Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Swat Anak marang alien lan Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Prajurit enom sing dipimpin dening Eduard Osetrov nglawan tentara alien, utamane siklus. Nanging, bocah lanang sing wani kudu dadi India, lan bebarengan karo para dewi perang nglawan tentara Cortez, sing pengin nelukake negara Maya!

  SWAT ANAK marang alien lan CORTES
  ANNOTASI
  Prajurit enom sing dipimpin dening Eduard Osetrov nglawan tentara alien, utamane siklus. Nanging, bocah lanang sing wani kudu dadi India, lan bebarengan karo para dewi perang nglawan tentara Cortez, sing pengin nelukake negara Maya!
  . BAB #1
  Para pejuang enom saka detasemen pasukan khusus bocah-bocah padha perang kanthi gagah. Nanging, ing mburi lapangan pasukan siji lan setengah, dheweke meh ora ana kemungkinan mati. Nanging siklus nyerang nandhang karusakan gedhe lan bener entek. Dadi isih bisa mbantah sapa pahlawan sejatine.
  Nanging kita kudu mbayar upeti, lanang lan wadon ing setelan tempur ditembak kanthi akurat. Iku felt sing game ing komputer padha ora muspra, lan padha mung pejuang apik.
  Adala sing nembak tangan tengen Edik njupuk lan mbuwang sepatune saka sikile anake. Lan kanthi ketangkasan kethek, dheweke mbuwang sawetara wiji poppy menyang mungsuh sing maju.
  Komandan lanang manthuk.
  - Iki apik, ayo ngomong, saiki annihilation! Nanging luwih becik nggunakake sajrone serangan ing kastil.
  Adala kanthi logis nyathet:
  - Sampeyan duwe sumber surprise inexhaustible. Dadi ora kabeh kertu trump ditata. Lan kertu trump uga ora overexposed!
  Lan wiji poppy cilik saka annihilation nyebabake siklus, nyuwek prajurit gedhe dadi potongan cilik lan ragged. Punika rawuh karusakan.
  Bocah wadon mau ngempet-empetake sikile anake:
  Nunggu kamenangan liwat siklus, Aku pracaya
  Bakal ana lagu anyar...
  Aku ora bakal nyerahake awakku dadi budhak marang kewan,
  Aku bakal nuduhake sampeyan sing paling dhuwur, ngerti, kelas ing perang!
  Bocah sing gelut ing sisih kiwa kandha karo mesem:
  - Apa sampeyan ora mbuwang tangan, nanging sikilmu?
  Adala ngguyu lan mangsuli:
  - Lan luwih nyenengake!
  Edik manthuk.
  - Ya, wong bodho bakal mbuwang tangane, nanging coba nganggo sikilmu!
  Bocah-bocah padha nguwuh-uwuh:
  - Kamulyan kanggo prajurit cahya,
  Jayalah negeriku yang cerah...
  Tumindak kita bakal ditembangake,
  Menang minangka tujuan utama!
  Siklus, pancen, ngalami karusakan gedhe, wiwit mundur. Nanging tembok wis munggah maneh. Lan mobil anyar dipindhah. Padha katon kaya piramida flattened ing caterpillars, lan gedhe ing ukuran karo trunks.
  Nalika pasukan saka pasukan khusus anak kang murub ing wong saka bedhil ray, padha prakteke ora gawe piala. Balok-balok mumbul saka waja baja.
  Salah sawijining bocah wadon ngucap:
  - Iki joker liyane saka mungsuh! Lan utawa malah kabeh longsoran jokers!
  Prajurit kasebut ngucap:
  Luwih becik mati ing sikilmu tinimbang urip ing dhengkul! Aku wis ana ing panangkaran lan dheweke ngalahake aku nganggo arus listrik, ngetokake cairan liwat kabeh awak saka ilat nganti tumit. Lan lara banget nganti mati luwih becik!
  Wong wedok iku manthuk.
  - Ya, lan aku disiksa! Kajaba iku, subtly, variabel gravitasi lan pulsating weightlessness. Lan lara banget, lan luwih-luwih, ora ana jejak, kajaba ngimpi elek!
  Inggih, aku mikir komandan abadi lan gedhe kita bakal nggawe sesuatu!
  Edik manthuk-manthuk sarujuk karo sirahe sing putih lan dhawuh:
  - Lan saiki wong lanang, njupuk, cokot irung lan wahing!
  Adala, prawan prajurit sing berpengalaman, takon kanthi kaget:
  - Lan kenapa?
  Komandan bocah kasebut mangsuli kanthi yakin:
  - Kene sampeyan bakal weruh apa efek bakal!
  Bocah-bocah prajurit ora padu. Banjur padha njupuk lan nggelitik irung anak-anake sing lucu karo pucuk keris cilik. Lan carane bakal njupuk lan wahing.
  Swasana sanalika. Lan lebu sing akeh ujung sing landhep udan saka ndhuwur. Dheweke kenek tank piramida. Lan padha poked kaya landak karo jarum. Lan monsters ageng mandheg.
  Edik manthuk lan nyathet:
  - Saiki ayo padha nyanyi!
  Lan para pejuang saka pasukan khusus bocah-bocah njupuk lan nyanyi kanthi seneng;
  Putri, sampeyan kembang
  Gemerlap ing patamananing Gusti!
  Pandanganmu kaya angin seger
  Mbusak genine neraka!
  
  Bocah-bocah wadon suci tresna
  Pedhang heroik, squeezing karo kaurmatan!
  Aku bakal ngwutahake getih ing kali
  Malaekat bakal nunggil karo sampeyan ing salawas-lawase!
  
  A rahasia surem munggah karo ngimpi
  Gambar sampeyan, aroma manis!
  Sampeyan wis sculpted dening nitahake alam semesta
  Kabeh abdining ala ora bakal najisake!
  
  Mungkin mung ing swarga
  Nasib bakal nyawiji penyayang!
  Nanging Gusti Allah ora bakal nglilani kita ambruk dadi lebu
  Gabung kesatuan ati ing misahake hardened!
  Sawise tembung sing apik banget lan luhur, ana keajaiban. Armada tank piramida kabeh mekar kaya kasur kembang. Lan kembang sing subur mung apik banget. Lan dheweke wiwit tuwuh kanthi kekuwatan sing nggegirisi lan luar biasa. Lan ternyata ayu banget.
  Adala ngambung pipi komandan bocah kasebut lan ujar:
  - Sampeyan mung pesona unik!
  Eddie manthuk karo mesem.
  - Technomagic!
  Prajurit kasebut ngucap:
  - Nu, lan saiki ing serangan! Remuk mungsuhmu kanthi siji jotosan!
  Komandan bocah lanang mbantah:
  - Ora! Iku banget awal. Pisanan, sampeyan kudu ndeleng petualanganku sadurunge. Dheweke kudu tumindak ana sanajan tanpa nanoteknologi canggih, lan iki, kudu dicathet, angel banget!
  Adala ngandika karo mesem:
  - Mesthi, aku ngerti yen luwih angel tanpa teknologi. Nanging bocah lanang kaya sampeyan, aku mikir, bakal ngrampungake masalah apa wae.
  Edik nembang karo mesem sing gemerlap kaya mutiara laut pilihan kanthi swara perak:
  Sanajan ora bisa ngrampungake kabeh masalah,
  Aja ngrampungake kabeh masalah!
  Nanging saben wong bakal luwih seneng
  Kabeh wong bakal seneng-seneng!
  Sawise iku, bocah kasebut nguripake hologram. Pasukan khusus bocah-bocah padha meneng.
  Mripate safir lan zamrud lanang lan wadon mangan pemandangan.
  Inggih, bocah lanang sing ana ing macem-macem jagad lan nuduhake luwih saka siji, nalika dheweke durung diwasa. Lan iku jaman Abad Pertengahan ing Donya Anyar, sawetara jinis sejarah alternatif, kaya planet Bumi.
  Ing kasus iki, nuduhake yen Edik dadi bocah India, stalking regu pasuryan pucet ing ambush. Dheweke nganggo celana pendek, tanpa alas kaki, amarga moccasins mung ana ing dalan, nanging dicet nganggo gambar warna saka sirah nganti sikil. Malah pasuryan bocah ing tato medeni karo naga lan malaekat karo pedhang.
  Senajan gambar kuwi, misale jek, ora khas saka India. Nanging ing ngendi mung Edik ewu petualangan lan lelungan nasib ora mbuwang. Kabeh jaman, planet lan wektu dicampur, dicampur lan digabung dadi bal sing kandhel.
  Ing jejere dheweke ana bocah wadon sing otot kanthi pinggul sing amba, gundhul, bunder, tumit sing menggoda meh ing ngisor irunge. Kanggo sawetara alasan, prajurit kasebut, sanajan dheweke kudu dadi wong India, iku pirang. Dheweke meh ora nganggo sandhangan, mung kathok saka set bikini, senar mutiara ing dhadha lengkap.
  Nalika dheweke nguripake, Edward weruh pasuryan ayu karo dagu manly lan dodo gedhe nanging biasa. Lengen prajurit iku otot, kulite coklat, sing, kanthi kombinasi putih, kanthi sentuhan kuning sing rada kuning, utawa luwih, rambut serbuk sari emas, katon apik banget.
  Prajurit pirang, nanging, bisik-bisik cemas:
  - Pasuryan pucet teka ing kene, oh Fountain pimpinan lanang!
  Soko poked jawata enom ing otot sisih ... Eduard twitched lan weruh anggun, Bare, girlish wentis. Uga otot lan kuwat. Banjur wanita kasebut dhewe kanthi rambut abang sing murub. Kaendahan ing kene. Madu pirang lan abang, loro setengah wuda, otot lan atletik. Ora prajurit, nanging dewa karo busur.
  Edward kanthi ati-ati ngelus sikil siji lan banjur sikile bocah wadon liyane. Padha purred puas, kaya kucing sing stroked. Lha yo ngono, wong wadon lumrahe ora isin karo belaian lanang. Lan banjur kabeh limo wong touchy wis dikembangke, sing kanggo stroking slightest, utawa flirting, padha siyap kanggo sue. Nanging kanggo wong lanang iku kepinginan sing cukup alami kanggo stroke lan ngelus-elus bocah wadon sing ayu, utawa malah loro bocah wadon bebarengan.
  Bener, dheweke minangka bocah ing awak, nanging dheweke wis tuwa, lan ing taun-taun, lan ing memori dheweke cukup diwasa, dadi ....
  Bener, banget otot, nanging Edward atletik, mung tresna wanita kuwat bisa nglairaké turunane kuwat.
  Nanging banjur kaendahan murub menehi Edward tandha karo lambé - beku! Mungsuh bakal teka!
  Pancen, detasemen katon ing pinggir ... Wah, Kolonel pasukan khusus kuwi ora nyana. Ora, padha ora trolls, utawa gnomes - wong cukup normal, nanging ... Ing waja abad tengahan, karo muskets minangka gedhe banget minangka klub kanibal, karo pedhang dawa. Kabeh tentara iki menehi roso kesengsem soko arang banget unreal lan surreal. Lan banget kuna. Ing wektu sing padha, iki dibedakake kanthi jumlah sing akeh, sanajan ora kakehan. Nunggang jaran, nganggo waja abot, akeh ksatria sing metu. Miturut cara, pasuryan pucet, exaggeration kuwat - moncong iku tanned, swarthy, lan jenggot ireng.
  Prajurit setan rambut abang dhewe mangsuli pitakon sing siap pisah saka ilat Edward:
  - Iki detasemen Spanyol saka Cortes. Aja wedi, mung ana patang atus, lan dheweke durung duwe wektu kanggo ngisi maneh karo wong India lokal.
  Prajurit mau banjur bisik-bisik maneh:
  - Charming ... Lan carane akeh kita?
  Kali iki si pirang madu mangsuli:
  - Bakal ana lima karo sampeyan! - Lan nyegat tampilan bingung Edik, dheweke nambah. - Nomer sing paling bener, pentagram!
  Prajurit enom rada ndredheg. Imbangan daya, ing jumlah, cetha ora ing sih. Lan sing paling penting, dheweke ora duwe blaster, ora ana medan pasukan, malah granat antimateri. Lan sing serem. Contone, siji hyperblaster bisa ngilangi kabeh detasemen, ing siji menit energi sepuluh bom atom sing ditibakake ing Hiroshima bisa dibuwang.
  Iblis rambut abang katon cocog kanggo ngelingake Edward:
  - Sampeyan duwe gandhewo, oh pimpinan ... Bukak geni ing printahku!
  Si pirang komentar:
  - Bocah iku tanpa alas kaki, lan nganggo rasukan sing sopan, iki dudu pesenan kanggo pimpinan gedhe, sanajan saiki ora ana tentara. Wong wedok iku njepret jempolane. Lan ana sing owah, lan Eduard rumangsa ora ana sing padha.
  Prajurit lanang maneh saiki narik kawigaten marang awake dhewe. Dheweke pancen ora nganggo klambi, nanging nganggo celana kebo lan moccasins perhiasan. Ing sirah ana wreath saka telung wulu metu. Ora, ora falcons, nanging sawetara jinis manuk wulu sing ora owah ing bumi.
  Awak dhewe dadi otot sing luwih penting lan gedhe, sanajan Edward tansah dibedakake karo perkembangan otot sing apik banget, nanging ing taun-taun pungkasan wis dadi garing banget, saengga iga katon saka kekurangan nutrisi lan gerakan konstan. Nanging ing kasus iki, dheweke katon kaya juara fitness profesional - relief sampurna lan ora lemak siji, lan kulit diwutahake karo tan abang-coklat.
  Ing dhadha ana tato karo jaguar - simbol Huron. Tato liyane dibagi nang endi wae, kaya sihir. Para warriors, ing tangan liyane, wis sampurna, kulit Gamelan lan polesan, coklat karo hue emas, lan kulit padhang ing twilight ing wayah sore Mexican anget.
  Sikil tetep gundhul, nanging iki mung nambah efektifitas pertempuran.
  Padha narik gandhewo. Loro bocah wadon liyane, lan Eduard yakin manawa ana bocah-bocah wadon ayu ing kana, nyamar kanthi ati-ati supaya ora katon. Nanging wong loro iku duwe gandhewo kang mewah, kaya para ratu putri, lan wulune panah iku padhet ana inten, topas, rubi lan zamrud.
  Lan busur Edward uga ora kalah karo kemewahan, nanging luwih akeh sapir lan watu larang regane ing nada peteng. Lan bocah-bocah wadon sing ayu duwe warna sing luwih cerah.
  Detasemen conquistador Spanyol wis ana ing ngarepe. Patang atus caballeros Castilian. Kayane segara ora adoh saka kene, sanajan ambune khas ora keprungu, angin mung saka pesisir. Nanging ambune awak cah wadon banget seductive, ora manungsa, kaya campuran madu, kembang, pala lan rempah-rempah.
  Para warriors dhewe banget kelangan, lan siji njupuk lan kejiret serangga karo dheweke Bare driji sikil, lan ulig menyang jajan.
  Mungsuh, pejuang, ing wektu iku, Kakaisaran Spanyol sing kuat, durung duwe wektu kanggo mbledug ing kampanye lan katon apik banget.
  Ing ngarep ana penunggang sing gagah, amba, dhuwur, jenggot abang. Mbokmenawa, iki Count Cortes, sing ing mangsa ngarep bakal nampa gelar adipati lan ngrebut kasugihan mung apik tenan.
  Dheweke katon mung abang lan sehat banget. Waja mung bobote centner lan ing ngisor iki ora prasaja, nanging jaran konsep saka setelan piebald.
  Kolonel lanang njupuk grandee Spanyol ing gunpoint lan siap kanggo murub.
  Sampun kathah ingkang katingal, Edik nembak kanthi sae saking gandhewa, senajan sampun dangu boten nglatih gaman jinis punika, nanging langkung modern lan majeng panganggenipun, saengga boten wonten kapitadosan tartamtu menawi badhe nabrak.
  Kaendahan abang murub njupuk dhawuh. Dheweke murub pisanan, lan panah mabur ing lintasan tangent. Sing rambut emas murub nang endi wae menyang sisih, lan saka grumbulan ngelawan miber metu kaya komet, smashing balok energi penghancuran.
  Edward, sing ora duwe wektu kanggo njupuk, wis murid saka mripate dibunderaké menyang segi telu. Dheweke durung nate weruh iki sadurunge. Panah cah wadon abang murub lan nyebar ing ombak ireng. Ksatriya Spanyol, kejiret ing ombak iki, padha gosong lan ambruk dadi bledug bebarengan karo jarane. Mung balung sing beku ing udhara sing isih ana.
  Hadiah kasebut, sing diluncurake dening bocah wadon kanthi rambut warna rwaning emas, diprodhuksi, kanthi efek sing ngrusak. Mung iki ditulis rada beda. Gelombang putih liwat, lan prajurit satus liyane dumadakan wiwit mekar. Lan, ing pangertèn sing paling harfiah. Yaiku, tunas jus lan padhang nutupi para conquistador kekaisaran Castilian saka sirah nganti sikil. Banjur, tunas cepet, dalan sing apik banget wiwit tuwuh. Lan bandit potensial lan stranglers dadi , saben dadi grumbulan kembang sing apik banget kanthi warna sing paling sugih ...
  Bebungah liyane uga bisa uga apik ... Panah katelu kasebar karo bledhek abang, lan wong Spanyol murub kaya obor, prosesi pagan, lan banjur dadi satus bonfires ... Lan geni saben geni wis werna lan iyub-iyub dhewe. lan sparks mabur, nyoba kanggo mencet langit ireng sing luwih dhuwur.
  Nah, hadiah kaping papat dadi luwih apik. Saka panah miber sparkling, kaya kristal rock, wrenches lan bolt! Lan padha tiba ing buntut detasemen Cortes. Jaran dadi uler, lan sing nunggang dadi penggali, lan satus mesin rancangan aneh mandheg, macet ing dalan sing amba ing antarane bukit.
  Saiki patang atus prajurit sing kuwat lan wani saka Kakaisaran Spanyol ora ana.
  Edik matur kanthi gumun:
  - Technomagic! Punika mukjijat!
  Mung siji Cortes tetep, kang froze kaya pemblokiran obah ing jaran ageng, kaya demo Jerman, lan kasil nyoba kanggo njaga kalem.
  Eduard nembak dheweke, nanging tumit loro sing telanjang katon, lan bocah-bocah wadon, rambut emas lan abang-abang, kanthi cekatan nyekel panah nganggo driji sikil, banjur padha nguwuh-uwuh:
  - Ora! Sampeyan kudu ngerteni getih sapa sing luwih mulia, ing pedhang!
  Inggih, apa ing pedhang, uga ing pedhang. Edward wis skill kanggo perang karo kelet, lan shovel sapper, uga bayonet-pisau. Yen mung dheweke bisa nemokake pedhang ...
  Bocah lanang mau nyawang para wadyabala kanthi ati-ati, kaya-kaya ngarep-arep yen bakal menehi pedhang ajaib - siji ayunan, lan satus sirah saka pundhake!
  Nanging setan rambut abang nudingake lading Spanyol sing paling biasa sing dibuwang maneh dening gelombang jeblugan tekno-sihir, bisik-bisik kanthi nada sing ora nyenengake:
  - Saiki sampeyan ana ing sikil sing padha!
  Banjur angin ganti arah, nggawa kesejukan sing dikarepake ing wayah sore tropis sing sultry. Hawane seger saka segara, mambu yodium, urang, rumput laut manis kaya karamel kacang.
  Edward alon-alon pindhah menyang senjata sing dijupuk, dheweke rumangsa kaya kulit abang sing nyata. Lan Cortes, kok malah munggah menyang Meksiko? Kepengin ngrusak budaya Maya kuno? Isi kanthong sampeyan nganggo emas, sing dianggep minangka logam suci dening wong India lokal. Numpes kultus lawas lan ngetrapake aturan sing luwih kejam saka Inquisitors lan Jesuit ...
  Ing kene, Edward dumadakan mikir yen kanggo perang ing jaman liya, perasaane banget nyata. Dheweke ngrasakake kanthi gundhul, awak otot ambegan hawa sing nggawa kesejukan segara sing nyenengake, lan potongan resin anget netes ing pundhak sing kuwat.
  Ora, ora krasa kaya ngimpi. Ing ngimpi, sampeyan biasane semaput utawa kesadaran sampeyan bakal suwe banget. Lan liya-liyane ... Malah moccasins nyebabake rasa ora nyaman, lan sampeyan dhewe dudu bocah lanang sing katon umur rolas taun, nanging wong enom ora luwih enom tinimbang umur rong puluh taun. Semono uga imajinasine, nyawang pesona prawan.
  Tegese, awak dudu duweke, sanajan umume Edik adoh banget saka kadewasan nganti saiki. Lan dheweke dadi prajurit ora mung ing abad rong puloh, nanging ing jaman sing luwih adhem lan kosmik, kanthi kamulyan kanggo kabeh tentara. Nanging saiki, pancen, iku salah siji, utawa, ing nalisir, ora kang ... Daging iku asing, sanajan sehat, lan ana akèh energi ing. Ora kaya ing sawetara taun pungkasan, nalika Eduard felt sawetara cooling ing awake menyang perang lan perang, lan perjuangan terus-terusan kanggo kaslametané, nyuda semangat, kesed kenthel ing latihan lan unwillingness kanggo tangi esuk lan nindakake latihan. . Ya, lan ngimpi wis dadi kenthel, nalika sampeyan ora ngrasakake energi lan kepinginan sing padha kanggo mlumpat, nanging sampeyan pengin turu, lan sampeyan mikir - sampeyan wis duwe pengalaman ing macem-macem perang, apa ora wektu kanggo pensiun? .
  Kanggo muter game kanggo kebekan, tanpa resiko, tanpa pain lan mung kesenengan. Lan tenan, apa sing dibutuhake bocah sing langgeng? Manggon ing sawetara donya teknologi maju lan relatif aman, lan urip dhewe, nglaras hiburan lan idleness bungah.
  Nanging Edward duwe kahanan sing rada suda karo pensiun. Secara resmi, dheweke, minangka warga elf sing berjuang luwih saka siji jaman ing Mechnya lan nyambut gawe rong atus seket siklus, katon kaya nampa pensiun ing kana. Nanging saiki dheweke njabat ing Tentara Solar saka negara sing ora diakoni. Dadi status hukum ...
  Edward banget bingung, lan Cortes bisa pulih. Grandee Spanyol sing nggegirisi nudingake musket sing abot marang wong sing kaya wong India. Durung ana mekanisme flintlock, lan Cortes nyoba ngobong bubuk mesiu nggunakake mekanisme rubbing. Inggih, ora, iki gegaman banget primitif, cetha rodok olo kanggo busur biasa karo panah. Kauntungan saka musket kasebut yaiku mesthine bakal nembus waja apa wae kanthi timbal, ukurane endhog pitik. Nanging, iku arang banget angel kanggo mencet India dexterous lan lincah ing cara iki.
  Mulane, Edward ora dadi gemeter, nanging kanthi tenang pindhah menyang pedhang. Punapa mawon, sampeyan bisa njupuk mung nalika sampeyan murup sekring, lan iki bakal njupuk wektu.
  Cortes nguwuh soko ing Spanyol. Edward ora ngerti basa iki. Nanging ing sisih liya, dheweke nganggo basa Jerman lan Inggris, uga basa Prancis cilik. Bocah prajurit kasebut ora ahli babagan Cortez, utawa kabeh perang kolonial umume. Aku ngerti apa sing ana ing buku pelajaran sekolah. Inggih, lan liya-liyane miturut buku sing misuwur: "Putri Montezuma." Nanging ing kana, mesthi, informasi kasebut pecah-pecah lan dicampur karo fiksi.
  Ing teori, Cortes kudu ngerti basa Prancis, amarga wong Spanyol asring perang karo negara lily.
  Lan Edward, ing basa Prancis, sing ora diucapake kanthi lancar, ujar:
  - Apa sampeyan duwe pitakonan kanggo kula, Monsignor?
  Cortes, saking bingung, jabbed wick murup ing musket, lan mriem cilik iki jeblugan ... Inggih, nggero, malah saka siji dijupuk. Mungkin swara iki, kaya peal, sing nggawe wong India tiba nalika peluru kasebut liwat!
  Ing kasus iki, Piece saka timbal babak whistled liwat kadohan saka luwih saka satus meter, lan ora mbebayani kanggo Edward. Prajurit kasebut, tanpa maju, nyedhaki pedhang lan gampang ngangkat senjata, sanajan bobote kira-kira rolas kilogram. Mesthine, perang sing dawa banget, sanajan dilatih ksatria, ora bakal bisa perang nganggo pedhang kasebut. Saber, mesthi, luwih praktis.
  Cortes pungkasane ngomong nganggo basa Prancis:
  - Kowe sapa?
  Edward mangsuli kanthi gaya Mephistopheles:
  - Aku minangka bagean saka kekuwatan sing, sing tansah kepenginan ala, nindakake kabecikan!
  Senadyan basa Prancis dheweke ora apik banget, nanging wong Spanyol, mesthi bakal ngerti. Isih, apik yen ing lyceum militèr minangka salah sawijining kasunyatan alternatif, dheweke diajari basa-basa saka mungsuh sing diduga. Kaping pisanan, Inggris lan Jerman, uga Cina. Basa pungkasan kanggo sinau paling angel, lan meh ora ana sing ngerti. Spanyol ora dianggep minangka mungsuh sing serius, sanajan prevalensi basa iki ing saindenging jagad luwih gedhe tinimbang basa Jerman. Nanging karo Jerman, perang, ketoke, iku pracaya iku ora bakal bisa kanggo nyingkiri.
  Cortes mesem maneh, lan ing basa Prancis, sanajan ora resik, menehi saran:
  - Apa sampeyan pengin perang nganggo pedhang?
  Edward singkat mangsuli:
  - Knightly!
  Cortez mesem luwih amba. Dheweke dianggep minangka salah sawijining pedhang sing paling kuat ing Spanyol. Lan sapa wong India? Mung wong galak sing wani nantang Kakaisaran Kastilia. Dadi dheweke bakal kelangan sirah sing kosong, kanthi wulu.
  Edward katon beda pendapat lan nyedhaki mungsuhe.
  Count Cortes cukup gampang, kanggo wong kang mbangun lan ing waja massive, mlumpat saka jaran.
  Dheweke kepala luwih dhuwur tinimbang mungsuh, sanajan thanks kanggo sihir lan kanggo wektu sing cendhak nalika diwasa, lan paling ora kaping pindho minangka abot. Nanging Edward uga dibedakake, utamane ing awak anyar, kanthi ketangkasan lan otot. Lan supaya count arrogant nyoba kanggo njupuk iku impudently.
  Pedhang, tamtu awrat katimbang tabuh, kados linggis. Nanging senjatane mungsuh luwih abot. Lan ora ketompo carane kuwat Cortes, maneuverability saka awak gedhe isih bakal luwih murah.
  Edward nyedhak, mungsuh mandheg, nyoba njaga keseimbangan lan ngenteni.
  Prajurit Spanyol bangga ilang awak sawise saben prajurit murub panah, nanging Cortes dhewe ora katon ing kabeh isin dening iki. Kosok baline, wong Spaniard katon apik banget lan sombong.
  Edward dumadakan nyepetake lan nindakake serangan lunge. Count nglawan dheweke kanthi gerakan pedhang sing meh ora bisa dingerteni. Bocah India ngguyu - mungsuh luwih apik tinimbang sing dikira.
  Cortez, ing siji, nganakake resepsi garpu, nanging uga ora tekan gol. jawab Edward.
  Loro-lorone mungsuh wiwit pager, nanging kanthi cara sing aneh. Eduard, sing luwih entheng lan luwih lincah, ngubengi ing sacedhake mungsuh, dene Cortes sing gedhe banget ngadeg ora obah, mung sok-sok maju setengah langkah, nyoba nyedhaki mungsuh.
  Loro prajurit kasebut meneng sajrone sepuluh menit pisanan lan tumindak kanthi ati-ati. Edward kenek waja kaping pirang-pirang, nanging pedhang dijupuk ora bisa nembus waja skillfully digawe. Lan nalika Cortes nyekel prajurit enom kanthi gelombang sing cetha, getih katon ing awak wuda prajurit India.
  Sawisé iku, wong Spanyol ngganti siasat, ndeleng getih wong liya ilang, lan dumadakan maju. Edward isih ngluwihi mungsuh ing kemampuan maneuver. Dheweke, kaya macan tutul, mundur lan mundur, latihan bocah komando kasebut duwe pengaruh.
  Sampeyan bisa ngalahake Cortes mung dening mencet wong tengen ing pasuryan, waja dijamin loro tangan lan sikil, nanging kanthi mangkono, meksa mungsuh kanggo mindhah luwih alon.
  Ing kene Edward entuk kapercayan maneh, sanajan dheweke kuwat lan kuwat, dheweke bakal kesel. Malah juara donya antarane petinju profesional kesel lan ora tansah njaga jangkah ing rolas babak. Nanging padha perang ing kathok cendhak olahraga padha. Dadi monster iki bakal entek.
  Pancen, Cortes wiwit ambegan lan kringet banget, lan kecepatan gerakane mudhun.
  Malah ing pipi sing kandel katon isin sing ora sehat.
  Edward maneh dadi luwih aktif lan terus nyerang. Ing wektu sing padha, terminator enom ora nggunakake apa sing diwulangake ing pasukan khusus, nanging teknik sing ditekanake saka sastra petualangan. Utamane, serangan ing ngisor pangkal pedhang supaya bisa kesel mungsuh lan, utamane, tangane.
  Cortez wiwit mundur sethithik, banjur Edward entuk kekuwatan wicara:
  - Apa, monseigneur, panggang?
  Kanggo nanggepi, count nggawe lunge landhep, kang meh pierced ing mripat Edward, nanging dhewe nampa pedhang ing driji. Prajurit enom nyerang tanpa ngayun banget, kulit kebo sarung tangan mung nick, nanging komando nyuwil sawetara phalanx Cortez. Dadi lara kanggo nyekel pedhang ing tangan tengen, lan pimpinan Spanyol mbuwang senjata menyang tangan kiwa.
  Nanging, mesthi, nglereni nganggo sisih kiwa luwih angel tinimbang karo sisih tengen, sanajan sampeyan wis dilatih.
  Edward entuk kapercayan. Dheweke nyerang mungsuh ing sirah lan, ing wektu sing padha, nindakake tendangan ing sangisore dhengkul.
  Piring waja rada dhuwur, nanging isih kebo nglereni pukulan. Nanging ing tangan liyane, Cortes staggered, lan pedhang rada nyimpang, lan Edward, wis dileksanakake technique penggemar nalika kombinasi jotosan digawa metu, nemen scratched count Spanyol ing pipi.
  Pukulan tiba mung ing ngisor alis, nanging getih isih diwutahake, lan dadi angel kanggo mungsuh ngomong, lan pain dhewe disambi saka tandhing.
  Cortes saiki, pancen, ngamuk, nanging nesu iku kesel lan piye wae impotent. Kaping pirang-pirang count ora kejawab, lan pungkasane, Edward, kanthi cepet nyilem kaya iwak, nyerang mungsuh kanthi lading ing pasuryan.
  Alis tengen njeblug kaya bal sing kebak getih, lan Cortez pancen nglangi. Edward, ndeleng kahanane, ngethok bangkekane. Kulite kebo rada "slompret", mungsuhe isih nyekel pedhang ing tangan kiwa.
  Prajurit wadon papat nyepak sikile sing gundhul, dipahat lan bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Inggih, anak kita! Sampeyan metu banget pinter!
  Banjur prajurit enom maneh mbaleni jotosan ing driji. Dheweke, ing asas, bisa nindakake serangan ing sirah, nanging wanted kanggo nyekel Cortez urip.
  Pedhang abot saka pimpinan Spanyol tiba ing lendhut, lan brute kasebut mundur maneh, lan kanthi kesel mangsuli nganggo basa Prancis:
  - Wah, kayane aku kalah karo sampeyan, galak!
  Edward mangsuli kanthi logis:
  - Savages ora nganggo basa Prancis. Lan umume, sampeyan teka ing negara manca kanggo budak lan mateni!
  Pemimpin Spanyol mbengok:
  - Kita nggawa sampeyan iman sing nylametake sampeyan saka siksa neraka sing langgeng!
  Jawabe Edward karo nyengir.
  - Sampeyan wis dadi siksa kanggo kabeh wong, sanajan ora langgeng!
  Prajurit loro mau padha ngadeg ngelawan. Loro-lorone padha kebak getih, sanajan Cortez, mesthi, spattered luwih kenthel lan luwih tatu. Grandee Spanyol sing ora bersenjata nglawan wong India kanthi pedhang sing ora cetha, nanging cukup agawe.
  Cortez mung bisa ndeleng kanthi mripat siji, nanging sanajan pipine irisan, dheweke ngomong kanthi cetha. Edward ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo count Spanyol. Iku bakal perlu kanggo njupuk wong tawanan, nanging ing kasus iki, iku ora cetha ngendi kanggo mimpin wong.
  Senajan, ing kasunyatan, iku kudu wis diwènèhaké marang prajurit saka kerajaan Maya. Ngomong-ngomong, apa jenenge ibukutha? Iku miber metu saka sirah! Lan ing ngendi unit wong Indian Meksiko saiki. Sing diarani kekaisaran wis mudhun, ora ana penjaga pantai utawa tentara biasa sing katon. Dadi patang atus wong Spanyol sing bersenjata senapan gedhe mbuktekake dadi pasukan gedhe kanggo dheweke.
  Edward maca buku bab perang Cortez kanggo dangu, supaya ora bisa ngelingi persis sing India wis raja ing wektu lan apa, ing paling kira-kira, padha duwe tentara paling gedhe. Nanging ing teori, daya luwih gedhe tinimbang Spanyol dhewe (tanpa darbeke manca!) Apa ora cilik lan populasi.
  Cortes nyuwil kasepen lan ora ngandika cetha banget:
  - Yen menang, banjur matèni!
  Edward nyengir nanggepi lan takon:
  "Mungkin sampeyan bakal menehi tebusan gedhe kanggo awake dhewe!"
  Count Spanyol kanthi jujur mangsuli:
  - Aku ora duwe apa-apa nanging utang sing tetep saka negara, aku ngginakaken kabeh ing ekspedisi lan detasemen mercenary sandi!
  Edward mangsuli kanggo Cortes dhewe:
  - Lan raja mung ngeksekusi wong sing kalah ... - Banjur ana pikiran sing menarik teka ing sirahe prajurit enom. - Lan yen sampeyan mlebu layanan raja lokal? Kayane sampeyan ora duwe pilihan liyane!
  Cortez mikir babagan iki. Rejeki wis entek, utange akeh, bungane tambah akeh. Ing Spanyol, pakunjaran sing duwe utang nunggu dheweke lan, bisa uga, nyiksa. Mesthine, dheweke bakal njaluk detasemen sing wis mati - dheweke ora bakal ngapura. Menyang layanan raja lokal? Apa ana sawetara wong Spanyol sing dadi tentara bayaran, lan ing detasemen sing saiki wis rusak, adoh saka kabeh wong asli saka kekaisaran Castilian.
  Ing kasus apa wae, ora ana larangan moral. Apa sing raja lokal, paling kamungkinan saka jenis pagans. Nanging Cortes dhewe ora ngerti iman Kristen, lan ya, Gusti Allah, hanging kaya wong defenseless ing salib, wungu akèh pitakonan. Pancen, apa sing Mahakuwasa bakal ngidini awake dhewe disalib? Lan kok Gusti Allah, sing ngobong Sodom lan Gomora, klelep meh kabeh manungsa ing banjir, dumadakan tangi munggah inclinations aneh?
  Ing kasus apa wae, Cortes luwih agnostik tinimbang Katolik. Kajaba iku, sajrone perang, dheweke ora nandhang sangsara banget - driji sing rusak bakal cepet waras lan alis uga. Sikat, untunge, tetep utuh, sanajan wis bruised.
  Count mringis lan sopan takon:
  - Yen aku menyang layanan sampeyan, banjur apa gaji sampeyan bakal menehi kula?
  Edward mangsuli kanthi ambigu:
  - Lan iki bakal mutusake rajaku!
  Prajurit rambut abang katon kaya jamur mlumpat metu saka ngisor tussock lan cooed:
  - Iki dudu tumindak lanang, nanging bojomu! Ayo, tindakake kula!
  Lan si ayu ngelus-elus sikile. Pimpinan Spanyol ilang karo dheweke. Kaya ing film - dumadakan lan pasrah!
  Nanging ana bocah wadon sing rambute emas. Dheweke katon languidly ing Edward lan meneng takon:
  - Sampeyan ditawani tumindak pengkhianatan?
  Prajurit enom manthuk-manthuk lan kaget:
  - Ya ... Nanging kepiye sampeyan ngerti!
  Prajurit kasebut ngandika kanthi nada sing luwih prasaja:
  Apa sing sampeyan deleng saiki dudu ngimpi! Iki minangka kasunyatan sing paralel ing ngendi para dewa sing kita sembah nduweni kekuwatan gedhe ...
  Ana prawan sing otot rambute emas dadi meneng, lan liyane katon karo pel rambut ijo lan mata ruby sing mencorong. Dheweke ngandika alon-alon:
  - Wong beda. Para dewa uga ... Lan biasane, dheweke jelas ora campur tangan ... kajaba yen perlu intervensi. Banjur, ing kasus iki, dheweke luwih seneng wong!
  Ana bocah wadon liyane sing rambute luwih putih tinimbang mutiara katon, dheweke mangsuli kanthi ambegan:
  - Lan sampeyan beruntung duwe horoskop kaya Dewan Dewa milih sampeyan kanggo misi sing paling penting!
  Edward sujud marang bocah-bocah wadon ing bangkekan lan malu-malu mangsuli:
  - Wah, aku ora ngerti langsung ... Apa worth iku?
  Bocah wadon rambut abang katon maneh, rambute luwih padhang tinimbang obor Olimpiade, lan mangsuli kanthi kasar:
  - Mesthi ora! Lan kemungkinan sampeyan bakal ngrampungake tugas kasebut padha karo ora luwih saka siji kasempatan ing triliun!
  Edward keselak lan murmur:
  - Nanging banjur?
  Iblis rambut abang mangsuli kasar:
  - Lan sampeyan ora duwe pilihan! Kowe ora milih aku, aku sing milih kowe!
  Prawan rambut emas nerangake kanthi nada alus:
  - Kita bakal nransfer sampeyan menyang salah siji saka universes paralel ora kaetung, kang sampeyan kudu nindakake soko sing karo kawruh lan skills meh mokal kanggo nindakake!
  Bocah wadon rambut zamrud kandha:
  - Inggih, kok - iku mokal! Ing macem-macem karya Fantastic, hitmen, nggunakake kawruh saka mangsa, nindakake macem-macem, kadhangkala ketoke, iku cukup dipercaya. Kajaba iku, wong-wong iki luwih elek tinimbang prajurit enom, bocah lanang sing langgeng, pasukan khusus, lan malah calon ilmu teknis, sing sampeyan bela kanthi apik, nuduhake yen otak sampeyan ora bocah!
  Prajurit rambut putih dikonfirmasi:
  - Ya, pigura iki ora mung dipilih miturut horoskop, nanging uga cukup terkenal! Dadi kemungkinan nambah!
  Bocah wadon Ranger sing rambute emas nggresah lan ngomong:
  - Wektu cendhak! Kita ora bisa ninggalake dheweke nganti 1 Juni, tegese kemungkinan kita malah menehi peringatan marang Stalin bakal mudhun kanthi nol!
  Edward kedhip-kedhip bulu mata ireng kanthi kuat lan ngucap:
  Aku ora ngerti apa sing kedadeyan?
  Bocah-bocah wadon papat padha pandeng-pandengan, banjur sing paling abang-abang padha ngusulake:
  - Ayo nuduhake wong. Tembung-tembung iku mung lonceng es ing ara-ara samun Sahara!
  Ing kene, ing panggonan sing paling menarik, gong muni, sing ngumumake:
  Wektu kanggo mungkasi siaran sing nyenengake iki.
  
  GULLIVER DADI cah anom
  ANNOTASI
  Wektu iki, lelungan legendaris Gulliver dadi budak enom, dadi bocah lanang sing ngempet sikile ing watu landhep. Banjur dheweke dadi bocah kabin ing kapal bajak laut.
  . BAB #1
  Transisi kasebut cukup suwe. Dalan kasebut watu lan watu panas minangka iklim tropis. Lan srengenge wis meh surup.
  Gulliver lanang mlaku bebarengan karo cah wadon Jeng. Dheweke nepuk-nepuk nganggo sikil telanjang luwih percaya diri tinimbang kancane sing wis dadi enom, katon umur rolas taun.
  Bocah lanang Gulliver ngomel:
  - Aku kesel lan ngelak!
  Wangsulane bocah wadon karo ngguyu:
  - Sampeyan iku abdi! Lan batur ora bisa njaluk apa-apa marang bendarane!
  Bocahe ngempet. Nganti saiki, dheweke wis diwasa lan dadi kapten, nanging saiki dheweke mung dadi shket tanpa alas kaki, sing didesak kaya sing dikarepake!
  Nanging banjur mandheg. Konvoi mutusake kanggo ngaso lan mangan. Bocah-bocah sing ditawan, sing wis diwasa, mandheg sawetara jam kepungkur.
  Lan padha diijini ngombe banyu lan mangan tortilla karo keju lan papak.
  Panganan lokal ketoke éca kanggo Gulliver. Kajaba iku, dheweke ngormati yen saiki dheweke wis enom, sehat, untune pancen wutuh. Banjur dheweke bungah.
  Mung tlapak sikil sing gundhul banget dibubrah lan digores ing krikil.
  Banjur padha mlaku maneh.
  Ana sawetara dina suwene kene, utawa mung koyone mangkono?
  Bocah wadon kasebut takon marang Gulliver:
  - Dadi sampeyan pracaya marang Gusti Allah, nanging sampeyan bisa, contone, pindhah menyang saham kanggo iman!
  Wong lelungan enom mangsuli:
  - Aku nglawan ekstrem lan fanatisme!
  Wong wedok kuwi setuju
  - Iki bener! Nanging ing antaramu ana wong-wong sing padha mati!
  Gulliver mangsuli karo mesem:
  - Padha beda! Sapa sing lunga menyang pati nglarani, lan sing ngiyanati! Lan ora mung ing gunpoint, nanging kanggo kepentingan pribadi!
  Wong wedok mesem. Sikil sing gundhul napuk kerikil sing kasar, lan ketoke dheweke malah seneng.
  Dheweke nyanyi:
  Sih katresnané Kristus iku éndah lan murni,
  Dheweke pancen ayu, padhang ...
  Ing wektu sing padha, ana akeh piala ing donya kita,
  Mbokmenawa isih Iblis sing kuwat!
  Bocah lanang Gulliver kaget:
  Mazmur iki asalé saka ngendi?
  Wong wedok kuwi mangsuli karo mesem:
  - Aku nulis dhewe! Apa sing apik?
  Gulliver mangsuli karo mesem:
  - Jujur, ora ala! Nanging apa kowé pretyaya marang Kristus?
  Viscountess enom kanthi logis ujar:
  - Ing pangertèn apa?
  Kapten bocah lanang nggereng:
  - Nu, iku Gusti Allah !?
  Bocah wadon kasebut ngangkat pundhake lan mangsuli:
  - Sing dadi Gusti Kang Maha Kuwasa lan nitahake jagad raya no. Nanging kasunyatan sing, mbok menawa, wis sawetara jenis kabisan gaib - cukup!
  Gulliver njlentrehake:
  Yagene kowe ora percaya marang kodrat Ilahi?
  Bocah wadon kasebut kanthi yakin mangsuli:
  - Amarga stupidly setuju kanggo moho kuwoso kanggo pindhah menyang salib! Bodho banget, duwe kekuwatan ora bisa nglindhungi dhewe!
  Kapten lanang mangsuli:
  - Dheweke nindakake kanggo njupuk kabeh dosa kita marang awake dhewe!
  Viscountess enom cekikikan lan mangsuli:
  - Ora angel banget kanggo percaya yen Gusti Allah sing Mahakuwasa ora duwe cara liya kanggo nylametake manungsa kajaba mlebu ing kayu salib. Nanging apa bab kawicaksanan tanpa wates saka pangripta?!
  Gulliver ngangkat pundhake lan mangsuli:
  - Inggih ... Ana rahasia sing malah malaekat pengin nembus! Lan umume, bisa uga lan ora mungkin!
  Wong wedok iku manthuk.
  - Ing kene aku bakal mrentahake supaya sampeyan masang tongkat ing tumit sing kosong, banjur bisa uga!
  Ana sepi nglarani. Gulliver ora ngerti apa sing kudu ditambahake. Pancen, para teolog wis mbantah nganti pirang-pirang abad. Lan iku pancene paradoks: wis nambah liyane, angkara gedhe banget, wong entuk kasempatan kanggo kawilujengan. Isih akeh sing kudu dibantah. Lan bab apa Sang Putra ora nggawa tebusan karo kurban. Mung kanggo sapa? Kanggo Sang Rama - iki aneh, bakal Sang Rama njupuk tebusan kuwi minangka pati saka Sang Putra. Nanging uga muni nyenyamah Iblis.
  Lan dadi ala lan dadi ala.
  Gulliver nyanyi kanthi desahan:
  Carane akeh wong duwe akeh panemu
  Rahasia swarga suci
  Aku pengin kabeh ngerti ...
  Kanggo nggoleki bebener, pepeteng saka cabang,
  Setan ngamuk,
  Kepengin ngetrapake rencana,
  Iku ngimpi kanggo nampa cahya katresnan saka generasi,
  Mung Gusti Kang Maha Kuwasa kang bisa paring wangsulan!
  Viscountess enom manthuk.
  - Aku ndeleng sampeyan uga, mangan!
  Gulliver nyathet:
  - Ya, malah seneng mlaku setengah wuda, ing srengenge panas, karo bocah wadon ayu kaya sampeyan!
  Lan maneh bocahe njerit, ngidak watu landhep. Lan dheweke katon ora seneng.
  Viscountess ngandika:
  - Mesthi, iman kudu adhedhasar argumentasi sing cukup! Contoné, Yésus ngaku dadi Gusti Allah sing Mahaluhur. Nanging, dheweke mulang: yen sampeyan kenek pipi tengen, belok kiwa! Lan ing Prajanjian Lawas, ing nalisir, kang menehi pesenan kanggo exterminate loro wadon lan bocah-bocah, lan malah kéwan domestik!
  Gulliver mangsuli:
  - Sampeyan koyone ngerti Kitab Suci uga!
  Viscountess manthuk.
  - Ya, aku maca. Lan ana akeh kekejeman lan absurditas! Kaya prentah supaya omah-omah karo wanita tunasusila, utawa prentah supaya mateni wong sing ora salah. Nabi Élisa nuli ndhawahaké bruwang marang bocah-bocah, sing mung digodha merga gundulé!
  Bocah lanang Gulliver ujar:
  - Lan wong kadhangkala nindakake iki, nggawe kekejeman!
  Bocah wadon kasebut dikonfirmasi:
  - Ya, padha! Nanging ora nggawe wong kredit sembarang!
  Kapten bocah kasebut ujar:
  - Sayange, kadhangkala kedaden sing kudu nggunakake kekejeman. Nah, yen ora ana cara pendidikan liyane! Lan umume, apa sing mbingungake sampeyan?
  Viscountess ngandika:
  - Ing tangan siji, kekejeman nemen Prajanjian Lawas, lan ing wektu sing padha gentleness Gusti Yesus Kristus, sing ndedonga malah crucified, kanggo algojo kang!
  Gulliver nyebar tangane lan mangsuli:
  - Aku ora ngerti! Nalika iku angel ngomong apa lan apa ... Kita kudu ngumpulake pikirane. Nanging piye wae. Kene pitakonan, nanging urip ora mungkasi karo Bumi. Lan mungkin, sawise mateni bocah kasebut kanthi bantuan bear Elisa, dheweke ngluwari dheweke saka kasangsaran sing langgeng ing neraka geni, langsung ditransfer menyang swarga?
  Viscountess cekikikan lan ngandika:
  - Dadi sembarang pembunuh bisa ngomong - Aku ora nglilani wong dosa! Lan pindhah menyang swarga!
  Boy Gulliver wanted kanggo mbantah, nanging piye wae pikirane ora mlebu ing sirahe. Lan apa sing arep diajak ngomong? Ing kene sampeyan kudu dadi teolog sing berpengalaman. Malah teolog lan teolog ora bisa menehi jawaban sing marem kanggo kabeh pitakonan. Contoné, apa sebabé piala ana ing ngarsané Gusti Allah sing Mahakuwasa lan asih? Apa Gusti Allah kepéngin ana sing ala utawa ora isa mungkasi?
  Lan ing kene angel banget njawab kanthi khusus. Utawa dadi metu, utawa liya. Nanging ana paradoks manawa jawaban apa wae ora cocog karo kabeh wong.
  Kapten bocah lanang ngandika karo mesem sedih:
  - Ing kene sampeyan, umpamane, urip sewu taun tanpa tuwa. Mulane padha bungah-bungaha. Amarga Gusti Allah wis paring sih-rahmat lan muda langgeng. Nanging dheweke ora menehi wong biasa. Lan iku urusane!
  Viscountess manthuk.
  - Amin! Iki keren!
  Gulliver sang:
  Gusti Allah iku welas asih sing paling gedhe kanggo wong sing ora ana dhasar,
  Panjenengan nitahake bumi, dhuwure langit...
  Demi umat, Putramu ontang-anting,
  Panjenenganipun tindak menyang salib, lan banjur wungu maneh!
  Bocah wadon iku manthuk-manthuk lan ngucap:
  Ing telpon muter swarga
  Kabeh kanca-kancaku bakal kumpul
  Ing telpon muter swarga
  Ing kono, marga saka sih-rahmaté Gusti,
  Aku bakal!
  Gulliver nglirik dheweke lan nyanyi kanggo nanggepi:
  Dhuh Gusti, sampeyan, sampeyan
  Aku ndeleng sampeyan nang endi wae ...
  Nalika aku nyuwek kembang liwat,
  Lan kanthi katresnan aku nyembah Panjenengan!
  
  Pangeran Yehuwah iku makuthaning kaendahan,
  Ing cahyaning awan lan tengah wengi...
  Iki minangka pikiran lan impenku
  Pemuda iki minangka kepinginan sing padhang!
  Wong wedok iku manthuk karo mesem sumringah.
  - Ya, sampeyan duwe lagu sing apik, nanging aku pengin sampeyan nyanyi luwih akeh!
  Gulliver nyanyi kanthi eseman:
  Betapa indahnya semua milikmu,
  Aku krungu swaramu nang endi wae...
  Ing atine tangan tengen Gusti Allah nyanyi,
  Lan whispers menyang nyawa kaya colossus ripening!
  
  Iki gunung sing ditutupi lumut,
  Iki minangka ombak kanthi busa ngamuk ...
  Iku pantai pasir panas
  Iki srengenge saka alam semesta tanpa wates!
  Banjur bocah wadon kasebut kanthi nesu nyepak sikile sing telanjang lan nyetop Gulliver, takon:
  - Lan wong wadon tuwa sing ala, titahe Gusti Allah, sing uga ayu?
  Gulliver ngangkat pundhake lan ujar:
  - Yen ana pedunung donya lan planet liyane, lan padha ora kaya kita, banjur padha, uga, mbokmenawa, bisa mikir sing kita freak. Kajaba iku, sanajan ana hubungane karo bocah-bocah wadon sing paling ayu!
  Viscountess setuju:
  - Saka sudut pandang dialektika - muni logis!
  Gulliver nyanyi kanthi eseman:
  Dhumateng Gusti Ingkang Maha Kuwaos,
  Nemokake Tentrem ing Sang Kristus...
  Aku rumangsa yen aku iki wong dosa,
  Yen Gusti iku Juruwilujengku!
  Cah wadon manthuk-manthuk lan nembang karo untune:
  Ing dhampar swarga
  Pangeran Kang Maha Kuwasa lenggah...
  Kanthi karsa Paduka ingkang agung
  Kristus mrentah kita!
  
  Padha nyalib Gusti Allah ing kayu salib
  Gusti Yesus ndedonga marang Sang Rama...
  Supaya ora ngadili kita kanthi kasar,
  Dosa wis ngapura kita nganti pungkasan!
  
  Welas asih tanpa wates
  Dheweke ngutus Putrane supaya mati ...
  Kanggo ngabdi marang Gusti Allah pribadi,
  Lan ora wani mati!
  Lan bocah-bocah wadon padha nglirik marang kancane.
  Gulliver nyathet:
  - Ya, iku apik banget. Geguritan, ayo ngomong - iku apik! Nanging apa sampeyan ngakoni Yesus Kristus minangka Gusti lan Juruwilujeng?
  Bocah wadon kasebut cekikikan lan nyanyi:
  Gusti Yesus kasampurnan,
  Gusti Yesus sampurna ...
  Saka eseman kanggo patrap
  Ndhuwur kabeh puji...
  Duh berkahe
  Duh berkahe
  Ngerti yen Gusti Allah iku sampurna!
  Ngerti yen Gusti Allah iku becik!
  Gulliver dikonfirmasi:
  - Sampeyan nyanyi kanthi apik, lan ekspresif! Aku weruh potensial gedhe ing sampeyan.
  Bocah wadon mau nyanyi kanthi bungah:
  Ing jembaring tanah kelairan kang endah,
  Temperamen ing perang lan tenaga kerja ...
  Kita nggawe lagu sing nyenengake
  Prakawis Gusti ingkang Maha Kuwaos saha pimpinan...
  
  Cahya Allah iku kamulyan perang,
  Gusti Cahya penerbangan pemuda kita ...
  Berjuang lan menang nganggo lagu,
  Umat kita padha ndherek Gusti!
  Gulliver mangsuli karo mesem:
  - Apik sampeyan nyanyi! Cukup super!
  Bocah wadon kasebut cekikikan lan ujar:
  Lagu kasebut mbantu kita mbangun lan urip,
  Kita kanthi kendel buru-buru mendaki kanthi lagu ...
  Lan wong sing mlaku liwat urip karo lagu,
  Dheweke ora bakal ilang!
  Bocah-bocah padha mlaku ing dalan watu. Iku nglarani kanggo cah lanang sing kethul sikil, nanging dheweke tahan lan mlaku. Lan obrolan disambi saka kasangsaran.
  Kajaba iku, kasunyatan sing duwe kabeh untu dhewe lan enom wis uplifting. Lan awak enom hard lan sehat. Lan kabeh sing ana ing saubengé minangka pemahaman sing padhang, sumringah, lan seger ing donya.
  Viscountess takon:
  - Lan kenapa, contone, yen Kristus iku Gusti Allah lan dheweke duwe kabeh kekuwatan ing Bumi lan ing swarga, panguwasa lan penakluk sing paling sukses ing kabeh jaman lan bangsa yaiku Genghis Khan? Sapa sing barbar lan pagan, lan kejem banget, lan poligami!?
  Gulliver, kanthi eseman bocah sing bingung, mangsuli:
  - Ya, iki pitakonan angel ... Jujur, Kitab Suci ngandika Iblis iku Gusti Allah jaman iki, lan mbok menawa Genghis Khan utang sukses kanggo Iblis!
  Bocah wadon mau mangsuli:
  - Ora! Ora ana sing ditulis ing Kitab Suci - Iblis minangka dewa jaman iki! Aku duwe memori langgeng enom, lan luwih apik saka sampeyan wong, sing dadi tuwa lan elek!
  Kapten bocah kasebut ujar:
  - Wis ditulis - dewa jaman iki wis wuta pikirane!
  Viscountess ngguyu lan mangsuli:
  - Iku ora ngandika iku Iblis! Mbok menawa tegese egoisme manungsa. Utawa, contone, bangga banget, utawa cacat karakter liyane.
  Gulliver nyathet:
  - Iki sebagéyan bener! Mbok iku tegese loro!
  Bocah wadon mau nembang, ngetok-etok untune:
  Apa maksudé Yéhuwah?
  Gulliver mangsuli kanthi bingung:
  - Apa sampeyan ngomong babagan?
  Viscountess mesem lan mangsuli:
  - Ya, babagan macem-macem! Aku malah duwe lagu babagan!
  Kapten bocah lanang kasebut ngangkat pundhake lan menehi saran:
  - Ayo, aku nyanyi dhisik!
  Wong wedok iku manthuk karo mesem.
  - Yen sampeyan pengin, sing
  Cukup ora nyanyi kanggo ngaso!
  Gulliver nyanyi kanthi swara sing cetha lan kaya bocah;
  Wong sing ora percaya ora seneng
  Ora mungkin urip ing hawa nafsu dosa ...
  Amarga bebendune Gusti Allah iku nggegirisi
  Amarga Gusti Allah sing ketat iku hakim!
  
  Daging ing naraka ngrasa panas,
  Lan iki wektu kanggo kita kabeh ngerti kanggo dangu ...
  Wong sing ora ngerti iman marang Yéhuwah
  Tiba ing sangisore kuk neraka!
  
  Wong dosa bakal entuk
  Bakal kaya laba-laba ing geni ...
  Iblis bakal nyiksa ing jagading wong mati,
  Sing nyembah Iblis!
  
  Wedi lan mratobat mungsuh saka Gusti -
  Sampeyan bakal langsung dibuwang menyang neraka ...
  Sapa sing ora ngurmati dina Sabat -
  Bakal langgeng ing geni!
  
  Sampeyan ngurmati brahala lan amarga iki ing sangsara,
  Nyesel banget di neraka..
  Bakal jahat, ilmu -
  Aku luwih milih brahala tinimbang Kristus!
  
  Ora percaya marang dhawuhe Gusti
  Aku ora pengin ngurmati dina pisanan ...
  Aja ngarep-arep, sampeyan ora bakal langsung kobong -
  Langgeng ing siksa wong dosa iku takdir!
  
  Aku percaya yen wektune mbales bakal teka,
  Gusti Yésus sing Agung bakal teka
  Lan kiamat bakal teka
  Dheweke bakal nggawa kawilujengan kanggo wong!
  
  Gusti Allah kang suci bakal nangekake wong mati,
  Wong sing iman ora bakal ketaman bosok...
  Aku pracaya aku uga bakal bebarengan karo Kang Mahakuwasa,
  Ing swarga - supaya daging ambruk!
  Bocah wadon kanthi eseman sing sumunar kaya mutiara dikonfirmasi:
  - Lagu sing apik banget! Nanging sampeyan ora bakal kebak lagu piyambak! Butuh sing luwih keren lan unik!
  Gulliver ngandika:
  - Bodho uga unik!
  Viscountess ngucap:
  - Carane apik kabeh bakal yen kita dadi anak paling sethithik!
  Lan disaranake:
  - Ayo nyanyi liyane!
  Kapten bocah lanang iku ngangkat bahu.
  - Apa sampeyan pengin?
  Wong wedok iku manthuk.
  - Persis, aku pengin sampeyan nyanyi!
  Lan Gulliver njupuk lan nyanyi;
  Ajaib ing donya anyar
  Iku kaya dongeng ing werna ...
  Ana kaendahan kuwi
  Aja golek cacat karo pointer!
  
  Lha, yen dina anyar
  Teka ing bumi ...
  Dadi, kita ora kesed kanggo tangi,
  Ora ana sing adhem ing donya!
  
  Bakal ana cahya anyar ing kamulyan,
  Ing endi wit-witan kaya permen ...
  Kita bakal ketemu subuh
  Ing rasa seneng langgeng anak kita!
  
  Umur anyar bakal teka
  Panggonan iki apik banget ...
  Wong kasebut bakal seneng
  Ayo dalan mbebayani!
  
  Ayo planet berkembang
  Sesok dadi swarga sing subur...
  Mbukak akun menang
  Muga-muga jagad iki padhang!
  
  Carane apik iku
  Yen srengenge sumunar padhang...
  Woodpecker ngebor pahat
  Kabeh wong apik banget ing planet iki!
  
  Carane akeh fun kita duwe
  Kebahagiaan penuh lembah...
  Iku bakal, pracaya ing puncak jam,
  Emas tegese!
  
  Sapa sing bakal nggawe nasib kita,
  Ganteng banget gagah berani...
  Yen ana redistribusi
  Banjur sampeyan dadi luwih kuat!
  
  Kita ora bakal ngedhunake sirah
  Lurusake punggung kanthi bangga ...
  Kanggo pancake butter, keju cottage,
  Sanalika hostess nambah!
  
  Dadi bakal ana rasa seneng ngerti
  Lan cahya kanthi Jeneng Svarog ...
  Swarga sing sejatine bakal dadi
  Wong ndedonga marang Gusti Allah!
  
  Gusti paring wangsulan siji:
  Kita kudu kerja kanthi seneng ...
  Lan banjur hello bakal teka -
  Pasuryan bakal padhang!
  
  Ing kene ana bocah wadon tanpa alas kaki
  Aku numpak penyu...
  Kudu nabrak karo tinju
  Mbuwang akeh wedi!
  
  Ing ngendi geni kedadeyan
  Lha endi geni murub...
  pukulan remuk,
  Mungsuh sing kejem nyerang!
  
  Kita ora bakal nyerah marang mungsuh,
  Coba aspirasi iki ...
  Straightens kerub
  Wings lan pangapunten kanggo mungsuh!
  
  Ngomong iku bakal rauh
  Apa sing diarani kamenangan...
  Sirkus yaiku Chapiteau,
  Lan kadhangkala asu bark!
  
  Ora suwe bakal kaya ing swarga
  Ayo gawe endahing jagad..
  Lada matur nuwun -
  Kerubim sumorot nganggo emas!
  Sing lanang nyanyi apik, lan swarane dadi kaya bocah. Banget banter lan piercing.
  Viscountess ngucap:
  - Mangan apik! Lan kelangan!
  Kapten bocah lanang kasebut ngucap:
  Aku nyanyi, aku nyanyi, lan aku bakal mateni kabeh dhemit!
  Bocah wadon uga nyanyi:
  Kita bocah-bocah wadon bangga saka Svarog,
  Prajurit sing gagah perkasa...
  Kita ngawula kanthi setya, kita ing Jeneng Keluarga,
  Ayo simbah lan bapak-bapak bangga!
  
  Gusti Allah Svarog lan pikiran wong,
  Gawe senenge jagad...
  Kita ora bakal dikalahake, percaya marang wong jahat,
  Iku karya lan kreasi kita!
  Gulliver whistled lan nyathet kanthi katresnan ing swarane:
  - Lagu apik!
  Viscountess manthuk lan ngucap:
  - Ya, sing ayu iku. Apa sampeyan mangan kanggo nyanyi.
  Bocah lanang lan wadon terus mlaku. Sikil bayi sing dicap dhewe kanthi yakin banget. Lan ora mangu-mangu dheweke bisa nyanyi kanthi apik banget.
  Anak-anak katon kabeh. Lan iku donya apik banget. Sanajan ana perbudakan.
  Gulliver nyanyi kanthi bungah:
  Kabeh wong ing planet padha
  Sampeyan kudu ngerti kanggo urip rukun ...
  Anak kudu tansah ngguyu
  Lan manggon ing donya tentrem
  Bocah-bocah kudu ngguyu!
  Bocah-bocah kudu ngguyu!
  Bocah-bocah kudu ngguyu!
  Lan manggon ing donya tentrem!
  Dadi padha mlaku, mlaku, lan mlaku maneh ...
  Akhire sore teka. Lan kolom karo bocah-bocah sing dicekel dibangun kanggo nedha bengi.
  Dheweke diwenehi sawetara sup sing bisa ditonton kanthi kondisional, lan luwih akeh kue karo susu. Bocah-bocah padha mangan. Lan gelem keturon.
  Pancen, sawise dina sing angel, dheweke butuh istirahat.
  Gulliver uga snuffled irung lan dheweke duwe impen apik banget.
  Ing ngendi bocah-bocah wadon setengah wuda nyanyi;
  Jagad raya ambruk
  Lintang sirna, bilai-pati!
  Sambat, nangis ing siksa jarak neraka,
  Lan kanggo wong-wong sing slamet: mung isin kanggo tahan!
  
  Kaya Gusti Allah - mrentah kabeh hukum,
  Lali kalbu, lan nolak pakurmatan!
  Balapan alien nggawa jagad anyar,
  Mbuwang tantangan kanggo kita - warta sing nyenengake!
  . BAB #2
  Bocah kabin, sing dadi Gulliver, numpak kapal brigantine sing apik banget lan elegan. Sails dheweke banget padhang werna, karo apik banget, apik banget, gambar ing wangun kembang lan kupu, lan capung, uga bocah-bocah wadon karo pedhang.
  Lan iku banget ing harmoni karo kru. Ing kene uga ana khusus bocah-bocah wadon. Lan padha meh wuda, mung dodo lan hips ditutupi karo strings saka perhiasan. Lan kulite disamak, mengkilat, kaya patung tembaga.
  Bocah-bocah wadon bajak laut dipukul nganggo sikil sing gundhul, anggun banget, lan menggoda.
  Lan padha nyanyi:
  Kita miskin, kita miskin, bajak laut,
  Nyuwun pangapunten sanget,
  Aja nyingkiri bocah-bocah wadon ngerti retribusi,
  Nanging amarga padha ora instill moralitas ing kita!
  
  Bajak laut ora butuh ilmu
  Lan jelas kok...
  Kita duwe sikil lan tangan
  Lan sirah ora kanggo kita!
  Banjur ana galon sing katon ing ngarep, bocah wadon ing ndhuwur ngelingi dheweke luwih dhisik. Dheweke mlumpat, sumunar dheweke gundhul, tumit bunder.
  Umumé, kaendahan apa sing ana ing kene, lan rambute padhang banget. Umume pirang madu duwe rambut sing cemlorot kaya godhong emas, nanging uga ana bocah wadon tembaga-abang lan malah rambute zamrud.
  Sawetara nganggo anting bros. Lan apa garis sampurna padha duwe!
  Lan otot-otot, kaya bal merkuri, muter ing sangisore tembaga, kulit sing mengkilat. Iki pancen bocah-bocah wadon sing bisa berjuang kanthi nyata.
  Lan saiki brigantine cepet-cepet sawise galon. Lan ing kapal iki, bruwang orc wuluné mlaku-mlaku, nambah layar lan nyoba nyingkir.
  Prawan kapten kanthi rambut godhong emas sing apik banget ing angin, lan sikil telanjang sing ndadekake wong edan kaya nggero:
  Kita bakal numpes bruwang sing dikutuk! Ayo geng naga murub!
  Ing kene brigantine nyepetake jarak. Lan bocah-bocah wadon telu njupuk saka meriam busur, ngaso sikil telanjang ing dek.
  Banjur inti mabur metu, lan wis diterangake busur, tekan langsung menyang galley saka mungsuh galon. Lan kapal, sawise nampa jotosan kuwat, miring.
  Bocah-bocah wadon wiwit mlumpat munggah, sumunar sing gundhul, tumit bunder lan nggero:
  Kamulyan kanggo bajak laut, kamulyan!
  Bocah-bocah wadon maju ...
  Kita perang ing gendéra abang
  Tentara lagi nyerang!
  Lan saiki brigantine saya cedhak lan nyedhaki galon. Lan bocah-bocah wadon mbuwang pancing ing kapal mungsuh. Lan dheweke nggambar brigantine menyang korbane. Banjur kelip-kelip gundhul, sikil gundhul. Padha mlumpat lan perang karo orc. Lan ana kulo alam bébas arep ing. Bocah-bocah wadon ngethok awake dhewe nganggo saber lan ngobong mungsuh ing kali sing kobong. Lan padha tiba, karo Orc ngethok sirahe.
  Lan sirahe muter ing lantai.
  Iki saestu karusakan lan annihilation. Saiki para wadyabala padha ngatonake kamulyane. Lan sikile sing gundhul, disamak, kaya sledgehammers, menehi pukulan sing nggegirisi.
  Bocah-bocah wadon ayu banget lan kulit tembaga padhang ing srengenge, sing ana telu.
  Prajurit singsot lan mbengok:
  - Kita bakal mateni mungsuh, iki minangka kredo kita. Kabeh ujian lulus lima, negara kita suci!
  Bocah-bocah wadon ternyata pancen keren. Lan padha dipotong supaya ayunan ora bisa mandheg.
  Lan bocah lanang tanpa alas kaki Gulliver gelut karo dheweke. Bocah sing gagah banget, ayo ngomong.
  Lan tumit telanjang bocah lanang bakal njupuk lan nggebug orc ing dagu. Lan rahang mudhun.
  Gulliver sang:
  - Kepiye carane kita urip gelut,
  Lan ora wedi mati ...
  Dadi wiwit saiki, sampeyan lan aku bakal urip!
  Ing dhuwur lintang lan kasepen lintang,
  Ing ombak segara lan geni ngamuk!
  Lan ngamuk, lan geni ngamuk!
  Bocah kabin iki hacking, lan kaki gundhul padha striking.
  Nanging apike dadi bocah. Apa awak sing cepet.
  Iki pancen bocah superman.
  Lan nyanyi ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku ksatria cahya ing dhengkul saka savages,
  Aku bakal nyapu adoh mungsuh saka Fatherland saka lumahing bumi!
  Iki carane cah lanang gelut lan nembang. Lan ngethok lan bokong.
  Lan bocah-bocah wadon liyane perang karo dheweke. Sing ayu banget lan manis.
  Perang, mesthi, ing dhuwur. Ing pangertèn figurative saka tembung.
  Punika prajurit. Kita bisa ngomong babagan: super lan hiper.
  Yen dheweke wiwit gelut, mula ora ana sing bakal mandheg.
  Lan saiki orc pungkasan ambruk ing jotosan saka kaendahan. Para prajurit padha bungah banget.
  Lan padha nyanyi:
  Kita bakal nyembeleh lan ngethok kabeh wong,
  Kita bakal mateni kabeh wong! Kita bakal mateni kabeh wong!
  Lan sawise iku padha wiwit ngubengi galon lan nggoleki mangsa. Ing wektu sing padha, para prajurit nyanyi:
  - Kita nggoleki wong liwat saka wengi nganti esuk,
  Ayo dadi break liwat fraera! Ayo dadi break liwat fraera!
  Ing kene Gulliver nyanyi kanthi semangat;
  Kakang ngacungake tangan marang kangmase:
  Perang kejem - rame mungsuh!
  Mesin wis dadi kanca sampeyan,
  Kanggo frivolity teka retribusi!
  
  Apa sing kudu ditindakake yen wong rusak
  Nalika peluru mlayu singsot watara!
  Gusti Allah luwih becik ngilangi perang kanthi kekuwatan -
  Supaya dina saka naga mangsa wis rampung!
  
  Nanging neraka ora ngerti ukuran lan garis,
  Bumi kobong ing napalm, bocah-bocah padha nangis!
  Ing kene fitur bocah-bocah wadon dadi pucet -
  Sapa, Gusti Kang Mahasuci, kang bakal mangsuli bab iki?
  
  Ya, pira wong sing ditresnani sampeyan bisa mateni,
  Sawise kabeh, wong wis lair, pracaya kula, kanggo rasa seneng!
  Ibu ora nglilani anake menyang ngarep,
  Lan malah ing mangsa panas ana cuaca ala ing perang!
  
  Nanging kuwajibane prajurit iku kuwajiban kang mesthi:
  Apa sampeyan kudu perang kanggo Fatherland ing perang!
  Ing nembelas, wis candhi abu-abu,
  Randha-randha sing rai apes padha abuh amarga nangis!
  
  Tapi opo to, kowe edan cak?
  Ora, sampeyan edan, wangsulane wong sing ditresnani!
  Kanggo meanness, sing ana ing dhampar, prajurit kita,
  Dhèwèké ngira nèk iparé kuwi Kain sing najis!
  
  Ing lemah, aliran getih nyuwek vena,
  Lan pulsa saka inti bakal nanggapi kanthi jotosan ...
  Bajak sing dicemplungake ing sawah dening cangkang beku,
  Oh, carane ungu srengenge wis dadi!
  
  Nanging ana iman manawa Gusti Yesus bakal teka -
  Rukunna sedulur, nggawa Kawilujengan!
  Banjur ayo lali akun dendam -
  Ing jiwa kita kabeh mrentah, ayo ngapura!
  Sawise iku, bocah-bocah wadon bajak laut padha cekikikan marang bocah lanang kabin. Lan iku mung gedhe.
  Sawisé iku, barel saka bir lan anggur padha nyeret metu saka nyekeli galon, padha wiwit ngombe lan nesu.
  Lan apa tarian nari tanpa alas kaki, sikil wadon ayu. Carane gedhe iku katon.
  Lan pedhet sing otot padha gemerlap. Iki pancene perlu kanggo bocah-bocah wadon.
  Gulliver lanang uga ngombe lan nyanyi kanthi semangat;
  Saben uwong duwe pandangan pribadi babagan katresnan -
  Konsep kaendahan lan becik!
  Sanadyan wong-wong durung dewasa marang dheweke,
  Nanging manungsa wis ora kethek maneh!
  
  Lan ing kene, mesthi, sampeyan bisa njupuk aphorisms sethitik lan nambah witty kuwi;
  Tumit telanjang bocah wadon bakal entuk sepatu sing modis!
  Nanging soko asli ora teka ing atine
  Ing kene, contone:
  Tresna kanggo kabeh umur,
  Lan bocah lanang katon bangga banget ...
  Mripatipun sumorot ing pepeteng
  Asil bakal kelangan!
  Senajan iki kabeh, ayo ngomong iki - bodho lan trite.
  Nanging, ing tangan liyane, kita bisa ngomong sing malah kelangan.
  Gulliver sang:
  Aku mlumpat. Nanging aku mlumpat beda
  Utawa, aku mlumpat kaya kutu ...
  Lan aku bisa nggawe owah-owahan khusus,
  Kowe cah lanang telanjang ora gemeter!
  Banjur Gulliver nyanyi sing luwih beradab;
  Kita pengin urip ing jagad swarga sing apik -
  Ing endi ora ana penyakit, sapi sing bosok ...
  Supaya benang urip dadi tanpa wates,
  Supaya saben dina seneng lan nyenengake!
  
  Ing endi warnane kaya pelangi ing musim semi
  Lili banyu, kaya emas karo zamrud.
  Ing endi kasunyatan wis suwe kaya ngimpi ...
  Sembarang bocah bisa nindakake keajaiban!
  
  Oh Motherland, sumelang suci Allah;
  Birches sampeyan bintik-bintik, sinar logam ...
  Lan aku ndedonga marang Gusti siji bab,
  Supaya Fatherland ngrembaka ing kamulyan!
  
  Nanging ing kene pejuang kasebut wis nindakake kampanye,
  Dheweke mlaku kaya prajurit barbar!
  Kita bakal nindakake kabecikan kanggo planet -
  Supaya peluru ora nusuk ibumu dhewe!
  
  Serangan saka trolls, tekanan ngamuk;
  Rushing mungsuh wall-avalanche!
  Lan mulane, kenapa kita butuh argumentasi sing panas,
  Nalika Tanah Air manunggal ing ajiné!
  
  Nanging maneh orc fiends nyengir,
  Padha wong, kaya balung macet ing tenggorokan!
  Lan goblin nggerus ing ngamuk liar,
  Nanging kita nglamar saka hadiah rati!
  
  Nanging kamenangan nglawan mungsuh wis cedhak,
  Kita bakal ngrebut Rusia saka quagmire!
  Paukuman kanggo wong najis wis teka -
  Wuluné padha suwèk-suwèk lan wuluné!
  
  Wajah lucu cewek oval -
  Diparingi iman lan kekuatan gedhe!
  Iki carane Gulliver nyanyi kanthi perasaan lan semangat sing apik. Lan tembange pancen apik banget.
  Banjur kapten lanang wiwit nyanyi maneh, sawise gelas bir liyane, lan cokotan iwak garing;
  Negara agung, agung, suci,
  Ora ana maneh sumringah ing ngisor langit biru!
  Dheweke wis diparingake dening Gusti Kang Maha Kuwasa ing salawas-lawase -
  Cahya tanpa wates, Mesias sing luhur!
  
  Donya ora tau weruh kekuwatan kaya ngono, ora ngerti
  Supaya kita bangga trample expanses saka papan!
  Sembarang lintang ing alam semesta nyanyi kanggo sampeyan,
  Muga-muga An seneng karo kita!
  
  Sawise kabeh, iki Tanah Air kita, iku nasibe,
  Dhawuh papan kabeh prakara!
  Sapa wae saka kita, pracaya marang aku, bakal pengin iki,
  Tanpa bodho, takhayul wadon!
  
  Para malaikat agung ngunekake slompret kang ampuh,
  Padha sregep ngluhurake pawai tentara kita!
  Lan mungsuh bakal nemokake akeh ing peti aspen,
  Lan dheweke ora bakal nampa pajeg lan pajeg!
  
  Iki Tanah Air kita, kabeh sing ana ing kono, percaya marang aku, kaendahan,
  Dheweke nguripake jagad kabeh kanthi gampang!
  Bocah-bocah wadon kanthi kepangan sing cukup bobot,
  Mburu dheweke, supaya tong minyak kuwat!
  
  Tanah air, iki mripate ibune biru,
  Tangane alus lan watu!
  Lan wong enom mungsuh sing sampeyan mateni nganggo peluru -
  Supaya geni murub ing ati!
  
  Sumpah menyang Tanah Air tanpa wates,
  Iku uga apik kanggo sampeyan, mesthi!
  Sanadyan getih mili ing nesu perang,
  Retribusi bakal teka menyang mungsuh saiki!
  
  Senjata lan wani iku paduan sing kuat,
  Wong ala ora bisa ngalahake!
  Ing pesawat karo bom, aku mabur kanthi pinter,
  Lan minangka njeblug, padha pour ing udan es saka jendhela!
  
  Nanging dhawuhe panguwasa - mabur bocah kasebut menyang Mars -
  Iku wektu kanggo sampeyan sijine papan!
  Lan arrogance saka Martian bakal hard ing mripat,
  Banjur kita ndeleng adoh ngluwihi Pluto!
  
  Kita bakal teka ing papan sing dhuwur, ndeleng pinggiran jagad raya,
  Kuwi nasibe manungsa!
  Lan mulane, wani bocah kasebut babagan eksploitasi,
  Sawise kabeh, ngerti yen ganjaran iku masalah gain!
  Bocah-bocah wadon uga stopped lan keplok tangan. Lan sikil telanjang padha lincah. Lan tumit telanjang cemlorot ing srengenge.
  Gulliver karo wong-wong mau, ing awak lanang tanpa alas kaki, supaya nengsemake lan ceria.
  Nanging padha nari ing nomer pisanan.
  Banjur kita mutusake kanggo main kertu. Lan iki uga proyek sing apik banget.
  Lan sampeyan bisa njupuk lan njebadi dhewe. Lan karo bocah-bocah wadon kanggo frolic banget nesu.
  Pirate girl njupuk Gulliver kang gundhul, sikil childish ing tangan lan wiwit pijet babak, tumit pink.
  Bocah kabin kasebut ngguyu lan ngoceh kanthi seneng. Iku apik banget. Iki pancene mung bocah ajaib.
  Lan sikile sing gundhul lan ayu banget mung mukjijat.
  Gulliver nyanyi kanthi eseman:
  Barefoot, mung barefoot
  Ing gludhug Juli lan ing swara ombak ...
  Barefoot, mung barefoot
  Kita bakal nari, kita karo sampeyan!
  Iki sawetara lagu lucu. Lan iku apik kanggo isih lanang. Lan ing wektu sing padha sampeyan nuduhake prestasi kolosal.
  Nanging mesthi, ora mung kuwi. Apa mung Gulliver durung rampung.
  Lan dheweke nyanyi lan nari, lan nggawe pisah karo sikil bocah sing gundhul. Kang uga katon banget kelangan lan kanggo sawetara odious.
  Ing kene ana kapten lanang sing lelungan menyang pirang-pirang negara, lan luwih saka sepisan mbajak samodra.
  Ya, lan swasana ati, terus terang, agresif banget.
  Nanging pramila durung njupuk cah wadon ing flag pirate lan njupuk hiu saka bedhil cilik. Ora gampang mlebu, nanging sing ayu.
  Bocah lanang Gulliver, ngaso sikile sing telanjang, njupuk sikil sing bocah cilik lan dipecat. Inti kena hiu. Lan nyuwil dheweke bali, nuthuk metu guts dheweke. Bocah kuwi bengok-bengok:
  - Bocah lanang kasebut entuk wani,
  Lan kru iki mimpin menyang coffin!
  Bocah wadon, kapten bajak laut, njupuk lan nyekel bocah lanang kabin kanthi driji sikile ing irunge bocah kasebut lan nggero:
  - Inggih, tomboy, sampeyan pengin ngganti kula. Aku weruh akeh ambisi ing sampeyan!
  Bocah lanang Gulliver mangsuli:
  - Iku cocog kula dadi paling cilik, nanging isih wong. Lan wong wadon iku...
  Prajurit rambut abang liyane nyanyi:
  Sampeyan ora bisa urip tanpa wanita ing donya, ora,
  Srengenge Mei ana ing dheweke, katresnan mekar ing dheweke!
  Gulliver nawakake eseman banget nengsemake, kang loro bocah lan ing wektu sing padha wani ing wektu sing padha:
  Negara kasebut ing wektu sing angel.
  Getih mili kaya torrent!
  Berjuang nganti ambegan pungkasan
  Lan muga-muga rasa seneng, tentrem, katresnan teka!
  
  Kita anak saka komunisme mischievous
  Putra tanpa wates tanah air...
  Sanajan gerombolan revanchism teka -
  Ayo dadi bener kanggo negara kita!
  
  Ing jaman gedhe lan kosmik,
  Quasar kudu digawe saka driji ...
  Perkara sing cukup apik karo kita, percaya marang aku,
  Sanajan tentara neraka jahat nyerang!
  
  Kita bakal mateni tentara agresor,
  Lan kita bakal nggawe laser saka quark ...
  Lan wong bakal dadi pahlawan apa wae,
  Ndhuwur kita ana kerub swiwi emas!
  
  Sanadyan mendhung ing Tanah Air,
  Siap nglawan musuh...
  Detasemen para pejuang sing percaya molah malih,
  Aja ngidak-idak pojok donya nganggo boot!
  
  Kita ngerti mungsuh iku kuat lan insidious,
  Kita ora bakal menehi tanah ora span ...
  Lan manungsa iku kuwat karo kemajuan mulya
  Lan pracaya mung siji Gusti!
  
  Kita bakal mbangun komunisme gedhe,
  Tanah kelairan bakal subur...
  Senajan mungsuhe galak banget,
  Takdir kita ing serangan kasebut yaiku maju!
  
  Pionir lanang sing wani,
  Sing tansah lair dadi prajurit ...
  Singa iku dudu kelinci pengecut,
  Ayo ngimpi dadi nyata!
  
  Kita ora nate diremehake, sedulur,
  Kanggo Tanah Air, kita kabeh bakal ngadeg minangka gunung ...
  Ayo ora njupuk maneh penghinaan
  Ayo remuk mungsuh nganggo tangan baja!
  
  Yen kita kabeh bebarengan tangan
  Serangga bisa dikalahake ...
  Tanah kelairan suci kaya srengenge
  Lan pamburu bakal dadi game!
  Iki tembang sing ditembangake dening bocah lanang sing nganti saiki dadi kapten lan duwe kaluhuran. Lan kelangan.
  Nanging fregat muncul ing cakrawala. Menapa malih, kelas gedhe - sewidak papat bedhil. Apa iku serius. Lan teka kaya layangan sing ndeleng pitik.
  Kapten Putri ngandika:
  - Iki minangka tantangan kanggo kita! Apa kita bakal gelut utawa ...
  Bocah wadon sing rambute abang ngomong:
  "Uwal ora ana pitakonan!"
  Sawijining cah wadon rambute biru, ndudohake untune mutiara sing cemlorot lan cemlorot, nyanyi:
  Kita kudu ngurmati, wedi,
  Eksploitasi bocah-bocah wadon ora bisa diitung ...
  Bocah-bocah wadon tansah ngerti carane perang
  Padha bisa jancok kaya karung kuldi!
  Lan dheweke nuduhake dheweke ilat dawa lan nresep.
  Lha nek uwis ana padu, kok ora tontokna sifatmu sing agresif banget. Lan bakal banget nglarani kanggo mungsuh. Ya, lan kanca-kanca bakal sedhih.
  Lan perang mesthi mbutuhake pilihan saka panggonan tengen lan maneuver.
  Lan saiki bocah-bocah wadon pinter banget mindhah brigantine, lan ing wektu sing padha aja lali nyanyi;
  Sampeyan minangka anggota Komsomol ing Tanah Air,
  Apa sampeyan seneng berjuang kanthi gagah kanggo Elf ...
  Sampeyan bakal bisa nulungi Tanah Air,
  Satriya ora karo nyawane kebo!
  
  Cah wadon iku penyanyi ayu
  Mlaku-mlaku liwat salju tanpa alas...
  Sampeyan ratu sing sumringah -
  Hit Orkolf karo ajiné!
  
  Dheweke mbuwang granat kanthi tumit sing telanjang,
  Nyuwek prajurit rolas...
  The Fuhrer bakal enggal dibayar,
  Ksatria bakal nyiapake bedhil mesin!
  
  Kita bocah-bocah wadon ing perang Komsomol,
  Coba pejuang paling gedhe ing perang ...
  Swarane para ayu iku nyaring,
  Muga-muga mbah kakung lan bapak bangga!
  
  Ing Elfsquay padha perang banget,
  Lan dheweke bisa nyekel orc ala kanthi wani ...
  We wadon menang cetha
  Lulus kabeh ujian mung limang!
  
  Kaya angin topan ing urat kita
  Kilat kilat ing urat ngerti ...
  Bakal ana negara sing kuwat banget ing donya,
  Saka bruwang, asu lan kethek!
  
  Wehrmacht ora bakal nyelehake bocah-bocah wadon ing dhengkul,
  Kita ora bakal mbungkuk, sampeyan ngerti ...
  Stalin lan Lenin sing paling wicaksana karo kita,
  Ayo abad liwati lan taun!
  
  Gusti Allah nitahake alam semesta saka foton,
  Urip tanpa mati nglairake kalanggengan...
  Kita ngerti pesenan, kita bakal mbangun sing anyar,
  Lan kerub mbukak swiwine ing ndhuwur kita!
  
  Ana akeh pahlawan ing patronymic,
  Anggota Komsomol mesthi dadi sing pertama ...
  Tentara kasebut maju kanthi formasi sing nggegirisi,
  Nglindhungi elf kutha!
  
  Kita nglawan Fritz ing Elfsquay,
  Lan dheweke bisa mbela ibukutha ...
  Bocah wadon kasebut mbuwang bungkusan kasebut kanthi sikil telanjang,
  Lan ayo njupuk monsters!
  
  Kita ngrusak akeh orkshists,
  Akeh punk sing dipotong ...
  Luwih muter mil
  We ngethok legiun Iblis!
  
  Kita ngilangi kabeh untu Orctler,
  Presiden Naga wis dikalahake ...
  Bocah wadon mau mbukak lambene
  Armageddon gedhe murub!
  
  Aja menehi welas asih marang Fuhrer
  Kowe cah wadon tansah wani...
  Ganjaran loman nunggu ayu,
  Lan pracaya kita duwe ngimpi kayektenan!
  
  Gusti Allah kang nitahake sakabehing jagad,
  Diparingi berkah elfinist...
  Kanthi kekuwatane ing perang ora owah,
  Cah wadon numpes orcism ala!
  
  Dheweke mbuwang granat kanthi tumit sing telanjang,
  Lan nguripake "Macan" sing nggegirisi ...
  Lan banjur dipencet menyang tali,
  Kaendahan ngerti akeh game!
  
  Dadi Orkshists cepet mlayu,
  Apa tank lan cangkang sing dibuwang ...
  Kita ndeleng komunisme diwenehi,
  Lan padha mowed mudhun kabeh baris saka trolls!
  
  Dadi apa sing sampeyan okrshi entuk,
  Stalingrad ngadeg ing tenggorokan sampeyan ...
  We angin misuwur mil,
  Lan saiki Svarog Agung seneng!
  
  Ora suwé imané Yésus bakal teka
  Lan dewa liyane sing ayu ...
  Elf bakal ngembangake cahya seni,
  Breeding, asu ajag lan gajah ala!
  
  Ing pungkasan kita bakal dadi siji
  Ing kamulyaning Rama kang wicaksana,
  Bocah-bocah wadon ing perang ora bisa dikalahake,
  Kita bakal ana ing iman Lada nganti pungkasan!
  Semono uga para jawata lan bajak laut. Mesthi wae, Gulliver ora ngerti kabeh. Dheweke ngira yen dheweke kecekel, mesthi dheweke bakal ngalahake dheweke nganggo teken ing tumit sing bocah cilik. Kajaba iku, pukulan bakal kuwat lan ing wektu sing padha, supaya ora lumpuh. Banjur algojo bakal njupuk tongs abang-panas lan wiwit mecah balunge bocah lanang. Lan Gulliver, mesthi, ora bakal nemokake sethitik.
  
  
  Iki sing kedadeyan karo bocah lanang sing langgeng nalika dadi bajak laut. Sanajan tim ing kene apik banget - mung bocah-bocah wadon nganggo bikini. Lan ing wektu sing padha rush lan fuss, sumunar tanpa alas kaki, bunder, tumit jambon.
  Kapten lanang njupuk lan nyanyi:
  Bocah-bocah wadon beda-beda
  Lan dheweke kabeh apik banget ...
  susune padha abang,
  Lan dheweke adoh banget!
  Lha, bocah-bocah padha getihen,
  Dheweke ngalahake troll kanthi pukulan ala!
  Lan yen orc ditemokake,
  Sing bakal kenek sampeyan hard banget!
  
  LELANG kanggo budak enom ayu
  ANNOTASI
  Wong enom sing nggantheng banget Slavka dilelang. Sajrone tawar-menawar, wong lanang sing nggantheng karo otot sing menonjol ora nganggo klambi lan didol marang wong wadon kanthi dhuwit akeh.
  . BAB #1
  Punika rawuh ing wayahe bebener, pangareping manager announced mbukak lelang. Sawijining wengi, prawan enom, nggantheng, otot didol menyang wong wadon. Mesthi, iki temenan yen iki tradisi kanggo kabeh strippers anyar.
  Nanging wong enom dadi nggantheng lan seksi sing bale ageng kabèh padha kanggo wanita. Lan wong mung ora diijini. Lan iki, mesthi, ing tangan siji winates bathi, nanging ing tangan liyane, gigolo disenengi.
  Sawise kabeh, akeh lanang tresna wadon. Kajaba iku, asring wong nom-noman ora mikir nggawe katresnan karo wong wadon sing luwih tuwa.
  Kene, stamping boots, lanang ditutupi bedspreads, sing lagi wae tekan diwasa, menek menyang pedestal. Lan dheweke katon luwih enom. Dheweke wis rampung ditutup, nanging wis katon dening akeh wanita ing trunks nglangi padha lan kobong karo kasenengan.
  Lan iki Ladies nguripake. Slavka dhewe dheg-dhegan uga. Atine nom-noman iku kaya gendhing nalika perang. Padha ngedol wong - kaya sawetara jinis kewan.
  Lan iku kudu ngandika supaya mboten umum lan unik.
  Ing saben sisih nom-noman ana bocah wadon nganggo jas kulit ireng, sepatu bot lan sarung tangan, lan topeng abang ing raine. Padha kudu mboko sithik mbabarake wong enom nggantheng supaya nguripake ing masyarakat lustful malah luwih. Kadhangkala wanita ngluwihi wong lanang ing debauchery lan ngelak kanggo jinis, lan orgasme luwih kuwat lan luwih suwe. Mulane, ora kaget yen akeh sing padha kumpul kanggo ndeleng lanang sing enom banget, lan yen dana ngidini, dheweke bisa tuku.
  Warbler felt kasenengan banget kuwat lan mambu wangi larang, kang malah luwih nguripake wong enom hypersexual.
  Mangkene manajer utama sing diumumake:
  - Male Vyacheslav Kotovsky sijine munggah kanggo lelangan. Umur wolulas taun, fisik pancen sehat. Banget nggantheng, curvy, anyar kanggo Strip bar lan seksi. Mung sewengi karo wong wadon sing bisa nindakake apa wae marang dheweke - aja mateni utawa mateni!
  Cara tradisional, rega wiwitan sepuluh dolar!
  Lan bocah wadon loro nganggo jas kulit, sepatu bot lan topeng kasebut kanthi teliti mbusak tutup pisanan.
  Bathuk ayu sing dhuwure wong enom katon, lan rambute emas sing dawa.
  Pikiran sing saiki bakal wuda ing ngarepe atusan wanita lustful wis efek macem ing Slavka, lan shuddered.
  Iki trembling, evoked koyo sing prawan iki sijine munggah kanggo lelangan, kang excites wanita dadi luwih.
  Lan ana wong nangis:
  - Limalas dolar!
  - Rong puluh!
  - Selawe!
  - Telung puluh!
  Sapi lemu siji ngongkon:
  - Sèket!
  Cah ayu liyane mendesis:
  - Sewidak!
  Keprungu swara:
  - Pitung puluh!
  - Wolung puluh!
  - Sangang puluh!
  - Satus!
  Ana ngaso. Sing lanang kudu terus mbaka sethithik mbabarake, sing nguripake jinis sing padha.
  Ing ngisor iki ana bocah wadon loro sing nyopot kerudung ing sisih ngisor raine. Irung ayu, tutuk anggun lan dagu wani saka wong enom, uga gulu, mbukak.
  Wong wadon padha surak-surak.
  Sing siji muni:
  - Satus rong puluh!
  Sing liyane ngguyu:
  - Satus telung puluh!
  Kang katelu mbengok:
  - Satus seket!
  Wong wadon gendut mau ngucap:
  - Satus wolung puluh!
  Lan wong wadon rada enom lan penake menehi metu:
  - Rong atus!
  Ana ngaso liyane. Bocah-bocah wadon sing saiki ngetokne pundhak lan tangane wong enom. Padha otot, ayu lan anggun ing wangun. Ora binaragawan, nanging cast, fighter nggantheng. Lan kulit dadi seductively mengilap.
  Wong wadon sing katon kaya hippopotamus ngomel:
  - Rong atus seket!
  Wong wadon ngandika rada luwih nyenengake:
  - Rong atus pitung puluh!
  Bocah wadon liyane squeak:
  - Telung atus!
  Wong wadon, ing nalisir, croaked ing umur:
  - Telung atus seket!
  Wakil saka jinis adil ngetokake:
  -Patang atus!
  Wong wadon enom dhewe, ketoke tukang telanjang, grunted:
  - Patang atus seket!
  Ing pasar ana akeh wanita enom lan ayu. Sampeyan malah kepengin weruh kenapa dheweke butuh gigolo sing rusak lan rusak, mula sampeyan bisa kena infeksi.
  Salah sawijining wanita sing dihormati ngandika:
  - Limang atus!
  Lan ana ngaso maneh. Jumlah kasebut isih durung gedhe, utamane amarga inflasi dolar. Ya, lan ora bisa ngenteni kanggo ndeleng kabeh limo Ladies, minangka enom, ayu gigolo undress.
  Ing ngisor iki ana bocah wadon loro kanthi setelan ketat, sepatu bot lan topeng, njupuk jilbab liyane.
  Lan kabeh awak lanang sing ayu banget lan embossed wuda. Lan sampeyan bisa ndeleng abs kang, kang glethakaken metu kaya inflows saka coklat. Lan apa Gamelan, kulit mengilap sing shimmers ing sorotan.
  Salah sawijining wanita ngandika:
  - Enem atus!
  Liyane nyeluk:
  - Pitung atus!
  Kang katelu ngucap:
  - Wolung atus!
  Wong wadon tuwa kluruk:
  - Sangang atus!
  Wong wadon sing rada enom lan ayu karo anting-anting berlian hissed:
  - Sewu!
  Lan ana ngaso maneh. Kabeh wis ora sabar ndeleng apa sing bakal kelakon sabanjure. Wong enom iki pancen apik tenan. Luwih apik tinimbang Apollo.
  Bojo billionaire Elena admired wong, nanging durung mlebu menyang nyang-nyangan. Nyatane, sing paling menarik bakal ana ing pungkasan. Lan saiki ngendi kanggo cepet-cepet. Iki pancen komoditas sing aji banget. Senajan, ing sisih liya, Elena isih ayu lan seksi yen dheweke goyangake pinggul, kabeh komplotan saka nom-noman lucu bakal teka mlaku sing uga bakal mbayar dhuwit kanggo jinis karo dheweke.
  Lan bocah wadon loro ing setelan kulit lan topeng maneh wiwit njupuk kudung liyane saka Slavik nggantheng.
  Lan supaya padha kapapar otot, apik shaped sikil kanggo dhengkul. Lan celana renang. Bocahe bungah banget nganti kasampurnan lanange abuh. Lan iku gedhe, lan ngidini wong wadon menehi kabungahan.
  Gemuruh nyapu ing bale.
  Wong wadon kuda nil muni:
  - Siji setengah ewu!
  Luwih ramping menehi metu:
  - Rong ewu!
  Wong wadon ing topeng kucing tweeted:
  - Loro limang atus!
  Wong wadon sing nganggo kerudung ngandika:
  - Telung ewu!
  Wong wadon sing nganggo anting-anting inten ngandika:
  - Telung limang atus!
  Wong wadon tuwa mau ngucap:
  - Patang ewu!
  Bocah wadon sing katon enom banget, squeak:
  - Papat lan setengah!
  Lan ana wong wadon sing nganggo kudhung ngucap:
  - Limang ewu!
  Lan ana ngaso maneh. Wektu iki, ing sawijining wengi karo gigolo, jumlah sing apik banget dijenengi. Kanggo limang ewu dolar sampeyan bisa nyewa sèket prostitusi ora tingkat paling awon. Lan gigolo biasa sing berpengalaman regane rong atus dolar sajrone rong jam. Nah, ana sing luwih larang lan ana sing luwih murah. Lan saiki jumlah wis dadi rapi, lan ora dadi cilik. Menapa malih, ana perang, lan rubel Rusia ambruk, lan dollar mundhak ing rega. Ora ana wektu kanggo lemak, aku bakal urip!
  Nanging mesthi, ora kabeh kertu trump wis ditata. Bocah-bocah wadon njupuk boots gedhe saka sikil lanang. Lan padha mbukak anggun ing wangun, padha karo kaki girlish. Lan ora ana rambut - kaya patung tembaga. Tanned, telanjang kaki, wong enom fabulously nggantheng, mimpin akeh wanita edan.
  Lan bale nggero maneh.
  - Enem ewu! - mbengok wanita kinurmatan.
  Cah wadon enom ngguyu karo untune:
  - Pitung ewu!
  Wong wadon nom-noman nanging lemu kanthi pasuryan sing ora nyenengake:
  - Wolung ewu!
  Wong wadon sing luwih enom lan luwih ayu karo anting-anting berlian tweeted:
  - Sangang ewu!
  Lan wanita sing umure ora bisa ditemtokake amarga kerudung sing kandel:
  - Sepuluh ewu!
  Nanging swarane isih enom. Lan Slava bungah. Mikir sing jinis karo wong wadon Muslim kanggo sing jenis dhuwit gedhe! Lan dheweke wis duwe rong setengah ewu dolar ing kanthonge.
  Bener, ora mung kuwi. Sing lanang, otot, nggantheng banget, mencorong kaya reca dewa Yunani kuna, ing trunk renang. Lan kamulyan kang ayu isih katon ing kabeh kamulyan.
  Lan bocah wadon loro nganggo jas abang lan topeng njupuk lan kanthi gerakan sing elegan lan lancar mbusak trunks nglangi saka wong enom.
  A Strip saka kain tiba menyang gundhul lanang, tanned, otot, lan banget anggun, seductive sikil, rampung mbabarake Slavka.
  Dheweke ngrasakake rasa isin sing jero. Blush kaya prawan enom sing ora tau ngrasakake awak wanita.
  Warbler dheg-dhegan, atine deg-degan kaya watu sing nggegirisi.
  Lan goyang, isin, lan isin sing jelas nduwe pengaruh sing nggumunake ing wanita. Nyatane, iki minangka bocah lanang sing manis lan apik banget kanthi rambut emas, lan liyane, prawan sing nggawe jinis sing padha gemeter ing languor.
  Wong wadon lemu kaya kuda nil mbengok:
  - Limalas ewu dhuwit!
  Wong wadon iku rada slimmer:
  - Rong puluh ewu!
  Wong wadon nganggo busana bhikkhu mau ngucap:
  - Rong puluh lima ewu!
  Cah wadon enom squeak:
  - Telung puluh ewu!
  Wong wadon tuwa kluruk:
  - Telung puluh lima!
  Wong wadon nganggo anting-anting berlian lan katon apik banget menehi:
  - Patang puluh!
  Wakil liyane saka jinis adil karo kalung gedhe saka mutiara sing dipilih ing gulu squealed:
  - Patang puluh lima ewu!
  Lan pungkasane, wong wadon nganggo kudung lan swara rada enom menehi metu, kejem lan cetha:
  - Sèket ewu!
  Kaya biasane, ana jeda ing nomer babak. Ing kasunyatan, kanggo jumlah kuwi sampeyan bisa tuku mobil apik lan anyar. Utawa nyewa limang atus ora perek wadon paling awon kanggo jam. Utawa rong atus sèket gigolo lanang ngalami rong jam, utawa limang atus ora pengalaman lan gaya. Apa worth iku kanggo miwiti.
  Kajaba iku, wong enom nggantheng iki bisa disewa mengko kanggo jumlah cilik.
  Elena, sing wis suwe ngenteni, gumeter ora sabar. Kok ayu dewe. Lan ing wektu sing padha, dheweke blushes kaya bocah wadon enom, lan gumeter kaya wedhus sadurunge rojo pati.
  Pramugari ngangkat palu lan wiwit ngomong:
  - Sèket ewu dolar kaping! Sèket ewu loro ... Sèket ewu dolar ...
  Elena mbengok kanthi swara dhewe:
  - Sewidak ewu!
  Kabeh noleh. Kita weruh wong wadon sing ramping nganggo topeng. Lan kanthi swara sing nyenengake lan akrab.
  Slavka pancen pengin kaendahan iki, ditutupi topeng, kanggo tuku dheweke paling sethithik sakwengi.
  Lan banjur ketemu karo wong wadon Arab wedi dheweke. Ing Timur dhewe, kekejeman dibedakake. Lan bisa uga ana mung perversions elek. Senajan ora bisa dipatèni lan dicacat, dhèwèké kudu nglakoni apa waé sing dijaluk wong wédok sing tuku dhèwèké.
  Lan aja nolak apa-apa.
  Nanging, kaendahan ing kudung ora nyoba kanggo ngasilake:
  - Pitung puluh ewu!
  Elena ngangguk:
  - Wolung puluh!
  Wong wadon sing ditutup tiba-tiba mbuwang:
  - Satus ewu dolar!
  Gemuruh nyapu ing bale. Ya, jumlah kanggo mung sewengi karo gigolo ora tau. Nanging nalika lelang dianakaké, kasenengan saka bargaining muncul, kang angel kanggo ngatasi.
  Lan akeh wong wadon sing durung duwe bojo. Dheweke dadi randha, utawa nggawe modal dhewe, utawa entuk warisan sadurunge nikah. Utawa bojo fiktif.
  Dadi ana wong sing mlebu menyang tawar-menawar.
  Bocah wadon enom mbengok:
  - Satus sepuluh ewu!
  Wong wadon sing nganggo kerudung nggereng:
  - Satus rong puluh!
  Wong wadon sing nganggo anting-anting inten ngandika:
  - Satus seket!
  Wong wadon sing nganggo kudhung banjur bengok-bengok:
  - Rong atus ewu!
  Elena nggereng banget:
  - Rong atus seket!
  Bocah wadon nganggo kalung ruby ngandika:
  - Telung atus ewu!
  Wong wadon lemu mau nguwuh:
  - Patang atus ewu!
  Banjur wong wadon ing burqa nguwuh ing ndhuwur paru-parune:
  - Yuta dolar!
  Iki wis jumlah serius lan gedhe. Kanggo jumlah kasebut, dheweke tuku lukisan, jaran asli, utawa kabeh tentara pelacur. Kanggo wengi sampeyan bisa pesen pelacur elit kanggo sewu. Menapa malih, ruble ambruk lan ana perang, lan samesthine bakal dadi luwih elek.
  Ana ngaso abot. Kanggo bojomu miliarder Elena, sejuta dolar dudu jumlah sing mateni. Nanging mung kanggo bojoku. Lan iku banget ketok kanggo dheweke. Lan kabeh yuta sing wis ninggalake akun kasebut ora bisa gampang didhelikake lan ora bisa dibenerake.
  Lan wong wadon liyane padha cetha isin dening jumlah kuwi.
  Pramugari ngangkat palu lan wiwit ngucap:
  - yuta dolar sepisan, yuta dolar loro, yuta dolar telu ...
  Elena njerit banter:
  - A yuta dolar lan dolar liyane!
  Manajer wiwitan:
  - A yuta dolar lan liyane dolar kaping ... yuta ...
  Wong wadon ing burqa nguwuh:
  - Rong yuta dolar!
  Gemuruh nyapu ing bale. Jumlah kasebut supaya sampeyan bisa nyewa sepuluh ewu gigolo profesional sajrone rong jam, utawa rong puluh ewu pelacur sajrone jam. Kanggo jumlah kasebut, lukisan, kuda jantan murni sing larang regane dituku, lan wis bisa mbangun vila lan ora entuk yacht sing paling cilik. Lan mung kanggo sewengi.
  Slava gumun, lan mripate mlumpat: pira regane isih! A rejeki.
  Salah siji saka bocah-bocah wadon enom saka bale, mbokmenawa succuving kanggo kasenengan saka bargaining, ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Rong yuta lan siji dolar!
  Manajer wiwit ngucap:
  - Kaping rong yuta lan siji dolar! Loro yuta lan siji dolar loro! Rong yuta lan siji dolar - telung ...
  Wong wadon sing nganggo burqa bengok-bengok:
  - Limang yuta!
  Ing aula ana rame ing antarane para wanita. Iki wis jumlah kolosal, siji bisa ngomong rejeki. Lan iki kabeh mung siji wengi. Sampeyan mung bisa ngomong edan. Nganti limang yuta!
  Warbler, sing sirahe muter-muter, lan abang amarga isin, gumeter amarga isin lan bungah, bocah kasebut ngucap:
  Aku wedi karo pepeteng iki, ora duwe pangarep-arep lan elek,
  Saka ngendi aku ora bakal bali ...
  Iki guyon, apik tenan
  Lan ngimpi iku ngimpi, lan saiki aku tangi!
  Lan kepala pramugari wiwit ngumumake:
  - Lima yuta dolar kaping! Limang yuta dolar - loro! Limang yuta dolar telung ...
  Banjur salah siji wong wadon nganggo anting-anting inten njupuk lan menehi:
  - Lima yuta lan siji dolar!
  Gemuruh nyapu ing bale. Jumlah padha mung edan. Sanajan, contone, ing abad pungkasan, wong saka Jepang mbayar satus patang yuta dolar kanggo lukisan Van Gogh, nyetel rekor. Nanging apa jenis gambar ana: daub! Ora ana sing kepengin tuku Van Gogh sajrone urip.
  Nanging, kanggo sewengi karo gigolo, sampeyan mbayar banget.
  Pramugari maneh ngangkat palu lan wiwit ngucap:
  - Lima yuta lan siji dolar - siji! Lima yuta lan siji dolar - loro! Lima yuta lan siji dolar - telung ...
  Wong wadon sing nganggo burqa bengok-bengok:
  - Sepuluh yuta dolar!
  Rame liyane ing bale. Lan sawetara wanita ora bisa nahan awake dhewe lan wiwit nempelake driji, utawa alat vibrator ing antarane sikil, kanggo ngilangi rasa seneng banget. Dadi tawar-menawar sing ora bisa dipikirake iki entuk dheweke. Iki tenan tenan kelangan.
  Kamulyan dadi edan: sepuluh yuta dolar! Lan seprapat saka jumlah iki dadi kagungane. Dheweke ora mung mbayar mafia, nanging dheweke bakal dadi wong sugih lan dihormati. Banjur dheweke bakal ngarepake masa depan sing cerah banget. Wong wadon ing sangisore burqa nduweni swara sing enom lan nyenengake, lan malah ora jelas apa sing ngalangi dheweke ora njupuk film kanggo wong lanang. Bener, akeh wanita seneng duwe kekuwatan lengkap marang wong lanang lan mrentah ing amben. Lan tinimbang alat vibrator, utawa wong saka dalan tuku gigolos.
  Lan Slava isih enom lan nggantheng. Lan nalika dheweke mesem, carane mengkilat untune. Pancen, wong enom sing apik banget lan lucu. Nah, kepiye carane ngatasi iki lan bisa liwat? Iki pancen hadiah paling gedhe ing jagad iki.
  Jumlah kasebut wis nglarang. Lan kanggo ngganggu kuwi banget mbebayani.
  Lan pramugari wiwit ngomong karo untune:
  - Sepuluh yuta dolar kaping! Sepuluh yuta dolar loro! Sepuluh yuta dolar telung ...
  Elena, sadurunge palu tiba, nekat nguwuh:
  - Sewelas yuta!
  Swara ing bale luwih banter. Salah siji wong wadon nguwuh:
  - Punika sudagar ing rok!
  Slavka ngucap:
  - Gigolo sampeyan luwih larang,
  Apa tenan worth iku!
  Pramugari ngangkat palu lan wiwit ngucap:
  - kaping sewelas yuta, kaping sewelas yuta! Sewelas yuta telu...
  Ing kene Elena dadi wedi. Dheweke ora duwe jumlah kaya ngono, dheweke mung bengok-bengok amarga wangkal. Lan yen bojone ngerti babagan iki, mula bakal kelakon. Senajan ing acara saka divorce, dheweke mbokmenawa isih bakal nuntut sawetara bagéan saka negara. Lan dadi bebas. Lan paling ora dheweke bakal lelungan ing saindenging jagad, sing bakal kelangan banget.
  Lan bojone ora bakal nglilani dheweke saka Moskow - supaya dheweke bakal mati luwih cepet, bajingan!
  Nanging ing detik pungkasan sadurunge palu nempuh kaping telune, wong wadon sing nganggo kerudung muni:
  - Rong puluh yuta dolar!
  Wong-wong wadon padha guncang lan mlebu. Walker. Banjur Elena ngrasakake kasenengan lan kapercayan ing awake dhewe. Lady veiled iki mbokmenawa fabulously sugih. Supaya dheweke garpu metu kanggo dheweke whim. Ayo dheweke mbayar kanthi lengkap kanggo nyenengake bocah lanang sing lucu, lucu lan otot.
  Lan Elena ngandika:
  - Satus yuta dolar!
  Balai diwiwiti lan njerit. wah! Inggih, jumlah kanggo wengi karo cah lanang banget nggantheng lan curvy. Kanggo ombone sampeyan kudu nepsu, utawa ing katresnan, kanggo nandur modal ing gigolo enom jumlah alam bébas.
  Pramugari ngangkat palu lan wiwit ngomong:
  - Satus yuta dolar kaping! Satus yuta dolar loro! Telung atus yuta ...
  Wong wadon sing nganggo burqa bengok-bengok:
  - Rong atus yuta! - Lan ditambahake. - Mungkasi sirkus. Sampeyan ora duwe jumlah kuwi lan sampeyan bakal disgrace!
  Elena ngangguk:
  - Kepiye sampeyan ngerti?
  Wong wadon sing nganggo kudhung mangsuli:
  - Aku ngerti! Nalika aku ngomong, aku ngerti!
  Pramugari ngangkat palu lan wiwit ngomong:
  - Kaping rong atus yuta dolar! Rong atus yuta dolar loro! Rong atus yuta telung ...
  Banjur salah siji saka wong wadon ing bale squeak:
  - Rong atus yuta lan siji dolar!
  Manajer ngelingake:
  - Yen sampeyan ora mbayar jumlah ing lengkap, sampeyan bakal dibuwang metu lan tau diijini menyang kamar lelangan.
  Wong wadon sing nganggo kacamata ireng manthuk-manthuk.
  - Aku ngerti! Nanging cukup siap!
  Manajer wiwit ngucap:
  - Kaping rong atus yuta lan siji dolar! Rong atus yuta lan siji dolar loro! Rong atus yuta siji dolar telung ...
  Wong wadon ing kudung ngandika:
  - Limang atus yuta dolar!
  Gemuruh nyapu ing bale. Wanita wiwit pijet ing antarane sikil lan nggunakake alat vibrator kanthi luwih kuat.
  Slavka dumadakan weruh sing kasampurnan lanang wiwit subside. Iku wis ing negara agitated kanggo dangu. Lan banjur diobong metu.
  Lan rame saka kuciwo nyapu liwat stands antarane wong wadon nafsu.
  Pramugari ngangkat palu lan wiwit ngucapake swara, nuduhake untune mutiara:
  - Limang atus yuta dolar kaping! Limang atus yuta dolar loro! Limang atus yuta dolar telu!
  Ana ngaso abot, lan pramugari ngumumake:
  - Gigolo enom, Vyacheslav Kolobkov, wolulas taun, didol menyang wanita sing nganggo kerudung limang atus yuta dolar!
  Wong wadon manthuk-manthuk.
  - Aku bakal nransfer dhuwit saka akun sampeyan! Lan saiki dheweke bakal dadi milikku, kabeh wengi!
  Padha mbuwang kudung liwat Slavka. Lan ranté dipasang ing gulu sing kuwat lan otot.
  Bocah lanang iku nyepak-nyepak sikile ing mburine jeng anyare.
  Manajer kasebut ujar:
  - Dheweke dadi abdi sampeyan ing wayah wengi! Aja matèni utawa matèni wong!
  Wong wadon nganggo kerudung nyedhaki wong enom mau. Tangane njupuk lan nyekel bocah lanang kanggo kesempurnaan maskulin. Langsung wungu maneh lan abuh. Lan Slavka blushed banget, saka isin lan isin.
  Wong wadon mau mbukak raine. Dheweke ayu banget, oriental, rambute ireng ora luwih saka rong puluh lima taun. Ya, dheweke pancen ayu banget, sanajan ora ana jejak kosmetik ing raine.
  Slavka ngandika:
  - Ya, sampeyan dhewe bisa nampa dhuwit kanggo wengi!
  Wong wadon manthuk-manthuk.
  - Aku ngerti! Aku bakal pitutur marang kowe mengko apa aku glethakaken metu kuwi jumlah alam bébas kanggo sampeyan! Nganti saiki, ayo menyang kamar! Wektu cendhak lan aku pengin seneng katresnan kanggo wektu pungkasan ing gesang kawula!
  Bocahe kaget
  - Kenapa sing pungkasan?
  Wong wadon mau mangsuli:
  - Amarga aku, Putri Esmigul, dihukum pati amarga laku jina! Lan sesuk ing wayah subuh dheweke bakal ngethok sirahku!
  Slavka nyaranake:
  Dadi sampeyan kudu mlayu!
  Sang putri mangsuli karo ngguyu:
  - Aku sumpah demi Allah yen aku ora bakal mlayu! Mulane, sadurunge dheweke mati, bojoku menehi aku akun, lan ngidini aku nindakake lan tuku kabeh sing dakkarepake saiki!
  Slava cekikikan:
  "Mulane kowe loman banget!" Ora ana gunane kanggo nyimpen!
  Dheweke manthuk lan mangsuli:
  - Yen sampeyan ngawula kula uga, lan aku seneng, Aku bakal tuku kabèh kraton, yacht, lan apa liyane sing pengin, kabeh armada mobil! Dadi coba!
  Wong enom manthuk.
  - Aku siap lan bungah kanggo ngawula sampeyan!
  Ing kene dheweke mlebu kamar sing kapisah lan mewah. Wong wadon mau ditinggal piyambakan. Anggun dheweke nyopot sandhangane, ngungkapake awak samak sing ayu banget. Kasampurnan lanang Slavka swelled supaya siap kanggo bledosan.
  Putri wuda manthuk.
  - Ayo adus karo aku!
  Ana wong enom lan wong wadon enom menyang jedhing, rampung ditutupi emas.
  Banyu anget diwutahake. Lan padha wiwit ngumbah awak ayu.
  Wong wadon manthuk-manthuk.
  - Sampeyan ngerti carane nggunakake basa!
  Slavka manthuk.
  - Mesthi!
  Putri Esmigül manthuk.
  - Dadi kerja keras! Ayo bocah gantengku!
  Wong enom knelt mudhun, poked pasuryan antarane dheweke sikil, menyang chink ayu shaven saka kaendahan lan wiwit bisa karo kang ibu, kanggo bisa selflessly lan semangat.
  Wong wadon enom lan ayu groaned voluptuously. Lan dheweke seneng banget.
  Slava uga saya kuwat. Carane excruciatingly ached lan burned kamulyan overexcited. Lan dheweke nyambut gawe lan diberkahi.
  Putri moaned, lan pungkasanipun, njerit banter, dheweke guncang ing orgasme kuwat lan sagged.
  Banjur dheweke dhewe tumungkul lan pasuryane nyedhaki groin wong enom. Lan saiki dheweke ngrangkul sing bungah, panas, pleasantly smelling jago, a stallion enom lan ayu karo lambé. Lan dheweke wiwit nggarap basa dhewe.
  Warbler meksa ora mbuwang wiji kasebut. Ayo wong wadon seneng proses dilat, Gamelan, manis, appetizing, kepala kasampurnan lanang, wong enom paling ayu lan nggantheng ing Moscow.
  Lan putri dadi edan, nggarap anggota, ilat lan lambe. Iku mung luar biasa becik lan ayu kanggo dheweke.
  Warbler, pungkasane, isih ora bisa nahan awake dhewe lan rampung. Dheweke mbuwang gruel, gruel manis, wiji enom. Sang putri rakus didilat nganggo ilat, ora nglilani dheweke kantun tetes siji. Banjur dheweke dhawuh:
  - Lan saiki ayo ing pose gagak! Aku bakal dilat sampeyan lan sampeyan bakal dilat kula!
  Slava manthuk-manthuk. Ilat maneh wiwit trampil lan sregep pijet klitoris putri. Nalika ilat lan lambé saka enom, wadon ayu padha maneh dipeksa kanggo swell lan panas munggah, enom, anggota lentur saka otot lan banget cantik, lan skillful gigolo!
  
  RATU LAN BUDAK BAREFOED.
  ANNOTASI
  A fella enom saka wektu kita, pisanan dadi ratu. Nanging amarga kekejeman sing gedhe banget, para dewa ngowahi dheweke dadi abdi tanpa alas. Nanging, wanita enom dibebasake saka perbudakan dening elf lan petualangan super diwiwiti.
  . BAB #1
  Agripina weruh upacara khidmat. Kaya-kaya dheweke munggah tahta lan lenggah ing dhampar sing dihiasi permata. Lan makutha studded karo lintang diselehake ing sirahe. Lan kabeh présidhèn, raja lan panguwasa liya ing donya padha sujud lan memuji dheweke.
  Lan salam kasebut digawa menyang langit, lan meriam padha ngalahake. Lan kabeh padhang. Lan dheweke saiki dadi permaisuri planet Bumi. Lan fanfares sung kanggo dheweke, lan orkestra muter. Lan kamar tahta ing ngendi dheweke lenggah seket luwih gedhe tinimbang stadion Luzhniki. Lan dheweke duwe tentara kabeh. Ewonan bocah-bocah wadon ayu nganggo rok cendhak, sikil telanjang, nganggo bedhil mesin ing mburine, menehi salam lan nyanyi:
  Sampeyan dewi agung
  Kaisar kabeh wong ...
  unsur tanpa wates,
  Pateni kabeh mungsuhmu!
  Agripina nyumerepi untune lan nggero:
  Aku Cut mudhun mungsuh ing tangen
  Aku cepet-cepet nabrak dheweke ...
  Kabeh dadi gedhe
  Aku iki ratu, aku ora ngerti kabeh penonton!
  Sawisé iku, korban pisanan digawa menyang dheweke. Iku Pavlusha, nggantheng, padha-rambut, otot taruna saka bab patbelas. Dheweke mung nganggo celana renang abang lan tangan lan sikil diborgol. Bocahe digebug nganggo pecut lan dhengkul.
  Agripina njupuk pecut abot saka kawat barbed ing tangane lan whacked Pavlusha. Bocahe njerit lara banget. Lan wong wadon enom, kuwat, otot terus mecut dheweke, lan nyanyi, baring untune:
  - Anak-anakku, anakku,
  Ing jam iki sampeyan ora turu
  Lan sampeyan bakal katon shish,
  Pecut ing mburi!
  Lan wong wadon sing gagah prakosa iku nggebugi bocah mau. Lan supaya kulit bledosan lan getih mili ing stream. Lan Pavlusha njerit amarga kasangsaran sing ora bisa ditahan.
  Dumadakan keprungu swara gumuruh nggegirisi. Kraton ambruk lan temboke ambruk. Lan sadurunge dheweke katon malaekat ageng, sparkling karo loro pedhang.
  Suara gemuruh berkata:
  - Sampeyan, permaisuri donya, wis ngliwati kabeh watesan! Sampeyan bakal diukum kanggo iki. Ida Sang Hyang Widi Wasa Ida Sang Hyang Widi Wasa raris ngambil sakancan kakuasan saking pantaran semetone, tur Ida Sang Hyang Widi Wasa sane ngawinang semeton dados asor.
  Kesamber kilat. Kadhaton sampun sirna, para abdi sadaya, tuwin para pangarsaning nagari.
  Lan Agripina, tinimbang jubah mewah lan makutha, dadi budak setengah wuda ing belenggu. Ing dheweke Bare kaki lan tangan padha abot, rentengan baja. Awak meh wuda - mung siji loincloth.
  Lan dheweke dibelenggu karo bocah-bocah wadon liyane sing meh wuda. Lan sikile sing gundhul lan kuwat ngobong wedhi panas ing ara-ara samun.
  Agripina, wong wadon sing kuwat, otot banget, karo sirahe dhuwur, dadi batur. Lan scourge saka pengawas tiba ing dheweke embossed bali.
  Lan pecut singsot. Pengawas kuwi dudu manungsa. Iki minangka bruwang sing ageng, shaggy, lan mug sing ala banget lan ala. Dheweke lungguh ing unta lan nimbulake jotosan kanthi kabeh kekuwatan marang mantan, permaisuri jagad.
  Agripina nandhang lara lan nggresah. Dheweke kelingan carane, sawise dheweke ditahan, dheweke digawa menyang kamar panelusuran. Dheweke meksa aku nyopot kabeh sandhanganku, lan wiwit mriksa awak sing kuwat lan cah wadon. Iki ditindakake dening sawetara wanita nganggo jas putih. Kaya-kaya iki rumah sakit, dudu pakunjaran, lan dudu shmon, nanging pemeriksaan medis.
  Banjur padha dhawuh jongkok ing ngarep pangilon lan dipadhangi lampu sorot. Agripina squat, mesthi, gampang. Nanging ora nyenengake nalika sawetara wanita nganggo jas putih katon kanthi semangat. Padha ngujo otot sing kuwat, embossed, luwih cocok kanggo wong lanang tinimbang bocah wadon, sing muter banget nalika obah.
  Lan mripate nepsu. Agripina nduweni awak sing enom banget kanthi otot tinimbang bocah wadon, sanajan kulit alus, resik, dodo sing dikembangake lan pinggul lebar. Nanging pundhaké amba.
  Agripina crouches, nanging kabeh wong ora menehi printah kanggo mungkasi. Dheweke wis wiwit kringet, lan kulite sing disamak sumringah, amarga dheweke katon luwih kaya patung dewi prajurit Yunani kuno.
  Pungkasane, dheweke kesel dipangan karo mripate. Lan sipir wadon ing seragam dhawuh kanggo ngadeg ing kothak, lan sijine dagu ing recess khusus. Banjur, kanthi defiantly, dheweke njupuk sarung tangan karet sing tipis lan, nyekel dagu, tekan tutuk Agripina nganggo driji.
  Lan padha unwashed, sweaty. Lan dheweke munggah ing pipi lan ing ngisor ilat. Agripina nesu lan, nyurung dheweke, nggereng:
  - Pasang sarung tangan, asu! Sampeyan bakal nginfeksi!
  Dheweke kaya isin sawise iku, lan panelusuran mandheg. Difoto, nanging wuda, supaya tato katon. Dheweke nggulung ora mung driji, nanging uga tlapak sikil sing gundhul. Lan padha malah enlightened padharan karo X-ray, ketoke curiga yen ana obat-obatan.
  Sakwise kuwi aku dijak adus. Dheweke malah menehi sabun, banjur andhuk. Sabanjure teka seragam.
  Agripina ora wedi banget karo pakunjaran. Kosok baline, dheweke yakin yen dheweke bakal dadi sing paling penting lan keren.
  Nanging ing sel iku rada rame, ana wong wadon rolas, lan mambu ember.
  Dheweke langsung mbangun lan ngresiki. Banjur dheweke njaluk aku ndandani WC. Lan padha ngrungokake dheweke.
  Agripina kelangan sanajan ing pusat tahanan pra-sidang. Lan dheweke bisa nggawe aku manut.
  Nanging saiki ana rong rolas bocah-bocah wadon ing ranté ing saubengé, lan kabeh regu orc nganggo pecut.
  Lan bruwang iki wiwit ngalahake Agripina kanthi abot. Lan banget nglarani, malah wanita heroik iki nguwuh saka kasangsaran lan nyuwun pangaksama. Nyatane, iku jenis ngipi elek. Banjur dheweke uga chained dheweke gulu, kang rampung unbearable.
  Agripina pindhah ngliwati pasir. Lan swasana ati dheweke cilik. Dheweke digebugi lan digores, ditutupi smudge getih. Lan shackles tinkle, lan logam glistens.
  Agripina stomps meneng. Wedhi panas lan nglarani sikil. Sanajan dheweke isih ora duwe apa-apa - sikile diiseni nalika gelut lan latihan. Lan apa bab bocah-bocah wadon babu. Akeh sing ora tansah mlaku tanpa alas, lan tlapakane ora kasar. Lan Burns hard banget malah blisters katon.
  Wong wadon enom mlaku-mlaku lan mikir kanthi medeni: dheweke dirantai lan dadi batur, sing ana pecut sing tiba ing wektu kanggo wektu. Nanging rauh dheweke bakal mundhakaken kraman lan ngrebut panguwasa ing planet iki.
  Wanita sing kuat lan otot narik kawigaten para orc. Lan saka wektu kanggo wektu padha nggebug dheweke nganggo pecut utawa kawat barbed.
  Agripina mbengok maneh:
  - Ngalahake lemah!
  Lan ing wektu iku kabeh diganti. Luwih tepate, panah sing cetha lan tempered mabur ing orc saka mburi dune. Padha njotosi bruwang shaggy, lan metu saka mripate, lan stitched liwat groin lan dodo.
  Agripina njupuk lan kesusu, clanking chain, ing orc. Dheweke pierced sirahe karo chain.
  Lan dheweke nyanyi:
  - Aku kaya setan setan! Aku bakal ngrusak ibukutha!
  Elf mlumpat metu saka ambush ing Orc sing isih urip. Dheweke dadi wakil saka wong sing glamor iki, ing unicorns cilik lan anggun.
  Para Orc kasebut kanthi cepet disembelih lan dipotong. Sawise iku, bocah-bocah wadon wiwit dibebasake saka ranté. Uga, kanthi bantuan sihir tongkat sihir, Agripina uga ora diikat.
  Wong wadon enom dadi bebas. Lan kuat, karo tubercles saka otot.
  Sawise iku, dheweke duwe tim kabeh bocah-bocah wadon. Lan saiki prajurit ayu cap sing gundhul, chiseled kaki ing ara-ara samun.
  Agripina gumujeng, ndudohake untune:
  Dalane mlaku ing tikungan,
  Bocah-bocah wadon telanjang ...
  Bosen bedbugs kanggo numpes ala,
  Aku pengin nggodha rasa senengku!
  Bocah-bocah wadon uga banget agresif lan agresif. Dheweke kepengin nyanyi lan mlumpat. Lan sikile, nyatane, anggun, sanajan wis kesel, kethul, punctured.
  Punika tim marching. Lan karo wong-wong mau elves ing unicorns, lan karo busur.
  Agripina ngrasakake kekuwatan lan nyanyi:
   Wiwit jaman Spartacus - iman iki urip,
  Sing mesthine ora ana batur ing jagad iki!
  Yen master ora sopan - dheweke anget weteng nganggo kompor,
  Lan petani froze ing kadhemen - pracaya iku ora nasib!
  
  Wong Rusia Spartak - dheweke nggambar pedhang kanggo kita,
  Lan ing mburine, kali sing ditindhes wungu tanpa wates ...
  Yen sampeyan wong lanang - kamulyan luwih larang tinimbang urip,
  Yen sampeyan pengin urip mili ing kabegjan donya!
  
  Stenka Razin kepengin mbenerake kemahe para budak,
  Supaya ana kekarepan, kabeh wong bisa ngatur ...
  Lan wong kaya dheweke ora bisa nampa isin,
  Lan ing mburi wong-wong mau - ana tentara sing ora bisa diitung!
  
  Torture, rak lan pancang - bantahan para raja,
  Saben uwong kepengin ngrebut kabeh nganti pirang-pirang abad!
  Nanging kebebasan, pracaya kula, iku mil saka roti lan madu,
  Lan ngimpi kuwi wis kobong ing ati kita kanggo dangu!
  
  Thunder teka - Oktober, lan saiki daya kita,
  Negara iki kobong, akeh getih lan lara!
  Nanging Gusti Yesus ora bakal nglilani jurang tengen ing neraka,
  Sing sapa digebugi, bakal bungah ing kabecikan!
  
  Lenin mbukak lawang, Stalin kanthi kendel nuntun,
  Kanthi saben langkah kita nyedhak menyang tujuan suci!
  Nanging Iblis teka, taun kang ala patang puluh siji,
  Lan saiki getih kita, kaya kali, muntah saka vena!
  
  Kita negara karo sampeyan; kamulyan kita uripmu,
  Aja nganti wong-wong ing Rus!
  Terus Rusia, perang kanggo Tanah Air,
  Iki tegese lan uyah saka wani generasi!
  
  The Fuhrer iku mayit jahat, lan Rus' iku Raksasa,
  Lan wong Chechen karo Uzbek lan Rusia manunggal!
  Komunisme minangka monolit, ideal kanggo jiwa,
  Lan resimen mungsuh dicemplungake dadi kue!
  
  Kosmos nimbali wong enom - sungu ngundang slompret,
  Bakal ana wates anyar, ngluwihi Mars!
  Kita mbangun komunisme - dheweke mbatalake ruble,
  Ora masalah kewarganegaraan!
  
  Kabeh alam semesta, pracaya, bakal dadi abang saiki,
  Bakal ana gapura menyang swarga - lintang abang.
  Manungsa iku sedulur kanggo wong liya - ing jaman biyen kewan galak,
  Lan katresnan, kaendahan ditembangake ing hymns murni!
  
  Mulané, aja nganti kélangan kaluputan lan kesed,
  Kanggo Tanah Air kita, gelut kaya falcon!
  Lan sampeyan para pejuang kerja ing wayah wengi lan awan,
  Apa Taman Eden mekar lan menehi jus manis!
  Agripina nyanyi bareng karo tim tanpa alas kaki. Lan dumadakan dheweke kejiret mikir yen dheweke kaya kanggo komunisme. Inggih, Agripina ora ngerti jaman Soviet: dheweke isih enom banget. Ora suwe dheweke umur telung puluh pitu taun, lan saiki taun 2023. Dadi apa sing bisa dielingake babagan kekuwatan Soviet? Iki minangka legenda, ing mripat lan pikirane. Agripina, kaya sing dikandhakake, yaiku bocah ing jamane. Lan, mesthi, aku ora krungu review paling apik bab kaping Soviet. Kaya, lan nyatane, malah sing kaya gedhang ana kurang. Ya, lan permen, lan permen karet, uga. Lan jins langka. Lan ing Gorbachev, malah vodka pait lan rokok ilang saka rak. Antrian dawa, kupon, kertu, toko kosong, kekurangan total - iki carane wong ngelingi jaman Soviet.
  Lan ora ana sing pengin bali. Ing kasus apa wae, ing Moskow, Komunis nglumpukake persentase swara sing ora pati penting sanajan ing nineties angel. Nanging Agripina sugih banget, lan mesthi kanggo kapitalisme. Dadi kenapa dheweke dumadakan mulai nyanyi babagan ide kiwa?
  Wong wadon nom-noman mau nuthuki dagu karo ajiné lan ngucap:
  Raja kita, kang pinilih ing swarga,
  Raja kita kaya setan hantu...
  Raja kita, utusan nasib
  Raja kita mung sampeyan!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina njupuk kanthi bungah lan nyanyi:
  - Sampeyan minangka Lucifer sing gedhe, ngetokaké sinar ing cahya,
  Lan pedhang suci perang - ngilangi rahasia!
  Lan maneh cah wadon, utawa luwih, wanita diwasa lan berpengalaman, wiwit nyanyi;
  Raja kita, utusaning langit,
  Raja kita kaya setan hantu.
  Raja kita, dipilih dening nasib,
  Raja kita mung sampeyan!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Kaya mengkono prajurite nyanyi lan nginjak-injak ing ara-ara samun. Lan swasana ati dheweke dhuwur. Kenapa dheweke kudu cilik.
  Nanging ing kene maneh, kerusuhan katon. Elf nampa sinyal babagan pendekatan para Orc. Lan baris ing setengah bunderan. Setengah saka penunggang, padha elf. Bocah-bocah wadon ayu, meh wuda, nanging ditutupi karo perhiasan sing larang regane.
  Padha cetha siap kanggo perang agawe.
  Agripina cap dheweke gundhul, kuwat sikil. Lan ing tangane katon gandhewo bobot. A gedhe sing bisa nyekel akeh panah.
  Prawan, luwih tepat, pahlawan wanita nyanyi:
  Awan mabur saka getih,
  Neraka njeblug saka Bumi ora adoh!
  Ula nyusup ing panzvale, bajingan sing nggegirisi,
  Awan padhang getih!
  
  Ombake murub, cipratan kaya badai neraka,
  Lan dheweke bakal ketemu karo tentara sing paling wani!
  Kita bakal nglindhungi wanita sing apik banget
  Kita bakal pantes kanggo eksploitasi leluhur kita!
  
  Tanahku, betapa perihnya kamu mengerang,
  Mungsuh ninggalake satus tatu tilas!
  Nanging ayo nyelehake orc, sanalika kita mudhun saka alas,
  Ing pageblug taun dashing ora bakal suwé!
  
  Lan pati wis whitening konco mega,
  Nanging pikiran kita ambruk menyang swarga!
  Ayo ngrusak wong jahat sing kondhang dadi bledug,
  Lan luh, ngerti, orc setengah!
  
  Kita ora ngerti tentrem lan tuwa bosok,
  Kita minangka anak saka Tanah Air kita sing suci!
  Kabeh padhang perang karo bruwang,
  Tembak kita kuwat werna iki!
  
  Lan yen bom ala njeblug kanthi kekuwatan,
  Apa kita kudu bledosan cangkang, gludhug iki!
  Pejuang Elfi bisa nindakake akeh,
  Lan ndhuwur bakal dadi ngisor kanggo Fuhrer!
  
  Neraka jagad, neraka murub,
  Crawled bebarengan rocade karo moncong predator "Macan"!
  Lan kabeh kesel mabur kita langsung,
  Wektu kanggo nyenengake game wis rampung!
  
  A granat ing tangan, uncalan agawe,
  Punika "Macan" ing moncong kuwat ditampa!
  Lan Fuhrer ing boiler ing kamar ketel Tartar,
  Supaya ora kanggo mbukak donya kanggo elves!
  
  Bear goyang saka voli ngamuk,
  Punika gendéra mabur liwat Reichstag saka elves!
  Lan srengenge murub ing Motherland,
  Sawise kabeh, Orc Reich wis ambruk dadi bledug lan awu!
  Agripina nyanyi, lan bocah-bocah wadon batur liyane ngangkat, lan para elf. Kabeh katon apik lan apik tenan.
  Lan bocah-bocah wadon batur duwe busur ing tangane, lan pasangan kasebut uga duwe busur silang. Lan padha narik senar lan wiwit njupuk panah. Dheweke mlayu ing busur lan nusuk para Orc sing maju.
  Kéwan-kéwan iki, sing sregep lan mambu, mlayu menyang perang kanthi nepsu liar lan frenetic.
  Iki pancene perang. Para elf, meh wuda, padha nembak saka busur. Lan elf lanang nggunakake crossbows sing luwih kuat lan mateni.
  Padha mbuwang bolt karo pasukan gedhe. Kang spun lan pierced Orc climbing kanggo badai. Lan padha ngremukake jotosan.
  Salah sawijining elf, nganggo makutha permata, ngucap:
  - Ing perang suci, bakal ana kamenangan kita! Gendéra Elvish maju - kamulyan kanggo para pahlawan sing gugur!
  Banjur dheweke ngetokake panah gedhe, narik tali nganggo sikil sing ora ana.
  Lan maneh, nalika nggero:
  - Ora ana sing bakal mandheg! Ora ana sing bakal ngalahake kita!
  Lan para elf, bebarengan karo abdi wadon, pelted Orcs karo panah. Lan isine sak tenane. Iki minangka panorama perang sing agresif banget.
  Para prajurit kasebut mung super, nuduhake kekuwatan sing luar biasa lan ora bisa dingerteni.
  Banjur maneh lagu-lagu saka wong glamor lan banget playful.
  Ana apa-apa liyane tartamtu saka duwit receh
  Dheweke pancen sumunar tanpa goroh!
  Ing kasunyatan, dobel iku panguwasa donya,
  Dhukungané minangka pedhang lan tameng sing kuwat!
  
  Ing kono para dewa kapir didhelikake,
  Kaya srengenge, pasuryan emas sumringah ...
  Senajan isih ana bandit-parasit,
  Sing mangkat ing tawar-menawar nyawa!
  
  Koin, iki brahala lan malaikat agung,
  Panjenenganipun punika Juruwilujeng, ngrusak kabeh.
  Tanpa emas, damask sing disewa bakal nglangi,
  Tanpa dhuwit, sukses ora bakal teka ing perang!
  
  Nanging apa sing dikarepake, atine manungsa,
  Mburu tuku keabadian kanggo sampeyan ...
  Kanggo rakus mbukak lawang kanggo kabungahan,
  Kanggo nenun benang saka abad urip!
  
  Nanging apa doubloon bisa uga?
  Apa bunderan emas bisa ngimpi?
  Supaya wong tuwa sing nganggo arit ora teka kanthi salam,
  Lan dheweke ora nyelehake segel ing bathuk ing kamar mayat!
  
  Senajan duwit receh butuh rasa seneng,
  Supaya kita nyenengi dosa!
  Nanging manungsa ora nduweni daya nglawan hawa nafsu,
  Dheweke bocah-bocah wadon, kaya gedang kanggo jago!
  
  Dheweke pengin njaluk akeh menyang weteng,
  Mangan pheasants, nanas pound.
  Sanajan sampeyan ora bisa mangan nganti kuburan,
  Malah yen sampeyan arang banget kelangan dhuwit!
  
  Lan peti mati, malah biaya banget,
  Amarga ana papan kanggo para raja!
  Sawise kabeh, malaekat bakal nggambar nol ing wangun,
  Jotosan ing bathuk lan kelet ing otak!
  Prajurit, mesthi, ora kalah ing perang. Lan nalika para Orc, sing nandhang kapitunan gedhe, nyuwil adoh saka perang, para ayu ngluncurake pedhange.
  Albina mesem. Loro pedhang langsung katon ing tangane. Dheweke ngayunake wong-wong mau, nguripake kincir angin, ngethok sawetara kepala orc, lan ngucap:
  - Sampeyan mlayu menyang salah siji!
  Lan sawise iku, dheweke njupuk karo tumit telanjang lan nendhang jenderal orc ing dagu. Ambruk kaya sandbag. Lan untune ambruk saka rahange sing rusak. Lan kabeh katon apik banget lan kelangan. Sing bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara kanthi semangat sing luar biasa:
  Kawula nyuwun, dhuh Gusti, supados dinten punika boten sirna,
  Supaya pandelengan cah wadon ing salawas-lawase enom!
  Supaya ksatria kita munggah ing ndhuwur watu,
  Supaya tutup tlaga luwih resik tinimbang kristal!
  
  Enak tenan jagat sing di ciptake Gusti
  Padha mangan salaka ing, lan maple iku ruby!
  Nggolek pacar, cita-cita Gusti Allah -
  Kanggo nindakake iki, disigar mungsuh ing perang!
  
  Apa sing dadi hard ing atine wong enom?
  Apa sing pengin ditemokake ing jagad iki?
  Lho, kok dayung rusak?
  Kepiye carane ngatasi masalah gedhe?
  
  Aku pengin, Gusti, uga seneng,
  Golek ngimpi swarga!
  Supaya rejeki ora putus,
  Kanggo nggawa ing dalan, ballast-line!
  
  Nanging apa sing kudu dakgoleki ing ukuran tanpa katresnan,
  Apa sing bisa luwih larang kanggo bocah wadon?
  Iku angel kanggo mbangun rasa seneng ing getih,
  Ing sampeyan mung bisa nglangi ing neraka neraka!
  
  Pisahan iku torture kanggo aku
  Perang isih ngipi elek!
  Punika kaki ing sanggurdi, saddled jaran,
  Senajan orc ala nggawa algojo kapak!
  
  Dheweke njupuk putri kita kanthi lengkap,
  Wong-wong mau disiksa lan diobong awaké nganggo geni!
  Nanging kita bakal ngalahake Fuhrer,
  Ngerti yen Elf kita ora tau mati!
  
  Ayo main kawinan, sawise perang ala,
  Banjur bocah-bocah bakal ngguyu!
  Dheweke kabeh sanak getih kanggo aku,
  Aku ing goleki, bakal ana game lemak!
  
  Lan wit oak, kaya zamrud, godhongé,
  Ngandika wong nindakake proyek gedhe!
  Ayo nurani dadi cetha kaya kristal,
  Lan mung ing plus bakal ana nomer ing imbangan!
  Iki minangka penyanyi ing kene, bocah-bocah wadon sing nyenengake lan unik. Sing, yen wis wiwit perang, bruwang shaggy ora bisa nolak.
  Agripina, ndhelikake pasuryane, hissed, ngethok sawetara kepala orc liyane nganggo pedhang:
  - Aku bisa nindakake kabeh, lan sampeyan bakal weruh!
  Banjur dheweke pindhah sikil telanjang ing groin saka perwira, salah siji saka bruwang agresif lan shaggy. Lan dheweke pancene njupuk lan ngalahake bal. Sing tenan cah wadon - Superman.
  Lan nglawan kaya ngono, mesthine, tentara bruwang wulune ora duwe daya.
  Agripina nyengir lan nyopot driji menyang cangkeme. Lan dheweke nyebul kanthi kabeh kekuwatane. Ana swara elek, agresif, scraping. Iku kaya kulit saka udhara.
  Lan pirang-pirang atus manuk hering gedhe sing ngubengi medan perang kena serangan jantung lan tiba kaya watu es. Lan cucuk sing landhep wiwit nusuk tengkorak orc crawling lan mecah balung. Lan, secara harfiah, ngalahake otak.
  Agripina nindakake teknik kupu-kupu kanthi pedhang, ngethok sawetara kepala bruwang saka geng gedhe lan nggero:
  - Aku kelangan, kabeh tundhuk marang aku,
  Cetha, cetha!
  Lan salumahing bumi gumeter,
  Remuk wong-wong mau nganggo tumit sing gundhul!
  Sawisé iku, para Orc, ora bisa ngadeg, dadi penerbangan grosir. Bocah-bocah wadon lan elf kesusu ngoyak dheweke, lan ing wektu sing padha, nindakake lagu gelut lan agresif;
  Ngimpi elek tansah teka kaya ula
  Sampeyan ora nyana wong, nanging creeps ing lawang!
  Sampeyan seneng, kulawarga sing akeh panganan,
  Sampeyan ora ngerti yen wong iku kewan!
  Ing kene wiwit serangan saka gerombolan gagah,
  Tatar wis siram kita karo panah!
  Nanging kita lair kanggo prestasi sing wani,
  Lan kita bakal nandhang pukulan abot!
  
  Ora ana sing ngerti yen Gusti Allah sing apik
  Dadi wong dadi kejem!
  Pati iku nuthuk ing ambang -
  Lan Weselvul macet sungu saka geni!
  
  Ya, iki jaman kuna,
  Ing kang kita dadi kelangan!
  Sawise kabeh, iku dudu impenku,
  Kita ora menyang iki, liwat gunung-adoh!
  
  Nanging yen sampeyan ana ing neraka
  Nanging, ing donya pain, perbudakan, perang!
  Aku isih nyimpen pangarep-arep
  Ayo atimu ngalahake kabeh irama!
  
  Nanging pacoban, iki rantai kita,
  Sing ora bakal nglilani pikirane gampang!
  Lan yen perlu, kita kudu sabar,
  Lan yen sampeyan bengok-bengok, banjur kanthi kekuwatan paru-paru!
  
  Penyair, dheweke dadi penulis lagu lan nakal,
  Nanging ora ing medan perang panas!
  Mungsuh ala ing Fatherland bakal mati,
  Dheweke bakal dikubur kanthi cepet lan gratis!
  
  Saiki njupuk, rebuff gandhewo kanggo Kristus,
  Nyabrang dhewe, ngambung lambang!
  Aku pracaya aku bakal ngandhani wong sing bener,
  Minangka ganjaran, Gusti bakal menehi akèh-peculia!
  
  Darth Vader VS Setan
  Kapal perang utama Darth Vader, katon kaya wesi gedhe, nyedhaki planet Bumi. Ing mburi dheweke pindhah kapal liyane sing nggawa pati menyang galaksi lan dhasar alam semesta sing luar biasa saka siji anti-donya menyang liyane. Angled, kekaisaran angkasa Sith. Lan ing jejere wong-wong mau, streamlined, padha karo piranha predatory - totalitarian Stelzanath ngluwihi pendidikan.
  Preman rong meter nganggo topeng, kanthi pundhak amba lan sungu gedhe ing helem dheweke ngucap kanthi galak:
  Sampeyan ora bisa lolos Luke Skywalker! Sampeyan utawa aku, nanging kita ora duwe papan ing galaksi!
  Ora kalah karo Darth Vader kanthi dhuwur lan ambane pundhak, Lyra Velimara sing atletis lan atletis kanthi aktif goyangake dhadha sing apik banget. Sandhangan tempur ing jenderal cah wadon pancen transparan lan ora ndhelikake garis siji, awak sing otot lan girlish. Kulite sing perunggu tanpa cacat, lan puting susune padhang kaya rubi ing sorotan.
  Darth Vader kanthi rakus nyawang kaendahan kasebut. Jendral bintang loro saka Stalzan (kekaisaran ruang dadi ngelak getih lan rawan nelukake yen kekuwatan Sith ireng minangka bayi sing ora lugu marang latar mburi!), Katon seksi.
  Nanging apa kang bisa apes ora sah? Gunakake prosthesis cybernetic?
  Lyra, nyegat pikirane, ngumumake kanthi nada sing menang:
  - Aja nglokro, kancaku ... Ana dering Solomon ing Bumi, sing nduweni sihir sing kuat banget, sing nglawan latar mburi, kekuwatane Luke Skywalker mung kepulan asap rokok!
  Darth Vader kanthi kasar ngeculake hawa saka topenge, ngucap:
  - Apa aku bisa njaluk awak nyata, urip?
  Lyra, kanthi otot-otot sing muter-muter ing sangisore kulit perunggu, ujar karo ngguyu:
  - Jin lan ifrit bisa apa wae! Iki minangka kekuwatan ing jagad raya!
  Darth Vader nyanyi metu saka lagu:
  - Ya, alam semesta apes digantung,
  pepeteng sing ora kaetung saka jin jahat!
  Cincin sing disengiti Solomon -
  Dibukak lan ngethok sirah!
  
  Nanging ngerti Vader mesthi dudu pion,
  Lan ora salawas-lawase mlaku ing sangisore kuk ...
  Nguripake mungsuh ala dadi geni,
  Bakal dadi panguwasa jagad!
  Lyra nari nanggepi lan nuding nganggo driji anggun, dawa lan landhep ing bal biru:
  - Iku Bumi!
  Atlet ayu nyanyi kanthi sora:
  - Bumi ana ing porthole, bumi ana ing porthole, Bumi katon ing porthole ... Kita ngarahake blasters, ngukur jarak, lan kita bakal ngobong omah wong menyang lemah!
  Nanging, wong-wong asing padha bungah banget. Kabar yen Welasan kapal perang gedhe muncul, metu saka pepeteng angkasa ing orbit bumi, nyebabake gupuh sing paling kuat ing antarane kabeh rasa wedi lan pamrentah planet biru. Kapal bintang asing kanthi ewonan gaman tempur, akeh pemancar nggawe kesan sing ora bisa ditolak kanggo wong.
  Sèket kapal - rong puluh lima Imperial lan rong puluh lima Stelzanath.
  Kekuwatan neraka ing Bumi ... Lan sakperangan alesan wong ora percaya yen alien teka kanthi tentrem.
  Lyra Velimara, menehi saran marang Darth Vader:
  - Ayo kula maca banding kanggo earthlings!
  Pangéran Ireng murka ing ayat iki:
  - Lan kenapa sampeyan? Kita duwe kapal sing padha!
  Prawan ayu goyangake gulu sing kuat lan kuat lan cekikikan:
  - Ya, nalika ndeleng pasuryan sampeyan, dheweke wedi ...
  Darth Vader nggero, swarane nyedhot kaya macan ing jerat:
  - Lan kita kudu njupuk earthlings wedi! Ayo padha ngunggahake paws enggal!
  Lyra Velimara, sing wis duwe pengalaman ngrusak lan nelukake planet bumi, ujar karo cekikikan:
  - Iku wektu, wektu, ing radio - Boyarsky ngandika ... Kanthi swara mabuk - dheweke wedi kabeh donya!
  Pangeran ireng mlayu nyedhaki hologram, nyoba nyekel pemindai kontrol. Lyra nyekel Dart nganggo driji sikil sing dolanan, ing mburi topeng lan mbuwang preman kasebut. Setelan perang Vader grunted banter lan sparks nyebul metu.
  Lan Lyra harpy tembaga ngguyu:
  - Aja sampeyan, dork, ngerti sing Lady kudu supaya liwat dhisik!
  Senjata hyperion saka kekaisaran Stalzanath ngeculake geni sing nggegirisi ing satelit lan produk sampah manungsa liyane sing muter ing orbit bumi.
  Banjur Lyra Velimara dhewe muncul. Langsung muncul ing kabeh layar, malah mateni TV lan monitor komputer. Dheweke katon wuda lan ayu, karo papat hairpins cybernetic ing rambute, spewing Pesona lan annihilation sihir. A dewa nyata ing alam semesta saka brute force!
  Vixen sing sumringah wiwit njerit karo kicau nightingale:
  - Wong bumi! Kita ora bakal nelukake jagad cilik sampeyan sing sengsara. Sampeyan adoh banget saka kita kanggo ngukur kekaisaran karo garnisun gedhe. Mata safir, topaz, lan zamrud bocah wadon kasebut sumunar banget, utawa malah murub kaya sinar hyperlaser. Lan swarane dadi luwih adhem. - Kita bakal nyebarake sampeyan dadi quark, lan kanthi bantuan hypermagogravitator, kita bakal ngirim jiwa sampeyan menyang jagading jagad, menyang siksa neraka sing langgeng!
  Iku muni medeni, nanging kasunyatan sing sampah kuwi wis conveyed dening wuda, lan banget appetizing wong wadon, nyebabake ora dadi luwih medeni minangka ngguyu!
  Ing wayahe, pasuryan ancaman ing topeng ireng katon lan, kaya rame, liwat insang hypertitanium:
  - Singkatipun, wenehi cincin Suleman sadurunge kita numpes sampeyan!
  Lyra ngelus-elus dhadhane sing kecoklatan, ngucap:
  - Annihilated banget painfully!
  Darth Vader nambahake, goyang-goyang ajiné, sing pedhang sing nggegirisi karo lampu abang dijepit:
  - Lan kita castrate tanpa anestesi!
  Sing ing planet Bumi ngguyu, sing nangis, lan sing wiwit duwe colic gemeter. Lan mung siji wong ing sublunar biru felt kabungahan asli ing awake dhewe. Presiden Turki Erdogan alon-alon nyedhaki pangilon. Lan nuduhake dhewe cookie. Aku admired krikil sparkling, supaya harmoniously adorned karo driji indeks tangan tengen.
  Pewaris sultan Ottoman mbengok:
  - Apa sampeyan pengin dering Solomon? Napa ora menehi wigwam Jerman kanggo boot?
  Darth Vader, ndeleng liwat gambar holografik reaksi banget ceria saka earthlings, hissed:
  - Sampeyan kudu ngumumake ultimatum kanggo wong!
  Lira Velimar netes Zenki sing gemerlap karo kabeh warna pelangi:
  - Lan apa iki?
  Darth Vader, kanthi nada sing menang ing sumur mripate, nerangake:
  - Iku tembung internasional. Annihilation dijamin!
  Lyra cekikikan lan weruh sparks saka kuku dawa, monoatomically diasah:
  - Oh lanang! Mung daging sing bisa dirusak ... Lan Magogravity - bakal luwih adhem!
  Darth Vader, karo anyar, daya apik tenan, nguripake kabeh emitter gravomag. Lan wiwit deafeningly nyurung beluga.
  Lan apa swarané raja ireng, malah waja putih-panas:
  - Ultimatum! Ultimatum! Aku bakal mbusak sampeyan dadi annihilator!
  Lira Velimara goyangake dhadha sing apik banget lan mbengkongake pinggul sing mewah. Ing wektu sing padha, dheweke squealed, ngelingi folklor kadonyan:
  - Mafia Rusia, sampeyan nglairake pati! Vodka karo hidrogen - anggota wong rusak! Lan kita duwe pasukan Sabantuya kosmik!
  Lan para prajurit Stelzanath sing gedhe bakal nyanyi:
  - Kita dudu serangga sengsara - penyu superninja ... Meriam - kuping Cheburashka - kita bakal ngobong kabeh wong kaya blotter!
  Alien luar angkasa ngetokake ultimatum, nanging ora ana efek. Lan banjur Lyra Velimara nyaranake:
  - Lan ayo nindakake kanthi cara sing apik ... Apa kita kudu BASIC?
  Darth Vader, amarga kabeh kabodhoane - apa sing bisa dijupuk saka otak, tanpa ngisi ulang hiperplasma, murmu:
  - Apa nalika negosiasi agresif ditindakake kanthi bantuan lightsaber?
  Lyra nglirik, nyurung asu kotak-kotak sing sirahe jaran karo sikile. Campuran papan catur, jaran, lan baya njerit-njerit, lan nggegirisi nduwur. Jendral cah wadon macet sikile kanthi cara sing ultraplasma panas nggegirisi tumit telanjang, lan nggero, goyang-goyang sirah pitung werna:
  - Ora ganteng! Tinimbang lightsaber, kita bakal mbuwang bom thermoquark!
  Darth Vader ngetokake ilat kloning sing dawa kaya ula lan mlayu ing pinggir topeng sing asin. Lan kanthi tulus njerit kaya mesin pembakaran internal sing rusak:
  - Aku seneng bom thermoquark, lan bom thermopreon malah luwih!
  Lyra grimis banget, maneh ngobahake sikile, wektu iki ing kucing sing ditutupi godhong nettle:
  - Sampeyan ora ngerti carane masak karo preon!
  Pangéran ireng mangsuli kanthi logis:
  - Yen sampeyan ora ngerti carane, kita bakal mulang sampeyan, yen sampeyan ora pengin, kita bakal meksa!
  Lyra goyangake rahang prajurite sing cakar.
  - Erupsi Hiperplasma! Siji proyektil thermoquark!
  Saka laras amba saka bedhil gravitasi, gelombang biru flared languidly. Roket cilik, ukurane semangka ukuran biasa, mlayu menyang permukaan planet Bumi.
  Lira Velimara mlumpat kaya capung, lan sawetara prajurit telanjang saka Stelzanath karo dheweke.
  Darth Vader ngusapake topeng kanthi ngguyu.
  - Lan apa sing bakal kelakon saiki?
  Nanging tembakan penghancuran ora katon ing radar - kacepetan ngluwihi kacepetan bintang penerbangan foton sing dipancarake!
  Vladimir Putin ora duwe wektu kanggo sinau babagan serangan kasebut. Kadhangkala ora ngerti minangka tumindak pungkasan saka welas asih Gusti.
  Gehenna Hyperplasmic nguntal Panglima Tertinggi tentara paling kuat ing planet Bumi. Mayuta-yuta wong nguap menyang plasma lan hiperplasma sadurunge bisa ngerti bencana sing kedadeyan.
  Kelopak mekar kanthi atusan ewu basa pemusnah sing mateni, saben duwe warna unik lan pola karusakan sing dinamis.
  Jamur coklat raksasa munggah ing dhuwur luwih saka 500 kilometer, lan gelombang jeblugan, ngubengi globe kaping pirang-pirang, ngilangi kabeh jendhela sanajan ing Amerika Serikat. Cemlorot kasebut nyerbu kabeh ionosfer, ing kabeh warna lan inflorescences sing ora bisa diukur. Ombak tsunami raksasa njedhul saka geger otak. Luwih saka rong atus meter batang banyu nutupi kabeh bawana, nglelebke puluhan ewu kapal. Saluran listrik dipateni, kutha-kutha dadi peteng ndhedhet, mung diselani ing kene amarga kobongan geni.
  Wiwit saiki, jaman anyar wis diwiwiti ing planet Bumi. Jam Naga wis teka.
  Kanggo nanggepi aliran setan hiperenergi, dering Sulaiman nampa discharge kuwat.
  Erdogan ngrasakake kekuwatan saka atusan ewu jin mlebu dheweke. Présidhèn Turki langsung isin lan wiwit abuh. Wong biasa karo kumis kecoa cilik (menehi dheweke mirip karo Adolf Hitler!), tuwuh kaya longsor sing nggulung Everest.
  Setelan sipil saka diktator Ottoman bledosan, lan otot wiwit tuwuh, kaya-kaya kanthi kabisat lan wates. Lan, ing kene pundhak Edrogan sing ngembang ing kubah kraton Sultan kuno.
  Kanggo sawetara wektu, gelembung inflating dadi amba, nganti, pungkasanipun, tembok marmer ambruk. Akeh pengawal Turki kasebar ing macem-macem arah. Lan babu setengah wuda, saka harem diktator Ottoman, wedi jerking gundhul sikil, buyar utawa crawled yen padha ora cukup begja kanggo remuk.
  Lan Odrogan terus berkembang, kaya superman ing ukuran. Bangunan ibukutha Turki Ankara rata ing ngisor sepatu. Ing kene diktator Ottoman wis luwih dhuwur tinimbang Everest. Lan saka kapal bintang Stalzanath lan kekaisaran Black Sith, siluet sing dhuwur banget katon kanthi jelas.
  Lyra Velimara ngguyu:
  - Apa wong gedhe ... Dheweke duwe kamulyan - mbokmenawa akeh!
  Darth Vader, nutul dhewe ing topeng - supaya gambar kasebut dadi muddied, hoarsely, croaked:
  - Iku colossus karo kaki lempung!
  Lyra ngeculake saperangan kilat saka mripate, lan cooed:
  - Lan ketoke swara kudu angelic! - Diterusake kanthi nglirik, ciri khas pelacur sing larang banget. - Nembang kembang, aja isin!
  Lan diktator Turki Edrogan terus swell kanthi cepet, kaya gelembung kembung. Lan sing paling mbebayani, pedhang sing dawa lan cepet tuwuh ing tangane.
  Saiki wutah saka Edrogan minangka ewu mil laut, lan iki ora watesan. Lan carane otot diktator Turki wis dadi - Otot ageng secara harfiah bulge lan goyang - sembarang, malah paling rocked binaragawan, bakal meri wong.
  Dene pedhange gumebyar kaya lintang-lintang kang gumebyar ing kembange bendahara kang ora bisa dikalahake.
  Lan untu Presiden Turki elongating, ngowahi dadi taring banget landhep saka vampir roket. Lan batyr sing anyar dipanggang wiwit ngetokake pedhang raksasa.
  Lyra Velimara bengok-bengok:
  - Daya thermoquark ing Fuhrer ... Ugh, ing Sultan Turki - geni!
  Darth Vader nutul joystick kontrol sing gedhe lan disepuh nganggo sarung tangan lan ngucap kanthi ironis:
  - Lan kenapa ora Hyperplasma! Geni wis dadi ekspresi kadonyan sing wis lawas!
  Lyra Velimara carane sikil sing elegan, cah wadon, telanjang, sol jambon bakal ngalahake lantai logam:
  - Menehi erupsi termal! Antipulsar bug!
  Lan pluru thermoquark, ninggalake jejak murub ing mburi, lan tilas sing amba kaya buntut putri, kesusu menyang Edrogan, abuh saka akeh roh lan jin sing mlebu ing kono.
  Diktator Ottoman, kang ukuran wis iso dibandhingke karo rembulan, waved pedhang kosmik. Lan starship saka kekaisaran Sith - cruiser rudal "Babun" nyuwil ing jotosan elek. Splashed pecahan hyperplasmic ... Lan soko luar biasa lan phasmogorical tiba mudhun.
  Lan ing wektu sing padha, iku cukup sepele - amarga prajurit Klone mati cukup prosaically. Nuduhake emosi ora luwih saka biorobots. Nanging komandhane Santa, dudu klon, jelas gugup. Lan dheweke kelingan carane akeh budak hatham sing didol kanthi menengan. Nah, saiki dheweke mesthi ngenteni neraka anti-alam semesta lan siksa sisih peteng saka pasukan!
  Rudal thermoquark Erdogan. Saben wong nggawa energi saka satus milyar bom atom sing ditibakake ing Hiroshima. Lan awak sing kuat lan otot saka diktator Ottoman ditutupi borok lan kelip-kelip bom ultra-nuklir sing njeblug.
  Lyra Velimara mlayu ing irung sing apik lan squeaked:
  - Mesthi ora! Aku pengin anggur - bungkus rokok Camel!
  Darth Vader nempatake paw cakar ing punggung bocah wadon sing telanjang, otot lan, mlaku liwat dheweke, nyanyi:
  - Sobriety minangka norma urip!
  Lyra dhengkul mungsuh potensial pangeran ireng ing rahang lan hummed:
  - Order, pisanan kabeh!
  Sanajan Erdogan ditusuk kanthi biaya sing cukup kanggo ngrusak rembulan, kanthi Mercury kanggo boot, Sultan Ottoman tansaya gedhe. Dheweke saiki pancen katon kaya Ifrit peri ageng. Lan pedhang kasebut aktif nggoleki korban ing antarane kapal Stelzanath lan Kakaisaran Sith.
  Darth Vader, ndeleng carane pluru thermoquark ora nyebabake gawe piala kanggo mastodon iki saka dongeng, lan superlaser bisa uga menehi daya Erdogan, menehi saran marang Lyra:
  - Apa kita gabungke efforts?
  Kaendahan telanjang saka kekaisaran Stalzan ora ngerti pangeran ireng:
  - Piye? Kita dadi manunggal!
  Jendral Astara meh ora nganggo bikini, prawan prajurit gemuk iki menehi versi dhewe:
  "Ayo mbuwang muatan termopreon marang dheweke!"
  Darth Vader, sing nggugah rasa penasaran saka peneliti lan ilmuwan saka sisih peteng saka pasukan, hoarse liwat topeng takon:
  - Apa iki gegaman adhedhasar proses fusi preon?
  Astara, lengkungan kabeh awak saka otot lan otot, sujud ing tuan ireng.
  - Inggih, gusti! Reaksi kasebut ndadekake bisa nggunakake energi sing padha karo 1000 pentaton ing roket. Utawa sepuluh, ora ana satus triliun bom atom sing tiba ing Hiroshima!
  Pikiran cepet saka tuan ireng nggawe count cepet, lan Darth Vader whistled kaget:
  - Wah! Saka bledosan kuwi, malah planet Jupiter bakal crumble dadi quarks!
  Kanggo sawetara alasan, Lira Velimara ora nuduhake optimisme kasebut:
  - Planet Bumi bakal kobong saka jotosan kasebut. Kabeh urip ing tata surya bakal dirusak!
  Darth Vader nonton perang angkasa. Erdogan nyoba ngethok kapal perang Stelzanath, sing katon kaya piranha karnivora. Dheweke, kanthi nggunakake kemampuan maneuvere sing luar biasa, banget nyoba supaya ora kalah.
  Nanging, senjata hyperion lan baterei superlager ora ana gunane tumrap daging ultra-magoplasmik Erdogan. Iku nglumpukake energi milyaran jin, lan kacepetan ngluwihi cahya.
  Dadi ana armadillo sing lincah, dipotong kaya sosis nganggo lading. Lan ing wektu sing padha sparks ageng miber metu atusan mil adoh.
  Diktator Ottoman nguwuh-uwuh:
  - Banzai! Sampeyan bakal duwe desain peti mati!
  Darth Vader, ngira-ngira jarak kasebut, ujar kanthi prihatin:
  - Yen muatan termopreon njeblug, awake dhewe bakal kabur kaya obor kupu!
  Lyra Velimara nglirik isin marang pangeran ireng lan kanthi yakin ngandika:
  - Aja wedi, terminator peteng sandi! Termopreon nduweni tip kumulatif!
  Lord Vader ngacungake tangan tanpa pangarep-arep.
  - Oke, geni! Ing sawetoro wektu, aku bakal ngumpulake kabeh sisih peteng saka pasukan!
  Erdogan, sing kalebu kabeh pitung puluh loro suku roh peri, munggah ing ndhuwur bumi.
  Sultan Turki kaping pindho ngluwihi diameter Bulan ing dawa lan mung sparkled karo daya demonic lan fenomena. Pertempuran kuwi saiki rame ing angkasa. Pedhang Erdogan njupuk mati luwih cepet saka kilat lan smashes nekat nembak starships.
  Malah partikel semi-annihilation pancen ora ana gunane marang kekuwatan jin sing mung galak. Pangrusak kekaisaran ruang angkasa ageng, sing tiba ing pucuk lading, murub karo geni kuning-biru lan ora ninggalake pecahan.
  Nanging Lyra Velimara narik "trump ace" saka lengen klambi - roket thermopreon. Thermopreon saged, nalika dirilis kanthi lengkap, 7 quadrillion kaping luwih energi saka reaksi termonuklir.
  Pangisian thermopreon kumulatif rada luwih ringkih, nanging fokus karusakan luwih akurat. Lan saiki padharan kapal perang unggulan dibuwang saka princesp-plasma blot.
  Iki minangka roket thermopreon berbasis fusi sing dikontrol lan dituju kanthi cerdas ing njaba kothak. Ora ana materi sing stabil, mula meh ora bisa diturunake. Nanging ing wektu sing padha, biaya dhewe milih target.
  Putri-plasma blot wedi Erdogan. Dheweke ragu-ragu kanggo ngindari, nanging zat ultra-maju luwih cepet. Lan kaya laba-laba, bom hipernuklear nyedhot menyang awak sing kuwat saka raja lan kaisar jin sing anyar dipanggang!
  Lira Velimara keplok-keplok kanthi panas lan nyanyi:
  - Aku bakal nyuwek iku! Ayo dipecah dadi quark!
  Kuwat minangka Hercules, Erdogan banget miring, lan dheweke, mbengkongaken, kaya bal gutta-percha ing setengah.
  A supernova njeblug. Sawetara kapal lintang Stalzanath lan Kakaisaran Sith sing cedhak dibuwang maneh, batang hiperplasma sing ngobong platform lan tong batre akeh banget. Numpes akeh turunan lan bocah-bocah wadon Amazon sing ayu saka kekaisaran Stalzan.
  Erdogan dhewe twirled, nguripake lan ... Dadi malah luwih gedhe lan medeni. Pedhang kapindho, kaya tunas saka tanduran parasit karnivora, pierced liwat tangan tengen.
  Lan diktator saka Kakaisaran Ottoman ngguyu deafeningly:
  - Oh, sampeyan wong alien luar angkasa sengsara.... Sampeyan mung abdine Setan, nanging nyatane, Setan iku abdiku!
  Sauntara kuwi, ana tornado ana ing planet Bumi. Ombak samodra ing donya langsung dadi panas amarga wabah hipernuklear, lan nggodhok banyu sing nggodhok sing nggegirisi kabeh makhluk urip. Lan alas lan bangunan dhuwur murub.
  Satus triliun Hiroshima murub saka orbit rembulan - iki dudu guyon! Lan geni sing ngobong bumi kabeh kanthi harfiah ngobong nganti naraka.
  Ing panggonan Washington, ana cahya sing padhang lan ganas, banjur katon kembang ungu-coklat kolosal. Pitu kelopak hyperplasmic dipisahake saka kuncup sing nggumunake, munggah menyang dhuwur langit. Padha cemlorot karo kabeh werna saka pelangi kanggo sepuluh detik , lan banjur, enggal dimmed, ambruk, mung ninggalake gigantic ungu-abang sparks ngambang ing stratosfer.
  Ing sakedheping mripat, puluhan, atusan yuta wong kobong, nyebar partikel dhasar. Wong-wong sing luwih adoh padha wuta lan murub kaya obor urip. Geni ngobong daging manungsa kanthi lara. Kulite wong kupas, rambute dadi bledug, tengkorak gosong. Gelombang jeblugan, kaya akordion, lempitan pencakar langit, ngubur urip akeh, nganti saiki, wong sing urip lan ora seneng ing kuburan beton panas.
  A tim blond, setengah wuda Texas schoolboys iki ngoyak werni, lan gelombang gravitasi liwati liwat wong, ninggalake mung siluet ashen ing suket obaran. Bocah-bocah miskin, apa sing dipikirake ing wayahe pungkasan: bisa uga diarani ibune, utawa salah sawijining pahlawan film kasebut, game komputer sing ora kaetung.
  Sing cah wadon, bali saka toko karo kranjang, lunga menyang donya sabanjuré, mesem, malah ora duwe wektu kanggo njerit. Anak kasebut mung pecah dadi foton, lan mung pita busur sing isih urip sing muter ing pusaran atmosfer. Wong-wong sing ndhelik ing sepur, putih lan werna, padha remuk kaya laler ing tekanan, sing ing wektu iku mabur ing pesawat padha dibuwang dening tornado Gehenna ngluwihi stratosfer, lan iki pati luwih elek lan alon ... Nalika ing vakum sing adhem nguntal sisa-sisa hawa dening piranha predator, wong-wong padha ngalahake sirahe ing tembok duralumin, lan mripate metu saka soket.
  Pati wis padha karo wong miskin lan miliarder, senator lan tahanan, bintang film lan pemulung. Iku ketoke sing mayuta-yuta nyawa howled menyang langit, donya nguripake regane mudhun lan mbok menawa kanggo pisanan wong felt carane lancip thread gesang lan carane akeh padha kudu saben liyane. Ibu lan anak padha suffocated ing ngisor reruntuhan, clinging kanggo saben liyane karo pasukan banget, sing kabeh pasukan saka jagad iki ora bisa nyuwek.
  Malah monster semi-mekanik Darth Vader, diresapi ing eyeballs karo sisih peteng saka pasukan, felt pain lan kasangsaran saka milyar bumi perishing.
  Lan ing desperation kang disebut kanggo awake kabeh serat lan massa manifestation fenomena saka sisih peteng pasukan.
  Lira Velimara ndhukung dheweke ing perkara iki lan menehi tangan sing kuwat marang gusti ireng. Dheweke gabung kanthi mental. Bidang bioplasmik kasebut langsung dicampur, prinsip feminin lan maskulin digabung dadi siji, mbentuk kesatuan pasukan teoplasma.
  Lan sawise iku, ana collaps hyper-gravimagical kolosal, nindakake transformasi apik tenan, secara harfiah super-fantastic.
  Kapal lintang sing isih urip saka kekaisaran angkasa lan Stelzanath wiwit ngumpul dadi siji, kaya bal merkuri. Dheweke gabung kanthi cepet, dipencet menyang princeps-plasma plasticine, nggawe siji lan monolitik ing antarane.
  Partikel-partikel swirled ing saindhenging papan, teka kaya serbuk gergaji ing gulungan induksi. Banjur, ing panggonan starship kapal penggedhe saka Kakaisaran Sith, bledosan machine-gun kelip-kelip kaya kelip-kelip, lan sawise iku muncul wong ageng.
  Sosokipun aneh. Awak lan sikil, kaya Lyra Velimara, wuda lan seductive, nanging sirah, pundhak lan lengen ditutupi ing setelan perang ireng Darth Vader.
  Ternyata hibrida sing medeni: penguasa pasukan peteng, prajurit saka pasukan SS Stelzanat Velimara. Menapa malih, dimensi thug ing diameteripun karo Venus. Monster kasebut lair, lan digawe kanthi manifestasi ekstrem, sihir hipergravitasi.
  Loro lightsabers sumunar ing tangane Darth-Lyra, sing abang lan sing ungu. Senjata loro kasebut sumunar lan sumunar banget lan banget. Setengah prawan vixen, setengah organisme cybernetic pindhah menyang Erdogan.
  Ing ngisor sikil sing anggun, gundhul, cah wadon, vakum gumuruh. Kayane monster iki mung mlaku liwat lapangan ranjau, ing ngendi bahan peledak ora katon, nanging iki ndadekake dheweke luwih ngrusak.
  Diktator Turki, uga abuh kanthi diameter Venus, mlaku nyedhaki mitrane. Wong-wong mau nyedhaki, lan siji ing sangisore gundhul, sikil cah wadon, lan liyane ing boots dhuwur, rame kaya gludhug yuta ... kekosongan!
  Darth Vader lan Lyra ing siji botol, salute Erdogan karo pedhang.
  Diktator Ottoman mung mangsuli:
  - Ora ana welas asih marang mungsuh!
  Darth Vader nanggapi kanthi slurring:
  - Ambalan ibu - kabaneniya!
  Lan pedhange kanthi rame-rame, njeblug gunung Krakatau milyar nyabrang. Lan vakum guncang. Quarks nari ing vortices eter.
  Erdogan, kroso yen daginge ditenun dening akeh gerombolan roh jahat lan apik, shuddered saka jotosan, growled:
  - Ing Iblis! Sampeyan kuwat!
  Darth Vader terus nyerang lan nguwuh:
  - Lan dheweke ora tau lemes!
  Sato saka pangeran ireng lan prajurit vixen nyerang Erdogan. Lan sanajan mungsuh ora kalah ing kekuwatan lan kacepetan, nanging ing seni pedhang, mesthi, presiden Turki ora bisa dibandhingake karo prajurit sing dilatih dening prajurit lan pedhang sing paling apik ing galaksi - Jedi.
  Swarane Lyra wis keprungu. Cah wadon neraka iki uga sinau kanthi apik. Amarga ora ana wong lanang ing kekaisarane, bocah-bocah wadon kasebut diasuh ing rahim cybernetic. Dheweke diwulang kanggo mateni lan perang sanajan embrio dibentuk ing medium nutrisi kanthi bantuan program komputer.
  - Sing putra warga Turki, sampeyan ora seneng, sampeyan duwe resepsi kaya ngono!
  Lan pedhang princeps-plasma ngethok cangkir Erdogan sing apik. Kumise diktator Ottoman sing dipotong, tiba ing angin puyuh eter, wiwit ambruk, ambruk kaya bom pemusnah. Lan getih diwutahake saka pipi sing dipotong. Menapa malih, ing saben tepak, jin lan penyihir karo brooms splashed.
  Diktator Turki nyoba mangsuli, nanging Darth Vader banget deftly nyilem ing kurva saka pedhang-scimitar, lan dhewe thrashed mungsuh ing sisih, severing kabeh lapisan saka otot mungsuh. Erdogan nggero luwih banter lan nyerang maneh.
  Darth Vader parried ayunan, lan sikil gundhul lyre kenek mungsuh tengen ing groin.
  Erdogan njerit kanthi lara, lan kanthi groan liar sing dirasakake swara squeaky, dheweke ngucap:
  "Saiki sampeyan wis mati wong!"
  Darth Vader nyepetake serangane, lan nyanyi nalika nyerang:
  - Lan durung pungkasan, iku dudu pungkasan! Pungkasane mung wiwitan!
  Lan saiki dheweke nyekel gerakan teken, kanthi bantuan Count Duko dikalahake. Tangan sing dipotong, bebarengan karo pedhang, digantung ing ombak vakum. Lan banjur wiwit nyuwek uga. Kaya-kaya ing sak panggonan padha ngetung reusable, jet, peluncur - emitting supernovas.
  Erdogan, bulging mripate saka pain unbearable, mundur lan tabrakan sirahe menyang rembulan.
  Satelit planet Bumi wis deformed saka impact, ditutupi karo retak amba, lan erupsi aktif magma wiwit. Rembulan wiwit kaya pasuryan sing dikalahake. Lira maneh ngobahake sikil Erdogan ing sangisore dhengkul, lan pedhang Vader saka sisih sing ora duwe pertahanan nyekel pundhake, ngethok potongan daging lan otot sing kandel.
  Diktator Ottoman wis cetha nglangi, pedhange sing isih urip mung mabur amba amba, nanging pucuking pedhang abang tuan ireng tusuk ing tangane mungsuh. Banjur giliran sing cetha lan paw liyane Erdogan sing dipotong mudhun kanggo miwiti nyuwek ana, kanthi ngrusak lan mercon sihir.
  Diktator Ottoman dilucuti senjata, lan upaya nekat sing pungkasan, kaya naga, bakal murub kanthi cemlorot.
  Iku kaya triliun flamethrowers mati bebarengan. Lan jeblugan plasma banjir meh kabeh tata surya. Gelombang geni sing nggegirisi, sajrone sawetara detik, mlayu menyang orbit Pluto. Topeng lan tangan Darth Vader slamet, nanging tumit Lyra sing gundhul lan bocah wadon diobong sak tenane.
  Jendral cah wadon njerit ing lara - geni banget scorched sawijine, malah blisters gedhe swelled bebarengan, ing obaran lan blackened sikil wadon lan balung. Wis tekan dhengkulku...
  Nanging Darth Vader, kanthi gerakan profesional, mlumpat lan muter awak lan gerakan pedhang sing konvergen, numpes kepala gedhe lan tanduk saka Presiden Ottoman Erdogan.
  Sirah ageng, ora kalah karo rembulan, prajurit gedhe lan panguwasa gumuling, lan lambe biru kandel ngucap:
  - Kabeh rampung!
  Sawisé iku, bledosan gludhug, dadi deafening, ngrusak lan ageng sing kabeh sing kedaden sadurunge iku geni match sengsara ing latar mburi saka bom hidrogen diuji ing papan. Aliran hiperplasma penghancuran banjir ruang saka Srengéngé, banjur Afla-Centaurus lan Sirius ...
  
  
  
  
  cah lanang ora seneng
  Ana siji bocah lanang, dheweke isih cilik, nanging ora seneng banget. Ing sekolah, dheweke gelo lan dianiaya, ing omah wong tuwane tansah sibuk lan didukani amarga nilai sing ora apik, lan malah ngalahake dheweke kanggo deuces nganggo sabuk. Lan kabeh wong bodho, keterbelakangan mental, pengecut - diracun lan digebugi.
  Bocah kasebut kesel banget, lan mutusake ninggalake kutha sing ala lan adoh saka sekolah sing disengiti, ing endi wae mripate katon.
  Bocahe isih cilik lan lugu. Dheweke ngira yen mung ana ing kuthane wong-wong jahat, utamane bocah-bocah, lan ing kutha-kutha liyane kabeh wong apik lan apikan. Lan ora bisa uga, amarga kothak TV kothak kanthi bungah diulang maneh yen negarane sing paling manusiawi, apikan, ayu lan paling apik ing donya. Sing ing negarane kabeh bocah seneng utawa mesthi bakal seneng, lan partai lan pimpinan gedhe bakal nyebabake komunisme - nalika kabeh wong entuk apa sing dikarepake.
  Lan bocah lanang sing diantemi lan dilecehake kanthi tulus ngira yen bocah-bocah ing sekolah dadi kejem lan ala sing direkrut dening CIA lan Mossad, yen ana kesalahane borjuis Amerika ing kutha sing ana rak kosong lan wong. padha ngadeg ing baris dawa. Sing kabeh apik, yen ora kanggo borjuis lan saboteurs sing ngliwati wates ing wayah wengi. Sing salah yen kentang bosok lan untune lara. Lan ketoke injeksi uga diciptakake kanggo nyiksa wong ing AS.
  Nanging dadi kaya sing aturan ala ing kabeh kutha Motherland kang jembar, supaya agen ala CIA seduce lan spoil kabeh anak, mulang kanggo perang lan ngalahake recumbent.
  Ora, kudu ana kutha ing negara sing paling apik lan paling manusiawi ing donya, ing ngendi saben wong apikan lan mesem ing saben liyane lan sampeyan bisa kanthi aman salaman tanpa wedi yen pin sing didhelikake ing antarane driji sampeyan bakal tetep.
  Bocah kasebut yakin banget, yen isih ana kutha sing apik lan tentrem. Lan dheweke, ora ngenteni dina musim semi sing panas, kanthi rahasia saka wong tuwane njupuk kabeh saka kulkas. Lan ora ana akeh produk ing negara sing paling manusiawi, sugih, apik lan tentrem ing donya. Aku diiseni tas lan knapsack karo iki, goyang metu buku teks lan notebook sakdurunge, sing padha nggawe heaviness tambahan lan ... Saben saiki banjur, looking watara cowardly, kang mbukak lawang lan mlumpat metu menyang dalan.
  Bocah mau tansah wedi metu menyang pekarangane dhewe. Kayane ing kana mesthi bakal digebugi, dicacat, diremehake, diidoni, utawa liya-liyane bakal luwih parah. Nanging isih awal musim semi esuk, kabeh wong menyang sekolah, ana kesempatan kanggo ngliwati hooligans pekarangan lan luwih maju. Saka seprapat iki, ing ngendi dheweke dadi wong sing dibuwang lan digeguyu, nganti tekan ngendi dheweke isih ora ngerti. Ing ngendi dheweke mung bocah sing rambute putih kanthi tutup dhuwur.
  Wong kok nesu banget? Apa sing ditindakké kanggo wong-wong mau nganti sengit banget karo dhèwèké? Lan luwih-luwih, dheweke sengit, ing negara sing paling manusiawi, apikan, manusiawi lan adil ora ing ndonya? Apa sing ditindakake kanggo wong-wong mau? Apa dheweke nyinggung, fitnah, ngremehake, ngidoni, ngiyanati sapa wae?
  Apa dheweke ora ngandhani saben wong yen kudu apikan, simpatik, tulung-tinulung. Sing gelut iku ala, lan sing ringkih butuh bantuan? Nanging kanggo iki, padha isih dianggep wong bodho, weakling, moron ... lan sawetara tembung liyane rumit lan ora dingerteni - pacifist?
  Nanging apa ora aneh yen kabeh dongeng, buku, lan televisi bocah-bocah mulang babagan iki. Apa ora kudune wong mogok ngono wae: luhur budine, sregep ngorbanake awake dhewe, padha ngadeg jejeg kaya gunung. Apa manungsa kuwi dudu seduluré wong? Apa ora sejatine urip kanggo nindakake kabecikan?
  Dadi, kenapa ing kasunyatan, apa sing diwulangake ing buku, film, lan malah ing pelajaran ilmu komputer dibantah? Dianggep bodho, absurd, lucu, ala!
  Yagene ing anak-anak kita lan kanca-kancane, nesu lan gething, ora gelem ngrungokake kalbu, kepinginan kanggo kekerasan lan karusakan? Ngendi pendidikan, lan kultus tumindak apik ing kekuwatane sing paling manungsa lan manungsa ing donya. Ing kekuwatan sing mbantu lan nglindhungi wong sing ditindhes ing kabeh bagean ing jagad iki. Sing nylametake wong ireng, India, kabeh sing kenceng lan gerah saka keluwen lan bencana alam.
  Bocahe diceluk... Rasane wedi. Saiki dheweke bakal kejiret lan diganggu.
  Dheweke nyamar ora krungu lan nyepetake langkahe.
  Nanggepi, rame liar:
  - Tahan rem! Kita bakal matèni kowé!
  Suarane nggegirisi banget, sengit banget karo dheweke? Kanggo apa? Apa sing ditindakake kanggo wong-wong mau? Lan padha sengit marang Panjenengané, kang tansah ngandika bab kabecikan, bab paseduluran, bab sih-rahmat ing cara sing padha ora sengit marang wong ora setya, kang bakal matèni ibune dhewe.
  Nanging bocah mau wis mutusake, ninggalake kutha iki, ora menyang sekolah sing dikutuk lan disengiti maneh. Uwal saka kalen neraka iki lan golek sawetara liyane, apik, resik, grapyak kutha. Sawise kabeh, bisa uga ing negarane sing paling filantropis ora ana kutha kaya ngono.
  Lare wau ajrih sanget, bilih badhe nyepengi piyambakipun, kikuk lan ringkih, lajeng dipun gebugi gulunipun, supados boten saged budhal. Nanging uga ana bis. Sampeyan mung perlu kanggo mlumpat menyang, banjur bully lan bandit bakal tiba konco.
  Wektu iki bocah lanang iku begja, lan ing wayahe pungkasan dheweke bisa mlumpat menyang papan tutup bis. Lawange dicekel karo tangane lancip bocah cilik, untunge ora akeh, lan bisa nyekel ransel sing isine sembako.
  Lelungan nganggo bis ing jaman semana isih larang regane, lan ora ana bathi ing sawijining kutha cilik kanggo mbayar gaji menyang konndektur. Menapa malih, wong jujur lan ora melas kanggo papat kopecks. Saperangan kanca-kanca, ora bisa nyusul bocah kasebut lan nguleni nesu ing tong sampah. Dhèwèké ditendhang kanthi brutal nganggo sikilé, kaya-kaya wesi sing disalahaké amarga mangsa sing dikarepaké mleset. Lan bocah kasebut nyopir lan ndedonga marang Gusti Allah (sing, kaya sing diwulangake, ora ana babar pisan!), Supaya lawang bakal mbukak lan bakal mbebasake tangane.
  Akhire mandeg sabanjuré, tangan free lan sampeyan bisa njagong mudhun ing kursi lan njupuk ambegan. Luwih adoh bocahe ngalih saka plataran sing disengiti, jiwane dadi tenang. Ing ngendi dheweke ora ngerti, ing kono luwih aman.
  Senajan mbok menawa lanang liyane, ing nalisir, ing panggonan kang, bakal ngimpi dadi luwih cedhak kanggo ngarep, looking for pangayoman ing tembok impregnable sawijining. Nanging plataran omah tansah nuwuhake rasa wedi marang bocah kasebut. Dheweke malah ngimpi ngipi elek lan kanca-kancane sing kejam lan kejam. Bocah lanang kasebut nyoba mlaku sethithik ing dalan. Sakwise pelajaran, aku mlayu cepet-cepet menyang ruang lemari supaya tepat wektu sadurunge kanca-kanca sing sengit lan kejam metu lan wiwit moyoki, utawa malah langsung ngalahake aku. Bocah kasebut nemokake panglipur mung ing buku. Ora ana komputer, ora ana Internet, malah ing TV - mung telung saluran, sing paling apik nuduhake pionir siswa sing apik banget, utawa paduan suara sing nyanyi - kepiye urip ing negara sing paling manusiawi lan manusiawi ing donya. . Lan paling awon, laporan mboseni saka sawah, lan perang terus-terusan kanggo panen. Lan mung sapisan seminggu, dina Minggu, bisa nonton, kanthi ketat miturut watesan, sawetara film sing menarik, fitur utawa program sing ngunjungi dongeng.
  Lan bocah kasebut seneng ngubur awake dhewe ing buku, nggambar ing dheweke sing luhur, mulya lan apik banget.
  Lan dheweke asring ing pawulangan, yen kanca-kancane ngidoni saka pipa, utawa njupuk nganggo karet gelang, ora kesel banget, dheweke uga mikir babagan donya sing apik lan apik. Babagan kasunyatan manawa komunisme pungkasane dibangun lan bakal ana persaudaraan universal lan universal.
  Banjur bocah-bocah saka rasi lintang Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, Sagittarius, bakal manunggal. Lan mesem amba, padha nyekel tangan. Contone, bocah-bocah saka rasi lintang Pisces duwe sirah sing ditutupi sisik perak lan sirip berkilauan emas. Lan ing Konstelasi Sagittarius, bisa uga katon kaya Centaurs.
  Kabeh iku banget tentrem lan ayu. Padha menehi hadiah saben liyane, nyanyi lagu. Ora ana musuhan, ora ana niat jahat, ora ana sing bakal nyelehake tombol utawa kodhok mati ing mburi liyane.
  Komunisme bakal enggal teka, lan CIA sing disengiti, sing njeblug jagad iki ing jaringan gething lan mulang anak-anak Soviet supaya sengit marang kabecikan - supaya ilang lan dirusak! Sawise kabeh, wong-wong iku Amerika sing nuwuhake ngipi elek perang saka pemusnahan wong India nganti Afghanistan. Ing swara radio, dheweke nggawe wong edan lan nggawe dheweke ngangkat tangan, sedulur marang sedulur, gething inspirasi saka buaian!
  Bus alon-alon meluncur ing dalan. Ing njaba Mei, esuk - dina wis diwiwiti. Ya, sing lanang ora wedi peteng. Kosok baline, nalika peteng, luwih akeh kemungkinan kanggo nyepelekake kanca-kanca sing ora dingerteni, larut ing pepeteng. Ing mangsa adhem, nalika kadhemen lan bengi dawa, lan utamané ing Frost abot, sampeyan bisa metu menyang dalan lan akeh nyana kanggo slip liwat wong lanang kebak nesu.
  Ing mangsa, hooligans uga kadhemen lan metu asring. Nanging ing mangsa panas, mung siksa wiwit. Lan mung menyang toko dadi torture. Lan bocah kasebut mikir, nggawe sawetara modul transisi nol, supaya yen sampeyan wis ana ing toko, banjur pencet tombol kasebut lan sampeyan wis ana ing omah.
  Bisa uga swiwi buatan durung diciptakake, ing apartemen, ing lantai dhuwur, bocah lanang bisa ngrasakake keamanan sing relatif. Nalika kringet saka mlayu cepet, sampeyan pungkasanipun mbukak lawang lan mlumpat menyang apartemen, sampeyan aran kaya juara Olimpiade wis nyabrang garis finish - sampeyan ana ing ngarep lan sampeyan aman. Sampeyan pungkasanipun bisa njupuk ambegan lan golek panglipur ing maca sawetara buku biasa. Untunge, dheweke wis ninggalake perpustakaan saka mbah kakunge, sing bakal meri para akademisi.
  Sopir menehi tandha yen dheweke wis ana ing halte pungkasan lan kabeh wong kudu lunga. Bocah lanang kasebut ana ing wilayah sing ora dingerteni. Dheweke ora mandheg nganti pungkasan. Lan anyar iki ketoke penake lan ngageti. Kaya-kaya kudu njupuk langkah, lan sampeyan, kaya Eli saka Wisaya Emerald City, bakal nemokake dhewe ing negara sing apik lan seneng.
  
  WAR TO THE VICTOROUS END
  13 April 1945. Kutha Berlin, bangunan Kanselir Imperial.
  Menteri Luar Negeri Ribbentrop lagi wae bali saka rembugan sing dianakake karo delegasi Sovyet sing dipimpin dening wong sing kondhang lan mungsuh Jerman, Molotov. Senadyan kasunyatan sing sak perang pungkasan meh rampung numpes papat tentara tank Soviet. Lan ing tanggal 1 April, pasokan bantuan Barat ing Lend-Lease mandheg, Stalin ngusulake tuntutan kanthi sengaja.
  Ribbentrop sedih marang Rommel:
  - Rembugan karo delegasi Soviet tekan impasse. Opsi nol kompromi - bali menyang wates Juni 1941 ora cocog karo Stalin. Panjaluk Koba - wilayah Klaipeda, Prusia Timur lan kabeh Polandia ing wates taun 1939. Uga ngaku tanah Slovenia, bagéan saka Hongaria lan lapangan lenga ing Romania. Dheweke nyatakake yen mayuta-yuta prajurit Soviet ora mati kanggo teka ing ngendi iku kabeh diwiwiti. Kajaba iku, Joseph nuntut reparasi saka kita, mbebasake kabeh militer lan sipil ... Lan dheweke janji bakal ngeculake kita mung kanggo tebusan! Salajengipun, Stalin uga kepengin nampa akuisisi teritorial saka Finlandia.
  Field Marshal Fuhrer Rommel surem ngandika:
  - Sawise kudeta ing Juni 1944, kita padha dipeksa kanggo nerusake alon lan wangkal mundur ing ngarep wétan. Senajan allies dikalahaké ing Normandia tindak karo kita kanggo tentrem relatif mulya kanggo wong-wong mau, nanging ... Tentara Abang kuwat banget, lan kita njupuk care saka prajurit kanggo maksimum, luwih seneng nimbali aktif lan counterattacks singkat. Ya, Rusia tindak menyang Vistula lan malah ing biaya losses ageng nyabrang iku, nyuwil menyang Slowakia, meh dijupuk Romania ... Nanging kabeh kasuksesan iki biaya wong dearly. Kita uga getihen, nanging aku bisa nggawe pertahanan luwih utawa kurang puas lan nyuda rasio mundhut dening telu kanggo kaping papat ing sih. Nanging Stalin ketoke ora ngerti sing negara kang uga kesel, lan allies, sawise mandheg ngewangi Rusia, bakal wiwit gumantung ing kita?
  Ribbentrop mangsuli karo mesem bungah:
  - Hiu jaban rangkah paling gedhe wis njanjeni dhukungan kanggo ijol-ijolan tanah sing bakal ditampa kanthi nelukake USSR! Pamrentah Buruh ing Inggris isih ragu-ragu, nanging akeh struktur pribadi sing siap ndhukung kita! Kita dijanjekake bantuan dening Brasil, Spanyol, Portugal, lan utamane Argentina. Perron malah ora nolak yen dheweke mbukak perang ing sisih kita. Finns uga sumpah kanggo pindhah menyang mburi! Ing Italia, posisi Mussolini ing sisih lor saya kuwat, dene pasukan sing pro-Kulon isih nguwasani sisih kidul. Kita siyap nerusake perang, Fuhrer!
  Rommel kanthi ringkes dhawuh:
  - Speer kanggo kula!
  Menteri Kekaisaran lan Amunisi sing trampil, rajin lan bakat, lungguh ing papan sing cocog. Speer ngatur, senadyan kabeh kangelan, kanggo Ngartekno nambah produksi senjata lan banget cepet sijine menyang produksi serial luwih majeng kelas bedhil poto-propelled - "e", "LEV" lan "Panther" -2.
  Diktator ekonomi Reich Ketiga sing isih enom lan energik banget nglaporake:
  - Ing lapangan bangunan tank, ora mung kualitatif, nanging uga terobosan kuantitatif wis diraih. Ing Desember 1944, 1960 tank lan bedhil self-propelled diprodhuksi. Lan iki sanajan kabeh kesulitan militer lan peluncuran mobil paling apik ing donya dadi produksi massal! Utamane, E-25, Leo lan Panther-2!
  Ing wayahe, produksi tank lan bedhil self-propelled kira-kira rong ewu saben sasi, kang ing Maret kendaraan paling anyar: E-10, E-25, Lev, Panther-2 nyumbang kanggo luwih saka rong pertiga saka armada tank!
  Rommel takon garing:
  - Apa sampeyan yakin yen tank kita luwih unggul tinimbang Soviet?
  Speer, nyoba menehi nada sing wajar, ujar:
  - Desainer kita, sanajan telat, bisa nggawe kendaraan kanthi tata letak, waja, persenjataan lan kinerja nyopir sing luwih sukses. Utamane sukses yaiku E-25. Nalika pesen bathuk 100 milimeter kanthi sudut rasional saka patang puluh derajat, sisih lan buritan 60 milimeter lan persenjataan meriam kaliber 88-mm EL 71 - bedhil self-propelled, cadangan nembak 80, mung bobote. 26,6 ton. Kanthi mesin 700 tenaga kuda, mobil akselerasi luwih saka 75 kilometer per jam. Kajaba iku, diwenehi cadangan bobot, sisih gun poto-propelled tambahan dikiataken karo layar 30 mm. Mangkono, loro rollers lan layar nutupi sisih, kang tegese mesin ngemu impact saka cangkang T-34-85 ora mung ing bathuk, nanging ing sisih. Senapan 88-milimeter sing padha banget tusukan ing jarak waja 150 - 148 mm kanthi kecenderungan 60 derajat. Amarga tingkat geni, akurasi meriam 88 mm kita, bedhil anti-tank paling apik ing donya! Lan pangayoman bathuk ngijini sampeyan kanggo njupuk nembak, malah IS-2. Kajaba iku, cangkang runcing saka bedhil Soviet sensitif banget marang ricochet. Lan waja cemented kualitas dhuwur kita nduweni atose lumahing dhuwur lan ricochets sampurna ing amba saka karep nyoto!
  Rommel kandha kanthi logis:
  - Lan kabeh iki ngrambah thanks kanggo kasunyatan sing engine, transmisi lan gearbox dumunung bebarengan ing siji blok. Mangkono, padha disimpen ing batang cardan, lan suda dhuwur saka mobil kanggo 144 sentimeter. Mesin ngluwihi kabeh model Soviet lan relatif gampang kanggo Pabrik. Senajan, contone, sampeyan isih ora bisa nggawe tank kuwi!
  Speer mangsuli:
  - "Panther"-2 lan utamané tank "Lev" njupuk menyang akun pembangunan paling anyar lan dandan. Ing tartamtu, "Panther" -2 ngatur kanggo ketemu bobot saka 47 ton, nambah persenjataan lan Simpenan saka cangkang kanggo tingkat saka "Royal Tiger", lan rada rodok olo ing waja. Lan iku rong puluh siji ton prabédan. Mesin 700-daya kuda menehi kacepetan 55 kilometer ing dalan gedhe, lan 30 kilometer per jam ing rockade. Mobil anyar wis dadi seri kanthi mesin 900 tenaga kuda lan bisa akselerasi nganti 70 kilometer per jam. "Singa" karo mriem 105-mm ora padha karo persenjataan, ngluwihi "King Tiger" ing waja frontal, karo sisih padha lan buritan. Lan kabeh kanthi bobot 51 ton, kanthi mesin 900 tenaga kuda. Tank anyar kita - duwe kinerja nyopir sing apik, tegese bisa digunakake ing perang sing nyerang!
  Rommel mringis lan maneh nuduhake erudition:
  - Lan ing tank iki, mesin, transmisi lan gearbox dumunung ing ngarep awak kendaraan, lan turret dipindhah maneh. Padha uga tightened munggah tata. Nanging kita kudu "Singa" karo waja sisih kuwat!
  Speer sujud lan ngandika:
  - Ing tank E-50, kita bakal ngemot perlindungan lan persenjataan saka Maus, ora ngluwihi pitung puluh ton bobot!
  Rommel ngeculake Speer lan ngundang Menteri Udara Imperial Saur. Uga manager banget trampil lan saged.
  Menteri Kekaisaran ngendika kanthi semangat menang:
  -Penerbangan kita wis njupuk supremasi udara total! Lan pisanan kabeh thanks kanggo industri Jerman heroik! Pesawat jet anyar sing mlebu layanan karo Luftwaffe ing taun 1944 diprodhuksi massal lan volume sing terus saya tambah. Dheweke duwe kaluwihan kacepetan liwat kendaraan Soviet 200-350 kilometer per jam lan bersenjata karo meriam lan roket 30mm sing kuat! Fighters ME-163, Me-262, BA-349 lan utamané mirah, entheng, maneuverable lan gampang kanggo Pabrik HE-162 mbuktekaken kaunggulan akeh banget liwat mungsuh Laggs lan Yaks. Pengintaian lan pengebom kanthi kacepetan dhuwur Ar-234 nduweni kecepatan sing ora ana pejuang Soviet sing bisa nyekel!
  Ing wektu sing padha, sing paling penting, kita bisa entuk keseimbangn karo mungsuh ing produksi mesin kuantitatif. 150 ME-262 pejuang diprodhuksi saben minggu, senjata banget kuat lan slamet ing perang, wis 300 lan tokoh iki akeh HE-162 pejuang, lan 120 karo nambah ing AP-234. Model sing luwih maju saka ME-262 kanthi swiwi sing disapu, ME-1010 kanthi swiwi sing bisa diatur, He-262 kanthi persenjataan lan ciri penerbangan sing luwih apik, lan sing paling penting yaiku Yu-287 ing dalan. Mesin paling anyar kanthi swiwi kesapu mbalikke bakal duwe akurasi pamboman sing apik banget.
  Secara total, kita ngrancang nambah produksi pesawat jet nganti rong atus pesawat saben dina, kanthi nyuda mungsuh!
  Rommel kandha kanthi logis:
  - Lan mesin meneng kita cukup sukses. Contone, evolusi Focke-Wulf - TA-152. Ya, lan TA-400 ing versi jet bomber karo enem mesin nuduhake janji gedhe!
  Zaur kanthi bangga mendesis:
  - TA-400 bisa ngebom pabrik Soviet ngluwihi Urals, tekan kecepatan nganti 800 kilometer lan nggawa luwih saka 10 ton bom! Semono uga XO-18 bomber tanpa buntut, kanthi jarak penerbangan 16.000 kilometer! Lan jet TA-183 lan mesin liyane! Kita bakal dominasi udhara!
  Field Marshal Fuhrer dirilis Zaur. Saiki wektune ngobrol karo Schmeisser.
  gun mesin Jerman
  StG 44 (Jerman: Sturmgewehr 44 - 1944 assault rifle) ya iku senapan serbu Jerman sing dikembangaké nalika Perang Donya II. Kira-kira 850 ewu potongan diprodhuksi. Antarane jinis automata modern, iki dadi pangembangan pisanan sing diprodhuksi sacara massal.
  Beda karo bedhil submachine (PPSh, etc.) saka Perang Donya II kanthi jarak tembak sing luwih dawa, utamane amarga panggunaan sing diarani penengah, luwih kuat, lan balistik sing luwih apik tinimbang kartrid pistol sing digunakake ing submachine. bedhil.
  Automation StG 44 - jinis vented kanthi ngilangi gas bubuk liwat bolongan ing tembok tong minyak. Bore tong minyak dikunci kanthi ngiringake bolt ing bidang vertikal. Skew dumadi kanthi interaksi bidang miring ing gerbang lan pembawa bolt. Kamar gas - tanpa kamungkinan regulasi. Ing plug saka kamar gas karo rod tambahan unscrewed karo drift khusus mung nalika ngresiki mesin. Kanggo mbuwang granat bedhil, sampeyan kudu nggunakake kartrid khusus kanthi 1,5 g (kanggo fragmentasi) utawa 1,9 g (kanggo granat kumulatif armor-piercing-cumulative). Bobot standar bubuk mesiu ing kartrid Kurz 7,92x33 yaiku 1,57 g Piston gas karo rod digabungake karo batang bolt.
  Schmeisser uga nyatakake optimisme yen mesin anyar - St 54 - bakal luwih dipercaya lan luwih apik, kanthi akurasi geni sing dhuwur.
  Von Braun uga mratelakake optimisme asli - misil A-10 lan A-11 janji bakal mabur kanthi jarak nganti 1000 kilometer lan kenek kanthi akurasi sing apik, dipandu dening radio.
  Kanthi bom atom, kahanan dadi luwih elek nganti reaktor nuklir diluncurake. Nanging uga ing sawetara taun, dheweke janji yen ratuning bom bakal dadi seri!
  Nanging sing paling penting, Amerika lan Inggris janji bakal mbantu Reich Katelu lan satelite ing perang nglawan komunisme donya!
  Field Marshal Fuhrer Rommel mutusake:
  - Marang Stalin yen kita nerusake perang kanthi lengkap, banjur karusakan total lan total komunisme!
  13 April 1945 minangka dina penolakan gedhe!
  Perang Jerman ngetokaké pukulan utama saka Hongaria, supaya ora meksa Vistula sing mili. Serangan kasebut diwiwiti tanggal 20 April, nalika divisi Nazi kurang.
  Jerman bisa nembus garis pertahanan pisanan, meh maju. Dheweke aktif nggunakake taktik serangan wengi kanggo nyegah Rusia nggunakake akeh artileri. Ing wayah wengi, mesthine, geni ora dadi efektif, lan Nazi duwe piranti sesanti wengi.
  Cukup cepet, garis pertahanan kapindho uga rusak, lan rong boiler dibentuk. Nanging kanthi pesenan markas, cadangan gedhe mlebu perang. Sanajan ora bisa ngalahake Nazi, serangan Mainstein ditundha.
  Jerman, sawise perang wangkal sasi, mung bisa ngrebut maneh bagéan saka Slowakia, maju ora luwih saka 70-80 kilometer.
  Serangan Fritz ing Prusia Wétan malah kurang sukses. Padha nyuwil liwat mung baris pisanan saka pertahanan, lan ngadhepi pertahanan kandhel. Pranyata Tentara Abang ngerti carane digali lan mbela awake dhewe. Lan menehi karusakan serius.
  Mung ing Romania Kisselring entuk sukses gedhe. Pasukan fasis nggawe telung boiler, lan ngrebut meh kabeh Moldova lan Bukovina. Nanging malah ana padha ora diijini kanggo break liwat kanggo Odessa, mandheg ing Bug - alangi banyu alam! Nanging Jerman isih bisa ngrebut akèh tanah. Kalebu ing pesisir Segara Ireng, lan wilayah Ukrainia Chernivtsi. Mangkono, mindhah garis ngarep adoh saka lapangan lenga Romania. Nanging kasuksesan April lan Mei mung diwatesi.
  Tentara Abang ana ing pertahanan, lan industri ngasilake akeh peralatan militer. Utamané pejuang Yak-9 lan tank T-34-85.
  Ing mangsa panas, Rommel nemokake awake ing posisi sing angel - sumber daya manungsa Jerman wis entek, lan serangan kasebut nyebabake kerugian gedhe. Ora perlu ngetung pengulangan taun patang puluh siji. Pasukan Soviet hardened ing perang, jenderal wis entuk pengalaman ing rega dhuwur, lan pertahanan cukup kandhel lan jero wis dibangun.
  Dadi, sampeyan kudu mbayar kanggo pindhah menyang wétan.
  Ing tengah, pasukan Soviet isih nyekel jembatan ing Vistula. Stalin ora pengin mundur.
  Rommel mutusake kanggo miwiti serangan udara ing USSR. Wiwit pamboman paling sethithik minangka pendhudhukan sing larang, nanging kerugian manungsa sajrone serangan kasebut luwih murah! Menapa malih, Amerika Serikat lan Inggris karo koloni lan panguwasa wiwit menehi bantuan liyane lan liyane aktif karo senjata, sumber lan malah sukarelawan.
  Serangan udara dening pesawat jet lan upaya ati-ati kanggo nembus tentara tank gedhe.
  Nanging Stalin ora pengin njagong pasif lan ngenteni kekalahan! Ing tanggal 22 Juni, pasukane ngluncurake serangan menyang arah Slovak. Kanggo nanggepi, Amerika ngedol sewu pesawat bom B-29 kanthi kredit menyang Jerman.
  Jerman nguwasani udara lan nganti saiki bisa ngusir, nggunakake keunggulan kualitatif ing tank lan bedhil self-propelled, serangan saka Tentara Abang. Ing pungkasan Juli, Grup Angkatan Darat Jerman Selatan tindak nyerang ing upaya kanggo nggawe kanthong liyane. Pasukan Soviet bisa mungkasi serangan Jerman. Nazi maju kira-kira telung puluh kilometer lan, ngindhari kerugian sing abot, mandheg. Ing wulan Agustus, Tentara Abang uga maju ing Prusia Wétan.
  Ing mangsa panas, garis ngarep ora owah akeh.
  Amerika Serikat, sauntara, ngeculake rong bom atom ing Jepang. Hirohito ngumumake nyerah ing tanggal 16 Agustus. Amerika ngeculake tangane lan nambah pasokan teknologi, bahan mentah lan peralatan menyang Reich Katelu.
  Tekanan penerbangan Jerman saya tambah. Nazi ngarep-arep kanggo ngebom USSR. Musim gugur liwati kanthi ijol-ijolan pukulan lan upaya nyerang ing loro-lorone. Loro-lorone nyoba ngindhari kerugian sing ora perlu.
  Nanging ing umum, kaunggulan saka Luftwaffe ing udhara dadi ketok. Sajrone taun 1945, Reich Katelu lan satelit ngasilake luwih saka sewidak ewu pesawat, biasane jet, lan nampa telung puluh ewu liyane saka Sekutu. USSR diprodhuksi mung patang puluh lima ewu mobil. Kajaba iku, luwih murah tinimbang mungsuh ing kacepetan, gaman lan waja.
  1946 uga diwiwiti kanthi nyoba serangan gedhe dening Tentara Abang. Nanging Jerman mbuwang tank piramida paling apik E-50 menyang perang lan bisa ngalahake unit Soviet, nyurung dheweke bali menyang Polandia lan Slovenia. Nanging salju abot lan kepahlawanan massa pasukan Soviet mandhegake gerombolan fasis ing Neman lan rada ngluwihi Grodno! Kanthi dhukungan saka Bandera, Fritz mlebu Lvov. Nanging, serangan gedhe-gedhe, utawa luwih Gagal, mimpin kanggo kasunyatan sing USSR ilang footholds ing Eropah Wétan, lan saiki perang wis dipindhah maneh tanggung kanggo wilayah Kakaisaran Rusia Bolshevik!
  Ing wulan Mèi, wadyabala Rommel njajal ngudi kasuksesané, nanging sawisé perang pirang-pirang wulan, mung tekan baris, Baranovichi, Vilna, banjur nyedhaki Riga. Nazi luwih sukses ing sisih kidul - njupuk Vinnitsa lan Zhytomyr - nyedhaki Kyiv! Lan Odessa iki Cut mati saka pasukan Soviet.
  Nanging, Jerman uga nandhang kapitunan gedhe - remaja saka umur patbelas lan mbah kakung saka umur sewidak lima direkrut menyang tentara. Sawetara divisi wanita malah digawe, uga resimen penembak jitu lan penerbangan sing kapisah ing ngendi jinis sing luwih ringkih perang!
  Ing musim gugur, Jerman mbela awake dhewe, lan tentara Soviet ngrasakake. Ing mangsa, uga perang ana ing ayunan lengkap. Ora mungkin ngrusak Jerman, sing nahan supremasi udara sing luar biasa. Kutha-kutha Soviet sing dikepung Riga lan Odessa ambruk, nanging Fritz ora bisa ngembangake serangan kasebut.
  Ing taun 1947, tank Soviet T-54 wiwit mlebu produksi serial, kang mestine kanggo saingan karo Jerman utama, piramida E-50. Bener, mobil Soviet isih rodok olo kanggo Jerman ing waja lan senjata, nanging luwih murah lan luwih entheng. Produksi massal diwiwiti ing wulan Juli.
  Ing aviation, iku luwih elek, nanging ing tanggal 30 Desember 1947, pesawat jet tempur seri Soviet pisanan MIG-15 pungkasanipun rampung.
  Iki tegese monopoli fasis ing udhara bakal rampung.
  Produksi massal diwiwiti ing Mei 1948. Mesin dhewe mung rada rodok olo ing kacepetan lan persenjataan kanggo ME-362. Bener, Jerman isih duwe wiwitan ing produksi lan pengalaman pertempuran aces sing mapan. Nanging dadi cetha yen ing udhara USSR bakal tekan paritas.
  Ing musim gugur 1948, rembugan anyar diwiwiti.
  Jerman wis depopulated, nanging USSR uga garing. Kajaba iku, fisikawan Jerman bisa kanggo njaluk ahead saka Soviet, lan Reich Katelu wis kasil dites bom nuklir.
  Rommel nawakake pilihan moderat - Jerman entuk kabeh sing wis menang. Saka Riga menyang Odessa.
  Stalin, nanggepi, sarujuk kanggo opsi nul. Ora kita kanggo sampeyan, utawa sampeyan kanggo kita!
  Rembugan maneh tekan impasse lengkap.
  Koba ketemu saben liyane utawa kurang pinunjul industrialis, desainer lan ahli militèr.
  Sawise maca pidato kanthi umum: dheweke ngumumake yen dheweke bakal nglawan fasisme nganti pungkasan!
  Tanggal 7 November 1948. Dadi dina owah-owahan gedhe lan kaputusan!
  Epilog
  21 Desember 1954... New York... Gedung pencakar langit sing paling dhuwur ing Amerika Serikat digantung nganggo gendéra abang.
  Stalin, kang gambar ditampilake ing layar gedhe lan ing kabeh papan reklame saka Republik Rakyat Amérika, waving karo eseman kanggo pasukan Soviet liwat Lenin Avenue!
  Donya kabeh ngrayakake kanca Stalin sing umur pitung puluh lima taun - kaisar pisanan ing planet Bumi!
  
  DADI LUCIFER
  Senajan ora gampang kanggo dheweke, nanging isih relatif enom lan ora duwe wektu kanggo harden nyawane, prajurit Palpatine kasil liwat alangi.
  Karolina kudu dipateni nganggo tangane dhewe lan nganggo lightsaber. Nanging kanggo ndhelikake jejak kasebut, ing kraton kasebut ana muatan nuklir cilik.
  Darth Sidious wis nguwasani lightsaber, lan ing dalan menyang ratu ngethok pengawal pribadine. Banjur, dheweke dhawuh supaya dheweke tumungkul lan nyopot sepatune sing larang - supaya dheweke mati kaya adat, tanpa alas ing scaffold.
  Carolina muncul. Palpatine ngungkapake rai sejatine marang dheweke lan wong sing apik banget kasebut nangis banget. Sawisé iku, kanggo pisanan ing urip Dart nggunakake kilat pasukan ... Lan nalika ratu charred calmed mudhun, merciless Sith Lord sijine senjata nuklir ing detonator lan ninggalake kraton.
  Pedunung ing donya ing jero banyu padha dipuntudhuh saka sabotase, amarga kang pecah perang galak antarane loro donya ing planet. Senadyan keunggulan teknologi, balapan ing jero banyu bisa urip. Kajaba iku, wakil saka Senat Republik campur tangan, sing ora bisa ngidini pembantaian.
  Palpatine wis entuk kemenangan saka peacemaker lan saiki wis tekan tingkat galaksi, nganti saiki mung dadi asisten sederhana kanggo senator saka Naboo, nanging kanthi cepet entuk popularitas kanggo awake dhewe.
  Gurune Plagast nyetujoni elevasi murid kasebut, nanging dheweke dhewe dadi luwih nyemplungake studi ilmiah babagan Magochlorians. Dhèwèké péngin éntuk urip langgeng lan sinau nguripké manèh wong mati. Kajaba iku, Plagast, kanthi kejam sing metu, mung ngrasakake rasa tresna marang sawetara sanak-sedulure lan ngimpi babagan kebangkitan sing cepet.
  Putri Palpatine tansaya gedhe lan dadi ratu. Lan dheweke banjur duwe turunane dhewe. Bojone ora resmi dadi raja, nanging dheweke dadi bojo sing sah, lan mantan perwira Jedi, sanajan ora nduweni skill sing paling dhuwur. Resmi, piyambakipun pikantuk gelar pangeran lan junior co-panguwasa - ing pimpinan ratu.
  Nanging Palpatine ora seneng karo mantune sing ora resmi: apikan banget, mulya, luar biasa apik banget, lan katon luwih enom tinimbang umure.
  Ya, lan putri panguwasa ireng tansaya munggah arang banget jenis lan simpatik. Karakter sing padha karo bapake - sing ngimpi, mbokmenawa, dadi wong sing paling awon ing alam semesta.
  Ing kasus apa wae, Plagast ora kudu mbujuk muride. Palpatine nggawe keputusan dhewe - kanggo numpes putri lan bojone.
  Nanging mesthine kanthi cara supaya ora madhangi dhewe. Lan iki ora gampang, supaya pangayoman saka kraton sawise kabeh kerusuhan lan sabotage wis dikuwataké.
  Palpatine mutusake kanggo nindakake kacilakan ing kapal bintang. Dheweke ngatur, nggunakake pengaruhe, kanggo nggayuh penerbangan kulawarga kerajaan menyang Corusan, planet metropolis lan ibukutha republik. Diduga, undhangan kanggo liburan gedhe - millennium tatanan gedhe.
  Dheweke sinau uga pelajaran saka Master Plagast;
  Guru kasebut janji marang murid kasebut, sanajan latihane bakal serius, dheweke bakal bebas saka Aturan Loro. Kanthi ngilangi bunder ganas sing diwenehake dening Darth Bane, dheweke ora bakal ndhelikake apa-apa saka saben liyane, ora bakal ngalami rasa cemburu lan ora percaya ing hubungane, lan kanthi mangkono bakal ngladeni sisih peteng bebarengan. Sidious sinau ing Muun nganti pirang-pirang dekade, sajrone Plagast mulang muride kabeh sing dheweke ngerti dhewe supaya kabeh kekuwatan anyar Plagast ora bakal ilang. Pawulangan Plagueast meksa Palpatine ngadhepi rasa wedi, ngrampas kabeh kabungahane, lan ngrampas kabeh sing ditresnani. The Dark Lord ngajari Sidious yen emosi kayata iri lan gething, sanajan perlu kanggo nguwasani sisih peteng, mung minangka sarana kanggo ninggalake gagasan moralitas konvensional kanggo tujuan sing luwih gedhe. Plagast uga menehi ceramah marang muride babagan cara ngrebut kekuwatan kanthi tujuan utama ngontrol galaksi.
  Nanging cara sinau sing paling efektif yaiku ngliwati alangan virtual, lan bioskop multidimensi.
  Kanggo mbantu Palpatine maju liwat rangking, master menehi Thaler Sidious akses menyang holocron Sith, uga akeh liyane. Panjenenganipun dilatih Palpatine ing lightsaber pertempuran, wielding Force kilat, dipeksa kanggo nresep kabeh limo kawruh bab macem-macem senjata lan Techniques sisih peteng, nanging menehi wong mung nilai sing perlu kanggo tujuan bener saka Ordo. Ing wektu sing padha, Plagast, kanthi kedok Grandee Damaskus, nindakake kabeh sing perlu, supaya ora ana sing curiga yen dheweke ana hubungane karo Palpatine.
  Dadi ing kene kedadeyan sing gampang - kapal lintang kasebut nyerang aliran asteroid. Menapa malih, wis ing bali saka starship, nalika akeh pilot njupuk ombenan kuwat.
  Lan Palpatine ora mung dicurigai, nanging uga dianugerahi prentah kanggo nuduhake keprihatinan lan nyegah dheweke saka rute sing beboyo. Nanging ana cara alesan sing wong mesthi bakal nindakake persis ngelawan. Lan provokasi kasebut makarya, lan ing kana piranti kasebut rada rusak.
  Loro-lorone ahli waris lan garwane mati, mung Putri Padme Amidala cilik, putu Palpatine, sing slamet. Dheweke marisi tahta ing Naboo.
  Lan Darth Sidious nambahake dhaptar kejahatane. Nanging, ora kabeh disetujoni dening Plaast.
  "Sampeyan duwe Force, magang, lan bakat kanggo Kepemimpinan. Luwih penting, sampeyan duwe getih ngelak saka pembunuh serial, sanajan kita kudu terus ing cadangan - kajaba panganiaya serves sawetara waé eksklusif. We are ora butchers, Sidious, minangka sawetara Sith saka jaman kepungkur. Kita minangka arsitek masa depan."
  "Suwene suwene?"
  "Ing dasawarsa - lan ora dina sadurungé."
  Nanging sabar ing nahan awake dhewe ora pengin diwujudake. Senajan kadhangkala Witt dhewe kepingin weruh kok dumadakan dadi kejem. Apa dheweke duwe agresi banget wiwit lair? Kajaba iku, ing bunder sing ramah, Palpatine menehi kesan minangka wong sing apikan.
  Darth Sidious malah ngenalake téori anyar: Sith sing sejati kudu ndhelikake pikirane kanthi trampil, sanajan guru ora ngerti apa sing ditindakake! Malah yen dheweke nyebut awake Plagast the Wise!
  Nalika Palpatine wiwit mlebu politik galaksi, mentor dheweke nggawe terobosan anyar ing riset. Karsane Yinchorri pidana, sing diwenehake menyang Damaskus dening delegasi saka balapan sing padha, dirusak ing pengaruh Pasukan, sanajan ana resistensi alam internal saka reptil. Plagast uga nindakake akeh eksperimen ing conto liyane, nguji kemampuane dhewe. Ing Rapat sabanjure ing Cache, Plagast nerangake marang Sidious pedoman sing kudu ditindakake dening Sith, ngomong babagan penghapusan jangka panjang Kerred Sante lan mrentahake Sidious supaya mateni Senator Vidar Kim supaya Palpatine bakal njupuk Panggonan. . Plagast piyambak ngunjungi planet Kamino, ing ngendi dheweke rembugan karo balapan klon lokal kanggo nggawe tentara Yinchorri sing manut. Mengko, Damaskus lan bawahan budhal menyang Serenno, ing ngendi Plaguest ngomong kanthi pribadi karo Jedi sing ana ing kana. Dadi dheweke ngerti yen Jedi Qui-Gon Jinn ora seneng karo perusahaan, lan mantan majikane Dooku nganggep posisi Republik ora lestari. Plagast kanthi trampil nandur wiji keraguan ing atine Guru Sifo-Dyas, kanthi lembut mbujuk dheweke yen Republik butuh tentara.
  Leres, sapa sing bakal nggawe mesin militer sing larang tanpa perang? Lan Sith pengin ngontrol kanthi tepat cara kekerasan, amarga cara sing beda-beda bertentangan karo ajarane.
  Ing sesi politik nampa luwih saka rolas Federasi Perdagangan donya menyang Republik, Plaguest lan Sidious ketemu maneh ing guise Damaskus lan Palpatine. Sawise rencana sing wis diatur, Palpatine menehi pidato sing nggumunake sing nyebabake jeritan lan kekacauan ing Senat. Plagast seneng, amarga planet Federasi Perdagangan dadi bagéan saka Republik lan ing mangsa ngarep Sith bisa ngetokake perang galaksi kanthi tangane. Nanging Plagast ngerti manawa Senator Pax Tim sing murka wis bersekongkol karo mungsuh liyane Damaskus - struktur keamanan Sante - lan saiki bakal njupuk langkah sing luwih aktif kanggo mbusak Damaskus. Mula, Plagast sengaja nyetel Palpatine karo Tim ing sesi politik lan nggunakake siswa kasebut minangka umpan nalika nyoba dheweke. Senadyan tumindak Sidious sing sukses, Tim bisa ngalahake loro Sith kanthi mrentahake pembunuh Maladian saka Plagast. Amarga sing terakhir konsentrasi kabeh kekuwatane kanggo mungkasi penculikan lan nemokake Tim, dheweke ora ngerti yen serangan kapindho direncanakake marang dheweke.
  Lan Darth Sidious ngrasa, nanging wis mikir babagan nyingkirake perwalian saka mentor.
  Sajrone upacara induksi Larsh Hill ing pondokan Ordo ing Coruscant, Darth Plagast meh dipateni dening tentara bayaran. Asisten Palpatine, Pestage, ngubungi Maladian lan, sawise nampa informasi sing dibutuhake, langsung ngandhani Palpatine babagan iki. Loro-lorone teka ing adegan pembunuhan lan nemokake mung Plagast sing tatu lan meh ora ambegan, sing mbungkus tatu kasebut nganggo Angkatan; liyane saka Muuns saka Damascus Capitals padha tiwas. Banjur, Palpatine mbales dendam pribadi marang Tim kanthi mateni Tim dhewe lan akeh anggota Protektorat Gran liyane ing kedutaan Malastare ing Coruscant. Polisi durung nemokake pelaku kejahatan kasebut, sanajan dibentuk tim khusus kanggo nyelidiki kematian kasebut sawise mateni Senator Kim. Akibaté, Damascus Capitals ora kelangan pimpinane, nanging Hego Damascus pensiun saka urusan Galaxy.
  Darth Sidious nggawe rencana kanthi licik. Dheweke ora mateni putune Padva, nanging dadi kanca karo dheweke. Lan kanthi wegah metu, dheweke dadi senator.
  Pengaruh raja ireng saya tambah, Sith Darth Maul katelu muncul. Uga dilatih ing cara barbar, lan fighter banget saged. Nanging, bakat Maul ing kekuatan ora patiya gedhe sing bisa dadi ahli waris lengkap.
  Kajaba iku, loro Plagast lan Thaler isih wong, lan ora tanpa pratandha rasis. Dheweke ora pengin tahta masa depan Kakaisaran Sith bakal diwarisake dening bangsa non-manungsa.
  Mulane, mbok menawa pati Darth Maul wis ditemtokake. Kajaba iku, Palpatine meh tiwas nalika tandhing karo muride, lan mung kaunggulan ing kekuwatan nylametake Kaisar mangsa saka pati.
  Darth Sidious ngrasa jengkel amarga ana wong ing alam semesta sing luwih apik nggunakake lightsaber. Lan iki uga ninggalake tandha. Begjanipun kanggo saperangan manungsa, Maul, amarga watesan kang, ora bisa ngluwihi wong ing kawruh saka sisih peteng pasukan!
  Damaskus lan Palpatine nindakake kabeh kanggo mesthekake yen krisis Naboo entuk manfaat saka loro-lorone. Nalika Darth Maul wis ngluncurake operasi ing Naboo kanggo numpes Jedi, Damaskus wis njupuk langkah aktif kanggo ngatur krisis anyar. Kanthi ngubungi kepala Serikat Perusahaan, Guild of Commerce, Techno Union lan perusahaan liyane, Damaskus ngyakinake dheweke babagan tumindak ganas Republik menyang jagade. Palpatine, sawise ngamanake pemilihan minangka Kanselir Tertinggi Republik Galactic, mutusake wektu kanggo ngrampungake Rencana Agung mung. Sawise sinau saka Plagast apa sing dibutuhake lan nggunakake sambungan mentor kanggo ngamanake posisi sing dikarepake, Palpatine nganggep Muun sing wis tuwa ora luwih saka alangan. Plagast, ing tangan liyane, ketoke duwe kapercayan lengkap ing magang kang.
  Kajaba iku, Darth Maul tilar donya lan aturan loro kasebut kanthi otomatis dibalekake.
  Isih akeh tugas lan wektu, lan Darth Sidus mung ora duwe kesempatan kanggo nglatih siswa anyar.
  Dadi, kenapa tandem dheweke ora ana sawetara taun maneh - nganti tatanan Jedi pungkasane dirusak?
  Nanging sing paling penting ora kuwi. Plagast pungkasanipun mbukak rahasia elek: "iku kang nyata, rama biologi Palpatine - Witt Thaler."
  Ya, ibune, wong tani sing ayu banget, dadi kepala sudagar Damsyik sing sugih. Lan dheweke ora bisa nahan karep.
  Umumé, sawise wiwitan menyang Sith, kemampuan kanggo ngasilake turunan mudhun banget. Banjur luck kuwi - sampeyan duwe anak lanang! Lan supaya bisa, lan wasis ora mung ing kekuatan, nanging duwe bakat politik pinunjul.
  Iki minangka alasan nomer siji ngapa dheweke nylametake wong enom kasebut. Luwih nyenengake kanggo nularake karya getih dhewe. Senajan, amarga kasunyatan sing tingkat dhuwur Sith dadi meh resik, hubungan kulawarga ora tau dianggep sing utama.
  Plagast krasa banget ... Mungkin dheweke pancen mutusake yen putrane dhewe ora bakal ndemek dheweke.
  Nanging iki sing nyebabake Darth Sidious tumindak. Tumindak kadurjanan kaya mateni bapake dhewe minangka impene Guru Sith.
  Ing wayah wengi sadurunge pemilihan, Damaskus nggawe penampilan umum pisanan ing taun-taun, khusus karo Senator Palpatine: bareng-bareng padha rawuh ing premiere produksi anyar Mon Calamari ing Galactic Opera House. Sawise introduksi, loro Sith Lords pensiun menyang penthouse Damaskus ing gedung Kaldani Spire kanggo ngrayakake sukses Palpatine sing bakal teka. Palpatine mlaku ngubengi guru karo anggur, latihan kanggo pidato Senat sing bakal teka.
  Plagast, mabuk, ngandhani Palpatine yen eksperimen karo Magochlorians wis luwih sukses. Anakin lanang menang balapan, lan sing paling penting, bisa mateni kabeh tentara robot tempur. Iki tegese bocah lanang kasebut diwenehi kekuwatan luwih akeh tinimbang kabeh wong sing manggon ing jagad raya. Saliyane pasangan karo bocah lanang, dheweke bisa inseminasi karo magochlorians lan wakil saka lomba Togruta. Ngelingi yen wakil saka humanoid iki, nanging bangsa non-manungsa luwih mlarat tinimbang wong ing syarat-syarat Magohlorian, nanging ing wektu sing padha, persentase Jedi ing antarane wong-wong mau, kanthi jumlah sing luwih cilik tinimbang manungsa, dhuwur banget. banjur...
  Bocah wadon anyar Ahsoka Tano ing mangsa ngarep bakal bisa nggayuh puncak katrampilan sing ora dingerteni sadurunge. Kombinasi cara alternatif kanggo ngerteni kekuwatan Togruta, lan kelimpahan Magochlorians - bisa nyebabake keajaiban nyata alam buatan manungsa.
  Apa sabanjure? Dheweke bakal nerusake eksperimen lan nggawe balapan wong anyar - padha karo kekuwatane para dewa. Lan dheweke bakal bisa nyintesis makhluk sing luwih dhuwur tinimbang Magohlorian - theochlorians, sing bakal ngidini Sith ngganti hukum fisik alam semesta, lan bisa uga nggawe jagad anyar!
  Ana sing kudu diwedeni lan dikagumi dening gusti ireng.
  Mboko sithik mabuk, Plagast ambruk ing ngimpi kanggo pisanan ing pirang-pirang taun, lan sawise sawetara wektu, Sidious, sawise mangu-mangu (Mungkin iku luwih apik kanggo mung Cut mati sirahe karo pedhang?), Dheweke nggawa mudhun stream saka Force. kilat ing guru.
  - Sampeyan rama bakal njawab kabeh! Kanggo ninggalake aku, kanggo ngidini kula urip liwat taun neraka ing cellars kraton tortured! Napa dheweke nggawe aku mateni siji-sijine katresnan sejatiku Carolina!
  Sith ireng nggero, ngetokake kilat marang wong tuwane. Dheweke pancen sengit marang dheweke.
  Ngrasakake lara Plagast, Darth Sidious alon-alon nyiksa dheweke nganti mati, lan dheweke kesel karo bantuan Pasukan, ora bisa nindakake apa-apa lan mati.
  Ing detik pungkasan, pangeran ireng ngandika:
  "Sampeyan ilang game iki nalika sampeyan mutusake kanggo ngajari aku kanggo mrentah Galaxy. Sampeyan duwe bapakmu ing sisihmu - utawa, luwih tepat, ing tumitmu. Sampeyan dadi guruku, bapak - ya, aku bakal ngandhani sampeyan ing salawas-lawase. , muga-muga dheweke tansah ngucapke matur nuwun, nanging sampeyan ora bakal dadi bendaraku."
  - Palpatine pamit sing mati lan kobong ing geni pasukan kilat Darth Plagast.
  Dadi penemu Sith mungkasi urip sing geger. Lan karo dheweke nguripake kaca sajarah universal.
  Nanging ana loro anyar, gaweyan gedhe: Ahsoka lan Anakin, uga mahasiswa sing bisa kanggo entuk daya liwat galaksi lan ngalahaké Jedi.
  Luke Skywalker dadi putu buyut saka Palpatine lan putrane Darth Vader.
  Mulane, pangeran ireng saka Sith ora bisa menehi dhawuh, njupuk lan numpes turunane langsung, wasis ing kekuatan. Kajaba iku, apa wae sing bisa diomongake - Lukas iku satus persen manungsa, lan anak-anake dhewe setengah Togruta. Nanging Kaisar Palpatine wis ngenalake undang-undang sing mbatesi hak-hak non-manungsa, lan umume ngupaya nggawe undang-undang rasis ing negara anyar.
  Pancen, yen wong minangka balapan paling akeh ing galaksi, lan kaisar dhewe minangka wong lanang, uga rombongane, banjur rasisme sing atos, lan ngremehake balapan liyane kanthi semangat Sith. Tresna kanggo nindhes lan dominasi.
  Grand Marshal Tarkin wis ngembangake kabeh teori lan ideologi kanggo mbenerake rasisme ...
  Nanging wong-wong mau oleh warisan tahta, mung setengah saka wong. Sanadyan Ahsoka nyingkirake wutah sing ala, lan kulit bunglon katon ayu.
  Kaisar khusus ngutus anak-anake kanggo nyirnakake urip ing planet Shilo, panggonane wong Togruta. Lan turunane pangeran ireng nindakake iki kanthi bungah.
  Dheweke ngladeni saka angen-angen lan ngerti mung sisih peteng saka pasukan. Palpatine, nalika isih enom, nindakake tumindak becik luwih saka sepisan. Lan yen dheweke mlebu ing ruang panyiksa, yen dheweke ora mlayu menyang Plagast, dheweke ora bakal dadi pembunuh paling gedhe ing galaksi.
  Ya, anak-anake ora tumindak becik, seneng-seneng tumindak ala. Nanging sakperangan alesan, iki persis apa sing ora nyenengake kanggo kaisar. Tolya lan ing dheweke kabecikan ora mati nganti pungkasan. Toli Palpatine pracaya iku mokal kanggo dadi Sith nyata tanpa perang karo dhewe, nalika ngalahake sisih cahya ing dhewe.
  Anak-anake njupuk layanan ala minangka sing diwenehake, minangka sing paling alami ing jagad iki, tanpa ngalami kasusahan mental lan penyesalan.
  Nanging Palpatine perang karo awake dhewe, lan mung Gusti Allah Mahakuwasa ngerti apa biaya kanggo matèni Carolina.
  Kajaba iku, sang nata ora wani mateni ibune. Plagast uga duwe rasa tresna marang dheweke, ora nate takon.
  Lan ibune Palpatine isih urip lan, sanajan kasunyatane dheweke wis suwe luwih saka satus taun, ora katon kaya wanita tuwa sing jero. Kosok baline, dheweke katon luwih enom tinimbang putrane, pirang sing kuwat - katon ora luwih saka telung puluh taun. Sawise dibebasake saka kerja keras, dheweke manggon ing provinsi sing adoh lan njupuk ilmu sihir ing kana.
  Ya, wong biasa, wanita petani, nanging uga wanita sing ora biasa, sing dipindhah ing genetika. Yen ora, dheweke meh ora bisa ngandhut saka tuan ireng.
  Barefoot, mung nganggo lonthong, bangkekan tipis kaya bocah wadon, dheweke kerja keras ing sawah, lan ing wayah wengi dheweke nindakake ilmu sihir. Nanging nalika Witt manggon karo dheweke, ibune ndhelikake pasinaon, lan ora nyawisake putrane kanggo apa-apa.
  Bener, dheweke ngeculake kaping pirang-pirang: dheweke mesthine bakal ngubur ora mung wong sing ditresnani, nanging uga anak lan putu.
  Palpatine ngunjungi ibune mung setahun kepungkur - nalika perlu kanggo nutupi Naboo saka serangan pemberontak. Sing, uga, padha nggoleki rahasia, ing planet asal saka kaisar ireng. Mungkin padha wanted kanggo ngerti kelemahane, utawa golek sederek?
  Kaisar kagungan sadulur tiri. Kene Palpatine kurban kanggo pasukan peteng sakcepete sadurunge krisis ing Naboo - carane ngomong luck mesem.
  Ing wektu iki, sadulur wis entuk putu, supaya taktik ngarep Darth Sidious padha sabdho. Malah luwih korban, lan replenishment saka pantheon getih native dipatèni.
  Banjur wanted ing wektu sing padha, lan rampung mati ibune. Nanging Palpatine ngarep-arep bakal ketemu karo wong wadon tuwa: nanging ibune ora owah ing taun-taun suwene pisah. Wong wadon, otot, peteng banget amarga sunburn, lan kulit alus, pasuryan ayu karo dagu lanang. Saka kadohan, dheweke umume bisa disalahake kanggo bocah wadon, nanging cedhak, fitur rai katon: cukup diwasa, dibentuk, lan umure paling sethithik telung puluh taun. Lan yen katon ing mata zamrud-safir, bakal katon luwih.
  Witt Thaler, sing ora nyana yen ibune ora minangka prasaja minangka misale jek, kaget lan ora gelem matèni, utawa, kang disebut, kurban kanggo pasukan peteng.
  Dheweke ora nemokake ing awake dhewe banjur wani ngomong paling sethithik saperangan tembung karo ibu-sihir lan, supaya kontak, cepet-cepet ninggalake. Ibune bisa uga wis ngerti anake, nanging dheweke uga pura-pura dingin lan ora peduli.
  Lan nalika kunjungan pungkasan menyang Naboo, dheweke muncul nalika konvoi kekaisaran mabur menyang ambush. Palpatine meh dikubur ing kraton, nanging ana wong wadon tanpa alas sing katon, nuduhake metu sing didhelikake lan nuduhake ing ngendi ana penyergapan pemberontak liyane.
  Banjur padha ijol-ijolan sawetara phrases karo dheweke.
  Ibune sing ora luntur kasebut nyelehake tangane ing bathuk Palpatine lan ngomong kanthi getir:
  Sepira laramu, Nak. Ora ana fitur sing bisa dingerteni ing sampeyan!
  Darth Sidious nesu mangsuli marang ibune:
  - Aku mung katon kaya wong tuwa jero! Sejatine awakku wis suwe urip ora miturut ukum manungsa. Lan aku isih bisa ngalahake Jedi kanthi pedhang. Lan istilah eksistensi fisik dagingku bakal luwih saka siji abad!
  Ibu sing isih enom manthuk-manthuk marang anake sing wis keri.
  "Apa sampeyan wis mutusake kanggo nambah eksistensi fisik kanthi dadi vampir?" Mesthi wae, vampir duwe kaluwihan tinimbang manungsa. Kajaba iku perlu kanggo ngombe getih kaping telu dina, lan supaya suryo srengenge. Nanging iki dudu urip!
  Kaisar Palpatine gelo karo ibune lan malah pengin nggebug dheweke, nanging nahan awake dhewe. Dheweke ngucap kanthi nesu:
  "Aku luwih kuwat tinimbang nalika isih enom, luwih angel dipateni nganggo apa wae kajaba salaka. Lan ing srengenge sampeyan bisa nganggo setelan sing nyaman karo saringan, lan cahya buatan ora mbebayani kanggo aku.
  Ing kene nada Darth Sidious lemes.
  - Sing luwih apik, ngomong carane sampeyan, dadi wong prasaja, ngatur kanggo njaga muda?
  Lada Thaler kanthi eseman manis lan untu putih mangsuli:
  - Kabeh uripku mlaku tanpa alas kaki ing Naboo, nyambut gawe kabeh, mangan panganan sing sehat, mung ngombe jus lan susu. Tansah njobo - adoh saka kutha. Aku ngunjungi ibukutha mung sapisan, lan banjur dirantai, nalika padha nggawa kula kanggo ngrungokake putusan. Lan ana maneh menyang desa karo pacul!
  Aku mimpin gaya urip sing paling sehat lan kenapa aku kudu tuwa?
  Palpatine ora nesu wektu iki, dheweke rumangsa rada lucu lan, kanthi logis, dheweke njaluk klarifikasi:
  - Mayuta-yuta wanita petani mimpin cara urip sing padha, nanging iki ora nyegah dheweke dadi wanita tuwa sing ala, ora kaya sampeyan. Apa rahasia - ngomong!
  Ibu mangsuli kanthi condescension ing nada:
  - Pitakonan sing paling penting yaiku, kenapa wong tuwa? Siklus ing alam langgeng, lan awak manungsa meh padha karo siklus kasebut. Sacara objektif, ora ana apa-apa ing awak manungsa dhewe sing kudu dadi tuwa. Wong wadon sing katon enom mandheg mandheg lan nerusake karo kapercayan saka dewi. - Iku kabeh babagan mikir lan pracaya. Pracaya yen umur tuwa iku ora wajar, lan pemuda sing langgeng, sebaliknya, minangka pola lan sampeyan ora bakal tuwa!
  Palpatine ora setuju karo iki:
  - Ora mung wong tuwa, nanging uga logam, obyek, kapal angkasa, robot tempur. Apa sebabe sampeyan mikir yen wong bisa nyingkiri iki kanthi usaha lan iman?
  Wong wadon enom kanthi yakin mangsuli:
  - Awak manungsa, ora kaya logam, minangka sistem sing bisa dianyari. Sèl bisa dibagi lan gawe anyar nganti milyaran milyar taun. Sembarang ilmuwan bakal ujar manawa stok batang ing awak bakal nganti mayuta-yuta yuta nyawa. Sampeyan mung kudu sinau carane nindakake siji bab penting - kanggo regenerasi lan nganyari sel saraf uga. Banjur keabadian bakal dadi kasunyatan!
  Palpatine takon ingratiatingly:
  - Lan kepiye carane ibu?
  Wong wadon mau ngguyu lan mangsuli kanthi bisik:
  Kenapa vampire kudu ngerti? Lan supaya ing daging iki sampeyan bakal babagan limang utawa enem abad. Lan sampeyan akeh owah-owahan apik ... Apa sampeyan isih kudu nguwasani rahasia saka muda langgeng. Utamane nganggep egois sampeyan?
  Darth Sidious mendesis kaya ula sing dicekik lan nggambar lading layung.
  - Aku bisa kurban sampeyan kanggo pasukan peteng!
  Sang ibu mandeng tanpa wewayanganing negara marang putra-empere. Dheweke mangsuli kanthi eseman sing luwih amba.
  - Pengorbanan iki ora bakal mbantu sampeyan perang! Sanadyan tiran getih, pandongaku nylametake sampeyan saka pati. Ing setahun sampeyan bakal mlaku ing pinggir jurang. Lan mung ibumu sing bisa nylametake nyawamu saka neraka!
  Palpatine ngalah lan ngacungake tangane.
  "Oke, kaya sing dikandhakake, vampire isih ana limang utawa enem abad. Lan ing kana bisa uga aku bakal nemokake cara sing luwih efektif kanggo ndawakake umur. Kajaba iku, eksperimen wis ditindakake kanggo nambah semangat menyang klon!
  Ibu ngambung Palpatine pamit lan muga-muga sukses. Dheweke mambu dadi seger lan nyenengake. Lan Darth Sidious kepengin banget - ana kaendahan sing apik.
  Ala iku ala, lan urip nalika ana pepeteng lan asu galak iku banget kesel. Kadhangkala rasa wedi muter ... Nyeri lan elek.
  Menapa malih, Kaisar Palpatine wanted kanggo diganti dening Sith, sing ora murni ala, lan sing penerus bisa nggawa paling soko kreatif menyang urip saka daya angkasa.
  Luke Skywalker minangka manungsa satus persen lan iki minangka tambahan sing penting.
  Kajaba iku, getih Anakin lan Palpatine isih mili ing dheweke. Lan nggawa bocah iki menyang sisih peteng mbutuhake upaya serius.
  
