Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΠΟΥΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΤΩΝ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Νεαροί πολεμιστές με επικεφαλής τον Έντουαρντ Οσετρόφ πολεμούν ενάντια σε έναν στρατό εξωγήινων, κυρίως ποδηλάτων. Ωστόσο, τότε το γενναίο αγόρι πρέπει να γίνει Ινδός, και μαζί με τις θεές να πολεμήσει ενάντια στον στρατό του Κορτέζ, που θέλει να κατακτήσει το κράτος των Μάγια!

  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΠΟΥΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΤΩΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Νεαροί πολεμιστές με επικεφαλής τον Έντουαρντ Οσετρόφ πολεμούν ενάντια σε έναν στρατό εξωγήινων, κυρίως ποδηλάτων. Ωστόσο, τότε το γενναίο αγόρι πρέπει να γίνει Ινδός, και μαζί με τις θεές να πολεμήσει ενάντια στον στρατό του Κορτέζ, που θέλει να κατακτήσει το κράτος των Μάγια!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Οι νεαροί μαχητές του αποσπάσματος των ειδικών δυνάμεων των παιδιών πολέμησαν γενναία. Ωστόσο, πίσω από ενάμιση πεδίο δύναμης, ουσιαστικά δεν είχαν καμία πιθανότητα να πεθάνουν. Αλλά οι επιθετικοί κύκλοι υπέστησαν τεράστια ζημιά και στην πραγματικότητα τελείωσαν. Έτσι ήταν ακόμα δυνατό να υποστηρίξουμε ποιος ήταν ο πραγματικός ήρωας.
  Αλλά πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής, τα αγόρια και τα κορίτσια με στολές μάχης πυροβόλησαν με ακρίβεια. Θεωρήθηκε ότι τα παιχνίδια στους υπολογιστές δεν ήταν μάταια, και ήταν απλά υπέροχοι μαχητές.
  Η Adala, που πυροβολούσε στο δεξί χέρι του Edik, πήρε και πέταξε την μπότα της από το πόδι του παιδιού της. Και με την επιδεξιότητα μιας μαϊμούς, πέταξε αρκετούς σπόρους παπαρούνας στον εχθρό που προελαύνει.
  Το αγόρι διοικητής έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι ένα καλό, ας πούμε, δώρο αφανισμού! Αλλά είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε κατά την επίθεση στο κάστρο.
  Η Adala λογικά σημείωσε:
  - Έχεις ανεξάντλητο απόθεμα εκπλήξεων. Άρα δεν στρώνονται όλα τα ατού. Και το ατού επίσης δεν υπερεκτίθεται!
  Και οι μικροσκοπικοί σπόροι της παπαρούνας της εκμηδένισης χτύπησαν τους κύκλους, σκίζοντας τους μεγάλους πολεμιστές σε μικρά, κουρελιασμένα κομμάτια. Εδώ έρχεται η καταστροφή.
  Το κορίτσι έτριξε, χτυπώντας το πόδι του παιδιού της:
  Περιμένοντας τη νίκη επί των κύκλων, πιστεύω
  Θα υπάρξουν νέα τραγούδια...
  Δεν θα παραδοθώ στη σκλαβιά του θηρίου,
  Θα σας δείξω την υψηλότερη, ξέρετε, τάξη στη μάχη!
  Το αγόρι που πολέμησε στα αριστερά παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Γιατί δεν πέταξες το χέρι σου, αλλά το πόδι σου;
  Η Adala γέλασε και απάντησε:
  - Και είναι πιο διασκεδαστικό!
  Ο Έντικ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, κάθε βλάκας θα ρίξει το χέρι του, αλλά προσπάθησε με το πόδι σου!
  Τα παιδιά αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Δόξα στους πολεμιστές του φωτός,
  Δόξα στη φωτεινή πατρίδα μου...
  Οι πράξεις μας θα τραγουδηθούν,
  Η νίκη είναι ο κύριος στόχος!
  Οι Κύκλοι, πράγματι, έχοντας υποστεί κολοσσιαία ζημιά, άρχισαν να υποχωρούν. Αλλά τα τείχη έχουν ξανασηκωθεί. Και κινήθηκαν καινούργια αυτοκίνητα. Έμοιαζαν με πεπλατυσμένες πυραμίδες πάνω σε κάμπιες και μεγάλες σε μέγεθος με κορμούς.
  Όταν τα στρατεύματα των ειδικών δυνάμεων των παιδιών πυροβόλησαν εναντίον τους από πυροβόλα όπλα, ουσιαστικά δεν έκαναν κακό. Τα δοκάρια αναπήδησαν από την ατσάλινη πανοπλία.
  Ένα από τα κορίτσια αναφώνησε:
  - Να κι άλλος τζόκερ από τον εχθρό! Και ή ακόμα και μια ολόκληρη χιονοστιβάδα αστείων!
  Το αγόρι πολεμιστής αναφώνησε:
  Καλύτερα να πεθάνεις στα πόδια παρά να ζεις στα γόνατα! Ήμουν ήδη αιχμάλωτος και με χτύπησαν με ηλεκτρικό ρεύμα περνώντας εκκενώσεις σε όλο μου το σώμα από τη γλώσσα μέχρι τις φτέρνες μου. Και είναι τόσο άρρωστο που ο θάνατος είναι καλύτερος!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, και με βασάνισαν! Επιπλέον, διακριτικά, μεταβλητή βαρύτητα και παλλόμενη έλλειψη βαρύτητας. Και πονάει τόσο πολύ, και επιπλέον, δεν αφήνει ίχνη, παρά μόνο εφιάλτες!
  Λοιπόν, νομίζω ότι κάτι θα καταλήξει ο αθάνατος και μεγάλος διοικητής μας!
  Ο Έντικ έγνεψε καταφατικά με το άσπρο κεφάλι του και πρόσταξε:
  - Και τώρα παιδιά, πάρτε, γαργαλήστε τη μύτη σας και φταρνιστείτε!
  Η Adala, αυτό το έμπειρο κορίτσι πολεμιστή, ρώτησε έκπληκτη:
  - Και γιατι είναι αυτό?
  Το αγόρι διοικητής απάντησε με σιγουριά:
  - Εδώ θα δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα!
  Τα παιδιά των πολεμιστών δεν μάλωναν. Πήραν λοιπόν και γαργάλισαν τις χαριτωμένες μύτες των παιδιών τους με τις άκρες από μικροσκοπικά στιλέτα. Και πώς θα το πάρουν και θα φτερνιστούν.
  Η ατμόσφαιρα σείστηκε αμέσως. Και τα μπάζα με τις πολλές αιχμηρές άκρες έπεφταν βροχή από ψηλά. Χτύπησαν τα πυραμιδικά τανκς. Και τους τρύπησαν σαν σκαντζόχοιρος με βελόνες. Και τα τεράστια τέρατα σταμάτησαν.
  Ο Έντικ έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Πάμε τώρα να τραγουδήσουμε!
  Και οι μαχητές από τις ειδικές δυνάμεις των παιδιών το πήραν και τραγούδησαν με ευχαρίστηση.
  Πριγκίπισσα μου, είσαι ένα λουλούδι
  Λαμπερά στον κήπο του Κυρίου!
  Το βλέμμα σου είναι σαν ένα φρέσκο αεράκι
  Διώξε τις φλόγες της κόλασης!
  
  Αγάπη των ιερών κοριτσιών
  Ηρωικό ξίφος, σφίγγοντας με τιμή!
  Θα χύσω αίμα σε ρυάκι
  Ένας άγγελος θα είναι μαζί σου για πάντα!
  
  Ένα μυστικό φωτίστηκε με ένα όνειρο
  Η εικόνα σου, γλυκό άρωμα!
  Σε σμιλεύτηκε ο δημιουργός του σύμπαντος
  Όλοι οι υπηρέτες του κακού δεν θα μολύνουν!
  
  Ίσως μόνο στον παράδεισο
  Η μοίρα θα ενώσει τους ερωτευμένους!
  Αλλά ο Θεός δεν θα μας αφήσει να θρυμματιστούμε σε σκόνη
  Συγχωνεύστε την ένωση των καρδιών σε διαχωρισμό σκληρύνει!
  Μετά από τόσο υπέροχα και υπέροχα λόγια, έγινε ένα θαύμα. Μια ολόκληρη αρμάδα από πυραμιδικές δεξαμενές άνθισε σαν ένας καταρράκτης από παρτέρια. Και τα πλούσια λουλούδια ήταν απλά υπέροχα. Και άρχισαν να μεγαλώνουν με μια ξέφρενη και απίστευτη, θυελλώδη δύναμη. Και έγινε τόσο όμορφο.
  Η Adala φίλησε το αγόρι διοικητή στο μάγουλο και παρατήρησε:
  - Είσαι απλά ένα γούρι μοναδικό!
  Ο Έντι έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Technomagic!
  Το αγόρι πολεμιστής αναφώνησε:
  - Νου, και τώρα στην επίθεση! Συντρίψτε τους εχθρούς σας με ένα χτύπημα!
  Το αγόρι διοικητής αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Είναι πολύ νωρίς. Αρχικά, θα πρέπει να δείτε τις προηγούμενες περιπέτειές μου. Έπρεπε να δράσουν εκεί ακόμη και χωρίς προηγμένες νανοτεχνολογίες, και αυτό, πρέπει να σημειωθεί, είναι πολύ δύσκολο!
  Η Adala είπε χαμογελώντας:
  - Φυσικά, καταλαβαίνω ότι είναι πιο δύσκολο χωρίς τεχνολογία. Αλλά ένα αγόρι σαν εσένα, νομίζω, θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
  Ο Έντικ τραγούδησε με ένα χαμόγελο που άστραφτε σαν εκλεκτό μαργαριτάρι στην ασημένια φωνή του:
  Παρόλο που δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας,
  Μην λύνετε όλα τα προβλήματα!
  Αλλά όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι
  Όλοι θα διασκεδάσουν περισσότερο!
  Μετά από αυτό, το αγόρι άνοιξε το ολόγραμμα. Οι ειδικές δυνάμεις των παιδιών σώπασαν.
  Τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια των αγοριών και των κοριτσιών καταβρόχθισαν το θέαμα.
  Λοιπόν, το αγόρι που βρισκόταν σε διάφορα μέρη του σύμπαντος και έδειχνε σε περισσότερα από ένα, όταν ακόμα δεν είχε ωριμάσει τόσο πολύ. Και ήταν η εποχή του Μεσαίωνα στον Νέο Κόσμο, κάποιου είδους εναλλακτική ιστορία, όπως ο πλανήτης Γη.
  Σε αυτή την περίπτωση, φάνηκε ότι ο Έντικ έγινε ένα αγόρι από την Ινδία, καταδιώκοντας μια ομάδα από χλωμά πρόσωπα σε μια ενέδρα. Είναι με σορτς, ξυπόλητος, καθώς τα μοκασίνια μπαίνουν μόνο στον δρόμο, αλλά ζωγραφισμένος με έγχρωμα σχέδια από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ακόμα και παιδικό πρόσωπο σε τρομακτικά τατουάζ με δράκους και αγγέλους με σπαθιά.
  Αν και τέτοια σχέδια, όπως φαίνεται, δεν είναι τυπικά για τους Ινδούς. Εκεί όμως που μόνο τις χιλιάδες περιπέτειες και ταξίδια του Έντικ δεν έριξε η μοίρα. Όλες οι εποχές, οι πλανήτες και οι καιροί μπερδεύτηκαν, μπερδεύτηκαν και συγχωνεύτηκαν σε ένα είδος πυκνής μπάλας.
  Δίπλα του βρίσκεται ένα μυώδες κορίτσι με φαρδιούς γοφούς, γυμνές, στρογγυλές, σαγηνευτικές γόβες σχεδόν κάτω από τη μύτη της. Για κάποιο λόγο, η πολεμίστρια, αν και θα έπρεπε να είναι Ινδιάνα, είναι ξανθιά. Δεν έχει σχεδόν καθόλου ρούχα, μόνο εσώρουχα από μπικίνι, μια σειρά από πέρλες σε γεμάτο στήθος.
  Όταν γύρισε, ο Έντουαρντ είδε ένα όμορφο πρόσωπο με ανδρικό πηγούνι και μεγάλο αλλά κανονικό στήθος. Τα μπράτσα της πολεμίστριας είναι μυώδη, το δέρμα της είναι σοκολατένιο, το οποίο, σε συνδυασμό με το λευκό, με μια ελαφριά πινελιά κιτρινιάς, ή μάλλον, χρυσαφένια τρίχα γύρης, φαίνεται ολέθρια ελκυστική.
  Η ξανθιά πολεμίστρια όμως ψιθυρίζει ανήσυχη:
  - Τα χλωμά πρόσωπα έρχονται εδώ, ω βρήνη αρχηγέ!
  Κάτι τρύπωσε τον νεαρό πολεμιστή στη μυώδη πλευρά... Ο Έντουαρντ συσπάστηκε και είδε ένα χαριτωμένο, γυμνό, κοριτσίστικο πόδι. Επίσης μυώδης και δυνατός. Και μετά η ίδια η κυρία με τα φλογερά κόκκινα μαλλιά. Μια τέτοια ομορφιά εδώ. Μελί ξανθιά και κοκκινομάλλα, και οι δύο ημίγυμνες, μυώδεις και αθλητικές. Όχι πολεμιστές, αλλά θεότητες με τόξα.
  Ο Έντουαρντ χάιδεψε προσεκτικά πρώτα το ένα και μετά τα πόδια του άλλου κοριτσιού. Γουργούρισαν ικανοποιημένοι, σαν γάτες που τα χαϊδεύουν. Λοιπόν, έτσι είναι, μια κανονική γυναίκα δεν πρέπει να αποφεύγει τα αντρικά χάδια. Και τότε γεννήθηκαν κάθε λογής ευαίσθητοι άνθρωποι, που για το παραμικρό χαϊδεύοντας ή φλερτ, είναι έτοιμοι να κάνουν μήνυση. Αλλά για έναν άντρα είναι απολύτως φυσική η επιθυμία να χαϊδεύει και να χαϊδεύει ένα όμορφο κορίτσι, ή ακόμα και δύο κορίτσια ταυτόχρονα.
  Είναι αλήθεια ότι είναι παιδί στο σώμα, αλλά είναι ήδη αξιοπρεπώς μεγάλος, και σε χρόνια, και στη μνήμη είναι αρκετά ενήλικας, οπότε ....
  Αλήθεια, πολύ μυώδης, αλλά αθλητικός Έντουαρντ, απλώς αγαπούσε δυνατές γυναίκες ικανές να γεννήσουν δυνατούς απογόνους.
  Αλλά τότε η φλογερή καλλονή έδωσε στον Έντουαρντ ένα σημάδι με τα χείλη της - παγώστε! Ο εχθρός έρχεται σύντομα!
  Πράγματι, ένα απόσπασμα εμφανίστηκε στην άκρη ... Ουάου, τέτοιος συνταγματάρχης ειδικών δυνάμεων δεν περίμενε. Όχι, δεν ήταν καθόλου τρολ, ή καλικάντζαροι - πολύ κανονικοί άνθρωποι, αλλά ... Με μεσαιωνική πανοπλία, με μουσκέτα ογκώδη σαν ρόπαλα κανίβαλων, με μακριά σπαθιά. Όλος αυτός ο στρατός έδινε την εντύπωση κάτι εξαιρετικά εξωπραγματικό και σουρεαλιστικό. Και πολύ αρχαϊκό. Παράλληλα, διακρινόταν για τον μεγάλο του, αν και όχι υπερβολικό αριθμό. Έφιπποι, με βαριά πανοπλία, όλο και περισσότεροι ιππότες έβγαιναν έξω. Παρεμπιπτόντως, χλωμό πρόσωπο, μια ισχυρή υπερβολή - το ρύγχος είναι μαυρισμένο, σκούρο και τα γένια είναι μαύρα.
  Η ίδια η κοκκινομάλλα διαβολοπολεμιστής απάντησε στην ερώτηση που ήταν έτοιμη να ξεκολλήσει από τη γλώσσα του Έντουαρντ:
  - Αυτό είναι το ισπανικό απόσπασμα του Κορτές. Μην φοβάστε, υπάρχουν μόνο τετρακόσιοι από αυτούς και δεν έχουν ακόμη χρόνο να ανανεωθούν με ντόπιους Ινδιάνους.
  Το αγόρι πολεμιστής σφύριξε και του ψιθύρισε:
  - Γοητευτικό... Και πόσοι από εμάς;
  Αυτή τη φορά η ξανθιά απάντησε:
  - Θα είναι πέντε μαζί σου! - Και αναχαιτίζοντας το μπερδεμένο βλέμμα του Έντικ, πρόσθεσε. - Ο πιο σωστός αριθμός, πεντάγραμμο!
  Ο νεαρός πολεμιστής ανατρίχιασε ελαφρά. Η ισορροπία δυνάμεων, σε ποσότητα, σαφώς δεν είναι υπέρ τους. Και το πιο σημαντικό, δεν έχουν εκτοξευτές, δεν έχουν πεδία δύναμης, ούτε καν χειροβομβίδες αντιύλης. Και αυτό είναι ανατριχιαστικό. Για παράδειγμα, ένας υπερβολής μπορεί να αποκόψει ολόκληρη την αποκόλληση, όπου σε ένα λεπτό μπορεί να εκτοξευθεί η ενέργεια δέκα ατομικών βομβών που έπεσαν στη Χιροσίμα.
  Η κοκκινομάλλα διάβολος θεώρησε σκόπιμο να υπενθυμίσει στον Έντουαρντ:
  - Έχεις τόξο, ω αρχηγέ... Άνοιξε πυρ κατά την εντολή μου!
  Η ξανθιά σχολίασε:
  - Το αγόρι είναι ξυπόλητο και έχει μια πολύ μέτρια στολή, αυτό δεν είναι εντολή για έναν μεγάλο ηγέτη, ακόμα κι αν δεν υπάρχει στρατός μαζί του τώρα. Το κορίτσι έσπασε τα γυμνά δάχτυλά της. Και κάτι άλλαξε, και ο Έντουαρντ ένιωσε ότι κάτι δεν ήταν πια το ίδιο.
  Το αγόρι-πολεμιστής πάλι μόλις τώρα τράβηξε την προσοχή πάνω του. Είναι όντως χωρίς πουκάμισο, αλλά με βουβαλίσιο παντελόνι και μοκασίνια με κοσμήματα. Στο κεφάλι υπάρχει ένα στεφάνι από το οποίο προεξέχουν τρία φτερά. Όχι, όχι γεράκια, αλλά κάποιο είδος φτερωτού πουλιού που είναι αναλλοίωτο στη γη.
  Το ίδιο το σώμα έγινε πολύ πιο προεξέχοντες και ογκώδεις μύες, αν και ο Έντουαρντ διακρινόταν πάντα από εξαιρετική μυϊκή ανάπτυξη, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είχε γίνει πολύ ξηρό, ώστε τα πλευρά να φαίνονται από την έλλειψη διατροφής και τη συνεχή κίνηση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, έμοιαζε με επαγγελματία πρωταθλητή γυμναστικής - τέλεια ανακούφιση και ούτε ένα λίπος, και το δέρμα του χύθηκε με ένα κόκκινο-καφέ μαύρισμα.
  Στο στήθος υπήρχε ένα τατουάζ με ένα τζάγκουαρ - το σύμβολο του Χιούρον. Τα υπόλοιπα τατουάζ κάπου χωρίστηκαν ως δια μαγείας. Οι πολεμιστές, από την άλλη, είχαν τέλειο, λείο και γυαλιστερό δέρμα, σοκολατένιο με χρυσαφένια απόχρωση και το δέρμα τους έλαμπε στο λυκόφως μιας ζεστής μεξικανικής βραδιάς.
  Τα πόδια τους παρέμειναν γυμνά, αλλά αυτό απλώς αύξησε την αποτελεσματικότητά τους στη μάχη.
  Έσυραν τα τόξα τους. Δύο ακόμη κορίτσια, και ο Έντουαρντ ήταν για κάποιο λόγο σίγουρος ότι ήταν τα όμορφα κορίτσια εκεί, μεταμφιέστηκαν τόσο προσεκτικά που δεν φαινόταν. Αλλά αυτά τα δύο έχουν τέτοια πολυτελή τόξα, όπως αυτά των πριγκίπισσες, και το φτέρωμα των βελών είναι πυκνά σκορπισμένο με διαμάντια, τοπάζες, ρουμπίνια και σμαράγδια.
  Και το τόξο του Έντουαρντ επίσης δεν υστερεί σε πολυτέλεια, αλλά έχει περισσότερα ζαφείρια και πολύτιμους λίθους σε σκούρους τόνους. Και τα όμορφα κορίτσια έχουν πιο φωτεινό χρωματισμό.
  Ένα απόσπασμα Ισπανών κατακτητών βρισκόταν ήδη πλήρως μπροστά τους. Τετρακόσια καστιλιάνικα καμπαλέρο. Φαίνεται ότι η θάλασσα δεν απέχει πολύ από εδώ, αν και οι χαρακτηριστικές μυρωδιές δεν ακούγονται, ο άνεμος φυσάει ακριβώς από την ακτή. Όμως το άρωμα των κοριτσίστικων σωμάτων είναι τόσο σαγηνευτικό, εντελώς απάνθρωπο, σαν μείγμα μελιού, λουλουδιών, λίγο μοσχοκάρυδο και μπαχαρικών.
  Οι ίδιοι οι πολεμιστές είναι πολύ ψύχραιμοι, και μια πήρε και έπιασε ένα έντομο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το συνέθλιψε σε ένα κέικ.
  Οι αντίπαλοί τους, μαχητές, εκείνη την εποχή, η ισχυρή Ισπανική Αυτοκρατορία, δεν έχουν ακόμη προλάβει να σκονιστούν στην εκστρατεία και να δείχνουν αρκετά εντυπωσιακοί.
  Μπροστά από όλα είναι ένας πανίσχυρος, με φαρδύς ώμους, ψηλός αναβάτης με μακριά, κόκκινη γενειάδα. Πιθανώς, αυτός είναι ο Κόμης Κορτές, ο οποίος στο μέλλον θα λάβει τον τίτλο του δούκα και θα αρπάξει απλά μυθικά πλούτη.
  Έμοιαζε να είναι απλώς κόκκινος και πολύ υγιής. Η πανοπλία από μόνη της ζυγίζει ένα centner και κάτω από αυτήν δεν είναι ένα απλό, αλλά ένα βαρελίσιο άλογο από ένα piebald κοστούμι.
  Το αγόρι-συνταγματάρχης πήρε τον Ισπανό μεγαλοπρεπή υπό την απειλή όπλου και ετοιμάστηκε να πυροβολήσει.
  Έχοντας ήδη δει πολλά, ο Έντικ πυροβόλησε καλά από το τόξο, αν και δεν είχε εξασκήσει αυτό το είδος όπλου για πολύ καιρό, ήταν πιο σύγχρονο και προηγμένο στη χρήση, οπότε δεν υπήρχε ιδιαίτερη σιγουριά ότι θα χτυπούσε.
  Η πύρινη κόκκινη καλλονή πήρε το κουμάντο. Εκείνη πυροβόλησε πρώτη και το βέλος πέταξε σε εφαπτόμενη τροχιά. Ο χρυσαυγίτης πυροβόλησε κάπου στο πλάι και από τα απέναντι αλσύλλια πέταξε έξω σαν κομήτες, συντρίβοντας δέσμες ενέργειας εκμηδένισης.
  Ο Έντουαρντ, που δεν είχε χρόνο να πυροβολήσει, είχε τις κόρες των ματιών του στρογγυλεμένες σε τρίγωνο. Δεν το είχε ξαναδεί αυτό. Το βέλος του πύρινου κοριτσιού έσκασε και απλώθηκε σε μαύρα κύματα. Οι Ισπανοί ιππότες, πιασμένοι σε αυτή την παλίρροια, απανθρακώθηκαν αμέσως και θρυμματίστηκαν σε σκόνη μαζί με τα άλογά τους. Έμειναν μόνο οι σκελετοί παγωμένοι στον αέρα.
  Το δώρο, που κυκλοφόρησε μια κοπέλα με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού, προκάλεσε, σε μικρότερο βαθμό, μια καταστροφική επίδραση. Μόνο που εκφράστηκε λίγο διαφορετικά. Ένα λευκό κύμα πέρασε και άλλοι εκατό πολεμιστές άρχισαν ξαφνικά να ανθίζουν. Και, με την κυριολεκτική έννοια. Δηλαδή, ζουμερά και λαμπερά μπουμπούκια κάλυπταν τους κατακτητές της καστιλιανής αυτοκρατορίας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και μετά, οι βλαστοί ήρθαν γρήγορα, μια λεωφόρος υπέροχης ομορφιάς άρχισε να μεγαλώνει. Και οι πιθανοί ληστές και στραγγαλιστές μετατράπηκαν , ο καθένας τους σε έναν θάμνο από υπέροχα λουλούδια με το πιο πλούσιο χρώμα...
  Άλλα δώρα λειτούργησαν καλά επίσης... Το τρίτο βέλος σκόρπισε κόκκινη αστραπή, και οι Ισπανοί φούντωναν σαν λαμπαδηδρομία, παγανιστική πομπή, και μετά μετατράπηκαν σε εκατό φωτιές... Και η φλόγα κάθε φωτιάς είχε το δικό της χρώμα και απόχρωση, και οι σπίθες πέταξαν, προσπαθώντας να χτυπήσουν ψηλότερο μαύρο ουρανό.
  Λοιπόν, το τέταρτο δώρο ήταν ακόμα πιο υπέροχο. Από το βέλος πετούσαν σπινθηροβόλα, σαν κρύσταλλο βράχου, κλειδιά και μπουλόνια! Και έπεσαν στην ουρά του αποσπάσματος του Κορτές. Τα άλογα μετατράπηκαν σε κάμπιες, και οι καβαλάρηδες σε εκσκαφείς, και εκατό μηχανές περίεργων σχεδίων σταμάτησαν, κολλημένες στον φαρδύ δρόμο ανάμεσα στους λόφους.
  Τώρα τετρακόσιοι ισχυροί και γενναίοι πολεμιστές της Ισπανικής Αυτοκρατορίας έπαψαν να υπάρχουν.
  Ο Έντικ αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Technomagic! Εδώ είναι ένα θαύμα!
  Μόνο ένας Κορτές έμεινε, πάγωσε σαν ακίνητο μπλοκ πάνω στο τεράστιο άλογό του, σαν γερμανική περιοδεία, και προσπάθησε με επιτυχία να διατηρήσει την ψυχραιμία του.
  Ο Έντουαρντ τον πυροβόλησε, αλλά δύο γυμνές, λαξευτές γόβες άστραψαν και τα κορίτσια, χρυσόμαλλα και κοκκινομάλλα, έπιασαν επιδέξια ένα βέλος με τα δάχτυλα των ποδιών τους, μετά από το οποίο αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Οχι! Πρέπει να βρεις ποιανού το αίμα έχεις πιο ευγενές, στα σπαθιά!
  Λοιπόν, τι είναι στα σπαθιά, έτσι στα σπαθιά. Ο Έντουαρντ είχε την ικανότητα να πολεμά με ένα ραβδί και ένα φτυάρι, καθώς και ένα μαχαίρι ξιφολόγχης. Αν μπορούσε να βρει το σπαθί...
  Το αγόρι κοίταξε ερωτηματικά τους πολεμιστές, σαν να περίμενε ότι θα του έδιναν ένα μαγικό σπαθί - μια κούνια και εκατό κεφάλια από τους ώμους του!
  Αλλά η κοκκινομάλλα διάβολος έδειξε την πιο συνηθισμένη ισπανική λεπίδα που πετάχτηκε πίσω από το εκρηκτικό κύμα της τεχνομαγείας, ψιθυρίζοντας με δυσοίωνο τόνο:
  - Τώρα είστε ισότιμοι!
  Στη συνέχεια ο άνεμος άλλαξε κατεύθυνση, φέρνοντας την επιθυμητή δροσιά σε ένα αποπνικτικό τροπικό βράδυ. Φρέσκος αέρας έβγαινε από τη θάλασσα, μυρωδιά ιωδίου, γαρίδες, φύκια γλυκιά σαν καραμέλα ξηρών καρπών.
  Ο Έντουαρντ πήγε αργά στα όπλα που είχαν συλληφθεί, ένιωθε σαν πραγματικός κοκκινόδερμος. Και ο Κορτές, γιατί ανέβηκε στο Μεξικό; Θέλεις να καταστρέψεις τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγια; Γεμίστε τις τσέπες σας με χρυσό, που θεωρείται ιερό μέταλλο από τους ντόπιους Ινδιάνους. Συντρίψτε τις παλιές λατρείες και επιβάλετε ακόμη πιο σκληρή κυριαρχία των Ιεροεξεταστή και των Ιησουιτών...
  Εδώ ο Έντουαρντ έπιασε ξαφνικά τον εαυτό του να σκέφτεται ότι για μια μάχη σε μια άλλη εποχή, τα συναισθήματά του ήταν πολύ αληθινά. Νιώθει με τον γυμνό, μυώδη κορμό του μια ανάσα αέρα που μεταφέρει μια ευχάριστη, θαλασσινή δροσιά και ένα κομμάτι ζεστής ρητίνης να στάζει σε έναν δυνατό ώμο.
  Όχι, δεν μοιάζει με όνειρο. Σε ένα όνειρο, συνήθως είτε είστε αναίσθητος είτε η επίγνωσή σας διαρκεί για πολύ λίγο. Και μετά κάτι άλλο ... Ακόμη και τα μοκασίνια προκαλούν μια συγκεκριμένη ταλαιπωρία, και εσείς οι ίδιοι δεν είστε καθόλου αγόρι που μοιάζει περίπου δώδεκα ετών, αλλά ένας νεαρός άνδρας όχι πια νεότερος από τη σάρκα των είκοσι ετών. Έτσι έπαιξε η φαντασία του κοιτώντας τα κοριτσίστικα γούρια.
  Δηλαδή, το σώμα δεν είναι δικό του, αν και, γενικά, ο Έντικ ήταν πολύ μακριά από την ωριμότητα μέχρι πρόσφατα. Και ήταν πολεμιστής όχι μόνο στον εικοστό πρώτο αιώνα, αλλά σε πιο ψυχρές και κοσμικές εποχές, με δόξα για έναν ολόκληρο στρατό. Αλλά τώρα, πράγματι, είτε είναι αυτός, είτε, αντίθετα, όχι... Η σάρκα είναι ξένη, αν και υγιής, και υπάρχει πολλή ενέργεια σε αυτήν. Όχι όπως τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ο Έντουαρντ ένιωθε λίγη ψυχραιμία απέναντι σε πολέμους και μάχες, και έναν συνεχή αγώνα για επιβίωση, μείωση του ενθουσιασμού, μια παχύρρευστη τεμπελιά στην προπόνηση και μια απροθυμία να σηκωθεί το πρωί και να κάνει ασκήσεις . Ναι, και το όνειρο έχει γίνει κάπως παχύρρευστο, όταν δεν νιώθεις την ίδια ενέργεια και επιθυμία να πηδήξεις, αλλά θέλεις να κοιμηθείς και σκέφτεσαι - έχεις ήδη εμπειρία σε διάφορες μάχες, δεν είναι καιρός να αποσυρθείς .
  Να παίζεις παιχνίδια στο έπακρο, χωρίς ρίσκο, χωρίς πόνο και μόνο με ευχαρίστηση. Και αλήθεια, τι χρειάζεται ένα αιώνιο αγόρι; Εγκατασταθείτε σε κάποιον τεχνολογικά προηγμένο και σχετικά ασφαλή κόσμο και ζήστε για τον εαυτό σας, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και τη χαρούμενη αδράνεια.
  Αλλά ο Έντουαρντ έχει μια κάπως ανασταλτική κατάσταση με τη σύνταξή του. Τυπικά, ως πολίτης των ξωτικών που πολέμησε για περισσότερο από μια εποχή στη Mechnya και έκανε διακόσιους πενήντα κύκλους, φαίνεται να παίρνει σύνταξη εκεί. Τώρα όμως υπηρετεί στον Ηλιακό Στρατό ενός μη αναγνωρισμένου κράτους. Το νομικό του καθεστώς λοιπόν...
  Ο Έντουαρντ ήταν πολύ αποσπασμένος και ο Κορτές κατάφερε να συνέλθει. Ο τρομερός Ισπανός μεγαλοπρεπής έστρεψε το βαρύ μουσκέτο του σε αυτόν που φαινόταν ότι ήταν Ινδός. Δεν υπήρχε ακόμα μηχανισμός πυρόλιθου και ο Κορτές προσπάθησε να βάλει φωτιά στην πυρίτιδα χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό τριβής. Λοιπόν, όχι, αυτό είναι ένα πολύ πρωτόγονο όπλο, σαφώς κατώτερο από το συνηθισμένο τόξο με βέλη. Το μόνο πλεονέκτημα ενός τέτοιου μουσκέτου είναι ότι σίγουρα θα διαπεράσει οποιαδήποτε πανοπλία με το μόλυβό του, στο μέγεθος ενός αυγού κοτόπουλου. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να χτυπήσεις έναν επιδέξιο και εύστροφο Ινδό με αυτόν τον τρόπο.
  Ως εκ τούτου, ο Έντουαρντ δεν έγινε νευρικός, αλλά ήρεμα κινήθηκε προς το σπαθί. Τέλος πάντων, μπορείτε να τραβήξετε μόνο όταν ανάψετε την ασφάλεια και αυτό θα πάρει χρόνο.
  Ο Κορτές φώναξε κάτι στα ισπανικά. Ο Έντουαρντ δεν ήξερε αυτή τη γλώσσα. Από την άλλη όμως μιλούσε γερμανικά και αγγλικά, καθώς και λίγα γαλλικά. Το αγόρι πολεμιστής δεν ήταν πολύ ειδικός στον Κορτέζ ή σε όλους αυτούς τους αποικιακούς πολέμους γενικά. Ήξερα τι υπήρχε στα σχολικά εγχειρίδια. Λοιπόν, και κάτι άλλο σύμφωνα με το διάσημο βιβλίο: "Η κόρη του Μοντεζούμα". Εκεί όμως, φυσικά, οι πληροφορίες ήταν αποσπασματικές και ανάμεικτες με μυθοπλασία.
  Θεωρητικά, ο Κορτές θα έπρεπε να ξέρει γαλλικά, αφού οι Ισπανοί πολέμησαν συχνά με τη χώρα του κρίνου.
  Και ο Έντουαρντ, στα γαλλικά, που δεν μιλούσε πολύ άπταιστα, είπε:
  - Έχεις καμιά ερώτηση για μένα, μονσινιόρ;
  Ο Κορτές, από σύγχυση, τρύπησε ένα αναμμένο φυτίλι στο μουσκέτο, και αυτό το μικρό κανόνι έσκασε... Λοιπόν, ένας βρυχηθμός, έστω και από μια βολή. Ίσως να ήταν αυτός ο ήχος, σαν τις φούσκες, που έκανε τους Ινδιάνους να πέσουν όταν πέρασαν οι ίδιες οι σφαίρες!
  Σε αυτή την περίπτωση, ένα κομμάτι στρογγυλού μολύβδου σφύριξε σε απόσταση μεγαλύτερη από εκατό μέτρα, και καθόλου επικίνδυνο για τον Έντουαρντ. Το αγόρι πολεμιστής, χωρίς να προχωρήσει μπροστά, πλησίασε το ξίφος και σήκωσε εύκολα το όπλο, αν και ζύγιζε καμιά δεκαριά κιλά. Φυσικά, μια πολύ μεγάλη μάχη, ακόμη και σκληρή από την εκπαίδευση ιπποτών, δεν θα μπορέσει να πολεμήσει με τέτοια ξίφη. Το σπαθί, φυσικά, είναι πολύ πιο πρακτικό.
  Ο Κορτές μίλησε τελικά στα γαλλικά:
  - Ποιος είσαι?
  Ο Εδουάρδος απάντησε με το ύφος του Μεφιστοφέλη:
  - Είμαι μέρος της δύναμης αυτού που, επιθυμώντας πάντα το κακό, κάνει καλό!
  Αν και τα γαλλικά του δεν είναι πολύ καλά, αλλά ο Ισπανός, φυσικά, θα καταλάβει. Ωστόσο, είναι καλό που σε ένα στρατιωτικό λύκειο μια από τις εναλλακτικές πραγματικότητες, διδάσκονταν τις γλώσσες του υποτιθέμενου εχθρού. Πρώτα από όλα, αγγλικά και γερμανικά, καθώς και κινέζικα. Η τελευταία γλώσσα για εκμάθηση είναι η πιο δύσκολη και σχεδόν κανείς δεν την ήξερε. Η Ισπανία δεν θεωρήθηκε σοβαρός αντίπαλος, αν και η επικράτηση αυτής της γλώσσας σε όλο τον κόσμο είναι μεγαλύτερη από αυτή της γερμανικής. Αλλά με τους Γερμανούς, τον πόλεμο, προφανώς, πίστευαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να αποφευχθεί.
  Ο Κορτές χαμογέλασε και στα γαλλικά, αν και όχι πολύ καθαρά, πρότεινε:
  - Θέλεις να πολεμήσεις με σπαθιά;
  Ο Έντουαρντ απάντησε συνοπτικά:
  - Ιπποτικό!
  Ο Κορτέζ χαμογέλασε ακόμη πιο πλατιά. Θεωρούνταν ένας από τους ισχυρότερους ξιφομάχους στην Ισπανία. Και ποιος είναι Ινδός; Απλώς ένας άγριος που τόλμησε να αμφισβητήσει την Καστιλιανή Αυτοκρατορία. Έτσι θα χάσει το άδειο κεφάλι του, με ένα σετ φτερών.
  Ο Έντουαρντ φαινόταν να έχει διαφορετική άποψη και πλησίαζε τον αντίπαλό του.
  Ο κόμης Κορτές αρκετά εύκολα, γιατί ένας άντρας στο σώμα του και με τεράστια πανοπλία, πήδηξε από το άλογό του.
  Ήταν ένα κεφάλι ψηλότερος από τον αντίπαλό του, έστω και χάρη στη μαγεία και για μικρό χρονικό διάστημα ως ενήλικας, και τουλάχιστον δύο φορές πιο βαρύς. Αλλά και ο Έντουαρντ διακρίθηκε, ειδικά σε νέο σώμα, από ευκινησία και μυϊκότητα. Και ας προσπαθήσει ο αλαζονικός κόμης να το πάρει με αυθάδεια.
  Το σπαθί, βέβαια, είναι πιο βαρύ από το ραβδί, είναι σαν να κουνάς λοστό. Όμως τα όπλα του εχθρού είναι ακόμη πιο βαριά. Και ανεξάρτητα από το πόσο δυνατός είναι ο Cortes, η ικανότητα ελιγμών ενός μεγάλου σώματος θα είναι ακόμα χαμηλότερη.
  Ο Έντουαρντ πλησίαζε, ο εχθρός έμεινε ακίνητος, προσπαθώντας να διατηρήσει την ισορροπία και περίμενε.
  Οι πολεμιστές της περήφανης Ισπανίας έχασαν το σώμα τους αφού κάθε πολεμιστής εκτόξευε ένα βέλος, αλλά ο ίδιος ο Κορτές δεν φαινόταν καθόλου αμήχανος γι' αυτό. Αντίθετα, ο Ισπανός φαινόταν ιδιαίτερα μαζεμένος και πομπώδης.
  Ο Έντουαρντ επιτάχυνε ξαφνικά και πραγματοποίησε μια επιθετική πτωτική κίνηση. Ο Κόμης τον απέκρουσε με μια μόλις αντιληπτή κίνηση του ξίφους του. Το αγόρι από την Ινδία γέλασε - ο εχθρός ήταν καλύτερος από ό, τι νόμιζε.
  Ο Κορτέζ, με τη σειρά του, έκανε υποδοχή, αλλά και δεν πέτυχε τον στόχο. απάντησε ο Έντουαρντ.
  Και οι δύο αντίπαλοι άρχισαν να περιφράσσονται, αλλά με έναν περίεργο τρόπο. Ο Έντουαρντ, ελαφρύτερος και πιο ευκίνητος, έκανε κύκλους κοντά στον εχθρό, ενώ ο τεράστιος Κορτές στεκόταν ακίνητος, κάνοντας μόνο περιστασιακά μισό βήμα μπροστά, προσπαθώντας να φτάσει στον εχθρό.
  Και οι δύο πολεμιστές ήταν σιωπηλοί για τα πρώτα δέκα λεπτά και ενήργησαν αρκετά προσεκτικά. Ο Έντουαρντ χτύπησε την πανοπλία πολλές φορές, αλλά το σπαθί που αιχμαλωτίστηκε δεν μπορούσε να διαπεράσει την επιδέξια πανοπλία. Και όταν ο Κορτές έπιασε τον νεαρό πολεμιστή με ένα απότομο κύμα, αίμα εμφανίστηκε στον γυμνό κορμό του Ινδού πολεμιστή.
  Μετά από αυτό, ο Ισπανός άλλαξε τακτική, η θέα του αίματος κάποιου άλλου τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του και απότομα πήγε μπροστά. Ο Έντουαρντ εξακολουθούσε να υπερτερεί του εχθρού σε ελιγμούς. Αυτός σαν λεοπάρδαλη υποχώρησε και οπισθοχώρησε, είχε αποτέλεσμα η εκπαίδευση του αγοριού κομάντο.
  Μπορείτε να χτυπήσετε τον Cortes μόνο χτυπώντας τον ακριβώς στο πρόσωπο, η πανοπλία κάλυπτε και τα χέρια και τα πόδια του, αλλά έτσι, αναγκάζοντας τον εχθρό να κινηθεί πιο αργά.
  Εδώ ο Έντουαρντ ξαναβρήκε την αυτοπεποίθηση, όσο δυνατός και ανθεκτικός κι αν ήταν ο κόμης, θα κουραζόταν. Ακόμη και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μεταξύ των επαγγελματιών πυγμάχων κουράζονται και δεν διατηρούν πάντα τον ρυθμό σε δώδεκα γύρους. Αλλά τσακώνονται με το ίδιο αθλητικό σορτσάκι. Έτσι αυτό το τέρας θα ξεμείνει από ατμό.
  Πράγματι, ο Κορτές άρχισε να αναπνέει βαριά και να ιδρώνει πολύ και ο ρυθμός της κίνησής του μειώθηκε.
  Ακόμη και στα χοντρά μάγουλα εμφανίστηκε ένα ανθυγιεινό ρουζ.
  Ο Έντουαρντ έγινε και πάλι πιο δραστήριος και πέρασε στην επίθεση. Ταυτόχρονα, ο νεαρός τερματοφύλακας χρησιμοποίησε όχι αυτό που διδάχτηκε στις ειδικές δυνάμεις, αλλά τις τεχνικές που τονίστηκαν από τη λογοτεχνία περιπέτειας. Ειδικότερα, χτυπά κάτω από τη βάση της λαβής του ξίφους για να κουράσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον εχθρό και κυρίως το χέρι του.
  Ο Κορτέζ άρχισε να υποχωρεί λίγο και τότε ο Έντουαρντ ανέκτησε τη δύναμη του λόγου:
  -Τι, monseigneur, ψήνει;
  Σε απάντηση, ο κόμης έκανε μια απότομη πτώση, η οποία παραλίγο να τρυπήσει το μάτι του Έντουαρντ, αλλά ο ίδιος έλαβε ένα σπαθί στα δάχτυλά του. Ο νεαρός πολεμιστής χτύπησε χωρίς να κουνηθεί πολύ, το βουβαλίσιο δέρμα των γαντιών κόπηκε μόνο, αλλά ο καταδρομέας έσπασε μερικές φάλαγγες του Κορτέζ. Έγινε επώδυνο να κρατά το σπαθί στο δεξί του χέρι και ο αρχηγός των Ισπανών πέταξε το όπλο στο αριστερό του χέρι.
  Αλλά, φυσικά, το κόψιμο με το αριστερό είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι με το δεξί, ακόμα κι αν είσαι ήδη εκπαιδευμένος.
  Ο Έντουαρντ απέκτησε κάποια αυτοπεποίθηση. Επιτέθηκε στον εχθρό στο κεφάλι και, ταυτόχρονα, εκτέλεσε μια κλωτσιά κάτω από το γόνατο.
  Η πλάκα της θωράκισης ήταν λίγο ψηλότερα, αλλά και πάλι, το βουβάλι μείωσε το χτύπημα. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Κορτές τρεκλίστηκε και το σπαθί του παρέκκλινε ελαφρά, και ο Έντουαρντ, έχοντας εκτελέσει μια τεχνική βεντάλιας όταν πραγματοποιήθηκε ένας συνδυασμός χτυπημάτων, γρατζουνούσε σοβαρά την ισπανική καταμέτρηση στο μάγουλο.
  Το χτύπημα έπεσε ακριβώς κάτω από τα φρύδια, αλλά το αίμα χύθηκε ακόμα και έγινε δύσκολο για τον εχθρό να μιλήσει και ο ίδιος ο πόνος αποσπάστηκε από τη μονομαχία.
  Ο Κορτές ήταν τώρα, πράγματι, έξαλλος, αλλά η μανία του ήταν κουρασμένη και κάπως ανίκανη. Αρκετές φορές η καταμέτρηση αστόχησε και, τελικά, ο Έντουαρντ, κάνοντας επιδέξια βουτιά σαν ψάρι, χτύπησε τον εχθρό με μια λεπίδα στο πρόσωπο.
  Το δεξί φρύδι έσκασε σαν μπάλα γεμάτη αίμα και ο Κορτέζ κολύμπησε πραγματικά. Ο Έντουαρντ, βλέποντας την κατάστασή του, έκοψε τον καρπό. Το δέρμα του βουβάλου ήταν ελαφρώς "σαλπιγγισμένο", ο εχθρός κρατούσε ακόμα το σπαθί στο αριστερό του χέρι.
  Τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες χτύπησαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους και φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Μπράβο αγόρι μας! Βγήκες πολύ έξυπνος!
  Τότε ο νεαρός πολεμιστής επανέλαβε ξανά το χτύπημα στα δάχτυλά του. Αυτός, καταρχήν, μπορούσε να πραγματοποιήσει επίθεση στο κεφάλι, αλλά ήθελε να συλλάβει ζωντανό τον Κορτέζ.
  Το βαρύ σπαθί του Ισπανού αρχηγού έπεσε στη λάσπη και ο θηριώδης υποχώρησε ξανά και απάντησε κουρασμένα στα γαλλικά:
  - Λοιπόν, φαίνεται ότι έχασα από σένα, άγριο!
  Ο Έντουαρντ απάντησε λογικά:
  - Οι άγριοι δεν μιλούν γαλλικά. Και γενικά ήρθες σε ξένη χώρα για να σκλαβώσεις και να σκοτώσεις!
  Ο Ισπανός ηγέτης φώναξε:
  - Σας φέραμε την πίστη που σας σώζει από το αιώνιο, κολασμένο μαρτύριο!
  Ο Έντουαρντ απάντησε με ένα χαμόγελο.
  - Έχεις γίνει ήδη ένα μαρτύριο για όλους, έστω και αιώνιο!
  Και οι δύο πολεμιστές στέκονταν ο ένας απέναντι στον άλλο. Και οι δύο ήταν αιμόφυρτοι, αν και ο Κορτέζ, φυσικά, ήταν πιο χοντρός και πιο τραυματισμένος. Ένας άοπλος Ισπανός μεγαλοπρεπής εναντίον ενός Ινδού με ένα όχι πολύ κοφτερό, αλλά αρκετά θανατηφόρο σπαθί.
  Ο Κορτέζ έβλεπε μόνο με το ένα μάτι, αλλά παρά το σχισμένο μάγουλό του, μιλούσε αρκετά ευδιάκριτα. Ο Έντουαρντ δεν ήξερε τι να κάνει με τον Ισπανό κόμη. Θα ήταν απαραίτητο να τον αιχμαλωτίσουν, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ξεκάθαρο πού να τον οδηγήσει.
  Αν και στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είχε δοθεί στους πολεμιστές της αυτοκρατορίας των Μάγια. Παρεμπιπτόντως, πώς λέγεται η πρωτεύουσά τους; Πέταξε από το κεφάλι μου! Και πού είναι τώρα οι μονάδες των Ινδιάνων του Μεξικού. Η λεγόμενη αυτοκρατορία τους βρίσκεται ήδη σε παρακμή, δεν υπάρχει ακτοφυλακή ή τακτικός στρατός στον ορίζοντα. Έτσι τετρακόσιοι Ισπανοί οπλισμένοι με ογκώδη μουσκέτα αποδείχτηκαν τεράστια δύναμη για αυτούς.
  Ο Εδουάρδος διάβασε ένα βιβλίο για τον πόλεμο του Κορτέζ για πολύ καιρό, οπότε δεν μπορούσε να θυμηθεί ακριβώς ποιος είχαν βασιλιά οι Ινδοί εκείνη την εποχή και ποιον, τουλάχιστον κατά προσέγγιση, είχαν τον μεγαλύτερο στρατό. Αλλά θεωρητικά, μια δύναμη μεγαλύτερη από την ίδια την Ισπανία (χωρίς ξένες κτήσεις!) δεν πρέπει να είναι μικρή και ο πληθυσμός.
  Ο Κορτές έσπασε τη σιωπή και δεν είπε πολύ καθαρά:
  - Αν κερδίσεις, τότε σκότωσε!
  Ο Έντουαρντ χαμογέλασε ως απάντηση και ρώτησε με ευγνωμοσύνη:
  "Ίσως προσφέρεις μεγάλα λύτρα για τον εαυτό σου!"
  Ο Ισπανός κόμης απάντησε ειλικρινά:
  - Δεν έχω παρά χρέη που μένουν από το κράτος, τα ξόδεψα όλα για την εξόρμηση και το μισθοφόρο μου απόσπασμα!
  Ο Έντουαρντ απάντησε για τον ίδιο τον Κορτές:
  - Και ο βασιλιάς απλώς εκτελεί τον χαμένο ... - Και τότε μια ενδιαφέρουσα σκέψη ήρθε στο κεφάλι του νεαρού πολεμιστή. - Και αν μπεις στην υπηρεσία του τοπικού βασιλιά; Φαίνεται ότι δεν έχεις άλλη επιλογή!
  Ο Κορτέζ το σκέφτηκε. Η περιουσία ξοδεύεται, τα χρέη είναι μεγάλα και οι τόκοι γι' αυτά μεγαλώνουν. Στην Ισπανία, τον περιμένει μια φυλακή οφειλέτη και, πιθανότατα, βασανίζει. Φυσικά, θα ζητήσουν το νεκρό απόσπασμα - δεν θα συγχωρήσουν. Να πάτε στην υπηρεσία του τοπικού βασιλιά; Είναι λίγοι οι Ισπανοί που υπηρετούν ως μισθοφόροι, και στο κατεστραμμένο τώρα απόσπασμά του, δεν είναι όλοι ιθαγενείς της Καστιλιανής αυτοκρατορίας.
  Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν ηθικοί περιορισμοί. Είναι αυτός ο τοπικός βασιλιάς, πιθανότατα από ένα είδος παγανιστών. Αλλά ο ίδιος ο Κορτές δεν καταλάβαινε πραγματικά τη χριστιανική πίστη, και ναι, ο Θεός, κρεμασμένος σαν ανυπεράσπιστος άνθρωπος στον σταυρό, δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Πράγματι, θα επέτρεπε ο Παντοδύναμος να σταυρωθεί; Και γιατί ο Θεός, που έκαψε τα Σόδομα και τα Γόμορρα, έπνιξε σχεδόν όλη την ανθρωπότητα σε μια πλημμύρα, ξύπνησε ξαφνικά τέτοιες παράξενες κλίσεις;
  Σε κάθε περίπτωση, ο Κορτές ήταν περισσότερο αγνωστικιστής παρά καθολικός. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της μάχης δεν υπέφερε πάρα πολύ - τα σπασμένα δάχτυλα θα επουλωθούν γρήγορα και το φρύδι επίσης. Η βούρτσα, ευτυχώς, παρέμεινε ανέπαφη, αν και ήταν μελανιασμένη.
  Ο Κόμης χαμογέλασε και ρώτησε ευγενικά:
  - Αν πάω στην υπηρεσία σου, τότε τι μισθό θα μου δώσεις;
  Ο Έντουαρντ απάντησε διφορούμενα:
  - Και αυτό θα αποφασίσει ο βασιλιάς μου!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής φάνηκε σαν μύκητας που ξεπήδησε κάτω από έναν κάλτσο και ούρλιαξε:
  - Δεν είναι πράξη αγοριού, αλλά συζύγου! Έλα, ακολούθησέ με!
  Και η καλλονή κούνησε το γυμνό της πόδι. Ο Ισπανός ηγέτης εξαφανίστηκε μαζί της. Ακριβώς όπως στις ταινίες - ξαφνικά και παραιτημένα!
  Αλλά υπήρχε ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά. Κοίταξε άτονα τον Έντουαρντ και ρώτησε ήσυχα:
  - Σας πρότειναν να διαπράξετε μια πράξη προδοσίας;
  Ο νεαρός πολεμιστής έγνεψε υπάκουα και ξαφνιάστηκε:
  - Ναι... Μα που το ξέρεις αυτό!
  Ο πολεμιστής μίλησε με πιο απλό τόνο:
  Αυτό που βλέπετε τώρα δεν είναι όνειρο! Αυτή είναι μια παράλληλη πραγματικότητα πάνω στην οποία οι θεοί που υπηρετούμε έχουν σημαντική δύναμη...
  Ένα μυώδες κορίτσι με χρυσά μαλλιά σώπασε και ένα άλλο εμφανίστηκε με μια σφουγγαρίστρα από πράσινα μαλλιά και λαμπερά ρουμπινί μάτια. Είπε αργά:
  - Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Οι θεοί επίσης... Και συνήθως, προφανώς δεν επεμβαίνουν... παρά μόνο όταν απαιτείται παρέμβαση. Και μετά, σε αυτή την περίπτωση, προτιμούν τους ανθρώπους!
  Εμφανίστηκε ένα άλλο κορίτσι με μαλλιά πιο λευκά από μαργαριτάρια, απάντησε λαχανιασμένη:
  - Και ήσουν τυχερός που είχες τέτοιο ωροσκόπιο που το Συμβούλιο των Θεών σε επέλεξε για την πιο σημαντική αποστολή!
  Ο Έντουαρντ υποκλίθηκε στα κορίτσια στη μέση και απάντησε δειλά:
  - Λοιπόν, δεν ξέρω κατευθείαν... Αξίζει τον κόπο;
  Το κοκκινομάλλης δασοφύλακας εμφανίστηκε ξανά, με τα μαλλιά να ήταν πιο λαμπερά από την Ολυμπιακή δάδα, και απάντησε σκληρά:
  - Φυσικά και όχι! Και η πιθανότητα να ανταπεξέλθετε στην εργασία είναι ίση με όχι περισσότερες από μία ευκαιρίες σε ένα τρισεκατομμύριο!
  Ο Έντουαρντ έπνιξε και μουρμούρισε:
  - Αλλά στη συνέχεια?
  Η κοκκινομάλλα διάβολος απάντησε σκληρά:
  - Και δεν έχεις άλλη επιλογή! Δεν με διάλεξες εσύ, εγώ επέλεξα εσένα!
  Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά εξήγησε με πολύ απαλό τόνο:
  - Θα σας μεταφέρουμε σε ένα από τα αναρίθμητα παράλληλα σύμπαντα, στο οποίο πρέπει να κάνετε κάτι που με τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνετε!
  Ένα κορίτσι με σμαραγδένια μαλλιά παρατήρησε:
  - Λοιπόν, γιατί - είναι αδύνατο! Σε διάφορα φανταστικά έργα, οι δολοφόνοι, χρησιμοποιώντας τη γνώση του μέλλοντος, κάνουν διάφορα, μερικές φορές φαινόταν, αρκετά απίστευτα πράγματα. Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ χειρότεροι από έναν νεαρό πολεμιστή, ένα αιώνιο αγόρι, ειδικές δυνάμεις, ακόμη και από υποψήφιο τεχνικών επιστημών, που υπερασπίστηκες περίφημα, δείχνοντας ότι το μυαλό σου δεν είναι καθόλου παιδικό!
  Ο ασπρομάλλης πολεμιστής επιβεβαίωσε:
  - Ναι, αυτό το καρέ δεν επιλέγεται απλώς σύμφωνα με το ωροσκόπιο, αλλά και αρκετά πολύτιμο από μόνο του! Έτσι οι πιθανότητες αυξάνονται!
  Το χρυσόμαλλο κορίτσι του Ranger αναστέναξε βαριά και παρατήρησε:
  - Ο χρόνος είναι λίγος! Δεν μπορούμε να τον εγκαταλείψουμε μέχρι την 1η Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιθανότητές μας να προειδοποιήσουμε ακόμη και τον Στάλιν πέφτουν κατά μηδενική πρόοδο!
  Ο Έντουαρντ ανοιγόκλεισε δυνατά τις μαύρες βλεφαρίδες του και μουρμούρισε:
  Δεν καταλαβαίνω καλά τι συμβαίνει;
  Οι τέσσερις μάγισσες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και τότε η πιο κοκκινομάλλα από αυτές πρότεινε:
  - Ας του δείξουμε. Οι λέξεις είναι απλώς ο ήχος των παγετώνων στην έρημο Σαχάρα!
  Εδώ, στο πιο ενδιαφέρον μέρος, ακούστηκε ένα γκονγκ, το οποίο ανακοίνωσε:
  Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η διασκεδαστική εκπομπή.
  
  Ο ΓΚΟΥΛΙΒΕΡ ΕΓΙΝΕ ΝΕΑΡΟ ΑΓΟΡΙ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Αυτή τη φορά, ο θρυλικός ταξιδιώτης Γκιούλιβερ αποδείχθηκε ότι ήταν ένας νεαρός σκλάβος, μεταμορφωμένος σε αγόρι που πατάει τα γυμνά του πόδια σε αιχμηρές πέτρες. Και μετά έγινε καμπίνα σε ένα πειρατικό πλοίο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Η μετάβαση ήταν αρκετά μεγάλη. Ο δρόμος είναι βραχώδης και τα καυτά βράχια είναι τροπικό κλίμα. Και ο ήλιος ήταν έτοιμος να δύσει.
  Το αγόρι Γκιούλιβερ περπάτησε μαζί με την ερωμένη. Χτύπησε με τα γυμνά της πόδια πολύ πιο σίγουρη από ό,τι η αντίστοιχή της, που είχε γίνει τόσο νέα, φαινόταν περίπου δώδεκα ετών.
  Το αγόρι Γκιούλιβερ μουρμούρισε:
  - Είμαι κουρασμένος και διψασμένος!
  Το κορίτσι απάντησε γελώντας:
  - Είσαι σκλάβος! Και οι σκλάβοι δεν μπορούν να ζητήσουν κάτι από τα αφεντικά τους!
  Το αγόρι αναστέναξε. Μέχρι πρότινος ήταν ενήλικας και καπετάνιος, αλλά τώρα αποδείχτηκε απλώς ένας ξυπόλητος σκετς, τον οποίο τον προτρέπουν όπως θέλουν!
  Αλλά μετά ήρθε η διακοπή. Η συνοδεία αποφάσισε να ξεκουραστεί και να φάει κάτι. Τα αιχμάλωτα αγόρια, που ήταν ενήλικα, σταμάτησαν πριν από λίγη ώρα.
  Και τους επέτρεψαν να πιουν λίγο νερό και να φάνε μια τορτίγια με τυρί και σκόρδο.
  Το τοπικό φαγητό φαινόταν νόστιμο στον Γκιούλιβερ. Επιπλέον, εκτίμησε ότι τώρα έχει νέα, υγιή, απολύτως ολόκληρα δόντια. Μετά ενθουσιάστηκε.
  Μόνο τα γυμνά πέλματα των ποδιών ήταν πολύ γκρεμισμένα και γδαρμένα στα βότσαλα.
  Μετά ήταν πάλι στο δρόμο τους.
  Υπήρχαν μερικές μεγάλες μέρες εδώ, ή απλά έτσι φαινόταν;
  Το κορίτσι ρώτησε τον Γκιούλιβερ:
  - Άρα πιστεύεις στον Θεό σου, αλλά θα μπορούσες, για παράδειγμα, να πας στον πάσσαλο για πίστη!
  Ο νεαρός ταξιδιώτης απάντησε:
  - Είμαι κατά των ακροτήτων και του φανατισμού!
  Το κορίτσι συμφώνησε
  - Αυτό είναι σωστό! Υπήρχαν όμως και εκείνοι ανάμεσά σας που πήγαν στο θάνατο!
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ήταν διαφορετικοί! Ποιος πήγε σε επώδυνο θάνατο, και ποιος πρόδωσε! Και όχι μόνο υπό την απειλή όπλου, αλλά για το συμφέρον!
  Το κορίτσι χαμογέλασε. Τα ξυπόλυτα πόδια της χτύπησαν το χοντρό χαλίκι και προφανώς της άρεσε κιόλας.
  Τραγούδησε:
  Η αγάπη του Χριστού είναι όμορφη και αγνή,
  Είναι μια στιβαρή, λαμπερή ομορφιά...
  Ταυτόχρονα, υπάρχει πολύ κακό στον κόσμο μας,
  Μάλλον ακόμα ένας δυνατός Σατανάς!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ ξαφνιάστηκε:
  Από πού προέρχεται αυτός ο ψαλμός;
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Το έγραψα μόνος μου! Τι είναι καλό?
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  - Για να είμαι ειλικρινής, όχι κακό! Αλλά πιστεύεις στον Χριστό;
  Η νεαρή βισκοντέσα παρατήρησε λογικά:
  - Με ποια έννοια?
  Το αγόρι-καπετάνιος γρύλισε:
  - Νου, αυτός ο Θεός!
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Ότι είναι ο Παντοδύναμος Θεός και ο δημιουργός του σύμπαντος αρ. Αλλά το γεγονός ότι, ίσως, είχε κάποιου είδους μαγικές ικανότητες - αρκετά!
  Ο Γκιούλιβερ διευκρίνισε:
  Γιατί δεν πιστεύετε στη Θεϊκή Του φύση;
  Το κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Γιατί ανόητα συμφωνήστε με τον Παντοδύναμο να πάει στο σταυρό! Πολύ ηλίθιος, έχοντας τη δύναμη να μην μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου!
  Το αγόρι καπετάνιος απάντησε:
  - Το έκανε για να πάρει όλες τις αμαρτίες μας πάνω του!
  Η νεαρή βισκοντέσα γέλασε και απάντησε:
  - Δεν είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Παντοδύναμος Θεός δεν είχε άλλο τρόπο να σώσει την ανθρωπότητα από το να πάει ο ίδιος στον σταυρό. Τι γίνεται όμως με την απέραντη σοφία του δημιουργού;!
  Ο Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Λοιπόν ... Υπάρχουν μυστικά που ακόμη και οι άγγελοι θέλουν να διεισδύσουν! Και γενικά μπορεί όντως να είναι αλλιώς και είναι αδύνατο!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Εδώ θα σας διατάξω να βάλετε με ραβδιά στις γυμνές φτέρνες σας, και τότε θα γίνει!
  Επικράτησε μια οδυνηρή σιωπή. Ο Γκιούλιβερ δεν ήξερε τι να προσθέσει. Πράγματι, οι θεολόγοι διαφωνούν εδώ και αιώνες. Και είναι πραγματικά ένα παράδοξο: έχοντας προσθέσει ένα άλλο, πολύ μεγάλο έγκλημα, οι άνθρωποι είχαν μια ευκαιρία για σωτηρία. Υπάρχουν ακόμα πολλά για να διαφωνήσουμε. Και για το αν ο Υιός δεν έφερε λύτρα με τη θυσία του. Μόνο σε ποιον; Για τον Πατέρα - αυτό είναι παράξενο, θα έπαιρνε ο Πατέρας ένα τέτοιο λύτρο όπως ο θάνατος του Υιού. Αλλά ακούγεται και βλάσφημο στον Σατανά.
  Και έτσι γίνεται κακό και τόσο κακό.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με έναν αναστεναγμό:
  Πόσοι άνθρωποι έχουν τόσες πολλές απόψεις
  Το μυστικό του ιερού ουρανού
  Θέλω να μάθουν όλοι...
  Αναζητώντας την αλήθεια, το σκοτάδι των κλαδιών,
  Ο δαίμονας μαίνεται από οργή,
  Θέλει να επιβάλει ένα σχέδιο,
  Είναι όνειρο να λάβεις το φως της αγάπης των γενεών,
  Μόνο ο Παντοδύναμος Θεός μπορεί να δώσει την απάντηση!
  Η νεαρή βισκοντέσα έγνεψε καταφατικά.
  -Καλά σε βλέπω, φάε!
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε:
  - Ναι, είναι ακόμη ωραίο να περπατάς ημίγυμνη, κάτω από τον καυτό ήλιο, με ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν εσένα!
  Και πάλι το αγόρι λαχάνιασε, πατώντας σε μια κοφτερή πέτρα. Και φαινόταν δυστυχισμένος.
  Η Viscountess παρατήρησε:
  - Φυσικά, η πίστη πρέπει να βασίζεται σε εύλογα επιχειρήματα! Για παράδειγμα, ο Ιησούς ισχυρίζεται ότι είναι ο Ύψιστος Θεός. Ωστόσο, διδάσκει: αν σε χτυπήσουν στο δεξί σου μάγουλο, στρίψε αριστερά! Και στην Παλαιά Διαθήκη, αντίθετα, δίνει διαταγές εξόντωσης και των γυναικών και των παιδιών, ακόμη και των κατοικίδιων ζώων!
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε:
  - Φαίνεται ότι ξέρεις καλά τη Βίβλο!
  Η Βισκόμισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, το διάβασα. Και υπάρχει πολλή σκληρότητα και παραλογισμός! Όπως μια εντολή να παντρευτούν πόρνες ή μια εντολή να σκοτώσουν τους αθώους. Και ο Ελισσαιέ έβαλε τις αρκούδες στα παιδιά, που τον πείραζαν μόνο για την φαλάκρα του!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ παρατήρησε:
  - Και οι άνθρωποι μερικές φορές το κάνουν αυτό, δημιουργώντας σκληρότητα!
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Ναι το κάνουν! Αλλά δεν τους κάνει καμία πίστη!
  Το αγόρι καπετάνιος παρατήρησε:
  - Δυστυχώς, μερικές φορές συμβαίνει να πρέπει να χρησιμοποιήσετε σκληρότητα. Λοιπόν, αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκπαίδευσης! Και γενικά τι σας μπερδεύει;
  Η Viscountess παρατήρησε:
  - Από τη μια η ακραία σκληρότητα της Παλαιάς Διαθήκης, και ταυτόχρονα η ευγένεια του Ιησού Χριστού, που προσευχόταν έστω και σταυρωμένος, για τους δήμιους του!
  Ο Γκιούλιβερ άπλωσε τα χέρια του και απάντησε:
  - Δεν γνωρίζω! Ενώ είναι δύσκολο να πούμε γιατί και τι... Πρέπει να συλλέξουμε τις σκέψεις μας. Αλλά τέλος πάντων. Εδώ το ερώτημα είναι, αλλά η ζωή δεν τελειώνει με τη Γη. Και μήπως, έχοντας σκοτώσει το παιδί με τη βοήθεια της αρκούδας Ελισαιέ, το έσωσε από την αιώνια ταλαιπωρία στην πύρινη κόλαση, μεταφέροντάς το αμέσως στον παράδεισο;
  Η Viscountess γέλασε και παρατήρησε:
  - Άρα οποιοσδήποτε δολοφόνος μπορεί να πει - δεν τον άφησα να αμαρτήσει! Και μετακόμισε στον παράδεισο!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ ήθελε να φέρει αντίρρηση, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν μπήκαν σκέψεις στο κεφάλι του. Και τι υπάρχει για να μιλήσουμε; Εδώ πρέπει να είσαι έμπειρος θεολόγος. Ακόμη και θεολόγοι και θεολόγοι δεν είναι σε θέση να δώσουν ικανοποιητική απάντηση σε όλα τα ερωτήματα. Για παράδειγμα, γιατί υπάρχει το κακό παρουσία ενός Παντοδύναμου και στοργικού Θεού; Θέλει ο Θεός να υπάρχει το κακό ή αδυνατεί να το τελειώσει;
  Και εδώ είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω συγκεκριμένα. Ή έτσι αποδεικνύεται, ή αλλιώς. Αλλά υπάρχει ένα παράδοξο ότι οποιαδήποτε απάντηση δεν θα ταιριάζει σε όλους.
  Το αγόρι καπετάνιος είπε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Εδώ, για παράδειγμα, ζεις χίλια χρόνια χωρίς να γεράσεις. Να το χαίρεστε λοιπόν. Γιατί ο Θεός σου έδωσε χάρη και αιώνια νιότη. Δεν το έδωσε όμως σε απλούς ανθρώπους. Και αυτό είναι δική του δουλειά!
  Η Βισκόμισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Αμήν! Αυτό είναι ωραίο!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε:
  Ο Θεός είναι το μεγαλύτερο έλεος των απύθμενων,
  Εσύ δημιούργησες τη γη, το ύψος των ουρανών...
  Για χάρη των ανθρώπων, τον μονογενή σου Υιό,
  Πήγε στον σταυρό και μετά αναστήθηκε ξανά!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και κελαηδούσε:
  Στο ουράνιο ονομαστικό
  Θα μαζευτούν όλοι οι φίλοι μου
  Στο ουράνιο ονομαστικό
  Εκεί, με τη χάρη του Κυρίου,
  Θα!
  Ο Γκιούλιβερ της έκλεισε το μάτι και τραγούδησε ως απάντηση:
  Θεέ μου, είσαι εσύ, είσαι εσύ
  σε βλέπω παντού...
  Όταν σκίζω λουλούδια περαστικά,
  Και με αγάπη σε προσκυνώ!
  
  Ο Ιεχωβά είναι το στεφάνι της ομορφιάς,
  Στο φως της ημέρας και της μεταμεσονύκτιας λάμψης...
  Αυτές είναι οι σκέψεις και τα όνειρά μου
  Αυτή η νεολαία είναι μια φωτεινή επιθυμία!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά με ένα αστραφτερό χαμόγελο.
  - Ναι, έχεις καλό τραγούδι, πάντως, θέλω να τραγουδάς περισσότερο!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με χαμόγελο:
  Πόσο όμορφο είναι όλο αυτό που είναι δικό σου,
  Ακούω τη φωνή σου παντού...
  Στην καρδιά του δεξιού χεριού του Θεού ψάλλει,
  Και ψιθυρίζει στην ψυχή σαν κολοσσός που ωριμάζει!
  
  Αυτά είναι βουνά καλυμμένα με βρύα,
  Αυτά είναι κύματα με μαινόμενο αφρό...
  Είναι μια παραλία με ζεστή άμμο
  Αυτός είναι ο ήλιος από το ατελείωτο σύμπαν!
  Τότε η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και διέκοψε τον Γκιούλιβερ ρωτώντας:
  - Και οι άσχημες γριές, το δημιούργημα του Κυρίου Θεού, που είναι και όμορφες;
  Ο Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Αν υπάρχουν κάτοικοι άλλων κόσμων και πλανητών, και δεν είναι σαν εμάς, τότε και αυτοί, πιθανότατα, μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε φρικιό. Επιπλέον, ακόμα και σε σχέση με τα πιο όμορφα κορίτσια!
  Η Viscountess συμφώνησε:
  - Από τη σκοπιά της διαλεκτικής - ακούγεται λογικό!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με χαμόγελο:
  Φώτισε τον Κύριο Παντοκράτορα,
  Βρίσκοντας την Ειρήνη στον Χριστό...
  Ένιωσα ότι είμαι αμαρτωλός,
  Ότι ο Κύριος είναι ο σωτήρας μου!
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Σε έναν ουράνιο θρόνο
  Ο Παντοδύναμος Βασιλιάς καθόταν...
  Με τη μεγάλη σου θέληση
  Ο Χριστός μας κυβέρνησε!
  
  Σταύρωσαν τον Θεό στο σταυρό
  Ο Ιησούς προσευχήθηκε στον Πατέρα...
  Για να μην μας κρίνεις σκληρά,
  Η αμαρτία μας συγχώρεσε μέχρι τέλους!
  
  Το έλεος είναι απεριόριστο
  Έστειλε τον γιο του να πεθάνει...
  Για να τον υπηρετήσω προσωπικά τον Θεό,
  Και μην τολμήσεις να πεθάνεις!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι στον ομόλογό τους.
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε:
  - Ναι, είναι υπέροχο. Ποιήματα, ας πούμε - είναι υπέροχο! Αλλά αναγνωρίζετε τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα σας;
  Το κορίτσι γέλασε και τραγούδησε:
  Η τελειότητα του Ιησού,
  Ιησούς τέλειος...
  Από χαμόγελο σε χειρονομία
  Πάνω από όλα έπαινος...
  Ω τι ευλογία
  Ω τι ευλογία
  Να ξέρετε ότι ο Θεός είναι η τελειότητα!
  Να ξέρετε ότι ο Θεός είναι ιδανικός!
  Ο Γκιούλιβερ επιβεβαίωσε:
  - Καλά το τραγούδησες και εκφραστικά! Βλέπω μεγάλες δυνατότητες σε σένα.
  Το κορίτσι τραγούδησε με χαρά:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας,
  Μετριάζεται στη μάχη και την εργασία...
  Συνθέσαμε ένα χαρούμενο τραγούδι
  Σχετικά με τον Παντοδύναμο Θεό και τον αρχηγό ...
  
  Ο Θεός Φως είναι η δόξα της μάχης,
  Θεέ Φως της νεανικής μας πτήσης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Κύριο!
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  - Μπράβο τραγουδάς! Απλά σούπερ!
  Το κορίτσι γέλασε και παρατήρησε:
  Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε,
  Σπεύδουμε με τόλμη σε μια πεζοπορία με ένα τραγούδι ...
  Και αυτός που περπατά στη ζωή με ένα τραγούδι,
  Δεν θα εξαφανιστεί ποτέ, μα ποτέ!
  Τα παιδιά περπάτησαν στον βραχώδη δρόμο. Ήταν οδυνηρό για τα χτυπημένα πόδια του αγοριού, αλλά άντεξε και περπάτησε. Και η κουβέντα αποσπάστηκε από τα βάσανα.
  Επιπλέον, το γεγονός ότι έχετε όλα τα δικά σας και νεαρά δόντια είναι ήδη ανεβαστικό. Και το νεαρό σώμα είναι ανθεκτικό και υγιές. Και όλα γύρω είναι μια τόσο φωτεινή, λαμπερή, φρέσκια αντίληψη του κόσμου.
  Η Viscountess ρώτησε:
  - Και γιατί, για παράδειγμα, αν ο Χριστός είναι Θεός και έχει όλη τη δύναμη στη Γη και στον ουρανό, ο πιο επιτυχημένος ηγεμόνας και κατακτητής όλων των εποχών και των λαών είναι ο Τζένγκις Χαν; Ποιος είναι και βάρβαρος και ειδωλολάτρης, και πολύ σκληρός, και πολυγαμιστής!;
  Ο Γκιούλιβερ, με ένα σαστισμένο παιδικό χαμόγελο, απάντησε:
  - Λοιπόν, αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση... Για να είμαι ειλικρινής, η Βίβλος λέει ότι ο Σατανάς είναι ο Θεός αυτής της εποχής, και ίσως ο Τζένγκις Χαν οφείλει την επιτυχία του στον Διάβολο!
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Ωχ όχι! Τίποτα δεν είναι γραμμένο στη Βίβλο - ο Σατανάς είναι ο θεός αυτής της εποχής! Έχω μια αιώνια νεανική μνήμη, και πολύ καλύτερη από εσάς που γερνάτε και γερνάτε άσχημα!
  Το αγόρι καπετάνιος παρατήρησε:
  - Είναι γραμμένο - ο θεός αυτής της εποχής τους έχει τυφλώσει τα μυαλά!
  Η Viscountess γέλασε και απάντησε:
  - Δεν λέει ότι είναι ο Σατανάς! Ίσως σημαίνει ανθρώπινο εγωισμό. Ή ίσως, για παράδειγμα, υπερβολική υπερηφάνεια ή άλλα ελαττώματα χαρακτήρα.
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε:
  - Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια! Ίσως να σήμαινε και τα δύο!
  Το κορίτσι τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Τι εννοούσε ο Κύριος;
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε μπερδεμένος:
  - Για τι πράγμα μιλάς?
  Η Viscountess χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ναι, για διάφορα πράγματα! Έχω ακόμη και ένα τραγούδι για αυτό!
  Το αγόρι καπετάνιος ανασήκωσε τους ώμους του και πρότεινε:
  - Έλα, θα τραγουδήσω πρώτα!
  Η κοπέλα έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Αν θέλετε, τραγουδήστε
  Μόνο μην τραγουδάς για να ξεκουραστείς!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με την καθαρή, παιδική φωνή του.
  Ένας άντρας με δυσπιστία είναι δυστυχισμένος
  Είναι αδύνατο να ζεις μέσα στην αμαρτωλή λαγνεία...
  Γιατί η οργή του Θεού είναι τρομερή
  Γιατί ο αυστηρός Θεός είναι ο κριτής!
  
  Η σάρκα στην κόλαση μαραζώνει από τη ζέστη,
  Και ήρθε η ώρα να καταλάβουμε όλοι για πολύ καιρό...
  Όσοι δεν γνωρίζουν την πίστη στον Κύριο
  Πέσε κάτω από τον ζυγό της κόλασης!
  
  Ένας αμαρτωλός άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Θα είναι σαν μια αράχνη στη φωτιά...
  Οι δαίμονες θα βασανίζονται στον κάτω κόσμο,
  Αυτοί που λάτρευαν τον Σατανά!
  
  Φοβάστε και μετανοήστε εχθρό του Κυρίου -
  Θα πεταχτείς κατευθείαν στην κόλαση...
  Ποιος δεν τιμά την ημέρα του Σαββάτου -
  Θα είναι για πάντα στις φλόγες!
  
  Τίμησες το είδωλο και γι' αυτό με αγωνία,
  Πονάει τόσο πολύ να στριμώχνεσαι στην κόλαση..
  Θα είναι κακό, επιστήμη -
  Προτίμησα το είδωλο από τον Χριστό!
  
  Δεν πίστεψε την εντολή του Θεού
  Δεν ήθελα να τιμήσω την πρώτη μέρα...
  Μην ελπίζετε, δεν θα καείτε αμέσως -
  Η αιωνιότητα στα μαρτύρια ενός αμαρτωλού είναι το πεπρωμένο!
  
  Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα της εκδίκησης,
  Ο Ιησούς ο Μέγας Θεός έρχεται
  Και θα έρθει το μοιρολόι
  Θα φέρει τη σωτηρία στους ανθρώπους!
  
  Ο Άγιος Θεός θα αναστήσει τους νεκρούς,
  Αυτοί που στην πίστη δεν θα τσιμπηθούν από τη φθορά ...
  Πιστεύω ότι θα είμαι και εγώ με τον Παντοδύναμο,
  Στον παράδεισο - αφήστε τη σάρκα να καταρρεύσει!
  Το κορίτσι με ένα χαμόγελο που έλαμπε σαν μαργαριτάρια επιβεβαίωσε:
  - Πολύ καλό τραγούδι! Αλλά δεν θα χορταίνετε μόνοι σας με τραγούδια! Χρειάζεστε κάτι πιο δροσερό και μοναδικό!
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε:
  - Η βλακεία είναι επίσης μοναδική!
  Η Viscountess κελαηδούσε:
  - Τι καλά θα πάνε όλα αν γίνουμε έστω και λίγο παιδιά!
  Και πρότεινε:
  - Ας τραγουδήσουμε κάτι άλλο!
  Το αγόρι καπετάνιος ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Το θέλεις?
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Ακριβώς, θέλω να τραγουδήσεις!
  Και ο Γκιούλιβερ πήρε και τραγούδησε.
  Θαύματα στον νέο κόσμο
  Είναι σαν παραμύθι με χρώμα...
  Υπάρχει τέτοια ομορφιά
  Μην βρείτε ψεγάδι με δείκτη!
  
  Λοιπόν, τι γίνεται αν είναι μια νέα μέρα
  Έρχεται πάνω από τη γη...
  Έτσι, δεν είμαστε πολύ τεμπέληδες για να σηκωθούμε,
  Δεν υπάρχει πιο cool στον κόσμο!
  
  Θα υπάρξει ένα νέο φως στη δόξα,
  Εκεί που τα δέντρα είναι σαν καραμέλα...
  Θα συναντήσουμε την αυγή
  Στην αιώνια ευτυχία τα παιδιά μας!
  
  Μια νέα εποχή έρχεται
  Αυτό το μέρος είναι τόσο όμορφο...
  Το άτομο θα είναι ευτυχισμένο
  Αφήστε το μονοπάτι να είναι επικίνδυνο!
  
  Αφήστε τον πλανήτη να ανθίσει
  Σύντομα θα είναι ένας καταπράσινος παράδεισος...
  Ανοίξτε έναν νικητήριο λογαριασμό
  Ας είναι ο κόσμος λαμπερός!
  
  Πόσο καλό είναι
  Αν ο ήλιος λάμπει...
  Ο δρυοκολάπτης τρυπάει μια σμίλη
  Όλοι είναι υπέροχοι στον πλανήτη!
  
  Πόσο διασκεδάζουμε
  Ευτυχία γεμάτη κοιλάδα...
  Θα είναι, πιστέψτε την ακμή της ώρας,
  Χρυσή τομή!
  
  Ποιος θα έφτιαχνε τη μοίρα μας,
  Πολύ γενναίος όμορφος...
  Αν υπάρξει ανακατανομή
  Τότε γίνεσαι πιο δυνατός!
  
  Δεν θα χαμηλώσουμε το κεφάλι
  Ισιώνοντας την πλάτη σου περήφανα...
  Στο βούτυρο τηγανίτα, το τυρί cottage,
  Αμέσως προσθέτει η οικοδέσποινα!
  
  Έτσι θα υπάρχει ευτυχία να ξέρεις
  Και το φως με το όνομα του Σβάρογκ...
  Ο πραγματικός παράδεισος θα είναι
  Οι άνθρωποι προσευχήθηκαν στον Θεό!
  
  Ο Κύριος έδωσε μια απάντηση:
  Πρέπει να δουλέψουμε ευχάριστα...
  Και μετά θα έρθει γεια -
  Τα πρόσωπα θα φωτίσουν!
  
  Εδώ είναι ένα ξυπόλητο κορίτσι
  Έβαλα μια χελώνα...
  Πρέπει να το χτυπήσω με μια γροθιά
  Ρίχνει πολύ φόβο!
  
  Εκεί που γίνεται η φωτιά
  Λοιπόν, πού καίει η φωτιά...
  συντριπτικό χτύπημα,
  Ο σκληρός εχθρός επιτίθεται!
  
  Δεν θα παραδοθούμε στον εχθρό,
  Σκεφτείτε αυτή τη φιλοδοξία...
  Ισιώνει το χερουβείμ
  Φτερά και συγχώρεση στους εχθρούς!
  
  Πες ότι θα γίνει σύντομα
  Αυτό που λέγεται νίκη...
  Το τσίρκο είναι το Chapiteau,
  Και μερικές φορές τα σκυλιά γαβγίζουν!
  
  Σύντομα θα είναι σαν στον παράδεισο
  Ας κάνουμε τον κόσμο όμορφο..
  Lada ευχαριστώ -
  Τα Χερουβείμ λάμπουν με χρυσό!
  Το αγόρι τραγούδησε όμορφα και η φωνή του έγινε παιδική. Πολύ δυνατά και διαπεραστικά.
  Η Viscountess κελαηδούσε:
  - Τρώνε καλά! Και είναι ωραίο!
  Το αγόρι καπετάνιος σφύριξε:
  Τραγουδάω, τραγουδώ, και θα σκοτώσω όλους τους δαίμονες!
  Το κορίτσι τραγούδησε επίσης:
  Είμαστε περήφανα κορίτσια του Svarog,
  Γενναίοι, γενναίοι πολεμιστές...
  Υπηρετούμε πιστά, είμαστε στο Όνομα της Οικογένειας,
  Ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατεράδες!
  
  Ο Θεός Svarog και το μυαλό των ανθρώπων,
  Κάντε τον κόσμο ευτυχισμένο...
  Δεν θα νικηθούμε, πιστέψτε τον κακό,
  Είναι δουλειά και δημιουργία μας!
  Ο Γκιούλιβερ σφύριξε και σημείωσε με αγάπη στη φωνή του:
  - Σπουδαίο τραγούδι!
  Η Βισκόμισσα έγνεψε καταφατικά και κελαηδούσε:
  - Ναι, αυτή είναι η ομορφιά του. Τι τρως για να τραγουδήσεις.
  Το αγόρι και το κορίτσι συνέχισαν να περπατούν. Τα μωρά τους πόδια χτύπησαν τον εαυτό τους με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και μπορούσαν αναμφίβολα να τραγουδήσουν πολύ όμορφα.
  Τα παιδιά μοιάζουν να είναι τα πάντα. Και είναι ένας τόσο υπέροχος κόσμος. Ακόμα κι αν υπάρχει σκλαβιά σε αυτό.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με χαρά:
  Όλοι οι άνθρωποι στον ίδιο πλανήτη
  Πρέπει να ξέρεις να ζεις φιλικά...
  Τα παιδιά πρέπει πάντα να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν!
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν!
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν!
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Έτσι περπάτησαν, περπάτησαν και περπάτησαν ξανά...
  Επιτέλους ήρθε το βράδυ. Και μια στήλη με παιδιά που αιχμαλωτίστηκαν χτίστηκε για δείπνο.
  Τους δόθηκε κάποιο είδος σούπας που φαγώσιμο υπό όρους και περισσότερα κέικ με γάλα. Τα αγόρια των σκλάβων έφαγαν. Και αποκοιμήθηκε πρόθυμα.
  Πράγματι, μετά από μια δύσκολη μέρα πορείας, χρειάζονταν ξεκούραση.
  Ο Γκιούλιβερ έπνιξε τη μύτη του και είδε υπέροχα όνειρα.
  Στο οποίο τραγουδούσαν ημίγυμνα κορίτσια.
  Το σύμπαν διαλύθηκε
  Αστέρια έσβησαν, καταστροφή-θάνατος!
  Κλαίγοντας, γκρίνια στο μαρτύριο της κολασμένης απόστασης,
  Και για όσους επέζησαν: μόνο ντροπή να αντέξεις!
  
  Όπως ο Θεός - κυβερνά όλους τους νόμους,
  Ξεχνώντας τη συνείδηση και απορρίπτοντας την τιμή!
  Η εξωγήινη φυλή φέρνει έναν νέο κόσμο,
  Μας έστειλε μια πρόκληση - συναρπαστικά νέα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Το αγόρι της καμπίνας, στο οποίο μετατράπηκε ο Γκιούλιβερ, έπλευσε με μια όμορφη και πολύ κομψή μπριγκαντίνα. Τα πανιά της είχαν πολύ έντονα χρώματα, με υπέροχα, υπέροχα σχέδια με τη μορφή λουλουδιών και πεταλούδων και λιβελλούλες, καθώς και κορίτσια με σπαθιά.
  Και ήταν πολύ σε αρμονία με το πλήρωμα. Και εδώ ήταν αποκλειστικά κορίτσια. Και ήταν σχεδόν γυμνοί, μόνο το στήθος και οι γοφοί ήταν καλυμμένοι με κορδόνια από κοσμήματα. Και το δέρμα είναι μαυρισμένο, γυαλιστερό, σαν χάλκινα αγάλματα.
  Κορίτσια πειρατών χτυπούσαν με τα γυμνά, πολύ χαριτωμένα και σαγηνευτικά πόδια τους.
  Και τραγούδησαν:
  Είμαστε φτωχοί, είμαστε φτωχοί, πειρατές,
  Λυπούμαστε πολύ, πολύ, πολύ,
  Μην αποφεύγετε τα κορίτσια ξέρουν τιμωρία,
  Επειδή όμως δεν μας εμφύσησαν το ήθος!
  
  Οι πειρατές δεν χρειάζονται επιστήμη
  Και είναι ξεκάθαρο γιατί...
  Έχουμε πόδια και χέρια
  Και το κεφάλι δεν είναι για εμάς!
  Και τότε ένα γαλόνι εμφανίστηκε μπροστά, το κορίτσι από πάνω τον παρατήρησε πρώτη. Πήδηξε, αναβοσβήνει τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της.
  Σε γενικές γραμμές, ποιες ομορφιές ήταν εδώ, και τα μαλλιά τους είναι πολύ φωτεινά. Τα περισσότερα από αυτά είναι μελί ξανθά με μαλλιά που λάμπουν σαν φύλλο χρυσού, αλλά υπάρχουν και χάλκινα κόκκινα κορίτσια ακόμα και σμαραγδένια μαλλιά.
  Μερικοί φορούν σκουλαρίκια καρφίτσα. Και τι τέλειες γραμμές έχουν!
  Και οι μύες τους, σαν μπάλες υδραργύρου, κυλούν κάτω από το μπρούτζινο, γυαλιστερό δέρμα. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που μπορούν να παλέψουν πραγματικά.
  Και τώρα ο μπριγκαντίνος ορμάει πίσω από το γαλόνι. Και σε αυτό το πλοίο, γούνινες αρκούδες ορκ τρέχουν τριγύρω, προσθέτουν πανιά και προσπαθούν να ξεφύγουν.
  Ένα καπετάνιο κορίτσι με μαλλιά από φύλλα χρυσού που φυσούν τόσο όμορφα στον άνεμο, και γυμνά πόδια που τρελαίνουν τους άντρες σαν βρυχηθμός:
  Θα καταστρέψουμε τις καταραμένες αρκούδες! Ας πάρει φωτιά η συμμορία των δράκων!
  Εδώ η μπριγκαντίνα μειώνει την απόσταση. Και τρία κορίτσια πυροβολούν από το κανόνι της πλώρης, ακουμπώντας τα ξυπόλητα πόδια τους στο κατάστρωμα.
  Και τότε ο πυρήνας πετά έξω, και αφού περιγράψει ένα τόξο, χτυπά κατευθείαν στη γαλέρα του εχθρικού γαλόνιου. Και το πλοίο, έχοντας δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα, έγειρε.
  Τα κορίτσια άρχισαν να πηδούν επάνω, αναβοσβήνουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους και βρυχώνται:
  Δόξα στους πειρατές, δόξα!
  Τα κορίτσια προχωρούν...
  Πολεμάμε κάτω από την κόκκινη σημαία
  Ο στρατός στην επίθεση!
  Και τώρα ο μπριγκαντίνος πλησιάζει όλο και περισσότερο στο γαλόνι. Και τα κορίτσια ρίχνουν γάντζους στο εχθρικό σκάφος. Και τραβούν τον μπριγκαντίνο στο θύμα τους. Και μετά τρεμοπαίζει γυμνά, γυμνά πόδια. Πηδάνε πάνω του και παλεύουν με τα ορκ. Και υπάρχει μια άγρια βόλτα σε εξέλιξη. Τα κορίτσια κόπηκαν με σπαθιά και αιμορραγούν τον εχθρό σε φλεγόμενα ρέματα. Και πέφτουν, με τα ορκ να κόβουν τα κεφάλια τους.
  Και τα κεφάλια τους κυλούν στο πάτωμα.
  Αυτό είναι πραγματικά καταστροφή και αφανισμός. Τώρα οι πολεμιστές φάνηκαν σε όλο τους το μεγαλείο. Και τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους, σαν βαριοπούλες, έδιναν συντριπτικά χτυπήματα.
  Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και το χάλκινο δέρμα τους λαμπυρίζει στους ήλιους, από τους οποίους είναι τρεις.
  Οι πολεμιστές σφυρίζουν και φωνάζουν:
  - Θα σκοτώσουμε εχθρούς, αυτό είναι πάντα το πιστεύω μας. Όλες οι εξετάσεις πέρασαν σε πέντε, η χώρα μας είναι ιερή!
  Τα κορίτσια αποδείχτηκαν πολύ ωραία. Και κόβονται για να μην μπορούν να σταματήσουν οι κούνιες.
  Και το ξυπόλητο αγόρι Γκιούλιβερ τσακώνεται μαζί τους. Πολύ τολμηρό παιδί, ας πούμε.
  Και η γυμνή φτέρνα του αγοριού θα πάρει και θα χτυπήσει το ορκ στο πηγούνι. Και του έπεσε το σαγόνι.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε:
  - Πως ζήσαμε μαχόμενοι,
  Και μη φοβάσαι τον θάνατο...
  Από εδώ και πέρα, εσύ κι εγώ θα ζούμε!
  Σε έναστρο ύψος και έναστρη σιωπή,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Το αγόρι της καμπίνας χακάριζε και τα γυμνά του πόδια ήταν εντυπωσιακά.
  Είναι καλό όμως να είσαι παιδί. Τι γρήγορο σώμα που έχεις.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα αγόρι σουπερμαν.
  Και τραγουδά στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας ιππότης του φωτός στα γόνατα των αγρίων,
  Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδος από προσώπου γης!
  Έτσι παλεύει και τραγουδάει το αγόρι. Και κοψίματα και πισινό.
  Και άλλες κοπέλες τσακώνονται μαζί του. Που είναι τόσο όμορφα και γλυκά.
  Αγωνιστείτε, φυσικά, σε μεγάλο υψόμετρο. Με τη μεταφορική έννοια της λέξης.
  Εδώ είναι οι πολεμιστές. Μπορούμε να πούμε για αυτούς: σούπερ και υπερ.
  Αν αρχίσουν να τσακώνονται, τότε τίποτα δεν θα τους σταματήσει.
  Και τώρα τα τελευταία ορκ έπεσαν κάτω από τα χτυπήματα της καλλονής. Και υπήρχε μεγάλη χαρά ανάμεσα στους πολεμιστές.
  Και τραγούδησαν:
  Θα σφάξουμε και θα τους κόψουμε όλους,
  Θα τους σκοτώσουμε όλους! Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και μετά από αυτό άρχισαν να ψαχουλεύουν γύρω από το γαλόνι και να ψάχνουν για θήραμα. Την ίδια ώρα οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Ψάχνουμε περαστικούς από το βράδυ μέχρι το πρωί,
  Ας σπάσουμε την fraera! Ας σπάσουμε την fraera!
  Εδώ ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με ενθουσιασμό.
  Ο αδελφός σήκωσε το χέρι του στον αδερφό του:
  Σκληρός πόλεμος - ο βρυχηθμός του αντιπάλου!
  Το μηχάνημα έγινε φίλος σου,
  Για την επιπολαιότητα ήρθε η ανταπόδοση!
  
  Τι να κάνετε αν οι άνθρωποι είναι σπασμένοι
  Όταν σφυρίζουν δυνατές σφαίρες!
  Ο Θεός καλύτερα να σπάσει τον πόλεμο με τη βία -
  Για να τελειώσουν οι μέρες του δράκου του θηράματος!
  
  Αλλά η κόλαση δεν γνωρίζει μέτρο και γραμμή,
  Η γη καίγεται στο ναπάλμ, τα παιδιά κλαίνε!
  Εδώ τα χαρακτηριστικά των κοριτσιών ωχρίσανε -
  Ποιος, ο Άγιος Κύριος, θα απαντήσει γι' αυτό;
  
  Λοιπόν, πόσους αγαπημένους μπορείς να σκοτώσεις,
  Άλλωστε, ένας άνθρωπος γεννιέται, πιστέψτε με, για την ευτυχία!
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμα και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία στον πόλεμο!
  
  Αλλά το καθήκον του στρατιώτη είναι ένα σίγουρο καθήκον:
  Τι χρειάζεσαι για να πολεμήσεις για την Πατρίδα στη μάχη!
  Στα δεκαέξι, ήδη ένας γκρίζος ναός,
  Χήρες δύστυχων προσώπων πρήζονται από τα δάκρυα!
  
  Μα τι είναι, είσαι τρελός αδερφέ;
  Όχι, είσαι τρελός, απαντά ο αγαπημένος!
  Για κακία, που είναι στο θρόνο, ο στρατιώτης μας,
  Νομίζει ότι ο κουνιάδος του είναι ο βρώμικος Κάιν!
  
  Στο έδαφος, ρέματα αίματος σκίζουν τις φλέβες,
  Και ο παλμός από τον πυρήνα θα ανταποκριθεί με ένα χτύπημα ...
  Ένα άροτρο που έσπασε σε ένα χωράφι από ένα κοχύλι πάγωσε,
  Ω, πόσο μωβ έχει γίνει ο ήλιος!
  
  Αλλά υπάρχει πίστη ότι ο Ιησούς θα έρθει -
  Συμφιλιώστε τους αδελφούς, φέρτε τη Σωτηρία!
  Τότε ας ξεχάσουμε τον άθλιο λογαριασμό της εκδίκησης -
  Στην ψυχή όλων μας βασιλεύει, η συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια πειρατές γέλασαν στο αγόρι της καμπίνας. Και ήταν απλά υπέροχο.
  Μετά από αυτό, βαρέλια με μπύρα και κρασί σύρθηκαν έξω από το αμπάρι του γαλόνιου, άρχισαν να πίνουν και να θυμώνουν.
  Και τι χορός χόρευε ξυπόλητοι, κοριτσίστικα πόδια καλλονών. Πόσο υπέροχο φαινόταν.
  Και οι μυώδεις γάμπες τους άστραψαν. Αυτό πραγματικά χρειάζονται τα κορίτσια.
  Το αγόρι Γκιούλιβερ έπινε και τραγούδησε με θέρμη.
  Ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη για την αγάπη -
  Η έννοια της ομορφιάς και του ιδανικού!
  Αν και οι άνθρωποι δεν έχουν μεγαλώσει μαζί του,
  Όμως ο άνθρωπος δεν είναι πια μαϊμού!
  
  Και εδώ, φυσικά, μπορείτε να πάρετε λίγους αφορισμούς και να προσθέσετε τέτοιους πνευματώδεις.
  Το γυμνό τακούνι του κοριτσιού πιθανότατα θα αποκτήσει μοντέρνα παπούτσια!
  Όμως κάτι πρωτότυπο δεν μου έρχεται στο μυαλό
  Εδώ, για παράδειγμα:
  Αγάπη για όλες τις ηλικίες,
  Και το αγόρι φαίνεται πολύ περήφανο ...
  Τα μάτια του λάμπουν στο σκοτάδι
  Το αποτέλεσμα θα είναι δροσερό!
  Αν και αυτό είναι όλο, ας πούμε αυτό - βλακεία και τετριμμένο.
  Ωστόσο, από την άλλη, μπορούμε να πούμε ότι ακόμη και cool.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε:
  πηδάω. Αλλά πηδάω διαφορετικά
  Ή μάλλον, πηδάω σαν ψείρα...
  Και μπορώ να ενσωματώσω συγκεκριμένα την αλλαγή,
  Είσαι ξυπόλυτο αγόρι δεν τρέμει!
  Και μετά ο Γκιούλιβερ τραγούδησε κάτι πιο πολιτισμένο.
  Θέλουμε να ζήσουμε σε έναν όμορφο κόσμο του παραδείσου -
  Στα οποία δεν υπάρχουν ασθένειες, εξαθλιωμένες δαμαλίδες ...
  Έτσι ώστε το νήμα της ζωής να γίνει ατελείωτο,
  Έτσι ώστε κάθε μέρα να είναι χαρούμενη και χαρούμενη!
  
  Εκεί που το χρώμα είναι σαν ουράνιο τόξο την άνοιξη
  Νούφαρα, σαν χρυσός με σμαράγδι.
  Εκεί που η πραγματικότητα έμοιαζε από καιρό με όνειρο...
  Κάθε παιδί μπορεί να κάνει ένα θαύμα!
  
  Ω Πατρίδα, αγία θλίψη του Θεού.
  Οι σημύδες σου είναι διάστικτες, η λάμψη του μετάλλου...
  Και προσεύχομαι στον Κύριο για ένα πράγμα,
  Για να ανθίσει με δόξα η Πατρίδα!
  
  Αλλά εδώ ο μαχητής έχει ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία,
  Βαδίζει σαν βάρβαρος πολεμιστής!
  Θα κάνουμε καλό στον πλανήτη -
  Για να μην τρυπήσουν οι σφαίρες την ίδια σου τη μάνα!
  
  Επίθεση των τρολ, εξαγριωμένη πίεση.
  Ορμώμενοι αντίπαλοι τοίχος-χιονοστιβάδα!
  Και επομένως, γιατί χρειαζόμαστε ένα έντονο επιχείρημα,
  Όταν η Πατρίδα είναι ενωμένη σε μια γροθιά!
  
  Αλλά και πάλι οι δικοί του ορκ χαμογελούν,
  Είναι ένας άντρας, σαν κόκκαλο στο λαιμό του!
  Και ο καλικάντζαρος γρύλισε με άγρια μανία,
  Αλλά κάναμε αίτηση από δώρο rati!
  
  Αλλά η νίκη επί του εχθρού είναι κοντά,
  Θα βγάλουμε τη Ρωσία από το τέλμα!
  Ήρθε η ανταπόδοση για τους ακάθαρτους -
  Η γούνα τους σκίστηκε σε κομμάτια και χνούδι!
  
  Οβάλ χαριτωμένο πρόσωπο -
  Μου έδωσε πίστη και μεγάλη δύναμη!
  Έτσι τραγούδησε ο Γκιούλιβερ με μεγάλη αίσθηση και θέρμη. Και το τραγούδι του ήταν τόσο απίστευτα σικ.
  Τότε το αγόρι-καπετάνιο άρχισε να τραγουδά ξανά, μετά από ένα άλλο ποτήρι μπύρα, και μια μπουκιά αποξηραμένα ψάρια.
  Μεγάλη, δυνατή, ιερή χώρα,
  Δεν υπάρχει πιο ακτινοβόλο κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  Μας δόθηκε από τον Παντοδύναμο Θεό για πάντα -
  Απεριόριστο φως, υψωμένος Μεσσίας!
  
  Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοια δύναμη, ποτέ δεν ξέρει
  Για να πατάμε περήφανα τις εκτάσεις του διαστήματος!
  Οποιοδήποτε αστέρι στο σύμπαν σου τραγουδάει,
  Είθε ο An να είναι χαρούμενος μαζί μας!
  
  Άλλωστε, αυτή είναι η Πατρίδα μας, είναι μια τέτοια μοίρα,
  Διοικήστε το χώρο όλων των θεμάτων!
  Οποιοσδήποτε από εμάς, πιστέψτε με, θα το ήθελε αυτό,
  Χωρίς καμία ανοησία, γυναικείες δεισιδαιμονίες!
  
  Οι αρχάγγελοι σαλπίζουν τη δυνατή τους σάλπιγγα,
  Δοξάζουν δυναμικά την πορεία των στρατών μας!
  Και ο εχθρός θα βρει τον κλήρο του σε ένα φέρετρο από λεύκη,
  Και φόρους και φόρους δεν θα πάρει!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μας, τα πάντα σε αυτήν, πιστέψτε με, είναι ομορφιά,
  Γύρισε όλο το σύμπαν αβίαστα!
  Κορίτσια με μια αρκετά βαριά πλεξούδα,
  Κυνήγησέ την, για να είναι γερό το βαρέλι!
  
  Πατρίδα, αυτό είναι το βλέμμα της μητέρας με μπλε μάτια,
  Το χέρι της είναι και απαλό και πέτρινο!
  Και τον αντίπαλο νεαρό που σκοτώνεις με μια σφαίρα -
  Για να ανάβει η φλόγα πιο φωτεινή στην καρδιά!
  
  Δώσε όρκο στην απέραντη Πατρίδα,
  Κάνει καλό και σε σένα φυσικά!
  Αν και το αίμα ρέει στη μανία της μάχης,
  Η ανταπόδοση θα έρθει στον εχθρό τώρα!
  
  Τα όπλα και το θάρρος είναι ένα τόσο ισχυρό κράμα,
  Ο κακός δεν μπορεί να το ξεπεράσει!
  Σε ένα αεροπλάνο με βόμβες, πέταξα έξυπνα,
  Και καθώς εκρήγνυται, χύνονται ένα χαλάζι από παράθυρα!
  
  Αλλά η εντολή του κυβερνήτη - πετάξτε το παιδί στον Άρη -
  Ήρθε η ώρα να αφήσετε χώρο!
  Και η αλαζονεία ενός Αρειανού θα μπει σκληρή στο μάτι,
  Τότε βλέπουμε πολύ πέρα από τον Πλούτωνα!
  
  Θα φτάσουμε στα ύψη του διαστήματος, βλέποντας την άκρη του σύμπαντος,
  Αυτή είναι η ανθρώπινη αποστολή μας!
  Και επομένως, τολμήστε το αγόρι για κατορθώματα,
  Άλλωστε να ξέρετε ότι η ανταμοιβή είναι θέμα κέρδους!
  Τα κορίτσια επίσης ποδοπάτησαν και χτυπούσαν τα χέρια τους. Και τα γυμνά τους πόδια είναι τόσο ευκίνητα. Και οι γυμνές γόβες αστράφτουν στον ήλιο.
  Ο Γκιούλιβερ είναι μαζί τους, στο σώμα ενός ξυπόλητου αγοριού, τόσο ζωηρού και ευδιάθετου.
  Αλλά χόρεψαν στο πρώτο νούμερο.
  Μετά αποφασίσαμε να παίξουμε χαρτιά. Και αυτό είναι επίσης μια πολύ σπουδαία δουλειά.
  Και μπορείς πραγματικά να πάρεις και να χρίσεις τον εαυτό σου. Και με τα κορίτσια στην πολύ μανία κέφι.
  Το κορίτσι πειρατής πήρε το γυμνό, παιδικό πόδι του Γκιούλιβερ στο χέρι της και άρχισε να κάνει μασάζ στη στρογγυλή, ροζ φτέρνα του.
  Το αγόρι της καμπίνας γέλασε και γουργούρισε από ευχαρίστηση. Ήταν τόσο υπέροχο. Αυτό είναι πραγματικά απλά ένα αγόρι θαύμα.
  Και τα γυμνά, πολύ όμορφα πόδια του είναι απλώς ένα θαύμα.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με χαμόγελο:
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου και υπό τον ήχο του σερφ...
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Θα χορέψουμε, είμαστε μαζί σας!
  Αυτά είναι μερικά αστεία τραγούδια. Και είναι καλό να είσαι ακόμα αγόρι. Και ταυτόχρονα δείχνεις κολοσσιαία κατορθώματα.
  Αλλά φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό που μόνο ο Γκιούλιβερ δεν έχει κάνει ακόμα.
  Και τραγούδησε και χόρευε, και έκανε χωρίσματα με γυμνά παιδικά πόδια. Το οποίο επίσης φαινόταν πολύ κουλ και σε κάποιο βαθμό απεχθή.
  Εδώ ήταν ένα αγόρι-καπετάνιος που ταξίδεψε σε πολλές χώρες και περισσότερες από μία φορές όργωσε τον ωκεανό.
  Ναι, και η διάθεσή του, ειλικρινά, είναι πολύ επιθετική.
  Αλλά γι 'αυτό δεν παίρνετε ακόμα το κορίτσι σε μια πειρατική σημαία και πυροβολείτε καρχαρίες από μικρά όπλα. Δεν είναι εύκολο να μπεις, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του.
  Το αγόρι Γκιούλιβερ, ακουμπώντας τα γυμνά του πόδια, πήρε τα παιδικά του πόδια και πυροβόλησε. Ο πυρήνας χτύπησε τον καρχαρία. Και έσπασε την πλάτη της, χτυπώντας τα σπλάχνα της. Το παιδί φώναξε:
  - Το αγόρι πήρε ένα ωραίο κουράγιο,
  Και το πλήρωμα οδηγήθηκε στο φέρετρο!
  Η κοπέλα, ο καπετάνιος των πειρατών, πήρε και άρπαξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών το αγόρι από τη μύτη του παιδιού και βρυχήθηκε:
  - Λοιπόν, αγοροκόριτσο, θέλεις να πάρεις τη θέση μου. Βλέπω πολλή φιλοδοξία σε σένα!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ απάντησε:
  - Μου ταιριάζει να είμαι τουλάχιστον μικρός, αλλά και πάλι άντρας. Και η γυναίκα είναι...
  Ένας άλλος κοκκινομάλλης πολεμιστής τραγούδησε:
  Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γυναίκες στον κόσμο, όχι,
  Ο ήλιος του Μαΐου είναι μέσα τους, η αγάπη ανθίζει μέσα τους!
  Ο Γκιούλιβερ προσέφερε με ένα πολύ γοητευτικό χαμόγελο, που είναι και παιδικό και ταυτόχρονα θαρραλέο:
  Η χώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο
  Το αίμα κυλάει σαν χείμαρρος!
  Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου πνοή
  Και μπορεί να έρθει η ευτυχία, η ειρήνη, η αγάπη!
  
