.
  - Jo! Une jam ndryshe! Por gjithashtu shumë i fortë, dhe unë mund t'ju jap aftësinë për të fluturuar. Ose rini e përjetshme!
  Albina fishkëlleu:
  - Rinia e përjetshme është e mrekullueshme, por po pushteti mbi botën?
  Zana buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Dhe ju do të jeni mbretëreshë?
  E korrigjoi vajza
  - Perandoresha!
  Zana ngriti supet.
  - Është e vështirë të arrihet. Më mirë kërkoni rininë e përjetshme. Kjo është ajo që më shumë se çdo gjë tjetër, më shumë se pushteti, gratë kanë kërkuar në çdo kohë.
  Albina pohoi me kokë.
  - Mirë! Prej teje do të marr rininë e përjetshme. Dhe unë do t'i kërkoj zanave ose magjistarëve të tjerë për pushtet në botë!
  Zana tundi krahët dhe tha:
  - Ju ende duhet të fitoni rininë e përjetshme. Për shembull, çfarë mund të bëni?
  Vajza, duke drejtuar me krenari shpinën, tha:
  - Unë kam një rrip të zi në Taekwondo! Dhe unë e ndihmova Vitalik të bënte mrekulli të vërteta.
  Zana tundi kokën me një buzëqeshje, duke pyetur:
  - Çfarë preferoni, një duel me shpata, apo një luftë intelektuale?
  Albina ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Të luftosh me shpata, ky është Kendo! Unë e njoh vetëm kështu, duke u kënaqur. Edhe pse ajo është një luftëtare e zgjuar. Dhe në kurriz të inteligjencës, jo një budalla! Pra, gati për të dyja!
  Zana buzëqeshi dhe tha:
  - Si thua për një luftë me një ninxha patë mbi shpata?
  Vajza gërvishti majën e kokës dhe tha:
  - Ninja-Goosebump, tingëllon disi kërcënuese! Jo shumë i gatshëm për të kontaktuar. A mund të jetë më mirë të matet inteligjenca?
  Zana tha:
  - Dhe nëse me gunga ninja jo në shpata, por me krahë dhe këmbë të zhveshura?
  Albina pohoi me kokë.
  - Në betejë, unë jam një bishë! Mjaft gati për të luftuar, qoftë edhe me gunga, nëse pa armë!
  Zana me krahë pohoi me kokë.
  - Hajde, atëherë lufto!
  Dhe magjistarja e vogël tundi shkopin e saj. Dhe një ninja shumë luftarake u shfaq para vajzës. Më saktë, ai ishte një kokë më i shkurtër se Albina në përmasa. Dhe me të vërtetë dukej si një milingonë, vetëm me maskë. Dhe ai menjëherë ka gjashtë gjymtyrë në të cilat mban shpata dhe kamë.
  Zana cicëroi:
  - Lësho armën! Le të luftojmë me duar të zhveshura!
  Ninja Goosebump i uli shpatat dhe kamat e tij, duke thënë:
  - Është disi e papërshtatshme për një luftëtar të famshëm të luftojë me një vajzë zbathur!
  Zana tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - E kuptoj! Por kjo vajzë dëshiron të jetë përgjithmonë e re dhe e bukur. Dhe ashtu si kjo, asgjë në këtë botë, dhe në asnjë tjetër, nuk mund të merret. Pra, pranë kësaj, ajo duhet t'ju mundë dhe, natyrisht, t'u përgjigjet tre pyetjeve.
  Albina tha me inat:
  - Çfarë, më duhet ende t'u përgjigjem pyetjeve?
  Zana pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Sigurisht! Por në fund të fundit, jo vetëm që do të fitoni rininë e përjetshme, por edhe ... Nëse diçka ju ndërpritet, atëherë gjithçka do të rikthehet me lehtësi. Dhe askush nuk mund t'ju lëndojë kurrë. Dhe kjo tashmë është e lezetshme.
  Albina ra dakord:
  - Po mirë. Për këtë, ju mund të djersiteni.
  Magjistari me krahë shpjegoi rregullat e luftimit:
  - Do të keni gjashtë raunde. Nokaut, si në boksin klasik, profesionist. Kur të rrëzohet, derisa gjyqtari të numërojë, lëvizni në kënd. Në rast se askush nuk eliminohet në gjashtë raunde, fitorja do të përcaktohet me pikë.
  Goosebump Ninja vërejti:
  - Atëherë është më mirë të kesh dymbëdhjetë raunde njëherësh, si profesionistët! Le të luftojmë për të vërtetë dhe për të vërtetë!
  Zana tundi kokën.
  - Ndoshta dymbëdhjetë! Por shpresoj se do të ketë një nokaut!
  Dhe tundi përsëri shkopin e saj magjik.
  Menjëherë u shfaq një unazë me litarë, dhe arbitri - një vajzë me tuta.
  Albina hoqi fustanin fshatar që të mos ndërhynte në sherr.
  Pas kësaj, ajo mbeti vetëm me një bikini. Muskujt e saj ishin të dukshëm tani shumë mirë. Ata janë aq të ngulitur, dhe vetë vajza është e bukur dhe një bjonde e lezetshme.
  Ajo, duhet të them, është përgjithësisht një bukuri madhështore thjesht e paimagjinueshme.
  Dhe fytyra dhe, në të njëjtën kohë, e butë, pothuajse fëminore, vajza, por me një mjekër të guximshme.
  Të dy luftëtarët u përkulën para njëri-tjetrit. Dëgjoi gongu dhe sinjali për të filluar betejën.
  Albina ishte tashmë një luftëtare e sofistikuar, e cila ishte marrë me artet marciale që në moshën tre vjeçare. Dhe ajo pa që armiku ishte inferior në lartësi, dhe aq më tepër në gjatësinë e gjymtyrëve, mirë, çfarë mund të marrësh nga një milingonë.
  Sidoqoftë, milingonat janë insekte shumë të forta dhe të shkathëta. Dhe ato duhet të mbahen në distancë.
  Dhe vajza me këmbën e saj të zbathur e ngarkoi milingonën ninja në stomak. Dhe ai, pasi mori një goditje, u ndal. Pastaj nxitoi te Albina.
  Vajza heroike e priti me një goditje nga këmbët e saj të zhveshura. Ninja e insekteve ishte e mbuluar me një guaskë chitinous dhe, për këtë arsye, goditjet e forta të vajzës së stërvitur praktikisht nuk kishin asnjë efekt mbi të.
  Albina ndaloi disa herë goditjet e ninjave me goditje në sulm dhe gjithashtu mbajti një treshe me grushte në kokë. Dhe deri më tani ajo nuk e ka lënë veten të kapet.
  Përfundoi raundi i parë dhe të dy kundërshtarët shkuan në kënde.
  Zana tha me një buzëqeshje:
  - Diçka që e le të të rrahë!?
  Ninja Goosebump u përgjigj:
  - Unë thjesht po e shikoj atë!
  Gungu u dëgjua dhe përsëri luftëtarët filluan të afroheshin. Dhe më pas ninxha patë shpejtoi papritur dhe e goditi Albinën në gjoks me putrat e tij. Vajza fluturoi nga këmbët. Ajo ra me shpinë dhe takat e saj të zhveshura shkëlqenin në ajër.
  Arbitri filloi të numërojë nokdaunin. Albina, megjithatë, u hodh menjëherë përpjetë. Dhe nxitoi të rikuperonte me tërbim. Këmbët e saj të zhveshura, të nxira dhe muskuloze rrotulloheshin si një helikë.
  Por ninja patë i mori me putrat e tij në bllok. Sulmet e zmbrapsura. Dhe pastaj u përshpejtua ndjeshëm. Dhe përsëri putrat e tij e goditën vajzën në stomak dhe gjoks. Duke lënë mavijosje dhe gërvishtje. Dhe pastaj një goditje me kokë në hundë. Dhe rrodhi poshtë fytyrës së Albina Yushka. Dhe vajza vetë ra.
  E vërteta u ngrit, por gjyqtari ende filloi të numëronte nokdaunin.
  Po, punët e Albinës ishin të parëndësishme.
  Zana cicëroi, duke tundur shkopin e saj magjik:
  - Të lumtë ninja patë! E keni kapur iniciativën!
  Luftëtari ninja nxitoi përsëri. Dhe sërish e rrëzoi Albinën. Ai e goditi mjaft fort dhe vajza u rrëzua dhe u hodh duke u kundërpërgjigjur.
  Goosebump Ninja fërshëlleu:
  - Qoftë me kalë, qoftë në këmbë,
  Superkampion ...
  Goblini do të vrapojë mbi ju,
  Ratyu e milionta!
  Albina nxitoi për të rikuperuar, por u përplas në blloqe të forta. Dhe sulmi i saj u zmbraps. Dhe fundi i mprehtë i putrës e goditi vajzën në shputën e zhveshur, gjë që shkaktoi fryrjen e një flluske.
  Gongu u dëgjua për të përfunduar raundin.
  Vajza, duke çaluar dhe lëkundur, u tërhoq në cepin e saj. Po, ajo u rrah mirë dhe fort.
  Albina u ul në një karrige. Dhe ajo mori frymë rëndë. Hmmm , ajo kurrë nuk ka pasur një kundërshtar të tillë. Dhe armiku nuk është një njeri, por një milingonë ninja. E cila është shumë serioze.
  Këtu është gongu përsëri dhe një raund i ri!
  Albina tenton sërish të godasë. Por armiku, duke qenë një insekt, është më i shpejtë se një njeri. Dhe këtu ai përsëri depërton me putra të shkurtra, e kap vajzën nga këmba e zbathur dhe e tërheq, duke e hedhur atë si një kukull.
  Albina ngrihet, por sërish një goditje e fortë e ndjek pikërisht në gjoks. Dhe ka mavijosje, vajza bie.
  Ai ngrihet dhe e godet sërish me grusht në fytyrë. Dhe kjo është gjithashtu e dhimbshme.
  Albina ndjeu një ënjtje nën sy, po , dueli doli shumë i vështirë.
  Breshka ninja dominon qartë dhe kryeson në pikë. Dhe përsëri ai e akuzoi vajzën me një fytyrë të bukur.
  Albina ra dhe sinjali i gongut lajmëroi fundin e raundit.
  Vajza fjalë për fjalë është zvarritur në cepin e saj.
  Zana fluturoi drejt saj dhe e pyeti:
  E kuptoni pse humbisni?
  Albina u përgjigj me një psherëtimë:
  Sepse është një insekt!
  Zana tundi me kokë dhe pyeti:
  - Dëshiron të bëhesh dy herë më i shpejtë?
  Vajza konfirmoi:
  - Sigurisht që po!
  Vajza me krahë tha:
  - Përgjigju pyetjes saktë. Dhe atëherë do të jeni vërtet të mirë!
  Albina u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Epo, unë jam gati!
  Zana cicëroi:
  - Pse Zoti ka shumë ditë!?
  Vajza heroike zgjeroi sytë dhe mërmëriti:
  - Nu dhe pyetje? Nuk e kuptova domethënien e saj.
  Zana tha me vendosmëri:
  - Dhe nuk keni nevojë të kuptoni kuptimin. Thjesht merrni dhe përgjigjuni si të mundeni dhe kuptoni!
  Albina buzëqeshi dhe më pas, duke u ndjerë e frymëzuar, tha:
  - Sepse Zoti mund të bënte shumë ditë!
  Vajza magjike pohoi me kokë.
  - Te lumte! Këtë herë ajo u përgjigj saktë. Dhe shpejtësia juaj është dyfishuar.
  Zana tundi shkopin e saj magjik. Dhe, me të vërtetë, muskujt e Albinës u mbushën me forcë fenomenale.
  Dhe kështu ajo shkoi në betejë. Dhe këmbët e saj zbathur u ndezën. Dhe më pas goditja ra në barkun e ninjas së patës. Edhe vetë, Albina e stërvitur, e vlerësoi shpejtësinë dhe forcën me të cilën iu dha kjo goditje dhe tronditjen që e shpoi.
  Albina rrëmbeu nga inati:
  - Merr një granatë fashiste,
  Këndoni një serenatë!
  Goosebump Ninja u përpoq ta sulmonte atë. Por tashmë këmbët e Albinës, që ishin bërë më të shpejta, arritën ta takonin. Dhe ata goditën guaskën chitinous.
  Ishte e qartë se gungat e patës ishin të pakëndshme nga këto goditje, por ato nuk i shkaktuan dëme serioze. Dhe vajza mundi, por ajo ishte përpara armikut, dhe tani ajo tashmë ishte duke udhëhequr në pikë. Më saktësisht, kjo raund i la asaj.
  Në fund, Albina bëri edhe një goditje të ulët dhe rrëzoi homologun e saj.
  Ata u ndanë në qoshe dhe tashmë gunga e ninjave dukeshin të rrëmujshme.
  Zana fluturoi përsëri te vajza heroike dhe vuri në dukje:
  "Tani ju jeni shumë mirë." Por doni të dyfishoni shpejtësinë dhe forcën tuaj përsëri?
  Albina pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Sigurisht që po! Çfarë duhet bërë?
  Vajza magjike tha me një buzëqeshje:
  - Përgjigjuni edhe një pyetjeje.
  Vajza heroike u përgjigj me besim:
  - Jam gati!
  Zana bërtiti:
  - Pse është acar në dimër, duke u shtrënguar hundët fëmijëve!
  Albina buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Kjo është pyetja! Por është e pakuptimtë dhe lejon shumë përgjigje.
  Vajza magjike u përgjigj:
  - Dhe kjo është vetëm për humor. Këtu provoni, jepni përgjigjen me mendje.
  Vajza heroike lëshoi:
  "Për shkak se është ftohtë në dimër, u shtrëngon hundën fëmijëve, sepse nuk është aq e vjetër sa për të prerë hundën nga rrënjët!"
  Zana pohoi me kokë.
  - Po . që mund të numërohen! Dhe shpejtësia dhe forca juaj tani do të dyfishohen përsëri.
  Dhe vajza magjike tundi shkopin e saj magjik.
  Dhe Albina ndjeu një rritje të re, të pabesueshme fuqie dhe energjie.
  Ajo vrapoi në ring me tërbim. Dhe u hodh mbi ninjan e patë.
  Dhe le ta mundim atë. Çfarë nuk është goditje, si të rrahur me vare. Dhe luftëtari i insekteve filloi të binte dhe të binte shumë fort.
  Albina mundi armikun, dhe ai ra dhe me vështirësi, por u ngrit. Megjithatë, i gjithë raundi u diktua nga vajza.
  Pastaj ajo me krenari u hodh përsëri në qoshe.
  Zana pyeti duke buzëqeshur:
  - Dëshironi më shumë dyfishim të shpejtësisë dhe forcës?
  Albina pohoi me kokë.
  - NE RREGULL! Le të!
  Vajza magjike pyeti përsëri gjëegjëzën:
  - Nga çfarë dhe pse, ulërin ujqit në hënë!
  Albina qeshi dhe u përgjigj e sigurt:
  - Ujqërit ulërijnë se nuk e hanë hënën!
  Zana tha me një buzëqeshje:
  - Ju jeni vërtet një gjeni. Mendoj shumë për të qenë të denjë!
  Dhe vajza magjike rrotulloi përsëri shkopin e saj magjik.
  Albina fjalë për fjalë fluturoi në ajër. Aq shumë tani është bërë forcë dhe energji e pabesueshme.
  Dhe kështu ajo u vërsul te ninja patë. Dhe kështu ajo e zhvendosi thembra e tij të zhveshur dhe të rrumbullakët në mjekër. Dhe luftëtari i insekteve ra në një nokaut.
  Arbitri numëroi deri në dhjetë dhe shpalli:
  - Luftëtarja Albina fitoi me nokaut! Te lumte!
  Ajo ngriti dorën drejt vajzës.
  Albina këndoi:
  - Vajza nuk ka frikë as nga vdekja,
  Hordhia e saj nuk ka frikë nga asnjë ...
  Një grua do të luftojë heroikisht me armikun,
  Dhe edhe kur vdes, ai do të fitojë!
  Zana njoftoi solemnisht:
  - Meqenëse Albina mposhti një luftëtar të fuqishëm dhe u përgjigj saktë dhe, më e rëndësishmja, e zgjuar për të tre gjëegjëzat, asaj i jepet rinia e përjetshme dhe rigjenerimi absolut i indeve.
  Dhe vajza magjike bëri një figurë tetë me një shkop magjik. Dhe pastaj ndodhi një mrekulli, Albina fitoi pavdekësinë aktuale.
  Dhe vajza heroike këndoi:
  Asgjë në Tokë nuk kalon pa u vënë re
  Dhe rinia që iku është ende e pavdekshme ...
  Sa të rinj ishim,
  Sa sinqerisht i dashur!
  Majat u pushtuan
  Me gjithë stuhinë e fatit!
  . KAPITULLI # 11
  Kumbara Agripina ndërkohë dëgjoi një reportazh të ri që synonte verifikimin e informacionit të karateistit.
  Humori i liderit mafioz ishte mjaft i mirë. Ajo fitoi shumë nga furnizimi i elektronikës nga Kina. Përveç kësaj, ajo arriti të heqë sigurimin për telefonat inteligjentë, iPhone dhe celularët e dëmtuar.
  Kështu që mafia fitoi edhe nga një sulm kibernetik . Për më tepër, të dhënat në bazat e të dhënave kompjuterike për të gjithë kriminelët u dogjën, gjë që luan edhe në duart e mafias. Dhe është më e lehtë të nxirrni bashkëpunëtorët tuaj nga burgu.
  Pra, Agripina mbeti e kënaqur. Edhe pse, autoritetet zyrtare dyshuan se kjo nuk ishte puna e saj? Por deri më tani ajo nuk ka rrezikuar të hapë një front kundër mafies.
  Për më tepër, informacioni nga luftëtari që kontrolloi informacionin mbi harpinë e kuqe ishte interesant.
  Vajza luftarake tha:
  - Nuk kishte burrë me maskë dhe mantel të zi. Ajo u rrah vetëm nga një djalë i vogël që dukej jo më shumë se dymbëdhjetë vjeç.
  Agripina qeshi dhe e shikoi karateistin me mosbesim:
  - Çfarë? E ke seriozisht?
  Vajza konfirmoi:
  - Kam intervistuar një duzinë djem dhe vajza. Vërtetë, videot e betejës në telefonat inteligjentë nuk janë ruajtur, por një virus kompjuterik nuk mund të fshijë kujtesën e njeriut!
  Shefi bjond qeshi dhe bërtiti.
  - Ky është një talent kaq i vogël! Pra, a është vërtetuar identiteti i djalit?
  Vajza pohoi me kokë.
  - Ai është në këtë seksion për një kohë të gjatë. Emri i tij është Vitaly Akulov. Nuk ka patronim, pasi ai u rrit pa baba. Por me të është edhe e dashura Albina Korshunova. Ai është gjithashtu një luftëtar shumë i fortë dhe me rrip të zi në karate.
  Agripina e pyeti duke buzëqeshur:
  - Edhe një vajzë e vogël?
  - Jo, është e madhe. Edhe pse, të dy janë pesëmbëdhjetë vjeç. Është edhe qesharake - një vajzë e madhe dhe një djalë i shkurtër , por shumë i shpejtë dhe i fortë.
  Një femër bos mafioz tha:
  - Duhet të më dorëzohen mua.
  Disa militantë klikuan armët e tyre:
  - Do të plotësohet, o i madh!
  Agripina papritmas ndryshoi mendje:
  -Jo! Nuk ka nevojë. Është më mirë të organizoni për ta mbikëqyrje sekrete, por profesionale dhe të zbuloni absolutisht gjithçka. Pastaj më raportoni. Intuita na thotë se këta nuk janë aspak adoleshentë të zakonshëm.
  Vajza karateiste pohoi me kokë.
  - Po ashtu eshte. Djali nuk studion shumë mirë, kalon shkollën, por ndonjëherë mahnit me njohuritë e tij dhe tha se njerëzimi duhet të shpëtohet.
  Agripina pohoi me kokë.
  - Sidomos. Kontrolloni me kujdes këtë çift dhe veçanërisht djalin. Vetëm në mënyrë të padukshme. A është mbiemri i tij Akulov? Kjo, duhet të them, është shumë simbolike.
  Pas kësaj, bosi i mafias filloi të jepte urdhra të rinj. Kontrolli i oktapodit mori shumë kohë. Dhe këtu, më duhet të them, në të dyja anët pushteti është shumë i madh, si mafia ashtu edhe paraja.
  Dhe qeveria zyrtare e përdor mafian për qëllimet e veta. Sidomos në luftën kundër opozitës. Ndonjëherë ka vdekje të papritura.
  Agripina është gati të mbushë tridhjetë e shtatë vjeç. Dhe foto të mëdha nga e gjithë bota do të mblidhen fshehurazi për ditëlindjen e saj. Të pranishëm do të jenë edhe ministrat. Po, ajo është mbretëresha e botës së krimit në Rusi dhe fuqia e saj nuk mund të matet me saktësi. Sigurisht, ata që duan të sfidojnë fronin janë plot - plot. Ajo është edhe e re edhe grua, edhe shumë mizore. Dhe këtu shumë hajdutë të vjetër me ligj dhe autoritete të reja janë të pakënaqur me të.
  Por Agripina e mban fort pushtetin në duart e saj. Por ajo ishte shumë e interesuar për këtë adoleshente. Ndoshta ai ishte përfshirë në një sulm kibernetik të përmasave të paprecedentë.
  Vërtetë, nuk besohej se një adoleshent mund të bënte diçka të tillë, por vetë Agripina, në adoleshencë, bëri atë që të rriturit nuk mund ta bënin. Kështu që...
  Por është shumë herët për të nxjerrë përfundime. Të tjerët kanë probleme. Në veçanti, pse të mos i blejë vetes disa piktura të Pikasos. Ajo pëlqen kur imazhet janë jo standarde dhe pak të çmendura. Po, dhe Picasso konsiderohet pothuajse artisti më i mirë i të gjitha kohërave dhe popujve.
  Megjithëse, dikush tha se, ndoshta, një vajzë e vogël vizaton më mirë.
  Nga rruga, Agripina nuk donte të lindte vetë fëmijën dhe të lindte, gjë që prish figurën dhe dhemb. Dhe ajo zgjodhi një nënë surrogate për vete, duke porositur binjakë.
  Natyrisht, donatori mashkull u zgjodh si fizikisht ashtu edhe intelektualisht sa më i talentuar. Dhe nëna surrogate ishte një kampione e madhe olimpike në një dietë të veçantë.
  Pra, Agripina kishte një çift: një djalë dhe një vajzë. Ata janë ende të vegjël, por tashmë janë trajnuar nga mentorë specialë ninja dhe mësohen të vrasin dhe të luftojnë.
  Fëmijët e bosit mafioz duhet të bëhen mbinjerëzor dhe të vazhdojnë punën e nënës së tyre. Lërini vetëm katër vjet. Dhe ata tashmë kanë vrarë personalisht njerëz, dhe kanë qenë të pranishëm gjatë torturave, madje edhe kanë torturuar veten.
  Këtu është një palë përbindësha që rriten në Agripina. Kjo grua është një bishë! Dhe fëmijët e saj do të jenë superbisha ...
  Kumbara e mafies vendosi të argëtohej pak. Deri më tani, mjaft i padëmshëm. Ajo mori një kamxhik dhe filloi të fshikullonte dy adoleshentë të bukur, muskuloz me radhë në shpinë të zhveshur. Nuk ka ende asgjë për t'u shqetësuar.
  Edhe pse, lëkura shpërtheu menjëherë dhe u derdh gjak. Po, ajo e do gjakun.
  Dhe e ndez atë.
  Agripina madje pinte gjak së bashku me qumështin për foshnjat. Gjaku derdhej nga djem adoleshentë të fortë fizikisht, të shëndetshëm dhe nganjëherë fëmijë të vegjël. Agripina besonte se ishte kaq e rinovuar.
  Këtu ajo është një viks i tillë , hiperharpi ! Nuk është e nevojshme, natyrisht, të vrasësh, thjesht mund të tërheqësh nga të gjithë. Për më tepër, shpesh pirja e gjakut është e dëmshme për shëndetin. Ai gjithashtu përmban enzima të ndryshme.
  Agripina u shtri në divan dhe dy të rinj të pashëm filluan t'i masazhonin shpinën. Dy të rinj të tjerë të pashëm morën shputat dhe këmbët e tyre të zhveshura.
  Gruaja e re bërtiti me kënaqësi. Dhe deri më tani, ajo ka qenë shumë mirë. Dhe ajo thirri degët e saj. Për shembull, për të dytin vit ka një luftë midis Rusisë dhe Ukrainës, e cila është një tragjedi e madhe dhe shumë gjak. Dhe mafia fiton shumë para me të. Dhe, sigurisht, askush nuk dëshiron paqe. Dhe mafia ruse bën biznes për këtë, dhe ajo amerikane. Siç thonë: dora e lan dorën. Dhe shumë gjëra po rrotullohen dhe furnizohen gjatë luftës.
  Klanet kriminale këtu fitojnë para shumë kolosale dhe njerëzit e zakonshëm janë në humbje.
  Agripina cicëroi me një buzëqeshje, duke nxjerrë dhëmbët e saj shumë të mëdhenj:
  Bëni para, fitoni para
  Harrojeni pikëllimin dhe dembelizmin!
  Bëni para, fitoni para
  Pjesa tjetër është e gjitha mbeturina!
  Pjesa tjetër është e gjitha mbeturina!
  E reja buzëqeshi. Ajo kujtoi një nga bëmat e saj. Kur ajo grabiti banesën dhe më pas harroi të merrte doreza me vete. Agripina duke kuptuar se kishte lënë shumë gjurmë, mori dhe hapi të gjitha rubinetat e gazit dhe më pas ndezi zjarrin. Gjysma e ndërtesës nëntëkatëshe u dogj. Tre persona u vranë, më shumë se dhjetë morën djegie të rënda.
  Kështu ajo mbuloi gjurmët në mënyrë barbare. Dhe duke vrarë njerëz, ajo përjetoi eksitim dhe kënaqësi. Ajo kënaqej aq shumë duke shkaktuar dhimbje. Sidomos djemtë e lezetshëm. Në veçanti, duke thyer gishtat e tyre. Edhe pse është mizore. Vërtetë, atëherë kockat rriten së bashku, por nyjet dhembin për një kohë të gjatë.
  Dhe në përgjithësi, dhuna tërhoqi Agripinën. Po fuqitë më të larta?
  Ajo besonte se fuqitë më të larta e duan atë dhe e duan të keqen. Dhe ajo nuk besonte në Bibël, dhe e konsideronte atë një përrallë për budallenjtë, mbi të cilën bëhen para dhe politika.
  Në të vërtetë, nëse ekziston një Zot, atëherë ai ka shumë të ngjarë të dojë të keqen dhe shkatërrimin.
  Shikoni historinë e njerëzimit. Sundimtarët mizorë dhe gjakatarë ishin, si rregull, më të suksesshëm. Për shembull, Genghis Khan, sundimtari dhe pushtuesi më i suksesshëm i të gjitha kohërave dhe popujve, ishte shumë mizor, por në të njëjtën kohë ai nuk dinte as të lexonte dhe as të shkruante. Tamerlani është gjithashtu jashtëzakonisht mizor, madje ndërtoi një kullë prej njëqind mijë kokash të prera. Pushtuesi më i suksesshëm në Perandorinë Osmane, S Elim, shquhej gjithashtu për gjakpirësi dhe mizori ekstreme. Pra, në Rusi carët më mizorë: Ivani i Tmerrshëm, Pjetri i Madh, Jozef Stalini ishin më mizorët. Siç tha Batu Khan , ai është një sundimtar i madh dhe duhet të jetë mizor.
  Hitleri ishte gjithashtu mizor, i cili arriti sukses të konsiderueshëm në fazën fillestare të mbretërimit të tij.
  Po, dhe Napoleon Bonaparti nuk është aspak një model i njerëzimit. Duket se Ekaterina Vtoraya nuk u konsiderua mizore, por ishte një kurvë. Dhe Pjetri i Madh personalisht preu kokat e harkëtarëve dhe torturoi njerëzit.
  Dhe në përgjithësi, cili nga të mëdhenjtë nuk ishte mizor? Magomed, për shembull, pasi pushtoi qytetin, urdhëroi vrasjen e gjashtëqind hebrenjve. Dhe pasardhësit e tij bënë luftëra edhe më mizore dhe më të përgjakshme. Edhe Jezu Krishti tha:
  Unë nuk solla paqen, por shpatën! Dhe disa nga deklaratat e tij pëlqenin të citonin inkuizitorët. Për shembull: - Dikush nuk është me Mua, ai është kundër Meje. Kështu që të gjithë u gjakosën. Ndoshta vetëm një Buda ishte një njeri me dashamirësi të vërtetë dhe kundërshtar i dhunës dhe nuk pretendonte të ishte ekskluziv.
  Pra, Agripina besonte sinqerisht se ishte e nevojshme të tregohej mizori dhe të ishte e pamëshirshme ndaj armiqve, si dhe ndaj miqve. Ka mundësi që Stalini të ketë përfunduar në Kongresin e Njëzetë sepse nuk ka arritur të qëllojë në kohë ekipin e vjetër.
  Agripina buzëqeshi. Dhe ajo e shtrëngoi të riun për shtypin e ndihmës. Ai u përkul dhe tha:
  - Faleminderit, zonjë!
  Pastaj ajo u kujtua dhe e pyeti sekretaren:
  - Dhe ai djali, të cilit i dhashë ecjen e parë, është tashmë në burg, apo çfarë?
  Sekretari pohoi me kokë.
  Po, ai është tashmë i arrestuar. Sa vjeç duhet t'i jepet?
  Agripina pyeti:
  - Sa vjec eshte ai?
  Sekretari iu përgjigj:
  - Katërmbëdhjetë!
  Agripina mërmëriti:
  - Tre vjet koloni e një të riu do të mjaftojnë për të. Le të jetë i respektuar.
  Sekretari pohoi me kokë.
  - Po, ai është një djalë i fortë dhe di të qëndrojë në këmbë. Dhe ai ka një tatuazh të veçantë që do të sigurojë respekt dhe autoritet.
  E reja tha sinqerisht:
  - Unë jam ende shumë i sjellshëm. I dha një fillim të tillë një karriere kriminale. Por ky djalë duhet të punojë. Më dorëzo në mbrëmje, le të më argëtojë për një vepër të mirë.
  Sekretari pohoi me kokë.
  - Dëgjo, mirë!
  Agripina këndoi me ironi:
  Mafia ruse, çfarë keni bërë
  Mafia ruse, më shkatërrove!
  Mafia ruse, një shekull shkon në shkollë,
  Mirë në të egra, vështirë në zonë!
  Dhe e reja kërkoi më shumë gjahun e zi dhe mëlçinë e peshkut të fryrë. Ky është një peshk kaq helmues japonez. Dhe mëlçia e saj është një delikatesë shumë e sofistikuar, megjithëse pjesa më helmuese.
  Agripina i thirri vajzat. Ata arritën në sytë e mbretëreshës së madhe të krimit.
  Kreu i mafies gërrmoi:
  - Vallëzoni dhe këndoni!
  Vajzat filluan të kërcejnë, duke kënduar:
  Bota e përrallave mund të jetë e keqe
  Në fund të fundit, magjia është gjithashtu me dy fytyra!
  Gjithçka duket të jetë mirë i ri
  Unë dua të vërtetën, jetoni në nderim të famshëm!
  
  Por diku një troll thur një rrjet,
  Një vampir i keq po vendos kurthe!
  Ne po shkojmë në një shëtitje të gjatë
  Na presin të testohemi, jo lodrat!
  
  Ndoshta myshk është tmerrësisht me gjemba,
  Epo, një zambak uji në vend të një kurthi!
  Gjaku që qan lot nga retë,
  Në vend të hënës, tehët shkëlqejnë si korsari!
  
  Por miku im, një kukudh i ndershëm,
  Kaçurrelat e një shoku shkëlqejnë me ar!
  Zana tha - djalosh, mos u largo ,
  Dhe zgjati duart e buta!
  
  I dha shokut të kukudhit një mësim me shpatë,
  Lunge, rikthim, poza të ndryshueshme!
  Që trungu i jetës në të keqe të mos tkurret,
  Ju i jepni magjistares dy trëndafila!
  
  Farkëtari xhuxh falsifikoi një saber,
  Ai më thotë duke buzëqeshur duke buzëqeshur;
  Dëshironi një fund të lavdishëm në betejë,
  Është e nevojshme të jesh miq me kulturën fizike!
  
  Bashkoi dyzet rryma në stërvitje,
  Dhe, më në fund, çeliku i damaskut u bë i bindur ndaj meje!
  Ju prerë së pari nga pema e nyjeve,
  Epo, atëherë do të bëheni një luftëtar fisnik!
  
  Këtu është beteja, unë jam me kukudhët,
  Trolls, dhe ghouls gjëmojnë me ta!
  Por për mua ushtria është një familje,
  Dhe nuk ka dëshirë për të shirk në një luftë!
  
  Më kujtohen lëvizjet, kërcitja e tehut,
  Nampiri i keq e mbyti ngjyrë të kuqe !
  Ne u dhamë krijesave një teh të fortë,
  Ne do të ndërtojmë një botë, të pastër dhe të re!
  Vajzat kënduan shumë bukur dhe me ndjesi. Megjithatë, Agripina nuk ishte e kënaqur. Iu duk se kishte pak dramë dhe ajo urdhëroi me vendosmëri:
  - Qymyr nën këmbët e tyre!
  Menjëherë u shfaqën të rinjtë me kosha. Ata kishin flakë që digjeshin.
  Ata e dinin se Agripinës mizore i pëlqente të skuqte tabanin e zhveshur të vajzave.
  Dhe le t'u hedhim nën këmbë vajzave që dolën pa këpucë, se ka më pak zhurmë, dhe është më e përshtatshme të skuqen takat.
  Vajzat shkelnin shputat e tyre të zhveshura dhe bërtisnin, por vazhduan të kërcejnë.
  Agripina tha me një buzëqeshje:
  - Kjo nuk më ka pëlqyer në filmin "Ishulli i thesarit" që vajzës së kabinës nuk i ka skuqur kurrë takat. Dhe do të ishte vërtet qesharake gjithashtu.
  Po, aroma e lëkurës së djegur është shumë e shijshme. Sidomos nëse është lëkura delikate e vajzave të reja, të bukura dhe të shëndetshme. Kjo është thjesht e adhurueshme.
  Agripina këndoi:
  Gjuhët e zjarrit lëpin thembrat tona,
  Pse është kaq e papëlqyeshme nga të paprekshmit...
  Punëtorë me thikë dhe sëpatë
  Romantikët nga rruga kryesore!
  Dhe përsëri ai do të marrë dhe do të qeshë. Po, ajo ka një jetë të lumtur. Mbaj mend që mësuesja i dha një fat të keq për sjelljen e saj. Për këtë Agripina gozhdoi duart dhe këmbët në një derë lisi. Dhe pastaj ajo dogji të gjitha flokët në kokën e gruas.
  Po, ajo ishte një nxënëse e tillë. Vetëm një djall i bardhë! Është Djalli me shkronjë të madhe!
  Nuk është çudi që autoritetet kriminale të Rusisë, dhe disa vende të botës, iu bindën asaj.
  Kush dëshiron të lidhet me një gjë të tillë. Sidomos nëse qeveria ka frikë prej saj. Kohët ishin të vështira kur ajo ishte fëmijë. Dhe është sikur ajo ka lindur për botën e krimit.
  Dhe i pëlqen të vrasë, dhe aq më tepër të tallet dhe mundojë. Si, për shembull, ajo torturonte vajza të burgosura në një koloni të miturish , si dhe roje meshkuj nëse nuk jepnin nyje.
  Po, asaj i pëlqente të tregonte fuqinë e saj. Dhe i bëj njerëzit memec.
  Këtu është një vajzë e bukur e burgosur që ishte shumë e pavarur.
  Agripina pikonte acid klorhidrik në shputat e saj të zhveshura dhe vajzërore. Dhe dhemb shumë.
  Po, si kumbara e mafies, asgjë nuk mund të ndalet. A është ai një plumb snajperi. Po, dhe qëlloi në Agripina, dhe më shumë se një herë. Por, për fat të keq, deri në fund!
  Megjithatë, cili nga bosët e mafias ishte human? Krimi është krim.
  Agripina lëshoi edhe disa urdhra të llojeve të ndryshme. Pastaj pashë një përmbledhje të shkurtër të lajmit. Duma e Shtetit diskutoi një sulm kibernetik . Dhe kërkoi gjak dhe luftë. Dhe përsëri, këto ligje, kur vendosin dënime, nuk ka ku të shkojë. Është gjithashtu e habitshme që numri i të burgosurve është në rënie. Edhe pse jo, ajo filloi të rritet. Dhe situata në vend po përkeqësohet.
  Një tjetër lajm: Sulmi i talebanëve ndaj trupave ruse në Taxhikistan. Në të vërtetë aty priten provokime prej kohësh. Talibanët e kuptojnë se nëse sulmojnë Rusinë, vetëm kur i janë lidhur duart. Dhe këtu, ka edhe një sulm kibernetik , i cili tregoi një tjetër dobësi të autoriteteve.
  Vitin e ardhshëm, në mars, zgjedhjet presidenciale në Rusi. Agripina mendoi, pse të mos luftonte ajo vetë për karrigen e mbretit aktual? Një bos mafioz i ri dhe energjik mund të luajë rolin e një shpëtimtari tjetër.
  Dhe tani në Rusi, në fakt, problemet në ekonomi janë rënduar, dhe Kaukazi është përsëri i trazuar, dhe çmimi i naftës dhe gazit po bie. Po, dhe Kina nuk është më kundër rishikimit të kufijve me Rusinë. Si, ju djema nuk keni rrugëdalje, por tashmë keni shumë tokë, hajde, ndajeni.
  Dhe më e rëndësishmja, situata sa vjen e përkeqësohet çdo muaj. Sikur të ishin zgjuar fuqitë e ferrit.
  Agripina e njihte mirë historinë e gjithë botës. Ekziston një lloj force pothuajse fizike dhe mitike që po shkatërron të gjitha perandoritë. Shikoni historinë - të gjitha perandoritë, pa asnjë përjashtim, u shkatërruan. Përfshirë gjigantin britanik, spanjoll, portugez dhe më parë Perandorinë Romake. Si u shemb fuqia e Aleksandrit të Madh, mbretëria persiane dhe kalifati arab. U shemb edhe Perandoria Osmane dhe jo vetëm ajo, sigurisht. Perandoria më e madhe e Mongolëve, e udhëhequr nga Genghis Khan, u shemb në harresë.
  Së pari ndahet në disa pjesë.
  Dhe perandoria e Tamerlane pushoi së ekzistuari pothuajse menjëherë pas vdekjes së këtij komandanti. Dhe ka plot shembuj të tillë .
  Perandoria Ruse nuk ishte përjashtim. Së pari, ajo u shtyp nën Nikolla II , për shkak të së cilës u ndryshua sistemi i kontrollit. Pastaj nën Gorbaçovin.
  Dhe këto janë dy katastrofat më të mëdha të perandorisë ruse. Dhe tani po afrohet me shpejtësi kolapsi i tretë, në të cilin Rusia mund të reduktohet në madhësinë e principatës së Moskës.
  Dhe vetëm një grua kaq e fortë, e re dhe agresive si Agripina mund ta shpëtojë perandorinë. Dhe të tjerët janë të gjithë të dobët , si fjalë për fjalë ashtu edhe figurativisht.
  Është koha për të ndryshuar mbretër. Përndryshe do të jetë shumë vonë. Agripina mendoi se mund të kishte fituar. Edhe pse, për momentin është pak e njohur për njerëzit. Në fakt, të gjitha llojet e shfaqjeve dhe artistët e lirë nuk janë për të. Ajo është e katërta . e padukshme , e padukshme, por në të njëjtën kohë, fuqi e vërtetë. Dhe mund të kthejë male dhe qafë.
  Për më tepër, numri i konkurrentëve është i vogël dhe në rënie të shpejtë.
  Më i rëndësishmi, i cili tashmë është në fron, është plakur, i rraskapitur dhe ka humbur besimin dhe dashurinë e njerëzve. Pjesa tjetër janë edhe më të dobëta dhe më keq.
  Disa janë në burg, të tjerë kanë marrë nënshtetësinë e huaj dhe disa janë tashmë shumë të vjetër për të pretenduar shumë.
  Dhe yjet e rinj, të rinj nuk janë të dukshëm. Ka më pak se një vit para zgjedhjeve presidenciale dhe në shoqëri dhe në media nuk diskutohen disi. Mbretëron apatia, mosbesimi se do të përmirësohet dhe një lloj humori i përgjumur. Në të njëjtën kohë , ekziston edhe një etje e fshehur për ndryshim në shoqëri. Dhe një dëshirë për liri.
  Dhe kush është Agripina? Ajo është banditja më e madhe! Dhe duke qenë se ajo është një bandit banditësh, atëherë edhe ajo ka një mall të palodhshëm për lirinë.
  Siç thonë ata, një portret i një diktatori dhe një rebeli. Dhe pastaj, dhe në të njëjtën kohë, të dy.
  Si, në veçanti, Stenka Razin, e cila ishte në të njëjtën kohë një rebele, dhe në të njëjtën kohë, në rast fitoreje, mund të bëhej një despot gjakatar. Ose mbase Stenka Razin do të ishte bërë një pushtues i madh.
  Këtu, në fakt, çdo opsion është i mundur.
  Agripinës i pëlqente Stenka Razin. Dhe ajo madje urdhëroi t'i bënte një monument në Don.
  Gjithashtu do të ishte e mundur t'i ngriheshin monumente vetes. Në fund të fundit, ajo është një grua me një imagjinatë të madhe, dhe në një farë mënyre terminatori nuk është i parë dhe i padëgjuar.
  Edhe gjeneralët dridhen para saj.
  Ajo fare mirë mund ta kapë me gishta për hundë ministrin ose kryetarin e bashkisë dhe ta shtrydhë në mënyrë që të rezultojë një kullues. Dhe ai vetëm do të rënkojë dhe do të kërkojë falje.
  Por megjithatë, fuqia e saj nuk është absolute dhe e padukshme. Në Moskë ka vetëm thashetheme për një djall monstruoz të bardhë. Dhe ajo donte që portretet e saj të vareshin kudo dhe njerëzit binin në gjunjë. Dhe puthi gjurmët e shputave të saj.
  Shefi i ri femër këndoi:
  - Të dridhen të gjithë!
  Për t'i bërë të gjithë të dridhen!
  Për tu respektuar!
  Këtu, për shembull, mijëra fëmijë ecin nëpër Moskë me portretet e saj dhe këndojnë këngë për djallin e zgjuar.
  Apo ndoshta edhe të krijoni fenë tuaj? Për shembull, sikur Agripina të jetë një mishërim trupor i Krijuesit të Gjithësisë? E cila do të ishte e lezetshme. Dhe shkenca do ta bënte të pavdekshme.
  Dhe tani imagjinoni fuqinë mbi planetin Tokë. Fluturimi për në Hënë, ku portreti i saj është pikturuar me bojëra. Ky , me ngjyra, dhe shumë i ndritshëm, i aftë për t'u hequr çatinë të çmendurve.
  Dhe pastaj në Mars. Dhe për të gjithë planetët e sistemit diellor pa përjashtim. Dhe pastaj fluturon drejt yjeve. Ndërtimi i një perandorie hapësinore, dhe yjet janë kaq të mëdha, sa madhësia e një Jupiteri të tërë, i cili ishte shumë i lezetshëm dhe si ferr.
  Dhe beteja komike. Kur një trilion starships në njërën anë, dhe një trilion nga ana tjetër. Dhe anijet luftarake individuale të anijeve mbajnë miliarda topa të aftë për të fshirë një sistem të tërë yjor me një rrëshqitje.
  Pastaj Agripina tundi trupin e saj të fortë, muskuloz dhe këndoi me entuziazëm:
  Mbretëresha e rock and roll-it
  Mbretëresha e rock and roll-it - Nuk ëndërroj të jem Mbretëresha e ekranit Mbretëresha e ekranit - Nuk dua të jem
  e zhveshur, me taka të rrumbullakëta.
  Refreni:
  