  
  LAIRE saka Iblis
  Kepiye Palpatine - wong enom sing andhap asor, siswa sing apik banget, lan dibedakake karo prilaku sing teladan, dadi perwujudan saka universal lan ala lan pindhah menyang sisih peteng saka pasukan?
  Urip ing planet Naboo relatif apik - iklim entheng, tanah loman, meh ora kraman lan panjaluk kanggo owah-owahan. Wujud pamaréntahan minangka monarki konstitusional ... Nanging kekuwatane raja gedhe, keputusane padha karo hukum, lan mung Padla Amidala sing diowahi kanggo mbatesi wektu pamarintahan lan kekuwatane.
  Palpatine, nalika isih enom, minangka wong enom sing apik banget, langsing lan, mesthine, wong enom sing dikembangake kanthi fisik, dheweke menangake kompetisi antarplanet ing Aviaball. Nalika iku Palpatine, sing kalebu ing tim Naboo ing wayahe pungkasan, ngrasakake sensitivitas kanggo pasukan kasebut. Dheweke ndeleng penerbangan pulsar lan giliran asteroid ing game virtual sing paling rumit. Lan dheweke nyadari yen dheweke bisa ngrasakake yen wektune kanggo nyerang pukulan sing fatal. Banjur jenenge rada beda: Witt Thaler. Ibu sing umum, lan bapak sing ora dingerteni. Nanging, thanks kanggo kabisan alam lan karya hard, Witt ngatur kanggo mlebu fakultas free saka College adiluhung. Kanggo nindakake iki, perlu kanggo ngumpulake skor dhuwur banget.
  Kanthi biaya bapake, ibune sing ayu banget lan mlengkung, dheweke ujar manawa dheweke minangka priyayi sing mulya, bisa uga saka Jedi sing lair.
  Nanging dheweke ora bisa menehi jeneng. Witt, Nanging, nggawe macem-macem asumsi ing atine - Mungkin rama iku umume kaisar saka galaksi tetanggan?
  Malah nalika isih cilik, Thaler - Palpatine sing bakal teka ngrasakake kemampuan kanggo maca buku teks sing ditutup - ing wangun kertas utawa buku elektronik - uga. Dheweke kesengsem kanca-kanca karo kemampuan kanggo prédhiksi asil olahraga, utawa menang teka-teki ing wani - kaya sing didhelikake ing ajiné.
  Nanging ing game iki dheweke ngerti yen dheweke duwe hadiah langka. Kamenangan sensasional ndadekake Witt Thaler dadi pahlawan Naboo, lan ... Inggih, kaya ing dongeng, ndadékaké kasunyatan sing cah wadon paling ayu, Putri Caroline Amidala, ambruk ing katresnan karo dheweke.
  Lan Witt dhewe, karo getih enom, panas, felt mundhak saka simpati lan timbal balik. Padha ambruk ing katresnan karo saben liyane kanggo titik madness, lan pewaris resmi tahta, Carolina Amidala Naberri, dadi ngandhut saka lanang biasa.
  Sang Prabu duka. Miturut adat lan hukum planet Naboo, aborsi dilarang banget, nanging putri mahkota lan anak-anake dicabut hak tahta. Witt Thaler, sawise nyiksa sing abot, kudu dieksekusi kanthi cara sing paling lara. Lan Carolina, sawise lair saka anak, dikirim minangka abdi ing perkebunan. Ana putri: barefoot, mung klambi robek, dheweke kudu kerja keras karo bocah-bocah wadon liyane sing dikunjara. Kanggo nginep ing barak, ing papan kosong, lan mangan panganan sing prasaja lan kasar. Ratu sing bakal teka digebugi nganggo pecut dening para pengawas yen nyambut gawe malah rada alon.
  Salah sawijining jinis paukuman yaiku nggantung budak ing rak, lan nggelitik tumit sing kosong nganggo obor obor.
  Witt dhewe disiksa ing guo. Dheweke nyiksa aku kanthi kejam, subtly, nanging banget profesional, nyegah aku ora sadar utawa mati prematur.
  Witt Thaler ngliwati sewu bunderan neraka. Dheweke disiksa nganti setaun suwene sadurunge dieksekusi. Banjur dheweke kudu dipangan urip, ing ngarep jutaan warga Naboo kanthi kutu tikus.
  Nanging sak eksekusi, dumadakan monster mbledhos ... Lan nalika kumelun ngankat Witt Thaler ilang tanpa tilak. Akeh sing njupuk iki minangka tandha saka ndhuwur lan tiba ing dhengkul. Lan raja staggered, pasuryan dadi biru - dheweke kena stroke.
  Lan lumpuh dening akeh sasi saka torture, Witt tangi ing grotto lembab, dijamin karo tetanduran padhang. Iku banget nglarani kanggo dheweke, nanging ing wektu sing padha, rasa kuwat ngamuk bali. Kanggo sawetara alasan, sajrone nyiksa ing ruang panyiksa, Witt ora bisa nggunakake kabisan lan ngobong para algojo.
  Sanajan katon minangka geni sing mabur metu saka awake dhewe, jeblugan pulsar, lan mili saka senjata gun plasma sing nggegirisi (dilarang ing republik lawas - amarga daya ngrusak banget!). Nanging banjur rasa kuwat bali.
  Lan tatu jero sing ditindakake dening para algojo alon-alon nanging mesthi mari.
  Ing jejere Witt ana canister saka campuran nutrisi, lan dheweke nyerep saben-saben, banjur turu.
  Kene dheweke, contone, ngimpi ... Delusional lan ing wektu sing padha heroik;
  Mangan mayit iku proses sing cepet, singa mutan cepet-cepet anggere daginge seger lan anget. Nalika pungkasane rampung, balung kasebut tetep. Saperangan prajurit ireng nganggo jubah, nganggo tongkat sihir, ngusir dheweke, banjur njupuk balunge.
  - Gladiator sing wani mati kanthi gagah prakosa bakal dikubur miturut adat lokal kanthi kabeh pakurmatan. - Komentator ngumumake kanthi nada antusias.
  - Apik banget! Ora kaya pungkasan sing ala! - Ngandika Kaisar ruang mangsa. Witt isih enom ing ngimpi, misale jek dheweke ana ing jaman kepungkur.
  Lan komentator sing ora dingerteni terus keselak amarga seneng banget:
  - Lan saiki kita ngumumake kelanjutan kompetisi. Ing wayahe, sapa wae ing masarakat bisa nglawan singa pembunuh.
  Witt Thaler langsung ngadeg lan bengok-bengok:
  - Aku pengin!
  - Sampeyan bisa dingerteni yen sampeyan pengin nebus kaluputan sing ora sampeyan taruhan ing wong. - Putri Caroline Amidala nggodha dheweke.
  Wong nom iku bengok-bengok kanthi nesu:
  - Lan yen mangkono! Kewan sing mateni wong ora pantes urip!
  - Nanging sampeyan duwe saingan, katon kene. - Putri Caroline nuding kewan sing wis wungu, kaya baya jejeg kanthi moncong gajah. Wong iki uga pengin gelut!
  Komentator ngumumake:
  - Dadi wong loro sanalika arep melu perang, banjur kudu perang.
  Masyarakat nampi keputusan iki, luwih akeh tontonan lan luwih akeh getih!
  Warrior Witt katon ing monster karo gedhe ditutupi karo waja scaly, ing detik banget pisanan nyedhot unpleasantly ing weteng. Banjur wong enom ngalahake kasenengan, sanajan mungsuh mesthi mbebayani.
  - Sampeyan bakal diwenehi senjata standar! - Komentator ngumumake kanthi hawa adhem ing swarane.
  Para jawata tumungkul manut adat. Banjur padha diwenehi pedhang lan tameng. Banjur kaget liyane ngenteni Witt, dheweke diwenehi pedhang siji, ing tangan tengen, lan mungsuh nampa loro bebarengan, njupuk gegaman liya ing gedhe.
  - Iki ora adil! - protes wong enom. - Loro lading nglawan siji.
  - Iki Corpse-Sucker, kang tansah nggunakake irung ing perang. adat kuwi! - Komentator kahuripan mangsuli, ora ndhelikake nistha ing swarane, senjata dipasrahake dening bocah-bocah wadon ayu, meh tanpa bobot, banget padha karo nimfa. Delengen wong-wong mau, Witt (mangsa Palpatine) ngrasakake kepinginan, lan dheweke isin banget yen tensione bakal katon. Mula dheweke ngomong kanthi nesu.
  - Dadi menehi kula pedhang kapindho tinimbang tameng kikuk. - Aku ora pengin dadi bodho.
  - Sampeyan duwe hak kuwi! - Said, rada podrev, komentator.
  Nimfa masrahake pedhang kapindho marang wong enom lan ngandika kanthi rasa sedih:
  - Perang satriya, aja ngremehake kamulyan.
  Komentator ngumumake maneh:
  - Hak kanggo mateni utawa ngapura dadi pejuang sing duwe senjata sing menang! Lan uga kanggo masyarakat. Aku iki kudu dijupuk menyang akun.
  - Aku mesthi bakal ngrampungake wong nggantheng sing wani. - ngandika Corpsesucker.
  - Tanpa tempa palu, sampeyan ora bakal pamisah kastil! - Spoke, witty aphorism Witt.
  Padha ngadeg, gajah baya luwih gedhe tinimbang wong lanang, lan wiwit ngenteni sinyal.
  Cahya kaya wulu, nymph mabur menyang dheweke lan ngambung wong enom ing pipi rosy.
  Witt blushed lan njupuk setengah langkah, ing wayahe sinyal kanggo perang muni. Wong sing mangan mayit mau nyebut, ngacungake pedhang, dheweke ngarepake ora sopan. Wong enom iku ing siyaga, lan, mlumpat menyang sisih, lan ing dalan metu kang kicked. Pukulan tiba ing tameng, muni kanthi swara sing ora enak.
  - Hey lanang! Jaga sepatumu, apik banget.
  Young Witt tenan getun sing ora njupuk mati sneakers, padha hadiah kanggo ulang tahun, werna mboten umum lan, senadyan kulit kuwat, ora pengin ngrusak wong. Dheweke iku putrane wong wadon miskin, sepatu sing apik banget. Lan dheweke Witt isih lanang, supaya ora ragu-ragu mlaku tanpa alas.
  Perang terus, banjur wong enom nyathet yen mungsuh banget deftly ndarbeni bagasi. Carane cepet pedhang gerakane, nalika lengen ora supaya mobile, lan malah kaunggulan ing dawa.
  - Kabeh uripku ngimpi numpak gajah, ora gelut. Sampeyan wis njijiki.
  Nanggepi, squeak hoarse:
  - Apa sing ora disenengi wong. Semono uga rasmu.
  Witt terus ngganti lintasan, iya kanggo gilingan, salah siji trik efektif
  Kendo, nanging jebul kamulyan pejuang sing trampil ora teka ing mungsuh kanthi sia-sia. Dheweke bisa ngatasi kabeh lan malah nyerang awake dhewe. Ing kene, umpamane, salah sawijining serangan nyerang Witt ing dhadha, kaos dipotong, wong enom kasebut bali maneh, meh ora ngindhari kekalahan sing serius. Garudha Rusia sing nduwèni dobel rusak, dipotong dadi setengah.
  - Kuwi bajingan! - Witt ngandika lan nindakake technique "Kupu", nanging maneh kabeh serangan diaktifake metu
  ditolak. - setan irung.
  Dheweke tatu maneh, digaruk lengen, banjur ditabuh ing pundhak. Witt mundur, dumadakan dheweke ngerti yen dheweke kalah ing perang, ngadhepi mitra mungsuh sing luwih trampil tinimbang awake dhewe. Menapa malih, nom-noman kasebut durung patiya pengalaman ing kendo.
  Putri Caroline uga kuwatir:
  - Aku wong bodho pungkasan sing ora mandheg pacarku. Ing alam semesta iki, dheweke wis rampung
  Alien, lan lay mudhun sirahe ora ngerti apa.
  Dheweke kepengin mlumpat metu saka arena. Ing kene, minangka luck, ana tukang sihir sing akrab.
  - Apa kaendahan, iku ora kanggo wong kanggo njupuk saka tongkat utawa gelombang sikil. Aku ngerti Corpsesucker! Apa, mesthi bakal mateni, lan malah moyoki mayit. Dadi seneng apa ora, kowe kudu pasrah marang aku.
  - Ora tau! Putri Caroline ngandika.
  Penyihir saka sisih peteng saka pasukan hissed:
  - Ing kasus iki, sampeyan bisa didol menyang resimen, lan sampeyan bakal ngawula rong puluh prajurit dina. Utawa, ing nalisir, menyang harem saka Gusti, ngendi ana ewu sampeyan lan sampeyan bakal wither saka melancholy lan abstinence.
  Sang putri kanthi gagah prakosa:
  - Aku bakal dadi prajurit!
  Si tukang sihir ngucap:
  - Sampeyan minangka prawan sing rapuh sing ora duwe trik sulap dhasar. Ya, sampeyan bakal dibakar ing perang pisanan.
  Carolina tersinggung:
  - Master of Glory bakal mulang aku! Lan ya, aku kuwat fisik!
  Si tukang sihir cekikikan banget:
  - Master of Kamulyan? Lan ya, dheweke egois. Ora mungkin dheweke bakal sukses ing babagan sing bermanfaat. Dadi aku bisa nggawe sampeyan bojo lan nularake katrampilanku minangka wong asli.
  Putri mesem ironis.
  - Apa sampeyan pengin dadi dewa?
  Tukang sihir ngucap kanthi sombong:
  - Ngapa ora! Apa aku luwih elek tinimbang pelamar liyane?
  Karolina kanthi tulus lan kanthi ekspresi ngremehake, ngandika:
  - Sampeyan njijiki. Aku bakal sengit tutul Panjenengan.
  Mripate nggodha mencolot karo cahya layung.
  - Inggih, aku bakal ngelingi.
  Nalika padha omong-omongan, tatune Witt tambah akeh. Nom-noman kasebut mundur, dheweke wis mulai ngelu amarga kelangan getih. Mayit-nyedhot nggawe lunge liyane, ayunan elek meh ngethok sirah, Cut pipi wong.
  - Ngandika bajingan. - Sajrone perang, Velcro ing salah sawijining sepatu sneakers ora macet.
  Lan sepatu meh ora pas. Nanging wong nom-noman sing mumpuni disabetake dening inspirasi, mlumpat kanthi cepet. Dheweke ngobahake sikile, lan sepatu sneaker, kaya watu saka sling, mabur menyang moncong Pemakan Mayat, nuthuk tumit sing diikat nganggo paku keling ing mripat. Dheweke melolong, bingung sedhela.
  Witt nindakake salah siji sing paling angel Jedi Kendo gerakane, Triple Fan, lan Cut mati gedhe monster kang. A mancur getih muncrat metu, lan Corpse Eater jumangkah bali, sikil amba loro. Tenggorokane belched nggero nggegirisi.
  Witt melongo jengkel.
  - Mungsuh ana ing verge saka total annihilation! Aku bakal menang!
  Wong enom nyerang mungsuh, kanthi pedhang siji dheweke ora elek. Tukang mayat mundur, staggered lan ora kejawab jotosan. Ora let suwe dheweke nandhang tatu sing abot lan pedhange tiba. Banjur dheweke mung nanggepi kejang, ngowahi tameng. Ing kasenengan, Witt nindakake technique pitchfork, stabbing mungsuh pisanan ing sirah, kang bisa kanggo nanggepi, lan banjur ing weteng. Tusukan kasebut jero lan usus metu. Banjur, weruh sing mungsuh pungkasanipun weakened, Witt nindakake technique "sikat" lan pierced tengkorak. Dheweke ambruk mati.
  - Pejuang Witt, sing dijuluki hantu, menang. Mungsuhe, Trubosos, sing mbanting batang, meh mati. Saiki wong enom sing menang nduweni hak kanggo ngrampungake dheweke utawa ora.
  Wong akeh rame, bagean taruhan menang lan sebagian kalah, nanging kabeh wong ngelak banget kanggo getih.
  United, ing impuls alam bébas lan nangis frenzied:
  - Ngalahake dheweke! Cut mati sirah lan gantung ing totoan! - Padha bengok-bengok. "Kuwi adat srawung karo wong sing kalah.
  Witt geleng-geleng sirahe, ing panase perang dheweke isih bisa mateni, lan yen wis rampung, nesu dheweke nguap. Kanggo ngethok sirah ing getih kadhemen, lan isih nyiksa, ora ana ing aturane. Wong nom-noman mau nundukake sirahe sing padhang lan ngandika kanthi mantep:
  - Ora, aku ora bakal mateni makhluk sing ora duwe daya.
  - Rusak! Rampung! - Wong akeh terus bengok-bengok, lan macem-macem anggota awak mlumpat. Lan squeals - Menehi kita kesenengan!
  Kaisar Palpatine ing mangsa ngarep nuduhake para bangsawan:
  - Mungsuh wis dikalahake, malah lumpuh, apa maneh sing dibutuhake!
  -Kancamu iku bodho. Ninggalake Corpsesucker urip, dheweke nggawe awake dhewe dadi mungsuh.
  Dheweke ora bakal ngapura asor lan kelangan batang. - Ngandika tukang sihir karo wheeze Rusty. Kowe kok bodho. Aja njerit, rampungake?! Dheweke bakal ngrungokake sampeyan!
  - Aku wis cukup getih! - Wangsulane putri-putri. - Lan apa sampeyan kabeh dadi kejem? Apa pancene ora ana cara liya kanggo seneng-seneng?
  Si tukang sihir, sing penyamarane didhelikake ing sangisore jubah, ngucap:
  - Nanging minangka?
  Caroline, meh ora ndhelikake iritasi, mangsuli:
  - Lagu, contone, kanggo ngrungokake! Utawa kinerja nomer seni, kabeh jinis program hiburan, iku bisa karo kewan.
  Si tukang sihir, sing raine didhelikake, nanging sirah sing murub isih sumunar ing pepeteng, nyanyi:
  - Apa jenis bootleg iki? Ora, iku ora menarik! Kabeh kebo lan kebo ora bisa ngganti tontonan getih.
  Sang putri mringis raine.
  - Tenan?
  Si tukang sihir, cemlorot lan cemlorot, nggero:
  - Lan apa bab singers karo tenggorokan tinned sing. Kanthi bantuan sihir lan sihir, sampeyan bisa nggawe ulang musik lan swara apa wae. Awake dewe iso nglakoni iki. Lan yen kita pengin, banjur houris wuda bakal nari.
  Penyihir ngangkat driji sing dawa lan cakar.
  -Ora, cah wadon gelut gladiator serius sing paling apik.
  Putri Caroline banget ora setuju karo iki, nanging ora mbantah.
  Witt Thaler nampa dhuwit kanggo perang, nalika nglereni soko ing undhak-undhakan. Banjur wong enom, sing durung budhal saka perang sadurunge, lan sing tatu kudu perang karo
  Singa mutant. Nanging yen predator wis nambani kabeh tatu kanthi bantuan sihir, banjur wong enom metu kabeh ing ngethok seger. Witt nyopot T-shirt sing dipotong lan nyopot sepatu olahraga, kanthi ati-ati disisihake, njupuk pedhang ing tangan loro. Setengah wuda ing jins mbalek-munggah, kang ketoke utamané nggantheng kanggo Putri Caroline. Potongan lebar katon ing awak relief. Bocah lanang kasebut ngangkat pundhake sing kenceng, nyoba ngrasakake rasa nyeri. Sikil sing gundhul ngrasakake lumahing panas ing lantai digawe panas buatan.
  Witt Thaler ngeculake ambungan. Para penonton padha tepuk tangan.
  Ngerang banter:
  - Sampeyan ora perlu ngenalake para pejuang! Ayo gelut dadi menarik!
  Singa, tanpa ngenteni bugle, mlumpat, nyoba kanggo pry mungsuh karo saber-fangs. Dheweke ora sukses, mbalek maneh, Witt bisa nabrak dheweke kanthi tumit ing mripate. Kéwan mau dadi ngamuk, mlumpat maju lan kesandhung ing landheping pedhang. Ing kene bocah gladiator wis kaget - getih, sing sadurunge abang, dadi ijo.
  - Saka apa kabeh iki? - Takon Putri Caroline kaget.
  - Iki nuduhake yen kewan wis dadi luwih ulet lan kuwat, adaptasi wis tambah. - Wangsulane tukang sihir kanthi nada surem.
  Bocah wadon kasebut nggawe kesimpulan sing ora jelas:
  - Iki ala!
  Swarane tukang sihir dadi luwih nyenengake:
  - Kenapa! Pacarmu pancen jago perang, mung ngumpat bakalan luwih menarik.
  Singa naga terus mlumpat, ora nggatekake getihe, cepet banget lan nom-noman kasebut meh ora duwe wektu kanggo nyingkiri. Ing kene Witt nindakake somersaults, mlumpat: kaya akrobat, banjur nyilem kaya loach, dheweke nyuwek weteng singa. The terminator fanged ketoke ora kanggo mbayar manungsa waé kanggo iki, terus nguber wong enom watara ring.
  - Sialan! - Witt ngandika ing gangguan. - Sampeyan sing lading ora njupuk.
  Saka mundhut getih, wong enom wiwit kesel. Kanthi lunge sing akurat, dheweke bisa nusuk mripate singa, nanging sanajan kanthi mripat siji, predator tetep mbebayani lan, sawise nyekel wayahe, kanthi nyeri ngethok paw cakar menyang iga. Cakar ninggalake enem garis jero.
  - Kuwi bajingan! Nyuwek daging! - cooed wong enom.
  Kayane singa kudu saya suwe saya lemes amarga kelangan getih, nanging serangane saya tambah cepet. Kaping pirang-pirang taringe meh nembus pers, lan siji nembus menyang otot dada Thaler, goresan banget. Wong anom mau gumregah, untune njedhul,
  macet ing pundhake. Witt kringet, getihen lan bisa metu lan malah ngethok gulune nganggo lading. Kéwan iki getihen, arteri utama rusak, nanging ora ilang kacepetan.
  - Sampeyan kaya zombie, ora ketompo carane akeh reaksi. Mungkin sampeyan dudu singa sing bener. - ngandika wong enom.
  Dheweke nyoba kanggo counterattack kanggo ngalahake mripat pungkasan, nanging ora kejawab, ninggalake tilas getih liyane ing moncong. singa
  nyesel maneh.
  - Saka endi iki? - Ing desperation, wong enom, karo kabeh kekuatan, nggebug mungsuh ing fang-saber. Saka guncangan sing kuat, balunge retak, lan jus putih metu saka iku.
  - Enggih! - Kanthi nada sing seneng banget, ujare tukang sihir. - Kanca sampeyan kayane wis mutusake kanggo ngasah lading, ing kasus apa wae, sampeyan bisa ngrasakake arrogance serius.
  - Apa sing dikarepake? Vitka iku bocah sing pinter. - Putri Leia mangsuli, rodo purring.
  Pukulan sabanjure, pungkasane dipotong taring. Kéwan wiwit muter, ing panggonan kaya wis ilang bantalan. Witt dipencet, jotosane tambah landhep, ndeleng singa mutant nglangi, wong enom nambah tenaga.
  - Apa daging singa, ora seneng! - Bengok wong sing wani.
  - Asor wong Vitek, sampeyan dadi seksi. Putri Caroline njerit.
  Nom-noman kasebut nggebug taring kapindho, amarga targete wis trep. Saka pisanan, balung ora succumb, lan aku kudu nambah. Pungkasane, titik iki ambruk, singa kasebut jelas gumun.
  - Apa kabar saiki tanpa taring mung kucing gedhe, pinasthi mati! - Ujare Witt ngamuk.
  Wangsulane njerit untu lan ngerang-erang. Perange diterusake kanthi cara bodho, obah singa-naga mesthine nyerang, nanging gerakane ilang landhepe. Sing lanang, ngrasa mundhak kekuatan, ing giliran
  terus-terusan counterattacked lan, ing pungkasan, pierced mripat pungkasan. Wektu iki lading katon luwih jero lan tekan otak.
  - Bravo, udan! sambat Putri Caroline.
  Sakabehing bale padha melu paduan suara.
  - Rampung wong, rampung!
  Gladiator enom nendhang maneh nganggo sikil lan mlumpat ing mburine, nyepak saka bunder. Singa mutant kaya-kaya ilang dayane, nyudhuk monconge kaping pirang-pirang. Pungkasane, nalika bocah kasebut wis biasa, dheweke nyemplungake lading menyang dhadhane lan nyoba nusuk dheweke luwih jero, nganti ati. Cakar cakar disabetake ing iga, digaruk-garuk, banjur ditusuk daging, nanging Witt nekad ora ngeculake agul-agul, sanajan dheweke bener-bener ambruk. Ing kene kabeh wis ditemtokake dening karsa, cakar terus ngeruk lan nyuwek daging enom.
  - Tibakke kuwi! Putri Caroline manggut-manggut. Tangise dheweke tetep wae.
  - Nggawa menyang mburi! - Wong akeh nggero.
  Pungkasane, lading Witt sing nesu nembus ing ati, lan kewan kasebut meneng, pungkasane wis ngliwati cakar ing daging sing wis suwe.
  - Inggih, misale jek kabeh! Wong enom ambegan metu. - Makhluk pepeteng dibuwang ing lebu.
  Komentator tuntunan ngumumake.
  - Maneh juara ana Witt - memedi pati; rising star saka arena. Dheweke bakal nampa hadiah sing wis ditampa.
  Ing ukara iki, sesanti Thaler ilang kaya kabut nalika trowongan angin sing kuat diluncurake.
  Lan saka kabut iki teka liwat ... tokoh sing kuat lan dhuwur saka manungsa utawa makhluk humanoid ing hood. Swara kriting, mirip banget karo swarane tukang sihir ing ngimpi.
  - Sampeyan perang uga Witt ... Aku weruh skills saka jawata lair ing sampeyan!
  Thaler tangi. Nalika turu, tatune meh mari, lan bekase dadi pucet lan ora katon.
  Kandhane wong enom karo ngacungake tangan marang wong lanang:
  Kula matur nuwun sampun nylametake kula Pak...
  Wong lanang iku kira-kira mbalangake telapak tangane sing isih enom lan ngucap:
  - Ora, matur suwun! Kabeh rasa syukur ndadékaké kanggo welas asih lan kekirangan!
  Witt meksa mesem lan ngucap:
  - Nanging sampeyan nylametake nyawaku ... Dadi, aku kudu piye wae matur nuwun!
  Wong lanang mau dumadakan mbuwang hood. Wong enom ngintip menyang pasuryan sing mbukak. Wong lanang iku rupane mulya, katon luwih saka patang puluh, gulune gagah prakosa, jenggot kriting cekak. Mênggahing paningalipun sangêt anggêsang, enggal têtela bilih sampun wêdi dhawuh, saha ciri-cirinipun ingkang santosa, santosa.
  Senajan Gentleman iki ora menowo kanggo Witt, ketoke wong enom sing wis tau weruh wong nang endi wae sadurunge. Sanajan angel banget kanggo nglalekake fitur rai sing ekspresif lan kuwat, postur regal, mripate panguwasa saka cradle. Nanging ing wektu sing padha, sanajan katon mulya, swarane serak, ala, kaya suwèk, sanajan volume.
  Wong lanang iku nyawang Witt lan, tanpa ngganti ekspresi kasar ing raine, ngandika:
  - Aku nylametake sampeyan ora amarga katresnan, nanging amarga aku butuh sampeyan!
  Mripat speaker mencorong.
  -Aku bakal njupuk sampeyan minangka muridku, lan aku bakal mbukak kawruh babagan kekuwatan, sing Jedi ora wani ngimpi ... Nanging ngerti yen apa sing sampeyan alami ing torture cellar isih kembang dibandhingake karo apa sing nunggu sampeyan!
  Witt ngadeg lan ngandika kanthi tegas:
  - Aku siyap! Siap kanggo apa wae - mung nyimpen Carolina!
  Wong lanang iku ngorok karo ngremehake banget.
  - Lampiran minangka kekirangan! Kekirangan paling gedhe sing bisa ditindakake dening Sith! - Ing kene swarane panguwasa ireng dadi luwih mbebayani. - Luwih tepate, dheweke ora bisa, dheweke ora kudu mbayar, nanging ... Anehe, aku bakal mbebasake Carolina saka perbudakan! Mung ing ijol-ijolan kanggo mituhu lengkap, supaya sampeyan sumpah sing ing wektu sing tepat sampeyan bakal nindakake pancen kabeh pesenanku!
  Witt manut tumungkul, lan ngucapake sumpah gedhe.
  Wong lanang mau banjur ngandika:
  - Wiwit saiki, jeneng anyar sampeyan Darth Sidious! Aku Darth Plague minangka guru lan gurumu!
  Wiwit dina iku, Witt, utawa saiki Darth Sidious, wiwit latihan ing ilmu pedang lan kekuwatan peteng. Doktrin sing kejem lan tanpa welas asih. Nanging pangeran ireng anyar ngrasakake kekuwatan sing tuwuh kanthi cepet ing dheweke. Dheweke dadi kuwat lan luwih canggih saben dina, minggu lan sasi.
  Darth Plagueis, saliyane kanggo ngimpi saka immortality, wis plans kanggo mulihake aturan Sith. Witt Thaler ngganti jenenge dadi Palpatine lan rada ngganti penampilane, uga sidik jari. Dheweke dadi wong sing beda, ngganti wong sing padha saka kulawarga Palpatine bangsawan.
  Dheweke wiwit nggawe karir unhurried minangka pejabat, lan ing wektu sing padha nambah nguwasani kekuwatan peteng. Kajaba iku, Darth Plagueis, sing nduweni status legal minangka pengusaha utama, tetep janji.
  Sasampunipun sang prabu seda, putranipun ingkang alit kasil. Darth Plagueis nyurung serangan Hutt ing kraton. Ahli waris, adhine, adhine lan pamane tiwas.
  Sawisé iku, kapten jenderal pengawal kraton njumenengake Carolina, sing misuwur ing kalangan rakyat.
  Pirang-pirang taun panangkaran mung ndadekake wong wadon sing kuwat, lan dheweke wiwit mrentah luwih angel. Lan putri Seraphim, sing digedhekake ing biara, dadi pewaris kerajaan Naboo.
  Sanajan mantan kekasih kasebut bali menyang kuwasa, Palpatine kepeksa ndhelikake identitase lan tetep ing pinggir kanggo saiki. Sanadyan pangaribawanipun ing karajan punika tansah dipunkuwataken.
  Kapten jenderal rauh seda - ketoke saka kacilakan, nanging Palpatine konco iki. Lan rauh, Gusti Sith nuntut Witt Thaler kanggo kurban katresnan pisanan - Ratu Caroline.
  Iku teka menyang tandhing pati karo Plagueis. Kajaba iku, pasukan padha kira-kira padha. Nalika Sith loro-lorone wis kesel amarga perang, Palpatine nyerah lan ngucap:
  - Aku bakal mateni katresnanku lan ing wektu sing padha, sisa-sisa manungsa sing isih ana ing aku! - Ing kene gusti ireng ngangkat swara lan nambah kanthi tegas. - Nanging aku sumpah, aku ora bakal ngapura sampeyan iki lan aku mesthi bakal numpes!
  Kepinginan kanggo nyingkirake wong sing luwih dhuwur status kasebut ana ing alam Sith. Kekuwatanku sing ora bisa digayuh nuwuhake rasa irimu; kawicaksananku nyukupi ngelak marang kawruh; prestasiku nggugah kepinginan hasrat kanggo mbaleni wong! - Said Darth Plagueis kanggo Darth Sidious, lan terus karo eseman. - Kanthi mateni wong sing paling cedhak lan paling ditresnani, sampeyan bakal nemokake sumber kekuwatan sing ora bisa dingerteni. Aku rumangsa yen sampeyan bakal dadi sing paling gedhe saka Sith - nalika sampeyan numpes kelemahane manungsa pungkasan ing awak dhewe!
  
  
  MIRACULOUSLY LAHIR
  - Biyen ana kolonel Angkatan Udara sing ngalami kejut cangkang sing abot nalika perang Afghan. Lan dheweke kelangan kesempatan kanggo duwe anak dhewe, sanajan dheweke pancen pengin. Bojone tresna banget marang kolonel lan banjur ketemu, dheweke njupuk upbringing saka loro lanang kuwat saka panti asuhan. Bapak angkatipun ngangkat piyambakipun minangka Spartan. Nanging tetep ora kaya ngono. Wong lanang tansaya kuwat, sehat, nanging ora nuduhake kekuwatan khusus.
  Lan mbah Vanga mbadek kolonel sing wakil saka turunane bakal dadi wasit saka nasib aneh lan alam semesta. Kolonel banjur mutusake kanggo pindhah menyang salah sawijining tukang sihir sing misuwur, supaya dheweke bisa mbantu bojone dadi ngandhut kanthi cara ajaib.
  Penyihir pancen nduweni kabisan sing akeh, nanging sejatine dheweke minangka tukang sihir sing paling dhuwur. Dheweke ngumumake yen dheweke bisa nindakake iki lan menehi putra kolonel, nanging nuntut dhuwit sing akeh banget.
  Kolonel duwe sawetara real estate ing Moskow, uga piala terkenal sing direbut maneh nalika perang karo dushmans lan Chechens.
  Panjenenganipun diklumpukake iki jumlah alam bébas - siji lan setengah yuta dolar ... Iku malah ngageti sing wong experienced, lan supaya tuku menyang ngapusi. Nanging ketoke sorceress wis hadiah serius kanggo hipnotis, saran, skill, kanggo ngapusi kang Kashpirovsky piyambak, utawa politisi kelas donya, bakal meri.
  Sauntara kuwi, bidadari nglakokake ritual pentas kang warni-warni, kanthi sepele nglebokake garwane kolonel. Banjur dheweke mung nyuntikake wiji saka donor menyang pangkone Venus.
  Ora rumit banget ternyata dadi penipuan. Nanging efektif. Bojo, (kaya Virgin Mary), immaculately ngandhut anak - dening cara, dheweke tetep prawan, supaya bojomu rampung ilang kekuatan lanang amarga ciloko.
  Saben uwong wareg lan ing wektu sing tepat, wanita kasebut lega saka beban bocah wadon sing sehat. Nanging, dheweke beda banget karo bapake sing rambut coklat lan ibune sing rambute peteng. Nanging bapak, sanajan dheweke ngetung putrane, tresna marang putrine. Mung ing cara dhewe, mundhakaken dheweke minangka Spartan - tempering lan latihan.
  Bocah wadon kasebut berkembang kanthi cepet, nuduhake karep lan kabisan sing dhuwur. Utamane sing fisik. Rambute kandel, bergelombang, emas, lan apik banget.
  Nanging nalika bocah wadon, amarga dheweke ora nganggo alas kaki, wiwit mlaku ing salju Januari - biasane tangi jam setengah lima esuk - ana acara. Iki carane dheweke biasane miwiti dina. Mlaku esuk kuwi, isih peteng ndhedhet. Cukup spartan.
  Dheweke balapan tradisional sepuluh lan setengah kilometer, ing sembarang cuaca, kanggo njaluk daya saka vivacity kanggo sedina muput. Alamiah, iki mung awal latihan, amarga Vladlen (jeneng ing pakurmatan saka Lenin lan Stalin!) iki serius melu ing seni bela dhiri. Dheweke malah melu kompetisi - ngalahake bocah-bocah wadon dadi luwih gedhe lan luwih tuwa tinimbang dheweke.
  Nanging dheweke isih bocah wadon umur sepuluh taun, lan dheweke mung nganggo celana renang. Lan rambute emas kaya geni. Lan maniac dikutuk ngenteni bocah kasebut ing ambush. Ketoke wis nyiapake jebakan ing advance, amarga cah wadon cepet-cepet supaya ora saben wong diwasa bakal nyekel.
  Sawetara jebakan sing disamarake kanthi apik ing dalane bocah wadon kasebut. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga ana salju, lan kabeh jejak ditutupi. Lan Vladlen, cah wadon sing, ing sembarang cuaca, kesusu tanpa alas kaki lan setengah telanjang, malah bungah banget. Sawise kabeh, kangelan mung nesu lan apa ora matèni kita mung nggawe kita kuwat.
  Jebakan kasebut makarya, nyenyet sikile bocah wadon. Begjanipun, liwat latihan, balung wis cukup kuwat ora kanggo break ing jebakan bear.
  Nanging Vladlen njupuk mrikso gedhe. Lan lara banget. Lan wong jahat nyoba kanggo uncalan lan rudo pekso prawan karate. Vladlen langsung nanggapi, nggebugi dagu nganggo tumit. Nanging penjahat kasebut kuwat. Merengek, dheweke mlumpat maneh, nggosok rahange sing lara. Banjur dheweke ngetokake lading.
  Bocah wadon kasebut ana ing jebakan, ora nganggo gegaman lan meh wuda, nglawan maniac kanthi piso dawa.
  A serangan nyapu ngiring, lan Vladlen leaned liwat lan nggebug mungsuh karo sirahe ing solar plexus. Piso iku liwat, scratching cah wadon. Vladlen nyegat sikat lan ngganti arah jotosan. Titik kasebut nyusup penjahat kasebut ing tenggorokan. Maniak keselak getihe dhewe lan dumadakan mati.
  Lan cah wadon, sawise nggawe retribusi pisanan, nguwuh:
  - Iku rampung!
  Nanging, iki minangka pembunuhan, lan sikil ing jebakan kasebut tatu parah.
  Sayange, maniac wis tuwane pengaruh banget, lan Vladlen ana ing alangan serius. Ana upaya kanggo dheweke, lan obat-obatan ditandur ing omahe. Kolonel kudu ngirim bocah wadon menyang panggonan sing luwih adoh. Kanggo sekolah seni bela dhiri Rusia ing Siberia.
  Ing kana, ing jero lemah, Rodnovers wis urip lan ngladeni nganti pirang-pirang abad.
  Nanging, iki ora nylametake kolonel. Dheweke ditembak dening penembak jitu, lan bojone ditangkep amarga tuduhan perdagangan narkoba. Kayane ana wong sing wis ngrampungake skor karo kulawargane. Sing rayi uga dicekel, sing luwih tuwa, untunge wis dadi tentara. Bocah lanang umur patbelas taun dikirim menyang koloni remaja. Uga diwènèhaké obatan.
  Sanajan kasus kasebut wiwitane palsu. Nanging untunge, miturut undang-undang anyar, dheweke ora bisa diwenehi luwih saka enem taun.
  Ibu minangka wanita atletik, lan uga dilatih kaya Spartan. Mulane, ing koloni wanita, dheweke enggal entuk panguwasa lan bisa entuk kerja sing apik. Kang rayi, kuwat lan pinter ing teknik tempur, uga dadi salah siji saka pejuang, banjur dadi komandan detasemen. Sawise ngladeni siji-katelu saka istilah kasebut, dheweke nerusake parole, dibebasake awal. Ing Rusia, angger-anggering Toret kanggo bocah-bocah nakal iku manungsa, lan bisa uga ujar manawa ana begja yen dheweke lunga ing perjalanan pertama nalika umure mung patbelas taun.
  Umumé, kasunyatan sing kolonel, miturut tradisi, ana admirer ardent pendidikan Spartan, cetha entuk manfaat saka kulawarga. Sing kuwat iku relatif apik ing pakunjaran, nanging sing ringkih lan ing dhampar iku unrelatively ala! Bocah kasebut ngliwati zona kasebut, tanpa prejudis marang awake dhewe, lan malah nampa pendidikan hukum sing luwih dhuwur (!). Dheweke ketoke ora digawa lunga dening romance maling ', lan wektu wis diganti - iku wis dadi metu saka fashion dadi bandit. Luwih, iku narik bisnis.
  Pendidikan hukum penting kanggo pengusaha. Kanthi ibu, kahanan kasebut luwih rumit - dheweke wis diwasa, lan kejahatan kasebut digantung ing kasus sing digawe. Secara harfiah penyelenggara sindikat kanggo transportasi lan adol obat bius. Lan meh ora bisa ditimbang maneh. Dadi akeh pangkat sing luwih dhuwur banjur dadi bodho.
  Nanging ibune bisa entuk dheweke ditransfer menyang zona apik ing cedhak Segara Kaspia, lan ing kana dheweke entuk kerja minangka penjaga obshchak. Penjara nulis sawetara buku, lan malah main ing film. Ngapa ora?
  Dheweke langsing ngluwihi taun, fisik kuwat, wanita ayu karo pasuryan ekspresif lan Uwang lanang.
  Dadi, ing asas, dheweke ora njagong kanti awon ing zona, dheweke ora mateni urip. Lan malah entuk turunan. Bocah kasebut dilatih saka buaian, lan nggawe urip saben dina pakunjaran. Nanging, kaya sing dadi bapa baptis, ibune ora kerja, mula dheweke duwe wektu luang.
  Vladlen bali pitung taun mengko - wis liwati tingkat paling dhuwur saka inisiasi ing seni bela dhiri. Sanajan ancaman dendam durung rampung, prajurit kasebut mung ngganti jeneng mburi dadi Shamanova - ninggalake jeneng mantan.
  Amarga bapake pancen grapyak karo Jenderal Shamanov sing kondhang, owah-owahan jeneng dadi cukup simbolis.
  Vladlen, kang kabisan fenomena, lan sekolah banget angel lan ing wektu sing padha cukup nyoto, wis ora padha ing seni bela dhiri. Dheweke sinau gaya aneh gulat Rusia. Jenenge tarung, mesthine, syarat, utawa kayata Ruskundo.
  Vladlen nguwasani seni bela dhiri sing padha karo Tehwando - teknik nendhang sing dikembangake, kanthi fisticuff Rusia, gulat sing padha karo Aikido - teknik mbuwang lan nggunakake inersia mungsuh, saka tinju Thai - sikut, dhengkul, serangan sirah. Rodnoverie nggawe seni bela dhiri sing sinkretik, teknik sing dipoles nganti pirang-pirang abad, lan para ahli sihir master njupuk kabeh sing paling apik saka bangsa lan sekolah liyane.
  Mesthi, Vladlen Shamanova diwulang, lan nduweni senjata ... Nanging ora bisa ngerti lan nguwasani kabeh. Seniman bela dhiri sing sejati kudu pinter ing kabeh, tanpa istiméwa, ing arsenal. Nanging trik individu lan Kripik kasebut nindakake kanthi apik.
  Vladlen paling seneng perang karo sikil, lan uncalan obyek agawe karo driji gundhul, sanajan dheweke kuwat, mbok menawa, ing kabeh.
  Bocah wadon sing diarani karateka, sanajan ora sinau karate babar pisan, nanging dheweke mbukak sekolah dhewe. Dheweke melu ing macem-macem kompetisi, nanging ora ngupaya kanggo fame lan gelar.
  Sanajan dheweke melu sawetara kompetisi komersial lan malah ing gelut lemah tanpa aturan, dheweke butuh dhuwit.
  Dadi isih enom banget, Vladlen ora cepet-cepet nikah lan duwe anak. Dheweke luwih apik ing seni bela dhiri lan ngajari bocah-bocah. Volka Rybachenko nuduhake pangarep-arep utamané dhuwur. Miturut cara, dheweke uga arang banget deftly mbuwang obyek landhep karo sikil. Bocah karate (maneh, julukan sing ora ana hubungane karo kasunyatan!) Janji bakal tuwuh dadi master paling gedhe.
  Banjur dumadakan Volka diundang kanggo tumindak ing film, lan adhine Oleg Rybachenko lan Vladlen Shamanova piyambak tindak karo wong. Lan iki crita liyane.
  
  
  AMATUR
  Iki luwih nyata lan bisa dipercaya. Yaiku, roh wong sing paling biasa lan biasa mlebu ing awak Stalin. Lan amarga dheweke mung wong biasa, pedunung. Lan dheweke mung ngerti yen Hitler bakal nyerang tanggal 22 Juni 1941, lan asile mbebayani.
  Jerman bisa njupuk Moscow, lan hitman biasa-biasa wae mung diracun dening rombongan dhewe. Nanging sawise tiba saka ibukutha, iku wis kasep kanggo ndandani soko. Jepang nyerang Timur Jauh, Türkiye saka kidul. Caucasus uga ambruk.
  Lan Stalin pisanan diganti minangka tokoh kompromi dening Molotov. Nanging banjur Beria sing ambisius nyusup sirahe. Lan Zhukov nyegat dheweke. Lan rigmarole wiwit. Ing cendhak, Jerman tindak menyang Urals ing mangsa panas lan ngluwihi, ngubungake munggah karo Jepang, suppressing kabeh katon saka resistance.
  Nanging ing Kulon perang terus. Amerika ragu-ragu - Franklin Roosevelt, kaya sing dikarepake, ditarik nganti pungkasan. Wiwit Natal 1941, Jerman nyerang Gibraltar. Ing wektu iki, Moscow lan Leningrad dijupuk, lan ing sisih kidul Jerman bordir kanggo Volga lan Terek. Padha luwih kacilakan dening komunikasi sing dawa lan spasi Rusia sing jembar tinimbang karo perlawanan pasukan Soviet sing ora diatur.
  Hitler pribadi ketemu karo Franco lan mbatesi prospek kanggo wong: USSR minangka pasukan militèr ora ana. Amerika Serikat ora bakal dadi sing pertama mlebu perang. Dadi Britain pancen ora mbebayani. Kajaba iku, ing Nopember, sawise dijupuk saka Moscow Rommel nampa bala, saperangan saka divisi kapilih lan kabeh tentara udhara kanggo boot. Lan Inggris tiba kaya bledug. Jerman wis ana ing Alexandria ... Dadi Franco duwe alasan luwih wedi marang bebendune Hitler tinimbang males dendam Inggris. Nanging yen dheweke isih pengin nampa saka koloni Afrika lan Inggris banjur ...
  Franco, ngerti yen tangane Wehrmacht wis kabuka, lan dheweke bisa kelangan kabeh, pisanan setuju supaya pasukan Jerman liwat, lan banjur dhewe ngumumake perang marang Inggris. Ing wektu sing padha, posisi Inggris saya tambah saben dina. Gibraltar dijupuk ing telung dina. Lan ora suwe Jerman nguwasani Palestina, lan Suriah, bebarengan karo Turki, lan Irak karo Timur Tengah.
  Amerika ditarik menyang perang tanggal 4 Juli 1942. Jepang nyerang Peru-Khabar nalika Dina Kamardikan.
  Jerman, nggunakake sumber daya saka Rusia, Eropah, banjur Afrika lan Asia, nglakokaké serangan udara lan perang kapal selam.
  Jerman nambah produksi senjata, lan mimpin serangan ing Afrika Kidul.
  Ing pungkasan taun 1942, Afrika ana ing kontrol lengkap Nazi, minangka, dening cara, India. Lan Indocina, Singapura lan pulo-pulo ing Australia padha kakuwasani Jepang. Bener, upaya mangsa kanggo ngrebut Nusantara Hawaii ora kasil amarga organisasi samurai ora cukup.
  Nanging, Jepang, sing duwe pengalaman militer luwih akeh, nguwasani segara. Kajaba iku, armada kapal selam Jerman mundhak kanthi cepet, nyuda kekuwatan Inggris lan Amerika Serikat.
  Ing Mei 1943, kebangkrutan Jerman dumadi ing metropolis Inggris. Jerman nggunakake glider landing, lan tank jero banyu, lan malah jet bombers pisanan AP-161, lan papat mesin Yu-488.
  Amarga kesel amarga perang kapal selam, Inggris ora bisa tahan suwe, nanging perang banget.
  Sawise sasi perang getih, London ambruk lan perang kanggo Inggris rampung.
  Amerika minangka langkah sabanjure. Kanada perang ing sisih Amerika Serikat, ing ngendi Churchill mlayu, nanging negara-negara Amerika Latin ora gelem perang nglawan Reich Katelu. Lan Argentina, diikuti Brasil, nyedhiyakake Jerman karo pangkalan militer sekutu ing wilayahe.
  Perang njupuk karakter protracted. USA jaban rangkah. Tentara dharatane kuwat, lan armada dibangun kanthi cepet.
  Nanging sithik-sithik Jerman lan Jepang njupuk. Ing sisihe ana kabeh sumber daya ing belahan bumi wétan, lan bagéan saka sisih kulon. Ya, perang total sing diumumake wis ngasilake woh.
  Operasi Icarus sukses lan Islandia ambruk. Sawisé iku, Fritz pindhah menyang Greenland. Nanging, 1944 ora menehi keuntungan sing penting kanggo sapa wae. Nanging, Jepang lan Reich Katelu entuk papan ing Hemisfer Wétan lan saya kuwat ing Amerika Latin. Ing mangsa patang puluh lima taun, samurai, bebarengan karo Nazi, ngrebut Kapuloan Hawaii. Lan ing musim semi dheweke pindhah menyang isthmus Panama.
  Sawisé séda Roosevelt, Amerika Serikat wiwit ngupaya perdamaian karo Reich Katelu lan Jepang. Nanging golek kompromi angel. Utamane amarga Hitler mambu getih. Barracuda fasisme kepengin banget. Perang terus. Nazi entrenched piyambak ing Greenland, lan ing mangsa panas 1945 padha nyoba kanggo ndharat ing Kanada, nanging dibuwang menyang segara. Kanada ora pengin nyerah. Bener, ing Autumn 1945, Australia ambruk - benteng pinunjul pungkasan ing donya Kulon ing belahan bumi Wétan. Jepang lan Jerman babar blas ndominasi segara. Armada kapal selam dheweke ora ana tandhingane.
  Kajaba iku, kapal selam hidrogen peroksida dadi kuwat banget lan seluler. Kacepetané tekan patang puluh knot saben jam.
  Lan ing mangsa patang puluh lima utawa patang puluh enem, iku giliran Zeeland. Ing musim semi 1946, Amerika Serikat ngumumake perang ing meh kabeh negara ing Amerika Latin.
  Lan proyek kanggo nggawe bom atom ora menehi asil nyata amarga ngethok ing pendanaan. Mulane, Amerika ora bisa uncalan ace tromp iki ing game kalah!
  Lan ing lapangan bangunan tank, Reich Katelu Ngartekno overtakes Amerika Serikat. Tank produksi Amérika paling apik "Pershing" abot patang puluh loro ton, wis 102 milimeter saka waja frontal lan mriem 90-mm karo kacepetan moncong 810 kilometer per jam. Lan sing paling apik lan paling gedhe ing taun 1946, tank Jerman "Royal Lion" - kanthi bobot 65 ton, duwe armor frontal 250 milimeter. Uga sisih lan buritan 200 mm lan bedhil 105 mm karo dawa tong minyak 100 EL.
  Diwenehi wangun piramida saka tank, iku ora bisa penetrated saka Pershing saka sembarang amba.
  Usaha kanggo ngluncurake tank sing luwih kuat saka seri gagal. Mung T-93, kanthi cara, bobote mung 93 ton kanthi waja frontal 305 milimeter lan bedhil kaliber 120 duwe kemungkinan nglawan Jerman nalika nyerang. Nanging kinerja nyopir banget kurang saka mobil, uga anané turret puteran, ora dadi pesaing pantes.
  Pangembangan saka "Superpershing" nyeret ing kanggo dangu, lan tank iki rodok olo kanggo Jerman.
  Lan aviation jet, kaunggulan total ing kualitas ana ing sisih Nazi. Amerika mung bisa nglawan jumlah. Nanging Jerman, duwe sumber daya saka donya lawas, bisa churn metu telung atus utawa patang atus montor dina, ora kalah karo Amerika Serikat. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - jet tempur iki metu saka kompetisi nglawan imperfection Amerika - kelas "F"!
  Lan pengebom jet TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 uga metu saka kompetisi. Amerika Serikat durung duwe bomber jet lengkap. Apa iku B-29. Bener, ana B-36 ing proyek kasebut, nanging adoh saka produksi serial.
  Lan rudal balistik kelas Jerman "A" ora ana analog ing donya.
  Disk - uga ora duwe saingan ...
  Kanthi teknologi, Third Reich wis ngrampungake Amerika, mula Hitler mutusake kanggo ngrampungake Amerika Serikat nganti pungkasan. Lan ora ana kompromi. Ing taun patang puluh enem, serangan diwiwiti ing Meksiko lan Kuba. Ing musim gugur, perang wis ana ing Texas lan California. Lan Jerman lan Jepang nyerang Kanada saka Alaska.
  Nanging saiki wis taun patang puluh enem. Perang Donya II isih ana. Patang puluh pitu taun iku fatal kanggo Kanada, kang pungkasanipun dikuwasani dening Fritz, wis mlebu saka sisih lor.
  Bomber jet B-36 pungkasane muncul ing Amerika, nanging isih ora bisa entuk Jerman lan Jepang. Kajaba iku, tank Washington muncul ing pungkasan taun kanthi pistol laras panjang 120 mm, lan waja lan kinerja nyopir sing relatif bisa ditampa, bobote sewidak telu ton. Sanajan wis dilindhungi lan luwih elek tinimbang Jerman, nanging ora kalah karo kekuatan tembus waja.
  Nanging, ing pungkasan taun patang puluh pitu, Amerika Serikat wis ilang luwih saka setengah saka wilayah, lan wis pinasthi.
  Jerman malah bisa nyoba tank super-heavy "Rat" lan "Monster" sak storming kutha-kutha gedhe. Sing terakhir duwe peluncur bom sing ngetokake muatan sing bobote sepuluh ton!
  Mbayangno carane elek gegaman dadi!
  Lan ing Eve Taun Anyar, New York tiba, lan ing tanggal sepuluh Januari, Washington.
  Nanging, Yankees isih bertahan meh nem sasi maneh. Ironis, perang kapindho rampung ing tanggal 9 Mei 1948.
  Nanging sanajan sawise iku, tentrem ora langgeng. Hitler ora seneng yen Jepang, amarga ekonomi luwih mundur tinimbang Reich Katelu, ngrebut tanah sing akeh banget kanggo awake dhewe.
  Nazi, sanadyan telat, duwe bom atom dhewe ing Agustus 1948. Bagéyan saka wektu tundha kasebut amarga kasunyatane Führer rada adhem babagan gagasan senjata pemusnah massal. Hitler percaya yen negara kudu ditaklukake, ora dirusak.
  Nanging sakperangan alesan, tiran kejem kanggo sekutu Jepang mutusaké kanggo nggawe pangecualian.
  Duwe cap rudal balistik gedhe lan biaya nuklir, Nazi ing 4 Juli 1951 miwiti Perang Donya Katelu.
  Ngirim serangan nuklir kuat ing Tokyo lan kutha-kutha Jepang liyane. Banjur pasukan segara lan darat nyerang.
  Perang Donya Katelu rampung ing nem sasi, ing umum, iku bener arep ing siji arah. Lan fase aktif permusuhan suwene telung sasi.
  Mangkono Reich Katelu netepake hegemoni donya pungkasan. Ketidakadilan kasebut kedadeyan amarga kasunyatane mediocrity mlebu ing awak Stalin Agung. Lan ora ana kawruh babagan masa depan sing mbantu dheweke! Utamane, amatir mutusake kanggo ngembangake pesawat jet lan menehi pesenan kasebut marang kabeh pabrik lan pabrik. Ternyata sekrup dipateni lan jet ora dirilis.
  Lan keputusan strategis saka hitman ora ana sing luwih bodho. Ora nggumunake Tentara Abang dibuwang. Lan tanpa iku, ora ana sing bisa nglawan Jerman, sekutu lan Jepang.
  Inggih, Hitler piyambak mutusaken manunggalaken kekaisaran. Yaiku, nyiptakake kekuwatan kesatuan donya, ing ngendi kabeh kekuwatan planet Bumi, tanpa kajaba, kalebu kanthi cara sukarela-wajib. Kanthi mata uang siji, mesthi, lan program barbar pilihan genetis.
  Lan uga kanthi nyiapake ekspansi papan sing akeh banget!
  
  
  BOY SELAMAT TSAR RUSSIA
  Ing njaba Januari kadhemen. Ing kene ana bocah lanang, Oleg Rybachenko, mlaku-mlaku ing dalan menyang sekolah, lan dumadakan dheweke weruh yen tembok ing omah panel tetanggan katon aneh. Bocah kasebut ngrasa panggilan khusus - mlayu ing kana, sampeyan bakal dadi wasit. Bocahe mlayu kanthi kenceng.
  Iku apik sing ana kaget sawetara mobil, lan kang bisa kanggo slip tengen ing irung. Dexterous nyilem lan sampeyan ana ing bayangan ijo saka tembok.
  Sing lanang mbalang marang dheweke. Tangan, kaya-kaya ing film Harry Potter, mlebu sele iki tanpa masalah, lan liya mengko bocah saka Frost rong puluh lima derajat ketemu piyambak ing pekarangan panas overgrown karo suket ijo.
  Malah kanthi inersia, bocah kasebut tiba ing suket lan langsung mlumpat. Iku apik kanggo ana ing tangan mangsa panas sing durung mati sawise Frost. Malah yen mlumpat liwat makutha.
  Bocahe nyawang - ora ana wong, mung wit-witan sing wis mulai kuning, lan ... tanggul sepur. Dhuwur, dilapisi granit lan ing ngarepe, kawat duri malah ditaleni ing cagak belang.
  Oleg Rybachenko rumangsa yen kabeh iki ora mung kaya ngono. Lan dheweke pancen ngadhepi prekara sing nemtokake ... Ana dhawuh ing sirahe: nyedhaki rel sepur. Iki ora gampang banget, ing dalan ana lapisan kawat sing kandel - spiral Bruno.
  Panase dhewe menehi saran marang bocah lanang iku dalan metu. Dheweke wiwit cepet nyopot sandhangan mangsa. Lan uncalan ing eri. Bocah kasebut ngrasa wangun khusus saka tatanan mental. "Sampeyan saiki bisa dadi pembuat sejarah. Sampeyan ora mung bocah sekolah sing duwe imajinasi sing wis maju, Oleg Rybachenko bakal nindakake perkara sing apik!"
  Sing lanang ngisi kabel, mung kari jins lan kaos. Iku uga panas ing boots mangsa anget, lan bocah tangi. Nyenengake banget kanggo ngrasakake suket sing landhep lan ijo tanpa alas. Lemah ing wulan Agustus wis anget kanthi becik lan bocah kasebut seneng mlaku.
  Lan mangsa iku wektu sing ora becik ing taun - ora kaya musim panas sing manis. Nanging, bocah kasebut ora duwe wektu kanggo ngadeg kanthi cangkeme mbukak - amarga dheweke dadi wasit. Bocah lanang kasebut cepet-cepet munggah liwat kabel. Listrik dikirim liwat dheweke, lan sparks ditembak liwat sandhangane ing tumit Bare.
  Bocahe njerit-njerit, pukulun sing lara, lan mlumpat menyang kanvas. Tlapakipun dipuntusuk watu landhep. Nanging bocahe cepet-cepet mlayu liwat tanggul. Panjenenganipun felt sing kabeh iki ora tanpa alesan, nanging bagéan saka rencana gedhe!
  Ing kene ana ril panas, srengenge wis ngluwihi awan, hawane mambu linden lan madu. Dadi sepi nganti krungu swarane tawon sing adoh.
  Bocah lanang iku ngadeg tanpa alas ing wesi panas lan krungu pesen anyar: "Saben ril sijine watu pitu." Bocah mau ragu-ragu lan ngandika kanthi banter:
  - Nanging banjur Sepur bisa metu saka ril?
  Suarane nyenggol kupingku:
  - Sing persis apa sing perlu! Mungsuh Rusia bakal teka ing kene!
  Bocahe ora mbantah maneh. Lan swarane Gusti Allah njlentrehake: milih mung watu warna baja.
  Tangane wis obah. Oleg Rybachenko rumangsa seneng banget - dheweke minangka wasit, bocah sekolah sing prasaja bakal mudhun ing sejarah!
  Watu-watu kasebut entheng ing loro jalur sepur: persis patbelas potongan - saben pitung. Lan padha meh ora bisa dibedakake!
  Wis rampung! Bocah lanang kasebut pungkasane nyabrang maneh, maca - "Rama Kita" lan, sumunar tumit sing telanjang, pulih maneh. Dheweke mlayu kanthi mlaku mlaku, nggegirisi ing watu lan tlapakane. Aku meh mlumpat liwat tanggul...
  Aku ora pengin menek maneh liwat arus, nanging ora ana dalan metu. Bocah kasebut, nggunakake mlayu, mabur saka tanggul menyang penghalang pungkasan meh langsung. Rada kaget, nanging ora medeni. Lan ing kene dheweke Oleg Rybachenko maneh ing bumi musim panas sing anget. Ing ngarep, tengen ing udhara, kabut ijo sumunar: dalan bali.
  Bocah kasebut pancen ora pengin bali saka musim panas sing anget bali menyang Frost lan mangsa. Nanging banjur swara misterius menehi urutan pungkasan:
  - Cepet, utawa portal bakal ditutup, lan sampeyan bakal tetep ing taun 1914 lan ora bakal weruh wong tuwamu.
  Oleg Rybachenko cepet-cepet nyuwek sandhangan saka kabel lan narik kanthi acak. Warta wiwit luntur lan bocah lanang, tanpa sepatu, cepet-cepet metu. Iku bumps menyang soko elastis lan karo gaweyan mlumpat metu. Kaki Bare diobong dening salju kutha trampled. Sampeyan kudu nganggo sepatu lan narik jaket musim dingin ing dalan - narik kawigaten para wong sing liwat.
  Malah ana sing mbengok: "Edan". Nanging bocah kasebut ora nggatekake - dheweke nindakake tugase lan ngrampungake misi gedhe ...
  Ing tanggal 22 Agustus 1914, ana sepur rusak, sing diterusake dening Hindenburg lan Erich Ludendorff, Max Hoffmann. Kabeh telu komandhan militèr sing main peran penting ing perang ing ngarep wétan - wiwit operasi ing Prusia Wétan lan ing - mati.
  Akibaté, pasukan Jerman disorganised nandhang kekalahan banget. Koenigsberg tanpa pertahanan dijupuk ing pamindhahan, lan pasukan Jerman padha sebagian diubengi, lan sebagian numpes utawa dijupuk.
  Kamenangan pasukan Rusia duweni pangaruh sing nemtokake ing kabeh perang. Lan luwih dhisik, saka sudut pandang moral para prajurit lan perwira. Ora rahasia yen sawise dikalahake dening Jepang, panguwasa tentara Rusia ambruk banget. Ora ana sing nganggep sawetara wong Asia sing sipit-sipit minangka mungsuh sing serius. Lan banjur Rusia ilang papat perang utama, lan ing kabeh perang padha duwe kauntungan numerik.
  Lan ing segara, uga, padha dikalahaké babar blas, kajaba sing kapisah, sukses pribadi. Cruisers saka Vladivostok padha utamané bentenaken.
  Inggih, ngendi kanggo nglawan Jerman, sing dianggep minangka prajurit darat paling apik ing donya?
  Banjur dadi metu sing bisa Smash Fritz, lan drive lan njupuk puluhan ewu tawanan!
  Antusiasme militer Rusia lan populasi saya tambah akeh. Ing ngarep Austria, maju cepet. Austria-Hongaria durung siyap perang. Lan moral saka Unit Slavic, utamané, arang banget kurang. Akèh-akèhé sing pasrah pas karo kendhang lan swarané orkestra. Slavs ora pengin perang nglawan sedulur-sedulure, amarga wong Austria sing disengiti. Mung unit Hungaria lan etnis Jerman sing kurang luwih siap tempur.
  Tentara Rusia nggulingake pasukan Austria lan langsung dikuwasani Lvov, benteng Przemysl lan, ngembangaken sukses, mlebu Hongaria. Ing ngarep Jerman bledosan ing lapisan. Pasukan Rusia sing unggul ngalahake Prusia ing Poznan lan mlayu menyang Oder. Jerman ngirim enem korps menyang Austria.
  Nanging iki ora cukup. Kajaba iku, ora cukup kekuatan kanggo nyekel posisi ing tengah. Lan ing sisih kulon, perang abot terus.
  Banjur Jerman kepeksa ngirim pasukan anyar menyang wétan. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga mlebu perang nglawan Austria Italia. Negara-negara kasebut wis ngalami hubungan sing sengit nganti pirang-pirang abad. Lan aliansi tripartit ing pirang-pirang cara minangka tatanan buatan. Sanadyan perang luwih nguntungake Jerman lan Austria, Italia mesthi gabung karo sing paling kuat. Dadi wadyabala Rusia wis nyedhaki Budapest, lan urusane Kakuwasan Tengah dadi sampah! Romania cepet-cepet melu perang.
  Cetha yen raja Rumania iku seduluré Nicholas II, lan dheweke kepengin nggedhekake tanahe kanthi biaya saka kekaisaran Austria sing ambruk.
  Lan Bulgaria, ora kaya sejarah nyata, mlebu perang ing sisih Rusia.
  Mung Kakaisaran Ottoman sing setya marang Jerman. Lan iku mung amarga Menteri Pertahanan mrentahake wiwitan permusuhan, ndadekake Perdana Menteri lan Sultan sadurunge kasunyatan. Tentara Turki ora kuwat banget, nanging nggawe masalah karo pasokan Rusia karo Entente. Nanging ing sisih liya, iki minangka kesempatan sing apik kanggo Rusia kanggo nggedhekake wilayahe ing sisih kidul. Jepang, mesthi, ngumumake perang marang Jerman lan Austria. Kanggo nyekel koloni Jerman ing Pasifik.
  Iki mbebasake tangan Rusia ing Timur Jauh. Lan ing sisih kulon, Jerman padha remuk.
  Mung ing Kali Oder Jerman bisa mungkasi serangan saka tentara Rusia. Kanggo nindakake iki, perlu kanggo mungkasi kabeh operasi nyerang ing Kulon. Meh setengah saka Austria-Hongaria dibebasake dening pasukan Rusia.
  Mangkono, Kakaisaran Austria bener ninggalake game lan dadi beban kanggo Jerman. Wong Bulgaria ngluncurake serangan marang Istanbul.
  Ing mangsa adhem, ana perang ing Eropah. Nanging tentara Rusia ngluncurake serangan marang Turki. Lan ing kene kabeh wis dikembangake kanthi sukses. Kajaba iku, wong Arab lan Armenia mbrontak marang pamaréntahan Ottoman.
  Pasukan Rusia wis ana ing Baghdad ing wulan Februari, lan Inggris ngrebut Basra. Ing pungkasan Maret, Rusia nguwasani kabeh Asia Minor lan ngluncurake serangan bebarengan karo Bulgaria lan Serbia saka Istanbul. Türkiye metu saka game. Suriah, Palestina, Irak kidul menyang Inggris lan Prancis - Rusia entuk kabeh liyane. Arab Saudi - nganti saiki tetep dadi wilayah sing merdika sacara resmi, nanging uga kudu dibagi sawise nyerahake Jerman. Lan dheweke ora adoh. Ing tanggal 25 April 1915, Amerika Serikat melu perang karo Jerman. Cetha yen Amerika iku wong praktis lan pengin dadi ing wektu kanggo divisi saka pie kamenangan. Ing musim semi, tentara Rusia wis ngasilake jinis senjata anyar kanthi jumlah gedhe: kendaraan kabeh terrain "Luna" -2 kanthi bedhil mesin. Tank anyar, sanajan entheng, ngembangake kacepetan 40 kilometer per jam ing dalan gedhe lan nduweni ciri nyopir sing apik.
  Pasukan Rusia ing awal Mei, sanalika dalan dadi garing, ngluncurake serangan ing Hongaria lan ing kabeh sisih kidul. Wadya Austria ambruk, wadya Jêrman botên cêkap anggèning ngajêngakên.
  Ing tanggal 22 Juni, pasukan Rusia mlebu ing Wina. Lan ing tanggal 24 Juni, batalyon Inggris, Prancis, Belgia, lan Amerika pisanan mlebu ing Brussels. Holland mlebet perang nglawan Jerman, lan sethitik mengko Swedia, karo Denmark. Jerman meh ora nyekel alangan ing sadawane Oder, nanging tentara tsarist Rusia ngembangake serangan marang Munich. Kutha paling gedhé ing Jerman kidul ambruk tanggal 7 Agustus 1915. Lan ing tanggal 11 Agustus , Jerman, ing kahanan sing ora duwe pangarep-arep dhewe, nyerah.
  Sawisé iku, divisi saka wilayah wiwit. Austria-Hongaria lan Kakaisaran Ottoman ilang saka peta politik donya. Bulgaria dadi bagéan saka wilayah Turki sing ditaklukaké déning Ottoman ing taun 1913. Serbia saya tambah akeh lan malih dadi Yugoslavia. Romania nampa Transylvania. Rusia kalebu ing komposisi: Bukovina, Galicia, Cekoslowakia, wilayah Krakow lan setengah saka Hongaria, nganti Budapest dhewe, ing ngendi dheweke nggawe wates. Jerman nampa pengurangan gedhe ing wilayahe. Ing sisih kulon, dheweke kudu mbalekake Elzar lan Lorraine menyang Prancis, tanah Denmark sing sadurunge ditaklukake. Wetan paling angel.
  Rusia ngeyel nggambar wates ing sadawane Oder, lan kanggo Prancis ing sadawane Rhine. Nanging AS lan Inggris ora pengin nguatake Rusia lan Prancis banget lan ngremehake Jerman. Akibaté, kompromi diadopsi. Rusia nampa kabeh tanah ing Wetan, ing ngendi Kutub duwe mayoritas.
  Prusia Wétan ilang Klaipeda, Danzig, lan metu saka Jerman, nanging paling ora slamet ing wangun truncated. Koenigsberg tetep Jerman. Nanging Jerman ilang akèh tanah. Watesan kasebut dadi rusak banget. Ing sawetara panggonan malah tekan Oder, lan umumé gumantung ing komposisi ètnis saka populasi. Nanging, Jerman meh kabeh nahan Pomerania. Nanging saka Berlin menyang tapel wates Rusia ora luwih saka satus kilometer.
  Dadi wong Jerman ing gunpoint. Gedhene wadyabala Jerman diwatesi mung siji atus ewu prajurit lan perwira. Reparasi gedhe dileksanakake marang Jerman. Perang kasebut dumadi luwih saka setahun.
  Rusia, kekaisaran tsarist ora duwe wektu kanggo tiba ing negara krisis, lan metu karo akuisisi wilayah gedhe. Panguwasa tsar dikuwatake, lan gelombang gerakan revolusioner wiwit nyuda, nalika ing ekonomi, sebaliknya, periode pertumbuhan sing luar biasa cepet diwiwiti.
  
  
  CARA LENIN DADI PRESIDEN AS
  Vladimir Ilyich Lenin, nyoba kanggo katon luwih dhuwur, straightened munggah karo kabeh kekuatan. Tangane sing garing, cilik, nanging mobile banget gugup ing meja ireng mengkilat sing digawe saka cendana sing paling langka. Lungguh ing sandhinge, ana wong ageng nganggo jas putih kanthi rante emas abot ing gulu bantheng, nggereng:
  - Inggih, Pak Ulyanov. Aku setuju karo syarat sampeyan - limang ewu dolar saben wulan, ditambah persentase saben bisnis sing dilebokake ing palu! - Ing kene swarane preman kasebut saya kuwat lan dheweke malah goyangake rantai sing abot banget. - Mung kanca Lenin sing ora ngapusi lan bledug!
  Sambil ngusap-ngusap tangane sing kringet, Vladimir Ilyich kandha:
  - Mesthi, Pak Rockefeller, mung ing bisnis kita ora bisa ditindakake tanpa goroh! Kabeh kudu rukun lan tulus banget!
  Lan loro penipu ngguyu banter...
  ----------------------------
  Revolusi Oktober ora kedadeyan ing Rusia. Ana jeda sauntara ing ngarep Perang Dunia I. Jerman lan Austria nyoba sukses ing Kulon.
  Tentara Rusia mung aktif ing ngarep Turki, ing ngendi pungkasane bisa nyambung karo Inggris lan nyebabake sawetara kekalahan ing mungsuh, manggoni sebagian besar Asia Minor.
  Nanging banjur Majelis Konstituante ngumpul ing ngendi Bolsheviks ketemu piyambak ing minoritas nekat, lan Sosialis-Revolusioner didominasi.
  Salah sawijining keputusan pisanan yaiku: menehi tanah kanggo para petani lan nerusake perang nganti pungkasane menang!
  Ing Juli 1918, serangan Jerman nglawan Paris gagal lan tentara Rusia sing menang nyerang, pisanan ing Austria, banjur ing Jerman.
  Jerman nekat nglawan, nanging ing Desember, nalika pasukan Rusia ing sisih wétan dikuwasani Warsawa lan Krakow, sekutu ing sisih kulon nyekel Brussels - padha isih capitulated. Bener, rong minggu mengko - anané revolusi kena pengaruh.
  Nanging, Wilhelm kepeksa nyingkirake meh kabeh kekuwatane, tetep dadi raja nominal.
  Lan Jenderal Kornilov dadi presiden republik Rusia anyar. Ing wulan Agustus 1917, pambrontakané sukses, sanajan Kerensky resmi tetep dadi perdana menteri, nanging dheweke wis menehi presiden Kornilov.
  Dheweke Kornilov dadi panglima paling dhuwur.
  Iki diterusake karo pemilihan presiden nasional ing Rusia lan referendum babagan konstitusi anyar.
  Wong-wong sing wangun pamaréntahan otoriter cukup akrab - ndhukung versi Kornilov.
  Rusia nggedhekake darbeke kanthi biaya Jerman, Austria-Hongaria sing rusak, lan Turki, sing ilang saka peta donya.
  Sing terakhir iki pungkasane dibagi antarane kekuwatan gedhe. Rusia entuk Asia Minor, Selat lan Konstantinopel. Prancis njupuk Suriah, Inggris njupuk Palestina lan Irak.
  Ing taun 1926, perang pecah maneh antarane Rusia lan Jepang. Alesane yaiku status Manchuria lan Port Arthur. Miturut prajanjian, hak nyewa Port Arthur ditransfer menyang Jepang, lan sewa wis kadaluwarsa. Nanging, Jepang ora bakal mbalekake apa sing wis direbut menyang China.
  Menapa malih, Hirohito nom-noman nembe nampi kekuwatan - ngimpi kamenangan anyar.
  Nanging, Rusia wis beda. Hardened ing ngarep saka Perang Donya I, karo komandhan experienced, tank anyar lan pesawat, dheweke wiwit sukses nyerang Jepang.
  Patang setengah sasi mengko, tentara Rusia njupuk Port Arthur lan ndamel Jepang metu saka bawana!
  Kanggo sawetara wektu, Jepang isih tetep ing segara - nganti kapal saka skuadron Baltik lan Segara Ireng nyedhaki.
  Sawisé iku, negara Sun Rising capitulated.
  Rusia berkembang kanthi cepet, nanging ing taun 1929 ana depresi gedhe ing saindenging jagad.
  Kerusuhan uga nyerang Kakaisaran Rusia. Menapa malih, Kornilov nindakake Russification aktif.
  Nanging, dheweke bisa tetep ing tahta, lan ing Amerika Serikat ... Bolsheviks Amerika, dipimpin dening Lenin, teka menyang daya!
  Mangkat saka depresi, rezim Bolshevik anyar wiwit nyiapake perang anyar!
  Revolusi ing Spanyol rampung kanthi kamenangan komunis lan kanthi mangkono dadi pijakan Bolshevik sing kuat digawe ing Eropa ...
  1 Januari 1938. Vladimir Ilyich Lenin kanthi gugup ngubengi kantor gedhe ing Gedung Putih. Kahanan ing saindenging jagad dadi panas. Sawise Spanyol, komunis sukses ing Prancis.
  Rusia, sing dipimpin dening Generalissimo lan Presiden Kornilov, wis nyatakake yen ora bakal ngidini ekspansi Bolshevisme menyang Eropa. Limang atus divisi ing sepuluh yuta tentara Rusia ora guyon!
  Vladimir Ilyich ngerti iki. Lan nawakake aliansi taktis Inggris nglawan Rusia.
  Inggris tansah waspada banget babagan ekspansi Rusia. Nanging komunisme radikal malah luwih wedi. A wedge kudu mimpin antarane wong-wong mau lan Rusia.
  Lenin wis nyiapake kanggo nampa Menteri Pertahanan Churchill lan ing wektu sing padha nyedhiyani Inggris karo bukti saka daya unshakeable saka Amerika Serikat.
  Lan kanggo wiwitan, diktator gundul krungu laporan babagan senjata anyar - "bom atom".
  Oppenheimer ngirimake laporan kanthi nada sing ora kuwat. Ya, wis ana sing sukses lan malah reaktor nuklir wis diluncurake, nanging tampilan bom atom isih adoh banget. Masalah utama yaiku entuk uranium lan plutonium sing diperkaya. Kajaba iku, malah warta iki ora sakabehe nyenengake - siji bom kuwi bakal biaya minangka akeh kapal perang. Dadi, apa malah pitakonan - apa worth mbuwang dhuwit kanggo siji bom gedhe - yen sampeyan bisa nggawe satus ewu cilik?
  Lenin, wong tuwa cilik, gundul, nanging isih mobile (sewidak pitung taun, isih adoh saka tuwa!), kanthi sregep mlaku-mlaku ing bale gedhe kantore, ujar:
  - Sampeyan kanca ora ngerti dialektika! Ya, bom kasebut isih bakal larang, nanging biaya kasebut bakal mudhun kanthi urutan lengkungan kanthi transisi menyang produksi massal!
  Oppenheimer ngandika kanthi wedi:
  - Lan Rusia ora bakal njagong idly dening!
  Kesimpulan sing logis lan angel ditindakake saka Vladimir Ilyich:
  "Dadi sampeyan kudu ndhisiki kanthi biaya apa wae!"
  Ing kene asisten ireng Oppenheimer nyanyi:
  - Sawise kabeh, kita kudu kamenangan! Siji kanggo kabeh, kita ora bakal ngadeg munggah kanggo rega! Siji kanggo kabeh, kita ora bakal ngadeg munggah kanggo rega!
  Oppenheimer sujud marang Presiden AS Lenin lan grundelan:
  - Sampeyan jenius! Mesthi, kita ora bakal ngadeg munggah kanggo rega, lan kita bakal njaluk ahead saka Rusia, nanging kita kudu dhuwit!
  Lenin kanthi yakin ngandika, nutul tumit, sepatu sing digawe saka kulit baya:
  - Bakal ana dhuwit!
  - Lan budak!
  Vladimir Ilyich ngucapake frasa sajarah:
  - Aku ora matesi sampeyan ing tegese! Aku matesi wektu sampeyan!
  Gear komando lan mesin administrasi kekaisaran AS wiwit muter.
  Nanging iki dudu sing paling penting. Vladimir Ilyich, kaya ora ana wong liya, ngerti yen kanggo ngalahake Rusia, perlu kanggo ngrusak saka njero.
  Vladimir Ilyich kerut bathuk sing dhuwur, dawa, ora rata, lan kanthi semangat njupuk panrima saka telpon wiwit nelpon Dulles.
  Nalika kepala mata-mata nyedhaki aparat, Lenin bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Kita butuh wong sing padha utawa paling ora kalah karo aku ing kemampuan kanggo mbalela, ngapusi lan ngarih-arih wong!
  Dulles mangsuli kanthi nada yakin:
  - Aku ngerti wong kuwi Vladimir Ilyich!
  Lenin, mlumpat kaya setan, nggero:
  - Dadi sapa iku? Sapa sing jenius sing digawe manungsa iki?
  Dulles, mbentang suku kata dadi chant, ngandika:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Sampeyan mbokmenawa ngerti dheweke, Vladimir Ilyich!
  Lenin nglirik awake dhewe ing pangilon sing dilapisi emas lan berlian lan ngucap:
  - Juru masak iki mung nyiapake sajian pedhes!
  Dulles, nyengir kanthi yakin, dikonfirmasi:
  Nanging sing persis apa kita kudu!
  Lenin nglirik maneh lan nggereng:
  - Menehi Stalin kabeh takon. Lan janji marang panggonan sing arch-sepele Generalissimo Kornilov!
  Dulles nggero budheg:
  - Vladimir Ilyich bakal dileksanakake!
  
  OJO NATE MELEH VITYAZ
  Akeh sing mbantah apa Rusia bakal menang ing Perang Donya II dhewe, tanpa bantuan saka Kulon? Mula para Dewa mutusake kanggo nyoba ing laku. Lan ing alam semesta paralel, padha sijine alangi antarane pasukan sekutu, koloni, lan Reich Katelu bebarengan karo USSR. Lan iki kedadeyan kanggo kemurnian eksperimen ing wulan Juni 1941.
  Supaya allies ora bisa bantuan USSR utawa Reich Katelu. Lan kanggo kemurnian lengkap eksperimen, Jepang uga didhelikake ing alangi. Kaya, supaya kabeh pancen resik, kaya ing laboratorium.
  Ing dina-dina kapisan, ora ana sing beda karo crita nyata. Fritz maju, kaya ing sajarah nyata, kira-kira 30-40 kilometer dina, nanging mboko sithik mudhun. Mesthine, ora ana bombardment Inggris, lan mungsuh cedhak korps Rommel, ndadekake bisa ngeculake bagean saka pasukan - utamane penerbangan. Nanging wong Jerman durung nindakake iki, mula prekara-prekara sing ana ing ngarep wis cukup sukses. Nanging, ing pungkasan Juli, Peperangan Smolensk kalem maju Fritz. Hitler mutusake kanggo mbatalake Rommel lan divisi-divisie saka Libya, mutusake yen pasukan pendhudhuk Italia wis cukup. Kepemimpinan fasis, supaya ora mbuwang wektu, wiwit nransfer angkatan bersenjata lan utamane penerbangan saka Prancis lan Balkan. Hitler isih ngarep-arep supaya bisa nembus pasukan Soviet ing tengah lan bisa teka sadurunge mangsa.
  Tinimbang nguripake kidul, Fritz nerusake serangan ing tengah, nyoba kanggo envelop pasukan Soviet nyerang Smolensk saka flanks. Lan ing 13 Agustus, korps Rommel tindak nyerang, nyebrang Dnieper lan nyoba kanggo njaluk menyang mburi grup Soviet mbela Kyiv.
  Stalin kalah. Meh kabeh darbeke Eropah lan Prancis ing Afrika dumadakan dadi mungsuh, lan ora sekutu siji.
  Apa saiki ora nyana bebaya saka Jepang. Lan Panglima Agung menehi dhawuh: mbusak kabeh bagean saka Timur Jauh.
  Pasukan Jerman, sing meh tekan Moskow dhewe, dihentikan dening korps Siberia. Nanging ing sisih kidul, amarga owah-owahan komando lan tumindak Rommel, Fritz bisa nyingkirake klompok kidul Soviet.
  Ing Course saka musuhan ing Ukraina uga kena pengaruh dening kasunyatan sing Stalin cowardly narik kabeh cadangan kanggo Moscow, lan kanthi mangkono kapapar mburi dhewe.
  Luwih tepate, ora kanggo awake dhewe, nanging menyang klompok kidul. Pranyata kahanan kang ala. Nanging ing sajarah nyata, pertahanan Kyiv dadi asor. Mung ing kene ana nuansa, Jerman wis cedhak Moskow, lan Nazi dikuwatake kanthi biaya Eropa, luwih cepet tinimbang Stalin kanthi biaya Timur Jauh. Lan Jerman kudu ngatasi jarak sing kurang, lan dalan ing Eropa luwih apik. Lan nyoba nransfer kabeh kanthi cepet ing Trans-Siberia Railway.
  Akibaté, Jerman bisa nembus menyang Kharkov lan Voroshilovgrad malah luwih awal tinimbang ing sajarah nyata, njupuk akèh industri lan pabrik.
  Leningrad uga diblokir, nanging ora dijupuk. Lan Jerman mlebu ing Crimea. Lan Fritz bisa nyekel Voronezh ing sisih kidul, obah ing Don kanggo Stalingrad.
  Moscow iki Nanging mbelo lan ing mangsa padha malah pindhah menyang counteroffensive. Nanging ing sisih kidul Rommel bisa nembus menyang Stalingrad. Kanthi cara sing padha, kebangkrutan ing Kerch ora kedadeyan. Pasukan Soviet kanthi angel banget mung bisa nyurung mungsuh saka Stalingrad. Lan iku mung amarga iklim ora ana ing sisih Wehrmacht lan padha bisu kanggo perang ing Frost lan snowdrifts.
  Ya, Rommel kudu pindhah ngluwihi Don. Lan iki tamparan deafening ing pasuryan kanggo Fuhrer.
  Nanging ing spring saka 1942 imbangan saka daya diganti. Sampun paring tekanan ingkang sae dhateng sekutunipun, Jerman nambahi cacahipun wadyabalanipun, kalebet ngrugekaken Khiva, saha cacahipun satelit. Utamane ditambahake kanthi jumlah Italia, lan Prancis. Divisi ireng uga katon ing sisih wétan. Untunge, front Inggris lan Amerika saka Afrika ora ngganggu transfer pasukan lan sumber daya.
  Lan de Gaulle, nalika dheweke kelangan dhukungan saka sekutu, dikhianati dening kanca-kancane dhewe.
  Mangkono, pasukan sing luwih penting diklumpukake nglawan USSR tinimbang ing kasunyatan. Fritz utamané ditambahaké ing pesawat, nalika njaga kauntungan ing udhara. Lan pasukan darat ngluwihi pitung yuta marang 5,6 yuta prajurit Soviet.
  Lan Nazi ngluncurake serangan ing sisih kidul. Rommel kasil ngrebut Stalingrad tanggal 27 Juni. Fritz bisa numpuk atusan tank ing kutha bebarengan. Dominasi penerbangan mungsuh ing udhara uga duwe pengaruh, sing ndadekake angel nransfer bala bantuan Soviet ngliwati Kali Volga sing amba.
  Sayange, Stalingrad heroik ora kedadeyan ing AI. Lan Rommel pindhah ing sadawane rute diantemi ing plans mudhun Volga lan Segara Kaspia.
  Usaha kanggo nembus Jerman kanthi serangan balik ing tengah gagal. Kajaba iku, lis Rzhev ora kawangun. Dadi Fritz duwe ngarep sing luwih rata ing wektu serangan balik Soviet, lan dheweke uga mundur kanthi luwih rata. Nanging Rzhev, sayangé, tetep karo Nazi.
  Iku ora bisa kanggo break liwat Fritz, lan iku angel banget kanggo njaga Kaukasus sawise tiba saka Stalingrad. Wiwit arteri pasokan ing Volga dipotong. Lan nalika ing pungkasan Juli Jerman tekan Segara Kaspia, kahanan dadi meh ora duwe pengarep-arep. Saiki iku mung bisa kanggo sumber banyu.
  Ngelingi yen Nazi duwe keunggulan udara, acara kasebut dadi ana ing antarane, angel banget lan ora duwe pengarep-arep.
  Agustus lan September liwati ing perang sengit, nganti mungsuh ing pesisir Kaspia tekan Baku. Lan ing kana, karo Rommel, dheweke nglawan nganti akhir Oktober. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga Turki mlebu perang.
  Kanthi biaya Jepang, dewa-dewa sing nyobi njupuk care, nanging ora ing beyo saka Ottoman. Nanging ing mangsa, Nazi isih ora wani nyerang Moscow, padha mandheg kanggo mangsa.
  Tentara Abang nggawe sawetara upaya nyerang. Nanging mungsuh luwih unggul ing tenaga kerja, ing jumlah personel sing berpengalaman lan ing penerbangan. Mung tank lan artileri sing diprodhuksi ing USSR nganti saiki. Nanging tank padha biasane entheng, lan kualitas waja iku arang banget penting. Katon uga akeh pesawat sing diprodhuksi, nanging amarga kekurangan duralumin, luwih abot lan kurang maneuver tinimbang sing referensi. Yak-9 uga metu, meh kabeh saka kayu. Lan sing, mesthi, ana downside.
  Hitler uga ngetung tank anyar sing misuwur - "Panthers" lan "Macan".
  Padha diprodhuksi ing nomer nambah. Muncul, lan wakil katelu saka menagerie: "Singa". Ing sajarah nyata, mesin kuwi dikembangaké ing 1942, nanging amarga lack saka sumber daya lan bobot abot, monster abot iki ditolak.
  Nanging ing kene seri "Singa" bobote 90 ton. Kaluwihan, waja kuat lan bedhil 105-mm, sebagéyan menehi ganti rugi kanggo kinerja driving paling awon. Serial 76-mm senjata Soviet ora bisa nembus "Singa" saka kabeh ngarepke.
  Dadi dudu tank terobosan sing ala, yen garis pertahanan kuat banget, lan kanthi eselon jero.
  Lan printah Soviet dikuwati ing ibukutha Soviet sak tenane. Lan nyoba kanggo break liwat kene.
  Wakil papat saka menagerie: "Maus", iki rada telat karo Bukak saka seri.
  Cacahé Tentara Abang mundhak dadi enem yuta, nanging akèh prajurit sing direkrut.
  Padha ditentang dening luwih saka sangang yuta, nanging kaunggulan numerik sebagian menehi ganti rugi kanggo alam motley banget saka tentara mungsuh.
  Ing penerbangan, mungsuh luwih kuwat ing jumlah lan kualitas. ME-309 lan Yu-288 paling anyar muncul. Kanggo nanggepi, mesin Soviet kanthi kualitas inferior gelut, amarga kekurangan tenaga kerja trampil lan bahan sing langka. Nawakke isih lawas T-34s, lan paling saka cahya, uga KV.
  Ing mangsa panas, Wehrmacht mimpin serangan: serangan ing Moscow lan serangan munggah Volga kanggo Saratov. Moscow, sawise perang sengit, diubengi ing pungkasan Autumn. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk uga ditawan. Stalin mlayu menyang Sverdlovsk. Kahanan dadi kritis.
  Ibukutha diprentahake supaya ora nyerah ing kahanan apa wae. Jerman nggawe serangan, nanging mbalek maneh utawa macet ing gelut ing dalan. Ing mangsa, serangan saka Wehrmacht dilereni soko tugas. Nanging, Jerman ing ring pindho rampung ora mung ibukutha Soviet, nanging Leningrad.
  Ing Mei, serangan Nazi wiwit maneh, nanging wis ing arah saka kutha Gorky lan Kazan. Bangunan tank Soviet, senadyan kabeh kangelan, bisa kanggo sijine menyang produksi: T-34-85 lan IS-2, nanging ing jumlah cilik.
  Gorky ambruk mung ing Juli, nalika Kazan dianakaké nganti pungkasan Agustus.
  A pailan elek mrentah ing Leningrad, lan Fritz ora malah nyoba kanggo badai. Lan Moscow mboko sithik dijupuk ing kontrol. Lan ing 30 September, sawise serangan banget getih, Kremlin ambruk.
  Benteng kelas siji rusak banget. Lan iki minangka pukulan anyar kanggo wong Soviet. Jerman pindhah menyang Ural, nanging ing kono padha kecemplung ing snowdrifts. Iku hard kanggo perang karo USSR. Stalin minangka pendukung kanggo ngadeg nganti pungkasan. Nanging larang banget kanggo negara kasebut lan khususe kanggo wong Jerman.
  Ing sisih kidul, Nazi uga maju liwat Asia Tengah.
  Ing taun 1945, USSR nampa SU-100 lan IS-3, nanging mung ing seri cilik. Sayange, ing pungkasan Juni, Nazi uga wis nelukake Asia Tengah. Lan ing Juli, Sverdlovsk uga ambruk. Ing wulan Agustus, Jerman ngrebut Kurgan lan Tyumen. Lan ing 3 September uga Tobolsk. Ing pungkasan September, Khanty-Maisiysk. Lan ing pertengahan Oktober lan Omsk.
  Novosibirsk, Nanging, durung diajukake kanggo Nazi. Wis frosts banget abot dipeksa Fritz kanggo tetep ing kutha-kutha.
  Dadi nganti Mei 1946, Nazi ora nindakake permusuhan aktif.
  Banjur kita menyang Novosibirsk. Helikopter berbentuk disk lan tank paling anyar saka seri "E" melu perang. Nanging, iki ora mbantu Fuhrer banget. Krauts njupuk Novosibirsk ing pungkasan Juni. Kepeksa kali Ob. Luwih ing Juli, monsters dijupuk loro Kemerovo lan Tomsk, lan Wilayah Altai. Sawise perang sengit, Abakan tiba ing wulan Agustus, lan Irkutsk diserang ing wulan September.
  Jerman, muntah getih akeh banget, uga njupuk wong. Nanging maneh padha fizzled metu. Kasedhiya ing komunikasi. Dadi, kita mandheg ing cedhak Chita. Nanging ing asas, ngendi padha cepet-cepet? Sampeyan bisa ngenteni mangsa panas, lan nyoba peralatan anyar.
  Dadi diskotik utawa jet. Ing taun 1947, desainer Soviet ngluncurake tank IS-4, IS-7 lan T-54 dadi seri. Bener, ing volume murni simbolis. Ana ora cukup wong utawa sumber daya. Nazi nerusake maju. Aginskoye dijupuk ing pungkasan Juni Blagoveshchensk. Khabarovsk ambruk ing Juli, lan Vladivostok ing Agustus. Mangkono, Nazi ngrebut meh kabeh kutha-kutha utama Soviet. Mungkin kajaba Pertopavlovsk. Fiends ngrebut Magadan ing September. Nanging kabeh padha, Stalin ora pindhah menyang kapitulasi.
  Ing pungkasan, Nazi isih kalah!
  
  
  WARS ARAH ANGKASA
  Sawise pirang-pirang taun sing relatif makmur, uji coba sing abot wis teka kanggo Rusia. Kakaisaran Celestial, nggunakake sumber daya manungsa sing gedhe lan kaluwihan saka sistem politik totalitarian, bisa dadi hegemon donya. Ing Rusia, ontran-ontran brutal pecah ing wates kidul. Lan sanajan pemberontakan Islam dibuwang, perang nglawan terorisme wis nggunakake akeh sumber daya. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga konfrontasi sing angel karo Kulon.
  Anggere kabeh adhedhasar deterrence nuklir, ora ana perang gedhe-gedhe. Nanging ilmuwan Amerika Wellington mikir ngluncurake jinis roket khusus menyang Mercury ing unsur radioaktif sing disintesis sacara artifisial.
  Nanging ana kesalahan ing pandhu arah. Roket kasebut nyimpang saka dalan lan tiba ing Srengenge ... Ana jeblugan plasma arang banget, ora mbebayani kanggo organisme urip, nanging nuthuk struktur atom, lan rada ngganti ikatan antarane neutron ing inti atom. Cukup persis kanggo nggawe reaksi nuklir lan termonuklir sing ora bisa dikontrol.
  Lan akibate: senjata nuklir wis dadi tumpukan sampah sing ora ana gunane.
  Negara paling kuat ing donya militèr lan ekonomi: Kakaisaran Celestial, sing, amarga overpopulation, wis kekurangan akut banyu seger lan energi, menehi ultimatum kanggo nyewa Siberia.
  Rusia nanggapi kanthi nolak ...
  Perang gedhe wis diwiwiti: koalisi Asia nglawan Kulon. Tanah Air kita wis dadi arena utama perang skala gedhe. Urip ayem tentrem iku jaman biyen: perang neraka jumeneng ana ing ngendi-endi. Perang sing paling sengit ana ing ayunan saka kutub menyang kutub.
  Kahanan ing ngarep kritis: Uni Asia wis nyedhaki Pagunungan Ural.
  Cedhak Yekaterinburg, bola api sing nggumunake tiba, lan ana zona agawe, sing ora ana wong siji-sijia sing bisa urip sanajan siji menit.
  Tanah kelairan, Rusia suci -
  Atiku mbukak kanggo kowe...
  Getih saka medan perang diairi -
  Kanggo mekar ing katresnan saka tanah Fatherland!
  
  Denyut nadi bumi dheg-dhegan kanthi gegeran,
  Susah nalika perang ...
  Nanging Sun Glorious bakal munggah ing Rusia -
  Sampeyan mung ibu sing langgeng!
  
  Rye ing lapangan tanpa wates iku emas,
  Salju kinclong salaka padhang.
  Lan pasuryan katon bangga saka lambang -
  Knight, dadi elang ing perang!
  
  Kita bakal menang ing perang mungsuh,
  Ayo mbelani impen swiwi.
  Ora ana sing luwih wani tinimbang prajurit Rusia,
  Aku bakal ndedonga marang Gusti Allah!
  . Isi utama.
  Nalika ati kebak welas asih, sakperangan alesan dompet kosong!
  Pucuk Pagunungan Ural kaya taring sing metu saka tutuk, dipangan dening karies. Pejuang tanpa buntut Rusia mabur ing tingkat sing kurang. Kaya falcon sing cepet, ksatria Rusia nyerang kapal perang swiwi saka Kakaisaran Celestial sing kikuk, nanging kanthi armor kuat.
  pilot Angkatan Udhara Andrey Ognev nindakake giliran angel. Meriam Cina limang laras abot sing nyemburake geni lan logam. Tornado geni nyapu secara harfiah sawetara millimeters saka waja translucent saka fighter Russian. Tailless snarles nanggepi. Pulsar sing crumbled mlumpat saka irung mancung. Turret puteran saka helikopter Cina raksasa warps ing impact... Muffled screams krungu.
  Pasuryane Andrei kang peteng ndhedhet bathuk kang dhuwur dadi mesem untune putih.
  Pasangane, pirang sing apik banget, Vassa Koltsova, nggawe tong minyak, meksa piranha baja saka roket sing ora dipandu kanggo ngliwati lan ngirim "hadiah" menyang salah siji saka rolas baling-baling gedhe saka helikopter kapal perang.
  Ageng, kanthi lading telung baris, baling-baling ambruk. Vassa, ora tanpa alesan jenenge diterjemahake minangka ratu, ngerti carane ngalahake. Dheweke tansah perang ing mung siji rok cendhak lan kaos khaki, nanging ing tumit telanjang dheweke felt dhéwé lan fighter minangka kabèh siji.
  Akeh pilot wadon niru dheweke, nyoba kanggo entuk sensitivitas fenomenal. Helikopter kapal perang yaiku satus rong puluh titik geni sing diturunake menyang permukaan - arena geni. Mesin sing nganggo bledug batu bara, nanging ing wektu sing padha nggawa ewu ton logam, nglamar perlindungan dinamis.
  Desainer Jepang, Cina, India nggawe mobil sing ora kena pengaruh sistem pertahanan udara Rusia, nanging ora sengaja diserang udara.
  Kanthi nesu banget, Jendral McLee sing mripate sipit nggero, nunjuk karo tangane sing nganggo sarung tangan ireng:
  - Numpes wong! Lebur monsters kasebut!
  Kolonel India sing dadane lengkap nanging pinggul tipis ngandika:
  - Pasangan iki minangka pangeran ireng lan ratu. Ora ana sing nate ngalahake dheweke!
  Mac nyengir ora percaya lan nggresula:
  - Ora bisa. Tambah Kapadhetan geni.
  Lan maneh kapal perang-helikopter ndredheg. Turret sing muter macet lan lambung titanium kobong. Prajurit kuning lan kayu manis sing murub nyapu liwat karo lolongan. A bledosan muni, lan roket napalm-sarat murub ing lambung helikopter gigantic.
  Vassa, sawise ngasilake teknik "geser" lan ngliwati jalur geni, menehi:
  - Kabeh umur manut perang, mung sampeyan ora bisa nggawe pelana dina pungkasan, dikalahake tanpa wektu!
  Andrew keren. Bapakne minangka jenderal paling enom ing tentara Angolan lan sinau ing Moskow. Ing kana dheweke nikah karo Lydia Ogneva, atlet terkenal lan Ph.D. Banjur bapake seda, lan ibune sing rambute ireng lan kriting wungu. Ing sekolah, padha nyoba kanggo nggodha Andrei, nanging bocah isih melu seni bela dhiri ing taman kanak-kanak. Ibune ngerti carane nglawan awake dhewe, lan bapak tirine dadi juara ing gaya campuran.
  Andrei sinau kanthi apik, duwe memori sing luar biasa, lan rauh dheweke dadi pimpinan bocah lanang, pimpinane. Mesthi, dheweke milih sekolah penerbangan, lan banjur perang kanggo Motherland Rusia. Dheweke entuk ketenaran lan pakurmatan. Lan ora ana sing wani nyalahake pahlawan Rusia kanthi kulit ireng, utamane amarga fitur rai Negro dicampur karo Slavic lan iki ndadekake pilot sing dibangun kanthi atletik cukup nggantheng.
  Ora ana legenda sing kurang babagan hubungan asmara tinimbang babagan eksploitasi militer. Senadyan Andrei piyambak luwih andhap asor saka iku lantaran kanggo wong.
  Saiki dheweke nggoleki cara kanggo numpes kapal perang sing ora bisa dikalahake. Aktif, waja multi-lapisan nutupi komponen utama mesin paling kuat saka Kakaisaran Celestial.
  Savva nembak baling-baling, nyoba kanggo immobilize struktur ...
  Ing sawetoro wektu, perang njedhul ing lemah. Tank-tank turretless saka blok Timur terus nyerang. Sawetara ageng, dene liyane ora luwih saka siji meter.
  Nglawan wong-wong mau, para pejuang koalisi Barat nggunakake tambang seluler lan nuntun proyektil tanpa mundur.
  Ora mung wong Rusia sing perang ing kene, nanging uga wong Eropa: Inggris, Prancis, Swedia lan liya-liyane.
  Mungsuh umum nggawa wong kulit putih lan moral Kristen. Debat babagan demokrasi wis suda. Menapa malih, ing Rusia, sentimen anti-Kulon, sawise agresi teka saka wetan, dadi ora ana gunane. Pancen, ing ngendi wong Eropa sing pasifis lan sabar bisa munggah menyang Timur. Wong-wong mau lan wong-wong padha lali carane perang. Lan nalika senjata nuklir ilang, Asia kuat lan overpopulated dipindhah gerombolan kaetung lor lan kulon.
  Ing antarane sing maju ing posisi Rusia, ana akeh wong Arab. Sawetara fanatik pindhah ing serangan, ora nyamar, ing overalls putih. Nampa pati kanthi eseman ing lambe.
  Ewonan tank maju lan kendaraan tempur infanteri katon kaya semut saka mripat manuk. Savva, sawise ngrusak sekrup liyane, dadi rada pucet, bisik:
  - Isih, ana akeh banget ... Gusti Allah bantuan Rusia.
  Bocah wadon dhewe weruh apa sing kedadeyan ing kutha-kutha sing ditawan dening koalisi Asia. Pogrom massal, pembunuhan, pembantaian. Wong lanang digantung ing kabel, lan wanita lan bocah-bocah digawa menyang kemah khusus. Banjur didol utawa disebarake menyang karya tartamtu. Lan nyiksa tawanan perang wis umum, lan malah wajib.
  Jendral McLee ora nyisakke dhewe. Ing edhan helpless sing padha ora bisa ngrampungake karo cilik pejuang Chizh-3, kang njupuk pedhang saka tembok lan Cut mati tangane wong Arab sing kontrol gun anti-pesawat. Dheweke njerit, lan mencet tunggul getih ing dhadhane.
  Lan komandhan tangan sing nggegirisi sing lagi wae dipotong, kanthi kuku sing dawa, ngancam menyang arah aces Rusia sing ngganggu, nguwuh:
  - Numpes! Mbakar! Mbakar!
  Savva, kanthi nesu, murub roket liyane ... Dheweke kehabisan amunisi. Nanging kapal perang udhara uga kelangan stabilitas.
  Artileri sing mateni wis ora ana ing game ... Sawise kelangan panggabungan singa saka kekuwatan tempur, hulk bali. Padha kudu bali menyang pangkalan sanalika bisa kanggo ndandani lan resupply.
  Ing ngisor iki, meriam Rusia ditembakake kanthi akurat ing tank-tank wesi warata mungsuh. Sawetara mobil mandheg, ngebulake asap menyang langit. Ing siji "bandura" amunisi wiwit bledosan. Mlayu, loncat-loncat kaya moncong senam, nganti tekan gundukan kerikil.
  Mriem Rusia jarak adoh ngirim proyektil menyang arah tiang gendera. Prawan penembak sing nganggo sabit pirang, nyabrang nganggo rong driji lan bisik ing basa Jerman:
  - Ayo ana apik luck kanggo kita!
  Gendéra Koalisi Asia kuning padhang kanthi bunder abang ing tengah. Iki luwih cedhak karo Jepang, nanging iki minangka simbol sing dipilih dening koalisi. A projectile cilik saka mriem tliti dhuwur ngilangi rod kandel lan kanvas ageng sing bisa nutupi lantai stadion tiba mudhun. Welasan tank Asia bebarengan ditutupi karo kudung velvety.
  Saka sisih koalisi Kulon, lan posisi Rusia, swara unanimous krungu:
  - Hore!
  Simbolis tenan. Lan supaya mungsuh ngluwihi sepuluh kaping, nanging kekuatan saka roh Russian ora goyah.
  Loro-lorone pejuang Rusia golek piyambak momentarily wing kanggo swiwi. Kabeh siji - meh segi telu falcons - pembela Rusia. Savva wis mbayangno kepiye Andrey bakal nyelehake tangane ireng sing kuwat ing pundhake. Iki minangka wong sing kuwat banget sing bisa dipercaya.
  Nanging pas wektu iku, kaya bledosan foto sewu kelip-kelip bebarengan. Lan ing mripate pasangan gelut iku peteng. Banjur ireng dicet nganggo blots warna-warni, padha karo sing katon nalika lenga tumpah ing banyu.
  Andrei nyoba nggosok mripate. Tangane, kanthi angel ngatasi resistensi, katon nyusup banyu.
  Kaya-kaya saka kadohan, swarane Savva keprungu:
  - Apa kita mati?
  Kapten ireng mangsuli banter:
  - Ora! Kita urip.
  Dumadakan, rasa kandel lan lengket iki ilang, lan katon kaya tiba-tiba. Malah dadi entheng kanggo sawetara wektu, kaya ing bobot.
  Savva malah bisik-bisik rada bingung, kanthi swara singsong:
  Kayane jagad iki wis ilang
  Lan dalan menyang lintang ksatria diblokir ...
  Ing tikungan orbit tanpa wates iki,
  Ora ditakdirake - iman iku klelep!
  Banjur dheweke ambegan, ndharat nganggo tlapakane ing watu sing landhep. Peteng, dicampur karo titik cahya lan ombak, ilang.
  Mripate rada lara amarga padhang ing wayah awan. Savva ing kabeh papat lan langsung mlumpat munggah.
  Andrei profesional mbengkongaken sikil ing mlumpat, lan skillfully ndharat. Raine, karo dagu lanang, lan bathuk amba dhuwur, tetep ekspresi tenang. Dheweke malah mesem marang kancane.
  - Sampeyan ndeleng! Ana cahya kasebut, lan kaya sing wis suwe aku curiga - iki dudu swarga!
  Savva, staggering, njupuk sawetara langkah ragu-ragu. Sawise kebangkrutan, dheweke painfully bruised tlapakane gundhul, lan nyuwek dhengkul. Nanging cah wadon, kanthi gaweyan biasa, nyingkirake ekspresi martir saka raine lan nuding driji ing ngarepe, ngucap:
  - Wah!
  Andrey nyawang ngendi Savva nuding. Ing ngarepe ana gunung sing wis bobrok. Lan ing sisih ndhuwur, rusak ing retak, bal ngaso. Luwih tepate, piranti bunder, setengah timbal, setengah platinum hue, kanthi cucuk sing cetha ing ndhuwur lan rolas tentakel tipis sing rata ing pinggir obyek futuristik iki.
  Bocah wadon, bingung, bisik-bisik;
  - Iki Bioma Newton! Lan kepiye carane dheweke lara?
  Andrey katon rapet, dipencet sirah menyang pundhak, sniffed udhara. Hawane mambu ozon lan ban sing kobong. Karo nyawang sakiwa tengene, kapten kapten ngandika kanthi swara kang ora keprungu:
  - Kene kita bisa mlayu menyang ambush!
  Savva kanthi yakin njupuk langkah menyang bal lan, tanpa nyuda volume swarane, ujar:
  - Ora! Aku ngerti ngendi kita! Iki persis zona anomali ing ngendi pesawat ruang angkasa tiba. Iku mung satus mil sisih lor saka ngendi kita perang!
  Kapten ngangkat pundhake maneh lan, tetep katon tenang ing swarane, ngandika:
  - Luwih saka menit ing zona anomali, ora ana sing bisa urip. Malah robot pecah, ambruk dadi teyeng!
  Savva, sanajan ora gampang kanggo dheweke, kanthi wani nguwuh:
  - Lan kita bakal urip!
  Lan dheweke mlayu menyang gunung. Tumit bunder sing mbledug, goresan amarga tiba, cepet-cepet nyabrang ing pucuk gunung sing ora rata.
  Andrew gumun. Apa ora lara dheweke tanpa alas ing watu landhep? Umumé, prilaku Koltsova ketoke aneh kanggo akeh nalika ora digatèkaké seragam pesawat biasanipun, perang ing sandhangan meh telanjang. Lan yen nang endi wae ing Mesopotamia utawa Afrika, bisa dadi nyaman ing siji T-shirt kamuflase, nanging isih kelangan ing Urals ing spring.
  Wong wedok iku teka saka tapel wates kidul. Pasukan Rusia lan Eropa perang ing Suriah, ing Irak, nyoba kanggo ngemot terobosan saka koalisi Asia. Kajaba iku, bagéan saka pasukan Islam ana ing sisih Rusia, lan bagéan saka Asia.
  Ora ana garis ngarep sing béda ing sisih kidul. Ing Afrika umume, sanajan ing negara sing padha, beda suku-suku padha perang. Kajaba iku, agama ora duwe peran sing penting. Akeh wong Kristen, uga wong pagan, ngetutake wong Asia, miturut slogan kiwa. Afrika pancen dadi kaya lagu ing kartun babagan Aibolit.
  Nanging, mesthine, mlaku tanpa alas kaki ing ara-ara samun luwih angel tinimbang mlaku ing lereng gunung. Lan Savva, wong galak iki kanthi gelar master, calon ilmu biologi, ora ngerti rasa lara utawa wedi.
  Andrei kesusu sawise dheweke, nyoba kanggo nyekel setan. Pesawat ruang angkasa kasebut dadi luwih adoh tinimbang sing katon sepisanan.
  Sing cah wadon biasane ngepang rambute, nanging saiki rambute rontog, lan sepur emas sing nggegirisi kaya geni obor ing angin.
  Durung nate kapten ireng nemu pacare sing ayu banget.
  Senadyan Andrey dudu atlit sing ringkih, dheweke mung bisa nyepetake jarak kanthi angel, nanging dheweke ora nate ngetutake dheweke, sanajan dheweke kesandhung lan meh nandhang lara irunge. punuk lan rada upturned, malah , kaya kabeh awak.) Lan sikil Savva kang gundhul, coklat-colored flashed, meh ing sirah banget saka Gentleman ireng lan ... cah wadon liwat tembok, kaya-kaya mung hologram. .
  Pegel dheweke nyusul dheweke, Andrei mlumpat sawise dheweke. Careless, nanging cukup ksatria.
  Lumahing timbal dikumbah kaya banyu segara sing anget, banjur mabur ing lantai, ngubur raine ing sikil Savva. Mekanik Andrei ngambung tungkak, nanging bocah wadon kasebut nendhang dheweke kanthi nesu, ngucap:
  - Delengen, apa sing menarik ing kene!
  Sanajan Ognev pengin ngomong yen ora ana sing luwih menarik nalika kaendahan kasebut ana ing jejere sampeyan, nanging sawise nampa tumit ing irung, dheweke cepet-cepet mlumpat. Lan ora kuciwa.
  Boneka kewan lan serangga digantung ing tembok. Kajaba iku, sing ora ana lan ora bisa ana ngluwihi bumi. Lan wortel karo rolas cakar crab, lan kaktus karo sikil kodhok lan cockscombs, lan cockroaches wulu karo cangkeme baya karo fanged ilat retractable. Kajaba, mesthi, iki bisa dibandhingake karo pangeran panggang.
  Andrei kaget lan mbengok banter:
  - Salam sedulur ing pikiran!
  Nanggepi, meneng ... Savva cukup logis lan rasional ujar:
  - Kita ora kudu bengok-bengok, luwih becik kita mriksa kapal luar angkasa.
  Ing njero spaceship luwih gedhe tinimbang sing katon saka njaba. Koridor dadi sempit lan amba. Lawang-lawang waja pisah nalika wong-wong padha nyedhaki. Lan apa mung ora teka tengen ana.
  Kabeh jinis boneka kewan, lan patung, lan hologram. Uga lukisan: obah, lan ing lenga, lan karo mozaik cybernetic. Hologram nuduhake film nyata kanthi warna. Lan pemandangan perang, lan macem-macem jinis tentrem, gambar cukup idyllic.
  Andrew ngandika kanthi kaget:
  - Aneh. Kaya museum mabur.
  Savva mbantah kanthi rasional:
  - Kabeh ing jagad iki minangka museum lan mbucal! Ayo mangan luwih apik ...
  - Gegaman! - blurted metu kapten ireng. Lan cepet ditambahake. - Kita kudu mbantu Motherland menang ing Perang Donya Katelu.
  Savva tumenga lan mbengok:
  Tulung kita nylametake peradaban! Manungsa ana ing bebaya!
  Kanggo nanggepi, bass sing kurang lan jero banget keprungu:
  - Sampeyan, pribumi, ketoke pengin njaluk soko saka kita?
  Bocah wadon mau ngacungake tangane maju lan bisik-bisik:
  - Ora kita! Iku bab nasib kabeh manungsa. Perang donya katelu mutusake - apa sing bakal menang: pendekatan barbar, kejam utawa humanisme lan peradaban?
  Bass diganti dadi soprano tipis, lan nada ora percaya:
  - Oh, iku? Sawise kabeh, wong cenderung salah, kalebu babagan maksude dhewe. - Angin oranye ngliwati udhara lan swara, dadi setengah oktaf luwih murah, terus. - Minangka tansah, akèh-akèhé saka balapan ing alam semesta wis cenderung: kanggo nampilake piyambak, yen sampeyan nggunakake basa, minangka Highly manungsa, lan mungsuh mung minangka fiend.
  Savva, tanpa kendhat gugup karo sikile, ing lapisan logam sing ora dingerteni, muttered:
  - Lan sampeyan dhewe katon! Delengen cara barbar apa sing ditindakake perang nglawan kita!
  Swara rada anget, lan udhara wiwit katon luwih alus:
  - Ya, mungsuhmu kejem, nanging sampeyan dudu malaekat. Pungkasane, dudu matematika sing bakal mutusake sapa sing bakal duwe kekuwatan ing Bumi!
  Andrey wis ngucap:
  - Banjur sapa?
  Nanging tinimbang mangsuli, lantai ing ngisor dheweke swayed, lan cah wadon, bebarengan karo wong ireng, ketemu langit-langit karo pasuryan. Banjur kabeh diganti bebarengan. Padha ketemu piyambak ing tengah kutha gedhe, rusak banget. Senjata-senjata nggrudug mbudheg. Kerang gedhe njeblug lan bom tiba. Klompok prajurit Rusia lan Eropa maju. Prajurit kuning lan coklat saka Uni Asia, nanggung kerugian, mundur, nutupi dalan karo gunung mayit. Savva njupuk langkah lan mlaku ing aliran getih.
  Ora, iki, mesthi, ora bisa mbingungake prajurit sing wis ngliwati pipa geni, banyu lan tembaga (sing terakhir nganti saiki nganti paling sethithik!) Nanging atiku ora waras. Nanging Andrei surak-surak munggah, mbuwang watu karo tangan tengen ing pasuryan kuning saka prajurit sipit-paningalan sing mundhakaken bedhil mesin, kang tiba. Kapten ngandika:
  - Iki Beijing! Wong lanang kita menang!
  Pancen, pointer bengkong kanthi hieroglif sing padha diobong nganggo geni biru. Savva mergo ora krasa bungah. Sanajan dheweke wis ndeleng ing Internet gambar saka Beijing lan bangunan karakteristik ibukutha Cina.
  Nanging ing kene iku elek. Wong wadon kobong, bocah-bocah padha nangis. Lan akeh mayit. Wong mati secara harfiah ngisi kabeh pendekatan, lan jumlahe saya tambah. Ora nate bocah wadon mau weruh wong mati numpuk ing gundukan.
  Andrey wis njupuk bedhil mesin dropped dening wong lan mbukak geni kanggo matèni. Dheweke minangka prajurit lair. Ing sisih bapak saka suku Zulu, ing sisih ibu: simbah kaping pindho pahlawan USSR, mbah kakung perang ing Vietnam lan Afghanistan, rama ing Suriah, Donbass lan Chechnya.
  Ing sirah Savva sumunar:
  Sapa sing dadi wong lanang lair dadi prajurit,
  Kedaden - gorila njupuk watu!
  Nalika mungsuh tanpa wilangan iku legiun,
  Lan ing jantung geni panas murub!
  Lan cah wadon dhewe ngangkat senapan mesin. Tangan sing kuwat biasane entheng ing gagang. Pawai sing wani nyuworo ing sirahku: ngrusak, ngladeni Tanah Airmu.
  Nanging swara sing ora dinyana-nyana ndadekake bocah wadon kasebut beku. Ing sisih tengen keprungu swara tangis lan tangis bocah-bocah. Savva noleh, lan garudha dheweke ndeleng, liwat asap sing nutupi kabeh, nggawe tokoh cilik lan kuning. Bocah-bocah kuning sing mripate sipit padha nangis lan nyoba metu saka omah sing kobong. Nanging dalane diblokir amarga macet kayu sing diresapi tar. Lan konco wong lanang nyebar geni karnivora.
  Naga sing ambegan geni katon sregep kurban kanggo Gehenna ...
  Kanggo nahan iki luwih dhuwur tinimbang kekuwatane Savva. Bocah wadon mau mlayu nyedhaki geni. Sampeyan kudu nylametake bocah cilik: apa wong Rusia utawa Cina ora penting!
  Dumadakan, aliran napalm ngalangi dalane prajurit sing ora nganggo alas.
  Karo nangis liar
  - Gusti ngluwari!
  Dheweke mbuwang awake menyang geni. Satus pin abang-abang kaya-kaya ditusuk ing tlapak sikil, geni ngobong dhengkul tanpa pertahanan. Kulit zaitun sing alus, ditutupi blisters layung sing ora apik. Betapa lara banget kanggo Savva. Jeritan paling liar uwal saka paru-paru. Aku kepengin mbalik lan mlumpat saka genine neraka.
  Nanging cah wadon felt: iku mokal kanggo tundha ora liya. Bocah-bocah bisa mati. Lan ora preduli sapa sing. Dostoevsky ngandika: kabeh bandha donya ora worth siji luh diwutahake dening bocah. Pain saka tumit telanjang menyang mburi sirah, kaya jaran jaran, ngalahake kanthi hooves landhep baja ing ujung saraf.
  Rambute emas sing apik banget wis kobong, lan geni nyoba nyilat predator ing pasuryan. Dheweke ora bakal dadi kaendahan sing padha maneh. Punika ulcer ungu, nyebar liwat tender, velvety pipi.
  Savva nekat mlumpat, nganti tekan tujuane. Campuran asap lan hawa sing kobong mlebu ing paru-paru. T-shirt sing katon ing sampeyan wis kobong, lan sampeyan, kaya Jeanne D, ana ing geni sing lara. Sithik luwih, sethitik liyane. Duh gusti, badane lara kusta.
  Tembok geni diselani, lan Savva mlumpat metu menyang coolness. Dheweke wis kobong, awak sing apik banget kaya tatu sing terus-terusan, lan tlapakane sing kobong katon ngidak keris sing paling landhep. Ana pamblokiran ing ngarep. Lan sampeyan kudu mlumpat menyang murub, geni tanpa karep maneh.
  Lan cah wadon ngrasa yen kekuwatan lan kendelane wis entek. Dheweke meh pingsan amarga kejut nyeri. Nanging liwat murk siji bisa ndeleng cah wadon sing narik tangan sethitik lan mumbul mati geni karo squeal, lan lanang karo sirah dicukur, lan cilik banget sing lagi wae sinau lumaku.
  Sawise nglumpukake kekuwatane liyane, Savva mlumpat, nesu, lan rasa keadilan menehi dheweke wani ngatasi rasa sakit sing ora bisa ditahan. Log lan balok sing murub mabur menyang pinggir. A sethitik liyane gaweyan. Tangane wong wedok sing cacad iki ngobong grate abang-abang. Pain kaya wedhus satus ton tiba ing sirah, dhadha, kabeh awak nganti sel sing pungkasan. Parut ora obah banjur Savva nyekel untune. Sampeyan bisa edan saka kasangsaran kuwi, crumble lan ambruk pungkasan ayu awak untouched dening geni. Nanging banjur, pungkasanipun, Gusti males gaweyan, grate, abang saka panas, miber saka dhasar semen.
  Cah wadon lumpuh, untune patah lan bledosan amarga kepanasan, semaput. Ing benang eling pungkasan, kulit sing dimutilasi kaya bocah sing dibebasake, mlumpat ing sikil srikandi sing tiba.
  Savva tangi... Dheweke ngadeg karo Andrei ing puncak salju sing paling dhuwur. Gemuruh, kaya koor saka sewu swara malaikat, swara kasebut ngumumake:
  - Sampeyan lulus tes! Ana bakal tentrem ing planet! Rusia bakal dadi ibune kabeh wong ing Bumi!
  Nom-noman sing kulite ireng, lan pirang sing dadi luwih ramping lan luwih ayu, weruh kebon kembang, corong-corong sing akeh banget ing ngarep mata, lan mbuwang senjata, ngrangkul prajurit. Jaman sengit lan perang wis rampung ing salawas-lawase.
  Lan muni liwat kabeh planet;
  Rusia lan China tansah manunggal,
  Islam, Kristen: kanca tanpa niat jahat!
  Sumangga kita ngluhuraken asmanipun Gusti Ingkang Maha Agung-
  Kabeh bangsa ing donya - Native kulawarga!
  
  PETRUS III - RAJA AGUNG
  Peter Katelu bisa mbujuk jenderal pembaharu sing misuwur kanggo gabung karo tim lan nampa pangkat marshal lapangan. Nikolai Papin dadi Menteri Pertahanan lan nindakake sawetara reformasi. Wong sing kuwat lan wibawa iki mbantu Peter III nemokake lan nyegah konspirasi saka sedulur Orlov. Kabeh limang konspirator digantung. Catherine nampa pegatan amarga laku jina lan dibuwang menyang biara.
  Pétrus sing Katelu nguwatké kekuwatané lan dilantik dadi mahkota. Lan nalika dheweke dadi kuwasa, owah-owahan nyata dumadi ing Rusia. Pancen, Peter Katelu, kaya mbah kakunge, mbatesi reformasi dhasar. Kajaba iku, owah-owahan kasebut kena pengaruh kabijakan luar negeri.
  Pendukung aliansi karo Frederick II, Peter mrentah Rumyantsev, bebarengan karo Jerman, kanggo ngalahake Austria. Sawisé iku, Jerman luwih saka bali tanah sing ilang sadurunge.
  Nanging Rusia uga olèh kontrol liwat Selat Denmark, dibagi karo Prusia. Nanging, Peter nuduhake acumen praktis, lan njupuk meh kabeh darbeke saka negara iki, ninggalake mung bagean simbolis saka kagungan makutha kanggo "favorit" Frederick. Mesthine yen pengaruhe Papin entuk manfaat kanggo putu Peter Agung.
  Salah sawijining gagasan Peter the Third yaiku ide kanggo misahake Polandia antarane Rusia lan Prusia. Ing taun 1965, perang pecah karo Persemakmuran. Sarwa Alexander Suvorov cepet maju ing. Peter Katelu diaktifake metu dadi pinter lan ngatur kanggo njaluk tanah Rusia primordially menyang kekaisaran, lan Prusia ngerti bagean ètnis Polandia.
  Kaya ing sajarah nyata, Rusia kudu perang karo Kakaisaran Ottoman. Perang kanggo Rusia malah luwih sukses. Reformasi Papin, bakat Rumyantsev, lan Suvorov sing maju kanthi cepet duwe pengaruh. Tsar disenengi Alexander Vasilievich gelisah, Peter Katelu, lan piyambak banget rewel lan ing kabeh wektu. Dadi wong-wong mau padha rukun.
  Ing jero negara, Kaisar Peter nindakake sawetara reformasi. Estates disita saka pemilik tanah sing ora sopan kanggo kas negara, sawetara watesan sing diwenehake ing corvée lan dodolan petani. Nanging nganti saiki, Tsar Peter ora wani menehi tandha Serfdom kanthi lengkap.
  Kajaba iku, reformasi gereja nyebabake oposisi kuat saka Sinode Ortodoks. Raja, kanthi alesan manawa Kitab Suci nglarang nyembah lan ngabdi marang sapa wae kajaba Gusti Allah, ngilangi kultus para suci.
  Ana sawetara Lutheranisme ing babagan iki - perjuangan karo relik lan lambang.
  Mung marang Gusti Allah, mung nyembah marang Panjenengané!
  Nanging iki ora bisa nanging nggugah resistance. Ing panggonan-panggonan, malah para imam ngojok-ojoki wong-wong supaya mbrontak.
  Nanging, reformasi liwati, lan ing pasamuwan-pasamuwan, panggonan ibadah, mung gambar Kristus lan Virgin Mary tetep.
  Umume rakyat luwih seneng ngrungokake raja. Kajaba iku, Peter the Third dadi misuwur minangka panguwasa sing peduli. Sing luwih serius yaiku ngrebut kabeh tanah saka biara lan gréja.
  Sawisé kamenangan marang Turki, panguwasané raja saya mundhak. Perth the Third pungkasanipun mutusake kanggo ngilangi Serfdom. Kaputusan kasebut ora bisa nyebabake pergolakan serius ing negara kasebut. Sing duwe tanah ngalami kerugian gedhe, nanging revolusi industri wiwit. Negara, liwat kabeh kangelan, maju banget lan deceleration.
  Perang kapindho karo Turki dadi luwih cendhek lan pasukan Rusia ing printah saka Suvorov cepet menang. Kajaba iku, revolusi ing Prancis ngalihake perhatian Eropa.
  Iki dijupuk kauntungan saka Peter Katelu, manggonake ing tahta Konstantinopel, putrane sing paling enom, saka Konstantin Voronina, sultan Turki.
  Mangkono, Kakaisaran Ottoman ketemu dhewe, kaya, ing Uni karo Rusia.
  Banjur ana perang ing Mesir. Sultan lokal ora kepengin ngakoni panguwasane Rusia ing Afrika. Lan ing kene kanggo pisanan genius Suvorov lan Napoleon Bonaparte tabrakan karo saben liyane.
  Duwe urip cukup akeh ing wektu iku kanggo 70 taun, Peter Katelu tilar donya. Dheweke mudhun ing sejarah kanthi jeneng Pembebas Agung. Sing mulya banget!
  Mbok ngungkuli mbah karismatik! Lan Kaisar Paulus minggah ing dhampar. Suvorov, sawise ngalahake Napoleon isih enom banget lan inexperienced, nelukake sisih lor Afrika lan malah Maroko.
  Wiwit ing sajarah alternatif iki, ora ana kampanye Swiss misuwur sing ngrusak kesehatan Suvorov, marshal lapangan hardened misuwur urip maneh.
  Napoleon ora dadi kaisar Prancis, amarga dheweke ora duwe wektu kanggo misuwur minangka komandan lan digebugi luwih saka sepisan. Sawisé ambruk direktori, Louis wolulas njupuk daya. Ana reformasi, yaiku pemugaran monarki.
  Paul the First isih ora uwal saka konspirasi, nanging iki kedadeyan limang taun sabanjure. Lan putrane Alexander dadi kaisar. Iki ngendi twist wiwit. Konstantin minangka remaja, lan uga, dadi Sultan Rusia saka Kakaisaran Ottoman, dheweke ngaku kekuwatan.
  Nanging Alexander Suvorov isih urip lan ngatur kanggo reconcile ponakan lan pamane. Sanajan, mesthi, otonomi internal Kakaisaran Ottoman ngasilake gesekan.
  Kajaba iku, Rusia ngadhepi oposisi Inggris. Panguwasa Inggris sing mundhak mundhak ora seneng karo tanggane. Lan malah perang gedhe kaloro karo AS wiwit. Mbok Inggris ngarep-arep yen sawise George Washington mati, kekacauan lan nistha bakal teka ing Amerika. Nanging pitungan kasebut ora dibenerake.
  Wong-wong ing Amerika Serikat ora gelem bali ing sangisore raja Inggris. Perang kasebut suwene sepuluh taun kanthi sukses sing beda-beda, lan ing pungkasan, Inggris, sawise kesel pasukane, mandheg nyerang.
  Nanging Amerika ora tenang lan ngembangake serangan marang Kanada. Kawontênaning Inggris saya sangêt awit saking kawontênanipun Rusia, ingkang adamêl pitulungan dhatêng Amerika.
  Sewelas taun maneh perang getih, lan Amerika ngrebut Kanada maneh. Britain wis weakened, nanging monster geopolitik anyar muncul: Amerika Serikat.
  Rusia perang karo Austria, lan nelukake iku, sebagéyan dibagi karo Prusia.
  Ing wektu sing padha, ekspansi menyang Kanada terus. Negara wis dadi industri banget. Armada sing kuat lan akeh dibangun. Rusia ndharat ing Australia lan berkembang menyang Afrika.
  Sawisé séda Alexander pisanan, perjuangan kanggo daya muncul maneh, antarane cabang. Saduluré Alexander, Constantine, turun tahta, lan putra saka Constantine liyane, Andrei, maju menyang tahta, saingan karo Nicholas.
  Secara resmi, Nicholas diproklamiraké dadi raja, nanging nalika penobatan raja kasebut tiwas.
  Ing kebingungan sabanjure, Andrew dadi wong pisanan sing ora sah ngrebut tahta. Raja anyar meh langsung miwiti perang karo Iran lan nindakake kampanye nglawan India. Britain isih perang ing Kanada lan ketemu dhéwé disambungake munggah. Lan kampanye wétan nguatake wewenang Andrei Pisanan lan ngidini dheweke miwiti cabang saka Dinasti Romanov. Ing wektu sing padha, Rusia lan Kakaisaran Ottoman pungkasane gabung dadi siji negara. Ya, lan annexing Persia lan India.
  Andrew the First diganti dening Alexander the Second. Ing sangisoré raja iki, Rusia nerusake ekspansi menyang Indochina lan menyang China dhewe. Prusia uga dadi kekaisaran sing paling kuat, nyawiji tanah Jerman lan ngalahake Prancis.
  Nanging, Inggris ndhukung Prancis lan ana perang mbales dendam. Kakaisaran Inggris nggawe perlawanan keras kepala. Perang kasebut nyeret nganti pirang-pirang dekade.
  Sauntara iku Rusia wis njajah Asia babar pisan, lan tekan Singapura. Iki dadi kekuwatan paling gedhe lan paling kuat ing donya, ngliwati Asia lan Afrika.
  Nanging ing wektu sing padha, Amerika Serikat uga wungu. Amerika ngrampungake pembangunan Kanada, ing ngendi dheweke nuduhake pengaruh karo Rusia. Banjur padha ngrebut negara bagian Texas lan California saka Meksiko.
  Amerika Serikat nahan wangun pamaréntahan republik, nalika Rusia tetep dadi monarki absolut kanggo wektu iki. Alexander II, diganti dening Andrei II. Dinasti Romanov terus.
  Paprangan antawisipun Inggris lan Prancis, nglawan Jerman, njalari kasunyatan bilih Jerman tetep ngreksa tanah-tanah ingkang sampun dipunjajah, kalebet Lorraine, nanging boten saged majeng langkung lan kesel piyambak. Nanging, Inggris lan Prancis uga meh mati getihen.
  Ing kahanan kasebut, tsarist Rusia terus nguwasani donya lan nambah pengaruhe.
  Bener, monster iki tuwuh ing pasuryan saka Amerika Serikat. Kajaba iku, Amerika dadi luwih akeh tinimbang ing sejarah nyata kanthi biaya Kanada.
  Nanging iki durung tekan proporsi sing nguwatirake. Kajaba iku, perang sipil pecah ing Amerika Serikat, sing nyebabake korban jiwa lan karusakan. Kajaba iku, ora kaya crita nyata, Jendral Lee bisa ngrusak Kongres Konfederasi, hak wong kulit ireng wis njabat ing tentara negara bagian kidul: nampa kamardikan lan kewarganegaraan.
  Lan iki banget nyeret perang, lan mesthi nambah kurban. Diplomasi Rusia sing licik, sing uga nuduhake minat kanggo nyuda konflik, uga duwe pengaruh. Lan sejatine sifate taktik, wong kidul ing tataran pisanan perang ngrambah sukses gedhe lan bisa njupuk Washington lan New York. Philadelphia dadi ibukutha anyar saka Alliance Lor.
  Perang sipil dhewe tiba ing wektu salajengipun: 1881 - 1905, lan dinamit, lan malah bedhil mesin, padha ulig ing.
  Ing Rusia, Tsar Andrei II diganti dening Alexander III. Raja anyar kuwi babar pisan ora tentrem. Rusia ngadhepi ing Afrika karo Prancis lan Inggris, sing nyoba kanggo berkembang koloni anyar. Lan Hung ing konflik karo wong-wong mau.
  Perang anyar wiwit kanggo redivision donya, kang Prusia tradisional tumindak ing aliansi karo Rusia. Wektu iki, Jerman entuk bener. Prancis, bebarengan karo Rusia, dikalahaké ing sawetara minggu. Inggris lungguh ing jaban rangkah, nanging ilang kabeh koloni ing Afrika lan Australia, lan ing Samudra Pasifik.
  Jerman entuk duweke, lan ditambahi, anjog ing wates cedhak Paris, lan menyang Porte de Calais, lan malah kalebu Normandia. Lan soko ing Afrika dhewe.
  Lan Inggris sank kanggo tingkat daya cilik, Prancis rampung dadi anak kali.
  Nanging perang sabanjuré kedaden karo Prusia, ing Vladimir Katelu. Ing wektu iki, ana jinis senjata kayata tank, pesawat, kapal selam.
  Prusia tumindak aliansi karo Jepang. Perang pisanan ora berkembang banget kanggo Rusia. Korupsi ing tentara tsarist, konservatisme jenderal, lan bantuan aktif sing diwenehake dening Amerika Serikat marang Jepang kena pengaruh. Kajaba iku, Swedia lan Norwegia, lan Inggris lan Prancis nglawan Rusia.
  Perang kasebut diwiwiti ing taun 1921, kanthi ironis nalika tanggal 22 Juni. Iku meh perang donya. Apa sing isih ana ing Eropa lan Asia nglawan Rusia. Spanyol lan Portugal uga nglakoni petualangan sing padha. Portugal rumangsa ora ana ing Afrika, lan wong-wong Spanyol ngimpi bakal mulihake kamulyane ing abad pertengahan.
  Wiwit wayahe iki ing Hemisfer Wétan, ora akeh papan sing ora dikontrol dening Tsar Rusia.
  Miturut cara kasebut, kaunggulan gedhe saka tsarist Rusia ing sumber daya manungsa, sistem otokratik sing kuwat, lan kelemahane oposisi internal nduweni peran penting ing perang.
  Ya, tank Jerman bisa nembus saka Neman menyang Dnieper ing rong sasi pisanan, lan ngepung Riga, lan ing sisih kidul ngusir pasukan Rusia saka Hongaria. Lan para dewa menehi tanah Rising Sun kesempatan kanggo ngalahake armada Rusia. Nanging maneh, kanggo wektu iki.
  Jendral sing ora duwe bakat bisa kalah ing perang sawise perang. Nanging sing anyar tuwuh. Lan raja, ing pungkasan, nggedhekake perang nglawan korupsi lan ngatur pasokan sing luwih sithik. Lan sumber daya manungsa: divisi Cina, India, Arab ana ing gerakan. Jerman ora bisa nyabrang Dnieper, lan ing mangsa tentara Rusia ngluncurake serangan balik.
  Perlu dicathet menawa Swedia lan Norwegia ora dadi lawan sing kuwat, nanging ing Maret 1922, Stockholm dijupuk. Lan Oslo tiba ing Mei. Ing wulan Juni 1922, pasukan tsarist bisa mulihake kahanan sadurunge perang, nyurung Prusia bali menyang garis asline.
  Prancis, ndeleng perkembangan acara iki, cepet-cepet metu saka perang. Minangka tanggepan, Raja Prusia Wilhelm nguwasani Paris lan wilayah kidul. Pasukan Rusia padha maju. Ing September padha bordir kanggo Vistula. Peperangan kanggo Prusia Wétan dumadi. Koenigsberg ambruk ing Desember ... Lan Wina dibebasake kanggo taun anyar.
  Iku uga ora gampang kanggo Jepang, sing armada nandhang karusakan abot lan ilang inisiatif.
  Taun 1923 diwiwiti kanthi serangan gedhe saka pasukan Rusia ing Polandia lan ing telung sasi metu menyang Oder lan Alpen ing sisih kidul. Jerman duwe kesempatan kanggo nahan cedhak Berlin, nanging pasukan Rusia ngluncurake serangan ing Bavaria ing wulan April. Pasukan maju alon-alon lan ajeg ing pungkasan mangsa panas, Rusia tekan ing Rhine. Ing musim gugur, wilayah Ruhr direbut maneh saka Jerman, lan ing Desember, sawise perang sengit, Berlin dikepung.
  Jerman ora duwe kesempatan maneh kanggo menang perang. Nem sasi liyane ing taun 1924 padha perang ing bawana nganti Spanyol, Portugal, Jerman, sadurunge dicekel Jerman: Holland lan Bèlgi.
  Mung Inggris sing isih ana, lan Jepang wis kelangan Okinawa lan Hokkaido.
  Churchill mimpin pertahanan metropolis. Nanging Inggris ora duwe kesempatan.
  Bener, dheweke ngalahake kebangkrutan musim gugur.
  Taun 1925 wis teka. Ing AS, ora ana kesatuan apa sing kudu ditindakake. Ngidini ngrampungake Inggris lan Jepang. Utawa isih mlebu perang angel?
  Akal sehat ujar manawa, sanajan industri maju, Amerika bakal diremehake kanthi jumlah. Nanging piyambakan karo bruwang Rusia pancen medeni.
  Ing wulan Juni, pasukan Rusia digawa metu, wektu iki kebangkrutan sukses ing Britain, London ambruk. Lan ing wulan Agustus, Jepang uga rampung.
  Mangkono rampung perang liyane.
  Rusia nguwasani kabeh negara ing Hemisfer Wétan. Ing wektu sing padha, kekaisaran dhewe tetep otokratis lan kesatuan. Utawa meh kesatuan. Barang darbeke Eropa nduweni atribut eksternal otonomi. Nanging kabeh padha, daya tsarist didominasi nang endi wae. Apa iku Kratoning Polandia, utawa Kratoning Swedia karo Tsar Vladimir ing sirah.
  Tanggal 5 Maret 1933, Tsar Vladimir Agung tilar donya, lan putrane Cyril dadi Tsar anyar. Nanging paprentahane ratu anyar mung cendhak, persis satus dina. Lan ing dhampar ana Alexander papat limalas taun. Lan sèket dina sabanjure dheweke ngalami kacilakan. Nicholas II nggantèkaké tahta nalika umuré mung sepuluh taun. Ana papat kaisar ing setaun ... Lha, apa sing kedadeyan!
  Mung arang banget, mesthi, lan ora ing kabeh negara ing donya!
  Sanajan, mesthi, akeh sing ngelingi yen Nicholas the First mrentah kanggo wektu sing cendhak lan mati amarga kekerasan.
  Nanging awal pamaréntahan Nicholas II dadi cukup apik. Rong taun sabanjure, satelit buatan pisanan ing sajarah planet Bumi diluncurake, sing mabur ngubengi planet kasebut.
  Lan 1937 dadi ora dadi serem kaya ing sajarah nyata. Wiwit taun iki, wong Rusia pisanan mabur menyang angkasa. Ora, ora Gagarin, nanging Pangeran Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin durung begja. Lan arep menyang ngendi?
  Rusia, kekaisaran sing paling jembar, bisa nyedhiyakake dana kolosal kanggo ekspansi ruang.
  Taun sabanjuré, 1938, bom atom Rusia pisanan dites.
  Tsar Nicholas II anyar isih enom banget lan, mesthi, ora sabar. Kajaba iku, Amerika Serikat tetep dadi pesaing sing mbebayani ing Rusia. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing Amerika uga bakal duwe bom atom.
  Tanggal 1 Maret 1940, kanthi dhawuh saka Tsar Nicholas II, sing wis resmi dadi diwasa, invasi Amerika Serikat diwiwiti. Alesan resmi yaiku dhukungan saka Amerika saka oposisi Republik ing Rusia kanthi panjaluk pemilihan parlementer.
  Sampeyan bisa uga yen keputusan Young Man Nicholas II minangka langkah paling wicaksana. Sawise kabeh, mokal kanggo ngidini mungsuh potensial kanggo ndarbeni senjata nuklir uga.
  Serangan saka pasukan Rusia nggunakake kolom tank gedhe pisanan dikembangaké kanthi sukses lan cepet. Nanging banjur resistance saka Amerika intensified. Kanggo sawetara sasi, advance saka pasukan Rusia iku arang banget alon. Nanging kabeh padha, mungsuh kalah, lan ngasilake jumlah tenaga kerja, lan kualitas armada tank wis pinasthi.
  Nanging ana pemberontakan ing Afrika lan China. Kajaba iku, pasukan penting dialihake kanggo nyegah pambrontakan.
  Ing taun 1941, tentara AS ngluncurake serangan balik, nanging uga gagal nggayuh tujuane. Sawetara serangan, lan banjur mangsa 1941-1942, nalika Amerika ilang meh kabeh Kanada. Lan ing April, Toronto lan Quebec ambruk meh bebarengan.
  Perang wis diwiwiti ing wilayah tradisional Amerika. Ana ijol-ijolan pukulan. Nanging petinju Rusia sing luwih gedhe ngalahake jago Amerika.
  Philadelphia ambruk ing Agustus 1942. Lan ing Oktober 1942, pasukan Rusia nyedhaki New York. Banjur pamrentah AS mutusake nggunakake senjata nuklir.
  Nanging dheweke isih ora duwe kesempatan sethithik kanggo entuk wilayah Rusia, mula taruhan digawe kanggo serangan marang pasukan penyerang.
  Bom kasebut diluncurake ing wayah wengi. Kaputusan iki amarga kasunyatan sing lampu kilat padhang blinds prajurit.
  Dampake ora pati penting, luwih sithik sewu wong mati, rong puluh ewu wong wuta, sanajan umume mung sementara. Nanging jotosan kasebut ora bisa diarani nemtokake.
  Kajaba iku, tsarist Rusia duwe biaya nuklir luwih akeh, mula durung dadi kasunyatan manawa rasional mbukak ijol-ijolan jatah nuklir kasebut.
  Nanging arep menyang ngendi? Ing posisi sing ala, kabeh gerakane ala, lan politisi sing pinter ora entuk posisi sing ala.
  Ing Desember, New York lan Washington ambruk, lan sadurunge, Amerika nggunakake limang bom liyane sing ora kuat lan sukses ing babagan desain. Lan respon jenderal tsarist ngeculake rong puluh tuduhane. Dadi dadi serial digunakake bom elek.
  Perang mau nganti 23 Fèbruari 1943, nanging ora ana sing ngetokaké bom atom.
  Amerika rampung dibebasake saka dominasi ibukutha lan dikuwasani raja otokratis.
  Sang Prabu nampa tanah anyar lan kamulyan gedhe. Lan saiki ora ana sing wani padu karo dheweke.
  Ing taun 1945, kosmonot Rusia ndharat ing rembulan. Lan ing taun 1947, tentara Rusia mlebu ing Meksiko. Sang Prabu mutusake manawa wektune kanggo mungkasi peninggalan kaya anane akeh negara ing siji planet. Lan wadya-balane pindhah kanggo nelukake kabeh sing bisa ditelukaké.
  Ing taun 1949, Argentina dadi negara berdaulat pungkasan sing dicaplok karo Kakaisaran Rusia.
  Lan ana tentrem ing saindhenging donya. Ing taun 1953, kosmonot Rusia uga mlaku ing permukaan Mars. 1956 - Venus karo wong lanang. 1960 - Merkurius. 1961 - salah sawijining satelit Mars. 1967 - Manungsa ing Neptunus, lan ing taun 1968 - ing Saturnus. Ing taun 1970 - Uranus, lan ing taun 1971 - Pluto.
  Nicholas II mudhun ing sajarah kanthi julukan: finisher! Ing 2016, raja wis sangang puluh telu taun. Nanging kasuksesan obat-obatan kadonyan durung ngidini kita nganggep raja banget bodho lan ringkih. Dheweke wis dadi kuwasa suwene 83 taun, sing dadi rekor mutlak ing antarane para panguasa sing wektu jabatane kurang luwih dipercaya. Senajan ing sajarah, padha ngomong, ana kasus nalika mrentah luwih suwe.
  Ing Bumi, kahanan meh apik. Bener, ana masalah karo populasi sing saya tambah akeh, sing wis ngluwihi wolung milyar. Pangarep-arep gedhe digandhengake karo ekspansi ruang.
  Sawetara kutha wis dibangun ing rembulan. Ternyata, kanthi gravitasi kaping enem luwih murah tinimbang ing Bumi, sayuran lan woh-wohan sing ditanam ing omah kaca bisa tekan ukuran sing gedhe banget.
  Kutha wis dibangun ing Mars lan Venus, uga pabrik ing Mercury. Planet iki, sing paling cedhak karo Srengenge, trep banget kanggo produksi lan rolling logam. Kanggo tujuan iki, energi solar digunakake.
  Ana uga pemukiman manungsa ing satelit Jupiter, Uranus, Saturnus. Spasi mboko sithik dikuasai nganti luwih akeh.
  Lan ing taun 2016, ekspedisi antarbintang pisanan menyang lintang Sirius diwiwiti saka Bulan. Raja banget ngarep-arep supaya bisa nindakake acara sing nyenengake kaya nggawe kontak karo sedulur.
  
  
  
  NGIPI SEMESTA
  Diktator Spanyol Franco, beda karo crita nyata, setuju karo pasukan Jerman nyerang benteng Inggris Gibraltar. Ing ijol-ijolan, Spanyol nampa sawetara tanah Inggris lan Prancis ing Afrika.
  Serangan ing printah saka Mainstein njupuk Panggonan ing wayah wengi saka November 25, 1940 kanggo 26. Dadi metu, Inggris ora cukup siap kanggo gerakan militèr kuwi, lan Nazi ngatur kanggo dijupuk beteng kuat kuwi saka swoop.
  Kejatuhan kasebut nduwe pengaruh sing signifikan ing perang. Wehrmacht bisa nransfer pasukan liwat jarak paling cedhak kanggo Afrika, lan Inggris diblokir saka mlebu ing Segara Mediterania saka Wétan.
  Komando Jerman ngirim sawetara divisi menyang Afrika khatulistiwa. Kajaba iku, korps Rommel ditransfer menyang Libya, sawetara sasi luwih awal tinimbang kasunyatan.
  Inggris, ing siji, nilar serangan marang Italia ing Ethiopia lan wiwit nguatake posisi ing Mesir. Nanging, Rommel ngatur kanggo njaluk ahead saka wong-wong mau, lan minangka asil saka serangan preemptive, piyambakipun ngalahaken pasukan kolonial, ngrebut Alexandria lan Kairo. Posisi Inggris ing Afrika dadi luwih rumit. Jerman wis tekan Terusan Suez lan ngancam bakal maju menyang Timur Tengah. Kajaba iku, bisa pindhah menyang Sudan.
  Bener, urusane wong Italia ing Yunani ora patiya sukses, nanging pendekatan pasukan tambahan saka Jerman nylametake kahanan kasebut.
  Hitler duwe dilema: nyerang USSR utawa ngrampungake Inggris? Kasuksesan saka Wehrmacht ing Afrika dijaluk kaputusan kapindho - kanggo mbukak ikatan tangan ing Kulon. Senajan ancang-ancang militèr saka USSR inspirasi wedi ing Fuhrer.
  Tentara Abang saya saya kuwat, nanging Jerman uga ora lungguh. Produksi tank ing taun 1941 tikel kaping pindho dibandhingake karo 1940, lan penerbangan mundhak meh kaping pindho lan setengah.
  Nazi nindakake pamboman lan ndharat ing Malta. Banjur Rommel nyuwil pertahanan ing Terusan Suez lan mlebu ing Irak, sing mbrontak marang pamaréntahan Inggris. Jerman relatif gampang nelukake Kuwait lan kabeh Timur Tengah. Stalin, ing sisih liya, netepi taktik nunggu. Nanging Churchill stubbornly nerusake perang. Wehrmacht, wis tekan Iran, pindhah menyang Afrika Kidul.
  Taun 1941 wis cedhak. Pelepasan kapal selam saya tambah, lan Inggris kelangan koloni. AS wis pasif. Nanging Jepang ora bisa lungguh lan nyerang Pelabuhan Peru tanggal 7 Desember. A perang kuat anyar wiwit ing Pasifik. Lan Hitler kudu maneh nglirwakake rencana kanggo nyerang USSR.
  Prayoginipun mitulungi Jêpan, ngrêbat Iran tuwin Indhiya tuwin Afrika Kidul. Lan sing paling penting Inggris dhewe. Kajaba iku, bom Amerika dudu dolanan. Padha bisa nimbulaké Reich Katelu akèh alangan. Lan paling trep kanggo ngirim serangan bom saka tlatah Britain.
  Dadi Fuhrer dipeksa ing taun 1942 kanggo ninggalake gagasan kanggo nyerang wetan.
  Ana risiko yen Stalin dhewe bakal mbukak ngarep, nanging ... Siji kudu ngerti karakter Stalin. Dheweke banget undhang-undhang ing kawicaksanan manca. Perang karo Finland ndadekake Diktator Abang luwih ngati-ati.
  Nalika USSR mbangun kekuatan. Cacahe penerbangan ing tanggal 1 Januari 1942 nganti telung puluh loro ewu kendaraan, lan tank luwih saka rong puluh lima ewu, ditambah telung ewu tanket liyane. Secara total, Stalin ngrancang kanggo ngrampungake rekrutmen 20 korps mekanik, kanthi total tank 32 ewu kendaraan, yaiku KV paling anyar saka macem-macem merek lan T-34, 16,5 ewu. Kajaba iku, pangembangan tank T-50 isih ditindakake, sanajan mobil kasebut dadi entheng.
  Jerman, sawise ketemu Matilda lan sawetara tank cruiser, lan duwe informasi sing Inggris ngembangaken tank abot, uga wiwit nggawe mastodon dhewe. Kaping pisanan, "Tiger" karo mriem 88 mm, lan waja karo mriem impenetrable 75 mm karo tong minyak dawa.
  Informasi babagan bangunan tank Soviet uga kasedhiya. Tank KV-2 mlaku ing parade May Day ing Red Square, lan telung puluh papat duwe data.
  Ing kasus apa wae, nalika Speer dadi menteri kekaisaran persenjataan lan amunisi, perkembangan teknologi dadi luwih cepet. Hitler kepengin duwe tank paling apik ing donya, lan sing luwih abot. Nanging nalika Jerman cetha rodok olo kanggo USSR. Lan jumlah mobil lan kualitase. Ing Agustus 1941, produksi tank KV-3 wiwit. Mobil kasebut cukup abot ing 68 ton, nanging bersenjata meriam 107 mm kanthi kacepetan proyektil awal 800 meter per detik. Iki menehi dheweke kauntungan liwat "Tiger", kang, dening cara, durung dibukak ing seri.
  Malah luwih kuat yaiku KV-5 kanthi bobot 125 ton lan rong bedhil. Bener, mesin abot kuwi digawe luwih masalah kanggo tentara Soviet saka apik. Lan ing taun 1942 , versi KV-4 sing bobote 107 ton diadopsi . USSR bisa bangga karo tank paling abot ing donya, lan malah paling kuat.
  Nanging ing sisih liya, Jerman wis berkembang kanthi apik ing babagan penerbangan. Yu-188, wis dadi seri, dikembangaké kacepetan iso dibandhingke kanggo pejuang. DO-217 uga katon prayoga. Pesawat jet uga dikembangake kanthi aktif. Wiwit Inggris minangka target utama, para pengebom jet kasebut diwenehi perhatian luwih akeh tinimbang ing sejarah nyata.
  Jerman aktif nggunakake pegawe budak. Diimpor saka Afrika akeh wong ireng. Buruh ireng padha manut, hardy, nanging ora trampil. Padha digunakake kanggo karya tambahan.
  Nanging kanthi ngontrol Eropa, Jerman bisa njupuk jumlah sing cukup lan tenaga kerja trampil.
  Speer malah bisa mbujuk Hitler, durung nindakake program kanggo mbesmi wong Yahudi, nanging digunakake ing produksi pesawat lan peralatan.
  Taruhan kasebut diselehake ing serangan udara marang Inggris lan perang kapal selam gedhe.
  Nanging, entri Amerika menyang konflik nambah sirah kanggo Fritz, lan meksa tambah tajem ing nomer ngemas serigala.
  Jerman dipeksa telat kanggo muter produksi bom lan pesawat strategis. Kaping pisanan Yu-288 lan Yu-488 - karo papat mesin. Nanging pembangunan lan nggawa menyang atine njupuk wektu. ME-109 modifikasi "F" minangka kabèh ana mungsuh pantes kanggo mobil Inggris. Nanging pangembangan ME-209 gagal, kaya ME-210.
  Bomber nyilem XE-177 uga gagal. Nanging Speer main kanthi jumlah. Kajaba iku, Focke-Wulf dadi pejuang paling kuat ing babagan persenjataan, ngimbangi sawetara kelemahane ME-109. Ya, lan sekolah penerbangan saka Jerman dadi luwih apik tinimbang Inggris, lan malah luwih Amerika. Ing Mei 1942, Nazi ngrebut Afrika Kidul. Lan skuadron Amerika teka ing Madagaskar. Perang Midway dadi kalah dening Amerika: dadi kapten pangkat katelu, sing main peran nemtokake ing perang iki, rampung, ironis, ing Madagaskar. Amerika Serikat pengin njaga pangkalan ing Afrika lan ora nglilani Nazi santai. Nanging iki Ngartekno worsened posisi ing Samudra Pasifik.
  Bener, wong Jepang ora tumindak kanthi bener. Pertempuran kanggo kapuloan Hawaii terus maju.
  Nazi nguwasani Afrika, lan cadangan bahan mentah strategis sing ageng, lan uga ngrebut India lan Iran. Sumber daya sing dikendhaleni Reich Katelu akeh banget, nanging isih kudu dicerna.
  Perang udara kanggo Inggris ora gampang banget. Terus-terusan nambah produksi pesawat, Jerman ngetokake tekanan, nanging ora ana dominasi total. Kurang daya aviation strategis, lan bantuan saka Amerika Serikat, malah banjur ana prau selam ora cukup, kena pengaruh. Lan torpedo mukjizat sing akeh pangarep-arep digandhengake supaya kita mudhun.
  Fuhrer ora wani ndharat ing Inggris nalika taun 1942. Taruhan kasebut digawe kanggo nguatake kekuwatan laut lan armada kapal selam. Ing wektu sing padha, kapal induk lan kapal perang dibangun. Ana kapasitas produksi sing cukup, nanging kabeh butuh wektu.
  Rudal balistik Kelas A uga mbutuhake penyetelan. Nanging cangkang robot FAU-1 wiwit diprodhuksi massal. Mobil sing relatif murah, nggunakake bahan bakar sing prasaja, nduweni kaluwihan sing ora perlu pilot.
  Hitler, sing entuk akses menyang sumber daya alam lan cadangan tenaga kerja sing ora ana watesan, kepengin nylametake nyawa pilot Jerman. V-1 minangka gampang digawe lan tanpa awak katon minangka solusi sing paling apik. Lan ewonan cangkang robot kasebut wis ambruk wiwit musim gugur 1942 ing London.
  Ing wektu sing padha, Jerman nyepetake pangembangan jet bomber Arado lan misil balistik.
  Stalin terus ngenteni lan nglumpukake kekuatan. Ing taun 1942, USSR diprodhuksi limang lan setengah ewu tank anyar KV lan T-34, lan bab sewu merek lawas, watara limang atus cahya anyar T-50 lan T-60 lan rong atus amfibi. Armada pesawat uga tambah - kira-kira limalas ewu pesawat anyar lan lawas mlebu layanan. Malah ana kekurangan pilot. Produksi Katyusha tambah alon.
  Jerman Nazi mrodhuksi luwih saka telung puluh ewu pesawat, nanging nandhang losses pinunjul ing perang. Jerman ngasilake watara enem lan setengah ewu tank. Paling kabeh, T-3 lan modifikasi anyar saka T-4 karo gun 75-mm long-barreled. A sethitik luwih saka satus saka Newest "Macan" diprodhuksi, lan "Panthers" isih mung ing prototipe.
  Nanging senapan serbu MP-44 sing dirancang dening Schmeister wiwit mlebu ing seri kasebut. Ora kaya crita nyata, mesin kasebut ora kudu dikembangake kanthi njupuk kekurangan logam non-ferrous. Lan iki nyepetake pangembangan senapan serbu sing luwih prasaja, kanthi baja campuran.
  Dadi ing senjata cilik, Jerman wiwit entuk keuntungan. Nanging dheweke uga butuh wektu kanggo mesin kanggo nylametake kabeh pasukan.
  Nanging ing armada kapal selam, ngendi release wis tekan patang puluh utawa sèket kapal selam saben sasi, Jerman pancene ora padha.
  Malah ana kapal selam kacepetan dhuwur banget ing hidrogen peroksida. Kerja cepet ing program nuklir. Begjanipun, ana akeh sumber daya. Malah kesalahan fisikawan Jerman yen grafit ora cocok minangka moderator ora dadi catastrophic. Sawetara pabrik kanggo produksi banyu abot wis dibangun, kalebu ing Afrika.
  Dadi ora kanthi ngumbah, nanging kanthi muter, nanging reaktor nuklir Nazi wiwit kerja ing Desember 1942. Malah luwih dhisik tinimbang Amerika. Sawise kekalahan ing Pasifik, dheweke wiwit disassembly serius. Lan pendanaan kanggo program nuklir wis dipotong kanthi drastis.
  Awal taun 1943 ditandhani dening deklarasi Hitler babagan Perang Total lan introduksi layanan tenaga kerja universal ing wilayah sing dikuwasani. Serangan gedhe V-1 ing London ora cukup mbenerake awake dhewe. Inggris sinau kanggo sebagian ngusir jotosan kuwi, nanging Jerman njupuk nomer.
  Nanging perang kapal selam nyatane mbebayani banget kanggo Inggris. Produksi senjata ing pulo kasebut mudhun banget amarga kekurangan bahan mentah. Metropolis ana ing verge ambruk. Kajaba iku, Nazi ngrebut Madagaskar, lan Jepang, bebarengan karo Nazi, nyerbu Australia lan relatif cepet entuk nyerah.
  Sanajan Stalin mangertos bebaya taktik nunggu, dheweke tetep setya marang awake dhewe, ora melu perang. Luwih becik para kapitalis mbasmi awake dhewe nganti pungkasan. Lan kita bakal nonton ...
  Nanging taktik iki uga duwe kekurangan. Nggunakake sumber daya gedhe, Reich Katelu wis nyiapake perang nglawan USSR. Produksi tank ing Reich Katelu ing taun 1943 tekan rata-rata 1.200 kendaraan saben dina, ditambah telung atus seket bedhil self-propelled. Menapa malih, bedhil self-propelled ora banget ringkih. "Ferdinand", "Bumblebees", "Jagdpanther". Ngelingi yen Jerman meh ora nandhang kerugian ing tank, replenishment panzvale wis kaping pindho luwih cepet tinimbang Tentara Abang. Lan longkangan kuantitatif ing teknologi ing sih saka USSR wiwit nyilikake.
  Ing syarat-syarat kualitas, Fritz entuk "King Tiger" bobot padha karo KV-3, ing syarat-syarat penetrating daya bedhil malah Luwih unggul amarga kualitas projectile lan waja frontal kuwat. Inggih, super-abot Soviet KV-5 lan KV-4 dadi banget technical dipercaya, utamané undercarriage. Dadi nggunakake pertempuran monster kuwi ana ing mangu.
  Lan Stalin uga dhawuh nggawe KV-6 kanthi pitung bedhil lan loro peluncur roket. Dheweke nggawe mobil. Nanging ternyata dadi abot lan dawa sampeyan ora bisa nindakake ing sepur utawa masang ing perang. T-34-76 minangka kendaraan sing cukup sukses, nanging luwih lemah ing pertempuran tinimbang Panther utawa Tiger. Lan KV-1 lan KV-2 dibandhingake karo Jerman ing babagan bobot, nanging luwih murah tinimbang Panthers lan Tigers ing butting. T-4 Jerman nyekel telung puluh papat ing waja lan ngluwihi persenjataan, visibilitas lan optik, lan iki kanthi bobot sing padha, utawa malah kurang, yen kita mbandhingake modifikasi sing luwih abot.
  Ing cendhak, Fritz ditarik munggah lan kualitas nganti par. Lan katon ME-309 lan ME-262 menehi kauntungan ing kualitas aviation. Kaya Yu-488, bom papat mesin paling apik. Lan ing mburi ana model reaktif. Kayata Yu-287 lan Arado.
  Ing September 1943, Nazi pungkasanipun nindakake pendaratan sukses ing Inggris. Sawise rong minggu gelut - Inggris capitulated. Lan senadyan Churchill mlayu menyang Kanada, asil saka perang ing Kulon ketoke kesimpulan foregone.
  Roosevelt, sawise ilang sekutu utama lan wedi karo kekuwatan Reich Katelu sing saya tambah, njaluk tentrem.
  Hitler, sawise rembugan karo rombongane, nyetel syarat kanggo Amerika Serikat: penolakan program nuklir lan pangenalan kabeh penaklukan Jepang lan Reich Katelu. Uga mundur saka pasukan saka Iceland, kang Fritz wis bener dilapisi karo armada kapal selam. Kontrol Tanah Sun Rising liwat Gaia, ing ngendi perang durung mandheg. Kajaba iku, Hitler nuntut kompensasi materi kanggo Reich Katelu lan Jepang kanggo kabeh karusakan lan biaya militer sing disebabake dening Amerika Serikat lan Inggris.
  Senadyan syarat-syarat perdamaian kasebut angel banget, Roosevelt kanthi angel bisa ngetrapake adopsi ing Kongres lan Senat.
  Peran gedhe ing kepatuhan AS dimainake dening pitunjuk Stalin yen dheweke ora nentang gabung karo koalisi kakuwasan Axis, lan paling ora siap kanggo ngrebut Alaska maneh.
  Pragmatisme Amerika menang, sing dadi luwih dhuwur tinimbang semangat lan emosi. Kajaba iku, program nuklir Jerman dikembangake luwih cepet tinimbang Amerika, lan iki ana kacilakan ing mangsa ngarep.
  Tahap pertama Perang Dunia II wis rampung. Nanging Fuhrer saiki pengin mungkasi USSR.
  Taktik nunggu-lan-ndeleng Stalin sing ora dikarepke lan pengabdian kanggo perdamaian donya dadi lelucon sing jahat. Joseph ditentang dening Third Reich lan Jepang kanthi kabeh sumber daya ing Hemisfer Wétan, kalebu Australia, lan sawetara jembatan ing donya Kulon.
  Tanah Srengenge Terbit, nanging durung rampung ing China, nanging bisa uga mbukak ngarep sing kapindho. Hitler, ing sisih liya, aktif mbentuk pasukan kolonial lan legiun manca. Ing wektu sing padha, produksi senjata uga tambah.
  Ing separo pisanan taun 1944, produksi tank lan bedhil self-propelled ing Reich Katelu tekan lan ngluwihi satus kendaraan dina. Panther-2 ing tingkat nglewati kabeh mobil Soviet. Ana uga tank Jerman sing luwih maju "Singa", lan rauh "Royal Lion".
  Lan sing paling penting, penerbangan jet wis dikembangake sacara serial. Kanggo nanggepi, tank T-34-85 lan IS-1 lan IS-2 dadi produksi ing USSR, lan ora ana sing ngilangi seri KV saka produksi. Tank produksi paling gedhe saka Third Reich kanggo taun 1944 yaiku Panther-2, lan USSR T-34-85. Model sing luwih abot diprodhuksi sacara signifikan - kira-kira kaping, ing sepuluh jumlah sing luwih cilik. Lan Jerman ora pengin nyopir bobot ing dalan Soviet, lan Stalin wiwit ora ngandel ing seri KV, lan IS dadi mentahan.
  Nanging, Jerman "Panther" -2 karo mriem 88-mm saka kaliber 71 L, ngluwihi T-34-85 ing waja-tindik daya mriem, ing waja frontal lan sethitik ing sisih, lan uga ora. ngakoni kinerja nyopir kanthi mesin 900 tenaga kuda lan bobote 47 ton. Malah nalika bobot saka tank Jerman ageng kanggo 50,2 ton, iku ora dadi fatal.
  Lan pesawat jet Jerman ora duwe mungsuh sing pantes.
  Hitler mutusake manawa luwih becik ora nyeret karet kasebut, lan miwiti perang tanggal 22 Juni 1944. Mbuwang ing USSR telung atus seket divisi dhewe lan manca, lan satus rong puluh divisi saka satelit. Ing sisih Reich Katelu yaiku: Rumania, Hongaria, Slovakia, Kroasia, Finlandia, Swedia, Italia, Portugal, Spanyol, Bulgaria, Argentina, Turki.
  Jerman uga nggunakake akeh wong manca lan hiwi ing Wehrmacht. Total, Reich Katelu, ing eselon pisanan piyambak, mbuwang rolas lan setengah yuta prajurit ing perang, kang ora luwih saka patang puluh persen padha Jerman dening warga negara. Satelit nambahake telung yuta liyane. Sakabèhé, ing eselon kapisan ana meh nembelas yuta infanteri, watara telung puluh telu ewu tank, luwih saka seket lima ewu pesawat, watara rong atus seket meriam lan mortir.
  USSR, sawise mobilisasi, disebaraké telulas lan setengah yuta prajurit, nanging bagéan saka pasukan kudu katahan ing Timur Jauh lan distrik internal. Ing eselon pisanan ana wolung yuta prajurit, watara telung puluh ewu tank, meh patang puluh ewu pesawat, lan rong atus ewu bedhil lan mortir.
  Mangkono, ing sisih Reich Katelu, ana kaunggulan kaping pindho ing infanteri, lan kaunggulan kaping lima ing mobilitas pasukan, kanthi bedhil mesin sing luwih apik. Bener, USSR duwe akeh bedhil mesin, meh podo.
  Bentenipun ing tank ora gedhe, nanging persentasi saka kendaraan lungse ing USSR luwih, uga nawakke rilis sadurungé.
  Penerbangan jet Jerman ora duwe lawan, lan pesawat sing didorong baling-baling Third Reich luwih cepet lan luwih apik bersenjata. Bener, kendaraan Soviet luwih unggul ing kemampuan maneuver horisontal.
  Ing artileri lan mortir, imbangan pasukan paling cedhak karo kesetaraan. Loro-lorone jumlah lan kualitas.
  Bener, armada Reich Katelu utamané ing jero banyu, kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang Soviet. Kaya sing ana ing Jepang.
  Kajaba iku, Nazi wis duwe rudal balistik kelas A ing produksi massal, lan disket pisanan njupuk.
  Umumé, Nazi bakal kuwat, lan Stalin cukup cukup disiapake, sanajan telat, pertahanan. Nanging akeh sing durung rampung. Garis Stalin durung dibalekake kanthi lengkap, lan sing paling penting, pasukan kasebut ora cukup dilatih kanggo nyekel garis kasebut. Senajan padha nekat dilatih maneh.
  Garis tapel wates Molotov, kanggo telung taun rintangan, umume rampung, nanging dumunung banget cedhak tapel wates, lan ora duwe ambane cukup. Kajaba iku, Stalin mrentahake pambangunan eselon katelu ing mburi Dnieper, nanging iki mung diwiwiti sawise nyerahake Amerika Serikat.
  Nanging, saliyane kanggo pasukan Soviet, sampeyan bisa Count ing bagean saka NKVD, kang nomer wis digawa menyang yuta prajurit lan milisi. Iki kira-kira patang yuta wong, mung ing kutha-kutha kulon. Sanajan, mesthine, efektifitas pertempuran luwih elek tinimbang unit biasa.
  Jerman, uga sajarah nyata, menehi pukulan utama ing tengah, nglereni lis Bialystok lan ajiné Lvov. Dina-dina pisanan perang nuduhake yen Jerman, sanajan akeh unit manca, nindakake serangan luwih utawa kurang lancar. Nanging pasukan Soviet asring ilang.
  Kajaba iku, kemampuan tempur unit Ukrainia dadi ragu. Akeh deserters lan nyerah ing dina pisanan perang.
  Iku ora bisa kanggo ngemot mungsuh ing perang tapel wates. Lan banjur Stalin nggawe kesalahan, nglarang mundur saka unit menyang garis utama lan nuntut kanggo straighten ngarep. Kesalahan kasebut didandani, nanging telat. Jerman bisa nyekel Minsk ing tanggal 28 Juni, sawise ngilangi garis Stalin ing tengah.
  Kebingungan mung saya tambah. Ing tanggal 30 Juni, entri samesthine ing perang Jepang lan satelite dumadi. Dadi, kanggo wektu iki, kita kudu lali babagan transfer pasukan saka Timur Jauh.
  Terobosan Jerman ing tengah saya tambah akeh. Ana longkangan ageng sing padha banget nyoba kanggo plug. Nanging Nazi maju lan ing 16 Juli nyuwil menyang Smolensk.
  Mbuwang kabeh cadangan kasedhiya menyang perang, lan sijine milisi ing tangan, Stalin lan Zhukov bisa kanggo mungkasi maju Fritz ing tengah. Nanging Hitler nguripake pasukane menyang kidul. Nazi nggawe cauldron gedhe ing Kyiv, lan ngrebut meh kabeh Ukraina.
  Diblokir Leningrad, nyerang Crimea. Lampahing permusuhan katon kaya taun 1941, kaya karma tanpa henti. Nanging bedane uga cukup signifikan. USSR ing 1941 wis sawetara cadangan free, lan saiki kabeh wis mobilized. Lan nalika serangan njupuk Panggonan ing Oktober, iku diaktifake metu sing meh ora ana kanggo terus nimbali karo.
  Ing wiwitan November 1944, Nazi ngubengi Moskow, meksa Stalin ngungsi menyang Kuibyshev.
  Nazi, ora kaya sejarah nyata, nduweni kaunggulan angka sing signifikan. Dheweke duwe bagean sing cukup kanggo ngliwati Moskow saka Lor lan Kidul. Nanging unit Soviet wis nyebar akeh banget ing macem-macem fronts.
  Ing kasunyatan, ing taun 1941, sawise mobilisasi, Stalin entuk kauntungan saka Wehrmacht ing jumlah personel, lan dheweke duwe pesawat lan tank kaping papat luwih saka Reich Katelu wiwit awal perang. Lan ing limang sasi pisanan saka perang ing sajarah nyata luwih peralatan Soviet diprodhuksi.
  Nanging saiki Nazi kabeh kertu tromp, ing sisih loro jumlah lan kualitas senjata lan personel. Lan Tentara Abang duwe lara sing padha karo taun 1941. Kalebu unwillingness Ukrainians, Balts, lan akeh bangsa cilik mati kanggo sistem Soviet. Pengkhianatan massal lan nyabrang korban penindasan, dirampas lan liyane sing nyerang kabeh garis. Kalebu mungsuh ideologi saka rezim Soviet.
  Lan kasunyatan manawa Jerman uga ngalahake Kulon mung nambah jumlah pengkhianat.
  Mulane, ora kaget yen Moskow dikepung, lan Jerman wis nyekel Donbass, Voronezh lan pindhah menyang Stalingrad.
  Musim dingin ing taun 1944, sayangé, ora kaya es lan salju kaya taun 1941. Nanging, Moskow kanthi heroik dianakaké nganti pungkasan Desember 1944. Stalingrad ambruk ing Januari 1945, lan perang kanggo iku ora dawa banget. Ing wulan Februari lan awal Maret, Jerman lan satelite rampung ngrebut Kaukasus lan sumur minyak Baku.
  Banjur nyerang tindak ing Volga. Kanggo Saratov, kanggo Kuibyshev, lan luwih kanggo Orenburg lan Kazan.
  Stalin mlayu menyang Sverdlovsk. Kazan tiba ing Mei. Ing mangsa panas, Jerman lan Jepang terus pindhah menyang telenging Rusia. Resistance saka pasukan Soviet ambruk. Ing Agustus 5, 1945, Sverdlovsk dijupuk. Lan ing September 3, 1945, Stalin pungkasanipun sarujuk kanggo nyerah. Ing ijol-ijolan kanggo urip lan kamardikan dhewe.
  Perang Donya II wis rampung. Nanging tentrem ora suwe. Sawise nguji senjata nuklir, Hitler dadi yakin karo kekuwatane sing ngrusak fenomenal.
  Saiki katon yen Jepang lan Amerika Serikat isih ana ing dalan kanggo dominasi donya dening Reich Katelu. Lan sanajan Fuhrer ngrebut tanah luwih akeh tinimbang Genghis Khan, Alexander Agung, Napoleon, Kaisar Trojan, lan Suleiman the Magnificent gabungan, dheweke mutusake kanggo ngalahake Jepang uga.
  Tepat telung taun sawisé pungkasan Perang Donya II, satus balistik, rudal antar benua kanthi muatan nuklir kuat nutupi negara Sun Rising bebarengan.
  Lan banjur nyerang Unit lemah saka Wehrmacht lan armada wiwit. Jerman kanthi cepet ngrebut barang darbeke Jepang ing Asia, lan metropolis dhewe dirusak nganggo bom atom.
  Resistance luwih utawa kurang dangu diwenehake dening milik Pasifik saka negara Sun Rising. Nanging ing wulan Juni 1949, kabeh wis rampung. Saiki sing isih ana yaiku ngalahake Amerika Serikat. Kajaba iku, ana alesan. Amerika, nalisir persetujuan, nanging ngembangaken senjata nuklir lan nindakake test rahasia.
  Hitler miwiti perang ing 1 Januari 1950, ngeculake telung atus rudal nuklir bebarengan ing taun anyar. Serangan nuklir sing ngancurake ngrusak satus kutha utama ing Amerika lan mateni puluhan yuta wong. Nambahake salah siji saka kejahatan paling gedhe saka Adolf Hitler menyang dhaptar paling dawa saka kekejeman sing paling nggegirisi. Banjur teka invasi Kanada, lan saka kidul bebarengan karo diktator Amérika Latin. Amerika padha lemes lan cingak, nanging padha perang banget. Padha mangertos yen kekalahan kanggo wong-wong mau mung ateges perbudakan lan pati sing alon lan nglarani. Mulane, iku paling nekat saka kabeh perang. Lan tahan luwih saka setahun, meksa Third Reich ngeculake udakara rong atus biaya nuklir, lan ngowahi akeh tanah sing subur dadi ara-ara samun radioaktif. Nanging goal iki tetep ngrambah lan mungsuh pungkasan saka Reich Katelu dikalahaké. Lan sawise iku, proses sing disebut globalisasi donya wiwit. Tandha Jerman dadi siji-sijine mata uang donya. Malah negara-negara sing merdika sacara resmi dikurangi dadi tingkat koloni Reich Katelu, nalika mung njaga pamaréntahan lokal sing winates. Wong-wong Yahudi lan Gypsies dilarang: padha digoleki lan dirusak. SS nindakake purges massive, lan raged. Ngimpi elek nyata wis teka - jam naga. Utawa, luwih tepat, jaman. Fuhrer mbangun kekaisaran totalitarian donya nyata kanthi pratelan ekspansi angkasa. Ing taun 1959, nalika ngrayakake ulang tahun kaping pitung puluh Fuhrer, penobatan resmi dianakake, plebisit ing saindenging jagad - sing menehi legitimasi gelar kaisar super. Lan nalika Adolf Hitler tilar donya ing taun 1967, putrane marisi gelar lan kekuwatane. Ing wektu kasebut, planet Bumi wis nggawe pemukiman ing Bulan lan ing Mars karo Venus, lan aktif nyiapake ekspansi menyang jagad lintang njaba ... Nazi pengin kekaisaran universal - pambangunan Star Reich, supaya kanggo nyemplungake jagad kabeh menyang ngipi elek.
  
  
  SATUATUS èwu cah ayu
  Elfaraya weruh awake dhewe ing perang... Dheweke saiki dadi prajurit lan pimpinan tentara sing ora kuwat.
  Bocah-bocah wadon ayu: mung duwe dhadha lan pupu sing ditutupi piring waja cahya. Lan lengen, sikil lan weteng kosong, disamak.
  Lan bocah-bocah wadon iki spank karo Bare feet. Ana satus ewu. Lan kabeh bocah-bocah wadon, ora siji lanang! Lan kabeh ayu, langsing, atletis, otot, tanned, karo untu mutiara!
  Kaya Amazons ... Diantrekake ing kohort. Pedhang ing tangan, busur ing mburi. Ora ana tameng - prajurit percaya yen pedhang luwih bener tinimbang tameng.
  Lan gendéra mabur kanthi bangga liwat bocah-bocah wadon. Dheweke siyap perang lan pengin menang kanthi yakin!
  Nanging saka adoh obah gerombolan Orc. Wulu, bruwang ala. Lan kira-kira satus luwih sithik troll sing dadi komandan.
  Lan saiki gerombolan iki pindhah menyang bocah-bocah wadon.
  Elfaraya menehi prentah:
  - Tembak saka busur, ing busur dhuwur!
  Cah wadon, nggunakake driji gundhul saka sikil anggun dheweke, narik bowstrings. Lan njupuk panah agawe.
  Ing wektu sing padha, para prajurit padha untune lan nggero:
  Ayo dadi juara!
  Lan padha mabur ing mungsuh karo grombolan kandel saka panah. Padha nusuk mungsuh kaya landak nganggo jarum.
  Orcs lan trolls tiba, smitted karo matèni lan kejem.
  Lan Elfaraya ngandika:
  - Kanggo wates anyar kekaisaran!
  Warriors tumindak ing sync. Awake samak, apik banget lan mengkilat. Lan sikil gundhul flash ankles tanned. Lan driji ulet ing extremities ngisor. Lan hadiah karusakan mabur menyang awake dhewe, nggebug mungsuh.
  Orc lan troll tiba rusak. Lan padha wis bengkong pasuryan kewan saka pain.
  Warriors mung nggumunake. Padha lancip, pinggul otot, lan sikil otot. Carane ewu panah bakal murub bebarengan.
  Lan dheweke bakal nyerang akeh orc. Lan nyanyi:
  - Kanggo pakurmatan gedhe kita,
  Ayo mangan bandit!
  Lan maneh akeh panah, lan bakal ngeculake. Lan padha bakal rereged karo mayit kabeh pendekatan kanggo bukit ngendi padha dumunung.
  Ya, dheweke pancen prajurit sing luar biasa. Ing kang grin alam bébas kuwi, lan awak dadi ing arah tengen karo extermination saka mungsuh.
  Elfaraya dhewe njupuk busur. Dheweke narik tali nganggo driji sikil sing kosong, lan nyerang kanthi akurat.
  Ing wektu sing padha, cah wadon nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Kekerasan njaga jagad,
  Volcano saka nesu lashes metu ing cara gedhe!
  Tegangan sing luwih dhuwur,
  Awakens karo pain lan wedi!
  Lan maneh panah sing diluncurake dening sikile prajurite mabur. Lan pukulan telung orc bebarengan.
  Sing keselak saka sumbering getih. Lan Elfaraya carane squeak:
  - Kamulyan kanggo sihirku!
  Lan maneh bakal ngetokake panah nganggo sikil sing gundhul. Iki bocah wadon - saka kelas paling dhuwur, dheweke duwe awak lan kabeh liyane.
  Gelombang pertama serangan dening orc lan troll macet. Mung massa mayit sing isih ana. Nanging saiki detasemen anyar saka makhluk berbulu katon.
  Elfaraya nembak maneh, lan nindakake kanthi akurat, lan ing wektu sing padha nggereng:
  - Kamulyan kanggo jagad kita!
  Lan kilat mabur saka sikil telanjang dheweke. Lan massa orc diobong lan ambruk.
  Ya, iku putri prajurit. Kanthi dheweke, sapa wae bakal rumangsa aman.
  Lan bocah-bocah wadon satus ewu liyane ora luwih elek. Lan padha njupuk apik banget. Lan sing paling penting, cepet.
  Sikil sing gundhul lan otot mung duwe wektu kanggo kedhip.
  Ing kene padha bebarengan:
  - We menehi pass aktif,
  We kenek mungsuh tengen ing mripat!
  Lan maneh padha ngeculake peparinge pati anyar kanthi sikil gundhul. Iki umume diluncurake energi tempur.
  Malah Elfaraya nyanyi:
  - Orc nggero - rai sedih,
  Ngerti, kanca, aku iki pembunuh!
  Aku bakal mateni kabeh, aku bakal numpes kabeh wong,
  Lan aku bakal ngrusak raine sapa sing wulu!
  Ya, bocah wadon kasebut pancen agresif banget. Lan nalika gerombolan orc mlayu nyedhaki, dheweke bakal nabrak kaya pulsar. Lan langsung sèket jalmo padha nyuwek-nyuwek cilik karo daging.
  Elfaraya manggut-manggut:
  - Kanggo gagasan gedhe supaya kabeh makhluk diobong!
  Prajurit banjur njupuk lan ngeculake bledhek saka puser. Lan saperangan rolas Orc ternyata kaya wedhus lanang sing ditusuk nganggo tusuk sate. Padha goreng meh langsung.
  Lan bocah-bocah wadon liyane padha ngucap:
  - Kanggo Tanah Suci!
  Lan aku uga bakal njupuk lan bakal ngeculake gumpalan energi saka tumit sing kosong! Lan nyuwek akeh pejuang wulunen.
  Elfaraya, terus murub, wektu iki narik tali busur nganggo tangan, squeaked:
  - Kanggo sihir kita!
  Lan dheweke uga goyangake bledhek saka tumit telanjang ... Lan dheweke disabetake banget nganti satus orc lan troll padha charred. Kaya blotters kejiret ing flamethrower.
  Elfaraya ngucap:
  - Aku penyihir gedhe!
  Lan maneh, carane dheweke mbanting mungsuh. Lan mripate mencorong. Lan bocah-bocah wadon, kanthi semangat gedhe, mbuwang panah ing orc lan trolls.
  Gundukan tuwuh saka mayit. Kabeh padha numpuk lan numpuk. Lan liyane lan liyane mati.
  Elfaraya njupuk lan ngandika karo ngguyu:
  - Apa sing kudu ditindakake yen ana raja ing sirahmu?
  Banjur gawe kraton kanggo dheweke!
  Lan maneh, putri kanthi sikil gundhul bakal ngluncurake hadiah pemusnahan sing mateni lan mateni.
  Prawan iki mung pawujudan saka pati. Nanging ing wektu sing padha, mripate sing sumringah banget.
  Lan liyane saka bocah-bocah wadon exterminating akeh kewan kewan, kayata gelombang tsunami creeping munggah ing wong, iku umume super. Lan supaya furiously siram mungsuh karo panah. Asring pukulan liwat.
  Elfaraya mbengok:
  - Aku lair ing wektu kaya ngono,
  Negari ingkang kawula tresnani eling dhateng kawula!
  Lan jawata ngadeg ing tangané, bengkong dheweke gundhul sikil ing ndhuwur sirahe, lan twirled ageng, werni murub. Lan carane bakal mbuwang gumpalan energi ing mungsuh.
  Lan langsung njeblug sewu orc. Lan kulite padha diobong, lan banjur dibuwang.
  Elfaraya mbengok:
  "Aku prajurit kelas G!"
  Lan carane dheweke ngguyu.
  Banjur kilat bakal metu saka ilat. Lan ngobong akeh mungsuh.
  Banjur putri-putri nggero:
  - Kanggo kula kabeh donya!
  Lan saka mripat ijo saka kaendahan kilat ambruk mudhun ... Lan carane padha disabetake kabeh jalmo ora kaetung.
  Elfaraya malah nyanyi:
  - Milyar asu, setan! Lan sloganku prasaja - mateni kabeh wong!
  Lan karo driji gundhul, prawan putri ngeculake pulsar liyane, banget mateni.
  Lan carane bakal nyuwek kabeh ...
  Lan bocah-bocah wadon liyane ora kalah karo dheweke. Saben wong ngremuk lan ngremuk mungsuh nganggo panah. Nggunakake, mesthi, sing banget nimble, tanpa sikil shoes rasah.
  Orc jelas kehabisan napas. Nanging ana akeh banget. Lan luwih akeh resimen makhluk anyar sing crawling.
  Nanging, bocah-bocah wadon kuwi ora bisa isin utawa guncang. Yen padha arep perang, banjur padha perang. Lan padha ora ngerti carane wedi. Utawa, dheweke ora pengin ngerti.
  Punika kaki telanjang ngluncurake peparinge pati. Kang pamisah bathuk orcs.
  Iki bocah-bocah wadon - dheweke pancen supermen ing rok cendhak banget. Lan dadi atraktif lan ayu.
  Lan satus ewu bocah-bocah wadon iku pasukan kolosal! Marang kang ora bisa ngrampungake!
  Elfaraya ngucap:
  - Kamulyan kanggo fenomena kita!
  Lan saka tumit gundhul maneh ngeculake pulsar karusakan. Lan massa orcs, dadi pedunung neraka.
  Lan kenapa wong-wong sing shaggy kaya ngono diidini mlebu swarga?
  Elfaraya nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku bakal dadi juara donya mutlak!
  Lan maneh, bocah-bocah wadon bakal ngeculake pulsar abang-panas lan bisa nyebabake mati kanthi driji sikil.
  Iku bakal ngobong kabeh wong lan nggawe wong kobong.
  Elfaraya nyanyi kanthi bungah:
  - Aku dudu bocah wadon sing prasaja,
  Lan makutha emas!
  Lan maneh kilat bakal mabur metu saka puser kaendahan. Iku bakal nabrak makhluk wulune lan char minangka kayu bakar obaran.
  Elfaraya nggero:
  Aku bakal ngobong sampeyan, bakal dadi awu!
  Lan saka puser maneh bakal ngirim kilat ...
  Lan massa orcs goreng kaya cutlets ing wajan.
  Elfaraya njupuk lan nyanyi kanthi bungah:
  - Orc nimbang dhewe ing jerat,
  Panggang ing geni!
  Lan saiki ana sing angel banget lan mateni bakal mabur saka tumit telanjang bocah wadon. Apa sing ora bisa dibela.
  Sepisan maneh, satus orc padha dibakar bebarengan. Lan dadi cinders, lan awu karo wool.
  Lan bocah-bocah wadon carane squeak:
  - Kanggo Fatherland gedhe!
  Lan maneh, tumit sing gundhul mbuwang hadiah pati kanthi cepet. Iki bocah-bocah wadon sing ora bakal mandheg dening badai, badai, utawa alangan!
  Kene Terminator!
  Warriors ora ngidini orc kanggo nemtokke pertempuran cedhak lan njaga mungsuh ing kadohan.
  Nanging isih, makhluk wulunen nyoba nembus kanthi luwih cedhak. Nanging prajurit ora bakal menehi kanggo wong-wong mau mesthi.
  Elfaraya bali ing tangane, lan karo kaki gundhul reproduces wolung. Lan mega murub katon. Lan tiba kaya aliran liar ing orc.
  Lan saperangan ewu jalmo wuluné njupuk bebarengan lan burned.
  Elfaraya ngucap:
  - Makhluk ireng bengok-bengok kaya laler! Apa ora bisa bungled saka keluwen!
  Lan saiki prajurit bakal ngeculake telung panah bebarengan, narik tali busur nganggo sikil telanjang, lan rolas orc bakal nembus!
  Iki cah wadon terminator. Lan duwe energi alam bébas lan frantic.
  Elfaraya njupuk lan nyanyi:
  - Bocah-bocah wadon beda
  Mung dheweke ora nulari!
  Yen tiba,
  Sing ora bakal disimpen ing neraka!
  Lan pulsar mateni kesusu saka tumit telanjang bocah wadon. Lan nyebarake bruwang shaggy ing kabeh arah.
  Elfaraya ing kasenengan alam bébas ngandika:
  - Aku saka suku kaya mengkono aku bakal matèni kowé marga saka Gusti Allah!
  Lan maneh, prajurit kasebut bakal ngeculake panah sing nembus waja apa wae, lan daging orc sing robek.
  Pasangane, bocah wadon sing ayu banget rambute abang, ngucap:
  - Kanggo Persahabatan kuwoso!
  Lan uga bakal ngirim pulsar infernal karusakan!
  Lan massa mateni mungsuh bakal remuk.
  Elfaraya nyengir:
  - Kanggo jagad setanku!
  Sawisé iku, prawan putri, nalika dheweke miwiti, dheweke bakal redraw balung menyang wedhi. Prajurit upacara ora ngerti.
  Pasangan rambut abang, Putri de La Vallière, njerit:
  - Masa depan kita!
  Elfaraya gurgled nanggepi, sadurunge ngeculke bolt alam bébas saka matèni pulsar.
  - Lan kepungkur mung bakal mbantu kamenangan ing mangsa ngarep!
  Lan saiki bocah-bocah wadon kabeh satus ewu, amarga padha njupuk lan ngetokake kilat liar kanthi driji sikil.
  Lan tentara orc bakal njupuk lan ngobong. Ya, iku medeni kanggo tiba ing distribusi saka warriors kuwi.
  Lan uga nyengir lan nuduhake untu sing nggambarake sinar lintang.
  Banjur bocah-bocah wadon bakal njupuk lan stomp karo tumit telanjang, lan gelombang bakal ngliwati bumi, lan nutupi kabeh tentara orcs. Lan ngubur!
  Prajurit saka untu sing mencorong bakal ngeculake sunbeams lan buta barisan prajurit wulunen.
  Elfaraya nyengir:
  - Kanggo kaputusan lan prilaku!
  Bocah-bocah wadon sing gelut harder lan harder. Lan iki carane bakal njupuk lan uncalan cakram karo Bare kaki. Dheweke bakal nyapu, lan massa orc wis suda.
  Sang putri nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku bakal Cut sampeyan, aku bakal Cut sampeyan, Aku bakal Cut sampeyan kabeh enggal!
  Aku bakal mateni sampeyan, aku bakal mateni sampeyan, aku bakal mateni sampeyan!
  Lan saiki prajurit kanthi tumit telanjang bakal nggambarake sinar matahari lan, kaya laser, ing orc.
  Lan Cut metu kabèh, garis shaggy. Lan orc squeal lan muter tentara iki menyang feces.
  Lan maneh para Orc ana ing serangan liar, lan bocah-bocah wadon mbuwang obyek pati ing wong-wong mau kanthi sikil telanjang.
  Lan dodo gonjang-ganjing. Dadi saben dodo minangka menara tank kabeh!
  Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan murub kilat saka navels. Kabeh bocah wadon satus ewu dipotong dening sinar laser kanthi puser.
  Lan nganti setengah yuta orc digoreng bebarengan. Lan mung papan sing bisa nyerna.
  Elfaraya ngucap:
  - Aku nyuwek lan ngobong sampeyan,
  Aku cah wadon - mung Iblis!
  Lan maneh saka puser bakal ngeculake kilat. Lan tekan agawe. Banjur carane panah mabur. Lan kabeh padha dadi bar.
  Lan saiki Orc kaya bar kebak bolongan.
  Lan bocah-bocah wadon thrash dhadha karo sihir, lan mow mudhun akeh orc stinking. Lan padha kalah metu.
  Elfaraya sang:
  - Kita bakal mateni kabeh wong!
  Sampeyan pancen cah wadon - mung putri!
  Prajurit nguwuh:
  - Aku bakal nyuwek sampeyan lan ora duwe welas asih!
  Lan kaya ngono dheweke goyangake dhadha. Lan maneh ngeculake, nggawa pati nyata.
  Para Orc nyoba nyiram posisi mungsuh kanthi mayat. Lan padha terus lan terus lan terus. Ing kene tuwuh gunung anyar wong mati. Nanging para Orc ora nyerah.
  Padha nerusake lan ing lan ing. Lan padha mati tanpa welas asih. Nanging para jawata nguber para orc kaya es panah. Lan prajurit ora bisa mungkasi scum iki. Nanging ombak shaggy cepet-cepet kanggo dhewe. Lan segara taring iki obah.
  Bocah-bocah wadon ing kasenengan alam bébas. Lan lentur otot. Lan orc obah dhewe, kaya gelombang tsunami liyane wis ilang. Nanging sing ora ngganggu sapa wae.
  Elfaraya malah nyanyi, sadurunge dheweke narik senar nganggo driji sikile ing limang busur bebarengan, lan ngetokake panah ajaib:
  - Langsung nganggo tangan kosong,
  Aku ngurusi tsunami...
  Aku gelombang sanga,
  Kekasihku nyuwek!
  Prajurit malah mlumpat munggah, lan langsung ngeculake discharge saka puser. Lan numpes mungsuh.
  Lan gumuruh:
  - Tentaraku kuwat,
  Dheweke nelukake jagad!
  Elfaraya bubar bubar. Dheweke lan bocah-bocah wadon liyane, mesthi, kelas prajurit sing sarwa. Sapa sing ora bakal menehi welas asih marang sapa wae.
  Dheweke mung kewan galak. Utawa bisa uga kaya orc! Mung ayu, ora elek.
  Elfaraya carane ngeculake kilat saka cangkeme. Lan ngobong atus orc, lan nyanyi:
  - Kanggo nyawaku sing manis!
  Lan nglirik mungsuh!
  Sawise iku, driji gundhul bakal nyelehake pulsar. Lan padha bakal nyuwek kabeh Pack menyang cilik, ambruk bagean.
  Elfaraya banjur squeak:
  - Pembunuhan minangka kredoku!
  Bojone sing rambute abang bakal nguwuh:
  - Lan mine, banget, lan ing alun-alun!
  Elfaraya ngetokaké karusakan lan nguwuh:
  - Lan tambang umume ing kotak!
  Lan loro prajurit stopped sing gundhul sikil. Gelombang sihir anyar wis wungu.
  Lan saiki saka orc maneh, kripik lan mabur daging ambruk. Banjur digoreng ing wajan.
  Elfaraya njerit.
  - Setel rekor anyar!
  Pasangan rambut abang kasebut dikonfirmasi kanthi nggero, ngetokake pulsar murub kanthi driji sikil:
  - Kanggo tuwuh bumi!
  Elfaraya nabrak orc lan squeak:
  - Kaping pindho, kaping telu luwih dhuwur tinimbang standar!
  Prajurit rambut abang menehi gelembung energi magis kanthi tumit telanjang lan ditambahake kanthi bungah:
  - Supaya negaraku mekar!
  Dadi bocah-bocah wadon bubar, lan banget. Lan padha ngremukake tentara makhluk shaggy iki kanthi akuisisi gedhe kanggo awake dhewe.
  Elfaraya maneh mbuwang laser ajaib saka pusar, lan njerit, mripate cemlorot:
  - Aku duwe cobra lan gyurza ing siji botol!
  Lan carane dheweke bakal ngeculake sinar anyar sing ngobong orc urip ing mungsuh.
  Mitra putri sing rambute abang, sing dumadakan nyatakake:
  - Saiki jenengku de Lavalier!
  Elfaraya kanthi gampang ngonfirmasi:
  - De Lavalier, dadi de Lavalier! Dadi luwih ayu!
  Prajurit berambut abang njerit:
  - Aku ksatria cahya ing dhengkul saka savages,
  Aku bakal nyapu Orc iki saka lumahing bumi!
  Lan carane dheweke bakal mindhah dheweke gundhul, chiseled sikil bebarengan ... Lan liyane saka bocah-bocah wadon, kabeh tentara saka satus ewu prajurit, bakal njupuk, mbukak cangkeme lan ngeculake geni saka wong-wong mau.
  Lan maneh cascade geni bakal tiba ing orcs, incinerating tanpa mangu-mangu lan ora menehi kasempatan.
  Sanalika telung yuta makhluk shaggy kejiret geni bebarengan. Kaya-kaya wis disiram napalm. Utawa malah fosfor bebarengan karo belerang. Lan kabeh padha flared munggah kaya milyar cocog bebarengan.
  Lan carane massa iki bakal padhang. Lan carane akeh lolongan lan njerit lan ipat-ipat saka kabeh iki bebarengan.
  Elfaraya manggut-manggut:
  - Aja welas asih marang Orc
  Bunuh mereka bajingan...
  Cara ngrusak bedbugs -
  Rip kaya kecoak!
  Lan dheweke bakal njupuk driji sikil sing gundhul lan ngeculake kilat. Lan mangga troll gedhe banget. Dheweke bakal njupuk lan mateni. Mbayangno yen dinosaurus diunekake.
  Mitra sing rambute abang squeak:
  - Iki ghoul!
  Elfaraya nanggepi, kanthi tumit sing gundhul menehi gelembung magoplasma, njerit:
  - Kita duwe jawaban kanggo ghouls!
  Prajurit geni mbengok:
  - Lan bakal ana coffin kanggo dheweke, lan salam ing wreath!
  Elfaraya nyathet:
  - Wreath bisa dadi panguburan lan laurel! Dadi ojo terlalu bungah!
  Putri rambut abang nggero, uga ngetokake bledhek saka pusar, numpes sawetara Orc sing isih urip:
  - Kita wis nyiapake sing luwih abot tinimbang wreath!
  Lan saiki prajurit, kabeh satus ewu bocah-bocah wadon, bakal njupuk lan, ing printah saka Elfarai, padha bakal mlumpat munggah lan twisting gundhul, otot sikil ing udhara. Akibaté, badai bakal munggah, lan badai gaib nyata. Lan gelombang pasukan kolosal bakal pindhah, lan poros yuta tsunami gaib.
  Akibaté, orc pungkasan wis numpes, lan rampung flattened.
  Goreng lan dadi cutlets.
  Elfaraya ngandika karo pathos:
  - Lagu kabangsan ing njero ati, kita nyanyi,
  Kita bakal nggawe kabeh sing ana ing jagad iki seneng ...
  Ayo goleki Muhammad sing legendaris,
  Langit lan bumi ana ing daya gedhe!
  