  Είμαστε παιδιά του άτακτου κομμουνισμού
  Πατρίδα απεριόριστοι γιοι...
  Αν και οι ορδές του ρεβανσισμού έρχονται -
  Ας είμαστε πιστοί στη χώρα μας!
  
  Στη μεγάλη και κοσμική εποχή,
  Τα κβάζαρ πρέπει να δημιουργηθούν από το δάχτυλο...
  Τα πράγματα είναι πολύ καλά μαζί μας, πιστέψτε με,
  Παρόλο που ο στρατός της κακής κόλασης επιτίθεται!
  
  Θα σκοτώσουμε τον στρατό του επιτιθέμενου,
  Και θα δημιουργήσουμε λέιζερ από κουάρκ...
  Και ένας άνθρωπος θα γίνει οποιοσδήποτε ήρωας,
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ!
  
  Αν και τα σύννεφα φλέγονται πάνω από την Πατρίδα,
  Έτοιμος να πολεμήσει τον εχθρό...
  Ένα απόσπασμα μαχητών όπως το πιστεύουν πτητικό,
  Μην πατάτε την άκρη του κόσμου με μπότα!
  
  Γνωρίζουμε ότι ο εχθρός είναι ισχυρός και ύπουλος,
  Δεν θα του δώσουμε γη ούτε ένα διάστημα...
  Και ο άνθρωπος είναι δυνατός με ένδοξη πρόοδο
  Και πιστέψτε μόνο έναν Κύριο!
  
  Θα φτιάξουμε μεγάλο κομμουνισμό,
  Η πατρίδα θα ανθίσει...
  Αν και ο εχθρός είναι πολύ άγριος,
  Η μοίρα μας στην επίθεση είναι να προχωρήσουμε!
  
  Πρωτοπόρος γενναίος γενναίος αγόρι,
  Ότι ήταν πάντα γεννημένος για να είναι πολεμιστής...
  Το λιοντάρι δεν είναι ένα δειλό κουνελάκι,
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!
  
  Δεν ανεχόμαστε την ταπείνωση, αδέρφια,
  Για την Πατρίδα θα σταθούμε όλοι όρθιοι σαν βουνό...
  Ας μην δεχόμαστε άλλες προσβολές
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με ένα ατσάλινο χέρι!
  
  Αν όλοι ενώσουμε τα χέρια
  Τα έντομα μπορούν να νικηθούν...
  Αγία πατρίδα σαν τον ήλιο
  Και ο κυνηγός θα γίνει παιχνίδι!
  Εδώ είναι ένα τραγούδι που τραγουδούσε ένα αγόρι που ήταν μέχρι πρόσφατα καπετάνιος και είχε την αρχοντιά. Και είναι ωραίο.
  Όμως μια φρεγάτα φάνηκε στον ορίζοντα. Επιπλέον, μια μεγάλη κατηγορία - εξήντα τέσσερα όπλα. Τι είναι σοβαρά. Και έρχεται σαν χαρταετός που βλέπει κότες.
  Το κορίτσι καπετάνιος είπε:
  - Αυτή είναι μια πρόκληση για εμάς! Θα πολεμήσουμε ή...
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά είπε:
  "Η απόδραση αποκλείεται!"
  Ένα κορίτσι με γαλάζια μαλλιά, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της που άστραφταν και άστραφταν, τραγούδησε:
  Πρέπει να σεβόμαστε, να φοβόμαστε,
  Τα κατορθώματα των κοριτσιών δεν μπορούν να μετρηθούν...
  Τα κορίτσια πάντα ξέρουν να παλεύουν
  Μπορούν να γαμήσουν σαν ένα σάκο γαϊδουράκι!
  Και έδειξε τη μακριά και δαγκωτή γλώσσα της.
  Λοιπόν, μια φορά θα υπάρξει μια μάχη, οπότε γιατί να μην δείξετε την πολύ επιθετική σας ιδιοσυγκρασία. Και θα είναι πολύ οδυνηρό για τους εχθρούς. Ναι, και οι φίλοι θα είναι λυπημένοι.
  Και η μάχη φυσικά απαιτεί την επιλογή του κατάλληλου τόπου και ελιγμού.
  Και τώρα τα κορίτσια κινούν πολύ έξυπνα την μπριγκαντίνα τους και ταυτόχρονα δεν ξεχνούν να τραγουδούν.
  Είστε μέλος της Komsomol της Πατρίδας,
  Σου αρέσει να πολεμάς γενναία για το Ξωτικό...
  Θα μπορέσετε να βοηθήσετε την Πατρίδα,
  Ο ιππότης δεν είναι με την ψυχή του μπουμπούν!
  
  Το κορίτσι είναι μια όμορφη τραγουδίστρια
  Ορμώντας μέσα από τις χιονοστιβάδες ξυπόλητοι...
  Είσαι η λαμπερή βασίλισσα -
  Χτύπησε το Orkolf με τη γροθιά σου!
  
  Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι,
  Διέλυσε καμιά δεκαριά στρατιώτες...
  Ο Φύρερ θα πληρωθεί σύντομα,
  Ο ιππότης θα ετοιμάσει το πολυβόλο!
  
  Είμαστε κορίτσια στη μάχη της Komsomol,
  Εξετάστε τους μεγαλύτερους μαχητές στη μάχη ...
  Η φωνή των καλλονών είναι ηχηρή,
  Ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατεράδες!
  
  Κάτω από το Elfsquay πολέμησαν πολύ σκληρά,
  Και μπόρεσαν να κρατήσουν γενναία τα κακά ορκ...
  Εμείς τα κορίτσια κερδίζουμε ξεκάθαρα
  Περνώντας όλες τις εξετάσεις μόνο για πέντε!
  
  Σαν τυφώνες στις φλέβες μας
  Αστραπές στις φλέβες ξέρετε...
  Θα υπάρχουν πολύ δυνατές χώρες στον κόσμο,
  Από αρκούδες, σκύλους και μαϊμούδες!
  
  Η Βέρμαχτ δεν θα γονατίσει τα κορίτσια,
  Δεν θα σκύψουμε ποτέ, ξέρετε...
  Ο Στάλιν και ο πιο σοφός Λένιν είναι μαζί μας,
  Να περάσουν οι αιώνες και τα χρόνια!
  
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν από φωτόνια,
  Η ζωή χωρίς θάνατο γέννησε την αιωνιότητα...
  Ξέρουμε τη σειρά, θα φτιάξουμε μια νέα,
  Και ένα χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του από πάνω μας!
  
  Υπάρχουν πολλοί ήρωες στο πατρώνυμο,
  Τα μέλη της Komsomol είναι πάντα τα πρώτα...
  Ο στρατός βαδίζει σε τρομερό σχηματισμό,
  Προστατεύοντας τα ξωτικά της πόλης!
  
  Πολεμάμε τον Fritz κάτω από τον Elfsquay,
  Και μπόρεσαν να υπερασπιστούν την πρωτεύουσα ...
  Η κοπέλα πέταξε το πακέτο με το γυμνό της πόδι,
  Και ας πυροβολήσουμε στα τέρατα!
  
  Κουρέψαμε πολλούς ορκιστές,
  Πολλοί πανκ κόπηκαν...
  Περαιτέρω περιστρεφόμενα μίλια
  Κόψαμε τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Βγάλαμε όλα τα δόντια του Orctler,
  Ο Πρόεδρος του Δράκου ηττήθηκε...
  Το κορίτσι άνοιξε τα χείλη της
  Ο μεγάλος Αρμαγεδδώνας φούντωσε!
  
  Μην δίνετε έλεος στον Φύρερ
  Εσείς κορίτσια είστε πάντα γενναία...
  Γενναιόδωρες ανταμοιβές περιμένουν τις ομορφιές,
  Και πιστέψτε ότι έχουμε ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!
  
  Ο Θεός ο Δημιουργός όλων των κόσμων του σύμπαντος,
  Πήρε ευλογίες τον ελφινιστή...
  Με τη δύναμή του στις μάχες αναλλοίωτη,
  Το κορίτσι συνθλίβει τον κακό ορκισμό!
  
  Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι,
  Και γύρισε τον τρομερό "Τίγρη" ...
  Και μετά τα πίεσε στα σχοινιά,
  Η καλλονή ξέρει πολλά παιχνίδια!
  
  Έτσι οι Ορκιστές έφυγαν γρήγορα,
  Τι τανκς και οβίδες έριχναν...
  Βλέπουμε τον κομμουνισμό να δίνεται,
  Και κούρεψαν μια ολόκληρη σειρά από τρολ!
  
  Λοιπόν αυτό που πήρες okrshis,
  Το Στάλινγκραντ στάθηκε στο λαιμό σου...
  Περνάμε περίφημα μίλια,
  Και τώρα ο Σβάρογκ ο Μέγας είναι χαρούμενος!
  
  Σύντομα θα έρθει η πίστη του Ιησού
  Και άλλοι όμορφοι θεοί...
  Τα ξωτικά θα αναπτύξουν το φως της τέχνης,
  Εκτροφή, λύκοι και κακοί ελέφαντες!
  
  Επιτέλους θα γίνουμε ένα
  Στη δόξα του Είδους του σοφού Πατέρα,
  Τα κορίτσια στις μάχες είναι ανίκητα,
  Θα είμαστε στην πίστη της Lada μέχρι τέλους!
  Έτσι τραγουδούσαν οι πολεμιστές και οι πειρατές. Λοιπόν, φυσικά, ο Γκιούλιβερ δεν καταλάβαινε τα πάντα. Σκέφτηκε ότι αν τον αιχμαλωτίσουν, τότε φυσικά θα τον χτυπούσαν με ξύλα στις γυμνές, παιδικές γόβες του. Επιπλέον, τα χτυπήματα θα είναι δυνατά και ταυτόχρονα, για να μην σακατέψουν. Και τότε ο δήμιος θα σηκώσει καυτές λαβίδες και θα αρχίσει να σπάει τα κόκαλα του αγοριού. Και ο Γκιούλιβερ φυσικά δεν θα το βρει λίγο.
  
  
  Αυτό συμβαίνει στα αιώνια αγόρια όταν γίνονται πειρατές. Αν και η ομάδα εδώ είναι πολύ καλή - μόνο κορίτσια με μπικίνι. Και ταυτόχρονα ορμούν και ταράζουν, αναβοσβήνουν ξυπόλητες, στρογγυλές, ροζ γόβες.
  Το πήρε ο καπετάνιος και τραγούδησε:
  Τα κορίτσια είναι διαφορετικά
  Και είναι όλοι τους υπέροχοι...
  Οι θηλές του στήθους τους είναι κόκκινοι,
  Και είναι πολύ απομακρυσμένοι!
  Λοιπόν, τα αγόρια είναι αιματηρά,
  Κτυπούσαν τα τρολ με κακά χτυπήματα!
  Και αν βρεθεί ένα ορκ,
  Αυτό θα σας χτυπήσει πολύ!
  
  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΑ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ένας πολύ όμορφος νεαρός Slavka βγαίνει σε δημοπρασία. Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, ένας όμορφος άντρας με εξέχοντες μύες γδύνεται και πωλείται σε γυναίκες για πολλά χρήματα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, ο επικεφαλής διευθυντής ανακοίνωσε την έναρξη της δημοπρασίας. Για ένα βράδυ, μια νεαρή, όμορφη, μυώδης παρθένα πουλήθηκε σε μια γυναίκα. Φυσικά, εννοούσε ότι αυτή είναι μια παράδοση για όλες τις νέες στρίπερ.
  Αλλά ο νεαρός άνδρας ήταν τόσο όμορφος και σέξι που μαζεύτηκε μια ολόκληρη τεράστια αίθουσα για γυναίκες. Και οι άνδρες απλά δεν επιτρέπονταν. Και αυτό φυσικά από τη μια περιόριζε τα κέρδη, αλλά από την άλλη άρεσε στους ζιγκολούς.
  Εξάλλου, τα περισσότερα αρσενικά αγαπούν τα θηλυκά. Επιπλέον, συχνά οι νέοι άνδρες δεν πειράζουν να κάνουν έρωτα με μια πιο έμπειρη ηλικιωμένη γυναίκα.
  Εδώ, πατώντας τις μπότες του, ένα αγόρι καλυμμένο με καλύμματα, που μόλις είχε ενηλικιωθεί, ανέβηκε στο βάθρο. Και φαίνεται ακόμα νεότερος. Ήταν τελείως κλεισμένος, αλλά τον έβλεπαν ήδη πολλές γυναίκες στα ίδια μαγιό και να καίγεται από ενθουσιασμό.
  Και αυτές οι κυρίες άναψαν. Ο ίδιος ο Σλάβκα ανατρίχιασε επίσης. Η καρδιά του νεαρού του χτυπούσε σαν τύμπανο κατά τη διάρκεια της μάχης. Πουλάνε ένα άτομο - σαν κάποιο είδος ζώου.
  Και πρέπει να ειπωθεί τόσο ασυνήθιστο και μοναδικό.
  Σε κάθε πλευρά του νεαρού στεκόταν ένα κορίτσι με μαύρα δερμάτινα κοστούμια, μπότες και γάντια και κόκκινες μάσκες στα πρόσωπά τους. Θα πρέπει σταδιακά να εκθέσουν τον όμορφο νεαρό για να στρίψουν ακόμη περισσότερο το λάγνο κοινό. Οι γυναίκες μερικές φορές ξεπερνούν τους άντρες σε ασέβεια και δίψα για σεξ, και ο οργασμός τους είναι πολύ πιο δυνατός και μεγαλύτερος. Επομένως, δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς που τόσοι πολλοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν για να δουν ένα νεαρό, πολύ όμορφο αρσενικό και, στη συνέχεια, αν το επιτρέπουν τα χρήματα, μπορούν να το αγοράσουν.
  Ο Warbler ένιωσε έναν πολύ δυνατό ενθουσιασμό και τη μυρωδιά ενός ακριβού αρώματος, που έστρεψε ακόμη περισσότερο τον υπερσεξουαλικό νεαρό.
  Εδώ είναι ο κύριος διευθυντής που ανακοινώθηκε:
  - Ο άνδρας Vyacheslav Kotovsky βγήκε σε δημοπρασία. Δεκαοχτώ χρονών, σωματικά απόλυτα υγιής. Πολύ όμορφος, με καμπύλες, νέος στο στριπ μπαρ και σέξι. Μόνο για μια νύχτα με μια γυναίκα που μπορεί να του κάνει τα πάντα - απλά μην σκοτώσεις ή ακρωτηριάσεις!
  Παραδοσιακά, η τιμή εκκίνησης είναι δέκα δολάρια!
  Και δύο κορίτσια με δερμάτινα κοστούμια, μπότες και μάσκες αφαίρεσαν προσεκτικά το πρώτο εξώφυλλο.
  Το πανέμορφο ψηλό μέτωπο του νεαρού ήταν εκτεθειμένο και τα χρυσά, μακριά κύματα των μαλλιών του.
  Η σκέψη ότι τώρα θα ήταν γυμνός μπροστά σε πολλές εκατοντάδες λάγνες γυναίκες είχε μια συναρπαστική επίδραση στη Σλάβκα και ανατρίχιασε.
  Αυτό το τρέμουλο, προκάλεσε την αίσθηση ότι μια παρθένα βγήκε σε δημοπρασία, που ενθουσιάζει τόσο πολύ τις γυναίκες.
  Και ακούστηκαν κραυγές:
  - Δεκαπέντε δολάρια!
  - Είκοσι!
  - Είκοσι πέντε!
  - Τριάντα!
  Μια χοντρή αγελάδα γάβγισε:
  -Πενήντα!
  Μια άλλη γκόμενα σφύριξε:
  - Εξήντα!
  Ακούστηκε ένα ουρλιαχτό:
  - Εβδομήντα!
  - Ογδόντα!
  - Ενενήντα!
  - Εκατό!
  Έγινε μια παύση. Το αγόρι έπρεπε να συνεχίσει να εκθέτει σταδιακά, κάτι που άναψε το ωραίο φύλο.
  Εδώ είναι δύο κορίτσια που αφαίρεσαν το πέπλο από το κάτω μέρος του προσώπου τους. Άνοιξε μια όμορφη μύτη, ένα χαριτωμένο στόμα και ένα θαρραλέο πηγούνι νεαρού άνδρα, καθώς και ένας λαιμός.
  Οι γυναίκες επευφημούσαν.
  Ένας μουρμούρισε:
  - Εκατόν είκοσι!
  Ένας άλλος έτριξε:
  - Εκατόν τριάντα!
  Ο τρίτος φώναξε:
  - Εκατόν πενήντα!
  Η χοντρή γυναίκα σφύριξε:
  - Εκατόν ογδόντα!
  Και μια αρκετά νέα και ευχάριστη γυναίκα είπε:
  - Διακόσια!
  Έγινε άλλη μια παύση. Οι υπηρέτριες ξεγύμνωσαν τώρα τους ώμους και τα χέρια του νεαρού. Ήταν μυώδεις, όμορφοι και χαριτωμένοι στο σχήμα. Όχι bodybuilder, αλλά καστ, όμορφος μαχητής. Και το δέρμα είναι τόσο σαγηνευτικά λαμπερό.
  Η γυναίκα που έμοιαζε με ιπποπόταμο μουρμούρισε:
  - Διακόσια πενήντα!
  Η γυναίκα είπε λίγο πιο ευχάριστα:
  - Διακόσια εβδομήντα!
  Ένα άλλο νεαρό κορίτσι έτριξε:
  - Τριακόσια!
  Η γυναίκα, αντίθετα, γρύλισε στην ηλικία της:
  - Τριακόσια πενήντα!
  Η εκπρόσωπος του ωραίου φύλου εξέδωσε:
  -Τετρακόσια!
  Η ίδια η νεαρή γυναίκα, προφανώς στρίπερ, γρύλισε:
  - Τετρακόσια πενήντα!
  Υπήρχαν πολλές νέες και όμορφες γυναίκες στην αγορά. Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί χρειάζονται διεφθαρμένα και φθαρμένα ζιγκολό, από τα οποία μπορείς να κολλήσεις μόλυνση.
  Μια πολύ αξιοσέβαστη κυρία είπε:
  - Πεντακόσια!
  Και έγινε πάλι μια παύση. Το ποσό εξακολουθεί να μην είναι τόσο μεγάλο, ειδικά δεδομένου του πληθωρισμού του δολαρίου. Ναι, και ανυπομονώ να δω κάθε λογής κυρίες, ως μια νεαρή, όμορφη ζιγκολό να γδύνεται.
  Εδώ είναι δύο κορίτσια με αυστηρά κοστούμια, μπότες και μάσκα, που βγάζουν άλλο ένα πέπλο.
  Και ολόκληρος ο κορμός ενός πολύ όμορφου και ανάγλυφου αγοριού είναι γυμνός. Και μπορείτε να δείτε τους κοιλιακούς του, που είναι απλωμένοι σαν εισροές σοκολάτας. Και τι λεία, λαμπερή επιδερμίδα που λάμπει στο προσκήνιο.
  Μια από τις γυναίκες είπε:
  - Εξακόσιες!
  Ένας άλλος χτύπησε:
  - Εφτακόσια!
  Ο τρίτος μουρμούρισε:
  - Οχτακόσια!
  Η ηλικιωμένη γυναίκα γρύλισε:
  - Εννιακόσια!
  Μια αρκετά νέα και όμορφη γυναίκα με διαμαντένια σκουλαρίκια σφύριξε:
  - Χίλια!
  Και έγινε πάλι μια παύση. Όλοι ανυπομονούσαν να δουν τι θα γινόταν μετά. Αυτός ο νεαρός είναι απλά καταπληκτικός. Καλύτερος από κάθε Απόλλωνα.
  Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Έλενα τον θαύμασε, αλλά δεν έχει μπει ακόμα σε παζάρι. Στην πραγματικότητα, το πιο ενδιαφέρον θα είναι στο τέλος. Και τώρα πού να βιαστείς. Αυτό είναι πράγματι ένα πολύτιμο αγαθό. Αν και, από την άλλη, η Έλενα είναι ακόμα τόσο όμορφη και σέξι που αν κουνήσει τους γοφούς της, θα έρθει τρέχοντας ένα ολόκληρο κοπάδι χαριτωμένων νεαρών που θα πληρώσουν και χρήματα για σεξ μαζί της.
  Και δύο κορίτσια με δερμάτινα κοστούμια και μάσκες άρχισαν πάλι να παίρνουν ένα άλλο πέπλο από τον όμορφο Σλάβικ.
  Και έτσι εξέθεσαν τα μυώδη, όμορφα διαμορφωμένα πόδια του μέχρι τα γόνατα. Και μαγιό. Το αγόρι ήταν τόσο ενθουσιασμένο που η ανδρική του τελειότητα φούσκωσε. Και ήταν μεγάλο, και επέτρεψε στη γυναίκα να δώσει απόλυτη χαρά.
  Ένα βουητό σάρωσε το χολ.
  Η γυναίκα ιπποπόταμος μουρμούρισε:
  - Μιάμιση χιλιάδα!
  Περισσότερα slender έδωσε έξω:
  - Δύο χιλιάδες!
  Η γυναίκα με τη μάσκα της γάτας έγραψε στο Twitter:
  -Διακόσια πεντακόσια!
  Η καλυμμένη γυναίκα είπε:
  - Τρεις χιλιάδες!
  Η γυναίκα με τα διαμαντένια σκουλαρίκια είπε:
  - Τριακόσια πεντακόσια!
  Η γριά μουρμούρισε:
  - Τέσσερις χιλιάδες!
  Το κορίτσι, που φαινόταν πολύ νέο, τσίριξε:
  - Τεσσεράμισι!
  Και μια γυναίκα καλυμμένη με πέπλο κελαηδούσε:
  - Πέντε χιλιάδες!
  Και έγινε πάλι μια παύση. Αυτή τη φορά σε ένα βράδυ με το ζιγκολό ονομάστηκε ένα αξιοπρεπέστατο ποσό. Για πέντε χιλιάδες δολάρια μπορείτε να νοικιάσετε πενήντα ιερόδουλες όχι του χειρότερου επιπέδου. Και ένα συνηθισμένο, έμπειρο ζιγκολό κοστίζει διακόσια δολάρια για δύο ώρες. Λοιπόν, άλλα είναι πιο ακριβά και άλλα είναι φθηνότερα. Και τώρα το ποσό έχει γίνει τακτοποιημένο, και όχι τόσο μικρό. Επιπλέον, υπάρχει πόλεμος, το ρωσικό ρούβλι πέφτει και το δολάριο αυξάνεται σε τιμή. Δεν υπάρχει χρόνος για λίπος, θα ζούσα!
  Αλλά φυσικά δεν έχουν στρωθεί ακόμα όλα τα ατού. Τα κορίτσια βγάζουν τις μεγάλες μπότες από τα πόδια του αγοριού. Και εκθέτουν χαριτωμένο σχήμα, παρόμοιο με κοριτσίστικα πόδια. Και χωρίς μαλλιά - σαν χάλκινο άγαλμα. Μαυρισμένος, ξυπόλυτος, ένας υπέροχος νεαρός άνδρας, τρελαίνει πολλές γυναίκες.
  Και η αίθουσα βρυχάται ξανά.
  - Εξι χιλιάδες! - Φώναξε η αξιοσέβαστη κυρία.
  Η νεαρή κοπέλα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Επτά χιλιάδες!
  Μια νεαρή αλλά χοντρή γυναίκα με ένα δυσάρεστο πρόσωπο γρύλισε:
  - Οκτώ χιλιάδες!
  Μια νεότερη και πιο όμορφη γυναίκα με διαμαντένια σκουλαρίκια έγραψε στο Twitter:
  - Εννέα χιλιάδες!
  Και μια γυναίκα της οποίας η ηλικία είναι αδύνατο να προσδιοριστεί λόγω του χοντρού πέπλου που κελαηδούσε:
  - Δέκα χιλιάδες!
  Η φωνή της όμως ήταν νεανική. Και ο Σλάβα εμψύχωσε. Το να σκέφτεσαι ότι το σεξ με μια μουσουλμάνα για τέτοια χρήματα είναι υπέροχο! Και έχει ήδη δυόμισι χιλιάδες δολάρια στην τσέπη του.
  Αλήθεια, δεν είναι μόνο αυτό. Το αγόρι, μυώδες, πολύ όμορφο, που έλαμπε σαν άγαλμα αρχαίου Έλληνα θεού, βρισκόταν μέσα σε μαγιό. Και η όμορφη αξιοπρέπειά του ήταν ακόμα ορατή σε όλο της το μεγαλείο.
  Και δύο κορίτσια με κόκκινα κοστούμια και μάσκες πήραν και με μια κομψή, ομαλή κίνηση αφαίρεσαν τα μαγιό από τον νεαρό.
  Μια λωρίδα υφάσματος έπεσε στα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη και πολύ χαριτωμένα, σαγηνευτικά πόδια του αγοριού, εκθέτοντας εντελώς τη Σλάβκα.
  Ένιωσε μια βαθιά αίσθηση ντροπής. Κοκκινίζοντας σαν νεαρή παρθένα που δεν έχει γευτεί ποτέ γυναικείο κορμί.
  Ο Warbler ανατρίχιασε, η καρδιά του χτυπούσε σαν πέτρες σε κουδουνίστρα.
  Και το ταρακούνημα, η ντροπή και η εμφανής αμηχανία του είχαν μια μαγευτική επίδραση στις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα τόσο γλυκό, απίστευτα όμορφο αγόρι με χρυσαφένια μαλλιά, και εκτός αυτού, μια παρθένα που κάνει το ωραίο φύλο να τρέμει από μαρασμό.
  Μια γυναίκα χοντρή σαν ιπποπόταμος φώναξε:
  - Δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια!
  Η γυναίκα είπε λίγο πιο αδύνατη:
  - Είκοσι χιλιάδες!
  Η γυναίκα με το φόρεμα του μοναχού μουρμούρισε:
  - Είκοσι-πέντε χιλιάδες!
  Η νεαρή κοπέλα τσίριξε:
  - Τριάντα χιλιάδες!
  Η ηλικιωμένη γυναίκα γρύλισε:
  - Τριάντα πέντε!
  Μια γυναίκα με διαμαντένια σκουλαρίκια και αρκετά ευχάριστη έδειξε:
  - Σαράντα!
  Μια άλλη εκπρόσωπος του ωραίου φύλου με ένα μεγάλο περιδέραιο από επιλεγμένα μαργαριτάρια γύρω από το λαιμό της τσίριζε:
  - Σαράντα πέντε χιλιάδες!
  Και τέλος, μια γυναίκα με πέπλο και με μια αρκετά νεανική φωνή απέδωσε, σκληρά και ξεκάθαρα:
  - Πενήντα χιλιάδες!
  Ως συνήθως, έγινε μια παύση στον στρογγυλό αριθμό. Μάλιστα, για ένα τέτοιο ποσό μπορείς να αγοράσεις ένα καλό και καινούργιο αυτοκίνητο. Ή νοικιάστε πεντακόσιες όχι τις χειρότερες ιερόδουλες για μια ώρα. Ή διακόσια πενήντα έμπειρα αρσενικά ζιγκολό για δύο ώρες, ή πεντακόσια όχι και τόσο έμπειρα και κλασάτα. Αξίζει τον κόπο να ξεκινήσετε.
  Επιπλέον, αυτός ο νεαρός όμορφος μπορεί να νοικιαστεί αργότερα για μικρότερο ποσό.
  Η Έλενα, που περίμενε τόσο καιρό, έτρεμε από την ανυπομονησία. Πόσο όμορφος είναι. Και συγχρόνως κοκκινίζει σαν νεαρό κορίτσι, και τρέμει σαν αρνί μπροστά στη σφαγή.
  Ο οικονόμος σήκωσε το σφυρί της και άρχισε να λέει:
  - Πενήντα χιλιάδες δολάρια φορές! Πενήντα χιλιάδες δολάρια δύο... Πενήντα χιλιάδες δολάρια...
  Η Έλενα φώναξε με τη δική της φωνή:
  - Εξήντα χιλιάδες!
  Όλοι γύρισαν. Είδαμε μια λεπτή γυναίκα με μάσκα. Και με πολύ ευχάριστη και οικεία φωνή.
  Η Σλάβκα ήθελε πολύ αυτή την καλλονή, καλυμμένη με μάσκα, να τον αγοράσει τουλάχιστον για ένα βράδυ.
  Και τότε η συνάντηση με την Άραβα τον τρόμαξε. Στην ίδια την Ανατολή διακρίνεται η σκληρότητα. Και μπορεί να υπάρχουν απλώς τρομερές διαστροφές. Αν και δεν μπορεί να σκοτωθεί και να ακρωτηριαστεί, πρέπει να κάνει ό,τι του ζητήσει η γυναίκα που τον αγόρασε.
  Και μην αρνηθείς τίποτα.
  Ωστόσο, η ομορφιά στο πέπλο δεν προσπάθησε να υποχωρήσει:
  - Εβδομήντα χιλιάδες!
  Η Έλενα μουρμούρισε:
  - Ογδόντα!
  Η κλειστή γυναίκα πέταξε απότομα:
  - Εκατό χιλιάδες δολάρια!
  Ένα βουητό σάρωσε το χολ. Ναι, το ποσό για μία μόνο βραδιά με ζιγκολό δεν έχει προηγούμενο. Όταν όμως γίνεται μια δημοπρασία, προκύπτει ο ενθουσιασμός της διαπραγμάτευσης, που είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει.
  Και πολλές γυναίκες δεν έχουν ακόμη συζύγους. Είτε είναι χήρες, είτε έκαναν το δικό τους κεφάλαιο, είτε κατάφεραν να λάβουν κληρονομιά πριν παντρευτούν. Ή πλασματικοί σύζυγοι.
  Υπήρχε λοιπόν κάποιος να μπει στο παζάρι.
  Το νεαρό κορίτσι φώναξε:
  - Εκατόν δέκα χιλιάδες!
  Η καλυμμένη γυναίκα γρύλισε:
  - Εκατόν είκοσι!
  Η γυναίκα με τα διαμαντένια σκουλαρίκια είπε:
  - Εκατόν πενήντα!
  Τότε η γυναίκα με το πέπλο φώναξε:
  - Διακόσιες χιλιάδες!
  Η Έλενα γρύλισε με πάθος:
  - Διακόσια πενήντα!
  Το κορίτσι με το ρουμπινί κολιέ είπε:
  - Τριακόσιες χιλιάδες!
  Η χοντρή γυναίκα ούρλιαξε:
  - Τετρακόσιες χιλιάδες!
  Τότε η γυναίκα με την μπούρκα φώναξε στα πνεύμονά της:
  - Εκατομμύρια δολάρια!
  Αυτό είναι ήδη ένα σοβαρό και μεγάλο ποσό. Για τέτοια ποσά αγοράζουν πίνακες ζωγραφικής, καθαρόαιμα άλογα ή μια ολόκληρη στρατιά ιερόδουλων. Για το βράδυ μπορείτε να παραγγείλετε μια ελίτ ιερόδουλη για χίλια. Επιπλέον, το ρούβλι πέφτει και υπάρχει πόλεμος, και αναμένεται ότι θα χειροτερέψει.
  Έγινε μια βαριά παύση. Για τον δισεκατομμυριούχο σύζυγο της Έλενας, ένα εκατομμύριο δολάρια δεν είναι τόσο θανατηφόρο ποσό. Αλλά μόνο για τον άντρα μου. Και είναι πολύ προφανές για εκείνη. Και ένα ολόκληρο εκατομμύριο που έχει φύγει από τους λογαριασμούς δεν μπορεί τόσο εύκολα να κρυφτεί και να μην δικαιολογηθεί.
  Και άλλες γυναίκες ήταν εμφανώς αμήχανα με ένα τέτοιο ποσό.
  Ο αεροσυνοδός σήκωσε το σφυρί και άρχισε να ψέλνει:
  - Ένα εκατομμύριο δολάρια μια φορά, ένα εκατομμύριο δολάρια δύο, ένα εκατομμύριο δολάρια τρεις...
  Η Έλενα ούρλιαξε δυνατά:
  - Ένα εκατομμύριο δολάρια και άλλο ένα δολάριο!
  Διαχειριστής εκκίνησης:
  - Ένα εκατομμύριο δολάρια και άλλο ένα δολάριο φορές ... Ένα εκατομμύριο ...
  Η γυναίκα με τη μπούρκα γάβγισε:
  - Δύο εκατομμύρια δολάρια!
  Ένα βουητό σάρωσε το χολ. Το ποσό ήταν τέτοιο που μπορούσες να νοικιάσεις δέκα χιλιάδες επαγγελματικά ζιγκολό για δύο ώρες ή είκοσι χιλιάδες ιερόδουλες για μια ώρα. Για τέτοια ποσά αγοράστηκαν πίνακες ζωγραφικής, ακριβοί καθαρόαιμοι επιβήτορες και είναι ήδη δυνατό να χτιστεί μια βίλα και να μην αποκτηθεί το μικρότερο γιοτ. Και μόνο για ένα βράδυ.
  Ο Σλάβα έμεινε άναυδος, και τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα: τόσο κοστίζει ακόμα! Μία περιουσία.
  Ένα από τα νεαρά κορίτσια από την αίθουσα, πιθανώς να υποκύψει στον ενθουσιασμό της διαπραγμάτευσης, στα πνεύμονά της:
  - Δύο εκατομμύρια και ένα δολάριο!
  Ο διευθυντής άρχισε να φωνάζει:
  - Δύο εκατομμύρια και ένα δολάριο φορές! Δύο εκατομμύρια και ένα δολάριο δύο! Δύο εκατομμύρια και ένα δολάριο - τρία ...
  Η γυναίκα με την μπούρκα φώναξε:
  - Πέντε εκατομμύρια!
  Ακούστηκε ένα θόρυβο στην αίθουσα ανάμεσα στις γυναίκες. Αυτό είναι ήδη ένα κολοσσιαίο ποσό, θα έλεγε κανείς μια περιουσία. Και όλα αυτά σε μία μόνο νύχτα. Μπορείς να πεις τρελό. Μέχρι και πέντε εκατομμύρια!
  Ο τσούχτρας, του οποίου το κεφάλι στριφογύριζε, και κόκκινος από την αμηχανία, τρέμοντας από ντροπή και ενθουσιασμό, το αγόρι γρύλισε:
  Φοβάμαι αυτό το σκοτάδι, απελπιστικό και τρομερό,
  Από εκεί που δεν θα επιστρέψω ποτέ...
  Είναι ένα αστείο, τι ωραίο αστείο
  Και ένα όνειρο είναι όνειρο, και τώρα ξυπνάω!
  Και ο αρχισυνοδός άρχισε να ανακοινώνει:
  - Πέντε εκατομμύρια δολάρια φορές! Πέντε εκατομμύρια δολάρια - δύο! Πέντε εκατομμύρια δολάρια τρία...
  Τότε μια από τις γυναίκες με διαμαντένια σκουλαρίκια πήρε και έδωσε έξω:
  - Πέντε εκατομμύρια και ένα δολάριο!
  Ένα βουητό σάρωσε το χολ. Τα ποσά ήταν απλά τρελά. Αν και, για παράδειγμα, τον περασμένο αιώνα, κάποιος από την Ιαπωνία πλήρωσε εκατόν τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για έναν πίνακα του Βαν Γκογκ, σημειώνοντας ρεκόρ. Αλλά τι είδους εικόνα ήταν εκεί: μια μπλούζα! Δεν είναι περίεργο που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει τον Βαν Γκογκ όσο ζούσε.
  Αλλά και πάλι, για ένα βράδυ με ένα ζιγκολό, πληρώνεις τόσα πολλά.
  Η οικονόμος σήκωσε ξανά το σφυρί της και άρχισε να ψέλνει:
  - Πέντε εκατομμύρια και ένα δολάριο - ένα! Πέντε εκατομμύρια και ένα δολάριο - δύο! Πέντε εκατομμύρια και ένα δολάριο - τρία ...
  Η γυναίκα με την μπούρκα φώναξε:
  - Δέκα εκατομμύρια δολάρια!
  Άλλος ένας θόρυβος στην αίθουσα. Και μερικές γυναίκες δεν μπορούσαν πλέον να συγκρατηθούν και άρχισαν να κολλάνε τα δάχτυλά τους ή τους δονητές ανάμεσα στα πόδια τους, για να ανακουφίσουν τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Τους πήρε λοιπόν αυτό το αδιανόητο παζάρι. Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.
  Η δόξα τρελάθηκε: δέκα εκατομμύρια δολάρια! Και το ένα τέταρτο αυτού του ποσού του ανήκει. Όχι μόνο θα πληρώσει τη μαφία, αλλά και η ίδια θα γίνει πλούσιος και σεβαστός άνθρωπος. Και τότε θα περιμένει ένα πολύ λαμπρό μέλλον. Η γυναίκα κάτω από τη μπούρκα είχε μια νεανική, ευχάριστη φωνή και δεν είναι καν ξεκάθαρο τι την εμποδίζει να κινηματογραφεί άντρες για το τίποτα. Είναι αλήθεια ότι σε πολλές γυναίκες αρέσει να έχουν πλήρη εξουσία πάνω στους άνδρες και να τους κουμαντάρουν στο κρεβάτι. Και έτσι αντί για δονητή, ή άντρες από το δρόμο αγοράζουν ζιγκολό.
  Και ο Σλάβα είναι ακόμα τόσο νέος και όμορφος. Και όταν χαμογελάει, πόσο λαμπερά είναι τα δόντια του. Πράγματι, ένας εξαιρετικά ευχάριστος και χαριτωμένος νεαρός άνδρας. Λοιπόν, πώς να το ξεπεράσεις και να το ξεπεράσεις; Αυτό είναι πραγματικά το μεγαλύτερο δώρο στο σύμπαν.
  Το ποσό ήταν ήδη απαγορευτικό. Και να διακόψει μια τέτοια πολύ επικίνδυνη.
  Και η οικοδέσποινα άρχισε να λέει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δέκα εκατομμύρια δολάρια φορές! Δέκα εκατομμύρια δολάρια δύο! Δέκα εκατομμύρια δολάρια τρία...
  Η Έλενα, πριν πέσει το σφυρί, φώναξε απελπισμένη:
  - Έντεκα εκατομμύρια!
  Ο θόρυβος στην αίθουσα είναι πιο δυνατός. Μια από τις γυναίκες αναφώνησε:
  - Εδώ είναι ένας έμπορος με φούστα!
  Η Σλάβκα μουρμούρισε:
  - Το ζιγκολό σου είναι πιο ακριβό,
  Τι πραγματικά αξίζει!
  Ο αεροσυνοδός σήκωσε το σφυρί και άρχισε να ψέλνει:
  - Έντεκα εκατομμύρια φορές, έντεκα εκατομμύρια δύο! Έντεκα εκατομμύρια τρία...
  Εδώ η Έλενα τρόμαξε. Δεν είχε προσωπικά τέτοιο ποσό, φώναζε μόνο από το πείσμα της. Και αν το μάθει ο άντρας της, τότε θα της συμβεί. Αν και σε περίπτωση διαζυγίου, μάλλον θα συνεχίσει να μηνύσει κάποιο μέρος του κράτους. Και γίνε ελεύθερος. Και τουλάχιστον θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, κάτι που θα είναι εξαιρετικά κουλ.
  Και να μην την αφήσει ο άντρας της από τη Μόσχα - για να πεθάνει νωρίτερα, το κάθαρμα!
  Αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο πριν χτυπήσει το σφυρί για τρίτη φορά, η γυναίκα με το πέπλο κελαηδούσε:
  - Είκοσι εκατομμύρια δολάρια!
  Οι κυρίες τινάχτηκαν και μπήκαν μέσα. Περιπατητής. Και τότε η Έλενα ένιωσε ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Αυτή η καλυμμένη κυρία είναι πιθανώς υπέροχα πλούσια. Αφήστε την λοιπόν να ξεφύγει για το καπρίτσιό της. Αφήστε τον να πληρώσει πλήρως για την ευχαρίστηση ενός χαριτωμένου, χαριτωμένου και μυώδους αγοριού.
  Και η Έλενα είπε:
  - Εκατό εκατομμύρια δολάρια!
  Η αίθουσα ξεκίνησε και ούρλιαξε. Ουάου! Λοιπόν, το ποσό για τη βραδιά με ένα πολύ όμορφο και με καμπύλες αγόρι. Σε ποιο βαθμό χρειάζεται να είσαι λάγνος ή ερωτευμένος, για να επενδύσεις σε ένα νεαρό ζιγκολό τόσο άγριο ποσό.
  Ο αεροσυνοδός σήκωσε το σφυρί και άρχισε να λέει:
  - Εκατό εκατομμύρια δολάρια φορές! Εκατό εκατομμύρια δολάρια δύο! Τριακόσια εκατομμύρια δολάρια...
  Η γυναίκα με την μπούρκα φώναξε:
  - Διακόσια εκατομμύρια! - Και πρόσθεσε. - Τέλος στο τσίρκο. Δεν έχεις τέτοιο ποσό και θα ξεφτιλιστείς!
  Η Έλενα μουρμούρισε:
  - Πώς το ξέρεις αυτό?
  Η γυναίκα με το πέπλο απάντησε:
  - Ξέρω! Όταν λέω, ξέρω!
  Ο οικονόμος σήκωσε το σφυρί της και άρχισε να λέει:
  - Διακόσια εκατομμύρια δολάρια φορές! Διακόσια εκατομμύρια δολάρια δύο! Διακόσια εκατομμύρια δολάρια τρία...
  Τότε μια από τις γυναίκες στην αίθουσα έτριξε:
  - Διακόσια εκατομμύρια και ένα δολάριο!
  Ο διευθυντής υπενθύμισε:
  - Εάν δεν πληρώσετε το ποσό στο ακέραιο, θα σας πετάξουν έξω και δεν θα σας επιτρέψουν ποτέ να μπείτε στην αίθουσα δημοπρασιών.
  Η γυναίκα με τα σκούρα γυαλιά έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω! Αλλά αρκετά έτοιμο!
  Ο διευθυντής άρχισε να φωνάζει:
  - Διακόσια εκατομμύρια και ένα δολάριο φορές! Διακόσια εκατομμύρια και ένα δολάριο δύο! Διακόσια εκατομμύρια και ένα δολάριο τρία...
  Η γυναίκα με το πέπλο είπε:
  - Πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια!
  Ένα βουητό σάρωσε το χολ. Οι γυναίκες άρχισαν να κάνουν μασάζ ανάμεσα στα πόδια τους και να χρησιμοποιούν δονητές πιο έντονα.
  Ο Σλάβκα είδε ξαφνικά ότι η αρρενωπή του τελειότητα άρχισε να υποχωρεί. Βρίσκεται σε ταραγμένη κατάσταση για πάρα πολύ καιρό. Και μετά κάηκε.
  Και ένας βρυχηθμός απογοήτευσης σάρωσε τις κερκίδες ανάμεσα στις ποθητές γυναίκες.
  Ο οικονόμος σήκωσε το σφυρί της και άρχισε να ψέλνει, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια φορές! Πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια δύο! Πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια τρία!
  Ακολούθησε μια βαριά παύση και ο διαχειριστής ανακοίνωσε:
  - Ένας νεαρός ζιγκολό, δεκαοχτώ χρονών Βιάτσεσλαβ Κολομπκόφ, πουλήθηκε σε μια κυρία με πέπλο για πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Θα μεταφέρω χρήματα από τον λογαριασμό σου! Και τώρα θα είναι δικός μου, όλο το βράδυ!
  Έριξαν ένα πέπλο πάνω από τη Σλάβκα. Και μια αλυσίδα τοποθετήθηκε σε έναν δυνατό, μυώδη λαιμό.
  Το αγόρι χτύπησε τα γυμνά του πόδια πίσω από τη νέα του ερωμένη.
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Είναι σκλάβος σου για τη νύχτα! Απλώς μην τον σκοτώσεις και μην τον ακρωτηριάσεις!
  Μια γυναίκα με πέπλο πλησίασε τον νεαρό άνδρα. Το χέρι της πήρε και άρπαξε το αγόρι για την αντρική τελειότητα. Αμέσως ξανασηκώθηκε και φούσκωσε. Και η Σλάβκα κοκκίνισε έντονα, από αμηχανία και ντροπή.
  Η γυναίκα άνοιξε το πρόσωπό της. Ήταν μια πολύ όμορφη, ανατολίτικη, μαυρομάλλης καλλονή όχι πάνω από είκοσι πέντε χρονών. Ναι, ήταν πραγματικά πολύ όμορφη, αν και δεν υπήρχαν ίχνη καλλυντικών στο πρόσωπό της.
  Η Σλάβκα θόλωσε:
  - Ναι, μπορείτε να λάβετε χρήματα για τη νύχτα!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω! Θα σας πω αργότερα γιατί σας έδωσα τόσο άγριο ποσό! Μέχρι τότε, πάμε στο δωμάτιο! Ο χρόνος είναι λίγος και θέλω να απολαύσω την αγάπη για τελευταία φορά στη ζωή μου!
  Το αγόρι ξαφνιάστηκε
  - Γιατί το τελευταίο;
  Η γυναίκα απάντησε:
  - Γιατί εγώ, η πριγκίπισσα Εσμιγκιούλ, καταδικάστηκα σε θάνατο για μοιχεία! Και μεθαύριο ξημερώματα θα μου κόψουν το κεφάλι!
  Ο Σλάβκα πρότεινε:
  Οπότε πρέπει να τρέξεις μακριά!
  Η πριγκίπισσα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ορκίστηκα στον Αλλάχ ότι δεν θα φύγω! Επομένως, πριν πεθάνει, ο άντρας μου μου έδωσε τον λογαριασμό του και μου επέτρεψε να κάνω και να αγοράσω όλα όσα θέλω αυτές τις μέρες!
  Ο Σλάβα γέλασε:
  "Γι" αυτό λοιπόν είσαι τόσο γενναιόδωρος!" Δεν έχει νόημα η εξοικονόμηση!
  Εκείνη έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Αν με εξυπηρετήσεις καλά, και μου αρέσει, θα σου αγοράσω ένα ολόκληρο παλάτι, μια θαλαμηγό και ότι άλλο θέλεις, ολόκληρο στόλο από αυτοκίνητα! Προσπάθησε λοιπόν!
  Ο νεαρός έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι έτοιμος και χαίρομαι να σας εξυπηρετήσω!
  Εδώ μπήκαν σε ένα ξεχωριστό, πολυτελές δωμάτιο. Η γυναίκα έμεινε μόνη μαζί του. Έβγαλε με χάρη τα ρούχα της, αποκαλύπτοντας ένα υπέροχα μαυρισμένο κορμί. Η αντρική τελειότητα της Σλάβκα φούσκωσε τόσο που ήταν έτοιμη να σκάσει.
  Η γυμνή πριγκίπισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Έλα να κάνεις ένα ντους μαζί μου!
  Ένας νεαρός άνδρας και μια νεαρή γυναίκα μπήκαν στο μπάνιο, εντελώς καλυμμένοι με χρυσό.
  Ξεχύθηκαν ζεστά ρυάκια. Και άρχισαν να πλένουν τα όμορφα κορμιά.
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρεις να χρησιμοποιείς τη γλώσσα!
  Η Σλάβκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς!
  Η πριγκίπισσα Εσμιγκιούλ έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, δούλεψε σκληρά! Έλα όμορφο αγόρι μου!
  Ο νεαρός γονάτισε, έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια της, στην όμορφα ξυρισμένη σχισμή της καλλονής και άρχισε να δουλεύει με τη γλώσσα του, να εργάζεται ανιδιοτελώς και με ενθουσιασμό.
  Η νεαρή, όμορφη γυναίκα βόγκηξε ηδονικά. Και ήταν πολύ ευχαριστημένη.
  Ο Σλάβα δυνάμωσε επίσης. Πόσο βασανιστικά πόνεσε και έκαιγε την υπερδιεγερμένη αξιοπρέπειά του. Και εργάστηκε και ευλογήθηκε.
  Η πριγκίπισσα βόγκηξε και τελικά, ουρλιάζοντας πιο δυνατά, τινάχτηκε σε δυνατό οργασμό και κούμπωσε.
  Τότε η ίδια γονάτισε και το πρόσωπό της πλησίασε τη βουβωνική χώρα του νεαρού. Και τώρα αγκάλιασε τον ενθουσιασμένο, καυτό, ευχάριστα μυρωδάτο κόκορα, έναν νεαρό και όμορφο επιβήτορα με τα χείλη της. Και άρχισε να δουλεύει με τη δική της γλώσσα.
  Ο Warbler ανάγκασε τον εαυτό του να μην πετάξει ακόμα τον σπόρο. Αφήστε μια γυναίκα να απολαύσει τη διαδικασία του γλείψιμο, ομαλή, γλυκιά, ορεκτική, η κεφαλή της ανδρικής τελειότητας, ο πιο όμορφος και όμορφος νεαρός άνδρας στη Μόσχα.
  Και η πριγκίπισσα τρελάθηκε, δουλεύοντας με μέλος, γλώσσα και χείλη. Ήταν απλά απίστευτα ωραίο και όμορφο για εκείνη.
  Ο Warbler, τελικά, ακόμα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τελείωσε. Πέταξε έξω έναν θυελλώδη, γλυκό, νεανικό σπόρο. Η πριγκίπισσα την έγλειψε λαίμαργα με τη γλώσσα της, μην την άφησε να χάσει ούτε μια σταγόνα. Και τότε διέταξε:
  - Και πάμε τώρα στη πόζα του κοράκι! Θα σε γλύφω και θα με γλύφεις!
  Ο Σλάβα έγνεψε καταφατικά. Η γλώσσα του ξανάρχισε να κάνει επιδέξια και δυναμικά μασάζ στην κλειτορίδα της πριγκίπισσας. Ενώ η γλώσσα και τα χείλη μιας νεαρής, όμορφης γυναίκας αναγκάστηκαν και πάλι να φουσκώσουν και να ζεσταθούν, το νεαρό, ελαστικό μέλος ενός μυώδους και πολύ όμορφου και επιδέξιου ζιγκολό!
  
  Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΞΥΠΗΛΗ ΣΚΛΑΒΑ.
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ένας νεαρός από την εποχή μας, γίνεται πρώτα βασίλισσα. Αλλά για υπερβολική σκληρότητα, οι θεοί τη μετατρέπουν σε ξυπόλητη σκλάβα. Ωστόσο, μια νεαρή γυναίκα απελευθερώνεται από τη σκλαβιά από ξωτικά και ξεκινούν σούπερ περιπέτειες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Η Αγριπίνα είδε την πανηγυρική τελετή. Σαν να ανεβαίνει στο θρόνο και να κάθεται σε έναν θρόνο στολισμένο με κοσμήματα. Και στο κεφάλι της τοποθετείται ένα στέμμα με αστέρια. Και όλοι οι πρόεδροι, οι μονάρχες και οι άλλοι άρχοντες του κόσμου γονατίζουν και την επαινούν.
  Και ο χαιρετισμός παρασύρεται στον ουρανό, και τα κανόνια χτυπούν. Και όλα αστράφτουν. Και είναι πλέον η αυτοκράτειρα του πλανήτη Γη. Και της τραγουδούν φανφάρες και παίζουν ορχήστρες. Και η αίθουσα του θρόνου στην οποία κάθεται είναι πενήντα φορές μεγαλύτερη από το στάδιο Luzhniki. Και έχει ολόκληρο στρατό. Χιλιάδες όμορφα κορίτσια με κοντές φούστες, με γυμνά πόδια, με πολυβόλα πίσω από την πλάτη τους, την χαιρετούν και τραγουδούν:
  Είσαι μεγάλη θεά
  Αυτοκράτορας όλων των ανθρώπων...
  απεριόριστο στοιχείο,
  Σκότωσε όλους τους εχθρούς σου!
  Η Αγριπίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και βρυχήθηκε:
  Κόβω τους εχθρούς σε μια εφαπτομένη
  Τους χτύπησα τόσο γρήγορα...
  Όλα βγαίνουν υπέροχα
  Είμαι βασίλισσα, δεν ξέρω όλους τους θεατές!
  Μετά από αυτό, της έφεραν το πρώτο θύμα. Ήταν η Pavlusha, ένας όμορφος, ξανθός, μυώδης έφηβος περίπου δεκατεσσάρων. Είναι μόνο με κόκκινα μαγιό και με χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια. Το αγόρι μαστιγώθηκε με μαστίγια και έβαλε τα γόνατά του.
  Η Αγριπίνα πήρε ένα βαρύ μαστίγιο από συρματοπλέγματα στο χέρι της και χτύπησε την Παβλούσα. Το αγόρι ούρλιαξε από φρικτό πόνο. Και μια νεαρή, δυνατή, μυώδης γυναίκα συνέχισε να τον μαστιγώνει και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αγόρια μου, μωρό μου,
  Αυτή την ώρα δεν κοιμάσαι
  Και θα αποκτήσεις ορατό shish,
  Μαστίγιο στην πλάτη!
  Και η πανίσχυρη γυναίκα χτυπούσε το αγόρι. Και έτσι που το δέρμα έσκασε και το αίμα κύλησε σε ένα ρυάκι. Και η Pavlusha ούρλιαξε από αφόρητη ταλαιπωρία.
  Ξαφνικά ακούστηκε ένας τρομερός βρυχηθμός. Το παλάτι κατέρρευσε και τα τείχη κατέρρευσαν. Και μπροστά της εμφανίστηκε ένας τεράστιος, αστραφτερός άγγελος με δύο σπαθιά.
  Η βροντερή φωνή είπε:
  - Εσύ, παγκόσμια αυτοκράτειρα, έχεις ξεπεράσει κάθε όριο! Θα τιμωρηθείς για αυτό. Ο Παντοδύναμος Θεός θα σου αφαιρέσει κάθε δύναμη και θα ταπεινώσει αυτήν που υψώνει τον εαυτό της.
  Κεραυνός έπεσε. Το παλάτι είχε φύγει, και όλοι οι υπηρέτες, και οι αρχηγοί των κρατών επίσης.
  Και η Αγριπίνα, αντί για πολυτελή ιμάτια και στέμμα, αποδείχτηκε ημίγυμνη σκλάβα με δεσμά. Στα γυμνά πόδια και τα χέρια της ήταν βαριές, ατσάλινες αλυσίδες. Το σώμα ήταν σχεδόν γυμνό - μόνο ένα εσώρουχο.
  Και ήταν δεμένη μαζί με άλλες σχεδόν γυμνές σκλάβες. Και τα γυμνά, δυνατά της πόδια έκαιγαν την καυτή άμμο της ερήμου.
  Η Αγριπίνα, μια ισχυρή, πολύ μυώδης γυναίκα, με το κεφάλι ψηλά, έγινε και η ίδια σκλάβα. Και η μάστιγα του επόπτη έπεσε πάνω στην ανάγλυφη πλάτη της.
  Και το μαστίγιο σφύριξε. Ο επόπτης δεν ήταν καν άνθρωπος. Αυτή είναι μια τεράστια, δασύτριχη αρκούδα και με μια πολύ άσχημη και άσχημη κούπα. Κάθισε σε μια καμήλα και χτύπησε με όλη του τη δύναμη την πρώην, παγκόσμια αυτοκράτειρα.
  Η Αγριπίνα πονούσε και βόγκηξε. Θυμήθηκε πώς, μετά τη σύλληψή της, οδηγήθηκε στην αίθουσα έρευνας. Με ανάγκασαν να βγάλω όλα μου τα ρούχα και άρχισαν να εξετάζουν το δυνατό, κοριτσίστικο σώμα. Αυτό το έκαναν αρκετές γυναίκες με λευκά παλτά. Σαν να είναι νοσοκομείο, όχι φυλακή, και όχι σμον, αλλά ιατρική εξέταση.
  Έπειτα διέταξαν να κάτσουν οκλαδόν μπροστά σε έναν καθρέφτη και φωτίστηκαν με προβολείς. Το Agripina squat, φυσικά, είναι εύκολο. Αλλά είναι δυσάρεστο όταν πολλές γυναίκες με λευκά παλτό σε κοιτούν ανυπόμονα. Θαυμάζουν τους δυνατούς, ανάγλυφους μύες, πιο κατάλληλους για έναν άντρα παρά για ένα κορίτσι, που κυλούν τόσο πολύ όταν κινούνται.
  Και τα μάτια τους είναι λάγνα. Η Αγριπίνα έχει το σώμα μιας πολύ δυνατής νεότητας με μύες και όχι κοριτσιού, αν και το δέρμα είναι λείο, καθαρό, ανεπτυγμένο στήθος και φαρδιούς γοφούς. Αλλά οι ώμοι είναι φαρδιοί.
  Η Αγριπίνα σκύβει, αλλά δεν της δίνουν όλοι την εντολή να σταματήσει. Ήδη άρχισε να ιδρώνει και το μαυρισμένο δέρμα της έλαμψε, εξαιτίας του οποίου μοιάζει ακόμα περισσότερο με άγαλμα αρχαίας, Ελληνίδας θεάς πολεμίστριας.
  Τελικά, βαρέθηκε να την καταβροχθίζουν με τα μάτια. Και η γυναίκα φύλακας με στολή διέταξε να σταθεί σε ένα τετράγωνο και να βάλει το πηγούνι της σε μια ειδική εσοχή. Μετά από αυτό, έβγαλε προκλητικά τα λεπτά, λαστιχένια γάντια της και, σφίγγοντας το πιγούνι της, έφτασε με τα δάχτυλά της στο στόμα της Αγριπίνας.
  Και είναι άπλυτοι, ιδρωμένοι. Και σκαρφάλωσε από τα μάγουλα και κάτω από τη γλώσσα. Η Αγριπίνα αγανάκτησε και, σπρώχνοντάς την, γρύλισε:
  - Βάλε γάντια, σκύλα! Θα μολύνεις!
  Μετά από αυτό, ντρεπόταν κάπως και η έρευνα σταμάτησε. Φωτογραφήθηκε, ωστόσο, γυμνός, ώστε να φαίνονται τα τατουάζ. Κύλησαν όχι μόνο τα δάχτυλα, αλλά και τα γυμνά πέλματα των ποδιών. Και φώτισαν ακόμη και το στομάχι με ακτινογραφία, υποψιαζόμενοι προφανώς ότι μπορεί να υπάρχουν εκεί φάρμακα.
  Μετά από αυτό, με πήγαν στο ντους. Έδωσαν ακόμη και ένα σαπούνι και μετά μια πετσέτα. Ακολούθησε η στολή.
  Η Αγριπίνα δεν φοβόταν ιδιαίτερα τη φυλακή. Αντίθετα, ήταν σίγουρη ότι θα ήταν η πιο σημαντική και ψύχραιμη.
  Αλλά είχε λίγο κόσμο στο κελί, ήταν δώδεκα κορίτσια και μύριζε κουβάδες.
  Τα έχτισε αμέσως και τα έβαλε να καθαρίσουν. Μετά μου ζήτησε να φτιάξω την τουαλέτα. Και την άκουσαν.
  Η Αγριπίνα ήταν ψύχραιμη ακόμα και στο προφυλάκιο. Και θα μπορούσε να με κάνει να υπακούσω.
  Αλλά τώρα υπάρχουν δύο δεκάδες κορίτσια αλυσοδεμένα γύρω της, και μια ολόκληρη ομάδα από ορκ με μαστίγια.
  Και αυτές οι αρκούδες άρχισαν να χτυπούν άγρια την Αγριπίνα. Και ήταν τόσο οδυνηρό που ακόμα και αυτή η ηρωική γυναίκα ούρλιαξε από τα βάσανα και ζητούσε έλεος. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα είδος εφιάλτη. Στη συνέχεια της έδεσαν και τον λαιμό, που είναι εντελώς αφόρητο.
  Η Αγριπίνα πέρασε στην άμμο. Και η διάθεσή της ήταν μικρή. Είναι χτυπημένη και γδαρμένη, καλυμμένη με ματωμένες μουντζούρες. Και τα δεσμά κουδουνίζουν, και το μέταλλο λάμπει.
  Η Αγριπίνα πατάει σιωπηλά. Η άμμος είναι καυτή και πονάει τα γυμνά πόδια. Αν και δεν έχει ακόμα τίποτα - τα πόδια της είναι γεμάτα κατά τη διάρκεια των αγώνων και της προπόνησης. Και τι γίνεται με τις σκλάβες. Πολλοί από αυτούς δεν πήγαιναν πάντα ξυπόλητοι και τα πέλματά τους δεν είναι τόσο τραχιά. Και καίγεται τόσο δυνατά που εμφανίζονται ακόμη και φουσκάλες.
  Μια νεαρή γυναίκα περπατά και σκέφτεται με φρίκη: είναι αλυσοδεμένη και σκλάβα, που στην πλάτη της πέφτει από καιρό σε καιρό ένα μαστίγιο. Αλλά σύντομα θα ξεσηκώσει μια εξέγερση και θα καταλάβει την εξουσία σε αυτόν τον πλανήτη.
  Μια ισχυρή, μυώδης κυρία προσελκύει την προσοχή των ορκ. Και κατά καιρούς τη χτυπούσαν με μαστίγιο ή συρματοπλέγματα.
  Η Αγριπίνα φώναξε πίσω:
  - Αδύναμος ρυθμός!
  Και εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν. Πιο συγκεκριμένα, αιχμηρά, μετριασμένα βέλη πέταξαν στα ορκ πίσω από τον αμμόλοφο. Χτύπησαν τις δασύτριχες αρκούδες και βγήκαν από τα μάτια και έραψαν τη βουβωνική χώρα και το στήθος.
  Η Αγριπίνα το πήρε και όρμησε, χτυπώντας αλυσίδες, στο ορκ. Του τρύπησε το κεφάλι με μια αλυσίδα.
  Και τραγούδησε:
  - Είμαι σαν διάβολος! Θα καταστρέψω την πρωτεύουσα!
  Τα ξωτικά πήδηξαν από την ενέδρα στα επιζώντα ορκ. Ήταν εκπρόσωποι αυτού του λαμπερού λαού, πάνω σε μικρούς και χαριτωμένους μονόκερους.
  Τα ορκ σφάχτηκαν γρήγορα και κόπηκαν. Μετά από αυτό, τα κορίτσια άρχισαν να απελευθερώνονται από τις αλυσίδες. Επίσης, με τη βοήθεια της μαγείας των μαγικών ραβδιών, λύθηκε και η Αγριπίνα.
  Η νεαρή έμεινε ελεύθερη. Και δυνατό, με μυϊκούς φυματισμούς.
  Μετά από αυτό, είχε μια ολόκληρη ομάδα κοριτσιών. Και τώρα οι όμορφοι πολεμιστές έβαλαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους στην έρημο.
  Η Αγριπίνα βούισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Το μονοπάτι τρέχει κατά μήκος της καμπύλης,
  Ξυπόλητα κορίτσια...
  Κουρασμένοι από κοριούς για να συντρίψουν το κακό,
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Τα κορίτσια ήταν επίσης πολύ επιθετικά και μαχητικά. Ήθελαν να τραγουδήσουν και να πηδήξουν. Και τα πόδια τους, μάλιστα, είναι χαριτωμένα, αν και είναι εξαντλημένα, γκρεμισμένα, τρυπημένα.
  Εδώ είναι μια ομάδα που βαδίζει. Και μαζί τους ξωτικά πάνω σε μονόκερους, και με φιόγκους.
  Η Αγριπίνα νιώθει δύναμη μέσα της και τραγουδάει:
   Από την εποχή του Σπάρτακου - αυτή η πίστη ζει,
  Ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ποτέ σκλάβοι στον κόσμο!
  Εάν ο κύριος είναι αυθάδης - ζεσταίνει το στομάχι του με μια σόμπα,
  Και ο χωρικός πάγωσε στο κρύο - πιστέψτε ότι δεν είναι μοίρα!
  
  Ρώσος Σπαρτάκ - μας τράβηξε ένα σπαθί,
  Και πίσω του, το ποτάμι των καταπιεσμένων ανέβαινε δίχως τέλος...
  Αν είσαι άντρας - η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Αν θέλεις η ζωή να κυλάει στην ευτυχία του κόσμου!
  
  Η Στένκα Ραζίν ήθελε να ισιώσει το στρατόπεδο των σκλάβων,
  Για να υπάρχει θέληση, όλοι μπορούν να διαχειριστούν ...
  Και άνθρωποι σαν αυτόν δεν μπορούσαν να δεχτούν ντροπή,
  Και πίσω τους ο λαός - υπήρχε ένας αμέτρητος στρατός!
  
  Βασανιστήρια, ράφι και πάσσαλο - τα επιχειρήματα των βασιλιάδων,
  Όλοι θέλουν να αρπάξουν τα πάντα για αιώνες!
  Αλλά η ελευθερία, πιστέψτε με, είναι ένα μίλι ψωμί και μέλι,
  Και ένα τέτοιο όνειρο καίει στις καρδιές μας εδώ και καιρό!
  
  Ήρθε η βροντή - Οκτώβριος, και τώρα η δύναμή μας,
  Φλέγεται η χώρα, πολύ αίμα και πόνο!
  Αλλά ο Ιησούς δεν θα αφήσει την σωστή άβυσσο στην κόλαση,
  Αυτός που μαστιγώνεται άγρια θα χαρεί στο καλό!
  
  Ο Λένιν άνοιξε την πόρτα, ο Στάλιν οδηγεί με τόλμη,
  Με κάθε βήμα πλησιάζουμε στον ιερό στόχο!
  Αλλά ήρθε ο Σατανάς, το σαράντα πρώτο κακό έτος,
  Και τώρα το αίμα μας σαν ρυάκι κάνει εμετό από φλέβα!
  
  Είμαστε μια χώρα μαζί σας. τιμή μας είναι η ζωή σου,
  Ποτέ μην γονατίζετε τους λαούς της Ρωσίας!
  Κρατήστε τη Ρωσία, πολεμήστε για την πατρίδα,
  Αυτό είναι το νόημα και το αλάτι του θάρρους των γενεών!
  
  Ο Φύρερ είναι ένα άθλιο πτώμα, λοιπόν, και ο Ρως είναι Γίγαντας,
  Και ένας Τσετσένος με έναν Ουζμπέκο και έναν Ρώσο ενώνονται!
  Ο κομμουνισμός είναι ένας μονόλιθος, ένα ιδανικό για την ψυχή,
  Και τα συντάγματα των αντιπάλων συντρίβονται σε τούρτα!
  
  Ο Κόσμος καλεί τους νέους - το κέρατο σαλπίζει ελκυστικά,
  Θα υπάρξουν νέα σύνορα, πέρα από τον Άρη!
  Χτίζουμε τον κομμουνισμό - ακύρωσαν το ρούβλι,
  Δεν έχει σημασία η υπηκοότητα!
  
  Όλο το σύμπαν, πιστέψτε, θα γίνει κόκκινο τώρα,
  Θα υπάρχουν πύλες στον παράδεισο - κόκκινα αστέρια.
  Ο άνθρωπος είναι αδερφός με τους άλλους - στο παρελθόν θηρίο λυσσασμένο,
  Και η αγάπη, η ομορφιά ψάλλεται σε αγνούς ύμνους!
  
  Γι' αυτό, μη γλιτώνετε την αναισθησία και την τεμπελιά σας,
  Για την Πατρίδα μας, πολεμώντας σαν γεράκι!
  Και εσείς οι μαχητές δουλεύετε και νύχτα και μέρα,
  Τι θα άνθιζε ο Κήπος της Εδέμ και θα έδινε γλυκό χυμό!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε μαζί με την ξυπόλητη ομάδα της. Και ξαφνικά έπιασε τον εαυτό της να σκέφτεται ότι φαινόταν να είναι υπέρ του κομμουνισμού. Λοιπόν, η Αγριπίνα δεν ήξερε τη σοβιετική εποχή: ήταν πολύ νέα. Σύντομα γίνεται τριάντα επτά ετών και το έτος είναι τώρα το 2023. Τι μπορεί λοιπόν να θυμηθεί από τη σοβιετική εξουσία; Αυτός είναι ένας θρύλος, στα μάτια και στο μυαλό της. Η Αγριπίνα, όπως λένε, είναι παιδί της εποχής της. Και, φυσικά, δεν άκουσα τις καλύτερες κριτικές για την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Όπως, και μάλιστα, ακόμη και κάτι όπως οι μπανάνες ήταν σε έλλειψη. Ναι, και καραμέλα, και τσίχλες, επίσης. Και τα τζιν ήταν σπάνια. Και επί Γκορμπατσόφ, ακόμη και η πικρή βότκα και τα τσιγάρα εξαφανίστηκαν από τα ράφια. Μεγάλες ουρές, κουπόνια, κάρτες, άδεια καταστήματα, πλήρης έλλειψη - έτσι θυμούνται οι άνθρωποι τη σοβιετική εποχή.
  Και κανείς δεν τους ήθελε πίσω. Εν πάση περιπτώσει, στη Μόσχα, οι κομμουνιστές συγκέντρωσαν ένα ασήμαντο ποσοστό ψήφων ακόμη και στη δύσκολη δεκαετία του '90. Όμως η Αγριπίνα ήταν πολύ πλούσια, και φυσικά για τον καπιταλισμό. Γιατί λοιπόν ξαφνικά άρχισε να τραγουδά για αριστερές ιδέες;
  Η νεαρή γρονθοκόπησε με τη γροθιά της στο πηγούνι και σφύριξε:
  Ο βασιλιάς μας, ο εκλεκτός του ουρανού,
  Ο βασιλιάς μας είναι σαν ένας απόκοσμος δαίμονας...
  Ο βασιλιάς μας, αγγελιοφόρος της μοίρας
  Ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος!
  Η Αγριπίνα το πήρε με άγρια χαρά και τραγούδησε:
  - Είσαι ο μεγάλος Εωσφόρος, ρίξε μια ακτίνα στο φως,
  Και το ιερό σπαθί του πολέμου - κόψτε το μυστικό!
  Και πάλι το κορίτσι, ή μάλλον, μια ενήλικη και έμπειρη γυναίκα, άρχισε να τραγουδάει.
  Ο βασιλιάς μας, ο αγγελιοφόρος του ουρανού,
  Ο βασιλιάς μας είναι σαν δαίμονας φάντασμα.
  Ο βασιλιάς μας, επιλεγμένος από τη μοίρα,
  Ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος!
  Έτσι τραγουδούσε ο πολεμιστής και πατούσε στην έρημο. Και η διάθεσή της ήταν στα ύψη. Γιατί να είναι ανήλικος.
  Αλλά και εδώ, η αναταραχή είναι ορατή. Τα ξωτικά έλαβαν ένα σήμα για την προσέγγιση των ορκ. Και παρατάσσονται σε ημικύκλιο. Οι μισοί από τους καβαλάρηδες ήταν ξωτικά. Όμορφα κορίτσια, σχεδόν γυμνά, αλλά καλυμμένα με πολύτιμα κοσμήματα.
  Ήταν ξεκάθαρα έτοιμοι για μια θανατηφόρα μάχη.
  Η Αγριπίνα χτύπησε το γυμνό, δυνατό πόδι της. Και στα χέρια της φάνηκε ένα βαρύ τόξο. Ένα μεγάλο που χωράει πολλά βέλη.
  Το κορίτσι, πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα-ήρωας τραγούδησε:
  Σύννεφα πέταξαν από τους αιμοβόρους,
  Η κόλαση έσκασε από τη Γη όχι πολύ μακριά!
  Το φίδι σέρνεται στο panzvale, το κροτάλισμα κάθαρμα,
  Σύννεφα φωτισμένα με αίμα!
  
  Τα κύματα φουντώνουν, πιτσιλίζουν σαν κολασμένη καταιγίδα,
  Και θα συναντήσει έναν στρατό από τους πιο γενναίους τολμηρούς!
  Θα προστατεύσουμε τις όμορφες όμορφες γυναίκες
  Θα είμαστε άξιοι των κατορθωμάτων των πατέρων μας!
  
  Γη μου, πόσο οδυνηρά γκρίνιαξες,
  Ο αντίπαλος άφησε εκατό πληγές από ίχνη!
  Αλλά ας ρίξουμε τα ορκ, αμέσως βγαίνουμε από το βάθρο,
  Ο λοιμός των ραγδαίων ετών δεν θα αργήσει!
  
  Και ο θάνατος ασπρίζει ήδη πίσω από τα σύννεφα,
  Αλλά οι σκέψεις μας σκίζονται στον ουρανό!
  Ας συντρίψουμε τους διαβόητους κακούς στη σκόνη,
  Και σκίστε, ξέρετε, τα ορκ στη μέση!
  
  Δεν ξέρουμε την ειρήνη και τα γηρατειά σαπίλα,
  Είμαστε τα παιδιά της αγίας Πατρίδος μας!
  Όλα τα φωτεινά πολέμησαν με τις αρκούδες,
  Πυροβολήστε εμείς δυνατές αυτές τις ρίζες!
  
  Και ότι η κακή βόμβα εξερράγη με δύναμη,
  Τι χρειαζόμαστε μια οβίδα, αυτή η βροντή!
  Οι μαχητές των Elfi είναι ικανοί για πολλά,
  Και η κορυφή θα γίνει ο πάτος για τον Φύρερ!
  
  Η κόλαση του κάτω κόσμου, η κόλαση φούντωσε,
  Σύρθηκε κατά μήκος της ρόκας με ένα αρπακτικό ρύγχος "Τίγρη"!
  Και όλη η κούραση πέταξε από πάνω μας σε μια στιγμή,
  Η ώρα για διασκεδαστικά παιχνίδια τελείωσε!
  
  Μια χειροβομβίδα στο χέρι, μια θανατηφόρα ρίψη,
  Εδώ είναι ο "Τίγρης" στο ρύγχος σταθερά δεκτός!
  Και ο Φύρερ στο λέβητα στο λεβητοστάσιο των Τατάρ,
  Για να μην αποκαλύψουμε τον κόσμο στα ξωτικά!
  
  Η αρκούδα τρέμει από τα μανιασμένα βόλια,
  Εδώ είναι μια σημαία που κυματίζει πάνω από το Ράιχσταγκ των ξωτικών!
  Και ο ήλιος άναψε πάνω από την Πατρίδα,
  Άλλωστε το Ορκ Ράιχ έχει πέσει σε σκόνη και στάχτη!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε, και οι άλλες σκλάβες σήκωσαν και τα ξωτικά. Όλα φαίνονταν υπέροχα και απλά καταπληκτικά.
  Και οι σκλάβες είχαν τόξα στα χέρια τους, και το ζευγάρι είχε ακόμη και βαλλίστρες. Και τράβηξαν το κορδόνι και άρχισαν να ρίχνουν βέλη. Έτρεξαν σε ένα τόξο και τρύπησαν τα προπορευόμενα ορκ.
  Αυτά τα θηρία, δασύτριχα και δύσοσμα, όρμησαν στη μάχη με μια άγρια και ξέφρενη μανία.
  Αυτή ήταν πραγματικά μια μάχη. Τα ξωτικά, σχεδόν γυμνά, πυροβολούσαν από τα τόξα τους. Και τα αρσενικά ξωτικά χρησιμοποιούσαν πιο ισχυρές και θανατηφόρες βαλλίστρες.
  Πέταξαν μπουλόνια με μεγάλη δύναμη. Που στριφογύρισαν και τρύπησαν τα ορκ που σκαρφάλωναν στην καταιγίδα. Και τους έδωσε συντριπτικά χτυπήματα.
  Ένα από τα ξωτικά, φορώντας ένα στολισμένο στέμμα, φώναξε:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας! Ξωτικό σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Κι έτσι έριξε ένα μεγάλο βέλος, τραβώντας τη χορδή με το γυμνό της πόδι.
  Και πάλι, καθώς βρυχάται:
  - Τίποτα δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και τα ξωτικά, μαζί με τις σκλάβες, έριξαν τα ορκ με βέλη. Και τα γέμισε καλά. Ήταν το πολύ επιθετικό τους πανόραμα της μάχης.
  Οι πολεμιστές αποδείχτηκαν απλά σούπερ, επιδεικνύοντας εκπληκτική και ακατανόητη δύναμη.
  Μετά πάλι τα τραγούδια των λαμπερών και πολύ παιχνιδιάρικων ανθρώπων.
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από ένα νόμισμα
  Λάμπει πραγματικά χωρίς ψέματα!
  Στην πραγματικότητα, το δίπλωμα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου,
  Το στήριγμα του είναι γερό σπαθί και ασπίδα!
  
  Σε αυτό κρύβονται οι ειδωλολατρικοί θεοί,
  Σαν τον ήλιο, ένα λαμπερό χρυσό πρόσωπο...
  Αν και υπάρχουν ακόμα ληστές-παράσιτα,
  Ποιος ξεκίνησε στο παζάρι της ψυχής!
  
  Κέρμα, αυτό είναι ένα είδωλο και ένας αρχάγγελος,
  Είναι ο σωτήρας, ο καταστροφέας όλων.
  Χωρίς χρυσάφι, η μισθωμένη δαμασκηνή μαραζώνει,
  Χωρίς χρήματα, η επιτυχία δεν θα έρθει στη μάχη!
  
  Μα τι θέλεις, καρδιά ανθρώπου,
  Κυνήγι για να αγοράσω την αθανασία για σένα...
  Να ανοίξω λαίμαργα την πόρτα στην ευδαιμονία,
  Να υφάνει ένα νήμα αιώνων ζωής!
  
  Αλλά μπορεί να το πάρει κι αυτό ένας διπλός;
  Είναι ο χρυσός κύκλος ικανός να ονειρευτεί;
  Για να μην έρθει ο γέρος με το δρεπάνι με χαιρετισμούς,
  Και δεν έβαλε σφραγίδα στο μέτωπό του στο νεκροτομείο!
  
  Αν και ένα νόμισμα χρειάζεται πολλή ευτυχία,
  Για να επιδοθούμε στην αμαρτία!
  Αλλά ο άνθρωπος δεν έχει δύναμη πάνω στο πάθος,
  Αυτόν κορίτσια, σαν το κεχρί στον κόκορα!
  
  Θέλει να φτάσει πολλά στο στομάχι,
  Φάτε φασιανούς, κιλά ανανά.
  Αν και δεν μπορείτε να φάτε μέχρι τον τάφο,
  Ακόμα κι αν είσαι εξαιρετικά cool με τα χρήματα!
  
  Και το φέρετρο, κοστίζει πάρα πολύ,
  Γιατί έχει θέση για βασιλιάδες!
  Μετά από όλα, ένας άγγελος θα σχεδιάσει ένα μηδέν στη μορφή,
  Ένα χτύπημα στο μέτωπο και ένα ραβδί στον εγκέφαλο!
  Οι πολεμιστές, φυσικά, δεν είναι κατώτεροι στη μάχη. Και όταν τα ορκ, έχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες, διέσχισαν την απόσταση της μάχης, οι καλλονές εκτόξευσαν τα ξίφη τους.
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε. Δύο σπαθιά εμφανίστηκαν αμέσως στα χέρια της. Τα στριφογύρισε, γύρισε τον ανεμόμυλο, έκοψε μερικά κεφάλια ορκ και σφύριξε:
  - Βρεθήκατε σε λάθος!
  Και μετά από αυτό, το πήρε με τη γυμνή φτέρνα της και κλώτσησε στο πηγούνι τον στρατηγό των ορκ. Τράκαρε σαν σακούλα με άμμο. Και έπεσαν δόντια από το σπασμένο σαγόνι του. Και όλα φαινόταν τόσο όμορφα και δροσερά. Ότι τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία με τρομερό ενθουσιασμό:
  Παρακαλώ, Κύριε, να μη σβήσει η μέρα,
  Για να είναι για πάντα νέο το βλέμμα του κοριτσιού!
  Για να πετάξει ο ιππότης μας πάνω από τους βράχους,
  Ώστε το κάλυμμα των λιμνών να είναι πιο καθαρό από κρύσταλλο!
  
  Τι όμορφο κόσμο δημιούργησε ο Κύριος
  Έφαγαν ασήμι μέσα, και το σφενδάμι είναι ρουμπίνι!
  Ψάχνω για μια φίλη, το ιδανικό του Θεού -
  Για να το κάνει αυτό, έκοψε τους εχθρούς στις μάχες!
  
  Τι είναι τόσο σκληρό στην καρδιά ενός νέου;
  Τι θέλει να βρει σε αυτόν τον κόσμο;
  Λοιπόν, γιατί είναι σπασμένο το κουπί;
  Πώς να λύσετε ένα κουβάρι μεγάλων προβλημάτων;
  
  Θέλω, Θεέ μου, να είμαι κι εγώ ευτυχισμένος,
  Βρείτε το παραδεισένιο όνειρό σας!
  Για να μην σπάσει η καλή τύχη το νήμα,
  Για να φέρει κάτω από το μονοπάτι, έρμα-γραμμή!
  
  Αλλά τι να ψάξω σε ένα μέτρο χωρίς αγάπη,
  Τι μπορεί να είναι πιο ακριβό για ένα κορίτσι;
  Είναι δύσκολο να χτίσεις την ευτυχία πάνω στο αίμα,
  Σε αυτό μπορείτε να κολυμπήσετε μόνο στην κόλαση της κόλασης!
  
  Ο χωρισμός είναι βασανιστήριο για μένα
  Ο πόλεμος εξακολουθεί να είναι ένας τέτοιος εφιάλτης!
  Εδώ είναι ένα πόδι στον αναβολέα, σελωμένο ένα άλογο,
  Αν και το κακό ορκ έφερε στον δήμιο ένα τσεκούρι!
  
  Παίρνουν τις κόρες μας στο ακέραιο,
  Τους βασανίζουν και καίνε το σώμα τους με φωτιά!
  Αλλά θα προκαλέσουμε ήττα στον Φύρερ,
  Να ξέρετε ότι το Ξωτικό μας δεν πέθανε ποτέ!
  
  Ας παίξουμε έναν γάμο, μετά από έναν κακό πόλεμο,
  Τότε τα παιδιά θα χαρίσουν γέλιο!
  Είναι όλοι συγγενείς εξ αίματος για μένα,
  Είμαι στο κυνήγι, θα υπάρχει παχύ παιχνίδι!
  
  Και η βελανιδιά, σαν σμαράγδι, το φύλλωμά της,
  Είπε ότι ο τύπος έκανε εξαιρετική δουλειά!
  Ας είναι η συνείδηση καθαρή σαν κρύσταλλο,
  Και μόνο στα συν θα υπάρχουν αριθμοί στο υπόλοιπο!
  Αυτές είναι οι τραγουδίστριες εδώ, αυτά τα απολαυστικά και μοναδικά κορίτσια. Τα οποία, αν είχαν ήδη αρχίσει να παλεύουν, τότε οι δασύτριχες αρκούδες δεν μπορούσαν να τους αντισταθούν.
  Η Αγριπίνα, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό της, σφύριξε, κόβοντας μερικά ακόμη κεφάλια ορκ με τα σπαθιά της:
  - Μπορώ να κάνω τα πάντα, και θα το δεις!
  Μετά κίνησε το γυμνό της πόδι στη βουβωνική χώρα ενός αξιωματικού, μιας από τις επιθετικές και δασύτριχες αρκούδες. Και πραγματικά πήρε και χτύπησε τις μπάλες του. Αυτό ήταν πραγματικά ένα κορίτσι - ο Σούπερμαν.
  Και ενάντια σε τέτοιες, πιθανώς, οποιοσδήποτε στρατός γούνινων αρκούδων θα είναι ανίσχυρος.
  Η Αγριπίνα χαμογέλασε και έβαλε τα δάχτυλά της στο στόμα της. Και φύσηξε με όλη της τη δύναμη. Ακούστηκε ένας τρομερός, επιθετικός, ξύσιμος ήχος. Ήταν σαν να με γδέρνουν από τον αέρα.
  Και αρκετές εκατοντάδες τεράστιοι γύπες που έκαναν κύκλους πάνω από το πεδίο της μάχης έπαθαν καρδιακή προσβολή και έπεσαν κάτω σαν χαλάζι. Και τα κοφτερά ράμφη τους άρχισαν να τρυπούν τα κρανία των έρπουσας ορκ και να σχίζουν τα κόκαλα. Και, κυριολεκτικά, χτυπώντας μυαλά.
  Η Αγριπίνα έκανε μια τεχνική πεταλούδας με τα ξίφη της, έκοψε πολλά κεφάλια από αυτές τις αρκούδες μιας μεγάλης συμμορίας και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ψύχραιμος, όλα υπόκεινται σε μένα,
  Είναι ξεκάθαρο, είναι ξεκάθαρο!
  Κι όλη η γη τρέμει,
  Συνθλίβοντας τα με τη γυμνή φτέρνα σας!
  Μετά από αυτό, τα ορκ, μη μπορώντας να το αντέξουν, μετατράπηκαν σε πτήση χονδρικής. Κορίτσια και ξωτικά έσπευσαν να τα κυνηγήσουν, και ταυτόχρονα, ερμήνευσαν ένα μαχητικό και επιθετικό τραγούδι.
  Ο εφιάλτης έρχεται πάντα σαν φίδι
  Δεν τον περιμένεις, αλλά σέρνεται στην πόρτα!
  Είστε ευτυχισμένη, γενναιόδωρα καλοφαγωμένη οικογένεια,
  Δεν ξέρεις ότι οι άνθρωποι είναι ζώα!
  Εδώ άρχισε η επιδρομή της ορδής,
  Οι Τάταροι μας βρέχουν με βέλη!
  Αλλά είμαστε γεννημένοι για ένα γενναίο κατόρθωμα,
  Και θα αντέξουμε δυνατά χτυπήματα!
  
  Κανείς δεν ξέρει αν ο καλός Θεός
  Έτσι ο άνθρωπος έγινε σκληρός!
  Ο θάνατος χτυπά το κατώφλι -
  Και ο Βεσελβούλ έβγαλε τα κέρατά του από τη φωτιά!
  
  Ναι, είναι αρχαίοι καιροί,
  Στο οποίο ήμασταν τόσο κουλ!
  Τελικά, δεν ήταν αυτό το όνειρό μου,
  Δεν πήγαμε σε αυτό, μέσα από τα βουνά-μακρινά!
  
  Αλλά αν είσαι στην κόλαση
  Μάλλον στον κόσμο του πόνου, της σκλαβιάς, της μάχης!
  Διατηρώ ακόμα την ελπίδα
  Αφήστε την καρδιά σας να χτυπήσει όλους τους ρυθμούς!
  
  Αλλά δοκιμές, αυτή είναι η αλυσίδα μας,
  Που δεν θα αφήσει τις σκέψεις να είναι εύκολες!
  Και αν χρειαστεί, πρέπει να υπομείνουμε,
  Κι αν φωνάξεις, τότε με όλη τη δύναμη των πνευμόνων σου!
  
  Ποιητής, τραγουδοποιός και απατεώνας,
  Όχι όμως σε ένα καυτό πεδίο μάχης!
  Οι άθλιοι εχθροί της Πατρίδας θα πεθάνουν,
  Θα ταφούν γρήγορα και δωρεάν!
  
  Τώρα πάρ' το, αποκρούστε το τόξο στον Χριστό,
  Σταυρώστε τον εαυτό σας, φιλώντας τα εικονίδια!
  Πιστεύω ότι θα φέρω την αλήθεια στους ανθρώπους,
  Ως ανταμοιβή, ο Κύριος θα δώσει πολλά-ιδιαιτερότητες!
  
  Darth Vader VS Satan
  Το εμβληματικό θωρηκτό του Darth Vader, που έμοιαζε με τεράστιο σίδερο, πλησίαζε τον πλανήτη Γη. Πίσω του κινούνταν άλλα πλοία που μετέφεραν τον θάνατο στον γαλαξία και τα καταπληκτικά θεμέλια του σύμπαντος από τον έναν αντίκοσμο στον άλλο. Γωνιακή, διαστημική αυτοκρατορία Sith. Και δίπλα τους, εξορθολογισμένα, παρόμοια με τα αρπακτικά πιράνχας - ένας ολοκληρωτικός Stelzanath πέρα από την εκπαίδευση.
  Ένας δίμετρος κακοποιός με μάσκα, με φαρδιούς ώμους και μεγάλα κέρατα στο κράνος του γουργούρισε άγρια:
  Δεν μπορείς να ξεφύγεις Λουκ Σκαϊγουόκερ! Είτε είσαι εσύ είτε εγώ, αλλά και οι δύο δεν έχουμε θέση στον γαλαξία!
  Όχι κατώτερη από τον Darth Vader σε ύψος και πλάτος ώμων, η καμπυλωτή και αθλητική Lyra Velimara τίναξε ενεργά το υπέροχο μπούστο της. Η στολή μάχης στο κορίτσι-στρατηγό ήταν απολύτως διάφανη και δεν έκρυβε ούτε μια γραμμή, το μυώδες, κοριτσίστικο σώμα της. Το μπρονζέ δέρμα της ήταν άψογο και οι θηλές της έλαμπαν σαν ρουμπίνια στο προσκήνιο.
  Ο Νταρθ Βέιντερ κοίταξε λαίμαργα την καλλονή. Ο στρατηγός δύο αστέρων του Stalzan (μια διαστημική αυτοκρατορία τόσο αιμοδιψή και επιρρεπής να κατακτήσει που η μαύρη δύναμη των Σιθ είναι ένα αθώο μωρό στο φόντο του!), Έμοιαζε προκλητικά σέξι.
  Μα τι μπορεί αυτός, ένας δύστυχος ανάπηρος; Χρήση κυβερνητικής πρόσθεσης;
  Η Λύρα, αναχαιτίζοντας τις σκέψεις του, ανακοίνωσε με θριαμβευτικό τόνο:
  - Μην απελπίζεσαι, φίλε μου... Υπάρχει το δαχτυλίδι του Σολομώντα στη Γη, το οποίο έχει τόσο ισχυρή μαγεία που στο φόντο του, η δύναμη του Λουκ Σκαϊγουόκερ είναι απλώς μια στρώση καπνού τσιγάρου!
  Ο Darth Vader βγάζοντας βίαια αέρα κάτω από τη μάσκα του, σφύριξε:
  - Θα μπορέσω να αποκτήσω ένα πραγματικό, ζωντανό σώμα;
  Η Λύρα, με τις μυϊκές μπάλες της να κυλούν περίφημα κάτω από το μπρονζέ δέρμα της, είπε γελώντας:
  - Ο Τζιν και ο Ιφρίτ μπορούν να κάνουν τα πάντα! Αυτή είναι η δύναμη πάνω στο σύμπαν!
  Ο Darth Vader τραγούδησε ασυντόνιστα:
  - Ναι, το δύστυχο σύμπαν κρεμάστηκε,
  Αμέτρητα σκοτάδια κακών τζίνι!
  Το μισητό δαχτυλίδι του Σολομώντα -
  Εκτοξεύτηκε και κόψε το κεφάλι!
  