  Nuk do të shpërbëhem Dua të sundoj, Por nuk po ndryshkoj me një makinë ,
  por me një fuqi të tërë !
  Edhe Agripina imitoi plot gaz dhe energji në stilin e saj të çuditshëm: Në retë e ëndrrave vajzërore nuk fluturoj më
  Mbretëresha e bukurisë nuk do të zgjidhet tani
  do të bëhem vetëm një mbretëreshë Do të bëhem thjesht një mbretëreshë - mendoj se kjoAtamanche në kohën tonë
  Dhe përsëri pjesa tjetër e vajzave filluan të kërcejnë dhe të kërcejnë me këmbë zbathur, duke kënduar
  Unë nuk do të shpërbëhem
  , dua të sundoj, por nuk jam i ndryshkur me një makinë ,
  por me një fuqi të tërë !
  Pas një kënge të tillë, dhe në fakt, një energji kaq e prekshme dhe unike shfaqet tek ju.
  Agripina e mori kamën në gishtat e saj të zhveshur dhe e hodhi ashpër. Ajo e goditi të riun në këmbë dhe me një forcë të tillë e gozhdoi fjalë për fjalë në murin e lisit.
  Djali bërtiti nga dhimbja.
  Agripina këndoi duke qeshur:
  Ne nuk duam të jetojmë ndryshe
  Ne nuk duam të jetojmë ndryshe!
  Ne po ecim në buzë! Ne po ecim në buzë!
  Ne ecim përgjatë skajit të tokës sonë amtare!
  Pas kësaj, kryeprifti iu hodh adoleshentes së plagosur dhe e goditi me kokë në fytyrë.
  Djali humbi ndjenjat dhe heshti.
  Agripina bërtiti me inat:
  - Hidheni në ushqimin e krokodilit!
  I riu u shkul nga muri dhe u tërhoq zvarrë në kopshtin zoologjik, ku jetonin krijesa grabitqare. Dhe krokodilët, dhe llojet e tjera të krijesave të gjalla.
  Kumbara këndoi:
  -Të lumtë, të lumtë
  Tregoi forcë!
  Të jesh miq me të është si të luash me një krokodil!
  Shefja femër e mafias ishte në një humor shumë luftarak.
  Ajo donte të luftonte me të vërtetë!
  Dhe ajo mori dhe goditi koshin e plehrave. Ajo fluturoi lart dhe rrëzoi tre djem dhe një vajzë menjëherë.
  Ata godasin menjëherë, si bishtat nga një top i hedhur nga një dorë e aftë.
  Agripina fërshëlleu:
  Asnjë mëshirë, asnjë mëshirë, asnjë mëshirë për armikun
  Të gjithë djemtë dhe vajzat i kam prerë në bizele
  implante në gjuhën e saj , gjë që e lejonte atë të lëshonte helm nëse ndodh diçka.
  Dhe vritni çdo njeri me një puthje.
  Agripina mendonte se nëse zgjidhej presidente e Rusisë, do të ndryshonte kushtetutën dhe do të kurorëzohej, duke vendosur një monarki.
  Dhe do të jetë shumë më e freskët dhe më e mirë. Dhe kurora e saj do të jetë më e madhja dhe më e shtrenjta në botë.
  Dhe do të ketë kaq shumë lloje të ndryshme diamante dhe bizhuteri mbi të. Grupe të tëra nga gjithçka. Ajo do t'i vjedhë kurorën mbretit britanik. Dhe të tjerët
  edhe monarkitë. Këtu në Spanjë ka, për shembull, një mbret. Nga rruga, ka njëmbëdhjetë monarki në Evropë, dhe vetëm tre në Afrikë. Dhe kjo gjithashtu thotë diçka.
  Ajo ka fëmijë, kështu që ka dikë për të transferuar fronin. Dhe ajo, nëse ka ndonjë gjë, mund ta kthejë të gjithë botën. Meqë mafia është pushtet!
  Agripina e mori dhe, pa u menduar dy herë, rrëmbeu topin metalik me gishtat e saj të zhveshur. Ajo me të vërtetë donte të hiqte një nga sytë e djemve shërbëtor.
  Ajo tashmë u lëkund, por ndryshoi mendje. Në fakt, të shpërfytyrosh një nga adoleshentët e lezetshëm është disi. Pa sy, fytyrat janë të neveritshme dhe mund të jetë më mirë të merren e të vriten.
  Agripina e mori dhe këndoi:
  Malësori i keq zvarritet mbi shkëmbinj,
  Hidheni atij napalm...
  Ju nuk i kurseni ata
  Shfarosni të gjithë bastardët
  Si të shtypni çimkat!
  Goditi si kacabu!
  Dhe ndrikulla e mafies, krejt jashtë mendjes, mori një kamxhik dhe e tundi me një bilbil nëpër ajër. Fillimisht ajo goditi shërbëtorin e djalit dhe më pas vajzën adoleshente dhe bërtiti:
  - Do të rrah njerëz, do të rrah njerëz,
  Dhe mundi kovat!
  Ne jemi hajdutë të këqij!
  Bang Bang! Dhe ju jeni të vdekur!
  I vdekur! I vdekur!
  . KAPITULLI # 12
  Djali dhe vajza punonin shumë në laborator. Kësaj radhe ata u shtynë për kohën. Dhe Vitalik e gjeti veten në një pozicion ku ju fjalë për fjalë: goditni ose humbisni.
  Në fakt, duket se është më keq se kurrë. Policia dhe FSB-ja, natyrisht, janë të tronditur nga sulmi kibernetik super-fuqishëm dhe deri më tani ata nuk janë në kërkim të një lloj djali ngacmues që shpërndau një turmë të tërë dhe një detashment policie.
  Por megjithatë, hetimet padyshim do të vazhdojnë. Dhe ndoshta ata do të kuptojnë se turma u shpërnda jo rastësisht. Dhe pastaj ata do të ulen në bisht. E vërtetë, ndërsa ata e mendojnë atë më parë, koha do të kalojë.
  Nga Kina u sollën videokamera të reja dhe pajisje të ndryshme elektronike, të cilat janë instaluar me nxitim në Moskë dhe qytete të tjera. Edhe dollari dhe juani u rritën në tregti.
  Dhe në përgjithësi, ndryshimet po krijohen në shoqëri. Shumë nuk u besojnë autoriteteve dhe duan që gjërat të jenë ndryshe.
  Meqë ra fjala, tashmë është fundi i majit dhe orët e shkollës po mbarojnë. Duhet të filloj të bëj provime. Por ky është një problem: Vitalik dhe Albina janë të zënë në laboratorin e tyre dhe po përgatiten fshehurazi për të kapur pushtetin mbi botën. E cila, natyrisht, është shumë më e rëndësishme se çdo gjë tjetër.
  Albina tha:
  -Nëse nuk paraqitemi në provime, mund të lindë dyshime të panevojshme.
  Djaloshi gjeni, duke vazhduar të mashtrojë në skemat më komplekse, u përgjigj logjikisht:
  - Të anashkalosh provimet për një shkollë moderne nuk është aspak marrëzi.
  Sidomos për dikë si unë!
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Kjo, natyrisht, është e vërtetë. Por gjithsesi, unë kam disa ide interesante se si të shmangni problemet.
  Vitalik u përgjigj ashpër:
  - Është e nevojshme të krijohet një transmetues që do t'i jepte urdhra trurit të njeriut në valë hipershkurtra . Dhe jo vetëm, natyrisht, njerëzore. Ja, unë kam bërë tashmë diçka. Ndërsa i vogël në përmasa dhe fuqi. Le ta provojmë te macet.
  Albina guxoi:
  - Apo ndoshta në publik?
  Vitalik vuri në dukje:
  - Ndoshta në publik. Por në fund të fundit, edhe një qen dhe një mace ishin të parët që u dërguan në hapësirë! Prit edhe dy orë të tjera, do të përfundoj konfigurimin dhe do të dalim jashtë. Dhe le të shohim nëse topi telepatik me valë hiper-shkurtër funksionon . Unë vetë do të jap urdhra, me fuqinë e mendimit tim!
  Vajza heroike qeshi.
  - Nga fuqia e mendimit? Kjo do të jetë shumë interesante. Keni ndonjë mendim fare?
  Djali gjenial këndoi:
  Mendimet e mia janë kuajt e mi
  Si një shakullinë më çojnë në betejë ...
  Ju nxitoni me një ritëm
  Dhe mos e njihni frerin,
  Zoti me mua!
  Albina qeshi.
  "Por ju nuk besoni në Zot!"
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Unë nuk besoj në Bibël!
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Nuk më pëlqen as Bibla. Ajo shtrëngon mendjen. Në veçanti, mësimi se Toka dhe gjithçka në të do të digjet nuk frymëzon optimizëm. Sidomos tani, kur në fakt po zhvillohet një luftë hibride e tretë botërore. Dhe këtu, me të vërtetë, kjo Bibël mund të kërcënojë telashe!
  Djali që nuk i pëlqente këpucët, me inat vulosi këmbën e tij të zhveshur, kështu që pllakat kërcijnë:
  - Për më tepër , unë duhet të marr pushtetin mbi botën dhe të shpëtoj njerëzimin! Jo për hir të kotësisë suaj, por për hir të jetës në tokë!
  Albina buzëqeshi.
  - Diktator-shpëtimtar!?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Më tepër i dashur, vëlla më i madh. Ne duhet t'i ndihmojmë njerëzit të bëhen më të mirë dhe të jetojnë në paqe dhe dashuri. Që të mos harxhojnë forcat e tyre, burimet e jetës në përballje me njëri-tjetrin dhe masakrim .
  Vajza tha duke buzëqeshur duke hapur dhëmbët:
  - Për të shpëtuar njerëzimin
  Krishti u ngjit në kryq...
  Për të na nxjerrë nga humnera
  Zoti ka zbritur nga qielli!
  Vitalik tundi kokën fuqishëm.
  - Po, sigurisht, është e mrekullueshme, një fuqi e vetme mbi planetin me perspektivën e zgjerimit yjor.
  Djali, me gishtat e tij të zhveshur, me këmbët e tij fëminore, por shumë të forta, përkuli një monedhë pesëkopike dhe vazhdoi mendimin e tij:
  - Por për t'i sjellë dobi njerëzimit, duhet të ngjitesh në fron, dhe jo të varesh në kryq. Për më tepër, unë nuk e kuptoj Jezusin, nëse ai ka të gjithë fuqinë në Tokë dhe Qiell, atëherë pse kaq shumë telashe dhe të këqija në tokë?
  Nëse Zoti e lejon vuajtjen dhe të keqen, atëherë çfarë lloj Zoti është ai pas kësaj! Çdo sundimtar përgjegjës është thjesht i detyruar të kujdeset për mirëqenien e njerëzve dhe të nënshtetasve. Përndryshe, ai duhet të zhvendoset dhe të varet! Kjo do të thotë, edhe nëse nuk e mbyllni telefonin, atëherë në çdo rast ndryshojeni atë në një person përgjegjës që nuk tërhiqet nga zgjidhja e problemeve të njerëzimit.
  Albina pohoi me kokë fuqishëm.
  - Me këtë jam dakord! Zoti duhet të sjellë rregull në univers. Ose jepi fuqinë tënde dikujt më të denjë!
  Pas kësaj, vajza heroike shikoi lajmet më të fundit në internet.
  Pushtimi i shumëpritur i talebanëve në Taxhikistan ka filluar. Sigurisht, ata kapin momentin kur qeveria u dobësua dhe Rusia u lëkund.
  Forca të mëdha i dhanë një goditje Taxhikistanit. Talibanët janë të shumtë në numër dhe kanë shumë të rinj. Dhe ushtria e Taxhikistanit nuk bëri pothuajse asnjë rezistencë, qoftë duke ikur, qoftë duke u dorëzuar, apo edhe duke kaluar në anën e talebanëve.
  Muxhahidët, në të njëjtën kohë, ishin qindra mijëra. Dhe ata fjalë për fjalë shtypën pozicionet e tyre, megjithëse aviacioni rus u përpoq t'i godiste.
  Midis rusëve ka tashmë humbjet e para, madje edhe të burgosur. Edhe pse , autoritetet ende nuk e kanë konfirmuar zyrtarisht këtë. Ky është lajmi kryesor deri tani.
  Po, dhe në Moskë në vjeshtë zgjedhjet për kryetar bashkie duhet të mbahen. Dhe disponimi i moskovitëve për ndryshim. Jam lodhur duke parë qeverinë e vjetër. Për më tepër, jeta nuk po përmirësohet. Dhe sa kohë do të ulet i njëjti kryetar bashkie.
  Po, dhe me masa karantine e ka marrë konkretisht ish-kryetari i popullit.
  E gjithë kjo është e vërtetë, sigurisht. Por autoritetet nuk lejojnë kandidatë seriozë të marrin pjesë në zgjedhje. Vetëm një përfaqësues i komunistëve është një person pak a shumë i njohur dhe ka një lloj burimi.
  Ndoshta këtë herë, për herë të parë që nga viti 1991, një kryetar bashkie nga opozita mund të shfaqet në Moskë.
  Gjithashtu ka gjithnjë e më shumë të shtëna, zhurmë dhe protesta në Kaukaz. Separatistët janë rritur. Dhe është e qartë se kjo është me të vërtetë, shumë serioze.
  Perandoria filloi të lëkundet. Albina mendoi se fuqia e një gjeniu të ri me aftësi të tilla mbinjerëzore në botë do të ishte një ndihmë e madhe në një botë me kaos total. Dhe se dyqind vende në të gjithë botën është tashmë një tepricë e qartë. Më saktësisht, edhe dhjetë vende në botë tashmë janë shumë.
  Edhe dy perandori në të gjithë globin janë të mjaftueshme që, në këtë rast, planeti do të digjej në një luftë bërthamore.
  Dhe nëse Irani merr armë bërthamore, atëherë kokat e luftës do të fluturojnë në Moskë shumë më shpejt sesa në Uashington.
  Bota është në kaos, kaos, dhe ka gjithnjë e më shumë luftëra. Dhe gjithçka kërcënon të ndizet me një forcë të re, të furishme.
  Po, dhe kështu ajo tashmë po flakëron dhe po merr vrull.
  Vitalik është një adoleshent i një niveli të tillë aftësie për të shpikur që edhe Tesla i dorëzohet atij. Për më tepër, megjithëse Tesla jetoi për një kohë mjaft të gjatë, kthimi i tij i vërtetë në zbulimet ishte i vogël. Dhe në të vërtetë nuk zgjidhi asnjë nga problemet. Edhe në sferën ushtarake, Tesla nuk u shfaq veçanërisht. Pra, pse Tesla është ngritur, për më tepër, tani, dhe jo gjatë jetës së tij?
  Fuqia e bashkuar mbi planetin Tokë është shpëtimi i njerëzimit. Herët a vonë, në fund të fundit, ndonjë sundimtar mendjengushtë, ose një fanatik fetar do të përdorë armë bërthamore. Dhe atëherë njerëzimi do të vdesë.
  Albini këndoi me një psherëtimë:
  Toka do të shohë agimin e saj të fundit
  Errësira e ftohtë do të bllokojë përgjithmonë dritën e diellit!
  Një goditje e fortë, dhe nuk ka jetë!
  Këtu janë të dhëna të reja nga Taxhikistani, por jozyrtare, se talebanët në fakt kanë rrethuar bazën ruse dhe luftime të ashpra po zhvillohen. Duket se është vrarë edhe një gjeneral i ushtrisë ruse. Por kjo thotë edhe një herë se vendi ka nevojë për një shpëtimtar. Dhe se pushteti i vjetër është vjetëruar! Dhe se një gjeni i ri, i talentuar dhe i plotfuqishëm si një hero i librit komik, do të shpëtojë gjithë Tokën.
  Dhe të gjitha kombet, vendet, popujt, formacionet dhe bashkimet do të bashkohen në grushtin e tij të dashur dhe paqja botërore do të vijë!
  Për më tepër, ndryshe nga Stalini, askush nuk do të duhet të pushkatohet ose të burgoset, të gjithë do t'i binden liderit të ri pa diskutim dhe me gëzim!
  Atëherë do të ketë rend të përsosur në planetin Tokë, do të ketë paqe, prosperitet, krim, terrorizëm, luftëra, trazirat do të zhduken, burgjet do të bëhen të panevojshme. Dhe më pas, nën drejtimin e gjeniut të ri Vitaly, mjekët do të mposhtin të gjitha sëmundjet, dhe agronomët do të mposhtin urinë. Dhe njerëzit do të fluturojnë për të pushtuar yje dhe galaktika të tjera.
  Këto janë mendimet që qarkullojnë në kokën e Albinës. Dhe ajo ndihmoi Vitalik-un të krijonte armën që supozohej t'i sillte njerëzimit lumturi dhe prosperitet, dhe më e rëndësishmja, paqe dhe stabilitet dinamik në zhvillim dhe përmirësim.
  Vitalik deklaroi me vendosmëri:
  - Gjithçka është bërë tashmë. Pajisja mat nga një smartphone i zakonshëm, por, falë gravitoneve, është shumë i fuqishëm. Tani do të dalim jashtë dhe do të bëjmë teste praktike. Le të fillojmë me macet dhe qentë. Nëse funksionon, do të thotë se çelësi i shpëtimit të njerëzimit dhe lumturisë së tij për shumë shekuj do të hapet!
  Albina këndoi me kënaqësi:
  Njerëzit do të jenë të lumtur
  Lumturi për shekuj!
  Tek djali Viti,
  Fuqia është e madhe!
  Akulov shikoi rreth laboratorit të tij. Ajo duket mjaft solide, djali gjenial i pajisur . Seriozisht, ai ka punuar. Tani duhet të kontrollojmë rrezen Hypno dhe rrezen hiper të shkurtër . Atje, frekuenca e hercit është e tillë që nuk mund ta përcillni atë.
  Vitaly këndoi:
  - Fotonet tërbohen në një shakullinë,
  Armiku i regjimentit shkoi përpara ...
  Por ne në fakt jemi Njuton,
  Nuk mund të tërhiqemi!
  Pas kësaj, djali u largua nga laboratori dhe vajza terminator e ndoqi atë. Këtu është një çift i tillë luftarak adoleshentësh.
  Ata lëviznin si mace grabitqare. Tymrat e shkarkimit shpërthyen në fytyrat e fëmijëve. Humori, natyrisht, për një betejë epike.
  Vitalik ishte shumë i mirë. Më saktë, ai dukej krejtësisht joserioz, zbathur dhe me pantallona të shkurtra, por ishte më i shkathët në atë mënyrë.
  Për më tepër, djali lidhi posaçërisht amplifikatorët dhe përshpejtuesit e muskujve me veten e tij. Dhe tani, teorikisht, ai mund të përshpejtonte njëzet herë më shpejt se një person i stërvitur. Dhe në këtë rast, atletet janë të garantuara për t'u grisur. Dhe Albina doli zbathur për shoqërinë. Për më tepër , fundi i majit doli të ishte shumë i nxehtë. Dhe këtu ishte ende e nevojshme për të goditur dy talente të rinj për të krijuar diçka më të fuqishme.
  Nga jashtë, pajisja e bërë nga Vitaly dukej si një smartphone dhe adoleshentët nuk duhet të kishin ngjallur dyshime.
  Djali ndjeu sërish siklet nga prania e Albinës pranë tij. Ai e urren të qenit kaq i vogël. Për më tepër, megjithëse përgjithësisht pranohet se Napoleoni ishte i vogël, ai, në fakt, kishte një lartësi prej 167, që në atë kohë në histori ishte edhe mbi mesataren.
  Pra, Vitalik, as Napoleoni. Dhe duket si një djalë që nuk duket as si adoleshent, duke nxjerrë në pah takat e tij të zhveshura në asfalt. Në të njëjtën kohë , ky fëmijë mendoi seriozisht për të pushtuar botën. Dhe ai ka, ndoshta, më shumë shanse se Genghis Khan.
  Djali ecte i sigurt, sikur të ishte princi i kurorës së perandorit të universit.
  Këtu është objektivi i parë - kjo është një mace e zakonshme e kuqe. Ai ulet në hyrje.
  Vitalik i jep asaj një urdhër. Macja kërcen dhe vrapon te djemtë.
  Albina sheh që kafsha qëndron në këmbët e pasme, si një qen dhe fillon të kërcejë. Ajo pyet Vitalik:
  - Epo, si funksionon?
  Djali u hutua, duke iu përgjigjur asaj:
  - Duket se po!
  Dhe macja u thye menjëherë dhe nxitoi të vraponte. Vitalik tendosi ballin.
  Kafsha ndaloi dhe nxitoi të lëvizte drejt tyre.
  Djali tha:
  - Bëji një shuplakë të lehtë!
  Albina pyeti:
  - Per cfare?
  Vitalik logjikisht vërejti:
  - Le të kontrollojmë se cila është më e fortë, komandat e mia mendore apo dhimbja?
  Vajza e goditi macen me pëllëmbën e saj të rëndë. Ajo e mori atë dhe bërtiti nga frika. Por më pas ajo e tërhoqi veten në linjë. Pastaj ajo u hodh drejt Albinës dhe lëpiu shputën e saj të zhveshur të këmbës së djathtë.
  Vajza cicëroi me një buzëqeshje:
  - Kjo është një marrëzi e tillë
  Macja u martua me macen!
  Për macen Kotovich ,
  Për Pyotr Petrovich!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Dhe tani urdhri për të sulmuar!
  Macja nxitoi përpara me tërbim të egër. Dhe ajo u përplas me një grua të moshës së mesme dhe me tërbim gërmoi kthetrat e saj në të. Ajo ulëriti nga frika dhe dhimbje dhe lëshoi një lot. Dhe macja nxitoi pas saj, duke mjaulluar me tërbim .
  Albina shkroi në Twitter:
  - Mjaft! Ju jeni mjaft bindës!
  Djali buzëqeshi. Macja u qetësua papritmas. Ajo u ndal, u përkul dhe nuhati hundën e saj të vogël.
  Vitalik këndoi me gëzim:
  Kush është mësuar të luftojë për fitore,
  Le të këndojë së bashku me ne ...
  Kush është i gëzuar - ai qesh,
  Kush dëshiron - ai do të arrijë
  Kush kërkon do të gjejë gjithmonë!
  Albina buzëqeshi dhe guxoi:
  - Kjo është vërtet e lezetshme! Por ndoshta mund ta provojmë te njerëzit?!
  Vitalik pohoi me kokë.
  -Le te perpiqemi! Vetëm kështu që nuk është shumë e dukshme. Dhe larg shtëpisë sonë.
  Adoleshentët u ngritën. Vitalik madje u fut në një vrapim me shpejtësi të lartë, por menjëherë u ngadalësua. Nuk duhet ta dorëzoni veten. Për më tepër, një person nuk mund të vrapojë kaq shpejt.
  Djali filloi të ecte me kujdes. Atij iu duk se të gjithë njerëzit po e shikonin dhe e shikonin me admirim. Dhe jo vetëm njerëzit. Duket se gjethet e pemëve po e shikojnë, dhe dritat e semaforëve, dhe në çdo rreze dëgjohet: - Perandori i planetit, perandor i Tokës!
  Ose ndoshta edhe vetë Zoti Krijues!
  Vitalik fryu me krenari gjoksin e tij dhe ecën drejt vetes, duke goditur këmbët e tij të zhveshura, fëminore, sikur universi t'i nënshtrohet atij.
  Por u shfaqën tre policë. Në përgjithësi, ka kaq shumë policë në rrugët e Moskës, dhe pasi të gjitha kamerat video dhe telefonat inteligjentë dolën jashtë funksionit dhe baza e të dhënave u mbulua, kishte më shumë prej tyre.
  Vitalik, me trurin e tij të fortë e të zhvilluar përtej viteve dhe rritjes së tij, jep komandën.
  Policët ndaluan dhe u shtrinë. Pastaj duart e tyre zgjatën për kapelet e tyre dhe ata përshëndetën. Ata lëvizën, megjithatë, disi jo krejt natyrshëm dhe me forcë. Pastaj hoqën kapelet. Me urdhër të djalit-gjeni, i hodhën nën këmbë. Pas kësaj, ata filluan të shkelin.
  Albina u habit:
  - Si i keni ata!
  Vitalik nuk u përgjigj. Policët i shkelën kapelet. Ndaluan edhe disa kalimtarë dhe filluan të godasin me këmbë, sikur të shkelnin bishtat e cigareve. Dhe pastaj makinat u ngadalësuan. Dhe disa prej tyre janë përplasur duke thyer xhami.
  Vitalik tendosi ballin. Policët pushuan së shkeli dhe fytyrat e tyre të hutuara u shtrembëruan. Ata u zbehën dhe filluan të fishkëllenin. Edhe kalimtarët kanë mbetur të shtangur. Sytë e tyre duartrokisnin dhe trupat e tyre po dridheshin.
  Vitalik përsëri fërkoi pajisjen me gisht. Dhe tashmë e gjithë rruga ishte në lëvizje. Dhe njerëzit, duke përfshirë edhe fëmijët e vegjël , filluan të marshojnë.
  Makinat u ngadalësuan dhe menjëherë u bllokua trafiku. Dhe disa përplasje. Po, nuk është një punë e lehtë të menaxhosh njerëzit.
  Vitalik pëshpëriti:
  - Mjaft! Harrojeni gjithçka!
  Njerëzit lëvizën përsëri, sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Dhe policët vazhduan, duke lënë kapelet e tyre, të thyera dhe të dhëmbëzuara, të shtrirë në trotuar.
  Albina ka thënë:
  - E shihni, funksionon!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Po ashtu eshte! Unë kam fuqi, por ende duhet të jem në gjendje ta kontrolloj atë.
  Vajza pohoi me kokë.
  - Mësoni!
  Vitalik u tensionua përsëri. Një makinë e shtrenjtë shkoi drejt tyre. Shoferi pohoi me kokë.
  - Unë dëgjoj dhe bindem!
  Vitaly i tha shokut të tij:
  - Le të hipim! Dhe ti, dil nga kabina!
  Dy burra të pasur të trashë: një xhaxha dhe një hallë, u larguan nga taksia. Dhe me druajtje u ngrit. Më pas ata u rrëzuan në asfalt dhe gërhitën në çast.
  Djali gjenial tha duke buzëqeshur:
  - Ata do të flenë tre ditë e tre netë, dhe as një top nuk do t'i zgjojë.
  Albina ka thënë:
  - Uau! Direkt Old Man Hottabych.
  Vitalik korrigjoi:
  - Unë, djali Demiurg! Më saktë, gjeniu më i madh i modernitetit dhe në të vërtetë i gjithë historisë së njerëzimit.
  Vajza heroike vuri në dukje:
  - Dhe nëse i rrëzoni paratë nga njerëzit e pasur? Bëni biznes si ky.
  Djaloshi gjeniu u përgjigj:
  - Ne nuk jemi kriminelë, por shpëtimtarë të njerëzimit. Megjithatë, le të marrim diçka.
  Për të kontrolluar botën, na duhet diçka më e fuqishme. Këtu na duhet energjia e një termocentrali bërthamor. Ose një stacion gravitoni .
  Albina tha:
  - Por kjo tashmë është mjaft e vërtetë. Ju me të vërtetë mundeni.
  Vitalik u shpreh:
  - Dhe transmetuesi duhet më i fuqishëm. Do ta mendoj edhe pak. Përveç kësaj, do t'ju duhet të praktikoni, t'i jepni një urdhër njërit, të tjerët të tjerëve.
  Është e vështirë, për shembull, të detyrosh disa njerëz të bëjnë gjëra të ndryshme në të njëjtën kohë!
  Albina pohoi me kokë.
  - E kuptoj. Por unë mendoj se ne mund ta përballojmë atë!
  Vitalik tundi me kokë dhe tha:
  - Ne kemi akses në një fuqi fenomenale, të paparë më parë. Duhet të kujtojmë se qëllimi ynë kryesor nuk është pushteti për hir të pushtetit, por pushteti, për hir të shpëtimit të njerëzimit, i cili tashmë është i varur mbi humnerë.
  Djali ndaloi makinën, teksa policia fishkëlliu kur pa një fëmijë duke drejtuar një karrocë dore.
  Më duhej të ndizja përsëri pajisjen time, duke fshirë kujtesën e vetes. Policia, gjithë skuadra, ra në gjumë.
  Dhe djali dhe vajza, pasi lanë karrocën, shkuan në këmbë përgjatë asfaltit, duke i ndotur këmbët zbathur.
  Vajza heroike vuri në dukje:
  - A mund të argëtohemi? Për shembull, unë e di që ka një kazino gjysmë legale dhe një shumë të pasur. Me aftësitë tuaja, prishja e bankës nuk do të ketë problem.
  Vitalik ngriti supet.
  - Është e mundur, sigurisht. Edhe pse, fëmijët nuk lejohen atje.
  Albina qeshi.
  - Ti i thua se je i rritur.
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Mund t'i bind të gjithë se edhe unë jam presidenti i Rusisë! Dhe mbi presidentin.
  Vajza heroike qeshi, duke vënë në dukje:
  - Ti je vërtet më i zgjuar se presidenti ynë, që për pak u fut në luftën e tretë botërore, por jo në lartësi, kjo është e sigurt!
  Vitalik këndoi:
  - Mendja nuk varet nga rritja, kjo është e sigurt,
  Milingona nuk është e madhe, por shumë e fortë!
  Djali mori dhe kapi me shkathtësi një mushkonjë me gishtërinjtë e tij të zhveshur. Dhe e hodhi me aq forcë sa digjej si shkëndijë nga fërkimi i ajrit.
  Albina fishkëlleu:
  - Uau! Çfarë shpejtësie! A mund të kapni një plumb me gishta?
  Vitalik ngriti supet dhe tha:
  - Nuk e di! Por nëse më godasin me automatik , atëherë do të jetë e vështirë të kapësh të gjithë plumbat. Mund të dëmtoheni.
  Vajza heroike sugjeroi:
  - Dhe ju bëni një fushë të tillë force që reflekton të gjithë plumbat dhe predhat, madje edhe rrezet. Ashtu si në filmat fantashkencë. A keni parë filma të suksesshëm?
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Po, e bëra! Teorikisht, kjo është mjaft e mundur. Meqenëse energjia elektrike e fuqisë së madhe, e shpërndarë në gravitone, mund të krijojë një fushë të fortë elektrostatike që do të zmbrapsë si plumbat ashtu edhe predha, madje , nëse diapazoni rregullohet , fotonet e rrezeve lazer.
  Albina tha:
  - Po! Kam lexuar se janë përpjekur të bëjnë fusha të tilla në BRSS edhe para Luftës së Dytë Botërore. Megjithatë, në praktikë ato nuk funksionuan. Por vetë fakti i veprës thotë se është, teorikisht, mjaft e mundur.
  Vitalik pohoi me kokë dhe përsëri këmba e tij e zbathur e kapi insektin dhe e lëshoi lart .
  Djali tha:
  Po, është praktikisht e mundur. Por ky zhvillim kërkon kohë dhe burime. Dhe tani, detyra kryesore është të shpëtojmë botën dhe njerëzimin. Dhe për këtë, ju duhet ta nënshtroni atë në vullnetin tuaj.
  Albina tha:
  - Për të shpëtuar - për të nënshtruar?
  Vitalik goditi këmbën e tij:
  - Dhe si, për shembull, një kalë i çmendur, ata hedhin një laso, dhe i detyrojnë ata të largohen nga humnera.
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Po, nuk ka asgjë për të kundërshtuar. Por fusha e forcës është një garanci që nuk do të vriteni. Çdo gjeni është i vdekshëm. Dhe madje Genghis Khan kërkoi pavdekësinë dhe megjithatë vdiq.
  Djali gjenial tha:
  - Genghis Khan jetoi shtatëdhjetë e dy vjet. Kjo është një kohë mjaft e gjatë në ato ditë. Për shembull, asnjë nga carët nuk jetoi në Rusi për kaq shumë vite. Nëse Genghis Khan do të kishte fituar pavdekësinë, ai do të kishte qenë sundimtari i botës. Pra, perandoria mongole ishte aq e fortë sa nuk do të ishte ndalur nga ushtritë e fragmentuara evropiane. Ashtu si Rusia e fragmentuar, ajo u pushtua, me përjashtim të Novgorodit dhe tokave Polotsk.
  Albina pohoi me kokë.
  - Po, Genghis Khan ishte unik. Por ju keni një jetë të gjatë dhe të re përpara jush. Dhe atëherë, ndoshta me gjenialitetin tuaj, mjekët më të mirë do të gjejnë një mënyrë për të bërë edhe ju vetëm ju të pavdekshëm.
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  Pavdekësia për një kohë të gjatë
  Një burrë po kërkonte, i mahnitur nga një gol i mrekullueshëm,
  Në fetë e librave të lashtë,
  Dhe shkencat rigoroze , kohët e mëvonshme,
  Ata u shtynë jo vetëm nga frika,
  Dhe gjithashtu dëshira për të shkuar deri në fund,
  Shih agimin, dëgjo përgjigjen
  Hapi në majat e dijes së paparë!
  Albina pyeti:
  - Pse nuk e kërkuat eliksirin e pavdekësisë?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj:
  - Unë jam ende shumë i ri për të menduar për këtë. Para së gjithash, njerëzimi duhet të shpëtohet. Dhe ne duhet të luftojmë për të.
  Edhe vajza heroike u përpoq të kapte insektin me gishtat e saj të zhveshur. Por ajo nuk ia doli menjëherë. Dhe e bezdisur ajo lëvizi thembrën e saj në pllakën e bordurës. Goditja ishte e fortë dhe pllaka e mermerit u plas.
  Kalimtarët filluan të shikonin përreth.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Ne do t'i shkatërrojmë të gjitha. Po, ju duhet të mësoni se si të menaxhoni të gjithë botën, por së pari, zotëroni veten!
  Albina ka thënë:
  - Në parim, është e mundur. Po, pyetja është, çfarë lloj fuqie nevojitet që i gjithë planeti të jetë nën kontroll?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj:
  - Ne do të bëjmë fuqinë e nevojshme. Nëse është e nevojshme, unë do të kap Ostankino, dhe ka një antenë kaq të madhe që, për të kontrolluar, mbi Mjaft për të gjithë planetin Tokë. Problemi është i ndryshëm. Është e nevojshme, në të njëjtën kohë, të menaxhohen grupe të ndryshme njerëzish dhe t'u jepen atyre gjithashtu urdhra të ndryshëm. Dhe është më e vështirë.
  Është shumë e vështirë të menaxhosh të gjithë planetin me dorë. Këtu ju duhet të dilni me diçka.
  Albina tha:
  - Ka lojëra kompjuterike në të cilat ju jeni mbreti. Dhe në to, për shembull, ministrat. Ata ndjekin degë të ndryshme të ekonomisë. Dhe ju, duke shtypur butonat, u jepni atyre urdhra. Si një piramidë kontrolli.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Po, na duhet një piramidë pushteti. Një person, qoftë edhe një gjeni, nuk mund të menaxhojë më shumë se tetë miliardë njerëz duke dhënë komanda . Ju duhet të dorëzoni. Por në të njëjtën kohë, zhvilloni një program, përndryshe njerëzit mund të harrojnë edhe si të shkojnë në tualet .
  Albina u hodh dhe goditi këmbën e saj të rëndë në semafor. Xhami fluturoi në drejtime të ndryshme, dhe shkëndija binte, sikur të kishin plasur pusetat e kanalizimeve nga ferri, me flakët e zjarrit të nëntokës.
  Vajza heroike cicëroj:
  - Do ta fshijmë armikun me një goditje,
  Ne do ta konfirmojmë lavdinë me një shpatë çeliku ...
  Ne jemi miq me shkencën për një arsye,
  Në patate të skuqura, kush është injorant, ne do të thyejmë!
  Vitalik e mori dhe u hodh gjithashtu, teksa u përplas që bagazhi i semaforit u përkul dhe plasi.
  Dhe metali ishte si plastelinë. Kjo ishte vërtet, shumë e vështirë.
  Njerëzit frynin sytë, pulsonin. Por pasi mori një impuls, ai vazhdoi, sikur asgjë të mos kishte ndodhur.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Unë jam më i gjatë se presidenti. I detyrova njerëzit të më binden, sepse as Zoti Zot nuk mund t'i detyronte!
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  Ne duhet të plotësojmë stokun tonë financiar tani. Ndoshta duhet të shkojmë në kazino. Aty do vishni dhe zhvisheni të gjithë në të njëjtën kohë.
  Vitalik pyeti me ironi:
  - Dhe pse jo menjëherë në Bankën Qendrore? Është më e lehtë dhe më shumë para!
  Albina, jo shumë e sigurt, u përgjigj duke shkelur në asfalt. Njëra nga këmbët e saj gërvishti fort në xhamin e thyer.
  - Por do të jetë një grabitje. Dhe kështu, në kazino - është si një dhuratë e pasurisë! Gjithçka do të jetë e natyrshme dhe e drejtë.
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  Unë kurrë nuk kam luajtur në një kazino më parë. Epo, le të argëtohemi pak. Për më tepër, kjo është kazinoja më e mirë në Moskë, madje edhe ministrat luajnë atje. Dhe unë do t'u tregoj se ku dimërojnë karavidhe!
  Albina këndoi me buzëqeshje:
  Minion i madh gjenial i pasurisë,
  Nuk kam takuar njerëz më të bukur...
  Në poezi, telat lirike,
  Ju mishëroni idealin universal!
  Vitalik u hodh dhe këndoi:
  ora e fatit,
  Është koha për të luajtur...
  ora e fatit,
  Mundohuni të mos e humbisni këtë orë!
  Albina shtoi:
  Ndodh, ndodh
  Ajo që ndan nga fati është vetëm një gjë e vogël...
  Nuk mund të na udhëheqë
  Me fat, djema në rrugë!
  . KAPITULLI # 13
  Gangsterja kryesore e Rusisë, kumbara Agripina, piu pak gjak, i cili shprehej nga djem të fortë, të stërvitur katërmbëdhjetë dhe pesëmbëdhjetë vjeç, gjysmë i përzier me qumësht nga nënat që ushqejnë foshnjat.
  Pas kësaj, ky super-grabitës ra në gjumë. Dhe ajo ëndërroi për një veprim shumë zbavitës.
  Agripina pa ceremoninë solemne. Sikur ajo të ngjitet në fron dhe të ulet në një fron të mbushur me xhevahire. Dhe mbi kokën e saj vendoset një kurorë e mbushur me yje. Dhe të gjithë presidentët, monarkët dhe sundimtarët e tjerë të botës bien në gjunjë dhe e lavdërojnë atë.
  Dhe përshëndetja çohet në qiell dhe topat po rrahin. Dhe gjithçka shkëlqen. Dhe tani ajo është perandoresha e planetit Tokë. Dhe asaj i këndohen fanfare dhe luajnë orkestra. Dhe dhoma e fronit në të cilën ajo ulet është pesëdhjetë herë më e madhe se stadiumi Luzhniki. Dhe ai ka një ushtri të tërë. Mijëra vajza të bukura me funde të shkurtra, me këmbë të zhveshura, me automatikë pas shpine, e përshëndesin dhe këndojnë:
  Ju jeni një perëndeshë e madhe
  Perandori i të gjithë njerëzve...
  element i pakufi,
  Vritni të gjithë armiqtë tuaj!
  Agripina nxori dhëmbët dhe gjëmonte:
  Unë i shkurtoj armiqtë në një tangjente
  I godita aq shpejt...
  Gjithçka rezulton e mrekullueshme
  Unë jam një mbretëreshë, nuk i njoh të gjithë spektatorët!
  Pas kësaj i është sjellë viktima e parë. Ishte Pavlusha, një adoleshente e pashme, flokëbardhë, muskuloz rreth katërmbëdhjetë vjeç. Ai është vetëm me mbathje noti të kuqe dhe me duar dhe këmbë të lidhura me pranga. Djalin e goditën me kamxhik dhe e vunë në gjunjë.
  Agripina mori një kamxhik të rëndë me tela me gjemba në dorë dhe goditi Pavlushën. Djali bërtiti nga dhimbje torturuese. Dhe një grua e re, e fortë, me muskuj vazhdoi ta rrihte me kamxhik dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Djemtë e mi, foshnja ime,
  Në këtë orë nuk fle
  Dhe duke u parë shish ,
  Kamxhik pas shpine!
  Dhe gruaja e fuqishme po e rrihte djalin. Dhe kështu që lëkura shpërtheu dhe gjaku rridhte në një rrjedhë. Dhe Pavlusha bërtiste nga vuajtjet e padurueshme.
  Papritur u dëgjua një ulërimë e tmerrshme. U shemb pallati dhe u shembën muret. Dhe para saj u shfaq një engjëll i madh, i shkëlqyeshëm me dy shpata.
  Zëri i vrullshëm tha:
  - Ti, perandoresha e botës, i ke kaluar çdo kufi! Ju do të ndëshkoheni për këtë. Zoti i Madhëruar do t'ju heqë të gjithë fuqinë dhe do ta bëjë të poshtëruar atë që lartësohet.
  Rrufeja goditi. Pallati ishte zhdukur, të gjithë shërbëtorët dhe krerët e shtetit gjithashtu.
  Dhe Agripina, në vend të rrobave luksoze dhe një kurore, doli të ishte një skllave gjysmë e zhveshur në pranga. Në këmbët dhe duart e saj të zbathura kishte zinxhirë të rëndë prej çeliku. Trupi ishte pothuajse i zhveshur - vetëm një këllëf.
  Dhe ajo ishte e prangosur së bashku me skllave të tjera pothuajse të zhveshura. Dhe këmbët e saj të zhveshura e të forta digjnin rërën e nxehtë të shkretëtirës.
  Agripina , një grua e fuqishme, shumë muskulare, me kokën lart, u bë vetë skllave. Dhe kamxhiku i mbikëqyrësit ra mbi kurrizin e saj të ngulitur.
  Dhe kamxhiku fishkëlleu. Mbikëqyrësi nuk ishte as njeri. Ky është një ari i madh, i ashpër dhe me një fytyrë shumë të keqe dhe të shëmtuar . Ai u ul mbi një deve dhe i shkaktoi goditje me të gjitha forcat ish-perandoreshës botërore.
  Agripina kishte dhimbje dhe rënkoi. Asaj iu kujtua se si, pas arrestimit, e çuan në dhomën e kontrollit. Ata më detyruan të hiqja të gjitha rrobat e mia dhe filluan të ekzaminojnë trupin e fortë dhe vajzëror. Këtë e kanë bërë disa gra me pallto të bardha. Sikur ky është një spital, jo një burg, dhe jo një shmon, por një ekzaminim mjekësor.
  Pastaj ata urdhëruan të uleshin para një pasqyre dhe të ndriçoheshin me dritat e vëmendjes. Squat Agripina, natyrisht, është e lehtë. Por është e pakëndshme kur disa gra me pallto të bardha ju shikojnë me padurim. Ata admirojnë muskujt e fortë dhe të ngulitur, më të përshtatshëm për një mashkull sesa për një vajzë, që rrokullisen aq shumë kur lëviz.
  Dhe sytë e tyre janë epshorë. Agripina ka trupin e një rinie shumë të fortë me muskuj dhe jo vajzë, megjithëse lëkura është e lëmuar, e pastër, gjoksi i zhvilluar dhe ijet e gjera. Por supet janë të gjera.
  Agripina struket, por të gjithë nuk i japin urdhër të ndalet. Tashmë ajo filloi të djersiste dhe lëkura e saj e nxirë shkëlqeu, për shkak të së cilës, ajo duket edhe më shumë si një statujë e një perëndeshë luftëtare të lashtë greke.
  Më në fund, ajo u lodh duke u gllabëruar me sy. Dhe gardianja me uniformë urdhëroi të qëndronte në një shesh dhe të vendoste mjekrën e saj në një prerje të veçantë. Pastaj, sfiduese, hoqi dorezat e holla gome dhe, duke shtrënguar mjekrën, arriti me gishta te goja e Agripinës.
  Dhe janë të palarë, të djersitur. Dhe ajo u ngjit nga faqet dhe nën gjuhë. Agripina u indinjua dhe, duke e shtyrë larg, u mërzit:
  - Vish doreza, kurvë! Do të infektoni!
  Ajo u turpërua disi pas kësaj dhe kërkimi u ndal. E fotografuar, megjithatë, lakuriq, në mënyrë që tatuazhet të dukeshin. Ata rrotulluan jo vetëm gishtat, por edhe shputat e zhveshura të këmbëve. Madje e ndriçuan stomakun me rreze X, me sa duket duke dyshuar se aty mund të kishte drogë.
  Pas kësaj më çuan në dush. Madje i dhanë një sapun dhe më pas një peshqir. Më pas erdhi uniforma.
  Agripina nuk kishte veçanërisht frikë nga burgu. Përkundrazi, ajo ishte e sigurt se do të ishte më e rëndësishmja dhe më e lezetshme.
  Por në qeli ishte pak e mbushur me njerëz, ishin dymbëdhjetë vajza dhe kishte një erë kovash.
  Ajo i ndërtoi menjëherë dhe i bëri të pastroheshin. Pastaj ajo më kërkoi të rregulloja tualetin. Dhe ata e dëgjuan atë.
  Agripina ishte e ftohtë edhe në qendrën e paraburgimit. Dhe ajo mund të më bënte të bindesha.
  Por tani ka dy duzina vajza të lidhura me zinxhirë rreth saj dhe një skuadër e tërë orkesh me kamxhik.
  Dhe këta arinj filluan ta rrahin ashpër Agripinën. Dhe ishte aq e dhimbshme sa edhe kjo grua heroike ulërinte nga vuajtjet dhe kërkonte mëshirë. Në fakt, ishte një lloj makthi. Më pas i lidhën me zinxhirë edhe qafën, e cila është krejtësisht e padurueshme.
  Agripina lëvizi nëpër rërë. Dhe disponimi i saj ishte i vogël. Ajo është e rrahur dhe e gërvishtur, e mbuluar me njolla të përgjakshme. Dhe prangat tingëllojnë dhe metali shkëlqen.
  Agripina shkel në heshtje. Rëra është e nxehtë dhe dhemb këmbët zbathur. Edhe pse ajo ende nuk ka asgjë - këmbët e saj janë të mbushura gjatë përleshjeve dhe stërvitjeve. Po skllaverat po. Shumë prej tyre nuk shkonin gjithmonë zbathur , dhe thembra e tyre nuk është aq e ashpër. Dhe digjet aq fort sa shfaqen edhe flluska.
  Një e re ecën dhe mendon me tmerr: është e lidhur me zinxhirë dhe një skllave, mbi kurrizin e së cilës herë pas here i bie kamxhiku. Por së shpejti ajo do të ngrejë një rebelim dhe do të marrë pushtetin mbi këtë planet.
  Një zonjë e fuqishme, muskulare tërheq vëmendjen e orkeve. Dhe herë pas here e goditnin me kamxhik ose tela me gjemba.
  Agripina përsëri bërtiti:
  - Rrahje e dobët!
  Dhe në atë moment gjithçka ndryshoi. Më saktësisht, shigjeta të mprehta dhe të kalitura fluturuan mbi orkët nga prapa dunës. Ata goditën me grusht arinj të ashpër dhe dolën nga sytë dhe qepën në ijë dhe gjoks.
  Agripina e mori dhe nxitoi, duke kërcitur zinxhirë, në ork. Ajo ia shpoi kokën me një zinxhir.
  Dhe ajo këndoi:
  - Unë jam si një djall djall! Do ta shkatërroj kryeqytetin!
  Kukudhët u hodhën nga prita mbi orkët e mbijetuar. Ata ishin përfaqësues të këtij populli magjepsës, mbi njëbrirësh të vegjël e të këndshëm.
  Orkët u therën dhe u prenë shpejt. Pas kësaj, vajzat filluan të liroheshin nga zinxhirët. Gjithashtu, me magjinë e shkopinjve magjikë, Agripina u zgjidh edhe nga zinxhiri.
  E reja u bë e lirë. Dhe i fuqishëm, me tuberkula muskujsh.
  Pas kësaj, ajo kishte një ekip të tërë vajzash. Dhe tani luftëtarët e bukur goditnin këmbët e tyre të zhveshura dhe të dalta në shkretëtirë.
  Agripina bërtiti, duke nxjerrë dhëmbët:
  Rruga shkon përgjatë kurbës,
  Vajzat me këmbë të zbathura...
  Të lodhur nga çimkat për të shtypur të keqen,
  Unë dua të ngacmoj lumturinë time!
  Vajzat ishin gjithashtu shumë agresive dhe luftarake . Ata donin të këndonin dhe të hidheshin. Dhe këmbët e tyre, në fakt, janë të hijshme, megjithëse janë të rraskapitura, të rrëzuara, të shpuara.
  Këtu është një ekip që marshon. Dhe me ta kukudhët në njëbrirësh dhe me harqe.
  Agripina ndjen forcë në vetvete dhe këndon:
   Që nga koha e Spartakut - ky besim jeton,
  Se nuk duhet të ketë kurrë skllevër në botë!
  Nëse mjeshtri është i paturpshëm - ai e ngroh stomakun me një sobë,
  Dhe fshatari ngriu në të ftohtë - besoni se nuk është fat!
  