  ELF PILOT MARANG SASHKA
  Ing salah sawijining alam semesta alternatif, nalika Perang Dunia II, ana elf teka. Dheweke mlebu Angkatan Udara Jepang, lan minangka asil dadi ace nomer siji ing kana. Sawise kabeh, elf banget bisa, cepet, lincah, kuwat. Dheweke duwe reaksi, lan kabeh refleks, luwih apik tinimbang manungsa, ditambah karo sesanti gaib perang. Nalika elf ndeleng apa sing bakal ditindakake mungsuh.
  Ing cendhak, elf, sing njupuk julukan Conan, nembak mudhun pesawat kanthi gampang kaya-kaya dheweke retak wiji.
  Lan amarga dheweke, Jepang menang ing perang laut ing Midway. Kamenangan gedhe duwe pengaruh ing kabeh Perang Donya II. Kaping pisanan, Jepang pungkasane ngrebut inisiatif ing Pasifik. Lan armada sing bisa nyekel Kapuloan Hawaii, nampa posisi kuwat banget, rampung construction saka keliling pertahanan ing segara.
  Nanging, iki bisa uga ora dadi penting banget yen, sawise kamenangan kasebut, samurai durung mutusake kanggo mbukak ngarep kapindho nglawan USSR.
  A serangan surprise ngiring ing Timur Jauh. Lan pasukan Kakaisaran Matahari Terbit uga nyerang Vladivostok. Senadyan kasunyatan manawa ancaman serangan Jepang militeristik sawise kamenangan Midway dadi nyata, kanthi bantuan suap lan pengkhianatan, agen Mikado nggawe percoyo marang komando Vladivostok supaya ora nggawa pasukan menyang kesiapan tempur. Lan minangka asil, pedhang Damocles wis digawa, lan lagi mangan ing restoran. Mayor Stalingradova nyekel rambute perwira enom, dheweke luwih dhuwur tinimbang dheweke lan luwih kuwat:
  - Apa boor lan mendem! Kok duwe tim sing dibubarake! Wong iki katon luwih kaya bocah kabin tinimbang petugas. Mungkin kanggo wiwitan, jotosan kanthi apik supaya kabeh hops metu.
  Kolonel Palatsev isin:
  - Iki Sasha Sokolovsky. Dheweke dikirim menyang kursus langsung saka Sekolah Suvorov, miturut program sing disingkat. Dheweke isih cukup lanang, rong sasi ulang tahune wis umur limalas taun.
  Stalingradova grimis ora seneng:
  - Wah! Ing umur patbelas taun lan wis dadi pejabat! Sing apa perang! Lan aku ora ngerti yen susu wis entuk gelar lengkap.
  Paltsev ngangkat bahu.
  - Ing perang, bocah-bocah tuwuh awal! Menapa malih, crita kedaden kanggo wong, kaya kang nulis crita paling apik bab nimbali Moscow, lan Zhukov nyathet iki lan menehi saran kanggo mindhah cah lanang saka kadet kanggo perwira.
  Stalingradova dadi luwih apik ing tembung iki:
  - Nggih! Sing dheweke ora bodho. - Dheweke ngancam kaya guru sekolah nganggo driji. - Umumé, ora ala, nanging ora ngombe maneh! Aku bisa mambu, lan irungku kaya asu, langsung ing pengadilan! - Wong wadon kuwat, diwasa, nanging ora ilang harmoni atletik lan freshness, jabbed driji ing kolonel. "Pancen, sampeyan bakal mbayar iki. Wis wong setengah tuwa, nanging kelakuane.
  Palatsev watuk nesu:
  "Satemene, umurku telung puluh telu, nanging aku wis tatu kaping pitu, mula aku katon tuwa ...
  Stalingradova kepéngin ngomong apa-apa kanggo nanggepi, nalika dumadakan gegeran sing nggegirisi nyuwil kasepen ing wayah awan. Kaya-kaya ana watu-watu gedhe sing tiba saka langit, kaca jendela njeblug sanalika. Pecahan watu es ditumbuk ing meja lan malah tiba ing tangan lan raine petugas sing mendem. Stalingradova bengok-bengok kaya komandan:
  - Kabeh wong langsung metu.
  Paltsev bengok-bengok nanggepi, nganti meh nyuwek pita suarane:
  - Iki cangkang rolas lan wolulas inci! Prau pêrang Jêpan ingkang agêng-agêngipun katingal anggènipun mburu, têgêsipun.
  Stalingradova, kanthi jengkel, nggebug tembok nganggo sepatu bot. Saka poke karo savvy, dening cara, piala boot, kothak retak:
  - Diwiwiti, nanging ora kaya sing direncanakake! Ora babar pisan! Sial, sampeyan kudu langsung njupuk skuadron menyang segara lan nglelebke armada negara prajurit sipit.
  Tiba ing papat, kapten pangkat siji (Yen ora kolonel) muni:
  - Ana gegaman mung ing karusakan lan ing saperangan troughs cilik. Kita malah ora duwe jawaban.
  Stalingradova nuduhake tinju sing abot:
  - Inggih, sampeyan lan kuldi! Prajurit wadon rambute biru kaya tsunami ngamuk. - Nanging sampeyan kudu duwe artileri pesisir! Sawise kabeh, ora kabeh wong dikirim menyang sisih kulon, uga penerbangan. Sawise kabeh, kasunyatan manawa Jepang bisa mlebu perang sawayah-wayah wis diomongake pirang-pirang taun.
  Wis cukup tatu Palatsev, wanted kanggo ngomong, nanging maneh rumbled, pecahan ambruk. Sirine njerit, ngelingake tekane pesawat. Kanthi angel banget, Kolonel wadya-bala angkatan laut tangi lan bengok-bengok, ngalangi gemuruh Stalingradova:
  - Kita duwe penerbangan, lan baterei pesisir, sanajan ora ana ing set lengkap, kasedhiya. Ayo wangsulan!
  Pilot nggereng nalika mlayu ing dalan:
  - Aku mung bakal mlayu menyang pejuang lan aku bakal nandur prajurit samurai iki, kayane ora cukup. Dheweke isih bakal mbayar Tsushima, lan Miduen.
  Sashka Sokolovsky, ing ngimpi wis dadi pejabat, lan dudu abdi, sing setengah saka kupinge dipotong, sarujuk:
  - Ya, dheweke bakal mbayar! Ya, sanajan kanthi persentase!
  Ana bledosan lan swara telat saka bedhil anti-pesawat. Umumé, umume pertahanan udara Vladivostok digawa metu ing taun patang puluh siji, kanggo nguatake pertahanan Moskow, saéngga titik-titik koloni nyamuk ing negara Matahari Terbit katon ora nggatekake. kanggo kuwi "gangguan". Pengebom nyilem Jepang ngeculake "hadiah" musim semi kanthi jeritan. Pukulan kasebut ditindakake ing kutha lan ing armada. Kapal Jêpan wau botên agêng, nanging lincah, nanging kapal pêrang wau, kosokwangsulipun, kathah ingkang ageng. Kene, sing paling gedhé malah cramped ing segara, dawane telung atus meter, lan bedhil - 460 milimeter. Nganti saiki, Amerika durung bisa nglelebke kaendahan kasebut, lan wong-wong sing slamet, bebarengan karo kapal penjelajah, padha ngrusak pesisir. Iku meh padha karo serangan jahat ing Land of the Rising Sun nalika tanggal 27 Januari 1904. Mung banjur ora ana penerbangan.
  Paltsev rumangsa sesak amarga mlayu. Dheweke dudu superman, nanging wong prasaja kanthi paru-paru sing lara, kejiret ing kahanan sing angel. Nanging Victoria Stalingradova ora ngluwihi dheweke. Eman-eman, umure pira, meh ora luwih saka telung puluh, dhadhane gedhe, lan pundhake amba kaya wong lanang.
  Stalingradova dumadakan mbalik lan ngacungake tangane:
  - Aja mlayu wong tuwa, tindakake kula! - Dheweke bengok-bengok kanthi kekuwatan nganti gelombang swara mung kena kupinge. - Njaluk perusak metu menyang segara sanalika bisa.
  Jeblugan rumbled cedhak, lebu ambruk, salah siji saka wong-wong mau ambruk langsung ing Stalingradova, lan mechanically kejiret karo tangané. Cewek terminator krasa kaya kiper sing kasil menang penalti, fragmene bunder, anget lan katon kaya bal. Victoria dumadakan krasa ana cairan sing mili mudhun ing tangane. Cah wadon katon ing pecahan, lan banjur malah prajurit wesi, hardened dening telung taun perang (Bebarengan karo Spanyol lan sipil, bakal ana liyane) mual teka menyang tenggorokan. Dheweke duwe sirah bayi ing tangane. Prawan miskin (iki bisa dideleng saka pigtails sing cendhak, kanthi mripate gouged. Stalingradova kasebut kanthi teliti, nyelehake sirahe ing aspal retak lan nyabrang dhéwé:
  - Sampeyan ora duwe wektu kanggo dosa, ora kanggo manggon! Nanging, ora ana wong dosa sing luwih gedhe tinimbang Gusti Allah, mula ora ana dosa sing luwih gedhe tinimbang ora peduli karo kasangsaran anak.
  Maneh, nggero, lan pecahan, siji kenek bocah wadon ing boot, scratching kulit. Stalingradova wis pengin mbalik lan cepet-cepet menyang landasan pacu, ing ngendi MIG dheweke sabar ngenteni nyonya rumah sing agresif, nanging ...
  Tajem minangka agul-agul keris, katon saka jawata metu grimace unbearable saka pain ing pasuryan saka kapten saka pangkat pisanan Vladimirovich, nalika bagéan ndhuwur awak pedhot miber dibuwang munggah dening gelombang jeblugan. Cah wadon dhewe meh ora ngindhari pecahan kasebut. Sanajan dheweke pancen bocah wadon, dheweke pisanan njupuk senjata ing jaman Rusia-Jepang Nicholas II. Dheweke wis ing siji wektu, piye wae kejiret pipi, malah sak perang internasional ing Spanyol. Akibaté, catu jero tetep, sing, kanggo dangu, ngrusak dheweke katon. Ditambah penahanan lan ngirim kolonel menyang kamp konsentrasi. Bener, ing Siberia ing situs logging dheweke dikenalake karo ahli sihir sing kuwat banget, sing, kanthi bantuan ointments lan panyuwunan roh, bisa waras, kaya-kaya durung tau, tatu iki lan liya-liyane. Scars ditampa nalika perang karo Jepang, Jerman, Ceko Putih, pasukan Kolchak, Denikin, Wrangel. Lan dheweke mulang akeh, supaya Stalingradova, misale jek, belongs kanggo jinis milih wong.
  Dheweke entuk kesempatan kanggo ninggalake luwih dhisik kanthi nggunakake pesona wanita, mula dheweke ditawani amnesti, sanajan artikel sing angel. Intine, mesthi, ora mung kanggo mbujuk wong, nanging kanggo mesthekake yen panitia partai ora ngerti babagan iki. Lan ana akeh scammers kabeh loreng sing snitch, ing snitch lan snitch, drive wong ing. Dadi, sampeyan ora bakal nyepetake yen karir sampeyan disenengi.
  Iki tegese Jepang duwe kaluwihan gedhe ing infantri, penerbangan, lan malah tank. Inggih, ing tank, ing bagean kita menehi ganti rugi kanthi keunggulan kualitatif, lan liyane luwih elek. Senajan yen sampeyan njupuk senjata cilik, Jepang uga lags ing nomer bedhil mesin, biasane wis bedhil. Nanging, divisi Timur Jauh kurang dilengkapi bedhil submachine. Ora ana mesin sing cukup kanggo kabeh wong. Dadi ... Ing babagan kualitas, ora ana kaunggulan ing infanteri, malah luwih elek, kabeh perwira paling apik ditransfer menyang ngarep Soviet, ing kene pasukan paling awon, minangka aturan, ora dipecat, duwe minimal . saka latihan militer. Iki tegese perang wiwit, ing kahanan banget unfavorable kanggo USSR. Lan sawetara cadangan sing mentas dibentuk bakal dibuwang ing sisih wétan ...
  Stalingradova dumadakan ngobong geni. Rumah sakit kutha sing dibom wis kobong. Gambar kasebut pancen apokaliptik, lan wanita, bocah-bocah, lan wong tuwa kobong urip. Ing kene bayi kasebut tiba ing geni, lan ing sakubenge ana gegeran lan rintihan sing nggegirisi.
  Stalingradova felt slompret saka archangels ing sirahe lan mbuwang dhéwé menyang geni. Basa geni didilat tangan gundhul cah wadon lan pasuryan mbukak, nanging pilot dipindhah supaya swiftly sing bisa nyekel anak, narik wong metu saka ngrangkul karusakan.
  Bocah wadon mau mlumpat metu, mung krasa gatel-gatel ing kulite, mandeng bayi. Adhuh, wis kasep, bocah mau sesak napas, nyedot geni ing paru-paru, murub ing pasuryan bunder. Lepuh sing ambruk ing kulit luwih alus tinimbang tunas daisy. Stalingradova mbengok:
  - Punika lam manungsa!
  Dheweke nggebug tumpukan sampah nganggo sepatu bot, sawise dheweke kesusu nulungi sapa wae sing bisa disimpen. Iku kaya cobra nari ing antarane kompor gas, cah wadon wriggled banget aneh lan njoget. Dheweke diobong, sepatu bote ilang, tunik dheweke gosong, nanging dheweke terus berjuang kanggo saben luh saka bocah, kanggo saben denyut jantung cilik, kanggo saben urip sing rapuh, nanging perlu kanggo negara! Boots kasebut ambruk, lan saiki bocah wadon kasebut nari liwat angin puyuh, sikile sing gundhul, nengsemake. Dheweke martir, nanging ora mung biarawati sing nyiksa awake dhewe kanthi pasa lan pecut, sing ora entuk manfaat kanggo Gusti Allah utawa manungsa, pejuang martir nylametake urip tartamtu. Sikil prawan prajurit ditutupi lapisan blisters cilik, nanging luwih cepet lan luwih akurat amarga nyeri.
  Kapten layanan medis, njupuk boots gedhe saka tas, nguwuh marang dheweke:
  - Njupuk wong, cepet sijine! Sampeyan, nari ing geni, bakal dadi pincang.
  Prajurit sing pangkate mayor langsung mangsuli:
  - Luwih becik dadi lumpuh sacara fisik tinimbang dadi wong aneh kanthi moral! Ora liya kanggo dhewe, kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan !
  Kapten layanan medis mangsuli:
  - Iki wong Soviet nyata!
  Stalingradova, ngidak-idak geni, ngipat-ipati:
  - Lan apa sing sampeyan ngadeg, nyimpen wong!
  Kapten ngguyu.
  - Aku duwe prostheses, tinimbang sikil!
  Stalingradova, narik bocah wadon liyane kanthi pasuryan setengah gosong lan semaput, bengok-bengok kanthi nesu:
  Kejem tenan Gusti Allah!
  Kapten ngangkat bahu.
  Iki dudu salahé Gusti Allah, nanging salahé manungsa!
  Stalingradova banget cukup lan kanthi yakin mbantah:
  - Iki padha karo ngomong - ora wong tuwa sing disalahake, nanging bocah-bocah!
  Kapitan arep ngomong apa-apa, nanging mendhung kumelun mlebu ing gulune, banjur watuk kanthi nesu.
  Bom-bom kasebut suda, nanging pamboman terus. Senjata kapal kasebut nduweni pasokan cangkang sing cukup, nanging geni saiki luwih ditujokake menyang kapal Soviet sing dilucuti senjata. Yamamoto mangertos yen dominasi ing segara bakal mindhah inisiatif ing perang iki kanggo Jepang kanggo dangu. Lan kanggo mbangun kapal, proses kasebut larang lan dawa, sanajan, contone, kapal selam, mbok menawa, luwih gampang dicap. Iki, mesthi, uga kudu dianggep, nanging penting kanggo break struktur. Laksamana Yamamoto, wong Jepang sing paling kuat sawise Kaisar Hirohito, rumangsa kaya dewa. Dewa sing sejati, mula agama ing negara Matahari Terbit mulangake manawa cara paling apik kanggo dewa yaiku kekuwatan militer! Lan saiki komandan gedhe bisa kanthi sewenang-wenang nyiksa lan ngrusak papan ing saubengé. Ndhuwur Vladivostok ana asap sing kandel lan ireng nganti pirang-pirang kilometer; iki minangka fasilitas panyimpenan minyak lan depot bahan bakar sing kobong. Atusan, ewu wong ngobong, neraka, wah, sawise iku, carane sampeyan ora aran kaya dewa sing males dendam marang Rusia kanggo abad ngeyek, wong gedhe kepeksa nglumpuk ing seri pulo cilik banget dibandhingake karo expanses saka Rusia. Saiki armada Rusia klelep, lan ora kaya Pelabuhan Peru, ora bakal ninggalake kapal siji.
  Sajrone Pertempuran Khalkhin Gol, Yamamoto ngusulake kanggo ngirim pukulan sing padha karo Vladivostok, sing rencana rinci digawe. Nanging Hitler ora sengaja nggawe perdamaian karo Stalin. Umumé, Hitler bodho, miwiti ontran-ontran saka wong-wong Yahudi lan kanthi mangkono nyetel marang Polandia lan negara-negara Kulon. Lan kenapa dheweke butuh? Pengin njaluk kasugihan Yahudi? Nanging luwih becik dadi kekuwatan donya, ngalahake USSR, lan bisa uga negara liya. Kulon luwih gampang menang amarga mentalitase kurang ditondoi dening fanatisme lan cenderung ngorbanake awake dhewe. Apa paling ora ana siji kasus sing dikenal babagan pilot Amerika sing ramming? Bener, ana sawetara tabrakan, nanging iki paling mungkin kacilakan. Rusia iku fanatik, sing aneh, amarga iman Ortodoks ora nyetujoni bunuh diri, lan ora nganggep manawa wong bisa entuk dalan menyang swarga kanthi prestasi senjata. Umumé, piwulangé Kristus iku bodho lan ora praktis. Panjenenganipun Yamamoto maca Kitab Suci lan gumun ing stupidity wong kanggo nimbang kuwi Gusti Allah pacifist. Contone, dheweke mulang: dheweke nggebug sampeyan ing pipi tengen - nguripake kiwa, njaluk klambi siji - menehi loro, tresna marang mungsuh! Mung wong lara mental sing bisa nganggep Kristus Gusti Allah. Agama kang kaya mangkono iku becike mung kanggo batur tukon, wong kang kaiket. Lan kabeh Eropah lan setengah saka donya mesthi wis pracaya. Bener, piwulang Gusti Yesus, senadyan kasunyatan sing nolak prinsip Prajanjian Lawas, mripat kanggo mripat, lan mulang sampeyan kanggo tresna mungsuh, ora nyegah Inggris saka nelukake katelu saka kabeh planet, nggawe kekaisaran paling jembar ing sajarah manungsa. Lan iki senadyan religiusitas Britain, ngendi Gusti Allah kasebut malah ing lagu kabangsan. Anehe, presiden AS sumpah ing Kitab Suci, nanging tetep dibombardir kutha-kutha Jepang nganggo bom napalm, ngobong ewonan wanita lan bocah-bocah urip. Kajaba iku, wong sipil tiwas, ora kanthi ora sengaja, nanging kanthi sengaja, iki minangka taktik neror warga sipil: ngrusak sumber daya manungsa lan ekonomi. Nanging Jepang durung ngebom Amerika Serikat. Nanging bakal padha! Lan dheweke uga ngubungake kekejeman khusus marang samurai. Sawise kabeh, dheweke Yamamoto, yen dikarepake, bisa nembus bom menyang kutha-kutha AS, utamane sawise kekalahan armada Yankee ing Pelabuhan Peru. Ya wong Eropa iku bajingan moral. Padha duwe pangerten perverted, iman, memulang lan ora nindakake! Ora kaya ing Jepang! Apa sing diwulangake yaiku apa sing kita lakoni. Ora ana sing diarani Gusti Allah, nanging para abdine sengaja mateni bocah cilik. Ya, umume, kapercayan yen Gusti Allah iku siji lan Mahakuwasa ora bisa bener. Menawi piyambakipun piyambak, mesthi piyambakipun badhe ngati-ati supados tiyang-tiyang ngabekti dhateng piyambakipun kanthi leres, kanthi iman lan bebener, lan gadhah piwulang ingkang satunggal. Dadi saben wong ndedonga kaya sing dikarepake, apa sing dikarepake. Lan donya iku banget ala lan salah kanggo digawe dening siji Gusti Kang Maha Kuwasa. Sawise kabeh, sembarang panguwasa tanggung jawab ing Panggonan pisanan ngupayakake supaya lan kaadilan. Dheweke kepengin sing kuwat, wicaksana, mulya, jujur ing wiwitan, lan liyane uga mbenerake awake dhewe, tuwuh sacara fisik lan spiritual, utawa ... Nanging, yen Gusti Allah iku Mahakwasa lan nitahake alam semesta, mula dheweke ora bakal nggawe freaks awak lan mental. Sawise kabeh, kenapa kaisar kadhangkala kepeksa nahan kelemahane wong kaya sing diwenehake? Amarga ora ana dalan liyane, dheweke ora bisa ngowahi wong aneh dadi wong sing nggantheng lan pengecut dadi wong sing kendel kanthi cepet. Nanging yen aku bisa, aku bakal langsung nindakake!
  Sayange, aku kudu nampa apa lan ngatasi materi manungsa sing ditampa minangka diwenehi. Nanging saka sapa dheweke nampa pitakonan liyane. Ya, lan kaisar dhewe duwe kekirangan: dheweke mung wong lanang - wis tuwa, lara, decrepit. Anehe, kaisar gaib asring urip kurang saka abdi biasa, wis kurang skills gegaman saka umume jenderal lan akeh prajurit. Inggih, apa sing ana saka Gusti Kang Maha Kuwasa. Nanging putih ora luwih apik! Ing kabeh sajarah Eropah, ora ana penakluk liyane elek lan sukses saka Hitler. Ya, dheweke pancen minangka simbol kaprigelan militer wong kulit putih! Nanging, komandan paling gedhe ing kabeh jaman lan bangsa, ora bisa ngrampungake gimnasium, entuk pendidikan menengah, sing wajib ing Jepang!
  Kajaba iku, Hitler ora ditampa dadi tentara, amarga alasan kesehatan. Anehe, iki zealot saka kultus kekuatan, singa perang, jebule banget banget fisik sing malah ing Jerman, kang ana pos militèr ing saben pos, dheweke ora disebut minangka pribadi. Carane degradasi Eropah.
  Nanging, Stalin, liyane saka politisi paling misuwur ing wektu kita, uga ora duwe pendidikan menengah, iku nugget. Lan sing menarik, dheweke uga ora direkrut dadi tentara, amarga alasan kesehatan. Menarik, kebetulan, loro mungsuh jahat ora duwe pendhidhikan menengah, ora diundang kanggo dinas militer amarga alasan kesehatan, duwe bapakne wong mabuk, lan bapake Hitler uga kerja dadi tukang sepatu!
  Punika kebetulan, aneh, ominous. Goering tangan tengen Hitler ora kaya ngono. Dheweke saka kulawarga aristokrat, leluhure Goering minangka wakil panguwasa Jerman, Bismarck. Goering minangka pengusaha, oligarki, aristokrat lan pragmatis. Dheweke uga weruh yen bisa ngganti Fuhrer sing dikuwasani. Amerika lan Inggris uga, sanadyan meneng-menengan, pengin mungkasi Rusia, ora preduli saka regime sing ngatur, nanging padha arep mungkasi komunis, sing mbantah konsep properti pribadi, malah dadi wuta kanggo kuwat banget. saka Jerman.
  Nanging, Jerman minangka pesaing geopolitik, nanging pesaing ing kerangka aturan kapitalis lan aristokrat, lan Bolshevik Rusia pancen asing lan musuhan. Iku malah ngageti sing saka patang puluh siji Churchill dhewe nawakake bantuan Stalin, iki karo kabeh anti-komunisme, tradisional, gething Inggris saka Rusia. Sawise kabeh, Jerman ing sangisore abang minangka jaran perang sing digandhengake karo kreta Soviet, lan USSR ing sangisore coklat minangka zona partisan sing langgeng. Sawise kabeh, Bolsheviks fanatik ora bakal reconcile piyambak, lan bakal nindakake perang gerilya protracted, kang bakal exhaust Reich Katelu supaya kabeh impen expansion luwih bakal ilang kaya pelangi sawise badai! Rusia ing Jerman, luwih apik tinimbang Jerman ing Rusia! Ngerteni iki, jelas kenapa AS lan Inggris golek dalan metu saka perang.
  Yamamoto minangka pragmatis, dheweke perang karo AS lan Inggris. Nanging kakaisaran loro iki dhewe njalari Jepang kanthi ngembargo pasokan produk minyak bumi. Sawise kabeh, negara Sun Rising ora duwe sumur dhewe, lan akeh bahan mentah liyane. Wong Jepang padha rembugan, wong Amerika padha gulung-gulung panjaluk sing saya asor.
  Lan ing wektu sing padha, Yankees, provoking perang, ora njupuk care saka nggawa tentara lan angkatan laut kanggo pertempuran siap. Godaan kasebut dadi gedhe banget, luwih-luwih ana glimmer pangarep-arep yen Moskow bakal tiba lan Jerman, lan sekutune bakal nulungi. Kajaba iku, ana pangarep-arep, yen Amerika Serikat, sing isih negara sing relatif demokratis, gumantung banget karo pendapat umum, yen perang terus maju, ora pengin ngucurake getih ing pulo liya. Pancen, kenapa wong Amerika biasa ing dalan njaluk peti mati seng karo sedulure, yen ora ngomong babagan nglindhungi wilayah Amerika Serikat dhewe, lan malah mbayar pajak militer sing rada gedhe! Mungkin pramila tsarist Rusia kalah, duwe prajurit luwih akeh, nanging wong Rusia ora nganggep wilayah Manchuria, lan ora pengin mbayar getih lan kringet kanggo kepentingan abstrak. Alas, Hitler ora njupuk Moscow, sebagéyan amarga saka unpreparedness kanggo Winter atos, lan sebagéyan amarga saka karakteristik fanatisme saka Bolsheviks. Nanging, ora mung Bolsheviks, wong Rusia rentan kanggo ngorbanake awake dhewe kanggo gol gedhe. Sawise kabeh, ram udara pisanan digawe dening wong Rusia Messer. Malah nggumunake yen dheweke nindakake iki ora kanggo jamu swarga, nanging kanggo Fatherland. Sanajan ... Messer minangka wong bodho, sawise kabeh, dheweke minangka master aerobatik, penemu, desainer, lan mesthine wong urip bakal entuk manfaat luwih akeh kanggo Tanah Air. Mungkin Yankees ora dadi salah, niru prinsip: sing utama ing perang yaiku urip! Sawise kabeh, wong mati ora bisa mateni maneh!
  Laksamana Naumo ngendika:
  - Kita wis nggunakake luwih saka rong pertiga saka amunisi. Senjata panas banget, diwutahake banyu ember!
  Yamamoto nggawe salib kanthi driji ing udhara lan ngandika kanthi swara sing rada serak:
  - Aku bedhil bakal tahan katelu pungkasan saka cangkang. Senajan ora, kalah nganti sangang puluh lima persen.
  Laksamana Naumo ngangkat bahu lan ngusap kringet ing bathuk.
  - Apa worth iku kanggo menehi kabeh sing paling apik ing dina pisanan?
  Yamamoto ngangkat tinju.
  - Biaya! Mesthi iku worth iku! Kita kaget karo Rusia, kaya ing taun 1904, Jerman ing taun 1941, nanging Stalin bakal ngukum prentah kasebut lan iki ora bakal kedadeyan maneh. Dadi kudu nggunakake kasunyatan sing buntut naga tiba turu. Bener, aku ngerti Stalin, perang karo Jerman digunakke manungsa waé kanggo kuwi ombone sing mandegake looking sawise Timur Jauh. Lan rombongane tanpa pimpinan wedi njupuk inisiatif. Ing kene kita ora kejawab jotosan. Uga wong Amerika. Temenan kabeh wong wis disiapake, mendhung padha kumpul, gludhug bakal teka, nanging ...
  Naumo ndemek gagang pedhang samurai sing digantung ing sabuk, utawa sing biasa disebut katana:
  - Rusia tansah tumindak pungkasan! Perang ora bakal suwe banget lan kita bakal tekan Ural.
  Yamamoto ngangkat mripate menyang langit.
  "Muga-muga para dewa mbantu kita ing babagan iki, nanging aku ora mikir!" Dheweke sinau kanthi cepet, Khalkhin Gol nuduhake yen tingkat Rusia luwih dhuwur tinimbang nalika perang 1904-1905. Kajaba iku, aku bakal pitutur marang kowe rahasia. Agen rahasia kita ing Vladivostok mbantu sethithik, manawa artileri pesisir sing rada kuat ora duwe cangkang, lan pesawat kasebut gagal mabur ing wektu. Iki perang rahasia.
  Naumo kaget:
  - Lan ing ngendi SMERSH lan NKVD katon?
  Yamamoto ngguyu, nggelengake drijine.
  "Kader paling awon ing Rusia ngladeni ing Timur Jauh, sing wedi mati ing ngarep Soviet-Jerman ngupayakake Vladivostok. Mulane, ing kene luwih gampang golek pengkhianat utawa wong bodho ing ndhuwur, uga wong sing ngladeni awake dhewe. Lan NKVD dadi rakulino kanggo mbukak konspirasi khayalan sing ora weruh maneh pengkhianat nyata. Dadi cukup bisa kerja. Miturut cara, yen sawetara jenderal tindak menyang sisih Jerman, senadyan kasunyatan sing kulawargané, sederek lan kanca-kanca sing kaancam bakal punah, kanggo eksekusi, iku cukup bisa kanggo nyogok wong saka ndhuwur. Utawa gunakake ing peteng, sing luwih apik. Dadi kita wis rampung akeh karya. We Japanese umume ditondoi dening thoroughness ing mikir liwat operasi militèr, lan njupuk menyang akun kabeh iku cilik.
  Naumo ngusap-ngusap gagang katana.
  - Bener! Nanging rasa isin saka Khalkhin Gol nyebabake rasa pait lan gangguan sing kuat! Kepiye carane kita bisa ...
  Yamamoto nglipur:
  - Ana liyane Manchus saka Japanese, lan ing umum iku mokal kanggo menang kabeh wektu. Aku kudu Wigati sing, Nanging, ora Unit paling apik perang ing sisih kita, lan Rusia wis kauntungan gedhe ing aviation lan tank.
  Naumo setengah narik katana.
  - We are ora sabdho! Samurai ora bakal ngrujuk menyang lading sing kusam lan jaran sing kesel, akeh mungsuh, lan gaman sing ringkih!
  Yamamoto mbenerake:
  - Samurai mesthi ora, nanging wong sayangé ya! Wong cenderung nggawe kesalahan!
  Yamamoto bingung lan mbengok soko menyang pipa, banjur nerusake:
  - Samurai ora bakal mbengkongake! Dheweke lunga menyang ram lan nglawan arus.
  Naumo manthuk.
  - Tenan! Nanging kita nglawan AS lan Singa Inggris.
  Yamamoto nutul rodha nganggo driji.
  - Ya! Bener, nanging AS kena ing untu, Inggris kelangan koloni, lan Jerman ngalami masalah. We wanted kanggo mbatalake akeh pasukan saka Kulon Rusia supaya luwih gampang kanggo Wehrmacht kanggo nyerang. Pukulan kasebut direncanakake ing wulan Mei, nalika dalan-dalan wis garing, nanging Amerika nyegah.
  Naumo narik katana lan ngethok ing udhara:
  - Pati menyang AS! Padha tansah ngganggu Jepang.
  Yamamoto nyengir licik.
  - Ora mesthi, mesthi, contone, nalika kita pisanan perang karo Rusia, Yankees mbantu kita akeh karo silihan, uga Penyetor senjata. Luwih saka setengah saka armada kita digawe karo dhuwit saka Amerika Serikat lan Inggris, lan ing galangan kapal dhewe. Dadi Amerika ora tansah ala, nanging ora ing kasus iki.
  Naumo takon karo kaget:
  - Lan kenapa?
  Yamamoto condescended kanggo nerangake:
  - Sekelompok pengebom jarak jauh nyabrang menyang Tokyo, lan nyerang ibukutha, nggunakake bom napalm. Atusan omah kayu diobong, lan kaisar dhawuh ing sembarang biaya kanggo mindhah zona kontrol adoh saka ibukutha. Lan pisanan, kanggo nyekel kompleks pertempuran pangkalan Amerika ing Nusantara Midway, paling cedhak karo kerangka Jepang. Lan kita sukses!
  Nauma ngacungake pedhang ing udara:
  Kita isih menang!
  Yamamoto nyelani:
  - Ing antarane wong putih, uga, ana sing pinter! Ora wonder Kaisar ing kantor, sijine dhadha Napoleon. Nanging ana Caesar liyane, ngandika: iku luwih angel kanggo njaga conquered saka menang. Ing kasus iki, iki ditrapake kanggo kita ing wiwitan. Nauma ngasilake angka wolu kanthi pedhang:
  Aku ngerti karo pikiranku, nanging karo atiku!
  Yamamoto ngadeg lan nepuk pundhak kancane.
  - Ya, sampeyan ora upset, ing kasus iki kita budhal bali. Kita bakal ngalahake USSR lan maneh cepet-cepet menyang Amerika Serikat lan Inggris, nanging wis bebarengan karo Jerman lan pasta.
  Laksamana Nauma, kanthi gerakan sing meh ora katon, ndhelikake katana ing sarunge lan, lisping, bisik:
  - Masa depan apik, nanging saiki luwih apik! Krungu ing operator pesawat, kabeh pasokan bom wis entek, lan ing ...
  Yamamoto dhawuh kanthi ringkes:
  - Ayo dek lan ndeleng mubeng, setengah jam kita bakal bali lan mangkat menyang pangkalan sing paling cedhak.
  Nauma muni liwat irung:
  - Rungokake komandan!
  Laksamana mlumpat metu, nyekeli lawang supaya ora dibanting. Sadurungé lakuné mati, wewayangané metu saka lawang, dhèwèké mlaku kanthi jinjit lan mbuwang tutupé.
  Inggih, apa masalah wektu, lan katresnan iku wengi.
  Kangge, Sasha Sokolovsky Nanging munggah menyang fighter LAGG-5.
  Bocah mau arep gelut. Dheweke mabur kanggo ketemu karo Conan sing nggegirisi. Mulane dadi ngimpi, yen ana kebetulan sing luar biasa.
  Conan wis ditembak mudhun limang atus sewidak pesawat Amérika lan Inggris. Lan dheweke nyabrang cucuk karo aces Soviet.
  Nanging, dheweke ora nyangka kejutan apa sing nunggu dheweke.
  Sasha Sokolovsky dhewe nglawan dheweke.
  Sing lanang lagi renang dhewekan, luwih trep lan rasional. Dheweke cepet-cepet menyang perang sengit.
  Saingane, Konan, uga rambut putih lan katon kaya bocah lanang umur patbelas taun, mung apik banget lan otot sing menonjol.
  Bocah loro iku terminator.
  Padha miwiti njupuk ing saben liyane saka kadohan. Lan padha ngindari ing wektu sing padha.
  Metu saka cara nembak.
  Sasha njerit:
  - Kanggo motherland kanggo Stalin!
  Conan manggut-manggut:
  - Kanggo Jepang, kanggo kaisar!
  Sanajan dheweke dudu samurai babar pisan, nanging elf. Punika cah lanang Conan, nuthuk mudhun mobil Soviet.
  Sasha mangsuli kanthi simetris - ngethok sing Jepang.
  Loro-lorone pejuang pantes dadi pahlawan.
  Wong-wong mau padha kumpul, banjur nyebar ing arah sing beda-beda, nanging ora ana sing bisa nurunake liyane.
  Sasha njerit:
  - Lawan pengecut jahat!
  Conan mangsuli:
  - Sampeyan iki perang pengecut!
  Padha converge maneh. Padha meh ram saben liyane, nanging maneh buyar ing arah beda. Ora, ora ana sing bisa nabrak sapa wae. Iki, sayangé, ora mungkin kanggo wong-wong mau.
  Lan padha buyar maneh.
  Sasha ngangguk:
  - Kanggo Rus suci'!
  Conan ngangguk:
  - Ora, Jepang luwih suci!
  Sasha nyuling lan mangsuli:
  Nanging sampeyan dudu Jepang! Lan dudu manungsa!
  Conan nggereng karo untune:
  - Lan aku sapa?
  Sasha mangsuli kanthi jujur:
  - Sampeyan saka jenis elf cahya!
  Conan ngguyu lan mangsuli, ngethok pesawat Soviet liyane:
  - Sing carane ngerti iku!
  Sashka nyathet, karo nyengir untu mutiara:
  - Aku ngerti akeh!
  Conan banjur menehi saran:
  - Ayo nglakoni! Kanggo kula pribadi, perang iki luwih kaya game lan hiburan, sampeyan uga anak saka abad rong puloh! Apa sing dikarepake kanggo Perang Dunia II?
  Sasha kanthi logis nyathet, nuthuk mobil Jepang:
  - Aku teka saka Rusia, lan sadurunge Rusia ana USSR. Dadi aku bisa ngomong yen aku berjuang kanggo Tanah Air!
  Conan ngguyu lan ngandika:
  - Lan aku iki nemokke dening Japanese elf Conan, lan digambar ing anime. Mulane aku perang kanggo Jepang. Dadi iki uga, nganti sawetara, tanah airku!
  Sasha maneh dikirim kanggo rapprochement. Padha murub saka konco kabeh bedhil mesin, nanging ora bisa kenek saben liyane.
  Dheweke wis entek amunisi.
  Conan nyaranake:
  - Ayo! Aku lan sampeyan bakal ninggalake Perang Donya II! Aku ana ing jagadku, lan sampeyan ana ing jagadmu ... Lan supaya acara kasebut bisa ditindakake!
  Sasha mangsuli:
  - Ora, sing ora bakal nindakake! Jepang wis nyerang USSR lan nggawe masalah karo iki. Utawa kita bakal nggawe supaya sampeyan ana ing Perang Donya II, kaya-kaya ora. Utawa aku bakal tetep kene kanggo perang!
  Conan ngguyu lan mangsuli:
  - Wektu kanggo kita loro ing perang donya kapindho wis entek! Lan kita bali menyang donya kita! Kanggo owah-owahan, aku wis sukses luwih saka sampeyan, petugas enom, amarga aku elf! Ya, dheweke ora langsung nglilani sampeyan mlebu ing setir pesawat!
  Sasha ngangguk:
  - Dadi sampeyan kanggo ...
  Nanging sadurunge dheweke duwe wektu, lampu kilat murub, lan loro pesawat, pilot-aces, ilang saka udhara.
  Banjur perang terus tanpa prajurit loro saka donya beda. Salah sawijining kartun anime Jepang, lan bocah lanang liyane, sing lair ing abad kaping rongpuluh, bali menyang jamane.
  Nanging tumindak kasebut wis rampung, lan Jepang, sawise ngalahake Amerika Serikat ing segara, nyerang USSR saka sisih wétan.
  Stalin kepeksa nransfer pasukan penting menyang Timur, lan nundha serangan ing cedhak Stalingrad. Bener, operasi Rzhev-Sychov isih ditindakake, nanging kanthi sukses luwih sithik tinimbang ing sejarah nyata. Jerman ngatur kanggo ngusir serangan saka pasukan Soviet, inflicting karusakan gedhe ing wong.
  Bener, ing Afrika sekutu ngrebut inisiatif kasebut. Nanging amarga lack of perlu kanggo nyimpen Paulus saka ketel, Rommel nampa bala liyane, lan nindakake serangan banget efektif ing Amerika ing Aljir, nyekel luwih saka seket ewu prajurit lan perwira.
  Kerusakan abot nyebabake ora setuju ing komando Amerika, lan Roosevelt mbeku transfer pasukan menyang Afrika, lan umume nyatakake yen Samudra Pasifik paling penting kanggo Amerika.
  Bagéyan saka militèr AS, lan akèh-akèhé saka industrialis, uga meksa fokus ing Jepang.
  Akibaté, ing Amerika Serikat, panyengkuyung saka isolasi bisa nembus proyèk Amerika ora melu ing perang ing Eropah. Gencatan senjata malah ditawakake menyang Wehrmacht.
  Hitler, ngalami masalah karo cadangan, sarujuk kanggo gencatan senjata karo Amerika.
  Inggris uga ora pengin perang tanpa Amerika Serikat lan uga ngusulake gencatan senjata kanggo setahun.
  Fuhrer setuju karo iki. Ing mangsa, Jerman bisa nyekel ngarep. Mung cedhak Leningrad, Operasi Iskra, dilantik kanthi sukses, lan bisa ngliwati koridor.
  Jerman bisa ngrebut Stalingrad ing Desember, nanging ora maju.
  Ing pungkasan Februari, Tentara Abang nindakake serangan sukses ing cedhak Voronezh, lan bisa maju sacara signifikan. Nanging Mainstein, kanthi serangan balik ing wulan Maret, bisa ngubengi pasukan Soviet lan mulihake kahanan kasebut.
  Red njupuk akèh karusakan. Lan ayem sedhela.
  Jerman, sauntara, ngumumake perang total ing Februari. Lan sekutu mandheg ngebom lan gelut.
  Ing Reich Katelu, produksi senjata, utamane tank, tambah akeh.
  Fritz ngrancang, nggunakake "Macan", "Panthers" lan "Ferdinand" kanggo mutusaké kasil saka perang ing sih.
  Nanging mesthi iki ora cukup. Dheweke ngirim pukulan utama ing wilayah Stalingrad, ing pesisir Volga, ing arah Segara Kaspia.
  Rencana iki kanggo ngethok Kaukasus liwat darat saka sisa USSR. Banjur pindhah menyang Baku ing pesisir Kaspia.
  Ing wektu sing padha, Jerman nindakake upaya diplomatik kanggo melu Turki ing perang.
  Dheweke wis menehi janji prinsip kanggo nyerang yen Wehrmacht metu menyang Segara Kaspia.
  Jepang isih perang. Dheweke bisa ngethok Vladivostok lan nyekel Mongolia.
  Samurai duwe akeh infantri lan perang kanthi fanatik. Tank kasebut rada ringkih, nanging entheng, mobile, lan murah kanggo diproduksi. Lan sing paling penting kanthi lalu lintas sing apik.
  Cekakipun, kekiyatanipun mengsah punika ageng. Lan Stalin ora ngerti apa sing kudu dilakoni.
  Nganti saiki, kabeh taruhan ana ing telung puluh papat. Nanging luwih ringkih tinimbang mobil Jerman, utamane Macan. Tank KV luwih elek lan luwih abot.
  Mriem 45 mm wis kuna, lan 76 mm ora cukup kuwat.
  Aviation ing istilah praktis ora ala. Utamane Yak-9, nanging rada ringkih ing senjata.
  Wong Jerman kanthi alami nggawe taruhan ing Focke-Wulf! Nanging mobil iki angel diatur. Senajan banget kuat lan cepet.
  ME-309 wiwit teka, mobil cepet karo pitung titik tembak, nanging uga ora gampang banget kanggo drive lan abot. Lan tegese karo maneuverability Samsaya Awon.
  Kurang luwih saka perkembangan anyar, Yu-188 lan Yu-288 sukses, yaiku pengebom sing apik.
  Lan, mesthi, mobil jet pisanan wiwit katon. Nanging durung massively.
  Jerman wiwit nyerang mung ing 15 Juni, nransfer massa tank. Lan mesthi, dheweke wis samesthine wiwit wiwitan. A pertahanan kuwat dibangun.
  Benteng nyata.
  Kajaba iku, IL-2 nyiapake kejutan apik kanggo Jerman ing wangun bom kumulatif cilik.
  Nanging iki ora cukup ... Jerman isih kuwat. Dheweke wis nglumpukake infantri sing luwih berpengalaman, penerbangan lan tank.
  Tanpa ngarep kulon, Nazi luwih kuwat ing udhara. Ing tank, padha duwe kauntungan cilik ing jumlah, nanging kualitas amarga kendaraan abot.
  Ing tentara meriem, malah barel sethitik liyane saka USSR. Nanging mesthine, ing babagan kaliber, mungsuh ana ing ngarep.
  Iku tetep mung kanggo Count ing pertahanan kuat, lan resilience saka wong Soviet.
  
  
  
  NAPOLEON MENANG NANGSARA WATERLOO
  Napoleon Agung nyerang Hamilton sawetara jam sadurunge lan bisa ngalahake dheweke sadurunge Blucher nyedhaki. Lan banjur ngalahake Blucher.
  Ing kahanan kasebut, Rusia, dipimpin dening Alexander First, mutusake ora nglawan Napoleon. Wong Austria, sing katon ana hubungane karo dheweke, menehi katentreman kanthi syarat sing moderat.
  Prancis nampa maneh rong wilayah cilik ing Italia sing didunungi dening Prancis, lan Walanda dadi komposisi. Indemnity dibusak saka iku, lan panguwasa Napoleon pisanan diakoni.
  Keseimbangan sementara wis ditetepake. Prancis kesel banget perang, lan Napoleon lungguh quietly kanggo sawetara wektu. Sanajan sawetara reformasi wiwit ditindakake. Salah siji sing paling penting yaiku introduksi resmi poligami, kanthi hak duwe pasangan nganti papat.
  Senajan Gréja Katulik nolak, panguwasa papacy ambruk banget. Lan Protestan nuduhake keluwesan ing prakara iki.
  Napoleon piyambak meh atheis. Dheweke banget misahake pasamuwan saka negara. Kaya, hukum sekuler ora ana hubungane karo sampeyan.
  Napoleon Agung, sawise rada mulihake kekuwatan Prancis, nyerang Aljazair lan Maroko. Dheweke wiwit nggabungake koloni ing Afrika menyang barang-barange. Ora let suwe pasukane ngrebut Libya. Nanging Mesir ora bisa dijupuk dening Inggris, sing dhewe ora duwe views.
  Napoleon mutusake yen luwih becik ora miwiti perang ing segara, ing ngendi dheweke luwih ringkih tinimbang mungsuh. Menapa malih, perlu kanggo nyerna apa sing dicekel ing Afrika.
  Prancis mutusake pindhah menyang Niger, lan nelukake tanah ing Kulon lan tengah Afrika.
  Napoleon ngatur kanggo nggawe hubungan apik karo Rusia, utamané sawise teka kanggo daya Nicholas I, karo kang padha dadi kanca, lan Austria. Kajaba iku, ing taun 1829, Austria lan Prancis melu perang nglawan Turki ing sisih Rusia. Sing dadi gerakan sing kuwat sakabèhé.
  Türkiye pungkasane diusir saka Balkan. Bosnia lan Herzegovina dadi bagéan saka Austria, Rusia nampa bagéan wétan Rumania, lan sisih kulon dadi Austria.
  Bulgaria lan Serbia kanthi resmi entuk kamardikan, nanging wong Bulgaria dadi vasal Rusia, lan Serbia ing Austria. Prancis nampa karajan Sardinia lan Naples ing sangisoré panguwasané. Kajaba iku, Prancis ngrebut Kreta saka Yunani lan bagéan saka pulo kasebut. Yunani dhewe ing bawana resmi entuk kamardikan, nanging ing naungan Prancis.
  Turki ing Eropah tetep nduweni praktis mung Istanbul.
  Rusia uga nampa Transcaucasia, lan Batumi, lan Kars, lan Erzurum - meh kabeh tanah sing didunungi dening wong Armenia lan Kurdi. Ing sisih lor Irak dadi Rusia, lan sisih kidul dicaplok dening Inggris.
  Türkiye diturunake menyang kategori kekuwatan cilik. Lan Rusia, ing nalisir, dadi luwih kuwat tinimbang ing sajarah nyata. Napoleon tilar donya ing taun 1837, ndadèkaké Prancis dadi kuwasa sing gedhé lan kuwat karo jajahan kolonial ing Afrika, Eropah, lan bagéan Asia.
  Sawisé iku, putrané Napoleon II dadi kuwasa. Luwih dhuwur, pirang, dheweke entuk ambisi gedhe saka bapake. Lan dheweke nyoba nggawe koalisi nglawan Inggris.
  Austria sarujuk karo iki, lan Rusia, kang ing wektu sing bogged mudhun ing perang ing Kaukasus, ora gelem perang koalisi. Banjur ing taun 1846 Austria lan Prancis perang karo Jerman. Iku durung manunggal ing Prusia. Ya, lan pasukan padha ora padha. Austria ana ing puncak kekuwatane lan Prancis uga ... Lan Prusia ora kuwat banget.
  Jalaran saking paprangan punika, sadaya tanah Jêrman kacekel lan kapérang antawisipun Prancis tuwin Austria. Banjur Napoleon II cepet ndherek Denmark kanggo awake dhewe. Ing taun 1851, Norwegia dicekel Prancis.
  Lan ing taun 1853, Nicholas I pungkasanipun gabung karo koalisi. Rusia, Austria lan Prancis tiba ing sisa Turki lan Inggris.
  Ing daratan, sukses nyumbang kanggo koalisi. Ing segara, iku luwih apik kanggo Inggris. Nanging koalisi ngrebut kabeh Timur Tengah, Mesir, Sudan. Lan banjur Iran. Lan ing taun 1857 Rusia, Prancis lan Austria pindhah menyang India. Lan dheweke uga bisa nyekel.
  Ana penaklukan Afrika kanthi maju ing sisih kidul. Lan Inggris dhewe dicekik dening blokade kontinental. Ing wektu sing padha, telung kekaisaran padha mbangun armada.
  Kauntungan saka kekuwatan lan sumber daya tempur dadi saya kuwat lan kuwat.
  Lan ing taun 1862, amarga ancaman ndharat Rusia, Prancis lan Austria ing metropolis dhewe, Inggris njaluk tentrem. Inggris kudu sarujuk karo kahanan sing ngremehake lan nyerahake koloni.
  Nicholas the First tilar donya ing taun 1864... Alexander II ngganteni tahta. Nanging raja iki maneh apes. Wis ing April 1866, dheweke ditembak mati dening bangsawan Karakazov lan pembebasan petani sing ditunggu-tunggu ora kedadeyan.
  Lan Tsar Alexander the Third enom sing anyar nglawan pembebasan para petani. Lan terus kursus konservatif. Nanging, Rusia maju ing Asia lan China.
  Ing AS, perang sipil terus. Utamane sawise mateni Abraham Lincoln. Ana perselisihan serius ing antarane wong lor. Perang kasebut luwih saka sepuluh taun, lan Amerika Serikat tetep pecah. Perpanjangan perang kasebut difasilitasi kanthi bantuan Napoleon II marang wong kidul, lan ora gelem duwe Amerika Serikat sing kuwat, ing tapel wates karo koloni Prancis Kanada, lan vassal Meksiko. Napoleon II mrentah nganti taun 1879, lan pamrentahane cukup suwe: patang puluh loro taun lan mulya. Prancis rampung nguwasani Afrika, mung Austria njupuk sethithik, entuk bathi saka Suriah, Palestina, Indochina, sebagian India, Iran lan liya-liyane.
  Dikuatake ing Kanada, Meksiko, wiwit nembus menyang Amerika Latin. Ing Spanyol lan Portugal, raja-raja sing pro-Prancis wiwit mrentah. Inggris dadi negara cilik.
  Bener, Rusia wis kuwat, lan Austria sethitik. Nanging iki ora medeni.
  Napoleon III, putra Napoleon II, munggah tahta. Dheweke wis umur telung puluh wolu taun. Kaisar sing rada diwasa, dheweke nerusake kabijakan bapake, nindakake perang ing Amerika Latin lan nguwasani Australia lan Samudra Pasifik.
  Rusia ing wektu iku nelukake lan nyerna Cina lan India, akèh tanah. Ing taun 1904, Rusia uga ndharat ing Jepang, sadurunge nelukake Korea. Perang karo Jepang rada nyeret lan pindhah menyang fase partisan. Napoleon III nelukake Amerika Latin, meh kabeh Benua Abang. Nanging dheweke ora duwe wektu kanggo mlebu ing Amerika Serikat lan tilar donya ing taun 1909.
  Napoleon Papat - kabeh putra pambarep padha tradisional disebut Napoleons, njupuk lan nyerang Amerika Serikat kanggo ngrampungake consolidation saka tanah. Amerika Serikat, sauntara, dipérang dadi telung bagéan, lan tetep relatif mundur. Lan akeh tentara Prancis sing nyekel dheweke.
  Rusia isih nglawan partisan Jepang nganti suwe, lan pemberontakan terus-terusan ana ing China.
  Ing taun 1913, Alexander III tilar donya, lan Nicholas II munggah tahta. Raja anyar nerusake lakune kang rama.
  Sawise nelukake Amerika Serikat, Napoleon kaping papat pengin luwih akeh. Inggris, sing durung duwe koloni, ora kuwat banget. Austria lan Rusia, iki minangka rong kekuwatan utama ing donya kajaba Prancis.
  Kajaba iku, ing loro kekaisaran ana monarki absolut, lan ing tsarist Rusia, serfdom uga makaryakke!
  Napoleon kaping papat mikir babagan iki ... Nanging nglawan loro monster bebarengan minangka tugas sing ora mungkin. Utawa rumit banget. Sampeyan kudu milih salah siji saka wong-wong mau lan ngalahake bebarengan.
  Sawisé séda Kaisar Franz Joseph ing taun 1916, sing mrentah suwene sewidak wolu taun - salah siji saka pamaréntahan paling dawa ing donya, ponakan gedhe Charles I munggah tahta. Lan sawise tabrakan wiwit ing Austria. Ora saben wong ngerti pewaris anyar, sing mung mbah buyut Franz II minangka kaisar.
  Lan sawetara uprisings lan kudeta pecah.
  Prancis lan Rusia ngirim pasukan menyang Austria. Pukulan gabungan nyebabake kekalahan kanthi cepet saka kekaisaran patchwork lan divisi. Lan rauh Swedia dipérang.
  Prancis uga kalebu Spanyol lan Portugal.
  Mangkono, mung ana rong negara ing donya: Prancis lan Rusia, sing dibagi kabeh wilayah ...
  Nicholas II lan Napoleon IV. Kuwi kombinasi. Lan loro raja ngadeg ngelawan saben liyane ... Nanging perang ora tau diwiwiti ... Nicholas II tilar donya ing 1936. Dheweke diganti dening Alexei II. Lan Napoleon kaping papat seda setaun sabanjure ing taun 1937. Dheweke diganti ora dening putra mbarep, sing uga tilar donya, nanging Louis tengah sangalas.
  Raja anyar isih enom lan Alexei enom. Lan ing 1941, padha perang kanggo sawetara sasi saka Mei kanggo Desember ... Sawisé iku padha nggawe tentrem, ing kahanan tanpa annexations lan indemnities.
  Iku wis perang pungkasan saka rong kekaisaran donya. Ing taun 1943, Prancis mabur menyang rembulan. Lan Rusia ing taun 1945. Ekspansi angkasa wis diwiwiti.
  Lan rong kekaisaran: dinasti Rusia lan Prancis, Bonaparte lan Romanov urip bebarengan kanthi tentrem.
  Dadi, umume, urip berkembang cukup tenang ing sistem liyane saka alam semesta kadonyan.
  Ing pungkasan abad kaping 20, Rusia lan Prancis bisa ngunjungi meh kabeh planet ing tata surya, lan ngembangake industri antariksa.
  Umumé, ora ana epidemi lan paceklik ing Bumi. Tingkat lair ing loro kekaisaran dikontrol, lan agama diwatesi.
  Gereja dipisahake saka negara, lan ateisme lan paganisme anyar dadi modis.
  Lan perang ilang kabeh, kaya meh ora ana kerusuhan gedhe.
  
  YEN RASPUTIN BISA SELAMAT
  Rasputin dening sawetara Ajaib, senadyan racun lan tatu ing weteng, isih slamet sawise nyoba mateni. Minangka asil rombongan dawa-direncanakake Tsar Nicholas II, kudeta kraton ora kelakon. Tsar kasil ngliwati tataran paling angel ing sajarah Rusia. Lan ing pungkasan April, sanalika dalan dadi garing, serangan sing ditunggu-tunggu wiwit ing sisih kidul.
  Efektivitas pertempuran tentara tsarist ora dirusak dening keputusan bodho saka Pamrentahan Sementara, lan miturut komando komandan Brusilov sing pinunjul, dheweke entuk sukses gedhe. Miturut cara, ing sajarah nyata, ing kawitan ana sukses gedhe, serangan gagal minangka asil saka sabotase, loro dening Bolsheviks lan unsur destruktif liyane, kalebu borjuis amba lan mentri saka Pemerintah Sementara.
  Lan supaya ora ana sabotase, tentara isih kuwat karo disiplin jenderal tsarist. Lan morale wong Austria lan utamane unit Slavic saya mudhun.
  Brusilov njupuk Lvov, lan maju nganti pengepungan Przemysl.
  Mung dening akeh weakening ngarep ing tengah, Jerman piye wae mungkasi nyerang Rusia.
  Nanging, pasukan Rusia uga nyerang ing Romania. Wis sukses gedhe. Lan malah direbut maneh Bucharest lan Transylvania.
  Jerman uga ngilangi pasukan saka sektor liyane, nylametake Austria. Kahanan kanggo Jerman saya tambah parah amarga mlebu perang Amerika Serikat ing April 1917. Apa ora gabung karo Amerika? Bisa dideleng yen Jerman wis berlayar lan seneng dadi pemenang.
  Ing musim gugur, nalika udan es wiwit tiba, serangan pasukan Rusia ing tengah nglawan unit Jerman sing nyata pungkasane diwiwiti.
  Visibilitas sing ora apik ing salju udan ngalang-alangi karya para penembak mesin lan tentara meriem Jerman. Kajaba iku, ing kadhemen, Fritz tansah nguwuh-uwuh luwih elek tinimbang wong Rusia, luwih biasa karo iklim sing atos.
  Dadi, komandan Kornilov sing luwih nemtokake lan bisa mrentah ing tengah, ngarep kulon, sing nyingkirake leluhur sing ora wani.
  Pasukan Rusia nembus pertahanan Jerman sing saya ringkih lan sukses maju, nyekel tawanan lan piala akeh.
  Mung ing Kali Vistula, wis weakened pasukan ing sisih kulon, Jerman bisa mungkasi maju pasukan Rusia. Tentara tsarist mbebasake negara Baltik lan mlebu Prusia Timur.
  Rusia uga entuk sukses gedhe ing sektor kidul ngarep nglawan Turki. Ing pungkasan taun, padha, bebarengan karo Inggris lan Prancis, meh rampung dijupuk Asia Minor, lan nyedhaki Istanbul.
  Ing wulan Januari, Istanbul ngalami tekanan utamane saka pasukan Rusia, lan Kakaisaran Ottoman nyerah.
  Taun 1918 wis teka. Ing Rusia, padha pracaya ing kamenangan cepet, lan negara terus, senadyan kabeh kangelan militèr. Sekutu uga dipencet Jerman sethitik ing Kulon, lan pracaya ing sukses.
  Amerika ditransfer liyane lan liyane divisi anyar. Austria-Hongaria ambruk lan wadya-balane padha ngungsi. Bulgaria ngumumake perang marang Jerman lan Austria-Hongaria, mundur saka persatuan negara-negara tengah. Lan Türkiye dikalahaké.
  Mesthi, swasana ati muncul ing Jerman kanggo mungkasi perang iki sanalika bisa.
  Nanging isih rada ragu-ragu. Lan arep menyang ngendi? Mbalik ing Maret, tanpa ngenteni cuaca sing anget, Rusia nyerang Austria-Hongaria sing wis rusak lan nembus ngarep. Jerman ora bisa nahan serangan lan mili. Padha remuk karo mundhut gedhe. Budapest ambruk lan Kakaisaran Austria nyerah.
  Sawetara wektu mengko, ana kudeta ing Jerman, lan ing Mei 9, 1918, Kakaisaran Jerman capitulated.
  Mangkono rampung Perang Donya I. Iki diterusake karo rembugan ing Versailles, lan penandatanganan sistem perdamaian anyar.
  Kakaisaran Ottoman ilang saka peta. Iki dipérang dadi Rusia, Inggris, Prancis. Kakaisaran tsarist nampa bali Konstantinopel, lan Asia Minor karo Armenia. Inggris Irak, Palestina, Ottoman duweke ing Arab Saudi, lan Prancis Suriah. Austria-Hongaria uga ilang saka peta Eropah. Rusia nampa Galicia, Bukovina, Krakow karo tanah Polandia. Cekoslowakia dadi bagéan saka Rusia, tetep sawetara otonomi, nanging Nicholas II dadi raja Republik Ceko lan Slowakia. Krakow mlebu ing Kratoning Polandia, minangka Poznan lan bagéan saka tanah Jerman. Kalebu Danzig. Rusia uga nampa wilayah Klaipeda. Ngartekno ngembangaken kepemilikan.
  Ing sisih kulon, Jerman mbalekake barang-barang Prancis lan Denmark sing dicekel ing Bismarck. Lan dheweke uga kepeksa setuju karo zona demiliterisasi ing cekungan Rhine. Jerman uga kepeksa mbayar ganti rugi gedhe marang negara-negara sing menang. Kaping pisanan, Rusia lan Prancis minangka sing paling kena pengaruh dening Jerman.
  Yugoslavia uga muncul, sing ngakoni dhewe minangka vassal saka Rusia, nanging ora resmi dadi bagéan saka iku. Hongaria dipotong lan uga diakoni minangka vasal Rusia. Austria resmi tetep merdika, nanging mbayar ganti rugi. Romania nampa Transylvania.
  Kabeh padha kurang wareg kajaba sing kalah. Türkiye lan Austria-Hongaria ilang saka peta Eropah lan Asia. Lan Rusia wis nambah populasi lan wilayah. Kajawi punika Prancis, Jêpan, Inggris, tuwin Amérika Sarékat botên sagêd angsal rêmbag. Barang darbeke Jerman ing Pasifik dipérang antara Jepang lan Inggris. Ing Afrika, biasane Inggris.
  Sawetara sasi sabanjure, Rusia gabung karo pihak Inggris ing perang ing Afghanistan. Kamenangan cepet menang, lan kanggo pisanan dites ing perang, tank dikembangaké dening putra Mendeleev. Mobil anyar mbuktekaken banget efisien lan karo ciri driving apik.
  Dheweke dijenengi "Alexey" kanggo ngurmati pewaris tahta. Lan mobil iki katon banget janjeni.
  Sawise penaklukan lan pemisahan Afghanistan, periode perdamaian diwiwiti. Senajan sawetara perang cilik wis liwati. Rusia lan Inggris dibagi Iran. Banjur Sekutu ngrampungake pemisahan Arab Saudi.
  Ekonomi Rusia ngalami wutah kanthi cepet kira-kira sepuluh persen saben taun, lan teka ing taun 1929 ing posisi kaping pindho. Amerika Serikat uga mundhak kanthi cepet, rada kurang saka Prancis, lan malah luwih murah tinimbang Jerman. Lan Inggris pancen stagnant, meh ora tekan tingkat sadurunge perang.
  Nanging, nalika Depresi Agung pecah, dadi luwih angel maneh lan kraman lan kerusuhan wiwit tuwuh.
  Nicholas II nguatake panguwasa kanthi menang ing Perang Dunia I. Tsar nyuda dina kerja dadi sepuluh setengah jam, lan dina Setu lan sadurunge prei dadi wolung jam. Gaji ing Rusia mundhak. Rega tetep stabil, lan ruble tsarist minangka mata uang paling kuat ing Bumi.
  Kajaba iku, raja ing taun 1925 ngenalake pendidikan gratis pitung taun. Lan ing taun 1929, pendidikan pitung kelas dadi wajib. Perawatan kesehatan gratis uga dadi luwih gampang diakses.
  Lan entuk pendidikan sing luwih dhuwur kanthi gratis dadi luwih gampang. Lan pensiun tambah, lan padha dibayar malah kanggo buruh lan ibu rumah tangga, lan dipatèni.
  Nanging Depresi Agung maneh nambah kabeh masalah. Lan maneh padha elinga Duma, kang dibubaraké tsar, nanging pemilihan anyar ora tau dianakaké. Apa sing nyebabake kebangkitan absolutisme.
  Raja maneh nampa hak nerbitake hukum, lan wiwit nuduhake kegiatan ngelingke. Nanging, malah dadi luwih apik tanpa Duma Negara, Dewan Negara makarya, lan Code Sipil Kakaisaran Rusia diadopsi.
  Nanging, bourgeoisie anyar pengin luwih demokrasi, lan paling ora kebangkitan Duma. Sajrone depresi, proletariat lan petani wiwit mbrontak.
  Kabeh desa, kelas kulak wis saya kuwat. Nanging sing duwe tanah isih tetep duwe tanah. Tingkat lair tetep dhuwur lan angka kematian mudhun, utamane kanthi perawatan medis sing luwih apik. Iki nyebabake wutah populasi lan fragmentasi tanah. Bener, bagean saka wutah iki diserap dening kutha. Sajrone depresi, pengangguran mundhak.
  Nanging pamrentah tsarist, kanthi langkah-langkah energik, bisa nyuda akibat saka depresi. Ing taun 1931, nalika Jepang nyerang China lan nyoba ngedegake pamaréntahan wayang ing Manchuria. Iki nglanggar perjanjian sadurunge lan dadi alasan kanggo Rusia mlebu perang.
  Tentara tsarist ing wektu iki duwe tank paling maju lan kuat ing donya, pesawat paling apik, kalebu enem pengebom motor. Mangkono, ing Tsarist Rusia, pisanan muncul ing donya massa-diprodhuksi helikopter, lan paling sukses - bedhil recoilless.
  Kajaba iku, tingkat jenderal munggah ing tsarist Rusia. Lan armada iki dhawuh dening genius Admiral Kolchak.
  Sajrone Perang Donya I, tentara tsarist ngasilake pesawat laut lan nggawa menyang kesempurnaan. Lan aktif smashed Jepang ing segara.
  Wiwit wiwitan, perang kasebut ora apik kanggo Jepang. Ing sangisore tsar, dibangun Garis Utama Baikal-Amur liyane lan pasokan tentara Rusia ditindakake tanpa masalah.
  Ngluwihi loro jumlah lan kualitas marshals lapangan Jepang, Denikin lan Kornilov, mimpin serangan sukses. Antarane jenderal enom Vasilevsky ngadeg metu, sing dadi kolonel ing umur telulikur nalika Perang Donya I. Lan nalika umur rong puluh lima taun, dheweke wis dadi jenderal.
  Mesthi, ana komandan liyane. Tukhachevsky uga ngalami pertumbuhan karir kanthi cepet. Minggah ing Budyonny. Serangkaian kamenangan lan wiwit wiwitan tentara tsarist duweni inisiatif, nggawe cauldrons lan ngepung Port Arthur. Nanging, pengepungan ora suwe, sajrone serangan, benteng sing ora bisa ditembus iki ambruk sajrone rong minggu. Lan mung patang sasi perang, China lan kabeh Korea wis mardika.
  Tsar Nicholas II, njupuk kauntungan saka kasunyatan sing Amerika Serikat wis weakened dening Great Depression, uga Britain ora bisa ngintervensi ing perang, dhawuh kanggo ngrebut Jepang kabeh lan annex menyang Kakaisaran Rusia.
  Kolchak rampung ngalahake samurai ing segara, nggunakake, antarane liyane, pesawat laut paling apik ing donya. Kajaba iku, armada teka saka Baltik lan Mediterania.
  Lan ing Maret 1932, tentara tsarist ndharat ing Jepang. Sawise telung sasi perang wangkal, Land of the Rising Sun ditaklukaké lan dadi provinsi Rusia. Iki dadi tuan rumah referendum kanggo gabung karo Rusia. Lan Nicholas II dadi mikado lan kaisar Jepang. Rusia uga nelukake darbeke ing Samudra Pasifik.
  Hitler dadi kuwasa ing Jerman nalika Januari 1933. Lan mesthi, aksesi dheweke bisa nyebabake bencana.
  Fuhrer langsung sumpah setya marang Nicholas II, lan ngumumake aliansi karo Rusia.
  Hitler ngusulake, ing rapat pribadi, kanggo misahake koloni Prancis lan Inggris.
  Nicholas II setuju. Lan Uni Italia, Jerman lan Rusia rampung. Nglawan, mesthi, Inggris lan Prancis. Ing taun 1937, Jerman ngrebut Austria. Ing wektu sing padha, Nicholas II, sing mrentah meh patang puluh telu taun, seda. Ing dhampar ana putu enom - Alexander papat. Pewaris Alexei bisa nikah, nggawe putrane lan uga tilar donya amarga penyakit sing ora bisa ditambani. Putu mung enem taun, lan sadulure tsar Mikhail Romanov dadi panguwasa lan bupati. Ora enom, nanging umume raja sing berpengalaman. Miturut cara, iku kang digawa metu Kepemimpinan umum kanggo dijupuk saka Jepang, lan duwe gelar grand marshal, kayata generalissimo.
  Bupati Mikhail Romanov nerusake dalan menyang aliansi karo Jerman lan Italia. Lan ing tanggal 15 Mèi 1940, Reich Ketiga nyerang Prancis, Bèlgi, lan Walanda, uga Inggris. Rusia uga nyerang koloni Inggris. Lan Italia pindhah menyang Afrika.
  Perang berkembang cukup sukses. Ing telung sasi Rusia ngrebut kabeh darbeke Inggris lan Prancis ing Asia. Lan banjur ndharat ing Australia. Rusia uga maju ing Afrika.
  Jerman, sawisé kalah cepet Prancis lan pendhudhukan Belgia lan Walanda, ngluncurake serangan udara marang Inggris. Ora sukses banget nganti penerbangan Rusia mlebu perang.
  Lan Inggris dadi ala banget. Lan padha ngebom kabeh sing bisa. Australia cepet ditaklukaké déning pasukan Rusia. Lan Afrika dicekel luwih alon, ora amarga perlawanane wadyabala Inggris lan Prancis, nanging amarga jarak sing adoh lan ora ana dalan.
  Dheweke ora duwe wektu kanggo nyekel Inggris ing taun 1940, nanging ing musim panas patang puluh siji ana kebangkrutan lan, karo Inggris, pungkasane rampung.
  Banjur perang karo Amerika Serikat. Roosevelt ora sengaja perang, lan telat. Lan tsarist Rusia pengin ngrebut maneh Alaska.
  Nanging ora mung iku ... Ing mangsa patang puluh siji - patang puluh loro, pasukan Tsarist nyabrang es menyang wilayah Amerika Serikat lan ngeculke perang ana.
  Ing sisih pasukan Rusia, kaunggulan ing jumlah lan kualitas pasukan.
  Amerika kalah. Lan Jerman nyuwil saka Kanada, lan uga entuk sukses gedhe. 1942 minangka taun pungkasan Amerika merdika. Ing pukulan saka Rusia lan Jerman, Amerika Serikat dianakaké nganti 8 Oktober, nalika, sawise tiba New York lan Washington, padha capitulated.
  Mangkono rampung Perang Donya II. Luwih cendhek tinimbang ing sajarah nyata, menang kanggo Rusia lan Reich Katelu. Nalika perang, Jerman uga dikuwasani Spanyol lan Portugal, annexing koloni.
  Ana owah-owahan ing donya. Tsarist Rusia ngrebut kabeh koloni Inggris lan Prancis ing Asia lan Pasifik, uga Australia. Alaska, umume Kanada lan Amerika Serikat dadi Rusia, lan Jerman mung nampa bagean cilik. Umume Afrika dadi Rusia. Nanging Jerman njupuk bagean saka koloni Prancis, Belgia, Portugis, Spanyol.
  Jerman uga ngrebut Denmark lan Norwegia. Lan Swedia dipérang karo Rusia. Prancis, Belgia, Holland, Spanyol, Portugal, mlebu ing serikat khusus negara-negara zona perangko. Nazi dikuwasani karo pasukan, sanajan padha nahan pamaréntahan wayang formal. Bab sing padha ing Denmark lan Norwegia karo bagéan saka Swedia.
  Rusia nguwasani Inggris. Wiwit Tsar Alexander the Fourth ana hubungane karo raja-raja Inggris, dheweke diakoni minangka ratu ing Inggris.
  Italia entuk sawetara banda ing Afrika lan entuk papan ing Ethiopia.
  Rusia Tsarist mesthi dadi kekaisaran sing paling kuat lan paling gedhe ing donya. Nanging Reich Katelu kuwat. Lan ana ngaso sauntara. Perlu nyerna akuisisi anyar. Bupati Mikhail malah njupuk langkah unprecedented kanggo ngidini wong Rusia duwe papat garwa.
  Malah sinode kepeksa ngakoni iki kanggo nyepetake asimilasi ing pinggiran.
  Lan apa gagasan apik! Alexander the Fourth malah nikah kaping pindho nalika isih enom kanggo menehi conto kanggo subyek. Dadi kahanan wis stabil.
  Michael tilar donya ing taun 1947, lan Tsar Alexander pancen njupuk alih. Lan nganti saiki, dheweke wis sukses. Nanging tanah ora cukup kanggo Hitler, lan Fuhrer duweni ngimpi dominasi donya.
  Lan ing April 20, 1955, perang gedhe wiwit nglawan tsarist Rusia. Reich Katelu lan Italia, ing ngendi putra Mussolini Jr. wis mrentah, nyerang kekaisaran Tsar Alexander the Fourth.
  Perang Donya Katelu diwiwiti. Argentina, Brazil, Venezuela, Meksiko, lan sawetara negara Amerika Latin uga metu ing sisih Reich Katelu. Lan Perang Donya III pecah ...
  
  
  KALIPURAN ROKOSSOVSKII
  Jagad paralel, jagad kadonyan. Sajrone Perang Patriotik Agung, mung ana siji bedho cilik karo sajarah nyata. Rokossovsky kasil mbujuk Stalin supaya nggawa Tentara Pengawal 2 nglawan Paulus, lan cadangan liyane kanggo numpes wong-wong mau sadurunge Mainstein nyedhaki. Argumentasi sing nduweni peran sing nemtokake: "Yen kita numpes Paulus lan mbebasake Stalingrad sadurunge Taun Anyar, bakal dadi efek politik kolosal! Katulik Natal bakal dirayakake ing Stalingrad!".
  Stalin sarujuk bilih para politisi ingkang sepisanan mrentahaken serangan dhateng Paulus, dene sauntara Mainstein katahan. Nanging minangka asil saka kaputusan spontan iki, ing ngisor iki kedaden. Isih ing Desember, relatif siap-tempur, lan gumantung ing struktur pertahanan kuat, pasukan Paulus nempatno perlawanan wangkal, lan bisa nyekel posisi. Lan ing Desember 25, Mainstein nyuwil liwat koridor kanggo Stalingrad sethitik ing sisih kidul.
  Lan perang sengit dibukak. Hitler mrentahake nyekel jembatan ing Volga kanthi biaya apa wae, Stalin mrentahake kanggo ngrebut maneh Stalingrad kanthi biaya apa wae. Paprangan wiwit godhok, kaya nalika nyerang Stalingrad, dening Jerman, nanging saiki pancen kosok balene.
  Pasukan Soviet maju, lan Jerman nekat nglawan.
  Kanggo telung setengah sasi, perang paling bandel terus. Luwih akeh cadangan sing mlebu perang. Pungkasane, ing pungkasan Maret, Jerman dipeksa metu saka Stalingrad, meksa mundur menyang Don. Nanging kerugian saka pasukan Soviet dadi dhuwur banget lan ngaso operasional dawa ing nyerang.
  Jerman uga nguatake tentara kanthi mobilisasi total, mindhah tank abot "Tiger" lan "Panther", didilat tatu. Nanging rasio losses sak perang dadi luwih sarujuk kanggo Fritz saka ing sajarah nyata. Wiwit Nazi ora tiba ing boiler lan perang ing kahanan pertahanan luwih sarujuk kanggo awake dhewe. Lan iki mbantu dheweke njaga garis ngarep ing garis sing luwih apik kanggo awake dhewe.
  Ya, sekutu tumindak ing Afrika ora kanthi tegas. Ora ana bilai kanggo Jerman ing sisih wétan nggawe kahanan sing durung mesthi lan divisi ing barisan. Amerika, wedi mundhut gedhe, tumindak pasif, lan sawetara saka Inggris ora duwe cukup kekuatan.
  Miturut iki, Nazi isih mimpin ing Tunisia lan ora kuwatir bab Italia.
  Lan ing 6 Juli wiwit nyerang anyar saka Nazi, cedhak Stalingrad. Nanging ing wektu iki, Fritz dadi luwih licik, lan ora wani nyerang, kaya sing dikarepake dening komando Soviet ing kutha kasebut, nanging mindhah penjepit waja ing sisih kidul. Lan bisa nembus garis pertahanan.
  Maju, Mainstein tekan Volga, satus kilometer kidul Stalingrad, banjur ngidul. Iku maneuver wani lan ora dikarepke. Kajaba iku, ing perang nyerang, "Tiger" nuduhake kekuatan sing nggegirisi minangka tank terobosan kanthi pangayoman sing kuat ing sisih lan buritan.
  Komando Soviet telat nyoba nanggapi kanthi serangan balik, ing sadawane zona sing kuwat banget. Pertempuran tank dibukak, ing ngendi Panther pisanan nuduhake kekuwatane ing pertahanan lan penyergapan. Jerman skillly parried serangan balik saka pasukan Soviet karo tank anyar. Ferdinand mbuktekaken uga ora ala.
  Nanging kaunggulan angka isih ana ing sisih USSR. Jerman ora bisa maju adoh lan kepeksa mandheg. Kahanan ing Volga katon beku. Nanging ing Chechnya ana pambrontakan anti-Soviet. Lan kutha Grozny dijupuk minangka asil saka jotosan pindho, karo tiba saka Terek Gates saka Kaukasus. Kahanan dadi saya tambah parah. Türkiye diaduk. Salah sawijining jenderal Ottoman dadi agen Jerman. Dheweke mung mrentahake korps kanggo nyerang pasukan Soviet kanthi sewenang-wenang, saéngga nglebokake kepemimpinan sadurunge kasunyatane ditarik menyang perang. Churchill lan Roosevelt tetep bisu, lan telung puluh divisi Turki, cacahe watara yuta prajurit, banjur nyerang.
  Iki jotosan cidra ing mburi, lan ing wektu sing padha squeezing arteri sumber ing Volga, Ngartekno aggravated kahanan.
  Mainstein, sawise nolak upaya pasukan Soviet kanggo nyurung dheweke saka Volga, nyoba ngembangake serangan kasebut. Banjur komando Soviet mbuwang bagean saka Front Steppe menyang perang. Jerman padha mandheg, wolung puluh divisi Soviet nglawan sèket Jerman. Nanging mung bisa alon-alon, nanging ora bisa ngalahake mungsuh. Nalika ing Kaukasus kahanan dadi luwih elek. Wong Turki ngubengi Yerevan lan meh rampung ngrebut Batumi. Ana sawetara cadangan Soviet ing Transcaucasia, sawise nyekel Grozny, limalas divisi Jerman terus pindhah menyang arah kidul, nyedhaki lan watara Tbilisi.
  Dumadakan, Stalin mrentahake serangan ing tengah, operasi katelu Rzhev-Sychov. Nanging Jerman wis siyap kanggo iki, lan ora cukup pasukan diparengake kanggo nindakake serangan iki nemtokaken. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga mlebune Jepang ing perang. Bener, samurai ora nyerang USSR dhewe, nanging ngluncurake serangan marang Mongolia. Nanging printah Soviet, nanggepi, mesthi, ditransfer pasukan lan melu perang karo Jepang. Ajiné nem atus ewu tentara Jepang ngarahke ing jotosan, lan rong puluh lima divisi liyane kudu enggal-enggal dipindhah menyang Timur Jauh, weakened pasukan nglawan Fritz.
  Kanggo ala, nanging Sekutu netepi taktik nunggu, malah nyuda intensitas pamboman ing bawana Eropah lan kutha-kutha Jerman. Lan jembatan ing Tunisia isih ora diserang. Umumé, sekutu ora cepet-cepet njupuk chestnut saka geni. Lan praktis sabotase perang. Lan Jerman lan satelite mboko sithik menang ing Kaukasus.
  Banjur Stalin mutusaké kanggo tumindak kaya Solon lan menehi Hitler gencatan senjata. Menapa malih, kahanan punika sarujuk banget kanggo Jerman. Kabeh tawanan perang diwènèhaké kanthi gratis, déné wong Rusia digawa bali kanggo tebusan sing gedhé. Kajaba iku, USSR ngupaya nyedhiyakake produk lenga lan minyak, uga sawetara kategori bahan mentah, menyang Reich Katelu sajrone gencatan senjata gratis.
  Otak Hitler poraskinuv mutusake kanggo nampa proposal Stalin. Gencatan senjata kasebut sajrone setaun kanthi kemungkinan ekstensi. Tanggal 1 September 1943, perang ing sisih wétan mandheg. Lan perang diterusake kanthi semangat anyar. Mung wektu iki ing Kulon. Kaping pisanan, ing segara. Tunisia dadi titik nyala lan springboard kanggo invasi Nazi.
  Ing tanggal 25 November 1943, pasukan unggul saka Jerman ing komando Mainstein wiwit nyerang Gibraltar. Franco nampa ultimatum supaya Nazi ngliwati, utawa dheweke diancam bakal digulingake. Telung dina telung bengi ana serangan sing galak. Ing kono, Jerman pisanan nggunakake anyar: Sturmtigr bersenjata karo bom jet. Mesin iki mung nyuwek posisi Inggris, lan mbasmi mungsuh kanthi eksponensial.
  Gibraltar minangka kunci kanggo ngontrol Mediterania lan loro-lorone ngerti iki. Sayange, Jerman duwe kesempatan luwih akeh kanggo konsentrasi pasukane. Lan beteng ambruk.
  Pertempuran uga saya intensif ing segara. Produksi kapal selam ing Reich Katelu ngluwihi patang puluh unit saben sasi lan terus nambah. Mundhut sekutu ing wutah segara. Lan ing Afrika, perang nyata kedadeyan. Jerman "Panthers" lan "Macan" nuduhake kaunggulan liwat mungsuh. Serangan Jerman, minangka bagéan saka klompok telung puluh divisi, diwiwiti kanthi invasi saka Maroko, lan rong puluh lima divisi, kanthi serangan ing Aljazair ...
  Taun Anyar 1944 nemokake kabeh wong nalika pertempuran rampung ...
  Ing pungkasan Januari 1944, kanthong gedhe saka pasukan Amerika lan Inggris dibentuk ing Algiers. Lan pasukan iki mung nyerah sawise resistance relatif sethitik. Banjur, Jerman, bebarengan karo Italia, nyerang Libya. Swings Afrika anyar numpuk. Kelompok Rommel pindhah menyang Mesir, lan Mainstein menyang loop Niger.
  Jerman padha bersenjata karo "Panther" -2 karo waja luwih kuat lan bedhil, uga mesin 900 daya kuda. Lan Amerika wiwit nampa tank Sherman M 4. Stalin, ing siji, rearmed ajiné tank T-34-85 lan IS-2. Tank Jerman liyane "Tiger" - 2 dadi lungse wiwit dilebokake ing produksi massal. Duwe persenjataan sing padha karo "Panther" -2 lan rong puluh siji ton luwih abot, mastodon Jerman "Tiger" -2, mung rada ngluwihi mitra sing luwih enom ing waja, kanthi signifikan kurang ing kinerja nyopir lan keandalan teknis.
  Nanging jet tempur paling anyar ME-262 ora padha, ora ing persenjataan, utawa ing kacepetan. Dadi keunggulan kualitatif dheweke mesthine kanggo ngimbangi keuntungan kuantitatif saka sekutu. Umumé, nomer akeh pesawat saka pasukan saka koalisi Western ora bisa menehi kauntungan nemtokake ing paprangan. As Jerman padha unggul ing skill kanggo mitra Western, lan iki mengaruhi statistik perang online. Lan artileri anti-pesawat Nazi ing ndhuwur. Kajawi punika, para sekutu sami kêcêmplungakên amargi botên têmên-têmên, ingkang njalari wadya-bala wontên ing paprangan, sagêd nandhang kapitunan kathah. Lan ora trep kanggo nyebarake ing Afrika.
  Rommel ing pertengahan Maret ngrebut Libya lan menyang El Aman. Ing kene Inggris duwe benteng pertahanan sing kuat. Lan Montgomery mrentah kanthi efektif, utamane nalika dheweke nampa bala. Nanging wong Jerman ora ngapura. Narik amunisi lan bahan bakar tambahan ing pungkasan April, Jerman nindakake maneuver bundaran liwat ara-ara samun lan tekan ing hulu Kali Nil, ngliwati pertahanan Inggris. Ing wulan Mei, Alexandria ambruk lan Jerman tekan Terusan Suez. Türkiye uga nyerang Suriah lan Palestina.
  Juni dadi titik balik ing perang kanggo Timur Tengah. Iku kalebu luwih saka pitung puluh divisi Jerman lan rong puluh Turki. Inggris lan Amerika kalah. Lan ing Juli, Arab Saudi uga teka ing kontrol saka Reich Katelu, lan pasukan fasis mlebu Iran, ngendi padha pindhah, ketemu mung resistance fokus saka pasukan Inggris. Ing wulan Agustus, Jerman, sawise meh mlaku luwih saka sewu kilometer, mlebu ing India. Ing wulan September, meh kabeh India dikuwasani. Populasi lokal ketemu Wehrmacht minangka liberators. Lan pungkasane Jepang entuk wates tanah karo sekutu sing kuwat banget.
  1 Oktober teka. Taun gencatan senjata diumumake karo USSR. Jerman nyawiji karo Jepang, ngrebut tanah saka Maroko nganti Burma, kalebu India, tekan garis khatulistiwa, njupuk akèh Afrika kanggo awake dhewe. Mangkono, Reich Katelu nggedhekake, nanging ing sisih liya nyebarake pasukane ing saindenging bawana.
  Sajrone wektu iki, Stalin nyiapake lan mbentuk babagan telung atus divisi, kalebu divisi tank. Lan ukuran total tentara Soviet digawa menyang sewelas yuta sing wolung bisa digunakake ing ngarep Jerman Soviet. Nanging Wehrmacht uga dikuwatake, sanajan kanthi cetha ngupaya divisi manca ing komposisi. Kajaba iku, kekuwatan pesawat jet wis tambah akeh. ME-262 wis diprodhuksi ing ewu telung puluh kanggo patang puluh pesawat dina, lan ora mangu paling fighter ing Perang Donya II. Kalih mesinipun akselerasi kanthi kacepetan 900 kilometer per jam, lan patang bedhil 30 mm lan ditambah roket ndadekake mobil kasebut dadi mungsuh serius kanggo pesawat apa wae.
  "Panther" -2 mbuktekaken dadi unmatched dening karakteristik agregat saka tank, Ngartekno unggul ing persenjataan lan waja kanggo "Shermans" M 4 lan T-34-85. Bener, kanthi bobot 47 ton, nanging mesin 900 tenaga kuda luwih menehi ganti rugi kanggo iki. Menapa malih, Panther-2 ing syarat-syarat waja-piercing lan waja frontal unggul IS-2, ora kanggo sebutno kinerja nyopir.
  Iki, mesthi, kuwatir Stalin. Nanging Reich Katelu isih isih cilik.
  Divisi asing lan kolonial anyar digawe. Ing pendekatan kanggo pangembangan tank saka seri E, karo mesin malah luwih kuat, waja kenthel lan gaman kuwat. Lan nggawe model pesawat anyar. Nazi wis duwe Arado jet bomber ing produksi serial, lan NE-162 muncul. Lan kauntungan saka Wehrmacht bakal nambah.
  Mulane, Stalin kudu mikir babagan: nampa utawa ora nampa proposal Hitler kanggo ngluwihi gencatan senjata kanggo taun liyane. Ing sisih siji, aku ora pengin mbuwang bangsaku menyang jurang perang maneh. Ing tangan liyane , iku cetha sing bakal malah Samsaya Awon - wektu digunakake marang USSR .
  Nanging Stalin ngluwihi gencatan senjata. Dheweke mutusake manawa wong wicaksana ora gelut.
  Nanging Fuhrer ndadak ing Desember 1944 ndharat ing Britain. Ora ana sing ngira yen Nazi bakal teka ing mangsa. Lan wong Inggris bisa kaget. Surprise, organisasi apik, bedhil poto-propelled cilik banget efektif E-10, kabeh iki diputer ing tangan saka Fritz.
  Lan secara harfiah ing minggu Britain dijupuk! Iki umume prestasi kolosal saka Wehrmacht!
  London wis tiba! Lan Fuhrer mbayangno awake dhewe ora bisa dikalahake! Wis ing Maret, Islandia dicekel.
  Sawisé iku, Nazi disaranake kanggo Amerika - padha ngomong, apa sampeyan pengin: kanggo perang luwih utawa sampeyan isih bakal dibagi wilayah pengaruh? Sawise matine Roosevelt, pendekatan pragmatis menang ing Amerika Serikat - tentrem ditawakake kanggo Jerman. Nanging, Fuhrer ngusulake sawetara kahanan sing kejam - kalebu mbayar ganti rugi lan ganti rugi kanggo pamboman kutha-kutha Jerman.
  Amerika ragu-ragu sethitik, nanging sawise liyane, asor brutal ing segara, padha rukuna. Lan padha nampa syarat Hitler.
  The Fuhrer njupuk break cendhak ing perang ... Digesting ditaklukaké lan nguatake posisi ing Eropah, Afrika lan Asia.
  Nanging ing Mei 1, 1947, Nazi, wis disimpen munggah kekuatan lan staked ing tank utama E-75 - paling massive ing Wehrmacht - nyerang USSR.
  Luwih tepate, dheweke terus nyerang ing kana. Lan disebarake akeh tank anyar.
  E-75 dadi sing utama, amarga Hitler seneng banget karo mobil gedhe. Senajan mastodon dadi ora tanggung sukses: kabeh liwat sangang puluh ton, karo engine mung 900 daya kuda - sing tank dadi ora cepet banget lan asring rusak. Meriam 128 mm sing kuat nduweni pasokan cangkang sing luwih cilik lan tembak sing luwih alon tinimbang 88 mm.
  Menara kasebut nduweni pangayoman sing apik - bathuk 252 mm, sisih 160 mm ing sudut, nanging awak luwih elek - bathuk 160 mm, sanajan kanthi kecenderungan 45 derajat, mung 120 mm, lan cukup dhuwur.
  Umumé, E-75 minangka "King Tiger", kanthi masalah tartamtu amarga iki. Ing keadilan, kudu dicathet yen mesin lan transmisi dumunung bebarengan, sing ndadekake tata letak tank. Kajaba iku, iku bisa kanggo ngiyataken pangayoman saka lambung karo tameng ing lapangan.
  Dadi E-75 dilindhungi kanthi apik, bersenjata kanthi kuat, nanging abot banget, ora seluler banget, lan asring rusak.
  E-50, mesthi, luwih cilik, luwih entheng, kanthi mesin cetakan, lan kecepatane luwih saka sewidak kilometer per jam. Lan dheweke duwe bedhil ing 88 mm lan laras 100EL. Lan dheweke nindakake 12 nembak saben menit. Waja frontal awak E-50 meh padha karo E-75, pangayoman sisih lan menara luwih elek. Nanging ing laku, E-50, ing kasus apa wae, kanthi mobilitas, bobote kurang lan linuwih, luwih efektif tinimbang E-75.
  Nanging Hitler dhawuh supaya mesin massa luwih abot. Umumé, Fuhrer nglarang produksi tank sing luwih entheng tinimbang seket ton. Kanggo nglindhungi getih Arya. Mung sawetara reconnaissance E-10s lan E-5s diprodhuksi.
  Mangkono uga tank E-100. Lan sawetara modifikasi, kalebu sing nganggo peluncur bom.
  The Fuhrer umume tresna kabeh gedhe. Modifikasi jet TA-400 dadi pengebom paling gedhe. Ya, iku daya elek.
  Yu-488 lagi wae mlebu layanan, dianggep lungse, lan diganti dening pasangan jet. Jerman duwe pesawat ngebom tanpa buntut B-2 lan B-18. Uga mesin sing efektif banget sing bisa ngebom Amerika Serikat saka Eropa.
  Lan apa mung ora ana ing udhara. Malah diskotik muncul, sing, amarga jet laminar sing mili, ora bisa diganggu karo tangan cilik.
  Ing cendhak, pasukan ora padha. Lan Hitler ngarepake supaya bisa ngrampungake USSR kanthi gampang.
  Nanging ora ana. Bener, ing Kaukasus, Nazi maju bebarengan karo Turki. Baku, Yerevan, lan kabeh sumur minyak direbut. Lan saka wetan, ngrebut Primorye, lan ngepung Vladivostok, Jepang maju.
  Nanging bocah-bocah wadon papat: Natasha, Zoya, Augustina lan Svetlana mbantah Nazi lan, nalika serangan gedhe marang Moskow diwiwiti, dheweke mlebu perang.
  Natashka nembak bledosan lan mbuwang granat sing mateni nganggo sikile. Dheweke mbuwang para fasis lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo Rusia Soviet!
  Zoya uga njupuk lan mowed mudhun baris saka Fritz. Lan kanthi driji sikil gundhul dheweke mbuwang hadiah pati. Matèni akèh fasis.
  Lan dheweke nyanyi:
  - Kanggo prestasi anyar!
  Sabanjure Augustine ing pamindhahan. Numpes mungsuh. Kasebar karo pukulan ajiné kuat ing macem-macem arah. Lan uga kanthi sikil kosong bakal ngetokake hadiah karusakan.
  Lan nyanyi:
  - Kita bakal mbanting serangan saka gerombolan ala!
  Lan iki serangan Svetlana. Dheweke ngilangi akeh Nazi. Lan sawise iku, driji sikil sing gundhul maneh ngetokake hadiah pembunuh.
  Prajurit mau banjur nguwuh:
  - Aku juara super!
  Prajurit wadon papat pancen kerjane kanggo kabeh divisi. Nanging siji divisi, lan malah papat kurang banget, marang kabeh Wehrmacht. Utamane kanthi gaman sing luwih kuwat lan luwih maju.
  Dadi ing pungkasan Agustus, Nazi ngubengi Moscow. Lan iki sedhih banget. Lan ing pungkasan Desember 1947, ibukutha USSR ambruk. Lan tataran sabanjure perang rampung.
  Sawise iku ora kaya biyen... Ing taun 1948, pasukan Nazi rampung ngrebut, bebarengan karo Jepang, kabeh wilayah USSR. Lan dadi luwih parah ...
  Kanggo sawetara wektu, Nazi perang karo partisans lan kejiret Stalin, sing stubbornly ora pengin sijine munggah karo. Sawisé kasunyatan sing ing April 1951 pimpinan USSR isih numpes, perang gerilya wiwit nolak.
  Jerman mbentuk pamaréntahan Rusia boneka, lan nglawan partisan karo pasukan lokal. Lan padha bisa sukses ... Amerika Serikat nganti saiki tetep ing jaban rangkah, lan entuk senjata nuklir.
  Hitler nundha pawai ing Amerika nganti suwe banget. Lan Amerika Serikat bisa nggawe produksi massal bom atom lan bom hidrogen. Lan banjur nggawe, sanajan luwih saka Jerman, rudal balistik.
  Ora ana pihak sing mutusake kanggo perang. Ana divisi saka wilayah pengaruh. Loro-lorone AS lan Jerman, lan Jepang wis nyekel akeh lan mulane saiki wis nyerna barang-barang.
  Hitler ambruk tanggal 20 April 1957, persis nalika ulang tahune sewidak wolu. Sawise dheweke, Bupati Schellenberg kasil nguwasani, ngganti Himmler sing diilangi. Lan Goering tilar donya amarga penyalahgunaan narkoba.
  Schellenberg nindakake liberalisasi parsial ing wilayah sing dikuwasani. Lan ngenalaken pamaréntahan luwih akeh ing koloni. Censorship uga dadi luwih alus. Ana liyane saliyane Partai Nazi.
  Schellenberg wiwit soften teori rasis. Mboko sithik berkembang ing ril kapitalisme lan ing wektu sing padha miturut rencana, ekonomi Reich Katelu mundhakaken standar urip.
  Pasukan gerilya padha ambruk. Wong-wong wis biasa karo disiplin lan tatanan anyar. Ing taun 1961, penerbangan pisanan menyang rembulan ditindakake. Lan ing 1976 kanggo Mars.
  Piye wae, masalah keluwen wis ditanggulangi lan tingkat lair diatur.
  Sawise Schellenberg, Kleiman mrentah. Dheweke uga terus liberalisasi.
  Reich Katelu dadi kekaisaran demokratis multipartai. Nanging ora mungkin pisah karo dheweke.
  Jepang uga ngalami demokratisasi. Lan Amerika wis suwe dadi demokrasi.
  Kene ing Reich Katelu, sawise Kleiman, presiden anyar kapilih. Lan padha dadi - Natasha Rostova. Kang pancen kelangan!
  Lan jaman demokratisasi lan kesetaraan wis teka.
  Sang jawata malah nembang;
  Bangsa kita ora bakal nandhang sangsara,
  Ayo bedhil - swara infernal perang gemuruh!
  Kita bakal ngadeg: kanthi pangarep-arep seru,
  Pundhak kanggo Pundhak: rallied, tuwa lan enom!
  
  Ngangkat bayonet ing calluses,
  Tampilan buritan para pejuang - mung wong lanang!
  Bumi saka kasusahan dadi abu-abu kabeh,
  Bocah-bocah wadon braids timidly narik!
  
  Kita anak-anak bangsa Soviet sing mulya,
  Kita ora bisa rusak, ora baja utawa geni!
  Ayo berjuang kanthi kabeh kekuwatan kanggo kebebasan!
  A kumpul saka fascism - Aku pracaya kita bakal break iku!
  
  Aja padha digawa menyang layanan - pait saka gangguan,
  Nanging perintis ngumpul ing perang!
  Dasi kasebut murub - kabeh mripat dibukak,
  Ing laku Bolshevik kamulyane!
  
  Prajurit akeh padha mlayu menyang serangan kanthi nesu,
  Para fasis meneng, gumuruh meriam wis suwèk!
  Saka daya abang logam sing remuk,
  Gendéra sing rusak nganggo swastika wis klelep!
  
  Where kita batre ngerti persis
  Lan kenapa? lanang sing wani,
  Sanadyan salju iku gumpalan, nanging lara, padha nyiksa piala,
  Nalika tanpa alas ing wayah wengi, dheweke mlaku ing tas!
  
  Nalika sampeyan cilik, luwih gampang kanggo pramuka, luwih gampang,
  Ing sembarang retak, sampeyan bisa nempel irung!
  Sampeyan sumpah ing kadhemen, ing grove,
  Nanging ana sing ngguyu: wong lanang ora cukup diwasa!
  
  Bocah-bocah wadon uga ora ngerti pengecut,
  Padha perang ora Samsaya Awon, lanang wani!
  Ing liburan, kita nari pasangan,
  Padha chatting sparingly - iku tega kanggo sampah tembung!
  
  Hitler kejem - abdi Iblis,
  Wong tanpa akun, bajingan rusak!
  Nanging sing mbebasake bakal ngremuk gerombolan,
  Sawise kabeh, ora ana watesan kanggo dewan pasukan!
  
  Partai Komunis tresna lan wungu,
  Kita pionir wani kanggo sing!
  Supaya ora keno wong Fritz,
  Supaya sampeyan sijine rakit!
  
  Kita diwulang percaya suci ing ngimpi,
  Lan aja Getun efforts kanggo negara!
  Apa sing kita tahan, ora bisa diukur,
  Dear, putrane tentara Soviet!
  
  Ora ana sing nyebutake umur,
  Mesakke awak dhewe - aja ngajeni wong liya!
  Mati iku medeni, nanging aku ora wedi
  Rus' ora bisa dikalahake - tentara dewan!
  
  Lan jagad seneng bakal teka ing Bumi,
  Ora bakal ana lara, ora ana luh, ora susah, ora perlu!
  Spanduk ing kabeh planet komunisme,
  Sing wis tiba bakal ditangekake ing alam kaendahan!
  
  
  Nyuwek Fuhrer kanggo bêsik
  Fuhrer rada nyimpang saka crita nyata, mrentah Rommel, sawise nyerahake garnisun Tolbuk, maju tanpa ngaso marang Inggris. Mangkono, nyegah wong-wong mau saka mapan ing pertahanan lan manggoni garis sing wis disiapake.
  Terus nyerang, Rommel bisa, sanajan kekuwatane kurang, ngalahake Inggris, lan pasukan kolonial nyerah tanpa perang.
  Akibaté, Inggris ilang Mesir lan nguwasani Terusan Suez. Nanging iki dudu pungkasane masalah kanggo koalisi anti-Hitler.
  Fuhrer ora nguripake Tentara Panzer Papat ing sisih kidul, lan uga dipasrahake serangan ing Stalingrad marang pahlawan Crimea, Mainstein. Akibaté, Jerman bisa langsung ngrebut kutha ing Volga, lan pasukan Soviet ora duwe wektu kanggo entuk pijakan ing kono.
  Mbangun kasuksesan pasukan Mainstein, padha maju ing sadawane Volga lan tekan Segara Kaspia. Lan banjur Turki mlebu perang, ngirim pukulan sing kuat karo tentara yuta sing kuwat. Jepang uga menang ing Pertempuran Midway sadurunge, lan ngrebut kapuloan Hawaii.
  Dadi samurai mbukak ngarep kapindho ing Timur Jauh. Padha maju ing massa gedhe infantri. Lan padha bisa kanggo Cut mati Vladivostok lan njupuk Khabarovsk, uga dijupuk paling saka Mongolia.
  Akibaté, USSR ora nemokake kekuatan kanggo counteroffensive mangsa. Lan Jerman, lan Turki, lan satelit liyane saka Reich Katelu, dijupuk meh kabeh Kaukasus sak mangsa, lan lenga ing Baku.
  Rusia Soviet nemokake dhewe ing posisi tekanan strategis. Stalin malah sarujuk kanggo tentrem kapisah karo Jerman ing sembarang syarat.
  Fuhrer nampa informasi intelijen sing lagi ditindakake ing Amerika Serikat kanggo nggawe bom atom. Lan kuwatir babagan iki, dheweke setuju karo perdamaian sing kapisah karo USSR. Nanging mesthi, njupuk kabeh wis nelukake, uga Leningrad, lan kabeh Karelia, nganti Arkhangelsk. A pajeg gedhe wis glethakaken ing Soviet Rusia. Jepang nguwasani pinggir segara, lan bagéan saka tanah liyane ing Timur Jauh.
  Stalin, nyadari hopelessness saka nglakokaké perang ing loro ngarep, lan wedi nawakke Jerman anyar - Panther lan Tiger, nampa kahanan tentrem banget angel, nanging tetep Moscow lan daya pribadi.
  Lan Fritz terus nyerang ing Afrika lan pindhah menyang India. Kaping pisanan, padha ngrancang kanggo njupuk kabeh koloni saka Inggris, lan banjur ngrebut negara ibu.
  Inggris ora bisa nahan ing Afrika. Nazi dikuwasani, kanthi perlawanan banget banget, kabeh bawana ireng, uga India, gabung karo Jepang.
  Kebangkrutan ing Inggris njupuk Panggonan ing Juni 1944, nalika Jerman wis ngembangaken pesawat jet, lan, amarga keunggulan kualitatif, rampung ngrebut supremasi ing segara lan ing udhara.
  Amerika uga kalah karo Jepang nganti saiki, amarga padha ngalahake armada Yankee ing bagean. Lan iki ngidini kanggo ngimbangi potensial ekonomi sing luwih cilik.
  Inggris ing negara ibu cepet dikalahake. Lan sawise iku, raja pro-Jerman anyar dipasang ing kono, lan pamaréntahan dipimpin déning Mosley. Akèh-akèhé kapal saka armada Inggris tindak ing Reich Katelu. Ing wulan Agustus, Jerman ngrebut Irlandia, lan ing wulan September, Operasi Icarus ditindakake, kanthi nyekel Islandia.
  Mangkono, Reich Katelu ngamanake awake dhewe saka pamboman Amerika Serikat.
  Nanging iki ora cukup kanggo Fuhrer, lan Fritz wiwit nyerang Amerika.
  Bagéyan saka pasukan ditransfer menyang Argentina lan Brasil. Lan bagean dipindhah liwat Greenland lan Kanada.
  Mesthi, bebarengan karo Jepang, Jerman uga ngrebut Australia.
  Ing taun 1945, Nazi bisa ngrebut wilayah sing penting ing Hemisfer Kulon. Amerika ngadhepi tank anyar E-seri Jerman, sing luwih unggul tinimbang Sherman lan malah Pershing. E-75 Hitler dadi praktis impenetrable saka sembarang amba dening bedhil Amérika, lan cepet dadi tank utama Jerman. Ing Maret 1946, Amerika Serikat nyerah.
  Lan ana jeda militer sauntara. Stalin nalika lungguh quietly, lan ora rock prau.
  Hitler ngaso limang taun lan nyerna barang-barang. Nanging, dheweke njupuk lan nyerang Jepang mung tanggal 20 April 1951. Dhèwèké wis akèh banget bandhané.
  Perang kasebut dumadi wolung sasi lan dipungkasi kanthi nyekel Jepang lan kabeh jajahane.
  Sawisé iku, Fuhrer nindakake sawetara operasi liyane ing Amerika Latin lan dijupuk Spanyol lan Portugal, lan negara netral liyane.
  Türkiye uga ditaklukaké.
  Ternyata kekaisaran Reich Katelu meh universal. Nanging isih ana USSR diudani-mudhun.
  Stalin tilar donya ing Maret 1953, lan banjur Beria uga ditembak. Nikita Khrushchev ngrebut kekuwatan. Sing ngatur kongres kaping 20 kanthi paparan kultus pribadine Stalin, lan malah kalah perang.
  Lan Hitler mutusake:
  - Jupuk kekuwatan independen pungkasan ing jagad iki.
  Mangkono, ing 1 Mei 1956, ing USSR wiwit serangan gedhe saka tentara donya saka Reich Katelu. Maneh perang lan getih gedhe.
  Hitler umur sewidak pitung taun cukup anyar, nanging kanibal ora pengin tenang.
  Wewatesan liwati banget cedhak Moscow - mung rong atus rong puluh kilometer ing kadohan paling cedhak. Wis Rzhev dadi kutha Jerman. Dadi Fritz samesthine malah sadurunge mangsa panas bakal njupuk ibukutha USSR, lan pungkasanipun ngrampungake consolidation saka kekaisaran ing ukuran planet.
  Nanging bocah-bocah wadon papat, sing dipimpin Natasha, entuk dalane.
  Bocah-bocah wadon sing ayu tanpa alas kaki nganggo bikini mbela kutha Kalinin ing Uni Soviet lan tanggal 4 Mei 1956, pasukan Jerman nyerang, ngluncurake serangan.
  Ing ngarep ana tank piramida Jerman saka seri AG. Padha kuat lan rampung invulnerable kanggo bedhil Soviet, nalika murub saka kabeh ngarepke.
  Nanging Nazi ora begja ing kasus iki: amarga padha ditentang dening papat bocah-bocah wadon - penyihir banget kuwat. Lan prajurit iki ngerti carane nglawan mungsuh.
  Natasha mbuwang granat kanthi sikil sing kosong. Dheweke nyerang uler saka tank piramida Jerman. Akibaté, mobil kasebut miring ngiwa lan nabrak tanggané.
  Lan loro tank mbledhos bebarengan.
  Lan Natasha ngucap:
  - Iki strategiku!
  Zoya, kancane, uga ngluncurake granat nganggo driji sikile. Lan dheweke kenek ulat saka mastodon Nazi piramida. Kekalahan kasebut mbalik lan nabrak tanggane. Lan maneh rong tank njeblug.
  Zoya njerit:
  - Kamulyan kanggo USSR!
  geni luwih ndadékaké Augustine. Dheweke uga mbuwang sikil gundhul, soko banget nyebabake. Lan ngalahake mobil Jerman ing uler. Lan minangka asil, tank Nazi tabrakan maneh.
  Lan Iblis rambut abang nyanyi:
  Kita ora bakal dadi budak
  Ayo mbuwang sikil telanjang!
  Lan banjur Svetlana daya mungsuh. Ya, akurat lan akurat. Lan uga kanthi bantuan jempol sikil. Lan mobil fasis tabrakan. Lan carane padha njeblug.
  Lan Svetlana bakal nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Tanah Airku!
  Bocah-bocah wadon perang kanthi gagah!
  Natasha maneh mbalang granat nganggo sikil telanjang lan nyurung rong tank Jerman bebarengan, ngucap:
  - Kamulyan kanggo Stalin!
  Zoya uga mbuwang barang sing mateni nganggo driji sikile, lan nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo Rus suci'!
  Augustina menehi granat kanthi tumit sing telanjang, nyurung mastodon Nazi lan squeaked:
  - Kanggo wates anyar!
  Svetlana, kanthi kegilaan liar, mbuwang hadiah pati kanthi jempol sikil sing anggun lan hissed:
  - Kanggo kamenangan gedhe!
  Bocah-bocah wadon perang karo mesin piramida, keren banget. Nanging apa sing bisa ditindakake nglawan pasukan gedhe kasebut? Lan saiki Nazi rampung ngubengi Kalinin lan prajurit kudu break metu saka encirclement.
  Jerman nyekel Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza nalika Mei, lan rampung ngubengi Moskow, ngubengi kutha saka kabeh pinggiran.
  Lan ing wulan Juni ana serangan ing ibukutha.
  Wong papat wani perang maneh, lan perang banget.
  Natasha menehi giliran, mbuwang granat karo sikil telanjang lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo jagad kita!
  Zoya uga nembak bledosan, lan maneh ngluncurake granat kanthi sikil telanjang lan squeaked ing ndhuwur paru-paru:
  - Stalin anyar iku idolaku!
  Banjur Augustine murub, lan uga aktif nembak. Lan nganggo driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang granat, lan nggero:
  - Bakal ana kamenangan anyar! Pejuang anyar bakal munggah!
  Banjur Svetlana shoots, mows mudhun mungsuh. Lan kanthi sikil telanjang dheweke mbuwang pembunuh menyang mungsuh, nguwuh:
  - Iku bakal dadi kamenangan kita ing perang suci!
  Papat kasebut perang banget ing Moskow. Nanging pasukan ora padha. Kutha iki secara harfiah kepunjulen dening gerombolan, kabeh jinis pejuang ireng, kuning, coklat sing digunakake kaya pakan meriam.
  Lan ing 3 Juli, Moscow pungkasanipun ambruk ... Ing wayahe, Jerman wis dijupuk Kazan, lan Ulyanovsk, lan kutha Gorki, lan Ryazan, lan tenan tanah kanggo Kali Uralsk, lan wis stormed Orenburg.
  Saka wetan uga ana serangan pasukan gedhe. Ing tanggal 4 Juli 1956, Nikita Khrushchev nawarake kanggo nyerah marang Reich Katelu minangka ijol-ijolan kanggo njamin keamanane dhewe lan anggota Politbiro liyane.
  Hitler sarujuk iki... Perang wis rampung sawise mung liwat rong sasi. Lan imbangan kekuwatan wiwit wiwitan ora ana pengarep-arep.
  Nanging, bocah-bocah wadon papat mau ora nampa kekalahan. Wiwit USSR wis rampung dijupuk, apa bisa kanggo njupuk lan matèni Hitler?
  Lan ing Agustus 9, 1956, papat wadon menowo, bebarengan karo lanang Oleg Rybachenko, mutusaké kanggo nyerang bunker Hitler, numpes pidana utama kabeh kaping lan bangsa.
  Dadi papat bocah-bocah wadon lan lanang sing katon watara rolas taun, banget otot, mung kathok cendhak, pindhah menyang panggonan Hitler, sing wis milih ing Siprus.
  Sing cah wadon ora nganggo alas kaki lan nganggo bikini, sing lanang nganggo celana pendek, lan uga tanpa alas kaki. Dadi wong lima mau didakwa nganggo sihir.
  Anak lan papat bocah wadon ing serangan.
  Oleg Rybachenko mbuwang pulsar sikil tanpa alas kaki, mbuyarake Nazi lan squeaked:
  - Kanggo keagungan Rusia!
  Natasha ngeculake bledhek saka puser, ngobong Fritz, lan kanthi driji sikil telanjang ngetokake bola api, ngobong Nazi lan nyanyi:
  - Kanggo Rus anyar '!
  Zoya uga nyerang. Kanthi driji sikil gundhul dheweke mbuwang hadiah pembunuh. Lan mbabarake dhadha, ngetokake kilat saka iku!
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Ya, dadi misuwur kanggo Rus'!
  Augustine uga bared dheweke dodo. Dheweke ngeculake pulsar saka puting abang. Lan dheweke ngetokake kilat nganggo driji sikil.
  Lan dheweke nyanyi:
  - Falcon pisanan yaiku Lenin, falcon kapindho yaiku Stalin!
  Lan saiki Svetlana nyerang. Carane uncalan pulsar karo driji sikil gundhul ... Iku bakal smash fasis. Lan banjur nganggo zipper puting abang. Lan dheweke bakal ngrusak akeh Nazi.
  Lan nyanyi:
  - Kanggo Tanah Air lan Stalin!
  Oleg Rybachenko nyerang maneh. Dheweke ngethok fasis nganggo pedhang sihir, lan ngetokake kilat nganggo driji sing gundhul.
  Lan bocah lanang njerit:
  - Keagungan negara!
  Natasha, numpes Nazi nganggo pedhang, lan mbuwang pulsar infernal kanthi sikil telanjang, squeals:
  Awaké dhéwé iki anak-anaké Sétan!
  Lan gelembung agawe mabur saka tumit wadon kang gundhul. Lan nyawiji kabeh wong.
  Zoya uga nyerang. Remuk kabeh wong nganggo pedhang. Lan kanthi kilat geni saka puting abang banyu Fritz. Lan kanthi driji sikil gundhul dheweke mbuwang pulsar neraka.
  Sambil ngegemesin:
  - Kanggo Tanah Air sing bener!
  Augustine uga nyerang. Lan penthil rubi dheweke kerja, nyemburake kilat. Lan tangan ngethok mungsuh nganggo pedhang. Lan driji sikil gundhul mbuwang pulsar.
  Jerit kaendahan geni:
  - Kanggo Dewa Ireng!
  Lan ing kene Svetlana nyerang. Uga cah wadon terminator. Kilat lan pulsar mabur metu saka penthil strawberry. Padha diobong kabeh watara cah wadon. Nazi utamané nandhang sangsara, lan ksatria Reich Katelu.
  Lan cah wadon bakal njupuk lan bengok-bengok:
  - Kanggo Rus sing paling gedhe! Aku gelut!
  A lanang lan papat wadon ing nyerang.
  Padha pindhah ing sadawane koridor bunker. Padha mbesmi fasis. Padha menyang Hitler. Nyatane, ing jagad iki, morel iki bisa urip suwene sewidak pitung taun. Dadi limang terminator mutusake: cukup karo Hitler, lan dheweke bakal mateni dheweke! Dadi bocah-bocah wadon lan lanang padha obah.
  Oleg ngethok Nazi nganggo pedhang, lan kanthi sikil kosong mbuwang gumpalan energi, lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Rus gedhe '!
  Natasha, nggunakake penthil abang ing dodo, uga chopping Nazi karo pedhang, lan mbuwang pulsars karo driji sikil telanjang, bengok-bengok:
  - Kanggo Rus Putih '!
  Zoya lagi nyerang. Dheweke uga ngethok nganggo pedhang lan mbuwang kilat menyang Nazi nganggo puting abang. Lan nggero dhewe:
  - Muga-muga Dewa Putih menang!
  Lan kanthi sikil kosong, kaya pulsar bakal diluncurake.
  Lan kene Augustine ing nyerang. Dadi galak lan cepet. Uga ngetokake kilat saka puting abang, kaya-kaya saka cornucopia. Lan numpes Nazi karo pedhang. Lan karo driji sikil gundhul soko kobong, kaya dibuwang metu.
  Banjur wong abang bakal nyanyi:
  - Dewa Ireng bakal menehi kamenangan!
  Lan ing serangan marang Nazi, Svetlana. Dheweke uga ngethok wong-wong mau nganggo pedhang. Saka penthil ruby iku ngetokake kilat, lan kanthi sikil kosong ngetokake pulsar sing smashing.
  Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Kamulyan kanggo Svarog!
  Lima ngamuk, nggulingake tank, ngrusak bunker Nazi lan liya-liyane. Numpes mungsuh kaya walang.
  Oleg ing serangan. Bocah iku nyuwil kaya pedhang. Lan nganggo driji gundhul dheweke bakal mbuwang sikil bocah-bocah. Lan Nazi, tanpa masalah, bakal lay mudhun.
  Banjur nyanyi:
  - Ya, Rus Agung! Aku karo kowe!
  Natasha uga nyerang. Nazi ngremukake awake dhewe. Mbuwang pulsar kanthi sikil kosong. Puting abang, bledheg bledheg.
  Lan nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Keagungan Rusia, Svarog minangka mesiasku!
  Zoya lagi nyerang. Uga mbalang kilat. Lan penthil rubi dheweke kedutan kaya buoys ombak saka arus energi.
  Lan driji sikil gundhul, gumpalan pulsar sing murub klik dhewe.
  Zoya njerit:
  - Kamulyan kanggo angkasa Rusia!
  Lan minangka tumit Bare bakal njupuk lan succumb ing ukuran grand, karusakan.
  Lan kene ing perang lan Augustine. Kanthi driji sikil gundhul, dheweke uga mbuwang senjata sing ngrusak lan bisa nyebabake mungsuh. Lan penthil layung dheweke, kaya-kaya saka bedhil mesin, nggawa mudhun aliran energi frantic lan karusakan ing mungsuh. Punika abrit, carane dheweke thrashes Nazi. Secara harfiah jatuh cinta.
  Lan carane dheweke kenek nganggo tumit sing gundhul!
  Lan gumuruh:
  - Kanggo kekuwatan lan kawicaksanan Dewa Rusia Ireng1
  Lan banjur Svetlana nyerang. Uga ngrusak Nazi nganggo pedhang. Lan penthil abang spews presents pati. Lan carane dheweke bakal njupuk lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Rus kita gedhe '.
  Lan kanthi tumit sing gundhul, dheweke bakal nabrak mungsuh nganggo pulsar. Lan dheweke bakal njupuk pedhang lan motong ...
  Ya, limang pengawal Hitler misuwur banget. Iki pancene perlu kanggo bocah-bocah wadon.
  Lan bocah lanang karo dheweke, Oleg Rybachenko, keren banget! Lan Nazi mbesmi banget misuwur.
  Iki bocah terminator.
  Pedhang kaya tebasan. Lan dheweke bakal muter, lan ngethok Nazi nganggo pedhang. Lan pulsar bakal mbuwang nganggo sikil kosong.
  Lan gumuruh:
  - Kanggo keagungan Eropah!
  Lan ing kene Natasha nyerang. Dadi ngamuk. Lan uga saka puting abang bakal ngeculake pulsar. Lan ngrusak fasis. Lan mbalang pulsar sing mateni kuwi nganggo sikil kosong.
  Lan nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Kamulyan kanggo Dewa Rusia!
  Zoya dhéwé lagi nyerang. Lan dheweke mateni kabeh Nazi nganggo pedhang. Lan Cut kulit menyang drum. Utawa luwih ing sieve. Lan kanthi tumit telanjang, kaya-kaya dening Nazi, dheweke bakal nyerah. Lan saka penthil abang, daya karo energi mili. Ya, Nazi kudu lara banget.
  Lan Zoya njerit dhewe:
  - Kanggo Rus Suci'!
  Banjur Augustine dadi luwih aktif. Dheweke uga ngluncurake pulsar kanthi driji sikil. Lan saka penthil abang kaya kilat sumunar. Lan kaya-kaya saka tumit gundhul, bakal ngeculake pulsar, kilat kobong.
  Lan bengok-bengok:
  - Sih-rahmat saka Gusti Allah Ireng karo kita!
  Lan Iblis rambut abang bakal njupuk lan tamparan mungsuh.
  Lan ing kene Svetlana nyerang. Bocah wadon sing mung kembang sing padhang.
  Nazi kanthi yakin ngobong. Lan saka ruby nipples ngirim bledosan machine gun kuwi. Supaya kabeh alam semesta bisa diobong. Lan padha njupuk, padha ngobong kabeh Nazi.
  Ya, Hitler bakal nandhang susah, amarga kekuwatan kasebut nglawan dheweke.
  Nanging Svetlana mbengok:
  - Lan katresnan saka Gusti Allah Putih karo kita!
  Lima gerakane dhewe. Ngilangi Nazi tanpa rasa welas asih. Lan nuduhake extermination neraka. Sing wani ngalang-alangi bocah-bocah wadon kuwi, bakal mati.
  Oleg ing serangan. Cedhak lan nyedhaki bocah kasebut teka ing kantor Hitler. Carane wildly crushed pedhange. Lan sikil telanjang bocah kasebut ngirim pulsar.
  Ya, Nazi ora begja, dheweke bisa sesambungan karo bocah-bocah wadon lan bocah cilik.
  Ing kene Natasha bakal ngeculake kabut sing murub saka penthil abang. Lan akeh fasis sing diobong. Iki cah wadon, ana terminator asli.
  Lan iki carane miwiti pembunuh kanthi driji sikil kosong ing mungsuh. Lan jancok khusus.
  Sawise Natasha bakal squeak:
  - Kamulyan kanggo USSR!
  Zoya uga nyerang. Kene saka penthil strawberry bakal menehi stream geni. Lan ngalahake mungsuhe. Lan menehi giliran sawise giliran. Lan dheweke bakal njupuk puting abang lan nembak mungsuh.
  Lan kanthi driji sikil gundhul, dheweke bakal nabrak mungsuh.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Bumi kita!
  Luwih ing serangan Augustine. Uga ing sisih alam bébas. Pukulan mungsuhe. Lan mbuwang penthil abang ing mungsuh, cakram sing kobong banget. Padha secara harfiah ngobong Nazi dadi awu.
  Lan prajurit nggero:
  - Kanggo menang gedhe!
  Nanging ing serangan Svetlana. Dadi galak lan agresif. Dheweke nutupi Fritz nganggo sikil telanjang. Lan saka penthil Stroberi, minangka bakal ngeculake, soko cantik agawe.
  Lan dheweke bakal njupuk Nazi lan ngobong, banjur bledug.
  Bocah wadon kasebut njupuk lan nggero:
  - Kanggo kuwat, dewa Rusia!
  Lima njupuk lan nyuwil menyang kantor Fuhrer. Hitler wis tuwa. Rambut abu-abu katon, lan bintik-bintik gundul katon ing bathuk. Wong sing cendhak. Ambruk ing dhengkul ing ngarepe cah wadon lan lanang.
  Natasha nyurung sikile sing gundhul lan getihen menyang tangane lan nguwuh:
  - Kiss asu!
  Hitler wedi ngambung ...
  Zoya uga meksa Fuhrer ngambung tumit sing telanjang. Hitler ditundukake.
  Banjur dheweke ngambungi tlapakane Augustine sing gundhul, uga kasar. Dheweke cooed cukup dicokot.
  Svetlana uga kudu ngambung sikile. Bocah-bocah wadon saka Fuhrer banjur njupuk karo tangan lan sikil. Lan nalika padha ditarik, padha ambruk dadi papat bagean.
  Lan Hitler saka kejut nglarani mung ing Agustus 9, 1956, njupuk lan tilar donya.
  Pamrentahan kriminal paling gedhe ing kabeh jaman lan bangsa, sing ngrebut jagad iki, wis rampung.
  Diktator gedhe lan getih diganti dening Schellenberg, sing ngganti Himmler. Lan putra-putra Hitler sing paling bisa, sing diduweni dening inseminasi buatan, diumumake minangka pewaris resmi.
  Nanging ... A perjuangan kanggo daya wiwit, Schellenberg dibuwang dening Mainstein lan showdowns getih wiwit.
  
  KLIP TERMINATOR NERAKA
  Ing musim semi taun 1942, salah sawijining ahli Jerman nemokake yen dheweke nggunakake klip stainless steel ing dokumen palsu Jerman, nalika Rusia mung nggunakake wesi sing prasaja. Lan banjur dilapurake marang komando sing dhuwur.
  Sawise iku, nuansa iki dianggep, lan agen Jerman wiwit gagal luwih asring.
  Lan minangka asil, Fritz ngumumake rencana kanggo nyerang ing pinggir cedhak Stalingrad. Lan wadyabala padha kumpul maneh. Nalika serangan diwiwiti tanggal 19 November, Tentara Abang ngadhepi pertahanan sing kuwat banget. Menapa malih, ing dina nyerang, cuaca dadi ora mabur, lan penerbangan kasebut dipateni, lan nyuda efek persiapan artileri.
  Jerman banjur bisa tahan, lan perang luwih saka sasi tanpa sukses kanggo Tentara Abang.
  Afrika uga rada beda. Rommel nampa bala liyane saka Eropah, lan bisa Gunung nyerang banget marang Amérika. Luwih saka satus seket ewu prajurit Amerika sing ora duwe pengalaman lan ora duwe pengalaman dicekel. Lan pasukan Rommel uga ngrebut Aljazair lan Maroko.
  Sawisé iku, Amerika Serikat njaluk gencatan senjata karo Wehrmacht. Njupuk kauntungan saka mundur Amerika saka perang, Jerman luwih kuwat Rommel lan ngalahake Inggris ing Libya lan Mesir. Ing wektu sing padha, ing mangsa, Jerman nolak serangan saka Tentara Abang cedhak Leningrad, lan nyoba anyar kanggo nyerang ing cedhak Stalingrad, lan ing arah Rzhev-Sychov. Musim semi liwati relatif tenang. Duwe ora entuk sukses ing mangsa, USSR nylametake kekuwatan. Lan Jerman maju ing Afrika lan Timur Tengah. Dicekel sawise tiba Mesir, Irak lan Kuwait. Bagéyan saka Suriah dikuwasani déning Türkiye. Kang tindak perang karo Britain.
  Ing mangsa panas, uga ana jeda ing sisih wétan. Nazi maju ing Sudan, lan maju menyang Iran lan Timur Tengah. Mung ing wulan Agustus wadyabala Stalin nyoba maju ing cedhak Stalingrad. Nanging maneh padha kecemplung ing pertahanan Jerman sing angel.
  Panther, kang wis waja-tindik, mriem akurat lan cepet-geni, mbuktekaken utamané apik ing perang pertahanan.
  Jerman nglampahi kabeh patang puluh telu taun ing sisih wétan ing pertahanan. Ing sawetoro wektu, padha ngrebut Afrika lan sawise Iran mlebu ing India, nyawiji karo Jepang.
  Ing mangsa, Tentara Abang meh ora maju. Stalin nliti kemungkinan perdamaian. Lan Jerman nyerna koloni Inggris. Churchill lara, lan kroso ora aman, dheweke njupuk lan rampung gencatan senjata karo Jerman sawise mundhut saka koloni. Iki ngeculake tangan Nazi ing sisih wétan.
  Lan ing Mei 1944 wiwit nyerang Wehrmacht ing arah Segara Kaspia.
  "Panthers" -2 lan "Macan" -2 melu perang. Mesin kasebut nuduhake kekuwatane, nanging sing utama yaiku pesawat jet sing ora padha. Utamane, ME-262 lan XE-162.
  Ya, lan akeh wong Arab, Afrika, India sing direkrut dadi infanteri. Sing menek maju kaya pakan meriam.
  Inggih, apa ing perang supaya ing perang!
  Mungsuh, mbuwang mayit, nyuwil menyang Segara Kaspia, lan mbantah Kaukasus liwat darat. Lan Turki nyerang saka kidul, lan pasukan Rommel.
  Blokir lengkap...
  Wehrmacht mbuwang luwih saka telung atus divisi menyang nyerang, biasane saka manca. Lan dheweke wis nggawe kemajuan sing signifikan.
  Senajan Tentara Abang perang heroik.
  Utamane bocah wadon papat, Natasha, Zoya, Augustine, lan Svetlana.
  Padha utamané misuwur mbuwang hadiah pati menyang mungsuh karo gundhul sikil.
  Nanging malah penyihir papat sing gagah lan ayu, ing umum, ora duwe daya.
  Caucasus rampung dicekel ing mangsa panas. Sajrone musim gugur, Fritz uga nyekel Saratov lan Kuibyshev, maju saka kidul. Lan uga Uralsk, Guryev lan nyedhaki Orenburg.
  Ing mangsa padha mandheg. Ana kalem sauntara. Mung ing Orenburg dhewe ana perang. Lan kutha iki dadi legendaris maneh. Padha eling ing jaman Emelyan Pugacheva.
  Fuhrer kanggo sawetara wektu nyoba kanggo rembugan perdamaian final karo Amerika Serikat lan Inggris. Banjur padha nerusake perang karo Jepang. Sanajan ora sukses. Samurai ing segara menang sawetara kamenangan.
  Ing spring saka 1945, April 20, Operasi "Kremlin" wiwit, karo serangan ing Moscow.
  Pertempuran kasebut dadi sengit banget. Jerman padha ditarik menyang perang getih. Pasukan Soviet perang kanthi heroik. Nanging, sawise telung sasi perang wangkal, nggunakake pesawat jet, tank E-seri paling anyar, Jerman ngubengi Moscow. Ing arah liyane, padha bisa njupuk Tambov, Penza, Ulyanovsk, maju menyang Ufa.
  Ing wulan Agustus, Ryazan ambruk, lan jurang karo Moskow saya tambah akeh.
  Stalin nawakake tentrem ing syarat apa wae. Fuhrer ora nggatekake iki. Nanging Moscow tetep nganti Desember, nalika, ing pungkasan, dijupuk.
  Fritz uga nyekel Gorky lan Kazan ing pungkasan taun.
  Sawise istirahat mangsa ing Mei 1946, Fritz pindhah menyang Ural. Pertempuran wis ana ing ayunan lengkap ora kanthi intensif. Akeh jenderal sing ngiyanati lan nyerah tanpa perang. Ya, lan Stalin dhewe nandhang stroke, lan ora siap perang.
  Sawise dijupuk saka Sverdlovsk, pamaréntah USSR pindhah menyang Novosibirsk.
  Nanging tentara Wehrmacht ngetutake.
  Kutha-kutha direbut ing saindhenging taun. Sawise njupuk Novosibirsk dening badai, Stalin sarujuk kanggo nyerah ing ijol-ijolan kanggo safety pribadi.
  Lan rauh rampung persetujuan tentrem antarane Jepang lan Amerika Serikat. Inggris lan Amerika, ing pungkasan, dikenali kabeh hasil saka Wehrmacht.
  Hitler, sawise ngrebut akeh wilayah, nggawe kekaisaran kolonial dhewe, bebarengan karo Jepang.
  Nanging dheweke ora butuh wektu suwe. April 20, 1957, bocah-bocah wadon penyihir mutusaké kanggo nindakake operasi marang Fuhrer. Ing omah diktator sing wis setengah umur, papat penyihir nyerang.
  Prajurit, nganggo bikini, nyekel pedhang sihir ing tangane, lan mbuwang kilat lan pulsar kanthi sikil telanjang.
  Natashka mlayu ing kincir angin, nglereni Nazi lan mbuwang gumpalan energi kanthi driji sikile, bengok-bengok:
  - Kamulyan kanggo Motherland!
  Zoya ngethok nganggo pedhang magis. Dheweke nyuwek weteng Nazi lan ngucap:
  - Kanggo wates anyar!
  Lan kanthi driji sikil gundhul carane ngeculake pulsar.
  Banjur ing serangan Augustine. Dheweke uga nglakokake gilingan kanthi pedhang magis. Banjur mbuwang barang sing bisa nyebabake pati nganggo sikile.
  Banjur harpy abang ngandika:
  - Kanggo Dewa Ireng!
  Sabanjure ing serangan kasebut yaiku Svetlana. Uga ngethok nganggo pedhang, lan ngeculake kilat nganggo driji sikil, nglereni Nazi.
  Banjur Natasha nyerang, ngethok pengawal Hitler, lan nguwuh:
  - Lan aku isyarat, aku bakal chop kabeh Nazi!
  Lan nganggo sikil kosong kaya bocah wadon pulsar, lan dheweke bakal mbuwang.
  Lan iki Zoya ing serangan. Pedhang kaya muter, lan ngethok daging. Lan kanthi driji sikil gundhul dheweke bakal ngeculake kilat.
  Banjur bakal mbengok:
  - Aku duwe cah wadon super!
  Luwih ing serangan Augustine. Iku uga muter ... Lan dropped saperangan saka kilat bolts saka dodo. Lan kanthi sikil gundhul pulsar bakal mbuwang, lan bengok-bengok:
  - Aku prajurit super!
  Lan rambute abang padha flutters kaya spanduk proletar.
  Lan ing kene Svetlana nyerang.
  Pedhange muter, lan sikile sing gundhul nyebarake gumpalan energi, lan kilat bakal mabur metu saka puser.
  Bocah wadon bakal nyanyi:
  - Kita bakal chop naga lan mateni Fuhrer!
  Natasha uga ngayunake pedhang ing serangan, lan ngethok Nazi. Lan dheweke gundhul sikil mbuwang projectiles agawe.
  Lan coffin drive ing pengawal Nazi.
  Lan cah wadon nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Aku pejuang annihilator,
  Lan terminator gedhe ...
  Decomposed atom bebarengan,
  Lan sirah menyang tembok!
  Zoya nyerang, njupuk lan mbuwang karo driji sikil gundhul, soko sing ngunekke gendheng.
  Lan carane nyanyi:
  - Kamulyan kanggo papan jarak!
  Lan maneh, pedhange nyuwek mungsuh dadi pecahan cilik, lan potongan daging sing suwek.
  Lan kene ing gerakan Augustine. Carane dheweke thrashes Nazi. Lan potongan daging getih mabur ing kabeh arah.
  Lan cah wadon kanthi sikil telanjang uga bakal nyerah menyang pulsar, lan kulit:
  - Aku ayu banget! Kang everyone tresna!
  Lan ing kene Svetlana pindhah. Uga bakal ngeculake kilat saka puser. Lan kanthi sikil kosong, pulsar bakal nyelehake Nazi. Lan pedhang dheweke, uga, mung algojo.
  Banjur bocah wadon kasebut ngucap:
  - Kamulyan kanggo Motherland!
  Natasha ing edhan alam bébas. Nyerang Fritz. Shreds wong, lan mbuwang umpluk geni karo tumit telanjang.
  Lan nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Kamulyan kanggo omah kita!
  Lan dheweke uga ngeculake gumpalan energi saka pusar.
  Zoya mbukak kincir angin kanthi pedhang. Ngilangi sekelompok fasis. Banjur, kaya karo driji sikil gundhul, bakal mbuwang mungsuh. Lan mbuyarake mungsuh ing kabeh arah.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Kamulyan kanggo tsars Rusia!
  Punika Augustine ing serangan angel. Ngilangi mungsuh. Lan saiki sikil telanjang dheweke bakal mbuwang kilat ... Lan pulsar bakal mabur metu saka pusar sing gundhul. Lan nyebar menyang arah pengawal Hitler.
  Banjur bocah wadon rambut abang nyanyi:
  - Aja ngenteni pangaksama saka aku!
  Svetlana uga ing nyerang ... Chopping mungsuh, crushing wong. Mbuwang bledheg saka puser. Lan kanthi driji sikil gundhul, kaya-kaya sparkling, kabeh aliran energi mili.
  Lan nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Aku matur nuwun banget
  Aku luwih keren tinimbang kethek!
  Natasha uga nyerang ... Carane dheweke ngethok nganggo pedhang. Lan kanthi telanjang kaki, pembunuh bakal diluncurake. Lan iki pesawat kilat saka puser.
  Banjur bocah wadon mau ngucap:
  - Kanggo kamulyan saka Fatherland!
  Sabanjure teka Zoya. Iku uga numpes mungsuh. Kilat saka mburi tutuk muncrat. Dheweke mbuwang gumpalan energi kanthi puser. Lan nggero dhewe:
  - Aku juara mbuwang!
  Lan sikil telanjang kaya muter.
  Luwih Augustine ing nyerang. Dheweke slashes Nazi karo pedhang, lan Cut menyang Lettuce cilik. Lan kanthi sikil kosong, kaya pulsar, dheweke bakal mbuwang. Lan malah loro kilat saka puser ... Lan rolas fasis digoreng ing papan!
  Prajurit bakal nyanyi:
  - Ing asmane Ibu Ibu!
  Lan maneh, sikil telanjang kaya palu pulsar!
  Lan banjur ing nyerang Svetlana. Iki jenis cah wadon sing ora bisa dadi keren. Prajurit iki bakal njupuk lan mbuwang bledhek nganggo sikil telanjang. Lan umpluk saka annihilation bakal mabur metu saka puser. Lan iki carane prajurit bakal bengok-bengok:
  - Aku ngerti yen manuk pelatuk duwe pahat!
  Natasha ing pamindhahan. Gulung lan rolas fasis dipotong. Lan cah wadon, isih nganggo driji sikil telanjang, ngeculake produk penghancuran. Saka puser ana kilat, lan nyanyi:
  - Langgeng, raja paling gedhe ing donya!
  Lan pulsar mabur saka tumit wadon.
  Zoya terus obah. Dheweke njupuk karo pedhange lan dipotong. Mungsuh remuk, mata safir nglirik. Lan saka puser tugu energi. Lan tanpa alas kaki pulsars karusakan.
  Lan carane nyanyi:
  - Aku bakal dadi juara!
  Lan banjur ing gerakan Augustine ... Dheweke pedhang, kaya glathi saka pabrik. Dheweke ngethok awake tanpa ragu-ragu. Lan saka pusar panah landhep saka mabur geni gaib. Lan sikil telanjang cah wadon menehi hadiah saka annihilation.
  Lan rikma abang dhewe nggero:
  - Juara gedhe!
  Svetlana uga ora hadiah. Dheweke njupuk lan karo sikil gundhul mbuwang pecahan saka kaca pecah. Lan rong rolas fasis tiwas. Lan carane saka puser bakal menehi kabeh baris. Lan bakal mow mudhun, tanpa masalah, kabeh Nazi.
  Lan karo nglirik, dheweke ujar:
  - Aku ngimpi gedhe!
  Natasha bakal muter kincir angin triple karo pedhang sihir. Dheweke bakal njupuk lan mbuwang hadiah nganggo driji kosong. Lan kanthi tumit sing telanjang, sing murub bakal menehi sawetara gelembung ...
  Lan saka puser kabeh cascade kilat.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Pedhang laser,
  Kepengin ngethok mungsuh!
  Zoya lagi nyerang. Lan pedhang dheweke minangka latihan berlian sing nyata. Lan remuk Fritz, kaya cangkang satus kilogram. Nanging nalika bocah-bocah wadon njupuk telanjang kaki lan mbuwang soko getih.
  Banjur njupuk lan nyuwil.
  Zoya ngucap:
  Kita juara anyar!
  Lan kene Augustine ing gerakan. Carane dheweke ngethok mungsuh. Lan ayunan pedhange ngethok kabeh wong.
  Lan kanthi sikil gundhul, kabeh hadiah pati mabur metu.
  Lan Augustine nyanyi:
  - Kilat suci kawula!
  Lan geni metu saka tutuk!
  Lan ing kene Svetlana pindhah. Padha saka puser ngeculke saiki daya matèni.
  Banjur bocah wadon nyanyi:
  - Aku juara mutlak!
  Lan dheweke njupuk sikil gundhul lan ngirim pulsar. Lan geni neraka mabur metu saka dheweke tenggorokan. Lan saiki tumit gundhul succumbed kanggo gelembung.
  Lan saka puser, kilat sing mateni lan mateni.
  Natasha uga nggunakake pedhang. Disigar munggah akeh fasis. Lan carane bakal dirilis saka puser karo kilat. Lan mbanting pengawal Fuhrer dadi potongan cilik.
  Sawise iku, dheweke bakal nyanyi:
  - Kanggo Tanah Air lan Merdika nganti pungkasan!
  Lan kanthi driji sikil gundhul, ana sing mateni bakal dibebasake.
  Zoya, nyerang mungsuh, lan untune, nggero:
  - Awak liar! Smash mungsuh!
  Lan uga bakal uncalan metu karo Bare kaki. Lan saka puser antrian agawe kuwi lunga.
  Cah wadon bengok-bengok:
  - Wirang gedhe!
  Banjur Augustine pindhah. Dheweke uga sumunar mata zamrud. Lan dheweke mbuwang pirang-pirang kilat saka puser. Lan karo driji sikil Bare dibukak ing mungsuh.
  Lan dheweke nggebug nganggo pedhang, bengok-bengok:
  - Aku ndhuwur kabeh juara donya!
  Lan banjur ing serangan Svetlana. Dadi saben wong threshes lan Cut. Lan dheweke pancen bocah wadon sing keren lan lincah. Uga saka puser, secara harfiah, senapan mesin mabur. Lan ngalahake akeh fasis. Lan sikil sing telanjang ngudhunake bundelan energi kasebut ing lepen.
  Sang prajurit nyanyi:
  - Tujuane wis cedhak!
  Lan kumpul kekuatan kanggo uncalan!
  Ya, pungkasane, papat kasebut mlebu ing kantor Hitler. Mateni kabeh pengawale. Lan nomer siji fasis ditarik metu saka ngisor amben.
  Hitler gurgled:
  - Aku bakal menehi Polandia!
  Natasha sarkastik takon:
  - Utawa Mungkin Kaukasus?
  The Fuhrer nggero:
  - Ya, paling ora loro Kaukasus, mung aja mateni!
  Bocah-bocah wadon mangsuli bebarengan:
  - Kiss sikil kita!
  Hitler, groaning, lagi wae ngancik sewidak wolu taun, crawled ing dhengkul, lan ngambung, tanpa alas kaki, babak tumit wadon. Padha mesem lan ngguyu.
  The Fuhrer ngambung saben tlapak sikil cah wadon sing bledug lan getihen kaping telu.
  Sawisé iku, Natasha njupuk Hitler karo driji sikil telanjang ing tangan tengen, Zoya ing sisih kiwa, uga karo sikil gundhul. Augustina lan Svetlana njupuk Fuhrer kanthi driji sikil gundhul ing tungkak.
  Sawise iku, bocah-bocah wadon bakal narik penjahat paling gedhe ing kabeh wektu lan bangsa ing kabeh arah, lan njupuk, nyuwek menyang bêsik.
  Tangan lan sikil Hitler loro-lorone padha ambruk, lan saka guncang lara, panguwasa naga mati ing panggonan.
  Dendam kasebut nemokake pembunuh lan algojo paling gedhe ing sejarah donya.
  Ing kene dongeng rampung, sanajan ing planet iki wis dadi kasunyatan ngipi elek, lan sapa sing ngrungokake wis rampung!
  
  
  WITCHES marang HITLER
  Ing taun patang puluh siji, Hitler, sawise dijupuk saka pulo Kreta, ngganti pikirane kanggo pindhah menyang USSR. Kasunyatan bilih Stalin ora nyerang Jerman nalika nyerang Yugoslavia ngyakinake Fuhrer yen ora ana rencana kanggo nyerang dheweke saka sisih wétan.
  Kajaba iku, forebodings ngusulake yen ora ana kamenangan sing gampang ing sisih wétan, lan luwih becik ora menyang kana.
  Fritz ngiyataken kelompok Rommel, lan saged mbujuk Turki supaya pasukan menyang Timur Tengah. Inggris dikalahaké babar pisan ing Mesir, lan diusir saka Irak lan Timur Tengah. Ora suwe, Franco sarujuk kanggo nyekel Gibraltar.
  Sawisé iku, Jerman bisa gampang nransfer pasukan menyang Afrika, lan ing Timur Tengah.
  Pal India. Lan sawisé iku, tanpa masalah sing ora perlu, mung nem sasi, Benua Ireng ditawan. Lan puncake yaiku serangan marang Inggris lan ndharat pasukan ing negara ibu ing November 1942.
  Ing rong minggu Inggris ambruk. Lan Fritz pungkasane mapan ing belahan bumi wétan.
  Nanging perang karo Amerika Serikat isih ana. Lan nyeret amarga adoh saka segara, lan kangelan ing transfer pasukan.
  Ngandelake sumber daya Afrika, bagean penting ing Asia lan Australia, Jerman mbangun angkatan laut gedhe. Bebarengan karo Jepang, dheweke uga nindakake perang kapal selam.
  Patang puluh telu lan patang puluh papat taun liwati ing perang ing segara. Islandia lan Greenland dicekel. Lan ing patang puluh lima, wis duwe tank saka seri "E", Jerman ndharat ing Kanada lan klempakan pasukan ing Argentina.
  Kuwi rencanané. Senadyan komunikasi sing suwe saya angel nyerang Amerika Serikat.
  Nanging ing wulan September, umume Kanada dikalahake.
  Pasukan Jerman lan Jepang mlebu ing wilayah lor Amerika Serikat.
  Nanging banjur Fritz ketemu karo bocah wadon papat.
  Monica, Leia, Gertrude lan Angelina.
  Papat ayu mlebu perang. Monica, Leah, Gertrude pirang, lan Angelina abang.
  Lan supaya bocah-bocah wadon numpes tentara ageng saka Reich Katelu.
  Padha murub bedhil mesin.
  Ing kene Monica nguncalake granat kanthi sikil telanjang lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo kekuwatanku! Kabeh wis mowed mudhun!
  Leia menehi giliran. Iku uga mows mudhun mungsuh ing bledosan, lan squeaks ing ndhuwur paru-paru sawijining:
  - Tentaraku kuwat!
  Lan nganggo sikil gundhul dheweke mbuwang hadiah pati.
  Angelina sing murub utawa rambut abang ngetokake hadiah pati kanthi driji sikil lan squeaks:
  - Kamenanganku!
  Lan uga menehi giliran!
  Salajengipun, Gertrude wis nyuwil-nyuwil peparing pati kanthi sikil telanjang, lan sedhih banget:
  - Aku juara!
  Lan bakal miwiti baris pembunuh maneh.
  Monica nembak gerombolan fasis maneh lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo jagadku!
  Lan kanthi driji sikil gundhul, dheweke mbuwang hadiah sing mateni pati, ngrusak mungsuh.
  Nuntun geni lan Leia. Dheweke pancen bocah wadon sing pinter banget. Lan telanjang kaki ing mungsuh kaya mbuwang granat.
  Lan cah wadon nggero:
  - Aku prajurit hiper AS!
  Banjur Angelina nembak. Iku nindakake iki banget rapi. Lan hadiah agawe mabur saka driji sikil dheweke.
  Lan bocah wadon ayu nggero:
  - Aku bakal dadi juara mutlak ing donya!
  Lan carane prajurit bakal nuduhake ilat dawa!
  Banjur Gertrude nyoba. Lan uga carane antrian bakal menehi. Banjur, kanthi driji sikil gundhul, dheweke bakal mbuwang hadiah pati.
  Lan buyar kabeh mungsuh menyang scraps saka meat.
  Dadi bocah wadon papat iku aktif nyambut gawe. Meksa, tentara mungsuh cetha entek.
  Sanajan ora, tank sing nggegirisi katon, seri E. Ya, bocah-bocah wadon sing nunggu dheweke.
  Monica mbalang granat nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Kita bakal perang ing papan!
  Lan saka tumit telanjang dheweke, hadiah pati mumbul saka ulat E-50. Kendaraan iki rusak lan mandheg.
  Prajurit mbengok:
  - Super!
  Sabanjure Leia ing perang. Uga nganggo sikil gundhul, amarga dheweke mbuwang hadiah pati. Ngrusak mungsuh. Lan tank dadi nyenyet.
  Lan prajurit nggero:
  - Aku cah wadon nganggo bikini!
  Sabanjure yaiku Angelina. Dheweke uga mbalang granat ing E-75 kanthi sikil telanjang, lan vampir Jerman duwe wektu angel.
  Lan prajurit njerit:
  - Aku sing bakal nuduhake kelas super!
  Lan Gertrude gelut. Uga prajurit sing ora ngerti welas asih lan mangu-mangu.
  Si ayu njupuk lan squeak:
  - regatta gedhe!
  Lan granat agawe mabur saka sikil kosong.
  Monica nembak maneh lan squeaks:
  - Aerobatik, lan kru!
  Awake gundhul uga bakal njupuk lan stream pati bakal uncalan. Lan numpes kabeh mungsuh.
  Sawisé iku prajurit vyaknet:
  - Aku cah wadon super!
  Lan Leia minangka pahlawan nyata ing perang. Lan nyerang mungsuh. Lan nganggo sikil telanjang dheweke bakal mbuwang granat, lan bakal njupuk akeh mungsuh lan nyuwek-nyuwek. Lan sawise nguwuh:
  - Aku cah wadon sing Superman!
  Lan ing perang, Angelina, uga mbuwang hadiah pati kanthi sikil sing kosong. Mungsuh bakal ambruk lan ditembangake:
  - Neraka aku setan!
  Lan jeblugan ing mungsuh ing bledosan.
  Lan iki Gertrude ing bal cue. Dheweke nembak awake dhewe tanpa upacara utawa prasangka. Lan dheweke bakal njupuk, karo driji sikil gundhul, kang bakal miwiti hadiah saka annihilation, lan shred mungsuh. Apa iki agresif banget?
  Bocah wadon papat mau padha gelut kaya ksatria utawa malaikat. Nanging kabeh duwe watesan. Lan para prajurit banjur mundur ...
  Autumn lan mangsa ing taun patang puluh lima, liwati ing perang wangkal. Pasukan padha ora padha. Jerman duwe tank saka seri E luwih kuwat tinimbang Shermans lan malah Pershings cilik. Lan penerbangan jet ora ana sing padha. Lan malah pesawat disk wiwit katon, rampung invulnerable kanggo sembarang tangan cilik.
  Dadi AS mboko sithik dicekel dening kabeh jinis divisi asing saka Reich Katelu.
  Umume Amerika ditawan nalika musim gugur lan musim dingin. Kajaba iku, pambrontakan ing sisih kidul Amerika Serikat, lan pengkhianatan para jenderal kanthi akar Jerman. Uga kaunggulan temenan saka bedhil mesin anyar, lan malah tank lemah Wehrmacht.
  Lan ing spring saka April 1946, sawise gerombolan saka Reich Katelu ngubengi lan njupuk Washington lan New York, Amerika Serikat capitulated.
  Mangkono kaca perang liyane diuripake.
  Nanging ing taun 1947, perang liyane diwiwiti ing Mei, wektu iki karo Jepang.
  Lan kampanye nglawan USSR maneh ditundha.
  Lan saiki papat bocah wadon saka Amerika Serikat ora nyerah lan maneh nglawan mungsuh.
  Musim panas patang puluh pitu lan panas, prajurit nganggo bikini. Lan padha perang dhewe.
  Monica mbalang granat nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Aku terminator!
  Lan menehi giliran.
  Leia uga njupuk, lan nindakake kanthi apik. Lan maneh, sikile gundhul mbuwang soko. Lan padha exterminate.
  Lan cah wadon njerit:
  - Perang aerobatik!
  Salajengipun, Angelina nembak. Ngilangi mungsuh. Kicks metu ing droves. Lan dheweke gundhul driji sikil maneh uncalan soko brutal matèni.
  Prajurit mbengok:
  - Aku cakar baja!
  Lan Gertrude shoots dhéwé lan mows mudhun mungsuh. Sawisé iku, kanthi sikil gundhul, dheweke bakal mbuwang hadiah pati lan ngucap:
  - Tema militer, lan matematika!
  Lan maneh, carane dheweke bakal njupuk kabeh wong lan mow mudhun kanggo edan!
  Ya, papat gelut. Nanging pasukan ora padha. Tank anyar saka seri E-50 U, kanthi tata letak sing luwih padhet, dhuwure kurang saka rong meter, lan waja sisih 170, bathuk 250 mm, lan bobote sewidak lima ton kanthi mesin 1800 tenaga kuda.
  Aja nglawan wong Jepang sing kaya ngono. Uga nglawan ME-462, sing, tanpa upacara, ngrusak kabeh pesawat mungsuh kaya koloboks.
  Lan marang, uga mabur cakram. Lan padha break kabeh.
  Cekakipun, ing enem sasi Jepang wis kalah babar blas lan kabeh jajahané dicekel.
  Lan apa sing kedadeyan. Fuhrer rauh nelukake kabeh negara ing donya kajaba USSR.
  Nganti saiki kabeh wis rada tentrem. Nanging banjur Stalin seda, lan Nikita Khrushchev ngrebut panguwasa. Lan maneh hubungan rumit karo Reich Katelu.
  Ora kanggo sebutno yen USSR ngembangake senjata nuklir. Lan uga dianakaké kongres kaping rongpuluh, sing ngukum kawicaksanan sadurungé.
  Lan ing Juni 22, 1956, Reich Katelu, ing pesenan saka wis setengah baya, nanging banget agresif Hitler, dibukak invasi. Gerombolan dheweke ngetung kanthi cepet kamenangan, nanging ana kejutan sing ora dikarepake!
  Ora mung papat bocah-bocah wadon Amérika, nanging uga papat ayu lan penyihir Rusia tindak menyang perang karo gerombolan saka Wehrmacht. Lan kabeh klompok bocah-bocah wadon ing macem-macem cabang tentara, lan uga kabeh penyihir!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I'S PUTRA
  Napoleon ora pindhah menyang Rusia, lan umume nikah adhine Alexander pisanan. Iki nyebabake sawetara owah-owahan ing sajarah.
  Kaping pisanan, tsarist Rusia nglawan Austria lan ngrebut Galicia. Kapindho, Prancis ngatur Italia, lan sijine ana putra Napoleon lan putri Rusia.
  Lan banjur Rusia lan Prancis nelukaké lan dibagi Turki.
  Salajengipun, kanthi upaya gabungan, Inggris dikalahake. Koloni Spanyol pungkasane dadi Prancis, kaya sing ditindakake ing Afrika. Banjur India lan Iran dikuwasani!
  Sawisé séda Alexander pisanan, lan abdication saka Constantine, ana kudeta, lan patbelas taun Romawi Caesar Napoleon II munggah tahta Rusia. Lan sawisé Napoleon séda ing taun 1836, Napoleon II dadi panguwasa Prancis lan kabeh Eropah lan akeh koloni.
  A kekaisaran super tunggal muncul sing terus berkembang. Napoleon II banjur nelukake China lan Indochina lan kabeh Afrika. Lan Australia lan Kanada. Lan seda ing taun 1879 ing umur meh sewidak wolu.
  Banjur tahta diganti dening Napoleon III. Dheweke uga pengin perang. Nanging ing saindenging jagad, mung wilayah Amerika Serikat sing ora bisa dikalahake saka Prancis!
  Lan Napoleon Katelu ing 1890 miwiti perang karo Amerika. Negara pungkasan sing dudu milik Prancis.
  Lan tentara ageng saka limang yuta prajurit saka sak ndonya mlebu ing wilayah Amerika Serikat.
  Pasukan bakal ora padha. Nanging Amerika perang nglawan Napoleon III banget heroically.
  Utamane bocah wadon papat: Monica, Leia, Gertrude, Anna! Lan padha perang kaya kobra lan pahlawan.
  Monica slashed karo pedhang, lan karo Bare metal driji sikil cakram cetha. Lan ngalahake mungsuh.
  Lan prajurite nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Amerika!
  Leia uga ngethok awake dhewe karo tentara asing nganggo pedhang, lan ngucap kanthi agresif:
  - Kamulyan kanggo negara paling apik ing donya!
  Lan uga kanthi telanjang kaki ngluncurake mateni.
  Gertrude perang karo tentara ageng, lan karo Bare kaki, mbuwang jarum banget landhep mungsuh.
  Ing wektu sing padha, cah wadon squeak:
  - Aku pejuang saka kelas kuwi, kang super!
  Anna uga perang, mbuwang hadiah sing mateni nganggo sikile.
  Lan njerit:
  - Prestasi duwe kita gedhe!
  Nanging ora ketompo carane padha perang, lan malah banget heroically, papat iki, nanging pasukan unggul saka Prancis tetep ngalahake.
  Bocah-bocah wadon padha ditawan. Ing kono padha dilucuti lan disiksa kanthi kasar. Padha bengkong lengen ing rak, ngalahake karo pecut lan kabel abang-panas. Tlapak sikil diobong nganggo geni, wesi abang panas ditrapake ing tumit sing kosong. Nanging bocah-bocah wadon ora ngerti panguwasa anyar Napoleon III.
  Sawisé iku padha dikirim menyang karya, meh wuda ing quarry. Lan Amerika dadi provinsi Prancis anyar.
  Nalika Napoleon III tilar donya ing taun 1903 nalika umur sewidak wolu, Napoleon IV dadi kaisar. Tekane dadi pratandha anyar. Nguatake peran parlemen, lan nyuda pengaruhe bangsawan. Mboko sithik kekaisaran donya dadi luwih demokratis.
  Lan ing taun 1917, wong pisanan mabur menyang angkasa. Mangkono mbukak jaman astronautika.
  Ing taun 1922, wong mabur menyang rembulan. Lan 1933 kanggo Mars. Lan ing taun 1950 dheweke wis ngunjungi kabeh planet ing tata surya. Nanging ing taun 2000, penerbangan pisanan menyang lintang-lintang diwiwiti, ekspedisi ruang angkasa. Iki AI kuwi mung amarga saka siji marriage Napoleon Bonaparte karo putri Russian.
  Carane nasib kabeh manungsa gumantung ing kasempatan slightest.
  
  JATUH NGERANG CHINA
  ANNOTASI
  Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova pindhah menyang Siberia ing abad kaping pitulas, ing ngendi padha perang karo kekaisaran Cina ing kontrol Dinasti Manchu. Hitmen abadi ngganti sejarah, ora mung ing China.
  Perang iku rame kaya angin topan
  Bocah lanang perang karo tentara gedhe ...
  We Cut liwat pedhut ngamuk
  Sanajan kadhangkala uga angel banget!
  
  Mungsuh sing kuwat banget,
  Longsoran terus-terusan bakal teka ...
  Ing ngisor gemersik spanduk abang sing padhang,
  Nanging kita bakal, aku pracaya, perang ing Mei!
  
  Aja mikir yen kita bisa dikalahake
  Kita minangka pejuang agung saka Gusti Allah ...
  Lan ora bakal diselani, aku ngerti benang urip,
  Senajan kadhangkala bisa banget ketat!
  
  Ngerti keagungan Rusia ing
  Yen Tanah Air luwih larang tinimbang apa wae ...
  Lan bakal ana omah Rusia sing kuwat banget,
  Lan mindhah fasis jahat ing pasuryan!
  
  Aja pracaya, aja ngrusak Horde Rus',
  Sing ora sujud...
  Perang tanpa kendhat, aja wedi,
  Ing jeneng generasi Genus anyar!
  
  Kanggo omah Rusia, kanggo tumpukan jerami,
  Kita bakal perang banget ...
  Impen tanpa wates dadi nyata
  Sampeyan dudu prajurit kanthi jiwa kebo!
  
  Kene sampeyan sumpah sumpah kanggo Fatherland,
  Dadi prajurit saka Svarog gedhe ...
  Ora, aja mbangun rasa seneng ing getih,
  Nalika ora ana Gusti Allah ing atine Gusti Yesus!
  
  Kita bisa entuk cara anyar,
  Keagungan negara sing ngrembaka...
  Lan mateni monster sing mripat goggle,
  Supaya planet dadi, rauh swarga!
  . BAB #1
  Anak lanang lan wadon, uga papat wadon penyihir, rampung ing Siberia kidul lan ngusir serangan saka Cina. Iku perang sethitik-dikenal, nalika Manchus kuwasa ing China, sing aktif ngembangaken ing macem-macem wilayah ing Asia.
  Lan banjur padha nyerang Rusia ing wilayah Tibet. Lan crita nyata, padha bisa njupuk adoh bagéan saka wilayah. Kajaba iku, Rusia ing wayahe iki weakened dening wong tani lan perang Cossack Stenka Razin. Ya, lan pasukan kasebut kudu ditransfer ing jarak sing adoh banget.
  Nanging lanang lan wadon langgeng, lan papat terminator wadon teka kanggo bantuan saka bèntèng Rusia.
  Tentara Cina ageng nyerang bèntèng Rusia sing mentas dibangun. Lan pasukan padha cetha unequal.
  Mung ana wong Rusia sewu, lan wong Tionghoa rong atus ewu. Lan ketoke ora ana kesempatan.
  Nanging enem warriors kelas super siap kanggo perang.
  Oleg Rybachenko ing tembok. Bocah lanang sing ora mati, katon umur rolas taun, mbuwang jarum nganggo driji sikile. Lan nyerang Cina maju. Welasan sekaligus.
  Mbuwang jarum lan Margarita nganggo driji kosong. Sing cah wadon numpes mungsuh lan squeaks:
  - Kekuwatanku sing gedhe!
  Lan dheweke gelut kanthi wani.
  Natasha uga mbalang boomerang kuat karo driji sikil gundhul. Cara ngremuk mungsuh lan squeak:
  - Ing jeneng kamulyan gedhe!
  Banjur Zoya ngethok wong Tionghoa kanthi pedhang, lan ing wektu sing padha mbuwang jarum nganggo racun kanthi sikil kosong. Lan nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Ing jembaré Rus',
  Kita bisa nylametake kabeh wong!
  Lan maneh pedhang tiba ing mungsuh. Lan yen padha chop, banjur tanpa tega.
  Nanging nalika Aurora wiwit numpes, lan uncalan boomerangs karo driji sikil Bare, banjur iki rampung karusakan. Lan wong Cina sing dipateni tiba ing pukulan setan abang.
  Lan cah wadon nggero:
  - Aku bakal remuk lan nyuwek kabeh!
  Lan carane dheweke bakal njupuk lan Cut karo loro pedhang!
  Lan saka tumit telanjang dheweke mabur disk sing cetha lan tindikan. Iki umume prawan mati total.
  Lan iki Svetlana ing perang nemtokake. Kepriye ayo padha nyiksa wong Cina, banjur diethok-ethok nganggo pedhang.
  Bocah wadon kasebut nggulung kupu kasebut, lan pitung prajurit saka Kakaisaran Surgawi disusupi nganti mati.
  Banjur jarum sing cetha lan beracun mabur saka driji sikil. Lan nggumunake wong Cina.
  Oleg Rybachenko gelut karo prajurit kuning. Pedhange kelip-kelip kaya baling-baling.
  Bocah lanang nyanyi kanthi semangat:
  - Aku bakal dadi juara donya sing paling kuat,
  Kita bakal ngalahake Amerika, China!
  Lan maneh bocah kasebut mbuwang dolanan sing cetha kanthi driji sikile bocah-bocah. Lan loro rolas matèni Cina tiba bebarengan.
  Iki perang kaya ngono. Ing sajarah nyata, tsarist Rusia jaman pra-Petrine ilang bagean saka sawijining wilayah. Nanging ing kene para ksatria Rusia perang lan ora bakal nyerah.
  Oleg Rybachenko gelut lan nyanyi:
  - Nanging kita ksatria kebak roh Rusia,
  Para algojo ora bakal krungu tangisan kita!
  Lan maneh bocah kasebut mbuwang banget landhep, lan kanthi racun sing kuwat, digodhog dening para penyihir, jarum sing tipis banget!
  Margarita cah wadon ing jejere. Lan uga sikile mbuwang jarum sing mateni. Lan tangane ngethok wong Cina sing nyerang. Prajurit numpes mungsuh, lan nyanyi:
  - Aku pancen keren, kaya setan saka kabeh negara ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Panguwasa kabeh negara!
  Natasha uga ngethok Cina lan nyanyi:
  - Ing wayah esuke sore, kita ora bakal nglilani Iblis menang!
  Lan jarum mateni uga mabur saka sikile sing kosong.
  Sabanjure, Zoya numpes mungsuh. Lan saka bocah wadon iki, getar energi kolosal katon metu.
  Lan bumerang lan jarum sing cetha mabur saka sikile kaendahan.
  Prajurit nyengir:
  - Aku ngimpi tanpa alas kaki amba lan kaendahan!
  Lan maneh, dheweke bakal mbuwang barang sing mateni mungsuh.
  Nanging nalika Aurora nglakokake pabrik lan ngethok wong Tionghoa, mula iki minangka puncak penghancuran.
  Banjur rikma abang bakal mbuwang jarum tindikan nganggo driji sikil sing gundhul. Lan prajurit kuning mati tiba.
  Nanging nalika Svetlana lupanet. Lan ing wektu sing padha, akeh jarum mabur saka sikil sing kosong, sing nusuk lan mateni kabeh.
  Lan para prajurit padha ngucap:
  - Dadi, dadi, dadi - entuk fasis ing sen!
  Lan sikile sing gundhul maneh bakal dibuwang mati ing wong Tionghoa.
  Natasha, ngethok prajurit kuning nganggo pedhang, ujar:
  - Iku luwih gampang lan harder karo Nazi!
  Svetlana, sawise ngliwati pabrik, ujar:
  - Lan tansah gampang karo kita bocah-bocah wadon!
  Aurora, ngasilake resepsi penggemar, lan grundel:
  - Sampeyan ora bakal bosen karo aku babar pisan!
  Lan sting agawe mabur saka dheweke gundhul sikil.
  Lan Zoya bakal njupuk lan squeak:
  - Kita ora kecoak, kita bocah-bocah wadon - kamulyan gedhe!
  Lan maneh ana sing bakal mabur saka sikile, lan bakal kenek mungsuh.
  Bocah-bocah wadon njupuk proyek kanggo jantung.
  Benteng iki meh siji-sijine benteng Rusia ing wilayah kasebut. Ana sawetara kutha liyane sing lagi dibangun. Iku apik sing Cina ora poke sirah liwat Amur. Nanging Rusia ing sajarah nyata wis ilang Piece saka sawijining wilayah. Dinasti sing agresif banget ing kekuwatan ing China. Nanging, bocah-bocah wadon sing bisa nyelehake resimen Lucifer.
  Oleg Rybachenko ngethok wong Tionghoa. Lan nalika bocah lanang nyanyi:
  - Kelas paling dhuwur bakal ...
  Banjur bumerang sing dibuwang ing sikile bocah lanang sing telanjang mabur lan nangis:
  - Landak bakal ngethok kabeh wong!
  Margarita uga mbuwang mungsuh apa iku rajapati. Dheweke remuk dadi potongan-potongan, lan ngucap:
  - Aku ngimpi tanpa alas kaki lan ayu banget!
  Lan sikile bakal mbuwang cakram liar.
  Sabanjure ing perang Natasha. Lan uga mbalang mungsuh apa pamisah mungsuh.
  Lan dheweke nindakake kanthi pinter.
  Lan sikil telanjang dheweke mbuwang jarum sing biasa lan mateni.
  Sabanjure, Zoya ing perang. Lan dheweke uga mbuwang mungsuh, kabeh swastika lan bumerang.
  Lan mows mudhun mungsuh.
  Banjur, nalika liwati:
  - Kamulyan kanggo raja sing apik!
  Nanging ing perang lan Aurora. Iku uga numpes mungsuh saka China. Lan yen mbalang, iku bakal uncalan karo pasukan matèni.
  Lan nalika nyanyi:
  - Ya, kanthi jeneng Tanah Rusia!
  Lan, uga, biaya agawe fly saka dheweke Bare kaki.
  Svetlana uga ora nglilani mungsuh mudhun. Lan saka dheweke gundhul mabur soko sing ndadekke pati ketok.
  Lan prajurit nyanyi:
  - Kita ora bakal nyerah! Kasusahan ora bakal teka ing Rus '!
  Lan maneh, wong Cina bakal cilaka. Lan dheweke bakal njupuk tanpa upacara lan chop.
  Enem wadyabala lan wadyabala nabrak. Lan ngethok mungsuh, lan mbuwang sikile.
  Oleg Rybachenko, ngethok wong Tionghoa, nyanyi:
  - Bintang pejuang, sungumu muspra -
  Tanahmu adoh ing kamulyan sing diragukan...
  Geni perang gumeter ing antarane garis -
  Ing game siji-sisi tanpa aturan!
  Lan bumerang liyane mabur nganggo sikile bocah lanang, sing ngethok tenggorokan wong Tionghoa.
  Sing lanang, kaya sing kita deleng, iku pejuang.
  Lan Margarita uga ing perang. Dadi dheweke telanjang kaki bisa. Dheweke ngilangi mungsuh tanpa mangu-mangu banget.
  Lan pedhange kaya algojo.
  Prajurit nyengir:
  - Ayo ana kamulyan!
  Natasha uga murub nganggo sikil telanjang, lan mbuwang agawe. Lan ing wektu sing padha, dheweke aktif ngethok nganggo pedhang.
  Bip bebarengan:
  - Rombonganku dadi punggawa negara!
  Sabanjure ing perang yaiku Zoya. Uga setan saka tingkat paling dhuwur saka annihilation. Carane nyekel kupu nganggo pedhang. Lan banjur bakal njupuk lan uncalan unsur striking karo Bare kaki.
  Sawise iku liwati:
  - Tentara bungah - maju!
  Lan kabeh baris Cina beveled tiba.
  Bocah wadon nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Zoya seneng mateni! Ah, Zoya iku!
  Lan iki Aurora ing serangan cepet. Utawa pertahanan luwih agresif. Lan kanthi bantuan saka telanjang kaki ngalahake metu mungsuh.
  Lan ing wektu sing padha squeaks. Lan nalika saber dheweke liwat kaya lading saka kultivator, banjur telung lusin Cina bakal ambruk!
  Lan Aurora njerit:
  - Kord harmonis, gendera Rusia bangga banget!
  Lan saiki tumit telanjang dheweke bakal pas karo jenderal Cina ing dagu. Dheweke bakal njupuk lan tiba.
  Zoya agresif ing pertempuran. Panjenengané nugel mungsuhé, lan mbengok:
  - Kita bakal mangu lan mateni kabeh wong!
  Lan saka telanjang kaki keris kuwi mabur.
  Svetlana uga ora nglilani sapa wae. Lan numpes mungsuh, kaya arit ngethok suket. Tionghoa gagal.
  Bocah wadon njerit:
  - Jarum Edan! Metu saka plataran!
  Oleg Rybachenko ngethok sekelompok prajurit kuning kanthi pedhang. Banjur nganggo sikil kosong, dheweke bakal mbuwang tanda bintang lan bengok:
  - Tentaraku sing paling kuat!
  Bocah terminator, kaya sing sampeyan deleng, ana ing puncak karusakan saka mungsuh. Lan dheweke nindakake kanthi semangat banget.
  Lan saka driji sikil gundhul, hadiah pati liyane mabur mati. Lan carane isi munggah Cina climbing tembok.
  Prajurit kuning iku fanatik. Wis padha numpuk gundukan mayit. Lan padha terus climbing lan climbing lan climbing!
  Nanging bocah lanang lan wadon mung minangka perwujudan saka kekuwatan sing mateni. Lan nalika dipotong, cipratan getih mabur menyang kabeh arah lan adoh banget.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Kepahlawanan minangka prestasi sing dimuliakake,
  Kita minangka penakluk planet!
  Margarita, bocah wadon sing ora tenang iki nyanyi:
  Kita ora bakal mandheg sedhela.
  Keprungu swarane wong sing njerit!
  Lan uga saka sikil telanjang bocah wadon, jarum sing ngrusak lan mateni mabur. Ngalahake wong Cina kaya gandum. Ya, cah wadon Margarita iku terminator nyata.
  Natasha, ngethok wong Cina, nyanyi:
  - Lan cah wadon panginten, crushing kuning,
  Sing urip iku apik, lan urip sing apik!
  Banjur maneh jarum mabur saka sikile gundhul.
  Zoya ngliwati kincir angin karo pedang lan squeak:
  - Aku bakal matèni kabeh mungsuh, lan pracaya kula, Aku ora guyon!
  Lan sikil prajurit dibukak sawetara lintang.
  Lan kaendahan nyanyi:
  - A tumindak militèr - Aku kenek nikel!
  Aurora, nglereni tanpa emosi sing ora perlu, ngetokake:
  - Sukses gedhe nunggu kita! Dipercaya kula, iku ora dadi luwih apik!
  Lan uga kaya telanjang kaki, apa sing mateni bakal diluncurake.
  Banjur bakal squeak:
  - Aku kobra getih!
  Svetlana ora menehi welas asih marang wong Tionghoa. Lan mbasmi kaya semut. Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi:
  - Ora bakal ana dalan kanggo uwuh,
  Njupuk sikilmu enggal!
  Lan saiki, saka driji sikil dheweke, hadiah mateni mabur maneh. Iki lady paling keren!
  Lan uga ngguyu:
  - Bakal ana kamenangan kita, ing perang suci!
  Oleg Rybachenko dadi luwih aktif. Lan dheweke ngethok nganggo tangan loro, lan malah njupuk pipa ing cangkeme lan ngidoni wong Cina nganggo jarum. Numpes mungsuh lan squeaks kanggo awake dhewe:
  - Iki kamenangan kita -
  Full giliran lan pindhah!
  Lan maneh, bocah terminator kasebut ngethok kaya edan. Lan ing wektu sing padha uncalan sing matèni tanpa karep.
  Margarita uga melu perang. Cewek putus asa. Lan yen dheweke ngluncurake boomerang kanthi sikil kosong, mula iki ora kurang saka rolas sing dipotong Cina.
  Banjur bocah wadon bakal nyanyi:
  - Oh, aku duwe helikopter gedhe,
  Inggih, atiku nembang kanthi bungah!
  Lan lintang agawe mabur saka tumit telanjang cah wadon. Ya, iki minangka kaendahan aerobatik sing paling dhuwur. Lan pati nyebar tengen lan kiwa.
  Natasha uga mbesmi wong Tionghoa kanthi cara apa wae.
  Lan nalika dheweke nyanyi:
  - Swara, Swara, Swara ...
  Oliver ketemu Twist!
  Lan hadiah agawe mabur saka dheweke Bare foot.
  Dadi Zoya narik awake munggah ... Dheweke njupuk lan ngidoni mungsuh saka tabung. Banjur dheweke ngethok gilingan nganggo pedhang. Banjur sikile sing gundhul njupuk lan ngetokake hadiah pati.
  Lan Cina tiba. Kaya padha didilat dening flamethrower.
  Lan kene ing perang lan Aurora. Uga cah wadon cepet. Lan pati abang, lan sinar kobong infernal. Lan dheweke bakal njupuk, dheweke bakal ngethok.
  Ora, ora ana sing bakal mandheg.
  Malah tank Maus.
  Punika Aurora lan kuku Cina. Kang arang banget kelangan lan karo simbol edan lan pedhang.
  Lan pedhang harpy abang ora bakal mandheg, ora sedhela.
  Ing wektu sing padha, Aurora squeaks:
  - Tanah kelairanku minangka tanah kelairan komunisme!
  Lan uga saka sikil telanjang, kaya mabur barang sing mateni.
  Lan maneh cah wadon ing udhara.
  Banjur Aurora kelingan carane dheweke pancene perang karo Mouse, ing salah siji saka crita alternatif. Banjur Sekutu nyimpulake gencatan senjata karo Reich Katelu, lan njupuk kauntungan saka lack of bombing, Jerman dibukak Mouse menyang produksi.
  Ya, tank iki pancen kaya kewan. Lan kemajuane nggegirisi.
  Nanging ora kanggo bocah-bocah wadon terminator. Dheweke nglawan Nazi kanthi getih kadhemen lan kanthi cepet ing wektu sing padha.
  Lan padha nuduhake ibune Kuzma! Lan para prajurit perang kanthi gagah prakosa.
  Lan saiki Aurora sing rambute abang ngethok nganggo pedhang. Lan mow mudhun mungsuh, kaya kultivator.
  Banjur bakal squeak:
  - Aku mateni!
  Svetlana uga ora isin ing perang. Wong Tionghoa lagi dipatèni. Lan ing wektu sing padha, kanthi sikil gundhul, apa sing nyebar pati, mbuwang.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke njerit:
  - Space bravado -
  Bakal ana serenade gedhe!
  Lan nglirik mungsuh!
  Banjur dheweke bakal ngidoni metu saka tabung!
  Banjur Oleg Rybachenko bakal bubar. Lan supaya ora mung mbuwang jarum ing wong Tionghoa, nanging uga mbuwang boomerang nganggo sikil.
  Kuwi bocah terminator sing cepet kejiret.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi:
  - Mungsuh ora bakal mungkasi kita,
  Yen bantuan banget!
  Lan aja mlayu, aja mlayu ...
  Yen ora maju!
  Lan Oleg bakal singsot.
  Lan Margarita njupuk lan karo driji sikil gundhul mbuwang cilaka lan mortally matèni. Lan ing wektu sing padha dheweke nyanyi:
  - Iki bakal dadi pesen saka kobra!
  Lan cah wadon winks lan squeaks!
  Natasha uga ora miss ing perang. Dheweke njupuk lan nganggo driji gundhul mbuwang swastika landhep. Dheweke njotosi akeh wong Cina lan squeaked:
  - Kanggo Tanah Airku!
  Banjur ana Zoya ing perang. Lan dheweke uga mbuwang tuduhan marang mungsuh kanthi sikil kosong.
  Lan squeaks karo nyengir untu:
  - Aku iki prajurit, tenan terminator!
  Sawisé iku, cah wadon thrashes karo pedhang. Lan njerit ing ndhuwur paru-paru.
  - Banzai!
  Bocah wadon, kaya sing sampeyan deleng, ora bakal mandheg gelut. Lan dheweke bakal ngethok tanpa antimony sing ora perlu.
  Aurora, uga, bakal njupuk extermination. Wong Tionghoa padha remuk, tanpa sarkasme. Lan jawata kuning tiba, kaya padha suwèk.
  Lan bocah wadon rambut abang njerit:
  - Geni komunisme ing saindenging jagad!
  Lan maneh bakal njupuk lan Cut karo loro pedhang. Lan banjur muntahake metu saka tabung. Lan tandur ing mungsuh.
  Ya, Aurora iku kaendahan lan kasampurnan dhewe.
  Senajan Svetlana ora Samsaya Awon. Lan dheweke uga ngatur supaya wong Cina digebugi lan dipateni.
  Lan sikil telanjang dheweke mbuwang hadiah karusakan ing prajurit kuning. Ya, padha nindakake kabeh ing gelombang dhuwur.
  Svetlana njerit:
  - Perang bakal dadi getih, suci lan bener!
  Lan saka dheweke gundhul sikil maneh soko mateni nyuwil. Lan carane dheweke bakal njupuk lan kenek wong Cina!
  Ing kene bocah-bocah wadon pancen ambruk. Lan padha ora menehi tepak. Kene wanita - kabeh wanita wanita!
  Oleg Rybachenko ing serangan geger. Dheweke wis mateni ewonan wong Tionghoa. Serangan para prajurit kerajaan kuning iki wis saya ringkih.
  Oleg nyengir:
  - Ukuran paling dhuwur saka kamenangan!
  Margarita njupuk lan nganggo driji gundhul mbuwang agawe, lan sing luwih landhep saka silet.
  Banjur bocah wadon nyanyi:
  - Kita nantang badai,
  Kenapa lan kenapa?
  Urip ing donya tanpa kejutan -
  Mokal kanggo sapa wae!
  Margarita nyedhot kabeh pipa menyang wong Tionghoa lan terus:
  - Muga-muga sukses - gagal,
  Lan mlumpat munggah lan mudhun!
  Mung kanthi cara iki, lan ora liya -
  Mung kanthi cara iki, lan ora liya ...
  Urip kejutan!
  Kaget! Kaget!
  Urip kejutan!
  Kaget! Kaget!
  Urip kejutan!
  Lan mung munggah - ora milimeter mudhun!
  Bocah wadon kasebut nuduhake swasana gelut sing cukup.
  Natasha uga ana ing episentrum perang. Kaya gunung geni sing njeblug. Lan mbuwang jarum nganggo driji kosong. Nyerang mungsuh. Lan ninggalake mayit saka wong-wong mau.
  Banjur bocah wadon kasebut nyanyi kanthi greget untune:
  - Kita minangka terminator, kaya robot impen, lan kaendahan sing apik!
  Lan iki cah wadon nalika dheweke slashes backhand karo pedhang. Lan nyuda akeh wong.
  Zoya uga ana ing perang. Dheweke perang kanggo awake dhewe lan untune lan nggero:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan saka dheweke Bare foot disk kesapu liwat Cina. Sing ngethok tenggorokan akeh. Lan tentara kekaisaran swarga keselak.
  Lan bocah-bocah wadon sing meksa nindakake perkara liyane lan liyane.
  Punika Aurora carane miwiti soko sing ngethok logam. Panjenengane bakal ngethok gumpalan-gumpalan endhas sing wis dadi gundukan. Lan bakal mlumpat, mabur, lan njupuk, nggero:
  - Jenengku ajiné!
  Lan maneh dheweke ngobahake saber loro, lan wong Cina ngeculake guts. Nanging ing wektu sing padha, aja rada isin.
  Lan sikil telanjang dheweke ngetokake boomerang sing mateni. Kang sirah mowed ing rangking.
  Prajurit rambut abang banjur njerit:
  - Kita ora bakal ing kabel!
  Ayo ana rasa seneng ing Bumi!
  Lan bakal njupuk luwih saka pipo karo tutuk abang lan ngidoni. Lan prajurit saka kekaisaran langit bakal ambruk, kaya coolies karo glepung.
  Dadi Svetlana nuduhake ing perang.
  Dheweke ngalahake mungsuh banyu sing nggodhok. Lan sing gedhe-gedhe scalded bakal njupuk lan bengok-bengok banget wildly.
  Svetlana nyengir:
  - Kula mateni!
  Lan kanthi sikil gundhul dheweke bakal mbuwang saperangan boomerang. Bakal ngethok akeh Cina.
  Lan squeezes metu akèh mayit.
  Sing carane hitters bisa.
  Lan padha nyuda kekaisaran China kanggo awake dhewe, tanpa ado maneh. Ora, dheweke malah duwe taktik khusus.
  Wis cacahe wong Tionghoa sing tiwas ana puluhan ewu. Lan bocah-bocah wadon mung seneng-seneng lan mlumpat kaya bal.
  Oleg Rybachenko uga nuduhake paling keren kabeh aerobatics sing bisa mbayangno.
  Lan bocah kasebut ngethok nganggo pedhang loro supaya tangan lan sikil lan sirah mabur ing kabeh arah.
  Oleg njerit:
  - Iku bakal, aku pracaya kamenangan nemtokake kita!
  Margarita kanthi sikil telanjang, mbuwang karusakan, dikonfirmasi:
  - Ya, iku bakal!
  Lan kabeh enem wiwit chop malah luwih aktif.
  . BAB #2
  Sawise meh kabeh wadyabala Tionghoa sing cacahe rong atus ewu disirnakake, prajurit nenem mau banjur pindhah menyang telenging Kakaisaran Langit. Kanggo nyegah wong Cina bali menyang kutha Rusia ing Siberia maneh.
  Ing kene para prajurit nyerang prajurit kuning ing kutha gedhe sing paling cedhak.
  Oleg Rybachenko, ngethok para pejuang kuning, lan ngacungake pedhang loro, bengok-bengok:
  - Ing lan tsars Rusia!
  Lan jarum landhep mabur saka sikile gundhul. Padha nyerang para pejuang Cina.
  Margarita, ngethok prajurit kuning nganggo pedhang, njupuk lan nyanyi:
  - Saiki kita nggawe sejarah!
  Lan jarum miber saka dheweke Bare kaki menyang warriors kuning.
  Sabanjure Natasha ing perang. Dheweke uga mbalang hadiah pati lan squeals:
  - Masa depan kita! Kamulyan kanggo Rusia Agung!
  Lan dheweke gundhul, chiseled wentis bakal uncalan iki metu karo pasukan elek. Lan ngethok Cina dadi kekacoan getih.
  Zoya uga ngethok nekat. Lan nyebul jenderal Cina setengah. Lan ngethok balunge.
  Banjur dheweke nguwuh:
  - Kanggo kamenangan gedhe sandi!
  Lan kanthi sikil gundhul maneh bakal ngluncurake hadiah sing mateni. Lan ngalahake akeh pejuang Cina.
  Nanging nalika Aurora ing perang, iku umume elek. Dheweke ngethok prajurit Tionghoa dadi setengah, lan ngluncurake hadiah sing mateni nganggo sikile. Lan supaya crushes tentara kuning.
  Ora, Aurora pancen diarani penyihir abang. Lan dheweke ora bisa dikalahake.
  Lan jarum agawe mabur saka driji gundhul. Wong Tionghoa mau ambruk kaya karung wedhi.
  Aurora nggero ing ndhuwur paru-paru:
  Rusia ngerti aku
  Lan padha nelpon iku gedhe!
  Lan maneh kaendahan iku kaya mbuwang jarum agawe. Lan mungsuh wis pinned kaya kumbang.
  Aurora ngguyu:
  - Sampeyan bisa ngimpi, ngimpi ala!
  Lan maneh cah wadon thrashes kaya bumerang.
  Ya, rikma abrit iki - ora mangan uyah kilogram ing urusan militer. Yen threshes, banjur threshes.
  Lan maneh, bocah wadon sing cepet lan geni kasebut nyerang.
  Lan ing kene Svetlana semangat kanggo perang. Dadi dheweke ngethok lan ngrusak kabeh wong. Lan pedhange kaya kilat sing sumunar.
  Lan jarum mabur saka telanjang kaki.
  Cah wadon bengok-bengok:
  - Kekuwatanku sing gedhe -
  Dolan karo aku dadi kanca baya!
  Bocah lanang Oleg Rybachenko, kaya biasane, nyerang. Dheweke minangka luwak sing cepet. Chops lan mbalang lintang ing mungsuh.
  Lan prajurit enom nangis:
  - Ayo dadi nyerang
  Ayo ngalahake kabeh wong Tionghoa!
  Lan ing kene ana bocah sing nyerang.
  Lan cah wadon Margarita ing kasenengan gedhe crushes pasukan kuning. Lan driji gundhul mbuwang peparingé pati.
  Lan cah wadon nggero:
  - Aku bakal menang!
  Lan maneh udan jarum sing metu saka sikile sing kosong.
  Lan jarum kasebut bisa mateni lan beracun.
  Margaret ing serangan. Wong Tionghoa banget nglawan dheweke. Lan cah wadon iku perwujudan saka medeni.
  Senajan prajurit ayu.
  Lan saiki potongan pati mabur saka sikile sing kosong maneh. Kang nyerang mungsuh.
  Natasha ing pesawat liar. Cut cina kanggo bêsik. Lan pedhange ora ngerti welas asih.
  Prajurit ngamuk:
  - Iku bakal kamenangan gedhe kita!
  Lan saka telanjang kaki kaendahan, jarum banget mateni lan mbebayani mabur maneh.
  Padha nyerang wong Cina akeh. Apa cah wadon iku pancene kelangan.
  Lan ing serangan, dheweke ora menehi keturunan.
  Nanging Zoya ora ngerti, ora ana tembung. Dheweke nembus menyang mungsuh. Lan pedhange kaya algojo.
  Zoya njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku ora ngerti sih - mung pati!
  Lan sikil telanjang dheweke bakal mbuwang supaya wong Tionghoa ora bisa nolak!
  Kosok baline, prajurit kasebut nyepetake saben menit. Punika rink es ing nyerang.
  Aurora uga bocah wadon sing groovy. Ora mundur lan ora nyerah. Lan dheweke sukses ing kabeh.
  Ing kene dheweke mbuwang penggemar baja kanthi driji sikil. Dheweke ngethok prajurit Cina lan ngucap:
  - Ing kekaisaran abang, bakal ana geni sing bakal anget kabeh planet!
  Lan maneh, ana sing mateni laler saka sikile.
  Lan jawata maneh ing posisi dhuwur.
  Lan iki Svetlana ing perang. Ora nyimpang saka rencana. Lan dheweke ngethok awake kanthi tekanan liar. Lan disk sing cetha mabur saka sikile sing kosong. Sing misuwur ngethok mungsuh.
  Svetlana squeaks karo nesu:
  - Aku bakal nyuwek sampeyan kabeh!
  Lan cah wadon ing nyerang. Lan sikil telanjang dheweke lincah banget.
  Luwih ing perang, Oleg Rybachenko ambruk. Punika boy-terminator nekat. Iku kalebu pasukan kolosal lan tekanan saka bocah liar.
  Lan ing kene ana bocah sing mbuwang boomerang kanthi sikil sing kosong. Ya, lan mungsuh ilang loro rolas sirah bebarengan.
  Iki tenan - tenan matèni pasukan.
  Oleg sang:
  - Tulisanku prasaja -
  Aku ora seneng narik buntut kucing!
  Lan agul-agul mabur saka tumit lanang kang gundhul, lan carane Cina bakal diantemi. Padha secara harfiah ilang semangat lan wani.
  Oleg ngandika kanthi kegilaan:
  - Aja ngomong tembung ora!
  Bocah iku nyerang ... Banjur dheweke kelingan Wladimir Klitschko. Ya, petinju iki bisa bali menyang ring. Lan apa ora nyoba? Yen isih ana kesehatan, banjur Gusti Allah dhawuh sampeyan perang!
  Terminator boy ing serangan. Ngilangi wong Cina lan nyanyi:
  Kanca enom tansah enom
  Aja kesusu istirahat...
  Dadi ceria, wani, rame -
  Sampeyan kudu perang - supaya perang!
  Wong lanang sing tangguh -
  Kanggo ngalahake sampeyan kabeh ing saurutan!
  Aku lanang sing langgeng karo jiwa,
  Apa sing nyebabake asil!
  Langgeng boy aku nyawa
  Lan aja mundur!
  A prajurit enom lan anak langgeng ing serangan ngamuk ing Cina. Dheweke bakal nuduhake awake saka sisih paling apik.
  Margarita uga ngremuk prajurit kuning lan nyanyi:
  - Kita ora bakal nyerah!
  Lan dheweke ngilangi akeh wong Tionghoa, ditambah karo ngguyu:
  - Ora, pracaya kula!
  Lan cah wadon maneh mbuwang jarum sing cetha lan beracun.
  Dheweke ana ing gerakan sing cepet lan unik.
  Natasha ing perang cepet lan nggegirisi, kaya Valkyrie. Tarung kanthi gagah-gagahan. Lan ngalahake Cina.
  Dheweke asring perang ing langit. Dheweke dadi pilot ace sing apik banget. Dheweke kudu perang ing infanteri.
  Nanging saiki Natasha wis njupuk munggah Cina. Lan ayo padha thresh karo kabeh nesu.
  Lan bumerang lan jarum mabur saka sikile. Dheweke crushes mungsuh.
  Bocah wadon nyanyi:
  - Nanging aku pracaya sunrise,
  Bakal ngilangi pepeteng pakunjaran!
  Zoya nyerang wong Tionghoa. Lan break metu tightly. Lan sikile gundhul ngalahake mungsuh tanpa mandheg.
  Warrior ing pamindhahan. Dheweke kaya kobra sing mlumpat lan mlumpat menyang awake dhewe.
  Bocah wadon rambut emas njerit:
  - Masa depan kita
  Kita kaya Jedi Knights!
  Lan saiki dheweke bakal njupuk saka giliran lan tamparan iku.
  Sabanjure ing serangan yaiku Aurora. Ngremekake lan gelut bocah wadon warna abang. Dheweke banjur nyerang, njupuk munggah jangkah malah luwih. Pedhange kaya lading kincir angin.
  Kaendahan geni sing diterbitake:
  - Bakal ana rasa seneng kaya ing saindenging jagad!
  Lan maneh cah wadon dadi menyang jangkah alam bébas. Iki minangka dewi perang sing sejati.
  Svetlana uga nyanyi, mlumpat:
  - Satus sawise satus, resimen sawise resimen,
  Ksatria Rusia dipotong nganggo pedhang!
  Lan saiki driji sikil telanjang bakal mbuwang apa sing ora bisa ditolak dening tameng.
  Punika cah wadon. A meger nyata.
  Natasha cekikikan karo nyengir untu:
  - Aja ngajari aku!
  Lan mbalang pati nganggo sikil gundhul.
  Aurora setuju:
  - Ana apa-apa kanggo mulang kita ing kabeh!
  Prajurit nyepetake obahe. Saiki, meh kabeh kutha kebak mayit. Ya, wong Tionghoa ngalami pemusnahan. Mung ana enem wong, nanging padha kerja kanggo kabeh tentara.
  Oleg Rybachenko ngelingi crita siji kanca saka genus elf. Dheweke rampung ing Reich Katelu, lan bisa gawe uwong yakin dheweke dikirim menyang Luftwaffe.
  Ya, elf, sanajan ukurane cilik, cepet banget, kuwat kanthi reaksi sing apik banget. Umumé, elf luwih unggul tinimbang manungsa ing kondisi fisik lan kacepetan pamikiran. Lan ing pesawat, elf, lan malah getih kraton, ngrasa kaya elang.
  Lan prajurit iki bisa nembak 538 pesawat mungsuh ing ulang tahun Fuhrer tanggal 20 April 1944, lan dheweke ora tau ditembak.
  Kanggo rong atus pesawat pisanan, elf nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak, pedhang lan berlian. Luwih saka telung atus wis Ordo Elang Jerman kanthi berlian. Luwih saka patang atus Knight's Cross of the Iron Cross kanthi pedhang lan berlian godhong oak emas. Lan limang atus pesawat commemorative - Grand Cross saka Iron Cross. Mangkono, elf diklumpukake nomer rekor penghargaan, lan ing gati, malah ngalahake Hermann Goering lan nampa pangkat kolonel.
  Sanajan dheweke perang ing pesawat minangka pribadi.
  Dadi, senajan ace pinunjul iki muncul ing Luftwaffe, dheweke ora banget mengaruhi dalan perang. Pancen, yen kita njupuk enem ace pisanan saka Luftwaffe ing sajarah nyata, padha dijupuk mudhun total luwih saka siji lan setengah ewu pesawat. Inggih, pinten mbantu Wehrmacht?
  Sanajan jumlah pesawat sing mudhun bisa dibesar-besarkan dening propaganda Goebbels.
  Akeh tokoh iki banget mangu.
  Nanging elf kanthi jujur menembak mobil akeh, nanging dheweke ora kelangan pejuang siji.
  Nanging banjur Oleg Rybachenko ketemu lan takon:
  - Yagene sampeyan tetep ing Reich Katelu, sing dianggep minangka pasukan ala?
  Elf kanthi logis ujar:
  - Amarga ora ana kekuwatan sing apik ing jagad iki! Apa sampeyan mikir Stalin lan sekutu iku wong suci?
  Oleg ngandika karo mesem:
  - Nanging ing USSR sampeyan, sawise ditembak mudhun akeh pesawat, bakal dianggep Gusti Allah karo huruf kapital! Dadi sampeyan kudu diidoni lan dikutuk!
  Elf kanthi jujur ngandika:
  - Ing Oktober taun patang puluh loro, nalika wiwit perang kanggo Reich, asil saka perang durung ketok. Apa sampeyan mikir, aku ora duwe kesempatan kanggo dadi pemenang?
  Oleg Rybachenko mangsuli kanthi jujur:
  - Yen sampeyan cacat menyang USSR, aku mikir sampeyan bakal diapura lan ditampa. Pahlawan lan prajurit gedhe dihargai ing endi wae!
  Elf mesem sumringah lan mangsuli:
  - Matur nuwun kanggo nawarake! Nanging nalika perang donya kapindho rampung, aku bakal bali menyang planetku kanthi penghargaan ... Lan mesthine, ora masalah yen Jerman kalah. Sing utama yaiku aku nuduhake aku minangka pahlawan lan mlebu ing sejarah penerbangan minangka ace paling apik ing kabeh wektu!
  Oleg Rybachenko ngandika kanthi jengkel:
  Carane akeh wong apik mati amarga sampeyan!
  Elf squeaked, logis ngelingi:
  - Ana uga Rudel ... Dheweke uga superman!
  Oleg manthuk.
  - Rudel ... Ya, kaya pahlawan buku komik!
  Elf ngucap:
  - Aku lan saiki lan bakal dadi prajurit! Dadi aku bakal nyoba nggawa akunku dadi sewu!
  Oleg Rybachenko mangu-mangu:
  - Apa sampeyan bisa nindakake? Tanggal 9 Mei 1945, Reich Katelu nyerah!
  Elf kasebut kanthi ati-ati takon:
  - Apa sampeyan bisa ngomong luwih tepat kapan lan ing ngendi lan ing wektu apa, kanthi pasukan apa Reds lan Sekutu bakal nyerang?
  Oleg takon kanthi kaget:
  - Kenapa sampeyan butuh?
  Elf mangsuli kanthi jujur:
  - Aku pengin trivially nyeret metu perang supaya fun luwih suwe!
  Oleg banjur njupuk bedhil lan mangsuli:
  - Aku bisa njupuk sampeyan, nanging aku ora bakal nindakake!
  Elf kaget
  - Lan kenapa?
  Oleg Rybachenko kanthi tegas nyatakake:
  - Ayo nurani sampeyan ngukum sampeyan!
  Lan padha bubar ...
  Oleg Rybachenko ngira yen dheweke ora mateni elf iki kanthi muspra. Pira maneh pesawat sing bakal ditembak. Iku mung bakal elek.
  Lan bocah lanang kasebut maneh ngluncurake boomerang pati kanthi driji sikile.
  Margarita aktif mbesmi wong Tionghoa ing perang. Kaki telanjang dheweke digebugi kanthi hadiah pembunuh, mula sampeyan kaget.
  Prawan Superman.
  Lan kegiatane ing perang, kaya kewan weasel.
  Ora, ora ana sing bakal medeni bocah wadon kaya ngono, sanajan ana rong milyar wong Tionghoa.
  Nanging apa sing kudu ditindakake Margaret?
  Dheweke mbela negarane.
  Oleg Rybachenko, nyuda wong Tionghoa, nyanyi:
  - Ora ana Tanah Air sing luwih ayu ing Rusia,
  Berjuang kanggo dheweke lan aja wedi ...
  Ora ana negara sing luwih ayu ing jagad iki -
  Kabeh jagad iki minangka obor cahya Rus!
  Sing lanang bakal mlumpat lan nyepetake, nyembeleh kabeh wong nganggo sikile.
  Natasha uga gelut lan nyanyi:
  Fatal taun, sampeyan ora bisa pracaya kula
  Sewu sangang atus sangang puluh sanga...
  Mungkasi arep ing bunderan
  Iblis bakal nguripake karo sungu emas!
  Lan cah wadon maneh bakal mbuwang hadiah pembunuh kanthi sikil telanjang.
  Zoya uga ana ing perang, tatu lan gelut. Cewek aktif. Lan yen dheweke ngethok nganggo pedhang, kabeh mabur nganti saiki.
  Lan sikil telanjang dheweke aktif mbuwang hadiah. Lan akeh sing ngalahake mungsuh.
  Ya, wong Tionghoa jelas ngalami dina peteng.
  Aurora nempuh tanpa rasa welas asih. Lan sikile gundhul iku luwih saka agawe. Iki umume dewi pemusnahan.
  Lan ing kono ana sewu setan.
  Svetlana ngalahake wong Tionghoa kanthi semangat banget, lan njerit:
  - Masa depan iku
  Supaya kita ora kudu dadi kucing!
  Lan sikile sing gundhul bakal mbuwang barang maneh, lan mungsuh-mungsuh bakal ambruk.
  Prawan gelut - aerobatik ing dheweke!
  Sawisé ngresiki kutha Cina, wong enem padha ngaso. Celeng enggal diisi, banjur digoreng wutuh.
  Padha dipotong dadi potongan-potongan lan wiwit mangan.
  Natasha ngandika:
  - Kene ing ksatria Walter Scott kang mangan kathah ing wektu!
  Oleg Rybachenko ngguyu lan ngelingake:
  - Aja Dumas uga! Mangkene carane Porthos mangan wedhus gembel wutuh!
  Natasha ngguyu.
  - Wedhus? Napa ora celeng?
  Oleg nyanyi kanggo nanggepi:
  Kabeh kulawarga sialan sampeyan
  Pakdheku sing entuk celeng...
  Nalika dheweke isih urip - dheweke ngelingake aku -
  Ora mungkin njupuk bojo saka kanibal!
  Margaret dikonfirmasi:
  - Iku lagu alam bébas! Lan aku pengin soko liyane soulful!
  Oleg ngandika:
  - Spiritual? Iki apik!
  Lan cah lanang nyanyi soko ...
  Nanging Aurora nyegat dheweke lan ujar:
  - Sampeyan kudu ora nyanyi, nanging tumindak.
  Lan cah wadon njupuk iPhone saka sabuk dheweke. Oleg mesem, Natasha nyerahke dheweke lan menehi:
  - Muter tank karo rambut abang!
  Aurora setuju:
  - Aku seneng game iki!
  Lan prawan-pahlawan wiwit gain paramèter.
  Oleg Rybachenko njupuk armada tank.
  Aurora ngelingake:
  - Siji tank kanggo siji! Coba tandhing!
  Bocahe setuju.
  - Iki pancen bener!
  Oleg milih tank Soviet paling keren saka forties - IS-7. Mobil apik banget sing ora tau dadi serial. Dheweke duwe kabeh lan waja, lan gaman, lan kacepetan. Halo tenan!
  Aurora E-75. Mobil luwih elek. Lan luwih abot, lan kurang kacepetan, cadangan daya, sethitik ora pati roso lan bedhil. IS-7 nduweni 130 milimeter lawan 128 kanggo E-75. Armor saka Jerman mbok menawa luwih kenthel, nanging iki diimbangi dening slope gedhe saka IS-7. Lan sisih Fritz luwih dhuwur ... Kabeh pancen, nanging ...
  Aurora nerjemahake E-75 menyang level M ... Lan mobil saya apik. Lan mesin luwih kuat lan siluet luwih murah, lan gun wis dadi laras maneh. Lan saiki waja wis thickened. Tank Jerman isih bobot sangang puluh lima ton, dibandhingake karo sewidak wolu kanggo Soviet. Lan sawise upgrade, duwe tata letak sing padha lan saiki bakal luwih kuat.
  Lan IS-7 ditinggal tanpa pembangunan. Dadi ing sejarah nyata, ora ana sing ngramal.
  Inggih, Oleg, ayo ngamanake dhewe.
  Nanging, sing lanang ora ilang. Wiwit mungsuh wis modern, banjur bocah bakal nindakake soko lan nggunakake cangkang wulu. Banjur bakal ana perang sing apik banget.
  IS-7 nyedhak. Nanging, kinerja nyopir Jerman isih luwih apik.
  Aurora murub meriam sing luwih dawa. Nanging tetep ora bisa mlebu.
  Lan bocah lanang terminator nyedhaki lan ngetokake trek. Wong cilik katon yakin banget.
  Aurora, sawise njupuk liyane, nggawa metu moral:
  - Tikus bisa mateni gajah!
  Lan perang terus, Oleg ndamel cangkang mriem 130-mm menyang joint saka awak lan menang. Senadyan kabeh tunjangan.
  Nanging umume, ing tank saka forties ana mobil beda. Proyek banget nggegirisi - "Royal Lion". Bobot satus ton, bedhil 210 mm kaliber, waja frontal 300 mm kepekso, sisih 200 mm, lan engine 1800 daya kuda.
  Iki mobil - malah IS-7 mung bisa nembus sisih lan nutup. Lan pancen apik tenan!
  Aurora nyanyi karo nyengir untu:
  - Iki manuk garudha, mabur ing ndhuwur srengenge!
  Lan meneng...
  Sawise mangan, enem pindhah menyang kutha-kutha Cina. Saiki, perlu kanggo entuk kesimpulan perdamaian lan nyegah Manchus saka nyerang.
  Bocah-bocah wadon lan bocah-bocah wadon nyerang wong Cina lan mateni wong akeh maneh nganggo pedhang lan driji sikil.
  Banjur para wadyabala padha nglurug saka meriam sing direbut. Lan akeh wong Cina sing tiwas.
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Mungkin iku luwih apik kanggo muter defensively? Banjur dadi metu piye wae elek?
  Aurora mangsuli:
  - Ana konsep perang preventif!
  Oleg ngelingake:
  - Victor Suvorov uga nyoba mbuktekake yen perang Jerman fasis nglawan USSR minangka pencegahan!
  Aurora nyengir lan nyengir:
  - Apa ora kaya ngono?
  Oleg geleng-geleng kepala.
  - Gojag-gajeg!
  Margaret ngelingi:
  - Aku maca buku iki. Dheweke katon mestekake ing kawitan marketing. Nanging yen sampeyan nggali luwih jero ...
  Aurora manthuk-manthuk.
  - USSR wis nyiapake perang nyerang, lan iki kasunyatan!
  Margaret nyathet:
  - USSR nyiapake perang nyerang sanajan sawise perang. Nanging serangan ora tau diwiwiti!
  Oleg kandha kanthi logis:
  - Yen Stalin ngrancang nyerang, banjur ing wektu salajengipun, pisanan rampung Staffing divisi karo tank lan peralatan liyane. Lan penerbangan paling anyar wis wiwit teka ing unit, malah pilot durung nguwasani!
  Aurora uga mbantah kanthi logis:
  - Yen tentara Soviet rearming, banjur tentara Jerman uga ora mandheg. Nalika USSR nggawe pesawat paling anyar, Fritz nambah produksi teknologi paling anyar.
  Tundha kauntungan Stalin ora bakal nambah. Nanging, ing nalisir, Nazi, gadhah potensial Eropah, bisa nyekel Rusia ing jumlah peralatan karo kualitas luwih!
  Oleg Rybachenko mangu-mangu:
  - Apa sampeyan mikir yen kualitase luwih apik?
  Aurora mangsuli kanthi jujur:
  - Nanging padha menang ing taun patang puluh siji! Yen padha diantemi rodok olo ing jumlah, banjur mbok menawa padha unggul ing kualitas uga!
  Bocah jenius kasebut ragu-ragu:
  - Aku ora mikir!
  Margaret ngandika:
  - Taun patang puluh siji iku misteri. Napa Tentara Merah sing luwih kuwat kalah perang sawise perang. Banjur, sawise dadi resmi, lan nyatane, ora pati roso, apa dheweke wiwit menang?
  Oleg Rybachenko mangsuli:
  - Iki minangka misteri gedhe saka Perang Donya II!
  Natasha nyaranake:
  - Ana intervensi saka kekuwatan sing luwih dhuwur!
  Oleg manthuk.
  - Ana tenan soko!
  Augustine mangsuli:
  - Para brahala kita kebak getih, para dewa kita minangka dewa perang!
  Zoya setuju.
  - Katutup ing getih lan para dewa perang!
  Sawise Oleg lan Aurora wiwit muter strategi perang donya kapindho. Aurora kanggo Hitler, Oleg kanggo Stalin.
  Wis ana ijol-ijolan jotosan nyata. Aurora nggunakake kode nakal lan massa tank saka seri "E", nyuwil liwat kanggo Moscow. Togo lan Oleg nggunakake kode swindler lan IS-7 amarga padha bakal jancok wong Jerman. Lan scythe converged ing watu. Lan akeh peti mati. Ayo lan virtual.
  Oleg Rybachenko main kanthi semangat, lan pasukane nembus pertahanan Jerman. Mbangun boiler. Aurora miwiti kode nakal maneh. Ana ijol-ijolan banget alam bébas gerakane.
  Bocah genius nyanyi:
  - Nang endi wae ing Kama - kita ora ngerti awake dhewe,
  Nang endi wae ing kali Kama ibu-ibu!
  Aja nyedhak nganggo tangan, aja nganti nganggo sikil,
  Inggih, yen perlu, pindhah pokers!
  Lan tank Soviet smash Nazi. Ora ana sing luwih apik tinimbang IS-7. Lan sampeyan bisa kanthi aman perang karo "Mouses" lan "E" -100. Tank Soviet ora wedi karo monsters kuwi.
  Dheweke luwih abot, nanging ora ateges dheweke luwih kuwat.
  Lan Oleg maju, obah kanthi cepet karo mobil. Lan kaya setan setan.
  Bocah ajaib nyanyi:
  - Ayo mbanting Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  Lan saiki pasukan Soviet njupuk alangi liyane. Padha kaya genius gelut lan gelut!
  Aurora, Nanging, uga ora prasaja. Lan kerjane kanthi agresif. Mbuwang pasukan anyar lan anyar lan anyar ing gembong saka Tentara Abang.
  Lan prajurit rambut abang nyanyi:
  - Mungsuh ora bakal mungkasi kula! Aku bakal nelukake jembare jagad!
  Lan resimen anyar lan anyar menyang perang.
  Oleg Rybachenko kanthi seneng nyanyi:
  Fritz ngamuk,
  Mungsuh resimen maju ...
  Nanging wong Arya edan -
  Rusia bakal ketemu karo musuhan!
  Dheweke bakal ndhudhuk kulit babi,
  mungsuh bakal dibuwang menyang bledug -
  Wong Rusia perang banget
  Ajiné prajurit sing kuwat!
  Lan bocah kasebut nindakake maneuver bunder liyane, lan nggawa pasukan Aurora menyang ring.
  Ya, bocah iku pinter, ora ana tembung.
  Aurora ngguyu:
  - Ora, aku ora bakal nyerah, nanging aku tansah ngerti carane perang!
  Oleg Rybachenko sarujuk:
  - Ayo ora nyerah! Kita mung bakal numpes sampeyan!
  Lan saiki wadyabala Soviet lagi nyerang. Lan wis kode crook ora mbantu Fritz.
  Banjur Aurora kanthi licik ngganti pilihan kasebut. Lan Inggris lan Amerika Serikat mlebu perang ing sisihe. Prajurit armada iki kesusu ing perang. Lan ayo kang mencet mungsuh.
  Nanging tank Soviet IS-7 kanthi luwih gampang ngrusak Shermans lan Pershing AS, uga tank Churchill Inggris.
  Dheweke dhewe ora njupuk karusakan.
  Aurora manggut-manggut:
  - Inggih, sampeyan lan sethitik imp!
  . BAB #3
  Prajurit saka abad rong puloh siji maneh bentrok karo Cina saka pitulas.
  Ana akeh banget prajurit ing Kakaisaran Celestial. Padha mili kaya kali kang tanpa wates.
  Oleg Rybachenko, nglereni Cina nganggo pedhang, ngucap:
  - Aja nyerah!
  Lan cakram sing cetha mabur saka sikile bocah lanang!
  Margarita, ngremuk mungsuh, grunted:
  - Ana panggonan kanggo feat ing donya!
  Lan jarum beracun kasebar saka sikile bocah wadon kasebut, kena ing wong Cina.
  Natasha uga mbuwang driji sikile sing gundhul, mateni lan nguwuh:
  Kita ora bakal lali lan ora bakal ngapura.
  Lan pedhang dheweke ngliwati pabrik ing wong Cina.
  Zoya, nglereni mungsuh, squeaked:
  - Kanggo pesenan anyar!
  Lan jarum anyar kasebar saka dheweke Bare kaki. Lan apa sing ana ing mripat, apa sing ana ing gulune prajurit Cina.
  Ya wis cetha yen para wadyabala mau padha bungah lan ngamuk.
  Aurora ngethok prajurit kuning, squeak:
  - Wesi bakal!
  Lan hadiah anyar sing mateni mabur saka sikile sing kosong. Lan pejuang kuning tiba.
  Svetlana ngethok gilingan, pedhange kaya kilat.
  Tionghoa tiba kaya bentelan.
  Cah wadon mbuwang jarum nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Kanggo Ibu Rusia bakal menang!
  Oleg Rybachenko maju nglawan wong Tionghoa. Bocah Terminator ngethok pasukan kuning.
  Lan ing wektu sing padha, driji sikil sikil bocah lanang mbuwang jarum nganggo racun.
  Bocah lanang nguwuh:
  - Kamulyan kanggo Future Rus'!
  Lan ing gerakan ngethok kabeh sirah lan moncong.
  Margarita uga ngremehake mungsuh.
  Kaki telanjang dheweke flailing. Tionghoa padha mati akeh. Prajurit mbengok:
  - Kanggo wates anyar!
  Banjur cah wadon bakal njupuk lan Cut ...
  Massa mayit prajurit Cina.
  Nanging Natasha ing nyerang. Dheweke ngethok Cina dhewe lan nyanyi:
  - Rus' gedhe lan sumringah,
  Aku cah wadon aneh banget!
  Lan disk mabur saka sikile sing kosong. Sing ngethok gulune wong Cina. Ya iki cah wadon.
  Zoya lagi nyerang. Cut prajurit kuning nganggo tangan loro. Muntah metu saka tabung. Lan mbuwang jarum agawe kanthi driji sikil.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Eh, bludgeon ayo,
  Oh, favoritku bakal lunga!
  Aurora, numpes wong Cina lan numpes prajurit kuning, njerit:
  - Kabeh shaggy lan ing kulit kewan,
  Dheweke kesusu menyang polisi huru-hara karo klub!
  Lan karo driji sikil gundhul, carane kanggo miwiti menyang mungsuh, soko sing bakal matèni gajah.
  Lan banjur squeak:
  - Asu ajag!
  Svetlana ing serangan. Ngilangi wong Cina. Kanthi sikil gundhul, dheweke ngetokake hadiah pati marang wong-wong mau.
  Mlaku pabrik nganggo pedhang.
  Dheweke numpes akeh pejuang lan squeals:
  - Kamenangan gedhe bakal teka!
  Lan maneh cah wadon ing gerakan alam bébas.
  Lan sikil telanjang dheweke ngetokake jarum sing mateni.
  Oleg Rybachenko mlumpat munggah. Bocah lanang iku twirled ing somersault. Disigar munggah akeh Cina ing mlumpat.
  Dheweke mbuwang jarum nganggo driji kosong lan gurgled:
  - Dadi misuwur kanggo wani ayu!
  Lan maneh bocahe lagi perang.
  Margarita terus nyerang. Shreds kabeh mungsuh ing saurutan. Pedhange luwih atos tinimbang bilah kincir angin. Lan driji sikil gundhul mbuwang hadiah pati.
  Cah wadon iku ing nyerang. Numpes prajurit kuning tanpa upacara.
  Lan mlumpat saben-saben, lan twists!
  Lan hadiah saka annihilation mabur saka dheweke.
  Lan wong Cina dhewe padha mati. Lan kabeh gundukan mayit numpuk.
  Margarita nyengir:
  - Aku koboi Amerika!
  Lan maneh sikile gundhul mbuwang jarum.
  Lan banjur rolas jarum liyane!
  Natasha ing nyerang uga banget kelangan.
  Lan mbalang nganggo sikil gundhul, lan muntahake saka jerami.
  Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku mati sparkling! Sampeyan mung kudu mati!
  Lan maneh kaendahan ing gerakan.
  Zoya nyerang mayat Cina. Lan bumerang karusakan uga mabur saka sikile sing kosong.
  Lan prajurit kuning terus tiba lan tiba.
  Zoya njerit:
  - Prawan Barefoot, sampeyan bakal menang!
  Lan rolas jarum mabur saka tumit telanjang bocah wadon. Kang langsung menyang tenggorokan Cina dig.
  Padha nyelehake mati.
  Utawa luwih, rampung mati.
  Aurora ing serangan. Ngilangi pasukan kuning. Pedhange digawa nganggo tangan loro. Lan dheweke minangka prajurit sing hebat banget.
  Tornado nyapu liwat pasukan Cina.
  Bocah wadon rambut abang nggero:
  - Masa depan didhelikake! Nanging bakal menang!
  Lan ing nyerang, kaendahan karo rambute murub.
  Aurora ing ecstasy liar gumuruh:
  - Para dewa perang bakal nyuwek kabeh!
  Lan prajurit ing serangan.
  Lan sikile gundhul mbuwang jarum sing cetha lan beracun.
  Svetlana ing perang Lan dadi sparkling lan gelut. Sikil sing gundhul mbuwang akeh barang sing mateni. Ora wong, nanging pati karo rambute pirang.
  Nanging yen rusak, sampeyan ora bisa mungkasi.
  Svetlana nyanyi:
  - Urip ora bakal madu,
  Sing mlumpat ing tari babak!
  Ayo ngimpi dadi nyata -
  Beauty dadi wong dadi abdi!
  Lan ing gerakan saka cah wadon liyane lan liyane nesu.
  Oleg ing serangan nyepetake kabeh. Bocahe ngalahake wong Tionghoa.
  Sikil sing gundhul mbuwang jarum landhep.
  Prajurit enom ngucap:
  - Kekaisaran Raging - bakal nyuwek kabeh wong!
  Lan maneh cah lanang iku pindhah.
  Margarita minangka prawan badai ing kegiatane. Lan thrashes mungsuh.
  Ing kene dheweke diluncurake nganggo sikil gundhul, kacang polong karo bahan peledak. Dheweke bakal njeblug, lan langsung mbuwang satus wong Cina.
  Bocah wadon njerit:
  - Kamenangan bakal teka kanggo kita!
  Lan mbukak pabrik karo pedhang.
  Natasha nyepetake gerakane. Bocah wadon ngethok prajurit kuning. Lan nalika nguwuh:
  - Kamenangan ngenteni kekaisaran Rusia.
  Lan ayo numpes wong Tionghoa kanthi cepet.
  Natasha minangka prawan terminator.
  Ora mikir mandheg lan alon-alon.
  Zoya lagi nyerang. Pedhange kaya ngethok salad daging. Bocah wadon njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - kawilujengan kita ing pasukan!
  Lan driji sikil gundhul uga mbuwang jarum kasebut.
  Lan akeh wong kanthi tenggorokan sing ditindhes, glethakaken ing gundukan mayit.
  Aurora iku bocah wadon edan. Lan ngremukake kabeh wong kaya robot saka hyperplasma.
  Iku wis smashing ora satus Cina. Nanging kabeh njupuk munggah jangkah. Lan prajurit isih nggero.
  - Aku ora bisa dikalahake! Paling keren ing donya!
  Lan maneh, kaendahan ing serangan.
  Lan saka driji sikil dheweke, kacang mabur metu. Lan telung atus wong Tionghoa padha ambruk dening bledosan kuat.
  Aurora nyanyi:
  - Sampeyan ora bakal wani ngrebut tanah kita!
  Svetlana uga nyerang. Lan ora menehi siji gram respite. Wild Terminator Girl.
  Lan ngethok mungsuh lan mbesmi wong Tionghoa. Lan massa pejuang kuning wis tiba ing selokan lan ing sadawane dalan.
  Wong enem padha ngamuk. Nggawe gelut liar.
  Oleg Rybachenko bali ing tumindak. Lan maju waving loro pedhang. Lan boy terminator mbukak pabrik. Tionghoa mati padha tiba.
  Massa mayit. Kabèh gunung awak getih.
  Bocah kasebut ngelingi strategi liar. Ing endi uga jaran lan wong-wong padha nyampur.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Bilai saka pikiran!
  Lan bakal ana akeh dhuwit!
  Lan boy terminator ing gerakan anyar. Lan sikil gundhul bakal njupuk soko lan uncalan.
  Bocah lanang genius nggero:
  - Kelas master lan Adidas!
  Performa sing apik tenan lan keren ternyata. Lan pira wong Tionghoa sing matèni. Lan jumlah paling gedhe sing mateni pejuang kuning.
  Margarita uga melu perang. Numpes tentara kuning lan nggero:
  - Resimen kejut gedhe! Kita kabeh drive menyang coffin!
  Lan pedhang dheweke hacking ing Cina. Massa pejuang kuning wis ambruk.
  Bocah wadon mau nguwuh:
  - Aku malah luwih keren tinimbang panther! Mbuktekake manawa kabeh wong iku sing paling apik!
  Lan saka tumit telanjang bocah wadon, kaya kacang polong kanthi bahan peledak sing kuat, bakal mabur.
  Lan nyerang mungsuh.
  Lan bakal njupuk lan Smash sawetara mungsuh.
  Lan Natasha ing panguwasa. Lan dheweke ngalahake mungsuh, lan dheweke dhewe ora bakal menehi keturunan.
  Pira wong Tionghoa sing wis ngganggu.
  Lan untune landhep banget. Lan mripat iku safir. Iki cah wadon - algojo utama. Senajan kabeh partner dheweke minangka algojo!
  Natasha njerit:
  - Aku edan! Sampeyan bakal duwe paukuman!
  Lan maneh, cah wadon bakal ngethok akeh wong Cina nganggo pedhang.
  Zoya ing pamindhahan lan Cut akeh warriors kuning.
  Lan sikil gundhul mbuwang jarum. Saben jarum mateni sawetara wong Tionghoa. Bocah-bocah wadon iki pancen ayu.
  Aurora maju lan ngrusak mungsuh. Lan ing wektu sing padha, dheweke ora lali bengok-bengok:
  - Sampeyan ora bisa uwal coffin!
  Lan cah wadon bakal njupuk untu lan gundhul untu!
  Lan rambut abang kuwi ... Rambute flutters ing angin, kaya spanduk proletar.
  Lan kabeh secara harfiah metu saka nesu.
  Svetlana ing pamindhahan Ing kene dheweke ngethok akeh tengkorak. A warrior sing bares untu.
  Nuduhake ilat. Lan banjur spits saka kang dipercoyo. Banjur dheweke nguwuh:
  - Apa kowe bakal mati!
  Lan maneh jarum mateni mabur saka sikile sing kosong.
  Oleg Rybachenko mlumpat lan mlumpat.
  Bocah lanang sing ora nganggo alas ngetokake jarum lan nyanyi:
  - Ayo camping, mbukak akun gedhe!
  Prajurit enom iku paling apik.
  Dheweke wis tuwa, nanging katon kaya bocah cilik. Mung banget kuwat lan otot.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Ayo game ora miturut aturan - kita bakal break liwat fraera!
  Lan maneh, jarum sing mateni lan smashing mabur saka sikile gundhul.
  Margarita nyanyi kanthi bungah:
  - Ora ana sing mokal! Aku pracaya kamardikan bakal esuke!
  Bocah wadon kasebut maneh mbuwang jarum sing mateni wong Tionghoa lan terus:
  - pepeteng bakal ilang! Muga-muga mawar mekar!
  Lan sanalika prajurit kasebut mbuwang kacang polong nganggo driji sikile, wong Cina sewu langsung mabur ing awang-awang. Ya, tentara Kakaisaran Surgawi lebur ing ngarepe kita.
  Natasha ing perang. Mlumpat kaya kobra. Jeblugan mungsuh. Lan akeh wong Tionghoa sing mati.
  Bocah-bocah wadon lan pedhang, lan gandum ing batu bara, lan tumbak. Lan jarum.
  Ing wektu sing padha, uga nguwuh:
  - Aku pracaya kamenangan bakal teka!
  Lan kamulyan saka Rusia bakal nemokake!
  Bare driji sikil mbuwang jarum anyar, punching mungsuh.
  Zoya ing pamindhahan alam bébas. Nyerang wong Tionghoa. Pecah mau dadi potongan cilik.
  Wong wadon prajurit mbuwang jarum nganggo driji sing kosong. Ngalahake mungsuh, lan carane nggero:
  kamenangan lengkap kita ing tangan!
  Lan mbukak pabrik alam bébas karo pedhang. Iki pancen bocah wadon kaya bocah wadon!
  Nanging Aurora kobra terus nyerang. Iki wong wadon - ngipi elek kanggo kabeh ngipi elek.
  Lan yen dipotong, tegese bakal dipotong.
  Sawisé iku, rambut abang bakal njupuk lan nyanyi:
  - Aku bakal mbukak kabeh tengkorak! Aku ngimpi gedhe!
  Lan saiki dheweke pedhang ing tumindak lan Cut meat.
  Svetlana uga terus nyerang. Bocah wadon iki ora duwe rem. Carane ngethok, supaya jisim mayit umpluk.
  Terminator pirang nggero:
  - Carane apik iku bakal! Carane apik iku bakal - Aku ngerti!
  Lan saiki kacang pembunuh mabur saka dheweke.
  Oleg maneh satus Cina, nggawa meteor, dipotong. Lan dheweke bakal njupuk bom lan mbuwang.
  Ukuran cilik, nanging bisa mati ...
  Carane pecah dadi potongan cilik.
  Bocah terminator melolong:
  - Nom-noman ribut saka mesin sing elek!
  Margarita bakal nindakake iki maneh ing perang.
  Lan ngethok akeh pejuang kuning. Lan ngethok longkangan amba.
  Bocah wadon njerit:
  - Lambada minangka tarian kita ing pasir!
  Lan kenek karo semangat gawe anyar.
  Natasha ing nyerang malah luwih nesu. Dadi thrashes wong Cina. Iku ora apik banget kanggo wong-wong mau kanggo nolak bocah-bocah wadon kuwi.
  Natasha njupuk lan nyanyi:
  - Mlaku ing panggonan iku reconciliator umum!
  Lan prawan prajurit bledosan menyang mungsuh karo cascade jotosan.
  Lan dheweke bakal mbuwang cakram kanthi sikil kosong.
  Kene dheweke mlayu pabrik. Massa kepala tentara kuning mbalek maneh.
  Dheweke minangka kaendahan gelut. Ngalahake dhewe kaya armada kuning.
  Zoya lagi maju, ngremukake kabeh wong tanpa istiméwa. Lan pedhange kaya gunting pati.
  Cah wadon iku mung ayu. Lan sikile gundhul mbuwang jarum banget beracun.
  Ngalahake mungsuh. Padha pierced tenggorokan lan nggawe coffins.
  Zoya njupuk lan squeaked:
  - Yen ora ana banyu ing kran banyu ...
  Natasha mbengok kanthi bungah:
  Dadi salahmu!
  Lan karo driji sikil gundhul kang uncalan soko sing matèni sak tenane. Iki pancen cah wadon.
  Lan saka sikil gundhul, carane lading bakal mabur. Lan kenek akeh pejuang.
  Aurora ing pamindhahan. Cepet lan unik ing kaendahane.
  Apa rambute padhang. Kaya spanduk proletar berkibar. Cah wadon iki pancen vixen.
  Lan dheweke ngethok mungsuh - kaya-kaya lair kanthi pedhang ing tangane.
  Rambut abang, bajingan!
  Aurora njupuk lan ngucap:
  - Bakal ana sirah banteng - para pejuang ora bakal edan!
  Lan ing kene dheweke maneh numpes akeh pejuang.
  Oleg Rybachenko nggresula:
  - Apa sing perlu! Iki cah wadon!
  Margarita, mbuwang keris nganggo sikil telanjang, dikonfirmasi:
  - Prawan gedhe lan keren!
  Aurora langsung setuju karo iki:
  - Aku prajurit sing bakal cokotan sapa!
  Lan maneh, kanthi driji sikil gundhul, dheweke bakal miwiti mateni.
  Svetlana ing perang ora kalah karo mungsuh. Ora cah wadon nanging geni pungkasan.
  Lan njerit:
  - Apa langit biru!
  Aurora, ngeculake lading kanthi sikil telanjang, dikonfirmasi:
  - Kita ora ndhukung rampokan!
  Svetlana, ngethok mungsuh, ngucap:
  - Wong gemblung ora butuh peso....
  Zoya squeaked, mbuwang jarum nganggo sikil telanjang, samak:
  - Sampeyan bakal ngapusi dheweke saka telung kothak!
  Natasha, nyuda wong Tionghoa, nambahake:
  - Lan apa karo wong kanggo Penny!
  Lan prajurit bakal njupuk lan mlumpat. Padha dadi getih lan kelangan. Umumé, padha duwe akeh kasenengan.
  Oleg Rybachenko katon apik banget ing perang.
  Margarita sang:
  - Jotosan kuwat, lan wong lanang duwe minat ...
  Bocah jenius kasebut ngluncurake sikile sing katon kaya baling-baling helikopter. Dheweke ngethok rong atus endhas saka wong Cina lan ngucap:
  - Cukup sporti!
  Lan loro - lanang lan wadon ing openwork lengkap.
  Oleg, nugel prajurit kuning, gurgled:
  - Lan bakal ana kamenangan gedhe kanggo kita!
  Margarita njawab:
  - Kita mateni kabeh wong - kanthi telanjang kaki!
  Bocah wadon kuwi pancen terminator sing aktif.
  Natasha nyanyi ing serangan:
  - Perang suci!
  Lan jawata dibukak cetha disk-boomerang. Dheweke mabur ing busur, nyuda akeh wong Cina.
  Zoya nambahake, nerusake pemusnahan:
  - Iku bakal kita kamenangan!
  Lan jarum anyar mabur saka sikile sing kosong. Lan padha nyerang akeh pejuang.
  Bocah wadon pirang ngandika:
  - Checkmate mungsuh!
  Lan dheweke nuduhake ilat.
  Aurora, ngobahake sikile, lan mbuwang swastika sing landhep, gurgled6
  - Gendéra Imperial maju!
  Svetlana kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Kamulyan kanggo pahlawan sing tiba!
  Lan bocah-bocah wadon padha mbengok bebarengan, ngremuk wong Cina:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan saiki cakram mabur saka sikile para prajurit. Daginge sobek.
  Lan nangis maneh:
  - Ora ana sing bisa ngalahake kita!
  Natasha miber menyang udhara. Dheweke nyuwek mungsuh lan menehi:
  - Kita dheweke-srigala, goreng mungsuh!
  Lan saka driji gundhul, disk banget agawe bakal fly metu.
  Wong wedok iku malah kleru-kleru ing ecstasy.
  Banjur dheweke murmur:
  - Tumit kita seneng geni!
  Ya, bocah-bocah wadon pancen seksi.
  Oleg Rybachenko gurgled:
  - Oh, awal, menehi keamanan!
  Lan nglirik marang para prajurit. Padha ngguyu lan gundhul untu kanggo nanggepi.
  Natasha ngethok wong Tionghoa lan ngucap:
  - Ing donya kita ora ana kabungahan, tanpa perjuangan!
  Sing lanang mangsuli:
  "Kadang gelut uga ora nyenengake!"
  Natasha setuju:
  - Yen ora ana kekuwatan, ya ...
  Nanging kita prajurit tansah sehat!
  Bocah wadon kasebut nyemplungake driji sikile menyang jarum mungsuh lan nyanyi:
  - Prajurit tansah sehat,
  Lan siap kanggo tumindak!
  Sawisé iku, Natasha maneh slashed mungsuh.
  Zoya minangka bocah sing cepet banget. Punika laras wutuh ing Cina dibukak. Lan nyuwek saperangan ewu saka siji bledosan.
  Banjur dheweke njerit:
  - Aja mandheg, tumit kita padhang!
  Lan cah wadon ing renda pertempuran!
  Aurora ing perang uga ora kuwat. Dadi thrashes wong Cina. Kaya-kaya saka bentelan rante nuthuk.
  Lan choping mungsuh - sings:
  - Ati-ati iku bakal migunani,
  Ana bakal pie ing tiba!
  Iblis wulu abang tenan plow ing perang kaya setan ing snuffbox.
  Lan iki carane Svetlana gelut. Lan wong Tionghoa njaluk saka dheweke.
  Lan yen dheweke kenek, dheweke bakal kenek.
  Saka iku, cipratan getih mabur metu.
  Svetlana kanthi kasar ngeweruhi nalika cipratan logam mabur saka sikile telanjang, tengkorak leleh:
  - Kamulyan kanggo Rusia, banget malah kamulyan!
  Tank maju terus...
  Divisi nganggo klambi abang -
  Salam wong Rusia!
  Ing kene bocah-bocah wadon njupuk wong Cina. Supaya padha Cut lan shredded. Ora warriors, nanging tenan panthers sing wis bejat chain.
  Oleg lagi perang lan nyerang wong Tionghoa. Ngalahake wong-wong mau tanpa rasa welas lan njerit:
  Kita kaya banteng!
  Margarita, numpes tentara kuning, ngangkat:
  Kita kaya banteng!
  Natasha njupuk lan nguwuh, ngethok pejuang kuning:
  - Ngapusi wis metu saka tangan!
  Zoya nyuwek Cina, squeaked:
  - Ora, ora metu saka tangan!
  Lan dheweke uga bakal njupuk lan ngeculake tanda bintang kanthi sikil kosong.
  Natasha njupuk lan squeak:
  - TV kita urip!
  Lan buntelan jarum pembunuh mabur saka sikile sing gundhul.
  Zoya, uga ngremuk wong Tionghoa, squeaked:
  - Persahabatan kita monolith!
  Lan maneh kaya uncalan sing bunderan burem ing kabeh arah. Iki cah wadon - extermination murni saka mungsuh.
  Cah wadon karo driji sikil telanjang bakal njupuk lan miwiti telung boomerangs. Lan mayit saka iki dadi luwih akeh.
  Sawise iku, kaendahan bakal menehi:
  - Kita ora bakal menehi welas asih marang mungsuh! Bakal ana mayit!
  Lan maneh bab agawe mabur mati saka tumit gundhul.
  Aurora uga kanthi logis ujar:
  - Ora mung siji mayit, nanging akeh!
  Sawisé iku, cah wadon njupuk lan mlaku tanpa alas kaki liwat puddles getih. Lan matèni akèh wong Cina.
  Lan carane roars:
  - Pembunuhan massal!
  Banjur dheweke nggebug sirahe ing jenderal Cina. Pecah tengkorak lan wenehake:
  - Banzai! Sampeyan bakal pindhah menyang swarga!
  Svetlana, nesu banget ing serangan, squeaks:
  - Sampeyan ora bakal slamet!
  Lan rolas jarum mabur saka driji gundhul. Carane dheweke ngalahake kabeh wong. Lan akeh banget malah prajurit nyoba kanggo shred lan matèni.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Palu mulya!
  Lan bocah lanang uga mbalangake lintang sing keren kaya swastika kanthi sikil kosong. Hibrida sing rumit.
  Lan massa Cina ambruk.
  Oleg nggero:
  - Banzai!
  Lan cah lanang maneh ing serangan alam bébas. Ora, iku mung seeeth karo daya, lan gunung geni gurgle!
  Margaret ing pamindhahan. Bakal nyuwek weteng saben wong.
  Bocah wadon kanthi sikil bakal mbuwang sèket jarum bebarengan. Lan massa dipateni dening kabeh jinis mungsuh.
  Margarita nembang ing babagan kabungahan:
  - Siji loro! Sungkowo ora masalah!
  Sampeyan ngirim tau dadi pundung!
  Tansah irung lan buntut sing luwih dhuwur kanthi pipa.
  Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Iki minangka perusahaan sing agresif. Bocah wadon kasebut njerit lan njerit:
  "Presiden Naga bakal dadi mayit!"
  Natasha ing perang mung sawetara jenis terminator. Lan gemuruh gurgled:
  - Banzai! Njaluk cepet!
  Lan granat mabur saka sikile gundhul. Lan wong Cina kaya kuku. Lan smash.
  Punika prajurit! Kanggo kabeh prajurit - prajurit!
  Zoya uga nyerang. Asu ngamuk kuwi.
  Lan dheweke njupuk lan gurgled:
  - Rama kita yaiku Dewa Putih dhewe!
  Lan dheweke ngethok pabrik telung kanggo wong Tionghoa!
  Lan Aurora nggero nanggepi:
  - Lan Gusti Allahku ireng!
  Pancen, abrit minangka perwujudan saka cidra lan ala. Kanggo mungsuh, mesthi. Lan kanggo kanca-kanca, dheweke pancen tresna.
  Lan carane nganggo driji sikil gundhul kang bakal njupuk lan uncalan. Lan akeh tumpukan prajurit saka kekaisaran swarga.
  Si abang mbengok:
  - Rusia lan Gusti Allah ireng ana ing mburi kita!
  A warrior karo potensial pertempuran dhuwur banget. Ora, ing ngisor iki luwih becik ora campur tangan.
  Aurora ngucap:
  - Kita bakal ngremuk kabeh pengkhianat dadi bubuk!
  Lan nglirik kanca-kancane. Ya, bocah wadon sing murub iki dudu barang sing bisa menehi katentreman. Kajaba tentrem iku agawe!
  Svetlana, numpes mungsuh, ngetokake:
  - Kita bakal nyapu sampeyan ing baris!
  Aurora dikonfirmasi:
  - Kita bakal mateni kabeh wong!
  Lan saka dheweke telanjang kaki, hadiah saka total annihilation mabur maneh!
  Oleg nyanyi kanggo nanggepi:
  - Bakal ana banzai lengkap!
  Aurora, nyuwek-nyuwek wong Tionghoa nganggo tangan sing gundhul, ngethok nganggo pedhang, lan nguncalake jarum nganggo driji sikile, ngetokake:
  - Ing cendhak! Ing cendhak!
  Natasha, numpes prajurit kuning, squeaked:
  - Ing cendhak - banzai!
  Lan ayo ngethok mungsuh kanthi pait liar.
  Oleg Rybachenko nglereni mungsuh, ngetokake:
  - Gambit iki dudu Cina,
  Lan debut, pracaya kula, iku Thai!
  Lan maneh, cakram pemotong logam sing cetha mabur saka sikile bocah lanang.
  Margarita, nglereni prajurit saka Kakaisaran Celestial, nyanyi:
  - Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang,
  lan sapa sing bakal kita temokake ing perang ...
  Ayo ora guyon karo sing -
  Ayo padha nyuwek!
  Ayo padha nyuwek!
  . BAB #3
  Sawise ngalahake Cina, sampeyan bisa ngaso. Nanging sayange, sampeyan ora duwe wektu kanggo santai banget.
  Gerombolan kuning anyar mlebu.
  Oleg Rybachenko ngethok maneh, lan nggero:
  - Ing perang suci - Rusia ora kalah!
  Margarita mbuwang hadiah agawe kanthi driji sikil lan negesake:
  - Aja kalah!
  Oleg pengin ngomong liyane ...
  Nanging saiki dheweke sementara ditransfer dening mantra penyihir menyang zat sing beda.
  Lan Oleg Rybachenko dadi pionir ing salah sawijining kamp Jerman. Lan Margarita pindhah karo dheweke.
  Inggih, ora kabeh wektu kanggo Cut karo Cina.
  - Kamulyan kanggo Motherland! - Pioneer Oleg Rybachenko mbaleni tangisan, lan meneng-meneng nandhang pukulan ing pundhake, sanajan dheweke tiba persis ing salah sawijining bekas abuh sing kepungkur. Lan saka sing kapindho lan kabeh dissection - getih mili! Margarita nyawang Oleg Rybachenko kanthi kaget lan matur nuwun lan takon babagan basa Inggris. Anak prodigy Oleg Rybachenko panginten - mbokmenawa, dheweke takon maneh apa aku weruh ing ngimpi - ana sinkronisme? Bocah lanang kasebut mesem maneh marang adhine ing tangane lan ngangkat pundhake sing rada amba kanggo bocah sepuluh taun. Ketoke, Margarita mangertos sing Oleg Rybachenko mung wanted kanggo nuduhake yen dheweke ora nyerah lan ora ngerti apa dipindhah kanggo bengok-bengok ing gaya wayang proletar.
  Lan ora mung dheweke, nanging uga Marat Kazei sing tipis lan botak. Nanging kanthi nglirik sing nyemangati, dheweke manthuk marang bocah lanang sing wani ...
  Oleg Rybachenko dumadakan gelo lan, nyuda rasa nyeri ing swarane, ujar:
  - Bravado iku kabeh!
  Margarita mbantah kanthi bisik:
  - Ora, ora bravado! Iku kaya ngomong - tembung reeks karo bayonet!
  Oleg ngandika serius:
  - Luwih becik mateni siji fasis tinimbang ngipat-ipati satus Kraut!
  Ana swara, rame mesin lan swara, penunggang saka SS lan dokter algojo - mlumpat menyang lemah, ora nganggo mutan tinimbang jaran kewan. Para tawanan padha lungguh ing suket - ing ranté. Padha mriksa belenggu: supaya padha dicekel kenceng. Lan Oleg Rybachenko ora kaget banget kanggo ndeleng persis carane siji saka dhokter SS junior nyedhaki dheweke. Ing Jerman, ngandika rudely - tangi, baby primata - meksa nindakake perkara pionir boy karo driji sikil saka boot alus menyang pupu utawa malah sethitik luwih dhuwur, ing ginjel. Oleg Rybachenko tegang ... banjur Aurora sing kelangan campur tangan. Iblis murub (Dadi dheweke dijuluki ing pasukan amarga werna rambute abang ora wajar lan padhang lan toleransi unfeminine lan kekuatan!) Nerangake soko mockingly - lan mockery iki ora liwat Oleg. Bisa dideleng yen dhokter fasis uga ngrasakake! Nazi nyerang Aurora ing pundhak otot kanthi sikil. Dheweke mung cekikikan. Banjur fasis nyerang saka bundaran, kanthi cepet nuthuki punggung sing fleksibel ing bocah wadon sing wani. Oleg nyentak miring saka goyangan. Aurora langsung lungguh maneh lan meneng nuduhake tangane sing dicekel. Profesor lemu kasebut nyeluk kancane sing luwih enom, sing dumadakan katon mudhun. Banjur nyuwil cabang heather garing lan nuduhake menyang Oleg Rybachenko. Dheweke waved ing ngarepe irung - cah lanang involuntarily recoiled. Dokter fasis maneh nyamar njupuk armful, guncang sirahe, nggawe gerakan aneh. Ora ngerti, kaya wong SS mangan nganggo sendok ...
  Oleg Rybachenko nesu ing basa Jerman:
  Sampeyan ora bisa nyebut dhewe ing istilah manungsa.
  Fritz netes: subhuman, ngerti basa saka lomba master?
  Rybachenko Jr enom nyadari yen dheweke wis ngiyanati awake dhewe kanthi sia-sia, ngumumake apa sing luwih apik kanggo njaga rahasia, nanging ... Tembung kasebut dudu sparrow - sampeyan bakal kantun, sampeyan ora bakal nyekel. Leres, dhokter sing lemu, dhuwur banget, ora peduli, tembung kasebut nyedhot tembung Jerman sing diucapake bocah kasebut. Maneh mbaleni patrap sadurunge lan nuduhake armful lempitan.
  Lan Oleg Rybachenko mangertos - padha dikirim minangka abdi kanggo kayu bakar ...
  Aku ora pengin diantemi maneh sawise nolak bangga. Lan ya, sampeyan ora bisa ngilangi kesempatan kasebut.
  Inggih, apa bangga perwira, utawa malah patrician kanggo break. Pikiran uwal, mesthi teka - teka sanalika borgol sing abot diklik ing ngisor kunci gedhe. Senajan bisa uga luwih logis kanggo ngomong yen dheweke ora ninggalake! Ananging pikire sing cilik-cilik kuwi rupane kaya kelinci sing keweden sing mlaku ing lampu sorot, ora ngerti yen wis, nyatane, wis kecekel. Nanging - sanalika Oleg Rybachenko pindhah saka parkir - bocah kasebut weruh yen ana serigala sing ngetutake dheweke. Salah sawijining mutan aneh sing dilatih sing njaga konvoi SS. Ing wektu sing padha, ora ana konvoi sing nantang nyawang bocah lanang tanpa alas sing cepet-cepet munggah ing scree. Senajan Oleg Rybachenko felt sing, paling kamungkinan, kamera didhelikake syuting gerakane. Malah nggumunake kepiye teknis Fritz wis maju. Yen kita ora mangsuli cekap, banjur bakal ala.
  Scree painfully pricked ing tlapak sikil anak defenseless wis waras. Kaki sing kethul banget wis wiwit coarsen, nanging proses iki cukup nglarani nalika sampeyan mlaku ing watu sing landhep. Oleg meneng-meneng, nyoba ora nuduhake yen dheweke lara lan ora ndeleng getih sing metu maneh. Nanging banjur kaya tsunami sing ora bisa diterangake nyapu dheweke.
  Wedi langsung, lan inexplicably, sangsoro boy pionir saka pikirane lan kepinginan dhewe. Mung pengin noleh menyang arah werewolf (?). Ing mripat saka kewan Nazi, Oleg Rybachenko ora sengaja froze lan froze. Nanging langsung, pionir sing mentas dipanggang disiram panas banget, lan bocah kasebut pindhah kaya bedhil mesin saka pabrik. Dheweke nyuwil trunks garing saka birches lan cypresses akeh ing crevices, durung ijo sawise mangsa - kathah, lagi wae nyeret mau. Aku lempitan menyang tas gedhe transparan, diseret, ora mbedakake dalan menyang parkir.
  Oleg Rybachenko, ing dalan, nekat nyoba kanggo ngatasi medeni disheartening. Pioneer-banget dheweke utawa ora! Nanging sing iki kaya perenang sing ora kompeten nyoba tetep ing banyu. Muncul, banjur kebanjiran maneh ...
  Asu ajag ngetutake dheweke: saka wektu kanggo wektu, mandheg lan sniffed tilas gundhul tilar lanang.
  Pionir jenius kasebut ngrasa lega saka gelombang medeni mung nalika dheweke bali menyang lokasi kemah.
  Fasis non-manungsa ala ora katon ing Oleg Rybachenko. Sanajan nyatane sawetara wong SS ora nglilani mripate. Mung nalika mbengkongake apa sing digawa, algojo senior, nglirik sedhela, mbuwang barang menyang bocah kasebut ... eh! Oleg akhire sadar. Greedily nyekel iku, mikir sing Mungkin padha menehi metu coklat utawa soko ngluwihi soldering kanggo karya. Lan netes - lay, Flint lan baja. Flint kasebut paling mungkin kuarsa. Lan kursi katon kaya potongan file. Carane nggunakake kabeh iki - pionir dikembangaké Oleg sumurup ing teori lan malah karo kapentingan, kang uga wis nyoba Robinsons Polesie ... yen ora kanggo kahanan aneh.
  Oleg ndemek cabang-cabang sing lembab kanthi sikile, banjur nganggo tangane lan nggeleng.
  - Tinder ... - pionir ngandika quietly ing Russian, dumadakan watuk lan bola. - Tinder dibutuhake. - Lan karo kangelan refrained saka ngalih menyang wicara Jerman. - Ora bakal padhang.
  Oleg nyawang wong-wong mau ... Ora jelas kenapa Fritz, sing duwe korek lan korek api lan, mesthine, malah flamethrower karo wong-wong mau, mbutuhake cara kuno kanggo njupuk geni. Dheweke pengin nyoba kapinteran para perintis. Apa padha ngukur perkembangan mental wong Soviet? Utawa, trivially moyoki bocah tawanan? Sapa sing bakal ngerti dheweke kaya-kaya saka planet liya!
  Nazi padha pandeng-pandengan, untune padha untune. Sing paling aneh lan ... lan sing paling nggegirisi kanggo Oleg Rybachenko yaiku pasuryane ora ala, ora kejem, malah ora moyoki, ora! Penasaran banget kaya nganggep kewan aneh, minat sing jelas banget didaftarake karo profesor senior, kaya-kaya sengaja njupuk kacamata. Ora ana setitik indifference, menarik banget carane para ilmuwan ngetutake eksperimen kasebut.
  Oleg Rybachenko mbaleni kanthi bisik, nyoba ngontrol kasenengan ing swarane:
  Kabeh dadi lembab nalika musim dingin! ora bakal lunga!
  Ing mripat, rodo feigned saka salah pangerten tulus, nanging maneh tanpa nesu. Nanging banjur salah siji saka wong enom - dudu siji sing unchained Oleg - grumed, tangi, mulet, rubbed bokong kang diantemi ing sadel kanggo ngguyu saka liyane saka wong SS ... Oleg ora kaget banget sing sawetara saka Jerman nggunakake jaran kanggo mindhah - defisit bahan bakar. Senajan, sakperangan alesan, transportasi crawling sawise wong-wong mau? Mungsuh Nazi nggawa kothak saka pelana sing dilipat, saka ngendi dheweke njupuk barang ... Pionir kasebut ngira yen wol katun, nanging ora. Katon adoh kaya gumpalan benang tipis. Oleg Rybachenko, njupuk ing tangané, mangertos - lumut garing.
  Maneh, prodigy anak pionir kaget kok iku Fritz, lan malah dhokter mbeta suket ing plow ... Mungkin lumut iki ora supaya prasaja?
  Wis, stop mikir, sirahku lara. Mesthi katon - luwih prasaja lan luwih bodho tinimbang sampeyan. Anehe, nanging tinder njupuk munggah langsung - Oleg ora nggebug Flint ing Flint, nanging lancar scraped (maca nang endi wae) - lan sparks udan mudhun kaya es. Lan dheweke wis bisa mbangun geni (saiki dheweke wis mbangun "gubug") biasa kanggo sawetara taun, paling urip. Ora let suwe geni nari kanthi kuat lan utama - birch kobong kanthi apik lan lembab. Ing kene, para pengawal sing enom saka SS mundhak, wiwit nyopir risers logam menyang lemah ing sisih geni.
  Lan sirah Oleg Rybachenko mubeng, soko arang banget caustic nyusup menyang irung lan langsung pedhot eling saka kasunyatan. Nanging sanalika, sesanti sing nggumunke ing realisme muter liwat.
  Malah pribadine bocah kasebut owah, dheweke mbayangake awake dhewe minangka bocah yatim piatu sing apes, karo wong tuwa sing isih urip. Kajaba iku, bapak lan ibu ora ninggalake - padha sangsoro hak leluhure kanggo utang lan ngirim cah lanang menyang koreksi, papan perlindungan pakunjaran. Tanpa kaluputan, nanging amarga wong tuwamu duwe utang, mula sampeyan, kanthi keputusan pengadilan ing kekaisaran ruang angkasa, dadi kriminal remaja.
  Panti asuhan kanggo bocah-bocah ana ing wilayah industri ibukutha lan pancen katon kaya pakunjaran. Barak nang endi wae, sel-barak. Oleg Rybachenko, kanthi visi sing nyata, nginep ing wayah wengi ing bunks kayu sing ora direncanakake. Nearby lay lanang liyane, loro saka manungsa lan alien. Ora ana kemul, kasur, bantal, awak sing kesel banget lan asring digebugi ing wit gundhul. Lan ing wayah wengi, sikil dirantai ing ranté supaya ora mlayu. Ing sèl ana kurang luwih satus bocah, krasa kringet, awak kringet, digebugi ing pojok ember, malah ora ana saluran pembuangan. Lan iki ing Negara, kang starships plough expanses saka galaksi, lan gendéra kang makutha puluhan ewu donya dienggoni! Nanging, wong lanang nyoba kanggo ngredhakaké piyambak ing dalan, kira-kira rong pertiga dina sibuk karo karya. Sing paling angel dianggep ing toko, bledug lan mboseni. Punggung lan lengen kesel banget, lan sadurunge mata wiwit "gagal", operasi kasebut prasaja, nanging angel banget, mbutuhake pengulangan. Proyek sing luwih nyenengake, ing njobo ing lapangan utawa ing situs konstruksi. Anak-anak, supaya kurang kesel lan entuk istirahat, dheweke nyoba ngganti macem-macem proses tenaga kerja. Nanging kabeh padha, awak lara, akeh lanang, ing panti asuhan - meh setengah saka wong-wong mau ngeluh ing turu.
  Oleg Rybachenko gugup dibuwang lan diuripake, ranté clanged, dering kasebut ngusap sikilé menyang getih. Sirine muni, tegese tangi, nyambut gawe. Awake bocah durung ngaso, lanang liyane - manungsa wuda lan turunane wulune jagad liyane padha berjuang munggah. Kelelahan sing dikumpulake sajrone pirang-pirang wulan perbudakan menehi rasa nyeri ing otot. Rantai sing dikontrol dening chip sing dibangun ing mabur kanthi otomatis, digawe saka campuran sing kuwat banget sing ora bisa digergaji. Pengawas katon, bengok-bengok mengancam.
  Bocah-bocah dituntun adus, ora suwe, banyune bak teyeng. Oleg Rybachenko rinses tutuk, splashes kanggo wisuh kringet. Ora ana ventilasi ing sel, lan kamar sing mambu kringet ora bisa nyegerake turu. Sawise iku digawa sarapan, kudu mangan ngadeg, ora perlu kursi kanggo narapidana bocah cilik. Padha diwenehi roti lan silase, daging larang lan bocah-bocah ora mesthine, mula luwih seneng ngambang pangonan. Nanging, jaran iku vegetarian, lan cara kerjane, nalika predator wis mangan daging, pindhah menyang amben. Ing jejere Oleg ana kancane Timur. Kalorone wis rolas taun ing sesanti iki, luwih tepat tinimbang kasunyatan liyane, umur kanggo lanang kuwat iku titik balik, nalika iku angel banget kanggo ketemu karo akèh abdi.
  Timur, ngombe jus jelatang ing gelas sing ora dikumbah, ngandika karo nggereng:
  - Lan sing maneh bisa ing toko iki! Aku ora pengin!
  - Aku ora pengin ngadeg lan mbaleni gerakan sing padha sepuluh ewu kaping. - Dijawab, menggigil saka kenangan sing ora nyenengake, Oleg Rybachenko.
  - Mungkin kita bakal njaluk kerja lapangan! - Timur ngalamun nyawang langit, ing ngendi telung lintang padha sumunar ing planet iki. - Utamane, ngresiki carp-peaches. Dheweke pancen sedhep, utamane sing duwe sirip emas, nanging amarga sipir ora katon rakus, sampeyan bisa milih apa wae ing cangkeme.
  Oleg Rybachenko mendesah:
  - Aku uga luwih seneng mung proyek kuwi ing pangkone alam lembut. - Lan banjur pelopor inkarnasi dadi luwih ceria. - Pengamat robot bisa diapusi, ing kene umume peralatan ngawasi wis dicolong!
  Sarapan wis rampung, lan lagi dituntun menyang kabel ...
  Bocah-bocah padha baris ing lapangan parade, lanang saka bangsa manungsa nyoba kanggo tetep bebarengan, alien tetep formasi miturut dhuwur. Dipérang dadi klompok miturut umur lan ukuran. Ana bocah lanang saka umur lima nganti nembelas taun, uga bocah-bocah sing wulu lan scaly wakil saka donya liyane.
  Siji-sijine sing nyawiji yaiku sandhangan, utawa ora ana sing meh lengkap, mung celana pendek kanthi nomer identifikasi ing bocah lanang.
  Kekaisaran nganggep dheweke kanthi prinsip squeezing liyane keuntungan kanggo awake dhewe saka wong-wong sing wis mandhek kanggo dianggep warga! Simpenan ing kabeh, sandhangan, sepatu, nanging sawetara bocah lanang ing urip bebas ora ngerti sepatu.
  Nanging kanthi teken lan tumpukan karet ing tumit sing telanjang asring ditampa. Endhas dicukur, saben rong minggu adus, ing ngendi padha scalded. Banjur padha langsung cukur brengos karo mesin kethul, banjur ora akeh wis ngatur kanggo tuwuh maneh. Bocah-bocah lanang mlaku tanpa alas ing watu landhep. Yen Oleg wis biasa lan sikil sing atos ora krasa lara, mula bocah-bocah sing paling cilik nuthuki tumit lan driji telanjang nganti getihen.
  Kabeh pengawal kasusun saka alien makili balapan paling kejem ing alam semesta, mung kepala papan perlindungan, wong tuwa Frau Pontuss, katon karo mata kasar kang sadist.
  Badhak macan, sing dadi pengawas, menehi pituduh ing ngendi sing bakal kerja dina iki, utawa luwih, kerja keras nganti kelangan eling. Oleg, ngedhunake pundhak bony, katon ing separo kapindho pekarangan. Ana bocah-bocah wadon, saka cilik nganti meh diwasa. Padha ageman kaya wong ngemis ing gombal compang-camping saka linen coarsest. Rai wis garing, mripat katon gedhe lan sedih. Kain karung iku cendhak, lancip nanging sikile otot katon saka ngisor. Bocah-bocah wadon uga barefoot lan kabeh tanpa kecuali dicukur gundul. Iki ketoke ditindakake kanggo ngremehake dheweke, sepisan maneh kanggo nuduhake yen dheweke ora ana apa-apa. Nanging ing kene dudu para durjana sing dikumpulake - bocah-bocah sing ditinggal malang.
  Ing kene dheweke ngumumake yen sekelompok bocah lanang bakal menyang toko jahit, kanggo kerja ing profil sing paling nyenengake lan kesel. Ing kene Timur ora tahan, banjur bengok-bengok kanthi sedhih:
  - Aku ora pengin kerja kaya ngono! Kirimi aku menyang kebon utawa kebon.
  Sing lanang beku, samak, lancip awak tegang.
  Pontuss jelas seneng karo acara anyar kanggo eksekusi kasebut:
  - Wingi sampeyan sepi, lan aku wedi yen kulawarga sampeyan bakal ditinggal tanpa pelajaran visual. Sing cah lanang bakal mimpin kaping lima liwat rangking.
  Kasenengan ngliwati barisan bocah-bocah.
  - Bener. - Nada peremptory ngandika matron. - Tangan metu rod kanggo kabeh.
  Pukulan kasebut ditrapake kanthi batang barbed khusus. Biasane, bocah-bocah padha dijupuk saka grumbulan, nalika ora ana kerja. Nanging, pancen, sanajan bocah-bocah kepeksa, sanajan ora ana gunane kanggo kekaisaran, kanggo ngeduk, contone, ndhudhuk bolongan setengah dina lan ngubur setengah dina.
  Oleg Rybachenko nyawang tangan anak-anake, padha kalah ing calluses.
  Wong lanang kanthi otomatis dismantled bar, iku ketoke Oleg sing padha, instruments torture, burned driji, lan sikil dadi abot. Dheweke ora gelem nabrak kancane, nanging ora wani protes. Dheweke meh ora weruh apa-apa lan nandhang jempol sikile kanthi lara ing watu sing ana. Anehe, nanging rasa lara mbantu ngumpul lan pedhut sadurunge mripatku ilang. Langkahe dadi mantep, senajan drijine dadi biru.
  Padha dibangun ing setengah bunderan ing baris dawa. Tangane Timur ditaleni nganggo teken lan pundhake dicekel supaya luwih trep kanggo ngalahake bocah sing nyerang. Wong lanang squint lan nyoba kanggo katon adoh. Miturut pesenan saka Frau Pontuss, padha splashed brine, sprinkling biru uyah ing ramping nanging sinewy bali. Yen dideleng saka cara bocahe grimis, dheweke wiwit kobong.
  Nyonya rumah natap lambene.
  - Saiki sampeyan kabeh entuk pelajaran. Tekan luwih keras, sapa sing ngapusi mesthi bakal dibales.
  Asisten ing kasus iki, tikus badhak nuduhake taringe:
  Kita bakal menehi hasil karo wong-wong mau saiki! Raksasa muni.
  Bocah lanang kasebut dipindhah ing antarane baris. Bocah-bocah lanang alon-alon ngangkat rod lan pukulan pisanan tiba ing punggung Timur. Yen dideleng tatu ing mburi lan pinggir, bocah kasebut diukum luwih saka sepisan, mula dheweke mung ngempet lan ambegan abot, kaya bocah-bocah lanang kabeh sing nyoba ngempet bengok-bengok.
  - Hit harder! bengok Pontus. - Ayo dheweke bengok-bengok.
  Pukulan pisanan diwenehake dening bocah-bocah sing paling cilik, sing mung ora duwe kekuwatan kanggo nyebabake lara sing serius. Nanging wong-wong sing luwih tuwa wiwit ngalahake aku. Punggunge bocah kasebut dipotong belang abang, getih netes. Sakite, tambah uyah biru, Timur bengok-bengok, malah ambruk, papan ditusuk kuku ing ngisor, lan dhadhane ditusuk.
  - Ora perlu! - Bocahe bengok-bengok. - Aku bakal bisa ing ngendi wae sampeyan ngomong.
  - Mesthi sampeyan bakal! - wangsulane Pontus. - Nanging pisanan, spanking.
  Kanca-kanca wingi padha bungah-bungah lan ngalahake adhine wingi. Loro-lorone wong lan alien thrashed karo galak sing padha. Bocahe bengok-bengok, sikile sing gundhul ninggal jejak getih. Badhak-badhak tikus nggegirisi lan nggebug bocah kasebut nganggo pentungan ing sikile sing gundhul lan disamak. Dheweke kepengin njalari lara maneh marang bocahe. Pukulan kasebut tiba ing tungkak otot, lan sabanjure ing tumit. Timur njerit-njerit lan nggegirisi. Banjur sing nyiksa nyemplungake jarum sing kandel menyang bokong, nyusup cairan kasebut.
  - Bener! ujare Pontus. - Saiki dheweke luwih seneng mati tinimbang pingsan. Ora ana sing uwal saka paukuman.
  Oleg Rybachenko ngadeg meh ing mburi baris, lan ketoke kanggo wong iku jotosan saka pecut sing tiba marang dheweke. Timur dicemplungake, bocahe dhewe mung njerit, bengok-bengok lan nangis. Raine bunder malih layung lara, grimis kasangsaran mbengkongaken.
  Weruh Oleg, dheweke bisik-bisik kanthi lambe pucet:
  - Melas!
  Sing lanang ragu-ragu: dheweke beku.
  Tikus badhak mbengok:
  - Inggih, apa sing nunggu! Bay!
  Oleg Rybachenko mangsuli:
  - Ora aku ora bisa! Dheweke kancaku!
  Tikus badhak nyengir:
  Apa sampeyan pengin sing padha kanggo sampeyan?
  Oleg gumeter kabeh, dadi pucet:
  - Ora, nanging!
  Pontus nyelani dheweke:
  - Cukup! Bocah lanang nandhatangani ukarane dhewe. Apa sampeyan worth mordovorot. Tuangake kanthi becik lan gantung ing rak supaya wong liya seneng.
  Oleg diusir metu saka tumindak, ditarik menyang wedhus. Bocah lanang mau nyoba nglawan, nanging macan badhak ditindaki kaya anak kucing. Tangane krasa krasa lara, balunge remuk. Dheweke dilebokake ing papan, bocah kasebut ngrasakake kekasaran pucuk pucuk pucuk ing pipi lan weteng. Padha pierced menyang otot, dodo, dagu, ngarep pupu, dhengkul. Pipine digaruk nganti getih.
  - Oh, aja! - takon Oleg.
  - Perlu! - Kandhane badhak tikus, supaya saben wong bisa dadi tuladha.
  Bocah mau krasa brine diwutahake ing punggung, banjur uyah diwutahake. Nyengat kaya plester sawi. Oleg mrengut, sikile sing callused diolesi (ing pungkasan dheweke ana ing memori aneh sing muncul ing sesanti iki - dheweke nganggo sandal kira-kira enem taun kepungkur), dheweke meh langsung gatel banget. Badhak tikus nyemplungake jarum menyang bokonge, ditusuk kanthi kasar lan nyeri, cairan sing kobong mlebu.
  - Saiki sampeyan bakal wedi banget, lan sampeyan ora bakal kelangan eling. - Monster croaked, baring pasuryan, kang bakal gagap lan produser film horor!
  - Kanggo apa? groaned bocah innocently dikunjara. - Kanggo marga saka Sang Kristus, nuduhake sih-rahmat.
  Tikus badhak nyemprotake idu beracun, mangsuli:
  - Aku ora pracaya iki dongeng bab Gusti Yésus apik! Umumé, yen ana Gusti Allah, iku ala lan kejem. Lan luwih ala lan kasangsaran sing ditindakake marang pepadhamu, luwih akeh kekuwatan lan kabegjan sing bakal ditampa ing donya sabanjure.
  - Absurd! - Ngandika, ngowahi pucet karo medeni, lan dumadakan Gusti Allah tenan kuwi cah lanang.
  - Sampeyan bakal weruh! - Keturunan Tartarus kosmik cekikikan. - Nanging aja ngarep-arep, dina iki sampeyan ora bakal mati.
  Pontuss kanthi nada menggonggong dhawuh:
  - Miwiti! Ayo dheweke ngelingi ing salawas-lawase ambungan pecut!
  Prodigy perintis tawanan gumeter nalika krungu singsot tindikan, lan banjur geger otak sing kuat sing kulit ing punggung bledosan. Tikus-tikus badhak nabrak, nanging ing wektu sing padha nahan kekuwatane supaya ora mateni. Jerit ucul saka tenggorokan bocah iku, ndredheg, luh metu. Nggigit lambene nganti getihe, bocahe nahan awake. Sedhela maneh, pukulan liyane banjur nggegirisi kabeh awak. Oleg Rybachenko njupuk ambegan jero, pain, intensified dening uyah lan brine, iku unbearable.
  Pontuss nguwuh:
  - Terus!
  Maneh singsot lan jotosan! Cuts liwat menyang balung. Bocah mau diobong nganti jero. Iku ketoke kanggo ngalahake mati weteng. Senadyan sing paling efforts , bagéan saka njerit bocor metu saka lambé nyenyet.
  - Ibu!
  Maneh jotosan! Ing mburi, antarane glathi Pundhak landhep, lan, pungkasanipun, ing tumit telanjang. Bocahe njerit, wis ora kuwat nahan awake dhewe. Jerit njerit kaya gunung geni saka tenggorokan lan sing katon minangka irung. Pontuss puas:
  "Saiki aku weruh sampeyan ngalahake dheweke nganti inti. Ngalahake kanthi becik, nanging aja dipateni!
  Kanthi saben pukulan, rasa lara saya tambah. Eluh campur getih lan tiba ing amben. Garis-garis getih ing mburi gabung, gabung dadi kekacoan layung, balung putih lancip bocah lanang wiwit katon. Oleg Rybachenko suffocating, ora duwe cukup udhara, kabel wis ndudhuk menyang tungkak mbengkongaken. Tumit telanjang buzz karo kulit jarring, kasar, calloused ora langsung obah, nanging tetesan getih isih metu. Pukulan kasebut saya tambah akeh, misale jek kilat ngliwati ujung saraf menyang pucuk. Lanang liyane meneng, nurani ora ngidini kanggo sarujuk, wedi reprisals ora ngidini kanggo ngukum. Bisa dideleng carane sirahe bocah-bocah padha klelep, nanging mripate nuruti eksekusi. Penasaran lan nggegirisi, umume wis dicemplungake kanthi cara sing padha utawa luwih canggih. Sampeyan mikir yen ora mung kanggo aku, lan kadhangkala ana angkara ing pikirane: njerit, nanging mesthi bisa tahan, ora kaya Oleg.
  Ngalahake wis ing balung gundhul, mburi, sisih, pupu iku tatu ngalangi. Yen ora kanggo injeksi saka stimulant, cah lanang wis ngaco nganti mati - kang mati saka kejut nglarani. Lan banjur dheweke terjun menyang sing luwih elek tinimbang Neraka Dante. Iki nalika saben molekul, saben sel, saben urat kebak rasa nyeri.
  Pionir Oleg Rybachenko nyoba banget kanggo ngganggu awake dhewe saka rasa lara. Eling marang wong tuwane, jaman biyen jaman kanak-kanak sing adoh, kaya-kaya nyolong sikile, saka lahar bledosan abang panas, nanging dheweke nyedhot maneh, nutupi sirahe. Mula padha lelayaran ngliwati samodra siksa, impening pati minangka pangluwari saka siksa. Aku kelingan tembung saka Wahyu St. - Lan dheweke bakal pengin mati, nanging ora bisa. Mangkene nasibe wong dosa sing nyiksa bocah-bocah. Gusti bakal maringi ganjaran tikel satus, lan paukuman sing paling penting, kaya sing dikandhakake Gusti Yesus ing Injil Matius, bakal langgeng. Lan sawetara bakal pindhah menyang urip langgeng, liyane menyang siksa langgeng. Iki piye wae nglipur, awakening gething kanggo mungsuh, kepinginan kanggo urip lan menang. Bocah lanang bisa nguwuh:
  - Sampeyan bakal mbayar kanggo iki, kanggo saben ngeculaké luh saka bocah sampeyan bakal mangsuli ing dina pangadilan Gusti Allah.
  - meneng asu! - Tikus badhak nggero.
  - Sampeyan ora bisa stifle bebener. Pionir ngguyu.
  - Entuk luwih akeh!
  Dheweke kenek maneh, nandur modal kabeh nesu, bejat balung, nanging pain wis tekan ambang sing mung ora bisa njaluk kuwat. Iki wesi, sing bisa dipanasake nganti suhu tartamtu, banjur nyebar.
  Pontuss mangertos iki, wong wadon lawas (utawa luwih, dheweke katon ora luwih saka patang puluh taun, nanging bener ngluwihi sawetara abad), wis akèh pengalaman minangka algojo:
  - Ya wis cukup! Banjur bakal mati! Ayo waras tahanan cilik lan nyiksa dheweke kanthi bantuan komputer. Aku mung duwe program "torture of the Olympians."
  Tikus Badhak, kanthi sengaja nguap, ujar:
  - Saiki ngendi iku? menyang rumah sakit?
  - Ora ing rak! - Matron dipotong tanpa banding. Ayo digantung minangka peringatan kanggo wong liya. Nyuntikake mung injeksi kanggo ndhukung jantung. Lan supaya wong-wong mau ngusir Timur liwat rangking maneh, lan supaya dheweke entuk pukulan liyane saka sampeyan. Sawise tontonan kanggo breeding. Perlu kerja!
  Wong manca kanthi pecut miringake sirahe lan ngobahake kupinge sing wulune:
  - Rungokake hostess. Nah, mlaku maneh.
  Pukulan anyar tiba ing Timur. Wektu iki, ora ana sing wani protes. Ora ana kepinginan sethithik kanggo tiba ing tangan para algojo. Timur njerit saben-saben tiba. Dheweke dijupuk lan diantemi maneh. Serangan seri kapindho wis rampung. Mung sawetara bocah lanang sing isih ana. Salah sijine sing mbarep, umur nembelas taun, jenggot wis katon lan kumis katon. Dheweke temenan ragu-ragu, nyerang, nanging nindakake kanthi gampang, meh ora ndemek.
  Frau Pontuss ngamuk:
  - Gantung wong enom sing kesed iki ing rak lan dasi watu ing sikile. Ayo dheweke nandhang sangsara.
  Bocahe dicekel, otot-otot sing lega, woh saka kerja keras, lan nguwuh:
  - Inggih, apa sing sampeyan deleng, wong lanang ngalahake dheweke!
  Bocah-bocah padha dheg-dhegan, rame-rame nyapu ing baris, nanging ora duwe tekad kanggo cepet-cepet nyiksa.
  Nom-noman kasebut diseret, saben tikus badhak paling sethithik kaping pitu luwih abot tinimbang dheweke. Ora ana gunane kanggo nglawan. Nanging banjur kedadeyan, ing tingkat sing ngganti nasib kekaisaran. Kalih tembakan muni lan tikus badhak tiba, mburi monster dipotong, kawah jero gap. Wong enom iki mbebasake awake lan tiba, nanging langsung mlumpat karo nangis:
  - Delengen, ana kaadilan Gusti Allah.
  Katon kaya malaekat saka pepeteng, bocah wadon rambut emas, sing katon kaya adhine Margarita, mangsuli:
  - Luwih manungsa. Ngerti manawa perjanjian karo Iblis ora njamin swarga ing Bumi lan papan sing anget ing neraka. Miring ing Iblis kaya lungguh ing kursi listrik!
  Sing nomer loro saka Aurora sing murub iki kanthi banter:
  - Apa sing kedadeyan ing kene yaiku plot kanggo film horor. Apa iki karo bocah-bocah. Njaluk cah lanang saka rak.
  Oleg Rybachenko guncang sirah lan ... tangi. Dheweke ora turu sajrone sesanti, nanging mung ngadeg ...
  Lan cukup sawetara wektu wis liwati. Nazi isih nindakake
  Persiapan panganan. Nanging obat bius sing nggegirisi iki sing muncul saka inhalasi asap saka lumut aneh dening dokter SS katon ora cendhak.
  Oleg Rybachenko langsung mikir kenapa Kraut iki ora ana pengaruhe. Apa padha tanpa topeng filter? Lan kenapa ngipi elek ing halusinasi iki. Apa sing lagi dilakoni?
  Nanging Nazi dhewe tumindak cukup alamiah, malah dadi luwih grapyak, menehi tandha sing, padha ngomong, padha bisa mangan karo kita.
  Pancen, dheweke narik sepasang pupu sing gedhe banget saka sapi sing dicolong saka warga lokal. Banjur siji Nazi nyeret cauldron sing gedhe banget, lan fasis kapindho, bebarengan karo Oleg, golek banyu. Maneh, katon aneh kanggo pionir sing kepengin weruh, rong ember kulit, lan logam utawa kayu biasa sing paling awon. Kajaba iku, siji wong SS, sing uga ora khas, nyeret awake dhewe.
  Pionir ora yakin ing sikile, pukulan ing eksekusi iki banget nyata, lan keturunan Lomonosov ngira yen ana sing luwih gampang tinimbang halusinasi sing prasaja utawa malah ora prasaja.
  Banyu mili satus langkah saka kémah, jet kristal sing kemerlap-kélap saka ing sangisoré watu loro sing ana ing loteng. Oleg Rybachenko rakus nyedhaki dheweke. Bocahe saiki rumangsa kabeh sing ana ing njero dipanggang dadi watu, utawa dadi batu bara. Greedily clung kanggo coolness penake lan ... entuk ing kuping.
  Salah siji wong SS, ndhelik ing tembok watu, klik soko ing panel piranti Komplek lan giggled kaya tikus.
  Jeblugan kasebut ditindakake dening fasis tanpa niat jahat, nanging kanthi kekuwatan sing Oleg dibuwang ing watu, dheweke mandheg ngrungokake kuping kiwa, lan sisih sirah iki pancen mati rasa.
  Dhokter sing nganggo klambi klambi lan rante emas ngguyu ngguyu:
  - Tinju! Tinju!
  . BAB #4
  Bocah perintis kuwi mlumpat lan mlayu marani wong enom SS. Ngarahake ing ambegan deceptively karo tangan tengen, lan karo kiwa cunningly ndhelikake konco. Dheweke melu sawetara kelas tinju, nanging memorine mutlak. Contone, pukulan palsu lan setengah uppercut lan setengah sisih kiwa. Banjur awak, paha, abs, lan malah extension sikil kalebu ing jotosan. Lan - sing paling penting - biasane petinju sing gelut tangan tengen ora ngarep-arep bakal entuk investasi saka tangan kiwa. Faktor kejutan makarya, Oleg Rybachenko nindakake! Wong SS sing enom lan terlatih ora ngerti yen paling ora Oleg ora kiwa, nanging bisa mbuwang "gun" ing sisih kiwa. Lan kejiret pancing ing rahang. Lan sing kelangan - prajurit SS ngadeg ing sikile mung amarga dheweke nabrak maneh menyang blok watu ... Lan bobote bocah lanang setengah kaliren ora cukup kanggo mbuwang prajurit sing dipilih ing SS, dheweke ora njupuk wong lemah!
  Yen Oleg Rybachenko dadi pejuang sing luwih berpengalaman ing gerakan iki, mesthine dheweke bakal melu sawetara gerakan pungkasan. Nanging skill ora memuji, lan ciri fisik banget.
  Nanging iya iku cukup apik, utamané ing considering sing jotosan wis ora dileksanakake ing latihan, lan Oleg Rybachenko piyambak, senadyan kabisan alam gedhe, kelangan boxing.
  Saiki dheweke malah getun yen dheweke durung mlebu ing bagean kasebut, ngendi pelatih Faranenko ngandika - sampeyan bakal tuwuh dadi wong gedhe, nanging kanthi reaksi sing cepet lan entheng. Rauh USSR bakal melu ing Olimpiade - lan sampeyan bisa cukup perang kanggo medali!
  Apa sampeyan ngomong? Oleg Rybachenko mangsuli iki:
  "Aku luwih seneng nyimpen sirah kanggo perkara sing luwih migunani kanggo negara tinimbang ngresiki nikel saben liyane!" Contone, yen sampeyan nggawe traktor sing nganggo sawdust, utawa malah ing sampah biasa, banjur luwih akeh.
  Tanah Air bakal entuk manfaat!
  Nanging saiki bocah kasebut entuk modal.
  Dadi Oleg Rybachenko wis tau diantemi sadurunge urip. Wong SS diwasa kanthi cepet numpes perlawanan diatur saka bocah lanang sepuluh taun, sanajan dhuwur kanggo umure (sing wis ditampilake lan sukses kaping pirang-pirang) lan kanthi trampil ngalahake ajiné - ngangkat sing tiba lan ngalahake maneh. Nalika Oleg Rybachenko mandheg nolak (Yaiku, dheweke meh ilang eling, yaiku, isih ana pikirane, sampeyan ora ana ing ireng, nanging awak ora manut maneh. Wong-wong sing serius perang ing dering mbokmenawa ngerti apa iku. seneng ing grog.). Fasis ngidini dheweke tiba lan, anehe, dheweke ora nate nabrak sing tiba. Nanging, dhokter-algojo nguwuh-uwuh marang dheweke nganggo basa anagram. Dheweke njupuk ember lan diwutahake banyu ing raine sing bruising.
  Perasaan anak kucing sing klelep, lan banyu saka es sing lagi wae ilang banget adhem - mung nglangi ing mangsa!
  Oleg gonjang-ganjing, ngadeg lan ngidoni boot karo getih saka pipi kiwa sing bledosan saka njero. Wong SS ora ngalahake dheweke maneh - dheweke dumadakan ngempet yen, ngelingi apa pasukan, monster serves kaget, meh simpatik, lan dhewe wiwit tarik banyu menyang ember digawe karo baya (uga ketoke ora boros) ember kulit. ...
  Rybachenko Jr nyathet kahanan iki minangka apik lan ala ing wektu sing padha. Kabar apik yaiku dheweke ora bakal dipateni, paling ora nganti eksperimen kasebut rampung kanthi logis. Bener, garis finish bisa dadi pikiran sing sempit lan bisa uga nyuda kasangsaran! Sing ala yaiku dheweke bakal dijaga banget lan supaya bisa lolos, nyatane kudu nggunakake kapinteran sing apik!
  Ora suwe Oleg Rybachenko dadi yakin yen dadi marmut tegese duwe kaluwihan tartamtu tinimbang tawanan perang liyane.
  Pranyata tawanan lan tawanan uga bakal dipangan panas. Dihormati, tegese para pengawal SS wis suwe mangan barang saka komplong lan mung lungguh ing sprei, clamor utawa turu. Nah, werewolf keliling - mburu, utawa mbeta patroli, utawa loro-lorone . Nanging, Oleg ora seneng. Dheweke lay ing sikil Aurora telanjang pindah lan cah wadon enom liyane (ora tiba ing lembab, lemah isih kadhemen?) Lan hissed - Margarita ngusap pasuryane karo pinggir jas pelaut, direndhem ing banyu nyawiji, dijupuk saka Oleg Rybachenko , ngandika sarujuk:
  Sampeyan saiki dadi wong lanang sejati. Kalah aji, menang wong bodho!
  Aurora nyaranake:
  - Ya, aku bakal nggawe pijet rai, sing dipotong bakal luwih cepet.
  Oleg Rybachenko mesem kanthi kekuwatan. Banget ora wajar. Dheweke lara, nganti nari setan nganggo sepatu plasma ing hooves. Lan ing wektu sing padha ... apa dheweke rumangsa luwih ceria saiki? Aku rada wedi nerusake: saiki bakal dilebokake ing watu lan digebugi nganggo pecut saka jantung, utawa mungkin dheweke bakal nyoba kanthi kelip-kelip. Nanging Nazi ora malah katon kene, lan ngedika bab soko ing dialek manuk, njupuk dadi ngicipi saka boiler.
  Margarita bisik ing kupinge:
  - Mesthi, uga rampung ... Nanging dadi pinter! Nalika kuwat katon ringkih lan kosok balene!
  Oleg Rybachenko nggresula:
  - Sayange, ora ana gunane kanggo pura-pura lemah, amarga pancen ngono!
  Lha, sungu-sungune kenceng... Kejaba pipine sing dipotong, isih nggumun-nggumun, sanajan ora akeh, balunge kuwat - rong untu. Iga lara, lan kupinge lara.
  Nanging, eksekusi sajrone sesanti sing fantastis nyebabake penderitaan luwih akeh.
  - Cukup, oke, - Oleg Rybachenko di-push adoh driji dawa Aurora karo tangan anyar shackled, lungguh mudhun karo hem saka setelan pelaut kang. Gemeter. - Ora, iku kadhemen. Lan mangan mangan ...
  Carane, sawise kabeh, eling gumantung ing - sampeyan ora sengaja bakal dadi Marxis. Yen mung urip!
  gruel pakunjaran iki plopped menyang mangkok aluminium - padha diangkut ing salah siji saka transports wojo. Nanging ora ana sendok. Ketoke, dipercaya yen budak bakal mangan bubur kenthel. Utawa dheweke mutusake kanggo nyenengake, amarga sendok kasebut ora kekurangan. Inggih... langkung sae!
  Sampeyan dadi galak nyata - bocah kasebut ngguyu, lan langsung nutup cangkeme supaya ora entuk.
  Bubur kasebut dadi bubur soba sing dicampur karo gandum mutiara - kandel, meh ora asin lan, mesthine, tanpa daging utawa sing padha, uga, bisa uga ditambahake iwak cilik kanggo mambu. Campuran dhasar, meh kosong saka rong biji (lan dheweke dhewe bledosan karo daging asap, miturut mambu). Nanging wetenge bocah perintis wis suwe nganti tekan watese: nganti ngelih rada surut, bali mung ndeleng bubur, nanging kanthi kekuwatan tikel.
  Bener, ora enak mangan - kaping pirang-pirang campuran panas tiba saka njero menyang pipi sing tatu, lan luh ing mripat amarga lara - nanging apa ?! Ya, lan "gelang" ngganggu, Oleg Rybachenko nyentak tangane, kanthi nesu nyemplungake cemlorot saka mripate ing saubengé ... lan ing sawetara titik dheweke nyadari yen tangan tengen wis nyusup menyang dering saka salah siji saka jerks iki menyang tengah!
  Luar biasa - apa SS tenan pierce primitively. Sing uga bakal nyisihaken saka asu ajag dilatih dening punishers!
  Oleg Rybachenko beku. Langsung meksa mamah, ndhelik ing mburi mangkok. Lan karo tangan tengen bengkong nganti baja hardened Cut menyang kulit cukup unbearably.
  Ing SS, misale jek ora kabeh wong apik banget!
  Lan dheweke nyadari yen, mbok menawa, dheweke bisa narik tangane metu. Dering sing dirancang kanggo tangan sing luwih gedhe - wong lanang utawa pemuda lokal, bisa uga bocah sing luwih tuwa sing kerjane akeh. Nanging kanggo tangan kringet bocah pra-remaja, Oleg Rybachenko, jebakan kasebut dadi amba.
  Bocah mau bisik-bisik:
  - Nunggu kamenangan! Nunggu kamenangan! Wong-wong sing kepengin ngilangi belenggu! Simbah menang Fritz! Kita uga bakal isi kaya game!
  Aurora, affectionately looking ing Oleg Rybachenko, karo gerakan Gamelan di-push tangan bali (getih metu saka sudhut Cut lan abrasion ing tangan). Tangga kapindho ing wektu iku obah, nutupi apa sing kedadeyan. Oleg nyawang setan murub ing mripate, dheweke nglirik. Lan dheweke uga wiwit ngebor laser zamrud ing jarak kosong, kaya kobra - ora bisa dipisahake. Banjur dheweke nggeleng sirahe, pointed discreetly ing werewolves. Banjur, tanpa kendhat, mangan - kanggo njupuk langsung karo spons abang saka tuwung ngadeg ing dhengkul wungu, sudo tangané lan wiwit tarik garis nduwurke tumpukan ngowahi menyang ombak ing lemah teles.
  Oleg Rybachenko ora ngerti apa-apa, nanging lagu sing menang wis muni ing sirahe;
  enom, manis, murni;
  Negara Soviet abang!
  Srengenge katon sumringah
  Diwenehake karo atimu!
  