  Αλλά ξέρετε ότι ο Βέιντερ σίγουρα δεν είναι πιόνι,
  Και να μην περπατάς για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέπει τους κακούς εχθρούς σε πυροβόλα,
  Θα γίνει ο κυρίαρχος των κόσμων!
  Η Λύρα χόρεψε ως απάντηση και έδειξε με το χαριτωμένο, μακρύ και κοφτερό δάχτυλό της τη μπλε μπάλα:
  - Αυτή είναι η Γη!
  Η όμορφη αθλήτρια τραγούδησε δυνατά:
  - Η γη είναι στο φινιστρίνι, η γη είναι στο φινιστρίνι, η Γη φαίνεται στο φινιστρίνι... Στοχεύσαμε τους εκτοξευτές, μετρήσαμε την απόσταση, και θα κάψουμε το σπίτι του ανθρώπου μέχρι το έδαφος!
  Ωστόσο, οι εξωγήινοι χάρηκαν πολύ νωρίς. Η είδηση ότι εμφανίστηκαν δεκάδες μεγάλα πολεμικά πλοία, που αναδύθηκαν από το σκοτάδι του διαστήματος σε γήινη τροχιά, προκάλεσε τον ισχυρότερο πανικό σε όλους τους φόβους και τις κυβερνήσεις του γαλάζιου πλανήτη. Εξωγήινα διαστημόπλοια με χιλιάδες όπλα μάχης, πολλοί εκπομποί έκαναν ακαταμάχητη εντύπωση στους ανθρώπους.
  Πενήντα πλοία - είκοσι πέντε Imperial και είκοσι πέντε Stelzanath.
  Κόλαση εξουσία πάνω από τη Γη... Και για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν πίστευαν πραγματικά ότι οι εξωγήινοι ήρθαν εν ειρήνη.
  Η Lyra Velimara, πρότεινε στον Darth Vader:
  - Να διαβάσω μια έκκληση προς τους γήινους!
  Ο Μαύρος Άρχοντας ήταν αγανακτισμένος με αυτό το απόσπασμα:
  - Και γιατί εσύ; Έχουμε ίσα πλοία!
  Η όμορφη κοπέλα κούνησε τον δυνατό της λαιμό και χαμογέλασε:
  - Ναι, όταν βλέπουν το πρόσωπό σου, τρομάζουν...
  Ο Νταρθ Βέιντερ βρυχήθηκε εκκωφαντικά, με τη φωνή του να πνίγεται σαν τίγρεις σε θηλιά:
  - Και πρέπει να τρομάξουμε τους γήινους! Αφήστε τους να σηκώσουν τα πόδια τους αμέσως!
  Η Λύρα Βελιμάρα, που είχε ήδη την εμπειρία να καταστρέψει και να κατακτήσει τον πλανήτη Γη, παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Ήρθε η ώρα, είναι ώρα, στο ραδιόφωνο - μίλησε ο Μπογιάρσκι ... Με τη μεθυσμένη φωνή του - τρόμαξε όλο τον κόσμο!
  Ο μαύρος άρχοντας όρμησε προς το ολόγραμμα, προσπαθώντας να αρπάξει τον σαρωτή ελέγχου. Η Λύρα άρπαξε τον Νταρτ με τα δάχτυλα των παιχνιδιάρικων ποδιών της, πίσω από τη μάσκα και πέταξε τον κακοποιό. Η στολή μάχης του Βέιντερ γρύλισε δυνατά και έσκασαν σπίθες.
  Και η χάλκινη άρπυια Λύρα ξέσπασε στα γέλια:
  - Μην ξέρεις, ρε κούκλα, ότι πρέπει πρώτα να περάσει η κυρία!
  Τα υπεριονικά όπλα της αυτοκρατορίας Stalzanath εξαπέλυσαν την πυρκαγιά τους σε δορυφόρους και άλλα ανθρώπινα απόβλητα που περιστρέφονταν σε τροχιά της γης.
  Και τότε εμφανίστηκε η ίδια η Lyra Velimara. Προέκυψε αμέσως σε όλες τις οθόνες, ακόμη και απενεργοποιημένες τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών. Εμφανίστηκε γυμνή και όμορφη, με τέσσερις κυβερνητικές φουρκέτες στα μαλλιά της, που εκπέμπουν γοητεία και μαγεία αφανισμού. Μια πραγματική θεότητα στο σύμπαν της ωμής βίας!
  Η ακτινοβόλος έρμαιο άρχισε να τσιρίζει μ' ένα κελάηδισμα αηδονιού:
  - Γήινοι! Δεν πρόκειται να κατακτήσουμε τον μίζερο μικρόκοσμό σας. Είστε πολύ μακριά από εμάς για να μετρήσετε την αυτοκρατορία με μια μεγάλη φρουρά. Το ζαφείρι, το τοπάζι και τα σμαραγδένια μάτια του κοριτσιού άστραψαν με μανία ή ακόμα και έλαμψαν σαν ακτίνες υπερλέιζερ. Και η φωνή έγινε πολύ πιο κρύα. - Θα σας διασκορπίσουμε επιπόλαια σε κουάρκ και με τη βοήθεια ενός υπερμαγοβαρυτή θα στείλουμε τις ψυχές σας στον κάτω κόσμο, σε αιώνιο κολασμένο μαρτύριο!
  Ακουγόταν τρομακτικό, αλλά το γεγονός ότι τέτοια σκουπίδια μετέφερε μια γυμνή και πολύ ορεξάτη γυναίκα, δεν προκάλεσε τόσο τρόμο όσο γέλιο!
  Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε ένα απειλητικό πρόσωπο με μαύρη μάσκα και, σαν βρυχηθμός, μέσα από υπερτιτανικά βράγχια:
  - Με λίγα λόγια, δώσε μας το δαχτυλίδι του Σολομώντα πριν σε καταστρέψουμε εντελώς!
  Η Λύρα τίναξε το μαυρισμένο στήθος της, σφυρίζοντας:
  - Εκμηδενίστηκε πολύ οδυνηρά!
  Ο Νταρθ Βέιντερ πρόσθεσε, κουνώντας τη γροθιά του στην οποία το σπαθί που λαμπύριζε με κόκκινο φως ήταν σφιγμένο γερά:
  - Και ευνουχίζουμε χωρίς αναισθησία!
  Ποιος στον πλανήτη Γη γέλασε, ποιος έκλαψε και ποιος άρχισε να έχει νευρικούς κολικούς. Και μόνο ένα άτομο στο μπλε υποσελήνιο ένιωσε γνήσια χαρά μέσα του. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν πλησίασε αργά τον καθρέφτη. Και έδειξε στον εαυτό του το μπισκότο. Θαύμασα το αστραφτερό βότσαλο, τόσο αρμονικά στολισμένο με τον δείκτη του δεξιού μου χεριού.
  Ο κληρονόμος των Οθωμανών σουλτάνων φώναξε:
  - Θέλεις το δαχτυλίδι του Σολομώντα; Γιατί να μην δώσεις ένα γερμανικό wigwam να μποτάρει;
  Ο Darth Vader, βλέποντας μέσα από τις ολογραφικές εικόνες την πολύ χαρούμενη αντίδραση των γήινων, σφύριξε:
  - Είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί τελεσίγραφο στους ανθρώπους!
  Η Lira Velimar εκκολάπτει το Zenki αστραφτερά με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου:
  - Και τι είναι αυτό;
  Ο Darth Vader, με έναν θριαμβευτικό τόνο στα απύθμενα πηγάδια των ματιών του, εξήγησε:
  - Είναι μια διεθνής λέξη. Εγγυημένος αφανισμός!
  Η Λύρα γέλασε και παρατήρησε σπίθες από τα μακριά, μονοατομικά ακονισμένα νύχια της:
  - Ω παιδιά! Μόνο η σάρκα μπορεί να εκμηδενιστεί... Και το Magogravity - θα είναι ακόμα πιο δροσερό!
  Ο Darth Vader, με μια νέα, εκπληκτική δύναμη, ενεργοποίησε όλους τους εκπομπούς gravomag. Και άρχισε να σπρώχνει εκκωφαντικά τη μπελούγκα.
  Και τι φωνή είχε ο μαύρος άρχοντας, ακόμη και η πανοπλία ήταν άσπρη-καυτή:
  - Τελεσίγραφο! Τελεσίγραφο! Θα σε σβήσω σε εξολοθρευτή!
  Η Λίρα Βελιμάρα κούνησε το υπέροχο μπούστο της και έστριψε τους πολυτελείς γοφούς της. Ταυτόχρονα, τσίριξε, ενθυμούμενη τη γήινη λαογραφία:
  - Ρωσική μαφία, γέννησες τον θάνατο! Βότκα με υδρογόνο - κατεστραμμένο μέλος ανδρών! Και έχουμε κοσμική δύναμη Sabantuya!
  Και οι πολεμιστές του μεγάλου Stelzanath θα τραγουδήσουν:
  - Δεν είμαστε μίζερα έντομα - χελώνες σουπερνίντζα ... Κανόνια - Τα αυτιά του Τσεμπουράσκα - θα τους κάψουμε όλους σαν blotter!
  Οι διαστημικοί εξωγήινοι εξέδωσαν τελεσίγραφο, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Και τότε η Lyra Velimara πρότεινε:
  - Και ας το κάνουμε με ωραίο τρόπο ... Να χτυπήσουμε το BASIC;
  Ο Darth Vader, παρ' όλη τη βλακεία του - τι μπορείς να πάρεις από τον εγκέφαλο, χωρίς υπερπλασματική επαναφόρτιση, μουρμούρισε:
  - Είναι όταν γίνονται επιθετικές διαπραγματεύσεις με τη βοήθεια φωτόσπαθου;
  Η Λύρα έκλεισε το μάτι, έσπρωξε με το γυμνό της πόδι το καρό σκυλί με το κεφάλι αλόγου. Ένα μείγμα από μια σκακιέρα, ένα άλογο και έναν κροκόδειλο έτριξε και με δυσαρέσκεια γύρισε την κορυφή. Το κορίτσι-στρατηγός κόλλησε το πόδι της με τέτοιο τρόπο που το καυτό υπερπλάσμα γαργαλούσε τη γυμνή της φτέρνα και βρυχήθηκε κουνώντας το επτάχρωμο κεφάλι της:
  - Όχι όμορφος! Αντί για φωτόσπαθο, θα ρίξουμε μια βόμβα θερμοκουάρκ!
  Ο Νταρθ Βέιντερ έβγαλε τη μακριά, σαν φίδι, κλωνοποιημένη γλώσσα του και την πέρασε στις αλμυρές άκρες της μάσκας του. Και τσιρίζει ειλικρινά σαν σπασμένος κινητήρας εσωτερικής καύσης:
  - Λατρεύω τις βόμβες thermoquark, και τις βόμβες thermopreon ακόμα περισσότερο!
  Η Λύρα μόρφασε ιδιότροπα, κούνησε ξανά το πόδι της, αυτή τη φορά στη γάτα καλυμμένη με φύλλα τσουκνίδας:
  - Δεν ξέρεις να μαγειρεύεις με πριόν!
  Ο μαύρος άρχοντας απάντησε λογικά:
  - Αν δεν ξέρεις πώς, θα σε μάθουμε, αν δεν θέλεις, θα σε ζορίσουμε!
  Η Λύρα τίναξε το σαγόνι του στρατιώτη της με τα νύχια.
  - Υπερπλασμική έκρηξη! Ένα βλήμα θερμοκουάρκ!
  Από τη φαρδιά κάννη του όπλου βαρύτητας, ένα μπλε κύμα φούντωσε αμυδρά. Ένας μικρός πύραυλος, στο μέγεθος ενός καρπουζιού συνηθισμένου μεγέθους, όρμησε στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.
  Η λύρα της Βελιμάρας πήδηξε σαν λιβελλούλη και μαζί της και αρκετοί γυμνοί πολεμιστές του Στελζανάθ.
  Ο Νταρθ Βέιντερ έσφιξε τη μάσκα του με ένα ανόητο χαμόγελο.
  - Και τι θα γίνει τώρα;
  Αλλά η βολή εξολόθρευσης δεν είναι καν ορατή στα ραντάρ - η ταχύτητα πέρα από την ταχύτητα του εκπεμπόμενου φωτονίου πτητικού αστέρα!
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πρόλαβε να μάθει για την επίθεση. Μερικές φορές η άγνοια είναι η τελευταία πράξη του ελέους του Θεού.
  Η υπερπλασματική Γέεννα κατάπιε τον Ανώτατο Διοικητή του πιο ισχυρού στρατού στον πλανήτη Γη. Εκατομμύρια άνθρωποι εξατμίστηκαν σε πλάσμα και υπερπλάσμα πριν προλάβουν να κατανοήσουν την καταστροφή που είχε συμβεί.
  Τα πέταλα άνθισαν με εκατοντάδες χιλιάδες θανατηφόρες αφανιστικές γλώσσες, καθεμία με τη δική της μοναδική απόχρωση και δυναμικό μοτίβο καταστροφής.
  Ένας γιγάντιος καφέ μύκητας ανέβηκε σε ύψος άνω των 500 χιλιομέτρων και το εκρηκτικό κύμα, έχοντας γυρίσει τον πλανήτη αρκετές φορές, έριξε όλα τα παράθυρα ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η λάμψη κατέκλυσε ολόκληρη την ιονόσφαιρα, σε όλο το αμέτρητο πλήθος των χρωμάτων και των ταξιανθιών. Γιγαντιαία κύματα τσουνάμι σηκώθηκαν από τη διάσειση. Περισσότερα από διακόσια μέτρα υδάτινου άξονα κάλυψε όλες τις ηπείρους, βυθίζοντας δεκάδες χιλιάδες πλοία. Τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος τέθηκαν εκτός λειτουργίας, οι πόλεις βυθίστηκαν στο σκοτάδι, μόνο που διακόπτονταν εδώ κι εκεί από πύρινες εστίες πυρκαγιών.
  Από εδώ και πέρα, μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει στον πλανήτη Γη. Η ώρα του Δράκου έφτασε.
  Σε απάντηση στις δαιμονικές ροές της υπερενέργειας, το δαχτυλίδι του Σολομώντα έλαβε μια ισχυρή εκκένωση.
  Ο Ερντογάν ένιωσε τη δύναμη πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τζίνι να μπαίνει μέσα του. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας κοκκίνισε αμέσως και άρχισε να πρήζεται. Ένας συνηθισμένος άντρας με μικρό μουστάκι κατσαρίδας (που του δίνει μια ομοιότητα με τον Αδόλφο Χίτλερ!), μεγαλώνει σαν χιονοστιβάδα που κυλά στο Έβερεστ.
  Η πολιτική αγωγή του Οθωμανού δικτάτορα έσκασε και οι μύες άρχισαν να μεγαλώνουν, σαν άλματα. Και, εδώ οι επεκτεινόμενοι ώμοι του Έντρογκαν ακουμπούσαν στον θόλο του αρχαίου παλατιού του Σουλτάνου.
  Για αρκετή ώρα, η φουσκωτή φούσκα έφτανε σε πλάτος, ώσπου, τελικά, οι μαρμάρινες τοίχοι κατέρρευσαν. Πολυάριθμοι Τούρκοι σωματοφύλακες διασκορπίστηκαν σε διάφορες κατευθύνσεις. Και ημίγυμνοι σκλάβοι, από το χαρέμι του Οθωμανού δικτάτορα, τραντάζονταν με τρόμο τα γυμνά τους πόδια, σκορπίζονταν ή σέρνονταν αν δεν είχαν την τύχη να τους συνθλίψουν.
  Και ο Odrogan συνέχιζε να μεγαλώνει, σαν υπεράνθρωπος σε μέγεθος. Τα κτίρια της τουρκικής πρωτεύουσας Άγκυρα ισοπεδώθηκαν κάτω από τις μπότες του. Εδώ ο Οθωμανός δικτάτορας είναι ήδη ψηλότερα από το Έβερεστ. Και από τα διαστημόπλοια του Stalzanath και της αυτοκρατορίας των Black Sith, η πανύψηλη σιλουέτα του είναι πολύ καθαρά ορατή.
  Η Λύρα Βελημάρα φώναξε λάγνα:
  - Τι τεράστιος τύπος ... Έχει αξιοπρέπεια - μάλλον πολύ!
  Ο Νταρθ Βέιντερ, χτυπώντας τον εαυτό του στη μάσκα - έτσι η εικόνα πάνω της έγινε λασπωμένη, βραχνά, κράξιμο:
  - Είναι ένας κολοσσός με πόδια από πηλό!
  Η Λύρα έβγαλε δυο κεραυνούς από τα μάτια της και ούρλιαξε:
  - Και όπως φαίνεται η φωνή θα έπρεπε να είναι αγγελική! - Ακολουθεί ένα κλείσιμο του ματιού, χαρακτηριστικό μιας εξαιρετικά ακριβής ιερόδουλης. - Τραγούδα ένα λουλούδι, μην ντρέπεσαι!
  Και ο Τούρκος δικτάτορας Εντρογκάν συνέχισε να φουσκώνει γρήγορα, σαν φουσκωτή φούσκα. Και το πιο επικίνδυνο, ένα μακρύ και επίσης γρήγορα αναπτυσσόμενο σπαθί εμφανίστηκε στα χέρια του.
  Τώρα η ανάπτυξη του Edrogan είναι χίλια ναυτικά μίλια, και αυτό δεν είναι το όριο. Και πόσο μυώδης έχει γίνει ο Τούρκος δικτάτορας - τεράστιοι μύες κυριολεκτικά φουσκώνουν και τρέμουν - θα τους ζηλέψει οποιοσδήποτε, ακόμα και ο πιο ταραχώδης μπόντι μπίλντερ.
  Και το σπαθί του αστράφτει σαν αστέρια που μπλέκονται στην ταξιανθία ενός ανίκητου ταμία.
  Και τα δόντια του Προέδρου της Τουρκίας επιμηκύνονται, μετατρέπονται σε πολύ αιχμηρούς κυνόδοντες βαμπίρ πυραύλων. Και ο φρεσκοψημένος μπατίρ αρχίζει να κραδαίνει το γιγάντιο σπαθί του.
  Η Λύρα Βελημάρα φωνάζει εκκωφαντικά:
  - Μια φόρτιση θερμοκουάρκ στον Φύρερ ... Ουφ, στον Τούρκο Σουλτάνο - φωτιά!
  Ο Darth Vader χτύπησε το μεγάλο, επιχρυσωμένο χειριστήριο με το γάντι του και γρύλισε ειρωνικά:
  - Και γιατί όχι Υπέρπλασμα! Η φωτιά είναι ήδη μια ξεπερασμένη γήινη έκφραση!
  Lyra Velimara πώς τα κομψά, κοριτσίστικα πόδια της, οι γυμνές, ροζ σόλες της θα χτυπήσουν στο μεταλλικό πάτωμα:
  - Δώστε τη θερμική έκρηξη! Σφάλματα Antipulsar!
  Και βλήματα θερμοκουάρκ, αφήνοντας πίσω τους ένα πύρινο ίχνος, και ένα ίχνος πλατιά σαν την ουρά της νύφης, όρμησαν στο Έντρογκαν, φουσκωμένα από πολλά πνεύματα και τζίνι που μπήκαν σε αυτό.
  Ο Οθωμανός δικτάτορας, του οποίου το μέγεθος ήταν ήδη συγκρίσιμο με το φεγγάρι, κούνησε το κοσμικό του σπαθί. Και το διαστημόπλοιο της αυτοκρατορίας Σιθ - το καταδρομικό πυραύλων "Baboon" έσπασε κάτω από ένα τρομερό χτύπημα. Υπερπλασμικά θραύσματα πιτσίλησαν... Και κάτι απίστευτο και φασμογορικό έπεσε κάτω.
  Και ταυτόχρονα, είναι αρκετά ασήμαντο - αφού οι κλώνοι στρατιώτες πέθαναν αρκετά πεζά. Δείχνουν συναισθήματα όχι περισσότερα από βιορομπότ. Αλλά ο διοικητής τους Άγιος Βασίλης, χωρίς να είναι κλώνος, ήταν ξεκάθαρα νευρικός. Και θυμήθηκε πόσους σκλάβους χατάμ πούλησε κρυφά. Ε, τώρα σίγουρα περίμενε την κόλαση του αντισύμπαντος και το μαρτύριο της σκοτεινής πλευράς της δύναμης!
  Οι πύραυλοι thermoquark του Ερντογάν. Καθένα από αυτά μετέφερε την ενέργεια εκατό δισεκατομμυρίων ατομικών βομβών που έπεσαν στη Χιροσίμα. Και ο ισχυρός, μυώδης κορμός του Οθωμανού δικτάτορα καλύφθηκε με έλκη και λάμψεις εκρηκτικών υπερπυρηνικών βομβών.
  Η Λύρα Βελιμάρα πέρασε το γυμνό της πόδι πάνω από τη χαριτωμένη μύτη της και τσίριξε:
  - Φυσικά και όχι! Θέλω κρασί - ένα πακέτο τσιγάρα Camel!
  Ο Darth Vader έβαλε το πόδι του με νύχια στη γυμνή, μυώδη πλάτη του κοριτσιού και περνώντας το από πάνω της, τραγούδησε:
  - Η νηφαλιότητα είναι ο κανόνας της ζωής!
  Η Λύρα γονάτισε στο σαγόνι τον πιθανό αντίπαλο του μαύρου άρχοντα και βουίζει:
  - Παραγγείλετε πρώτα απ' όλα!
  Παρόλο που ο Ερντογάν τρυπήθηκε με αρκετές γομώσεις για να καταστρέψει το φεγγάρι, με τον Ερμή να εκτοξεύεται, ο Οθωμανός Σουλτάνος μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Τώρα έμοιαζε πραγματικά με μια τεράστια νεράιδα ifrit. Και το σπαθί του έψαχνε ενεργά για θύματα ανάμεσα στα πλοία του Stelzanath και της αυτοκρατορίας Sith.
  Ο Darth Vader, κοιτάζοντας πώς οι πύραυλοι thermoquark δεν προκάλεσαν την παραμικρή ζημιά σε αυτό το μαστόδοντα από ένα παραμύθι, και το superlaser ίσως τροφοδοτούσε ακόμη και τη δύναμη του Ερντογάν, πρότεινε στη Lyra:
  - Να ενώσουμε τις προσπάθειές μας;
  Η γυμνή ομορφιά από την αυτοκρατορία Stalzan δεν κατάλαβε καλά τον μαύρο άρχοντα:
  - Πως? Είμαστε τόσο ενωμένοι!
  Ελάχιστα καλυμμένη με μπικίνι, Στρατηγός Αστάρα, αυτή η γευστική κοπέλα πολεμίστρια πρόσφερε τη δική της εκδοχή:
  "Ας του ρίξουμε ένα θερμοπρεόν!
  Ο Darth Vader, που ξύπνησε την περιέργεια του ερευνητή και επιστήμονα της σκοτεινής πλευράς της δύναμης, βραχνός μέσα από τη μάσκα ρώτησε:
  - Είναι αυτό ένα όπλο που βασίζεται στη διαδικασία σύντηξης preon;
  Η Αστάρα, καμπυλώνοντας τον μυϊκό και τενοντώδη κορμό της, υποκλίθηκε χαμηλά στον μαύρο άρχοντα.
  - Ω ναι, κύριε μου! Μια τέτοια αντίδραση καθιστά δυνατή τη χρήση ενέργειας ίσης με 1000 πεντατόνια σε έναν πύραυλο. Ή δέκα, ούτε εκατό τρισεκατομμύρια ατομικές βόμβες έπεσαν στη Χιροσίμα!
  Το γρήγορο μυαλό του μαύρου άρχοντα μέτρησε αμέσως και ο Νταρθ Βέιντερ σφύριξε έκπληκτος:
  - Ουάου! Από μια τέτοια έκρηξη, ακόμη και ο πλανήτης Δίας θα καταρρεύσει σε κουάρκ!
  Για κάποιο λόγο, η Lira Velimara δεν συμμεριζόταν τόσο πολύ αυτή την αισιοδοξία:
  - Ο πλανήτης Γη θα καεί από ένα τέτοιο χτύπημα. Όλη η ζωή μέσα στο ηλιακό σύστημα θα καταστραφεί!
  Ο Darth Vader παρακολούθησε τη διαστημική μάχη. Ο Ερντογάν προσπαθούσε να κόψει το θωρηκτό Stelzanath, που έμοιαζε με σαρκοφάγο πιράνχας. Αυτός, χρησιμοποιώντας την εκπληκτική του ικανότητα ελιγμών, προσπάθησε απεγνωσμένα να αποφύγει την ήττα.
  Ωστόσο, τα όπλα hyperion και οι μπαταρίες superlager ήταν εντελώς άχρηστα ενάντια στην υπερμαγοπλασματική σάρκα του Ερντογάν. Συσσώρευσε την ενέργεια δισεκατομμυρίων τζίνι και η ταχύτητα ξεπέρασε το φως.
  Υπήρχε λοιπόν ένα εύστροφο αρμαντίλο, κομμένο σαν λουκάνικο με μαχαίρι. Και την ίδια στιγμή τεράστιοι σπινθήρες πέταξαν εκατοντάδες μίλια μακριά.
  Ο Οθωμανός δικτάτορας φώναξε εκκωφαντικά:
  - Μπανζάι! Θα έχετε ένα σχέδιο φέρετρο!
  Ο Darth Vader, υπολογίζοντας την απόσταση, παρατήρησε με γνήσια ανησυχία:
  - Αν εκραγεί το φορτίο θερμοπρεόν, τότε εμείς οι ίδιοι θα ανατιναχτούμε σαν δάδα από πεταλούδες!
  Η Λύρα Βελιμάρα έκλεισε ντροπαλά το μάτι στον μαύρο άρχοντα και είπε με σιγουριά:
  - Μη φοβάσαι, σκοτεινό μου εξολοθρευτή! Το θερμοπρεόν έχει αθροιστική άκρη!
  Ο Λόρδος Βέιντερ κούνησε απελπισμένα το χέρι του.
  - Εντάξει, φωτιά! Στο μεταξύ, θα μαζέψω όλες τις σκοτεινές πλευρές της δύναμης!
  Ο Ερντογάν, ο οποίος περιελάμβανε και τις εβδομήντα δύο φυλές των πνευμάτων των νεραϊδών, ανέβηκε πάνω από τη Γη.
  Ο Σουλτάνος της Τουρκίας ξεπέρασε δύο φορές τη διάμετρο της Σελήνης στο μήκος της και απλά άστραφτε με δαιμονική και φαινομενική δύναμη. Μια τέτοια μάχη μαίνεται τώρα στο διάστημα. Το σπαθί του Ερντογάν απογειώνεται γρηγορότερα από κεραυνό και συντρίβει μανιωδώς τα διαστημόπλοια.
  Ακόμη και τα σωματίδια ημι-εκμηδενισμού είναι εντελώς άχρηστα ενάντια σε μια τέτοια απλά άγρια δύναμη των τζίνι. Ο τεράστιος καταστροφέας της διαστημικής αυτοκρατορίας, που έπεσε στην άκρη της λεπίδας, άναψε με μια κίτρινο-μπλε φλόγα και δεν άφησε ούτε θραύσματα πίσω του.
  Όμως η Λύρα Βελιμάρα έβγαλε τον "άσο ατού" από το μανίκι της - έναν πύραυλο θερμοπρεόν. Το θερμοπρεόνιο είναι ικανό, όταν απελευθερωθεί πλήρως, να παράγει 7 τετρασεκατομμύρια φορές περισσότερη ενέργεια από μια θερμοπυρηνική αντίδραση.
  Το σωρευτικό φορτίο θερμοπρεονίου είναι ελαφρώς ασθενέστερο, αλλά εστιάζει την καταστροφή ασύγκριτα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Και τώρα η κοιλιά τους των ναυαρχίδων θωρηκτών εκτινάσσεται μια κηλίδα Princesp-plasma.
  Έτσι μοιάζει έξω από το κουτί ένας ελεγχόμενος και έξυπνα στοχευμένος πύραυλος θερμοπρεόν με βάση τη σύντηξη. Δεν έχει σταθερή ύλη, επομένως είναι σχεδόν αδύνατο να το κατεβάσετε. Αλλά ταυτόχρονα, η ίδια η χρέωση επιλέγει έναν στόχο.
  Η κηλίδα πριγκίπισσας-πλάσμα τρομάζει τον Ερντογάν. Διστάζει να αποφύγει, αλλά η εξαιρετικά προηγμένη ουσία ήταν πιο γρήγορη. Και σαν αράχνη, μια υπερπυρηνική βόμβα ρουφούσε τον πανίσχυρο κορμό του φρεσκοψημένου βασιλιά και αυτοκράτορα των τζίνι!
  Η Λίρα Βελιμάρα χτύπησε δυνατά τα πόδια της και τραγούδησε:
  - Θα το σκίσω! Ας το χωρίσουμε σε κουάρκ!
  Πανίσχυρος σαν Ηρακλής, ο Ερντογάν ήταν πολύ λοξός και έσκυψε σαν μπάλα γουταπέρκα στη μέση.
  Ένα σουπερνόβα εξερράγη. Αρκετά από τα διαστημόπλοια του Stalzanath και της Αυτοκρατορίας Σιθ ανατράπηκαν, ένας υπερπλασματικός άξονας έκαιγε τις πλατφόρμες και τα βαρέλια πολλών μπαταριών. Συνθλίβει πολλούς κλώνους και όμορφα κορίτσια της Αμαζόνας από την αυτοκρατορία Stalzan.
  Ο ίδιος ο Ερντογάν στριφογύρισε, γύρισε και... Έγινε ακόμα πιο μεγάλος και τρομακτικός. Το δεύτερο σπαθί, σαν βλαστάρι σαρκοφάγου παρασιτικού φυτού, τρύπησε το δεξί του χέρι.
  Και ο δικτάτορας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας γέλασε εκκωφαντικά:
  - Ω, άθλιοι διαστημικοί εξωγήινοι... Είστε απλώς υπηρέτες του Σαϊτάν, αλλά στην πραγματικότητα, ο Σαϊτάν είναι ο υπηρέτης μου!
  Εν τω μεταξύ, ένας ανεμοστρόβιλος μαινόταν στον πλανήτη Γη. Τα κύματα των ωκεανών του κόσμου θερμάνθηκαν αμέσως από μια υπερπυρηνική εστία και έβρασαν με απότομο βραστό νερό που ζεμάτισε όλα τα ζωντανά όντα. Και τα δάση και τα πολυώροφα κτίρια φούντωσαν.
  Εκατό τρισεκατομμύρια Χιροσίμα φούντωσαν από την απόσταση της σεληνιακής τροχιάς - αυτό δεν είναι αστείο! Και η φωτιά που κατέκαψε ολόκληρη τη Γη την έκαψε κυριολεκτικά στην κόλαση.
  Στη θέση της Ουάσιγκτον, μια λαμπερή, βίαιη φλόγα φωτός έλαμψε και μετά εμφανίστηκε ένα κολοσσιαίο μωβ-καφέ λουλούδι. Επτά υπερπλασματικά πέταλα χωρίστηκαν από το εκθαμβωτικό μπουμπούκι, εκτοξεύοντας στα ύψη ψηλά. Έλαμπαν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για δέκα δευτερόλεπτα , και μετά, αμέσως θαμπωμένα, έπεσαν, αφήνοντας μόνο γιγάντιους μωβ-κόκκινους σπινθήρες να επιπλέουν στη στρατόσφαιρα.
  Εν ριπή οφθαλμού, δεκάδες, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι κάηκαν, σκορπίζοντας στοιχειώδη σωματίδια. Όσοι βρίσκονταν πιο μακριά ήταν τυφλοί και φλεγόταν σαν ζωντανοί πυρσοί. Η φωτιά καταβρόχθισε την ανθρώπινη σάρκα. Το δέρμα των ανθρώπων ξεφλούδισε, τα μαλλιά έγιναν σκόνη, τα κρανία απανθρακώθηκαν. Το κύμα έκρηξης, σαν ακορντεόν, δίπλωσε ουρανοξύστες, θάβοντας ζωντανούς πολλούς, μέχρι πρότινος, τέτοιους ζωντανούς και ανέμελους ανθρώπους σε καυτές τσιμεντένιες τάφους.
  Μια ομάδα ξανθών, ημίγυμνων μαθητών από το Τέξας κυνηγούσε μια μπάλα και ένα κύμα βαρύτητας πέρασε από μέσα τους, αφήνοντας μόνο στάχτες σιλουέτες στο καμένο γρασίδι. Καημένα αγόρια, τι σκέφτηκαν την τελευταία στιγμή: ίσως κάλεσαν τη μητέρα τους, ή κάποιον από τους ήρωες της ταινίας, αναρίθμητα παιχνίδια στον υπολογιστή.
  Το κορίτσι, επιστρέφοντας από το μαγαζί με ένα καλάθι, πήγε στον άλλο κόσμο, χαμογελώντας, χωρίς να προλάβει καν να ουρλιάξει. Το παιδί απλώς θρυμματίστηκε σε φωτόνια, και μόνο μια κορδέλα του τόξου που είχε διασωθεί ως εκ θαύματος στριφογύριζε σε μια ατμοσφαιρική δίνη. Άνθρωποι που κρύβονταν στο μετρό, λευκοί και έγχρωμοι, συνθλίβονταν σαν μύγες υπό πίεση, εκείνοι που εκείνη την ώρα πετούσαν σε αεροπλάνο πετάχτηκαν από τους ανεμοστρόβιλους της Γέεννας πέρα από τη στρατόσφαιρα, και αυτός είναι ένας ακόμη χειρότερος και πιο αργός θάνατος... Όταν σε ένα ανατριχιαστικό κενό καταβροχθίζει τα υπολείμματα του αέρα από ένα αρπακτικό πιράνχα, οι άνθρωποι χτυπούν τα κεφάλια τους στους τοίχους ντουραλουμίνης και τα μάτια τους πέφτουν από τις κόγχες τους.
  Ο θάνατος έχει ισοφαρίσει τους φτωχούς και τον δισεκατομμυριούχο, τον γερουσιαστή και τον κρατούμενο, τον αστέρα του κινηματογράφου και τον οδοκαθαριστή. Φαινόταν ότι εκατομμύρια ψυχές ούρλιαξαν στον ουρανό, ο κόσμος αναποδογύρισε και ίσως για πρώτη φορά οι άνθρωποι ένιωσαν πόσο λεπτό είναι το νήμα της ζωής και πόσο χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Μητέρα και παιδί ασφυκτιούν κάτω από τα ερείπια, κολλώντας το ένα στο άλλο με τέτοια δύναμη που όλες οι δυνάμεις του κάτω κόσμου δεν μπορούσαν να τους ξεκολλήσουν.
  Ακόμη και το ημιμηχανικό τέρας Νταρθ Βέιντερ, εμποτισμένο μέχρι τα μάτια με τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης, ένιωσε τον πόνο και τα βάσανα δισεκατομμυρίων γης που χάθηκε.
  Και σε απόγνωση κάλεσε στον εαυτό του όλες τις ίνες και τις μάζες της φαινομενικής εκδήλωσης της σκοτεινής πλευράς της δύναμης.
  Η Λίρα Βελιμάρα τον στήριξε σε αυτό το θέμα και άπλωσε ένα δυνατό χέρι στον μαύρο άρχοντα. Συγχωνεύτηκαν διανοητικά. Τα βιοπλασματικά τους πεδία ανακατεύτηκαν αμέσως, οι γυναικείες και οι αρσενικές αρχές ενώθηκαν μαζί, σχηματίζοντας μια ένωση θεοπλασματικών δυνάμεων.
  Και μετά από αυτό, προέκυψε μια κολοσσιαία υπερ-βαρυομαγική κατάρρευση, πραγματοποιώντας εκπληκτικές, κυριολεκτικά υπερ-φανταστικές μεταμορφώσεις.
  Τα επιζώντα διαστημόπλοια της διαστημικής αυτοκρατορίας και ο Stelzanath άρχισαν να συγκεντρώνονται σε ένα σύνολο, σαν μπάλες υδραργύρου. Συγχωνεύτηκαν γρήγορα , συμπιέστηκαν στην πλαστελίνη princeps-plasma, δημιουργώντας ένα ενιαίο και μονολιθικό σύνολο μεταξύ τους.
  Τα σωματίδια στροβιλίζονταν σε όλο το διάστημα, ξεκολλώντας σαν πριονίδι σε επαγωγικό πηνίο. Και στη συνέχεια, στη θέση του ναυαρχίδας του διαστημόπλοιου της Αυτοκρατορίας Σιθ, ακολούθησε μια έκρηξη πολυβόλου από λάμψεις σαν λάμψεις, και μετά από αυτό εμφανίστηκε ένας τεράστιος άνδρας.
  Η φιγούρα του ήταν περίεργη. Ο κορμός και τα πόδια, όπως η Lyra Velimara, είναι γυμνά και σαγηνευτικά, αλλά το κεφάλι, οι ώμοι και τα χέρια είναι καλυμμένα με τη μαύρη στολή μάχης του Darth Vader.
  Αποδείχθηκε ένα τρομακτικό υβρίδιο: ο άρχοντας των σκοτεινών δυνάμεων, ο πολεμιστής από τα στρατεύματα των SS Stelzanat Velimara. Επιπλέον, οι διαστάσεις του κακοποιού σε διάμετρο με την Αφροδίτη. Ένα τέτοιο τέρας γεννήθηκε και δημιουργήθηκε από μια ακραία εκδήλωση, τη μαγεία της υπερβαρύτητας.
  Δύο φωτόσπαθα έλαμψαν στα χέρια του Darth-Lyra, ένα κόκκινο και ένα μωβ. Και τα δύο όπλα έλαμπαν και άστραψαν πολύ έντονα και έντονα. Μισή κοπέλα, μισός κυβερνητικός οργανισμός κινήθηκε προς τον Ερντογάν.
  Κάτω από τα χαριτωμένα, γυμνά, κοριτσίστικα πόδια, το κενό βρόνιζε εκκωφαντικά. Φαινόταν ότι αυτό το τέρας απλώς περνούσε μέσα από ένα ναρκοπέδιο, όπου τα εκρηκτικά είναι αόρατα, αλλά αυτό τα κάνει ακόμα πιο καταστροφικά.
  Ο Τούρκος δικτάτορας, επίσης πρησμένος με τη διάμετρο της Αφροδίτης, προχώρησε προς τον ομόλογό του. Πλησίασαν, και ο ένας κάτω από τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια, και ο άλλος κάτω από τις ψηλές μπότες, βρόντηξε σαν ένα εκατομμύριο βροντές ... κενό!
  Ο Darth Vader και η Lyra σε ένα μπουκάλι, χαιρέτησαν τον Ερντογάν με σπαθί.
  Ο Οθωμανός δικτάτορας μόνο γάβγισε ως απάντηση:
  - Κανένα έλεος στον εχθρό!
  Ο Νταρθ Βέιντερ απάντησε βρίζοντας:
  - Επανάληψη μητέρα - kabaneniya!
  Και τα ξίφη τους με ένα άγριο βρυχηθμό, οι εκρήξεις ενός δισεκατομμυρίου ηφαιστείων Krakatau διασταυρώθηκαν. Και το κενό σείστηκε. Τα κουάρκ χόρευαν στις δίνες του αιθέρα.
  Ο Ερντογάν, νιώθοντας ότι η σάρκα του υφασμένη από τις πολυάριθμες ορδές κακών και καλών πνευμάτων τους, ανατρίχιασε από το χτύπημα, γρύλισε:
  - Στον Σατανά! Είσαι δυνατός!
  Ο Νταρθ Βέιντερ συνέχισε την επίθεσή του και γάβγισε:
  - Και δεν ήταν ποτέ αδύναμος!
  Ένα υβρίδιο ενός μαύρου άρχοντα και ενός πολεμιστή βίγκιου επιτέθηκε στον Ερντογάν. Και παρόλο που ο αντίπαλός του δεν ήταν κατώτερος σε δύναμη και ταχύτητα, αλλά στην τέχνη της ξιφομαχίας, φυσικά, ο Τούρκος πρόεδρος δεν μπορούσε να συγκριθεί με έναν πολεμιστή που εκπαιδεύτηκε από τους καλύτερους πολεμιστές και ξιφομάχους του γαλαξία - τους Jedi.
  Η φωνή της Λύρας είχε ήδη ακουστεί. Αυτό το κολασμένο κορίτσι σπούδασε επίσης καλά. Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν άνδρες στην αυτοκρατορία τους, τα κορίτσια γαλουχήθηκαν σε κυβερνητικές μήτρες. Τους έμαθαν να σκοτώνουν και να πολεμούν ακόμα και όταν το έμβρυο σχηματίστηκε σε θρεπτικό μέσο με τη βοήθεια προγραμμάτων υπολογιστή.
  - Ότι γιος Τούρκου πολίτη, δεν σου αρέσει, έχεις τέτοια υποδοχή!
  Και το ξίφος από το πρίγκιπα-πλάσμα έκοψε την καλοφτιαγμένη κούπα του Ερντογάν. Το κομμένο μουστάκι του Οθωμανού δικτάτορα έπεσε κάτω, στριφογύρισε στις ανεμοστρόβιλες του αιθέρα, άρχισε να σχίζεται, να καταρρέει σαν ολόκληρο μάτσο βόμβες εξόντωσης. Και αίμα χύθηκε από το κομμένο μάγουλο. Επιπλέον, σε κάθε σταγόνα, τζίνι και μάγισσες με σκούπες πιτσίλησαν.
  Ο Τούρκος δικτάτορας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Darth Vader βούτηξε πολύ επιδέξια κάτω από την καμπύλη του σπαθιού-scimitar και ο ίδιος συνέτριψε τον εχθρό στο πλάι, κόβοντας ένα ολόκληρο στρώμα των μυών του εχθρού. Ο Ερντογάν βρυχήθηκε ακόμα πιο δυνατά και επιτέθηκε ξανά.
  Ο Νταρθ Βέιντερ διέκοψε την κούνια και το γυμνό πόδι της λύρας χτύπησε τον εχθρό ακριβώς στη βουβωνική χώρα.
  Ο Ερντογάν ούρλιαξε οδυνηρά και με ένα άγριο βογγητό στο οποίο ένιωθαν τσιριχτές νότες, γρύλισε:
  "Τώρα είσαι νεκρός!"
  Ο Darth Vader επιτάχυνε την επίθεσή του και τραγούδησε καθώς επιτέθηκε:
  - Και όμως το τέλος, δεν είναι το τέλος! Το τέλος είναι μόνο η αρχή!
  Και τώρα κρατά την κίνηση της υπογραφής του, με τη βοήθεια της οποίας ηττήθηκε ο κόμης Ντούκο. Το κομμένο χέρι, μαζί με το σπαθί, κρέμεται στην παλίρροια του κενού. Και μετά αρχίζει και αυτό να σκίζει. Σαν σε ένα μέρος σημείωσαν επαναχρησιμοποιήσιμους, τζετ, εκτοξευτές - που εκπέμπουν σουπερνόβα.
  Ο Ερντογάν, φουσκώνοντας τα μάτια του από τον αφόρητο πόνο, υποχώρησε και έπεσε το κεφάλι του στο φεγγάρι.
  Ο δορυφόρος του πλανήτη Γη παραμορφώθηκε από την πρόσκρουση, καλύφθηκε με μεγάλες ρωγμές και ξεκίνησε μια ενεργή έκρηξη μάγματος. Το φεγγάρι άρχισε να θυμίζει άσχημα χτυπημένο πρόσωπο. Η Λίρα κίνησε ξανά το πόδι του Ερντογάν κάτω από το γόνατο και το ξίφος του Βέιντερ από την ανυπεράσπιστη πλευρά του έπιασε τον ώμο, κόβοντας ένα χοντρό κομμάτι κρέας και μύες.
  Ο Οθωμανός δικτάτορας κολυμπούσε ήδη καθαρά, το μόνο σπαθί του που είχε επιζήσει πέταξε σε μεγάλο πλάτος, αλλά η άκρη του κόκκινου σπαθιού του μαύρου άρχοντα τρύπησε ακριβώς στα χέρια του αντιπάλου. Τότε μια καθαρή στροφή και ένα άλλο κομμένο πόδι του Ερντογάν πέφτει κάτω για να αρχίσει να σκίζει εκεί, με αφανισμό και μαγικά κροτίδες.
  Ο Οθωμανός δικτάτορας αφοπλίζεται και η τελευταία του απελπισμένη προσπάθεια, σαν δράκος, είναι να φουντώσει με μια σπίθα.
  Ήταν σαν να έσκασαν ένα τρισεκατομμύριο φλογοβόλα. Και η έκρηξη πλάσματος πλημμύρισε σχεδόν ολόκληρο το ηλιακό σύστημα. Κύματα ξέφρενης φλόγας, σε λίγα δευτερόλεπτα, όρμησαν στην τροχιά του Πλούτωνα. Η μάσκα και τα χέρια του Darth Vader επέζησαν, αλλά οι γυμνές, κοριτσίστικες γόβες της Lyra κάηκαν ολοσχερώς.
  Το κορίτσι-στρατηγός ούρλιαξε από τον πόνο - η φωτιά έκαψε έντονα το πέλμα, ακόμη και μεγάλες φουσκάλες φουσκώθηκαν αμέσως, στα καμένα και μαυρισμένα γυναικεία πόδια και κνήμες. Μου έπεσε στα γόνατα...
  Όμως ο Νταρθ Βέιντερ, με επαγγελματική κίνηση, με άλμα και με στροφή του σώματος και συγκλίνουσα κίνηση σπαθιών, γκρέμισε το μεγάλο, κερασφόρο κεφάλι του Οθωμανού Προέδρου Ερντογάν.
  Το τεράστιο κεφάλι, όχι κατώτερο σε μέγεθος από το φεγγάρι, του μεγάλου πολεμιστή και ηγεμόνα κύλησε και τα χοντρά μπλε χείλη ψιθύρισαν:
  - Όλα τελειώνουν!
  Μετά από αυτό, μια έκρηξη βρόντηξε, τόσο εκκωφαντική, καταστροφική και τεράστια που όλα όσα συνέβησαν πριν ήταν ένα άθλιο σπίρτο με φόντο μια βόμβα υδρογόνου που δοκιμάστηκε στο διάστημα. Ρεύματα υπερπλάσματος εξολόθρευσης πλημμύρισαν τον χώρο από τον Ήλιο, μετά τον Αφλα-Κένταυρο και τον Σείριο...
  
  
  
  
  ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ
  Εκεί ζούσε ένα αγόρι, ήταν ακόμα μικρό, αλλά βαθιά δυστυχισμένο. Στο σχολείο τον προσέβαλλαν και τον καταδίωκαν, στο σπίτι οι γονείς του ήταν πάντα απασχολημένοι και τον επέπληξαν για κακούς βαθμούς, ακόμη και τον χτυπούσαν για δυάδες με ζώνη. Και όλος ο χαζός του, διανοητικά καθυστερημένος, δειλός - δηλητηριασμένος και χτυπημένος.
  Το αγόρι είχε κουραστεί από αυτό και αποφάσισε να αφήσει την κακιά του πόλη και μακριά από το μισητό σχολείο, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια του.
  Το αγόρι ήταν ακόμα μικρό και αφελές. Νόμιζε ότι μόνο στην πόλη του ζουν τόσο κακοί άνθρωποι και κυρίως παιδιά, και στις άλλες πόλεις όλοι είναι καλοί και ευγενικοί. Και δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, γιατί το τετράγωνο TV box επαναλαμβάνεται ενθουσιασμένος ότι η χώρα τους είναι η πιο ανθρώπινη, ευγενική, όμορφη και καλύτερη στον κόσμο. Ότι στη χώρα του όλα τα παιδιά είναι χαρούμενα ή σίγουρα θα γίνουν ευτυχισμένα, και το κόμμα και ο μεγάλος ηγέτης του θα οδηγήσουν στον κομμουνισμό - όταν ο καθένας πάρει αυτό που θέλει.
  Και το χτυπημένο και παρενοχλημένο αγόρι ειλικρινά σκέφτηκε ότι τα παιδιά στο σχολείο ήταν τόσο σκληρά και κακά που τα στρατολόγησαν η CIA και η Μοσάντ, ότι έφταιγε ο χοντροκομμένος αστός της Αμερικής στην πόλη που υπήρχαν άδεια ράφια και άνθρωποι. στέκονταν σε μεγάλες ουρές. Ότι όλα ήταν καλά, αν όχι για τους αστούς και τους σαμποτέρ που περνούν τα σύνορα τη νύχτα. Ότι φταίνε που σαπίζουν οι πατάτες και πονάνε τα δόντια των παιδιών. Και προφανώς οι ενέσεις εφευρέθηκαν επίσης για να βασανίσουν ανθρώπους στις ΗΠΑ.
  Αλλά να είναι τέτοιος ώστε το κακό να κυριαρχεί σε όλες τις πόλεις της τεράστιας Πατρίδας του, ώστε οι κακοί πράκτορες της CIA να αποπλανούν και να κακομαθαίνουν όλα τα παιδιά, μαθαίνοντάς τους να πολεμούν και να χτυπούν τον ξαπλωμένο.
  Όχι, θα έπρεπε να υπάρχει μια πόλη στην καλύτερη και πιο ανθρώπινη χώρα της στον κόσμο, όπου όλοι είναι ευγενικοί και χαμογελούν ο ένας στον άλλο και μπορείτε να απλώσετε με ασφάλεια το χέρι σας για μια χειραψία χωρίς φόβο ότι μια καρφίτσα κρυμμένη ανάμεσα στα δάχτυλά σας θα κολλήσει μέσα της.
  Το αγόρι πίστευε ακράδαντα σε αυτό, ότι υπάρχουν ακόμα ευγενικές και ειρηνικές πόλεις. Κι εκείνος, αφού περίμενε μετά βίας τις πρώτες, ζεστές ανοιξιάτικες μέρες, κρυφά από τους γονείς του έβγαλε τα πάντα από το ψυγείο. Και δεν υπήρχαν τόσα πολλά προϊόντα στην πιο ανθρώπινη, πλούσια, ευγενική και ειρηνική χώρα του κόσμου. Γέμισα την τσάντα και το σακίδιο μου με αυτό, τινάζοντας προηγουμένως τα σχολικά βιβλία και τα τετράδια, ότι δημιουργούσαν επιπλέον βάρος και ... Κάθε τόσο, κοιτάζοντας δειλά τριγύρω, άνοιγε την πόρτα και πήδηξε στο δρόμο.
  Το αγόρι πάντα φοβόταν να βγει στην αυλή του. Του φαινόταν ότι εκεί οπωσδήποτε θα τον ξυλοκόπησαν, θα τον ακρωτηρίαζαν, θα τον ταπείνωναν, θα τον φτύσουν ή θα του έκαναν κάτι άλλο χειρότερο. Αλλά είναι ακόμα νωρίς το πρωί της άνοιξης, όλοι πηγαίνουν στο σχολείο, υπάρχει η πιθανότητα να γλιστρήσετε μπροστά από τους χούλιγκαν της αυλής και να πάτε παρακάτω. Από αυτό το τέταρτο, όπου έγινε παρίας και κορόιδο, μέχρι εκεί που δεν ξέρουν ακόμα. Εκεί που είναι απλώς ένα ασπρομάλλη αγόρι με καπέλο.
  Γιατί είναι τόσο θυμωμένοι οι άνθρωποι; Τι τους έκανε που τον μισούν τόσο άγρια; Και επιπλέον, το μισούν, στην πιο ανθρώπινη, ευγενική, ανθρώπινη και δίκαιη χώρα που δεν υπάρχει στον κόσμο; Τι τους έκανε; Προσέβαλε, συκοφάντησε, ταπείνωσε, φτύσε, πρόδωσε κανέναν;
  Δεν είπε σε όλους ότι πρέπει κανείς να είναι ευγενικός, συμπονετικός, να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Ότι οι μάχες είναι κακές και οι αδύναμοι χρειάζονται βοήθεια; Αλλά για αυτό εξακολουθούσαν να θεωρούν τους πάντες ανόητους, αδύναμους, ανόητους ... και κάποια άλλη περίπλοκη και ακατανόητη λέξη - ειρηνιστή;
  Αλλά δεν είναι περίεργο που όλα τα παιδικά παραμύθια, τα βιβλία και η τηλεόραση μας το δίδαξαν αυτό. Δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι να χτυπούν έτσι ακριβώς: υπέροχα ευγενείς, επιρρεπείς στην αυτοθυσία, να υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον σαν βουνό. Δεν είναι ο άνθρωπος αδερφός του ανθρώπου; Δεν είναι το αληθινό νόημα της ζωής να κάνεις καλό;
  Γιατί λοιπόν στην πραγματικότητα διαψεύδονται όσα διδάσκονταν σε βιβλία, σε ταινίες, ακόμη και στα μαθήματα πληροφορικής; Θεωρείται ηλίθιο, παράλογο, αστείο, κακό!
  Γιατί στα παιδιά μας και στους συνομηλίκους του, τόσος θυμός και μίσος, η απροθυμία να ακούσουν τη συνείδησή τους, η επιθυμία για βία και καταστροφή; Πού πάει η εκπαίδευση και η λατρεία των καλών πράξεων στην πιο ανθρώπινη και ανθρώπινη δύναμη του κόσμου. Σε μια δύναμη που βοηθά και προστατεύει τους καταπιεσμένους σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Που σώζει μαύρους, Ινδούς, όλους όσους είναι σφιγμένοι και άρρωστοι από την πείνα και τις φυσικές καταστροφές.
  Το αγόρι κλήθηκε... Ένιωσε φόβο. Τώρα θα πιαστούν και θα εκφοβιστούν.
  Έκανε ότι δεν άκουσε και επιτάχυνε το βήμα του.
  Σε απάντηση, ένα άγριο βρυχηθμό:
  - Κράτα φρένο! Θα σε σκοτώσουμε!
  Η άγρια φρενίτιδα στη φωνή του χτυπάει, τόσο μίσος γι' αυτόν; Για τι? Τι τους έκανε; Και τον μισούν, αυτόν που πάντα μιλούσε για καλοσύνη, για φιλία, για έλεος με τον τρόπο που δεν θα μισούσαν τον άπιστο, αυτόν που θα έσφαζε τη μητέρα τους.
  Αλλά το αγόρι είχε ήδη αποφασίσει να φύγει από αυτή την πόλη, να μην πάει πια σε αυτό το καταραμένο, μισητό σχολείο. Αποδράστε από αυτόν τον κολασμένο υπόνομο και βρείτε κάποια άλλη, ευγενική, καθαρή, φιλική πόλη. Άλλωστε, μπορεί στην πιο φιλάνθρωπο χώρα του να μην υπήρχαν τέτοιες πόλεις.
  Το αγόρι φοβόταν πολύ μήπως τον προλάβουν, αδέξιο και αδύναμο, και τον χτυπούσαν στο λαιμό, ότι δεν θα μπορούσε να φύγει. Υπάρχει όμως και λεωφορείο. Απλώς πρέπει να πηδήξεις σε αυτό, τότε ο νταής και ο ληστής θα μείνουν πίσω.
  Αυτή τη φορά το αγόρι ήταν τυχερό και την τελευταία στιγμή κατάφερε να πηδήξει στο κλείσιμο του ποδιού του λεωφορείου. Την πόρτα έσφιξε ένα λεπτό, παιδικό χέρι, ευτυχώς όχι πολύ, και κατάφερε να κρατηθεί από ένα σακίδιο γεμάτο μπακάλικα.
  Τα ταξίδια με λεωφορείο εκείνες τις μέρες εξακολουθούσαν να κοστίζουν ένα πενιχρό ποσό και ήταν ασύμφορο σε μια μικρή πόλη να πληρώνεις μισθό στον αγωγό. Επιπλέον, οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς και δεν λυπούνται για τέσσερα καπίκια. Κάποιοι συνομήλικοι, δεν μπορούσαν να προλάβουν το αγόρι και ζύμωσαν τον θυμό τους στον κάδο απορριμμάτων. Τον κλωτσούσαν βάναυσα με τα πόδια, σαν να έφταιγε το σίδερο που ξέφυγε το επιθυμητό θήραμα. Και το αγόρι οδηγούσε και προσευχόταν στον Κύριο Θεό (που παρεμπιπτόντως, όπως τον διδάχτηκαν, δεν υπάρχει καθόλου!), για να ανοίξει σύντομα η πόρτα και να λύσει το χέρι του.
  Επιτέλους η επόμενη στάση, το χέρι είναι ελεύθερο και μπορείτε να καθίσετε στο κάθισμα και να πάρετε μια ανάσα. Όσο το αγόρι απομακρύνονταν από την μισητή αυλή του, τόσο πιο ήρεμη γινόταν η ψυχή του. Όπου δεν ξέρουν, εκεί είναι πιο ασφαλές.
  Αν και ίσως ένα άλλο αγόρι, αντίθετα, στη θέση του, θα ονειρευόταν να είναι πιο κοντά στο σπίτι, αναζητώντας προστασία στα απόρθητα τείχη του. Όμως η αυλή του σπιτιού πάντα προκαλούσε φόβο στο αγόρι. Ονειρευόταν ακόμη και εφιάλτες και τους κολασμένους, αδίστακτους συνομηλίκους του. Το αγόρι προσπάθησε να περπατήσει όσο το δυνατόν λιγότερο στο δρόμο. Μετά τα μαθήματα, έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στα αποδυτήρια για να προλάβω να βγουν οι μισητοί, σκληρόκαρδοι συνομήλικοι και να αρχίσουν να με κοροϊδεύουν ή ακόμα και αμέσως να με χτυπούν. Το αγόρι έβρισκε παρηγοριά μόνο στα βιβλία. Τότε δεν υπήρχε υπολογιστής, ούτε Διαδίκτυο, ούτε καν στην τηλεόραση - μόνο τρία κανάλια, όπου στην καλύτερη περίπτωση δείχνουν τους πρωτοπόρους αριστούχων μαθητών, ή μια χορωδία τραγουδιού - πόσο καλό είναι να ζεις στην πιο ανθρώπινη και ανθρώπινη χώρα τους στον κόσμο . Και στη χειρότερη, βαρετές αναφορές από τα χωράφια, και συνεχείς μάχες για τη σοδειά. Και μόνο μια φορά την εβδομάδα, την Κυριακή, ήταν δυνατό να παρακολουθήσετε, αυστηρά σύμφωνα με το όριο, κάποια ενδιαφέρουσα, μεγάλου μήκους ταινία ή ένα πρόγραμμα που επισκεπτόταν ένα παραμύθι.
  Και το αγόρι αγαπούσε να θάβεται σε βιβλία, ζωγραφίζοντας μέσα τους το υπέροχο, το ευγενές και το υπέροχο.
  Και συχνά στο μάθημα, αν οι συνομήλικοί του έφτυσαν από το σωλήνα ή πυροβολούσαν με λάστιχο, δεν κουραζόταν πολύ, σκεφτόταν επίσης τον υπέροχο, ευγενικό κόσμο. Για το γεγονός ότι όταν επιτέλους οικοδομηθεί ο κομμουνισμός και θα υπάρξει μια καθολική, καθολική αδελφότητα.
  Και τότε τα παιδιά από τον Άλφα Κενταύρου, τον Σείριο, τη Μεγάλη Άρκτο, τον αστερισμό του Τοξότη, θα ενωθούν μαζί. Και χαμογελώντας πλατιά, πιάνονται χέρι χέρι. Για παράδειγμα, τα παιδιά από τον αστερισμό των Ιχθύων έχουν κεφάλια καλυμμένα με ασημένια λέπια και χρυσά, αστραφτερά πτερύγια. Και στον Αστερισμό του Τοξότη, μάλλον μοιάζουν με Κένταυρους.
  Όλα είναι πολύ ήσυχα και όμορφα. Δίνουν δώρα ο ένας στον άλλον, τραγουδούν τραγούδια. Δεν υπάρχει εχθρότητα, κακία, κανείς δεν θα βάλει ένα κουμπί ή έναν νεκρό βάτραχο στην πλάτη του άλλου.
  Σύντομα θα ερχόταν ο κομμουνισμός και η μισητή CIA, που μπλέχτηκε ολόκληρο τον κόσμο σε έναν ιστό μίσους και έμαθε στα σοβιετικά παιδιά μας να μισούν την καλοσύνη - ας χαθεί και καταστραφεί! Άλλωστε είναι οι Αμερικανοί που δημιούργησαν τους εφιάλτες του πολέμου από την εξόντωση των Ινδιάνων μέχρι το Αφγανιστάν. Στις ραδιοφωνικές τους φωνές τρελαίνουν κόσμο και τους βάζουν να σηκώσουν τα χέρια, αδελφέ εναντίον αδερφού, εμπνέοντας μίσος από την κούνια!
  Το λεωφορείο γλιστρά αργά κατά μήκος της διαδρομής. Έξω από τον Μάιο, το πρωί - η μέρα μόλις αρχίζει. Ναι, το αγόρι δεν φοβάται το σκοτάδι. Αντίθετα, όταν είναι σκοτάδι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να γλιστρήσουν απαρατήρητοι περαστικοί συνομήλικοι, να διαλυθούν στο σκοτάδι. Το χειμώνα, όταν κάνει κρύο και οι νύχτες είναι μεγάλες, και ειδικά σε έντονο παγετό, μπορείτε να βγείτε στο δρόμο και να περιμένετε σοβαρά να γλιστρήσετε μπροστά από τους γεμάτους θυμό τύπους.
  Το χειμώνα, οι χούλιγκαν κρυώνουν και βγαίνουν λιγότερο συχνά. Αλλά στη ζεστή εποχή, μόλις αρχίζει το μαρτύριο. Και μόνο το να πηγαίνεις στο μαγαζί μετατρέπεται σε βασανιστήριο. Και το αγόρι σκέφτεται, εφεύρει κάποιο είδος μονάδας μηδενικής μετάβασης, έτσι ώστε μόλις είσαι ήδη στο κατάστημα και μετά πατάς το κουμπί και είσαι ήδη στο σπίτι.
  Ίσως είναι καλό που δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα τεχνητά φτερά, στο διαμέρισμά του, σε έναν ψηλό όροφο, το αγόρι μπορεί να αισθάνεται σχετική ασφάλεια. Όταν ιδρώνεις από ένα γρήγορο τρέξιμο, τελικά ανοίγεις την πόρτα και πηδάς στο διαμέρισμα, νιώθεις ότι ένας Ολυμπιονίκης έχει περάσει τη γραμμή του τερματισμού - είσαι στο σπίτι και είσαι ασφαλής. Μπορείτε επιτέλους να πάρετε μια ανάσα και να βρείτε παρηγοριά διαβάζοντας κάποιο κανονικό βιβλίο. Ευτυχώς, έχουν αφήσει μια βιβλιοθήκη από τον προπάππου τους, την οποία θα ζηλέψει ο ακαδημαϊκός.
  Ο οδηγός έκανε σήμα ότι ήταν ήδη στην τελική στάση και όλοι έπρεπε να φύγουν. Το αγόρι βρέθηκε σε μια άγνωστη περιοχή. Δεν είχε σταματήσει μέχρι το τέλος. Και αυτή η καινοτομία φαινόταν ευχάριστη και εκπληκτική. Σαν να αξίζει να κάνετε ένα βήμα, και εσείς, όπως η Έλι από τον Μάγο της Σμαραγδένιας Πόλης, θα βρεθείτε σε μια παραμυθένια και χαρούμενη χώρα.
  
  ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΙΚΗΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
  13 Απριλίου 1945. Πόλη του Βερολίνου, το κτίριο της Αυτοκρατορικής Καγκελαρίας.
  Ο υπουργός Εξωτερικών Ρίμπεντροπ μόλις είχε επιστρέψει από τις συνομιλίες που είχε με τη σοβιετική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον γνωστό τσακωμό και εχθρό της Γερμανίας Μολότοφ. Παρά το γεγονός ότι κατά τις τελευταίες μάχες τέσσερις σοβιετικοί στρατοί αρμάτων μάχης καταστράφηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά. Και την 1η Απριλίου, η παροχή δυτικής βοήθειας στο πλαίσιο του Lend-Lease σταμάτησε, ο Στάλιν πρότεινε σκόπιμα διογκωμένες απαιτήσεις.
  Ο Ρίμπεντροπ είπε με λύπη στον Ρόμελ:
  - Οι διαπραγματεύσεις με τη σοβιετική αντιπροσωπεία έφτασαν σε αδιέξοδο. Μια συμβιβαστική μηδενική επιλογή - μια επιστροφή στα σύνορα του Ιουνίου 1941 δεν ταίριαζε στον Στάλιν. Ο Κόμπα απαιτεί - η περιοχή της Κλαϊπέντα, η Ανατολική Πρωσία και όλη η Πολωνία εντός των συνόρων του 1939. Διεκδικεί επίσης τα εδάφη της Σλοβενίας, μέρος της Ουγγαρίας και τα κοιτάσματα πετρελαίου της Ρουμανίας. Δηλώνει ότι εκατομμύρια Σοβιετικοί στρατιώτες δεν πέθαναν για να φτάσουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Επιπλέον, ο Ιωσήφ απαιτεί αποζημιώσεις από εμάς, την απελευθέρωση όλων των στρατιωτικών και πολιτών ... Και υπόσχεται να απελευθερώσει τους δικούς μας μόνο για λύτρα! Επιπλέον, ο Στάλιν θέλει επίσης να λάβει εδαφικές εξαγορές από τη Φινλανδία.
  Ο Στρατάρχης Φύρερ Ρόμελ παρατήρησε με θλίψη:
  - Μετά το πραξικόπημα του Ιουνίου 1944, αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε μια αργή και πεισματική υποχώρηση στο ανατολικό μέτωπο. Αν και οι σύμμαχοι που ηττήθηκαν στη Νορμανδία πήγαν μαζί μας σε μια σχετικά τιμητική ειρήνη για αυτούς, αλλά ... Ο Κόκκινος Στρατός είναι πολύ δυνατός και φροντίσαμε τους στρατιώτες στο μέγιστο, προτιμώντας την ενεργό άμυνα και τις σύντομες αντεπιθέσεις. Ναι, οι Ρώσοι πήγαν στο Βιστούλα και μάλιστα με τίμημα τεράστιων απωλειών το διέσχισαν, διέρρηξαν τη Σλοβακία, παραλίγο να καταλάβουν τη Ρουμανία... Αλλά όλες αυτές οι επιτυχίες τους στοίχισαν ακριβά. Αιμορραγούσαμε και εμείς, αλλά κατάφερα να εδραιώσω μια λίγο πολύ ικανοποιητική άμυνα και να μειώσω το ποσοστό των απωλειών κατά τρεις έως τέσσερις φορές υπέρ μας. Αλλά ο Στάλιν προφανώς δεν καταλαβαίνει ότι η χώρα του είναι επίσης εξαντλημένη και οι σύμμαχοι, έχοντας σταματήσει να βοηθούν τη Ρωσία, θα αρχίσουν να βασίζονται σε εμάς;
  Ο Ρίμπεντροπ απάντησε με ένα χαρούμενο χαμόγελο:
  - Οι μεγαλύτεροι καρχαρίες του εξωτερικού μας υπόσχονται ήδη υποστήριξη με αντάλλαγμα τα εδάφη που θα λάβουμε κατακτώντας την ΕΣΣΔ! Η κυβέρνηση των Εργατικών στη Βρετανία εξακολουθεί να διστάζει, αλλά πολλές ιδιωτικές δομές είναι έτοιμες να μας στηρίξουν! Μας υπόσχονται βοήθεια η Βραζιλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και ιδιαίτερα η Αργεντινή. Ο Περόν δεν αποκλείει καν να μπει ανοιχτά στον πόλεμο από την πλευρά μας. Οι Φινλανδοί ορκίζονται επίσης να πάνε μέχρι το τέλος! Στην Ιταλία, οι θέσεις του Μουσολίνι στο βορρά έχουν ενισχυθεί, ενώ οι φιλοδυτικές δυνάμεις εξακολουθούν να ελέγχουν το νότο. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον πόλεμο, Φύρερ μου!
  Ο Ρόμελ διέταξε συνοπτικά:
  - Σπέερ μου!
  Ο επιδέξιος, εργατικός και ταλαντούχος αυτοκρατορικός υπουργός όπλων και πυρομαχικών, κάθισε στη θέση του. Ο Speer κατάφερε, παρά τις δυσκολίες, να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή όπλων και πολύ γρήγορα έβαλε σε σειριακή παραγωγή πιο προηγμένα αυτοκινούμενα όπλα - "e", "LEV" και "Panther" -2.
  Ο νεαρός ακόμη και πολύ ενεργητικός οικονομικός δικτάτορας του Τρίτου Ράιχ ανέφερε:
  - Στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών, έχει επιτευχθεί όχι μόνο ποιοτική, αλλά και ποσοτική ανακάλυψη. Τον Δεκέμβριο του 1944 κατασκευάστηκαν το 1960 τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Και αυτό παρά όλες τις στρατιωτικές δυσκολίες και την κυκλοφορία των καλύτερων αυτοκινήτων του κόσμου στη μαζική παραγωγή! Συγκεκριμένα, Ε-25, Λέων και Πάνθηρας-2!
  Αυτή τη στιγμή, η παραγωγή αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων όπλων είναι περίπου δύο χιλιάδες το μήνα, εκ των οποίων τον Μάρτιο τα τελευταία οχήματα: E-10, E-25, Lev, Panther-2 αντιπροσώπευαν περισσότερα από τα δύο τρίτα των στόλος δεξαμενών!
  Ο Ρόμελ ρώτησε ξερά:
  - Είστε σίγουροι ότι τα τανκς μας είναι ανώτερα από τα σοβιετικά;
  Ο Σπέερ, προσπαθώντας να δώσει λογικό τόνο στον τόνο του, είπε:
  - Οι σχεδιαστές μας, αν και καθυστερημένα, μπόρεσαν να δημιουργήσουν οχήματα με περισσότερο ή λιγότερο επιτυχημένη διάταξη, θωράκιση, οπλισμό και οδηγική απόδοση. Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το Ε-25. Κατά την κράτηση μετώπου 100 χιλιοστών με ορθολογική γωνία κλίσης σαράντα μοιρών, πλευρές και πρύμνη 60 χιλιοστών και οπλισμό πυροβόλου 88 χιλιοστών διαμετρήματος EL 71 - αυτοκινούμενα όπλα, εφεδρεία βολών 80, ζυγίζει μόνο 26,6 τόνοι. Με κινητήρα 700 ίππων, το αυτοκίνητο επιταχύνει πάνω από 75 χιλιόμετρα την ώρα. Επιπλέον, δεδομένου του αποθεματικού βάρους, οι πλευρές του αυτοκινούμενου όπλου ενισχύονται επιπλέον με οθόνες 30 χλστ. Έτσι, τόσο οι κύλινδροι όσο και η οθόνη καλύπτουν το πλάι, πράγμα που σημαίνει ότι το μηχάνημα συγκρατεί την πρόσκρουση των οβίδων T-34-85 όχι μόνο στο μέτωπο, αλλά και στο πλάι. Το ίδιο όπλο των 88 χιλιοστών τρυπάει σε απόσταση 150 - 148 mm θωράκιση σε κλίση 60 μοιρών. Δεδομένου του ρυθμού βολής, της ακρίβειας του πυροβόλου των 88 χλστ., του καλύτερου αντιαρματικού πυροβόλου στον κόσμο! Και η προστασία του μετώπου σας επιτρέπει να τραβάτε λήψεις, ακόμη και IS-2. Επιπλέον, τα μυτερά κελύφη των σοβιετικών όπλων είναι πολύ ευαίσθητα στο ricochet. Και η υψηλής ποιότητας θωράκισή μας με τσιμέντο έχει υψηλή επιφανειακή σκληρότητα και ριτσοκέτες τέλεια υπό γωνία ορθολογικής κλίσης!
  Ο Ρόμελ παρατήρησε λογικά:
  - Και όλα αυτά επιτεύχθηκε χάρη στο γεγονός ότι ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονται μαζί, σε ένα μπλοκ. Έτσι, εξοικονόμησαν στον άξονα του κάρδανου και μείωσαν το ύψος του αυτοκινήτου στα 144 εκατοστά. Το μηχάνημα ξεπερνά όλα τα σοβιετικά μοντέλα και είναι σχετικά εύκολο στην κατασκευή. Αν και, για παράδειγμα, ακόμα δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέτοια δεξαμενή!
  Ο Σπέερ απάντησε:
  - Το "Panther"-2 και ειδικά το τανκ "Lev" λαμβάνουν υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις και βελτιώσεις. Συγκεκριμένα, το "Panther" -2 κατάφερε να ανταποκριθεί στο βάρος των 47 τόνων, αυξάνοντας τον οπλισμό και το απόθεμα οβίδων στο επίπεδο του "Royal Tiger", και ελαφρώς κατώτερο σε θωράκιση. Και αυτή είναι είκοσι ένας τόνοι διαφορά. Ο κινητήρας των 700 ίππων σας δίνει ταχύτητα 55 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο και 30 χιλιομέτρων την ώρα στον βράχο. Τα νέα αυτοκίνητα μπαίνουν ήδη σε σειρά με κινητήρα 900 ίππων και μπορούν να επιταχύνουν στα 70 χιλιόμετρα την ώρα. Το "Λιοντάρι" με πυροβόλο των 105 χιλιοστών δεν έχει όμοιο σε οπλισμό, ξεπερνά τον "Βασιλιά Τίγρη" σε μετωπική θωράκιση, με ίσα πλαϊνά και πρύμνη. Και όλα με βάρος 51 τόνους, με κινητήρα 900 ίππων. Τα νέα μας άρματα μάχης - έχουν εξαιρετική απόδοση οδήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έναν επιθετικό πόλεμο!
  Ο Ρόμελ χαμογέλασε και έδειξε πάλι ευρυμάθεια:
  - Και σε αυτή τη δεξαμενή, ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονται μπροστά από το αμάξωμα του οχήματος και ο πυργίσκος μετατοπίζεται προς τα πίσω. Επίσης έσφιξαν τη διάταξη. Χρειαζόμαστε όμως ένα "Λιοντάρι" με ισχυρότερη πλαϊνή πανοπλία!
  Ο Σπέερ υποκλίθηκε και είπε:
  - Στο άρμα E-50, θα ενσαρκώσουμε την προστασία και τον οπλισμό του Maus, που δεν ξεπερνά τους εβδομήντα τόνους βάρους!
  Ο Ρόμελ απελευθέρωσε τον Σπέερ και κάλεσε τον Υπουργό Αεροπορίας Σάουρ. Επίσης ένας πολύ ικανός και ικανός διευθυντής.
  Ο αυτοκρατορικός υπουργός είπε με νικηφόρο αέρα:
  -Η αεροπορία μας έχει πάρει την απόλυτη αεροπορική υπεροχή! Και πρώτα από όλα χάρη στην ηρωική γερμανική βιομηχανία! Τα νέα αεριωθούμενα αεροσκάφη που τέθηκαν σε υπηρεσία με τη Luftwaffe το 1944 παράγονται μαζικά και σε συνεχώς αυξανόμενους όγκους. Έχουν πλεονέκτημα ταχύτητας έναντι των σοβιετικών οχημάτων 200-350 χιλιομέτρων την ώρα και είναι οπλισμένα με πανίσχυρα πυροβόλα 30 χιλιοστών και ρουκέτες! Τα μαχητικά ME-163, Me-262, BA-349 και ιδιαίτερα τα φθηνά, ελαφριά, ευέλικτα και εύκολα στην κατασκευή HE-162 απέδειξαν τη συντριπτική υπεροχή τους έναντι των εχθρών Laggs και Yaks. Το ταχύπλοο αναγνωριστικό και βομβαρδιστικό Ar-234 έχει τέτοια ταχύτητα που ούτε ένα σοβιετικό μαχητικό δεν μπορεί να το προλάβει!
  Ταυτόχρονα, το πιο σημαντικό, καταφέραμε να πετύχουμε ισοτιμία με τον εχθρό στην ποσοτική παραγωγή μηχανών. Παράγονται 150 μαχητικά ME-262 την εβδομάδα, πολύ ισχυρά όπλα και επιβιώσιμα στη μάχη, ήδη 300 και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει μαχητικά HE-162 και 120 με αύξηση του AP-234. Πιο προηγμένα μοντέλα του ME-262 με swept φτερά, του ME-1010 με φτερά όπου το sweep είναι ρυθμιζόμενο, του He-262 με καλύτερα χαρακτηριστικά οπλισμού και πτήσης και το σημαντικότερο του Yu-287 είναι καθ' οδόν. Το πιο πρόσφατο μηχάνημα με αντίστροφα σαρωμένα φτερά θα έχει εξαιρετική ακρίβεια βομβαρδισμού.
  Συνολικά σχεδιάζουμε να αυξήσουμε την παραγωγή αεριωθούμενων αεροσκαφών σε διακόσια αεροσκάφη την ημέρα, καταστέλλοντας πλήρως τον εχθρό!
  Ο Ρόμελ παρατήρησε λογικά:
  - Και τα βιδωτά μας είναι αρκετά επιτυχημένα. Για παράδειγμα, η εξέλιξη του Focke-Wulf - TA-152. Ναι, και το TA-400 στην έκδοση ενός βομβαρδιστικού αεριωθούμενου με έξι κινητήρες υπόσχεται πολλά!
  Ο Ζαούρ σφύριξε περήφανα:
  - Το TA-400 μπορεί να βομβαρδίσει σοβιετικά εργοστάσια πέρα από τα Ουράλια, να φτάσει ταχύτητες έως και 800 χιλιόμετρα και να μεταφέρει περισσότερους από 10 τόνους βομβών! Το ίδιο και το βομβαρδιστικό χωρίς ουρά XO-18, με εμβέλεια πτήσης 16.000 χιλιόμετρα! Και τζετ TA-183 και άλλα μηχανήματα! Θα κυριαρχήσουμε στον αέρα!
  Ο Στρατάρχης Φύρερ απελευθέρωσε τον Ζάουρ. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω με τον Σμάισερ.
  γερμανικό πολυβόλο
  Το StG 44 (γερμανικά: Sturmgewehr 44 - 1944 assault rifle) είναι ένα γερμανικό τυφέκιο εφόδου που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Παρήχθησαν περίπου 850 χιλιάδες τεμάχια. Μεταξύ του σύγχρονου τύπου αυτόματα, έγινε η πρώτη ανάπτυξη που παρήχθη μαζικά.
  Διαφέρει από τα υποπολυβόλα (PPSh, κ.λπ.) του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε σημαντικά μεγαλύτερο εύρος στοχευμένων βολών, κυρίως λόγω της χρήσης του λεγόμενου ενδιάμεσου, πιο ισχυρού και με καλύτερη βαλλιστική από τα φυσίγγια πιστολιού που χρησιμοποιούνται σε υπομηχάνημα. όπλα.
  Αυτοματισμός StG 44 - αεριζόμενος τύπος με αφαίρεση αερίων σκόνης μέσω μιας οπής στο τοίχωμα της κάννης. Η οπή της κάννης ασφαλίζεται με κλίση του μπουλονιού σε κατακόρυφο επίπεδο. Η λοξή εμφανίζεται από την αλληλεπίδραση κεκλιμένων επιπέδων στην πύλη και στο φορέα μπουλονιών. Θάλαμος αερίων - χωρίς δυνατότητα ρύθμισης. Το βύσμα του θαλάμου αερίου με τη βοηθητική ράβδο ξεβιδώνεται με ειδική ολίσθηση μόνο κατά τον καθαρισμό του μηχανήματος. Για τη ρίψη χειροβομβίδων τουφεκιού, ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν ειδικά φυσίγγια με γόμωση σκόνης 1,5 g (για θρυμματισμό) ή 1,9 g (για διάτρηση πανοπλίας-σωρευτικές χειροβομβίδες). Το τυπικό βάρος της πυρίτιδας στο φυσίγγιο Kurz 7,92x33 είναι 1,57 g. Το έμβολο αερίου με τη ράβδο συνδυάζεται με το στέλεχος του μπουλονιού.
  Ο Schmeisser εξέφρασε επίσης αισιοδοξία ότι το νέο μηχάνημα - St 54 - θα είναι ακόμα πιο αξιόπιστο και καλύτερο, με υψηλή ακρίβεια πυρός.
  Ο Von Braun εξέφρασε επίσης γνήσια αισιοδοξία - οι πύραυλοι A-10 και A-11 υποσχέθηκαν να πετάξουν σε απόσταση έως και 1000 χιλιομέτρων και να χτυπήσουν με μεγάλη ακρίβεια, καθοδηγούμενοι από ασυρμάτους.
  Με την ατομική βόμβα, τα πράγματα ήταν χειρότερα μέχρι που μόλις εκτοξεύτηκε ο πυρηνικός αντιδραστήρας. Αλλά και σε κάνα δυο χρόνια υποσχέθηκαν ότι η βασίλισσα των βομβών θα βγει σε σίριαλ!
  Αλλά το πιο σημαντικό, οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί υποσχέθηκαν να βοηθήσουν το Τρίτο Ράιχ και τους δορυφόρους του στον αγώνα ενάντια στον παγκόσμιο κομμουνισμό!
  Ο Στρατάρχης Φύρερ Ρόμελ αποφάσισε:
  - Πες στον Στάλιν ότι επαναλαμβάνουμε τις εχθροπραξίες στο ακέραιο και μετά την πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή του κομμουνισμού!
  Η 13η Απριλίου 1945 ήταν η μέρα της μεγάλης απόρριψης!
  Ο γερμανικός πόλεμος έδωσε το κύριο χτύπημα από την Ουγγαρία, προκειμένου να αποφευχθεί ο εξαναγκασμός του πλήρους ροής Βιστούλα. Η επίθεση ξεκίνησε στις 20 Απριλίου, όταν τα τμήματα των Ναζί ήταν υποστελεχωμένα.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να διαπεράσουν την πρώτη γραμμή άμυνας, σχεδόν εν κινήσει. Χρησιμοποίησαν ενεργά τακτικές νυχτερινής επίθεσης για να εμποδίσουν τους Ρώσους να χρησιμοποιήσουν το πολυάριθμο πυροβολικό τους. Το βράδυ, φυσικά, η φωτιά δεν είναι τόσο αποτελεσματική και οι Ναζί έχουν συσκευές νυχτερινής όρασης.
  Αρκετά γρήγορα έσπασε και η δεύτερη γραμμή άμυνας και σχηματίστηκαν δύο λέβητες. Όμως με εντολή του αρχηγείου μπήκαν στη μάχη μεγάλες εφεδρείες. Αν και δεν ήταν δυνατό να νικηθούν οι Ναζί, η επίθεση του Mainstein ανεστάλη.
  Οι Γερμανοί, μετά από ένα μήνα επίμονων μαχών, κατάφεραν να ανακαταλάβουν μόνο μέρος της Σλοβακίας, προχωρώντας όχι περισσότερο από 70-80 χιλιόμετρα.
  Η επίθεση Fritz στην Ανατολική Πρωσία ήταν ακόμη λιγότερο επιτυχημένη. Έσπασαν μόνο την πρώτη γραμμή άμυνας, και αντιμετώπισαν μια πυκνή άμυνα. Αποδείχθηκε ότι ο Κόκκινος Στρατός ήξερε πώς να σκάβει και να αμύνεται. Και να προκαλέσει σοβαρή ζημιά.
  Μόνο στη Ρουμανία ο Κίσελρινγκ σημείωσε μεγάλες επιτυχίες. Τα φασιστικά στρατεύματα δημιούργησαν τρεις λέβητες και κατέλαβαν σχεδόν όλη τη Μολδαβία και τη Μπουκοβίνα. Αλλά ακόμη και εκεί δεν τους επέτρεψαν να περάσουν στην Οδησσό, σταματώντας στο Bug - ένα φυσικό φράγμα νερού! Όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν πολλή γη. Συμπεριλαμβανομένης της ακτής της Μαύρης Θάλασσας και της ουκρανικής περιοχής Chernivtsi. Έτσι, απομακρύνοντας την πρώτη γραμμή από τα κοιτάσματα πετρελαίου της Ρουμανίας. Αλλά οι επιτυχίες τους Απριλίου και Μαΐου περιορίστηκαν σε αυτό.
  Ο Κόκκινος Στρατός ήταν σε άμυνα και η βιομηχανία παρήγαγε πολύ στρατιωτικό εξοπλισμό. Ειδικά τα μαχητικά Yak-9 και τα άρματα μάχης T-34-85.
  Το καλοκαίρι, ο Ρόμελ βρέθηκε σε δύσκολη θέση - το ανθρώπινο δυναμικό της Γερμανίας είχε ήδη εξαντληθεί και η επίθεση οδήγησε σε μεγάλες απώλειες. Δεν ήταν απαραίτητο να υπολογίζουμε σε μια επανάληψη του σαρανταπρώτου έτους. Τα σοβιετικά στρατεύματα σκληραίνουν στη μάχη, οι στρατηγοί έχουν αποκτήσει πείρα με υψηλό τίμημα και έχει χτιστεί μια αρκετά πυκνή και σε βάθος άμυνα.
  Έτσι, έπρεπε να πληρώσετε για να μετακινηθείτε προς τα ανατολικά.
  Στο κέντρο, τα σοβιετικά στρατεύματα εξακολουθούσαν να κρατούν προγεφυρώματα κατά μήκος του Βιστούλα. Ο Στάλιν δεν ήθελε να υποχωρήσει.
  Ο Ρόμελ αποφάσισε να εξαπολύσει αεροπορική επίθεση στην ΕΣΣΔ. Δεδομένου ότι ο βομβαρδισμός είναι τουλάχιστον μια ακριβή απασχόληση, αλλά οι ανθρώπινες απώλειες κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας επίθεσης είναι πολύ λιγότερες! Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία με τις αποικίες και τις κυριαρχίες τους άρχισαν να παρέχουν όλο και πιο ενεργή βοήθεια με όπλα, πόρους και ακόμη και εθελοντές.
  Αεροπορική επίθεση με τζετ και προσεκτικές προσπάθειες διάρρηξης από μεγάλους στρατούς αρμάτων μάχης.
  Όμως ο Στάλιν δεν ήθελε να κάθεται παθητικά και να περιμένει την ήττα! Στις 22 Ιουνίου, τα στρατεύματά του εξαπέλυσαν επίθεση στη Σλοβακική κατεύθυνση. Σε απάντηση, οι Αμερικανοί πούλησαν χίλια βομβαρδιστικά B-29 με πίστωση στη Γερμανία.
  Οι Γερμανοί κυριαρχούσαν στον αέρα και μέχρι στιγμής μπορούσαν να αποκρούσουν, χρησιμοποιώντας την ποιοτική υπεροχή σε τανκς και αυτοκινούμενα πυροβόλα, τις επιθέσεις του Κόκκινου Στρατού. Στα τέλη Ιουλίου, η γερμανική ομάδα στρατού Νότος πήγε στην επίθεση σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει έναν άλλο θύλακα. Τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να σταματήσουν τη γερμανική επίθεση. Οι Ναζί προχώρησαν περίπου τριάντα χιλιόμετρα και, αποφεύγοντας μεγάλες απώλειες, σταμάτησαν. Τον Αύγουστο, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε και στην Ανατολική Πρωσία.
  Το καλοκαίρι, η πρώτη γραμμή δεν έχει αλλάξει πολύ.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, εν τω μεταξύ, έριξαν δύο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Ο Χιροχίτο ανακοίνωσε την παράδοσή του στις 16 Αυγούστου. Η Αμερική έλυσε τα χέρια της και αύξησε την προμήθεια τεχνολογίας, πρώτων υλών και εξοπλισμού στο Τρίτο Ράιχ.
  Η πίεση της γερμανικής αεροπορίας εντάθηκε. Οι Ναζί ήλπιζαν να βομβαρδίσουν την ΕΣΣΔ. Το φθινόπωρο πέρασε σε αντάλλαγμα χτυπήματα και επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν. Και οι δύο πλευρές προσπάθησαν να αποφύγουν περιττές απώλειες.
  Γενικά όμως φάνηκε η υπεροχή της Luftwaffe στον αέρα. Κατά τη διάρκεια του 1945, το Τρίτο Ράιχ και οι δορυφόροι παρήγαγαν περισσότερα από εξήντα χιλιάδες αεροσκάφη, κυρίως αεριωθούμενα, και έλαβαν άλλες τριάντα χιλιάδες από τους Συμμάχους. Η ΕΣΣΔ παρήγαγε μόνο σαράντα πέντε χιλιάδες αυτοκίνητα. Επιπλέον, κατώτερος από τον εχθρό σε ταχύτητα, όπλα και πανοπλίες.
  Το 1946 ξεκίνησε επίσης με μια απόπειρα μεγάλης επίθεσης από τον Κόκκινο Στρατό. Αλλά οι Γερμανοί έριξαν το καλύτερο πυραμιδικό άρμα τους Ε-50 στη μάχη και μπόρεσαν να νικήσουν τις σοβιετικές μονάδες, ωθώντας τις πίσω στην Πολωνία και τη Σλοβενία. Όμως οι έντονες χιονοπτώσεις και ο μαζικός ηρωισμός των σοβιετικών στρατευμάτων σταμάτησαν τις φασιστικές ορδές στο Neman και λίγο πιο πέρα από το Γκρόντνο! Με την υποστήριξη του Μπαντέρα, ο Φριτς μπήκε στο Λβοφ. Ωστόσο, μια μεγάλης κλίμακας επίθεση, ή μάλλον η αποτυχία της, οδήγησε στο γεγονός ότι η ΕΣΣΔ έχασε τα ερείσματά της στην Ανατολική Ευρώπη και τώρα ο πόλεμος μεταφέρθηκε και πάλι εξ ολοκλήρου στο έδαφος της Μπολσεβίκικης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Τον Μάιο, τα στρατεύματα του Ρόμελ προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την επιτυχία τους, αλλά μετά από αρκετούς μήνες μάχης, έφτασαν μόνο στη γραμμή, στο Μπαρανοβίτσι, στη Βίλνα και στη συνέχεια πλησίασαν τη Ρίγα. Οι Ναζί ήταν λίγο πιο επιτυχημένοι στο Νότο - πήραν τη Βίνιτσα και το Ζιτόμιρ - πλησιάζοντας το Κίεβο! Και η Οδησσός αποκόπηκε από τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Ωστόσο, και οι Γερμανοί υπέστησαν τεράστιες απώλειες - έφηβοι από την ηλικία των δεκατεσσάρων και παππούδες από την ηλικία των εξήντα πέντε ετών κλήθηκαν στο στρατό. Δημιουργήθηκαν μάλιστα αρκετά γυναικεία τμήματα, καθώς και ξεχωριστά συντάγματα ελεύθερου σκοπευτή και αεροπορίας όπου πολέμησαν το ασθενές φύλο!
  Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί αμύνθηκαν και ο σοβιετικός στρατός τους ένιωσε. Και τον χειμώνα οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Δεν ήταν δυνατό να σπάσουν οι Γερμανοί, οι οποίοι διατήρησαν τη συντριπτική αεροπορική υπεροχή. Οι πολιορκημένες σοβιετικές πόλεις Ρίγα και Οδησσός έπεσαν, αλλά ο Φριτς δεν μπορούσε να αναπτύξει περαιτέρω την επίθεση.
  Το 1947, το σοβιετικό τανκ T-54 άρχισε να εισέρχεται σε σειριακή παραγωγή, το οποίο υποτίθεται ότι θα ανταγωνιζόταν το κύριο γερμανικό, πυραμιδικό E-50. Είναι αλήθεια ότι το σοβιετικό αυτοκίνητο ήταν ακόμα κατώτερο από το γερμανικό σε πανοπλίες και όπλα, αλλά ήταν φθηνότερο και ελαφρύτερο. Η μαζική παραγωγή ξεκίνησε τον Ιούλιο.
  Στην αεροπορία τα πράγματα ήταν χειρότερα, αλλά στις 30 Δεκεμβρίου 1947 πραγματοποιήθηκε τελικά η πτήση του πρώτου σοβιετικού σειριακού μαχητικού αεροσκάφους MIG-15.
  Αυτό σημαίνει ότι το φασιστικό μονοπώλιο στον αέρα θα τελειώσει.
  Η μαζική παραγωγή ξεκίνησε τον Μάιο του 1948. Το ίδιο το μηχάνημα ήταν μόνο ελαφρώς κατώτερο σε ταχύτητα και οπλισμό από το ME-362. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί είχαν ακόμα ένα προβάδισμα στην καθιερωμένη εμπειρία παραγωγής και μάχης άσων. Αλλά έγινε σαφές ότι στον αέρα η ΕΣΣΔ έμελλε να φτάσει στην ισοτιμία.
  Το φθινόπωρο του 1948 ξεκίνησαν νέες διαπραγματεύσεις.
  Η Γερμανία ερημώθηκε, αλλά και η ΕΣΣΔ ξεράθηκε. Επιπλέον, οι Γερμανοί φυσικοί κατάφεραν να προλάβουν τους Σοβιετικούς και το Τρίτο Ράιχ είχε ήδη δοκιμάσει με επιτυχία μια πυρηνική βόμβα.
  Ο Ρόμελ πρόσφερε μια μέτρια επιλογή - οι Γερμανοί παίρνουν όλα όσα έχουν ήδη κερδίσει. Από τη Ρίγα στην Οδησσό.
  Ο Στάλιν, ως απάντηση, συμφώνησε στη μηδενική επιλογή. Ούτε εμείς σε σένα, ούτε εσύ σε εμάς!
  Οι διαπραγματεύσεις έφτασαν και πάλι σε πλήρες αδιέξοδο.
  Ο Κόμπα συναντήθηκε με τη σειρά του με κάθε περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό βιομήχανο, σχεδιαστή και στρατιωτικό ειδικό.
  Αφού διάβασε δημόσια μια ομιλία: την οποία ανακοίνωσε ότι θα κάνει πόλεμο κατά του φασισμού μέχρι τέλους!
  Ημέρα 7 Νοεμβρίου 1948. Έγινε μια μέρα μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων!
  Επίλογος
  21 Δεκεμβρίου 1954... Νέα Υόρκη... Ο ψηλότερος ουρανοξύστης των Ηνωμένων Πολιτειών είναι κρεμασμένος αφειδώς με κόκκινες σημαίες.
  Ο Στάλιν, του οποίου η εικόνα εμφανίζεται σε τεράστιες οθόνες και σε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες της λαϊκής αμερικανικής δημοκρατίας, κυματίζει με χαμόγελο στα σοβιετικά στρατεύματα που περνούν κατά μήκος της λεωφόρου Λένιν!
  Όλος ο κόσμος γιορτάζει τον εβδομήντα πέντε ετών σύντροφο Στάλιν - τον πρώτο αυτοκράτορα του πλανήτη Γη!
  
  ΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ LUCIFER
  Αν και δεν ήταν εύκολο γι 'αυτόν, αλλά ακόμα σχετικά νέος και δεν είχε χρόνο να σκληρύνει την ψυχή του, ο πολεμιστής Palpatine κατάφερε να περάσει το φράγμα.
  Η Καρολίνα έπρεπε να είχε σκοτωθεί με τα ίδια της τα χέρια και με ένα φωτόσπαθο. Αλλά για να κρύψουν τα ίχνη, ένα μικρό, πυρηνικό φορτίο τοποθετήθηκε στο ίδιο το παλάτι.
  Ο Νταρθ Σίντιους μιλούσε ήδη άπταιστα ένα φωτόσπαθο και στο δρόμο για τη βασίλισσα έκοψε τους προσωπικούς της φρουρούς. Τότε, τη διέταξε να γονατίσει και να της βγάλει τα ακριβά παπούτσια - για να πεθάνει όπως συνηθιζόταν, ξυπόλητη στο ικρίωμα.
  Η Καρολίνα εμφανίστηκε. Ο Πάλπατιν της αποκάλυψε το αληθινό του πρόσωπο και το άτομο ξέσπασε βίαια σε κλάματα. Μετά από αυτό, για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Dart χρησιμοποίησε δύναμη κεραυνού ... Και όταν η απανθρακωμένη βασίλισσα ηρέμησε, ο ανελέητος Sith Lord έβαλε ένα πυρηνικό όπλο στον πυροκροτητή και έφυγε από το παλάτι.
  Οι κάτοικοι του υποβρύχιου κόσμου κατηγορήθηκαν για δολιοφθορά, εξαιτίας του οποίου ξέσπασε άγριος πόλεμος μεταξύ των δύο κόσμων του πλανήτη. Παρά την τεχνολογική τους υπεροχή, ο υποβρύχιος αγώνας κατάφερε να επιβιώσει. Επιπλέον, παρενέβησαν εκπρόσωποι της Ρεπουμπλικανικής Γερουσίας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να επιτρέψουν τη γενοκτονία.
  Ο Πάλπατιν έχει κερδίσει τις δάφνες ενός ειρηνοποιού και έχει φτάσει τώρα στο γαλαξιακό επίπεδο, μέχρι στιγμής μόνο σε ρόλο μέτριου βοηθού του γερουσιαστή από το Naboo, αλλά πολύ γρήγορα κερδίζει δημοτικότητα για τον εαυτό του.
  Ο δάσκαλός του Plagast ενέκρινε την ανύψωση του μαθητευόμενου, αλλά ο ίδιος βυθιζόταν όλο και περισσότερο στην επιστημονική μελέτη των Magochlorians. Ήθελε να αποκτήσει ο ίδιος την αθανασία και να μάθει να ανασταίνει τους νεκρούς. Επιπλέον, ο Πλάγκαστ, με εξωτερική σκληρότητα, απλώς ένιωσε στοργή για κάποιους συγγενείς του και ονειρεύτηκε τη γρήγορη ανάστασή τους.
  Η κόρη του Πάλπατιν μεγάλωσε και έγινε βασίλισσα. Και σύντομα απέκτησε τον δικό της απόγονο. Ο σύζυγος δεν έγινε επίσημα βασιλιάς, αλλά ήταν απολύτως νόμιμος σύζυγος και πρώην αξιωματικός των Τζεντάι, αν και όχι του υψηλότερου επιπέδου δεξιοτήτων. Επίσημα, έλαβε τον τίτλο του πρίγκιπα και του κατώτερου συγκυβερνήτη - υπό την ηγεσία της βασίλισσας.
  Αλλά ο Πάλπατιν δεν άρεσε στον ανεπίσημο γαμπρό του: πολύ ευγενικός, ευγενής, εξωτερικά πολύ όμορφος και φαινόταν πολύ νεότερος από τα χρόνια του.
  Ναι, και η κόρη του μαύρου ηγεμόνα μεγάλωσε εξαιρετικά ευγενική και συμπαθητική. Αρκετά παρόμοια σε χαρακτήρα με τον πατέρα της - που ονειρευόταν, πιθανώς, να γίνει ο χειρότερος άνθρωπος στο σύμπαν.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Πλάγκαστ δεν χρειαζόταν πλέον να πείσει τον μαθητευόμενο του. Ο Πάλπατιν πήρε την απόφαση μόνος του - να καταστρέψει τόσο την κόρη του όσο και τον σύζυγό της.
  Μα φυσικά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φωτίζεις τον εαυτό σου. Και αυτό δεν είναι εύκολο, οπότε η προστασία του παλατιού μετά από όλες τις αναταραχές και τις δολιοφθορές ενισχύθηκε σημαντικά.
  Ο Πάλπατιν αποφάσισε να οργανώσει ένα ατύχημα στο διαστημόπλοιο. Κατάφερε, χρησιμοποιώντας την επιρροή του, να πετύχει τη φυγή της βασιλικής οικογένειας στο Κορουσάν, τον πλανήτη της μητρόπολης και την πρωτεύουσα της δημοκρατίας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, μια πρόσκληση σε μεγάλες διακοπές - τη χιλιετία ενός μεγάλου σχηματισμού.
  Έμαθε καλά τα μαθήματα του Master Plagast.
  Ο δάσκαλος υποσχέθηκε στον μαθητή ότι, αν και η εκπαίδευσή του θα ήταν σοβαρή, θα ήταν απαλλαγμένος από τον Κανόνα του Δύο. Σπάζοντας τον φαύλο κύκλο που ορίζει ο Darth Bane, δεν θα κρύβουν τίποτα ο ένας από τον άλλον, δεν θα βίωναν ζήλια και δυσπιστία στη σχέση τους και έτσι θα υπηρετούσαν τη σκοτεινή πλευρά μαζί. Ο Sidious σπούδασε κάτω από το Muun για δεκαετίες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Plagast δίδαξε στον μαθητευόμενο του όλα όσα ήξερε ο ίδιος, ώστε να μην χαθεί όλη η νέα δύναμη του Plagast. Τα μαθήματα του Plagueast ανάγκασαν τον Πάλπατιν να αντιμετωπίσει τους φόβους του, του έκλεψαν όλες τις χαρές του και του έκλεψαν ό,τι αγαπούσε. Ο Σκοτεινός Άρχοντας δίδαξε στον Σίντιους ότι συναισθήματα όπως ο φθόνος και το μίσος, αν και απαραίτητα για να κυριαρχήσει η σκοτεινή πλευρά, ήταν μόνο μέσα για να εγκαταλείψουμε τις συμβατικές έννοιες της ηθικής για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Ο Πλάγκαστ έδωσε επίσης διάλεξη στον μαθητή του σχετικά με τα μέσα για την κατάληψη της εξουσίας με απώτερο στόχο τον έλεγχο του γαλαξία.
  Αλλά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος μάθησης ήταν να περάσεις εικονικά εμπόδια και ο πολυδιάστατος κινηματογράφος.
  Βοηθώντας τον Πάλπατιν να προχωρήσει στις τάξεις, ο πλοίαρχος έδωσε στον Τάλερ Σίντιους πρόσβαση στο ολόκρον των Σιθ, καθώς και σε πολλούς άλλους. Εκπαίδευσε τον Palpatine στη μάχη με φωτόσπαθο, τη χρήση του Force Lightning, τον ανάγκασε να απορροφήσει κάθε είδους γνώση για διάφορα όπλα και τεχνικές σκοτεινής πλευράς, αλλά να τους δώσει μόνο την αξία που είναι απαραίτητη για τον αληθινό σκοπό του Τάγματος. Ταυτόχρονα, ο Plagast, με το πρόσχημα του Grandee της Δαμασκού, έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο ώστε κανείς να μην τον υποψιαστεί ότι είχε σχέση με τον Palpatine.
  Εδώ λοιπόν συνέβη ένα απλό πράγμα - το διαστημόπλοιο χτύπησε το ρεύμα αστεροειδών. Επιπλέον, ήδη κατά την επιστροφή του διαστημόπλοιου, όταν πολλοί πιλότοι πήραν δυνατά ποτά.
  Και ο Πάλπατιν όχι μόνο δεν ήταν ύποπτος, αλλά του απονεμήθηκε ακόμη και διαταγή επειδή έδειξε ανησυχία και τον απέτρεψε από μια επικίνδυνη διαδρομή. Υπάρχουν όμως τέτοιοι τρόποι δικαιολογιών που σίγουρα ένας άνθρωπος θα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Και η πρόκληση λειτούργησε, και εκεί οι συσκευές υπέστησαν ελαφρά ζημιά.
  Και οι δύο κληρονόμοι και η σύζυγος πέθαναν, επέζησε μόνο η μικρή πριγκίπισσα Padme Amidala, η εγγονή του Palpatine. Κληρονόμησε τον θρόνο στον Ναμπού.
  Και ο Darth Sidious προστέθηκε στη λίστα των εγκλημάτων του. Ωστόσο, δεν εγκρίθηκαν όλα από την Plagast.
  "Έχεις τη Δύναμη, τον μαθητευόμενο και το ταλέντο για ηγεσία. Το πιο σημαντικό, έχεις την αιμοδιψία ενός κατά συρροή δολοφόνου, αν και θα πρέπει να το κρατήσουμε ως αποθεματικό - εκτός αν η βία εξυπηρετεί κάποιον αποκλειστικό σκοπό. Δεν είμαστε κρεοπώλες, Σίντιους, όπως μερικοί από τους Σιθ του παρελθόντος. Είμαστε οι αρχιτέκτονες του μέλλοντος".
  "Πόσο καιρό?"
  "Σε μια δεκαετία - και όχι μια μέρα νωρίτερα".
  Αλλά η υπομονή στον περιορισμό του εαυτού δεν ήθελε να εκδηλωθεί. Αν και μερικές φορές ο ίδιος ο Witt αναρωτιόταν γιατί έγινε ξαφνικά τόσο σκληρός. Έχει τόση επιθετικότητα από τη γέννησή του; Επιπλέον, σε έναν φιλικό κύκλο, ο Palpatine έδωσε την εντύπωση ενός ευγενικού ανθρώπου.
  Ο Νταρθ Σίντιους εισήγαγε μάλιστα μια νέα θεωρία: ένας αληθινός Σιθ πρέπει να κρύβει τις σκέψεις του τόσο επιδέξια, ώστε ακόμη και ο δάσκαλος να μην καταλαβαίνει τη σύλληψη! Ακόμα κι αν αυτοαποκαλείται Plagast the Wise!
  Ενώ ο Πάλπατιν άρχιζε να εισέρχεται στη γαλαξιακή πολιτική, ο μέντοράς του έκανε μια νέα ανακάλυψη στην έρευνά του. Η διαθήκη του εγκληματία Yinchorri, που παρουσιάστηκε στη Δαμασκό από αντιπροσωπεία της ίδιας φυλής, έσπασε υπό την επιρροή της Δύναμης, παρά την εσωτερική φυσική αντίσταση των ερπετών. Ο Plagast έκανε επίσης πολλά πειράματα σε άλλα δείγματα, δοκιμάζοντας τις δικές του ικανότητες. Στο επόμενο Meeting in the Cache, ο Plagast περιέγραψε στον Sidious τις κατευθυντήριες γραμμές σύμφωνα με τις οποίες θα έπρεπε να ενεργήσει ο Sith, μίλησε για τη μακροπρόθεσμη εξάλειψη της Kerred Sante και διέταξε τον Sidious να διατάξει τη δολοφονία του γερουσιαστή Vidar Kim ώστε ο Palpatine να πάρει τη θέση του. . Ο ίδιος ο Plagast επισκέφτηκε τον πλανήτη Kamino, όπου διαπραγματεύτηκε με την τοπική φυλή κατασκευαστών κλώνων για να δημιουργήσει έναν στρατό υπάκουων Yinchorri. Αργότερα, η Δαμασκός και οι υφισταμένοι του αναχώρησαν για το Serenno, όπου ο Plaguest μίλησε προσωπικά με τους Jedi που ήταν παρόντες εκεί. Έτσι ανακάλυψε ότι ο Τζεντάι Κουι-Γκον Τζιν είχε αντιπάθεια για τις εταιρείες και ο πρώην κύριος του Ντούκου θεωρούσε τη θέση της Δημοκρατίας μη βιώσιμη. Ο Πλάγκαστ φύτεψε επιδέξια σπόρους αμφιβολίας στην καρδιά του Δάσκαλου Σίφο-Δύα, πείθοντάς τον απαλά ότι η Δημοκρατία χρειαζόταν στρατό.
  Αλήθεια, ποιος θα πάει να δημιουργήσει μια ακριβή στρατιωτική μηχανή χωρίς πόλεμο; Και οι Σιθ ήθελαν να ελέγξουν ακριβώς τη μέθοδο της βίας, γιατί ένας διαφορετικός τρόπος είναι αντίθετος με τις διδασκαλίες τους.
  Στην πολιτική συνεδρίαση για την αποδοχή περισσότερων από δώδεκα κόσμων της Εμπορικής Ομοσπονδίας στη Δημοκρατία, ο Πλάγκουεστ και ο Σίντιους συναντήθηκαν ξανά υπό το πρόσχημα της Δαμασκού και του Πάλπατιν. Μετά από ένα προκαθορισμένο σχέδιο, ο Πάλπατιν εκφώνησε μια θεαματική ομιλία που προκάλεσε κραυγές και χάος στη Γερουσία. Ο Πλάγκαστ χάρηκε, γιατί οι πλανήτες της Εμπορικής Ομοσπονδίας έγιναν μέρος της Δημοκρατίας και στο μέλλον οι Σιθ θα μπορούσαν να εξαπολύσουν έναν γαλαξιακό πόλεμο με τα χέρια τους. Αλλά ο Plagast γνώριζε ότι ο αγανακτισμένος γερουσιαστής Pax Tim είχε συνωμοτήσει με άλλους εχθρούς της Δαμασκού - τη δομή ασφαλείας Sante - και τώρα θα έπαιρνε πιο ενεργά μέτρα για να απομακρύνει τη Δαμασκό. Ως εκ τούτου, ο Plagast σκόπιμα έβαλε τον Palpatine με τον Tim σε μια πολιτική συνεδρία και χρησιμοποίησε τον μαθητή ως δόλωμα ενώ τον δοκίμαζε. Παρά τις επιτυχημένες ενέργειες του Sidious, ο Tim κατάφερε να ξεπεράσει και τους δύο Sith διατάζοντας τους Maladian δολοφόνους του Plagast. Επειδή ο τελευταίος συγκέντρωσε όλες του τις δυνάμεις για να σταματήσει την απαγωγή και να εντοπίσει τον Τιμ, δεν γνώριζε ότι σχεδιαζόταν μια δεύτερη επίθεση εναντίον του.
  Και ο Darth Sidious το ένιωσε, αλλά ήδη σκεφτόταν να απαλλαγεί από την κηδεμονία ενός μέντορα.
  Κατά τη διάρκεια της τελετής εισδοχής του Larsh Hill στο κατάλυμα του Τάγματος στο Coruscant, ο Darth Plagast παραλίγο να σκοτωθεί από μισθοφόρους. Ο βοηθός του Πάλπατιν, Πεστάτζ, επικοινώνησε με τους Μαλαδίους και, έχοντας λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες, ειδοποίησε αμέσως τον Πάλπατιν γι' αυτό. Και οι δύο έφτασαν στον τόπο της δολοφονίας και βρήκαν ζωντανό μόνο τον τραυματία που μόλις ανέπνεε τον Plagast, ο οποίος τύλιξε την πληγή με τη Δύναμη. οι υπόλοιποι Muuns από τις πρωτεύουσες της Δαμασκού σκοτώθηκαν. Αργότερα, ο Πάλπατιν πήρε προσωπική εκδίκηση για τον Τιμ σκοτώνοντας τον ίδιο τον Τιμ και πολλά άλλα μέλη του Προτεκτοράτου του Γκραν στην πρεσβεία του Μαλαστάρε στο Κορουσκάντ. Η αστυνομία δεν έχει βρει τους δράστες του εγκλήματος, παρά τη συγκρότηση ειδικής ομάδας για τη διερεύνηση αυτών των θανάτων στον απόηχο της δολοφονίας του γερουσιαστή Κιμ. Ως αποτέλεσμα, η Damascus Capitals δεν έχασε τον ηγέτη της, αλλά ο Hego Damascus αποσύρθηκε από τις υποθέσεις του Galaxy.
  Ο Νταρθ Σίντιους σκάρωσε σχέδια αρκετά πονηρά. Δεν σκότωσε την εγγονή του Padva, αλλά έγινε φίλος μαζί της. Και με εξωτερική απροθυμία έγινε γερουσιαστής.
  Η επιρροή του μαύρου άρχοντα μεγάλωσε, εμφανίστηκε ο τρίτος Sith Darth Maul. Επίσης εκπαιδευμένος σε βάρβαρες μεθόδους, και ικανότατος μαχητής. Ωστόσο, η δοτικότητα του Maul σε δύναμη δεν είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να γίνει πλήρης κληρονόμος.
  Επιπλέον, τόσο ο Plagast όσο και ο Thaler εξακολουθούν να είναι άνθρωποι, και όχι χωρίς σημάδια ρατσιστών. Δεν ήθελαν πραγματικά ο θρόνος της μελλοντικής αυτοκρατορίας των Σιθ να κληρονομηθεί από μια μη ανθρώπινη φυλή.
  Επομένως, ίσως ο θάνατος του Darth Maul ήταν προκαθορισμένος. Επιπλέον, ο Πάλπατιν παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας με τον μαθητή του και μόνο η υπεροχή σε δύναμη έσωσε τον μελλοντικό αυτοκράτορα από το θάνατο.
  Ο Darth Sidious ένιωσε ενοχλημένος που κάποιος στο σύμπαν ήταν καλύτερος στο να χρησιμοποιήσει το φωτόσπαθό του. Και αυτό άφησε κι αυτό το στίγμα του. Ευτυχώς για ένα ανθρώπινο ζευγάρι, ο Maul, λόγω των περιορισμών του, δεν μπόρεσε να τους ξεπεράσει σε γνώση της σκοτεινής πλευράς της δύναμης!
  Η Δαμασκός και ο Πάλπατιν έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι η κρίση του Naboo ωφελούσε και τους δύο. Όταν ο Darth Maul είχε ξεκινήσει μια επιχείρηση στο Naboo για να καταστρέψει τους Jedi, η Δαμασκός είχε λάβει ενεργά βήματα για να ενορχηστρώσει μια νέα κρίση. Επικοινωνώντας με τους επικεφαλής της Εταιρικής Ένωσης, του Guild of Commerce, της Techno Union και άλλων εταιρειών, η Δαμασκός τους έπεισε για τις μοχθηρές ενέργειες της Δημοκρατίας απέναντι στους κόσμους τους. Ο Πάλπατιν, έχοντας εξασφαλίσει την εκλογή του ως Ανώτατος Καγκελάριος της Γαλαξιακής Δημοκρατίας, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να ολοκληρώσει μόνος του το Μεγάλο Σχέδιο. Αφού έμαθε από τον Plagueast όλα όσα χρειαζόταν και χρησιμοποίησε τις συνδέσεις του κυρίου του για να αποκτήσει την πολυπόθητη θέση, ο Palpatine θεώρησε τον γερασμένο Muun τίποτα περισσότερο από ένα εμπόδιο. Ο Πλάγκαστ, από την άλλη, φαινόταν να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον μαθητευόμενο του.
  Επιπλέον, ο Darth Maul πέθανε και ο κανόνας των δύο αποκαταστάθηκε αυτόματα.
  Υπήρχε ακόμα πολλή δουλειά και χρόνος μπροστά, και ο Darth Sidus απλά δεν είχε την ευκαιρία να εκπαιδεύσει έναν νέο μαθητή.
  Λοιπόν, γιατί να μην υπάρχει το tandem τους για μερικά ακόμη χρόνια - μέχρι να καταστραφεί τελικά το τάγμα των Τζεντάι;
  Το πιο σημαντικό όμως δεν ήταν αυτό. Ο Plagast αποκάλυψε τελικά ένα τρομερό μυστικό: "αυτός είναι ο πραγματικός, βιολογικός πατέρας του Palpatine - Witt Thaler".
  Ναι, η μητέρα του, μια πολύ όμορφη αγρότισσα, γύρισε το κεφάλι του πλούσιου εμπόρου άρχοντα Δαμασκού. Και δεν μπορούσε να συγκρατήσει το πάθος.
  Γενικά, μετά τη μύηση στους Σιθ, η ικανότητα αναπαραγωγής απογόνων πέφτει απότομα. Και τότε τέτοια τύχη - έχετε έναν γιο! Και τόσο ικανός, και προικισμένος όχι μόνο σε δύναμη, αλλά έχοντας ένα εξαιρετικό πολιτικό ταλέντο.
  Αυτός ήταν ο νούμερο ένα λόγος που έσωσε τον νεαρό. Είναι πολύ πιο ευχάριστο να μεταδίδει κανείς το έργο του ίδιου του αίματος. Αν και, λόγω του γεγονότος ότι ο Sith υψηλού επιπέδου έγινε σχεδόν στείρος, οι οικογενειακοί δεσμοί δεν θεωρήθηκαν ποτέ οι κύριοι.
  Ο Πλάγκαστ ένιωσε βαθιά... Ίσως πραγματικά αποφάσισε ότι ο δικός του γιος δεν θα τον άγγιζε.
  Αλλά αυτό ακριβώς ώθησε τον Darth Sidious να δράσει. Το να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα όπως η δολοφονία του ίδιου του πατέρα είναι το όνειρο οποιουδήποτε Sith Master.
  Το βράδυ πριν από τις εκλογές, ο Δαμασκός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από χρόνια, αποκλειστικά με τον γερουσιαστή Palpatine: μαζί παρακολούθησαν την πρεμιέρα μιας νέας παραγωγής του Mon Calamari στο Galactic Opera House. Μετά την εισαγωγή, οι δύο Λόρδοι των Σιθ αποσύρθηκαν στο ρετιρέ της Δαμασκού στο κτίριο Kaldani Spire για να γιορτάσουν την επικείμενη επιτυχία του Palpatine. Ο Πάλπατιν περπάτησε γύρω από τον δάσκαλο με κρασί, κάνοντας πρόβα για την επερχόμενη ομιλία της Γερουσίας.
  Ο Πλάγκαστ, ανυπόμονος, είπε στον Πάλπατιν ότι το πείραμά του με τους Μαγοχλόριους ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένο. Το αγόρι Anakin κέρδισε τον αγώνα, και το πιο σημαντικό, κατάφερε να απενεργοποιήσει έναν ολόκληρο στρατό από ρομπότ μάχης. Αυτό σημαίνει ότι το αγόρι είναι προικισμένο σε δύναμη περισσότερο από όλους εκείνους που ζουν στο σύμπαν. Εκτός από το ζευγάρι με το αγόρι, κατάφερε να γονιμοποιήσει με μαγοχλόρια και έναν εκπρόσωπο της φυλής Togruta. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εκπρόσωποι αυτής της ανθρωποειδούς, αλλά μη ανθρώπινης φυλής είναι φτωχότεροι από τους ανθρώπους όσον αφορά τους Magohlorians, αλλά ταυτόχρονα, το ποσοστό των Jedi ανάμεσά τους, με πολλές φορές μικρότερο αριθμό από αυτόν των ανθρώπων, είναι πολύ υψηλό, έπειτα ...
  Το νέο κορίτσι Ahsoka Tano στο μέλλον θα είναι σε θέση να επιτύχει εξαιρετικές, προηγουμένως άγνωστες κορυφές δεξιοτήτων. Ο συνδυασμός εναλλακτικών τρόπων αντίληψης της δύναμης των Τογρούτα και της αφθονίας των Magochlorians - μπορεί να οδηγήσει σε ένα πραγματικό θαύμα της ανθρωπογενούς φύσης.
  Τι έπεται? Θα συνεχίσει τα πειράματα και θα δημιουργήσει μια νέα φυλή ανθρώπων - ίσο σε δύναμη με τους θεούς. Και θα είναι σε θέση να συνθέσει όντα ακόμη υψηλότερου επιπέδου από τους Magohlorians - τους θεοχλόριους, που θα επιτρέψουν στους Σιθ να αλλάξουν τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος και ίσως να δημιουργήσουν νέα σύμπαντα!
  Υπήρχε κάτι για να τρομάξει και να θαυμάσει ο μαύρος άρχοντας.
  Σταδιακά, μεθυσμένος, ο Πλάγκαστ έπεσε σε ένα όνειρο για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, και μετά από μερικές στιγμές, ο Σίντιους, αφού δίστασε (ίσως είναι καλύτερο να του κόψει απλά το κεφάλι με ένα σπαθί;), κατέβασε ένα ρεύμα δύναμης κεραυνός στον δάσκαλο.
  - Εσύ πατέρα θα απαντήσεις για όλα! Γιατί με άφησες, που με άφησες να ζήσω έναν χρόνο κόλασης στα βασανισμένα βασιλικά κελάρια! Γιατί με έκανε να σκοτώσω τη μοναδική μου αληθινή αγάπη Καρολίνα!
  Ο μαύρος Σιθ βρυχήθηκε, εκτοξεύοντας κεραυνούς στον γονιό του. Τον μισούσε πραγματικά.
  Απολαμβάνοντας τον πόνο του Πλάγκαστ, ο Νταρθ Σίντιους τον βασάνισε σιγά-σιγά μέχρι θανάτου και αυτός, εξαντλημένος με τη βοήθεια της Δύναμης, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και πέθανε.
  Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο μαύρος άρχοντας είπε:
  "Έχασες αυτό το παιχνίδι τη μέρα που αποφάσισες να με μάθεις να κυβερνώ τον Γαλαξία. Έχεις τον πατέρα σου στο πλευρό σου - ή, πιο συγκεκριμένα, κάτω από τη φτέρνα σου. Ήσουν ο δάσκαλός μου, πατέρα - ναι, θα σου το λέω για πάντα ας είναι αιώνια ευγνώμων, αλλά ποτέ δεν θα γίνεις κύριος μου".
  - Ο Πάλπατιν αποχαιρέτησε τον ετοιμοθάνατο και καιόμενο στη φωτιά των δυνάμεων του κεραυνού Darth Plagast.
  Και έτσι ο εφευρέτης των Σιθ τελείωσε την πολυτάραχη ζωή του. Και μαζί του γύρισε η σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας.
  Υπήρχαν όμως δύο νέες, υπέροχες δημιουργίες: η Ahsoka και ο Anakin, καθώς και ένας μαθητής που κατάφερε να αποκτήσει εξουσία πάνω στον γαλαξία και νίκησε τους Jedi.
  Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ ήταν λοιπόν δισέγγονος του Πάλπατιν και γιος του Νταρθ Βέιντερ.
  Επομένως, ο μαύρος άρχοντας των Σιθ δεν μπορούσε να δώσει τη διαταγή, να πάρει και να καταστρέψει τον άμεσο απόγονό του, προικισμένο σε δύναμη. Επιπλέον, ό,τι κι αν πει κανείς - ο Λουκ είναι εκατό τοις εκατό άνθρωπος και τα δικά του παιδιά είναι μισοί Τογκρούτα. Αλλά ο αυτοκράτορας Πάλπατιν είχε ήδη εισαγάγει νόμους που περιόριζαν τα δικαιώματα των μη ανθρώπων και γενικά προσπάθησε να θεσπίσει ρατσιστικούς νόμους στο νέο κράτος.
  Πράγματι, από τη στιγμή που οι άνθρωποι είναι η πολυπληθέστερη φυλή στον γαλαξία και ο ίδιος ο αυτοκράτορας είναι άνδρας, καθώς και η συνοδεία του, τότε ο σκληρός ρατσισμός και η ταπείνωση των άλλων φυλών είναι απόλυτα στο πνεύμα των Σιθ. Αγαπώντας να καταπιέζεις και να κυριαρχείς.
  Ο Μεγάλος Στρατάρχης Τάρκιν έχει αναπτύξει μια ολόκληρη θεωρία και ιδεολογία για να δικαιολογήσει τον ρατσισμό...
  Κληρονόμησαν όμως τον θρόνο, μόνο το ήμισυ του λαού. Παρόλο που η Ahsoka απαλλάχτηκε από τις άσχημες εξάρσεις και το δέρμα της χαμαιλέοντα φαίνεται όμορφο.
  Ο αυτοκράτορας έστειλε συγκεκριμένα τα παιδιά του να καταστρέψουν τη ζωή στον πλανήτη Σίλο, όπου ζούσαν οι Τογκρούτα. Και οι απόγονοι του μαύρου άρχοντα το εκπλήρωσαν με χαρά.
  Υπηρέτησαν από τη σύλληψη και γνώριζαν μόνο τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης. Ο Πάλπατιν, στη νεολαία του, έκανε καλές πράξεις περισσότερες από μία φορές. Και αν έμπαινε στο κελάρι βασανιστηρίων, αν δεν είχε τρέξει στο Plagast, δεν θα γινόταν ποτέ ο μεγαλύτερος δολοφόνος του γαλαξία.
  Ναι, τα παιδιά του δεν έκαναν καλές πράξεις, ευτυχώς έκαναν κανένα κακό. Αλλά για κάποιο λόγο, αυτό είναι ακριβώς το δυσάρεστο για τον αυτοκράτορα. Η Τόλια και μέσα του η καλοσύνη δεν πέθανε μέχρι τέλους. Ο Τόλι Πάλπατιν πίστευε ότι ήταν αδύνατο να γίνεις πραγματικός Σιθ χωρίς να παλέψεις με τον εαυτό σου, όταν νικήσεις την ελαφριά πλευρά μέσα σου.
  Τα παιδιά του πήραν την υπηρεσία του κακού ως δεδομένη, ως το πιο φυσικό πράγμα στο σύμπαν, χωρίς να βιώσουν ψυχική οδύνη και τύψεις.
  Αλλά ο Πάλπατιν πάλεψε με τον εαυτό του και μόνο οι Παντοδύναμοι Θεοί γνωρίζουν πόσο του κόστισε να σκοτώσει την Καρολίνα.
  Επιπλέον, ο αυτοκράτορας δεν τόλμησε να σκοτώσει τη μητέρα του. Η Πλάγκαστ προφανώς είχε ένα αίσθημα στοργής και γι' αυτήν, ποτέ δεν έθεσε τέτοια ερώτηση.
  Και η μητέρα του Palpatine είναι ακόμα ζωντανή και, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια πάνω από εκατό χρόνια, δεν μοιάζει καθόλου με μια βαθιά γριά. Αντίθετα, φαίνεται νεότερη από τον γιο της, μια δυνατή ξανθιά - όχι πάνω από τριάντα χρονών στην εμφάνιση. Μετά την απελευθέρωσή της από τα σκληρά έργα, εγκαταστάθηκε σε μια απομακρυσμένη επαρχία και ασχολήθηκε με τη μαγεία εκεί.
  Ναι, μια συνηθισμένη, μια αγρότισσα, αλλά και μια ασυνήθιστη γυναίκα, που μετατοπίστηκε στη γενετική της. Διαφορετικά, δύσκολα θα μπορούσε να μείνει έγκυος από τον μαύρο άρχοντα.
  Ξυπόλητη, μόνο με εσώρουχο, με λεπτή μέση σαν νεαρής κοπέλας, δούλευε σκληρά στο χωράφι, και τη νύχτα έκανε μαγεία. Αλλά όταν η Witt ζούσε μαζί της, η μητέρα της έκρυψε τις σπουδές της και δεν αφιέρωσε τον γιο της σε τίποτα.
  Αλήθεια, το άφησε να γλιστρήσει μια-δυο φορές: ότι μάλλον θα προοριζόταν να θάψει όχι μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
  Ο Πάλπατιν επισκέφτηκε τη μητέρα του μόλις πριν από ένα χρόνο - όταν ήταν απαραίτητο να καλύψει τον Ναμπού από μια επιδρομή ανταρτών. Κι αυτοί έψαχναν μυστικά στον πλανήτη του μαύρου αυτοκράτορα. Ίσως ήθελαν να μάθουν τις αδυναμίες του ή να βρουν συγγενείς;
  Ο αυτοκράτορας είχε έναν ετεροθαλή αδερφό. Εδώ ο Πάλπατιν το θυσίασε στις σκοτεινές δυνάμεις λίγο πριν την κρίση στο Ναμπού - πώς να πω ότι η τύχη χαμογέλασε.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο αδελφός είχε ήδη αποκτήσει εγγόνια, οπότε οι αναμενόμενες τακτικές του Darth Sidious ήταν δικαιολογημένες. Ακόμα περισσότερα θύματα, και αναπλήρωση του πάνθεον του δολοφονημένου γηγενούς αίματος.
  Τότε ήθελε ταυτόχρονα, και να τελειώσει τη μητέρα του. Όμως ο Πάλπατιν περίμενε να συναντήσει τη γριά: αλλά η μητέρα του δεν είχε αλλάξει καθόλου στα μεγάλα χρόνια του χωρισμού. Μια κοριτσίστικη, μυώδης φιγούρα, πολύ μελαχρινή από τα ηλιακά εγκαύματα, και λεία επιδερμίδα, ένα όμορφο πρόσωπο με αντρικό πηγούνι. Από απόσταση, γενικά μπορεί να την μπερδέψουν με κορίτσι, αλλά από κοντά, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι ορατά: αρκετά ώριμη, σχηματισμένη και είναι τουλάχιστον τριάντα ετών. Και αν κοιτάξετε τα μάτια από σμαραγδένιο ζαφείρι, θα φαίνεται ακόμα περισσότερο.
  Ο Witt Thaler, που δεν περίμενε ότι η μητέρα του δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, σοκαρίστηκε και αρνήθηκε να σκοτώσει ή, όπως το αποκαλούσε, να θυσιαστεί στις σκοτεινές δυνάμεις.
  Δεν βρήκε τότε στον εαυτό του το κουράγιο να πει τουλάχιστον δυο λόγια με τη μαμά-μάγισσα και, αποφεύγοντας την επαφή, έσπευσε να φύγει. Η μητέρα μπορεί να αναγνώρισε τον γιο της, αλλά έκανε και την ψυχρή και αδιάφορη.
  Και κατά την τελευταία επίσκεψη στο Naboo, εμφανίστηκε τη στιγμή που η αυτοκρατορική συνοδεία πέταξε σε μια ενέδρα. Ο Πάλπατιν ήταν σχεδόν θαμμένος στο παλάτι, αλλά μια ξυπόλητη γυναίκα του εμφανίστηκε, υποδεικνύοντας μια κρυφή έξοδο και δείχνοντας πού βρισκόταν μια άλλη ενέδρα ανταρτών.
  Μετά αντάλλαξαν μερικές φράσεις μαζί της.
  Η άσβεστη μητέρα έβαλε το χέρι της στο μέτωπο του Πάλπατιν και είπε με πικρία:
  Πόσο πολύ πληγώθηκες, γιε μου. Δεν έχει μείνει ούτε ένα αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό μέσα σου!
  Ο Νταρθ Σίντιους θυμωμένος απάντησε στη μητέρα του:
  - Μοιάζω μόνο με βαθύ γέρο! Στην πραγματικότητα, το σώμα μου ζει εδώ και πολύ καιρό όχι σύμφωνα με τους ανθρώπινους νόμους. Και είμαι ακόμα ικανός να νικήσω οποιονδήποτε Τζεντάι με σπαθιά. Και η διάρκεια της φυσικής ύπαρξης της σάρκας μου θα διαρκέσει περισσότερο από έναν αιώνα!
  Η νεαρή μητέρα έγνεψε στον τσακισμένο γιο της.
  "Αποφάσισες να παρατείνεις τη φυσική σου ύπαρξη γίνοντας βαμπίρ;" Φυσικά, τα βαμπίρ έχουν πλεονεκτήματα έναντι των ανθρώπων. Εκτός από την ανάγκη να πίνετε αίμα τρεις φορές την ημέρα και να αποφεύγετε το ηλιακό φως. Αλλά αυτό δεν είναι ζωή!
  Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν προσβλήθηκε από τη μητέρα του και θέλησε ακόμη και να τη χτυπήσει, αλλά συγκρατήθηκε. Μουρμούρισε θυμωμένος:
  "Είμαι πιο δυνατός από ό,τι όταν ήμουν νέος, πιο δύσκολο να σκοτώσεις με οτιδήποτε άλλο εκτός από ασήμι. Και σε οποιονδήποτε ήλιο μπορείτε να φορέσετε ένα άνετο κοστούμι με φίλτρα, και το τεχνητό φως δεν είναι επικίνδυνο για μένα.
  Εδώ ο τόνος του Νταρθ Σίντιους αμβλύνθηκε.
  - Αυτό είναι καλύτερο, πες μου πώς, όντας απλός άνθρωπος, κατάφερες να κρατήσεις τα νιάτα σου;
  Η Lada Thaler με ένα γλυκό, ασπροδόντιο χαμόγελο απάντησε:
  - Όλη μου τη ζωή περπατούσα ξυπόλητος στο Naboo, δούλεψα όλη μου τη ζωή, έφαγα υγιεινό φαγητό, έπινα μόνο χυμό και γάλα. Πάντα σε εξωτερικούς χώρους - μακριά από την πόλη. Επισκέφτηκα την πρωτεύουσα μόνο μία φορά, και μετά αλυσοδεμένη, όταν με έφεραν να ακούσω την ετυμηγορία. Και πάλι εκεί στο χωριό με τσάπα!
  Οδηγώ τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής και γιατί να γερνάω;
  Ο Πάλπατιν δεν θύμωσε καν αυτή τη φορά, ένιωσε λίγο αστείος και, πολύ λογικά, ζήτησε διευκρίνιση:
  - Εκατομμύρια αγρότισσες κάνουν τον ίδιο τρόπο ζωής με εσάς, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει να μετατραπούν σε άσχημες γριές, σε αντίθεση με εσάς. Ποιο είναι το μυστικό - πες μου!
  Η μαμά απάντησε με συγκατάβαση στον τόνο της:
  - Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι γιατί γερνάει ένας άνθρωπος; Ο κύκλος στη φύση είναι αιώνιος και το ανθρώπινο σώμα μοιάζει με έναν τέτοιο κύκλο. Αντικειμενικά μιλώντας, δεν υπάρχει τίποτα στο ίδιο το ανθρώπινο σώμα που πρέπει να γεράσει. Η νεαρή γυναίκα σταμάτησε και συνέχισε με τη σιγουριά μιας θεάς. - Το παν είναι να σκέφτεσαι και να πιστεύεις. Πίστεψε ότι τα γηρατειά είναι αφύσικα, και η αιώνια νιότη, αντίθετα, είναι πρότυπο και δεν θα γεράσεις!
  Ο Palpatine δεν συμφωνούσε απόλυτα με αυτό:
  - Δεν γερνούν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και μέταλλο, αντικείμενα, διαστημόπλοια, ρομπότ μάχης. Γιατί πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να το αποφύγει αυτό με μια προσπάθεια θέλησης και πίστης;
  Η νεαρή γυναίκα απάντησε με σιγουριά:
  - Το ανθρώπινο σώμα, σε αντίθεση με το μέταλλο, είναι ένα ανανεώσιμο σύστημα. Τα κύτταρα μπορούν να διαιρούνται και να ανανεώνονται για δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια χρόνια. Οποιοσδήποτε επιστήμονας θα πει ότι το απόθεμα στελέχους στο σώμα θα διαρκέσει για εκατομμύρια εκατομμύρια ζωές. Απλά πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα ουσιαστικό μικρό πράγμα - να αναγεννήσετε και να ανανεώσετε επίσης τα νευρικά κύτταρα. Τότε η αθανασία θα γίνει πραγματικότητα!
  Ο Πάλπατιν ρώτησε με ευγνωμοσύνη:
  - Και πώς το κάνεις μαμά;
  Η γυναίκα γέλασε και απάντησε ψιθυριστά:
  Γιατί πρέπει να ξέρει ένας βρικόλακας; Και έτσι σε αυτή τη σάρκα θα απλωθείς πέντε ή έξι αιώνες. Και μεγαλώνεις μια υπέροχη αλλαγή... Χρειάζεται ακόμα να μάθεις το μυστικό της αιώνιας νιότης. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον εγωισμό σου;
  Ο Νταρθ Σίντιους σφύριξε σαν στραγγαλισμένο φίδι και τράβηξε την κατακόκκινη λεπίδα του.
  - Μπορώ να σε θυσιάσω στις σκοτεινές δυνάμεις!
  Η μητέρα κοίταξε χωρίς καμία σκιά της χώρας τον γιο-αυτοκράτορά της. Εκείνη απάντησε με ένα ακόμη πιο πλατύ χαμόγελο.
  - Αυτή η θυσία δεν θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου! Αν και αιματηρός τύραννος, οι προσευχές μου σε σώζουν από το θάνατο. Σε ένα χρόνο θα περπατήσετε στην άκρη της αβύσσου. Και μόνο η μητέρα σου μπορεί να σώσει την ψυχή σου από την κόλαση!
  Ο Πάλπατιν υποχώρησε και κούνησε το χέρι του απορριπτικά.
  "Εντάξει, όπως είπες, το βαμπίρ έχει ακόμα πέντε ή έξι αιώνες. Και εκεί ίσως βρω έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να παρατείνω τη ζωή. Επιπλέον, ήδη πραγματοποιούνται πειράματα για την εμφύσηση του πνεύματος στον κλώνο!
  Η μαμά φίλησε τον Πάλπατιν αντίο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μύριζε τόσο φρέσκο και ευχάριστο. Και ο Darth Sidious λαχταρούσε - υπάρχει μια ομορφιά στο καλό.
  Το κακό είναι κακό, και το να ζεις όταν υπάρχει σκοτάδι και άγρια τσακάλια τριγύρω είναι εξαιρετικά κουραστικό. Μερικές φορές οι φόβοι κυλιούνται... Επώδυνοι και τρομεροί.
  Επιπλέον, ο αυτοκράτορας Πάλπατιν ήθελε να τον διαδεχτούν οι Σιθ, που δεν είναι καθαρά κακοί, και ότι ο διάδοχος θα μπορούσε να φέρει τουλάχιστον κάτι δημιουργικό στη ζωή μιας διαστημικής δύναμης.
  Ο Luke Skywalker είναι εκατό τοις εκατό άνθρωπος και αυτό είναι το σημαντικό του πλεονέκτημα.
  Επιπλέον, το αίμα του Anakin και του Palpatine έρεε ακόμα μέσα του. Και το να φέρει αυτό το αγόρι στη σκοτεινή πλευρά απαιτούσε σοβαρές προσπάθειες.
  