  Djaloshi rus Spartak - ai nxori një shpatë për ne,
  Dhe pas tij ngrihej pa fund lumi i të shtypurve ...
  Nëse je burrë - nderi është më i çmuar se jeta,
  Nëse dëshironi që jeta të rrjedhë në lumturinë e botës!
  
  Stenka Razin donte të drejtonte kampin e skllevërve,
  Që të ketë vullnet, të gjithë mund të menaxhojnë ...
  Dhe njerëzit si ai nuk mund ta pranonin turpin,
  Dhe pas tyre njerëzit - kishte një ushtri të panumërt!
  
  Tortura, raft dhe kunj - argumentet e mbretërve,
  kapin gjithçka për shekuj!
  Por liria, më besoni, është një milje bukë dhe mjaltë,
  Dhe një ëndërr e tillë ka kohë që digjet në zemrat tona!
  
  Erdhi bubullima - tetori, dhe tani fuqia jonë,
  Vendi është në zjarr, shumë gjak dhe dhimbje!
  Por Jezusi nuk do ta lërë humnerën e duhur në ferr,
  Ai që fshikullohet ashpër do të jetë i lumtur në të mirë!
  
  Lenini hapi derën, Stalini drejton me guxim,
  Me çdo hap po i afrohemi qëllimit të shenjtë!
  Por Satani erdhi në vitin e dyzet e një të keq,
  Dhe tani gjaku ynë, si një përrua, vjell nga një damar!
  
  Ne jemi një vend me ju; nderi yne eshte jeta jote,
  Asnjëherë mos i gjunjëzo popujt e Rusisë!
  Mbajeni Rusinë, luftoni për Atdheun,
  Ky është kuptimi dhe kripa e guximit të brezave!
  
  Fuhreri është një kufomë e ndyrë, mirë, dhe Rusia është një gjigant,
  Dhe një çeçen me një uzbek dhe një rus janë të bashkuar !
  Komunizmi është një monolit, një ideal për shpirtin,
  Dhe regjimentet e kundërshtarëve janë copëtuar në një tortë!
  
  Kozmosi i thërret të rinjtë - briri boritë ftuese,
  Do të ketë një kufi të ri, përtej Marsit!
  Ne po ndërtojmë komunizmin - ata anuluan rublën,
  Nuk ka rëndësi shtetësia!
  
  I gjithë universi, besoni, do të bëhet i kuq tani,
  Do të ketë porta për në parajsë - yje të kuq.
  Njeriu është vëlla me të tjerët - në të kaluarën një bishë e tërbuar,
  Dhe dashuria, bukuria këndohet në himne të pastra!
  
  Prandaj, mos kurseni pashpirtësinë dhe dembelizmin tuaj,
  Për Atdheun tonë, duke luftuar si skifter!
  Dhe ju luftëtarë punoni edhe natën edhe ditën,
  Çfarë do të lulëzonte Kopshti i Edenit dhe do të jepte lëng të ëmbël!
  Agripina këndoi së bashku me ekipin e saj zbathur. Dhe befas e kapi veten duke menduar se dukej se ishte për komunizmin. Epo, Agripina nuk e njihte kohën sovjetike: ajo ishte shumë e re . Së shpejti ajo është tridhjetë e shtatë vjeç dhe viti tani është 2023. Pra, çfarë mund të kujtojë ajo për pushtetin sovjetik? Kjo është një legjendë, në sytë dhe mendjen e saj. Agripina, siç thonë ata, është një fëmijë i kohës së saj. Dhe, natyrisht, nuk dëgjova komentet më të mira për kohët sovjetike. Ashtu si, dhe në fakt, edhe një gjë e tillë si bananet ishte në mungesë. Po, dhe karamele, dhe çamçakëz, gjithashtu. Dhe xhinset ishin të rralla. Dhe nën Gorbaçov, edhe vodka e hidhur dhe cigaret u zhdukën nga raftet. Radhë të gjata, kuponë, karta, dyqane bosh, një mungesë totale - kështu i kujtojnë njerëzit kohët sovjetike.
  Dhe askush nuk donte që ata të ktheheshin. Në çdo rast, në Moskë, komunistët mblodhën një përqindje të parëndësishme të votave edhe në vitet nëntëdhjetë të vështira. Por Agripina ishte shumë e pasur, dhe sigurisht për kapitalizmin. Pra, pse ajo papritmas filloi të këndonte për idetë e majta?
  E reja e goditi veten me grusht në mjekër dhe fërshëlleu:
  Mbreti ynë, i zgjedhuri i qiellit,
  Mbreti ynë është si një demon fantazmë...
  Mbreti ynë, lajmëtari i fatit
  Mbreti ynë je vetëm ti!
  Luciferi! Luciferi! Luciferi! Luciferi!
  Agripina e mori me gëzim të egër dhe këndoi:
  - Ti je Luciferi i madh, hedh një rreze në dritë,
  Dhe shpata e shenjtë e luftës - prerë sekretin!
  Dhe përsëri vajza, ose më mirë, një grua e rritur dhe e kalitur, filloi të këndojë;
  Mbreti ynë, lajmëtari i qiellit,
  Mbreti ynë është si një demon fantazmë.
  Mbreti ynë , i zgjedhuri i fatit,
  Mbreti ynë je vetëm ti!
  Luciferi! Luciferi! Luciferi! Luciferi!
  Kështu këndoi luftëtari dhe shkeli në shkretëtirë. Dhe disponimi i saj ishte i lartë. Pse duhet të jetë i mitur.
  Por këtu përsëri, trazirat janë të dukshme. Kukudhët morën një sinjal për afrimin e orkëve. Dhe të rreshtuar në një gjysmërreth. Gjysma e kalorësve ishin kukudhë. Vajza të bukura, thuajse të zhveshura, por të mbuluara me bizhuteri të çmuara.
  Ata ishin qartë të gatshëm për një betejë vdekjeprurëse.
  Agripina vulosi këmbën e saj të zhveshur dhe të fortë. Dhe në duart e saj u shfaq një hark me peshë. Një i madh që mund të mbajë shumë shigjeta.
  Vajza, më saktë, gruaja-heroi këndoi:
  Retë fluturuan nga gjakpirësit,
  Ferri shpërtheu nga Toka jo shumë larg !
  Gjarpri po zvarritet në panzvale, bastard i vrullshëm ,
  Retë u ndezën me gjak!
  
  Valët flakërojnë, spërkasin si një stuhi skëterre,
  Dhe ai do të takojë një ushtri të guximtarëve më të guximshëm!
  Ne do të mbrojmë gratë e bukura të bukura
  Ne do të jemi të denjë për bëmat e baballarëve tanë!
  
  Toka ime, sa me dhimbje rënkove,
  Kundërshtari la njëqind plagë gjurmë!
  Por le t'i hedhim orket, ne jemi menjëherë nga piedestali,
  Murtaja e viteve të vrazhda nuk do të zgjasë!
  
  Dhe vdekja tashmë po zbardhet pas reve,
  Por mendimet tona janë shqyer deri në qiell!
  Le të thërrmojmë në pluhur zuzarët famëkeq,
  Dhe grisni, dijeni, orkët në gjysmë!
  
  Ne nuk e njohim paqen dhe kalbjen e pleqërisë,
  Ne jemi fëmijët e Atdheut tonë të shenjtë!
  Gjithçka e ndritshme luftoi me arinjtë,
  Gjuaj ne të fuqishëm këto rrënjë!
  
  Dhe se bomba e keqe shpërtheu me forcë,
  Çfarë na duhet një predhë, kjo bubullimë!
  Luftëtarët Elfi janë të aftë për shumë,
  Dhe maja do të bëhet fundi për Fuhrer-in!
  
  Ferri i nëntokës , ferri u ndez,
  U zvarrit përgjatë rokadës me një surrat grabitqar "Tiger"!
  Dhe gjithë lodhja u largua nga ne në një çast,
  Koha për lojëra argëtuese ka mbaruar!
  
  Një granatë në dorë, një gjuajtje vdekjeprurëse,
  Këtu është "Tigri" në feçkë të pranuar fort!
  Dhe Fuhreri në kazan në dhomën e kazanit Tartar,
  Në mënyrë që të mos u zbuloni botën kukudhëve!
  
  Ariu dridhet nga breshëritë e tërbuara,
  Këtu është një flamur që fluturon mbi Rajhstagun e kukudhëve!
  Dhe dielli ndezi mbi Atdheun,
  Në fund të fundit, Rajhu Orc ka rënë në pluhur dhe hi!
  Agripina këndoi, robërit e tjera i morën dhe kukudhët. Gjithçka dukej e mrekullueshme dhe thjesht e mahnitshme.
  Dhe robëreshat kishin harqe në duar, madje çifti kishte edhe harqe. Dhe ata tërhoqën vargun dhe filluan të gjuanin shigjeta. Ata vrapuan në një hark dhe shpuan orkët që përparonin .
  Këto bisha, të pushtuara dhe me erë të keqe , u vërsulën në betejë me një tërbim të egër dhe të furishëm.
  Kjo ishte vërtet një betejë. Kukudhët, pothuajse të zhveshur, po gjuanin nga harqet e tyre. Dhe kukudhët meshkuj përdorën harqe më të fuqishme dhe vdekjeprurëse.
  Ata hodhën bulonat me forcë të madhe. E cila rrotulloi dhe shpoi orkët që ngjiteshin në stuhi. Dhe u dha atyre goditje dërrmuese.
  Një nga kukudhët, i veshur me një kurorë me xhevahire, bërtiti:
  - Në luftën e shenjtë do të jetë fitorja jonë! Flamuri Elvish përpara - lavdi heronjve të rënë!
  Dhe kështu ajo hodhi një shigjetë të madhe, duke e tërhequr vargun me këmbën e saj të zbathur.
  Dhe përsëri, ndërsa gjëmon:
  - Asgjë nuk do të na ndalojë! Askush nuk do të na mundë!
  Dhe kukudhët, së bashku me skllavet femra, qëlluan orkët me shigjeta. Dhe i mbushi plotësisht. Ishte panorama e tyre shumë agresive e luftimeve.
  Luftëtarët doli të ishin thjesht super, duke demonstruar forcë fenomenale dhe të pakuptueshme.
  Pastaj përsëri këngët e njerëzve magjepsës dhe shumë lozonjare.
  Nuk ka asgjë më të sigurt se një monedhë
  Ajo me të vërtetë shkëlqen pa gënjeshtra!
  Në fakt, dybloni është sundimtari i botës,
  Mbështetja e tij është një shpatë dhe mburojë e fortë!
  
  fshihen perënditë pagane ,
  Si dielli, një fytyrë e artë rrezatuese...
  Edhe pse ka ende banditë-parazitë,
   Kush u nis në pazaret e shpirtit!
  
  Monedhë, ky është një idhull dhe një kryeengjëll,
  Ai është shpëtimtari, shkatërruesi i të gjithëve.
  Pa ar, damasku i punësuar lëngon,
  Pa para, suksesi nuk do të vijë në betejë!
  
  Por çfarë do, zemër njeriu,
  Gjuetia për të blerë pavdekësinë për ju ...
  Të hapësh me lakmi derën e lumturisë,
  Për të thurur një fije shekujsh jete!
  
  Por a mund ta marrë një doubloon edhe atë?
  A është i aftë rrethi i artë të ëndërrojë?
  Që plaku me kosë të mos vijë me përshëndetje,
  Dhe nuk vuri vulë në ballë në morg!
  
  Edhe pse një monedhë ka nevojë për shumë lumturi,
  Për të na lënë të kënaqemi në mëkat!
  Por njeriu nuk ka fuqi mbi pasionin,
  Ai vajza, si meli për një gjel!
  
  Ai dëshiron të arrijë shumë në stomak ,
  Hani fazanë, kile ananasi.
  Edhe pse nuk mund të hani deri në varr,
  Edhe nëse jeni jashtëzakonisht i lezetshëm me paratë!
  
  Dhe arkivoli, madje kushton shumë,
  Sepse ka vend për mbretër!
  Në fund të fundit, një engjëll do të vizatojë një zero në formë,
  Një goditje në ballë dhe një shkop në tru!
  Luftëtarët, natyrisht, nuk janë inferiorë në betejë. Dhe kur orkët, pasi pësuan humbje të mëdha, depërtuan në distancën e betejës, bukuroshet lëshuan shpatat e tyre.
  Albina buzëqeshi. Dy shpata u shfaqën menjëherë në duart e saj. Ajo i rrotulloi rrotull, ktheu mullirin me erë, preu disa koka orke dhe fërshëllei:
  - Ju ndeshi në të gabuarin!
  Dhe pas kësaj, ajo e mori me takë të zhveshur dhe e goditi me shkelm në mjekër gjeneralin e orkës. U përplas si një thes rëre. Dhe dhëmbët i ranë nga nofulla e thyer. Dhe gjithçka dukej kaq e bukur dhe e lezetshme. Që vajzat kënduan në kor me një entuziazëm të jashtëzakonshëm:
  Unë kërkoj, Zot, që dita të mos shuhet,
  Që vështrimi i vajzës të jetë përgjithmonë i ri!
  Kështu që kalorësi ynë fluturon mbi shkëmbinj,
  Kështu që mbulesa e liqeneve është më e pastër se kristali!
  
  Çfarë bote të bukur ka krijuar Zoti
  Ata hëngrën argjend në të, dhe panja është një rubin!
  Duke kërkuar për një të dashur, ideali i Zotit -
  Për ta bërë këtë, ai copëtoi armiqtë në beteja!
  
  Çfarë është kaq e vështirë në zemrën e një të riu?
  Çfarë dëshiron të gjejë ai në këtë botë?
  Epo, pse është thyer rrema?
  Si të zgjidhni një mori problemesh të mëdha?
  
  Unë dua, o Zot, të jem i lumtur gjithashtu,
  Gjeni ëndrrën tuaj qiellore!
  Kështu që fati i mirë të mos e prishë fillin,
  Për të sjellë nën shteg, çakëll-line!
  
  Por çfarë duhet të kërkoj në një masë pa dashuri,
  Çfarë mund të jetë më e shtrenjtë për një vajzë?
  Është e vështirë të ndërtosh lumturinë në gjak,
  Në të mund të notosh vetëm në ferrin e ferrit!
  
  Ndarja është torturë për mua
  Lufta është ende një makth i tillë!
  Këtu është një këmbë në trung, shaloi një kalë,
  Edhe pse orku i keq i solli xhelatit një sëpatë!
  
  Na hiqni vajzat plotësisht ,
  I torturojnë dhe i djegin trupat me zjarr!
  Por ne do t'i shkaktojmë disfatën Fuhrer-it,
  Dije që Elfi ynë nuk ka vdekur kurrë!
  
  Le të luajmë një martesë, pas një lufte të keqe,
  Atëherë fëmijët do të bëjnë të qeshura!
  Ata janë të gjithë të afërm gjaku për mua,
  Unë jam në gjueti, do të ketë lojë të majme!
  
  Dhe lisi, si një smerald, gjethja e tij,
  Tha se djali bëri një punë të shkëlqyer!
  Le të jetë ndërgjegjja e pastër si një kristal,
  Dhe vetëm në të mirat në bilanc do të jenë mijëra numra!
  Këto janë këngëtaret këtu, këto vajza të lezetshme dhe unike. Të cilat, nëse ata tashmë kishin filluar të luftonin, atëherë arinjtë e ashpër nuk mund t'i rezistonin atyre.
  Agripina, duke zhveshur fytyrën, fërshëlleu, duke prerë edhe disa koka orke me shpatat e saj:
  - Unë mund të bëj gjithçka, dhe ju do ta shihni!
  Pastaj ajo lëvizi këmbën e saj të zhveshur në ijën e një oficeri, një prej arinjve agresivë dhe të ashpër. Dhe ajo me të vërtetë mori dhe rrahu topat e tij. Ajo ishte me të vërtetë një vajzë - Superman.
  Dhe kundër të tilla, me siguri, çdo ushtri e arinjve me gëzof do të jetë e pafuqishme.
  Agripina buzëqeshi dhe futi gishtat në gojë. Dhe ajo fryu me gjithë fuqinë e saj. Kishte një tingull të tmerrshëm, agresiv, gërvishtës. Ishte njësoj si të ishe bërë lëkurë nga ajri.
  Dhe disa qindra shkaba të mëdha që qarkullonin mbi fushën e betejës morën një atak në zemër dhe ranë si gurë breshër. Dhe sqepat e tyre të mprehtë filluan të shpojnë kafkat e orkeve zvarritëse dhe të çajnë kockat. Dhe, fjalë për fjalë, duke rrëzuar trurin.
  Agripina bëri një teknikë fluturash me shpatat e saj, preu disa koka të këtyre arinjve të një bande të madhe dhe gjëmonte:
  - Unë jam i lezetshëm, gjithçka më nënshtrohet,
  Është e qartë, është e qartë!
  Dhe e gjithë toka dridhet,
  Duke i shtypur me thembër të zhveshur!
  Pas kësaj, orkët, duke mos duruar dot, u kthyen në një fluturim me shumicë. Vajzat dhe kukudhët nxituan për t'i ndjekur, dhe në të njëjtën kohë, duke performuar një këngë luftarake dhe agresive;
  Makthi vjen gjithmonë si një gjarpër
  Ju nuk e prisni atë, por ai zvarritet në derë!
  Ju jeni një familje e lumtur, e ushqyer bujarisht,
  Ju nuk e dini se njerëzit janë kafshë!
  Këtu filloi bastisja e turmës së vrullshme,
  Tatarët po na derdhin shigjeta!
  Por ne kemi lindur për një sukses të guximshëm,
  Dhe ne do të durojmë goditje të rënda!
  
  Askush nuk e di nëse Zoti i mirë
  Kështu njeriu u bë mizor!
  Vdekja po troket në prag -
  Dhe Weselvuli i nxori brirët nga zjarri!
  
  Po, këto janë kohë të lashta,
  Në të cilën u bëmë kaq mirë!
  Në fund të fundit, kjo nuk ishte ëndrra ime,
  Ne nuk shkuam në këtë, nëpër male-larg!
  
  Por nëse jeni në ferr
  Përkundrazi, në botën e dhimbjes, skllavërisë, betejës!
  Unë ende mbaj shpresë
  Lëreni zemrën tuaj të rrahë të gjitha ritmet!
  
  Por sprovat, ky është zinxhiri ynë,
   Që nuk do t'i lejojë mendimet të jenë të lehta!
  Dhe nëse është e nevojshme, ne duhet të durojmë,
  Dhe nëse bërtisni, atëherë me gjithë forcën e mushkërive tuaja!
  
  Një poet, ai është një kompozitor dhe një mashtrues,
  Por jo në një fushë beteje të nxehtë!
  Armiqtë e poshtër të Atdheut do të vdesin,
  Ata do të varrosen shpejt dhe falas!
  
  Tani merre, hidhe poshtë harkun ndaj Krishtit,
  Kryqëzohu, duke puthur ikonat!
  Unë besoj se do t'u them njerëzve të vërtetën,
  Si shpërblim, Zoti do të japë fatin e veçorive!
  . KAPITULLI #14
  Vitalik dhe Albina më në fund ishin afër kazinosë. Ndërtesa ishte e madhe dhe dukej si një përzierje e një pallati dimëror dhe një cirku. Në hyrje ka roje, duke përfshirë barinj gjermanë.
  Vitalik ndezi komandën: nuk më sheh, nuk më dëgjon, nuk mund të më prekësh.
  Qentë dhe rojet i injoruan dy adoleshentët, të cilët as që u munduan të vishnin këpucët. Për më tepër, qilimat brenda kazinosë gudulisnin këndshëm thembra të zhveshura dhe të ngurtësuara të fëmijëve.
  Publiku, natyrisht, u habit që dikush po ecte zbathur në një luks të tillë. Për më tepër, një djalë që nuk është aq i gjatë sa të rritet, shkel me kaq besim këtu.
  Vitalik, me të vërtetë, ecte kështu dhe fryu gjoksin e tij, sikur të ishte sundimtari i universit, duke shfaqur vetëm takat e tij të zhveshura dhe fëminore. Por, me të vërtetë, ai ka një fuqi të tillë që do t'i binden edhe mbretërit dhe presidentët, madje edhe elefantët dhe krokodilët.
  Djali i vogël ishte shumë i kënaqur. Tani ai dha urdhër. Dhe menjëherë pesëdhjetë borgjezë të pasur ranë në gjunjë para tij. Dhe dy zonjat jo vetëm u gjunjëzuan, por goditën edhe kokën në dysheme.
  Vitalik këndoi:
  - Dhe madje armiku bërtiste nganjëherë,
  Duke fshehur frikën se unë jam mbreti!
  Se unë jam mbret!
  Albina korrigjoi djalin gjenial:
  - Ti nuk je mbret. Ti je zot!
  Vitalik ngriti supet dhe tha:
  - Zoti i ruajt të verbërit të hapin sytë,
  Dhe drejtoni kurrizin me gunga ...
  Zoti na ruajtë, të jesh Zot të paktën pak,
  Por nuk mund të kryqëzohesh pak!
  Vajza heroike tundi kokën me një buzëqeshje.
  - Ju të gjithë mendoni për njerëzit. Do të ishte më mirë të ishe ti Zoti i Plotfuqishëm sesa ai që është tani në parajsë!
  Vitalik me zemërim tha:
  - Nëse do të ekzistonte një Zot i vërtetë, atëherë në radhë të parë ai do të godiste me rrufe ata priftërinj që përfitojnë nga feja.
  Albina shkroi në Twitter:
  Çdo gjë që ju dëshironi
  Do të merrni një...
  Çdo gjë që ju dëshironi
  Në fund të fundit, ju jeni Zoti!
  Dhe ju ecni me besim
  Nuk i mbaj mend ato
  Me ëndrrat e kujt matet,
  Ju keni ndërtuar sukses!
  Vitalik kundërshtoi, duke fërkuar tapetin me këmbët e tij të zbathura:
  - Jo! Përkundrazi, do t'i jap një mundësi njerëzimit për të realizuar, për të realizuar ëndrrat. Përfshirë, me mua do të ketë shumë më tepër liri.
  Albina këndoi me kënaqësi:
  Nën flamurin e shenjtë të lirisë,
  Në paqe, miqësi, lumturi dhe dashuri...
  Popujt bashkohen në një rreze të ndritshme,
  Për të larguar errësirën përpara!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Po, ata bashkohen në grushtin tim të dashur, edhe pse fëminor. Të dy idetë dhe mishërimet tona janë më të bukurat në botë!
  Vajza heroike qeshi dhe cicëroj:
  - Dhe djemtë e guximshëm shkojnë në det,
  Element deti! Element deti!
  Pas kësaj, gjeniu i ri shtoi shpejtësinë. U zhvendos në masën shirit, e cila shkëlqente me ar. Djali tha:
  - Unë jam duke vënë bast! Numri trembëdhjetë!
  Pas kësaj, fëmija mori dhe rrotulloi daullen.
  Albina shkroi në Twitter me zemërim:
  - Para meje, ndonjë fakir, mirë, vetëm një xhuxh,
  Unë i mbaj ato, vetëm në vend të fraerëve të vegjël ...
  Më ble një biletë për në Monte Carlo
  Unë do të shqetësoj mashtruesit vendas!
  Vitalik fitoi bastin dhe deklaroi:
  - Epo, doli mirë!
  Vajza heroike vuri në dukje:
  - Ju jeni një luftëtar i rrallë!
  Djaloshi gjeni, pasi kishte fituar patate të skuqura ari, vuri përsëri bast, këtë herë për tridhjetë e tre.
  Dhe përsëri me entuziazëm rrotulloi daullen, dhe jo me dorën e tij, por me këmbën e tij të zhveshur e të shkathët, si të majmunit.
  Dhe përsëri daullja u rrotullua.
  Albina vuri në dukje duke buzëqeshur:
  - Kjo nuk është një lojë, por një sharm!
  Djali theu një bankë tjetër dhe një qese e tërë me para iu soll me nxitim.
  Dhe Vitalik përsëri filloi të kthejë daullen dhe gumëzhi me një buzëqeshje dhe një zhurmë madhështore:
  - Jemi shumë agresivë në rrëmbimin e parave!
  Albina shkroi në Twitter:
  - Paraja është fuqi! Paraja është fuqi!
  Djali gjenial tha:
  - Dhe unë kam fuqi jo në para, por në mendje!
  Vajza qeshi.
  - Por pse,
  Është e pamundur të jetosh në mendje!
  Vitalik qeshi dhe këndoi:
  - Ja pse, prandaj
  Se bota po bie tani!
  Dhe për këtë arsye, dhe për këtë arsye,
  Ai e do shumë filmin!
  Albina vuri në dukje me mençuri:
  Po, ju jeni një lojtar!
  Djali përsëri vuri bast në numrin shtatë dhe përsëri rrotulloi dorezën e daulles me gishtat e zhveshur.
  Dhe gjithçka luajti, dhe muzika tingëllonte. Dhe ishte kaq e bukur dhe plot zë.
  Vitalik këndoi, safir duke shkelur syrin, sy fëminorë:
  - Cila është jeta jonë, loja,
  Le të kalojmë nëpër fraera !
  Bëra një lëvizje të fortë
  I çoi armiqtë në dëm!
  Albina qeshi dhe gjithashtu vuri një bast. Ajo gjithashtu rrotulloi gishtat e saj të zhveshur.
  Loja shkoi shumë. Fëmijët këtu ishin kaq të lezetshëm dhe shumë të gjallë.
  Vitalik vuri në dukje, duke qeshur dhe duke nxjerrë dhëmbët, të mprehtë si një këlysh ujku, me një zë kumbues:
  - Ne luajmë për të fituar. Kështu që rrotullohuni më fort.
  Në të vërtetë, vajza dhe djali u ndanë. Dhe thyen bankat njëra pas tjetrës. Dhe ata mblodhën shumë para.
  Këtu ata kanë, në fakt, një ekip që nuk është thjesht me fat, por teknologjik dhe përdor arritjet e shkencës.
  Albina këndoi dhe nxori dhëmbët duke vënë në dukje:
  Paratë shkrihen në portofol
  Në rritjen e kapitalit...
  Dhe në gjuhën tonë
  Para do të thotë mana!
  Vitalik vuri në dukje seriozisht:
  - Ne fitojmë shumë.
  Vajza shtoi:
  - I fituar tashmë.
  Dhe i shkeli syrin djalit. Atmosfera në kazino ishte solemne. Kaq shumë luks, pasqyra, prarim dhe një audiencë që e shikon me admirim djalin gjenial.
  Vitalik mendoi se duhej të kishte luajtur fare. Mund të vini dhe të merrni gjithçka menjëherë. Por është shumë e thjeshtë dhe jo interesante. Për shembull, lufta midis dy shteteve sllave. Nëse do të ishte e njëanshme dhe e shpejtë, nuk do të ishte interesante. Por doli që gjithçka ishte serioze dhe për një kohë të gjatë.
  Por lufta midis Armenisë dhe Azerbajxhanit doli të jetë mjaft e shkurtër, vetëm gjashtë javë. Dhe Azerbajxhani, papritur, fitoi shumë lehtë. Edhe pse armenët fituan luftën e fundit. Dhe me të vërtetë, një herë në një kohë nuk është e nevojshme.
  Tani, nëse një lojtar thyen bankën në një kazino, kjo nuk do të thotë se ai do ta thyejë atë më tej. Ndoshta edhe anasjelltas. Çdo gjë në botë përpiqet për ekuilibër. Dhe periudha e suksesit përfundon herët a vonë. Ndoshta, vetëm një Genghis Khan nuk e dinte masën e fatit. Por më pas perandoria e tij u shemb. Mongolët bënë pushtime të mëdha. Megjithatë, perandoria e tyre u zhduk pa lënë gjurmë. Vetë Mongolia u bë një provincë e Kinës.
  Ndonjëherë mendon: - Për hir të asaj që Providenca i dha fat Napoleonit, Hitlerit, Genghis Khan, Tamerlane dhe të tjerëve? Një Rusi, të paktën diçka e mbajtur nga një perandori e madhe. Dhe ende fuqia më e madhe për sa i përket zonës.
  Megjithatë, përpjekja , brenda Rusisë, për të rivendosur perandorinë sovjetike hasi në rezistencë. Dhe rezistencë shumë kokëfortë. Kur ushtria e dytë e botës ngeci dhe madje u tërhoq. Dhe çfarë thotë? Ekziston një lloj force që shkatërron të gjitha perandoritë. Në të vërtetë, pas rënies së BRSS, Shtetet e Bashkuara u bënë fuqia më e fuqishme në botë. Dhe Amerika, gjithashtu, është në telashe në shekullin e njëzet e një. Sulmi terrorist i 11 shtatorit 2001, në fillim ishin fitore të lehta në dukje në Afganistan dhe Irak, por më pas m'u desh të largohesha pa u përmbajtur. Dhe presidentët nuk ishin shumë të mirë.
  Plus, ka shumë dëme për shkak të koronavirusit. Po, kjo është historia.
  Kina është gjithashtu në rritje. Por ka edhe probleme dhe rritja ekonomike është ngadalësuar. Dhe as kryetari nuk është shumë i zgjuar.
  Tani, pyes veten nëse Vitaly Akulov do të jetë në gjendje ta kapërcejë këtë prirje dhe, njëherë e përgjithmonë, të krijojë një perandori botërore?
  Nëse mendoni për këtë, me mendjen e tij unike mundeni. Nëse është kaq teknik, atëherë ndoshta në mjekësi do të gjejë një mënyrë për të bërë të pavdekshëm të paktën veten, ose me të dashurën e tij Albina.
  Vitalik pastroi thesarin e kazinosë dhe tashmë ishte i lodhur prej tij. Duke rrëmbyer nja dy portierë, ata tërhoqën zvarrë thasë të tërë me para.
  Tani do të jetë e mundur të krijohet dhe ndërtohet një gjenerator kaq i fuqishëm gravioton dhe, duke e lidhur atë me Ostankino, të mbulojë të gjithë planetin Tokë me valë hiperhipnoze .
  Vitalik, natyrisht, mund të ketë sukses në këtë. Edhe pse, duke parë një djalë zbathur me pantallona të shkurtra, të famshëm marshues, është e vështirë të besosh se ky është sundimtari i ardhshëm i botës.
  Djali mendoi gjithashtu se në planetin Tokë do të ishte ende e nevojshme të jepeshin disa komanda dhe instalime afatgjata. Kështu, ai mund të kontrollojë vazhdimisht të gjithë globin me komandat e tij mendore.
  Ju duhet të mësoni se si të krijoni ide fikse dhe sugjerime afatgjata. Në mënyrë që të mbyllet fort në tru.
  Vitali e mori dhe këndoi me një buzëqeshje:
  Më binduni të gjithë njerëzit në planet,
  Do të jeni të lumtur dhe një parajsë e vërtetë ...
  Të gjithë gëzohen dhe gëzohen si fëmijë,
  Do të nxitojmë drejt yjeve, djalë , shko!
  Djali mendoi, dhe nëse, me të vërtetë, të gjithë rinovohen deri në gjashtëmbëdhjetë vjet. Që të ketë fytyra të këndshme, të reja dhe flokët të mos i prishin fytyrat. Meqenëse qimet janë të neveritshme.
  Por kjo, natyrisht, mund të bëhet më vonë. Dhe tani, i gjithë planeti duhet t'i nënshtrohet vetes.
  Dhe shkoni në laborator dhe krijoni më shpejt, diçka të fuqishme dhe themelore.
  Albina pyeti duke buzëqeshur:
  - Vitali, çfarë do të bënit nëse do të ishit Zoti?
  Djali tha prerazi:
  - Do t'i bënte të gjithë njerëzit absolutisht të lumtur!
  Vajza heroike tundi kokën.
  - Të gjithë, absolutisht, të lumtur ? Por kjo është e pamundur. Njerëzit gjithmonë do të jenë të pakënaqur me diçka, të paktën disa prej tyre! Kënaqni një nevojë, një tjetër do të rritet!
  Vitalik buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Epo, Zoti mund të plotësojë nevojat e arsyeshme, pikërisht tani! Për shembull, për t'i dhënë të gjithëve shëndet dhe rini të përjetshme. Nuk besoj se ka lënduar askënd!
  Albina tha:
  Po në lidhje me rivendosjen?
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Ju mund t'i mësoni njerëzit të ndërtojnë anije kozmike me shpejtësi superluminale dhe të rivendosin njerëzimin në planetë të tjerë të universit!
  Albina pohoi me kokë.
  - Logjikisht! Dhe gjithashtu shumë e arsyeshme. Por, çka nëse planetët mbarojnë?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Zoti i Plotfuqishëm do të krijojë të reja ! Nuk është problem!
  Vajza heroike këndoi:
  Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë,
  Nuk është e nevojshme vetëm të lagësh të gjithë njerëzit në tualet !
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Po, mos!
  Dhe supermeni i ri këndoi:
  Mos u merzit,
  E gjithë jeta përpara...
  E gjithë jeta përpara,
  Shpresoni dhe prisni!
  Albina u pajtua me këtë:
  - Po, shpreso dhe prit, por mos rri duarkryq!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Do të punojmë.
  Vajza heroike sugjeroi:
  - Le të shkojmë me makinë. Pse duhet të shkelim në këmbë.
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Kështu do të jetë.
  Pastaj ai dha një urdhër mendor dhe hipi në një "Limuzinë" elegant.
  Ju mund të hipni me erën. Dhe është vërtet e mrekullueshme.
  Albina vuri në dukje duke kënduar:
  Makina, makina,
  Fjalë për fjalë mbushi gjithçka ...
  Aty ku shtrihej pluhuri shekullor,
  Makina la gjurmë!
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje atlanteane:
  - Po, makinat janë të shkëlqyera dhe memece në të njëjtën kohë!
  Djali dhe vajza hipën pa shumë bujë dhe me stil. Rrugës, Vitalik mori akullore dhe Albina e hëngri me kënaqësi.
  Fëmijët e Superman sollën me vete edhe ëmbëlsira koktej dhe donut të mbuluar me çokollatë.
  Dhe të gjithë e hëngrën me kënaqësi.
  Albina tha:
  - Këtu vjen lufta, dhe në tezga ka ndonjë delikatesë. A kanë nevojë njerëzit për ndryshim?
  Vitalik i tregoi gruas së vjetër:
  - Ajo do të donte shumë të rifitonte rininë e saj!
  Albina ra dakord:
  Po, ajo do ta donte këtë! Por a mund të bëni diçka të tillë?
  Vitalik u përgjigj:
  - Teorikisht është e mundur të krijohen valë dhe rrezatime të tilla që rinovojnë trupin. Dhe është e vërtetë.
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Sigurisht qe te besoj. Por megjithatë, pse askush nuk e ka bërë këtë ende?
  Djali gjenial tha me një buzëqeshje:
  - Dhe pse telefonat inteligjentë u shfaqën vetëm në shekullin e njëzet e një? Përparim, e dini, përparim!
  Albina buzëqeshi dhe këndoi;
  Njerëzimi ka teknologji hekuri,
  natyrisht, është e nevojshme dhe shumë e dobishme.
  Vetëm mrekullitë e njerëzve janë më të këndshme për mua:
  Ujqërit që flasin, këpucët vetëlëvizëse.
  