  Tlaga kita bening
  Kristal prahara ing kali!
  Bocah-bocah lanang mlayu-mlayu karo bal
  Mlayu munggah gunung bebarengan!
  
  Dhadha kebak hawa,
  Spring ing saben lading suket!
  Aku mratobat marang Gusti
  Ayo kita diunekake dening piala, alangan!
  
  Wektu wis teka atos
  Fasisme wis nyerang Rus'!
  Kita bakal nggawe sing anyar kanggo perang,
  Ayo komunisme mrentah!
  
  Bebarengan, samubarang tansah mbantah,
  Kita kaya ajiné clenched!
  Prajurit jaranan mau nunggang
  Nah, saiki tank baja!
  
  Karya agung Lenin
  Kita bakal terus kaya saiki!
  Stalin jenius sing wicaksana
  Apa sing mulang kita menang!
  
  Lan pungkasane, aku bakal ngandhani sampeyan
  Sing disimpen - ilang!
  Dipikir luwih tepat - aku bakal nyatakake,
  Final bakal teka!
  Oleg Rybachenko, sawise wedhi kuwi, wis ketoke segara iki dhengkul! Lan gunung mesthi, ing Pundhak!
  Bocah-bocah wadon uga nggumunake lan bisik-bisik saka kuping menyang kuping. Kabeh duwe pangarep-arep.
  Keturunan Lomonosov lan Stenka Razin nyemburake pipine lan banjur ngempet - potong sing dikutuk.
  Apa yen sampeyan bisa lolos? Oleg Rybachenko cepet katon ing sisih, kaya-kaya pikirane bisa (lan sing ngerti, yen padha bisa ngirim wong, glitches, banjur ora ngerti apa jenis peralatan padha duwe!) Overheard kawalan SS.
  Sétan sing murub kanthi mripat sing nggegirisi ndemek cincin baja ing tangane bocah pionir lan manthuk kanthi setuju: padha ngomong, ya, sampeyan bisa nyoba! Iki cetha sanajan tanpa diskusi lan tanpa ado maneh.
  Prajurit rambut rubah bisik:
  - Malah yen siji slamet ... Bakal ana wong kanggo mbales!
  Nanging banjur Oleg Rybachenko njero dadi watu, kaya-kaya saka pembekuan. Lan siji pikiran prasaja froze wong: kang bakal twisting tangané. Banjur ... nanging banjur bakal perlu kanggo bantuan liyane saka bocah-bocah wadon mbebasake piyambak. Yen ora, dheweke dudu murid sing apik banget, nanging sapa?!
  Aku kelingan tembung: pimpinan dudu wong sing maju dhewe! Lan sing langkah lan mbantu liyane!
  Lan sapa wong-wong mau kanggo sampeyan - bocah-bocah wadon ayu sing sikil pecah getih. Ana sing ana ing jero Leninis enom sing nesu - kanthi gumuruh ewonan tornado, dheweke mbalela! Ternyata - mlaku kanthi cepet lan ...
  Nyatane, yen kita mlayu, banjur ora ana kesempatan liyane. Yen ora, iku ngiyanati.
  Dheweke ketemu maneh karo mripate, pisanan karo Margarita, banjur karo Aurora, sing, uga jelas nyenengake, lagi dilat mangkok kanthi rasa. Lan dheweke, tancep irung metu saka Bowl, winked.
  - Kita ora nyekel sampeyan! - Iblis geni ditambahake. - Yen sampeyan lunga, sampeyan mesthi bakal teka nulungi!
  Oleg Rybachenko manthuk lan mangsuli:
  - Sumpah! Pionir jujur bakal hubungi partisans lan sampeyan bakal disimpen!
  Inggih, punika ingkang kita mutusaken! Apa sing diterusake luwih prosaic. Iku wis apik yen ora Oleg sing kudu ngumbah mangkok - ketoke padha wedi kanggo unchain maneh utawa mutusaké supaya bocah-bocah wadon bisa hard. A trifle, nanging ing posisi iki penake. Sing ala yaiku maneh aku kudu lunga, lan nalika para fasis iki tenang. Ora bisa nemokake apa-apa luwih utawa kurang sustainable.
  Iku rada adhem, lan sanajan angin wis suda, mega ditarik munggah ing jaran, lan udan adhem wiwit nyebar saka wong-wong mau. Wong SS saiki malah seneng, sanajan dheweke lan serigala werewolf nggawa bau sing teles.
  Aku kudu lunga akeh. Donya iki minangka iklim mikro khusus ing Crimea. Biasane ora udan, nanging ing kasus iki karo gusts angin.
  Bocah-bocah wadon wis padha turu lan hawa adhem nylametake dheweke.
  Nanging sakperangan alesan Oleg Rybachenko wanted kanggo turu, mripate treacherously macet bebarengan.
  Ya, bobot kasebut, kaya-kaya bangkai satus ton nyepetake sampeyan lan ora ambegan jero.
  Oh, aku bakal lara, pikirake Oleg Rybachenko, kanthi akeh ngatur maneh sikile, sing maneh wiwit kaku. "Aku mesthi lara saiki, nanging banjur kepiye?" Nazi mesthi ora bakal nggunakake aspirin utawa nyuntikake penisilin, lan mesthine bakal getun malah madu. Utawa isih ora? Disimpen kanggo eksperimen? Saiki kita wong miskin arep menyang ngendi?!
  Maneh, kasunyatan kanthi udan lan kasangsaran ilang, lan dheweke turu ing perjalanan. Kang, mbokmenawa, mung ono gunane ing posisi iki;
  Space ing pangertèn - perang;
  Pioneers Dmitry lan Oleg Rybachenko, minangka mahasiswa banget lan atlit pinunjul, nampa hak kanggo makili negara ing USSR ing kompetisi tinju loropaken diatur antarane klub olahraga anak saka USSR lan Jerman. Loro-lorone negara isih dianggep sekutu, lan desas-desus perang sing bakal teka wis suda. Pancèn wadya Jêrman sumingkir saking tapel-wates, lan Wehrmacht ngayahi sêsêbutan kamenangan ing Afrika, sarta sampun nêlukakên Mêsir, lajêng kacariyosakên bab anggèning Gibraltar. Sambungan karo Stalin kanthi pribadi ngucapake selamat marang Fuhrer!
  Delusional sesanti ora tembung, nanging apa ora kelakon ing alam semesta. Oleg keno dhewe mikir - maneh inspirasi dening pengaruh gawean saka sawetara sinar utawa liyane. Nanging kabeh pancen nyata nganti ora ana kekuwatan kanggo nolak khayalan iki.
  Dadi, sampeyan bisa kanthi aman mabur menyang negara sing meh ramah. Ing pers Jerman, mung bab-bab sing apik babagan Uni Soviet, lan komunisme malah dilebokake ing antarane ideologi persaudaraan Sosialisme Nasional. Kajaba iku, gerakan sing padha karo Stakhanov muncul ...
  Dmitry lan Oleg Rybachenko minangka petinju saka klompok umur paling enom, umure mung sewelas taun, watesan ngisor kanggo pagelaran ing kompetisi. Nanging bocah-bocah lanang cukup gedhe kanggo umure, lan malah jamane ora cepet banget kaya ing pungkasan abad kaping rongpuluh.
  Nanging, Oleg luwih cilik, luwih tipis, saka kategori bobot sing luwih entheng, nanging cepet banget. Dmitry luwih gedhe, luwih akeh ing balung, bisa diwenehi tampilan bocah-pahlawan paling sethithik patbelas.
  Anak lanang beda-beda ing werna rambut. Olezhek entheng, kaya pirang alami, kaya bola salju. Dmitry kanthi rambut coklat, rambut coklat. Oleg sawetara sasi luwih enom, lan pasuryan bunder isih katon kaya bocah, lan Dmitry mung nggantheng, pantes poster propaganda. Bocah-bocah wadon wis menthelengi dheweke, ora ngandel yen iki mung bocah gedhe.
  Nanging, Oleg Rybachenko luwih erudite saka Dmitry, senajan loro lanang banget pinter lan sinau kanggo limang sing padha. Pancen, ing negara Soviet, atlit sing apik kudu dadi siswa sing apik banget.
  Wong lanang liyane luwih tuwa, nanging nganti wolulas taun, sanajan sawetara pahlawan sing dhuwuré rong meter lan bobote siji ...
  Petinju, kader enom sing paling apik ing negara kasebut ... Lan juara Jerman lan negara-negara sing tundhuk bakal perang karo dheweke ... Antarane bocah-bocah, mesthine, utawa junior.
  Padha mabur non-stop ing liner penumpang paling gedhé saka Reich Katelu ing rute Moscow-Berlin.
  Petinju njagong kanthi kapisah, nanging ana uga pegulat, angkat besi, pemain bal-balan, perenang. Kabeh junior lan kinerja apik banget. Stalin dhawuh supaya generasi anyar kita, lair ing rezim Soviet, nuduhake kabeh sing paling apik lan ora ilang pasuryan. Lan, mesthine, kabeh wong kepengin banget berjuang ...
  Dmitry takon marang Oleg:
  - Apa sampeyan wis nggawe rencana taktis kanggo perang?
  Bocah perintis kuwi mangsuli:
  - Aku duwe rolas plans kanggo saben mungsuh ... Nanging sampeyan kudu katon ing wong, lan mung banjur nggawe keputusan ... Kanggo saben pendekatan individu, gerakan slightest lan spesifik, kalebu struktur fisiologis mungsuh, ndhikte murni. taktik individu.
  Dimitri ngangguk-ngangguk:
  - Nanging aku nindakake luwih gampang! Tanpa taktik, aku cepet-cepet nyerang mungsuh, luwih keras lan luwih kerep lan pecah.
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Ana sawetara wong lanang sing gedhe lan berkembang fisik kaya sampeyan ing umur sampeyan. Mulane, taktik tekanan pass. Sampeyan mung bisa muter liwat. Nanging ing kene aku dhuwure meh normal, uga, bisa uga rada ndhuwur rata-rata, lan dadi juara USSR, negara sing gedhe banget, tekanan siji ora cukup. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa njupuk mungsuh kanthi kekuwatan, amarga dheweke uga nglatih, mimpin gaya urip sing sehat, mangan kanthi bener, sinau taktik. Banjur kudu dimainake maneh kaya ing game catur. Kadhang-kadhang malah soko, kurban kanggo marga saka Mat.
  Dmitri mbantah kanthi keras:
  - Lan mungsuhku lagi latihan, lan ing final, bocah kasebut luwih gedhe lan luwih abot tinimbang aku. Akeh gumantung carane sampeyan olahraga. Sawetara wong mikir yen bisa dadi juara Olimpiade sajrone rong minggu, kerja nganti kesel ... Iki khayalan. Sawise kabeh, sing paling penting ing latihan olahraga ora akeh banget kanggo menehi superload, nanging kanggo ngasilake super-recovery. Nanging ana set latihan sing dipilih individu sing tepat, lan sing paling penting yaiku pemulihan lan entuk kekuwatan sabanjure ... Sawise iku, sampeyan perang ing siji ambegan, mbuwang atusan pukulan ing telung babak, utawa luwih, nyatane. , luwih kurang.
  Oleg Rybachenko ngandika:
  Inggih, iku mesthi bener uga! Utamane, rahasia ambegan sing tepat, lan injeksi menyang titik pertumbuhan awak bocah ... Ana sawetara kawruh saka guru kita ing kene. Nanging aku ora ngerti kenapa dheweke ora nuduhake karo pelatih liyane?
  Dmitry bisik-bisik:
  - Panjenenganipun dhateng kula ing kapercayan sing kita karo sampeyan ... Ora mung boxers, nanging pisanan lan utomo prajurit. Kita isih kudu nindakake khusus ... Penting banget, malah luwih penting tinimbang emas Olimpiade!
  Oleg miringake sirahe sing padhang lan ngandika:
  - Soko sing luwih penting ... Mungkin dheweke uga ngandhani iki ... Sing nasibe manungsa bisa uga gumantung marang tumindak loro bocah lanang perintis Soviet. Kaya dongeng.
  Dmitry kanthi filosofis ujar:
  - Lan saka ngendi asale dongeng, yen ora saka urip. Mungkin iki pancene bakal kedadeyan! Sanadyan kita dudu bebek elek, nanging ... Isih durung wayahe kanggo nyebut kita Elang.
  Oleg Rybachenko kanthi lancar ngganti topik obrolan:
  - Apa sampeyan mikir ancaman invasi Jerman pungkasane liwati?
  Dimitri ngangkat pundhake sing amba amarga bingung.
  - Ing kene, miturut pendapatku, sampeyan luwih ahli. Ing dhewe, aku mikir sing ora bisa langsung kenek karo kabeh tangan lan sikil, banjur maneh mokal kanggo nyerang ing kabeh arah. Bener, yen sampeyan pindhah ing lompat ...
  Oleg Rybachenko ngguyu:
  - Iku muni cukup logis ... Nanging kita ora ngerti apa Hitler khusus wis ing atine, nanging tension tenan subsided, lan pesawat Jerman mandheg nglanggar wilayah udara kita, lan clanging saka ulat ora krungu ing luar negeri, iki kasunyatan. Ya, lan Fuhrer, sawetara buruh bali menyang mesin. Yaiku, Reich Katelu ndhelikake taringe ... Nanging kita ora kudu santai.
  Dmitry njupuk roti isi panggang karo iwak lan keju khusus tanpa lemak saka satchel lan nyerahke kanggo Oleg. Banjur njupuk kaping pindho kanggo awake dhewe. Ditawakake:
  - Mangan ... Sampeyan ora bisa ngaso dawa ing asupan pangan lan protein. Nalika konsentrasi asam amino ing awak mudhun, otot ilang kekuatan.
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Kanggo binaragawan sing kerjane akeh, iki pancen bener, nanging kanggo petinju ... Sawise kabeh, kita ora duwe daging, cat awak, lan luwih-luwih nambah efektifitas pertempuran!
  Dmitry, sawise digigit roti isi lan ditambahake tomat, sarujuk:
  - Ora kabeh, nanging ... aku malah mangan utawa ngombe putih endhog ing wayah wengi supaya konsentrasi asam amino ora mudhun. Lan sing paling apik, dudu endhog pitik, nanging endhog puyuh utawa manuk unta, uga, sing terakhir pancen langka ... Sanajan ing Asia Tengah katon manuk unta wis mulai berkembang biak ...
  Oleg cukup serius (nada) guyon:
  - Protein sing terkenal banget ing sikil ngarep kodhok. Aku menehi saran kanggo nyoba!
  Dimitri cekikikan kaya bocah:
  - Ya, nanging luwih akeh ing oysters karo mrico India abang!
  Oleg, Nanging, kasebut kanthi teliti, njupuk cokotan saka roti isi lan wiwit nresep Piece. Iwak iki abang, sedhep, direndhem ing ketchup karo papak crushed. Sampeyan bisa nambah kekuwatan sethithik ... Kaya Winnie the Pooh, umpamane ...
  - Winnie the Pooh urip kanthi apik ing jagad iki! Dheweke duwe bojo lan anak, dheweke burdock!
  Oleg dumadakan nyaranake:
  - Apa kita bisa nyanyi?
  Dmitry, tanpa semangat banget, ujar:
  - Apa ora esuk banget kanggo nyanyi?
  Oleg Rybachenko mesem:
  - Tengen, utamane amarga kita mabur liwat tapel wates USSR!
  Dmitry takon marang partner:
  - Gunting utawa kertas?
  Oleg ngangkat.
  "Mungkin luwih apik kanggo nindakake tanpa guyon bocah. Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja kita bisa nyepetake kacepetan cahya ...
  Dimitri nyelani:
  - Ora! Ora butuh lagu TK sing kaya ngono. Ayo, soko liyane ... patriotik!
  Oleg puffed metu paru-paru lengkap lan wiwit nyanyi, nulis nalika dheweke lunga. Danka, ing giliran, nyanyi bebarengan banget. Utawa, swarané kaya trompet marshal, lan bisa uga swarané Yerikho;
  Pioneer minangka tembung bangga
  Dasi Stalin Rodnoy diikat.
  Ora ana liyane saka pesta ing omah,
  Kanggo kula, ideal komunis!
  
  Aku sumpah bakal ngawula ing Fatherland ing salawas-lawase
  Supaya Tanah Air ngrembaka kanthi megah,
  Kanggo nggawe luwih apik kanggo kabeh wong ing urip,
  Supaya penerbangan dadi luwih cepet tinimbang elang!
  
  Guntur - perang wis teka,
  Dadi, kanthi kendel, bocah-bocah padha kemah!
  Wehrmacht masang moncong bau,
  Dadi kita bakal ngirim menyang biaya!
  
  Dheweke ora menehi bedhil kanggo wong lanang,
  Ana jawaban sampeyan taun - cilik!
  Nanging padha mlayu menyang prajurit,
  Amarga bayonet pancen perlu!
  
  Ing cedhak Moskow, kita perang ing salju,
  Dheweke mlayu tanpa alas kaki liwat es ...
  Pionir ayu mlaku nganggo jubah -
  Ora ana granat, mula kenek ajimu!
  
  Betapa kejamnya kats fasis -
  Pira sampeyan bisa ngombe getihe,
  Nanging Nazi bakal teka kanggo mbales,
  Manuk hering bakal dadi game!
  
  Kanggo nedha awan, jatah sing sederhana - keluwen,
  Prajurit kena frostbite ing sikile...
  Pokoke aku mung bocah
  Nanging bapak-bapak bangga karo prestasi kasebut!
  
  Tank cepet-cepet, "Macan" wis nyurung moncong,
  Nanging fighter enom squeezed granat!
  Lan bajingan fasis nemoni tambang:
  Punika obor panas kang dirangkul!
  
  Malah sing cilik bakal dadi raksasa
  Yen digawa munggah wani!
  Pionir minangka tautan sing manunggal,
  Jiwa kuwat: titanium - logam!
  
  Wehrmacht ora lulus, dheweke entuk ing bathuk,
  Coffins baja keselak!
  Ana bocah lanang kaya ngono ing Rusia,
  Generasi keturunan bangga!
  
  Perang maneh, wektu iki, ing Volga,
  Pioneer - terminator wis dadi!
  Fasis duwe kamar mayat lengkap
  Lan benteng pati rusak ing gisik!
  
  Pira kita mati - ora ana sing ngitung,
  Pira sing bakal mati maneh - ora ana luh ...
  Nanging pejuang kuwi pracaya karya;
  Uripa sing pantes kanggo Kristus!
  
  Dheweke dadi anggota Komsomol ing Berlin,
  Ing kana dheweke sumpah setya!
  Setengah Eropa kanthi Uni tanpa alas kaki,
  Tim enom kita mandheg!
  
  Lan saiki kita bakal mbangun donya anyar,
  Kabeh bakal dadi pencipta-demiurge....
  Nyemplung ing jurang kasangsaran - perang,
  Kita ora bakal ngerti apa tegese wedi!
  
  Kabecikan ing alam semesta wiwit mrentah
  Banjur rasa lara bakal ilang, percaya aku ...
  Kanthi kita, paling apik saka kabeh genius, Stalin,
  Ngalahake kewan neraka Hitler!
  
  We perang wani kanggo iki.
  Dihormati sak lawase...
  Lan ngerti yen pesta iku penting -
  Semesta bakal mimpin menyang ngimpi!
  Pesawat pesen nyanyi lagu iki bebarengan. Kedengarannya sungguh merdu sampai bisa nangis...
  . BAB #5
  Sesanti ilang, lan writer lanang lan genius maneh ketemu piyambak ing kasunyatan saka kolom perantauan.
  Saka impossibility saka obrolan sepele karo wong (sawise sesanti, basa dadi rampung mati rasa!) Oleg Rybachenko uga ngamuk. Lan piye wae aku ora langsung sadar yen lagi nyedhaki alas. Pungkasane - rendhem, lan ing ngisor sikil ana dalan sing apik, sanajan rendhem, nanging bening, dipotong ing kene ana jejak kreta, montor, uler tank entheng, motor lan uga jaran.
  Lendhut kadhemen, sing katon kaya sabun sing ora becik, dadi kaya lunyu, Oleg Rybachenko kanthi ajaib njaga keseimbangane kaping pirang-pirang, lan ing kolom loro utawa telu bocah-bocah wadon ambruk lan cepet tangi.
  Margarita dhewe, rada kesel, nyengkuyung sadulure:
  - Saiki wis peteng, dheweke bakal ngidini sampeyan ngaso!
  Setengah jam sakwisé udan deres, wong-wong mau liwat sing saka kadohan katon ana bukit-bukit. Near Oleg Rybachenko temen maujud - iki ora bukit, nanging poros karo menara machine-gun. Benteng Crimean kuna, manjang ing sisih wétan lan kulon, nganti bisa dideleng. Ing interval biasa ing "bukit" katon dering watu abu-abu meh leveled karo lemah - reruntuhan menara. Antarane loro iki - menyang kothong, kang sapisan, mbokmenawa, bukaan saka gapura, kolom tawanan liwati.
  Banjur padha digawa turu maneh. Padha ora malah mbusak belenggu lan ora miwiti kanggo Feed. Turu nutupi bocah-bocah wadon, kaya swiwi manuk gagak;
  Dumadakan, sesawangan ing ngarepe bocah-bocah wadon diganti (lan impen sing asring banget pretentious!) Lan padha rampung ing segara, luwih tepat ing dermaga karo segara lan kelangan.
  Bocah-bocah wadon Komsomol tindak menyang pelabuhan, siluet perusak ora adoh, kira-kira sawetara kilometer, nanging meh gabung karo garis cakrawala. Ing kene maneh diserang kaping pirang-pirang dening tikus kecoa lima. Iki minangka makhluk sing njijiki, kanthi sikil enem, sing katon lan narik muntah. Nanging, mung rong detik, nyuduk nganggo keris lan kabeh wis rampung.
  Margarita sing ayu malah nyanyi:
  - Lan kanggo kula, kaya emetic, banjur potion katresnan!
  Aurora Abang nyusup liwat bolongan irunge:
  - Nanging prilaku apik - lan aku nyenyet ing rahang karo wentis!
  Makhluk sing luwih mbebayani yaiku kapak seagull. Dheweke duwe kemampuan kanggo njupuk kanthi cucuk. Titik kasebut dibuwang lan ditusuk ing kulit, nyuntikake asam. Banjur manuk kapak lungguh ing korban sing kalah - nyuwek daging. Bener, ing kene umume ditembak. Nanging papat predator kanthi sirah sing padha landhep nyoba nyerang pramuka kasebut.
  - Kene lagi perversion alam liyane! - Iblis geni Aurora weruh ...
  - Sapa sing nitahake wong-wong mau, ora tau ngganggu apa-apa! - Ing misi anyar Margarita, raos agama atavistik maneh muncul. Kepribadian diganti yen pasukan tartamtu tangi ing alam bawah sadar. - Dadi keparenge Gusti Kang Maha Kuwasa!
  Setan rambut abang nganggo rok cendhak lan rambute luwih panas tinimbang tukang nyembur api maneh mbantah:
  - Ora, iki maneh nduduhake kekuwatan mutasi. Serangkaian dampak sing padha bisa nyebabake urip!
  Mbuwang rong chakra, bocah-bocah wadon ngethok predator, lan banjur nyekel disk sing bali menyang dheweke.
  - Kaya boomerang, nanging titanium ngethok! Setan murub mesem.
  - OK! Sing mung titanium iki ora Cut, logam iki ora pati roso saka blotter a.
  Bocah-bocah wadon wiwit ngowahi prau. Iblis sing murub, banjur tanpa diduga nyuwun pirsa:
  - Ayo pungkasane nggawe lagu Margarita!
  Pirang putih salju sing mesem luwih cerah tinimbang srengenge takon:
  - Kanggo nggawa kita apik luck!
  Aurora sing keren ngomong:
  - Persis! Ayo sing kalah nangis - si scoundrel meri!
  Prawan Komsomol ndherekake lan nyanyi lirih, tembung kasebut ngambang lan shimmered:
  Oracle ing antarane watu ajaib,
  Lair saka badai - srengenge padhang!
  Kita dudu pepeteng sing cacat,
  Carane werna ing sinar lagu angin!
  
  Kadhangkala rock mesthi mbebayani -
  Kita ana ing alangan, kasusahan, pati, medhar wangsit!
  Lan memedi ing padhang pucet,
  Cemlorot kaya tandha ing wayah wengi!
  
  Nanging kita ora bakal superstitious
  prajurit Rusia - pedhang ing tangan!
  Ngabdi marang Gusti Yesus kanthi setya
  Ayo setan langgeng bodho!
  
  Ora ana tanah air sing luwih kuwat,
  Sawise kabeh, kekarepan kita kaya logam!
  Stalin sing wicaksana mimpin serangan,
  Tornado "Andryusha" ing logam Cologne!
  
  Kita bakal ngawula Rusia kanthi suci,
  Aku ngimpi kanggo ngaturake atiku kanggo dheweke!
  Prajurit kasebut nduweni bayonet sing paling cetha,
  Lan semangat ing penyiar - pidato!
  
  Puji marang kowe Rus' kanthi kidung,
  Kita nyanyi himne kanggo dheweke,
  Bales bakal teka marang mungsuh -
  Ayo dadi urusan karo gagak!
  
  Kita bakal mbangun jagad suci anyar,
  Gusti mberkahi kita!
  Bocah-bocah wadon mewah lan nganyari,
  Sampeyan ora bakal dadi Khalifah sak jam!
  
  Ganjari kita kanthi visi sing apik -
  Swarané Pangéran nimbali pedhang!
  Urip bakal dadi senggol gula
  Nalika sampeyan kuwat minangka "KAMAZ"!
  
  Tanah kelairan hutan oak subur,
  Where ngerti karo nyawa, sampeyan bakal ngaso!
  Sampeyan bakal nampa segara - kamulyan,
  Sampeyan bakal mlebu Kremlin minangka master!
  
  Sampeyan ksatria - suku raksasa,
  Segara jembar lan es floes sumunar!
  Pasir ing ara-ara samun gedhe emas,
  Lan karo beludru zamrud - alas!
  
  Kita kanthi kendel menyang perang getih,
  Sanadyan "Macan" nggero banget!
  Cakar saka paws Nazi,
  Ing tampilan, Adolf mesthi keren!
  
  Nanging duwe kumis ing pasuryan,
  Moncong bengkok, rahang mati!
  Lan bangsa kita gedhe, bangga,
  Dicethakaké kekuwatan kanggo makhluk fasis!
  
  Saiki wayahe padhang
  Rahmat swarga wis teka ...
  Ing puisi, prestasi ditembangake -
  Kristus suci ing nyawa wis wungu!
  Aurora keplok-keplok, keplok-keplok tangane nganti mendhung mabur:
  - Margarita nyanyi kanthi apik, nanging sampeyan kudu nyanyi masmur ing paduan suara gereja. Kabeh pikirane macet ing tema agama!
  - Sampeyan kudu nebus dosa sampeyan. - Said Korshunova, sing maneh ambruk menyang ecstasy agama, matured. - Sapa sing ngedol nyawane tansah tetep rugi - dheweke menehi sing abadi kanggo wong sing bisa mati!
  Setan murub ngguyu.
  - Sampeyan, aku weruh, uga bisa ngomong apik! Oke mas, saiki kita jalan-jalan sing nyenengake.
  Lungguh ing prau kembung, ora bisa dibedakake dening radar kanthi pewarnaan ing kupu-kupu wengi, bocah-bocah wadon Komsomol nglangi menyang penghancur abot. Saiki dheweke kudu nindakake perkara sing gedhe. Ing wayahe bebaya, kabeh refleks lan reaksi dadi aggravated. Bocah-bocah wadon Komsomol ngrasakake swara nganti pirang-pirang kilometer, cipratan ombak, manuk camar sing njerit lan uga iwak nguap. Padha krungu wong nglangi tengen! Anggota Komsomol, mbuwang senapan mesin, weruh wong lanang ing kasur udara. Dheweke njupuk topeng, lan pasuryan Denis Baranov katon. Petugas zombie, penalist sing sadurunge dihukum, ing sesanti iki katon rejuvenated lan luwih ayu, nglirik dheweke.
  Kanthi swara serak sing njerit ing hawa, dheweke kandha:
  - Aku dikirim dening Fuhrer ireng gedhe!
  - Nanging kita ora nulis apa-apa! Bocah-bocah wadon padha mbengok bebarengan.
  Mirabela babar pisan ora seneng karo katon penjahat sing keras saka batalione ing kene, nanging Aurora, ing nalisir, nuduhake eseman wareg. Miturut cara, kaget, sanalika narapidana mbuwang sepuluh lan setengah lan njaluk nyisihaken saka catu, dheweke malih dadi wong ayu. Yen dheweke ora ngerti sadurunge, mesthine ora bakal ngerti Baranov.
  - Lan ora perlu! - Exclaimed, besotted mantan narapidana. - Tujuanku mung mati! Ing benjing gesang kawula, kawula badhe jumeneng sultan, sarta ing harem kawula wonten satus ewu prawan.
  - Deal karo paling siji. Yen ora bakal nishtyak, mung ngelawan! - Dheweke nyatakake, nyoba katon luwih pinter tinimbang Margarita.
  Denis meneng, biasane zombi kuwi ora omong-omongan. Senajan wektu iki, iku mesin perang.
  - Apa sampeyan duwe pengalaman militer sing apik? - takon Aurora. Pancen, sawise kabeh, dheweke wis ngliwati Perang Dunia II lan nemokake awake dhewe ing mangsa ngarep. Ora kaya futuristik sing ayu kaya sing digambarake dening penulis fiksi ilmiah Soviet, uga kebak perang lan, sing paling penting, macem-macem makhluk mutasi.
  Ana sing kaya mengkono - magoraradiation lan unter-radiation.
  Magoraradiation yaiku radiasi sing ora mateni wong urip, nanging ngowahi sifat materi, kalebu transformasi, gabung saka macem-macem wujud urip - kalebu sing urip lan ora urip.
  Unter-radiation - ora kaya radiasi biasa, ora nyebabake ionisasi atom, nanging permutasi ing molekul, lan paling aktif ing DNA lan sel sing nggawa informasi genetik. Ing sawetara kasus, bisa digunakake kanggo tujuan medis, kanggo regenerasi cepet.
  - Mesthi! Baranov ngandika yakin. - Aku perang kaping pirang-pirang!
  Red Aurora mangu-mangu:
  - Lan sapa sing mateni?
  Mantan narapidana ngomong:
  - Wong kafir!
  Iblis murub kerut moncong:
  - Kepiye sampeyan dadi pejabat Rusia:
  - Aku mujahidin lan tugasku kanggo numpes wong kafir! - Baranov merengek. - Dadi aku takdir selawase.
  Aurora bisik ing kupinge Marguerite:
  - Aja mbantah! Luwih becik nindakake pakaryan.
  Zombie sing purred ing ambegan ing Arab. Radio siaran warta paling anyar.
  - Ing Chechnya, militan wis dadi luwih aktif. Utamane, upaya kanggo ngrusak omah pemerintah. Sajrone perang, limang polisi tiwas lan sewelas tatu, kerugian para militan lagi ditemtokake. Miturut sawetara laporan, mantan ketua pengadilan Syariah nampa sekitar satus yuta dolar saka sponsor asing lan aktif ngupayakake supaya bisa ditindakake. Operasi khusus ditindakake ing gunung: para bandit bubar.
  Zombie diuripake maneh:
  "Kita bakal cepet nggebug wong-wong sing ora setya supaya padha mlayu menyang singsot lan moyoki!" Tembung-tembunge diselani dening ombak, dheweke mbuwang prau lan disiram karo semprotan. - Bener, aku ngomong!
  - Ing asas, tengen! Aurora ngetokake cemlorot saka mripate. - USA iku mungsuh gedhe saka Islam. Dheweke ngrusak kanthi bantuan Hollywood, koran porno, seri mistik. Saiki kita kudu njupuk sawetara Yankee.
  Bocah-bocah wadon nglangi nganti ngrusak. Kapten pangkat pisanan Rudolf Reagan, sawise ngombe cognac sing paling disenengi (uga, kabeh wong Amerika iki mabuk, ora ana gunane yen Amerika Serikat dadi simbol gaya urip sing ora sehat lan bosok!), amben, ngaso sirahe ing dodo sundel kang. Nalika isih enom, dheweke seneng karo wong lanang, lan sawise Franklin Truman diijini homoseksual kanggo ngawula ing tentara, dheweke duwe pengalaman hubungan sanajan karo admiral. Lan piye wae malah karo pahlawan papat bintang perang India. Nanging ing presiden terminator, lan malah Muslim, moral dadi beda lan gay padha dipencet. Sawisé iku, Rudolph Reagan mutusaké kanggo nuduhake omnivorousness dening ngundang sundel. Nanging, ngelus-elus awak wadon sing alus, dheweke ora mandheg mbayangake wong lanang, otot, ireng, bisa menehi kesenengan sing ora bisa dingerteni.
  Bajingan mesthi padha banjur pervert!
  Rudolph Reagan diijini sundel numpak wong, nanging ora bisa discharge piyambak lan dadi kesel. Ora, dheweke butuh pacar. Sanajan wong lanang luwih elek tinimbang wanita, dheweke duwe dhuwit sithik - dheweke pengin tuwuh karir. Galina nyathet iki - bakal migunani nalika ngrusak mungsuh Rusia Soviet; Amerika lan sekutune.
  Para pengawal kuwi tumindak sembrono. Iku kadhemen lan padha luwih seneng tetep anget karo wiski undiluted. Margarita mrengut (ing kene wong mabuk sing wis rampung - sawise kabeh, molekul alkohol nglambangake karusakan awak, utamane wong wadon), Yankees iku bodho!
  Ombak sumunar ing monitor, kadhangkala makhluk muncul. Salah sawijining kewan sing mbebayani yaiku kepiting saw lan ing wektu sing padha hiu nettle. Kéwan sing nggegirisi, mbebayani ing darat lan ing segara. Kanthi cakar kanthi jarum sing nyengat, bisa uga nyenggol wong kanthi setengah utawa racun sing luwih elek. Ora ana bocah-bocah wadon sing bisa dideleng, dheweke disiram karo reflektor, lan zombie duwe suhu sekitar sanajan sawetara derajat luwih adhem.
  Mbuwang sundel aside, Rudolph Reagan ngandika kanthi swara serak:
  - Ayo lunga, aku arep turu. Ya, lan sampeyan mlaku menyang amben gedhe!
  - Kaya sing dikarepake, mung mbayar! - Sundel Disheveled squealed.
  - Sampeyan ora cukup trampil, setengah mesin pemotong cukup kanggo sampeyan! - Rudolph Reagan mangsuli, lan banjur karo kangelan katahan piyambak saka burping. - Kaya sing dikarepake! Nanging iki rampokan.
  - Ing rencana apa? - Prajurit prostitusi kaget.
  - Sampeyan duwe proyek apik. - Rudolf merengek. - Seneng lan enriched, lan aku bakal goyangake kaya neraka! Jendral bener-bener gonjang-ganjing, dagu gandane gemeter.
  - Aja wuda! - Para pelacur bengok-bengok kanthi putus asa (lan apa isin nalika moralitas dilebokake!). - Aku bakal golek klien liyane!
  - Nanging elinga, pelaut kita temperamental. - Rudolph Reagan ujar kanthi ancaman sing ora jelas.
  Bocah-bocah wadon Komsomol wis cedhak. Zombi leaned marang prajurit Galina, ngaso sirah ing pundhak. Perwira sing wis mati nempelake pipine marang rambute sing sutra lan wangi, ngambung sirahe. Lambe kadhemen unpleasantly burned rambute, petugas mambu mayit.
  - Mundur! - Margarita sing nesu ngomong kanthi ancaman - Aku uga nemokake pacar.
  - Aku ora maksud kanggo nyinggung sampeyan! Sampeyan mung katon kaya goury. - Semblance saka mayit rasional wiwit hiss.
  Kita bakal perang nganggo topeng. Ora ana sing kudu weruh yen kita wadon. - Kancane Aurora Firefire njupuk flask karo stimulan. Dheweke njupuk saperangan saka sips. Flask ora utamané licik, digawe karo akordion, supaya ora ana udhara ing. Dadi cairan sing menehi urip mati dhewe. Warrior dhewe cathetan - ditambahake. - Nalika iku kosong, nyusut: minangka asil, banyu ora cipratan, sampeyan bisa pindhah meneng.
  Ing bab liyane, malah swara beda-beda, budheg, kaya tanpa daya. Swara cah wadon sing muni katon serak. Ombake kaya kemul ireng ing pepeteng kang cahya kadang kelip-kelip, meh kothak iwak nyoba ngidoni soko metu saka cangkeme. Punika siluet padhang mlumpat metu saka banyu, lan Cut meh setengah dening Aurora bledosan. Iwak iki duwe sirip sing landhep lan ora pengin lara.
  Bocah-bocah wadon Komsomol ora katon, prau kanthi otomatis ngganti warna menyang segara, kaya kostum sing nuduhake kuwalitas bunglon. Penyamaran iku sampurna. Utamane bisa dideleng kepiye para pelaut nyekel iwak mutan. Dheweke nindakake kanthi gampang: Kaping pisanan, dicelupake karet, dilumuri nganggo minyak mesin lan bensin: ambune nyebar adoh. Kura-kura tikus tresna marang dheweke, dheweke umume mangan kimia kaya kecoa. Nyekel, ngulu, nempel ing pancing. Bebener iku, sampeyan ora bisa mangan muck iki. Nanging umpan urip ora ala. Iwak-iwak sing gedhe-gedhe ngetok-ngetok, kadhangkala ukurane kaya dolphin. Sawetara ana sing bisa ditonton lan malah dianggep minangka panganan sing enak.
  Ana uga sing beracun, nanging juru masak sing berpengalaman bisa netralake, lan iki nggawe luwih larang. Utamane, iwak carp zamrud mung ditemokake ing Radikal Lake radioaktif, kaya sing diarani ing tune karo Baikal, mung saiki wis najis. Emerald carp kesawang karo uranium nimbulaké intoxication tamba, Aku bakal bener goreng, kesalahan malah ing siji menit bakal entail pati nglarani saka gourmet a. Lan "glitches" kuwi ora biasa, padhang ing werna, sampeyan malah bakal weruh ing blockbuster. Fishing banget duwe bathi, mutan meta-quasi-mati, zamrud lan radioaktif, mbebayani nalika dikonsumsi, lan ing wektu sing padha, padha nyoba kanggo breeding carps gedhe minangka lele njaba zona, nanging padha mati ana.
  Bocah-bocah wadon weruh iki lan ngangkat bedhil. Margarita dumadakan mundur; swara squeak tipis ing kuping:
  - Patang atus meter menyang kapal.
  Terminator pirang, bungah, mangsuli:
  - Kita nerusake rapprochement kita.
  Aurora lan Margarita bisa ndeleng ing peteng uga kucing, yen ora luwih apik. Mênggah botên wontên sawatawis, kirang langkung tigang dasa gangsal tiyang, kalêbêtakên para nelayan bayaran, kathah ingkang sami mendem. Zombie uga ngarahake mungsuh, mantan pejabat narapidana duwe senapan mesin karo silencer.
  Panjenenganipun njupuk Kiss, quietly klik nyekel safety, nguripake wengi-kaca. Dheweke duwe rasa profesional kanggo dheweke, utamane nalika dheweke nyekel eyecup karet ing raine supaya ora menehi posisi marang para penonton kanthi cemlorot ijo.
  Bocah-bocah wadon katon ing mungsuh liwat optik komputer. Dheweke langsung ndandani target, nyetel menyang tingkat geni maksimum: sewu limang atus babak saben tambang. Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon mbagekke korban, iku perlu kanggo mbusak telung puluh papat wong bebarengan. Komputer menehi pitunjuk babagan carane lan sapa sing kudu dijupuk.
  Pengamat prajurit ngadeg ing cedhak penggemar pager, dheweke ngrokok cerutu, lan saka wektu kanggo wektu nyedhot wiski saka flask.
  - Amerika sing carelessly ngawula! - Aurora ngeweruhi lan nambahake racun ing swarane. - Iki minangka asil saka demokrasi liberal sing bosok.
  - Kita mikir luwih apik! Margaret mringis. - Utamane sing direkrut dadi tentara, sing ora asal saka Slavia?
  - Aja bodho ngombe banget! - Prawan Komsomol ngusap irunge. - Iku gatel, mbok menawa udan. Utawa Mungkin hit gedhe!
  - Aku bakal nyopot! Lawan saka Reich Katelu ... - narapidana Zombie whispered.
  - Umumé, udud nyuda reaksi lan nutup mripat! Margaret ngandika. - Aku pribadi bakal nglarang rokok.
  Ing buritan barter grand destroyer katon, ana sawetara bedhil cepet-diperlokaké kembar, kelas Lincoln - jejere wong-wong mau karo saperangan gunners ing jog. Wong loro liyane lagi mancing. Dipasangake "grobodon" ing sisih tengen. Banjur wong Amerika, kaya wong Negro, lunga, ndeleng soko ing "ponsel". Ketoke "pornukh", jenis video. Umume bedhil kasebut mbebayani yen dipecat, ora dingerteni manawa "waja" bakal nylametake watu, lan prau kembung mesthi kranty.
  - Dadi gol padha disebarake. Kita nyedhaki. - ngandika setan murub. - Sapi primitif kudu katon nyinggung.
  - Sneck munggah kaya ula! - Didhukung Margarita, wriggling bangkekan.
  Zombi ngomong fasih.
  Mirsani kaya biasane, Aurora rambut abang nyathet bedhil busur kanthi pengawal lan nganti saiki aman. Sawetara bedhil mesin, abot, bisa uga luwih kuat tinimbang PKM. Banjur kru, wong katon, paling kamungkinan wong Cina, banget tegang, malah gugup. Mbokmenawa, wong anyar ing kene carane dheweke mbentang. Ing sacedhake ana petugas, kanthi santai nyender ing pager, operator radio karo antena mlaku liwat dheweke.
  Ayo ngalokasikan gol! - Ditawakake silt, muter karo chewing gums Aurora.
  - Aku bakal maju nengen, sampeyan ngiwa bakal ngrebut wilayah gedhe! - Margarita mlayu pinggiran tangan ing tenggorokan.
  Prau kembung dibagi dadi loro, bocah-bocah wadon padha bali.
  - Aku bakal nyapu mesin gunners! Aurora ketap-ketap untune.
  - Lan aku gunner! Margaret cekikikan.
  Pangrusak kasebut ora cilik lan penting banget kanggo tiba-tiba, ngganggu lan nyelehake menyang kabin. Bocah-bocah wadon Komsomol krasa gugup, pengalaman rajapati ora cilik, nanging kabeh padha, atine wiwit deg-degan, sirahe rame amarga metune getih.
  Dheweke menehi prentah mental kanggo tenang lan tumindak kanthi tenang. Ora saben pejuang utawa dhokter sing berpengalaman bisa nindakake iki, nanging pulsa dadi tenang. Kuping sing cetha njupuk obrolan, amarga ora kabeh Yankees katon, nanging kudu dibusak bebarengan.
  Sing utamané ing superstructure ndhuwur. Ana, ketoke, padha Cut menyang kertu. Ya, malah ing wong bodho primitif. Carane degenerate Yankees, mungsuh saka Soviet Rusia. Dadi tembung Amerika sing kuwat wis dirungokake. Minangka akeh limang prajurit, lan padha uga kudu dibusak.
  - Mung misale jek sing kita duwe operasi prasaja! Margaret weruh. - Lan supaya gangguan rasah sing ora ana alangan!
  - Kita dadi raja sabotase Angin Guntur! Mung ing kene kita ngalahake Yankees. Sanajan, jujur, negara sing syuting film aksi sing apik banget kudu dadi sekutu lan kanca cedhak. - Anggota Komsomol Aurora kerut alis, kanthi tikungan khusus sing nggegirisi.
  - Yen aku ora lair ing USSR, aku luwih seneng lair ing AS. Peradaban Amerika yaiku atusan budaya saka sak ndonya! - Margarita nggodha wong, nuduhake ilat dawa.
  - Kamenangan liwat mungsuh kuwat biasane biaya luwih, nanging sampeyan ora bakal menehi adoh kanggo apa-apa! Aurora manggut-manggut.
  - Kajaba kanggo Perang Agung marang ghouls lan trolls, kang woh-wohan ilang. Margaret ambegan abot.
  - Sauntara! - Rigidly Cut mati setan murub.
  Bocah-bocah wadon njupuk risiko gedhe. Wigati, senapan mesin abot bakal langsung digunakake. Padha malah luwih mbebayani tinimbang meriam, padha mbutuhake wektu, sanadyan ora akeh kanggo ngarahake. Uga, sawise kabeh, Yankees duwe komputer, uga piranti night vision. Lan pirang-pirang cangkang sing sampeyan butuhake kanggo nggulung sing glamor? Banjur bisa dicemplungake sanajan kanthi njupuk buta, utawa kanthi nguripake radar sing paling kuat. Ya, lan sorotan, sampeyan bisa ndeleng sing ora jelas, utamane zombie. Wong iki mbukak topeng pejabat intelijen Komsomol. Ing sisih ndhuwur katon jinis liyane, moncong dicet kaya biru, menyang nelayan.
  Awake dhewe ana masalah maneh! - Ana kuwatir ing swara Margarita.
  - Kita bakal njupuk gambar kabeh bebarengan! Mung limang detik! Aurora nyedhot stimulan dheweke. Dheweke nudged partner karo dheweke sikut. - Ya, lan sampeyan ngombe!
  Ana Strip cahya cedhak sisih dhewe, nanging iki ora masalah.
  Margarita ngandika, utawa luwih, mrentah nir:
  - Aja njupuk tanpa prentah.
  - Rungokake, Bu! - Wangsulane "boneka narapidana".
  Saiki kabeh gol wis dijupuk lan iki luck. Ing Papan "nelayan" aku narik metu kéwan shimmering karo rubies: Ajaib iwak-tempel. Malah wong lanang papat padha metu saka ndhelik, saiki kabeh target wis kecekel.
  - Wektune! Hypervolley! - Aurora bisik-bisik. - Dheweke seneng ngadeg metu.
  Senapan mesin ngalahake cipratan ombak kanthi meneng, ngalangi tembakane. Rong puluh lima peluru njeblug ing siji detik, lan seket loro. Lan sampeyan kudu mbusak patang puluh enem wong bebarengan. Sanajan kantun lan dubbing sing ora bisa dihindari, rong detik cukup kanggo sapuan lengkap. Mung singsot tipis saka obahe peluru, malah rana ora klik. Keplok ora bisa dirasakake, mung bokong rada ditekan ing pundhak.
  - Iki tegese elektromagnet lan akselerasi! - Iblis murub ngandika karo admiration.
  - Lan uga kemampuan kita! Margaret nggereng. - Puji marang kang nitahake kang agung!
  - Ora diwenehi Gusti, ilmu! Aurora mbantah.
  Senajan padha mencet saka macem-macem titik, padha cukup bisa ngomong, malah ing kadohan gedhe liwat mini-walkie-talkies.
  - Aja nganti ana sing ngluwihi wates, ayo padha mudhun! - dhawuh prajurit Komsomol.
  Iku lucu sing kabeh pasukan terjun payung ana wong telu, loro prawan Komsomol lan mayit narapidana urip. Para ranger wadon mbuwang target designators. Kene sampeyan bisa ndeleng sing telu liyane ireng metu.
  - Gusti ampuni kula! - Margarita alim bisik-bisik, ngirim para pejuang menyang jagad sing luwih apik.
  Zombie nembak mung loro sing ngrokok ing sisih lan ngintip menyang kadohan. Ing kene, umume, ana sing bisa dikagumi, lan sapa sing bakal ngukum para pelaut sing santai ing pelabuhan sing ramah.
  Saka pojok mripate, Margarita bisa ngerteni awan getih sing mabur metu saka sirah kosong.
  - Petungan teka! - Terminator pirang ngandika. - Mbukak akun!
  - Kayane sampeyan ora mbuwang siji detik! Aurora dhawuh.
  Papan pangrusak enggal-enggal munggah ing ngarepe pramuka. Ana mung mayit ing dek, ora biasane sepi, mung iwak curdled ngalahake buntut ing sisih.
  Maneh tangi ing panggonan sing paling menarik. Bocah-bocah wadon Komsomol cepet-cepet tangi lan, mlumpat, mlayu maneh. Wong-wong mau ora diidini sarapan, mula dheweke keluwen tanpa alas ing wedhi panas. Dadi mlayu maneh lan aja alon-alon. Kayane kudu kerja keras...
  Aurora nyengkuyung kancane:
  - Tansah irung munggah, sampeyan wadon Soviet kelangan! Banjur kita ora bakal break ing tank!
  Marguerite nyentak sengit:
  - Ya, aku ora mikir kanggo break! - Lan ngerti makna kaping pindho saka ekspresi kasebut, dheweke nambahake. - Lan malah luwih bend!
  prajurit Komsomol dikubur ing sisih. Sedhela, buritan ngalangi cahya sing wis surem. Pramuka Soviet menek kaya Spider-Man nggunakake sepatu Velcro. Margarita uga mbantu "ballast": zombie narik meh karo scruff gulu. Iku apik yen wong iki ora saka spesimen gedhe. Kene lagi ing dek. Salah sawijining pejuang ngunggahake sirahe, bocah wadon Komsomol ngethok dheweke nganggo disk boomerang.
  - Tenang asu! - Dheweke ngandhani.
  Padha munggah cepet, ing wektu sing padha nempel prau. Saiki kabeh wis bener! Kabeh dek ana ing sangisore bedhil para ayu. Ing kene loro pelaut leaned metu, setengah detik lan ana bolongan ing sirahe, padha mung bisa kedutan.
  - Aku njaga mungsuh ing gunpoint! Lan saiki meneng mbusak kabeh! Augustine dhawuh. - Umumé, dheweke njupuk peran saka komandan senior, wedi sing banget "jinis" lan agama Margarita bakal meneng soko munggah. Korshunova nyoba ora sok dong mirsani iki. Menapa malih, minangka salah satunggaling marshals Soviet ngandika - wong loro dudu detasemen, telu dudu perusahaan!
  Margarita nyopot sepatune, dilebokake ing tas ransel, lan mlaku tanpa alas kaki ing sisih pinggir. Cepet, dheweke nyopot mesin gunner sing ndhelik ing sel, kayane dheweke isih ora ngerti apa sing kedadeyan. Bocah-bocah wadon Komsomol narik senapan mesin sing apik saka mburi, mesem, salah sijine ngarahake kabeh lorong, perlu kanggo mbusak kabeh lorong.
  Aurora dumadakan mlayu luwih cepet tinimbang sprint Olimpiade. Siji-loro lan dheweke cedhak karo bedhil busur. Ana kira-kira rolas pejuang, setengah saka wong-wong mau ngadeg ing "shrew", liyane dipotong dadi kertu. Padha duwe loro sundel karo wong-wong mau. Mesakake wong wadon, nanging pancen pait nasibe wong wadon lacur. Pembayaran kapisah, lan disassembly borongan. Aurora ngethok kabeh wong kanthi bledosan singkat, saka senjata bisu. Dheweke ora butuh tampilan collimator ing kene, mula ana lampu latar, lan para pelaut ora ngarep-arep serangan saka mburi. Ya, umume, angkuh gedhe nduweni peran: sapa sing wani nyerang pangrusak sing kebak prajurit lan pelaut.
  - Obah kaya rubah mudhun ing lorong ing sisih tengen! Aurora murmur lirih. - Ayo zombie ngadeg isih, mung bakal menehi metu karo boots Chinese.
  - Mesthi, aku bakal ngresiki dhewe. wangsulane Margarita.
  Obahe bocah-bocah wadon padha digunakake metu ing akeh mesin virtual, padha diwulang kanggo njupuk kapal, tank, perang ing labyrinths, pesawat badai, bledosan tanduran.
  Ya, memori palsu utawa asli saka donya liya muncul ing visi futuristik sing apik banget iki.
  Yen dikarepake, pramuka bisa ngapusi "G-2" kanggo nggawa bahan peledak menyang kantor Perdana Menteri Inggris, lan nindakake akeh perkara liyane. Dadi saiki Margarita pindhah liwat guardrail, cepet njupuk peranganing ing geni saka amba sarujuk. Saperangan ireng, lan siji kuning teka. Margarita kantun nyedhaki. Lima maneh nyusul. Banjur sapisan antrian cendhak sijine kabeh mudhun.
  - Kabeh bakal gampang! - Dheweke mangsuli. Mergo, ati nurani surut, ana karep kanggo nindakake pakaryan kanthi sabisa-bisa.
  . BAB #6
  Prawan Komsomol mlayu menyang tank, dadi ana pitu pejuang liyane. Aku njupuk wong-wong mau sawise aku mlayu menyang irung, nanging saka sisih liyane. Zombi, senadyan dhawuh, ora mandheg, nanging mlaku ing sadawane dek ing buritan, nanging untunge dheweke ora katon.
  Mênggah ing irungipun Margarita, lajêng nglêbêt sakawan malih, sarèhning lumampah ing rangkulan, malah katingal ambungan.
  - Aku lunga menyang lawang! - Mbuwang terminator pirang.
  Aurora, sing ora ketinggalan, dikonfirmasi:
  - Lan aku ngresiki bedhil.
  - Basah Yankees! Margarita njedhul ilat.
  - Lan banget efektif! - Aurora ngangkat bokong rokok sing dicelupake nganggo driji sikile lan diuncalake kanthi cara sing langsung ambruk menyang cucuk "elang" Amerika.
  - Aku obah saka sisih! - Dheweke mbuwang laconically setan murub.
  Wong ayu terus maju. Aurora meh adhep-adhepan karo wong ireng. Dheweke pengin njerit, nanging bocah wadon kasebut nutupi cangkeme karo ngambung:
  - Tenang kitty.
  - Sampeyan gaib sandi! - ngandika.
  - Sampeyan duwe lambé apik, boy, nanging aku ora duwe wektu. - A prawan Komsomol squeezed arteri cedhak irung karo driji. - Kadhangkala aku rumangsa sedhih yen aku ora milih karir dadi juara tenis. Bakal ana dhuwit, ketenaran, akeh wong lanang sing nggantheng lan ora ana sing mateni.
  Wong lanang ndableg, ilate metu saka mburi cangkeme.
  Aurora sing rambute abang nggawe pasangan tumungkul ing dhengkul, murub, numpes wong lanang sabanjure. dhawuh:
  - Galina nggawe bunder lan nyedhaki buritan.
  - Mesthi, iki sing paling penting kanggo kita. - Ditanggepi dening Mirabela
  Prawan Komsomol mlaku ing tengah kanthi sandal, mateni sawetara militan liyane ing dalan, utamane, dheweke mlayu ing ndhuwur superstruktur. Banjur kacepetan ana ing sisih dheweke, saperangan nangis ora bisa dingerteni, malah ora ana sing duwe wektu kanggo njupuk.
  - Lan turunane ngomong, koboi dipecat kanthi cepet. Ngapusi, mbokmenawa!
  Senapan mesin (gaman sing ngomong ing ngimpi ora umum, sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake, alam bawah sadar!) Ora bisa nolak ujar:
  Profesionalisme sampeyan ngluwihi pujian.
  - Mungkin sampeyan bisa ngomong liyane! Mirabela jumangkah kanthi sikil gundhul ing korek sing murub lan meringis nandhang lara.
  - Sampeyan sampurna dhewe, sampeyan sampurna dhewe,
  saka eseman kanggo patrap iku ngluwihi pangalembana!
  Tumindak kekejeman karo mungsuh, fanatisme utama,
  Lan nggawa mudhun udan saka timbal, karo kobong awu - napalm! - Piranti cybernetic saka bedhil mesin alon nyanyi menyang earpiece.
  - Kanthi pinter sampeyan ngrusak hit! Mirabela ngguyu (nanging dheweke ora bisa ngelingi ngendi dheweke krungu lagu kasebut!) Lan ngusapake tumit sing lara ing logam kasar.
  Mesin mangsuli:
  - Program kasebut nduweni rasa humor. Kanggo nambah semangat para pejuang!
  - Sadurunge, film luwih adhem, supaya semangat kanthi kekuwatan saben dina,
  nanging ngomong apa bakal mundhakaken, film saru "Emmanuel"! - Mirabela mangsuli kanthi humor (Lan sapa Emmanuel, saka ngendi gambar kasebut teka ing sirahku. Mungkin saka tembung Emmanuel?).
  Lan dheweke ngguyu guyon.
  Munggah liwat pojok pager, cah wadon kejiret papat fellow miskin, Cut piyambak ing awalan ing strategi.
  - Tim rampung pecah! Iku apik yen wayahe pungkasan sampeyan bakal seneng!
  Aurora meneng mudhun saka andha, njupuk posisi ing ngarepe lawang kanggo setelan. Creeps metu massive, satus sewidak kilogram Negro. Bocah wadon Komsomol nyumerepi dheweke saka ndhuwur, ngaso bokonge ing tembok sisih koridor. Preman, mumet.
  - Fakyu! Kok sepi tenan! - Aurora - ngalahake dheweke kanthi bokong ing candhi. Banjur njupuk carcass, saéngga mudhun alon-alon.
  Amarga katresnan wis teka kanggo sampeyan! - Dheweke njawab.
  Prawan Komsomol uga ora nglilani kita mudhun, dheweke mlebu kaya angin, antrian, mowing mudhun rong rolas, sing setengah turu. Ing mambu kuwat saka alkohol ngandika sing Yankees wis wektu kanggo ngrameke soko.
  Angen-angen iku keprungu, sirine nggruruk ing timbre kang lirih. Bocah-bocah wadon digugah nganggo pecut karet ing sikil lan dipeksa baris.
  Padha njupuk munggah lan shackle wong maneh, meksa nindakake perkara luwih.
  Nanging, sadurunge menehi panganan. Maneh bubur dicampur karo iwak sing ora seger banget. Nanging siji iki salted malah luwih saka pakewuh. Ketoke lawas, pangan kaleng kadaluwarsa saka antarane piala dibuwang menyang barley. Lan padha nambah uyah kanggo iwak kanggo disinfeksi. Kader sing ditawan durung ilang regane kanggo Nazi!
  Oleg Rybachenko hobbles bebarengan karo wong-wong mau. Sanadyan wis cukup wektu kanggo turu lan luwih, nanging ora ana rasa seneng. Kanthi krasa lara, impen kasebut kesel bocah kasebut.
  Dadi dheweke mlaku kaya iki lan ngrasa, kaya-kaya ing sirah, nutul kenangan saka woh-wohan halusinasi aneh sing diilhami dening eksperimen Nazi ing dheweke;
  Kene ing ngimpi weruh Dmitry. Dheweke katon kaya bocah sing kurus lan dhuwur sing dicekel, nanging luwih dhuwur lan otot. Nanging, pasuryan lan jeneng padha. Uga ketepakan aneh. Lan bocah iki duwe sawetara gelut gampang, nglawan tim lanang saka Slovenia, banjur Romania. Loro-lorone gelut iku kalah cepet, lan ing menit pisanan! Perang katelu luwih angel. Italia sing kurus duwe pertahanan lan mobilitas sikil sing apik. Dheweke ora nglilani awake langsung dibuwang lan lunga kanthi apik. Lawan Dmitry rampung babak pisanan ing sikilé ...
  Banjur bocah lanang ing babak kapindho, ora nggatekake kemungkinan bisa mlayu menyang mungsuh sing angel, mung mlayu menyang mungsuh, mbuwang pukulan saka tangan loro. Lan dheweke nampa jotosan langsung sing akurat lan cepet menyang dheweke, tepat ing titik dagu.
  Kanggo pisanan petinju enom guncang, nanging mung nesu Dmitry. Dheweke mlumpat kaya macan lan nyeluk lawane nganggo sisih tengen.
  Vis-a-vis staggered lan tiba ing dhengkul ... wasit ngetung knockdown lan menehi sinyal:
  - Tinju!
  Italia, misale jek, ilang mobilitas lan, sawise deuce cepet menyang candhi lan cheekbone, ambruk, lan nyebar tangane supaya ora duwe pengarep-arep sing wasit ora malah wiwit ngetung, nanging langsung mungkasi perang. Stand, biasane diisi bocah sekolah, singsot lan nggero. Nanging, ing antarane masyarakat ana pejabat dhuwur SS. Bocah lanang sing kalah wiwit dipompa, cah wadon pijet pipine lan uleni gulu ...
  Dmitry malah wedi:
  - Apa aku wis matèni wong?
  Nanging sawise sawetara menit manipulasi sing kuat, pasuryan petinju enom dadi jambon, lan dheweke mbukak mripate. Dheweke mumet soko lirih. Dmitry nulungi dheweke munggah lan bocah kasebut ngrangkul kanthi ramah.
  Oleg Rybachenko, ing siji, boxed rapi, gelut padha amatir, papat telung menit saben .... Bocah lanang ngirim loro mungsuh pisanan ing babak katelu lan kaping papat. Aku kudu tinker karo nomer telu ... Lan sanajan Oleg Rybachenko, nuduhake pertahanan sing apik, kanthi yakin mimpin poin, babak kaping lima ditunjuk.
  Awake sing lanang, wuda nganti bangkekan, samak, sumringah kringet, otot-otot gonjang-ganjing, urat-urat lan urat-urat katon luwih cetha. Lawan Oleg Rybachenko kesusu maju, ngetung ing kasunyatan sing ing cilik saka kegiatan bakal diwenehi babak iki. Nanging, perintis sing wani ngelingi yen kancane wis kesel, lan reaksine saya alon. Diterusake kanthi cepet menyang sisih kiwa dagu lan lalu lintas sing bakal teka. Lawan nom-noman kasebut mbengkongake lan ambruk maju ... Jebule kalah, mula dheweke ora tangi ing count sepuluh.
  Banjur ana break, telung gelut ing siji dina ing sistem cup punika kathah!
  Dmitry kanthi sawetara sarkasme nyathet:
  - Ing kene para profesional nglawan limalas putaran, lan sadurunge Perang Dunia I, ora ana watesan wektu. Para petinju gelut nganti salah sijine ambruk kesel.
  Oleg Rybachenko ing kene mung sarujuk:
  - Sampeyan ngerti, iki tinju profesional, aku ora seneng. Ing tinju amatir, sampeyan mung ngubengi kothak, nanging ing tinju pro, akeh banget gumantung marang promotor. Contone, dheweke bisa ngrusak petinju sing bakat banget tanpa menehi gelut. Ya, lan juara duwe kesempatan kanggo nyegah mungsuh sing mbebayani banget. Contone, mung kanthi bantuan saka macem-macem telat nolak kanggo mlebu kontrak.
  Dmitry ngacungake ajiné:
  - Mung supaya wong nyoba!
  Sajrone nedha awan, atlit enom diwenehi panganan kanthi sopan ... Malah ana jeruk lan kanggo panganan cuci mulut pisang, klapa lan mangga sing sadurunge durung dicoba dening atlet remaja Soviet.
  Ketoke, penyelenggara kompetisi Nazi nyoba nuduhake yen Reich Katelu, kabeh apik, kepenak banget lan sampeyan bisa entuk kemewahan.
  Dmitry lan Oleg Rybachenko pisanan nyoba klapa lan gedhang ing awak anyar, lan nanas kaping pindho (uga, karo jeruk ing USSR, luwih gampang mangan dhewe ing Asia Tengah!). Ing kene wong lanang nggawe kesalahan sing umum - padha overate ... Lan ora ana pelatih diwasa ing tim ... Yen Pemuda Hitler duwe slogan - wong enom kudu dikelola dening wong enom, banjur delegasi olahraga Soviet mutusake tindakake conto iki.
  Mungkin iku dudu ide sing paling apik kanggo tindakake!
  Ing kasus apa wae, sawise nedha bengi sing enak karo panganan cuci mulut lan kue, telung gelut maneh kudu dianakake (yen sampeyan ora kalah!) ... Lan karo wong lanang sing kuwat!
  Sawise mangan, bocah-bocah padha digawa, Oleg Rybachenko malah curiga yen dheweke wis dicampur karo apa wae ...
  Ing kasus apa wae, saiki kelas atlit Soviet enom wis ambruk, lan wiwit ilang siji-sijine ... Menapa malih, hakim, bebarengan karo wasit, rampung brutal.
  Ya, lan Soviet wis perang nglawan Jerman ....
  Kaping pisanan, Dmitry rumangsa bisa ditoleransi, lan ing babak pertama perempat final dadi ...
  Nanging, wis ing semi-final, kang felt kekirangan ing lengen lan sikil ... Great kekirangan lan kalem gerakan ... Nanging Dmitry terus bangga, lan maju senadyan kasunyatan sing ora kejawab kathah .. Nanging bocah kasebut duwe sirah sing kuwat, lan pukulan akurat saka mungsuh sing gedhe, teknis lan cepet mung nesu ...
  Pungkasan, ing babak kaping telu, Dmitry kecanthol mungsuh, patah irung ...
  Jerman rada kaget lan ditampa ing dagu. Bocah saka Reich Katelu bali, dheweke dikepang. Dmitry ngembangake sukses, digawe ora cukup cepet, nanging ing wektu sing padha telung nyata ... Lawan ambruk, wasit wiwit ngetung knockdown alon banget ... Bocah Jerman tangi, nanging ora ngadeg kanthi mantep. ... Inspirasi Dmitry cepet-cepet ngrampungake dheweke. Sawetara ayunan sing tepat ... Bocah kasebut tiba ...
  Hakim ora kesusu nyedhaki dheweke. Dheweke takon babagan soko ing sisih. Padha mangsuli dheweke ...
  Cacahe languid anyar diwiwiti ... Ing cacah sanga, bocah kasebut isih ngapusi ... Nanging sinyal kanggo mburi babak muni. Dheweke njupuk lan nggawa dheweke ...
  Dmitry kanthi yakin ngandika:
  - Ora bakal ana babak kaping papat! Iku mung ora bakal metu!
  Ing kasus iki, bocah lanang Rusia kasebut bener, detik-detik menehi go-ahead ...
  Oleg Rybachenko, ing siji, gelut kaya ora ana apa-apa ... Dheweke ngetung poin ing getih kadhemen, banjur rampung ing babak kaping papat ... Lan obahe isih akurat lan cepet ...
  Mung wong loro tekan final saka atlit Soviet - wakil saka klompok umur paling enom. A heavyweight antarane bocah-bocah, lan middleweight ... Juara flyweight iki tatu sawetara jam sadurunge budhal, lan padha ora duwe wektu kanggo golek panggantos kanggo wong ...
  Dadi mung rong wong Rusia sing mlebu ing final, lan kabeh liyane, mesthine wong Jerman sing bakal main emas ing antarane awake dhewe ...
  Kompetisi lagi aktif syuting... Dmitry grimis jengkel:
  - Sing carane padha arep aib kita! Kaya-kaya kita wong Rusia luwih elek tinimbang wong Jerman lan dudu wong Aryan!
  Oleg Rybachenko geleng-geleng kepala.
  - Ora temenan! Sembarang divisi saka warga negara menyang lengkap lan ora lengkap wis absurd dening rumusan dhewe pitakonan. Lan apa sing bisa dakkandhakake, yen gagasan kita umume internasional!
  Dimitri ngguyu lan setuju.
  - Lan kita bakal ngalahake dheweke sacara internasional ...
  Ana, mesthine, istirahat sadurunge perang pungkasan ... Lan banjur Jerman mbangun trik kotor liyane kanggo bocah-bocah Soviet ... Diduga, dheweke menehi polish sepatu kanthi gloss. Nanging minangka asil, sepatu ing sikil bocah lanang tiba-tiba lemes lan wiwit ambruk ...
  Aku kudu mbuwang lan mlayu kanggo ngumbah ing sink ... Dmitry nesu banget:
  - Yagene padha nindakake? Dheweke pengin provoke kita perang, banjur mbusak kita saka kompetisi?
  Oleg Rybachenko cukup logis ngandika:
  - Ya, ora mung iku! Dheweke uga pengin nuduhake yen ana mlarat ing USSR, lan malah para atlit sing unggul dipeksa kanggo bersaing tanpa alas kaki. Kaya, apa bocah-bocah miskin ing Rusia!
  Dmitry nyaranake:
  - Mungkin kita bisa takon kanca lawas kanggo sneakers? Bener, dheweke bakal dadi gedhe kanggo sampeyan, nanging bakal ana kanggo aku!
  Oleg Rybachenko guncang sirah negatif.
  - Ora worth iku! Kita bakal nuduhake yen kita bisa menang sanajan ing kahanan sing paling angel. Kajaba iku, ora isin kanggo bocah lanang umur kita mlaku tanpa alas ... Kaya sing dicritakake, bocah cilik tanpa alas kaki ...
  Dmitry clenched ajiné karo kuwat banget sing ros-rosan crunched. Petinju enom ngandika:
  - Inggih, padha nesu kula! Ora, padha mung khusus nesu!
  Oleg Rybachenko mangsuli:
  - Supaya nesu menehi sampeyan lan kula kekuatan.
  Banjur pangeling-eling diselani dening ndemek Dima sing dirantai ing jejere, bocah kasebut bisik-bisik:
  - Apa sampeyan ndeleng uga?
  Oleg Rybachenko mangsuli kanthi ringkes:
  -Ya!
  Iku wiwit udan maneh, kang ora cukup khas kanggo spring Crimean. Iki njijiki lan adhem. Malah reged, lan calluses sing dibentuk ing tlapak sikil nglarani amarga banyu adhem sing direndhem. Kolom karo tawanan tanpa alas mlebu ing alas sawetara jam mengko, wis sore. Ndilalah wong SS padha kesusu kanggo ndhelik saka udan. Bocah perintis kuwi meh lali apa sing dialami. Ya, lan kanggo pasuryan saka Leninis enom kanggo mikir bab kadhemen, sandhangan sing teles liwat, sikil stiffened lan shackles baja digawe saka stainless steel awet, kang dibusak bangkekan kanggo getih.
  Dmitry nyuwil kasepen lan ngandika:
  - Iku misale jek sing aku ngatur kanggo menek sak Crimea sak mangsa, nanging ... Iku piye wae ora ing bumi!
  Oleg Rybachenko sarujuk, geleng-geleng kepala:
  - Lan karo kita, umume, kabeh ora kaya wong!
  Alas iku ageng. Wit pinus ngadeg ing pinggir dalan - telu utawa papat girth, kanthi kulit abang-coklat utawa kuning-oranye kaya sisik iwak gedhe, sing ngunggahake mahkota evergreen utawa biru sing kompak nganti dhuwur.
  Lan ing cabang ana uga kembang, sing katon minangka petunias. Dudu alas, nanging dongeng, rasane tiba ing jagad liyane. Nanging ana uga minus - ing rereget ing dalan ana akeh eri, landhep, kaya jarum baja saka mesin jahit.
  Sawetara bocah-bocah wadon wis nggresah nalika diidak-idak. Dima, squeezing tangané, ngandika marang Oleg Rybachenko:
  - Iku ngipi elek! Aja pracaya marang wahyu!
  Mirabela nggandheng tangane Dima sing pirang pirang, sing wis wiwit tuwuh, banjur bisik-bisik:
  - Percoyo opo ora! Lan katon ing sikilmu! Iku ora cukup kanggo nggawa infèksi kanggo dhewe!
  Juniper tansaya kandel ing undergrowth lan ... wis mateng alam bébas strawberries karo strawberries. Roh ngadeg - campuran spring pine lan spring strawberry lan juniper aroma. Kayane tambah anget. Lan aku mung ora pracaya yen satus langkah saka kene - udan, yen ora tundra, apa jenis tundra bisa ing Crimea? Nanging isih, cuaca ala lan watu kadhemen ireng, ing sangisore gerombolan fasis sing mlaku. Sayange yen admiration ora tahan suwe - nyeri ing tangan, tutuk lan punggung, kadhemen, dampness bali, lan Oleg Rybachenko felt banget ora seneng. Mung kanggo watesan.
  Nanging... mahasiswa-pionir sing apik banget dumadakan ngguyu. Luwih saka sapisan sajrone wektu sing cendhak ing kene ing panangkaran, dheweke mikir: uga, kabeh ala, ora bisa luwih maju lan luwih elek! Lan saben-saben ternyata - malah ana akeh.
  Kanthi cara sing aneh, pamikiran iki rada nyenengake dheweke. Oleg malah wiwit ngelingi peta Crimea saka Atlas. Nanging dheweke ora bisa ngelingi - lan ilang dalan ing bayangan bewildered sing soko rampung mokal wis kedaden. Sampeyan bisa mlebu ing wektu sing beda - iki fiksi ilmiah wiwit jaman Mark Twain jatuh cinta. Kanggo papan liya, sing luwih modern, menyang planet liya - umpamane! Kanggo neraka karo, karo pikiran - kabeh dumadakan iku super-peradaban; wong sing yuta taun ahead saka kamanungsan ing pembangunan nyenengi! Kabeh sing ora mungkin bisa ditindakake - Aku ngerti manawa !!!! Nanging supaya ing wektu sing padha esensi, memori, kabeh ekspresi lan ora mung sampeyan bakal owah?! Iki babar blas - tanpa wates lan transenden ...
  Oleg Rybachenko takon marang Dmitry:
  - Apa sampeyan duwe rencana perang?
  Sing lanang mangsuli:
  - Rencana iku prasaja - kenek! - Goyang-goyang sing kuru, sing saben balung katon ing punggung, dheweke nambah. - Nanging apik kabeh padha nalika sampeyan ora mung balung, nanging Otot kuat muter ing sampeyan. Turu apik... Nanging sampeyan wis dadi cilik!
  - Cilik nanging wani! - Trite, nanging aptly mangsuli Oleg.
  Lan dalan dadi luwih lancar, sauntara luwih cepet. Lan aneh banget yen ing Crimea, nanging kabeh katon wis mati. Kaping pirang-pirang motor sing nganggo swastika ireng sing disengiti mlumpat nyedhaki kita. Banjur kira-kira limang menit konvoi nyeret menyang wong-wong mau - gerbong gedhe sing nganggo bityugs sing katon filosofis kanthi koper ditutup, sing lungguh polisi-muzhik sing nganggo jas hujan kamuflase lan bandage pengkhianatan. Uga diiringi transporter. Boten kados tank, Hitler gadhah kathah. Banjur detasemen liyane ing truk, ditambah sepedha motor karo sidecar, kanthi gampang nyusul budak wadon sing dicekel. Ana satus mobil, ora kurang, meh kabeh dicet ing werna khaki.
  Ing pamindhahan, Nazi nelpon siji liyane karo kolom tawanan nunggang ing sirah lan, ing kasunyatan, jaranan, abdi, lan Oleg Rybachenko bisa sumpah sing voices padha moyoki. Pengawal SS tetep meneng. Para dokter nitih kendharaan lapis baja sing wujude kura-kura lan abot, isih narik uler. Padha bristled karo bedhil mesin. Nanging misale jek, panginten Oleg, dheweke ora seneng karo peran iki - pengawal-pengawal ... Dheweke malah ndhelikake muzzles bestial.
  Dima ngendika:
  - Algojo uga ora diajeni ing Jerman!
  Mirabela ngandika maneh, manthuk-manthuk sawise prajurit SS jahat. Oleg ambegan.
  - Pateni wong-wong mau! Kabeh kanggo siji, kanggo Hitler!
  Dima mangsuli karo ngguyu:
  - Eh, aku ora ngerti basane. Banjur aku takon apa kita bakal teka enggal ...
  Oleg Rybachenko kanthi lesu ngomong:
  - Aku ngerti basa Jerman, nanging ora ana gunane!
  Sauntara iku, udan mandheg, lan langit ngresiki wit-witan, srengenge katon. Oleg Rybachenko duwe masalah liyane - dheweke kepengin pindhah menyang jamban kanthi cara loro-lorone. Lan ana sing dijaluk: ora mungkin dheweke bakal mandheg amarga iki. Mboten kenging punapa-punapa, mokalipun prakawis dhasar ingkang kados makatên punika, malah ing ngriki gumantung karsanipun tiyang sanès, lare pionir wau nepsu babar pisan. Kajaba iku, kepinginan dadi cukup nglarani. Loro-lorone wong SS lan antek-anteke ngatasi masalah iki tanpa mandheg, nanging iki mung nyebabake rasa jijik, lan ora kepinginan kanggo ngetutake contone.
  Kadhangkala sampeyan getun yen sampeyan mangan cukup kanggo nyebabake kabutuhan. Fasis ngerti carane nyebabake masalah - lair sadis. Utawa iku cara partai digawa munggah?
  Oleg Rybachenko wis wiwit diganggu kanthi serius, nalika dheweke tiba-tiba narik udhara sing isih lembab, kanthi kumelun, banjur ana swara asu lan swara manungsa, ing sisih tengen, kanthi cetha, ngresiki langsung diwiwiti, ing ngendi para prajurit nindakake apa-apa - mung rolas utawa telu, lan konco iku kumelun munggah ndhuwur watu lan bangunan massive. Bocah-bocah sing nganggo kamuflase mlayu saka dalan menyang sing ana ing lapangan. Ora Rusia, kang menehi kritik dening nangis lan armbands karo swastika, ana rong puluh - padha mlayu lan bengok-bengok. Nalika kolom kasebut nyedhaki desa, paling ora ana rolas prajurit sing wis metu kanggo nemoni dheweke - kanthi peluncur granat gedhe lan bedhil mesin portabel sing dilengkapi peluncur granat sing amba. Dheweke dipimpin dening wong tuwa sing nganggo seragam jenderal SS.
  Utawa bisa uga ora mbah kakung, nanging mung rambut abu-abu, amarga ora ana tandha-tandha umur tuwa liyane, lan patrap tangan sing dawa, dihiasi gelang emas, katon kraton lan imperial.
  Lan dheweke duwe penghargaan ... Oleg Rybachenko maca ing buku referensi, lan kaget - akeh sing bisa diklumpukake ing koleksi. Sing paling dhuwur yaiku Knight's Cross kanthi godhong oak lan pedhang. Ndhuwur mung, padha, nanging karo berlian, uga Grand Cross saka Iron Cross, nanging mung Goering wis penghargaan kuwi. Star of the Grand Cross of the Iron Cross malah luwih dhuwur, lan ing saindhenging sajarah Jerman, iki dianugerahi kanggo kabeh wong loro - Field Marshals Blucher lan Hindenburg. Inggih, urutan manuk garudha kanthi berlian bakal luwih dhuwur.
  Kolom tahanan mandheg. "Dokter-boss" sing weteng panci, kaya sing diarani Oleg Rybachenko minangka kepala konvoi, mudhun lan ngomong karo sing rambut abu-abu. Sisane nyawang konvoi kasebut kanthi jengkel lan tegang. Oleg Rybachenko weruh yen kabeh wong ing lapangan ninggalake karyane, lan bocah-bocah sing mlayu meh cedhak. Jerman pisanan, padha marak ing kolom. Lan ing mburine ana warga - ceking: tanpa alas kaki utawa nganggo sepatu bast. Wong lanang pengemis lokal mung nganggo klambi kotak-kotak warna-warni - ireng lan putih. kabeh shaggy, padha-rambut, nanging werna abu-abu karo bledug utawa coklat-abang, long-rambute, monstrously reged, nanging karo nengsemake, mripat cetha - penasaran, sethitik wedi lan cetha tega. Oleg Rybachenko uga weruh sing konvoi SS nyoba kanggo tetep sabisa kanggo babu lan adoh saka wong lokal. Nazi ora clamor, ora bully, lan umume tumindak quietly.
  Margarita, ndeleng iki, nyathet:
  - Ngendi SS bravado lunga?
  Oleg Rybachenko kanthi lucu mangsuli:
  - Tindak mecut lan puteran!
  Jendral rambut abu-abu, sauntara, mung nudingi wong SS kanthi moncong degeneratif kaping pirang-pirang, lan nalika wong lemu wiwit mbantah apa-apa kanthi umpluk ing cangkeme, dheweke ngacungake tangane, kanthi cetha, kaya-kaya ngethok. pedhang. Lan wong lemu mau uga ngacungake tangane, nanging karo katon pegel setuju, banjur menehi prentah singkat. Mobil lapis baja nggero, lan Wolf Riders mlayu ing dalan. Setengah rolas prajurit lokal nututi. Sisane ngubengi abdi sing ditawan, lan kolom kasebut pindhah maneh. Sing rambute abu-abu bengok-bengok marang bocah-bocah lan buruh ing lapangan, lan dheweke dhewe mlaku ing jejere pengawal manungsa sing mudhun.
  Dima, menggigil, nyathet:
  -Soko padha ora nuduhake!
  Mirabela ngandika karo mesem:
  - Ya, supaya padha padu lan ngeculake isine!
  Wong lanang jenggot enom sing gagah saka pejuang SS lokal, sing njupuk Panggonan ing jejere Oleg Rybachenko, jenggot ing bocah lanang perintis, guncang senapan mesin sing entheng, banjur bengok-bengok ing sirahe:
  - Apa sampeyan babi Russian paling soko kanggo mikir?
  Lan nyengir, dheweke nambahake:
  - Apa kita bakal ana ing Moskow lan Washington utawa ora?
  Oleg Rybachenko nyadari apa sing dikarepake saka dheweke, kanthi cepet nguripake sirahe, ketemu karo Margaret - nekat lan ing wektu sing padha kaya-kaya ngomong: "Lucky - prekara gedhe nunggu kita!" - nanging jenderal rambut abu-abu nyopot, lan wong jenggot, grumbulan liya, katon getun marang Oleg lan ora ngomong apa-apa. Oleg Rybachenko meh ngerti apa sing dikarepake ... Ayo dadi malah samar.
  Nanging dadi luwih apik, supaya eksperimen isih ana akal? Apa wong Jerman pancen pengin ngerti masa depan kanthi cara iki? Nanging pranyata dadi kontradiksi. Kompetisi tinju persahabatan ora ana pitakonan sawise perang kasebut. Fasisme lan komunisme minangka mungsuh ing salawas-lawase. Utawa ana liyane ... Carane painfully candhi ached.
  Pemukiman militèr ana ing mburi palisade sing kurang, nanging padhet - kanthi platform kanggo para prajurit saka organisasi SS sing monstrous, kanthi gerbang sing kuat - Nanging, mbukak. Mung siji bab sing aneh kanggo Oleg Rybachenko - pilar gapura watu, ditutupi ukiran ing wangun kembang lan batang tanpa wates. Pilar-pilar kasebut ora cocog karo tampilan umum desa, ing ngendi iku reged (Nanging, bisa uga sawise mangsa?), Lan omah-omah, dibangun saka kothak watu, caulked ing retak sudhut karo lumut kuning, dadi coklat. kanthi payon sing rata.
  Nanging ana ACS. Ora ana bedhil self-propelled, lan ing trek ulat, modifikasi sing ora pati ngerti karo Oleg Rybachenko sing kepengin weruh. Kene, contone, senjata - mortir ora kurang saka 350 millimeters ing katon. Dheweke ngaku yen dheweke durung tau krungu bab kaya ngono.
  Menapa malih, mobil katon kaya bobot ing wolung puluh ton, lan carane iki nyeret ing gunung Crimean? Pengin ngalami Sevastopol sing ora bisa dikalahake sajrone serangan kasebut? Saka asumsi iki ache sethitik ing weteng kosong. Apa sing kudu ditindakake dening para prajurit Rusia ing serangan kasebut. Ing kene kabeh ambegan ing abad pertengahan, dicampur karo modernitas lan inovasi teknis. Kaya bolongan karo lonceng lan singsot. Sampeyan malah ora bakal kaget yen ana TV kene, lan malah werna. Ora ireng lan putih.
  Kamar kasebut padha, sing digawa, utawa luwih apik, ngusir budak. Nanging, ora - Samsaya Awon, amarga kene ora ana sing keganggu kanggo caulk retak karo mortir semen, lan mambu banget menowo kanggo Oleg Rybachenko - babi. Ing hangar, para budak mutusake kanggo ngganti lumbung sing ditinggal utawa kosong (ambune saka papan kasebut meh ora ilang).
  Margarita mrengut banget nganti dheweke dadi nggegirisi lan merengut:
  - Kene kita maneh sudo! Inggih Hitler sampeyan mung njaluk kula!
  Nanging iku payon ing sirahe. Kajaba iku, para budak ora dirantai. Sanajan, kaya sing diwedeni Oleg, dheweke ora nyedhiyakake jamban ing kene. Ing papan sing kepungkur, pakunjaran sing luwih modern, luwih kepenak. Fritz, sanadyan babi ora seneng rereget.
  Nanging, dheweke mikir babagan iki, amarga wis nindakake bisnis ing tembok sing adoh. Lan mendesah. Apa sing bisa dakkandhakake ... Ora dadi perintis, ora ayu banget. Kabeh ora ana ing celonone, wis kamenangan cilik. Lan bocah-bocah wadon, uga, mesthine kudu ana ing kene ... Luwih becik ora katon ...
  Nanging Aurora ora kelangan ati:
  - Petualangan liyane ... Kita manggon lan ambegan ing rasa seneng iki!
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Lan ing donya sabanjuré bisa dadi luwih apik!
  Iblis geni nglirik marang bocah lanang:
  - Aku siyap kanggo argue, kesempatan kanggo mriksa carane ing donya sabanjuré ora ngawang adoh saka kita!
  Oleg Rybachenko nyanyi kanthi lembut minangka respon. Iku mbantu kanggo ngrampungake karo asor lan isin;
  Aku bakal ngabdi marang tanah air tanpa tilak -
  Ayo ana prestasi, jawata diluhurake!
  Pedhang lan sarunge diuncalake,
  Raja Hukum Bumi sing Kejam!
  
  Gunung geni murub - banyune godhok,
  Lambeku ambar katresnan!
  Aku pengin duwe wayahe kamardikan
  Kepiye hawane lan resik sampeyan!
  
  Burns kaya rambute larang regane emas,
  Dheweke ngacungake tangan - sayap tuwuh!
  Yéhuwah maringi aku hadiah sing larang regane
  Lan langsung dadi bungah, cahya!
  
  Ing ngendi Gusti Allah liwati: ing kono tuwuh lembah;
  Kembang mawar putih sing subur!
  Bakal ana kamulyan - tengah kabeh jagad -
  Pisungsung ing misbyah sing daksaosaké!
  
  Ya, aku ngerti, dosa, digandhengake karo ilmu sihir,
  Lan ora pantes swarga lan grumbul!
  Nanging ing Calvary karo Kristus,
  Aku nangis, mbungkus lambang ing jubah!
  
  Sampeyan minangka gambar sing paling apik ing kabeh pengantin,
  Aku pracaya marang Kang Mahakuwasa, roh bakal ngowahi!
  Aku bakal manggul salibku sing ora pantes,
  Lan aku bakal ngangkat tameng sing tiba saka tanganku!
  . BAB 7
  Wong-wong mau manggon ing kandhang, mula apa sebabe yen Nazi wis biasa nambani sapi luwih apik tinimbang warga Soviet.
  Telung bocah lanang lokal, ing kontrol SS, diseret ing jero jerami. Padha cepet-cepet mlayu, sumunar tumit sing gundhul, bledug, nggawa armfuls gedhe maneh. Taun kepungkur, dheweke nyeret, nanging akeh, meh tumpukan jerami. Lan pitung utawa wolung menit sawise iku, ora ana maneh, wong wadon muncul sing, bebarengan karo rong bocah wadon lokal, nggawa sawetara roti flat ageng lan loro bunderan dibalèkaké saka keju. Ngomong ing Ukrainia, dheweke deftly dibagi pangan kanggo kabeh. Oleg Rybachenko dadi penasaran: akeh sing takon marang dheweke lan bocah-bocah, lan kabeh telu mangsuli kanthi sukarela.
  Ana akeh wong Jerman lan ana sing dipasang ing kene. Nanging maneh, ora ana sing ngerti! Pungkasane, bocah-bocah padha nyeret ember banyu, lan ngunci lawang. Miturut prilaku kanca-kancane, Oleg Rybachenko mangertos: iki metu, padha ora bakal mimpin ing ngendi wae dina iki.
  Margarita nawani adhine karo banyu tangan lan kandha:
  - Refreshing ora bakal lara!
  Roti dadi seger, nanging ora biasa, sawetara jinis abot (sing dipangan ing wayah esuk, Oleg Rybachenko ora bisa ngelingi rasa kanggo mbandhingake). Salah siji unbaked, utawa padha tansah mangan kene (utawa luwih, paling kamungkinan kaloro, liyane mangan lan ora nuduhake discontent). Nanging keju kasebut mesthi diprodhuksi sacara lokal - apik banget, padha karo keju feta, sing dipuja Oleg Rybachenko. Sayange yen potongan kasebut mung sapratelon saka lontar. Ya, malah bocah enom, dudu lanang.
  Margarita nyengkuyung adhine sing kesel. Dheweke tiba ing jerami, kaya ditegor, ngunyah apa sing dipikolehi, lying mudhun, malah ora ngombe. Oleg Rybachenko dumadakan nyadari yen dheweke menggigil. Siji mung bisa ngarep-arep sing mung goyang sawise kadhemen, lan utamané alam bébas sesanti. Sing sawise turu iki gumeter bakal liwati. Rybachenko Oleg nyoba nyusup jerami kanggo awake dhewe lan, yen bisa, digali. Dheweke ora kelangan napsu ing ngendi wae, dheweke ngyakinake awake dhewe, nanging nalika krungu wong; ing suhu, bab pisanan sing Cut mati kepinginan kanggo mangan. Oleg Rybachenko dhewe ora tau lara - amarga struktur genetik. Bener, aku ora nggawe eksperimen sing padha karo dheweke, kalebu akeh jam mlaku-mlaku ing kadhemen. Dadi ... Nanging mungkin bakal. Lan yen ora, ana kemungkinan kanggo ngobati ilmu kasebut ...
  Sawetara bocah wadon goyang-goyang, nanging ora ana sing watuk.
  Oh, kesel banget marang bocah perintis, saka sirah nganti sikil! Wrists rubbed menyang getih, abuh scars ing mburi, tatu, kalah lan sikil sing wiwit anget munggah - kabeh ached, nanging whining iki mung nambah kepinginan kanggo turu lan turu.
  Lan medeni turu - sampeyan bisa uga ora tangi, utawa malah luwih elek, maneh ana ing sesanti. Nanging, cukup menarik.
  Oleg Rybachenko nutup mripate lan langsung nglangi menyang tangan Morpheus - kebak impen, warni, lan muni muni.
  Siji lan tes ora rampung ing kana ... Tutup cincin diganti kanthi masang lembaran wesi kanthi paku sing tanpa ampun digali menyang tumit lanang ...
  Oleg Rybachenko malah ambegan, nanging tahan, sanajan ora bisa ngadeg, lan Dmitry malah njoget lan wiwit growl ...
  Saingan sing kuwat, lan jelas luwih tuwa tinimbang sing diumumake kanthi resmi. Contone, saingan Dmitry luwih dhuwur tinimbang dheweke, lan antena wis nembus ... Nanging, kepiye antena bisa nembus nalika umur sewelas?
  Lawan Oleg Rybachenko uga luwih gedhe lan luwih abot, lan ing wektu sing padha, pasuryan gangster ora bocah .... Nanging, bocah kasebut ora asing, cincin kasebut minangka cincin, kabeh wong ketemu ing kono!
  Loro-lorone perang dumadi bebarengan .... Kita kudu cepet rampung, amarga tengah wengi wis nyedhak ...
  Dima sing rubah meh langsung wiwit kantun jotosan abot ing pasuryan. Lawane duwe kaluwihan ing dawa lengen, bobote, lan katon siap, kanthi fisik lan teknis ... Otot umume kaya pitching atlet ... Nanging , Dimka banget sculpted lan cepet ... Dheweke cepet, saiki alon ...
  Dmitry poisoned ing babak pisanan ora kejawab akèh jotosan siji lan pindho. Malah ing mripat tengen, hematoma wiwit abuh ...
  Babak kapindho dadi luwih elek, mungsuh maju lan ngalahake, ngalahake, ngalahake ... Lan Dmitry meh ora mbela awake dhewe, mung mbalangake sirahe maneh nyedhot pukulan, arang, nanging ora sengaja nyurung, lan kadhangkala narik metu. mungsuhe ... Dheweke nggereng ing basa Jerman:
  - Sampeyan Rusia tegese ora lengkap!
  Dmitry mbales kasar, uga ing basa Jerman:
  - Lan sampeyan Jerman, sampeyan bakal entuk cukup lengkap saka Rusia!
  Dheweke ngamuk lan nyelehake sikut ing irung ...
  Biasane, irunge Dmitry ing alam semesta iki kuwat banget, lan ora nate pedhot, sanajan kena, nanging ing kasus iki, dudu pukulan sing dilembutake kanthi sarung tangan, nanging titik balung sing atos ing siku.
  Lan getihe mili ing raine bocah kasebut, meksa dheweke didilat ... Dimka mangsuli ... Dicekel menyang Mungsuh rada goyang lan staggered, nanging dheweke ora duwe kekuatan sing cukup kanggo mbangun sukses - sikile kanthi tlapak sikile katon. kanggo wadded.
  Babak katelu dadi ora kurang angel, mungsuh nekat banget, nanging Dmitry wiwit mblokir luwih asring, nggambarake pukulan ... Aturan final diganti, amarga kita ngomong babagan medali emas internasional, jumlah babak iki tambah kanggo limalas ... Kaya pro. Aku kudu ngomong keputusan sing kejem banget babagan remaja, sing wis perang kaping lima dina iku ... Bener, Dimka uga rampung kanthi cepet, lan mungsuhe jelas dicelupake tanpa perjuangan ...
  Nanging sawise papat babak pisanan banget aktif, mungsuh Dmitry kalem rada. Dheweke uga krasa kesel, ambegan dadi luwih geger lan ing wektu sing padha abot ...
  Dimka, sanajan hematomas lan sensasi kobong sing abot ing sikil sing telanjang, malah ngrasa mundhak kekuatan tambahan. Ing babak kaping enem, dheweke malah nabrak lawan ing rahang kaping pirang-pirang ... Nanging dheweke uga mantep, gedhe, lan bisa uga doping ...
  Ing babak kapitu, mungsuh jahat Dmitry rada ngganti taktik lan wiwit nyoba minangka akeh jotosan sabisa, nalisir aturan, kanggo nyerang karo sikut, utawa malah karo sirahe ... Dima wiwit mencet malah luwih kerep, lan ing. babak kaping wolu dheweke entuk sukses pribadi, pungkasane mili saka yushka irung gedhe mungsuh ... Lan nalika dheweke ngobahake sikut maneh, dheweke dhewe mlayu menyang pos sing bakal teka ... Dmitry ngejek dheweke:
  - Nu, sing kejiret, kang biting!
  Jerman iki malah liyane buyar, kang isih count ing pancing shooting kapisah!
  Oleg Rybachenko perang luwih roto-roto, meh tanpa ilang, lan njupuk kauntungan saka kasunyatan sing mungsuh swung amba banget, ketemu Uwang karo jab kiwa, utawa salib tengen ... Nanging bocah Jerman amba ora nanggepi jotosan iki. ing sembarang cara. Banjur Oleg Rybachenko ngganti taktike lan wiwit nggarap irunge mungsuh sing rata ... Sniffer Jerman suwene suwe, nanging ing babak kapitu wiwit bocor ...
  Aku kudu ngomong yen mungsuh Oleg Rybachenko metu kanggo ngganti liyane, lanang korek lan korek. Tilas sing katon tatu (Sanajan, mesthi, iki minangka trik Nazi!) ... Mulane, dheweke seger ing awal perang, lan bisa nyepetake kanthi cepet.
  Nanging ing babak kaping sanga, Oleg Rybachenko uga gaped sethitik lan ora kejawab jotosan, saka kang kalah ... Bocah-bocah lanang kang gundhul, ngalahake mudhun sikil spun helplessly ... Olezhek, Nanging, cepet mlumpat munggah supaya kalah ora bakal dietung. Mbuwang, nggantung ing mungsuh ...
  Dheweke goyang-goyang, cepet-cepet ngrampungake ... Klakson muni kira-kira pungkasan babak kaping sanga, nanging wasit nyamar ora krungu ...
  Oleg Rybachenko ora kejawab sawetara pukulan abot, nanging terus, softening karo goyang-goyang. Mungsuh banjur nesu, wis ora weruh apa-apa threshed. Ing kene bocah lanang Soviet, kanthi refleks, nanging kuwat banget, nggebug awak menyang dheweke ... Jotosan kasebut tepat ing ati ... Pukulan sing mbebayani banget ...
  Lawan nggawe sawetara stroke maneh lan pasuryan gedhe dadi ungu. Kejang-kejang nguntal hawa, ambruk maju lan wiwit writh... Wasit langsung mungkasi gelut, lan dokter mlayu menyang ring ... netes ...
  Iki duweni efek kasar marang kanca Dmitry lan dheweke nyerang mungsuh sing kesel banget ... Putaran kaping sepuluh, kaping sewelas, kaping rolas ... Ijol-ijolan pukulan sing angel, nanging kanthi keuntungan sing jelas Dmitry ... Babak kaping telulas rada rata. mati, amarga Jerman gurita nekat, lan boy Soviet ditampa Motong ing alis .... Nanging ing patbelas, Dimka, sing wis cheered munggah, maneh njupuk inisiatif menyang tangane dhewe. Iki wong lanang isih ora ngerti apa-apa, contone, bab Mohammed Ali, nanging akeh cara padha nyalin taktik.
  Ing babak kaping limalas, tangan Jerman mudhun saka lemes, lan dheweke ora nanggepi jotosan maneh, nanging mung ngadeg, nuduhake stamina Aryan .... Kajaba iku, Dmitry, saka sprinkled dope lan kesel banget, biasane smashing jotosan dadi luwih ringkih . Ayo dadi! Nanging ing sisih liya, ana akeh, akeh, lan udan mudhun ing dagu mungsuh sing ora ditutupi. Pungkasane, kepala, Jerman ora tahan, watesan stamina kesel lan dheweke dadi wakil saka bangsa "Arya" kaya rereget mudhun, kira-kira limalas menit sadurunge pungkasan babak ...
  Wasit wiwit ngetung alon-alon, nanging sawise ngetung lima, ndeleng carane mungsuh Dmitry Lebedev ora bisa mlaku, dheweke mandheg lan nguwuh:
  - Luwih kaya dokter!
  Lan "superman" remaja liyane digawa menyang rumah sakit.... Sawise iku, finalis sing menang baris munggah ing kolom lan wiwit Maret ... Kelopak mawar udan mudhun saka ndhuwur.
  Dmitry cah lanang dhuwur mesem wiyar, iku ceria. Nanging banjur dumadakan weruh sing kamera wis dipindhah nyedhaki wong-wong mau, lan njupuk close-up nembak saka gundhul, akeh banget studded lan rada getihen sikil lanang Soviet ... swasana ati langsung deteriorated lan nyoba kanggo ndhelikake perangan awak konco. sneakers gilded mewah saka atlit Jerman enom liyane utawa ngubur ing petals.
  Oleg Rybachenko narik tangane:
  - Aja! Iku isin sampeyan sing bakal nyebabake chuckles lan mamang ... Kajaba iku, ing Jerman, sawise deklarasi perang total, meh kabeh bocah mlaku tanpa alas kaki, sing sampeyan weruh dhewe ing lurung-lurung ing Berlin. Dadi lurusake punggungmu kanthi bangga.
  Medali sing diparingake yaiku pita coklat lan emas asli, bobote kira-kira seket gram lan denda 900. Mesthi, kanggo bocah lanang Soviet iki jumlah gedhe - kira-kira ... Iku malah angel kanggo ngetung, amarga dhuwit Soviet ketoke resmi dijamin, nanging nyatane masalah iki digawe tanpa cadangan emas.
  Nalika pionir Soviet munggah ing platform, lagu kabangsan saka USSR muni. Miturut cara, iku dudu musik Alexandrov, kaya internasional. Oleg ngrasakake inspirasi gedhe ing kene lan njaluk ijin kanggo nyanyi ...
  Himmler, sing ana ing kompetisi kasebut, ngidini:
  - Kita bakal seneng banget krungu komposisi tamu saka Great Russia.
  Oleg Rybachenko sujud pisanan ing sisih tengen lan banjur ngiwa, sawise kang padha nyanyi bebarengan karo Dmitry;
  Ing urip, sampeyan minangka ksatria, sampeyan mabur kaya elang -
  Lan sampeyan ora pengin ngerti pendaratan!
  Kanggo kita, penghargaan dudu jimat -
  Kita mung duwe siji cara sing bisa ditampa kanggo para raja!
  
  Pisanan diikat dasi abang,
  Banjur nalika perang teka ...
  Bocah kurus njupuk shovel ing tangane -
  Supaya jarum ora nempel ing dhadha!
  Bocah-bocah ndhudhuk parit tanpa alas,
  Sepotong basi kanggo telung ...
  Anget ing kadhemen karo banyu sing nggodhok,
  Saka nresep ngemas, nesu banget!
  
  Pejuang mati lan bedhil mesin ambruk,
  Anake sing cilik-cilik ngangkat!
  Kuwat minangka "Katyusha" dadi jotosan,
  Ora wedi, tim enom!
  
  Aku njupuk ing chain saka bayangan ireng
  Ngendi sampeyan entuk ketajaman sampeyan?
  Kaya ing jaman kuna pedhang sing paling landhep,
  Sampeyan mlayu ngerti paukuman!
  
  Perang tanpa welas asih, dudu ibu,
  Ing kono, kekeringan ing ara-ara samun iku panas banget!
  Nanging kanggo Tanah Air sampeyan kudu menehi urip,
  Banjur sampeyan bakal nampa rasa seneng minangka hadiah!
  
  Nanging apa kaya sing ana ing katresnan?
  Ora saben bocah ngerti iki ...
  Nalika aliran getih
  Nazi mateni brutal!
  
  Nanging Tanah Air iku katresnan,
  Ing iku kamulyan saka generasi padhang ...
  Lan aja nyabrang atimu
  Ing kono, Stalin - Steel lan Flame - Lenin!
  
  Dadi wektu sing sumringah -
  Sebab suci komunisme...
  Gerombolan jahat rusak -
  Lan njabut Nazisme!
  
  Kabeh manungsa iku ...
  Dewan digawe united!
  Ayo ana swarga ing planet
  Aku ksatria - Rus' ora bisa dikalahake!
  Oleg Rybachenko lan Dmitry mlumpat luwih dhuwur ing tembung pungkasan, saéngga luwih nambah kesan lagu.
  Stands bersiul antusias lan bertepuk tangan ...
  Nalika lanang weruh, ing umum, ngimpi rodo menarik lan sarujuk kanggo wong-wong mau, bocah-bocah wadon bali menyang panangkepan sadurunge diselani kapal. Wawasan serial arang banget, nanging ana sing luwih jelas.
  Luwih tepate, ora tumindak, nanging pangujan misi Hyper-Witch lan Demiurge Gods Rusian. Nglatih keabadian sampeyan.
  Saiki kompartemen sabanjure, ing ngisor iki ana masalah saka sisih ngendi lawang mbukak, lan saka ngendi iku battened mudhun. Luwih becik nyingkiri utawa mbebayani. Nanging, ora apa-apa yen dheweke nguripake tombol, dheweke bakal njupuk dheweke kanggo mabuk dheweke. Banjur wong unshaven katon metu saka ngisor porthole, cah wadon lagi wae wis wektu kanggo snuggle munggah. Nanging, dheweke ora bakal nganggep kanthi cepet. Lawang wis ditutup lan sampeyan kudu nuthuk.
  - Ana sapa? - Swara tegang wheezes.
  - Panjenengan! - Aurora mangsuli ing basa Inggris kanthi tinge Texan sing cetha, nuduhake bakat sing ora dikarepake kanggo basa. - We nggawa rum lokal, wiski sickening.
  - Oh iya! Luwih cepet! Pelaut ing mburi lawang njerit kaya babi. - Mesthi rum!
  Lawang gedhe sing ora bisa ditembus nganggo granat mbukak. Jinis kanthi tampilan bingung dipilih, karo sawetara subjek setengah busana liyane. Saka wong-wong mau, kaya-kaya nalika ana serangan gas, nggawa, utawa rada nyerang, kanthi asap,
  - Ing endi rum! padha bengok-bengok bebarengan.
  - Sampeyan apik banget! - Aurora sing rambute abang nembak kanthi seneng banget, numpuk tumpukan pelaut. Aku glethakaken mudhun minangka akeh minangka telu lan setengah rolas, Aku kudu ngganti clip. Iku apik yen peluru cilik, kompak, sampeyan bisa njupuk akeh karo sampeyan.
  - Kompartemen liyane diresiki! - Kanthi jumlah tartamtu saka Autumn coolness ing dheweke swara, dheweke ngandika. - Kita ngatur kanggo nggawe saperangan saka nembak, nanging ing kene Mugi iku ora krungu.
  Snow White the Terminator mangsuli:
  - Lan sing krungu - budheg!
  Margarita Aurora liwat kompartemen sabanjuré, bengkong sethitik, dijupuk sethitik ing sadawane koridor, arep ing mburi, weruh carane partner zombi dheweke grappled karo Yankees. Wong mati, Nanging, ora nuduhake kekuatan dibalèkaké, break vertebrae serviks.
  Ya, sampeyan meh ngiyanati kita! - squeaked girl-anggota Komsomol.
  - Lan apa sing kudu ditindakake! Dheweke ngeweruhi aku lan meh ngangkat weker! - Zombie njupuk wangun asu gelo.
  - Inggih, sampeyan duwe idea! Turu lan andhap asor. - Margarita ngancam "abdi" karo driji lan alon-alon napuk sikile ing dek.
  Kita kudu nembak ing buritan, salah sawijining prajurit mbuwang granat, ngancam, kabeh bakal ambruk. Analog Amerika saka F-1, mabur kaya gerakan alon. Kaputusan kasebut lair kanthi ora dikarepke, iki ora diwulangake ing pasukan khusus. Margarita tiba-tiba mbuwang bumerang disk. Dheweke nguripake mripat katelu lan secara harfiah digabung karo Piece lancip saka heavy-tugas logam. Mripat atine ngetutake gerakan disk, banjur tip macet ing antarane ubin, nglereni bedhil lan sekring ngalangi akses menyang asam. A manik saka kringet mbalek mudhun pirang Terminator kang bathuk.
  - Wah, aku meh muntah! Iki mung mukjijat. Matur nuwun Ibu Gusti Allah kanggo nylametake aku dadi wong dosa.
  Aurora sing rambut abang krungu dheweke lan ngomong kanthi prihatin:
  - Ana apa?
  - Padha mbuwang granat! - Greyhound Margarita mangsuli.
  - Aku ora krungu bledosan! - Kaget bear-Komsomol anggota.
  - Sampeyan ora bakal pracaya, Aku digawe iku disk boomerang. Prajurit putih cekikikan.
  - Iki carane mengkono. Ing asas, iki ora mbantah hukum alam, yen sampeyan njaluk antarane kothak. - Aurora nggawe mirip anjir kanthi driji sikil.
  - Lan ternyata! - Margarita cekikikan, nyengir.
  Iblis murub dadi penasaran:
  - Carane akeh sing tiwas ing buritan?
  Korshunova sing ayu mangsuli kanthi bangga:
  - Wollikur wong, lan rong puluh sanga dicekik dening zombie.
  - Ora akeh! Saiki aku pindhah liwat kabin kanggo mbusak kabeh kapal. Tulungi aku! - Ing swara saka Aurora abang saiki nyuworo ora sabar.
  - Inggih, aku bakal pindhah karo sampeyan. - Margarita tiba-tiba mbuwang balung getih saka rambute.
  Aurora sing murub kanthi cepet nembus kamar, ing kene sawetara petugas wis turu, lan para pengawal padha obah saka sisih menyang sisih saka ngombe. Nanging, padha bengok-bengok:
  - Sampeyan ora bisa teka kene!
  - Laporan Urgent saka Hamilton. - Prawan Komsomol sing murub mangsuli lan menehi giliran, meh kosong. Peluru mabur meneng, cahyane uga ora pas, sampeyan ora bakal langsung ngerti yen bedhil mesin iki nembak sampeyan. Dadi apik tenan yen ana sing nanggapi. Layon wolulas, lan ora suwe ditambahake papat maneh, saka kamar mandi, malah nem - saperangan mayit sing dirangkul tiba saka laras. Salah siji saka awu duweke perek.
  Kuburan sepi ing U-turn,
  Nemokake tiwas - kewan cilik!
  Dina iki dolar - sesuk peluru ing bathuk,
  Profesi sing mbebayani!
  
  Ya, cah wadon ora pengin sampeyan
  Penyiksaan, lulus ujian ...
  Ana impen liyane sing bingung
  Mung twirl briskly kuldi!
  
  Kanggo kali sampanye mili
  Yacht, mobil - kabeh kaurmatan!
  Duit dicekel tanpa akun nganggo tangan,
  Cah wadon mutusake meanness!
  
  Nanging mung wong bodho sing mikir
  Rumah bordil apik lan nyenengake!
  Aku diiseni cangkem karo kaviar ireng -
  Aku ora ngerti sampeyan menehi AIDS dhewe!
  
  Lan ora ana sing bakal teka ing kuburan,
  Ing wedi dibaptis, rama!
  Asil banget ala.
  Mantan klien malah ngamuk!
  
  Anak-anakmu ora bakal kelingan,
  Isin ngerti ibu sing kaya ngono!
  Apa sing isih ana kanggo dheweke - papan perlindungan pakunjaran -
  Meneng-meneng nandhang hukuman ...
  
  Mulane, cah wadon, sampeyan sinau
  Lan bisa kanggo Motherland-kaendahan!
  Banjur bakal ana dalan tanpa resesi munggah ...
  Yen ora, goreng ing jagading jagad!
  Iblis murub nyimpulake, sujud marang perek sing tiba.
  Banjur dheweke liwat, kaya bayangan sing nempel ing tembok lan luwih mudhun ing koridor. A penggemar ndamu saka sisih, nyekel munggah panas, Aurora wove rambute menyang braid biting, supaya sensations nyenengake. Dheweke mlaku menyang lawang, yen hawa panas dibukak bisa nggugah wong-wong sing ana ing mburi meja. Rada ragu-ragu, banjur lancar nggawe retakan sing sempit, nyusup. Aku felt roughness ticklish saka karpet karo Bare penet sandi. Aku lagi mudhun tangga, wis akeh sing turu kene, lagi nyruput bir nang konter. Ing swara sing entheng, sikil Aurora sing wis gundhul ora keprungu, tlapak sikil sing gundhul luwih apik tinimbang sepatu, mula bocah wadon kasebut mlaku tanpa alas. Wis karusakan monoton ing bledosan, nyoba kanggo nglampahi ora luwih saka peluru ing siji. Sleepers umume bisa disembelih. Yen sampeyan langsung remet arteri karotid, banjur bakal ana nguap maksimum saka mungsuh.
  Lan banjur Bare-legged Aurora makarya, ing Papan, saliyane Yankees, ana kira-kira setengah groan saka pejuang Stabilitas, nanging padha mung nyuda disiplin.
  - Iki tegese yen sampeyan nglilani kru sing ngerti sapa.
  Cah wadon munggah tangga, cahya nyebar tiba saka ndhuwur. Swara sing biasa, ing ngisor sikil karpet suwèk saka ngendi wae. Kang menehi kritik dening tokoh Irak. Apa iku ing pangertèn
  uga ora ala, sanajan ngandika saka pengalaman tim. Nanging idaman kanggo comfort gedhe banget fatal kanggo Yankees. Dadi dheweke munggah ing undhak-undhakan lan mandheg. Ana telu ing jembatan lan loro nganggo setelan kura-kura. Ya, jas penyu dudu tank, sampeyan bisa njupuk saka peluncur granat, nanging swarane kaya nyukur babi. Dadi ora ana kepinginan kanggo ngganggu operasi sing apik banget.
  Aku njaluk bantuan marang kancaku Margarita:
  - Kita duwe siji ing kene, utawa luwih loro ing penyu!
  - Ngerti! - Margarita nyoba kanggo muter kelangan. nyengir.
  Iblis geni mbengok:
  - Carane mbucal?
  Margarita njedhul mripate, lan karo mangu-mangu ing Sphinx, kang wedhus crawling, dheweke takon:
  - Peluncur granat ora kalebu?
  - Rame banget! Aurora ambegan jero.
  - Iku paling apik kanggo miwiti boomerang ing pasuryan dening nglereni waja-visor ing wilayah ngendi kaca. Banjur sijine telung peluru ing kana ing mode telung. Kudu kerja. Margaret ngandika yakin.
  - Ayo kula, ayo padha nindakake ing sinkronisasi! - Nervously cracking dheweke driji, setan murub takon.
  - Mesthi, aku kesusu! - Margarita glethakaken sawetara liyane lan mlebu saka sisih ngelawan. Barefooted Aurora konsentrasi lan ditambahake kanthi nada rendah:
  - Sampeyan ora bisa kantun kene.
  - Ndedonga, iku mbantu! - Ana, sepisan maneh tiba menyang ecstasy agama anggota Komsomol Margarita.
  - Aku ora pracaya marang Gusti Allah! - Cut mati prajurit bear. - Iku tandha kekirangan!
  Prajurit pirang, nggawe tandha salib, nyaranake:
  - Dadi njaluk bantuan - pikiran manungsa paling dhuwur. Ayo dheweke mbantu menang kanthi jeneng Soviet Rusia.
  Bocah-bocah wadon beku limang detik, bisik-bisik, lan banjur ngrampungake rencana. Disk bumerang, kaya web tipis, meh ora katon ing cahya sing nyebar. Sawise lan kenek loro brahala obah ing visor. Dheweke ora duwe wektu kanggo nanggepi, amarga peluru bisu nyerang visor sing rada dipotong, nembus cangkang lan ngowahi otak. Lha sing nomer telu dipateni bebarengan, mula dheweke ora duwe wektu kanggo nanggepi. Bener, setelan penyu tiba, nggawe rame. Pelaut sing kepengin weruh mlumpat metu, Aurora rambut abang nyusul dheweke kanthi siji lompat, lan kanthi driji telunjuk menyang mburi sirah.
  - Turu nak!
  Banjur mudhun ana sawetara kepala, garis penggemar ganda, lan kasepen.
  - Margarita wis ngliwati tahap iki!
  - Ing jejere kabin kapten, kita bakal nyekel dheweke bebarengan karo kerikil. - disaranake anggota Komsomol pirang duka.
  - Dhewe.
  Kanggo tekan kabin kapten, aku kudu nindakake rong sweeps, siji prostitusi tanpa pamrih nggarap wong ireng rong meter, Margarita Korshunova slamet. Dheweke isih enom banget, ora luwih saka wolulas, bisa uga nembelas. Dheweke katon banget nyuwun.
  - Aku ora bakal ngomong apa-apa prajurit ...
  - Allah! Invincible lan mimpin ing swiwi rejeki. - Margarita sing licik mangsuli nganggo basa Arab.
  Pancen, raine ora katon, sing ora jelas, bocah wadon isih ora ngerti, lan versi sing iki Sultan Turki bakal nguatake.
  - Ing endi kapten? Aurora takon nganggo basa Inggris nganggo logat Arab.
  Pendeta cinta gagap:
  - Ing kabin deluxe! Iki "pedril" babar pisan ora tenang ing katresnan. Ya, yen sampeyan pengin, aku bakal ngawula sampeyan, rampung gratis!
  - Ing swarga, bocah-bocah wadon nunggu kita kaping sewu luwih apik tinimbang sampeyan! - Prajurit Bear disikat.
  Putana ora pengin ngganggu para pembunuh, nanging refleks sundel luwih kuwat tinimbang swara nalar:
  - Aku bakal nuduhake sampeyan mung apa aku bisa! Ilatku entheng kaya wulu lan manis kaya madu!
  Nesu banget, Margarita nusuk driji ing tlapukan, mateni sundel:
  Luwih sethithik lan kita kudu mateni dheweke. - Anggota agama Komsomol Krakatau nesu banget nalika ndeleng tumindak ala kasebut.
  Ing ngleboke, loro pengawal padha santai dilebokake, mlumpat ing mburi lan patah gulu.
  Kapten wis ngorok kaya bajingan wisuh, ngrangkul rong jinis, wong ireng lan Thai. Sing, senadyan kasunyatan sing padha uga nyerah, nervously tossed lan nguripake.
  Bocah-bocah wadon weruh foto kapten ing komputer lan, tanpa ragu-ragu, sijine loro "trans-boys" ing amben. Kapitan pangkat kapisan, wong kapindho saksampune laksamana, disentak lan digawa menyang awake karo saperangan tamparan ing pasuryan. Dicekel sepisanan, makhluk elek kuwi ora kedut-kedut, mung nyawang sedane karo mripate kaget.
  Margarita ngangkat dheweke munggah ing tangan sing njedhul, nutupi cangkeme nganggo sarung tangan, lan Aurora ngangkat keris kanthi lading sing cerah ing mripate. Disambat karo kobra galak:
  - Siji tembung lan colok mripat!
  Margarita rada ngeculake rahang, nanging kapten meneng.
  - Kene sampeyan! - Iblis murub nggawe nada swarane dadi luwih elek. - Aplikasi pain Panglima.
  Galina rada menet mburi syaraf lan clamped dheweke tutuk ditutup, supaya njerit oncat tenggorokan saka kapten Amerika.
  - Wah, saiki bakal luwih sepi. - Aurora Abang wiwit ngalahake kanthi driji gundhul ing lantai sing mirip karo karakteristik irama saka pawai pemakaman. - Salah ngomong celeng! Utawa kita bakal ngilangi kamulyan lan sijine ing tutuk.
  Nalika kapten sesat rada tenang, Margarita nyenyet. Prajurit pirang uga mutusake kanggo menehi kontribusi lisan kanggo interogasi:
  - Asu nyebutake awak yen sampeyan pengin supaya ora nyiksa. Yen ora, sampeyan mung bakal nyenengake kita.
  Kapten ora ngomong kanthi cetha.
  - Aku bakal pitutur marang kowe kabeh!
  - Inggih, sing luwih apik. Pitakonan carane ngomong kanthi cara sing gampang! Bocah-bocah wadon padha nyenyuwun.
  Kapten nggresah, kupinge kelinci gemeter:
  - Mung ninggalake urip!
  Aurora kanthi logis ujar:
  - Iki minangka sajian sing paling larang, sampeyan kudu entuk luwih akeh!
  - Aku wong bisnis. - Apa Amerika sing dicekel seneng banget. - Yen sampeyan pengin, aku bisa ngawula!
  - Lan iki ana uga, ngidoni, tanpa ninggalake, pelacur lanang! " omonge Margarita karo nyengir.
  Malah kecoak kapal, sing wis kesandhung ing kulit alus sikile bocah wadon, cepet-cepet bali menyang longkangan, nesu karo usul kaya ngono.
  - Pira wong ing kapal? - Aurora rambut abang bangga nyamar ora krungu ukara pungkasan.
  Si cabul Amerika mangu-mangu, raine dadi montok, kaya ora krungu pitakon, mripate keplok, keplok!
  Setan Api ngethok driji cilike nganggo keris, getihe mili. Dheweke langsung sadar:
  - Inggih, carane akeh wong ing karusakan?
  - Kira-kira patang atus! Aku ora ngerti manawa militan "stabilitas" teka saka pesisir. Nanging sundel mung sawetara. Padha ora cukup kanggo wong saka pesisir. - Pretender lan moron whined lan narik gulu babi kang.
  . BAB #8
  - Ayo nglewati rincian! - Fiery Aurora langsung nguripake kanggo prakara praktis. - Artefak ngendi?
  Kapten nyoba main bodho:
  - Artefak apa?
  Barefooted Aurora rada remet dhengkul, balung crunched.
  - Saiki temen maujud?
  Pain kabukten minangka cara paling efektif kanggo ngatasi obat bius:
  - Ya, dheweke ana ing brankas kapal.
  Aurora sing keren nggereng:
  - Lan aman?
  - Ana mburi lawang! - Piggy primata squeaked.
  Prajurit bear mencorong mripat ijo. Margarita narik lawang titanium menyang dheweke lan nguwuh kanthi kuciwa:
  - Kode!
  Kapten ngupaya supaya bisa urip:
  - Ya, aku duwe kunci.
  - Ngendi? - Prawan prajurit jempol sikile ngangkat kursi kanthi sikil.
  Kewan kasebut gurgled ora jelas:
  - Ing lemari!
  Barefooted Aurora cepet mlumpat menyang lemari, lan njupuk metu piranti karo chip.
  - Iki?
  - Ya! - Tikus squeaked.
  - Aku bakal mbukak dhewe! - Dashing Aurora kenek kapten ing tangan. - Deleng, dadi pinter.
  - Kowe kok mung loro? - Babi wis wani dadi kasengsem.
  - Aja banget penasaran. Sampeyan bakal urip maneh. Tumit Aurora sing gundhul nyentuh wetenge Forleind sing nggegirisi, njalari dheweke krasa lara. Bocah wadon mau mbukak lawang sing tumuju brankas. Ing njero kamar ana laptop pirang-pirang, peluncur granat. RPG Soviet - 39, ing siji salinan, lan mitra Amerika sing luwih canggih.
  Apa sampeyan ngerti kode aman? - Prajurit Bear nggero.
  - Saliyane rong digit pungkasan, mung komandan duwe informasi babagan. - Laksamana George Arnold.
  - Telpon aku! - Margarita jabbed dheweke sikil menyang tawanan flabby mozzle, lan nyekel irung karo Bare driji.
  Kesandung, wong Amerika sing ditawan nyathet kombinasi sing ora suwe banget. Aurora rada padhang mripate.
  - Inggih rampung, ora ngapusi. A titik ing sih.
  - Banjur carane ngomong ... Saiki, yen sampeyan salah nelpon nomer telu, weker bakal muni. - Dumadakan blurted metu kapten wedi.
  - Kita wis ngerti dheweke! - Prawan Komsomol cepet nelpon kode lan mbukak lawang kandel patang atus milimeter. Kerikil disimpen ing kothak sing kapisah lan dicopot kanthi ati-ati.
  - Stingers saka Tanpa wates, wis diproses durung?
  - Umume ya! - squeaked clurut tawanan. - Dites ing wayah sore.
  Iblis murub bungah:
  - Apik, ing ngendi stingers disimpen?
  Kanthi gagap, kapten kasebut nyedak:
  - Ing hangar, ngendi ditahan. Iki nduweni segel "Orlan", bebarengan karo rong tank "Pershing".
  Kothak iki mung apik kanggo scrap metal. Nanging model apik saka "stingers" cukup cocok. - Mad Aurora, nggodha tahanan, nuduhake ilat.
  - Padha karo Kripik komputer, supaya khusus, padha nyekel siluet. - Amerika muttered, nyoba kanggo tuku urip.
  - Kita ngerti! - Iblis murub nguripake kanggo dheweke partner. - Apa sampeyan mikir, Mirabela, pira saka patang atus seket wong sing isih ana?
  - Kurang saka setengah. Gunggunge ana rong atus telung puluh wolu mayit. - Prawan Komsomol malah cekikikan kanthi seneng.
  Aurora ngamuk ngempet saka awake dhewe:
  - Tawanan bakal dibutuhake kanggo mbukak "stingers", ana sing bisa ditindakake para ilmuwan.
  Bajingan sing ditawan mau ngomong:
  - Apa sampeyan Rusian?
  - Apa sampeyan mikir kita Mujahidin. - Prajurit Komsomol nggerus.
  Kapten nuduhake pikiran lan kapinteran sing ora dikarepke:
  - Mung wong Rusia sing bisa duwe pejuang sing angel, bisa nangkep kapal sing cukup gedhe!
  Aurora sing angel ora setuju:
  - Lan prajurit saka Sultan Turki gedhe karo artefak!
  - Kaya ngono? Kabeh bisa, nanging sampeyan pinter banget kanggo wong Arab. - Primata babi goyah. - Senajan Mungkin sampeyan Jerman?
  Swift Aurora, refuting kang ngandika, nggebug shin ing padharan, banjur nyuwil sikil loro, kapten wedhus ilang eling saka pain shock.
  - Umumé, kita ora perlu, cukup ngerti. - Nyimpulake prajurit rambut abang. "Saiki kita mung kudu nyekel kru.
  Margarita langsung nyaranake:
  - Ayo menyang kabin, kita duwe set kunci!
  Aurora seneng banget:
  - Ya, ana bukaan elektronik darurat.
  Bocah-bocah wadon Komsomol meneng mudhun, mbukak lawang kabin, lan maneh karusakan. Mung sawetara jinis threshing, ora perang, nanging churning gandum.
  - Kabin nomer enem resik! - Kandhane Aurora karo nyengir untune.
  - Mungkin ing kamar nomer enem! Margaret cekikikan. - Ayo dadi luwih apik.
  - Kita ora geese kanggo graze ing numpuk. - Iblis murub nggero. - Utawa rodo geese, nanging alam bébas!
  - Ora bener! - Ing kene terminator pirang wis gelo. - Wong-wong bayaran kasebut berjuang kanggo dhuwit, lan kita khusus kanggo Tanah Air Komunis.
  Bocah-bocah wadon Komsomol pindhah ing garis-garis luwih saka dek kru, njupuk single. Margarita kesusu kanthi kacepetan lengkap, menyang kamar mesin, pantry, terus, galley. Militer kasebut kanthi ati-ati diblokir, nggiling bagean. Kasunyatan bilih cahya ing tugas punika ringkih mung diputer ing tangan saka pramuka, mungsuh ing sepuluh meter ora weruh apa-apa kajaba geter, lan padha katon béda.
  Komputer kanthi otomatis menehi pendapat.
  - Lan yen sampeyan nggunakake model virus.
  - Lan kita wis nggunakake telpon pinter baterei-dilakokno. - Said, gelo dening robot, Margarita Korshunova. - Ing kene sampeyan bisa ndeleng kabeh sistem pengawasan ing hibernasi.
  - Kaya iki! - Mesin karo chip kaget.
  - Mbalik ing kantor admiral, dheweke ngirim hibrida saka cacing lan virus liwat saluran kasebut. Iku misale jek sing ora katon, ora program anti-virus siji bakal mundhakaken weker. Kuwi karya murni, siluman lulled kabeh sistem ndjogo. - Prawan Komsomol, kanggo persuasive sing luwih gedhe, nuduhake biceps sing cetha ing lengen.
  - Oh, sampeyan menehi! - Ngandika, gumun ing kapinteran saka bocah-bocah wadon, bedhil mesin. - Sampeyan bisa reprogram kula?
  - Iku cukup nyata! Lan apa sing dikarepake?! - Margarita nggawe pasuryan banget tresnani kene.
  - Kenali dhewe minangka wong! - Dijaluk piranti elektronik.
  - Iku superfluous, nalika sampeyan njupuk. - The terminator pirang ora bodho kanggo nindakake iku bodho. - Mengko aku bakal ngandhani sampeyan babagan Kristus.
  Margarita njupuk posisi karo bali menyang gangplank, mudhun ing siji dhengkul kanggo stabilitas, nuding moncong ing lawang ngelawan. Ana wong lanang metu, wektu iki putih, mung rada "ceroboh" ketoke ngrokok obat bius.
  - Pecandu narkoba ora oleh warisan Kratoning Allah. - Prajurit Komsomol nyegat dheweke. - Dheweke mbuwang mayat, kanthi cepet nyabrang dhewe.
  Barefooted Aurora zigzagged sadawane perimeter liyane, tindak menyang lawang, iku dikunci, dibukak karo tombol universal. Negro iku mbalangi bantal.
  - Kitty scat!
  Prawan Komsomol langsung nanggepi, nyuwek bantal lan wong Afrika lan kanca-kancane; - Kurang saka setengah. Gunggunge ana rong atus telung puluh wolu mayit. - Prawan Komsomol malah cekikikan kanthi seneng.
  Oh, kanggo nyeret menyang amben, partners.
  - Punika geeks, ngatur kanggo medeni! - Prajurit bruwang rambut abang mangsuli. - Saiki arep menyang ngendi? Ketoke, ing kabin wakil. Dheweke katon turu.
  Panggonane mate kapten ora dadi ekstensif, nanging muni musik saka kono. Melomaniac tegese? - Ndadekake samubarang luwih gampang.
  Prawan Komsomol tanpa alas mlebu kaya bayangan, numpes prajurit siji, lan rada nyekek kapten pangkat kaping loro, nggulung siku:
  - Apa sampeyan pengin urip?
  - Pengin! - Dheweke mangsuli manawa, umume, wong Amerika kudu diarepake.
  - Bakal ana kasempatan! - Nalika mlayu, Aurora milih mateni, nanging ora suwe. - Ayo Kent! Dheweke nerusake, koridor wiwit sempit, kanthi jelas ngedhunake pangkat para pelaut. Prawan Komsomol njupuk menyang lawang adoh lan njupuk iku mati liwat kepala penjaga. Dadi tembakan kasebut meneng, ujare karo bisik-bisik.
  - Bang-bang!
  Prawan Komsomol kanthi ati-ati nyoba gagang lawang kabin. Dikunci. Nah, iki setengah detik, ana wong pitu ing kabin, telu lagi turu, liyane ngethok domino, cukup ing Rusia. Margarita narik pemicu liwat kekuwatan, ing kasus iki, pembunuhan ora nggawa kabungahan. Nanging tumindak wis rampung, malah tetes getih wis tiba ing pasuryan.
  - Wong mati nganggo braids ngadeg lan meneng! - Prawan Komsomol cekikikan.
  Kabin anyar, ing kene Margarita ninggalake urip kanggo wong loro sing turu, dheweke mung mateni, bisa migunani.
  - Pembunuhan ora bisa mbenerake kepentingan lan bathi - mung pakurmatan, kamardikan lan Tanah Air minangka panyengkuyung kekerasan! - Dheweke ngandika - nengsemake filsuf-terminator.
  Aurora uga gampang dipindhah kanthi milih pipa ventilasi. Iku banget cramped lan interferes karo tas ransel. Aku malah kudu melu mesin kanggo nyilikake. Saiki cah Komsomol dadi luwih akeh, sanajan dheweke njupuk risiko. Ing kene, kaya-kaya wong suci nesu marang wong dosa, ana laba-laba mutant nyerang. Lan nalika dheweke mung bisa liwat. Painfully dicokot, lan saperangan kaping ninggalake ajiné. Prawan Komsomol ngeruk sirahe, nanging bisa nyekel dheweke ing pucuk tentakel lan ngobahake dheweke ing sikut. Dheweke narik tangane, nggebug dheweke nalika kothak sing kuat kasebut pecah, nglarani siku sing diiseni.
  - nggegirisi! - Wangsulane prajurit bear. - Aku bakal menehi penangkal awak.
  Piye wae Margarita metu lan nyabrang menyang kabin, ing ngendi para prajurit padha ngorok. Nalika lawang mbukak, dheweke nyoba mlumpat, nanging langsung ditutupi udan sing mateni. Ninggalake mung siji, mateni wong lanang, cah Komsomol terus mlaku.
  Ing kene lawang ing sisih kiwa dheweke wiwit nguripake. Bisa dideleng yen wong lanang sing rambute dicukur lan duwe untu sing dicukur mau kepengin nguyuh.
  - Sapa ing kene? - Takon sailor kanthi swara mendem.
  - Ngimpi tanpa alas kaki! - Prawan Komsomol mlengkung kanthi spring lan, sawise nyebarake lawang, nabrak bathuk. Iku isih baja paduan. Bathuk swelled bebarengan, padha karo jinis "boxer", Kajaba iku , kang Cut karo mburi sirahe. Margarita mabur ing njero, ngalahake karo dhengkul wesi ing rahang, nalika banget tajem, nuthuk metu untune. Kurang massa, nanging luwih saka ngimbangi kacepetan.
  - Kayane wis siyap. - Nyimpulake pembunuh karo tokoh dewi.
  Ana wong lima maneh ing mburi. Dadi siji ing bal, resepsi sing apik. Bajingan liyane karo ajiné ing bathuk, supaya bisa ngalahake dheweke. Pinggir katelu saka palem ing gulu. Sampeyan kudu mbaleni dhewe, nanging technique iki agawe. Siji jinis tiba ing rak ndhuwur, nanging kanthi cepet Margarita ngalahake dheweke kanthi sirah menyang plexus solar.
  - Ngaso bayi. - Ujare bocah wadon Komsomol.
  Jinis pungkasan sumpah karo telung crita saru, campuran tembung Inggris lan Rusian. Apa ora warga? Margarita nindakake cobra, jotosan karo driji ing mripat, meh fatal. Kabeh "mitra" meneng. Leres, swara wungu ing kabin sabanjuré.
  - Ana apa!
  - Perang gampang! - Dijawab, vilely, kaya ing swara mendem, wheezing, Margarita. Bantuan kita tatu. -
  Lawang kabin mbukak lan entuk giliran, maneh para pejuang tiba.
  Sing apik kudu nganggo bedhil mesin,
  Pati ala kanggo mungsuh saka Fatherland!
  Kanggo mabur menyang lintang,
  Kanggo nelukake cakrawala ing langit!
  
  Kita minangka anak saka Komunisme Srengéngé,
  Pejuang lahir kaya angin puyuh...
  Nazi bakal mangsuli nggero serigala,
  Beruang gedhe bakal nyuwek dheweke!
  
  Becik iku luwih kuwat tinimbang ala,
  Sanajan luwih kasar bisa uga jahat ...
  We perang ing ngisor langit kanggo
  Musim semi mekar wis teka!
  
  Ing lagu nightingale - trills,
  Lan dering silvery saka lepen!
  Es, salju lan badai salju bakal surut,
  Ing ngisor srengenge panas!
  
  Bloom - chamomile, poppies, roses,
  Kuwi padang rumput musim panas sing subur!
  Lan yen sampeyan ngerti, frost bakal teka!
  Malah banjur, aja wedi!
  
  Kucing gedhe - iki "Macan",
  Padha nggero lan moncong - padha gonjang-ganjing!
  Dheweke mbuwang Fritz menyang game ala,
  Nanging kaput isih bakal teka!
  
  Ayo ngenteni sunrise!
  Pasukan bakal mlebu Berlin saka Rus',
  Tanah Air ditembangake kanthi hymns -
  Lan ing jurang Tartarus ana kangen!
  
  Banjur wong-wong ing negara bakal gabung,
  Persaudaraan lan katresnan bakal teka!
  Tuang madu menyang cangkir, piring -
  Supaya getih ora mili ing kali!
  Margarita nembangake bait pungkasan kanthi swara gumuruh, lan ayat-ayat liyane padha mlayu kaya jaran ing sirahe. Nalika sampeyan njupuk lagu, mesthi menarik:
  - Senajan iku dadi kejem, kanggo tumindak ing cara iki karo wong urip! - Wis regretfully ngandika "Kristen".
  Ora ketompo carane hard bocah-bocah wadon nyoba kanggo trek lan ngontrol kabeh, iku mokal karo papat mata. Zombi sing ora duwe pikiran ora dianggep. Wong sing ora dingerteni bisa ngunggahake weker. Lampu darurat langsung murup, lan sirine muni.
  - Sing ora bisa dihindari kedaden, lan iku banget Bejo. - Ujare Aurora sing rambute abang.
  Komsomol girl kesusu menyang kabin, pelaut lan pasukan khusus mlayu metu saka wong-wong mau. Dheweke unceremoniously dijupuk wong. Dadi akeh wong padha glethakaken mudhun, Yankees ambruk ing Welasan.
  Semburan otomatis keprungu, granat njeblug, sawetara bebarengan. Nanging, para pejuang bisa luwih cilaka awake dhewe. Silencer uga main peran ing kene,
  Pasukan khusus pidana ora langsung ngerti, pati nunggu dheweke saka njero. Margarita diblokir metu saka prajurit lan mbuwang saperangan granat dijupuk. Screams nyebar pecahan getih saka balung, kene cah Komsomol kejiret siji penggal sirah karo sikil telanjang. Apa sikil mobile dheweke wis dadi, mlengkung ing sembarang sudut. Sampeyan bisa uga mikir yen hukum fisik wis diganti lan daging iku gutta-percha.
  Antrian sing bledosan saka sisih mungsuh, nanging kanggo sisih paling wuta. Margarita murub, meh tanpa ndhelikake, watu ajaib "Kolchuga" bisa ngalihake kabeh tembakan.
  - Sayange yen pasanganku dudu Ratu Salju. Dadi pasangan kita bakal katon luwih simbolis!
  Tangi, wektu iki Oleg Rybachenko, ora saka bugle lan jotosan pecut, nanging saka nangis dhewe - tenang lan inconsolable. Bocah-bocah wadon isih turu, nindakake prestasi.
  Lan kepahlawanan diganti dening ngipi elek, minangka asring mengkono nalika Nazi moyoki sampeyan.
  Oleg Rybachenko felt piyambak nyilem mudhun, kaya wis flopped menyang resin tinta, lan malah wiwit mangan adoh ing mripate. Banjur dheweke pancen wedi, lan dumadakan Nazi entuk kekuwatan ing jagad liyane. Ana swara ngeruk, kaya asu ngeruk ing tumpukan, mung luwih banter, nggitik kuping, mbengkongake. Eardrums rusak karo forceps. Banjur ana cangkeme metu saka pepeteng kanthi untu sing kemerlap kaya lahar gunung geni. Oleg Rybachenko Jr., durung nate ndeleng cangkir monster sing njijiki, karakter film horor ing latar mburi mung parodi ngipi elek.
  Banjur ana rahang liyane sing luwih nggegirisi, ana sing gedhe banget kaya Everest, lan liyane cilik kaya asu sing ganas. Ing kene padha karo untune beracun sing bengkok sing nempel ing daginge. Ing kabeh bebenere, Rybachenko Jr., ora nate nandhang lara sajrone urip sing cendhak. Ingkang utama yaiku ora bisa nemokake analog saka sensasi. Iki minangka geni sing murub lan asam korosif, ing wektu sing padha beku taun lan saw pemotong sing kusam.
  Lan padha terus nyiksa dheweke, wis cetha carane daging dicopot saka tangan, balunge katon, carane usus crawling metu saka weteng mbukak. Makhluk-makhluk ala nggegirisi, ngubengi untune. Rybachenko Jr. groans, luh mili saka mripate.
  - Gusti kanggo apa. Sawise kabeh, aku ora mateni sapa wae ing uripku, aku ora ngiyanati.
  Keprungu cekikikan lan saka dheweke, katon jarum abang panas nembus gendang telinga. Pungkasan, tutuk raksasa katon, ngulu dheweke kanthi wutuh. Oleg Rybachenko Jr. sumerep geni raging ing tenggorokan, pecah dadi pitung petals saka werna temen beda.
  - Punika geni legendaris saka jagading wong mati. - Bocah kasebut bisik-bisik, kulit tangane nyawiji, ditutupi bekas sing ala. Dheweke nyoba kanggo alon mudhun pesawat, nanging ora ana gunane malah ora bisa mindhah piyambak milimeter. Iki awak enom sing ditresnani kena aliran geni. Dèrèng nate ngalami ingkang kados makatên punika, mripatipun dados peteng ndhedhet, sumêrêp wontên bledosan ing tutuk, lambungipun mbalela, lajêng dipun rêbut sanjata nuklir. Sepira panas geni iki, abses gedhe katon ing kulit sing gundhul, balung dadi peteng lan retak, nyebabake kasangsaran.
  - Ora, aku ora pengin, ora perlu - Pionir mbengok ing ndhuwur swara. - Mangga bebasaken kula!
  Saben warna geni minangka pola nyeri sing unik. Kasangsaran bisa diwenehi warna sing beda-beda, macem-macem sing luar biasa, malah Marquis de Sade ora mikir nganti tekan kapinteran para pedunung jagading jagad.
  - Inggih, neraka, sampeyan bisa ngerti saben liyane. - Swara profesor SS menowo squeaks disgustingly.
  Sing katon, Nanging, elek, nanging utamané ora nyenengake kanggo katon ing tutuk prickly, kang mbatalake katon kaya campuran hiu lan baya. Nanging sungu, cukup aneh, reassure. Bocah perintis, supaya bisa ngganggu saka lara tindikan, wiwit ngeling-eling crita rakyat, ing ngendi setan-setan cilik sing lucu iki, kadhangkala ala, kadhangkala uga lucu lan naif, kadhangkala nulungi, lan kadhangkala cilaka wong. A dongeng utamané paweling bab "Imam lan kang buruh Balda." Iku cukup bisa kanggo menehi hasil karo "wong" kuwi. Lan ing kene dheweke mung ngerti, tusuk nganggo garpu.
  - Sing nyawa dosa ora ngrungokake Sosialis Nasional? - Sungu setan wis thukul, ngowahi menyang jenis beak lan tyrk ing shard.
  Nalika balunge rusak ing sirah, lara banget nganti ora bisa digambarake nganggo tembung. Nanging ing wektu sing padha, eling ora dadi mendhung, yen Oleg Rybachenko wis ing daging manungsa biasa, mesthi bakal mati saka kejut. Banjur dheweke ngrasakake utek sing kasar, banjur monster kasebut wiwit ngombe otak. Ditindakake alon-alon, kaya-kaya lagi ngisep. Setan liyane wiwit ngebor kuku, nyopir jarum landhep ing ngisor.
  Oleg Rybachenko njerit, tutuk mbukak dhewe.
  - Aja ngeculake.
  Dheweke nyekel ilat lan ditarik, alon-alon nyuwek dheweke saka roso.
  Uga pain, nanging rada beda, lan ora ana maneh njerit, mung nangis lan lolong.
  Sétan-sétan terus ngegung-egungaké, nuruti kuku, wiwit mecah ros-rosan, lan alon-alon ngrasakaké kasangsaran.
  - Mangkene carane wedhus tanpa sungu entuk bagean sampeyan. - Siji mbokmenawa senior imp ing screeches pangkat.
  Oleg Rybachenko wis tekan negara edan, dheweke dibanjiri gelombang siksa. Nanging sétan-sétan ora mundur, wis wiwit cabut untu, banjur dibor, piercing permen karet karo titik.
  - Kepiye sampeyan bisa nglelebke kekejeman kasebut, apa dheweke pancen ora duwe ibu. - Panginten pionir tortured. Ketoke maca pikirane, setan njerit.
  - Ora ana ibu, bapak Hitler-Satan.
  Banjur padha nemokake glepung anyar, digawe panas pengeboran, rampung sawing untu pungkasan karo cutter. Sabanjure ana giliran balung. Padha rusak karo tongs abang saka panas. Kulit asap, balung dibakar. Katon yen ati arep njeblug, njeblug kaya bom.
  Kene Oleg Rybachenko dumadakan felt sing ilat wis thukul lan bisa ngomong soko.
  - Welas asih marga saka Sang Kristus.
  Kanggo nanggepi, dhemit nyemplungake garpu menyang dheweke.
  - Sampeyan wong dosa lan sampeyan kudu ngerti yen Kristus iku penemuan wong sengsara. Dewa-dewa sing sejati iku siji saka rong pribadi lan nyiptakake kabeh alam semesta, uga para fasis ing gambar lan rupane dhewe-dhewe. Lan sampeyan wong lan maca jalmo, padha kudu dadi abdi sing tindakake sembarang pesenan lan nandhang asor. Sampeyan abdi sing ora pati penting ora percaya karo eksistensi kita, lan saiki sampeyan ngalami kabeh ing kulit sampeyan dhewe.
  - Saiki aku pracaya! sesambat pelopor wedi.
  - telat! - croaked setan saka SS. - Sampeyan ora duwe kasempatan.
  Padha terus nyiksa Oleg Rybachenko, padha nyuwil kaping pirang-pirang ing saurutan, diobong, banjur mbalekake ing cara unthinkable. Banjur diremuk kanthi cara anyar. Banjur SS-devils dhewe kesel lan, sawise ngangkat dheweke menyang udhara, padha digawa menyang jagading wong mati.
  "Deloken kados pundi paukumanipun tiyang ingkang mboten manut.
  Oleg Rybachenko weruh bocah-bocah wadon disalib ing salib. Awake sing biyen ayu banget dirusak lan netes getih. Babi gedhe nandur salib, kadhangkala korban tiba lan celeng dicekel, nyuwek daging wadon. Carane nandhang sangsara makhluk apes iki, luh campur kringet lan getih mili ing pipi sawetara wong. Keputusasaan sumunar ing mripate. Padha kaya ngemis: kita lugu, nyisakke kita.
  Yagene wong apes iki dihukum?
  Kanthi kabeh kekuwatane, dhemit kasebut nggebug bocah tanpa alas kaki karo linggis ing tumit lan nyanyi:
  - Aneka barang. Sing siji ora sopan marang nyonya rumah, sing liyane nyuwil vas sing disenengi, sing katelu ora gelem nuroni, sing nomer papat mundur. Tegese tekan kene ora prelu dadi wong dosa gedhe, dosa cilik wis cukup.
  - Lan siksa sing ora bakal mungkasi? - Oleg Rybachenko groaned.
  - Lan iki kanggo Gusti Allah sing Maha Kuwasa kanggo mutusake lan Fuhrer tanpa welas asih. Manawi Kangjêng Pangeran Adolf ingkang sepisanan ngetokakên wêwaton pangapunten, lajêng sagêd dipindhah dhatêng papan sanès ingkang botên sakit.
  - Kanggo swarga !? - Oleg Rybachenko ngandika karo kapercayan.
  Wong SS najis mbalek:
  - Ora ana swarga kanggo sampeyan primata. Ana mung panggonan ngendi sampeyan ora bakal diantemi lan tormented saben detik lan ngendi sampeyan bisa terus ngawula marang bendarane sawise pati.
  Oleg Rybachenko, gumeter medeni, takon:
  - Lan apa sing nunggu wong sing kejahatan luwih serius.
  Kita uga bakal nuduhake sampeyan iki.
  Iblis nusuk mripate nganggo garpu, apel bledosan, cairan diwutahake, lan penulis lanang dadi mati rasa. Banjur, sawise sawetara detik, dheweke entuk kemampuan kanggo ndeleng, nanging saben kedhip nyebabake gatal sing ora bisa ditahan. Padha mabur maneh, lan makhluk liyane njijiki fluttered metu kanggo ketemu wong.
  Oleg Rybachenko kasebut kanthi teliti, sinaoni. Wujude pancen ora ana apa-apa: tengkorak wuda, tanpa rambut lan scabbed; mripat kobong karo cahya infernal; cendhak, kaya irung pedhot karo ireng dip ing tengah. Lan, mbok menawa paling vile - anané saka rahang ngisor, tinimbang kang limang nglukis, star-shaped setan tentacles nyumerepi lan pindhah. Dadi dheweke clung Oleg Rybachenko, klelep untu menyang lambé, menehi Kiss misuwur ing cupang. Banjur tangane cakar wiwit patah balung. Penulis pionir Oleg ambegan amarga nyeri akut ing sikut, sendine remuk.
  - Dadi primacy bisa, ayo ngombe kanggo kenalan.
  Sawise ngilangi penulis Rybachenko, monster kasebut ngetokake tangane menyang cangkir, lan langsung diisi anggur. Panjenenganipun poked dheweke ing pasuryan perintis.
  Aku malah ora bisa njerit. Kaya-kaya ana gunung geni njeblug ing bolongan irunge, bocah perintis mau digugah tangise.
  Mirabela, ing sikil sing digores ing sirah Oleg Rybachenko, mung twitched saka goyang lan terus mesem ing turu. Bocah wadon sing seneng nganti dheweke dicemplungake ing neraka dening Nazi. Sing teknologi infernal wis teka - sampeyan ora duwe daya liwat pikirane!
  Nanging isih, kasunyatan: stuffy lan ing wektu sing padha rada kadhemen - dadi ewu kaping luwih apik tinimbang ngimpi demonic. Adem ing bocah-perintis-penulis, kaya ditiup angin. Nanging, kadhangkala dheweke malah kepengin nandhang lara, supaya dheweke melas, menehi coklat. Nanging yen sampeyan ora lara, mula iki berkah! Bocah lanang iku njupuk ambegan lan mbukak tangane ing pasuryan sing luwih kurus, teles karo nangis, njaluk digunakake kanggo idea sing mung ngimpi saka medeni Nazi Hades. Ora ana sing luwih elek tinimbang perbudakan, pikir Oleg lan nggegirisi. Pranyata metu sing ana iku ing comparison karo kang perbudakan bisa Samsaya Awon mung ing tembung ... Senajan, mesthi, neraka mbokmenawa ora nyata. Nanging kepiye yen para fasis bali maneh lan kanthi intensitas sing luwih gedhe.
  Dheweke ora bakal teyeng. Sampeyan perlu kanggo urip ing sembarang biaya, kanggo outwit Krauts iki. Malah bisa pura-pura rusak, utawa njaluk awake dhewe kanggo ngawula. Sauntara mesthi!
  Nanging ... sing apik tenan. Meh langsung ana ing Oleg Rybachenko mbalela ing pamikiran iki. Pambrontakan ora kaya ing dina-dina kepungkur, karo tremors convulsive dicampur karo wedi, nanging irreconcilably lan furiously. Dheweke ora nyandhang gething marang wong SS sing wis ngrebut dheweke lan bendarane dikutuk, Fuhrer, ora mung ing tembung - malah ing pikiran. Aku ora golek katrangan utawa alesan. Nanging kanggo aku aku mutusake kanthi jelas: kanggo mbukak kesempatan nyata pisanan. Lan sing luwih dhuwur bakal menehi, lan bakal ana ing paling slightest kasempatan , kang bakal bantuan liyane kanggo uwal. Kenapa?! Amarga dheweke dadi perintis! Pionir kudu mbantu kanca-kancane - anggota Komsomol! Lan mung amarga dheweke kepengin kaya ngono, nanging fasis ora pengin! Eh!!! Ora ngomong karo sapa wae, lan tanpa ngerti jagade wong mati sing dheweke ambruk, angel mlaku ... Oleg Rybachenko crumpled kang dipercoyo lan kabungkus bantal dheweke karo ajiné. Dheweke ora bakal dadi abdi kanggo Hitler lan pak! Pionir saka negara Soviet: ora pengin ngeyek lan pain - iku cukup, lan kabeh kanggo garis finish kene !!!
  Ana sing wedok-wedok wis padha tangi... Sing mlarat wis entek, ngono kuwi mligine tungkak kutha.
  Nanging, sayangé, sampeyan kudu pura-pura. Anggere dheweke nganggo topeng andhap asor! Aku ora pengin menyang ruang paling ngisor Gestapo, lan ditinju ing raine ora nyenengake ...
  Dadi dheweke isih bakal nemokake kesempatan.
  Sing paling keji - asu ajag werewolves iki. Aku ngelingi mripat, lan saiki, sadurunge jaman jaya, nalika raos diasah, bocah-pionir-penulis kanthi jelas mangertos: iki dudu asu ajag, nanging makhluk sing luwih pinter, produk saka mutasi sing diarahake. Saka pamindahan gen - luwih pinter tinimbang penunggang SS sing degenerasi. Pitakonan, apa dheweke luwih pinter tinimbang wong Soviet?
  Wis wiwit padhang lan kudu cepet-cepet.
  Oleg Rybachenko muter ing sisih, munggah kabeh fours lan crept antarane turu menyang tembok retak. Iki dibangun kanthi trampil, kuwat, sanajan ana bolongan lan tanpa semen - sampeyan ora bisa goyangake tanpa gangguan. Desa kasebut isih turu, nanging ana geni sing murub ing gapura lan katon bayangan ing cedhake. Sepedha motor lan mobil lapis baja ora ana ing endi-endi... Penjaga lokal, apa?
  Bocah-bocah wadon ninggal jejak sikil.
  Oleg Rybachenko shuddered - padha njupuk wong ing Pundhak, lan recoiled, nyepakaké kanggo defend piyambak. Nanging ing bayangan liwat longkangan, mripat Aurora kelangan sumunar.
  Iblis geni takon:
  - Wong gundul arep menyang ngendi?
  - Aku pancene pengin mbukak, - Oleg Rybachenko whispered quietly, nanging karo gangguan. Apa sampeyan ngerti carane dheweke entuk aku ing kene!?
  Cool Aurora ngendika karo mesem:
  - Nalika werewolves iki angonan kita ... Senajan ora werewolves ing kabeh, nanging soko ... - cah wadon iki bingung kanggo nggoleki panjelasan. Banjur dheweke nambah ora mesthi. - Ing wong, soko kosmik. Aku ora ngerti dhewe ...
  Oleg Rybachenko dhewe nyimpulake:
  - Sampeyan ora bakal diijini ninggalake!
  Wong wedok sing rambute abang ngangkat pundhake.
  - Padha ora mung menehi, nanging kasempatan bakal tansah teka! Nganti saiki, kumpulake kekuwatanmu. Rod-Creator bakal menehi, kita bakal teka ing Crimea lan nyapu roh-roh jahat Nazi.
  Esuk ing Crimea dadi panas lan adhem, nanging tanpa angin. Lendhut saka udan wingi nyekel es. Ya, mangsa ora pengin lunga tanpa gelut. Hoarfrost sparkled richly, kaya kasebar lan Hung perak, nanging kaendahan iki nggawe dheweke ora kepenak. Menapa malih, Duwe nggawa roti coklat lan cauldron gedhe karo sawetara appetizing-mambu, cetha ora godhok pakunjaran (diterusake dening salah siji saka kawalan SS banget njijiki-looking, karo Bowl), telu lanang saka rolas taun cetha nerangake kanggo bocah-bocah wadon ing. kandhang-casemate sing njaba Cold. Bener, dheweke dhewe, kaya bocah-bocah ing pendhudhukan Nazi, ora nganggo alas kaki. Malah ana prentah supaya bocah-bocah enom ora kerep nyuwek sepatu. Nanging dheweke bisa uga ora spank ing ngendi wae saka omah.
  . BAB #9
  Nanging, ora ana apa-apa, iki dudu Frost nyata, nanging Frost Frost. Mangsa wis rampung, lan musim semi ing Crimea badai!
  Oleg Rybachenko dumadakan pengin nyikat untu. Pahit banget ing tutuk. Malah luwih saka iku - tangan ngrambah kanggo ngeruk untu.
  Pioneer mlayu menyang lawang, mlumpat, nyuwil es. Dheweke dilebokake ing genuse, dikunyah lan diidoni. Banjur dibilas maneh lan maneh supaya banyu mancur. Langsung freshened munggah lan, ing nyawa, supaya loach ing April.
  Ing cauldron ana sing cair-floury lan, misale jek, karo jamur. Aku kudu nyedhot ing pinggir mangkok, lan, kanthi cara, godhok kasebut dadi enak. Pancen kanthi rasa seneng, lan ora mung karo keluwen. Pengiring degenerate saka SS yawned karo kabeh gapped, tutuk fetid lan sleepily katon watara. Nanging corak saiki, lan ing sirah, Oleg Rybachenko dumadakan mikir, chewing roti Ukrainia.
  Nanging banjur menyang ngendi? Dheweke bakal nutupi kabeh perusahaan, lan malah karo garnisun lokal. Lan bakal luwih elek kanggo wong-wong mau tinimbang ... Ing sesanti kasebut - ing ngendi Nazi nyelehake kaya selang.
  Sing wong bodho kanggo mbabarake awake kaya ngono ... Ora awake dhewe, nanging bocah-bocah wadon liyane lan telu lanang. Ya, lan aku uga - dheweke isih migunani kanggo negara.
  Oleg Rybachenko dadi pemikir. Contone, contone, pesawat - apa kudu duwe duralumin ing desaine? Apa bisa digawe kabeh saka kayu, nanging menehi atose titanium! Secara teoritis, wit ing rumus lan molekul kasebut nduweni valensi sing bisa ngluwihi kekuatan titanium, kanthi bobot kurang.
  Dadi, pesawat bakal nambah kemampuan maneuver lan entuk kaslametan.
  Ya, lan rompi anti peluru bisa digawe dening para pejuang kelas super, lan tank kasebut bakal dadi ...
  Sampeyan ora bakal break wong. Malah "Royal Tiger", kang katon ing wahyu, gagal. Lan tank kita ora wedi karo rereget. Lan supaya cangkang ora bakal njupuk.
  Oleg Rybachenko, mangan pangan, takon adhine ing tangan, kanthi swara insinuating:
  - Rungokake, yen sampeyan ngiket serbuk gergaji nganggo reagen ing aqua regia, apa efek sing bakal sampeyan entuk?
  Margarita langsung mangsuli:
  - Smoke ... - cah wadon kaget. - Apa sampeyan wis nyoba?
  Oleg Rybachenko ngandika kanthi bisik:
  - Aku iki nggoleki cara kanggo nambah kekuatan saka wit. Lan pracaya kula, pesawat sandi nuduhake kamungkinan praktis kanggo nindakake tanpa bagean logam!
  - Sampeyan Lomonosov Oleg nyata ... - Adhine ing tangan sijine driji ing lambé lan ngambong cah lanang ing bathuk.
  Nalika lagi mangan, loro pengawal SS liyane nyedhaki. Karo wong-wong mau ana jenderal Jerman wingi. Ing mburine ana pejuang loro, lanang lan wadon, kanthi penampilan sing nyenengake. Uga SS, nanging saka sektor beda. Ing kene kabeh lima padha nyekel cangkir karo udud ing tangane. Lan fasis enom liyane nggawa pasangane. Aroma kayu manis, madu, melon lan apel ngambang liwat casemate. Jendral ngandika kanthi nada pitakon:
  - Ayo gantung bocah-bocah wadon langsung utawa seneng-seneng dhisik!
  Para tawanan ing sakiwa tengene padha ngguyu, malah para pengawal SS nyengkuyung, lan jendral rambut abu-abu ngguyu kanthi prasaja, mbukak cangkeme kaya asu, taringe sing kuwat lan dawa, wutuh lan gedhe, kaya jaran.
  Mungkin edan yen bocah-bocah wadon ngguyu iki, nanging ... Luwih becik tinimbang nggero lan nuduhake luh marang Nazi.
  Oleg Rybachenko dadi pemikir: bakal ditinggal ing kene utawa didorong maneh? Inggih, nyatane, apa gunane transisi kasebut, yen sing utama yaiku eksperimen tanpa tujuan sing jelas. Kenapa Jerman ngobong bahan bakar nalika nyopir peralatan. Lan yen paling ora dikirim ing endi wae, mula bisa uga ana sing luwih gampang. Muat menyang truk utawa sepur. Ya, lan pesawat transportasi, yen eksperimen penting banget, kenapa getun?
  Apa gunane anggone nuntun wedhus ing rante. Utawa padha nyoba toleransi? Pancen, bocah-bocah wadon durung ana sing tiba. Ya, nalika transisi pisanan padha ambruk, nanging ora ana sing kedadeyan. Dadi apa mriksa saiki?
  Utawa bisa uga toleransi mundhak saka impact saka piranti unprecedented. Apa efek iki diukur? Lan supaya padha nyopir tanpa alas kaki, ing dalan sing berliku, jelas ora nyoba cepet tekan tujuan tartamtu?
  Lan iki logis - yen sampeyan eksperimen, banjur nganti pungkasan. Lan kanggo mriksa nuansa paling cilik. Ayo padha ngomong - kabeh bakal entuk manfaat.
  Mungkin prajurite lagi disiapake kanggo panangkaran Soviet lan deportasi menyang Siberia!
  Ing mburi kabeh pikirane iki , Oleg Rybachenko ora kejawab wayahe nalika dheweke wiwit chain munggah lan kira-kira meksa nindakake perkara metu. Ambalan punika ibu pain! Lendhut beku karo potongan es sing dipotong, sikil bocah kaya kaca pecah.
  Margarita kanthi semangat nyengkuyung sadulure:
  - A pijet invigorating apik, kuwi applicator karo jarum sing ratuning salju marang kita!
  Oleg Rybachenko uga ngguyu:
  - Ora lara sing nggegirisi, lan dudu sing nyebabake - sing paling awon sing nyuda keberanian yaiku wedi lara!
  Liyane nyiksa anyar, utawa luwih lawas - uga, skor penghinaan bakal luwih gedhe. Ya, lan uga kamenangan.
  Sawise kabeh, dheweke wis biasa tahan, lan luwih apik yen ana kesempatan kanggo mbales!
  Lan mungkin nyoba nyanyi kanggo keceriaan. Iku mung motif pisanan kanggo njupuk.
  Desane wis suwe ora tangi. Mung bocah-bocah ing ngendi-endi sing weruh saka kafilah kasebut. Pungkasane: wis ana ing alas, salah sijine ngluncurake manure seger ing endhas konvoi sing lemu, lan kabeh bocah-bocah sing ora nganggo alas kaki mlayu kanthi ngguyu. Lan wis ing mburi pinggiran aku nemoni bocah lanang dhuwur sing umure kira-kira patbelas taun. Kanthi keriting ireng lan sandhangan lusuh, sepatu bot reged, karo tumbak ing tangan lan loro asu putih kurus, sing langsung ngadeg ing sisih sing duwe, tawanan sing kesel nanging ayu meh ora katon. Tangan tengene bocah sing mripate ireng kebungkus gombal getih, umume katon ceroboh lan sembrono. Cetha yen gypsies utawa malah gypsies: gulu, bangkekan lan kuping dihiasi karo hryvnia nglukis bengkong, lengen gedhe lan anting-anting. Sabanjure, papat bocah lanang Gypsy sing luwih enom muncul - kanthi upaya, nanging kanthi nyenengake nyeret babi gedhe kanthi seret, dheweke beku ing papan kasebut nalika ndeleng prosesi kasebut.
  Padha whistled, pointing driji. Lelucon vulgar keprungu babagan tawanan sing setengah busana. Kajaba iku, tikar telung lantai sing jujur.
  Wong SS nanggepi nggero lan malah wiwit nembak, minangka uncultured
  bocah-bocah nuduhake patrap saru. Kanggo ketoke nuduhake padha ing Jerman.
  Bocah gypsy sing luwih tuwa mbengok apa-apa marang para punk. Dumadakan padha ayem
  Meneng lan ngadeg kanthi tenang.
  Mirabela ngandika kanthi bisik:
  "Mbokmenawa anake baron!" Senajan apa iku penting?
  Oleg Rybachenko kanthi logis ujar:
  - Hitler sengit gypsies. Dadi gypsies minangka sekutu kita. Nanging kanthi tumindak kasebut, dheweke ngremehake kulawarga Romulus!
  Ngliwati, Oleg Rybachenko ketemu karo mripat biru, narrowed saka pimpinan Gypsy. Ana bangga ing wong-wong mau - bangga bawaan lan semaput saka predator enom sing durung ngerti kekalahan ing urip. Ana penghinaan sing jero, nanging ora kanggo Oleg lan ora kanggo tawanan liyane.
  Penulis pionir takon marang pimpinan sing bebas:
  - Ayo menehi ambegan Fritz! Apa kita bakal ngalahake asu?
  Dheweke langsung mangsuli:
  - Coffin wis dhawuh!
  Lan padha ora sengaja munggah ing kadhemen, minangka pionir ngandika, kita elang, ora terwelu wuta.
  Oleg Rybachenko malah mutusake kanggo nyanyi kanggo semangat sing luwih gedhe, sanajan isih bisa dirungokake. Sampeyan kudu nyetel dhewe munggah kanggo kamenangan ;
  Badai gludhug ngamuk lan sungu gumuruh
  Donya perang maneh!
  Ana detasemen kita wiwit Oktober,
  Nalika gerombolan nyerang Tanah Air!
  
  Dasi diikat - Fritz cedhak Moskow,
  Tembakan bedhil disiram geni ...
  Aku ndhudhuk parit karo bocah wadon tanpa alas,
  Kanggo nglindhungi pendekatan menyang jantung Rusia!
  
  Ana sing dipateni, nanging Lenin urip,
  Ing saben eseman lan saben smirk!
  Swara slompret iku kuat - ora suwe ing kampanye,
  Kita minangka pionir kanthi wani!
  
  Tank kobong, Fritz kaput,
  Kita ngalahake kanthi kendel - bocah-bocah!
  Katyusha sing nggegirisi bakal nyirnakake nistha -
  Kita memuji Gusti Kang Mahakwasa - Rod!
  
  Kita lair - ngerti menang
  Cowardice ora bisa diapura!
  Lulus ujian - jelas ing lima,
  Inggih, Adolf jumangkah ing garu!
  
  Prajurit Rusia minangka pahlawan sejati,
  Dheweke ora ngerti tembung - AWOL!
  Ngerti yen sampeyan lair kanthi ngimpi abang,
  Kita bisa nggunakake serigala hardened!
  
  Stalingrad kita, Leningrad kita,
  Nang endi wae ana tanah suci para raksasa!
  Kerang-kerangan kaya udan es sing ngamuk,
  Lan para pionir manunggal karo Tanah Air!
  
  Aku yakin bisa mabur menyang Mars,
  Kita bisa mbangun roket menyang Venus!
  Inggih, fasis nusuk sampeyan ing mripat,
  Ora ana sing luwih kuwat tinimbang wong Rusia ing iman!
  
  Broken, percaya balung mburi Fritz,
  Kita bakal menang, malah saiki kita keluwen!
  Kewan galak bakal remuk,
  Inggih, kamenangan bakal teka ing Mei anget!
  
  Aja nangis ibu, aja nangis,
  Yen aku mati, anggep aku komunis!
  Iku melas dhewe, kaya lem rusak,
  Keuntungan mung fasis!
  Mlaku-mlaku ing salju iku angel, nanging untunge, lendhut kasebut cepet ilang.
  Banjur, kabeh, kaya sadurunge. Rutin liwat dalan mburi gunung, nyingkiri pemukiman manungsa, karo stomping, meh ing bunder.
  Ora, padha mlaku, yen sampeyan ndeleng Srengenge ing sadawane sawetara jinis spiral. Ing arah Sevastopol, lan iku manawa.
  Nanging ing wektu sing padha, kolom isih arched. Pengangkut gemuruh, locator rame. Lan maneh tes.
  Padha mimpin bali menyang casemate, mung wektu iki menyang mantan getihen. Malah ambune manure ora ilang.
  Nanging ana akeh HAY, iku bakal dadi alus kanggo turu. Unchained tanpa upacara sing ora perlu lan didhawuhi ngenteni nedha bengi.
  Lan dheweke pancen dihormati: limang wanita lokal muncul, sing nggawa kaleng gedhe sing diisi sup susu.
  Margarita kaget lan takon marang Kapten Natasha:
  - Ana keajaiban ing sieve utawa tanpa sieve. Nanging pancene, wong Jerman luwih apik tinimbang sing digambarake propaganda kita, utawa kita manuk sing terkenal!
  Aurora sing rambut abang ngomong kanthi kasar:
  - Aja ngapusi awak dhewe! Babi Guinea tansah diwenehi panganan sing seimbang.
  Oleg Rybachenko sijine ing panggonan sing salah:
  Lan malah luwih babi! Dadi bobote mundhak luwih cepet!
  Prajurit rambut abang dikonfirmasi:
  - Bebener ngandika liwat tutuk saka bayi! Aja bungah ing soldering loman! Utamane amarga dheweke ana ing kunjara!
  Oleg Rybachenko kanthi logis menehi saran:
  - Kita bakal luwih mangan, banjur kita bakal weruh!
  Bihun ngambang kandel ing sup, lan malah madu katon wis ditambahake. Lan roti digawa cukup seger, wangi. Kayane lagi ana ing resort. Anget ing kandhang. Lan nimbang sing spring wis bali, meksa nindakake perkara aside ibu mangsa.
  Oleg Rybachenko ngombe mangkok, banjur weruh yen kaleng gedhe durung kosong, dheweke njaluk liyane.
  Sawisé iku, dheweke lan bocah-bocah wadon ngimpi teka kaya gelombang saka meteorit tiba - dumadakan lan mesthi.
  Terminator zombie mlumpat saka mburi. Aku malah melas kanggo Dmitry Baranov. Peluru kasebut kena ing tengah dhadhane. Nanging zombie sadurunge didakwo ora sok dong mirsani lan fires.
  - Awakku kabeh awal mati lan keluwihan timbal ing ora cara, ora beban. - Dmitry mesem, nanging medeni, kaya wong mati.
  - Fu lan medeni! Aku ngelingake Hades. - Aku ngeweruhi, exclaiming Margarita.
  Aurora berambut abang lay mudhun ing undhak-undhakan ndhuwur jembatan, njupuk geni ora mung metu saka kamar militèr, nanging uga bagean pinunjul saka koridor. Saka kene luwih trep kanggo nyapu wong lanang warna sing mlumpat metu saka kabin kanthi geni. Ing wektu sing padha, saka wektu kanggo wektu, dheweke kudu mindhah dhewe, ngganti posisi:
  - Aja kuwatir, dhik Margarita, mungsuh wis kurang saka satus. Kita bakal ngatur piye wae!
  - Malah kurang saka pitung puluh, Aku miwiti "sweep banter"! - Anggota bear-Komsomol ngetokke moncong.
  - Pindhah menyang kamar mesin, mungsuh bisa jotosan boiler, lan nyoba kanggo banjir kapal! - Saiki Aurora sing rambut abang katon kuwatir. Nanging, mesthine, dheweke ora nembak luwih elek, sebaliknya, dheweke ngresiki kaya teyeng nganggo saw emery. Lan getih saka ambungan saka annihilation - bak karo tong minyak!
  - Ayo! Miturut ngawut-awut! Margarita ngandika tembung saka kartun favorit dheweke. Luwih tepate, kartun sing dipilih ing kasunyatan Nazi sing kleru kanthi brutal. - Mayit!
  Prawan Komsomol mlaku ing koridor kaya angin puyuh pemusnahan. Iki minangka kompartemen, lawang titanium, partisi baja. Zombi ing mburi dheweke. Dheweke ora ndhelikake, lan ana antrian. Senapan M-18, kaliber 7.45. Ketukan persis ing ngarepe ati. Penjahat Zombi wis kalah, dheweke tiba, nanging banjur mlumpat. Mbuwang granat.
  - Inggih, sampeyan lan macho tanpa henti. Margaret kaget.
  Punika prawan Komsomol nuthuk lawang kamar mesin. Ngeculake disk bumerang, ngethok sawetara wong. Sisane dheweke rampung karo ngayunake keris. Bangkai pejuang kanthi ciri Jepang tiba ing kukus sing kandel. Monconge langsung scalded, lan saka kaget dheweke ilang eling, lan bisa uga ditched.
  - Reresik mlaku kanthi apik! - Kacarita kanggo Margarita.
  - Aku uga ora salah! - Jawaban, Aurora seneng. Saka ndhuwur, keprungu bledosan senapan mesin dawa, banjur loro maneh. Komsomol cah wadon shoots, meksa mungsuh kanggo nutup.
  - Break liwat saka kabeh pinggiran. Iku kaya sampeyan ing game Annihilation. - setan murub nyebul.
  - Aku uga pindhah. Saperangan mayit katon. Nanging, mungsuh utama wis tenang. Margaret kacarita.
  A pecahan granat tatu Dmitry. Iku pierced liwat, mabur metu liwat mburi. Baranov tawanan mung mencet driji ing lambé:
  - Aja njerit, iku ora natoni kula.
  - Aja ndhisiki lik ing panas! - Dheweke ngandika, screwing munggah mripat tengen Margarita.
  - Aku ngrungokake! - Nanging zombie tumindak ngelawan.
  Margarita nglangkungi koridor, bledosan maning bledosan, tangise wong ditarik metu, kaya kuku dicabut, granat abot njeblug.
  Aurora telanjang-legged, wis matèni buronan, poke dheweke menyang kabin, siji, liyane, katelu. Mung ing papat padha wanted kanggo panggangan dheweke karo geni, nanging cah Komsomol ana ing ngarepe, meksa mungsuh kanggo tenang ing salawas-lawase.
  - Ana sing kurang, nanging ana sing ndhelik ing sel cedhak gudang. Aurora njerit. - Mbuwang granat mbebayani, liwat.
  - Tiru swarane kapten iki mambu, palung. - Mirabela Korshunova menehi saran. Padha bakal mbukak kanggo sampeyan, banjur kasebut kanthi teliti, Cut mati karo bledosan. Stingers kudu ora tenggelam. Aku saiki mburi mesin, nggunakake bumerang. A pecahan saka granat tatu angel Dima. Iku pierced liwat, mabur metu liwat mburi. Baranov tawanan mung mencet driji ing lambé:
  ng, Aku njupuk mati telu liyane.
  Aurora sing lincah njerit kanthi prihatin:
  - Inggih rampung, helikopter bakal katon rauh, lan iku bakal Samsaya Awon kanggo kita.
  Wangsulan:
  - Kaya sampeyan ora ngerti!
  & Flame Devil Terminator sarujuk:
  - Aku ngerti, pangarep-arep warms nyawa!
  Granat cahya lan swara ME-198 mabur menyang Aurora. A prawan Komsomol kesusu kanggo ketemu wong, repelling karo awak. Lapangan saka enem watu dianggo kaya karet, nggawa granat bali. Mayit mabur metu maneh, malah kesel ngetung.
  Prawan Komsomol mlayu ing pojok, lay mudhun, murub bledosan, mowing mudhun wong-wong sing nyoba kanggo teka saka mburi. Jinis katon ing setelan kewan, nanging Aurora mad wis nunggu wong, lan sawise dheweke njupuk mati karo nguripake grenade padha sing tiba saka prajurit Yankee. Tembakan kasebut cukup kuat lan ing bagean sing paling rawan - visor. Lantai saka sirah iki diunekake lan massa logam ageng ambruk, karo muni ing waja.
  - Sampeyan kudu mangan! - greyhound Aurora quipped.
  Saiki cah Komsomol nyedhaki gudang lan, niru swara komandan, ujar:
  - Aku tatu! Mujahidin ngoyak aku! Ayo pesenan iki.
  Lha, sapa sing wani mbangkang. Komsomol cah wadon mlumpat menyang langit-langit, ngamanake dhéwé lan, murub saka ndhuwur lawang, exterminated sangalas pejuang wedi, ngengingi sirahe.
  - Tahap pisanan ngresiki papan sing paling mbebayani wis rampung. - Prawan Komsomol ngumumake.
  Ana bledosan ing jejere Margarita, lan dheweke mlumpat menyang bukaan. Kene ing ditahan iku mambu saka abot kobong logam lan piercingly narik bahan peledak. Wong liya nyoba "nyuwek" lan tiba ditusuk. Wong lanang loro, sing jelas wuta, ngangkat tangan lan bengok-bengok nganggo basa Inggris:
  - Aja njupuk! Ayo padha nyerah! Nyisakke kita ing jeneng Konvensi Jenewa.
  Margarita Korshunova sing paling apik ora bisa mateni wong sing ora bersenjata, lan mulane dheweke mung mateni, kanthi mencet driji sing biasa. Swarane prajurit beruang muni getun:
  Kita isih bocah enom. Lha kok sampeyan butuh tentara NATO iki. Yen sampeyan, Gusti Allah, ngatur provokasi, kita bakal remuk kaya anak kucing. Ngomong oranye Aurora, kita wis meh rampung karo Sapuan.
  - Mungsuh bisa ndhelikake. Coba ngrungokake lan nyekel ambegan sing ngganggu, lan aroma kita apik banget! - Ngamuk abrit sengaja ngorok banter.
  - Ya, aku mambu bau. Mayit-mayit bakal mulai rusak, banjur kabisan bakal main nglawan kita! - Mirabela pura-pura, nanging nangis banter.
  Bocah-bocah wadon Komsomol mlayu liwat kabin. Aurora mlaku kanthi cepet. Punika mambu adrenalin, punika telu pejuang seger. Disiapake, beku ing ambush.
  - Iki ora serius - Nanggepi, tembakan saka RPG muni. Nihan mabur liwat, nanging pierced bagean saka piring waja. Nanging, daya iki dirancang kanggo njupuk T-7. A girl Komsomol meh wuta mbuwang disk-boomerang, Cut wong mati, njerit krungu. Dheweke bledosan karo sawetara nembak, mateni sing wani. Wong liya padha bengok-bengok:
  - Kita uga nyerah!
  Amarga nesu, Aurora nggebug nganggo sikile sing telanjang, nganti dheweke ping telu bebarengan.
  - Lumpuh wong apik! - ing Komsomol-terminator growled.
  Mung siji narapidana enom tetep ing sikilé.
  Margaret a ing ditahan uga ketemu karo resistance. Ing dalan dheweke ditembak mudhun prajurit, temenan beret ijo. Padha bengok-bengok: "Tangan kanggo tangan!"
  Margarita mangsuli kanthi gumuruh:
  - Sugeng enjang! - Nindakake teknik "cakar ganda". Akibaté, gulu beret ijo tugel.
  Aku nyekel granat, dadi luwih aman ing kene, rolas prajurit ketoke nyoba ngetrapake aturan pramuka: slamet ing kabeh biaya. Nanging, Margarita malah seneng game iki kanthi cara dhewe:
  - Inggih, yen sampeyan ngeyel. Ayo menyang baseball, Amerika favoritmu, peran kendi.
  - Yen sampeyan pengin, Aku bisa ndeleng wong muter! Aurora sing rambute abang cekikikan.
  - Aja kuwatir! Si pembunuh pirang malah cekikikan.
  - Aku lunga ing sadawane koridor, isih ana kabin sing najis. - Prawan Komsomol wis obah, bledosan cendhak keprungu, dheweke sing pungkasan. Aurora sing ora wedi ora ndhelikake awake dhewe, kanthi bangga nggedhekake dhadhane.
  - Aku kaya robot terminator. - Mung ing kula malah dents ora bakal tetep.
  Prawan Komsomol meneng mudhun ing undhak-undhakan. Ngaktifake reflektor infra merah. Aku mriksa kabin. Kayane isih obah. Aurora sing lincah nyabrang mayit, mlumpat kaya kidang utawa ninja. Dheweke ora pengin mbuwang amunisi, lan dheweke mung mabur menyang kabin. Dheweke mlaku karo keris, lan mungsuh padha meneng. Banjur menyang sabanjure, taktik sing padha.
  Margarita uga ora mbuwang wektu, mbuwang granat ing busur mlengkung. Siji bledosan banjur liyane. Prajurit, sing digebugi pecahan peluru, mlayu metu saka koridor lan kesandhung ing disk bumerang.
  - Lan iki ana uga! Margaret kaget. - Kepiye sampeyan kabeh seneng pedhes.
  Ing ngarepe dheweke flashed isih ora pundung nir. Dheweke mbukak tembakan saka senapan mesin Israel, sing katon ing antarane piala kasebut, kanthi jeneng "Armageddon". Lan ketoke wong glethakaken mudhun, peluru ricocheted saka sisih, kalah metu noda getih anyar.
  Margarita nyekel ambune mayit saka zombie, dheweke jelas mati kuwat. Kene maneh dijupuk lan pecahan saka balung ghoul maneh pour ing.
  Margarita mlayu ngubengi koridor, nembak saka M-18 sing ditawan. Sayange sampeyan kudu ngisi maneh. Nanging sampeyan bisa nggunakake granat sing dijupuk. Aja melas marang awakmu dhewe. Bocah wadon kasebut mbuwang kanthi cara sing aneh, njupuk sikile sing gundhul, bocah wadon nganggo driji.
  "Lemon" mabur, mbengkongaken usus. Mayit katon lan kabeh sepi. Mesthine ora ana sing isih urip.
  Padha katon sepi. - Ujare bocah wadon Komsomol.
  Agile Aurora konfirmasi:
  - Aku lagi nang dalan. - Pramuka terminator wis urusan karo bunch liyane. Saiki rincian tetep. Kaya rubah mburu terwelu, dheweke mlayu menyang lawang pungkasan ing sisih kiwa. Dheweke malah nyanyi:
  - Ngimpi elek mrentah ing muridku, sampeyan bakal remuk dening jotosan baja! Aku bakal njupuk endhog Rambo lan nggiling balung! Aku bakal nggumunake kabeh wong!
  Saka ing kono, granat mabur menyang koridor. Aurora ganas ngalahake dheweke nalika dheweke lunga. Jeblugan, pecahan mabur. Siji liyane kenek tembok, mumbul lan mabur maneh dikontrol nganggo tangan.
  Rumbled ing opening. Krungu jeritan. Prawan Komsomol katon ing kabin. Petugas nyoba ngumpulake isine. Gambar sing elek.
  Ya, sampeyan ngukum dhewe. - Dashing Aurora rampung kanthi rasa welas asih. - Umumé, ing mratelakake panemume, granat ora estetis nyenengake. Nanging, iku luwih apik tinimbang ajiné prasaja. Kabin pungkasan wis diresiki! Piye kabare, Margarita?
  - Nyeret tahanan! - Ujare bocah wadon Komsomol. - Katon kabeh wis rampung.
  Aurora ngirim callsign liwat radio, kanggo dheweke:
  - Rungokake aku Don Quixote. Kita mung ngrampungake operasi, kabeh wis diresiki, kita bisa nindakake pendaratan tim.
  - Kapal selam miniatur lagi mlaku. Nanging aja lali kanggo menehi hasil karo helikopter Blink. - Swara kaya metalik, swara nglereni.
  - Mesthi, kita wis nunggu wong-wong mau. - Rampung kewan rambut abang.
  Telung "Sachkov" pancen wis teka. Margarita lan Aurora nyekel RPG - "supercobra", analog saka RPG rong puluh sanga lan enem. Telung peluncur granat disiapake. Penting mungsuh nutup kadohan lan alon mudhun kacepetan. Kaping pisanan, "Net" nyoba mudhun kanggo mriksa geladhak lan bandit sing wani nyerang tentara paling apik ing donya. Versi apik saka Net wis senjata kuat, ora waja ala lan telung baling-baling. Ora saben komplek anti-pesawat bakal njupuk, sampeyan bisa ndeleng carane pluru termal murub maneh. Apa sing ala karo turntable RPG? Sing ora dipandu dhewe. Dadi luwih angel metu saka iku. Nanging, bocah-bocah wadon njupuk target, njupuk menyang akun timbal.
  Margarita ndedonga maneh. Sawise kabeh, wong apik ing helikopter. Wis kulit krasa aduk lading. Sentuhan angin sing nyenengake lan ngganggu.
  - Oh, maneh aku ngrusak karya seni! Siji panglipur militèr!
  Aurora ceria mesem:
  - Saka kabeh karya seni, iku mahakarya militèr sing paling mantep ing memori wong lan nyebabake luh!
  - Bener! Lukisan sing ditulis nganggo getih: luwih padhang tinimbang lenga lan luntur luwih alon! - Margarita, sedih saka kekejeman dipeksa, sarujuk. Dadi kabeh dianggep, sampeyan bisa njupuk!
  - Ayo kaadilan Texas rampung! - Kaya biasane, Aurora ora ilang rasa humor.
  Cangkang nyuwek wetenge mobil. Turntables pecah dadi pecahan cilik. Iblis geni murub saka loro tangan bebarengan, lan mulane kabeh telung mobil ditutupi.
  Pecahan ora kena bocah-bocah wadon, mabur liwat.
  Kara-132 katon ing kadohan. Pesawat sing dituku saka Argentina mabur ing dhuwur. Padha ditembak ing wong wuta, ing pesawat edan.
  - Iki keguguran liyane. Margaret weruh. - Sing nyusut saka pikiran.
  Anggota Komsomol sing rambut abang sarujuk:
  - Aku kira, ya! Bakal angel mbusak saka RPG.
  - Aku bakal nyoba! - Margarita, saiki lali babagan kabecikan, nesu. - Nanging saka liyane ngamuk lan long-range grenade launcher digawe marang tank reaksi cepet. - Anggota Komsomol pirang pirang nuduhake senjata sing nyengsemake.
  - Utawa bisa uga nyoba sifat apik saka "stingers"? - Ditawakake, baring untu saka mutiara Aurora.
  - Iku tega kanggo nglampahi ing ajur kuwi! Margaret nyentak.
  - Nanging, bakal ana demonstrasi sing luwih apik. Ayo wong lanang kita ndeleng ing wektu sing padha. - The bear-terminator mbuwang keris karo chiseled driji sikil, tip pierced tengen menyang mripat saka wong ireng nyoba kanggo katon metu saka konco pipe.
  - Banjur mung siji Stinger, lan aku bakal njaluk dening karo nguripake grenade. - Wangsulane kanca padhang.
  - Oke, ayo nglakoni. Aurora mlayu menyang gudang. Mantan kothak paukuman sing dimutilasi Dmitry Baranov, utawa mayit urip, ngliwati wong-wong mau, kaya-kaya sengaja ngetokake peluru. Mbokmenawa, kanthi bantuan peralatan komputer paling anyar, para zombie bisa ndeleng, sanajan adoh. Senapan mesin kaliber gedhe, akeh peluru udan liwat. Nanging ana wolung penembake, lan akeh ewonan peluru njeblug. Padha doyo zombie, dheweke tiba! Prajurit sing kalah babar blas bisik:
  Aku wis nglakoni kewajibanku!
  - Katon! Ana ing ngendi Aurora sing nggegirisi, yen ora amarga "waja" dheweke mesthi wis nate saya suwe. Margarita noleh mburi.
  - Aku nang kene! - Prawan Komsomol nindakake Bumblebee lan peluncur granat Stinger. - Saiki target.
  Margarita maneh gabung karo gegaman, weruh saben gerakan saka mungsuh, alus mencet wiwitan. Proyektil mabur! Nanging "Stinger" makarya, lan cepet-cepet menyang target luwih sadurungé. Senjata Amerika mbledhos, nganti helikopter sing cedhak dibuwang maneh. Minangka asil saka kahanan sing ora dikarepake iki, Margarita ora kejawab:
  - Elek! Iki pisanan kedaden kanggo kula!
  - Dheweke ngganti lintasan, aja susah, cah Komsomol ! - Dying Dmitry Baranov bisik.
  - Mungkin! Nanging intuisiku gagal. - Margarita saiki siap nangis.
  - Coba maneh. Aurora diwanti-wanti.
  Nanging Kara-132, ketoke, nampa karusakan saka pecahan rowange downed, tindak menyang sisih lan wiwit nolak. Margarita, bingung karo kasusahan, ngandika:
  "Mungkin saiki wis cukup!"
  Asu wulu abang sing tumindak becik nggereng:
  - Oke, wektu kanggo mbongkar Stingers. Dalane cetha.
  Meh bebarengan karo tembung dheweke, kapal selam muncul. Cilik, nanging cukup voluminous, papat pejuang ing setelan elektronik mlumpat metu kaya catapult. Margarita ngintip wong-wong mau: dheweke nganggo setelan lapis baja, nanging ora katon kikuk kaya model sadurunge.
  - Apa kita bakal mbukak "stingers"? - Takon putu saka Lomonosov lan Stenka Razin.
  - Gudang mbukak! - wangsulane Aurora sing rambute abang. - Ayo menehi sampeyan!
  . BAB #10
  Komandhan pasukan terjun payung, Kolonel, kanthi dingin nyatakake:
  - Inggih, ayo mbukak kanthi cepet lan nyoba ngatasi senjata sing angel iki.
  Ana prawan Komsomol mlaku ing sadawane dek, senapan G-5 Jerman ana ing saubengé. Ing sacedhake ana liyane kanthi peluncur granat. Minangka khas Jerman, kualitas cukup dhuwur, bisa uga luwih apik tinimbang M-18, utawa, ing kasus apa wae, luwih dipercaya. Model modern paling anyar MG-8, uga Jerman, tatu, nanging ora narik kawigaten para peneliti.
  Stingers disimpen ing wadhah oblong, disimpen kanthi ati-ati, diikat lan dilapisi jaring sing nyerep kejut, nggunakake bantal hidrolisis. Padha dijupuk loro lan sijine bebarengan. Bocah-bocah wadon Komsomol aktif mbantu wong lanang sing nganggo waja. Salah sawijining sing ditemokake yaiku RPG-49 sing ora dikarepke, model paling anyar.
  - Aneh yen kita ora ngekspor kaya ngono. - Ngerti Kolonel ing pangisian daya saka operasi. Banjur dheweke noleh marang bocah-bocah wadon, kanthi antusias mangsuli:
  - Sampeyan ora bakal ketemu wanita kaya sampeyan ing film action. Atusan mayit lan kecekel kapal gedhe. Aku mikir ora suwe, film bakal digawe babagan topik sampeyan. - Lan nangis gludhug. - Dheweke bakal nelpon Margarita lan Aurora ndhelikake zona kasebut!
  Pancen, apa ora ana ing kene;
  Ana uga model OG lan PG sing luwih apik, model kanthi bahan peledak sing luwih kuat. Utamane, PG nggunakake papat jinis asam, lan induksi listrik, sing ngidini kanggo miwiti gelombang mbledhos, ngrusak waja aktif multilayer ing arah sing luwih sempit bebarengan karo layar anti-kumulatif (Lan ing ngendi Margarita maca fiksi kasebut? ). Luwih larang, nanging efektif.
  - "Pershing" wis outdated. - Aku weruh putri Lomonosov lan Korshunov, sing awakened memori palsu. - Nawakke Powell liyane majeng muncul ing layanan, padha duwe mung loro anggota kru, lan padha dumunung lying mudhun. Banget padha karo kita Soviet IS-10, mung waja rada kenthel. Sing apik kanggo dijupuk.
  - Ora kabeh bisa kejiret ing zona. Kita bakal njupuk sawetara kanggo Antartika. - Dheweke guyon, ngirim sorotan srengenge karo untu Aurora. Kita ora wedi karo Frost.
  - Aku ngerti! Margarita kelip-kelip untune mutiara luwih padhang.
  Sajrone obrolan, "Stingers" unloaded. Ana persis satus lima. Lima kudu teka ing Rusia, lan liyane, sawise diproses, dipasrahake marang teroris.
  Bocah-bocah wadon Komsomol takon marang kolonel:
  - Ing endi watu?
  Pejuang sing berpengalaman saka pasukan khusus cukup nerangake marang para ayu:
  - Kasunyatane yen digawa menyang Rusia Soviet, dheweke bakal cepet ilang properti lan ora dingerteni kapan bakal dibalekake.
  - Mesthi! - Dikonfirmasi dening bruwang wadon Komsomol.
  Kolonel Yuri (ing kene Margarita eling yen dheweke duwe jeneng lucu Petukhov!), Disaranake pilihan Solonovy:
  "Mulane ayo padha nginep karo kowe sedhela. Mung menehi Sultan Turki ora pitu, nanging enem. Kabeh padha, dheweke ora bakal bisa nggunakake amplifier waja lan stingers, lan tingkat kapercayan ing sampeyan saka teroris bakal nambah.
  Iblis murub, mesthi, setuju karo proposal iki:
  - Temtunipun. Lan watu apa sing kudu ditinggal?
  Kolonèl ngêruti bathuké sing dhuwur, kusut-kusut nyusup ana ing padhanging rembulan kaya riak segara, banjur mulus. Nanging, dheweke nggawe keputusan:
  - Sing nyerep radiasi, sampeyan bisa uga butuh. Lan enem isih bakal bali menyang kita sawise Sultan Turki rampung. Kolonel mlayu pinggiran tangan ing tenggorokan.
  Saiki Margarita wis narik minat:
  - Suwene bakal njupuk maneh Stingers?
  Kolonel kanthi yakin nyatakake, ngusap permukaan sepatu bot ing suket oranye kuning-kuning ing zona kasebut.
  - Ora dadi luwih, kita bakal nindakake iki karo robot-desainer khusus. Lan dheweke ngacungake ajiné. Kita bakal nindakake ing jam utawa setengah jam! Kita bakal ngandhani sampeyan.
  Mlumpat munggah, Aurora cekikikan, nuduhake untune:
  - Apik, nanging apa tugas kita?
  Komandan SWAT mbengok:
  - Menyang kutha, mateni kabeh wong ing dalan sampeyan! Mangkono, sampeyan bakal ngurangi grup pro-Amérika "Constancy" lan nggawe gangguan liyane. Ya, Sultan Turki bakal ngucapke matur nuwun marang sampeyan.
  - Apa iki logis? - Loro anggota Komsomol cetha mangu-mangu gagasan.
  Kolonel Pasukan Khusus ngguyu kenceng.
  - Kita ngitung kanthi logis! Dadi Russian Rambo ing rok kanggo mburu.
  - Inggih, kanggo saiki, muga-muga kita bakal ngganggu mungsuh saka sampeyan. Mripat Aurora sumunar kanthi sinar sing ora sehat.
  - Apa sampeyan butuh amunisi? - Takon kolonel tempur.
  Kekarone manthuk-manthuk setuju.
  - Iku ora babras, sanajan kita nglampahi ora luwih saka sewu kanggo loro.
  Kolonel gaya klerus ngomong kanthi nada grist.
  - Tangan sing menehi ora bakal gagal! Aja kuwatir, anggaran URSH wis tambah akeh.
  - Nanging iki tegese militer utawa pensiunan, buruh ing lingkungan sosial ora bakal nampa dhuwit tambahan! Margarita mbengkongake pasuryane.
  Kolonel dhewe dadi ora kepenak lan dheweke ngumumake kanthi bingung:
  - Nganti lenga entek, ora ngancam kita. Iku apik banget yen sampeyan ngalahake kerikil saka Amerika. Sapa ngerti, dheweke bisa entuk lenga murah, sing mengaruhi penghasilan kita. Ing kene kita wis nguwasani penaklukan lan platform sing gedhe banget, sing bisa ngompa bahan bakar langsung saka bumi. - Kolonel flashed lintang ing nyudo Pundhak.
  - Ora bisa diarani negara maju, sing mayoritas pendapatan anggaran yaiku minyak lan gas. - Margarita Korushnova ngeweruhi kanthi nada sing ketat. - Sampeyan perlu kanggo ningkataké ilmu ing lingkungan sipil, yen ora kabeh dadi kanggo militarism.
  Iki sing bakal sampeyan lakoni. Kita wis nambah supermen anyar. Kang bisa gabungke karo serat, utawa malah logam Cairan. Kolonel grimis kaya lara untu. Dheweke njupuk permen karet lan diselehake ing cangkeme. Pandangan dadi angker.
  - Lan banjur kaya ing "Godaan Gusti Allah" utawa jeneng liyane "Luwih Kuat tinimbang Gusti Kang Maha Kuwasa"! multi-theohyperplasm dadi kaya Sang Pencipta! Margaret weruh.
  Komandan nutup mripate bingung.
  - Aku wis ora maca novel kuwi, nanging apa theohyperplasma?
  Bocah-bocah wadon loro kasebut bebarengan:
  - Energi masa depan! Apa listrik Jules Verne dadi jinis materi anyar.
  Nanging, kita ora duwe wektu akeh kanggo ngobrol. - Ngandika cah Komsomol, unloading "stingers" menyang prau.
  - Sampeyan perlu kanggo maca "The Temptation of God". - Ngandika kolonel, involuntarily shivering.
  - Banget migunani kanggo strategi pertempuran. Aurora weruh. - Umumé, perang donya katelu kita nglawan Amerika Serikat lan Inggris ditindakake kanthi ora kompeten sing jelas mambu pengkhianatan.
  - Ngaku dadi! Jendral kita ora bodho nganti ora ngerti dhasar dhasar strategi lan taktik. Kolonel ngandika.
  Kok ora ana sing dicekel? Aurora sing tangguh ngacungake ajine kanthi kuat.
  Kolonel muni bingung:
  - Ora ana tatanan politik, saliyane, dheweke ora pengin nggawe preseden, wong sing duwe pengaruh banget bisa nandhang sangsara.
  - Wong prayoga nempatno kaadilan - ndhuwur kulawarga lan sesambetan loropaken! Hukum kanggo mungsuh lan kanca kudu padha karo bojomu kanggo bojo! Anane hukum sing beda-beda ngowahi keadilan dadi pelacur! - Margarita nyatakake kanthi nada peremptory.
  Kolonel kaget tenan:
  - Wah, aku weruh Ekaterina Jerman. Sampeyan pengin sawetara kaadilan!
  - Aku pengin bebener, urutan lan, mesthi, kamardikan! - Said, exclaiming Margarita.
  - Pesta apa? Kolonel kaget.
  - Saka saiki ora ana! - putu enom saka Mikhail Lomonosov lan Stenka Razin diuripake. Dheweke nunggangi jarane. - Sampeyan kudu dadi gerakan anyar sing didominasi pemuda intelektual. Lan pisanan kabeh, perlu kanggo nglawan orientasi bahan mentah saka ekonomi. Biasane kanggo ngejar Hitler, nanging ing sangisore dheweke, industri, utamane teknik, nggawe lompatan kolosal saka awal. Dheweke bisa modernisasi negara tanpa petrodollar. Sayange, nalika jaman Shtakh, taruhan digawe kanggo ekspor bahan mentah lan impor barang konsumen, panganan. Lan, sayangé, kebijakan iki terus nganti saiki. Aku bakal nggawe ilmuwan dadi wong paling sugih ing negara. Profesor Oligarki bakal dadi aturan, ora kajaba. Kajaba iku, pendidikan sing luwih dhuwur ora mung gratis, nanging uga wajib, lan direktur perusahaan kudu duwe disertasi, lan kudu dipasrahake menyang komputer sing ora bisa disuap. Umumé, kita bakal ngunggahake tingkat intelektual wong enom kanthi signifikan supaya prinsip ora dominasi: tuku lan adol!
  - Ya, akeh malah karo pendidikan sing luwih dhuwur nggoleki roti gampang, sektor perdagangan jelas overloaded. - Kolonel sarujuk karo desahan lan nambah luwih sedhih. - Bidang ilmiah ora dianggep dhuwur.
  Senjata-senjata kasebut dimuat kanthi cepet. Bocah-bocah wadon Komsomol nyambut gawe lan ngobrol ing wektu sing padha:
  - Aku kita kudu Watesan luwih kenceng kanggo ekonomi pasar lan. - Aurora sing pinter mlebu obrolan. - Apa ora bakal kaya super-sugih. Banjur siji oligarki Rusia karo werna Yahudi duwe rejeki sing langsung rong atus wong paling sugih ing China.
  Kolonel wis kelangan emosi, nanging ing wektu sing padha, dheweke arang banget ngendhaleni:
  - Sing bener, lan malah mayoritas billionaires ora warga Slavic. Kita mikir babagan iki, lan kita nyoba kanggo jiwit.
  - Lemah jiwit! Ya, ing kene perlu nyirami kanthi teliti. Margaret mbantah. - Inggih, kabeh "Stingers-crackers" unloaded iku wektu kanggo ngalahake mungsuh.
  Ing pesisir padha wis ngerti babagan serangan lan Yankees padha ngumpulake pasukan. Pati saka helikopter nuduhake mungsuh, padha kuwat banget, lan Amerika ora kaya bangsa kanggo luh headlong menyang neraka. Padha siap kanggo mencet kanggo manawa. Kajaba iku, klompok "konstansi" narik unit-unite.
  Ing kahanan iki, sampeyan kudu nyerang dhewe. Banjur bakal ana kauntungan. Iku mung carane sirah ing utawa nggawe maneuver detour. Margarita Korshunova nyaranake:
  - Ayo langsung menyang pelabuhan lan mateni kabeh ing kana!
  - Ora idea ala, nanging sampeyan bisa langsung tiba ing geni keris. Aku nawakake versi sing luwih alus. Cepet nyimpang, mlebu saka pinggir alas. - Aurora nggawe bunder kanthi driji sikil, banjur ngasilake pentagram.
  - Apa worth mbuang wektu!? - Ing swara saka ilmuwan Margarita nyuworo skeptisism.
  - Wengi mangsa cukup suwe. Aurora mbantah. "Kajaba iku, mungsuh mesthi ora ngerti yen kita mung loro. Sampeyan perlu kanggo nggawe khayalan yen serangan uga teka saka sisih tanah, kaya-kaya ana pasukan gedhe marang wong-wong mau.
  - Wektu iki, aku setuju karo sampeyan, ayo! - Margarita enggal nggawa fasilitas nglangi kanggo nglawan kesiapan.
  Bocah-bocah wadon Komsomol pindhah kanthi kacepetan dhuwur ing prau kembung. Prajurit sing isih ora katon, kanggo pengawasan lan radar virtual.
  Nglereni udhara, dheweke ngliwati sawetara kapal lan, ngliwati bangunan kasebut, nemokake awake dhewe ing banyu sing luwih bebas. Sadawane dalan, dheweke ketemu hiu mutan, nanging ora kaya Anaconda, bocah-bocah wadon Komsomol ora mambu getih. Mulane, dheweke ora nyoba nyerang. Kajaba iku, Aurora ngluncurake boomerang disk kanthi driji sikil:
  - Ayo menehi wong gol anyar.
  Cilaka hiu kasebut, dheweke ngetokake banyu mancur saka awak. Kéwan mau kètèt, lan kanca-kancané langsung nyabrang nganggo rahang lan taring mammoth sing bisa ditarik. Iku katon medeni, kewan monstrous impaled kanca, dheweke butted nanggepi karo gading, hit. Getih ijo lan berminyak nyebar ing permukaan. Predator mlebu ing paprangan, lan jumlah wong sing lumpuh saya tambah akeh, lan banjur dibuwang dening wong liya.
  - Wah, Margaret ! Nanging padha gampang kanggo menehi hasil karo. Dheweke njupuk, tatu siji, lan liyane bakal mutilate piyambak. - Aurora splash banter lan stomped dheweke gundhul sikil.
  - Sampeyan ndeleng moralitas setan muter peran. Ora perlu martakake gething marang pepadhamu, lan kepinginan kanggo nyirnakake wong sing ringkih. Putri Salju Terminator nglirik.
  Kita ora nglawan wong sing ringkih. - Aurora, sparkling karo mata zamrud, ngandika bangga banget. - Ana patang atus wolung puluh wong nglawan kita loro, lan ana perang ahead karo paling ora rong ewu, kang telung atus seket dipilih pasukan khusus sing wis liwat Irak, Afghanistan, Somalia. Lan pejuang liyane ora tanpa pengalaman.
  - Lawan kuwat, tempers awak lan bakal, nggawe sampeyan kuwat - siji sing ringkih ngrusak nyawa lan weakened awak, nggawe sampeyan ora pati roso! Dadi cara hard menehi kamenangan luwih gampang! - ngandika Margarita wicaksana.
  Nglewati plabuhan bocah wadon Komsomol, kita menyang kanal. Ora adoh saka plabuhan, malah keprungu swarane kapal-kapal. Pramuka prajurit ana ing kanal. Iku cukup dawa lan aneh writhing. Sadawane dalan, bocah-bocah wadon Komsomol meh ngalami anomali. Iku mlengkung udhara kaya spring transparent. Serangga mabur menyang dheweke lan flared munggah karo caviar padhang. Nanging, dheweke narik kawigaten makhluk bersayap.
  - Iku kaya annihilator fly. - Aurora narik kawigatosan, sumunar tumit telanjang.
  - Mungkin sawetara jenis radiasi narik serangga. Aku ngrasakake getaran ultrasonik saka udhara karo kulitku. - Margarita malah cringed pengecut.
  - Masalah anyar kanggo kita! Umumé, zona aneh iki bisa nyebabake serangan jantung. - Ironi muni ing swara Aurora murub.
  - Aku lan sampeyan duwe loro ati, supaya kita ora langsung mati! - Margarita dadi ceria - Iku apik yen sampeyan ora cukup manungsa.
  Iblis murub mbengok iki:
  - Setuju! Banjur dheweke bakal ngadeg ing kompor, lan malah ngandhut!
  Nanging, bocah-bocah wadon kudu mandheg, push off saka snags, mindhahake kaping pirang-pirang, nendhang mundur.
  Ing mburi siji anomali, liyane langsung muncul, wektu iki oval intermiten. Kabeh iki nggawe gerakan angel. Nanging, dheweke liwat, ing ngarepe katon kaya kali.
  Iku angel menek, ana lalu lintas sing teka, nanging ora ana anomali. Tapak sikil sing kosong tetep ana ing suket sing ditutupi embun beku.
  Bocah-bocah wadon Komsomol mandheg sadurunge ninggalake. Bisa dideleng carane sawetara kepala "kubis" mlayu. Tanduran mutan ora weruh bocah-bocah wadon sing meh ora bisa dibedakake, sawetara wong kesandhung ing boots (Pejuang Bear mung nganggo sepatu kanggo ndhelikake mambu), nanging ketoke yakin yen dheweke ora bisa dipangan, dheweke tiba.
  - Kita kudu nglangi rada maju! - Said, mbuwang metu grin bestial Aurora. - Kita bakal ndhelikake prau ing kana.
  - Nggawa karo sampeyan ora praktis! - Margarita Korshunova sarujuk.
  Nggawe mesin jet bisu ora dadi tugas sing gampang kanggo para perancang, nanging sotong nggunakake prinsip sing padha, lan minangka pamburu kelas siji.
  Nemokake panggonan ndhelik supaya fraer acak ora nyekel iku ora supaya gampang. Sarang kewan sing mbebayani paling cocog ing kene. Contone, tikus berang-berang. Kewan iku mbebayani, angel dipateni lan ukurane celeng. Ora timbangan wol, fraer normal ora bakal nempel ing sarang dheweke. Utamane ing wayah wengi. Mula bocah-bocah wadon padha mikir, ndhelikake prau kembung, kaya kanthong. Where bushes nyumerepi liwat banyu saka ndhuwur. Ana ing kono bocah-bocah wadon ninggalake bandha, nyamar karo cabang grumbulan.
  - Uga didhelikake? - Margarita takon, nindakake latihan ing perjalanan.
  - Nganti esuk turu, lan ing wayah esuke kita bakal ngumbah! Aurora ngamuk mbenerake watu kanthi tumit.
  - Lan yen rat-rakun shits! - Prajurit kerut-anggota Komsomol.
  - Ayo njupuk! Kulite luwih kuwat tinimbang kulit buaya lan regane banget. Aurora nglirik mripate zamrud kaya bocah cilik.
  - Ayo ngedol! Ayo ganti samaran, lan ora ana sing ngerti! - Margarita Korushnova provokatif nuduhake ilat.
  Aurora manggut-manggut.
  - OK!
  Bocah-bocah wadon mundur alon-alon, amarga rakun tikus dhewe katon. Padha beku, ditemtokake kanggo njaga kewan mau kanggo wektu iki. Ing sawetara cara, padha kaya bandit sing matèni kulawarga, nanging ngeculake manuk saka kandhang. Rat-rakun gagal nyekel mambu sing meh ora bisa dibedakake saka bocah-bocah wadon, saliyane, dheweke kebak, sawise ngrasakake bangkai, banjur turu.
  Ngorok sing ora biasa kaya kicau pemain biola sing biasa-biasa wae.
  Bocah-bocah wadon Komsomol nyoba mindhah kanthi cepet, lan ing wektu sing padha ora ana sing weruh, gerakan kasebut dadi rahasia. Dheweke malah nyopot sepatune.
  Aurora tanpa alas takon marang kancane, lan ora kanggo golek informasi, nanging mung kanggo ngilangi ketegangan:
  - Lha, kepiye cara nyimpang?
  Margarita mangsuli tanpa repot:
  - Kajaba kita mbukak menyang anomali.
  Iblis murub nempelake driji ing lambe:
  - Lan iki salah siji creeps metu.
  Anomali mutiara saka lemah. Dheweke malah ngeculake lemah. Kaya mol raksasa, wedhi rammed, lempung, suket. Didorong metu soko slimy kaya lenga. Sawise wiwit smack.
  - Iku njijiki! - Ujare Aurora sing murub. Kaya babi loro sing ngambung.
  Anomali krungu wong-wong mau lan, kaganggu, pindhah menyang bocah-bocah wadon.
  - Ayo menyang sisih! - dhawuh Margarita.
  Agile Aurora ora ngerti:
  - Lan kenapa?
  Snow White the Terminator nyengir.
  - Ayo nggawe sampeyan ngoyak loro terwelu!
  Bocah wadon Komsomol nuduhake ilat, nyekel tawon lan ngunyah, dheweke seneng karo proposal kasebut. Pramuka bubar, lan anomali beku. Iku gonjang-ganjing lan wiwit tiba, geni cilik liwat ing genangan lenga. Nanging, pas murup, uga cepet metu.
  - Iki dudu Pyromania! - Aku weruh, squinting Barefoot Aurora lan langsung mlumpat, twisting menyang somersault bali.
  - Ya, anomali Pyromania bisa nyebabake bencana! Margaret sarujuk. - Saiki luwih cepet maju, lan kita mbuwang wektu.
  Sanalika bocah-bocah wadon Komsomol mlebu ing jero grumbulan ing tunas, wit-witan, liana mutant intertwined, dheweke diubengi dening pepeteng sing meh ora bisa ditembus. Mung kulit wit-witan sing gleaming, menehi malang raos ominous, liyane donya. Nanging, bocah-bocah wadon ora perlu monoculars wengi sesanti, iki kanggo weaklings, wong sing ora bisa kaputusan sawijining lan ndeleng ing peteng. Aurora meh nabrak wit, lampu latar radioaktif nggawe jarak ilusi, asring ngapusi jarak.
  - Sialan! - Iblis murub cukup jumbuh nyebataken kang najis. Iku misale jek sing ora ana anomali, nanging cahya mbengkongaken.
  - Iku fosgene lan fosfor! - Margarita ngumumake, lan mbengkongake gulu sing anggun. Sawise kabeh, dheweke asring ngganti paramèter udhara.
  - Dadi iki kudu dijupuk menyang akun! - Red Aurora setuju karo ironi sing ora didhelikake.
  Prajurit kasebut ngacungake tangan ing udara.
  - Alon dhisik, banjur biasa.
  Bocah-bocah wadon Komsomol mboko sithik nyepetake, nalika nyoba ora retak sanajan ana simpul ing sawijine. Wedi ora dadi pengamat sembrono minangka macem-macem makhluk sing bisa nanggepi swara.
  Wiwitane garing, nanging nalika bocah-bocah wadon pindhah grumbulan, grojogan sing nyata diwutahake!
  - Banyu, aku kira, abot! Aurora ngusulake.
  - Sepuluh persen mesthi! Margaret sarujuk.
  Sétan sing murub nyerang serangga kasebut kanthi tumit hypertitanium lan mratelakake panemune:
  - Mulane, ebun gedhe banget lan ora nguap!
  Clay champed ing tlapakane boots. Werna warnane ora biasa ijo-ungu, kaya kuburan. Iki ora ana ing endi wae ing Bumi, kajaba papan zona kasebut.
  Sikil nyoba kanggo bagean ing sisih, nanging trek langsung overgrew, kang difasilitasi pengintaian. Iku mung angel kanggo mindhah, nempel ing sepatu, meksa sampeyan mbuwang gaweyan. Aurora lan Margarita malah nguntal coklat pekat. Suket ketemu sok-sok, lan biasane predator. Dheweke nyusup ing lempung, lan nyoba nyekel serangga kasebut. Kerumitan liana sing dhuwur, semak, cabang, godhong, kadhangkala ora ana ambune, lan kadhangkala kanthi aroma sing kuwat.
  - Lan saka ngendi creepers? - takon Margarita. - Iku zona sedheng.
  - Asil saka mutasi, njupuk ROOT. Kajaba iku, zona luwih anget tinimbang ing! Udakara limalas derajat. Ing mangsa panas ing kene luwih panas tinimbang ing Afrika khatulistiwa. Utawa ora babagan suhu sing padha. - Aurora sing ayu kerut bathuk, ketoke nyoba ngelingi apa sing tau diwaca.
  Margarita kanthi yakin nyatakake:
  - Ora ana apa-apa! Paling ora kanggo kita.
  Aurora telanjang-legged munggah ing udhara, nindakake somersaults lan ngrengek:
  - We are Komsomol bears lan ngandika iku kabeh!
  - Aku elinga kita padha piye wae dijupuk menyang Sahara. Aku ngenteni seminggu tanpa mangan lan ngombe, mlaku ing pasir, sing ngobong wajan tanpa alas kaya ing kompor lan ora ana sing bisa urip! - Aku ngeweruhi, ngeculke sparks metu saka mripat (lan ora figuratively, nanging secara harfiah!) Margarita. - Mung mesthi penake, iku ora cukup.
  - Mesthi! Aku uga ngliwati! Sikil cepet biasa, nanging mung gatel. Lan kulit dadi peteng ing srengenge. - Dikonfirmasi, ceria lan dolanan kaya kucing saka Viria Aurora.
  - Aku ora seneng yen awak putih, katon banget pampered. - Margarita ora ethok-ethok grimaced.
  - Coklat tan lagi trendi saiki. - Iblis murub snarled untu panther. - Iku tegese sampeyan duwe dhuwit kanggo pindhah menyang Kidul.
  Bocah-bocah wadon meh entek saka seluk-beluk alas Chernobyl. Liwat bank saka saluran amba dumunung. A shrub kandhel, tancep metu werna, plantain mutant, karo godhong amba - nggawe posisi tutup trep.
  Margaret ngandika:
  - Inggih, punika Vizhnitsa ing ngarep kita.
  - Ya, kutha bekas Soviet! Apa Ukraina bangga, wis meh dadi negara kapisah ing Uni Soviet. Sawise kabeh, kita wis perang karo dheweke nganti pirang-pirang abad ! Mulane USSR menang, lan saiki Ukrainians iku sedulur kita. Red Aurora nyebar tangane amba lan nyoba kanggo njupuk mati.
  - Lan sadurungé ana sedulur Rusia kanggo wong-wong mau. Saben bocah ngerti yen Kyiv minangka ibu kutha Rusia. - Dheweke ngandika, mesem luwih akeh Margarita. - Padha manunggal dening iman Ortodoks suci, lan werna Slavic. Gusti Allah piyambak dhawuh supaya USSR dadi negara siji. Nanging Bandera teka lan nggawe bedlam - pranyata perang. Nanging, kita menang.
  - Urutan dibangun ing dhasar ngendi semen iku iman, lan wedhi iku bakal! Lan kanggo iki, akeh wong jahat sing kudu ditanam! - Wangsulane, Aurora grusa-grusu.
  Ndeleng kutha ora angel. Selokan kene rame-rame, ora masalah nyabrang benteng. Omah-omah kasebut biasane lawas, bangunan lima lantai katon, lan gedung pencakar langit ing jaman Stalinis. Bocah-bocah wadon wis ngunjungi bangunan modern. Margarita banjur kelingan:
  - Kita kudu njupuk wolulas anak, ta?
  - Wong lanang kita bakal nulungi! Ayo nggawe gupuh ing kutha sing ora bakal bisa nglacak gerakan kita! Barefoot Aurora goyangake bedhil.
  Prajurit sing putih salju nyawang mubeng lan, ngethok nyamuk, ngedhunake swara lan takon:
  - Apa yen dheweke muter liwat?
  Iblis geni kanthi logis ngandika:
  - Aku Count ing srakah dhasar. Kajaba iku, aku bakal nelpon kurcaci iki. Aku bakal ndhukung semangat juange.
  Margarita Korshunova nggresula kanthi ora cerdas:
  - Iku paling apik kanggo nindakake karo tamparan apik ing pasuryan.
  Aurora, kanthi cepet mlaku kanthi cepet ing driji sikile sing telanjang, mencet nomer kanthi tombol lan ngandika kanthi banter:
  - Apa sampeyan siap!
  - Ya, nanging ana kekacoan kuwi! - Aku krungu squeak lancip nanggepi.
  - Aja nglokro ing guise ngendi iku luwih gampang kanggo njupuk metu. Kajaba iku, ora ana sing bakal kaget amarga ora ana bocah sawise wengi sing ribut. Si setan rambut abang sing licik ngedhunake nada.
  - Setuju! Padha ora bakal maneh nganti kita! - Dwarf purred - spesialis ing kidumping.
  - Ngenteni kita, apa wae sing kedadeyan! Mungkin nambah limang persen liyane. - Aurora ngandika ingratiatingly.
  Tembung pungkasan nduweni efek gaib. Bandit goblok ngomong:
  - Aku bakal ngenteni, sanajan mburi donya teka!
  Aurora kelangan, kanthi ironis mundhakaken lan Mudhunake saka bulu mata dawa, panginten: "Soko iki ngelingaken kula Yudas nunggu saham aspen."
  - Nah, saiki kita bakal ngalahake Amerika lan antek-antekne. - Aurora sing mripat ijo ngandika kanthi tegas.
  - Apa sampeyan ngerti yen aku ora bisa ngapura Amerika kanthi cara apa wae? Galina ngangkat tangane.
  - Apa? - Anggota Komsomol beruang abang kaget.
  - Bombardment kutha kita lan Jepang! Iki barbarism! Aku malah nulis puisi! - Margarita goyangake granat, lan malah kanthi nesu banget nganti kabeh serangga mutan wulu tiba.
  Aurora mlumpat, bungah:
  - Ayo nyanyi! Iki menarik.
  Lan Korshunova bakal nyanyi, swarane, kaya biasane, luwih dhuwur tinimbang Himalaya pujian;
  Lintang Tanah Air kaparingaken dening Gusti,
  Pracayaa, dheweke luwih sumringah tinimbang Srengenge!
  Sampeyan negara asalku -
  Ngerti kanggo sampeyan, atine deg-degan karo sedhih!
  