  
  ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
  Πώς ο Πάλπατιν - ένας σεμνός νεαρός άνδρας, ένας εξαιρετικός μαθητής και που διακρίνεται από υποδειγματική συμπεριφορά, έγινε η ενσάρκωση του καθολικού και του κακού και μεταπήδησε στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης;
  Η ζωή στον πλανήτη Naboo ήταν σχετικά καλή - ήπιο κλίμα, γενναιόδωρη γη, σχεδόν καθόλου εξεγέρσεις και απαιτήσεις για αλλαγή. Η μορφή διακυβέρνησης είναι μια συνταγματική μοναρχία ... Αλλά η εξουσία του βασιλιά είναι μεγάλη, τα διατάγματά του είναι ίσα σε ισχύ με τους νόμους, και μόνο η Padla Amidala τροποποιήθηκε για να περιορίσει τόσο τη διάρκεια της βασιλείας του μονάρχη όσο και τις εξουσίες του.
  Ο Πάλπατιν, στα νιάτα του, είναι ένας πολύ όμορφος, λεπτός και, φυσικά, σωματικά ανεπτυγμένος νεαρός, κέρδισε τους διαπλανητικούς αγώνες στο Aviaball. Τότε ήταν που ο Palpatine, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην ομάδα Naboo την τελευταία στιγμή, ένιωσε μια ευαισθησία στη δύναμη. Είδε εκ των προτέρων τις πτήσεις των πάλσαρ και τις στροφές των αστεροειδών στο πιο περίπλοκο εικονικό παιχνίδι. Και συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να αισθανθεί πότε ήταν η ώρα να χτυπήσει ένα μοιραίο, αποφασιστικό χτύπημα. Και τότε το όνομά του ήταν κάπως διαφορετικό: Witt Thaler. Μια συνηθισμένη μητέρα και ένας άγνωστος πατέρας. Είναι αλήθεια ότι χάρη στις έμφυτες ικανότητές του και τη σκληρή δουλειά του, ο Witt κατάφερε να εισέλθει στην ελεύθερη σχολή ενός διάσημου κολεγίου. Για να γίνει αυτό, ήταν απαραίτητο να συλλεχθεί μια πολύ υψηλή βαθμολογία.
  Σε βάρος του πατέρα του, της πολύ όμορφης και με καμπύλες μητέρας του, είπε ότι ήταν ένας ευγενής κύριος, ίσως και από τους καλοζωικούς Τζεντάι.
  Αλλά δεν μπορούσε να τον ονομάσει. Ο Witt, ωστόσο, έκανε διάφορες υποθέσεις στο μυαλό του - μήπως ο πατέρας του είναι γενικά αυτοκράτορας από γειτονικό γαλαξία;
  Ακόμη και ως παιδί, ο Thaler -ο μελλοντικός Palpatine ένιωθε την ικανότητα να διαβάζει ένα κλειστό εγχειρίδιο -σε έντυπη μορφή ή ένα ηλεκτρονικό βιβλίο- ούτως ή άλλως. Εντυπωσίασε τους φίλους του με την ικανότητα να προβλέπει την έκβαση του αθλητισμού ή κέρδιζε γρίφους με τολμηρό - σαν αυτό που κρύβεται σε μια γροθιά.
  Αλλά σε αυτό το παιχνίδι συνειδητοποίησε ότι είχε ένα σπάνιο χάρισμα. Η συγκλονιστική νίκη έκανε τον Witt Thaler ήρωα του Naboo και... Λοιπόν, όπως σε παραμύθι, οδήγησε στο γεγονός ότι το πιο όμορφο κορίτσι, η πριγκίπισσα Caroline Amidala, τον ερωτεύτηκε με τα μούτρα.
  Και ο ίδιος ο Witt, με το νεαρό, ζεστό αίμα του, ένιωσε ένα κύμα συμπάθειας και αμοιβαιότητας. Ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον μέχρι τρέλας και η επίσημη διάδοχος του θρόνου, Carolina Amidala Naberri, έμεινε έγκυος από ένα κοινό αγόρι.
  Ο βασιλιάς ήταν έξαλλος. Σύμφωνα με το έθιμο και το νόμο του πλανήτη Naboo, η άμβλωση απαγορεύεται αυστηρά, αλλά η πριγκίπισσα του στέμματος και οι απόγονοί της στερήθηκαν το δικαίωμα στο θρόνο. Ο Witt Thaler, μετά από βαριά βασανιστήρια, επρόκειτο να εκτελεστεί με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Και η Καρολίνα, μετά τη γέννηση ενός παιδιού, στάλθηκε σκλάβα στις φυτείες. Υπάρχει μια πριγκίπισσα: ξυπόλητη, μόνο με κουρελιασμένο χιτώνα, έπρεπε να δουλέψει σκληρά μαζί με άλλα φυλακισμένα κορίτσια. Να περάσω τη νύχτα σε έναν στρατώνα, σε γυμνές σανίδες και να τρώτε απλό, χοντρό φαγητό. Η μελλοντική βασίλισσα χτυπήθηκε με μαστίγιο από τους επιτηρητές, αν δούλευε έστω και λίγο πιο αργά.
  Ένα από τα είδη των τιμωριών είναι να κρεμάσουμε τους σκλάβους στο ράφι και να γαργαλάμε τις γυμνές φτέρνες με τις φλόγες της δάδας.
  Ο ίδιος ο Witt βασανίστηκε στο μπουντρούμι. Με βασάνισαν σκληρά, διακριτικά, αλλά πολύ επαγγελματικά, εμποδίζοντάς με να χάσω τις αισθήσεις μου ή να πεθάνω πρόωρα.
  Ο Witt Thaler πέρασε από χίλιους κύκλους της κόλασης. Βασανίστηκε για έναν ολόκληρο χρόνο πριν από την εκτέλεσή του. Και τότε υποτίθεται ότι θα τον έτρωγε ζωντανό, μπροστά σε εκατομμύρια κατοίκους του Naboo από ένα τσιμπούρι αρουραίων.
  Αλλά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, ξαφνικά το τέρας εξερράγη... Και όταν ο καπνός καθάρισε ο Witt Thaler εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος. Πολλοί το πήραν ως σημάδι από ψηλά και έπεσαν στα γόνατα. Και ο βασιλιάς τρεκλίζοντας, το πρόσωπό του έγινε μπλε - έπαθε εγκεφαλικό.
  Και σακατεμένος από πολύμηνα βασανιστήρια, ο Witt ξύπνησε σε ένα υγρό σπήλαιο, καλυμμένο με φωτεινά φυτά. Ήταν πολύ οδυνηρό γι 'αυτόν, αλλά ταυτόχρονα, το αίσθημα της εξαγριωμένης δύναμης επέστρεψε. Για κάποιο λόγο, κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων στο κελάρι βασανιστηρίων, ο Witt δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του και να κάψει τους δήμιους.
  Παρόλο που αντιπροσώπευε εμφανώς μια φωτιά που πετούσε έξω από τον εαυτό της, μια έκρηξη πάλσαρ και ρέει από ένα τρομερό όπλο πλάσματος (απαγορευμένο στην παλιά δημοκρατία - λόγω της εξαιρετικά μεγάλης καταστροφικής του δύναμης!). Αλλά μετά το αίσθημα της δύναμης επέστρεψε.
  Και οι βαθιές πληγές που προκάλεσαν οι δήμιοι αργά αλλά σταθερά επουλώθηκαν.
  Δίπλα στον Witt βρισκόταν ένα κάνιστρο με μείγμα θρεπτικών ουσιών και το απορροφούσε κάθε τόσο, βυθιζόμενος στον ύπνο.
  Εδώ, για παράδειγμα, ονειρεύτηκε ... Παραληρηματικό και συνάμα ηρωικό?
  Το να καταβροχθίσει ένα πτώμα ήταν μια γρήγορη διαδικασία, το μεταλλαγμένο λιοντάρι βιαζόταν όσο το κρέας ήταν φρέσκο και ζεστό. Όταν τελικά τελείωσε, ο σκελετός έμεινε. Αρκετοί μαύροι πολεμιστές με ρόμπες, οπλισμένοι με μαγικά ραβδιά, τον έδιωξαν και μετά σήκωσαν τον σκελετό.
  - Ο γενναίος μονομάχος που πέθανε με γενναίο θάνατο θα ταφεί σύμφωνα με το τοπικό έθιμο με όλες τις τιμές. - ανακοίνωσε ο σχολιαστής με ενθουσιώδη τόνο.
  - Φοβερο! Όχι και τόσο άσχημο τέλος! - είπε ο μελλοντικός διαστημικός αυτοκράτορας. Ο Witt είναι ακόμα ένας νεαρός άνδρας σε όνειρο, του φαίνεται ότι βρίσκεται στο πρόσφατο παρελθόν του.
  Και ο άγνωστος σχολιαστής συνέχισε να πνίγεται από έξαλλη απόλαυση:
  - Και τώρα ανακοινώνουμε τη συνέχιση του διαγωνισμού. Προς το παρόν, οποιοσδήποτε στο κοινό μπορεί να πολεμήσει το λιοντάρι δολοφόνο.
  Ο Witt Thaler σηκώθηκε αμέσως και φώναξε διαπεραστικά:
  - Θέλω!
  - Είναι κατανοητό ότι θέλετε να εξιλεώσετε τις ενοχές σας που δεν στοιχηματίσατε σε ένα άτομο. - Τον πείραξε η πριγκίπισσα Caroline Amidala.
  Ο νεαρός φώναξε θυμωμένος:
  - Και αν ναι! Ένα ζώο που σκότωσε έναν άνθρωπο δεν αξίζει να ζήσει!
  - Μα έχεις ανταγωνιστές, κοίτα εδώ. - Η πριγκίπισσα Καρολάιν έδειξε το αναστημένο θηρίο, που μοιάζει με όρθιο κροκόδειλο με το ρύγχος ενός ελέφαντα. Αυτός ο τύπος θέλει και αυτός να πολεμήσει!
  Ο σχολιαστής ανακοίνωσε:
  - Έτσι δύο άτομα εξέφρασαν αμέσως την επιθυμία να συμμετάσχουν στον αγώνα, τότε πρώτα πρέπει να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον.
  Το κοινό καλωσόρισε αυτή την απόφαση, περισσότερα θεάματα και περισσότερο αίμα!
  Ο πολεμιστής Witt κοίταξε το τέρας με έναν κορμό καλυμμένο με φολιδωτές πανοπλίες, στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ρούφηξε δυσάρεστα στο στομάχι. Τότε ο νεαρός ξεπέρασε τον ενθουσιασμό, αν και ο εχθρός ήταν αναμφίβολα επικίνδυνος.
  - Θα σας δοθεί ένα τυπικό όπλο! - ανακοίνωσε ο σχολιαστής με ρίγη στη φωνή του.
  Οι πολεμιστές υποκλίθηκαν σύμφωνα με το έθιμο. Τότε τους δόθηκε ένα σπαθί και μια ασπίδα. Στη συνέχεια, μια άλλη έκπληξη περίμενε τον Witt, του δόθηκε ένα σπαθί, στο δεξί του χέρι, και ο εχθρός έλαβε δύο ταυτόχρονα, παίρνοντας το δεύτερο όπλο στο μπαούλο του.
  - Δεν είναι δίκαιο! - διαμαρτυρήθηκε ο νεαρός. - Δύο λεπίδες εναντίον μιας.
  - Αυτό είναι το Πτώμα-Κορόιδο, χρησιμοποιεί πάντα τη μύτη του στις μάχες. Τέτοιο έθιμο! - Απάντησε ένας αόρατος σχολιαστής, χωρίς να κρύβει την περιφρόνηση στη φωνή του, τα όπλα τα παρέδωσαν όμορφες, σχεδόν άβαρες κοπέλες, πολύ παρόμοιες με νύμφες. Κοιτάζοντάς τους, ο Witt (ο μελλοντικός Πάλπατιν) ένιωσε μια παθιασμένη επιθυμία και ντρεπόταν πολύ που η ένταση του θα γινόταν αντιληπτή. Έτσι μίλησε με θυμό.
  - Δώσε μου λοιπόν ένα δεύτερο σπαθί αντί για αδέξια ασπίδα. - Δεν θέλω να γίνω τρελός.
  -Έχεις τέτοιο δικαίωμα! - Είπε, ελαφρώς podrev, σχολιαστής.
  Η νύμφη έδωσε το δεύτερο σπαθί στον νεαρό και είπε με πάθος:
  - Πολέμησε ιππότη, μην ατιμάζεις την τιμή.
  Ο σχολιαστής ανακοίνωσε ξανά:
  - Το δικαίωμα να σκοτώσει ή να συγχωρήσει ανήκει σε έναν μαχητή που έχει ένα νικηφόρο όπλο! Και επίσης στο κοινό. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη.
  - Σίγουρα θα τελειώσω τον τολμηρό όμορφο άντρα. - είπε το Corpsesucker.
  - Χωρίς να σφυρηλατήσετε ένα σφυρί, δεν θα χωρίσετε το κάστρο! - Μίλησε, πνευματώδης αφορισμός Witt.
  Σηκώθηκαν, ο κροκόδειλος ελέφαντας ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον τύπο και άρχισαν να περιμένουν το σήμα.
  Ελαφριά σαν φτερό, η νύμφη πέταξε κοντά του και φίλησε τον νεαρό στο ροδαλό μάγουλο.
  Ο Witt κοκκίνισε και έκανε μισό βήμα, εκείνη τη στιγμή ακούστηκε το σύνθημα για μάχη. Ο πτωματοφάγος όρμησε πάνω του, κραδαίνοντας τα ξίφη του, περίμενε να το πάρει αυθάδη. Ο νεαρός ήταν σε εγρήγορση, και, πηδώντας στο πλάι, και στην έξοδο κλώτσησε. Το χτύπημα έπεσε στην ασπίδα, ήχησε με έναν άσχημο ήχο.
  - Ε αγορι! Φροντίστε τα παπούτσια σας, είναι όμορφα.
  Ο νεαρός Witt πραγματικά μετάνιωσε που δεν έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια, ήταν δώρο για τα γενέθλιά του, ασυνήθιστο χρωματισμό και, παρά το δυνατό δέρμα τους, δεν ήθελε να τα χαλάσει. Είναι γιος μιας φτωχής γυναίκας, αγαπητέ καλά παπούτσια. Κι αυτός ο Witt είναι ακόμα αγόρι, για να μη διστάζει να περπατήσει ξυπόλητος.
  Η μάχη συνεχίστηκε, τότε ο νεαρός άνδρας σημείωσε ότι ο εχθρός κατέχει πολύ επιδέξια τον κορμό του. Πόσο γρήγορα κινείται το σπαθί, ενώ τα χέρια δεν είναι τόσο κινητά, ακόμα και η υπεροχή σε μήκος.
  - Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να καβαλήσω έναν ελέφαντα, όχι να πολεμήσω. Είσαι ήδη αηδιαστικός.
  Σε απάντηση, ένα βραχνό τρίξιμο:
  - Αυτό που δεν αρέσει σε έναν άνθρωπο. Τόσο κατώτερη είναι η φυλή σου.
  Ο Witt συνέχισε να αλλάζει την τροχιά, έκανε στον μυλωνά, ένα από τα αποτελεσματικά κόλπα
  Kendo, αλλά προφανώς η δόξα ενός ικανού μαχητή δεν ήρθε μάταια στον αντίπαλό του. Κατάφερε να ξεπεράσει τα πάντα και μάλιστα έφερε και ο ίδιος ευαίσθητα χτυπήματα. Εδώ, για παράδειγμα, μια από τις επιθέσεις χτύπησε τον Witt στο στήθος, το μπλουζάκι κόπηκε, ο νεαρός έκανε ένα χτύπημα στην πλάτη, αποφεύγοντας μετά βίας μια σοβαρή ήττα. Ο δικέφαλος ρωσικός αετός έπαθε ζημιά, κόπηκε στη μέση.
  - Αυτό είναι κάθαρμα! - Είπε ο Witt και έκανε την τεχνική "Butterfly", αλλά και πάλι όλες οι επιθέσεις αποδείχτηκαν
  απωθημένο. - Μύτη διάβολος.
  Τραυματίστηκε ξανά, ξύνοντας το χέρι του και μετά χτύπησε στον ώμο. Ο Witt υποχώρησε, ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι έχανε απελπιστικά τη μάχη, αντιμέτωπος με έναν πιο ικανό εχθρικό συνεργάτη από τον ίδιο. Επιπλέον, ο νεαρός άνδρας δεν ήταν ακόμη πολύ έμπειρος στο kendo.
  Η πριγκίπισσα Καρολάιν ανησύχησε επίσης:
  - Είμαι ο τελευταίος ανόητος που δεν σταμάτησε το αγόρι μου. Σε αυτό το σύμπαν, είναι εντελώς
  Εξωγήινος, και άφησε το κεφάλι του δεν είναι γνωστό για το τι.
  Ήθελε να πηδήξει έξω από την αρένα. Εδώ, όπως θα το είχε η τύχη, εμφανίστηκε ένας γνωστός μάγος.
  - Τι ομορφιά, δεν είναι για αυτόν να πυροβολεί από ένα ξύλο ή να κουνάει τα πόδια του. Ξέρω το Corpsesucker! Τι, σίγουρα θα σκοτώσει, ακόμα και θα κοροϊδέψει το πτώμα. Είτε το θέλετε είτε όχι, θα πρέπει να παραδοθείτε σε μένα.
  - Ποτέ! είπε η πριγκίπισσα Καρολάιν.
  Ο μάγος της σκοτεινής πλευράς της δύναμης σφύριξε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να πουληθείς στο σύνταγμα και θα υπηρετήσεις είκοσι στρατιώτες την ημέρα. Ή, αντίθετα, στο χαρέμι του άρχοντα, όπου είστε χιλιάδες και θα μαραζώσετε από τη μελαγχολία και την αποχή.
  Η πριγκίπισσα φώναξε γενναία:
  - Θα γίνω πολεμιστής!
  Ο μάγος χακάρισε:
  - Είσαι ένα εύθραυστο κορίτσι που δεν διαθέτει στοιχειώδη μαγικά κόλπα. Ναι, θα αποτεφρωθείς στην πρώτη μάχη.
  Η Καρολίνα προσβλήθηκε:
  - Ο Master of Glory θα με διδάξει! Και ναι, είμαι σωματικά δυνατός!
  Ο μάγος γέλασε αηδιαστικά:
  - Master of Glory; Και ναι, είναι εγωίστρια. Είναι απίθανο να πετύχει κάτι αξιόλογο. Έτσι θα μπορούσα να σε κάνω σύζυγο και να μεταδώσω τις δεξιότητές μου ως ντόπιος.
  Η πριγκίπισσα χαμογέλασε ειρωνικά.
  - Θέλεις να γίνεις θεός;
  Ο μάγος φώναξε πομπωδώς:
  - Γιατί όχι! Ότι είμαι χειρότερος από άλλους υποψήφιους;
  Η Καρολίνα ειλικρινά και με μια έκφραση περιφρόνησης είπε:
  - Είσαι αηδιαστικός. Θα μισήσω το άγγιγμά σου.
  Τα μάτια του πειραστή έλαμψαν με ένα κατακόκκινο φως.
  - Λοιπόν, θα το θυμάμαι.
  Ενώ μιλούσαν, οι πληγές του Witt αυξήθηκαν. Ο νεαρός υποχώρησε, άρχισε ήδη να ζαλίζεται από την απώλεια αίματος. Το κορόιδο πτώμα έκανε άλλη μια ρίψη, μια τρομερή κούνια κόντεψε να κόψει το κεφάλι, έκοψε το μάγουλο του τύπου.
  - Είπε το κάθαρμα. - Κατά τη διάρκεια των μαχών, το Velcro σε ένα από τα αθλητικά του παπούτσια ξεκόλλησε.
  Και τα παπούτσια μετά βίας χωράνε. Αλλά ένας ικανός νεαρός άνδρας εντυπωσιάστηκε από την έμπνευση, πηδώντας απότομα. Κούνησε το πόδι του και το sneaker, σαν πέτρα από σφεντόνα, πέταξε στο ρύγχος του πτωματοφάγου, χτυπώντας με πριτσίνια στο μάτι την καρφωτή φτέρνα. Ούρλιαξε αποσπώντας την προσοχή για ένα δευτερόλεπτο.
  Ο Witt έκανε μια από τις πιο δύσκολες κινήσεις Jedi Kendo, τον Triple Fan, και έκοψε τον κορμό του τέρατος. Μια βρύση αίματος ξεχύθηκε και ο Ποροφάγος οπισθοχώρησε, με τα πόδια ανοιχτά. Ο λαιμός του έριχνε ένα τρομερό βρυχηθμό.
  Ο Γουίτ κοίταξε έξαλλη.
  - Ο εχθρός είναι στα πρόθυρα ολοκληρωτικού αφανισμού! θα κερδίσω!
  Ο νεαρός επιτέθηκε στον εχθρό, με ένα σπαθί δεν ήταν τρομερός. Ο πτωματοβόλος υποχώρησε, κλονίστηκε και έχασε χτυπήματα. Σύντομα δέχθηκε αρκετές σοβαρές πληγές και έριξε το σπαθί του. Τότε αντέδρασε μόνο σπασμωδικά, γυρίζοντας την ασπίδα. Ενθουσιασμένος, ο Witt εκτέλεσε μια τεχνική pitchfork, μαχαιρώνοντας τον εχθρό πρώτα στο κεφάλι, στο οποίο κατάφερε να αντιδράσει και μετά στο στομάχι. Η παρακέντηση ήταν βαθιά και βγήκαν τα έντερα. Στη συνέχεια, βλέποντας ότι ο εχθρός είχε τελικά αποδυναμωθεί, ο Witt έκανε μια τεχνική "βούρτσας" και τρύπησε το κρανίο του. Κατέρρευσε νεκρός.
  - Ο μαχητής Witt, με το παρατσούκλι το φάντασμα, κέρδισε. Ο αντίπαλός του, ο Τρουμπόσος, που σπάει τον κορμό, είναι σχεδόν νεκρός. Τώρα ο νικητής νεαρός έχει το δικαίωμα να τον τελειώσει ή όχι.
  Το πλήθος ήταν θορυβώδες, μέρος του στοιχήματος κερδήθηκε και ένα μέρος έχασε, αλλά όλοι διψούσαν εξαιρετικά για αίμα.
  Ενωμένοι, σε μια άγρια παρόρμηση και μια ξέφρενη κραυγή:
  - Νίκησε τον! Κόψτε το κεφάλι και κρεμάστε σε έναν πάσσαλο! - Φώναξαν. "Αυτή είναι η συνήθεια να αντιμετωπίζουμε τους ηττημένους.
  Ο Witt κούνησε το κεφάλι του, στη φωτιά της μάχης μπορούσε ακόμα να σκοτώσει, και έτσι, όταν όλα τελείωσαν, η οργή του εξατμίστηκε. Το να κόψει το κεφάλι εν ψυχρώ, και να το καταχραστεί, δεν είναι στους κανόνες του. Ο νεαρός έσκυψε το λαμπερό του κεφάλι και είπε σταθερά:
  - Όχι, δεν θα σκοτώσω ένα αβοήθητο πλάσμα.
  - Κατάστρεψέ το! Τελείωσέ το! - Το πλήθος συνέχισε να φωνάζει, και διάφορα μέλη πήδηξαν επάνω. Και τσιρίζει - Δώστε μας ευχαρίστηση!
  Ο μελλοντικός αυτοκράτορας Πάλπατιν έδειξε ανήκουστη ευγένεια:
  - Ο εχθρός νικήθηκε, και μάλιστα ανάπηρος, τι άλλο χρειάζεσαι!
  -Ο φίλος σου είναι ηλίθιος. Αφήνοντας τον Corpsesucker ζωντανό, κάνει τον εαυτό του θανάσιμο εχθρό.
  Δεν θα συγχωρήσει την ταπείνωση και την απώλεια του κορμού. - Είπε ο μάγος με σκουριασμένο συριγμό. Γιατί είσαι ανόητος. Μην ουρλιάζετε, τελειώστε το;! Θα σε ακούσει!
  - Μου έφτανε το αίμα! - απάντησε το κορίτσι-πριγκίπισσα. - Και γιατί είστε όλοι τόσο σκληροί; Αλήθεια δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διασκεδάσουμε;
  Ο μάγος, του οποίου η μεταμφίεση ήταν κρυμμένη κάτω από μια ρόμπα, σφύριξε:
  - Αλλά όπως?
  Η Caroline, κρύβοντας μετά βίας τον εκνευρισμό της, απάντησε:
  - Τραγούδια, για παράδειγμα, για να ακούσετε! Ή απόδοση καλλιτεχνικών αριθμών, κάθε είδους ψυχαγωγικά προγράμματα, είναι δυνατή με ζώα.
  Ο μάγος, του οποίου το πρόσωπο είναι κρυμμένο, αλλά τα φλεγόμενα κεφάλια εξακολουθούν να λάμπουν μέσα στο σκοτάδι, τραγούδησε:
  - Τι είδους bootleg είναι αυτό; Όχι, δεν έχει ενδιαφέρον! Τα κάθε λογής μπουφόν και μπουφόν δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το θέαμα του αίματος.
  Η πριγκίπισσα μόρφασε το πρόσωπό της.
  - Πραγματικά?
  Ο μάγος, συνοφρυωμένος και αστραφτερός, βρυχήθηκε:
  - Και τι γίνεται με τους τραγουδιστές με τον κονσερβοποιημένο λαιμό τους. Με τη βοήθεια της μαγείας και της μαγείας, μπορείτε να αναδημιουργήσετε οποιαδήποτε μουσική και φωνή. Μπορούμε να το κάνουμε. Κι αν θέλουμε, τότε θα χορέψουν οι γυμνοί ωρίτες.
  Ο μάγος σήκωσε ένα μακρύ δάχτυλο με νύχια.
  -Όχι, κορίτσι, ο σοβαρός αγώνας μονομάχων είναι ο καλύτερος.
  Η πριγκίπισσα Caroline διαφώνησε έντονα με αυτό, αλλά δεν έφερε αντίρρηση.
  Ο Witt Thaler έλαβε χρήματα για τον αγώνα, ενώ έκοψε κάτι στους κληρώσεις. Τότε ο νεαρός, που δεν είχε φύγει ακόμη από την προηγούμενη μάχη, και όσοι τραυματίστηκαν έπρεπε να πολεμήσουν μαζί τους
  Λιοντάρι μεταλλαγμένο. Αλλά αν το αρπακτικό είχε θεραπεύσει όλες τις πληγές με τη βοήθεια της μαγείας, τότε ο νεαρός άνδρας βγήκε όλος με φρέσκα κοψίματα. Ο Witt έβγαλε το κομμένο μπλουζάκι του και έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια, αφήνοντάς τα προσεκτικά στην άκρη, παίρνοντας ένα σπαθί και στα δύο χέρια. Ημιγυμνός με γυρισμένο τζιν, φαινόταν ιδιαίτερα όμορφος στην πριγκίπισσα Καρολάιν. Φαρδιά κοψίματα ήταν ορατά στον ανάγλυφο κορμό. Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του, προσπαθώντας να κάνει τον πόνο να υπηρετήσει την οργή του. Τα γυμνά του πόδια ένιωσαν την καυτή επιφάνεια του τεχνητά θερμαινόμενου δαπέδου.
  Ο Witt Thaler έδωσε ένα φιλί. Το κοινό χτύπησε τα χέρια του.
  Βόγγηξε δυνατά:
  - Δεν χρειάζεται να συστήσετε τους μαχητές! Αφήστε τον αγώνα να είναι ενδιαφέρον!
  Το λιοντάρι, χωρίς να περιμένει τη σάλπιγγα, πήδηξε, προσπαθώντας να αιχμαλωτίσει τον εχθρό με κυνόδοντες. Δεν τα κατάφερε, ριμπάουντ, ο Witt κατάφερε να τον χτυπήσει με τη φτέρνα στο μάτι. Το θηρίο έγινε έξαλλο, πήδηξε μπροστά και σκόνταψε στην κόψη του σπαθιού. Εδώ το αγόρι μονομάχος ήταν ήδη έκπληκτος - το αίμα, που ήταν προηγουμένως κόκκινο, έγινε πράσινο.
  - Από τι όλα αυτά; - ρώτησε η έκπληκτη πριγκίπισσα Καρολάιν.
  - Αυτό δείχνει ότι το θηρίο έχει γίνει πιο επίμονο και δυνατό, η προσαρμοστικότητα έχει αυξηθεί. - Ο μάγος απάντησε με ζοφερό τόνο.
  Το κορίτσι έβγαλε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα:
  - Αυτό είναι κακό!
  Η φωνή του μάγου έγινε πολύ πιο χαρούμενη:
  - Γιατί! Ο φίλος σου είναι μεγάλος μαχητής, απλώς οι βρισιές θα είναι πιο ενδιαφέρουσες.
  Το λιοντάρι του δράκου συνέχισε να πηδά, αγνοώντας το αίμα, ήταν πολύ γρήγορο και ο νεαρός μόλις πρόλαβε να αποφύγει. Εδώ ο Witt έκανε τούμπες, πηδώντας: σαν ακροβάτης, μετά βουτώντας σαν loach, άνοιξε την κοιλιά του λιονταριού. Ο δονούμενος εξολοθρευτής φαινόταν να μην δίνει σημασία σε αυτό, συνεχίζοντας να καταδιώκει τον νεαρό γύρω από το ρινγκ.
  - Ανάθεμα! - είπε ενοχλημένος ο Witt. - Εσένα που δεν παίρνει η λεπίδα.
  Από την απώλεια αίματος ο νεαρός άρχισε να κουράζεται. Με μια ακριβή βόλτα, κατάφερε να τρυπήσει το μάτι ενός λιονταριού, αλλά ακόμη και με το ένα μάτι, το αρπακτικό παρέμεινε επικίνδυνο και, έχοντας πιάσει τη στιγμή, έκοψε οδυνηρά το πόδι του με νύχια στα πλευρά. Τα νύχια άφησαν έξι βαθιές ρίγες.
  - Αυτό είναι κάθαρμα! Κόψτε το κρέας! - ψιθύρισε ο νεαρός.
  Φαινόταν ότι το λιοντάρι θα έπρεπε να είχε εξασθενήσει για πολύ καιρό από την απώλεια αίματος, αλλά οι επιθέσεις του γίνονταν όλο και πιο γρήγορες. Αρκετές φορές οι κυνόδοντες παραλίγο να τρυπήσουν την πρέσα και ένας τρύπησε τον θωρακικό μυ του Τάλερ, γρατζουνίζοντάς τον άσχημα. Ο νεαρός άνδρας τρεκλίστηκε και τα δόντια του άστραψαν από πάνω του,
  κολλημένος στον ώμο του. Ο Witt ήταν ιδρωμένος, αιμόφυρτος και κατάφερε να γλιστρήσει έξω και μάλιστα να του κόψει το λαιμό με μια λεπίδα. Το θηρίο αιμορραγούσε, η κύρια αρτηρία ήταν σπασμένη, αλλά δεν έχασε ταχύτητα.
  - Είσαι σαν ζόμπι, όσες αντιδράσεις κι αν είναι. Ίσως δεν είσαι το σωστό λιοντάρι. - Είπε ο νεαρός.
  Έκανε μια προσπάθεια αντεπίθεσης για να χτυπήσει το τελευταίο μάτι, αλλά αστόχησε, αφήνοντας άλλο ένα αιματηρό σερί στο ρύγχος. ένα λιοντάρι
  τον πόδισε ξανά.
  - Από πού προέρχονται αυτά; - Σε απόγνωση, ο νεαρός με όλες του τις δυνάμεις χτύπησε τον αντίπαλό του στον κυνόδοντα-σπάθη. Από ένα δυνατό σοκ, το κόκκαλο έσπασε και βγήκε λευκός χυμός.
  - Έγκε! - Με έναν εξαιρετικά ευχάριστο τόνο, είπε ο μάγος. - Ο φίλος σας φαίνεται ότι αποφάσισε να ακονίσει τη λεπίδα, σε κάθε περίπτωση, μπορεί κανείς να νιώσει μια σοβαρή αλαζονεία.
  - Τι ηθελες? Η Βίτκα είναι ένα έξυπνο παιδί. - απάντησε η πριγκίπισσα Λέια, μάλλον γουργουρίζοντας.
  Το επόμενο χτύπημα, τελικά κόπηκε από τον κυνόδοντα. Το θηρίο άρχισε να στριφογυρίζει, επιτόπου σαν να είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Ο Witt πίεσε, τα χτυπήματά του έγιναν όλο και πιο έντονα, βλέποντας ότι το μεταλλαγμένο λιοντάρι κολύμπησε, ο νεαρός άνδρας πρόσθεσε ενέργεια.
  - Τι κρέας λιονταριού, δεν μου αρέσει! - Φώναξε ένας γενναίος τύπος.
  -Νίκησέ τον Vitek, είσαι τόσο σέξι. Η πριγκίπισσα Καρολάιν ούρλιαξε.
  Ο νεαρός χτύπησε τον δεύτερο κυνόδοντα, αφού ο στόχος ήταν βολικός. Από την πρώτη φορά, το κόκαλο δεν υπέκυψε, και έπρεπε να το προσθέσω. Τελικά, αυτό το σημείο κατέρρευσε, το λιοντάρι έμεινε φανερά άναυδο.
  - Πώς είσαι τώρα χωρίς κυνόδοντες απλά μια μεγάλη γάτα, καταδικασμένη σε θάνατο! - Είπε έξαλλος ο Βιτ.
  Τρίξιμο των δοντιών και γκρίνια ήταν η απάντησή του. Ο αγώνας συνεχίστηκε με βουνίσιο τρόπο, το λιοντάρι-δράκος κινούνταν υποτίθεται ότι επιτίθεται, αλλά οι κινήσεις του έχασαν την οξύτητά τους. Το αγόρι, νιώθοντας ένα κύμα δύναμης, με τη σειρά του
  αντεπιτέθηκε συνεχώς και, στο τέλος, τρύπησε και το τελευταίο μάτι. Αυτή τη φορά η λεπίδα φαίνεται να έχει πάει πολύ πιο βαθιά και έφτασε στον εγκέφαλο.
  - Μπράβο, βρέξτε το! φώναξε η πριγκίπισσα Καρολάιν.
  Όλη η αίθουσα ενώθηκε σε χορωδία.
  - Τελείωσε τον, τελείωσε!
  Ο νεαρός μονομάχος κλώτσησε ξανά με το πόδι του και, πηδώντας πίσω από την πλάτη του, κλώτσησε από κυκλικό κόμβο. Το μεταλλαγμένο λιοντάρι φαινόταν να έχανε τον προσανατολισμό του, χτυπώντας το ρύγχος του πολλές φορές. Τελικά, όταν το αγόρι το συνήθισε, βούτηξε τη λεπίδα στο στήθος του και προσπάθησε να τον τρυπήσει πιο βαθιά, μέχρι την καρδιά. Τα πόδια με νύχια χτύπησαν στα πλευρά, γρατσουνίζοντάς τα, στη συνέχεια τρύπησαν το κρέας, αλλά ο Witt δεν απελευθέρωσε πεισματικά τη λεπίδα, αν και ήταν κυριολεκτικά κομματιασμένος. Εδώ όλα είχαν ήδη αποφασιστεί από τη θέληση, τα νύχια συνέχισαν να ξύνουν και να σκίζουν τη νεαρή σάρκα.
  - Πέτα το! Η πριγκίπισσα Καρολάιν γάβγισε. Η κραυγή της έμεινε μόνη.
  - Φέρτε το στο τέλος! - Το πλήθος βρυχήθηκε.
  Τελικά, η λεπίδα του εξαγριωμένου Witt τρύπησε στην καρδιά και το θηρίο σώπασε, για τελευταία φορά έχοντας περάσει τα νύχια του πάνω από το πολύπαθο κρέας.
  - Λοιπόν, όλα φαίνονται! Ο νεαρός έβγαλε ανάσα. - Το πλάσμα του σκότους ρίχνεται στη σκόνη.
  Ο σχολιαστής μάγος ανακοίνωσε.
  - Και πάλι ο νικητής ήταν ο Witt - το φάντασμα του θανάτου. ανερχόμενο αστέρι της αρένας. Θα λάβει το έπαθλο που κέρδισε.
  Σε αυτή τη φράση, το όραμα του Thaler διαλύθηκε σαν ομίχλη όταν εκτοξεύτηκε μια ισχυρή αεροδυναμική σήραγγα.
  Και από αυτή την ομίχλη προέρχεται ... μια πανίσχυρη, ψηλή φιγούρα ενός άνδρα ή ενός ανθρωποειδούς πλάσματος με κουκούλα. Ακούγεται μια τραγανή φωνή, πολύ παρόμοια με τη φωνή εκείνου του μάγου σε ένα όνειρο.
  - Πολέμησες καλά Witt... Βλέπω τις ικανότητες ενός γεννημένου πολεμιστή σε σένα!
  Ο Τάλερ σηκώθηκε. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι πληγές του σχεδόν επουλώθηκαν και τα σημάδια έγιναν ωχρά και έγιναν λιγότερο αισθητά.
  Ο νεαρός είπε, απλώνοντας το χέρι του στον άντρα:
  Σας ευχαριστώ που με σώσατε κύριε...
  Ο άντρας πέταξε πρόχειρα πίσω τη νεαρή του παλάμη και σφύριξε:
  - Οχι ευχαριστώ! Κάθε ευγνωμοσύνη οδηγεί σε έλεος και αδυναμία!
  Ο Witt έκανε ένα χαμόγελο και μουρμούρισε:
  - Αλλά μου έσωσες τη ζωή... Οπότε, πρέπει με κάποιο τρόπο να σε ευχαριστήσω!
  Ο άνδρας πέταξε ξαφνικά την κουκούλα του. Ο νεαρός άνδρας κοίταξε στο ανοιχτό πρόσωπο. Ο άντρας είχε μια ευγενή εμφάνιση, φαινόταν λίγο πάνω από τα σαράντα, δυνατός λαιμός και σγουρά, κοντά γένια. Το βλέμμα των ματιών είναι πολύ επιβλητικό, είναι αμέσως ξεκάθαρο ότι έχει συνηθίσει να κουμαντάρει και τα χαρακτηριστικά του είναι ισχυρά, δυνατά.
  Αν και αυτός ο κύριος δεν ήταν εξοικειωμένος με τον Witt, φάνηκε στον νεαρό ότι τον είχε ξαναδεί κάπου. Αν και είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε τέτοια εκφραστικά και με ισχυρή θέληση χαρακτηριστικά του προσώπου, τη βασιλική στάση, τα μάτια ενός κυβερνήτη από την κούνια. Αλλά ταυτόχρονα, παρά την ευγενή εμφάνιση, η φωνή είναι βραχνή, άσχημη, σαν σκισμένη, παρά την ένταση.
  Ο άντρας κοίταξε τον Witt και, χωρίς να αλλάξει την αυστηρή έκφραση του προσώπου του, είπε:
  - Σε έσωσα όχι από αγάπη, αλλά επειδή σε χρειάζομαι!
  Τα μάτια του ομιλητή άστραψαν.
  -Θα σε πάρω για μαθητευόμενο μου, και θα ανοίξω τη γνώση της δύναμης που οι Τζεντάι δεν τολμούν να ονειρευτούν... Αλλά να ξέρεις ότι αυτό που έζησες στο κελάρι βασανιστηρίων είναι ακόμα λουλούδια σε σύγκριση με αυτό που σε περιμένει!
  Ο Witt σηκώθηκε και είπε αποφασιστικά:
  - Είμαι έτοιμος! Έτοιμοι για οτιδήποτε - απλά σώστε την Καρολίνα!
  Ο άντρας βούρκωσε με τη μέγιστη περιφρόνηση.
  - Η προσκόλληση είναι αδυναμία! Η μεγαλύτερη αδυναμία που μπορεί να αντέξει ένας Σιθ! - Εδώ η φωνή του μαύρου ηγεμόνα έγινε πιο απειλητική. - Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορούν, δεν πρέπει να το αντέξουν οικονομικά, αλλά ... Παραδόξως, θα ελευθερώσω την Καρολίνα από τη σκλαβιά! Μόνο με αντάλλαγμα την πλήρη υπακοή σου, ώστε να ορκιστείς ότι την κατάλληλη στιγμή θα εκπληρώσεις απολύτως οποιαδήποτε από τις διαταγές μου!
  Ο Witt γονάτισε υπάκουα και είπε έναν μεγάλο όρκο.
  Και τότε ο άντρας είπε:
  - Από εδώ και πέρα, το νέο σου όνομα είναι Darth Sidious! Είμαι ο Darth Plagueis δάσκαλος και αφέντης σου!
  Από εκείνη την ημέρα, ο Witt, ή τώρα ο Darth Sidious, άρχισε να εκπαιδεύεται στη ξιφομαχία και τη σκοτεινή δύναμη. Σκληρό και ανελέητο δόγμα. Αλλά ο νέος μαύρος άρχοντας ένιωθε μια ραγδαία αυξανόμενη δύναμη μέσα του. Έγινε πιο δυνατός και πιο εκλεπτυσμένος κάθε μέρα, εβδομάδα και μήνα.
  Ο Darth Plagueis, εκτός από το όνειρο της αθανασίας, είχε σχέδια να αποκαταστήσει την κυριαρχία των Σιθ. Ο Witt Thaler άλλαξε το όνομά του σε Palpatine και άλλαξε ελαφρώς την εμφάνισή του, καθώς και τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Έγινε άλλος άνθρωπος, αντικαθιστώντας ένα παρόμοιο άτομο από μια ευγενή οικογένεια Palpatine.
  Άρχισε να κάνει μια αβίαστη καριέρα ως αξιωματούχος, ενώ ταυτόχρονα βελτίωσε την κυριαρχία του στη σκοτεινή δύναμη. Επιπλέον, ο Darth Plagueis, ο οποίος είχε εντελώς νομική ιδιότητα μεγαλοεπιχειρηματία, κράτησε τον λόγο του.
  Μετά το θάνατο του βασιλιά, ο μικρός γιος του τα κατάφερε. Ο Darth Plagueis ώθησε στην επίθεση των Hutts στο παλάτι. Ο κληρονόμος, η αδερφή, ο αδελφός και ο θείος του σκοτώθηκαν.
  Μετά από αυτό, ο στρατηγός της φρουράς του παλατιού ενθρόνισε την Καρολίνα, δημοφιλή στον λαό.
  Αρκετά χρόνια αιχμαλωσίας μόνο μετριάζουν μια δυνατή γυναίκα και άρχισε να κυβερνά ακόμα πιο σκληρά. Και η κόρη της Σεραφείμ, που μεγάλωσε στο μοναστήρι, έγινε κληρονόμος του βασιλείου του Ναμπού.
  Αν και ο πρώην εραστής επέστρεψε στην εξουσία, ο Πάλπατιν αναγκάστηκε να κρύψει την ταυτότητά του και να παραμείνει στο περιθώριο προς το παρόν. Αν και η επιρροή του στο βασίλειο ενισχύονταν συνεχώς.
  Ο στρατηγός πέθανε σύντομα - προφανώς από ατύχημα, αλλά ο Πάλπατιν ήταν πίσω από αυτό. Και σύντομα, ο Άρχοντας των Σιθ ζήτησε από τον Witt Thaler να θυσιάσει την πρώτη του αγάπη - τη βασίλισσα Caroline.
  Ήρθε σε μονομαχία θανάτου με τον Plagueis. Επιπλέον, οι δυνάμεις ήταν περίπου ίσες. Όταν και οι δύο Σιθ είχαν εξαντληθεί από τη μάχη, ο Πάλπατιν ενέδωσε και μουρμούρισε:
  - Θα σκοτώσω την αγάπη μου και ταυτόχρονα, τα απομεινάρια του ανθρώπου που ακόμα σιγοκαίουν μέσα μου! - Εδώ ο μαύρος άρχοντας ύψωσε τη φωνή του και πρόσθεσε αποφασιστικά. - Μα στο ορκίζομαι, δεν θα σου το συγχωρήσω αυτό και σίγουρα θα το καταστρέψω!
  Η επιθυμία να απαλλαγούμε από αυτούς που έχουν υψηλότερη θέση είναι εγγενής στη φύση των Σιθ. Η ανέφικτη δύναμή μου γεννά τον φθόνο σου. Η σοφία μου τρέφει τη δίψα σου για γνώση. τα επιτεύγματά μου προκαλούν μια παθιασμένη επιθυμία να τα επαναλάβω! - είπε ο Darth Plagueis στον Darth Sidious και συνέχισε με ένα χαμόγελο. - Σκοτώνοντας τους πιο κοντινούς και αγαπητούς ανθρώπους στον εαυτό σου, θα ανακαλύψεις μια ακατανόητη πηγή δύναμης στον εαυτό σου. Νιώθω ότι θα γίνεις ο μεγαλύτερος των Σιθ - όταν καταστρέψεις την τελευταία ανθρώπινη αδυναμία στον εαυτό σου!
  
  
  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ
  - Υπήρχε κάποτε ένας συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας που δέχτηκε ένα σοβαρό σοκ με οβίδα κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν. Και έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει τα δικά του παιδιά, αν και το ήθελε πολύ. Η γυναίκα αγαπούσε πολύ τον συνταγματάρχη και πήγε να τον συναντήσει, ανέλαβαν την ανατροφή δύο δυνατών αγοριών από το ορφανοτροφείο. Ο θετός τους πατέρας τους μεγάλωσε ως Σπαρτιάτες. Αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό. Τα παιδιά μεγάλωσαν δυνατά, υγιή, αλλά δεν έδειξαν ιδιαίτερες υπερδυνάμεις.
  Και η γιαγιά Vanga προέβλεψε στον συνταγματάρχη ότι ο εκπρόσωπος των απογόνων του θα γινόταν ο διαιτητής της μοίρας του παράξενου και του σύμπαντος. Τότε ο συνταγματάρχης αποφάσισε να πάει σε μια διάσημη μάγισσα, ώστε να βοηθήσει τη γυναίκα του να μείνει έγκυος με θαυματουργό τρόπο.
  Η μάγισσα είχε πραγματικά σημαντικές ικανότητες, αλλά βασικά ήταν μια τσαρλατάνα υψηλών προδιαγραφών. Δήλωσε ότι μπορούσε να το κάνει αυτό και να δώσει στον συνταγματάρχη έναν γιο, αλλά ζήτησε ένα κολοσσιαίο χρηματικό ποσό.
  Ο συνταγματάρχης είχε κάποια ακίνητη περιουσία στη Μόσχα, καθώς και πολύτιμα τρόπαια που ανακαταλήφθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με Dushmans και Τσετσένους.
  Μάζεψε αυτό το άγριο ποσό - ενάμισι εκατομμύριο δολάρια ... Είναι ακόμη περίεργο ότι ένα έμπειρο άτομο, και έτσι αγόρασε στην εξαπάτηση. Αλλά προφανώς η μάγισσα είχε ένα σοβαρό χάρισμα στην ύπνωση, την υπόδειξη, την ικανότητα, για να ξεγελάσει κάτι που θα ζήλευε ο ίδιος ο Kashpirovsky ή ένας πολιτικός παγκόσμιας κλάσης.
  Η μάγισσα, εν τω μεταξύ, εκτέλεσε ένα πολύχρωμο σκηνοθετημένο τελετουργικό, αποκοιμίζοντας επιπόλαια τη γυναίκα του συνταγματάρχη. Και τότε απλώς ενέθηκε έναν σπόρο από έναν δότη στον κόλπο της Αφροδίτης.
  Δεν ήταν πολύ περίπλοκο αποδείχθηκε απάτη. Αλλά αποτελεσματικό. Η σύζυγος, (όπως η Παναγία), απέκτησε άψογα ένα παιδί - παρεμπιπτόντως, παρέμεινε παρθένα, έτσι ο σύζυγος έχασε εντελώς την αρρενωπή του δύναμη λόγω του τραυματισμού.
  Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και στον ακριβή χρόνο, η γυναίκα απαλλάχθηκε από το βάρος ενός υγιούς κοριτσιού. Εκείνη, όμως, αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική από τον μελαχρινό πατέρα και τη μελαχρινή μητέρα της. Όμως ο πατέρας, αν και υπολόγιζε στους γιους του, αγαπούσε την κόρη του. Μόνο με τον δικό του τρόπο, μεγαλώνοντάς την ως Σπαρτιάτισσα - μετριασμό και εκπαίδευση.
  Το κορίτσι αναπτύχθηκε γρήγορα, έδειξε υψηλές κλίσεις και ικανότητες. Ειδικά τα σωματικά. Τα μαλλιά της είναι πυκνά, κυματιστά, χρυσαφένια και υπέροχα όμορφα.
  Όταν όμως το κορίτσι, καθώς ήταν ξυπόλητο, άρχισε να τρέχει μέσα στο χιόνι του Ιανουαρίου - παραδοσιακά ξυπνούσε στις πέντε και μισή το πρωί - συνέβη ένα γεγονός. Έτσι ξεκινούσε συνήθως η μέρα της. Ένα τέτοιο πρωινό τρέξιμο, ακόμα στο σκοτάδι πριν την αυγή. Αρκετά σπαρτιατικό.
  Έτρεξε τα παραδοσιακά δεκάμισι χιλιόμετρα, με κάθε καιρό, για να πάρει μια φόρτιση ζωντάνιας για όλη την ημέρα. Φυσικά, αυτή είναι μόνο η αρχή της εκπαίδευσης, επειδή ο Vladlen (όνομα προς τιμήν του Λένιν και του Στάλιν!) ασχολήθηκε σοβαρά με τις πολεμικές τέχνες. Συμμετείχε ακόμη και σε διαγωνισμούς - κέρδιζε κορίτσια για να είναι μεγαλύτερα και μεγαλύτερα από αυτήν.
  Αλλά είναι ακόμα ένα κορίτσι περίπου δέκα ετών, και τρέχει μόνο με κολυμβήθρα. Και τα χρυσά μαλλιά είναι σαν φλόγα. Και ο καταραμένος μανιακός περιμένει το παιδί σε ενέδρα. Προφανώς ετοίμασε την παγίδα εκ των προτέρων, αφού το κορίτσι ορμά τόσο γρήγορα που δεν θα προλάβει κάθε ενήλικας.
  Στο μονοπάτι του κοριτσιού απλώνονταν αρκετές καλά καμουφλαρισμένες παγίδες. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι χιόνιζε, και καλύφθηκαν όλα τα ίχνη. Και η Βλάντλεν, μια κοπέλα που, με κάθε καιρό, ορμούσε ξυπόλητη και ημίγυμνη, χαιρόταν ακόμα και σε τέτοια ακραία. Άλλωστε, οι δυσκολίες μόνο μετριάζουν και ό,τι δεν μας σκοτώνει μόνο μας κάνει πιο δυνατούς.
  Η παγίδα λειτούργησε, τσιμπώντας έντονα το πόδι της κοπέλας. Ευτυχώς, μέσω της προπόνησης, τα οστά ήταν αρκετά γερά ώστε να μην σπάσουν σε παγίδα αρκούδας.
  Αλλά ο Βλάντλεν έκανε μια σημαντική αναμόρφωση. Και πόνεσε πολύ. Και ο κακός προσπάθησε να ρίξει και να βιάσει ένα κορίτσι καράτε. Ο Βλάντλεν αντέδρασε ακαριαία, χτύπησε το πηγούνι της με τη φτέρνα της. Όμως ο εγκληματίας ήταν δυνατός. Γκρινιάζοντας, πήδηξε πίσω, τρίβοντας το μελανιασμένο σαγόνι του. Στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι.
  Η κοπέλα βρέθηκε σε παγίδα, άοπλη και σχεδόν γυμνή, εναντίον ενός μανιακού με ένα μακρύ μαχαίρι.
  Ακολούθησε μια σαρωτική επίθεση και η Βλάντλεν έσκυψε και χτύπησε τον εχθρό με το κεφάλι της στο ηλιακό πλέγμα. Το μαχαίρι πέρασε γρατσουνίζοντας την πλάτη της κοπέλας. Ο Βλάντλεν έκοψε τη βούρτσα και άλλαξε την κατεύθυνση του χτυπήματος. Η άκρη τρύπησε τον εγκληματία ακριβώς στο λαιμό. Ο μανιακός έπνιξε το αίμα του και ξαφνικά εξέπνευσε.
  Και η κοπέλα, έχοντας κάνει την πρώτη της ανταπόδοση, αναφώνησε:
  - Εγινε!
  Ωστόσο, ήταν φόνος και το πόδι στην παγίδα τραυματίστηκε σοβαρά.
  Δυστυχώς, ο μανιακός είχε γονείς με μεγάλη επιρροή και ο Vladlen αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα. Έγινε απόπειρα εναντίον της και στο σπίτι τους είχαν φυτευτεί ναρκωτικά. Ο συνταγματάρχης έπρεπε να στείλει το κορίτσι σε πιο μακρινά μέρη. Στη σχολή ρωσικών πολεμικών τεχνών στη Σιβηρία.
  Εκεί, στο βαθύ υπόγειο, οι Rodnover ζουν και υπηρετούν εδώ και αιώνες.
  Ωστόσο, αυτό δεν έσωσε τον συνταγματάρχη. Πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή και η γυναίκα του συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Φαίνεται ότι κάποιος τακτοποίησε πραγματικά τους λογαριασμούς με την οικογένειά του. Συνελήφθη και ο μικρότερος, ο μεγαλύτερος, ευτυχώς, είχε ήδη υπηρετήσει στο στρατό. Ένα δεκατετράχρονο αγόρι στάλθηκε σε αποικία ανηλίκων. Επίσης συνταγογραφούνται φάρμακα.
  Αν και η υπόθεση ήταν αρχικά ψεύτικη. Ευτυχώς όμως, με τους νέους νόμους, δεν μπορούσε να του δοθεί περισσότερο από έξι χρόνια.
  Η μητέρα ήταν μια αθλητική γυναίκα και επίσης εκπαιδεύτηκε σαν Σπαρτιάτισσα. Ως εκ τούτου, στην αποικία των γυναικών, σύντομα απέκτησε εξουσία και μπόρεσε να βρει μια καλή δουλειά. Ο μικρότερος αδερφός, δυνατός και καλά εκπαιδευμένος στις τεχνικές μάχης, έγινε επίσης ένας από τους μαχητές, μετά έγινε διοικητής αποσπάσματος. Αφού εξέτισε το ένα τρίτο της θητείας, αφέθηκε υπό όρους, πρόωρη αποφυλάκιση. Στη Ρωσία, οι νόμοι για τους ανήλικους παραβάτες είναι ανθρώπινοι, και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν τυχερός που πήγε στο πρώτο ταξίδι σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών.
  Γενικά, το γεγονός ότι ο συνταγματάρχης, κατά παράδοση, ήταν ένθερμος θαυμαστής της σπαρτιατικής παιδείας, ωφέλησε σαφώς την οικογένειά του. Οι δυνατοί είναι σχετικά καλά στη φυλακή, αλλά οι αδύναμοι και στον θρόνο είναι σχετικά κακοί! Το παιδί πέρασε από τη ζώνη, χωρίς να προδικάσει τον εαυτό του, και μάλιστα έλαβε ανώτερη νομική (!) Εκπαίδευση. Προφανώς δεν παρασύρθηκε από τον ρομαντισμό των κλεφτών και οι καιροί άλλαξαν - έχει ξεφύγει από τη μόδα να είσαι ληστής. Αντίθετα, προσέλκυσε τις επιχειρήσεις.
  Η νομική εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για έναν επιχειρηματία. Με τη μητέρα, η κατάσταση ήταν πιο περίπλοκη - τότε είναι ενήλικη και το έγκλημα κρεμάστηκε πάνω της σε μια κατασκευασμένη υπόθεση. Κυριολεκτικά ο διοργανωτής ενός συνδικάτου για τη μεταφορά και πώληση ντόπινγκ. Και είναι σχεδόν αδύνατο να το ξανασκεφτούμε. Τόσες υψηλότερες βαθμίδες θα αποδειχθούν τότε ανόητοι.
  Αλλά η μητέρα κατάφερε να πετύχει ότι μεταφέρθηκε σε μια καλή ζώνη κοντά στην Κασπία Θάλασσα και εκεί έπιασε δουλειά ως φύλακας του obshchak. Ο δεσμοφύλακας έγραψε πολλά βιβλία και έπαιξε ακόμη και σε ταινίες. Γιατί όχι?
  Είναι λεπτή πέρα από τα χρόνια της, σωματικά δυνατή, μια όμορφη γυναίκα με εκφραστικό πρόσωπο και αντρικό πηγούνι.
  Έτσι, κατ 'αρχήν, δεν κάθισε άσχημα στη ζώνη, δεν έσβησε από τη ζωή. Και μάλιστα απέκτησε απογόνους. Το αγόρι εκπαιδεύτηκε από την κούνια και φώτισε την καθημερινότητα της φυλακής. Ωστόσο, όπως αρμόζει σε έναν νονό, η μητέρα της δεν δούλευε, οπότε είχε πολύ ελεύθερο χρόνο.
  Ο Vladlen επέστρεψε επτά χρόνια αργότερα - έχοντας περάσει το υψηλότερο επίπεδο μύησης στις πολεμικές τέχνες. Αν και η απειλή της εκδίκησης δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί εντελώς, η πολεμίστρια άλλαξε μόνο το επώνυμό της σε Shamanova - αφήνοντας το προηγούμενο όνομά της.
  Δεδομένου ότι ο πατέρας της ήταν πραγματικά φιλικός με τον γνωστό στρατηγό Shamanov, η αλλαγή του επωνύμου αποδείχθηκε αρκετά συμβολική.
  Ο Vladlen, του οποίου οι ικανότητες είναι εκπληκτικές, και το σχολείο είναι πολύ σκληρό και ταυτόχρονα αρκετά ορθολογικό, δεν είχε όμοιο στις πολεμικές τέχνες. Έμαθε το ιδιαίτερο στυλ της ρωσικής πάλης. Το όνομα του αγώνα είναι, φυσικά, υπό όρους, ή όπως το Ruskundo.
  Ο Vladlen κατέκτησε πολεμικές τέχνες παρόμοιες με το Tehwando - μια πολύ ανεπτυγμένη τεχνική κλωτσιών, με ρωσικές γροθιές, πάλη παρόμοια με το Aikido - τεχνικές ρίψεων και χρησιμοποιώντας την αδράνεια του αντιπάλου, από την ταϊλανδική πυγμαχία - αγκώνες, γόνατα, χτυπήματα στο κεφάλι. Ο Rodnoverie δημιούργησε μια συγκριτική πολεμική τέχνη, οι τεχνικές της οποίας ήταν γυαλισμένες για αιώνες, και οι μάγοι πήραν ό,τι καλύτερο από άλλους λαούς και σχολές.
  Φυσικά, ο Vladlen Shamanova διδάχτηκε και η κατοχή όπλων ... Αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζεις και να κυριαρχείς τα πάντα. Ένας αληθινός πολεμικός καλλιτέχνης πρέπει να είναι ικανός σε όλα, χωρίς εξαίρεση, στο οπλοστάσιο. Αλλά τα μεμονωμένα κόλπα και οι μάρκες τους έχουν εξαιρετική απόδοση.
  Η Vladlen αγαπούσε περισσότερο από όλα να παλεύει με τα πόδια της και να πετάει θανατηφόρα αντικείμενα με τα γυμνά της δάχτυλα, αν και ήταν δυνατή, ίσως, σε όλα.
  Η κοπέλα που την έλεγαν καρατέκα, αν και δεν σπούδασε καθόλου καράτε, άνοιξε τη δική της σχολή. Αγωνίστηκε σε διάφορους διαγωνισμούς, αλλά δεν προσπάθησε για φήμη και τίτλους.
  Αν και συμμετείχε σε κάποιους εμπορικούς διαγωνισμούς και μάλιστα σε υπόγειους αγώνες χωρίς κανόνες, χρειαζόταν χρήματα.
  Όντας ακόμα πολύ νέο κορίτσι, ο Vladlen δεν βιαζόταν να παντρευτεί και να αποκτήσει απογόνους. Βελτίωσε τον εαυτό της στις πολεμικές τέχνες και τις δίδαξε σε παιδιά. Ο Volka Rybachenko έδειξε ιδιαίτερα μεγάλες ελπίδες. Παρεμπιπτόντως, πετούσε επίσης εξαιρετικά επιδέξια αιχμηρά αντικείμενα με τα πόδια του. Το αγόρι του καράτε (και πάλι, ένα παρατσούκλι που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!) Υποσχέθηκε να γίνει ο μεγαλύτερος κύριος.
  Και τότε ξαφνικά ο Volka προσκλήθηκε να παίξει σε ταινίες και ο αδελφός του Oleg Rybachenko και η ίδια η Vladlen Shamanova πήγαν μαζί του. Και αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  
  
  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
  Αυτό είναι πιο ρεαλιστικό και πιστευτό. Δηλαδή, το πνεύμα του πιο συνηθισμένου και συνηθισμένου ανθρώπου μπήκε στο σώμα του Στάλιν. Και αφού ήταν απλώς ένας μέσος άνθρωπος, ένας κάτοικος. Και ήξερε μόνο ότι ο Χίτλερ θα χτυπούσε στις 22 Ιουνίου 1941 και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν τη Μόσχα και ο μέτριος δολοφόνος δηλητηριάστηκε απλώς από το δικό του περιβάλλον. Αλλά μετά την πτώση της πρωτεύουσας, ήταν ήδη πολύ αργά για να διορθωθεί κάτι. Οι Ιάπωνες χτύπησαν την Άπω Ανατολή, την Τουρκία από το νότο. Έπεσε και ο Καύκασος.
  Και ο Στάλιν αντικαταστάθηκε αρχικά ως συμβιβαστική φιγούρα από τον Μολότοφ. Αλλά τότε ο φιλόδοξος Μπέρια έβαλε το κεφάλι του μέσα. Και ο Ζούκοφ τον αναχαίτισε. Και άρχισε το ριχτάρι. Εν ολίγοις, οι Γερμανοί πήγαν στα Ουράλια το καλοκαίρι και μετά, συνδέθηκαν με τους Ιάπωνες, καταστέλλοντας κάθε εμφάνιση αντίστασης.
  Όμως στη Δύση ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Αμερικανοί δίστασαν - ο Φράνκλιν Ρούσβελτ, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε μέχρι το τέλος. Ήδη από τα Χριστούγεννα του 1941, οι Γερμανοί επιτέθηκαν στο Γιβραλτάρ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Μόσχα και το Λένινγκραντ καταλήφθηκαν και στο νότο οι Γερμανοί κεντήθηκαν στο Βόλγα και στο Τέρεκ. Εμποδίστηκαν περισσότερο από τις εκτεταμένες επικοινωνίες και τους τεράστιους ρωσικούς χώρους παρά από την κακώς οργανωμένη αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων.
  Ο Χίτλερ συναντήθηκε προσωπικά με τον Φράνκο και του περιέγραψε την προοπτική: η ΕΣΣΔ ως στρατιωτική δύναμη δεν υπάρχει. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι οι πρώτες που θα μπουν στον πόλεμο. Άρα η Βρετανία δεν είναι απολύτως επικίνδυνη. Επιπλέον, τον Νοέμβριο, μετά την κατάληψη της Μόσχας, ο Ρόμελ έλαβε ενισχύσεις, μερικές επιλεγμένες μεραρχίες και έναν ολόκληρο αεροπορικό στρατό για εκκίνηση. Και οι Βρετανοί έπεσαν σαν σκόνη. Οι Γερμανοί βρίσκονται ήδη στην Αλεξάνδρεια... Ο Φράνκο λοιπόν έχει περισσότερους λόγους να φοβάται την οργή του Χίτλερ παρά την εκδίκηση της Βρετανίας. Αλλά αν εξακολουθεί να θέλει να λάβει από τις αφρικανικές και αγγλικές αποικίες, τότε ...
  Ο Φράνκο, συνειδητοποιώντας ότι τα χέρια της Βέρμαχτ είχαν λυθεί και ο ίδιος μπορούσε να χάσει τα πάντα, συμφώνησε πρώτα να αφήσει τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν και μετά ο ίδιος κήρυξε τον πόλεμο στη Βρετανία. Την ίδια στιγμή, η θέση των Βρετανών χειροτέρευε κάθε μέρα. Το Γιβραλτάρ καταλήφθηκε σε τρεις ημέρες. Και σύντομα οι Γερμανοί κατέλαβαν την Παλαιστίνη, και τη Συρία, μαζί με τους Τούρκους, και το Ιράκ με τη Μέση Ανατολή.
  Η Αμερική παρασύρθηκε στον πόλεμο στις 4 Ιουλίου 1942. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στο Περού-Χαμπάρ την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.
  Οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας τους πόρους της Ρωσίας, της Ευρώπης και στη συνέχεια της Αφρικής και της Ασίας, διεξήγαγαν αεροπορική επίθεση και υποβρύχιο πόλεμο.
  Η Γερμανία αύξησε την παραγωγή όπλων και ηγήθηκε της επίθεσης στη Νότια Αφρική.
  Μέχρι τα τέλη του 1942, η Αφρική ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο των Ναζί, όπως, παρεμπιπτόντως, η Ινδία. Και η Ινδοκίνα, η Σιγκαπούρη και τα νησιά μέχρι την Αυστραλία πέρασαν στον έλεγχο των Ιαπώνων. Είναι αλήθεια ότι η χειμερινή προσπάθεια για την κατάληψη του αρχιπελάγους της Χαβάης ήταν ανεπιτυχής λόγω της ανεπαρκούς οργάνωσης των σαμουράι.
  Ωστόσο, οι Ιάπωνες, έχοντας περισσότερη στρατιωτική εμπειρία, κυριαρχούσαν στη θάλασσα. Επιπλέον, ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων αυξήθηκε πολύ γρήγορα, μειώνοντας τη δύναμη της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Τον Μάιο του 1943 πραγματοποιήθηκε γερμανική απόβαση στην αγγλική μητρόπολη. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν ανεμόπτερα και υποβρύχια άρματα μάχης, ακόμη και τα πρώτα βομβαρδιστικά αεροσκάφη AP-161 και τετρακινητήρια Yu-488.
  Εξουθενωμένη από τον πόλεμο των υποβρυχίων, η Βρετανία δεν μπόρεσε να αντέξει για πολύ, αλλά πολέμησε εξαιρετικά σκληρά.
  Μετά από ένα μήνα αιματηρών μαχών, το Λονδίνο έπεσε και η μάχη για την Αγγλία έληξε.
  Η Αμερική ήταν το επόμενο βήμα. Ο Καναδάς πολέμησε στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο Τσόρτσιλ κατέφυγε, αλλά οι χώρες της Λατινικής Αμερικής αρνήθηκαν να διεξάγουν πόλεμο στο Τρίτο Ράιχ. Και η Αργεντινή, ακολουθούμενη από τη Βραζιλία, παρείχε στους Γερμανούς συμμάχους στρατιωτικές βάσεις στο έδαφός τους.
  Ο πόλεμος πήρε παρατεταμένο χαρακτήρα. ΗΠΑ στο εξωτερικό. Ο χερσαίος στρατός τους είναι ισχυρός και ο στόλος χτίζεται πολύ γρήγορα.
  Αλλά σιγά σιγά οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες το ανέλαβαν. Στο πλευρό τους ήταν όλοι οι πόροι του ανατολικού ημισφαιρίου και μέρος του δυτικού. Ναι, ο κηρυγμένος ολοκληρωτικός πόλεμος καρποφόρησε.
  Η επιχείρηση Icarus ήταν επιτυχής και η Ισλανδία έπεσε. Μετά από αυτό, ο Fritz μεταπήδησε στη Γροιλανδία. Το 1944 όμως δεν έδινε σε κανέναν καθοριστικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, η Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ απέκτησαν ερείσματα στο ανατολικό ημισφαίριο και ενισχύθηκαν στη Λατινική Αμερική. Τον χειμώνα σαράντα πέντε ετών, οι σαμουράι, μαζί με τους Ναζί, κατέλαβαν τα νησιά της Χαβάης. Και την άνοιξη μετακόμισαν στον ισθμό του Παναμά.
  Μετά το θάνατο του Ρούσβελτ, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να αναζητούν ειρήνη με το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία. Αλλά η εύρεση συμβιβασμού είναι δύσκολη. Ειδικά από τότε που ο Χίτλερ μύριζε αίμα. Το μπαρακούντ του φασισμού ήθελε πάρα πολλά. Ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Ναζί περιχαρακώθηκαν στη Γροιλανδία και το καλοκαίρι του 1945 προσπάθησαν να αποβιβαστούν στον Καναδά, αλλά ρίχτηκαν στη θάλασσα. Ο Καναδάς δεν ήθελε να συνθηκολογήσει. Είναι αλήθεια ότι το φθινόπωρο του σαράντα πέμπτου έτους, η Αυστραλία έπεσε - το τελευταίο σημαντικό προπύργιο του δυτικού κόσμου στο ανατολικό ημισφαίριο. Η Ιαπωνία και η Γερμανία κυριάρχησαν πλήρως στη θάλασσα. Ο υποβρύχιος στόλος τους ήταν απαράμιλλος.
  Επιπλέον, τα υποβρύχια με υπεροξείδιο του υδρογόνου αποδείχθηκαν πολύ ισχυρά και κινητά. Η ταχύτητά τους έφτανε τους σαράντα κόμβους την ώρα.
  Και τον χειμώνα του σαράντα πέντε ή σαράντα έξι, ήταν η σειρά του Zeeland. Την άνοιξη του 1946, οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν τον πόλεμο σε όλες σχεδόν τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.
  Και το έργο για τη δημιουργία ατομικής βόμβας δεν έδωσε απτά αποτελέσματα λόγω περικοπών στη χρηματοδότηση. Επομένως, οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να ρίξουν αυτόν τον άσο ατού σε ένα χαμένο παιχνίδι!
  Και στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών, το Τρίτο Ράιχ ξεπέρασε σημαντικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το καλύτερο αμερικανικό άρμα παραγωγής "Pershing" βάρους σαράντα δύο τόνων, είχε 102 χιλιοστά μετωπική θωράκιση και ένα πυροβόλο 90 χιλιοστών με ταχύτητα στομίου 810 χιλιομέτρων την ώρα. Και το καλύτερο και πιο ογκώδες το 1946, το γερμανικό τανκ "Royal Lion" - με βάρος 65 τόνων, είχε μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών. Επίσης πλαϊνά και πρύμνη 200 mm και πυροβόλο 105 mm με μήκος κάννης 100 EL.
  Δεδομένου του πυραμιδικού σχήματος της δεξαμενής, δεν μπορούσε να διεισδύσει από το Pershing από καμία γωνία.
  Μια προσπάθεια εκτόξευσης πιο ισχυρών τανκς από μια σειρά απέτυχε. Μόνο το T-93, παρεμπιπτόντως, που ζύγιζε μόλις 93 τόνους με μετωπική θωράκιση 305 χιλιοστών και πυροβόλο όπλο 120 είχε κάποιες πιθανότητες εναντίον του Γερμανού όταν κουνούσε. Όμως η πολύ χαμηλή οδηγική απόδοση του αυτοκινήτου, καθώς και η απουσία περιστρεφόμενου πυργίσκου, δεν το έκαναν άξιο ανταγωνιστή.
  Η ανάπτυξη του "Superpershing" κράτησε πολύ καιρό και έτσι κι αλλιώς αυτό το τανκ ήταν κατώτερο από το γερμανικό.
  Και η αεροπορία αεριωθουμένων, μια συνολική υπεροχή σε ποιότητα είναι στο πλευρό των Ναζί. Οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν παρά να αντιταχθούν στην ποσότητα. Αλλά οι Γερμανοί, έχοντας τους πόρους του παλιού κόσμου, μπορούσαν να βγάζουν τριακόσια ή τετρακόσια αυτοκίνητα την ημέρα, όχι κατώτερα σε αριθμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - αυτά τα μαχητικά τζετ είναι εκτός ανταγωνισμού έναντι της αμερικανικής ατέλειας - κατηγορίας "F"!
  Και τα αεριωθούμενα βομβαρδιστικά TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 είναι επίσης εκτός ανταγωνισμού. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν ακόμη ένα πλήρες τζετ βομβαρδιστικό. Είναι αυτό το B-29. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα B-36 στο έργο, αλλά μέχρι στιγμής απέχει πολύ από τη σειριακή παραγωγή.
  Και οι γερμανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι κατηγορίας "Α" δεν έχουν καθόλου ανάλογους στον κόσμο.
  Δίσκοι - επίσης δεν έχουν ανταγωνιστές ...
  Τεχνολογικά, το Τρίτο Ράιχ έχει επιπλώσει πλήρως την Αμερική, και ως εκ τούτου ο Χίτλερ είναι αποφασισμένος να τελειώσει τις ΗΠΑ μέχρι το τέλος. Και κανένας συμβιβασμός. Στο σαράντα έκτο έτος, ξεκίνησε μια επίθεση στο Μεξικό και την Κούβα. Το φθινόπωρο, οι μάχες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη στο Τέξας και την Καλιφόρνια. Και οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες εισέβαλαν στον Καναδά από την Αλάσκα.
  Τώρα όμως πέρασε το σαράντα έκτο έτος. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζεται ακόμη. Το σαράντα έβδομο έτος ήταν μοιραίο για τον Καναδά, που τελικά καταλήφθηκε από τους Φριτς, έχοντας εισέλθει από τον Βορρά.
  Το βομβαρδιστικό αεροσκάφος B-36 εμφανίστηκε τελικά στην Αμερική, αλλά δεν ήταν ακόμα δυνατό να πάρουν τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Επιπλέον, το τανκ της Ουάσιγκτον εμφανίστηκε στο τέλος του έτους με ένα πυροβόλο μήκους 120 mm και σχετικά αποδεκτές πανοπλίες και επιδόσεις οδήγησης, βάρους εξήντα τριών τόνων. Αν και ήταν προστατευμένο και χειρότερο από το γερμανικό, δεν ήταν πλέον κατώτερο σε δύναμη διάτρησης πανοπλίας.
  Ωστόσο, μέχρι το τέλος του σαράντα έβδομου έτους, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ήδη χάσει περισσότερο από το ήμισυ της επικράτειάς τους και ήταν καταδικασμένες.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν ακόμη και να δοκιμάσουν τα υπερβαρέα τανκς "Rat" και "Monster" κατά τη διάρκεια των καταιγίδων μεγάλων πόλεων. Ο τελευταίος είχε εκτοξευτή βόμβας που εκτόξευε γόμωση δέκα τόνων!
  Φανταστείτε πόσο τρομερό ήταν το όπλο!
  Και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπεσε η Νέα Υόρκη και στις δέκα Ιανουαρίου η Ουάσιγκτον.
  Παρόλα αυτά, οι Yankees άντεξαν για σχεδόν άλλους έξι μήνες. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο δεύτερος πόλεμος έληξε ακριβώς στις 9 Μαΐου 1948.
  Αλλά και μετά από αυτό, η ειρήνη δεν κράτησε πολύ. Ο Χίτλερ δεν άρεσε που η Ιαπωνία, όντας πολύ πιο καθυστερημένη από το Τρίτο Ράιχ οικονομικά, άρπαξε τόση γη για τον εαυτό της.
  Οι Ναζί, αν και καθυστερημένα, είχαν τη δική τους ατομική βόμβα τον Αύγουστο του 1948. Μέρος της καθυστέρησης οφειλόταν στο γεγονός ότι ο Φύρερ ήταν κάπως ψυχρός απέναντι στην ιδέα των όπλων μαζικής καταστροφής. Ο Χίτλερ πίστευε ότι οι χώρες έπρεπε να κατακτηθούν, όχι να καταστραφούν.
  Αλλά για κάποιο λόγο, ο σκληρός τύραννος για τη συμμαχική Ιαπωνία αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση.
  Έχοντας σφραγίσει μεγάλους βαλλιστικούς πυραύλους και πυρηνικά φορτία, οι Ναζί στις 4 Ιουλίου 1951 ξεκίνησαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Εκτέλεσε ισχυρά πυρηνικά πλήγματα στο Τόκιο και σε άλλες ιαπωνικές πόλεις. Τότε χτύπησαν οι θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις.
  Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε σε έξι μήνες, γενικά, πήγαινε στην πραγματικότητα προς μια κατεύθυνση. Και η ενεργός φάση των εχθροπραξιών διήρκεσε τρεις μήνες.
  Έτσι το Τρίτο Ράιχ καθιέρωσε την τελική παγκόσμια ηγεμονία. Μια τέτοια αδικία συνέβη λόγω του ότι η μετριότητα μπήκε στο σώμα του Μεγάλου Στάλιν. Και καμία γνώση του μέλλοντος δεν τη βοήθησε! Συγκεκριμένα, ο ερασιτέχνης αποφάσισε να αναπτύξει τζετ αεροσκάφη και έδωσε μια τέτοια παραγγελία σε όλα τα εργοστάσια και τα εργοστάσια. Αποδείχθηκε ότι η βίδα ήταν κλειστή και ο πίδακας δεν απελευθερώθηκε.
  Και οι στρατηγικές αποφάσεις του δολοφόνου δεν είναι πουθενά πιο ανόητες. Δεν είναι περίεργο που ο Κόκκινος Στρατός καταπλακώθηκε. Και χωρίς αυτό, δεν υπάρχει κανείς να αντισταθεί στη Γερμανία, τους συμμάχους της και την Ιαπωνία.
  Λοιπόν, ο ίδιος ο Χίτλερ αποφάσισε την αυτοκρατορική ενοποίηση. Δηλαδή τη δημιουργία μιας παγκόσμιας ενιαίας δύναμης, όπου όλες ανεξαιρέτως οι δυνάμεις του πλανήτη Γη περιλαμβάνονταν εθελοντικά-αναγκαστικά. Με ενιαίο νόμισμα φυσικά και βάρβαρο πρόγραμμα γενετικής επιλογής.
  Και επίσης με την προετοιμασία μιας τεράστιας διαστημικής επέκτασης!
  
  
  ΑΓΟΡΙ ΣΩΣΤΕ ΤΣΑΡ ΡΩΣΙΑ
  Είναι ένας κρύος Ιανουάριος έξω. Εδώ είναι ένα αγόρι, ο Oleg Rybachenko, που περπατά στο δρόμο για το σχολείο και ξαφνικά βλέπει ότι ο τοίχος στο γειτονικό πάνελ είναι κάπως περίεργα λαμπερός. Το αγόρι αισθάνεται μια ιδιαίτερη κλήση - τρέξτε εκεί, θα γίνετε ο διαιτητής. Το αγόρι έτρεξε με όλη του τη δύναμη.
  Είναι καλό που υπήρχαν εκπληκτικά λίγα αυτοκίνητα, και κατάφερε να γλιστρήσει ακριβώς κάτω από τη μύτη τους. Επιδέξιες καταδύσεις και βρίσκεστε στην πράσινη αντανάκλαση του τοίχου.
  Το αγόρι της πετάει. Τα χέρια, σαν σε ταινία του Χάρι Πότερ, μπαίνουν σε αυτό το ζελέ χωρίς κανένα πρόβλημα, και ένα δευτερόλεπτο αργότερα το ίδιο το αγόρι από παγετό είκοσι πέντε βαθμών βρίσκεται σε ένα καλοκαιρινό γκαζόν κατάφυτο με πράσινο γρασίδι.
  Έστω και από αδράνεια, το αγόρι πέφτει στο γρασίδι και πετάει αμέσως επάνω. Είναι καλό να είσαι στην αγκαλιά ενός καλοκαιριού που δεν έχει πεθάνει ακόμα μετά από παγετό. Κι ας πήδηξε πάνω από το στέμμα του.
  Το αγόρι κοίταξε γύρω - δεν υπήρχαν άνθρωποι τριγύρω, μόνο δέντρα που είχαν ήδη αρχίσει να κιτρινίζουν και ... ένα σιδηροδρομικό ανάχωμα. Ψηλό, επενδεδυμένο με γρανίτη και μπροστά του, συρματοπλέγματα τυλίγονται ακόμη και σε ριγέ κοντάρια.
  Ο Oleg Rybachenko ένιωσε ότι όλα αυτά δεν ήταν απλά έτσι. Και πράγματι αντιμετωπίζει κάτι καθοριστικό... Ακούγεται μια εντολή στο κεφάλι του: να πλησιάσει τη σιδηροδρομική γραμμή. Δεν είναι πολύ εύκολο να το κάνετε αυτό, στο δρόμο υπάρχει ένα παχύ στρώμα σύρματος - η σπείρα του Bruno.
  Η ίδια η ζέστη πρότεινε στο αγόρι μια διέξοδο. Άρχισε να βγάζει γρήγορα τα χειμωνιάτικα ρούχα του. Και ρίξτε το σε ένα αγκάθι. Το παιδί αισθάνεται μια ιδιαίτερη μορφή ψυχικής τάξης. "Μπορείς πλέον να γίνεις ο δημιουργός της ιστορίας. Δεν είσαι πια απλώς ένας μαθητής με υπερανεπτυγμένη φαντασία, ο Oleg Rybachenko θα κάνει σπουδαία πράγματα!"
  Το αγόρι γέμισε το σύρμα, αφήνοντας μόνο ένα τζιν και ένα μπλουζάκι. Έκανε επίσης ζέστη με ζεστές χειμωνιάτικες μπότες και το παιδί ξύπνησε. Είναι πολύ ευχάριστο να νιώθεις ξυπόλητο το αιχμηρό, πράσινο γρασίδι. Το χώμα τον Αύγουστο ζεσταίνεται τέλεια και στο αγόρι αρέσει να περπατάει πάνω του.
  Και ο χειμώνας είναι μια άθλια εποχή του χρόνου - σε αντίθεση με το γλυκό καλοκαίρι. Το αγόρι, όμως, δεν προλαβαίνει να σταθεί με το στόμα ανοιχτό - αφού είναι ο διαιτητής. Το αγόρι σκαρφαλώνει γρήγορα μέσα από το σύρμα. Ρεύμα εστάλη μέσα της και σπινθήρες πέφτουν στα ρούχα της στις γυμνές φτέρνες της.
  Το αγόρι ούρλιαξε, ένα οδυνηρό χτύπημα, και πήδηξε στον καμβά. Τα πέλματα τρυπήθηκαν από αιχμηρές πέτρες. Αλλά το αγόρι έτρεξε γρήγορα πάνω από το ανάχωμα. Ένιωθε ότι όλα αυτά δεν ήταν χωρίς λόγο, αλλά μέρος ενός μεγάλου σχεδίου!
  Εδώ είναι καυτές ράγες, ο ήλιος έχει ήδη ξεπεράσει το μεσημέρι, ο αέρας μυρίζει τίλιο και μέλι. Τόσο ήσυχο που μπορείς να ακούσεις το μακρινό βουητό των μελισσών.
  Το αγόρι στάθηκε ξυπόλητο στο καυτό σίδερο και άκουσε νέες εντολές: "βάλτε επτά πέτρες σε κάθε ράγα". Το αγόρι δίστασε και είπε δυνατά:
  - Αλλά τότε το τρένο μπορεί να βγει από τις ράγες;
  Η φωνή χτύπησε τα τύμπανα των αυτιών μου:
  - Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι! Οι εχθροί της Ρωσίας θα πάνε εδώ!
  Το αγόρι δεν μάλωνε πια. Και η φωνή του Θεού ξεκαθάρισε: επιλέξτε μόνο πέτρες σε χρώμα χάλυβα.
  Τα χέρια κινούνταν ήδη. Ο Oleg Rybachenko ένιωσε απόλαυση με τον εαυτό του - είναι ο διαιτητής, ένας απλός μαθητής θα μείνει στην ιστορία!
  Οι πέτρες είναι ελαφριές και στις δύο σιδηροδρομικές λωρίδες: ακριβώς δεκατέσσερα κομμάτια - επτά από το καθένα. Και ουσιαστικά δεν διακρίνονται!
  Εχει γίνει! Το αγόρι τελικά σταυρώθηκε ξανά, διάβασε - "Πάτερ μας" και, αναβοσβήνει τα γυμνά του τακούνια, συνήλθε πίσω. Τράπηκε σε φυγή με ένα τρέξιμο ξεκίνημα, κροταλίζοντας στις πέτρες και τα πονεμένα πέλματα. Παραλίγο να πηδήξω πάνω από το ανάχωμα...
  Δεν ήθελα να σκαρφαλώσω ξανά μέσα από το ρεύμα, αλλά δεν υπήρχε διέξοδος. Το αγόρι, χρησιμοποιώντας ένα τρέξιμο, πέταξε από το ανάχωμα στο τελευταίο φράγμα σχεδόν αμέσως. Ελαφρώς σοκαρισμένος, αλλά δεν είναι τρομακτικό. Και εδώ είναι ο Oleg Rybachenko ξανά στη ζεστή καλοκαιρινή γη. Μπροστά, ακριβώς στον αέρα, μια πράσινη ομίχλη λάμπει: ο δρόμος της επιστροφής.
  Το αγόρι πραγματικά δεν θέλει να επιστρέψει από ένα ζεστό καλοκαίρι πίσω στον παγετό και το χειμώνα. Αλλά τότε μια μυστηριώδης φωνή δίνει την τελευταία εντολή:
  - Βιαστείτε, αλλιώς η πύλη θα κλείσει και θα μείνετε για πάντα στο 1914 και δεν θα δείτε ποτέ τους γονείς σας.
  Ο Oleg Rybachenko βγάζει βιαστικά τα ρούχα από το σύρμα και τα τραβάει τυχαία. Η πύλη αρχίζει να ξεθωριάζει και το αγόρι, χωρίς παπούτσια, ορμάει προς την έξοδο. Προσκρούει σε κάτι ελαστικό και με προσπάθεια πετάει έξω. Τα ξυπόλυτα πόδια καίγονται από το ποδοπατημένο χιόνι της πόλης. Πρέπει να φορέσεις παπούτσια και να τραβήξεις ένα χειμωνιάτικο μπουφάν ακριβώς στο δρόμο - τραβώντας τα μπερδεμένα βλέμματα των περαστικών.
  Κάποιος μάλιστα φώναξε: "τρελό". Αλλά το αγόρι δεν δίνει σημασία - έκανε τη δουλειά του και εκπλήρωσε τη μεγάλη αποστολή...
  Στις 22 Αυγούστου 1914, ένα τρένο συνετρίβη, στο οποίο ακολούθησαν οι Hindenburg και Erich Ludendorff, Max Hoffmann. Και οι τρεις στρατιωτικοί διοικητές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις μάχες στο ανατολικό μέτωπο - ξεκινώντας από τις επιχειρήσεις στην Ανατολική Πρωσία και ούτω καθεξής - πέθαναν.
  Ως αποτέλεσμα, τα αποδιοργανωμένα γερμανικά στρατεύματα υπέστησαν μια συντριπτική ήττα. Το ανυπεράσπιστο Koenigsberg τέθηκε σε κίνηση και τα γερμανικά στρατεύματα περικυκλώθηκαν εν μέρει και εν μέρει καταστράφηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν.
  Η νίκη των ρωσικών στρατευμάτων είχε καθοριστική επίδραση σε όλη την πορεία του πολέμου. Και πρώτα απ' όλα από την άποψη του ηθικού στρατιωτών και αξιωματικών. Δεν είναι μυστικό ότι μετά την ήττα από την Ιαπωνία, η εξουσία του ρωσικού στρατού έπεσε απότομα. Κανείς δεν θεωρούσε καν κάποιους Ασιάτες με στενά μάτια ως σοβαρό αντίπαλο. Και τότε οι Ρώσοι έχασαν τέσσερις μεγάλες μάχες, και σε όλες τις μάχες είχαν ένα αριθμητικό πλεονέκτημα.
  Και στη θάλασσα, επίσης, ηττήθηκαν ολοκληρωτικά, μόνο που υπήρξαν ξεχωριστές, ιδιωτικές επιτυχίες. Ιδιαίτερα διακρίθηκαν τα καταδρομικά του Βλαδιβοστόκ.
  Λοιπόν, πού να πολεμήσετε τους Γερμανούς, που θεωρούνταν οι καλύτεροι στρατιώτες ξηράς στον κόσμο;
  Και τότε αποδείχθηκε ότι ήταν δυνατό να σπάσει το Fritz και να οδηγήσει και να πάρει δεκάδες χιλιάδες αιχμαλώτους!
  Ο ενθουσιασμός του ρωσικού στρατού και του πληθυσμού έχει πολλαπλασιαστεί. Στο αυστριακό μέτωπο, η προέλαση ήταν γρήγορη. Η Αυστροουγγαρία δεν ήταν έτοιμη για πόλεμο. Και το ηθικό ιδιαίτερα των σλαβικών μονάδων είναι εξαιρετικά χαμηλό. Πολλοί από αυτούς παραδόθηκαν ακριβώς στο ρυθμό των ντραμς και στους ήχους της ορχήστρας. Οι Σλάβοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν εναντίον των αδελφών τους, για τους μισητούς Αυστριακούς. Μόνο οι ουγγρικές και οι εθνικές γερμανικές μονάδες ήταν λίγο πολύ έτοιμες για μάχη.
  Ο ρωσικός στρατός ανέτρεψε τα αυστριακά στρατεύματα και κατέλαβε αμέσως το Lvov, το φρούριο του Przemysl και, σημειώνοντας επιτυχία, εισήλθε στην Ουγγαρία. Το γερμανικό μέτωπο έσκαγε στις ραφές. Οι ανώτερες ρωσικές δυνάμεις νίκησαν τους Πρώσους στο Πόζναν και όρμησαν στο Όντερ. Οι Γερμανοί μετέφεραν έξι σώματα στην Αυστρία.
  Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Επιπλέον, δεν υπήρχε αρκετή δύναμη για να κρατήσει θέσεις στο κέντρο. Και στα δυτικά συνεχίστηκαν σφοδρές μάχες.
  Τότε η Γερμανία αναγκάστηκε να μεταφέρει νέες δυνάμεις στα ανατολικά. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο στον πόλεμο κατά της Αυστρίας Ιταλίας. Αυτές οι χώρες είχαν εχθρικές σχέσεις εδώ και αιώνες. Και η τριμερής συμμαχία ήταν από πολλές απόψεις ένας τεχνητός σχηματισμός. Αν και ο πόλεμος ήταν πιο ευνοϊκός για τη Γερμανία και την Αυστρία, η Ιταλία θα είχε προσχωρήσει στους ισχυρότερους. Και έτσι τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν ήδη τη Βουδαπέστη, και οι υποθέσεις των Κεντρικών Δυνάμεων είναι σκουπίδια! Η Ρουμανία έσπευσε να συμμετάσχει στον πόλεμο.
  Είναι σαφές ότι ο Ρουμάνος βασιλιάς είναι συγγενής του Νικολάου Β' και θέλει να επεκτείνει τα εδάφη του σε βάρος της κατάρρευσης της Αυστριακής αυτοκρατορίας.
  Και η Βουλγαρία, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, μπήκε στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας.
  Μόνο η Οθωμανική Αυτοκρατορία αποδείχθηκε πιστή στους Γερμανούς. Και αυτό μόνο γιατί ο Υπουργός Άμυνας διέταξε την έναρξη των εχθροπραξιών, βάζοντας τον Πρωθυπουργό και τον Σουλτάνο πριν από το γεγονός. Ο τουρκικός στρατός δεν είναι πολύ ισχυρός, αλλά δημιούργησε προβλήματα με τον εφοδιασμό της Ρωσίας με την Αντάντ. Αλλά από την άλλη, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη Ρωσία να επεκτείνει σημαντικά τα εδάφη της προς τα νότια. Η Ιαπωνία, φυσικά, κήρυξε τον πόλεμο στη Γερμανία και την Αυστρία. Να αρπάξει τις γερμανικές αποικίες στον Ειρηνικό.
  Αυτό ελευθέρωσε τα χέρια της Ρωσίας στην Άπω Ανατολή. Και στα δυτικά οι Γερμανοί συντρίφτηκαν.
  Μόνο στον ποταμό Όντερ μπόρεσε η Γερμανία να σταματήσει την επίθεση του ρωσικού στρατού. Για να γίνει αυτό, ήταν απαραίτητο να σταματήσουν όλες οι επιθετικές επιχειρήσεις στη Δύση. Σχεδόν το ήμισυ της Αυστροουγγαρίας απελευθερώθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα.
  Έτσι, η Αυστριακή Αυτοκρατορία ουσιαστικά άφησε το παιχνίδι και μετατράπηκε σε βάρος για τη Γερμανία. Οι Βούλγαροι εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Κωνσταντινούπολης.
  Το χειμώνα, επικρατούσε ηρεμία στις εχθροπραξίες στην Ευρώπη. Όμως ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε επίθεση κατά της Τουρκίας. Και εδώ όλα εξελίχθηκαν με επιτυχία. Επιπλέον, οι Άραβες και οι Αρμένιοι επαναστάτησαν κατά της οθωμανικής κυριαρχίας.
  Τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονταν ήδη στη Βαγδάτη τον Φεβρουάριο και οι Βρετανοί κατέλαβαν τη Βασόρα. Στα τέλη Μαρτίου, η Ρωσία κατέλαβε όλη τη Μικρά Ασία και εξαπέλυσε μια επίθεση μαζί με τους Βούλγαρους και τους Σέρβους της Κωνσταντινούπολης. Η Türkiye είναι εκτός παιχνιδιού. Συρία, Παλαιστίνη, Νότιο Ιράκ πήγαν στη Βρετανία και στη Γαλλία - η Ρωσία πήρε όλα τα άλλα. Σαουδική Αραβία - μέχρι στιγμής παρέμενε μια τυπικά ανεξάρτητη περιοχή, αλλά υποτίθεται ότι θα διαιρεθεί και μετά την παράδοση της Γερμανίας. Και δεν ήταν μακριά. Στις 25 Απριλίου 1915 οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο με τους Γερμανούς. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Αμερικάνοι είναι πρακτικοί άνθρωποι και ήθελαν να είναι εγκαίρως για το μοίρασμα της πίτας της νίκης. Μέχρι την άνοιξη, ο ρωσικός στρατός είχε παραγάγει ένα νέο είδος όπλου σε μεγάλες ποσότητες: οχήματα παντός εδάφους "Luna" -2 με πολυβόλα. Τα νέα τανκς, αν και ελαφριά, ανέπτυξαν ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο και είχαν εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης.
  Τα ρωσικά στρατεύματα στις αρχές Μαΐου, μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν, εξαπέλυσαν επίθεση στην Ουγγαρία και σε ολόκληρο το νότιο μέτωπο. Ο αυστριακός στρατός κατέρρευσε, τα γερμανικά στρατεύματα δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν το μέτωπο.
  Στις 22 Ιουνίου, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη Βιέννη. Και στις 24 Ιουνίου, τα βρετανικά, γαλλικά, βελγικά και τα πρώτα αμερικανικά τάγματα μπήκαν στις Βρυξέλλες. Η Ολλανδία μπήκε στον πόλεμο κατά της Γερμανίας, και λίγο αργότερα η Σουηδία, με τη Δανία. Οι Γερμανοί μετά βίας κράτησαν το φράγμα κατά μήκος του Όντερ, αλλά ο ρωσικός τσαρικός στρατός ανέπτυξε μια επίθεση εναντίον του Μονάχου. Η μεγαλύτερη πόλη στη νότια Γερμανία έπεσε στις 7 Αυγούστου 1915. Και στις 11 Αυγούστου , η Γερμανία, σε μια απολύτως απελπιστική κατάσταση για τον εαυτό της, συνθηκολόγησε.
  Μετά από αυτό άρχισε η διαίρεση της επικράτειας. Η Αυστροουγγαρία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκαν από τον παγκόσμιο πολιτικό χάρτη. Η Βουλγαρία αποδείχθηκε ότι ήταν εκείνο το τμήμα της τουρκικής επικράτειας που κατέκτησαν οι Οθωμανοί από αυτήν το 1913. Η Σερβία επεκτάθηκε πολύ και μετατράπηκε σε Γιουγκοσλαβία. Η Ρουμανία παρέλαβε την Τρανσυλβανία. Η Ρωσία συμπεριέλαβε στη σύνθεσή της: Μπουκοβίνα, Γαλικία, Τσεχοσλοβακία, περιοχή της Κρακοβίας και τη μισή Ουγγαρία, μέχρι την ίδια τη Βουδαπέστη, όπου χάραξαν τα σύνορα. Η Γερμανία έλαβε σημαντική μείωση στην επικράτειά της. Στα δυτικά, έπρεπε να επιστρέψει τον Έλζαρ και τη Λωρραίνη στη Γαλλία, τα προηγούμενα κατακτημένα εδάφη της Δανίας. Η ανατολή είναι η πιο δύσκολη.
  Η Ρωσία επέμενε να χαράξει τα σύνορα κατά μήκος του Όντερ και για τη Γαλλία κατά μήκος του Ρήνου. Αλλά οι ΗΠΑ και η Βρετανία δεν ήθελαν να ενισχύσουν πολύ τη Ρωσία και τη Γαλλία και να αποδυναμώσουν υπερβολικά τη Γερμανία. Ως αποτέλεσμα, εγκρίθηκε ένας συμβιβασμός. Η Ρωσία λαμβάνει όλα τα εδάφη στην Ανατολή, όπου οι Πολωνοί έχουν την πλειοψηφία.
  Η Ανατολική Πρωσία έχασε την Klaipeda, το Danzig και αποδείχτηκε ότι ήταν αποκομμένη από τη Γερμανία, αλλά τουλάχιστον επέζησε σε μια κολοβωμένη μορφή. Ο Κένιγκσμπεργκ παρέμεινε Γερμανός. Όμως η Γερμανία έχασε πολύ γη. Τα σύνορα αποδείχτηκαν πολύ σπασμένα. Σε ορισμένα σημεία έφτασε ακόμη και στο Όντερ και εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την εθνική σύνθεση του πληθυσμού. Ωστόσο, οι Γερμανοί διατήρησαν σχεδόν πλήρως την Πομερανία. Αλλά από το Βερολίνο, μέχρι τα ρωσικά σύνορα, δεν υπήρχαν περισσότερα από εκατό χιλιόμετρα.
  Οπότε οι Γερμανοί είναι στα όπλα. Το μέγεθος του γερμανικού στρατού περιοριζόταν σε εκατό χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς. Επιβλήθηκαν τεράστιες αποζημιώσεις στους Γερμανούς. Ο πόλεμος κράτησε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.
  Η ρωσική, τσαρική αυτοκρατορία δεν πρόλαβε να περιέλθει σε κατάσταση κρίσης, και βγήκε με μεγάλα εδαφικά αποκτήματα. Η εξουσία του τσάρου ενισχύθηκε και το κύμα του επαναστατικού κινήματος άρχισε να παρακμάζει, ενώ στην οικονομία, αντίθετα, ξεκίνησε μια περίοδος ασυνήθιστα γρήγορης ανάπτυξης.
  