  Unë besoj se
  njerëzit nuk do të ndahen me një përrallë
  Dhe miqtë besnikë
  do të mbeten përgjithmonë.
  
  Leksioni shkencor zëvendëson mrekullitë.
  Edhe pse është e dobishme, është tmerrësisht e mërzitshme.
  Më mirë do të dëgjoja një përrallë të tmerrshme
  Rreth dragonjve në një zinxhir, betejë dorë më dorë!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Këngë e mirë, por fëminore. Ndoshta do të këndoni diçka më serioze?
  Vajza u shpreh:
  - Ne mbetemi fëmijë përgjithmonë,
  Vetëm vitet ndryshojnë!
  Djali gjeniu mërmëriti:
  - Më mirë do të këndoja timen.
  Dhe supermeni me pantallona të shkurtra këndoi;
   Ne jemi fëmijët e Atdheut tonë fatkeq,
  Prindërit mëkatuan, dhe dënimi është mbi ne!
  Dhe kështu që Shëlbuesi i madh i shpëton të gjithë nga pikëllimet,
  Ne duhet t'i kthejmë zemrat tona te Perëndia atë orë!
  
   O i dashur Zot i Madh Jezus,
  Unë të dua, përlëvdo qoftë Shpëtimtari!
  Në shërbim të të Madhit, djali nuk është frikacak,
  Ne besojmë se tunduesi do të humbasë në Sheol!
  
  Kështu fëmijët shkuan në haxh,
  Rruga është e vështirë, por shpirti është ngritur!
  Le të jetë Krishti Fitimtar në ëndrrat e mia,
  Dhe ai që krijon të keqen përgjithmonë është i poshtëruar!
  
  Ne agjërojmë dhe shkojmë për një kohë të gjatë,
  Dhe këmbët e mia të zbathura tashmë po më rrjedhin gjak!
   Por planeti ynë, shtëpia e Zotit,
  Dhe netët e zymta duken të ndritshme!
  
  Sigurisht, njeriu i pasur do të qeshë si përgjigje,
  Ai do të thotë: kimerë, mbretëri qiellore!
  Por kerubini dërgon përshëndetje,
  Dhe fisnikëria arrogante do të përfundojë në Gehena!
  
  Por ne i falim të gjithë në lutjen tonë,
  Çdo ikonë ka një emër të shenjtë!
  Lërini njerëzit të bëhen një zemër pak më e butë,
  Lërini zuzarët të bëhen të ndryshëm në shpirt!
  
  Pse shkojmë, duke vuajtur kaq shumë gjatë rrugës,
  Pse u duhen djemve të pafajshëm?
  Ne duam të hyjmë në qytetin e Zotit, ku ai jetoi,
  Aty ku Krishti vrapoi në rrugë boshe!
  
  Dhe më e rëndësishmja, duke parë se besimi është i fortë,
  Famshëm i ligu ra në gjunjë!
  Rruga drejt shpëtimit është e vështirë dhe e gjatë
  Por nuk ka mëkat më kriminel se dembelizmi!
  
  I Shenjti Jezus, nuk deshi pikëllimin për ne,
  Mendimet e tij janë të ndritshme, plot paqe!
  Në fund të fundit, ai nuk është si perënditë e lashta,
  Motoja është mos krijoni një idhull nga një person!
  
  Por si ndodhi që bota jonë është mizore,
  Ai ferr sundon planetin!
  Çfarë gëzimi, lumturi është vetëm për një orë,
  Se Abeli vdiq, dhe Kaini i keq është në fron?!
  
  Zoti përgjigjet: është vullneti i popullit,
  Çfarë zgjedhjeje kanë ata, t'i bëjnë keq fqinjit të tyre !
  Se sundimtari kryesor, zuzari mizor,
  Se idhulli kryesor është Juda pa parime!
  
  Por ju jeni fëmijë të jetës, me shpirt të pastër,
  Ecën qindra kilometra mbi shkëmbinj dhe gjemba!
  Ju dëshironi të sundoni me Krishtin e madh,
  Që tunduesi të mos e çojë gjarprin në moçal!
  
  Besoni se fuqia e Shpëtimtarit do të jetë mbi ju,
  Ai derdhi hirin, duke shëruar plagë të vogla!
  Le të mos shuhet vapa e pendimit në shpirt,
  Qofshin në familjen e Zotit Besnik të vendit!
  Vitalik këndoi shumë bukur dhe ata shkuan me makinë deri në laborator.
  Humori i djemve u ngrit dhe ata u vunë në punë.
  Tani ju duhet të ndërtoni një gjenerator të fuqisë së madhe. Për të fituar pushtet mbi të gjithë botën.
  Vitalik nuk punoi vetëm. Një duzinë burrash të mëdhenj iu bindën atij. Dhe gjeniu fëmijë dha komanda.
  Albina e pyeti Vitalikun:
  Pse nuk më bëjnë valët?
  Djali u përgjigj me gatishmëri:
  - Sepse kam mësuar t'i menaxhoj mirë. Dhe mos kini frikë. Gjeniu im mund të zgjidhë çdo problem.
  Vajza heroike pyeti me ironi:
  "Ju jeni, për sa i përket aftësive, shumë më lart se një person i zakonshëm. Ndoshta babai juaj është një alien?
  Vitalik tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Ndoshta! Në fakt, unë vetë jam i befasuar me zgjuarsinë time. Superfuqitë e mia më mahnitin edhe mua.
  Vajza heroike sugjeroi:
  - Hajde, këndo diçka tjetër. Do të jetë shumë më argëtuese të punosh! Ju nuk kompozoni më keq se Pushkin!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Pushkin në teknologjinë zero.
  Vitalik filloi të këndonte, duke kompozuar ndërsa shkonte;
  Populli ynë nuk do të durojë vuajtjet,
  Le të gjëmojnë armët - zëri i skëterrë i luftës!
  Ne do të qëndrojmë, me shpresën e një pasthirrme,
  Sup më sup, pleq e të rinj u mblodhën !
  
  Dora bajonetë, duke ngritur kallo,
  Pamja e ashpër e luftëtarëve - vetëm djema!
  Toka nga pikëllimi u bë e thinjur,
  Gërshetat e vajzave tërheqin me druajtje!
  
  Ne jemi fëmijët e popullit të lavdishëm sovjetik,
  Ne nuk mund të thyhemi nga çeliku apo zjarri!
  Të luftojmë me të gjitha forcat për lirinë!
  Fashizmi është kope, besoj se do ta thyejmë!
  
  Le të mos merren në shërbim - me hidhërim nga bezdi,
  Por pionieri u mblodh në betejë!
  Kravata është e ndezur - të gjithë sytë janë të fshehur në të,
  Në gjurmët e lavdishme bolshevike !
  
  Një turmë ushtarësh ikën drejt sulmit me tërbim,
  Fashistët heshtin, u shqye gjëmimi i topave!
   Nga fuqia e kuqe e grimcuar e metalit,
  Flamuri i thyer me svastika është ulur!
  
  Ku janë bateritë tona, ata e dinin me siguri
  Dhe pse? djalë i guximshëm,
  Edhe pse grumbujt e borës lëndojnë, e mundojnë të keqen,
  Kur këmbëzbathur gjatë natës ai ecte me një çantë!
  
  Kur je i vogël, është më e lehtë të zbulosh, më lehtë,
  Ju mund të fusni hundën në çdo çarje!
  Ju u betuat në të ftohtë në korije,
  Por dikush qeshi: djali nuk është mjaft i pjekur!
  
  Edhe vajzat nuk dinin frikacakë,
  Ata nuk luftuan më keq se djemtë trima !
  Në pushime kërcenim në çifte,
  Biseduan me kursim, gjynah të harxhosh fjalë!
  
  Hitleri mizor - shërbëtori i Satanit,
  Njerëz pa llogari, bastard i rrënuar!
  Por çliruesi do të shtypë turmën,
  Në fund të fundit, këshillat e forcave nuk kanë kufi!
  
  Partia Komuniste e donte dhe e rriti,
  Ne jemi pionierët e trimave në rend
  Për të mos duruar zotërinë Fritz,
  Që të mos vish zgjedhën!
  
  Na mësuan të besojmë në mënyrë të shenjtë në një ëndërr,
  Dhe mos kurseni asnjë përpjekje për vendin!
  Ajo që duruam, thjesht nuk mund të matet,
  Të dashur, bij të ushtrisë sovjetike!
  
  Asnjëri prej nesh nuk iu referua moshës,
  Të vjen keq për veten - mos i respekto të tjerët!
  Vdekja është e frikshme, por nuk kisha frikë
  Rusia është e pamposhtur - ushtria e këshillave!
  
  Dhe një botë e lumtur do të vijë në Tokë,
  Nuk do të ketë dhimbje, lot, pikëllime, pa nevojë!
  Flamur mbi gjithë planetin e komunizmit,
  Ata që kanë rënë do të ringjallen në mbretërinë e bukurisë!
  Djali këndoi shumë mirë dhe plot ngjyra. Dhe zëri i tij është më i ftohtë se ai i Carusos .
  Pas kësaj, djali filloi të kërcejë. Dhe puna shkoi edhe më shpejt.
  Po ndërtohej një gjenerator i fuqishëm. Ai duhej, në këtë rast, të ndriçonte gjysmën e qytetit.
  Vitalik tashmë ka planifikuar ta tërheqë atë në kullën televizive Ostankino. Dhe atëherë e gjithë bota do të mbulohet nga valët e shkurtra . Dhe populli i tij do të bindet si askush tjetër në historinë e njerëzimit.
  Por kjo nuk mjafton, ne duhet të zgjedhim dhe formulojmë ekipe më të avancuara, kështu që ka ende shumë punë për të bërë.
  Dhe ju duhet një kompjuter i veçantë për të vendosur gjithçka në rafte. Dhe do të përfshihet jashtëzakonisht i zgjuar dhe i lezetshëm.
  Vitalik ka punuar. Dhe Albina e mori dhe këndoi;
  Luftoni për atdheun deri në fund
  Siç na urdhëroi Stalini rrezatues...
  Le të bëjmë që zemrat tona të rrahin në unison
  Qofshin muskujt tanë më të fortë se çeliku!
  
  Fati heroik i atdheut,
  Luftoni për Nënën time të Shenjtë...
  Ne kemi shumë gjëra të rëndësishme, ju e dini,
  Në fund të fundit, rusët kanë qenë gjithmonë në gjendje të luftojnë!
  
  Edhe pse, thjesht një djalë pionier,
  Por unë do të përshëndes Atdheun tim...
  Dhe unë do të jem ai që është më i ri, ju e dini, një shembull,
  Rusia, besoj, të jetojë në komunizëm!
  
  Ne do të ndërtojmë, më besoni, një botë të lavdishme,
  Në të cilën varfëria, më besoni, nuk do të jetë ...
  Aty festojmë një festë falas,
  Dhe njerëzit jetojnë përgjithmonë në lumturi!
  
  Atëherë ëndrra do ta përmbushë besëlidhjen e saj,
  Për lavdinë e brezave rrezatues...
  Vetë Stalini digjet, një yll i ndritshëm,
  Dhe mësuesi ynë, proletari Lenin!
  
  Dhe ne gjithashtu besojmë në Zot, më besoni,
  Për t'i lutur Krishtit pa mendime për shpinën ...
  Lëreni bishën në nëntokën e ferrit
  Nga ikonat do të përshëndesemi me fytyrë të mirë!
  
  Ne do të vijmë nën flamurin e partisë së Krishtit,
  Të ndërtojmë socializmin dhe komunizmin...
  Shpresoj ne drite besoj se do ta sjell,
  Kështu që të gjithë të bëhen hero serioz!
  . KAPITULLI #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Në pallatin e madh të kumbarës së mafies ruse, Agripina, pati një ringjallje. Raporti i një djali gjenial që bënte gjëra përrallore u kthye kundër gruas së bandit dhe ajo vuri në dukje:
  - Uau! Ndodh?
  Vajza karateiste pohoi me kokë.
  - Po! Të gjitha këto janë mrekulli!
  Agripina tha:
  - Mundësi të tilla këtu! Është pushtet mbi botën!
  Kreu i policisë sekrete të sindikatës, Nikolai Fatrushev, sugjeroi:
  "Ne do të përdorim gazrat e gjumit dhe do të kapim djalin dhe të gjitha pajisjet e tij.
  Kumbara e mafies kundërshtoi:
  - Mos u ngut! Lëreni të bëjë atë që dëshiron fillimisht. Dhe pastaj do ta kapim si një viç të trashë.
  Kreu i policisë sekrete tha:
  - Duke gjykuar nga raportet, ai i kontrollon njerëzit si kukulla dhe mund të jetë shumë i rrezikshëm.
  Agripina bërtiti:
  - Në këtë rast kemi një snajper me plumba të përgjumur!
  Pas kësaj, kumbara filloi të jepte urdhra shtesë.
  Situata në botë është përkeqësuar. Talebanët i mbërthyen rusët në bazë dhe qëlluan fuqishëm mbi ta. Si përgjigje, trupat nga rajone të tjera u transferuan intensivisht në Taxhikistan. Një luftë e vërtetë shpërtheu në jug. Dhe në Perëndim, ushtria ukrainase tashmë ka shkuar në ofensivë. Dhe betejat u shpalosën përsëri në fuqi të plotë.
  Po, u bë më nxehtë.
  Megjithatë, sindikata bleu drogë nga talebanët. Dhe lufta nuk ndërhyri në biznes. Situata në botë bëhej gjithnjë e më alarmante. SHBA mirëpriti hapjen e një fronti të ri nga talebanët. Dhe tashmë flitej për njohjen e talebanëve si qeveri legjitime afgane.
  Në Kaukaz, populli po revoltohet sërish. Pakënaqësia rritet. Në përgjithësi, njerëzit po bëhen gjithnjë e më kritikë ndaj autoriteteve. Edhe televizorët filluan të thyheshin.
  Zyuganov është i sëmurë rëndë dhe Partia Komuniste tashmë po lufton për pushtet. Shumë komunistë, veçanërisht të rinj, nxitojnë drejt barrikadave. Dhe në përgjithësi njerëzit janë bërë më të politizuar. Ndryshimet janë pjekur dhe njerëzit duan një jetë të re. Politikanët e vjetër janë shumë të lodhur.
  Agripina mendoi, pse të mos merrte rolin e Leninit të ri me një fund? Epo, ajo është ende një rebele. Dhe është në gjendje të nxjerrë në rrugë shumë mijëra.
  Populli në Rusi është i lodhur nga regjimi i mëparshëm dhe, natyrisht, njerëzit që kanë parë të njëjtën fytyrë të moshuar për gati një çerek shekulli kanë një dëshirë për diçka të re dhe të panjohur.
  Agripina e shikoi veten në pasqyrë. Nëse jo për plagën, fytyra e saj do të ishte mashkullore dhe e bukur. Po, nga njëra anë, prishet , por nga ana tjetër, i jep fytyrës një shprehje më të ashpër.
  Në fund të fundit, ajo është si një udhëheqëse popullore, e cila përpiqet në majat e pushtetit. Edhe pse edhe tani ajo ka një fuqi të konsiderueshme, reale, megjithëse jo shumë publike.
  Dhe ajo ka lidhje në të gjitha qarqet e shoqërisë. E vetmja keqardhje është se shumë artistë popullorë kanë vdekur tashmë.
  Mbaj mend që dikur Kobzon këndoi me të.
  Dhe çfarë duan gjithë këta këngëtarë? Paraja dhe fama. Për më tepër, atyre nuk u intereson kujt të këndojnë.
  Agripina cicëroj:
  - Fyt i konservuar, dhe vodka i shkon!
  Pas kësaj, ajo e mori dhe i shkeli syrin, të cilët janë një përzierje safiri dhe smeraldi. Por vetë bjondja është shumë mizore. Tani ajo donte ta torturonte djalin.
  Dhe një djalë i pashëm , katërmbëdhjetë vjeç, u gjunjëzua me bindje dhe e nxori të zhveshur, të rrumbullakët, me një përkulje të këndshme të thembra.
  Agripina mori flakëruesin që i kishin sjellë. E ndezi flakën. Dhe duke u ngjitur tek një djalë i pashëm, pasi ai merr shputat e tij të zhveshura dhe digjet.
  vinte erë djegieje dhe adoleshenti, të cilit iu vu zjarri këmbëve të zbathura, bërtiti.
  Agripina e kapi djalin nga flokët biondë, e tërhoqi dhe e ktheu në gjunjë duke fërshëllyer:
  - Jini të durueshëm, Kozak, do të jeni ataman!
  Dhe thembra tjetër e zhveshur e djalit me një vezullim. Dhe ai bërtet përsëri. Kur të digjen nga zjarri, sidomos tabani i ndjeshëm, të dhemb shumë. Që jo të gjithë mund ta përballojnë.
  Kumbarës i shijoi britmat dhe madje këndoi:
  Thye, shtyp dhe gris,
  Kjo është jeta, kjo është lumturia!
  Dhe le ta fshikullojmë fëmijën me një kamxhik me shumë entuziazëm. Ajo u fut në duart e saj.
  Këtu ajo është, me të vërtetë, kumbara. Dhe është kaq mizore. Një viks i vërtetë, le të themi .
  Askush dhe asgjë nuk do t'i përshtatet një gruaje të tillë.
  Agripina mundi dhe këndoi:
  Ju nuk i kurseni ata
  Vritni të gjithë bastardët ...
  Si të shtypni çimkat
  Goditi si kacabu!
  Pastaj ajo u lodh nga kjo. Dhe djali humbi ndjenjat nga tronditja e dhimbjes. Ajo bëri një gjest dhe djali u mor me vete.
  Agripina vuri në dukje:
  - Megjithatë, Markezi de Sade kishte të drejtë, çfarë kënaqësie sjell dhimbjen e dikujt tjetër. Jo të gjithë e kuptojnë dhe e kuptojnë këtë!
  Pas kësaj, djalli i bardhë filloi me kënaqësi të madhe të gllabëronte tortën që i solli në formën e një kapele të dredhur të Napoleon Bonapartit.
  Ajo e respektoi Napoleonin , por e konsideroi atë një dështim. Respekti i saj më i madh ishte për Genghis Khan, i cili nuk e njohu humbjen dhe pushtoi gjysmën e botës.
  As Aleksandër Suvorov nuk e dinte humbjen, por sa arriti të fitonte?
  Agripina gërhiti me përbuzje. Presidenti aktual i Rusisë është zhytur në luftimet në Ukrainë, dhe tani vetëm dembelët nuk e shkelmojnë . Gjithashtu diçka si Napoleoni: së pari shumë fat, dhe më pas dështime. Dhe akoma më keq në fund se sa ishte në fillim. Dhe nuk ka asgjë për të thënë për Hitlerin. A kishte ai një shans? Në parim, nëse ai do të kishte marrë Moskën në dyzet e një dhe do të kishte ndjekur një politikë më të mençur në territoret e pushtuara, ai do të kishte . siç bëri Napoleoni në kohën e tij.
  Këtu Genghis Khan dhe pasardhësit e tij arritën të pushtonin Rusinë për një kohë. Kishte një perandori të paprecedentë në histori për nga madhësia dhe fuqia. Por edhe para pushtimit masiv të Rusisë, pas vdekjes së Genghis Khan, ajo u nda, dhe në fakt Batu u bë sundimtari i një Hordhi të Artë pothuajse të pavarur, dhe perandoria e Mongolëve u ngrit në Persi, tashmë e ndarë. Edhe pse formalisht kishte një kryeqytet të përbashkët në Kinë.
  Për ca kohë kishte ende një farë uniteti në perandori. Por vetëm një dukje. Për shembull, gjatë pushtimit të Egjiptit, Hordhi i Artë nuk i ndihmoi vëllezërit e tyre në Persi. Vetë Batu u bë shpejt i varfër dhe vdiq relativisht i ri. Perandoria Mongole ra në kalbje dhe u fundos sikur të mos ekzistonte kurrë.
  Tamerlane ishte khani i fundit që u përpoq ta lidhte atë, por pas vdekjes së tij gjithçka u shkërmoq në pluhur dhe pa lënë gjurmë.
  Edhe më vonë, u shfaq ideja se Genghis Khan dhe Princi Red Sun ishin një dhe i njëjti person, dhe Hordhi i Artë ishte një shtet rus.
  Agripina qeshi. Po, perandoritë kanë rënë. Dhe perandoria më e qëndrueshme është ajo ruse. Nëse shikoni se çfarë ka mbetur nga Perandoria Britanike dhe Osmane, atëherë ajo ka ruajtur shumë më tepër territor. Dhe Perandoria Romake dhe Kalifati Arab u avulluan plotësisht.
  Kumbara e mafies mendoi se Rusia mund të shembet deri në fund, nëse jo gjenialiteti dhe mizoria e saj. Ish-presidenti është plakur dhe është rraskapitur. Dhe tani gjithçka i ka dalë nga duart. Secili ka ciklin e vet. Bëhu të paktën tre herë Genghis Khan. Nuk ka mbretër të përjetshëm.
  Por nëse ka një sistem: cari ka vdekur, rroftë cari i ri, atëherë tragjeditë nuk ndodhin.
  Në Rusinë cariste, pas Palit të Parë, dinastia Romanov më në fund fitoi stabilitet. Ishte një qeveri legjitime, kompetente, e pastër që sundoi për shekuj, dhe njerëzit e adhuronin dhe besonin në të.
  Çfarë ndodhi më pas - një zëvendësues! Ne duhet të vendosim një monarki. Kështu mendonte Agripina. Në disa vende, në fakt është krijuar një monarki: në Turkmenistan, në Azerbajxhan, në Kore. Edhe në Bjellorusi flitet për këtë. Edhe pse , nuk ka gjasa të funksionojë atje, shumë vend evropian.
  Atje, as populli, as elita nuk e tretin dot monarkinë.
  Agripina e konsideronte veten një personalitet të madh. Dhe ajo kishte një dëshirë për të sunduar.
  Tani duket sikur një djalë, që ende duket si fëmijë, ka shpikur diçka që mund të japë fuqi absolute! Një fuqi e tillë, në krahasim me të cilën, fuqia e perandorit nuk është asgjë! Dhe aq më tepër, pushteti i presidentit! Fuqia e saj, do të jetë fuqia e reales, dhe jo Zoti i shpikur nga njerëzit. Do të bëhet qendra e universit dhe universit.
  Dhe askush nuk do të jetë në gjendje ta rrëzojë atë. Dhe atje, ose fëmijët do të sundojnë pas saj. Ose gjeni një mënyrë për ta bërë atë të pavdekshme. Shkenca, teorikisht, mund të bëjë gjithçka.
  Dhe atëherë do të jetë më i bukuri në univers. Dhe tokësorët do të ndërtojnë anije kozmike dhe miliarda galaktika do të bien në këmbët e saj. Dhe puthja e gjurmëve të saj do të jetë nderi dhe shpërblimi më i lartë.
  Agripina mendoi se pasi kishte pushtuar një univers, ajo mund të merrte përsipër pushtimin e universeve të tjera.
  Dhe do të jetë e lezetshme. Dhe pastaj ajo do të mësojë të krijojë vetë universe. Dhe ringjall të vdekurit, gjë që është e lezetshme!
  Gruaja e re shikoi smartfonin e saj. Ishte e qartë se diçka e madhe ishte në ndërtim e sipër. Dhe kjo drejtohet nga një djalë zbathur me pantallona të shkurtra.
  Agripina u befasua se sa i vogël ishte Vitaly Akulov. Si një fëmijë para adoleshent . Dhe pantallonat e shkurtra dhe këmbët zbathur përforcuan përshtypjen e një fëmije. Në të njëjtën kohë , ai i detyroi të rriturit t'i binden atij. Dhe urdhrat e tij ishin, duke përfshirë edhe ato mendore.
  Kumbara e mafies ruse mendoi se nuk do të ishte e lehtë të mposhte një djalë të tillë. Ndoshta, me të vërtetë, mbulojeni me gaz. Ose dërgoni një snajper dhe qëlloni.
  Sidoqoftë, gjeniu i ri mund t'i japë asaj më shumë se një zbulim. Dhe, me të vërtetë, për të bërë të pavdekshëm. Teorikisht, një person mund të jetojë përgjithmonë. Ai nuk është një kompjuter, por është në gjendje të përditësohet dhe rregullohet.
  Dhe nëse keni një burim të vazhdueshëm dhe të fortë energjie, atëherë trupi i njeriut mund të jetë i përjetshëm, si cikli në natyrë. Dhe ky djalë është një gjeni i tillë, që nuk ka qenë kurrë në historinë e njerëzimit. Para tij, edhe Leonardo da Vinci dhe Tesla dorëzohen. Sidomos në zbatimin praktik të planit.
  Çfarë dobie kanë shpikjet e Leonardo da Vinçit, nëse asnjëra prej tyre nuk dha një kthim praktik?
  Në fakt, makinat e Leonardos nuk i sollën asnjë përfitim njerëzimit dhe asnjëra prej tyre nuk funksionoi. Tesla gjithashtu duket se ka shpikur shumë, por cili ishte kthimi në zbatim?
  Dhe këtu mund të shihni se rrezatimi që i nënshtron njerëzit po funksionon. Plus, fëmija , ndoshta, forcoi muskujt e tij. Dhe kjo është edhe më e vështirë.
  Çfarë gjeniu i madh! Nëse në moshën pesëmbëdhjetë vjeç ai shpik gjëra të tilla, atëherë çfarë do të bëjë ai si i rritur?
  Apo ndoshta, përkundrazi, bëhet më e trashë ?
  Siç thonë ata, geekët bëhen më të trashë me moshën. Këtu, në veçanti, mund të shihni se sa gjeni dhe yje të vërtetë kanë lindur nga geeks?
  Dhe shumica e miliarderëve dhe krerëve të shtetit ishin fëmijë mjaft normal.
  Agripina këndoi me një psherëtimë:
  Ku shkon fëmijëria?
  Cilat qytete...
  Dhe ku mund të gjejmë një ilaç
  Për të arritur përsëri atje!
  Do të kalojë pa u dëgjuar
  Kur i gjithë qyteti fle
  Dhe ai nuk do të shkruajë letra
  Dhe ai nuk do të telefonojë!
  Dhe dimër dhe verë
  Jo me përvojë për të pritur mrekulli,
  Diku do të jetë fëmijëria
  Por jo këtu!
  Dhe nëpër dëborë në dimër
  Dhe nëpër pellgje pranë përroit,
  Dikush do të kërcejë
  Por jo unë!
  Agripina mbaroi së kënduari dhe nxori dhëmbët. Duke menduar për këtë, do të ishte marrëzi nëse ky djalë i shkëlqyer, duke u bërë i rritur, bie në nivelin e një të vdekshmi të thjeshtë. Në fakt, këto janë aftësi mbinjerëzore. Dhe ata duhet të ushqehen. Dhe rrituni me energji të përtërirë.
  Një vajzë me një fund të shkurtër dhe këmbë të zhveshura dhe të nxira i ofroi djallit të bardhë një vezë të vogël çokollate.
  Agripina e kafshoi dhe e goditi me kamxhik këmbët muskulare të vajzës duke e bërë të bërtiste.
  Pastaj ajo këndoi:
  Mishi në ferr lëngon nga nxehtësia,
  Dhe është koha që të gjithë të kuptojmë për një kohë të gjatë ...
  Kushdo që nuk njeh besim te mafia
  Do të bien nën tërbimin e zgjedhës!
  
  Një njeri i ndershëm do të marrë të tijën
  Do të jetë si një merimangë në zjarr...
  Demonët do të mundojnë në botën e nëndheshme,
  Kush nuk i është përkulur shejtanit!
  Pas kësaj, ajo dha urdhrin:
  - Uluni në pritë dhe prisni! Për të shmangur zbulimin e vetvetes.
  Dhe Vitalik dhe Albina ndërkohë vazhduan të punojnë. Dhe u ndërtua një gjenerator me fuqi të madhe dhe mbi rrota. Për më tepër, gjeniu i djalit lidhi butonat e levës dhe filloi të ndërtojë një automatik bindje hiperprogram . Kështu që i gjithë njerëzimi dhe Akulov u binden, pasi nuk iu bind Zotit Zot, dhe në të njëjtën kohë nuk hoqi dorë nga puna e tij e zakonshme. Edhe pse, në varësi të asaj. Luftërat duhet të marrin fund. Dhe për Ukrainën, autorët do t'i përgjigjen ende mbretit të ri botëror.
  Vitalik këndoi me tërbim:
  Çfarë është lufta dhe çfarë është lufta
  Ajo është një hallë e keqe dhe një kurvë!
  Vrasje, neveri, vetëm pisllëk
  Dhe në luftë, princi bastard!
  Nuk do të ketë fitore për zemërimin e regjimenteve,
  Perandoria e ligësisë është një vend i budallenjve!
  Dhe djali hodhi një rrufe çeliku me gishtat e zhveshur. Ai fluturoi me shpejtësinë e një meteori në rënie dhe fjalë për fjalë u dogj në ajër.
  Albina ka thënë:
  - Kjo është klasa!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Dhe klasa më e madhe do të jetë kur njerëzimi të bashkohet në një impuls të vetëm, të dashur! Më saktë, nëse të gjithë bëhen vëllezër.
  Vajza këndoi me një buzëqeshje:
  Nëpër furtunë na shkëlqeu dielli i lirisë,
  Përmes stuhive dhe stuhive ne ecëm së bashku...
  Kombet le të bëhen një
  Le të jenë bashkë të gjitha vendet e Tokës!
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po, të gjithë së bashku janë të çuditshëm dhe popujt do të jenë! Nën autoritetin tim të drejtë dhe të dashur! Dhe ky moment kur njerëzit nuk do të vrasin më njëri-tjetrin është afër! Çfarë ëndërronin komunistët, por me gjithë sakrificat nuk iu afruan!
  Albina cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke shtrënguar dadot dhe bulonat:
  Mos u interesoni për poshtërimin
  Po, unë jam gati të poshtëroj veten! Po, unë jam gati të poshtëroj veten!
  Por nëse vetëm për një qëllim të lavdishëm, të paktën pak më afër!
  Por nëse vetëm për të arritur qëllimin e lavdishëm, të paktën pak më afër!
  Afrohuni pak më shumë!
  Vitalik pyeti me ironi:
  - Dhe çfarë këndoni në gjininë mashkullore?
  Vajza heroike u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Se kishte një rimë!
  Djali gjenial qeshi dhe këndoi:
  Ai rimoi çfarëdo
  Sapo u lodha...
  Dhe në fshat për ndryshim,
  Aty ku kullosin lopët
  Ai u korrigjua shpejt!
  Albina buzëqeshi dhe duke rrotulluar një bulon tjetër dhe duke riorganizuar tranzistorin, ajo dha:
  -Gjeni i madh, shpiku dritën e botës,
  Nuk kam takuar njerëz më të bukur...
  Unë i këndoj oda djalit idhull,
  E cila , mishërimi i idealit!
  Vitalik tundi kokën e tij të ndritshme:
  - Po, ju këndoni mirë, por askush nuk është i përsosur.
  Dhe djali filloi të programojë përsëri. Nënshtrimi i gjithë botës nuk është një detyrë e lehtë. Çfarë duan njerëzit? Ata vetë nuk e dinë. Si, për shembull, shumë shpesh të pakënaqur me zgjedhjen, ose zgjedhjet. Por nuk ka qeveri perfekte. Dhe duke qenë se nuk ka fuqi ideale, a mund të jetë e mundur që pushteti të bëhet absolut? Kur të binden pa pyetur, dhe pa e ditur fjalën - jo?
  Për shembull, Garin kishte ide të ngjashme. Ai donte pushtet mbi botën. Dhe ai iu afrua, por nuk mundi të rezistonte. Por në përgjithësi, ishte një përrallë.
  Dhe këtu është diçka e vërtetë, dhe diçka që më në fund do t'u japë njerëzve besim në të ardhmen. Kur asnjë diktator nuk shtyp butonat bërthamore me gishta që dridhen. Dhe nuk do të ketë luftë bërthamore. Dhe luftërat konvencionale janë ende të ndezura dhe ziejnë.
  Sipas lajmeve të fundit, talebanët praktikisht e kanë shkatërruar bazën ruse dhe tashmë po u presin kokat të burgosurve. Po, pushtimi i muxhahidëve është serioz! Dhe gjakderdhja do të jetë e rëndësishme.
  Vitalik këndoi, duke vazhduar të punojë:
  Fillon një luftë civile
  Nga errësira në errësirë ...
  Satani i keq tullac ka ardhur,
  Dhe i çmendi njerëzit!
  Pas kësaj, djali vazhdoi të punonte dhe të dizajnonte.
  Pushteti mbi botën nuk është për hir të pushtetit, por për lumturinë e mbarë njerëzimit. Djaloshi gjenial mendoi se ndoshta këtë donte edhe Lenini. Por doli shumë gjak dhe viktima. Dhe në fund u ndërtua diçka e shëmtuar. Në vend të demokracisë popullore, diktatura e aparatit. Dhe njerëzit kanë humbur kuptimin e jetës. Ata besonin në ndërtimin e komunizmit, por rezultati ishte perestrojka dhe një rrëmujë e egër. Ja çfarë ka çuar demokracia e vërtetë , për të cilën populli nuk është gati.
  Dhe për të do të jetë një hiper mbret që kontrollon të gjithë, nga foshnjat tek të moshuarit. Për më tepër, është e nevojshme të krijohet një sistem në mënyrë që truri i njerëzve të mos digjet .
  Kështu që ata binden edhe pa rrezatim. Por kjo është një perspektivë afatgjatë. Por në fund të fundit ka hipnozë afatgjatë.
  Vitalik e mori dhe këndoi:
  Nuk mund të pushtohemi
  Ne do t'i gjunjëzojmë të gjithë...
  Unë bëra një skicë në një fletore,
  Për lavdinë e brezave të rinj!
  Djali është vërtet një gjeni. Albina i kujtoi:
  - Dhe një fushë force që të mos na qëllojnë gjatë sulmit në Ostankino!
  Vitalik pohoi me kokë, duke treguar dhëmbët e tij të bardhë dhe të mprehtë, si një këlysh ujku:
  - Sigurisht, do ta bëjmë. Në fakt, krijimi i një induksioni të fortë është shumë më i lehtë se hipnovalët . Dhe atëherë asgjë dhe askush nuk do të na ndalojë!
  Albina shkroi në Twitter:
  Dhe lufta vazhdon përsëri
  Zjarri i hiperplazmës po vlon...
  Djali ynë është shumë i ri
  Ka një dhuratë të pabesueshme!
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  Po, kam një dhuratë të madhe. Por çdo aftësi duhet të zhvillohet. Dhe përpara nesh nuk janë vetëm fitoret, por edhe rreziqet.
  Vajza u shpreh:
  - Policia mund të vijë tek ne në çdo moment, a jeni gati ta takoni?
  Vitalik qeshi dhe tha:
  - Le të kërcejnë lezginka nëse duan të shtrihen!
  Albina qeshi dhe këndoi:
  - vallëzoi, kërceu,
  Në fund të fundit, ne jemi të lodhur duke punuar ...
  Do të pushojmë pak
  Dhe pastaj do të fillojmë përsëri!
  Djali gjenial pohoi me kokë dhe përsëri hodhi këmbën e tij të zhveshur, si majmun, një copë metali që shkrihej dhe avullonte nga fërkimi në ajër.
  Djali këndoi:
  Goditje e madhe dhe kaos ,
  Unë jam djali i epokës sime...
  Unë jam një zotëri dhe supermen
  Puna ime është e mirë!
  Agripina e shikoi këtë me interes. Mikro-kamerat funksionuan. Ja çfarë janë në të vërtetë fëmijët. As monstra, por diçka e tillë - super.
  Kumbara mafioze ndezi sërish rubrikën e lajmeve. Trupat ukrainase po përparonin dhe tashmë kanë rimarrë disa vendbanime nga Rusia. Dhe në Dumën e Shtetit ka shenja të qarta rebelimi. Opozita ngre çështjen e besimit te qeveria. Dhe ka një zhurmë të madhe. Dhe presidenti duket se nuk është mirë. Diçka nuk është shfaqur në publik për një kohë të gjatë.
  Epo, kjo është kulmi i mafies. Dhe arritjet e sindikatës së saj do të jenë jashtëzakonisht të mëdha. Mundësitë janë të mëdha. E vërtetë, pyetja është se si t'i kapni këta fëmijë të shkëlqyer? Çfarë duhet të bëni nëse gazi nuk i merr ato? Ja sa i fortë është ky djalë. Hedh hekur dhe çelik që digjet në ajër.
  Ajo do të donte të kishte një ushtar të tillë. Ky djalë terminator ka një fuqi të tillë .
  Agripina këndoi:
  President notove shumë gjatë
  u dashurova me ty...
  Tani më pëlqen fëmija , Djalli,
  Unë dua ta dua atë!
  Dhe kumbara e mafies mori dhe rrotulloi ijet e saj luksoze.
  Por ju mund të shihni me një sy. Deri atëherë, le të argëtohet.
  Dy djem rreth trembëdhjetë vjeç, muskuloz dhe të nxirë, hynë në ring. Duart e tyre janë në doreza boksieri dhe këmbët janë të zhveshura. Dhe le të godasin njëri-tjetrin në një sinjal.
  Kur fëmijët grinden, ka gjithmonë shumë goditje të lehta dhe të shpejta. Dhe takat e zhveshura ndezin njësoj si dorezat e boksierit. Dhe nuk do ta kuptoni kush kë merr.
  Agripinës i pëlqen shumë kur djemtë zihen. Ajo ka një dëshirë për të skuqur takat e tyre përsëri. Sigurisht, kjo do të ishte e mrekullueshme! Ose thyeni gishtat e këmbëve me mashë të ndezur.
  Kumbara e mafies lëpiu buzët. Po, mizoria është në gjakun e saj. Ashtu si dëshira për të torturuar dhe munduar.
  Këtu djemtë kanë këmbë të bukura, dhe format e këmbëve janë të këndshme pa qime dhe parregullsi. Dhe është e këndshme të shposh të tilla me gjilpëra të ndezura, ose t'i vësh flakën, ose ta rrahësh me një shkop gome.
  Agripina këndoi me tërbim:
  Dua të shoh boshllëkun para meje,
  Në të do të ndërtoj kështjellën time, ëndrrën time!
  Vajzat refrenuan:
  Trupat janë gati zonjë,
  Ne do t'i shkatërrojmë të gjithë!
  Kumbara e mafies shkroi në Twitter:
  Korbi i zi përballë vdekjes
  Viktima është duke pritur në orën e mesnatës...
  Korbi i zi, ferri është i pavdekshëm
  Në varr do të takohemi!
  Dhe ajo hapi gojën dhe lëvizi gjuhën e saj të gjatë rozë.
  Më pas ajo shtoi:
  Edhe në gjumë ëndërroj një luftë
  Vetë Barmoley ka frikë nga unë!
  Dhe ajo qesh përsëri.
  Djemtë djersiten dhe trupat e tyre shkëlqejnë. Nga ky lehtësim muskujt duken edhe më të bukur.
  Agripina mori një kamxhik të gjatë në dorë dhe filloi të fshikullonte luftëtarët e rinj. Dhe goditi me të gjitha forcat. Dhe ata bërtisnin nga dhimbja. Djersa dhe gjaku spërkatën në të gjitha drejtimet.
  Kumbara e mafies bërtiti:
  Unë do t'i shkatërroj të gjitha menjëherë
  Do ta heq si infeksion!
  Djemtë luftëtarë dolën nga ring. Por ata u kapën nga luftëtarët e mafias me maska dhe kostume të zeza. Ata i tërhoqën zvarrë te viksi flokëbardhë .
  Agripina vuri në dukje:
  - Doje të ikje nga unë!? Ndoshta piqni thembrat?
  Djemtë cicëronin, duke u ndezur nga frika:
  - Ki meshire! Ne jemi të mirë!
  Agripina ngriti supet. Dhe papritmas u zbut:
  - Mirë, përderisa takat tuaja janë të paprekura! Më mirë më këndoni diçka të gëzuar dhe gjallëruese!
  Djemtë kënduan me gëzim;
  Jemi në xhungël në vendin e majmunëve të egër,
  Aty ku bananet janë jeshile, grumbuj kanibalësh!
  Na duhej të kalonim oqeanin
  Me një energji kaq të zjarrtë!
  
  Atdheu na urdhëroi të shkonim -
  Arrini atje ku ekuatori është një hendek!
  Epo, Zoti është Një dhe jo Odin ,
  Dhe ne gjithashtu kemi më shumë se një granatë!
  
  Ata dërguan pionierë të rinj në betejë,
  Ata thanë se ishte thjesht një stazh!
  Kështu që të gjithë ishin një djalë i guximshëm,
  Rritje e madhe e raketave energjetike!
  
  Unë qëlloj me automatik në shenjë -
  Këtu ai kosi luftëtarët me ngjyrosje kaki!
  Ata nuk do të mund ta kthejnë Atdheun tonë,
  Orkët e këqij dhe ngacmuesit e tjerë!
  
  Një urdhër kaq i furishëm i Atdheut -
  Mëso djalë si të luftosh si një luan i egër!
  Dhe nëse udhëheqësi i kuq dha urdhër,
  Mos u bëni një mënyrë të mjerë të një bufon!
  
  Këtu është një mëngë që i ka djegur fort faqen,
  Ajo ende nuk ka qime të forta!
  Por unë i shërbej Atdheut, më besoni, për një kohë të gjatë,
  Nuk ka nevojë të mendoni, të dobët adoleshentë!
  