  Ing sampeyan, kita anggota Komsomol kaya elang,
  Kita remuk Nazi lan nyapu kethokan!
  Kita malah ngatur ing Jupiter,
  Tuwuh woh-wohan - swarga sing ora bisa diwujudake!
  
  Venus minangka papan kanggo katresnan
  Ing Mars, perasaan prajurit paling dhuwur!
  Sampeyan medhot rentengan ala, keraguan,
  Sawise kabeh, Gusti Allah kepengin nindakake sing paling apik!
  
  Numpes tekanan kosmik
  Ayo nyekel dagu nganggo pancing sing kuwat!
  Mungsuh bakal diremuk dening kekuwatane jagad,
  Lan Junkers ditembak nganggo busur bocah biasa!
  
  Alignment siji - njupuk lan menang,
  Kita ora bisa ngerti asil liyane!
  Lan sampeyan ora nyuwek asu ajag saka Reich,
  Entuk bayonet ing pasuryan saka pejuang!
  
  Lan bayonet ora cocog karo sampeyan kanggo masa depan,
  Kita bakal nambah dinamit menyang buldoser!
  Dadi cepet mabur
  Nalika proletar nggebug palu!
  
  Langkah sabanjure bakal liwat kaya angin topan
  Lan endgame bakal mate menang!
  Sawise kabeh, nesu kita minangka gunung geni sing gila,
  Pembantaian ing bajingan, kucing elek!
  
  We clamped kutu ing Berlin,
  Paris gratis miturut gendéra Rusia!
  Kita putri saka Fatherland lan putra,
  Nalika kita slametan, kita mangan madu karo relish!
  
  Foggy Albion saiki kaya sedulur,
  New York kaya pai ing piring!
  Gendéra kita abang, abang poppy,
  Ing ngisor iki, kabeh wong sing duwe kamardikan seneng!
  . BAB #12
  Oleg Rybachenko uga duwe impen sing ora prasaja, nanging apik banget. Kaya-kaya dheweke lan Dima nerusake karir militer;
  Wong loro kasebut mlebu minangka sukarelawan ing divisi SS bocah-bocah, sing dibentuk dening Fuhrer sing kesurupan setan. Kayane ing kasunyatan iki, Hitler pungkasane dadi edan. Nanging, ing tangan liyane, kang wis prudence ora kanggo miwiti perang ngarep-arep karo USSR.
  Ing sisih liya, kenapa bocah kasebut ora entuk kekerasan militer? Yagene dheweke kudu nglilani perawat lan bask kaya barchuks?
  Oleg Rybachenko lan Dmitry, bebarengan karo wong lanang liyane saka batalyon junior, miber menyang Afrika. Transportasi enem mesin Jerman bisa nggawa nganti rong atus pasukan payung bersenjata. Nanging ana batalyon kabèh telung atus pejuang versi enom saka Hitler Youth. Telung atus bocah lanang umure kira-kira rolas taun, kayane isih irunge mbledhos, nanging nyatane bocah-bocah iku dipilih khusus sing wis entuk latihan militer sing ora kuwat.
  Fuhrer pengin akeh remaja sing bisa melu perang. Ing Afrika, pasukan Inggris utama wis dikalahake, sanajan isih ana garnisun sing kuwat ing Sudan. Bener, pasukan kolonial ora sakabehe dipercaya, lan nyatane, unit Inggris. Padha ora persis Inggris. Dheweke ora bersenjata kanthi apik, utamane karo tank, coba, supaya pindhah peralatan kasebut ing metropolis. Mulane, risiko kerugian gedhe ing bocah lanang minimal. Mesthine ing tingkat latihan taktik konvensional, lan generasi mudha bakal entuk pengalaman ing perang.
  Oleg Rybachenko lan Dmitry fasih ing Jerman (dituduhake mungsuh), uga Inggris, Spanyol lan Prancis. Sekolahe uga elit lan bocah-bocah Soviet, ing teori, mesthine sing paling pinter.
  Bocah Jerman, sing ketoke salah sijine pimpinan, Hans Feuer sing dhuwur lan otot salaman lan ngomong kanthi jujur:
  - Kita ora nyana yen Rusia bisa dadi kuwat lan pinter. Contone, ngidoni kaya wong Jerman kelas siji!
  Oleg Rybachenko kanthi andhap asor:
  - Lan apa sing nggumunake. Mungkin kita kudu perang, nanging yen sampeyan pengin pengintaian lan ora ngerti basa Jerman, pinten informasi sing bakal sampeyan kumpulake?
  Hans setuju:
  - Iku bener! Nanging umume kita diajari yen sampeyan subhuman Rusia. Slavs minangka tahap transisi antarane kera lan manungsa. Yaiku, ing babagan pangembangan intelijen, Rusia rada luwih dhuwur tinimbang pet.
  Dimitri ngangkat ajiné kanthi nesu.
  - Ya, aku bisa nampilake tembung kasebut.
  Wangsulane Hans kanthi gagah, ngangkat tangane:
  - Mung pilihan senjata iku nganti kula. Kanthi sarung tangan, sampeyan juara Dunia Setengah, nanging kepiye tandhing ing nunchucks?
  Dmitry kaget:
  - Lan apa iku?
  Bocah elit Jerman pengin nanggapi, nuduhake kaprigelane, nanging Oleg Rybachenko luwih dhisik:
  - Iki minangka alat pertanian, sing ing China ngalahake sheaves. Mongol-Tatar nglarang wong Tionghoa nggawa senjata, mula piranti sing ora mbebayani iki diowahi dadi klub sing mateni. Kabeh sistem pertempuran ing nunchucks dikembangake. Banjur diadopsi dening Jepang ing pungkasan abad XIX. Mbokmenawa, dheweke pindhah menyang pasukan SS.
  Hans mangsuli:
  - Ora mesthi ing cara sing. Sepuluh taun kepungkur, Great Fuhrer ngundang sawetara guru saka China, mrentah supaya sekolah tempur tangan-kanggo-tangan Third Reich dadi sing paling maju ing donya. Siji kudu ora mikir yen kita Jerman, minangka bangsa paling dhuwur, ora pengin sinau apa-apa saka wong liya. Sekolah militer Jerman kita nuntut supaya faktor manungsa dianggep sabisa-bisa.
  Dmitry manthuk kanthi kuat, ngonfirmasi pikirane:
  - Lan Soviet uga. Stalin ngandika - teknologi sak periode reconstruction nemtokaken kabeh! Banjur, ing rencana limang taun kapindho, dheweke ngembangake gagasan - kader mutusake kabeh!
  Oleg Rybachenko ngandika liya:
  - Aku kudu ngomong sing kabeh iku ora kabeh tengen karo faktor manungsa. Contone, tingkat latihan teknis prajurit ing USSR wis ketinggalan. Nanging sakabèhé, kita apik!
  Hans nyaranake:
  - Apa sampeyan pengin main Hitler-hash?
  Bocah-bocah Soviet kaget:
  - Lan apa iku?
  Hans ngangguk.
  - Penemuan pungkasan saka Great Fuhrer. Kaya catur, sing dimainake ora loro, nanging papat, loro loro. Nanging ing papan siji saka patang atus sel. Wis tank, lan SAU lan Battleships. Gunggunge, saben tokoh ana patang puluh, lan gunggunge satus sewidak. Sawetara obah kaya catur, liyane ora. Plus sawetara inovasi liyane ... Contone, tank lan kapal perang mung bisa dijupuk mudhun dening nawakke, bedhil poto-propelled lan Links, lan infantri salah siji bebarengan, utawa yen padha tekan baris tartamtu, padha ngiyataken senjata. Umumé, game kasebut angel banget, ora kaya catur.
  - Tampilake dheweke. - takon Oleg Rybachenko.
  Hans njupuk papan lempitan saka tas ransel. Iku hinged lan cukup kompak. Tokoh sing magnetized. Patang puluh identik saben. Papan kasebut dhewe cukup konservatif, persegi panjang. Aturan sing menarik, utamané, meh kabeh bêsik ora kenek kaya obah, kajaba tank. Dheweke bisa ngalahake lan mlaku kanthi nyekel.
  Kaya sing dikarepake, sing paling kuat yaiku kapal perang, sing paling ringkih yaiku infantri sing entheng. Senjata mandhiri pranyata ing kene, lan sing kasengsem ing pesawat, lan siji-sijine, nanging ing tangan liyane, pesawat serangan, fighter, bomber, lan hydroplane. Saliyane kapal perang, uga ana kapal perusak. Infanteri uga beda, mekanis, prasaja lan kavaleri. Tegese, ora gampang ngerti aturan kasebut. Oleg Rybachenko langsung nyathet:
  - Ora, game catur iki ora bisa ngalahake popularitas. Tingkat kangelan mung liwat ndhuwur!
  Hans setuju:
  - Ya, ora bakal gampang ngembangake strategi ing kene. Lan sampeyan ora bisa nulis buku pinter. Nanging iki kanggo wong Aryan!
  Dmitry sarujuk:
  - Ya, kanggo wong Arya! Ayo dolanan!
  Oleg Rybachenko ngelingake:
  - Ana bakal sethitik kesenengan!
  Hans ngajak lanang liyane lan wis kawangun saperangan, kang wiwit muter marang lanang. Ing kasus iki, aku milih coklat. Oleg lan Danka alamiah abang!
  Game kasebut ora nyenengake ing wiwitan, nanging banjur bocah-bocah padha melu. Oleg Rybachenko, minangka ahli strategi lair, njupuk inisiatif lan wiwit push mungsuh saka flanks. Ing game Fuhrer, ing umum, ora ana raja, lan markas bisa dipindhah tanpa kelangan pamindhahan.
  Nanging bocah-bocah ora diidini dolanan. Weker muni...
  - Serangan udara!
  Bocah-bocah mau langsung mlayu menyang portholes. Senajan jendhela padha sempit, sampeyan ora bisa ndeleng banget uga liwat wong-wong mau, lan malah ana naksir.
  Pesawat kebangkrutan mabur ing kolom, lan mesthi karo ngiringan pejuang sing bersenjata.
  Ora ana wong Inggris luwih saka rolas. The Spitfires, weruh sing Jerman mbukak geni mesin gun liyane, nyoba kanggo mencet saka kadohan. Nanging dheweke entuk jawaban dhewe. Telung pesawat saka Royal Air Force wiwit ngrokok, lan liyane mlayu.
  Bocah-bocah padha singsot banter, nanging ora ana sing sumpah saru - disiplin. Nanging wong-wong mau ngidak-idak nganggo sepatu bot lan ngetokaké lelucon asin.
  Mesthine, transportasi ora bisa ngoyak para pejuang, bedane kacepetan minangka urutan gedhene, mula bocah-bocah lanang kudu tenang lan bali menyang bisnis. Sawetara malah wiwit nindakake push-up saka lantai, liyane kanggo nindakake pers.
  Nanging, Oleg Rybachenko dadi inspirasi sing nyanyi, kanthi swara sing bisa nyopir ora mung raja, nanging kaisar pembohong (Hitler!);
  Kita mabur menyang perang sing atos lan mati,
  Pionir - anak saka komunisme!
  Gusti kita Svarog tansah karo kula,
  Ayo remuk pondasi revanchism!
  
  Kita duwe keberanian lan ketekunan
  Saben mesin ngerti carane ngumpul!
  Kalah nesu nunggu Nazi,
  Aja nindakake omong kosong Fritz!
  
  Cedhak Moskow, Wehrmacht digebugi,
  Kita nuduhake gagah berani!
  Parasit lunyu diremuk
  Kita menang, kita ngitung langsung!
  
  Apa sing bisa ditindakake Fritz sabanjure?
  Mung paws menyang ndhuwur - cepet nyerah!
  Lan Adolf ing tenggorokan - Spitz sing cetha,
  Ayo kuldi badut main peran!
  
  Tugas kita yaiku ngunekake klakson sing menang,
  Ngumpulake legiun abang!
  Lan kanthi kejam ngethok sirahe wong sing nyerang,
  Paling ora padha teka ing ngarep langsung saka sekolah!
  
  Kita ngalahake reptil, kaya-kaya lair saka Mars,
  Lan ing endi wae Fritz nyuwun pangaksama!
  Kita para putrane para agung, ing ngendi kabeh negara padha -
  Ayo padha nyetujoni pawai saka lambang pasuryan!
  
  Hitler mikir kanggo ngrebut Bumi kita,
  Lan saiki dheweke duwe benjolan ing poni!
  Sawise kabeh, Jerman pengin nggawe kabeh wong dadi game,
  Lan padha glethakaken dening cah lanang prasaja!
  
  Apa sing kedadeyan karo "Macan" - dheweke mlebu logam,
  Saka iku kita bakal masak samovar karo teh manis!
  Fritz entuk - kekalahan tajem ing sungu,
  We are ing Berlin ing sumringah, anget Mei!
  
  Lan Adolf dadi loop tinimbang dasi,
  Kenceng gulu algojo mungsuh!
  Paukuman abot kanggo dosane,
  Lan saiki aku ngidak-idak Jerman nganggo tank!
  
  Agung Stalin dhewe dianugerahi anggota Komsomol,
  Dheweke menehi pesenan - bintang gedhe "Kamenangan"!
  Sepira kita sijine - menyang Tanah Suci saka pasukan,
  Supaya mbah kakung kita padha bungah ing donya sabanjuré!
  Aneh, nanging kanggo lagu seditious kuwi padha applauded wong violently - kabeh wong kene rampung mati rasa, utawa apa?
  Nalika Oleg Rybachenko rampung nyanyi, impen kasebut diselani, lan dheweke tangi maneh, wektu iki ora kanthi cara sing paling umum, nanging dijupuk lan disiram banyu adhem. Sawisé iku, maneh, ranté iki, sing wis kebak abrasions elek ing tangan, lan kolom iki mimpin ... Padha malah ora menehi kula sarapan! Babak! Bener, Jerman tetep ing panggonan, lan para tahanan alon-alon pindhah ing dalan lingkar. Apa tegese iki ora jelas. Dalan diaspal karo aspal lan kerikil. Sawetara jam mengko, tumit telanjang wiwit kobong lan gatel banget. Akeh bocah-bocah wadon padha getihen.
  Banjur, sanajan isih adoh saka wayah sore, tanpa upacara, dheweke diusir bali lan enggal-enggal dicopot, didhawuhi turu.
  Oleg Rybachenko lan bocah-bocah wadon liyane cepet-cepet manut. Lan sanajan aku ora rumangsa turu, lengen dewa turu lan wahyu Hipnotis (sing digawe dening Zeus sing Mahakuwasa kanggo nutup mripate!) dumadakan, lan mesthi.
  Lan maneh, bocah-bocah pionir ing urusan militer sing terhormat, sanajan dheweke dadi tentara asing;
  Batalyon lanang telung atus rolas taun saka Jungvolk dibangun maneh ing papan kasebut lan pindhah menyang kidul. Kaping pisanan, bocah-bocah lanang kasebut didorong sawetara kilometer ing mobil, nanging banjur manajemen katon owah-owahan lan mutusake kanggo ngatur balapan kanggo bocah-bocah lanang.
  Bocah-bocah mau dipeksa undress, tetep ing sawetara kathok cendhak militèr, lan meh wuda lan barefoot karo satchels ing pundhak, kanggo mbukak kidul.
  Mesthi, padha diijini kanggo smear piyambak karo anyar, cukup efektif sunscreen, lan rute ora mbukak liwat ara-ara samun, nanging liwat suket alus lan ora dadi kobong, minangka mlaku ing sadawane Kali Nil, lan sak lengkap mili. sumber, suket lan wit thukul, nanging isih test ana sing paling angel. Kanggo aku kudu ngungsi, ing kondisi alam bébas Afrika Juli panas, lan malah karo bedhil submachine, uga tas ransel karo Penyetor.
  Mesthi, ing batalyon khusus ana lanang makili werna saka bangsa Jerman lan duwe latihan fisik prayoga, nanging isih.
  Prajurit nom-noman padha dibangun lan komandhane, padha bodho, sanajan cukup dhuwur, kanthi otot Apollo, dhawuh:
  - Inggih, bro! Aku ngerti bakal angel kanggo sampeyan, nanging utang iku utang! Sèket wolu kilometer kudu dilindhungi ing wayah sore! Kuwi dhawuh.
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Hmm iya! Tembung dhawuh iki unen-unen kaya mantra! Iku ora bisa digatèkaké.
  Dima ngendika:
  - Aku gelem nang sing kita ora bakal nindakake!
  Hans Feuer mbantah:
  - Wajib kanggo nepaki, amarga kita wong Aryan! Lan sampeyan uga Rusia, Aryans yen sampeyan nulis ing batalyon paling apik saka Jungfolk.
  Tas ransel ing mburine, bebarengan karo amunisi, banyu lan soldering, wolulas kilogram, ditambah bedhil submachine telung kilogram. Rong puluh siji kilogram, angel kanggo wong diwasa yen lumaku dawa, banjur mlayu, lan malah ing srengenge sing panas.
  Oleg Rybachenko ngusapake sikile ing suket. Bocah-bocah lanang padha antusias kanggo nyingkirake sepatu, nganggo sepatu bot kulit (kulit kasebut pancen gawean, nanging isih ora ana jenis kirzach), angel mlayu ing kene. Sepatu olahraga utawa sepatu tenis mesthi luwih apik, nanging ing kahanan perang Jerman iki minangka kemewahan, lan dheweke mutusake ora ngrusak bocah lanang.
  Prentah muni, lan prajurit saka Jungvolk kesusu mlayu, nalika nyoba kanggo njaga semblance saka tatanan.
  Angin seger nyebul saka bengawan Nil, nyebul nyenengake torso sing wuda lan otot saka prajurit lanang. Padha kaya-kaya kaya titan remaja sing siap nyerang langit. Padha mlayu, ambegan diukur, meh jempol sikil. Ing ngarep ana sing paling dhuwur, lan, mesthi, dhuwur Dimka, sanajan enem bocah lanang, kalebu komandan, luwih dhuwur tinimbang dheweke. Oleg Rybachenko, sing mung rada ndhuwur standar, wutah umur sewelas taun (mbedakake karo kasunyatan sing diterusake ing leluhur heroik!) kudu cepet-cepet, meh ing pungkasan. Bener, iki minangka kauntungan, kurang kasempatan kanggo ngremukake tumit, utawa njupuk sikil ing sangisore papan sing padha lungguh. Dheweke paling enom ing kene, nanging mesthi dudu sing paling lemah utawa luwih bodho.
  Beban kasebut bisa dirasakake, nanging isih bisa ditampa, lan saben wong duwe pengalaman jogging kanthi beban. Malah kanthi bobot sing akeh, nalika digawa, umpamane, pasangan ing pundhak.
  Ing sangisore sikil gundhul, sawayah-wayah padha crunch utawa retak, dadi cabang palem utawa conthong sing rusak, kadhangkala ana tanduran eri sing dicoba dening bocah-bocah. Suket digawe panas, asring garing, nanging mesthi ora kobong kaya pasir. Umumé, sampeyan isih bisa urip, mung Srengéngé munggah lan intensifies panas.
  Hans dhuwur, bab dhuwur padha Dmitry lan, padha mlaku Pundhak kanggo Pundhak. Bocah prajurit Jerman takon marang prajurit enom Soviet:
  - Nah, saiki sampeyan lagi perang! Bubuk mesiu, mesthi, durung sniffed, nanging kita duwe kabeh ahead. Apa sampeyan ngalami kasenengan apa wae?
  Dmitry kanthi jujur mangsuli:
  - Durung! - Lan dheweke nambah, ngowahi sirahe maneh. - Jujur, ora!
  Hans ngangguk-ngangguk menghina.
  - Aku! Aku bakal jujur, ya! Lha, cah lanang seumuranku sah bisa perang. Perang, tembak, mateni, njeblug, nangkep. Sawise kabeh, iki romance. Sawise kabeh, sampeyan lan Olezhka uga pengin ngrasakake kaya prajurit sing urip, kanggo nyingkirake rutinitas!
  Dimka kanthi tegas mbantah:
  Urip kita ora rutin. Umumé, dadi pionir, malah dadi pimpinan lan atlit, menarik banget.
  - Dadi apa, sampeyan mlebu karo kita? Apa sampeyan wedi dipateni utawa cacad? - Hans nggodha sarkastik.
  Dimka, diceluk Ilya Muromets - dipoyoki:
  - Mulane aku mlebu kanggo nuduhake yen Rusia bisa perang ora Samsaya Awon saka Jerman. Banjur kabeh jagad nulis lan ngomong babagan kamenangan sampeyan ...
  Hans ngguyu.
  - Inggih, inggih! Babagan kamenangan kita, kamulyan ing saindenging jagad. - Prajurit sing dhuwur banget ngegungake dhadhane kanthi bangga. - Lan sampeyan Rusia meh ora bisa push tentara Finnish cilik. Sampeyan ora duwe apa-apa kanggo gumunggung!
  Dmitry, gelo, kanthi angel ngendhaleni awake supaya ora nggunakake ajiné, mbantah:
  - Kita uga duwe Khalkhin Gol!
  Hans ngangguk-ngangguk menghina.
  - Pertempuran cilik, nang endi wae ing Asia. Lan wong lanang kita wis njupuk Eropa, lan meh kabeh Afrika lan Asia. Lan kita bakal nangkep Rusia, wektune kita ngidoni!
  Mripate Dmitri sumunar:
  - Aja nyekel, lengen cendhak!
  Hans ngguyu.
  - Lan kepiye sampeyan meksa sampeyan mlebu Prajanjian Brest-Litovsk? Sampeyan menehi kita tanah, count nganti Dnieper, duwe kaping telu minangka akeh bayonet lan sabers. Apa sing bisa dikandhakake babagan Rusia minangka prajurit ing kasus iki?
  Dimka nglumpukake, dheweke duwe niat kanggo njotosi Hans ing moncong, lan ngerti kekuwatane minangka juara "setengah jagad", dheweke mesthi bakal ngalahake bocah Jerman sing ora sopan, nanging ... aku ora pengin ngilangi. baris lan ngatur perang. Ya, lan ora becik nggunakake ajiné sajrone kontroversi. Kajaba ing kasus iki, paling kamungkinan dheweke bakal dicekel, lan ora duwe wektu kanggo nuduhake yen Rusia perang ora luwih ala tinimbang Jerman. Mulane, Dmitry kanthi tenang mbantah:
  - We Rusia ngalahake sampeyan ing Frederick II, lan malah njupuk Berlin. Lan nalika Napoleon Agung mrentah sampeyan, setengah saka tentarane yaiku Jerman, lan ing Perang Dunia I ana terobosan Brusilovsky. Ya, lan sampeyan ora njupuk Paris amarga pasukan kita meh nyekel Koenigsberg.
  Hans nemokake argumentasi sing cukup abot:
  - Nanging, ing perang pungkasan karo kita, sampeyan kalah! Lan padha ngadili wong lan bangsa ing Panggonan pisanan, miturut tumindak pungkasan!
  Dmitry cukup mbantah:
  - Ing tsar, kita duwe industri mundur, utamane ing bidang militer-teknis. Lan saiki, kita wis ngembangake industri serius. Contone, sampeyan ndeleng tank KV-2. Iki dilengkapi howitzer 152 mm. Apa sampeyan wong Jerman duwe sing kaya ngono?
  Hans ngguyu.
  - Prancis ing tank S-2 uga duwe howitzer sing luwih gedhe tinimbang kaliber 155 milimeter, nanging ora ngalangi kita ngalahake kodhok, duwe peralatan sing luwih lemah tinimbang saiki. Kekuwatan utama Wehrmacht yaiku kaunggulan faktor manungsa!
  Dmitry mbengkongaken pasuryan karo malah tan:
  - Lan apa sampeyan mikir sing duwe kauntungan liwat kita ing faktor manungsa, yen sampeyan dadi juara saka "setengah donya"? Lan ngalahake sing paling apik saka wong lanang sampeyan?
  Hans cukup cukup nyatakake:
  - Pangecualian kadhangkala mung konfirmasi aturan. Bener meh tansah! Saiki, yen kita ora njupuk fénoména individu, nanging tingkat latihan militèr sakabèhé, banjur kene ...
  Dmitry nesu:
  - Sampeyan ora ngerti apa tingkat latihan tempur sing kita duwe lan carane latihan ditindakake ing tentara Soviet. Dadi ora perlu spekulasi!
  Hans kanthi logis ujar:
  - Ing Spanyol ana kompetisi antarane sekolah militèr Soviet, doktrin lan Jerman. Kita nguji peralatan lan senjata kita. Asilé yaiku kamenangan sekolah militer kita, lan seni strategis, lan konsolidasi rezim Franco. Dadi kita wis perang karo wong lanang lan menang!
  Dmitry Muromets kanthi sedih ujar:
  - Sampeyan duwe pasukan luwih akeh tinimbang kita! Sampeyan mung njupuk jumlah!
  - Aku ora bakal ngomong sing. - Hans ngedhunake sirahe lan meneng, tandha-tandha kesel pisanan wiwit katon lan dadi angel ngomong.
  Sisih paling awon, mesthi, panas. Srengenge ora bisa diendheg menyang zenith. Ora ana bocah lanang sing wis biasa karo dheweke. Jerman lan Rusia minangka negara lor, lan ing mangsa panas arang banget ngluwihi telung puluh derajat. Lan iki Afrika ing Juli, lan breeze wis mandheg narik saka Kali Nil.
  Sikil lanang sing gundhul dadi luwih prickly karo suket garing, banjur dumadakan rampung, lan kabèh kilometer ditutupi karo kerikil kobong. Nyenyet banget, sawetara bocah lanang sing ora kendhat njerit. Kringet netes saka wong-wong mau lan netes karo hiss menyang kerikil panas.
  Oleg Rybachenko lan Dmitry, lan akeh lanang liyane digawa munggah ing semangat Spartan, nyoba kanggo eseman lan ora menehi glepung. Padha mikir bab liyane. Dadi Oleg Rybachenko mbayangno yen sikile sing telanjang didilat dening geni ing rak, lan dheweke pengin ngrebut rahasia negara sing penting saka dheweke. Lan dheweke kudu sabar lan ora nuduhake yen dheweke lara utawa wedi. Kajaba iku, lanang tansaya munggah ing kahanan atos lan tumit sing ora dadi pampered, sanajan pujangga lan kerikil ireng diobong, nanging ora dadi luwih sing kulit atos peeled mati.
  Serangan panas banjur diterusake. Meh bebarengan, sawetara lanang overheated semaput, lan padha kudu dijupuk munggah ing cahya, lempitan tandu.
  Oleg Rybachenko nyathet dhewe yen Jerman, ing umum, duwe peralatan sing apik. Apa bisa ing Tentara Abang sampeyan bakal nemokake piranti kanggo nggawa tatu saka duralumin, sing ing wektu sing padha gampang didhelikake ing tas ransel.
  Nanging luwih angel kanggo mbukak kanthi beban tambahan ing tangan sampeyan, lan tumit telanjang sampeyan diobong luwih kuat, amarga tekanan mundhak. Dadi padha kaya ing neraka sukarela-wajib. Oleg Rybachenko malah mikir: carane kanca-kanca bakal nanggepi test kuwi, kabeh wong bakal slamet.
  Wide swathes saka abang-panas, kerikil ireng digabungake karo stabbing, suket garing. Kajaba iku, komandan alon-alon nuntun bocah-bocah saka Kali Nil, jebule supaya ora mlebu ing padhukuhan ing Mesir.
  Maneh, sawetara bocah lanang wiwit ambruk lan bocah-bocah lanang sing kesel utawa kaget amarga srengéngé, nutupi sirahé nganggo kain sing disiram banyu, lan dilebokake ing tandu. Sawetara sing sadurunge nandhang serangan ringan tangi lan terus mlayu.
  Nanging kekuwatane para nom-noman saya suda, lan meh separo ora bisa ditindakake.
  Pungkasane, komandan, uga kesel banget, ngandika:
  - Aku mrentah kabeh wong ngaso! Kita wis tekan watesan! Tutup awak nganggo sunshades, ngombe banyu karo cuka lan coklat. Banjur sampeyan bakal ngapusi kanggo nindakake latihan napas!
  Prajurit lanang nguwuh kanthi swara sing lemah:
  - Kita siyap nepaki pesenan apa wae!
  Senadyan sunscreen, kulit bayi dadi abang lan bruises. Iku ora nyaman kanggo ngapusi ing suket garing prickly, lan lanang sijine cellophane ing dhewe.
  Dmitry lan Oleg Rybachenko manggon ing jejere saben liyane ing tarub padha. Sing lanang katon rada garing, lan kulite dadi peteng. Sikilku kobong lan gatel banget, sikilku kudu diangkat supaya getihe metu, lan dadi luwih gampang.
  Dmitry ngandika:
  - Kasunyatan bilih perang ora madu, kita sumurup, nanging ora kanggo ombone padha!
  Oleg Rybachenko kanthi surem janji:
  - Iku isih kembang. Yen sampeyan ndeleng getih lan ndeleng mayit sing sepisanan, sampeyan bakal ngerti manawa kabeh iki mlaku ing permukaan sing panas ora ana apa-apa!
  Dmitry narik weteng lan ngandika:
  - Ing buku, mesthi, dheweke nulis babagan apa sing dirasakake nalika sampeyan mateni wong sepisanan. Malah wong ala lan mungsuh sampeyan, siap ngeculake guts. Nanging tetep wae..
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Ing buku Boussenard "Kapten Daredevil", uga ana batalyon bajingan sing perang karo Inggris. Ana sing ngelingake kita. Nanging ana masalah psikologi, padha ngomong, apa iku kaya kanggo matèni wong, mung sedhela kena nalika peluru sengaja mowed mudhun drummer enom. Lan umume ana sikap sing rada sembrono marang pati. Iku misale jek ora malah perang, nanging preian!
  Dmitry kanthi logis mbantah:
  - Iki minangka buku kanggo bocah lan remaja; sing bosen maca pengalaman psikologis. Lan pungkasane dadi ala, meh kabeh batalion milksops mati, lan kelanjutane ora ditulis!
  Oleg Rybachenko, kanthi ekspresi sedhih sing sejati, ujar:
  - Nanging iki buku sing getun carane cepet rampung. Nanging luwih kerep kedadeyan sebaliknya, yen sampeyan nandhang sangsara, nyoba ngatasi karya iki utawa sing!
  - Yen sampeyan duwe novel Leo Tolstoy "Perang lan Damai", banjur Olezhek mesthi bener! Dmitry sarujuk.
  Pasangan enom banjur mbantah:
  - Ing buku "Perang lan Damai" ana intrik, sawetara alur crita, lan karakter sing dicethakaké kanthi rinci. Ora, dheweke ora kosong. Ora mboseni! Senajan mesthi ing wiwitan adoh saka paling menarik.
  Dmitry sarujuk:
  - Ya, bener ... Akeh panulis dosa kanthi plot sing alon, nalika, sadurunge tumindak sing paling menarik diwiwiti, sampeyan bisa mbuwang buku sing katon mboseni.
  Sawise ngidini bocah-bocah ngenteni ing pucuk srengenge, komandan kasebut yaiku Wolf Shtich sing nyenengake, bocah sing otot banget, umure kira-kira patbelas taun. Raine ayu, nanging ketat, bocah lan diwasa ing wektu sing padha. Wolf dhewe isih saka Jungvolk, nanging prinsip printah sing enom kudu dipimpin déning enom. Lan kasunyatan manawa Shtikh ora duwe pengalaman lan nganggep manawa bocah ora ngganggu sapa wae. Ingkang utami inggih punika tiyang Arya lan dhawuh dhateng tiyang Arya, tegesipun saged nindakaken ingkang mokal, dhateng tiyang limrah. Lan apa? Lagi nglakoni!
  Mlayu maneh, lali bab lara, kesel, lanang sing malah isin (kuwi upbringing!), Kanggo ngelingi ibu, bapak, utawa mikir bab sing lembut. Iki nalika kemampuan kanggo nandhang sangsara, lan ujian dhewe minangka berkah gedhe.
  Prajurit enom mlayu tanpa mikir bab maksiat, lan yen padha arep apa-apa, iku perang!
  Panase isih kuwat banget, lan maneh bocah-bocah padha metu menyang kerikil panas. Lan dheweke ora weruh pungkasane. Lara dadi ora bisa ditambani lan akeh prajurit enom ora bisa nahan grumbulan lara maneh.
  Banjur Oleg Rybachenko wiwit nyanyi lagu sing digawe ing perjalanan, Maret nyata;
  Kamulyan Tanah kelairan Soviet gedhe -
  Kita pantes pracaya, kita bakal dadi kamulyan iki!
  Kita bakal ngalahake mungsuh sing kejem ing perang,
  Kanggo kepentingan Rusia, Daya sing paling sumringah!
  
  Apa sing ana ing Tanah Air sing nyanyi,
  Ing jantung pionir sing jujur, tanpa alas kaki!
  Kita kesusu kaya manuk mabur,
  Betapa suci iman kita!
  
  Otomatis pracaya kula amba
  Lan granat ora superfluous!
  Yen sampeyan wani, banjur asil
  Iku bakal, senadyan kasunyatan sing lanang!
  
  Pelopor iku sombong lan tegas ...
  Nanging eseman saka Gusti Allah madhangi kita!
  Adhuh, ana akeh ace ala ing donya,
  Dheweke pengin ngrusak papan ing swarga!
  
  Jakal fasis narik cakar marang kita,
  Dheweke kepengin nyuwek atine bocah!
  Lan babi-babi dheweke nyengir,
  Ayo dheweke njaluk tamparan ing pasuryan banter!
  
  Tank "Macan" iku "sepatu bot",
  Kikuk - banget sudut!
  Lan sampeyan ora mlayu saka wong-wong mau,
  Inggih, luwih apik nyiyapake granat!
  
  Kita bakal nggawe jagad kaya ngono, percaya marang aku,
  Ing ngendi yuta bakal seneng!
  Kewan predator bakal mlayu menyang sarang,
  Kita bakal nyelehake legiun sing ala!
  
  Apa sing ana ing Tanah Air sing nyanyi,
  Lan ngremukake kabeh Nazi sing misuwur banget ...
  Remet pistol sinar ksatria sing luwih kuat ...
  Lan supaya dadi tentrem lan sepi ing planet!
  
  
  
  
  Spanduk abang bakal sumunar
  Ing iku jeneng suci Gusti Yesus!
  Lulus ujian perintis limang -
  Dadi misuwur - Rusia sampeyan!
  
  Nanging ujian kasebut ora ana ing papan tulis -
  Iku kudu dipasrahake saka trench!
  Rambut abu-abu mlayu menyang bocah lanang nganggo wiski,
  Kanca seda - saiki nangis ing kuburan!
  
  Apa scum saka perang sialan,
  Malah ora pantes diarani kewan!
  Lan gerombolan ora ngerti carane nyekel
  Sanadyan Adolf kadhangkala luwih lucu tinimbang buffoon!
  
  Kita ngerti kita ora kudu mundur,
  Pionir wedi marang wong liya ing salawas-lawase!
  Kita wong lanang sing setia ramah,
  Lan morally aku pracaya ora pincang!
  
  Kita bakal ngrampungake pawai sing mulya ing Berlin,
  Kita tansah pracaya, ngerti carane perang!
  Lan langsung kejiret wani,
  PKK mbeta mlayu ing knapsack!
  Oleg Rybachenko ngrampungake lagu sing nyenengake lan wani, lan bocah-bocah Jerman nyetujoni karo singsot lan ngguyu. Kaya-kaya ora weruh yen Fuhrer sing sombong disiram saka sirah nganti sikil!
  Iku dadi luwih nyenengake kanggo mbukak, liyane vigor ditambahaké ... Lan rauh kerikil rampung lan suket alus lunga, kang dadi bungahaken kanggo kaki burned, lanang wani.
  Dimitri kandha karo mesem:
  - Padha ngomong sing song mbantu kita urip, nanging ora ana sing ngandika bab kasunyatan sing uga lightens beban abot konco kita!
  Oleg Rybachenko mbantah:
  - Malah nalika peradaban Mesir Kuna, dikenal babagan efek musik sing menehi urip ing awak manungsa, lan uga lagu. Contone, budak cilik lan budak wadon sing durung bisa kerja kanthi efektif ing sawah lan tambang kepeksa nyanyi kanggo nyenengake budak diwasa. Sawise kabeh, ilmu Valliologi kuwi teka saka Mesir.
  Komandan Wolf nguwuh:
  - Mbangun maneh kanggo wutah! Lan aja ngomong!
  Prajurit lanang padha reorganisasi, banjur mlayu kanthi meneng.
  Srengenge wis surup (ing Afrika Lor ing Juli dadi peteng luwih awal tinimbang ing jalur tengah.). Sing mandheg wis cedhak, dumadakan ana sinyal.
  - Kabeh wong turu lan nyamar!
  Dadi metu kanggo alesan. Ana swara adoh ing ngarep. Lan lanang padha aktif nggarap shovels sapper, mbuwang suket liwat piyambak. Wis cukup peteng...
  Hans ngandika:
  - Mbokmenawa, iku duweke kita! Isih adoh banget menyang garis ngarep, amarga Wehrmacht wis maju kanthi sopan.
  Dimitri kandha karo mesem:
  "Nanging sinau seni penyamaran ora bakal lara!" Ing perang nyata, iki bakal migunani!
  Hans setuju:
  - Ya, ora tau, nanging aku yakin iki duweke!
  Wolf mendesis:
  "Sawijining tembung maneh lan aku bakal nembak sampeyan ing papan!" Kabeh padha ngenteni! Lan gawe pomegranate.
  Dadi, Hans lan, nyatane, salah. tank Inggris muncul. Nanging, bocah-bocah padha meneng-meneng lungguh ing ambush: apa yen padha dhewe ing kendaraan dijupuk.
  Sanajan tank-tank kasebut tumuju lor. Ana mung papat, telung cahya lan siji hard-kanggo-nembus "Matilda". Tank pungkasan minangka masalah gedhe, amarga granat mung bisa ngrusak trek. Paru-paru, ing sisih liya, bisa ditabuh kanthi akurat ing atap utawa ing buritan. Yen "Matilda" ngilangi trek, dheweke bisa nyebabake kerugian ing wong lanang kanthi rong bedhil mesin lan meriam.
  Wolf ora pengin kanca-kancane wis mati ing kaloro, utawa malah ing dina katelu sawise tekan ing Afrika. Bener, bedhil mesin bisa mateni hit sing akurat. Nanging pitakonane, tank sapa iki? Dumadakan, piala wis dijupuk dening Jerman?
  Wolf dhawuh:
  - Private Yungfolkovets Oleg. Metu menyang tank tanpa gaman lan tas lan temokake sapa dheweke!
  Oleg bisik-bisik:
  - Rungokake komandan!
  Setengah wuda ing kathok cendhak ireng, cah lanang iki swarthy saka krim protèktif, lan kanggo ndhelikake rambute blonde kang sijine sawetara jenis turban saka koran. Saiki dheweke katon kaya bocah Arab biasa lan miskin. Ora mungkin dheweke bakal dianggep mungsuh.
  Tank-tank kasebut obah kanthi cepet, ngalih menyang gear ing ngendi mesin nggawe swara sing paling sithik, sing uga nyebabake rasa curiga. Mlumpat menyang wong-wong mau, Oleg ngacungake tangane kanthi kuat lan bengok-bengok nganggo basa Inggris sing rusak.
  - Ana tambang! Ana tambang!
  Tank-tank kasebut mandheg, kepala helm metu saka Matilda lan swara duka ing basa Inggris mangsuli:
  - Apa arapchonok, sampeyan pengin?
  Prajurit kasebut ngucap:
  - Jerman nggawe tambang ing dalan! Ati-ati pasukan kerajaan!
  Endhas kapindho muncul saka tali pundhak, aku krungu, bakal mangsuli:
  Ayo wong-wong Jerman sing jahat kuwi mati! Rajaku karo kita! Saiki kita bakal mangan wong-wong mau!
  - Ayo lungguh kene! - Didhawuhi, miturut epaulettes, kolonel Tentara Tank Inggris!
  Bocah lanang kasebut mlumpat munggah ing menara, ngrasakake hawa adhem sing nyenengake ing sikile sing blistered cilik. Banjur nyender lan wiwit nuduhake dalan Inggris.
  Ana limang wong, lan ing turret ora wiyar saka tank medium Matilda iku rada cramped. Kene Oleg Rybachenko mutusaké kanggo dadi pahlawan. Tangane sing lincah lan terlatih, kaya copet profesional, tekan sabuk lan narik revolver. Jempol mbusak sekring bebarengan.
  Mesthi, iku ala, nanging nggodha kanggo ngrampungake "feat" dadi kuwat sing Olezhek murub kaping pirang-pirang saka saben revolver, nalika ngarahake ing agul-agul Pundhak kiwa.
  Saka kadohan kaya mengkono iku angel kanggo kantun, lan mung wong edan, utawa pengecut pungkasan, bisa nganggo rompi antipeluru nalika lungguh ing tank. Kolonel kaget, lan ngrasakake moncong pistol ing mburi gulu. Bocah lanang kasebut bisik-bisik, nganggo dialek London sing paling murni:
  - Yen sampeyan pengin urip, supaya telung tank liyane nyerah! Yen ora, batalyon kita bakal numpes dheweke bebarengan karo kru!
  Kolonel kaget:
  - Kowe sapa?
  Oleg Rybachenko terus terang mangsuli:
  - kasempatan pungkasan kanggo slamet! Telung tank entheng bakal dibombardir karo granat lan sampeyan bakal disiksa dening geni. Wong bakal mati! Aku bakal ngetung nganti telu, sampeyan menehi dhawuh supaya nyerah lan metu saka mobil, utawa aku bakal nembak sampeyan ing daging sikilmu lan mbaleni panjaluk saka wiwitan! Siji loro...
  Kolonel merengek.
  - Setuju! Mung aja matèni kita!
  Oleg Rybachenko kanthi bangga ngumumake:
  - Kita wong Jerman ora mateni tawanan! Banjur sawise kapitulasi Britain, sampeyan bisa ngawula maneh ing Royal Forces anyar, Inggris gawe anyar.
  Kolonel paring dhawuh kanthi swara gumeter. Para tanker manut metu saka tank, nyelehake senjata. Sawetara bocah lanang Jerman paling gedhe, mbuwang suket kamuflase, mlayu nyedhaki dheweke, nyiapake kanggo nampa tawanan pertama ing uripe.
  . BAB #13
  Wong Enem nglawan Cina maneh. Maneh, hyperwitch dheweke mbuwang dheweke menyang abad kaping pitulas. Mungsuh wis bisa ngumpulake tentara gedhe. Pasukan saka Kakaisaran Celestial ngepung kutha Rusia.
  Lan saiki lanang, wadon lan papat wadon ngremuk tentara kuning karo pedhang.
  Oleg Rybachenko mlayu kincir angin, ngethok sawetara wong Tionghoa lan nyanyi:
  - Kanggo perang getih ...
  Lan bocah kasebut mbuwang pirang-pirang jarum beracun nganggo sikile.
  Margarita, nindakake serangan cepet karo pedhang, lan nyekel pabrik, dikonfirmasi:
  - Suci lan bener!
  Lan dheweke uga mbuwang jarum nganggo driji sikil. Ngengingi saperangan rolas Cina.
  Natasha, numpes mungsuh nganggo pedhang, nambahake:
  - Maret, Maret, maju ...
  Lan uga miwiti sikil telanjang jarum.
  Makarya kanthi tangan lan sikil loro, bocah-bocah wadon ngremukake wong Tionghoa sing misuwur banget.
  Zoya uga nguncalake jarum nganggo driji sikile lan ngucap:
  - Wong kerja!
  Aurora, ngluncurake bumerang kanthi sikil telanjang lan ngethok prajurit kuning, kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Maret, Maret, maju ...
  Svetlana, ngremukake wong Tionghoa lan ngeculake lintang baja kanthi driji telanjang, nggebug mungsuh, squeaked:
  - Wong kerja!
  Bocah-bocah wadon padha tumindak kaya manuk garudha perang nyata. Lan saka jotosan pedhang, lan uncalan saka unsur striking, mungsuh tiba lan tiba.
  Oleg nyekel teknik "Kupu-kupu" kanthi pedhang lan nyanyi:
  - Pasuryaning pati!
  Lan karo sikil telanjang, bocah lanang maneh mbuwang pembunuh kasebut.
  Margarita nganakake resepsi ing pabrik. Dheweke remuk mungsuh, lan squeaked agresif:
  - Iki cara lan perjuangan kita!
  Lan saka driji gundhul tiba sawetara disk agawe.
  Oleg Rybachenko - terminator boy, maneh mbalang apa matèni, lan sings:
  - Dina Mei minangka preian buruh!
  Lan saka telanjang kaki pembunuh enom, cakram mabur maneh, nglereni prajurit saka Kakaisaran Celestial.
  Natasha maneh mbalang agawe, lan squeaks:
  - Iki apikku!
  Lan tumit telanjang dheweke nempuh jenderal Cina ing dagu lan patah rahang.
  Zoya nganakake resepsi kupu-kupu kanthi pedhang, lan njerit:
  - Aku panther mad!
  Lan saka dheweke Bare driji taun cetha sethitik pembunuh disk. Banjur padha njupuk lan Cut kabeh.
  Banjur maneh pedhang padha tumindak, lan kabeh wong ditegor. Iki cah wadon terminator.
  Aurora ngethok wong Tionghoa, ngremuk awak lan gurgled:
  Kita dipilih...
  Lan peparing pati mabur saka tumit gundhul.
  Svetlana, nglereni prajurit saka kekaisaran kuning, nandheske, nuduhake untu mutiara:
  - Kita milih!
  Lan saka dheweke gundhul sikil maneh pesawat saka karusakan.
  Oleg Rybachenko, ngremekake mungsuh, nambah:
  Sepira kerepe...
  Jempol sikile bocah lanang kasebut ngetokake pesen pati.
  Margarita, ngrusak mungsuh, lan ngluncurake presentasi pemusnahan, nambahake:
  - Ora cocog!
  Kaya bocah wadon sing sikile lincah.
  Natasha, nembak mungsuh, lan ngetokake hadiah pati, ngetokake:
  - Aku nang mburimu...
  Lan kaki kosong kaya biasane ing bisnis.
  Zoya, sawise nyuwek mungsuh, njupuk lan agresif hissed karo cobra:
  - Tindakake bayangan ...
  Lan sikil telanjang dheweke bali menyang bisnis ...
  Aurora, nguncalake gegaman kanthi sikil ngisor menyang mungsuh, lan nyuwek-nyuwek, kanthi agresif squeaked:
  - Aku wis biasa ...
  Svetlana njupuk lan mbuwang rolas jarum nganggo sikil telanjang, nyerang wong Tionghoa, lan squeaked:
  - Kanggo mismatch!
  Oleg Rybachenko nyerang maneh. Panjenengane numpes mungsuhe, lan saka wektu kanggo wektu dheweke nyanyi:
  - Malaikat kabecikan, loro swiwi putih, loro swiwi putih ing donya!
  Lan saka sikil gundhul maneh mabur hadiah karusakan.
  Bocah lanang kaya sing kita deleng banget greyhound. Lan kabeh wektu tanpa alas kaki, lan hard. Macho tenan. Sanajan katon umur rolas taun. Nanging iki minangka lambang karusakan.
  Margarita uga mbuwang jarum nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Ngimpi edan! kaendahan lengkap!
  Lan maneh soko rampung agawe mumbul saka tumit gundhul.
  Prawan iki minangka perwujudan saka pati lan karusakan.
  Lan wong Tionghoa iki, ya, entuk.
  Natasha ing gerakan cepet saka terminator ayu. Ngilangi mungsuh, ngethok nganggo pedhang lan nyanyi:
  - Puji Tsar Alexei!
  Lan jarum mabur saka sikile sing kosong.
  Zoya, ngethok Cina lan numpes mungsuh, negesake:
  - Wong jahat bakal dikalahake!
  Lan saka sikil telanjang dheweke mabur metu, hadiah pati alam bébas.
  Aurora, numpes mungsuh, kanthi agresif negesake:
  - Lan aja takon mungsuh kanggo welas asih!
  Lan sikil gundhul, mbalang metu maneh, soko pancen agawe. Lan smashes mungsuh kanggo ambruk daging.
  Svetlana, ngalahake saingan, lan ngetokake jarum anyar menyang mungsuh, kaya cobra hisses:
  - Aja nguwuh-uwuh marang rembulan!
  Lan hadiah pati mbebayani mabur saka driji gundhul. Sing gawe lara lan mateni kabeh wong.
  Oleg Rybachenko lagi mlaku-mlaku... bocahe ora kesel kaya biasane...
  Wong Tionghoa lagi susah. Dheweke ngremuk wong-wong mau, lan weruh.
  Bocah jenius nyeluk:
  - Iki perangku!
  Lan maneh, hadiah pemusnahan mabur saka sikile.
  Lan prajurit enom perang kaya pahlawan ngucap lan agresif. Lan pedhange kaya klub-klub Dewa Ireng.
  Margarita njupuk, mlumpat, nyuda massa Cina. Dianakaké reception, kaya pasukan agawe.
  Banjur dheweke flailed dheweke gundhul driji maneh, tumindak kaya setan getih.
  Mayitipun tiyang Tionghoa sampun dados gundhul wutuh. Prajurit enom kasebut ngucap:
  - Uripku ing kamenangan mungsuh!
  Lan cah wadon maneh saka telanjang kaki bakal ngeculake mega saka jarum. Lan prajurit kuning padha mati.
  Natasha ngethok koridor ing ngarepe saka mayit prajurit kuning. Dheweke mbuwang cakram sing cetha lan diasah lan nyeluk:
  - Uncalan kanggo Mars, lan bakal ana kelas!
  Lan saka sikil gundhul maneh mabur hadiah pembunuh saka pati banget karu.
  Lan pira wong Tionghoa sing mati. Atusan, ewu, ing sangisore jotosan saka enem crushing.
  Zoya uga ing pamindhahan. Nunggang kaya kobra, ora menehi kesempatan sethithik marang mungsuh. Lan tiba Cina disusupi.
  Bocah wadon kanthi sikil telanjang ngetokake jarum kanthi racun lan nyanyi:
  - Pahlawan Rusia dipotong nganggo pedhang!
  Lan prajurit, kaya ombak munggah, banjur tiba.
  Lan Aurora njupuk langkah menyang mungsuh, lan ngethok wong mudhun tanpa ado luwih.
  Mateni wong Tionghoa lan hisses:
  - Kepahlawananku sing gedhe!
  Lan saka dheweke sikil gundhul, maneh fly metu apa smashes bêsik menyang crayons.
  Cah wadon rambut abang ora nyisihake wong Tionghoa. Ing kene sanalika ngethok wong pitu.
  Lan tumit telanjang dheweke, Jendral Kakaisaran Surgawi, nyuwil bathuk. Dheweke, mesthi, seda.
  Svetlana uga gerakane lan ngethok mungsuh. Pedhange loro, kaya gunting lipat, ngethok badane wong Cina.
  Ing gerakan, cah wadon ulig rolas mungsuh. Lan dheweke njupuk disk nganggo sikil telanjang lan diluncurake. Lan dheweke ngilangi akeh wong Tionghoa.
  Dheweke kabeh ing edhan alam bébas.
  Svetlana ngandika:
  - Mungsuh ora bakal liwat!
  Aurora setuju:
  - Mesthi, padha ora bakal pass - tanpa kasempatan!
  Lan asu rambut abang, melolong liar maneh lan thrashing Cina karo pedhang. Banjur driji gundhul shrew bakal ngeculake sawetara jarum. Sing saperangan rolas Cina bakal dikirim menyang donya sabanjuré.
  Oleg Rybachenko, nglereni prajurit kuning, njupuk lan squeaked:
  - Pemusnahan pikiran!
  Lan maneh bocah lanang kasebut, kanthi driji sikil sing gundhul, mbuwang jarum sing mateni lan mateni.
  Banjur dheweke ngucap:
  - Ing ngimpi - tansah kamenangan!
  Margarita, perang karo mungsuh, lan ngethok mungsuh, sarujuk:
  - Malah kamenangan gedhe banget!
  Lan cah wadon maneh kanthi driji sikil sing gundhul, nalika dheweke njupuk lan ngluncurake sing nggawa pati menyang mungsuh.
  Dadi akeh wong Tionghoa sing wis dipateni pasangane. Ya, lan bocah wadon papat ora kurang.
  Natasha mbuwang granat krasan sing digawe saka bledug batu bara kanthi sikil kosong. Sing siji bakal njeblug, nyuwek-nyuwek prajurit Cina.
  Lan cah wadon bengok-bengok:
  - Aku garudha panguwasa ing donya!
  Zoya uga lincah banget ngrusak tentara Cina. Dheweke ngayunake pedhang lan nyanyi:
  - Kita bangga elang!
  Lan maneh, ana sing mabur banget saka sikile. Lan wong Tionghoa iku mateni spesifik.
  A cah wadon ing ecstasy alam bébas saka gerakan lincah lan agresif, ora nglilani malah siji jarum tiba, tanpa kena.
  Aurora uga obah. Sikil sing gundhul nyuncalake jarum sing landhep. Bocah wadon rambut abang tumindak kaya macan kumbang ngoyak asu. Dheweke ngethok Cina kaya tebu.
  Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Masa depan iku mine!
  Lan kelet metu ilat.
  Svetlana uga mbesmi wong Tionghoa. Lan sikil telanjang dheweke nyepetake gerakane kanthi cepet.
  Prawan pirang, kaya kobra. Lan ngethok mungsuh tanpa rasa welas asih.
  Pedhange muter kaya kincir angin. Lan aja nganti mungsuh beku kanthi tentrem. Kajaba tentrem dadi lengkap lan langgeng.
  Svetlana, ngilangi wong Tionghoa, nglaporake:
  - Wujud kita paling dhuwur!
  Lan saka sikil telanjang dheweke mabur metu sing mateni lan ora bisa dingerteni. Carane nabrak mungsuh, supaya langsung mati.
  Aurora konfirmasi:
  - Kalah murni!
  Lan rolas jarum mabur saka sikil wadon. Ya, pas banget yen sèket wong Cina tiba bebarengan.
  Natasha sok dong mirsani iki, chopping mudhun warriors saka Kakaisaran Celestial:
  - Nesu banget!
  Lan driji sikil telanjang bakal miwiti cakram.
  Zoya, ngethok mungsuh, nguwuh:
  - Ayo ngimpi dadi nyata!
  Lan uga sikil gundhul, kaya karusakan mateni bakal dikirim.
  Lan massa Cina dadi mayit.
  Aurora, nglereni prajurit kuning, nyanyi:
  - Ora ana welas asih marang mungsuh!
  Lan saka sikil gundhul dheweke mabur metu soko sing crushers pejuang kuning pati.
  Lan prajurit rambut abang ing gerakan liar.
  Svetlana, sawise ngethok akeh mungsuh, njupuk lan squeaked, nuduhake untune mutiara, sparkling:
  - Kita ora bakal mandheg! Dadi tentara Rusia lair kanggo menang!
  Banjur bocah wadon kasebut mbuwang granat batu bara kanthi sikil sing telanjang, lan mbanting mungsuh dadi potongan daging sing getihen.
  Oleg Rybachenko, ngalahaké wong Cina, tumindak nimbly.
  Lan bocah terminator nyanyi:
  - Tentara Rusia lair kanggo menang!
  Lan tumit telanjang bocah lanang sing mlumpat kena tangerine ing dagu, kanthi harfiah ngremukake dheweke.
  Prajurit enom nguwuh seru:
  - Kamenangan bakal teka kanggo kita!
  Margarita, ngethok wong Cina lan ngethok sirahe, ujar:
  - Yen ana ...
  Lan cah wadon nganggo sikil telanjang mbuwang akeh jarum ...
  Oleg Rybachenko mbengok:
  - Sapa sing marani sampeyan!
  Banjur sikile bocah lanang sing gundhul ngeculake awan jarum. Sanalika wong Cina satus digebugi.
  Margarita squeak ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Bakal ana sing ...
  Lan driji telanjang dheweke ngetokake bumerang sing mateni.
  Oleg, nglereni prajurit saka Kakaisaran Celestial, dikonfirmasi:
  - Sapa sing bakal teka kanggo sampeyan!
  Lan sikil lanang sing telanjang bakal miwiti pembunuh lan unik. Mergo sing ngremuk balunge wong Tionghoa.
  Lan racun mau.
  Ya, cah lanang iku ora saka rolas isin ...
  Natasha nganakake resepsi laras ganda - ngethok wong Tionghoa lan squealing:
  - Iki bocah-bocah wadon kita!
  Lan saka sikil telanjang dheweke, pesawat iku saiki karusakan lengkap.
  Lan cah wadon bakal hiss:
  - Menengo!
  Lan pedhange ngethok sirahe saben wong.
  Zoya ngethok mungsuh nalika obah lan nyanyi:
  - Tresnaku ana ing lantai lima!
  Lan maneh, sikil telanjang bocah wadon bakal ngetokake bumerang. Lan massa prajurit kuning kanthi weteng mbukak ambruk.
  Natasha, ngethok sing kuning, ngandika:
  - Tresna? Apa babagan endhog Faberge?
  Lan maneh, saka tumit gundhul dirilis pati.
  Zoya, ngethok wong Cina, ngandika:
  - Lan sampeyan wis mati rasa khusus!
  Lan nglirik kancane!
  Bocah-bocah wadon ketoke ora simpel. Lan mesthi ora kodhok.
  Kaki telanjang Zoya ngeculake unsur sing ngrusak. Lan akeh wong Tionghoa sing metu.
  Aurora ing serangan. Unik lan ngrusak. Ngiris mungsuh, lan pedhange kaya swiwine kincir angin.
  Iblis rambut abang, ing gerakan klasik saka serangan cepet. Yen pancen ngethok, banjur ngethok khusus.
  Lan bengok-bengok:
  - Resiko minangka sabab sing mulya!
  Lan saka dheweke telanjang kaki maneh hadiah kanggo mabur Cina. Kabeh wong bakal dipotong lan diremuk.
  Svetlana ing pamindhahan Ngremukake prajurit kekaisaran swarga. Ora menehi kasempatan sing sethithik.
  Lan saiki sikil telanjang dheweke dadi virtuoso, lan tukang mateni bakal dibuwang. Lan wong Tionghoa bakal dirusak nganti sampeyan kaget.
  Lan cah wadon Svetlana njerit:
  - Bangga nglayang ing planet ...
  Lan dheweke nyuwil gulu komandan Cina kanthi tumit sing gundhul.
  Oleg Rybachenko, numpes mungsuh, nyanyi:
  - Elang endhas kaping pindho Rusia ...
  Lan saka sikil lanang kang mabur liyane hadiah pati kanggo tentara Cina.
  Margarita, ngethok mungsuh, lan nyumerepi untune, nambahake:
  - Ing tembang wong sing ditembangake ....
  Lan linglang batu bara mabur saka tumit telanjang prajurit, ngrusak mungsuh ..
  Natasha muter ing udhara, Cut mudhun rolas lan setengah Cina. Dheweke ngilangi akeh mungsuh lan ngucap:
  Dheweke wis entuk kaluhurane maneh!
  Lan cah wadon maneh ing gerakan lan tari pati.
  Lan dheweke gundhul sikil uncalan soko metu, lan mungsuh banget khusus matèni.
  Ya, kanggo wong Tionghoa iku dina ireng.
  Zoya uga ngremukake, ngethok-ethok lan squeaks:
  - Keagungan Kakaisaran Rusia!
  Lan driji sikil telanjang miwiti boomerang agawe liyane. Kang deprises mungsuh saka sirah.
  Lan cah wadon dhewe bakal njupuk lan slash backhand.
  Nanging ing perang, Aurora ora isin. Yen perishing dolbanet, supaya tanpa karep. Lan ngethok pedhange - kaya para algojo.
  Iblis rambut abang nggero ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Aku pancene mung Iblis!
  Lan maneh pedhange munggah lan tiba ing pejuang Cina.
  Kéwan sing murub bakal nguwuh lan granat gergaji bakal mabur saka sikilé sing gundhul.
  Bakal ana bledosan. Lan akeh wong Tionghoa sing wis ana ing peti mati.
  Luwih tepate, mayit-mayit mau sumebar ing ngendi-endi.
  Aurora bakal squeak:
  - Iman kula punika extermination!
  Lan saka sikile gundhul, kaya hadiah pati mateni, bakal mabur.
  Lan asu abang mung dinamit pembunuhan!
  Svetlana, ana uga sing ora ngidini sampeyan bosen, nanging bisa mateni.
  Dheweke bakal njupuk, ngluncurake bumerang kanthi sikil kosong. Lan ngethok akeh wong Cina. Prawan iki mung pirang temperamental.
  Lan ing kecenderungan prajurit iki yaiku ngethok sirah kanthi bantuan gergaji sing tajem lan kobong.
  Lan prajurit bakal nyanyi:
  - Sampeyan ora bakal slamet! Kita bakal seneng banget!
  Lan maneh bocah wadon kasebut nggawe gerakan sing wani lan wicaksana. Lan ngilangi mungsuh, ora ngidini dheweke katon.
  Bocah-bocah wadon ing serangan ing tentara Cina. Padha ngethok mungsuh nganggo pedhang, lan ngirim hadiah karusakan nganggo sikil gundhul.
  Oleg Rybachenko gerakane kaya panther. Lan ngethok mungsuh, nggawe gelombang sawise gelombang. Ing siji detik, bocah lanang sing ora bisa mati bisa ngayun limalas utawa kaping rong puluh.
  Lan nyelehake akeh prajurit kanthi tengkorak sing dipotong.
  Bocah sing langgeng ngucap:
  - Ngimpi!
  Sepisan maneh, pedhange obah lan nuduhake kecenderungan kanggo numpes mungsuh.
  Margarita uga ngethok awake dhewe, lan squeaks:
  - Aku gunung geni pati, lan aku bakal menehi sungu kaya Ladies!
  Lan sikile sing gundhul mbuwang cakram landhep sing nyerang mungsuh nganti mati.
  Lan cah wadon njerit:
  - Bakal ana kamenangan anyar - bakal ana pejuang anyar!
  Lan jawata numpes kabeh wong karo serangan ngamuk.
  Lan sikile sing gundhul lan pahat kaya-kaya ngethok kuku menyang peti mati.
  Natasha ngethok pirang-pirang wong Cina lan ngucap:
  - Kanggo kamenangan kita!
  Lan saka sikil telanjang dheweke mabur, hadiah pati liyane.
  Zoya uga ngethok mungsuh. Tumindak ing kabeh agresivitas bisa lan mokal.
  Punika dheweke Bare foot dibukak linglang ing coal. Lan langsung satus prajurit kuning dibuwang.
  Cah wadon nyanyi karo nyengir:
  - Aku bakal njupuk jaran minangka janji, lan luck nunggu kula!
  Lan maneh cah wadon bakal nabrak mungsuh. Lan bakal lumaku, nglereni mungsuh, ninggalake wong-wong mau ora kasempatan slightest.
  Aurora minangka kewan murni ing pertempuran. Terminator wanita iki mung minangka perwujudan saka pikiran setan.
  Lan yen dheweke ngethok, dheweke ngethok.
  Lan saka wong Tionghoa, mung potongan daging sing diwutahake.
  Aurora, numpes mungsuh, nggero:
  - Watek kobra!
  Banjur sikil telanjang dheweke mbuwang bom nyata. Lan akeh prajurit kuning nyuwek.
  Svetlana remuk wong Tionghoa. Cut nganggo pedhang lan nyanyi:
  - Masa depan yaiku masa lalu, mung nalika apik!
  Lan saiki ana pembunuh mabur maneh saka sikile. Dheweke nyebarake mungsuh. Lan ana pecahan saka tangan, sikil lan umpluk getih liyane.
  Bocah-bocah wadon ing pertempuran dadi liar, terus-terusan nyerang.
  Nanging ana akeh banget Cina lan mulane extermination punika gawe ketagihan. Senajan pedhang lan karya.
  Oleg, utamane, wiwit ngidoni saka jerami. Kang uga nambah extermination.
  Ojo dumeh, cah lanang iku asu banget. Obahe kaya ngayun pendulum.
  Lan mung luwih cepet tinimbang jam. Lan padha ngethok pedhang kanthi cepet lan cepet.
  Bocah mau ngece:
  - Iki impen kita, menang lan numpes!
  Lan maneh sikile sing gundhul bakal ngalahake hadiah sing mateni.
  Margarita ing pamindhahan alam bébas. Ngilangi mungsuh lan njerit:
  - Ana bakal kamenangan, Aku ngerti manawa!
  Lan cah wadon bakal mbuwang granat agawe.
  Lan nyuwek-nyuwek bagean saka prajurit kuning.
  Natasha uga ing pamindhahan. Ora ngerti alangan lan timidity. Pedhange ngethok mungsuh. Lan nindakake pabrik triple.
  Banjur cah wadon ngandika:
  - Kaskade gedhe!
  Lan sikil gundhul mbuwang bumerang. Welasan wong Tionghoa tanpa gol. Punika jawata dealing with wong.
  Zoya uga ing pamindhahan. Ngremuk mungsuh lan squeaks:
  - Perang getih lan tengen!
  Kaki telanjang dheweke mlaku, ana sing bakal dibuwang. Lan nyuwek massa prajurit saka kekaisaran langit.
  Aurora uga obah. Lan uga nindakake karusakan saka Cina. Lan dheweke nindakake, kaya-kaya nganggo sikat.
  Lan njerit:
  - Tren Banzai!
  Lan granat mabur saka sikile sing kosong maneh. Lan bakal ngrusak akeh mungsuh sing rusak.
  Svetlana uga ana ing perang. Lan dheweke ora nyerah tanpa akeh upacara. Lan pedhang kaya potong. Lan nganggo sikil gundhul dheweke bakal njupuk lan ngeculake. Lan saka iku energi kilat kuwi nerusake.
  Aurora nyengkuyung kancane:
  - Ana kontak!
  Svetlana, ngethok komandan China ing setengah, dikonfirmasi:
  - Ana kontak!
  Lan bocah-bocah wadon loro padha nggebug tumit sing telanjang.
  Aurora mlaku maneh. Impetuous lan ora bisa dikalahake. Ora ngerti kekirangan lan mangu.
  Pedhange ngiris daging manungsa.
  Iblis rambut abang, ngremuk wong Tionghoa liyane, takon:
  - Apa sampeyan mikir, tenan?
  Svetlana mangsuli:
  - Bener, konsep iku relatif!
  Aurora ngguyu lan ngandika:
  - Ya, iku bener!
  Lan granat liyane mabur metu saka sikile sing kosong. Lan carane dheweke nyerang mungsuh. Saka wong Tionghoa, mung potongan-potongan daging robek sing mabur ing arah sing beda-beda.
  Svetlana nyathet kanthi eseman:
  - Mangkene carane mateni lan nggawe kita!
  Lan cah wadon uga ngluncurake hadiah pati sing mateni lan tanpa welas karo sikile.
  Natasha, smashing wong Cina nganggo pedhang, logis nyatet:
  Padha duwe bebener, kita duwe kita!
  Lan granat liyane mabur metu saka sikile bocah wadon.
  Zoya setuju karo iki, ngethok mungsuh dadi potongan-potongan cilik:
  - Saben uwong duwe dhewe. Lan bebener sing amba banget!
  Lan saka dheweke gundhul sikil maneh sing arang banget agawe mabur. Lan nyuwek-nyuwek daging dadi potongan-potongan cilik pomegranate.
  Natasha kanthi logis ujar:
  - Sing apa ilmu lan dewa marang kita!
  Zoya, numpes mungsuh, sarujuk:
  - Dheweke menehi akeh!
  Lan dheweke Bare foot mbuwang maneh, sawetara disk. Lan kenek akeh mungsuh.
  Natasha nyathet, nuduhake untune:
  - Tren, Nanging!
  Lan driji gundhul mbuwang liyane rolas jarum. Dheweke nuduhake kabijakan sing mateni lan liar.
  Puluhan ewu wong Tionghoa wis tiwas. The Six nindakake proyek gedhe nggawe sejarah alternatif.
  Lan mesthi, bocah-bocah wadon lan lanang iku pasukan gedhe banget, lan kolosal!
  . BAB #14
  Wong Tionghoa nampa pelajaran sing kejam nganti nyerang, bocah lanang genius Oleg Rybachenko nulis karya liyane;
  GIFT TIME!
  PROLOG
  Ing wayah wengi Taun Anyar, ibukutha Moskow katon kaya sarang tawon raksasa sing diwarnai kanthi lampu. Saben uwong cepet-cepet ngrampungake pirang-pirang perkara sing wis diklumpukake sajrone taun supaya bisa mlebu ing angin puyuh sing nyenengake.
  Lan Alex enom karo pacare Angelina kudu muter, ngirim akeh hadiah. Lengket, reged salju creaked ngisor boots felt, iku panas ing Bapa Frost jas katun sheepskin, lan ing jenggot fibrous, nom-noman kang ruddy, silet-free pipi stinged karo kringet asin. Angelina, ing kostum prawan salju, luwih gampang, sanajan sawise omah kaping rongpuluh sampeyan ora wiwit tiba ing sikilmu.
  Nanging carane nolak kesempatan kanggo entuk dhuwit ekstra minangka pasangan Taun Anyar?
  Ora ana dhuwit sing cukup kanggo nganyari anyar, lan beasiswa kasebut sithik banget, kanthi rega edan ...
  - Iku sampeyan kudlaty ngendi chapaet? - Aku krungu swara kikuk.
  Lantern dumadakan metu, lan bayangan sing ora nyenengake katon ing pepeteng. Begal jenggot, sipit mripate ngoyak-oyak keris dawa, disusul pirang-pirang liyane, kaya setan sing oncat saka jagading jagad.
  - Cut wong kafir! - Iku muni, tormenting eardrums, ora becik, kaya gnashing saka Rusty weruh ing swara konkrit.
  Sanajan, mesthi, miturut skenario Hollywood, pasangan kasebut kudu ngadeg lan ngalahake bandit rabid bebarengan, nanging urip luwih prosaic. Alex lan Angelina menehi goose. Mesthine, dheweke isih enom, atletik, nanging tas sing abot karo hadiah ing mburi lan jubah gedhe nggawe angel banget kanggo mlaku ...
  Ing mburine, ana keprungu keprungu asap sing abot, tikar reged, ing kene ana wong enom sing digebug nganggo keris ing mburi, ngethok jas ...
  Obyek werna abu-abu mabur ing sangisore sikile murid-murid sing mlayu, misale jek iku tikus kanthi buntut sing gemerlap (sekring kobong!). Angelina squealed: dheweke ora seneng clurut, nanging apa bener luwih elek ...
  Rumbled! Trotoar aspal, digedhekake kanthi tajem, disabetake ing rai, lan awak langsung ditusuk dening sel sing nyuwek lan nyuwek ...
  KESEMPATAN TERAKHIR MANUNGSA
  Nalika armada kang ora kaetung iku nyedhaki, iku nggegirisi, saka kadohan katon nebula mawarni-warni, gemerlap crawling. Kajaba iku, saben cemlorot minangka setan galak utawa roh sing gemeter sing disebabake dening sihir ahli sihir necromancer. Ngarep digawe dowo kanggo sawetara parsecs, ing ukuran kuwi, malah kapal unggulan ultra-perang katon kaya butir wedhi ing Sahara.
  Konfederasi manungsa, bebarengan karo ras liyane sing manggon ing metagalaxy, mlebu perang sing nemtokake.
  Ana akeh kapal ing kene, kanthi apik tenan, sanajan umume mung ngalangi macem-macem pertempuran sing efektif. Inggih, contone, starship ing wangun harpsichord utawa karo muzzles dawa digulung menyang ramrod tinimbang senar clempung, utawa malah bass pindho karo turret tank persegi dowo . Iki bisa uga nggumunake wong sing semaput, nanging luwih bisa nyebabake ngguyu tinimbang wedi, utamane ing antarane para prajurit sing canggih.
  Mungsuhe yaiku kekaisaran sing ngaku dadi kekuwatan universal. The Great Coffin, ngendi kabeh dilebokake ing layanan perang, slogan utama efisiensi lan expediency. Beda karo Koalisi, kapal-kapal pengangkut peti mati mung beda-beda ukurane. Lan wangun meh padha - banget predatory ing katon, iwak segara jero. Mungkin kanthi pengecualian siji: katon kaya keris baja sing kandel - annigelan.
  Lintang-lintang ing bagéyan kosmos iki ora kasebar banget ing langit, nanging warni-warni, khas ing jarak cahya. Mênggah sawênèhing panjênêngan, sumêrêp dhatêng para panjênêngan wau, wontên raos susahipun, kados-kados nêdya nêpsunipun para malaékat, bilih anggènipun sami ngukum dhatêng para sagunging jagad, awit saking tindak-tandukipun ingkang ala, saèstu galak.
  Tentara Grobzagonat ora cepet-cepet ketemu, mung misahake unit seluler, kanthi cepet, njupuk kauntungan saka kacepetan sing unggul, nyerang mungsuh, nyebabake karusakan lan mundur. Nanggepi, padha nyoba kanggo ketemu karo geni barrage, nanging hoppers coffin luwih lincah lan teknologi majeng tumindak luwih irit. Tambang mbledhos kaya detonated, njeblug ing geyser pecahan saka cruiser lan pangrusak. Nanging kene iku bisa kanggo mbucal lan game amba. Salah sawijining kapal perang gedhe saka konfederasi manungsa wis ditembak mudhun, kapal kasebut ngrokok kanthi kenthel, lan ing kapal starship raksasa "Stalingrad" dadi raja.
  Dheweke nyoba nylametake dheweke kanthi kabeh kekuwatane, kulit bocah-bocah wadon lan bocah-bocah lanang secara harfiah peels saka panas banget. Lan ing udhara, kaya fashionista, banyu mawar disemprotake, molekul nitrogen lan oksigen bereaksi, nambah suhu sing wis nglarang kanggo wong. Ing kene cah wadon ambruk menyang dhengkul, lan nyurung ambungan amulet Perun, tetesan luh nguap tanpa duwe wektu kanggo nggayuh lapisan logam abot. Punika pati, wong enom sing setengah jam kepungkur nyoba kanggo njupuk munggah, tiba ing lantai, lan blazes, daging abang kulit mati balung ...
  Robot tempur, nyelehake tetes pelumas saka moncong sing amba, misale jek mesin iki nggero, ngalami siksa, ngirim pandonga marang dewa elektronik, adhedhasar kode binar. Sistem ventilasi rusak, dadi bolongan ireng cilik nanging akeh, mbebayani kanggo nyerep kabeh lan kabeh.
  Kene loro prajurit wadon nengsemake, ora kasil clinging menyang mortir asrama karo tangan, nyoba kanggo tundha pati. Pasuryan sing alus lan jambon sing kleru, lan fitur sing ayu distorsi amarga rasa sakit sing ora bisa ditahan. Nanging tekanan tornado nyedhot mundhak. Dheweke nyuwek driji, getih layung metu saka otot lan tendon sing robek , lan bocah-bocah wadon mlayu menyang gilingan daging. Ing fly, ana cah wadon rambut abang tabrakan karo wong enom, ramming sirahe kaya rubah menyang weteng.
  Padha bisa mesem ing saben liyane sadurunge ninggalake kanggo panggonan ora bali. Wong wadon liyane, wis luwih saka setengah charred, tarik karo tangan kobong ing tembok: "Wani mati sepisan, nanging urip ing salawas-lawase, pengecut urip sapisan, nanging ing salawas-lawase mati." Geni ijo kebiru-biruan nambah panas, ngrangkul awak sing nyenengake sing pantes dadi podium paling bergengsi sawetara wektu kepungkur. Ing kene balung cah wadon katon, lan otot-otot sing kuwat, hardened wiwit bayi, crumble dadi awu putih.
  Kapal perang kasebut murub banget, ngusir gelembung udara warna-warni menyang vakum, banjur njeblug, pecah dadi pirang-pirang pecahan.
  Pangeran Hypermarshal Grobzagonath "Gada Raksasa" dhawuh:
  - Maju limang yuta wolung atus seket ewu super-frigates, uga operator annigen angel. Ayo gerombolan alam semesta nyapu ing mburi mungsuh!
  Frigate nyoba njaga formasi kasebut, baris ing garis sing kapisah. Penjelajah rudal lan grapples, bebarengan karo pejuang, mbentuk jenis jaringan bolong sing apik. Kaping pisanan, dheweke nyoba ngebom mungsuh ing jarak sing adoh, nggunakake senjata sing ora anyar ing alam semesta, nanging banget ngrusak: pluru thermoquark. Kaya taktik tinju pukulan gedhe: Mbuwang jab kiwa sing dawa lan njaga pasangan sampeyan. Kapal-kapal koalisi mundur, bagean pengawal mburi kapal lintang cepet-cepet maju, nyoba nembus menyang medan perang ing wektune. Coffins nggunakake kauntungan ing organisasi lan maneuverability, kaya algojo karo kapak, Cut mudhun tatanan looser saka pasukan ngelawan wong. Ing antarane wong-wong sing nyoba nyerang alien, kerugian saya tambah.
  Duchess de Furia, jenderal kaendahan setan, cepet-cepet numpak operator annigen kanthi kacepetan dhuwur. Iki minangka jinis kapal perang sing, ora kaya kapal penjelajah konvensional, tinimbang bedhil, duwe pemancar antena, sing, nalika digunakake ing pertempuran, ngrusak waja kapal mungsuh kanthi efek. Ing kene teka gelombang gravioplasmic, kanthi cepet nyapu ing vakum. Ruang ireng saka obahe banjir ruang kasebut diwarnai kaya banyu saka bensin sing tumpah. Tumindak kasebut ngrusak banget. Padha warp bedhil alien gagal nyoba kanggo nentang wong-wong mau, nimbulaké gangguan ing panuntun dhumateng komputer, utawa malah ing kakiyatan dhuwur nyebabake detonation ing sekring penghapusan rudal thermoquark. Starships mungsuh kaya iwak ing film saka lenga mesin, sawetara ora digawe saka logam utawa keramik, nanging saka biologi lan cukup realistis writhing ing kejang paling elek.
  Ing kene kapal perang liyane wiwit crumble, murub, kaya-kaya kapal gedhe kanthi diameter ing ambane Channel digawe saka domino sing disiram bensin. Ana apa-apa kanggo ngomong bab losses saka antarane starships cilik. Koalisi alien lan earthlings cetha menehi, ketoke gegaman Newest saka stalzans - gravioplasma emitted, secara harfiah cingak pasukan angkasa saka sawetara atus kekaisaran.
  Comte de Barsov ngontrol geni kanthi ngobahake driji ing ngarep pemindai kanthi urutan tartamtu. Ing njaba, kothak peti jendral Bintang Enem katon gagah lan heroik saka wong sing pasuryane macan belang. Kewan sing nggantheng agresif, nanging iki minangka kaendahan ala - Lucifer. The Grobzagon mringis nesu, ngirim pukulan tanpa ampun. Dheweke ngrasa kebingungan saka rabble sing dikumpulake saka sawetara galaksi. Inggih, supaya wong-wong mau luwih akeh, nambah gupuh. Nalika pasukan utama saka Merciless, kekaisaran kuburan mlebu perang, bakal ana pungkasan sing menang lan nyenengake kanggo sawetara lan pungkasane sedih kanggo wong liya.
  Koalisi tumindak rada kacau, tinimbang rebuff terorganisir, maneuvers sing ora jelas, malah rong kapal perang gedhe, sanajan jarak kosmik, buta, lelayaran menyang siji liyane, banjur kanthi rame, kanthi ombak gravitasi, nglarani ing kuping. saka pejuang sing cedhak, tabrakan.
  Partisi pecah ing njero, kompartemen pertempuran, kabin barak, ruang latihan lan hiburan dirusak. Iku kabeh kedaden ing kacepetan pasang, cukup cepet kanggo matèni sembarang kasempatan uwal, nanging isih agonizingly alon, menehi mayuta-yuta makhluk urip kepepet kesempatan kanggo aran wedi nightmarish pati implacable.
  Punika countess saka lomba chip, banget padha Bouquet saka violets karo sikil kodhok Jambon ing curls emas, nampa pati nglarani, confessing ... kanggo emitor pertempuran dheweke. Hologram komputer maca pandonga lan ngilangi dosa kanthi cepet. Kaya mangkono iku agamane bangsa kang glamor iki, gamanmu kang dhuwur-dhuwur iku dadi pandhita, mung intelijen sibernetik kang dianggep mangkono, nduweni kasucian lan kasucian kang cukup kanggo dadi perantara antarane makhluk urip lan Gusti Kang Maha Kuwasa. Tembung pungkasan saka imam-emitter yaiku:
  - Donya ora tanpa pesona, nanging nistha ora kurban kanggo Gusti Allah!
  Duchess de Furie minangka henchman sing langsing lan atletik saka tim ing mode khusus, kode wicara sing dikompres sing nduweni peran ganda. Tameng pisanan saka cipher saka bisa wiretaps saka tim. Impuls magotepathic kapindho.
  Cruisers, destroyers, brigantine, lan malah siji spaceship, iki kapal rusak utawa rampung numpes dening starship dheweke. De Furia kanthi logis nyathet:
  - Wani bisa ngimbangi latihan sing ora cukup, nanging latihan ora bakal ngimbangi keberanian!
  Grapple dheweke wis ngrusak energi thermoquark (nganti panggunaane ora sampurna) saka reaktor meh nganti wates lan ngenteni prentah. Akeh atusan ewu kapal mungsuh saka kelas utama wis dirusak, perang wis ana ing ngarep paling amba.
  Diwenehi pesenan, padha cepet-cepet, diatur kanggo mundur kanggo ngisi daya ing stasiun kargo - wadhah starship khusus.
  Lan Pangeran "Giant Mace" mbuwang pasukan anyar menyang perang:
  Ing tartamtu, kapal penggedhe pribadi kang Ultra-battleship "Beast".
  Banjur loro raksasa liyane "Shock and Awe" lan "Red Noose" maju. Padha disebarake ing puluhan ewu bedhil gedhe lan cilik lan emitter. Ndhuwur wong flickered sawetara lapisan protèktif: ing graviomatrix, kothak magospatial (permeable prakara mung siji arah), gaya reflektor. Kabeh piranti cybernetic makarya ing sublevel theoplasm, kang menehi resistance kanggo gangguan. Ing wektu sing padha, radar ageng digunakake, sing nggawe snags Yesuit kanggo elektronik mungsuh.
  Kaya-kaya ana udan es sing agawe tiba ing palawija, "hadiah" sing nggawa pati tiba ... Telung raksasa nyoba nyebar luwih akeh supaya bisa nyirnakake mungsuh kanthi efisien. Padha praktis invulnerable, kaya kilat bal, mabur, Burns poplar fluff fluttering ing angkasa, kuwi efek agawe ing spaceships alien. Meksa padha mundur kanthi gupuh. Modul penyelamat berbentuk pil sing ora kaetung nyebar ing vakum, luwih akeh sing nggegirisi amarga bledosan roket kaya pelampung ing segara sing atos. Nganti saiki, coffins ora menehi perhatian marang wong-wong mau, break pisanan kabeh mbebayani lan kuwat, banjur bakal bisa rampung mati alien sing wis ilang remnants saka atine saka medeni. Perang durung menang, pasukan saka Kakaisaran tanpa welas asih uga nandhang sangsara, nanging kapitunan cilik dibandhingake mungsuh.
  Nanging ing wektu sing padha, ing spaceships murub, ora ana hustle lan gupuh. Evakuasi ditindakake kanthi lancar, kaya-kaya dudu organisme urip, nanging biorobot. Punapa malih, mundur, kados ing moyoki pati, diiringi tembang wani.
  Lan ing kene ana annigen-bearer saka de Furia: pembawa khusus plasma gravitasi, sing dadi ora dikarepke babagan kekuwatan sing ngrusak. Ngisi energi karusakan meh langsung lan maneh menyang perang.
  Spaceship entuk akselerasi maksimal, putri malah nyekel stabilisator, liwat kain tembus saka setelan tempur, sampeyan bisa ndeleng carane biceps gedhe dheweke tegang, ora kanthi cara wanita. Dheweke lan anggota kru liyane kudu ngupayakake supaya ora tiba ing punggung. Kadipaten sing sirahe macan ora bisa ditiru, kaya prajurit saka komik, mripate piercing, padhang banget, rambute dawa lan kandel njedhul saka awang-awang.
  Iku hard kanggo pracaya prawan heroik iki wis kenek rong atus siklus. Carane seger lan resik pasuryan iku, banget mobile, kadhangkala karo expression ngamuk, kadhangkala ing nalisir angelic utawa Playful. Ana akeh perang ing mburi dheweke, nanging dheweke ora nate kesel. Saben gelut anyar iku khusus, kanthi kaendahan lan kasugihan gambar sing ora bisa diterangake, irama sing nyenengake.
  Lan saiki padha duwe senjata paling anyar ing syarat-syarat prinsip operasi, kang mungsuh ora kamungkinan kanggo nemokake pangayoman efektif, paling nganti kamenangan final saka Grobzagonat.
  Sepira ora bisa ditindakake dening balapan Phizt. Buta, ilang arah. Spinning karo disk dibukak dening atlit, sing sawise saperangan saka moments sawijining bagean constituent padha sprayed tengen expanses saka galaksi. Utawa korban apes liyane, telung perusak mati ing tangan gravioplasm bebarengan, kapal gumeter lan flatten, kaya gorengan sing dibuwang dening ombak ing pasir sing panas.
  Baron de Alligator, mbenerake ngarahake emitter (lan ora sukses, mung monoblock tongkat saka cruiser insinerated anyar), nyatet karo getun:
  - Iku gampang kanggo matèni, iku angel ditangekake, lan iku umume mokal kanggo urip tanpa panganiaya!
  Defuria, setir klompok starships, discharging stream liyane karusakan, lan katon kaya kapal diowahi saka transportasi kargo, uga entangled ing jaringan plasma, dituduhake:
  - Pati, minangka kanca sing setya, mesthi bakal teka, nanging yen sampeyan pengin mlaku-mlaku luwih suwe kanthi urip sing kasengsem, mbuktekake pengabdian sampeyan ing pikiran lan wani!
  Comte de Barsov nguwuh-uwuh kanthi serak, terus ngucapake tembung-tembung sing lucu:
  - Angger-anggering Toret ora ditulis kanggo wong bodho, nanging uga nampa sanksi kanggo nglanggar wong-wong pinter sing nulis hukum iki!
  Rintangan sing diatur saka macem-macem armada wis rusak. Uwal ing antariksa kaya ambruk gunung, iku tornado sing langsung nutupi sekolah midges, nuthuk mudhun lan njupuk kabeh wong bebarengan ... nguber wiwit. Kaya asu ajag ngusir wedhus. Mung peti sing luwih ala, luwih tanpa welas tinimbang asu ajag. Kanggo wong-wong mau, iki dudu masalah kaslametan, nanging nuduhake kekarepan sing ora bisa ditindakake lan nesu banget. Ngoyak, nyiksa, ora ngeculake. Lan sanajan akeh bocah ora bakal ngenteni wong tuwane (lan ing kene makhluk saka jinis sing padha nganti rolas jinis wis kumpul), nanging ibu, bapak, netral, putrane, putri lan sapa wae sing ngerti ... Rajapati, nalika malah njupuk ing partridges mbutuhake skill lan gaweyan liyane. Lebu kasebut banjir ruang lan tiba ing luminaries, nyebabake gangguan koronal, prominences, lan vorteks plasma ing permukaan. Lintang individu malah ngganti warna saka akeh obyek manca sing tiba ing permukaane. Ora saben wong bakal ngerti, nanging sing duwe ati: iku utamané elek yen titah sing duwe pribadine diobong urip, lan pribadine iku kabèh donya ora klebu nalar lan ranyono.
  Malah vakum bisa nangis, saka kekalahan kasebut ...
  Siswa taun pisanan Alex lan Angelina ndeleng kabeh iki, lan ora kaya ing film, nanging kabeh bebarengan, ing akeh poin lan rincian, nalika kabeh mlebu, ngisi pikiran karo kaleidoskop pemahaman.
  Banjur padha weruh yen salah siji saka starships manungsa - brigantine karo kontur saka dolphin bayi, obah menyang ... menyang quasar dormant, mencorong karo kabeh werna saka pelangi. Ana sing ngandhani para siswa yen iku quasar, sanajan ora nganggo sinar sing ngobong kabeh makhluk urip. Nanging malah ing wangun suda, kang ndhelikake bebaya agawe kanggo kabeh materi. Lan brigantine iki ketoke kaya lampus wani.
  Annigenos ing komando Putri de Furia nampa pesenan: "Nyegat, starship bumi!". Lan telung ewu prajurit lan puluhan ewu robot tempur ing kapal, meh ora rusak, cepet-cepet sawise brigantine.
  Kaya-kaya hiu predator ngoyak bebek cilik sing keselak ing banyu segara sing nggegirisi.
  Alex dumadakan ngrasa yen dheweke ora mung bisa mlumpat, nanging obah, bengok-bengok marang kancane: "Ayo malaikat nututi dheweke." Wong wedok iku mangsuli: "Iya, aku rumangsa bisa."
  Ayo Mikhail Boyarsky nyanyi: "Sanajan awak tanpa nyawa dudu awak, nanging kepiye jiwa tanpa awak!" Mungkin iki bener, nanging ... Roh bisa, sawise mlebu ing daging wong liya, lan nguwasani iku, mujudake kekuwatan sing luar biasa ...
  Burning lepen saka radiation annihilating padha dibuwang metu saka telung daggers, lan ketoke sing brigantine manungsa, dipimpin dening kapten wani Alena Snegova, ora duwe kasempatan slightest. Gelombang magoplasmik sing wis ditusuk menyang lambung, ngrusak waja perak, meksa tong meriam cahya tiba kaya pasta sing wis masak. Anggota kru ngalami lara sing nggegirisi, setelan tempur ambruk, kulit peels, mripat dadi wuta.... Katon yen ora ana kesempatan... Brigantine wiwit cemlorot, ninggalake udud plume, karo kaviar antimateri.
  Nanging ing wayahe pungkasan iki, nalika sampeyan tiba ing telenging pangarep-arep saka neraka non-eksistensi, loro operator annigen dumunung ing flanks, tanpa ngowahi watara, sijine radiation ing tengah.
  Lan wiwit, ombak iridescent liwat keris tengah, automatics diuripake kanggo pangayoman. Lan kapal manungsa, sing katon cilik ing latar mburi raksasa, ilang bagean saka struktur, oncat saka jaringan magoplasmic iridescent.
  Alex lungguh ing awak saka Baron de Alligator, lan Angelina saddled eling Count de Barsov. Lumrahe para punggawa, kaya para punggawa, ora ngrembug dhawuhe senapati, nanging nindakake. Yen hitters ing awak, nggunakake memori saka "jaran", dhawuh kanggo ngganti obyek geni, banjur ... Dadi perlu. Minangka aturan utama Grobozagonat ngandika: "Aku sumpah unquestioningly manut ing Hyper-Kaisar, wong pribadi, uga boss sembarang ditunjuk dening wong!".
  Prentah wis diwenehake lan ditindakake ... Nanging kapribaden para pembawa peti mati ora pengin ngerti yen jiwa-jiwa tawanan enom sing ora duwe jasmani wis ngrebut awak. Pertarungan sengit diwiwiti, Alligator lan Barsov beku, mripate macan katon. Pesenan wis diwenehake lan bakal ditindakake nganti dibatalake ...
  Nanging, brigantine wis nandhang lara pati, mung sethithik ... Alena Morozova, kanthi kekuatan pungkasan, nempel ing benang kesadaran sing tipis. Setelan dheweke, bebarengan karo seragam dheweke, wis charred, lan geni kejem caress dheweke wis rampung wuda awak. Kulite ditutupi lepuh gedhe, banjur dikupas. Potongan tanjung tiba ... Sithik maneh ...
  Iki minangka buntut quasar sing tipis ing ngendi brigantine dheweke kudu entuk, utawa apa sing isih ana ... Kapribaden Alligator lan Barsov wis bali, magoplasma maneh dipotong ing .... Balung obaran Alena. crumbling, lan eling dheweke diobong dadi corong ireng ... Lan kanggo bagian sekedhik saka nanodetik, karusakan pungkasan, pecahan komandan brigantine mabur menyang Probomeran quasar ...
  Kabeh mandheg dumadakan, kaya-kaya ora tau diwiwiti. Armada Armada Konstelasi Ungu beku, lan mungsuhe langsung ilang. Iku ketoke kaya swiwi, lan paws saka angkasa vultures padha glued ing angkasa lan ora bisa obah. Lan ing wektu sing padha, ora ana sing ngrasakake gumeter utawa gumeter. Kabeh sing kedadeyan ngluwihi ruang lingkup fisika biasa.
  Duchess de Furie nggereng banget:
  - Sapa iki, keren, sing bisa nyegah kita?
  Genhir Wolf katon kanthi gething:
  - Aku ora ngerti ... Iku mokal ing prinsip, sanadyan ... - Jendral-pemotong peti mati ngedhunake swarane, temenan wedi kanggo bisik-bisik, dheweke dikhianati dening gemeter mlaku-mlaku kanthi mripat es ing sisih, dheweke nambah. . - Agen kita kacarita yen bumi bisa mbuwang guyon liwat wektu.
  Sang Putri kanthi tenang, malah nyepelekake, mangsuli:
  - Iki, mesthi, ngganggu, nanging ora ana kang bisa kanggo nglarang individu urip perang, lan kita coffin yard kanggo menang!
  Alligator yawned defiantly lan uncalan menyang tutuk sing katon kaya roti lapis akeh pengalamane. Stroking rambut unruly saka tigress- adjutant, energetically chewing produk kuliner karo crunch banter, nanging ing wektu sing padha ing swara rampung dingerteni lan kuwat, dheweke nyimpulake:
  - Mungsuh sing durung rampung kaya penyakit sing ora diobati - ngarepake komplikasi!
  Ing jejere jiwa Angelina lan Alex sing wis battered, kaya-kaya saka bolongan es, zat sing sumringah saka roh Alena muncul. Pasuryaning jiwa ingkang mardika sumorot kados srengenge. Nalika ndeleng kanca-kanca sing ora ngerti, kapten bocah wadon kasebut nerangake kanthi antusias:
  - Kita menang! Ancaman kanggo manungsa wis diilangi, iki uga tantangan mbesuk.
  Angelina mumet bingung:
  - Lan carane?
  Alenka wiwit nerangake:
  - Ilmuwan gedhe Pavel Karpov nemokake yen wektu nduweni struktur sing padha karo kali sing mili tanpa wates kanthi jutaan kali independen. Lan iku bisa, dening manggonke jenis breakwater, kanggo pengaruhe mesthi stream tartamtu. Sayange, dheweke tilar donya, saéngga ngungkapake mekanisme pengaruhe nganti pungkasan, lan ora ana genius liyane. Nanging iki salah siji cara kanggo nggawe breakwater kuwi lan dicethakaké dening wong. Yen sampeyan ngusir energi saka quasar turu ing sawetara tartamtu, lan mung sak perayaan persis tengah wengi ing planet Bumi Taun Anyar, energi dirilis bakal nimbulaké jenis mundhak ing sasi planet, lan tikel kaping pindho. aliran wektu bakal dumadi ing Tata Surya ...
  Alex bingung, lan kedhip-kedhip tlapukan ethereal, dheweke bisik:
  - Lan apa sing bakal dadi masalah?
  Warrior Alena nerangake:
  - Kabeh wong ing Tata Surya bakal nampa taun ekstra urip, tegese Pavel Karpov bakal duwe wektu kanggo ngrampungake panemuan unik ... Utawa, dheweke wis duwe, ora ana armada mungsuh ing ngarep kita!
  Angelina nguwuh karo nggegirisi:
  - Apa sampeyan numpes kabeh!
  Kapten brigantine mesem kanthi tresna lan nglirik nanggepi:
  - Aku ora! Mung breakwater diselehake ing kali wektu bengkong aliran kronologis ing bunder kanggo wong-wong mau. Iki tegese kothak peti bakal urip ing salawas-lawase, ing siji daur ulang, urip ing taun sing padha kaping pirang-pirang!
  - Lan kita? Alex takon.
  - Sampeyan bakal bali menyang wektu sampeyan, lan muga-muga mbesuk sampeyan ora bakal mudhun ing dalan karo bandit ...
  Nom-noman lan cah wadon tangi ngadeg ing ngarep Kremlin Chimes, ing Red Square. Jam raksasa wiwit nggegirisi tengah wengi kanthi ukuran lan megah.
  Taun anyar wis teka.
  . BAB #15
  Sawise ngaso, permusuhan diterusake. Wong Tionghoa nyoba maneh, nglumpukake pasukan kanggo nyerang tanah darbeke Rusia sing adoh.
  Wektu iki, enem njupuk senjata sing luwih modern.
  Ing kasus iki, kabeh enem wong munggah menyang IS-7 karo cangkang lan cartridges magis non-exchangeable.
  Lan padha miwiti tanpa upacara rasah kanggo njupuk tentara Cina, lan crushed karo ulat.
  Lan Oleg Rybachenko uga murub saka meriam, lan nggero:
  - Kamenangan kita ora bisa dihindari, saiki ora bakal padha karo sadurunge!
  Nanging, sak njupuk, lan malah nalika njupuk ing siji, sampeyan bisa mikir bab liyane.
  Pancen, kenapa Vladimir Vladimirovich Putin dadi politisi lan presiden sing begja. Utamane, wiwit wiwitan diangkat dadi penerus resmi Yeltsin, kabeh dadi apik.
  Kayane Komunis lan Yabloko kudu tumindak minangka formasi tunggal - penerus Yeltsin minangka mungsuh nomer siji.
  Nanging pidato ora kelakon. Lan Sobchak, sing nyolong, ora eling. Persetujuan dadi rutin. Senajan komunis kudu ngerti: iki bakal tukang kuburan!
  Ya, lan Yavlinsky - sing nyoba nuduhake awake minangka politisi paling oposisi sing ora tau milih anggaran, kenapa ora mbantah.
  Mung dadi aneh.
  Lan banjur piye wae entuk begja. Dagestan sing kasar lan keluwen ora ndhukung kinerja Wahabi, sanajan, mbokmenawa, Basayev lan Khattab ngetung babagan iki. Oposisi ing Duma ora clash karo panguwasa. Utawa nggunakake faktor Chechen.
  Cekakipun, kabeh ana ing sih Putin saka awal banget. Lan oposisi ing Duma ora nyoba nggunakake bledosan ing Moscow lan Volgodonsk marang panguwasa.
  Senajan komunis kudu ngerti, nanging diturunake menyang latar mburi.
  Yavlinsky mangertos iki banget telat.
  Oleg mbedhol wong Tionghoa, nyuwek prajurit kuning nganggo cangkang.
  Lan mendesah...
  OK. Mikir babagan politik rada ngganggu. Contone, njupuk Gerda. Dheweke digambarake ing salah sawijining gambar minangka tawanan perampok kanthi tangane diikat ing mburi tanpa alas kaki. Lan sikile malah abang, katon ing kebon binatang sing ora dipanasake karo kidang, begal sing adhem, lan sikile Gerda adhem banget.
  Prawan sing mlarat, sepatune dijupuk saka dheweke, sing dijaluk saka ratu. Lan saiki dheweke nandhang sangsara ing panangkaran.
  Bocah lanang kasebut maneh murub ing tentara kekaisaran swarga, mencet tombol joystick ing driji sikil.
  Banjur padha menyang arah liyane.
  Zhirinovsky ora langsung ndhukung Yeltsin, lan ora ana rekaman video siji-sijine sing bakal nggawe pernyataan kasebut! Ing sisih liya, pemilihan anyar, lan malah ing dhaptar partai, migunani banget kanggo dheweke. Sawise nindakake, nyatane, kudeta militer, Yeltsin ngrebut kekuwatan, dadi diktator sing lengkap, kanthi resmi ora ana watesan apa wae! Malah kegiatan pengadilan konstitusi ditundha, lan presiden resmi entuk kekuwatan tanpa wates! Ing kahanan kasebut, adopsi konstitusi anyar enggal mbatesi kekuwatan diktator, sing tetep! Sampeyan uga kudu nyatakake yen, miturut jajak pendapat, nganti 80 persen populasi Rusia wis siyap milih kanggo rancangan konstitusi presiden. Mulane, siji ora bisa ngadili Zhirinovsky kanggo ndhukung konstitusi. Kaping pisanan, yen ora, iku mung ora bisa diijini kanggo melu ing Pemilu, lan sareh, Vladimir ngarep-arep kanggo njaluk dhukungan saka sawetara saka akeh panyengkuyung Yeltsin. Ing babagan jeneng partai, ing wektu iku ana khayalan ing antarane rakyat - parlemen komunis-fasis (istilah media) bubar, ora ana sing ngganggu reformasi, lan ora suwe kita bakal urip kaya ing Amerika! Ing kahanan kasebut, jeneng Demokrat Liberal cukup nguntungake! Blok pemilihan dadi partai sing ngatur: Pilihan Rusia, dipimpin dening Gaidar! Ora ana sing percaya ing kemungkinan Partai Demokrat Liberal, akeh sing ngira yen Zhirinovsky ora bakal njupuk alangi limang persen!
  Ya, kayane Zhirinovsky duwe kemungkinan banget. Lan Pilihan Rusia duwe kabeh kertu trump ing tangane. Kajaba, mbok menawa sing paling penting, ora ana prestasi nyata ing ekonomi. Nanging banjur ing tangan saka apparatus propaganda ageng lan sumber daya administratif. Pengalaman Kazakhstan lan negara liya nuduhake yen asring iki cukup kanggo menang pemilu, malah kanggo entuk asil sensasional!
  Nanging Vladimir Volfovich nedahake kabisan politik sing luar biasa: utamane, dheweke bisa ngyakinake rombongan Yeltsin babagan kasetyane lan ora dilarang ndhaptar, kaya sing kedadeyan, contone, blok Baburin lan sawetara liyane! Dheweke bisa entuk dhuwit kanthi ngyakinake sponsor saka prospek kanggo wektu siaran sing dibayar (lan dheweke dhewe entuk bisnis!). Lan sing paling penting, sajrone pemilihan, dheweke nuduhake hadiah pidato sing apik banget, sawise nindakake kampanye pemilihan sing apik banget! Ing situs web LDPR, sampeyan bisa nemokake cathetan lawas saka kampanye pemilu 1993: iki minangka pidato sing kuat banget, yen dibandhingake karo Hitler mung minangka bayangan sing ora sopan saka pamicara. Demokrat squabbled karo saben liyane lan weruh wutah ing popularitas saka Partai Demokrat Liberal karo wektu tundha dawa! Aku kudu ngomong sing sosiolog ora nuduhake gambar nyata, nanging siji sing panguwasa wanted kanggo ndeleng! Gaidar nyebat Zhirinovsky minangka Hitler lan nuntut Yeltsin deregister Partai Demokrat Liberal. Nanging analis sing cedhak karo presiden nyatakake yen peringkat persetujuan Yeltsin mudhun lan dhukungan kanggo konstitusi mudhun. Ing kahanan kasebut, diskualifikasi bisa nyebabake masalah kanggo panguwasa. Kajaba iku, ing taun 1993, teknologi penipuan Pemilu massal durung digarap, kajaba mung mbuwang surat suara sing primitif ing kothak suara, mula kekarepane rakyat relatif jujur! Zhirinovsky, ing siji, janji bakal ngeculake Rutskoi lan oposisi liyane!
  Oleg Rybachenko disambi kene lan murub maneh saka projectile indispensable.
  Nalika bocah wadon Margarita ngarahake bedhil kanthi sikil telanjang, bocah lanang kasebut mikir lan ngerti.
  Asil pemilu ana sensasional, lan pimpinan Partai Demokrat Liberal dipilih dening loro mungsuh rezim lan akeh pendukung Yeltsin! Partai kasebut ngetung meh 24 persen saka 13 anggota, rampung ing posisi pertama. Nanging, amarga sistem pemilihan campuran, Zhirinovsky mung duwe 60 kursi, utawa 15 persen saka Duma Negara, omah ngisor parlemen! Kajaba iku, kakuwasan Duma Negara banget diwatesi dening konstitusi anyar, supaya ing kasunyatan Zhirinovsky ora nampa daya pinunjul. Paling kamungkinan, fraksi ing Duma Negara mung bisa dianggep minangka springboard kanggo serangan luwih ing daya! Inggih, Zhirinovsky piyambak tambah dibandhingake karo Hitler! Miturut cara, ing taun 1930, Hitler menang 18 persen saka voting, njupuk Panggonan liya ing Pemilu, nanging ing wektu sing padha entuk pengaruh luwih nyata ing daya. Kaping pisanan, mung ana siji kamar ing Reichstag, lan kaping pindho, pemilihan dianakake mung miturut sistem proporsional, lan kaping telune, kekuwatan parlemen ora bisa ditandingi luwih kuat tinimbang ing Rusia! Zhirinovsky, ing tangan liyane, diaktifake metu ing kahanan sing luwih elek: katon saka kamenangan mimpin kanggo pangarepan kebacut dhuwur saka Pamilih, nanging daya nyata lan kesempatan kanggo ngganti soko saka irung gugulkin!
  Ing kene, mesthi, mukjijat diwiwiti: Zhirinovsky, sing sadurunge dadi politisi sing wicaksana, dumadakan dadi impulsif lan ora logis. Utamane, dheweke dituduh Hitlerisme, mula dheweke nguatake retorika anti-Kulon, nuwuhake rasa wedi yen dheweke bakal dadi kuwasa, dheweke bakal ngetokake perang donya katelu! Lan sawetara statements rampung edan, kalebu nggunakake bom atom marang Kazakhstan lan negara liyane. Utamane, Zhirinovsky malah ngumumake yen bakal nyelehake bom atom ing Tbilisi! Ing wektu sing padha, ana sawetara prestasi: bisa nindakake amnesti, netepi janji pemilihan .... Nanging umume, Vladimir Volfovich ora ngetung poin, terus-terusan ngalami skandal ... Ya! Mesthi wae, dheweke provokasi, akeh kahanan skandal digawe dening CIA lan mungsuh Partai Demokrat Liberal, utamane saka kalangan demokrat Barat ing Rusia, nanging isih, politisi sing wicaksana lan pragmatis ora kudu nyerah, utawa paling ora. nyuda kamungkinan provokasi kanggo minimal! Contone , Zyuganov, senadyan kasunyatan sing wis pitulas taun saiki wis nganggo laurels saka mungsuh politik utama Kremlin, piye wae bisa supaya skandal, ora tau nyetel dhewe kanggo gedhe lan ora duwe reputasi minangka koruptor. politisi! Bener, Komunis uga duwe wektu siji karo persiyapan Khodorkovsky, miturut omongane uwong financier utama Partai Komunis Federasi Rusia, nanging ing kasus iki, Zyuganov ora ninggalake statements discrediting. Politisi sing ati-ati banget Gennady Andreevich, kadhangkala uga ngati-ati! Utamane, ing Mei 1999, nalika Yeltsin ngusulake pencalonan Stepashin, komunis kudu diblokir dheweke lan bisa dipeksa konsesi utawa provokasi pembubaran Duma Negara lan pemilihan parlemen awal. Nanging Zyuganov milih ora kanggo resiko, senajan yen Duma Negara wis dibubaraké banjur, Komunis bakal tetep lan malah ditambahi kontrol liwat. Ya, ing Agustus 1999, komunis nyetujoni Putin tanpa perang, sanajan kasunyatan sing Yeltsin ngumumake dheweke minangka penerus mung mbutuhake oposisi kanggo tumindak minangka front kesatuan nglawan pencalonan iki. Nanging Zyuganov mutusaké sing iku luwih apik kanggo pindhah menyang jajak pendapat, nggunakake hak istimewa sing diwenehi status wakil, lan kasunyatan sing Putin bisa dadi pahlawan nasional mung telung sasi ora bisa malah ngetik kepala Kremlin paling wani. analis.
  Oleg Rybachenko maneh murub ing wong Tionghoa kanthi bantuan sikil lanang lan terus pikirane.
  Bocah genius kanthi tulus percaya yen Zhirinovsky ora cocog;
  Cekakipun, Desember 1993 minangka puncak karir politik pimpinan Partai Demokrat Liberal, banjur kemunduran diwiwiti, sanajan wiwitane ora longsor kanthi macem-macem fluktuasi. Yeltsin uga kanthi cepet ilang popularitas: ora bisa ngatasi krisis ekonomi, sebaliknya, dadi luwih elek lan luwih elek. Ing kene Zhirinovsky nggawe kesalahan perhitungan liyane, nandatangani persetujuan babagan perdamaian lan harmoni. Sawise kabeh, dheweke wis disalahake amarga ndhukung konstitusi, sing nglegalake kekuwatan presiden sing gedhe banget (ing tangan liyane, apa sing bakal kedadeyan yen konstitusi ora diadopsi? Kemungkinan banget ana perang sipil!), Lan banjur ana perjanjian perdamaian sing kudu ditandatangani. Bener, Zhirinovsky ninggalake ing musim gugur. Nanging umume, butuh wektu sing suwe kanggo njlèntrèhaké kanthi spesifik apa kesalahan sing ditindakake pimpinan LDPR lan kenapa dheweke ora dadi presiden. Kesalahan utama yaiku PR sing salah strategis! Sawise Pemilu 1993, iku perlu kanggo mbentuk gambar saka mungsuh utama pamaréntah saiki lan Yeltsin pribadi! Yaiku, dadi Antiyeltsin, kanthi retorika paling populis, kanthi kritik utamane saka mungsuh internal, korupsi, nyolong, lan liya-liyane! Lan slogan utama - Gang Yeltsin nyoba! Lan ing wektu sing padha, ora ngremehake slogan kiwa, demagogi sosial, janji keadilan! Utamane, ing Belarus, Lukashenka ngetung luwih saka 80 persen ing babak kapindho pemilihan presiden, sing mung apik banget kanggo politisi oposisi ! Nanging sampeyan ora bisa ngomong yen Lukashenka luwih kuwat ing pidato tinimbang Zhirinovsky, tinimbang, Vladimir Volfovich luwih sinau lan berkembang kanthi intelektual! Nanging Zhirinovsky dikecewakake dening karakter, banget agresif lan cepet-tempered, lan ing tangan liyane, kapercayan yen rombongan Yeltsin, lan Yeltsin piyambak, bakal saham ing dheweke, milih dheweke minangka penerus. Sapa sing ngerti critane: mesthine bakal ngelingi hubungan antarane Hitler lan Gindebruner, ing kawitan waspada, lan banjur partner! Nanging nyatane, Gindebrug minangka pahlawan Perang Dunia I, patriot negarane, lan wis tuwa. Lan Yeltsin, penghancur USSR lan mungsuh sing kuat saka ideologi kekaisaran, minangka musuh strategis kanggo Zhirinovsky. Ya, lan rombongan Yeltsin wedi yen Zhirinovsky sing isih enom lan agresif bakal miwiti mulihake tatanan lan banjur kepala bakal muter! Dadi, rombongan Yeltsin ora duwe kepinginan kanggo nyurung Volfovich menyang kepresidenan utawa perdana menteri, lan kasempatan nyata kanggo kekuwatan mung liwat mayit Yeltsin. Sing, Zhirinovsky kudu paling metu niru tingkat paling dhuwur saka oposisi kanggo rezim! Supaya wong mikir yen ora ana mungsuh sing luwih gedhe tinimbang Zhirinovsky, lan supaya ana asosiasi: Zhirinovsky utawa Yeltsin, Zhirinovsky nglawan Yeltsin! Nanging, Vladimir Volfovich ora ana analis kuwat lan PR ing lingkungane utawa ora pengin ngrungokake sapa. Utawa bisa uga malah wedi Yeltsin, senajan kudu ngandika yen Yeltsin isih ora cukup tiran, yen mundur piyambak kanggo amnesti lan mbebasake mungsuh: Rutskoi lan Makashov. Ya, lan Yeltsin tindak menyang pembubaran parlemen, amarga wong-wong, kaya-kaya, menehi dheweke go-ahead kanggo iki ing referendum ing April 25, 1993. Kajaba iku, eksekusi parlemen, lan Yeltsin dhewe, dadi wedi marang dheweke sing ilang tekad. Dadi, Zhirinovsky bisa dadi mungsuh utama, utamané wiwit Zyuganov, ora ketompo carane akeh kang pricked Yeltsin, kang nampa paukuman!
  Bocah lanang maneh nembakake proyektil sing abot sawise bocah-bocah wadon kanthi bantuan sikil sing telanjang lan nerusake pikirane.
  Kesalahan liyane Zhirinovsky yaiku posisi sing ditindakake ing perang ing Chechnya. Katon kaya nasionalis, mesthine ndhukung panyiapan tatanan konstitusional, nanging ing wangun apa! Perang dadi ala wiwit wiwitan, wadyabala Rusia nandhang kapitunan gedhe, utamane amarga kacilakan pidana saka perintah Yeltsin. Kajaba iku, jenderal sing duwe pengalaman perang ing Afghanistan, contone, Menteri Pertahanan Grachev, mrentah luwih elek tinimbang siswa kelas siji. Malah wartawan ngajari jenderal perang! Sing ana paradoks!
  Ing kahanan kasebut, perlu kanggo njupuk posisi: Yeltsin lan genge kudu disalahake kanggo kerugian gedhe saka tentara Rusia! Kritik marang rezim panguwasa kudu dikuwatake, nanging ing wektu sing padha, ora ndemek tentara. Senajan Grachev mesthine ora dibela! Zyuganov njupuk posisi menang paling optimal! Kritik Yeltsin, ora padu karo tentara, ora ndhukung separatis. Umumé, Zyuganov milih tumindak sing bener: jarak maksimum saka kebijakan Yeltsin, konfrontasi. Nanging, Komunis ing Duma saka convocation pisanan ora tansah konsisten ing oposisi. Utamane, proposal Zhirinovsky kanggo voting ora percaya marang pamaréntahan Chernomyrdin ora didhukung. Umumé, komunis milih kanggo voting ora kapercayan kanggo pisanan mung ing Oktober 1994, sawise Black Tuesday, nalika persetujuan pasif saka kawicaksanan ekonomi Chernomyrdin bisa biaya larang. Ing Duma Negara saka convocation kapindho, ngendi Komunis dipimpin déning Zyuganov wis mayoritas, voting ora kapercayan ora tau (!) sijine kanggo voting! Lan parlemen nyetujoni kabeh limang calon kanggo jabatan perdana menteri, nanging iki crita liyane! Kepribadian Zyuganov pantes artikel sing kapisah, uga kenapa dheweke isih kalah karo Yeltsin ing taun 1996.
  Zhirinovsky piyambak, misale jek, pengin kompromi karo rombongan Yeltsin, ngarep-arep kanggo gawe uwong yakin oligarki kasetyane, supaya padha nginstal wong minangka siji-sijine sing bisa kanggo mungkasi komunis njupuk tahta. Nanging masalah iku rombongan Yeltsin, ing wektu iku, ora pengin owah-owahan, lan ora ngandel marang Volfovich, sing, dening cara, ngatur kanggo worsen sikap ing Kulon. Akeh oligarki sing cedhak karo presiden duwe bisnis ing Kulon lan bisa nglumpukake utang gedhe ing kana. Ya, lan rega minyak kira-kira 10 dolar saben barel, mula ana gas sing murah, lan para elit kecanthol ing utang saka negara NATO. Lan ing Kulon padha njlentrehake yen Zhirinovsky ora bisa ditampa.
  Ing kahanan kasebut, ngandelake aliansi karo elit Yeltsin mung ngrusak gambar pimpinan Partai Demokrat Liberal, lan ngganggu blok karo komunis lan nasionalis. Sampeyan uga kudu ngandika sing losses abot saka tentara Rusia, unwillingness kanggo asor, ing umum, sawetara lan ora utamané uga bersenjata mungsuh, suda popularitas slogans militan lan kepinginan kanggo entuk rasa seneng liwat perang. Wong-wong weruh yen tentara Rusia ora siap ngumbah sikil ing Samudra Hindia lan nelukake Timur Tengah kanthi cadangan minyak. Ya, kanthi teoritis, panangkepan Timur Tengah bisa menehi dhuwit akeh amarga petrodollar lan lompatan sing ora bisa dihindari ing rega energi, nanging sanajan Chechnya ora bisa dikalahake ... Sentimen pasifis wiwit tuwuh, lan Zhirik ngalami kerugian pemilihan sing serius!
  Bocah prodigy nembak langsung maneh. Nihan saka meriam 130 milimeter nyebarake wong Tionghoa.
  Margarita ngandika sarujuk:
  - Sampeyan pinter!
  Lan dheweke wiwit nggunakake driji sikil telanjang kanggo murub dhéwé.
  Lan Oleg Rybachenko terus nalar.
  Nanging, iku kudu ngandika sing Zyuganov banget ngati-ati. Contone, nalika Boris Fedorov ngusulake milih kanggo rating ora kapercayan ing pamaréntahan, Partai Komunis Federasi Rusia ora ndhukung iki. Umumé, Zyuganov lan rombongan dianggep banget kasebut kanthi teliti, Chernomyrdin, sanajan terakhir terus kawicaksanan ing kapentingan oligarki lan nuduhake kasetyan kanggo Yeltsin. Nanging sing menarik yaiku Zyuganov bisa dadi oposisi nomer siji lan anti-Yeltsin. Kajaba iku, propaganda pro-presiden uga mbantu dheweke ing babagan iki, mbokmenawa kanthi sengaja, amarga Zyuganov komunis ing babak kapindho luwih apik tinimbang calon non-komunis.
  Partai LDPR ing mangsa lan spring 1995 ngalami krisis serius, sawetara timbalan ninggalake iku, kalebu padhang, karismatik Marychev.
  Nanging perang ing Chechnya mboko sithik menang, militan uga nandhang kapitunan gedhe, getihen lan demoralized, tentara Rusia maju. Ing wulan Juni, Shamil Basayev ngrebut rumah sakit bersalin ing Budenovsk. Ing asas, pamindhahan kuwi dening militan ora menehi apa-apa militèr, lan ing babagan propaganda malah ing sih saka partai perang ... Nanging Yeltsin nyuwil mudhun, ketoke acara 3-4 Oktober lan ipat-ipat mayuta-yuta. saka Rusia ngalahake dheweke lan dheweke mrentah Chernomyrdin kanggo mungkasi perang lan miwiti negosiasi ...
  Tentara Rusia kanthi sepihak mungkasi permusuhan. Lan State Duma pungkasanipun ngumpulake votes cukup kanggo pass voting ora kapercayan ing pamaréntah, nuntut mundur saka sawetara pejabat keamanan. Yeltsin nyerah, mung nahan Grachev, nanging nyerahake Yegorov, Yerin, Stepashin. Ing kene Zhirinovsky pisanan njupuk posisi sing bener: dheweke ngukum gencatan senjata lan milih voting ora percaya. Lan nalika Chernomyrdin bluffing, ngancam kanggo sijine pitakonan saka kapercayan ing kabinèt kanggo voting dening Duma Negara (ana siji caveat, yen kurang saka 226 votes saka 450 voting kanggo kapercayan ing pamaréntahan, banjur presiden kapekso ing. minggu kanggo mbubarake pamaréntahan utawa mbubarake Duma Negara), Zhirinovsky nuduhake keteguhan lan kesiapan kanggo pemilihan parlementer awal. Kauntungan saka pemilihan awal yaiku gambar martir, kekurangan sukses - nyalahake Yeltsin lan pamrentah, ora menehi wektu kanggo promosi proyek Kremlin saka Kongres Komunitas Rusia, lan partai sing kuwasa: Omah kita yaiku Rusia. . Lan mesthi organisasi liyane - luwih cilik!
  Chernomyrdin, nyadari yen nggetak ora bakal bisa, lan parlemen anyar bakal dadi luwih oposisi, dheweke mbatalake voting. Negara Duma sepisan maneh milih ora kapercayan, Zhirinovsky tumindak banget agresif, nanging ora cukup votes. Kene kudu ngomong yen Yabloko wedi, Yavlinsky ora pengin kelangan keuntungan saka kursi parlementer. Kajaba iku, rating nyata ora dhuwur, ana bebaya mung ndamu.
  Popularitas Zhirinovsky langsung saya tambah, nanging Volfovich maneh nggawe salah perhitungan kanthi mbatalake teken partai, miturut prosedur impeachment. Ora ketompo, oposisi duwe 300 suara kanggo nggawe komisi kanggo dakwaan, nanging ngrusak rating! Zhirinovsky maneh menehi alesan kanggo nuduh awake dhewe babagan politik conciliatory, ngasingake bagean saka pamilih protes sing saya tambah akeh.
  Nanging, gencatan senjata ing Chechnya, kang militan brazenly nerak, macem-macem serangan teroris, utamané marang Romanov, korban shelling mimpin kanggo Tambah ing swasana ati militan ing masyarakat, lan Zhirinovsky wiwit ngetung TCTerms. Kajaba iku, ing September 1995, NATO wiwit ngebom Serbia Bosnia, nguatake sentimen anti-Kulon, sing uga ngunggahake peringkat Partai Demokrat Liberal.
  Bener, Zhirinovsky succumbed kanggo provokasi, wis diantemi wong wadon ing parlemen, luwih saka sawetara kaping entheng obah dheweke ing mbucal umum. Banjur pers Yeltsin hyped kabeh munggah, nggambarake Zhirinovsky minangka bandit! Nanging, wacana kasebut bisa uga narik kawigaten kanggo sawetara: utamane wong lanang sing nandhang sangsara saka wanita, utawa wong-wong sing, kabeh calon, nggoleki diktator sing paling galak, ngarep-arep supaya bisa ngatur kabeh! Ing kasus apa wae, "Stalinis" kanggo Zhirik.
  Oleg Rybachenko terus murub. Lare punika nindakaken kanthi ngasoraken wadyabala Tiongkok ing sangisoring wangsa Manchuria lan terus mikir.
  Ing Oktober 1995, Partai Demokrat Liberal nglumpukake 100 tanda tangan kanggo menehi voting ora percaya marang pamrentah ing Duma Negara, nanging Zhirinovsky nolak maksud iki pungkasan.
  Aku kudu ngomong sing iku salah kang, lan boten sabdho. Kaping pisanan, Zhirinovsky, sawise milih ora percaya ing wayah wengi pemilihan, narik simpati para pemilih protes, sing ing wektu iku dadi mayoritas. Kapindho, voting kasebut diarahake marang pesaing utama Zhirinovsky, Chernomyrdin, lan ora ngganggu upaya mburi layar kanggo ngyakinake Yeltsin lan rombongan supaya Zhirik dadi penerus.
  Kajaba iku, Zhirinovsky kudu ngerti; sing luwih dhuwur asil kang nuduhake ing pemilihan kanggo Duma, sing liyane kamungkinan iku "kulawarga" bakal nang ing wong!
  Kanggo wayahe, taktik kampanye sing paling apik yaiku muter peran oposisi nomer siji, sing bakal ngluwihi tingkat konfrontasi komunis.
  Zhirinovsky, ing umum, ngerti iki, nanging nyoba kanggo njagong ing loro kursi lan ora konsisten. Pemilu anyar luwih angel tinimbang sing lawas! Kaping pisanan, ora kaya ing taun 1993, dheweke ora duwe kesempatan kanggo nuduhake bakat oratorical kanthi lengkap, menehi wektu udhara sithik banget kanggo partai, jumlah sing tambah saka 13 dadi 44 (!). Kapindho , nglawan Zhirinovsky main faktor pangarep-arep lan pangarep-arep sing ora bisa ditindakake. Sawise kabeh, dheweke kaya sing pisanan, nanging ora nggawe urip wong luwih apik ... Sanajan jelas kanggo wong sing cerdas yen Zhirik ora duwe kekuwatan nyata, lan komunis sing padha ngontrol suara luwih akeh tinimbang Partai Demokrat Liberal. : 102 marang 60, nanging ... Carane akeh wong pinter nalika iku, utamané ing nineties.
  Alesan katelu, padha diwutahake rereget ing pimpinan LDPR, iku gambar saka monster lan bully, wedi sing bakal miwiti perang donya katelu.
  Alesan kaping papat uga minangka salah sawijining sebab utama muncule pesaing sing akeh. Sing paling misuwur yaiku: Kongres Komunitas Rusia sing dipimpin dening Skokov (mantan sekretaris dewan keamanan ing Yeltsin), lan Alexander Lebed, uga wong Yeltsin, sing peran ing Transnistria akeh banget dening media. Iki minangka blok PR aktif, nanging katon kaya wis cukup, liwat pinggiran. Sawise kabeh, wong ora ala kaya sing dikira panguwasa, lan umume ngerti yen KRO dudu oposisi, nanging proyek Kremlin, utamane nglawan Partai Demokrat Liberal lan Partai Komunis Federasi Rusia. Nanging isih, organisasi iki narik luwih saka patang persen!
  Lan ana saingan liyane ing ndhuwur gendheng, Derzhava-Rutskoi, ngendi Marychev mlayu, Blok kanggo USSR - Tyulkin-Ampilov, Partai Republik Nasional Lysenko, lan akeh saka kabeh jinis. Perlu dikandhakake yen Komunis uga nyebarake pemilih: Blok USSR entuk luwih saka patang setengah persen swara, nanging ora mlebu parlemen, lan swara ilang kanggo Partai Komunis Federasi Rusia, partai agraris. uga ora njupuk alangi limang persen, kaya organisasi kiwa liyane. Utamane, ora jelas apa sing dianggep mantan Perdana Menteri Ryzhkov kanggo pemilihan kanthi blok: Uni Buruh utawa blok Govorukhin! Nanging, pemilu 1995 nuduhake asil paling lemah saka partai sing kuwasa ing kabeh sajarah Rusia, lan persentase paling gedhe saka protes voting.
  Bocah lanang kasebut murub maneh, menet tombol joystick kanthi driji sikil lan nerusake pikirane;
  Zhirinovsky, sak kampanye Pemilu, umume scolded panguwasa, nanging ora nindakake iku cukup agresif. Kajaba iku, fraksi dheweke ndhukung anggaran kanggo taun ngarep, menehi alesan liyane kanggo tuduhan orientasi pro-Kremlin. Nggatekake swasana protes meh kabeh pemilih sing ana ing pemilihan kasebut, mula ora perlu kompromi karo pamrentah iki! Kajaba iku, Duma Negara kanthi gampang nyetujoni Dubinin minangka kepala Bank Sentral, sanajan sing terakhir iku wong saka bunder Yeltsin, pendukung reformasi pasar ing versi Gaidar radikal. Miturut cara, Zyuganov uga ndhukung pencalonan iki, sanajan Dubinin melu Black Tuesday, nuduhake yen dheweke uga dudu oposisi sing duwe prinsip!
  Sajrone pemilu, Zhirinovsky ora pengin mbentuk blok-blok pemilihan, sanajan sawetara partai nasionalis cilik nyatakake kepinginan kanggo nglakoni. Kajaba iku, Vengerovsky menehi saran kanggo ngganti jeneng partai, dadi luwih politis lan euphonious - contone, Great Russia! Zhirinovsky nuduhake wangkal babagan iki, sanajan tembung demokrat liberal saiki wis dadi kasar!
  Kajaba iku, penyanyi utawa seniman kondhang ora kalebu ing daftar partai LDPR, sanajan cukup akeh sing pengin. Utamane, Alla Pugacheva, sing seneng banget narik perhatian pers, bisa uga setuju kanggo posisi nomer loro ing dhaptar partai LDPR. Ora ngganggu dheweke kanthi cara apa wae, nanging bisa nggawe alesan informasi tambahan kanggo nyebutake awake dhewe. Plus kesempatan kanggo propose proyèk tartamtu lan hukum kanggo diskusi dening Duma Negara. Malah komposer Antonov iki kalebu mung ing dhaftar regional, lan banjur padha rampung padu. Umumé, Zhirinovsky: ana sipat ala banget ing karakter: unwillingness kanggo ngidinke kapribaden kuwat ing lingkungan kang, sing defend sudut pandang. Contone, kanthi alesan iki, hipnotis terkenal Anatoly Kashpirovsky ninggalake pesta kasebut; sing nuduh Vladimir Volfovich babagan cara manajemen otoriter lan kepinginan kanggo ngubengi awake dhewe karo sycophants. Aku kudu ngomong, kanthi cara, malah Hitler nggawe kompromi karo wong sing dibutuhake lan ngidinke wong-wong mau ing lingkungane nganti dadi ora ana gunane utawa mbebayani kanggo dheweke. Kelingan Rem, Strasser, Goebbels, sing dibedakake dening leftism lan oposisi kanggo panguwasa. Nanging iku sabenere thanks kanggo kapribaden kuwi Hitler ngatur kanggo narik maksimum votes saka Komunis lan Demokrat Sosial. Aku uga kudu ngomong sing Zhirinovsky ngandika asring banget: tanpa mikir, kang salah siji ngalembana utawa scolded Stalin. Umumé, pimpinan Partai Demokrat Liberal dhewe kanggo sawetara ombone ditiru Stalin, nggawe kultus dhewe, nuduhake ketaatan kanggo cara otoriter saka pamaréntahan, nanging ing wektu sing padha, kang dipuntudhuh komunis saka panganiaya, senajan piyambak mung ndhukung panganiaya, panganiaya. lan liyane panganiaya!
  Ing konteks popularitas gagasan kiwa sing saya tambah akeh, Zhirinovsky kudune njupuk sikap sing luwih seimbang marang gagasan komunis, lan elinga yen bagean penting saka pemilih nostalgia kanggo jaman Soviet. Kajaba iku, atribut eksternal kiwa ora bakal ngganggu: contone, warna biru kanggo gendera LDPR pancen apes banget! Kaping pisanan, iki nyebabake asosiasi karo gay, sing uga "biru", lan nomer loro, warna biru tenang, sing ora cocog karo pidato pembakar Zhirinovsky! Pilihan sing paling apik kanggo pesta kasebut yaiku ungu-abang. Nyenengake, njaluk eksploitasi, nanging tetep ora padha karo komunis! Kajaba iku, ungu minangka simbol bangsawan lan bisa narik swara para pendukung kedaulatan, persuasi monarki lan non-komunis!
  Bocah jenius menet tombol joystick maneh lan squeak:
  - Kamenanganku bakal mulya!
  Lan terus nalar pinter.
  Ora ide sing paling apik uga video ing ngendi Zhirinovsky main jester, utamane, dheweke ora nyanyi kanthi apik! Ing kasus iki, dudu pamindhahan sing paling apik, amarga wong-wong banjur keluwen ing taun 1995 lan pengin owah-owahan serius lan pimpinan serius, lan dheweke ora seneng guyon! Perlu dikandhakake yen media pro-Kremlin wis nyoba nggawe jester lan badut saka Zhirinovsky, lan ora perlu nguatake kesan iki, menehi kertu trump anyar kanggo mungsuh!
  Ing pemilihan 1995, CEC pisanan ora gelem ndhaftar "Derzhava" - Rutskoy, lan banjur "Yabloko". Sawisé iku, loro pihak dibalèkaké, liwat Mahkamah Agung. Ana pirang-pirang versi babagan episode iki: khususe, yen Kremlin lan wong-wong PR dheweke pengin mbantu Yavlinsky ing pemilihan Duma, minangka demokrat lan wong Kulon, lan Rutskoi, misale jek, kudu narik swara saka komunise dhewe....
  Versi ing pandang sepisanan logis, yen dheweke pancene pengin Yabloko lan Derzhava dibusak, banjur Pengadilan Tinggi, sing dibentuk kanthi prentah saka kulawarga Yeltsin, ora bakal mbalekake maneh! Sawise kabeh, kita bisa ngelingi conto anyar nalika Yabloko, Other Russia lan Motherland ora diijini melu pemilihan, tanpa alasan legal. Contone, penghapusan blok Motherland ing 2006 saka pemilihan ing Moskow pancen ilegal saka sudut pandang hukum! Dadi ing video kasebut, sing dadi alasan kanggo disqualification: ora ana panggilan langsung kanggo kekerasan, pogrom, pembersihan ras lan malah deportasi "Kaukasia". Iku mung ngomong babagan ngresiki Moskow saka sampah ... Ya, ana tandha yen perlu kanggo mulihake tatanan lan emigrants. Nanging ... Kaping pisanan, iki ora nglanggar hukum, lan kapindho, ing video sing paling ora mbebayani, sampeyan bisa nemokake apa wae. Sampeyan bisa, contone, malah kartun "Mung sampeyan ngenteni!" larangan minangka propaganda pedofilia. Lan terwelu iku kaya bocah, lelungan karo tiket anak, lan serigala flirts karo wong, caresses ... Ing kasus iki, hakim ora duwe hak legal kanggo mbusak pemblokiran Rodina saka registrasi! Sidhang Khodorkovsky minangka topik sing kapisah, kita ora bakal ngomong babagan iki ing artikel iki. Nanging misale jek kabeh wong ngerti yen tanpa sanksi Kremlin, iki ora bakal kedadeyan ...
  Ya, ya, nanging ora tenan! Utamane, Rutskoi banjur dianggep minangka mungsuh Yeltsin sing kuat - mesthine bakal ana konfrontasi bersenjata langsung! Rating Power cukup dhuwur lan kemungkinan kanggo ngliwati alangan limang persen dhuwur! Ya, kenapa Kremlin ngapusi kemungkinan mungsuh? Ya, sanajan Yabloko minangka partai demokratis, cukup oposisi: ora ndhukung anggaran sanajan sapisan, ing Duma iki lan sabanjure, Yavlinsky ngumumake yen dheweke bakal nglawan presiden Rusia. Dadi, apa alasan khusus kanggo nguatake Yabloko: utamane ing konteks pemilihan presiden ing mangsa ngarep, pancen ora nguntungake! Yavlinsky narik swara saka Yeltsin ing babak pisanan, lan pimpinan enom lan atletik Yabloko katon luwih atraktif tinimbang Yeltsin sing discredited lan bobrok.
  Dadi, versi pisanan ora sakabehe ngyakinake, lan pengadilan Rusia durung dadi banget gumantung ing Presiden Rusia. Utamane, Jenderal Angkatan Darat Varenikov, anggota GKChP, dibebasake; conto liyane bisa dikutip nalika pengadilan ora tansah njupuk sisih panguwasa.
  Paling kamungkinan, reaksi negatif saka Kulon kanggo disqualification Yavlinsky diputer peran, lan rezim Yeltsin needed silihan ing Kawa saka Pemilu kanggo nggawe katon saka kamakmuran ing negara. Inggih, Rutskoy dibusak ing kesempatan sing padha, supaya padha bali menyang perusahaan. Nanging, iki ora mbantu Derzhava njupuk ambang 5%. Asil Rutskoy saka 2,7 persen bisa dianggep universal, utamané considering carane misuwur iku. Nanging, proyek KRO Kremlin uga kalah. Zhirinovsky ora nggunakake rostrum Duma kanthi cukup efektif, nanging kudu dikandhakake yen dheweke entuk manfaat saka kasunyatan manawa kabeh propaganda pro-Kremlin bisa nglawan dheweke. Iku ketoke nggawe gambar sing Zhirinovsky minangka mungsuh nomer siji saka panguwasa, lan yen Vladimir Volfovich wis luwih konsisten ing oposisi, asil bakal luwih dhuwur.
  Oleg Rybachenko maneh banget pinter nutupi resimen Cina karo projectile fragmentasi dhuwur-mbledhos. Sawise iku, pikirane dadi luwih harmonis.
  Nanging, pidato singkat pimpinan Partai Demokrat Liberal ing televisi kanthi ancaman marang panguwasa, banding sing rada militan umume bener, mung, mungkin Yeltsin lan Yeltsin kanthi pribadi kudu luwih aktif dicela.
  Cekakipun, ing pemilu ing Desember 1995, Partai Komunis Federasi Rusia duwe posisi pisanan kanthi meh 23 persen, kaping pindho LDPR 11,5 persen, katelu NDR 10,3 persen lan kaping papat Yabloko 6,7 persen.
  Patang puluh pihak sing isih ana ora tekan ambang 5%!
  Carane ngevaluasi asil padha Zhirinovsky? Ing istilah persentase, nyuda kaping pindho dibandhingake karo pemilihan pisanan. Nanging yen kita njupuk menyang akun tambah turnout watara 12 persen, Zhirinovsky nampa bab 62 persen saka asil 1993. Apa akeh utawa sethithik?
  Ngelingi kabeh kahanan sing ora becik, asil iki antarane marem lan mung apik. Faktor sing ora apik:
  1. Ketidakpuasan para pemilih karo aktivitas Partai Demokrat Liberal ing Duma Negara. Wong-wong ngarep-arep luwih saka calon sing menang juara pertama, nanging uripe ora kepenak. Bener, akeh wong ngerti yen Zhirinovsky ora duwe daya nyata, nanging kuciwane isih ana.
  2. Wedi yen pimpinan militan Partai Demokrat Liberal bakal miwiti perang donya katelu, kanthi akibat bencana. Kajaba iku, akeh sing ora wedi marang Zhirinovsky lan wedi yen dheweke bakal nggawe diktator totalitarian lan mbanjiri negara kanthi getih. Histeria dheweke wedi banget.
  3. Oposisi Pemimpin Partai Demokrat Liberal ora cukup. Utamane kanggo pisanan, sasi perang ing Chechnya, lan propaganda pro-Kremlin dhewe nyalahke Zhirinovsky kanggo iki, banget inflating kasetyan kanggo panguwasa. Nanging, Vladimir Volfovich piyambak wanted Persahabatan karo Kremlin, ilang gambar saka mungsuh utama pamaréntah saiki.
  4. Ora cukup efektifitas panggunaan pengungkit Duma kanggo implementasine populis, kabijakan finansial. Ing tartamtu, iku bisa kanggo sijine kanggo voting, siji hukum populis sawise liyane, digunakake kanggo masyarakat. Iki sing ditindakake Yeltsin utamane, ing Kongres sing nawakake barang sing ora nyata kanggo ngrampungake lan entuk poin kanggo awake dhewe. Ya, lan Yeltsin nalika Pemilu ngunggahake gaji lan pensiun saben wong, banjur ora dibayar, utawa dipangan dening inflasi. Lukashenka lan liya-liyane uga nindakake perkara sing padha, nanging Yulia Tymoshenko ora nglirwakake kabijakan moneter sing angel lan kalah ing pemilihan, ilang kebebasan ing wektu sing padha!
  5. Zhirinovsky nggawe kesalahan perhitungan liyane sing ana gandhengane karo penampilane. Dheweke dadi ora perlu lemak lan wiwit katon luwih elek minangka asil. Kajaba iku, wong sing keluwen ora seneng karo wong sing weteng lan lemu. Ing kene, kanthi cara kasebut, Zhirinovsky nuduhake kekurangan liyane, kekurangan fanatisme ing politik, ora cukup tekad kanggo njaga awak kanthi bentuk lan ora overeat. Miturut cara, sanajan nalika Pemilu 1991, Zhirinovsky ramping, malah luwih tipis tinimbang norma, ing patang puluh lima. Iki nuduhake yen "Zhirik" alam ora kepekso kanggo dadi kabotan, kang tegese iku ora dadi angel kanggo wong kanggo tetep ing wangun, kados, contone, Gaidar.
  Iki uga minangka kerugian sing signifikan!
  7. Dibandhingake karo pemilihan pisanan, jumlah airtime sing bisa digunakake Zhirinovsky wis suda drastis. Free airtime dibagi antarane 44 pihak, lan mbayar airtime ora bisa luwih saka free airtime, lan mung bisa tuku ing wayah wengi. Dadi Zhirinovsky ora bisa nggunakake kanthi lengkap hadiah oratorical sing luar biasa, kaya ing taun 1993. Sanajan, contone, dheweke duwe dhuwit luwih akeh tinimbang saiki!
  6. Mbok menawa sing paling penting: kompetisi politik wis berkembang banget lan akeh partai lan blok peniru muncul ing lapangan pemilihan Partai Demokrat Liberal. Saka iki, pisanan, KRO, Power, CHP, lan akeh partai liyane. Lan pamrentah dikritik dening kabeh wong kajaba partai sing ngatur House of Russia. Frekuensi, dheweke aktif promosi lan nuduhake akeh ing televisi Boris Fedorov lan blok Forward Russia, kanthi kritik marang Chernomyrdin lan pamrentah. Bener, Boris Fedorov piyambak mung main oposisi, ngarep-arep bisa menang liwat pemilih protes. Nanging akèh-akèhé wong ora ngandel! Banjur Boris Fedorov malah gabung karo NDR. Partai Republik Nasional Lysenko uga aktif banget, lan pimpinane nyalin emosi Zhirinovsky, lan ora ana sing gelo karo perhatian media. Kajaba iku, blok Vedenkin, uga mantan asisten pimpinan Partai Demokrat Liberal lan nasionalis ekstrem, aktif, uga blok Baburin. Baburin uga wong sing aktif banget, ing sawijining wektu dheweke meh dadi speaker tinimbang Khasbulatov. Ing cendhak, pemilih Zhirinovsky cukup akeh dibubarake dening ganda padha lan tiru. Kajaba iku, sisih kiwa uga duwe tren anyar, kalebu persuasi Stalinis.
  Ing kahanan kaya mengkono, 11,5 persen saka 44 pancen minangka asil sing apik, sanajan luwih murah tinimbang bisa kanthi kabijakan pemilihan sing luwih wajar. Contone, Zyuganov bisa ngunggahake skor saka 13,5 persen dadi 22,9, sanajan jumlah saingan saya tambah. Siji blok "Kanggo USSR!" njupuk luwih saka 4,5 persen pamilih! Yabloko nandhang kerugian, nanging kurang saka siji persen, lan, njupuk menyang akun pihak sing ilang konco alangi, nambah fraksi. Bareng, padha duwe 46 wakil minangka anggota tunggal. Nanging "Pilihan Rusia" ilang sawise pamisah, kaya PRESS Shakhrai.
  . BAB #16
  Tentara Cina rampung numpes ing tank IS-7. Lan maneh ana jeda ing perang karo Kakaisaran Celestial. Lan Oleg Rybachenko, tanpa mikir kaping pindho, nggawe sketsa crita sing apik lan menarik;
  Ana dina hard pungkasan Autumn. Langit njedhul, nyirami bumi kanthi tetesan timah. Jagad iki werna abu-abu, godhong emas padha remuk, pang-pange wit-witan diombang-ambing ing angin kaya pigura gundhul. Bola salju perak ilang tanpa wektu kanggo nggambar pola sing rumit ing jendhela, kanggo nutupi bumi coklat-abu-abu kanthi karpet sing nggumunake.
  Bocah lanang umur sangang taun Slava Ivanov sedhih, kayane jagad kabeh ditutupi kawat berduri. Kanthi sirah manthuk, dheweke bali saka sekolah sing ora ditresnani, ing kana dheweke uga digebugi kanca sekelas. Bruises katon surem ing pasuryan, tas koper ambruk, ora ana kepinginan kanggo mulih, ngendi pitakonan intrusive saka tuwane nunggu sampeyan. Lan luwih elek, sesuk sampeyan kudu sekolah maneh, terjun menyang Neraka Dante kanggo bocah enom. Ing wektu iku, nalika ana bocah lanang sing katon kaya wedhus sing didorong menyang penyembelihan mlebu ing lawang, ana wong cilik sing mlumpat metu nemoni dheweke kaya setan saka kothak tembak. Dheweke mirip karo bocah lanang, nanging ing wektu sing padha dheweke ora irung landhep Pinokio, mata telu sing apik banget - abang, kuning, ijo terus-terusan nglirik.
  - Halo! Kandhane wong cilik karo mripate lampu lalu lintas. Lan ngluwihi kang, minangka ketoke kanggo tutul tangan kayu.
  Slava ora goyangake kanthi yakin, dheweke wis umur nalika bocah-bocah ngerti yen mukjijat ora kedadeyan, lan dheweke rada kaget amarga masquerade kasebut.
  "Dheweke kudu duwe mata cybernetic," lan dheweke nutupi awake nganggo setelan karton khusus.
  -Lho, kok surem banget! Ayo kula introduce, Aku Krore saka planet Chrome. Sampeyan ndeleng konkrit, kepunjulen dening atmosfer suffocating saka planet. Sapa jenengmu.
  -Slava utawa Vyacheslav. Bocah mau ngomel ora mesthi.
  - Dadi sing Kamulyan. Kita - kula lan Vint - mabur liwat planet sampeyan, wong pribumi nyebat bumi, lan kita nelpon Erbana. Drive hypertelepathic kita wis mandheg, wis ilang meh kabeh kekuwatane. Iki kebak karo kasunyatan manawa kita bisa tetep macet ing planet sampeyan. Tulung kita. - Nanging aku mung bocah lan aku ora ngerti mesin spasi.
  Bocahe ngangkat pundhake sing tipis ora mesthi.
  - Sampeyan ora kudu ngerti. Punika rawuh Vint, kang bakal nerangake kabeh kanggo sampeyan.
  Sadurunge padha muncul subyek, banget resembling Samodelkin saka majalah "Merry Pictures". Iku wis bolt padha kanggo irung, tutuk salib-shaped, lan mung telung lalu lintas-lampu mata ing wangun saucer mabur menehi katon kosmik mboten umum. Driji ing tangan ana ing wangun wrenches ditekuk karo akeh joints. Senajan padha felt kaya baja kanggo tutul, Vint salaman banget alon-alon.
  -Kanca manungsa kita, awak rapuh.
  Ana getun ing swarane Vint.
  -Lan aku seneng banget karo dheweke, lan ambegan kanthi sedhih, dheweke pancen temperamental.
  Crore nepuk pundhake kanthi ramah. Vint nerusake kanthi nada sing rada owah.
  -Baby, sampeyan pengin mabur ing panggonan karo kita, kanggo ndeleng donya liyane.
  Kamulyan ndredeg. Kayane dheweke lagi turu lan ngimpi. Kanggo ndeleng kasunyatan iku cara paling apik kanggo jiwitake dhewe. Kang iya. Ora lara banget, nanging Vint lan Krore isih ngadeg ing jejere, cilik babagan dhuwure kanthi eseman sing amba lan rada kurang ajar.
  -Ora, kita ora digawe saka lilin lan bakal nyawiji ing srengenge.
  Vint ngguyu.
  - Saiki ayo nyuwek.
  Trinitas ninggalake lawang, ana slush ing plataran, boots squelched liwat puddles.
  - Aku kesel karo cara transportasi primitif sampeyan. Krohr ngandika lan njupuk piranti sing katon kaya Rubik's Cube saka kanthonge.
  Singsot landhep medhot kasepen. Lima kanca kelase Slava langsung mlebu ing rapat kasebut. Iku padha dashing Losers sing ngalahake dheweke. Lan saiki smirk sadis katon ing moncong.
  -Putri Salju (Slava duwe rambut pirang) lan sampeyan wong loro sing nganggo klambi. Perusahaan sing paling cocok
  Padha nyedhaki, sing paling gedhe, wong lemu jenenge "Baran", nyoba napuk irisan Kror. Dhèwèké ndadak nyekeli drijiné karo ngremet.
  - Hei sampeyan "Pinocchio". Wedhus gèmbèl kasebut kanthi harfiah keselak amarga nesu. - Inggih, ayo lunga, yen ora, sampeyan bakal entuk.
  Kanca domba kasebut nyoba nyepak raine, nanging Krohr ngalih lan nyepak wetenge. Bocah hooligan mau tiba, ambegan karo cangkeme mbukak amba.
  -Akun mbukak. Pinokio mesem.
  Banjur dheweke nggawe gerakan nganggo driji: Baran kedutan lan ilang kesadaran amarga lara.
  - Saka bleating dhewe, supaya wong matur nuwun sing kita ora nyemprotake menyang foton tengen galaksi.
  Cah lanang telu liyane membeku, mandeng ing titik sing tetep, banjur mlayu menyang arah sing beda.
  - Sing carane padha crumbled kaya skittles. Apa aku ora ngandhani Slava, yen bocah-bocah manungsa iku pengecut.
  Bocahe ragu-ragu.
  - Aku ora ngerti.
  - Dadi ngerti. Ing sawetoro wektu, kita mlaku-mlaku sethithik.
  Sekrup nguripake tuas, lan padha katon wis tiba ing lemah. Ana meh peteng kosmik ing saubengé.
  Slava kètèt-tètèt lan nyopir ing tameng, kaya-kaya wis cingak, guncangé banget. Sakabehing kamar dheg-dhegan lan pranyata kebanjiran abang, praupane kanca-kancane sing mentas dicekel padha njoged-joged kanthi nada layung.
  - Sampeyan ngaco munggah. Crore ngandika karo bungah. Nanging sampeyan ora kudu nindakake iki, sampeyan mung kudu beku. Apa sing arep kita lakoni saiki?
  - Ora ana apa-apa. Vint ngguyu. Ayo diisi ulang, banjur kita bakal weruh.
  Vint sijine helm ing sirah Slava.
  -Ayo kita quasar baterei mikir.
  - Apa sing kudu dipikirake.
  - Babagan apa wae sing ala lan nyerang. Elinga apa sing paling ngganggu sampeyan.
  Lan apa sing bakal mbantu sampeyan? Mripate Glory mlebar kaget.
  Krohr nyelehake sikile maneh, "lampu lalu lintas" dheweke sumunar kanthi bungah.
  -Mesthi, generator hypertelepathic kita feed ing emosi negatif. Dheweke ngowahi dadi pasukan sing bisa ngobahake lintang saka orbite. Sawise kabeh, iki pancene dadi atraktif - sampeyan duwe akeh emosi negatif.
  Saka kabeh iki, Slava temen maujud sing energi unprecedented didhelikake ing wong, lan sakperangan alesan, kabeh paling awon ing wong iku bisa kanggo perang boyish cilik fade kaya lilin ing srengenge.
  - Lan aku kuwat.
  Bocahe ngacung.
  -Sampeyan duwe biofield kuat - jawab Meneng. Kapal lintang cilik kita bakal nyepetake kacepetan superkosmik.
  Ing kokpit saka starship langsung dadi cahya. Slava weruh piranti apik kaya ing aula mesin slot. Kanthi mripate, Krohr nguripake piranti holografik. Langite lintang sumunar kaya sorotan.
  -Iki galaksi sampeyan, sampeyan ndeleng, bayi, iku bengkong ing spiral.
  Bocah lanang kasebut kaget lan kaget menyang papan sing durung dingerteni wong liya. Dheweke seneng lan rada wedi ndeleng keajaiban teknologi asing iki.
  -Titik abang iki minangka papan panggonane prau saiki.
  -Aku ngerti, lan ing wayahe ing Bumi.
  kamulyan takon.
  - Ora, kita lagi ing rembulan. Lan yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngujo lanskap lunar.
  Sekrup nguripake cyberscanner, tembok kapal dadi transparan lan lanskap lunar sing aneh madhangi kabeh permukaan kabin.
  -Sing wong cilik sing pengin mbukak liwat kawah angkasa.
  Vint nyaranake kanthi nada fervent.
  Kamulyan ragu-ragu.
  Nanging ora ana hawa ing kana.
  - Nanging ana wedhi. Aja wedi mbukak metu, nalika vakum ora elek kanggo sampeyan.
  Bocahe langsung percaya karo kancane sing aneh. Sanalika dheweke mlumpat menyang lumahing rembulan, awak dicekel kanthi entheng sing ora bisa dingerteni. Katon yen dheweke ora mlumpat ing papan sing ora ana udara, nanging ngambang ing banyu. Siji mlumpat munggah lan sampeyan ndharat kanthi lancar ing lemah. Slava ngrasa yen dheweke wis ngalami perasaan sing padha ing endi wae. Sing mung ngendi - ing carousel, swings? Ora, luwih kaya mlumpat ing ngimpi. Rasane padha alon-alon tiba, kowe kaya godhong sing ngambang ing awang-awang. Sepira dhuwure dheweke bisa mlumpat. Iku mung ora bisa dimangerteni dening pikiran.
  -Superman! Bocahe bengok-bengok lan nyepak-nyepak kabeh.
  -Yen sampeyan mencet asteroid, ati-ati lan sampeyan bisa mabur.
  - Banjur ayo padha muter nyekel-up. Kamulyan nyaranake.
  - Apa ide. Vint nglirik mripate lampu lalu lintas.
  -Banjur teka, sapa ndemek sapa sing bakal nyekel.
  Game kasebut diwiwiti, lan sanajan Vint lan Krore luwih cepet tinimbang bocah kasebut, dheweke menehi skill banget, amarga game kasebut nyenengake. Lan nalika Krohr nawakake Slava kanggo ngalih soko ing helem, kang felt pasukan kuat mili menyang bangkekan awak.
  - Wah! Kanggo pisanan aku ngrasakake transformasi lengkap ing awakku.
  Bocah lanang kasebut langsung mlumpat telung puluh meter menyang udhara, banjur mlumpat kanthi cepet menyang permukaan, ninggalake tapak sikil sing jero.
  - Hey, coba kejar aku.
  Nanging, Screw sethitik, ora isin dening mlumpat cetha, kejiret munggah karo cah lanang, entheng kenek karo driji ing dodo.
  -Bocah, sampeyan isih dibandhingake karo kita. Ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, kita bakal nyekel sampeyan.
  Sawisé iku, Slava lara dolanan, tangané dilipat, lan sirahé sregep.
  - Pranyata sampeyan succumbed kanggo kula - lying lads loro ati.
  - Apa kita ngapusi, amarga iki game, lan ing game padha perang, lan saben wong duwe hak kanggo taktik dhewe. Lan strategi kita yaiku kanggo mbantu kabeh makhluk sing ringkih sing manggon ing jagad raya.
  Aku rumangsa wis cukup karo rembulan. Terus pikire Vint. Kita bisa nindakake kabeh, apa sampeyan pengin bocah lanang ndeleng jagad lan jagad liyane?
  - Mesthi aku pengin! Raine Slavik sumringah maneh kanthi bungah. Malah bruises katon minangka hiasan kanggo pasuryan sing wis kemerahan.
  - Banjur munggah ing kapal lan lunga.
  Slavik lenggah ing kursi ketua pilot - ngujo gambar muluk ing langit. Ing bumi ora bisa ndeleng akeh banget lintang padhang bebarengan, atmosfer bumi kandel ndadekake angel kanggo mirsani agung kolosal saka langit lintang.
  Lan ing kene ing vakum sampeyan bisa ndeleng kabeh nganti kerikil lintang sing paling cilik. Slava admired langit, kang felt apik lan pleased, amarga kang mirsani apa mung sawetara rolas, atusan maksimum wong bisa ndeleng.
  -Saiki spaceship bakal pindhah menyang hyperdrift lan sampeyan bakal bisa kanggo mirsani soko sing durung tau weruh sadurunge.
  Slava nggedhekake driji menyang panel.
  Vint nglirik mripate. Banjur dheweke napuk tangane kanthi alon nanging kuwat.
  - Aja ndemek piranti. Sampeyan bisa nguripake pancing salah lan tiba setengah alam semesta menyang bolongan ireng.
  Slavik mbukak mripate amba.
  - Singsot.
  -Ora, kita teka saka alam semesta liyane sing luwih maju tinimbang iki. Lan kita duwe sumber energi kolosal sing didhelikake ing kita, dibandhingake karo milyaran lintang minangka bledug. Deleng carane kita njupuk kacepetan.
  Kaping pisanan, benda-benda swarga dikondensasi, katon luwih akeh ing ngarep, lan spektrum pindhah menyang sisih biru. Kosok baline, lintang-lintang dadi luwih langka lan surem, entuk werna abang.
  - Terus nambah kacepetan. Krohr kluruk.
  Lintang-lintang kasebut sumunar kanthi cepet ing segara, spektrume owah, dadi cahya ungu sing padhet. Kamulyan noleh mburi. Ana kekosongan mutlak. Lintang ing sisih padha langka lan surem. Deleng bocah sing mbukak cangkeme kaget, Vint ora nerangake.
  - Iki minangka kacepetan superluminal. Foton lintang-lintang sing ana ing mburi kita ketinggalan ing kapal, tegese kita ora bisa ndeleng. Ora mung iku, kita lagi nyekel foton sing wis mabur maju, tegese sampeyan ndeleng kabeh lintang ing wektu sing padha, mburi lan ngarep, lan sebagian mabur saka sisih. Kene lagi huddled ing ngarepe sampeyan ing monitor. Yen kita nambah sethitik liyane kacepetan, iku bakal ora katon kanggo sampeyan, pindhah menyang bagean ultraviolet saka spektrum. Delengen.
  Sekrup nguripake setir, lan cemlorot ungu dimmed bebarengan, banjur rampung ilang.
  - Inggih, saka meneng. Saiki sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa.
  Ruang ireng sanalika dadi surem lan surem. Crore nglirik licik.
  -Saiki kita bakal nambah kacepetan. Spaceship tindak liwat sparks, lan layar flashed maneh.
  - Kita sing nguripake konverter radiasi gamma dadi cahya biasa. Saiki sampeyan ndeleng langit lintang maneh.
  Lintang-lintang kasebut pancen mabur ing segara kanthi mode gila. Dheweke wis ngliwati bagean galaksi sing cedhak karo bumi lan pindhah menyang tengah. Kene padha alon mudhun dicokot. Kanggo ngujo inflorescence outlandish. Laras mripatku carane thickly cacahé kluster lintang twinkled. Luwih saka siji wong ing bumi durung weruh inflorescence sing nggumunake. Rubies, inten, safir, topas, zamrud, akik lan watu liyane katon padhang ing antariksa. Cahya sing padhang padhang madhangi, sumorot ing kabeh njero. Kamulyan kedhep. Screw ngguyu, kang bengkong saka tension
  - Wong iku wis tau weruh bab kuwi. Iki minangka pusat galaksi. Lah, aja wuta.
  "Merry wong cilik" ngguyu karo ngguyu tanpa swara.
  - Sepira cepet kita mabur?
  Sing paling cilik yaiku sewu parsec per detik. Siji parsec meh telung taun cahya. Tegese, ing sakdetik kita lelungan ing dalan sing ditempuh cahya nganti meh telung ewu taun Bumi.
  Kamulyan ora mandheg kaget - Wah, cepet.
  Vint ngangguk licik.
  -Kacepetan isih ora cukup gedhe kanggo mabur saka alam semesta menyang jagad raya, nanging kita bisa nambah kacepetan kaping pirang-pirang. Apa sampeyan pengin balapan ing saindenging jagad?
  - Aku wis ngomong yen aku pengin!
  -Banjur terus kenceng, akselerasi anyar bakal luwih tajem tinimbang sing sadurunge.
  Lintang-lintang padha sirna sedhela, banjur padha mlayu-mlayu ing jaranan sing nggegirisi. Gerakan mini-starship iki nyepetake lan nyepetake. Kabeh galaksi kesusu ing segara. Cahya burem lan sumringah, lan mlayu edan kapal lintang tansaya mundhak.
  Kita wis obah kanthi kacepetan yuta parsec per detik. Iku isih ora overclock amba. Butuh sedina kanggo mabur menyang pojok jagad cilik sampeyan. Nanging kita Vint dipencet driji kanggo lambé - kita bisa nyepetake malah luwih yen kita nguripake akselerator hyperultraplasmic.
  Slava rada dipencet ing kursi, lan dheweke kepeksa nutupi pasuryane nganggo tangane supaya ora wuta saka akeh sinar lintang. Malah driji sumunar liwat.
  -Kacepetan kita sepuluh yuta parsec per detik. Kita terus akselerasi.
  Cahya murub dadi panas, cahya murub ing njero. Weruh iki, Krohr nguripake filter cahya.
  - Aku pitutur marang kowe sing Earthlings sing ringkih. Sampeyan perlu kanggo menehi akselerasi malah luwih, lan ngiyataken lapangan pasukan, nggawe iku impenetrable kanggo sinar.
  -Kacepetan kita satus yuta parsec. Screw squeaked.- Ora suwe kita bakal nyedhaki kacepetan subtelepatik.
  - Nanging iki ora mungkin, kacepetan pikirane tanpa wates lan motor hypertelepathic bisa nyepetake tanpa wates. Kajaba iku, sampeyan ora ngerti carane emosi negatif nutritious. Kita wis balapan setengah alam semesta, lan durung nggunakake satus persen.
  Wangsulane Crore.
  - Ya, bocah iki pancen bandha. Miturut cara, Slavka, kacepetan kita wis tekan milyar parsecs per detik.
  Dumadakan, dolanan cahya ing sadhuwure laut diselani, dadi peteng, lan mung cahya ing njero miniatur kapal bintang sing madhangi vakum ireng.
  - Ing endi kita? pitakone Slava kanthi swara naif.
  - Lan ora ana ing papan interuniversal. Cyberscanners durung mati, nanging meh ora ana prakara, mung ana vakum, hyperspace lan akeh lapangan.
  -We lagi ing void. Bocah mau rumangsa wedi.
  -Sampeyan bisa ngomong sing. Nanging aja wedi, enggal kita bakal nemokake awake dhewe ing jagad liyane sing luwih gedhe tinimbang jagad sampeyan. Ing kana kita bakal duwe ruang kanggo kegiatan kreatif.
  -Ana akeh alam semesta lan dumunung ora mung ing telung dimensi, nanging uga ing papan multidimensi. Ana mayuta-yuta pangukuran, terus ganti, ganti. Supaya ora kaget sampeyan karo macem-macem formulir, kita bakal pindhah menyang alam semesta telung dimensi biasanipun. Sing utama, bedane saka bal sampeyan yaiku ilmu sihir lan sihir sing dikembangake banget. Iki kabeh intrik telepati, kamungkinan kanggo mengaruhi lingkungan materi liwat pengaruh lisan. Sampeyan bakal nemokake dhewe ing kerajaan super sing apik banget, jagad fantasi lan impen.
  Apa sing arep daklakoni ing kana! Sawise kabeh, ilmu sihir kanggoku minangka misteri ing mburi pitung segel.
  -Iku isih misteri, lan yen ing donya liyane sampeyan bakal cepet sinau sihir. Harry Potter dhewe ora bakal cocog karo sampeyan. Nanging, yen jagad iki ora cocog karo sampeyan, mula kita bakal nemokake liyane kanggo sampeyan. Mungkin sampeyan seneng teknologi hiperplasma - kita bakal mulang sampeyan carane nindakake, nanging saiki, kita telu duwe tugas khusus sing kudu ditindakake, lan iki butuh bocah lanang kaya sampeyan.
  - Kanggo apa?
  - Amarga sampeyan manungsa.
  -Kacepetan kita wis tekan sepuluh milyar parsec per detik. Lan tegese ora suwe, lintang-lintang bakal muter ing ndhuwur kita. Vint ngeculake kumelun saka tutuk.
  Lan pancen, kaya ing dongeng, ukuran cahya sing apik banget sumunar ing ngarepe. Kacepetan kapal lintang mudhun, lan dheweke tiba ing jagad dongeng. Lintang-lintang ing alam semesta iki khusus ora bunder, nanging persegi, segi telu, kanthi bentuk kerucut lan prisma. Saben lintang iku khusus lan unik, beda-beda ing wangun utawa ing cahya sing angel dipahami.
  Kamulyan dadi beku kanthi cangkeme mbukak, apa sing dideleng ngluwihi anggepan sing paling wani.
  Lintang-lintang kasebut ngambang alon-alon ing segara, katon kaya pulo geni ing segara beludru ireng.
  Pungkasan, ana planet gedhe sing katon ing ngarep mata, kanthi diameter kira-kira sepuluh srengenge kanthi bentuk silinder. Tengen ing tengah silinder iki ana kastil gigantic saka gaya Gotik. Tembok ewu kilometer kasebut gampang katon saka orbit.
  -Ing kraton iki manggon raja lan ratu, sing pancene pengin duwe pewaris tahta. Nanging mantra elek abot kanggo wong-wong mau. Mung bocah sing lugu saka alam semesta liyane sing bisa ngilangi mantra iki. Crore ngandika.
  Lan saiki kita kudu, minangka wong ngomong, ndharat ing lumahing planet.
  Kebangkrutan kasebut sukses, nggawe giliran, dheweke mabur liwat patung-patung elang raksasa.
  - Kabeh Kamulyan metu. Screw menehi tangan lan mbantu mlumpat metu saka kapal cilik.
  - Sujud menyang planet.
  Slava menehi gandhewo tipis. Kekuwatané kira-kira padha karo ing bumi, sanajan kraton raksasa iku nggegirisi. Banjur lawang kristal dawa kilometer mbukak sadurunge wong-wong mau. Kanca-kanca telu mau mlebu ing koridor sing dilengkapi patung-patung emas lan larang regane. Ana uga lumba-lumba buntut papat, prajurit asing kanthi senjata megaplasma. Bouquets kembang alam sing ayu, diukir saka rubi, terus sway lan narik sirahe. Iwak aneh nglangi ngubengi aula, berkilauan karo sisik berkilauan.
  -Iku aneh carane padha bisa ngawang ing udhara? Bocahe takon.
  - Antigravity! Wangsulane Crore. - Sampeyan ora bakal weruh iku durung.
  Ana akeh liyane, macem-macem macem-macem, nggumunake mripat lan nggumunake imajinasi bocah umur sangang taun, nanging gambaran babagan kamulyan kasebut bakal mbutuhake wektu sing suwe.
  Iku dawa banget kanggo lumaku ing sadawane koridor satus kilometer, supaya Vint menet tombol lan padha teleported langsung menyang kamar dhampar. Lokasi utama raja-raja bintang pancen apik tenan. Ing tengah bale ana dhampar, imposing minangka gunung, ing wangun saka spiral aqueduct, kang cilik nanging padhang prau padha dilebur. Saka wektu kanggo wektu padha njeblug ing mercon, cascade paling padhang saka sparks sing flooded ing saubengé ing twilight mrentah watara. Banjur musik grandious wiwit muter, lan cemlorot saka gunung geni murub munggah. Lahar abang murub ngethok atmosfer, lan saperangan kraton metu saka mega sing nggumunake. Padha ketoke enom lan richly ing wektu sing padha tastefully disandangi. Ing dhadhane raja ana ranté karo zamrud bebarengan karo gambar poodle biru. Dene rante ingkang ngrenggani gulunipun sang ratu, kosok wangsulipun, kadamel saking safir. Dheweke miringake pasuryane menyang bocah lanang, asu kasebut nguwuh-uwuh alon-alon lan guncang buntute. Sang Prabu mesem, untune mencorong kaya bolam.
  - Aku nampa tamu sandi jeneng Slava. Sampeyan, minangka jimatku, sampeyan bocah sing apik banget lan bisa ngrampungake nasibe.
  Wong kraton ngatur frase rada ora manungsa, nanging maknane jelas sanajan tanpa terjemahan. Senadyan aneh carane penduduk alam semesta liyane bisa ngerti basa Rusia.
  - Iku telepati. Crore bisik-bisik.
  - Kita duwe bayi kasusahan gedhe. Putri siji-sijine ditawan dening tiran intergalaksi Eletromendos. Lan kita butuh ksatria sing bisa mbebasake dheweke. Ramalan gedhe kasebut ujar manawa dheweke bakal teka saka jagad cilik kanthi lintang bunder. Loro kanca lawasku Vint lan Krohr nggawa sampeyan menyang kraton, saiki sampeyan kudu lulus tes serius lan ngalahake hyper-tyrant.
  Slava mesem, kayane swiwine tuwuh ing mburine lan dheweke cukup bisa ngatasi monster sing nggegirisi jagad raya sing ora ana watese.
  -Aku siap nglawan mungsuh lan mbebasake putrimu.
  -Banjur Vint lan Kron ing dalan lan bakal nuntun sampeyan, nanging pisanan sampeyan kudu pass test cilik. Jenis teks babagan kesesuaian profesional.
  -Kanthi bungah.
  Vint lan Krore nyekel cah lanang ing tangan lan padha bali ing starship mini.
  -Tex duwe teks, lan saiki kita bakal mabur menyang planet sing dumunung meh jejere lintang gedhe.
  Kapal miniatur kasebut nguripake, lan dheweke ana ing ngarepe planet biru kanthi mega berbusa.
  Vint njupuk piranti kasebut.
  - Sugeng Dalu Putri Salju.
  Jempol driji lan Kamulyan ana, ing ngendi wae sampeyan mikir. Ing ngarepe ana gedhong sekolah werna abu-abu sing wis ana ing pinggir. Ing mburine ana koper sing abot, tegese dheweke kudu mlebu kelas sing mboseni lan nesu. Lan iki banget undesirable. Sikil dadi rapuh lan gemeter. Apa pancene mung ngimpi utawa halusinasi? Bocahe ngusap-usap mripate lan kikuk nyoba jiwit. lara. Dadi iki kasunyatan, dheweke pancen kudu sekolah. Lan langit nangis, lembab lan adhem, angin adem. Ana telpon muni ing kadohan. Sikil involuntarily dipindhah kanggo roto. Sampeyan kudu ing wektu kanggo kelas kanggo miwiti.
  Bocahe rada sesak, mlayu mlebu kelas. Guru sing surem Rudolf Frankenstein disambut karo nggero kewan.
  Kowe telat maneh. Sayange yen jaman biyen saiki wis ilang lan sampeyan ora bisa disebat. Sampeyan tetep sawise sekolah, sampeyan bakal ngumbah kelas.
  A chuckle venomous saka mburi. Ram bisik, nuduhake ajiné lan driji tengah.
  - Kita bakal ngalahake sampeyan ing istirahat. Ayo dadi dadi chop Snow White.
  Lan ngguyu atos. Bu guru ethok-ethok ora krungu.
  Pawulangan kasebut katon dawa lan mboseni kanggo ngrampungake "Baran" lan perusahaane wiwit ngidoni kertas sing dikunyah saka sedotan.
  Wedi tanpa karsa nyusup ing jiwa, krasa lara ing weteng, nyenyet awak. Kanthi shudder, sampeyan ngenteni owah-owahan nalika vile limang cling sampeyan. Pungkasan, bel muni, lan sikile ora sengaja mlayu - bocah kasebut cepet-cepet kesel karo kanca-kancane sing jahat. Dheweke mlayu, nyoba ndhelikake ing pojok paling peteng ing sekolah, ing ngendi para vampire ora bisa nemokake dheweke. Slava menek ing ngisor gudang, nemokake awake ing dalan. Dheweke nerjemahake, ana ambegan, amarga bayangan bocah monster katon saka sisih sing beda-beda, ana ing kono.
  - Wah, wong bodho mlayu. Sampeyan iki "Putih Salju" lan teh iki bakal "udan".
  Rama mesam-mesem sadis.
  -Ngadeg ing lumut lan kita bakal nabrak sampeyan, yen ora, sampeyan bakal turu kaya mayit.
  - Ora, lanang ora. Slava ngguyu lesu.
  - We kudu wedhus. Lan apa wae sing alon mudhun, terus.
  Dheweke minangka wedhus lanang sing meh sirahe luwih dhuwur tinimbang Slava lan siji setengah kaping luwih angel nyerang raine. Bocahe kedutan, mripate meh bengkak. Banjur ngiringake poke ing irung, mili Yushka. Mitra "Baran" kesusu perang, nggebugi iga, nanging pimpinan sing gedhe banget rada nahan dheweke.
  - Ngenteni, supaya dheweke njaluk dhengkul. Inggih, "Putih Salju" bakal dadi lumut.
  Getih netes saka irung Slava, mripate watered, nanging saliyane wedi, raos beda bangga lan kamulyan wiwit tangi ing nyawa.
  Ora, aku ora sujud.
  "Baran" pura-pura kaget.
  - Sing carane schmuck iki obyek kanggo kula. Banjur mangan cemilan.
  Lan dheweke pindhah kanthi kabeh kekuwatan ing kuping. Sirahe Slava gemeter, kupinge dadi wungu.
  - Ora, aku isih ora bakal. Ana kegigihan ing swara, overpowering wedi.
  - Banjur sampeyan mati. Kita bakal matèni kowé.
  Pimpinan kasebut maneh ngayunake lan kanthi kabeh kekuwatane nyopir menyang balung pipi. Slava rada minggir, lan jotosan metu burem.
  - Terus Snow White. "Baran" nggawe isyarat ngancam.
  Hooligan nyerang Slava, nyebar tangane lan nempel ing tembok. Banjur lurah enom njupuk korek api lan nyumet rokok.
  -Saiki aku bakal menehi cauterization. Njaluk dhengkul utawa nemu buzz edan.
  Slava dadi wedi banget, dheweke wis kepengin nyerah lan tumungkul, amarga dheweke kelingan pasuryane Krora sing nyenengake lan tampilan Vint sing moyoki. Utamane ora bisa ditanggulangi yaiku ngeling-eling praupane ratu sing keras lan apikan saka ratu saka alam semesta liyane. Mendheng tegese ngiyanati wong-wong mau. Lan apa pahlawan dheweke banjur siap kanggo tantangan Eletromendos tiran, yen hooligans paling biasa drive wong menyang gemeter mortal.
  Nalika rokok kasebut ndemek bathuke, Slava njerit lan nyentak lengen tengen kanthi cepet.
  Tinju sing kenceng karo nesu nekat tiba ing rahang "Baran".
  Mripate gumun, gumun lan tiba ing geger karo rame. Ing kene Slava ngrasakake nesu lan kekuwatan sing ora biasa. Dheweke thrashed kaya kickboxer profesional, punching lan nendhang. Setengah menit liwat lan wong lima padha semaput. Slava ngadeg kanthi sirahe bangga diuncalake, tangane munggah ing udhara.
  - Kamenangan! Kepiye carane aku bisa nindakake!
  Bel muni kanggo pelajaran, mung wektu iki ora njalari dheg-dhegan biasane, nanging katon kaya trill nightingale. Bocahe mabur mlebu kelas kaya nganggo swiwi. Iki ngendi dheweke gagal metu saka ngendi wae. Slava malah ora njagong kanggo ngucapake tembung amarga dheweke wis rampung ing njaba angkasa. Dheweke ora wedi - saiki Iblis dhewe ora wedi lan mbukak mripate amba. Lintang-lintang katon manis lan sayang, ora medeni kabeh, sebaliknya, tanpa bobot, wong ngrasa entheng aneh. Bocahe rada noleh. Screw lan Krore hovered jejere wong.
  "Snow White" iku wedi. Nuwun sewu, nanging kita ora bisa nindakake liya: sampeyan kudu ngatasi rasa wedi ing jiwa sampeyan.
  Dadi dudu tes nyata.
  - Lan ora! Iku kabeh nyata, kita duwe daya kanggo nggawa sampeyan menyang Bumi lan malah rada mindhah timeline. kepriye? Iki minangka rahasia makhluk sing duwe yuta dimensi. Saiki sampeyan wis lulus tes lan kita bakal nerusake menyang perkara liyane sing luwih serius.
  - Apa?
  Sekrup creaked karo swara metallic.
  -Contone, ngeculake siji-sijine pewaris Raja Ezaram. Ngalahake Eletromendos ora bakal gampang, quintillions donya ngeluh ing tumit. Nanging sampeyan menang kamenangan pisanan liwat wedi dhewe.
  - Wedi pati cilik - ngalahaké iku, kita nyedhak immortality.
  - Rampung panginten Kroor. Ing ngarep, wangun akrab saka planet silinder katon.
  . EPILOG
  Sawise pirang-pirang pukulan lan kekalahan sing nggumunake, Kakaisaran Surgawi sarujuk kanggo tentrem, lan janji ora bakal nyerang barang-barang saka tsarist Rusia maneh.
  The Great Six duwe alasan yen isih awal banget kanggo nelukake China lan dheweke bisa setuju karo syarat sing cocog. Nyatane, bagéan saka Mongolia, wilayah Usuri kidul, Primorye, lan malah Korea budhal saka Rusia. Iki minangka perjanjian sing duwe bathi - ngidini tsarist Rusia Alexei Mikhailovich entuk papan ing Siberia lan ing pesisir Pasifik. Lan aran relatif aman.
  Lan iki perang praktis kamulyane rampung, lan liyane ngenteni enem pahlawan!
  
  
  RATU ANGKASA ALAM
  Ratu pengin katon luwih enom. Lan dheweke ngirim kabeh ekspedisi kanggo nggoleki pangilon saka kalanggengan. Nggoleki, sampeyan bisa dadi bocah wadon enom.
  Pungkasane, padosan kasil, nanging ... Jin ing pangilon matur marang ratu sepuh:
  - Aku bakal mulihake mudamu, nanging sampeyan bakal dadi batur!
  Ratu mangsuli, kanthi mesem:
  - Yen muda iku langgeng, banjur aku setuju kanggo perbudakan!
  Jin mantra. Ratu malih dadi prawan sing meh wuda nganggo lontang siji, ndhudhuk sawah nganggo pacul. Lan dheweke kerja dhewe lan kerja keras.
  Mung awak enom meh ora lara, lan ora kesel banget. Nanging banget ngremehake lan mboseni. Iku ing sawetara planet karo loro srengenge. Lan struktur kaya pungkasan Abad Pertengahan.
  Kajaba iku, beku ing tatanan. Ratu makarya nganti pirang-pirang dina lan dadi kusam. Dheweke dadi meh kaya kewan, mung ing kamardikan ngimpi teka dheweke. Lan dheweke tansah kerja keras ing belenggu. Pancen angel banget kanggo mantan ratu. Dene pecuting pengawas ing awak wuda, kaya wesi abang panas.
  Pungkasan, ana owah-owahan ing uripe. Mung kanggo Samsaya Awon. Sing duwe seda, lan ahli warise rusak babar pisan. Lan cah wadon iku didol menyang quarry.
  Saiki aku kudu nggawa kranjang sing abot, nyambut gawe kanthi rante, nampa pecut lan turu ing watu.
  Ratu saiki luwih siksa. Jin, mesthi, wis nyetel jebakan kanggo dheweke. Ya, iku langgeng lan ora umur, nanging ing siksa, kaya ing neraka.
  Senajan awak kuwat digunakake kanggo stress. Lan ratu mutusaké kanggo mlayu.
  Kanthi bantuan saka rambute dawa, dheweke wiwit ngajukake chain karo kang padha chained sikil telanjang lan gulu kuwat kanggo wengi. Sampeyan ngajukake wesi hardened karo rambute alon, nanging ratuning mung cukup wektu - abadi. Bab liyane yaiku sawise kerja keras ing tambang sampeyan kudu turu, lan sampeyan ndeleng sethithik saben dina.
  Nanging sampeyan isih ngombe.
  Sang ratu nyumurupi awake banjur kecemplung ing pangimpen. Banjur ing sabanjure sawed maneh.
  Nganti, pungkasane, dheweke ngilangi tautan kasebut ... Nanging, dheweke ora bisa oncat. Para pengawal ngangkat weker.
  Ratu dicekel lan digebugi tanpa karep nganggo pecut. Banjur padha ngobong tumit nganggo wesi abang panas. Sabanjure, dheweke ngobong merek budak sing mlayu. Lan maneh dikirim menyang tambang.
  Budhak asring mati, lan dheweke wis kerja keras nganti pirang-pirang taun. Supaya padha bisa ing shackles.
  Lan saben wengi padha mriksa chain dheweke.
  Sang ratu sare ing blenggu, lan dheweke terus-terusan dipecut.
  Rante abot dilebokake ing dheweke, lan dheweke digebugi nganggo pecut nalika dheweke kerja rada alon.
  Sang ratu sampun mambu bau, botên lara. Infèksi ora njupuk, ing diet cilik lan monoton ora nimbulaké pain ing weteng. Prawan langgeng nandhang sangsara, nanging ora mati. Lan taun terus lan terus. Tambang kasebut mboko sithik dikembangake lan dibuwang.
  Ing kene dheweke ditransfer maneh menyang proyek liyane. Dikumbah saka rereget, diselehake kanggo didol.
  Ing kene ratu pungkasane entuk begja. Sing tuku dadi salah sawijining panyedhiya gladiator menyang arena.
  Ratu banget garing lan wiry, wis nglampahi luwih saka satus taun ing tambang ing karya hard. Dheweke kuwat banget lan kuwat, nyekel watu sing abot ing sirahe.
  Mesthine, kekuwatane narik kawigaten panyedhiya. Dheweke nyawang untune: ora ana bolongan siji lan gedhe lan kuwat. Aku felt baja, otot cast - kaya watu!
  Lan mesthi tuku salinan sing kaya ngono!
  Sawisé iku, urip liyane diwiwiti kanggo ratu. Uga kasar karo latihan, gelut, bullying, spanking, nanging luwih nyenengake.
  Ratu wis enom ing awak luwih saka rong atus taun, lan dibedakake dening kekuatan gedhe lan toleransi, thanks kanggo latihan peksa ing karya hard.
  Iki menehi dheweke wiwitan tartamtu ing bocah-bocah wadon liyane. Kajaba iku, kabeh bekas lan tatu ing awak otot dheweke cepet banget waras lan tanpa tilak.
  Ratu uga cepet, reaksi langgeng sing apik, lan sinau kanthi temenan. Ora kabeh bisa langsung kanggo dheweke, nanging dheweke duwe awak banget ulet.
  Dadi ing wiwitan dheweke menang kanthi biaya kekuwatan, toleransi, lan vitalitas. Lan banjur skill dheweke wiwit tuwuh.
  Ing wiwitan, dheweke ora duwe saingan sing paling kuat, nanging mboko sithik, kanthi pengalaman, level dheweke mundhak.
  Lan ratu wiwit menang lan wanita misuwur. Lan malah perang karo manungsa lan kewan!
  Miturut adat kekaisaran, sawise satus kamenangan ing gelut gladiator, sampeyan bisa entuk kebebasan.
  Raja sing ulet, sanajan dheweke nandhang tatu lan goresan saka taring, pungkasane bisa menang perang kaping satus.
  Banjur dheweke nampa kamardikan saka tangan Kaisar. Lan dheweke wis bisa entuk dhuwit ing perang dhewe, utawa mulang bocah-bocah wadon kanggo anggar.
  Lan ratu, ayu lan wis sugih lan isih enom ing awak, nikah priyayi luhur.
  Lan lawas lan ala. Nanging dheweke ora langgeng lan enggal seda.
  Ratu, sing saiki dadi randha sing isih enom, duwe rolas wong enom sing nggantheng minangka pacangan.
  Lan kasugihan gedhe.
  Dadi misale jek dheweke nemokake rasa seneng ... Kajaba ana ora cukup woh-wohan saka kemajuan - uga, ilmu piye wae ora berkembang ing kekaisaran iki. Lan umume ing planet. Lan bedhil lan muskets sing paling primitif. Kabeh secara harfiah beku.
  Dadi kekaisaran ambruk, serangan barbar anyar ... Ratu maneh ing panangkaran lan perbudakan. Nanging wiwit ayu enom, dheweke dadi selir saka khan lokal.
  Lan nganti dheweke mati lan ngulungake dheweke menyang ahli waris. Lan dheweke uga seda sawetara wektu mengko.
  Lan ratune dilelang. Dilucuti wuda, banjur didol marang syekh kang luhur. Lan dheweke karo dheweke nganti sheikh seda. Lan maneh bocah wadon kasebut dilelang. Lan wektu iki, dheweke menyang kraton kanggo Sultan. Dadi langgeng, dheweke bisa mbungkus raja lan dadi garwane pisanan.
  Nanging nasib ala, bocah wadon sing langgeng ora bisa nglairake anak. Lan nalika sultan seda, ahli waris dhawuh supaya ratu dirantai maneh lan dikirim menyang tambang.
  Lan maneh ratu ing neraka. Ing belenggu, sajrone kerja keras, dheweke nyeret watu ing kranjang, ngethok watu nganggo linggis. Uga meager, monoton pangan, mecut, bau, chained. Lan dheweke dirudopekso saben wengi dening pengawal. Senajan ratu malah seneng, nanging awak enom gampang kanggo orgasme.
  Dadi bocah wadon sing langgeng ngentekake taun-taun, dasawarsa sawise dasawarsa.
  Nganti, pungkasane, tambang iki ora entek, nanging rong atus taun kepungkur. Ora ana sing ngelingi sapa ratu iki. Lan dilelang maneh. Kaya biasane wuda lan otot. Mesthi, ngumbah sadurunge.
  Lan dheweke tuku maneh, kanggo tentara, mula dheweke kuwat banget. Ya, lan dexterous, dheweke ngerti carane perang karo pedhang.
  Lan ratu wiwit karir militèr. Dheweke melu pirang-pirang pertempuran, ulet, kuwat, kuwat, dheweke mlayu tanpa alas kaki. Lan mboko sithik kariré munggah gunung.
  Ing kene dheweke wis dadi komandan resimen wanita lan duwe kasugihan sing akeh. Lan maneh nemokake partai sing duwe bathi kanggo awake dhewe, lan entuk properti sing gedhe.
  Kuwi zigzag urip langgeng: saiki munggah, saiki mudhun!
  Sang ratu, tamtu sampun randha, lajêng kagarwa dhatêng pangeran anom. Bocah kasebut ilang sirahe saka wanita enom sing berpengalaman, nanging luar biasa. Lan banjur padha nikah. Banjur wong enom dadi raja. Lan garwane dadi pengaruh gedhe.
  Kratoné nglakokaké perang lan ngembangaké. Iku saya kuwat lan kuwat. Lan nom-noman wingi pisanan diwasa, lan banjur dadi tuwa. Ing jaba, ratu enom digebugi saka karsane raja sing seda, sing bakal dadi permaisuri. Lan dheweke mlebu.
  Sawisé séda, mantan ratu dadi permaisuri. Lan perang. Dadi selawase enom ing pungkasan nelukake donya kabeh!
  Lan ketoke dheweke nemokake rasa seneng sing mutlak ... Nanging banjur liwati telung atus taun, lan alien ndharat. Lan padha njupuk alih planet.
  Lan Permaisuri ana maneh ing quarry. Lan wis nganggo kerah, wuda, tanpa alas kaki, nanging tanpa ranté. Aku kerja kanggo sawetara wektu, banjur nonton TV sadurunge turu.
  Iku uga urip kaya ... Dheweke njabat luwih saka satus taun ing pakunjaran, banjur dirilis ing parole, lan manggon ing planet dikuwasani ing kekaisaran ruang.
  Dheweke seneng kabeh mupangat saka peradaban sing maju lan ... Wektu iki dheweke mlebu tentara angkasa.
  Dheweke wiwit nggawe karir ing Star Wars. Dheweke langgeng! Ora ana sing wedi!
  Dadi dheweke maju ing layanan nganti dheweke dadi marshal. Banjur dheweke entuk planet kabeh kanggo duwe.
  Sawetara dadi gubernur. Banjur dheweke bali menyang tentara. Perang lan dhawuh. Dadi Hyper-Supermarshal.
  Banjur padha nindakake kudeta militèr, lan ngrebut tahta kaisar saka kekaisaran ruang - mimpin galaksi.
  Banjur dheweke wiwit nelukake jagad liyane. Dheweke mrentah, nyerang, menang, kadhangkala kalah, nanging mbales dendam ....
  Kabeh apik nganti dheweke mlayu menyang kerajaan nyamuk hibrida lan cakar.
  Padha ping pingan cepet banget lan kepunjulen peradaban humanoid karo nomer.
  Dadi perang terus, perang sawise perang ... Nganti pungkasane, wong kalah. Lan mantan ratu maneh ora dadi abdi ing tambang.
  Maneh sampeyan kerja keras ing ranté, lan sampeyan turu renteng ing watu-watu. Lan ing kontrol lengkap robot.
  Mung ing ngimpi cah wadon langgeng weruh dhéwé free lan gedhe. Lan ing wektu liyane dheweke kerja keras kanggo awake dhewe, nyambut gawe, lan watu landhep kanthi sikil sing atos.
  Nanging ratu ora kelangan pangarep-arep. Dheweke langgeng lan mesthi bakal owah ing salawas-lawase! Perbudakan ora bakal langgeng!
  Tilas ratu malah nyanyi, sanajan ana scourge tiba ing gundhul, otot punggung:
  Putri Bumi bakal nanggapi, ora,
  Aku ora bakal dadi budak ...
  Aku percaya yen kebebasan bakal esuk -
  Angin bakal nyegerake tatu sing seger,
  Kanggo perang suci Motherland,
  Awit Gusti Kang Maha Agung nimbali...
  Munggah ksatria gagah prakosa ing wayah esuk,
  Peteng bakal ilang, mawar Mei bakal mekar!
  