  
  ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ
  Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν, προσπαθώντας να φανεί ψηλότερος, ίσιωσε με όλη του τη δύναμη. Τα στεγνά, μικρά, αλλά πολύ κινητά χέρια του ταράζονταν νευρικά σε ένα γυαλιστερό, μαύρο τραπέζι από το πιο σπάνιο σανταλόξυλο. Καθισμένος απέναντί του, ένας τεράστιος άνδρας με λευκό κοστούμι με μια βαριά χρυσή αλυσίδα γύρω από το λαιμό ενός ταύρου, γρύλισε:
  - Λοιπόν, κύριε Ουλιάνοφ. Συμφωνώ με τους όρους σας - πέντε χιλιάδες δολάρια το μήνα, συν ένα ποσοστό από κάθε επιχείρηση που βγαίνει στο σφυρί! - Εδώ η φωνή του τραμπούκου έγινε πιο σκληρή και τίναξαν ακόμα και τη βαριά αλυσίδα απότομα. - Μόνο εκείνος ο σύντροφος Λένιν χωρίς ψέματα και σκόνη!
  Τρίβοντας με ικανοποίηση τα ιδρωμένα χέρια του, ο Βλαντιμίρ Ίλιτς είπε:
  - Φυσικά, κύριε Ροκφέλερ, μόνο στη δουλειά μας είναι αδύνατο να γίνει χωρίς ψέματα! Όλα πρέπει να είναι φιλικά και πολύ ειλικρινά!
  Και οι δύο απατεώνες γέλασαν δυνατά...
  -------------------------------
  Η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν συνέβη στη Ρωσία. Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία στα μέτωπα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί προσπάθησαν να πετύχουν στη Δύση.
  Ο ρωσικός στρατός δραστηριοποιήθηκε μόνο στο τουρκικό μέτωπο, όπου κατάφερε τελικά να συνδεθεί με τους Άγγλους και να επιφέρει μια σειρά από ήττες στον εχθρό, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της Μικράς Ασίας.
  Στη συνέχεια όμως συγκεντρώθηκε η Συντακτική Συνέλευση στην οποία οι Μπολσεβίκοι βρέθηκαν σε μια απελπισμένη μειοψηφία και κυριαρχούσαν οι Σοσιαλεπαναστάτες.
  Μία από τις πρώτες αποφάσεις ήταν: η παραχώρηση γης στους αγρότες και η συνέχιση του πολέμου σε νικηφόρο τέλος!
  Τον Ιούλιο του 1918, η γερμανική επίθεση εναντίον του Παρισιού απέτυχε και ο νικηφόρος ρωσικός στρατός χτύπησε, πρώτα τους Αυστριακούς και μετά τους Γερμανούς.
  Η Γερμανία αντιστάθηκε απελπισμένα, αλλά τον Δεκέμβριο, όταν τα ρωσικά στρατεύματα στα ανατολικά κατέλαβαν τη Βαρσοβία και την Κρακοβία, οι σύμμαχοι στα δυτικά κατέλαβαν τις Βρυξέλλες - συνθηκολόγησαν ακόμα. Είναι αλήθεια ότι δύο εβδομάδες αργότερα - επηρέασε την απουσία επανάστασης.
  Ο Wilhelm, ωστόσο, αναγκάστηκε να αποκηρύξει σχεδόν όλες τις εξουσίες του, παραμένοντας καθαρά ονομαστικός μονάρχης.
  Και ο στρατηγός Κορνίλοφ έγινε πρόεδρος της νέας ρωσικής δημοκρατίας. Τον Αύγουστο του 1917, η εξέγερσή του ήταν επιτυχής, αν και ο Κερένσκι παρέμεινε επίσημα πρωθυπουργός, αλλά είχε ήδη δώσει την προεδρία στον Κορνίλοφ.
  Ο Κορνίλοφ έγινε ο ανώτατος αρχιστράτηγος.
  Ακολούθησαν πανεθνικές προεδρικές εκλογές στη Ρωσία και δημοψήφισμα για ένα νέο σύνταγμα.
  Οι άνθρωποι στους οποίους είναι αρκετά εξοικειωμένοι η αυταρχική μορφή διακυβέρνησης - υποστήριξαν την εκδοχή του Κορνίλοφ.
  Η Ρωσία επέκτεινε τις κτήσεις της σε βάρος της Γερμανίας, της διαλυμένης Αυστροουγγαρίας και της Τουρκίας, η οποία εξαφανίστηκε από τον παγκόσμιο χάρτη.
  Η τελευταία τελικά μοιράστηκε στις μεγάλες δυνάμεις. Η Ρωσία πήρε τη Μικρά Ασία, τα στενά και την Κωνσταντινούπολη. Οι Γάλλοι πήραν τη Συρία, οι Βρετανοί την Παλαιστίνη και το Ιράκ.
  Το 1926 ξέσπασε ξανά πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ιαπωνίας. Ο λόγος ήταν το καθεστώς της Μαντζουρίας και του Πορτ Άρθουρ. Σύμφωνα με τη συμφωνία, τα δικαιώματα μίσθωσης στο Port Arthur μεταφέρθηκαν στην Ιαπωνία και η μίσθωση έληξε. Ωστόσο, οι Ιάπωνες δεν επρόκειτο να επιστρέψουν ό,τι είχαν καταλάβει στην Κίνα.
  Επιπλέον, ο νεαρός Χιροχίτο είχε μόλις λάβει εξουσία - ονειρευόταν νέες νίκες.
  Ωστόσο, ο Ρώσος ήταν ήδη διαφορετικός. Σκληρυμένη στα μέτωπα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, με έμπειρους διοικητές, νέα τανκς και αεροσκάφη, άρχισε να επιτίθεται με επιτυχία στους Ιάπωνες.
  Τεσσεράμισι μήνες αργότερα, ο ρωσικός στρατός πήρε το Πορτ Άρθουρ και έδιωξε τους Ιάπωνες από την ήπειρο!
  Για κάποιο χρονικό διάστημα, η Ιαπωνία εξακολουθούσε να αντέχει στη θάλασσα - έως ότου πλησίασαν τα πλοία της μοίρας της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας.
  Μετά από αυτό, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου συνθηκολόγησε.
  Η Ρωσία αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα, αλλά το 1929 άρχισε μια μεγάλη ύφεση σε όλο τον κόσμο.
  Εξεγέρσεις σάρωσαν και τη Ρωσική Αυτοκρατορία. Επιπλέον, ο Kornilov πραγματοποίησε ενεργό ρωσικοποίηση.
  Ωστόσο, κατάφερε να μείνει στο θρόνο, και στις ΗΠΑ ... ήρθαν στην εξουσία οι Αμερικανοί Μπολσεβίκοι με επικεφαλής τον Λένιν!
  Φεύγοντας από την ύφεση, το νέο μπολσεβίκικο καθεστώς άρχισε να προετοιμάζεται για έναν νέο πόλεμο!
  Η επανάσταση στην Ισπανία τελείωσε με τη νίκη των κομμουνιστών και έτσι δημιουργήθηκε ένα ισχυρό μπολσεβίκικο έρεισμα στην Ευρώπη...
  1 Ιανουαρίου 1938. Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν περπατά νευρικά γύρω από το τεράστιο γραφείο του Λευκού Οίκου. Η κατάσταση σε όλο τον κόσμο θερμαίνεται. Μετά την Ισπανία, οι κομμουνιστές είχαν επιτυχία στη Γαλλία.
  Η Ρωσία, η οποία κυβερνάται από τον Στρατηγό και τον Πρόεδρο Κορνίλοφ, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψει την επέκταση του μπολσεβικισμού στην Ευρώπη. Πεντακόσιες μεραρχίες σε δέκα εκατομμύρια ρωσικό στρατό δεν είναι καθόλου αστείο!
  Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς το καταλαβαίνει αυτό. Και προσφέρει μια τακτική συμμαχία της Βρετανίας ενάντια στη Ρωσία.
  Οι Βρετανοί είναι πάντα εξαιρετικά επιφυλακτικοί με τη ρωσική επέκταση. Αλλά ο ριζοσπαστικός κομμουνισμός τους τρόμαξε ακόμη περισσότερο. Έπρεπε να μπει μια σφήνα μεταξύ αυτών και της Ρωσίας.
  Ο Λένιν ετοιμαζόταν να υποδεχθεί τον υπουργό Άμυνας Τσόρτσιλ και ταυτόχρονα να παράσχει στους Βρετανούς αποδείξεις για την ακλόνητη δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Και για αρχή, ο φαλακρός δικτάτορας άκουσε μια αναφορά για ένα νέο όπλο - την "ατομική βόμβα".
  Ο Οπενχάιμερ παρέδωσε την έκθεσή του με πολύ συγκρατημένο τόνο. Ναι, υπάρχουν ήδη επιτυχίες και ακόμη και ένας πυρηνικός αντιδραστήρας έχει ξεκινήσει, αλλά η εμφάνιση της ατομικής βόμβας είναι ακόμα πολύ μακριά. Το κύριο πρόβλημα είναι η απόκτηση εμπλουτισμένου ουρανίου και πλουτωνίου. Επιπλέον, ακόμη και αυτά τα νέα δεν είναι εντελώς ευχάριστα - μια τέτοια βόμβα θα κοστίσει τόσα θωρηκτά. Λοιπόν, ποιο είναι το ερώτημα - αξίζει να ξοδέψετε χρήματα για μια μεγάλη βόμβα - εάν μπορείτε να φτιάξετε εκατό χιλιάδες μικρές;
  Ο Λένιν, ένας μικρόσωμος, φαλακρός, αλλά κινούμενος γέρος (εξήντα επτά χρονών, παρεμπιπτόντως, είναι ακόμα μακριά από τα γηρατειά!), βηματίζοντας δυναμικά τη μεγάλη αίθουσα του γραφείου του, παρατήρησε:
  - Εσύ σύντροφε δεν καταλαβαίνεις διαλεκτική! Ναι, η βόμβα θα είναι ακόμα ακριβή, αλλά τότε το κόστος της θα πέσει κατά μια σειρά με τη μετάβαση στη μαζική παραγωγή!
  Ο Οπενχάιμερ παρατήρησε δειλά:
  - Και οι Ρώσοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια!
  Ακολούθησε ένα λογικό και σκληρό συμπέρασμα από τον Βλαντιμίρ Ίλιτς:
  "Οπότε πρέπει να τους προλάβεις με κάθε κόστος!"
  Εδώ ο μαύρος βοηθός του Oppenheimer τραγουδά:
  - Τελικά, χρειαζόμαστε μια νίκη! Ένα για όλους, δεν θα σταθούμε στην τιμή! Ένα για όλους, δεν θα σταθούμε στην τιμή!
  Ο Οπενχάιμερ υποκλίθηκε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Λένιν και γρύλισε:
  - Είσαι ιδιοφυία! Φυσικά, δεν θα αντέξουμε το τίμημα, και θα προλάβουμε τους Ρώσους, αλλά χρειαζόμαστε χρήματα!
  Ο Λένιν είπε με σιγουριά, χτυπώντας τα τακούνια του, παπούτσια από δέρμα κροκόδειλου:
  - Θα υπάρχουν λεφτά!
  - Και σκλάβοι!
  Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς είπε την ιστορική φράση:
  - Δεν σε περιορίζω στα μέσα! Περιορίζω τον χρόνο σου!
  Τα γρανάζια της μηχανής διοίκησης και διοίκησης της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ άρχισαν να περιστρέφονται.
  Αυτό όμως δεν είναι το πιο σημαντικό. Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς, όπως κανείς άλλος, κατάλαβε ότι για να νικήσει τη Ρωσία, ήταν απαραίτητο να την υπονομεύσει από μέσα.
  Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς ζάρωσε το ψηλό, μακρύ, ανώμαλο μέτωπό του και σηκώνοντας δυναμικά τον δέκτη από το τηλέφωνο άρχισε να καλεί τον Νταλς.
  Όταν ο αρχικατάσκοπος πλησίασε τη συσκευή, ο Λένιν φώναξε εκκωφαντικά στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ίσο ή τουλάχιστον όχι πολύ κατώτερο από εμένα στην ικανότητα να επαναστατεί, να εξαπατά και να σαγηνεύει τον κόσμο!
  Ο Ντάλες απάντησε με πολύ σίγουρο ύφος:
  - Ξέρω ένα τέτοιο άτομο Βλαντιμίρ Ίλιτς!
  Ο Λένιν, πηδώντας σαν διάβολος, βρυχήθηκε:
  - Ποιος είναι λοιπόν; Ποια είναι αυτή η τεχνητή ιδιοφυΐα;
  Ο Ντουλς, τεντώνοντας τη συλλαβή σε ένα άσμα, είπε:
  - Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς Στάλιν! Μάλλον τον ξέρεις, Βλαντιμίρ Ίλιτς!
  Ο Λένιν έκλεισε το μάτι στον εαυτό του στον καθρέφτη με επίχρυσο και διαμάντι και φώναξε:
  - Αυτός ο μάγειρας ετοιμάζει μόνο πικάντικα πιάτα!
  Ο Ντουλς, χαμογελώντας με σιγουριά, επιβεβαίωσε:
  Αλλά αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε!
  Ο Λένιν έκλεισε ξανά το μάτι και γρύλισε:
  - Δώστε στον Στάλιν ό,τι ζητήσει. Και να του υποσχεθείτε τη θέση εκείνου του ασήμαντου στρατηγού Κορνίλοφ!
  Ο Νταλς βρυχήθηκε εκκωφαντικά:
  - Θα παρουσιαστεί ο Βλαντιμίρ Ίλιτς!
  
  ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΤΕ το VITYAZ
  Πολλοί διαφωνούν για το αν οι Ρώσοι θα είχαν κερδίσει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια της Δύσης; Έτσι οι Θεοί αποφάσισαν να το δοκιμάσουν στην πράξη. Και σε ένα παράλληλο σύμπαν, έβαλαν ένα φράγμα ανάμεσα στις συμμαχικές δυνάμεις, τις αποικίες και το Τρίτο Ράιχ μαζί με την ΕΣΣΔ. Και αυτό συνέβη για την καθαρότητα του πειράματος τον Ιούνιο του 1941.
  Ώστε οι σύμμαχοι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν ούτε την ΕΣΣΔ ούτε το Τρίτο Ράιχ. Και για την πλήρη καθαρότητα του πειράματος, η Ιαπωνία ήταν επίσης κρυμμένη πίσω από ένα φράγμα. Όπως, ας είναι όλα απολύτως καθαρά, όπως σε ένα εργαστήριο.
  Τις πρώτες κιόλας μέρες δεν συνέβη τίποτα διαφορετικό από την πραγματική ιστορία. Το Fritz προχωρούσε, όπως στην πραγματική ιστορία, με περίπου 30-40 χιλιόμετρα την ημέρα, αλλά σταδιακά επιβραδύνοντας. Φυσικά, η απουσία βρετανικών βομβαρδισμών, και αντιπάλων κοντά στο σώμα του Ρόμελ, κατέστησε δυνατή την απελευθέρωση μέρους των δυνάμεων - ιδιαίτερα της αεροπορίας. Αλλά οι Γερμανοί δεν το έχουν κάνει ακόμα αυτό, οπότε τα πράγματα στα μέτωπα πήγαιναν με μεγάλη επιτυχία ούτως ή άλλως. Ωστόσο, στα τέλη Ιουλίου, η Μάχη του Σμολένσκ επιβράδυνε την προέλαση του Φριτς. Ο Χίτλερ αποφάσισε να αποσύρει τον Ρόμελ και τις μεραρχίες του από τη Λιβύη, αποφασίζοντας ότι οι δυνάμεις κατοχής της Ιταλίας ήταν αρκετές. Η φασιστική ηγεσία, για να μη χάσει χρόνο, άρχισε να μεταφέρει τις ένοπλες δυνάμεις και κυρίως την αεροπορία από τη Γαλλία και τα Βαλκάνια. Ο Χίτλερ ήλπιζε ακόμα ότι θα μπορούσε να διαπεράσει τα σοβιετικά στρατεύματα στο κέντρο και να τα καταφέρει πριν από το χειμώνα.
  Αντί να στρίψουν νότια, οι Fritz επανέλαβαν την επίθεσή τους στο κέντρο, προσπαθώντας να τυλίξουν τα σοβιετικά στρατεύματα που επιτέθηκαν στο Σμολένσκ από τα πλάγια. Και στις 13 Αυγούστου, το σώμα του Ρόμελ πήγε στην επίθεση, διασχίζοντας τον Δνείπερο και προσπαθώντας να φτάσει στο πίσω μέρος της σοβιετικής ομάδας που υπερασπιζόταν το Κίεβο.
  Ο Στάλιν ήταν σε απώλεια. Σχεδόν όλη η Ευρώπη και οι γαλλικές κτήσεις στην Αφρική αποδείχτηκαν ξαφνικά εναντίον του, και όχι ένας σύμμαχος.
  Είναι ότι τώρα μην περιμένετε κίνδυνο από την Ιαπωνία. Και ο Ανώτατος Διοικητής δίνει την εντολή: να απομακρυνθούν όλα τα τμήματα από την Άπω Ανατολή.
  Τα γερμανικά στρατεύματα, που διέρχονταν σχεδόν μέχρι την ίδια τη Μόσχα, σταμάτησαν από το σώμα της Σιβηρίας. Αλλά στο νότο, χάρη στην αλλαγή της διοίκησης και τις ενέργειες του Rommel, οι Fritz κατάφεραν να αποκόψουν τη σοβιετική νότια ομάδα.
  Η πορεία των εχθροπραξιών στην Ουκρανία επηρεάστηκε επίσης αρνητικά από το γεγονός ότι ο Στάλιν τράβηξε δειλά όλες τις εφεδρείες στη Μόσχα και έτσι εξέθεσε το δικό του πίσω μέρος.
  Πιο συγκεκριμένα, όχι στον εαυτό του, αλλά στη νότια ομάδα. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια κακή κατάσταση. Αλλά στην πραγματική ιστορία, η άμυνα του Κιέβου μετατράπηκε σε ήττα. Μόνο εδώ υπήρχε μια απόχρωση, οι Γερμανοί ήταν ήδη κοντά στη Μόσχα και οι Ναζί ενισχύθηκαν σε βάρος της Ευρώπης, πιο γρήγορα από τον Στάλιν σε βάρος της Άπω Ανατολής. Και οι Γερμανοί έπρεπε να ξεπεράσουν την απόσταση λιγότερο, και οι δρόμοι στην Ευρώπη είναι καλύτεροι. Και προσπαθήστε να μεταφέρετε γρήγορα τα πάντα ένα προς ένα στον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο.
  Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί μπόρεσαν να εισέλθουν στο Kharkov και το Voroshilovgrad ακόμη νωρίτερα από ό, τι στην πραγματική ιστορία, κατακτώντας πολλή βιομηχανία και εργοστάσια.
  Το Λένινγκραντ αποδείχθηκε επίσης ότι μπλοκαρίστηκε, αλλά δεν λήφθηκε. Και οι Γερμανοί μπήκαν στην Κριμαία. Και οι Fritz κατάφεραν να καταλάβουν το Voronezh στο νότο, κινούμενοι κατά μήκος του Ντον προς το Στάλινγκραντ.
  Ωστόσο, η Μόσχα υπερασπίστηκε και τον χειμώνα πέρασε ακόμη και στην αντεπίθεση. Αλλά στη νότια πλευρά, ο Ρόμελ κατάφερε να περάσει στο Στάλινγκραντ. Με τον ίδιο τρόπο δεν έγινε η απόβαση στο Κερτς. Τα σοβιετικά στρατεύματα με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν μόνο να απωθήσουν τον εχθρό μακριά από το Στάλινγκραντ. Και αυτό συνέβη μόνο επειδή το κλίμα δεν ήταν με το μέρος της Βέρμαχτ και ήταν χαζοί να πολεμούν στον παγετό και τις χιονοστιβάδες.
  Ναι, ο Ρόμελ έπρεπε να προχωρήσει πέρα από τον Ντον. Και αυτό ήταν ένα εκκωφαντικό χαστούκι για τον Φύρερ.
  Αλλά την άνοιξη του 1942, η ισορροπία δυνάμεων άλλαξε. Έχοντας ασκήσει μεγάλη πίεση στους συμμάχους τους, οι Γερμανοί αύξησαν τον αριθμό των στρατευμάτων τους, μεταξύ άλλων σε βάρος του Χίβα, και τον αριθμό των δορυφόρων. Ιδιαίτερα προστίθεται από το ποσό της Ιταλίας και της Γαλλίας. Μαύρα τμήματα εμφανίστηκαν και στο ανατολικό μέτωπο. Ευτυχώς, το βρετανικό και αμερικανικό μέτωπο από την Αφρική δεν παρενέβη στη μεταφορά στρατευμάτων και πόρων.
  Και ο Ντε Γκωλ, όταν έχασε την υποστήριξη των συμμάχων, προδόθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του.
  Έτσι, συγκεντρώθηκαν περισσότερες σημαντικές δυνάμεις εναντίον της ΕΣΣΔ από ό,τι στην πραγματικότητα. Τα Fritz προστέθηκαν ειδικά στα αεροσκάφη, διατηρώντας παράλληλα το πλεονέκτημά τους στον αέρα. Και οι χερσαίες δυνάμεις ξεπέρασαν τα επτά εκατομμύρια έναντι 5,6 εκατομμυρίων Σοβιετικών στρατιωτών.
  Και οι Ναζί εξαπέλυσαν μια επίθεση στο νότο. Ο Ρόμελ κατάφερε να καταλάβει το Στάλινγκραντ στις 27 Ιουνίου. Ο Φριτς μπόρεσε να συσσωρεύσει εκατοντάδες τανκς στην πόλη ταυτόχρονα. Η κυριαρχία της εχθρικής αεροπορίας στον αέρα είχε επίσης αποτέλεσμα, γεγονός που καθιστούσε δύσκολη τη μεταφορά των σοβιετικών ενισχύσεων στον ευρύ ποταμό Βόλγα.
  Αλίμονο, το ηρωικό Στάλινγκραντ δεν συνέβη στην ΑΙ. Και ο Ρόμελ κινήθηκε κατά μήκος της πεπατημένης διαδρομής στα σχέδια κάτω από τον Βόλγα και προς την Κασπία Θάλασσα.
  Οι προσπάθειες να διαρρήξουν τους Γερμανούς με αντεπιθέσεις στο κέντρο απέτυχαν. Επιπλέον, η προεξοχή Rzhev δεν σχηματίστηκε. Έτσι οι Fritz είχαν πιο ομοιόμορφο μέτωπο την εποχή της σοβιετικής αντεπίθεσης και επίσης υποχώρησαν πιο ομοιόμορφα. Αλλά ο Rzhev, δυστυχώς, παρέμεινε με τους Ναζί.
  Δεν ήταν δυνατό να σπάσει κανείς τον Φριτς και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τον Καύκασο μετά την πτώση του Στάλινγκραντ. Δεδομένου ότι η αρτηρία τροφοδοσίας στο Βόλγα έχει κοπεί. Και όταν στα τέλη Ιουλίου οι Γερμανοί έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα, η κατάσταση έγινε σχεδόν απελπιστική. Τώρα ήταν δυνατή η παροχή μόνο με νερό.
  Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Ναζί είχαν αεροπορική υπεροχή, το γεγονός έγινε κάτι ενδιάμεσο, εξαιρετικά δύσκολο και απελπιστικό.
  Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος πέρασαν σε σκληρές μάχες, μέχρι που ο εχθρός κατά μήκος της ακτής της Κασπίας έφτασε στο Μπακού. Και εκεί με τον Ρόμελ αντιστάθηκαν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο.
  Σε βάρος της Ιαπωνίας, οι πειραματιζόμενοι θεοί φρόντισαν, αλλά όχι σε βάρος των Οθωμανών. Αλλά το χειμώνα, οι Ναζί ακόμα δεν τολμούσαν να επιτεθούν στη Μόσχα, σταμάτησαν για το χειμώνα.
  Ο Κόκκινος Στρατός έκανε αρκετές επιθετικές προσπάθειες. Όμως ο εχθρός ήταν ανώτερος σε ανθρώπινο δυναμικό, σε αριθμό έμπειρου προσωπικού και σε αεροπορία. Μόνο τανκς και πυροβολικό κατασκευάστηκαν στην ΕΣΣΔ μέχρι τώρα περισσότερο. Αλλά τα τανκς ήταν ως επί το πλείστον ελαφριά και η ποιότητα της πανοπλίας ήταν εξαιρετικά ασήμαντη. Φαίνεται να παράγονται επίσης πολλά αεροσκάφη, αλλά λόγω της έλλειψης duralumin είναι βαρύτερα και λιγότερο ευέλικτα από τα αντίστοιχα. Βγήκε επίσης το Yak-9, σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Και αυτό, φυσικά, ήταν ένα μειονέκτημα.
  Ο Χίτλερ υπολόγιζε επίσης στα νέα του διάσημα τανκς - "Panthers" και "Tigers".
  Παράγονταν σε αυξανόμενους αριθμούς. Εμφανίστηκε, και ο τρίτος εκπρόσωπος του θηριοτροφείου: "Λιοντάρι". Στην πραγματική ιστορία, ένα τέτοιο μηχάνημα αναπτύχθηκε το 1942, αλλά λόγω έλλειψης πόρων και μεγάλου βάρους, το βαρύτερο τέρας απορρίφθηκε.
  Εδώ όμως το "Λιοντάρι" βάρους 90 τόνων μπήκε σε σειρά. Τα πλεονεκτήματά του, η ισχυρή θωράκιση και το όπλο των 105 mm, αντιστάθμισαν εν μέρει τη χειρότερη οδηγική απόδοση. Τα σειριακά σοβιετικά πυροβόλα 76 mm δεν μπορούσαν να διεισδύσουν στο "Λιοντάρι" από όλες τις γωνίες.
  Δεν ήταν λοιπόν ένα κακό τανκ, αν η γραμμή άμυνας είναι πολύ ισχυρή και με βαθιά κλιμάκια.
  Και η σοβιετική διοίκηση ενισχύθηκε πλήρως υπό τη σοβιετική πρωτεύουσα. Και προσπαθήστε να διαπεράσετε εδώ.
  Ο τέταρτος εκπρόσωπος του θηριοτροφείου: "Maus", καθυστέρησε κάπως με το λανσάρισμα της σειράς.
  Ο αριθμός του Κόκκινου Στρατού αυξήθηκε σε έξι εκατομμύρια, αν και πολλοί από τους στρατιώτες ήταν νεοσύλλεκτοι.
  Ήταν αντίθετοι με περισσότερα από εννέα εκατομμύρια, αλλά η αριθμητική υπεροχή αντιστάθμισε εν μέρει την πολύ ετερόκλητη φύση του εχθρικού στρατού.
  Στην αεροπορία ο εχθρός είναι ισχυρότερος και σε αριθμό και σε ποιότητα. Εμφανίστηκαν τα τελευταία ME-309 και Yu-288. Σε απάντηση, σοβιετικές μηχανές κατώτερης ποιότητας πολεμούν, λόγω έλλειψης ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και σπάνιων υλικών. Τα τανκς είναι ακόμα παλιά T-34, και τα περισσότερα ελαφριά, όπως και τα KV.
  Το καλοκαίρι, η Βέρμαχτ ηγήθηκε της επίθεσης: η επίθεση στη Μόσχα και η επίθεση στον Βόλγα στο Σαράτοφ. Η Μόσχα, μετά από σκληρές μάχες, περικυκλώθηκε μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Οι Σαράτοφ, Κουϊμπίσεφ, Πένζα, Ουλιάνοφσκ επίσης καταλήφθηκαν. Ο Στάλιν κατέφυγε στο Σβερντλόφσκ. Η κατάσταση έγινε κρίσιμη.
  Το κεφάλαιο διατάχθηκε να μην παραδοθεί σε καμία περίπτωση. Οι Γερμανοί έκαναν επιθέσεις, αλλά γύρισαν πίσω ή βαλτώθηκαν σε οδομαχίες. Το χειμώνα, η επίθεση της Βέρμαχτ ανεστάλη. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί σε ένα διπλό δαχτυλίδι ολοκλήρωσαν όχι μόνο τη σοβιετική πρωτεύουσα, αλλά και το Λένινγκραντ.
  Τον Μάιο, η ναζιστική επίθεση άρχισε ξανά, αλλά ήδη προς την κατεύθυνση της πόλης Γκόρκι και Καζάν. Η κατασκευή σοβιετικών δεξαμενών, παρά όλες τις δυσκολίες, μπόρεσε να βάλει στην παραγωγή: T-34-85 και IS-2, ωστόσο, σε μικρές ποσότητες.
  Ο Γκόρκι έπεσε μόνο τον Ιούλιο, ενώ ο Καζάν άντεξε μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
  Ένας τρομερός λιμός βασίλευε στο Λένινγκραντ και ο Φριτς δεν προσπάθησε καν να τον καταιγίσει. Και η Μόσχα τέθηκε σταδιακά υπό έλεγχο. Και στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά από μια εξαιρετικά αιματηρή επίθεση, το Κρεμλίνο έπεσε.
  Το πρωτοκλασάτο φρούριο καταστράφηκε σοβαρά. Και αυτό ήταν ένα νέο πλήγμα για τον σοβιετικό λαό. Οι Γερμανοί μετακόμισαν στα Ουράλια, αλλά εκεί βυθίστηκαν σε χιονοστιβάδες. Είναι δύσκολο να πολεμήσεις με την ΕΣΣΔ. Ο Στάλιν ήταν υποστηρικτής της στάσης μέχρι το τέλος. Ήταν όμως εξαιρετικά ακριβό για την ίδια τη χώρα και για τους Γερμανούς ειδικότερα.
  Στο νότο, οι Ναζί προέλασαν επίσης μέσω της Κεντρικής Ασίας.
  Το 1945, η ΕΣΣΔ έλαβε τα SU-100 και IS-3, αλλά μόνο σε μικρές σειρές. Αλίμονο, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Ναζί είχαν κατακτήσει και την Κεντρική Ασία. Και τον Ιούλιο έπεσε και το Σβερντλόφσκ. Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Kurgan και το Tyumen. Και στις 3 Σεπτεμβρίου επίσης Tobolsk. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, Khanty-Maisiysk. Και στα μέσα Οκτωβρίου και στο Ομσκ.
  Το Νοβοσιμπίρσκ, ωστόσο, δεν έχει υποταχθεί ακόμη στους Ναζί. Ήδη πολύ έντονοι παγετοί ανάγκασαν τους Φριτς να κολλήσουν στις πόλεις.
  Έτσι, μέχρι τον Μάιο του 1946, οι Ναζί δεν διεξήγαγαν ενεργές εχθροπραξίες.
  Μετά πήγαμε στο Νοβοσιμπίρσκ. Στις μάχες συμμετείχαν ελικόπτερα σε σχήμα δίσκου και τα τελευταία άρματα μάχης της σειράς "Ε". Ωστόσο, αυτό δεν βοήθησε και πολύ τον Φύρερ. Οι Krauts κατέλαβαν το Νοβοσιμπίρσκ στα τέλη Ιουνίου. Ανάγκασε τον ποταμό Οβ. Περαιτέρω τον Ιούλιο, τα τέρατα κατέλαβαν τόσο το Κεμέροβο όσο και το Τομσκ και την Επικράτεια Αλτάι. Μετά από σκληρές μάχες, ο Abakan έπεσε τον Αύγουστο και το Ιρκούτσκ εισέβαλε τον Σεπτέμβριο.
  Οι Γερμανοί κάνοντας εμετό άφθονο αίμα τον πήραν και αυτόν. Αλλά και πάλι, ξέφυγαν. Τεντωμένος στις επικοινωνίες. Σταματήσαμε λοιπόν στις προσεγγίσεις προς την Τσίτα. Καταρχήν όμως πού βιάζονται; Μπορείτε να περιμένετε το καλοκαίρι και να δοκιμάσετε νέο εξοπλισμό.
  Είτε πρόκειται για ντίσκο είτε για τζετ. Το 1947, Σοβιετικοί σχεδιαστές εκτόξευσαν τα άρματα μάχης IS-4, IS-7 και T-54 σε μια σειρά. Αλήθεια, σε αμιγώς συμβολικούς τόμους. Δεν υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι ή πόροι. Οι Ναζί ξανάρχισαν την προέλασή τους. Το Aginskoye συνελήφθη στα τέλη Ιουνίου Blagoveshchensk. Το Khabarovsk έπεσε τον Ιούλιο και το Βλαδιβοστόκ τον Αύγουστο. Έτσι, οι Ναζί κατέλαβαν σχεδόν όλες τις μεγάλες σοβιετικές πόλεις. Ίσως εκτός από το Περτοπαβλόφσκ. Οι κακοποιοί κατέλαβαν το Μαγκαντάν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ο Στάλιν δεν πήγε στη συνθηκολόγηση.
  Τελικά οι Ναζί έχασαν ακόμα!
  
  
  ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  Μετά από αρκετά χρόνια σχετικά ευημερίας, έχουν έρθει σοβαρές δοκιμασίες για τη Ρωσία. Η Ουράνια Αυτοκρατορία, χρησιμοποιώντας το κολοσσιαίο ανθρώπινο δυναμικό της και τα πλεονεκτήματα ενός ολοκληρωτικού πολιτικού συστήματος, μπόρεσε να γίνει παγκόσμιος ηγεμόνας. Στη Ρωσία, μια άγρια σφαγή ξέσπασε στα νότια σύνορα. Και παρόλο που η ισλαμιστική εξέγερση συντρίφτηκε, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας έχει καταναλώσει πολλούς πόρους. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από μια σκληρή αντιπαράθεση με τη Δύση.
  Όσο όλα βασίζονταν στην πυρηνική αποτροπή, δεν υπήρχαν πόλεμοι μεγάλης κλίμακας. Όμως ο Αμερικανός επιστήμονας Ουέλινγκτον σκέφτηκε να εκτοξεύσει έναν ειδικό τύπο πυραύλου στον Ερμή σε ένα τεχνητά συντιθέμενο ραδιενεργό στοιχείο.
  Παρουσιάστηκε όμως ένα σφάλμα στην πλοήγηση. Ο πύραυλος παρέκκλινε από την πορεία και έπεσε στον Ήλιο... Υπήρξε μια έκρηξη εξαιρετικά σπάνιου πλάσματος, όχι επικίνδυνου για τους ζωντανούς οργανισμούς, αλλά γκρέμισε την ατομική δομή και άλλαξε ελαφρώς τους δεσμούς μεταξύ των νετρονίων στον ατομικό πυρήνα. Ακριβώς αρκετά για να καθιστούν αδύνατες τις ανεξέλεγκτες πυρηνικές και θερμοπυρηνικές αντιδράσεις.
  Και ως αποτέλεσμα αυτού: τα πυρηνικά όπλα έχουν γίνει ένας σωρός άχρηστων σκουπιδιών.
  Η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο στρατιωτικά και οικονομικά: η Ουράνια Αυτοκρατορία, η οποία, λόγω υπερπληθυσμού, είχε έντονη έλλειψη γλυκού νερού και ενέργειας, υπέβαλε τελεσίγραφο να μισθώσει τη Σιβηρία.
  Η Ρωσία απάντησε με αποφασιστική άρνηση...
  Ένας μεγάλος πόλεμος έχει ξεκινήσει: ο ασιατικός συνασπισμός εναντίον της Δύσης. Η Πατρίδα μας έχει γίνει η κύρια αρένα μαχών μεγάλης κλίμακας. Η ειρηνική ζωή ανήκει στο παρελθόν: η κόλαση του πολέμου βασίλευε παντού. Οι πιο σκληρές μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη από πόλο σε πόλο.
  Η κατάσταση στα μέτωπα ήταν κρίσιμη: η Ασιατική Ένωση πλησίαζε ήδη τα Ουράλια Όρη.
  Κοντά στο Γεκατερίνμπουργκ, μια εκθαμβωτική βολίδα έπεσε και δημιουργήθηκε μια θανατηφόρα ζώνη στην οποία ούτε ένα άτομο δεν μπορούσε να ζήσει ούτε ένα λεπτό.
  Πατρίδα, ιερή Ρωσία -
  Η καρδιά μου είναι ανοιχτή για σένα...
  Το αίμα του πεδίου της μάχης ποτίστηκε -
  Να ανθίσει στην αγάπη της πατρίδας!
  
  Ο παλμός της Γης χτυπά με ένα βουητό βογγητό,
  Είναι δύσκολο όταν βρυχάται ο πόλεμος...
  Αλλά ο Ένδοξος Ήλιος θα ανατείλει πάνω από τη Ρωσία -
  Είσαι η μόνη μας αθάνατη μητέρα!
  
  Η σίκαλη στα ατελείωτα χωράφια είναι χρυσή,
  Το χιόνι αστράφτει με λαμπερό ασήμι.
  Και τα πρόσωπα φαίνονται περήφανα από τα εικονίδια -
  Ιππότης, γίνε αετός στη μάχη!
  
  Θα νικήσουμε στη μάχη του αντιπάλου,
  Ας υπερασπιστούμε το φτερωτό όνειρο.
  Δεν υπάρχει πιο γενναίος από έναν Ρώσο στρατιώτη,
  Θα προσευχηθώ στον Θεό!
  . Κυρίως περιεχόμενο.
  Όταν η καρδιά γεμίζει με έλεος, για κάποιο λόγο το πορτοφόλι είναι άδειο!
  Οι κορυφές των Ουραλίων βουνών μοιάζουν με κυνόδοντες που βγαίνουν από το στόμα, τους οποίους τρώει η τερηδόνα. Ρωσικά μαχητικά χωρίς ουρά πετούν σε χαμηλό επίπεδο. Σαν γρήγορα γεράκια, οι Ρώσοι ιππότες επιτίθενται στα αδέξια, αλλά ισχυρά θωρακισμένα φτερωτά θωρηκτά της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας Andrey Ognev εκτελεί μια δύσκολη στροφή. Ένα βαρύ πεντάκαννο κινέζικο κανόνι που βγάζει φλόγα και μέταλλο. Ένας ανεμοστρόβιλος πυρκαγιάς σαρώνει κυριολεκτικά λίγα χιλιοστά από την ημιδιαφανή πανοπλία ενός ρωσικού μαχητικού. Η ουρά γρυλίζει ως απάντηση. Ένα θρυμματισμένο πάλσαρ γλιστράει από μια μυτερή μύτη. Ο περιστρεφόμενος πυργίσκος του γιγαντιαίου κινεζικού ελικοπτέρου στραβώνει υπό πρόσκρουση... Ακούγονται πνιχτές κραυγές.
  Το μελαχρινό πρόσωπο του Αντρέι με ψηλό μέτωπο σπάει σε ένα χαμόγελο με λευκά δόντια.
  Η σύντροφός του, μια εκθαμβωτικά όμορφη ξανθιά, η Βάσα Κόλτσοβα, φτιάχνει ένα βαρέλι, αναγκάζοντας ένα ατσάλινο πιράνχα ενός ακαθοδηγούμενου πυραύλου να περάσει και στέλνει ένα "δώρο" σε μια από τις δώδεκα τεράστιες προπέλες του ελικοπτέρου του θωρηκτού.
  Τεράστια, με τριπλή σειρά λεπίδων, η προπέλα καταρρέει. Η Βάσα, όχι χωρίς λόγο το όνομά της μεταφράζεται ως βασίλισσα, ήξερε να χτυπάει. Πάντα πάλευε μόνο με μια κοντή φούστα και χακί μπλουζάκι, αλλά στις γυμνές της γόβες ένιωθε τον εαυτό της και τη μαχήτρια ως ένα ενιαίο σύνολο.
  Πολλές γυναίκες πιλότοι τη μιμήθηκαν, προσπαθώντας να επιτύχουν εκπληκτική ευαισθησία. Ένα ελικόπτερο θωρηκτού είναι εκατόν είκοσι σημεία πυρκαγιάς που κατεβαίνουν στην επιφάνεια - ένα παγοδρόμιο πυρκαγιάς. Ένα μηχάνημα που λειτουργεί με σκόνη άνθρακα, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει χιλιάδες τόνους μετάλλου, εφαρμόζοντας δυναμική προστασία.
  Ιάπωνες, Κινέζοι, Ινδοί σχεδιαστές έκαναν ένα αυτοκίνητο άτρωτο στα ρωσικά συστήματα αεράμυνας, αλλά απροσδόκητα δέχτηκε αεροπορική επίθεση.
  Συνεσταλμένος από άγριο θυμό, ο στρατηγός ΜακΛη με τα στενά μάτια βρυχήθηκε, δείχνοντας με το χέρι του με τα μαύρα γάντια:
  - Καταστρέψτε τους! Λιώστε αυτά τα τέρατα!
  Ένας Ινδός συνταγματάρχης με γεμάτο στήθος αλλά με λεπτή μέση είπε:
  - Αυτό το ζευγάρι είναι ένας μαύρος πρίγκιπας και μια βασίλισσα. Κανείς δεν τους έχει γκρεμίσει ποτέ!
  Ο Μακ χαμογέλασε δύσπιστα και γκρίνιαξε:
  - Δεν γίνεται. Αυξήστε την πυκνότητα της φωτιάς.
  Και πάλι το θωρηκτό-ελικόπτερο ανατρίχιασε. Ο περιστρεφόμενος πυργίσκος μπλοκάρει και η γάστρα από τιτάνιο πήρε φωτιά. Φλεγόμενοι κίτρινοι και κανέλα στρατιώτες πέρασαν μπροστά με ένα ουρλιαχτό. Μια έκρηξη ξέσπασε και ένας πύραυλος γεμάτος ναπάλμ φούντωσε μέσα στο κύτος του γιγαντιαίου ελικοπτέρου.
  Η Βάσα, έχοντας αναπαράγει την τεχνική της "γλίστρας" και περνώντας από τα μονοπάτια της φωτιάς, έδωσε:
  - Όλες οι ηλικίες είναι υποταγμένες στον πόλεμο, μόνο που δεν μπορείς να σαλέψεις την τελευταία σου μέρα, νικώντας χωρίς χρόνο!
  Ο Andrew είναι κουλ. Ο πατέρας του ήταν ο νεότερος στρατηγός του στρατού της Αγκόλα και ήρθε για σπουδές στη Μόσχα. Εκεί παντρεύτηκε τη Lydia Ogneva, διάσημη αθλήτρια και Ph.D. Μετά πέθανε ο πατέρας του και τον μεγάλωσε η μαύρη και σγουρομάλλα μητέρα του. Στο σχολείο, προσπάθησαν να πειράξουν τον Αντρέι, αλλά το αγόρι εξακολουθούσε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες στο νηπιαγωγείο. Η μητέρα του ήξερε πώς να πολεμά τον εαυτό της και ο πατριός του ήταν πρωταθλητής στα μικτά στυλ.
  Ο Αντρέι σπούδασε καλά, είχε μια εκπληκτική μνήμη και σύντομα ο ίδιος έγινε ο αρχηγός των αγοριών, ο αρχηγός τους. Φυσικά, διάλεξε μια σχολή πτήσης και πήγε να πολεμήσει για την πατρίδα του τη Ρωσία. Κέρδισε φήμη και σεβασμό. Και κανείς δεν τόλμησε να κατηγορήσει τον ήρωα της Ρωσίας με μαύρο δέρμα, ειδικά επειδή τα χαρακτηριστικά του προσώπου του νέγρου αναμειγνύονταν με τα σλαβικά και αυτό έκανε τον αθλητικά χτισμένο πιλότο αρκετά όμορφο.
  Δεν υπήρχαν λιγότεροι θρύλοι για τους έρωτές του παρά για στρατιωτικά κατορθώματα. Αν και ο ίδιος ο Αντρέι ήταν πολύ πιο σεμνός από ό,τι του αποδόθηκε.
  Τώρα έψαχνε έναν τρόπο να καταστρέψει ένα άτρωτο θωρηκτό. Η ενεργή πανοπλία πολλαπλών επιπέδων κάλυπτε τα κύρια εξαρτήματα της πιο ισχυρής μηχανής της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Ο Σάββα πυροβόλησε στις προπέλες προσπαθώντας να ακινητοποιήσει την κατασκευή...
  Στο μεταξύ, η μάχη άναψε στο έδαφος. Στην επίθεση πέρασαν τα άρματα μάχης χωρίς πυργίσκους του ανατολικού μπλοκ. Μερικά είναι τεράστια, ενώ άλλα δεν έχουν ύψος περισσότερο από ένα μέτρο.
  Απέναντί τους οι μαχητές του δυτικού συνασπισμού χρησιμοποίησαν κινητές νάρκες και κατευθυνόμενα βλήματα χωρίς ανάκρουση.
  Εδώ δεν πολέμησαν μόνο Ρώσοι, αλλά και Ευρωπαίοι: Βρετανοί, Γάλλοι, Σουηδοί και πολλοί άλλοι.
  Ένας κοινός εχθρός έφερε κοντά ανθρώπους με λευκό δέρμα και χριστιανικό ήθος. Η συζήτηση για τη δημοκρατία έχει υποχωρήσει. Επιπλέον, στη Ρωσία, τα αντιδυτικά αισθήματα, μετά την επιθετικότητα που ήρθε από την ανατολή, εκμηδενίστηκαν. Πράγματι, πού μπορεί να σκαρφαλώσει στην Ανατολή μια ειρηνική και ανεκτική Ευρώπη. Αυτοί και οι άνθρωποι σε μεγάλο βαθμό ξέχασαν πώς να πολεμήσουν. Και όταν τα πυρηνικά όπλα εξαφανίστηκαν, η ισχυρή και υπερπληθυσμένη Ασία μετακίνησε τις αμέτρητες ορδές της βόρεια και δυτικά.
  Μεταξύ αυτών που προελαύνουν στις ρωσικές θέσεις, υπάρχουν πολλοί Άραβες. Μερικοί φανατικοί πάνε στην επίθεση, μη μεταμφιεσμένοι, με λευκές φόρμες. Αποδεχτούν τον θάνατο με το χαμόγελο στα χείλη τους.
  Χιλιάδες προοδευτικά τανκς και οχήματα μάχης πεζικού φαίνονται σαν μυρμήγκια από την οπτική γωνία. Ο Σάββα, έχοντας χαλάσει μια άλλη βίδα, χλωμός λίγο, ψιθύρισε:
  - Ακόμα, υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς... Ο Θεός να βοηθήσει τη Ρωσία.
  Η ίδια η κοπέλα είδε τι συνέβαινε στις πόλεις που κατέλαβε ο ασιατικός συνασπισμός. Μαζικά πογκρόμ, δολοφονίες, σφαγές. Άντρες κρεμάστηκαν σε ένα σύρμα και γυναίκες και παιδιά οδηγήθηκαν σε ειδικούς καταυλισμούς. Και μετά τα πούλησαν ή τα διένειμαν σε συγκεκριμένα έργα. Και τα βασανιστήρια των αιχμαλώτων πολέμου είναι ήδη συνηθισμένα, και μάλιστα υποχρεωτικά.
  Ο στρατηγός McLee δεν λυπάται ούτε τους δικούς του. Σε μια ανήμπορη φρενίτιδα ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα μικροσκοπικά μαχητικά Chizh-3, αρπάζει ένα σπαθί από τον τοίχο και κόβει το χέρι του Άραβα που ελέγχει το αντιαεροπορικό όπλο. Ουρλιάζει και πιέζει το ματωμένο κούτσουρο στο στήθος του.
  Και ο τρομερός διοικητής ενός χεριού που μόλις έχει κοπεί, με μακριά νύχια, απειλεί προς την κατεύθυνση των ανυποχώρητων Ρώσων άσων, φωνάζοντας:
  - Καταστρέψτε! Εγκαυμα! Εγκαυμα!
  Η Σάββα έξαλλη εκτοξεύει άλλη μια ρουκέτα... Της τελειώνουν τα πυρομαχικά. Αλλά και το αεροπορικό θωρηκτό χάνει τη σταθερότητα.
  Το θανατηφόρο πυροβολικό του είναι εκτός παιχνιδιού... Έχοντας χάσει τη μερίδα του λέοντος της μαχητικής του δύναμης, ο Hulk γυρίζει πίσω. Πρέπει να επιστρέψουν στη βάση τους το συντομότερο δυνατό για επισκευές και ανεφοδιασμό.
  Παρακάτω, τα ρωσικά πυροβόλα πυροβολούν με ακρίβεια τα γωνιακά, επίπεδα άρματα μάχης του εχθρού. Πολλά αυτοκίνητα σταμάτησαν, βγάζοντας καπνό στον ουρανό. Σε ένα "bandura" πυρομαχικά άρχισαν να εκρήγνυνται. Πέταξε μακριά, αναποδογυρίζοντας σαν το ρύγχος της γυμναστικής, μέχρι που χτύπησε σε ένα ανάχωμα από χαλίκι.
  Ρωσικό πυροβόλο μεγάλης εμβέλειας στέλνει ένα βλήμα προς την κατεύθυνση του κοντάρι της σημαίας. Ένα κορίτσι πυροβολητής με ένα ξανθό δρεπάνι, σταυρώνεται με δύο δάχτυλα και ψιθυρίζει στα γερμανικά:
  - Ας είναι καλή τύχη για εμάς!
  Η σημαία του Ασιατικού Συνασπισμού είναι έντονο κίτρινο με έναν κόκκινο κύκλο στη μέση. Αυτό είναι πιο κοντά στην Ιαπωνία, αλλά αυτό είναι το σύμβολο που επέλεξε ο συνασπισμός. Ένα μικρό βλήμα από ένα πυροβόλο υψηλής ακρίβειας σπάει μια χοντρή ράβδο και ένας τεράστιος καμβάς που μπορεί να καλύψει το πάτωμα ενός γηπέδου πέφτει κάτω. Μια ντουζίνα ασιατικές δεξαμενές καλύπτονται ταυτόχρονα με ένα βελούδινο πέπλο.
  Από την πλευρά του δυτικού συνασπισμού και των ρωσικών θέσεων ακούγεται ένας ομόφωνος ήχος:
  - Ωραία!
  Πραγματικά συμβολικό. Και αφήστε τον εχθρό να υπερτερεί σε αριθμό δέκα φορές, αλλά η δύναμη του ρωσικού πνεύματος είναι ακλόνητη.
  Και τα δύο ρωσικά μαχητικά βρίσκονται στιγμιαία πτέρυγα σε πτέρυγα. Ένα ενιαίο σύνολο - σχεδόν τριγωνικά γεράκια - οι υπερασπιστές της Ρωσίας. Ο Σάββα έχει ήδη φανταστεί πώς ο Αντρέι θα βάλει το μαύρο δυνατό του χέρι στον ώμο της. Αυτός είναι ένας πραγματικά δυνατός άντρας στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε.
  Αλλά ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ήταν σαν να έλαμψαν χίλιες φωτογραφίες με τη μία. Και στα μάτια του μαχητικού ζευγαριού σκοτείνιασε. Στη συνέχεια η μαυρίλα βάφτηκε με πολύχρωμες κηλίδες, παρόμοιες με αυτές που εμφανίζονται όταν χύνεται λάδι στο νερό.
  Ο Αντρέι προσπάθησε να τρίψει τα μάτια του. Το χέρι του, με δυσκολία να ξεπεράσει την αντίσταση, φαινόταν να τσουγκρίζει το νερό.
  Σαν από μακριά πνίγεται η φωνή του Σάββα:
  - Είμαστε νεκροί;
  Ο μαύρος καπετάνιος απαντά δυνατά:
  - Οχι! ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
  Ξαφνικά, αυτό το παχύ, κολλώδες συναίσθημα εξαφανίζεται και φαίνονται να βρίσκονται σε κατάσταση ελεύθερης πτώσης. Έγινε ακόμη και ελαφρύ για λίγες στιγμές, σαν σε έλλειψη βαρύτητας.
  Ο Σάββα ψιθύρισε μάλιστα λιγάκι αναστατωμένος, με τραγουδιστή φωνή:
  Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει χαθεί απελπιστικά
  Και το μονοπάτι προς τα αστέρια του ιππότη είναι αποκλεισμένο ...
  Σε αυτές τις στροφές των ατελείωτων τροχιών,
  Δεν προορίζεται - η πίστη είναι να πνιγεί!
  Και μετά λαχάνιασε, προσγειώθηκε με τα γυμνά της πέλματα σε κοφτερές, ορεινές πέτρες. Το σκοτάδι, ανακατεμένο με φωτεινά σημεία και κύματα, διαλύθηκε.
  Τα μάτια πονάνε λίγο από το φως του Μάη, μεσημεριανό. Ο Σάββα ήταν στα τέσσερα και αμέσως πήδηξε πάνω.
  Ο Αντρέι λύγισε επαγγελματικά τα πόδια του σε ένα άλμα και προσγειώθηκε επιδέξια. Το πρόσωπό του, με ανδρικό πηγούνι, και ψηλό φαρδύ μέτωπο, διατηρούσε μια ήρεμη έκφραση. Χαμογέλασε μάλιστα στη σύντροφό του.
  - Βλέπεις! Υπάρχει αυτό το φως, και όπως υποψιάζομαι εδώ και καιρό - δεν είναι παράδεισος!
  Ο Σάββα, τρεκλίζοντας, έκανε μερικά διστακτικά βήματα. Κατά την προσγείωση, μώλωπε οδυνηρά τα γυμνά της πέλματα και έσκισε το γόνατό της. Αλλά η κοπέλα, με μια συνήθη προσπάθεια θέλησης, έδιωξε τη μαρτυρική έκφραση από το πρόσωπό της και έδειξε το δάχτυλό της μπροστά της, αναφωνώντας:
  -Ουάου!
  Ο Αντρέι κοίταξε εκεί που έδειξε ο Σάββα. Μπροστά τους υπήρχε ένας ερειπωμένος λόφος. Και στην κορυφή του, σπασμένη σε ρωγμές, μια μπάλα ακουμπούσε. Πιο συγκεκριμένα, μια σφαιρική συσκευή, μισή μολύβδινη, μισή απόχρωση πλατίνας, με ένα κοφτερό ράμφος στην κορυφή και μια ντουζίνα λεπτά πλοκάμια ομοιόμορφα τοποθετημένα κατά μήκος των άκρων αυτού του φουτουριστικού αντικειμένου.
  Το κορίτσι, μπερδεμένο, ψιθύρισε•
  - Αυτό είναι το Biome του Νεύτωνα! Και πώς τραυματίστηκε;
  Ο Αντρέι κοίταξε προσεκτικά, πίεσε το κεφάλι του στους ώμους του, μύρισε τον αέρα. Ο αέρας μύριζε όζον και καμένα λάστιχα. Κοιτάζοντας γύρω του επιφυλακτικά, ο καπετάνιος είπε με μόλις ακουστή φωνή:
  - Εδώ μπορεί να βρεθούμε σε ενέδρα!
  Η Σάββα έκανε με σιγουριά ένα βήμα προς την μπάλα και, χωρίς να χαμηλώσει την ένταση της φωνής της, είπε:
  - Οχι! Ξέρω πού είμαστε! Αυτή είναι ακριβώς η ζώνη ανωμαλίας όπου έπεσε το διαστημόπλοιο. Είναι μόνο εκατό μίλια βόρεια από το σημείο που πολεμήσαμε!
  Ο καπετάνιος ανασήκωσε ξανά τους ώμους του και κρατώντας την ηρεμία στη φωνή του είπε:
  - Πάνω από ένα λεπτό στην ανώμαλη ζώνη, κανείς δεν μπορούσε να επιβιώσει. Ακόμη και ρομπότ έσπασαν, θρυμματίστηκαν σε σκουριά!
  Η Σάββα, αν και δεν της ήταν εύκολο, αναφώνησε γενναία:
  -Και θα επιβιώσουμε!
  Και έτρεξε προς το λόφο. Οι σκονισμένες, στρογγυλές φτέρνες της, γδαρμένες από την πτώση, άστραψαν γρήγορα στην ανώμαλη, βραχώδη κορυφογραμμή.
  Ο Άντριου έμεινε έκπληκτος. Δεν την πονάει ξυπόλητη πάνω σε κοφτερές πέτρες; Γενικά, η συμπεριφορά της Κολτσόβα φάνηκε περίεργη σε πολλούς όταν αγνόησε τη συνηθισμένη στολή πτήσης, πολέμησε με σχεδόν γυμνά ρούχα. Και αν κάπου στη Μεσοποταμία ή την Αφρική, μπορεί να είναι άνετο με ένα μπλουζάκι παραλλαγής, αλλά εξακολουθεί να είναι δροσερό στα Ουράλια την άνοιξη.
  Το κορίτσι έφτασε από τα νότια σύνορα. Ρωσικά και ευρωπαϊκά στρατεύματα πολέμησαν στη Συρία, στο Ιράκ, προσπαθώντας να συγκρατήσουν την ανακάλυψη του ασιατικού συνασπισμού. Επιπλέον, μέρος των ισλαμικών δυνάμεων ήταν στο πλευρό της Ρωσίας και μέρος της Ασίας.
  Δεν υπήρχε καν μια ευδιάκριτη πρώτη γραμμή στο νότο. Στην Αφρική γενικά, ακόμα και στην ίδια χώρα, διαφορετικές φυλές πολέμησαν μεταξύ τους. Επιπλέον, η θρησκεία δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Πολλοί χριστιανοί, αλλά και ειδωλολάτρες, ακολούθησαν τους Ασιάτες, με δήθεν αριστερίστικα συνθήματα. Η Αφρική έχει γίνει πραγματικά όπως σε ένα τραγούδι σε ένα καρτούν για τον Aibolit.
  Αλλά, πιθανώς, το να τρέχεις ξυπόλητοι στην έρημο είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να τρέχεις κατά μήκος των απότομων βουνών. Και ο Σάββα, αυτός ο άγριος με το μεταπτυχιακό, υποψήφιος βιολογικών επιστημών, δεν ήξερε ούτε πόνο ούτε φόβο.
  Ο Αντρέι όρμησε πίσω της, προσπαθώντας να προλάβει τον διάβολο. Το διαστημόπλοιο αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πιο μακριά από ό,τι φαινόταν με την πρώτη ματιά.
  Το κορίτσι συνήθως έπλεκε τα μαλλιά της, αλλά τώρα τα μαλλιά της έπεφταν και το χρυσό τρένο φτερούγιζε σαν φλόγα δάδας στον άνεμο.
  Ποτέ άλλοτε ένας μαύρος καπετάνιος δεν είχε βρει την κοπέλα του τόσο όμορφη.
  Αν και ο Andrey δεν είναι αδύναμος αθλητής, κατάφερε να μειώσει την απόσταση μόνο με μεγάλη δυσκολία, αλλά δεν την πρόλαβε ποτέ, αν και σκόνταψε και κόντεψε να πονέσει τη μύτη του. καμπούρα και ελαφρώς αναποδογυρισμένη, ίσια, όπως όλο το σώμα.) Και τα γυμνά, σοκολατένια πόδια του Σάββα άστραψαν, σχεδόν στο κεφάλι του μαύρου κυρίου και ... το κορίτσι πέρασε από τον τοίχο, σαν να ήταν απλώς ένα ολόγραμμα .
  Εκνευρισμένος που τον προσπέρασε, ο Αντρέι πήδηξε πίσω της. Απρόσεκτος, αλλά αρκετά ιπποτικός.
  Η επιφάνεια του μολύβδου ξεβράστηκε σαν ζεστό θαλασσινό νερό και μετά πέταξε στο πάτωμα, θάβοντας το πρόσωπό της στα γυμνά πόδια του Σάββα. Μηχανικά ο Αντρέι φίλησε τους αστραγάλους της, αλλά η κοπέλα τον κλώτσησε θυμωμένα, αναφωνώντας:
  - Κοίτα, τι ενδιαφέροντα πράγματα είναι εδώ!
  Αν και ο Ognev ήθελε να πει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον όταν μια τέτοια ομορφιά είναι δίπλα σου, αλλά έχοντας λάβει μια φτέρνα στη μύτη, πήδηξε γρήγορα. Και δεν απογοητεύτηκε.
  Στους τοίχους κρέμονταν λούτρινα ζώα και έντομα. Επιπλέον, αυτά που δεν υπήρχαν και δεν μπορούσαν να υπάρχουν πέρα από τη γη. Και καρότα με μια ντουζίνα νύχια καβουριών, και ένας κάκτος με βατραχοπόδαρα και κοκοροσκούφες, και φτερά κατσαρίδες με στόματα κροκόδειλου με ανασυρόμενες γλώσσες με κυνόδοντες. Εκτός βέβαια αν αυτό μπορεί να συγκριθεί με έναν ψημένο πρίγκιπα.
  Ο Αντρέι πετάχτηκε ξαφνιασμένος και αναφώνησε δυνατά:
  - Χαιρετίσματα αδέρφια στο μυαλό!
  Σε απάντηση, σιωπή... Ο Σάββα παρατήρησε πολύ λογικά και λογικά:
  - Δεν πρέπει να φωνάζουμε, καλύτερα να εξετάσουμε το διαστημόπλοιο.
  Μέσα το διαστημόπλοιο ήταν πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φαινόταν από έξω. Οι διάδρομοι στένεψαν και διευρύνθηκαν. Οι θωρακισμένες πόρτες χώρισαν καθώς οι άνθρωποι τις πλησίαζαν. Και τι ακριβώς δεν συνάντησε εκεί.
  Όλα τα λούτρινα ζώα, και αγάλματα και ολογράμματα. Καθώς και πίνακες ζωγραφικής: κινούμενοι, και σε λάδι, και με κυβερνητικό μωσαϊκό. Τα ολογράμματα έδειξαν την πραγματική ταινία έγχρωμα. Και σκηνές μάχης, και διάφορα είδη ειρηνικών, αρκετά ειδυλλιακών εικόνων.
  Ο Άντριου παρατήρησε με έκπληξη:
  - Παράξενο. Είναι σαν ένα ιπτάμενο μουσείο.
  Ο Σάββα αντιτάχθηκε πολύ ορθολογικά:
  - Τα πάντα στον κόσμο μας είναι και μουσείο και χωματερή! Ας φάμε καλύτερα...
  - Όπλο! - θόλωσε ο μαύρος καπετάνιος. Και προστέθηκε γρήγορα. - Πρέπει να βοηθήσουμε την Πατρίδα μας να κερδίσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Ο Σάββα σήκωσε τα μάτια και φώναξε:
  Βοηθήστε μας να σώσουμε τον πολιτισμό! Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κίνδυνο!
  Σε απάντηση, ακούστηκε ένα χαμηλό, ασυνήθιστα βαθύ μπάσο:
  - Εσείς, οι ιθαγενείς, προφανώς θέλετε να πάρετε κάτι από εμάς;
  Η κοπέλα τέντωσε τα χέρια της μπροστά και ψιθύρισε παρακλητικά:
  - Όχι εμείς! Πρόκειται για τη μοίρα όλης της ανθρωπότητας. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αποφασίζει - τι θα κερδίσει: μια βάρβαρη, σκληρή προσέγγιση ή ο ανθρωπισμός και ο πολιτισμός;
  Το μπάσο άλλαξε σε μια λεπτή σοπράνο και έναν απίστευτο τόνο:
  - Α, είναι; Εξάλλου, ένα άτομο τείνει να κάνει λάθος, συμπεριλαμβανομένων των δικών του προθέσεων. - Πορτοκαλί άνεμοι πέρασαν από τον αέρα και η φωνή, που έγινε μισή οκτάβα χαμηλότερη, συνέχιζε. - Όπως πάντα, η συντριπτική πλειονότητα των φυλών στο σύμπαν έχουν μια τάση: να παρουσιάζονται, αν χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας, ως άκρως ανθρώπινες, και ο εχθρός απλώς ως δαίμονας.
  Η Σάββα, χωρίς να πάψει να τυμπάει νευρικά με το πόδι της, πάνω στην επικάλυψη ενός άγνωστου μετάλλου, μουρμούρισε:
  - Και εσύ ο ίδιος κοιτάς! Κοίτα με τι βάρβαρες μεθόδους μας πολεμούν!
  Η φωνή ζεστάθηκε λίγο και ο αέρας άρχισε να φαίνεται πιο απαλός:
  - Ναι, ο εχθρός σου είναι σκληρός, αλλά δεν είσαι και άγγελοι. Τελικά, δεν είναι τα μαθηματικά που θα αποφασίσουν ποιος από εσάς θα έχει δύναμη στη Γη!
  Ο Andrey έχει ήδη εκφράσει:
  - Τότε ποιός?
  Αλλά αντί να απαντήσει, το πάτωμα από κάτω τους ταλαντεύτηκε και η κοπέλα, μαζί με τον μαύρο τύπο, συνάντησε το ταβάνι με τα πρόσωπά τους. Τότε όλα άλλαξαν μονομιάς. Βρέθηκαν στο κέντρο μιας μεγάλης, άσχημα κατεστραμμένης πόλης. Τα όπλα βρυχήθηκαν εκκωφαντικά. Μεγάλες οβίδες εξερράγησαν και έπεσαν βόμβες. Ομάδες Ρώσων και Ευρωπαίων στρατιωτών προχώρησαν. Οι κιτρινοκαφέ στρατιώτες της Ασιατικής Ένωσης, έχοντας απώλειες, υποχώρησαν, καλύπτοντας το μονοπάτι με βουνά από πτώματα. Ο Σάββα έκανε ένα βήμα και πάτησε ένα ματωμένο ρυάκι.
  Όχι, αυτό, φυσικά, δεν μπορούσε να μπερδέψει τον πολεμιστή που είχε περάσει από φωτιά, νερό και χαλκοσωλήνες (το τελευταίο μέχρι στιγμής σε ελάχιστο βαθμό!) Όμως η καρδιά μου δεν ήταν καλά. Αλλά ο Αντρέι επευφημούσε, πέταξε μια πέτρα με το δεξί του χέρι στο κίτρινο πρόσωπο ενός στρατιώτη με στενά μάτια που σήκωσε το πολυβόλο του, έπεσε. Ο καπετάνιος αναφώνησε:
  - Εδώ είναι το Πεκίνο! Τα παιδιά μας κερδίζουν!
  Πράγματι, ένας στραβός δείκτης με παρόμοιο ιερογλυφικό κάηκε με μπλε φλόγες. Ο Σάββα για κάποιο λόγο δεν ένιωθε χαρά. Αν και είχε δει στο Διαδίκτυο εικόνες από το Πεκίνο και τα χαρακτηριστικά κτίρια της κινεζικής πρωτεύουσας.
  Αλλά εδώ είναι τρομερό. Οι γυναίκες καίγονται, τα παιδιά κλαίνε. Και πολλά πτώματα. Οι νεκροί γέμισαν κυριολεκτικά όλες τις προσεγγίσεις και ο αριθμός τους μεγάλωνε. Ποτέ πριν το κορίτσι δεν είχε δει τους νεκρούς να συσσωρεύονται σε λόφους.
  Ο Αντρέι έχει ήδη πάρει το πολυβόλο που του πέταξε κάποιος και άνοιξε πυρ για να σκοτώσει. Είναι γεννημένος πολεμιστής. Από την πλευρά του πατέρα από τη φυλή των Ζουλού, από την πλευρά της μητέρας: ο προπάππους δύο φορές ήρωας της ΕΣΣΔ, ο παππούς πολέμησε στο Βιετνάμ και το Αφγανιστάν, ο πατέρας στη Συρία, το Ντονμπάς και την Τσετσενία.
  Στο κεφάλι του Σάββα άστραψε:
  Όποιος είναι άντρας γεννιέται πολεμιστής,
  Έτσι έγινε - ο γορίλας πήρε την πέτρα!
  Όταν οι εχθροί χωρίς μέτρηση είναι λεγεώνες,
  Και στην καρδιά μια καυτή φλόγα ανάβει!
  Και η ίδια η κοπέλα σήκωσε το πολυβόλο. Τα δυνατά χέρια είναι συνήθως ελαφριά στη λαβή. Γενναίοι πορείες ακούστηκαν στο κεφάλι μου: καταστρέψτε, υπηρετήστε τη Μεγάλη Πατρίδα σας.
  Αλλά ένα απροσδόκητο αχνό τρίξιμο έκανε το κορίτσι να παγώσει. Δεξιά ακούγονταν ξεκάθαρα παιδικοί λυγμοί και κλάματα. Η Σάββα γύρισε και το αετό της βλέμμα, μέσα από τον καπνό που τύλιξε τα πάντα, έβγαζε μικρές κιτρινωπές φιγούρες. Παιδιά κιτρινωπά με στενά μάτια έκλαιγαν και προσπαθούσαν να βγουν από το φλεγόμενο σπίτι. Αλλά ο δρόμος τους εμπόδισε ένα μπλοκάρισμα κορμών εμποτισμένων με πίσσα. Και πίσω από τους τύπους σκόρπισαν σαρκοφάγους φλόγες.
  Ο δράκος που αναπνέει τη φωτιά φαινόταν ανυπόμονος να θυσιάσει στη Γέεννα...
  Το να το αντέξει αυτό ήταν υψηλότερο από τη δύναμη του Σάββα. Το κορίτσι έτρεξε προς τη φωτιά. Είναι απαραίτητο να σωθούν τα μικρά: αν είναι Ρώσοι ή Κινέζοι δεν έχει σημασία!
  Ξαφνικά, ένα ρεύμα ναπάλμ έκλεισε το μονοπάτι του ξυπόλητου πολεμιστή.
  Με ένα άγριο κλάμα
  - Κύριε σώσε!
  Ρίχτηκε στη φωτιά. Εκατό καυτές καρφίτσες έμοιαζαν να τρυπήθηκαν σε γυμνά πέλματα, οι φλόγες έκαψαν τα ανυπεράσπιστα γόνατα. Λεπτό δέρμα ελιάς, καλυμμένο με άσχημες, κατακόκκινες φουσκάλες. Πόσο επώδυνο ήταν για τον Σάββα. Η πιο άγρια κραυγή ξέφυγε από τους πνεύμονες. Ήθελα να γυρίσω πίσω και να πηδήξω από τις φλόγες της κόλασης.
  Αλλά το κορίτσι ένιωσε: είναι αδύνατο να καθυστερήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Τα παιδιά μπορεί να πεθάνουν. Και δεν έχει σημασία ποιανού είναι. Ο Ντοστογιέφσκι είπε: Όλοι οι θησαυροί του κόσμου δεν αξίζουν ούτε ένα δάκρυ που χύθηκε από ένα παιδί. Ο πόνος από τα γυμνά τακούνια μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού, σαν κοπάδια αλόγων, χτυπιέται με ατσαλένιες αιχμηρές οπλές στις νευρικές απολήξεις.
  Τα υπέροχα χρυσαφένια μαλλιά της έχουν ήδη πάρει φωτιά και οι φλόγες προσπαθούν να γλείψουν αρπακτικά στο πρόσωπο. Δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια ομορφιά. Εδώ είναι ένα μωβ έλκος, απλωμένο στο τρυφερό, βελούδινο μάγουλό της.
  Πηδάει απελπισμένος ο Σάββα, πόσο μακριά φαίνεται να φτάνει στο στόχο. Ένα μείγμα καπνού και καμένου αέρα εισέρχεται στους πνεύμονες. Το στικτό μπλουζάκι πάνω σου έχει ήδη καεί και εσύ, όπως η Jeanne D, βρίσκεσαι σε μια οδυνηρή φωτιά. Λίγο ακόμα, λίγο ακόμα. Ω Θεέ μου, το σώμα της είναι λεπρός.
  Το πύρινο τείχος διακόπτεται, και ο Σάββα πετάει έξω στη δροσιά. Είναι ήδη καμένη, το υπέροχο κορμί της είναι σαν συνεχής πληγή και τα καμένα της πέλματα μοιάζουν να πατούν στα πιο κοφτερά στιλέτα. Υπάρχει μπλοκάρισμα μπροστά. Και πρέπει να πηδήξεις ξανά στη βρυχόμενη, ανελέητη φλόγα.
  Και η κοπέλα νιώθει ότι η δύναμη και το κουράγιο της τελειώνουν. Παραλίγο να λιποθυμήσει από το σοκ του πόνου. Αλλά μέσα από το σκοτάδι μπορεί κανείς να δει ένα κορίτσι που τραβά τα χεράκια του και αναπηδά από τη φωτιά με ένα ουρλιαχτό, και ένα αγόρι με ξυρισμένο κεφάλι και ένα πολύ μικρό που μόλις έχει μάθει να περπατάει.
  Έχοντας συγκεντρώσει τις υπόλοιπες δυνάμεις της, η Σάββα πηδάει, η οργή και η αίσθηση της δικαιοσύνης της δίνουν το κουράγιο να ξεπεράσει τον αφόρητο πόνο. Φλεγόμενα κούτσουρα και δοκάρια πετούν στα πλάγια. Λίγη προσπάθεια παραπάνω. Τα καμένα χέρια του παραμορφωμένου κοριτσιού αρπάζουν την καυτή σχάρα. Πόνος σαν κριάρι εκατό τόνων πέφτει στο κεφάλι, στο στήθος, σε όλο το σώμα μέχρι το τελευταίο κελί. Η σχάρα δεν κουνιέται και τότε ο Σάββα την αρπάζει με τα δόντια του. Μπορείς να τρελαθείς από τέτοια βάσανα, να θρυμματιστείς και να καταρρεύσει και η τελευταία από τις σωματικές ομορφιές ανέγγιχτη από τις φλόγες. Μετά όμως, τελικά, ο Κύριος αντάμειψε τον κόπο, η σχάρα, κόκκινη από τη ζέστη, πέταξε από τη τσιμεντένια βάση.
  Η ανάπηρη κοπέλα με σπασμένα δόντια και σκασμένο από τη ζέστη λιποθυμά. Στο τελευταίο νήμα της συνείδησης, το ακρωτηριασμένο δέρμα αισθάνεται σαν ένα απελευθερωμένο παιδί, που πηδά πάνω από τα απανθρακωμένα πόδια της πεσμένης ηρωίδας.
  Ο Σάββα ξύπνησε... Στάθηκε με τον Αντρέι στην ψηλότερη χιονισμένη κορυφή. Βροντερή, σαν χορωδία από χίλιες φωνές αρχαγγέλων, η φωνή ανήγγειλε:
  - Πέρασες το τεστ! Θα υπάρχει ειρήνη στον πλανήτη! Η Ρωσία θα γίνει η μητέρα όλων των ανθρώπων της Γης!
  Μια μαυρόμαυρη νεότητα και μια ξανθιά που έγινε ακόμα πιο αδύνατη και πιο όμορφη, έβλεπε ανθισμένους κήπους, χωνιά κατάφυτη μπροστά στα μάτια μας και πετώντας όπλα, αγκαλιάζοντας στρατιώτες. Η εποχή του μίσους και του πολέμου είχε τελειώσει για πάντα.
  Και ακουγόταν σε ολόκληρο τον πλανήτη.
  Ρωσία και Κίνα για πάντα ενωμένες,
  Ισλάμ, Χριστιανισμός: φίλοι χωρίς κακία!
  Ας δοξάσουμε το Όνομα του Υψίστου Κυρίου-
  Όλα τα έθνη του κόσμου - Εγγενής οικογένεια!
  
  ΠΕΤΡΟΣ Γ΄ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ
  Ο Πέτρος ο Τρίτος κατάφερε να πείσει τον διάσημο μεταρρυθμιστή στρατηγό να ενταχθεί στην ομάδα του και να αποδεχθεί τον βαθμό του στρατάρχη. Ο Νικολάι Πάπιν έγινε υπουργός Άμυνας και πραγματοποίησε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις. Αυτός ο ισχυρός και έγκυρος άνδρας βοήθησε τον Πέτρο Γ' να αποκαλύψει και να καταστείλει τη συνωμοσία των αδελφών Ορλόφ. Και οι πέντε συνωμότες απαγχονίστηκαν. Η Αικατερίνη πήρε διαζύγιο για μοιχεία και εξορίστηκε σε μοναστήρι.
  Ο Πέτρος ο Τρίτος ενίσχυσε τη δύναμή του και στέφθηκε. Και με την άνοδό του στην εξουσία, στη Ρωσία σημειώθηκαν απτές αλλαγές. Πράγματι, ο Πέτρος ο Τρίτος, όπως και ο παππούς του, περιέγραψε θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις. Και επιπλέον, οι αλλαγές επηρέασαν την εξωτερική πολιτική.
  Υποστηρικτής μιας συμμαχίας με τον Φρειδερίκο Β', ο Πέτρος διέταξε τον Ρουμιάντσεφ, μαζί με τους Γερμανούς, να νικήσουν τους Αυστριακούς. Μετά από αυτό, η Γερμανία επέστρεψε περισσότερα από τα εδάφη που είχαν χαθεί στο παρελθόν.
  Αλλά και η Ρωσία έλαβε τον έλεγχο των στενών από τη Δανία, χωρίζοντάς την με τους Πρώσους. Ωστόσο, ο Πέτρος έδειξε πρακτική οξυδέρκεια και πήρε σχεδόν όλα τα υπάρχοντα αυτής της πολιτείας, αφήνοντας μόνο ένα συμβολικό μέρος των περιουσιακών στοιχείων του στέμματος στην "αγαπημένη" του Φρειδερίκη. Πρέπει να ειπωθεί ότι η επιρροή του Πάπιν ωφέλησε τον εγγονό του Μεγάλου Πέτρου.
  Μία από τις ιδέες του Πέτρου του Τρίτου ήταν η ιδέα της διαίρεσης της Πολωνίας μεταξύ Ρωσίας και Πρωσίας. Το 1965 ξέσπασε πόλεμος με την Κοινοπολιτεία. Ο λαμπρός Alexander Suvorov προχώρησε γρήγορα σε αυτό. Ο Πέτρος ο Τρίτος αποδείχθηκε ότι ήταν έξυπνος και κατάφερε να εισαγάγει αρχέγονα ρωσικά εδάφη στην αυτοκρατορία του και οι Πρώσοι γνώριζαν το εθνικό τμήμα της Πολωνίας.
  Όπως στην πραγματική ιστορία, η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι μάχες για τους Ρώσους ήταν ακόμη πιο επιτυχημένες. Οι μεταρρυθμίσεις του Πάπιν, το ταλέντο του Ρουμιάντσεφ και ο ταχέως προχωρώντας Σουβόροφ είχαν αποτέλεσμα. Στον τσάρο άρεσε ο ανήσυχος Αλέξανδρος Βασίλιεβιτς, ο Πέτρος ο Τρίτος, και ο ίδιος ήταν πολύ ιδιότροπος και ήταν στα πόδια του όλη την ώρα. Έτσι τα πήγαν πολύ καλά.
  Μέσα στη χώρα, ο αυτοκράτορας Πέτρος πραγματοποίησε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις. Τα κτήματα κατασχέθηκαν από αμελείς ιδιοκτήτες υπέρ του κρατικού ταμείου, εισήχθησαν ορισμένοι περιορισμοί στο corvée και στην πώληση των αγροτών. Αλλά μέχρι στιγμής, ο Τσάρος Πέτρος δεν τόλμησε να σημαδέψει πλήρως τη δουλοπαροικία.
  Επιπλέον, οι εκκλησιαστικές μεταρρυθμίσεις προκάλεσαν έντονη αντίθεση από την Ορθόδοξη Σύνοδο. Ο βασιλιάς, με το επιχείρημα ότι η Βίβλος απαγορεύει τη λατρεία και την υπηρεσία σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Θεό, κατάργησε τη λατρεία των αγίων.
  Υπήρχε κάτι από Λουθηρανισμό σε αυτό - αγώνας με λείψανα και εικόνες.
  Να προσεύχεσαι μόνο στον Κύριο τον Θεό, μόνο να τον λατρεύεις!
  Αυτό όμως δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει αντίσταση. Κατά τόπους ακόμη και οι ιερείς υποκινούσαν τον λαό να επαναστατήσει.
  Ωστόσο, η μεταρρύθμιση πέρασε, και σε εκκλησίες, χώρους λατρείας, έμειναν μόνο εικόνες του Χριστού και της Παναγίας.
  Ο λαός γενικά προτιμούσε να ακούει τον βασιλιά. Επιπλέον, ο Πέτρος ο Τρίτος έγινε διάσημος ως φροντιστής κυβερνήτης. Πιο σοβαρή ήταν η αρπαγή όλης της γης από μοναστήρια και εκκλησίες.
  Μετά τη νίκη επί της Τουρκίας, η εξουσία του βασιλιά αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Ο Περθ ο Τρίτος αποφάσισε τελικά να καταργήσει τη δουλοπαροικία. Μια τέτοια απόφαση δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει σοβαρές ανατροπές στο κράτος. Οι γαιοκτήμονες υπέστησαν τεράστιες απώλειες, αλλά ξεκίνησε η βιομηχανική επανάσταση. Η χώρα, μέσα από όλες τις δυσκολίες, προχώρησε απότομα και με επιβράδυνση.
  Ο δεύτερος πόλεμος με τους Τούρκους αποδείχθηκε ακόμη πιο σύντομος και τα ρωσικά στρατεύματα υπό τη διοίκηση του Σουβόροφ κέρδισαν γρήγορα. Επιπλέον, η επανάσταση στη Γαλλία έστρεψε την προσοχή της Ευρώπης.
  Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Πέτρος ο Τρίτος, τοποθετώντας στον θρόνο της Κωνσταντινούπολης, τον μικρότερο γιο του, από τον Κωνσταντίνο Βορονίνα, τον Τούρκο σουλτάνο.
  Έτσι, η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρέθηκε, λες, σε ένωση με τη Ρωσία.
  Μετά έγινε ο πόλεμος στην Αίγυπτο. Ο ντόπιος σουλτάνος δεν ήθελε να αναγνωρίσει την κυριαρχία της Ρωσίας στην Αφρική. Και εδώ για πρώτη φορά η ιδιοφυΐα του Σουβόροφ και του Ναπολέοντα Βοναπάρτη συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
  Έχοντας ζήσει αρκετά εκείνη την εποχή για 70 χρόνια, ο Πέτρος ο Τρίτος πέθανε. Έμεινε στην ιστορία με το όνομα του Μεγάλου Απελευθερωτή. Το οποίο είναι πολύ τιμητικό!
  Ξεπερνώντας ίσως τον χαρισματικό παππού του! Και ο αυτοκράτορας Παύλος ανέβηκε στον θρόνο. Ο Σουβόροφ, έχοντας νικήσει τον ακόμη πολύ νεαρό και άπειρο Ναπολέοντα, κατέκτησε τη βόρεια Αφρική και ακόμη και το Μαρόκο.
  Δεδομένου ότι σε αυτήν την εναλλακτική ιστορία, δεν υπήρχε διάσημη ελβετική εκστρατεία που να υπονόμευε την υγεία του Σουβόροφ, ο διάσημος στρατάρχης του σκληροπυρηνικού πεδίου έζησε περισσότερο.
  Ο Ναπολέων δεν έγινε αυτοκράτορας της Γαλλίας, επειδή δεν πρόλαβε να γίνει διάσημος ως διοικητής και ξυλοκοπήθηκε περισσότερες από μία φορές. Μετά την κατάρρευση του καταλόγου, ο Λουδοβίκος ο δέκατος όγδοος ανέλαβε την εξουσία. Έγινε μια μεταρρύθμιση, δηλαδή η αποκατάσταση της μοναρχίας.
  Ο Παύλος ο Πρώτος και πάλι δεν γλίτωσε τη συνωμοσία, αλλά αυτό συνέβη πέντε χρόνια αργότερα. Και αυτοκράτορας έγινε ο γιος του Αλέξανδρος. Εδώ ξεκίνησε η ανατροπή. Ο Κωνσταντίνος ήταν έφηβος και επίσης, όντας Ρώσος Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, διεκδίκησε την εξουσία.
  Αλλά ο Alexander Suvorov ήταν ακόμα ζωντανός και κατάφερε να συμφιλιώσει τον ανιψιό και τον θείο του. Αν και, φυσικά, η εσωτερική αυτονομία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προκάλεσε τριβές.
  Επιπλέον, η Ρωσία αντιμετώπισε την αντίθεση της Αγγλίας. Η ανερχόμενη δύναμη της Βρετανίας δεν ήταν ευχαριστημένη με τη γείτονά της. Και άρχισε ακόμη και ο δεύτερος μεγάλος πόλεμος με τις ΗΠΑ. Ίσως οι Βρετανοί περίμεναν ότι μετά τον θάνατο του Τζορτζ Ουάσιγκτον, το χάος και η ντροπή θα ερχόταν στην Αμερική. Όμως ο υπολογισμός δεν ήταν δικαιολογημένος.
  Ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ήθελε να επιστρέψει υπό τον Άγγλο βασιλιά. Ο πόλεμος διήρκεσε δέκα χρόνια με ποικίλη επιτυχία και στο τέλος, η Βρετανία, έχοντας εξαντλήσει τις δυνάμεις της, σταμάτησε την επίθεση.
  Όμως οι Αμερικανοί δεν ησύχασαν και ανέπτυξαν επίθεση εναντίον του Καναδά. Η κατάσταση για τη Βρετανία επιδεινώθηκε από τη θέση της Ρωσίας, η οποία παρείχε βοήθεια στους Αμερικανούς.
  Έντεκα ακόμη χρόνια αιματηρού πολέμου και η Αμερική ανακατέλαβε τον Καναδά. Η Βρετανία αποδυναμώθηκε, αλλά ένα νέο γεωπολιτικό τέρας εμφανίστηκε: οι Ηνωμένες Πολιτείες.
  Η Ρωσία διεξήγαγε πόλεμο με την Αυστρία και την κατέκτησε, χωρίζοντάς την εν μέρει με την Πρωσία.
  Ταυτόχρονα, συνεχίστηκε η επέκταση στον Καναδά. Η χώρα έχει γίνει ιδιαίτερα βιομηχανοποιημένη. Κατασκευάστηκε ένας ισχυρός και πολυάριθμος στόλος. Οι Ρώσοι αποβιβάστηκαν στην Αυστραλία και επεκτάθηκαν στην Αφρική.
  Μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου του Πρώτου, ξέσπασε πάλι αγώνας για την εξουσία, μεταξύ των κλάδων. Ο αδερφός του Αλέξανδρου, ο Κωνσταντίνος, παραιτήθηκε από το θρόνο και ο γιος ενός άλλου Κωνσταντίνου, ο Αντρέι, ανέβηκε στον θρόνο, αμφισβητώντας τον με τον Νικόλαο.
  Τυπικά, ο Νικόλαος ανακηρύχθηκε βασιλιάς, αλλά κατά τη στέψη, ο βασιλιάς σκοτώθηκε.
  Στη σύγχυση που ακολούθησε, ο Andrew ήταν ο πρώτος που δεν κατέλαβε νόμιμα τον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ξεκίνησε σχεδόν αμέσως πόλεμο με το Ιράν και ανέλαβε μια εκστρατεία κατά της Ινδίας. Η Βρετανία βρισκόταν ακόμη σε πόλεμο στον Καναδά και βρέθηκε δεμένη. Και η ανατολική εκστρατεία ενίσχυσε την εξουσία του Αντρέι του Πρώτου και του επέτρεψε να ξεκινήσει τον κλάδο του της δυναστείας των Ρομανόφ. Ταυτόχρονα, η Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία συγχωνεύτηκαν τελικά σε ένα ενιαίο κράτος. Ναι, και προσάρτηση Περσίας και Ινδίας.
  Τον Ανδρέα τον Πρώτο διαδέχθηκε ο Αλέξανδρος ο Β'. Υπό αυτόν τον μονάρχη, η Ρωσία συνέχισε την επέκτασή της στην Ινδοκίνα και στην ίδια την Κίνα. Η Πρωσία έγινε επίσης η ισχυρότερη αυτοκρατορία, ενώνοντας τα γερμανικά εδάφη και νικώντας τη Γαλλία.
  Ωστόσο, η Βρετανία υποστήριξε τους Γάλλους και υπήρξε πόλεμος εκδίκησης. Η Βρετανική Αυτοκρατορία προέβαλε πεισματική αντίσταση. Ο πόλεμος κράτησε δύο δεκαετίες.
  Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, κατέκτησε ολοκληρωτικά την Ασία και έφτασε στη Σιγκαπούρη. Έγινε η μεγαλύτερη, ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο, διασχίζοντας την Ασία και την Αφρική.
  Ταυτόχρονα όμως ανέβηκαν και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Αμερικανοί ολοκλήρωσαν την ανάπτυξη του Καναδά, όπου μοιράστηκαν σφαίρες επιρροής με τη Ρωσία. Στη συνέχεια κατέλαβαν από το Μεξικό τις πολιτείες του Τέξας και της Καλιφόρνια.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες διατήρησαν μια δημοκρατική μορφή διακυβέρνησης, ενώ η Ρωσία παρέμεινε μια απόλυτη μοναρχία προς το παρόν. Ο Αλέξανδρος Β' αντικαταστάθηκε από τον Αντρέι Β'. Η δυναστεία των Ρομανόφ συνεχίστηκε.
  Ο παρατεταμένος πόλεμος μεταξύ Βρετανίας και Γαλλίας, εναντίον της Γερμανίας, οδήγησε στο γεγονός ότι οι Γερμανοί κράτησαν τα προηγουμένως κατακτημένα εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Λωρραίνης, αλλά δεν μπορούσαν να προχωρήσουν περαιτέρω και εξαντλήθηκαν πλήρως. Ωστόσο, και οι Βρετανοί και οι Γάλλοι αφαίμαξαν μέχρι θανάτου.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η τσαρική Ρωσία συνέχισε να κυριαρχεί στον κόσμο και να αυξάνει την επιρροή της.
  Είναι αλήθεια ότι ένα τέρας μεγάλωνε μπροστά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, η Αμερική αποδείχθηκε πιο εκτεταμένη από ό,τι ήταν στην πραγματική ιστορία σε βάρος του Καναδά.
  Αυτό όμως δεν έχει πάρει ακόμη ανησυχητικές διαστάσεις. Επιπλέον, ένας εμφύλιος ξέσπασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος οδήγησε σε μαζικές απώλειες και καταστροφές. Επιπλέον, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, ο στρατηγός Λι κατάφερε να σπάσει το Κογκρέσο της Συνομοσπονδίας, το δικαίωμα των μαύρων που υπηρέτησαν στον στρατό των νότιων πολιτειών: να λάβουν ελευθερία και υπηκοότητα.
  Και αυτό παρέσυρε πολύ τον πόλεμο και, φυσικά, αύξησε τη θυσία. Η πονηρή ρωσική διπλωματία, η οποία επίσης έδειξε ενδιαφέρον για την παράταση της σύγκρουσης, είχε αποτέλεσμα. Και καθαρά τακτικά, οι νότιοι στο πρώτο στάδιο του πολέμου πέτυχαν μεγάλη επιτυχία και μπόρεσαν να πάρουν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη. Η Φιλαδέλφεια έγινε η νέα πρωτεύουσα της Βόρειας Συμμαχίας.
  Ο ίδιος ο εμφύλιος πόλεμος έπεσε σε μια μεταγενέστερη περίοδο: 1881 - 1905, και δυναμίτης, ακόμη και πολυβόλα, συντρίφθηκαν σε αυτόν.
  Στη Ρωσία, ο Τσάρος Αντρέι Β' αντικαταστάθηκε από τον Αλέξανδρο Γ'. Ο νέος βασιλιάς δεν ήταν καθόλου ειρηνικός. Η Ρωσία αντιμετώπισε στην Αφρική τη Γαλλία και τη Βρετανία, που προσπάθησαν να αναπτύξουν νέες αποικίες. Και κρεμάστηκε σε σύγκρουση μαζί τους.
  Ένας νέος πόλεμος ξεκίνησε για την αναδιάσπαση του κόσμου, στον οποίο η Πρωσία ενεργούσε παραδοσιακά σε συμμαχία με τη Ρωσία. Αυτή τη φορά, οι Γερμανοί το κατάλαβαν σωστά. Η Γαλλία, μαζί με τους Ρώσους, ηττήθηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η Βρετανία κάθισε στο εξωτερικό, αλλά έχασε όλες τις αποικίες της στην Αφρική και την Αυστραλία και στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Οι Γερμανοί απέκτησαν το δικό τους, και επεκτάθηκαν, οδηγώντας τα σύνορα κοντά στο Παρίσι, και στο Porte de Calais, και περιέλαβαν ακόμη και τη Νορμανδία. Και κάτι στην ίδια την Αφρική.
  Και η Βρετανία βυθίστηκε στο επίπεδο μιας μικρής δύναμης, η Γαλλία έγινε τελείως υποτελής.
  Αλλά ο επόμενος πόλεμος συνέβη ήδη με την Πρωσία, υπό τον Βλαντιμίρ τον Τρίτο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, εμφανίστηκαν τύποι όπλων όπως δεξαμενές, αεροσκάφη, υποβρύχια.
  Οι Πρώσοι έδρασαν σε συμμαχία με την Ιαπωνία. Ο πόλεμος στην αρχή δεν εξελίχθηκε πολύ επιτυχώς για τη Ρωσία. Επηρέασε τη διαφθορά στον τσαρικό στρατό, τον συντηρητισμό των στρατηγών και την ενεργό βοήθεια που παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ιαπωνία. Επιπλέον, η Σουηδία και η Νορβηγία και η Βρετανία και η Γαλλία αντιτάχθηκαν στη Ρωσία.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε το 1921, κατά ειρωνικό τρόπο τη μοιραία ημέρα της 22ας Ιουνίου. Ήταν σχεδόν μια παγκόσμια μάχη. Ό,τι απέμεινε από την Ευρώπη και την Ασία πήγε κόντρα στη Ρωσία. Η Ισπανία και η Πορτογαλία μπήκαν επίσης σε παρόμοια περιπέτεια. Η Πορτογαλία ένιωθε ότι έμεινε έξω στην Αφρική και οι Ισπανοί ονειρευόντουσαν να αποκαταστήσουν την παλιά τους αίγλη στον Μεσαίωνα.
  Από αυτή τη στιγμή στο ανατολικό ημισφαίριο, δεν υπάρχει τόσος χώρος που να μην ελέγχεται από τον Ρώσο Τσάρο.
  Παρεμπιπτόντως, η συντριπτική υπεροχή της τσαρικής Ρωσίας στο ανθρώπινο δυναμικό, το ισχυρό αυταρχικό σύστημα και η αδυναμία της εσωτερικής αντιπολίτευσης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον πόλεμο.
  Ναι, τα γερμανικά τανκς κατάφεραν να περάσουν από το Νέμαν στον Δνείπερο τους δύο πρώτους μήνες και να πολιορκήσουν τη Ρίγα και στο νότο να διώξουν τα ρωσικά στρατεύματα από την Ουγγαρία. Και οι θεοί έδωσαν στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου την ευκαιρία να νικήσει τον ρωσικό στόλο. Και πάλι όμως για την ώρα.
  Οι μη ταλαντούχοι στρατηγοί θα μπορούσαν να χάσουν μάχη μετά από μάχη. Αλλά ένας νέος μεγάλωνε. Και ο βασιλιάς, στο τέλος, ενέτεινε τον αγώνα κατά της διαφθοράς και οργάνωσε έναν περισσότερο ή λιγότερο ανεκτή προσφορά. Και ανθρώπινο δυναμικό: κινεζικά, ινδικά, αραβικά τμήματα ήταν σε κίνηση. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να περάσουν τον Δνείπερο και τον χειμώνα τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν μια αντεπίθεση.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι η Σουηδία και η Νορβηγία δεν είναι πολύ ισχυροί αντίπαλοι• ήδη τον Μάρτιο του 1922, η Στοκχόλμη καταλήφθηκε. Και το Όσλο έπεσε τον Μάιο. Μέχρι τον Ιούνιο του 1922, τα τσαρικά στρατεύματα μπόρεσαν να αποκαταστήσουν την προπολεμική κατάσταση, ωθώντας τους Πρώσους πίσω στις αρχικές τους γραμμές.
  Η Γαλλία, βλέποντας αυτή την εξέλιξη των γεγονότων, βγήκε βιαστικά από τον πόλεμο. Σε απάντηση, ο Πρώσος βασιλιάς Γουλιέλμος κατέλαβε το Παρίσι και τις νότιες περιοχές του. Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούσαν. Τον Σεπτέμβριο κεντούσαν στον Βιστούλα. Εκτυλίχθηκαν μάχες για την Ανατολική Πρωσία. Το Koenigsberg έπεσε τον Δεκέμβριο ... Και η Βιέννη απελευθερώθηκε για το νέο έτος.
  Δεν ήταν εύκολο ούτε για τους Ιάπωνες, των οποίων ο στόλος υπέστη μεγάλες ζημιές και έχασε την πρωτοβουλία.
  Το έτος 1923 ξεκίνησε με μια μεγάλη επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στην Πολωνία και μέσα σε τρεις μήνες μια έξοδο προς το Όντερ και τις Άλπεις στα νότια. Οι Γερμανοί είχαν την ευκαιρία να αντέξουν κοντά στο Βερολίνο, αλλά τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση στη Βαυαρία τον Απρίλιο. Τα στρατεύματα προχώρησαν αργά και σταθερά προς το τέλος του καλοκαιριού, οι Ρώσοι έφτασαν στον Ρήνο. Το φθινόπωρο, η περιοχή του Ρουρ ανακαταλήφθηκε από τους Γερμανούς και τον Δεκέμβριο, μετά από σκληρές μάχες, το Βερολίνο περικυκλώθηκε.
  Η Γερμανία δεν είχε πλέον την ευκαιρία να κερδίσει τον πόλεμο. Άλλοι έξι μήνες το 1924 πολεμήθηκαν στην ήπειρο έως ότου η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γερμανία, που προηγουμένως είχαν καταληφθεί από τους Γερμανούς: η Ολλανδία και το Βέλγιο, υποτάχθηκαν.
  Μόνο η Βρετανία παρέμεινε και η Ιαπωνία είχε ήδη χάσει τόσο την Οκινάουα όσο και το Χοκάιντο.
  Ο Τσόρτσιλ ηγήθηκε της υπεράσπισης της μητρόπολης. Όμως οι Βρετανοί δεν είχαν καμία ευκαιρία.
  Είναι αλήθεια ότι κέρδισαν τη φθινοπωρινή προσγείωση.
  Έφτασε το 1925. Δεν υπήρχε ενότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες για το τι να κάνουν. Αφήστε να τελειώσει η Βρετανία και η Ιαπωνία. Ή ακόμα να μπείτε σε έναν δύσκολο πόλεμο;
  Η κοινή λογική έλεγε ότι, παρά την ανεπτυγμένη βιομηχανία, η Αμερική θα συντριβόταν επιπόλαια από τους αριθμούς. Αλλά το να είσαι μόνος με μια ρωσική αρκούδα είναι εξαιρετικά τρομακτικό.
  Τον Ιούνιο, τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποίησαν, αυτή τη φορά μια επιτυχημένη απόβαση στη Βρετανία, το Λονδίνο έπεσε. Και τον Αύγουστο τελείωσε και η Ιαπωνία.
  Έτσι τελείωσε ένας άλλος πόλεμος.
  Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο όλων των χωρών του ανατολικού ημισφαιρίου. Ταυτόχρονα, η ίδια η αυτοκρατορία παρέμεινε αυταρχική και ενιαία. Ή σχεδόν ενιαία. Οι ευρωπαϊκές κτήσεις είχαν κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτονομίας. Ωστόσο, η τσαρική εξουσία κυριαρχούσε παντού. Είτε πρόκειται για το Βασίλειο της Πολωνίας, είτε για το Βασίλειο της Σουηδίας με επικεφαλής τον Τσάρο Βλαντιμίρ.
  Στις 5 Μαρτίου 1933, ο τσάρος Βλαντιμίρ ο Μέγας πέθανε και ο γιος του Κύριλλος έγινε ο νέος Τσάρος. Αλλά η βασιλεία του νέου μονάρχη ήταν σύντομη, ακριβώς εκατό ημέρες. Και στο θρόνο ήταν ο δεκαπεντάχρονος Αλέξανδρος ο τέταρτος. Και πενήντα μέρες μετά είχε ένα ατύχημα. Ο Νικόλαος Β' διαδέχθηκε τον θρόνο σε ηλικία μόλις δέκα ετών. Υπάρχουν τέσσερις αυτοκράτορες σε έναν χρόνο... Ε, τι γίνεται!
  Μόνο πολύ σπάνια φυσικά και όχι σε όλες τις χώρες του κόσμου!
  Αν και, φυσικά, πολλοί θυμήθηκαν ότι ο Νικόλαος ο Πρώτος κυβέρνησε για πολύ λίγο και πέθανε ως αποτέλεσμα βίας.
  Αλλά η αρχή της βασιλείας του Νικολάου Β' αποδείχθηκε αρκετά καλή. Δύο χρόνια αργότερα, εκτοξεύτηκε ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος στην ιστορία του πλανήτη Γη, ο οποίος πέταξε γύρω από τους πλανήτες.
  Και το 1937 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο απαίσιο όσο στην πραγματική ιστορία. Δεδομένου ότι ήταν φέτος που ο πρώτος Ρώσος πέταξε στο διάστημα. Όχι, όχι ο Γκαγκάριν, αλλά ο πρίγκιπας Ιγκόρ Τρουμπέτσκι. Ο Γιούρι Γκαγκάριν δεν έχει σταθεί ακόμα τυχερός. Και που πας;
  Η Ρωσία, η πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία, μπορεί να διαθέσει κολοσσιαία κεφάλαια για την επέκταση του διαστήματος.
  Το επόμενο έτος, 1938, δοκιμάστηκε η πρώτη ρωσική ατομική βόμβα.
  Ο νέος Τσάρος Νικόλαος Β' ήταν ακόμη πολύ νέος και, φυσικά, ανυπόμονος. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν ο μόνος επικίνδυνος ανταγωνιστής της Ρωσίας. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι και οι Αμερικάνοι μπορεί να είναι έτοιμοι να έχουν ατομική βόμβα.
  Την 1η Μαρτίου 1940, με διαταγή του Τσάρου Νικολάου Β', που είχε ήδη ενηλικιωθεί και τυπικά, ξεκίνησε η εισβολή στις Η.Π.Α. Επίσημος λόγος ήταν η στήριξη από τους Αμερικανούς της Ρεπουμπλικανικής αντιπολίτευσης στη Ρωσία με τα αιτήματα για βουλευτικές εκλογές.
  Είναι πιθανό η απόφαση του Νεαρού Νικολάου Β' να ήταν το πιο σοφό βήμα. Άλλωστε, είναι αδύνατο να επιτρέψουμε σε έναν πιθανό αντίπαλο να αποκτήσει και πυρηνικά όπλα.
  Η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων χρησιμοποιώντας μεγάλες στήλες αρμάτων μάχης αρχικά αναπτύχθηκε με επιτυχία και γρήγορα. Στη συνέχεια όμως η αντίσταση των Αμερικανών εντάθηκε. Για αρκετούς μήνες, η προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων ήταν εξαιρετικά αργή. Αλλά παρόλα αυτά, ο εχθρός έχανε και υποχωρούσε στο μέγεθος του ανθρώπινου δυναμικού και η ποιότητα του στόλου των δεξαμενών ήταν καταδικασμένη.
  Όμως μια εξέγερση ξέσπασε στην Αφρική και την Κίνα. Επιπλέον, σημαντικές δυνάμεις εκτράπηκαν για να καταστείλουν την εξέγερση.
  Το 1941, οι στρατοί των ΗΠΑ εξαπέλυσαν αντεπίθεση, αλλά δεν κατάφεραν επίσης να πετύχουν τον στόχο τους. Αρκετές επιθέσεις και στη συνέχεια ο χειμώνας του 1941-1942, κατά τον οποίο οι Αμερικανοί έχασαν σχεδόν όλο τον Καναδά. Και τον Απρίλιο, το Τορόντο και το Κεμπέκ έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα.
  Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει στο παραδοσιακό αμερικανικό έδαφος. Υπήρξαν ανταλλαγές χτυπημάτων. Αλλά ο μεγαλύτερος Ρώσος πυγμάχος ξεπέρασε τον αμερικανικό κόκορα.
  Η Φιλαδέλφεια έπεσε τον Αύγουστο του 1942. Και τον Οκτώβριο του 1942, τα ρωσικά στρατεύματα πλησίασαν τη Νέα Υόρκη. Τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.
  Αλλά δεν είχαν ακόμη την παραμικρή ευκαιρία να πάρουν το έδαφος της Ρωσίας, οπότε το στοίχημα τέθηκε σε χτυπήματα εναντίον των στρατευμάτων επίθεσης.
  Η βόμβα εκτοξεύτηκε τη νύχτα. Αυτή η απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι μια φωτεινή λάμψη τυφλώνει τους στρατιώτες.
  Το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ σημαντικό, λίγο περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι πέθαναν, είκοσι χιλιάδες άνθρωποι τυφλώθηκαν, αν και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν προσωρινοί. Αλλά ένα τέτοιο χτύπημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποφασιστικό.
  Επιπλέον, η τσαρική Ρωσία έχει πολύ περισσότερα πυρηνικά φορτία, επομένως δεν είναι ακόμη γεγονός ότι είναι λογικό να ανοίξει μια τέτοια ανταλλαγή πυρηνικών σιτηρέσιων.
  Μα πού πας; Σε κακή θέση, όλες οι κινήσεις είναι κακές και οι έξυπνοι πολιτικοί δεν μπαίνουν σε κακή θέση.
  Τον Δεκέμβριο, η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον έπεσαν και πριν από αυτό, οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν άλλες πέντε από τις όχι πολύ ισχυρές και επιτυχημένες βόμβες τους από άποψη σχεδιασμού. Και η απάντηση των τσαρικών στρατηγών έριξε είκοσι από τις κατηγορίες τους. Έτσι αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε σειριακά μια τρομερή βόμβα.
  Ο πόλεμος κράτησε μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 1943, αλλά κανείς δεν έριξε ατομικές βόμβες.
  Η Αμερική απελευθερώθηκε πλήρως από την κυριαρχία του κεφαλαίου και τέθηκε υπό την κυριαρχία ενός αυταρχικού μονάρχη.
  Ο βασιλιάς έλαβε νέα εδάφη και μεγάλη δόξα. Και τώρα κανείς δεν τολμούσε να τον μαλώσει.
  Το 1945, Ρώσοι κοσμοναύτες προσγειώθηκαν στο φεγγάρι. Και το 1947, ο ρωσικός στρατός μπήκε στο Μεξικό. Ο βασιλιάς αποφάσισε ότι ήταν καιρός να βάλει τέλος σε ένα τέτοιο λείψανο όπως η ύπαρξη πολλών κρατών σε έναν πλανήτη. Και ο στρατός του κινήθηκε για να κατακτήσει ό,τι μπορεί να κατακτηθεί.
  Το 1949, η Αργεντινή έγινε η τελευταία κυρίαρχη χώρα που προσαρτήθηκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία.
  Και υπήρχε ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Το 1953, Ρώσοι κοσμοναύτες πάτησαν επίσης το πόδι τους στην επιφάνεια του Άρη. 1956 - Η Αφροδίτη με έναν άντρα. 1960 - Ερμής. 1961 - ένας από τους δορυφόρους του Άρη. 1967 - Ο άνθρωπος στον Ποσειδώνα και το 1968 - στον Κρόνο. Το 1970 - Ουρανός και το 1971 - Πλούτωνας.
  Ο Νικόλαος Β' έμεινε στην ιστορία με το παρατσούκλι: ο τελειωτής! Το 2016, ο βασιλιάς ήταν ήδη ενενήντα τριών ετών. Αλλά οι επιτυχίες της επίγειας ιατρικής δεν μας επιτρέπουν ακόμη να θεωρήσουμε τον βασιλιά πολύ εξαθλιωμένο και αδύναμο. Βρίσκεται στην εξουσία 83 χρόνια, κάτι που αποτελεί απόλυτο ρεκόρ μεταξύ των κυβερνώντων των οποίων η θητεία είναι λίγο πολύ αξιόπιστη. Αν και στην ιστορία, λένε, υπήρξαν περιπτώσεις που κυβέρνησαν περισσότερο.
  Στη Γη, τα πράγματα πάνε σχεδόν καλά. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αυξανόμενο πληθυσμό, ο οποίος έχει ήδη ξεπεράσει τα οκτώ δισεκατομμύρια. Μεγάλες ελπίδες συνδέονται με την επέκταση του διαστήματος.
  Αρκετές πόλεις έχουν ήδη χτιστεί στο φεγγάρι. Όπως αποδείχθηκε, με έξι φορές λιγότερη βαρύτητα από ό,τι στη Γη, τα λαχανικά και τα φρούτα που καλλιεργούνται σε θερμοκήπια μπορούν να φτάσουν σε τεράστια μεγέθη.
  Έχουν χτιστεί πόλεις και στον Άρη και στην Αφροδίτη, καθώς και εργοστάσια στον Ερμή. Αυτός ο πλανήτης, που βρίσκεται πιο κοντά στον Ήλιο, είναι πολύ βολικός για την παραγωγή και την έλαση μετάλλων. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται η ηλιακή ενέργεια.
  Υπάρχουν επίσης ανθρώπινες εγκαταστάσεις στους δορυφόρους του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου. Ο χώρος κυριαρχείται σταδιακά σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό.
  Και ήταν το 2016 που ξεκίνησε από τη Σελήνη η πρώτη διαστρική αποστολή στο αστέρι Σείριος. Ο μονάρχης αναμένει πολύ να ανταποκριθεί σε ένα τόσο χαρούμενο γεγονός όπως η δημιουργία επαφής με αδέρφια στο μυαλό.
  