  Ne ishim të mbuluar nga fisi Mau-mam ,
  Ata nuk kanë shtiza, por granatahedhës!
  Si përgjigje, ne do të bëjmë një goditje çeliku,
  Pilotët rusë do të ndihmojnë nga qielli!
  
  Në atdhe, çdo luftëtar nga një grazhd,
  Fëmija po zgjat armën!
  Dhe mundni ushtrinë e pushtuesve,
  Për bëmat e poezisë së bardit të kënduar!
  Agripina, në fjalët e fundit, i goditi djemtë me të gjitha forcat me kamxhik, aq sa plasi lëkura dhe u derdh gjak.
  Kumbara e mafies këndoi:
  Mishi juaj djema do të ndizet,
  Lëkura do të zhvishet, thjesht do të shkëlqejë,
  Çfarë, fytyrat tuaja janë të përdredhura?
  Dije që unë jam mbretëresha e parajsës!
  . KAPITULLI #16
  Vitalik vazhdoi të punonte në mënyrë ekstreme, ashtu si edhe njerëzit nën komandën e tij. Djali terminator dhe gjeniu kënduan:
  Skuadra e formacionit të furishëm, skuadra e formacionit të furishëm,
  Zjarret digjen në zemër, zjarret digjen në zemër!
  Po, ata po punojnë me një ritëm të furishëm. Dhe së shpejti do të jetë gati një instalacion i paprecedentë në historinë e qytetërimit, i cili do të zgjidhë të gjitha problemet e njerëzimit.
  Në çdo rast, mosmarrëveshjet që ekzistojnë mes vendeve do të zbehen në plan të dytë.
  Albina e pyeti djalin:
  - Mendoni se nuk do të ketë më luftë në Tokë?
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Unë mendoj se jo! Të paktën për aq kohë sa unë jam në pushtet.
  Vajza heroike cicëroj:
  - Për të nënshtruar njerëzit,
  Do të ketë një sundimtar të ri!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Do të ketë një sundimtar të ri. Dhe ai është si një vëlla më i madh për të gjithë.
  Albina qeshi dhe tha:
  - Një djalë me pantallona të shkurtra, si një vëlla më i madh?
  Vitalik këndoi me kënaqësi:
  Heroizmi nuk ka moshë
  Në zemër të një dashurie të re për atdheun...
  Mund të pushtojë skajet e hapësirës,
  Për t'i bërë të gjithë, të gjithë në Tokë të lumtur!
  Albina vuri në dukje duke buzëqeshur:
  - Po ti mundesh. Por çfarë keni përveç gjeniut?
  Djali u përgjigj:
  - Gjithçka! Dhe bota do të jetë e imja!
  Agripina, duke parë këtë, fërshëllei:
  - Jo, e imja!
  Dhe ajo ndezi sytë. Gjendja e saj kërkonte gjak. Këtu, me urdhër të saj, filloi një betejë e re.
  Në këtë rast, dy vajza me bikini dhe me këmbë të zhveshura e të data u përleshën me doreza. Ata tundnin dhe u përplasën shumë.
  Ndonjëherë takat e zhveshura dhe të rrumbullakëta prekeshin dhe shkëlqenin. Gjithçka dukej jashtëzakonisht e mrekullueshme.
  Agripina u zbut pak. Ajo mendonte se lufta kishte hijeshinë e saj. Sidomos nëse luftimet janë të vështira. Dhe çfarë do populli: bukë dhe cirk.
  Gjithashtu, njerëzit kanë frikë nga vdekja. Suksesi i Krishterimit dhe Islamit ishte për shkak të faktit se njerëzit tashmë kishin shumë frikë të vdisnin dhe të shpërndaheshin në hiç. Dhe kështu ata kërkuan boshllëqe.
  Ata mendonin se ju mund të fitoni parajsë çdo dy orë duke u gjunjëzuar. Dhe edhe nëse ka një Zot, atëherë Ai është lodhur prej kohësh nga të gjitha këto lutje dhe kërkesa, dhe ju vetëm do t'i bëni gjërat më keq për veten tuaj duke shkuar te i Plotfuqishmi .
  Vërtet, a është e mundur të arrihet diçka me lutje? Agripina nuk u lut kurrë, por arriti shumë. Sepse lutja është njerëzore.
  Dhe për t'u ngritur, duhet të jesh një supernjeri.
  Këtu ishte një Friedrich Nietzsche, ai kuptoi shumë për kuptimin e jetës. Dhe shumë nuk e kuptuan këtë dhe gabuan.
  Jo, lutja nuk do të arrijë asgjë.
  Agripina këndoi me tërbim:
  Oh sa humbje e madhe
  Sa humbje të tjera në botë...
  Këtu priftërinjtë mbajnë marrëzi,
  Tregojuni banditin nga dera!
  Kumbara e mafias ruse qeshi për të disatën herë. Ajo donte të binte në sy dhe të tregonte veten.
  Po, ajo mund të bëjë shumë.
  Dhe askush nuk i njeh të gjitha talentet e saj!
  Për shembull, tani derdhet gjak dhe sindikata po mbledh para. Dhe atëherë ajo, Agripina, do të bëhet perandoresha e planetit Tokë. Dhe atëherë, ndoshta, nuk do të ketë më para. Të gjithë do të punojnë shumë. Dhe vërtet do të vijë komunizmi!
  Në të cilën gratë dhe fëmijët do të ecin zbathur, dhe numri i burrave do të reduktohet në minimum.
  Agripina këndoi:
  Burra, burra, burra
  Të tillë, më besoni, bagëti!
  Burra, burra, burra
  Ju vrasin të gjithëve pa asnjë arsye!
  Agripina nxori dhëmbët e saj shumë të fortë dhe të zhvilluar. Pastaj ai duartrokiti duart dhe urdhëroi që Pavlusha të dorëzohej në sytë e saj të shndritshëm. Djali nga i cili ajo përparoi , pasi e dërgoi në qendrën e paraburgimit.
  Shërbëtorët dhe militantët nxituan të përmbushin urdhrin e kumbarës së tyre.
  Në fund të fundit, ajo është zonja, deri diku, e fatit.
  Edhe pse krimineli më i madh tashmë e ka marrë me mend. Vitaly Akulov po ndërton një gjenerator që duhet të gjenerojë energji, i cili do të nënshtrojë të gjithë globin!
  Kjo, me të vërtetë, do të ishte shumë interesante nëse do të kishit fat. Dhe atëherë do të lindte një fuqi e tillë. Si një supermonarki !
  Agripina mendonte se Rusia në rolin e perandorisë cariste ishte e preferueshme nga BRSS. Kishte një formë unitare qeverisjeje dhe BRSS ishte një federatë. Dhe për më tepër, federata që u shkërmoq.
  Por nën car ... Pastaj kishte qeveritarë të emëruar nga qendra dhe më shumë rregull, më shumë disiplinë dhe ëndrra për pavarësi.
  Stalini ishte i vetmi udhëheqës i BRSS që në njëfarë mënyre i mbajti carët vendas në duart e tij. Pas tij, tashmë kishte filluar një periudhë e rënies së disiplinës dhe stagnimit.
  Ekonomia e BRSS u ngadalësua dhe ra në krizë nën Gorbaçovin. Dhe këtu hyri në lojë demokracia. Liri, për të cilën njerëzit nuk ishin aspak gati. Dhe nuk ishte aq e lehtë. Filloi me Nagorno-Karabakh. Dhe të gjithë panë dobësinë e qeverisë, e cila nuk mund të bënte asgjë. Dhe u përhap në rajone të tjera.
  Dhe në Balltik gjithashtu. Por, sigurisht, Jelcin u bë shkatërruesi kryesor i BRSS. Dhe Gorbaçovi nuk e futi në burg, por duhej bërë. Në përgjithësi, vetë njerëzit e Rusisë janë fajtorë. Epo, në cilin vend të botës do të kishte rezistuar sundimtari pas një kapitullimi kaq të turpshëm në Çeçeni? Po, ushtria do ta kishte rrëzuar.
  Dhe Jelcin, të paktën këna! Rezulton se njerëzit mund të bëjnë çfarë të duan. Dhe propaganda ua lau trurin njerëzve.
  Agripina vuri në dukje:
  - Masat janë kockore dhe dembelë. Nuk u pëlqen të lexojnë, nuk u pëlqen as të mendojnë. Ata duhet të kenë një besim dhe të nderojnë një Zot!
  E reja këndoi duke hapur dhëmbët:
  Unë jam perfeksioni
  Unë jam perfeksioni
  Nga buzëqeshja në gjest
  Mbi të gjitha lavdërimet.
  Oh çfarë bekimi
  Dije se jam perfekt
  Dije se jam perfekt
  Dije që jam perfekt!
  Pas kësaj, e reja vazhdoi arsyetimin e saj:
  - Populli është një masë. Dhe masa duhet të trajtohet si një grua, dhe një grua me dëshirë i nënshtrohet forcës. Dhe nuk ka asgjë për t'u mbështetur në mendjen e masave. Ata duhet t'i binden instinkteve më të thjeshta, shtazarake!
  Kështu arsyetoi Agripina. Në të vërtetë, për çfarë lloj mendjeje të turmës mund të flasim? Njerëzit janë një tufë delesh. Ata gjithashtu e donin Stalinin - xhelatin dhe kanibalin. Dhe Cari më i sjellshëm Nikolla II , i cili bëri kaq shumë për njerëzit, u tradhtua dhe u pështynë. Këta janë njerëzit dhe turma.
  Pra, Agripina do t'i mësojë ata të urdhërojnë, disiplinojnë dhe edukojnë me ashpërsi dhe drejtësi.
  Kështu e sollën Pavlushën. Djali tashmë ishte rruar tullac si një kriminel. Dhe në fytyrën e tij fëminore kishte disa gërvishtje dhe mavijosje.
  Agripina e pyeti djalin:
  - Epo, si është në burg?
  Pavlusha u përgjigj:
  - Pak a shumë normale! Qelitë janë të pastra, ka TV dhe banjë, jo hotel, por mund të jetosh.
  Kumbara e pyeti:
  - Nga janë mavijosjet?
  Djali u përgjigj sinqerisht:
  - U grind me kameramanin për rolin kryesor. Por asgjë, fitova dhe tani kumbar.
  Agripina pohoi me kokë.
  - Te lumte! A janë djemtë mirë?
  Pavlusha u përgjigj:
  - Mirë! Ne kemi një qeli të madhe, dymbëdhjetë veta. Shumë, por adoleshentët flenë mirë. Edhe shtretërit, pak a shumë. Asnjë nga djemtë nuk e lag krevatin. Ushqimi është , në përgjithësi, i pranueshëm, plus transfertat e ushqimit, ata i marrin për shëtitje. Ne luajmë edhe futboll. Për të mos thënë se paraburgimi është ferr. Shumica e qelizave janë përgjithësisht gjysmë bosh, ose katër vende. Ne kemi ende shumë njerëz, por në përgjithësi, jo të mbushur me njerëz. Të rinjtë , sipas ligjit, në një paraburgim duhet të kenë të paktën tre metra e gjysmë hapësirë, që të mos mbytemi, dhe ka një tifoz.
  Agripina pohoi me kokë dhe tha:
  - Uluni pak dhe pastaj do të shohim. Ndoshta do të të liroj, veçanërisht nëse më pëlqen!
  Djali pohoi me kokë.
  - Do të përpiqem, mirë!
  E reja tha me simpati të sinqertë:
  - Është për të ardhur keq që ju humbën flokët kaq të bukur, bjond. Ata duhet ta kenë prishur atë model flokësh!
  Pavlusha pohoi me kokë duke buzëqeshur:
  - Tani jo të gjithë po i presin flokët në paraburgim, por vetëm ata që kanë morra. Por dikush urdhëroi, le ta nuhasë kecin burgun me gjithë lavdinë e tij!
  Agripina pohoi kokën me një buzëqeshje përçmuese.
  - Eja! Ju jeni aq i mirë! E shoh, nuk kam qarë, duke qenë në paraburgim. Dhe pastaj disa adoleshentë u çaluan. Në rregull, prit edhe një javë, dhe pastaj do të të lë të dalësh. Por me një kusht.
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Çfarë , a jam gati për ndonjë gjë?
  Kumbara mërmëriti:
  - Do të më këndosh tani. Dhe më pëlqen të këndosh!
  Pavlusha, kureshtare, pyeti:
  - Dhe për çfarë teme?
  Agripina tha me besim:
  - Ushtarake! Tani për tani po zhvillohet një luftë. Po, edhe ndoshta dy luftëra njëherësh. Gjithashtu në jug me talebanët.
  Djali pohoi me kokë dhe u përgjigj:
  - Mirë, do të këndoj me temën e luftës dhe patriotizmit.
  Kumbara pohoi me kokë.
  - Është e mundur dhe për Stalinin. Nuk më shqetëson. Madje më pëlqen ky diktator mustaqear, aq mizor sa jam!
  Pavlusha kollitej dhe këndonte me shumë entuziazëm, duke kompozuar ndërsa shkonte;
  Ka një botë kaq të bukur dhe të madhe
  Ku janë trollët, kukudhët, gnomat, fantazmat...
  Dhe atje shenjtori lufton me shpatë,
  Dhe të gjithë duan një luftë të përgjakshme, më besoni,!
  
  Dhe në këtë botë një djalë pionier
  Gjuetar i krijimeve të papastra...
  Ai jep një shembull të mirë për të gjithë,
  Ndonjëherë, thjesht duke dashur hakmarrje!
  
  Këtu jemi kalorës të tillë shqiponja,
  Në gjendje të luftojë kaq mizorisht në betejë ...
  Dhe ne jemi bijtë e perëndive të madhështisë,
  Dhe ne mbajmë magjinë në një çantë të gjerë!
  
  Gjithçka na është nënshtruar, gjithçka është mbi supet tona,
  I aftë të shkatërrojë të keqen përgjithmonë...
  Dhe nëse është e nevojshme, unë do t'ju ari -
  Ne jemi kalorës, jo gjymtë të mjerë!
  
  Pra, armiku i keq le të dridhet nga frika,
  Askush nga ne nuk mund të ketë frikë...
  Ne i goditëm të gjithë armiqtë në një qindarkë,
  Gjuetarët kanë qenë gjithmonë në gjendje të luftojnë!
  
  Në gjendje të kapërcejë universin
  Ne jemi impulse të mëdha magjike ...
  Tigri dhe ariu nuk do të na mposhtin,
  Sepse pionierët janë kaq të bashkuar!
  
  Madhështia e Atdheut është e vërtetë në këtë
  Që të mos kemi frikë...
  Ju ngriheni së bashku si një shqiponjë e ftohtë,
  Meqenëse ju jeni një luftëtar, jo një hije e një bufon!
  
  Kush ra, i Plotfuqishmi do t'i ringjallë ata,
  Dhe ne do t'i bëjmë të gjithë më të gjatë dhe më të zgjuar ...
  Atdheu është një shpatë dhe mburojë e mprehtë,
  Dhe mos vishni marrëzi frikacakë!
  
  Ne mund të rrëfejmë me guxim gjithçka,
  Me armikun, qoftë edhe një ork, ai luftoi furishëm ...
  Ne nuk jemi të turpëruar nga makinacionet e Satanit,
  Dhe ne shohim fytyra të bukura nga ikonat!
  
  Kush je ti, rrëfeje, njeri krenar?
  Luftëtari i ëndrrave, megjithëse ende djalë -
  Por ju nuk do të luftoni për një shekull të vetëm,
  Sepse jeta është e ashpër, madje shumë!
  
  Në beteja ne jemi kalitur me shekuj,
  Shpata jonë është garancia e përjetshme e së vërtetës...
  Një ëndërr e madhe do të realizohet
  Në fund të fundit, ajo është një gjë e lezetshme!
  
  Këtu sulmon vampirin e keq,
  Djali e shtyp me shumë guxim ...
  Dhe doli thjesht një rrëmujë,
  Për të mos qenë, më besoni, shumë i qetë!
  
  Edhe vajza, mund të luftoni,
  Edhe pse janë zbathur në dimër dhe verë ...
  Por byrekët janë të skuqur shumë,
  Duke na takuar djema me një të qeshur të gëzuar!
  
  Nuk ka Atdheun tonë, më besoni, më të fortë
  Ajo është më e bukura në univers...
  Deme rubine me gaz,
  Le të vijë lumturia e gëzueshme për të gjithë!
  
  Mos besoni se nuk mund ta thyeni djalin,
  Ai është një kalorës, forca e tij është kolosale ...
  Nëse është e nevojshme, ai do të shkruajë në një fletore,
  Si të sillni të gjitha krijesat në varr!
  
  Shpata e djalit është e mprehtë si gjilpërë,
  Por ai pret me një dorë shumë të gjerë ...
  Dhe jeta jonë, më besoni, nuk është një lojë,
  Dhe bisedoni me vajzën me sy blu!
  
  Edhe luftëtarët janë të mirë
  Ata janë kaq krenarë, të lezetshëm dhe do të kërcejnë me kaq zemër
  Këmbët e tyre të vogla janë të zhveshura vetëm në të ftohtë!
  
  Jo, unë jam djalë, do të jetoj përgjithmonë
  Do ta kap fatin nga bishti...
  Dhe grabitqari së shpejti do të kthehet në një lojë,
  Dhe unë do të jap , kush është zuzar, me një lëkundje dorëzimin!
  
  Me pak fjalë, motoja ime, më besoni, është e thjeshtë,
  Thjesht nuk duhet të jesh frikacak...
  Rrahni atë që ngre hundën
  Kerubinët me shpata janë mbi ne!
  
  Do t'ia kushtoj shpirtin Atdheut, do t'i kushtoj zemrën time,
  Unë do ta djeg gjithë trupin tim në betejë deri në fund ...
  Për ty i Plotfuqishmi , unë fluturoj nën krah,
  Bota përpara, tani lufta vazhdon!
  Agripina duartrokiti jo shumë me padurim, duke thënë me një buzëqeshje:
  - Jo një poezi e keqe, Pavlik. Por ku është Stalini që ju premtuat?
  Djali i burgosur u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po, doja të kompozoja, por nuk më shkoi mendja. Por Stalini ka vdekur për shtatëdhjetë vjet. Do të doja diçka më moderne!
  E reja mori një monedhë rubla me gishtat e saj të zhveshur. Ajo e shtrydhi atë, duke treguar këmbënguljen dhe forcën e ekstremiteteve të poshtme. Pas kësaj, ajo vuri në dukje:
  - Stalini e mbajti vendin me putra çeliku!
  Pavlusha pohoi me kokë.
  - Po ashtu eshte! Ai ishte një udhëheqës i ashpër. Dhe një nga sundimtarët e paktë që mundi, të jetonte më gjatë, të kapte vërtet të gjithë botën!
  Agripina buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Po, ai mundi, si Genghis Khan. Sidoqoftë, nëse Genghis Khan do të kishte jetuar të paktën njëqind vjet, ai nuk do të kishte kohë për të kapur të gjithë botën. Por Stalini do të kishte arritur për njëqind!
  Djali i burgosur këndoi:
  Në pafundësinë e atdheut të mrekullueshëm,
  Kalitja si në betejë ashtu edhe në punë ...
  Shkruani një këngë të gëzueshme
  O mik dhe udhëheqës i madh!
  Kumbara e mafies e ndërpreu, duke goditur me inat thembrën e saj në dysheme:
  - Jo! Ka ndodhur më parë! Më mirë të kompozoni diçka vetë, diçka patriotike dhe me Stalinin. Përndryshe do të urdhëroj të të dërgojnë në një qeli të tillë në një paraburgim që e para do të të duket si një vendpushim!
  Pavlusha u përkul dhe u përgjigj:
  - Përgjigja ime është e qartë - jam dakord me gjithçka!
  Agripina bërtiti:
  - Pra, këndo, djalë ! Vetëm mos këndoni, pushoni në paqe!
  I burgosuri i ri këndoi;
  Do të vijë një epokë, epoka e komunizmit,
  do të ngremë flamurin krenar rus...
  Le të thyejmë, më besoni, zgjedhën e fashizmit,
  Ne do ta mundim Hitlerin në një nikel!
  
  Besimi ynë, besoni, është më i fortë se çeliku,
  Dhe komunizmi i shenjtë udhëheq...
  Dhe për ne udhëheqësi i madh Stalin,
  Dhe ne rritemi, dhe as një centimetër poshtë!
  
  Për madhështinë e Rusisë së shenjtë,
  Çfarë mund të kapërcejnë hordhitë ...
  Stalini ynë, misioni i madh,
  Dhe rusishtja është e madhe, e dini, ariu!
  
  Ne jemi madhështia e Rodit të gjithëfuqishëm,
  A mund të fitojë Fritz menjëherë ...
  Për Atdheun, lumturinë dhe lirinë -
  Jeta është e brishtë, si mëndafshi, unë e di fillin!
  
  Ne nuk jemi mësuar, më besoni, të kemi frikë,
  Forca jonë e rusëve për shekuj...
  Mund të luftojmë shumë
  Do të ketë një ëndërr të ndritur atdheu!
  
  Nga Moska në Leningrad
  Nga tajga te detet me diell...
  Një shpërblim i madh i pret luftëtarët,
  Atdheu im i gjerë!
  
  Ne do t'ju mbrojmë dhe do të zgjerojmë
  Dhe le të ngremë flamurin mbi çati ...
  Për nënën tonë Rusi,
  Dhe armiku le të marrë një shish !
  
  Luftoni për madhështinë e Atdheut,
  Si një uragan i ndezur, i ndezur ...
  Ne, më besoni, kemi qenë gjithmonë në gjendje të luftojmë,
  Le të shkojmë, më besoni, dhe oqeani!
  
  Të gjithë mundemi, e di me siguri
  Ne do të jemi në gjendje të mposhtim Wehrmacht-in saktë ...
  Dhe me nderin tim të pandotur,
  Le të ndalojmë këtë tërbim!
  
  Kemi edhe Diellin edhe kuazaret,
  Cari më i mençur i Rusisë...
  Do të godasim fort
  Dhe një urdhër të tillë, ju sundoni me mençuri!
  
  Ne do ta varim Hitlerin duke luajtur
  Ne do t'i mposhtim të gjithë fashistët menjëherë ...
  Dhe dielli i majit do të jetë përgjithmonë
  Dhe mbi ne në ar është një kerubin!
  
  djem të tillë , e dini, të guximshëm,
  Ne do të shtypim çdo, më besoni, turmë ...
  Dhe vajzat janë zbathur në dëborë,
  Dhe qeshni në një stuhi të ashpër!
  
  Bota e komunizmit, më besoni, është e bukur,
  Është mirë për vajzat të zhveshura në të ...
  Do të ketë paqe dhe lumturi në planet ...
  Dhe duke shkarravitur një daltë te djali!
  
  Ne jemi luftëtarë kaq të lezetshëm
  Le ta mposhtim dragoin...
  Edhe nëse Fritz nuk janë budallenj,
  Ariu do t'i shqyejë të gjitha gjithsesi!
  
  Ne nuk do të kemi frikë nga Hitleri,
  Vajza do të vendosë një thembër të zhveshur në hundë ...
  Fuhreri thjesht do të bëhet një klloun,
  Dhe për më shumë, të dish nuk është mjaft e vjetër!
  
  Dhe vajzat janë zbathur
  Ata duan të gudulisin takat e tyre me borë ...
  Dhe në emër të Nënës Rusi,
  Ne jemi në gjendje të thyejmë Fritz-in!
  
  Epo, ku jeni fashistë aspirantë,
  Ju dëshironi të merrni Moskën në dimër ...
  Dhe tani po ankohesh nga dhimbja ,
  Vajza drejtoi flokët!
  
  Thembra e zhveshur lëvizi në hundë,
  Fyhreri shihet se ka vdekur menjëherë...
  Në fund të fundit, vajzat janë zbathur në reshjet e dëborës,
  Dhe ata kanë çelik, një tufë trupash!
  
  Dhe vajzat po ndjekin Fritz-in ashtu,
  Që ato dele të vrapojnë në thertore ...
  Ata mund të luftojnë kaq ashpër
  Është menjëherë e qartë se Hitleri është kaput!
  
  Këtu nazistët u mundën në mënyrë të famshme
  Dhe ata hynë në Berlinin e mundur ...
  Dhe nazistët zbuluan qartë luftën,
  Dhe ne thjesht pushtojmë universin!
  