  
  
  
  AJA MAINTEN karo wong-mangan
  Ing Nopember 1941, Hitler kanthi ora sengaja nawarake perdamaian marang Stalin. A kaputusan sing misale jek dipercaya kanggo sapa menowo karo kahanan nyata.
  Wong Jerman kaya-kaya arep ngrebut Moskow. Lan kenapa menehi tentrem ing kahanan iki?
  Nanging Hitler, kaya sing sampeyan ngerti, duwe intuisi sing dikembangake. Lan dheweke felt sing Moscow dijupuk, iku ora bakal. Lan yen mangkono, wektu banget, nalika Stalin wedi, kanggo menehi katentreman. Mesthine, ora kabeh militèr setuju karo iki, nanging Hitler nduweni kekuwatan lan wewenang.
  Kajaba iku, kahanan tentrem dijanjekake bakal migunani kanggo Jerman. Nyatane, Ukraina pindhah menyang Jerman lan karo bumi ireng lan tetanèn, uga Belarus, lan negara Baltik, lan wilayah Smolensk.
  Stalin, ing umum, sarujuk kanggo menehi kabeh sing Jerman wis ngatur kanggo dijupuk.
  Sevastopol mundur menyang Jerman. Kanggo nanggepi, Fritz ninggalake wilayah Moskow. Leningrad tetep konco USSR lan mimpin menyang koridor. Jerman sarujuk ninggalake wilayah Leningrad kanggo ngganti wilayah Voroshilovograd lan Donetsk, sing Jerman durung rampung dikuwasani.
  Umumé, Nazi nampa Donbass karo batu bara, logam lan pabrik, celengan bauksit, lan tanah tetanèn, kabeh Crimea, lan malah bagéan saka Don kidul. Jerman ninggalake wilayah Leningrad, Moscow, Tula, bagéan saka Rzhev, wilayah Kalinin. Ing ijol-ijolan kanggo bagéan saka Donbass, bagéan saka Don karo bumi ireng sugih lan Sevastopol. Finns entuk Petrozavodsk kanggo awake dhewe, lan apa sing bisa dijupuk. Padha pisah kanthi rukun.
  Kajaba iku, USSR ngupaya kanggo nyedhiyakake lenga kanthi luwih murah tinimbang rega pasar, lan mbayar tebusan gedhe kanggo tawanan perang.
  Stalin, wedi kalah perang lan ilang Moscow, sarujuk kanggo kahanan kuwi. Ing puncak sukses Wehrmacht.
  Inggih, lan Hitler, sing nduweni naluri adikodrati, nyadari yen iki minangka pilihan sing paling apik.
  Perang karo USSR wis rampung. Nazi pisanan kabeh wiwit nransfer pasukan menyang Afrika. Kajaba iku, Inggris ngluncurake serangan marang Rommel. Inggih, apa? Lan Fritz njupuk lan ndharat pasukan ing Malta. Mesthi, pisanan dening bombing Inggris ana.
  Luwih, mesthi, serangan ing Gibraltar. Hitler pribadi ketemu karo Franco.
  Kaya, sampeyan ndeleng carane kuwat Jerman. Numpes USSR. Dheweke njupuk patang yuta tawanan Rusia lan akeh ewu tank. Kanggo kita, Spanyol kaya smear ing peta. Kita bakal ngrebut yen sampeyan ora nglilani pasukan liwat. Lan yen sampeyan kantun, sampeyan bisa njaluk soko ing Afrika. Menapa malih, Britain wis pinasthi lan ora bakal menyang ngendi wae!
  Franco, nyadari yen Spanyol bisa dikuwasani lan ora ana kesempatan, setuju.
  Serangan ing Gibraltar sukses, lan cukup cepet. Benteng wis ambruk. Lan banjur Jerman mlebu ing Afrika Khatulistiwa.
  Inggris nandhang kapitunan gedhe. Padha dicekel kaya bajingan.
  Rommel ngalahake Inggris ing Libya, lan ngembangake serangan ing Mesir. Dijupuk Alexandria.
  Banjur metu lan nyabrang Terusan Suez. Ngembangake sukses, Jerman ngrebut Irak, Kuwait, lan kabeh Timur Tengah.
  Wehrmacht ora kalah akeh prajurit lan perwira ing sisih wétan. Lan pasukane luwih akeh lan luwih berpengalaman lan luwih dilatih tinimbang Inggris lan utamane pasukan kolonial.
  Inggris bisa ngemot bab kuwi lan, mesthi, padha kalah. Tanpa USSR, Fritz bisa sukses perang karo Inggris.
  Umumé, Inggris bakal kelangan koloni. Wadyabala dharatane banget ringkih lan ora kuwat nahan koloni nglawan pasukan Wehrmacht sing luwih akeh lan disiplin.
  Lan tarif ing armada ora bisa. Sawise tiba Gibraltar lan Malta, dadi ora bisa njaga Afrika. Ing kene Rommel mblokir Terusan Suez. Lan malah ing darat, Jerman ngalahake Inggris ing siji gol. Sawise perang karo USSR, Wehrmacht dadi malah kuwat lan luwih manteb ing ati, gained akèh pengalaman pertempuran.
  Iki carane Afrika mboko sithik ditaklukaké. Lan liwat Iran, Jerman mlebu ing India. Ing kana uga, sepoy lokal ora pengin mati kanggo Inggris. Umumé, Jerman luwih alangan amarga jarak, kurang dalan, komunikasi sing dawa, masalah pasokan tinimbang tentara Inggris.
  AS ngumpulake bledug kanggo nyegah perang. Malah padha ngangkat kabeh sanksi marang Jepang.
  Nanging isih, samurai nyerang Pelabuhan Peru. Awaké déwé kudu ngamanké awaké déwé lan ngrebut bandané Inggris ing Asia. Lan Jepang nindakake.
  Cekakipun, ing taun patang puluh loro lan separo pisanan saka patang puluh telu, Jerman lan Jepang ngrebut Afrika, Australia, kabeh Asia. Lan ing September 1943, landing ing Britain ngiring. Sawise, mesthi, bombardments massive. Jerman nggunakake Yu-288, lan Yu-188, lan mesin liyane.
  Sawise ilang koloni lan kesel dening perang kapal selam, Inggris ora bisa nolak.
  Lan Jerman duwe sumber daya sing akeh banget, utamane tenaga kerja. Dheweke secara harfiah ngebom kabeh kutha lan pabrik ing Inggris. Lan banjur, mesthi, kebangkrutan lan nggunakake "Panthers", "Macan", "Singa" lan malah "Mouses". Inggih, mesthi, uga tank ngambang, lan kendaraan ing jero banyu.
  "Mouse" wis wektu kanggo nindakake wiwitan operasi, lan malah perang. Nanging Mouses banget abot.
  Kru Gerda ing Panther mbedakake awake dhewe ing perang. Jerman sawise nyekel Inggris kanggo sawetara wektu isih perang karo Amerika Serikat. Nundhung Amerika metu saka Islandia. Nanging amarga dawa komunikasi, nyekel Amerika dadi tugas sing angel. Nanging Samudra Atlantik ora guyon. Kajaba padha bom kanca lan Cut piyambak ing segara.
  Kapal selam Jerman dikembangake, kalebu hidrogen peroksida, lan klelep meh kabeh armada Amerika.
  Nanging, Amerika Serikat isih angel banget direbut. Perang terus, lan Jerman, ing pungkasan, njupuk lan nggawe tentrem.
  Sawise Jerman nguripake menyang USSR.
  Ing taun 1945, E-50 lan E-75 dadi produksi. Hitler nglarang produksi, kajaba seri cilik kendaraan pengintaian, tank sing luwih entheng tinimbang seket ton.
  Panther bobote patang puluh papat setengah ton. "Panther" -2 wis seket loro ton. E-50 wis narik meh sewidak lima ton. Tank pungkasan wis waja frontal banget prayoga saka 150 mm saka awak ing slope 45 derajat, lan 185 mm saka bathuk turret, uga ing amba. Senapan 88 mm kanthi dawa laras 100 EL. Lan 82 mm waja ing sisih, uga ing lereng. Ing kombinasi karo engine sing digawe cepet nganti 1200 daya kuda nalika ndongkrak, tank medium banget kuat.
  Plus rolas nembak saben menit.
  E-75 sing luwih abot tinimbang sangang puluh ton. Tank iki ternyata ora cukup sukses. Gun 128mm nduweni tingkat geni sing luwih alon, kecepatan moncong sing luwih murah, lan ora duwe kaluwihan ing jarak sing cedhak dibandhingake karo 88mm E-50.
  Waja frontal awak rada luwih saka 160 mm ing amba saka 45 derajat. Nanging, luwih akeh ora dibutuhake. Dheweke nyekel kabeh senjata Amerika, lan uga senjata Soviet. Menara pertahanan apik banget: bathuk 252 mm, sisih 160 mm lan buritan. Bisa dideleng manawa paling ora ana perlindungan sing luwih dipercaya kanggo menara, utamane sisih pinggir.
  Sisih cilik 120 mm, kang bisa ditampa, plus sampeyan uga bisa nyumerepi layar. Nanging, mesin rada ringkih ing 900 tenaga kuda. Umumé, tank durung rampung, rada dhuwur. Ngelingake kula saka cukup overgrown "Tiger" -2 karo masalah padha.
  Loro-lorone mobil Jerman ora sampurna, nanging E-50, mesthi, luwih praktis.
  Uga, lan E-100. Nanging mobil iki malah luwih abot lan luwih elek ing kinerja nyopir saka E-75.
  E-100, amarga massa gedhe, diprodhuksi ing jumlah cilik.
  Lan militer dhewe umume nyetujoni E-50.
  Ing spring saka 1946, mung ing April 20, ing ulang tahun Fuhrer, Jerman pindhah menyang USSR.
  Padha duwe nomer akeh mobil lan peralatan. Puluhan ewu tank saka macem-macem versi. USSR uga duwe serial T-34-85 lan IS-2 lan IS-3 ing layanan. T-44 ora sakabehe sukses. Lan T-54 durung siap.
  Jerman ngasilake E-50 lan E-75 kanthi jumlah gedhe.
  Stalin nglarang, sawise mundhut bagean penting negara, kanggo ngembangake mesin sing luwih abot tinimbang patang puluh pitu ton.
  Saliyane nomer akeh T-34-85s, lan rada cilik IS-2 lan IS-3, SU-100 diprodhuksi massal, kang relatif prasaja lan efektif gun poto-propelled.
  Perlu dicathet yen tank paling gedhe T-34-85 mung bisa nembus seri E-50 Jerman menyang sisih, lan E-75, sanajan saka sisih, angel banget, lan mung SU-100 sing bisa ditindakake. iku, banjur nutup.
  Dadi pasukan jelas ora padha. Tank-tank Jerman piyambak nyuduk Soviet saking kadohan. Lan mung IS-3 duwe pangayoman bathuk luwih utawa kurang puas, lan banjur sisih ndhuwur.
  Kene wong Jerman ing wilayah USSR.
  Gerda, Charlotte, Christina lan Magda ing E-50. Padha singsot lagu lan nggero.
  Kita kabeh mangu-mangu sungu wedhus lanang,
  Gusti Allah bakal kanggo kita!
  Lan carane bakal njupuk lan njupuk ing mungsuh.
  Telung puluh papat nyebul menara. Ya, kru tempur, sampeyan ora bakal ngomong apa-apa.
  Charlotte ngandika kanthi ora seneng:
  Kita isih ora duwe akeh waja. Mungsuh bisa, lan Papan lan pancing!
  Christina nyathet:
  - Nanging bedhil akurat, lan mateni! Dadi siji menehi ganti rugi kanggo liyane!
  Gerda ngguyu:
  - Kita bakal ngilangi kabeh!
  Kangge, Natasha nglawan Fritz ing SU-100 karo kru.
  Oleg Rybachenko minangka anggota kaping lima saka kru SU-100 bebarengan karo Natasha, Zoya, Augustina lan Svetlana.
  Bocah-bocah wadon manthuk-manthuk.
  - Sampeyan fighter, kang gedhe!
  Natasha murub ing mungsuh. Cangkang kasebut kena ing bathuk mobil Jerman, ricocheted mati. Wong wedok iku nesu-nesu ngidak-idak sikile. Lan dheweke mriksa:
  - Lan saiki sampeyan lanang! Kok ketoke pinter ta?
  Oleg manthuk. Dheweke pancen bocah sing ora bisa mati, mula dheweke bisa nindakake akeh. Punika Jerman E-75 ing ngarep. Carane break liwat iku?
  Bocah jenius kasebut ngerteni, bisik ing proyektil:
  - Kita logam, getih sing padha - sampeyan lan aku!
  Lan kanthi bantuan sikil sing gundhul, bocah cilik, dheweke mbukak pandelengan, lan murub.
  Ora ketompo carane kuwat tank Jerman karo waja frontal, nanging yen sampeyan mencet persis end-to-end utawa kombinasi saka garis pasukan, tank ngutangi dhewe. Banjur logam bledosan, lan kit pertempuran wiwit njeblug.
  Oleg Rybachenko nyengir:
  - Iki kelas paling dhuwur!
  Natashka nggelitik tumit lanang sing telanjang lan manthuk:
  - Tembak!
  Oleg Rybachenko maneh murub saka SU-100. Padha kenek saka kadohan dawa, banjur 100 mm gun Soviet ora njupuk tank Jerman paling anyar: E-50 lan E-75. Nanging cah lanang iku fenomenal. Lan dheweke bisa ngalahake mungsuh.
  Bocah terminator nembak maneh. Lan ngilangi liwat E-50. Tank iki cepet lan kudu ditabuh. Lan Jerman kabeh kelet lan kelet.
  Zoya tembak. Lan pas banget.
  Hits mungsuh ing menara. Banjur Oleg Rybachenko murub maneh. Mriem satus milimeter tumindak nggumunake.
  Bocah genius nggero:
  - Aku bakal nyuwek sampeyan! Aku bakal nyuwek sampeyan! Ora bakal apik!
  Lan maneh, kaya bocah cilik, dheweke bakal njupuk lan kanthi pas banget. Lan tenan luh mungsuh.
  Sawise iku bakal ngetokake:
  - Aku pejuang supersonik!
  Lan maneh, kanthi bantuan sikil sing telanjang, dheweke bakal nembak.
  Bocah kasebut katon mung rolas, nanging dheweke cepet banget lan fenomenal.
  Kene dheweke dijupuk karo bantuan saka driji sikil Bare lan Augustine.
  Lan cah wadon nabrak E-50.
  Jerman ngalami karusakan sing signifikan. Nanging longsoran tank sing saya cedhak lan saya cedhak. Punika E-100 ing gerakan. Uga waja, gaman, lan tameng sing kuat.
  Nanging bocah-bocah wadon lan bocah-bocah lanang uga nembus.
  Mobil Jerman kobong lan ambruk.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Tanah Suci,
  Kanthi ngamuk unearthly!
  Maneh, bocah lanang kasebut murub, ngremuk fasis lan nglirik bocah-bocah wadon. Lan maneh bocah kasebut nembak lan ngremukake mungsuh.
  Gelut ojo ngomong cah lanang. Lan murub projectile. Lan tank Tiger-2, kuna nanging kuat, wis dadi korban. Jerman "Panther" -2 uga ngalami kekalahan. Nanging dheweke meh nelukake Amerika dhewe.
  Lan saiki USSR lagi mencet.
  Oleg Rybachenko, ing tangan liyane, shoots lan hits kanggo manawa.
  Lan banjur padha miwiti njupuk ing giliran lan nyanyi ...
  Natasha nendhang sikile sing gundhul lan nguwuh:
  - Iku saka taiga ...
  Zoya uga njotosi driji sikile lan squeak:
  - menyang segara Inggris ....
  Augustina uga nembakake cangkang lan ujar:
  - Tentara Abang!
  Svetlana nembakake cangkang nganggo driji sikil telanjang lan ngandika:
  - Luwih kuwat tinimbang kabeh wong!
  Oleg Rybachenko bajingan, lan ngetokake:
  Lan supaya Red ...
  Natasha murub lan squeak:
  - Compresses kuat!
  Zoya uga tamparan lan barked:
  - Bayonet sampeyan karo tangan callused!
  Augustine muni lan mbengok:
  - Lan kita kudu ...
  Svetlana nembakake tuduhan mateni lan mbengok:
  - Ora bisa diendheg!
  Oleg Rybachenko murub maneh, ngguyu:
  - Pindhah menyang pungkasan ...
  Natasha ngirim proyektil lan nggero:
  - Pertempuran fana!
  Lan bocah-bocah wadon buyar, bedhil thrashed nganti cangkang entek.
  Ya, Oleg Rybachenko lagi perang.
  Nanging Tentara Abang ngalami wektu sing angel. Jerman maju. Dheweke duwe peralatan luwih akeh, luwih akeh infantri. Lan Jepang teka saka wetan.
  Aja nglawan kekuwatan kasebut.
  Gerda lan kru perang ing E-50. Jerman wis nyerang Voronezh. Pertempuran iku sengit.
  Ing tangan siji, tank Jerman, minangka pejuang saka jinis dhewe, apik banget. Nanging papan kasebut rada dilindhungi. Lan iki minuse, mula bocah-bocah wadon kudu waspada.
  Isih akeh T-34-85 sing diprodhuksi. Mesin iki isih ana ing produksi massal, lan bedhil 88mm Jerman ing 100EL ngasilake panen sing akeh banget saka jarak sing adoh.
  SU-100 uga diprodhuksi liyane lan liyane, kang, minangka gun poto-propelled, luwih gampang kanggo Pabrik saka tank, nanging bedhil kuwat.
  Saiki, menet tombol joystick kanthi driji sikil sing kosong, Gerda nyuwil mesin pengering Soviet. Ing jarak sing cedhak, mesin kasebut bisa mbebayani banget.
  Terminator pirang njupuk lan nyanyi:
  - Sarafku ora digawe saka baja,
  Sampeyan entuk aku!
  Banjur meriam Charlotte murub, lan numpes telung puluh papat.
  Lan bedhil sing murub rolas nembak saben menit tekan kadohan gedhe.
  Salajengipun, minangka Christina shoots. Lan uga bakal nindakake kanthi tepat lan akurat. Dheweke ngrusak tank Tentara Abang lan ngucap:
  - geni geni! Stalin!
  Banjur lupanula lan Magda. Dheweke nindakake kanthi tepat kanthi bantuan driji sikil.
  Lan dheweke nyanyi:
  - Kanggo kamulyan saka Fatherland langgeng!
  Banjur bocah wadon kasebut ngguyu ...
  Mesin Jerman bisa digunakake tanpa gagal.
  Ing kene, IS-2 dadi korbane, tank sing rada kuat lan mbebayani, nanging ora dilindhungi dening bathuk menara.
  Mung IS-3 ing bathuk wis pangayoman relatif apik, nanging tank iki isih diprodhuksi ing kelompok cilik. Wis wangun menara kebacut Komplek. Senajan IS-3, minangka laku pertempuran wis ditampilake, paling duwe kasempatan kanggo pas ing kendaraan E-seri ing jarak cedhak.
  Tank luwih abot durung diprodhuksi ing USSR, lan malah pembangunan wis dilereni soko tugas. Iki, mesthi, nggawe masalah. Jerman mung duwe E-25 bedhil self-propelled ing seri cahya, nanging produksi meh beku. Senajan mesin ora ala.
  Mung rong kru lan dhuwure siji setengah meter. Cilik karo bedhil 75mm saka Panther. Pamburu kanggo mobil Soviet.
  Nanging Fuhrer luwih milih kekuwatan. Malah E-50 mboko sithik rodok olo kanggo E-75, kang uga ditutup saka sisih karo tameng.
  E-75 angel nembus malah menyang sisih. Lan Jerman digunakake ing terobosan ...
  Rong pilot Jerman Alvina lan Albina wis bisa ngluwihi jumlah pesawat sing mudhun luwih saka telung atus lan nampa: Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak perak, pedhang lan berlian.
  Bocah-bocah wadon iku prajurit sing keren lan paling keren ing donya. Ya, sanajan Huffman duwe pesawat liyane sing ditembak mudhun, nanging saiki, nanging luwih apik.
  Lan padha perang, minangka aturan, mung ing siji bikini lan tanpa alas kaki.
  Alvina nembak telung pesawat Soviet saka ME-262 X kanthi bedhil pesawat 30 mm lan tweeted:
  - Aku obor saka annihilation!
  Albina, nganakake geni sing padha, dikonfirmasi:
  We are total annihilation.
  Lan dheweke ngethok papat pesawat Soviet liyane ...
  Warriors banget perang ing swasana ati, nanging padha tansah mesem.
  Padha tresna banget marang wong lanang, lan makarya nganggo ilat. Lan padha tresna iku. Kaendahan bela dhiri kuwi.
  Ing kene dheweke nembak TU-3 Soviet, lan ngrusak ... Iki hello sing murub.
  Bocah-bocah wadon, cendhak, aja nyerah. Lan Tentara Abang nampa saka wong-wong mau.
  Nanging ing sisih liya, Anastasia lan Mirabela uga gelut nganggo bikini lan tanpa alas kaki - padha entuk akun! Dheweke bocah-bocah wadon banget agresif.
  Lan Anastasia nembak pesawat Jerman lan ngetokake:
  - Aku pilot gedhe!
  Mirabela mbuwang meriam menyang mobil Jerman 37 mm lan squeak:
  - Aku prajurit super!
  Bocah-bocah wadon lan nyatane apa sing sampeyan butuhake ....
  Nanging dheweke nglawan Yak-9T sing wis lawas, sing mesthi ora narik kendaraan Jerman sing nganggo jet. Nanging ayu bisa perang. Lan supaya ora kena.
  Lan kenapa? Amarga padha barefoot lan ing bikini. Dadi aja padha dipotong.
  Warriors, kita bisa ndeleng, ngerti apa kulit gundhul.
  Anastasia nembak pejuang Jerman liyane lan squeak:
  - Kanggo Tanah Air!
  Mirabela ngethok HE-162 lan bellow:
  - Kanggo Stalin!
  Pejuang Jerman paling mbebayani ME-262 X, wis limang bedhil udhara, lan kacepetan gedhe, swiwi kesapu, waja kuat.
  Iku luwih gampang kanggo njupuk mudhun mobil HE-162 sing entheng, mirah, nanging banget maneuverable.
  ME-1010 dadi ora sakabehe sukses kanggo Jerman, sing mesthi pesawat apik banget ing syarat-syarat pesawat, nanging wings ngganti Sapuan lan mbutuhake pilot Highly qualified. TA-183 dadi luwih praktis, lan uga menyang ngarep.
  Nanging Hitler luwih milih ME-262 X, kanthi gaman sing kuat.
  Nganti saiki, mesin sekrup Luftwaffe durung metu saka produksi. TA-152 minangka kendaraan serbaguna sing paling sukses, lan ME-309 isih ana ing pertempuran. Dheweke luwih unggul tinimbang pejuang Soviet ing kacepetan lan persenjataan. Lan sanajan Yu-488 minangka mesin sekrup, Yaks Soviet ora bisa nyekel. Ya, malah luwih maju LA-7 rodok olo kanggo mobil iki ing kacepetan.
  Lan apa apa marang jet bombers: "Arado", Yu-287 lan liya-liyane.
  Penerbangan Soviet, tanpa pesawat jet, lemah.
  Nanging, Anastasia lan Mirabela isih bisa entuk skor sing apik sanajan ing kahanan kasebut.
  Banjur padha bali, ngisi bensin lan maneh menyang perang. Maneh ngalahake mobil Jerman. Lan padha nindakake kanthi efek gedhe.
  Ora ana wong ing penerbangan Soviet sing bisa mbandhingake karo pasangane. Kajaba iku, bocah-bocah wadon duwe jinis supaya luwih kuwat. Lan biasane padha duwe wong lanang beda. Lan iki menehi kekuatan kanggo bocah-bocah wadon!
  Iki minangka salah sawijining rahasia sukses sing luar biasa.
  Bocah-bocah wadon wis nampa bintang emas saka pahlawan USSR, lan nglirik saben liyane.
  Padha mabur maneh, ditembak mudhun wong.
  Anastasia ngethok Yu-288, bom sing rada kuat, kanthi bedhil pesawat 37mm.
  Lan Mirabela ditembak mudhun jet Yu-287, uga nggunakake bedhil 37-milimeter padha. Senjata kasebut bisa, kanthi akurasi fenomenal saka bocah-bocah wadon, kanggo nabrak kendaraan mungsuh ing kadohan. Senajan amunisi winates, lan sampeyan resiko dying.
  Bocah-bocah wadon nyebul nganggo sikil telanjang lan nyanyi:
  - Mabur elang kaya elang,
  Kita kanggo Stalin ahead!
  Sukses kita ora adoh
  Bukak akun sing menang!
  Dadi prajurit, mesthi, ora bakal nguciwani para fasis. Lan wong-wong mau bakal kenek banget sing bakal natoni Fuhrer.
  Anastasia Vedmakova, mesthi, maneuvers. Yak-9 luwih saka enem atus kilometer, ora bakal squeeze metu, malah kurang karo bedhil abot, nanging luwih utawa kurang tossing lan ngowahi.
  Luwih apik tinimbang Yak-3, sing, nanging luwih larang lan mbutuhake duralumin sing berkualitas tinggi. Lan USSR ilang akeh wilayah. Lan Yak-9 bisa diprodhuksi ing jumlah gedhe.
  Nanging Reich Katelu, bebarengan karo Jepang, ora bisa disimpen.
  Mirabela nembak ME-262 lan nyanyi:
  - Kanggo kamulyan Tanah Air Rusia,
  Kita bakal nggawe jagad iki luwih seneng!
  Anastasia ngethok wong Jerman liyane lan ngucap:
  - Iki jenenge katresnan sing paling sumringah!
  Lan uga carane nggero. Lan thrash ing Fritz.
  Bocah-bocah wadon mesthi banget, banget.
  Lan Jerman, Kangge, liyane lan liyane deepening menyang wilayah USSR.
  Wong Jepang uga melu tumindak. Lan ana akeh lan padha nyopir wong Cina ing ngarep.
  Prajurit kuning nyurung terobosan. Lan padha secara harfiah mbuwang mayit ing kabeh pendekatan.
  Nanging akeh banget sing pungkasane bisa dilanggar.
  Jepang lan tentara kuning nyerang Khabarovsk. Losses rampung digatèkaké.
  Nanging dheweke ketemu ana bocah-bocah wadon Soviet.
  Alenka lan tim.
  Bocah-bocah wadon mbela Khabarovsk. Dheweke mbuwang granat menyang mungsuh kanthi sikil kosong.
  Lan padha nyanyi karo ngguyu:
  We are good girls
  Lan kekalahan kabeh pejuang ...
  Suarane banter banget
  Ing kamulyan rama mad!
  Lan maneh granat sing dibuwang ing sikile para ayu mabur.
  Alenka, sanalika menehi giliran, mows mudhun Cina lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo tanah kita!
  Anyuta bakal mbalang granat nganggo driji sikil lan nggero:
  - Ing jeneng kakuwasan sing luwih dhuwur!
  Lan uga tamparan bledosan mati.
  Angelica njupuk sabanjure. Lan dheweke uga mbalang granat nganggo sikil kosong.
  Lan njerit:
  - Kanggo wates anyar!
  Banjur Maria bakal kenek. Lan dheweke uga ngilangi garis pejuang kuning, nyanyi:
  - Buntut dening buntut! Mripat kanggo mripat!
  Lan nglirik kanca-kanca.
  Banjur Olimpiade bakal mbuwang kothak kabeh bahan peledak menyang samurai lan wong Tionghoa.
  Lan gumuruh:
  - Kanggo kamulyan saka Fatherland!
  Lan maneh, wong lima mbasmi tentara asing.
  Nanging wong Jepang wis padha ngumpulake wong Cina akeh. Padha menek lan menek. Lan kabeh gundukan mayit tuwuh.
  Alyonka nembak, mbuwang tumit telanjang lan squeal:
  - Kanggo Stalin!
  Anyut uga bakal mbuwang granat kanthi sikil telanjang lan nggereng:
  - Guru!
  Angelica bakal mbuwang antrian. Dheweke mbuwang hadiah kanthi sikil kosong, lan ngucap:
  - Kanggo Lenin!
  Banjur Maria, kaya thrasher ing mungsuh. Lan driji sikil telanjang bakal miwiti karusakan.
  Sawise iku, wong Tionghoa nyebar ing kabeh arah ...
  Banjur, kaya Olimpiade, dheweke bakal njupuk lan ngetokake tong minyak nitrogliserin. Lan rendhem kabeh wong.
  Lan para militaris tiba ing awake dhewe ...
  Oleg Rybachenko lan timnya isih berjuang kanggo Tula. Jerman nyoba ngubengi Moskow. Kutha Tula wis ngusir serangan Fritz ing patang puluh siji.
  Nanging mungsuh saiki luwih kuwat. Lan nindakake shelling agresif. Lan bom udan mudhun ing Tentara Abang, lan pasukan mateni liyane.
  Lawan sing kuat banget. Lan padha mbuwang akeh banget pejuang ireng, Arab, India menyang perang. Lan katon ora mandheg.
  Oleg Rybachenko murub ing E-75 lan nyanyi:
  Prajurit tansah sehat
  Prajurit siap kanggo apa wae ...
  Lan bledug kaya saka karpet,
  Kita lagi metu saka dalan
  Lan ora bakal mandheg!
  Lan aja ngganti sikil
  pasuryan kita padhang
  sepatu bot mengkilat!
  Lan maneh cah lanang ninjukake Nazi saka kadohan. Nanging pasukan kasebut pancen ora padha.
  Senajan Tula ngadeg heroik. Lan ing sisih kidul, Nazi nyedhaki Stalingrad.
  Nanging apa padha mikir bakal menang ana?
  Oleg Rybachenko maneh nembak Nazi lan nyanyi:
  Lan kekacauan kasebut
  ngebaki jagad raya ...
  Nasibe manungsa sing sedhih -
  Tahan lara, sangsara!
  Lan maneh bocah kasebut tiba, lan fasis "Maus" -2, mesin sing nggegirisi, diobong.
  Natasha kanthi logis ujar:
  Ora ana pasukan sing bisa nglawan kita!
  Lan nglirik bocahe.
  Luwih lupanula lan Zoya. Uga ngobong:
  - Kanggo akses sandi kanggo kamenangan !
  SU-100 dianggo dhewe lan ora mikir kanggo mungkasi shelling.
  Jerman mboko sithik ngliwati Tula. Dheweke duwe akeh pasukan, akeh infantri. Lan obah tank saka macem-macem merek.
  Kene, contone, padha "Lev" -2, mesin banget kuat: bobot satus ton, lan waja frontal 300 millimeters miring. Ora ana sing katon rusak.
  Nanging Oleg Rybachenko isih pukulan. Nuduhake kelas paling dhuwur - sniper.
  Lan dheweke ngalahake awake dhewe, lan dheweke ngalahake ...
  Saka Nazi, mung pecahan sing mabur. Nanging dheweke tetep ora pengin alon-alon.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Masa depan kita
  We are Eagles, Jedi!
  Lan maneh bocah lanang munggah jaran. Lan maneh, Nazi ing sen.
  Lan kru tank Gerda wis ana ing Stalingrad. Ing kene gelut agresif kuwi ana ing ayunan lengkap.
  Gerda, nembak, bengok-bengok:
  - Awakku wesi!
  Charlotte menet tombol ing joystick kanthi driji sikil sing gundhul lan ngucap:
  - Dadi migunani kanggo perang!
  Lan nglirik kancane.
  Banjur dheweke lupanula maneh lan nyuwil telung puluh papat.
  Banjur menehi dijupuk lan Christina. Dheweke nyuwil pangatusan Tentara Abang, lan ngucap:
  - Aku cah edan! Aku bakal nyuwek kabeh!
  Lan banjur Magda murub nganggo sikil sing gundhul.
  Bocah-bocah wadon saka Jerman, umume, apik. Lan smear mungsuh.
  . BAB #2
  Nanging banjur mobil dheweke ditabrak ing sisih. Aku kudu mandheg lan ndandani.
  Gerda ngendika kanthi ati-ati:
  Kita mbuwang wektu maneh!
  Charlotte ngusap lumahing waja kanthi sikil telanjang lan nggegirisi:
  Kita bakal mbales lan menang!
  Banjur dheweke njupuk lan bared untune. Lan dipancarake sinar matahari saka untu mutiara.
  Christina njupuk lan squeak:
  - Kanggo Motherland tanpa saran!
  Lan uga tamparan waja kanthi tumit sing gundhul!
  Magda sarujuk.
  - Lan ora omong kosong!
  Bocah-bocah wadon mutusake kanggo main catur kanggo wektu iki. Saperangan kanggo saperangan. Lan padha wiwit mbangun strategi ana.
  Game kasebut menarik. Nanging bocah-bocah wadon mbantah babagan saben gerakan lan nggegirisi.
  Gerda kandha karo nyengir untu:
  - Aku bakal dadi aksioma paling dhuwur!
  Lan carane ngguyu..
  Aku mbayangno jenengku saka dongeng Andersen. Ing kene dheweke kejiret ing alas dening perampok. Dheweke mbongkar kreta, lan meh kabeh sandhangan lan sepatu bot sing larang dijupuk saka Gerda dhewe. Mula Gerda ora nganggo alas manèh, lan nganggo bagor. Iki sing katon kaya, karo tangane diikat ing mburi.
  Dheweke mlaku liwat alas kadhemen musim gugur. Tunggal gundhul ngrasa saben benjolan, saben benjolan, saben ranting. Gerda wedi lan kepengin mangan.
  Dheweke malah bisa pulih ing kraton. Lan ing suket Autumn ana Frost, ngelingi kadhemen sing dheweke wis bubar ngalami.
  Gerda ngguyu... Dheweke ngira yen ing dongeng Andersen jelas ora cukup tumit panggang. Lan sing bakal apik!
  Tank kasebut didandani kanthi cepet. Kerusakan cilik. Senadyan cangkang meriam satus milimeter kenek ing sisih. Sing bisa mbebayani.
  Charlotte mencet jempol sikile ing tombol joystick, lan nyanyi:
  - Aku perusak tank,
  Atine dadi geni...
  Gun iku omahku!
  Lan cangkang pecah telung puluh papat liyane. Nganti saiki, T-34-85 sing ndominasi medan perang. Lan kendaraan abot ing Tentara Abang relatif langka.
  Nanging banjur IS-3 muncul. Dheweke duwe titik lemah: bagian ngisor awak. Bathuk nduweni sudut kemiringan sing gedhe. Wis wangun: pike snout. Nanging yen sampeyan nggebug bagean ngisor bathuk, ora bakal ana welas asih.
  Magda, kanthi bantuan kaki gundhul, nudhuhake meriam menyang mungsuh. Lan carane tamparan, lan projectile mabur.
  Lan mobil Soviet mlebu ing usus. Turret kasebut ambruk lan cangkang wiwit pecah.
  Gerda ngucap:
  - Lan sampeyan ayu ayu!
  Magda njerit, goyangake dhadhane sing apik banget:
  - Ora ana sing bakal ngalangi aku!
  Charlotte kanthi yakin dikonfirmasi:
  - Lan ora ana sing menang!
  Christina squeak nanggepi:
  - Asu ajag ala ngrusak mungsuh!
  Gerda manggut-manggut:
  - Serigala ala - salut karo pahlawan!
  Nazi ngubengi Tula lan bocah-bocah, bebarengan karo papat bocah wadon kudu metu saka dering.
  Bocah lanang, wadon lan bocah-bocah wadon mlayu menyang awake dhewe lan mbuwang granat nganggo driji sikil.
  Lan Nazi njupuk karusakan lan ora bisa nyerang wong-wong mau.
  Oleg, nembak, nyanyi:
  - Atas nama Tanah Air yang suci,
  Aja nggawa kita dhengkul!
  Margarita mbuwang hadiah pati kanthi sikil telanjang lan ngucap:
  - Ora! Aja sijine!
  Natasha, njupuk lan mumbul, nambahake:
  - Ayo masalah ora teka ing omah kita!
  Lan uga nganggo sikil kosong, carane ngluncurake granat sing bisa nyebabake.
  Salajengipun, Zoya bakal ngindhari pecahan kasebut, lan uga supaya barang-barang sing remuk pecah nganggo driji sikil ...
  Lan gumuruh:
  - Iku bakal gedhe!
  Banjur Angelica bakal nembak mungsuh. Mow mudhun ing ngamuk alam bébas. Lan nggero maneh:
  - Aku edan ngombe!
  Lan granat bakal mabur saka tumit telanjang.
  Lan banjur Svetlana, nalika dheweke njupuk lan kenek painfully.
  Iki, mesthi, bocah-bocah wadon - apa sing digawa dening pati kanggo mungsuh.
  Natasha, nembak mungsuh, squeaks:
  - Ora ana sing bakal ngalangi kita, malah Iblis ora bakal ngalahake kita!
  Lan mabur saka sikile gundhul, granat ing busur. Lan lupanet, ya, iku bakal buyar kabeh lan, apa maneh, adoh.
  Bocah-bocah wadon mesthi bisa ngatasi wilayah sing kena pengaruh. Ing sisih kidul, perang ana ing Stalingrad, sing dicekel Tentara Abang. Kapitunan gedhe banget saka Jepang njupuk Khabarovsk lan maju ing Vladivostok.
  Inggih, ing kana bakal ketemu karo sing mbutuhake.
  Anna Vedmakova ngalami upacara perpisahan sing ora nyenengake kanthi jaran mabur sing setya. Pejuang, kang dadi native MiG-4, kang supaya akeh pesawat Jerman ditembak mudhun, mung burned metu sak serangan udhara saka armada Jepang, uga jumlah cukup saka kendaraan lan kapal liyane. Sawisé manuk hering saka Tanah Srengéngé Terbit nyusup ing kutha, Vladivostok dadi sedhih. Nanging, panguburan wong mati ditindakake kanthi cara militer kanthi modestly lan cukup cepet. Pilot Vedmakova ngobong sikile, sikile bocah wadon ditutupi blisters, lan mulane dheweke mlaku tanpa alas kaki, kanthi ati-ati mlaku ing driji sikil. Jêpan dèrèng malih anggènipun ngrêbut, sampun sami musataken anggènipun nyengkuyung parêpatan ingkang maju. Vedmakova ngliwati blokade kasebut, dibuwang kanthi kuat, ing antarane para pekerja ana akeh bocah. Lancip, barefoot, karo pasuryan reddened ing spring seger srengenge, padha raked pecah kothak, ngangkat tiba telegraf cagak, mung kesapu lurung-lurung.
  Senior liwat lanang ing dasi perintis, nanging tanpa kaos (digantung dhewe, ketoke lanang njupuk care saka sandhangane), mlayu menyang pilot.
  - Kita nggarap kanthi cepet, kanca utama, kabeh bakal siap! Kita bakal nyapu dalan sing resik, bakal lancar kaya sadurunge perang!
  Vedmakova mesem lan nguncalake permen:
  - Kene, njupuk! Iki coklat alam Soviet kita, dudu racun Amerika.
  Bocah lanang iku nglirik.
  - Lan kita teka munggah karo julukan anyar kanggo Amerika! Wiwit saiki dheweke bebarengan karo Hitler lan Hirohito, dheweke dudu Yankees, nanging Pindos!
  Wong wadon-mayor sujud ing ngarepe bocah lanang:
  - Kepiye sampeyan ngomong sapa?
  Pionir enom kasebut mbaleni maneh:
  - Pindho! Dadi saiki kita bakal numpes Yankees sing ngiyanati kita!
  Vedmakova ngelus-elus sirahe bocah lanang mau, banjur tangane sing gedhe lan kuwat nyabrang pundhake bocah lanang sing lancip lan vein. Bocahe mesem maneh: untune putih, lan ngetungake telapak tangane. Mayor salaman karo bocah lanang lan mangsuli:
  - Kita kudu ngelingi jeneng! Nanging sawise kabeh, kita durung perang karo Amerika, dadi prematur kanggo nggawe julukan!
  Sing lanang mangsuli:
  - Amerika luwih elek tinimbang Jepang lan Jerman, amarga luwih seneng perang kanthi proxy. Ora preduli sepira kejem para pejuang Kekaisaran Matahari Terbit, kegagahane dikenal kabeh wong!
  Witcher ngganggu:
  - Aku bakal matèni wong wani iki! Lan sanalika bisa!
  Garnisun akting anyar Krotov ndadak mlebu pesenan ora sakabehe logis lan dikirim pilot jawata karo klompok pelaut kanggo Khabarovsk. Dhawuh punika enggal-enggal, pêrlu nggambarakên panyêrangipun wadya Jêpan. Vedmakova, mesthine, ngarepake dheweke bakal menehi pejuang, nanging ... Lan ing ngarep ora ana pesawat gratis, lan bala bantuan saka pusate durung teka. Perjalanan saka Vladivostok menyang Khabarovsk njupuk wektu sethithik lan utama kasebut secara harfiah dibuwang saka ril menyang perang nggodhok.
  Wong Jepang nyoba ngliwati kutha sing dikubengi kanthi apik lan ngubengi. Prajurit kasebut meh ora duwe wektu kanggo mlumpat menyang trench nganggo bedhil mesin sadurunge serangan diwiwiti.
  Tukang sihir takon marang Kapten Sinitsin, sing lungguh ing jejere dheweke:
  - Dadi, mungsuh ngrancang taktik Friedrich, utawa Jendral Nogi, kanggo ngliwati benteng lan nyelehake kita ing mburi.
  Kapten nggereng.
  - Ayo dheweke nyoba ngobong buntut jaran Rusia! Dadi dheweke bakal kenek karo hooves sing ora katon cukup!
  Pilot ace guyon:
  - Hooves jaran, mbokmenawa ora saka baja Krupp, nanging kita Soviet!
  Omongane diselani karo lolongan cangkang. Ing kene dumunung ing parit sing wis suwe digali, ing saubengé Khabarovsk umume ana garis benteng sing mulya, ancaman invasi Jepang wis ana luwih saka setahun. Kerang bledosan ing ngarep lan ing mburi trenches, ana akeh rame saka wong-wong mau. Umume, shimosa Jepang sing misuwur nggawe akeh gemuruh lan kumelun. Prajurit katon tanpa wedi, sanajan ora peduli. Jeblugan cangkang nuwuhake banyu mancur sing reged, iki salah sijine njalari lemah gonjang-ganjing. Iki tegese bedhil wis mencet, karo kaliber mriem apik telung atus milimeter. Sampeyan bisa krungu groans saka tatu ... Liwat meriam padha katon kaya vapors cahya sing ora saben kuping bisa nyekel. Ing kene prajurit pilot disiram bumi. Nanging, cah wadon, wahing, goyangake bledug saka braids abang:
  - Semono uga, yen sampeyan ngapusi sampeyan bakal reged! Lan yen sampeyan tangi, sampeyan isih duwe siji utawa loro!
  Persiapan meriem pranyata cekak, mbok menawa Jepang ora duwe cangkang akeh. Serangan wis diwiwiti. Sawetara taco Jepang nyopir ing ngarep. Cilik, kanthi awak mesin rada bunder. Tank paling gedhe saka kekaisaran Sun Rising: Chichiha. Vedmakova ngelingi karakteristike. Waja ngarep 30 mm, bedhil 47 mm, mesin diesel 320 daya kuda. Kajaba kanggo kinerja nyopir, kang mesin iki ora rodok olo kanggo T-34, iku malah Samsaya Awon saka Jerman T-3 saka model 1943. Malah diarani ing Timur Jauh, wahing! Nanging, ratuning sawah dudu tank, nanging infantri. Kene coba, nyedhaki ladang ranjau. Kaya sing dikandhakake: ing ngendi sepur waja ora ngliwati, prajurit sing nganggo bedhil bakal nyusup.
  Senapan saka Jepang disalin saka Mauser Jerman. Senapan mesin ringan, ambruk saka "Schmeister" sing kondhang saka Perang Dunia I. Umume wong sing sipit duwe kepinginan kanggo nyalin sing paling apik saka sisih liyane. Mesthine desainer Jepang wis nggarap nggawe hibrida "Panther" lan T-34!
  Ora ana luwih saka rolas tank Jepang, lan tentara meriem Soviet ora cepet-cepet ketemu. Infanteri jogging sawise wong-wong mau, ing baris nglukis tradisional. Prajurit negari Srengéngé Srengéngé piyambak-piyambak ngagem rasukan ingkang radi kuning, warninipun khaki. Vedmakova ndeleng wong-wong mau, kanthi cepet ngira jumlah penyerang. Miturut mripat, ana lima utawa enem ewu wong, lan ana maksimal sewu Rusia lungguh ing trenches, nutupi sektor ngarep. Lan senjata ... Tentara Timur Jauh dilengkapi miturut prinsip residual, lan mung perwira sing duwe bedhil submachine. Apa dheweke, sawise kabeh, jurusan, Nanging, tanpa posisi, suda kanggo tingkat biasa.
  Kapten Titmouse (isih enom banget) takon Witcher.
  - Apa sampeyan nglawan Jerman?
  Bocah wadon mau mangsuli:
  - Ora! Aku ngambung wong-wong mau!
  Kapten, dumadakan dadi pucet, ngandika:
  - Apa sampeyan kelingan mayit pisanan sampeyan!
  Vedmakova mesem lan geleng-geleng kepala.
  - Aku pilot, lan aku ditembak mudhun, aku kalah, aku ora duwe konsep mayit! Miturut cara, sajrone Perang Patriotik Agung, pesawatku ora nate ditembak!
  Kapten sisot rada kikuk.
  - Sampeyan mung ace! Lan carane akeh smeared Jerman sampeyan duwe!
  Witcher mesem malah luwih amba.
  - Sawise rong puluh lima nyerahke lintang pahlawan! Mung wolung puluh wolu.
  Sintsin ngucap:
  - Ooh! Sampeyan mung master pakaryan sampeyan!
  Bocah wadon mau mangsuli kanthi sopan:
  - Ora usah didadekake pahlawan, wong sing mung jujur nglakoni kuwajibane. Saiki infantri bakal nyedhaki, lan kita bakal ketemu.
  Kapten nyentak bolt saka bedhil submachine abot bobote apik sepuluh kilogram. Aku ndemek asu, Bukak banget nyenyet, bokong karo recoil. Ora cukup colossus sing trep, nanging cocog ... Bener, miturut desas-desus, Jerman wis duwe senapan mesin sing luwih kuat, nanging sapa sing ngerti yen perancang Soviet bakal nggawe sing luwih apik. Sinits ora bisa nolak pitakonan:
  - Lan kenapa sampeyan nransfer pilot sing keren menyang infanteri?
  Vedmakova mangsuli setengah guyon, uga ngeklik senapan mesin ringan dheweke:
  - Lan aku mung pengin ngerti kaya apa njagong ing geni! Sing bakal kelangan!
  - Lan sampeyan ketoke ilang boots, yen sampeyan cepet-cepet menyang garis ngarep!
  Vedmakova, nyatane, nyoba nggawe blisters mudhun luwih cepet, banjur tanpa alas kaki. Senadyan ing mangsa perang, akeh wanita lan bocah-bocah sing ngetokake tumit sing telanjang ing mangsa panas, iki ora ditampa ing antarane para perwira, utamane ing panggonan umum. Nanging Witcher malah seneng nyorot kaya ngono. Dheweke mung mangsuli Sinitsin:
  - Kanggo ngirit dhuwit, nyatane, kabeh jagad kapitalis nglawan kita. Sawise kabeh, boots rusak, lan iki minangka karya akeh wong!
  Kapten sarujuk, nglirik banget.
  - Sampeyan duwe sikil sing ayu banget! Bisa aku pet wong!
  Vedmakova nggeleng drijine:
  - Ora saiki! Banjur yen sampeyan slamet, aku bakal anget sampeyan ing wayah wengi.
  Sinicin muter mripate.
  - Wah, sampeyan cepet! Biasane wong wadon break kanggo dangu!
  Vedmakova arep mangsuli, nanging keprungu bledosan, tank Jepang mlaku ing ngarep, mlayu menyang tambang. Bocah wadon nyanyi:
  - Hitler nyopir ing mobil, bajingan iki diunekake dening tambang! Dipecah dadi pecahan - nanging ora ana gunane!
  Tank Jepang liyane njeblug, mandheg, nguripake moncong lan mbukak geni ing parit Soviet. Katelu ngetutake dheweke. Nanging wong Jepang ora mikir kanggo mandheg. Mripat snarled: bedhil mesin sing wiwit digunakake, diselehake ing setengah bunderan, menara mobile.
  Kapten ngucap:
  - Apik banget! Kepiye parade! Punika tentara!
  Vedmakova ngangkat senapan, amarga jarak menyang infantri diijini, lan ditembak ing perwira Jepang. Mripat sing sipit tiba, mbuwang bedhil kasebut kanthi kekuwatan nganti muter bayonet ing suket musim semi. Jêpan sanès-sanèsipun têrus lumajêng, mung rada miring-miringakên badanipun, pranyata ngajêng-ajêng kados makatên punika, supados botên kenging kasor, utawi suda manahipun. Vedmakova ngelingi yen iki minangka prajurit ing tentara Quantude sing dilatih, sapa sing ora duwe wektu kanggo mbengkongake ing wektu kasebut, diantemi ing sirah nganggo tongkat pring. Kayane bapake raja, Hérodès nggumun! Iki dheweke nanging babagan Nicholas II. Saiki lagi perang karo Jepang maneh, lan ora ing siji, nanging ing sawetara ngarep. Nanging, iki uga duwe kaluwihan. Bocah wadon nyanyi:
  Teka - Wehrmacht dikalahake ing awu,
  Napoleon ngalahake invincible!
  Mungsuh ora bakal bisa ngidak-idak gendera Soviet,
  Nalika rakyat lan partai nyawiji!
  Siji-sijine, tank Jepang sing rusak mandheg, nanging infanteri, sing nganggo bayonet, wiwit mlaku luwih cepet. Posisi pasukan Soviet bristled karo kelip-kelip, bedhil keplok, sok-sok interspersed karo bledosan otomatis. Dheweke mbukak geni lan Vedmakova. Wong Jepang, lagi ngisi ing pamindhahan, murub saka bedhil. Padha bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Banzai! Rus nyerah!
  Peluru nembus bangkai kaya ramrod dadi boneka. Lebu balung, campur getih, tiba. Nanging, akeh peluru, kaya sing kedadeyan ing perang, liwat. Jepang nyabrang ing lapangan ranjau, prajurit cilik banget entheng kanggo mlayu kanggo njeblug hadiah sing disiapake kanggo tank.
  Vedmakova felt recoil brutal saka senapan mesin ing pundhak, nalika pejuang saka negara Rising Sun ketoke monsters nyata. Tangisan sing histeris saya suwe saya cedhak, raine kuning sing ora apik lan kringet. Vedmakova nyoba kanggo njupuk mudhun minangka akeh tentara mungsuh sabisa ing wektu. Cah wadon iku minangka panas minangka tansah, lan shoots ing cara nested. Siji klip entek, sijine liyane. Majalah kasebut gedhe banget, bunder, ora gampang dilebokake ing kamar. Lan maneh geni, wong Jepang mabur kuwalik.
  Vedmakova nembak amunisi kapindho, ditinggal tanpa amunisi. Lan granat wis wooling ing maju sipit-paningalan. Dheweke mangsuli kanthi mbuwang, saiki luwih akeh njerit saka groans, lan prajurit Soviet tiba. Shard ngethok rambute cilik ing sirahe Penyihir. Saraf cah wadon gagal, lan dheweke mlumpat lan bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo motherland kanggo Stalin!
  Nututi dheweke, para pejuang liyane mbengok, mlumpat saka tutup lan goyang bayonet. Prajurit Sovyèt ngungsi nemoni Jepang, melu pertempuran bayonet.
  Vedmakova ngethok weteng "samurai" sing paling cedhak karo jotosan sing cepet. Dheweke njerit lan nyoba mangsuli lan ambruk kaya babi sing disembelih. Bocah wadon kasebut kanthi seneng ngucap:
  - bal-balan Rusia: Rusia - Jepang, loro-nol!
  Lan pancen, wong Jepang liyane tiba kanthi tenggorokan dipotong nganggo piso bayonet. Inggih, pilot jawata katelu kicked wong ing groin. Sing sipit mripate mbentang, lan bocah wadon, obah kanthi inersia, nempelake titik ing mripate mungsuh!
  - Njaluk Jepang! Ngapa ngadeg ing penjaga gerbang!
  Serangan balas dendam saka bayonet nyuwek tunik utama, getih metu, nanging iki ora mung ora ngisinake bocah wadon kasebut, nanging uga nambah nesu.
  - Hirohito mati! - Cah wadon barked, shin dheweke tabrakan menyang candhi sing sipit, lan cah wadon obah kanthi cepet, kaya baling-baling, pejuang paling anyar.
  Jepang mundur, malah mundur, lan bocah wadon sing diilhami terus nyerang, bedhil mesine muter kaya stik ing tangane raksasa. Kene banjur jotosan hard karo bokong ing mburi sirah, pejabat banget zealous. Anna ambegan.
  - Iki shahen-hash!
  Nanging umume, wong Rusia nandhang susah. Ing sisih mripat sipit, kauntungan kaping lima, lan tingkat fitness fisik Jepang ora ala, ing Kajaba iku, adoh saka prajurit paling apik saka USSR perang nglawan wong-wong mau. Alamiah, sak perang angel kuwi, conscripts saka kategori katelu dikirim menyang Timur Jauh, karo data paling awon, utawa pejuang sing tatu serius ing perang karo Nazi. Prajurit ambruk, kadhangkala rolas bayonet dicemplungake ing siji Rusia, padha bener-bener getihen bebarengan, nanging padha perang kaya pahlawan, lan ora ana sing njaluk sih.
  Sinitsin njojoh perwira Jepang nganggo bayonet, nanging dheweke dhewe nampa titik ing sisih. Nom-noman kasebut ngalahake Jepang sing nyerang kanthi pukulan bokong ing dhadhane, nanging getihe mili saka pinggir banget. Lan papat samurai cepet-cepet nyedhaki wong kasebut.
  Vedmakova sing wani kesusu nylametake, nyuduk petugas nganggo bayonet ing pundhak, lan ngalahake Jap liyane kanthi tendhangan ing dhengkul.
  - Terus Petruha! dheweke ngandika.
  Dheweke langsung nggambarake rong bayonet sing ditujokake ing dhadha lan mangsuli:
  - Aku ora Peter, nanging Arkady!
  Bocah wadon sing nuthuk wong Jepang liyane nggereng:
  - Ing perang, saben jeneng kaya klik palu cocked, sampeyan ora kudu jago tanpa dijupuk!
  Arkady mundur rada lan bayonet kejam nyuwek pipine. Wong nom-noman mau merengek, amarga lara sing ora bisa ditahan:
  - Ibuning Allah!
  Vedmakova mbantah:
  - Mungkin aku ibu, nanging dudu Gusti Allah! Umumé, ora ana Gusti Allah, lan ora tau ana!
  Arkady mundur menyang Anna lan ngucap kanthi ora jelas:
  - Lan apa sing nunggu kita sawise pati ora ana?
  Cah wadon nggeleng sirahe negatif.
  - Ora! Ilmu komunis bakal ngunggahake wong mati! Lan sing pisanan kanggo urip anyar bakal bali kanggo wong-wong sing padha gugur ing perang kanggo tanah kelairan.
  Sinicin geleng-geleng kepala.
  - Gusti mberkahi!
  Vedmakova nyelehake wong Jepang liyane lan njerit:
  - Ora ana dewa! Yen dheweke ya, mula kita kudu ngakoni manawa sing diarani pencipta alam semesta iku sadis! Lan dheweke seneng nyiksa penciptaan!
  Ing wekdal punika, pupu Arkady suwèk nganggo bayonet, lan supaya ora tiba, dheweke nyandhak ing prajurit rambut abang:
  - Lan aku lara! Cukup ora bisa dibayangake!
  Kaunggulan lima enem prajurit saka srengenge munggah wis efek. Samurai sèket mèlu nglurugi wong-wong mau, ngetokaké bayonét kaya wadyabala landak. Arkady nampa saperangan jotosan karo bayonet ing weteng, lan mripate iki gouged metu. Nalika nom-noman kasebut tiba, dheweke disuntikake kaping pindho, meksa dheweke tenang ing salawas-lawase. Menarik apa sing dirasakake jiwane nalika mabur: kaget utawa wedi, utawa bisa uga relief sing luar biasa sawise ninggalake guo awak.
  Witcher kaya disihir. Mesthi, tunik dheweke ambruk, dipotong nganggo bayonet. Prajurit kasebut dadi wuda, ditutupi akeh goresan, nanging samurai ora bisa nandhang tatu serius marang dheweke! Dheweke perang lan dheweke gundhul dodo karo abang penthil guncang kaya buoys ing segara. Lan ankles gundhul flashed. Prawan kasebut pancen minangka perwujudan kekuwatan bestial lan erotis. Tlapak sikile dadi abang getih, sing ana hubungane karo dewi karusakan lan piala sing gedhe: Kali! Meh kabeh prajurit Soviet wis ditusuk, perang wis rampung, nanging mung ing kaendahan sparkling Aphrodite, saka wektu kanggo wektu iku nyerang insolent sipit-eyed.
  Jendral Jepang Nugi katon gumun marang kaelokan iki. Banjur ana pikiran sing ana ing pikirane. Ana dhawuh kanthi swara tipis, saka nyamuk sing kurang mangan:
  Pasang jaring ing dheweke, tangkep dheweke urip!
  Wong Jepang sing irit uga duwe jala. Dumadakan sampeyan kudu njupuk salah siji saka Rusia urip. Lan web iku sampurna kanggo iku. Enggal-enggal wong wedok iku ana rolas penangkep
  Vedmakova nglawan sabisane, dheweke nyoba kanggo mbebasake awake dhewe. Nanging kabeh muspra, wong Jepang sing sregep nggawe jaring kanthi basis sing bakal tahan gajah. Cah wadon iku sak tenane swaddled lan nyeret ing tangan. Kang menehi kritik dening kabeh, sukses taktik wis ngrambah, utamané amarga arah iki ora dijamin dening artileri utawa bedhil mesin.
  Bocah wadon kasebut ngelingi pasuryan Arkady sing dicukur alus, sing tresna karo dheweke, lan tembung-tembunge:
  - Ing perang, saben jeneng kaya klik palu cocked, sampeyan ora kudu jago tanpa dijupuk!
  Pikiran sing ngganggu lan ora becik muncul, apa dheweke ora lancar! Sawise kabeh, iki asring kedadeyan, mung tresna karo wong lan seda!
  Jepang ketoke nguwasani parit sing kurang ditutupi ing panggonan iki, terus ngliwati posisi pasukan Soviet ing sekitar Khabarovsk. Lan Vedmakova dheweke ditawan, lan sanajan dheweke durung dijupuk, dheweke dimuat menyang mobil lapis baja kanggo nggawa sampeyan menyang mburi. Mesin kasebut minangka antediluvian, mbokmenawa saka Perang Donya I, saengga ora bisa ditemokake ing mburi infanteri. Kacepetan kira-kira 12 kilometer per jam. Brr! Tank pisanan ing kabeh kendaraan Prokhorov ing donya bobote ora kurang, nanging nduweni kacepetan 40 kilometer per jam ing dalan gedhe lan 25 ing dalan. Apa, ing tangan siji, USSR nyerang kabeh Eropah, ing sisih liyane, bagean pinunjul saka Asia. Cah wedok noleh miring, jebul ana ancaman arep lay bali. Sepira petenge ing bagean mobil lapis baja iki, ketoke, ana departemen paratrooper, utawa transportasi prajurit. Iku bakal becik, mesthi, kanggo uwal, pisanan njupuk nyisihaken saka rod lan tali kuwat. Lan carane nindakake? Sing cah wadon, mesthi, duwe katrampilan, sanajan dheweke kudu tinker, ing wektu sing padha narik borgol, lan ngethok rantai sing diikat karo sikil. Nanging ing kene tali uga bisa pas banget. Pakaryan kasebut mboseni, nanging yen dheweke nggawa menyang wilayah Manchuria, dheweke bakal duwe wektu. Bocah wadon kasebut nyopot tali saka kulit teles, sawed chain lan mikir ing wektu sing padha. Hmm, nglawan Rusia Soviet, ana koalisi serius: Lan monster paling serius yaiku Jerman. Negara kanthi teknologi canggih lan pasukan sing kuwat. Contone, dheweke krungu bab fighter ME-309 anyar. Kayane wis padha mabur. Dheweke ora duwe data sing tepat babagan senjata, nanging miturut gosip, pesawat iki duwe pitung! Titik geni. Iki minangka persenjataan sing serius banget, amarga Yak = 9 mung duwe loro, lan ora ana mesin ing pejuang Soviet sing duwe luwih saka telung poin. Coba ngalahake monsters iki! Ya, Fokken-Wulf minangka mesin sing serius banget, luwih unggul tinimbang pesawat Soviet ing persenjataan, lan malah bisa nggawa bom meh rong ton. Wis ing pungkasan taun 1942, dheweke bersenjata karo rong meriam 20 mm lan 4 bedhil mesin 13 mm. Nanging misale jek sing jinis anyar saka pesawat tempur-serangan lan tukang ngebom wis katon karo loro 30 mm lan papat 20 mm bedhil. Iku wis monster, monster kanggo kabeh monsters! Lan miturut desas-desus, pesawat tempur kanthi wolung bedhil 30 mm wis digawe! Coba ngalahake ghoul kuwi! Kepiye perancang Soviet arep njawab iki? Vedmakova krungu manawa ana karya ing Yak-3. Dheweke dikandhani babagan kurator iki saka departemen Beria. Iku misale jek sing sorotan utama pesawat bakal bobot ngisor saka struktur, tanpa mesin tambahan lan gaman. Maneuverability mesthi apik, nanging aku pengin nambah persenjataan! Pancen, ing tinju, mesthi, atlet entheng ing bobot wulu luwih maneuverable saka heavyweight, nanging meh mesthi bakal kalah kanggo wong tho. Iku ora kanggo apa-apa sing ana kategori bobot, lan ing antarane petinju profesional, daya striking paling rego. Sampeyan perlu kanggo ngiyataken persenjataan pesawat Soviet, lan mung banjur Wehrmacht bakal diantemi ... ing footing witjaksono? Saka separo kapindho taun 1942, keunggulan udhara Luftwaffe wiwit nguap, sanajan ing Maret 1943, USSR duweni kauntungan, nanging ... Pengkhianatan Sekutu ngganti imbangan kekuwatan. Wah, Hitler tiwas tanggal 13 Maret, lan saiki mung akhir April, nanging sejatine keseimbangan kekuwatan wis owah. Dadi kanthi cepet, saka posisi sing menang kanthi strategis dadi sing kalah kanthi strategis. Meh amarga isih ana pangarep-arep yen Jerman bakal bisa ngalahake sadurunge entuk keuntungan strategis lan teknologi liwat USSR. Khususé, Sekutu bisa nyuplai pesawat menyang Nazi kanthi jumlah akeh, nanging pilot Jerman butuh wektu kanggo sinau carane mabur. Nanging, ana bedane ing teknologi, panel instrumen. Tank uga mbutuhake kru sing dilatih, saliyane, kinerja nyopir Chevron ing mangsa Rusia ora apik banget. Senapan otomatis M-18 ... Ora ana sing ala, nanging ing babagan tingkat geni, luwih murah tinimbang model Soviet sing paling apik, nanging ngluwihi akurasi! Singkatnya, masalah demi masalah! Ana uga "Churchills" sing misuwur kanthi waja sing kuat, lan kinerja nyopir sing apik ... Mesthine, dheweke uga kudu perang. Lan suwene perang, luwih akeh peralatan sing bakal ditampa dening Nazi. Dadi kesimpulane prasaja, perlu kanggo ngalahake Jerman ing mangsa panas. Kanggo Jepang, luwih becik mbatesi pertahanan aktif lan ngluncurake serangan balik nggunakake keunggulan kualitatif ing tank. Nanging maneh, ngirit daya maksimal. Ora melu perang sing terus-terusan, lan mbangun pertahanan ing garis sing wis disiapake. Isih ana kesempatan kanggo nggunakake Tentara Abang China, nanging rezim Chiang Kashi tiba ing kabeh kekuwatane. Dadi saiki, sampeyan bisa ngandelake kekuwatane dhewe. Nalika teka? Paling apik ing pungkasan Mei, nalika dalan pungkasane garing, lan replenishment teka ing pasukan. Vedmakova dhéwé bakal ngirim jotosan pisanan ing arah Oryol, lan banjur ing wilayah Kharkov, supaya dislodge Jerman saka industri Donbass, lan banjur karo Maret dipeksa, liwat Ukraina, nyebrang Dnieper ing pamindhahan, lan luwih. menyang Romania. Nanging, sampeyan bisa nguripake menyang sisih lor kanggo mbebasake Belarus, lan pindhah menyang mburi grup tengah. Ing idea sakabèhé apik, sanadyan ana drawbacks, nyerang ing arah Oryol paling ketok lan Nazi bakal ngenteni ing kono. Benteng-benteng kudu dipecah.
  . BAB #3
  Kene, mesthi, bedhil lan Katyusha bakal migunani. Sistem pungkasan ngasilake efek sing kuat, utamane moral. Ing kasus apa wae, sampeyan butuh akeh bedhil lan "Katyushas" kanggo mbuwang cangkang ing pertahanan mungsuh. Umumé, pengalaman Perang Donya I nuduhake yen luwih gampang kanggo mbela tinimbang nyerang, lan yen Kaiser Jerman ora ngenthengake pasukane kanthi serangan musim semi 1918, perang bisa bertahan nganti pirang-pirang taun. Nanging Perang Donya II mbuktekake kauntungan saka taktik nyerang tinimbang taktik pertahanan. Contone, asor cepet saka Polandia, lan utamané striking kuwat Western koalisi allies. Nazi ngalahake pasukan unggul ing sasi setengah, mung ngliwati Garis Maginot sing ora bisa ditembus. Perang ing Afrika, ing kawitan pasukan unggul Italia diantemi dening jotosan nemtokake saka Inggris. Banjur Rommel ngalahake pasukan Inggris sing luwih kuwat kanthi serangan sing cepet. Nanging mesthi, conto paling striking saka USSR, ing 1941, ana bilai gedhe saka tentara kuwoso. Lan operasi nyerang retaliatory, nuthuk unit Jerman. Dadi, sing utama yaiku kanggo nyerang awake dhewe tanpa ngenteni tekanan tank Jerman anyar. A perang protracted attrition dadi meh muspra, kajaba, mesthi, ilmuwan Soviet nggawe senjata Ajaib! Sing terakhir iku ing asas bisa, contone, dheweke krungu sing iku miturut teori bisa kanggo nggawe bom saged numpes kutha. Kajaba iku, bom kasebut bakal bobote telu nganti patang ton. Katon kaya dongeng, nanging ... Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi kasunyatan.
  Path sing luwih menarik yaiku senjata laser sing diterangake ing Hyperboloid Engineer Garin. Bab kuwi cukup bisa numpes kabeh tentara tank, pesawat, kapal. Mesthi, yen sampeyan nggawe gegaman kuwi, lan ora mung Reich Katelu, nanging uga pengkhianat Pindos, kabeh donya kapitalis bakal mungkasi. Lan spanduk komunisme sing padhang bakal sumunar ing planet iki. Nanging sakperangan alesan, senjata kuwi durung digawe. Pangilon dudu cara paling apik kanggo ngumpulake energi pembakaran dadi siji aliran. Ya, lan energi, kanggo ngethok kapal sampeyan butuh luwih akeh . Senajan ... yen klempakan kanggo fineness saka micron, iku cukup bisa kanggo Cut loro pesawat lan kapal perang. Senjata ajaib sing bakal mbantu nylametake USSR. Lan iki efek laser, ing wangun beda. Pungkasan, rante wis ilang lan meh gratis, lan potongan-potongan tali wis ana.
  Vedmakova ngandika:
  - Sabar lan kerja, yen karo sampeyan, sampeyan dudu mayit!
  Wong wedok iku tangi, ngetok-ngetok sikile sing gundhul ing lantai. Ora ana reaksi. Dheweke nuthuk luwih keras. Kanggo nanggepi, ana sumpah ing basa Jepang lan ora ana reaksi. Banjur Vedmakova nyanyi kanthi jengkel. Lan dheweke nyanyi ing ndhuwur swarane, kaya primadona ing pesta ulang taun:
  Gerombolan Wehrmacht ngamuk banget,
  Gemuruh meriam lan swarane pedhang!
  Kumelun mundhak nganti sasi
  Sinar distorsi saka swarga!
  
  Ing jaman kalanggengan, tanah air bakal misuwur,
  Aku bakal menehi daging kanggo Rusia!
  Aku tresna sampeyan Rus'-beauty,
  Pangéran sakèhing ratu nunggil karo kita!
  
  Oh, sampeyan kriting kriting saka negara,
  Dering saka aspens emas rustles!
  sedulur falcon Ortodoks,
  Gusti Allah inspirasi tentara kanggo feats!
  
  Ing dina kadhemen utawa anget
  Muga-muga kanthi awan bakal nggawa kabut!
  Kita babi fasis kaya sapu,
  Kanggo ngilangi rereged saka pasuryan sampeyan!
  
  Partai kita bener
  Perang kanggo wong Soviet!
  Kita nyanyi lagu sing wani
  Dipikir kaya manuk garudha kesusu!
  
  Stalin wicaksana - becik saka panguwasa,
  Kita dituntun menyang perang fana sing nggegirisi!
  Gendéra Tanah Air minangka alu kamenangan,
  Siap kanggo argue karo Pallas-nasib!
  
  Tumindak Lenin bakal langgeng,
  Kita bakal mbangun komunisme suci!
  Percaya marang piwulange manungsa,
  Fasisme bakal remuk menyang telenging pepeteng!
  
  Kabeh planet kaya manuk sing bebas,
  Ayo mabur menyang lintang sing adoh, menyang jagad!
  Soko padhang lan mulya
  Kita bakal nggawe minangka pematung!
  
  Lan Rusia ing sangisore gendera abang,
  Kaya Eden swarga bakal mekar!
  Kasus Lenin, kersane Stalin,
  Pimpin kita maju menyang kaunggulan!
  Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova, uga papat bocah-bocah wadon legendaris, metu saka Tula lan tekan Moscow.
  Saiki kahanan ibukutha paling angel. Jerman wis mungkasi ngubengi dheweke, lan ana koridor, dawane telung puluh utawa patang puluh kilometer, sing saben dina dadi sempit lan sempit.
  Enem prajurit njupuk posisi pertahanan ing pinggiran Moskow. Ana serangan sengit.
  Oleg Rybachenko murub lan muni:
  - Masa depan kita!
  Lan bocah kasebut mbuwang granat kanthi sikil telanjang lan terus:
  - Lan kita bakal gedhe!
  Margarita Korshunova nembak lan njerit:
  - Lan aku bakal dadi paling keren kabeh!
  Lan kanthi sikil telanjang dheweke bakal mbuwang granat sing mateni.
  Lan mbuwang mungsuh ing arah sing beda-beda.
  Lan banjur, wis ing perang Natasha, sing bakal mow mudhun Jerman karo bedhil mesin, lan uncalan hadiah pati karo Bare kaki.
  Iki wong wadon ...
  Ing taun patang puluh siji, Natasha mili adoh saka Brest Brest. Mangkat wetan. Sepatu anyar cepet-cepet ngusap sikile, lan bocah wadon kasebut njupuk lan mlaku tanpa alas.
  Ora ana apa-apa nganti pirang-pirang jam, banjur tlapak sikil wiwit gatel. Sawise sawetara jam, dheweke kobong lan wis njeblug kanthi nyeri.
  Natasha, minangka wong Muscovite, ora biasa mlaku tanpa alas. Lan mesthi saben-saben dicelupake ing kali.
  Ya, pranyata dadi torture kanggo dheweke sikil. Nanging bocah wadon enom kasebut cepet-cepet digunakake.
  Banjur dheweke terus mlaku tanpa alas kaki, sanajan ing salju, lan nganggo sepatu mung ing frost abot.
  Saiki Natasha gelut kaya dewi legendaris.
  Lan ing kene Zoya mbuwang granat kanthi sikil telanjang, lan nggero:
  - Iki umume tanggal super!
  Lan bakal menehi giliran uga-diangkah.
  Lan Jerman lan tentara bayaran padha tiba.
  Lan banjur Angelica mimpin geni ... Lan dheweke uga shoots supaya wildly akurat.
  Lan granat uga mlayu saka sikile sing gundhul.
  Lan nyebarake tentara bayaran.
  Salajengipun, Svetlana murub. Lan sikil telanjang dheweke mbuwang metu supaya ora ana sing bisa nolak.
  Lan mbuyarake mungsuh adoh banget.
  Lan shoots dhewe, lan crushes mungsuh karo gelombang mbledhos.
  Iki bocah-bocah wadon sing lair ing USSR!
  Oleg Rybachenko nganakake tandha geni ing infanteri mungsuh, mbuwang granat kanthi otomatis nganggo sikil bocah. Lan ing wektu sing padha, bocah kasebut nulis kanggo awake dhewe.
  Vitali Klitschko, ngadhepi konflik karo Presiden anyar Ukraina Zelensky, mutusake mundur minangka walikota Kyiv. Malah kok nekad lan nggandheng posisi. Iku luwih apik kanggo ngatasi masalah dhewe.
  Lan sawise ninggalake jabatan walikota, Vitali Klitschko nerusake karire. Lan langsung ana sensasi nelpon menyang Weider. Tanpa gelut penengah! Lan iki sawise luwih saka wolung taun hiatus.
  Weider, mesthi, setuju. Tantangan Ditampa!
  Lan wayahe bebener teka. Ing tangan siji, juara donya kaping pirang-pirang ora tau dikalahake luwih saka rolas taun. Lan ing tangan liyane, patang puluh sangang taun mantan Walikota Kyiv. Wong sing bisa ngrusak rekor Hopins, nanging sing fitness banget diragukan.
  Nyatane, akeh sing ngira yen sawise istirahat suwene, langsung menyang Weider yaiku bunuh diri.
  Nanging Vitali Klitschko kaya Rocky Balboa. Mutusake kanggo nglawan pukulan abot sing paling kuat. Denotay Wider minangka petinju sing wis ilang kabeh mungsuhe. Pancen kabeh wong - kalebu Tyson Fury!
  Dadi, yen Vitali Klitschko duwe kesempatan?
  Nanging Vitali Klitschko terus-terusan dilatih, tetep ing wangun, banjur bisa ing mancal. Lan mesthi dheweke ora dadi ala fisik. Kajaba iku, dheweke duwe dagu baja.
  Inggih, apa sing bakal ditampa Vitali Klitschko perang, sanajan dheweke ora favorit.
  Oleg Rybachenko ngganti klip mesin gun. Dugaan gelut karo petinju sing nyenengake.
  Pancen, kenapa Vitali Klitschko ora bali menyang ring lan nyoba ngalahake rekor Hopins?
  Iki bakal dadi gagasan sing kuwat banget.
  Bocah terminator menehi giliran, lan mowed mudhun sawetara rolas liyane fasis.
  Banjur bocah mau ngguyu lan nuduhake ilat, ujar:
  - Aku duwe wong sing super!
  Margarita nguncalake linglang loro sing diikat nganggo sikile sing gundhul lan nyeluk:
  - Sampeyan luwih keren tinimbang wong liya!
  Oleg, terus njupuk, alasan ...
  Vitali Klitschko ing umur patang puluh sanga pancen bakal ngilangi rekor Hopins. Dheweke malah kelingan ing konferensi pers: "Aku ujar manawa aku ora bakal ngalahake rekor Foreman, nanging aku ora ujar babagan Hopins! Dadi aku bakal njupuk lan ngalahake rekor dheweke!"
  Nanging, yen bagean pinunjul saka masyarakat luwih utawa kurang pracaya sing Hopins ing umur patang puluh wolu bisa menang judhul juara donya, nanging ana akeh kurang iman ing Vitali Klitschko ing patang puluh sanga. Klebu amarga mungsuhe wis kuwat banget.
  Ora tau ana pukulan kaya ngono ing sejarah kelas berat. Bener, Wyder wis ora enom maneh, nanging kabeh telung puluh lima taun ora patang puluh sanga.
  Vitali Klitschko, Nanging, cetha ora ilang optimisme. Latihan hard, njaluk ing wangun. Lan aku bungah banget yen aku wis mbuwang rutinitas kursi walikota Kyiv.
  Nyatane, ora seneng banget dadi walikota ing Ukraina, sing ana akeh masalah.
  Nanging kanggo perang karo Uyader Vitali Klitschko ditawani dhuwit apik banget. Dadi, ing kasus apa wae, aku ora kalah karo dompet. Jeneng Vitali Klitschko misuwur.
  Basa ala malah ngandika sing Wyder bakal kenek sapisan, lan Vitali Klitschko piyambak bakal ngapusi mudhun. Banjur dheweke bakal nampa dhuwit, lan bakal nulis memoar, utawa fiksi ilmiah.
  Utawa mungkin ing film.
  Miturut cara, Wladimir Klitschko uga pengin kothak. Mung Vladimir licik milih mungsuh ora pati roso ing antarane juara donya biasa. Nanging, apa wae sing dikandhakake, dheweke juara lan keren!
  Nanging Denotay Wyder, apa wae sing bisa dikandhakake, isih paling apik!
  Nanging Vitaly nglatih kanthi edhan. Dheweke kaya wong enom sing menehi beban maksimal. Lan dheweke duwe sawetara sesi sparring, nuduhake wangun sing apik banget lan daya tahan sing apik. Ora, Vitaly wis siyap. Lan ora mung kaya ngono, dheweke mlebu ring.
  Lan tenan, nalika dina pangadilan teka, lan puncher paling gedhe Wyder, sing paling abot ing bab iki, lan Vitaly teka bebarengan. Tilas walikota Kyiv, sing kabeh wong wis ngilangi karir tinju. Nanging saiki loro pribadi legendaris teka bebarengan.
  Vitaly, sing dadi juara donya kanggo pisanan ing taun 1999. Coba pikirake suwene kepungkur lan luwih saka rong puluh taun wis liwati wiwit acara iki.
  Lan Wyder wis nyekel gelar kanggo wektu sing suwe. Lan uga meh bubar, rekor Holmes kanggo nyekel gelar paling dawa wiwit sabuk dipérang.
  Lan mesthi, yen Weider wedi karo sapa wae, iku dudu mbah kakunge Vitaly. Nyatane, ora kabeh wong bisa dadi Hawkins. Lan saingan Hawkins ora kuat kaya Weider!
  Nanging Vitaly, minangka contender, mlebu ring. Awake isih megah lan otot, sanajan rambute wis abu-abu. Eyang kakung Vitaly, kaya sing diarani kanthi hormat, utawa kanthi derision. Nanging relief saka otot iku kaya sing enom.
  Vitaly kandha yen dheweke wis siyap. Lan ora malah wong, tarif wis wungu sethitik.
  Weider uga kurus, dipahat, lan luwih tipis ing balung, bobote kurang.
  Sanajan dadi pukulan sing nggegirisi, dheweke duwe sawetara masalah pertahanan lan ora mesthi apik. Nanging wis ana akeh pengalaman gelut. Miturut jumlah gelut, dheweke wis kejiret karo Vitaly. Lan nganti saiki dheweke durung dikalahake.
  Nanging, Vitali Klitschko kalah loro gelut mung amarga ciloko lan ngethok. Lan sampeyan uga bisa ngomong iku ora diantemi.
  Nanging luwih saka wolung taun hiatus, lan meh seket taun. Yen Vitaly isih enom, mesthine bakal duwe kesempatan. Nanging bisa ngalahake rekor Hopins? David Hay, wis ing telung puluh lima taun, dadi nul boxer.
  Nanging ana akeh omongan lan mung dering sing bakal ditampilake. Bakal Vitali Klitschko ngalahake rekor Hopins, utawa bakal digawa ing tandu, minangka Wyder janji.
  Ing kene dheweke metu nganggo topeng gagak. Dhuwur, garing banget, malah ceking kaya Koschey.
  Sepasang petinju nggawe masalah serius kanggo dheweke ing ring. Iki Ostrix Kuba sing mimpin ing TCTerms lan ngalahake kalah, lan Tyson Fury, sing uga mimpin ing TCTerms lan ngatur kanggo nggawa perang kanggo imbang. Dadi puncher paling gedhe ing donya bisa dadi dhadha.
  Nanging rintangan meh siji saka sepuluh ing sih Wyder. Nanging, umur Vitaly lan istirahat gedhe ing karire gedhe banget. Malah sadulure Vladimir menehi saran kanggo anget munggah karo saperangan saka petani tengah kuwat. Pancen, ing Jerman, Vitali Klitschko bisa entuk dhuwit luwih akeh ing tandhing karo petinju biasa-biasa wae, amarga jenenge gedhe.
  Sawise kabeh, Vitaly dikenal ing saindhenging donya ora mung minangka petinju, nanging uga politisi, lan walikota ibukutha, lan pahlawan Maidan.
  Ora, ing kasus apa wae, Vitali Klitschko kudu mikir apa iku worth cepet-cepet lan shove marang gunung kuwi.
  Nanging pilihan wis digawe: Vitali Klitschko ora nggoleki cara sing gampang!
  Perang ana ing Amerika. Lagu kebangsaan AS lan Ukraina dimainake. Dhaptar layanan diumumake. Lan pungkasane, sinyal kanggo perang muni.
  Akeh sing pengin ndeleng tontonan lan getih.
  Weider miwiti kanthi ati-ati, sanajan dheweke ora bener. Lan dumadakan Vitaly karat. Klitschko Sr uga ora kesusu. Nanging sampeyan bisa langsung weruh yen dheweke entheng ing sikile, kurus, otot, lan seimbang. Ing kasus apa wae, apa sing dikarepake akeh: dheweke bakal langsung ngambang, ora kedadeyan.
  Kanthi yakin, Klitschko nyambut gawe kanthi jab, tetep luwih dhuwur tinimbang biasane, nyelehake blok.
  Rong babak pisanan lumaku kanthi lancar. Banjur Wyder, kaya sing dikarepake, cepet banget. Dheweke dadi luwih aktif nyerang lan nyerang. Nanging Vitaly ora ilang sirahe. Diblokir jotosan, ketemu karo jab kiwa. Lan dumadakan, nalika gurita landhep, dheweke mbanting tangan tengen ing awak. Weider tikel kaping pindho kanthi lara.
  Vitaly nyekel deuce, lan kanggo kaping pindho ing kariré, juara donya lan puncher paling apik ing kabeh wektu ana ing lantai.
  Vitaly mesem. Iki ora samesthine saka wong tuwa Vitaly. wah! Lan sawise kabeh katon rauh sèket taun! Lan isih obah lan ngalahake! Iku kudu dingerteni!
  Weider tangi, nanging wiwit mundur. Vitaly alon-alon wiwit nyengat dheweke karo jab. Lan maneh loro. Lan kenek maneh. Pukulan mundur.
  Kanthi kangelan, nanging Wyder digawe menyang mburi babak. Banjur, ing sabanjure, Vitaly makarya minangka nomer pisanan. Nanging ora ana apa-apa, kabeh mlaku miturut rencana. Kanggo sawetara babak, Wyder mundur lan katon ora kuwat. Nanging ing babak kaping sanga mbledhos maneh. Lan wiwit uncalan punches maju. Lan maneh ora kejawab deuce lan tiba. Kapindho knockdown.
  Vitaly mesem. Maju. Weider ora mantep ing sikile. Dheweke ngliwati deuce maneh, ora nemokake penangkal racun. Lan saka jotosan sabanjuré tiba.
  Dheweke tangi kanthi angel, lan wasit mungkasi perang!
  kamenangan! Vitali Klitschko, saiki juara donya! Lan maneh sabuk! Bener, durung mutlak, nanging wis nunggang jaran!
  Rekor Broke Hopins, lan mesthi kanggo kelas berat Foreman, dadi juara dunia kaping papat, padha karo Holyfield.
  Wyder, mesthi, bengok-bengok yen perang wis mandheg banget lan nuntut pertandhingan maneh.
  Vitaly ujar manawa keputusan arep nerusake karir utawa duwe sawetara gelut maneh bakal ditindakake mengko. Nanging saben wong ngandhani yen dheweke apik banget, malah luwih apik tinimbang nalika isih enom, lan dheweke kudu terus.
  Utamane amarga ora ana sing kudu ditindakake. Ing Kyiv, walikota liyane, sadurunge pemilihan kanggo Rada lan Presiden isih adoh, ana, kok ora perang?
  Kanggo telung gelut sabanjure, Vitaly ditawakake nganti satus yuta dolar, ditambah persentase liyane saka siaran.
  Mesthi, jackpot gedhe, lan mantan walikota Kyiv ngandika apa kang mikir.
  Nyatane, dheweke nuduhake yen dheweke isih bisa nindakake akeh. Dadi kenapa ngubur bakat ing lemah? Lan sing paling penting, ora ana sing kudu ditindakake maneh!
  Mungkin nyoba kanggo gabungke kabeh sabuk? Iku bakal dadi gedhe!
  Vitaly nampa tawaran lan mlebu kontrak kanggo telung gelut maneh.
  Lan mungsuh sabanjure ... Inggih, mesthi Tyson Fury! Durung diantemi, abot abot. Bener, dheweke ditumbuk dening Uydar lan wong sing luwih cilik. Lan sing paling penting, nglanggar adhine. Lha, kepiye sampeyan ora bisa gelut karo iki?
  Mesthi, perang anyar, lan ragad apik, lan tontonan gedhe.
  Oleg Rybachenko maneh shoots ing Jerman lan pejuang manca. Umumé, meh ora ana wong Jerman ing infanteri. Dheweke obah ing mburi tank E-50 lan E-75. Lan dheweke nyoba ora njupuk risiko.
  Ing kene, ing endi wae luwih adoh, Panther-2 katon. Tank iki, ora kaya crita nyata, muncul ing taun patang puluh telu. Lan Panther dhewe ora gedhe banget. Ya, lan "Panther" -2, sanajan akeh diprodhuksi, nanging ing taun 1945, nyiapake kanggo perang karo USSR, Jerman ngisi pabrik karo tank E-50 lan E-75.
  Senadyan kabeh praktis saka bedhil poto-propelled cahya: E-10 lan E-25, Fuhrer seneng tank abot. Kanthi kangelan, Guderian mbujuk kanggo nggawe paling massive kacepetan dhuwur E-50. Fuhrer, ing sisih liya, luwih tresna marang E-75, sing dadi ora sukses lan bobote sangang puluh ton.
  Nanging saiki wis muncul modifikasi saka E-75 M, karo siluet ngisor, korek lan engine kuat. Mbok menawa bakal dadi sing paling populer ing mangsa ngarep.
  Oleg Rybachenko, contone, nggunakake taktik licik. Baret lan sikil gundhul mbuwang granat ing E-50 ulat. Amarga iki, tank dadi lan tabrakan karo kolega.
  Lan asil - loro mastodon ing geni.
  Oleg, kita bisa ndeleng, banget licik.
  Iki carane dheweke saiki tumindak, lan Jerman nandhang kapitunan gedhe. Sikil lanang iku lincah. Iku apik kanggo dadi kaya dheweke, barefoot lan nggantheng.
  Nanging umume, pikirane babagan petinju teka ing sirahku. Contone, kenapa Denis Lebedev ora kudu nerusake karir? Patang puluh taun ora suwe. Kajaba iku, pesaing utama saka bobot abot wis ninggalake, lan sampeyan bisa nyoba nggabungake sabuk.
  Sing pancene ora kudu dilakoni, dadi dadi enem karo panguwasa. Iku luwih apik kanggo melu ing tinju bangsawan dhewe utawa pindhah menyang oposisi.
  Sing jinis carane Sergei Kovalev dadi walikota Moscow. Senajan iki mung fantasi.
  Lan Denis Lebedev bisa nindakake sing luwih mbangun. Kajaba iku, isih awal banget kanggo ninggalake tinju sing durung kalah. Atlet sejati kudu mlaku kabeh.
  Wladimir Klitschko uga bisa bali. Nanging sawetara, kaya Alexander Ustinov, wis diantemi kaping telu saurutan, ora pensiun!
  Pancen, pahlawan dudu wong, nanging langsung saka baja!
  Nanging ayo bayangake pilihan kasebut, Putin tabrakan ing pesawat, lan ing Rusia ana pemilihan presiden anyar.
  Lan apa sing kita deleng saiki? Komunis ora duwe calon sing kuat. Grudin nistha lan kapercayan marang dheweke dirusak. Zyuganov wis tuwa banget lan kesel kabeh, lan ana sethitik karisma. Suraikin gagal ing pemilu sadurunge. Kapribaden liyane sing kurang dikenal. Zhirinovsky uga wis tuwa lan kesel kabeh. Liyane ing Partai Demokrat Liberal kurang dikenal. Sapa maneh sing bisa disaranake saka oposisi? Andrei Navalny kuwat, nanging ora bakal diijini kanggo mbukak ing pemilu. Ksenia Sobchak dudu calon serius. Demushkin ana ing pakunjaran lan ora banget populer. Dheweke ana ing pakunjaran lan Udaltsov, sanajan bisa uga, didhukung dening Komunis lan ngomong metu.
  Ing cendhak, ora ana pesaing serius ing oposisi. Dadi Medvedev, akting presiden isih dadi favorit utama. Lan yen bakal ana intrik: babak kapindho utawa langsung ing pisanan.
  Diwenehi rating kurang saka Medvedev, lan paling kamungkinan nomer akeh calon presiden, babak kapindho cukup bisa.
  Nanging, Medvedev bakal duwe kauntungan gedhe banget ing babak pisanan, lan dudu mungsuh sing apik banget ing babak kapindho.
  Senajan Zelensky bisa katon ing wayahe pungkasan lan bingung kabeh kertu!
  Oleg Rybachenko maneh mbuwang granat, nyurung tank Nazi. Akeh gemuruh lan shelling.
  Lan bumi saiki banjur njupuk mati, lan Burns tengen ing udhara. Lan mbalikke, leleh, pecahan.
  Oleg ngandika:
  - Kamulyan kanggo kekaisaran kita!
  Margarita, mbuwang hadiah pembunuh kanthi sikil telanjang, squeaked:
  - Kamulyan gedhe kanggo para pahlawan!
  Lan maneh bocah wadon kanthi tumit sing telanjang bakal mbuwang lemon.
  Fasis mlumpat, oh, lan mlumpat.
  Ora ana cara, sanajan karo bom vakum sampeyan ora bisa mandheg lan menang! Prajurit sing keren ing kene, mung medeni!
  Oleg nggero:
  - Kamenangan kita ing perang suci!
  Margaret dikonfirmasi:
  - Kanthi jaminan satus persen!
  Lan maneh bocah wadon kasebut mbuwang granat nganggo sikile sing gundhul.
  Ora, bocah-bocah iki jelas ora bakal nyerah kaya ngono.
  Oleg Rybachenko nggero:
  - Kanggo tatanan Soviet anyar!
  Margarita aktif murub lan dikonfirmasi:
  - Banzai!
  Oleg, Kangge, nyoba kanggo nulis luwih. Ya, ing kene Vitaly nindakake pertahanan sukarela marang Tyson Fury. Kangge, Wladimir duwe perang sing padha karo Ruiz.
  Nyatane, Ruiz dadi juara dunia ing telung versi. Ana, kenapa Vladimir ora bisa nglawan dheweke kanthi dhuwit akeh? Kabeh mungsuh sing luwih trep - luwih cendhek, lan lemu. Vladimir bisa nembak dheweke kanthi jabs dawa.
  Sayange yen Klitschko Jr ora kejawab perang karo dheweke nalika dheweke dadi juara dunia. Lan sampeyan kudu pindhah.
  Lan kepiye sampeyan ora mikir babagan iki, Vladimir?
  Lan juara donya ing telung versi saiki Usyk. Nanging cepet-cepet munggah tahta.
  Lan perang manunggalaken karo Vitaly bisa. Nanging iki mung spekulasi nganti saiki.
  Vitali kudu ngalahake Tyson Fury, lan pertandhingan maneh karo Weider dadi menarik. Lan ana akeh pejuang liyane sing menarik. Anthony Joshua padha. Iku uga bakal menarik banget kanggo perang karo dheweke. Lan males kakangku uga.
  Vitaly nggawe sensasi kanthi ngalahake Weider. Lan sing padha bisa berkembang sukses.
  Napa ora dadi petinju pertama ing donya sing menang pertarungan juara sawise sèket taun? Iki wis tau rampung sadurunge!
  Hey Vitaly! Ora Matter apa jenis walikota Kyiv sampeyan, nanging saiki sampeyan wis dikenali tanpa mangu minangka juara donya gedhe!
  Nanging iki pisanan, nimbali sukarela judhul. Nglawan Vitaly, mungsuh sing luwih gedhe lan luwih dawa. Ora kaya puncher sing nggegirisi kaya Wyder, nanging teknis, lan dexterous, kanthi tangan dawa. Lan uga durung rusak, senajan dicelupake.
  Sing paling penting, dheweke ngalahake Wladimir Klitschko sing isih enom, sing mesthi ndadekake Tyson Fury dadi pesaing sing kuat.
  Rintangan dadi kira-kira seket seket. Mesthi, kamenangan kalah saka Wyder nyengsemaken. Nanging saiki ora bakal dadi grunt marang dheweke, nanging pejuang trampil, sing durung ana sing bisa metu. Lan sing paling Jahwéh, pemenang Vladimir piyambak ing esuke saka kekuatan.
  Bakal Vitaly bisa kanggo ngrampungake karo techie kuwi ing umur sèket. Iki tandhing saka intelek. Sing Wyder cetha ngremehake Vitali lan nyoba kanggo njupuk unceremoniously. Lan ing kene ora bisa kaya ngono maneh.
  Ing kene loro petinju wis siyap-siyap. Vitaly, kaya biasane, serius lan fokus. Dheweke yakin lan tenang.
  Tyson Fury uga siyap-siyap. Dheweke luwih dhuwur tinimbang Vitaly, duwe tangan sing luwih dawa lan bakal nyoba nggunakake.
  Nanging saiki perang bakal njupuk Panggonan ing Britain, lan mbayar siaran.
  Tyson Fury saiki metu pisanan. Dheweke nuduhake kapercayan njaba. Gundul, kikuk, lan ora atletis banget. Yen rambute Vitali Klitschko diwarnai, mula sampeyan ora bakal ngerti sapa sing luwih tuwa, sanajan bedane umur pitulas taun. Iki durung rekor kanggo pertandhingan juara, nanging wis nyedhak rekor.
  Ya, mungkin Vitali uga bakal nglawan wong sing luwih enom tinimbang Tyson Fury.
  Kene Vitaly metu kanggo music formidable. Padha katon ing saben liyane.
  Tyson slouches lan ora katon luwih dhuwur. Ing pundak Vitaly, mbok menawa, lan luwih akeh. Lan sing paling penting, paragane luwih ayu, lan otot-otote embossed.
  Lha, kaya apa swarane tembang macapat? Pisanan Inggris lan banjur Ukrainia.
  Banjur tukaran pandang.
  Lan saiki klakson muni, babak pisanan.
  Vitaly mbuwang jab cahya, gerakane apik. Tyson nyoba lunga. Nanging Vitali banget lincah, lan pukulan dheweke pindhah menyang lintasan kikuk, tekan kepala Tyson Fury.
  Kabeh mlaku kaya sing diramalake dening para ahli. Vitaly nduweni kacepetan banget.
  Lan kabeh kasil.
  Dheweke menang ing babak pisanan ... Banjur istirahat menit lan babak kapindho. Maneh, Fury ora ngganti taktik. Dheweke ngarep-arep yen Vitaly bakal kesel.
  . BAB #4
  Lan maneh, Klitschko Sr duwe kauntungan tipis. Sedulur dominasi ring.
  Wladimir menangake Ruiz Jr seminggu kepungkur kanthi kalah teknis.
  Inggih, perang terus.
  Babak katelu maneh ing dikte Vitaly. Nanging ing babak kaping papat, Tyson Fury dumadakan njeblug. Cepet maju ... Lan kenek deuce. Lan tiba ing knockdown.
  Apa sing dikarepake? Vitali wis siyaga.
  Piye wae Tyson mbela babak iki nganti pungkasan. Banjur perang siji-sisi karo dominasi Vitaly diwiwiti maneh. Menapa malih, juara donya Klitschko Sr. cetha ora cepet-cepet.
  Lan saiki, sawise wolung babak, Tyson Fury dumadakan mundur. Lan kamenangan kasebut diumumake kanthi kalah teknis, amarga ora gelem nerusake perang.
  Mangkono, Vitali Klitschko nyetel rekor anyar: pejuang pisanan ing sajarah tinju kanggo defend judhul donya ing umur seket. Lan ngalahake prestasi liyane Hopins.
  Apa saiki dheweke pancen tenan Vitaly wis dadi superman. Lan dheweke males sadulure.
  Nanging perang sabanjure yaiku pertandingan ulang karo Wyder. Padha janji biaya dhuwur banget. Sing bisa duwe tandhing karo wong, lan banjur metu kanggo Joshua.
  Banjur sampeyan wis bisa mikir bab perang unifikasi karo Usyk. Umumé, Vitali Klitschko, ing asas, kaya kanggo dadi juara donya Absolute. Lan kepinginan iki kuwat banget.
  Oleg Rybachenko nyengir ing pikirane. Ya, iki bisa. Bocah lanang kasebut ngrusak kabeh wong fasis lan ujar:
  - Wong ngelingi sampeyan Klitschko! Wong ngormati sampeyan Klitschko! Wong pengin sampeyan Klitschko! Enggal bali Klitschko!
  Bocah jenius kasebut ngguyu karo lagu sing apik banget lan maneh carane ngluncurake granat sing paling mateni kabeh. Lan telung tank saka Nazi tabrakan.
  Senadyan perlawanan heroik saka pasukan Soviet, Nazi isih bisa njupuk lan ngethok koridor sing nyambungake Moscow karo bagéan saka USSR.
  Mangkono, ibukutha Rusia ana ing blokade lengkap. Ing cara sing padha Leningrad diblokir.
  Stalingrad isih nglawan. Jerman uga nyerang kutha Grozny lan Ordzhonikidze ing Kaukasus. Kahanan kasebut kritis. Utamané nalika Moskow dadi diubengi kanthi lengkap.
  Wis akeh pasukan, lan atusan ewu prajurit ing milisi. Nanging ing pertempuran, cangkang lan kartrid dikonsumsi kanthi cepet. Bisa kehabisan amunisi. Banjur ibukutha bakal tiba. Lan ora akeh persediaan panganan. Iki uga bakal rampung rauh.
  Lan tanpa Moskow, bakal dadi perang liyane. Lan Stalin ngerti iki.
  Saiki dheweke ana ing Kuibyshev. Nanging sawise Nazi nyuwil liwat menyang Volga, iku ora adoh saka garis ngarep.
  Lan plus samurai uga dipencet. Lan padha ngebom, lan padha menek karo infantri ora kaetung. Mungkin ora cukup kekuatan.
  Stalin mangertos bab iki, lan nyoba kanggo rembugan tentrem kapisah karo Jepang konco layar. Kaya, dheweke malah siyap nyerah Timur Jauh lan mbayar ganti rugi emas.
  Nanging Hirohito ujar: kita butuh kabeh Siberia, nganti tekan Ural. Sayange, ora bisa ngasilake akeh.
  Vladivostok wis meh diubengi. Lan umume, kabeh pancen bodho ...
  Nanging sawetara bocah-bocah wadon heroine perang lan ora nyerah marang fasis lan militarists Jepang.
  Mobil pakunjaran sing nganggo waja sing diluncurake Vedmakova sing nyanyi mandheg, keprungu lawang mbukak. Loro Jepang, siji gedhe lan lemu, liyane cilik lan lancip, leaned metu saka cahya sing blinded Anastasia kanggo wayahe. Banjur cah wadon, tanpa mangu-mangu, nyurung siji karo ayunan saka shin menyang candhi, liyane karo ajiné kebungkus ing chain ing rahang. Prajurit-prajurit ing Tanah Srengenge Terbitan kanthi konyol tiba ing kalah.
  Vedmakova malah nyanyi:
  - Aku nelpon wong babak rolas! Sawise kabeh, aku wanita super lan kebak Atass, lan aku ngirim mungsuh menyang kalah jero, nuduhake kelas unrestrained ing perang!
  Bocah wadon kasebut njupuk senapan mesin Jepang sing disalin saka Schmeister lan, ngeklik rana, mlayu menyang kokpit. Telung wong Jepang liyane mlumpat metu ing kono, Vedmakova ngirim bledosan marang wong-wong mau, ngarahake ing sirahe lan mringis galak.
  - Apa sing diduweni para fiends sing kepala klub!
  Pengangkut personel lapis baja kasebut dicekel dening wanita prajurit telanjang. Witcher ngguyu:
  Ngalih ing Rusia sing malang,
  monster infernal seething pepeteng!
  Penjajah duwe kapak udan,
  Asah lan copot sirahmu!
  Komunis ing perang ing neraka dudu pion,
  Kita ora tansah lumaku ing rakit!
  Nguripake Reich Katelu dadi geni,
  Inggih, kejujuran bakal menehi tandha apik!
  Senadyan kasunyatan sing dheweke jijik, Vedmakova nganggo seragam militer Jepang dijupuk saka wong mati. Apa ora nyenengake, prajurit iki wis suwe ora adus lan mambu banget. Pilot wadon nguwuh:
  - Iku perlu kanggo oskotinitsya kanggo kuwi ombone! Asia sanadyan!
  Pengangkut personel lapis baja, Nanging, gampang tatu lan mangkat menyang arah lor. Kendaraan kasebut nduweni rong bedhil mesin 12 milimeter, saengga bisa ngalahake serangan infanteri. Liyane bab iku waja 20-milimeter ora bisa tahan kaliber 37-milimeter Japanese "bedhil". Vedmakova panginten: carane teka saka komunis kanggo kuwasa ngganti Rusia. Yen ing jaman tsarist, tentara Jepang luwih unggul tinimbang Rusia ing istilah teknis, saiki, sebaliknya, wis ketinggalan. Sanajan ora bisa diarani ngelmu ora diwanti-wanti ing negara Srengenge Terbit. Pendidikan menengah wajib diwiwiti ing pungkasan abad XIX. Bener, kualitas pendidikan ing Jepang ora dhuwur. Padha disalin saka sekolah Prusia, kang pedantic kanggo nemen, lan rada simplified, supaya siji guru supaya liwat minangka akeh siswa, amarga ana ora cukup wong sing sinau. Umumé, Jepang niru wong Eropa, contone, Inggris ing tampilan seragam khaki, Jerman ing tatanan lan peraturan militer, Amerika ing seragam lan jinis angkatan laut, lan sistem institusi keuangan. Bener, dheweke uga duwe dhewe, contone, kode Bushido, bahan peledak Shimosa sing misuwur (sanajan meh ora luwih apik tinimbang Eropa). Nganti pertengahan abad XIX, Jepang minangka negara abad tengahan sing mundur sing ora duwe ril sepur, nanging bersenjata meriam karo meriam. Iku malah luwih kuna tinimbang Türkiye utawa Iran, lan malah luwih Tsarist Rusia. Anehe, nanging Amerika sing mbantu negara Sun Rising tekan wong lan secara harfiah meksa wong-wong mau kanggo gabung ing donya beradab. Kapal penjelajah uap modern kanthi cangkang mbledhos nggawe kesan sing kuat marang Jepang sing mundur. Utamane nalika dheweke nglelebke sawetara prau layar, nuduhake kekuwatan lengkap meriam kanthi meriam.
  Mbokmenawa Amerika bakal getun luwih saka sepisan amarga meksa Jepang mbukak kanggo jagad iki. Sing padha mundhakaken saingan ing Asia, nanging banjur iku hard kanggo pracaya ing sawetara dekade Land of the Rising Sun bakal pindhah cara sing West wis njupuk abad.
  Vedmakova nitih sadawane dalan gedhe, ngeculke truk maju karo bala, uga kendaraan, lan alasan. Malah ing Alexander II, utawa malah ing Nicholas I, pamaréntah tsarist netes plans kanggo China kanggo gabung karo Rusia. Nanging Nikolai milih arah Turki minangka obyek ekspansi. Ing asas, iku luwih trep. Nanging Inggris lan Prancis sing sengit marang Rusia ing pengaruhe ngadeg kanggo Ottoman. Kanggo pisanan ing seprapat millennium (wiwit gol 1612), Rusia kalah perang gedhe-gedhe (pertempuran individu, mesthi, ora diitung, sampeyan tegese meh seprapat milenium Rusia ora kalah perang. ing umum, kanthi cara, ing Nicholas pisanan sing tekan maksimum, ing ukuran). Ana sawetara alasan, sing paling penting kaunggulan saka kakuwasan Barat ing peralatan teknologi pasukan. Sawise Nikolai bunuh diri pisanan, tahta dijupuk dening Alexander II: mbok menawa tsar paling educated lan erudite ing kabeh sajarah Rusia. Dheweke ngluncurake reformasi skala gedhe, nyathet perbudakan, ing sangisore dheweke wiwit tuwuh industri kanthi cepet, pambangunan ril sepur lan pembangkit listrik! Nanging ing wektu sing padha, penghapusan perbudakan ditindakake kanthi biaya para petani, ana akeh reruntuhan, kerusuhan pecah, utamane massa ing Polandia. Alexander ngatur kanggo mindhah Rusia maju, nanging ora ngatasi masalah dhasar, lan malah didol Alaska kanggo Amerika kanggo Penny, lan menehi adoh Kapuloan Hawaii kanggo free. Bener, dheweke bisa ngalahake Turki, nanging Kakaisaran Ottoman ing wektu iki saya ringkih lan diguncang dening pemberontakan. Ya, kerugian Rusia ing perang iki ora proporsional, mbuktekake manawa tentara Rusia isih adoh saka sampurna, sanajan ana reformasi. Nanging, sanajan ing Suvorov, kabeh ora cetha kaya sing ditulis ing buku. Kamenangan diwenehake kanthi biaya sing cukup, lan Catherine II, contone, nalika perang Rusia-Turki kaping pindho, diwatesi kanggo akuisisi teritorial sing relatif andhap asor, malah nolak klaim marang Moldova. Senajan tanah iki didunungi dening Slavs Ortodoks, lan ing siji wektu padha bagéan saka Kievan Rus. Umumé, sawisé mbebasake Rusia saka rakit Mongol-Tatar, dalan kanggo bali kabeh tanah Slavic asli. Butuh sawetara abad, contone, Galicia bali mung ing 1939, sawise mardika saka kuk Polandia. Lan kutha Przemysl karo tanah jejer tetep karo Hungaria lan Slovaks.
  Vedmakova nyawang dalan gedhe: ora ana akeh mobil sing beda-beda, ing kene prajurit infanteri Jepang padha mlaku. Populasi Jepang kira-kira satus yuta, malah luwih akeh tinimbang ing Jerman, latihan pre-conscription njupuk setengah saka kelas ing sekolah. Perang karo USSR minangka anugerah kanggo dheweke, ora kaya perang karo AS. Sampeyan bisa cap, liyane lan liyane divisi anyar.
  Ana godaan gedhe kanggo menehi bledosan loro saka bedhil mesin cepet-geni Panjenengan, awit iki bisa rampung dening kontrol karo drive hydraulic saka taksi. Nanging sing bener, dheweke dhewe bakal duwe kesempatan sethithik kanggo metu saka kene. Ora, luwih becik nindakake luwih cedhak karo garis ngarep utawa ing wayah wengi. Ya kayane wis sore. Nanging ora, dheweke dudu wedhus.
  Dadi kepiye Jepang? Perang pisanan 1904-1905 ilang, lan Rusia ilang luwih saka rong atus seket ewu prajurit lan perwira piyambak minangka tawanan. Sanajan tentara tsarist duwe kaunggulan angka. Jepang, ing tangan liyane, ilang kurang saka rong ewu tawanan, bonus saka satus rubel emas kanggo saben prajurit pasuryan kuning dijupuk, lan sewu perwira. Kaca sajarah iki banget ora nyenengake kanggo Rusia. Sing paling ngganggu ing njero negara, akeh sing pengin menang kanggo Jepang. Contone, para siswa ing Universitas Moskow ngirim ucapan selamat marang mikado ing musim gugur Port Arthur. Lan pira sing dijarah: sampeyan ora bisa dhaptar!
  Vedmakova alon-alon gas supaya ora mlayu menyang kolom marching liyane. Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Ya, padha kaya walang! Makhluk licik!
  Kuping wis mbedakake gemuruh meriam, baris ngarep wis nyedhaki. Pilot nggereng, banjur nyanyi:
  Prajurit Rusia ora nggresah ing lara,
  Prajurit Rusia ngrusak Jepang!
  Lan kita duwe sedhih banget,
  Kabeh tameng mbengkongaken shuddered!
  Bocah wadon mau meneng maneh. Ing perang kasebut, AS lan Inggris mbantu Jepang kanthi dhuwit lan senjata, nanging ora ana ngarep ing sisih kulon. Pancen, negara Sun Rising ngarepake yen Jerman bakal ngrebut wayahe lan nyerang Rusia. Ing asas, iku nyata, lan ono gunane kanggo Jerman. Sekutu Austria-Hongaria, sing padu karo kapentingan ing Balkan, uga bisa nglawan Rusia. Turki, kanthi historis diserang dening Rusia, lan malah ana ing kontrol finansial Jerman, uga bisa mlebu perang. Lampahipun Itali ing paprangan, ingkang dados perangan saking Triple Alliance lan saged paring pratelan dhateng tanah Ukrainia ingkang sugih, punika boten dipun uwalaken. Ing kasus apa wae, tsarist Rusia bakal dadi ala. Malah yen dheweke kalah ing aliansi karo Entente, banjur perang ing loro ngarep bakal rampung bilai. Kemungkinan Prancis melu perang mung tipis, amarga ing wektu iku Inggris nglawan Rusia. Umumé, mesthi, iki salah etung gedhe saka Kaiser, sing ora kejawab kesempatan kasebut. Bisa uga sanajan sawise Perang Donya I, salah perhitungan strategis utama yaiku serangan Fritz marang Belgia lan Prancis. Mbok menawa wong-wong mau wis miwiti invasi Rusia kanthi kabeh kekuwatane, kahanan karo Polandia ing taun 1939 bakal bola-bali. Begjanipun, Jerman dadi overconfident, milih perang ing loro ngarep.
  Witcher, ora kaya akeh senegara, begja: dheweke bisa maca Mine Kaif, lan malah ing asline. Mesthine, Hitler bener nalika ujar manawa siji kudu bebarengan karo Inggris nglawan Rusia, utawa bebarengan karo Rusia nglawan Inggris. Lan cukup logis, mangsa Fuhrer ngritik wong-wong sing nyoba kanggo narik metu menyang cahya, mayit saka Bismarck.
  Hitler pancen nolak kemungkinan apa wae aliansi karo Rusia, utamane nalika Bolshevik dadi kuwasa lan percaya yen tanah Rusia kudu dadi jajahan Jerman.
  Iki tegese dheweke pancen mungsuh Rusia, lan prajanjen kanggo Fuhrer mung minangka kertas. Menapa malih, Stalin punika bodho, kang ora kejawab jotosan kuwat ing dagu mbukak, sanajan dheweke kudu nyiapake kanggo ngusir jotosan lan sijine pasukan ing siyaga. Utawa malah luwih apik, sijine ing dhewe! Tentara Jerman uga ora siap kanggo serangan saka tentara Soviet. Iku bakal angel banget kanggo wong-wong mau, kita mung bisa ngubengi lan numpes pasukan Jerman ing boiler. Lan apa perang iki! Dadi inisiatif kasebut liwati menyang Wehrmacht. Lan ngarep mili saka kulon menyang wétan. Ora jelas apa sing dianggep Stalin? Lan Beria minangka anak asu. Dheweke ngerti banget marang wong gundul. Inggih, kok ora ngelekake Stalin. Apa ora dibujuk kanggo njupuk tindakan? Kepriye kedadeyane? Apamaneh, Komisaris Rakyat kuwi wong licik lan ora percaya marang sapa wae! Sawise kabeh, ana data intelijen sing serius, pasukan Reich Katelu ditarik menyang tapel wates, lan saben mbah putri medhar wangsit perang. Umumé, ana perasaan yen ana sing ora bisa ditindakake, elek bakal teka!
  Lan mung Stalin lan rombongan sing ngalahake ember, kaya-kaya sengaja pengin ilang lan mateni mayuta-yuta wong. Lan umume, wong Georgia mustachioed dudu genius ... Dheweke ora bisa ngrampungake seminari, lan, minangka Beria ngakoni dheweke, dheweke kerep ngombe. Lan nalika perang wiwit, iku buzzed ing umum ... Lan saiki donya kabeh munggah ing tangan nglawan Rusia! Lan ing kene, mesthi, kabijakan Stalin sing ora fleksibel kudu disalahake. Ing tartamtu, senadyan kasunyatan sing ngarep iki suffocating saka lack saka Penyetor, ewu sepur padha kelingan kanggo deportasi Chechens kanggo Kazakhstan. Lan iki rampung nalika perang, nalika saben gerbong diitung! Amarga iki, dening cara, Mainstein ngatur, senadyan kaunggulan angka pinunjul saka tentara Soviet, kanggo nindakake counterattack kanggo ngalahake pasukan Red. Amarga lack of eselon, bala ora dikirim ing wektu, pasokan pasukan Soviet kaganggu, lan minangka asil, serangan fizzled metu. Lan yen pasukan kita saiki ana ing Kyiv, lan bisa uga ing Romania, Inggris lan Amerika Serikat bisa uga ora wani ngiyanati USSR!
  Kajaba iku, sapa sing meh mateni Hitler? Mangkono nyurung Reich Katelu menyang agresi anyar?! Paling kamungkinan, iku operasi sing dipimpin dening Beria ... Sawise kabeh, ing siji wektu dheweke ngerti carane ngrampungake Trotsky. Nanging, iki amarga kudu ngindhari pamisah ing Internasional. Saiki iki wis mimpin kanggo efek ngelawan, mungsuh Rusia wis manunggal. Lan mungsuh sajarah! Dheweke Vedmakov, kudu dakkandhakake, kaget banget amarga Churchill nggawe pidato sensasional tanggal 24 Juni sing ngumumake dhukungan kanggo USSR. Aneh yen wedhus teka kanggo aliansi karo serigala, yen, mesthi, singa Inggris bisa dibandhingake karo wedhus. Stalin, Nanging, minangka serigala khas! Saiki kabeh wis bali normal, kapitalis-demokrat lan kapitalis-fasis bebarengan! Nanging komunis manunggal lan jujur, tanpa kompromi karo kalbu! Mungkin iki sing dikarepake Stalin? Ing kasus apa wae, pasukan mungsuh saya tambah akeh, lan ing sisih wétan Jepang nuduhake cangkeme. Nanging, ing umum, mesthi saka Kepemimpinan saka negara-negara ing Rising Sun iku logis: iku perlu kanggo nutup tenggorokan saka militèr karo konsesi wilayah ageng dissatisfied lan nyerah nyata, padha janji perang anyar lan tanah. Yen Amerika Serikat ora ngetrapake sanksi tanggal 24 Juli, utawa luwih blokade marang Jepang, mula bisa uga samurai bakal nyerang USSR, sanajan ing wulan Agustus tanpa ngenteni musim dingin! Jepang minangka wong sing wani lan meh ora bakal mandheg ing memori Khalkhin Gol, ing ngendi, kanthi cara, pasukan sekunder perang, kalebu wayang saka pamrentahan kekaisaran Manchurian!
  Lan iki bisa mbebayani kejatuhan Moskow ... Senajan, mbokmenawa, Stalin luwih seneng menehi kabeh Siberia kanggo nyerahake Moskow. Aku mung bakal ninggalake tutup ana, ngarep-arep yen mangsa taiga sing atos ora bakal menehi Jepang kesempatan kanggo maju adoh banget lan nyambungake karo Jerman ing Urals utawa wilayah Volga.
  Banjur, mesthi, bakal ana masalah ... Hitler gagal ing cedhak Moskow lan nggawe salah perhitungan kanthi nyatakake perang ing Amerika Serikat, tanpa mewajibake Jepang kanggo males marang USSR. Hitler ora dibedakake kanthi logika, kanthi anti-Semitisme kewan, nyetel marang dheweke minangka elit finansial utama lan malah Vatikan. Bener, iki nambah popularitas ing antarane wong-wong Arab, nanging ora menehi pitulungan sing signifikan marang korps Rommel.
  Mobil waja mlayu menyang bekas tapel wates Soviet. Wis ana sawetara karusakan. Iki pos tapel wates isih tetep metu.
  Lan infantri Jepang, uga sawetara tankettes cahya karo meriam otomatis 20mm lan loro bedhil mesin saben. Nglawan infantri Cina, iki bisa uga dadi senjata sing apik, nanging nglawan T-34 ... Bener, ana sawetara tank kaya ngono ing Timur Jauh, pasukan utama dipasang ing sisih kulon. Kajaba iku, saperangan liyane kendaraan waja lan mortir katon, diangkut ing open-top kendaraan. Aku kudu ujar manawa mortir sing apik, sanajan kaliber cilik ...
  Vedmakova ragu-ragu: apa sing kudu dilakoni? Ana akeh Jepang, lan ketoke sampeyan kudu mateni menyang dalan negara. Utawa Mungkin isih menehi antrian kanggo sipit-paningalan?
  Wis peteng ndhedhet, mendhung wis nutupi langit, udane teka. Mesthi, sampeyan bisa njupuk kasempatan, utamané amarga iki carane Japanese rame, infantri ngadeg, nglumpuk ing rangking kandhel. Ya, ana resimen kabeh, prajurit kuning, rada ala, lan ora sayang kanggo mateni.
  Vedmakova nyabrang dhéwé, ngucap:
  - Gusti Allah ngalang-alangi sijine liyane samurai!
  Rong senapan mesin kaliber 12 milimeter kaliber gedhe nyerang makhluk sing sipit. Ontran-ontran wiwit. Cah wadon malah nyanyi:
  Kita bakal nglawan mungsuh nganti pungkasan
  Eksploitasi para prajurit - aja ngetung nomer!
  Rusia tansah bisa perang,
  Aja nyerah nalika ana masalah!
  12 - millimeters minangka kartrid gedhe lan landhep, pierces liwat awak, lan kadhangkala sawetara Jepang ing wektu. Vedmakova ngontrol senjata kanthi bantuan aktuator hidrolik, sing dipinjam Jepang saka penerbangan. Ing detik pisanan, para pejuang Kekaisaran Rising Sun malah ora ngerti apa sing kedadeyan lan saka ngendi serangan kasebut. Dheweke mung tiba, ngeculake getih sing metu saka weteng lan dhadha. Dadi ora dinyana-nyana tekane pati ing jagad sing katon ayem iki. Senajan ora, statement pungkasan luwih kaya moyoki.
  Vedmakova ngatur kanggo mow mudhun sawetara baris sadurunge mungsuh reacted lan wiwit buyar. Pilot terus nembak nalika ngobahake mobil lapis baja supaya ora tiba ing geni tankette. Nanging, meriam pesawat bisa nembus waja kasebut. Nanging, iki isih gumantung ing kecepatan awal projectile, tankettes isih luwih gedhe tinimbang bedhil tempur.
  Nalika pilot kasebut begja, wong Jepang ora langsung ngerti sapa sing ngirim pati, luwih-luwih amarga udan musim semi netes, mula kelip-kelip dadi angel dibedakake. Mbokmenawa para samurai ngira yen dheweke diserang dening pasukan Rusia sing wis nembus ing mburi, mula tanket kasebut mbukak grumbulan. Vedmakova, remuk Jepang lan nyanyi:
  Saka adoh saka segara
  Where arch shuddered swarga!
  Gerombolan Sultan padha nyapu,
  Kaya Antikristus wis wungu!
  
  Perang iku tanpa ampun, ala,
  Kaya layangan mudhun ing Rus'!
  Bumiku abu-abu ing tatu,
  Nylametake ibuku, aku ndedonga marang Gusti Allah!
  
  Kejem banget jagad iki, nggegirisi
  Bocahe tiba lan suwuk!
  Dheweke nglairake, nyurung dheweke kanthi lara,
  Dadi Thunderer ala mutusake!
  
  Ing kene Gusti Allah ora ngerti ukuran nesu,
  Dheweke nurunake nasibe manungsa!
  Lan saben wong urip nandhang sangsara
  Mung kasusahan counts kamenangan!
  
  Rusia kebak getih,
  Sepira kejem Panjenengan Gusti!
  Misimu menyang ngendi?
  Mesthine Kristus iku nomer telu, ora perlu!
  
  Kowe kok Neraka lan Hawa
  Diasingake amarga nglanggar swarga!
  Wektu wis teka kanggo kanibal,
  Kanthi serangan luwih dadakan Mamai!
  
  Bocah-bocah wadon padha nangis,
  Jerman mateni wong tuwa!
  Dheweke tanpa alas kaki, lan frosts,
  Atos, kabeh kali beku!
  
  Ora ana sing melas marang kita
  Saiki midges, banjur ula nyengat kita!
  Kadhangkala ide kasebut muncul
  Apa tuwung saka kasangsaran kanggo brim!
  
  Ngarep-arep muspra marang Gusti Allah
  Dheweke mesthi ora lara!
  Lan luwih becik urip miskin lan miskin,
  Nanging kita ngandika - iku cukup!
  
  Kita duwe spanduk komunisme,
  Lan tegese tanpa referensi kanggo paman!
  Ora ngidinke urin saka fasisme,
  Etika kita prasaja: kanggo neraka karo!
  
  Pangarep-arep kanggo tangan ing jagung,
  Ing pikiran sing ana ing sirah!
  Bakal nuntun kita menyang prestasi,
  Skill, semangat ing ajiné!
  
  Dadi, langkah-langkah ngukur,
  Kanggo kebebasan lan rasa seneng cara sampeyan!
  Kita bakal dadi dewa abang
  Ora ana sing bisa mbengkongake kita!
  Vedmakova nyanyi lan nulis saka bedhil mesin, njupuk wong-wong sing wis bisa nyebar lan ngapusi kanthi sipit. Nanging nasibe diganti, lan sawetara perwira Jepang ketoke ngerti apa masalah lan mbuwang sawetara granat ing mobil wojo. Vedmakova krasa ndredheg ing awak. Nanging, granat Jepang minangka granat fragmentasi lan ora nembus waja, sing dirancang kanggo nahan semburan senapan mesin kaliber nganti 14 milimeter.
  Witcher ngguyu.
  - Lan ing kene ana perang bandel sing kesasar! Corroded, dumadakan luwih wicaksana lan luwih kerep kenek target!
  Ing operator personel lapis baja, bedhil mesin diwenehi sabuk. Iki menehi akeh peluru, Kajaba iku, cooling banyu diwenehake, sing ngijini sampeyan kanggo nambah durasi njupuk. Mulane, prajurit tanpa upacara ngethok granat Jepang ing dheweke. Nanging liyane saka pejuang katon wis weruh. Granat mabur maneh. Keprungu gumuruh. Iku misale jek sing siji granat dadi abot, kira-kira kilogram bobot lan anti-tank. Wong Jepang wis diwenehi kothong sing padha. Lemah marang Chevrons lan T-34s, nanging sampeyan bisa break liwat mobil wojo! Liwat sisih pierced, bledug disiram ing Vedmakova. Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Ya, Jepang cilik, nanging nyebabake masalah gedhe!
  Mobil waja mandheg obah, lan sepasang granat fragmentasi mabur mlebu, lan njeblug.
  Splinters nyekel Vedmakov, nyuwek seragame. Ing ndhuwur iku, tangki bensin sing rusak kobong. Wong wedok kuwi ngumpat maneh.
  - Ora mobil - Jendral! Aku bakal menehi sampeyan telek!
  Aku kudu mow mudhun saperangan rolas liyane kanggo mlumpat metu saka taksi. Bocah wadon mau ora digatekake dening prajurit Jepang lan nyusup. Kanggo awake dhewe, dheweke ora kuwatir babagan seragam tentara negara Sun Rising. Lan ing peteng lan udan, pasuryan ora bisa dibedakake. Saiki sampeyan kudu metu saka dalan gedhe lan dissolve menyang grumbulan.
  Cah wadon crawled cukup cepet lan ing wektu sing padha mlayu menyang mayit kaping pindho. Cukup murmur:
  - Ora ala, aku menehi lampu kanggo samurai! Saiki sampeyan mung kudu nyimpen dhewe!
  Prajurit nyemplung ing grumbulan lan, munggah, wiwit mlaku. Jester karo wong-wong mau, Mungkin padha ora bakal njaluk. Ing kasunyatan, dheweke perang prayoga lan panginten sing feat: paling kamungkinan padha ora pracaya iku, yen ora, sing mangerténi, padha bakal menehi lintang liyane pahlawan!
  Umumé, sing aneh yaiku perang, ing kene sampeyan mateni wong lan iki ora gampang normal, nanging wani. Minangka Kitab Suci ngandika, Aja matèni! Nanging, Gusti Allah dhawuh ora mung mateni, nanging umume nyirnakake wong Amalek lan bojone, anak-anake, lan uga kewan kewan! Sanajan nalika perang, pembasmian warga sipil dianggep tumindak ora sopan lan ora sopan.
  Nanging, sekutu Barat ngebom ora mung lan ora akeh fasilitas militer minangka populasi sipil. Iki sebagéyan amarga akurasi kurang saka pengebom dhuwur-dhuwur, kang digawe angel kanggo ngalahake target sejatine sifate militèr, nanging bab utama iku mbales. Jepang uga entuk cahya saka AS. Lan padha ora duwe wangsulan! Dheweke mung ora duwe pesawat cukup suwe kanggo njupuk Yankees!
  Ketoke, Amerika nganggep mbales kanggo Pelabuhan Peru cukup, utawa luwih, elit finansial paling dhuwur mutusake tumindak kanthi pragmatis, ing wektu sing padha, lan mungkasi Tentara Merah Mao. Jepang ninggalake Manchuria minangka springboard kanggo perang nglawan USSR, lan diwenehi tangan gratis marang Mongolia, lan liyane minangka karya Chiang Kai-shek! Banjur bakal bisa kanggo rake munggah kabèh China ing dhewe. Lan supaya negara saka Rising Sun getihen ing perang karo USSR. Ingkang paling narik kawigatosan ing ngriki, bokmanawi tiyang Jêpan ngetang, sampun ngalahakên Rusia, malih malih malih dhatêng Amerika kanthi pitulungan saking Jêrman tuwin Amerika Serikat, rêkaos badhe ngrebut Siberia tuwin tanah sanès-sanèsipun saking Jêpan ingkang kesel.
  Saben sisih mikir sing wis rampung banget pinter, utamané wiwit Amerika lan Inggris gained kontrol wilayah jembar tanpa murub. Yen ora, mesthine kudu direbut maneh ing wektu sing suwe lan angel, sing paling sethithik sawetara taun, amarga iki isih dadi pulo!
  Vedmakova mlaku, ngarep-arep bisa ngliwati garis ngarep. Iku cukup bisa kanggo slip menyang longkangan lan cling kanggo dhewe. Lan bisa uga njupuk salah sawijining tawanan samurai. Inggih, iku cedhak posisi paling maju saka tentara Soviet. Yen ora, bakal angel digawa.
  . BAB #5
  Dadi kanggo Oligarki Donya: Jerman lan Eropa ing USSR, iki dianggep minangka zona pengaruh sing ilang, lan malah ancaman kanggo kekaisaran komunis sing dikuatake lan ekspansi Bolshevisme luwih akeh. Lan Rusia ing Jerman minangka ekspansi lingkungan pengaruh lan kemungkinan nyedhot kabeh jus saka tanah sugih. Nanging iki pancene kalah dening oligarki Prancis nalika kalah karo Jerman: dheweke kudu mbagi sethithik karo Hitler, nanging tetep akeh kasugihan, lan malah dadi luwih gampang kanggo ngeksploitasi buruh - Jerman ngremukake serikat pekerja. Apa sing ilang oligarki ing Baltik? Count kabeh ibukutha, lan sing ora duwe wektu kanggo uwal, banjur kamardikan utawa urip! Conto apik tenan! Dadi ora ana sing nggumunake! Lan yen Hitler ora kaya anti-Semit, ora ana sing bakal nulungi USSR!
  Perlu dikandhakake manawa salah sawijining sebab kenapa Prancis gampang rusak yaiku persentase wong Yahudi sing luwih murah ing populasi umum lan elit finansial. Ing Polandia, Inggris, Amerika Serikat: iku cukup ngelawan. Utamane ing Amerika Serikat, sing nerangake kenapa Yankees, sanajan ora ana bom sing tiba ing Amerika, malah luwih kejam marang populasi Jerman tinimbang Inggris!
  Vishu, dadi wayang ing Wehrmacht, lan Jerman nitih liwat Paris, muter harmonika. Hitler wiwit nyiapake invasi Inggris, ora ngganggu kanggo mindhah ekonomi menyang pijakan militèr lan nggunakake sumber daya Eropah conquered. Dheweke biaya banget, uga ora duwe kepinginan kanggo rembugan karo Angles, kanthi nolak anti-Semitisme. Sing terakhir, mbok menawa, bakal ngidini Fuhrer ngeculake kabeh pasukane kanggo perang nglawan USSR, lan nyerang maneh ing Mei. Bener, perdamaian karo Inggris bisa nyurung Stalin kanggo ngumumake mobilisasi. Iku bakal dadi sinyal sing, padha ngomong, mungsuh wis ing ambang.
  Utawa ora dadi, banjur mbok menawa bakal mengaruhi posisi Amerika Serikat ing hubungan karo Jepang. Padha ora bakal provoke Land of the Rising Sun, lan kekaisaran kuwat bisa mbukak ngarep kapindho! Apa sing kedadeyan saiki. Mung ing kahanan sing luwih elek, nalika tentara USSR meh dikalahake, produksi senjata durung ditetepake, lan dheweke durung sinau perang!
  Saiki dudu taun patang puluh siji - pasukan Soviet wis entuk pengalaman tempur, sinau perang lan menang! Dadi saiki dheweke ora wedi karo tank abot lan pesawat kanthi pitung titik tembak, ing siji mesin!
  Wong Jepang dhewekan ngadeg ing cedhak wit. Dadi boneka kuning biasa.
  Vedmakova mlumpat ing mburi. Dheweke narik sirahe munggah, banjur bengkong ... Nalika sampeyan narik "bowler" mungsuh kanthi cepet, otot gulu ora bisa nyedhiyakake resistensi sing efektif lan "sirah" gampang dilipat!
  Inggih, apa kurang samurai! Vedmakova katon ceria lan marem, dheweke malah mbabar untune:
  Jepang ora bakal nelukake kita! Amarga ana pejuang kaya aku!
  Pancen, ing kabeh sajarah Rusia, mung Mongol-Tatar sing bisa nelukake! Napa iki kedaden lan ngapa bangsa Slavia gedhe dadi ora duwe daya, iki mesthi misteri ora kanggo siji generasi!
  Alesan utama yaiku fragmentasi feodal, nalika saben wong njupuk sebidang tanah kanggo awake dhewe: dheweke miwiti pitik lan lungguh ing kono, njaga warisane: metu saka karya!
  Vedmakova ngrasa yen sepatu bot Jepang sing nyenyet lan ora nyaman digosok sikile. Pilot mutusake yen ing kasus iki ora ana gunane kanggo nandhang sangsara. Dheweke mung mbuwang kethul, constricting lan mencet "pads" ing dheweke driji. Aku ngrasakake hawa adhem wengi ing tanah kelairanku nganggo sikilku lan rumangsa luwih nyenengake! Dheweke nambahake langkah, lan malah wiwit mumbul sethithik!
  Kasunyatan bilih Rusian dipérang dadi tragedi paling gedhe saka Slavs. Ing sisih kulon padha dijajah Lithuania lan Polandia, lan ing sisih wétan dening Tatar sing kejem. Nanging, rakit ora langgeng: sadurunge Moscow, kutha cilik, wiwit tuwuh lan malah dadi kekaisaran cilik. Ivan Kalita dadi kolektor tanah Rusia. Dheweke dadi sing pertama lan dudu sing paling sukses, nanging sing paling penting sing pertama! Lan kepiye swarane ing lagu Bolshevik: luwih becik mati - tinimbang sing kapindho!
  Stalin dudu Rusia, iki minangka kekurangan utama! Mula rasa ora percaya marang bangsa titular, lan penindasan sing ora adil! Ing kene, wenehana sungu marang babi, lan karajan marang chock!
  Chuchmek ing dhampar lan Rus 'ing paddock!
  Contone, loro Tukhachevsky lan Yegorov padha marshals cukup saged, kang, ing cara, bisa ngandika bab liyane saka komandhan repressed! Ora kanggo dibandhingake karo kethek mustachioed! Mulane kita macet!
  Nanging, kepiye carane Stalin bisa dadi panguwasa sing berdaulat? Wong Georgia sing buta huruf digawe Gusti Allah!
  Wong Rusia kudu dikuwasani dening Tsar Rusia! Romanovs, kanthi cara, meh ora ana getih Rusia, lan bisa uga dadi degenerasi!
  Jêpan ugi gadhah wujud pamaréntahan ingkang mirunggan, ing pundi kemawon shogun punika tamtunipun langkung inggil tinimbang kaisar, mila wonten kaluwihan, amargi kirang kamungkinan ngrusak kekaisaran amargi ahli warisipun tiyang bodho. Nganti pirang-pirang abad, Jepang ora nindakake perang penaklukan, nanging kanthi aktif squabbled karo siji liyane. Iki nduwe pengaruh ing mentalitas bangsa iki. Nanging ing abad rong puloh, Land of the Rising Sun nelukaké tanah luwih saka Alexander Agung! Saiki giliran Rusia. Mung saiki dudu jaman tsarist, aturan partai komunis sing gedhe, lan sistem ekonomi lan politik sing paling maju lan sampurna ing donya!
  Vedmakova, Nanging, dumadakan guncang sirahe. Ing sistem politik, lan ing cara pamaréntahan, ora kabeh bener uga! Contone, wong ora milih kepala negara minangka asil saka ekspresi alternatif saka karsane, nanging kedadeyan ... Aku kudu ngomong yen hukum utawa konstitusi ora kasedhiya kanggo nggawe markas lan pemberdayaan kanthi darurat. kakuwasan. Lan babagan kabisan seminarian setengah-pendidikan, dheweke duwe keraguan gedhe! Uga Beria: wong licik, nanging kurang pendhidhikan kanthi wawasan lan erudition sing sempit banget!
  Nanging saiki garis ngarep luwih cedhak, kelip-kelip katon, lan rame-rame saya tambah kuwat. Wektu kanggo golek basa lan .... Vedmakova weruh detasemen Jepang sing nyusup. Saiki sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, njagong ing buntut. Kira-kira kanthi gaya sing padha karo dheweke nyerang Yu-188, pengebom sing cepet banget, sing ora gampang dicekel MiG sing cepet. Log, kanthi cara, ing umum, ora utamané maneuverable lan ing bab iki ora luwih saka Focken-Wulfs! Inggih, punika samurai nyedhaki parit, padha katon kaya adus wedhus nyusup menyang genangan lenga. Wong Jepang akeh, ing kene kudu ngati-ati... Ing kene komandhane wadyabala negari Srengenge Terbit, moncong kaya marmut. Ana sing njerit, sregep ngacungake ajiné lan keris.
  Vedmakova, sabar ngenteni samurai nyerang, nggebug dheweke ing mburi sirah karo bokong bedhil. Nanging, dheweke ngetung pukulan kanthi cara sing "jap" ora langsung dicemplungake. Banjur dheweke nembakake senapan mesin ringan menyang Jepang sing mlayu nyerang! bengok-bengok:
  - Licik ing perang kaya layar ing kapal, nanging mung kembung, dudu dheweke!
  Boy Oleg lan cah wadon Margarita perang ing Stalingrad. Padha bakal ngadeg ing kutha iki kaya titans.
  Oleg Rybachenko katon rolas taun. Lan bocah kasebut mbuwang granat kanthi sikil sing kosong.
  Dheweke mbuwang para fasis lan ujar:
  - Kamulyan kanggo Motherland gedhe!
  Margarita uga menehi giliran apik. Mows mudhun Nazi lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Stalin lan srengenge komunisme!
  Oleg Rybachenko murub lan nambah:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Cah wadon shoots, mows mudhun Nazi. Dheweke mbuwang granat kanthi sikil kosong lan squeaks:
  - Lan kamulyan kanggo Motherland kanggo abad!
  Mangkono, lanang lan wadon pancen pedhot tenan. Dheweke nembak Nazi lan mbuwang granat.
  Sikile bocah lanang kasebut mbuwang hadiah pembunuh. Bocah lanang sing nesu banget ujar:
  - Kita nyiksa kabeh wong!
  Margarita, nembak, lan mowing mungsuh, squeaks:
  - Lan bakal ana HAY setan!
  Lan cah wadon mbuwang hadiah pati kanthi sikil telanjang. Kuwi prajurit, sing bisa ngrusak kabeh pasukan.
  Bocah lanang lan wadon gelut ing Stalingrad. Padha pahlawan sejati. Lan ksatria kebak semangat kendel.
  Apa sing dipikirake Hitler yen Rusia ora sinau apa-apa sawise bencana 1941?
  Lan jancok sampeyan! Tentara Abang siyap kanggo ngadhepi monsters saka seri "E", supaya padha nindakake: E-75 ton kanggo sangang puluh, lan E-100 ton kanggo satus patang puluh. Saka taiga nganti segara Inggris, Tentara Abang minangka sing paling kuat.
  Bocah lanang lan wadon padha gelut, supaya Nazi njaluk saka wong-wong mau kaya kaca saka sledgehammer.
  Anak-anak iku langgeng lan ora wedi apa-apa. Apa fasis iki kanggo wong-wong mau? Kelinci sabanjure ing wiji!
  Oleg Rybachenko nyanyi kanthi rame:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, sampeyan wedhus Hitler,
  Kenapa sampeyan munggah menyang Rusia bokong ...
  Sampeyan bakal nampa saka kita khusus ing sen -
  Sampeyan bakal mbukak menyang ajiné lanang kang kuwat!
  Banjur ana bocah sing otot-otot mbalang granat nganggo sikile. Lan loro tank Jerman E-50 lan E-75 tabrakan langsung lan njeblug.
  Oleg Rybachenko ngandika kanthi bungah:
  - Aku pejuang kelas super enom!
  Lan maneh bocah lanang menehi giliran.
  Lan banjur cah wadon shoots. Dheweke tekan kanthi akurat lan tekan kanthi keras. Lan nalika dheweke nyanyi:
  - Aku bakal ngremukake kabeh fasis, lan aku bakal ilang lemak kanggo Adolf!
  Lan maneh cah wadon ing kebak kasenengan extermination. Saben uwong nembak lan nembak.
  Lan granat mabur saka sikil kosong maneh. Dheweke ngalahake para fasis. Mbuwang kaya skittles saka mencet bal.
  Margaret nyanyi:
  - Pukulan sing kuat banget dituju,
  Povetkin paling keren mabur menyang ring!
  Oleg Rybachenko, dipecat, kanthi gampang dikonfirmasi:
  - A salinan Povetkin pantes, lan ora mbukak saka mungsuh kuwat!
  Sawisé iku, cah lanang maneh mbalang granat nganggo sikil telanjang, lan smashes Nazi kaya gendul cobblestone.
  Lan carane cleverly tack, Nazi tabrakan. Apa sing dikarepake? Iku ora perlu kanggo menek ing USSR.
  Mung Oleg Rybachenko pegel. Amerika Serikat wis ngeculake Jerman, lan Rusia kudu njupuk rap kanggo dheweke.
  Bocah lanang kasebut, maneh mbalang granat nganggo sikil telanjang, nyanyi:
  - Aja muter Amerika bodho,
  Wenehi Alaska saiki ...
  Iki tanah kita ing rong pesisir -
  Ora muspra yen bruwang iku kewan galak!
  Lan Oleg Rybachenko maneh menehi giliran ... Dheweke mowed mudhun Nazi. Lan maneh, driji sikile bocah lanang kasebut nyeret granat lan diuncalake menyang mungsuh. Padha nyebar ing macem-macem arah.
  Bocah lanang nguwuh:
  - Kamulyan kanggo Rusia!
  Margarita maneh mbalang granat nganggo sikil telanjang, lan squeak:
  - Kanggo Tsar Nicholas II!
  Sing lanang mbenerake cah wadon:
  - Stalin aturan kene, ora Nicholas II!
  Margarita langsung setuju:
  Ya, Stalin! Sing nggawe rukun karo kanibal!
  Lan cah wadon maneh mbuwang hadiah pembunuh karo sikil telanjang.
  Oleg Rybachenko kanthi logis ujar:
  - USSR butuh ambegan! Senajan Reich Katelu njupuk kauntungan saka iku luwih apik!
  Lan bocah-bocah wiwit njupuk maneh ...
  Jerman cedhak Stalingrad lan ing Stalingrad dhewe entuk neraka elek.
  Nanging tenan, apa sing teka karo apa sampeyan ninggalake.
  Utawa luwih, padha mati. Perang iku dadi getih lan hak suci.
  Oleg Rybachenko tenan mikir sak perang sing wong banget naif ing kaping. Utawa dheweke nggawe jenius saka Stalin, utawa nggawe Lukashenka umume. Nanging kanggo Belarus ing abad kaping 21, nggawe kultus pribadine saka petani kolektif rada bisu. Wis wayahe wicaksana.
  Lan milih pemimpin anyar, enom, progresif. Lan ora kanggo nduduhake tingkat kecerdasan bayi ing kothak wedhi.
  Anekdot ing ngisor iki minangka ciri Lukashenka sing paling apik:
  Nalika kabeh dadi luwih larang ing Belarus, apa sing paling murah?
  Janji Presiden Lukashenko!
  Lan kenapa?
  Amarga padha ora biaya apa-apa!
  Iku isin kanggo Belarusians sing isih milih kanggo diktator kuwi. Nanging wektune kanggo tuwuh luwih wicaksana lan nuduhake yen dheweke dadi wong Eropa. Contone, ing Rusia, Putin paling ora bisa ngurmati awake dhewe kanthi nglebokake Crimea tanpa ditembak.
  Nanging iku amarga luck fenomenal. Good luck karo Putin. Contone, iku begja sing sak riko Perdana Mentri Israel ana episode karu karo bojoné ing Kyiv. Ya, maneh manifestasi saka luck fenomenal. Nanging supaya sethitik bali nyata! Lan apa yen Tsar Nicholas wis luck fenomena kuwi. Luwih tepate, dheweke entuk, ing taun 1935 Rusia wis nguwasani setengah saka jagad iki.
  Lan apa sabanjure ... Tsar Nicholas dijadwalake mabur menyang antariksa tanggal 28 Mei 1935, pas wektu ulang tahune. Penerbangan pisanan ing sajarah manungsa saka kosmonot wadon Rusia.
  Lan ing donya iki, nalika USSR melu kaslametané.
  Perang ing Stalingrad meh padha karo ing sajarah nyata taun 1942. Mung wektu iki mungsuh luwih kuwat. Lan jumlah amarga pasukan kolonial lan teknologi.
  Iku utamané hard ing langit Soviet Rusia. Nazi duwe akeh pesawat jet sing kuwat. Lan piye wae ora gampang nolak iki.
  Iki pilot Jerman Albina lan Alvina ngumpulake tagihan kanggo awake dhewe. Dheweke pancen ahli ing bidang iki.
  Kepiye, contone, kanggo mungkasi bocah-bocah wadon Jerman sing nganggo bikini nganggo sikil telanjang?
  Oleg Rybachenko ngrasa bocah-bocah wadon iki.
  Mbuwang granat liyane kanthi driji sikil. Bubar Nazi ing kabeh arah lan ngandika:
  - Gedhe jantung Rusia!
  Lan terminator boy banget agresif geni. Saben peluru tekan target. Lan wong Arab, lan wong ireng, lan wong India padha nyerang. Wong akeh sing teka.
  Bocah jenius maneh mbuwang granat kanthi sikil telanjang, nyurung rong tank Jerman gedhe lan pesawat kasebut:
  Pedhang samurai karo sampeyan
  resik ati lan pikiran...
  Kendel mimpin serangan -
  Path of Beauty!
  Margarita, nembak mungsuh, njupuk lan murub ing Nazi saka bazooka lan squeaked:
  - Kaendahan sing luar biasa!
  Lan prajurit kasebut mbuwang hadiah pati sing ngrusak kanthi driji sikile. Ngancurake mungsuh. Banjur maneh, kanthi jempol sikile sing telanjang, dheweke maneh mbuwang karusakan liar. Lan loro tank fasis njupuk lan tabrakan. Malah sparks lan kumelun tiba lan diwutahake!
  Oleg ngandika:
  - Sing cah wadon langgeng uga rampung!
  Margarita mbuwang linglang pembunuh anyar nganggo sikil telanjang lan squeak:
  - Kita anak langgeng ing milky way!
  Bocah terminator manthuk-manthuk lan nerusake gelut dhewe. Kabeh lumaku miturut rencana. Luwih tepate, nalika iku normal. Lan ing wilayah kasebut, Nazi ora bakal nembus.
  Dadi Nazi, ora ketompo carane hard padha nyoba, nanging nyatane mung bakal keselak getih dhewe.
  Lan tank bakal dadi kethokan! Lan gendéra Rusia bakal sumunar ing planet iki!
  Oleg Rybachenko tumindak kanthi energi gedhe. Mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan nyanyi:
  - Kita bakal tansah seneng
  Bakal ana impen sing padhang ...
  Lan kaendahan bakal teka
  Keributan bakal ilang!
  Genius lanang tumindak kanthi aktivitas, sing mundhak kanthi nesu sing proporsional karo panyebaran Jerman.
  Margarita tumindak minangka nomer loro. Nanging cah wadon kang telanjang kaki mbuwang granat liyane lan liyane aktif.
  Lan Nazi tiba ing sangisore dheweke.
  Oleg Rybachenko uga njupuk ... Nanging pikirane mlumpat, bali menyang saiki. Kanggo apa ing kasunyatan.
  Ing kasunyatan, Belarusians koyone duwe massa otak paling gedhé ing Eropah, nanging padha ngidini piyambak kanggo sijine ing kerah, ngidinke diktator individu.
  Lan yen presiden ana sawetara superman! Lan dadi petani bebarengan, lan malah tanpa bapa legal. Lan supaya wong-wong mau goad kanggo supaya akeh taun.
  Kajaba iku, isih ana wong sing duwe pikiran sempit sing milih dheweke.
  Ya, Oleg Rybachenko malah duwe ditties.
  Marang kanca-kanca nganti suwe
  Voting kanggo bapak Kolya ...
  Iku wektu kanggo sampeyan milih Oleg -
  Kanggo entuk dhuwit luwih akeh!
  Ya, mesthi, owah-owahan dibutuhake lan sanalika bisa. Nyatane, stagnasi kebak akibat sing ala.
  Kajaba iku, Lukashenko dhewe ora ngerti apa sing dikarepake. Dheweke tengen, dheweke kiwa. Sing dadi kapitalisme, banjur sosialisme. Lan dheweke ora duwe tim sing apik. Lan ora ana partai dhewe lan ideologi. Kuwi kultus saka pribadine biasa-biasa wae lan wicara. Stalin lan Lenin paling ora ngerti apa sing dikarepake! Lan diktator iki? Dheweke malah ora ngerti yen dheweke nengen utawa ngiwa!
  Ora, tanpa ideologi lan partai sing stabil, ora bakal ana stabilitas ing masyarakat.
  Lan uga maju!
  Stalin, sayangé, uga dadi simbol teror lan karusakan, ngowahi komunisme menyang scarecrow.
  Pamrentahan sing optimal ora bisa ditindakake. Lan ing Brezhnev ana edan - carane bisa sijine kepala USSR kuwi. Lan ing muda Brezhnev ora narik intelektual, nanging ing umur tuwa dheweke ambruk menyang edan. Lan ing umum, iku malu kepala negara ora bisa dasi rong tembung tanpa Piece saka kertas. Lan sampeyan kudu ngerti carane nindakake!
  Oleg Rybachenko mbuwang granat ganda sing mateni kanthi sikil telanjang lan nyanyi:
  Nanging isih urip
  Nanging manggon miturut Brezhnev!
  Aku bisu, bisu, aku ora bisa!
  Lan aja nyopir badai salju!
  Margarita mbuwang bungkusan mbledhos nganggo driji sikile. Dheweke nyebarake Nazi kaya apel sing diguncang saka cabang.
  Bocah wadon nyanyi:
  - Wit apel mekar
  Lagu Solovyov...
  Aku bakal teka sampeyan -
  Bakal ana gladhen!
  Wong wedok iku mesem jembar lan mesem. Untune kaya mutiara, gemerlap.
  Ya, pasangan iki apik banget.
  Oleg Rybachenko njupuk lan nyanyi:
  - Tinju kita nganggo baja,
  Cakar, untu lan taring ...
  Dheweke pengin gelut nyata!
  Lan maneh, bocah terminator murub banget kanthi akurat. Lan tetesan getih sing metu saka Nazi.
  Ora, ora bakal ana welas asih. Mungsuh keselak.
  Kangge, Natashka lan tim perang ing Sukhumi.
  Nazi nyerang pesisir. Perang, mesthi, banget unequal
  Nanging bocah-bocah wadon. Nalika lagi meh wuda, iku apik!
  Natasha mbuwang granat kanthi sikil telanjang, ngrusak rolas fasis lan nyanyi:
  - Masa depan donya iku kita,
  Kita cah wadon kaya Jedi!
  Zoya uga ngluncurake granat kanthi sikil kosong. Kasebar Nazi lan kanthi yakin squeak:
  - Aku sing bisa ngubur kabeh wong ing kuburan!
  Aurora murub luwih. Uga cah wadon sing, nalika dheweke mencet, iku ora maneh jotosan saka fly.
  Iblis rambut abang njupuk lan buzzed:
  - Aku werna rubah, lan kaendahan paling!
  Lan maneh bakal njupuk karo gundhul sikil, lan mbuwang hadiah pati! Iki pancen cah wadon, apa sing sampeyan butuhake.
  Lan banjur ana Svetlana minangka jeblugan! Lan dheweke bakal buyar lan crumble kabeh wong, kaya-kaya setan saka kabeh liwat neraka wis dipindhah menyang dheweke.
  Ya, bocah-bocah wadon ing kene, mesthi, saka untu sing nyengir sing bakal ngrusak rahang tanpa masalah.
  Lan yen perlu, banjur setengah sirah!
  Natasha nembak mungsuh, lan nggero:
  - Aku dadi prajurit sing tangguh, malah banteng ora bakal ngidak-idak aku! Aku bakal break sirahe!
  Zoya kanthi yakin dikonfirmasi:
  - Aku bakal mecah sungu!
  Lan sikile cah wadon iku mbalang granat. Lan loro tank Nazi bakal njupuk lan tabrakan.
  Banjur iki carane Aurora bakal kenek. Lan uga kanthi sikil gundhul bakal miwiti mateni.
  Lan gumuruh:
  - Kamulyan kanggo Stalin, supaya dheweke dadi luwih wicaksana!
  Aurora jahat tenan. Apa kaya perang ing loro ngarep? Nyatane, tegese lampus.
  Lan kenapa Stalin nggawa Rusia menyang iki?
  Cah wadon maneh kanthi driji sikil telanjang bakal ngluncurake hadiah sing mateni pati lan squeak:
  - Kamulyan kanggo pimpinan anyar!
  Inggih, leres! Stalin malah wis bathuk kurang. Lan iki minangka tandha intelijen sing kurang.
  Svetlana nembak awake dhewe. Lan mbalang granat nganggo sikil kosong. Mbuyarake mungsuh. Numpes lan squeals:
  - Kamulyan kanggo para dewa Rusia!
  Lan maneh, kanthi tumit sing telanjang, dheweke bakal mbuwang barang sing bakal ngrusak.
  Bocah-bocah wadon ing kene kaliber kaya Fritz ora bakal njupuk dheweke.
  Papat bocah wadon iku pasukan gedhe. Lan sing paling penting, dheweke ana ing kathok sing padha.
  Lan iki menehi kemampuan kolosal kanggo perang.
  Natasha murub. prajurit Afrika obah ing longsor, malah Hindu lan Arab.
  Jerman digunakake minangka pakan meriam. Tanpa welas asih lan getun digunakake ing perang. Lan mesthi, dheweke njupuk nomer kasebut.
  Sukhumi wis kepethuk dharat. Lan iku banget ala. Kita bakal kentekan amunisi lan kita kudu mundur.
  Nanging nalika bocah-bocah wadon isih ora pengin menehi. Padha ngimpi kamenangan. Sanajan pasukan ora padha. Lan Moscow diubengi.
  Natasha kuwatir babagan iki. Dheweke mbalang granat nganggo sikil telanjang. Ngilangi mungsuh lan nyanyi:
  - Yen ibukutha bakal ngadeg!
  Zoya uga mbuwang paket bledosan karo sikil telanjang lan squeaked:
  - Kali Rusia ora bakal garing!
  Lan dheweke blasted ing mungsuh saka kabeh trunks, ngarep-digawe recoilless bitterness.
  Lan nyuwil sawetara tank ...
  Nanging saka ndhuwur, pesawat serangan wiwit mencet.
  Dadi apa yen padha reaktif?
  Aurora ngetokake peluncur roket. Numpak mobil Jerman. Nggawe dheweke tiba.
  Kewan wulu abang banjur ngguyu:
  - Komunisme tanpa wates!
  Banjur Svetlana wiwit murub. Lan mowed mudhun pejuang ireng. Banjur, kaya sikil kosong, dheweke bakal mbuwang lemon.
  Lan gumuruh:
  - Kamulyan kanggo dewa anyar!
  Natasha murub ing mungsuh lan squeaked:
  - dewa Rusia!
  Lan saka mbuwang sikil telanjang dheweke, pesawat njeblug.
  Iki bocah-bocah wadon terminator. Yen wis perang, ora ana sing bisa ngatasi.
  Zoya uga mbuwang soko ing mungsuh sing mateni kekuwatan apa wae. Lan soko sing numpes mungsuh. Lan jawata, mbeber untune, squeals:
  - Pesawat ing peti mati!
  Lan driji gundhul mbuwang maneh hadiah pati.
  Banjur Aurora bakal ngetokake lemon menyang mungsuh. Njupuk lan nggero:
  - Masa depan kita!
  Svetlana nyumerepi untune lan ngandika:
  - Kanggo komunisme, lan prestasi anyar!
  Lan maneh, kepiye dheweke mbuwang granat nganggo sikil sing kosong. Lan dheweke bakal mateni kabeh wong. Inggih, yen ora kabeh, banjur sawetara mesthi.
  Nazi menek menyang jug. Lan iki masalah sing. Ing kene sampeyan bisa ndeleng bedhil self-propelled Jagdtigr. Mobil lawas, nanging banget mateni. Bocah lanang perintis nyusup menyang dheweke. Lan mlebukake tambang.
  Lan bedhil poto-propelled trivially njeblug.
  Bocah lanang kasebut ngetokake ilat lan nyanyi:
  - Ayo ngombe kanggo Tanah Air, ayo ngombe kanggo Stalin!
  Ayo ngombe lan ngombe maneh!
  Kita pionir bakal mateni Hitler!
  Fasis entuk. Sanajan angel kanggo Tentara Abang. Kutha Grozny diubengi dening Nazi, nanging isih ana perang ing kono. Bocah-bocah wadon sing paling dhuwur ing kene.
  Punika Tamara gelut. Dheweke nganggo bathing suit lan tanpa alas kaki. Lan cuaca panas lan cah wadon dadi dexterous. Beauty murub. Kanthi sikil kosong ing Nazi, dheweke ngluncurake paket mbledhos lan nyanyi:
  - Hitler bakal cepet njaluk paku ing peti mati,
  Iku bakal kaya laba-laba ing geni ...
  Iblis bakal nyiksa ing jagading wong mati -
  Sing nyembah Iblis!
  Lan maneh, lemon sing mateni banget mabur saka tumit sing gundhul saka kaendahan lan smashes Nazi.
  Maryam ngandika karo ngguyu:
  - Granat bakal mateni!
  Lan napuk pundhak Tamara. Ana bocah wadon loro sing gelut, lan ing ndhuwur ana Gendéra Abang sing ditusuk peluru.
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki lan meh tanpa sandhangan, nanging ora arep nyerahake kutha-kutha Soviet.
  Maria nyanyi lagu sing nyenengake. Lan ing wektu sing padha dheweke mimpin geni tanpa karep lan mateni;
   Akeh wong agung,
  Tindak-tanduke urip nganti pirang-pirang abad, Akeh jeneng agung, Kang sinebut langgeng.
  
  Akeh pahlawan dongeng Ngreksa melodi epik, Nanging sing paling gampang saka kabeh pahlawan Lan sing ditresnani kanggo kita kabeh - siji.
  
  Bocah-bocah ing antarane gunung-gunung, Nututi manuk-manuk, Pusaka saka gunung Kaendahan swiwi garudha.
  
  Asmane, kanthi gludhug, Kesapu ing samodra, Dadi cedhak lan akrab karo proletar kabeh negara.
  
  Ing dharatan Cina, Dear kabeh ati, jeneng iki heralds Fanzam - tentrem, pungkasan - kanggo kraton.
  
  Stalin minangka panji rasa seneng, esuke manungsa! Muga-muga Stalin sing dikasihi urip nganti pirang-pirang taun!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik. Maria, Tamara, digabung karo Veronica lan Victoria.
  Kabeh papat ayu diubengi, nanging carane perang.
  Ing kene Maria mbuwang granat kanthi sikil kosong lan nembak pesawat serangan Jerman. Lan kaendahan squeaks:
  - Kamulyan kanggo pesta kita!
  Veronica uga ngirim hadiah pati kanthi sikil telanjang, lan HE-162 ditembak mudhun. Lan prajurit nggero:
  - Kamulyan, sing luwih dhuwur tinimbang kamulyan!
  . BAB #6
  Victoria, nembak mungsuh, lan nembak, nyengir:
  - Kanggo expanses masa depan komunisme!
  Lan papat ayu, meh wuda lan barefoot ngguyu.
  Dheweke minangka bocah-bocah elang sing paling dhuwur.
  Mirabela lan Anastasia perang ing langit. Lan padha uga brainwash Nazi.
  Mirabela karo mesem, tweets:
  Kabeh ing donya bakal apik
  Tresna tanah kelairan kanthi semangat!
  Lan maneh kanthi driji sikil, liwat jendhela sing mbukak, kaya mbuwang lemon. Lan tamparan ing fasis. Mobil liyane ambruk.
  Iki trik - sampeyan kudu teka ing kono.
  Anastasia ngandika karo ngguyu:
  - Lenin mesthi ngalembana sampeyan!
  Mirabela nembak saperangan mobil Jerman kanthi siji bledosan, lan weruh:
  - Stalin, tanpa mangu-mangu uga!
  Anastasia mateni telung pesawat Nazi lan dikonfirmasi:
  - Tanpa mangu-mangu!
  Bocah-bocah wadon pancen keren. Lan sing paling penting ayu. Padha panas lan ing wektu sing padha kadhemen pitungan.
  Mirabela, nembak pesawat liyane, weruh:
  Kabeh ing jagad iki relatif ...
  Anastasia cekikikan lan ngguyu nesu:
  - Ora ana filosofi ekstra!
  Lan dheweke uga mbukak jendhela lan mbuwang granat nganggo sikil kosong. Wektu iki ME-262 mbledhos.
  Mirabella manthuk-manthuk.
  - Sampeyan nindakake apik!
  Anastasia, kanthi untune, nambahake:
  - Dheweke nindakake apa sing ditindakake!
  Lan loro warriors bakal bledosan ngguyu. Lan saling nglirik.
  Ya, kepahlawanan iku nyengsemaken.
  Ing mangsa panas taun 1946, perang sengit mbukak ing njaba kutha ing Volga. Batalyon penembak jitu wanita, miturut komando Kapten Alena Ogurtsova, njupuk posisi pertahanan ing reruntuhan ing Volodarsky Street. Bocah-bocah wadon nganggo bedhil mesin lan bedhil, diikat nganggo bungkusan granat, ndhelik ing mburi reruntuhan.
  Alena dhéwé ing tunic kesawang liwat awak wuda, ing celonone cendhak, lan Barefoot. Bocah wadon sing ayu lan curvy, kanthi pinggul sing kuwat, pinggul sing tipis, potongan rambut cendhak ing sangisore setengah kothak. Pasuryan banget ekspresif, karo dagu lanang, mata biru amba. Rambut coklat cahya dadi abu-abu kanthi bledug, dhadha dhuwur, katon hard. Kapten Alena wis nglawan luwih saka rong taun lan sanajan isih enom dheweke wis katon akeh. Sikile cah wedok iku ketutupan tatu lan memar. Bocah wadon luwih lincah kanggo mindhah tanpa alas tinimbang sepatu bot kasar lan kikuk.
  Tlapak sing gundhul ngrasakake getaran sing sithik ing lemah, ngelingake babagan jarak tambang, lan bumi ibu dhewe nambah daya tahan. Ing tangan siji, sikil cah wadon dadi hardened, lan padha ora wedi logam panas, utawa reruntuhan cetha reruntuhan, nanging ing tangan liyane, padha ora kelangan sensitivitas lan keluwesan, warning liwat nggero saka gerakan saka . tank.
  Dear Alenka nyekel granat kanthi paket bledosan sing diikat. Sampeyan kudu nyusup menyang tank Jerman sing nggegirisi "Singa", mbanyoni dalan-dalan nganggo bedhil mesin.
  Maryam nyusup ing sandhinge. Uga tanpa alas kaki, mula kabeh bocah-bocah wadon saka batalyon dadi sepatu bot, niru komandhane. Tlapake sing bledug landhep nalika bocah wadon kasebut nyusup kabeh. Rambute maria sing kuning repot lan dawa... Rada kriting. Wong wedok iku awake kurus, kurus, dedege cilik. Dheweke malah bisa disalahake kanggo bocah wadon, kanthi pundhak sing sempit lan sirah sing katon gedhe.
  Nanging Maria wis ngalami akèh owah. Dheweke bisa ngunjungi loro panangkaran fasis, wis slamet tortures kejem, lan tambang, saka ngendi sawetara Ajaib dingerteni, dheweke bisa uwal. Nanging ndeleng pasuryane sing bocah cilik lan lembut, sampeyan ora bisa ngomong yen dheweke digebugi nganggo teken karet ing tumit, ana arus liwat awak.
  Maria shoots ... Prajurit Reich Katelu, ing kasus iki Arab, tiba mati, muzzle mundhakaken wedhi lan reruntuhan.
  Alenka nyelehake granat ing ngisor tumpukan sampah. Saiki "Singa" sangang puluh ton bakal nyusup ing kene lan njeblug. Mripate biru bocah wadon iku cemlorot kaya safir ing pasuryan, swarty saka sunburn lan bledug.
  Pengalaman nuduhake yen tank sing dilindhungi kanthi apik saiki bakal ngganti posisi. "Singa" wis 100 mm waja sisih, lan malah ing amba. Telung puluh papat ora bisa nembus, mung Keveshes abot sing duwe kesempatan. Nanging uler sing dadi tujuane. Sing utama yaiku nyuda mobilitas mobil ...
  Anyuta murub bledosan saka senapan mesin... Prajurit, ora ana sing ngerti kewarganegaraan apa. Jerman, sawise nelukake sebagian besar Hemisfer Timur, ngurmati getih Arya lan mbuwang pasukan kolonial menyang perang: Arab, Afrika, India, macem-macem Asia, lan Eropa. Cacahe wong Polandia uga tambah akeh - sing wis biasa wiwit buaian sengit marang Bolshevik Rusia. Nasionalis Ukrainia, lan Don Cossacks, lan Chechen, lan kabeh Khaganate Kaukasia perang ing kene. Hitler mundhakaken internasional kabèh.
  musuhe akeh...
  Anyuta kanthi cekatan ngindari tembakan senapan mesin. Peluru meh pecah, ireng saka bledug, tumit sing bunder, bocah wadon. Kapten ayu malah krasa geli nalika cedhak karo mabur kaliber gedhe. Bocah wadon kasebut nyabrang, bisik-bisik:
  Malah peluru ora bakal nyegah kita!
  Maria shoots bali ... cah wadon liyane, Alla, banget abang-rambut, ndhuwur rata-rata dhuwur, lan otot, senadyan dheweke sethitik jatah. Uga cah wadon sing ayu banget, kanthi pinggul sing mewah, pinggul sing diselehake, pundhak sing ora feminin, lan dodo sing dhuwur.
  Alla gelut mung kathok cendhak, tunik ambruk, lan crumbling kanggo bledug, lan seragam anyar ora dikirim tengen Volga. Gusti Allah ngalang-alangi kanggo nransfer amunisi liyane, lan tepak pangan, kanggo pasukan Soviet kesel.
  Dadi Alla meh wuda, sikile digores, utamane dhengkul. A Piece saka shrapnel kenek tlapak sikil tengen, lan lara, iku hard kanggo lumaku.
  Red-rambut, bledug, meh wuda Alla twists dheweke cantik, nanging ing wektu sing padha hard pasuryan. Bocah wadon, njupuk, ngandika:
  - Gusti, Moscow lan Stalin ing ndhuwur kita!
  Lan dheweke ngethok Nazi sing nyerang, dheweke ora duwe wektu kanggo muter maneh.
  Reruntuhan lan lurung-lurung sing sempit nggawe angel kanggo tank Jerman sing nggegirisi. Ing kene meh rong atus ton "Tikus" lan ora bisa dilewati ...
  Kaya sing dikarepake Anyuta, "Lev" nyopir sethithik, lan ngubur awake ing tumpukan sampah. Ana bledosan. Uler bledosan, saperangan rol rusak mabur.
  Tank sing tatu mandheg lan cangkang mabur metu saka tong minyak ...
  Nang endi wae rame ing kadohan, ninggalake reruntuhan. Anyuta, kaya ula, nyesel:
  - Iku petunganku! Bukak akun...
  Kapten cah wadon maneh kepeksa nyusup. Jerman lan satelite ora bisa nggunakake keunggulan teknis ing reruntuhan. Liwat fault saka Hitler wangkal, gerombolan saka Reich Katelu padha bogged mudhun ing perang posisi ing kutha rada gedhe lan uga-benteng.
  Maria mbalang granat. Meksa nindakake somersaults ing downed Jerman utawa Arab, nguripake liwat. Salah sawijining militan Nazi nyuwek tangane, lan digantung, jam tangan Inggris karo kompas.
  Maryam ngandika karo mesem:
  - Apa sing dituduhake kompas - dalan menyang neraka!
  Lan cah wadon ayu goyangake sepotong keramik adhering saka tumit bledug.
  Alla uga goyangake saka bledug, karo dheweke tenan, dodo kebak. Pucuk meh ireng amarga rereget lan gatal. Lan nyoba kanggo wisuh. Maneh sampeyan kudu burrow nalika bedhil submachine Jerman scribbling. Lan nyusup kanthi cara plastunski.
  Batalyon bocah-bocah wadon tetep posisi, sanajan ana peluru. Lan padha nyuwek cangkang abot, lan bom tiba saka langit ... Nanging ora ana sing bakal ngilangi wani pahlawan Soviet.
  Ing kene Anyuta ndeleng Panther nyusup. Wah, tank iki ora medeni maneh.
  Sampeyan bisa doyo menyang sisih. Wong wedok iku muncrat, nyedhot bledug sing menek menyang cangkeme elegan. Dheweke njupuk granat ing tangane, bobot karo paket bledosan. Sampeyan kudu nyelinep tanpa disadari. Nanging ana akeh kumelun ing saubengé.
  Anyuta wiwit merayap, ngaso ing saluran karo driji sikil lan sikut. Dheweke kaya kucing stalking mouse. Dheweke eling perang saka mangsa panas elek ing taun patang puluh siji, nalika Wehrmacht treacherously nyerbu expanses saka USSR. Apa ora cah wadon, meh cah wadon wedi? Ing kawitan ya, nanging banjur wis digunakake kanggo iku. Lan sampeyan wis ngerteni bledosan cangkang sing terus-terusan minangka swara biasa.
  Lan saiki mbledhos banget. Wong wedok iku napuk wetenge. Pecahan-pecahan mlayu saka ndhuwur kaya komplotan tawon liar. Anyuta bisik-bisik karo lambene pecah:
  - Ing jeneng kaadilan, Gusti!
  Bocah wadon kasebut nyepetake nyusup lan mbuwang granat kanthi paket bledosan sing dipasang. Saiki mabur ing busur. Jeblugan keprungu, waja sisih sing luwih tipis saka Panther ngutangi dhewe. Tank Jerman wiwit kobong, kit tempur njeblug.
  Anyuta bisik-bisik karo mesem:
  Matur nuwun Gusti Yesus! Aku mung pracaya marang kowe! Aku ndedonga mung kanggo sampeyan!
  Ngrusak panther. Suwuk, batang dawa kakubur ing reruntuhan. Armor frontal, dicopot saka waja sisih, meh padha karo scoop.
  Anyuta, sing mripate, ing pasuryan coklat saka bledug lan sunburn, cemlorot karo cornflowers, ngandika:
  - Luwih akeh oak mungsuh, luwih kuwat pertahanan kita!
  Alla banget seksi ing dheweke kathok ireng, lan wuda, bledug, awak kuwat. Wong wedok iku pinter banget. Dheweke bisa mbuwang pecahan kaca kanthi driji sikil.
  Saiki dheweke mbuwang obyek sing landhep kanthi sikile sing apik banget lan ditutupi bledug. Lan macet, langsung ing tenggorokan fasis. Alla ayu ngucap:
  - Lan aku simbol jinis, lan simbol saka pati!
  Sing cah wadon, sawise dheweke crawled maneh, njupuk. Anyuta uga mimpin geni.
  Kapten ayu, sawise ngethok fasis, ngucap:
  - Urip iku ranté, lan barang-barang cilik sing ana gandhengane ...
  Maria murub, ngethok sirahe Fritz lan nambah:
  - Iku mokal ora kanggo masang wigati kanggo link!
  Anyuta, maneh njupuk kanthi akurat, croake:
  - Nanging sampeyan ora bisa pindhah ing siklus ing trifles ...
  Maria, kaya nembak, nambahake:
  Yen ora, chain bakal envelop sampeyan!
  Matrena cah wadon liyane, uga ayu banget, bebarengan karo pelopor Seryozhka, nyiapake tambang ing kabel. Wong loro nyurung dheweke ... Booger insidious crawled menyang uler saka "Macan"-2. Lan carane mobil Jerman laras dawa iki bakal njeblug.
  Bocah pirang Sergei nguwuh:
  - Rusia kita, sampeyan duwe ember!
  Lan dheweke meh ora duwe wektu kanggo mumbul, sumunar, ireng, tumit mudhun, saka gendheng sing tiba.
  Matryona ngelus-elus gulune bocah lanang mau lan kandha:
  - Sampeyan pinter banget!
  Pionir maju menyang ngarep lan gabung karo batalion wanita. Bocahe uga kreatif banget. Contone, dheweke nggawe pesawat kanggo nembak pesawat serangan fasis. Nalika Focke-Wulfs, utawa TA-152, wungu, swara nggero sing luar biasa deafening.
  Jerman nyerang kanthi iringan simfoni Wagner. Melodi sing megah.
  Matryona ngandika kanthi jengkel:
  - Dheweke isih nyoba medeni kita!
  Bocah perintis nyanyi kanthi sedih:
  - Prajurit Rusia ora wedi mati,
  Pati ora bakal nggawa kita ing sangisore langit lintang!
  Amarga Rus suci bakal perang banget,
  Aku ngemot senapan mesin sing kuwat!
  Matryona, bocah wadon sing dhuwur lan otot kanthi pinggul lan pundhak sing amba, minangka wanita petani sing khas. Sandhangan suwek nalika perang dadi gombal, sikil sing kuwat telanjang, rambut dirajut dadi rong kepang lan akeh bledug.
  Seryozhka mung umur sewelas taun, kurus saka malnutrisi, bocah lanang goresan lan reged, ora nganggo celana pendek. Rambut lanang sing putih alami dadi abu-abu, lan iga katon ing kulit sing tipis, disamak lan reged. Sikil ambruk banget, lan ing Burns, bruises, karo blisters. Bener, nasibe njaga bocah kasebut saka ciloko serius.
  Matryona katon gedhe lan lemu ing latar mburi, sanajan bocah wadon kasebut ora lemu, nanging kanthi daging sing kuwat lan dilatih ing balunge. Menapa malih, keluwen koyone ora mengaruhi dheweke portly lan gedhe tokoh.
  Bocah wadon kasebut nembak saka bedhil anti-tank sing abot. mobil Jerman ora bisa pierced ing bathuk, nanging ana kasempatan ing trek.
  Lan dibalèkaké "Singa", nampa bledosan abot ing undercarriage, wiwit nyebul asap kaya perokok abot.
  Seryozhka nyanyi kanthi niat jahat:
  - Stinky Fritz tanpa mikir, murup rokok ing lawang! Mesthi, dheweke entuk masalah gedhe!
  Matryona, kelip-kelip karo otot, pedhet sing disamak, ngalahake tarian tap kanthi sikil sing gundhul lan ayu. Bocah wadon nyanyi:
  - Suci Rusia pasuryan flicker saka lambang ... Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan rendhem paling sewu Fritz! Lan yen wong buzzes luwih saka fasis, ora ana siji, pracaya kula, bakal ngukum sampeyan kanggo sing!
  Banjur dheweke ngisi maneh bedhil anti-tank lan murub maneh. Pengangkut Jerman ngetokke asap maneh.
  Batalyon cah wadon nyebabake karusakan sing signifikan ing Fritz. Nanging dheweke uga ngalami kerugian. Ing kene ana bocah wadon sing ambruk, lan pasuryane dadi, sanajan bledug, pucet.
  Sebagéan gedhé Stalingrad wis dicekel Nazi, nanging sing isih ana ing kutha kasebut ora pengin nyerah lan nyerah.
  Sauntara kuwi, Anyuta nyoba ngubengi "Macan". Mobil Jerman kuat, entuk granat ing sisih, nanging ora succumb. Nguripake kanggo murub meriam. Sing cah wadon kudu burrow menyang lemah, lan reruntuhan, supaya ora kanggo remuk dening gelombang jeblugan dirilis dening saiki.
  Anyuta bisik-bisik lirih:
  - Ibu, bapak, nyuwun pangapunten!
  Maria mbuwang granat menyang Macan, sing njeblug ing bathuk. Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Babagan kasunyatan sing ajaran cahya ing mangsa ing spring ... Aku mbaleni tanpa istiméwa sing Hitler iku bajingan Wewelak!
  Alla, ngilangi pandelengan Nazi, lan nyemburake banyu marang wong-wong mau kanthi bledosan, ketegangan:
  - Ing peti, aku weruh Fuhrer saiki! Lan dheweke kicked wong miskin tengen ing mripat!
  Bocah wadon rambut abang kasebut pancen mbuwang granat menyang tank kanthi driji sing gundhul. Laras iku ... Jeblugan nyusul lan moncong saka "Macan" iki macet.
  Jerman pengecut njupuk lan mundur.
  Anyuta ngorok ing bolongan irunge:
  - Kita, sampeyan ora bakal ngasilake!
  Maria ngethok tentara bayaran Hitlerite nganggo peluru lan nyanyi:
  - Lan wong jahat ora guyon! Tangan lan sikil, dheweke nggulung tali Rusia! Dheweke nyemplungake untu ing ati ... Dheweke ngombe tanah air nganti ngisor!
  Anyuta cekikikan, ngguyu:
  - The Fuhrer wildly bengok-bengok, nangis dhewe munggah!
  Maria, nembak, nambahake:
  - Inggih, pati puffs, grins!
  "Shtumrtiger" sing luwih mbebayani wis muncul. Iku ngrusak kabeh bangunan lan bunker. Kajaba iku, ora nyedhaki posisi pasukan Soviet. Mobil katahan ing tutup dening mesin gunner Jerman.
  Anyuta ndeleng manawa nyedhaki posisi Fritz ora nyata. Nanging ing langit Focke-Wulfs. Salah siji saka mesin iki mabur nyedhaki posisi Soviet. Bocah-bocah wadon mbukak geni marang dheweke.
  Alla mbuwang granat lan ngamuk ngandika:
  - Ing pati jero - ora ana pangapunten!
  Sawise iku, cah wadon menehi giliran saka senapan mesin. Muter maneh kanthi cepet. Tank Jerman "Panther" -2 sing relatif anyar kanthi menara cilik lan siluet ngisor cepet munggah.
  Sawetara bocah wadon mbuwang granat ing mobil Jerman. Dheweke, sawise nampa hadiah, beku lan ora bisa nguripake.
  Alla sisot, njerit:
  - Iki serangan anyar! Kita bakal nyuwek cangkeme!
  Panther-2 nggegirisi lan nembakake senjata sing luwih kuat.
  Kolom geni pamisah udhara, lan langsung digawe panas lan electrolyzed atmosfer.
  Alla cekikikan, kerang mabur liwat bocah wadon setengah wuda. Si rambut abang sing ora duwe isin goyang-goyang pinggul lan ngomong:
  - Lan Newton ngalahake mungsuh, mbuwang rakit saka dhampar! Fritz dheweke netepake hukum Newton!
  Stalingrad kabeh dilebur ing kobaran api, nalika ilat-ilat geni kaya-kaya nyilat langit lan kembang api ungu, oranye, lan abang! Lan saben cemlorot kaya memedi sing uwal saka kastil neraka.
  Anyuta, nuthuk pejuang Jerman, sumunar mripat biru, nyanyi:
  - Apa sampeyan whining wong tuwa ala? Pracayaa, mung rumah sakit jiwa sing nangis sampeyan!
  Maria nyanyi kanthi nyanyi, nembak Nazi:
  - Carane apik iku kanggo ngapusi mudhun ing suket lan mencet Fritz ing sirah! Atur tapal kanggo Fuhrer, lan ngirim peluru saka bedhil mesin!
  Wong wedok iku cekikikan banget lan muter-muter saka weteng menyang mburi. Aku nggawe sepedha nganggo sikil. A granat miber munggah. Focke-Wulf sing mabur, sawise nampa serpihan ing ngisor weteng, kanthi cepet mundhak luwih dhuwur. Bisa dideleng yen pecahan landhep tatu dheweke. Makhluk fasis kasebut murub, lan wiwit ilang sayap sing rusak.
  Anyuta, ndeleng carane Fokke ilang ketinggian, croake:
  - Iku semafor! Kapak digantung ing papan!
  Pesawat Jerman njeblug, nyebarake lebu ing kabeh pojok langit. Lan ing ngendi para ace fasis lunga. Nggawe giliran pungkasan. Algojo dadi awu, dudu pilot!
  Maria wahing, nyebar bledug lan ngandika:
  - Dadi utawa ora dadi? Iku ora pitakonan!
  Alla maneh mbuwang sepotong kaca nganggo sikile, nganti tekan mripate, banjur metu ing Fritz, liwat mburi sirah:
  - Aku armada tank! Lan sampeyan kudu diobati!
  Jerman lan satelite nyoba maju, mbuwang granat ing ngarepe. Taktik kuwi marang bocah-bocah wadon ora bisa. Ing kene Seryozhka nyebarake catapult, lan carane nanggepi mungsuh.
  Bocah perintis mbengok:
  - Santa Claus nyuwek cangkeme Hitler!
  Pangisian daya saka catapult, piercing menyang akeh Nazi, padha buyar, lan ing wektu sing padha muter liwat ing udhara. Fritz ambruk, lan pecah ing reruntuhan tembok.
  Tank "Tiger" -2, ilang imbangan, tabrakan karo "Singa". Oh, Leva, endi jenengmu sing nggegirisi?
  Anyuta mesem lan mangsuli:
  - Inggih, rampung Seryozhka!
  Bocahe nggereng agresif.
  - Pioneer tansah siyap!
  Kapten cah wadon wiwit kuku maneh. Lan Matryona tickled sikil sempit Seryozhka, carane hard iku! Ora gumun bocahe ora wedi mlayu liwat geni.
  Maryam ing tembang ngandika:
  - Nom iku apik - tuwa iku ala!
  Alla, rambut abang sing nyenengake iki, setuju:
  Ora ana sing luwih elek tinimbang umur tuwa! Iki pancen negara sing paling njijiki kabeh!
  Lan cah wadon digawe mlumpat karo kudeta. Dheweke mbayangno sedhela njijiki mbah. Ora, aja mbandhingake, wong wadon tuwa karo bocah wadon. Lan kaendahan apa, ing awak langsing.
  Allah njupuk lan nyanyi:
  - Aliran sawise taun, taun ing karavan,
  Wong wadon tuwa nggosok inai ing lesung...
  Lan kepiye sosokku sing langsing,
  Aku ora ngerti carane muda wis musna!
  Anyuta mencorong mripate, nubruk Jerman mudhun karo hit ing groin, lan ngandika:
  - Ora! Isih, ing perang ana pesona - kanggo tetep enom ing salawas-lawase! Tansah mendem!
  Matryona sijine daya anyar menyang catapult. Iki kaya mortir sing apik. Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Aja lulus, nanging lulus!
  Seryozhka ngacak-acak sikile sing lancip nanging lincah lan nguwuh:
  - Pasuryan Fritz!
  Lan granat, bebarengan karo paket bledosan, miber ing ayunan lengkap menyang posisi Nazi.
  Ya, Stalingrad ora diwènèhaké marang wong-wong mau. Sampun tigang sasi wiwit wulan Juni punika, panyerangan punika sampun kalampahan, nanging kitha punika botên sagêd nêmpuh sadaya. Ing sektor liyane ing ngarep, Nazi entuk sukses, nanging ora ing siji iki.
  Anyuta nguncalake pistole lan nggereng:
  - Kabeh iku mokal, kelakon bisa ... Ora perlu nggawe alam semesta rumit banget!
  Lan kenek bensin sepedha motor. Mesin njeblug, lan angin puyuh murub madhangi malang sing asap. Lan Jerman ambruk dening paw murub.
  Kapten cah wadon mbengok:
  - Aku seneng mateni ala! Lan iki sing paling apik!
  Maria nyerang Jerman kanthi bledosan lan ngucap:
  - Ayo dolanan landak!
  Alla mbukak geni, luwih akurat. Sawetara wong ireng isih ana ing reruntuhan sing ditutupi tumbak:
  - Matèni mungsuh! - cah wadon whispered.
  Maria kanthi dolanan nyanyi:
  - Duwe dicet Hitler nganggo lipstik, Mainstein nganggo hairspray, aku bakal nyeret sampeyan menyang panangkaran putri, asu sing setya bakal nggeret sampeyan!
  Anyuta, njeblug, nyesel:
  - Ayo ing wayah sore, Adolf, gantung diri ... Stop fooling sirah! Ayo sore, mabur kaya gyrfalcon - kanggo ngalahake Nazi kanthi keras!
  Maria ngandika kanthi nesu, nuthuk helm ing sirahe stormtrooper:
  - Kita bisa! Lan kita bakal!
  Bocah-bocah wadon saka batalyon "Lenin" mungkasi maju pasukan manca. Fritz maju, secara harfiah mbuwang mayit menyang angkasa. Tank "Lev", karo pangarep-arep padha pinned, uga ora bantuan. Punika modifikasi saka mesin karo gun 150 mm.
  Alla ngalahake watu sing macet ing puting susu. Bocah wadon kasebut duwe payudara sing ayu lan lengkap. Cah wadon mbalang granat nganggo sikile. Sikil luwih kuwat tinimbang lengen, lan uncalan luwih maju.
  "Singa" nampa celah ing uler, lan mandheg. Ditembak saka cangkeme sing kuat. Rumble lan ambruk.
  Allah, ngandika:
  - Prajurit Rusia ora nggresah kanthi lara!
  Lan cah wadon shoots maneh. Lan dheweke nindakake kanthi apik banget. Fasis condong metu saka menara tiba maneh.
  Bocah wadon rambut abang, meh telanjang ngandika:
  - Tanpa guna mungsuh percaya yen dheweke bisa ngalahake Rusia! Sapa sing wani, dheweke nyerang ing perang, kita bakal ngalahake mungsuh!
  Lan Alla nggulung otot-otot pers, sing wis banget embossed.
  Oh, ayu banget bocah-bocah wadon! Aku ora pengin ana sing mati.
  Ekaterina mlayu... Prawan sing ayu banget, rambute putih gembul. Piye wae dheweke bisa ngolesi obat-obatan kasebut supaya ora dadi reged.
  Bocah wadon iku ayu banget, kanthi sosok Venus, mung luwih kenceng lan embossed. Sandhangan ing dheweke, mung kotang lan kathok. Kabeh liyane wis suwek. Nanging carane anggun sikil! Iki dudu bocah wadon, nanging segel kesempurnaan, makutha kaendahan.
  Dheweke obah kanthi cara khusus, kaya bajing. Sikil telanjang lan kedhip, lan tumit, kaget tetep resik. Ekaterina shoots, lan fasis nemu ulcer ing dodo.
  Cah wadon ngandika:
  - Kasetyan kanggo tanah air minangka tembung sing paling dhuwur!
  Allah ngandika karo ngguyu:
  - Copot kotang lan tetep kaya aku ing kathok cendhak!
  Catherine menggelengkan kepala negatif.
  - Iki ora cocog!
  Alla gonjang-ganjing, murub kanthi pas lan nyanyi:
  - Soko anggota Komsomol wis dadi ora biasa! Mlaku gundhul kaya ngono kuwi ora sopan banget!
  Catherine cekikikan lan ngandika:
  - Apa nggawa kabungahan kanggo Fritz, deleng kaendahan kita!
  Allah paring wangsulan:
  - Kaendahan kita mateni!
  Katya cekikikan lan murub ing TA-200. Mobil Nazi kobong. Lan pirang ayu njerit:
  - Pati kanggo ala!
  Allah cekikikan.
  - Lan urip iku apik!
  Ekaterina, weruh yen Jerman tiba, grumbulan:
  - Iki minangka nilai paling dhuwur! Aja mikir Nazi sing wis menang!
  Allah bakal nyanyi:
  - Nunggu kamenangan! Kamenangan ngenteni ... Sing kepengin mecah belenggu! Nunggu kamenangan! Nunggu kamenangan! Kita bakal bisa ngalahake Nazi!
  Prawan ayu, lan dodo wuda goyang. Apik karo awak gundhul ing panas, sing intensified dening geni.
  Anyuta saiki katon luwih mantep. Dheweke nembak Fritz nganggo bedhil submachine, lan ngucap:
  - Aku bakal kebiri sampeyan!
  Lan pancen Nazi nampa hadiah lan peti mati! Lan cah wadon nuduhake tokoh, ayo padha mbangun driji sikil. Lan whistled kaya nightingale-rampok. Lan liwat driji saka extremities ngisor.
  Kapten cah wadon iku pinter banget. Lan gemerlap. Lan ora kejem babar pisan. Dhèwèké uga sok melas marang para prajurit mungsuh, sing bisa uga duwé anak sing bakal nangisi bapakné sing wis mati.
  Nanging, Anyuta nyingkirake pikiran-pikiran kasebut saka awake dhewe, siji kepengin nangis saka dheweke. Nanging dudu wong Rusia sing teka ing Jerman kanggo ngrampog lan mateni. Ora, iki wong Jerman lan kabeh wong manca sing agresif saka sak ndonya nyuwil menyang expanses Rusia.
  Anyuta nyabrang lan nembak Fritz, sing nyoba nyedhaki posisi Fritz Rusia kanthi tenang ... Mripat lan otak, sing wis dibuwang dening peluru, bocor.
  Kapten cah wadon mesem lan ngandika, kanthi lucu:
  - Lurus mripat kanggo mripat, sirah kanggo sirah!
  Anyuta kanthi akurat nembak, lan nabrak motor nganggo sidecar. Mobil wiwit nyuwek, lan bedhil mesin mabur, mbalek kaping pirang-pirang. Banjur monconge nyemplung ing reruntuhan.
  Wong wedok kuwi ngusap-usap tlapakane sing gundhul lan bledug ing reruntuhan. Lan dheweke ngarahake maneh. Pasuryane sing sumringah lan enom rada mringis. Bocah wadon nyanyi:
  - Ora, kita marang fasis, wong kita ora bakal ngidinke yen roti wangi Rusia diarani ford a!
  Maria nggawe tembakan sing akurat banget, saka ngendi Focke-Wulf ngobong, lan ngucap:
  Kanggo wong bajingan, mesthine, pilihan kasebut jelas,
  Kanggo dolar, dheweke siap ngiyanati Rus ...
  Nanging wong Rusia ayu banget
  Sing siap kanggo menehi urip kanggo Motherland!
  Sing cah wadon, nindakake somersault lan nuduhake Nazi anjir, lan nggulung, lan peluru ora ndemek kaendahan.
  Alla katon, ayu iki, meh wuda, lan grimy kaya setan, mbuwang granat bebarengan karo loro sikil. Lan dheweke mriksa:
  - Apa aku duwe ... Fritz ing sisih cetha!
  Matrena mbenerake Alla:
  - Tajem, ing sisih, lan ora ing sisih landhep!
  Cah wadon cekikikan lan goyangake dodo semangka, lan ngluncurake granat nggunakake granat kanthi paket bledosan. "Macan" kena ing moncong, lan karya bengkong iki ngindari.
  Sawise iku, makhluk Nazi mundur. Dheweke wiwit nyusup kaya penyu sing kejiret ing geni.
  Anyuta nyanyi, nglirik-lirik kanthi bungah:
  - Lan "Macan" mundur lan Jerman ndhelik!
  Batalyon Maiden maneuver ing serangan, serangan udara lan bedhil abot. Ing kene jet bomber nyerang, rusak, tajem abang panas munggah menyang langit. Lan watu-watu padha murub. Untunge, ora ana bocah-bocah wadon sing mati, nanging wong lanang lunga menyang jagad sabanjure - sing ora nuwun! Lan jiwo mabur - sawetara menyang swarga, lan liyane menyang neraka! Where setan karo pitchforks wis nunggu wong-wong sing ora pracaya marang Gusti Yésus.
  Alla minangka prajurit paling seksi sing nesu: apa bisa Nazi saka "Sturmtigr" murub ing posisi pasukan Soviet lan mateni prajurit abang?
  . BAB #7
  Lan cah wadon nyekel granat kanthi sikil telanjang lan twirled ing cascades saka somersaults. Lan muter luwih cepet lan luwih cepet. Banjur, kanthi kabeh kekuwatane, dheweke mbuwang hadiah pati menyang moncong Stormtiger sing amba. Sikil wuda, samak saka kaendahan sumunar, lan granat mabur menyang moncong amba. Lan mesin kuat pisanan keselak, banjur kesusu. Loro "Macan Royal" sing ngadeg ing pinggir "Sturmtiger" dibuwang lan kasebar ing arah sing beda. Guling-guling padha suwèk-suwèk, nuli tiba, mabur kaya kalung ratu sing rusak.
  Gelombang jeblugan mbuwang Alla, lan bocah wadon kasebut mabur. Lan dheweke dibalik, diguncang lan dibuwang. Nanging kaendahane tetep ndharat, reruntuhan landhep, lan watu remuk digali ing tlapakane. Cah wadon lara, lan malah liwat sikil calloused, tip pierced.
  Nanging Alla nemu kekuwatan kanggo ngadeg lan bengok-bengok:
  - Sampeyan fasis bakal ing awu!
  Anyuta lan bocah-bocah wadon liyane dibuwang dening ombak sing mbledhos, malah rada remuk. Nanging ora ana prajurit ayu sing mati. Bocah-bocah wadon ketemu karo angin topan lan geni apik. Ngilangi Nazi sing mlumpat lan serangga agresif liyane sing ngepung USSR.
  Maria nyanyi kanthi semangat banget:
  - Lan nalika kalasangka saka Gusti nggawa kita perang, kita bakal dadi kanca karo Komsomol! Lan kanthi kersané Yéhuwah, aku bakal ana ing swarga!
  Alla, ngetokaké bledug saka tlapakané sing remuk dadi getih, nyanyi:
  - Lenin, pesta, Komsomol! Kita ngirim Fuhrer menyang madhouse!
  Bocah-bocah wadon wiwit ngguyu deafeningly, lan Seryozhka ngandika kanthi weker lan gangguan:
  - Lan ketapelku ora akurat kaya sikil Alla sing gundhul lan kuwat!
  Matryona, flexing otot lengen, ngandika:
  - Ora apa-apa! Sampeyan isih mikir. Soko keren!
  Vedmakova, bali saka garis ngarep, nampa telpon urgent kanggo Vladivostok. Duwe nandhang losses ageng lan meh diubengi Khabarovsk (komunikasi karo kutha iki maintained liwat Amur), Jepang mandheg pasukan kanggo regroup lan replenish. Paling ora satus yuta Jepang, karo pitung puluh yuta Manchuria lan Thailand liyane, bisa mindhah infantri ing turah mbrawah. Ing pangertèn, luwih gampang nglawan USSR tinimbang AS, amarga kanggo nglawan sing terakhir sampeyan butuh kapal sing larang lan ora ana pesawat sing murah. Nanging infantri kanthi bedhil lan bedhil mesin sing entheng lan murah sing disalin saka Schmeisters bisa diwenehake kanthi jumlah gedhe! Saben bocah lanang Jepang wiwit umur pitung taun ngerti carane ngumpul lan mbongkar senapan mesin! Mung, mesthi, butuh wektu kanggo mindhah pasukan saka pulo menyang bawana. Lan sawise nampa replenishment, pindhah menyang wilayah Soviet maneh!
  Sawise nampa telpon, Vedmakova ngarep-arep sing pungkasanipun bakal nampa fighter anyar lan perang ing langit. Bocah wadon kasebut digawa menyang Vladivostok ing emka. Pilot ngrasa kaya terminator. Kanca-kancane lelungan kuwi jebule simbah abu-abu, senajan umure wis cukup, mung nganggo rok sersan.
  Dheweke kanthi bangga nyatakake:
  - Oh, sampeyan enom! Lan sampeyan ngerti yen aku perang karo Jepang ing jaman tsarist!
  Vedmakova takon mamang:
  - Tenan? Utawa Mungkin sampeyan uga nampa salib?
  Si mbah kakung sambil ngelus-ngelus jenggot abu-abunya sambil ngumpat:
  - Ora salib, ora medali! Dadi kanggo setahun telung sasi dheweke perang minangka pribadi! Apa sampeyan mikir, kabeh wong bisa entuk gelar lan medali? Utamane ing sangisore tsar, nalika pangkat lan file ora disenengi!
  Vedmakova sarujuk:
  - Ya, ing sangisore raja ana ketimpangan kelas! Nanging jaman saiki wis beda. Oalah, piye kabare Japs! Maksudku, apa mungsuh kuwat?
  Wong tuwa kuwi mangsuli kanthi untu wesi:
  - Ora kuwat, sanajan prentah kita luwih pinter, dheweke ora bakal nyerah Port Arthur lan Manchuria! Dheweke dudu mungsuh sing kuwat.
  Emka nyopir alon-alon, dalane digowo bom lan meriam. Iku bisa kanggo ngomong.
  Vedmakova takon rada lirih:
  - Lan apa sing kita kuwat?
  Wong tuwa kasebut kanthi cepet, kaya dolanan jam, manthuk kaping pindho:
  - Luwih ya! Contone, wong Jepang duwe jarak tembak kaping pindho tinimbang kita. Sakdurunge aku dikongkon neng ngarep, aku mung melu tembak telu. Banjur limang nembak saben. Nanging, nalika perang, kita ora bisa ngomong yen kita luwih ala tinimbang Jepang. Lan iki senadyan kasunyatan sing padha ing seragam khaki, lan kita padha nganggo mantel putih. Mesthi, sawise kita entuk sawetara pengalaman militer. Kabisan Jepang ing urusan militer luwih sithik tinimbang kita, sanajan latihan luwih suwe. Nanging bedhil kasebut luwih akurat tinimbang klub Mostina kita.
  Vedmakova sarujuk tanpa syarat:
  - Iya tenanan! Ing iki sampeyan bener! Wong Jepang, kaya wong Jerman, nggatekake banget kanggo ngebor.
  Wong tuwa nggeleng-geleng sirahe.
  - Kosok baline! Ora mungkin kurang saka sing ana ing tentara tsarist! Ya, yen sadurunge Perang Donya I, dheweke wiwit nglatih prajurit sing luwih apik, lan paling ora padha ngganti seragam, banjur ... Ora tentara, nanging mlaku sing solid!
  Vedmakova ngandika, ora tanpa niat jahat:
  - Sadurunge perang, kita uga mbayar manungsa waé kanggo mlaku-mlaku ing parade! Pranyata, wong pinter sinau saka kesalahane wong liya, wong bodho saka kesalahane dhewe, sing ora sinau babar pisan, sapa?
  Si kakek ngendika:
  - Learning teka karo wektu! Nanging kanthi pasokan, kita umume duwe blokade lengkap. Ora ana bedhil, ora ana peluru! Dheweke kerep keluwen, para prajurit lara - ora ana obat-obatan! Luwih akeh wong sing mati amarga tifus lan nistha liyane tinimbang peluru Jepang. Iku perang ala. Kuropatkin iku wong bodho! Ora ana nyimpang, ora ana kamuflase, dheweke langsung mbuwang wong menyang trenches ing bedhil mesin. Kita digunakake minangka pakan meriam. Iku kabeh rampung banget ala, rout. Kaya sing diomongake, aku meh nyeret sikilku. Bener, aku bisa bangga amarga aku bisa lolos saka panangkaran! Kaya tatu uga!
  Sing cah wadon penasaran, takon:
  - Lan Jepang dhewe wis dadi luwih apik utawa luwih elek! Ing babagan kuwalitas gelut.
  Wong tuwa iku dhisik nyumet rokok, banjur mangsuli:
  - Iku angel kanggo ngadili iki objectively. Tentara wis diganti, tank, pesawat, bedhil submachine wis muncul. Kapal ing babagan kemajuan ora owah, uga bedhil. Nanging stupidity saka printah tetep padha, supaya meneng munggah, serangan ing Vladivostok!
  Mripat ijo Witcher sumunar.
  - Ora ana alesan kanggo iki!
  Wong tuwa kuwi setuju.
  - Lan ora bisa! Sawise kabeh, padha ngerti yen mungsuh wis nyiapake trick, lan ora ana cara kanggo nanggepi! Kaya-kaya diatur. Nanging gencatan senjata karo Pindos minangka tandha sing jelas yen bakal ana pukulan sing kuat.
  Witcher ngguyu.
  - Karo Pindos?
  Simbah dikonfirmasi:
  - Ya, sing saiki diarani Amerika lan Inggris! Jeneng kasebut asale saka tembung "nyolong", yaiku nyolong. Lan iki negara parasit, maling sing nyedhot getih saka wong-wong sing dumber lan ora pati roso!
  Pilot manthuk sirahe abang:
  - Kene aku setuju!
  Wong tuwa iku ngeyel:
  - Setuju yen printah kita bodho, lan malah pengkhianat! Dadi ganti armada kita, luwih elek tinimbang Pindos!
  Vedmakova mbantah:
  "Mungkin dheweke ora ngira yen Jepang bakal nyerang kanthi cepet. Umumé, Timur Jauh minangka papan istirahat, lan wong pengecut lan kesed manggon ing kene. Sawise kabeh, ing tentara sampeyan ora kudu kerja keras minangka buruh utawa petani kolektif ing mburi, nanging sampeyan entuk jatah lan gaji sing apik. Ing sisih liya, sampeyan ora bakal menehi risiko urip kanthi ngladeni ing Timur Jauh. Ya, swarga kanggo loafers lan pengecut.
  Wong tuwa mangsuli:
  - Prajurit lan perwira perang ora dadi ala. Iki Khabarovsk, isih durung lulus.
  Vedmakova sarujuk:
  - Prajurit Rusia, prajurit khusus! Nanging kaya Brusilov: prajurit kita apik banget, perwira apik, jenderal biasa-biasa wae, lan tsar pancen ala!
  Si kakek mrengut ora seneng:
  - Yen komandan kita dudu Kuropatkin, nanging Brusilov: kita mesthi menang! Adhuh, ditimpa! Aku kudu ngomong yen ing sangisore tsar, jenderal Rusia dadi luwih cilik: ing Suvorov ana galaksi kabeh komandan sing luar biasa! Nanging, Stalin iku wong Georgia, nanging kaya sing diarani wong Georgia ...
  Simbah nyelani Witcher:
  - Ati-ati karo statement kasebut! Dadi sampeyan bisa mlebu ing departemen khusus! Nanging, kanggo kula, Stalin dudu jenius! Lan contone, pukulan garis sing ora kejawab ing Februari nandheske iki! Ngomong-ngomong, aku krungu yen ing 1 Mei, pertahanan udara Soviet ing Moskow ora duwe daya lan akeh ewu warga Soviet sing tiwas!
  Wong tuwa iku ngendika:
  - Thanks kanggo Amerika Serikat lan Inggris! Dheweke menehi pesawat anyar Wehrmacht! Kajaba iku, aku krungu yen ana sabotase massal, amarga Yaks ambruk ing udhara! Lan iku Yaks anyar!
  Witch menganggukkan kepalanya.
  - Aku krungu bab iku! Pancen nistha! Nanging muga-muga para pelaku bakal diukum, lan masalah bakal didandani!
  Simbah manthuk, banjur ndadak ngendika:
  - Masalah utama ana ing sirah kita! Jinis mentalitas soviet! Usaha kanggo ngowahi wong dadi cog, dadi budak biasa!
  Vedmakova ora mbantah. Dheweke ngaso, mandeng kosong metu jendhela. Saiki ancaman kekalahan USSR wis dadi luwih nyata. Ternyata malah Moscow ora dilindhungi saka serangan udara. Paling ora, ora duwe proteksi sing bisa dipercaya kanggo nahan serangan udara sing gedhe banget!
  Inggih, perang kasebut pindhah menyang tahap sing rada beda ... Bener, ing perang cedhak Stalingrad, Jerman uga duwe supremasi udara, nanging ora nggawa kamenangan sing dikarepake! Nanging, ora dadi akeh banget, Fritz duwe kauntungan! Sawise kabeh, pesawat Soviet anyar ajeg teka ing ngarep! Nanging aku kudu ujar manawa tingkat latihan tempur ing antarane para pilot banget sithik. Umume pamula wis ora luwih saka 8 jam mabur. Iki minangka minus gedhe, utamane amarga wong Jerman biasane duwe nganti 250 jam! Nanging, sawise Stalingrad, Jerman nyuda program kanggo 150, nanging saiki wis dadi luwih gampang karo bahan bakar. Nanging, katon saka nomer akeh pesawat anyar bakal nggawe masalah kanggo Fritz.
  Miturut cara kasebut, dilaporake manawa ing antarane para pilot pengebom sing mudhun, sawetara warga AS dicekel. Apa pungkasan, ora teka minangka surprise! Luftwaffe ora duwe pilot sing cukup kanggo pengebom anyar, mula ana sukarelawan!
  Aku kepingin weruh carane komando Soviet bakal nanggapi iki? Sawise kabeh, ana apa-apa kanggo njaluk Berlin? Pengebom strategis jarak jauh ora dikembangake ing USSR, kajaba P-8. Pesawat pungkasan kanthi kacepetan mung luwih saka 400 kilometer per jam lan digawe ing taun 1936 jelas ketinggalan jaman. Kajaba iku, nalika nggebug Berlin, iku bakal pindhah tanpa ngiringan udhara, lan Jerman bisa nyegat karo pesawat. Sawise kabeh, dheweke wis duwe radar sing apik banget sing bakal ngrekam gerakan massa mabur menyang Berlin. Ya, lan butuh wektu kanggo ngeculake cukup mesin kasebut kanggo serangan marang Jerman. Jerman dudu bangsa sing ringkih lan seneng teknologi! Dheweke bisa uga dadi bangsa sing paling disiplin lan terorganisir ing Eropa utawa ing saindenging jagad! Iku angel banget kanggo menang piyambak, lan malah duwe, ing ngarep kapindho, ora Jepang banget.
  Bab sing paling apik sing kudu ditindakake ing kahanan iki yaiku nyoba nggawe baji antarane Sekutu lan Jerman. Nanging kepiye carane? Beria wis menehi pitunjuk kanggo nindakake iki nggunakake penghancur sing ditampa saka Amerika. Bisa uga ana provokasi sing apik, nanging Anna ora duwe wektu.
  Iku misale jek dheweke ora guilty - apa ora nasib, nanging isih gnaws ing aftertaste karu. Kaya-kaya yen dheweke teka sedina sadurunge, kabeh bakal beda!
  Nanging, iku ora tilar! Nanging dheweke teka sanalika dheweke nampa pesenan saka Beria!
  Umumé, Lavrenty Palych minangka ahli provokasi. Jepang nyerang Pelabuhan Peru, ora tanpa partisipasi!
  Kasunyatane yaiku dokumen babagan AS ngrancang ngluncurake serangkaian serangan pencegahan nggunakake operator pesawat, kalebu sing adhedhasar Pelabuhan Peru, kaya-kaya ora sengaja tiba ing tangan intelijen negara Sun Rising!
  Kajaba iku, wong Amerika padha bodho: padha njalari Jepang dadi perang, bebarengan karo Inggris nindakaké embargo kanggo panyedhiya lenga lan bahan mentah liyane, nanging dheweke ora siap perang!
  Pancen, Amerika Serikat ing taun 1941 ora duwe pasukan sing cukup, utamane ing tank, kanggo perang karo Jepang. Ing taun 1940, dheweke mung duwe 400 tank, lan informasi babagan 1941 rahasia, nanging ora mungkin yen ana luwih saka sewu! Dadi Amerika munggah menyang perang, ora siap! Inggih, Jepang uga ora banget bersenjata. Yen dheweke duwe rong setengah ewu tank, lan entheng, mula, contone, ora ana penerbangan jarak jauh!
  Dadi pilot AS sing wani ing negara Matahari Terbit ora ngebom! Lan padha mung njaluk piyambak ing lych a! Lan saiki wis mutusaké kanggo mbalekake USSR, gumantung utamané ing infantri, ngimpi kanggo mbaleni sukses kaping Tsar Nicholas II!
  Witcher dadi bosen lan nyanyi:
  Betapa rumit urip iki, Gusti, sayang,
  Sampeyan dhewe sijine ing wreath saka eri!
  Ora, aja nyebul sirahku
  Dina anyar janji kita masalah!
  
  Impen pecah dadi bledug
  Cacing sing kejam nggegirisi kanthi semangat!
  Lan pain lan kasusahan ing mripatmu
  Apa sing kudu dikendhaleni, ora ana sing kuwasa!
  
  Nanging apa, Gusti, sampeyan bisa
  Kohl piyambak minggah ing salib Golgota!
  Babagan rasa seneng impen memedi
  Wong-wong padha nggero lan nggresah ing tangisane randha!
  
  Ora ana sing luwih ala tinimbang bumi,
  Sketsa perang kabeh sikat ing getih!
  Anchoring busa eter,
  Sampeyan break web bebarengan!
  
  Lan yen sampeyan pengin uripku
  Banjur uncalan kula Gusti menyang neraka!
  Aku tresno karo kowe
  Ing proses, aku pracaya ing owah-owahan!
  
  Aku pracaya yen wong
  Bisa dadi luwih resik, luwih dhuwur!
  Sing kasangsaran ing umur bakal mungkasi,
  Kita bakal dadi kaya sedulur sing Mahaluhur!
  
  Apa sing bakal kita prentah
  Ing jembar starships!
  Sing wadya bala kita
  Luwih kuwat tinimbang Quasar bakal sumunar!
  
  Urip ora bakal luntur
  Lan saben wong bakal dadi manungsa!
  Kaya sinar taun tanpa wates
  Kanthi umur tanpa wates lan blissful!
  