  
  
  ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
  Ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, συμφώνησε με τα γερμανικά στρατεύματα να επιτεθούν στο αγγλικό φρούριο του Γιβραλτάρ. Σε αντάλλαγμα, η Ισπανία έλαβε μερικά βρετανικά και γαλλικά εδάφη στην Αφρική.
  Η επίθεση υπό τη διοίκηση του Mainstein έλαβε χώρα τη νύχτα από τις 25 Νοεμβρίου 1940 έως τις 26. Όπως αποδείχθηκε, οι Βρετανοί δεν ήταν έτοιμοι για μια τέτοια στρατιωτική κίνηση και οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν ένα τόσο ισχυρό φρούριο από μια επίθεση.
  Η πτώση του είχε σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου. Η Βέρμαχτ μπόρεσε να μεταφέρει δυνάμεις στη μικρότερη απόσταση στην Αφρική και οι Βρετανοί εμποδίστηκαν να εισέλθουν στη Μεσόγειο Θάλασσα από την Ανατολή.
  Η γερμανική διοίκηση έστειλε αρκετές μεραρχίες στην ισημερινή Αφρική. Επιπλέον, το σώμα του Ρόμελ μεταφέρθηκε στη Λιβύη, λίγους μήνες νωρίτερα από την πραγματικότητα.
  Οι Βρετανοί, με τη σειρά τους, εγκατέλειψαν την επίθεση κατά των Ιταλών στην Αιθιοπία και άρχισαν να ενισχύουν τις θέσεις τους στην Αίγυπτο. Ωστόσο, ο Rommel κατάφερε να τους προλάβει και ως αποτέλεσμα ενός προληπτικού χτυπήματος, νίκησε τα αποικιακά στρατεύματα, καταλαμβάνοντας την Αλεξάνδρεια και το Κάιρο. Η θέση της Βρετανίας στην Αφρική έγινε πιο περίπλοκη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη φτάσει στη Διώρυγα του Σουέζ και απείλησαν να προχωρήσουν περαιτέρω στη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, κατέστη δυνατή η κίνηση προς το Σουδάν.
  Είναι αλήθεια ότι οι υποθέσεις των Ιταλών στην Ελλάδα δεν ήταν πολύ επιτυχημένες, αλλά η προσέγγιση πρόσθετων δυνάμεων από τη Γερμανία έσωσε την κατάσταση.
  Ο Χίτλερ είχε ένα δίλημμα: να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ ή να τελειώσει τη Βρετανία; Οι επιτυχίες της Βέρμαχτ στην Αφρική οδήγησαν στη δεύτερη απόφαση - να λύσουν τα χέρια τους στη Δύση. Αν και οι στρατιωτικές προετοιμασίες της ΕΣΣΔ ενέπνευσαν φόβο στον Φύρερ.
  Ο Κόκκινος Στρατός δυνάμωνε, αλλά ούτε οι Γερμανοί κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια. Η παραγωγή αρμάτων μάχης το 1941 διπλασιάστηκε σε σύγκριση με το 1940 και η αεροπορία αυξήθηκε σχεδόν δυόμισι φορές.
  Οι Ναζί πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό και την απόβαση στη Μάλτα. Τότε ο Ρόμελ έσπασε τις άμυνες στη Διώρυγα του Σουέζ και μπήκε στο Ιράκ, το οποίο είχε επαναστατήσει ενάντια στη βρετανική κυριαρχία. Οι Γερμανοί κατέκτησαν σχετικά εύκολα τόσο το Κουβέιτ όσο και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Ο Στάλιν, από την άλλη, τήρησε μια τακτική αναμονής. Όμως ο Τσόρτσιλ συνέχισε με πείσμα τον πόλεμο. Η Βέρμαχτ, έχοντας φτάσει στο Ιράν, στράφηκε προς τη Νότια Αφρική.
  Το έτος 1941 έφτανε στο τέλος του. Η απελευθέρωση των υποβρυχίων αυξήθηκε και η Βρετανία έχανε τις αποικίες της. Οι ΗΠΑ ήταν παθητικές. Όμως η Ιαπωνία δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και επιτέθηκε στο λιμάνι του Περού στις 7 Δεκεμβρίου. Ένας νέος έντονος πόλεμος ξεκίνησε στον Ειρηνικό. Και ο Χίτλερ έπρεπε και πάλι να εγκαταλείψει τα σχέδια για μια επίθεση στην ΕΣΣΔ.
  Είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τους Ιάπωνες, να καταλάβουμε το Ιράν και την Ινδία, καθώς και τη Νότια Αφρική. Και κυρίως η ίδια η Βρετανία. Επιπλέον, τα αμερικανικά βομβαρδιστικά δεν είναι παιχνίδι. Μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στο Τρίτο Ράιχ. Και είναι πιο βολικό να πραγματοποιούνται βομβαρδιστικά από το έδαφος της Βρετανίας.
  Έτσι ο Φύρερ αναγκάστηκε το 1942 να εγκαταλείψει την ιδέα της εισβολής στην ανατολή.
  Υπήρχε ο κίνδυνος να ανοίξει ο ίδιος ο Στάλιν το μέτωπο, αλλά... Πρέπει να ξέρει κανείς τον χαρακτήρα του Στάλιν. Είναι πολύ συγκρατημένος στην εξωτερική πολιτική. Ο πόλεμος με τη Φινλανδία έκανε τον Κόκκινο Δικτάτορα ακόμη πιο προσεκτικό.
  Ενώ η ΕΣΣΔ χτίζει δύναμη. Ο αριθμός της αεροπορίας την 1η Ιανουαρίου 1942 έφτασε τις τριάντα δύο χιλιάδες οχήματα και τα τανκς, πάνω από είκοσι πέντε χιλιάδες, συν άλλες τρεις χιλιάδες δεξαμενές. Συνολικά, ο Στάλιν σχεδίαζε να ολοκληρώσει τη στρατολόγηση 20 μηχανοποιημένων σωμάτων, με συνολικό αριθμό δεξαμενών 32 χιλιάδων οχημάτων, εκ των οποίων τα τελευταία KV διαφόρων εμπορικών σημάτων και T-34, 16,5 χιλιάδες. Επιπλέον, η ανάπτυξη των αρμάτων μάχης T-50 συνεχιζόταν ακόμα, αν και το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ελαφρύ.
  Οι Γερμανοί, έχοντας συναντήσει το Matilda και μερικά καταδρομικά άρματα μάχης, και έχοντας πληροφορίες ότι οι Βρετανοί αναπτύσσουν βαριά άρματα μάχης, άρχισαν και αυτοί να φτιάχνουν τα δικά τους μαστόδοντα. Πρώτα απ' όλα ο "Τίγρης" με πυροβόλο 88 χλστ., και θωράκιση με αδιαπέραστο πυροβόλο των 75 χλστ. με μακριά κάννη.
  Πληροφορίες για την κατασκευή σοβιετικών δεξαμενών ήταν επίσης διαθέσιμες. Το τανκ KV-2 παρέλασε στην παρέλαση της Πρωτομαγιάς στην Κόκκινη Πλατεία και οι τριάντα τέσσερις είχαν κάποια στοιχεία.
  Σε κάθε περίπτωση, όταν ο Speer ήταν επικεφαλής του αυτοκρατορικού υπουργείου όπλων και πυρομαχικών, οι εξελίξεις στην τεχνολογία πήγαν πιο γρήγορα. Ο Χίτλερ ήθελε να έχει τα καλύτερα τανκς στον κόσμο και βαρύτερα. Αλλά ενώ η Γερμανία ήταν σαφώς κατώτερη από την ΕΣΣΔ. Και ο αριθμός των αυτοκινήτων και η ποιότητά τους. Τον Αύγουστο του 1941 ξεκίνησε η παραγωγή της δεξαμενής KV-3. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε αρκετά βαρύ στους 68 τόνους, αλλά οπλισμένο με πυροβόλο 107 mm με αρχική ταχύτητα βλήματος 800 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Αυτό της παρείχε ένα πλεονέκτημα έναντι του "Τίγρη", το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν είχε ακόμη εκτοξευθεί στη σειρά.
  Ακόμη πιο ισχυρό ήταν το KV-5 με βάρος 125 τόνων και δύο πυροβόλα. Είναι αλήθεια ότι μια τόσο βαριά μηχανή δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον σοβιετικό στρατό παρά καλό. Και το 1942 υιοθετήθηκε η έκδοση KV-4 βάρους 107 τόνων . Η ΕΣΣΔ θα μπορούσε δικαίως να είναι περήφανη για τα βαρύτερα τανκς της στον κόσμο, ακόμη και για τα πιο ισχυρά.
  Αλλά από την άλλη, η Γερμανία έχει αναπτυχθεί αρκετά καλά στην αεροπορία. Το Yu-188, έχοντας μπει σε σειρά, ανέπτυξε ταχύτητα συγκρίσιμη με τα μαχητικά. Το DO-217 φαινόταν επίσης αξιοπρεπές. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη αναπτύχθηκαν επίσης ενεργά. Δεδομένου ότι η Βρετανία ήταν ο κύριος στόχος, τα τζετ βομβαρδιστικά έλαβαν πολύ μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν ενεργά την εργασία των σκλάβων. Εισήχθη από την Αφρική ένας τεράστιος αριθμός μαύρων. Οι μαύροι εργάτες ήταν υπάκουοι, ανθεκτικοί, αλλά ανειδίκευτοι. Χρησιμοποιήθηκαν για βοηθητικές εργασίες.
  Αλλά ελέγχοντας την Ευρώπη, οι Γερμανοί μπορούσαν να στρατολογήσουν αρκετούς αριθμούς και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.
  Ο Σπέερ κατάφερε μάλιστα να πείσει τον Χίτλερ, χωρίς να διεξάγει ακόμη πρόγραμμα εξόντωσης των Εβραίων, αλλά να τους χρησιμοποιήσει στην παραγωγή αεροσκαφών και εξοπλισμού.
  Το στοίχημα τοποθετήθηκε σε μια αεροπορική επίθεση κατά της Βρετανίας και σε έναν τεράστιο υποβρύχιο πόλεμο.
  Ωστόσο, η είσοδος της Αμερικής στη σύγκρουση πρόσθεσε έναν πονοκέφαλο στο Fritz και ανάγκασε μια απότομη αύξηση στον αριθμό των αγώνων λύκων.
  Η Γερμανία αναγκάστηκε καθυστερημένα να αυξήσει την παραγωγή βομβαρδιστικών και στρατηγικών αεροσκαφών. Πρώτα απ 'όλα Yu-288 και Yu-488 - με τέσσερις κινητήρες. Αλλά η ανάπτυξή τους και το να φέρουν στο μυαλό τους πήρε χρόνο. Η τροποποίηση ME-109 "F" στο σύνολό της ήταν ένας άξιος αντίπαλος για τα βρετανικά αυτοκίνητα. Όμως η ανάπτυξη του ME-209 απέτυχε, όπως και του ME-210.
  Το καταδυτικό βομβαρδιστικό XE-177 απέτυχε επίσης. Όμως ο Σπέερ έπαιξε με την ποσότητα. Επιπλέον, το Focke-Wulf έγινε το ισχυρότερο μαχητικό από πλευράς οπλισμού, αντισταθμίζοντας κάποιες από τις αδυναμίες του ME-109. Ναι, και η σχολή πτήσης των Γερμανών αποδείχθηκε καλύτερη από την αγγλική, και ακόμη περισσότερο από την αμερικανική. Τον Μάιο του 1942, οι Ναζί κατέλαβαν τη Νότια Αφρική. Και μια αμερικανική μοίρα έφτασε στη Μαδαγασκάρη. Η μάχη του Midway αποδείχτηκε χαμένη από τους Αμερικανούς: έτσι ο λοχαγός της τρίτης βαθμίδας, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη μάχη, κατέληξε, κατά ειρωνικό τρόπο, στη Μαδαγασκάρη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήθελαν να διατηρήσουν μια βάση στην Αφρική και να μην αφήσουν τους Ναζί να χαλαρώσουν. Αυτό όμως επιδείνωσε σημαντικά τη θέση τους στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Είναι αλήθεια ότι οι Ιάπωνες δεν ενήργησαν αρκετά στο ίδιο επίπεδο. Η μάχη για το αρχιπέλαγος της Χαβάης συνεχίστηκε.
  Οι Ναζί απέκτησαν τον έλεγχο της Αφρικής, και τεράστια αποθέματα στρατηγικών πρώτων υλών, και κατέλαβαν επίσης την Ινδία και το Ιράν. Οι πόροι υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ είναι τεράστιοι, αλλά πρέπει ακόμα να αφομοιωθούν.
  Η αεροπορική μάχη για τη Βρετανία δεν είναι τόσο απλή. Αυξάνοντας συνεχώς την παραγωγή αεροσκαφών, οι Γερμανοί πίεζαν, αλλά δεν υπήρχε απόλυτη κυριαρχία. Η έλλειψη ισχύος της στρατηγικής αεροπορίας και η βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ακόμη και τότε δεν υπάρχουν αρκετά υποβρύχια, επηρεάζονται. Και η θαυματουργή τορπίλη με την οποία συνδέθηκαν τόσες ελπίδες μας απογοήτευσε.
  Ο Φύρερ δεν τόλμησε να προσγειωθεί στη Βρετανία το 1942. Το στοίχημα τέθηκε για την ενίσχυση της θαλάσσιας ισχύος και του στόλου των υποβρυχίων. Παράλληλα κατασκευάστηκαν αεροπλανοφόρα και θωρηκτά. Υπήρχε αρκετή παραγωγική ικανότητα, αλλά όλα χρειάζονταν χρόνο.
  Οι βαλλιστικοί πύραυλοι κατηγορίας Α απαιτούσαν επίσης λεπτό συντονισμό. Όμως τα ρομποτικά κελύφη FAU-1 άρχισαν να παράγονται μαζικά. Τα σχετικά φθηνά αυτοκίνητα, με απλό καύσιμο, είχαν το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονταν πιλότους.
  Ο Χίτλερ, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε απεριόριστους φυσικούς πόρους και αποθέματα εργασίας, ήθελε να σώσει τις ζωές Γερμανών πιλότων. Το V-1 τόσο εύκολο στην κατασκευή και μη επανδρωμένο φαινόταν η καλύτερη λύση. Και χιλιάδες τέτοια ρομποτικά κοχύλια έχουν πέσει από το φθινόπωρο του 1942 στο Λονδίνο.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί επιτάχυναν την ανάπτυξη του τζετ βομβαρδιστικού Arado και των βαλλιστικών πυραύλων.
  Ο Στάλιν συνέχισε να περιμένει και να μαζεύει δυνάμεις. Το 1942, η ΕΣΣΔ παρήγαγε πεντέμισι χιλιάδες νέα άρματα μάχης KV και T-34, και περίπου χίλιες παλιές μάρκες, περίπου πεντακόσια νέα ελαφριά T-50 και T-60 και διακόσια αμφίβια. Ο στόλος των αεροσκαφών αυξήθηκε επίσης - περίπου δεκαπέντε χιλιάδες νέα και παλιά αεροσκάφη τέθηκαν σε υπηρεσία. Υπήρχε ακόμη και έλλειψη πιλότων. Η παραγωγή του Katyushas αυξήθηκε αργά.
  Η ναζιστική Γερμανία παρήγαγε περισσότερα από τριάντα χιλιάδες αεροσκάφη, αλλά υπέστη σημαντικές απώλειες στις μάχες. Οι Γερμανοί παρήγαγαν περίπου εξήμισι χιλιάδες τανκς. Κυρίως το Τ-3 και μια νέα τροποποίηση του Τ-4 με μακρόκαννο πυροβόλο 75 χλστ. Λίγο περισσότερα από εκατό από τα νεότερα "Tigers" παρήχθησαν και τα "Panthers" εξακολουθούν να είναι μόνο σε πρωτότυπα.
  Αλλά το επιθετικό τουφέκι MP-44 που σχεδίασε ο Schmeister άρχισε να μπαίνει στη σειρά. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το μηχάνημα δεν χρειάστηκε να αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη μη σιδηρούχων μετάλλων. Και αυτό επιτάχυνε την ανάπτυξη ενός απλούστερου τυφεκίου εφόδου, με κράμα χάλυβα.
  Έτσι στα φορητά όπλα, οι Γερμανοί άρχισαν να αποκτούν πλεονέκτημα. Αλλά χρειάζονταν επίσης χρόνο για να επανοπλίσει το μηχάνημα όλα τα στρατεύματα.
  Αλλά στον στόλο των υποβρυχίων, όπου η απελευθέρωση έχει φτάσει τα σαράντα ή πενήντα υποβρύχια το μήνα, οι Γερμανοί δεν έχουν πραγματικά ίσο.
  Υπήρχαν ακόμη και πολύ υψηλής ταχύτητας υποβρύχια σε υπεροξείδιο του υδρογόνου. Επιταχυνόμενη εργασία στο πυρηνικό πρόγραμμα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι. Και ακόμη και το λάθος των Γερμανών φυσικών ότι ο γραφίτης δεν είναι κατάλληλος ως συντονιστής δεν αποδείχθηκε καταστροφικό. Έχουν κατασκευαστεί πολλά εργοστάσια για την παραγωγή βαρέος νερού, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής.
  Οπότε δεν γίνεται με πλύσιμο, είναι με κύλιση, αλλά ο πυρηνικός αντιδραστήρας των Ναζί άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 1942. Έστω και λίγο νωρίτερα από τους Αμερικανούς. Μετά τις ήττες στον Ειρηνικό άρχισαν σοβαρή αποσυναρμολόγηση. Και η χρηματοδότηση για το πυρηνικό πρόγραμμα έχει περικοπεί δραστικά.
  Η αρχή του 1943 σηματοδοτήθηκε από την κήρυξη του Ολοκληρωτικού Πολέμου από τον Χίτλερ και την εισαγωγή της καθολικής υπηρεσίας εργασίας στα κατεχόμενα. Τα μαζικά χτυπήματα V-1 στο Λονδίνο δεν δικαιολόγησαν τον εαυτό τους. Οι Βρετανοί έμαθαν να αποκρούουν εν μέρει τέτοια χτυπήματα, αλλά οι Γερμανοί πήραν τον αριθμό.
  Αλλά ο πόλεμος των υποβρυχίων αποδείχθηκε πραγματικά καταστροφικός για τη Βρετανία. Η παραγωγή όπλων στο νησί μειώθηκε κατακόρυφα λόγω έλλειψης πρώτων υλών. Η μητρόπολη ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Επιπλέον, οι Ναζί κατέλαβαν τη Μαδαγασκάρη και οι Ιάπωνες, μαζί με τους Ναζί, εισέβαλαν στην Αυστραλία και πέτυχαν σχετικά γρήγορα την παράδοσή της.
  Αν και ο Στάλιν κατάλαβε τον κίνδυνο της τακτικής αναμονής, παρέμεινε πιστός στον εαυτό του, χωρίς να τσακωθεί. Καλύτερα να αφήσουν τους καπιταλιστές να εξοντωθούν μέχρι τέλους. Και θα παρακολουθούμε...
  Όμως αυτή η τακτική είχε και τα μειονεκτήματά της. Χρησιμοποιώντας τεράστιους πόρους, το Τρίτο Ράιχ προετοίμαζε ήδη έναν πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ. Η παραγωγή αρμάτων μάχης στο Τρίτο Ράιχ το 1943 έφτασε κατά μέσο όρο τα 1.200 οχήματα την ημέρα, συν τριακόσια πενήντα αυτοκινούμενα όπλα. Επιπλέον, τα αυτοκινούμενα όπλα δεν είναι καθόλου αδύναμα. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Γερμανοί σχεδόν δεν υπέστησαν απώλειες σε άρματα μάχης, η αναπλήρωση του panzvale ήταν ήδη διπλάσια από αυτή του Κόκκινου Στρατού. Και το ποσοτικό χάσμα στην τεχνολογία υπέρ της ΕΣΣΔ άρχισε να συρρικνώνεται.
  Όσον αφορά την ποιότητα, το Fritz πήρε ένα "King Tiger" παρόμοιο σε βάρος με το KV-3, όσον αφορά τη διεισδυτική ισχύ το όπλο ήταν ακόμη και ελαφρώς ανώτερο λόγω της ποιότητας του βλήματος και της ισχυρότερης μετωπικής θωράκισης. Λοιπόν, τα υπερ-βαριά σοβιετικά KV-5 και KV-4 αποδείχτηκαν πολύ τεχνικά αναξιόπιστα, ειδικά το υπόστρωμά τους. Έτσι, η πολεμική χρήση τέτοιων τεράτων ήταν αμφίβολη.
  Και ο Στάλιν διέταξε επίσης τη δημιουργία ενός KV-6 με επτά πυροβόλα όπλα και δύο εκτοξευτές πυραύλων. Έφτιαξαν το αυτοκίνητο. Αλλά αποδείχτηκε τόσο βαρύ και μακρύ που δεν μπορούσες να το μεταφέρεις σε ένα τρένο ή να το αναπτύξεις στη μάχη. Το T-34-76 είναι ένα αρκετά επιτυχημένο όχημα, αλλά πιο αδύναμο στην μετωπική μάχη από το Panther ή το Tiger. Και τα KV-1 και KV-2 είναι συγκρίσιμα με τους Γερμανούς ως προς το βάρος, αλλά είναι κατώτερα από τους Πάνθηρες και τις Τίγρης στο άκρο. Το γερμανικό T-4 πρόλαβε τα τριάντα τέσσερα σε θωράκιση και ξεπέρασε σε οπλισμό, ορατότητα και οπτική, και αυτό σε ίσο βάρος, ή ακόμα λιγότερο, αν συγκρίνουμε βαρύτερες τροποποιήσεις.
  Εν ολίγοις, το Fritz τραβήχτηκε και η ποιότητα ήταν στα ίσα. Και η εμφάνιση των ME-309 και ME-262 έδωσε ένα πλεονέκτημα στην ποιότητα της αεροπορίας. Όπως το Yu-488, το καλύτερο τετρακινητήριο βομβαρδιστικό. Και πίσω τους βρίσκονται αντιδραστικά μοντέλα. Όπως το Yu-287 και το Arado.
  Τον Σεπτέμβριο του 1943, οι Ναζί πραγματοποίησαν τελικά μια επιτυχημένη απόβαση στη Βρετανία. Μετά από δύο εβδομάδες μάχης - η Αγγλία συνθηκολόγησε. Και παρόλο που ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά, η έκβαση του πολέμου στη Δύση φαινόταν προκαθορισμένη.
  Ο Ρούσβελτ, έχοντας χάσει τον κύριο σύμμαχό του και φοβούμενος την αυξανόμενη δύναμη του Τρίτου Ράιχ, ζήτησε ειρήνη.
  Ο Χίτλερ, μετά από συζητήσεις με το περιβάλλον του, έθεσε έναν όρο στις Ηνωμένες Πολιτείες: την απόρριψη του πυρηνικού προγράμματος και την αναγνώριση όλων των κατακτήσεων της Ιαπωνίας και του Τρίτου Ράιχ. Όπως επίσης και η απόσυρση των στρατευμάτων από την Ισλανδία, την οποία ο Fritz είχε ήδη επικαλύψει με τον υποβρύχιο στόλο. Ο έλεγχος της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου πάνω από τη Γαία, όπου οι μάχες δεν έχουν ακόμη σταματήσει. Επιπλέον, ο Χίτλερ ζήτησε υλική αποζημίωση για το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία για όλες τις καταστροφές και τις στρατιωτικές δαπάνες που προκάλεσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία.
  Αν και οι όροι της ειρήνης ήταν εξαιρετικά δύσκολοι, ο Ρούσβελτ με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να προωθήσει την υιοθέτησή τους στο Κογκρέσο και τη Γερουσία.
  Μεγάλο ρόλο στη συμμόρφωση των ΗΠΑ έπαιξαν οι υπαινιγμοί του Στάλιν ότι δεν ήταν αντίθετος στην ένταξη στον συνασπισμό των δυνάμεων του Άξονα και τουλάχιστον έτοιμος να ανακαταλάβει την Αλάσκα.
  Κέρδισε ο αμερικανικός πραγματισμός, ο οποίος αποδείχθηκε υψηλότερος από τον ενθουσιασμό και τα συναισθήματα. Επιπλέον, το πυρηνικό πρόγραμμα των Γερμανών αναπτύχθηκε ταχύτερα από το αμερικανικό και αυτό ήταν γεμάτο με καταστροφή στο μέλλον.
  Η πρώτη φάση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχει τελειώσει. Όμως ο Φύρερ ήθελε τώρα να βάλει τέλος στην ΕΣΣΔ.
  Η απροσδόκητη τακτική αναμονής του Στάλιν και η αφοσίωσή του στην υπόθεση της παγκόσμιας ειρήνης έπαιξαν ένα απαίσιο αστείο. Ο Τζόζεφ αντιτάχθηκε από το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία με όλους τους πόρους του ανατολικού ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, και μερικά προγεφυρώματα στον δυτικό κόσμο.
  Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, ωστόσο, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την Κίνα, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο. Ο Χίτλερ, από την άλλη, σχημάτισε ενεργά αποικιακά στρατεύματα και ξένες λεγεώνες. Παράλληλα, αυξήθηκε και η παραγωγή όπλων.
  Το πρώτο εξάμηνο του 1944, η παραγωγή αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων όπλων στο Τρίτο Ράιχ έφτασε και ξεπέρασε τα εκατό οχήματα την ημέρα. Το Panther-2 στο επίπεδό του παρέκαμψε όλα τα σοβιετικά αυτοκίνητα. Υπήρχε επίσης ένα πιο εξελιγμένο γερμανικό τανκ "Lion", και σύντομα το "Royal Lion".
  Και το πιο σημαντικό, η αεροπορία τζετ έχει αναπτυχθεί σειριακά. Σε απάντηση, τα άρματα μάχης T-34-85 και IS-1 και IS-2 βγήκαν στην παραγωγή στην ΕΣΣΔ και κανείς δεν αφαίρεσε τη σειρά KV από την παραγωγή. Το πιο μαζικό τανκ παραγωγής του Τρίτου Ράιχ για το 1944 ήταν το Panther-2 και το T-34-85 της ΕΣΣΔ. Βαρύτερα μοντέλα παράγονταν σε σημαντικά - περίπου φορές, σε δέκα μικρότερες ποσότητες. Και οι Γερμανοί δεν ήθελαν να οδηγούν πολλά βάρη στους σοβιετικούς δρόμους και ο Στάλιν άρχισε να μην εμπιστεύεται τη σειρά KV και τα IS αποδείχτηκαν πολύ ωμά.
  Ωστόσο, το γερμανικό "Panther" -2 με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών διαμετρήματος 71 L, ξεπέρασε το T-34-85 σε δύναμη διάτρησης θωράκισης του όπλου, σε μετωπική θωράκιση και λίγο στο πλάι, και επίσης δεν το έκανε παραχωρούν σε οδηγικές επιδόσεις με κινητήρα 900 ίππων και βάρος στους 47 τόνους. Ακόμη και όταν το βάρος του γερμανικού τανκ αυξήθηκε στους 50,2 τόνους, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μοιραίο.
  Και το γερμανικό τζετ δεν είχε καθόλου άξιο αντίπαλο.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να μην τραβήξει το καουτσούκ και ξεκίνησε τον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1944. Ρίχνοντας στην ΕΣΣΔ τριακόσια πενήντα δικά τους και ξένα τμήματα, και εκατόν είκοσι τμήματα δορυφόρων. Στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ ήταν: Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Φινλανδία, Σουηδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Αργεντινή, Τουρκία.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν επίσης έναν τεράστιο αριθμό αλλοδαπών και φυλών στη Βέρμαχτ. Συνολικά, το Τρίτο Ράιχ, μόνο στο πρώτο κλιμάκιο, έριξε στη μάχη δωδεκάμισι εκατομμύρια στρατιώτες, εκ των οποίων το σαράντα τοις εκατό δεν ήταν Γερμανοί στην εθνικότητα. Οι δορυφόροι πρόσθεσαν άλλα τρία εκατομμύρια. Συνολικά, υπάρχουν σχεδόν δεκαέξι εκατομμύρια πεζοί στο πρώτο κλιμάκιο, περίπου τριάντα τρεις χιλιάδες τανκς, περισσότερα από πενήντα πέντε χιλιάδες αεροσκάφη, περίπου διακόσια πενήντα κανόνια και όλμοι.
  Η ΕΣΣΔ, μετά την κινητοποίηση, ανέπτυξε δεκατρία και μισό εκατομμύρια στρατιώτες, αλλά μέρος των δυνάμεων έπρεπε να κρατηθεί στην Άπω Ανατολή και στις εσωτερικές περιοχές. Στο πρώτο κλιμάκιο υπήρχαν οκτώ εκατομμύρια στρατιώτες, περίπου τριάντα χιλιάδες τανκς, σχεδόν σαράντα χιλιάδες αεροσκάφη και περίπου διακόσιες χιλιάδες πυροβόλα και όλμοι.
  Έτσι, στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ, υπάρχει διπλή υπεροχή στο πεζικό και πενταπλάσια υπεροχή στην κινητικότητα δύναμης, με καλύτερο πολυβόλο. Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ έχει πολλά πολυβόλα, σχεδόν ισοτιμία.
  Η διαφορά στις δεξαμενές δεν είναι μεγάλη, αλλά το ποσοστό των απαρχαιωμένων οχημάτων στην ΕΣΣΔ είναι υψηλότερο, όπως και οι δεξαμενές παλαιότερων εκδόσεων.
  Η γερμανική αεροπορία αεριωθουμένων δεν έχει αντίπαλο και τα αεροσκάφη με έλικα του Τρίτου Ράιχ είναι ταχύτερα και καλύτερα οπλισμένα. Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά οχήματα είναι ανώτερα σε οριζόντια ευελιξία.
  Στο πυροβολικό και στους όλμους, η ισορροπία δυνάμεων είναι πιο κοντά στην ισότητα. Και ποσότητα και ποιότητα.
  Είναι αλήθεια ότι ο στόλος του Τρίτου Ράιχ είναι ιδιαίτερα υποβρύχιος, πολλές φορές ισχυρότερος από τον σοβιετικό. Όπως συμβαίνει με την Ιαπωνία.
  Επιπλέον, οι Ναζί έχουν ήδη βαλλιστικούς πυραύλους κατηγορίας Α σε μαζική παραγωγή και οι πρώτες δισκέτες απογειώθηκαν.
  Γενικά, οι Ναζί θα είναι πιο δυνατοί και ο Στάλιν προετοίμασε αρκετά λογικά, αν και καθυστερημένα, την άμυνα. Αλλά δεν έχουν γίνει πολλά. Η Γραμμή του Στάλιν δεν αποκαταστάθηκε πλήρως και το πιο σημαντικό, τα στρατεύματα δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένα για να κρατήσουν τη γραμμή. Αν και απελπισμένα επανεκπαιδεύτηκαν.
  Η συνοριακή γραμμή του Μολότοφ, για τρία χρόνια αποδόσεων, γενικά ολοκληρώθηκε, αλλά βρισκόταν πολύ κοντά στα σύνορα, και δεν είχε αρκετό βάθος. Επιπλέον, ο Στάλιν διέταξε την κατασκευή ενός τρίτου κλιμακίου πίσω από τον Δνείπερο, αλλά αυτό ξεκίνησε μόνο μετά την παράδοση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Είναι αλήθεια ότι, εκτός από τα σοβιετικά στρατεύματα, μπορεί κανείς να υπολογίζει σε τμήματα του NKVD, ο αριθμός των οποίων έφτασε σε ένα εκατομμύριο στρατιώτες και την πολιτοφυλακή. Πρόκειται για περίπου τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο στις δυτικές πόλεις. Αν και, φυσικά, η μαχητική τους αποτελεσματικότητα είναι πολύ χειρότερη από αυτή των τακτικών μονάδων.
  Οι Γερμανοί, όπως και η πραγματική ιστορία, κατάφεραν το κύριο χτύπημα στο κέντρο, κόβοντας την προεξοχή του Bialystok και τη γροθιά του Lvov. Οι πρώτες κιόλας μέρες των μαχών έδειξαν ότι οι Γερμανοί, παρά τον μεγάλο αριθμό ξένων μονάδων, διεξήγαγαν την επίθεση λίγο πολύ ομαλά. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα συχνά χάνονται.
  Επιπλέον, η μαχητική ικανότητα των ουκρανικών μονάδων αποδείχθηκε αμφίβολη. Πολλοί λιποτάκτες και παραδομένοι τις πρώτες κιόλας μέρες του πολέμου.
  Δεν ήταν δυνατό να συγκρατηθεί ο εχθρός στις συνοριακές μάχες. Και τότε ο Στάλιν έκανε ένα λάθος, απαγορεύοντας την απόσυρση των μονάδων στην κύρια γραμμή και απαιτώντας να ισιώσει το μέτωπο. Το λάθος όμως διορθώθηκε, αλλά καθυστερημένα. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν το Μινσκ ήδη στις 28 Ιουνίου, έχοντας σπάσει τη γραμμή του Στάλιν στο κέντρο.
  Η σύγχυση μόνο εντάθηκε. Στις 30 Ιουνίου έγινε η αναμενόμενη είσοδος στον πόλεμο της Ιαπωνίας και των δορυφόρων της. Έτσι, προς το παρόν, έπρεπε να ξεχάσουμε τη μεταφορά στρατευμάτων από την Άπω Ανατολή.
  Η γερμανική ανακάλυψη στο κέντρο επεκτεινόταν. Υπήρχε ένα τεράστιο κενό που προσπάθησαν απεγνωσμένα να καλύψουν. Όμως οι Ναζί προχώρησαν και στις 16 Ιουλίου εισέβαλαν στο Σμολένσκ.
  Ρίχνοντας όλες τις διαθέσιμες εφεδρείες στη μάχη και βάζοντας τις πολιτοφυλακές υπό τα όπλα, ο Στάλιν και ο Ζούκοφ μπόρεσαν να σταματήσουν την προέλαση του Φριτς στο κέντρο. Όμως ο Χίτλερ έστρεψε τα στρατεύματά του προς το νότο. Οι Ναζί δημιούργησαν ένα τεράστιο καζάνι στο Κίεβο και κατέλαβαν σχεδόν όλη την Ουκρανία.
  Αποκλείστηκε το Λένινγκραντ, εισέβαλε στην Κριμαία. Η πορεία των εχθροπραξιών έμοιαζε πολύ με το 1941, σαν αδυσώπητο κάρμα. Αλλά και οι διαφορές ήταν αρκετά σημαντικές. Η ΕΣΣΔ το 1941 είχε κάποιες ελεύθερες εφεδρείες και τώρα όλα είχαν ήδη κινητοποιηθεί. Και όταν η επίθεση έγινε τον Οκτώβριο, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα για να κρατήσει την άμυνα.
  Στις αρχές Νοεμβρίου 1944, οι Ναζί περικύκλωσαν τη Μόσχα, αναγκάζοντας τον Στάλιν να καταφύγει στο Kuibyshev.
  Οι Ναζί, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, είχαν σημαντική αριθμητική υπεροχή. Είχαν αρκετά τμήματα για να παρακάμψουν τη Μόσχα από τον Βορρά και τον Νότο. Αλλά οι σοβιετικές μονάδες έχουν εξαπλωθεί πάρα πολύ σε διαφορετικά μέτωπα.
  Στην πραγματικότητα, το 1941, μετά από κινητοποιήσεις, ο Στάλιν κέρδισε ένα πλεονέκτημα έναντι της Βέρμαχτ στον αριθμό του προσωπικού και είχε τέσσερις φορές περισσότερα αεροσκάφη και τανκς από ό,τι είχε το Τρίτο Ράιχ από την αρχή του πολέμου. Και τους πρώτους πέντε μήνες του πολέμου, περισσότερος σοβιετικός εξοπλισμός παρήχθη στην πραγματική ιστορία.
  Αλλά τώρα οι Ναζί είναι όλα ατού, στο πλευρό τόσο της ποσότητας όσο και της ποιότητας των όπλων και του προσωπικού. Και ο Κόκκινος Στρατός έχει τις ίδιες πληγές όπως το 1941. Συμπεριλαμβανομένης της απροθυμίας των Ουκρανών, των Βαλτών και πολλών μικρών εθνών να πεθάνουν για το σοβιετικό σύστημα. Μαζική προδοσία και τρέξιμο σε θύματα καταστολής, αποστερηθέντες και άλλους προσβεβλημένους κάθε είδους. Συμπεριλαμβανομένων των ιδεολογικών εχθρών του σοβιετικού καθεστώτος.
  Και το γεγονός ότι οι Γερμανοί νίκησαν επίσης τη Δύση αυξάνει τον αριθμό των προδοτών.
  Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μόσχα είναι περικυκλωμένη και οι Γερμανοί έχουν καταλάβει το Donbass, το Voronezh και κινούνται προς το Στάλινγκραντ.
  Ο χειμώνας του 1944, δυστυχώς, δεν ήταν τόσο παγωμένος και χιονισμένος όσο το 1941. Ωστόσο, η Μόσχα άντεξε ηρωικά μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1944. Το Στάλινγκραντ έπεσε τον Ιανουάριο του 1945 και οι μάχες για αυτό δεν ήταν πολύ μακρές. Τον Φεβρουάριο και αρχές Μαρτίου, οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους κατέλαβαν πλήρως τον Καύκασο και τις πετρελαιοπηγές του Μπακού.
  Στη συνέχεια, η επίθεση πήγε κατά μήκος του Βόλγα. Στο Σαράτοφ, στον Κουϊμπίσεφ και πιο πέρα στο Όρενμπουργκ και το Καζάν.
  Ο Στάλιν κατέφυγε στο Σβερντλόφσκ. Το Καζάν έπεσε τον Μάιο. Το καλοκαίρι, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες συνέχισαν να κινούνται στα βάθη της Ρωσίας. Η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων έπεσε. Στις 5 Αυγούστου 1945 καταλήφθηκε το Σβερντλόφσκ. Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1945, ο Στάλιν συμφώνησε τελικά να παραδοθεί. Σε αντάλλαγμα για τη ζωή και την ελευθερία τους.
  Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Όμως η ειρήνη δεν κράτησε πολύ. Έχοντας δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, ο Χίτλερ πείστηκε για την εκπληκτική καταστροφική τους δύναμη.
  Τώρα φάνηκε ότι η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονταν ακόμη στο δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία από το Τρίτο Ράιχ. Και παρόλο που ο Φύρερ κατέκτησε περισσότερα εδάφη από τον Τζένγκις Χαν, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Ναπολέοντα, τον Αυτοκράτορα Τρώα και τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή μαζί, αποφάσισε να νικήσει και την Ιαπωνία.
  Ακριβώς τρία χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εκατό βαλλιστικοί, διηπειρωτικοί πύραυλοι με ισχυρά πυρηνικά φορτία κάλυψαν τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αμέσως.
  Και τότε άρχισε η επίθεση των χερσαίων μονάδων της Βέρμαχτ και του στόλου. Οι Γερμανοί κατέλαβαν σχετικά γρήγορα τις κτήσεις της Ιαπωνίας στην Ασία και η ίδια η μητρόπολη ισοπεδώθηκε με ατομικές βόμβες.
  Περισσότερο ή λιγότερο παρατεταμένη αντίσταση παρείχαν οι κτήσεις του Ειρηνικού της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αλλά τον Ιούνιο του 1949, όλα είχαν τελειώσει. Τώρα το μόνο που έμενε ήταν να νικήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, υπήρχε λόγος. Οι Αμερικανοί, σε αντίθεση με τη συμφωνία, παρόλα αυτά ανέπτυξαν πυρηνικά όπλα και πραγματοποίησαν τη μυστική τους δοκιμή.
  Ο Χίτλερ ξεκίνησε τον πόλεμο την 1η Ιανουαρίου 1950, ρίχνοντας τριακόσιους πυρηνικούς πυραύλους ταυτόχρονα το νέο έτος. Ένα καταστροφικό πυρηνικό χτύπημα κατέστρεψε εκατό μεγάλες αμερικανικές πόλεις και σκότωσε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Προστέθηκε ένα ακόμη από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του Αδόλφου Χίτλερ στη μεγαλύτερη λίστα με τις πιο απεχθή φρικαλεότητες. Μετά ήρθε η εισβολή στον Καναδά, και από το νότο μαζί με τις δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής. Οι Αμερικανοί ήταν αποδυναμωμένοι και σοκαρισμένοι, αλλά πολέμησαν απελπισμένα. Κατάλαβαν ότι η ήττα γι' αυτούς σήμαινε μόνο σκλαβιά και έναν αργό, επώδυνο θάνατο. Επομένως, ήταν ο πιο απελπισμένος από όλους τους πολέμους. Και κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, αναγκάζοντας το Τρίτο Ράιχ να ρίξει περίπου διακόσια περισσότερα πυρηνικά φορτία και να μετατρέψει πολλές εύφορες εκτάσεις σε ραδιενεργό έρημο. Ο στόχος όμως επιτεύχθηκε και ο τελευταίος εχθρός του Τρίτου Ράιχ ηττήθηκε. Και μετά από αυτό ξεκίνησε η διαδικασία της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης. Το γερμανικό μάρκο έγινε το μοναδικό παγκόσμιο νόμισμα. Ακόμη και τυπικά ανεξάρτητες χώρες περιορίστηκαν στο επίπεδο των αποικιών του Τρίτου Ράιχ, ενώ διατηρούσαν μόνο περιορισμένη τοπική αυτοδιοίκηση. Εβραίοι και Τσιγγάνοι τέθηκαν εκτός νόμου: αναζητήθηκαν και καταστράφηκαν. Τα SS πραγματοποίησαν τεράστιες εκκαθαρίσεις και οργίασαν. Ήρθε ένας πραγματικός εφιάλτης - η ώρα του δράκου. Ή, ακριβέστερα, μια εποχή. Ο Φύρερ έχτιζε μια πραγματική παγκόσμια ολοκληρωτική αυτοκρατορία με αξίωση για επέκταση του διαστήματος. Το 1959, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των εβδομήντα γενεθλίων του Φύρερ, πραγματοποιήθηκε μια επίσημη στέψη, ένα παγκόσμιο δημοψήφισμα - που νομιμοποίησε τον τίτλο του υπερ-αυτοκράτορα. Και όταν ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε το 1967, ο γιος του κληρονόμησε τον τίτλο και την εξουσία του. Μέχρι εκείνη την εποχή, ο πλανήτης Γη είχε ήδη δημιουργήσει οικισμούς στη Σελήνη και στον Άρη με την Αφροδίτη και προετοιμαζόταν ενεργά για επέκταση στους εξωτερικούς έναστρους κόσμους... Οι Ναζί ήθελαν μια παγκόσμια αυτοκρατορία - την κατασκευή του Αστρικού Ράιχ, προκειμένου να βυθίσει ολόκληρο το σύμπαν σε έναν εφιάλτη.
  
  
  ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
  Η Ελφαράγια είδε τον εαυτό της στη μάχη... Είναι πλέον πολεμίστρια και αρχηγός ενός όχι αδύναμου στρατού.
  Όμορφα κορίτσια: έχουν μόνο στήθη και μηρούς καλυμμένους με ελαφριές θωρακισμένες πλάκες. Και τα χέρια, τα πόδια και το στομάχι είναι γυμνά, μαυρισμένα.
  Και αυτά τα κορίτσια δέρνουν με γυμνά πόδια. Ήταν εκατό χιλιάδες από αυτούς. Και όλα τα κορίτσια, ούτε ένας άντρας! Και όλα όμορφα, λεπτεπίλεπτα, αθλητικά, μυώδη, μαυρισμένα, με μαργαριταρένια δόντια!
  Σαν Αμαζόνες... Παραταγμένες σε κοόρτες. Σπαθιά στο χέρι, τόξα πίσω. Δεν υπάρχουν ασπίδες - ο πολεμιστής πιστεύει ότι το σπαθί είναι πιο αληθινό από την ασπίδα.
  Και σημαίες κυματίζουν περήφανα πάνω από τα κορίτσια. Είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και θέλουν να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση!
  Αλλά από μακριά κινούνται ορδές από ορκ. Τριχωτές, άσχημες αρκούδες. Και περίπου εκατό φορές λιγότερα τρολ που υπηρετούν ως διοικητές τους.
  Και τώρα αυτή η ορδή κινείται προς τα κορίτσια.
  Η Ελφαράγια δίνει την εντολή:
  - Σουτ από τόξα, σε ψηλό τόξο!
  Το κορίτσι, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της, τραβάει τα κορδόνια. Και ρίξε θανατηφόρα βέλη.
  Την ίδια στιγμή, οι πολεμιστές ξεγυμνώνουν τα δόντια τους και βρυχώνται:
  Ας γίνουμε πρωταθλητές!
  Και πετούν στον εχθρό με ένα πυκνό σμήνος από βέλη. Τρυπούν τους αντιπάλους σαν σκαντζόχοιρος με βελόνες.
  Όρκς και τρολ πέφτουν, χτυπημένα με δολοφονικά και σκληρά.
  Και η Ελφαράγια λέει:
  - Για τα νέα σύνορα της αυτοκρατορίας!
  Οι πολεμιστές δρουν συγχρονισμένα. Τα μαυρισμένα σώματά τους, τόσο υπέροχα και λαμπερά. Και τα γυμνά πόδια αναβοσβήνουν μαυρισμένους αστραγάλους. Και τα δάχτυλα είναι ανθεκτικά στα κάτω άκρα. Και τα δώρα της καταστροφής πετούν στον εαυτό τους, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Ορκ και τρολ πέφτουν σπασμένα. Και έχουν στριμμένα πρόσωπα ζώων από τον πόνο.
  Οι πολεμιστές είναι απλά αξιοθαύμαστοι. Είναι λεπτές, μυώδης μέση και πόδια με ραγάδα. Πώς θα εκτοξευθούν χιλιάδες βέλη ταυτόχρονα.
  Και θα χτυπήσουν μια μάζα από ορκ. Και τραγουδήστε:
  - Για τη μεγάλη μας τιμή,
  Ας φάμε ληστές!
  Και πάλι πολλά βέλη, και θα το ελευθερώσουν. Και θα σκουπίσουν με πτώματα όλες τις προσεγγίσεις στους λόφους όπου βρίσκονται.
  Ναι, είναι καταπληκτικοί πολεμιστές. Στο οποίο ένα τέτοιο άγριο χαμόγελο, και το σώμα στρέφεται προς τη σωστή κατεύθυνση με την εξόντωση των αντιπάλων.
  Η ίδια η Ελφαράγια πυροβολεί ένα τόξο. Τραβάει το κορδόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά με μεγάλη ακρίβεια.
  Την ίδια στιγμή, το κορίτσι τραγουδά στον εαυτό της:
  - Η βία κρατά τον κόσμο,
  Το ηφαίστειο της οργής ξεσπά σε μεγάλο βαθμό!
  Υψηλότερη ένταση,
  Ξυπνά με πόνο και φόβο!
  Και πάλι το βέλος που εκτοξεύεται από το γυμνό πόδι του πολεμιστή πετάει. Και χτυπάει τρία ορκ ταυτόχρονα.
  Αυτά πνίγονται από τις βρύσες του αίματος. Και η Ελφαράγια πώς να τσιρίζει:
  - Δόξα στη μαγεία μου!
  Και πάλι θα ρίξει βέλος με το γυμνό του πόδι. Αυτό είναι ένα κορίτσι - της υψηλότερης κατηγορίας, έχει και σώμα και οτιδήποτε άλλο.
  Το πρώτο κύμα επιθέσεων από ορκ και τρολ βαλτώθηκε. Μόνο μια μάζα από πτώματα έμεινε. Τώρα όμως εμφανίζονται νέα αποσπάσματα γούνινων πλασμάτων.
  Η Ελφαράγια σουτάρει ξανά, και το κάνει με ακρίβεια, και ταυτόχρονα γρυλίζει:
  - Δόξα στον κόσμο μας!
  Και ο κεραυνός πετάγεται από το γυμνό της πόδι. Και η μάζα των ορκ πυρπολείται και σχίζεται σε κομμάτια.
  Ναι, είναι μια πριγκίπισσα πολεμίστρια. Μαζί της, κάθε άντρας θα αισθάνεται ασφαλής προστατευμένος.
  Και τα άλλα εκατό χιλιάδες κορίτσια δεν είναι χειρότερα. Και σουτάρουν πολύ καλά. Και το πιο σημαντικό, γρήγορα.
  Τα γυμνά, μυώδη πόδια τους έχουν χρόνο μόνο να τρεμοπαίζουν.
  Εδώ είναι ενωμένοι:
  - Δίνουμε ενεργό πάσο,
  Χτυπάμε τον εχθρό ακριβώς στο μάτι!
  Και πάλι κυκλοφορούν νέα δώρα θανάτου με ξυπόλητα. Αυτή είναι γενικά η εκτόξευση της πολεμικής ενέργειας.
  Ακόμα και η Ελφαράγια τραγούδησε:
  - Ορκ βρυχούνται - πένθιμα πρόσωπα,
  Ξέρετε, φίλοι, είμαι δολοφόνος!
  Θα τους σκοτώσω όλους, θα τους καταστρέψω όλους,
  Και θα σπάσω το τριχωτό πρόσωπο!
  Ναι, το κορίτσι είναι πραγματικά εξαιρετικά μαχητικό. Και όταν μια ορδή από ορκ έτρεχε πιο κοντά, τα χτυπούσε σαν πάλσαρ. Και αμέσως πενήντα πλάσματα σχίστηκαν σε μικρά κομμάτια με το κρέας.
  Η Ελφαράγια γρύλισε:
  - Για μεγάλες ιδέες για να καούν όλα τα πλάσματα!
  Τότε η πολεμίστρια πήρε και απελευθέρωσε κεραυνό από τον αφαλό της. Και μερικές δεκάδες ορκ αποδείχτηκαν σαν κριάρια τρυπημένα με σουβλάκι. Τηγανίστηκαν σχεδόν αμέσως.
  Και τα υπόλοιπα κορίτσια φώναξαν:
  - Για τους Αγίους Τόπους!
  Και θα το πάρω κι εγώ και θα ρίξουν θρόμβους ενέργειας από τα γυμνά τακούνια! Και διέλυσε πολλούς γούνινους μαχητές.
  Η Ελφαράγια, συνεχίζοντας να πυροβολεί, αυτή τη φορά τραβώντας το κορδόνι του τόξου με τα χέρια της, τσίριξε:
  - Για τα μαγικά μας!
  Και τίναξε επίσης έναν κεραυνό από τη γυμνή της φτέρνα... Και χτύπησε τόσο δυνατά που απανθρακώθηκαν εκατό ορκάκια και τρολ. Σαν blotter που πιάνονται σε φλογοβόλο.
  Η Ελφαράγια φώναξε:
  - Είμαι μεγάλη μάγισσα!
  Και πάλι πώς χτυπάει τον εχθρό. Και τα μάτια της άστραψαν. Και τα κορίτσια με το μεγάλο της πάθος ρίχνουν βέλη στα ορκ και τα τρολ.
  Οι σωροί μεγαλώνουν από πτώματα. Όλοι συσσωρεύονται και συσσωρεύονται. Και όλο και περισσότεροι νεκροί.
  Η Ελφαράγια το πήρε και παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Τι να κάνετε αν υπάρχει βασιλιάς στο κεφάλι σας;
  Τότε δημιουργήστε ένα παλάτι για αυτόν!
  Και πάλι, η πριγκίπισσα με το γυμνό της πόδι θα εξαπολύσει ένα δολοφονικό και θανατηφόρο δώρο αφανισμού.
  Αυτό το κορίτσι είναι απλώς η ενσάρκωση του θανάτου. Αλλά την ίδια στιγμή, τα λαμπερά μάτια της είναι τόσο ευγενικά.
  Και τα υπόλοιπα κορίτσια να εξολοθρεύουν πολλά ζωικά πλάσματα, ένα τέτοιο κύμα τσουνάμι που σαρώνει πάνω τους, είναι γενικά σούπερ. Και τόσο μανιωδώς βρέχει τον εχθρό με βέλη. Συχνά τρυπώντας δεξιά μέσα.
  Η Ελφαράγια φωνάζει:
  -Τέτοιες εποχές γεννήθηκα,
  Ότι με θυμάται η αγαπημένη μου χώρα!
  Και η πολεμίστρια στάθηκε στα χέρια της, έστριψε τα γυμνά της πόδια πάνω από το κεφάλι της και στριφογύρισε ένα τεράστιο, φλογερό κομμάτι. Και πώς θα ρίξει λίγη ενέργεια στους αντιπάλους.
  Και αμέσως χίλια ορκ έσκασαν. Και τα δέρματά τους πυρπολήθηκαν και απολεπίστηκαν αμέσως.
  Η Ελφαράγια φώναξε:
  "Είμαι πολεμιστής της G-class!"
  Και πώς γελάει.
  Τότε ο κεραυνός θα απελευθερωθεί από τη γλώσσα. Και κάψτε πολλούς εχθρούς.
  Τότε η κοπέλα-πριγκίπισσα βρυχήθηκε:
  - Για μένα όλος ο κόσμος!
  Και από τα πράσινα μάτια της ομορφιάς έπεσε κεραυνός... Και πώς χτύπησαν όλα αυτά τα αμέτρητα πλάσματα.
  Η Ελφαράγια μάλιστα τραγούδησε:
  - Δισεκατομμύρια τσακάλια, διάβολοι! Και το σύνθημά μου είναι απλό - σκοτώστε τους πάντες!
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα, η πριγκίπισσα κυκλοφόρησε ένα άλλο, πολύ δολοφονικό πάλσαρ.
  Και πώς θα σκίσει τους πάντες...
  Και άλλα κορίτσια δεν είναι κατώτερα από αυτήν. Όλοι συνθλίβουν και συνθλίβουν τους αντιπάλους με τα βέλη τους. Χρησιμοποιώντας, φυσικά, τα πολύ ευκίνητά τους, χωρίς περιττά πόδια παπουτσιών.
  Τα Ορκ είναι ξεκάθαρα λαχανιασμένη. Αλλά είναι τόσα πολλά. Και όλο και περισσότερα νέα συντάγματα πλασμάτων σέρνονται.
  Ωστόσο, τέτοια κορίτσια δεν μπορούν να ντροπιαστούν ή να ταρακουνηθούν. Αν πρόκειται να πολεμήσουν, τότε πολεμούν. Και δεν ξέρουν να φοβούνται. Ή μάλλον δεν θέλουν να μάθουν.
  Εδώ είναι τα ξυπόλυτα πόδια τους που εκτοξεύουν θανατηφόρα δώρα θανάτου. Που χώριζε τα μέτωπα των ορκ.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - είναι πραγματικά υπεράντρες με πολύ κοντές φούστες. Και τόσο ελκυστικό και όμορφο.
  Και εκατό χιλιάδες κορίτσια είναι μια κολοσσιαία δύναμη! Ενάντια που τίποτα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει!
  Η Ελφαράγια κελαηδούσε:
  - Δόξα στο φαινόμενο μας!
  Και από ένα γυμνό τακούνι κυκλοφόρησε ξανά ένα πάλσαρ καταστροφής. Και η μάζα των ορκ, έγιναν οι κάτοικοι της κόλασης.
  Και γιατί θα επιτρέπονταν σε τέτοιους δασύτριχους στον παράδεισο;
  Η Ελφαράγια βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα είμαι ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και πάλι, τα κορίτσια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους θα απελευθερώσουν ένα καυτό και θανατηφόρο πάλσαρ.
  Θα τους κάψει όλους και θα τους κάψει.
  Η Ελφαράγια τραγούδησε με χαρά:
  - Δεν είμαι ένα απλό κορίτσι,
  Και χρυσό στεφάνι!
  Και πάλι κεραυνός θα πετάξει έξω από τον αφαλό της ομορφιάς. Θα χτυπήσει τα γούνινα πλάσματα και θα τα απανθίσει σαν καμένα καυσόξυλα.
  Η Ελφαράγια βρυχάται:
  Θα σε κάψω, θα σε κάνω στάχτη!
  Και πάλι από τον αφαλό θα στείλει αστραπή...
  Και μια μάζα από ορκ τηγανισμένα σαν κοτολέτες σε τηγάνι.
  Το πήρε η Ελφαράγια και τραγούδησε με κέφι:
  - Ο Ορκ ζυγίζεται σε μια θηλιά,
  Ψήστε το στη φωτιά!
  Και τώρα κάτι πολύ σκληρό και θανατηφόρο θα πετάξει από τη γυμνή φτέρνα του κοριτσιού. Αυτό που δεν μπορεί να υπερασπιστεί.
  Για άλλη μια φορά, εκατό ορκ απανθρακώθηκαν ταυτόχρονα. Και έγινε στάχτη, και στάχτη με μαλλί.
  Και τα κορίτσια πώς να τσιρίζουν:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Και πάλι, τα γυμνά τακούνια τους ρίχνουν δώρα θανάτου με κολασμένη ταχύτητα. Αυτά είναι κορίτσια που δεν θα τα σταματήσουν οι καταιγίδες, οι καταιγίδες ή τα εμπόδια!
  Εδώ είναι οι Εξολοθρευτές!
  Οι πολεμιστές δεν επιτρέπουν στα ορκ να επιβάλλουν κλειστή μάχη και να κρατούν τον εχθρό σε απόσταση.
  Ωστόσο, τα γούνινα πλάσματα προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν πιο κοντά. Αλλά οι πολεμιστές δεν θα τους το δώσουν σίγουρα.
  Η Ελφαράγια είναι ξανά στην αγκαλιά της και με τα γυμνά της πόδια αναπαράγει τα οκτώ. Και εμφανίζεται ένα πύρινο σύννεφο. Και πέφτει σαν άγριο ρυάκι στα ορκ.
  Και μερικές χιλιάδες γούνινα πλάσματα πήραν αμέσως και κάηκαν.
  Η Ελφαράγια φώναξε:
  - Μαύρα πλάσματα που φωνάζουν σαν μύγες! Τι δεν μπορείς να κολλήσεις από την πείνα!
  Και τώρα η πολεμίστρια θα απελευθερώσει τρία βέλη ταυτόχρονα, τραβώντας το τόξο με το γυμνό της πόδι, και μια ντουζίνα ορκ θα σπάσουν!
  Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής. Και έχει μια τέτοια άγρια και ξέφρενη ενέργεια.
  Η Ελφαράγια το πήρε και τραγούδησε:
  -Τα κορίτσια είναι διαφορετικά
  Μόνο που δεν είναι μεταδοτικά!
  Αν πέσει,
  Αυτό δεν θα σωθεί στην κόλαση!
  Και ένα δολοφονικό πάλσαρ ορμάει από τη γυμνή φτέρνα του κοριτσιού. Και σκορπίζει δασύτριχες αρκούδες προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Ελφαράγια με άγριο ενθουσιασμό λέει:
  - Είμαι τέτοιας φυλής που θα σε σκοτώσω για όνομα του Θεού!
  Και πάλι, ο πολεμιστής θα απελευθερώσει βέλη που τρυπούν οποιαδήποτε πανοπλία και σκισμένο, δασύτριχο κρέας ορκ.
  Ο σύντροφός της, ένα πολύ όμορφο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά, φώναξε:
  - Για μια δυνατή φιλία!
  Και θα στείλει επίσης ένα κολασμένο πάλσαρ καταστροφής!
  Και η θανατηφόρα μάζα του εχθρού θα συντρίψει.
  Η Ελφαράγια τσίριξε:
  - Για τον δαιμονικό μου κόσμο!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι της πριγκίπισσας, καθώς αρχίζει, θα ξανασύρει τα κόκαλα σε άμμο. Ο πολεμιστής των τελετών δεν ξέρει.
  Η κοκκινομάλλα σύντροφος, πριγκίπισσα ντε Λα Βαλιέ, τσιρίζει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Η Ελφαράγια γουργούρισε ως απάντηση, προτού εξαπολύσει ένα άγριο μπουλόνι δολοφονικού πάλσαρ.
  - Και το παρελθόν θα βοηθήσει μόνο τις μελλοντικές μας νίκες!
  Και τώρα τα κορίτσια είναι όλα εκατό χιλιάδες, καθώς το παίρνουν και εκπέμπουν άγριους κεραυνούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και ο στρατός των ορκ θα πάρει και θα καεί. Ναι, είναι τρομακτικό να πέσεις κάτω από τη διανομή τέτοιων πολεμιστών.
  Και επίσης χαμογελούν και δείχνουν δόντια που αντανακλούν τις ακτίνες των αστεριών.
  Και τότε τα κορίτσια θα το πάρουν και θα το πατήσουν με τα γυμνά τακούνια τους, και ένα κύμα θα περάσει πάνω από τη γη και θα καλύψει έναν ολόκληρο στρατό από ορκ. Και θάψτε!
  Πολεμιστές από εκτυφλωτικά δόντια θα απελευθερώσουν ηλιαχτίδες και θα τυφλώσουν τις τάξεις των γούνινων στρατιωτών.
  Η Ελφαράγια τσίριξε:
  - Για την απόφαση και τη συμπεριφορά μου!
  Τα κορίτσια παλεύουν όλο και πιο σκληρά. Κι έτσι θα παίρνουν και θα ρίχνουν δίσκους με τα ξυπόλητα. Θα σαρώσουν και η μάζα των ορκ έχει υποχωρήσει.
  Η πριγκίπισσα βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα σας κόψω, θα σας κόψω, θα σας κόψω όλους σύντομα!
  Θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω!
  Και τώρα η πολεμίστρια με τη γυμνή φτέρνα της θα αντανακλά την ηλιαχτίδα και, σαν λέιζερ, στα ορκ.
  Και κόψτε μια ολόκληρη, δασύτριχη γραμμή. Και τα ορκ τσιρίζουν και κύλησαν αυτόν τον στρατό σε κόπρανα.
  Και πάλι τα ορκ βρίσκονται σε άγρια επίθεση, και τα κορίτσια τους πετούν αντικείμενα θανάτου με τα γυμνά τους πόδια.
  Και τα στήθη τρέμουν. Και έτσι κάθε σεντούκι είναι ένας ολόκληρος πύργος δεξαμενής!
  Και έτσι τα κορίτσια το πήραν και πέταξαν κεραυνούς από τον αφαλό τους. Και οι εκατό χιλιάδες κορίτσια κόπηκαν από ακτίνες λέιζερ με τον αφαλό τους.
  Και μέχρι και μισό εκατομμύριο ορκ τηγανίστηκαν ταυτόχρονα. Και μόνο ο χώρος μπορούσε να τα χωνέψει.
  Η Ελφαράγια φώναξε:
  - Σε έσκισα και σε έκαψα,
  Είμαι κορίτσι - απλά ο Σατανάς!
  Και πάλι από τον αφαλό θα βγει κεραυνός. Και χτυπάει θανάσιμα. Και μετά πώς πετούν τα βέλη. Και έγιναν όλοι μπαρ.
  Και τώρα τα ορκ είναι σαν μπαρ γεμάτα τρύπες.
  Και τα κορίτσια χτυπούν το μπούστο τους με μαγεία και κόβουν πολλά βρωμερά ορκ. Και έπεσαν νοκ άουτ.
  Η Ελφαράγια τραγούδησε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Είσαι ένα τέτοιο κορίτσι - απλά μια πριγκίπισσα!
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Θα σε σκίσω και δεν έχεις έλεος!
  Και έτσι κουνάει το μπούστο του. Και πάλι η απελευθέρωση, φέρνει πραγματικό θάνατο.
  Τα ορκ προσπαθούν να ρίξουν κυριολεκτικά τις εχθρικές θέσεις με πτώματα. Και συνεχίζουν και συνεχίζουν και συνεχίζουν. Εδώ μεγαλώνουν νέα βουνά νεκρών. Όμως τα ορκ δεν τα παρατάνε.
  Προχωρούν και συνεχίζουν. Και πεθαίνουν χωρίς έλεος. Αλλά οι πολεμιστές έριξαν τα ορκ σαν χαλάζι από βέλη. Και οι πολεμιστές δεν μπορούν να σταματήσουν αυτό το απόβρασμα. Αλλά ένα δασύτριχο κύμα ορμάει στον εαυτό του. Κι αυτή η κυνηγετική θάλασσα κινείται.
  Κορίτσια σε άγριο ενθουσιασμό. Και λυγίζουν τους μυς τους. Και τα ορκ κινούνται μόνα τους, σαν να έχει φύγει άλλο ένα κύμα τσουνάμι. Αυτό όμως δεν ενοχλεί κανέναν.
  Η Ελφαράγια μάλιστα τραγούδησε, πριν από αυτό τράβηξε τη χορδή με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της σε πέντε τόξα ταυτόχρονα και έριξε μαγικά βέλη:
  - Απευθείας με γυμνά χέρια,
  Αντιμετώπισα το τσουνάμι...
  Είμαι οποιοδήποτε ένατο κύμα,
  Ο εραστής μου έσκισε!
  Ο πολεμιστής μάλιστα πηδά επάνω, και αμέσως απελευθερώνει μια έκκριση από τον αφαλό. Και συντρίβει τον εχθρό.
  Και βρυχάται:
  - Ο στρατός μου είναι δυνατός,
  Κατακτά τον κόσμο!
  Η Ελφαράγια διαλύθηκε εντελώς. Αυτά και άλλα κορίτσια είναι, φυσικά, μια λαμπρή τάξη πολεμιστών. Που δεν θα δώσει σε κανέναν το παραμικρό έλεος.
  Είναι απλώς άγρια ζώα. Ή ίσως ακόμη και κάτι σαν ορκ! Μόνο όμορφο, όχι άσχημο.
  Elfaraya πώς να απελευθερώσει τον κεραυνό από το στόμα του. Και κάψτε εκατό ορκ και τραγουδήστε:
  - Για τη γλυκιά μου ψυχή!
  Και κλείστε το μάτι στον εχθρό!
  Μετά από αυτό, τα γυμνά της δάχτυλα θα ρίξουν πάλσαρ. Και θα σκίσουν ολόκληρο το πακέτο σε μικρά, σκισμένα μέρη.
  Τότε η Ελφαράγια θα τρίξει:
  - Ο φόνος είναι η πίστη μου!
  Ο κοκκινομάλλης σύντροφός της θα γαυγίσει:
  - Και το δικό μου, και στην πλατεία!
  Η Ελφαράγια εξαπέλυσε έναν καταρράκτη καταστροφών και φώναξε:
  - Και το δικό μου είναι γενικά σε κύβο!
  Και οι δύο πολεμιστές πατάνε ξυπόλητα τα πόδια τους. Ένα νέο κύμα μαγείας έχει ανέβει.
  Και τώρα από τα ορκ πάλι, πατατάκια και σκισμένο κρέας μύγες. Και στη συνέχεια τηγανίζονται σε ένα τηγάνι.
  ψέλλισε η Ελφαράγια.
  - Σημείωσε νέα ρεκόρ!
  Η κοκκινομάλλα σύντροφος επιβεβαίωσε με βρυχηθμό, πυροδοτώντας πύρινα πάλσαρ με τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Να μεγαλώσει η γη!
  Η Ελφαράγια χτύπησε τα ορκ και τσίριξε:
  - Δύο φορές, τρεις φορές υψηλότερα από τον κανόνα!
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια έδωσε μια φούσκα μαγικής ενέργειας με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε με ενθουσιασμό:
  - Για να ανθίσει η χώρα μου!
  Έτσι τα κορίτσια χώρισαν, και μάλιστα πολύ διεξοδικά. Και συντρίβουν αυτόν τον στρατό από δασύτριχα πλάσματα με μεγάλα αποκτήματα για τον εαυτό τους.
  Η Ελφαράγια πέταξε πάλι ένα μαγικό λέιζερ από τον αφαλό της και φώναξε, αστραφτερά μάτια:
  - Έχω μια κόμπρα και μια γκιούρζα σε ένα μπουκάλι!
  Και πώς θα απελευθερώσει μια νέα δέσμη αυτού που καίει ζωντανά τα ορκ στον εχθρό.
  Ο κοκκινομάλλης σύντροφος της πριγκίπισσας, που ξαφνικά δήλωσε:
  - Τώρα με λένε ντε Λαβαλιέ!
  Η Elfaraya επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Ντε Λαβαλιέ, λοιπόν ντε Λαβαλιέ! Ακόμα πιο όμορφο λοιπόν!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τσίριξε:
  - Είμαι ένας ιππότης του φωτός στα γόνατα των αγρίων,
  Θα σκουπίσω αυτά τα ορκ από προσώπου γης!
  Και πώς θα κουνήσει τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της κατά μήκος τους... Και τα υπόλοιπα κορίτσια, ολόκληρος ο στρατός των εκατό χιλιάδων στρατιωτών, θα το πάρουν, θα ανοίξουν το στόμα τους και θα τους ρίξουν φωτιά.
  Και πάλι ένας καταρράκτης από φλόγες θα πέσει πάνω στα ορκ, που θα καούν χωρίς κανένα δισταγμό και δεν θα δίνουν ευκαιρία.
  Αμέσως τρία εκατομμύρια δασύτριχα πλάσματα πήραν φωτιά αμέσως. Ήταν σαν να τους είχαν βυθίσει ναπάλμ. Ή ακόμα και φώσφορος μαζί με θείο. Και όλα φούντωσαν σαν ένα δισεκατομμύριο σπίρτα ταυτόχρονα.
  Και πώς θα ανάψει αυτή η μάζα. Και πόσα ουρλιαχτά και κραυγές και κατάρες από όλα αυτά ταυτόχρονα.
  Η Ελφαράγια γάβγισε:
  - Μην έχετε έλεος στα Ορκ
  Σκοτώστε τα καθάρματα...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς -
  Σκίστε σαν κατσαρίδες!
  Και θα πάρει τα γυμνά του δάχτυλα και θα απελευθερώσει κεραυνό. Και παρακαλώ ένα πολύ μεγάλο τρολ. Θα πάρει και θα απογειωθεί. Φανταστείτε ότι ένας δεινόσαυρος ανατινάχθηκε.
  Ο κοκκινομάλλης σύντροφος τσίριξε:
  - Αυτός είναι ένας καλικάντζαρος!
  Η Ελφαράγια σε απάντηση, με τη γυμνή φτέρνα της να δίνει μια φούσκα μαγόπλασμα, φώναξε:
  - Έχουμε απάντηση στους καλικάντζαρους!
  Ο φλογερός πολεμιστής φώναξε:
  - Και θα του γίνει φέρετρο, και χαιρετίσματα σε στεφάνι!
  Η Ελφαράγια σημείωσε:
  - Ένα στεφάνι μπορεί να είναι και επικήδειο και δάφνινο! Μην ενθουσιάζεστε λοιπόν πολύ!
  Η κοκκινομάλλα πριγκίπισσα βρυχήθηκε, έριξε επίσης κεραυνό από τον αφαλό της, γκρεμίζοντας τα λίγα ορκ που επέζησαν:
  - Τους ετοιμάσαμε κάτι πιο βαρύ από ένα στεφάνι!
  Και τώρα οι πολεμιστές, και οι εκατό χιλιάδες κορίτσια, θα το πάρουν και, με εντολή του Ελφαράι, θα πηδήξουν και θα στρίψουν τα γυμνά, μυώδη πόδια τους στον αέρα. Ως αποτέλεσμα, θα σηκωθεί μια καταιγίδα και μια πραγματική μαγική καταιγίδα. Και ένα κύμα κολοσσιαίας δύναμης θα πάει, και ένα εκατομμυριοστό φρεάτιο ενός μαγικού τσουνάμι.
  Ως αποτέλεσμα, τα τελευταία ορκ καταστρέφονται και ισοπεδώνονται εντελώς.
  Τηγανίστηκαν και έγιναν κοτολέτες.
  Ο Elfaraya λέει με πάθος:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας στις καρδιές, τραγουδάμε,
  Θα κάνουμε τα πάντα στο σύμπαν ευτυχισμένα...
  Ας πάρουμε τον θρυλικό Μωάμεθ,
  Ο ουρανός και η γη έχουν μεγάλη δύναμη!
  