  Epo, me pak fjalë, lloji i forcës është me ne,
  Një rus do të sundojë...
  Fuqia e Atdheut dërrmoi Wehrmacht-in,
  Dhe eja, dije, epoka e komunizmit!
  Albina buzëqeshi dhe duartrokiti shumë më fort. Dhe pëllëmbët e saj goditën aq fuqishëm.
  Pastaj e reja tha:
  - Kjo eshte e mrekullueshme! Ti ke kenduar si meteor. Une pelqej.
  Pavlusha e pyeti me shpresë:
  - A do ta kem lirinë?
  Agripina tundi kokën e bardhë si bora e bjondes më natyrale.
  - Jo! Jo tani. Uluni me djemtë. Përveç kësaj, pse nuk jeni zbathur?
  Djali u përgjigj sinqerisht:
  - Rregullat e burgut të fëmijëve na ndalojnë të shkojmë zbathur .
  Kumbara tha me besim:
  - Do t'i bëj të ndryshojnë rregullat! Djemtë duhet të shfaqin taka të zhveshura dhe të rrumbullakëta! Dhe policia do të godasë thembra me shkopinj.
  Kreu i inteligjencës sekrete tha:
  - Është e mundur të jepet një udhëzim që të gjithë të miturit në paraburgim të mbahen zbathur . Siç ishte në kolonitë e punës së fëmijëve të kohës së Stalinit.
  Agripina qeshi dhe tha:
  - Një ide shumë e shëndoshë! Dhe nëse futni një gjilpërë në thembër. Pra, i cekët, deri te veshi.
  Pavlusha u përkul dhe u përgjigj:
  - Vullneti yt! Ju jeni pronari dhe mund të bëni çfarë të doni!
  Nëna mafioze vuri në dukje:
  - Të skuqësh një djalë të tillë taka të zhveshura - do të ishte e mrekullueshme! Dhe nuhasni mishin e freskët, të djegur.
  Dhe Agripina lëpiu buzët.
  Djali është kapur dhe këpucët i janë grisur nga këmbët. Më pas njëri prej truprojave nxori një pishtar dhe i vuri flakën.
  Kreu i mafies cicëroj:
  - Është e mrekullueshme, sigurisht! Por ndoshta jo aq i vrazhdë. Këtu do t'i tregoj Pavlikut një gjëegjëzë. Ai do të përgjigjet, ne nuk do të skuqim taka.
  Djali tundi kokën e tij të prerë.
  - Pyete.
  Agripina pohoi me kokë dhe guxoi:
  - Kush është më memec se një dash, por të lëshojë mjegull nga sytë!?
  Pavlik rrudhi ballin dhe pastaj gurgulloi:
  - Dhe cili është thelbi i pyetjes?
  Nëna mafioze u përgjigj:
  - Se dua të të skuq taka kaq të lezetshme, gati fëminore!
  Djali tha prerazi:
  - Unë e di përgjigjen! Këta janë politikanë!
  Agripina mërmëriti:
  - Pse mendon keshtu?
  Pavlusha vuri në dukje:
  - Politikani, në fakt, është budalla, si bot, por hedh një mjegull të madhe dhe jo vetëm nga sytë.
  Nëna mafioze pohoi me kokë.
  - Mund të numërosh një përgjigje të tillë! Në rregull, jetoni. Ju mund të jeni të lumtur që keni shpëtuar takat tuaja.
  Djali i burgosur këndoi:
  Nuk do të dorëzohem, nuk do të ankohem nga dhimbja,
  Sepse djali, i lindur nga një titan ...
  Unë do të mbledh, nëse është e nevojshme, një ushtri të madhe,
  Duke shtypur armiqtë e gjithë Atdheut me një goditje!
  . KAPITULLI 17
  Edhe fëmijët gjenialë lodhen. Vitalik ndjeu se ishte tërhequr për të fjetur dhe sytë e tij ishin ngjitur së bashku. Dhe pastaj fëmija i shkëlqyer ra në gjumë, dhe ai ëndërroi për diçka shumë të stuhishme dhe të pazakontë;
  Djali papritmas u gjend në një qytet antik. Rreth e rrotull kishte ndërtesa mjaft të larta e të bardha. Edhe pse jashtë është pis. Vitalik fishkëlliu, duke vënë në dukje se këtu mund të shihen kohët e lashta. Duket si një qytet shumë i madh, përgjatë rrugës së të cilit lëviznin elefantët.
  Djali po ecte dhe pleh i freskët i fryu në fytyrë. Kishte njerëz përreth. Shumica janë me tunika të lehta, sandale dhe rroba. Por shumë, veçanërisht djemtë, ishin pothuajse të zhveshur dhe zbathur. Vërtet ngrohtë. Ka shumë fëmijë, dhe ata janë të nxirë, të zbehtë, por në mesin e të zinjve ndezin edhe kokat e bardha. Vajzat me tunika të lehta. Më të pasurit ende mbajnë sandale, ndërsa më të varfërit janë zbathur.
  Vetë Vitalik, duke bërë taekwondo, në të cilën ata godasin shumë dhe thyejnë objekte, përfshirë edhe për dorëzimin e një rripi. Dhe për këtë arsye, djalit nuk i pëlqenin këpucët. Ai u përpoq të vraponte zbathur sa më shumë që shputat e fëmijëve të mos ishin të buta dhe të mbuluara me kallo të fortë. Dhe tani ai e mori atë dhe u hodh në një lloj portali, duke vrapuar rreth Moskës. Dhe përfundoi në një qytet të lashtë. Fjalimi ishte i panjohur për njerëzit, por në të njëjtën kohë, Vitalik kuptonte gjithçka.
  Nën këmbët zbathur të djalit, kalldrëmet e nxehtë të trotuarit, por tabani i zhveshur e i fortë nuk dhemb. Tjetër gjë është se e shikojnë si skllav. Edhe pse Vitalik ka një bluzë të zgjuar me pantallona të shkurtra të reja. Dhe shumë djem nuk janë aspak të varfër, ata preferojnë të nxjerrin në pah takat e tyre të zhveshura, qoftë edhe për hir të ngurtësimit dhe për të treguar se nuk kanë frikë nga kalldrëmet e nxehtë të trotuarit.
  Vitalik eci nëpër qytetin antik. Dhe buzëqeshi, duke admiruar ndjesitë. Kishte statuja të mëdha dhe pallate madhështore. Dhe në të njëjtën kohë, ka shumë papastërti në qytet. Nuk ishte shumë argëtuese për djemtë skllevër që pastronin gjithçka këtu.
  Vitalik pyeti një djalë zbathur, me një mbathje:
  - Cili është ky qytet?
  Ai pa bluzën e ndritshme të Vitalikut dhe orën e bukur e të praruar në dorën e nxirë të djalit, u përkul me respekt dhe u përgjigj:
  - Qyteti i madh i Babilonisë është kryeqyteti i shtetit maqedonas!
  Vitalik qeshi dhe pyeti:
  - Dhe Aleksandri i Madh, shpresoj, është gjallë?
  Djali u përkul përsëri dhe u përgjigj:
  - Ai është përjetësisht i gjallë, duke qenë një zot në Olimp!
  Vitalik pohoi me kokë dhe këndoi:
  - Shkëlqen me një yll rrezatues,
  Përmes errësirës së errët...
  Heroi i madh Aleksandri
  Nuk njeh dhimbje, pa frikë!
  Djaloshi skllavi donte të thoshte diçka, por u shfaq mbikëqyrësi me sandale dhe një mantel dhe e goditi me kamxhik skllavin e ri në shpinë. Ai bërtiti dhe filloi të fshinte rrugën me një hakmarrje.
  Vitalik bërtiti:
  - Të rrahësh fëmijët nuk është mirë!
  Mbikëqyrësi e shikoi djalin. Këmbët e zhveshura, të nxira, por një bluzë e ndezur dhe një orë ari në duar. Ndoshta ky është djali i një personi fisnik.
  Dhe mbikëqyrësi u përgjigj:
  - Skllevërit duhet të mbahen të nënshtruar me kamxhik. Babai yt nuk të ka rrahur ndonjëherë?
  Vitalik u përgjigj sinqerisht:
  - Jo!
  Mbikëqyrësi u habit:
  - E çuditshme! Edhe djemtë fisnikë fshikullohen. Dhe fytyra jote më kujton dikë.
  Vitalik u përgjigj me një ton të ashpër:
  Dhe ju duhet të dini vendin tuaj!
  Burri u tërhoq, duke u ndjerë i ndrojtur. Djali goditi më tej këmbët e tij të zhveshura, të dalta, shumë të forta dhe këndoi:
  Spartaku është një luftëtar dhe hero i madh,
  Luftoi me guxim me një ushtri të madhe...
  Edhe pse ai ishte një skllav, por, dhe tani mbreti,
  Le të shkëlqejë fitorja!
  Vitalik donte të vazhdonte të këndonte, por frymëzimi e la djalin. Në fakt, doja aventura.
  Dhe kështu ai shkoi në qendër të Babilonisë. Ky qytet, më i madhi në antikitet, deri në ngritjen e Romës. Djali lëvizte lehtësisht, si një rrëqebull dhe disponimi i tij ishte si ai i një qeni nuhatës që merrte gjurmët.
  Jeta vërshonte përreth. Në të djathtë, në shesh, rrihej me kamxhik një djalë rreth katërmbëdhjetë vjeç, me flokë të gjata e bjonde.
  Adoleshenti ishte i trishtuar dhe eci me kokën ulur dhe duke mbuluar turpin me duar, ia hoqën ijën.
  Turma fishkëllinte dhe bërtiste, ishte interesante se si do të rrihnin një djalë të pashëm dhe muskuloz. Gratë ishin veçanërisht të etur për të parë. Ende larg Islamit, dhe ata ishin me fytyra të hapura, shumë me tunika të lehta, të shkurtra, që është më komode në vapë. Disa që janë më të varfër dhe më të rinj janë këmbëzbathur, ndërsa më të pasurit mbajnë sandale dhe byzylykë.
  Këtë spektakël e ka parë edhe Vitalik. Djali me një vështrim të trishtuar u shtri i bindur mbi dhitë. Ai u sigurua nga ndihmësit e xhelatit - gjithashtu adoleshentë të zhveshur deri në bel, por me pantallona dhe çizme. Dhe, sigurisht, vetë xhelati është një bandit shumë muskuloz.
  Kështu ai mori një shufër nga koshi dhe e lau me ujë.
  Lajmëtari lexoi akuzën:
  - Për mungesë respekti për të moshuarit, për paturpësi, një djalë katërmbëdhjetë vjeç Kiri dënohet me pesëdhjetë goditje me kamxhik në shpinë dhe vithe dhe njëzet e pesë goditje në thembra!
  Turma brohoriti në shenjë miratimi. Xhelati mori një kamxhik më të fortë dhe goditi në shpinë muskuloze dhe të djegur nga dielli të djalit. Ai nuk ishte në fuqinë e plotë, dhe lëkura vetëm u fry.
  Vitalik mendoi, a duhet të ndërhynte? Por cila do të ishte qëllimi? Aty qëndronin një duzinë burrash të gjatë të armatosur me roje. Dhe turma gjëmonte në shenjë miratimi. Përveç kësaj, ka mundësi që djali të jetë rrahur për shkak. Kohët e lashta janë të ashpra. Dhe vetë Zoti urdhëroi që djemtë të fshikulloheshin. Edhe në Bibël, në Dhiatën e Re humane, rekomandohej që fëmijët të fshikulloheshin me shufër.
  Djali po merrte frymë rëndë dhe, duke shtrënguar dhëmbët, heshti. Xhelati e rrahu me masë, dhe tashmë lëkura shpërtheu dhe gjaku rrodhi.
  Vitalik tha me një psherëtimë:
  - Një botë e tillë!
  Dhe adoleshenti vazhdoi të rrihej. Vitalik vazhdoi, ai nuk donte ta shikonte këtë. Edhe pse, sigurisht, shumë njerëz e pëlqejnë spektaklin. Vitalik vazhdoi.
  Iu kujtua filmi "Ishulli i thesarit", ende ai në tridhjetë e shtatë.
  Kishte një vajzë në vend të një djali. Dhe ata e kërcënuan se do t'i skuqnin takat.
  Po, kjo do të dëmtonte. Vitalik pyeti veten nëse vajza do të kishte bërtitur apo do të kishte heshtur si një partizane.
  Sigurisht që pas këtij filmi e ka kontrolluar veten, thjesht për kuriozitet sesi zjarri i djeg takat. Dhe e bëri me kamfor gazi . E bindur se po, është shumë e dhimbshme. Dhe pastaj, ende jo shumë i ashpër, thembra e djalit të vogël ishin shumë të ndjeshme.
  Dhe flluska mbi to u fryrë të dhimbshme. Vërtetë, ata u larguan shpejt. Po, një torturë e tillë do t'i lirojë gjuhën kujtdo. Por kishte pionierë në robërinë fashiste që heshtën. Edhe pse, ndoshta disa prej tyre i kishin pjekur takat me zjarr.
  Vërtetë, Vitaly nuk ka parë kurrë një film ku skuqen takat e djemve. Këtu me shkopinj, ndonjëherë, ndodhte të rrihej. Në një film amerikan, një oficer anglez madje goditi një djalë në shputën e tij të zhveshur me një zinxhir. Dhe ajo këmbë ishte enjtur dhe djali kishte dhimbje. Por kurrë me zjarr.
  Janë të paktë edhe filmat ku djemtë rrihen me shkopinj me taka.
  Vitalik u kthye për të parë. Nuk e sheh aq shpesh.
  Shpina e djalit u kthye në një rrëmujë të përgjakshme dhe xhelati tashmë po rrihte tabanin me shkop. Çuditërisht, djali i mbajti ulërimat dhe tregoi guxim. Sikur të ishte spartan.
  Vitalik vendosi që pas goditjes me rrahje do ta njihte patjetër këtë fëmijë . Për më tepër, qyteti është i panjohur dhe ai nuk di ku të shkojë. E kishit idenë për t'u bërë gladiator? Por kjo nuk është Roma e lashtë dhe nuk dihet nëse ka pasur gladiatorë në shtetin maqedonas gjatë mbretërimit të Aleksandrit IV .
  Edhe pse, me shumë mundësi, kishte disa luftëtarë që argëtonin publikun.
  Vitalik nuk e dinte ende, a ishte ngecur këtu për një kohë të gjatë, apo ishte thjesht një shëtitje nëpër Babiloni?
  Mënyra më e lehtë është të bashkohesh me ushtrinë. Do të ketë një çati, ushqim dhe para në rast lufte.
  Dhe Vitalik, taekwondoisti është shumë i fortë. Po, dhe ai ka një koncept të luftimit me shpata.
  se nuk doja të mbërthehesha në një botë pa kompjuterë, konzola lojërash, telefona inteligjentë, iPhone , TV dhe internet për një kohë të gjatë. Në të vërtetë, çfarë duhet bërë në këtë rast? Dua diçka për të luajtur.
  Vitalik ishte shumë i dhënë pas strategjive historike. Ku jeni, për shembull, në vendin e Carit rus Ivan i Tmerrshëm. Dhe ju fitoni luftën në Livonia kundër kompjuterit. Ju kontrolloni mijëra njësi. Dhe ju ndërtoni fabrika me topa, gërvishtëse, stalla ose diçka edhe më mbresëlënëse. Por Ivan the Terrible është, natyrisht, një primitiv, si loja e Kozakëve. Por diçka më moderne për të krijuar me teknologji.
  Është veçanërisht interesante të luash nga sistemi primitiv te nanoteknologjia.
  Djali adoleshent mbaroi së rrahuri. Ai ishte shumë i fortë, kështu që mundi të ngrihej vetë pas një goditjeje. E megjithëse djalit i ishin fryrë këmbët, ai mezi bëri disa hapa mbi to.
  Pas kësaj, atij iu dha një këllëf. Dhe djali lëvizi i rrahur deri në gjak, por jo i thyer.
  Vitalik iu afrua dhe i zgjati dorën. Djali Cyrus e tundi dhe tha:
  -E shoh që nuk je skllav! As nuk do të pyes, çdo gjest yt flet për një person të lirë dhe të denjë.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Nuk jam skllav, sigurisht.
  Djali e shikoi dhe befas, duke ndryshuar fytyrën, e pyeti:
  - Më falni, sytë e mi janë të turbullt. Ose thjesht më duket mua, por ju .... Madhëria juaj Aleksandër...
  Vitalik tundi kokën.
  - Jo! Unë nuk jam Aleksandri! Si duket?
  Djali adoleshent pohoi me kokë.
  - Shumë!
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po, është interesante. Por unë mendoj se ai tashmë është ...
  Djali pohoi me kokë.
  Po, dhjetë vjet. Por ai është një djalë i madh dhe i fortë. Çfarë jeni ju, më i vjetër?
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Po! Por ky nuk është problem. Është koha që unë të kontrolloj vëllain tim binjak.
  Djali tha logjikisht:
  - Për një ngjashmëri të tillë, ato mund të vendosen në një kunj.
  Djali i ri pohoi me kokë .
  - Ndoshta! Por m'u kujtua një histori interesante, ndodhi gjithashtu kur djemtë janë të ngjashëm dhe mund të funksionojë , gjithçka është shumë interesante!
  Vitalik, natyrisht, nuk mund të mos kujtonte "Princi dhe i varfëri" të Mark Twain. Aty ku djemtë ndërronin vendet. Dhe kjo doli të ishte qesharake. Për më tepër , është e mundur që Aleksandri i Katërt nuk është larguar shumë. Në histori ka pasur shumë versione të ndryshme për vdekjen e djalit të Aleksandrit të Madh. Dhe në betejë, dhe nga helmimi, dhe gjoja edhe në burg. Kishte disa versione të ndryshme të vdekjes së djalit të mbretit legjendar. Ishte shumë kohë më parë dhe më pas erdhën kohë të trazuara.
  Perandoria e Aleksandrit të Madh u shemb. Për një kohë të gjatë, vetëm Perandoria Romake ekzistonte nga shtete kaq të mëdha.
  Vitaliy dhe Cyrus iu afruan pallatit të madh. Ajo u ndërtua nga Nebukadnetsari. Mjaft masiv dhe i harlisur. Rreth e rrotull plot mbrojtje, duke përfshirë kalin.
  Djemtë nuk dukeshin shumë të prezantueshëm. Cyrus në përgjithësi ka vetëm një mbathje dhe një shpinë të prerë me kamxhik. Po, dhe thembrat janë të fryra, duhet të shkelni gishtat e këmbëve. Vitalik madje u befasua që djali ishte në gjendje të ecte pas një ekzekutimi kaq mizor.
  Cyrus u shpreh:
  - Unë jam shumë si një skllav. Nuk më lejojnë të hyj.
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Kupto! Por, me siguri, ata gjithashtu do të mbyllin aksesin tek unë.
  Cyrus sugjeroi:
  - Nxitoni në vrap dhe raportoni se keni një mesazh urgjent për mbretin. Pastaj ata do t'ju marrin për një lajmëtar, ose një vrapues, dhe ndoshta do t'ju lënë të kaloni.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Kjo është një ide e mirë.
  Djali filloi të vraponte. Këmbët e tij të zhveshura, të nxira, shumë muskulare shkëlqenin si thundrat e një kalë i vogël.
  Cyrus tha me një buzëqeshje të trishtuar:
  - Kujt pite dhe donuts,
  Dhe kush përtyp dhe kone!
  Vitalik vrapoi te rojet. Ai bërtiti në majë të mushkërive:
  - Mesazh urgjent mbretit!
  Rojet pyetën njëzëri:
  - Nga kush?
  Djali u përgjigj me besim:
  - Nga Kratori !
  - Eja!
  Vitalik filloi më tej. Ai vrapoi dhe shikoi përreth pallatit. Luksi ishte i ashpër. Ka më shumë se treqind vjet para lindjes së Krishtit. Dhe në të njëjtën kohë, është mjaft i pastër. Vajzat dhe djemtë skllave pastrojnë dyshemenë. Vitalik u ngadalësua nga rojet disa herë.
  Derisa , më në fund, ai vrapoi në dhomën e fronit. Gjithçka shkëlqente fjalë për fjalë ari .
  Ishte një djalë i ulur në fron. Ai ishte me veshje luksoze dhe me këpucë të çmuara, dhe në kokë kishte një kurorë. Fytyra e fëmijës ishte vërtet shumë e ngjashme me Vitalik. Dhe përgjatë skajeve qëndronin roje me shtiza dhe harqe.
  Vitalik u përkul dhe tha:
  - Më vjen mirë që ju shërbej, madhëria juaj!
  Djali në fron pyeti me ankth:
  - Kush je ti? Dikush që më kujton?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dua të flas vetëm me ty, mirë !
  Aleksandri i Katërt pohoi me kokë:
  - Mirë! Le të tërhiqemi në dhoma, më pëlqen të flas me bashkëmoshatarët e mi.
  Dhe djali-mbreti shkoi në dhomën e vogël të fronit. Dhe Vitalik, duke shkelur në heshtje këmbëzbathur, e ndoqi atë. Aleksandri, për shkak të këpucëve, dukej pak më i gjatë. Dhe sa muskuloz është ai nuk duket për shkak të rrobave.
  Ata dolën dhe qëndruan para pasqyrës. Aleksandri hoqi me kënaqësi këpucët e tij të urryera, duke e turpëruar djalin dhe tha:
  Tani jemi në të njëjtën lartësi!
  Vitaly sugjeroi:
  - Le të krahasojmë muskujt.
  Dhe hoqi këmishën. Muskujt e tij, në fakt, ishin shumë të ngulitur me vizatim të thellë.
  Aleksandri gjithashtu hoqi rrobat e tij mbretërore, mbeti pothuajse lakuriq. Djali ishte muskuloz, deri në një pikë më të zbehtë, dhe muskujt e tij nuk ishin aq të spikatur, por megjithatë të ngjashëm!
  Aleksandri vuri në dukje:
  - Nëna jonë nuk do të na dallojë.
  Vitali pyeti me një buzëqeshje:
  "Doni të ndërroni vendet me mua?"
  Djali mbreti pohoi me kokë.
  - Sigurisht! Ëndërroj të shfaqem në qytet pa roje sigurie, duke vrapuar zbathur nëpër rrugë, duke u zhytur në baltë. Dhe në përgjithësi, bëni një pushim nga punët publike. Dhe ç'farë?
  Vitalik vuri në dukje:
  - Me rroba mbretërore, askush nuk do të mendojë se unë jam ti. Dhe ti do të veshësh timen !
  Aleksandri pohoi me kokë.
  Kemi zëra të ngjashëm. Dëgjo, më pëlqen shumë ideja jote!
  Dhe djemtë filluan të ndërronin rrobat. Këpucët e mbretit ishin shumë të mëdha dhe jo shumë të rehatshme, por të veshura me gurë të çmuar. Dhe rrobat nuk janë shumë të rehatshme. Ishte e qartë se me çfarë kënaqësie Aleksandri veshi pantallona të shkurtra. Ai madje donte të qëndronte me gjoks të zhveshur. Por mbajtja e bluzës në duar është e pakëndshme dhe ai pa dëshirë e tërhoqi atë. Kështu djemtë ndërruan vendet.
  Edhe Vitaly ndihej jashtë vendit. Edhe pse tani ai është sundimtari i perandorisë më të madhe, në atë kohë, në botë.
  Të dy djemtë u larguan nga dhoma e fronit. Aleksandri pëshpëriti:
  - Do të jesh në fronin tim. Dhe ndërsa unë eci nëpër qytet. Kur të lodhem nga vullneti i lirë, do të kthehem dhe do të ndryshojmë përsëri.
  Vitali pohoi me kokë.
  - E shkëlqyeshme!
  Djemtë hynë në sallën e mbretërisë. Vitalik shkoi në fron. Ai u ul me rëndësi dhe tha:
  - Jepi këtij djali dhjetë flori dhe le të shkojë në paqe!
  Pas kësaj, shërbëtoret e përcollën me mirësjellje mbretin e ri jashtë. Djali zbathur filloi të vraponte. Sa mirë pa këpucë - këmbët janë të lehta, dhe thembra e zhveshur ndjen lumturi.
  Aleksandri mori dhe këndoi:
  Liri, liri, më jep lirinë
  Do të fluturoj si zog !
  Për njerëzit, për njerëzit, për njerëzit,
  Dhe unë do të jetoj ashtu siç dua!
  Djaloshi-mbreti ishte plot entuziazëm. Megjithatë, sapo doli nga pallati, ndjeu me shputat e tij të zhveshura, jo shumë të vrazhda se sa të nxehtë ishin kalldrëmet e trotuarit. Dhe ishte një ndjenjë e pakëndshme. Dhe më duhej të shtrëngoja dhëmbët dhe të sforcohesha që të vazhdoja të vrapoja përsëri.
  Klima tropikale, dhe në verë, natyrisht, dielli ende digjet. Djemtë skllevër janë të njohur, por si mund të ecë një mbret zbathur, qoftë edhe si fëmijë.
  Dhe kjo dhemb shumë. Aleksandri u hodh lart - dogji thembrat, por duroi. Kështu ai vrapoi në hije, ku nuk është aq nxehtë, dhe vuri re:
  - O zot, nuk e kam menduar kurrë që gurët mund të jenë kaq të nxehtë!
  Djali shikoi duart e tij. Ato përmbanin dhjetë monedha ari. U ndez mendimi - a duhet të blej sandale?
  Por kjo është arsyeja pse ai u arratis nga pallati për të vrapuar zbathur sa i pëlqeu. Po, dhe nuk i takon djalit të një komandanti të madh të çalë. Babai i tij bëri gjëra të mëdha dhe djali i tij shpëtoi, vetëm sepse i digjen shputat e zhveshura.
  Aleksandri përsëri nxitoi të vraponte përgjatë kalldrëmit të djegur. Dielli ishte ende i shkëlqyeshëm.
  Papritur ai mori Cyrus. Një djalë i veshur me ijë dhe i prerë bërtiti:
  - Përshëndetje Vitalik!
  Aleksandri bërtiti në përgjigje:
  - Unë nuk jam Vitalik, por kush je ti?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Unë jam Cyrus! Çfarë, më ke harruar?
  Aleksandri perceptues u përgjigj:
  - E kuptoj! Mendon se jam djali me të cilin kemi ndërruar rrobat!?
  Kirk hodhi një vështrim më të afërt. Ishte e qartë se duart dhe këmbët e Aleksandrit nuk ishin aq të ngulitura dhe shputat e zhveshura të këmbëve të tij ishin kallo. Sidomos nëse shikoni nga afër.
  Cyrus u përkul dhe pyeti:
  "Pra, jeni ju, Madhëria juaj?"
  Aleksandri pohoi me kokë.
  - Dhe ju jeni mendjemprehtë! Pse jeni rrahur?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Për shaka!
  Djali i mbretit fërshëlleu:
  - Nëse më zemërove, do të të vënë në shtyllë!
  Kirk pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Po, zoti im! Unë dëgjoj dhe bindem!
  Aleksandri urdhëroi:
  - Eja, vrapo me mua!
  Dhe të dy djemtë nxituan. Tsar Kid ishte natyrshëm i guximshëm dhe i fortë, por jo i stërvitur mirë. Megjithatë, ata vrapuan shpejt.
  Aleksandri në arrati pyeti:
  - A je skllav?
  Cyrus u përgjigj me besim:
  - Jo!
  - Dhe pse gjysmë e zhveshur, e rrahur dhe zbathur?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Para se të godasësh, u zhvesh! Dhe në përgjithësi, djemtë shpesh shkojnë gjysmë të zhveshur në vapë, edhe nëse prindërit e tyre nuk janë aq të varfër.
  Aleksandri pohoi me kokë.
  - Logjikisht!
  Dhe djali-mbreti hoqi bluzën e tij. Ai ishte i nxirë mesatarisht. Kaq shumë kohë eci me rroba mbretërore. Dhe thembra e tyre e zhveshur digjej, sikur të ishte ndezur një mangall poshtë tyre.
  Aleksandri madje filloi të ankohej.
  Cyrus pyeti:
  - Pse po rënkoni, madhëri?
  Djaloshi-mbreti u përgjigj:
  - Takat shumë djegëse!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - E kuptoj që mbreti nuk ecën zbathur - nuk lejohet nga grada!
  Aleksandri bërtiti me zemërim:
  - E di! Këtu do t'ju bëj të gjunjëzoheni dhe të lëpini takat e mia të zhveshura dhe mjerë nëse nuk bindeni!
  Kirk pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Me gjithë vullnetin tënd, për të mirë !
  Djaloshi-mbreti u pendua:
  - Epo, le të shkojmë në hije, të bëjmë një pushim!
  Dhe të dy djemtë vrapuan në hije dhe u ulën në një stol. Aleksandri ngriti këmbët e tij fëminore, rrëzoi, djegien për ta bërë pak më të lehtë. Të ecësh zbathur në Babiloni gjatë verës është e ngjashme me torturën.
  Sundimtari i ri urdhëroi:
  - Më ble diçka për të ngrënë!
  Dhe i hodhi një monedhë ari Kirit!
  Djali u përkul dhe tha:
  - Unë dëgjoj dhe bindem.
  Pas kësaj, takat e rrëzuara nga shkopinj u ndezën dhe ai nxitoi në dyqanin më të afërt për ushqim.
  Dhe Vitali ndërkohë ishte ulur në fron. Në parim, ai është një mbret, por nominal, pasi është vetëm dhjetë vjeç, dhe regjenti dhe sundimtari de facto, Kasandër. Duket se ai e vrau mbretin më vonë. Dhe kur, pikërisht historianët argumentojnë. Ekziston një version që Aleksandri vdiq në betejë.
  Në çdo rast, është koha për të hequr qafe Kasandrën - ai është një mbret, ose jo një mbret!
  Dhe djali pyeti me një marrëveshje:
  - Dhe ku është veziri suprem?
  Roja u përkul dhe u përgjigj:
  - Në dhomën tjetër të fronit pret një delegacion!
  Vitalik vuri në dukje:
  - Më thirrni për sy të ndritshëm!
  Roja pohoi me kokë dhe i dha urdhër një tjetri . Dhe mekanizmi shtetëror filloi të rrotullohej.
  Vitalik dëgjoi raportin e një prej vezirëve. Lajmi ishte se kishte trazira në provincën afgane. Njerëzit atje janë shumë liberalë. Besimi
  Nuk ka ende Allah, por ka mjaft fanatizëm.
  Djali sugjeroi:
  Le të arsyetojnë pretendimet e tyre. Kushdo që do drejtësi do ta marrë atë. Dhe kush nuk është, ka një shpatë!
  Më në fund u shfaq Kasandri. Ai ishte një burrë i madh, i gjatë dhe një shpatë i varej nga brezi. Ai pa dëshirë u përkul para mbretit të ri dhe e pyeti:
  - Çfarë dëshironi madhëria juaj?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dua të luftoj me ty me shpata.
  Kasandri qeshi dhe u përgjigj:
  - Urime, Madhëria juaj! Por ju jeni ende një fëmijë, dhe unë jam një luftëtar i madh.
  Djali mbreti pohoi me kokë.
  - E di! Por ti ke harruar se çfarë luftëtar i madh ka qenë babai im.
  Kasandër pohoi me kokë.
  - Po, je i fortë dhe i shpejtë përtej viteve! Por ti je larg meje. Megjithatë, unë jam gati t'ju jap një mësim.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Do të luftoj zbathur!
  Djali i hoqi këto këpucë, të cilat duket se nuk janë në përmasat e duhura dhe vetëm se i pengojnë, edhe pse janë luksoze.
  Pastaj rrobat mbretërore, të mbetura vetëm në mbathje noti.
  Kasandri u befasua:
  - U nxi dhe u bëre më muskuloz!
  Vitalik konfirmoi:
  - Unë kam praktikuar!
  Kasandri nuk i hoqi çizmet dhe parzmoret e shtrenjta. Ai dukej se ishte i sigurt për fitoren.
  Shpata e tij ishte shumë më e madhe se ajo e mbretit djali dhe vetë komandanti i Aleksandrit të Madh ishte shumë më i gjatë dhe më i rëndë.
  Përleshja filloi me një të shtënë. Kasander goditi pa nxitim dhe Vitalik u devijua. Djali është një mjeshtër i madh në Taekwondo, por kishte edhe konceptin e shpatave. Ai tashmë kishte vendosur të vriste Kasandrin, i cili së shpejti do të përpiqej ta vriste. Ose më mirë, vritni edhe mbretin legjitim.
  Djali qetësoi rojet e Kasandrës duke u shtirur se ai thjesht po ushtronte.
  Dhe pastaj e mori dhe si kërcen. Dhe shpata e mprehtë e Vitaly Akulov nguli homologun e tij pikërisht në fyt. Kasandri u godit, u lëkund dhe më pas u shemb, një shatërvan me gjak të kuqërremtë i dilte nga fyti.
  Djali i emocionuar njoftoi:
  - Veziri suprem ka vdekur, tani do të sundoj unë!
  Kasandrën e morën. Vitalik urdhëroi ta varrosnin me nderimet që i takonin personit të dytë të shtetit. Nga rruga, Kasandri, me sa duket, vrau nënën e Aleksandrit të Katërt? Epo mirë , dhe e mora për këtë!
  Vitalik la disa gjurmë të bukura të këmbëve të tij fëminore, por të forta dhe të shkathëta në dyshemenë prej guri.
  Pas kësaj, ai këndoi:
  Dhe pse ju duhet të derdhni
  Në betejën e një rryme të furishme gjaku të stuhishëm ...
  Thyeni fillin e jetës me një shpatë, një shigjetë,
  Përgjithmonë e përgjithmonë nuk do ta tradhtojmë dashurinë!
  . KAPITULLI 18
  Vitalik u zgjua. Dhe ai filloi të punojë përsëri. Dhe në të njëjtën kohë, me një buzëqeshje, ai vuri në dukje:
  - Ëndrra ime doli të jetë interesante!
  Albina pyeti me ironi:
  - Ti ai, ishte sundimtari i botës?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj:
  - Pothuajse!
  Vajza tha me ironi:
  - Po, ndodh. Për çfarë keni ëndërruar saktësisht?
  Vitalik ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Sikur kam ndërruar vendin me Aleksandrin e katërt - djalin e maqedonit të famshëm!
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  - Është e klasit të lartë. Ju thjesht nuk mund të mendoni për diçka të tillë.
  Djali gjenial tha:
  - E njëjta gjë ishte me Mark Twain, në romanin e famshëm "Princi dhe i varfëri". A e keni lexuar?
  Vajza heroike tundi kokën negativisht.
  - Jo! Nuk ka libër, sapo pashë filmin. Për më tepër, si versioni anglisht ashtu edhe ai sovjetik.
  Vitalik pyeti me kureshtje:
  - Dhe cila është më e mirë?
  Albina u përgjigj sinqerisht:
  - Më saktë, anglisht, më saktë amerikan. Ata kanë një djalë më të bukur atje.
  Gjeniu i ri qeshi dhe tha:
  - Do të ishte edhe më mirë nëse do të kishte një roman: "Princesha dhe i varfëri". Në këtë rast, është edhe qesharake kur një vajzë me gjak mbretëror ecën zbathur dhe nëpër baltë!
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Është e drejtë! Por në filmin për princin dhe lypësin, nuk ka djem zbathur.
  Vitalik u shpreh:
  Por ato janë në libër. Fillimisht ishte Kenty zbathur , dhe më pas princi dhe më pas mbreti Eduard. Në filma, po, për disa arsye ata nuk e shfaqën atë. Ndoshta moti gjatë xhirimeve ishte i ftohtë.
  Albina tha ashpër:
  emituesin hipno më të shpejtë . Dhe pastaj papritmas policia, ose mafia, e marrin frymën.
  Vitalik tha duke qeshur:
  - Në këtë rast do t'i bëj të kërcejnë hopak!
  Vajza heroike qeshi dhe kujtoi:
  - Në fund të fundit, ti, megjithëse një gjeni i madh, por një i vdekshëm. Ndoshta një snajper do t'ju rrëzojë!
  Djali i mrekullueshëm pohoi me kokë.
  - E di! Por fusha e forcës do të jetë gati së shpejti. Dhe nuk mund ta shposh as me lazer.
  Dhe fëmijët-gjeniet, si dhe njerëzit në varësi të tyre, u vunë në punë. Kishte një luftë për dominimin e botës.
  As Agripina nuk u dremit. Së pari ajo zbuloi se çfarë ishte e re në botë. Si gjithmonë, luftë dhe kaos. Në Kinë, meqë ra fjala, filluan trazirat. Në veçanti, kishte kërkesa për të bërë të zgjedhur nga populli pozicionin e Presidentit të Republikës Popullore të Kinës. Në vetvete, ideja për komunistët kinezë duket se nuk është e rrezikshme, por kjo nuk është tradicionale.
  Më keq për ta është diçka tjetër , opozita ka një lider të ri, të ri, jashtëzakonisht të talentuar. Dhe ai mund të krijojë probleme për Partinë Komuniste Kineze. Edhe në Rusi priten ndryshime në Partinë Komuniste të Federatës Ruse. Zyuganov u sëmur dhe shkoi në shtratin e tij. Në të vërtetë, ai së shpejti do të jetë tetëdhjetë dhe sa kohë mund të jetë kryetar. Në partitë perëndimore, liderët ndërrohen në dështimin e parë.
  Agripina tha:
  - Kë të vë unë, ai do të komandojë komunistët. Dhe zgjedhja është mjaft e gjerë. Po, dhe zgjedhjet presidenciale në Rusi në hundë. Tashmë në fillim të qershorit dhe në vjeshtë do të propozojnë kandidatët. E pse nuk shkoj në presidencë?!
  Dhe kreu i mafies këndoi:
  Fuqia nuk është vetëm një fjalë
  Ajo është mbi ligjin...
  Çfarë do të thotë mbreti në mënyrë kërcënuese,
  E rregulloni me sëpatë!
  Dhe gruaja e madhe, e fuqishme dhe muskulare qeshi dhe luajti me bicepsin e saj të fuqishëm. Ajo me të vërtetë i pëlqente të ndihej e fortë. Në të njëjtën kohë, mund të hani diçka të shijshme. Për shembull, kaprolli në salcë dhe oktapodi i skuqur . Dhe argëtohuni me një luftë interesante.
  Këtu, në veçanti, pse të mos organizoni një lloj turneu jousting? Le të mblidhen, si në kohët e lashta, me kalë dhe të dashin njëri-tjetrin.
  Agripina pa një film, në një kohë, për Ivanhoe. Por ajo nuk e donte atë. Dhe ajo urdhëroi të tërhiqte versionin e saj. Atje, për shembull, vajza e Isakut, Rebeka, u bë bjonde. Dhe u tregua se si ajo u torturua si një shtrigë.
  Për më tepër, të shtënat doli të ishin shumë natyraliste.
  Agripina ishte jashtëzakonisht e kënaqur me këtë. Ajo është një person shumë mizor. Nga rruga, Rowena u torturua edhe në kështjellën von Beth . Dhe një bjonde gjithashtu. Dhe kjo u kthye jashtëzakonisht në kumbarën e mafies.
  Po , Agripina bëri shumë gjëra. Tani ajo ka filluar të hedhë gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur. Ndërsa në shënjestër. Por është e mundur në fund të fundit dhe mbi njerëzit. Ajo ka vrarë edhe me pistoletë. Bëri shumë gjëra.
  E reja këndoi:
  Ditë e natë i rrah të gjithë pa pushim ...
  Gjynah që nuk di, turp!
  Më duket se po sillem çuditshëm
  Por vajza është thjesht Satana!
  Agripina shpërtheu në të qeshura dhe nxori përsëri dhëmbët. Dhe ajo vetë mendon se pamja e mundimit është kaq emocionuese. Sidomos kur torturoni djem të bukur. Dhe në kë ia doli. Ndoshta babai i saj është vetë Djalli?
  Megjithëse Agripina lexoi se ekziston një version që Satani është një shërbëtor i përulur i Zotit. Vërtet, a do të krijonte i Plotfuqishmi një kundërshtim të vërtetë ndaj vetvetes? Kështu në Rusinë moderne duket se është opozita, por duket se nuk ekziston.
  Dhe se me kalimin e viteve ka vetëm më pak liri për njerëzit. Epo, për të pasurit nuk ka rëndësi.
  Agripina tashmë ka negociuar me oligarkët. Ata gjithashtu nuk e kanë problem të ndryshojnë presidentin e moshuar, të dëshpëruar dhe të mërzitur. Por Agripina është disi shumë e frikësuar. E kush do ta çojë në fron këtë Djall me fund.
  Një gjë tjetër, zbulimi i një djali-gjeni të hap mundësi kaq fantastike.
  Ju mund të sundoni të gjithë botën! Ai ka hipnovalë që ndikojnë në trurin e njeriut, si hipnotizuesi më i fortë. Por hipnoza njerëzore nuk funksionon për të gjithë. Dhe këtu është vetëm fuqi absolute mbi vetëdijen dhe mendimet.
  Agripina mendoi nëse ajo duhej të thërriste ndonjë profesor dhe t'i sugjeronte që të krijonte një armë të ngjashme. Megjithatë , nuk ka gjasa që ndonjë akademik ta bëjë këtë, veçanërisht shpejt. Me shumë mundësi, një mrekulli fëmijësh zbathur me pantallona të shkurtra do të krijojë një fuqi të panjohur më parë dhe do të bashkojë njerëzimin ... nën sundimin e një kumbare.
  Dhe vetë djali, me sa duket, është më mirë të eliminohet në fund të fundit. Ai është shumë i zgjuar. Do të jetë një rrezik i vazhdueshëm. Vërtetë, mund të jetë ende e dobishme.
  Agripina mendoi ... Në të vërtetë , do të ishte për të ardhur keq të vrisje një gjeni kaq të madh. Ai gjithashtu mund të gjejë një mënyrë për ta bërë kumbarën të pavdekshme! Do të hapet një lloj rrezatimi rinovues. Dhe atëherë ajo kurrë nuk do të plaket dhe nuk do të vdesë.
  Në të vërtetë, nëse një nga mbretërit e mëdhenj mund të bëhej i pavdekshëm, ai mund të pushtonte gjithë botën. Para së gjithash, shanset kishin Xhengis Khani, Aleksandri i Madh, Jul Cezari, Napoleon Bonaparti, Karli i Austrisë e ndoshta disa të tjerë. U ngritën perandoritë e mëdha, dhe më pas u shkatërruan dhe u harruan, duke lënë vetëm libra dhe filma për veten e tyre.
  Agripina psherëtiu. Ajo është ende shumë e re për të menduar për pleqërinë. Por femrat, natyrisht, janë shumë më të ndjeshme ndaj problemeve të moshës. Dhe ata shpesh e konsiderojnë veten gra të moshuara në moshën tridhjetë vjeçare. Dhe shikoni çdo rrudhë.
  Agripina filloi dhe këndoi me zë të trishtuar;
  Njerëzimi është në pikëllim të madh
  Ndoshta të gjithë mendojnë për të!
  Lotët e derdhura mbi këtë det
  Frika e njeriut digjet me zjarr!
  
  Zvarritje pas viti vitet në një karvan,
  Gjyshja i fërkon faqet me këna!
  Dhe diçka ndodhi me kampin e hollë të vajzave,
  Nga vijnë rrudhat, nuk e kuptoj!
  
  Epo, pse është e ndritshme kurora e natyrës,
  Krijuesi i makinave, befas duhet të thahet!
  Ai që përdori fuqinë e erës në karrocë,
  Nuk mund të përballosh plakjen e keqe!
  
  Një bukuri bëhet një fanatik
  Dhe heroi po shuhet para syve tanë!
  Çdo mot tani i turpshëm,
  Dhe natën e munduar nga frika e egër!
  
  Por që nuk ka shpëtim, nuk besoj,
  Njeriu është i aftë të debatojë me Zotin!
  Për t'u bërë një familje miqësore e përjetshme,
  Kështu që rruga ishte e lehtë përpjetë!
  
  Gratë e moshuara nuk do të kenë rrudha tani,
  Le ta bëjmë pleqërinë të largohet me turp!
  Dhe njeriu, përparimi është një bir i fuqishëm,
  Shikon majën e jetës me një vështrim të ndritshëm!
  
  Dhe do të ketë bukuri të pafund
  Ditët do të rrjedhin si një lumë i rrjedhshëm!
  Mirësia njerëzore do të shfaqet
  Në fund të fundit, zemra do të bëhet e pastër, fisnike!
  
  Besoni, një kënaqësi e re do të vijë,
  Me kalimin e viteve, mençuria do të shtohet!
  Në fund të fundit, akulli nuk vendoset në një trup të ri,
  Si një nxënës që studion me padurim për pesë!
  
  Shenja lart, shiko,
  Do të rimarrë provimin, të paktën njëqind herë!
  Dhe mund të hani ëmbëlsira me ëndje me mjaltë,
  Epo, bëhu një vajzë e vjetër tani!
  Dhe Agripina e mori dhe u hodh duke u përdredhur në ajër. Humori i saj u përmirësua disi.
  Kumbara mendoi se do të ishte e mundur të adoptohej Vitalik Akulov, duke e bërë atë trashëgimtarin e saj. Megjithatë , nëse djali-gjeni dëshiron të ndajë pushtetin me të. Dhe po, ajo ka fëmijë.
  Dhe t'i jepni fëmijës trashëgiminë e tij? Po, është joreale. Pyetja është, megjithatë, si të kapni këtë pajisje të fuqishme?
  Agripina vendosi ta linte fëmijën e mrekullueshëm të përfundonte gjithçka. Dhe në momentin e fundit, çaktivizoni atë me granatahedhës të fjetur me gaz. Për çfarë, dhe dërgoi një ekip ushtarësh të forcave speciale, të cilët supozohej të prisnin viktimat e tyre në një pritë.
  Ky plan ishte i thjeshtë, por mund të ishte më efektivi. Për më tepër, granatahedhësit ishin më modernët me drejtim kompjuterik dhe shpejtësi të shtuar.
  Dhe gazi veproi pothuajse menjëherë, gjithashtu zhvillimi i fundit. Dhe forcat speciale ishin selektive dhe të pajisura mirë. Pra, Agripina shpresonte se gjithçka do të shkonte pa pengesa dhe hendek . Më saktë, do të jetë në rregull.
  Dhe ajo do të kapë instalimin më të fuqishëm, i cili do t'i japë asaj fuqi mbi të gjithë planetin.
  Dhe pastaj ajo kthehet. Ai do të ndërtojë një piramidë mbi Everest, dhe shumë monumente dhe statuja të ndryshme.
  Dhe të gjithë krerët e shteteve të tjera do të vihen në shtyllë. Ajo nuk do të ketë më nevojë për to.
  Dhe fëmijët do të ecin zbathur gjatë gjithë vitit dhe do t'i rrahin në thembra me shkopinj.
  Dhe ky është vetëm fillimi. Atë që vetëm Agripina nuk e ka bërë ende cool.
  Ajo është një vajzë shpikëse .
  Dhe pastaj kumbara e mafies filloi të këndojë;
   Që një person nuk mund të frenohet në asnjë mënyrë;
  Dëshira e tij për t'u bërë Zoti i Plotfuqishëm...
  Kështu që qendra e universit është një Tokë,
  Për t'iu bindur gjithçkaje në këtë botë të ekzistencës.
  
  Një goditje e furçës , kjo është një vorbull galaktikash,
  Ka yje lulekuqe të kuqe në të, planetë si margaritë!
  Në fund të fundit, Zoti Krijues nuk u qetësua te njeriu,
  Ai nuk dëshiron të jetë një insekt i vogël!
  
  Të gjithë mund të krijojmë një ligj të tillë,
  Çfarë trilion parsekë në çokollatë!
  Mendja jonë, një tornado vullkanesh, është e indinjuar,
  Shkenca e ka çuar llojin e saj drejt një shpërblimi!
  
  Nuk mund të besohet se ka pasur kohë
  Kur ishim thjesht të egër
  Kur zjarri dhe shiu janë të këqija,
  Dhe ne i quajtëm luanët dhe tigrat mbretër!
  
  Kur parmenda u përkul si një kuvertë e shtrembër,
  Robi gërmoi dheun me shatë të rëndë!
  Më pas ujitëm livadhin me lëng,
  Pleqëria e keqe na mundoi , si në fund!
  
  Epo, shkencë, ti je nënë,
  Gjeti mundësinë për ta bërë mendimin të pavdekshëm!
  Ne mund të shqyejmë me guxim legjionet,
  Dhe shfletoni universin e gjerë!
  
  Ne kemi arritur të tilla që Zoti,
  Ndoshta nuk mund ta kuptoja vetë!
  Ne kemi super mish nga plazma princeps,
  Dhe në kokat e kuazarëve ka fuqi dhe mençuri!
  
  Ai filloi udhëtimin e tij me një armë të zakonshme,
  Ai mund të lëvizte vetëm pemën në fillim.
  Por u bë diçka më e ftohtë se metali,
  Shërimi i plagës në një çast!
  
  Tani, ne jemi njerëz, fisi i mbinjeriut,
   Të aftë për të bërë të pamundurën!
  Zgjidh çdo problem,
  Nuk është e vështirë për ne të ndryshojmë universin!
  