  Komunisme dadi nyata
  Percaya bakal luwih apik tinimbang sing sampeyan impen!
  Maju maju, munggah, ora mudhun,
  Ayo ana bungah - ora susah!
  Vedmakova rampung lagu lan "Emka" pungkasanipun ndamel menyang Vladivostok. Pilot nyawang kutha kanthi penasaran. Karusakan ing Vladivostok tambah nyata, sawetara bangunan padha ngrokok, tim pemadam kebakaran kerja ing lurung-lurung, ana akeh remaja sing nganggo shovel, pick, lan piranti pemadam geni liyane.
  Si kakek ngendika:
  - Ing sangisore tsar, wong enom uga kerja keras, nanging tanpa eseman lan semangat! Senajan sampeyan ora bakal adoh ing semangat Bare!
  Vedmakova mbantah:
  - Yen industri minangka mesin ekonomi, mula semangat minangka bahan bakar kanthi rating oktane dhuwur!
  Wong tuwa manthuk-manthuk seneng.
  - Inggih sampeyan ngomong cah wadon!
  "Emka" mandheg ing cedhak bangunan kantor komandan lan Vedmakova meh entek. Dheweke pancen pengin nunggang jaran swiwine maneh.
  Cah wadon nuthuk lawang menyang kantor ngendi dheweke dikirim ing agenda. Swara ngantuk nyusul.
  - Mlebu!
  Witcher mlebu, kanthi bangga mbenerake pundhake. Ing kursi lungguh wong ing seragam saka kolonel NKVD. Tipe gundul lan ora nyenengake kuwi. Dhèwèké sumelang takon marang pilot:
  - Jeneng lengkap!
  Cewek itu cepet-cepet mangsuli:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Kolonel nambahake:
  - Pangkat militer?
  - Mayor Angkatan Udara lan pahlawan Uni Soviet! - Bangga ngandika pilot.
  Kolonel ngangkat panrima lan sedhela ngandika:
  - Mayor Angkatan Udara Vedmakova wis teka!
  Banjur noleh marang bocah wadon mau.
  - Piye perasaanmu? Mugi sehat?
  Pilot kasebut nuduhake untune.
  - Aku rumangsa apik! Siap perang kaya singa!
  Kolonel manthuk.
  - Apik! Aku wong Jepang bakal appreciate!
  Keprungu swara, sepatu bot, lan enem karyawan biasa departemen khusus, diiringi wong sing nganggo seragam khusus, bledosan ing kantor. Dheweke dhawuh:
  - Borgol iki asu!
  Witcher bingung:
  - Apa maneh iki?
  Kolonel nguwuh:
  - Lan sing! Sampeyan ditahan, warga Vedmakova! Lan sampeyan bakal dikirim menyang kunjara!
  Wong lanang nganggo seragam khusus ngelingake:
  - Wong wadon iki pinter banget gelut! Dadi sing waspada!
  Witcher mesem.
  - Aku ora bakal dadi wakil saka lembaga penegak hukum sing gagah berani! Telpon Beria lan kesalahpahaman iki bebarengan, njlentrehake!
  Kolonel ngorok ngremehake.
  - Iki kanggo ngganggu Beria! Kirimi dheweke menyang kunjara, lan penyelidikan bakal ngerti!
  Penyihir manthuk.
  - Aku pahlawan Uni Soviet lan diselidiki, mesthi, bakal ngerti, nanging bakal luwih cepet karo Beria! Aku pengin dadi ing kontrol pesawat sanalika bisa!
  Kolonel nglipur:
  - Sajrone perang, ora ana sing bakal narik nganti suwe! Njupuk dheweke adoh!
  Vedmakova lumaku tanpa nolak, lan dheweke mung rada di-push dening barel bedhil mesin saka model shortened, karo kang padha wiwit nglengkapi pramuka. Banjur padha diiseni kula menyang corong ireng lan njupuk kula adoh. Anna Petrovna kalem, dheweke ora rumangsa guilty babagan awake dhewe, lan NKVD mbokmenawa ngerti babagan hubungan khusus karo Beria, supaya dheweke bakal ngerti. Malah menarik kanggo ngunjungi pakunjaran. Wong lanang sejati kudu nggedhekake putrane, dadi tentara, lan ngladeni wektu ing pakunjaran! Dadi, mbokmenawa, prajurit! Akeh wong misuwur ing pakunjaran: Stalin, Lenin, lan Hitler!
  Pakunjaran ora adoh banget saka kantor komandan, mula Vedmakova ditarik metu lan dituntun menyang plataran. Ing kana, asu-asu nggero banget, tembok watu guo sing dibangun ing abad kaping wolulas padha surem lan abu-abu. Bocah wadon kasebut ngrasakake kasenengan sing ora disengaja nalika digawa mlebu lan dituntun liwat koridor. Iki jendhela registrasi: pitakonan tugas:
  - Jeneng ngarep, jeneng mburi, patronymic, gender!
  Banjur belok nengen menyang kamar jubin. Ing kono, ing meja, lungguh petugas ing seragam NKVD lan apron kulit, lan karo dheweke dhokter ing jas putih lan loro wanita setengah baya narik sarung tangan karet lancip ing tangan.
  Pengawal sing ngiringi Vedmakova nyopot borgol kanthi gerakan sing cepet lan latihan. Petugas dhawuh:
  - Bukak klambi!
  Vedmakova kaget:
  - Apa?
  Petugas kasebut kanthi tenang mbaleni:
  - Aku ngandika njaluk undressed! Panelusuran lan pamriksa pribadi dibutuhake!
  Wong wedok iku isin.
  Nanging ing kene wong lanang!
  Petugas sing nganggo celemek nguwuh:
  - Saget kula byantu! Inggih, uncalan gombal sundel!
  Vedmakova gumeter, dheweke eling yen ya, nalika dilebokake ing pakunjaran, panelusuran pribadi wajib lan wiwit njupuk sandhangane. Wanita njupuk lan mriksa kanthi teliti saben jahitan. Ditinggal ing kathoke, Vedmakova isin, nanging petugas kasebut nguwuh:
  - Lan copot kathok asu! Panelusuran bakal rampung!
  Ditinggal ing ngarepe wong lanang pirang-pirang kanthi wuda (konvoi sing nggawa dheweke ngadeg, siap gelut kapan wae), bocah wadon kasebut isin lan nyoba nutupi dheweke nganggo tangane.
  Dheweke nyerang dheweke kanthi klub ing bokong:
  - Tangan ing jahitan asu!
  Vedmakova croaked, nanging tahan. Nalika padha rampung mriksa sandhangane lan nyuwek sepatune, petugas kasebut mrentah:
  Saiki priksa dhewe!
  Penjara wadon diwiwiti saka sirah. Dheweke ngubengi rambute nganggo driji nganggo sarung tangan, banjur dideleng ing kupinge, malah nggunakake tabung sing nganggo senter. Kuping kasebut ditarik kaping pirang-pirang, mlengkung lan ora mlengkung. Banjur katon ing bolongan irung:
  - Watuk, mangga! Wis, luwih kuwat!
  Irunge wong wedok iku remuk. Iki diterusake karo pemeriksaan tutuk. Iku rada ora nyenengake, tangan kasar ndhelikake ilat, saiki banjur ditarik, banjur ditarik maneh, malah meh nyuwek.
  Petugas ngandika:
  - Sampeyan kudu luwih ati-ati! Dheweke bisa dadi spion!
  Penjaga penjara wiwit nyemprotake driji ing untune, mriksa apa wae isi sing bisa ngemot informasi penting. Vedmakova felt diremehake lan ngidoni, pahlawan USSR digoleki kaya sundel, ora ilang apa-apa. Banjur tangan wadon sarung tangan wiwit ngrasakake dhadhane bocah wadon sing gundhul. Padha ulig dheweke, felt secara harfiah saben millimeter, shone liwat senter. Payudarae bocah wadon iku abuh banget, lan para penjaga penjara saya tambah akeh, banjur kluruk:
  - Ora! Dheweke resik ing kene!
  Sabanjure, puser lan driji dipriksa. Puser ditarik maneh, uga bengkong, banjur ditusuk nganggo jarum. Ora kurang tliti nliti driji.
  - Lan saiki telusuran ginekologi! - dhawuh marang petugas.
  Para pakunjaran dhawuh:
  - Mlengkung lan nyebar sikilmu, mangga!
  Iki ngiring dening paling asor, nalika tangan jailer ing sarung tangan, rodo kira-kira mlebu ing dhadhane cah wadon. Vedmakova groaned ing pain lan asor. Lan tangan iki rigidly ambruk menyang guwa ngendi wong wadon nyimpen bandha paling terkenal, saka kang loro nglarani lan ticklish. Bocah wadon mau rada kedutan, lan petugas kasebut ngucap kanthi jahat:
  - Priksa kanthi teliti sabisa! Sawise kabeh, ing panggonan sing intim, mata-mata biasane ndhelikake dokumen, lan kadhangkala cathetan cilik cukup kanggo nemokake informasi penting.
  Sawijining pakunjaran diganti karo liyane, sawise panelusuran dadi luwih nglarani lan ora sopan. Vedmakova nyadari yen dheweke mung pengin ngremehake dheweke, ngowahi panelusuran menyang torture.
  Pemeriksaan anus ora kurang kasar, luwih-luwih usus digunakake, lan enema gedhe. Jebule pilot kasebut pancen curiga banget. Sawise iku, mriksa driji, sikil, lan sikil katon kaya barang cilik.
  Nanging, iki ora rampung ing kono, pejabat kasebut mrentah:
  - Saiki ing x-ray saka weteng! Ora ana akeh sing bisa ditelan!
  Inggih, ora lara banget. Ana dhokter ing kene, dheweke mriksa kabeh kanthi ati-ati, sanajan jantung lan paru-paru. Akhire menehi go-ahead:
  Dheweke resik lan sehat banget!
  Petugas kasebut nesu banget:
  - Sayange kita bakal njupuk dheweke tho! Nanging, ayo dheweke main piano saiki!
  Pilot, kaget amarga diremehake, mlaku kanthi manut kaya otomat. Tangan Witcher diolesi cat lan kanthi ati-ati diremas ing kertas. Banjur tindakake kabeh limo pangukuran, photographing ing profil, ing pasuryan lengkap. Kanggo dangu padha dipeksa ngadeg wuda, nulis maneh kabeh pratandha, bekas lan moles ing awak. Sawisé iku, dheweke wis rinsed ing padusan kadhemen, kang, satleraman, iku adat ing USSR, ora mung kanggo tawanan, padha diwenehi seragam pakunjaran.
  - Sandhangan asu!
  Jubah kasebut sejatine kain karung, dijahit saka goni lan disulam nganggo nomer penjara. Dheweke ora menehi sepatu cah wadon, ketoke nganggep dheweke minangka kemewahan sing ora perlu kanggo mungsuh-mungsuhe wong-wong, lan mulane, meh ora ditutupi, dheweke nggawa dheweke menyang sel.
  Lagi wae ana penahanan massal, pakunjaran rame lan rame. Vedmakova dibuwang menyang kandhang cramped, ngendi wis ana luwih saka satus wanita, biasane bocah-bocah wadon enom saka militèr lan abdi. Nalika pilot digawa menyang sel, dheweke ora bisa njupuk langkah, tahanan cluttered munggah kabeh lantai. Ing sèl iku peteng ndhedhet, jendhélané dipapan papan, kebak lan mambu banget, jebul wis suwé ora ngetokaké ember.
  Bocah-bocah wadon setengah wuda, lan ana sing wuda kabeh, padha njupuk sandhangane. Akeh sing ngigau lan njaluk ngombe. Penyihir mandheg lan takon:
  - Aku ora bisa njupuk langkah! Aku kudu menyang ngendi!
  - Where nggawa ana lan mandheg! - Dhawuh saka pepeteng, mbokmenawa paling tuwa ing sel. - Ora ana papan kanggo kita.
  Vedmakova, nyadari yen iki bodho, nanging takon:
  - Apa sampeyan cah wadon?
  Swara-swara ngetutake:
  - Ya, iki Artikel 58, utawa malah tanpa biaya! Sampeyan kanggo apa?
  Witcher ngguyu:
  - Ya, Beria dirudopekso!
  Ana ngguyu grapyak saka bocah-bocah wadon lan seru:
  - Ya, dheweke duweke kita!
  Sing squeaked saka pepeteng:
  - Nyumerepi sethitik saka Beria iki!
  Swara sing ora nyenengake nyetop:
  - Cukup! Lan wis luwih saka setengah ewu wong ditembak ing pekarangan! Kita uga bisa mlaku-mlaku nganggo kamera kabeh!
  Witcher ngguyu:
  - Ora, yen dheweke njupuk aku ditembak, aku ora bakal nyerah kaya ngono!
  . BAB #8
  Oleg Rybachenko terus perang kanggo sesuk padhang bebarengan karo cah wadon Margarita Korshunova.
  Padha perang ing Stalingrad. Padha perang karo kabeh wani kolosal. Lan bocah-bocah sing langgeng ora mikir mundur lan nyerah marang mungsuh.
  Nanging pasukan padha ora padha lan Nazi mboko sithik maju. Nanging alon-alon lan mbuwang nyedhaki omah-omah, lan dalan-dalan karo mayit-mayit mercenary.
  Moscow diubengi nanging isih perang. Lan uga ana bocah-bocah wadon sing ayu. sing sugih tenan.
  Oleg Rybachenko lan Margarita njupuk maneh ing Stalingrad. Ing wektu sing padha, bocah lanang kasebut nyoba nggawe sesuatu, miturut AI.
  Calon presiden Belarus Alexander Lukashenko ora diijini melu pemilihan. Dheweke nemokake kesalahane amarga Katedral Slavia mbatalake teken. Akibaté, ora ana enem calon, nanging lima. Lan perjuangan utama mbukak antarane Zenon Pozdnyak lan Kebich. Kebich sing pro-Rusia lan luwih moderat maju menyang babak kapindho kanthi wates tipis. Lan banjur menang Poznyak anti-Rusia kanthi prabédan gedhe.
  Lukashenka protes yen dheweke dicopot kanthi ilegal. Nanging umume ora ana apa-apa kajaba swara.
  Kebich menang kanthi yakin. Lan dadi presiden Belarusia pisanan.
  Rauh Belarus mlebu zona ruble. Kahanan ing ekonomi tetep ing krisis. Dhuwite ora cukup. Nanging negara kasebut ana ing zona ruble.
  Kebich ngusulake proses integrasi karo Rusia. Konvergensi hukum wiwit, wates dibukak, ekonomi manunggal. Badan supranasional digawe.
  Ing taun 1999 pemilihan presiden anyar dianakaké ing Belarus. Ekonomi ana ing krisis jero sawise standar Rusia. Nanging pengaruhe komunis saya tambah akeh. Lukashenka, ing sisih liya, padu karo kabeh wong lan ora nggawe partai dhewe, lan disingkirake dening pasukan liyane. Perjuangan utama dumadi antarane Kalyakin lan Kebich. Zenon Poznyak wis ilang popularitas ing wektu iki. Uga ing Belarusian Popular Front minangka kabèh.
  Komunis dadi kuwat.
  Ing Rusia, sajarah uga wis diganti sethitik. Zyuganov menang swara presiden luwih sithik, sanajan dheweke ora bisa menang. Lebed dadi Sekretaris Dewan Keamanan kanggo sawetara sasi maneh. Nanging, ing umum, iki ora dadi pinunjul. Bentenane sing paling penting yaiku Chernomyrdin ora dipecat. Lan minangka asil, dheweke tetep dadi perdana menteri sanajan wis standar. Kebich, Nanging, senadyan bantuan saka Chernomyrdin, isih kalah ing babak kapindho, lan Kalyakin dadi presiden Belarus.
  Lan ing Rusia, sawise departure saka Yeltsin Chernomyrdin tindak menyang presiden. Ekonomi Rusia wis dipindhah menyang wutah lan Viktor Stepanovich, sanajan karo kangelan gedhe, karo bantuan saka Zhirinovsky, sing njupuk Panggonan katelu, ngalahake Zyuganov.
  Mangkono, ing Rusia, Chernomyrdin dadi presiden, Zhirinovsky dadi sekretaris dewan keamanan lan asisten pisanan presiden. Putin nganti saiki tetep ana ing pinggir. Zyuganov minangka pimpinan oposisi. Primakov isih dadi Menteri Luar Negeri.
  Dadi kabeh mlaku miturut rencana. Kalyakin nerusake proses integrasi, nanging durung manunggal. Ekonomi munggah. Chernomyrdin perang ing Chechnya. Rembugan karo Maskhadov. Lan pungkasane entuk stabilitas ing kana.
  Chernomyrdin menang pemilu sabanjuré gampang liwat Zyuganov. Kalyakin uga gampang dipilih kanggo periode kapindho. Kabèh dadi luwih utawa kurang lancar. Ekonomi Belarusia saya mundhak.
  Nanging Kalyakin ora pindhah menyang mangsa katelu. Penggantine yaiku kanca kerja Novikov.
  Chernomyrdin uga ora mlayu kanggo periode katelu. Chernomyrdin diganti dening Zhirinovsky. Sing terakhir, mesthi, dadi luwih moderat, nanging tambah tekanan ing Belarus - nuntut aksesi menyang Rusia.
  Wong anyar iku mangkel. Amarga apa dheweke ana ing sanksi.
  Zhirinovsky luwih kaku lan ditekan luwih kuat ... Akibaté, pasukan pro-Rusia nganakake referendum ing Belarus, sing bertepatan karo krisis ekonomi sing abot. Lan Belarus dadi bagéan saka Rusia. Iki nambah sentimen anti-Kulon.
  Ing 2014, Zhirinovsky, njupuk kauntungan saka wusana saka Maidan ing Ukraina lan nggulingaké Yanukovych, dikirim pasukan. Tentara Ukraina ora siap tempur lan Rusia nglucuti senjata. Yanukovych lan Rada, kanthi gunpoint, ngumumake referendum. Rusia ndherek republik iki dhewe.
  Supaya Ukrainians kanggo mbrontak kurang, Zhirinovsky dipindhah ibukutha Rusia kanggo Kyiv. Lan iki mengaruhi asil referendum. Vladimir Volfovich piyambak, ing Pemilu presiden sabanjuré, iki triumphantly kapilih kanggo mangsa katelu, abolishing kabeh watesan ing referendum.
  Alexander Lukashenko wis pensiun lan klelep ing lalen. Putin njabat minangka ketua FSB nganti 2012, nalika umur sewidak taun. Lan Zhirinovsky, sing seneng rejuvenate tim, ora ngganti karo pejabat patang puluh taun-lawas saged. Gubernur Belarus, sing ngganti Novik, uga dadi luwih enom.
  Rusia, Nanging, ambruk ing sanksi saka Kulon, nanging padha ora banget pinunjul. Zhirinovsky perang ing Suriah lan Irak. Dheweke nggawe negara dhewe kanggo wong Kurdi lan, kanthi sakabehe, tumindak luwih tegas tinimbang Vladimir Putin. Kajaba iku, Rusia ngluncurake serangan rudal ing Arab Saudi lan nambah rega minyak.
  Banjur perang gedhe wiwit antarane Iran lan Amerika Serikat. Apa sing nyebabake rega minyak luwih akeh. Sauntara iku, Rusia njupuk lan aneksasi Negara Baltik lan Moldova. Banjur, njupuk kauntungan saka turmoil ing Kazakhstan sawise departure saka Nazarbayev, dheweke kalebu republik iki ing sirkulasi.
  Referendum uga dianakaké, lan Rusia entuk provinsi liya.
  Mboko sithik, pemugaran USSR diterusake.
  Ing 2020, Zhirinovsky nganyari rekor ing pemilihan kanggo mangsa kaping papat saka Presiden Rusia. Nganti dheweke lunga.
  Lan Rusia pindhah menyang Asia Tengah. Ing Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Turkmenistan, pasukan Rusia muncul lan referendum dianakake kanggo gabung karo Rusia.
  Dadi negara iki dibalèkaké menyang bekas tapel wates USSR.
  Nanging iki ora cukup kanggo Zhirinovsky. Lan dheweke, tanpa prejudices rasah, dikuwasani Finlandia karo pasukan. Lan ing kana, mesthi, kanthi asil meh 100%, kanthi nganakake referendum. Lan gabung karo dheweke.
  Mangkono, Rusia bali dhewe. Hubungane karo China rada elek amarga klaim Port Arthur lan pengusiran kuning saka Siberia.
  Nanging nalika China wedi marang Rusia lan blather.
  Nanging ing Alaska ana kudeta militèr, lan pasukan Rusia dikuwasani. Lan padha nganakake referendum kanggo bali menyang Rusia. Ing wektu sing padha, Amerika dipeksa kanggo ngenali invalidity saka menehi hasil ing Advertisement saka Alaska kanggo Rusia.
  Mangkono...
  Oleg Rybachenko mandheg lan miwiti njupuk maneh.
  Bocahe njeblug banjur nguncalake granat nganggo sikile. Kasebar Nazi lan tweeted:
  - We are invincible!
  Margarita uga murub, mbuwang granat nganggo driji sikile, ngremuk Fritz lan bengok-bengok:
  - Lan tansah manunggal!
  Bocah-bocah padha perang banget.
  Bocah mau malih nyabrang mungsuh kanthi bledosan. Dheweke nguncalake granat ing uler kanthi driji sikile. Akibaté, rong tank tabrakan. Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Kamulyan kanggo sampeyan, tanah Rusia kita,
  Ing jeneng suci Rusia,
  Keluarga dewan pribumi!
  Bocah wadon mau maneh mbalang granat nganggo sikile. Ditembak rolas fasis lan nyanyi:
  - Ana sapi ing gunung,
  Dadi bocah sing sehat!
  Bocah lanang iku giliran, nyuwek Fritz lan ngucap:
  - Tanah Air ing atiku,
  Untunge, kita bakal mbukak lawang!
  Lan sawise iku, sikile sing bocah cilik, mbuwang granat. Dheweke minangka bocah sing sejatine dadi pembawa karusakan sing mateni.
  Margarita uga minangka panah kanthi akurasi kolosal.
  Bocah wadon njupuk lan nyanyi:
  - Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Pandangan elang, elang-
  Suarane wong ndeso-
  Bisik bakal ngremuk ula!
  Sing cah wadon, mbuwang granat karo sikil telanjang, njupuk lan chirped luwih;
  Stalin manggon ing atiku
  Supaya kita ora ngerti sedih -
  Mbukak lawang kanggo papan
  Lintang padha sumunar ing ndhuwur kita!
  Lan cah wadon ngguyu. Dheweke slashed ing fasis. Dheweke ngalahake pangkat lan squeak:
  Aku percaya kabeh jagad bakal tangi -
  Fasisme bakal rampung ...
  Srengenge bakal sumunar padhang
  Cara, madhangi komunisme!
  Lan maneh cah wadon deftly uncalan granat karo Bare kaki. Meksa saben liyane tank Nazi.
  Natasha uga gelut. Ing Stalingrad, bocah-bocah wadon mung pahlawan.
  Lan nyanyi kanggo awake dhewe kanthi wani:
  - Tanah kelairanku yaiku pepeteng jagad raya,
  Aku bisa ngalahake serangan mungsuh sing ala ...
  Aku ora bisa tresna sedina tanpa sampeyan
  Aku siap masrahake uripku kanggo kowe!
  Lan Natasha mbalang granat karo sikil Bare.
  Sabanjure, Zoya nembak. Prawan ayu nganggo bikini. Bakal menehi giliran, mow mudhun Nazi.
  Banjur hadiah pembunuh bakal mabur saka sikile sing kosong.
  Zoya nyanyi, ndudohake untune:
  - Aku seneng numpes mungsuh! cah wadon kuwi!
  Lan maneh, kaendahan karo driji sikil telanjang bakal miwiti karusakan.
  Banjur Aurora murub. Uga setan abang-rambut carane drive ing Nazi.
  Lan kanthi sikil telanjang, granat sing diluncurake bakal nglebokake para pejuang Wehrmacht ing kerikil.
  Cewek itu nyengir:
  - Tili, tili, trawl, wali ...
  Ngalahake Nazi kanthi kekuwatanku,
  Aku ora bisa nolak saiki!
  Lan maneh prajurit kasebut nembak kanthi akurat.
  geni luwih dipimpin dening Svetlana. Lan uga nganggo driji sikil gundhul, dheweke mbuwang paket bledosan.
  Inggih, Fritz entuk.
  Prawan, terus terang, iku prajurit rock.
  Lan carane nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Rus' liwat bumi,
  Kita bakal tansah karo ngimpi!
  Lan papat bocah wadon ing Nazi lan carane bakal kenek. Umumé, padha kaya wong mursid saka batalyon malaekat pati. Lan Nazi ing Stalingrad entuk.
  Nanging saya suwe saya angel.
  Stalingrad isih tetep, nanging Nazi wis bisa njupuk Garing. Ana uga armada sing kuwat saka segara ing antarane Nazi. Kalebu kapal Inggris sing ditawan.
  Padha secara harfiah tatu kabeh pesisir. Lan wong Turki maju saka kidul. Iku dadi tenan serem.
  Natasha lan bocah-bocah wadon saka Sukhimi bisa mabur menyang Stalingrad, njupuk pesawat plywood Jerman.
  Lan saiki uga ing Stalingrad. Kaya, kutha iki fasis, ora ketompo carane hard kanggo ora njupuk.
  Natasha mbuwang hadiah mateni kanthi sikil telanjang, nyuwek Nazi dadi daging ambruk, lan nyanyi:
  - Urip kita bakal apik banget!
  Zoya, mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nambahake untune:
  - Yen, mesthi, kita menang!
  Lan cah wadon goyangake penthil abang.
  Aurora, murub, rame:
  - Lan supaya Fatherland kita misuwur!
  Lan, kanthi driji sikil gundhul, dheweke bakal mbuwang hadiah sing mateni. Remuk mungsuh, lan squeak:
  - Kamulyan kanggo Great Rus'!
  Lan banjur Svetlana njupuk baris lan jeblugan iku. Aku ngukir satus Nazi. Banjur dheweke ngluncurake granat kanthi sikil kosong, lan ngucap:
  - Kanggo cahya anyar ilmu lan kamakmuran!
  Lan bocah-bocah wadon papat padha gelut maneh, lan padha ora bakal ngisor irung.
  Natashka ngangkat paket bledosan karo loro telanjang kaki. Lan amarga kabeh kekuwatane, dheweke mbuwang menyang tank Nazi.
  E-75, sawise nampa karusakan, mandheg lan wiwit ngrokok.
  Natasha sang:
  - Rus' ngguyu lan nangis lan nyanyi,
  Ing kabeh umur, mulane dheweke lan Rus '!
  Banjur Zoya njupuk lan ngluncurake hadiah pembunuh kanthi driji sikil. Lan tank liyane saka Nazi mandheg, diantrekake.
  Zoya tweeted:
  - Ya, masa depan kita!
  Kamulyan kanggo Rusia gedhe!
  Aurora murub saka bedhil mesin. Mowed mudhun akeh fasis. Banjur dheweke ngandika agresif:
  - Kamulyan kanggo para pahlawan USSR!
  Lan saka uncalan saka sikil telanjang dheweke, granat mabur maneh. Punika cah abrit. Mung terminator invincible.
  Lan carane Svetlana njupuk, lan ulig Nazi. Lan nubruk wong-wong mau kaya sawah sing landhep.
  Banjur dheweke ngucap:
  - Kamulyan kanggo tanah Rusia!
  Lan saka uncalan saka dheweke Bare foot, granat fragmentasi agawe mabur.
  Prajurit kasebut ngucap:
  - Kanggo kekaisaran Soviet!
  Natasha shooting, ngandika:
  - Kanggo kekaisaran sing paling gedhe!
  Lan maneh, ana sing mateni Nazi kanthi jaminan gedhe mabur saka sikile.
  Lan cah wadon nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Tanah Airku -
  Kamulyan kanggo Rusia!
  Zoya uga mbalang granat nganggo sikil telanjang. Dheweke ngilangi akeh Nazi lan ngucap:
  - Rusia gedhe - kamulyan gedhe!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Bocah-bocah wadon mesthi meh wuda. Ing bikini, tanned, otot, ayu, lan curvy.
  Carane nengsemake bocah-bocah wadon katon nalika meh wuda! Lan kok malah sandhangan!
  Sabanjure, Aurora aktif nembak. Lan kanthi sikil kosong, dheweke bakal mbuwang barang sing mateni Nazi.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Kanggo Fatherland gedhe!
  Svetlana terus murub. Dheweke nyuda Nazi lan ngucap:
  - Kanggo prestasi gedhe!
  Lan kanthi sikil telanjang, carane ngluncurake granat. Lan maneh, Nazi iku bisu.
  Uga rampung bocah-bocah wadon Rusia. Padha wong aerobatics.
  Lan banjur ana pilot: Mirabela lan Anastasia. Padha tamparan ing Fritz.
  Ya, gerombolan Hitler nyebar saka bocah-bocah wadon kuwi.
  Warriors perang ing Yak-9. Mobil katon ketinggalan jaman. Nanging cukup efektif. Senajan ing kacepetan lan persenjataan rodok olo kanggo Luftwaffe.
  Mung siji meriam 20 mm lan senapan mesin kanggo bocah-bocah wadon, nglawan ME-262 kanthi limang meriam 30 mm.
  Nanging ing kene Mirabela deftly maneuvers, teka menyang buntut saka winged fasis winged. Lan shoots wong. Ngalahake logam, ngobong mungsuh kanthi resik.
  Banjur Mirabela nyanyi:
  - Luwih dhuwur lan luwih dhuwur lan luwih dhuwur
  Pesawat mabur kaya manuk...
  Kita ngrusak gendheng fasis
  Lan kagagahane para prajurit iku ngluwihi wates!
  Lan iki Anastasia, carane dheweke bakal njupuk lan gouge ing Nazi. Dheweke cah wadon terminator.
  Dheweke bakal ngremuk pasuryane para bandit Nazi, lan ngucap:
  - Kamulyan gedhe bakal teka kanggo Rus '!
  Lan uga kanthi telanjang kaki bakal mencet ing pedal. Lan Messerschmitt liyane tiba.
  Bocah-bocah wadon gelut ing kathok piyambak. Lan padha apik banget. Padha flutter cepet ing engine ora pati roso. Lan padha ninggalake saka nembak saka mungsuh.
  Mirabela nglereni Fritz, squeaks:
  - Ora gagak, sampeyan ora bisa ngalahake kita!
  Lan maneh prajurite creeps metu menyang kadohan agawe.
  Lan mesin Nazi anyar tiba.
  Cah wadon sandal ngerti apa sing ditindakake. Lan dheweke nindakake apik.
  Ing kene ana fasis sing nyoba nutupi prajurit saka kadohan. Lan dheweke lunga. Lan dening sawetara Ajaib, maneh ing buntut saka mungsuh.
  Lan ngalahake Fritz, squeaking:
  - Ora ana sing mokal kanggo wong Rusia!
  Lan maneh prajurit nggawe U-turn nekat. Lan mobil liyane tiba pierced.
  Mirabella tweeted:
  - Pancen jagad wis digawe kanggo Rusia!
  Lan maneh, carane metu. Lan carane menehi ing mungsuh!
  Anastasia uga ngalahake mobil Jerman lan njerit:
  - Kabeh tanah kita bakal misuwur, nanging ora bakal ana tangkapan kanggo kita!
  Lan bocah-bocah wadon liyane lan liyane divergent!
  Apa bisa menehi hasil karo wong-wong mau? Apa iku angin topan sing agresif!
  Luwih tepate, angin topan ora bisa ngalahake dheweke!
  Nalika Natasha gelut lan nyanyi:
  Kita bakal perang kanggo Rusia!
  Lan uga nganggo sikil gundhul, carane ngluncurake granat kaliber mateni.
  Lan tlatah Nazi dadi kripik logam lan daging getih.
  Zoya uga bakal mbuwang sing mateni lan panas kanthi sikil telanjang, lan, mlumpat, bakal menehi:
  - Lan kanggo tatanan anyar komunisme ing saindenging jagad!
  Lan gundhul untu.
  Aurora banjur murub banget. Dheweke nembak awake dhewe, ngrusak Nazi lan squeaks, baring untu:
  - Kanggo kemajuan!
  Lan saka sikil telanjang dheweke mlayu soko sing bisa ngrusak alangan apa wae.
  Lan banjur ing perang Svetlana. Prawan pembunuh kuwi.
  Lan dheweke uga pirang. Carane dheweke slashes ing Nazi ... Lan saiki matèni mabur saka dheweke Bare foot. Dheweke bakal ngremuk Nazi, lan ngowahi dadi geni setan.
  Bocah-bocah wadon Terminator carane ngece:
  - Pujian tembung pakurmatanku!
  Tembung Komsomol!
  Warriors carane njupuk ing Nazi. Lan ayo ditembak kaya asu rabid.
  Kene Terminator! Lan padha tresna Nazi - uga, setan!
  Natasha ngandika kanthi napsu:
  - Kita bakal perang kanggo sosialisme,
  Kanggo Rusia Soviet kita,
  Kanggo urutan gedhe anyar!
  Lan maneh, hadiah agawe mabur saka sikile sing kosong.
  Zoya uga tumindak cukup energik. Ngilangi para fasis. Lan ora ngeculake dheweke. Lan sikil telanjang dheweke kelip-kelip kaya baling-baling.
  Prajurit ngandika kanthi semangat:
  - Ing jeneng suci Rus',
  Rusia bakal kaluhurake!
  Lan maneh prajurit kanthi kebak kasenengan gelut.
  Banjur Aurora mbuwang hadiah pati kanthi sikil kosong. Carane sweeps Nazi ing kabeh arah. Lan ngandika kanthi nesu:
  - Aku juara donya ing tinju!
  Lan banjur Svetlana bakal miwiti mateni lan ngrusak. Lan sikil telanjang dheweke dadi lincah.
  Lan prajurit kasebut ngucap:
  - Aku sing paling kuat ing donya,
  Kita bakal rendhem Nazi ing jamban -
  Ora percoyo tanah air luh,
  Lan kita bakal menehi oligarki ala ing otak!
  . BAB #9
  Melu perang abot, Vedmakova meh ora turu kanggo sawetara dina, lan mulane, senadyan crampedness nemen ing sel pakunjaran, stuffiness lan bau, dheweke langsung turu.
  Dheweke ngimpi yen dheweke ana ing Abad Pertengahan lan mimpin pambrontakan budak, dadi jenis Spartacus ing rok! Sawise sukses pisanan, prawan prajurit sing wani, bocah wadon otot, nglumpukake para pemberontak lan menehi pilihan kanggo milih pimpinan dhewe.
  Vedmakova, kaya sing dikarepake, dadi kepala detasemen sing wis rada gedhe, lan ditawani pahlawan kuwoso Turan minangka wakil pisanane.
  Lan ing kene para abdi padha sarujuk. Banjur padha milih wong sepuluh. Sistem desimal paling gampang lan Vedmakova mutusake yen ora ana sing rumit.
  Bersenjata karo piala, lan njupuk snails cockroach (ing ngimpi abot, subconscious saka Witches pecah), padha pindhah ing.
  Kanggo nguatake panguwasa lan ngegungake sikile, Vedmakova mlaku, obah kaya kucing. Bocah wadon mau banjur mlayu, ngrasakake krikil cilik lan landhep dalan watu kanthi tlapakane. Nanging prajurit kasebut ora nggatekake rasa lara, luwih-luwih dheweke luwih maju tinimbang kabeh. Ternyata, ora muspra. Telung pejuang mungsuh lungguh ing ambush, lan padha bisa mundhakaken weker durung wayahe. Pimpinan pemberontakan menek wit lan mlumpat ing mungsuh saka ndhuwur. Obahe kaya tarian hibrida macan lan kobra, rada nangis lan suda kanthi sirah pedhot.
  - Sing carane aku break resistance!
  Vedmakova ora bisa nolak muter kanggo umum, nuduhake sirah dipenggal kanggo babu. Ana gemuruh persetujuan kanggo nanggepi.
  Ora let suwe perkebunan karo perkebunan katon. Omah-omah sing diukir minangka istana nyata kanthi dekorasi lan patung. Banyu mancur katon ana ing kana. Saka siji patung ing wangun Zeus karo swiwi kupu lan tutuk ing weteng, sikil lan dodo: pitu jet padha diantemi. Sawahe sugih, lemu, kaya kapas emas, gandum karo spikelet gedhe, kacang buncis lan liya-liyane. Dheweke nyambut gawe akeh. Ana wong lanang lan wadon, uga bocah-bocah akeh. Mesthine pengawas, pengawal. Nanging ing umum, mesthi, ana liyane babu, lan karo shovels lan hoes.
  Vedmakova ngangkat spanduk gawean omah kanthi cepet-cepet dijahit dening bocah-bocah wadon budak: Kanthi gambar Pedhang lan pacul! Abdi liyane kesusu nyerang.
  Sauntara kuwi, sawetara batur lanang lan wadon padha nggantung saka postingan, tangan lan sikile padha ditusuk paku. Kayane bocah-bocah sing ora adil iki bakal disiksa. Weruh wong-wong sing mbébaské sing nyedhak, bocah wadon sing disalib mbengok karo swara sing ora disangka-sangka:
  - Retribusi wis teka, ngalahake sing nduweni!
  Pimpinan Witcher, minangka tansah ahead. Keong kecoa dheweke munggah lan nutul loro pengawal bebarengan. Sisane ndlosor, sing siji wedi, malah nubruk tumbake dhewe. Usus metu saka weteng sing ditindhes. Wong wedok kuwi ngguyu.
  - Sampeyan prajurit sing ringkih yen wedi karo jaran!
  Miloslava, kang dadi squire, perang ing tangan tengen, kapak ing tangan saka cah wadon, kaya silet saka tukang cukur pinter. Dadi misuwur ngethok para pejuang.
  Turan uga ora ngakoni. Dheweke ngluncurake watu sing nyuwil dhadhane pengawal, lan gabung karo keributan. Kabukten yen kerja keras sing nggawe dheweke apik, dudu otot-otot gilingan. Bener, Vedmakova pindhah luwih cepet.
  Para budhak padha mandheg nyambut gawe, nanging durung melu. Pranyata padha bingung. Leres, bocah lanang sing padha gelisah, mlumpat menyang bocah-bocah sing kerja, mbengok:
  - Sampeyan pengecut! Sapa sing ana ing mburiku yaiku pahlawan, sing tanpa aku dadi babi sing ala!
  Bocah-bocah lanang sing sepisanan nanggapi. Padha kesusu marang para pengawas. Iki ana wong lanang umur patbelas taun sing nggebug "wali" karo pacul nganti sirahe pecah kaya waluh. Iku makarya, lan babu liyane, malah bocah-bocah wadon biasane andhap asor lan sabar, cepet-cepet menyang fray.
  Saiki perang iki semrawut, nanging kaunggulan angka, uga nekat, ana ing sisih budak. Lan, mesthi, padha njupuk alih.
  Passa iku sing angel diarepake saka bocah wadon sing sinau ing ngarepe mripate. Dheweke grappled karo njaga, kang wiwit push dheweke. Dadi dheweke ngapusi dheweke, njupuk pedhang lan nggebug dheweke ing gulu.
  - Iki sing diarani cemilan! - cah wadon snapped. - Delengen, aja mendem!
  Estate pisanan dibebasake kanthi cepet, detasemen kasebut tuwuh ing ngarep mata. Pemberontakan nyebar kaya geni sing ngobong sawah. Vedmakova mlayu maju. Penunggang jaran mlayu nyedhaki dheweke, minangka aturan, dheweke tekan pucuk ndhuwur. Nanging sing njaga ora nyerah. A perang utamané wangkal ana ing cedhak banyu mancur pitu-string. Ing kene para penanam mindhah cadangan jaran menyang perang.
  Vedmakova wani diubengi ing kabeh pinggiran. Dheweke mung ditulungi kanthi cepet banget saka bekicot kecoa sing dilemu khusus. Punika lunge pas lan mungsuh disigar tiba. Nanging, bocah wadon kasebut pisanan tatu ing pundhak, banjur ing weteng, lan banjur sikile meh dipotong. Banjur Vedmakova wiwit mbuwang keris cilik. Tajem kaya silet, padha tiba ing mripat, kadhangkala menyang cangkeme. Nanging, akeh prajurit setengah wuda amarga panas, lan kanggo prajurit kuwi cukup kanggo piercing dhadha. Wong jaranan sawetara tiba, nanging sing liyane terus maju. Akeh banget pedhang sing katon kaya sisir sing obah. Dadi padha pour saka kabeh pinggiran.
  Nanging Miloslava, Passa, Turan, lan batur-batur liyane teka ing wektu sing tepat. Sawisé Cut menyang rangking, padha lumaku kaya skating rink, sampeyan bisa ndeleng carane mayit mabur, lan piye wae budak bersenjata cepet-cepet kanggo bantuan amarga saka kabeh kekuatan.
  Infantri nyerang para penunggang, para abdi sing kesel males lara lan asor.
  - Rebut cincin mungsuh lan aja ngeculake! - Dhawuh Vedmakova.
  Ing ngarepe mripate, ana budhak sing sirahe pedhot tiba, nanging rolas pengawal tiba sawise dheweke.
  - Njupuk nomer! - Dhawuh pimpinan enom saka pemberontakan.
  Akeh batur sing mlebu perang. Katon kepriye bocah-bocah padha munggah jaran karo mlayu-mlayu, mlayu-mlayu marang sing nunggang, lan nganggo untune, nganggo watu runcing.
  Para budhak iku kaya-kaya ora ngerti rasa wedi, males dendam nganti pirang-pirang taun, nalika ora ana sing nganggep wong. Kajaba iku, akeh sing lair bebas lan durung lali karo ambune kekarepan sing mabuk.
  Sawise rampung karo detasemen "kuda", Vedmakova pindhah. Rintangan serius pungkasan ing dalan yaiku benteng sing ditebang saka wit-witan gedhe. Ana cukup akèh keamanan ing kono.
  - Telusuri perkebunan lan entuk tangga. dheweke bengok-bengok. - Yen ora cukup, gawe dhewe.
  Para budhak cepet-cepet nggawe piranti nyerang.
  - Tangga kudu amba, supaya akeh prajurit bisa liwat ing wektu. - Vedmakova nuding metu.
  Pembantaian isih rame ing Estates liyane. Ing sawetara panggonan, abdi-abdi padha lunga menyang sisih mbrontak, nanging ing sawetara kasus, metu saka pakulinan, padha nglawan. Pengawas tiwas kanthi cepet - iki adoh saka prajurit sing paling angel. Benteng pertahanan pungkasan mungsuh yaiku detinet. Vedmakova, kaya biasane, minangka sing pertama menek tembok. Dheweke ditabuh kaping pirang-pirang nganggo panah, nanging nglawan hadiah sing mateni kanthi tameng. Prajurit sing paling cedhak ditabrak banget, sanajan dheweke bisa ngalahake, dheweke ambruk saka tembok.
  Miloslava bisa kanggo pry mati karo pancing, uga mbuwang mungsuh. Passa sing putih salju wis nggegirisi para prajurit mungsuh kanthi penampilane. Nalika padha nyawang dhadhane sing nggegirisi kanthi ganas, kanthi dhadha sing nggumunake, bocah wadon kasebut nyepak groin nganggo sikile, lan banjur ngethok. Vedmakova, climbing tembok, Cut mudhun tanpa tega. Mungsuh wis ilang semangat, liyane lan liyane babu padha menek tembok. Padha nyuwil liwat, ana akeh undhak-undhakan, lan pengawal ora duwe wektu kanggo ngalahake kabeh. Ing ngisor, bebener iki lying mati lan tatu babu, serangan ora bisa nindakake tanpa losses. Ing kene abdi lan pengawal iku grapple bebarengan lan ambruk saka dhuwur prayoga. Padha tatu, nanging tetep, urip, terus strangle saben liyane.
  Bocah sing gelisah, Vedmakova lali takon jeneng mburi, uga ana ing tembok. Kanthi mupangat saka dedeg piadeg cilik, dheweke nyelip ing antarane sikile perwira, banjur nyepak mburine nganggo sikil loro, bebarengan karo dhengkul. Dheweke mabur maju, nabrak garpu sing dicekel budak diwasa.
  - Sing dadi kejiret sing painfully nresep! - Bocah kasebut ngetokake ilat sing tipis, nggodha para pengawal.
  - Oh, sampeyan ula sing ora nganggo sikil! - Pejuang sing ngadeg ing sisih tengen ngipat-ipati lan ngethok bocah kasebut nganggo pedhang.
  Bocah lanang kasebut nyender lan ngidoni mripate saka pipa. Betapa nekatipun mungsuh njerit, ambruk. Bocah kasebut ora ngadeg ing upacara lan ngrampungake dheweke nganggo pedhang. Tangane bocah kasebut, sanajan lancip, nanging kuwat lan kuwat - hardened dening karya hard.
  Bocah-bocah lanang liyane uga nuduhake tekanan, gelut kaya neraka, squealing lan sumpah, milih ekspresi sing keren!
  Temboke enggal-enggal diresiki, ing njero paprangan rada nyeret, wedi dendam para abdi, sing duwe perang banget. Bener, weteng sing tuwuh maneh minangka pembantu sing ala nalika perang karo budak sing rabid.
  Pemilik utama, Syekh Samuma, nyoba metu liwat dalan lemah. Dheweke nggawa tas watu lan emas. Mungkin dheweke duwe kesempatan, nanging srakah ngeculake dheweke. Rakhita sing ayu rupane, malah kulite warna tembaga, akeh banget godaane.
  - Lan tindakake kula asu! - Syekh nyekel dheweke kanthi rambut sing subur.
  - Ora perlu, aku bakal lunga dhewe, Pak! dheweke nyuwun.
  - Ora sundel! Aku seneng nggawa sampeyan! Si priyayi sadis ngguyu.
  - Nanging lara! - Abdi iku twitched dheweke gundhul sikil.
  - Yen wis lunga, aku bakal nggantung rambutmu lan ngobong. Syekh ndilat lambene karnivora.
  - Sampeyan kewan! Nanging aku tresna sampeyan, pracaya kula!
  Sing cah wadon snuggled munggah kanggo pemilik, sing sijine moncong reged kanggo pasuryan resik lan wiwit dilat. Ing kene tangane Rakhita nemokake keris ing sabuke syekh banjur nyusupake menyang wetenge sing abuh kanthi sekuat tenaga.
  Punika makhluk pepeteng.
  Syekh nyelehake tas lan ngeculake rambute. Tangane nyoba nutup bolongan sing jero, ususe metu.
  - Makhluk! Echidna! dheweke nggereng.
  - Ora! Aku nindakake perkara sing bener! Pira bocah wadon lan wong lanang sing wis disiksa. Dheweke malah nyulam bocah-bocah lan dipaku menyang pos. Iki mung mbales dendam! - seru cah wadon.
  - Sialan!
  - Dewi! Sampeyan ngalahake aku! - Budak wadon nyepak wetenge syekh sing montok getih.
  - Sawetara hit! - Panjenenganipun wheezed.
  - Nanging getih mulya mili ing kula! - Budhak sing ora nganggo alas kelip-kelip untune.
  - Boten sundel! Pasukan bakal numpes kraman, lan sampeyan bakal disiksa nganti aku bakal katon kaya malaekat kanggo sampeyan! - Aku ketemu kekuatan kanggo growl Syekh.
  - Apa dheweke duwe fantasi sing luwih sugih tinimbang sampeyan? Wong wedok kuwi ngetokna ilate.
  - Cukup kanggo sampeyan! Wong sugih mau nggereng-gereng. - Lara! Nggawa kula ointments facifi.
  - Kenapa? - Slyly takon cah wadon.
  - Aku bakal menehi tas emas iki. Syekh nyuwun.
  - Dheweke duweke! Oke, mung saka welas asih, ngendi salep fatsifi? Wong wedok iku mesem licik.
  Apa sampeyan ngerti lemari sing bentuke sapi mabur? - Wong sugih wheezed, stammering.
  - Ya! Aku weruh sing ayu banget karo kerikil.
  - Dadi sampeyan kudu nyelehake tangan sampeyan ing sirah, lan sampeyan bisa kanthi gampang njaluk kothak ointment. Sampeyan bakal teka kanggo kula lan smear. - Syekh mumet, meh kelangan eling.
  "Malah wong jahat kudu perawatan medis. Enteni aku!
  Wong wedok iku mlayu mlebu kamar. Dheweke ora preduli karo wong sugih, nanging lenga kaya iki arang banget lan migunani kanggo para pemberontak. Banjur dheweke bakal ngulungake wong aneh sing disengiti marang para pemberontak.
  Para budhak wis padha mlayu menyang kamar. Wong loro weruh bocah wadon setengah wuda ayu. Wong lanang sehat luwe kanggo tresno wadon kesusu kanggo dheweke. Bocah wadon kasebut kerja keras, otot, lan mulane gampang nyurung penyerang, kanthi sikil sing kuwat, lan bengok:
  - Yen sampeyan pengin njaluk dhuwit. Ngerti yen ana, ing ruang paling ngisor, jinis agresif nangis, karo tas emas.
  - Kita ora seneng agresi! - ironically objected wong lanang.
  Nanging dheweke uga sugih! - cah wadon snapped.
  - Banjur luwih becik, ayo gelut! Ing endi loteng? - Budhak sing mbalela padha ngoceh.
  - Tindakake tanganku ana! Budak kuwi ngacungake tangan tengen.
  Bocah-bocah sing enom lan ireng mlayu menyang papan sing ditunjuk. Wong wedok kuwi mesem lan mlayu mlebu kamar. Perabote cukup sugih, nanging ora teratur. Lan ing kene ana loker sing digawe saka emas. Rakhita, tanpa mikir kaping pindho, nyekel tangane. Dheweke slid mlebu lan ing wektu iku rahang ditutup.
  Beauty squealed, silet-landhep untu ngethok bangkekan.
  - Oh, carane nglarani! dheweke njerit, banjur squeezed metu. - Kuwi banget!
  Senadyan lara alam bébas, cah wadon frantically nyoba kanggo bandage tangane. Vedmakova, krungu tangisan wanita, mutusake yen ana wong sing dirudopekso, lan cepet-cepet mlebu kamar. Weruh kaendahan sing kebak getih, dheweke njerit:
  - Sapa sing wani nindakake iki?! Aku bakal nyelehake kamulyan ing bokonge! - Ing pas nesu, jawata bisa kasar.
  Luh Rakhita turah-turah, ora kepara amarga lara, ping pirang-pirang babu kang dicambuk ora asing, awit ngerti yen saiki dheweke lumpuh.
  - Iku dheweke! Wong wedok nuding lemari.
  Yen ngono, banjur elek! - Vedmakova slashed serangga grinning ing sirah karo pasukan. Struktur mbengkongaken saka impact, emas alus wis Cut. Prajurit kasebut terus ngalahake nganti dheweke mecah loker dadi potongan-potongan.
  Bocah wadon kasebut dadi pucet banget, lan Passa sing putih salju mlumpat menyang dheweke. Dheweke deftly Applied tourniquet, mungkasi getihen. Vedmakova njupuk tangan sing pedhot, awak dadi pucet, nanging isih anget.
  - Apik! - Kita kudu nelpon Khirov. Mungkin dheweke bakal tuwuh. Prajurit kasebut nyusup banter.
  Passa takon:
  - Sapa sing menehi saran supaya sampeyan tetep tangan ing kene?
  - Samma!
  - Apa sampeyan sijine ing dhewe? - Vedmakova kaget.
  - Ora, wong aneh iki jenenge Samuma. - Dibenerake cah wadon.
  - Yèn mangkono, banjur kudu papat. Prajurit nglirik mripate.
  - Dheweke ana ing ruang paling ngisor lan tatu parah. Sampeyan bakal bisa nyekel dheweke. Yen sampeyan ora ambegan.
  Vedmakova nyoba nyekel sikat kasebut, dumadakan dheweke dadi kadal sing lunyu, sing nyoba nyelinep. Yen jawata iku ora dadi dexterous saka lair, bisa uga dheweke kasil. Utamane sing nyekel ora nganggo buntut, nanging kanthi gulu.
  - Wah, sihir aneh. Kita kudu nuduhake Khirov.
  Praupane bocah wadon sing tatu dadi kusam, lan dheweke ora sadar.
  Passa njupuk iku pas wektune:
  - Prawan gugup, nanging ayu! Bakal melas yen dheweke tetep lumpuh.
  Inggih, muga-muga iki didandani. Mung saiki Khirov ora kejawab nang endi wae, dheweke janji bakal ana ing jejere aku. - Vedmakova shrugged Pundhak ing displeasure.
  - Aku nang kene! Tukang sihir mlumpat saka mburi lawang. - Aku aran gaib.
  - Lan aku nyekeli ing tanganku! - gertak Witch.
  - Inggih, sing ora ala! Iki campuran ubur-ubur lan kadal, sampeyan ndeleng iku tembus, sampeyan bisa ndeleng carane jantung telu. Warlock ngguyu.
  - Apa nyengsemaken. Cah wadon ilang lengen lan tinimbang dheweke ubur-ubur kadal. Aku mikir, sanajan kabeh ketangkasan makhluk kasebut, iki dudu pengganti sing padha! - Prajurit kasebut ora seneng guyon.
  - Nanging salah siji bagéan saka awak bisa nglangi, lan iki ora ala ing kabeh. Sawetara jinis superpower! Tukang sihir nglirik licik.
  - Apa tegese, apa iku cacat? - Aku ora ngerti Witcher.
  - Carane ngomong! Sawise kabeh, iku ora mung kewan, nanging bagéan saka awak wadon. Lan ngatur kewan iku angel. Saiki kadal cilik iki bisa nyusut lan nyelip ing celah apa wae utawa munggah ing tembok. Kajaba iku, meh ora katon, spesies iki kaya bunglon. - Miwiti nerangake tukang sihir.
  - Pulsarno! - Ngandika, nuduhake semangat Pass. - Aku ora mikir iku bisa. Cut saka sikat lan nggawe spy.
  - Mengkono yen asor janji masalah gedhe, nanging iki mung bayangan saka kamenangan mangsa. Tukang sihir nggatekake.
  "Dadi sampeyan ora bakal ngganggu dheweke?" - Clarified Vedmakova.
  - Ora! Ing perang, keberanian lan kepinteran sing apik nggawa kamenangan. Kanggo mencet, sampeyan kudu ndeleng target, yen ora, sampeyan bakal dislocate ajiné. Nanging kanggo nyegah masalah, tatu kasebut kudu diobati. - jawab Hirovo lirih.
  - Ora apik yen bocah wadon dadi pincang. Sawise kabeh, iku bakal ngrusak dheweke! Apa sampeyan bisa nggawe katon kaya anggota nyata, tangan manungsa? - Vedmakova takon.
  - Aku bakal mikir! Mungkin aku bisa ndandani. Umumé, akeh tukang sulap luwih apik kanggo mateni tinimbang nambani. - Hirovo ditekan kanthi tekanan.
  - Aku setuju karo sing! Wong bodho bisa lumpuh, ora saben wong pinter bisa nambani. - Vedmakova, kanggo persuasiveness, malah bengkong driji ing wiski.
  - Akeh algojo sing ora sopan - sawetara dokter!
  Budak-budak padha nyeret sing duwe Samum, kayane wis mati. Rakhita sadhar, raine mlengkung jengkel.
  - Maneh dheweke ngapusi kabeh wong! Dheweke lunga tanpa mbayar tagihan.
  - Aku bakal duwe wong digantung! - Ujare Vedmakova. - Muga-muga layone dadi pepenget kanggo kabeh wong sing ala lan srakah. Wong sing srakah mesthi loman karo nangis kuciwane!
  - Iku cukup! Nanging sapa sing bakal mbalekake tanganku? Wong wedok iku siap nangis.
  - Punika piyambakipun! - Dituduhake pimpinan pemberontakan.
  Khirov sujud, tali kecekel geni ing tangane.
  - Aja kuwatir! Sampeyan ora kudu lumpuh. Dadi Rakhita kudu dadi mata-mata sing apik kanggo sampeyan. Sawise kabeh, sampeyan pengin mbales kabeh sing sugih lan kuat ing kekaisaran iki.
  - Mesthi. Aja dadi batur, diremehake ing lebu! - seru cah wadon.
  - Dadi sampeyan bisa nulungi kita! Kekaisaran iki diatur kanthi ora becik, mula kuburan bakal ndandani sistem bongkok! - Tukang sihir ngetokake sinar energi saka driji indeks.
  - Aneh! Aku weruh akeh energi ing sampeyan. Lan kawicaksanan! Aku siyap melu sampeyan! - seru babu.
  - Sampeyan bakal lara, nanging sampeyan bakal bisa menang! Tanpa lara ora ana gagah, tanpa gagah ora ana kamenangan! - Dheweke ngumumake, nuduhake pola pikir filosofis saka tukang sihir.
  - Aku wong wadon - dadi aku wis digunakake kanggo keno. Rakhita manthuk.
  - Nalika sabar ora cukup, nyanyi bakal mbantu! - Khirov guyon.
  Kabeh padha ngguyu. Vedmakova ing swasana ati apik. Wiwitane menang, tegese ora ana wektu kanggo mbuwang. Kaping pisanan, perlu kanggo mbentuk tentara budak sadurunge padha buyar. Dadi wong kaya wesi, nganti adhem, wenehi wujud sing dikarepake. Prawan prajurit kasebut metu menyang tembok, munggah ing panggung lan dhawuh, kanthi swara gumuruh:
  - Koleksi trompet ngumpulake kabeh wong!
  Passa takon:
  - Wong wadon uga?!
  - Ya! Kita bakal butuh saben pedhang. Cepet-cepet, nanging ngerti yen ora bakal ana rampokan, kita bakal dibagi kabeh kanthi merata.
  Pangumpulane babu butuh sawetara wektu, malah kudu nganggo pecut. Vedmakova dhéwé kepeksa nulungi sawetara wong sing ora kelangan kepala lan ngendhaleni rampokan. Sing cah wadon menehi jotosan apik kanggo kuping limang bandit paling sregep, siji malah Cut sirahe. Tetesan getih tiba ing raine, Vedmakova didilat kanthi rakus. Iku bisa. Pakumpulan umum dianakaké ing peteng kanthi cahya obor. Ana ewonan budak sing dibebasake, Vedmakova malah dikira kanthi mripat sing paling ora ana rolas ewu, sanajan ana akeh bocah lan wanita ing antarane.
  Dheweke tampil saka menara paling dhuwur ing benteng. Tukang sihir ngadeg ing sisih ngelawan, dheweke nguwasani kabeh kumpul. Budak dieksploitasi kanthi brutal, lan sing ringkih dieksekusi utawa disembelih. Dadi ing umum, yen kita njupuk paramèter fisik, padha katon kaya pejuang apik. Mung dheweke butuh latihan. Vedmakova ngaturake pidato sing nyalahake. Dheweke utamane terus-terusan njelasake perlune nggawe tentara pembebasan gedhe.
  - Unity, wani, selflessness - tombol kanggo kamenangan, kamardikan, rasa seneng! Tanpa disiplin ora ana tentara, lan tanpa tentara ora bisa nemu kamardikan! Tenaga kerja wis nggawe kita kuwat, dikalikan karo pikiran bakal menehi kamardikan, lan bebarengan karo luck bakal nggawa rasa seneng!
  Dadi ayo dadi siji lan putus rantai! - Prajurit ngandika.
  Para abdi padha surak-surak setuju! Mung batur siji, kanthi tatu akeh lan katon bangga, meneng. Pandangane nuduhake tingkat nistha sing paling ekstrim.
  Vedmakova maneh nawakake kanggo milih pimpinan siji saka pemberontakan!
  - Komandan kaya ndhuwur piramida - kudune mung siji, yen ora malah struktur padhet kasebut bakal ambruk!
  Para budak njerit:
  -Bener! Pimpin kita.
  Sampeyan prajurit gedhe bakal dadi pimpinan kita! - Ora dinyana bisa outshout kabeh lanang.
  Iki kaget Vedmakova: carane iki malah bisa. Dheweke luwih teliti, ing tangane bocah kasebut ana sing padha karo pipa angin mung luwih kenthel. Lan kanthi bantuan piranti iki, dheweke ngguyu.
  - Bocah lanang bakal adoh! Sapa jenenge? - Prajurit takon.
  - Dik! Aku khusus dikenali. Pass ngandika.
  - Jeneng prasaja! - Vedmakova jelas ngarepake sing luwih endah.
  - Kenapa kerumitan!
  - Ayo milih! - ngumumake tukang sihir. Dheweke duwe swara gumuruh nganti wit kurma goyang. - Sapa wae sing milih prajurit Witcher dadi pimpinan, angkat tangan tengen! Pilih bebener, kamardikan lan kamulyan! Lan uripmu bakal dadi meri para dewa! -
  Para budhak, sing kasengsem dening semangat, meh kabeh padha ngangkat tangan tengen. Padha katon kaya prajurit, lan unanimity mimpin kanggo idea sing, yen Hirov wis nggunakake Pesona kene.
  Apa ora tekane dheweke menehi kamardikan lan kesempatan kanggo rumangsa kaya wong sejati. Dadi, wajar yen ketemu Vedmakova kaya udan ing kahanan garing lan kurang banyu. Kabungahan diwaca ing pasuryane para budhak mau. Iku kaya tangi.
  Ing kene, kanthi bungah umum, abdi sing gagah prakosa, sing dihiasi bekas luka, maju. Dheweke ngomong nganggo swara sing jero.
  - Ana, lan bakal, akeh sing pengin mimpin kanggo rasa seneng. Nanging apa sampeyan duwe hak moral kanggo nglakoni!
  - Kang!? - The Witcher grinned dheweke tutuk kebak untu. Biceps ing lengen gundhul bulged.
  - Sapa kowe?! Keturunan saka kulawarga bangsawan, utawa wong biasa. Utawa bisa uga dadi abdi sing mlayu kaya Gissor. Dheweke uga janji akeh, nanging mungkasi uripe ing saham. Lan karo wong rong puluh ewu batur. - Dipotong dening abdi sing kuwat.
  - Akeh bakal gumantung ing kita. Aku weruh catu ing sampeyan, sampeyan paling kamungkinan ora lair babu, Aku bisa mbedakake wounds disebabake pecut utawa pedhang karo tumbak! - Ujare Vedmakova.
  - Sampeyan guessed jawata ora dingerteni kanggo kula! Aku iki Comte de Forsa, keturunan raja-raja sing medeni. Nanging sampeyan ngerti jeneng bapakmu? - Pitakone abdi dalem.
  - Bangsawan kulawarga duwe hubungan sing padha karo wani, kaya dawa rambut menyang pikiran! - Parried Vedmakova lan langsung ditambahake. - Ora wani leluhur bakal mbantu pengecut!
  - Sampeyan ngomong apik. Kaya wong bajingan, sepira wani atimu? Budhak kasebut ngangkat alis kanthi ancaman.
  - Inggih, sampeyan pahlawan! Count, nanging diukur marang nasibe abdi, ngendi ana bangga lan wani! - Vedmakova wis diwiwiti kanggo angin munggah.
  Aku duwe alasan dhewe kanggo iki. Lan apa, sampeyan ora perlu ngerti, kurang kawruh - luwih gampang mati! Aku nantang sampeyan perang nganti mati, lan yen sampeyan wani ora mung ing tembung, sampeyan bakal nampa tantangan! nggero Comte de Force.
  - Sampeyan bisa yakin sing! Prajurit nyentak.
  Budak-budak ngresiki arena. Witcher mudhun lan mriksa pedhang. Lawane ngadeg ing ngarepe. Dheweke duwe gaman dhewe, pedhang loro sing landhep. Ing kasus, jawata njupuk pedhang liyane saka dhadhane.
  Count de Force luwih dhuwur tinimbang Witchers, luwih jembar ing pundhak, sanajan dheweke ora katon otot lan embossed, bocah wadon sing pantes dadi juara fitness donya. Nanging, ora ana lemak, lan ligamen tendon nyenyet lan abuh. Kajaba iku, ana pengalaman ageng ing saben gerakan, lan jumping gait ngandika volume. A smirk diputer ing pasuryan, iku ora maneh nistha, nanging rodo simpatik.
  - Wah, sampeyan macet, cah! Sampeyan ora bakal meri. Count nuduhake dheweke ajiné.
  - Yagene kowe manteb ing ati? Nesu Witcher saya tambah.
  - Aku menang akeh gelut lan turnamen. Ing kerajaanku, aku dianggep minangka salah sawijining pejuang sing paling apik, akeh sing nganggep aku paling apik. - Forsa, guncang Otot dodo, kang katon kaya loro tameng ngadeg jejere saben liyane.
  - Iku amarga sampeyan perang mung karo bangsawan, lan padha degenerated lan thukul lemak. Saiki, yen sampeyan bisa bebarengan karo wong biasa sing duwe bakat, sethithik kamulyan sampeyan tetep! - wangsulane Vedmakova kanthi yakin.
  - Nyelehake asu nganti teken mlaku ing mburi, utawa pedhangku! - Kabeh kapenuhan kumingsun bali menyang count.
  - Iki menarik banget! Lading sing digawe saka karat baja sing paling kuat ing tangane wong sing ngomong lan pengecut! - Vedmakova ora mandheg sumorot kanthi eloquence.
  - Inggih, iki paling mungkin kanggo sampeyan, bajingan wadon! Forsa nggereng.
  - Mungkin mungkasi anggar ing ibu, lan nggunakake soko harder! - Vedmakova ngasilake angka wolung sing elegan.
  - Saling!
  Count lan pimpinan pemberontak ketemu adhep-adhepan. Pedhang kasebut obah kanthi cepet, nyerang kanthi kekuwatan. Sparks mabur saka jotosan, muni muni.
  Count nyerang kaping pirang-pirang. Dheweke nyoba teknik laras ganda, nanging Vedmakova nolak serangan kasebut, nyatakake yen mungsuh sing mulya nduweni kecepatan sing apik.
  - Apa sampeyan muter!
  - Ing strings pati!
  Count maneh nggawa mudhun seri jotosan, nyoba kombinasi Komplek. Vedmakova rada mundur, nggawe serangan balik, rada nyekel mungsuh ing dhadha.
  Dheweke sinau obahe prajurit sing berpengalaman, ora cepet-cepet turu. Count nyengir, mripate kelip-kelip:
  - Sampeyan ora supaya prasaja ing kabeh! Bisa uga dudu abdi, sanajan sampeyan mlaku tanpa alas.
  - Aku lair gratis lan manggon ing alas! Guluku ora tau ngerti kuk. Iku ora bisa dipikirake kanggo ngirim kanggo meksa. Wong sing bener-bener bebas nyerahake telung perkara - alesan, katresnan, Gusti Allah. Budak ing jiwane manut - marang hawa nafsu, hawa nepsu, abdine Gusti Allah! - Wangsulane Vedmakova kanthi apik.
  Sampeyan bener babagan sing pungkasan! Sampeyan pancen bener, para imam lan para imam iki sing netepake aku! - Count digawe penggemar pindho, banjur technique "clamshell", nanging ora kasil. - Aku bakal pleased kanggo ngomong karo sampeyan liwat kaca saka anggur, kajaba mesthi aku matèni sampeyan.
  - Mug anggur kaya segara - yen sampeyan kebawa, sampeyan bakal kelangan lemah ing sikilmu! - ngandika jawata.
  - Nanging sampeyan aran luwih bebas. Kepiye babagan pendekatan iki.
  Dheweke nyekel trisula, banjur kupu. Kanggo nanggepi, Vedmakova kenek rapat harder. Count mundur alon-alon. Banjur kontes dilanjutake maneh, Forsa obah kaya angin, dheweke ngerti yen mungsuhe kuwat banget kanggo njupuk dheweke metu saka biru. Banjur, wis biasa Vedmakova kanggo urutan tartamtu saka obahe, count dumadakan ngganti lintasan pedhang lan kenek cah wadon ing otot, nanging bebarengan karo dodo feminin. Getih mili, goresan jero. Tatu ora break Vedmakova, nanging ing nalisir, menehi kekuatan. Cah wadon banjur nyerang, pedhang sumunar ing tarian aneh. Lan sanajan saka njaba katon yen prajurite wis ilang sirahe lan nesu, nanging urip ing alas lan mburu wiwit cilik mulang dheweke supaya pikirane ing perang sing paling sengit. Iku hard kanggo Count kanggo nahan meksa kuwi, dheweke mundur, parrying karo kangelan. Vedmakova kejiret wayahe nalika abdi dignitary recoiled, kaya-kaya wis doyo wong ing dhengkul. Pukulan tekan tendon lan count buckled, kacepetan mudhun. Banjur cah wadon kasebut nampa resepsi dhewe, dheweke dhewe sing nyipta, nyebat naga sirah sanga. Mung pejuang sing dilatih kanthi apik sing bisa nindakake perkara kasebut. Kajaba iku, serangan kaping sanga pungkasan meh ora bisa dilawan. Ing kene ana masalah mekanika, nggambarake serangan kasebut, sikat kasebut saya ringkih, nyegah serangan, mula serangan pungkasan rampung. Kanggo pisanan jawata dianakaké reception ing partner rodo trampil lan cepet, lan nalika gasped, dropped pedhang, dadi cetha sing anyar sukses.
  Cacah dadi pucet, kelangan kekuwatane.
  - Sampeyan lonthe begja!
  - Ora temenan! Rejeki ora ajeg kaya wedhi - mung ketekunan sing bakal diikat karo semen.
  Vedmakova maneh tatu mungsuh, nanging ora rumiyin - dheweke ora pengin matèni utawa cacat. Striking maneh, dheweke nggawe lunge, count mechanically parried lan, jawata ngalahake metu pedhang-footed dheweke. Prayoginipun abdi dalem pranyata boten gaman. Vedmakova mbuwang pedhange, mlayu menyang mungsuh, lan count mudhun. Tangane ngunci anggota awak ing kunci.
  - Nyerah? Mripate panther mencorong.
  - Aku count, aku bakal nyerah marang budhak tanpa alas!
  Vedmakova mbantah kanthi semangat:
  - Ora abdi, nanging pejuang kanggo alesan adil! Kowé dhéwé sing dadi budhak lan ngerti apa sing diremehake, nanging wong-wong kuwi wong liya, ora luwih ala tinimbang kita. Dadi takon kalbu!
  . BAB #10
  Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova perang ing garis ngarep. Bocah lanang lan wadon wis cukup bosen saka perang protracted. Terus-terusan mateni lan nembak uga ngganggu.
  Iku kaya ing game. Penembake sing padha bakal bosen cepet utawa mengko.
  Bocah-bocah wis kesel nembak lan terus-terusan mbuwang granat nganggo sikil.
  Sing lanang menehi giliran. Mateni fasis.
  Lan ngandika:
  - Maeta!
  Wong wedok iku mbalang granat nganggo sikile. Dheweke kasebar Fritz lan cooed karo bungahaken:
  - Kita bakal duwe anyar, kamenangan gedhe banget!
  Nanging wis mboseni. Malah kasunyatan sing saka uncalan saka cah lanang kang Bare kaki, tank Nazi di-push miring.
  Oleg banjur wiwit nyipta.
  Sajarah sulih liyane. Zyuganov ora milih pencalonan Stepashin lan uga telung fraksi komunis.
  Iki rampung karo pembubaran Duma Negara lan pemilihan awal ing September 1999.
  Mesthi, komunis luwih kuwat tinimbang sadurunge. Lan padha menyang Pemilu, gumantung ing prestasi saka pamaréntah Primakov, ngendi padha main peran penting. Blok Unity durung digawe. Putin ora katon minangka perdana menteri. Lan invasi militan menyang Dagestan mung nambah swara ing sisih kiwa lan mateni kekuwatan panguwasa.
  Umume, pamrentah dadi ora teratur. NDR ambruk lan ambruk, lan ora ana partai anyar sing siap. Ya, lan Stepashin, sing diangkat dadi perdana menteri, ora mimpin partai sing ngatur. Lan banjur Yeltsin murub dheweke kabeh.
  Singkate, pemilihan parlementer ngasilake kamenangan gedhe kanggo sisih kiwa.
  Kamenangan komunis nyengsemaken. Kajaba iku, blok Primakov-Luzhkov ora duwe wektu kanggo ngendhokke. Nanging tetep bisa ndaftar bareng karo petani. Lan njupuk Panggonan liya. Katelu yaiku "Yabloko", sing dipromosikan kanthi apik. Panggonan kaping papat dijupuk dening Partai Demokrat Liberal. Nanging umume amarga saluran pro-presiden kanthi aktif promosi partai iki.
  Lan Yeltsin malah menehi, luwih tepat, menehi Zhirinovsky pangkat jenderal.
  Dadi kabeh kedadeyan miturut skenario khusus.
  Oposisi ngrebut kekuwatan ing Duma Negara. Lan Yeltsin sarujuk kanggo ninggalake sukarela, resmi nunjuk Primakov minangka penerus. Zyuganov uga dadi perdana menteri lan tangan tengen.
  Iki, umume, cocog karo komunis. Lan kompromi wis tekan. Basayev lan Khattab diusir metu saka Dagestan. Nanging dheweke ora ngirim pasukan menyang Chechnya dhewe.
  A perang sipil rauh nyuwil metu ana lan divisi menyang sawetara fraksi.
  Rusia mbantu Maskhadov lan Kadyrov. Primakov gampang menang ing pemilihan presiden ing Rusia. Kapindho sing ora dikarepke ana Zhirinovsky - sing ora duwe pesaing liyane ing pamilih, lan Yavlinsky liberal ora saingan.
  Oleg Rybachenko ngganggu komposisi kasebut. Ora, ora menarik. Maneh, topik wis dibahas, sawise Primakov, Zyuganov, lan pemugaran saka USSR. kesel!
  Bisa uga ana sing luwih menarik kanggo disusun. Contone, babagan papan.
  Bocahe wiwit mikir.
  Ibukutha anyar Kakaisaran Rusia Agung diarani Petrograd-Galaktik. Iki didegaké ing rasi lintang Sagittarius, meh ing tengah galaksi. Lintang-lintang lan planèt-planèt ing kene luwih padhet tinimbang ing pinggiran Bima Sakti, ing ngendi Bumi sing lawas nemu papan perlindungan. Pasukan Konfederasi Kulon padha diusir metu saka inti. Nanging, perang ora liwati tanpa tilak: ewu planet padha numpes, mung kenangan tetep ing bumi. Iki minangka alesan utama transfer ibukutha menyang papan sing paling sugih lan paling tentrem ing galaksi. Iku angel banget kanggo break liwat kene, mulane, malah ing kondisi perang angkasa total, ngendi garis ngarep iku konsep abstrak, lan mburi iku konvènsi, inti wis dadi basis Rusia utama lan kubu industri. Ibukutha wis thukul lan rampung ngulu planet Kishish, ngowahi dadi metropolis gigantic. Kutha raksasa sing bisa nggumunake wong sing cukup. Akeh mesin mabur ngliwati langit ungu.
  Marshal Maxim Troshev ditimbali menyang Menteri Pertahanan, Super Marshal Igor Roerich. Patemon sing bakal teka minangka tandha saka aktivitas mungsuh sing tambah akeh. Perang, sing ngganggu kabeh wong, mbuwang sumber daya kaya corong predator, triliunan wong mati, lan ora ana sing bisa nggayuh sukses sing dikarepake. Militerisasi ninggalaken tandha ing arsitektur Petrograd-Galaktik. Pencakar langit gedhe ngadeg ing baris sing rata, minangka sel ing papan catur kutha. Iki ora sengaja ngelingake marshal kanggo mbangun armada angkasa. Sajrone perang pungkasan, kapal bintang Rusia gedhe uga njupuk posisi, banjur dumadakan pecah tatanan, ngengingi kapal penggedhe mungsuh. Perang sing wis direncanakake kanthi apik dadi gegeran amarga sawetara kapal tabrakan, njeblug ing kelip-kelip sing padhang banget. Vakum kasebut dicet kaya-kaya gunung geni sing gedhe banget njeblug lan kali-kali geni mili, ilining geni neraka nyembur ing pinggire, nutupi gelombang sing ngrusak. Ing perang semrawut, tentara Rusia Agung sukses, nanging kamenangan teka ing rega dhuwur banget. Sawetara ewu kapal angkasa dadi aliran partikel dhasar. Bener, mungsuh ngalami kerugian sing luwih gedhe. Wong Rusia ngerti carane perang, nanging konfederasi, sing kalebu akeh balapan, nyentak kanthi nesu, nggawe perlawanan wangkal.
  Masalah utama yaiku pusat konfederasi, sing ana ing galaksi Tom, angel banget dirusak. Peradaban kuna dags maple-shaped, kang urip ing klompok lintang iki kanggo mayuta-yuta taun, mbangun bèntèng impregnable, diubengi dhewe karo baris kuat pertahanan kebak traps.
  Kanggo break menyang papan iki "Mannerheim", kabeh tentara Rusia ora cukup. Iku ora bisa kanggo mungkasi perang. Planet lan sistem ganti tangan kaping pirang-pirang. Marsekal nyawang ibukutha kanthi rasa nostalgia. Scurrying grav-pesawat lan flaner padha dicet ing werna kamuflase, tujuan dual pesawat iki felt nang endi wae. Sawetara bangunan katon kaya tank raksasa utawa kendaraan tempur infanteri kanthi ulat tinimbang lawang mlebu. Iku nyenengake kanggo ndeleng carane grojogan njeblug saka moncong tank kaya swiwi, banyu biru lan zamrud dibayangke papat "srengenge", muter ing Welasan mbandingake, lan wit-witan endah lan kembang gedhe tuwuh ing batang lan swiwi, mbentuk gantung outlandish. kebon. Tangki pencakar langit sing modern, mung ukuran raksasa, minangka aturan, disederhanakake, bersenjata akeh bedhil. Manggon ing omah kasebut trep lan nyaman, sanajan ana serangan ing ibukutha, bangunan sing padha dadi unit tempur sing kuat sajrone limang menit. Wong-wong sing liwat kabeh kelas, malah bocah cilik, padha nganggo seragam tentara utawa nganggo sandhangan saka macem-macem organisasi paramiliter. Tambang-tambang siber homing dhuwur ing stratosfer, katon kaya bal warna-warni. Lampu-lampu madhangi kubah swarga, mbanjiri dalan-dalan pangilon sing mulus kanthi sinar sing mencorong. Maxim Troshev ora rakulino kanggo keluwihan kuwi.
  "Lintang-lintang ing kene padhet banget. Lan panas banget kanggo aku."
  Marshal ngusap kringet saka bathuk lan nguripake ventilasi. Penerbangan luwih lanjut liwati tanpa masalah, banjur muncul bangunan Kamentrian Pertahanan. Ing lawang mlebu ana papat kendaraan tempur. Luchiars, prickly ing suckers - kéwan karo raos mambu limalas kaping kuwat saka asu - diubengi Troshev. Istana cyclopean supermarshal mlaku ing jero lemah, tembok sing kandel ngemot meriam plasma lan laser kaskade. Ing jero bunker jero iku prasaja - kemewahan ora dianjurake. Sadurunge Troshev weruh boss mung ing proyeksi telung dimensi. Supermarshal minangka prajurit sepuh lan berpengalaman umur satus rong puluh taun. Aku kudu mudhun ing elevator kacepetan dhuwur, penetrating lemah kanggo apik sepuluh kilometer.
  Sawise ngliwati kordon pengawal elit lan robot tempur, marshal mlebu kantor, ing ngendi komputer plasma simulasi hologram galaksi sing disebarake kanthi tandha konsentrasi pasukan Rusia lan panggonan sing diduga serangan musuh. Hologram sing luwih cilik digantung ing cedhak, gambar galaksi liyane katon. Kontrol liwat wong-wong mau ora terus-terusan, interspersed antarane lintang-lintang padha negara sawijining didunungi dening cerdas, kadhangkala balapan aneh banget. Troshev ora nyawang kamulyan iki nganti suwe, dheweke kudu nggawe laporan liyane. Igor Roerich katon enom, pasuryane meh tanpa kisut, rambut pirang sing kandel. Iku ketoke sing bisa urip lan urip, nanging medicine Rusia ing kahanan perang ora banget kasengsem ing prolonging urip manungsa. Kosok baline, owah-owahan cepet saka generasi spurred évolusi, ana ing sih saka pemilih perang kejam. Wektu urip diwatesi nganti satus seket taun. Malah kanggo elit. Inggih, tingkat lair tetep dhuwur banget, aborsi mung kanggo bocah cacat, lan kontrasepsi dilarang. Supermarshal nguripake Troshev, sing wis mlebu.
  - Lan kene sampeyan, Maxim. Reset kabeh data menyang komputer, bakal ngolah lan ngetokake solusi. Apa sampeyan bisa ngomong babagan acara anyar?
  - Konfederasi lan sekutu-sekutune sinau pelajaran sing apik. Timbangane miring kanggo kita. Sajrone sepuluh perang pungkasan, mayoritas perang wis menang.
  Roerich manthuk.
  - Aku ngerti. Nanging sekutu Konfederasi, Dagi, dadi luwih aktif. Dheweke wiwit nggawe ancaman serius.
  - Setuju.
  Roerich mbalikke gambar ing hologram lan rada nggedhekake.
  - Sadurunge Galaxy Smoor. Iki minangka benteng paling gedhe nomer loro ing Dags. Ing kene kita bakal nyerang pukulan utama. Yen sukses, kita bakal bisa menang perang sajrone pitung puluh, maksimal satus taun. Lan yen gagal, perang bakal terus nganti pirang-pirang abad. Sampeyan wis mbuktekaken dhewe dadi komandan wewenang, lan mulane aku suggest sing mimpin Operation Steel Hammer. Wis cetha?
  "Inggih, leres, Yang Mulia.
  Igor mrengut.
  Napa judhul kaya ngono? Alamat mung: Comrade Supermarshal. Ngendi sampeyan entuk iki?
  Maxim isin.
  - Aku, Comrade Supermarshal, sinau karo Bings. Dheweke martakake gaya kekaisaran lawas.
  - Cetha. Nanging saiki kerajaan wis beda, ketua nyederhanakake adat lan tata cara. Kajaba iku, owah-owahan kekuwatan bakal teka, lan kita bakal duwe sedulur tuwa lan komandan paling dhuwur. Mbok menawa aku bakal dipecat, lan yen Operasi Hammer of Steel kasil, sampeyan bakal nyelehake sampeyan ing panggonanku. Perlu sinau luwih dhisik, iki tanggung jawab gedhe.
  Marshal luwih saka telu luwih enom tinimbang Roerich, lan mulane nada patronizing cocok banget lan ora nyebabake pelanggaran. Sanadyan bakal ana owah-owahan pimpinan, lan pimpinan anyar bakal luwih enom tinimbang wong loro. Alami, bakal dadi sing paling apik.
  - Aku siyap. Aku ngawula Rusia gedhe!
  - Dadi lunga. Jendralku bakal ngisi rincian sampeyan.
  Salam, marshal pensiun.
  Koridor bunker dicet khaki. Kantor pusat operasional ana ing ngisor iki. Akeh komputer fotonik lan plasma ngolah informasi sing mlebu saka macem-macem titik metagalaxy kanthi cepet. Ana kerja rutin sing dawa, lan marshal dibebasake mung sawise setengah jam. Saiki dheweke ngenteni hyperjump sing terus-terusan menyang galaksi tetanggan. Pasukan gedhe kudu kumpul ing kana, meh kaping enem saka kabeh armada angkasa Rusia. Saperangan yuta starships. Sawise rincian cilik wis rampung, marshal munggah menyang permukaan. Adem sing jero diganti dening panas banget. Papat luminaries padha ngumpul ing zenith lan bristling karo makutha mercilessly dilat langit, pour lepen partikel menyang planet. Cacah-cacahe padhang nyemplung ing dalan-dalan sing dicermin. Maxim mlumpat menyang pesawat gravitasi, iku nyaman lan kelangan nang, lan kesusu menyang pinggiran. Dheweke durung tau menyang Petrograd-Galaktika sadurunge, lan dheweke kepengin weruh kanthi mripate dhewe ibukutha, sing didunungi dening telung atus milyar jiwa. Dheweke ninggalake sektor militèr, lan kabeh diganti, nyenengake. Bangunan kanthi komposisi asli muncul, dheweke bakal ngarani, mbok menawa, mewah - wakil saka kelas hak istimewa manggon ing kono. Sajrone perang total, lapisan oligarki suda, nanging ora rampung numpes. Kraton iku karya seni sing nyata. Salah siji saka wong-wong mau katon kaya kastil abad tengahan, ing ngendi wit kurma wungu tinimbang untu parapet. Sing liyane ngadeg ing sikil lancip, lan ing ngisore dowo dalan tol, dheweke katon kaya laba-laba sing bentuke lintang. Akeh bangunan ing ngendi wong mlarat manggon uga ora mbangkitake asosiasi karo barak, ing nalisir, imposing facades glittered, decorated karo patung pemimpin lan jenderal saka abad kepungkur. Ora kabeh kudu dicet nganggo khaki, pikir Troshev. Kajaba iku, mbok menawa kutha paling padhet ing jagad iki mesthi nduweni arsitektur sing apik. Utamane warna-warni yaiku sektor wisata, kanthi dalan sing obah, bangunan sing bentuke kaya mawar raksasa, tulip sing mekar lan gegandhengan, aster sing digandhengake, lan kewan eksotis sing campur aduk. Ketoke, iku menarik kanggo manggon ing bruwang utawa macan saber-toothed, iku nyenengake anak. Nanging, wong diwasa uga gumun nalika struktur kasebut obah utawa diputer. Kesan indelible ing marshal digawe dening rolas-headed puteran naga, multi-colored fountains padhang neon padha ngantem saka saben tutuk. Umumé, ana akeh banyu mancur saka wangun sing paling aneh, mbuwang jet multi-colored atusan meter menyang langit. Lan carane ayu padha, ing cahya saka papat srengenge nenun menyang ornamen banyu, apik banget, play unik saka werna. Bocah-bocah ing kene padha bungah lan ayu: sandhangan warna-warni padha karo elf dongeng. Ora mung wong ing kene, setengah penonton uga wong manca. Nanging, bocah-bocah asing seneng dolanan karo bocah-bocah manungsa. Troshev uga ketemu tetanduran cerdas. Dandelion kanthi sirah emas kanthi papat sikil lan loro gagang tipis. Anak-anake mung duwe sikil loro, lan endhas emas padha kandel karo bintik-bintik zamrud. Maxim sumurup lomba iki uga - Gapi, telung jinis tetanduran jalmo, tentrem, nanging dening karsane nasib digambar menyang kabeh-metu perang antarbintang lan dadi allies alam Great Rusia.
  Cukup wakil saka balapan liyane - biasane netral negara lan planet. Dheweke pengin ndeleng ibukutha kekaisaran sing luar biasa. Ing kene perang katon adoh lan ora nyata, dibuwang dening ewonan parsec, nanging rasa ora nyaman ora ninggalake marshal. Pikiran muncul ing sirahku manawa makhluk sing cerdas uga manggon ing planet-planet sing kudu diserang, lan milyaran makhluk sing mikir bakal mati. Ilining getih bakal kawutahake, ewonan kutha lan desa bakal dirusak. Nanging dheweke dadi marshal kekaisaran, lan dheweke kudu nindakake tugase.
  Sawise ngujo pusat wisata, marshal dhawuh supaya pesawat gravitasi dipasang lan tumuju ing distrik industri. Omah-omah ing kene rada ngisor, tata letak sing prasaja. Pabrik-pabrik kasebut dumunung ing jero lemah.
  Sanalika graviplane ndharat, grombolan wong lanang sing ora nganggo alas langsung mlayu menyang kono karo nggawa gombal lan produk pembersih. Ragamuffin ceking ing khaki luntur, luntur, kanthi bolongan gedhe. Jero tanned, meh ireng. Iku misale jek sing perang protracted dipeksa kanggo ngencengi sabuk. Troshev duwe simpati. Sopir, Kapten Fox, ora nuduhake sentimen kasebut.
  - Inggih, tikus, metu saka kene! Marshall teka! dheweke nyentak.
  Bocah-bocah sing ora duwe omah padha mlayu menyang kabeh arah, sing katon mung tumit sing reged kedip-kedip. Iku angel lumaku tanpa alas ing permukaan sing panas ing papat "srengenge" bebarengan, lan bocah-bocah miskin ora ngerti sepatu apa. Nanging, salah sawijining bocah lanang luwih wani tinimbang sing liyane lan, nolèh, nuduhake driji tengah. Kapten nggambar blaster lan murub ing bocah sing ora sopan, mesthine bakal mateni dheweke, nanging marshal pungkasane bisa nyurung lengen kapten. Pangisian daya mabur liwat, nggawe corong ing trotoar, pecahan watu cair tiba ing sikile bocah sing gundhul, lan dheweke ambruk ing aspal. Kanthi upaya saka karsane, prajurit mangsa bisa nahan tangis lan, nahan lara, tangi. Maxim menehi kapten tamparan hard ing pasuryan.
  - Telung dina ing guardhouse. Tenang, tangan ing jahitan! - Marshal dhawuh kanthi nada menacing - Anak-anak minangka properti kita, lan kita kudu nglindhungi, ora mateni. Ngerti, freak?
  Lisa ngacungin tangannya ke samping. Dheweke manthuk sedhela.
  - Wangsulana miturut piagam.
  - Injih pak.
  Maxim nyawang bocah kasebut. Dhèwèké rambuté alus, nggantheng, rainé licik, otot. Ing ngisor kaos robek, pers sing kuat sing dilapisi coklat coklat katon.
  -Sapa jenengmu?
  - Janesh Kowalski! - Ing ndhuwur paru-paru barked ragamuffin.
  - Aku weruh ing sampeyan makings saka jawata kuwat. Apa sampeyan pengin mlebu Sekolah Zhukov?
  Bocahe dadi sedhih.
  - Aku bakal bungah, nanging tuwane iku buruh prasaja lan ora bakal bisa kanggo mbayar pendidikan.
  Marshal mesem.
  - Sampeyan bakal didaftar kanthi gratis. Sampeyan, kaya sing dakdeleng, kuwat kanthi fisik, lan mripatmu ngomong babagan kemampuan mental. Sing utama yaiku sinau kanthi apik. Iki wektu sing angel, nanging nalika perang rampung, malah para buruh bakal urip kanthi apik.
  - Mungsuh bakal dikalahake! Kita bakal menang! - Yanesh mbengok ing ndhuwur swara maneh.
  - Banjur njupuk Panggonan ing rangking, prajurit. Lan kanggo wiwitan - ing mobilku.
  Lisa ngangguk. Bocah iku reged, lan sawise wong sampeyan kudu wisuh interior.
  Sawise wungu, pesawat gravitasi mlayu menyang markas pemerintah.
  Yanesh, nahan ambegan, nyinaoni omah-omah sing gedhe banget lan dihias kanthi mewah.
  - Kita ora diijini menyang sektor tengah, lan iki menarik banget.
  - Sampeyan bakal weruh liyane.
  Nanging, marshal, didorong dening rasa welas asih, dhawuh kanggo mabur menyang pusat wisata. Bocah lanang kasebut katon ing mripate, kanthi harfiah mangan apa sing dideleng. Katon yen dheweke kepengin mlumpat saka mobil, mlayu ing trotoar sing obah, menek salah sawijining wahana sing nyenengake.
  Maxim biasane buritan dina iku, kaya tau sadurunge, apik lan alus.
  - Yen sampeyan pengin, njupuk kulo ing "gunung kabungahan", lan sawise sing langsung kanggo kula. Njupuk dhuwit utawa dheweke ora bakal nglilani sampeyan mlebu.
  Marshal ngetokake selembar kertas.
  Yanesh cepet-cepet menyang tunggangan, nanging penampilane katon banget.
  Ing lawang mlebu ruangan-ninja-bale dheweke mandheg dening robot-robot gedhe.
  -Bocah, sampeyan iku ala klambi, temenan saka tetanggan miskin. Sampeyan kudu dicekel lan digawa menyang stasiun.
  Bocah mau nyoba mlayu, nanging digebugi kanthi nggumunake, nganti tiba ing aspal. Troshev kudu mlumpat saka mobil lan neliti.
  - Enteni, kadet iki karo aku.
  Para milisi sing narik awake dhewe mandheg, mandeng marshal. Maxim ana ing seragam lapangan, nanging epaulettes komandan sparkly padhang ing papat srengenge.
  Sing paling tuwa saka patroli, letnan polisi, menehi salam.
  "Nyuwun pangapunten, marshal, nanging instruksi nglarang pengemis mlebu ing pusat sing kita nampa tamu saka kabeh galaksi.
  Maxim dhewe mangertos yen dheweke wis nggawe kesalahan kanthi ngeculake ragamuffin ing wilayah sing dihormati. Nanging dheweke ora pengin nuduhake kebodohane.
  Iki bocah telik. Dhèwèké nindakaké tugas saka dhawuh dhuwur.
  Letnan manthuk lan menet tombol pistole. Janesh Kowalski twitched lan dadi sadar. Marshal mesem lan ngacungake tangane. Ing wayahe, papat Inogalacts dumadakan bristled karo beamers. Ing njaba, alien padha karo tunggul sing dipotong kanthi kulit biru-coklat, anggota awak padha knotty lan bengkong. Sadurunge monsters duwe wektu kanggo mbukak geni, Maxim tiba ing lantai, narik blastere. Jalur geni liwati ing ndhuwur, nabrak patung warna-warni, nyemprotake alas sing apik ing foton. Troshev ngethok loro penyerang kanthi sinar laser, loro inogalact sing isih urip condong ing sisih. Salah siji saka wong-wong mau uga disusul dening sinar inexorable, nanging kaloro ngatur kanggo nutupi mburi lis fasad. Monster kasebut murub saka telung tangan bebarengan lan, sanajan Maxim pindhah kanthi cepet, dheweke rada cilaka - dheweke ngobong sisih lan tatu tangan tengen. Ing tangen, sinar mungsuh nyerang atraksi "lili banyu gila". Jeblugan nyusul.
  Sadurunge mripate marshal ngambang, nanging dheweke kaget weruh carane Yanesh narik metu Piece saka slab lan dibukak ing mungsuh. Maxim kaget banget karo kekuwatan sing ora manusiawi sing didhelikake ing bocah enom sing katon ringkih iki ... Lemparan kasebut akurat, ing jejere limang mata. Makhluk kasebut twitched lan staggered maju. Iki cukup kanggo tembakan Maxim sing apik kanggo mungkasi urip monster kasebut.
  Perang rampung kanthi cepet. Sajrone iku, polisi ora malah nyoba kanggo mbukak geni. Marshal langsung weruh iki.
  - Kabeh gelut paling apik ing ngarep, lan ing mburi, ing lurung-lurung kutha, pengecut njagong metu.
  Letnan gemuk dadi pucet. Bali menyang Maxim.
  - Comrade Marshal, nyuwun pangapunten, nanging padha duwe balok sing abot, lan kita ...
  - Lan apa iku! Maxim nuding blaster ing sabuk patroli. - A fly swatter? Sayange, ketoke, ora bakal ana kerjaan kanggo sampeyan ing ibukutha. Sampeyan ora bakal njagong nganggur, aku bakal nyoba kanggo ngirim sampeyan menyang ngarep.
  Sawise menehi isyarat marang bocah kasebut, Maxim mbantu dheweke mlumpat ing pesawat gravitasi, banjur salaman kanthi kuat.
  - Inggih, sampeyan elang. Aku bungah aku ora nggawe kesalahan babagan sampeyan.
  Kovalsky nglirik kanthi cara grapyak, swarane rada banter lan bungah.
  - Aku mung digawe siji uncalan sukses. Aku bisa...
  - Sampeyan bakal duwe kesempatan. Lulus saka kuliah - lan langsung menyang perang. Sampeyan duwe kabeh urip ing ngarep sampeyan, sampeyan isih bakal berjuang kanggo eyeballs.
  - Perang gedhe! Bocahe nguwuh kanthi antusias. - Aku pengin langsung menyang ngarep, njupuk bedhil balok ...
  - Sampeyan ora bisa langsung nindakake, sampeyan bakal tiwas ing perang pisanan. Njaluk gelar dhisik.
  Yanesh ngangguk-ngangguk. Dheweke yakin karo kemampuane, dheweke mikir yen dheweke wis ngerti carane akeh, kalebu njupuk. Sauntara kuwi, glider gravitasi mabur ing taman Michurinsky sing gedhe banget. Wit-witan raksasa tuwuh ing kana, sawetara sing dhuwure nganti pirang-pirang atus meter. Lan woh-wohan gedhe banget, yen wis mangan tengah, sampeyan bisa manggon ing njero. Nanas sing diowahi sacara genetis kanthi kulit emas katon nyenengake. Bener, nalisir pangarepan, padha ora nggugah akeh admiration kanggo cah lanang.
  - Aku wis ing alas kuwi sadurunge. - Janesh nerangake. - Ora kaya papan tengah, kabeh wong diijini mlebu. Sanadyan tekan kono adoh banget.
  - Mungkin! - ngandika Maxim. - Nanging, ngujo tanduran apa ana ing kene ... Ana jamur, kabeh pleton bisa pas ing ngisor iki.
  - Mung semblance saka fly agaric gedhe. Dheweke ora bisa dipangan. Aku elinga aku diklumpukake tas wutuh saka Cut bêsik woh. Aku seneng pavarara - kulit tipis, lan rasane mung enak. Ara ora ana apa-apa dibandhingake karo dheweke. Sampeyan kudu ati-ati nalika ngethok. Bisa bledosan, lan ing kono alirane kaya grojogan - bakal nyebul sampeyan, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo ngucapake tembung. Woh ing kene gedhe banget. Sampeyan kudu nggawa potongan-potongan ing kantong plastik, sing ora trep banget.
  Maxim napuk pundhak Janesh.
  - Ora kabeh diukur nganggo panganan. Ayo padha mudhun lan njupuk sawetara kembang.
  - Prawan minangka hadiah! Ngapa ora!
  Tangane bocah mau nggayuh setir. Kapten Fox tamparan driji ganas.
  - Aja ndemek setir, kirik.
  Banjur, kanggo nanggepi, dheweke nampa teguran liyane saka marshal.
  "Sampeyan mung wani nglawan bocah.
  - Nuwun sewu, Yang Mulia!
  Janesh ora bisa nahan ngguyu.
  - Yen sampeyan pengin, coba. - Diijini Maxim.
  - Aku duwe pengalaman ing simulator, - ngandika Yanesh.
  Tanpa mangu-mangu utawa wedi, Kowalski nyelehake tangane ing setir lan nyopir mobil mudhun. Ketoke, dheweke pancen duwe kabisan sing luar biasa. Graviplane nyapu liwat pucuk wit-witan raksasa.
  Maxim ora ngganggu, ngidini cah lanang kanggo ngontrol pesawat. Aku kudu ujar manawa dheweke ngrampungake tugas kasebut kanthi sukses, maneuver ing antarane trunks raksasa, dheweke ora nate nabrak, nuduhake teknik virtuoso ngluwihi taun-taun. Nanging, sanajan tabrakan, ora masalah gedhe, pesawat gravioplane duwe sistem keamanan sing sampurna. Pungkasane, dheweke lungguh ing papan sing ditutupi kembang cilik nanging apik banget. Iku ketoke sing tuntunan apik generously buyar perhiasan. Mripate rippled saka sawetara Komplek saka werna, lan mambu mabuk nyebabake bungahaken indescribed.
  Yanesh malah sisot kagum. Nalika padha ndharat, bocah kasebut mlumpat metu lan wiwit methik kembang, njupuk kabeh armful. Maxim iki kelangan-tumuju, kang disenengi lanskap lan, Nanging, soko nyebabake weker. Rumangsa kaancam. Sawise ngliwati geni lan banyu, marshal kasebut dipercaya intuisi, dheweke arang banget nguciwani. Ing asas, wangun urip mbebayani kanggo manungsa ngirim ora ditemokaké ing ibukutha kekaisaran gedhe. Ing kene ana sing beda. Maxim beckoned cah lanang lan lirih bisik ing kuping:
  - Mungsuh karo kita. Singidaken kembang lan teka karo kula.
  Mripat Janez mencorong.
  - Aku siyap.
  Ninggalake buket ing mobil ing sangisoré pengawasan Kapten Fox, Maxim lan Yanesh pindhah menyang alas. Mesthine, pasukan kudu ditimbali lan nyisir wilayah kasebut. Nanging Maxim kepincut karo kasenengan. Janesh, mesthi, nduweni aspirasi romantis, dheweke mbayangake awake dhewe minangka perwira intelijen militer lan seneng-seneng. Padha mlaku liwat alas, nyoba ora nggawe rame. Yanesh bisa ngobong sikil telanjang ing nettles ungu, nanging nahan awake, sanajan kulit nganti dhengkul ditutupi blisters gedhe.
  "Ati-ati," bisik Maxim. - Ing alas, ing saben suket, bebaya didhelikake.
  "Kita butuh kamuflase pelindung ing kene," bisik Janesh. Rags meh ndhelikake awak, ana sing crawling munggah sikil. Serangga gedhe, lan Janesh sinau iki ing sekolah, wong ora dipangan ing planet iki. Spesies arthropoda sing paling mbebayani dirusak ing tingkat genetik, ora cukup kanggo pusat ibukutha dadi sumber infeksi utawa epidemi. Padha lumaku kanthi meneng. Dumadakan Maxim beku. Makhluk urip cilik tumindak ora gampang, kaya-kaya ana wong sing wedi. Marshal nyekel tangan bocah kasebut lan bisik ing kupinge:
  - Ana ambush ngarep!
  Maxim njupuk pickup swara saka kanthong lan kasebut kanthi teliti, ngrungokake wilayah ing saubengé. Pancen, limang pejuang manungsa lan kira-kira jumlah inogalact sing padha ana ing sacedhake. Inggih, kanthi imbangan pasukan kasebut, luwih becik ora melu perang, nanging ngliwati mungsuh.
  Lan padha nindakake.
  Prajurit sing berpengalaman lan bocah ijo kasebut pindhah bebarengan. Aku kudu ngliwati grumbulan sing padhet, klelep ing lumut nganti jero tungkak. Kanthi angel banget, marshal ngitung celah ing rantai urip lan bisa mlebu ing papan iki. Padha begja, ora ana alien sing duwe naluri kewan utawa pangrungon fenomenal. Pickup swara wis bisa mbedakake tembung lirih.
  - Pak Residen, sampeyan njaluk sing ora mungkin saka aku.
  Nanggepi, swara kaya croak.
  - Lan sampeyan, Jendral, rakulino kanggo mung njupuk dhuwit tanpa apa iku mati kanggo kebekan.
  Dideleng saka timbre, dheweke kalebu ras non-humanoid.
  - Sampeyan dibayar setengah yuta, banjur apa? Informasi outdated babagan satelit Spy.
  "Ora salahku," swarane manungsa terus mbenerake awake dhewe. - Informasi saka jinis iki, ing asas, dadi outdated banget cepet. Aku ora omnipotent.
  - Kita langsung ngerti iki, luwih gampang ngomong yen sampeyan lemah. Nalika arep nyerang sistem Kremlin, sampeyan lan accomplices sampeyan ora ana gunane.
  Maxim ndredeg. Apa pancene bakal nyerang garis pertahanan paling kuat sing nutupi ibukutha lan kabeh pusat galaksi? Sistem "Kremlin", miturut pangripta, iku impregnable lan, Nanging, yen mungsuh diaktifake ing jantung kekaisaran, iki ndadékaké kanggo Renungan sedih.
  - Ngerti, man, enggal kita bakal nggunakake gaman dhasar anyar, lan kanthi bantuan, kapal bintang Rusia bakal dadi bledug sadurunge tekan jarak efektif. Banjur tentara kita, kaya gelombang gravitasi sing nembus kabeh, bakal mbanjiri ruang Rusia, ngalahake jagad kekaisaran.
  Maxim kejiret desahan katindhes, ketoke, prospek kuwi ora utamané kanggo dikarepake pengkhianat. Nanging, dheweke mangsuli:
  - Kolom Kelima aktif kaya biasane, lan invasi sampeyan bakal ditindakake miturut rencana.
  - Tugas sampeyan ing mangsa ngarep yaiku nggawe rolas benteng ing ibukutha kanggo klompok mogok kita. Mercenaries bakal nyusup ing kene kanthi kedok turis, ndhelik ing alas, lan banjur main ing serangan umum.
  - Dadi bakal.
  - Lan deleng, wong, yen serangan kapal lintang kita gagal, sampeyan bakal luwih elek. Counterintelligence dhewe bakal nyuwek, lan eksekusi bakal alon lan nglarani.
  Sanajan Maxim ora weruh sapa sing ngomong, dheweke yakin yen SMERSH bakal bisa ngerteni pengkhianat kasebut kanthi swarane.
  - We kudu informasi bab kabeh janjian paling anyar ing Kepemimpinan mungsuh. Kabeh sing ngerti.
  - Miturut informasi, Marshal enom Maxim Troshev ditunjuk kanggo mrentah armada bintang ing galaksi Smoor. Ora ana informasi sing tepat babagan dheweke, nanging ...
  - Kabeh wis jelas, Rusia nyiapake serangan gedhe ing kana. Kaya biasane. Komandan anyar iku jotosan dadakan dening pasukan gedhe.
  Maxim shuddered, wanted kanggo rush maju lan strangle degenerate. Operasi ana ing bebaya.
  - Aku pancene. Kanggo tugas liyane ...
  Pengkhianat nyathet dawa lan angel, nanging Maxim wis nggawe rencana ing sirahe. Kaping pisanan, sampeyan kudu ninggalake papan iki kanthi tenang, lan nomer loro, hubungi SMERSH kanthi cepet. Ing kana dheweke bakal mutusake manawa bakal netralake jaringan mata-mata utawa ngenteni. Sawise kabeh, pengkhianat sing diidentifikasi ora mbebayani, lan disinformasi bisa bocor liwat dheweke. Wangsulan: Bab ingkang utama - ora inisiatif. Nanging, bocah lanang sing lungguh kanthi tenang nganti saiki, ngoyak, katon energine enom wis kebak.
  "Mungkin kita bisa nyerang wong-wong mau nganggo laser, Pak Marsekal?"
  "Ora, ora kabeh," bisik Maxim. - Intelligence kanggo sing lan Intelligence kanggo ngumpulake informasi lan laporan menyang wong tengen. Lan yen sampeyan nglanggar pesenan, aku bakal njupuk sampeyan.
  Marshal ngangkat bedhil sinar kanthi menacing.
  Yanesh manthuk.
  - Pesenan ora rembugan.
  Maxim getun njupuk cah lanang karo wong. Lan apa yen krungu bisik-bisike ... Sauntara kuwi, keprungu swara swara, wong asing kasebut maneh.
  - Marang "Jupiter" yen dheweke ora nulungi kita, kita bisa ngiyanati dheweke kanthi ngorbanake pion iki. Banjur Kang Maha Agung bakal nesu, lan welas asih ora kalebu kekurangane.
  "Ya," Maxim mikir, "pemimpin kudu angel." Sawise dheweke dadi salah siji saka ewu sing dipilih, dheweke duwe kesempatan kanggo dadi pimpinan mung yen kedadeyan tiba-tiba diktator sing ngatur. Sewu dipilih saben taun, lan rotasi kekuwatan sing paling dhuwur ditindakake saben telung puluh taun. Nanging kasempatan iki uga ora kejawab. Kaping pisanan, karakter Maxim banget alus, lan liya-liyane, kemampuan paranormal, dadi kasar nalika isih cilik, wiwit ngurangi umur. Nanging, kanggo dadi marshal nalika sampeyan ora, lan patang puluh ... ngandika soko.
  - Aja ndemek Jupiter. Dheweke dadi pangarep-arep utama sampeyan. Tanpa iku, kemungkinan kanggo menang perang bisa diabaikan.
  Inogalact nanggepi soko sing ora bisa dingerteni. Dheweke banjur ujar:
  - "Jupiter" iku terkenal nalika aktif. Amarga ora tumindak, pasukan kita nandhang akeh kerugian. Apa wae, sampeyan bakal menehi pitunjuk marang dheweke. Nganti saiki, sampeyan bisa lunga.
  - Mekaten, sampeyan bisa ninggalake, - Maxim sighed karo relief. Ing wayahe, refuting kang ngandika, bledosan gludhug. A tembak-menembak dumadi.
  - Sialan! Ganti maneh...
  Marshal mbengkongaken, lan mung sparks bungah flashed ing mripate Yanesh.
  . BAB #11
  - Sampeyan ngomong kalbu! - grenenge abdi sing sombong.
  - Supaya kabegjan iku kanggo saben wong, lan ora kanggo sakepel saka pilihan. Kanggo tujuan suci iki, aku ngangkat pedhangku! - seru Witch.
  Count ragu-ragu:
  - Ora! Aku pracaya sampeyan mimpin salah siji dening nesu utawa nepsu kanggo daya! Ana pambrontakan babu, lan rampung mung karo ontran-ontran. Iki minangka akibat saka kraman apa wae.
  - Iku ora bakal kerusuhan, nanging revolusi. Sing paling penting bakal kelakon mengko, sawise kamenangan! - Prajurit ngandika kanthi semangat banget.
  - Revolusi? Tembung aneh, apa sampeyan nggawe dhewe? Forsa kaget.
  - Ora temenan! Istilah iki diarani malaekat ing ngimpi. - Kanthi inspirasi aku nguripake Vedmakov.
  - Malaekat utawa salah sawijining dewa ireng! Impen sunnat iku licik. Count ragu-ragu.
  - Ing kasus apa wae, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngganti urip wong dadi luwih apik lan dadi luwih apik! Kabeh masalah teka saka selfishness, kamakmuran bisa mung dening efforts umum. Wong tanpa tim iku kaya ember, tanpa geni, iku menehi sethitik cahya lan cepet mati! - Spewed metu stream saka eloquence saka Vedmakov.
  - Wong sing diomongake kudu ana ing tim. Nanging sampeyan ngerti apa alam kewan? Forsa takon angkoro.
  - Lan kewan luwih apik ing komplotan! Lan umume, amarga sampeyan dadi batur lan durung ditebus, mula para bangsawan nyingkiri sampeyan, kanthi tembung, kanca sejati nuduhake warna sejatine. Dadi, wektune golek kanca ing lingkungan sing beda. - Wis luwih tenang disaranake Vedmakova.
  Comte de Bora meneng sawetara detik, banjur ngacungake tangane:
  "Senajan aku ora percaya yen sukses, paling ora ladingku bakal ngombe getih.
  - Logika ngirim ora ngawula naluri - pikiran saka hawa nepsu! - ngandika Witch.
  - Oke, mandheg ngajari aku! Bakal ana perang - bakal ana prestasi! Count wiwit ngusap getih saka awake dhewe.
  - Sampeyan minangka prajurit sing berpengalaman lan wani, sampeyan kudu dipilih dadi pimpinan regu! - Prajurit nyaranake.
  - Ora ala, nanging ora perlu milih saben komandan. Mesthine ana prinsip kesatuan komando sing luwih ketat. Sampeyan wis dipilih, mula sampeyan milih! -Count wiwit sugih ing mail chain. Saperangan bocah lanang kesusu nulungi dheweke.
  Kepiye babagan kompetisi gratis? - Vedmakova mangu-mangu.
  - Kanggo tentara, iku mbebayani! - Cut off Force. - Ekonomi minangka rhizome saka akeh cabang, tentara minangka batang siji!
  The Witcher ngguyu:
  - Nanging luwih asring Oak, lan ora ing daya lan sikap, nanging ing tingkat kontrol!
  Bocah setengah wuda mau menehi pedhang cacahe. Dheweke nanggapi kanthi tamparan ing balunge, luwih saka sepisan diantemi maneh. Bocahe bengok-bengok lan mlumpat maneh, nyenyet sikile sing coklat.
  Witcher ngandika kanthi tegas:
  "Aku mbentuk limang legiun sing dipotong saka loro setengah prajurit saben. Sampeyan diutus kanggo printah katelu! Sisane padha dipilih dening para abdi!
  Usul pungkasan nyebabake kontroversi, meh dadi gelut. Banjur, nyatane, perang pecah, sawetara budak sing tatu, lan Witcher kudu campur tangan. Ngalahake sing paling lincah, dheweke mbengok:
  - Cukup kanggo muter baton! Ayo pindhah menyang janjian langsung saka komandan.
  Para budhak iku ora nggrundel, nanging nalika prajurit kasebut menehi usul kaya ngono, banjur padha ngangkat tangan bebarengan.
  Ing kene, Witcher, sing mimpin pemberontakan, kudu kerja keras. Nyatane, angel nemtokake wong sing pantes kanthi mripat, lan dheweke terus takon marang calon calon. Pungkasan, penugasan digawe kanggo legiun, lan komandan sementara diangkat menyang departemen sing luwih cilik.
  - Nalika perang wis rampung, kita bakal ndeleng kekuwatan lan kapinteran sing dituduhake dening para prajurit! - Prawan nerangake.
  Salah sawijining legiun kabeh kalebu bocah lan remaja. Vedmakova sijine Bik lanang ing printah saka wong-wong mau. Bocah-bocah padha nesu:
  - Dheweke isih cilik banget! Kita ora butuh sing cilik. Selehake sing paling gedhe lan paling kuat kanggo kita.
  - Lan sapa sing dikarepake?
  - Aku kangen kowe! Dheweke sing paling pantes!
  Wong enom sing atletis maju maju, dheweke isih lanang, nanging wis dhuwur kaya wit oak. Bener, raine katon kusam. Vedmakova, ngerti banget pentinge pikiran kanggo komandan, takon:
  - Apa sing bakal dadi kulawarga wolung!
  Nom-noman kasebut nyawang dheweke lan ngucap:
  - Aku ora ngerti! Otot lan kekuatan utama.
  Bick muni ing speaker:
  - Otot tanpa otak, iki sakepel daging - ing wajan sing nangis!
  - meneng kowe bug! Aku bakal jotosan rahang sampeyan! - Roared pahlawan enom.
  - Sapa sing ora ngerti yen pitu-sèket nem iku meh ora bisa mencet ajiné luwih saka irung! Bocah mau nuduhake ilate.
  Preman nom-noman kasebut nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  Aku nantang sampeyan perang nganti mati!
  - Sampeyan niru kula kaya tikus-monyet! - ngandika Comte de Forsa. - Nanging, iki mung cara metu.
  - Saka loro duelists, siji bodho, liyane scoundrel! - Ngeweruhi Vedmakova. "Sanadyan bocah-bocah entuk manfaat saka pemanasan.
  Bik ngadêg ing ngarsaning mêngsah, bêdhatonipun agêng, lawanipun ping gangsal. Nanging, bocah kasebut ngremehake otot-otot sing lega, bocah kasebut lancip, nanging otot. Praupane bunder grimis, pedhang muter ing tangane.
  - Inggih, carane kita arep perang utawa sijine munggah! - Karo ngguyu, dheweke takon.
  - Ya, aku tresna sampeyan! - Atlet nyerang bocah kasebut. Dheweke nggegirisi, pedhange dawa lan abot, jebule iku salah sijine tangan loro. Bik deflected jotosan, ora malah nyoba kanggo parry, nanging mung mlumpat ndhuwur lintasan lan ndamel pedhang menyang kreteg irung. Boy ngalahake mung ing basis saka pitungan - kanggo ngeruk, nanging ora kanggo matèni.
  Preman kasebut tambah ngamuk, dheweke wiwit ngobahake pedhang kaping pindho. Kene malah Buku kudu meksa kanggo mili adoh. Tumit sing gundhul bocahe saya cilik, lan lading-ladinge ngetutake. Dumadakan Bik mandheg, katon pipa ing untune. Mungsuh ngayun luwih banter lan cepet-cepet mlayu kanthi lengen sing kandel lebar. Srengenge kecut, bocahe ngidoni, lan ana barang cilik sing kena ing pasuryane atlet. Bick miring liwat lading, lan malah nggebug dhadhane mungsuh kanthi tumit sing gundhul.
  Kanthi staggering, wong gagah prakosa njerit liar, banjur sikile lemes lan wiwit ambruk.
  A desahan grapyak nyapu ing tentara, sawetara sing ngarep-arep yen bocah cilik bakal ngalahake raksasa kasebut. Banjur bocah-bocah padha bengok-bengok kanthi bungah, pisanan kabeh, mesthi, sing paling cilik saka budak. Sing luwih cilik lan luwih ringkih seneng ndeleng bos utama sampeyan uga ora apik. Dadi malah bocah bisa nindakake apa-apa kanggo pemberontakan.
  Budak mlayu nyedhaki atlit sing kalah, kalebu sawetara dokter lokal. Ing pasuryan kasar pahlawan enom karo rambute arang, titik ungu burem. Dokter ngandika kaget:
  - Basilika! Jarum karo racun wis macet ing, sing lumpuh anggota awak.
  - Sauntara! Bick ngandika. - Banjur dheweke tangi. Dheweke ora bakal ngelingi apa-apa, dheweke mung ora bakal ngelingi isin.
  Witcher nyedhaki bocah kasebut:
  - Ngendi sampeyan sinau nggawe racun?
  - Ora ono! Ditemokake ing salah sawijining perkebunan. Wong sugih uga ora puas karo jabatane ing masyarakat. Ing kene dheweke nggawe kabeh jinis racun. Yen potion disegel, ora masalah, aku ngerti carane mbukak kunci! - Bik licik nglirik Witcher.
  - Ngendi? - takon prajurit.
  - Maling siji mulang! Sauntara iku dadi batur tukon, aku padha sapasang, padha nyambut gawe, negor alas. Dheweke ngandhani carane mbukak kunci, malah nuduhake aku. Kagum ing memoriku banjur mlayu. Bocah cilik nglirik licik.
  - Apa sampeyan ora ngetutake dheweke? - Vedmakova kaget.
  - Ora! Kita kabeh padha digebugi kanggo uwal iki, lan yen aku uga bocor, banjur saben kaping lima bakal kasalib ing cagak. Loro wis konspirasi. - Bocah wiry nerangake.
  - Barbar! Inggih, yen sampeyan minangka wong sing memori, mbok menawa ngerteni Khirov bakal migunani kanggo sampeyan. - disaranake Vedmakova.
  - Ora kalebu! Aku wis suwe kepengin dadi sing paling kuat lan paling pinter! - Bocah kasebut nuduhake bal saka biceps.
  - Luwih kuwat lan luwih pinter tinimbang aku? - Playfully matak jawata.
  - Ora! Sawise kabeh, sampeyan dadi pimpinan! Nanging nganggo tangan tengen, kok ora! - Bik ngadeg munggah ing tangan kanggo persuasiveness luwih.
  - Sing luwih dhuwur wong mabur, luwih ora puas karo jabatane! - Ngeweruhi Vedmakova.
  - Wong ora mabur! Mung dheweke duwe swiwi - sing pikirane ora digunakake kanggo crawling! - Bocah kasebut nuduhake pertimbangan sing dikembangake ngluwihi umure.
  - Bakal ana swiwi ing tentara kita! Aku janji bakal teka karo soko. - Vedmakova janji.
  - Lan aku pracaya sampeyan mbakyu! Sawise kabeh, sampeyan ora mung pimpinan, nanging uga adhine utawa malah ibu kanggo kita. Kita bakal urip dadi siji kulawarga! Bick ngandika.
  - Pemimpin negara kudu sedulur, dudu sedulur! - Pemimpin bangsa iku sepisanan dadi abdine rakyat. Ananging, ayo padha ijol-ijolan pangalembana, gegaman sing wis ditampa kudu dienggo wong liya. Ayo nggawe pipa! - Dhawuh Vedmakova.
  "Dheweke ora cukup suwe!" Pass ngeweruhi. - Perlu dandan.
  - Aku wis mikir bab iku, sawise kabeh, lambé lan pipi bisa kanggo mencet ing jarak cendhak. Nanging yen ana sing ngembang lan kenek karo pasukan. Sawetara mineral lan jamu. - Vedmakova felt tension mental kuwat.
  Bocahe ketoke krungu tembunge:
  Ayo dadi, pilih unsur! Kita isih duwe wektu, akeh budak kudu ditampilake teknik dhasar perang.
  - Sampeyan bener, adhine, ing sawetara cara tukang sihir bakal mbantu kita. Nanging, nganti pasukan gedhe dibuwang, kita kudu nyerang. Nanging, kita kudu nyiyapake kanthi teliti. Luwih gampang golek watu garing ing segara tinimbang penemuan sing durung digunakake kanggo tujuan militer! - Ringkesan Vedmakov.
  Sawise kabeh, para pemberontak ngentekake dina latihan, ing wektu sing padha, Bik ngirim intelijen.
  Tentara metu saka kutha. Ora gedhe banget, nanging uga bersenjata. Bocah pramuka, nunggang kecoak crustacea sing luwih cilik, malah narik kawigaten marang siji absurditas:
  - Prajurit duwe limang pedhang, lan dheweke meh ora obah!
  - Dadi apik! Bick ngandika. - Utawa luwih, malah apik banget, sadurunge padha teka menyang kita, padha kesel saka keluwihan bobot.
  Vedmakova kanthi licik nyathet:
  - Warriors Experienced ngandika, aja njupuk senjata luwih saka limang driji ing tangan tengen. Ya, mesthi ora ala, kabodhoane bakal mbantu menang luwih cepet. Ing sawetoro wektu, supaya para abdi turu kanggo sawetara jam. Dheweke wis dina angel, lan perang ora bakal gampang. Pira jumlah prajurit sing diduwèni mungsuh?
  - Lima setengah ewu. Bick ngandika manteb ing ati. "Tegese yen dicubit kabeh, ing kutha iki ora ana luwih saka limang atus wong.
  - Iku cukup cukup, iku bakal perlu kanggo pindhah saka kabeh pinggiran. Ing wayah wengi ora bakal wani nyerang kita, dheweke bakal dipotong dhewe. Tegese bakal dadi kemah, supaya ing wayah esuk padha nyuwil-nyuwil kanthi kenceng. Mungkin malah misahake pasukan kanggo tujuan ngubengi. - Disaranake Vedmakova.
  Comte de Forsa mbantah:
  - Aku ngerti uga pakulinan berlaku ing Kasultanan, kita perang karo wong-wong mau luwih saka sapisan. Ing wayah wengi padha ngirim sawetara mata-mata karo tas emas menyang camp kita. Wong-wong mau bakal nyoba nyogok budak-budak mau banjur disuntak utawa paling apik nyuwek bolongan irunge.
  - Ngirim mata-mata minangka taktik kuno. - Aku ngeweruhi, kneading driji sikil Vedmakov kang. - Nanging dheweke ora duwe tutup kahuripan, bocah-bocah penjaga sing teliti lan licik, dheweke bakal nyekel kabeh. Kajaba iku, kita bakal nyedhaki wong-wong mau nyedhaki subuh. Lan budak bakal turu luwih apik lan mungsuh bakal turu luwih jero.
  - Logika! Aku bakal dadi sing pertama nyerang! Bick ngandika.
  - Bakal perlu kanggo mbusak pengawal, lan iki bisa rampung kanthi bantuan saka tabung diperlokaké. - Vedmakova nuduhake piranti. - Sejenis piston, telung jinis jamu, lan lenga karo karbida ditempelake ing kene. Sampeyan mung kudu ati-ati, yen ora, recoil bakal ngalahake untu lanang. Bareng bocah sing paling pinter.
  - Akeh sing duwe pengalaman nyerang kebon lan nyolong. Sapa sing lair merdika, lan dudu sapa sing nyolong bendarane, utamane budak domestik. - Bik reassure kabeh wong. - Dadi padha lunga liwat sekolah kaslametané.
  - Kabeh luwih apik! Umumé, aku ora bakal akeh pengawal. Sawise kabeh, sapa kita kanggo wong-wong mau? Budak bodho! Bodho luwih cedhak karo andhap asor - cepet atine kanggo villainess.
  Tukang sihir Hirov mlebu obrolan:
  - We duwe kira-kira kaping pindho utawa rada luwih unggul, nanging mungsuh luwih dilatih lan bersenjata. Lan ing tentara Kasultanan, wanita mung ngawula ing legiun pribadi saka abadi. Ana enem ewu tentara bayaran saka macem-macem negara. Kita bakal duwe akeh wanita ing tentara, lan kanthi pangecualian sing langka, dheweke luwih lemah tinimbang wong lanang.
  Dadi saben perang kudu direncanakake kanthi teliti. Utamane ing kekalahan pisanan, para budak bakal mulai buyar saka kita.
  - Kamenangan minangka wong wadon - nengsemake karo brilliance, nanging wedi mati rega! - Maneh flashed wit Vedmakov.
  - Apik! Saiki aku weruh yen rencana operasi cukup disepakati. Iku tetep mung kanggo njlentrehake rincian. Sajrone perang, gupuh bakal diwiwiti ing barisan mungsuh, lan akeh prajurit bakal mlayu menyang kutha Zhit. - Khirov disaranake
  - Iku cetha! Detasemen budak sing paling kuat bakal nyerang saka mburi, mung saka pinggir kutha. Mbok menawa aku bakal nuntun dheweke. - Count Forsa disaranake.
  - Mokal, nanging sampeyan! - Ditemtokake tukang sihir.
  - Kajaba iku, kita duwe pot lenga, lan dhawuh kanggo masang wicks kanggo wong-wong mau. Mbuwang ing kamp, intensifikasi gupuh. - disaranake Vedmakova.
  Lan iku uga cukup. Tukang sihir sarujuk. - Mung sampeyan wis nyiapake sawetara biaya kasebut nganti saiki.
  - Bener! Fire dewa perang lan kaya dewa liyane mbutuhake manungsa waé lan kurban! Nanging kita ora duwe cukup wektu kanggo nyiapake kabeh. - The Witcher dhéwé dadi isin dheweke mouthing.
  - Sabanjure dadi luwih canggih. Nganti saiki, awake dhewe durung bisa turu. - Khirov yawned tanpa pretenses sembarang.
  Witcher manthuk.
  - Aku duwe pakulinan kewan, turu sethitik lan sensitif, nanging sedulur kita pantes ngaso.
  - Turu minangka senjata strategis, kekurangane nyebabake kesel, sing dadi kuman kekalahan. Pass ngeweruhi.
  Budhak sawise kegiatan outdoor, turu kaya wong mati. Mung pengawal sing lungguh ing ambush, siap kanggo mundhakaken weker. Sampeyan ora ngerti apa dumadakan komandan mungsuh bakal luwih adoh-sighted. Nanging, jebule, komandhan kepala legiun pemerintah, temnik Etirimon ora pengin perang wengi sing ora bisa diramal. Kajaba iku, ing peteng iku luwih gampang kanggo abdi kanggo ndhelikake, lan banjur nyekel. Lan bisa uga mung pasrah, sawise iku bakal ana torture lan eksekusi. Temnik Etirimon didilat lambé, utamané nyenengake kanggo moyoki wanita enom, break driji sikil, nyetel geni kanggo rambute - banget menginake.
  Sawisé enggal-enggal pasang tarub, para prajurit padha keturon. Ora luwih saka rong rolas pengawal sing ditinggal. Sadurungé turu, Etirimon, karo wong ewonan, nganakaké slametan, penari wuda, goyang-goyang pesona ing ngarep. Iku ayu lan nyenengake. Ewonan wong-wong mau padha mbalang balung, meksa wong-wong mau njupuk pose menggoda. Banjur, tanpa mangu-mangu, padha ngrebut wong-wong mau lan, sawise nyukupi hawa nepsu kewan, banjur turu mendem.
  Kematiane nyusup tanpa disadari. Para pambrontak ngliwati alas, wong lanang padha maju. Bik, nempel ing wit, ndhelik ing godhong-godhongan enom, weruh penjaga pisanan.
  - Kene dheweke éca bosen.
  Racun kasebut rada apik lan nyebabake lumpuh cepet. Pukulan ora perlu ing pasuryan, amarga prajurit Kasultanan, minangka aturan, lumaku entheng lan mung dhadhane ditutupi cangkang lan penjaga sing ana.
  - Ana siji!
  Vedmakova dhéwé obah saka mburi. Dheweke mbusak penjaga tanpa tabung shooting. Iku mung teka saka mburi lan twists gulu.
  - Gerakan iku urip! Cukup aja nyanyi - kanggo tentrem! Lan sedhih banget - ing weteng kosong!
  Prajurit dadi rada lucu. Wit-witan ing sakiwa tengene dhuwur, liana katon. Kekasih creeps cedhak, lan budak lanang paling cerdas. prajurit diwasa luwih abot, lan mulane tiba konco. A kewan abot tansah nggawe liyane gangguan.
  Vedmakova mateni penjaga liyane ing dalan, sing mung nyedhot bir klapa saka flask. Camp dibukak sadurunge wong-wong mau.
  Ora kemah gedhe, prajurit turu, kadhangkala ing tarub, lan kadhangkala mung ing suket sing kandel. Bengi anget, ora akeh penjaga nguap, katon ora nggatekake.
  Sing utama ing kene yaiku nyopot sekaligus, supaya ora duwe wektu kanggo ngunggahake weker. Cuckoo angsa luwih cocok kanggo iki, kanthi swara sing nyenengake. Dheweke ora nuwuhake anggepan, sebaliknya, cooing dheweke meh terus-terusan, nanging yen sampeyan ngganti nada, sampeyan bisa nyekel informasi kasebut.
  Penyihir mung nglakoni. Padha mangsuli. Penjaga ora nanggepi, apa padha "bejo", mati dadi gampang.
  - Pedhang siji, kaya tetes udan, bakal tiba lan kasebar, lan nalika akeh, kamenangan bakal lair!
  Vedmakova wiwit nyembelih sing turu. Ing tangan siji, iku ora chivalrous, nanging ing tangan liyane, kamenangan worth ngurmati! Kehormatan minangka konsep sing relatif lan kudu ditrapake utamane kanggo para prajurit!
  Kaping pisanan, rampungake wong sing sugih sugih, komandhan. Pedhang, minangka aturan, ditumpuk ing tumpukan sing kapisah.
  Ewadene botên dangu gêsanging kalbu, para abdi dalêm sami miwiti ontran-ontran, sagêd wêwahipun. Yen sampeyan diserang ing wayah wengi, gupuh ora bisa dihindari, utamane yen mendhung, mendhung . Para budhak iku kabeh setengah wuda lan gampang mbedakake siji liyane, lan prajurit adhep-adhepan, asring hacking siji liyane. Lan ana wong sing njerit:
  - Simpen dhewe!
  - Pengawal! Dhemit nyerang!
  Ing wektu gupuh, peran komandan luwih penting tinimbang sadurunge. Vedmakova ngerti iki, lan kesusu menyang tarub utama.
  Etirimon, isih setengah mabuk, meh ora mbukak mripate. Umumé, sing ngombe sadurunge perang - hangover ing jagading wong mati.
  - Apa sing kedadeyan! Pipa kok meneng wae! - Dheweke bengok.
  - Pipa kasebut meneng, amarga lading sing - baja luwih kuwat tinimbang tembaga! - mbengok Penyihir. Dheweke mlumpat ing Echirimon. Temnik, mesthi, skillfully wielded agul-agul, nanging durung rampung ngumpulake piyambak, lan otot Witcher padha sampurna warmed munggah. Dheweke nggambar trio frenzied, lading henna-stained meh ora katon ing pepeteng. Kepala bangsawan apes mabur.
  Vedmakova nubruk sewu sing kesusu karo nyepak sikile. Dheweke njupuk mati komandan liyane karo muntahake saka tabung.
  - Ghouls apa, aja tangi!
  Maneh pukulan cetha saka pedhang, mungsuh pierced tiba! Loro ewu nyoba mlebu saka mburi, nanging kesandhung ing penari. Dheweke squeals, nendhang bali. Vedmakova ora kantun wayahe, ngethok siji, rampung liyane. Wadyabala tanpa komandhan iku kaya wedhus tanpa pangon, yen ana asu ajag ora mangan, mesthi bakal wedi!
  Saiki para abdi sing mbrontak, akeh sing nganggo stik, utawa paling apik sungu, njupuk swiwi. Taktik sing efektif banget yaiku lima saka kita mbuwang siji. Dadi luwih gampang kanggo mbucal lan trample.
  - Aja padha lolos! Potong sikilmu! - Dheweke njerit liwat amplifier swara Vedmakov.
  Solntslav disigar bebarengan karo kabeh wong. Carane otot-otot diva iki diputer. Ora tanpa alesan, akeh sing nganggep wanita sing nesu luwih elek tinimbang setan. Banjur dheweke ngethok salah sawijining prajurit dadi setengah, lan ladinge, kanthi inersia, ngethok gulune perwira sing ngadeg ing mburi. Perwira-perwira kasebut nyoba kanggo mulihake keteraturan, nanging cepet-cepet ilang. Kajaba iku, Kasultanan nindakake kabeh kanggo mesthekake yen prajurit lali inisiatif apa. Para pambrontak, ing gilirane, rodo cekatan nyurung pasukan Kasultanan adoh saka keong kecoak.
  - Aja padha lungguh ing sadel! - bengok Solntslav.
  Pass ditambahake:
  - Geni, kendhali jaran.
  Iki mbantu, siput kecoa njeblug ing rangking lan nyebar panik tambahan. Akibaté, ora ngerti apa sing kudu ditindakake, akeh pejuang sing kesusu mlayu. Nanging iki sing dikarepake Witcher lan para budak. Pertempuran kasebut mundhak dadi pemusnahan lan penganiayaan.
  Prajurit kasebut ngaco mripat tengen, mbuwang telung keris:
  Kita ora bakal nglilani wong-wong mau lolos!
  Penerbangan luwih bodho tinimbang pengecut! Sawise kabeh, umume prajurit mati ora ing perang, nanging sajrone nguber!
  Bik, kaya bocah sing cepet banget, mlumpat ing gulu salah sawijining perwira, lan nunggang:
  - Kecoa luwih cepet!
  Keris dilayani tinimbang spurs, lan wong miskin ora nyoba mbuwang.
  Vedmakova, weruh iki, bengok:
  - Perang kaya game domino, mung balung sing rusak ora bisa diklumpukake maneh - bumi nyekel!
  - Ora ana apa-apa, balungku enom, kuwat! - Bocah mau mlumpat, nggebug gulu. Sawise iku, dheweke malah nambah kacepetan.
  Vedmakova kesandhung ing mayit, sawetara awak padha lying watara, nanging diva ora tiba, nanging mlumpat liwat wong. Banjur dheweke nggebug nganggo pedhang. Semangat juange para wadyabala sing nglawan wong-wong mau nguap, lan saiki prajurite wis malih dadi algojo. Malah ana sing ora seneng getih. Witcher njerit:
  - Ing jeneng pakurmatan! Sapa sing bakal mbuwang senjata - bakal urip! Pasrah prajurit Kasultanan.
  Wonten ingkang nuruti dhawuh, nanging kathah ingkang nglangkungi kanthi putus asa, lan wonten ingkang tumungkul.
  Contone, sepuluh pejuang kuat nyerah menyang Bik bebarengan. Mungkin dheweke mikir luwih aman yen pasrahake nasibe marang bocah. Sing lanang bengok-bengok:
  - Tiba!
  Para jawata padha ambruk. Bik mlaku tanpa sepatu ing mburi, sanajan bobote bocah cilik, para prajurit nggrundel amarga wedi. Banjur cah lanang teka karo idea apa kanggo ngredhakaké mungsuh sing kalah saka kabutuhan cilik. Nanging banjur nyingkirake godaan sing ala, amarga para budak pengin mbangun masyarakat sing luwih apik, lan ora mbaleni dalane bendarane dhewe.
  - Oke, urip - ngrokok langit!
  Mboko sithik, perang dadi sia-sia! Senajan katon ontran-ontran iku dawa. Witcher kesandhung marang prajurit rada trampil. Sawise serangan sengit, dheweke isih nglucutake senjata, banjur nggumunake dheweke.
  - We kudu wong!
  Jaring diuncalake ing sawetara wong-wong mau, sing ora bisa nolak. Perang wis meh rampung, mung mabur lan nguber sing nyeret. Vedmakova pribadi mimpin nguber, matèni akeh, nanging ora bisa exterminate kabeh tentara kanggo prajurit pungkasan.
  Nanging, prajurit enom, karo sawetara atus babu ing jaran, mutusaké kanggo ngulandara wani, yaiku, kanggo nyekel kutha sing ora siap kanggo nimbali ing pamindhahan.
  - Iku bakal dadi gerakan kuwat. Kita ora bakal ngidini kasugihan dijupuk, lan sing paling penting, kita bakal bledosan ing pundhak kita.
  Sawetara rolas pejuang saka tentara sing dikalahake, nanging bisa mlumpat ing bekicot kecoa lan mlayu menyang gapura.
  Ora enggal-enggal dibukak, ana regejegan. Nalika gapura diturunake, Vedmakova mlumpat saka mburi alas karo wong jaranan. Dheweke bengok-bengok, nggunakake piranti bocah kasebut:
  - Ing jeneng Sultan Agung Erifef! Bala bantuan sing kuat cepet-cepet nyedhaki sampeyan! Yen sampeyan arep mbela kutha, supaya prajurit njupuk Panggonan ing tembok.
  Para pengawal sing tangi ora langsung ngerti, utamane amarga Vedmakova nganggo jubah sing sugih, sing ditarik saka mayit. Helm siji regane, cemlorot kaya es ing srengenge, wah, sapa sing bakal nolak gubernur mulya.
  Lan para priyayi, burgomaster, lan para priyayi liyane, mesthi ora turu, "ngrumat" rakyate!
  Ing bukit cilik ana kraton sing apik karo kolom lan patung, digawe kanthi campuran gaya Romawi kuno lan Timur kuno. Ing ngarepe, kaya adat ing negara iki, ana reca Sultan Erifef sing gedhe banget, kanthi banyu mancur saka cangkeme. Ing bale paling gedhe iku rame lan nyenengake, music muni - riyaya dening gunung. Para bangsawan Kasultanan ngawontenaken Sabantuy. Ing togas bordir emas sing larang, padha dilebokake ing bantal sing subur, ing meja sing sithik ana tumpukan piring, anggur lan tincture. Atusan lampu sumunar ing meja lan tembok. Saindhenging estate lan ing colonnades flashed ora kaetung babu, babu, budak lanang lan pengawal sing njaga kraton. Para priyayi padha panggang. Pangareping grandee, Sheikh du Pustemorov, beku ing tangan loro hetairas wuda. Dheweke twitched lan bellowed kaya wong kesurupan, pungkasanipun mardika lan njerit.
  - Lan saiki wektu kanggo ngatur gelut gladiator. Lan dadi mboseni, ora ana getih, lan anggur ora ana ing jiwa.
  Klakson muni, para pejuang ditimbali menyang arena. Miturut adat, prajurit sing paling entheng lan paling enom kudu perang luwih dhisik. Nanging sheikh nembe nampa kumpulan budak sing dilatih, lan dheweke pengin nggabungake rong jinis hiburan, erotis lan getihen.
  Geni kobong ing tengah Colosseum miniatur, obor sing dikuatake kaca menehi cahya sing rada padhang kanthi warna ungu, lan kerikil putih gleamed, menehi podium katon ceria. Sing pisanan mlayu ing panggung yaiku bocah wadon sing otot lan langsing nganggo sabuk kulit. Dheweke, kaya senam kelas siji, nindakake loro somersaults lan mlaku ing tangan. Banjur dheweke ngadeg ing ngarepe pangeran, beku, nyabrang pedhang lan keris ing gegaman kasebut, dheweke diarani mirmillon. Senadyan kasunyatan sing cah wadon bisa nindakake ing kontes kaendahan, carane alus, velvety kulit, blonde rambute, dheweke wis duwe catu amba ing pasuryan. Jumper sabanjure uga mlaku ing tangane. Senjatane yaiku trisula lan jaring cendhak - retiarius. Sawise mulur, dheweke ngadeg ing ngarepe mungsuh. Iku wong enom meh lanang, isih beardless karo pasuryan girlish lanang, ngarsane pasangan campuran menehi erotism khusus kanggo tumindak. Kayane para mitra wis suwe kenal lan nglirik.
  - Apa Kaiska! Aku ora nyangka yen kita bakal ketemu kaya iki! Kandhane sing lanang sedhih.
  - Sampeyan iki wong becik, nanging saiki nyawa bakal dijupuk menyang geni asli! - Wangsulane bocah wadon kasebut kanthi kasar.
  - Lho, kok kejem banget! Kita isih prawan, kita kudu urip! - Kanthi pangarep-arep isinan ngandika wong enom.
  - Iku ora bakal bantuan kita! Para abdi malah nyepelekake para dewa!
  Latihan ing sekolah gladiator iku angel lan bekas katon ing awak telanjang mengilap pejuang enom.
  Wong akeh perked munggah, nggawe taruhan, nangis alam bébas cheered gladiator enom, sing temenan ora arep perang.
  Bojone Syekh ngetokne kanthong kulit.
  - Sèket emas kanggo Kaiska! Dheweke kelip-kelip untune gedhe.
  - Mulai! Syekh menehi tandha.
  Dadi beda lan ing wektu sing padha duwe akeh kesamaan, para jawata padha kumpul, gerakane cepet lan kacau. Kaping pisanan, prajurit karo trisula nyoba mbuwang jala, nanging mungsuhe ora kejawab lan mlumpat kanthi liar ing dheweke, bisa ngethok wetenge nganggo keris. Wong enom mlumpat maneh lan nabrak trisula ing dhadha, nanging mung rada ngeruk kulit. Nanging, gerakane meksa mungsuh mundur. Dheweke pindhah adoh lan nyenderake jaring, nyegah gladiator sing ditresnani saka nyedhaki.
  - Sampeyan wong bodho! Dadi, mesthine bakal gagal! - Cah wadon ngandika arrogantly.
  - Apa lair! Wong enom katon bingung.
  Dumadakan, retiarius karo trisula nyekel kerikil ing tangan lan mbuwang menyang pasuryan. Maneuver duwe efek, cah wadon nutup mripate, ing detik sing padha trident pierced abs dheweke.
  Nangis ing pain, gladiator enom writhed, nanging, Nanging, bisa kanggo drive agul-agul menyang Pundhak. Retarius bengok-bengok lan narik senjatane. Pedhang kasebut sumunar kaya kilat, meh nyusup gulu. Gladiator mundur, dhadhane dibukak. Wong enom groaned ing pain lan dropped trisula. Banjur lawan mlumpat lan nguncalake keris. Ayunan kasebut rada ringkih, lan titik kasebut nembus daging sikil. Retarius njerit lan tiba, banjur ngangkat keris, nyoba tangi, ing wektu iku pedhang nggegirisi. Wis kelangan eling, dheweke nabrak lading myrmillon ing plexus solar. Pasangan sing biyen tresna (kaya Romeo lan Juliet) tiba mati ing kerikil. Penonton sing mendem padha ngguyu ngguyu. Telung abdi sing surem kanthi bathuk sing kurang lan rahang sing menonjol mlayu menyang arena, dheweke ngobong awak sing ilang, nanging nampa kamardikan spiritual, kanthi wesi sing panas. Sawisé mesthekake yen padha mati, padha kecanthol karo iga ing pancingan, lan nyeret metu saka panggung. Panggonan sing ana getihe dibuwang nganggo bara.
  -Dheweke arep mangan serangga. - garwane Syekh Demeter bared untu. - Sayange yen balung kewan cilik banget bakal tetep luwe.
  -Boten bakal daging lan ponavaristey. Sayange, nanging sawetara bisa dadi atlit sing janjeni! Syekh nggereng.
  - Ing amben? - Diva takon ala.
  - Ngapa ora! Cah wadon iku ayu, lan lanang bisa dadi duwekmu. - Syekh kasebut cukup maju ing panemune, percaya yen bojone bisa nyenengake awak sing dipangan ing budak enom.
  - Cilik lan rapuh! Kita durung duwe pasangan sing padha? Demeter takon.
  - Sayange, ora ana! Ayo katon ing shift enom sing dikirim menyang kita saka sekolah cedhak. Syekh nyengir.
  - Mungkin luwih becik supaya dheweke tuwuh! Banjur kita bakal mateni kabeh tawanan kaya ngono. - Ora dinyana-nyana, garwane priyayi mau nuduhake rasa welas asih.
  - Kabar bab kraman budak banget bungah lan aku pengin ngrayakake kanthi lengkap. Grande ngocok weteng.
  - Kajaba, mesthi, Etimon ora bakal ndhisiki sampeyan! - Lady lemu bentak.
  - Kuwi nonentity! Dadi luwih becik ayo ngrampungake kabeh gladiator saiki lan ngilangi tontonan sing bodho. Ayo wong anyar! Syekh nggereng.
  - Iku ora persis newbies. - Demeter didilat lambé
  Gong muni maneh lan prajurit lanang mlayu metu menyang arena. Dheweke katon kira-kira umur patbelas utawa limalas taun, kanthi pundhak lan dada sing rada amba. Kaya pejuang sadurunge, dheweke nindakake somersaults lan mlaku ing tangane. Sawise metu menyang podium, dheweke nganggo senjata, helm, waja dada, tameng lan pedhang. Sing siji nduwèni lading sing lurus, dene sing siji mlengkung kaya saber. Relief pencet mbukak lan bekas katon ing. Bocah sing ngadeg ing sisih tengen wis nambani luka sing nyabrang dhadhane kanthi telung garis.
  Kulit wis akeh lenga lan mengkilat.
  Manajer ngumumake.
  - Pejuang misuwur Fudoros kanthi saber mlengkung lan Saflorov kanthi pedhang lurus tampil ing ring. Fudoros duwe enem gelut, Saflorov duwe pitu. Kabeh saingane padha mati ing papan utawa ditusuk nganti mati dening keputusane rakyat. Pramugari nudingi penonton nganggo driji. Maneh ana sing pengin totohan ing totohan. Syekh nggegirisi.
  - Satus dhuwit recehan emas kanggo Saflorov.
  Bets cepet rampung, para bangsawan sumpah. Loro malah gelut. Siji nyemplungake segelas anggur, sing liyane kena sikil sing lemu ing pasuryan. Getters lan pengawal kesusu kanggo nentremake masyarakat sing nesu. Garwane Syekh, angkuh, kurang ajar, gemuk-gemuk:
  - Maju! mateni!
  Gladiator wis konvergen. Wektu iki, padha njupuk wektu, nyoba saben liyane karo jotosan ati-ati. Nalika pedhang padha tabrakan, padha muni rada, lan tameng gumeter. Masyarakat ora seneng banget karo ati-ati, dheweke nguwuh kanthi ora seneng, balung-balung mabur menyang para pejuang. Syekh nggulingake nampan, kabeh ditutupi anggur lan senggol. Banjur ngidoni lan njerit nesu.
  Yen sampeyan ora gelut, aku bakal nggantung sampeyan. Sawetara wong galak sing nyurung "Janissaries" mlayu metu ing podium, padha ngacungake tumbak, nuduhake pokes ing punggung sing mbukak. Saflorov terus nyerang, nyerang kanthi nesu, dheweke nendhang mitrane ing dhengkul. Remaja kasebut mundur, pedhange rada miring, mungsuhe nyabrang dhadhane. Piring sing rusak banget tiba ing ngisor. Dorong sabanjure ninggalake tandha jero ing kulit, getih kenthel diwutahake. Fudoros mundur, salah sijine pejuang wulu nendhang sikile. Lan nalika cah lanang ragu-ragu, Saflorov nggebug helm kanthi nesu banget nganti dheweke staggered lan ambruk. Saka geger otak, "helm" mabur, nuduhake sirah putih karo benjolan abuh ing bathuk. Saflorov sijine agul-agul ing dodo nervously heaving. Panjenenganipun squinted ing "umum".
  Nunggu tandha. Nalika mayoritas mlaku liwat rambute, iku ateges matèni, lan nalika padha sijine telapak tangan ing kastil, iku ateges duwe welas asih.
  Nanging, welas asih ora diwaca ing pasuryan galak. Meh kabeh wong, malah wanita lan bocah enom, mlayu ing tenggorokan.
  - Pati! Ngalahake dheweke!
  Garwane Syekh ngolok-olok.
  - Dheweke mudhun banget murah. Menehi kanggo kula kanggo siji wengi.
  Saflorov ragu-ragu, entheng dipencet ing dodo gundhul saka bocah enom sing dikalahake, tetes getih metu. Banjur dheweke mbuwang pedhange kanthi putus asa:
  - Aku ora bisa! Dheweke kancaku.
  Swara iku langsung diselani, ana bisu mati.
  - Apa! - Syekh ngamuk. "Sampeyan ora gelem mateni wong sing dikalahake. Loro-lorone ing kandhang, sawise iku bakal ana torture elek ing ngarepe kabeh sekolah gladiator.
  Para prajurit mlumpat menyang Fudoros, nyemprotake banyu ing raine, banjur, supaya luwih cepet sadar, dheweke ngobong tumit sing kosong nganggo wesi sing panas. Bocahe njerit, mlumpat lan langsung nguncalake rong laso ing gulu. Saflorov nyoba nglawan, dheweke langsung nglawan rolas pedhang, wedi menehi kekuwatan. Nanging salah sijine penembake nggebug sikile nganggo panah. Saka racun, wong enom lumpuh, nanging ora mati. Wong loro mau ditaleni lan dilebokake ing kandhang. Saflorov ditusuk ing iga kanthi rod abang panas, kulit wiwit ngrokok, bocah sing battered terus-terusan nahan suntikan. Nanging ketoke nyiksa loro lanang ora manut ditundha kanggo panganan cuci mulut.
  Garwane Syekh mencorong karo mripate:
  - Dheweke mesthi dadi bojoku. Sampeyan ngerti yen aku kreatif.
  - Aku ngerti, nanging mung katon, aku bisa cemburu. Wong lanang nggantheng lan wis bisa nikah. Syekh nyengir.
  - Paling kamungkinan, malah nikah! Sawise kabeh, iki minangka budak sing paling kuat lan paling sehat sing kudu ngasilake! Wong wadon lemu iku nglirik.
  - Gladiator minangka warna panangkaran! Sing bakal nggawe bojone nyiksa. Syekh nyengir.
  - Kita bakal nggawe! Miturut cara, bocah-bocah wadon maneh.
  Saiki wong wadon kudu perang. Loro diva setengah wuda ing loincloths padha mlebu arena. Gulunipun dipun belenggu kanthi rante - supados boten uwal. Senjata Loro keris ing saben tangan. Cetha perang bakal sengit lan ora suwe. Sing siji cah ayu, sing siji rambute ireng, loro-lorone rambute rada dawa.
  - Kanggo perang! gludhug preman.
  - Aku ora bakal nang! - barked bojo Syekh. "Wis dadi pratandha ala.
  Wong wadon mlarat padha kumpul. Iku elek, siji meh langsung padha mbukak weteng, liyane tatu ing dhadha. Terus ngethok, bocah-bocah wadon nendhang sikile, nyiksa daginge. Akeh getih sing mili lan ora bisa lunga lan mlayu. Akhire, salah siji saka wong-wong mau rampung Cut ambruk kanggo dheweke dhengkul. Sing rambute ireng ngguyu, nyoba kanggo mungkasi, banjur mlayu menyang jotosan insidious saka ngisor iga. Kanthi grusa-grusu, dheweke isih bisa nabrak sirahe pelaku. Loro-lorone wanita ayu mutilated ambruk ing kerikil, gumeter kaping pirang-pirang, froze. Shaggy "Janissaries" mlayu nyedhaki wong-wong mau lan poked karo wesi abang-panas. Prawan prajurit ora obah.
  - Maneh, ora siji nang ora bisa. Loro-lorone mati.
  Penonton kuciwa, senajan ndeleng rajapati dhewe pancen nyenengake. Nanging nganti saiki ora ana sing menang.
  Ing kahanan iki, mung perang anyar sing bisa nylametake kasus kasebut. Pemanasan sing gampang wis rampung lan wektune kanggo bisnis serius.
  Limalas gladiator nganggo tunik oranye kanthi bolongan, telung wulu ireng ing slime, ngobahake menyang arena. Padha bersenjata karo cendhak, pedhang mlengkung; ing tangan padha nyekeli tameng kothak cilik karo lumahing cembung, sirahe dilindhungi dening helm tanpa visor. Golongan iki diterusake dening para pejuang nganggo klambi abang padhang, padha karo pedhang sing cendhak, nanging lurus, kanthi tameng bunder cilik lan borgol wesi nutupi tangan tengen, sing ora dilindhungi dening tameng, lan tempurung lutut nglindhungi sikil kiwa. Wulu ijo ing helm lunyu ngrampungake gambar kasebut.
  Ngadeg adhep-adhepan, padha sujud. Wektu iki taruhan digawe kanggo jumlah sing luwih gedhe, emas mili saka tangan menyang tangan.
  -Sampeyan ora bisa padha mati kabeh! garwane Syekh ngandika. Ana sing mesthi menang!
  - Dadi nang, iki perang pungkasan. Delengen, wis padhang! - Syekh sing kesel ngandika karo jengkel.
  - Banjur bakal serius! Seribu drakma emas ing abang. - Wong wadon lemu wheezed.
  - Lan apa ing wong? - Kenapa wong-wong mau? - Kaping pindho bola-bali, kaget, bangsawan.
  - Amarga mripat luwih ala!
  Manager mbengok soko. Keprungu swara trompet. Malah obor-obor kelip-kelip kaya monster-montor ing mripate.
  Obrolan, rame, ngguyu, champing mandheg: kabeh mripate fokus marang para pejuang. Bentrokan kapisan nggegirisi: ing tengah-tengah kasepen sing mrentah, jeblugan pedhang ing tameng muni banget. Wulu, shards helm, potongan-potongan tameng pecah mabur ing arena minangka bungah, gladiator panting disabetake karo jotosan sawise jotosan. Ora nganti telung menit wiwit perang diwiwiti, lan getih wis diwutahake: papat gladiator padha nglarani, lan para pejuang diidak-idak ing sikile. Salah siji sing lying mubeng nyekeli partner karo sikil lan nguripake sikil. Dheweke mabur mudhun, nyuwek lengen.
  Garwane pangeran, insatiable Demeter, mbuwang balung gnawed menyang ring.
  - Reds yen menang , Aku bakal menehi kaca saka anggur!
  Minangka asring mengkono, ngelawan kedaden, fighter paling gedhe saka tim kang Demeter iki rooting kapenuhan munggah. Pedhang telu langsung nusuk dhadha sing amba, lan balung sing ora suwe isih ana ing tangane pimpinan sing ora beruntung.
  Penonton kanthi bungah lan ketegangan ngetutake owah-owahan getih ing perang kasebut. Padha bengok-bengok kaya komplotan banteng sing tatu. Elit lokal ngamuk, ngamuk, nyenengake para pejuang. Jajaran gladiator tipis, perang pecah dadi pertempuran sing kapisah.
  Ing wekdal punika, nalika para priyayi seneng lan terus terang "gila" ngoyak getih, para pemberontak sing wani mateni para pengawal sing ngantuk. Pobedonostsev, bebarengan karo sawetara wong gagah prakosa, wis ulig pengawal, pisanan break menyang kraton.
  Swara saka nyedhaki para pemberontak meksa perang diganggu. Para bangsawan kanthi gumun, nyoba ngangkat pedhange. Pimpinan pemberontak enom mbengok banter:
  - Apa aku weruh! Sampeyan matèni saben liyane, kanggo hiburan saka scoundrels! Bajingan sing diuripake malah ora bisa ngangkat pedhang, wetenge ngganggu banget. Yen saora-orane sathithik partikel gumunggung wis dilestarekake ing kowe, copot nistha iki.
  Para gladiator kayane mung ngenteni iki: padha mlayu menyang komplotan lemu.
  Para abdi dalêm sami mlumpat, botên purun pêjah tumrap bendara ingkang dipun sengiti, malah lare-lare wau lajêng sami nguncalakên nampan saha dhaharan dhatêng para priyantun.
  Demeter mbengok:
  - Pateni kabeh!
  Banjur kaca anggur kristal tiba ing sirahe, nuthuk asu.
  Witcher nesu. Dheweke ngethok wong sugih ing kutha kasebut, ngethok daginge.
  Iku ora angel, nanging njijiki. Ing jejere dheweke perang kanca tetep Pass. Beak ora ketinggalan, lan gladiator mbales dendam marang para tahanan.
  Para abdi sing surem ngangkat pramugari ing pancing, padha bengok-bengok:
  - Kita duweke! Budak kaya kowe!
  - Dadi buktiaken nganggo pedhang! - Dheweke bengok-bengok, supaya lilin ing chandelier Witcher guncang.
  Syekh kasebut nyoba mlayu, nanging Bik kesandung dheweke lan diwutahake madu ing kerahe:
  - Inggih, ngendi sampeyan perlu. Ora ana bumbu.
  Solntslav Cut mati kepala loro bangsawan bebarengan, lan ulig rahang katelu karo dhengkul. Nanging, ora ana maneh sing katon gelut, mung para abdi sing males dendam. Sisa-sisa pengawal mlayu, lan para pesta, sanajan ing wangun sing paling apik, ora nggambarake pasukan militer sing serius. Kabeh padha tiwas sadurunge Vedmakova adhem. Mung Syekh utama sing isih urip, Bik narik rambute. Vedmakova ngusir bocah sing ora sopan:
  - Iki wong mulya. Kita bisa uga migunani!
  . BAB #12
  Jerman terus nyerang Stalingrad. Ana ketoke cukup sing kiwa, nanging iku luar biasa angel kanggo pass pungkasan. Malah panggunaan massive "Sturmtiger" ora mbantu. Senajan karusakan saka jet bomber nyebabake gedhe tenan. Cara liya yaiku bom napalm.
  Batalyon bocah-bocah wadon wis tipis, nanging para ayu isih berjuang. Ing tanggal 20 Oktober, salju salju, lan para ayu kabeh tanpa alas kaki. Padha ninggalake jejak anggun ing sprei putih.
  Bocah-bocah wadon ayu, digulung sethithik ing salju lan dadi luwih resik. Matryona, sawise nyekel Seryozhka, ora bisa nemokake panggonan kanggo awake dhewe. Isih kelangan bocah sing pinter lan ayu kuwi. Lan apa sing nunggu dheweke ing panangkaran fasis? Penyiksaan pisanan, banjur paukuman pati!
  Bocahe pancen wis cedhak ditembak, nanging pungkasane ana ing tambang. Kerja nembelas jam saben dina, lan jatah sing sithik, pecut pengawas ngenteni Seryozhka.
  Luwih tepate, bocah iku wis dadi tambang, lan kerja keras ing kana kaya kuldi. Nanging ing lemah luwih anget tinimbang ing permukaan. Lan prajurit, supaya ora beku, dipeksa mlumpat lan mlayu. Lan bocah-bocah wadon gelut. Punika tank kuwat "Singa". Dheweke duwe bedhil 150 mm, luwih efektif lan praktis kanggo perang ing kutha. Fritz seneng tank iki amarga dilindhungi saka kabeh sisi.
  "Mouse" creeps sethitik konco. Mesin Jerman ing sangisoré rong atus ton, uga nganggo meriam 150 milimeter lan pitung puluh lima. Dadi luwih praktis. Jumlah bedhil mesin tambah papat, lan iku ora gampang kanggo njaluk cedhak tank.
  Anyuta, Maria lan Alla nyoba gouge mastodon bebarengan. Kasebut kanthi teliti, milih kanggo wong.
  Anyuta nyanyi kanthi semangat:
  - Carane kita urip gelut, lan ora wedi mati ... Dadi wiwit saiki, sampeyan lan aku bakal urip! Lan ing dhuwur lintang, lan gunung kasepen, ing perang angkatan laut lan geni ngamuk! Lan ing ngamuk, lan ing geni ngamuk!
  "Maus" minangka modifikasi paling anyar, kanthi enem bedhil mesin, loro coaxial karo laras, lan papat spun ing hinges.
  Maria, crawling liwat salju, hissed:
  - Kita ora bakal nyerah! Sawise kabeh, Gusti Yesus, Gusti Allah Kang Mahaluhur, nunggil karo kita!
  Wong wedok kuwi nyedhak, mbuwang bungkusan bledosan menyang Uler Tikus. Rumbled, ing ngisor tameng, lan rink bledosan.
  Bocah-bocah wadon padha surak-surak:
  - Njaluk fasis!
  Alla ngayunake lan mbuwang granat fragmentasi ing Fritz. Fasis dibuwang dening gelombang mbledhos, bebarengan karo dheweke kepala loro pejuang ireng saka pasukan kolonial padha ambruk mati.
  Si ayu rambut abang sisot:
  - Kanggo Tanah Air lan Stalin!
  Anyuta mbuwang paket bledosan maneh ... Wektu iki ora kasil, njeblug ing waja lan njeblug ing permukaan cangkang baja.
  Bocah wadon sing jengkel ngandika:
  - Oh, aku smeared!
  Lan crawled kanggo bagean anyar saka bahan peledak krasan. Tumit sing bunder, abang amarga adhem, kedip-kedip. Prawan meh wuda, crawling ing salju, sethitik ora nyaman. Nanging sing sabar. Utamané nalika shelling njupuk Panggonan, salju nyawiji.
  Anyuta malah nyanyi:
  - Aku ngerti, kadhemen bakal ilang,
  Aliran sungai deras...
  Lan dheweke wis mlaku liwat genangan -
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki!
  Bocah wadon kasebut nembak, lan wong Arab saka pasukan kolonial ambruk. Mungsuh nyoba kanggo tumindak ing kelompok cilik mimpin kanggo losses serius.
  Mriem cendhak Mouse murub fragmentasi maneh. Shells bledosan nang endi wae ing kumelun. Lan akeh istirahat ...
  Jerman meh ngrebut Stalingrad ... Ora ana sing isih ana. Nanging iki sing ngalangi Wehrmacht saka nggunakake bom gedhe lan artileri abot. The Fritz supaya wong manca ndhisiki, sing ora nuwun.
  Maria murub bedhil. Tentara bayaran fasis ambruk lan nggulung ing watu reruntuhan.
  Bocah wadon kasebut ngusap-usap dhadhane sing gundhul nganggo puting abang. Padha rampung disandangi munggah warriors - padha mlumpat ing kathok cendhak. Nanging ing sisih liya, meh ora ana sing cocog. Ketoke mudho, piye wae utamané nglindhungi ayu. Awit padha bisa urip ing neraka kuwi!
  Alla goyangake campuran salju lan lendhut, lan njupuk maneh. Iku kenek prajurit ireng tengen ing mripat. Asu asu, aja ngomong apa-apa.
  Bocah telu mau nyedhaki Tikus maneh. Iku angel nembus mobil sing duwe waja kandel saka kabeh pinggiran. Nanging para prajurit kebak optimisme. Yen sampeyan ora bisa nembus cangkang dhewe, banjur kok ora nyuwek tong minyak.
  Alla, nendhang gumpalan sing reged nganggo sikil telanjang, nyanyi:
  - Bebener kita, bebener kita ... Kaya sinar srengenge! Esuke kita bakal padhang, kali bakal mili saka gunung!
  Warriors wis dawa wis bersenjata karo dijupuk MP-44s. Senapan serbu iki nduweni jarak sing dawa. Beauty kanthi yakin murub. Ireng tiba maneh. Padha njupuk sumbering getih abang.
  Maria, nembak, kanthi bedhil lan bedhil mesin sing dijupuk ing pundhake, nyanyi:
  - Angga insidious wis ngasah sengatane,
  Lan dheweke ngombe getih suci Rusia saka Rusia!
  Kabeh cilik lan cilik kanggo mungsuh, dheweke bakal mateni,
  Sapa sing tresna marang Rusia!
  Tresna kanggo Rusia!
  Bocah wadon kasebut ngirim peluru menyang macem-macem "penjaga" sing metu saka celah kasebut. Si ayu mesem, raine, senajan kurus, tetep pesona lan pesona.
  Umumé, kabeh bocah-bocah wadon ing batalyon padha ayu. Ing kene, contone, Tatar Seraphim. Bapakne Tatar, nanging ibune saka Belarus, lan saka Serafima dheweke marisi rambute werna gandum mateng. Uga prawan ayu, tanpa alas kaki, lan meh wuda. Lan dheweke murub saka senapan mesin sing dijupuk, kanthi cepet. Lan fasis saka pasukan liyane nyusup ing kono.
  Serafima nembak cukup akurat. Ing jejere dheweke ana Maryam sing rambute emas. Loro-lorone bocah-bocah wadon murub lan nyanyi.
  - Tanah Air! Maria wiwit ...
  - Lan tentara! - Terus, njupuk Seraphim.
  Maria tweeted:
  - Iki...
  Nuntun geni lan nggebug warna, Seraphim nglaporake:
  - Loro cagak!
  Maria mesem lan celathu:
  - Ing...
  Seraphim murub lan nambahake:
  - Kang...
  Maria ngethok lima, terus:
  - Terus!
  Serafim, murub, salam:
  - Planet!
  Maria, njupuk, ngucap:
  - Payudara...
  Seraphim, shooting, purred:
  - Nglindhungi...
  Maria mbanting sirahe fasis lan menehi:
  - Awakmu....
  Seraphim ngethok Nazi nganggo peluru, ngucap:
  - Negara!
  Maria, ngirim peluru kanthi tujuan sing apik, ngucap:
  - Kabeh....
  Seraphim, njupuk luwih lan luwih akurat, ditambahake:
  - Wong!
  Maria, mbuwang rambute emas lan reged saka bathuk, nyanyi:
  - Tikus...
  Peluru Seraphim, lan ngirim tembakan, menehi:
  - Panjenengan...
  Maria, nggebug fasis ing tenggorokan, terus:
  - Anget!
  Tatar pirang, ngirim tembakan, terus:
  - Awan...
  Maria kanthi akurat njupuk, nambahake:
  - Kelangan!
  Serafim, nyengir, ngucap:
  - Inggih lan ...
  Maria, njupuk kanthi akurat, nggereng:
  - Srengenge!
  Seraphim, njeblug, njerit:
  - Zoy!
  Maryam nerusake karo ngguyu.
  - Otomatis...
  Serafim, kaya murub, nguwuh:
  - Nather...
  Maria nambahake gambar sing apik:
  - Bahu...
  Seraphim nambahake karo ngguyu:
  - Prajurit!
  Maria kanthi semangat nyanyi, njupuk:
  - Aku bakal ndhudhuk ...
  Serafima, sing mimpin geni pejuang, nambahake:
  - Kuburan...
  Maria ngalahake wong Afrika lan nerusake:
  - Mungsuh!
  Bocah-bocah wadon padha metu saka amunisi. Lan dheweke kepeksa mlayu kanthi cepet kanggo nutupi. Pasokan ing Volga angel banget. Pengeboman lan shelling terus-terusan. Punika rawuh perusahaan bala saka sisih liyane.
  Fountains saka semprotan lan pecahan godhok munggah sak prau. Stormtroopers nggero ing langit. Ing kene Focke-Wulfs mabur. Lan padha nyelehake bom.
  Sawetara prau pecah. Prajurit Soviet klelep lan mati.
  Tembakan artileri mungsuh kandhel.
  Malah ing wayah wengi, Fritz nyimpen kabeh ing geni. Lan tukang ngebom nyilem wis rusak. Kalebu mbah Yu-87. Sanajan pesawat jet wis mlebu ing seri kasebut.
  Punika legendaris Soviet Yak-9. Dheweke nglawan ME-309 Jerman. Maneuverability sing disepakati, nglawan kacepetan lan gaman. Jerman nyoba ngalahake mobil Soviet saka telpon pisanan. Nanging dheweke ora kasil. Yak, ing siji, nyoba kanggo pindhah menyang buntut, nanging Nazi ninggalake amarga kacepetan dhuwur.
  Jerman sing luwih cepet, kanthi gaman sing luwih kuwat, nglawan Rusia sing luwih bisa maneuver. Nanging penerbangan kanthi cepet terus. Fasis nggunakake pitung titik tembak marang pitu, lan ndemek mobil Soviet. Dheweke kelangan kacepetan lan wiwit tiba.
  Iku emits gumpalan asap. Lan mesin urip ...
  Apa perang iki! Iku angel kanggo nentang mesin minangka kuat ing persenjataan minangka ME-309, kang pitung titik tembak ijol kanggo keluwihan bobot lan maneuverability miskin.
  Kacepetan dhuwur ngidini fasis kanggo nyilem, lan bathuk pejuang Jerman uga waja.
  Anyuta maneh nyoba ngrusak Tikus. Cah wadon resiko uripe. Dheweke wis kabeh scratched munggah, crawling wuda liwat beteng. Kabeh kaendahan ing goresan lan pisuga. Nanging banjur mbalang granat karo paket ditempelake ing bledosan. Dheweke malah kena bledosan saka senapan mesin. Nggores pundhake ayu.
  Nanging ing sisih liya, paket bledosan kasebut kena ing moncong meriam 150 mm. Lan Jerman wis ngalami karusakan sing signifikan. Kanthi angel banget, mobil kasebut pindhah saka panggonane, lan crawls bali menyang lokasi pasukan kanggo dilat tatu.
  Focke-Wulfs lan sawetara TA-152 katon ing langit. Dheweke wiwit nyerang posisi Soviet. Saperangan saka HE-183 paling anyar, kendaraan jet serang, uga muncul. Manuk hering iki tekan kacepetan nganti wolung atus kilometer saben jam, lan meh ora bisa ditabrak.
  Bocah-bocah wadon bali menyang Jerman. Ana tansah kasempatan kanggo pancing mungsuh, senadyan pangayoman kuat pesawat serangan saka geni lemah.
  Anyuta lan Alla njupuk Luftfaust sing dicekel. Senjata iki, dumadi saka sangang interconnected rong puluh milimeter recoilless.
  Sampeyan bisa njupuk kaya bedhil anti-pesawat cilik.
  Lan prajurit nuding mungsuh. Padha lancar pencet wiwitan ... Loro ayu rested sing Bare kaki ing reruntuhan, kroso Gamelan bali.
  Focke-Wulf karo enem bedhil udhara, wiwit ngrokok - padharan wis ambruk mbukak.
  Bocah-bocah wadon nggero kanthi bungah:
  - Puk! Tukang cuci! gol!
  Pesawat Jerman liyane wiwit ngubengi endhas bocah-bocah wadon. Wong ayu mlayu menyang dalan lemah, ngindhari roket Focke-Wulf.
  Anyuta nampa tumit kasar karo kelip-kelip. Bocah wadon mau nguwuh:
  - O geni neraka!
  Sawijining cah wadon ditutupi blisters lan painfully painfully. Aku wanted kanggo poke soko kadhemen.
  Lan ing permukaan, kesenjangan terus. Salju hisses saka geni, reruntuhan ambruk. Jerman mbanjiri posisi kasebut kanthi geni, nanging ora ana pangertèn saka iki. Warriors ndhelikake kaya tikus ing minks. Ayo padha wesi piyambak.
  Alla bisik ing kupinge Anyuta:
  - Aku sing rauh Nazi pungkasanipun bakal metu saka uap. Dheweke duwe kekuwatan akeh, nanging ing Stalingrad ora duwe kesempatan kanggo ngowahi!
  Wong wadon pirang mangsuli bangga:
  Kita kene kaya telung atus Spartan! We nggambarake pasukan unggul saka mungsuh!
  Alla sing rambute abang cekikikan lan nglirik marang bocah wadon pasangane:
  - Lan sampeyan ora bakal ngubengi kita!
  Nalika bocah-bocah wadon teka ing permukaan, razia rampung. Prajurit sikil ireng anyar katon. Padha munggah maju, lan bocah-bocah wadon kudu mbukak geni, meksa mungsuh kanggo ndudhuk lemah karo irung.
  Maneh, "Singa" lan "Macan" melu perang. Jerman nyoba kanggo mencet tentara Soviet karo tank abot. Saben-saben kerang udan. Luwih rawan "Macan" nyoba ora break adoh saka tatanan sawijining. Mortir uga gumuruh.
  Bocah-bocah wadon murub ing Jerman lan tentara bayaran. Ngalahake mungsuh. Alla lan Anyuta murub ing pasangan. Muzzles mungsuh katon lan mapan. Banjur lapisan anyar mungsuh maju.
  Bocah-bocah wadon nyanyi nalika perang.
  Alla miwiti, nembak:
  - Sadurunge ...
  Anyuta, shooting, nerusake:
  - Miturut sampeyan ...
  Alla lupanuv nambahake:
  - Legiun...
  Anyuta, sawise ngethok telu, meneng:
  - Mungsuh...
  Alla, nancepake mungsuh, ngucap:
  - Padha ....
  Anyuta, sawise ngrusak setengah saka tengkorak Arab, terus:
  - Padha arep...
  Allah, numpes mungsuh, terus:
  - Sampeyan...
  Anyuta, nembak, njerit kanthi nesu:
  - Rusak...
  Allah, nyuwil-nyuwil tengkorak wong Arab, njerit:
  - Rusak...
  Anyuta, terus nyeluk, ngucap:
  - Cathetan...
  Alla, kaya nembak, siulan:
  - Aja wedi ...
  Anyuta, nembak tembakan sing akurat, nggereng:
  - Mungsuh...
  Alla, nembak kaya penembak jitu, nerusake:
  - Shtykov ...
  Anyuta, njeblug maneh, ngucap:
  - Bisa...
  Alla, tanpa leren njeblug, nyesel:
  - Paksa...
  Anyuta, nembak nesu, grundel, mbenerake kancane:
  - Wani...
  Alla, ing ecstasy hard, sawise ditembak liwat kepala wong Afrika, barked:
  - Kekuwatan ...
  Anyuta, mlayu-mlayu karo geni, nyesel:
  - Mundakake...
  Alla, goyang-goyang ikal abang, terus:
  - Lan mungsuh ...
  Anyuta, sawise nggebug wong Arab ing weteng, ngetokake:
  - Langsung wae...
  Alla, nembak kanthi kabeh kaliber, ngucap:
  - Rusak...
  Bocah-bocah wadon padha ambegan. Lan sawise njupuk sethitik liyane, padha bengok-bengok:
  - Kita minangka ksatria senapan penembak jitu, swarane rajapati muni!
  Gelombang nyurung, pasukan kolonial rada suda. Nazi maneh mindhah tank maju. "Macan" -2 muncul karo muzzles dawa, lan murub meriam ing kabeh sing padha ngatur kanggo sok dong mirsani.
  "Macan" -2 wis wangun asli saka menara lan lereng saka piring waja saka sisih. Iki nggawe dheweke rada ulet. Para prajurit wadon maneh milih trek tank minangka target. Fasis kudu kaya ula ing wajan.
  Anyuta mbuwang paket mbledhos, ngremuk roller ngarep "Tiger" -2 lan nyanyi:
  - Aku ketemu sampeyan karo hadiah ... Mesthi, aku mbatesi panggonan ing coffin!
  Alla hissed, seneng mbuwang paket gedhe, mbledhos ing fasis:
  - Nanging Pasaran!
  Lan saka bledosan, moncong dawa tank Jerman bengkong. Lan Raja Macan wiwit mbalik maneh. Maneh, fasis tatu parah. Alla njupuk lan nguwuh, mbuwang kaca kanthi driji sikile:
  - Dadi sampeyan ing peti mati oak!
  Kaca kasebut, sawise mabur, tiba ing gulune wong India, saka ing antarane pasukan Jerman kolonial.
  Anyuta nglirik kancane lan nyanyi:
  - Aku bakal nyelehake sirahku menyang tong minyak iki! Aku bakal nyelehake kabeh wong!
  Alla murub bledosan saka bedhil mesin. Jerman padha diserang maneh. Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Kita bisa nindakake kabeh! Lan kita bakal menang!
  Anyuta nguncalake bedhil lan ngandika:
  - A menang gedhe nunggu! Muga-muga mbah kakung ing kamulyan!
  Alla nindakake somersaults lan muter, muter kaya wit Natal. Bocah wadon nyanyi karo nglirik:
  - Pak sukses, sampeyan arep menyang ngendi ... Pak sukses - para fasis ngguyu ...
  Tank Jerman, ora nyimpen cangkang, nambah geni. Padha diwutahake hadiah mbledhos. Lan padha nyedhaki posisi Soviet, nyoba supaya kesenjangan.
  Anyuta, nggunakake kabel, minangka tawanan Seryozhka mulang wong-wong mau, narik munggah tambang bobot. "Singa" alon-alon nyusup menyang posisi Soviet. Senapan kaliber 150mm kasebut terus muntahake cangkang. Bocah-bocah wadon hissed lan nglirik.
  Anyuta sang:
  - Jerman-mrico, fasis-Nazi... Pungkasane pasifis nunggu sampeyan!
  Allah ngandika karo mesem:
  - Pasifisme ... Malah bodho ngomong babagan pasifisme nalika nerangake Nazi!
  Anyuta nabrak jembatan irunge wong Arab saka pengawal kolonial kanthi tembakan sing apik lan ngucap:
  - Lan padha lumpuh ing pikirane ... Lan ing urusan militer dheweke ora kuwat banget! Sakcepete kita bakal mbusak wong-wong mau saka pasuryan planet Bumi!
  Alla nyembur maneh, ngusap dhadhane sing gundhul ing kerikil lan nyanyi:
  - Aku ksatria Rusia ing dhengkul saka savages ... Aku bakal nyapu adoh mungsuh saka Fatherland saka pasuryan saka bumi!
  Si ayu rambut abang nglirik, nyawang langit. "Frames", gunner Jerman, padha muter ana.
  Creeped munggah, saben saiki banjur, macet ing windbreak Jerman "Singa". Lan bedhil terus muntahake.
  Anyuta, ngobahake tambang ing sangisore trek tank Jerman, hissed:
  - Kanggo Seryozha ....
  Jerman mandheg lan murub maneh. Nihan mbledhos ing mburi bocah-bocah wadon.
  Anyuta ngandika:
  - Cangkang susu, sing duwe otak bayi!
  "Singa" ngadeg sawetara wektu. Apa kru pengalaman Jerman rumangsa bebaya ing ngarep, utawa dheweke pengin nggunakake kit tempur. Nanging "Singa" ngadeg sawetara wektu lan ngidoni cangkang sing bisa nyebabake.
  Anyuta nyathet yen tank Jerman nduweni bedhil sing luwih maju lan luwih kerep ditembak tinimbang KV-2. Lan iki, mesthi, ndadekake mobil iki luwih mbebayani. Anyuta nyabrang lan nyesel:
  Muga-muga wong duraka mlebu neraka!
  Alla murub ing fasis ing solar plexus, lan barked:
  - Kamenangan kita ora bisa dihindari! Lan kabeh bakal rampung kanthi apik!
  Anyuta uga ngethok wong Turki, lan nyanyi:
  - Senajan, misale jek sing rauh urip bakal diselani nalika alangan thothok-thothok ing sungu ireng sawijining ... Jaran ngempet lan getih mili kaya kali, lan maneh bumi godhong saka ngisor sikilmu!
  Alla, sawise rendhem Iran, nambah:
  - Nanging bumi uga nduweni wali dhewe ... Lan antarane lintang digawe dowo kanggo wong ... Kahuripan nyimpen Utas kanggo exile Hitler kanggo Kolyma!
  Bocah-bocah wadon padha nembak, nyanyi bebarengan:
  - Ayo break Adolf, iku bakal babras wong! Aku percaya fasisme bakal dikalahake! Lan ing Rusia kita, mesias bakal katon, Gustine para bangsa ing kabeh negara!
  Lan prajurit terus murub. Nanging infantri mungsuh lay mudhun, lan wiwit njupuk lan uncalan granat. Gerombolan fasis nyoba ngrokok bocah-bocah wadon metu karo geni mortir. Lan mbuwang akeh granat.
  Allah kanthi filosofis ngendika:
  - Sampeyan bisa njupuk nomer ing Pemilu, skill ing Pemilu tanpa perang!
  Anyuta cekikikan lan ngomong:
  - Perang minangka wilayah ing ngendi kualitas ngalahake kuantitas, pemilihan, minangka aturan, ngelawan, lan iki guyon!
  Para wadyabala rada mundur, granat lan pecahan-pecahane padha ngempet banget. Alla malah nyegat hadiah sing dibuwang nganggo sikile lan diuncalake maneh. Granat kasebut mabur lan nyerang Nazi ing helm. Lan carane njeblug ...
  Kaya-kaya link liyane wis njeblug ing endi wae.
  Allah sacara filosofis nyathet:
  - Luck punika rasa seneng kaloro, sukses iku katelu, nanging skill pisanan!
  Anyuta cekikikan lan nyela:
  - Luck minangka ganjaran kanggo wani, nanging ora kanggo sembrono!
  Alla nyuwil mripate wong Hindu saka tentara kolonial lan ngucap:
  - Sapa sing begja, nyawane nyanyi!
  Anyuta mesem lan celathu:
  - Iku apik yen sampeyan begja, tegese Gusti Allah bakal nylametake sampeyan!
  Bocah-bocah wadon luwih pinter. Banjur Jerman "Singa" tetep maju, lan kenek tambang. Uler kasebut mlayu menyang piranti sing bisa mbledhos lan ambruk.
  Sing tatu "Singa" muter lan ngadeg ... Para prajurit padha bungah lan nyanyi ing ndhuwur paru-paru:
  - Singa iku lumpuh ing pamikiran, macan minangka sumber saka macem-macem masalah ... Ora ana sing luwih menarik tinimbang wong ing donya!
  Anyuta aweh antrian dawa, mung wadyabala manca kang njedhul lan nembang:
  Kita duwe roket, pesawat,
  Semangat Rusia paling kuat ing donya ...
  Ing pimpinan pilot paling apik -
  Mungsuh bakal remuk dadi bledug lan mudhun!
  "Singa" katon rusak banget. Dheweke beku, muntahake sawetara cangkang liyane.
  A Panther lincah muncul. Nanging, dheweke wedi kanggo pindhah menyang posisi saka pasukan Soviet, nanging wiwit njupuk. Kerang singsot ing sirahe bocah-bocah wadon. Lan padha nyuwil reruntuhan lan geni.
  Anyuta nyiapake granat kanggo mbuwang, siap nyekel wayahe nalika tank fasis nyedhaki ing jarak sing bisa diakses. Nanging ora ana wong bodho ing Panther. Jerman murub, mbikak cangkang ing pola checkerboard, nyoba ora kantun siji Piece saka tanah. Lan secara harfiah raked metu saben watu.
  Alla, ngelus-elus dhadhane, ngendika:
  - Taktik Fritz cacat ... Pira sing bakal ditindakake kaya ngono?
  Anyuta ngendika kanthi wicaksana:
  - A pitik pecks gandum dening gandum, lan gained bobot luwih cepet saka babi ngulu bêsik gedhe!
  Panther nembakake luwih saka wolung puluh tembakan, lan sawise kehabisan amunisi, banjur mbalik, bali menyang panggonane. Ing panggonan kasebut, muncul mastodon anyar "Sturmtiger". Mesin kasebut nutupi batang sing amba kanthi tutup. Iku bisa katon, mangkono, ngarep-arep kanggo nylametake awake dhewe.
  "Sturmtigr", murub ing posisi pasukan Soviet saka kadohan. Roket murub. Bumi wungu, lan banyu mancur murub metu saka geni.
  Bocah-bocah wadon meh ora slamet, padha cukup ditutupi. Anyuta malah rada budheg. Wong wedok mau dumadakan weruh awake mlayu nunggang jaran. Lan dheweke mrentah regu sing nyerang tentara Tatar. Lan prajurit nunggang jaran karo dheweke. Mongol-Tatar, ora bisa nahan pukulan, mundur lan mati ing ewonan ing sangisore hooves.
  Anyuta, ing sisih liya, ngayunake pedhang loro lan ngethok mungsuh. Nanging sesanti dumadakan diselani.
  Alla napuk pipine mitrane, digoyang-goyangake, ujar:
  - Inggih, kabeh! Saiki mandheg ngapusi!
  Anyuta mangsuli kanthi nesu:
  - Aku ora ngapusi mudhun, nanging perang!
  Bocah wadon mau mlumpat kanthi nesu lan mbalang granat. Saiki, sawise mabur, ndharat ing moncong tank "Lev". Duwe rusak, mobil wrinkled gedhe bobot.
  Anyuta nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku ksatria Rus'!
  Alla njeblug saka bedhil mesin lan grundel:
  - Wangsulane bocah lanang karo jenggot,
  Aku pengin ngladeni Rus Suci ...
  Ayo segara getih tumpah
  Nanging Gusti Allah bisa nylametake kita!
  Anyuta tiba ing reruntuhan kanthi weteng lan dhadhane sing gundhul. Pas wektune, nalika atusan bedhil mesin bledosan nyapu sirahe. Bocah wadon kasebut ngethok ilat lan ujar:
  - Kegilaan para prajurit sing wani yaiku nylametake para jenderal abstruse!
  Allah setuju:
  - Prajurit iku wani, jendral iku wicaksana, mungsuh iku licik, sukses iku solidaritas mung karo wicaksana wani!
  Bocah-bocah wadon padha nembak maneh lan ngucap solidaritas:
  Ndhuwur dheweke skuadron
  Nggero bebarengan
  Adolf iku wong bodho sing kuwat -
  Nandur Sodom!
  Liyane wojo "Singa" muncul. Loro prajurit mlayu saka wong, kang menehi kritik saka pasuryan swarthy - Arab. Padha nyoba kanggo uncalan chain ing pancing kanggo narik tank dikembangaké saka paprangan.
  Alla lan Anyuta murub, mateni para teknisi ing wektu sing padha. Para prajurit padha nyanyi:
  - Aja ngrusak awake dhewe lan nulungi kanca, nulungi wong liya saka kobaran api!
  Telu ireng muncul. Padha balapan karo chain minangka cepet padha bisa, nanging uga dijupuk dening bocah-bocah wadon. Kajaba iku, Anyuta nembak saka bedhil, mencet asu kasebut nganggo driji sikil.
  Lan dheweke bisa ngalahake mungsuh kanthi akurat, kaya Robin Hood.
  Allah ngandika:
  - Tandha dudu wong sing sukses, nanging sing kantun karo nasib ala!
  Anyuta nguncalake granat nganggo sikil telanjang lan ngempet:
  - Sing paling akurat karo sesanti keris bisa luput, nanging pikiran landhep sing ora bisa diapura bisa ngliwati target!
  Granat kasebut nyerang mortir lan wiwit njeblug, njeblug ranjau.
  Ya, Stalingrad ora gampang kanggo Jerman. Dheweke entuk benteng pati sing medeni!
  . BAB #13
  Tanggal 3 November, Jerman ngubengi Tikhvin, lan perang ana ing kutha kasebut. Tentara Abang alon-alon mundur. Akèh-akèhé kutha Baku wis dicekel, wadyabala Sovyèt padha mundur menyang semenanjung. Yerevan isih tetep wae. Stalingrad ana ing ambang karusakan.
  Nanging isih, Stalin mrentah kutha iki supaya ora nyerah. Pertempuran dibukak kanggo Astrakhan. Ing kutha iki, Fritz uga nyoba maju. Dheweke ngebom kabeh pendekatan lan ngrusak infrastruktur.
  Mangsa bakal teka ... Lan dalan perang saya kurang bisa ditebak. Nanging Stalingrad ora katon. Pasokan liwat Volga ndadekake angel kanggo beku munggah, lan bombing massive.
  Tanggal 4 November, sangang puluh persen Tikhvin wis dijupuk. Lan Jerman nyedhaki wilayah Finlandia. Pasukan Soviet, wis nandhang karusakan sing signifikan, ora bisa ngumpulake kekuatan cukup kanggo mungkasi mungsuh.
  Pasukan Finlandia lan boneka Swedia uga nyerang rapat kasebut. Pasukan sing penting digunakake.
  Tanggal 5 November, koalisi Jerman lan pasukan Finlandia-Skandinavia nyawiji. Mangkono, dering pindho ditutup watara Leningrad. A anyar, kamenangan utama kanggo Reich Katelu.
  Ing tanggal 6 November, perang isih ana ing sektor lor. Nazi nggedhekake koridor. Kahanan kasebut angel banget. Ing Tikhvin, sisa-sisa perlawanan pungkasan padha kobong. Jerman nembak rudal balistik ing Yerevan. Rilis telung presentations. Nimbulake karusakan sing signifikan kanthi korban jiwa. Nanging pungkasane ora ana apa-apa.
  Kutha Astrakhan dipotong dening tanah saka wilayah liyane saka Soviet. Kahanan saya mundhak. Kapal perang Jerman lan Inggris anyar nyerang Murmansk. Sajroning pêpêrangan, komandhan garnisun, tuwin para punggawa akèh padha tiwas.
  Iku dadi luwih elek.
  Lan ing November 7, Nazi nyuwil menyang Volkhov, lan pungkasanipun ulig Tikhvin karo resistance saka pasukan Soviet. Mangkono, longkangan karo Leningrad tansaya banget. Dadi cetha yen kutha ing blokade ora bisa urip.
  Ing tanggal 8 November, tes tank Lev-2 sing ditunggu-tunggu pungkasane ditindakake. Mesin kasebut duwe tata letak sing diowahi. Mesin, transmisi lan gearbox ana ing sak panggonan lan ing ngarep, lan kompartemen gelut ing mburi.
  Jerman, ing Kepemimpinan saka Porsche, digawe mobil karo efforts energik ing mengeti saka putsch.
  Pancen, thanks kanggo siluet ngisor, nalika ngramut persenjataan lan waja saka "Singa", bobot saka mobil wis suda kanggo sewidak ton, karo engine 1200 daya kuda. Tes pertempuran nuduhake manawa tank kasebut bisa ditampa kanthi lengkap. Persis sing sampeyan butuhake!
  Kombinasi saka mlaku apik lan kuwalitas waja.
  Nanging, Fuhrer ora marem. Dheweke nuntut kanggo ngiyataken waja saka sisih lan buritan, uga kanggo nyelehake meriam 88-mm karo dawa tong minyak 100 EL.
  Kendaraan tes liyane yaiku E-100. tank iki, Nanging, dadi banget abot: 140 ton, nanging wis pangayoman banget saka kabeh ngarepke lan armament saka Mouse. Umumé, seri "E" janji bakal banget janjeni. Jerman ketoke ora mbuwang wektu.
  Tank "Bar" karo mesin 1000 tenaga kuda uga dituduhake, Nanging, mobil, Nanging, ketoke Hitler ora cukup dilindhungi.
  Ditampilake ing ulang taun lan macem-macem jinis pesawat. Utamane, serangan pesawat lan modifikasi ME-262. Lan uga TA-183. Parade teknologi kabeh.
  Kalebu peluncur gas sing kuat, bisa ngrusak kabeh kutha lan desa.
  Ing kene, nyatane, dheweke nuduhake sistem karusakan sing kuwat banget.
  Panther-2 uga lulus tes, bobote sèket ton, nduweni armor frontal sloped 150 milimeter, lan bedhil King Tiger. Waja sisih ana 82 mm, ing amba. Tank kuwi luwih utawa kurang cocog karo Hitler, supaya bisa tahan telung puluh papat ing pertempuran cedhak.
  Umumé, Nazi nyisir menagerie.
  Lulus lan dites pejuang "Gotha" saged tekan kacepetan sewu satus kilometer saben jam.
  Ing cendhak, padha nyerah.
  Volkhov tiba ing 9 November. Kahanan wis tekan klimaks. Lan maneh tank Soviet nyoba kanggo counterattack.
  Gringeta beku cedhak bedhil. "Churchill" -2 ngadeg ing ngarep kendaraan Soviet lan muntahake amunisi.
  Jane putri Gusti ngetung hit. Tank Soviet alon-alon nalika mlebu ing selokan. Lan iki digunakake dening menagerie Jerman.
  Nicoletta njupuk lan nyanyi:
  - Prajurit Inggris ora wedi mati,
  Ing ngisor langit lintang, pati ora bakal njupuk kita!
  Singa sing duwe makutha bakal nglawan kanthi kendel,
  Aku bakal mbukak senapan mesin sing kuwat!
  Malania manthuk-manthuk.
  - Iku nggantheng! Lan kita uga bakal ngisi daya!
  Gun makarya banget aktif. Cangkang kelip-kelip kaya korek api ninggalake kontur ing udhara. Ya, bocah-bocah wadon sing energik kejiret. Lan sing paling penting, akurat.
  Gringeta, angguk-angguk, ngirim proyektil menyang dhasar menara telung puluh papat. Muttered:
  - Iki mati! Dheweke bakal nemoni mungsuhku! Lan aku ngerti wiwit saiki, dheweke ngenteni mungsuh mustachioed!
  Nicoletta ngandika karo mesem:
  - Kabeh kewan sujud marang sing mustachioed ... Supaya dheweke bisa gagal sing dikutuk!
  Gringeta ngguyu maneh, lan murub, ngises:
  - Proyektilku sing paling akurat. Kita mesthi bakal teka!
  Nicoletta ngangkat driji indeks lan ngandika:
  - Pif, Paf - ora kejawab! Kelinci abu-abu mlumpat!
  Gringeta, murub, nyanyi:
  Saben uwong milih dhewe
  Wong wadon, agama, dalan...
  Ngabdi marang setan utawa nabi
  Saben uwong milih dhewe!
  Jane geleng-geleng kepala lan protes:
  - Ora mesthi ing cara sing! Sangang puluh sanga persen saka iman manungsa ditemtokake dening lair, ora dening kawruh. Kene kita dadi kagungane Gréja Anglikan ... Lan yen katon, ing basis apa? Apa iki pilihan kita?
  Gringeta cekikikan lan ngandika:
  - Aku wong ana ing kulawarga pracaya, nanging saiki aku liyane lan liyane kepekso menyang ateisme!
  Nicoletta giggled lan macet metu ilat.
  - Atheisme ... Sing menarik!
  Malania nyathet filosofis:
  Lan adoh saka kabeh! Nalika ora ana Gusti Allah, lan ora ana kekuwatan gaib, mula agama apa wae sing palsu!
  Gringeta manthuk-manthuk, kanthi kersa ngonfirmasi:
  - Iku kaya komunis! Padha teka karo idea sing kabeh agama iku mung fantasi wong. Lan iki padha mbangun doktrin!
  Malanya ngempet lambene mamang.
  - Lan apa sing nunggu dheweke sawise mati?
  Gringeta cekikikan karnivora. Dheweke ngetokake proyektil, ngethok awak tank Soviet liyane lan mangsuli:
  - Ing kene sampeyan bisa mikir akeh ... Malah patangen saka wong mati dening pasukan ilmu!
  Malania kelingan, nyengir:
  - Aku maca siji buku bab donya mangsa. Wis ana kekaisaran angkasa. Ora ana pati, tuwa, penyakit. Lan, mesthi, keluwen ... Bener, umume populasi ora duwe pekerjaan, nanging cukup kanggo kabeh wong.
  Contone, mobil diwenehi gratis. Lan ana mesin elektronik sing tetep sesambungan karo jagad iki.
  Nicoletta ngendika kanthi serius:
  - Progress cepet. Delengen tank iki ... Carane wis maju lan dadi luwih sampurna. Isih, "Churchill" -2 ora bisa dibandhingake karo "Matilda".
  Malania setuju karo iki:
  - Ya, tank wis maju ... Iki apik banget!
  Serangan liyane saka tank Soviet bogged mudhun, lan ana break.
  Tanggal 10 lan 11 November, Jerman nindakake operasi nyerang cilik, nglereni sudhut ing sisih lor.
  Pasukan Soviet nyoba kanggo counterattack sisih lor Stalingrad, nanging ora entuk akeh sukses. Wis ana omah pungkasan ing kutha. Dirusak ing wektu sing padha, menyang lemah. Nanging saiki, Stalin dhawuh supaya tetep nganti pungkasan.
  Kutha Baku meh dicekel. Nanging sumur-sumur lenga mau padha kobong lan perang ana ing antarane. Jerman tansah ngebom.
  Peperangan ing Astrakhan ana ing puncake ...
  Ing tanggal 12 Nopember, wong Turki nyerang Yerevan. Tekanan kasebut ditolak. Ottoman nandhang sangsara. Nanging fau dipecat maneh. Tanggal 13 November, Jerman nguwasani kuartal pungkasan ing Baku - ngumumake panangkepan kutha kasebut. Mung ing semenanjung, perang isih ana, lan langit ireng saka sumur sing murub.
  14 November, Nazi miwiti serangan ing Murmansk. Dheweke nggunakake artileri, lan pesawat ...
  Stalingrad kobongan, nanging bala bantuan Soviet sing ditugasake maneh bisa ditindakake. Senajan mung kanggo pinggiran kutha, lan ing biaya losses kolosal.
  Sajrone serangan ing Murmansk, armada gedhe kapal perang padha kumpul, lan operator pesawat uga nyedhaki. Kutha iki ditekan kaya rol plasma. Lan padha ngebom lan murub.
  Tanggal 15 November, pasukan fasis wiwit pindhah, nyerang kutha, mung pelabuhan sing ora beku ing Samudra Arktik. "Mouses" njupuk bagéyan ing perang, lan malah tank "Tikus", kang Nazi wanted kanggo nyoba metu ing laku.
  Nanging, "Tikus" rada nguciwani. Dheweke kawitan maju, lan banjur macet ing snowdrifts. Lan mandheg ing pinggiran kutha. Jerman durung siap kanggo nyerang. Nanging tembakane ora mandheg. Ing 16 November, Nazi praktis rampung ngresiki lenga, sumur murub. Nanging bagéan saka semenanjung ora bisa diakses dening wong-wong mau, amarga saka geni sing wis thukul menyang langit kapitu.
  Tanggal 17 November, Nazi nyekel cabang pungkasan saka Delta Volga, lan kanthi mangkono ngalangi Astrakhan kanthi luwih jero. Baku wis suwe dipotong.
  Yerevan uga diserang. Kutha iki ana ing bukit, trep banget kanggo pertahanan, nanging angel nyerang utamane karo tank.
  Tanggal 18 Nopember, wadyabala Sovyèt malih nguji kakuwatan pertahanan Nazi ing sisih lor Stalingrad. Iki weakened onslaught ing apa isih ing taun ing Volga, nanging worth losses nyoto.
  Tanggal 19 November, Jerman mungkasi serangan ing Murmansk amarga kerugian gedhe.
  Mangkono, Fuhrer kesurupan ora bisa narik metu ing sembarang cara, akeh splinters saka posisi. Rencana Nazi kanggo mungkasi USSR sadurunge mangsa gagal.
  Sing paling awon, minangka Jepang, nundha serangan kasebut, amarga hawa adhem, lan kerugian tenaga kerja. Ing bab mung sing samurai nambah produksi dhewe telung puluh papat lan Panthers dilisensi. Lan bisa nyebabake masalah musim panas sabanjure.
  Ing tanggal 20 November, Jerman sebagian mateni geni lan ngresiki sebagian besar semenanjung.
  Ing tanggal 21 Nopember, wadyabala Sovyèt malih nyerang Jerman lan malah nyenggol sawetara kilometer ing sisih lor Stalingrad. Nazi kudu ngurangi serangan lan nyoba ngrebut posisi.
  Gelut, kaya sing dikandhakake ing kasus kaya ngono, mung ana ing tingkat freak!
  Tanggal 22 November, Nazi nyoba maju ing wilayah Turkmenistan. Lan sawise mlaku sepuluh kilometer, padha mandheg. Nanging ing 23 November, sawise ngenalaken brigade Shah menyang perang, padha maju maneh. Kahanan wis saya tambah parah ing wilayah Asia Tengah.
  Tanggal 24 November, ora ana owah-owahan sing signifikan ing ngarep ...
  Tanggal 25 November, Nazi nerusake serangan ing Murmansk. Mbuwang bagean anyar menyang perang. Nanging ora ana gunane nganti saiki.
  26 November wis teka - sewelas taun wiwit pemilihan Reichstag, sawise Hitler diangkat dadi Kanselir Reich.
  Kanggo pisanan, tank E-100 paling anyar dipasang ing ngarep.
  Iku laku tempur mesin kuwi.
  Tangki katon rada dawa, meh rata. Moncong dawa saka meriam 128mm metu saka iku. Lan waja frontal ing sudut patang puluh lima derajat. Lan dheweke diiringake saka sisih.
  E-100 tank dipindhah thanks kanggo mesin 1500-daya kuda paling anyar, luwih cepet saka Maus. Lan projectiles mumbul mati wong.
  Lan ing mobil katon ceria papat Magda, Christina, Gerda lan Charlotte.
  Bocah-bocah wadon nglairake anak kanggo Fuhrer, lan ninggalake wong-wong mau ing sangisore pengasuh SS khusus.
  Lan mung teka ing ngarep. Bocah-bocah wadon lucu banget. Padha ora kejawab perang. Lan iki mung kesempatan kanggo nyebut awake dhewe. Njupuk, pungkasanipun, iki Sevastopol lor.
  Lan kanggo netepake dominasi Reich Katelu ing Samudra Arktik. Suwene suwene perang bisa terus? Lan papat mikir: paling ora ana sing bisa diganti?
  Ora banget frosty cedhak Murmansk - insulates Teluk Stream. Bocah-bocah wadon ing swasana ati gelut. Saben wis saperangan - lanang lan wadon! Supaya sampeyan bisa bungah.
  Magda lan Christina ngubengi bedhil. Tank anyar lan gampang ditangani. Saka sisih dilindhungi dening 120 mm waja sloping, plus liyane 50 mm tameng. Dadi mobil ora bisa ditusuk saka kabeh sudhut.
  Bocah-bocah wadon padha siulan lagu. Padha gedhe ing atine.
  Gerda ngendika kanthi eseman ing lambe amber:
  - Saiki kita duwe turunan umum karo Hitler. Kita minangka anggota kulawarga kraton!
  Charlotte cekikikan nalika dheweke ujar:
  - Lan ahead - mung nul!
  Tank "E" -100 nyedhaki posisi Soviet. Kabèh ing sakubengé rusak banget nganti tembakan saka Soviet langka, lan biasane saka bedhil cahya.
  Magda ngarahake meriam 128mm lan murub ing murai Soviet. Bocah wadon pirang madu nyanyi:
  - Aku macan tutul, lan aku duwe grin ... Lan macan ganas nyuwek kabeh wong!
  Patang puluh lima Soviet mundur, sawetara prajurit Rusia tiwas.
  Magda ngguyu kaya kucing:
  - Aku iki superman, caraku gampang.. Aku bakal cokotan sing duwe buntut sing digawe saka wool! Banjur cah wadon wiwit ngguyu. Nah, kaya dewi alam bébas.
  Para pelacur Hitler goyang tank. Lan padha mlumpat ing mobil karo waja kepekso.
  Nanging banjur prajurit nguripake mobil. Charlotte, kaendahan iki kanthi rambut warna tembaga, carane nyanyi:
  - Tsok, tsok, tsok ... Muter aliran! Pasukan kavaleri Nazi mangan kabeh pasir!
  Lan sawise iku, Charlotte, carane dheweke kepengin ngguyu ... Dheweke malah clanged untune. Lan maneh tank muter. Jerman nyuwek pager kawat barbed. Mesin, ukurane Tyrannosaurus rex, nggereng saru. Lan para prajurit kasebut nuduhake pasuryane sing lucu lan karnivora.
  Bocah-bocah wadon tahan ing awake dhewe lan nglairake anak saka Adolf Hitler. Lan sing wis ngandika soko. Srews ayu, nanging ing wektu sing padha freaks moral. Kene padha ulig prajurit Soviet sing tiba ing gembong. Lan padha dipencet meriam 76-mm menyang lemah. We ndamel liwat iku. Baja sing rata. Warriors nuduhake tokoh aerobatik. Cangkang kasebut katon luwih ora mbebayani tinimbang kacang polong, kanthi swara sing dicekel bocah. Mriem sabanjuré sing E-100 flattened yaiku 85mm.
  Magda cekikikan.
  - Lan kita tresna Rusia kaya bedbugs!
  Christina mbenerake kancane:
  - Luwih kaya bruwang! A bear iku kewan gedhe!
  Charlotte sing rambut abang nambahake, nuduhake taringe:
  - Lan toothed!
  Tank-tank Jerman ngubengi garis pertahanan kutha. Pasukan Soviet perang banget. Kabeh padha ngangkat gegaman. Malah bocah-bocah umur sepuluh taun perang ing milisi. Ana uga akeh bocah wadon. Kabeh warga padha ngumpul, nanging ora cukup senjata. Kepahlawanan massal diwujudake ing kabeh. Pionir, nggunakake bahan peledak krasan utawa bundel granat, nyedhaki tank Nazi lan mbuwang piyambak ing trek - mati kanggo tanah air.
  Tank E-100 ngalami karusakan. Salah sawijining bocah lanang bisa ngliwati tambang sing abot. Dheweke tilar donya dhewe, nanging ngrusak mobil Jerman. Roller bledosan, lan bagéan saka ulat mabur. Mobil gedhe alon alon. Banjur saperangan prajurit mbuwang buntelan granat, ngrusak trek sing kandel.
  E-100, sawise ngliwati garis ngarep, ilang mobilitas.
  Gerda ngarahake enem bedhil mesin, lan nguripake nalika prajurit Soviet nyoba kanggo counterattack. Welasan wong Rusia lan wakil saka bangsa liya ing Rusia tiba, ditindhes dening peluru mesin. Nanging, prajurit Soviet mlayu maju. Padha mbuwang granat lan mati. Bagéyan saka pecahan tekan E-100, nanging bedhil mesin makarya kanthi bener. Lan setan Gerda akurat banget. Lan peluru dheweke meh ora mabur kanthi muspra.
  Lan prajurit Rusia mati ...
  Christina dipecat saka meriam 75 mm kanthi cepet, cangkang fragmentasi, lan dipecat saka senapan mesin koaksial. Kéwan rambut abang, nyuwek-nyuwek prajurit Sovyèt nganggo peluru, ngucap:
  - Aku sing nggawa pati ... Iblis dhewe iku abang-rambut kanggo kula!
  Magda kanthi isin ngandika:
  - Inggih, sampeyan ora kudu. Iblis iku mungsuhé Gusti Allah lan wis pinasthi sendhang geni!
  Christina napuk logam nganggo sikil telanjang lan bellow:
  Apa bab tlaga geni? Rambutku kaya geni!
  Gerda ngandika karo smirk:
  - The Fuhrer piyambak bakal ngapura dosa kita ... Luwih tepate, konsep banget dosa, iku ateges outdated?
  Magda ngangkat bahu.
  - Sampeyan pengin ngomong yen konsep dosa wis ketinggalan jaman ...
  Gerda nguripake maneh bedhil mesin, nyegah serangan balik nekat dening prajurit Rusia. Peluru matèni wong-wong mau kaya peparingé saka neraka. E-100 dilindhungi banget ing modifikasi iki. Nganti wolung bedhil mesin, loro coaxial karo meriam, lan liyane dikontrol ing engsel. Lan padha kenek banget.
  Gerda nggero karo nyengir:
  - Dosa, iki minangka dhasar anané Reich Katelu! Agama kita pancen imane kewan!
  Christina sing rambut abang, nembak meriam lan mateni prajurit Rusia, nyanyi:
  - Kewanku sing sayang lan lembut ... Aku tresna taringmu, percaya! Kewan infernal lan taringku!
  Salah siji saka bedhil anti-pesawat Soviet maneh ngatur kanggo mencet rinks lan break wong. E-100 pungkasane mandheg. Magda, Nanging, ngukum bedhil anti-pesawat ngganggu dening nutupi karo daya abot. Inggih, trek wis rusak.
  Gerda nyeluk kapal tunda lan takon:
  - Tarik kita metu, please! Kita mati! Trek wis rusak!
  Wangsulane langsung teka:
  - Tarik bakal!
  Christina nyanyi karo mesem:
  - Iki pamindhahan! Mungsuh kanggo sampah!
  Magda murub ing bedhil, kang prajurit Rusia nyoba kanggo narik metu kanggo geni langsung. Dheweke mbanting tong minyak, lan nyebarake prajurit Soviet ing arah sing beda-beda. Prajurit kang siji suwèk-suwèk, banjur perang ing sangsara.
  Kristen pirang nyabrang awake, lan ngunggahake mripate menyang langit, dheweke ndedonga:
  - Ngapunten Gusti! Kanggo dosa involuntary lan matèni!
  Christina cekikikan lan ngandika:
  - Ora, iku ora bisa! Sampeyan kudu hard kaya watu! Dadi rock kanggo kita!
  Magda mangsuli kanthi yakin:
  - Ana mung siji rock - Yesus Kristus!
  Iblis wulu abang nguwuh:
  - Gusti Yesus ana pacifist! Lan iman lan profesi kita perang!
  Tank E-100 ditarik lan diseret menyang posisi Jerman. Gerda, kanthi eseman saka ratu salju, ujar:
  - Rollers bagean paling ngrugekke saka tank. Lan iki kudu dilawan!
  Charlotte geleng-geleng kepala.
  - Aja nutupi kabeh rollers karo tameng. Iki ora mungkin, amarga bagean saka ulat isih bakal mbukak!
  Magda nyaranake:
  - Lan yen sampeyan nggawe rollers cilik lan tanpa pallet?
  Iblis rambut abang cekikikan lan nuduhake untune mutiara:
  - Lan carane menehi kacepetan luwih?
  Magda ngusapake logam nganggo tlapakane lan menehi saran:
  - Lan yen sampeyan nggunakake motor listrik?
  Charlotte ditarik munggah weteng lan twisted dheweke gulu.
  - A pilihan bisa ... Lan tank bakal diobong kurang!
  Magda ngandika karo nangis:
  - Sing nalika kita mlebu neraka, iku bakal kobong lan kobong kaya obor!
  Si abang nggegirisi:
  - Inggih, supaya apa ... Lan malaekat digawe saka geni padhang! Ayo dadi malaekat!
  Christina njupuk lan nyanyi kanthi swara:
  - Aku ora malaekat, nanging mung setan, nanging kanggo wong aku wis dadi wong suci .... Njaluk mungsuh saka pitungan, ing torture saka pain unearthly kuwi!
  Bocah-bocah wadon padha meneng... Stormtroopers padha muter ing langit, lan cannonade rame. Lan bom terus udan lan udan ... Kaya es nyata karusakan lan karusakan.
  Murmansk kobong lan wong mati. Jerman malah ngluncurake rudal balistik. Ora gegaman banget efektif. Iku luwih gampang kanggo nyelehake bom limang ton saka Yu-488, bakal luwih akurat lan luwih murah.
  Christina minangka sing pertama mlumpat tanpa alas kaki menyang salju nalika tank kasebut digawa menyang parkir darurat. Tukang ndandani ana ing kono. Bocah-bocah wadon pindhah menyang gubug sing anget. Lungguh ing kasur. Gerda lan Charlotte wiwit main catur saku.
  Magda lan Kristina wiwit nindakake pers supaya padharan padha embossed lan ora sag nalika meteng. Enak nggegirisi ing bangkekan prajurit. Isih seger, nanging iki wis dadi wanita sing wis nglairake anak. Lan mati saiki ora medeni - ana wong sing nerusake balapan! Malah karo wiji saka bajingan kaya Hitler.
  Nanging bocah-bocah wadon saka SS batalyon "Macan", Fuhrer tenan kaya Gusti Allah. Lan ora ana maneh dewa pagan, nanging soko Mahakwasa lan ora bisa dingerteni ing genius.
  Gerda main gambit raja lan ngembangake serangan sing kuwat. Charlotte nekad mbela awake dhewe. Ana ijol-ijolan pukulan. Nanging kabeh iku rampung ing extermination bebarengan, lan seri. Banjur Magda lan Kristina wiwit main catur. Lan Charlotte lan Gerda wiwit nindakake pers lan push-up. Cah wadon aktif tetep ing wangun.
  Magda, muter lan nyurung mungsuh, kanthi filosofis ujar:
  - Isih aneh ...
  Christina takon karo mesem polos ing lambene:
  - Apa sing aneh?
  Superman pirang mangsuli:
  - Kasunyatan bilih putih iku werna kabecikan, nanging padha pisanan miwiti perang!
  Iblis abang kanthi rasional ujar:
  - Nanging kita uga apik ... Nanging Bolsheviks nyerang Rusia pisanan!
  Magda nanggapi kanthi nada sedih:
  - Nanging kabeh mekar sadurunge kita, kabeh kobong ing mburi kita ...
  Christina mangsuli kanthi swara sing cetha:
  - Sampeyan ora kudu ngeluh! Kanthi kita, sing bakal mutusake kabeh kanggo kita!
  Gerda terus nyanyi:
  - Seneng, ora surem, ayo mulih - atlet pirang bakal dadi ganjaran kita!
  Sawisé iku, kabèh papat bledosan metu ngguyu.. Ana remaja petugas muncul lan menehi bocah-bocah wadon sandwiches karo butter, keju, sosis, lan woh-wohan garing. Bocah-bocah wadon padha mangan, lan padha kesel ing panas. Para ayu padha turu. Iku apik nalika sampeyan isih enom lan sehat - sampeyan bisa gampang turu.
  Esuke, 27 November, E-100 mung dibalekake sebagian. Bocah-bocah wadon ora melu serangan kasebut. Nanging ing tangan liyane, ing siji bikini, lan tanpa alas kaki liwat snowdrifts, padha mlayu. Padha katon kaya wong edan, cepet-cepet meh wuda ing kadhemen. Nanging bocah-bocah wadon umume aerobatik. Dheweke minangka wong khusus ing mangsa ngarep!
  Gerda maju. Lan cah wadon tanpa alas kaki Gerda, sing ana ing dongeng Andersen. Nanging uga wani lan hardened. Lan ing wektu sing padha, dheweke dadi pembunuh lair. Prawan sing cepet, kanthi otot sing kuwat.
  Nanging, kabeh bocah wadon papat iku apik. Padha mlayu kanthi cepet sèket kilometer lan bali maneh. Banjur padha nindakake serangkaian latihan, nyanyi, lan ngayun. A sethitik latihan ing shooting.
  Mung dina sabanjure tank E-100 didandani. Inggih, lan iku ora dadi ala. Menapa malih, ing mesin super-abot iki ana noto asli saka rollers, beda saka urutan staggered, kang nambah kinerja nyopir ing salju, nanging nggawe masalah tartamtu kanggo repairman metu saka pakulinan. Senajan iku mung luwih gampang kanggo Gunung E-100 saka "Tiger" utawa "Panther".
  Tanggal 28 Nopember, Nazi bisa nembus luwih jero ing Murmansk. Nanging resistance saka pasukan Soviet mung ora bisa dingerteni. Lan malah cangkang nembelas inci kapal perang Inggris lan Jerman ora bisa ngilangi karsane pertahanan.
  Nanging Nazi isih maju. Tank E-100 ngliwati saperangan blok ing sawijining dina, nanging maneh ngrusak trek kasebut. Nanging wektu iki ndandani mung sawetara jam. Tanggal 29 November, bocah-bocah wadon terminator tabrakan karo tank KV-3. Mobil Soviet kaping pindho nyerang waja frontal, nanging cangkang kasebut mabur saka slope. Magda mbalekake tank Rusia, ngobong kaya tumpukan obor sing ditumpuk.
  Christina takon marang kancane karo nyengir:
  - Apa sampeyan ora melas kanggo wong Rusia?
  Magda mangsuli kanthi tulus:
  - Aku mesakake kabeh wong, sanajan sing ora pantes dikasihi!
  Lan cah wadon ngempet abot, nguripake mripate menyang langit. Para prajurit nyoba tumindak kanthi ati-ati. Supaya ora keganggu karo ndandani. Senjata 128mm lan 75mm dianggo kaya kuldi. Nanging tank isih rusak.
  Salah sawijining tembok njeblug lan ambruk ing mobil. Digores lan rada dented waja.
  Ing tanggal 30 November, Nazi luwih maju. Ing sawetara panggonan, malah menyang tengah kutha. Nanging ing dina sing padha, tembakan apik saka patang puluh lima ngrusak moncong meriam 128 mm, lan bocah-bocah wadon dipeksa ngadeg maneh kanggo ndandani. Lan, ketoke, luwih suwe.
  Banjur papat mutusake kanggo perang tinimbang tank, kaya infantri prasaja. Wong ayu nyoba gelut, gelut ing siji bikini. Nanging ing kadhemen, bocah-bocah wadon mung bisa tahan sawetara jam ing wangun setengah wuda, banjur padha mlayu kanggo anget.
  Gerda dikubur ing salju, murub saka senapan mesin MP-44 paling anyar, lan mateni prajurit Rusia kanthi aktif. Iki dheweke, bocah wadon tanpa alas kaki kanthi rambut putih, nyerang kolonel Tentara Merah ing sirahe. Lan dheweke ngandika:
  - Ora, aku isih Aryan!
  Charlotte, sing maju saka sisih liyane, cekikikan:
  - Sampeyan prajurit sing nggawa pati kanggo mungsuh. - Banjur cah wadon rambute abang, Bare-legged murub ing mayor lan nabrak wong tengen ing mripat. Cantik nyengir. - Sampeyan ndeleng, aku njupuk uga!
  Gerda menehi giliran, ngrampungake anggota Komsomol, lan kapten pasukan Rusia, nuduhake untu asu:
  - Ya, sampeyan njupuk, lan aku weruh! Kaya chainsaw!
  Charlotte mbuwang pecahan kaca nganggo driji sikil. Dhèwèké nggebug létnan tentara Rusia ing gulu, lan ngucap:
  - Lan kene aku, dabble ing kaca!
  Gerda mlayu ngliwati salju, ninggalake jejak kaki sing apik. Dheweke mlayu mbungkuk. Banjur bocah wadon macan tutul noleh lan nindakake somersault. Dheweke bengkong lan mindhah sirahe menyang dagu prajurit Soviet. Dheweke muntahake getih. Gerda squeezed dheweke tenggorokan karo telanjang kaki lan strangled Russian.
  Charlotte, setan rambut abang, nyedak perintis. Semono uga bocah-bocah wadon sing jahat lan jahat.
  Magda uga matèni prajurit Rusia, nanging ora ndemek bocah-bocah. Ora, dheweke ora bakal ngangkat tangane marang bocah. Lan umume, getihen ora menehi rasa seneng. Nanging isih, dheweke minangka tigress saka batalyon SS, lan dheweke kudu manut dhawuhe.
  Ing kene Christina mbuwang keris menyang bocah lanang sing umure kira-kira rolas taun. Wis kejem. Ora, wong diwasa ora kudu mateni bocah!
  Magda nyabrang lan bisik:
  - Ngapunten Gusti! Sampeyan njijiki aku, nanging perang iku perang!
  Lan pirang ditembak ing penembak jitu Rusia, dheweke tiba, ditusuk kanthi akurat ing jembatan irung. Alas, papat misuwur muncul. Bocah-bocah wadon pisanan mateni Inggris lan sebagian Amerika, nanging saiki padha njupuk munggah
  wong Rusia. Kuwi mesem-mesem ing Perang Donya II. Grins sing nuduhake taring paling nyata, lan landhep!
  Christina ngusapake sikile sing telanjang ing kayu, isih krasa adhem lan ujar:
  - Elek? Lan apa sing dikarepake saka penyihir rambut abang!
  . BAB #14
  Ing Jerman mboko sithik froze kegiatan. Kalebu penerbangan - lan dipeksa amarga rusake kondisi cuaca. Sampeyan ora bisa ngrampungake tugas-tugas sing wis ditemtokake ing wayah bengi serangan kasebut. Bener, Kaukasus praktis dijupuk. Produksi minyak Baku dikontrol. USSR ilang sumber lenga paling gedhé. Bener, Jerman dhewe isih kudu nglampahi wektu kanggo mulihake sumur. Dijupuk lan Karelia, Arkhangelsk, bagéan saka pesisir lor. Rampung dipotong saka komunikasi karo liyane saka Rusia Leningrad. Sawetara wilayah liyane direbut ing tengah. Setengah saka Turkmenistan uga dikuwasani. Jepang ngrebut kabèh Mongolia, lan uga nggabung menyang Asia Tengah lan sebagian nggawe jembatan ing sanjabane Amur, ing wilayah Usuri. Bener, samurai kasil rada kurang. Vladivostok wis rampung diblokir lan lagi dibuwang.
  Moscow kira-kira 200 kilometer adoh. Lan Jerman wis bisa ngebom ibukutha kanthi rudal balistik lan bom nganggo pesawat jet. Nanging ing mangsa lan ing Frost, Wehrmacht ilang kesempatan kanggo nindakake serangan luwih. Utamane pasukan kolonial: India, Afrika, Arab banget adhem. Lan padha ilang paling saka kemampuan tempur. Iku dosa yen ora njupuk kauntungan saka kahanan kuwi. Senadyan Tentara Abang nandhang kapitunan gedhe, nanging uga saya suda banget.
  Pancen, Staff Umum mutusaké, senadyan kabeh kangelan ing nyediakke lan mundhut saka Kaukasus, kanggo nindakake sawetara operasi nyerang gedhe ing mangsa. Sanajan fasis ora wani nempelake irung ing musim dingin, nanging kita bakal jiwit lan remuk.
  Utawa, ing kasus apa wae, kita bakal meksa dheweke perang ing kahanan cuaca sing paling ala.
  Vasilevsky, kepala staf umum lan wakil menteri pertahanan, cukup logis, ngusulake yen USSR ora bakal bisa menang ing lomba teknologi nglawan kabeh Eropa lan Afrika, kanthi Asia kanggo boot.
  Ing babagan iki, sajrone mangsa, kauntungan saka mungsuh, utamane ing penerbangan, mung bakal tuwuh. Ya, mesthi, perancang Soviet wis ngembangake lan terus ngembangake tank anyar sing luwih maju. Ing tartamtu, T-34-85 karo menara gedhe lan bedhil kuat. Inggih, IS-2 karo bedhil 122-milimeter ing dalan. Nanging Jerman uga ora bakal mandheg. Kajaba iku, malah mobil anyar ora cukup kanggo ngalahake Lion utawa mobil abot.
  Lan ora mungkin saiki bisa nggayuh kaunggulan numerik.
  Voznesensky uga ngandika. Dheweke uga ngomong babagan serangan awal:
  - Sawise mundhut Kaukasus, tentara kita bakal ngalami kekurangan bahan bakar. Luwih tepate, kita wis ngalami kanthi lengkap. Nanging, ing mangsa, wektu awan luwih cendhek, cuaca ora mabur umum lan konsumsi bahan bakar uga bakal suda.
  Komisaris Rakyat Zhdanov uga cepet-cepet nambah:
  - Kajaba iku, pejuang lan sappers kita nyebul kabeh sumur minyak ing Kaukasus. Lan iki tegese Fritz durung bisa nggunakake lenga kita. Nanging ngelingi carane cepet fasis kejem bisa mbangun lan mulihake kabeh, banjur ing spring lenga Baku uga mili menyang arteri saka ekonomi Reich Katelu.
  Stalin nyimpulake diskusi kasebut:
  - Ing pungkasan Desember kita bakal nyerang serangan mangsa pisanan. Pitakonan mung ing ngendi?
  Ora ana persatuan ing antarane militer. Zhukov ngusulake kanggo nyerang ing tengah lan mbuwang mungsuh saka Moskow. Vasilevsky nyaranake manawa luwih becik golek titik lemah ing Tikhvin. Ing wektu sing padha, bantuan Leningrad, sing dering pindho blokade ora bisa urip.
  Rokossovsky disebut kanggo nyerang ing arah Voronezh. Ana gagasan kanggo nyerang Nazi ing Astrakhan, utawa malah cedhak Arkhangelsk. Stalin ngrungokake kabeh komentar, ngeruk soko lan mikir.
  Ing idea saka push mungsuh adoh saka Moscow katon seductive lan ngemis. Nanging, ing tengah, Nazi saiki sing paling kuat lan kuwat.
  Iku ketoke ora logis kanggo nyerang, meksa Volga, kali gedhe lan kebak mili, lan phase banget pisanan saka operasi bakal protracted.
  Varian saka serangan antarane Don lan Volga bisa, nanging kita wis diantemi ing kono, lan Jerman uga benteng.
  Ide Vasilevsky katon paling logis. Ing sisih lor, Jerman luwih ringkih, lan pasukane uga duwe pengalaman pertempuran sing kurang. Kajaba iku, Tikhvin bubar dikuwasani, pasukan Jerman dumunung ing pinggir. Nanging bisa uga yen Fritz mikir kaya ngono.
  Menehi kabeh pasukan ing arah Voronezh? A loteng kawangun ing konfigurasi saka ngarep, kang bakal banget nyoto kanggo nyoba kanggo Cut mudhun kaya slanting sow thistle.
  Sawetara pikiran sing luwih menarik yaiku jancok cedhak Arkhangelsk. Ngelingi yen Fritz kudu nransfer bala bantuan ing segara, ana gandum rasional ing arah iki.
  Sanajan angel nyuplai pasukan kita dhewe, utamane amarga armada kapal selam fasis pancen dominasi ing segara. Ya, lan kapal penjelajah anyar saka Nazi bakal beroperasi. Kayane malah meh gawe kapal perang Bismarck sing sadurunge kebanjiran. Kajaba iku, kapal anyar kudu ngalahake ukuran rekaman lan persenjataan Yamato.
  Sanajan ing sisih liya, kenapa Fritz butuh kapal perang? Kanggo mbuwang bledug ing mripate jagad kabeh? Luwih prihatin babagan data babagan jinis senjata anyar sing dikembangake ing Reich Katelu. Utamane babagan rudal lan pesawat jet, lan iki serius.
  Sawise rada ragu-ragu, Stalin nyetujoni rencana kasebut: kanggo miwiti serangan ing wilayah Tikhvin ing pungkasan Desember, lan ing awal Januari kanggo ngrasakake mungsuh cedhak Voronezh.
  Umumé, iki katon logis ... Sauntara kuwi, papat bocah wadon sing meh lali terus kepahlawanan ing Front Wétan. Gerda lan Charlotte lan Christina lan Magda von Singer - sawise ngaso disebabake kasunyatan sing kabeh meh bebarengan dadi ngandhut; banjur nglairake anak sing sehat, bali menyang ngarep.
  Hawane adhem, para ayu teka mung tanggal 25 Desember. Iku salju lan angin ndamu curls. Lan dheweke ora milih papan sing paling anget kanggo awake dhewe - ing cedhak Leningrad.
  Sawise teka, bocah-bocah wadon nganggo bikini padha jogging liwat salju. Nyatane, wong Aryan sejatine kudu nuduhake yen dheweke ora wedi marang sapa wae, sanajan selesma sing paling abot. Bareng karo wong-wong mau, ana bocah ninja sing teka saka Jepang, sing kabeh diarani Karas, mlayu.
  Bocah iki dadi misuwur amarga melu operasi khusus. Fitur oriental sing nyenengake, bebarengan karo rambut pirang sing diturunake saka bapak sing ora dingerteni, nggawe bocah lanang kasebut apik banget.
  Bocah-bocah wadon malah nanggepi dheweke, sanajan Karas, mbok menawa, durung dadi pasangan kanggo dheweke. Nanging relief saka Otot, kaya kabel, mlaku, malah iki macan tutul atos lan ngalami ora bisa ngetutake.
  Bocah-bocah wadon sawise nglairake ing pangkalan latihan rampung pulih bentuke, nanging ora saben superman diwenehi kanggo nahan kecepatan es kasebut.
  Christina, sing, kaya Magda, von Singer, bisa perang karo Rusia, ngandika:
  - Frost lan salju minangka sekutu utama. Lan ora ana sing luwih adhem tinimbang Inggris!
  Magda ujar kanthi bener:
  - Aku ora bakal ngomong sing. Rusia luwih kuwat lan unit meh ora mundur!
  Charlotte nggawe somersault, nalika jogging, cekikikan, ujar:
  - Nanging iki luwih kekirangan tinimbang plus .... Aku ora ngerti cara komando lan kontrol pasukan kayata nggawe detasemen barrage lan eksekusi para komandan unit mundur.
  Barefoot Gerda dhewe, muter nalika mlaku lan mulet, setuju:
  - Mesthi - sampeyan ora bakal njaluk warriors apik saka ing kelet. - Ing kene cah wadon pirang, Nanging, dipeksa ngakoni, gritting atine. - Nanging Rusia berjuang kanthi apik yen wis suwene rong setengah taun. Kita pengin vitalitas!
  Christina ngangguk-ngangguk menghina.
  - Apa sampeyan ngomong karo kita?
  Gerda cekikikan, ngandika:
  Kita elit! Utamané Marseille!
  Ace paling apik kabeh kaping lan bangsa, senadyan larangan categorical saka Hitler, sing wanted simbol invincibility iki fokus istimewa ing karya memulang - sawise kabeh, iku isih lètnan jenderal, Nanging nyuwil metu ing ngarep.
  Utawa, Fuhrer kanthi graciously ngidini dheweke bali yen Jerman krasa ala ing endi wae.
  Nazi, mesthi, mung ing kasus, ngiyataken nimbali lan disiapake kanggo mangsa, nanging padha banget mangu-mangu yen Rusia bakal duwe sumber daya kanggo tumindak nyerang gedhe-gedhe.
  Nanging, intelijen kerja. Yaiku, informasi babagan serangan sing bakal teka kanggo mbebasake Tikhvin isih bocor. Kajaba iku, pasukan Soviet wiwit nyiapake artileri sing kuat, ing wektu Natal.
  Katyusha padha thrashed, lan malah saperangan saka Andryusha dhuwur-daya peluncur jet pisanan. Lan rame-rame kuwi dicekel bocah-bocah wadon sing ora nganggo alas kaki, setengah beku.
  Untunge, kupinge apik banget lan mripate cemlorot.
  Karo ndeleng saben liyane, bocah-bocah wadon teka menyang kesimpulan:
  - Apa saiki kita bakal perang, minangka ngirim!
  Lan bocah ninja Karas ngandika:
  - Tugasku yaiku mlebu ing Leningrad lan pengin ndeleng ing kana. Sampeyan banget ayu kanggo pramuka!
  Magda ngelus-elus bulu mata, mangsuli:
  - Lan sampeyan uga ... Lan yen Rusia katon aneh, logat sampeyan?
  Karas kanthi logis ujar:
  - Yen sampeyan nganggo basa Rusia kanthi bener, sampeyan bakal ngiyanati wong manca luwih akeh. Ing kasus apa wae, aku mlayu, nanging kanthi ati-ati ngalahake mungsuh ing sisih pinggir ...
  Bocah-bocah wadon padha mlayu menyang tank. Sawise kabeh, dheweke minangka tanker tes. Lan padha milih kanggo awake dhewe, sing anyar. Luwih tepat, malah loro tank anyar bebarengan, kang kudu dites ing ngarep.
  Yaiku, "Weasels", mobil karo rong anggota kru karo siluet banget kurang. Model tank paling pisanan saka generasi anyar, ing ngendi wong-wong Jerman pancen serius nindakake kompak tata letak. Lan sawetara kawruh sing menarik babagan manajemen. Utamane, transmisi listrik lan lokasi gearbox dipasang ing motor. Lan tanker dhewe, saperangan, padha bener lying mudhun. Ing wektu sing padha, transmisi lan mesin diselehake ing mburi, lan bocah-bocah wadon padha nyaman ing weteng. Lan sikile numpes gear lan tombol ing mburi, lan tangane, ing nalisir, dipindhah mulyo nalika pindah. Kursi paling recumbent digawe kanggo pesenan lan nyalin wangun awak. Pancen ora ana menara - dadi bedhil sing digerakake dhewe, lan sithik banget nganti rollers ana ing njaba.
  Mesthi, mriem ora bisa nguripake, nanging bisa muter sethithik. Inggih, pejuang dhewe misuwur ngubengi sumbu, lan kanthi mangkono menehi ganti rugi kanggo kekurangan menara.
  Magda nerangake marang bocah-bocah wadon kanca:
  - Ana, tanpa menara, tank dadi luwih murah lan murah. Ing kene kita bisa nyetel dhuwure, ngedhunake nganti 1,2 meter lan ngunggahake nganti 1,5 ... Meh kaya partisan, kita nyusup ing plastuna.
  Kanthi bobot saka 12 ton, mobil wis waja frontal banget saka 82 millimeters ing amba saka inclination saka 40 derajat saka horisontal ing ndhuwur. Sing ngisor cilik banget. Sisih dilindhungi luwih elek ing 60 milimeter, nanging rollers dhewe isih nutupi. Mesin 400 tenaga kuda nyedhiyakake kinerja nyopir sing apik banget. Kajaba iku, lokasi roller lan suspensi ndadekake ora mung nyuda siluet, nanging uga nyedhiyakake lintasan sing apik banget.
  Kaya utawa ora, nanging menagerie luwih abot, diwiwiti karo Panther, luwih akeh lan kikuk. Lan ing snowdrifts lan rampung coffin.
  Gerda, sing mapan karo Charlotte partner suwé, lan involuntarily dheweke felt sumelang ing cramped, kothak kompak lan oblong tank. Senajan, mesthi, kita kudu mbayar pajeg kanggo kasunyatan sing mobil karo T-4 persenjataan lan waja paling pas karo bobot 12 ton. Terminator pirang kasebut ujar:
  - Tank paling nyaman yaiku "Macan" lan "Singa". Ing mobil iki, malah kita cah wadon duwe wektu hard kanggo nguripake watara.
  Charlotte mangsuli:
  - Nanging proteksi ... Kaya "Panther" paling anyar, sing mung wiwit November wiwit mlebu pasukan kanthi kasus 60 milimeter .... Bener, bathuk ditutup luwih apik tinimbang kita kanthi 120 milimeter, nanging sampeyan isih butuh. kanggo mencet iku. Ing sudut kaya kita, meriam 85 milimeter bakal ricochet sanajan ditembaki titik-kosong.
  Gerda ngeruk sikile ing mburi kupinge, nanging saka gerakan iki, jempolane ngadeg ing atap sing miring lan ujar:
  - Rusia ngelingake yen tank kanthi kaliber 122 milimeter bisa uga katon. Intelligence ora turu!
  Charlotte ngandika yakin, puffed metu pipi lan twisting tutuk ing nesu:
  - Kepinteran kita, kaya biasane, ana ing ndhuwur. Mung kita padha dikunci ing kothak cramped.
  Mesin anyar 400 tenaga kuda, minangka pandhuane, bisa ditambahake kanggo wektu sing cendhak kanthi campuran banyu-logam utawa nitrogen. Ing kasus iki, tank bisa cepet-cepet kanggo sawetara menit ing kacepetan luwih saka 100 kilometer.
  Pasukan Soviet tindak menyang terobosan, sadurunge padha riddled kabeh trenches lan bunkers saka Nazi. Nanging Nazi mundur paling saka pasukan menyang baris kapindho lan katelu. Sawisé iku, padha nyoba kanggo ketemu infantri karo tentara meriem geni lan machinegun rangking.
  Ahead, mesthi, obah tank. Wiwit T-34-85 sing luwih kuat durung mlebu produksi massal, T-34-76 sing luwih cilik lan luwih seluler nyerang. Padha, preduli saka losses, munggah menyang garis trench lan nggunakake kinerja driving banget ing salju.
  Lan ing kene mobil Jerman nyoba mangsuli. T-4 wis dijupuk metu saka produksi, nanging sawetara iki isih ing layanan. Anehe, dheweke luwih apik ing snowdrift tinimbang monsters sing luwih anyar. Sing isih kudu diwiwiti kanggo mbusak salju sing wis clogged antarane rinks skating. Iku malah lucu carane Fritz godhok banyu ing boiler, lan banjur pour ing trek supaya lemah ndhuwur vile iki metu.
  Malah paling tank Jerman "Singa" malah nandhang sangsara rol kuwi. Bener, ing modifikasi sing paling akeh, Prancis wis nganggep iki, lan mesin kasebut bisa ngalahake telung puluh papat ...
  Nanging ing kene ana sawetara tank Jerman sing isih obah ... Nanging liyane, carane ngomong ... Ing ndhuwur! Bener, saka "Singa" tanker kelangan nyoba kanggo mencet T-34-76 saka kadohan. Sampeyan kudu nyatet sing diwenehi fragility waja saka menara cast Soviet-dirancang, sayangé ana kasempatan kanggo mencet.
  Ing lack of unsur alloying banget akut sing malah 50 mm bedhil saka Fritz mbebayani. Nanging, hit saka mriem cilik 37 mm uga nimbulaké collapses lan shedding saka waja, utawa awak karo retak menara.
  Kerentanan relatif saka "telung puluh papat" mimpin kanggo kasunyatan sing idea saka re-equipping "Panthers" karo bedhil luwih kuat ditundha nganti kaping luwih. Utawa, sing paling awon - yen IP mlebu ing seri kasebut. Nanging nganti saiki, IS-1 durung dadi seri massal. Nanging informasi wis bocor menyang akun IS-2. Wiwit akeh jenderal wis mangertos yen USSR wis meh pinasthi, lan ora nemokake iku isin kanggo ngulungake tanah kelairan kanggo dhuwit. Dadi jumlah mata-mata, kalebu Staf Umum, saya tambah akeh.
  Punika modifikasi abot saka "Singa" karo mriem 128 mm. Dheweke nyoba tekan telung puluh papat kanthi paw sing dawa ... Nanging nyoba kanggo mencet.
  Nanging, tanker Soviet mutusake kanggo nyerang Fritz dhewe. Malah yen diwenehi tingkat geni saka bedhil Wehrmacht, iki suicidal.
  Ing kene "Singa" bisa nyuwek menara lan kanca papat mabur kaya manuk dara menyang jagad sabanjure ... Nanging tank liyane malah luwih aktif metu ... Ing kene para perajin wis dadi tambah parah kanggo ngedongkrak mesin diesel, sing padha, sanajan kanggo wektu cendhak, nanging tanpa campuran, akselerasi tank nganti 70 kilometer. Ayo motor mogok sawise iku. Nanging ing kene wong-wong sing nekat teka ing serangan, sing ora bali. Inggih, apa? Yen ora bisa urip, banjur lali babagan kaslametan.
  Lan saiki, kaya setan saka donya salju, tank Soviet, wis milih korban paling larang kanggo awake dhewe, ram lan abot "Singa". Mobil Jerman iki lagi wae metu saka hanggar.
  Jotosan kuwat, moncong mesin Soviet mbengkongaken. "Singa" cukup kurang lan lambung saka loro mesin wis flattened. Banjur mesin Jerman ing ngarep njeblug. Lan geni wiwit, lan pesawat saka Nazi, liwat lawang ngisor.
  Ora kabeh, mesthi, tank Soviet bisa nembus menyang jarak ramming. Piranti saka Fritz bisa lan tlatah. Nanging sapa sing bisa sukses, kepiye dheweke bakal kenek!
  Gerda lan Charlotte rada maju tinimbang kanca-kancane lan ana ing watesan nalika mobil Soviet wis katon. Inggih, sampeyan bisa njupuk, nanging luwih becik nyedhaki. Saka limang kilometer, malah waja pecah saka telung puluh papat masalah kanggo njupuk.
  Fiery Charlotte kanthi filosofis ujar:
  - Sing mesthi wae. Ora bisa njupuk saka kadohan!
  Gerda mangsuli:
  - Sampeyan bisa yen sampeyan cukup ati-ati!
  Nanging nganti saiki kahanan kasebut ora meksa dheweke mbukak geni saka jarak sing adoh. Lan meh ora ana sing bakal weruh tank sing dicet putih. Lan mobil mlaku kanthi apik. Ora ana sing bakal nyalahke sasis.
  Lan ya, kulo lancar. Kendaraan Soviet uga ora ala, lan ing kene dheweke wis nyusup baris pertama pertahanan Jerman lan nembus sing nomer loro. Lan cuaca ora mabur, badai salju mundhak, lan akeh pesawat Wehrmacht mati.
  Ngelingi kekirangan numerik saka penerbangan abang, lan kekurangan bahan bakar sing akut, ora ana cuaca sing luwih apik.
  Ayo Fritz ndhelik. Wis, sawetara wong malah wiwit ngobahake kain putih. Hitler bakal dadi kaput ...
  Gerda murub saka rong kilometer. Ing asas, iki durung asor kanggo manawa, nanging ndeleng carane akeh Jerman Rusia ngatur kanggo pincang, banjur apa nyana. Kajaba iku, telung puluh papat malah kurang ulet tinimbang ing awal perang, lan padha durung bisa kanggo berkembang celengan anyar. Dadi...
  Terminator pirang kuwatir banget nalika dheweke narik pemicu bedhil. Dheweke wis ilang pakulinan saka shooting langsung - kajaba kanggo storming saka Murmansk, senajan dheweke terus latihan ing lapangan shooting lan latar latihan sak meteng, uga ing sasi pisanan saka pamaréntahan. Nanging ketoke iku luwih gampang kanggo perang ing bikini lan tanpa alas kaki, sampeyan dadi siji karo mobil ... Cangkang kenek lan warped menara ... Ora, iku ora geni, nanging kanca kudu mandeg. Lan saiki korban liyane ...
  Charlotte bisik:
  - Sing wis biasa perang kanggo kamenangan. Dheweke bakal pindhah menyang kuburan karo kita ... - Gerda murub, lan jawata abang-rambut didandani. - Utawa luwih, kita kabeh bakal nggawa mungsuh menyang kuburan.
  Snow White the Terminator nyelani kanthi nesu:
  - Ya, ora ana inspirasi, aja ngganggu lagu!
  Charlotte nyuwun:
  - Sing dhewe! Sampeyan pancen bisa!
  Lan Gerda, mimpin geni, nyanyi;
  Tanah kelairan lan tentara iku loro pilar,
  Ing ngendi planet dumunung!
  Kita bakal nglindhungi sampeyan nganggo dodo,
  Tentara sampeyan digawe panas dening kabeh wong!
  
  Awan adem, panase sumorot,
  Senapan mesin nggosok pundhake prajurit!
  Ing salawas-lawase tanah air kita karo sampeyan,
  Ayo ndhudhuk kuburan kanggo wong jahat!
  
  Ya, kadang pasuryan rejeki iku kejam,
  Peluru ngupaya nembus ati kita!
  Cilik mundur lan pejuang mati,
  Bukak lawange Gusti kanggo pahlawan!
  
  Ing awang-awang tanpa wates kita padha tentrem,
  Surga, prajurit rahayu ora sumunar!
  Katentreman ing tanah air sing dakgawa,
  Anak-anak kita bakal ngrasakake woh kamenangan!
  Nalika nyanyi, Gerda ngalahake sangang tank liyane, kanthi signifikan nambah skor dheweke.
  Banjur Charlotte nyanyi:
  dhuwure lintang,
  Narik kawigaten kanggo jarak tanpa wates!
  Lan wong-wong kita ing jagad pikiran,
  Ngimpi Icarus mabur!
  