  ΞΩΤΙΚΟ ΠΙΛΟΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΑΣΚΑ
  Σε ένα από τα εναλλακτικά σύμπαντα, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έφτασε ένα ξωτικό. Μπήκε στην ιαπωνική Πολεμική Αεροπορία και ως αποτέλεσμα έγινε ο νούμερο ένα άσος εκεί. Εξάλλου, τα ξωτικά είναι πολύ ικανά, γρήγορα, εύστροφα, δυνατά. Έχουν μια αντίδραση, και όλα τα αντανακλαστικά, πολύ καλύτερα από τους ανθρώπους, συν ένα μαγικό όραμα της μάχης. Όταν ένα ξωτικό δει τι θα κάνει ο εχθρός.
  Με λίγα λόγια, το ξωτικό, που πήρε το παρατσούκλι Κόναν, κατέρριψε αεροπλάνα με τόση ευκολία σαν να έσπαγε σπόρους.
  Και εξαιτίας του, η Ιαπωνία κέρδισε τη ναυμαχία του Midway. Μια μεγάλη νίκη είχε αντίκτυπο σε όλη την πορεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πρώτον, οι Ιάπωνες πήραν τελικά την πρωτοβουλία στον Ειρηνικό. Και ο στόλος τους μπόρεσε να καταλάβει το Αρχιπέλαγος της Χαβάης, έχοντας λάβει πολύ ισχυρή θέση, έχοντας ολοκληρώσει την κατασκευή της αμυντικής περιμέτρου στις θάλασσες.
  Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είχε αποφασιστική σημασία αν, μετά από αυτές τις νίκες, οι σαμουράι δεν είχαν αποφασίσει να ανοίξουν ένα δεύτερο μέτωπο κατά της ΕΣΣΔ.
  Ακολούθησε αιφνιδιαστική επίθεση στην Άπω Ανατολή. Και τα στρατεύματα της Αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ήλιου επιτέθηκαν επίσης στο Βλαδιβοστόκ. Παρά το γεγονός ότι η απειλή επίθεσης από τη μιλιταριστική Ιαπωνία μετά τον θρίαμβο του Midway έγινε αρκετά πραγματική, με τη βοήθεια δωροδοκίας και προδοσίας, οι πράκτορες του Mikado έπεισαν τη διοίκηση του Βλαδιβοστόκ να μην φέρει τα στρατεύματα σε πλήρη ετοιμότητα μάχης. Και ως αποτέλεσμα, έχει ήδη φερθεί το ξίφος του Δαμόκλειου, και γλεντάνε στο εστιατόριο. Ο ταγματάρχης Σταλινγκράντοβα άρπαξε τον νεαρό αξιωματικό από τα μαλλιά, ήταν ένα κεφάλι ψηλότερη από αυτόν και σαφώς πιο δυνατή:
  - Τι βαρετός και μεθυσμένος! Γιατί έχεις τόσο διαλυμένη ομάδα! Αυτός ο τύπος μοιάζει περισσότερο με καμπίνα παρά με αξιωματικό. Ίσως για αρχή να το φυσήξετε καλά για να βγει όλος ο λυκίσκος.
  Ο συνταγματάρχης Παλάτσεφ ντρεπόταν:
  - Αυτή είναι η Σάσα Σοκόλοφσκι. Στάλθηκε σε μαθήματα απευθείας από τη Σχολή Σουβόροφ, σύμφωνα με ένα συντομευμένο πρόγραμμα. Είναι ακόμα αρκετά αγόρι, σε δύο μήνες τα γενέθλιά του είναι δεκαπέντε χρονών.
  Η Σταλινγκράντοβα μόρφασε δυσάρεστα:
  - Ουάου! Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών και ήδη αξιωματικός! Αυτό κάνει ο πόλεμος! Και δεν ήξερα ότι τα γάλατα λάμβαναν ήδη πλήρεις τίτλους.
  Ο Πάλτσεφ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Στον πόλεμο τα παιδιά μεγαλώνουν νωρίς! Επιπλέον, του συνέβη μια ιστορία, όπως έγραψε την καλύτερη ιστορία για την υπεράσπιση της Μόσχας, και ο Ζούκοφ το σημείωσε και τον συμβούλεψε να μεταφέρει το αγόρι από δόκιμους σε αξιωματικούς.
  Η Stalingradova έγινε πιο ευγενική με αυτά τα λόγια:
  - Πρόστιμο! Ότι δεν είναι ηλίθιος. - Απείλησε σαν δασκάλα με το δάχτυλό της. - Γενικά, όχι κακό, αλλά όχι άλλο ποτό! Το μυρίζω, και η μύτη μου είναι σαν σκύλος, αμέσως κάτω από το δικαστήριο! - Μια δυνατή γυναίκα, ώριμη, αλλά όχι χαμένη αθλητική αρμονία και φρεσκάδα, χτύπησε το δάχτυλό της στον συνταγματάρχη. "Στην πραγματικότητα, θα πληρώσετε για αυτό. Ήδη μεσήλικας, αλλά συμπεριφέρεται.
  Ο Παλάτσεφ έβηξε θυμωμένος:
  "Στην πραγματικότητα, είμαι τριάντα τριών, αλλά έχω ήδη πληγωθεί επτά φορές, οπότε φαίνομαι γέρος...
  Η Σταλινγκράντοβα ήθελε να πει κάτι ως απάντηση, όταν ξαφνικά ένας τερατώδης βρυχηθμός έσπασε τη σιωπή πριν από την αυγή. Ήταν σαν να έπεφταν βαριές πέτρες από τον ουρανό, το τζάμι του παραθύρου έσκασε αμέσως. Θραύσματα χαλαζιού χτυπούσαν πάνω στο τραπέζι και έπεσαν στα χέρια και στα πρόσωπα μεθυσμένων αξιωματικών. Η Σταλινγκράντοβα φώναξε σαν διοικητής:
  - Όλοι έξω αμέσως.
  Ο Πάλτσεφ φώναξε σε απάντηση, τόσο που κόντεψε να σκίσει τις φωνητικές του χορδές:
  - Αυτά είναι κοχύλια δώδεκα και δεκαοκτώ ιντσών! Τα ιαπωνικά θωρηκτά της μεγαλύτερης χωρητικότητας φαίνεται να είναι στο κυνήγι, που σημαίνει.
  Η Σταλινγκράντοβα, εκνευρισμένη, χτύπησε στον τοίχο με την μπότα της. Από ένα σακί με μια σοφή, παρεμπιπτόντως, μπότα τρόπαιο, το πλακάκι έσπασε:
  - Ξεκινήσαμε, αλλά όχι όπως είχαμε σχεδιάσει! Καθόλου! Ανάθεμα, πρέπει να πάρετε αμέσως τη μοίρα στη θάλασσα και να βυθίσετε τον στόλο της χώρας των στενόμυαλων πολεμιστών.
  Πέφτοντας στα τέσσερα, ο πρώτος λοχαγός (αλλιώς συνταγματάρχης) μουρμούρισε:
  - Υπάρχουν όπλα μόνο στο αντιτορπιλικό μου και σε μερικές μικρές γούρνες. Δεν έχουμε καν απάντηση.
  Η Σταλινγκράντοβα έδειξε μια βαριά γροθιά:
  - Λοιπόν, εσείς και τα γαϊδούρια! Η γυναίκα πολεμίστρια με τα μπλε μαλλιά σαν τσουνάμι που μαίνεται βρυχήθηκε. -Μα πρέπει να έχεις παράκτιο πυροβολικό! Άλλωστε δεν στάλθηκαν όλοι στο δυτικό μέτωπο, όπως και η αεροπορία. Άλλωστε το ότι η Ιαπωνία μπορεί να μπει στον πόλεμο ανά πάσα στιγμή συζητιέται εδώ και χρόνια.
  Ήθελε να πει, ήδη αρκετά τραυματισμένος ο Παλάτσεφ, αλλά και πάλι βρόντηξε, θραύσματα έπεσαν κάτω. Η σειρήνα φώναξε, προειδοποιώντας για την άφιξη του αεροσκάφους. Με μεγάλη δυσκολία, ο συνταγματάρχης των ναυτικών δυνάμεων σηκώθηκε και φώναξε, εμποδίζοντας το βουητό της Σταλινγκράντοβα:
  - Διαθέτουμε αεροπορία και μπαταρίες ακτοπλοΐας, ακόμα κι αν όχι σε πλήρες σετ, είναι διαθέσιμες. Ας απαντήσουμε!
  Η πιλότος γρύλισε καθώς έτρεχε στους δρόμους:
  - Απλώς θα έτρεχα στον μαχητή μου και θα φυτέψω αυτούς τους πολεμιστές σαμουράι, δεν θα μου φανεί αρκετό. Θα συνεχίσουν να πληρώνουν για την Τσουσίμα και τη Μιντουέν.
  Ο Sashka Sokolovsky, σε ένα όνειρο που ήταν ήδη αξιωματικός, και όχι σκλάβος, που του έκοψαν το μισό αυτί, συμφώνησε:
  - Ναι, θα πληρώσουν! Ναι, έστω και με ποσοστό!
  Ακούστηκαν εκρήξεις και αργοπορημένο κελάηδισμα αντιαεροπορικών πυροβόλων. Γενικά, το μεγαλύτερο μέρος της αεράμυνας του Βλαδιβοστόκ αφαιρέθηκε το σαράντα πρώτο έτος, για να ενισχυθεί η άμυνα της Μόσχας, έτσι τα πολλαπλά σημεία της αποικίας κουνουπιών της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου δεν φαινόταν να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιο "θόρυβο". Τα ιαπωνικά βομβαρδιστικά κατάδυσης έριξαν ανοιξιάτικα "δώρα" με ένα διαπεραστικό ουρλιαχτό. Το πλήγμα έγινε τόσο στην πόλη όσο και στον στόλο. Τα ιαπωνικά αεροπλάνα δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά ευκίνητα, αλλά τα θωρηκτά, αντίθετα, είναι γερά. Εδώ, το μεγαλύτερο από αυτά είναι ακόμη και στενό στον ωκεανό, το μήκος είναι τριακόσια μέτρα και τα όπλα είναι 460 χιλιοστά. Μέχρι στιγμής, οι Αμερικανοί δεν έχουν καταφέρει να βυθίσουν καμία από αυτές τις ομορφιές και οι επιζώντες, μαζί με τα καταδρομικά, κατέστρεφαν την ακτή. Έμοιαζε έντονα με την κακή επίθεση της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου στις 27 Ιανουαρίου 1904. Μόνο που τότε δεν υπήρχε αεροπορία.
  Ο Πάλτσεφ ένιωσε ότι ασφυκτιά από το τρέξιμο. Δεν είναι υπεράνθρωπος, αλλά ένας απλός άνθρωπος με άρρωστους πνεύμονες, πιασμένος σε δύσκολη κατάσταση. Αλλά η Victoria Stalingradova δεν τον προσπέρασε πολύ. Αναρωτιέμαι πόσο χρονών είναι, δεν φαίνεται σχεδόν πάνω από τριάντα, το στήθος της είναι μεγάλο και οι ώμοι της φαρδιοί σαν αντρικού.
  Η Σταλινγκράντοβα γύρισε ξαφνικά και κούνησε το χέρι της:
  - Μην τρέχεις γέροντα, ακολούθησέ με! - Φώναξε με τέτοια δύναμη που το ηχητικό κύμα μόλις χτύπησε στα αυτιά της. - Βγάλτε το αντιτορπιλικό στη θάλασσα το συντομότερο δυνατό.
  Εκρήξεις χτύπησαν εκεί κοντά, έπεσαν συντρίμμια, ένα από αυτά έπεσε κατευθείαν στη Σταλινγκράντοβα και το έπιασε μηχανικά με τα χέρια της. Το κορίτσι εξολοθρευτής ένιωθε σαν τερματοφύλακας που κέρδισε με επιτυχία ένα πέναλτι, το θραύσμα ήταν στρογγυλό, ζεστό και έμοιαζε με μπάλα. Η Βικτόρια ένιωσε ξαφνικά κάτι υγρό να κυλάει στα χέρια της. Η κοπέλα κοίταξε το θραύσμα και μετά ακόμη και ο σιδερένιος πολεμιστής της, σκληραγωγημένος από τρία χρόνια πολέμου (Μαζί με τους Ισπανούς και τους εμφύλιους, θα υπάρξουν κι άλλα) ναυτία έφτασε στο λαιμό της. Στα χέρια της είχε το κεφάλι ενός μωρού. Φτωχό κορίτσι (αυτό φαίνεται από τις κοντές κοτσιδάκια, με τα μάτια έξω. Η Σταλινγκράντοβα έβαλε προσεκτικά το κεφάλι της στη ραγισμένη άσφαλτο και σταυρώθηκε:
  - Δεν πρόλαβες να αμαρτήσεις, να μην ζήσεις! Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγαλύτερος αμαρτωλός από τον Θεό, επομένως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αδιαφορία για τα βάσανα των παιδιών.
  Και πάλι, ένας βρυχηθμός και θραύσματα, ένα χτύπησε το κορίτσι στην μπότα, ξύνοντας το δέρμα. Η Stalingradova ήθελε ήδη να γυρίσει και να ορμήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στον διάδρομο, όπου το MIG της περίμενε υπομονετικά την επιθετική οικοδέσποινα, αλλά ...
  Το βλέμμα του πολεμιστή, κοφτερό σαν λεπίδα στιλέτου, διέκρινε μια αφόρητη γκριμάτσα πόνου στο πρόσωπο του λοχαγού της πρώτης βαθμίδας Βλαντιμίροβιτς, όταν το πάνω μέρος του κομμένου σώματος του πέταξε πάνω από το κύμα έκρηξης. Η ίδια η κοπέλα μόλις απέφυγε το θραύσμα. Αν και τι κορίτσι είναι, πήρε τα όπλα για πρώτη φορά στη Ρωσο-Ιαπωνική εποχή του Νικολάου Β'. Ήδη κάποτε, με κάποιο τρόπο έπιασε το μάγουλό της, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διεθνούς μάχης στην Ισπανία. Ως αποτέλεσμα, έμεινε μια βαθιά ουλή, η οποία, για πολύ καιρό, της χάλασε την εμφάνισή της. Συν τη σύλληψη και την αποστολή του συνταγματάρχη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Είναι αλήθεια ότι στη Σιβηρία, σε μια τοποθεσία υλοτόμησης, της παρουσιάστηκε ένας πολύ δυνατός μάγος, ο οποίος, με τη βοήθεια αλοιφών και την επίκληση πνευμάτων, κατάφερε να θεραπεύσει, σαν να μην ήταν ποτέ, αυτή την πληγή και πολλά άλλα. Ουλές που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια μαχών με τους Ιάπωνες, τους Γερμανούς, τους Λευκούς Τσέχους, τα στρατεύματα των Κολτσάκ, Ντενίκιν, Βράνγκελ. Και της δίδαξε πολλά, οπότε η Stalingradova, φαίνεται, ανήκε στο επιλεγμένο είδος ανθρώπων.
  Πήρε την ευκαιρία να φύγει πριν από το χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας γυναικεία γούρια, έτσι τέθηκε υπό αμνηστία, παρά το δύσκολο άρθρο. Το θέμα, φυσικά, δεν είναι τόσο να πείσεις τον άντρα, αλλά να εξασφαλίσεις ότι ο διοργανωτής του πάρτι δεν το μάθει αυτό. Και υπάρχουν τόσοι απατεώνες κάθε λωρίδας, που τους οδηγεί ένας τσαμπουκάς, πάνω σε ένα τσιφλίκι και έναν τσαμπουκά. Επομένως, δεν θα επιταχύνετε πραγματικά εάν η καριέρα σας είναι αγαπητή για εσάς.
  Αυτό σημαίνει ότι η Ιαπωνία έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο πεζικό, στην αεροπορία, ακόμη και στα τανκς. Λοιπόν, στα τανκς, από την πλευρά μας αντισταθμίζεται από ποιοτική υπεροχή, και τα υπόλοιπα είναι πολύ χειρότερα. Αν και αν πάρεις φορητά όπλα, η Ιαπωνία υστερεί επίσης στον αριθμό των πολυβόλων, κυρίως έχει όπλα. Ωστόσο, τα τμήματα της Άπω Ανατολής είναι ελάχιστα εξοπλισμένα με υποπολυβόλα. Δεν υπάρχουν αρκετά μηχανήματα για όλους. Έτσι ... Από την άποψη της ποιότητας, δεν υπάρχει υπεροχή στο πεζικό, μάλλον, ακόμη χειρότερα, όλοι οι καλύτεροι αξιωματικοί μεταφέρονται στο σοβιετικό μέτωπο, εδώ τα χειρότερα στρατεύματα, κατά κανόνα, δεν πυροβολούνται, έχοντας ένα ελάχιστο της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος ξεκινά, σε μια εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση για την ΕΣΣΔ. Και κάμποσες νεοσύστατες εφεδρείες θα πεταχτούν προς τα ανατολικά...
  Η Σταλινγκράντοβα μπήκε ξαφνικά στη φωτιά. Το βομβαρδισμένο νοσοκομείο της πόλης πήρε φωτιά. Η εικόνα είναι πραγματικά αποκαλυπτική και γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι καίγονται ζωντανοί. Εδώ το μωρό έπεσε ακριβώς στη φωτιά, και τριγύρω ακούστηκε ένας τρομερός βρυχηθμός και μουγκρητά.
  Η Σταλινγκράντοβα ένιωσε τις σάλπιγγες των αρχαγγέλων στο κεφάλι της και ρίχτηκε στις φλόγες. Γλώσσες φωτιάς έγλειψαν τα γυμνά χέρια και το ανοιχτό πρόσωπο του κοριτσιού, αλλά ο πιλότος κινήθηκε τόσο γρήγορα που κατάφερε να αρπάξει το παιδί, βγάζοντάς το από την αγκαλιά της καταστροφής.
  Το κορίτσι πήδηξε έξω, νιώθοντας μόνο μια ελαφριά φαγούρα στο δέρμα της, έριξε μια ματιά στο μωρό. Αλίμονο, ήταν πολύ αργά, το αγόρι πνίγηκε, τραβώντας φλόγες στους πνεύμονές του, εγκαύματα στο στρογγυλό του πρόσωπο. Τέτοιες σκισμένες φουσκάλες στο δέρμα είναι πιο απαλές από τα μπουμπούκια της μαργαρίτας. Η Σταλινγκράντοβα φώναξε:
  - Εδώ είναι ανθρώπινο χάος!
  Χτύπησε με την μπότα της ένα σωρό σκουπίδια και μετά έσπευσε να βοηθήσει ποιος άλλος μπορούσε να σωθεί. Ήταν σαν μια κόμπρα που χόρευε ανάμεσα σε καυστήρες υγραερίου, το κορίτσι τσαλάκωσε πολύ περίεργα και χόρευε. Κάηκε, οι μπότες της έλιωσαν, ο χιτώνας της απανθρακώθηκε, αλλά συνέχισε να παλεύει με πείσμα για κάθε δάκρυ ενός παιδιού, για κάθε χτύπο μιας μικρής καρδιάς, για κάθε εύθραυστη ζωή, αλλά τόσο απαραίτητη για τη χώρα! Οι μπότες διαλύθηκαν και τώρα η κοπέλα χόρευε μέσα στις ανεμοστρόβιλες της φλόγας, με τα γυμνά, γοητευτικά της πόδια. Ήταν μάρτυρας, αλλά όχι απλώς μια μοναχή που βασανιζόταν με νηστείες και μαστίγιο, που δεν ωφελεί ούτε τον Θεό ούτε τους ανθρώπους, μάρτυρας-μαχήτρια που σώζει συγκεκριμένες ζωές. Τα πόδια της κοπέλας πολεμίστριας ήταν καλυμμένα με ένα στρώμα από μικρές φουσκάλες, αλλά κινούνταν ακόμα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον πόνο.
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας, έβγαλε μεγάλες μπότες από την τσάντα του, της φώναξε:
  - Πάρτε τα, βάλτε τα γρήγορα! Εσύ, χορεύοντας στη φλόγα, θα γίνεις ανάπηρος.
  Ένας πολεμιστής με τον βαθμό του ταγματάρχη απάντησε αμέσως:
  - Είναι καλύτερα να γίνεις ανάπηρος σωματικά παρά να είσαι φρικιό ηθικά! Ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον εαυτό σου, τα πάντα για το μέτωπο, τα πάντα για τη νίκη!
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας απάντησε:
  - Αυτός είναι ένας πραγματικός Σοβιετικός άνθρωπος!
  Η Σταλινγκράντοβα, ποδοπατώντας τη φλόγα, καταράστηκε:
  - Και τι στέκεσαι, σώσε κόσμο!
  Ο καπετάνιος αναστέναξε.
  - Έχω προσθετικά, αντί για πόδια!
  Η Σταλινγκράντοβα, βγάζοντας ένα άλλο κορίτσι με μισοκαμμένο πρόσωπο και αναίσθητο, φώναξε με μανία:
  Πόσο σκληρός είναι ο Θεός!
  Ο καπετάνιος ανασήκωσε τους ώμους του.
  Δεν φταίει ο Θεός, αλλά οι άνθρωποι!
  Η Stalingradova αντιτάχθηκε πολύ εύλογα και με αυτοπεποίθηση:
  - Αυτό είναι το ίδιο με το να λες - δεν φταίνε οι γονείς, αλλά τα παιδιά!
  Ο καπετάνιος ήθελε να πει κάτι, αλλά τα σύννεφα καπνού μπήκαν στο λαιμό του και έβηξε θυμωμένος.
  Οι βομβαρδισμοί υποχώρησαν, αλλά οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν. Τα όπλα του πλοίου έχουν μια αξιοπρεπή προμήθεια οβίδων, ωστόσο, η φωτιά τώρα κατευθύνθηκε περισσότερο στα αφοπλισμένα σοβιετικά σκάφη. Ο Γιαμαμότο κατάλαβε ότι η κυριαρχία στη θάλασσα θα μετέφερε την πρωτοβουλία σε αυτόν τον πόλεμο στην Ιαπωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και για την κατασκευή πλοίων, η διαδικασία είναι δαπανηρή και μακρά, αν και, για παράδειγμα, τα υποβρύχια, ίσως, είναι πιο εύκολο να σφραγιστούν. Αυτό, φυσικά, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, αλλά είναι σημαντικό να σπάσει η δομή. Ο ναύαρχος Γιαμαμότο, ο ισχυρότερος άνθρωπος της Ιαπωνίας μετά τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, ένιωθε σαν θεός. Ένας πραγματικός θεός, έτσι η θρησκεία της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου δίδαξε ότι ο καλύτερος τρόπος για τη θεοποίηση είναι η στρατιωτική ανδρεία! Και τώρα ο μεγάλος διοικητής μπορούσε αυθαίρετα να βασανίζει και να καταστρέφει τον χώρο γύρω του. Πάνω από το Βλαδιβοστόκ υπάρχουν πυκνά, μαύρα σύννεφα καπνού για πολλά χιλιόμετρα• πρόκειται για εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου και αποθήκες καυσίμων που καίγονται. Εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι καίγονται, κόλαση, μετά από αυτό, πώς μπορείς να μη νιώθεις σαν θεός που εκδικήθηκε τους Ρώσους για αιώνες ταπείνωσης, ένας μεγάλος λαός αναγκάζεται να στριμώχνεται σε μια σειρά από νησιά τόσο μικρά σε σύγκριση με τα εκτάσεις της Ρωσίας. Τώρα ο ρωσικός στόλος βυθίζεται και σε αντίθεση με το λιμάνι του Περού, δεν θα αφήσουν ούτε ένα σκάφος.
  Κατά τη διάρκεια της μάχης του Khalkhin Gol, ο Yamamoto πρότεινε να δώσει ένα παρόμοιο χτύπημα στο Βλαδιβοστόκ, για το οποίο καταρτίστηκε ένα λεπτομερές σχέδιο. Όμως ο Χίτλερ έκανε απροσδόκητα ειρήνη με τον Στάλιν. Γενικά, ο ηλίθιος Χίτλερ, ξεκίνησε τη σφαγή των Εβραίων και έτσι έβαλε εναντίον του και την Πολωνία και τις χώρες της Δύσης. Και γιατί το χρειαζόταν; Θέλετε να αποκτήσετε εβραϊκό πλούτο; Αλλά ήταν καλύτερα να γίνουμε πρώτα παγκόσμια δύναμη, νικώντας την ΕΣΣΔ, και ίσως μετά άλλες χώρες. Η Δύση κερδίζει ευκολότερα λόγω του ότι η νοοτροπία της χαρακτηρίζεται πολύ λιγότερο από φανατισμό και τάση για αυτοθυσία. Υπάρχει τουλάχιστον μία γνωστή περίπτωση Αμερικανών πιλότων να εμβολίζουν; Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μερικές συγκρούσεις, αλλά αυτό είναι πιθανότατα ατύχημα. Οι Ρώσοι είναι φανατικοί, κάτι που είναι περίεργο, γιατί η Ορθόδοξη πίστη δεν εγκρίνει την αυτοκτονία και δεν θεωρεί καθόλου ότι μπορεί κανείς να κερδίσει τον δρόμο για τον παράδεισο με άθλους όπλων. Γενικά, η διδασκαλία του Χριστού είναι εξαιρετικά ανόητη και μη πρακτική. Ο Γιαμαμότο διάβασε τη Βίβλο και θαύμασε με τη βλακεία των ανθρώπων να θεωρούν έναν τόσο ειρηνιστή Θεό. Για παράδειγμα, διδάσκει: σε χτυπούν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά, σου ζητούν ένα πουκάμισο - δώσε δύο, αγάπησε τον εχθρό σου! Μόνο ένας ψυχικά άρρωστος μπορεί να θεωρεί τον Χριστό Θεό. Μια τέτοια θρησκεία είναι καλή μόνο για σκλάβους, δεσμευμένους υποτελείς. Και όλη η Ευρώπη και ο μισός κόσμος πρέπει να πίστευε. Είναι αλήθεια ότι οι διδασκαλίες του Ιησού, παρά το γεγονός ότι απορρίπτει την αρχή της Παλαιάς Διαθήκης, οφθαλμός αντί οφθαλμού, και σας διδάσκει να αγαπάτε τους εχθρούς σας, δεν εμπόδισαν τους Βρετανούς να κατακτήσουν το ένα τρίτο ολόκληρου του πλανήτη, δημιουργώντας το η πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και αυτό παρά τη θρησκευτικότητα της Βρετανίας, όπου ο Θεός αναφέρεται ακόμη και στον εθνικό ύμνο. Παραδόξως, οι πρόεδροι των ΗΠΑ ορκίζονται στη Βίβλο, αλλά παρόλα αυτά βομβάρδισαν ιαπωνικές πόλεις με βόμβες ναπάλμ, καίγοντας ζωντανές χιλιάδες γυναίκες και παιδιά. Επιπλέον, οι άμαχοι σκοτώθηκαν, όχι τυχαία, αλλά εσκεμμένα, αυτή ήταν μια τακτική τρομοκράτησης του άμαχου πληθυσμού: υπονόμευση των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων. Όμως οι Ιάπωνες δεν έχουν βομβαρδίσει ακόμη τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά θα το κάνουν! Και επίσης αποδίδουν ιδιαίτερη σκληρότητα στους σαμουράι. Άλλωστε, ο Yamamoto, εάν το ήθελε, θα μπορούσε να διαρρεύσει με βομβαρδιστικά στις πόλεις των ΗΠΑ, ειδικά μετά την ήττα του στόλου των Yankee κοντά στο λιμάνι του Περού. Ναι, οι Ευρωπαίοι είναι ηθικά καθάρματα. Έχουν διεστραμμένη κατανόηση, πίστη, διδασκαλία και μη πράττει! Όχι τόσο στην Ιαπωνία! Αυτό που διδασκόμαστε είναι αυτό που κάνουμε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο Θεός να λέει γυρίστε το άλλο μάγουλο, ωστόσο οι υπηρέτες του σκότωσαν σκόπιμα μικρά παιδιά. Ναι, γενικά, η πεποίθηση ότι ο Θεός είναι ένας και Παντοδύναμος δεν μπορεί να είναι αληθινή. Αν ήταν μόνος, τότε φυσικά θα φρόντιζε να τον λατρεύουν σωστά, με πίστη και αλήθεια, και να έχουν ένα μόνο δόγμα. Κι έτσι ο καθένας προσεύχεται όπως θέλει, ό,τι θέλει. Και ο κόσμος είναι πολύ άσχημος και λάθος για να δημιουργηθεί από έναν μόνο Παντοδύναμο Θεό. Άλλωστε, κάθε υπεύθυνος κυβερνήτης καταρχήν αγωνίζεται για τάξη και δικαιοσύνη. Θέλει τους δυνατούς, σοφούς, ευγενείς, τίμιους να είναι στην πρώτη θέση και οι υπόλοιποι είτε διορθώνονται, είτε μεγαλώνουν σωματικά και πνευματικά, είτε... Ωστόσο, αν ο Θεός είναι Παντοδύναμος και Δημιουργός του σύμπαντος, τότε δεν θα δημιουργούν σωματικά και ψυχικά φρικιά. Τελικά, γιατί ο αυτοκράτορας μερικές φορές αναγκάζεται να υπομένει τις αδυναμίες των ανθρώπων ως δεδομένες; Επειδή δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, δεν μπορεί εν ριπή οφθαλμού να μετατρέψει τα φρικιά σε ωραίους άντρες και τους δειλούς σε τολμηρούς. Αλλά αν μπορούσα, θα το έκανα αμέσως!
  Αλίμονο, πρέπει να αποδεχτώ αυτό που είναι και να ασχοληθώ με το ανθρώπινο υλικό που έλαβα ως δεδομένο. Αλλά από ποιον το έλαβε είναι άλλο ερώτημα. Ναι, και ο ίδιος ο αυτοκράτορας έχει αδυναμίες: είναι απλώς ένας άντρας - γερνά, άρρωστος, εξαθλιωμένος. Περιέργως, ένας θεϊκός αυτοκράτορας συχνά ζει λιγότερο από έναν απλό υπηρέτη, έχει λιγότερες ικανότητες στα όπλα από τους περισσότερους στρατηγούς και πολλούς στρατιώτες. Λοιπόν, τι υπάρχει από τον Παντοδύναμο Θεό. Αλλά το λευκό δεν είναι καλύτερο! Σε ολόκληρη την ιστορία της Ευρώπης, δεν υπήρχε πιο τρομερός και επιτυχημένος κατακτητής από τον Χίτλερ. Ναι, είναι πραγματικά σύμβολο της στρατιωτικής ανδρείας των λευκών! Και, παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος διοικητής όλων των εποχών και των λαών, δεν μπόρεσε ούτε να τελειώσει το γυμνάσιο, να πάρει δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η οποία είναι υποχρεωτική στην Ιαπωνία!
  Επιπλέον, ο Χίτλερ δεν έγινε δεκτός στο στρατό, για λόγους υγείας. Περιέργως, αυτός ο ζηλωτής της λατρείας της δύναμης, το λιοντάρι του πολέμου, αποδείχθηκε τόσο σωματικά αδύναμος που ακόμη και στη Γερμανία, όπου υπάρχει στρατιωτική θέση σε κάθε θέση, δεν κλήθηκε ως στρατιώτης. Πόσο υποβαθμισμένη είναι η Ευρώπη.
  Ωστόσο, ο Στάλιν, ένας άλλος από τους πιο επιφανείς πολιτικούς της εποχής μας, δεν είχε επίσης δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ήταν ψήγμα. Και είναι ενδιαφέρον ότι επίσης δεν κλήθηκε στο στρατό, για λόγους υγείας. Ενδιαφέρον, συμπτώσεις, δύο κακόβουλοι εχθροί δεν είχαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν κλήθηκαν για στρατιωτική θητεία για λόγους υγείας, είχαν πατέρες μέθυσων και ο μπαμπάς του Χίτλερ εργάστηκε επίσης ως τσαγκάρης στην αρχή!
  Να μια τέτοια σύμπτωση, περίεργη, δυσοίωνη. Το δεξί χέρι του Γκέρινγκ Χίτλερ δεν είναι έτσι. Είναι από οικογένεια αριστοκρατών, ο πρόγονος του Γκέρινγκ ήταν ο βουλευτής του πραγματικού ηγεμόνα της Γερμανίας, Βίσμαρκ. Ο Γκέρινγκ είναι επιχειρηματίας, ολιγάρχης, αριστοκράτης και πραγματιστής. Βλέπουν επίσης πιθανό να αντικαταστήσουν τον δαιμονισμένο Φύρερ. Η Αμερική και η Βρετανία επίσης, αν και κρυφά, θέλουν να βάλουν τέλος στη Ρωσία, ανεξάρτητα από το κυβερνών καθεστώς, αλλά θέλουν να τελειώσουν οι κομμουνιστές, που αρνούνται την ίδια την έννοια της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, τόσο πολύ που κάνουν τα στραβά μάτια στην υπερβολική ενίσχυση της Γερμανίας.
  Ωστόσο, η Γερμανία είναι ένας γεωπολιτικός ανταγωνιστής, αλλά ένας ανταγωνιστής στα πλαίσια των καπιταλιστικών και αριστοκρατικών κανόνων του παιχνιδιού, και η μπολσεβίκικη Ρωσία είναι απολύτως ξένη και εχθρική. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι από το σαράντα πρώτο ο ίδιος ο Τσόρτσιλ πρόσφερε βοήθεια στον Στάλιν, με όλο το αντικομμουνιστικό, παραδοσιακό, αγγλικό μίσος του για τη Ρωσία. Άλλωστε, η Γερμανία κάτω από τα κόκκινα είναι ένα πολεμικό άλογο δεσμευμένο στο σοβιετικό άρμα και η ΕΣΣΔ κάτω από τους καφέ είναι μια αιώνια παρτιζάνικη ζώνη. Άλλωστε, οι φανατικοί μπολσεβίκοι δεν θα συμφιλιωθούν και θα κάνουν έναν παρατεταμένο ανταρτοπόλεμο, που θα εξαντλήσει τόσο το Τρίτο Ράιχ που όλα τα όνειρα για περαιτέρω επέκταση θα εξαφανιστούν σαν ουράνιο τόξο μετά από καταιγίδα! Η Ρωσία υπό τη Γερμανία, καλύτερα από τη Γερμανία υπό τη Ρωσία! Κατανοώντας αυτό, είναι σαφές γιατί οι ΗΠΑ και η Βρετανία αναζητούν διέξοδο από τον πόλεμο.
  Ο Γιαμαμότο είναι πραγματιστής, ήταν σε πόλεμο με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Όμως αυτές οι δύο αυτοκρατορίες προκάλεσαν την Ιαπωνία επιβάλλοντας εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαιοειδών. Εξάλλου, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν έχει δικά της πηγάδια, και πολλές άλλες πρώτες ύλες. Οι Ιάπωνες διαπραγματεύονταν, οι Αμερικανοί ολοένα και πιο ταπεινωτικές απαιτήσεις.
  Και ταυτόχρονα, οι Γιάνκηδες, προκαλώντας τον πόλεμο, δεν φρόντισαν καθόλου να φέρουν τον στρατό και το ναυτικό σε πολεμική ετοιμότητα. Ο πειρασμός αποδείχτηκε πολύ μεγάλος, ακόμη περισσότερο υπήρχε μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μόσχα ήταν έτοιμη να πέσει και η Γερμανία και οι σύμμαχοί της θα έρχονταν σε διάσωση. Επιπλέον, υπήρχε η ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, όντας ακόμα μια σχετικά δημοκρατική χώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη από την κοινή γνώμη, εάν ο πόλεμος διαρκούσε, δεν θα ήθελαν να χύσουν αίμα στα νησιά των άλλων. Πράγματι, γιατί ένας απλός Αμερικανός στο δρόμο να παίρνει φέρετρα ψευδαργύρου με τους συγγενείς του, αν δεν μιλάμε για προστασία του εδάφους των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών, και μάλιστα να πληρώνει αρκετά μεγάλους στρατιωτικούς φόρους! Ίσως γι' αυτό η τσαρική Ρωσία έχασε, έχοντας περισσότερους στρατιώτες, αλλά ο ρωσικός λαός δεν θεωρούσε τη Μαντζουρία έδαφός του, και δεν ήθελε να πληρώσει με αίμα και ιδρώτα για αφηρημένα συμφέροντα. Αλίμονο, ο Χίτλερ δεν κατέλαβε τη Μόσχα, εν μέρει λόγω της απροετοίμησης για τον σκληρό χειμώνα και εν μέρει λόγω του φανατισμού που χαρακτηρίζει τους Μπολσεβίκους. Ωστόσο, όχι μόνο οι Μπολσεβίκοι, αλλά και ο ρωσικός λαός είναι επιρρεπής στην αυτοθυσία για μεγάλους στόχους. Άλλωστε το πρώτο air ram κατασκεύασε ο Ρώσος Messer. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι το έκανε αυτό όχι για χάρη των ωρών του παραδείσου, αλλά για χάρη της Πατρίδας. Αν και ο... Μέσερ είναι εν μέρει ανόητος, τελικά, είναι μάστορας των ακροβατικών, εφευρέτης, σχεδιαστής και φυσικά ένας ζωντανός θα έφερνε πολύ περισσότερα οφέλη στην Πατρίδα. Ίσως οι Yankees να μην έχουν τόσο λάθος, επαναλαμβάνοντας την αρχή: το κύριο πράγμα στη μάχη είναι να επιβιώσεις! Άλλωστε οι νεκροί δεν μπορούν πια να σκοτώσουν!
  Ο ναύαρχος Naumo παρατήρησε:
  - Έχουμε ήδη εξαντλήσει περισσότερα από τα δύο τρίτα των πυρομαχικών. Τα όπλα είναι πολύ ζεστά, είναι περιχυμένα με κουβάδες νερό!
  Ο Γιαμαμότο έκανε ένα σταυρό με το δάχτυλό του στον αέρα και είπε με χαμηλή, ελαφρώς βραχνή φωνή:
  - Νομίζω ότι τα όπλα θα αντέξουν το τελευταίο τρίτο των οβίδων. Αν και όχι, νοκ άουτ έως και ενενήντα πέντε τοις εκατό.
  Ο ναύαρχος Ναούμο ανασήκωσε τους ώμους του και σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του.
  - Αξίζει τον κόπο να δώσεις ό,τι καλύτερο την πρώτη μέρα;
  Ο Γιαμαμότο έσφιξε τις γροθιές του.
  - Κόστος! Φυσικά και αξίζει τον κόπο! Αιφνιδιάσαμε τους Ρώσους, όπως ήταν το 1904, τους Γερμανούς το 1941, αλλά ο Στάλιν θα τιμωρήσει αυστηρά την εντολή και αυτό δεν θα ξαναγίνει. Είναι λοιπόν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε το γεγονός ότι η ουρά του δράκου αποκοιμήθηκε. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνω τον Στάλιν, ο πόλεμος με τη Γερμανία τράβηξε την προσοχή του σε τέτοιο βαθμό που σταμάτησε να φροντίζει την Άπω Ανατολή. Και η συνοδεία του χωρίς αρχηγό φοβάται να πάρει την πρωτοβουλία. Εδώ χάσαμε το χτύπημα μας. Όπως και οι Αμερικανοί. Ήταν φανερό σε όλους ότι το θέμα ετοιμαζόταν, τα σύννεφα μαζεύονταν, σύντομα θα χτυπούσαν βροντές, αλλά...
  Ο Naumo άγγιξε τη λαβή του σπαθιού σαμουράι που κρέμονταν στη ζώνη του, ή όπως συνηθίζεται να αποκαλείται κατάνα:
  - Οι Ρώσοι ενεργούν πάντα αργά! Ο πόλεμος δεν θα αργήσει πολύ και θα φτάσουμε στα Ουράλια.
  Ο Γιαμαμότο σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό.
  "Είθε οι θεοί να μας βοηθήσουν σε αυτό, αλλά δεν νομίζω!" Μαθαίνουν γρήγορα, ο Khalkhin Gol έδειξε ότι το επίπεδο των Ρώσων είναι υψηλότερο από τον πόλεμο του 1904-1905. Επιπλέον, θα σας πω ένα μυστικό. Ο μυστικός μας πράκτορας στο Βλαδιβοστόκ βοήθησε λίγο, ότι το αρκετά ισχυρό παράκτιο πυροβολικό δεν είχε οβίδες και το αεροσκάφος δεν κατάφερε να απογειωθεί εγκαίρως. Αυτός είναι ο μυστικός πόλεμος.
  Ο Naumo έμεινε έκπληκτος:
  - Και πού φαινόταν το SMERSH και το NKVD;
  Ο Γιαμαμότο γέλασε κουνώντας τα δάχτυλά του.
  "Τα χειρότερα στελέχη της Ρωσίας υπηρετούν εδώ στην Άπω Ανατολή, όσοι φοβούνται να πεθάνουν στο σοβιετογερμανικό μέτωπο αγωνίζονται για το Βλαδιβοστόκ. Επομένως, εδώ, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις έναν προδότη ή έναν ανόητο στην κορυφή, καθώς και ένα άτομο που εξυπηρετεί τον εαυτό του. Και το NKVD είναι τόσο συνηθισμένο να αποκαλύπτει φανταστικές συνωμοσίες που δεν παρατηρεί πλέον πραγματικούς προδότες. Άρα είναι πολύ πιθανό να δουλέψεις. Παρεμπιπτόντως, αν αρκετοί στρατηγοί πήγαν στο πλευρό των Γερμανών, παρά το γεγονός ότι οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι τους απειλούνται με εκτέλεση για αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να δωροδοκηθεί κάποιος από την κορυφή. Ή χρησιμοποιήστε το στο σκοτάδι, που είναι ακόμα καλύτερο. Οπότε έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Εμείς οι Ιάπωνες χαρακτηριζόμαστε γενικά από σχολαστικότητα στο να σκεφτόμαστε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να λαμβάνουμε υπόψη όλα τα μικρά πράγματα.
  Ο Ναούμο έτριψε τη λαβή του katana του.
  - Σωστά! Όμως η ντροπή του Khalkhin Gol προκαλεί ένα αίσθημα πικρίας και έντονης ενόχλησης! Πώς θα μπορούσαμε να...
  Ο Γιαμαμότο παρηγόρησε:
  - Υπήρχαν περισσότεροι Μάντσους από Ιάπωνες, και γενικά είναι αδύνατο να κερδίζεις συνέχεια. Πρέπει να σημειώσω ότι, ωστόσο, δεν πολέμησαν οι καλύτερες μονάδες στο πλευρό μας και οι Ρώσοι είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στην αεροπορία και τα τανκς.
  Ο Ναούμο μισοσύρει την κατάνα του.
  - Δεν δικαιωνόμαστε! Ένας σαμουράι δεν θα αναφέρεται ποτέ σε μια θαμπή λεπίδα και ένα κουρασμένο άλογο, πολλούς εχθρούς και ένα αδύναμο όπλο!
  Ο Yamamoto διόρθωσε:
  - Σαμουράι φυσικά όχι, αλλά ένας άντρας δυστυχώς ναι! Οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν λάθη!
  Ο Γιαμαμότο αποσπάστηκε και φώναξε κάτι στους σωλήνες και μετά συνέχισε:
  - Ένας σαμουράι δεν θα λυγίσει ποτέ πραγματικά! Πάει στο κριάρι και κόντρα στο ρεύμα.
  Ο Ναούμο έγνεψε καταφατικά.
  - Πραγματικά! Αλλά πολεμήσαμε τις ΗΠΑ και το βρετανικό λιοντάρι.
  Ο Γιαμαμότο χτύπησε την τιμονιέρα με το δάχτυλό του.
  - Ναί! Είναι αλήθεια, αλλά οι ΗΠΑ χτυπήθηκαν στα δόντια, η Βρετανία έχασε τις αποικίες της και η Γερμανία είχε πρόβλημα. Θέλαμε να αποσύρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις από τη Δύση της Ρωσίας για να διευκολύνουμε τη Βέρμαχτ να προχωρήσει στην επίθεση. Το χτύπημα ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο, μέχρι να στεγνώσουν οι δρόμοι, αλλά οι Αμερικανοί το απέτρεψαν.
  Ο Naumo τράβηξε το katana του και το έκοψε στον αέρα:
  - Θάνατος στις ΗΠΑ! Πάντα παρεμβαίνουν στην Ιαπωνία.
  Ο Γιαμαμότο χαμογέλασε πονηρά.
  - Όχι πάντα, βέβαια, για παράδειγμα, όταν πρωτοπολεμήσαμε με τη Ρωσία, οι Γιάνκηδες μας βοήθησαν πολύ με δάνεια, καθώς και με προμήθειες όπλων. Πάνω από το ήμισυ του στόλου μας κατασκευάστηκε με τα χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας και στα δικά τους ναυπηγεία. Άρα η Αμερική δεν είναι πάντα κακή, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.
  Ο Ναούμο ρώτησε έκπληκτος:
  - Και γιατί?
  Ο Γιαμαμότο συνετέλεσε να εξηγήσει:
  - Ένα κοπάδι βομβαρδιστικών μεγάλης εμβέλειας διέρρηξε το Τόκιο και έδωσε ένα ύπουλο πλήγμα στην πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας βόμβες ναπάλμ. Εκατοντάδες ξύλινα σπίτια κάηκαν και ο αυτοκράτορας διέταξε με κάθε κόστος να μετακινηθεί η ζώνη ελέγχου μακριά από την πρωτεύουσα. Και πρώτα απ 'όλα, να συλλάβει το συγκρότημα μάχης των αμερικανικών βάσεων στο αρχιπέλαγος Midway, πιο κοντά στους ιαπωνικούς σκελετούς. Και τα καταφέραμε!
  Ο Ναούμα κούνησε το σπαθί του στον αέρα:
  Ακόμα κερδίσαμε!
  Ο Γιαμαμότο διέκοψε:
  - Μεταξύ των λευκών, επίσης, υπάρχουν έξυπνοι! Δεν είναι περίεργο που ο Αυτοκράτορας στο γραφείο του έβαλε μια προτομή του Ναπολέοντα. Αλλά υπήρχε κι άλλος Καίσαρας, είπε: είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις τον κατακτημένο παρά να κερδίσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό ισχύει για εμάς καταρχήν. Ο Nauma αναπαρήγαγε τη φιγούρα οκτώ με το σπαθί:
  Καταλαβαίνω με το μυαλό μου, αλλά με την καρδιά μου!
  Ο Γιαμαμότο σηκώθηκε και χτύπησε τον συνάδελφό του στον ώμο.
  - Ναι, μην στεναχωριέσαι, σε αυτή την περίπτωση φεύγουμε για να επιστρέψουμε. Θα νικήσουμε την ΕΣΣΔ και θα ορμήσουμε ξανά στις ΗΠΑ και στους Βρετανούς, αλλά ήδη μαζί με τους Γερμανούς και τα ζυμαρικά.
  Ο ναύαρχος Ναούμα, με μια σχεδόν ανεπαίσθητη κίνηση, έκρυψε το κατάνα στη θήκη του και, ψιθυρίζοντας, ψιθύρισε:
  - Το μέλλον είναι καλό, αλλά το παρόν είναι καλύτερο! Ακούστε για αεροπλανοφόρα, ολόκληρη η προμήθεια βομβών έχει εξαντληθεί και για ...
  Ο Γιαμαμότο διέταξε εν συντομία:
  - Ελάτε στο κατάστρωμα και κοιτάξτε γύρω μας, σε μισή ώρα θα γυρίσουμε και θα φύγουμε για την πλησιέστερη βάση μας.
  Ο Ναούμα σφύριξε από τη μύτη του:
  - Άκου τον διοικητή!
  Ο ναύαρχος πήδηξε έξω κρατώντας την πόρτα για να μην χτυπήσει. Πριν τελειώσουν τα βήματά του, μια σκιά γλίστρησε έξω από την πόρτα, περπάτησε στις μύτες των ποδιών και πέταξε το κάλυμμα.
  Λοιπόν, τι είναι το θέμα του χρόνου, και η αγάπη είναι η νύχτα.
  Εν τω μεταξύ, η Sasha Sokolovsky ανέβηκε στο μαχητικό LAGG-5.
  Το αγόρι ήθελε να τσακωθεί. Πέταξε για να συναντήσει τον τρομερό Κόναν. Γι' αυτό είναι όνειρο, ότι υπάρχουν απίστευτες συμπτώσεις.
  Ο Κόναν έχει ήδη καταρρίψει πεντακόσια εξήντα αμερικανικά και βρετανικά αεροπλάνα. Και σταύρωσε το ράμφος του με τους σοβιετικούς άσους.
  Ωστόσο, δεν υποψιάζεται τι έκπληξη τον περιμένει.
  Ο ίδιος ο Sasha Sokolovsky είναι εναντίον του.
  Το αγόρι είναι μόνο του στα μαγιό, είναι πιο βολικό και λογικό. Ορμάει σε μια σκληρή μάχη.
  Ο αντίπαλός του, ο Konan, είναι επίσης ξανθός και μοιάζει με αγόρι περίπου δεκατεσσάρων, μόνο πολύ όμορφος και με εξέχοντες μύες.
  Και τα δύο αγόρια είναι τερματιστές.
  Αρχίζουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον από μεγάλη απόσταση. Και αποφεύγουν ταυτόχρονα.
  Ξεφύγετε από το δρόμο των βολών.
  Η Σάσα ουρλιάζει:
  - Για την πατρίδα για τον Στάλιν!
  Ο Κόναν βρυχάται πίσω:
  - Για την Ιαπωνία, για τον αυτοκράτορα!
  Αν και δεν είναι καθόλου σαμουράι, αλλά ξωτικό. Εδώ είναι το αγόρι Conan, που γκρεμίζει ένα σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Η Σάσα απαντά συμμετρικά - κόβοντας την Ιαπωνική.
  Και οι δύο μαχητές αξίζουν να είναι ήρωες.
  Είτε συρρέουν, μετά σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά κανένας δεν μπορεί να καταρρίψει το άλλο.
  Η Σάσα ουρλιάζει:
  - Πολεμήστε τον άθλιο δειλό!
  Ο Conan απαντά:
  - Είναι άνανδρος αγώνας!
  Συγκλίνουν ξανά. Σχεδόν εμβολίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά και πάλι σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Όχι, κανείς δεν μπορεί να χτυπήσει κανέναν. Αυτό, δυστυχώς, δεν είναι δυνατό για αυτούς.
  Και σκορπίστηκαν ξανά.
  Η Σάσα γρύλισε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Ο Κόναν βρυχήθηκε:
  - Όχι, η Ιαπωνία είναι πιο ιερή!
  Η Σάσα σφύριξε και απάντησε:
  Αλλά δεν είσαι Ιάπωνας! Και ούτε καν άνθρωπος!
  Ο Κόναν γρύλισε με γυμνά δόντια:
  - Και ποιος είμαι;
  Η Σάσα απάντησε ειλικρινά:
  - Είσαι από ένα είδος ελαφρών ξωτικών!
  Ο Κόναν γέλασε και απάντησε, κόβοντας ένα άλλο σοβιετικό αεροσκάφος:
  - Έτσι το ξέρεις!
  Ο Σάσκα σημείωσε, με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια:
  - Ξέρω πολλά!
  Ο Κόναν τότε πρότεινε:
  - Ας το κάνουμε! Για μένα προσωπικά αυτός ο πόλεμος μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι και διασκέδαση, είσαι και παιδί του εικοστού πρώτου αιώνα! Τι θέλετε για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο;
  Ο Σάσα σημείωσε λογικά, γκρεμίζοντας ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο:
  - Κατάγομαι από τη Ρωσία, και πριν η Ρωσία ήταν η ΕΣΣΔ. Μπορώ λοιπόν να πω ότι αγωνίζομαι για την Πατρίδα μου!
  Ο Κόναν γέλασε και παρατήρησε:
  - Και με εφευρέθηκε ένα ιαπωνικό ξωτικό Κόναν και ζωγράφισα στο anime. Γι' αυτό παλεύω για την Ιαπωνία. Αυτή λοιπόν είναι και, ως ένα βαθμό, η πατρίδα μου!
  Η Σάσα έστειλε ξανά για προσέγγιση. Πυροβόλησαν από πίσω όλα τα πολυβόλα, αλλά δεν μπορούσαν να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον.
  Τους τελείωσαν τα πυρομαχικά.
  Ο Conan πρότεινε:
  - Ελα! Εσύ και εγώ φεύγουμε και οι δύο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο! Είμαι στον κόσμο μου, κι εσύ στον δικό σου... Και άσε τα γεγονότα να πάρουν τον δρόμο τους!
  Η Σάσα απάντησε:
  - Όχι, αυτό δεν θα κάνει! Η Ιαπωνία έχει ήδη επιτεθεί στην ΕΣΣΔ και έχει δημιουργήσει προβλήματα με αυτό. Ή θα το κάνουμε έτσι ώστε να είστε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σαν να μην ήταν. Ή θα μείνω εδώ για να πολεμήσω!
  Ο Κόναν γέλασε και απάντησε:
  - Ο χρόνος και για τους δυο μας στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τελειώνει! Και επιστρέφουμε στους κόσμους μας! Όσο για την αλλαγή, εγώ έχω πετύχει περισσότερο από σένα νεαρέ αξιωματικό, γιατί είμαι ξωτικό! Ναι, δεν σε άφησαν αμέσως να μπεις στο τιμόνι του αεροπλάνου!
  Η Σάσα γρύλισε:
  - Να είσαι εσύ για...
  Αλλά πριν προλάβει, ένα φλας άναψε και τα δύο αεροσκάφη, πιλότοι-άσοι, εξαφανίστηκαν από τον αέρα.
  Στη συνέχεια ο πόλεμος συνεχίστηκε χωρίς δύο πολεμιστές από διαφορετικούς κόσμους. Ένα από τα κινούμενα σχέδια των ιαπωνικών anime και το άλλο αγόρι, γεννημένο τον εικοστό πρώτο αιώνα, επέστρεψαν στην εποχή τους.
  Αλλά η πράξη έχει ήδη γίνει και η Ιαπωνία, έχοντας νικήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στη θάλασσα, επιτίθεται στην ΕΣΣΔ από τα ανατολικά.
  Ο Στάλιν αναγκάζεται να μεταφέρει σημαντικές δυνάμεις στην Ανατολή και αναβάλλει την επίθεση κοντά στο Στάλινγκραντ. Είναι αλήθεια ότι η επιχείρηση Rzhev-Sychov συνεχίζεται, αλλά με ακόμη μικρότερη επιτυχία από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Οι Γερμανοί καταφέρνουν να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων, προκαλώντας τους μεγάλες ζημιές.
  Είναι αλήθεια ότι στην Αφρική οι σύμμαχοι πήραν την πρωτοβουλία. Αλλά λόγω της έλλειψης ανάγκης να σώσει τον Paulus από το λέβητα, ο Rommel έλαβε περισσότερες ενισχύσεις και πραγματοποίησε μια πολύ αποτελεσματική επίθεση στους Αμερικανούς στο Αλγέρι, αιχμαλωτίζοντας περισσότερους από πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς.
  Η μεγάλη ζημιά προκάλεσε διαφωνίες στην αμερικανική διοίκηση και ο Ρούσβελτ πάγωσε τη μεταφορά στρατευμάτων στην Αφρική και γενικά δήλωσε ότι ο Ειρηνικός Ωκεανός ήταν το πιο σημαντικό για την Αμερική.
  Μέρος του αμερικανικού στρατού, και οι περισσότεροι από τους βιομήχανους, επέμειναν επίσης να επικεντρωθούν στην Ιαπωνία.
  Ως αποτέλεσμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι υποστηρικτές της απομόνωσης μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σχέδιο της μη συμμετοχής της Αμερικής στον πόλεμο στην Ευρώπη. Προσφέρθηκε ακόμη και ανακωχή στη Βέρμαχτ.
  Ο Χίτλερ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τις εφεδρείες, συμφώνησε σε ανακωχή με τους Αμερικανούς.
  Η Βρετανία επίσης δεν ήθελε να πολεμήσει χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες και πρότεινε επίσης μια εκεχειρία για ένα χρόνο.
  Ο Φύρερ συμφώνησε με αυτό. Το χειμώνα, οι Γερμανοί μπορούσαν να κρατήσουν το μέτωπο. Μόνο κοντά στο Λένινγκραντ, η Επιχείρηση Iskra στέφθηκε με επιτυχία και ήταν δυνατό να σπάσει ο διάδρομος.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν πλήρως το Στάλινγκραντ τον Δεκέμβριο, αλλά δεν προχώρησαν περαιτέρω.
  Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο χτύπημα κοντά στο Voronezh και κατάφερε να προχωρήσει σημαντικά. Αλλά ο Mainstein, με μια αντεπίθεση τον Μάρτιο, κατάφερε να περικυκλώσει τα σοβιετικά στρατεύματα και να αποκαταστήσει την κατάσταση.
  Το κόκκινο έκανε μεγάλη ζημιά. Και ηρέμησε για λίγο.
  Οι Γερμανοί, εν τω μεταξύ, κήρυξαν ολοκληρωτικό πόλεμο τον Φεβρουάριο. Και οι σύμμαχοι σταμάτησαν να βομβαρδίζουν και να πολεμούν.
  Στο Τρίτο Ράιχ, η παραγωγή όπλων, ιδιαίτερα δεξαμενών, αυξήθηκε δραματικά.
  Οι Φριτς σχεδίαζαν, χρησιμοποιώντας τους "Τίγρεις", τους "Πάνθηρες" και τους "Φερδινάνδους" για να αποφασίσουν την έκβαση του πολέμου υπέρ τους.
  Αλλά φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έδωσαν το κύριο χτύπημα στην περιοχή του Στάλινγκραντ, κατά μήκος της ακτής του Βόλγα, προς την κατεύθυνση της Κασπίας Θάλασσας.
  Το σχέδιο ήταν να αποκοπεί ο Καύκασος δια ξηράς από την υπόλοιπη ΕΣΣΔ. Και μετά μετακινηθείτε στο Μπακού κατά μήκος της ακτής της Κασπίας.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί κατέβαλαν διπλωματικές προσπάθειες να εμπλέξουν την Τουρκία στον πόλεμο.
  Έχουν ήδη δώσει μια υπόσχεση αρχών να χτυπήσουν εάν η Βέρμαχτ βγει στην Κασπία Θάλασσα.
  Η Ιαπωνία ήταν ακόμα σε πόλεμο. Μπόρεσε να αποκόψει το Βλαδιβοστόκ και να καταλάβει τη Μογγολία.
  Οι σαμουράι έχουν πολύ πεζικό και πολεμούν φανατικά. Οι δεξαμενές είναι μάλλον αδύναμες, αλλά είναι ελαφριές, κινητές και φθηνές στην κατασκευή τους. Και το πιο σημαντικό με καλή κίνηση.
  Με λίγα λόγια, η δύναμη του εχθρού είναι μεγάλη. Και ο Στάλιν δεν ξέρει τι να κάνει.
  Μέχρι στιγμής, ολόκληρο το στοίχημα είναι στα τριάντα τέσσερα. Αλλά είναι πιο αδύναμα από τα γερμανικά αυτοκίνητα, ειδικά τα Tiger. Το ρεζερβουάρ KV είναι ακόμα χειρότερο και βαρύτερο.
  Το πυροβόλο των 45 χλστ. είναι ξεπερασμένο και το 76 χλστ. δεν είναι αρκετά δυνατό.
  Η αεροπορία από πρακτική άποψη δεν είναι κακή. Ειδικά το Yak-9, ωστόσο, είναι μάλλον αδύναμο σε όπλα.
  Οι Γερμανοί έβαλαν φυσικά στοίχημα στο Focke-Wulf! Αλλά το αυτοκίνητο ήταν δύσκολο να το διαχειριστείς. Αν και πολύ δυνατό και γρήγορο.
  Άρχισε να φτάνει το ME-309, ένα γρήγορο αυτοκίνητο με επτά σημεία βολής, αλλά και όχι πολύ ευκολοδήγητο και βαρύ. Και αυτό σημαίνει με χειρότερους ελιγμούς.
  Λίγο πολύ από τις νέες εξελίξεις, τα Yu-188 και Yu-288 ήταν επιτυχημένα, τα οποία είναι καλά βομβαρδιστικά.
  Και, φυσικά, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα τζετ αυτοκίνητα. Αλλά όχι ακόμη μαζικά.
  Οι Γερμανοί ξεκίνησαν την επίθεση μόλις στις 15 Ιουνίου, μεταφέροντας μάζες αρμάτων μάχης. Και φυσικά ήταν αναμενόμενοι από την πρώτη στιγμή. Χτίστηκε μια ισχυρή άμυνα.
  Μια πραγματική ακρόπολη.
  Επιπλέον, το IL-2 ετοίμασε μια καλή έκπληξη για τους Γερμανούς με τη μορφή μικρών αθροιστικών βομβών.
  Αλλά αυτό δεν αρκεί... Οι Γερμανοί ήταν ακόμα πιο δυνατοί. Έχουν συσσωρεύσει όλο και πιο έμπειρο πεζικό, τόσο της αεροπορίας όσο και των τανκς.
  Χωρίς δυτικό μέτωπο, οι Ναζί είναι πιο δυνατοί στον αέρα. Στα τανκς έχουν μικρό πλεονέκτημα αριθμητικά αλλά ποιοτικά λόγω βαρέων οχημάτων.
  Στο πυροβολικό, έστω και λίγο παραπάνω βαρέλια από την ΕΣΣΔ. Αλλά φυσικά, σε διαμετρήματα, ο εχθρός είναι μπροστά.
  Μένει μόνο να υπολογίζουμε σε μια ισχυρή άμυνα και στην ανθεκτικότητα του σοβιετικού λαού.
  
  
  
  Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ
  Ο Μέγας Ναπολέων επιτέθηκε στον Χάμιλτον λίγες ώρες νωρίτερα και κατάφερε να τον νικήσει πριν πλησιάσει ο Μπλούχερ. Και μετά νίκησε τον Μπλούχερ.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Ρωσία, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο τον Πρώτο, αποφάσισε να μην πολεμήσει τον Ναπολέοντα. Οι Αυστριακοί, που φαίνεται να έχουν σχέση μαζί του, πρόσφεραν ειρήνη με μέτριους όρους.
  Η Γαλλία έλαβε πίσω δύο μικρές περιοχές στην Ιταλία που κατοικούνταν από Γάλλους και η Ολλανδία στη σύνθεσή της. Αφαιρέθηκε αποζημίωση και αναγνωρίστηκε η εξουσία του Ναπολέοντα του Πρώτου.
  Έχει δημιουργηθεί μια προσωρινή ισορροπία. Η Γαλλία ήταν πολύ κουρασμένη από τους πολέμους και ο Ναπολέων κάθισε ήσυχος για λίγο. Αν και κάποιες μεταρρυθμίσεις άρχισαν να πραγματοποιούνται. Ένα από τα σημαντικότερα είναι η επίσημη καθιέρωση της πολυγαμίας, με το δικαίωμα να υπάρχουν έως και τέσσερις σύντροφοι.
  Αν και η Καθολική Εκκλησία αντιστάθηκε, η εξουσία του παπισμού έπεσε πολύ. Και οι Προτεστάντες έδειξαν ευελιξία σε αυτό το θέμα.
  Ο ίδιος ο Ναπολέων ήταν σχεδόν άθεος. Διαχώρισε έντονα την εκκλησία από το κράτος. Όπως, οι κοσμικοί νόμοι δεν σας αφορούν.
  Ο Μέγας Ναπολέων, έχοντας αποκαταστήσει ελαφρώς τη δύναμη της Γαλλίας, εισέβαλε στην Αλγερία και το Μαρόκο. Άρχισε να προσαρτά στις κτήσεις του αποικίες στην Αφρική. Σύντομα τα στρατεύματά του κατέλαβαν τη Λιβύη. Αλλά η Αίγυπτος εμποδίστηκε να καταληφθεί από τη Βρετανία, η οποία η ίδια δεν είχε καμία άποψη γι' αυτήν.
  Ο Ναπολέων αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να μην ξεκινήσει πόλεμο στη θάλασσα, όπου ήταν πολύ πιο αδύναμος από τον εχθρό. Επιπλέον, είναι επίσης απαραίτητο να αφομοιωθεί αυτό που καταγράφηκε στην Αφρική.
  Οι Γάλλοι αποφάσισαν να μετακομίσουν στον Νίγηρα, και να κατακτήσουν τα εδάφη στη Δύση και το κέντρο της Αφρικής.
  Ο Ναπολέων κατάφερε να δημιουργήσει καλές σχέσεις με τη Ρωσία, ιδιαίτερα μετά την άνοδο στην εξουσία του Νικολάου Α', με τον οποίο έγιναν φίλοι, και με την Αυστρία. Επιπλέον, το 1829, η Αυστρία και η Γαλλία μπήκαν στον πόλεμο κατά της Τουρκίας στο πλευρό της Ρωσίας. Η οποία αποδείχθηκε μια δυνατή κίνηση συνολικά.
  Η Türkiye τελικά εκδιώχθηκε από τα Βαλκάνια. Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έγινε μέρος της Αυστρίας, η Ρωσία έλαβε το ανατολικό τμήμα της Ρουμανίας και το δυτικό έγινε αυστριακό.
  Η Βουλγαρία και η Σερβία κέρδισαν επίσημα την ανεξαρτησία, αλλά οι Βούλγαροι έγιναν υποτελείς της Ρωσίας και οι Σέρβοι της Αυστρίας. Η Γαλλία έλαβε υπό τον έλεγχό της το Βασίλειο της Σαρδηνίας και τη Νάπολη. Επιπλέον, οι Γάλλοι κατέλαβαν την Κρήτη από την Ελλάδα και μέρος των νησιών. Η ίδια η Ελλάδα στην ήπειρο κέρδισε επίσημα την ανεξαρτησία, αλλά υπό την αιγίδα της Γαλλίας.
  Η Τουρκία στην Ευρώπη παρέμεινε στην κατοχή της έμπρακτης μόνο Κωνσταντινούπολης.
  Η Ρωσία έλαβε επίσης την Υπερκαυκασία, και το Μπατούμι, και το Καρς και το Ερζερούμ - σχεδόν όλα τα εδάφη που κατοικούνται από Αρμένιους και Κούρδους. Το βόρειο τμήμα του Ιράκ έγινε ρωσικό και το νότο προσαρτήθηκε από τους Βρετανούς.
  Η Türkiye υποβιβάστηκε στην κατηγορία των δευτερευουσών εξουσιών. Και η Ρωσία, αντίθετα, αποδείχθηκε ισχυρότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Ο Ναπολέων πέθανε το 1837, αφήνοντας τη Γαλλία μια μεγάλη και ισχυρή δύναμη με αποικιακές κτήσεις στην Αφρική, την Ευρώπη και μέρη της Ασίας.
  Μετά από αυτό, ο γιος του Ναπολέων Β' ήρθε στην εξουσία. Ψηλότερος, ξανθός, κληρονόμησε μεγάλες φιλοδοξίες από τον πατέρα του. Και έκανε μια προσπάθεια να δημιουργήσει έναν συνασπισμό κατά της Βρετανίας.
  Η Αυστρία συμφώνησε με αυτό και η Ρωσία, η οποία εκείνη την εποχή ήταν βαλτωμένη στον πόλεμο στον Καύκασο, αρνήθηκε να διεξάγει πόλεμο συνασπισμού. Στη συνέχεια, το 1846 η Αυστρία και η Γαλλία μπήκαν σε πόλεμο με τη Γερμανία. Δεν έχει ακόμη ενωθεί υπό την Πρωσία. Ναι, και οι δυνάμεις ήταν άνισες. Η Αυστρία είναι στο απόγειο της ισχύος της και η Γαλλία επίσης... Και η Πρωσία δεν είναι πολύ δυνατή.
  Ως αποτέλεσμα του πολέμου, όλα τα γερμανικά εδάφη καταλήφθηκαν και μοιράστηκαν μεταξύ των Γάλλων και των Αυστριακών. Τότε ο Ναπολέων Β' προσάρτησε γρήγορα τη Δανία στον εαυτό του. Το 1851 η Νορβηγία καταλήφθηκε από τους Γάλλους.
  Και το 1853, ο Νικόλαος Α' εντάχθηκε τελικά στον συνασπισμό. Η Ρωσία, η Αυστρία και η Γαλλία έπεσαν πάνω σε ό,τι είχε απομείνει από την Τουρκία και τη Βρετανία.
  Στη γη, η επιτυχία συνέβαλε στον συνασπισμό. Στη θάλασσα τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα για τους Βρετανούς. Όμως ο συνασπισμός κατέλαβε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την Αίγυπτο, το Σουδάν. Και μετά το Ιράν. Και το 1857 η Ρωσία, η Γαλλία και η Αυστρία μετακόμισαν στην Ινδία. Και μπόρεσαν να το συλλάβουν επίσης.
  Υπήρξε μια κατάκτηση της Αφρικής με προέλαση προς τα νότια. Και η ίδια η Βρετανία στραγγαλίστηκε από έναν ηπειρωτικό αποκλεισμό. Την ίδια περίοδο τρεις αυτοκρατορίες κατασκεύαζαν στόλους.
  Το πλεονέκτημά τους σε πολεμική ισχύ και πόρους γινόταν όλο και πιο ισχυρό.
  Και το 1862, εν όψει της απειλής απόβασης της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Αυστρίας στην ίδια τη μητρόπολη, οι Βρετανοί ζήτησαν ειρήνη. Η Βρετανία έπρεπε να συμφωνήσει σε μια σειρά ταπεινωτικών όρων και να εγκαταλείψει τις αποικίες της.
  Ο Νικόλαος ο Πρώτος πέθανε το 1864... Ο Αλέξανδρος Β' διαδέχθηκε τον θρόνο του. Αλλά αυτός ο βασιλιάς ήταν και πάλι άτυχος. Ήδη τον Απρίλιο του 1866, πυροβολήθηκε από τον ευγενή Καρακάζοφ και η πολυαναμενόμενη απελευθέρωση των αγροτών δεν έγινε.
  Και ο νέος νεαρός Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος ήταν ενάντια στην απελευθέρωση των αγροτών. Και συνέχισε τη συντηρητική πορεία. Ωστόσο, η Ρωσία προχωρούσε στην Ασία και την Κίνα.
  Στις ΗΠΑ ο εμφύλιος συνεχίστηκε. Ειδικά μετά τη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν. Σοβαρές διαφωνίες προέκυψαν μεταξύ των βορείων. Ο πόλεμος διήρκεσε περισσότερα από δέκα χρόνια και οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν κατακερματισμένες. Η παράταση του πολέμου διευκολύνθηκε από τη βοήθεια του Ναπολέοντα Β' στους νότιους και την απροθυμία να έχουν ισχυρές Ηνωμένες Πολιτείες, στα σύνορα με τη γαλλική αποικία του Καναδά και το υποτελές Μεξικό. Ο Ναπολέων Β' κυβέρνησε μέχρι το 1879 και η βασιλεία του ήταν αρκετά μεγάλη: σαράντα δύο χρόνια και ένδοξη. Οι Γάλλοι κατέλαβαν πλήρως την Αφρική, μόνο η Αυστρία πήρε λίγο, κέρδισε από τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Ινδοκίνα, εν μέρει την Ινδία, το Ιράν κ.ο.κ.
  Ενισχύθηκε στον Καναδά, το Μεξικό, άρχισε να διεισδύει στη Λατινική Αμερική. Στην Ισπανία και την Πορτογαλία άρχισαν να κυβερνούν φιλογάλλοι βασιλιάδες. Η Βρετανία έγινε μια δευτερεύουσα χώρα.
  Είναι αλήθεια ότι η Ρωσία έχει ενισχυθεί και λίγο η Αυστρία. Αλλά αυτό δεν είναι τρομακτικό.
  Ο Ναπολέων Γ', γιος του Ναπολέοντα Β', ανέβηκε στο θρόνο. Ήταν ήδη τριάντα οκτώ ετών. Ένας μάλλον ώριμος αυτοκράτορας, συνέχισε την πολιτική του πατέρα του, διεξάγοντας πολέμους στη Λατινική Αμερική και κυριαρχώντας στην Αυστραλία και τον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Η Ρωσία εκείνη την εποχή κατέκτησε και χώνεψε την Κίνα και την Ινδία, πολλή γη. Το 1904, οι Ρώσοι αποβιβάστηκαν και στην Ιαπωνία, αφού προηγουμένως είχαν κατακτήσει την Κορέα. Ο πόλεμος με την Ιαπωνία κάπως τραβήχτηκε και πέρασε σε μια κομματική φάση. Ο Ναπολέων Γ' κατέκτησε τη Λατινική Αμερική, σχεδόν ολόκληρη την Κόκκινη Ήπειρο. Όμως δεν πρόλαβε να μπει στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέθανε το 1909.
  Ναπολέων ο Τέταρτος - όλοι οι μεγαλύτεροι γιοι ονομάζονταν παραδοσιακά Ναπολέοντες, πήραν και επιτέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ολοκληρώσουν την εδραίωση της γης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, εν τω μεταξύ, χωρίστηκαν σε τρία μέρη και παρέμειναν σχετικά καθυστερημένες. Και πολυάριθμοι γαλλικοί στρατοί τους κατέλαβαν.
  Η Ρωσία πολέμησε ακόμη τους Ιάπωνες παρτιζάνους για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι εξεγέρσεις ξεσπούσαν συνεχώς στην Κίνα.
  Το 1913, ο Αλέξανδρος Γ' πέθανε και ο Νικόλαος Β' ανέβηκε στο θρόνο. Ο νέος βασιλιάς συνέχισε την πορεία του πατέρα του.
  Μετά την κατάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ναπολέων ο Τέταρτος ήθελε περισσότερα. Η Βρετανία, χωρίς ακόμη αποικίες, δεν είναι πολύ ισχυρή. Η Αυστρία και η Ρωσία, αυτές είναι οι δύο κύριες δυνάμεις στον κόσμο εκτός από τη Γαλλία.
  Επιπλέον και στις δύο αυτοκρατορίες υπάρχουν απόλυτες μοναρχίες και στην τσαρική Ρωσία λειτουργεί και η δουλοπαροικία!
  Ο Ναπολέων ο Τέταρτος το σκέφτεται... Αλλά το να πολεμάς ταυτόχρονα δύο τέρατα είναι αδύνατο έργο. Ή πολύ περίπλοκο. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα από αυτά και να τα χτυπήσετε μαζί.
  Μετά τον θάνατο του αυτοκράτορα Φραντς Ιωσήφ το 1916, ο οποίος κυβέρνησε για εξήντα οκτώ χρόνια - μια από τις μεγαλύτερες βασιλείες στον κόσμο, ανέβηκε στον θρόνο ο προσέγγισός του Κάρολος Α'. Και μετά από αυτό άρχισαν οι συγκρούσεις στην Αυστρία. Δεν αναγνώρισαν όλοι τον νέο κληρονόμο, του οποίου ο μόνος προπάππους Φραγκίσκος Β' ήταν αυτοκράτορας.
  Και ξέσπασαν αρκετές εξεγέρσεις και πραξικοπήματα.
  Η Γαλλία και η Ρωσία έστειλαν στρατεύματα στην Αυστρία. Το κοινό χτύπημα οδήγησε στην ταχεία ήττα της αυτοκρατορίας του συνονθύλευμα και στη διαίρεση της. Και σύντομα η Σουηδία χωρίστηκε.
  Η Γαλλία περιελάμβανε επίσης την Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Έτσι, απομένουν μόνο δύο χώρες στον κόσμο: η Γαλλία και η Ρωσία, που χώρισαν όλα τα εδάφη ...
  Νικόλαος Β' και Ναπολέοντας Δ'. Τέτοιος είναι ο συνδυασμός. Και δύο μονάρχες στέκονται ο ένας απέναντι στον άλλο... Αλλά ο πόλεμος δεν ξεκίνησε ποτέ... Ο Νικόλαος Β' πέθανε το 1936. Τον διαδέχθηκε ο Αλεξέι Β'. Και ο Ναπολέων ο Τέταρτος πέθανε ένα χρόνο αργότερα το 1937. Τον διαδέχτηκε όχι ο μεγαλύτερος γιος, που επίσης πέθανε, αλλά ο μεσαίος Λουδοβίκος δέκατος ένατος.
  Ο νέος βασιλιάς ήταν νέος και ο Αλεξέι νέος. Και το 1941, πολέμησαν για αρκετούς μήνες από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο ... Μετά από την οποία έκαναν ειρήνη, με όρους χωρίς προσαρτήσεις και αποζημιώσεις.
  Ήταν ήδη ο τελευταίος πόλεμος δύο παγκόσμιων αυτοκρατοριών. Το 1943, οι Γάλλοι πέταξαν στο φεγγάρι. Και οι Ρώσοι το 1945. Η διαστημική επέκταση έχει ξεκινήσει.
  Και δύο αυτοκρατορίες: Ρωσική και Γαλλική, δυναστείες Βοναπάρτη και Ρομανόφ συνυπήρξαν ειρηνικά.
  Έτσι, γενικά, η ζωή αναπτύχθηκε αρκετά ήρεμα σε ένα άλλο σύστημα του γήινου σύμπαντος.
  Μέχρι το τέλος του εικοστού αιώνα, οι Ρώσοι και οι Γάλλοι κατάφεραν να επισκεφθούν σχεδόν όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και ανέπτυξαν τη διαστημική βιομηχανία.
  Γενικά, δεν υπήρχαν επιδημίες και λιμοί στη Γη. Τα ποσοστά γεννήσεων και στις δύο αυτοκρατορίες τέθηκαν υπό έλεγχο και οι θρησκείες ήταν περιορισμένες σε εύρος.
  Η εκκλησία διαχωρίστηκε από το κράτος και ο αθεϊσμός και ο νέος παγανισμός έγιναν μόδα.
  Και οι πόλεμοι εξαφανίστηκαν εντελώς, όπως δεν υπήρξε σχεδόν καμία μεγάλη αναταραχή.
  
  ΑΝ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕ
  Ο Ρασπούτιν από κάποιο θαύμα, παρά το δηλητήριο και την πληγή στο στομάχι, επέζησε μετά την απόπειρα δολοφονίας. Ως αποτέλεσμα της από καιρό προγραμματισμένης συνοδείας του Τσάρου Νικολάου Β', το πραξικόπημα του παλατιού δεν έγινε. Ο τσάρος πέρασε με επιτυχία το πιο δύσκολο στάδιο στην ιστορία της Ρωσίας. Και στα τέλη Απριλίου, μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν, άρχισε η πολυαναμενόμενη επίθεση στα νότια.
  Η μαχητική αποτελεσματικότητα του τσαρικού στρατού δεν υπονομεύτηκε από τα ανόητα διατάγματα της Προσωρινής Κυβέρνησης και υπό τη διοίκηση του εξαιρετικού διοικητή Μπρουσίλοφ σημείωσε μεγάλες επιτυχίες. Παρεμπιπτόντως, στην πραγματική ιστορία, στην αρχή υπήρξαν μεγάλες επιτυχίες, η επίθεση απέτυχε ως αποτέλεσμα δολιοφθοράς, τόσο από τους Μπολσεβίκους όσο και από άλλα καταστροφικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της μεγάλης αστικής τάξης και των υπουργών της Προσωρινής Κυβέρνησης.
  Και έτσι δεν υπάρχει δολιοφθορά, ο στρατός είναι ακόμα δυνατός με την πειθαρχία των τσαρικών στρατηγών. Και το ηθικό των Αυστριακών και κυρίως των σλαβικών μονάδων πέφτει.
  Ο Μπρουσίλοφ πήρε το Λβοφ και προχώρησε μέχρι την πολιορκία του Πρζέμισλ.
  Μόνο αποδυναμώνοντας σοβαρά το μέτωπο στο κέντρο, οι Γερμανοί σταμάτησαν με κάποιο τρόπο τη ρωσική επίθεση.
  Ωστόσο, ρωσικά στρατεύματα χτύπησαν και στη Ρουμανία. Υπήρξαν μεγάλες επιτυχίες. Και μάλιστα ανακατέλαβε το Βουκουρέστι και την Τρανσυλβανία.
  Οι Γερμανοί απομάκρυναν επίσης στρατεύματα από άλλους τομείς, σώζοντας τους Αυστριακούς. Η κατάσταση για τη Γερμανία επιδεινώθηκε με την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο τον Απρίλιο του 1917. Γιατί να μην συμμετάσχετε στους Αμερικανούς; Φαίνεται ότι η Γερμανία πλέει ήδη και είναι ωραίο να είσαι ανάμεσα στους νικητές.
  Το φθινόπωρο, όταν άρχισε να πέφτει το χιονόνερο, άρχισε τελικά η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στο κέντρο εναντίον των πραγματικών γερμανικών μονάδων.
  Η κακή ορατότητα στο βρεγμένο χιόνι εμπόδισε το έργο των Γερμανών πολυβολητών και πυροβολικών. Επιπλέον, στο κρύο, οι Fritz ουρλιάζουν πάντα χειρότερα από τους Ρώσους, πιο συνηθισμένοι στο σκληρό κλίμα.
  Έτσι, ο πιο αποφασιστικός και ικανός διοικητής Κορνίλοφ διέταξε το κεντρικό, δυτικό μέτωπο, ο οποίος παρέσυρε έναν όχι και τόσο τολμηρό προκάτοχο.
  Τα ρωσικά στρατεύματα διέσπασαν την εξασθενημένη γερμανική άμυνα και προχώρησαν με επιτυχία, αιχμαλωτίζοντας μεγάλο αριθμό αιχμαλώτων και τροπαίων.
  Μόνο στον ποταμό Βιστούλα, έχοντας αποδυναμώσει τα στρατεύματά τους στα δυτικά, οι Γερμανοί μπόρεσαν να σταματήσουν την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων. Ο τσαρικός στρατός απελευθέρωσε τα κράτη της Βαλτικής και μπήκε στην Ανατολική Πρωσία.
  Οι Ρώσοι σημείωσαν επίσης μεγάλες επιτυχίες στον νότιο τομέα του μετώπου κατά της Τουρκίας. Μέχρι το τέλος του χρόνου, μαζί με τους Άγγλους και τους Γάλλους, κατέλαβαν σχεδόν ολοκληρωτικά τη Μικρά Ασία και πλησίασαν την Κωνσταντινούπολη.
  Τον Ιανουάριο, η Κωνσταντινούπολη έπεσε υπό πίεση κυρίως από τα ρωσικά στρατεύματα και η Οθωμανική Αυτοκρατορία συνθηκολόγησε.
  Έφτασε το 1918. Στη Ρωσία, πίστεψαν σε μια γρήγορη νίκη και η χώρα κράτησε, παρά τις στρατιωτικές δυσκολίες. Οι Σύμμαχοι πίεσαν λίγο και τους Γερμανούς στη Δύση, και πίστεψαν στην επιτυχία τους.
  Η Αμερική μετέφερε όλο και περισσότερα νέα τμήματα. Η Αυστροουγγαρία κατέρρεε και ο στρατός της ερήμωσε. Η Βουλγαρία κήρυξε τον πόλεμο στη Γερμανία και την Αυστροουγγαρία, αποχωρώντας από την ένωση των κεντρικών κρατών. Και η Türkiye ηττήθηκε.
  Φυσικά, στη Γερμανία προέκυψαν διαθέσεις να τελειώσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό.
  Αλλά ακόμα λίγο αναποφάσιστος. Και που πας; Τον Μάρτιο, χωρίς να περιμένει ζεστό καιρό, η Ρωσία χτύπησε την ήδη διαλυμένη Αυστροουγγαρία και έσπασε το μέτωπο. Οι Γερμανοί δεν άντεξαν την επίθεση και κύλησαν. Συντρίφτηκαν με μεγάλη απώλεια. Η Βουδαπέστη έπεσε και η Αυστριακή Αυτοκρατορία συνθηκολόγησε.
  Λίγο καιρό αργότερα έγινε πραξικόπημα στη Γερμανία και στις 9 Μαΐου 1918 η Γερμανική Αυτοκρατορία συνθηκολόγησε.
  Έτσι τελείωσε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις στις Βερσαλλίες και η υπογραφή ενός νέου συστήματος ειρήνης.
  Η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Διαιρέθηκε από τη Ρωσία, τη Βρετανία, τη Γαλλία. Η τσαρική αυτοκρατορία έλαβε πίσω την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία με την Αρμενία. Βρετανία Ιράκ, Παλαιστίνη, Οθωμανικές κτήσεις στη Σαουδική Αραβία και Γαλλία Συρία. Από τον χάρτη της Ευρώπης εξαφανίστηκε και η Αυστροουγγαρία. Η Ρωσία έλαβε τη Γαλικία, τη Μπουκοβίνα, την Κρακοβία με πολωνικά εδάφη. Η Τσεχοσλοβακία έγινε μέρος της Ρωσίας, διατηρώντας κάποια αυτονομία, αλλά ο Νικόλαος Β' έγινε βασιλιάς της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Σλοβακίας. Η Κρακοβία εισήλθε στο Βασίλειο της Πολωνίας, ως Πόζναν και μέρος των γερμανικών εδαφών. Συμπεριλαμβανομένου του Danzig. Η Ρωσία έλαβε επίσης την περιοχή Klaipeda. Σημαντική επέκταση της ιδιοκτησίας.
  Στη Δύση, η Γερμανία επέστρεψε τις γαλλικές και δανικές κτήσεις που κατασχέθηκαν υπό τον Βίσμαρκ. Και αναγκάστηκε επίσης να συμφωνήσει σε μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στη λεκάνη του Ρήνου. Η Γερμανία αναγκάστηκε επίσης να πληρώσει τεράστιες αποζημιώσεις στις νικήτριες χώρες. Πρώτα από όλα, η Ρωσία και η Γαλλία ως οι πιο επηρεασμένες από τους Γερμανούς.
  Εμφανίστηκε και η Γιουγκοσλαβία, η οποία αναγνώρισε τον εαυτό της ως υποτελή της Ρωσίας, αλλά δεν έγινε επίσημα μέρος της. Η Ουγγαρία περικόπηκε και αναγνώρισε τον εαυτό της ως υποτελή της Ρωσίας. Η Αυστρία παρέμεινε επίσημα ανεξάρτητη, αλλά πλήρωσε αποζημιώσεις. Η Ρουμανία παρέλαβε την Τρανσυλβανία.
  Όλοι έμειναν λίγο πολύ ικανοποιημένοι εκτός από αυτούς που έχασαν. Η Τουρκία και η Αυστροουγγαρία εξαφανίστηκαν από τον χάρτη της Ευρώπης και της Ασίας. Και η Ρωσία αύξησε και πληθυσμό και έδαφος. Όπως και η Γαλλία, η Ιαπωνία, η Βρετανία και μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν μόνο ένα μικρό μέρος των αποζημιώσεων. Οι κτήσεις της Γερμανίας στον Ειρηνικό μοιράστηκαν μεταξύ της Ιαπωνίας και της Βρετανίας. Στην Αφρική, κυρίως στη Βρετανία.
  Λίγους μήνες αργότερα, η Ρωσία προσχώρησε στη βρετανική πλευρά στον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Κερδίστηκε μια γρήγορη νίκη και για πρώτη φορά δοκιμάστηκε στη μάχη, ένα τανκ που αναπτύχθηκε από τον γιο του Mendeleev. Το νέο αυτοκίνητο αποδείχθηκε πολύ αποδοτικό και με καλά οδηγικά χαρακτηριστικά.
  Ονομάστηκε "Alexey" προς τιμήν του διαδόχου του θρόνου. Και αυτό το αυτοκίνητο φαινόταν πολλά υποσχόμενο.
  Μετά την κατάκτηση και τη διχοτόμηση του Αφγανιστάν, ξεκίνησε μια περίοδος ειρήνης. Αν και έχουν περάσει αρκετοί μικροί πόλεμοι. Ρωσία και Βρετανία χώρισαν το Ιράν. Και τότε οι Σύμμαχοι ολοκλήρωσαν τη διχοτόμηση της Σαουδικής Αραβίας.
  Η οικονομία της Ρωσίας γνώρισε ταχεία ανάπτυξη περίπου δέκα τοις εκατό ετησίως και ήρθε το 1929 στη δεύτερη θέση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέβαιναν επίσης γρήγορα, λίγο λιγότερο από τη Γαλλία, και ακόμη λιγότερο από τη Γερμανία. Και η Βρετανία ήταν εντελώς στάσιμη, μόλις έφτασε στο προπολεμικό επίπεδο.
  Ωστόσο, όταν ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση, έγινε πάλι πιο δύσκολη και η εξέγερση και η αναταραχή άρχισαν να μεγαλώνουν.
  Ο Νικόλαος Β' ενίσχυσε την εξουσία του κερδίζοντας τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο τσάρος μείωσε την εργάσιμη ημέρα σε δέκα και μισή ώρες και το Σάββατο και τις προαργίες σε οκτώ ώρες. Ο μισθός στη Ρωσία αυξήθηκε. Οι τιμές παρέμειναν σταθερές και το τσαρικό ρούβλι ήταν το ισχυρότερο νόμισμα στη Γη.
  Επιπλέον, ο βασιλιάς το 1925 εισήγαγε μια δωρεάν επταετή εκπαίδευση. Και το 1929, η επτατάξιη εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική. Η δωρεάν υγειονομική περίθαλψη έχει επίσης γίνει πιο προσιτή.
  Και η δωρεάν λήψη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Και αυξήθηκαν οι συντάξεις, και πληρώθηκαν ακόμη και σε εργάτες και νοικοκυρές, και ανάπηρους.
  Αλλά η Μεγάλη Ύφεση επιδείνωσε ξανά όλα τα προβλήματα. Και πάλι θυμήθηκαν τη Δούμα, την οποία διέλυσε ο τσάρος, αλλά δεν έγιναν ποτέ νέες εκλογές. Τι οδήγησε στην αναβίωση του απολυταρχισμού.
  Ο βασιλιάς έλαβε και πάλι το δικαίωμα να νομοθετεί και άρχισε να δείχνει αξιοσημείωτη δραστηριότητα. Ωστόσο, έγινε ακόμη καλύτερα χωρίς την Κρατική Δούμα, το Κρατικό Συμβούλιο λειτούργησε και ο Αστικός Κώδικας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας εγκρίθηκε.
  Ωστόσο, η νέα αστική τάξη ήθελε περισσότερη δημοκρατία, και τουλάχιστον την αναβίωση της Δούμας. Κατά τη διάρκεια της ύφεσης, τόσο το προλεταριάτο όσο και η αγροτιά άρχισαν να επαναστατούν.
  Όλο το χωριό, η τάξη των κουλάκων έχει γίνει πολύ πιο δυνατή. Αλλά οι ιδιοκτήτες εξακολουθούσαν να διατηρούν την ιδιοκτησία της γης. Τα ποσοστά γεννήσεων παρέμειναν υψηλά και τα ποσοστά θνησιμότητας μειώθηκαν, ειδικά με τη βελτίωση της ιατρικής περίθαλψης. Αυτό οδήγησε σε αύξηση του πληθυσμού και κατακερματισμό της γης. Είναι αλήθεια ότι μέρος αυτής της ανάπτυξης απορροφήθηκε από την πόλη. Κατά τη διάρκεια της ύφεσης, η ανεργία εκτοξεύτηκε στα ύψη.
  Όμως η τσαρική κυβέρνηση, με ενεργητικά μέτρα, μπόρεσε να μετριάσει τις συνέπειες της ύφεσης. Το 1931, όταν η Ιαπωνία εισέβαλε στην Κίνα και προσπάθησε να δημιουργήσει μια κυβέρνηση-μαριονέτα στη Μαντζουρία. Αυτό παραβίασε προηγούμενες συμφωνίες και έγινε η αιτία για την είσοδο της Ρωσίας στον πόλεμο.
  Ο τσαρικός στρατός μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τα πιο προηγμένα και ισχυρά άρματα μάχης στον κόσμο, τα καλύτερα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων έξι βομβαρδιστικών. Έτσι, στην τσαρική Ρωσία, εμφανίστηκαν τα πρώτα ελικόπτερα μαζικής παραγωγής στον κόσμο και τα πιο επιτυχημένα - όπλα χωρίς ανάκρουση.
  Επιπλέον, το επίπεδο των στρατηγών ανέβηκε στην τσαρική Ρωσία. Και ο στόλος διοικούνταν από τον ιδιοφυή ναύαρχο Κολτσάκ.
  Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο τσαρικός στρατός αναπαρήγαγε υδροπλάνα και τα έφερε στην τελειότητα. Και έσπασε ενεργά τους Ιάπωνες στη θάλασσα.
  Από την αρχή ο πόλεμος πήγε δυσμενώς για τους Ιάπωνες. Υπό τον τσάρο, χτίστηκε μια άλλη κύρια γραμμή Baikal-Amur και ο ανεφοδιασμός του ρωσικού στρατού πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα.
  Ξεπερνώντας τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα των Ιάπωνων στρατάρχων, Denikin και Kornilov, οδήγησαν σε μια επιτυχημένη επίθεση. Από τους νέους στρατηγούς ξεχώρισε ο Βασιλέφσκι, ο οποίος έγινε συνταγματάρχης σε ηλικία είκοσι τριών ετών κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και σε ηλικία είκοσι πέντε ετών ήταν ήδη στρατηγός.
  Υπήρχαν βέβαια και άλλοι διοικητές. Ο Tukhachevsky γνώρισε επίσης ταχεία ανάπτυξη σταδιοδρομίας. Ανέβηκε στο Budyonny. Μια σειρά από νίκες και από την αρχή ο τσαρικός στρατός κατείχε την πρωτοβουλία, δημιουργώντας καζάνια και πολιορκώντας το Πορτ Άρθουρ. Ωστόσο, η πολιορκία δεν κράτησε πολύ, κατά τη διάρκεια της επίθεσης αυτή η απόρθητη ακρόπολη έπεσε σε δύο εβδομάδες. Και σε μόλις τέσσερις μήνες μάχης, η Κίνα και όλη η Κορέα απελευθερώθηκαν.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β', εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν αποδυναμωθεί από τη Μεγάλη Ύφεση, καθώς και η Βρετανία δεν μπόρεσε να παρέμβει στον πόλεμο, διέταξε να καταλάβει εξ ολοκλήρου την Ιαπωνία και να την προσαρτήσει στη Ρωσική Αυτοκρατορία.
  Ο Κολτσάκ νίκησε εντελώς τους σαμουράι στη θάλασσα, χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τα καλύτερα υδροπλάνα του κόσμου. Επιπλέον, ένας στόλος έφτασε από τη Βαλτική και τη Μεσόγειο.
  Και τον Μάρτιο του 1932, ο τσαρικός στρατός αποβιβάστηκε στην Ιαπωνία. Μετά από τρεις μήνες επίμονων μαχών, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κατακτήθηκε και έγινε ρωσική επαρχία. Φιλοξένησε δημοψήφισμα για την ένταξη στη Ρωσία. Και ο Νικόλαος Β' έγινε ο Ιάπωνας μικάντο και αυτοκράτορας. Η Ρωσία κατέκτησε επίσης κτήσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία τον Ιανουάριο του 1933. Και φυσικά, η ένταξή του θα μπορούσε να προκαλέσει κατακλυσμούς.
  Ο Φύρερ ορκίστηκε αμέσως πίστη στον Νικόλαο Β' και δήλωσε συμμαχία με τη Ρωσία.
  Ο Χίτλερ πρότεινε, σε μια προσωπική συνάντηση, να διαιρεθεί η γαλλική και η βρετανική αποικία.
  Ο Νικόλαος Β' συμφώνησε. Και ολοκληρώθηκε η ένωση Ιταλίας, Γερμανίας και Ρωσίας. Εναντίον, φυσικά, της Βρετανίας και της Γαλλίας. Το 1937 η Γερμανία προσάρτησε την Αυστρία. Την ίδια εποχή, ο Νικόλαος Β', έχοντας κυβέρνησε σχεδόν σαράντα τρία χρόνια, πέθανε. Στο θρόνο ήταν ο νεαρός εγγονός του - ο Αλέξανδρος ο τέταρτος. Ο κληρονόμος Alexei κατάφερε να παντρευτεί, να γίνει γιος και επίσης πέθανε από μια ανίατη ασθένεια. Ο εγγονός ήταν μόλις έξι ετών και ο αδερφός του τσάρου Μιχαήλ Ρομάνοφ έγινε ηγεμόνας και αντιβασιλέας. Όχι νέος, αλλά γενικά έμπειρος βασιλιάς. Παρεμπιπτόντως, ήταν αυτός που ανέλαβε τη γενική ηγεσία για την κατάληψη της Ιαπωνίας και είχε τον τίτλο του μεγάλου στρατάρχη, όπως στρατηγός.
  Ο αντιβασιλέας Μιχαήλ Ρομάνοφ συνέχισε την πορεία προς μια συμμαχία με τη Γερμανία και την Ιταλία. Και στις 15 Μαΐου 1940, το Τρίτο Ράιχ επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, καθώς και τη Βρετανία. Η Ρωσία επιτέθηκε και στις βρετανικές αποικίες. Και η Ιταλία μετακόμισε στην Αφρική.
  Ο πόλεμος εξελίχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι Ρώσοι κατέλαβαν μέσα σε τρεις μήνες όλες τις κτήσεις της Βρετανίας και της Γαλλίας στην Ασία. Και μετά προσγειώθηκε στην Αυστραλία. Η Ρωσία προχώρησε και στην Αφρική.
  Οι Γερμανοί, μετά τη ραγδαία ήττα της Γαλλίας και την κατοχή του Βελγίου και της Ολλανδίας, εξαπέλυσαν αεροπορική επίθεση στη Βρετανία. Δεν είχε μεγάλη επιτυχία μέχρι που η ρωσική αεροπορία μπήκε στον πόλεμο.
  Και η Βρετανία έγινε πολύ κακή. Και βομβάρδισαν ό,τι μπορούσαν. Η Αυστραλία κατακτήθηκε γρήγορα από τα ρωσικά στρατεύματα. Και η Αφρική καταλήφθηκε πιο αργά, όχι τόσο λόγω της αντίστασης των βρετανικών και γαλλικών στρατευμάτων, αλλά λόγω των μεγάλων αποστάσεων και της έλλειψης δρόμων.
  Δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τη Βρετανία το 1940, αλλά το καλοκαίρι του σαράντα πρώτου έγινε απόβαση και, με τους Βρετανούς, τελικά τελείωσε.
  Στη συνέχεια ακολούθησε ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ρούσβελτ τσακώθηκε άθελά του και καθυστερημένα. Και η τσαρική Ρωσία ήθελε να ανακτήσει την Αλάσκα.
  Αλλά όχι μόνο αυτό... Τον χειμώνα του σαράντα ένα - σαράντα δύο, τα τσαρικά στρατεύματα πέρασαν τον πάγο στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών και εξαπέλυσαν μάχες εκεί.
  Στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων, υπεροχή σε ποσότητα και ποιότητα στρατευμάτων.
  Οι Αμερικανοί έχαναν. Και οι Γερμανοί εισέβαλαν από τον Καναδά και πέτυχαν επίσης μεγάλη επιτυχία. Το 1942 ήταν η τελευταία χρονιά της ανεξάρτητης Αμερικής. Κάτω από τα χτυπήματα της Ρωσίας και της Γερμανίας, οι ΗΠΑ άντεξαν μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, όταν, μετά την πτώση της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Πιο σύντομο από την πραγματική ιστορία, νικηφόρα για τη Ρωσία και το Τρίτο Ράιχ. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι Γερμανοί κατέλαβαν επίσης την Ισπανία και την Πορτογαλία, προσαρτώντας τις αποικίες τους.
  Υπήρξε μια αλλαγή στον κόσμο. Η τσαρική Ρωσία προσάρτησε όλες τις αποικίες της Βρετανίας και της Γαλλίας στην Ασία και τον Ειρηνικό, καθώς και την Αυστραλία. Η Αλάσκα, το μεγαλύτερο μέρος του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών έγιναν ρωσικά και η Γερμανία έλαβε μόνο ένα μικρό μέρος. Το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής έγινε ρωσικό. Όμως οι Γερμανοί ανέλαβαν μέρος των γαλλικών, βελγικών, πορτογαλικών, ισπανικών αποικιών.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν επίσης τη Δανία και τη Νορβηγία. Και η Σουηδία χωρίστηκε με τη Ρωσία. Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, μπήκαν στην ειδική ένωση των κρατών της ζώνης γραμματοσήμων. Οι Ναζί τους κατέλαβαν με στρατεύματα, αν και διατήρησαν επίσημες κυβερνήσεις-μαριονέτα. Το ίδιο πράγμα στη Δανία και τη Νορβηγία με μέρος της Σουηδίας.
  Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο της Βρετανίας. Δεδομένου ότι ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τέταρτος είχε σχέση με τους Άγγλους βασιλιάδες, αναγνωρίστηκε ως ο μονάρχης της Βρετανίας.
  Η Ιταλία απέκτησε κάποιες κτήσεις στην Αφρική και απέκτησε έρεισμα στην Αιθιοπία.
  Η τσαρική Ρωσία είναι αναμφίβολα η πιο ισχυρή και απέραντη αυτοκρατορία στον κόσμο. Αλλά το Τρίτο Ράιχ είναι ισχυρό. Και έγινε μια προσωρινή παύση. Ανάγκη να αφομοιώσει νέα αποκτήματα. Ο αντιβασιλέας Μιχαήλ έκανε μάλιστα το άνευ προηγουμένου βήμα να επιτρέψει σε έναν Ρώσο να έχει τέσσερις συζύγους.
  Ακόμη και η σύνοδος αναγκάστηκε να το παραδεχτεί για να επισπεύσει την αφομοίωση των περιχώρων.
  Και τι καλή ιδέα! Ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος μάλιστα παντρεύτηκε δύο φορές στα νιάτα του για να δώσει παράδειγμα στους υπηκόους του. Άρα η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί.
  Ο Μιχαήλ πέθανε το 1947 και ο Τσάρος Αλέξανδρος ανέλαβε πραγματικά. Και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει. Όμως η γη δεν ήταν αρκετή για τον Χίτλερ και ο δαιμονισμένος Φύρερ ονειρευόταν την παγκόσμια κυριαρχία.
  Και στις 20 Απριλίου 1955 άρχισε ένας μεγάλος πόλεμος εναντίον της τσαρικής Ρωσίας. Το Τρίτο Ράιχ και η Ιταλία, όπου βασίλευε ήδη ο γιος του Μουσολίνι Τζούνιορ, επιτέθηκαν στην αυτοκρατορία του Τσάρου Αλέξανδρου του Τέταρτου.
  Άρχισε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ βγήκαν επίσης η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Βενεζουέλα, το Μεξικό και μια σειρά από χώρες της Λατινικής Αμερικής. Και ξέσπασε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος...
  
  
  ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΟΣΣΟΒΣΚΙ
  Παράλληλο σύμπαν, γήινος κόσμος. Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, υπήρχε μόνο μια μικρή απόκλιση με την πραγματική ιστορία. Ο Ροκοσόφσκι κατάφερε να πείσει τον Στάλιν να φέρει τη 2η Στρατιά Φρουρών εναντίον του Πάουλους και άλλες εφεδρείες για να τις καταστρέψει πριν πλησιάσει ο Μάινσταϊν. Το επιχείρημα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο: "Αν καταστρέψουμε τον Πάουλους και απελευθερώσουμε το Στάλινγκραντ πριν από την Πρωτοχρονιά, θα είναι ένα κολοσσιαίο πολιτικό αποτέλεσμα! Καθολικισμός Τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν στο Στάλινγκραντ!".
  Ο Στάλιν συμφώνησε ότι οι πολιτικοί διέταξαν πρώτα από όλα την επίθεση στον Πάουλους, ενώ ο Μάινσταϊν ήταν συγκρατημένος προς το παρόν. Αποτέλεσμα όμως αυτής της αυθόρμητης απόφασης ήταν το εξής. Ακόμα τον Δεκέμβριο, σχετικά έτοιμα για μάχη, και βασιζόμενα σε ισχυρές αμυντικές δομές, τα στρατεύματα του Paulus προέβαλαν πεισματική αντίσταση και μπόρεσαν να κρατήσουν τις θέσεις τους. Και στις 25 Δεκεμβρίου, ο Mainstein διέρρηξε έναν διάδρομο προς το Στάλινγκραντ λίγο προς τα νότια.
  Και ξέσπασαν σκληρές μάχες. Ο Χίτλερ διέταξε να κρατηθεί το προγεφύρωμα στο Βόλγα με οποιοδήποτε κόστος, ο Στάλιν διέταξε να ανακαταλάβει το Στάλινγκραντ με οποιοδήποτε κόστος. Οι μάχες άρχισαν να βράζουν, όπως κατά την έφοδο του Στάλινγκραντ, από τους Γερμανούς, αλλά τώρα είναι ακριβώς το αντίθετο.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν προς τα εμπρός και οι Γερμανοί αντέδρασαν απελπισμένα.
  Για τρεισήμισι μήνες συνεχίστηκαν οι πιο επίμονες μάχες. Όλο και περισσότερες εφεδρείες έμπαιναν στη μάχη. Τελικά, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να φύγουν από το Στάλινγκραντ, αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν στο Ντον. Αλλά οι απώλειες των σοβιετικών στρατευμάτων αποδείχθηκαν πολύ υψηλές και ακολούθησε μια μακρά επιχειρησιακή παύση στην επίθεση.
  Οι Γερμανοί ενίσχυσαν και τον στρατό τους με ολική επιστράτευση, μετέφεραν βαριά άρματα μάχης "Τίγρης" και "Πάνθηρας", έγλειψαν τις πληγές τους. Αλλά η αναλογία των απωλειών κατά τη διάρκεια των μαχών αποδείχθηκε πιο ευνοϊκή για το Fritz από ό, τι στην πραγματική ιστορία. Αφού οι Ναζί δεν έπεσαν στα λέβητα και πολέμησαν σε πιο ευνοϊκές αμυντικές συνθήκες για τον εαυτό τους. Και αυτό τους βοήθησε να διατηρήσουν την πρώτη γραμμή σε πιο ευνοϊκές γραμμές για τον εαυτό τους.
  Ναι, οι σύμμαχοι ενήργησαν στην Αφρική όχι τόσο αποφασιστικά. Η απουσία καταστροφής για τους Γερμανούς στα ανατολικά δημιούργησε αβεβαιότητα και διχασμούς στις τάξεις τους. Οι Αμερικανοί, φοβούμενοι μεγάλες απώλειες, συμπεριφέρθηκαν παθητικά και κάποιοι από τους Βρετανούς δεν είχαν αρκετή δύναμη.
  Σύμφωνα με αυτό, οι Ναζί εξακολουθούσαν να έχουν θέση στην Τυνησία και δεν μπορούσαν να ανησυχούν για την Ιταλία.
  Και στις 6 Ιουλίου ξεκίνησε μια νέα επίθεση των Ναζί, κοντά στο Στάλινγκραντ. Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι Fritz αποδείχθηκαν πιο πονηροί και δεν τόλμησαν να επιτεθούν, όπως περίμενε η σοβιετική διοίκηση στην ίδια την πόλη, αλλά κίνησαν τις τεθωρακισμένες λαβίδες τους προς τα νότια. Και μπόρεσε να σπάσει τη γραμμή άμυνας.
  Προχωρώντας προς τα εμπρός, ο Mainstein έφτασε στο Βόλγα, εκατό χιλιόμετρα νότια του Στάλινγκραντ, και μετά έστριψε νότια. Ήταν ένας τολμηρός και απροσδόκητος ελιγμός. Επιπλέον, σε επιθετικές μάχες, ο "Τίγρης" έδειξε την τρομερή του δύναμη ως άρμα μάχης με ισχυρή προστασία των πλευρών και της πρύμνης.
  Η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε καθυστερημένα να απαντήσει με αντεπίθεση, κατά μήκος μιας πολύ οχυρωμένης ζώνης. Εκτυλίχθηκαν μάχες με τανκς, όπου για πρώτη φορά ο Πάνθηρας έδειξε τη δύναμή του σε άμυνα και σε ενέδρα. Οι Γερμανοί αντιμετώπισαν επιδέξια τις αντεπιθέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων με τα νεότερα τανκς τους. Ο Φέρντιναντ αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κακός.
  Αλλά η αριθμητική υπεροχή εξακολουθεί να είναι με το μέρος της ΕΣΣΔ. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν πολύ και αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Η κατάσταση στο Βόλγα φαινόταν να παγώνει. Αλλά στην Τσετσενία, ξέσπασε μια αντισοβιετική εξέγερση. Και η πόλη του Γκρόζνι καταλήφθηκε ως αποτέλεσμα διπλού χτυπήματος, με την πτώση των Πυλών του Τέρεκ του Καυκάσου. Η κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιρετικά. Η Türkiye αναδεύτηκε. Ένας από τους Οθωμανούς στρατηγούς αποδείχθηκε ότι ήταν Γερμανός πράκτορας. Απλώς διέταξε το σώμα του να επιτεθεί αυθαίρετα στα σοβιετικά στρατεύματα, θέτοντας έτσι την ηγεσία πριν από το γεγονός ότι θα παρασυρθεί στον πόλεμο. Ο Τσόρτσιλ και ο Ρούσβελτ παρέμειναν σιωπηλοί και τριάντα τουρκικές μεραρχίες, που αριθμούσαν περίπου ένα εκατομμύριο στρατιώτες, πέρασαν στην επίθεση.
  Αυτό το ύπουλο χτύπημα στην πλάτη, και ταυτόχρονα συμπίεση της αρτηρίας τροφοδοσίας κατά μήκος του Βόλγα, επιδείνωσε σημαντικά την κατάσταση.
  Ο Mainstein, έχοντας απωθήσει τις προσπάθειες των σοβιετικών στρατευμάτων να τον απωθήσουν από τον Βόλγα, προσπάθησε να αναπτύξει την επίθεση. Στη συνέχεια, η σοβιετική διοίκηση έριξε στη μάχη τμήματα του Μετώπου της Στέπας. Οι Γερμανοί σταμάτησαν, ογδόντα σοβιετικές μεραρχίες έναντι πενήντα γερμανικών. Αλλά κατάφεραν μόνο να επιβραδύνουν την προέλασή τους, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εχθρό. Ενώ στον Καύκασο η κατάσταση επιδεινώθηκε. Οι Τούρκοι περικύκλωσαν το Ερεβάν και κατέλαβαν σχεδόν ολοκληρωτικά το Μπατούμι. Υπάρχουν πολύ λίγες σοβιετικές εφεδρείες στην Υπερκαυκασία, μετά την κατάληψη του Γκρόζνι, δεκαπέντε γερμανικές μεραρχίες συνέχισαν να κινούνται προς νότια κατεύθυνση, πλησιάζοντας και περικυκλώνοντας την Τιφλίδα.
  Ξαφνικά, ο Στάλιν διέταξε μια επίθεση στο κέντρο, την τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov. Αλλά οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι για αυτό και δεν διατέθηκαν αρκετές δυνάμεις για να πραγματοποιήσουν μια τόσο αποφασιστική επίθεση. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο της Ιαπωνίας στον πόλεμο. Είναι αλήθεια ότι οι σαμουράι δεν επιτέθηκαν στην ίδια την ΕΣΣΔ, αλλά εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Μογγολίας. Αλλά η σοβιετική διοίκηση, σε απάντηση, φυσικά, μετέφερε στρατεύματα και μπήκε σε μάχη με τους Ιάπωνες. Η εξακόσια χιλιοστή γροθιά του ιαπωνικού στρατού στόχευε στο χτύπημα και είκοσι πέντε ακόμη μεραρχίες έπρεπε να μεταφερθούν επειγόντως στην Άπω Ανατολή, αποδυναμώνοντας τις δυνάμεις τους που αντιτίθενται στον Φριτς.
  Όσο για το κακό, αλλά οι σύμμαχοι τήρησαν μια τακτική αναμονής, μείωσαν ακόμη και την ένταση των βομβαρδισμών της ευρωπαϊκής ηπείρου και των γερμανικών πόλεων. Και το προγεφύρωμα στην Τυνησία δεν δέχθηκε ακόμη επίθεση. Γενικά οι σύμμαχοι δεν βιάζονταν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Και ουσιαστικά σαμποτάρισε τον πόλεμο. Και οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους κέρδισαν σταδιακά στον Καύκασο.
  Τότε ο Στάλιν αποφάσισε να ενεργήσει σαν τον Σόλωνα και πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τους Γερμανούς. Όλοι οι αιχμάλωτοι πολέμου τους δίνονται δωρεάν, ενώ οι Ρώσοι παίρνονται πίσω για σημαντικά λύτρα. Επιπλέον, η ΕΣΣΔ ανέλαβε να προμηθεύει δωρεάν πετρέλαιο και προϊόντα πετρελαίου, καθώς και μια σειρά από κατηγορίες πρώτων υλών, στο Τρίτο Ράιχ για τη διάρκεια της εκεχειρίας.
  Τα μυαλά του Χίτλερ αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση του Στάλιν. Η εκεχειρία ήταν για ένα χρόνο με δυνατότητα παράτασης. Την 1η Σεπτεμβρίου 1943 ο πόλεμος στα ανατολικά σταμάτησε. Και οι μάχες ξανάρχισαν με ανανεωμένο σθένος. Μόνο αυτή τη φορά στη Δύση. Πρώτα από όλα στη θάλασσα. Η Τυνησία έγινε σημείο ανάφλεξης και εφαλτήριο για τη ναζιστική εισβολή.
  Στις 25 Νοεμβρίου 1943, οι ανώτερες δυνάμεις των Γερμανών υπό τη διοίκηση του Mainstein άρχισαν να εισβάλλουν στο Γιβραλτάρ. Ο Φράνκο έλαβε τελεσίγραφο να αφήσει τους Ναζί να περάσουν, διαφορετικά απειλήθηκε με ανατροπή. Για τρεις μέρες και τρεις νύχτες έγινε σφοδρή επίθεση. Σε αυτό, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά μια καινοτομία: ένα Sturmtigr οπλισμένο με βόμβα τζετ. Αυτή η μηχανή απλώς διέλυσε τις βρετανικές θέσεις και εξολόθρευσε εκθετικά τον εχθρό.
  Το Γιβραλτάρ είναι το κλειδί για τον έλεγχο της Μεσογείου και αυτό το κατάλαβαν και οι δύο πλευρές. Αλίμονο, οι Γερμανοί είχαν περισσότερες ευκαιρίες να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους. Και το φρούριο έπεσε.
  Οι μάχες εντάθηκαν και στη θάλασσα. Η παραγωγή υποβρυχίων στο Τρίτο Ράιχ ξεπερνούσε τις σαράντα μονάδες το μήνα και συνέχισε να αυξάνεται. Απώλεια συμμάχων στις θαλάσσιες αυξήσεις. Και στην Αφρική, ένας πραγματικός πόλεμος εκτυλίχθηκε. Οι Γερμανοί "Πάνθηρες" και "Τίγρεις" έδειξαν την ανωτερότητά τους έναντι του εχθρού. Η γερμανική επίθεση, ως μέρος μιας ομάδας τριάντα μεραρχιών, ξεκίνησε με εισβολή από το Μαρόκο και είκοσι πέντε μεραρχίες, με επίθεση στην Αλγερία ...
  Το νέο έτος 1944 βρήκε τους πάντες όταν οι μάχες ξεδιπλώθηκαν στο έπακρο...
  Στα τέλη Ιανουαρίου 1944, ένας μεγάλος θύλακας αμερικανικών και βρετανικών στρατευμάτων σχηματίστηκε στο Αλγέρι. Και αυτές οι δυνάμεις απλώς παραδόθηκαν μετά από σχετικά μικρή αντίσταση. Στη συνέχεια, οι Γερμανοί, μαζί με τους Ιταλούς, εισέβαλαν στη Λιβύη. Σωρεύονται νέες αφρικανικές κούνιες. Η ομάδα του Rommel κινήθηκε προς την Αίγυπτο και η ομάδα του Mainstein προς τον βρόχο του Νίγηρα.
  Οι Γερμανοί οπλίστηκαν με το "Πάνθηρας" -2 με ισχυρότερη πανοπλία και πυροβόλο όπλο, καθώς και κινητήρα 900 ίππων. Και οι Αμερικανοί άρχισαν να παραλαμβάνουν το τανκ Sherman M 4. Ο Στάλιν, με τη σειρά του, επανόπλισε τις γροθιές του Τ-34-85 και IS-2. Ένα άλλο γερμανικό τανκ "Tiger" - 2 αποδείχθηκε ηθικά ξεπερασμένο από τη στιγμή που τέθηκε σε μαζική παραγωγή. Έχοντας ίσο οπλισμό με το "Panther" -2 και είκοσι έναν τόνο βαρύτερο, το γερμανικό mastodon "Tiger" -2, ξεπέρασε ελάχιστα το νεότερο αντίστοιχό του σε θωράκιση, σημαντικά κατώτερο τόσο σε οδηγικές επιδόσεις όσο και σε τεχνική αξιοπιστία.
  Όμως το νεότερο μαχητικό αεροσκάφος ME-262 δεν είχε όμοιο, ούτε σε οπλισμό, ούτε σε ταχύτητα. Άρα η ποιοτική του υπεροχή έπρεπε να αντισταθμίσει το ποσοτικό πλεονέκτημα των συμμάχων. Γενικά, ένας μεγάλος αριθμός αεροσκαφών από τα στρατεύματα του δυτικού συνασπισμού δεν μπορούσε να δώσει αποφασιστικό πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης. Οι Γερμανοί άσοι ήταν ανώτεροι σε δεξιότητες από τους δυτικούς ομολόγους τους και αυτό επηρέασε τα στατιστικά των αεροπορικών μαχών. Και από πάνω το αντιαεροπορικό πυροβολικό των Ναζί. Επιπλέον, οι σύμμαχοι απογοητεύτηκαν από την αναποφασιστικότητα της διοίκησης τους, η οποία έφερε δυνάμεις στη μάχη κατά τμήματα, εξαιτίας της οποίας υπέστησαν πολλές απώλειες. Και ήταν άβολο να αναπτυχθεί στην Αφρική.
  Ο Ρόμελ στα μέσα Μαρτίου κατέλαβε τη Λιβύη και πήγε στο Ελ Αμάν. Εδώ οι Βρετανοί είχαν μια ισχυρή αμυντική προμαχώνα. Και ο Μοντγκόμερι διοικούσε πολύ αποτελεσματικά, ειδικά όταν λάμβανε ενισχύσεις. Αλλά οι Γερμανοί δεν είναι τόσο συγχωρεμένοι. Τραβώντας πρόσθετα πυρομαχικά και καύσιμα στα τέλη Απριλίου, οι Γερμανοί ανέλαβαν έναν ελιγμό κυκλικού κόμβου μέσα στην έρημο και έφτασαν στις κεφαλές του Νείλου, παρακάμπτοντας τη βρετανική άμυνα. Τον Μάιο η Αλεξάνδρεια έπεσε και οι Γερμανοί έφτασαν στη Διώρυγα του Σουέζ. Η Τουρκία εισέβαλε επίσης στη Συρία και την Παλαιστίνη.
  Ο Ιούνιος έγινε σημείο καμπής στη μάχη για τη Μέση Ανατολή. Περιλάμβανε περισσότερες από εβδομήντα γερμανικές μεραρχίες και είκοσι τουρκικές. Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί ηττήθηκαν. Και τον Ιούλιο, η Σαουδική Αραβία τέθηκε επίσης υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ και τα φασιστικά στρατεύματα εισήλθαν στο Ιράν, όπου κινήθηκαν, συναντώντας μόνο εστιακή αντίσταση από τα βρετανικά στρατεύματα. Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί, αφού παρέλασαν σχεδόν περισσότερα από χίλια χιλιόμετρα, μπήκαν στην Ινδία. Τον Σεπτέμβριο σχεδόν όλη η Ινδία καταλήφθηκε. Ο ντόπιος πληθυσμός γνώρισε τη Βέρμαχτ ως απελευθερωτές. Και η Ιαπωνία απέκτησε τελικά χερσαία σύνορα με τον πολύ ισχυρό σύμμαχό της.
  Έφτασε η 1η Οκτωβρίου. Το έτος της εκεχειρίας που κηρύχθηκε με την ΕΣΣΔ. Οι Γερμανοί ενώθηκαν με τους Ιάπωνες, κατέλαβαν εδάφη από το Μαρόκο έως τη Βιρμανία, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, έφτασαν στον ισημερινό, παίρνοντας το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής για τον εαυτό τους. Έτσι, το Τρίτο Ράιχ επεκτάθηκε, αλλά από την άλλη σκόρπισε τα στρατεύματά του σε όλες τις ηπείρους.
  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Στάλιν προετοίμασε και σχημάτισε περίπου τριακόσιες μεραρχίες, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων αρμάτων μάχης. Και το συνολικό μέγεθος του σοβιετικού στρατού έφτασε στα έντεκα εκατομμύρια από τα οποία τα οκτώ μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο σοβιετικό γερμανικό μέτωπο. Αλλά και η Βέρμαχτ ενισχύθηκε, αν και επιδίωξε έντονα ξένα τμήματα στη σύνθεσή της. Επιπλέον, η ισχύς των αεριωθούμενων αεροσκαφών έχει αυξηθεί. Το ME-262 κατασκευαζόταν ήδη σε χιλιάδες τριάντα έως σαράντα αεροσκάφη την ημέρα και ήταν αναμφίβολα το καλύτερο μαχητικό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι δύο κινητήρες του επιτάχυναν σε ταχύτητα 900 χιλιομέτρων την ώρα και τέσσερα πυροβόλα 30 mm και ρουκέτες συν έκαναν το αυτοκίνητο πολύ σοβαρό αντίπαλο για κάθε αεροσκάφος.
  Το "Panther"-2 αποδείχθηκε ασύγκριτο από τα συγκεντρωτικά χαρακτηριστικά ενός άρματος, σημαντικά ανώτερο σε οπλισμό και θωράκιση από τα "Shermans" M 4 και T-34-85. Είναι αλήθεια ότι με βάρος 47 τόνων, αλλά ο κινητήρας των 900 ίππων υπεραντιστάθμισε αυτό. Επιπλέον, το Panther-2 από την άποψη της διάτρησης και της μετωπικής θωράκισης ήταν ανώτερο από το IS-2, για να μην αναφέρουμε τις οδηγικές επιδόσεις.
  Αυτό, φυσικά, ανησύχησε τον Στάλιν. Όμως το Τρίτο Ράιχ είναι ακόμα στα σπάργανα.
  Δημιουργούνται νέα ξένα και αποικιακά τμήματα. Σχετικά με την προσέγγιση της ανάπτυξης αρμάτων μάχης της σειράς Ε, με ακόμα πιο ισχυρούς κινητήρες, παχύτερη θωράκιση και ισχυρότερα όπλα. Και δημιουργήστε νέα μοντέλα αεροσκαφών. Οι Ναζί έχουν ήδη το τζετ βομβαρδιστικό Arado σε σειριακή παραγωγή και εμφανίστηκε το NE-162. Και το πλεονέκτημα της Βέρμαχτ θα αυξηθεί.
  Επομένως, ο Στάλιν είχε κάτι να σκεφτεί: να αποδεχτεί ή να μην αποδεχτεί την πρόταση του Χίτλερ για παράταση της εκεχειρίας για έναν ακόμη χρόνο. Από τη μια δεν ήθελα να ξαναρίξω τον λαό μου στην άβυσσο του πολέμου. Από την άλλη πλευρά , είναι σαφές ότι θα είναι ακόμη χειρότερα - ο χρόνος λειτουργεί ενάντια στην ΕΣΣΔ.
  Ωστόσο, ο Στάλιν παρέτεινε την εκεχειρία. Αποφάσισε ότι οι σοφοί δεν πολεμούν.
  Αλλά ο Φύρερ απροσδόκητα τον Δεκέμβριο του 1944 προσγειώθηκε στη Βρετανία. Κανείς δεν περίμενε ότι οι Ναζί θα εμφανίζονταν τον χειμώνα. Και οι Βρετανοί μπόρεσαν να αιφνιδιαστούν. Έκπληξη, καλή οργάνωση, πολύ αποτελεσματικά μικρά αυτοκινούμενα όπλα Ε-10, όλα αυτά λειτούργησαν στα χέρια του Fritz.
  Και κυριολεκτικά σε μια εβδομάδα η Βρετανία καταλήφθηκε! Αυτό είναι γενικά ένα κολοσσιαίο επίτευγμα της Βέρμαχτ!
  Το Λονδίνο έπεσε! Και ο Φύρερ φανταζόταν τον εαυτό του ανίκητο! Ήδη τον Μάρτιο, η Ισλανδία καταλήφθηκε.
  Μετά από αυτό, οι Ναζί πρότειναν στην Αμερική - λένε, τι θέλετε: να πολεμήσετε περαιτέρω ή θα διαιρέσετε ακόμα τις σφαίρες επιρροής; Μετά τον θάνατο του Ρούσβελτ, στις Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησε μια ρεαλιστική προσέγγιση - η ειρήνη προσφέρθηκε στους Γερμανούς. Ο Φύρερ, ωστόσο, πρότεινε μια σειρά από σκληρούς όρους - συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής αποζημιώσεων και αποζημιώσεων για τους βομβαρδισμούς γερμανικών πόλεων.
  Οι Αμερικανοί δίστασαν λίγο, αλλά μετά από μια άλλη, άγρια ήττα στη θάλασσα, συμφιλιώθηκαν. Και αποδέχτηκαν τους όρους του Χίτλερ.
  Ο Φύρερ έκανε ένα μικρό διάλειμμα στον πόλεμο... Χωνεύοντας τους κατακτημένους και ενισχύοντας τη θέση του σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία.
  Αλλά την 1η Μαΐου 1947, οι Ναζί, έχοντας εξοικονομήσει δυνάμεις και ποντάροντας στο κύριο άρμα E-75 - το πιο τεράστιο στη Βέρμαχτ - εισέβαλαν στην ΕΣΣΔ.
  Πιο συγκεκριμένα, εκεί συνέχισαν την επίθεση. Και ανέπτυξε πολλά νέα τανκς.
  Το E-75 έγινε το κύριο, αφού ο Χίτλερ αγαπούσε πολύ τα μεγάλα αυτοκίνητα. Αν και το mastodon αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο: σε όλους τους ενενήντα τόνους, με κινητήρα μόνο 900 ίππων - δηλαδή, η δεξαμενή αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ γρήγορη και συχνά χαλούσε. Το ισχυρό πυροβόλο των 128 χλστ. είχε μικρότερη παροχή οβίδων και πιο αργή βολή από τα 88 χλστ.
  Ο πύργος είχε καλή προστασία - μέτωπο 252 mm, πλευρές 160 mm υπό γωνία, αλλά η γάστρα ήταν χειρότερη - μέτωπο 160 mm, αν και σε κλίση 45 μοιρών, μόνο 120 mm πλευρά και αρκετά ψηλά.
  Σε γενικές γραμμές, το E-75 ήταν ένα αρκετά αναπτυγμένο "King Tiger", με ορισμένα προβλήματα εξαιτίας αυτού. Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να σημειωθεί ότι ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν μαζί, γεγονός που συμπύκνωσε τη διάταξη της δεξαμενής. Επιπλέον, ήταν δυνατή η ενίσχυση της προστασίας του κύτους με ασπίδες στο πεδίο.
  Έτσι το E-75 ήταν καλά προστατευμένο, ισχυρά οπλισμένο, αλλά πολύ βαρύ, όχι πολύ κινητό και συχνά κατέρρεε.
  Το E-50 ήταν φυσικά μικρότερο, ελαφρύτερο, με διαμορφωμένο κινητήρα και ανέπτυξε ταχύτητες πάνω από εξήντα χιλιόμετρα την ώρα. Και είχε ένα όπλο στα 88 mm και μήκος κάννης 100 EL. Και έκανε 12 σουτ το λεπτό. Η μετωπική θωράκιση του κύτους Ε-50 είναι σχεδόν ίδια με αυτή του Ε-75, η προστασία των πλευρών και του πυργίσκου είναι χειρότερη. Στην πράξη όμως, το Ε-50, σε κάθε περίπτωση, με την κινητικότητα, το λιγότερο βάρος και τη μεγαλύτερη αξιοπιστία του, είναι πιο αποδοτικό από το Ε-75.
  Όμως ο Χίτλερ διέταξε να γίνει βαρύτερο ένα πιο μαζικό μηχάνημα. Γενικά, ο Φύρερ απαγόρευσε την παραγωγή δεξαμενών ελαφρύτερων από πενήντα τόνους. Για να προστατέψουμε το άριο αίμα. Παρήχθη μόνο ένας μικρός αριθμός αναγνωριστικών Ε-10 και Ε-5.
  Το ίδιο και το τανκ Ε-100. Και αρκετές από τις τροποποιήσεις του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με εκτοξευτή βομβών.
  Ο Φύρερ γενικά αγαπούσε οτιδήποτε μεγάλο. Η τροποποίηση τζετ TA-400 έγινε το πιο μαζικό βομβαρδιστικό. Ναι, είναι τρομερή δύναμη.
  Το Yu-488 μόλις μπήκε σε υπηρεσία, θεωρήθηκε ξεπερασμένο και αντικαταστάθηκε από ένα αντίστοιχο αεριωθούμενο. Οι Γερμανοί είχαν βομβαρδιστικά χωρίς ουρά Β-2 και Β-18. Επίσης πολύ αποτελεσματικά μηχανήματα ικανά να βομβαρδίσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ευρώπη.
  Και αυτό που απλά δεν ήταν στον αέρα. Εμφανίστηκαν ακόμη και ντίσκο, που λόγω του ρέοντος στρωτή πίδακα είναι άτρωτες στα φορητά όπλα.
  Με λίγα λόγια, οι δυνάμεις είναι άνισες. Και ο Χίτλερ περιμένει να τελειώσει εύκολα την ΕΣΣΔ.
  Αλλά δεν ήταν εκεί. Είναι αλήθεια ότι στον Καύκασο, οι Ναζί προχώρησαν μαζί με τους Τούρκους. Κατέλαβαν το Μπακού, το Ερεβάν και όλες τις πετρελαιοπηγές. Και από τα ανατολικά, καταλαμβάνοντας το Primorye, και πολιορκώντας το Βλαδιβοστόκ, η Ιαπωνία προχώρησε.
  Όμως τέσσερα κορίτσια: η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα αψήφησαν τους Ναζί και, όταν ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση κατά της Μόσχας, μπήκαν στη μάχη.
  Η Νατάσκα έριξε μια έκρηξη και πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Πέταξε τους φασίστες και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη Σοβιετική Ρωσία!
  Η Ζόγια πήρε επίσης και κούρεψε τη γραμμή του Φριτς. Και με γυμνά δάχτυλα πέταξε τα δώρα του θανάτου. Σκότωσε πολλούς φασίστες.
  Και τραγούδησε:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Επόμενος Αυγουστίνος εν κινήσει. Συνέτριψε τους εχθρούς. Τους σκόρπισε με δυνατά χτυπήματα γροθιές σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και επίσης με γυμνό πόδι θα ξεκινήσει ένα δώρο καταστροφής.
  Και τραγουδήστε:
  - Θα συντρίψουμε την επίθεση της κακής ορδής!
  Και εδώ είναι η επίθεση Σβετλάνα. Έκοψε πολλούς από τους Ναζί. Και μετά από αυτό, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έδωσαν ξανά ένα δολοφονικό δώρο.
  Και ο πολεμιστής σφύριξε:
  - Είμαι σούπερ πρωταθλητής!
  Οι τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες δούλεψαν πραγματικά για όλη τη μεραρχία. Αλλά μια μεραρχία, και μάλιστα τέσσερις είναι πολύ λίγες, ενάντια σε ολόκληρη τη Βέρμαχτ. Ειδικά με ισχυρότερα και πιο εξελιγμένα όπλα.
  Έτσι, μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οι Ναζί περικύκλωσαν ωστόσο τη Μόσχα. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1947, η πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ έπεσε. Και το επόμενο στάδιο του πολέμου τελείωσε.
  Μετά δεν ήταν αυτό που ήταν... Κατά τη διάρκεια του 1948, τα ναζιστικά στρατεύματα κατέλαβαν πλήρως, μαζί με τους Ιάπωνες, ολόκληρη την επικράτεια της ΕΣΣΔ. Και έγινε ακόμα χειρότερο...
  Για κάποιο διάστημα, οι Ναζί έκαναν πόλεμο με τους παρτιζάνους και έπιασαν τον Στάλιν, ο οποίος πεισματικά δεν ήθελε να τα βάλει μαζί του. Μετά το γεγονός ότι τον Απρίλιο του 1951 καταστράφηκε ωστόσο ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, ο ανταρτοπόλεμος άρχισε να φθίνει.
  Οι Γερμανοί σχημάτισαν τη ρωσική κυβέρνηση-μαριονέτα τους και πολέμησαν τους παρτιζάνους με τοπικές δυνάμεις. Και κατάφεραν να πετύχουν... Οι Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι στιγμής παρέμειναν στο εξωτερικό και απέκτησαν πυρηνικά όπλα.
  Ο Χίτλερ καθυστέρησε την πορεία του στην Αμερική για πάρα πολύ καιρό. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες κατάφεραν να δημιουργήσουν μαζική παραγωγή ατομικών και στη συνέχεια βομβών υδρογόνου. Και μετά δημιούργησαν, αν και αργότερα από τους Γερμανούς, βαλλιστικούς πυραύλους.
  Καμία πλευρά δεν αποφάσισε να πάει σε πόλεμο. Υπήρχε μια διαίρεση των σφαιρών επιρροής. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Γερμανία και η Ιαπωνία έχουν κατακτήσει πολλά και ως εκ τούτου χωνεύουν τα υπάρχοντα προς το παρόν.
  Ο Χίτλερ συνετρίβη στις 20 Απριλίου 1957, ακριβώς στα εξήντα οκτώ γενέθλιά του. Μετά από αυτόν, ο αντιβασιλέας Schellenberg διαδέχτηκε την εξουσία, αντικαθιστώντας τον εξαφανισμένο Himmler. Και ο Γκέρινγκ πέθανε από κατάχρηση ναρκωτικών.
  Ο Schellenberg πραγματοποίησε μερική απελευθέρωση στα κατεχόμενα. Και εισήγαγε περισσότερη αυτοδιοίκηση στις αποικίες. Η λογοκρισία έχει γίνει επίσης πιο ήπια. Υπήρχαν και άλλοι εκτός από το Ναζιστικό Κόμμα.
  Ο Schellenberg άρχισε να αμβλύνει τη ρατσιστική θεωρία. Σταδιακά αναπτυσσόμενη στις ράγες του καπιταλισμού και ταυτόχρονα σύμφωνα με το σχέδιο, η οικονομία του Τρίτου Ράιχ ανέβασε το βιοτικό επίπεδο.
  Τα αντάρτικα στρατεύματα έπεφταν. Ο κόσμος συνήθισε την πειθαρχία και τη νέα τάξη. Το 1961 έγινε η πρώτη πτήση στο φεγγάρι. Και το 1976 στον Άρη.
  Κάπως έτσι λύθηκαν τα προβλήματα της πείνας και ρυθμίστηκε η γεννητικότητα.
  Μετά τον Σέλλενμπεργκ κυβέρνησε ο Κλέιμαν. Συνέχισε επίσης να φιλελευθεροποιεί.
  Το Τρίτο Ράιχ έγινε πολυκομματική δημοκρατική αυτοκρατορία. Αλλά ήταν αδύνατο να χωριστεί από αυτόν.
  Η Ιαπωνία γνώρισε επίσης εκδημοκρατισμό. Και η Αμερική είναι από καιρό δημοκρατία.
  Εδώ στο Τρίτο Ράιχ, μετά τον Κλάιμαν, εξελέγη νέος πρόεδρος. Και έγιναν - Νατάσα Ροστόβα. Το οποίο είναι πραγματικά ωραίο!
  Και ήρθε η εποχή του εκδημοκρατισμού και της ισότητας.
  Ο πολεμιστής μάλιστα τραγούδησε.
  Ο λαός μας δεν θα αντέξει τα βάσανα,
  Αφήστε τα όπλα - η κολασμένη φωνή του πολέμου να βροντοφωνάξει!
  Θα σταθούμε: με την ελπίδα ενός θαυμασμού,
  Ώμος με ώμο: συσπειρωμένοι, γέροι και νέοι!
  