  Por nëse dëshiron, mund të bëhesh vërtet Zot,
  Shërbejini njeriut si qen pa frikë!
  Në fund të fundit, Rusia jonë është përtej fuqisë së një superrat ,
  Mos u bë shkopi i saj deri në kufijtë e shekullit!
  Agripina këndoi dhe me inat goditi këmbën e saj të rëndë e të fortë dhe rënkoi:
  Nuk më interesojnë njerëzit
  Unë dua të komandoj ...
  Edhe njerëzit më të rëndësishëm
  Do të të bëj të biesh!
  Dhe ajo shkëlqente me sytë e saj smerald dhe, në të njëjtën kohë, safir.
  Pastaj dëgjova raportin e lajmeve. Asgjë e veçantë deri tani. Talibanët po përparojnë drejt veriut. Trupat ruse, nga të cilat ka pak në Taxhikistan, po tërhiqen. Vërtetë, ata po përpiqen të bombardojnë dhe të kryejnë sulme me raketa.
  Në Ukrainë, luftimet janë mjaft brutale. Sepse, gjithmonë. Lajmi interesant është se presidenti duket se i ka anuluar takimet. Gjithashtu, me sa duket, probleme shëndetësore. Aq më mirë, Agripina do të ketë më shumë shanse për t'u bërë mbretëresha e re. Në atë rast, natyrisht, nëse instalimi i djalit nuk funksionon.
  Në fakt, mund të mos funksionojë në shkallë globale. Pastaj vetë kumbara do të shkojë në presidencën e Rusisë.
  Në fakt, Agripina nuk është për t'u zhgënjyer. Ajo është një zonjë shumë e lezetshme. Dhe këmbët e saj zbathur thyejnë pllaka betoni dhe thyejnë trungje.
  Agripina u hodh dhe filloi të kërcente. Ajo papritmas donte të lëvizte. Dhe tregoni aftësinë tuaj.
  Ajo është në fakt një luftëtare e klasit të parë. Pse nuk i rrah djemtë.
  Këtu ka adoleshentë që merren me karate dhe ju mund të praktikoni goditje mbi ta.
  Agripina bërtiti:
  Karate , karate, karrocë,
  Bëhu si brumi në fletë metalike!
  Pas kësaj, gruaja e frikshme tregoi barkun e saj me pllaka!
  Albina doli në një unazë speciale. Ajo ishte vetëm në bikini dhe mund të vlerësohej figura e saj jashtëzakonisht e fuqishme dhe shumë muskulare.
  Ajo nuk është vetëm me muskuj të fortë dhe të skalitur, por edhe e nxirë, gati si një grua e zezë. Jo çdo njeri do të dalë kundër një luftëtari të tillë.
  Ja ku ka dhënë një sinjal kumbara e mafies. Një djalë zbathur rreth katërmbëdhjetë vjeç vrapoi në ring. Agripina filloi ta rrihte me duar. Dhe për të mos fikur vetëdijen, por se ishte shumë e dhimbshme.
  Luftëtari i mafias këndoi:
  Mos ki mëshirë për djemtë
  Vritini ata bastardë ...
  Si të shtypni çimkat
  Goditi si kacabu!
  Pasi e ka rrahur mirë djalin, ajo e ka hedhur jashtë ringut.
  U hoq dhe u fiku.
  Pastaj vrapoi jashtë, me taka të zhveshura, një tjetër adoleshent i pashëm dhe muskuloz.
  Agripina e lejoi të shkelmonte në shtyp, të cilin heroi femër e ka si armaturë. Dhe pastaj ajo filloi ta rrihte. Për më tepër, pa menduar për ta fikur me goditje, në mënyrë që djali të kishte më shumë mavijosje dhe gunga.
  Madje rënkoi nga dhimbja. Dhe Agripina e hodhi. Ajo ka nokautuar djalin e tretë me një goditje në kokë. Pastaj ajo këndoi:
  Unë jam gruaja më e frikshme në botë
  Dhe nuk mund të shpëtoni, më besoni, tualetit !
  Pas kësaj, ajo qeshi.
  Kumbara e mafies mori djalin e katërt dhe e hodhi në ring. Pastaj ajo ngriti dhe ia lidhi duart në litarë. Dhe bëri një shenjë:
  - Pendë pate për mua!
  Gjyqtaret femra i dhanë asaj të nevojshmen .
  Agripina filloi t'i guduliste thembra djalit. Ai filloi të qeshte dhe të qesh.
  Kumbara e mafies këndoi:
  Më pëlqen të luaj fshehurazi me djalin,
  Më pëlqen të luaj fshehurazi me djalin!
  Numëroni përsëri deri në dhjetë!
  I dua gjëegjëzat!
  I dua gjëegjëzat!
  Por për të gjetur, jo për të humbur!
  Pas kësaj, ajo filloi ta guduliste djalin në tabanin e zhveshur edhe më fuqishëm.
  Tom nuk u lëndua, dhe ai qeshi. Argëtimi, natyrisht, është interesant. Është gjithashtu torturë.
  Agripinës iu kujtua se si ajo, në një koloni të të rinjve, guduliste edhe një vajzë të burgosur. Dhe gudulisej aq gjatë sa humbi ndjenjat. Ju mund të guduliseni deri në vdekje. Dhe kjo është, në të vërtetë, torturë pa lënë gjurmë.
  Është veçanërisht e këndshme t'i ekspozosh vajzat dhe djemtë e bukur ndaj saj. Jam i habitur që policia nuk e kishte menduar këtë më parë. Në të vërtetë, ju nuk mund ta provoni atë, dhe nuk ka lëndime të jashtme. Edhe pse, ndoshta fakti është se policia nuk ka shpesh gra dhe djem të bukur në mesin e atyre që mund të japin informacione të dobishme.
  Agripina u lodh duke gudulisur dhe e hodhi djalin nga ring. Dhe fëmija i pestë u përpoq të lëvizte thembrën e saj të zhveshur në plexusin diellor. Kumbara hezitoi pak dhe humbi një goditje shumë të dhimbshme. Çfarë e bëri atë të dridhura. Djali filloi ta rrihte me duart e tij me doreza në kokë.
  Agripina u përgjigj dhe fëmija fluturoi kokë e këmbë nga unaza.
  Pas kësaj, gruaja heroike u lodh nga kjo.
  Dhe ajo zbriti dhe u ul në divan, filloi të klikojë në kompjuter.
  Duket sikur ka lojëra në të. Në të vërtetë, teknologjia ka bërë një rrugë të gjatë.
  Dhe në lojën e luftës, ju mund të zgjidhni karta të mëdha dhe të shkurtoni për një kohë të gjatë në strategji.
  Filloi Agripina duke klikuar në tastierën e saj. Këtu ajo ka ende shumë punë për të bërë. Por, sigurisht, kumbara përdori kodin e mashtrimit. Dhe le t'i vulosim trupat me forcë dhe energji të madhe. Duke përfshirë tanket. Nga xhuxhët, te luftanijet super të rënda dhe madje tokësore.
  Mirëpo, një lojë të tillë, edhe kumbara e mafies shpejt u mërzit.
  Edhe pse, kur tanket futen në një mur të fortë, dhe gjithçka në rrugën e tyre digjet me avionë të zjarrtë, duket shumë bukur.
  Agripina mendoi, a mund ta kishin fituar nazistët Luftën e Dytë Botërore? Në parim, ata me siguri kishin shanse. Gabimi i parë i madh i Hitlerit ishte ndalimi i tankeve nën Dyuker. Nëse britanikët do të ndërpriteshin, atëherë do të kapeshin disa qindra mijëra ushtarë. Dhe atëherë, ndoshta, Churchill do të kishte pranuar ofertën e Gjermanisë për paqe. Dhe nëse ai nuk do të kishte pranuar, atëherë shanset për të kapur Britaninë në vitin e dyzetë do të ishin shumë më të mëdha. Ishte gjithashtu e mundur, duke transferuar fabrikat e avionëve në një mënyrë funksionimi me tre ndërrime, për të prodhuar më shumë avionë dhe për të fituar betejën ajrore për Anglinë.
  Në të njëjtën mënyrë si trupat zbarkuese, do të ishte mjaft realiste edhe në nëntor 1940. Domethënë, gjermanët humbën shumë mundësi.
  Meqë ra fjala, pse Hitleri nuk dërgoi trupa në Afrikë në vitin 1940? Në atë kohë ishte e mundur të pushtohej i gjithë Mesdheu, madje të pushtohej Lindja e Mesme.
  Natyrisht, gjermanët mund të kishin parandaluar humbjen e italianëve në Greqi dhe ta pushtonin atë me trupa në dimër. Atëherë, me shumë mundësi, nuk do të kishte pasur një rebelim antigjerman në Jugosllavi. Dhe në këtë rast, gjermanët do të kishin sulmuar BRSS më 15 maj 1941. Dhe ata mund të kishin pasur kohë për të marrë Moskën para shkrirjes së vjeshtës dhe ngricave të tmerrshme të dimrit.
  Dhe a ia vlente që gjermanët të sulmonin BRSS? Ndoshta do të ishte më mirë të merrej Britania me të gjitha kolonitë e saj? Në këtë rast, Gjermania kishte një bollëk nafte, plus fuqi punëtore, lëndë të para dhe ndarje koloniale.
  Edhe pse, ndoshta, Stalini mund të sulmonte i pari. Tani që Rusia ka sulmuar Ukrainën, dhe kjo u bë nga një president i kujdesshëm, siç besohet zakonisht, kjo nuk duket më si një fantazi e Suvorov-Rezun . Stalin, ky është me të vërtetë një tiran mizor dhe gjakatar që qëlloi miqtë dhe të afërmit e tij. Dhe ai gjithashtu mund të vendosë të sulmojë.
  Është edhe më e qartë se pas kapjes së Britanisë dhe kolonive të saj, BRSS nuk do të kishte më një shans për të fituar një luftë rrënimi.
  Pra, sigurisht, çdo gjë mund të ndodhë. Në çdo rast, Fuhrer filloi një luftë me BRSS, duke pasur tashmë shanse shumë të rrëshqitshme. Por Ushtria e Kuqe, jo e gatshme për mbrojtje dhe jo shumë e stërvitur, notoi. Dhe shanset ishin ende aty.
  Edhe pas disfatës së gjermanëve pranë Moskës, jo gjithçka humbi.
  Nëse Japonia do të kishte fituar Betejën e Midway, dhe ajo duhet ta kishte fituar atë, pasi trupat e saj ishin superiore ndaj amerikanëve në përvojë dhe stërvitje luftarake dhe nuk ishin inferiorë në forcë. Por për shkak të disa aksidenteve, betejën e fituan amerikanët.
  Kishte gjithashtu një shans për Rommel për të kapur Egjiptin dhe për të mposhtur trupat angleze nëse ai nuk do të ndalonte pasi mori Tolbuk. Dhe, së fundi, në frontin lindor, gjermanët mund ta kishin marrë Stalingradin në lëvizje, nëse Hitleri personalisht nuk do të kishte dhënë urdhër për ta kthyer Ushtrinë e Katërt të Panzerit në jug në drejtim të Kaukazit. Si rezultat, gjermanët humbën dy javë kohë të çmuar dhe Ushtria e Kuqe arriti të krijojë mbrojtje pranë Stalingradit.
  Nëse jo për këto ngjarje, atëherë Rajhu i Tretë kishte një shans për të fituar së bashku me Japoninë.
  Pas Stalingradit, gjermanët ndoshta, në rastin më të mirë, mund ta çonin luftën në barazim. Edhe pse Hitleri vazhdoi të kositte . Një nga gabimet e tij ishte prodhimi masiv i raketave shumë të shtrenjta, por jo të sakta, FAA. Ata nuk e justifikuan veten, por thithën shumë burime të Rajhut të Tretë.
  Po, dhe ndoshta aviacioni reaktiv ishte shumë i shtrenjtë dhe i papërpunuar në atë kohë, dhe gjithashtu nuk e justifikonte veten. Ju mund të numëroni shumë gabime të Hitlerit.
  Në veçanti, transferimi i ekonomisë në një bazë ushtarake filloi me një vonesë të madhe vetëm në vitin e dyzet e dytë. Dhe lufta totale u shpall vetëm në të dyzetë e tretë. Dhe shërbimi universal i punës u prezantua vetëm në të dyzetë e katërt.
  Dhe nëse ekonomia do të ishte vënë në baza luftarake në vitin 1940, gjithçka do të kishte qenë ndryshe.
  Epo, gjermanët do të kishin fituar nëse Agripina nuk do të ishte kumbare. Dhe me shumë mundësi ajo do të kishte punuar diku si skllave në fusha, këmbëzbathur dhe me tunikë të grisur. Nëse, sigurisht, nuk do të kishte skllavëri. Është e mundur që Hitleri, i cili besohet nga disa se kishte sëmundjen e Parkinsonit, së shpejti do të dele dhe dikush më i moderuar do të hynte dhe do të liberalizonte nazizmin.
  Për shembull, ishte Perandoria Romake - shumë mizore. Por më pas perandori Caracal u dha të gjithë banorëve të tij shtetësinë romake. Por romakët , në të vërtetë, nuk ishin engjëj. Vetë Hitlerit i pëlqente të krahasonte Rajhun e Tretë me Romën. Me gjithë brutalitetin e tyre, romakët krijuan një kulturë të fuqishme.
  Agripina në monitor thirri sërish laboratorin, ku vazhdoi puna për krijimin e armëve të hipnozës masive.
  Dukshmëria nuk ishte shumë e mirë.
  Kumbara pyeti me një buzëqeshje të keqe:
  - Mirë? A mund të bëjnë diçka?
  Shefi i policisë sekrete, Fatrushev, u përgjigj:
  - Ne përpiqemi. Por është plot me viruse të ndryshme. Ky djalë është thjesht një djall, dhe arrin ta bëjë një gjë të tillë!
  Agripina këndoi:
  Fatrushev , ju keni notuar me mendjen tuaj për një kohë të gjatë,
  u dashurova me ty...
  Më pëlqen djali djall tani
  Unë dua të jem miq me të!
  Kreu i policisë sekrete tha:
  - Ky nuk është një fëmijë, por një adoleshent. Dhe djali që e bën këtë.
  Agripina tha:
  - Edhe unë bëj shumë gjëra! Dhe nuk kam frikë nga adoleshentët!
  Fatrushev pohoi me kokë.
  - Sigurisht, shkëlqyeshëm!
  Kumbara e pyeti:
  - Dhe si ndihet presidenti?
  Kreu i policisë sekrete pyeti:
  - Presidenti i cilit shtet?
  Agripina u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Rusia!
  Fatrushev ngriti supet dhe u përgjigj:
  Është e qartë se ai është tepër i lodhur. Ndoshta, megjithëse kjo është fshehur me kujdes, mjaftoi një mikrogoditje . E kuptoni, ngarkesa të tilla të tepruara!
  Kumbara qeshi.
  - Po, dhe miliona ukrainas të tjerë çdo ditë mallkojnë me gjithë fuqinë e tyre! Kjo me siguri do të ndikojë në shëndetin tuaj!
  Kreu i policisë sekrete pyeti:
  - A besoni në fuqinë e mallkimit?
  Agripina tha:
  - Keni dëgjuar për mallkimin indian të presidentëve amerikanë? Atyre afati i të cilëve fillon me zero?
  Fatrushev pohoi me kokë.
  - Po sigurisht! Madje kanë folur për këtë në TV. Por ndoshta është thjesht një rastësi!
  Kumbara tha:
  - Kur ka më shumë se dy rastësi, këto nuk janë më rastësi! Pra, ka pak fuqi!
  Kreu i policisë sekrete pohoi me kokë dhe tha:
  - Presidenti ka kohë që ka shfaqur shenja të sëmundjes së Parkinsonit. Pra, ai me të vërtetë nuk kishte shumë kohë gjithsesi. Çfarë do në vend të tij?
  Agripina bërtiti në mënyrë agresive:
  - Nuk është puna jote!
  Dhe ajo këndoi me një buzëqeshje:
  Unë dua të fluturoj si një shqiponjë e vetme në botë,
  Flakëron si një yll i ndritshëm...
  Të jesh idhulli i shenjtë i njerëzimit,
  Dhe kurrë mos u nda nga pushteti!
  . KAPITULLI #19
  Puna nën udhëheqjen e Vitalik vazhdoi. Djali ishte gjithnjë e më i sigurt në suksesin përfundimtar. Sidomos kur energjia e gravitoneve rridhte nga vende të ndryshme të planetit Tokë. Ishte diçka si një karikaturë për breshkat ninja mutante adoleshente, ku një çift zuzarësh u përpoqën gjithashtu të fitonin pushtet mbi planetin Tokë. Vërtetë, këtu ishin disa adoleshente që ishin të bukur nga jashtë.
  Dhe qëllimet e tyre duket se janë fisnike. Për shembull, për t'i dhënë fund luftërave, urisë, sëmundjeve, krimit dhe në planin afatgjatë, pleqërisë.
  Pra, nuk është gjithçka aq e qartë.
  Albina, duke zotëruar gjeneratorin, vuri në dukje:
  - Shpresoj ta kuptoni se çfarë përgjegjësie të madhe është qeveria?
  Djali gjenial pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - E kuptoj, sigurisht!
  Vajza-heroi me sarkazëm tha:
  - Në teori, sigurisht, ju e kuptoni këtë!
  Vitalik ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Edhe presidentët nuk bëhen tekste shkollore. Pra, le ta kuptojmë disi! Në fund, kryengritja nuk do të jetë më e mundur.
  Albina tha:
  - Nëse ka dështime në elektronikë? Nuk e keni menduar këtë?!
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - Do ta rregulloj. Dhe ju do të më ndihmoni.
  Vajza heroike vuri në dukje:
  - Nëse i gjithë njerëzimi do të përbëhet nga zombie të bindur, përveç një çifti - ju dhe unë, atëherë kjo është shumë e rrezikshme për qytetërimin.
  Vitalik pyeti me një buzëqeshje:
  - Pse eshte ajo?
  Albina u përgjigj logjikisht:
  - Dhe nëse çmendemi, ose na ndodh diçka. Në Tokë, imagjinoni se çfarë makthi mund të vijë!
  Djali gjenial mblodhi ballin dhe tha:
  - Është e nevojshme , në këtë rast, të dalë me diçka. Ndoshta krijoni diçka si klonet tona. Nëse është një forcë madhore, ata do të na zënë vendin!
  Vajza-heroi ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Epo ... Kjo mund të mos jetë mënyra më e mirë. Sidomos nëse kloni është po aq i shkëlqyer sa ju. Përveç kësaj, kafshët në dukje komplekse si primatët dhe njerëzit nuk mund të klonohen fare!
  Vitalik pyeti me një buzëqeshje:
  - Nga vjen ky informacion?
  Albina ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Në çdo rast, kloni ende duhet të rritet. Dhe nuk do të ketë njeri si ju. Ndoshta vetëm një ngjashmëri sipërfaqësore.
  Djali gjenial pohoi me kokë.
  - I ngushëlluar!
  Dhe vazhdoi të punojë. Në fakt, Vitalik i shkëlqyer donte të shpëtonte njerëzimin. Dhe nga ngrohja globale, dhe nga luftërat, dhe nga fatkeqësitë e tjera.
  Në një kohë, Shtetet e Bashkuara dhe Koreja e Veriut pothuajse nisën një luftë bërthamore. Dhe tani bota është në prag të luftës bërthamore për shkak të Ukrainës. Dhe sa njerëz kanë vdekur dhe janë bërë invalidë për shkak të koronavirusit?
  Ju mund të mbani mend edhe Luftën e Dytë Botërore, sa gjak u derdh në të. Përfshirë civilët.
  Vitalik vërejti me keqdashje:
  - Ne duhet të krijojmë një perandori të vetme në botë. Dhe ne do të shohim. Do të jetë e mundur, Albina dhe unë, të themelojmë një dinasti. Për më tepër, nuk është e vështirë me teknologjinë moderne. Bëjeni që të kemi miliona fëmijë!
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Po! Tani është mjaft e mundur. Sidomos artificialisht.
  Djali gjenial pohoi me kokë dhe vazhdoi:
  - Fëmijët do të mësohen me sistemin e ri dhe do të më binden mua dhe familjes time edhe pa hipnovalë . Dhe pastaj, ne do të fluturojmë drejt yjeve dhe do të eksplorojmë planetë të tjerë. Pemët e mollës do të lulëzojnë edhe në Mars. Ashtu si në planetët e tjerë. Kam plane për të zotëruar Jupiterin, me gjithë gravitetin e tij të çmendur .
  Albina pohoi me kokë dhe këndoi:
  Ëndërrimtar, të thirra
  Ju dhe unë jemi një çift shumë i lezetshëm!
  Ti je i zgjuar, djali im është i mrekullueshëm,
  Vetëm ju keni një makinë shumë të egër !
  Fëmijët gjenialë vazhduan të punonin shumë.
  Puna duhej të përfundonte brenda orëve në vijim. Edhe Agripina ishte e paduruar. Ajo me të vërtetë donte pushtet mbi botën. Natyrisht, jo për të përfituar njerëzimin, por për të sunduar veten. Dhe fjalë për fjalë kënaqen me fuqinë e tyre. Dhe ajo kishte plane.
  Në fakt, një planet Tokë nuk mjafton. Pse të mos pushtoni të gjithë universin? Edhe kjo do të ishte vërtet e lezetshme. Sa yje ka në univers? Shkencëtarët thonë: njëqind sekstilona! Sigurisht që nuk mjafton për një hajdut si ajo. Agripina këndoi duke nxjerrë dhëmbët e saj shumë të mëdhenj dhe thumbues:
  - Ambiciet e mia nuk njohin kufij,
  Janë plot ëndrra për të nëpërkëmbur botën...
  I tillë në kokën e një hajduti kapriçioz,
  Ajo duhet të jetë e bija e shejtanit!
  Dhe Agripina si qesh. Pastaj ajo urdhëroi të luante futboll amerikan: një ekip djemsh kundër një ekipi vajzash. Edhe kjo është disi qesharake. Mendova se amerikanët në fakt e humbën luftën në Vietnam. Dhe BRSS kishte Afganistanin. Dhe gjithashtu, në fakt, i humbur , edhe nëse jo në kuptimin ushtarak të fjalës. Dhe tani lufta me Ukrainën. Kjo është një masakër brutale vëllavrasëse.
  Dhe përsëri, mësimet e historisë nuk hynë në përdorim .
  Agripina këndoi me një psherëtimë:
  Por pse,
  Është e pamundur të jetosh në mendje!
  Por pse,
  Jeta nuk na mëson asgjë
  Por pse,
  Nuk mund t'i besosh askujt
  Por pse!
  Por pse!
  Epo, pse vëllai i ngriti dorën vëllait,
  Por pse,
  Qëllon me mitraloz të vdekjes
  Por pse,
  Gjaku e lau faqen e rinisë,
  Por pse!
  Por pse!
  Atëherë Agripina vuri re se ishte bërë shumë sentimentale dhe tha e tërbuar:
  - I var dhe i transplantoj të gjithë!
  Pastaj, një shtytje të vogël nga dyshemeja në grushtat e saj. Pastaj ajo e urdhëroi djalin të ulej mbi supet e saj. Një adoleshent i fortë rreth pesëmbëdhjetë vjeç u ul. Dhe gruaja e fuqishme filloi të bënte shtytje me të. Dhe fryma e saj ishte kaq e fuqishme.
  Djali tha:
  - Je shumë e fortë!
  Agripina shtoi:
  - Gjithashtu i zgjuar!
  Dhe nxori dhëmbët. Pas shtytjeve , gruaja e fuqishme ka bërë edhe shtypin. Pastaj ajo vuri një adoleshente të madhe mbi supet e saj dhe filloi të ulej.
  Kështu ajo mbajti formë. E përkulur, ajo mendoi se në fund të fundit, pushteti mbi botën është i ëmbël. Por, çka nëse ajo vret djalin gjenial dhe më pas shpikja e tij del jashtë kontrollit? Do të ishte mirë të nënshtronim djalin e mrekullueshëm. Bëje rob të nënshtruar pa ia hequr gjenialitetin! Por si mund të arrihet kjo? Ndoshta ftoni një nga hipnotizuesit e fortë?
  Megjithatë, a është hipnoza kaq e fuqishme? Hipnotizuesit nuk kanë marrë pushtetin mbi botën.
  Agripina mbaroi studimet dhe shkoi në dhomën tjetër për të notuar në pishinë.
  Ndërkohë Vitalik vazhdoi punën. Një nga idetë ishte krijimi i një fushe mbrojtëse për të zmbrapsur goditjet. Nëse, le të themi, dikush do të lëshonte një raketë hipersonike. Sidoqoftë, teknologjia moderne ju lejon të goditni në distancë. Djali punonte në atë mënyrë që edhe djersa filloi t'i pikonte.
  Albina këndoi për gjallëri:
  Le të godasim më fort, tërhiqemi më fort!
  Ne do të ndërtojmë, besoj, komunizmin,
  Dhe vetëm lart, asnjë hap poshtë!
  Dhe do të dëgjohet një bilbil fëmijëror dhe gazmor!
  Vitalik me zemërim tha:
  Ne nuk jemi më fëmijë! Ne kemi një mision të madh përpara. A nuk është!?
  Albina qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, ndoshta po. Por ne duhet të kuptojmë ... Epo, çfarë tjetër ka për të folur!
  Djali i zemëruar tha:
  - Mjaft prej nesh duke biseduar dhe debatuar,
  Rreth gjërave të ndryshme...
  Ne duhet ta ndërtojmë këtë
  Të qëndrojë me shekuj!
  Vajza heroike ra dakord:
  - Këtu keni plotësisht të drejtë!
  Dhe bukuroshja gjithashtu mori vrull... Ka ende shumë për të bërë. Tashmë është qershor, që do të thotë se mund të lindë dyshime se ata nuk janë paraqitur në provimet e shkollës.
  Përveç Agripinës, FSB mori edhe disa informacione. Edhe atje tërhoqi vëmendjen për dukuritë e çuditshme. Dhe ajo që është e mundur, dëmtimi i telefonave inteligjentë, iphone-ve , celularëve dhe tabletëve, lidhet disi me fenomenin e djalit që i detyroi të gjithë të binden në kazino.
  Drejtori i FSB-së i raportoi gjithçka presidentit. Por ai pati një goditje nga mbisforcimi. Për më tepër, jo mikro, por shumë serioze . Kështu u krijua një situatë e vështirë. Dhe kryeministri nuk komandon forcat e sigurisë.
  Ishte e nevojshme të merrej përgjegjësia për këtë. Por disi zyrtarët e kanë humbur zakonin për të treguar iniciativë. Por për çdo rast, forcat speciale u tërhoqën dhe ishin gjithashtu gati. Sinjali për të sulmuar laboratorin mund të ndiqte në çdo moment.
  Kështu mbi Vitalik Akulov dhe ekipin e tij, dhe në fakt, retë u mblodhën.
  Por deri më tani të dy nuk kanë ndërhyrë në punën e tij. Ndoshta drejtori i FSB-së mendoi gjithashtu se ky zbulim do t'i jepte fuqi botës. Dhe atëherë, do të jetë e mundur të bëheni vetë diktator dhe të mos i bindeni presidentit, i cili është bërë shumë i dhimbshëm dhe nervoz për shkak të luftës dhe dështimeve në ekonomi dhe në fushën e betejës.
  Për më tepër, drejtori i FSB-së u akuzua se nuk ishte në gjendje të parandalonte një luftë kundër talebanëve për të cilën Rusia nuk kishte nevojë. Por muxhahidët afganë nuk dinin jetë tjetër përveçse të luftonin. Dhe bota fjalë për fjalë i mbyti ata. Pra, zgjerimi i jashtëm ishte i natyrshëm. Epo, amerikanët i shtynë. Por është gjithashtu e qartë se kur duhet sulmuar, nëse jo tani, kur duart e Rusisë janë prangosur nga lufta me Ukrainën.
  Por drejtori i FSB-së u akuzua: ata thonë se ai nuk mundi t'i bindte talebanët se kush duhej të rekrutohej ose të blihej. Pra, aq më tepër, është më mirë të marrësh pushtetin mbi botën vetë sesa ta ndash me dikë!
  Dhe ka edhe lojtarë të tjerë. Për shembull, policia. Ata gjithashtu mund të rrëshqasin. Edhe pse mafia duket se është në kontroll. Pra, situata duket si një pranverë e ngjeshur fort. Por çfarë mundësish shfaqen - për të marrë plotësisht njerëzit nën kontroll!
  Agripina spërkati në pishinë. Dhe e drejtë, pa e lënë atë, ajo filloi të pinte shampanjë dhe të hante ananas.
  Gruaja e fuqishme këndoi:
  - Shkatërrimi është pasioni im,
  Do të ketë fuqi mbi planetin ...
  Ne do të shkatërrojmë të gjithë armiqtë
  Do të fitojmë patjetër!
  Dhe le të spërkasim. Ishte argëtuese dhe qesharake për të. Dhe humori u ngrit.
  Do të ishte mirë ta merrje të gjithë planetin kështu dhe ta anoje. Dhe bëni një paradë shumë të madhe. Dhe të gjithë burrat, me flokë dhe me erë të keqe , kthehen në djem të bukur.
  Dhe urdhëroni t'i rrahni me shkopinj në thembra. Dhe pastaj digjni shputat me zjarr. Dhe vajzat gjithashtu.
  Dhe i vë zjarrin gjoksit.
  Agripina këndoi me tërbim:
  Avadon mallkimi ngrihet
  Avadon dhe regjimentet e vdekur
  Avadon i çmendur çon
  Avadon - lëre të shkojë!
  Ajo është në fakt një djall i kategorisë më të lartë. Dhe nëse ajo fillon të vrasë të gjithë, atëherë asgjë nuk do ta ndalojë atë.
  Agripina mendoi madje të bëhej perëndeshë pas marrjes së pushtetit? Për më tepër, me një shkronjë të madhe, duke njoftuar se Ajo krijoi universin. Ishte edhe shumë më i freskët dhe më i fuqishëm!
  Kështu Agripina mund të kthehej, duke ndërtuar shumë tempuj me kupola të arta për nder të saj! Dhe në ato që janë, duke vendosur portretet e tyre dhe fëmijët e tyre. Dhe kështu që të gjithë duhet të luten dhe të ndezin qirinj për të. Dhe ata ranë në gjunjë.
  Kjo do të ishte e mrekullueshme dhe e lezetshme!
  Agripina nxori nga uji këmbën e saj të zhveshur e të hijshme. Djali në bordurë u gjunjëzua dhe puthi thembrën e tij të zhveshur.
  Agripina bërtiti:
  Do të të rrah ashtu !
  Dhe qeshni, dhe madje me të qeshura të tilla, si një grua e çmendur. Dhe disponimi i saj, në mënyrë figurative, është kaq i gëzuar dhe i guximshëm. Sigurisht, nuk mund të debatosh kundër dikujt si ajo. Kjo do të fshijë këdo.
  Agripina këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  Nuk do të më besoni
  Ose ndoshta nuk e kuptoni...
  Është më e tmerrshme nën mua sesa në ferrin e Dantes !
  Unë do të hedh një bombë bërthamore, unë jam në një anije star,
  Duke nxjerrë qiellin me galop!
  Dhe ndrikulla e mafies e goditi djalin me takë të zhveshur e të rrumbullakët në hundë. Ai doli gjak dhe ra pa ndjenja.
  Kjo është, me të vërtetë, ndrikulla e mafies, që nuk njeh as turp, as mëshirë!
  Agripina filloi të argëtohej duke i hedhur gjilpëra me gishtërinjtë e saj të zhveshur peshkut që notonte në pishinë. Pastaj ajo e hodhi atë në mënyrë që gjilpëra të ngeci në shputën e zhveshur të djalit. Dhe ai fjalë për fjalë bërtiti me dhimbje torturuese.
  Kumbara e mafies kërciti:
  - Nëse qan, do të të vras!
  Dhe Agripina këndoi me ëndje:
  Oh, siç e dini, ne jemi një popull i nxehtë,
  Dhe ne nuk mund të durojmë butësinë e viçave ...
  Ne duam të hamë, por kufomat e viçit,
  Ne duam të rrahim njerëzit, mundim kova!
  Dhe kumbara e mafies si te doje.
  Dhe ajo dëshiron, madje shumë, të shkatërrojë dhe të prishë .
  Një ditë ajo torturoi një vajzë.
  Edhe Agripinës i pëlqeu. Madje ajo këndoi:
  Çfarë prisni nga unë , vajza,
  Më beso, nuk do t'i tregoj askujt...
  Zëri juaj është shumë i lartë
  Dhe së shpejti do t'ju mbys të gjithëve!
  Qeshi sërish kumbara e mafies. Ajo kujtoi gjithashtu strategjinë e lojës. Në të, veçanërisht, për të mbledhur taksat, nevojiteshin policia dhe gjykatat, madje edhe xhelatët. Dhe atëherë taksat do të mblidheshin mirë, duke rimbushur thesarin.
  Agripina fërshëlleu:
  Do të ketë rregull në thesar
  do jem i nderuar...
  Paraja nuk ka nevojë për fjalë
  Paraja nuk ka nevojë për fjalë
  Paratë e duan një llogari!
  Dhe ajo mori dhe hodhi përsëri gjilpërën. Ajo e goditi shërbëtoren në gjoks dhe e bëri të bërtiste. Gjak i kuq, ngjitës i spërkatur.
  Agripina bërtiti:
  Lërini lumenjtë e gjakut
  Vala e ujëvarës...
  Lërini të ankojnë nga dhimbjet -
  Kështu që ju duhet!
  Pas kësaj, Agripina më në fund doli nga pishina. Dhe filloi të luajë në laptop.
  Ajo kishte një laptop me një ekran shumë të madh dhe të hollë. Dhe e reja filloi të zhvillonte një strategji përsëri. Vetëm, këtë herë, historike .
  Ashtu si, ajo luan për Hitlerin, me synimin për të pushtuar të gjithë botën. Por, sigurisht, së pari duke aktivizuar kodin e mashtrimit. Dhe duke mbledhur shumë para dhe burime.
  Pas kësaj, ajo sulmoi Poloninë, tashmë të armatosur me: "Tigrat", "Panterat" dhe "Luanët". Tanku i fundit në historinë reale ekzistonte vetëm në projekte. Dhe pastaj këto makina të frikshme u morën dhe u shkelën si pyka kalorësish.
  Ata kanë forma të thjeshta dhe trungje shumë të gjata. Dhe armët polake janë plotësisht të pafuqishme.
  Edhe disi nuk është interesante, është kaq e lehtë të fitosh. Sidoqoftë, në historinë reale, Hitleri mundi Poloninë me vetëm gjashtë divizione të tankeve të lehta. Dhe luftimet zgjatën vetëm dy javë.
  Agripina nuk filloi më të pushtonte Francën, por shtypi butonin: një vendim strategjik. Dhe e gjithë Evropa, përfshirë Zvicrën, mori kontrollin.
  Dhe ai sulmoi BRSS, duke hedhur në betejë tanke të frikshme të serisë E, avionë reaktivë dhe disqe fluturues me një avion laminar. Dhe dukej vërtet e mrekullueshme.
  Agripina shikoi lëvizjen e tankeve E-100 , nga të cilat predha fluturuan si bizele dhe këndoi:
  - Trupat janë gati, zonjë,
  Ne do t'i shkatërrojmë të gjithë!
  Unë do të godas kështu
  Dhe unë do t'ju tregoj një dhuratë vdekjeprurëse!
  Ka shpërthyer një uragan!
  Lufta, natyrisht, është një profesion interesant. Sidomos nëse lufta është konkurruese, dhe jo e njëanshme. Por këtu trupat sovjetike të ushtrisë së re, të modernizuar të Rajhut të Tretë nuk mund të ofrojnë rezistencë serioze.
  Agripina e mori dhe këndoi me buzëqeshje:
  Luftë, luftë, luftë
  Mos u çmend! Mos u çmend!
  Satani sundon, Satani sundon!
  Shuma e dobët! Një shumë e varfër.
  E tillë është kredo e saj.
  Agripina ende nuk ia mohoi vetes kënaqësinë e shkatërrimit të ushtarëve dhe pajisjeve elektronike të armikut, duke ecur nëpër një portë. Dhe në fund, ajo hodhi disa bomba atomike në Moskë. Shpërthimet janë gjithashtu kaq të bukura.
  Dhe ajo ishte e kënaqur. Edhe pse mund të mos jetë interesante të luftosh me kodin e mashtruesit, koka nuk funksionon.
  Por është e lehtë, dhe nuk ka nevojë të tendoset!
  Agripina shikoi karakteristikat e tankeve. "Maus" -3 dukej makinë shumë e frikshme dhe mjaft e përsosur. E cila është në gjendje të përballet me IS-7.
  Kumbara e mafies ka bërë edhe disa të shtëna.
  Pastaj i sollën asaj një picë me një shake proteinash. Dhe Agripina e gëlltiti me kënaqësi. Dhe u ndjeva i ngritur.
  Pas kësaj, unë ndeza blockbusterin në laptopin tim.
  Kishte një film: Star Wars -13. Ky është një ribërje ruse e një seri televizive amerikane. Gjithashtu interesante. Pas vdekjes së yllit të vdekjes, Perandori Palpatine, trupi i të cilit u dogj në minierë, mbajti shpirtin e tij. Dhe madje u bë edhe më i fortë mendërisht, në kontakt me forcën e errët në thellësi të saj.
  Pas kësaj, shpirti i perandorit Palpatine u zhvendos në një klon të bukur bjonde. Dhe ajo u bë sundimtarja e re e perandorisë hapësinore.
  Edhe pas vdekjes së yllit të dytë të vdekjes, perandori kishte dhjetëfishin e fuqisë së rebelëve, kështu që luftërat e yjeve vazhduan.
  Luke Skywalker ishte udhëheqësi de fakto i rebelimit, megjithëse ai u komandua zyrtarisht nga një grua tjetër.
  Dhe kështu perandoria kundërsulmoi rebelët. Dhe perandori u përball me Luke Skywalker . Ai nuk e dinte që biondja simpatike ishte një Sith i zi, më i fuqishmi në historinë e këtyre magjistarëve të errët.
  Ata ranë dakord për shpatat. Luka luftoi mirë, por ai nuk ishte ende mjaftueshëm me përvojë në njohjen e pushtetit. Dhe perandori, në trupin e një femre, e goditi me rrufe dhe i fiku ndërgjegjen. Luke Skywalker është kapur.
  Dhe rebelët u mundën.
  Dhe fuqia e perandorisë u forcua ...
  Në përgjithësi, në Rusi, shumë ishin në anën e Palpatine. Në të vërtetë, një diktator-perandor është më i mirë se një demokraci e kalbur. Për më tepër, në kohën e republikës ishte plot kaos.
  A nuk është Rusia moderne një perandori? Dhe ende po përpiqet të zgjerohet. Edhe pse jo me shumë shkathtësi.
  Agripina vuri në dukje:
  - Po, demokracia... Nuk është e vërtetë askund. Përveçse në perëndim, edhe pse mbretërit nuk janë mbretër, dhe të zëvendësueshëm!
  Dhe ajo zhveshi dhëmbët e saj, që i ka si një kalë, dhe një rrymë.
  Filmi, për luftërat e yjeve, natyrisht, ishte me beteja hapësinore.
  Kishte gjithashtu një Wookiee dhe të tjerë.
  Madje u ndez dhe zëvendësi i Jabba-s, i cili zuri vendin e kreut të mafies galaktike.
  Në përgjithësi, ribërja ishte e mirë. Agripina, meqë ra fjala, e porositi vetë. Kjo është, për të bërë një produkt në mënyrën tuaj.
  Kumbara e mafies lëshoi:
  - Gjithçka në botë është e imja! Dhe Jedi gjithashtu!
  Në të vërtetë, perandori ishte një vajzë e fuqishme, muskuloze me bikini ose me një kostum të ngushtë, në varësi të situatës. Dhe gjithashtu, herë zbathur, herë me këpucë.
  Në përgjithësi, dhe këtë do ta thotë një specialist i psikologjisë, ka shumë lakuriqësi në ekran, jo aq emocionuese sa kur është futur në komplot, dhe për më tepër, është dramatik.
  Pra, këmbët zbathura të grave duhet të shfaqen edhe në një film të mirë në mënyrë që të funksionojë për komplotin.
  Për shembull, nëse princesha humbi këpucët e saj, atëherë si ndëshkim, dhe ajo me të vërtetë nuk i pëlqen. Dhe dhemb të ecësh zbathur në një sipërfaqe me gjemba. Dhe ajo vuan, i vjen turp dhe mund të jetë e ftohtë, e pakëndshme të ndihesh si lypës.
  Kjo, natyrisht, është shumë më emocionuese sesa nëse një vajzë thjesht ecën zbathur përgjatë plazhit, ose ecën nëpër shtëpi, ose kur ajo është një grua e thjeshtë fshatare në verë.
  Agripina vuri në dukje: ekstremi është interesant. Ashtu si kur një vajzë nuk detyrohet plotësisht vullnetarisht të ndahet me këpucët e saj. Është si një skenë në një film ku një partizan është duke u varur. Dhe ajo ecën zbathur në dëborë. Për më tepër, këmbët e një aktoreje vajzë duhet të jenë të këndshme dhe seksi, në mënyrë që të jetë e këndshme t'i shikosh. Dhe ato duhet të shfaqen nga afër, të skuqura dhe kaq prekëse nga të ftohtit.
  Dhe vetë aktorja, natyrisht, duhet të jetë e bukur. Dhe të gjitha ngadalë, në muzikë. Dhe këmbët e zbathura të bukuroshes ngjiten në shkallët e skelës...
  Agripina sponsorizoi disa filma. Në veçanti, për Jeanne Conde , e cila vrau Marat.
  Agripinës nuk i pëlqeu përshtatja klasike. Dhe ajo urdhëroi të hiqte versionin rus. Dhe Jeanne ishte në të, natyrisht, një bjonde.
  Dhe sigurisht, ajo duhet të jetë torturuar. Dhe si? I sofistikuar. Në fund të fundit, nuk u takon revolucionarëve të torturojnë viktimat e tyre. Po, tortura është kundër ligjit. Por që të mos ketë gjurmë, pse të mos provoni të gudulisni.
  Në fund të fundit, është e nevojshme që ajo të tradhtojë bashkëpunëtorët e saj dhe kush e dërgoi atë.
  Jeanne u zhvesh lakuriq dhe u gudulis me pendët e strucit . Dhe takat e zhveshura të vajzës, dhe nën sqetull. Epo, edhe burrat e vunë me putra , në mënyrë që të ishte shumë e turpshme për një virgjëreshë.
  Jeanne qeshi derisa humbi ndjenjat. Ju mund ta gudulisni një vajzë deri në vdekje.
  Dhe trupi shfaqet shumë i bukur, muskuloz dhe joshëse.
  Më pas Zhanna u torturua më tej. Dhe gjithashtu në mënyrë delikate, ju e lagni lëkurën tuaj me ujë dhe në një distancë të shkurtër, pothuajse duke prekur, mbani një hekur të nxehtë. Ajo dhemb, dhe në të njëjtën kohë, nuk lë gjurmë. Sidomos nëse e bëni këtë me shputat e zhveshura të vajzës. Dhe gjithashtu tortura e sofistikuar.
  Por Jeanne, natyrisht, i rezistoi gjithçkaje dhe mori të gjithë fajin.
  Pas kësaj e priste gijotina. Dhe ajo u çua pothuajse lakuriq nëpër Paris drejt ekzekutimit të saj. Vetëm një këmishë, duke i lënë këmbët hapur. Dhe kështu që ajo trokiti këmbët e saj të zbathura në gjak.
  Dhe kështu me radhë deri në skelë. Doli të ishte një foto e bukur. Atëherë nuk është aq interesante kur u pritet koka.
  Vetë Agripina i bëri këto ndryshime në skenar. Dhe doli të ishte një foto e mirë. Vërtetë, ishte e kufizuar.
  Agripina vuri në dukje:
  - Një kryevepër kryeveprash!
  Kinemaja është përgjithësisht një sferë delikate. Ju mund të fitoni fitime të mëdha prej tij. Këtu, në veçanti, përshtatja filmike e Spartacus nga Jan. Mund të keni edhe pak huliganizëm me skena torture dhe vese. Dhe më shumë në ushtrinë e vajzave të shkallëve të ndryshme të lakuriqësisë.
  Dhe sigurisht, djemtë gjithashtu luftojnë - si pa të.
  Agripina filloi të stërvitet sërish, këtë herë duke bërë biceps me shtangë të palosshme .
  Gruaja e fuqishme këndoi:
  Merrni frymë thellë, hapni krahët
  Mos nxitoni, tre ose katër ...
  Gëzimi, hiri dhe plasticiteti,
  forcimi i përgjithshëm,
  esëll në mëngjes ,
  Nëse ai është ende gjallë, gjimnastikë!
  Dhe Agripina shpërtheu së qeshuri. Ajo i pëlqeu Vysotsky. Kishte këngë qesharake. Lloji - Kam një qejf nga vetmia!
  Ka qenë një këngëtare që ka bërë përshtypje dhe jo e vogël. Edhe pse nuk mund ta quash të pashëm, dhe ai është me gjatësi mesatare. Sidoqoftë, Agripina nuk i pëlqente burrat e mëdhenj. Ajo thjesht i pëlqente të ishte më e gjatë dhe më e madhe se seksi më i fortë.
  Prandaj, ajo ishte aq shpesh e rrethuar nga adoleshentë. Ajo i tallte sa më mirë.
  Vetë Agripina është një grua e madhe dhe nëse një burrë hasi më i gjatë se ajo, atëherë kjo e zemëronte atë.
  Ashtu si, për shembull, ajo pothuajse urdhëroi vrasjen e Nikolai Valuev. Lartësia e tij ishte një fyerje për të.
  Presidenti aktual i Rusisë duket se është shkurt, edhe pse ta quash xhuxh është një ekzagjerim.
  Dhe duket se ai ka pësuar një goditje dhe për më tepër një të rëndë. Kjo e kënaqi Agripinën, pasi rriti shanset për t'u zgjedhur. Edhe pse, natyrisht, ka edhe një kryeministër.
  Ajo nuk e pëlqente fare atë: një burrë tullac, me bark tenxhere, shumë të pakëndshëm, i cili ishte në mendjen e tij.
  Agripina këndoi me një ton të trishtuar:
  Ne po ndërtojmë një botë të re
  Dhe mohoni të kaluarën ...
  I hipur në fron -
  Qesharake dhe vulgare!
  rri në këmbë
  Uluni, ngrihuni!
  Kur nuk jemi dakord
  Le të fillojmë të shtënat!
  Një sy për një sy,
  Gjak për gjak!
  Dhe kështu në një rreth, ne nxitojmë përsëri!
  Agripina këndoi këtë dhe mendoi: se Lenini ishte interesant në mënyrën e tij. Jo si lideri aktual komunist, i cili është gjithashtu shumë i vjetër dhe i mërzitshëm. Sa mungon në jetën politike të Vladimir Volfovich.
  Po, kjo është me të vërtetë një humbje shumë e madhe. Bota është bërë më e mërzitshme. Por disa, në fakt, u lodhën dhe u ulën.
  Agripina e mori dhe këndoi:
  Jam lodhur duke u rrëfyer
  Pini për një shëtitje dhe betoni keq ...
  Dhe lag dhitë për shkak,
  Dhe zhyteni në një nokaut!
  Dhe zhyteni në një nokaut!
  E reja mori përsëri dhe hodhi përsëri gjilpërën. Ajo fluturoi dhe e goditi djalin në këmbë. Djali bërtiti.
  Agripina fërshëlleu:
  - Bang Bang! Godita dhe i dhashë djalit në fytyrë !
  , KAPITULLI #20.
  Së fundi, ndërtimi i një gjeneratori dhe një instalimi i fuqishëm për rrezatimi Hipnovalët në të gjithë planetin, së bashku me kompjuterin e kontrollit përfundoi. Mbetet vetëm për të përfunduar fushën e forcës.
  Dhe Vitalik u përpoq me zell të veçantë. Ai ende nuk ka bërë të ditur se gjithçka është gati ... Por disa ditë pa gjumë e kanë lodhur si djalin ashtu edhe partneren e tij. Ju nuk mund të bëni pa gjumë. Vitalik pretendoi se jo gjithçka ishte gati dhe ra në gjumë. Fusha e forcës është pothuajse gati, por ende nuk është vendosur siç duhet. Dhe djemtë mund të merren të ngrohtë . Por kreu i FSB- së dhe kumbara dhe policia presin fundin e punës. Veç kësaj, Vitalik është i zgjuar dhe ka lënë në lëvizje hologramet e tij dhe të Albinës dhe duket se fëmijët janë ende duke punuar, dhe ata vetë janë strehuar në reflektor dhe nuk duken.
  Dhe tani Vitalik përsëri sheh një ëndërr të mrekullueshme.
  Djali Akulov dhe vajza hero Albina në qytetin e madh. Është si Moska, por nga koha e shekullit të njëzet e tretë. Kjo është e ardhmja, dyqind vjet nga tani. Qyteti është rritur, natyrisht. Rrokaqiejt dukeshin si male dhe shumë ngjyra. Ata gjithashtu kanë forma ekzotike , për shembull, si akullore me ngjyrë në një gotë të artë. Ose, për shembull, shtatë breshka që qëndrojnë njëra mbi tjetrën, në platin.
  Kishte edhe ndërtesa që dukeshin si instrumente muzikore, që shkëlqenin me diçka të bukur.
  Dhe në ajër, avionë të shumtë, të një larmie formash, nxitonin. Shumica janë me të vërtetë në formë loti, ose si peshqit e detit me krahë të artë.
  Po, dhe shifrat u ndezën gjatë fluturimit. Kishte edhe të rritur edhe fëmijë. Dhe të gjithë të rriturit, shumë të rinj në pamje, jo më të vjetër se gjashtëmbëdhjetë vjeç.
  Dhe në trotuar ato janë gjithashtu plastike. Fëmijët e vegjël u hodhën mbi të, duke goditur këmbët e tyre zbathur dhe më pas fluturuan lart si topa ping-pongu.
  Vitalik vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Bote e mrekullueshme!
  Albina ra dakord:
  - Po, qesharake dhe e denjë për mrekulli!
  Djali dhe vajza po ecnin në një sipërfaqe të pasqyruar, reflektuese. Këmbët e tyre ishin të zhveshura, si ato të fëmijëve. Dhe ndjeu se ato guduliseshin nga valët vibruese.
  Përpara, një shatërvan madhështor ishte i dukshëm, i cili rrëzoi një avion të lartë një kilometra e gjysmë të lartë, dhe ai mbarti nëpër ajër, duke vezulluar me diamante. Dhe vetë statujat që në përbërjen e shatërvanit shkëlqenin me ndonjë metal të veçantë, të panjohur, i cili ishte shumë më i shndritshëm se ari dhe shkëlqente me të gjitha ngjyrat e ylberit.
  Dhe vetë statujat ishin të bukura në formë dhe të lëvizshme.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Një zbulim i mrekullueshëm! Ky është një shatërvan - më i freskët se Peterhof!
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Bota e një të ardhmeje të ndritshme, të lezetshme!
  Djali dhe vajza u ngritën pak. Albina ishte aq më e gjatë se Vitaliku, sa mund të mendohej se ishin nënë e bir. Sidomos në këtë të ardhme nuk kishte të moshuar, madje edhe të rritur. Njerëzit fituan rininë e përjetshme dhe burrat mund të gëzoheshin që nuk duhej të humbnin kohë në një rruajtje të padobishme dhe të pakëndshme.
  Në disa ndërtesa të Moskës futuriste, kishte vija ari dhe platini. Gjithashtu, digjeshin tabela të ndritshme, me përmasa deri në një kilometër, në të cilat shfaqeshin karikatura të lezetshme.
  Avionët që ishin përsëri në ajër jo vetëm që ishin të bukur, me ngjyra të ndezura dhe me forma të këndshme, por kishin edhe erë të parfumit të shtrenjtë francez, ose ndoshta edhe më të këndshëm .
  Dhe sipërfaqja e shesheve ishte si një pasqyrë, e ngrohtë dhe në të njëjtën kohë shkëlqente. Kur mbi të shkelën thembra të zhveshura të adoleshentëve: një djalë dhe një vajzë, atëherë lindën gjurmë të hijshme, gati fëminore. Të cilat shkëlqenin me ngjyra të ndryshme, sikur të vizatoheshin me stilolapsa. Dhe pastaj ata u zhdukën.
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Ashtu si në kështjellën e mbretëreshës së borës!
  Vitalik tundi kokën.
  - Jo! Është ngrohtë dhe bota është plot ngjyra!
  Një djalë i ri dhe një vajzë fluturuan drejt tyre. Ata ishin shumë të bukur, por fytyrat e tyre ishin të lyera, si vizatime në një tortë.
  I riu i pyeti fëmijët:
  - Nga jeni?
  Vitali u përgjigj:
  - Nga Moska!
  - Pse po ecni?
  Albina u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Do të doja të blija një avion! Ku janë dyqanet tuaja?
  Vajza që ishte pranë të riut qeshi dhe u përgjigj:
  - Dyqanet që nuk i përdor askush! Ekziston një rrjet Hypernet, dhe përmes tij gjithçka shpërndahet absolutisht falas!
  Vitalik shkroi në Twitter duke buzëqeshur:
  - Sa progres është bërë?
  Për mrekulli të paimagjinueshme...
  Gjithçka u bë plotësisht falas
  Vetëm me përfitim me kujdes!
  I riu tha me një buzëqeshje:
  - A e dini sa i ngjashëm me Zotin tonë! Ndoshta ju jeni djali i tij?
  Djali qeshi dhe u përgjigj:
  - Jo! Unë nuk e njoh babanë tim! Por nëse ai është Zot, atëherë nuk do të habitem!
  Vajza tha duke buzëqeshur:
  - Në botën tonë, nuk ka asgjë të habitshme në asnjë pamje! Ju mund ta ndryshoni trupin duke përdorur një program të veçantë në Hypernet. Vetëm njerëzit e bëjnë këtë rrallë, pasi në matricën e lojës Hypernet, kjo mund të bëhet, përgjithësisht me përpjekje mendore dhe në çast. Dhe nëse ndryshoni veten në realitet, ata nuk do t'ju njohin më. Po, dhe ju duhet leje nga Ministria e Dashurisë.
  Albina u habit:
  - Ministritë e dashurisë?
  Vajza ngriti sytë dhe tha:
  - Dhe ju duket se nuk jeni nga perandoria jonë! Ndoshta në keni probleme me kujtesën!
  Vitalik bërtiti:
  Ne jemi udhëtarë të kohës!
  I riu tha:
  Nëse kjo nuk është shaka, atëherë...
  Në të njëjtën sekondë, rreth tyre u shfaqën një duzinë vajzash të bukura me kostume portokalli. Dhe ata drejtuan disa mitralozë të mashtruar.
  Vitalik bërtiti:
  - Kemi ardhur me paqe!
  Albina shkroi në Twitter:
  - Jemi ende të mitur, mos na qëlloni!
  Vajza me flokë të kuqe dhe uniformë tha:
  - Nuk do të të lëndojmë! Vetëm se nuk keni nanobot dhe duhet të zbuloni se nga keni ardhur!
  Vitalik bërtiti:
  - Nga një deve!
  Në atë moment, rrezet e gjelbra dhe të gjera goditën çiftin, butësisht dhe pa dhimbje, duke fikur vetëdijen.
  Vitalik nuk pati kohë të shihte asgjë dhe të mendonte, pasi ai përsëri e gjeti veten në një kujtesë të qartë.
  Së bashku me Albinën, ata u varën në një transparent hapësirë . Rreth tyre ishte si një mjegull blu. Dhe në të njëjtën kohë, as mos lëvizni gishtin tuaj të vogël.
  Përballë tyre u shfaq një vajzë shumë e bukur, me rripa madhështor supe dhe me flokë nën të gjitha ngjyrat e ylberit.
  Ajo cicëroj:
  - Ne bëmë një analizë dhe zbuluam se ju jeni nga Moska në 2023. Pyetja është si erdhët tek ne? Dhe më tej, duket se nuk jeni një çift i lehtë! Kompjuteri thotë se ndoshta ju jeni i Plotfuqishmi dhe Nëna e Zotit e asaj kohe!
  Vitalik bërtiti, zëri i saj u dëgjua:
  "A është kështu ... Duket se unë do ta sundoj këtë perandori në të ardhmen!"
  Vajza u kthye dhe u përgjigj me një zë të ëmbël:
  - Nuk përjashtojmë asgjë! Por i Plotfuqishmi tani është në hiperkapital Ultravilianët , dhe kjo është një galaktikë fqinje! Ju duhet t'i dorëzoheni atij dhe më pas ata do të vendosin se çfarë të bëni me çiftin tuaj!
  Albina tha:
  "Por ne nuk mund të vrasim veten në të kaluarën, apo jo?"
  Vajza vuri në dukje:
  - Është në dorën e Zotit dhe të Nënës së Zotit të vendosë! Ndërsa pamja juaj është një sekret i madh nga të tjerët! Ju do të dërgoheni pikërisht tani në Ultrababylon nën një shoqërim të madh, duke ngarkuar një kapsulë zero hapësinore. Në mënyrë që të mos mërziteni gjatë fluturimit, vetëdija juaj në supermatriksin e Hypernetit do të jetë në gjendje të shijojë lojëra për çdo shije! E kuptove?
  Vitalik u përgjigj:
  - Luaj në shekullin e njëzet e tretë - çfarë mund të jetë më mirë!
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Edhe mua me pelqen!
  Vajza buzëqeshi gjerësisht dhe tundi dorën. Dhe një valë rozë e butë goditi Vitalikun dhe Albinën.
  Djali dhe vajza ishin në qytet. Ajo nuk është më aq e ndritshme dhe plot ngjyra sa Moska e shekullit të njëzetë e tretë. Dhe rreth fundit të shekullit të njëzetë.
  Një dinosaur i madh goditi këmbët e tij të pasme nëpër rrugë, duke prekur me bisht shtëpitë fqinje dhe duke i shkatërruar ato. Gjithashtu, putrat e tij ose u zgjatën ose, përkundrazi, u shkurtuan, duke shkaktuar shkatërrim dhe vdekje për njerëzit.
  Dhe ata vrapuan në të gjitha drejtimet. Megjithatë, ata ishin të gjithë fëmijë jo më të vjetër se dymbëdhjetë. Djemtë dhe vajzat ikën. Disa prej tyre ishin me uniformë policie. Dhe as një i rritur i vetëm, madje as një adoleshent.
  U dëgjua një zë i këndshëm, femëror:
  - Ndaloni dinosaurin dhe shpëtoni fëmijët!
  Albina pyeti duke buzëqeshur:
  - Dhe si ta bëjmë atë?
  Zëri u përgjigj:
  - Kjo është një lojë e tillë! Mendo per veten!
  Vitalik ngriti supet dhe këndoi:
  - Hajde, shpëtimtar ,
  Kthehuni në një litar kërcimi të ambulancës!
  Albina buzëqeshi dhe pyeti:
  - Si jeni?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj me besim:
  - Herët a vonë, loja do të ketë aludime dhe piano në shkurre. Ja disa shembuj!
  Dhe luftëtari i ri me gishtërinjtë e tij të zhveshur mori dhe mori një copë pllakë nga trotuari dhe e hodhi në një ndërtesë të lartë. Një fragment nën hark fluturoi dhe goditi bazën. Struktura e madhe u tund dhe me gjithë fuqinë e saj mori dhe u shemb mbi dinosaurin. Togo u trondit fort dhe përbindëshi filloi të rrëzohej.
  Albina guxoi me ëndje:
  -Kjo është me të vërtetë një lëvizje kalorësi!
  Vitalik qeshi dhe u përgjigj:
  - Ndoshta një lëvizje hamshor!
  Dinozauri , i shtypur nga ndërtesa, e mori atë dhe u shkërmoq në shumë çamçakëz dhe karamele. Fëmijët që banonin në këtë qytet nxituan menjëherë për të rrëmbyer një ëmbëlsirë. Sandalet, atletet shkëlqenin dhe disa kishin taka të zhveshura.
  U bë shumë zhurmë.
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  Fëmijëria është një kohë e mrekullueshme
  Është bukur, argëtuese për djemtë ...
  Një lojë e madhe po vjen
  Ne shkarravitim me shi nga makina!
  Albina tha me një buzëqeshje edhe më të gjerë:
  - Le të shkarravitim!
  Pastaj panë edhe dy zuzar të tjerë . Këta ishin përbindësha, njëri me kokën e një derri dhe tjetri i një rinoceronti. Me një ulërimë të egër, ata nxituan te një çift i Albinit dhe Vitalikut.
  Djali fishkëlleu me gishta.
  Një nga semaforët u lëkund dhe u rrëzua mbi kokën e një rinoceronti. I dha një goditje dërrmuese dhe shtangoi banditin.
  Vitalik cicëroi, skala, dhëmbët:
  - Fryni, fryni, një goditje tjetër,
  Një tjetër hit dhe...
  Djalë superstar këmbëzbathur ,
  Hedh një uppercut!
  Albina qeshi dhe guxoi:
  - Lufta e Shenjtë
  Vajzat janë dyfish të lezetshme!
  Luftëtari me kokë derri nxori një armë lazer nga tufa e tij dhe filloi të qëllonte.
  Djali dhe vajza u hodhën anash. Albina hodhi një lëkurë bananeje me thembër të zhveshur . Ajo fluturoi pranë dhe u ul nën çizmet e luftëtarëve me kokë derri. Ai fluturoi pranë dhe u rrëzua, duke thyer një mur guri dhe u qetësua .
  Vitalik këndoi me kënaqësi:
  - Përkulem mbi pamje, dhe raketat nxitojnë drejt objektivit! Një tjetër vrapim përpara!
  Albina ndjeu impulse shumë shkatërruese në vetvete. Dhe le të shkelim me këmbë të zhveshura, të nxira, të dalta , duke e bërë asfaltin të dridhet dhe të plasaritet.
  Dhe nga të çarat, ëmbëlsirat, çokollatat, porcionet e akullores, çamçakëzët, ëmbëlsirat dhe shumë më tepër filluan të fluturojnë jashtë. Sa e mrekullueshme dhe argëtuese dukej e gjitha.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Është vërtet e shijshme e shijshme !
  Vajzat donin të thoshin diçka, por një turmë fëmijësh erdhën me vrap dhe le t'i kapim të gjitha këto pjata. Dhe të etur për t'i gllabëruar!
  Albina shkroi në Twitter:
  - Thuaj të paktën faleminderit!
  Fëmijët u ndalën dhe ulërinin në kor:
  - Faleminderit!
  Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Është pothuajse hyjnore!
  Vajza-heroi donte të jepte një mendjemprehtësi, por peizazhi ndryshoi papritur. Dhe përfunduan në një mal me dëborë. Prej saj, si nga një trampolinë, djem dhe vajza po lëviznin poshtë.
  Dhe ata u argëtuan ...
  Vitalik dhe Albina si me magji kishin edhe ski në këmbë. Djali dhe vajza u larguan me nxitim, me një zhurmë të egër ulëritës.
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  Shpirtrat e poreve të bukurisë së mrekullueshme,
  Për Atdheun, një luftëtar luftoi midis yjeve ...
  Në fund të fundit, ëndrrat e guximshme janë bërë realitet,
  Armada e armiqve të këqij nuk u tremb!
  Albina i shkeli syrin dhe me ironi tha:
  - Mes yjeve njësoj!
  Vitalik qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po!
  Dhe djali filloi të largohej me shkopinj nga bora. Vitet e fundit, dimrat nuk janë të kënaqur. Dhe skijimi afër Moskës ishte budalla. Dhe si tjetër u mbajtën Lojërat Olimpike Dimërore në Soçi?
  Një nga djemtë në pistën paralele pyeti:
  - Dëshiron aventura?
  Albina u përgjigj:
  - Sigurisht po! Sigurisht po! Sigurisht po!
  Dhe para tyre u shfaqën disa arinj polarë. Dhe tani Vitalik dhe Albina kanë automatikë në duar.
  Djali dhe vajza janë të vendosur të luftojnë. Dhe pastaj ata tërheqin këmbëzat dhe fluturojnë nga trungjet, si një ujëvarë, avionë shumë djegës dhe të mprehtë, shkatërrues.
  Vitalik vuri në dukje kur pa se si një plumb goditi një ari polar në gomar, duke lëshuar një burim gjaku:
  - Gjithçka është e mrekullueshme dhe e lezetshme!
  Albina pohoi me kokë dhe këndoi:
  Diku në botë
  Aty ku është gjithmonë ftohtë...
  Arinjtë fërkohen kundër boshtit,
  Rreth boshtit të tokës!
  Vitalik u përgjigj:
  - Ne jemi pas tyre!
  Dhe qëlloi një grup tjetër plumbash. Këta janë luftëtarë kaq të mëdhenj dhe të lezetshëm.
  Dhe arinjtë polarë të grushtuar ranë. Dhe më pas ata u kthyen në diçka shumë të shijshme dhe të ngrënshme. Dhe këto ishin ëmbëlsira, ëmbëlsira, dhe shumë gjëra të pasura, me krem dhe me erë.
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Këto janë vërtet të lezetshme. e shijshme !
  Vitalik u shpreh:
  - Të pëlqen vërtet fjala e shijshme ! Por zakonisht kjo është ajo që thonë fëmijët e vegjël, por ne jemi ende mjaft të moshuar dhe tashmë kemi arritur të grumbullojmë shumë gjëra!
  Albina pohoi me kokë duke buzëqeshur.
  - Dakord! Por ne mbetemi fëmijë përgjithmonë, vetëm vitet ndryshojnë!
  Djali dhe vajza u hodhën përsëri dhe u përdredhën në salto së bashku me skitë e tyre. Dhe ata kënduan përsëri:
  Çfarë ishte pas, shikoni prapa ,
  Mos u bëni dembel të njihni veten si fëmijë ...
  Sepse shumë vite kanë fluturuar, drejtuar nga,
  Buzëqeshni, buzëqeshni, buzëqeshni!
  Vitalik i shkeli syrin Albinës dhe vuri në dukje:
  - Ngjarje qesharake!
  Vajzat pyetën:
  - Në çfarë?
  Djali u përgjigj:
  - Hyra në të ardhmen, ku mora pushtetin mbi botën dhe kam dyqind vjet që sundoj. Dhe pastaj shfaqet dyfishi im nga e kaluara dhe lind pyetja - çfarë të bëjmë me të?
  Albina ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Asgjë! Jepini binjakut tuaj një planet dhe le të jetojë i lumtur përgjithmonë!
  Vitalik vuri në dukje me dyshim:
  "Po sikur të mendojë se do ta sfidoj për fronin?"
  Vajza ngriti supet dhe pyeti:
  - Do ta kundërshtoni?
  Djali ngriti supet dhe u përgjigj:
  "Njerëzit në perandorinë hapësinore janë mjaft të lumtur!" Gjithçka është në rregull dhe nuk shoh arsye pse duhet të luftoj për pushtet. Në fund të fundit, jo një njeri për pushtet, por pushtet për një njeri!
  Albina fishkëlleu:
  - Oh, sa fisnike! A jeni një kalorës?
  Vitalik logjikisht vërejti:
  - Jo ne te vertete! Kalorësit respektonin rregullat e mirësjelljes vetëm në lidhje me njëri-tjetrin, dhe serfët nuk konsideroheshin njerëz! Dhe unë kujdesem për mirëqenien e çdo personi!
  Vajza heroike shkeli syrin dhe cicëroj:
  E gjerë është toka ime amtare,
  Ka shumë pyje, fusha dhe lumenj në të ...
  Unë nuk njoh ndonjë vend tjetër.
  Ku merr frymë njeriu kaq lirshëm!
  Djaloshi Genius tha:
  - Një perandori e tërë, yjore!
  Përsëri në të cilën peizazhi ka ndryshuar në matricë.
  Djali dhe vajza ishin tani në llogore. Kjo shihej si një lojë nga një lojë historike me qitje. Ashtu si Lufta e Dytë Botërore. Vetëm tanket që lëviznin nëpër fushë ishin disi të ndryshme. Për shembull, "Luan" është i dukshëm, i cili në historinë reale nuk hyri kurrë në serial. Dhe për të qenë i sinqertë, "Luani", megjithëse një tank i fuqishëm, por efektiviteti i tij luftarak është i dyshimtë. Me një peshë prej 90 tonësh, ai mbrohet vetëm në armaturën ballore të kullës sesa Tiger-2 dhe ka një top 105 milimetrash. I fuqishëm, por më pak i shpejtë se Tigri. Por këtu ky tank është i pranishëm. Dhe nxiton me fuqinë e tij kolosale.
  Dhe armët qëllojnë drejt tij. Vajzat e bukura, me funde të shkurtra dhe me këmbë të zhveshura, vërshojnë nëpër topa.
  Ata ngarkojnë topa nga të cilët janë deri në shtatë.
  Dhe ka tre tanke Lev. Duket se është pak, por nuk ka se si t'i thyesh në ballë.
  Vajza Komsomol iu drejtua Vitalik dhe pyeti:
  - Jeni pionier?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj me besim:
  - Jo! Nuk ka qenë kurrë!
  Vajza pyeti me habi:
  - Dhe pse?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Sepse unë jam nga një kohë tjetër!
  Një vajzë tjetër tha:
  - Nuk mund të depërtojmë në tankun e Luanit. Topi ynë 76 mm është shumë i dobët!
  Albina ndërhyri këtu:
  - Mos qëlloni në një tank gjerman!
  Vajza Komsomol pyeti me një buzëqeshje:
  - Dhe pse jo?
  Vajza heroike u përgjigj:
  Sepse është thjesht një lojë! Dhe ju duhet të mposhtni tanke të padepërtueshme në një mënyrë tjetër sesa gjuajtja nga topat!
  Luftëtarët e Komsomol pyetën në kor:
  - Dhe çfarë bukurie!
  Albina bërtiti:
  - Duke kënduar!
  Dhe ajo këndoi me një zë bilbil, dhe pjesa tjetër nuk e mori më pas :
  Ylli i Atdheut është dhënë nga Zoti,
  Më besoni, ajo është më rrezatuese se Dielli!
  Ti je vendi im i lindjes -
  Dije për ty, zemra rreh nga trishtimi!
  