  Mripatku natap langit
  Bola kasebut angel didemek.
  Saka sekrup pisanan Archimedes -
  Planed wong dawa lan tedious!
  Banjur cah wadon ora bisa nolak lan wiwit ngarahake lan murub dhéwé ... tanker Soviet ora mbayar manungsa waé kanggo nembak, sanajan bedhil self-propelled Magda uga gabung. Nanging, ing badai salju sampeyan ora bisa ndeleng ing ngendi, apa lan kepiye kedadeyane. Kajaba iku, loro tank lungguh lan meh ora bisa dibedakake saka salju salju. Ya, lan bedhil anyar luwih inconspicuous, lan ing pungkasan ana silencer karo stopkontak cahya. Iki mobil paling insidious diaktifake dening Fritz.
  Carp crucian, sing nalika iku nglayang saka sisih, nyanyi kanthi bungah:
  - Yen wanita gelut, luwih becik ora gelut!
  Iku ketoke kaya apa karusakan loro mobil mung rolas ton saben bisa nimbulaké? Nanging, ing kasus iki, pigura iku kabeh. Bocah-bocah wadon sacoro prakteke ora kantun, sanajan ora kabeh hit dadi agawe. Telu utawa papat slanted waja saka telung puluh papat ricocheted, bab rolas landings mimpin kanggo karusakan kanggo werna-werna derajat saka kendaraan, nanging saka kategori sing gampang kanggo ndandani ing lapangan. Nanging babagan sèket waja kualitas kendaraan Soviet rusak banget.
  Ing kene, contone, telung puluh papat komandan wiwit nyuwek nalika amunisi njeblug. Menara dibuwang adoh, lan moncong dadi setir. Wong mati uga.
  Kapal tanker Soviet telat nyadari yen dheweke disengat lan nyoba nglawan serangan.
  Bocah-bocah wadon macan rame banget, nanging beban amunisi 82 cangkang cukup dibandhingake karo Panther. Senajan amunisi dumunung ing irung lan bocah-bocah wadon kupas elbows babagan wong-wong mau. Nanging isih ana sing bisa ditembak, lan nalika nyedhak, luwih gampang kanggo nyerang Rusia.
  Gerda nyabrang kanthi cepet lan, ngirim tank liyane kanggo kethokan, bisik:
  - Gusti ampuni kula! Iki wong lanang sing wani, nanging salah sijine komandhane pancen edan!
  Charlotte ngandika histeris bisik:
  - Yen padha teka ing kapal kita, banjur pungkasan!
  Pancen, wong telung puluh papat padha murub ing obah, kasaput kumelun, ndredheg saka goyang. Mesthi, hits sing arang, nembak ora akurat, nanging tank wis buzzing.
  Bathuk isih dilindhungi kanthi sampurna lan waja, apa wae sing bisa dikandhakake, kualitas dhuwur, disemen. Lan iki tegese lumahing tambah atose menehi mbalek banget, kaya terwelu jumping.
  Nanging kabeh padha, iku bisu nang, iku padha karo climbing menyang drum lan padha bakal ngalahake karo klub abot.
  Bener, kabin dadi panas banget saka hits, nanging nalika sampeyan lagi nganggo bikini, malah apik sawise nyilem menyang snowdrifts. Nanging luwih ora nyenengake yen cangkang Soviet kena ing apron tengen ing rink. Iki kanggo kinerja nyopir mobil, kaya linggis ing mripat. Senajan, diwenehi sing rollers ora catur, nanging cart kapisah, tank isih bisa mindhah. Nguripake lan ninggalake. Iki kudune wis rampung sadurunge. Lan pangayoman buritan luwih ringkih. Lan amba saka inclination luwih cilik. Yen kena, bisa nembus. Senjata Rusia ora pati kuwat.
  Gerda bisik, sepisan maneh ngeculake hadiah neraka saka meriam semi-otomatis:
  - Nanging Pasaran!
  Senajan tembung iki, utawa luwih motto saka komunis Spanyol kanggo prajurit macan Jerman, ora katon ing kabeh cocok. Sawise kabeh, Nazi perang ing sisih Franco. Sanadyan kadang prajurit gelem nganut trik wong liya.
  Nalika diperlokaké, Charlotte nguripake gun Laska poto-propelled sethitik, break roller tengen karo projectile nggawe masalah kanggo wong-wong mau ing gati.
  Tank-tank Soviet ora balapan ngliwati salju sing cepet kaya ing dalan gedhe, nanging lompatan sing cepet-cepet ngganggu pandelengan, lan cepet.
  Ing kene cangkang kasebut diwutahake ing jarak kosong.
  Lan Gerda murub kanthi cepet, kringet. waja sloped
  mbalek maneh ing bathuk, nanging yen kenek titik-kosong ing sisih ...
  Charlotte mbengok:
  - Lan sanajan aku tiba ing telenging neraka - Aku ora bakal bali menyang cradle!
  Bocah-bocah wadon njupuk nganti pungkasan, nanging cangkang rush saka sisih lan pierce break rollers. Waja retak lan mobil murub.
  Gerda mutusake:
  - We ngrusak mobil lan ninggalake!
  Charlotte nguwuh kanthi sedhih:
  - Apa sampeyan pengin mandheg saka wesi?
  Gerda kanthi tegas ngandika:
  - Ana iku luwih penting saka logam, contone pigura!
  Charlotte nyuwek kamera film cilik lan bengok:
  - Nanging eksploitasi kita bakal direkam ing salawas-lawase!
  Kanthi driji gundhul, Gerda nguripake tuas sing ngaktifake bahan peledak sing bisa ngrusak tank eksperimen menyang pangkalan. Tigress girl banget nuwun kanggo numpes karya seni kuwi, nanging ngendi sampeyan bisa pindhah, yen prajurit Soviet, sing ora bisa nolak wani, ngrebut teknologi unik.
  Dadi padha nyebul Laska lan nyemplung ing salju kanggo nylametake nyawane sing unik.
  Magda von Singer lan Christina uga ora pengin mundur, lan mobil ambruk dening cangkang akurat. Kuwi nasibe - Pallas sing ora duwe karep ing perang apa wae. Nalika sampeyan kudu mundur, ninggalake atimu. Nanging bocah-bocah wadon perang skillfully, lan ngatur kanggo nggunakake nganti meh kabeh mbukak amunisi. Nanging saiki padha kudu burrow kaya ula menyang snowdrift lan ana nyoba kanggo njagong metu saka bedhil Soviet inexorable.
  Yen sampeyan kringet lan nganggo bikini, banjur munggah menyang jero salju ora dadi ide sing paling nyenengake. Nanging sepira kerepe ing donya kita, sampeyan nindakake apa sing nyenengake sampeyan. Ing kasus apa wae, contone, lampu kasebut kanthi serius bisa ngobong tlapak sikil Christina, sikil ilahi, njupuk nganti pungkasan. Nanging bocah wadon saka iki dadi luwih nesu lan bengok-bengok:
  - Kehormatan lan wani kanthi bobot ora didol!
  Magda, sing uga diobong, malah kulite samak ditutupi lepuh, ngucap:
  - Geni iku panas, dudu geni!
  Nanging, tank Soviet nggawe tugas kasebut luwih gampang. Kanthi nesu, dheweke nembak "Weasels" sing ditinggal tanpa rasa welas asih, nglebokake puluhan cangkang menyang logam sing rusak. Ing wektu sing padha, bagean saka tanker metu saka hatches lan, kaya cascade saka grojogan, swiwi saka mobil Jerman piyambak lan wong-wong sing nyopir basa saru.
  Magda grimis nalika ngandika:
  - Padha, Bolsheviks, mesthi, wani, nanging arang banget uncultured!
  Christina, ngidoni salju menyang cangkeme, kanthi ora sengaja nuduhake keadilan sing atos:
  - Apa sampeyan mikir prajurit kita luwih apik?
  Magda ngendika kanthi guyon:
  - Mesthi, iku luwih apik yen kita menang. Kaukasus wis kita, luwih kanggo Moscow mung sawetara atus kilometer ... - Lan pirang madu sternly bared dheweke taring dawa. - Utawa sampeyan pengin nindakake pidato khianat?
  Christina, sing wis cukup ndeleng kabeh lan kabeh wong, mung ngunggahake banyu mancur salju nganggo sikile lan cekikikan, nyathet:
  - Kadhangkala meneng minangka jinis pengkhianatan sing paling nggegirisi.
  Wengi, badai salju lan salju menehi kasempatan sing apik kanggo bocah wadon papat kanggo slamet.
  . BAB #15
  Kajaba iku, mungsuh ora nyisir salju lan golek setan sing nganggo sikil ing salju. Dadi prajurit, disarèkaké ing salju, lungguh metu, lan tank Soviet dipindhah, ngembangaken terobosan. Sanadyan luwih saka satus mobil ditinggal rusak, rusak,
  jalaran saka tumindake bocah-bocah wadon macan.
  Umumé, pasukan Soviet ngrambah sawetara sukses ing sawetara dina pisanan lan ngatur kanggo noticeably nembus tatanan mungsuh.
  Fritz mundur menyang Tikhvin dhewe lan nyoba entuk papan ing kutha kasebut. Alamiah, omah lan wilayah omah, ing dhewe, wis cukup pangayoman serius marang pasukan Soviet maju.
  Patang prawan macan sing gagah prakosa bisa mundur menyang Tikhvin. Nanging dheweke kudu njupuk bedhil submachine kanggo mbela kutha kasebut. Lan kanggo tanker, iki dudu hiburan sing paling nyenengake.
  Charlotte, nembak maneh saka infanteri sing maju, ngirim prajurit abang liyane menyang jagad liyane, nyatakake awake dhewe:
  - Inggih, kita ora monsters ... Lan kita uga pengin njaluk bandha!
  Tikhvin nampa karusakan serius nalika dijupuk saka kutha dening Jerman.
  Saiki Fritz saddle munggah ing barikades lan ngarep-arep kanggo mbangun garis pertahanan impregnable.
  Gerda mbukak geni kanthi nembak siji - iku perlu kanggo nyimpen cartridges. Pasukan Soviet ilang akeh banget tank lan, mulane, infanteri terus nyerang.
  Mesthi, ora ana cukup armor personel operator model Soviet. Mulane, padha mutiara prajurit kanggo dipatèni. Lan padha ketemu karo bedhil mesin lan bedhil mesin. Wong papat nembak kanthi apik lan kanthi cepet ndhelik ing barricades.
  Gerda nyelehake prajurit Soviet liyane lan nyanyi:
  - We need to accomplish a feat of arms - otherwise we will not get any sense, to live!
  Peperangan rame ing saindhenging kutha. Lan bom wis udan mudhun saka ndhuwur, utamane amarga cuaca saya apik, lan Fritz entuk wiwitan.
  Gerda nesu, nguncalake keris nganggo driji telanjang sing apik lan nguwuh:
  - Peperangan kita bakal menang, yen ora, mokal!
  Charlotte, njupuk maneh uga, nambah:
  - Siji kamenangan, nanging gedhe!
  Gerda, ngethok sawetara pejuang kanthi cepet, nambahake:
  Nanging asor ora tau cilik!
  Senjata mandhiri Soviet murub ing Tikhvin, lapangan lan tentara meriem pengepungan ditarik munggah. Fritz nguatake pertahanan lan tekanan udara. Pasukan Soviet narik pesawat anyar.
  Munculé legendaris Marseille dramatically ngganti imbangan saka daya.
  Ace gedhe miber ME-309, gegaman banget kuat ing syarat-syarat persenjataan. Lan secara harfiah nyapu kabeh wong ing dalane. Malah ing tentara Soviet, padha khusus dielingake yen monster kuwi muncul ing udhara.
  Marcel dhewe ora nganggep awake dhewe jahat, luwih-luwih wong sing kejem. Dheweke percaya yen kanthi nglawan Tentara Merah, dheweke mung nindakake tugas suci ing Tanah Air. Kajaba iku, akeh kanyatan babagan kekejeman Nazi sing ora dingerteni dheweke. Ya, lan akeh banget amarga perang.
  Nanging iki perang superass pisanan sawise bali. Pengebom Soviet sing mabur, nyerang pesawat lan pejuang. Dheweke jelas pengin menehi perang sengit marang unit lemah Wehrmacht. Nanging Marcel ndeleng kabeh iki lan mbukak geni saka kadohan saka limang utawa enem kilometer, lan malah whistling liwat irung.
  Mobil Soviet lan ace wani isih durung weruh mungsuh, amarga pesawat wiwit njeblug, lan swiwine crumbled. Marseille murub tanpa ngarahake, nanging kanthi intuisi. Dheweke ketoke ngerti ing advance ngendi saben pilot bakal fly lan ngarahake monster winged kang. Dadi pranyata ana nom-noman sing raine bocah cilik nyapu armada swiwine.
  Taun anyar, sanajan frosts, dadi panas. pasukan Soviet nekat lan stubbornly nyerang, nyoba kanggo njupuk Tikhvin. Fritz stubbornly mbela piyambak, nyoba kanggo tetep ing kutha, ngendi arteri lay, dipakani impregnable Leningrad. Kajawi punika bab pamoripun wadyabala Jêrman, ingkang angèl lan isin nêdha kutha-kutha agêng.
  Minangka luck bakal duwe, cuaca apik lan akeh tukang ngebom mungsuh, utamané massive Yu-288, stung posisi pasukan Soviet lan dibom komunikasi.
  Pesawat Soviet Yak-9 lan Lagg-5 luwih cendhek tinimbang mungsuh ing babagan persenjataan lan kacepetan. Utamane, ME-309, kaya naga, ngalahake kendaraan Soviet sing luwih lemah. Kajaba iku, Jerman ngembangake taktik wingman ganda, sing ndadekake bisa nggunakake kauntungan numerik kanthi efektif lan nyuda sawetara masalah maneuverability saka kendaraan Jerman sing kuat, bersenjata, nanging abot saka Focke lan ME paling anyar. Kajaba iku, jet ME-262s wiwit katon ing ngarep, sanajan mesin iki durung rampung technical dipercaya, uga modifikasi luwih entheng, maneuverable lan murah saka HE-162. Mesin sing terakhir luwih gampang digawe lan sacara teknis luwih dipercaya tinimbang jet Messerschmites. Nanging kanggo manajemen, pilot kualifikasi sing rada dhuwur dibutuhake. Apa sing rada nyusut, kuwalitas positif saka pangembangan iki minangka bobote pesawat sing kurang - mung 1,6 ton ing wangun kosong, biaya sing murah lan kemampuan produksi lan kemampuan maneuver paling apik ing donya.
  Nanging ace Jerman sing nguwasani mobil iki memuji. Utamané sukses yaiku Huffman, pilot nomer loro sawise Marseille, sing ora bisa digayuh. Sawise ngluwihi asil saka 300 mobil ambruk, Huffman nampa penghargaan dhuwur saka Knight's Cross of the Iron Cross, karo godhong Oak, pedhang lan berlian. Taktik kanggo nyedhaki minimal, banjur mencet lan mabur maneh paling trep ing HE-162. Dadi Huffman mbuktekaken dadi master pinunjul saka pertempuran cedhak. Senajan asil saka Marseille ing 3117 - pesawat downed isih unattainable.
  Menapa malih, ing 2 Januari 1944, pilot legendaris iki muncul ing langit, nanging mbujuk Hitler, ngelingi sing pasukan Jerman kroso ala, lan peralatan Jerman luwih kuat wis cetha liwat ing salju. Dadi perlu kanggo nyedhiyakake pasokan udara menyang Tikhvin sing diubengi, ing ngendi pasukan Jerman manggon lan ngebom kabeh pendekatan menyang kutha.
  Bocah-bocah wadon tigress padha njupuk ing lemah, lan superace wis ngetung ing langit.
  Ing dina pisanan, Marseille nggawe enem sorties lan nembak mudhun luwih saka satus pesawat Soviet. Bener, ing 4 Januari, cuaca saya rusak banget ... Badai salju wungu, lan pasukan Soviet nyerang kutha kasebut.
  Sekawan bocah wadon terminator sing apik banget luwih seneng perang bebarengan - bahu menyang bahu. Dadi unik ayu lan agawe. Amarga kadhemen, padha kepeksa masang kamuflase lan perang putih.
  Bocah ninja Karas uga teka nylametake. Anak terminator sing ora wedi, dheweke ora wedi marang kadhemen lan perang ing kathok cendhak piyambak. Siji-sijine sumber panas yaiku krim kamuflase, sing nggawe kulit coklat sing diobong srengenge dadi putih ing ngisor salju sing terus tiba, nutupi kabeh dalan. Kajaba iku, dheweke nggunakake cakram logam lan pedhang katana ing perang. Nanging, mesthi, kang dijupuk sampurna, lan saka senjata dijupuk. Nanging, bocah-bocah wadon uga ora kantun nggunakake bedhil otomatis.
  Senjata kasebut luwih akurat tinimbang bedhil submachine, lan sing paling penting, luwih dipercaya. Nanging, senapan serbu MN-44, minangka aturan, ora ngeculke Jerman. Ing mangsa ketiga, mesin perang Jerman sing wis lenga apik wis siyap. Utamane, sanajan ing badai salju, Focke-Wulf lan ME, nggunakake pemanasan, bisa nyebabake injeksi sing lara, sanajan winates ing pasukan Soviet.
  Gerda, njupuk offhand, nyoba ora katon ing arah ngendi prajurit Soviet padha tiba. Akeh pejuang sing isih enom banget, umur pitulas utawa nembelas taun. Infanteri direkrut dening landslides, racking munggah kabeh sumber daya. Pancen, akeh sing ilang.
  Nanging ing antarane Fritz kebak wong manca. Khusus Swedia, ing ngendi Nazi menang ing pemilihan anyar, lan wilayah wayang iki ana ing kontrol Reich Katelu. Inggih, wis loro divisi lan papat brigade saka Swedia teka minangka sukarelawan. Ing negara kasebut, ana rapat umum lan pawai massal sing nuntut perang. Lan dheweke nganggo potret Hitler lan Karl kaping rolas.
  Dadi entri Swedia menyang perang langsung iku masalah wektu. Spanyol lan Portugal wis padha perang, nanging ngirim pasukan luwih adoh ing sisih kidul. Lan saiki ing mangsa padha nyoba kanggo menek nang endi wae ngluwihi Caucasus Range. Korps Brasil ketoke wis siyap kanggo nggawe kabisat menyang Asia Tengah, ngendi gerakan Basmachi wis flared munggah karo semangat gawe anyar.
  Nanging iki kabeh rincian, divisi Vlasov uga perang ing Tikhvin. Wong lanang iki nglawan piala, nyadari yen panyiksa sing nggegirisi lan daur ulang sing ora bisa dihindari nunggu dheweke ing panangkaran. Lan apa bab Jerman? Nanging, ora ana gula! Dheweke uga bakal nandhang susah, akeh sing bakal mati ing Siberia, nanging isih ora bakal digantung kanthi ora sengaja.
  Gerda, wis ngganti klip, lan mowing mudhun prajurit disandangi ing mantel werna abu-abu - ing Rusia ora duwe jubah kamuflase cukup kanggo saben wong, mbayangno apa sing bisa nunggu wong-wong mau ing cilik saka dijupuk ... Lan dheweke mesem ing bisa seksual, ngulandara kelangan . Bener, banjur ing Siberia bakal luwih elek. Kepiye frost iki - panas flamethrower luwih apik. Ing kene ing ara-ara samun, dheweke cepet-cepet nanggapi pasir panas lan mlayu tanpa alas, nanging ora bisa ditindakake. Sawise sawetara jam ing bikini ing kadhemen, wiwit goyangake lan perlu kanggo anget ing adus. Ing kana, para nom-noman saka batalyon SS elit anget awak kanthi pukulan sapu cemara. Inggih, lan ora mung mesthi nganggo sapu - ana wong lanang Aryan nggantheng sing dipilih, apa sing sampeyan butuhake!
  Padha wis rampung ilang mantan isin, utawa Mungkin, ing nalisir, padha angsal looseness saka macho wadon. Nanging saiki kudu mundur sethithik - infantri Soviet, ngisi cedhak karo mayit, nyedhaki banget mbebayani lan wiwit mbuwang granat.
  Sampeyan perlu kanggo break jarak supaya ora tiba ing udan es fragmentasi.
  Magda, nampa potongan cilik dening shrapnel lan, minangka respon, nembak wolung peluru sajrone telung detik. Prajurit Soviet mlayu meh tanpa mecah, mung rada crouching lan klip nemokake korbane. Discharged wolung cartridges lan Christina. Iblis rambut abang sing agresif nyatakake:
  - Kanggo kegilaan sing wani, kita nyanyi lagu!
  Nanging prajurit Soviet ketoke mutusaké kanggo mbuktekaken sing iki kawicaksanan urip. Senapan mesin serbu Jerman thrashes karo kabeh kekuatan, lan nembak katon ora digatèkaké. Sanajan prajurit tiba, sing slamet terus mlayu lan malah mbuwang granat meh kosong, sanajan iki bisa ditindakake sadurunge.
  Crucian banget deftly mbuwang cakram, Cut mati loro utawa telu prajurit karo siji. Banjur nyerang nganggo pedhang, sing ngethok bedhil mesin lan bedhil - kanthi gampang kaya pertandhingan!
  Bocah ninja iku isih cilik, katon umure sewelas utawa rolas taun, nanging cepet banget ... Ora ana wektu kanggo nabrak utawa mbela awake dhewe. Anak kasebut digedhekake lan dilatih wiwit lair, mbuwang pedhang ing bayi, dipeksa mbukak lan ngethok pita, dicelupake menyang bolongan es, nyetel kucing sing dilatih khusus. Uga, lan liya-liyane, ngowahi bocah lanang sing duwe bakat genetis dadi mesin pati sing nyata. Ibune yaiku ninja generasi kaping lima, bapake minangka penyihir Siberia sing kuat, lan mungsuh ideologi saka panguwasa Soviet, "Soviet". Genetika lan latihan sing apik banget kanthi sihir - nggawe bocah lanang sing paling apik ing antarane para ninja. Lan mesthi, Kaisar Hirohito, kanggo nuduhake wong Jerman yen dheweke dudu supermen sing paling keren, nanging ana wong sing angel ing Jepang, ngirim bocah kasebut menyang ngarep Jerman-Soviet.
  Lan Karas (iwak carp nglambangake kebanggaan lan vitalitas samurai!) Ternyata dadi prajurit sing pantes.
  Contone, kanthi driji gundhul, rada reddened saka akeh jam ing kadhemen pait, kang mbalang disk baja luwih tipis tinimbang rambute. Lan ing tangan loro pedhang bebarengan, supaya iku bakal luwih gampang kanggo Cut garis nglukis mungsuh. Carane elek anak terminator iki, sing kanggo pisanan prajurit Soviet, kang defenseless ing jotosan saka pedhang lan diluncurake disk, leaned bali, ngalami wedi nyata.
  Bocah-bocah wadon, sawise ngganti klip, wiwit sinar luwih cepet, utawa luwih, ora ana.
  Mayit prajurit infantri ditumpuk ing gundukan. Dheweke meh langsung beku ing kadhemen, lan luwih akeh prajurit sing munggah. Mangkono anggone padha munggah lan ngetung kerugian. Nanging ninja mlebu perang lan maneh, kaya ombak wedi sing dipancarake.
  Serangan nekat dumadi meh sedina muput. Ing biaya saka losses paling, pasukan Soviet dikuwasani saperangan kwartal, meksa nindakake perkara Jerman ing sawetara baris. Nanging support banget saka tentara meriem - aviation Jerman ngebom trek sepur ing sasi, depriving pasokan lan akeh korban antarane Unit maju, dipeksa kanggo sementara nundha gerakan infanteri.
  Sanajan risiko taktik kasebut, tank dibuwang menyang perang. Sampeyan perlu kanggo break mungsuh cedhak Tikhvin nganti Fritz, nggunakake kauntungan ing teknologi, mbukak blokir kutha.
  Lan ing serangan iki, kaputusan rada beboyo digawe - nggunakake tank IS-2. Kendaraan sing dirancang khusus minangka tank terobosan. Wiwit bedhil sing kuat, amarga tingkat geni sing kurang lan akurasi geni sing kurang, kurang cocog kanggo nglawan tank wong liya, nanging bisa uga bisa numpes target sing ora nganggo senjata.
  Dadi, sanajan tank ing kahanan kutha minangka pengebom bunuh diri, sampeyan kudu nembus posisi, sanajan kanthi bathuk.
  Telung puluh papat bakal pindhah dhisik. Mobil-mobil sing rada entheng lan ora gedhe mlayu ing trek sing sempit ... Granat lan koktail Molotov udan saka atap. Banjur tank-tank bensin lan napalm sing nyamar njeblug. Nanging losses abot ora mungkasi tanker saka USSR. Padha, ilang atusan mobil, nyuwil menyang tengah kutha, lan ing kono padha mlebu menyang exchange wangkal jotosan. Malah faustpatrons efektif sing ngrusak waja sisih sing ringkih saka telung puluh papat ora wedi marang prajurit Soviet.
  Telung tentara tank dibuwang ing perang bebarengan. Stalin malah mutusaké kanggo nolak serangan kaping pindho ing arah Voronezh, kanggo kamenangan nemtokake marang Tikhvin lan nyimpen "Cradle of the Revolution". Sanajan bahan bakar ditanggepi ing watesan sing ketat, kanggo sawetara jam nyopir saben dina, lenga Kaukasia ilang, lan pangembangan lapangan anyar mbutuhake wektu lan dhuwit, sumber daya manungsa sing kekaisaran Soviet kurang amarga perang. ing rong ngarep.
  Nanging Tikhvin minangka arteri Leningrad lan dalan urip, lan sing paling penting, minangka simbol kasunyatan manawa pasukan Soviet bisa lan bisa ngalahake fasis sing akeh lan bersenjata. Dadi kita ora bakal tahan rega ...
  Tank IS-2 katon nyengsemaken - uga katon kaya telung puluh papat, mung turret sing luwih maju. Mesthi, laras dhewe kandel lan dawa, ora kanggo dibandhingake karo T-34-76, kang isih nguwasani paprangan. Kanggo kabeh Januari, upaya titanic T-34-85 bakal ngasilake ora luwih saka satus.
  Bebener sing nggumunake yaiku kerentanan bathuk menara - warata lan ora kandel banget.
  Crucian, sing mbuwang granat bledosan cilik nanging kuat banget ing tank, mlayu nyedhaki bocah-bocah wadon lan menehi saran:
  - Ayo nyekel IS-2 lan numpak?
  Magda ndhukung gagasan kasebut:
  - Mesthi, ayo numpak! Kita ora kejawab kabin.
  Gerda ngelingake bocah kasebut:
  - Tank iki duwe papat bedhil mesin!
  Karas nglirik bocah-bocah wadon, nggatekake:
  - Dadi apik. Ora suwe, infanteri bakal nyerang maneh, lan sampeyan bakal ngilangi!
  Magda nyenggol bocah ninja.
  - Cepet terminator!
  Heels pink kelip-kelip kaya sayap nyamuk, bocah karate mlayu luwih cepet tinimbang juara sprint Olimpiade. Kanggo miwiti, dheweke mbuwang bongkahan cilik kanthi bungkus kumelun menyang IS sing nggegirisi. Reaksi pecah, kumelun kandel metu. Ing wektu sing padha, jet ireng nyebar ing arah sing beda-beda, ngganggu para penembak mesin.
  Sawise ngethok sawetara prajurit infantri, Karas mabur kaya cobblestone sing dibebasake saka ballista lan munggah ing menara. Kanthi pancing khusus, dheweke nyopot lawang lan mbuwang tutup sing abot. Luwih, kabeh iku prasaja - saperangan bandhulan karo loro pedhang lan limang anggota kru tank abot parted ing sirahe. Sawise dheweke, bocah-bocah wadon uga mlumpat, sing, sawise mbuwang kamuflase wulu, maneh rampung nganggo bikini. Apa anget ing tank nalika nyopir. Mesin diesel 520 tenaga kuda anget logam kanthi apik. Ya, sol girlish telanjang aran mobil dhewe luwih apik tinimbang liwat boots mangsa khusus karo ribbed sol karet sintetik. Layanan quartermaster Jerman nganggep pengalaman musim dingin sing atos, lan nggawe amunisi anyar sing sikil ing kadhemen ora kadhemen. Lan iku pancene isin, Fritz njupuk felt boots saka populasi lokal lan narik wong liwat piyambak. Utawa dibungkus selendang wulu.
  Karas ngambung Magda pamit ing lambe lan ngandika:
  - Inggih, tank kanggo sampeyan! Aku bakal perang ngendi aku ngerti carane matèni luwih.
  Gerda ngambung bocah kasebut kanthi gumun ing tumit sing lunyu lan elastis lan ujar:
  - Sampeyan mukjijat!
  Christina nambahake:
  - Standar saka Aryan!
  - Aku ngerti! - Tomboy ngandika lan mlumpat metu menyang kadhemen karo siji mlumpat saka lawang ngisor setengah mbukak ... Banjur tutup tiba karo nggero ... Lan bocah-bocah wadon entuk kesempatan kanggo perang ing senjata mungsuh. Lan bedhil pancen kuat. Mung mentas muncul Lev-3, utawa kang uga disebut "Royal Lion" karo mriem 128 mm, kuwat. Nanging tank iki isih ana ing ngarep ing salinan siji. Dheweke ditampilake nalika perayaan 8 November menyang Fuhrer sing kesurupan setan. Mesthi, nalika dheweke durung ana ing seri kasebut. Miturut cara, IS-2 liwat, pisanan run-in.
  Nganti saiki, malah tanker Soviet ora nembak siji-sijine, ketoke milih target sing mesthine saka bedhil.
  Christina sarkastik ngandika, ngowahi mekanisme:
  - Oh, sampah ... Ora ana otomatisasi ing kene lan kabeh kudu ditindakake kanthi manual ...
  Gerda, sing mangan asu kasebut nalika nunjuk, weruh:
  - Lan ngarsane gallim lan visibilitas ora penting. Dheweke ora apik banget kanggo ngarahake.
  Magda, ndemek transmisi nganggo sikil telanjang, lan ngowahi kothak, weruh:
  - Nanging, dibandhingake karo telung puluh papat, ana sawetara kemajuan. Utamane, pindah pindah luwih gampang. Kabin punika cramped, nanging luwih utawa kurang sampeyan bisa mindhah. Amunisi pancen cilik. Rong puluh wolu ...
  Gerda kandha kanthi logis:
  - Sampeyan bisa uga cukup kanggo njupuk ing jumlah winates saka bunkers, nanging cetha ora cukup kanggo perang tank lengkap.
  Charlotte nemokake sing apik ing tank:
  - Nanging persenjataan senapan mesin ana ing ndhuwur! Senapan mesin papat bisa menehi perlindungan sing apik. Banjur aku ndeleng "Tikus" iki - mung ana rong "mudhun" kanggo mobil kasebut ...
  Christina, nyepetake mesin, dikonfirmasi:
  - Mekaten! Apa persenjataan iki kanggo tank abot satus wolung puluh ton?
  Magda, kaya macan sing mateni kebo, nggereng:
  - Pitik ngguyu!
  Mesin diesel hard akselerasi tank. Bisa dideleng yen IS-2 isih nyopir ing dalan gedhe, nanging nalika off-road, pusat gravitasi kasebut digeser maju bakal duwe pengaruh. Nanging ora ana apa-apa, anggere sampeyan bisa santai lan milih tujuan sing cocog kanggo sampeyan ...
  Magda mbukak menara tank supaya bisa ndeleng luwih apik.
  Lan iki liyane IS-2, iku apike nggunakake tank kuwi luwih massively. Ing mburine ana telung IS liyane, nanging siji karo meriam 85 mm sing luwih entheng. Ngomong-ngomong, sing paling mbebayani, supaya bisa nandhang mobil, lan luwih cepet ...
  Magda mutusake kanggo njupuk saka kadohan saka rong kilometer. Dheweke dhawuh kanthi nada cilik:
  - Tembak persis ing bathuk menara ... Lan ... Sampeyan ngerti!
  Mobil mandheg, mula ora ana lancar, lan Gerda, sambat babagan kualitas optik sing ora apik, sing mbokmenawa dipoles dening para remaja sing ora dilatih, nuding laras. Bocah-bocah wadon padha ngrewangi ngunggahake cangkang sing bobote siji setengah kilogram. Prajurit pirang sijine pipi menyang breech lan nyoba kanggo aran mobil wong liya. Sawise kabeh, dheweke ora tau murub saka meriam iki, model 1931, sadurunge. Kuat, nanging lungse, kanthi projectile sing runcing, sensitif ricochet. Umumé, bedhil, mesthi, ora direncanakake kanggo tank. Nanging ketoke, modifikasi anti-tank gun 107 mm, dikembangaké ing taun 1940, dadi banget dipercaya lan kudu nilar. Lan ing kene perlu ing kondisi visibilitas sing kurang saka jarak 2000 meter kanggo nggayuh target. Ya, lan mungsuh bakal angel mangsuli lan kenek, nanging ...
  Gerda ngambung breech bedhil, cepet-cepet katon metu saka lawang ngisor, njupuk sakepel salju nganggo ilat, ngulu, ngaso tumit telanjang ing tuas lan ... murub!
  Iku menehi adoh, supaya sunting bangkekan lan pedhet, lan mambu asep.
  Saiki mabur ing busur sing dawa lan ... IS-2, sing mlaku ing ngarep, mandheg, wiwit ngrokok, banjur beban amunisi wiwit bledosan ...
  Magda mangsuli kanthi seneng:
  - Sing apa kita menehi wong! - Lan kanthi logis, konsep sing rada ora logis, dheweke nambah. - Iku ora wong sing nglukis gegaman, nanging gegaman wong!
  Gerda manggut-manggut:
  - Muat maneh!
  Lan bocah-bocah wadon tegang ... Mesthi, kene dudu "Macan", kudu kringet, nanging luwih nyenengake kanthi cara iki, utamane amarga tangki sing ngadeg kanthi cepet. Wesi minangka konduktor sing apik.
  Kapindho Gerda murub luwih cepet lan luwih percaya diri. IS terus obah, lan ketoke durung ngerti saka ngendi bedhil kasebut. Ya, lan mandheg ora ana ing adat Rusia. Wiwit ana pesenan ... Lan cangkang kapindho wis kanthi yakin tekan target ...
  Gerda ndilat lambene lan dhawuh:
  Lan sing katelu ing kene ...
  Kanthi wektu tundha gedhe, IS-1 kaping papat mbukak geni ing pamindhahan ... Lan cukup aneh, dheweke kenek, sanajan saka jarak kasebut saka mobil sing obah meh ora bisa, nanging nembak mutusake kabeh! Nanging, kadohan kanggo 85 mm bedhil gedhe banget, ngluwihi watesan seng nembus. Nanging ana rame gedhe ing menara lan waja frontal ambruk. Gerda ngirim nanggepi "paket surat" kaping papat kanthi bobot siji setengah kilogram ... Bathuk tank IS-1 pamisah lan ilat oranye munggah ing langit.
  Bocah-bocah wadon padha gelut apik ... Ing dina iki, padha begja. Nanging kemampuan tentara Soviet ora cocog.
  Senadyan kabeh efforts Fritz, ing 13 Januari, ing biaya saka efforts paling gedhe saka losses kolosal, Tikhvin dijupuk ... Unit Jerman kapisah nyoba kanggo break metu saka encirclement, koridor iki punched menyang wong - enem divisi Jerman. bebarengan karo tank Lev milih, nyoba kanggo nyimpen nimbali heroik.
  Ninja lanang lan bocah-bocah wadon papat mlaku ing detasemen sing kapisah kanthi gaya telung musketeers. Yaiku, ing ngendi ora bisa kanthi tenang karo gelut lan liwat mayit. Mesthine, IS-2 kudu ditinggalake, nanging ing sadawane dalan, dheweke uga tiba-tiba kesandhung ing tank T-34-85 sing langka, kendaraan sing kudu ngganti bedhil T-34-76 sing lawas lan ora cukup kuat babagan penetrasi. .
  Mesin kasebut nduweni awak lan undercarriage sing padha, nanging menara sing luwih gedhe kanthi bedhil dawa lan kandel. Gun iki rada rodok olo ing penetrating daya kanggo Panther, loro amarga kacepetan muzzle ngisor lan kualitas amunisi. Nanging isih prabédan ora katon akeh banget minangka 76 - kertas grafik.
  Kanggo "Macan" biasa iku wis mbebayani, kanggo "Singa" durung - supaya 100 - milimeter miring. Senajan ing amba tartamtu ana kasempatan. Utawa ing sisih ngisor awak, nanging uga pengawal ulat.
  Tank kasebut diluncurake lan dibuwang saka kru. Mesthi wae ana getih sing cipratan ing njero. Mesin kasebut dhewe anyar, nanging beban amunisi rada sithik - mung 35 cangkang. Kabin ora wiyar banget, nanging luwih apik tinimbang sing lawas telung puluh papat.
  Gerda nyathet:
  - Lan iki menara komandan. Iki tegese kita duwe pesaing sing kuwat. Saiki wong Rusia ora bakal wuta.
  Magda mesem jahat lan ngandika:
  - Lan Rusia wis njupuk kanthi apik, sanajan visibilitas sing luwih elek. Kajaba iku, menara wis dadi luwih gedhe lan luwih gampang kanggo mencet!
  Gerda ngguyu banter iki.
  - Inggih, inggih! Iki minangka masalah paling gedhe kanggo tanker kita lan, bisa uga, martabat makutha tank iki! Coba, pencet!
  Charlotte nyanyi:
  - Siji, loro, lima! "Macan" metu kanggo njupuk!
  Christina njupuk:
  - Kanggo ketemu T-4, sikil luwih amba tinimbang lengen!
  Dadi dheweke kesusu numpak tank sing luwih gampang tinimbang IS ... Gerda eling kepiye carane nyerang infanteri Soviet nganggo papat bedhil mesin. Padha mowed prayoga, lan Rusia malah ora éling ngendi serangan kuwi tiba ing wong. Nanging ing tangan liyane, sawise budhal, banjur ing serangan, mbuwang granat ... A saperangan bêsik, senadyan kadohan prayoga, miber munggah njeblug ing menara. Mesthi, kanggo waja saka 100 lan 90 millimeters IS iki kaya pelet kanggo gajah, nanging buzzes unpleasantly. Ya, lan uler bisa dipotong.
  Dadi, aku kudu miwiti mesin lan mundur. Banjur amunisi entek. Padha mowed mudhun luwih saka satus prajurit abang.
  Gerda iki disabetake dening nistha kuwi kanggo pati antarane wong Soviet. Wong Arab, kanthi janji-janji harem lan kraton mutiara, ora duwe pengabdian kaya ngono. Nanging iki ateis - wong sing ora pracaya ing akhirat lan dongeng bab Taman Eden. Lan apa sing ndadékaké wong-wong mau nglawan kanthi stubbornly nalika asil saka perang wis dadi kesimpulan foregone lan iki ora luwih saka nesu saka pinasthi?
  Iki pancen angel dimangerteni lan dimangerteni.
  Senajan mesthi ana akeh ing antarane pengkhianat Rusia. "Tentara Pembebasan" Vlasov kanggo nem sasi orane kawangun enem divisi lan sangang brigade kapisah. Senajan, mesthi, iku cetha sing dadi prajurit Wehrmacht luwih gampang saka apa limalas utawa nembelas jam ing mesin kanggo soldering akeh Samsaya Awon, nanging isih ... Kanggo sawetara alesan, divisi Jerman saka mantan tawanan perang ora katon ing ngarep...
  Senajan, ing cara, ana sawetara Jerman ing panangkaran, nanging Soviet ... Iku misale jek wis luwih saka enem lan setengah yuta. Mungkin ora akeh Vlasovites, sanajan akeh tawanan nyebar menyang divisi nasional lan legiun sing dikontrol dening SS. Kajaba iku, bagéan saka Rusia dikirim menyang tatanan saka bangsawan lan monarkis.
  Nanging ing kasus apa wae, dheweke bisa njupuk Tikhvin kanthi cara iki, sanajan ana perbaikan cuaca lan bombardment gedhe. Sanadyan padha mbayar rega larang.
  Gerda nampa pesenan lan murub ing korek api telung puluh papat. Tingkat geni bedhil luwih dhuwur, supaya sampeyan bisa rumangsa luwih percaya diri. Sawise, banjur kaping pindho, lan pungkasane tank katelu menyang mbucal ...
  Dadi sampeyan kudu luwih ati-ati. Yen ora, padha bakal mbanting kene ing mobil, mung waja frontal menara wis dadi kuwat lan kenthel, lan meh padha format. Awak utamané rawan. Lan ing antarane tanker Rusia ana tukang. Nanging, kanggo tank langka kaya IS-2 utawa IS-1, wong sing lemah ora bakal dipenjara. Lan telung puluh papat saka format biasanipun bisa karo pejuang prasaja. Liwat celah-celah menara komandhan, katon kaya jaran jaran, karo moncong. Iku malah piye wae ora trep kanggo nggawe dijupuk ngarahke ing ayu kuwi.
  Crucian wektu iki ing menara karo bocah-bocah wadon, kang metu kanggo ngawula minangka guide lan ora bisa ninggalake bocah-bocah wadon ing ketel. Bener, Magda kanthi logis ujar:
  - Kita bisa ninggalake, tanpa njupuk lan tanpa provokasi ...
  Crucian, bocah-bocah muter moncong, whiningly nyatakake:
  - Ora - ora njupuk, ora bakal menarik!
  Nanging Magda ngelingake bocah-bocah wadon:
  - Mbukak geni kanggo mateni mung yen ana ora luwih saka telu utawa papat mobil. Kita kudu nggawa tank anyar iki bali menyang unit kita utuh.
  Gerda sarujuk.
  - Nganti saiki, anyar iki ora kalebu piala, tegese isih bakal migunani kanggo kita.
  Bocah-bocah wadon macan nerusake mburu kanthi semangat sing moderat. Dheweke ora nindakake kanthi apik, nanging nambahake pitung tank lan limang truk menyang asete. Sawise aku kudu gelut ing njaba mobil kanggo njupuk bahan bakar kanggo ngisi bahan bakar.
  Ing cendhak, papat pranksters nakal metu saka cauldron, lan meh mati saka geni saka tentara meriem. Diluwari mung ing wektu kanggo ngunggahake gendera karo swastika-laba-laba.
  Saiki lagi nyabrang trench lan malah ana saperangan bouquets karo kembang kertas, kang dipasrahaké kanggo warriors heroine.
  Oleg Rybachenko, sing kesel nonton film moyoki iki, bengok-bengok:
  Apa sampeyan nuduhake kula kabeh sundel sialan! Pinten sampeyan bisa nonton pembunuhan wong Rusia!
  . BAB #16
  Perang iku menehi Jane lan tim dheweke kesempatan kanggo nemokake awake dhewe ing urip. Mula, bocah-bocah wadon gelem melu kampanye ing sisih wetan. Lan apa ora? Iku dhuwit lan fame.
  Arsenal tank Soviet ora owah akeh. Tank utama isih T-34-85. Sasis lan waja awak tetep saka taun patang puluh. Padha limang atus daya kuda engine diesel, padha 45 millimeters sloped waja frontal. Perlindhungan sing luwih lemah ing sisih awak, rentan marang faustpatron Jerman.
  Mung menara sing luwih gedhe dipasang, kanthi waja frontal 90 mm lan bedhil 85 mm. Tank, mesthi, wis ketinggalan jaman, lan ora mbebayani kanggo Jerman!
  Bocah-bocah wadon nyopir mobil Goering-5, ing modifikasi mengko. Waja sisih wis tambah kanggo 178 millimeters, lan waja frontal kanggo 250 miring. Tank kasebut dhewe dilengkapi mesin turbin gas lan nyepetake Inggris nganti 60 kilometer per jam.
  Jane takon marang penembake Gringeta:
  - Apa sampeyan bisa ndeleng kanthi apik?
  Prajurit tani kanthi yakin mangsuli:
  - Visibilitas ing kene apik banget! Aku weruh kabeh!
  Malanya cekikikan lan ngguyu:
  - Kita bakal ngremukake wong Rusia!
  Matilda kanthi yakin dikonfirmasi:
  - Ya, kita bakal!
  "Goering" -5 giliran, bedhil muntahake projectile. Saka Soviet telung puluh papat break menara. Bocah-bocah wadon njerit kanthi bungah. Dheweke pancen nganggep kabeh iki apik banget. Lan sing tanker Soviet sing dying malah pleases.
  Jane muni kanthi swara manis:
  - Kita bakal mbusak kabeh wong dadi awu ... Lan Moskow bakal ana ing sangisore kita!
  Nanging, sawise kesandhung ing lapangan ranjau, tank Jerman kudu mandheg. Ing Rusia padha banget tightly entrenched. Lan akeh landak anti-tank. Artileri nindakake shelling aktif.
  Gringeta, jengkel, ngandika:
  - Iki carane dadi metu ... Kita kesandung marang pemblokiran hard!
  Jane mangsuli kanthi percaya diri:
  - Ora, iku ora kelakon nganti esuk ... Ayo break liwat opera!
  Mesin perang Jerman rada mandheg. Pesawat serangan jet muncul ing langit, lan teletank digunakake. Ketoke padha nyoba kanggo numpes minefields.
  Mobil sing dikontrol nganggo bahan peledak nganggo radio. Peluncur gas seluler uga digunakake. Padha secara harfiah bombarded posisi Tentara Abang karo geni lan geni.
  Gringeta nyathet kanthi ora seneng:
  - Ing perang ana liyane lan liyane rereget, lan kurang lan kurang wani!
  Jane dipeksa setuju karo iki:
  - Selyavi! Ala, kita piye wae kalah!
  Gringeta mbenerake komandan:
  - Luwih, ora kita, nanging mungsuh kita! Ora ana apa-apa saiki, ayo metu saka kebuntuan, lan bakal ana perang ...
  Tank Jerman murub, sanajan ora ana sing katon. Jane ngusap sikile sing telanjang lan nyanyi:
  - Kita ora mikir ala - kita mesthi bakal ilang! Ana cara metu saka labyrinth, metu saka impasse sembarang!
  Gringeta nyengir karo mesem:
  -Sapa sing ceria, dheweke ngguyu ...
  Sapa sing pengin - dheweke bakal entuk ...
  Sapa sing nggoleki mesthi bakal nemokake!
  Malanya, merdu lan gemerlap karo untune, nambahake:
  - Sapa sing wis biasa perang kanggo kamenangan, ayo nyanyi bareng karo kita!
  Cannonade tahan kanggo sawetara jam, lan tank Jerman isih pindhah. Padha ketemu karo tentara meriem Soviet, lan bedhil anti-tank saka macem-macem kaliber. Dirasakake, yen daya tembus jelas ora cukup. Jerman maju ... Mung nalika meriam 203 milimeter wiwit ditembak, kendaraan sing rusak pisanan katon saka Nazi.
  Jane bisik-bisik ora yakin:
  - Gusti... Muga-muga tuwung iki ngliwati aku!
  Gringeta kanthi yakin ngandika:
  - Loro pati ora bisa kelakon, siji ora bisa nyingkiri! Dadi, yen ana, kita bakal urip ing jagad sabanjure!
  Malania takon kanthi bisik:
  Kaya apa lampu kasebut?
  Gringeta ora ngomong kanthi yakin:
  - Aku luwih apik tinimbang kita!
  Malanya bisik-bisik mangsuli:
  - Gusti Allah ngalang-alangi wong wuta mbukak mripate lan mbenerake mburi menyang wong bongkok!
  Pancen, Jane kepingin weruh apa lampu kasebut. Mungkin donya iki malah luwih ora rasional lan kurang aman. Jane mbengkongake bangkekane lan ngobahake pinggule lan ngucap:
  - Iki minangka pilihan sing menarik banget - mati lan mungkasi ing jagad sabanjure! Apa sing nunggu kita ana? Apa kita bakal ketemu ana wong-wong sing padha tresna marang kita ing Bumi utawa kita kudu nggawe kanca anyar?
  Gringeta ngobahake asu kasebut kanthi sikil telanjang, lan ngucap:
  - Bakal ana abad anyar, bakal ana owah-owahan generasi ... Nanging ora ana sing bakal lali jeneng Lenin!
  Lan ngguyu ngguyu, ngguyu rada edan. Dheweke minangka pejuang-petani sing aktif ngethok sikile sing gundhul, anggun, lan drijine diputer.
  Ing kene aku nyekel IS-3 ing ruang lingkup ... Adoh saka bebener. Ora saben wong bakal kenek, lan yen iku, projectile, nabrak ing moncong pike, bisa ricochet. Nanging bocah wadon mau ngerti apa sing ditindakake. Dheweke murub lan murmur:
  - Pesisir kabut, kita remuk nganggo umpan!
  Matilda uga nyanyi:
  - Lan iki "Agdam", ayo ngombe kanggo wanita! Mbak super!
  Tembakane Gringeta akurat. Nihan kenek sisih ngisor waja frontal menara, tengen ing longkangan. Lan nggawe impact anduwèni dhampak gedhé tanpa arep menyang ricochet a. Mengkono kahanan sing wis muncul. Luwih tepate, limang tanker Soviet tiwas meh langsung. Lan wanita Inggris nambahake dhaptar kejahatan.
  Malanya nggero nalika bedhil mesin mati. Sawetara prajurit lanang kepengin nyusup menyang taknus Hitler.
  - Nanging pasaran, aja nyedhaki bocah lanang! - Bengok cah wadon ayu, lan diwutahake bledosan machine-gun, pionir wani.
  Jane cekikikan, nutul tumit telanjang ing waja.
  - Oh, lanang, lanang, lanang ... Sampeyan dumadakan dadi objectionable! Iku bisa katon kanggo tanah laknat iki, sampeyan banget mulya!
  Lan cah wadon, putrining gusti, melas marang bocah-bocah lanang sing ora nganggo alas, goresan, grundelan, sing ditindhes dening peluru tanpa ampun. Carane susah lan susah iku kabeh.
  Gringeta murub maneh, nusuk bedhil swadaya SU-100, lan muni:
  - Lan walang bakal mlayu ngulungake botol!
  Malanya didilat lambene nganggo ilat abang, lan nyedhot saka botol plastik Coca-Cola, karo ngomong:
  - Mesthi ora! Menehi aku anggur lan bungkus rokok!
  Matilda, kanthi ati-ati ngobahake tank kasebut maju, ngucap:
  - Rokok iku racun...
  Jane njupuk irama lan nerusake:
  - Sing bener, wong ngomong!
  Gringeta nanggepi, tembak lan ngises:
  Ora ana sing luwih ala tinimbang nikotin!
  Malanya cekikikan lan nggereng:
  - Bungkus rokok ing tungku!
  Matilda nambahake nanggepi, ngeruk puting susu abang:
  Ya, wong ngomong ...
  Jane rampung karo nyengir, njedul ilate.
  - Nanging aku ngrokok ....
  Malanya rampung kanthi aplomb.
  - Lan seneng banget!
  Bocah-bocah wadon ngguyu, nuduhake ilat sing dawa lan ceri. Jane ngomong karo mesem:
  - Rokok minangka pembunuh paling produktif, utamane marang pelanggan!
  Malania nambahake:
  - Rokok iku kaya bedhil bisu, nanging mateni ing tangane amatir!
  Gringeta nembakake meriam lan kandha karo mesem:
  - Rokok minangka penembak jitu sing paling dipercaya, mesthi mateni!
  Matilda rada alon mudhun tank ing hilllock, shushed:
  - Rokok rasane pait, nanging luwih narik tinimbang manisan!
  Jane ambegan jero lan murmur:
  - Rokok iku kaya cah wadon ala, mung perpisahan luwih lara!
  Gringeta cekikikan, murub, lan nggero:
  - Rokok, ora kaya granat, yen dibuwang, umure luwih dawa!
  Bocah-bocah wadon padha meneng. Tangkine macet maneh, pungkasane ana ing selokan. Aku kudu metu. Para prajurit rada gugup. Pertahanan Soviet kuwat banget.
  Jane ujar filosofis:
  - Ing perang, dalan sing paling cedhak kanggo tujuan kasebut yaiku detour, lan bebener sing murni minangka penipuan sing ala!
  Gringeta, sawise ngrusak meriam Soviet kanthi tembakan sing apik, ujar:
  - Kanthi maneuver bundaran, sampeyan bisa uga ngethok dalan menyang target!
  Malanya murub bedhil mesin lan ngucap:
  - Urip iku abang, nanging godhong karo getih abang!
  Matilda nyimpulake kesimpulan aneh:
  - Ing perang, urip kelangan regane, nanging entuk makna!
  Bocah-bocah wadon terus perang. Padha murub, lan ing wektu sing padha nggawe aphorisms ing Go.
  Jane nembak nganggo sikil telanjang, lan mudhun:
  - Perang kaya pengantèn, srakah kanggo khianat, nanging ora ngidini kanggo stale!
  Gringeta murub lan ngomong kanthi lucu:
  - Perang iku wong wadon lustful ing devouring awak lanang!
  Malanya njawab:
  - Perang, kaya katresnan, manut kanggo kabeh umur, nanging pastime ora nyenengake!
  Matilda saw cocok kanggo nambah:
  - Perang, kaya courtesan, larang, bisa diganti, nanging tansah ninggalake memori heroik dhewe!
  Jane nguripake asu kasebut kanthi driji sing anggun lan gundhul lan cooed:
  - Perang ora kaya ngimpi, emosi sing kuwat banget!
  Gringeta murub karo mesem lan mangsuli:
  - Donya iki mboseni lan santai, perang kasebut menarik lan nyenengake!
  Matilda, nyedhot Coke kanthi seneng, terus:
  - Perang iku getih lan kringet, fertilizes shoots sing nglairake wani!
  Malanya cekikikan lan ngandika:
  - Ora ketompo carane menarik proses perang, kabeh wong pengin mungkasi!
  Jane mlayu maneh driji sikile ing sungsang bedhil, lan nyanyi:
  - Perang ora buku, sampeyan ora bisa mbanting ditutup, sampeyan ora bisa ndhelikake ing ngisor bantal, sampeyan mung bisa kekacoan!
  Gringeta ngoceh kanthi aplomb:
  - Perang iku agama: iku mbutuhake fanatisme, disiplin, unquestioning mituhu, nanging dewa sing tansah mortal!
  Malanya ngguyu lirih lan ngandika:
  - Ing perang, kaya ing casino, resiko gedhe, lan gain cendhak!
  Matilda nyengir lan ngguyu:
  - Prajurit mati, kamulyan dilalekake, piala rusak, lan mung alasan kanggo miwiti pembantaian anyar sing ora bisa dicopot!
  Jane ngomong halus:
  - Kita ngremehake wong sing mateni, kajaba prajurit ing ngarep, nyepelekake maling, yen dheweke dadi perampok ing paprangan kaping pindho!
  Gringeta mancep maneh lan ngucap:
  - Prajurit iku ksatria sing waja nduweni keberanian lan kamulyan! Umum baron, sing duwe makutha: prudence lan Intelligence!
  Malanya ngandika karo mesem:
  - Prajurit muni bangga, pribadi pejoratively!
  Matilda kanthi wicaksana mangsuli:
  - Pisanan ing serangan, bisa mati, nanging pungkasan ora bakal tetep ing memori!
  Jane manggut-manggut:
  - Luwih becik dadi sing pertama ing divisi piala tinimbang ing serangan!
  Gringeta ditambahake karo mesem:
  - Perang iku kaya wong wadon, mung sijine wong mudhun tanpa break!
  Malanya mangsuli kanthi martabat:
  - Wong wadon, ora kaya perang, ora cepet-cepet nyelehake wong lanang!
  Matilda ngandika karo ngguyu:
  - Perang, ora kaya wong wadon, ora tau wareg karo jumlah wong sing ditugasake!
  Jane nguripake tuas maneh karo driji telanjang lan ngandika:
  -Perang minangka wanita sing paling ora kepenak, dheweke mesthi duwe sawetara wong lanang, lan dheweke ora bakal nolak wong wadon!
  Gringeta cocog kanggo ngasilake aphorism sing lucu iki:
  - Wanita ora seneng gelut, nanging kepinginan kanggo nyelehake wong lanang ora kalah karo peluru!
  Malanya mendesis kaya ular kobra, nyuntak ilat jambon:
  - Lay mudhun wong, mbok menawa peluru cilik, nggawe seneng, wong wadon karo gedhe ati!
  Matilda nambahake karo mesem sardonic:
  - Atine gedhe, asring nyebabake kepentingan pribadi!
  Bocah-bocah wadon wis rampung omong-omongan sing lucu, lan wiwit fokus ing paprangan. Pesawat serang TA-311 mabur ing langit, sing murub ing posisi pasukan Soviet. Sanadyan alon-alon, koalisi Reich Katelu maju. Lan dheweke duwe wektu kanggo mangan sethithik, ngulu mayit.
  Bocah-bocah wadon, bosen, wiwit guyon maneh karo aphorisms:
  Jane ngguyu:
  - Perang ora duwe pasuryan wong wadon, nanging bleeds wong luwih abruptly saka bojo!
  Gringeta murub, lan ngucap:
  - Perang ora nggawa kabungahan, nanging marem naluri agresif!
  Malanya mangsuli:
  - Bungah ing perang, mayit mungsuh mung ing rega!
  Matilda, nggulung trek, nambahake:
  - Perang iku plowing sawah: dibuahi karo mayit, getih disiram, nanging mundhak menang!
  Jane ngetok-ngetok lan mundur.
  - Kamenangan thukul ing mayit lan getih, nanging metokake woh sing ringkih!
  Gringeta murub, ngremuk wong telulikur kaya watu kaca, lan ngucap:
  - Perang kaya kembang kanibal, padhang, karnivora lan ambune ora enak!
  Malanya ngusap pedal nganggo sikil telanjang lan mbengok:
  - Perang minangka ibune kemajuan lan ibu tiri saka kesed!
  Matilda bakal njupuk, lan carane nggero:
  - Lan ing perang, urip prajurit ora ana ing rega, nanging saka jenderal lan kerugian ing kabeh!
  Jane mlayu ing pinggiran tangane ing dhadha lan ngucap:
  - Yen sampeyan pengin tentrem - inspirasi wedi, yen sampeyan pengin perang - nimbulaké ngguyu!
  Gringeta njupuk lan murub, ngarahake bedhil nganggo sikil telanjang, nyanyi:
  - Ngguyu ora dosa yen sampeyan ora dadi bahan guyonan ing urusan militer!
  Malanya cekikikan, lan nggresula kanthi sukses:
  - Perang kaya sirkus, mung sing menang ngguyu pungkasan!
  Matilda mimpin tank, ngremukake saperangan pionir, croaked:
  - Ing perang, kaya ing sirkus, mung karpet, pembunuh serius!
  Bocah-bocah wadon padha meneng maneh. Padha kesel lan landhep. Umumé, perang ora ayu banget.
  Jane mikir kanthi jengkel: Inggris wis nyerah marang Jerman. Sanadyan pira pira tanah sing dijajah Inggris. Lan carane akeh sing Jerman! Inggris dadi kekaisaran kolosal. Nanging dheweke ora bisa nyerna koloni. Reich Katelu ngluwihi kekuwatane Angles lan malah para komandan dadi luwih kuwat lan luwih bisa.
  Lan nalika Nazi teka ing London, sajarah rampung kanggo Inggris. A kekaisaran anyar jumeneng, karo daya unprecedented. Pasukan sing ngladeni akeh bangsa lan negara. Lan apa sing bisa kita ucapake: Reich Katelu, nyebar swiwine, klelep Inggris.
  Nanging ing taun patang puluh, sawise nelukake Prancis, Hitler generously kurban tentrem kanggo Churchill. Lan iku perlu kanggo nampa iku: pangertèn umum disaranake sing Britain ora bisa gain apa-apa saka perang, malah teori, nanging ilang. Hitler nglawan perang udara karo Inggris kanthi setengah kekuatan. Kanthi wektu tundha gedhe, dheweke ngirim pasukan menyang Afrika. tindak menyang Uni Soviet. Nanging kabeh iki mung nundha bilai.
  Jerman, nggunakake wilayah sing dikuwasani, nemu kekuatan kanggo perang ing loro fronts, Jepang yakin ngalahake Amerika. Banjur Stalin ngiyanati, nyimpulake gencatan senjata. Inggris ambruk lan dadi bagéan saka Reich Katelu.
  Akeh kamenangan entuk Wehrmacht kamulyan invincibility. Jane lan kanca-kancane gelem menyang tentara Nazi - kanggo nyekel rasa seneng lan pangkat. Lan padha kasil kanggo sawetara ombone.
  Dadi apa? Saiki duwe loro Tanah kelairan: Greater Germany, Lesser Britain.
  Jane nyedhot Coca-Cola saka tenggorokan lan ngucap:
  - Katresnan lan pati, becik lan ala ... Apa suci, apa dosa, pembunuh ora peduli!
  Gringeta nembang nanggepi, ngirim proyektil liyane:
  - Tresna lan wani, supaya ala aturan, lan milih, kita diwenehi mung siji!
  Bocah-bocah wadon padha surak-surak. Inggih, ing kasunyatan, sabisane, nyetel dhewe ing cara cilik. Dheweke enom, ceria, sregep, lan cukup beruntung. Dadi akeh gelut lan ora ana goresan siji. Kajaba iku bakal ngeruk piyambak ing tank.
  Malanya kanthi cetha ngandika:
  - Eh, Churchill kudune nampa proposal Hess lan mlebu perang karo USSR. Banjur kita bakal mrentah kabeh planet, lan pungkasane, Jerman bakal remuk!
  Matilda nyanyi kanthi bungah:
  - Jerman apik ing perang, singa Inggris sing paling apik!
  Malania dikonfirmasi:
  - Ya, singa kita saka Inggris sing paling apik!
  Jane ngomong karo mesem:
  - Kita isih duwe kesempatan! Ing kene Hitler bakal mati, lan Kakaisaran Jerman bakal ambruk!
  Gringeta nembakake proyektil lan sebagian setuju:
  - Ayo ambruk! Sawise kabeh, dheweke minangka predator karnivora, nanging bakal luwih apik kanggo kita?
  Malanya kanthi filosofis ujar:
  - Unity ing mode hard, luwih apik tinimbang kekacoan lan sloppiness ing mode alus!
  Matilda ndhesek tlapakane ing pedal, lan nguwuh:
  Kita uga bakal ing Mars! Lan ngluwihi tata surya!
  Jane mangsuli karo mesem saka Mona Lisa:
  - Pisanan sampeyan kudu nggawe mode siji ing planet Bumi!
  Gringeta, njupuk lan kanthi semangat nyanyi:
  - Lan kita kaya rezim, kita ora bakal ngidini kanggo ngganti!
  Malanya ngandika kanthi wicaksana:
  - Nanging kanggo ninggalake sampeyan karo irung, aku kudu ngganti irung!
  Bocah-bocah wadon kaya begja. Ing kene tanke tekan baris pisanan saka trenches. Lan mecah lemah karo ulat. Para prajurit ngguyu.
  - Kita bakal njupuk kabeh!
  Salah siji bedhil macet antarane rollers, lan tank mandegake. Bocah-bocah wadon metu saka mobil, nanging tank banget rame lan panas banget. Lan ing njaba beboyo, sampeyan bisa diobong.
  Prajurit-prajurit mau padha mlayu, nyekar-nyebut tumit, lan padha nyanyi:
  - We are frisky girls, kanca apik, uga, nanging ing Bare feet, supaya wong-wong mau mecut, briskly scares!
  Jane mlayu, ngomong:
  - Kene kita marinir angkasa!
  Malanya dikonfirmasi kanthi eseman:
  - Lan ing papan lan ing kebangkrutan!
  Lan Gringeta njupuk lan mlaku ing tangané, nguwuh:
  - Aku prajurit super! Aku mangu kabeh!
  Matilda mangsuli lan mbisiki:
  - Racun tetes demi tetes menyang Fuhrer!
  Jane cekikikan lan nyanyi:
  - jotosan kuwat, lan Fuhrer punika dicokot kabeh-kuat!
  Prajurit padha lumayu, lumaku tanpa alas, liwat ing reruntuhan, remuk, wesi panas banget, macem-macem balok, lan balung sing rusak.
  Jane sang:
  - Sampeyan bakal ngerti aku ... Sampeyan bakal ngerti aku ... Sampeyan bakal ngerti aku, lan sampeyan ora bakal nemokake negara sing luwih apik!
  Sing cah wadon seneng mlaku, kanthi sikil sing ora atos banget, ing dalan sing landhep, lan lebu. Pancen pancen seneng banget.
  Gringeta sang:
  - Musim panas, srengenge sumunar dhuwur ...
  Malanya ndhukung lagu kasebut:
  - Dhuwur... Dhuwur!
  Matilda nambahake:
  - Musim panas, kita adoh saka pati! Adoh!
  Para prajurit katon padha surak-surak. Pancen, seneng banget kanggo obah kanthi sregep lan mlumpat.
  Jane cekikikan lan ngomong:
  - Pati iku konvensi, infamy iku mutlak!
  Gringeta nggosok sikil siji karo sikil liyane lan ngucap:
  - Kita bakal duwe preian! Lan karo kamenangan!
  Malania ngandika skeptis:
  - Kita utawa Jerman?
  Matilda mesem lan nyanyi:
  - Geni sing mateni nunggu kita ...
  Jane mangsuli:
  Nanging dheweke ora duwe daya ...
  Gringeta nguwuh kaya panther:
  - Saben uwong duwe peti mati dhewe ...
  Malanya njupuk lan, njupuk, hissed:
  - Batalyon Boshey klelep ing kuburan!
  Matilda mbengok maneh:
  "Legiun kabeh wis tiba ing kuburan!"
  Lan bocah-bocah wadon njupuk lan meowed ... Padha kaya jaran langsing. Lan lucu banget, sikil telanjang, disamak.
  Jane njupuk iku lan hissed karo seneng:
  - Lan aku kobra! Lan aku kobra! Ora bear babar pisan!
  Gringeta mangsuli:
  - Lan iku apik kanggo kobra mabur nganti mega!
  Lan bocah-bocah wadon bakal njupuk lan tabrakan bathuk. Sparks pour saka mripat, kaya jam wis teka!
  Malanya njupuk lan ngucap:
  - Hitler kaput!
  Matilda ndhukung dheweke:
  - Lan Stalin kaput!
  Jane goyangake pinggul lan celathu:
  - Aku iki prajurit cahya, galak ing dhengkul ... Kabeh sing fitnah, aku bakal nyapu saka bumi!
  Malanya njupuk lan nggero:
  - Lan Hitler iku bodho, ngrokok rokok! Dheweke nyolong korek, ora turu ing omah!
  Matilda mesem jahat lan takon:
  - Apa sampeyan mikir, apa Fuhrer duwe?
  Gringeta ngidak-idak awu nganggo sikil sing gundhul, lan nggereng:
  - Mesthi ora! Kita bakal menehi wong papat, bukkake!
  Malanya, nggulung mripate, bisik:
  - Oh, iku apik banget kanggo nyimpen rod giok pulsating ing tutuk lan aran karo ilat!
  Matilda bisik-bisik tanpa napas:
  - Lan carane gedhe iku! Lan kabeh bakal mung apik!
  Bocah-bocah wadon mlumpat luwih dhuwur. Nanging tank dheweke didandani lan kudu bali. Prajurit padha munggah maneh lan ngucap:
  - Iki tank kita! Dheweke bakal dadi apik tenan!
  Jane dumadakan kelingan dongeng Robin Hood. Little Joe ana, bocah kasebut ditawan dening sheriff. Bocahe disiksa: diunggahake ing rak, tungkene digoreng.
  Nalika geni didilat cah lanang kang gundhul, atos tlapak sikil ... Jane kroso gairah kene, lan dheweke pancene pengin jinis. Ing kene padha mlebu. Utamané ninja Karas Jepang. Bocah pirang iki, nggantheng banget, lan nduweni kasampurnan lanang sing gedhe banget. Lan iku apik banget kanggo tutul kulit resik lan Gamelan kuwi karo dodo.
  Jane kepengin nempelake jempol ing antarane sikile, nanging isin lan ngganti pikirane. Sanajan pancen, tumindak kasebut pancen nyenengake!
  Sang putri ngandika:
  - Ing ombak segara lan geni ngamuk! Lan ngamuk, lan geni ngamuk!
  Bocah-bocah wadon maneh dipindhah "Goering" -5 menyang posisi pasukan Soviet. Mbokmenawa Stalin dhewe banget wedi nalika ngerti babagan kemajuan Nazi. Pancen, kepiye sampeyan ora bakal kesasar ing kene. A colossus cepet-cepet ing sampeyan, nanging ora ana jawaban. Telung puluh papat, sampeyan ora bisa ngalahake seri E. Lan luwih saka pyramidal AGs.
  Lan Stalin, ketoke, kaget. Paling ora nelpon kecoak menyang penasehat sampeyan. Ora ana swara, ora ana makna, ora ana cipratan banyu! Kayane sampeyan bakal entuk faucets!
  Jane ngomong karo mesem:
  - Lan Stalin, ora kaya Churchill, tansah gelem nampa handout saka Hitler lan pindhah menyang tentrem!
  Gringeta nyanyi kanthi semangat:
  - Ngomong apa jagad iki! Dheweke bakal mangsuli sampeyan - srengenge lan angin!
  Malanya kanthi semangat ujar:
  - Lan kita bakal duwe anak sing kuwat lan sehat!
  Matilda cekikikan lan bisik:
  - Donya dudu papan catur, lan Hitler dudu raja!
  Jane mbenerake kancane:
  Dheweke luwih dhuwur tinimbang raja! Lan kita bakal nyapu dheweke saka pasuryan planet!
  Gringeta njupuk lan nggero:
  - Keagungan wong Inggris, ngerteni planet kasebut! Fasisme diremuk kanthi pukulan pedhang!
  Malanya kanthi semangat nambahake:
  - Kita tresna lan dihargai dening kabeh bangsa ing donya!
  Matilda, kanthi semangat saka bocah wadon sing wis nemokake katresnan pisanane, nambahake:
  - Aku pracaya, kita bakal mbangun komunisme suci!
  Jane ngguyu lan ngomong:
  - Lan ing pimpinan Jerman, nyatane, komunisme bisa dibangun!
  Gringeta nempuh bathuk ing sungsang bedhil, lan nyanyi:
  - Kita guyon komunisme, saiki kita bakal mbangun! Lan Stalin bakal dadi pahlawan super kita!
  Malanya nambahake, njlentrehake:
  - Ing coffin mesthi!
  Gringeta gampang dikonfirmasi:
  - Mesthi, ing peti mati!
  Jane kanthi filosofis ujar:
  - Ora ketompo carane gedhe raja, dheweke bakal mlebu ing peti, kaya kennel!
  Gringeta ditambahake karo nyengir licik:
  - A politisi tansah ngapusi, mung mati kanggo nyata!
  Malanya ngeklik driji sikile lan ngomong:
  - Keabadian iku nyata, nanging pati iku khayalan!
  Matilda uga ngetokake aphorism:
  - Raja bisa nindakake kabeh, nanging ora siji, ora siji raja bisa ninggalake coffin ing tanah!
  Jane tweeted:
  - Ora suwe urip bakal rampung ....
  Gringeta didhukung kanthi aplomb:
  - Rauh!
  Malanya nembakake bedhil mesin menyang infanteri Soviet, lan ngucap:
  - O, ibu, ibu, welas asih marang putra!
  Matilda, kanthi angel nahan ngguyu, nambahake:
  - Sawise kabeh, dheweke kudu urip, ora sedina!
  Jane mikir filosofis:
  - Saben uwong kepengin urip kanthi apik, nanging mung sawetara sing mati kanthi kamulyan!
  Gringeta mangsuli karo mesem:
  - Pati janji alangan, kajaba sparkles karo sinar prestasi!
  Malanya mendesis karo nyengir ngamuk:
  "Pati sing apik luwih apik tinimbang urip sing ala!"
  Matilda nantang:
  - Iku apik kanggo dadi Gusti Allah, ing alam bébas, iku ala kanggo setan ing zona!
  Gringeta ngendika kanthi nyengir beracun:
  - Lan kita kehabisan cangkang ... Setuju, iki tragedi gedhe! Ora ana hadiah karusakan!
  Jane ngangguk-ngangguk sinis.
  - Bakal ana presentasi anyar lan presiden liyane!
  . BAB 17
  Friedrich ing dina iki, 10 Oktober 1947, minangka tansah greyhound lan ora kesel, cepet balapan ing jaran udhara Me-362. Bocahe ora krasa malah kesel, bungah banget, lan isih nembak tanpa luput. Ing wayah wengi, tim ndandani, utamane Amerika, menehi bagean saka peralatan sing rusak. Ing tartamtu, "Pattons" padha maneh spun karo ulat, Kajaba iku, sawetara atus mesin iki teka menyang operasi ditransfer saka tengen segara, bebarengan karo railways debugged. Para partisan, mesthi, nyoba, nanging luwih ala tinimbang biasane. Bandera ngalahaké Batka Ukrainia ing pemilu, lan ngiyanati lan desertion ageng ing rangking partisan. Kajaba iku, komandan gerakan partisan, Voroshilov, lara ... Lan padha ora njupuk panggantos kanggo dheweke ing wektu ... Mangkono, pasokan klompok fasis internasional kejut cukup puas. Ya, buruh lemah sing wani, lan saboteurs heroik, kadhangkala entuk sukses, nanging ora ngluwihi tingkat taktik. Kajaba iku, emergence saka allies capitulated anyar nyebabake tepak cetha ing iman ing kamenangan USSR, lan iki mimpin kanggo kasunyatan sing unsur wavering, kabuka utawa malah covertly, pindhah menyang sisih Nazi.
  Jumlah deserters utamané tambah ing antarane Tentara Abang Kraikov lan Tentara Polandia. Kutub, pracaya marang janji-janji Nazi lan utamane para kapitalis Barat, kanthi serius nganggep nggawe kekaisaran gedhe ing sisih wétan, kanthi biaya Rusia! Ora kabeh mesthi, komunis Polandia tetep setya marang Soviet, nanging liyane saka nuansa politik ... Liberal utamané ora bisa dipercaya ... Dadi unit Polandia wiwit nyerah ing Moscow Bulge meh langsung saka wiwitan saka nyerang ... Begjanipun, ana sawetara saka wong-wong mau lan iki durung duwe pengaruh nemtokake ing Course saka perang .
  Friedrich nggawe saperangan sorties pisanan piyambak, break adoh saka liyane saka pilot. Dheweke weruh yen mungsuh wis ora ketemu maneh gerombolan Nazi karo geni supaya padhet, lan meh ora ana minefields kiwa ing dalan saka wedges tank. Nanging prajurit Soviet perang banget. Infanteri ora mbukak geni lan nyoba, supaya tank nutup, ngrusak trek utawa Bunch saka granat, utawa diobong nganggo gendul campuran combustible.
  Bocah terminator dhasar nambah skor, amarga bedhil Soviet. Kajaba iku, njupuk saka bidang horisontal, ngindhari mundhut wektu kanggo nyilem. Bener, sawetara tank sing ana ing ambush uga dirusak. Aviation saka USSR tumindak ora aktif. Ing wayah esuk mung pitung pesawat U-2 sing katon, banjur papat Laggas. Umumé, Friedrich ngobrol karo wong-wong mau, kanthi gampang mencet pemicu ... Banjur, kaya biasane!
  Duwe ditindhes titik pertempuran wis weakened, nawakke Nazi kesusu luwih liwat lapangan lan menyang trenches ... Nanging, parit anti-tank lan hedgehogs uga ditemoni ing iki wis enem lan sebagéyan kalima baris pertahanan (ana wolung ing total. ). Para penembak Soviet gugup lan wiwit nembak saka kadohan. Artileri Nazi ora kejam, lan penerbangan .... Nganti saiki, kaya arena skating, kabeh wis suda. Ya, Friedrich, kaya biasane, luwih maju tinimbang kabeh, luwih cepet lan luwih adhem. Owah-owahan njupuk Panggonan ing tatanan saka pasukan, Pattons karo senjata mesin-gun kuat nyuwil maju. Kaputusan paksa kanggo nyuda kerugian saka infantri kamikaze sing ngorbanake awake dhewe nanging ora gelem nyerah ...
  Friedrich nggawe urutan kaping telu karo pacare Helga. Ing kene kanggo pisanan padha ketemu kumpulan pesawat Soviet luwih utawa kurang gedhe. Antarane wong-wong mau ana limang Br-3 (saka ngendi padha digali). Anehe, nanging pengebom saka USSR langsung bali ing ngarsane aces Jerman, lan pejuang kesusu kanggo ketemu wong.
  Friedrich kadhemen nembak mobil-mobil sing arep nyedhaki. Kalebu ace karo bintang pahlawan USSR ing fuselage. Nanging, prajurit sing berpengalaman, nyoba mlebu awan, nanging nglawan monster kaya Friedrich Bismarck, mung dadi luwih elek. Boy terminator, ora ilang, dijupuk mudhun telung puluh enem pejuang lan papat pesawat serangan bebarengan, nguripake, forsiv, kesusu sawise bombers.
  Nanging ing kene, Friedrich nemokake manawa mobil kasebut ora cepet-cepet, lan ora bisa ngalahake 740 kilometer sanajan ing mesin sing dipeksa. Alesane jelas, meriam Friedrich 30-milimeter Mr-108 diganti karo Mr-103, sing, kanthi kecepatan proyektil awal 960 meter per detik, nembus atap tank kanthi luwih efisien lan para pejuang mungsuh saka jarak sing adoh banget. nanging meh siji lan setengah kaping luwih abot lan kurang karo tingkat geni 420 babak saben menit (Nanging, Friedrich umume disenengi, Mudhun menyang trance, kanggo mencet karo cangkang siji!). Ya, lan beban amunisi kanggo bedhil tambah utamane kanggo Friedrich. Dadi, ora gampang nyekel bom. Sawetara lincah He-362s ngluwihi wani, ace enom. Padha tiba kaya udan es ing crops, crushing lan tormenting mobil Soviet. Kajaba iku, Br-3, minangka luwih alon-obah lan kurang bersenjata, dadi mangsa gampang kanggo pilot teroris. Frederick wis mateng ing mburi riyaya, nanging wis rampung adoh rolas liyane, nuthuk metu sèket. Nanging, bocah kasebut gagal ngalahake rekor sadurunge rong atus seket telu mobil.
  Friedrich bali kanthi semangat banget ing jiwane. Dheweke wis menang lan menang! Lan pikirane ngiyanati wis rampung ilang. Wong enom iku malah kandha ing awake dhewe:
  - Lan kok prejudices iki! Omah minangka papan kanggo tuwuh kanca lan bocah-bocah! Lan USSR ora Motherland, nanging pakunjaran bangsa!
  Helga krungu tembung kasebut, nanging ora ngerti makna sing sejatine, dheweke negesake:
  - Sampeyan bener! Lan kita bakal rauh duwe anak! Senajan, aku ora pengin njaluk weteng, nalika isih ana perang!
  Friedrich ngguyu.
  - Iku gumantung saka kersane Gusti Kang Maha Kuwasa. Nanging, Paus lan sawetara metropolitan ana ing sisih kita!
  Serangan kaping papat ing serangan, Fokken-Wulf-5 kanthi jet, dadi mburu bedhil, amarga mung sawetara tank sing kejiret. Nanging tes nyata durung teka.
  Tentara Tank Pengawal Kelima Rotmistrov ngrampungake transfer undercutting menyang wilayah Krasnogvardeisky. Nanging, iku ora bisa kanggo entuk surprise lengkap. Penerbangan pengintaian Nazi nyathet gerakan tank sing akeh banget, lan Nazi cepet-cepet njupuk tindakan balasan. Kira-kira limang atus unit SS saka Tentara SS Panzer kaping 2, uga rong atus kendaraan saka cadangan strategis, metu kanggo ketemu sangang atus seket tank lan bedhil poto-propelled dikiataken karo cadangan saka ajiné waja Rotmistrov. Ing tartamtu, perang mbukak ing lapangan, cedhak farm kolektif Pervomaisky, ngendi grenadiers Jerman lan bedhil dumunung ing baris dijupuk.
  Friedrich lan ace Jerman paling apik ditimbali kanggo nglawan serangan gedhe saka darat lan udara.
  Letnan Jenderal Rotmistrov, pahlawan Perang Stalingrad, nindakake pesenan saka Panglima Tertinggi dhewe, kanthi tulus percaya yen perang cedhak Moskow durung ilang. Dheweke duwe kekuwatan ing tangane, pangarep-arep glimmering yen USSR bakal entuk maneh apa sing wis ilang sadurunge. Nanging, kolom, obah ing daya dhewe, cantik digawe dowo metu. Iki sebagian amarga kepinginan kanggo ngindhari pesawat pengintaian Reich Ketiga, kanthi durasi liyane saka pawai sing disebabake dening karusakan ing jalur sepur amarga kena pengaruh pesawat musuh.
  Serangan bomber abot meksa pasukan tank gedhe kanggo mlaku atusan kilometer kanthi kekuwatane dhewe. Menapa malih, Maret punika kacepetan maksimum ... Diwenehi heterogenitas tartamtu saka armada tank, sawetara mobil ngatur kanggo ngganti saringan, nalika liyane, ing nalisir, jinis lawas, kalebu transmisi ora sampurna, kalem mudhun mesin diesel.
  Amarga impact brutal lan massive saka pesawat mungsuh, tentara kejut kalima dumunung cukup adoh saka garis ngarep lan iki meksa rink baja iki kanggo pindhah saka sore kanggo esuk.
  Klompok Nazi sing luwih kompak wis nunggu Rotmistrov. Ngasilake jumlah total tank, Nazi luwih unggul ing kualitas: duwe kira-kira setengah atus "Panthers" -5 lan "Tigers" -5, uga rolas "Goerings" L (kendaraan Inggris kanthi 17 kaki. bedhil, kira-kira padha ing daya seng nembus kanggo bedhil "Panthers"), E-50, AG-50 lan "Patton". Pangrusak tank Superferdinanda isih ana ing dalan.
  Mesthine, luwih becik nyerang Nazi kanthi massal, nanging Zhukov sing nggegirisi cepet-cepet cepet-cepet Rotmistrov, kanthi bener wedi yen Nazi bakal njupuk tindakan sing kuat. Nanging, iku wis rampung ...
  Nanging ing kene tentara Soviet duwe kertu trump - iki minangka tutup penerbangan sing serius ... Pesawat kasebut ngilangi arah Ural lan cadangan tarif, lan malah kendaraan latihan, uga peralatan, dibuwang langsung saka baris perakitan. . Iki minangka kasempatan kanggo nembus sisih tengen lan mburi, wedge fasis sing cepet-cepet maju.
  Jendral Gota, lan komandan liyane, wis sak diskusi awal saka rencana kanggo operasi Moscow, nganggep sing Krasnogvardeysk mesthi bakal dadi situs perang tank karo cadangan pertempuran saka tentara Soviet, kang tegese sampeyan kudu duwe tutup. rencana.
  Pesawat Jerman khusus, utamane Xe-362, ngawasi wilayah udara, supaya perang ing Krasnogvardeisky dadi tank paling gedhe ora mung, nanging uga perang udara Perang Dunia II!
  Friedrich diarani kanggo nglawan mungsuh, dheweke minangka ace paling apik saka Luftwaffe, raja perang udara minangka simbol kamenangan Reich Katelu. Lan ing jejere, utawa meh jejere wong ing tangan tengen, ing serangan, lan mulane modifikasi utamané kuat saka Fokken-Wulf-5, Helga kesusu.
  Bocahe malah nyanyi:
  - Ing starships kita cepet-cepet liwat ombak! Quarks berbusa ing vorteks eter!
  Helga dikonfirmasi:
  - Makhluk abang, bakal ana Pancing kanggo sampeyan! Kanggo bocah-bocah ing jagading jagad neraka!
  Friedrich ngguyu lan menehi favorit:
  - Inggih, saka meneng! Malaikat pati, mung singsot supaya katon! Bakal nyuwek kabeh scum menyang bêsik bokong!
  Helga ngguyu nanggepi.
  - Wah, sampeyan pinter!
  Friedrich rada kuwatir babagan kenaikan bobot pesawat, sambungan karo instalasi senjata jarak jauh lan tambah amunisi. Sawise kabeh, projectile saka mriem 30-milimeter, telu luwih abot tinimbang meriam 20-mm, lan mbok menawa kaping papat luwih kuat ing syarat-syarat daya ngrusak, punika gegaman universal diadaptasi kanggo nggawa waja loro ing lumahing planet lan ing udhara! Ace enom malah pengin nyerahake bedhil mesin, mbusak papat kaliber gedhe, nanging ... Helga mbantah sadurunge penerbangan:
  - Sawise kabeh, bisa teka kanggo pertempuran cedhak. Iku luwih apik kanggo nyimpen kertu trump iki ...
  - Cukup kanggo Force Majeure lan loro "penembake"! Friedrich dipotong cendhak. Kanggo kula, apa sing kudu ditembak - cukup. Umumé, aku mikir persenjataan senapan mesin keluwih ing kene.
  Helga cekikikan lan ngelus-elus geger bocahe.
  - Ora kabeh, sayangé, ksatria sing ora bisa dikalahake kaya sampeyan! Akeh ace sing isih pamula, butuh geni sing luwih kandhel supaya bisa kena ...
  Friedrich cukup mbantah:
  - Mobil sing larang kaya ME-362 U ora bakal diwenehake menyang pilot anyar. Pejuang iki kanggo ace.
  Helga, tinimbang mangsuli, mlayu menyang pesawat tempur-serangan dheweke, kerlip, wuda, tumit jambon. Lan apa maneh, telpon darurat muni.
  Friedrich iki umume pleased sing dibusak loro bedhil mesin nemen, mesin massive miwiti luwih gampang, lan kacepetan tambah, lan lightening saka wings apik maneuverability. Senajan TCTerms diperlokaké dhewe wis ditutupi fairings, abang Ngartekno ditambahake menyang aerodinamika mobil. Senajan Me-362 ing syarat-syarat kualitas aerodinamis isih unmatched antarane mesin piston, kuwi jaran universal perang.
  Ing ngisor iki wit-witan langka, sawah-sawah kelip-kelip ... Dina panas lan katon ora gampang perang. Utamane Rusia, sing kalah ing perang sing luar biasa iki. Ing kene, ing sisih kiwa lan ing ngisor, ana manuk gagak sing mabur ... A kumpul gedhe, lan sawetara manuk gagak gedhe banget ... Tandha sing ora nyenengake, manuk gagak ngiringi kabeh peperangan, jagad sing kejam iki tanpa sentimen. Minangka Boyarsky nyanyi ing musik sing misuwur:
  - Nanging kok! Ora mungkin urip ing pikiran! Nanging kenapa - urip ora mulang apa-apa!
  Iki kekerasan, kekerasan lan kekerasan liyane! Kekejaman, kekejeman lan sepisan maneh kekejaman nguatake bangsa!
  Klompok gagak katon ora ana telas, ana puluhan, atusan ewu, lan padha kluruk, sanajan ing kabin sing ditutup kanthi hermetis sampeyan bisa krungu. Friedrich takon marang Helga liwat radio:
  - Apa kita bisa mencet karo bedhil mesin?
  Prawan ace mbantah:
  - Aja! Saben peluru diitung ing kene!
  Friedrich ngguyu.
  - Apa cukup bisa! Sang Prabu ing sangisore dhampar, dumunung ing tas saka cartridges.
  Saka mburi kumpulan manuk vulture, pesawat pisanan Soviet tiba-tiba mlumpat metu. Padha pisanan ketemu dening Salamanders. Ana kerugian ing loro-lorone, luwih akeh wong Rusia sing tiwas. Friedrich mbuka tembak lan nembak mung wolung kendaraan. Nanging isih wiwitan sing ala. Nanging pasangan Jerman "Salamanders" -3 ditembak mudhun, uga Me-262, iku ora cetha carane bisa kanggo njaluk ahead saka wong.
  Nanging sing utama durung teka. Kawanan manuk gagak rampung, pilot Jerman mlumpat menyang papan ing ndhuwur lapangan Krasnogvardeisky lan wiwit.
  Tentara kabeh mlayu menyang skuadron Jerman, lan ing kene, nyatane, ana penerbangan saka sawetara tentara udara USSR. A armada ageng pesawat saka kabeh jinis, nanging paling kabeh iku Yakov lan rada kurang Laggs.
  Friedrich mbuka geni saka kadohan luwih saka enem kilometer. Dheweke maneh plunged menyang lepen saka trance alam bébas, nalika sampeyan ora ngarahake, lan driji kabeh pencet otomatis. Nalika ora ana maneh pertimbangan, pikirane, awak katon dadi duweke, nanging sampeyan wis kaya wayang saka pasukan sing ora dingerteni ... Iki tegese daging dudu duweke, nanging roh saka jagading jagad - daya najis lan ala. ...
  Inggih, lan ing sirah saka boy terminator, kanggo nomer kaping song muni:
  Ing bunder kanca, nanging ing wektu sing padha dhewekan,
  Ing panangkaran kasangsaran, sumelang sumelang!
  Donya kita bosen banget kanggo nguwuh,
  Sanadyan expanse utawa kaendahan ora katon!
  Ing endi sampeyan nuntun kita - setan jahat?
  Nalika setan ala dadi tentara!
  Mburu kita, mesthi, kamulyan militer,
  Senajan nyawaku parasit jahat!
  
  Emptiness kuwi ing roh mati
  Ing saubengé quagmire sampeyan ora bisa ndeleng dalan!
  Lan pati, count iki kanggo wong wadon tuwa sing kejem,
  Apa nglumpukake pajeg ing Rus suci '!
  
  Pemahaman prasaja ora sumunar,
  Kabeh ing web, daya tanpa wates!
  Kepengin manggon ing bumi,
  Rasa karo rasa manis, bungah, rasa seneng!
  
  Nanging nasib ngirim putrane perang,
  Where kita kudu lali bab tentrem!
  Ora perlu ngipat-ipati Iblis kanggo iki,
  Kita ora pengin apa-apa liyane!
  
  Ing pesawat, aku ngethok angin puyuh,
  Duwe nindakake trick, lan reception punika makutha!
  Pracayaa, pejuang Tanah Air ora mati,
  Ayo main pawai pemakaman kanggo scum!
  
  Mungsuh iku akeh, kuwat,
  Mobil, pejuang, misil!
  Kita bakal ngrusak Wehrmacht infernal,
  Eksploitasi Rusia bakal ditembangake!
  Bakal teka ing bumi, aku percaya komunisme,
  Kita bakal urip seneng - aku ngerti manawa!
  Algojo wong bakal ambruk - fasisme,
  Kamenangan bakal ana ing kabecikan, cahya Mei!
  
  Tanah Air, penerbangan cepet,
  Iku menehi kita urip suci!
  Lagu kabangsan nyanyi ing ati kita,
  Sawise kabeh, aku perang banget kanggo dheweke!
  
  Lan wektu, aku pracaya padhang, bakal teka,
  Ora bakal ana rajapati, umur tuwa bakal sirna ing jurang!
  Genus bakal berkembang tanpa pinggiran,
  Ndhuwur bakal cepet-cepet prestasi garis!
  
  Lan supaya kita bisa nyedhaki wektu kasebut;
  Sampeyan kudu perang kaya prajurit Rus!
  Supaya bisa tekan saben wong sing ora bodho,
  Sing Rusia tansah ngerti carane perang!
  A song patriotik apik muni ing sirah Friedrich kang, nanging tangan lan sikil traitorous nindakake mung ngelawan. Yaiku, dheweke ngirim cangkang menyang pesawat Soviet kabeh jinis lan merek. Pilot Soviet nyoba nyedhak lan miwiti mbucal ... Volka, sawise nembak luwih saka sèket mobil nalika obah, nguripake lan nyingkiri tembakan lan upaya ramming (dheweke ngethok kamikaze iki kanthi bledosan cendhak senapan mesin) . Banjur pesawat saka ace enom pindah, lan ing trance pertempuran, bocah menehi akeh bedhil udhara. Banget mowed mudhun sawetara pejuang Soviet metu saka mburi.
  Kene Friedrich meh rammed piyambak, nanging bisa kanggo slip menyang baris geni, lan terus extermination mungsuh. Wektu iki, "Pawns" mesin kembar dadi korbane. Aphorism flashed liwat sirah lanang (pawns uga ora kacang, ratu mangsa!). Helga squeak ing radio dheweke.
  - Oh, ibu sing dikasihi! Carane padha mencet!
  Friedrich, nindakake daur ulang mati durung rampung, Cut mati pejuang Soviet saka kadohan, nyoba kanggo pindhah konco mburi Helga. Salah siji saka wong-wong mau "Shopkeeper" (Lagg-5), ana karo lintang abang amba ing fuselage ... Dadi pahlawan USSR. Dheweke dhewe, ing modifikasi serangan saka Fokken-Wulf, murub ing tank tentara Rotmistrov maju ing posisi Jerman. Lan ing wektu sing padha dheweke kenek cukup akurat, kasil nyilem.
  Friedrich, Kangge, perang karo pesawat mungsuh, mental matur nuwun kanggo Penyetor kanggo nambah ing amunisi. Dheweke malah bisa sijine terminator pengkhianat menyang tank T-34-85, lan wis milih komandan siji (iki bisa katon saka antena, kang, senadyan bledug lan kadohan, mripat landhep Friedrich gampang katon!).
  Tutup lawang ditembus dening telung cangkang bebarengan lan tank mandheg ...
  Ing ngisor iki uga panas, garwa saka Tentara Tank Pengawal Kelima wis nggulung menyang grenadiers SS lan bagean saka korps kapindho.
  Kendaraan Soviet pisanan mbalek menyang selokan anti-tank lan alon mudhun. Senapan cepet "Tigers" -5 lan "Panthers" -5 tiba ing dheweke. Mangkono wong Jerman anyar sing kuwat perang ing kadohan, kanggo entuk kauntungan saka wong-wong mau, tank Soviet kudu melu ing pertempuran cedhak. Atur dump ... Nanging kanthi taktik keputusan kasebut ora akurat, kanggo nyuwek lapangan sing mbukak ing ngendi selokan digali, kanggo ketemu mobil sing nunggu "mangsa". Ya, aja tumpukan ing wektu sing padha massal?
  Bener, Soviet Ils, senadyan mundhut nyata, nanging nyuwil liwat, kaya petinju cilik nyilem ing senggol raksasa, kanggo nawakke mungsuh, nyebabake karusakan, kalebu bom cilik. Bener, ing sawetara "Macan" -5, padha ngadeg ing ndhuwur kothak, nanging akeh kendaraan, infanteri Jerman, padha dipeksa kanggo nyetel pangayoman secara harfiah ing Go.
  Friedrich mikir yen Rusia wis ngirim serangan sing luwih konsentrasi, dheweke bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo "sekelompok cilik" lan pertempuran cedhak sing nguntungake.
  Ramming dening pilot abang terus, nanging contone marang banget lincah "Salamander" -3, taktik iki ora nggawa asil samesthine. Kerugian penerbangan Jerman saya tambah akeh, uga luwih akeh saka Soviet. Nanging ora ana maneh perang sing ora dijawab. Akeh pilot Soviet wis pengalaman prayoga, iku ora kanggo apa-apa sing padha nutupi Moscow, supaya Nazi dadi ala.
  Friedrich, sing bakat wis diasah luar biasa, tansah nyingkiri hits lan intuisi kenek pejuang Soviet paling mbebayani. Nyoba kanggo ngalahake pimpinan. Dheweke nindakake, lan bisa tanpa misfires. Ing sirahku, kanthi cara, ana kekosongan, lan kekurangan pemahaman babagan perang kasebut. Awak nanggepi, target kejiret, ora ana sing luput. Kaping pirang-pirang malah entuk tank.
  Lan akeh atusan, yen ora ewonan pesawat saka kabeh jinis, flicked lan flicked sadurunge mripatku. Kene, contone, Huffman ing kang Non-362 ... Gelut ing cara khusus, kacepetan, bodho saka mesin jet, lan lebu mabur ing kabeh arah ... Lan Rusia uga ora ala .... Sing mung ngendi Kozhedub, iku bakal wektu kanggo de-energize wong ... Friedrich obah ing minimal, saiki ora perlu kanggo nguripake, ngalahake ekonomi, nanging mung, supaya rada shifting saka asor ..
  Amunisi wis entek, kaya bahan bakar ing tangki, lan bala bantuan sing apik banget teka saka posisi Jerman. Salamanders, lan malah sawetara medeni Me-362s, sing pisanan mlebu perang, lan konco liyane saka kamp nyamuk Nazi. Maneh, pesisir menyang pesisir ... pesawat Soviet uga wiwit mundur. Padha entek bahan bakar, lan kerugian wis ngluwihi: kabeh watesan sing bisa dibayangke lan ora bisa dibayangake. Friedrich bali lan takon marang Helga:
  - Kabeh apik?
  Cah wadon mangsuli:
  - Pesawat lagi mlaku! Aku ngalahake enem tank lan siji fighter ...
  Friedrich ngucap:
  - Ya, sampeyan ngluwihi aku ing jumlah tank sing rusak. Aku dhewe mung numpes limang mobil kanthi moncong!
  Helga cekikikan.
  - Lan carane akeh pesawat?
  - Pesawat? - Kepala Friedrich flashed nomer ... - Persis telung atus siji! Rekor donya anyar. Iki prestasine...
  Helga ngucap:
  - Ya, sampeyan mung ksatria! Ora, rauh dewa karusakan. Kali gedhe dhewe ... pejuang universal!
  Friedrich mbenerake kanthi sopan:
  - Sejatine Kali iku dudu dewa, nanging dewi ala. Yaiku, wong wadon, sanajan ing agama Hindu minangka dewa sing dihormati lan populer. Akeh candhi wis dibangun kanggo dheweke, lan ndedonga.
  Bocah mau dumadakan weruh yen dheweke wis kegores dhengkul ing tuas. Lan dikutuk:
  - Sialan! Iku ora worth nggawe giliran, ing kendaraan akeh bersenjata kuwi.
  Helga ngandika kanthi prihatin:
  - Lan pesawat sabanjuré sampeyan duwe tanpa kula?
  Friedrich kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Ya, Fokken sampeyan isih bakal diisi lan diisi, lan tambang wis siyap. Cukup ojo ngomong, jaga awakmu!
  Helga ngandika kanthi tegas:
  - Ora! Saranku kanggo sampeyan yaiku berjuang lan berjuang sing paling apik ... Yen bisa.
  Pesawat ndharat lan Friedrich mlayu menyang mobil sabanjure. Kombinasi sing dipilih saka Me-362 lan serangan F -490 optimal kanggo superass kabeh wektu lan bangsa.
  Friedrich, kanthi sikil telanjang, pedal Fokken-Wulf-4 sing tajem lan kasar, wiwit nyepetake kacepetan lan nyanyi:
  - Aku arep perang! Aku bakal ngremuk makhluk kasebut dadi bledug!
  Perang ing Krasnogvardeisk terus. Saliyane tank tentara Rotmistrov dhewe, siji lan setengah atus kendaraan Soviet, dijupuk saka sisih kidul lan wilayah Front Soviet Kashirna, teka ing wektu kanggo perang. Bener, mung mobil batch pisanan sing wis teka nganti saiki. Penerbangan Soviet uga ora mikir nyerah, nanging nganti saiki durung aktif.
  Friedrich makarya ing tank, nggunakake meriam kang dirancang khusus kanggo maksud iki. Ing mratelakake panemume, kaliber 37 milimeter isih optimal kanggo maksud iki. Kene, contone, Rudel karo bedhil kuwi, tanpa trance pertempuran, numpes, utawa rodo, kang luwih adil, kalah metu 534 nawakke sak perang kabeh. Nanging dheweke wong biasa, dudu Friedrich sing. Bocah kasebut eling kepiye bapakne ngandhani ibune yen efek gabungan ing janin sing digawa ing kandhutan bocah kasebut, saliyane manifestasi kemampuan fenomenal minangka pubertas, bisa ngowahi turunane dadi psikopat ...
  Mungkin trance pertempuran, lan superpower saka prajurit iki, uga minangka akibat saka impact, alam kang ora dingerteni kanggo wong.
  Nanging saiki tank teka, kanggo pilot, gerakane katon alon, lan luwih kanggo Friedrich. Ace enom wiwit metu saka bidang horisontal. Iku mung fires lan thrashes. Kelip-kelip cahya, saka bledosan cilik, hatches pierced liwat. Ing wektu sing padha, akeh mobil padhang, amarga tank gas dumunung ing kompartemen gelut. Lan karusakan, T-34 mabur kaya tong minyak slingshot.
  Asring ketukan cangkang nyebabake detonasi amunisi. Lan iki ing giliran ...
  Friedrich ora mikir bab trifles kuwi, kang mirsani gambar nalika, wis nandhang losses abot lan nyadari futility saka usaha kanggo break liwat, saka ditches ndudhuk dening wong Soviet, tank pengawal dipindhah watara.
  Nanging ing kene uga ana kejutan sing ora nyenengake. Rong lusin "Superferdinand" bisa nyedhaki. Padha, sayangé, padha karo ciri driving kuwat, thanks kanggo nggunakake motor Amérika.
  Kendaraan Soviet obah ing lapangan sing mbukak, tegese para pejuang legendaris bisa tekan saka telung kilometer. Mesthi, "Superferdinands" ora kejawab, nanging tingkat dhuwur saka geni bedhil anti-pesawat ngidini kanggo mencet cukup asring. Kajaba iku, lapangan iki akeh banget ndudhuk munggah lan plowed karo cangkang, lan T-34-85 ora bisa njupuk kacepetan. Nanging dheweke isih obah kaya ombak nalika njeblug. Lan Panthers -5 lan penyihir Amerika sing lincah -5, penghancur tank kanthi kacepetan dhuwur, cepet-cepet nulungi Ferdinands -4.
  Friedrich nyoba kanggo ngalahake (murni subconsciously) komandhan. Malah drijiku kram amarga kaku. Lan ana woh-wohan! Terminator enom, saka proyeksi horisontal, ngalahake patang puluh loro tank T-34, telung KV-s, lan loro Su-122s. Bisa uga ana telung mobil liyane, nanging padha diganggu dening serangan dening pejuang Soviet, lan sing paling penting dening pesawat serangan. Miturut wong-wong mau, Friedrich wiwit nandur senapan udhara 37-milimeter lan loro 20-milimeter (uga cukup striking, yen sampeyan mencet lantern utawa tank bensin, utawa engine.
  Mung rong puluh pitu pesawat, lan wolulas mau Ils ... Ora ala, considering pentinge saben tank, malah rusak ing perang wangkal iki ... Kene sawetara T-34-85s digawe cepet, lan isih nyuwil liwat kanggo nutup. jangkoan. Kene waja Amérika "Penyihir" -5 blazed.
  Friedrich weruh pesawat serangan Hans-Ulrich Rudel. Iki ace wis dawa misuwur, misale jek, uga mutusaké kanggo ngganti "Shtuka" karo kuwat lan luwih cepet Focken-Wulf-5. Lambang obore dikenal kabeh. Dheweke takon Friedrich:
  - Apa kabar, malaikat pati!
  Bocah Terminator mangsuli:
  - Urusan ing Gestapo, lan aku duwe prestasi!
  Rudel yakin:
  - Lan aku apik! Nanging kepiye sampeyan bisa njupuk kanthi akurat lan cepet, malah saka pesawat horisontal?
  Bocah ace, ngguyu, mangsuli utawa malah nyanyi:
  - Kabeh mokal bisa aku ngerti manawa! Temokake inten raja-raja ing Bumi ing banyu sing mlaku!
  - Ora ana apa-apa, aku bakal entuk nganti telung puluh ing pungkasan dina! Rudel janji.
  Bali, panggantos saka pesawat, lan maneh native Me-362, pesawat, kang, kajaba bolongan peluru ing wings, ora nampa karusakan ing pimpinan Volka. Lan mesthi perang tank ....
  Panas ing Krasgvardeisky. Kolom Tentara Pengawal Kelima lan brigade sing dicopot saka ngarep liyane ditarik munggah. Bala bantuan nyusup menyang Jerman, kalebu rolas kapal perusak tank Amerika, M-18 paling anyar kanthi bedhil 110 milimeter. Mesin kasebut ora kalah karo bedhil Tiger-5, kaliber 105, lan malah ngalahake T-34 luwih apik, amarga padha kurang rentan kanggo ricochet. Senjata kasebut dhewe, ing wektu sing padha, uga saka bedhil anti-pesawat Amerika sing diowahi, sing tegese cepet-cepet. Mung ing kene waja luwih ringkih tinimbang Jerman, nanging isih cukup 186 milimeter kanggo nahan projectile ing bathuk. Utamane ing perjalanan, T-34-85 asring banget diolesi.
  Friedrich, sanajan ing kadohan, felt tsunami nyedhaki, gelombang anyar saka pesawat Tentara Abang. Iki tegese iku ora nganti nawakke, kang wis meh grappled menyang nyenyet, supaya pesawat serangan njupuk care saka wong-wong mau. Antarane wong-wong mau, dening cara, katon banget bersenjata lan wojo He-329s. Minangka pesawat serangan lan tank destroyer kuwat. Utamané karo 88 mm Ra-44 bedhil, kang pierce ora mung gendheng tank, nanging uga ing bathuk. Mung kene ing pertempuran aerial, mesin iki, kanggo sijine iku mildly, ora minangka Versatile minangka "mare apa" Fokken-Wulf.
  Ing antarane pesawat serangan, Friedrich weruh pesawat Helga. Inggih, mesthi, bali ing rangking.
  Bocah terminator, mudhun sethithik ing dalan, kita bakal mbukak telung tank lan bedhil self-propelled-76, nyanyi:
  - Kita bakal duwe pertunjukan! Mung superclass paling dhuwur!
  . BAB 18
  Helga langsung mangsuli:
  - Mesthi aku pracaya sampeyan! Aku menehi atiku ora kanggo kewan! Jawaban bakal diwenehi kanggo sampeyan - apa sampeyan pracaya utawa ora?
  Tinimbang njawab, Friedrich wiwit njupuk saka kadohan saka ngisor ... Lan banjur entuk dhuwur.
  Ana cukup akèh pesawat Soviet, nanging isih kurang saka pisanan. Pilot Luftwaffe rumangsa yakin, kaya bocah kelas siji sing ngalahake kanca sing ngganggu ing sekolah sing ora pati ngerti, sawise iku dheweke bener-bener kepunjulen karo kekuwatan.
  Pilot Soviet dadi luwih licik, lan sawise tiba ing jotosan, padha langsung pecah dadi kelompok, nyoba kanggo narik wong Jerman menyang piyambak. Friedrich nyerang wong-wong mau, munggah gunung. Nanging kanggo dheweke, penolakan mungsuh saka serangan langsung mung nggawe taktik. Nanging pejuang Jerman liyane munggah menyang perang.
  Friedrich nyathet kanthi gangguan manawa He-362 biasane ana ing ngarepe. Nanging ora apa-apa, saka jarak sawetara kilometer, ora ana sing ngerti carane ngethok.
  Lan "Salamanders" -3, kaya pesawat kertas bocah-bocah, mlumpat, mlumpat kaya hiu ing ombak, lan dheweke entuk ...
  Friedrich milih korbane, pesawat komando, sadurunge dheweke duwe wektu kanggo mikir babagan carane mobil iki ditembak mudhun. Bocah kasebut nggawa moral:
  - Sampeyan bisa kalah ing perang, ora kaya olahraga, sapisan, sampeyan menang ing perang, ora kaya game, tanpa wates! Nanging, potongan-potongan saka papan mabur mung saka sing kalah, sing menang dilebokake ing papan, malah sadurunge ditembak unit tempur!
  Nanging, gelut kasebut dirasakake ing lapangan. Contone, Wittmann wis cukup hardened tank ace, kang perang ing "Tiger". Dheweke, bebarengan karo gunner, uga ora kejawab cukup asring, sanajan tank diuripake gampang. Gunner Schleich, meh ora duwe wektu kanggo ngilangke kringet ing raine. Bathuk saka monster baja iki wis kenek kaping pirang-pirang, nanging nganti saiki wis bisa ricochet. Wittmann mbengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Ayo padha nyedhaki, aja gugup, mangga ...
  Tayangan saka peserta ing perang, Wakil pangareping Staff saka Brigade 31, sing bubar dadi Pahlawan Uni Soviet, Grigory Penezhko, uga ngandika bab negara wong ing kahanan elek. ... Sadurunge gambar mental, ana gambar abot ... Ana rame sing membran ditekan, getih mili saka kuping. Gemuruh mesin sing terus-terusan, clanging logam, rame, jeblugan cangkang, rattle liar saka wesi robek ... Saka tembakan kosong, menara diuripake, bedhil bengkong, waja bledosan, tank mbledhos.
  Impenetrable abot "Patton" -3, meh titik-blank nyoba kanggo njupuk Soviet T-34-85. Panjenenganipun snarled, shielded waja bulging. "Penyihir" -4 mlumpat lan nyoba ngetrapake maneuver kasebut. Kaya-kaya tentara kavaleri ksatriya kuna sing arep patèn-patènan. Asring loro nawakke murub point-blank lan nyebul saben liyane.
  Saka tembakan menyang tangki bensin, tangki kasebut langsung murub. Hatches mbukak, lan kru tank nyoba metu. Grigory weruh letnan enom, setengah gosong, hanging ing waja. Tatu, dheweke ora bisa metu saka lawang ngisor. Lan banjur seda. Ora ana sing nulungi dheweke. Prajurit kelangan wektu, ora krasa ngelak, ora panas, lan malah ora ana ing kokpit tank sing sempit. Siji pikiran, siji kepinginan - nalika urip, ngalahake mungsuh. Kapal tanker Soviet, sing metu saka kendaraan sing rusak, nggoleki kru mungsuh ing lapangan, uga lunga tanpa peralatan, lan ngalahake nganggo pistol, nyekel tangan-tangan.
  Gambar ing gaya surrealisme saka kapten, sing ing sawetara jenis edhan menek menyang waja saka wrecked Jerman "Tiger" -5 lan mencet lawang ngisor karo senapan mesin kanggo "ngudud" Nazi saka ing kono. Cukup carane wani komandan perusahaan tank Chertorizhsky tumindak. Dhèwèké nubruk metu, liwat angin puyuh saka cangkang, bejat menyang sisih mungsuh "Macan" -5, nanging dhewe wis kenek. Mlumpat saka mobil, tanker mateni geni. Lan padha bali menyang perang maneh.
  Helga wis pierced gendheng tank Grigory Penezhko karo cangkang pungkasan. Cangkang kasebut kena ing tangki bensin, lan kabeh dadi kobong. Geni ngobong kapal tanker Soviet, meksa wong-wong mau mlumpat metu saka lawange. Nanging Grigory piyambak, sing tatu, ora duwe wektu kanggo mlumpat metu ... Dheweke diobong urip, sadhar ing jenis apa jagading wong mati ...
  Friedrich, ndeleng manawa penerbangan mungsuh wis dadi luwih wicaksana lan nyoba mabur kanthi cara gabungan, nyerang tank kasebut dhewe ... Jerman pancen angel banget, sanajan tank Challenger Inggris sing paling akeh bersenjata mlebu perang (The kru uga saka putra saka Britain lan njupuk banget akurat!).
  Friedrich kebak energi demonic lan kasenengan, wis siyap kanggo siji-handedly Sapuan adoh kabeh lan wong, malah yen sampeyan kudu perang karo tentara tank kabeh, lan malah luwih karo udhara. Nanging sampeyan kudu bali, bahan bakar lan amunisi wis entek, kanggo iki, pesawat, njupuk sèket pitu pesawat lan nuthuk metu telung puluh siji tank lan enem bedhil self-propelled, plus loro operator personel wojo liyane, telung Katyusha, papat Andryushas, mobil sing nyoba kanggo pindhah menyang mburi.
  Helga ngendika:
  - Wong Rusia duwe lagu babagan wanita ing desa kita! Lan kita ora mung nglawan wanita, nanging wong lanang, apa sing sampeyan butuhake!
  Friedrich sarujuk:
  - Wong lanang, apa sing sampeyan butuhake, nanging wanita luwih apik!
  Helga ngandika licik:
  - Wong wadon menang karo nangis, wong lanang ngeculke!
  Friedrich, kanthi untune, ujar:
  - Awit kita cetha, mula kabeh ora dadi ala saiki!
  Sampeyan kudu mabur dhewe kanggo penerbangan sabanjure ... Inggih, yen mangkono, mula ora ana gunane kanggo kelangan ati ... Wis panas ing Focken-Wulf kanthi mesin sing adhem hawa. Panas banget, motor, ditambah srengenge, ditambah wektu sethithik kanggo adhem. Friedrich dhewe malah kaget kepriye dheweke durung tiba kanthi momotan sing galak. Sawise kabeh, iku SD ... mangan kabeh njero ...
  Tank Soviet rampung diencerake ... Nanging, bala maneh teka menyang Jerman, lan meh kabeh pesawat serangan dibuwang menyang perang ... Nanging bala uga cocok kanggo Rotmistrov ... Tank sing padha saka ngarep liyane.
  Nanging udhara luwih tenang, sanajan ana kelompok pejuang sing kapisah, utawa pesawat serangan.
  Friedrich mbaleni taktik sing wis kabukten, dheweke wis ngerti yen dheweke ora bakal nguciwani. Lan Jerman ...
  A regrouping uga njupuk Panggonan, amarga paling saka tank Soviet wis numpes, banjur sampeyan bisa nyoba kanggo nyerang dhewe ... Wittmann surem ngandika:
  - Wolung tank dibuwang ... Kanggo sedina iki apik, nanging kanggo dina kaya ngono iku ala ...
  Pandhuan didandani:
  - Bener, rolas ....
  Wittmann nyelani:
  - Papat mobil numpes nalika Rusia menek liwat selokan anti-tank jero - ora count! Iku SD. Ya, lan amunisi kudu diisi maneh ...
  Nanging tank Soviet kesusu maju maneh nalika pesawat serangan utamané wiwit njupuk. Ing tartamtu, Friedrich, sing dijupuk sèket lima meriam, kang patang puluh sanga T-34 tank lan enem bedhil poto-propelled. Lan njupuk wong limang lan setengah menit ... Sing perang ... Mesthi, iku bisa wis luwih ... Friedrich panginten, kok dheweke kudu murub saka rong meriam ing wektu sing padha? Lan siji wis cukup ... Ing sawetoro wektu ...
  Helga ketemu karo dheweke ing bandara, ngambung dheweke kanthi semangat, bisik:
  - Iki minangka perwujudan saka ksatria - Don Quixote!
  - Apa sampeyan ngomong? Friedrich nyentak.
  Bocah wadon kasebut langsung pulih:
  - Nuwun sewu anak asu... Aku pengin ngomong Lancelot!
  Bocah ace kasebut nyentak:
  - Banjur prakara liyane! Sawise kabeh, Don Quixote minangka parodi saka ksatria. Ksatria bodho lan bangsawan sing ora seneng dipoyoki kanthi cara!
  Helga sarujuk.
  - Aku, ing umum, ngerti! Nanging...
  Friedrich nyelani bocah wadon kasebut:
  - Ing pesawat urip!
  Awak tank lan pilot Soviet kaya-kaya wis nyoba pungkasan kanggo ngowahi gelombang perang sing gagal banget. Jendral Gota, minangka komandan sing berpengalaman, sing wis sinau kanthi tliti babagan taktik Rusia, ora cepet-cepet nyerang, lan malah rada mundur kanggo nggunakake kauntungan ing daya tembak satus persen. Lan mesthi, pesenan. Iki taktik saka petinju dhuwur sing mundur ing ngarepe wong cendhak, dianggo minangka nomer loro, nanging ora ngidini pinscher undersized nutup kadohan lan gain kauntungan. Inggih, Rotmistrov ora duwe pilihan liyane! Serangan utawa mati! Sing terakhir luwih apik, sanajan loro-lorone bisa bebarengan!
  Ya, Friedrich uga kudu perang karo pesawat ... Iku uga perang, lan mungsuh iku wani ...
  Nanging pisanan, bocah terminator nembak limalas tank T-34-85 sing nyerang. Dadi ethereal ing siji bledosan ...
  Helga ngucap:
  Sampeyan minangka kaisar hawa! Mangkono carane Reich Katelu bakal misuwur!
  Friedrich mangsuli dheweke:
  - Lan dheweke wis misuwur! Lan sampeyan ora kudu memuji!
  Helga mbengok:
  - Lan sampeyan ngluhurake dheweke malah luwih!
  - Bakal nyoba! Friedrich nggereng.
  Dheweke bali menyang trance ultra-pertempuran. Pikiran aneh swirled ing sirah cah lanang. Contone, apa sing bakal kelakon sawise kamenangan Reich Katelu? Mesthi, patronase garwane kaisar bakal menehi dheweke posisi paling dhuwur, lan putrane bakal dadi pewaris Kekaisaran Agung. Pemandangan sing nyenengake! Lan Rusia, pungkasanipun, sinau tatanan lan disiplin, kang malah Stalin, Georgian getih, ora bisa accustomed wong.
  Senajan, mesthi, kamenangan isih adoh ... Utawa bisa njupuk lan nguripake fighter tabrakan menyang Fritz. Kaya iki, mateni sawetara rolas kendaraan fasis lan bali menyang USSR minangka pahlawan?
  Nanging apa bakal mbantu dheweke yen para pahlawan perang sing lolos saka panangkaran ditembak, nanging .... Stalin ora ngandel marang sapa wae, ujar manawa dheweke ora duwe putra, Yakovlev! Dadi dheweke ora bisa bali maneh menyang Friedrich ... Utamane sawise apa sing ditindakake ... Sampeyan bisa langsung mlayu menyang USSR, nalika dheweke mung menehi "Stuka". Bocah kasebut bakal diapura ... Ya, mungkin dheweke dikirim menyang batalyon penal, lan yen dheweke uga nembak sawetara Nazi ... Ya, dheweke duwe kesempatan bali ... Nanging saiki, ing USSR, dheweke ora bakal nylametake dheweke, dheweke dadi getih banget ...
  Friedrich mikir, ya, kenapa dheweke ora mbelot ing sisih Soviet. Inggih, oke, dheweke gabung karo Pemuda Hitler, ana ing tengah Berlin, banjur ora ana cara liya kanggo urip. Nanging kenapa dheweke mateni komisaris? Sampeyan mung bisa mateni ... Kewan galak kok dumadakan tangi ing ... Ora malah kewan, amarga kewan biasane mateni kanggo mangan utawa amarga kroso keluwen. Manungsa, ing sisih liya, ngowahi mateni dadi nyenengake, dadi luwih ala tinimbang macan ...
  Apa kedaden kanggo wong sing Rajapati wiwit nggawa kabungahan, lan kepinginan kanggo exalt ing Reich Katelu, kanggo nggawe karir dijupuk kabeh inti? Sapa kang dadi,.. Kenging punapa dene raos patriotisme lan dhemit dhateng bangsanipun?
  Nanging, apa dheweke duwe? Punika padha Jendral Vlasov utawa Boris Alekseevich Smyslovsky. Kene, banget, wong aneh, ketoke wakil exemplary saka korps bangsawan saka tsarist Rusia. Lan dheweke kudu pindhah menyang sisih Hitler lan fasis liyane. Perwira Tentara Kekaisaran Rusia, kapten. Sawisé Perang Sipil, dhèwèké magang ing Polandia, banjur pindhah menyang Jerman. Dheweke mlebu layanan ing tentara Jerman. Saka 1928 nganti 1932 dheweke sinau ing Kursus Tinggi ing Departemen Militer (Akademi Staf Umum) Reichswehr. Sajrone Perang Donya II, dheweke melu aktif ing pambentukan unit sukarelawan Rusia. Dheweke percaya yen Jerman bisa nyumbang kanggo pemugaran Rusia: "Kamenangan tentara Jerman kudu mimpin kita menyang Moskow lan kanthi bertahap mindhah kekuwatan menyang tangan kita. Jerman, sanajan sawise kekalahan parsial saka Rusia Soviet, kudu perang nglawan donya Anglo-Saxon kanggo dangu. Wektu bakal migunani kanggo kita, lan ora bakal gumantung marang kita. Pentinge kita minangka sekutu bakal tambah, lan kita bakal duwe kebebasan tumindak politik sing lengkap.
  Sirah bocah kasebut ngambang ing apa sing diwaca sadurunge ing Internet ... Cukup kanthi kebetulan, mripate mlayu ing kaca buku referensi - "accomplices of Nazism - isin bangsa!"
  Nanging, ing wektu sing padha, dheweke ora tau kerja sama karo Jenderal A. A. Vlasov, amarga dheweke ora nuduhake pandangane utawa rencana tumindake, nanging dheweke ketemu karo dheweke kaping telu, utamane ing instruksi saka Staf Umum Jerman.
  Friedrich ngganggu pikirane ... Wolung puluh telu pesawat Soviet ditembak mudhun, lan cangkang pungkasan wis ditanam ing tank, lan wis bisa bali ... Ya, bajingan apa dheweke ... tiba ... Sundel getih! Mripate langsung teles... Tetes-tetes eluh asin mili ing pipi lanang mulus... Pahit, malah tembak dhewe!
  Sawise bali, ndeleng Helga sing kesel nanging ceria langsung ngunggahake semangate, lan dheweke mlayu maneh menyang perang ... Dheweke dadi prajurit! Dadi, dheweke lair kanggo menang, lan sing bangsane luwih ringkih, dheweke ora kekancan karo dheweke!
  Helga dumadakan weruh:
  - Apa sampeyan nangis?
  Friedrich geleng-geleng kepala.
  - Iki wis mripatku mbanyoni, saka kesel! Apa perang! Aku wis nem dina ora nutup mripatku! Lan sadurunge iku, meh ora turu!
  Helga nglipur:
  - Kene cauldron bakal nutup lan kita bakal turu sethitik ... Iku tetep sethitik. Mung sethitik kanggo menang!
  Flight ing Focken-Wulfach-4, pesawat mungsuh ora katon, lan ana sethitik kiwa saka tank. Nanging malah sing ana kudu rampung mati.
  Helga bisik ing radio:
  - Inggih, ayo padha njaluk! Dadi twisting wolung!
  Friedrich nyengir.
  - Twisting wolung luwih apik tinimbang njupuk enem ing tali Pundhak!
  Sing cah wadon, sawise nyerang mobil saka nyilem, barked:
  - Ora, sampeyan ora bisa mbayangno minangka enem. Sampeyan duwe jenis raja.
  Saka Tentara Pengawal Kelima ana sungu lan sikil. Saiki Gotha paring dhawuh kanggo maju, luwih-luwih amarga wis sore, wayahe wis liwat nedha bengi, lan peteng wis nyedhak.
  Ing paprangan ana luwih saka sewu satus tank Soviet sing rusak lan rusak, lan kira-kira telung atus tank Jerman sing ngalami karusakan. Saka jumlah kasebut, kira-kira sewidak lima mobil ora bisa dipulihake.
  Lan Friedrich, ninggalake pacare turu ing cot, isih mabur. Wektu iki dialihake kanggo nyuda artileri. Maret nekat Rotmistov diverted bagean saka pasukan, tentara Meinshein, lan padha maju ora luwih saka rolas kilometer ing dina lan sore. Wengi tiba, nanging pasukan badai isih kerja. Dheweke mung ngganti pilot.
  Sepisan maneh, Friedrich nemoni pengebom wengi U-2. Mobil-mobil mabur meh cedhak karo lemah - penerbangan tingkat rendah. Dheweke bakal duwe kesempatan kanggo nyamar kaya ngono, nanging ing kahanan iki, naluri setan saka terminator enom bisa digunakake.
  Kajaba iku, Friedrich dumadakan ngrasa isin banget amarga nangis, lan dheweke dadi ngamuk ... Malah katon bocah kasebut ganti. Lan tembung temen beda, saka song liyane, kesusu liwat sirah;
  Nesu nyebar ing awak kanthi gelombang geni,
  Ora mungkin ngerti sing kaya ngono lan apa sing kedadeyan karo aku saiki!
  Ing kene jagading jagad mbukak kabeh pepeteng ing jiwa,
  Aku pengin kraton - ora cukup kanggo aku karo gendhakan lan swarga ing gubug!
  
  Lan kepriye kedadeyane, malah Gusti Allah ora ngerti,
  Aku dadi bajingan pengkhianat, nanging nganti saiki aku mati!
  Wahyu iki saka ngendi, sapa sing nglairake,
  Aku nggambar inspirasi ing mangkuk - pasukan sing kuat!
  
  Iblis nyeret kita menyang jaring, mbuwang kita menyang bunder ganas,
  Kedaden, aku kejiret ing net!
  Nanging aku bakal break web, lan aku bakal nampa Gusti Allah karo atiku,
  Aja mung ngipat-ipati rembulan swarga!
  Lan iki sedulur-sedulur sing aku ngerti!
  
  Duh Gusti paringono kesempatan marang aku
  Sifatku, sampeyan ngiyanati lan nistha!
  Aku pengin daging, mung daging,
  Lan rampung ing teleng, ngendi kawicaksanan ambruk asleep!
  
  Fasis ngandika: sampeyan ngawula kita -
  Sampeyan bakal nampa tanah, dhuwit, gelar pangenalan!
  Nanging nyerahake nyawamu
  Lan iki paukuman paling awon ing donya!
  
  Nanging aku iki wong sing ringkih, dadi kekacoan,
  Lan numpes urip, pakurmatan lan kalbu ing awake dhewe!
  Dadi, kasunyatan hard
  Sawise kabeh, iki dudu novel, nanging mung crita!
  
  Apa sing kudu daklakoni, cara bali;
  Ora ana maneh sing isih ana, lan saiki paling ora gulu ana ing jerat!
  Nanging setan ngandika, mungkasi kekacoan,
  Cowardice kuwi, pracaya kita, aku ora nampa!
  Friedrich rampung "vokal" iki, nuthuk "kuping" lan banjur krasa kesel banget ... Lan apa sing wis mekar, tegese dina anyar wis teka ing 11 Juli. Lan dheweke wis ngadeg nganti pitung dina ...
  Sawise ndharat, bocah kasebut meh ora bisa mlayu menyang bunk lan langsung tiba;
  Impen kasebut dadi tegang banget ... Friedrich ngimpi yen dheweke dadi mahasiswa lan ngrungokake ceramah. Kajaba iku, guru wutah raksasa nyritakake kanthi semangat lan semangat sing ora sengaja sampeyan ngrungokake. Ing kana kita ngomong babagan mungsuh sejarah Rusia sing wis suwe, yaiku Amerika Serikat. Iku misale jek sing ing tanah kelairan padha pungkasanipun teka karo gegaman pantes mbales;
  - Sampeyan kudu ngerti manawa Tentara Pentagon wis ngetrapake pasukan serangan sing paling apik ing perang nglawan kepinginan kita kanggo ngrusak dalan menyang jagad liyane. Aku ngirim telegram menyang militer NATO, ing ngendi aku nyatakake yen aku ora bakal ngrebut bumi, yen aku nganakake riset kanthi tentrem sing tujuane kanggo entuk manfaat kanggo kabeh manungsa. Dheweke ora entuk pesenku, dheweke ngukur saben wong ing skala nilai sing ragu-ragu lan egois. Bajingan megalomaniac iki mikir bisa ngontrol kabeh manungsa. Dheweke mikir yen dheweke duwe semangat manic kanggo nyekel lan ngrusak, mula wakil liyane saka jagad liyane kudu duwe semangat kewan sing padha.
  Speaker ngaso lan ngrungokake gelombang loman keplok. Lan Volka uga applauded wong vigorously, senajan ora kaya kanggo ngenali panguwasa konco wong. Inggih, raksasa kuwoso terus:
  - Aku dudu kewan utawa predator, nanging aku bisa lan duwe niat kanggo mbela awake dhewe, apike peradabanku gumantung saka perjuanganku, lan yen mungsuhku, lan mungsuh peradabanku arep nyerang, mula aku duwe niat bela. dhewe. Aku bakal numpes wong-wong sing ana ing antarane Aku lan kamardikan. Tiyang ingkang sampun mèh dados abdining manungsa, anggènipun nganggep bangsa ingkang paling inggil, nglangkungi pangwasaning manungsa, badhé awèh piwales. Aku wis menehi klompok oligarki saben dina, aku bakal nuduhake conto wong sing bisa perang, lan ora ana ing kapak kaya wedhus sing manut. Kita kabeh kudu nyawiji, amarga iki minangka sabab umum, amarga ing Bumi, ora bakal ana apa-apa kanggo ambegan. Saiki kanggo bisnis. Kanggo ngalahake armada Amerika lan NATO, kita butuh cadangan energi sing gedhe lan tanpa wates, senjata sing dhasar anyar, lan kita duwe. Kanggo akeh, malah sing paling apik saka sampeyan, bom H kaya sing paling apik. Akeh, malah sing paling apik saka sampeyan, nganggep yen ora ana cara liya sing luwih kuat kanggo entuk energi, kajaba pemusnahan sing bisa angel ditindakake ing praktik. Sampeyan kabeh wis kenal karo reaksi termonuklir, fusi atom hidrogen lan pembentukan helium. Uga, unsur liyane nganti wesi. Fusi nuklir menehi cahya kanggo lintang nganti milyaran taun. Lan kanggo akeh sampeyan, ora bisa dipercaya yen reaksi sintesis dhasar bisa ditindakake: padha ora ana ing alam. Akeh sing kebak pikiran stereotip yen reaksi ora ana ing alam, mula ora bisa ana ing prinsip. Apa khayalan sing ora masuk akal, ilmu peradaban super nyedhiyakake cara kanggo entuk energi massa raksasa kanthi skala lan reaksi sing ora ana ing alam. Sampeyan wis ngerti anané quark: partikel mini sing mbentuk partikel dhasar. Malah ilmu sampeyan wis nemokake atusan partikel dhasar. Kajaba iku, sing uga wis dicathet dening ilmumu, ana partikel saka macem-macem jinis, akeh sing katon aneh kanggo sampeyan, utawa malah ora perlu. Sampeyan disabetake karo macem-macem quark, sing angel diterangake kanthi cara logis biasa. Paling anyar, ilmuwan sampeyan nemokake partikel sing disebut preon, partikel sing mbentuk quark, lan sampeyan durung bisa nemokake lan sinau kanthi bener. Inggih, sampeyan durung kasil ngekstrak saka inti ora mung preon, malah quark. Inggih, energi apa sing bisa dipikolehi amarga fusi utawa pamisah: ora bisa diukur sanajan dibandhingake karo reaksi termonuklir. Malah kanthi modern, tingkat ilmu terestrial sing rada kurang, ana petungan teoretis sing nuduhake yen partikel sing luwih cilik, luwih akeh energi sing diekstrak. Iki nuduhake yen bisa nguwasani energi kasebut, mula bisa entuk sumber energi sing meh ora ana watesan. Nanging, ora ana siji ilmuwan terestrial sing gagal ora mung nggawe reaksi fusi mikropartikel, nanging uga ngekstrak quark gratis saka inti.
  Malah entuk quark gratis lan ora diikat durung sukses. Apa sebabe reaksi kanthi ngilangi utawa nggabungake partikel ultralight isih ora bisa ditindakake, ora mung diulang, nanging uga bisa didandani. Alesane dumunung ing iki: mulane reaksi termonuklir dadi angel banget, lan kanthi kiasan diarani pahlawan kanthi tangan sing cendhak banget. Kanggo nyebabake reaksi termonuklir, energi saka bom atom dibutuhake; kanggo bom atom njeblug, bahan peledak konvensional dibutuhake. Kanggo nyebabake reaksi fusi quark, ora ana reaksi sing cukup saka bledosan muatan termonuklir, kekuwatane ora cukup kanggo reaksi kasebut, mulane quark superheavy ora ditemokake ing alam. Ora ana langkah penengah, langkah sing misahake lan nggolongake reaksi ing fusi atom. Ing fusi termonuklir, ana tahapan siji-sijine, sing terus nambah babagan energi sing dibebasake. Reaksi sing ngeculake energi luwih akeh tinimbang bledosan termonuklir lan arang banget: reaksi pemusnahan. Asalé saka kontak materi lan antimateri. Ing alam, arang banget, arang banget, amarga ing donya nyata meh ora ana antimateri. Reaksi penghancuran arang banget, ora ana langkah penengah antarane reaksi fusi unsur lan reaksi termonuklir. Inti masalah yaiku antimateri dhewe ora digawe saka materi sing prasaja. Ing sistem sing katon, kita ora bisa mirsani. Nanging yen sampeyan pindhah ing papan lan nemokake dhewe ing persimpangan alam semesta, ing tapel wates donya lan anti-donya, sampeyan bakal weruh carane proses annihilation terus ing ukuran gedhe. Intine masalah kasebut yaiku entuk jumlah antimateri sing cukup, yaiku materi sing ora bisa ana ing jagad nyata. Iku bakal terus-terusan teka menyang kontak karo prakara biasa nyata, iku kudu annihilate utawa njeblug, kaya loro unsur kimia mbebayani dhewe njeblug nalika padha teka menyang kontak. Proton, neutron, elektron, sing kontak karo positron, antineutron, antielektron bakal dadi foton lan partikel liyane sing mlayu ing arah sing beda. Kacepetan ekspansi kasebut kolosal lan ngluwihi kacepetan cahya. Ya, sajrone penghancuran skala gedhe, partikel kasebut ngliwati kacepetan superlight, adoh saka siji liyane. Pancen angel entuk anti materi kanthi cara sing gampang, kanthi nyepetake partikel ing akselerator. Asil sing dipikolehi kanthi cara iki ora bakal mbenerake biaya. Nanging, cara sing efektif kanggo njupuk antimateri kanthi skala padhet ditemokake kanthi eksperimen. Intine dumunung ing kasunyatan manawa kemungkinan entuk antimateri, uga materi, kira-kira padha, sing tegese prabédan antarane antimateri lan materi biasa ora gedhe lan ora akeh energi sing dibutuhake kanggo ngganti polaritas materi. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake radiasi sing ora kuwat saka lapangan khusus lan gelombang khusus. Saliyane quarks, preon, ana creons, resons, forkons, ryumons, horodons, romons, etc. Radiasi ing tingkat telepathic khusus ngganti struktur materi ing tingkat creon-resonansi, mung rada owah, owah-owahan struktur saka susunan mikropartikel. Panemuan gelombang khusus wis ngrevolusi ilmu lan masyarakat. Nanging sing radiasi, apa tingkat bisa ngganti jinis prakara, nransfer menyang tingkat qualitatively anyar, ngganti karakteristik prakara. Jinis radiasi anyar ditemokake ing sinau babagan kabisan manungsa, kabisan sing luar biasa. Kita Hitlernators sadurunge bangsa lan bangsa liyane nguwasani kabisan ekstra. Radiasi telepati anyar nembus timbal lan supermaterial padhet sing luwih padhet, sing nuduhake sistem sing beda lan macem-macem radiasi. Malah ing tingkat ilmu lan peradaban sampeyan, ana lan nggawe radiasi sing ngluwihi kacepetan cahya. Saka radhiasi radioaktif Alpha, Beta, Gamma, sinar Beta wis luwih sithik tinimbang kacepetan cahya, lan kanthi radiasi Gamma-AS, keluwihan kacepetan cahya meh siji setengah kaping. Ing planet Bumi, dheweke wis nemokake kanthi eksperimen radiasi gelombang Klekon lan Der, sing ngluwihi kacepetan cahya kaping pindho. Bener, nalika lagi diasilake ing microdoses, dheweke ora ngerti babagan prospek kasebut. Aku bakal ngomong liyane antarane kacepetan radiation lan kemampuan kanggo nembus prakara, ana sambungan langsung. Sing luwih cendhek rentang gelombang, sing luwih dhuwur daya penetrating, sing luwih dhuwur kacepetan radiation. Sinar gamma mung sawise ngliwati centimeter timbal dikurangi setengah. Kanggo radiasi Klecon lan Der, daya penetrasi luwih dhuwur. Radiasi jarak ekstra, apa aura, teleportasi, telekinesis, telepati, cyberkinesis, tormokinesis, plasmokinesis, nduweni kecepatan paling dhuwur lan kabeh jangkauan penetrasi. Yaiku, ana ing superstruktur spiritual sing dadi kunci kanggo ngontrol jagad, kanggo nguwasani bentuk energi sing durung ana sadurunge. Wangun energi paling anyar mbukak dalan menyang pangukuran paling anyar, pangukuran jagad mikro sing bisa njupuk oyod lan diwujudake ing makrokosmos, nransfer pangukuran antarane partikel mikro-fundamental menyang jagad nyata, sing diarani rolling. saka papan. Jinis energi anyar bakal menehi senjata anyar, ngetokake sinar Z-56 lan ngremukake armada agresor dadi bubuk. Saiki aku bisa nerangake kanthi luwih rinci babagan inti energi anyar lan njlèntrèhaké kanthi rinci babagan kedadeyan kasebut, uga efek saka penggabungan, nanging kita wis diwenehi ultimatum. Gorila iki mikir kanggo medeni kita, nanging sanajan kita pasrah, dheweke ora bisa nolak godaan kanggo mbajak pulo kasebut lan nyetrika nganggo bom lan tembakan bedhil abot. Yen ora ana aksi militèr, apa Yankees ngumpulake armada sing kaya ngono, butuh tumindak medeni, conto kanggo jagad kabeh. Uripmu gumantung marang aku. Aku bakal mulang wong sing nyerang, sing bakal dieling-eling selawase, lan sapa sing isih urip bakal meri marang wong sing wis mati!
  Ing tembung iki, impen Friedrich diselani. Dheweke frantically mbukak mripate. Helga ngadeg ing ngarepe lan nyekeli buket kembang ing tangane, lan ing driji sing gundhul, sikil cah wadon ana kembang mawar, kanthi tresna dheweke ngetok-ngetok tumit lanang sing telanjang, jambon.
  - Inggih, turu. Wektu kanggo nedha bengi!
  Friedrich mlumpat lan langsung nyedhot ing weteng ... Nanging ya, dheweke wis ora mangan apa-apa sajrone seminggu. Dheweke mung ngombe coklat sing diencerake banyu. Bocah lanang mau ndeleng srengenge lan kaget:
  - Iku aneh, aku ngginakaken bab limang jam, nanging misale jek akeh kurang. Aku malah ora duwe wektu kanggo ngrungokake ceramah paling menarik babagan senjata anyar!
  Helga cekikikan.
  - Babagan senjata anyar? Ya, nalika prajurit gedhe perang, teknik paling tuwa ngidini kabeh wong menang. Nanging dhisik, mangan sup iwak. Sawetara bocah wadon, penggemar sampeyan, dilas khusus kanggo sampeyan. Mangan lan pasukan anyar bakal teka.
  Friedrich njupuk sup iwak kanthi kesenengan, sing dianggep minangka sajian paling enak ing planet bumi. Bocah lanang kasebut ngosongake topi bowler lan krasa abot ing weteng. Nanging senadyan iki cheerfully mlumpat munggah lan kesusu kanggo mobil.
  - Inggih, Helga, kita bakal perang maneh!
  Bocah wadon kasebut kanthi lucu mangsuli:
  - Lan carane!
  Lan saiki jaran dipercaya Me-362, bebarengan karo satelit ora bisa dipisahake Fokken-Wulf-4, maneh nyiksa atmosfer karo baling-baling. Lan ing perang kaya ing perang. Friedrich takon marang Helga:
  Apa hobi sing paling disenengi kajaba gelut?
  Bocah wadon mau ngguyu lirih lan mangsuli:
  - Iku angel malah ngomong! Sanajan sampeyan ngerti. Aku ana ing ukiran kayu. Pola sing apik banget kasebut ... Lan aku uga nyoba nulis crita sing apik banget. Mung nalika aku nulis saperangan, kabeh wong wiwit ngguyu aku. Lan aku rumangsa isin banget nganti aku mandheg nulis. Apa sampeyan ngerti carane ora nyenengake nalika ngguyu sampeyan!
  Friedrich sarujuk:
  - Njih kula mangertos! Sanajan saiki aku ana ing puncak ketenaran! Nanging yen aku mati, aku meh ...
  Helga nyelani:
  - Ora! Dipercaya kula, dheweke ora bakal lali! Aku kira jeneng sampeyan bakal disebut tentara udhara, utawa sawetara saka kutha-kutha wétan conquered. Utawa mungkin dalan ing Berlin!
  Friedrich ngguyu.
  - Ya, sampeyan nglipur aku!
  Helga nambahake kanthi serius:
  - Mungkin uga pesenan ing penerbangan bakal disetujoni karo potret sampeyan. Kaping pisanan, sampeyan duwe pasuryan sing manis, lan nomer loro, asil sampeyan, wis luwih saka rong puluh ewu limang atus pesawat mungsuh, mesthine ora bisa dikalahake dening sapa wae!
  Friedrich uga mbantah kanthi serius:
  - Ora, padha bisa ngluwihi yen perang karo USSR seret ing kanggo dangu, utawa yen isih kudu menehi hasil karo sekutu wingi. Dadi kabeh bisa ... Nanging ing prinsip, bisa tekan sewu pesawat! Apa sing bisa dak lakoni lan iki!
  Omong-omongan banjur keprungu, skuadron alit-alit mungsuh mabur ing ngarep, banjur kudu serius njupuk bedhil.
  Senadyan kesel banget lan kekeselen tentara Nazi, kamenangan ing Krasnogvardeisky inspirasi Fritz lan paket multi-suku kanggo feats anyar.
  Nazi ora wani nyerang Moskow, lan nyerang kutha Pavlovsky Posad, dumunung ing sisih wétan, lan mbentengi wilayah jejer.
  Prajurit Sovyèt, saupami botên sagêd mêngsah kanthi tatag, nanging koridor ing antawisipun wadya Jêrman sampun sumêrêp ing wanci sontên, sagêd dipun tembaki.
  Friedrich lan Helga maneh kudu njupuk tank, kang nyoba kanggo counterattack lan plug longkangan. Lan banjur padha nuduhake piyambak lan sampurna. Wong enom bisa ngluwihi limang atus tank! Lan iki umume prestasi saka kelas ultra!
  Friedrich pancen rumangsa bungah amarga dheweke pancen keren! Dheweke minangka prajurit paling apik ing kabeh jaman lan bangsa tegese kelas kelas! Lan kepiye rasane dadi luwih dhuwur lan luwih keren tinimbang kabeh wong! Friedrich iku Wolf, sing tegese serigala!
  Wis peteng ndhedhet, perange isih ora mati. Kolom Jerman saka sisih lor, ing ngendi gerombolan Rommel sing misuwur ambruk, lan saka sisih kidul, ing ngendi Mainstein Pass, ngubengi kutha Pavlovsky Posad. Wis ing tengah wengi, tank Gotha lan, pisanan kabeh, sawetara Ferdinand-4s nyuwil menyang pinggiran desa iki ... Nanging padha dipeksa kanggo mungkasi. Banjur Gota menehi prentah kanggo ngliwati pertahanan sing paling bandel. Ing jam loro esuk ing sisih wétan Pavlovsky Posad, bagean saka SS kapindho lan korps tank pisanan, uga saka USSR, metu kanggo ketemu saben liyane. Dadi, ing wayah wengi tanggal 12 Oktober 1947, sawijining blokade ditutup ing saubengé kelompok militèr Moskow!
  . BAB #19
  Ing esuk 13 Oktober 1947 Friedrich perang, minangka tansah selflessly lan skillfully. Jaran mabur sing setya ambruk ing dhuwur, lan mesin, senadyan kasunyatane yen bocah kasebut meksa luwih saka sepisan, bisa kerja tanpa gagal ...
  Resistance saka pasukan Soviet noticeably weakened ... Nazi durung wani nyerang Moscow, kang wis diowahi dadi bèntèng impregnable, nanging pindhah menyang wétan. Ing Pavlovsky Posad, perang isih ana ing ayunan lengkap, komandhan fasis cukup cukup ora gelem nggunakake tank ing kutha, ninggalake Romania, Italia, Arab, India lan unit manca liyane kanggo badai.
  Friedrich njupuk bagéyan ing loro utawa telung skirmish online cilik, lan tanpa kangelan, Cut mati bab rolas pesawat. Target liyane padha lemah: meriam, howitzers, mortir, Katyusha, lan yen sampeyan lagi bejo, tank.
  Sing terakhir, ing sisih liya, ora asring kedadeyan. Katon kaya saran wis fizzled metu. Miturut noon, nalika pasangan Oktober dadi unbearable, ana jeda singkat lan Frederick, utawa kang resmi disebut Frederick Agung Bismarck, nimbali kanggo Smolensk.
  Ace-terminator enom katon seneng banget lan ceria. Senajan Friedrich banget pait lan isin ngiyanati, prospek kanggo nampa bebungah fasis pleased boy.
  Helga ditelpon bebarengan karo dheweke. Cah wadon iku uga bungah lan untune mutiara sparkly karo eseman panther nengsemake. Dheweke ngandika:
  - Sampeyan ndeleng, bocah serigala, kita ngalahake Rusia!
  Friedrich ora nuduhake optimisme ing kasus iki:
  - Nganti saiki, iki mung sukses lan perjuangan menengah ... Pertempuran lan perang mung entuk momentum. Nanging wiwitan lan nyatane, sukses ...
  Bangunan panitia regional CPSU dipilih kanggo penghargaan kasebut. Ing papan parkir sing akeh banget akeh mobil mewah, biasane buatan Amerika.
  Pancen, jenderal wayang saka Angkatan Darat AS, Kekaisaran Inggris, Dominion Kanada ana ing balai rapat. Malah ana siji pangeran Inggris... Lan, mesthi, Hermann Goering piyambak lan Adolf Hitler... Mung iki kaget Friedrich, Margaret ora karo wong. Aneh, bisa uga mung ngandhut, wanita sing luar biasa lan unik iki ora pengin mbebayani dhewe lan bocah sing ditampa saka ace ... Sawise kabeh, perang ora guyon!
  Utawa mungkin dheweke ora pengin komunikasi karo favorit anyar Hitler karo bojone? Ing kene, ing umum, kabeh bisa lan meh ora bisa maca apa sing ana ing pikirane wong wadon sing ayu, kaya Aphrodite, lan insidious kaya Hera ...
  Nanging, Friedrich malah seneng babagan iki. Iku ora cukup ing ngarsane Fuhrer kanggo mbabarake awake dhewe lan dheweke kanggo resiko ngiyanati emosi, karo patrap involuntary, utawa tembung unconsidered. Sawise kabeh, bojo horned, utamané ing wong saka panguwasa setengah donya, banget mbebayani. Malah kanggo wong sing angel kaya Dheweke dadi prajurit nomer siji saka Reich Katelu!
  Akèh-akèhé sing teka kanggo penghargaan padha pilot - Goering piyambak minangka ace, admirer ardent saka teori Umum Dua - aviation, dewa perang, mesthi, pisanan kabeh pasukan udhara diparengake. Nanging uga ana kapal tanker, ing antarane yaiku Wittmann sing misuwur. Lan upacara penghargaan diwiwiti kanthi salib ksatria.
  Nalika Helga diceluk, bocah wadon kasebut mlumpat kaya jaran, nutul tumit. Dheweke dianugerahi salib ksatria lan lencana khusus saka pejuang, tank ... Ing ndhuwur iki, Fuhrer Adolf dhewe nyerahke bocah wadon saber nominal kanthi berlian, minangka wanita paling apik sing mbedakake awake dhewe minangka asil saka gelut ing perang Moscow.
  Wittmann nampa salib karo godhong oak, pedhang lan berlian, Star of the Knight's Cross karo godhong oak emas, pedhang lan berlian uga dianugerahi "bayi" Huffman. Ace Amerika kanthi kaos koboi sing ora owah-owahan uga nampa penghargaan.
  Friedrich dianugerahi pungkasan ... Iku cukup logis, amarga dheweke paling apik. Bebungah sing dhuwur, Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross, lan godhong oak, pedhang lan berlian, diparingake kanthi swara menacing saka lagu kebangsaan Nazi. Kajaba iku, papat lencana dianugerahi kanggo patang atus limang atus pesawat, lan patang atus limang atus tank. Lencana iki uga emas, lan limang atus malah karo inten cilik.
  Hitler salaman tangan Friedrich kanggo dangu lan ngandika bab antusias ... Bocah kasebut mangan salib sing misuwur kanthi mripate. Berlian dihiasi godhong oak platinum lan gagang pedhang. Ana tokoh flashed ing memori sing malah ksatria biasa nyabrang karo inten, mung pitulikur pesenan kuwi dianugerahi sak kabeh perang. Inggih, ing wektu iki malah kurang ... A gelar sing luwih dhuwur saka penghargaan, Knight's Cross, ngendi godhong perak diganti dening emas, durung ditetepake.
  Nanging, penghargaan ora mandheg ing kono. Hitler ngumumake yen Friedrich dianugerahi pangkat Major Field Marshal saka Angkatan Udara lan Pengawal SS, kanthi penghargaan senjata pribadi lan bonus siji yuta limang atus ewu tandha (biaya limalas Panther paling anyar).
  Senjata nominal padha karo pedang sing disumbangake marang Helga, digawe saka baja Damaskus, kanthi gagang sing dihiasi kanthi apik karo inten lan zamrud.
  Friedrich ora bisa nolak godaan lan kaping pirang-pirang waved gegaman pantes Sultan. Nangani nyaman, lan saber sampurna imbang, lan ketoke entheng kanggo tangan boyish kuwat.
  Banjur Jenderal Amerika Mankurt ngandika, sing mudhun ing sajarah minangka penulis ekspresi populer: supaya negaraku salah, nanging iki negaraku!
  Kajaba iku, komandan iki misuwur amarga kekejemane sing nggegirisi, kalebu tawanan perang.
  Mankurt ngandika kasar:
  - Barbar Rusia wis ngrebut akèh tanah, nggawe siji barak ageng kang kekacoan langgeng mrentah. Suwene rezim teroris bakal nyiksa seprapat manungsa? Bangsa-bangsa Rusia nunggu kamardikan lan tekane tentara Eropa lan Amerika Serikat ing tanahe. Mulane, Amerika bakal ngupayakake kabeh kanggo ngalahake USSR. Aliran peralatan lan sukarelawan saka sak ndonya bakal saya tambah akeh! (tepuk tangan ribut). Kabeh negara ing donya nyawiji marang contagion Bolshevik. Pangéran Allah lan wadya-bala swarga nunggil karo kita. Maju kanggo kamenangan!
  Wong Inggris ngetutake dheweke lan sawise iku, Fuhrer nyetop bagean resmi upacara kasebut, ngumumake wiwitan bal. Sanalika, akeh bocah-bocah wadon lan wanita katon siap kanggo nggawe saperangan pahlawan misuwur.
  Friedrich wanted kanggo milih Helga minangka partner, nanging dheweke ndadak nolak - ngandika sing adat ora supaya nari karo partners, utawa partners ing senjata militèr. Lha kok bocahe milih cah liya, apamaneh wong wadon kene ayu-ayu rupane dipilih khusus. Friedrich mesem lan njoged entheng, nanging pikirane cah lanang iku bab liyane.
  Dadi dheweke nampa pesenan sing dhuwur lan saiki dadi marshal lapangan utama ... Karir dheweke saya mundhak, lan babagan jumlah pesawat sing mudhun lan tank sing rusak, dheweke ora ana sing padha ing jagad iki! Kabeh katon apik, nanging sakperangan alesan kucing scratching atine ... Nanging yen kita njupuk tokoh kondhang, contone, Robert Artrois, pangeran getih saka cabang kraton saka Capetians. Sawise kabeh, dheweke perang nglawan tanah air Prancis lan ora nandhang sangsara, sanajan tangane ana getihe kanca-kancane.
  Lan atusan ewu Rusia perang ing sisih Nazi. Malah Grand Adipati Kirill Romanov resmi ngumumake dhukungan kanggo kampanye wétan lan mardika tanah air saka Bolsheviks. Romanov kanggo Nazi lan negara-negara Kulon ing mburi.
  Inggih, yen pangeran misuwur, lan Reich Katelu nglawan Stalin, banjur kenapa Frederick kudu nandhang sangsara. Kajaba iku, bisa uga leluhure ora manggon ing USSR. Lha nek dipikir logis... Sawise kabeh, dalane sejarah wis owah dadi paling serius. Saiki donya ora bakal beda, mula perang Moskow ilang dening Soviet ... Lan apa tegese? Lan kasunyatan sing, pisanan, ing donya sing wis diganti Ngartekno, kamungkinan sing tuwane (kanthi cara, lair ing kutha-kutha beda) bakal ketemu lan miwiti kulawarga irungnya banget. Nanging bapak lan ibu uga ora lair ing taun 1947 ... Iki tegese kemungkinan ketemu loro mbah kakung lan mbah loro bakal luwih sithik!
  Kajaba iku, saben bocah saka sakumpulan gen iku unik lan murni individu. Lan tegese yen wayahe angen-angen owah-owahan malah kanggo jam, utawa malah sepuluh menit, iku ora bakal maneh dheweke ... Ora Friedrich karo pribadine unik lan pesawat gen, nanging temen beda, mbok menawa ora malah metu. lanang padha.
  Sing, campur tangan hitman ing sasi, miturut logika saka iku, kudu mimpin kanggo ngilang saka nglanggar hukum inviolable wektu ... Yaiku, Friedrich, wis dadi favorit Hitler, mung kudu ilang! Lan dheweke, lan sadulure, lan bisa uga wong tuwa lan liya-liyane.
  Nanging wiwit ace enom iku urip, lan kuwat, sehat kaya ora ana liyane ing planet apes iki, banjur bisa kepungkur iki ora donya ing kabeh! Mungkin iki dudu alam semesta, sawetara jinis alam semesta paralel, lan sanajan ana wektu sing sithik. Yaiku, dheweke ora mateni Friedrich leluhure, ora sabangsane pribumi, nanging wong asing sing mung duwe persamaan umum karo masa lalu abstrak saka bocah terminator.
  Iki tegese dheweke, nyatane, dudu pengkhianat - mung wong, kaya pembunuh bayaran saka macem-macem seri fiksi ilmiah, sing ing jaman biyen nggunakake kawruh saiki, lan malah dianugerahi kekuwatan sing luar biasa. Ya, yen dheweke wis ditakdirake duwe kekuwatan super, mula dadi dosa yen ora digunakake! Inggih, amarga nasib, tangan tengen swarga dhewe, dikirim wong pisanan kanggo Pemuda Hitler, banjur kanggo Reich Katelu, sampeyan kudu nggawe kabeh gaweyan kanggo nggawe karir. Iku apik kanggo dadi marshal utama ing patbelas, taun lanang, nanging ing rong puluh jenderal lengkap, utawa malah marshal lapangan, luwih apik. Lan sapa ngerti, bisa uga Reich Katelu lan Amerika pungkasane bakal dicerna, banjur putrane bakal dadi diktator Donya sing pertama!
  Banjur dumadakan katon wong enom sing paling ora samesthine kanggo ndeleng: Eugene Porsche ... Dhuwur, ayu, kuwat, malah sethitik deso lan kaget ora aristokrat kanggo putri salah siji magnates paling gedhé saka Reich Katelu.
  Bener, ora kaya rapat sadurunge, bocah wadon kasebut nganggo sing larang banget, kanthi berlian, nanging ing wektu sing padha transparan lan ora ndhelikake pesona anggun, sanajan ora cilik.
  Amarga sepatu hak sing dhuwur, bocah wadon sing wis dhuwur iku kaya-kaya meh dadi raksasa. Friedrich dhewe minangka remaja biasa lan malah luwih cilik kanggo umure, luwih cendhek tinimbang dheweke, kira-kira rong puluh telu, rong puluh lima sentimeter, lan njupuk tumit lan liyane ...
  Friedrich malah isin, apa yen dheweke ora tau tuwuh luwih saka cah wadon enem kilogram iki (sing sukses ing bapakne Porsche, sawise kabeh, dudu raksasa, sanajan ora ngerti apa jenis ibune, lan sing menek ing rok dheweke. !), bakal liwat dheweke kanggo tansah munggah. Ya, luwih becik dheweke, kaya sing pungkasan, ora nganggo alas kaki ...
  Evgenia, Nanging, katon ing ace enom karo admiration, lan mulet metu tangan ngambong ing lambé:
  - Sampeyan ksatriaku! Cahya ora kadonyan!
  Friedrich bingung:
  - Inggih kula....
  Eugene nyelani:
  - Ora perlu tembung! Sampeyan pantes dialem. Lan ora mung minangka pilot .... - putri tycoon kang guncang rambute. - Cukup mikir, sampeyan duwe hadiah hebat saka insinyur lan desainer. Nyaranake ide kaya iki ... Genius! Ndhuwur Leonardo Davinci.
  Friedrich ngandika:
  - Inggih, inggih! Aku setuju, artis iki ora menang perang siji. Senajan masterpieces nelukaké donya kabèh!
  Dheweke wiwit nari. Evgenia mung ayu, skater tokoh, nanging kanggo Volka dheweke katon gedhe banget ... Lan wangi mambu intoxicating ... Bocah lanang, looking ing neckline saka dodo mewah dheweke, felt kepinginan cukup alam kanggo fisik kuwat lan berkembang. remaja. Kajaba iku, Helga pura-pura ora weruh apa-apa. Nanging, generasi mudha Jerman diwulangake yen wong wadon rumangsa ora sopan lan luwih-luwih nuduhake rasa cemburu, lan wong lanang, yen dadi pahlawan perang, malah kudu ngapusi . Apa kanggo nambah jenis! Minangka Hitler ngandika: iku ora dosa kanggo wong wadon nikah kanggo nglairake anak saka wong liya, ana siji sing duwe data fisik luwih saka bojone. Nanging, Evgenia takon karo bocah lanang kasebut kanthi serius:
  - Lan ing ngendi sampeyan sinau yen sampeyan ngerti prinsip kontrol tank lan bedhil self-propelled kanthi apik, nggawe pakaryan kaya ngono?
  Friedrich ora bisa lan ora pengin ngomong bebener, lan kanggo cah wadon sing ora pati ngerti, sanajan bapake minangka magnate, salah siji saka sepuluh wong paling sugih ing Reich Katelu lan favorit saka Hitler lan Goering. Panjenenganipun mangsuli evasively:
  - Hobi saka kanak-kanak muter peran kene ... Various sastra ilmiah, kepinginan kanggo invent! Ora perlu njagong ing meja kanggo nggawe sing wicaksana ...
  Evgenia manthuk.
  - Ya, aku uga seneng olah raga, lan ing wektu sing padha aku nyusup, utawa malah ngunyah granit ilmu ... Nanging, apa Bu Piston katon kaya tikus kantor?
  Friedrich, untu asu ajag, dikonfirmasi:
  - Ya, ing clurut, lan ora mung kabinèt, sampeyan ora katon kaya ing kabeh! Paling kamungkinan, malah sampeyan bisa dibandhingake ...
  Evgeniya ngelingake:
  - Aja dibandhingake karo sapi! Iku pitunjuk sing ora becik!
  Friedrich ngandika filosofis:
  - Sapa sing ora ngganggu bisnis, entuk pangkat wedhus! Dadi ... Kita duwe bazar bodho.
  - Bazaar iku slang? Evgenia ngira. - Umumé, wicara Jerman misale jek dadi bener, nanging piye wae ... Banget bener, persis diselehake nandheske, tembung cetha, tension wicara ... Lan ora ana logat, nanging aran soko ora cukup native ing correctness iki .. .
  Friedrich ora nuduhake tandha kuwatir:
  - Nu lan sing karo iki? Mungkin sampeyan curiga yen iku mata-mata Soviet, lan Rusia nyumbang rong puluh ewu, bebarengan karo Amerika lan setengah ewu pesawat sing ora kaetung, kanggo nyusup aku ing puncak Reich Katelu?
  Evgenia geleng-geleng kepala.
  - Ora, aku ora mikir! Iku kakehan, malah kanggo Rusia. Sanadyan ana paribasan sing kondhang: Rusia ora bisa dimangerteni kanthi pikiran. Nanging ing kene misale jek liyane, bisa uga sampeyan, carane ngomong ... Produk saka rekayasa genetika SS. Sawetara jinis wong mangsa? Aku wis maca karya ilmiah babagan genetika lan aku ngerti yen sifat manungsa bisa diowahi, ditingkatake utawa dirusak kanthi intervensi buatan. Lan kuwalitas superhuman sampeyan minangka prajurit ... Iku bener ...
  Tinimbang mangsuli, Friedrich sungkem sirahe kanggo pacar dhuwur lan ngambong passionately ing lambé lengkap. Banjur ngandika:
  - Aja menehi sirah sing ayu. Yen sampeyan wedi yen sampeyan bakal entuk anak sing cacat saka aku, mula percaya yen ora! Umumé, kita bisa ngganti topik obrolan.
  Evgenia sarujuk:
  - Iku luwih apik kanggo ngganti! Dhiskusi babagan tank ... Utamane, markas operasional utama sing dipimpin Guderian ngetokake tugas kompetisi: rong jinis tank ... Kaya medium "Imperial Panther" kanthi meriam 88 milimeter El 100 utawa luwih cendhek nanging waja-tindik, lan waja ngarep paling sethithik 250 milimeter lan abot "Royal Tiger" kanthi pistol kaliber 105 mm El100, kanthi waja frontal paling sethithik 300 ... Kajaba iku, bobot tank pisanan ora luwih saka seket ton, lan nomer loro yaiku 65.
  Friedrich ngendhog ngremehake, kaya singa ing ngarepe gopher:
  - Apa ora kaya iki nyata? Utamane yen sampeyan wis dadi luwih gampang kanthi bahan sing langka, lan para pengebom Sekutu ora ngrusak tanah Reich Katelu!
  Eugenia mangsuli karo desahan:
  - Ing asas, iku bisa, nanging kita ora duwe wektu, utawa rodo kita ora duwe wektu kanggo nggawe prototipe ing logam ing wektu tengen. Sampeyan piye wae menehi kita sarwa kawruh-carane kasep. Lan Hitler pengin tank paling anyar kanggo miwiti layanan karo tentara Reich Katelu taun iki.
  Ace enom kaget:
  - Apa perlu wektu akeh kanggo nggawe prototipe?
  Wong wedok iku manthuk.
  - Ora sethitik, utamané yen model dhasar anyar ... Iku kaya bab rakyat: yen sampeyan drive, sampeyan bakal tiba ing jurang!
  Friedrich mikir: mesthi ana masalah ing kene ... Contone, perancang Soviet nandhang sangsara nganti pirang-pirang taun kanthi nggawe tank IS-10, utawa ngentekake rong taun kanggo muter-muter T-54. Kajaba iku, tank iki dirancang sawise perang, lan duwe pengalaman ing perang ing Perang Donya II. Kajaba iku, iku ora model dhasar anyar, nanging mung évolusi luwih saka T-34. Ing kene, contone, T-44 ora sakabehe sukses lan praktis ora digunakake ing permusuhan ... Dadi, sampeyan ora kudu nyana mukjijat khusus.
  Tank Tiger, amarga kurang pengalaman Jerman nggawe mesin jinis iki (kajaba, mesthi, sampeyan ngetung sasis, contone, wis ana Colossal 150 ton sing digawe nalika Perang Donya I).
  Friedrich ngandika:
  - Sampeyan perlu kanggo desain ing basis saka wis digawe "Panther" -5, utawa AG. Undercarriage sawijining ngijini sampeyan kanggo nindakake bedhil ora mung kaliber 88 mm, nanging malah 128, utawa 150 howitzers ...
  Evgenia cekikikan.
  Nanging sing persis apa kita nindakake! Nanging, Porsche wis duwe "Royal Tiger" dhewe, sanajan nganggo bedhil kaliber 88 milimeter. Nanging mungkin, minangka model penengah, iki bakal ditindakake. Tugas awal pesenan 250 millimeters rampung ing, sanajan bobot rada gedhe - 63 ton. Ing tangan liyane, menara karo amba banget amba saka inclination nyoto waja, elegan lan streamlined... Bisa uga kanggo menang kompetisi penengah, nanging masalah bakal muncul ing mangsa. Nanging miturut kawruh sampeyan, sampeyan bisa nggawe tank sing ora bisa ditembus saka kabeh pihak, ngrusak pertahanan apa wae. Pancen, kanggo mesin terobosan, penting banget kanggo duwe proteksi sisih sing apik, sing, sayangé, Panther ora bisa gumunggung nganti suwe.
  Friedrich ngandika:
  - Mungkin, kita ora bakal ndemek topik tank kanggo saiki ... Utawa, kita bakal rampung ngrembug babagan iki. Kita profesor lawas utawa wong lanang enom lan bocah-bocah wadon.
  Evgenia sarujuk:
  - Sampeyan bener, kaya biasane, ayo ngomong babagan sing luwih sekuler. Contone, babagan omah kraton Inggris.
  Friedrich grimis.
  - Inggih, tema! Ya, wektu bakal teka saka Winsors ora bakal ana apa-apa. Utawa apa sampeyan mikir, sawise nyekel Moskow, tank kita ora bakal bisa ngrusak London sing wis dicekel?
  Evgenia nggegirisi untune:
  - Inggih, mesthi padha bisa!
  Sawise bal, nedha bengi mulia diterusake kanthi sajian mewah, nanging tanpa ombenan alkohol sing kuwat. Ora ana sing luwih kuat tinimbang enem derajat. Inggih, banjur Friedrich lan Evgenia, minangka befits lanang lan wadon, pensiun menyang kamar kapisah.
  Sanajan umume ditampa manawa pirang sing dhuwur ora beda karo temperamen, Evgenia mbuktekake ngelawan banget kanggo sawetara jam. Inggih, Frederick, mesthi, uga ora kelangan pasuryan. Mula padha keturon, ngrangkul kenceng.
  Bocah kasebut ngimpi yen dheweke dadi ninja Jepang sing nampa dhawuh saka Tsar Nicholas II Rusia kanggo mateni mikado, yaiku kaisar.
  Friedrich ngimpi menek tembok kasar, clinging menyang retak slightest utawa crevice karo driji lan driji sikil. Bocah lanang kasebut mlebu kraton, ing ngendi perang sengit diwiwiti ...
  Ninja enom, kaya biasane, dicincang, disuduk, nyebul sirah saka mungsuh ... Ngimpi banget semrawut, kakehan getih, ngethok, lan artine cilik. Kajaba iku, bocah-bocah wadon sing nganggo pedang telanjang padha mlumpat ing ngendi-endi... Singkate...
  Kita bisa turu telung utawa patang jam maneh ... Friedrich ditangekake dening utusan utusan sing ngomong:
  - Perang ing ayunan lengkap! Ora ana wong sing ora bisa diganti, kajaba wong kaya sampeyan, Friedrich Bismarck.
  Bocah mau mlumpat lan tanpa pamit langsung mlayu menyang landasan pacu sing paling cedhak.
  Lan nyatane, ora muspra yen dheweke diarani ... Jendral Tentara Rokossovsky nampa pesenan saka Stalin, tanpa ngenteni konsentrasi penuh pasukan, kanggo nyerang kelompok tentara Rommel. Ing kasus iki, pitungan kasebut adhedhasar kasunyatan manawa Jerman durung duwe wektu kanggo masang pasukane kanggo nyerang Voronezh. Dadi ana kesempatan kanggo nindakake tendhangan sing kurang ing sadawane flank sing diwutahake, kesel amarga perang sadurunge tentara Jerman.
  Friedrich dipeksa kanggo njagong ing Focken-Wulf, lan ora modifikasi serangan, nanging model biasa, karo papat meriam rong puluh milimeter lan loro bedhil mesin. Dadi, amarga kesusu banget, bocah kasebut ora duwe gaman sing wis kabukten kanthi efektif kanggo nglawan tank. Bener, dheweke isih duwe sepuluh bom ing fuselage ...
  Langit uga panas, ana pesawat serang Soviet, lan pejuang Yaki-9. Nanging, kendaraan paling anyar, amarga proteksi lan kaslametan sing ora apik, uga rentan ing jarak sing adoh, kanggo bedhil kaliber 20 mm. Friedrich pisanan menehi para pejuang sungu, sing mesthi ana ing ngarep saka Ilys sing luwih alon. Senapan pesawat papat, kuwi kekuwatane... Rong rolas yaks pisanan ambruk, sanajan tanpa pendekatan licik ing buntut.
  Friedrich ora muter, ora maneuver, mung rada mindhah bedhil udhara lan kedher awak mesin massive.
  Rong puluh lima, enem likur, pitulikur... Tanpa kantun, kanggo Yaks sing ora sopan, sing, nalika nandhang kapitunan, nanging ora mateni, nanging malah nyoba ngangkat kacepetan ... Friedrich malah rada kaget. kok, ing sastra militèr Soviet, mesin Focken kamulyane iki dadi diremehake -Wulf. Ya, dheweke nindakake giliran lengkap ing 22 detik nglawan 19, kanggo Yaks (lan ing modifikasi entheng, Yak malah bisa nindakake iki sajrone 17 detik!). Nanging Friedrich ora perlu maneuver, mung slows mudhun lan mabur menyang wong. Ing siji detik, sampeyan bisa nggawa mudhun pitu nganti wolung mobil.
  Wektu kanggo Friedrich ing negara trance pertempuran mili alon banget, lan dheweke duwe wektu kanggo mikir lan mbatalake amunisi. Ing asas, iku umume ditampa sing malah ace paling trampil, kalebu malah fénoména kayata Rudel, ora bisa kanggo akeh pengaruhe perang. Ing sajarah nyata, enem aces Jerman paling apik numpes kabeh tentara udhara, nanging Nazi ora duwe pengarep-arep ilang perang kanggo dominasi ing atmosfer.
  Nanging ing kasus iki, mbuwang akeh yaks ing sak panggonan marang wong iku fraught karo ... Sewidak siji pejuang ditembak mudhun kurang saka siji menit. Kaya mengkono, swiwine tiba, utawa kaca waja saka kabin pecah. Sing terakhir luwih elek, amarga ing kasus iki pilot ora bisa disimpen. Lan wis ana sawetara aces pengalaman sing isih ana ing Tentara Merah.
  Antarane kendaraan sing mudhun, papat duweke pengawal, sing nembak luwih saka limang pesawat ... Nanging maneh iki ora mbantu, amarga Volka ngerti ngendi kanggo mencet lan carane ... Kaya pamburu nuthuk mudhun kumpul geese saka a bedhil mesin. Mekaten, wedhus, ing siji bledosan, intuisi, instinctively nemtokake lan ngarahake obahe tong minyak, kanggo target sing dikarepake, nalika ora ana peluru siji mabur liwat. Geese, lan ing kasus iki, pesawat Soviet ditembak mudhun, lan ing ngendi kokpit rusak, lan pilot stitched, padha mabur terus kanggo sawetara wektu liyane. Nanging sawetara sayap ilang ...
  Friedrich eling ing kene film babagan koboi Amerika sing dituju kanthi apik, lan film misuwur sing dibintangi DiCaprio - "Fast but Dead!". Nanging ing jaman semana, koboi AS ora ngerti senapan mesin otomatis lan senapan udara kanthi cepet. Yen ora, dheweke bakal ngerti apa senjata sing nggegirisi babagan kekuwatane karusakan.
  Yaks ing tampilan cedhak rampung lan Friedrich ngalih menyang Ila. Ing kene paling apik kanggo nyerang saka ndhuwur, utawa saka wilahan mburi. Lan bakal optimal, uga, tanpa nyuda jarak.
  Cara liya yaiku njupuk swiwi sing luwih rapuh, sampeyan ora bisa nyumerepi waja.
  IL-2 dijuluki humpbacked. Sawise dipasang ing papan liya, dadi luwih angel kanggo pemula kanggo njupuk mobil sing padha kanggo pemula, nanging kanggo penembake, sing nglindhungi hemisfer mburi, nanging ... Mesthine, aerodinamika pesawat iki saya tambah parah. . Dadi, bakal luwih gampang karo dheweke ...
  Mesthi luwih logis yen Ilam nyebar ing arah sing beda-beda, nanging iki sistem ... Singkatipun, diwiwiti kanthi ngalahake pesawat serangan legendaris. Nanging, lincah "Salamanders" -3 wis teka ing wektu. Dheweke uga njupuk silt ...
  Friedrich malah panginten sing padha bisa njaluk ahead saka wong, wis ketemu yaks nalika isih nyedhak ... Senajan, sing mangerténi ... Pilot Luftwaffe ora wani prajurit Russian, lan biasane padha ora mlebu perang outnumbered, nanging Mungkin kajaba. nalika ana ancaman serius banget marang pasukan darat.
  Friedrich, Nanging, uga ora nemu masalah ... Bay saka meriam menyang wilahan wilahan mburi, utawa upholster wings - asil padha. Lan carane mobil iki banjur muter mudhun, padha malah ninggalake tandha ing udhara ... Kaya loreng ing mburi babu diantemi.
  Friedrich nembak telung puluh pitu silt lan nyekel loro Pion maneh. Tenun malih, senajan rekor sakdurunge satus siji durung pedhot. Mung mungsuh duwe pesawat sing isih ana. Saiki mung nyelehake bom lan bali.
  Tank Soviet saiki nyerang, tanpa dhukungan saka penerbangan, lan luwih akeh artileri. Pesawat serang lan pengebom tiba ing dheweke. Begjanipun kanggo tanker Soviet, padha bisa nggunakake ciri nyopir kendaraan. Nanging jumlah pesawat kabeh jinis terus saya tambah.
  Friedrich ngeculake kabeh bom lan nguripake menyang lapangan udara. Nanging, dheweke bisa ndeleng Focken-Wulf-4 Rudel, penghancur tank sing misuwur.
  Ace enom bali menyang lapangan "pribumi", ing ngendi Pegasus-terminator Me-362 nunggu dheweke.
  Friedrich, sawise ndharat ing Focken-Wulf, nguwuh marang pilot tetanggan:
  - Wong sing duwe keberanian ngaku yen F -490 minangka pejuang ala, iku goroh. Ora ana pesawat sing ala, mung pilot sing ala.
  Urutan sabanjure dikurangi khusus kanggo perang nglawan tank. Ing sapunika, Jêrman botên wêkdal anggènipun damêl aji ingkang ampuh kangge manggihi waja, lajêng sami numpuk ing montor mabur.
  Awak tank Soviet sing gagah prakosa wis nyabrang garis ngarep ragged, lan nyerang unit infantri, dumadi saka sukarelawan Arab.
  Kaum Muslimin, nalisir saka pangarep-arep, perang karo wani lan ora mikir mlayu, nanging ing wektu sing padha tumindak banget ineptly. Utamane, bazooka Amerika digunakake ora ing cara manungsa, lan malah granat.
  Nanging serangan saka unit Soviet fizzled metu. Stormtroopers fasis utamane nggunakake akeh bom cilik, kanthi bentuk biaya, ide sing disalin saka perancang Soviet, nanging kanthi implementasine luwih trampil. Nanging tanker Soviet ora nampa pesenan kanggo nggantung net saka ndhuwur.
  Lan Friedrich mung nandur meriam udara ing atap. Iki minangka taktik sing paling gampang. Punch liwat lawang ngisor menara lan kamenangan. Lan pira mobil sing bisa dibuwang kaya iki yen sampeyan tekan saka pesawat horisontal ...
  Lan kacepetan tank ora nyimpen yen pejuang tekan intuisi, tanpa ngarahake, ing whim ...
  Kaya simulator karo tank, mung sampeyan duwe mode dewa, lan saben tembakan akurat, lan sampeyan njupuk asring, asring ...
  Ing kene jumlah tank sing rusak ngluwihi seket, mula Rudel lagi ngaso ... Nanging saiki aku kudu nyimpang. Katon saka sisih "Kuping". Enem bêsik ditembak mudhun, lan supaya liyane numpes Salamanders. Umumé, buruh jagung iki diijini perang ing wayah awan, bunuh diri murni.
  Tank luwih penting ...
  Bali ... Penerbangan ing Focken-Wulf-4, lan ing jejere dheweke yaiku Helga.
  Bocah wadon mau takon:
  - Inggih, apa sing disenengi Evgeniya?
  Friedrich snorted ing radio:
  - Apa sampeyan cemburu?
  Wong wedok iku cekikikan.
  - Mesthi ora! We are free, lan ora nikah. Mung kepingin weruh sing luwih apik ing amben, kula utawa dheweke!
  Frederick mangsuli kanthi semangat:
  - Mesthi sampeyan! Sampeyan ora dadi gedhe, lan luwih lincah!
  Helga ngguyu bungah.
  - Aku ora ngarep-arep apa-apa liyane saka sampeyan! Nanging mesthine, sing paling apik ... Fu dheweke minangka tikus desain, lan salah siji saka sawetara wanita sing dianugerahi Knight's Cross of the Iron Cross!
  Friedrich ngandika:
  - Aku godhong Oak, sampeyan mung watara sudhut!
  Pertempuran kasebut nuduhake yen bocah kasebut, mbok menawa, bener. Helga kanthi percaya diri ngalahake tank. Ketoke dheweke pengin mbuktekake manawa prajurit bisa luwih cepet tinimbang prajurit. Senajan, mesthi, dheweke ora bisa dibandhingake karo Friedrich.
  Ora suwe, kolom tank gedhe saka kendaraan Jerman lan Amerika muncul. Utamané lincah lan Playful tank destroyer Amérika "Witches" -3. Iki serius, utamane amarga kendaraan Soviet wis akeh dirusak dening serangan udara. Panther-5 uga diaktifake metu dadi masalah ... Sawijining long-barreled meriam cepet-geni lan waja frontal impenetrable ... Iku misale jek sing kacepetan rana wiwit gagal, kru tank Soviet. Sawetara, ora ngrungokake para komandhan, mbalik maneh, nyoba uwal saka neraka teknotronik iki.
  Lan maneh bali lan budhal, nyerang tank ...
  Wis awan, wis peteng ndhedhet... Serangan balik Tentara Abang wis entek. Dheweke lan Helga dialihake menyang arah dhukungan, klompok tentara Jerman pindhah menyang Ryazan. Ing wektu sing padha, prajurit Vatutin ing kawah uga nyoba ngencengi ...
  Ing sisih wétan, Jerman isih maju alon-alon. Ing kene, dheweke dicegah dening stamina pasukan Soviet, lan garis pertahanan saka Front Steppe, sanajan ora kaya ing pinggiran Moskow.
  Nanging, pasukan Nazi entuk luwih akeh ruang kanggo maneuver, lan Goth nyoba ngliwati simpul pertahanan utama kanthi kolom kasebut. Ing sawetara panggonan, kemajuan unit Jerman nyepetake ...
  Friedrich takon marang Helga:
  Apa sampeyan kesel karo bocah wadon impenku?
  Prajurit pirang mangsuli:
  - Swasana ati sing nyenengake nyingkirake kesel, luwih apik tinimbang nyumet sapi! Senajan lemes tinimbang susu teka karo pus getih!
  Friedrich sarujuk:
  - Ora ana maneh trample ing bebener!
  Ing wayah wengi, bocah enom kasebut terus mabur, sanajan mendhung wis teka ing langit lan udan deres. Miturut doktrin militer Jerman, penerbangan uga digunakake kanggo nyuda pertahanan ing ngarep ... Lan ora kaya taun patang puluh siji, Luftwaffe duwe akeh pesawat amarga bantuan saka Pindostan.
  Friedrich saiki nyerang bunker, lan target sing luwih cilik ... Ing wayah wengi, perang ora suda, lan pasukan Soviet ngluncurake serangan balik. Ayo dadi cilik, lan rada semrawut, nanging ora kurang gagah babagan iki ...
  Ing wayah wengi, kajaba skuadron U-2, ora ana target udara. Lan padha ngebom bunker ... Rada.
  Ing wayah esuk tanggal 15 Oktober 1947, ana perang kanggo kutha lan, ing wektu sing padha, persimpangan sepur: Elektrostal. Panas banget ing kana lan, sing paling penting, Friedrich digabung karo kanca sing ora bisa dipisahake, Helga.
  - Inggih, apa ksatria gedhe, kita pencet ing mungsuh?
  Friedrich mangsuli kanthi bungah:
  - Bums nyurung ing warung bir, lan kita menang. Lan kepiye carane menang ...
  Kutha Elektrostal dhewe dibentengi kanthi apik. Saliyane unit tentara, loro divisi anyar NKVD uga melu ing pertahanan sawijining. Senajan padha, ing umum, padha ora pengawal militèr elit minangka SS, padha bersenjata karo loro tentara meriem lan tank entheng.
  Nazi, ing siji, nyoba kanggo nggawe cauldron dhewe ... Bypass benteng, nutupi karo kutu ...
  Ing kene, mesthine, dhukungan udara nduweni peran penting, utamane yen gulu wis digawe dowo.
  Helga, kaya khas bocah wadon, njamin:
  - Kamenangan bakal dadi milik kita! Siapke sleigh kanggo musim panas!
  Friedrich sarujuk:
  - Lan ora mung ing mangsa panas! Kita bakal nggunakake tank abot lan cangkang udara.
  Bocah kasebut mikir yen dheweke bali menyang tentara Mainstein, nanging Rommel sing paling populer luwih misuwur ing Kulon. Sarehne ing sajroning paprangan, nom-noman kasebut luwih akeh kesurupan, dipimpin dening roh neraka, mula dheweke ora ngelingi tumindake senapati iki. Iku luwih nyenengake kanggo ngelingi Inggris sing diantemi tinimbang Rusia sing dikalahake!
  Rommel, sawise tekan Marret Line, temen maujud sing ana ing Napoleon "posisi tengah" antarane loro tentara mungsuh lan saiki bisa, inflicting jotosan nemtokaken, asor siji saka wong-wong mau lan mung banjur nguripake lan ngadhepi kaloro.
  Friedrich ngguyu dhewe: Napoleon, sanajan Leo Tolstoy mangu-mangu, iku temtu komandan gedhe lan panguwasa. Utamane yen sampeyan ndeleng prestasi. Mung dheweke ora nyimpen. Hitler kanggo perkara kasebut, malah luwih elek.... Nanging ing asas, sampeyan bisa mbandhingaké Fuhrer karo Napoleon!
  Komandan bakat Rommel uga mangertos bab liya: Amerika lan Prancis pindhah adoh wétan menyang tengah Tunisia lan nyekel Dorsal Gorges Wétan ing Fonduk, Faid lan Gafs, nutupi Dorsal Gorges Kulon 60-70 mil ing sisih kulon.
  Katon yen wadyabala Italo-Jerman wis nangkep Faid lan Gafsa banjur pindhah menyang kulon ngliwati Feriana lan Kasserine, bisa uga langsung menyang pangkalan pasokan Amerika sing gedhe lan markas ing Tebesse. Ing Tebesse, wadyabala Italo-Jerman ketemu adoh ing sisih kulon garis sekutu ing Tunisia lan praktis ing komunikasi. Manawi Rommel lajêng minggahakên tank-tankipun sarta ngintunakên ngalor dhatêng sagara, satus mil saking papan punika, Jêrman sagêd nyirnakaken sadaya wadyabala Sekutu ing Tunisia utawi mêksa mundur dhatêng Aljir.
  Pikiran Friedrich diselani dening katon loro Laggs oncat saka mburi mega ... Iki ing konsumsi ... Lan banjur apik ngarahake nembak ing bedhil ... Mung dheweke bisa nembak kaya mengkono ... papat liyane Yaks ... lan padha, ya .... Lan saiki, ing Katyusha, geni ... Supaya pecahan mabur ing kabeh arah ... Peluncur jet liyane ... Dadi Helga nyoba saka sisih. Bengok marang dheweke:
  - Pahlawan, ayo tambah kuat!
  . BAB 20
  Misi Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova ing donya paralel durung rampung.
  Jerman maju ing arah kutha Gorky. Padha njupuk wong menyang encirclement lengkap. Bocah lanang lan wadon padha mbela kutha gedhe iki.
  Rampung diubengi lan suffocated Moscow. Nazi wis nembus menyang Kremlin ing sawetara panggonan. Kahanan ibukutha USSR meh ora ana pengarep-arep. Cangkang garnisun Moskow wis rampung. Lan karo tiba saka ibukutha, iku bakal dadi perang liyane.
  Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova perang kanggo kutha ing Volga.
  Sing lanang lan wadon, kaya biasane, ing swasana ati gelut.
  Padha murub lan nyanyi:
  Pionir ora nyerah
  Dheweke ora wedi karo penyiksaan ...
  Kaya garudha padha perang
  Ngirim Fritz menyang Neraka!
  
  Akeh sing dadi pahlawan
  Akeh bocah edan...
  Yen sampeyan kudu pindhah menyang formasi -
  Loading mesin!
  Lan saiki cah lanang sing katon kira-kira rolas taun, nanging nyatane veteran hardened, sing wis pirang-pirang taun, Oleg Rybachenko menehi giliran, sawise mowed mudhun Nazi.
  Banjur kepiye carane mbuwang granat menyang mungsuh kanthi sikil kosong.
  Lan nyebarake Fritz ing kabeh arah.
  Banjur bocah lanang bakal nyanyi:
  - Aku prajurit Rusia ing dhengkul wong galak,
  mungsuh Rusia, aku bakal nyapu saka bumi!
  Margarita, pahlawan cah wadon iki, uga mbuwang hadiah pembunuh pati kanthi sikil kosong. Dheweke bakal ngalahake massa Nazi, lan ngucap:
  - Kanggo Rus gedhe '!
  Lan maneh carane ngguyu.
  Bocah lanang lan wadon gelut heroik. Senajan perang meh ilang. Jerman wis overlay Orenburg lan squeezed Tentara Abang ing ngendi wae padha bisa.
  Luwih tepate, Orenburg wis suwe dijupuk. Mung siji kastil sing isih ana. Nazi wis ngubengi Ufa.
  Kajaba iku, pasukan saka kidul wis nyedhaki Kazan. Kahanan luwih kritis.
  Lan kahanan kasebut saya tambah amarga kasunyatan manawa samurai teka saka sisih wétan lan ing Asia Tengah dheweke wis gabung karo Jerman.
  Nanging bocah-bocah sing wani perang. Padha pracaya ing kamenangan . Utawa saora-orane wis siyap mati kanthi sirahe diunggahake. Nanging, kepiye carane mati? Padha langgeng!
  Lan wis dadi bocah pirang-pirang taun. Lan ing endi wae ana jagad lan misi liyane.
  Oleg menehi tembakan liyane. Banjur mbalang granat nganggo driji sikil kosong lan nyanyi:
  - Stalin bakal karo kita ing salawas-lawase!
  Margarita njerit Fritz lan squeak:
  - Gusti mboten sare! Kanibal iki kanggo kita!
  Lan cah wadon sing nesu mbuwang granat nganggo sikile.
  Oleg Rybachenko cukup logis ngandika:
  - Kita kabeh cannibals kanggo sawetara ombone!
  Lan bocah kasebut mbuwang hadiah pati kanthi driji sikil.
  Margarita setuju karo iki:
  - Kanggo sawetara ombone, ya!
  Lan dheweke uga ngluncurake pembunuh kanthi sikil kosong, saka ngendi rong mobil Jerman tabrakan.
  Oleg Rybachenko murub lan ngira yen kahanan ing USSR, mbok menawa, wis ora duwe pengarep-arep lan ora ana gunane ing perang. Mulané padha matèni wong tanpa guna.
  Bocahe nguncalake granat loro nganggo sikile. Hit ulat, tank Jerman saka seri "E", tabrakan bebarengan.
  Bocah Terminator nyanyi:
  - Nalika wektu teka
  Kita bakal perang kanthi wani!
  Munggah para pejuang ing wayah esuk -
  Lan perang apik!
  Sing lanang, nyatane, wis siyap ngrusak tentara ing sawetara menit.
  Margarita uga nyemplungake hadiah pati lan ngucap:
  - Kanggo Great Rus'!
  Bocah-bocah iku prajurit sing gagah prakosa sing ora ana sing bakal ngidak-idak. Padha pejuang gedhe.
  Bocah lanang lan wadon, kaya biasane, seneng banget. Lan karo wong-wong mau wani, kaurmatan lan wani. Padha perang nglawan Nazi kaya titans. Lan cetha yen mungsuh ora bakal liwat, ing ngendi padha ngadeg kaya watu. Mungkin malah luwih kuwat tinimbang watu lan monolit.
  Margarita, nembak, ngandika:
  -Ayo dadi juara donya
  We are raksasa saka SMA!
  Lan cah wadon maneh ngluncurake hadiah pati kanthi sikil sing gundhul. Lan remuk mungsuh.
  Cah wadon iki keren banget, sampeyan ora bisa nggunakake apa-apa marang dheweke.
  Awit ora ana resepsi marang kethokan. Senajan, iki ora kethokan, nanging soko malah luwih nyebabake lan kelangan.
  Oleg Rybachenko, nembak, croaked:
  - Aku dudu lanang, aku bocah super lan aku bakal ngluwihi kabeh wong ing donya!
  Lan maneh, kepiye dheweke mbuwang gumpalan bahan peledak sing ngrusak kanthi sikil sing kosong. Lan maneh loro tank Jerman tabrakan bebarengan.
  Prajurit enom diatur kanthi cara sing agresif. Nanging dheweke rumangsa yen ing kene sampeyan ora bisa ngilangi bokong kanthi pecut. Sanajan ora ana kahanan sing ora ana pengarep-arep, uga mungsuh sing ora bisa dikalahake.
  Bocah kasebut kelingan kepiye carane nggawe pilihan kanggo pemilihan presiden ing Belarus:
  Kaping enem ngrungokake omong kosong ora menarik,
  Lan aku ora ngerti carane akeh "bapak" aku pracaya!
  Paradise janji bakal mbangun Lukashenka -
  Nanging bebarengan karo pepadhang, kita pindhah menyang pepeteng!
  Ya, iku tantangan kanggo sistem lan kultus pribadine. Pancen, kenapa negara Eropa kudu ngidinke diktator, kaya ing Abad Pertengahan?
  Ya, lan Stalin uga diktator, lan ing alam semesta iki mboko sithik mudhun perang kanggo ngalahake ...
  Anak-pahlawan perang telung dina liyane. Sauntara kuwi, Nazi ngubengi Kazan lan njupuk Ufa.
  Pertempuran wis ana ing Kremlin dhewe. Sekawan bocah-bocah wadon penyihir perang karo Nazi nggunakake pedhang lan cakram tipis kanggo mbuwang, kanthi sikil kosong.
  Kremlin rusak banget amarga serangan "Sturmlions", "Sturmtigers", bombardment lan meriam ageng.
  Stalin piyambak, mesthi, isih ana ing Sverdlovsk. Lan posisi USSR katon meh ora duwe pengarep-arep. Nanging saiki, Red Banner isih ana ing ibukutha Rusia, sing tegese ora kabeh ilang!
  Wong-wong percaya yen titik balik bakal teka!
  Natasha ngethok wong Arab ing setengah. Dheweke mbuwang disk kanthi sikil kosong lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo Tanah Air sing langgeng! Hitler ora bisa ngrusak kita!
  Zoya uga ngethok fasis nganggo rong pedang lan ngucap:
  - Ora, aja ngrusak kita!
  Sawise iku, sikil telanjang dheweke mbuwang disk pembunuh ing Nazi.
  Lan saperangan pejuang ireng ambruk saka tembok rusak Kremlin.
  Aurora murub luwih. Dheweke nembak arang, nanging kanthi akurat. Banjur dheweke ngluncurake saber. Lan lintang-lintang lan swastika lancip lancip mabur saka driji sikil.
  Lan ing kene Svetlana bakal mbuwang disk sing cetha kanthi sikil telanjang, lan mbukak Fritz. Banjur dheweke nyanyi:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat minangka pembela Tanah Air, Perun minangka prajurit!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Pahlawan Rus nglumpukake weker!
  Ing kene kabeh papat gelut. Meh kabeh Moskow wis dijupuk, pasokan amunisi wis rampung. Lan bocah-bocah wadon Rusia padha mati. Nanging dheweke ora nyerah. Senajan wis suwene pengepungan.
  Bocah-bocah wadon ing tembok Kremlin gelut. Kaya wong sugih. Lan sanajan Desember, dheweke ora nganggo alas kaki lan nganggo bikini. Nanging ora krasa adhem. Kosok baline, tenagane mung mundhak.
  Lan cakram sing cetha lan rata banget mabur saka driji sikil. Ingkang dipun ambruk dening wadyabala manca Wehrmacht.
  Prajurit perang kaya pahlawan perang. Lan nganggo sandhangan minimal. Kaendahan kasebut ora isin karo tank gedhe saka seri E lan AG, utawa panemuan Nazi liyane sing nggegirisi.
  Ora ana cah wadon sing bisa ngalahake wangun fasisme. Sanadyan sampurna kaya ing donya iki.
  Natasha ngethok nganggo pedhang, mbuwang disk nganggo sikil telanjang, nglereni Nazi lan nyanyi:
  - Apike urip ing negara Soviet,
  Lan carane ayu kanggo ngremukake Wehrmacht!
  Zoya, liwat pabrik karo sabers, ngandika:
  - Wehrmacht wis dadi kuwat banget! Ing kene kita mbela Kremlin!
  Lan cah wadon mbuwang karo dheweke Bare driji sikil tanda bintang striking ing Fritz.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Iki mburu liar kanggo mungsuh!
  Lan banjur ana Aurora ing perang. Inggih, cah wadon iku abang lan keren. Ing angin mangsa, rambute abang tembaga-abang padha geber kaya spanduk perang. Ora, cah wadon kuwi ora bakal mbengkongaken sadurunge wong.
  Lan saka uncalan saka dheweke Bare foot, nglereni daging lan getih, mabur piring sharpest.
  Iku ngethok awak mungsuh. Lan Aurora njerit:
  - Aku cah wadon super!
  Lan carane katon Svetlana ing perang?
  terminator pirang iki mung geni fiendish, lan tornado saka annihilation.
  Lan surprise agawe mabur saka dheweke Bare sikil banget. Lan cah wadon ing kacepetan lengkap ing perang.
  Kabeh papat ing perang. Lan dheweke ora kudu mundur utawa nyerah.
  Dheweke papat penyihir - mung super! Kuartet nyata karusakan kabeh lan kabeh wong!
  Warriors nyekel sektor pertahanan. Nanging Kremlin gedhe lan ora bisa nolak ing endi wae. Pasukan banget ora padha.
  Natasha ngandika kanthi jengkel:
  Kita mateni, kita ora menang!
  Lan cah wadon maneh mbuwang biaya agawe karo sikil telanjang.
  Zoya kandha kanthi logis, ngethok mungsuh:
  - Sampeyan ora bisa menang kabeh ... Kajaba ing game komputer!
  Lan bocah wadon rambut emas mbuwang disk pati maneh.
  Aurora, ngethok mungsuh nganggo pedang, ngucap:
  - Kamenangan, aku percaya, bakal dadi milik kita! Ing jeneng Rusia Suci!
  Lan saka uncalan saka dheweke Bare feet, hadiah karusakan mabur.
  Lan Nazi sing dipotong tiba.
  Lan banjur Svetlana ing perang. Cuts fasis karo mbalang. Lan tumindak banget, utawa malah tanpa wates dexterously. Kaki telanjang dheweke lincah. Lan nuduhake karusakan sing nggegirisi.
  Banjur bocah wadon nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Tanah Air lan jagad anyar!
  Lan maneh, saka telanjang kaki, kaget pati mabur.
  Lan ing kene Natasha ing perang maneh. Lan ngethok Fritz, cepet-cepet kaya komet. Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Kamulyan kanggo Motherland paling gedhe!
  Lan pedhange nyopot kaya pemotong rumput.
  Lan cah wadon malah nyanyi:
  - Diagungake Rusia nganti pirang-pirang abad,
  Impen kita bakal kelakon!
  Lan cah wadon menehi boomerang landhep kanthi tumit sing gundhul. Lan dheweke bengkong, lan ngethok rolas sirah ireng lan swarthy.
  Mesthine, bocah-bocah wadon ora mateni Jerman, nanging unit kolonial sing digunakake nglawan dheweke. Nanging warriors malah saka iki mung adhem.
  Padha sparkling lan frisky.
  Natasha maneh ngethok mungsuh. Lan dheweke ora nganggo alas kaki, mbuwang barang-barang kaya ngono.
  Lan gumuruh:
  - Stalin lan kamulyan!
  Lan banjur Zoya. Uga carane ngeculake sing mateni. Lan driji sikil sing gundhul ngidoni pesen pati.
  Lan prajurit carane nggero:
  - Kanggo Tanah Air kaya kita, ora wedi mati!
  Lan banjur Aurora uga bakal njupuk lan mlebu perang. Lan uga kanthi telanjang kaki bakal ngetokake bumerang. Lan reshape mungsuh.
  Banjur, nalika dheweke nyanyi:
  - Kanggo Rusia Soviet! Apa sing bakal mrentah jagad iki!
  Lan banjur ing perang Svetlana. Uga cah wadon sing ora bisa mandheg lan ora kalem. Mangkene carane dheweke ngalahake. Mung aku ora bisa nylametake saka prajurit kaya ngono!
  Lan kanthi telanjang kaki dheweke mbuwang bingkisan sing mateni. Lan dheweke mateni mungsuhe tanpa welas asih.
  Senajan banjur Yarile bisa ndedonga kanggo wong-wong mau. Utawa Mungkin Perun. Pancen angel kanggo wong dosa sawise mati, kerajaan Chernobog nunggu dheweke! Nanging malah menarik kanthi cara dhewe - perang terus-terusan! Lan akeh gelut! Dadi, mbok menawa ora pantes banget kanggo nangisi nasibe wong dosa?
  Svetlana malah felt sing sethitik lucu: sampeyan ora meri Kristen - padha bakal sangsoro saka akeh joys ing kalanggengan. Malah apa sing ana ing planet Bumi.
  Ah, wong dosa apes! Lan malah luwih apes mursid!
  Lan cah wadon maneh mbuwang hadiah pati karo dheweke chiseled, Bare foot. Banjur ngandika:
  - Donya bakal dadi duweke kita! Kamulyan kanggo Rusia!
  Natasha nggambar kupu telu nganggo pedhang lan ngucap:
  - Muga-muga ana kamulyan langgeng Rusia gedhe!
  Lan sikil telanjang dheweke kaya-kaya mbuwang sing mateni lan unik. Sawisé iku, tungkak wadon kang gundhul nuthuk bathuk wong ireng, lan thothok-thothok tembok, lan wong Arab lima.
  Sabanjure ing perang yaiku Zoya. Ora ana sing bisa nyegah dheweke. Dheweke gelut karo gerombolan Nazi. Lan nglampahi gilingan telung. Para pejuang dipotong dening dheweke tiba.
  Banjur cah wadon ngandika:
  - Rus Langgeng ', bakal karo Svarog!
  Lan winks ing partners.
  Sabanjure ing perang yaiku Aurora. Dheweke nyapu kaya panther. Dheweke ngethok kabeh. Lan kanthi telanjang kaki dheweke ngluncurake hadiah pati. Dheweke ngilangi akeh fasis lan nyanyi:
  - Kanggo wangun paling dhuwur saka Fatherland!
  Lan banjur ing perang lan Svetlana. Carane dheweke ngethok mungsuh. Lan kerjane apik banget.
  Sawisé iku, peparingé pati mabur saka sikilé sing kosong. Lan dheweke ngethok Nazi sak tenane, kaya rambut cukur tukang cukur.
  Lan cah wadon njerit:
  - Umurku lan bebenerku! Kamulyan kanggo Rusia Agung!
  Ya, papat iki gelut tenan heroik. Nanging papat ayu tanpa alas kaki lan meh wuda ora bisa menang ing Perang Donya II. Lan Moscow ambruk.
  Bocah-bocah wadon kasebut mlayu saka ibukutha sing ditawan, nggunakake pedhang lan jubah sing ora katon.
  Umume, dheweke bisa nindakake akeh. Bocah-bocah wadon saka inisiatif paling dhuwur, sing ora bisa ditemokake luwih dhuwur lan luwih ayu.
  Lan Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova kiwa kutha dijupuk saka Gorky.
  Nazi, sayangé, sukses meh ing endi wae.
  Bocah lanang lan wadon lunga, lan mbuwang jarum ing Go karo Bare kaki, exterminating ing Fritz.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Pandangan elang, elang ...
  Suarane wong ndeso-
  Bisik bakal ngremuk ula!
  
  Aku percaya kabeh jagad bakal tangi -
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar
  Cara, madhangi komunisme!
  Margarita nguncalake sawetara jarum nganggo driji sikile lan ngonfirmasi:
  - Ora, ora bakal luntur!
  Lan dheweke murub bledosan saka bedhil mesin, scything mudhun rong rolas fasis.
  Kuwi bocah-bocah. Tangguh, ora goyah. Sanajan pancen, iki dudu perang kaya ngono. Lan kudu mlayu.
  Moscow ambruk, kutha Gorky ambruk. Nazi nyerang Kazan. Iki kutha Soviet pungkasan ing Volga. Resistance punika heroik, nanging liyane lan liyane, lan liyane saka raos ngarep-arep.
  Nazi entuk tank piramida sing luwih maju saka seri AG, sing ora ana senjata Soviet sing bisa nembus. Lan iki, aku kudu ngomong, ala banget.
  Mung nalika sikil lanang lan bocah-bocah wadon mbuwang granat ing ulat, monsters Jerman tabrakan. Nanging apa sing bisa ditindakake mung siji pasangan nalika meh kabeh jagad wis metu nglawan USSR!
  Oleg Rybachenko mbuwang granat kanthi sikil telanjang, nyurung AG-50 lan AG-75 kanthi bathuk, banjur ngandika:
  - Yen beteng ana ing dalan,
  Mungsuh dibangun ...
  Sampeyan perlu kanggo ngliwati saka mburi -
  Njupuk dheweke tanpa dijupuk!
  Margarita setuju karo iki:
  - Perang ngapusi iku masalah gedhe! Utamane yen pasukan ora padha!
  Oleg Rybachenko ngandika:
  - Lan aku diputer strategi Entente. Kanthi gaman sing padha, dheweke numpes satus patbelas yuta prajurit mungsuh, lan dheweke mung ilang nol. Dadi, amarga taktik, sampeyan bisa nglawan kabeh jagad!
  Margarita setuju karo iki:
  - Cukup bisa! Lan perang lan menang!
  Oleg Rybachenko mbuwang jarum nganggo driji gundhul. Dheweke mateni telung lusin fasis lan ujar:
  - Kita bakal menang ing jeneng Rusia Suci!
  Bocah lanang lan wadon terus mlayu ... Adhuh, pasukane pancen ora padha.
  Kazan dirusak dening kabeh jinis senjata. Stalin dhawuh supaya dheweke ditahan nganti tetes getih pungkasan. Nanging ing kasunyatan, semangat perang Tentara Merah sawise tiba saka Moscow wis rusak banget. Saben uwong pengin mati kurang lan kurang. Ya, lan Nazi luwih unggul ing jumlah lan senjata.
  Lan pesawat jet dheweke ngebom kabeh kutha lan desa sing durung bisa dikuwasani dening Nazi.
  Sadurunge Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova tekan Kazan, kutha iki ambruk.
  Ufa uga dijupuk. Dadi, senadyan mangsa atos, Nazi padha pindhah menyang Sverdlovsk.
  Markas Stalin dumunung ing kono. Lan saka wetan menek samurai. Wong Jepang uga kuwat.
  Para prajurite mbebayani banget - bocah-bocah wadon ninja. Senadyan mangsa Siberian, padha rush liwat salju tanpa alas kaki, lan padha ing swimsuits padha. Iku medeni malah mbayangno prajurit kuwi. Senajan padha ayu banget.
  Iki sing siji rambute biru, liyane kuning, katelu abang, papat putih.
  Kuwi pembunuh sing paling ayu. Dheweke bisa nganggo pedhang siji, lan mbuwang cakram tipis utawa chakra ing infanteri. Lan bahan peledak ninja dibuwang menyang tank - ukurane mung kaya kacang polong, nanging tank Soviet sing paling abot mabur ing dhuwur lan nyuwek.
  Malah IS-7 sing nggegirisi, bocah-bocah wadon ninja ora dadi alangan. Wong-wong iku prajurit sing dhuwur banget, nganti para pengawal ora kuwat nglawan dheweke.
  Punika cah wadon ninja rambute biru, mbuwang kacang polong lan telung tank Soviet bebarengan karo driji sikil gundhul, mabur dhuwur, lan mbledhos ing bagean.
  Banjur ana bocah wadon sing rambute kuning lan sikil gundhul nguncalake kacang polong. Lan maneh, mobil Soviet mabur ing arah sing beda-beda, lan pecah dadi kue. Ayo padha ngomong prajurit kaya mangkene - malah ksatria sing paling wani bakal isin ing ngarepe.
  Nanging ing perang, lan cah wadon ninja karo rambute abang. Kaya-kaya nguncalake kacang polong pembunuh kanthi sikil sing telanjang. Lan saka hit dheweke, waja saka IS-12 ageng bledosan.
  Iki cah wadon terminator.
  Banjur ana prawan ninja sing rambute putih. Kanthi cara sing padha, dheweke bakal njupuk, lan kanthi kekuwatane dheweke bakal nguncalake pedhang menyang para pejuang Tentara Abang. Potong lan nyanyi:
  - Aku dudu serangga pathetic, ninja, nanging dudu penyu!
  Lan maneh ing perang, kabeh papat bocah wadon pembunuh.
  Tentara Abang kalah perang ing kabeh ngarep. Nanging isih nyoba kanggo perang.
  Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova ngumbara liwat salju mangsa. Dheweke bocah-bocah miskin tanpa alas kaki. Kanggo badan abadi, frost ora elek banget. Kanggo lara utawa kena pilek, supermen iki ora bisa beku. Nanging kabeh padha, nalika sampeyan nyedhaki Ural, frost ora nyenengake, lan nyakot tumit bocah-bocah.
  Oleg kanthi sedih ngandika:
  - Sampeyan ora ngerti apa sing luwih elek - kadhemen lan keluwen, utawa kesadaran yen tanah air suci sampeyan kalah!
  Margarita kanthi logis ujar:
  - Kanggo kita, kadhemen lan keluwen ora ana apa-apa ... Nanging nyatane yen kita kalah karo Nazi pancen ala!
  Oleg setuju karo iki:
  - Ora dadi luwih elek! Umumé, kenapa Reich Katelu umumé luwih sukses ing alam semesta paralel tinimbang kita?
  Margarita nggawe asumsi logis:
  - Amarga Nazi banget kuwat lan diatur. Lan kita wis begja kaping pirang-pirang. Utamané karo Stalingrad!
  Oleg Rybachenko nyepak bola salju nganggo sikil telanjang lan ujar:
  - Ya, kita padha banget begja karo Stalingrad! The Fritz piyambak bodho menek menyang sworo cangkem!
  Marguerite ngucap:
  - Nyoba supaya ora ngalami alangan,
  Supaya ora bingung lan ora kesasar...
  Iku bakal perlu kanggo ngumpulake dhuwit kanggo dhuwit recehan,
  Utawa luwih becik lair maneh!
  Anak-anak ing dalan, nyerang detasemen Nazi. Tiwas luwih saka satus prajurit. Siji ditinggal ing panangkaran. Margarita meksa wong enom kanggo ngambung tlapakane sing lentur banget, abang amarga adhem. Dheweke nindakake kanthi lembut. Lan ngandika yen Jerman wis nyedhaki Sverdlovsk lan ngubengi iku.
  Oleg ngandika:
  - Iku aneh yen sampeyan lan aku Margot luwih cepet, nanging soko gerakane kaya wong biasa utawa malah luwih alon!
  Margaret sarujuk:
  - Kejiret ing gelombang kekalahan! Ketoke ing alam semesta iki kabeh nglawan USSR. Malah alam lan papan!
  Oleg banjur nyaranake:
  - Lan yen ora pati penting kanggo kita mateni Hitler?
  Margarita geleng-geleng kepala negatif.
  - Penyihir hiper ora menehi pesenan kaya ngono! Dadi ayo nindakake tanpa kegiatan dhewe. Kajaba iku, apa sing menehi?
  Oleg Rybachenko mangsuli kanthi yakin:
  - Akeh! Kajaba iku, Fuhrer, iki Fuhrer ing Afrika!
  Margaret menehi saran:
  - Ayo perang ing ngarep saiki, banjur, kanthi biaya Hitler, kita bakal weruh! Kaya sing diucapake - cepet-cepet alon-alon!
  Oleg sang:
  - Kacepetan apik, aja ngrusak pahat ... Wong iku dudu manuk pelatuk, lan cepet-cepet edan!
  Bocah lanang lan wadon mlayu karo kabeh urin. Lan bisa cepet-cepet menyang Sverdlovsk. Lan padha wiwit mbela kutha sing diserang dening Nazi.
  Serangan ngetutake siji-sijine.
  Bocah-bocah padha barefoot. Margarita nganggo tunik, lan Oleg Rybachenko minangka bocah lanang sing nganggo celana pendek. Nanging padha perang kaya pahlawan paling nyata lan unbending.
  Oleg nguncalake jarum nganggo driji sikile, nusuk Fritz ing tenggorokan lan ngucap:
  Kita ora bakal nyerah siji inch saka tanah!
  Margarita nguncalake granat nganggo sikil telanjang lan squeak:
  - Ora gulung, ora span, ora centimeter!
  Boy lan cah wadon perang ing kadhemen. Lan karo wong-wong mau ana pionir liyane. Lan uga akeh sing barefoot senadyan kadhemen alam bébas. Lan yen bocah-bocah sing abadi ora wedi karo Frost alam bébas, ing kasus apa wae, dheweke ora bisa lara, mula cukup mbebayani kanggo bocah-bocah biasa.
  Punika pionir tanpa alas kaki ingkang drijinipun biru saking kadhemen, kadhemen ing untu, lan rahangipun abuh. Bocahe lara banget. Nanging senadyan iki, kang nesu njupuk Bunch saka granat, lan uncalan ing tank Nazi, lan dheweke tiba pierced dening bledosan machinegun.
  Iki bocah gagah...
  Utawa bocah wadon, sing sikil telanjang murub kaya poppies abang, nyurung tambang ing sangisore uler mastodon Jerman. Dheweke dhewe mati, nangis:
  - Kanggo Tanah Air lan Stalin!
  Nyeri banget yen tanpa alas kaki ing mangsa, ing Siberia, nalika sampeyan ora dilindhungi dening daging sing ora bisa mati.
  Malah Oleg lan Margarita ing frosts abot ora seneng dadi setengah wuda. Nanging dheweke mesem lan nyanyi, pengin nyenengake wong lanang:
  - Eh, es, es, aja beku aku,
  aja beku aku! Jaranku! Jaranku!
  Manuk putih!
  Bocah-bocah lanang lan wadon, goyang-goyang sikil abang lan biru amarga kadhemen, nyanyi:
  Salju ora bakal mandheg! Frost ora bakal ngalahake kita! Kita minangka pionir saka Fritz! Fasis bakal diantemi hard!
  Bocah-bocah padha gelut kanthi apik! Nanging pasukan painfully unequal. Stalin mlayu saka Sverdlovsk sing dikubengi menyang Novosibirsk. Nanging, Jepang wis nyedhaki kutha iki saka wetan. Dheweke ora wedi karo Frost Siberia.
  Ya, perang wis rampung.
  Nanging para perintis ora nyerah. Lan sanajan ing wektu sing angel, bocah-bocah nyanyi kanthi gagah;
  Kita minangka pionir anak-anak komunisme -
  A geni, tarub lan muni bugle!
  Invasi fasisme sialan -
  Sapa sing ngenteni kekalahan sing nesu!
  
  Apa kita wis ilang ing perang iki?
  Lan banjur ing perang karo mungsuh angsal?
  Kita biyen mung bocah-bocah ing donya -
  Lan saiki prajurit saka tanah asli!
  
  Nanging Hitler njupuk langkah menyang ibukutha kita,
  Ngeculake bom tanpa ngetung grojogan!
  We are Fatherland malah luwih ayu tinimbang langit -
  Saiki sunset getih wis teka!
  
  Kita bakal nanggapi agresi kanthi kasar -
  Senajan awake dhewe cilik!
  Nanging pedhang ing tangane bocah enom sing rapuh -
  Luwih kuwat tinimbang legiun Iblis!
  
  Ayo tank cepet-cepet longsor sawise longsor,
  Lan kita dibagi bedhil dadi telu!
  Ayo polisi tegese ngarahake ing mburi,
  Nanging Gusti Allah sing Mahasuci bakal ngukum wong-wong mau kanthi ganas!
  
  Apa sing kita mutusake? nindakake pakaryan donya
  Lan kanggo iku, sayangé, aku kudu njupuk!
  Kalem wis njijiki.
  Ana uga panganiaya!
  
  Kanthi cah wadon kita mlaku tanpa alas kaki bebarengan -
  Sanadyan ana salju, salju salju kaya batu bara!
  Nanging aja wedi, ngerti bocah-bocah -
  Fasis bakal kanthi kendel dibuwang menyang peti mati kanthi peluru!
  
  Ing kene dheweke nyelehake perusahaan Fritz sing ala,
  Lan liyane saka pengecut padha mlayu!
  Kita ngrusak infantri kaya arit ing perang -
  Kita ora dadi alangan kanggo musim panas sing enom!
  
  Prestasi kamenangan, bakal ing Mei,
  Saiki blizzard wis prickly, hard salju!
  Sing lanang ora nganggo alas, adhine ora nganggo alas,
  Ing rags, bocah-bocah ketemu jaman jaya!
  
  Saka ngendi asale kekuwatan kasebut?
  Tahan lara lan kadhemen, sing perlu!
  Nalika kanca ngukur dhasar kuburan,
  Nalika kanca groans - aku bakal mati!
  
  Kristus mberkahi kita para pionir,
  Panjenenganipun ngandika, Fatherland wis diwenehi kanggo sampeyan dening Gusti Allah!
  Iki iman pisanan kabeh,
  Soviet, negara suci!
  Lan padha mati karo eseman ing lambé. Anak-anak ora ngerti kelemahane ... Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova perang sajrone seminggu. Nanging Sverdlovsk ambruk. Bagéyan saka garnisun nyerah - ngrasakake kahanan sing ora ana pengarep-arep. Mung para perintis ora gelem nyerah.
  Lan sawetara wong lanang sing wani, tanpa alas kaki terus nekat. Padha mlayu liwat snowdrifts, secara harfiah biru saka kadhemen elek. Lan padha mati ing bedhil mesin lan meriam.
  Oleg Rybachenko lan Margarita uga cukup goresan, nanging isih oncat saka Sverdlovsk. Banjur pindhah menyang Novosibirsk. Frost, mangsa, bengi dawa.
  Sing lanang lan wadon mlayu-mlayu, sedhih lan nesu banget.
  Margaret ngandika:
  - Hyperwitch bisa mbantu jagad iki! Banjur Nazi menang! Iki pancen ketidakadilan universal!
  Oleg Rybachenko mlumpat luwih dhuwur, bengkong ing jungkir balik kaping pitu, lan ngomong kanthi logis:
  - Umumé, ora ana keadilan ing jagad iki! Contone, kenapa wong tuwa nandhang sangsara? Lan, meh tanpa istiméwa! Lan nalika isih enom, dheweke ngrokok lan ngombe, lan malah nggawe kahanan luwih elek, lan sehat! Endi keadilan sing dialami wong tuwa?
  Margarita langsung setuju karo iki:
  - Ora ana kaadilan ing jagad raya!
  Oleg Rybachenko takon rada naif:
  - Lan ing ngendi Gusti Allah nggoleki?
  Margarita, cah wadon tanpa alas nganggo tunik bolongan, nyaranake:
  - Mbokmenawa, awake dhewe kudu dadi kaya dewa, supaya keadilan mrentah ing jagad iki! Iki kawicaksanan saka Sang Pencipta!
  Oleg Rybachenko kanthi yakin dikonfirmasi:
  - Aku pracaya yen kita bakal nguripaké wong mati!
  Terminator Girl dikonfirmasi:
  - Ya, aku pracaya, mesthi!
  Anak-anak mlayu menyang Novosibirsk lan melu ing pertahanan kutha iki.
  Padha perang ing meh kutha utama pungkasan ing kontrol Tentara Abang.
  Stalin wis rembugan karo Hitler, setuju kanggo nyerah yen safety pribadine wis dijamin. Fuhrer siap kanggo iki, utamané yen partisans calmed mudhun.
  Wong Jepang wis nyerbu Novosibirsk saka wetan. Dadi meh ora ana kesempatan kanggo uwal. USSR wis mati.
  Oleg Rybachenko lan Margarita Korshunova murub ing Nazi, mbuwang granat nganggo sikil. Lan padha isih ngarep-arep soko.
  Ing jejere dheweke ana pionir. Ing Frost abot ing Siberia, kabeh bocah padha barefoot lan ing mangsa panas seragam pionir karo dasi. Padha mati kaya pahlawan.
  Sikilé abang kaya sikil angsa, lan driji sikilé dadi biru.
  Nanging para perintis ora nyerah.
  Padha bakal succumb kanggo fascism!
  Oleg Rybachenko mbuwang granat kanthi sikil lanang sing gundhul. Dheweke nyurung telung tank Jerman bebarengan karo bathuk lan bisik:
  - Aku pracaya ing kamenangan!
  Margarita uga mbuwang hadiah pembunuh kanthi driji gundhul lan ngucap:
  - Aku uga pracaya, lan aku bakal pracaya kanggo mburi!
  Lan padha perang kanggo pungkasan, kutha Soviet karo nesu saka ora kentekan niat. Lan durung padha ora arep bend.
  Oleg Rybachenko, kanggo nyenengake bocah-bocah pionir beku sing meh mateni, nyanyi kanthi semangat banget;
  Aku prajurit enom saka Ibu Rusia,
  Negara-negara sing kuat, Tanah Air kabeh negara ...
  Ora ana tanah kelairan ing alam semesta, ngerti sing luwih ayu,
  Ing ngisor gunung, Stalin diikat dasi!
  Dadi pionir iku kabungahan lan panggilan,
  Sawise kabeh, tegese sampeyan abdi negara.
  Lan sampeyan bisa multiply alam semesta -
  Numpes intrik neraka-Setan.
  Nalika mangsa panas teka ing patang puluh siji
  Badai petir ing wulan Juni kanggo kita ...
  Kita ora pengin wilayah dadi miskin,
  Kanggo rasa seneng, pracaya - Fatherland digawe!
  Kanthi cah wadon, kita ngenteni Nazi ing ambush,
  Kita entuk bedhil mesin sadurunge.
  Lan kanggo gangguan edan Hitler,
  Detasemen kita kasil ngalahake Nazi!
  Pacar telanjang kaki kasar,
  Salju wis tusuk ing ngisor tlapak sikil.
  Saka kadhemen lan rusak dadi biru,
  Nanging geni suci anget nyawa kita!
  Kita ngalahake tanpa ngerti ukurane mungsuh,
  Kita ora menehi istirahat awan lan wengi!
  Padha mabur menyang eselon kanthi grombolan granat,
  Lan perwira karo bedhil sniper.
  Ora ana wong fasis golek dhukungan,
  Pionir kita, detasemen gagah berani...
  Bisa, yen sampeyan kudu motong gunung,
  Iki tank Hitler kobong kaya lilin.
  Wong-wong sing murka padha ngumpul-
  Kanggo kaadilan, wani lan kamulyan.
  Lan ora ana karang ing segara badai -
  Sing bakal nggawe kita njagong!
  Kita mlebu Berlin, kita gabung karo Komsomol,
  Saka stomping barefoot karo bocah-bocah wadon kabeh donya!
  Kita nyedhot madu kamenangan ing swarga Mei,
  Saiki wis dadi langgeng, sukses kita padhang!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III UMUR SENENG PULUH WALI TAHUN
  Raja uga nguatake kekaisaran kanthi ekonomi. Ora ana kerusuhan lan ora ana revolusi, mula ekonomi terus berkembang. Lan Rusia ing Perang Donya I lan populasi luwih akeh amarga kematian lan aneksasi wilayah lor China lan Korea. Lan tentara luwih gedhe. Lan tank cahya pisanan muncul ing seri, lan akeh pesawat saka macem-macem merek.
  Alas, Alexander III ora urip kanggo menang ing Perang Donya I, nanging Nicholas II wis entuk.
  Sang prabu enggal kagungan dhampar ingkang padhet, garwa malih, waris agung, tiyang kalih atus wolung dasa yuta, saha prajurit kalih setengah yuta ing nagari-nagari jaman rumiyin.
  Supaya sampeyan bisa perang kanthi kendel lan trampil! Kajaba iku, Rusia uga duwe tank karo bedhil mesin entheng, nanging lagi wae katon lan abot. Iki dikembangake dening putrane Mendeleev.
  Dadi aja ngalang-alangi tentara kerajaan!
  Nicholas II melu perang karo Jerman lan Austria ... pasukan Rusia nangkep Galicia, Bukovina, lan nyebabake seri kekalahan ing Austria. Wiwitane padha digebugi ing Prusia Wétan, nanging banjur mbales dendam lan ngethok Koenigsberg. Sekutu nyurung Jerman adoh saka Paris ... pasukan Rusia njupuk Krakow, lan duwe kaunggulan numerik, sanajan musim dingin, terus nyerang, nyedhaki Budapest. Jerman nawakake, amarga mambu kaya kekalahan kanggo perdamaian kanthi moderat.
  Jerman sarujuk kanggo menehi Rusia Klaipeda, lan bagéan saka tanah ing Polandia, uga mbayar indemnity. Prancis diwenehi maneh bagean saka wilayah sing sadurunge direbut ing Bismarck, lan sawetara Denmark.
  Austria-Hongaria nyerahake Galicia, bagéan saka Bukovina lan Krakow. Nanging kekaisaran ora ambruk. Rusia ngrebut tanah Slavia, kabeh sing biyen dadi bagéan saka Kievan Rus, lan nggedhekake karajan Polandia.
  Türkiye lan Jepang ora duwe wektu kanggo mlebu perang, kaya Italia. Tegese, Perang Donya I, nyatane ora ana. Dadi sethitik repot. Nicholas II nguatake panguwasa lan banjur mrentah kanthi tentrem nganti sawetara wektu.
  Nanging Rusia nindakake perang ing Afghanistan - pungkasane dibagi karo Inggris. Banjur Iran dipérang karo Inggris.
  Rusia mangkono nggedhekake darbeke. Nanging krisis ekonomi lan Depresi Agung 1929 teka ... Ing 1931, Jepang, ing aliansi karo Turki, miwiti perang nglawan tsarist Rusia. Nanging ing kasunyatan iku lampus. Armada tsarist ing Pasifik ing komando Kolchak ngalahake Jepang. Lan tentara darat umume luwih kuwat.
  Padha bisa ngandika bab wong Turki. Padha menek cetha ora marang mungsuh sing.
  Tsar Rusia bisa ndharat tentara lan ngrebut Jepang. Lan banjur pasukan Rusia pungkasanipun dikuwasani Turki. Mangkono mungkasi jaman Kakaisaran Ottoman.
  Lan Tsar Nicholas II nambah kamulyan lan kekuwatan Rusia. Kaisar mulya iki mrentah nganti taun 1936 lan uga tilar donya ing umur sewidak wolu.
  Dheweke diganti dening Alexei II. Umumé, wong lanang sing sehat umur telung puluh loro taun. Ibuné beda, supaya Alexander Katelu ora ngidini marriage fatal.
  Alexei II ngrampungake penaklukan Arab Saudi kanthi dibagi karo Inggris.
  Wilhelm II mrentah ing dhampar ing Jerman nganti taun 1941. Raja iki wis kuwasa suwene seket siji taun! Cukup dawa!
  Nanging ing kene ana putrane Ferdinand. Ora mambu kaya Hitler. Crita liyane.
  Anggere ana tentrem. Kabeh koloni dipérang. Mussolini nelukake Ethiopia.
  Ana apa-apa liyane kanggo nuduhake ... Britain, Nanging, arep liwat kaping hard. Lan ana ing krisis ekonomi.
  Dadi Ferdinand ngusulake Alexei II kanggo mbagi jajahan kolonial Prancis lan Inggris. Kaya, ing kasunyatan, carane akeh sampeyan bisa ndeleng ing tanah iki.
  Mangkono Mussolini, Ferdinand lan Alexei II nggawe pakta.
  Nanging mesthi, malah ing wektu iki Rusia wis ngatur kanggo nelukake meh kabeh China lan dadi kuwat saka saben wong kaping pirang-pirang ing ekonomi, ing wilayah militèr lan populasi.
  Tsar Alexei nyetujoni, umume, proposal kasebut lan mutusake yen bebarengan bakal diwiwiti.
  Ferdinand wis ora enom maneh. Lan dheweke ngati-ati.
  Nanging, tanggal 15 Mei 1945, perang diwiwiti. Jerman pindhah maneh
  Nglawan Belgia ...
  Lan tentara tsarist tindak liwat koloni Inggris lan kesusu liwat Mesir.
  Rusia duwe sepuluh yuta prajurit lan limang atus divisi, lan kanthi yakin
  menang. Kayane ora ana sing bisa nyegah dheweke.
  Ing rong sasi, tentara tsarist nyekel India, Iran kidul, kagungane Inggris ing Arab Saudi, Mesir, Sudan, paling Indochina.
  Nanging Jerman mung bisa nguwasani Belgia, lan ing pinggiran Paris padha mandheg. Walanda uga melu perang.
  Tsar Rusia suwene rong sasi maneh ngrebut barang-barange Inggris ing Asia, lan ngrampungake Indonesia. Banjur dheweke ndharat ing Australia, pindhah liwat Afrika.
  Jerman nyoba ngrebut Paris, nanging serangane ditanggulangi. Nanging, perang kasebut kalah. Italia uga ngrebut tanah Afrika ing Inggris lan Prancis.
  Mung ing sasi kaping lima pasukan tsarist wiwit teka ing Eropah. Nganti saiki, perang kasebut ana ing Afrika lan Australia, nanging wis rampung. Austria-Hongaria, banget weakened dening mundhut saka tanah, uga mlebu perang ing sisih koalisi.
  Jerman bisa nyekel Walanda. Lan padha nambah posisi.
  Kanggo rong sasi liyane, tsarist Rusia ngrampungake panangkepan Australia lan Afrika. Lan mung ing pungkasan November, mung ing kadhemen, wiwit nyerang anyar saka pasukan Jerman-Rusia, bypassing Paris.
  Ing kasus iki, pasukan wis banget unequal. Wadyabala Prancis-Inggris kalah. Lan Paris diubengi.
  Lan ing taun anyar garnisun capitulated ... Banjur tsarist lan pasukan Jerman dijupuk kabeh Prancis ing telung minggu. Banjur pamboman Inggris diwiwiti ... Lan kabeh koloni dicekel koalisi.
  Britain ing Mei 1946 wis, kang getihen lan kalah dening bom
  Kapitulasi.
  Mangkono rampung perang gedhe liyane. Rusia njupuk meh kabeh koloni. Jerman nampa relatif sethitik, Italia nyekel soko, Austria-Hongaria entuk Piece simbolis.
  Senadyan kasunyatan sing Jerman ngarep-arep koloni gedhe, lan mung Maroko ditampa luwih sakabèhé, Jerman kalebu ing komposisi: Belgium, Holland lan Prancis menyang Port de Calais.
  Kajaba iku, tsarist Rusia bali Jerman menyang Namibia lan apa sing sadurunge diduweni.
  Singkatipun, kita piye wae ngerti lan rukun ...
  Perdamaian wis teka ... Ing taun 1953, Rusia duwe bom atom, lan setaun sabanjure, Jerman. AS nampa senjata nuklir ing taun 1960.
  Mangkono, imbangan wedi digawe.
  Lan ing taun 1955, kosmonot Rusia pisanan mabur menyang angkasa, mabur ngubengi bal. Lan ing taun 1961, Rusia mlaku ing rembulan.
  Lan ing taun 1983 menyang Mars! Amerika mabur menyang rembulan ing taun 1971, lan Jerman ing taun 1984. Austria-Hongaria lan Jerman gabung dadi siji negara. Swedia lan Norwegia dadi bagéan saka Rusia kanthi otonomi lan pamaréntahan dhéwé.
  Negara liya mboko sithik ilang kamardikane.
  Ing taun 1987, kosmonot Rusia mabur menyang Venus munggah gunung. Ing taun 1992 ing Mercury. Lan ing taun 1999, Pluto.
  Tata surya wis dikuasai.
  Ana telung kekaisaran nuklir: Jerman Agung, AS lan Rusia Agung.
  Alexei II uga tilar donya nalika umur sewidak wolu taun 1972. Dheweke diganti dening putrane Alexander kaping papat. Raja iki umuré patang puluh siji taun nalika jumeneng nata. Cukup aneh, nanging Alexander kaping papat uga liwati sewidak wolung taun lan tilar donya ing taun 1999. Lan putrané Vladimir III munggah tahta. Ing 2013, patang atus taun Dinasti Romanov dirayakake.
  Nganti saiki, Rusia ngadeg kanthi mantep. Nanging ing donya isih ana Jerman lan Amerika Serikat saingan. Kakaisaran tsarist, bebarengan karo koloni, kalebu luwih saka setengah saka wilayah donya lan luwih saka rong pertiga saka populasi donya. Rusia kuwat, nanging ora mung siji.
  Aturan Rusia, Vladimir kaping telu ing 2019 umure sewidak pitung taun. Akeh sing mikir apa dheweke bakal urip, kaya para raja sadurunge, suwene sewidak wolu taun, utawa bakal ngganggu kedadeyan aneh iki?!
  Ing sawetoro wektu, senjata anti-nuklir lagi dikembangake ing Rusia. Cetha yen ora bakal ana senjata nuklir, lan Rusia bakal ngatasi Jerman lan Amerika Serikat. Kutha iki nduweni populasi luwih akeh lan luwih akeh prajurit. Lan kualitas senjata luwih apik!
  Nanging nalika ana senjata nuklir, lan ora kabeh mau wis ditelukaké. Nanging dheweke ngembangake senjata anti-nuklir kanthi aktif, saengga ana kemungkinan menang.
  
  GUGUR GIBRALTAR
  Diktator Spanyol Franco, beda karo crita nyata, setuju karo pasukan Jerman nyerang benteng Inggris Gibraltar. Ing ijol-ijolan, Spanyol nampa sawetara tanah Inggris lan Prancis ing Afrika.
  Serangan ing printah saka Mainstein njupuk Panggonan ing wayah wengi saka November 25, 1940 kanggo 26. Dadi metu, Inggris ora cukup siap kanggo gerakan militèr kuwi, lan Nazi ngatur kanggo dijupuk beteng kuat kuwi saka swoop.
  Kejatuhan kasebut nduwe pengaruh sing signifikan ing perang. Wehrmacht bisa nransfer pasukan liwat jarak paling cedhak kanggo Afrika, lan Inggris diblokir saka mlebu ing Segara Mediterania saka Wétan.
  Komando Jerman ngirim sawetara divisi menyang Afrika khatulistiwa. Kajaba iku, korps Rommel ditransfer menyang Libya, sawetara sasi luwih awal tinimbang kasunyatan.
  Inggris, ing siji, nilar serangan marang Italia ing Ethiopia lan wiwit nguatake posisi ing Mesir. Nanging, Rommel ngatur kanggo njaluk ahead saka wong-wong mau, lan minangka asil saka serangan preemptive, piyambakipun ngalahaken pasukan kolonial, ngrebut Alexandria lan Kairo. Posisi Inggris ing Afrika dadi luwih rumit. Jerman wis tekan Terusan Suez lan ngancam bakal maju menyang Timur Tengah. Kajaba iku, bisa pindhah menyang Sudan.
  Bener, urusane wong Italia ing Yunani ora patiya sukses, nanging pendekatan pasukan tambahan saka Jerman nylametake kahanan kasebut.
  Hitler duwe dilema: nyerang USSR utawa ngrampungake Inggris? Kasuksesan saka Wehrmacht ing Afrika dijaluk kaputusan kapindho - kanggo mbukak ikatan tangan ing Kulon. Senajan ancang-ancang militèr saka USSR inspirasi wedi ing Fuhrer.
  Tentara Abang saya saya kuwat, nanging Jerman uga ora lungguh. Produksi tank ing taun 1941 tikel kaping pindho dibandhingake karo 1940, lan penerbangan mundhak meh kaping pindho lan setengah.
  Nazi nindakake pamboman lan ndharat ing Malta. Banjur Rommel nyuwil pertahanan ing Terusan Suez lan mlebu ing Irak, sing mbrontak marang pamaréntahan Inggris. Jerman relatif gampang nelukake Kuwait lan kabeh Timur Tengah. Stalin, ing sisih liya, netepi taktik nunggu. Nanging Churchill stubbornly nerusake perang. Wehrmacht, wis tekan Iran, pindhah menyang Afrika Kidul.
  Taun 1941 wis cedhak. Pelepasan kapal selam saya tambah, lan Inggris kelangan koloni. AS wis pasif. Nanging Jepang ora bisa lungguh lan nyerang Pelabuhan Peru tanggal 7 Desember. Perang anyar wis diwiwiti ing Pasifik. Lan Hitler kudu maneh nglirwakake rencana kanggo nyerang USSR.
  Prayoginipun mitulungi Jêpan, ngrêbat Iran tuwin Indhiya tuwin Afrika Kidul. Lan sing paling penting Inggris dhewe. Kajaba iku, bom Amerika dudu dolanan. Padha bisa nimbulaké Reich Katelu akèh alangan. Lan paling trep kanggo ngirim serangan bom saka tlatah Britain.
  Dadi Fuhrer dipeksa ing taun 1942 kanggo ninggalake gagasan kanggo nyerang wetan.
  Ana risiko yen Stalin dhewe bakal mbukak ngarep, nanging ... Siji kudu ngerti karakter Stalin. Dheweke banget undhang-undhang ing kawicaksanan manca. Perang karo Finland ndadekake Diktator Abang luwih ngati-ati.
  Nalika USSR mbangun kekuatan. Cacahe penerbangan ing tanggal 1 Januari 1942 nganti telung puluh loro ewu kendaraan, lan tank luwih saka rong puluh lima ewu, ditambah telung ewu tanket liyane. Secara total, Stalin ngrancang kanggo ngrampungake rekrutmen 20 korps mekanik, kanthi total tank 32 ewu kendaraan, yaiku KV paling anyar saka macem-macem merek lan T-34, 16,5 ewu. Kajaba iku, pangembangan tank T-50 isih ditindakake, sanajan mobil kasebut dadi entheng.
  Jerman, sawise ketemu Matilda lan sawetara tank cruiser, lan duwe informasi sing Inggris ngembangaken tank abot, uga wiwit nggawe mastodon dhewe. Kaping pisanan, "Tiger" karo mriem 88-milimeter, lan waja karo mriem impenetrable 75-milimeter karo tong minyak dawa.
  Informasi babagan bangunan tank Soviet uga kasedhiya. Tank KV-2 mlaku ing parade May Day ing Red Square, lan telung puluh papat duwe data.
  Ing kasus apa wae, nalika Speer dadi menteri kekaisaran persenjataan lan amunisi, perkembangan teknologi dadi luwih cepet. Hitler kepengin duwe tank paling apik ing donya, lan sing luwih abot. Nanging nalika Jerman cetha rodok olo kanggo USSR. Lan jumlah mobil lan kualitase. Ing Agustus 1941, produksi tank KV-3 wiwit. Mobil kasebut cukup abot ing 68 ton, nanging bersenjata meriam 107 mm kanthi kacepetan proyektil awal 800 meter per detik. Iki menehi dheweke kauntungan liwat "Tiger", kang, dening cara, durung dibukak ing seri.
  Malah luwih kuat yaiku KV-5 kanthi bobot 125 ton lan rong bedhil. Bener, mesin abot kuwi digawe luwih masalah kanggo tentara Soviet saka apik. Lan ing taun 1942 diadopsi versi KV-4 bobot 107 ton. USSR bisa bangga karo tank paling abot ing donya, lan malah paling kuat.
  Nanging ing sisih liya, Jerman wis berkembang kanthi apik ing babagan penerbangan. Yu-188, wis dadi seri, dikembangaké kacepetan iso dibandhingke kanggo pejuang. DO-217 uga katon prayoga. Pesawat jet uga dikembangake kanthi aktif. Wiwit Inggris minangka target utama, para pengebom jet kasebut diwenehi perhatian luwih akeh tinimbang ing sejarah nyata.
  Jerman aktif nggunakake pegawe budak. Diimpor saka Afrika akeh wong ireng. Buruh ireng padha manut, hardy, nanging ora trampil. Padha digunakake kanggo karya tambahan.
  Nanging kanthi ngontrol Eropa, Jerman bisa njupuk jumlah sing cukup lan tenaga kerja trampil.
  Speer malah bisa mbujuk Hitler, durung nindakake program kanggo mbesmi wong Yahudi, nanging digunakake ing produksi pesawat lan peralatan.
  Taruhan kasebut diselehake ing serangan udara marang Inggris lan perang kapal selam gedhe.
  Nanging, entri Amerika menyang konflik nambah sirah kanggo Fritz, lan meksa tambah tajem ing nomer ngemas serigala.
  Jerman dipeksa telat kanggo muter produksi bom lan pesawat strategis. Kaping pisanan Yu-288 lan Yu-488 - karo papat mesin. Nanging pembangunan lan nggawa menyang atine njupuk wektu. ME-109 modifikasi "F" minangka kabèh ana mungsuh pantes kanggo mobil Inggris. Nanging pangembangan ME-209 gagal, kaya ME-210.
  Bomber nyilem XE-177 uga gagal. Nanging Speer main kanthi jumlah. Kajaba iku, Focke-Wulf dadi pejuang paling kuat ing babagan persenjataan, ngimbangi sawetara kelemahane ME-109. Ya, lan sekolah penerbangan saka Jerman dadi luwih apik tinimbang Inggris, lan malah luwih Amerika. Ing Mei 1942, Nazi ngrebut Afrika Kidul. Lan skuadron Amerika teka ing Madagaskar. Perang Midway dadi kalah dening Amerika: dadi kapten pangkat katelu, sing main peran nemtokake ing perang iki, rampung, ironis, ing Madagaskar. Amerika Serikat pengin njaga pangkalan ing Afrika lan ora nglilani Nazi santai. Nanging iki Ngartekno worsened posisi ing Samudra Pasifik.
  Bener, wong Jepang ora tumindak kanthi bener. Pertempuran kanggo kapuloan Hawaii terus maju.
  Nazi nguwasani Afrika, lan cadangan bahan mentah strategis sing ageng, lan uga ngrebut India lan Iran. Sumber daya sing dikendhaleni Reich Katelu akeh banget, nanging isih kudu dicerna.
  Perang udara kanggo Inggris ora gampang banget. Terus-terusan nambah produksi pesawat, Jerman ngetokake tekanan, nanging ora ana dominasi total. Kurang daya aviation strategis, lan bantuan saka Amerika Serikat, malah banjur ana prau selam ora cukup, kena pengaruh. Lan torpedo mukjizat sing akeh pangarep-arep digandhengake supaya kita mudhun.
  Fuhrer ora wani ndharat ing Inggris nalika taun 1942. Taruhan kasebut digawe kanggo nguatake kekuwatan laut lan armada kapal selam. Ing wektu sing padha, kapal induk lan kapal perang dibangun. Ana kapasitas produksi sing cukup, nanging kabeh butuh wektu.
  Rudal balistik Kelas A uga mbutuhake penyetelan. Nanging cangkang robot FAU-1 wiwit diprodhuksi massal. Mobil sing relatif murah, nggunakake bahan bakar sing prasaja, nduweni kaluwihan sing ora perlu pilot.
  Hitler, sing entuk akses menyang sumber daya alam lan cadangan tenaga kerja sing ora ana watesan, kepengin nylametake nyawa pilot Jerman. V-1 minangka gampang digawe lan tanpa awak katon minangka solusi sing paling apik. Lan ewonan cangkang robot kasebut wis ambruk wiwit musim gugur 1942 ing London.
  Ing wektu sing padha, Jerman nyepetake pangembangan jet bomber Arado lan misil balistik.
  Stalin terus ngenteni lan nglumpukake kekuatan. Ing taun 1942, USSR diprodhuksi limang lan setengah ewu tank anyar KV lan T-34, lan bab sewu merek lawas, watara limang atus cahya anyar T-50 lan T-60 lan rong atus amfibi. Armada pesawat uga tambah - kira-kira limalas ewu pesawat anyar lan lawas mlebu layanan. Malah ana kekurangan pilot. Produksi Katyusha tambah alon.
  Jerman Nazi mrodhuksi luwih saka telung puluh ewu pesawat, nanging nandhang losses pinunjul ing perang. Jerman ngasilake watara enem lan setengah ewu tank. Paling kabeh, T-3 lan modifikasi anyar saka T-4 karo gun 75-mm long-barreled. Newest "Macan" diprodhuksi sethitik luwih saka satus, lan "Panthers" isih mung ing prototipe.
  Nanging senapan serbu MP-44 sing dirancang dening Schmeister wiwit mlebu ing seri kasebut. Ora kaya crita nyata, mesin kasebut ora kudu dikembangake kanthi njupuk kekurangan logam non-ferrous. Lan iki nyepetake pangembangan senapan serbu sing luwih prasaja, kanthi baja campuran.
  Dadi ing senjata cilik, Jerman wiwit entuk keuntungan. Nanging dheweke uga butuh wektu kanggo mesin kanggo nylametake kabeh pasukan.
  Nanging ing armada kapal selam, ngendi release wis tekan patang puluh utawa sèket kapal selam saben sasi, Jerman pancene ora padha.
  Malah ana kapal selam kacepetan dhuwur banget ing hidrogen peroksida. Kerja cepet ing program nuklir. Begjanipun, ana akeh sumber daya. Malah kesalahan fisikawan Jerman yen grafit ora cocok minangka moderator ora dadi catastrophic. Sawetara pabrik kanggo produksi banyu abot wis dibangun, kalebu ing Afrika.
  Dadi ora kanthi ngumbah, nanging kanthi muter, nanging reaktor nuklir Nazi wiwit kerja ing Desember 1942. Malah luwih dhisik tinimbang Amerika. Sawise kekalahan ing Pasifik, dheweke wiwit disassembly serius. Lan pendanaan kanggo program nuklir wis dipotong kanthi drastis.
  Awal taun 1943 ditandhani dening deklarasi Hitler babagan Perang Total lan introduksi layanan tenaga kerja universal ing wilayah sing dikuwasani. Serangan gedhe V-1 ing London ora cukup mbenerake awake dhewe. Inggris sinau kanggo sebagian ngusir jotosan kuwi, nanging Jerman njupuk nomer.
  Nanging perang kapal selam nyatane mbebayani banget kanggo Inggris. Produksi senjata ing pulo kasebut mudhun banget amarga kekurangan bahan mentah. Metropolis ana ing verge ambruk. Kajaba iku, Nazi ngrebut Madagaskar, lan Jepang, bebarengan karo Nazi, nyerbu Australia lan relatif cepet entuk nyerah.
  Sanajan Stalin mangertos bebaya taktik nunggu, dheweke tetep setya marang awake dhewe, ora melu perang. Luwih becik para kapitalis mbasmi awake dhewe nganti pungkasan. Lan kita bakal nonton ...
  Nanging taktik iki uga duwe kekurangan. Nggunakake sumber daya gedhe, Reich Katelu wis nyiapake perang nglawan USSR. Produksi tank ing Reich Katelu ing taun 1943 tekan rata-rata 1.200 kendaraan saben dina, ditambah telung atus seket bedhil self-propelled. Menapa malih, bedhil self-propelled ora banget ringkih. "Ferdinand", "Bumblebees", "Jagdpanther". Ngelingi yen Jerman meh ora nandhang kerugian ing tank, replenishment panzvale wis kaping pindho luwih cepet tinimbang Tentara Abang. Lan longkangan kuantitatif ing teknologi ing sih saka USSR wiwit nyilikake.
  Ing syarat-syarat kualitas, Fritz entuk "Royal Tiger", padha karo bobot KV-3, ing syarat-syarat penetrating daya, bedhil malah Luwih unggul amarga kualitas projectile lan waja frontal kuwat. Inggih, super-abot Soviet KV-5 lan KV-4 dadi banget technical dipercaya, utamané undercarriage. Dadi nggunakake pertempuran monster kuwi ana ing mangu.
  Lan Stalin uga dhawuh nggawe KV-6 kanthi pitung bedhil lan loro peluncur roket. Dheweke nggawe mobil. Nanging ternyata dadi abot lan dawa sampeyan ora bisa nindakake ing sepur utawa masang ing perang. T-34-76 minangka kendaraan sing cukup sukses, nanging luwih lemah ing pertempuran tinimbang Panther utawa Tiger. Lan KV-1 lan KV-2 dibandhingake karo Jerman ing babagan bobot, nanging luwih murah tinimbang Panthers lan Tigers ing butting. T-4 Jerman nyekel telung puluh papat ing waja lan ngluwihi persenjataan, visibilitas lan optik, lan iki kanthi bobot sing padha, utawa malah kurang, yen kita mbandhingake modifikasi sing luwih abot.
  Ing cendhak, Fritz ditarik munggah lan kualitas nganti par. Lan katon ME-309 lan ME-262 menehi kauntungan ing kualitas aviation. Kaya Yu-488, bom papat mesin paling apik. Lan ing mburi ana model reaktif. Kayata Yu-287 lan Arado.
  Ing September 1943, Nazi pungkasanipun nindakake pendaratan sukses ing Inggris. Sawise rong minggu gelut - Inggris capitulated. Lan senadyan Churchill mlayu menyang Kanada, asil saka perang ing Kulon ketoke kesimpulan foregone.
  Roosevelt, sawise ilang sekutu utama lan wedi karo kekuwatan Reich Katelu sing saya tambah, njaluk tentrem.
  Hitler, sawise rembugan karo rombongane, nyetel syarat kanggo Amerika Serikat: penolakan program nuklir lan pangenalan kabeh penaklukan Jepang lan Reich Katelu. Uga mundur saka pasukan saka Iceland, kang Fritz wis bener dilapisi karo armada kapal selam. Kontrol Tanah Sun Rising liwat Gaia, ing ngendi perang durung mandheg. Kajaba iku, Hitler nuntut kompensasi materi kanggo Reich Katelu lan Jepang kanggo kabeh karusakan lan biaya militer sing disebabake dening Amerika Serikat lan Inggris.
  Senadyan syarat-syarat perdamaian kasebut angel banget, Roosevelt kanthi angel bisa ngetrapake adopsi ing Kongres lan Senat.
  Peran gedhe ing kepatuhan AS dimainake dening pitunjuk Stalin yen dheweke ora nentang gabung karo koalisi kakuwasan Axis, lan paling ora siap kanggo ngrebut Alaska maneh.
  Pragmatisme Amerika menang, sing dadi luwih dhuwur tinimbang semangat lan emosi. Kajaba iku, program nuklir Jerman dikembangake luwih cepet tinimbang Amerika, lan iki ana kacilakan ing mangsa ngarep.
  Tahap pertama Perang Dunia II wis rampung. Nanging Fuhrer saiki pengin mungkasi USSR.
  Taktik nunggu-lan-ndeleng Stalin sing ora dikarepke lan pengabdian kanggo perdamaian donya dadi lelucon sing jahat. Joseph ditentang dening Third Reich lan Jepang kanthi kabeh sumber daya ing Hemisfer Wétan, kalebu Australia, lan sawetara jembatan ing donya Kulon.
  Tanah Srengenge Terbit, nanging durung rampung ing China, nanging bisa uga mbukak ngarep sing kapindho. Hitler, ing sisih liya, aktif mbentuk pasukan kolonial lan legiun manca. Ing wektu sing padha, produksi senjata uga tambah.
  Ing separo pisanan taun 1944, produksi tank lan bedhil self-propelled ing Reich Katelu tekan lan ngluwihi satus kendaraan dina. Panther-2 ing tingkat nglewati kabeh mobil Soviet. Tank Jerman sing luwih maju "Lion" muncul, lan rauh "Royal Lion".
  Lan sing paling penting, penerbangan jet wis dikembangake sacara serial. Kanggo nanggepi, tank T-34-85 lan IS-1 lan IS-2 dadi produksi ing USSR, lan ora ana sing ngilangi seri KV saka produksi. Tank serial paling gedhe saka Third Reich kanggo taun 1944 yaiku Panther-2, lan USSR T-34-85. Model sing luwih abot diprodhuksi sacara signifikan - kira-kira kaping, ing sepuluh jumlah sing luwih cilik. Lan Jerman ora pengin nyopir bobot ing dalan Soviet, lan Stalin wiwit ora ngandel ing seri KV, lan IS dadi mentahan.
  Nanging, Jerman "Panther" -2 karo mriem 88-mm saka kaliber 71 L, ngluwihi T-34-85 ing waja-tindik daya mriem, ing waja frontal lan sethitik ing sisih, lan uga ora. ngakoni kinerja nyopir kanthi mesin 900 tenaga kuda lan bobote 47 ton. Malah nalika bobot saka tank Jerman ageng kanggo 50,2 ton, iku ora dadi fatal.
  Lan pesawat jet Jerman ora duwe mungsuh sing pantes.
  Hitler mutusake manawa luwih becik ora nyeret karet kasebut, lan miwiti perang tanggal 22 Juni 1944. Mbuwang ing USSR telung atus seket divisi dhewe lan manca, lan satus rong puluh divisi saka satelit. Ing sisih Reich Katelu yaiku: Rumania, Hongaria, Slovakia, Kroasia, Finlandia, Swedia, Italia, Portugal, Spanyol, Bulgaria, Argentina, Turki.
  Jerman uga nggunakake akeh wong manca lan hiwi ing Wehrmacht. Total, Reich Katelu, ing eselon pisanan piyambak, mbuwang rolas lan setengah yuta prajurit ing perang, kang ora luwih saka patang puluh persen padha Jerman dening warga negara. Satelit nambahake telung yuta liyane. Sakabèhé, ing eselon kapisan ana meh nembelas yuta infanteri, watara telung puluh telu ewu tank, luwih saka seket lima ewu pesawat, watara rong atus seket meriam lan mortir.
  USSR, sawise mobilisasi, disebaraké telulas lan setengah yuta prajurit, nanging bagéan saka pasukan kudu katahan ing Timur Jauh lan distrik internal. Ing eselon pisanan ana wolung yuta prajurit, watara telung puluh ewu tank, meh patang puluh ewu pesawat, lan rong atus ewu bedhil lan mortir.
  Mangkono, ing sisih Reich Katelu, ana kaunggulan kaping pindho ing infanteri, lan kaunggulan kaping lima ing mobilitas pasukan, kanthi bedhil mesin sing luwih apik. Bener, USSR duwe akeh bedhil mesin, meh podo.
  Bentenipun ing tank ora gedhe, nanging persentasi saka kendaraan lungse ing USSR luwih, uga nawakke rilis sadurungé.
  Penerbangan jet Jerman ora duwe lawan, lan pesawat sing didorong baling-baling Third Reich luwih cepet lan luwih apik bersenjata. Bener, kendaraan Soviet luwih unggul ing kemampuan maneuver horisontal.
  Ing artileri lan mortir, imbangan pasukan paling cedhak karo kesetaraan. Loro-lorone jumlah lan kualitas.
  Bener, armada Reich Katelu utamané ing jero banyu, kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang Soviet. Kaya sing ana ing Jepang.
  Kajaba iku, Nazi wis duwe rudal balistik kelas A ing produksi massal, lan disket pisanan njupuk.
  Umumé, Nazi bakal kuwat, lan Stalin cukup cukup disiapake, sanajan telat, pertahanan. Nanging akeh sing durung rampung. Garis Stalin durung dibalekake kanthi lengkap, lan sing paling penting, pasukan kasebut ora cukup dilatih kanggo nyekel garis kasebut. Senajan padha nekat dilatih maneh.
  Garis tapel wates Molotov, kanggo telung taun rintangan, umume rampung, nanging dumunung banget cedhak tapel wates, lan ora duwe ambane cukup. Kajaba iku, Stalin mrentahake pambangunan eselon katelu ing mburi Dnieper, nanging iki mung diwiwiti sawise nyerahake Amerika Serikat.
  Nanging, saliyane kanggo pasukan Soviet, sampeyan bisa Count ing bagean saka NKVD, kang nomer wis digawa menyang yuta prajurit lan milisi. Iki kira-kira patang yuta wong, mung ing kutha-kutha kulon. Sanajan, mesthine, efektifitas pertempuran luwih elek tinimbang unit biasa.
  Jerman, uga sajarah nyata, menehi pukulan utama ing tengah, nglereni lis Bialystok lan ajiné Lvov. Dina-dina pisanan perang nuduhake yen Jerman, sanajan akeh unit manca, nindakake serangan luwih utawa kurang lancar. Nanging pasukan Soviet asring ilang.
  Kajaba iku, kemampuan tempur unit Ukrainia dadi ragu. Akeh deserters lan nyerah ing dina pisanan perang.
  Iku ora bisa kanggo ngemot mungsuh ing perang tapel wates. Lan banjur Stalin nggawe kesalahan, nglarang mundur saka unit menyang garis utama lan nuntut kanggo straighten ngarep. Kesalahan kasebut didandani, nanging telat. Jerman bisa nyekel Minsk ing tanggal 28 Juni, sawise ngilangi garis Stalin ing tengah.
  Kebingungan mung saya tambah. Ing tanggal 30 Juni, entri samesthine ing perang Jepang lan satelite dumadi. Dadi, kanggo wektu iki, kita kudu lali babagan transfer pasukan saka Timur Jauh.
  Terobosan Jerman ing tengah saya tambah akeh. Ana longkangan ageng sing padha banget nyoba kanggo plug. Nanging Nazi maju lan ing 16 Juli nyuwil menyang Smolensk.
  Mbuwang kabeh cadangan kasedhiya menyang perang, lan sijine milisi ing tangan, Stalin lan Zhukov bisa kanggo mungkasi maju Fritz ing tengah. Nanging Hitler nguripake pasukane menyang kidul. Nazi nggawe cauldron gedhe ing Kyiv, lan ngrebut meh kabeh Ukraina.
  Diblokir Leningrad, nyerang Crimea. Lampahing permusuhan katon kaya taun 1941, kaya karma tanpa henti. Nanging bedane uga cukup signifikan. USSR ing 1941 wis sawetara cadangan free, lan saiki kabeh wis mobilized. Lan nalika serangan njupuk Panggonan ing Oktober, iku diaktifake metu sing meh ora ana kanggo terus nimbali karo.
  Ing wiwitan November 1944, Nazi ngubengi Moskow, meksa Stalin ngungsi menyang Kuibyshev.
  Nazi, ora kaya sejarah nyata, nduweni kaunggulan angka sing signifikan. Dheweke duwe bagean sing cukup kanggo ngliwati Moskow saka Lor lan Kidul. Nanging unit Soviet wis nyebar akeh banget ing macem-macem fronts.
  Ing kasunyatan, ing taun 1941, sawise mobilisasi, Stalin entuk kauntungan saka Wehrmacht ing jumlah personel, lan dheweke duwe pesawat lan tank kaping papat luwih saka Reich Katelu wiwit awal perang. Lan ing limang sasi pisanan saka perang ing sajarah nyata luwih peralatan Soviet diprodhuksi.
  Nanging saiki Nazi kabeh kertu tromp, ing sisih loro jumlah lan kualitas senjata lan personel. Lan Tentara Abang duwe lara sing padha karo taun 1941. Kalebu unwillingness Ukrainians, Balts, lan akeh bangsa cilik mati kanggo sistem Soviet. Pengkhianatan massal lan nyabrang korban penindasan, dirampas lan liyane sing nyerang kabeh garis. Kalebu mungsuh ideologi saka rezim Soviet.
  Lan kasunyatan manawa Jerman uga ngalahake Kulon mung nambah jumlah pengkhianat.
  Mulane, ora kaget yen Moskow dikepung, lan Jerman wis nyekel Donbass, Voronezh lan pindhah menyang Stalingrad.
  Musim dingin ing taun 1944, sayangé, ora kaya es lan salju kaya taun 1941. Nanging, Moskow kanthi heroik dianakaké nganti pungkasan Desember 1944. Stalingrad ambruk ing Januari 1945, lan perang kanggo iku ora dawa banget. Ing wulan Februari lan awal Maret, Jerman lan satelite rampung ngrebut Kaukasus lan sumur minyak Baku.
  Banjur nyerang tindak ing Volga. Kanggo Saratov, kanggo Kuibyshev, lan luwih kanggo Orenburg lan Kazan.
  Stalin mlayu menyang Sverdlovsk. Kazan tiba ing Mei. Ing mangsa panas, Jerman lan Jepang terus pindhah menyang telenging Rusia. Resistance saka pasukan Soviet ambruk. Ing Agustus 5, 1945, Sverdlovsk dijupuk. Lan ing September 3, 1945, Stalin pungkasanipun sarujuk kanggo nyerah. Ing ijol-ijolan kanggo urip lan kamardikan dhewe.
  Perang Donya II wis rampung. Nanging tentrem ora suwe. Sawise nguji senjata nuklir, Hitler dadi yakin karo kekuwatane sing ngrusak fenomenal.
  Saiki katon yen Jepang lan Amerika Serikat isih ana ing dalan kanggo dominasi donya dening Reich Katelu. Lan sanajan Fuhrer ngrebut tanah luwih akeh tinimbang Genghis Khan, Alexander Agung, Napoleon, Kaisar Trojan, lan Suleiman the Magnificent gabungan, dheweke mutusake kanggo ngalahake Jepang uga.
  Tepat telung taun sawisé pungkasan Perang Donya II, satus balistik, rudal antar benua kanthi muatan nuklir kuat nutupi negara Sun Rising bebarengan.
  Lan banjur nyerang Unit lemah saka Wehrmacht lan armada wiwit. Jerman kanthi cepet ngrebut barang darbeke Jepang ing Asia, lan metropolis dhewe dirusak nganggo bom atom.
  Resistance luwih utawa kurang dangu diwenehake dening milik Pasifik saka negara Sun Rising. Nanging ing wulan Juni 1949, kabeh wis rampung. Saiki sing isih ana yaiku ngalahake Amerika Serikat. Kajaba iku, ana alesan. Amerika, nalisir persetujuan, nanging ngembangaken senjata nuklir lan nindakake test rahasia.
  Hitler miwiti perang ing 1 Januari 1950, ngeculake telung atus rudal nuklir bebarengan ing taun anyar.
  Serangan nuklir sing ngancurake ngrusak satus kutha utama ing Amerika lan mateni puluhan yuta wong. Nambahake salah siji saka kejahatan paling gedhe saka Adolf Hitler menyang dhaptar paling dawa saka kekejeman sing paling nggegirisi.
  Banjur teka invasi Kanada, lan saka kidul bebarengan karo diktator Amérika Latin. Amerika padha lemes lan cingak, nanging padha perang banget. Padha mangertos yen kekalahan kanggo wong-wong mau mung ateges perbudakan lan pati sing alon lan nglarani.
  Mulane, iku paling nekat saka kabeh perang. Lan tahan luwih saka setahun, meksa Third Reich ngeculake udakara rong atus biaya nuklir, lan ngowahi akeh tanah sing subur dadi ara-ara samun radioaktif.
  Nanging goal iki tetep ngrambah lan mungsuh pungkasan saka Reich Katelu dikalahaké. Lan sawise iku, proses sing disebut globalisasi donya wiwit. Tandha Jerman dadi siji-sijine mata uang donya. Malah negara-negara sing merdika sacara resmi dikurangi dadi tingkat koloni Reich Katelu, nalika mung njaga pamaréntahan lokal sing winates.
  Wong-wong Yahudi lan Gypsies dilarang: padha digoleki lan dirusak. SS nindakake purges massive, lan raged. Ngimpi elek nyata wis teka - jam naga. Utawa, luwih tepat, jaman. Fuhrer mbangun kekaisaran totalitarian donya nyata kanthi pratelan ekspansi angkasa.
  Ing taun 1959, nalika ngrayakake ulang tahun kaping pitung puluh Fuhrer, penobatan resmi dianakake, plebisit ing saindenging jagad - sing menehi legitimasi gelar kaisar super. Lan nalika Adolf Hitler tilar donya ing taun 1967, putrane marisi gelar lan kekuwatane.
  Ing wektu iku, planet Bumi wis ngedegake pamukiman ing Bulan lan ing Mars karo Venus, lan aktif nyiapake kanggo expansion menyang njaba starry donya ... Nazi pengin kekaisaran universal - construction saka Star Reich, supaya nyemplungake jagad kabeh menyang ngipi elek.
  
  PETUAWAN ANYAR Ksatria ing pulo patang puluh
  Dimka mbanting pedhange lan, gumun, kedhip-kedhip mripate, ngadeg ing dalan. Tangane kebak getih lan sisa pedhange getih. Sirine muni. Dalan kutha musim panas. Lan polisi mlaku. Diterusake karo pukulan karo baton ing mburi. Dimka meh ora krungu ngandika:
  - Aku nyerah!
  Dheweke nggawa tangane maneh lan njepret borgol. Bocah lanang krasa lara amarga logam sing disuntikake ing bangkekane. Dheweke digawa menyang van - gagak ireng.
  Dimka rasane campur nesu lan wedi. Kelingan masa lalu. Pulo ngendi bocah-bocah padha perang kanggo orane karo pedhang. Kayu, nanging nalika bocah kasebut dicekel nesu, dheweke dadi baja sing diasah banget. Dimka manggon ing kono luwih saka saperangan sasi. Dheweke perang, perang, tatu lan tatu dhewe. Malah kanthi pribadi mateni pengkhianat. Kabeh ana. Lan ing pungkasan padha menang.
  Sayange mung bocah-bocah sing tetep ana ing kapal sing rusak. Lan dheweke bisa lolos mung karo bocah wadon. Sawise petualangan kaya ngono, pakunjaran ora katon kaya negara maneh.
  Dhèwèké nggebugi bocah lanang sing nganiaya mau nganggo pedhangé, lan weruh dhèwèké goroh, lan getihé mili metu.
  Apa pukulan kasebut fatal? Dadi apes, Dimka, kaya-kaya ora ana petualangan sing cukup ing sirahe sadurunge. Lan yen dheweke mateni apa? kunjara? Apa dheweke bakal nggawa dheweke menyang sel sing reged lan mambu karo penjahat?
  Lan carane adoh bakal njagong? Umure mung patbelas taun. Luwih saka sepuluh, miturut hukum, padha ora duwe hak kanggo menehi. Mungkin kabeh bakal bisa!?
  Ing plataran taun sangang puluh loro. Wektu nalika akeh omongan babagan demokrasi lan kebebasan, nanging bandit saya mundhak.
  Corong mandheg lan Dimka digawa metu. Bocah lanang sing nggantheng, samak rambute ireng, ora katon kaya bandit, nanging korban sing diborgol dirantai.
  Dimka meh langsung digawa menyang penyidik lan jaksa.
  Dheweke nyelehake aku ing kursi.
  Penyelidik takon sawetara pitakonan rutin lan ngandika karo smirk:
  - Bocah sing tatu dening sampeyan mati! Mulané ndonga marang Gusti Allah supaya dhèwèké ora mati!
  Dimka mangsuli karo ngguyu:
  - Aku ora pengin ...
  Jaksa penuntut ngetokake kertas:
  - Iki minangka pratelan. Yen sampeyan mlebu, sampeyan bakal dibebasake kanthi jaminan nunggu sidang. Lan ana, diwenehi umur enom lan lack saka drive kanggo polisi, sampeyan bakal njaluk iku conditionally!
  Dimka ndeleng kertas kasebut lan maca kanthi cepet, lan geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ngandika ing kene yen bocah enom kasebut nyerang perusahaan kasebut. Lan dheweke mung nyerang aku!
  Interogator kasebut nduweni fisiognomi musyrik, lan alis sing kandel, dheweke gurgled:
  - Mlebu minangka kita maringi pitutur sampeyan! Yen ora, sampeyan bakal mungkasi ing kunjara. Saiki kita bener-bener kebak kasus, lan sampeyan kudu njagong ing pengadilan nganti suwe. Lan ing sel ana telung larik bunks ing papan, ember slop ing pojok lan sèket gugup, lanang luwe kaya sampeyan. Macem-macem jinis kriminal. Lan sanajan bocah lanang sing sampeyan tatu tetep urip, investigasi bakal suwene telung taun, banjur setaun maneh lan nyoba! Sampeyan bakal nglampahi taun paling apik ing urip ing neraka!
  Jaksa penuntut mengangguk setuju lan ngonfirmasi:
  - Ukuran ngempet kanggo sampeyan utawa ditahan, utawa janji ditulis ora ninggalake lan sampeyan bakal dijupuk dening ibu lan bapak. Pilihan iku sampeyan! Lan pracaya kula, koloni remaja wis akeh banget, lan bakal seneng menehi wektu percobaan. Nanging yen sampeyan padu karo kita, mesthi bakal ana papan!
  Dimka rumangsa yen penyidik lan jaksa ora guyon. Lan nyatane, dheweke bisa bosok ing pakunjaran. Senajan, ing tangan liyane, iku ora kasunyatan sing padha bakal dirilis yen tandha. Apa ana akeh conto nalika polisi ngapusi? Nanging sing utama ing Dimka yaiku wangkal, lan wangkal sing jelas katon sawise manggon ing pulo pati. Lan bocah lanang kasebut kanthi tegas:
  - Ora!
  Penyidik nggerem kasar:
  - Apa ora?
  Dimka ngandika kasar:
  - Aku ora bakal mlebu! Padha nyerang kula, padha arep tatu kula karo chain, lan iku mbela dhiri!
  Penyidik ngguyu:
  - OK banjur! Ing kunjara iku, njagong minggu wiser!
  Jaksa penuntut manthuk, menehi tandha:
  - Nalika ditahan rong sasi. Nanging mesthi sampeyan bisa ngeculake luwih awal!
  Penyidik ngguyu:
  - Aku penahanan bakal nindakake boy apik!
  Dimka digawa metu saka kantor lan digawa menyang pakunjaran. Borgole kringet, lan sing kudu ditindakake Bocah iku mung nyabrang rante ing dalan. Ing kono dheweke kudu ditampa.
  Dimka mlaku nganggo rante, dirantai karo polisi loro. Rasane ala banget. Pakunjaran, sel, narapidana ala. Ya, lan dheweke entuk masalah, ora gelem mlebu pratelan. Senajan, ing tangan liyane, sawise sing ora bakal unhook.
  Dima digawa menyang ruang tugas. Jeneng, jeneng, patronymic, barang berharga karo sampeyan.
  Banjur shmon. Petugas polisi lan wanita loro nganggo jas putih nggawa bocah lanang kasebut menyang kamar kanthi pangilon lan nguripake lampu tambahan. Dhawuhe tumuli:
  - Bukak klambi!
  Dimka mendesah - shmon! Mung wonder apa wadon? Bocah lanang kasebut njupuk jins, kaos, sepatu olahraga, jaket. Sing ditinggal mung kathok cendhak.
  Wong wadon enom nganggo jas putih kandha:
  - Dheweke uga dibangun!
  Petugas kasebut nyeluk:
  - Lan copot kathokmu! Urip!
  Dimka, kobong karo isin, uga njupuk wong mati. Tanpa sengaja dheweke isin lan nutupi awake. Polisi kasebut nyeluk:
  - meneng! Tangan ing jahitan! Delengen kanthi cetha - iku pembunuh!
  Wong wadon nganggo jas putih sing katon kaya perawat mesem lan nganggo sarung tangan medis lancip:
  - Kita wis ora weruh kuwi! Tenang cah, lik bakal ngrasakake sampeyan!
  Dheweke wiwit mriksa awak Dima. Aku mlaku-mlaku liwat rambute bocah lanang sing wis thukul nalika dheweke manggon ing pulo kasebut. Kasebut kanthi teliti, combed saben untaian, looking for soko didhelikake. Mungkin malah dhuwit. Banjur dheweke sumunar ing kuping lan irunge bocah lanang. Dheweke nindakake kanthi ati-ati, kaya ngarep-arep golek apa-apa.
  Banjur dhawuh kanggo nyelehake sirahe ing bukaan, lan ndudhuk tangane menyang dagu. Dheweke nyelehake tangane ing cangkeme. Dimka mambu lan ngrasakake karet nganggo ilat. Wong wadon krasa konco gusi, untu, konco pipi. Nalika dheweke dipencet ing ROOT saka ilat, cah lanang felt serangan saka muntah. Ya, carane isin. Tangane nganti tekan tonsil, dadi angel ambegan.
  Banjur, pungkasane, wong wadon iku ngirim menyang dheweke lan mringis:
  - Ora ana apa-apa!
  Petugas dhawuh:
  - Terus Olga! Panelusuran pribadi amarga bebaya khusus saka subyek kudu paling tliti!
  Wong wadon sing nganggo klambi putih wiwit ngrasakake dhadhane Dimka. Dheweke ngangkat tangane lan ndeleng ing ngisor ketiak. Lan kanthi pasukan sing ora dikarepke ditekan ing puser. Dimka ngangguk...
  Wong wadon mau banjur mandheg lan takon:
  - Saiki ayo dheweke jongkok!
  Petugas polisi ngguyu:
  - Iku ora banget dipercaya! Delengen uga anus!
  Wong wadon nganggo jas putih geleng-geleng.
  - Iki mbutuhake ijin khusus! Kajaba iku, kanggo mriksa panggonan intim saka cah lanang!
  Petugas kasebut mrentah kanthi lesu:
  - Lungguh, setan cilik ...
  Dimka mangsuli kanthi martabat:
  - Aku lanang!
  Lan dadi gampang squat. Lungguh kaping sepuluh. Sawisé iku, wong wadon mriksa tlapakane, lan liwat antarane driji sikil.
  Sawise kuwi, Dimka ana ing kamar sebelah. Ana bocah liyane, nganggo seragam penjara, dipotong dadi nol karo mesin tik ing tangane, ujar:
  - Apa anyar?
  Pak polisi mangsuli:
  - Ya, lan greyhound banget!
  Bocahe ngguyu lan kandha:
  - Dheweke ora medeni! Lungguh ing kursi lan potong rambutmu!
  Dima lungguh. Ora enak yen wuda. Banjur padha ngethok sampeyan gundul kaya penjahat. Kanggo ndhuwur iku, mesin iki kethul lan nglarani kanggo njaluk cukuran. Rambut ireng sing kandel tiba ing lantai. Boots saka narapidana enom stopped ing. Katon yen saben helai rambut ana partikel saka jiwa sing ora bisa mati, lan sampeyan dadi kurang bebas. Swasana Dima sumelang. Ing ngarepe ana sel penjara, lan rapat karo bocah-bocah nakal.
  Nanging, Dimka ora tau wedi karo kanca-kancane. Lan sawise hardening Kepulauan Patang puluh, iku ora medeni maneh. Yen mangkono, dheweke bakal perang. Lan pakunjaran?
  Apa tes liyane. Dheweke mung umur patbelas taun lan wis kabeh urip ing ngarepe.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"