  Në ju, ne jemi anëtarë të Komsomol si shqiponja,
  Ne shtypim nazistët dhe fshijmë skrapin!
  Ne madje arritëm në Jupiter,
  Rritni frutat - parajsë e parealizueshme!
  
  Venusi është vendi për dashuri
  Në Mars, ndjenja e një luftëtari është më e larta!
  Ti thyen zinxhirët e së keqes, dyshimeve,
  Zoti dëshiron të bëjë më të mirën !
  
  Shkatërroni presionin kozmik
  Le të kapim mjekrën me një grep të fortë!
  Armiku do të shtypet nga fuqia e botës,
  Dhe Junkers u qëllua me një hark të zakonshëm për fëmijë!
  
  Shtrirja e parë - merr dhe fito,
  Nuk mund të dimë një rezultat tjetër!
  Dhe ju nuk e grisni ujkun e Rajhut,
  Merr një bajonetë në fytyrë nga një luftëtar !
  
  Dhe bajoneta nuk do t'ju përshtatet për të ardhmen,
  Do i shtojmë dinamit buldozerit!
  Fluturim kaq i shpejtë
  Kur proletari goditi çekiçin!
  
  Lëvizja e radhës do të kalojë si një uragan
  Dhe fundi i lojës do të jetë një shok fitues!
  Në fund të fundit, tërbimi ynë është një vullkan i çmendur,
  Masakër mbi bastardin, një mace e tmerrshme!
  
  Ne i shtrënguam rriqrat në Berlin,
  Parisi është i lirë nën flamurin rus!
  Ne jemi bija dhe bij të atdheut,
  Kur festojmë, hamë mjaltë me shije!
  
  Albioni me mjegull tani është si një vëlla,
  Nju Jorku u bë si një byrek në një pjatë!
  Flamuri ynë i kuq, i kuq në ngjyrë lulekuqe,
  Nën të, të gjithë njerëzit me liri janë të lumtur!
  Vajzat kënduan dhe tre tanket e Luanit u shndërruan në ëmbëlsira të mëdha dhe me gëzof të pikturuara me trëndafila. Dhe prej tyre vinte një aromë shumë e fortë dhe e shijshme.
  Por më pas makina u shfaq sërish pas tyre. Këtë herë Mouse edhe më të fuqishëm dhe më të rëndë. Shpejtësia e tyre është e ulët, por fuqia e zjarrit dhe forca të blinduara janë përmes çatisë.
  Albina pyeti anëtarët e Komsomol:
  - Të këndojmë përsëri?
  Kapiteni i vajzës tha:
  - A është vërtet e mundur ta marrësh me fyt?
  Vitalik këndoi:
  Kënga na ndihmon të ndërtojmë dhe jetojmë,
  Dhe së bashku me këngën në një fluturim me krahë ...
  Dhe ai që ecën nëpër jetë me një lirë,
  Ai nuk do të zhduket kurrë, kurrë!
  Një nga vajzat e Komsomol vuri në dukje:
  - Nuk mund të debatosh kundër kësaj!
  Albina konfirmoi:
  - E drejte! Apo dëshironi diçka tjetër?
  Vajzat e Komsomol hodhën një predhë në këllëf dhe qëlluan me forcë. Fluturoi sipër, goditi tankun dhe u hodh prapa si një bizele.
  Kapiteni vajzë tha:
  - Po, është e vështirë për të marrë!
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Pra, këndoni së bashku!
  Dhe kështu luftëtarët dhe djali filluan të performojnë me shumë entuziazëm;
  Lavdia e Atdheut Sovjetik është e madhe -
  Ne besojmë të denjë, ne do të jemi kjo lavdi!
  Ne do të mposhtim një armik mizor në betejë,
  Për hir të Fuqisë Ruse, më rrezatuese!
  
  Çfarë është në Atdheun që këndon ,
  Në zemrën e një pionieri të ndershëm e të zbathur!
  Ne nxitojmë si zog në fluturim,
  Sa i shenjtë është bërë besimi ynë!
  
  Automatike më beso vëlla i madh
  Dhe granatat nuk janë aspak të tepërta!
  Nëse jeni të guximshëm, atëherë rezultati
  Do, pavarësisht se je djalë!
  
  Pionieri është kryelartë dhe i ashpër ...
  Por buzëqeshja e Zotit na ndriçon!
  të këqij në botë ,
  Ata duan të shkatërrojnë një vend në parajsë!
  
  Çakalli fashist po tërheq putrat drejt nesh,
  Ai dëshiron të shkëpusë zemrën e një fëmije!
  Dhe derrat e tij buzëqeshin me xhep,
  Le të marrë një shuplakë në fytyrë me zë të lartë!
  
  Tanket "Tigrat" janë "çizme",
  I ngathët - tmerrësisht këndor!
  Dhe ju nuk ikni prej tyre,
  Epo, më mirë përgatit granata!
  
  Ne do të krijojmë një botë të tillë, më besoni,
  Aty ku miliona do të jenë të lumtur!
  Një bishë grabitqare do të ikë në strofull,
  Ne do të shtrijmë legjionet e neveritshme !
  
  Flamuri i kuq do të shkëlqejë
  Në të është emri i shenjtë i Jezusit!
  Kaloni provimin e pionierit për pesë -
  Të jesh i famshëm - Rusia jote!
  
  Por ai provim nuk është në dërrasën e zezë -
  Do të duhet të dorëzohet nga hendeku!
  Flokët gri i nxitojnë djalit me uiski,
  Vdiq një mik - tani vajto te varri!
  
  Çfarë është llumi i luftës së mallkuar,
  As bisha nuk është e denjë të quhet!
  Dhe turma nuk di të mbajë
  Edhe pse Adolf ndonjëherë është më qesharak se një bufon!
  
  Ne e dimë se nuk duhet të tërhiqemi,
  Pionierët kanë frikë nga dikush tjetër përgjithmonë!
  Ne djemtë jemi besnikërisht miqësorë,
  Dhe moralisht besoj jo sakat!
  
  Ne do të përfundojmë marshimin e lavdishëm në Berlin,
  Ne gjithmonë besojmë, kemi ditur të luftojmë!
  Dhe kapi menjëherë guximin e vrullshëm,
  PKK mban në arrati në çantë!
  Vajzat e Komsomol kënduan dhe tanket e mëdha Maus u shndërruan në enët e mëdha të blirit të shkëlqyeshëm të praruar me një pjatë anësore.
  Dhe gjithashtu shumë e shijshme.
  Albina qeshi dhe këndoi:
  - Çfarë lloj enësh, çfarë lloj enësh,
  Merri te gjitha me vete...
  Është për të ardhur keq që nuk zihemi shpesh
  Ata ushqehen vetëm për të vrarë!
  Vitalik vuri në dukje duke qeshur:
  - Po, ka lojëra të tilla! Si për fëmijë shumë të vegjël!
  Vajza Komsomol logjikisht vërejti:
  - Fëmijëria e njeriut nuk kalon kurrë plotësisht!
  . KAPITULLI 21
  Fëmijët e gjeniut janë zgjuar. Dhe për fat të tyre, asgjë nuk ndodhi. Vitalik mori përsëri fushën e forcës, duke përfunduar rregullimin e saj. Mbetet më pak se një orë punë . Djali gjenial shtrembëroi diçka brenda dhe përktheu të gjitha llojet e numrave dhe informacioneve nga një disk në tjetrin. Kështu që asnjë shans më i vogël nuk mund të parandalonte kapjen e kullës televizive Ostankino. Dhe ka një antenë kaq të fuqishme sa do të jetë e mundur të merret hipershort hipnovalë nën kontrollin e të gjithë planetit Tokë. Dhe e sundon atë si asnjë perandor tjetër në historinë e njerëzimit.
  Edhe me siguri Genghis Khan, edhe pasi kishte marrë pavdekësinë, vështirë se do të ishte në gjendje të nënshtronte të gjithë Tokën. Dhe Vitalik dhe e dashura e tij ishin më afër se kurrë me këtë.
  Ndërkohë, edhe Agripina i dridhej nga padurimi, donte shumë të jepte urdhrin për të sulmuar ushtarët e forcave speciale kriminale. Dhe disponimi i saj doli të ishte jashtëzakonisht luftarak.
  Një e re ftoi katër të rinj atletë për t'i bërë asaj një masazh sportiv dhe për të gjallëruar trupin e saj të fuqishëm përpara veprave të mëdha. Në fund të fundit, si është të bëhesh sundimtar i gjithë Tokës, të kesh mundësinë për të përkthyer në realitet fantazitë më të guximshme.
  Për shembull, një milion djem të bukur në të njëjtën kohë rrahin me shkopinj gome në thembra të zhveshura.
  Agripina këndoi:
  Unë jam një grua thesar i vërtetë,
  Në fakt, një përbindësh i vërtetë!
  Dhe ajo gjëmonte me kënaqësi kur e masazhuan të rinjtë muskuloz dhe shumë të fortë. Këtu është kënaqësia.
  Drejtori i FSB gjithashtu ngriu në pritje. Megjithatë, ai u pendua pak që mund të rezultojë shumë e lehtë për të marrë energji dhe një lugë e madhe po i shqyen gojën.
  Presidenti i Rusisë duket se ka rënë në ndaj kujt , dhe kjo me të vërtetë lëshoi dorën e forcave speciale. Vetëm aty është edhe ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe ai ka pikëpamjet dhe dëshirat e veta për këtë zbulim. Dhe ai gjithashtu tërhoqi njësitë e tij elitare.
  U krijua një situatë jashtëzakonisht e tensionuar. Sikur të varej një shpatë e vërtetë mbi planetin Tokë.
  Vitalik më në fund korrigjoi detajet e fundit. Albina e ndihmoi në këtë. Një vajzë e bukur dhe e fuqishme këndoi:
  - Ne nuk do të dorëzohemi para armiqve,
  Unë nuk do të jap një të përbashkët, më besoni ...
  Ne mund të bëjmë shumë mirë
  Ju jeni më cool se Van Dam!
  Vitalik pohoi me kokë me një vështrim jo shumë të sigurt:
  - Ne mundemi!
  Albina pyeti:
  Pse jeni kaq të pasigurt?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj:
  - Një përgjegjësi kolosale duhet të bjerë mbi mua. Pra, lamtumirë fëmijëri, kënaqësi, argëtim. Në vend të kësaj, ju duhet të rrotulloheni si një ketër në një rrotë!
  Vajza heroike pohoi me kokë.
  - Nëse dëshiron të jetosh - di të rrotullosh!
  Dizajni ishte mbledhur tashmë dhe gati. Fusha e forcës gjithashtu. Sidoqoftë, Vitalik, për çdo rast, skanoi zonën dhe telefonat inteligjentë. Dhe më pas zbuloi se ishte i rrethuar nga forca të mëdha. Këtu janë forcat speciale kriminale, dhe forcat speciale të FSB-së dhe njësive policore. A nuk mjafton kjo Ministria e Mbrojtjes. Por edhe ata kanë problemet e tyre. Kështu që ju duhet të luftoni në dy fronte në Ukrainë dhe Taxhikistan me talebanët. Ku janë ata para operacioneve speciale në Moskë.
  Vitalik skanoi sipërfaqen. Lidhur me komunikimet e forcave speciale. Ishte e qartë se ishte mbledhur një forcë e konsiderueshme. Djali mund t'i gjurmonte një valë telefonash inteligjentë, celularë dhe telekomandë. Dhe kodimi nuk ndërhyri me një gjeni të tillë si Vitaly Akulov.
  Djali gjenial i pëshpëriti Albinës:
  - Këtu na presin!
  Vajza heroike vuri në dukje:
  - Dhe çfarë tjetër mund të prisni! Ne u ndezëm plotësisht!
  Vitalik vuri në dukje:
  Providenca në vetvete na jep fuqi mbi botën. Në fund të fundit, ata fare mirë mund të na kishin mbuluar në një ëndërr, por ata nuk u sulmuan. Dhe tani të gjitha atutë janë në anën e çiftit tonë!
  Albina tha:
  - Një ushtri e tërë është kundër nesh! A mendoni se ne mund ta përballojmë atë?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj logjikisht:
  - Ne duam të sundojmë botën, por nuk do të mund të përballemi me disa forca speciale!
  Vajza heroike këndoi:
  Unë besoj në fitoren e çiftit tonë,
  Në fund të fundit, luftëtarët janë të shkëlqyer për një arsye!
  Vitalik u përgjigj:
  - Jo vetëm në biznesin gjenial, por edhe zell!
  Pas kësaj, djali mori këmbët e fëmijëve të tij me gishta të zhveshur, mori dhe shtypi butonin startues dhe e drejtoi radarin hipnovalë rreth shtëpisë në të cilën ndodhej laboratori.
  Djali gjenial këndoi:
  - Bota rreth nesh është si rëra,
  Zoti e ka braktisur...
  Edhe pse bota përreth është mizore
  Unë dua të bëj mirë!
  Albina guxoi me një buzëqeshje:
  Po, por jo gjithmonë e merrni atë që dëshironi!
  Valët u ndanë dhe Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Tani një zonë grabitqare është formuar në kokat e ushtrisë së trefishtë. Ne mund t'u japim çdo urdhër. Ose fle, ose këndo, ose kërce!
  Vajza heroike sugjeroi:
  - Le të na shoqërojnë me këngë në Ostankino!
  Djaloshi-gjeni pohoi me kokë dhe, duke vendosur pëllëmbën, dha një mendore. Në të njëjtën kohë, një kamion i madh hyri në oborr. Fëmija i mrekullueshëm urdhëroi përsëri. Dhe njerëzit që kishin punuar më parë e vunë strukturën mbi vete, e morën dhe e çuan në makinë.
  Vitaly vuri në dukje:
  - Kur ata janë në një gjendje ekstazë, ata mund të përdorin muskujt e tyre në një forcë qind për qind! Kjo do të thotë që njerëzit nën hipnovalë kanë shumë më tepër mundësi sesa thjesht kështu!
  Albina qeshi dhe këndoi:
  - Në rregull, gjithçka do të jetë mirë! Gjithçka do të jetë mirë, e di! Unë shkatërroj armiqtë e mi!
  Vajza heroike i shkeli syrin homologes së saj. Impianti i fuqishëm u ngarkua. Një djalë gjenial dhe një vajzë e gjatë u ulën mbi të .
  Tani këtu mund të shkoni.
  Qesharake, adoleshentët ishin ulur vetë, dhe shoferi po ngiste makinën në një gjendje ekstaze të thellë.
  Dhe Vitalik dha urdhër ... Ushtarët e njësive të ndryshme dolën nga rrugët dhe pritën, filluan të rreshtohen në marshimin e paradës. Ata e bënë atë me zgjuarsi, por në të njëjtën kohë disi mekanikisht.
  Mes tyre ishin edhe disa dhjetëra vajza.
  Albina tha:
  - Ka një ushtri të madhe, mund të thuhet!
  Vitalik qeshi dhe këndoi:
  Luftëtarët përpara - haldemarinat ,
  Jeta është e keqe apo e mirë!
  Një vela dhe shpirt!
  Një vela dhe shpirt!
  Populli dhe ushtria janë të bashkuar !
  Luftëtarët , të rreshtuar, kënduan gjithashtu, diçka e vjetëruar:
  Republikat e lira të pathyeshme të bashkimit,
  Nuk ishte forca brutale ajo që u mblodh, jo frika!
  Por vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Dhe urtësi, dritë, arsye dhe guxim në ëndrra!
  
  Populli i Ukrainës është i bashkuar me Rusinë,
  Ne jemi vëllezër-sllavë miq të përjetshëm!
  Zoti u lavdëroftë emri më i lartë,
  Të gjitha kombet e botës janë një familje e shenjtë!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitetin e një personi të thjeshtë!
  
  Ne kemi hapur rrugën drejt hapësirës për njerëzit e të gjithë botës,
  Fashizmi është shkatërruar, përparimi është lartësuar!
  Le të masim milje të lavdishme midis yjeve,
  Për ne, i Plotfuqishmi vdiq dhe u ringjall!
  
  Nuk ka frymë të Rusisë në univers më të fortë
  Popull ukrainas, ne jemi një vëlla për zemrat tona!
  Ne i shërbejmë Atdheut, më të fortë, ose më mirë,
  Djalë, merr një mitraloz në grusht!
  
  Dhe ne do të mbrojmë dhe zgjerojmë Atdheun,
  Le të japim një oqean dashurie të pafund!
  Nën flamurin e Rusisë së Madhe të pakufishme,
  Lërini pasardhësit e mi të gëzohen me të qeshura!
  Luftëtarët marshuan dhe kënduan. Vajzat ishin me ta. Vitaly urdhëroi vajzat të hiqnin çizmet e tyre.
  Dhe luftëtarët ndezën takat e tyre të zhveshura, shumë joshëse.
  Vitalik e pyeti Albinën:
  - Epo si jemi me nder, po marshojmë këtu?
  Vajza heroike u përgjigj:
  - Madje shumë me nder!
  Djaloshi Genius tha:
  - Së shpejti e gjithë bota do të jetë në këmbët tona! Ne do të sundojmë të gjithë planetin, por në të njëjtën kohë, para së gjithash duhet ta përdorim me mençuri fuqinë tonë!
  Albina u shpreh:
  - Nga njëra anë, kjo është e vërtetë! Por nga ana tjetër, çfarë do të bëjmë me kriminelët për shembull?
  Vitalik logjikisht vërejti:
  - Deri diku jemi edhe kriminelë! Sidomos unë, përfshirë atë që po bëjmë tani dhe do të bëjmë!
  Vajza heroike ra dakord:
  - Për një dëmtim të kamerave video, duhet të jeni ...
  Djaloshi gjeniu bërtiti:
  - Çfarë do të dëshironit?
  Albina shkroi në Twitter:
  - Rrahni me shkopinj në thembra!
  Vitalik qeshi dhe tha:
  - Është e mundur, edhe tani!
  Moska është një qytet i madh, dhe në kohën kur të arrini në Ostankino, do të kalojë shumë kohë. Dhe ushtarët u ngritën përsëri dhe kënduan;
  Berlini është pothuajse nën sundimin tonë,
  Përmes dylbive ne shohim Rajhstagun e mallkuar...
  Shpresoj se së shpejti do të ketë paqe dhe lumturi;
  Të cilën do ta përshkruaj në poezitë e mia!
  
  Rusia hapi komunizmin për botët,
  Ajo u bë një familje për të gjithë.
  Por Wehrmacht na nguli një feçkë derri,
  Dhe tani gjaku po spërkat nga damarët si një burim!
  
  Atë që Fyhreri harroi me ne rastësisht,
  Doja të merrja tokë dhe skllevër!
  Fashizmi shkoi me një fushatë shumë të gjatë -
  Dhe këtu është një makth i vërtetë, ëndrra djallëzore!
  
  Një djalë i thjeshtë, një djalë zbathur,
  Së fundmi lidhi një kravatë të kuqe.
  Ai donte ta ndërtonte vetë botën pa Zotin,
  Por papritmas napalm shpërtheu nga qielli!
  
  Më duhej të vrapoja në front, ne ishim AWOL,
  Askush nuk dëshiron të marrë të rinj të tillë!
  Por djaloshi-luftëtar me pushkë e bëri atë,
  Rruga e baballarëve doli e denjë!
  
  Luftoi ku edhe dinakërinë edhe forcën,
  Dhe dobësia është gjithashtu e hidhur, mjerisht ...
  Shokët duhej të hapnin varre
  Planifikimi i arkivoleve me pisha në acar!
  
  Unë jam një pionier tashmë i mësuar me vuajtjet,
  Ai shkoi në zbulim zbathur, rrëshqitja e borës u kris.
  Ndoshta dënim për mosbesimin,
  Se nuk doja ta njihja Jezusin!
  
  Por cilat janë tre orët e Golgotës?
  Kanë kaluar më shumë se tre vjet luftë!
  Në çdo fshat, të vejat qajnë me hidhërim,
  Si u vranë bijtë e vendit në vend !
  
  Unë mbijetova, u trondita nga predha, u plagos nga një plumb,
  Por për fat ai qëndroi në këmbë!
  Sinqerisht ia kthyem borxhin Gjermanisë,
  Se fashizmin e kemi nëpërkëmbë në pluhur!
  
  Unë jam pjekur, por ende një djalë,
  Mustaqet nuk depërtuan, por tashmë një titan!
  Po, një i rritur, dhe ndoshta edhe shumë,
  Në fund të fundit, zemra u bë e fortë si metal!
  
  Çmimi më i lartë Ylli i Heroit -
  Vetë Stalini, më besoni, e dorëzoi!
  Ai tha: është e nevojshme të merret shembull nga njerëz si ju,
  Luftëtarët po falsifikojnë çelësat e dyerve të Edenit!
  
  Por tani ulni pushkën e guximshme,
  Merrni ju, pinca, një çekiç dhe punoni!
  Ndërtoni një varkë me vela dhe një varkë prej druri
  Dhe krijoni një aeroplan në mënyrë që zogu të fluturojë lart!
  Kënga nuk ishte e keqe, sigurisht Vitalik dha udhëzimet për të kënduar ashtu. Të jesh me shpirt dhe jashtë kutisë. Dhe rreth Moskës, dhe makinat ndahen në drejtime të ndryshme, duke i lënë vendin perandorit të ardhshëm të planetit Tokë. Vitali madje mendoi se do të ishte mirë të bëhej kurorëzimi. Në të vërtetë, kurora është një simbol shumë i mirë i fuqisë supreme, si skeptri dhe molla. Edhe pse perandori i planetit Tokë ka nevojë për diçka më madhështore.
  Albina e pyeti me buzëqeshje, një djalë zbathur me pantallona të shkurtra, të cilit të gjithë iu bindën si Zotit të Lartësuar:
  - A mund të këndosh nga zemra?
  Vitalik tha:
  - Apo për shpirtin?
  Vajza heroike qeshi dhe u përgjigj:
  - Shpirti juaj është një thesar!
  
  
  
  Lajm i tmerrshëm, në një luftë mizore,
  Vajza, ajo që ra në dashuri përgjithmonë!
  I hedhur në gojë, djalli-Satani,
  Ku është Zoti: drejtësia dhe mëshira?!
  
  Virgjëresha Natasha shkoi zbathur,
  Por ata trokitën në shtigjet me pluhur!
  Në fund të fundit, për mëkatet që rrjedhin një burim,
  Ajo ndodhi të marshonte në distanca jashtë shtetit!
  
  Në fillim të pranverës u nisa për udhëtimin tim,
  Këmbët janë kaq blu nga të ftohtit!
  Ju nuk mund të kafshoni një grimcë mishi,
  Vetëm tundi kokën në bredhin e ngrirë!
  
  Kështu përgjatë rrugës plot me gurë,
  Këmbët e vajzës u rrëzuan deri në gjak!
  Dhe në të gjithë Rusinë, pas njerëzve,
  Ana e qytetit të mbretërve të Jeruzalemit!
  
  Malet e Kaukazit, kreshtat në dëborë,
  Gurët e mprehtë shpojnë thembra!
  Por ju ushqeheni me fuqinë e tokës
  Duke zgjedhur një haxhi të vështirë në qytetin e Zotit!
  
  Shkretëtirë verore, diell i keq,
  Si këmbët vajzërore në një tigan!
  Qyteti i shenjtë nuk është larg
  Të gjithë mbajnë një barrë të pafund!
  
  Atje te varri i Zotit-Krishtit,
  Vajza u përkul në gjunjë në lutje!
  Ku është masa e madhe e mëkatit,
  Nga çfarë marr forcë në drejtësi!
  
  Zoti i tha asaj, duke rrudhur ballin,
  Vetëm lutja nuk do ta ndryshojë këtë botë!
  Rusia është e destinuar të sundojë me shekuj,
  Ashtu është, shërbeji pa kërkuar para!
  
  Virgjëresha tundi me kokë: Unë besoj në Krishtin,
  Ju keni zgjedhur Rusinë si shpëtimtarin e botës!
  Unë do të përhap të vërtetën për këtë tek të gjithë,
  Mesazhi i Jezusit: Zoti idhull!
  
  Rruga e kthimit ishte e lehtë dhe e shpejtë,
  Këmbët e zbathura janë të forta!
  Zoti e zgjati dorën me hir,
  Muskujt dhe vullnetin, si nga çeliku!
  
  Dhe ju hyni në ushtri
  Ajo u bë pilot, ajo mundi Luftwaffe!
  Aty ajo tregoi lartësinë e bukurisë,
  Një shkatërrues gjerman nxiton në një minë tokësore!
  
  Luftëtar - luftëtar i guximshëm, i guximshëm,
   Të përkushtuar ndaj Partisë - për çështjen e sovjetikëve!
  Unë besoj në një fund fitimtar mbi llumrat,
  Paketa e demonëve në mur, në përgjigje!
  
  Epo, pse është rrëzuar luftëtari,
  Nuk kishit kohë të lironi rripat!
  Dhe mburoja doli të ishte e dëmtuar,
  Dhe fashizmi i keq u vëllazëron me Yankees !
  
  U bë luftë e pabarabartë, mizore,
  Të paktën jam burrë: qaj me hidhërim!
  Si në telashe zhytemi në fund,
  Në fund të fundit, fati është zhdukur nga Atdheu!
  
  Zotit thirrja ime: i Plotfuqishmi për çfarë!
  Më ndave nga vajza ime e dashur!
  Edhe në të ftohtë nuk veshi një pallto,
  Dhe për tre kundërshtarë, në fund të fundit, ajo mundi!
  
  A nuk e meriton ajo?
  Takoni fitoren me mua me lule!
  Piqni bujarisht byrekë për festën,
  Dhe unë do të vij në paradë me Natasha!
  
  Zoti i ashpër u përgjigj me zymtësi:
  Kush në botë është i lumtur, kush është mirë?
  Do të vuajë dhe mishi do të rënkojë nga dhembja,
  Në fund të fundit, njerëzimi është i poshtër, mëkatar!
  
  Epo, atëherë kur të vij në lavdi,
  Unë do të hedh në Gehena atë që nuk është i denjë për të jetuar!
  Unë do të ringjall virgjëreshën tënde dhe ty,
  Më të mirët atëherë nuk duan ndarje!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"