  Ανύψωση ξιφολόγχης σε κάλους,
  Το αυστηρό βλέμμα των μαχητών - απλά παιδιά!
  Η γη από τη στεναχώρια έγινε όλη γκριζομάλλα,
  Κορίτσια πλεξούδες τράβα δειλά!
  
  Είμαστε τα παιδιά του ένδοξου, σοβιετικού λαού,
  Δεν μπορούμε να σπασθούμε, ούτε ατσάλι ούτε φωτιά!
  Ας αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ελευθερία!
  Ένα κοπάδι φασισμού - πιστεύω ότι θα το σπάσουμε!
  
  Ας μην τεθούν σε υπηρεσία - πικρά από ενόχληση,
  Αλλά ο πρωτοπόρος μαζεύτηκε στη μάχη!
  Η γραβάτα παίρνει φωτιά - όλα τα μάτια είναι ανοιχτά μέσα της,
  Στα ένδοξα χνάρια των Μπολσεβίκων!
  
  Ένα πλήθος στρατιωτών κατέφυγε στην επίθεση με μανία,
  Οι φασίστες σιωπούν, ο βρυχηθμός των κανονιών σκίζεται!
  Από την θρυμματισμένη κόκκινη δύναμη του μετάλλου,
  Η σπασμένη σημαία με τη σβάστικα έχει κρεμάσει!
  
  Εκεί που ήξεραν ακριβώς οι μπαταρίες μας
  Και γιατί? τολμηρό αγόρι,
  Αν και το χιόνι είναι λόφο, πονάει, βασάνισαν το κακό,
  Όταν ξυπόλητος τη νύχτα, περπατούσε μέσα σε μια τσάντα!
  
  Όταν είσαι μικρός, είναι πιο εύκολο να ανιχνεύσεις, πιο εύκολο,
  Σε κάθε ρωγμή, μπορείτε να κολλήσετε τη μύτη σας!
  Έδωσες τον όρκο στο κρύο, στο άλσος,
  Αλλά κάποιος γέλασε: ο τύπος δεν είναι αρκετά ώριμος!
  
  Τα κορίτσια, επίσης, δεν ήξεραν τη δειλία,
  Δεν πολέμησαν χειρότερα, γενναία αγόρια!
  Στις διακοπές, χορέψαμε σε ζευγάρια,
  Κουβέντιασαν με φειδώ - κρίμα να σπαταλάς λόγια!
  
  Ο σκληρός Χίτλερ - ο υπηρέτης του Σατανά,
  Άνθρωποι χωρίς λογαριασμό, το κάθαρμα χάλασε!
  Αλλά ο απελευθερωτής θα συντρίψει την ορδή,
  Άλλωστε δεν υπάρχει όριο στα συμβούλια δυνάμεων!
  
  Το Κομμουνιστικό Κόμμα αγάπησε και μεγάλωσε,
  Εμείς οι πρωτοπόροι γενναίοι γι' αυτό!
  Για να μην αντέξω τον κύριο Φριτς,
  Για να μην βάλεις τον ζυγό!
  
  Μας έμαθαν να πιστεύουμε ιερά σε ένα όνειρο,
  Και μην μετανιώνετε για τις προσπάθειες για τη χώρα!
  Αυτό που αντέξαμε, απλά δεν μπορεί να μετρηθεί,
  Αγαπητοί, γιοι του σοβιετικού στρατού!
  
  Κανείς μας δεν αναφέρθηκε στην ηλικία,
  Λυπηθείτε τον εαυτό σας - μην σέβεστε τους άλλους!
  Το να πεθάνεις είναι τρομακτικό, αλλά δεν φοβήθηκα
  Η Ρωσία είναι ανίκητη - ο στρατός των συμβουλίων!
  
  Και ένας ευτυχισμένος κόσμος θα έρθει στη Γη,
  Δεν θα υπάρχει πόνος, δάκρυα, λύπες, ανάγκη!
  Πανό σε ολόκληρο τον πλανήτη του κομμουνισμού,
  Όσοι έχουν πέσει θα αναστηθούν στο βασίλειο της ομορφιάς!
  
  
  Σκίστε τον Φύρερ σε κομμάτια
  Ο Φύρερ παρέκκλινε ελαφρώς από την πραγματική ιστορία, διέταξε τον Ρόμελ, μετά την παράδοση της φρουράς του Τολμπούκ, να προχωρήσει χωρίς παύση στους Βρετανούς. Έτσι, εμποδίζοντάς τους να εγκατασταθούν στην άμυνα και να καταλάβουν προετοιμασμένες γραμμές.
  Συνεχίζοντας την επίθεση, ο Ρόμελ μπόρεσε, παρά τη σημαντικά λιγότερη δύναμη, να νικήσει τους Βρετανούς και τα αποικιακά στρατεύματα παραδόθηκαν σχεδόν χωρίς μάχη.
  Ως αποτέλεσμα, οι Βρετανοί έχασαν την Αίγυπτο και τον έλεγχο της διώρυγας του Σουέζ. Αλλά ακόμη και αυτό δεν ήταν το τέλος των προβλημάτων για τον αντιχιτλερικό συνασπισμό.
  Ο Φύρερ δεν έστρεψε την Τέταρτη Στρατιά Πάντσερ νότια, και επιπλέον, εμπιστεύτηκε την επίθεση στο Στάλινγκραντ στον ήρωα της Κριμαίας, Μάινσταϊν. Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν την πόλη στο Βόλγα σχεδόν αμέσως και τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είχαν χρόνο να αποκτήσουν έδαφος εκεί.
  Βασιζόμενοι στην επιτυχία των στρατευμάτων του Mainstein, προχώρησαν κατά μήκος του Βόλγα και έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα. Και τότε η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο, φέρνοντας ένα δυνατό χτύπημα με έναν στρατό εκατομμυρίων. Η Ιαπωνία κέρδισε επίσης τη μάχη του Midway πριν από αυτό και κατέλαβε το αρχιπέλαγος της Χαβάης.
  Και έτσι οι σαμουράι άνοιξαν ένα δεύτερο μέτωπο στην Άπω Ανατολή. Προχώρησαν σε μεγάλες μάζες πεζικού. Και μπόρεσαν να αποκόψουν το Βλαδιβοστόκ και να καταλάβουν το Khabarovsk, καθώς και να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της Μογγολίας.
  Ως αποτέλεσμα, η ΕΣΣΔ δεν βρήκε τη δύναμη για μια χειμερινή αντεπίθεση. Και οι Γερμανοί, και οι Τούρκοι, και άλλοι δορυφόροι του Τρίτου Ράιχ, κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρο τον Καύκασο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και το πετρέλαιο στο Μπακού.
  Η Σοβιετική Ρωσία βρέθηκε σε θέση στρατηγικής πίεσης. Ο Στάλιν συμφώνησε ακόμη και σε μια ξεχωριστή ειρήνη με τη Γερμανία με οποιουσδήποτε όρους.
  Ο Φύρερ έλαβε πληροφορίες πληροφοριών ότι οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη δημιουργία ατομικής βόμβας. Και ανησυχώντας για αυτό, συμφώνησε σε μια ξεχωριστή ειρήνη με την ΕΣΣΔ. Μα φυσικά, παίρνοντας όλα όσα έχουν ήδη κατακτηθεί, καθώς και το Λένινγκραντ, και όλη την Καρελία, μέχρι και το Αρχάγγελσκ. Ένας μεγάλος φόρος τιμής έγινε στη Σοβιετική Ρωσία. Η Ιαπωνία κατέλαβε την παραλία και μέρος άλλων εδαφών στην Άπω Ανατολή.
  Ο Στάλιν, συνειδητοποιώντας την απελπισία του πολέμου σε δύο μέτωπα, και επίσης φοβούμενος τα νέα γερμανικά τανκς - τον Πάνθηρα και τον Τίγρη, δέχτηκε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ειρήνης, αλλά διατήρησε τη Μόσχα και την προσωπική του δύναμη.
  Και οι Fritz συνέχισαν την επίθεσή τους στην Αφρική και μετακόμισαν στην Ινδία. Αρχικά, σχεδίαζαν να πάρουν όλες τις αποικίες από τη Βρετανία και στη συνέχεια να καταλάβουν τη μητρική χώρα.
  Οι Βρετανοί δεν άντεξαν στην Αφρική. Οι Ναζί κατέλαβαν, με εξαιρετικά αδύναμη αντίσταση, ολόκληρη τη μαύρη ήπειρο, καθώς και την Ινδία, ενώθηκαν με τους Ιάπωνες.
  Η προσγείωση στη Βρετανία έγινε τον Ιούνιο του 1944, οπότε οι Γερμανοί είχαν αναπτύξει αεριωθούμενα αεροσκάφη και, λόγω της ποιοτικής τους υπεροχής, κατέλαβαν πλήρως την υπεροχή στη θάλασσα και στον αέρα.
  Η Αμερική, επίσης, έχανε μέχρι στιγμής από τους Ιάπωνες, καθώς κέρδισαν τον στόλο των Yankee τμηματικά. Και αυτό κατέστησε δυνατή την αντιστάθμιση του μικρότερου οικονομικού δυναμικού.
  Η Βρετανία στη μητρική χώρα ηττήθηκε γρήγορα. Και μετά από αυτό, ένας νέος φιλογερμανός βασιλιάς εγκαταστάθηκε εκεί και μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον Mosley. Τα περισσότερα από τα πλοία του αγγλικού στόλου υπάγονταν στο Τρίτο Ράιχ. Τον Αύγουστο οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ιρλανδία και τον Σεπτέμβριο έγινε η επιχείρηση Ίκαρος με την κατάληψη της Ισλανδίας.
  Έτσι, το Τρίτο Ράιχ ασφαλίστηκε από τους βομβαρδισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Φύρερ και ο Φριτς άρχισε να επιτίθεται στην Αμερική.
  Μέρος των στρατευμάτων μεταφέρθηκε στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Και ένα μέρος μετακινήθηκε μέσω της Γροιλανδίας και του Καναδά.
  Φυσικά μαζί με τους Ιάπωνες κατέλαβαν και οι Γερμανοί την Αυστραλία.
  Το 1945, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν σημαντικά εδάφη στο δυτικό ημισφαίριο. Η Αμερική βρέθηκε αντιμέτωπη με τα νέα γερμανικά τανκς της σειράς E, τα οποία ήταν πολύ ανώτερα από τα Shermans και ακόμη και τα Pershings. Το Ε-75 του Χίτλερ αποδείχθηκε ότι ήταν πρακτικά αδιαπέραστο από οποιαδήποτε γωνία από τα αμερικανικά όπλα και γρήγορα έγινε το κύριο γερμανικό τανκ. Τον Μάρτιο του 1946, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν.
  Και υπήρξε μια προσωρινή στρατιωτική παύση. Ο Στάλιν καθόταν ήσυχος και δεν κουνούσε τη βάρκα.
  Ο Χίτλερ ξεκουράστηκε για πέντε χρόνια και χώνεψε τα υπάρχοντά του. Και μετά, ωστόσο, πήρε και επιτέθηκε στην Ιαπωνία μόλις στις 20 Απριλίου 1951. Είχε πάρα πολλά υπάρχοντα.
  Ο πόλεμος κράτησε οκτώ μήνες και έληξε με την κατάληψη της Ιαπωνίας και όλων των αποικιών της.
  Μετά από αυτό, ο Φύρερ διεξήγαγε αρκετές ακόμη επιχειρήσεις στη Λατινική Αμερική και κατέλαβε την Ισπανία και την Πορτογαλία και άλλες ουδέτερες χώρες.
  Η Τουρκία επίσης κατακτήθηκε.
  Αποδείχθηκε ότι η αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ ήταν σχεδόν καθολική. Αλλά υπήρχε ακόμα μια απογυμνωμένη ΕΣΣΔ.
  Ο Στάλιν πέθανε τον Μάρτιο του 1953 και τότε ο Μπέρια πυροβολήθηκε επίσης. Ο Νικήτα Χρουστσόφ κατέλαβε την εξουσία. Το οποίο οργάνωσε το 20ο συνέδριο με την αποκάλυψη της λατρείας της προσωπικότητας του Στάλιν, και μάλιστα επαίσχυντα έχασε τον πόλεμο.
  Και ο Χίτλερ αποφάσισε:
  - Αιχμαλωτίστε την τελευταία ανεξάρτητη δύναμη στον κόσμο.
  Και έτσι, την 1η Μαΐου 1956, ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση του τεράστιου, παγκόσμιου στρατού του Τρίτου Ράιχ στην ΕΣΣΔ. Πάλι πόλεμος και μεγάλο αίμα.
  Ο Χίτλερ ήταν εξήντα επτά ετών πρόσφατα, αλλά ο κανίβαλος δεν ήθελε να ηρεμήσει.
  Τα σύνορα περνούσαν πολύ κοντά στη Μόσχα - μόνο διακόσια είκοσι χιλιόμετρα στη συντομότερη απόσταση. Ήδη το Rzhev ήταν γερμανική πόλη. Έτσι οι Φριτς περίμεναν ότι ακόμη και πριν από το καλοκαίρι θα έπαιρναν την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ, και τελικά θα ολοκλήρωναν την εδραίωση της αυτοκρατορίας σε πλανητική κλίμακα.
  Όμως τα τέσσερα κορίτσια, με αρχηγό τη Νατάσα, μπήκαν στο δρόμο τους.
  Όμορφα, ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι υπερασπίστηκαν τη σοβιετική πόλη Καλίνιν και στις 4 Μαΐου 1956, τα γερμανικά στρατεύματα εισέβαλαν σε αυτήν, εξαπέλυσαν μια επίθεση.
  Μπροστά ήταν γερμανικά, πυραμιδικά τανκς της σειράς AG. Ήταν ισχυρά και εντελώς άτρωτα στα σοβιετικά όπλα, όταν πυροβολούνταν από όλες τις γωνίες.
  Αλλά οι Ναζί δεν ήταν τυχεροί σε αυτή την περίπτωση: αφού τους εναντιώθηκαν τέσσερα κορίτσια - πολύ δυνατές μάγισσες. Και αυτοί οι πολεμιστές ήξεραν πώς να πολεμούν τον εχθρό.
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Χτύπησε την κάμπια ενός γερμανικού, πυραμιδικού τανκ. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και χτύπησε τον γείτονά του.
  Και τα δύο τανκς εξερράγησαν αμέσως.
  Και η Νατάσα κελαηδούσε:
  - Αυτή είναι η στρατηγική μου!
  Η Ζόγια, ο σύντροφός της, εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και χτύπησε τις κάμπιες του πυραμιδικού ναζιστικού μαστόδοντα. Αυτή η ήττα γύρισε και χτύπησε τον γείτονά του. Και πάλι δύο τανκς εκρήγνυνται.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Περαιτέρω φωτιά οδηγεί τον Αυγουστίνο. Πέταξε και ένα γυμνό πόδι, κάτι πολύ θανατηφόρο. Και χτύπησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο στην κάμπια. Και ως αποτέλεσμα, τα ναζιστικά τανκς συγκρούστηκαν ξανά.
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος τραγούδησε:
  Δεν θα γίνουμε σκλάβοι
  Ας πετάξουμε ξυπόλητα!
  Και τότε η Σβετλάνα επιτέθηκε στον εχθρό. Ναι, τόσο ακριβές και ακριβές. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών. Και τα φασιστικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν. Και πώς εκρήγνυνται.
  Και η Σβετλάνα θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου!
  Κορίτσια αγωνίζονται γενναία!
  Η Νατάσα ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σπρώχνει δύο γερμανικά τανκς μαζί, αναφωνώντας:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης κάτι θανατηφόρο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναφωνεί στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Αυγουστίνα έδωσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, έσπρωξε τους ναζί μαστόδοντες και τσίριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Η Σβετλάνα, σε μια ξέφρενη φρενίτιδα, πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα του χαριτωμένου ποδιού της και σφύριξε:
  - Για μια μεγάλη νίκη!
  Κορίτσια πάλεψαν με πυραμιδικές μηχανές, πολύ κουλ. Τι μπορεί όμως να γίνει απέναντι σε τόσο μεγάλες δυνάμεις; Και τώρα οι Ναζί περικύκλωσαν εντελώς τον Καλίνιν και οι πολεμιστές έπρεπε να ξεφύγουν από την περικύκλωση.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν το Σαράτοφ, το Κουϊμπίσεφ, την Τούλα, την Πένζα τον Μάιο και περικύκλωσαν πλήρως τη Μόσχα, περικυκλώνοντας την πόλη από όλες τις πλευρές.
  Και τον Ιούνιο έγινε μια επίθεση στην πρωτεύουσα.
  Οι γενναίοι τέσσερις πολεμούν ξανά, και πολεμούν απελπισμένα.
  Η Νατάσα έδωσε σειρά, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Δόξα στον κόσμο μας!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης μια έκρηξη και εκτόξευσε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ο νέος Στάλιν είναι το είδωλό μου!
  Στη συνέχεια ο Αυγουστίνος πυροβολεί, και επίσης πυροβολεί ενεργά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ρίχνει μια χειροβομβίδα και βρυχάται:
  - Θα υπάρξουν νέες νίκες! Νέοι μαχητές θα ανέβουν!
  Στη συνέχεια, η Σβετλάνα πυροβολεί, κουρεύει τους αντιπάλους. Και με το γυμνό του πόδι ρίχνει τον δολοφόνο στους αντιπάλους του, ουρλιάζοντας:
  - Θα είναι η νίκη μας στον ιερό πόλεμο!
  Οι τέσσερις πολέμησαν απελπισμένα στη Μόσχα. Αλλά οι δυνάμεις δεν είναι ίσες. Η πόλη κυριολεκτικά κατακλύστηκε από ορδές, κάθε λογής μαύρους, κίτρινους, καφέ μαχητές που χρησιμοποιήθηκαν σαν τροφή για κανόνια.
  Και στις 3 Ιουλίου, η Μόσχα έπεσε τελικά ... Αυτή τη στιγμή, οι Γερμανοί είχαν καταλάβει το Καζάν, και το Ουλιάνοφσκ, και την πόλη Γκόρκι, και το Ριαζάν, και μάλιστα τη γη στον ποταμό Ουράλσκ, και είχαν ήδη εισβάλει στο Όρενμπουργκ.
  Και από τα ανατολικά έγινε επίθεση μεγάλων δυνάμεων. Στις 4 Ιουλίου 1956, ο Νικήτα Χρουστσόφ προσφέρθηκε να παραδοθεί στο Τρίτο Ράιχ με αντάλλαγμα εγγυήσεις για τη δική του ασφάλεια και άλλα μέλη του Πολιτικού Γραφείου.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε σε αυτό... Ο πόλεμος τελείωνε μετά από λίγο περισσότερο από δύο μήνες. Και η ισορροπία δυνάμεων από την αρχή ήταν απελπιστική.
  Ωστόσο, τα τέσσερα κορίτσια δεν δέχτηκαν την ήττα. Εφόσον η ΕΣΣΔ έχει ήδη καταληφθεί πλήρως, μπορεί να είναι δυνατό να συλληφθεί και να σκοτωθεί ο Χίτλερ;
  Και στις 9 Αυγούστου 1956, τα γνωστά τέσσερα κορίτσια, μαζί με το αγόρι Oleg Rybachenko, αποφάσισαν να επιτεθούν στο καταφύγιο του Χίτλερ, καταστρέφοντας τον κύριο εγκληματία όλων των εποχών και των λαών.
  Και έτσι τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δώδεκα χρονών, πολύ μυώδη, με απλά σορτς, μετακόμισαν στην κατοικία του Χίτλερ, που το είχε επιλέξει στην Κύπρο.
  Το κορίτσι ήταν ξυπόλητο και με μπικίνι, το αγόρι ήταν με σορτς, και επίσης ξυπόλητο. Έτσι και οι πέντε χρεώθηκαν με μαγικά.
  Ένα παιδί και τέσσερα κορίτσια στην επίθεση.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ένα ξυπόλυτο, παιδικό πάλσαρ ποδιών, σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Η Νατάσα έβγαλε κεραυνό από τον αφαλό της, καίγοντας τον Φριτς και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε μια βολίδα, καίγοντας τους Ναζί και τραγουδώντας:
  - Για μια νέα Ρωσία!
  Στην επίθεση είναι και η Ζόγια. Με γυμνά δάχτυλα ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο. Και εκθέτει το στήθος, εκτοξεύοντας κεραυνό από αυτό!
  Μετά τραγούδησε:
  - Ναι, να είσαι διάσημος για τη Ρωσία!
  Ο Αυγουστίνος ξεγύμνωσε και το στήθος της. Έριξε ένα πάλσαρ από τη κόκκινη θηλή της. Και έριξε κεραυνό με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και τραγούδησε:
  - Το πρώτο γεράκι είναι ο Λένιν, το δεύτερο γεράκι είναι ο Στάλιν!
  Και τώρα η Σβετλάνα βρίσκεται στην επίθεση. Πώς να πετάξεις ένα πάλσαρ με γυμνά δάχτυλα... Θα συντρίψει τους φασίστες. Και μετά με ένα κόκκινο φερμουάρ θηλής. Και θα κουρέψει πολλούς ναζί.
  Και τραγουδήστε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βρίσκεται ξανά στην επίθεση. Κόβει φασίστες με μαγικά σπαθιά, και απελευθερώνει κεραυνούς με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Και το αγόρι φωνάζει:
  - Το μεγαλείο της χώρας!
  Η Νατάσα, συνθλίβοντας τους Ναζί με σπαθιά και ρίχνοντας κολασμένα πάλσαρ με τα ξυπόλυτα πόδια της, τσιρίζει:
  Είμαστε παιδιά του Σατανά!
  Και μια θανατηφόρα φούσκα πέταξε από τη γυμνή φτέρνα του κοριτσιού. Και έλιωσε τους πάντες.
  Στην επίθεση είναι και η Ζόγια. Συντρίβει τους πάντες με σπαθιά. Και με πύρινο κεραυνό από κατακόκκινες θηλές νερά τον Φριτς. Και με γυμνά δάχτυλα πετάει κολασμένα πάλσαρ.
  Ενώ βρυχάται:
  - Για την αληθινή Πατρίδα!
  Ο Αυγουστίνος είναι και αυτός στην επίθεση. Και οι ρουμπινί θηλές της λειτουργούν, εκτοξεύοντας καταρράκτες κεραυνών. Και τα χέρια κόβουν τους αντιπάλους με σπαθιά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν πάλσαρ.
  Η φλογερή ομορφιά ουρλιάζει:
  - Για τον Μαύρο Θεό!
  Και εδώ η Σβετλάνα είναι στην επίθεση. Επίσης ένα κορίτσι εξολοθρευτής. Αστραπές και πάλσαρ πέταξαν έξω από τις θηλές της φράουλας. Έκαψαν τα πάντα γύρω από το κορίτσι. Οι Ναζί υπέφεραν ιδιαίτερα και οι ιππότες του Τρίτου Ράιχ.
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα φωνάξει:
  - Για τη μεγαλύτερη Ρωσία! Παλεύω!
  Ένα αγόρι και τέσσερα κορίτσια στην επίθεση.
  Κινούνται στους διαδρόμους του καταφυγίου. Εξοντώνουν τους φασίστες. Πηγαίνουν στον Χίτλερ. Στην πραγματικότητα, σε αυτόν τον κόσμο, αυτό το μορέλ κατάφερε να ζήσει εξήντα επτά χρόνια. Και έτσι οι πέντε εξολοθρευτές αποφάσισαν: Φτάνει πια με τον Χίτλερ, και θα τον σκοτώσουν! Έτσι τα κορίτσια και το αγόρι κινούνται.
  Ο Όλεγκ κόβει τους Ναζί με τα ξίφη και με τα γυμνά του πόδια ρίχνει θρόμβους ενέργειας και τραγουδά:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Η Νατάσα, χρησιμοποιώντας τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της, καθώς και κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά και πετώντας πάλσαρ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φωνάζει:
  - Για τη Λευκή Ρωσία!
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Επίσης κόβει με σπαθιά και ρίχνει κεραυνούς στους Ναζί με κατακόκκινες θηλές. Και βρυχάται μόνος του:
  - Είθε ο Λευκός Θεός να κερδίσει!
  Και με γυμνά πόδια, σαν πάλσαρ θα εκτοξευτεί.
  Και εδώ είναι ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Τόσο άγριος και γρήγορος. Χύνει επίσης κεραυνό από κόκκινες θηλές, σαν από κερατοειδές. Και καταστρέφει τους Ναζί με τα ξίφη. Και με γυμνά δάχτυλα κάτι φλεγόμενο, σαν πεταμένο έξω.
  Τότε η κοκκινομάλλα θα τραγουδήσει:
  - Ο Μαύρος Θεός θα δώσει τη νίκη!
  Και στην επίθεση κατά των Ναζί, η Σβετλάνα. Τα κόβει και με σπαθιά. Από ρουμπινί θηλές ρίχνει κεραυνούς και με γυμνά πόδια εκτοξεύει πάλσαρ που συντρίβουν.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στον Svarog!
  Οι πέντε μαίνονται, ανατρέπουν τανκς, καταστρέφουν καταφύγια των Ναζί κ.ο.κ. Καταστρέφει τους αντιπάλους σαν ακρίδες.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση. Το αγόρι κόβει σαν σπαθιά. Και με γυμνά δάχτυλα θα πετάξει τα πόδια των παιδιών. Και οι Ναζί, χωρίς κανένα πρόβλημα, θα ξαπλώσουν.
  Και μετά τραγουδήστε:
  - Ναι, Μεγάλη Ρωσία! Είμαι μαζί σου!
  Επίθεση είναι και η Νατάσα. Οι Ναζί συνθλίβονται. Πετά πάλσαρ με γυμνά πόδια. Κόκκινες θηλές, αστραπές καταρράκτες εκτοξεύσεις.
  Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Το μεγαλείο της Ρωσίας, ο Σβάρογκ είναι ο μεσσίας μου!
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Επίσης ρίχνει κεραυνό. Και οι ρουμπινί θηλές της συσπώνται σαν σημαδούρες σερφ από τα ρεύματα της ενέργειας.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, οι φλογεροί θρόμβοι πάλσαρ κάνουν κλικ για τον εαυτό τους.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Δόξα στο διάστημα της Ρωσίας!
  Και όπως ένα γυμνό τακούνι θα πάρει και θα υποκύψει σε μεγάλη κλίμακα, την καταστροφή.
  Και εδώ στη μάχη και ο Αυγουστίνος. Με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, ρίχνει επίσης καταστροφικά και φονικά όπλα στον εχθρό. Και οι κατακόκκινες θηλές της, σαν από πολυβόλο, κατεβάζουν ρεύματα ξέφρενης ενέργειας και καταστροφής στον εχθρό. Εδώ είναι μια κοκκινομάλλα, πώς χτυπάει τους Ναζί. Κυριολεκτικά ερωτευτείτε.
  Και πώς χτυπάει με το γυμνό τακούνι του!
  Και βρυχάται:
  - Για τη δύναμη και τη σοφία του Μαύρου Ρώσου Θεού1
  Και τότε η Σβετλάνα είναι στην επίθεση. Επίσης καταστρέφει τους Ναζί με σπαθιά. Και οι κατακόκκινες θηλές εκτοξεύουν δώρα θανάτου. Και πώς θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Ρωσία.
  Και με το γυμνό του τακούνι, θα χτυπήσει τον εχθρό με ένα πάλσαρ. Και θα πάρει σπαθιά και θα κόψει...
  Ναι, πέντε από τους φρουρούς του Χίτλερ κουρεύουν πολύ περίφημα. Αυτό πραγματικά χρειάζονται τα κορίτσια.
  Και το αγόρι μαζί του, ο Oleg Rybachenko, είναι τόσο κουλ! Και οι Ναζί εξοντώνουν πολύ περίφημα.
  Αυτό είναι το αγόρι εξολοθρευτής.
  Σπαθιά σαν κάθετο. Και θα κάνει μια περιστροφή, και θα κόψει τους Ναζί με τα σπαθιά. Και το πάλσαρ θα πετάξει με γυμνά πόδια.
  Και βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο της Ευρώπης!
  Και εδώ η Νατάσα είναι στην επίθεση. Τόσο έξαλλος. Και επίσης από τις κόκκινες θηλές θα απελευθερώσουν πάλσαρ. Και τσακίζει τους φασίστες. Και ρίχνει τέτοια θανατηφόρα πάλσαρ με γυμνά πόδια.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Η ίδια η Ζόγια βρίσκεται στην επίθεση. Και σκότωσε όλους τους Ναζί με σπαθιά. Και κόψτε το δέρμα τους σε ένα τύμπανο. Ή μάλλον σε κόσκινο. Και με γυμνό τακούνι, σαν από τους Ναζί, θα υποκύψει. Και από τις κόκκινες θηλές, φορτίστε με ροές ενέργειας. Λοιπόν, οι Ναζί πρέπει να πονέσουν πραγματικά.
  Και η Ζόγια ουρλιάζει στον εαυτό της:
  - Για την Αγία Ρωσία!
  Και τότε ο Αυγουστίνος έγινε ακόμη πιο δραστήριος. Επίσης, εκτόξευσε πάλσαρ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και από τις κατακόκκινες θηλές σαν αστραπές. Και σαν από γυμνό τακούνι, θα απελευθερώσει ένα πάλσαρ, που καίει κεραυνό.
  Και φώναξε:
  - Η χάρη του Μαύρου Θεού είναι μαζί μας!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος θα πάρει και θα χαστουκίσει τον εχθρό.
  Και εδώ η Σβετλάνα είναι στην επίθεση. Ένα κορίτσι που είναι απλώς ένα λουλούδι με λαμπερό χρώμα.
  Οι Ναζί καίγονται με αυτοπεποίθηση. Και από τις ρουμπινί θηλές στέλνει τέτοιες εκρήξεις πολυβόλου. Ότι ολόκληρο το σύμπαν μπορεί να πυρποληθεί. Και το πήραν, έβαλαν φωτιά σε όλους τους ναζί.
  Ναι, ο Χίτλερ θα περάσει δύσκολα, αφού τέτοια δύναμη είναι εναντίον του.
  Αλλά η Σβετλάνα φώναξε:
  - Και η αγάπη του Λευκού Θεού είναι μαζί μας!
  Πέντε κινήσεις στον εαυτό του. Συντρίβει τους Ναζί χωρίς κανέναν οίκτο. Και δείχνει κολασμένη εξόντωση. Αυτός είναι που τολμήσει να σταθεί εμπόδιο σε τέτοια κορίτσια, θα πεθάνει.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση. Όλο και πιο κοντά το αγόρι έρχεται στο γραφείο του Χίτλερ. Πώς τσακίζει άγρια τα ξίφη του. Και τα γυμνά πόδια του παιδιού στέλνουν πάλσαρ.
  Ναι, οι ναζί δεν ήταν τυχεροί, ήρθαν σε επαφή με τόσο τολμηρά κορίτσια και ένα παλικάρι.
  Εδώ η Νατάσα θα απελευθερώσει μια τέτοια φλογερή ομίχλη από τις κατακόκκινες θηλές της. Και τόσοι φασίστες καίγονται. Αυτό είναι ένα κορίτσι, υπάρχει ένας γνήσιος εξολοθρευτής.
  Και εδώ είναι πώς να εξαπολύσετε έναν δολοφόνο με γυμνά δάχτυλα στον εχθρό. Και γαμώ συγκεκριμένα.
  Μετά από αυτό η Νατάσα θα τρίζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Εδώ από τις θηλές φράουλας θα δώσουν ένα φλογερό ρεύμα. Και κερδίζει τους αντιπάλους του. Και δίνει σειρά μετά τη σειρά. Και θα πάρει κατακόκκινες θηλές και θα πυροβολήσει τον εχθρό.
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα χτυπήσει τον εχθρό.
  Μετά τραγουδά:
  - Δόξα στη Γη μας!
  Περαιτέρω στην επίθεση του Αυγουστίνου. Επίσης στην άγρια πλευρά. Σφυροβολεί τους αντιπάλους του. Και ρίχνει κόκκινες θηλές στους εχθρούς, δίσκους που καίνε πολύ. Κυριολεκτικά καίνε τους Ναζί σε στάχτη.
  Και ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Για μια μεγάλη νίκη!
  Αλλά στην επίθεση η Σβετλάνα. Τόσο άγριος και επιθετικός. Σκεπάζει τον Φριτς με τα ξυπόλυτα πόδια της. Και από τις θηλές φράουλας, όπως θα απελευθερώσει, κάτι αρκετά θανατηφόρο.
  Και θα πάρει τους Ναζί και θα τους κάψει, μετά τη σκόνη.
  Το πήρε το κορίτσι και βρυχήθηκε:
  - Για δυνατούς, Ρώσους θεούς!
  Πέντε πήγαν και μπήκαν στο γραφείο του Φύρερ. Ο Χίτλερ είναι γέρος. Εμφανίστηκαν γκρίζα μαλλιά και εμφανίστηκαν φαλακρά σημεία στο μέτωπο. Ένας κοντός άντρας. Έπεσε στα γόνατα μπροστά στα κορίτσια και το αγόρι.
  Η Νατάσα έσπρωξε το γυμνό, ματωμένο πόδι της στα χέρια του και φώναξε:
  -Φίλα τον σκύλο!
  Ο Χίτλερ φοβισμένος φίλησε...
  Η Ζόγια ανάγκασε επίσης τον Φύρερ να της φιλήσει τη γυμνή φτέρνα. Ο Χίτλερ ήταν υποταγμένος.
  Μετά φίλησε και τα γυμνά, τραχιά πέλματα του Αυγουστίνου. Γκούρισε αρκετά.
  Η Σβετλάνα έπρεπε επίσης να φιλήσει τα γυμνά πόδια της. Τα κορίτσια του Φύρερ το πήραν τότε από τα χέρια και τα πόδια. Και καθώς τραβήχτηκαν, σχίστηκαν σε τέσσερα μέρη.
  Και ο Χίτλερ από ένα οδυνηρό σοκ μόλις στις 9 Αυγούστου 1956 πήρε και πέθανε.
  Η βασιλεία του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών και των λαών, που κατέλαβε όλο τον κόσμο, έληξε.
  Τον μεγάλο και αιματηρό δικτάτορα διαδέχθηκε ο Σέλλενμπεργκ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χίμλερ. Και ο πιο ικανός από τους γιους του Χίτλερ, που αποκτήθηκε με τεχνητή γονιμοποίηση, ανακηρύχθηκε επίσημος κληρονόμος.
  Αλλά... Άρχισε ένας αγώνας για την εξουσία, ο Σέλλενμπεργκ ανατράπηκε από τον Μάινσταϊν και άρχισαν αιματηρές αναμετρήσεις.
  
  ΚΛΙΠ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥ ΚΟΛΑΣΗΣ
  Την άνοιξη του 1942, ένας από τους Γερμανούς ειδικούς ανακάλυψε ότι χρησιμοποιεί ένα κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα σε γερμανικά πλαστά έγγραφα, ενώ οι Ρώσοι χρησιμοποιούν μόνο απλό σίδερο. Και μετά το ανέφερε αυτό στην ανώτατη διοίκηση.
  Μετά από αυτό, αυτή η απόχρωση ελήφθη υπόψη και οι Γερμανοί πράκτορες άρχισαν να αποτυγχάνουν πολύ λιγότερο συχνά.
  Και ως αποτέλεσμα, ο Φριτς αποκάλυψε σχέδια για μια επίθεση στα πλάγια κοντά στο Στάλινγκραντ. Και τα στρατεύματα ανασυγκροτήθηκαν. Όταν ξεκίνησε η επίθεση στις 19 Νοεμβρίου, ο Κόκκινος Στρατός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πολύ ισχυρή άμυνα. Επιπλέον, την ημέρα της επίθεσης, ο καιρός αποδείχθηκε ότι δεν πετούσε, και αυτή η αεροπορία μειώθηκε και μείωσε την επίδραση της προετοιμασίας του πυροβολικού.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν τότε να αντέξουν και οι μάχες κράτησαν περισσότερο από ένα μήνα χωρίς μεγάλη επιτυχία για τον Κόκκινο Στρατό.
  Η Αφρική είναι επίσης λίγο διαφορετική. Ο Ρόμελ έλαβε περισσότερες ενισχύσεις από την Ευρώπη και μπόρεσε να πραγματοποιήσει μια υπέροχη επίθεση εναντίον του Αμερικανού. Περισσότεροι από εκατόν πενήντα χιλιάδες υποεκπαιδευμένοι και άπειροι Αμερικανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν. Και τα στρατεύματα του Ρόμελ κατέλαβαν επίσης την Αλγερία και το Μαρόκο.
  Μετά από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν ανακωχή με τη Βέρμαχτ. Εκμεταλλευόμενοι την αποχώρηση της Αμερικής από τον πόλεμο, οι Γερμανοί ενίσχυσαν περαιτέρω τον Ρόμελ και νίκησαν τη Βρετανία στη Λιβύη και την Αίγυπτο. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι Γερμανοί απέκρουσαν την επίθεση του Κόκκινου Στρατού κοντά στο Λένινγκραντ και μια νέα απόπειρα επίθεσης κοντά στο Στάλινγκραντ και στην κατεύθυνση Rzhev-Sychov. Η άνοιξη πέρασε σχετικά ήρεμα. Αφού δεν πέτυχε επιτυχία το χειμώνα, η ΕΣΣΔ εξοικονόμησε δυνάμεις. Και οι Γερμανοί προχωρούσαν στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Συνελήφθη μετά την πτώση της Αιγύπτου, του Ιράκ και του Κουβέιτ. Μέρος της Συρίας καταλήφθηκε από την Τουρκία. Η οποία πήγε σε πόλεμο με τη Βρετανία.
  Και το καλοκαίρι επικρατούσε νηνεμία στο ανατολικό μέτωπο. Οι Ναζί προέλασαν στο Σουδάν και προχώρησαν στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή. Μόνο τον Αύγουστο τα στρατεύματα του Στάλιν προσπάθησαν να προχωρήσουν κοντά στο Στάλινγκραντ. Αλλά και πάλι βαλτώθηκαν σε μια σκληρή γερμανική άμυνα.
  Το Panther, που διέθετε πανοπλία, ακριβές και γρήγορο πυροβόλο, αποδείχθηκε ιδιαίτερα καλό στις αμυντικές μάχες.
  Οι Γερμανοί πέρασαν ολόκληρο το σαράντα τρίτο έτος στα ανατολικά σε άμυνα. Στο μεταξύ κατέλαβαν την Αφρική και μετά την είσοδο του Ιράν στην Ινδία, ενώθηκαν με τους Ιάπωνες.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός σχεδόν δεν προχώρησε. Ο Στάλιν διερεύνησε τις δυνατότητες ειρήνης. Και οι Γερμανοί χώνεψαν τις βρετανικές αποικίες. Ο Τσόρτσιλ αρρώστησε και νιώθοντας ανασφάλεια, πήρε και σύναψε ανακωχή με τους Γερμανούς μετά την απώλεια των αποικιών. Αυτό έλυσε τα χέρια των Ναζί στα ανατολικά.
  Και τον Μάιο του 1944 ξεκίνησε η επίθεση της Βέρμαχτ, προς την Κασπία Θάλασσα.
  Στις μάχες έλαβαν μέρος οι "Πάνθηρες" -2 και οι "Τίγρεις" -2. Αυτά τα μηχανήματα έδειξαν τη δύναμή τους, αλλά το κυριότερο είναι τα αεριωθούμενα αεροσκάφη που δεν ήταν πλέον ίσα. Ειδικότερα, ME-262 και XE-162.
  Ναι, και πολλοί Άραβες, Αφρικανοί, Ινδοί στρατολογήθηκαν στο πεζικό. Αυτοί ανέβηκαν μπροστά σαν τροφή για κανόνια.
  Λοιπόν, τι γίνεται στη μάχη, έτσι στη μάχη!
  Ο εχθρός, πετώντας πτώματα, έσπασε στην Κασπία Θάλασσα και αρνήθηκε τον Καύκασο από ξηρά. Και οι Τούρκοι χτύπησαν από το νότο, και τα στρατεύματα του Ρόμελ.
  Πλήρης απόφραξη...
  Η Βέρμαχτ έριξε περισσότερες από τριακόσιες μεραρχίες στην επίθεση, κυρίως από ξένους. Και έχει κάνει σημαντική πρόοδο.
  Αν και ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε ηρωικά.
  Ειδικά τα τέσσερα κορίτσια, η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος και η Σβετλάνα.
  Ιδιαίτερα περίφημα πετούσαν δώρα θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια.
  Αλλά ακόμη και οι γενναίες τέσσερις και όμορφες μάγισσες αποδείχθηκαν, γενικά, ανίσχυρες.
  Ο Καύκασος καταλήφθηκε πλήρως το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, οι Fritz κατέλαβαν επίσης το Saratov και το Kuibyshev, προχωρώντας από το νότο. Και επίσης το Uralsk, ο Guryev και πλησίασε το Orenburg.
  Το χειμώνα σταμάτησαν. Επικράτησε μια προσωρινή ηρεμία. Μόνο στο ίδιο το Όρενμπουργκ έγιναν μάχες. Και αυτή η πόλη έγινε ξανά θρυλική. Θυμήθηκαν σε αυτόν την εποχή του Emelyan Pugachev.
  Ο Φύρερ για κάποιο διάστημα προσπάθησε να διαπραγματευτεί μια οριστική ειρήνη με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Μετά συνέχισαν τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Αν και χωρίς επιτυχία. Οι σαμουράι στη θάλασσα κέρδισαν αρκετές νίκες.
  Την άνοιξη του 1945, στις 20 Απριλίου, ξεκίνησε η επιχείρηση "Κρεμλίνο", με επίθεση στη Μόσχα.
  Οι μάχες αποδείχθηκαν πολύ σκληρές. Οι Γερμανοί παρασύρθηκαν σε αιματηρές μάχες. Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν ηρωικά. Ωστόσο, μετά από τρεις μήνες επίμονων μαχών, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη τζετ, τα τελευταία άρματα μάχης της σειράς Ε, οι Γερμανοί περικύκλωσαν τη Μόσχα. Σε άλλες κατευθύνσεις κατάφεραν να πάρουν το Tambov, την Penza, το Ulyanovsk, για να προχωρήσουν προς την Ufa.
  Τον Αύγουστο, ο Ριαζάν έπεσε και η διαφορά με τη Μόσχα διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο.
  Ο Στάλιν πρόσφερε ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους. Ο Φύρερ το αγνόησε αυτό. Αλλά η Μόσχα άντεξε μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν τελικά καταλήφθηκε.
  Ο Φριτς κατέλαβε επίσης τον Γκόρκι και το Καζάν μέχρι το τέλος του έτους.
  Μετά τις χειμερινές διακοπές τον Μάιο του 1946, οι Fritz μετακόμισαν στα Ουράλια. Οι μάχες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη όχι τόσο εντατικά. Πολλοί στρατηγοί πρόδωσαν και παραδόθηκαν χωρίς μάχη. Ναι, και ο ίδιος ο Στάλιν έπαθε εγκεφαλικό και δεν ήταν τόσο έτοιμος για μάχη.
  Μετά την κατάληψη του Σβερντλόφσκ, η κυβέρνηση της ΕΣΣΔ μετακόμισε στο Νοβοσιμπίρσκ.
  Όμως ο στρατός της Βέρμαχτ τον ακολούθησε.
  Οι πόλεις καταλαμβάνονταν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αφού κατέλαβε το Νοβοσιμπίρσκ, ο Στάλιν συμφώνησε να παραδοθεί με αντάλλαγμα την προσωπική ασφάλεια.
  Και σύντομα σύναψε μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Βρετανία και η Αμερική, στο τέλος, αναγνώρισαν όλα τα κέρδη της Βέρμαχτ.
  Ο Χίτλερ, έχοντας καταλάβει πολλά εδάφη, δημιούργησε τη δική του αποικιακή αυτοκρατορία, μαζί με τους Ιάπωνες.
  Όμως δεν άργησε να μπαρκάρει. Στις 20 Απριλίου 1957, οι μάγισσες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια επιχείρηση εναντίον του Φύρερ. Στην κατοικία ενός ήδη μεσήλικα δικτάτορα, τέσσερις μάγισσες επιτέθηκαν.
  Πολεμιστές, με μπικίνι, κρατώντας στα χέρια τους μαγικά σπαθιά και πετούσαν κεραυνούς και πάλσαρ με τα γυμνά τους πόδια.
  Η Νατάσκα έτρεξε έναν ανεμόμυλο, κόβοντας τους Ναζί και έριξε ένα θρόμβο ενέργειας με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της, φωνάζοντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Ζόγια έκοψε με μαγικά σπαθιά. Άνοιξε τις κοιλιές των Ναζί και κελαηδούσε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και με γυμνά δάχτυλα πώς να απελευθερώσετε ένα πάλσαρ.
  Στη συνέχεια στην επίθεση του Αυγουστίνου. Λειτουργεί επίσης ένα μύλο με μαγικά σπαθιά. Μετά πετάει κάτι θανατηφόρο με τα γυμνά του πόδια.
  Τότε η κόκκινη άρπυια λέει:
  - Για τον Μαύρο Θεό!
  Επόμενη στην επίθεση η Σβετλάνα. Κόβει επίσης με σπαθιά, και απελευθερώνει κεραυνούς με γυμνά δάχτυλα, κόβοντας τους Ναζί.
  Στη συνέχεια η Νατάσα στην επίθεση, κόβοντας τους σωματοφύλακες του Χίτλερ και φωνάζοντας:
  -Και είμαι κουβάρι, θα ψιλοκόψω όλους τους ναζί!
  Και με ξυπόλητα σαν πάλσαρ κορίτσι, και θα ρίξει.
  Και ιδού η Ζόγια στην επίθεση. Σπαθιά σαν το γύρισμα, και κόβουν το κρέας. Και με γυμνά δάχτυλα θα απελευθερώσει κεραυνό.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Περαιτέρω στην επίθεση του Αυγουστίνου. Γυρίζει επίσης... Και του έριξε δυο κεραυνούς από το στήθος του. Και με γυμνά πόδια το πάλσαρ θα πετάξει και θα φωνάξει:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής!
  Και τα κόκκινα μαλλιά της ανεμίζουν σαν προλεταριακό πανό.
  Και εδώ η Σβετλάνα είναι στην επίθεση.
  Τα ξίφη της περιστρέφονται και τα γυμνά της πόδια σκορπίζουν θρόμβους ενέργειας και οι κεραυνοί θα πετάξουν έξω από τον αφαλό της.
  Το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Θα κόψουμε τον δράκο και θα σκοτώσουμε τον Φύρερ!
  Η Νατάσα κουνάει επίσης τα ξίφη της στην επίθεση και κόβει τους Ναζί. Και τα γυμνά της πόδια ρίχνουν θανατηφόρα βλήματα.
  Και το φέρετρο οδηγεί στις φρουρές των Ναζί.
  Και το κορίτσι τραγουδά στον εαυτό της:
  - Είμαι ένας εξολοθρευτής μαχητής,
  Και ο μεγάλος εξολοθρευτής...
  Αποσύνθεση του ατόμου αμέσως,
  Και το κεφάλι στον τοίχο!
  Η Ζόγια στην επίθεση, το πήρε και το πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κάτι που φυσά την οροφή.
  Και πώς να τραγουδήσετε:
  - Δόξα στις διαστημικές αποστάσεις!
  Και πάλι, τα ξίφη της έσκισαν τους εχθρούς σε μικρά θραύσματα, και κομμάτια σκισμένο κρέας.
  Και εδώ στο κίνημα του Αυγουστίνου. Πώς χτυπάει τους Ναζί. Και κομμάτια ματωμένου κρέατος πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και η κοπέλα με το γυμνό της πόδι θα ενδώσει επίσης στο πάλσαρ και θα γαυγίσει:
  - Είμαι μεγάλη ομορφιά! Που λατρεύουν όλοι!
  Και εδώ η Σβετλάνα είναι σε κίνηση. Θα απελευθερώσει επίσης κεραυνούς από τον αφαλό. Και με γυμνό πόδι, το πάλσαρ θα πέσει στους Ναζί. Και τα ξίφη της, λοιπόν, απλά δήμιοι.
  Τότε το κορίτσι κελαηδάει:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Νατάσα βρίσκεται σε ξέφρενη φρενίτιδα. Επιτίθεται στον Φριτς. Τα τεμαχίζει και πετάει πύρινες φυσαλίδες με γυμνά τακούνια.
  Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Δόξα στο σπίτι μας!
  Και έριξε επίσης ένα θρόμβο ενέργειας από τον αφαλό της.
  Η Ζόγια τρέχει έναν ανεμόμυλο με σπαθιά. Κόβει ένα σωρό φασίστες. Και τότε, όπως με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα ρίξει στον εχθρό. Και σκορπίστε τους αντιπάλους προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Μετά τραγουδά:
  - Δόξα στους Ρώσους τσάρους!
  Εδώ είναι ο Αυγουστίνος σε μια σκληρή επίθεση. Μειώνει τους αντιπάλους. Και τώρα το γυμνό της πόδι θα ρίξει κεραυνό ... Και ένα πάλσαρ θα πετάξει έξω από τον γυμνό αφαλό της. Και σκορπίζεται προς την κατεύθυνση των σωματοφυλάκων του Χίτλερ.
  Τότε η κοκκινομάλλα κοπέλα τραγούδησε:
  - Μην περιμένετε έλεος από εμένα!
  Επίθεση και η Σβετλάνα... Κόβοντας αντιπάλους, τσακίζοντας τους. Πετάει κεραυνούς από τον αφαλό. Και με γυμνά δάχτυλα, σαν να αστράφτουν, ολόκληροι καταρράκτες ενέργειας ρέουν.
  Και να τραγουδήσει στον εαυτό του:
  - Είμαι πολύ ευγνώμων
  Είμαι πιο κουλ από μαϊμού!
  Επίθεση και η Νατάσα ... Πώς κόβει με σπαθιά. Και με ξυπόλητα θα εκτοξευθεί ο δολοφόνος. Και ιδού μια αστραπιαία πτήση από τον αφαλό.
  Τότε το κορίτσι γρυλίζει:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας!
  Ακολουθεί η Ζόγια. Καταστρέφει επίσης τους εχθρούς. Αστραπές από πίσω από το στόμα εκτοξεύεται. Ρίχνει θρόμβους ενέργειας με τον αφαλό του. Και βρυχάται μόνος του:
  - Είμαι πρωταθλητής ρίψεων!
  Και ξυπόλητα σαν να γυρίζουν.
  Περαιτέρω ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί με σπαθιά, και τους κόβει σε μικρά μαρούλια. Και με ξυπόλητα, σαν πάλσαρ, θα ρίξει. Και μάλιστα δύο κεραυνοί από τον αφαλό ... Και μια ντουζίνα φασίστες τηγανίζονται επί τόπου!
  Ο Πολεμιστής θα τραγουδήσει:
  - Στο όνομα της Μητέρας Μητέρας!
  Και πάλι, γυμνά πόδια σαν πάλσαρ που σφυροκοπάει!
  Και μετά στην επιθετική Σβετλάνα. Αυτό είναι το είδος του κοριτσιού που δεν θα μπορούσε να είναι πιο κουλ. Αυτή η πολεμίστρια θα το πάρει και θα ρίξει κεραυνό με τα ξυπόλυτα πόδια της. Και φυσαλίδες αφανισμού θα πετάξουν έξω από τον αφαλό. Και κάπως έτσι θα φωνάξει ο πολεμιστής:
  - Μου ξημέρωσε ότι ο δρυοκολάπτης έχει καλέμι!
  Η Νατάσα είναι σε κίνηση. Scroll και μια ντουζίνα φασίστες αποκόπηκαν. Και το κορίτσι, ακόμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κυκλοφόρησε το προϊόν εξολόθρευσης. Από τον αφαλό ένας καταρράκτης κεραυνών, και τραγούδησε:
  - Αιώνια μου, ο μεγαλύτερος βασιλιάς στον κόσμο!
  Και ένα πάλσαρ πέταξε από τη γυμνή φτέρνα του κοριτσιού.
  Η Ζόγια συνέχισε να κινείται. Το πήρε με τα ξίφη της και το έκοψε. Εχθροί συνθλίβονται, έκλεισαν το μάτι ζαφείρι. Και από τον αφαλό μια κολόνα ενέργειας. Και ξυπόλητοι πάλσαρ της καταστροφής.
  Και πώς να τραγουδήσετε:
  - Θα γίνω πρωταθλητής!
  Και μετά στην κίνηση του Αυγουστίνου ... Τα ξίφη της, σαν τις λεπίδες των μύλων. Κόβεται χωρίς δισταγμό. Και από τον αφαλό πετούν αιχμηρά βέλη από μαγική φωτιά. Και τα ξυπόλητα της κοπέλας δίνουν τέτοια δώρα αφανισμού.
  Και η ίδια η κοκκινομάλλα βρυχάται:
  - Μεγάλο πρωτάθλημα!
  Η Σβετλάνα επίσης δεν είναι δώρο. Το πήρε και με τα γυμνά της πόδια πέταξε τα θραύσματα ενός σπασμένου ποτηριού. Και δυο ντουζίνες φασίστες ξάπλωσαν νεκροί. Και πώς από τον αφαλό θα δώσει ολόκληρη γραμμή. Και θα κουρέψει, χωρίς προβλήματα, όλους τους Ναζί.
  Και με ένα κλείσιμο του ματιού παρατηρεί:
  - Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Η Νατάσα θα γυρίσει τον τριπλό ανεμόμυλο με μαγικά σπαθιά. Θα παίρνει και θα πετάει δώρα με γυμνά δάχτυλα. Και με το γυμνό του τακούνι, ο φλογερός θα δώσει μερικές φυσαλίδες...
  Και από τον αφαλό ολόκληρος καταρράκτης κεραυνών.
  Μετά τραγουδά:
  - Ξίφος λέιζερ,
  Θέλει να κόψει εχθρούς!
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Και τα ξίφη της είναι πραγματικά διαμαντένια τρυπάνια. Και τσάκισε το Φριτς, σαν κοχύλι εκατό λιβρών. Όταν όμως τα κορίτσια πήραν τα ξυπόλητα και πέταξαν κάτι ματωμένο.
  Και μετά πήρε και έσπασε.
  Η Ζόγια φώναξε:
  Είμαστε οι νέοι πρωταθλητές!
  Και εδώ είναι ο Αυγουστίνος σε κίνηση. Πώς κόβει τους εχθρούς. Και η κούνια των σπαθιών της κόβει τους πάντες.
  Και με γυμνά πόδια, κάθε λογής δώρα θανάτου πετούν έξω.
  Και ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Άγιε μου αστραπή!
  Και από το στόμα της βγαίνει φωτιά!
  Και εδώ η Σβετλάνα είναι σε κίνηση. Το ίδιο όπως από τον αφαλό κυκλοφόρησε ένα δώρο δολοφονικής δύναμης.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Είμαι ο απόλυτος πρωταθλητής!
  Και πήρε ξυπόλητα τα πόδια της και έστειλε ένα πάλσαρ. Και η φωτιά της κόλασης πέταξε από το λαιμό της. Και τώρα το γυμνό τακούνι υπέκυψε στις φυσαλίδες.
  Και από τον αφαλό πετάει ένας θανατηφόρος και δολοφονικός κεραυνός.
  Η Νατάσα χρησιμοποίησε και σπαθιά. Κόψαμε πολλούς φασίστες. Και πώς θα απελευθερωθεί από τον αφαλό με κεραυνό. Και σπάστε τους σωματοφύλακες του Φύρερ σε μικρά κομμάτια.
  Μετά από αυτό θα τραγουδήσει:
  - Για την Πατρίδα και την Ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα απελευθερωθεί κάτι εντελώς θανατηφόρο.
  Η Ζόγια, επιτιθέμενη στους εχθρούς και βγάζοντας τα δόντια της, βρυχήθηκε:
  - Wild Crew! Συντρίψτε τον εχθρό!
  Και θα το πετάξει και με ξυπόλητα. Και από τον αφαλό πήγαν τέτοιες θανατηφόρες ουρές.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Μεγάλη ντροπή!
  Και μετά ο Αυγουστίνος μετακόμισε. Έλαμψε επίσης σμαραγδένια μάτια. Και πέταξε ένα σωρό κεραυνούς από τον αφαλό της. Και με γυμνά δάχτυλα εκτοξεύτηκε στον εχθρό.
  Και μαστίγωσε με σπαθιά, φωνάζοντας:
  - Είμαι πάνω από όλα παγκόσμιοι πρωταθλητές!
  Και μετά στην επίθεση η Σβετλάνα. Όλοι λοιπόν αλωνίζουν και κόβουν. Και είναι ένα τόσο κουλ και φρικτό κορίτσι. Επίσης από τον αφαλό κυριολεκτικά πετάει ένα πολυβόλο. Και γκρεμίζει πολλούς φασίστες. Και τα γυμνά πόδια εκτοξεύουν τέτοιες δέσμες ενέργειας σε ρυάκια.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Ο στόχος είναι κοντά!
  Και μαζεύοντας δυνάμεις για τη ρίψη!
  Ναι, τελικά, οι τέσσερις εισέβαλαν στο γραφείο του Χίτλερ. Σκότωσε όλους τους φρουρούς του. Και τον φασίστα νούμερο ένα τον έβγαλαν κάτω από το κρεβάτι.
  Ο Χίτλερ γάργαρε:
  - Θα δώσω την Πολωνία!
  Η Νατάσα ρώτησε σαρκαστικά:
  - Ή μήπως ο Καύκασος;
  Ο Φύρερ βρυχήθηκε:
  - Ναι, τουλάχιστον δύο Καύκασοι, απλά μην σκοτώσετε!
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  -Φίλησέ μας τα πόδια!
  Ο Χίτλερ, στενάζοντας, είχε μόλις γίνει εξήντα οκτώ ετών, σύρθηκε στα γόνατά του και φίλησε, ξυπόλητοι, στρογγυλές γόβες κοριτσιών. Χαμογέλασαν και γέλασαν.
  Ο Φύρερ φίλησε κάθε σκονισμένη και ματωμένη σόλα του κοριτσιού τρεις φορές.
  Μετά από αυτό, η Νατάσα πήρε τον Χίτλερ με τα γυμνά δάχτυλα από το δεξί χέρι, τη Ζόγια από το αριστερό, επίσης με γυμνό πόδι. Η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα πήραν τον Φύρερ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους από τους αστραγάλους.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια θα τραβήξουν τον μεγαλύτερο εγκληματία όλων των εποχών και των λαών προς όλες τις κατευθύνσεις, και θα τον πάρουν, θα τον κάνουν κομμάτια.
  Τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια του Χίτλερ σχίστηκαν και από το σοκ του πόνου, ο δρακοκυβερνήτης πέθανε επί τόπου.
  Αυτή η εκδίκηση βρήκε τον δολοφόνο και τον μεγαλύτερο δήμιο στην ιστορία του κόσμου.
  Εδώ τελειώνει το παραμύθι, αν και σε αυτόν τον πλανήτη έχει γίνει εφιαλτική πραγματικότητα, και όποιος άκουσε έγινε!
  
  
  ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
  Τον σαράντα πρώτο χρόνο, ο Χίτλερ, μετά την κατάληψη του νησιού της Κρήτης, άλλαξε γνώμη για τη μετάβασή του στην ΕΣΣΔ. Το γεγονός ότι ο Στάλιν δεν επιτέθηκε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Γιουγκοσλαβία έπεισε τον Φύρερ ότι δεν υπήρχαν σχέδια να τον χτυπήσουν από τα ανατολικά.
  Επιπλέον, τα προαισθήματα υποδήλωναν ότι δεν θα υπήρχε εύκολη νίκη στα ανατολικά και ήταν καλύτερα να μην πάμε εκεί.
  Οι Fritz ενίσχυσαν την ομάδα του Rommel και μπόρεσαν να πείσουν την Τουρκία να αφήσει τα στρατεύματα στη Μέση Ανατολή. Οι Βρετανοί ηττήθηκαν ολοκληρωτικά στην Αίγυπτο και εκδιώχθηκαν από το Ιράκ και τη Μέση Ανατολή. Σύντομα, ο Φράνκο συμφώνησε στην κατάληψη του Γιβραλτάρ.
  Μετά από αυτό, οι Γερμανοί μπορούσαν ήδη να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική χωρίς κανένα πρόβλημα και περαιτέρω στη Μέση Ανατολή.
  Παλ Ινδία. Και μετά από αυτό, χωρίς περιττά προβλήματα, σε μόλις έξι μήνες, η Μαύρη Ήπειρος καταλήφθηκε. Και το αποκορύφωμα ήταν η επίθεση κατά της Βρετανίας και η απόβαση στρατευμάτων στη μητέρα χώρα τον Νοέμβριο του 1942.
  Σε δύο εβδομάδες η Αγγλία έπεσε. Και οι Φριτς τελικά περιχαρακώθηκαν στο ανατολικό ημισφαίριο.
  Όμως ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχιζόταν. Και συνέχισε λόγω της απόστασης του ωκεανού και των δυσκολιών στη μεταφορά στρατευμάτων.
  Βασιζόμενοι στους πόρους της Αφρικής, ενός σημαντικού τμήματος της Ασίας και της Αυστραλίας, οι Γερμανοί κατασκευάζουν ένα μεγάλο ναυτικό. Μαζί με την Ιαπωνία κάνουν και πόλεμο υποβρυχίων.
  Τα σαράντα τρίτο και σαράντα τέταρτα χρόνια πέρασαν σε μάχες στη θάλασσα. Η Ισλανδία και η Γροιλανδία καταλήφθηκαν. Και στο σαράντα πέμπτο, έχοντας ήδη άρματα μάχης της σειράς "Ε", οι Γερμανοί αποβιβάστηκαν στον Καναδά και συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους στην Αργεντινή.
  Τέτοια ήταν τα σχέδιά τους. Αν και η παρατεταμένη επικοινωνία δυσκόλεψε την επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Αλλά μέχρι τον Σεπτέμβριο, το μεγαλύτερο μέρος του Καναδά είχε κατακλυστεί.
  Τόσο τα γερμανικά όσο και τα ιαπωνικά στρατεύματα εισήλθαν στις βόρειες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Στη συνέχεια, όμως, ο Φριτς συναντήθηκε από τέσσερα κορίτσια.
  Η Μόνικα, η Λέια, η Γερτρούδη και η Αντζελίνα.
  Τέσσερις καλλονές μπήκαν στη μάχη. Η Monica, η Leah, η Gertrude είναι ξανθιές και η Angelina είναι κόκκινη.
  Και αφήστε τα κορίτσια να καταστρέψουν τον τεράστιο στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Πυροβολούν πολυβόλα.
  Εδώ η Μόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγουδά:
  - Δόξα στις δυνάμεις μου! Όλοι έχουν κουρευτεί!
  Η Λέια δίνει τη σειρά. Επίσης, κόβει τους εχθρούς σε μια έκρηξη και τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ο στρατός μου είναι δυνατός!
  Και με το γυμνό του πόδι ρίχνει ένα δώρο θανάτου.
  Η φλογερή ή κοκκινομάλλα Αντζελίνα εκτοξεύει ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα τρίξιμο:
  - Η νίκη μου!
  Και δίνει και ουρά!
  Επιπλέον, η Γερτρούδη σφυροκοπάει ήδη το παρόν του θανάτου με το γυμνό της πόδι και πόσο εκκωφαντικά ουρλιάζει:
  - Είμαι πρωταθλητής!
  Και θα ξεκινήσει ξανά μια σειρά δολοφόνων.
  Η Μόνικα πυροβολεί ξανά τη φασιστική ορδή και τραγουδά:
  - Δόξα στον κόσμο μου!
  Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, συντρίβει τους αντιπάλους.
  Οδηγεί τη φωτιά και τη Λέια. Είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι. Και ξυπόλητα στον εχθρό σαν να πετάς χειροβομβίδες.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Είμαι υπερπολεμιστής των ΗΠΑ!
  Τότε η Αντζελίνα σουτάρει. Αυτό το κάνει πολύ τακτοποιημένα. Και ένα θανατηφόρο δώρο πετάει από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και το όμορφο κορίτσι βρυχάται:
  - Θα είμαι ο απόλυτος πρωταθλητής του κόσμου!
  Και πώς θα δείξει η πολεμίστρια τη μακριά γλώσσα της!
  Και μετά η Γερτρούδη προσπάθησε. Και επίσης πώς θα δώσει η ουρά. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει ένα δώρο θανάτου.
  Και σκορπίστε όλους τους αντιπάλους σε κομμάτια κρέατος.
  Έτσι τα τέσσερα κορίτσια εργάζονται ενεργά. Πίεση, ο εχθρικός στρατός ξεκάθαρα εξαντλείται.
  Αν και όχι, εμφανίζονται τρομερά τανκς, η σειρά Ε. Λοιπόν, τα κορίτσια τα περιμένουν.
  Η Μόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Θα πολεμήσουμε στο διάστημα!
  Και από το γυμνό της τακούνι, το δώρο του θανάτου αναπήδησε από την κάμπια E-50. Αυτό το όχημα υπέστη ζημιές και σταμάτησε.
  Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Σούπερ!
  Επόμενη η Λέια στη μάχη. Επίσης με γυμνό πόδι, καθώς πετάει ένα δώρο θανάτου. Συντρίβει τον εχθρό. Και η δεξαμενή σφίχτηκε.
  Και ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Είμαι ένα κορίτσι με μπικίνι!
  Ακολουθεί η Αντζελίνα. Ρίχνει και μια χειροβομβίδα στο Ε-75 με το γυμνό του πόδι και ο Γερμανός βρικόλακας δυσκολεύεται.
  Και ο πολεμιστής ουρλιάζει:
  - Είμαι αυτός που θα δείξει super class!
  Και η Γερτρούδη τσακώνεται. Επίσης ένας πολεμιστής που δεν γνωρίζει τον οίκτο και την αμφιβολία.
  Η καλλονή το πήρε και τσίριξε:
  - Μεγάλη ρεγκάτα!
  Και μια θανατηφόρα χειροβομβίδα πέταξε από γυμνό πόδι.
  Η Μόνικα πυροβολεί ξανά και τρίζει:
  - Αεροβατικά, και το πλήρωμα!
  Θα πάρει και το γυμνό της μέλος και θα ρίξει το ρεύμα του θανάτου. Και καταστρέψτε όλους τους εχθρούς.
  Μετά από αυτό ο πολεμιστής vyaknet:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και η Λέια είναι ένας πραγματικός ήρωας στη μάχη. Και χτυπώντας τους εχθρούς. Και με το γυμνό του πόδι θα ρίξει μια χειροβομβίδα, και θα πάρει μια μάζα από εχθρούς και θα τους ξεσκίσει. Και αφού φώναξε:
  - Είμαι εκείνο το κορίτσι που ο Σούπερμαν!
  Και στη μάχη, η Angelina, ρίχνοντας επίσης ένα δώρο θανάτου με γυμνό πόδι. Ο εχθρός θα ξεσκιστεί και θα τραγουδήσει:
  - Κόλαση είμαι δαίμονας!
  Και έκρηξη στον εχθρό σε έκρηξη.
  Και εδώ είναι η Γερτρούδη στο cue ball. Αυτοπυροβολείται χωρίς καμία τελετή ή προκατάληψη. Και θα το πάρει, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εξαπολύσει ένα δώρο αφανισμού, και θα τεμαχίσει τους εχθρούς. Είναι πολύ μαχητικό αυτό;
  Τα τέσσερα κορίτσια πολέμησαν σαν ιππότες ή άγγελοι. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Και έτσι οι πολεμιστές υποχώρησαν...
  Φθινόπωρο και χειμώνας του τεσσαρακοστού πέμπτου έτους, πέρασε σε πεισματικές μάχες. Οι δυνάμεις ήταν άνισες. Οι Γερμανοί έχουν τανκς της σειράς Ε πολύ πιο δυνατά από τα Shermans ακόμα και τα μικρά Pershings. Και η τζετ αεροπορία δεν έχει καθόλου όμοιο. Και ακόμη και αεροπλάνα με δίσκο άρχισαν να εμφανίζονται, εντελώς άτρωτα σε οποιαδήποτε μικρά όπλα.
  Έτσι οι ΗΠΑ σταδιακά καταλαμβάνονται από κάθε είδους ξένες μεραρχίες του Τρίτου Ράιχ.
  Το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής καταλαμβάνεται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Στα συν, οι εξεγέρσεις στα νότια των Ηνωμένων Πολιτειών και η προδοσία στρατηγών με γερμανικές ρίζες. Καθώς και η αναμφισβήτητη υπεροχή των νέων πολυβόλων, ακόμη και των υπόγειων αρμάτων μάχης της Βέρμαχτ.
  Και την άνοιξη του Απριλίου 1946, αφού η ορδή του Τρίτου Ράιχ περικύκλωσε και κατέλαβε την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν.
  Έτσι γύρισε άλλη μια σελίδα του πολέμου.
  Αλλά το 1947, μια άλλη μάχη ξεκίνησε τον Μάιο, αυτή τη φορά με την Ιαπωνία.
  Και η εκστρατεία κατά της ΕΣΣΔ αναβλήθηκε και πάλι.
  Και τώρα τέσσερα κορίτσια από τις ΗΠΑ δεν τα παράτησαν και πολεμούν ξανά τον εχθρό.
  Καλοκαίρι σαράντα επτά και ζέστη, πολεμιστές με μπικίνι. Και παλεύουν μόνοι τους.
  Η Μόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Είμαι εξολοθρευτής!
  Και δίνει στροφή.
  Η Λέια σουτάρει επίσης, και κάνει πολύ καλά. Και πάλι, τα ξυπόλητα της πετάνε κάτι. Και εξοντώνουν.
  Και το κορίτσι φωνάζει:
  - Ακροβατικά μάχης!
  Περαιτέρω, η Angelina πυροβολεί. Συντρίβει τους αντιπάλους. Τους διώχνει ομαδικά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν πάλι κάτι βάναυσα δολοφονικό.
  Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Είμαι ατσάλινο νύχι!
  Και η Γερτρούδη αυτοπυροβολείται και κουρεύει τους εχθρούς. Μετά από αυτό, με γυμνό πόδι, θα πετάξει ένα δώρο θανάτου και θα μουρμουρίσει:
  - Στρατιωτικό θέμα και μαθηματικά!
  Και πάλι πώς θα πάρει τους πάντες και θα κουρέψει στην παραφροσύνη!
  Ναι, οι τέσσερις τσακώνονται. Αλλά οι δυνάμεις δεν είναι ίσες. Τα νέα άρματα μάχης της σειράς E-50 U, με πιο πυκνή διάταξη, λιγότερο από δύο μέτρα ύψος, και 170 πλευρική θωράκιση, μέτωπο 250 mm και βάρος εξήντα πέντε τόνων με κινητήρα 1800 ίππων.
  Μην αντισταθείτε σε έναν τέτοιο Ιάπωνα. Καθώς και εναντίον του ME-462, το οποίο, χωρίς καμία τελετή, καταστρέφει όλα τα εχθρικά αεροσκάφη σαν κολομπόκ.
  Και κατά, επίσης ιπτάμενοι δίσκοι. Και τα σπάνε όλα.
  Εν ολίγοις, σε έξι μήνες η Ιαπωνία ηττήθηκε ολοκληρωτικά και όλες οι αποικίες της καταλήφθηκαν.
  Και τι έγινε. Ο Φύρερ σύντομα κατέκτησε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την ΕΣΣΔ.
  Μέχρι στιγμής όλα ήταν λίγο πολύ ήρεμα. Αλλά μετά ο Στάλιν πέθανε και ο Νικήτα Χρουστσόφ κατέλαβε την εξουσία. Και πάλι περίπλοκες σχέσεις με το Τρίτο Ράιχ.
  Για να μην αναφέρουμε ότι η ΕΣΣΔ κατασκεύαζε πυρηνικά όπλα. Και επίσης έγινε το εικοστό συνέδριο, το οποίο καταδίκασε την προηγούμενη πολιτική.
  Και στις 22 Ιουνίου 1956, το Τρίτο Ράιχ, με εντολή του ήδη μεσήλικα, αλλά πολύ επιθετικού Χίτλερ, εξαπέλυσε εισβολή. Η ορδή του υπολόγιζε σε μια γρήγορη νίκη, αλλά τον περιμένει μια απρόσμενη έκπληξη!
  Όχι μόνο τέσσερις Αμερικανίδες, αλλά και τέσσερις Ρωσίδες καλλονές και μάγισσες μπήκαν στη μάχη με τις ορδές της Βέρμαχτ. Και μια ολόκληρη ομάδα κοριτσιών σε διαφορετικούς κλάδους του στρατού, και επίσης όλες οι μάγισσες!
  
  ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α' ΓΙΟΣ
  Ο Ναπολέων δεν πήγε στη Ρωσία και γενικά παντρεύτηκε τη μικρότερη αδερφή του Αλέξανδρου του Πρώτου. Αυτό οδήγησε σε κάποιες αλλαγές στην ιστορία.
  Πρώτον, η τσαρική Ρωσία πολέμησε εναντίον της Αυστρίας και κατέλαβε τη Γαλικία. Δεύτερον, η Γαλλία οργάνωσε την Ιταλία και έβαλε εκεί τον γιο του Ναπολέοντα και της Ρωσίδας πριγκίπισσας.
  Και τότε η Ρωσία και η Γαλλία κατέκτησαν και χώρισαν την Τουρκία.
  Περαιτέρω, με κοινές προσπάθειες, η Βρετανία κατακτήθηκε. Οι ισπανικές αποικίες έγιναν τελικά γαλλικές, όπως και μεγάλο μέρος της Αφρικής. Και μετά καταλήφθηκαν η Ινδία και το Ιράν!
  Μετά το θάνατο του Αλέξανδρου του Α΄ και την παραίτηση του Κωνσταντίνου, έγινε πραξικόπημα και ο δεκατετράχρονος Ρωμαίος Καίσαρας Ναπολέων Β΄ ανυψώθηκε στον ρωσικό θρόνο. Και μετά το θάνατο του Ναπολέοντα το 1836, ο Ναπολέων Β' έγινε ηγεμόνας της Γαλλίας και όλης της Ευρώπης και πολλών αποικιών.
  Δημιουργήθηκε μια ενιαία υπερ-αυτοκρατορία που συνέχισε να επεκτείνεται. Στη συνέχεια ο Ναπολέων Β' κατέκτησε την Κίνα και την Ινδοκίνα και όλη την Αφρική. Και η Αυστραλία και ο Καναδάς. Και πέθανε το 1879 σε ηλικία σχεδόν εξήντα οκτώ ετών.
  Τότε τον θρόνο διαδέχθηκε ο Ναπολέων Γ'. Ήθελε επίσης να πολεμήσει. Όμως σε όλο τον κόσμο μόνο το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών έμεινε ακατάκτητο από τη Γαλλία!
  Και ο Ναπολέων ο Τρίτος το 1890 ξεκίνησε τον πόλεμο με την Αμερική. Η τελευταία χώρα που δεν ήταν γαλλική κτήση.
  Και ένας τεράστιος στρατός πέντε εκατομμυρίων στρατιωτών από όλο τον κόσμο εισήλθε στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Οι δυνάμεις θα ήταν άνισες. Όμως οι Αμερικανοί πολέμησαν εναντίον του Ναπολέοντα Γ' πολύ ηρωικά.
  Ειδικά τα τέσσερα κορίτσια: Μόνικα, Λέια, Γερτρούδη, Άννα! Και πολέμησαν σαν κόμπρες και ηρωίδες.
  Η Μόνικα χακάρισε με σπαθιά και με γυμνά μεταλλικά δάχτυλα αιχμηρούς δίσκους. Και γρονθοκόπησε τους αντιπάλους.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Δόξα στην Αμερική!
  Η Λέια κόπηκε επίσης με ξένο στρατό με σπαθιά και σφύριξε επιθετικά:
  - Δόξα στην καλύτερη χώρα του κόσμου!
  Και επίσης με ξυπόλητα ξεκίνησε ένα δολοφονικό.
  Η Γερτρούδη πολέμησε με έναν τεράστιο στρατό, και επίσης με γυμνά πόδια, πέταξε πολύ κοφτερές βελόνες και χτύπησε τους εχθρούς.
  Την ίδια στιγμή, η κοπέλα τσίριξε:
  - Είμαι μαχητής τέτοιας κατηγορίας, που είναι σούπερ!
  Πάλεψε και η Άννα πετώντας δολοφονικά δώρα με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Και ούρλιαξε:
  - Τα επιτεύγματα μας έχουν μεγάλα!
  Αλλά όπως κι αν πολέμησαν, και μάλιστα πολύ ηρωικά, αυτή η τετράδα, αλλά οι ανώτερες δυνάμεις των Γάλλων τους νίκησαν ωστόσο.
  Τα κορίτσια πιάστηκαν αιχμάλωτα. Εκεί τους έγδυσαν και τους βασάνισαν βάναυσα. Έστριψαν τα χέρια τους στο ράφι, τους χτυπούσαν με μαστίγιο και καυτό σύρμα. Τα γυμνά πέλματα κάηκαν με φωτιά, το καυτό σίδερο εφαρμόστηκε σε γυμνά τακούνια. Αλλά τα κορίτσια δεν αναγνώρισαν ποτέ τη νέα κυριαρχία του Ναπολέοντα Γ'.
  Μετά τους έστειλαν να δουλέψουν, σχεδόν γυμνοί στα λατομεία. Και η Αμερική έγινε μια νέα γαλλική επαρχία.
  Όταν ο Ναπολέων Γ' πέθανε το 1903 σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών, ο Ναπολέων Δ' έγινε αυτοκράτορας. Η άφιξή του σηματοδότησε μια νέα βασιλεία. Ενίσχυση του ρόλου του κοινοβουλίου και μείωση της επιρροής των ευγενών. Σταδιακά η παγκόσμια αυτοκρατορία έγινε πιο δημοκρατική.
  Και το 1917, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα. Έτσι άνοιξε η εποχή της αστροναυτικής.
  Το 1922, οι άνθρωποι πέταξαν στο φεγγάρι. Και το 1933 στον Άρη. Και μέχρι το 1950 είχαν επισκεφτεί όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Όμως το 2000 ξεκίνησε η πρώτη πτήση προς τα αστέρια, μια ολόκληρη διαστημική αποστολή. Εδώ είναι ένα τέτοιο AI μόνο και μόνο λόγω ενός γάμου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη με μια Ρωσίδα πριγκίπισσα.
  Το πώς η μοίρα όλης της ανθρωπότητας εξαρτάται από την παραμικρή ευκαιρία.
  
  ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova μετακόμισαν στη Σιβηρία τον δέκατο έβδομο αιώνα, όπου πήγαν σε πόλεμο με την Κινεζική Αυτοκρατορία υπό τον έλεγχο της δυναστείας των Manchu. Οι αθάνατοι δολοφόνοι αλλάζουν τον ρου της ιστορίας, όχι μόνο στην Κίνα.
  Ο πόλεμος μαίνεται σαν τυφώνας
  Ένα αγόρι πολεμά με έναν μεγάλο στρατό...
  Κόψαμε τη μανιασμένη ομίχλη
  Αν και μερικές φορές είναι και πολύ δύσκολο!
  
  Ο εχθρός είναι πολύ τρελός δυνατός,
  Έρχεται μια συνεχής χιονοστιβάδα...
  Κάτω από το θρόισμα των φωτεινών κόκκινων πανό που ορμούν,
  Αλλά θα πάρουμε, πιστεύω, μάχη τον Μάιο!
  
  Μην νομίζετε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε
  Είμαστε μεγάλοι πολεμιστές από τον Θεό...
  Και δεν θα διακοπεί, ξέρω το νήμα της ζωής,
  Αν και μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ αυστηρό!
  
  Γνωρίστε το μεγαλείο της Ρωσίας σε αυτό
  Ότι η Πατρίδα είναι πιο πολύτιμη από οτιδήποτε...
  Και θα υπάρχει ένα πολύ δυνατό ρωσικό σπίτι,
  Και κουνήστε τον φασίστα βδελυρά!
  
  Μην πιστεύετε, μην σπάτε την ορδή της Ρωσίας,
  Που δεν γονατίζει...
  Πολέμησε χωρίς περιορισμούς, μη φοβάσαι,
  Στο όνομα των νέων γενεών του Γένους!
  
  Για το σπίτι της Ρωσίας, για τις θημωνιές της,
  Θα παλέψουμε πολύ σκληρά...
  Ένα ατελείωτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα
  Δεν είσαι πολεμιστής με ψυχή μπουφόνι!
  
  Εδώ ορκίζεσαι στην Πατρίδα,
  Γίνε πολεμιστής του μεγάλου Svarog...
  Όχι, μην χτίζεις την ευτυχία στο αίμα,
  Όταν δεν υπάρχει Θεός στην καρδιά του Ιησού!
  
  Μπορούμε να πετύχουμε νέους τρόπους,
  Το μεγαλείο της χώρας που ανθίζει...
  Και σκότωσε το τέρας με τα γυαλιά μάτια,
  Για να γίνει ο πλανήτης, σύντομα ένας παράδεισος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, καθώς και τέσσερα κορίτσια μάγισσες, κατέληξαν στη νότια Σιβηρία και απέκρουσαν την επίθεση των Κινέζων. Ήταν ένας ελάχιστα γνωστός πόλεμος, όταν οι Manchu ήταν στην εξουσία στην Κίνα, οι οποίοι επεκτείνονταν ενεργά σε διάφορες περιοχές της Ασίας.
  Και έτσι επιτέθηκαν στους Ρώσους στην περιοχή του Θιβέτ. Και η πραγματική ιστορία, κατάφεραν να αφαιρέσουν μέρος της επικράτειας. Επιπλέον, η Ρωσία εκείνη τη στιγμή αποδυναμώθηκε από την αγρότισσα και τον πόλεμο των Κοζάκων της Στένκα Ραζίν. Ναι, και τα στρατεύματα θα έπρεπε να μεταφερθούν σε πολύ μεγάλες αποστάσεις.
  Αλλά το αθάνατο αγόρι και το κορίτσι και τέσσερα κορίτσια εξολοθρευτές ήρθαν να βοηθήσουν το ρωσικό οχυρό.
  Ένας τεράστιος κινεζικός στρατός εισέβαλε στο νεόκτιστο ρωσικό φρούριο. Και οι δυνάμεις ήταν σαφώς άνισες.
  Υπάρχουν μόνο χίλιοι Ρώσοι και διακόσιες χιλιάδες Κινέζοι. Και φαινόταν ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα.
  Αλλά οι έξι τάξεις πολεμιστές είναι εξαιρετικά έτοιμοι να πολεμήσουν.
  Oleg Rybachenko στον τοίχο. Ένα αθάνατο αγόρι, περίπου δώδεκα χρονών, πετάει βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και χτυπά τους προοδευόμενους Κινέζους. Δεκάδες ταυτόχρονα.
  Πετάει βελόνες και η Μαργαρίτα με γυμνά δάχτυλα. Το κορίτσι καταστρέφει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Μεγάλη μου δύναμη!
  Και πολεμά γενναία.
  Η Νατάσα ρίχνει επίσης ένα δυνατό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πώς να συντρίψετε τους αντιπάλους και να τρίξετε:
  - Στο όνομα της μεγάλης δόξας!
  Τότε η Ζόγια κόβει τους Κινέζους με σπαθιά, και ταυτόχρονα ρίχνει βελόνες με δηλητήριο με τα γυμνά της πόδια. Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Στην απεραντοσύνη της Ρωσίας,
  Μπορούμε να σώσουμε τους πάντες!
  Και πάλι τα ξίφη πέφτουν στους αντιπάλους. Και αν ψιλοκόψουν, τότε χωρίς κανέναν οίκτο.
  Αλλά όταν η Aurora άρχισε να καταστρέφει και να πετάει μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τότε αυτό είναι ολοκληρωτική καταστροφή. Και οι σκοτωμένοι Κινέζοι πέφτουν κάτω από τα χτυπήματα του κόκκινου διαβόλου.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Θα τα συντρίψω και θα τα σκίσω όλα!
  Και πώς θα πάρει και θα κόψει και με τα δύο σπαθιά!
  Και από τη γυμνή της φτέρνα πετάει ένας κοφτερός και διαπεραστικός δίσκος. Αυτό είναι γενικά ένα κορίτσι ολοκληρωτικού θανάτου.
  Και εδώ είναι η Σβετλάνα στην αποφασιστική μάχη. Πώς ας βασανίζουμε τους Κινέζους, και τους κόβουμε σε μικρά κομμάτια με σπαθιά.
  Η κοπέλα έκανε κύλιση στην πεταλούδα και επτά πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας δολοφονήθηκαν.
  Και μετά πετάνε αιχμηρές, δηλητηριώδεις βελόνες από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και καταπλήξτε τους Κινέζους.
  Ο Oleg Rybachenko παλεύει με κίτρινους πολεμιστές. Τα ξίφη του τρεμοπαίζουν σαν έλικα.
  Το αγόρι τραγουδάει με κέφι:
  - Θα είμαι ο πιο δυνατός παγκόσμιος πρωταθλητής,
  Θα νικήσουμε την Αμερική, την Κίνα!
  Και πάλι το αγόρι ρίχνει αιχμηρά παιχνίδια με τα γυμνά του δάχτυλα των παιδικών ποδιών. Και δύο δωδεκάδες σκοτωμένοι Κινέζοι πέφτουν ταυτόχρονα.
  Εδώ είναι μια τέτοια μάχη. Στην πραγματική ιστορία, η τσαρική Ρωσία των προ-Πετρινικών χρόνων έχασε μέρος της επικράτειάς της. Αλλά εδώ οι Ρώσοι ιππότες πολεμούν και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko παλεύει και τραγουδά:
  - Αλλά είμαστε ιππότες γεμάτοι από το ρωσικό πνεύμα,
  Οι δήμιοι δεν θα ακούσουν ποτέ το πνιχτό μας στεναγμό!
  Και πάλι το αγόρι ρίχνει πολύ κοφτερές, και με δυνατό δηλητήριο, βρασμένο από μάγισσες, πολύ λεπτές βελόνες!
  Δίπλα του η κοπέλα Μαργαρίτα. Και επίσης τα πόδια της ρίχνουν τέτοιες θανατηφόρες βελόνες. Και τα χέρια έκοψαν τους επιτιθέμενους Κινέζους. Ο πολεμιστής καταστρέφει τους αντιπάλους και τραγουδά:
  - Είμαι τόσο cool, σαν δαίμονας όλων των χωρών ...
  Ντίμα, Ντίμα, Μπιλάν! Ντίμα, Ντίμα Μπιλάν!
  Κυβερνήτης όλων των χωρών!
  Η Νατάσα κόβει και τους Κινέζους και τραγουδάει:
  - Το βράδυ το ξημέρωμα, δεν θα αφήσουμε τον Σατανά να κερδίσει!
  Και θανατηφόρες βελόνες επίσης πετούν από τα ξυπόλητα πόδια της.
  Στη συνέχεια, η Zoya καταστρέφει τους εχθρούς. Και από αυτό το κορίτσι φαίνεται να πηγάζουν δονήσεις κολοσσιαίας ενέργειας.
  Και μπούμερανγκ και κοφτερές βελόνες πετούν από τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής.
  Οι πολεμιστές τρίζουν:
  - Είμαι ένα μεγάλο ξυπόλητο όνειρο και ομορφιά!
  Και πάλι, θα ρίξει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο στους αντιπάλους του.
  Αλλά όταν η Aurora λειτουργεί έναν μύλο και κόβει τους Κινέζους, τότε αυτή είναι η ακμή του αφανισμού.
  Και τότε η κοκκινομάλλα θα ρίξει τρυπημένες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και οι νεκροί κίτρινοι πολεμιστές πέφτουν.
  Όταν όμως η Σβετλάνα λουπανέτ. Και ταυτόχρονα, από τα γυμνά της πόδια πετάει ένα ολόκληρο μάτσο βελόνες, που τρυπούν και σκοτώνουν τα πάντα.
  Και οι πολεμιστές τρίζουν:
  - Λοιπόν, έτσι, έτσι - πάρε έναν φασίστα σε μια δεκάρα!
  Και τα ξυπόλυτά της θα εκτοξευθούν πάλι θανάσιμα στους Κινέζους.
  Η Νατάσα, κόβοντας κίτρινους πολεμιστές με σπαθιά, παρατήρησε:
  - Με τους Ναζί ήταν όλο και πιο δύσκολο!
  Η Σβετλάνα, αφού πέρασε το μύλο, παρατήρησε:
  - Και είναι πάντα εύκολο με εμάς τα κορίτσια!
  Η Aurora, αναπαρήγαγε την υποδοχή του θαυμαστή και γρύλισε:
  - Δεν θα με βαρεθείς καθόλου!
  Και ένα θανατηφόρο τσίμπημα πετάει από τα ξυπόλητα πόδια της.
  Και η Ζόγια θα το πάρει και θα τσιρίσει:
  - Δεν είμαστε κατσαρίδες, είμαστε κορίτσια - μεγάλης δόξας!
  Και πάλι κάτι θα πετάξει από τα ξυπόλυτά της, και θα χτυπήσει τον εχθρό.
  Τα κορίτσια πήραν τη δουλειά κατάκαρδα.
  Αυτό το φρούριο είναι σχεδόν το μοναδικό ρωσικό οχυρό στην περιοχή. Υπάρχουν μερικές ακόμη πόλεις υπό κατασκευή. Είναι καλό που οι Κινέζοι δεν έβαλαν το κεφάλι τους πάνω από το Amur. Αλλά η Ρωσία στην πραγματική ιστορία έχει χάσει ένα κομμάτι της επικράτειάς της. Μια πολύ επιθετική δυναστεία στην εξουσία στην Κίνα. Ωστόσο, τα κορίτσια είναι αυτά που είναι ικανά να πετάξουν τα συντάγματα του Εωσφόρου.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κόβει τους Κινέζους. Και ενώ το αγόρι τραγουδάει:
  - Η υψηλότερη τάξη θα είναι ...
  Και τότε πετάει ένα μπούμερανγκ από το γυμνό πόδι του αγοριού και μια κραυγή:
  - Θα κόψει τους πάντες ο σκαντζής!
  Η Μαργαρίτα έριξε και στον εχθρό αυτό που είναι φόνος. Το τσάκισε σε κομμάτια και τσίριξε:
  - Είμαι ένα ξυπόλυτο όνειρο και μια μεγάλη ομορφιά!
  Και το πόδι της θα πετάξει άγριους δίσκους.
  Η επόμενη στη μάχη είναι η Νατάσα. Και ρίχνει επίσης στον εχθρό αυτό που διχάζει τους αντιπάλους.
  Και το κάνει πολύ έξυπνα.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της πετούν κανονικές, θανατηφόρες βελόνες.
  Στη συνέχεια, η Zoya στη μάχη. Και ρίχνει και στον εχθρό, κάθε λογής σβάστικες και μπούμερανγκ.
  Και κουρεύει τον εχθρό.
  Στη συνέχεια, όπως περνάει:
  - Δόξα στον καλό βασιλιά!
  Αλλά στη μάχη και την Aurora. Καταστρέφει επίσης εχθρούς από την Κίνα. Και αν ρίξει, θα ρίξει με θανατηφόρα δύναμη.
  Και ενώ τραγουδούσε:
  - Ναι, στο όνομα της Ρωσικής Γης!
  Και, επίσης, θανατηφόρες κατηγορίες πετάνε από τα γυμνά πόδια της.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν απογοητεύει τον εχθρό. Και από τα ξυπόλυτά της πετάει κάτι που φέρνει ολοφάνερο θάνατο.
  Και ο πολεμιστής τραγουδάει:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ! Τα προβλήματα δεν θα έρθουν στη Ρωσία!
  Και πάλι οι Κινέζοι θα πληγωθούν. Και θα το πάρει χωρίς τελετή και θα το ψιλοκόψει.
  Έξι πολεμιστές και πολεμιστές χτύπησαν δυνατά. Και κόβει τον εχθρό, και ρίχνει ξυπόλητα.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Κινέζους, τραγούδησε:
  - Αστρομαχητής, το κέρατό σου φυσάει μάταια -
  Η γη σας είναι πολύ μακριά με αμφίβολη δόξα...
  Η φλόγα της μάχης τρέμει ανάμεσα στις γραμμές -
  Σε ένα μονόπλευρο παιχνίδι χωρίς κανόνες!
  Και άλλο ένα μπούμερανγκ πετάει με τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού, που έκοψε τον λαιμό σε καμιά δεκαριά Κινέζους.
  Το αγόρι, όπως βλέπουμε, είναι μαχητής.
  Και η Μαργαρίτα είναι επίσης στη μάχη. Και έτσι λειτουργούν τα ξυπόλυτα πόδια της. Εξολοθρεύει τους εχθρούς χωρίς καμία αμφιβολία εξαιρετικά cool.
  Και τα ξίφη της είναι σαν δήμιοι.
  Ο πολεμιστής τρίζει:
  - Ας είναι δόξα!
  Η Νατάσα πυροβολεί και με ξυπόλητα, και πετάει το θανατηφόρο. Και ταυτόχρονα κόβει ενεργά με σπαθιά.
  Ηχεί ταυτόχρονα:
  - Η συνοδεία μου είναι κρατικό συνεργείο!
  Επόμενος στον αγώνα είναι η Zoya. Επίσης ένας διάβολος ανώτατου επιπέδου αφανισμού. Πώς να κρατήσετε μια πεταλούδα με σπαθιά. Και μετά θα πάρει και θα ρίξει εντυπωσιακά στοιχεία με ξυπόλητα.
  Μετά από αυτό περνάει:
  - Ο στρατός χαίρεται - προχωρά!
  Και πέφτει μια ολόκληρη σειρά λοξότμητων Κινέζων.
  Το κορίτσι τραγουδάει στον εαυτό της:
  - Η Zoya λατρεύει να σκοτώνει! Αχ, αυτή η Ζόγια!
  Και εδώ είναι η Aurora σε μια γρήγορη επίθεση. Ή μάλλον επιθετική άμυνα. Και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών χτυπά τους εχθρούς.
  Και ταυτόχρονα τρίζει. Και όταν τα σπαθιά της περάσουν σαν τις λεπίδες του καλλιεργητή, τότε τρεις ντουζίνες Κινέζοι θα κομματιαστούν!
  Και η Aurora τσιρίζει:
  - Αρμονικές συγχορδίες, η σημαία της Ρωσίας είναι πολύ περήφανη!
  Και τώρα το γυμνό τακούνι της θα χωρέσει στο πηγούνι τον Κινέζο στρατηγό. Θα πάρει και θα πέσει.
  Η Zoya είναι επιθετική στη μάχη. Κόβει τους εχθρούς του και ουρλιάζει:
  - Θα αμφιβάλλουμε και θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από γυμνά πόδια τέτοια στιλέτα πετάνε.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν απογοητεύει κανέναν. Και καταστρέφει τους εχθρούς, σαν ένα δρεπάνι να κόβει γρασίδι. Οι Κινέζοι αποτυγχάνουν.
  Το κορίτσι φωνάζει:
  - Τρελή βελόνα! Φύγε από την αυλή!
  Ο Oleg Rybachenko κόβει ένα σωρό κίτρινους πολεμιστές με σπαθιά. Και μετά με γυμνά πόδια θα ρίξει έναν αστερίσκο και θα φωνάξει:
  - Ο στρατός μου είναι ο πιο δυνατός!
  Το αγόρι εξολοθρευτής, όπως μπορείτε να δείτε, βρίσκεται στην κορυφή της καταστροφής των εχθρών. Και το κάνει με μεγάλο πάθος.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ξεφεύγει άλλο ένα δώρο θανάτου. Και πώς γεμίζει τους Κινέζους που σκαρφαλώνουν στον τοίχο.
  Οι κίτρινοι πολεμιστές είναι φανατικοί. Έχουν ήδη συσσωρεύσει ολόκληρους σωρούς από πτώματα. Και συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν!
  Αλλά το αγόρι και το κορίτσι είναι απλώς η ενσάρκωση της θανάσιμης δύναμης. Και όταν κόβουν, οι πιτσιλιές του αίματος πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις και πολύ μακριά.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Ο ηρωισμός είναι ένα κατόρθωμα που δοξάζεται,
  Είμαστε οι κατακτητές των πλανητών!
  Μαργαρίτα, αυτό το ανήσυχο κορίτσι τραγούδησε:
  Δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή.
  Ακούγεται η πνιχτή κραυγή κάποιου!
  Και επίσης από τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας πετάνε καταστροφικές και δολοφονικές βελόνες. Χτυπώντας τους Κινέζους σαν στάχυα. Ναι, το κορίτσι Μαργαρίτα είναι ένας πραγματικός εξολοθρευτής.
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Κινέζους, τραγούδησε:
  - Και το κορίτσι σκέφτηκε, συνθλίβοντας το κίτρινο,
  Ότι η ζωή είναι καλή και αυτή η ζωή είναι καλή!
  Ύστερα πάλι πετάνε βελόνες από τα γυμνά πόδια της.
  Η Ζόγια πέρασε τον ανεμόμυλο με τα σπαθιά της και τσίριξε:
  - Θα σκοτώσω όλους τους εχθρούς, και πιστέψτε με, δεν κάνω πλάκα!
  Και τα πόδια του πολεμιστή εκτόξευσαν πολλά αστέρια.
  Και η καλλονή τραγούδησε:
  - Στρατιωτική πράξη - Χτύπησα ένα νικέλιο!
  Η Aurora, κόβοντας χωρίς περιττά συναισθήματα, εξέδωσε:
  - Μας περιμένει μεγάλη επιτυχία! Πιστέψτε με, δεν πάει καλύτερα!
  Και επίσης σαν ξυπόλητα, αυτό που σκοτώνει θα εκτοξεύεται.
  Τότε θα τρίζει:
  - Είμαι μια ματωμένη κόμπρα!
  Η Σβετλάνα δεν δίνει κανένα έλεος στους Κινέζους. Και εξοντώνει σαν μυρμήγκια. Και ταυτόχρονα τραγουδάει:
  - Δεν θα υπάρχει τρόπος για σκουπίδια,
  πάρτε τα πόδια σας σύντομα!
  Και τώρα, από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ξαναπετούν δολοφονικά δώρα. Αυτή είναι η πιο cool κυρία!
  Και επίσης βρυχάται:
  - Θα είναι η νίκη μας, σε ιερό πόλεμο!
  Ο Oleg Rybachenko γίνεται όλο και πιο ενεργός. Και κόβει και με τα δύο χέρια, και μάλιστα πήρε και μια πίπα στο στόμα και φτύνει τους Κινέζους με βελόνες. Καταστρέφει τους αντιπάλους και τρίζει στον εαυτό του:
  - Αυτή είναι η νίκη μας -
  Πλήρης στροφή και φύγε!
  Και πάλι, το αγόρι εξολοθρευτής σκάει σαν τρελό. Και ταυτόχρονα πετάξτε αυτό που σκοτώνει χωρίς οίκτο.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Απελπισμένο κορίτσι. Και αν εκτοξεύσει ένα μπούμερανγκ με το γυμνό του πόδι, τότε αυτό δεν είναι λιγότερο από μια ντουζίνα κομμένα κινέζικα.
  Τότε το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Ω, έχω ένα μεγάλο ελικόπτερο,
  Λοιπόν, η καρδιά μου τραγουδάει από ευτυχία!
  Και ένα θανατηφόρο αστέρι πετάει από τη γυμνή φτέρνα του κοριτσιού. Ναι, αυτή είναι η ομορφιά των υψηλότερων ακροβατικών. Και ο θάνατος σπέρνει δεξιά κι αριστερά.
  Η Νατάσα εξοντώνει και τους Κινέζους με κάθε τρόπο.
  Και ενώ τραγουδάει:
  -Τρίξιμο, τρίξιμο, τρίξιμο...
  Ο Όλιβερ βρήκε τον Τουίστ!
  Και ένα θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Έτσι η Ζόγια τραβήχτηκε... Το πήρε και έφτυσε τον εχθρό από το άχυρο. Μετά έκοψε τον μύλο με σπαθιά. Τότε τα ξυπόλυτα πόδια της πήραν και εκτόξευσαν ένα κολασμένο δώρο θανάτου.
  Και οι Κινέζοι έπεσαν. Σαν να τους έγλειψε φλογοβόλο.
  Και εδώ στη μάχη και την Aurora. Επίσης γρήγορο κορίτσι. Και κόκκινος θάνατος, και μια κολασμένη αχτίδα που καίει. Και θα το πάρει, θα το κόψει.
  Όχι, τίποτα δεν θα το σταματήσει.
  Ακόμα και το τανκ Maus.
  Εδώ είναι η Aurora και καρφώνει τους Κινέζους. Που είναι εξαιρετικά κουλ και με τρελά σύμβολα και σπαθί.
  Και τα σπαθιά της κόκκινης άρπυιας δεν θα σταματήσουν ούτε μια στιγμή.
  Την ίδια στιγμή, η Aurora τρίζει:
  - Η πατρίδα μου είναι η πατρίδα του κομμουνισμού!
  Και επίσης από τα γυμνά της πόδια, σαν να πετάει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Και πάλι το κορίτσι είναι στον αέρα.
  Και τότε η Aurora θυμήθηκε πώς πραγματικά πάλεψε με το Ποντίκι, σε μια από τις εναλλακτικές ιστορίες. Στη συνέχεια, οι Σύμμαχοι συνήψαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ, και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη βομβαρδισμών, οι Γερμανοί εκτόξευσαν το Ποντίκι στην παραγωγή.
  Ναι, αυτές οι δεξαμενές ήταν πραγματικά μαργαριτάρι σαν ζώα. Και η πρόοδός τους ήταν τρομερή.
  Αλλά όχι για τα κορίτσια τερματισμού. Πολέμησαν τους Ναζί εν ψυχρώ και γρήγορα ταυτόχρονα.
  Και έδειξαν τη μητέρα του Kuzma! Και οι πολεμιστές πολέμησαν γενναία.
  Και τώρα η κοκκινομάλλα Aurora κόβει με σπαθιά. Και κουρεύεις τους εχθρούς, σαν καλλιεργητής.
  Τότε θα τρίζει:
  - Το σκοτώνω!
  Η Σβετλάνα, επίσης, δεν ντρέπεται στη μάχη. Οι Κινέζοι εξοντώνονται. Και ταυτόχρονα με ξυπόλητα ό,τι σπέρνει το θάνατο, ρίχνει.
  Και ταυτόχρονα φωνάζει:
  - Διαστημικό μπράβο -
  Θα γίνει μεγάλη σερενάτα!
  Και κλείστε το μάτι στους εχθρούς!
  Μετά θα φτύσει από το σωλήνα!
  Και τότε ο Oleg Rybachenko θα διαλυθεί. Και ας μην πετάμε μόνο βελόνες στους Κινέζους, αλλά ας πετάμε και μπούμερανγκ με τα πόδια μας.
  Αυτός είναι ο γρήγορος τερματιστής που πιάστηκε.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει:
  - Οι εχθροί δεν θα μας σταματήσουν,
  αν βοηθήσουν οι αδύναμοι!
  Και μην τρέχεις, μην τρέχεις...
  Αν όχι προς τα εμπρός!
  Και ο Όλεγκ θα σφυρίξει.
  Και το πήρε η Μαργαρίτα και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το καταστροφικό και θανάσιμα δολοφονικό. Και ταυτόχρονα τραγουδούσε:
  - Αυτό θα είναι το μήνυμα της κόμπρας!
  Και το κορίτσι κλείνει το μάτι και τρίζει!
  Η Νατάσα επίσης δεν είναι χαμένη στη μάχη. Το πήρε και με τα γυμνά της δάχτυλα πέταξε μια κοφτερή σβάστικα. Χτύπησε πολλούς Κινέζους και έτριξε:
  - Για την Πατρίδα μου!
  Και μετά υπάρχει η Ζόγια στη μάχη. Και ρίχνει και βόμβες στους εχθρούς με γυμνά πόδια.
  Και τρίζει με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Είμαι τόσο πολεμιστής, πραγματικά ένας εξολοθρευτής!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι χτυπά με σπαθιά. Και να ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  - Μπανζάι!
  Το κορίτσι, όπως βλέπετε, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται. Και θα κόψει χωρίς περιττό αντιμόνιο.
  Η Aurora, επίσης, θα αναλάβει την εξόντωση. Οι Κινέζοι συνθλίβονται, χωρίς κανέναν σαρκασμό. Και οι κίτρινοι πολεμιστές πέφτουν, σαν να μισοσκίστηκαν.
  Και η κοκκινομάλλα κοπέλα ουρλιάζει:
  - Η φλόγα του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο!
  Και πάλι θα πάρει και θα κόψει με δύο σπαθιά. Και μετά φτύστε έξω από το σωλήνα. Και φυτέψτε το στον εχθρό.
  Ναι, η Aurora είναι η ίδια η ομορφιά και η τελειότητα.
  Αν και η Σβετλάνα δεν είναι χειρότερη. Και κανόνισε επίσης να ξυλοκοπηθούν και να σκοτωθούν οι Κινέζοι σε είδος.
  Και τα γυμνά της πόδια πετούν δώρα καταστροφής στους κίτρινους πολεμιστές. Ναι, τα κάνουν όλα σε υψηλό κύμα.
  Η Σβετλάνα ουρλιάζει:
  - Ο αγώνας θα είναι αιματηρός, άγιος και σωστός!
  Και από το γυμνό της πόδι πάλι κάτι θανατηφόρο έσπασε. Και πώς θα πάρει και θα χτυπήσει τους Κινέζους!
  Εδώ ήταν που τα κορίτσια πραγματικά διαλύθηκαν. Και δεν δίνουν σταγόνα. Εδώ είναι οι γυναίκες - όλες οι γυναίκες γυναίκες!
  Ο Oleg Rybachenko σε τρομερή επίθεση. Έχουν ήδη σκοτώσει πολλές χιλιάδες Κινέζους. Η επίθεση των πολεμιστών αυτής της κίτρινης αυτοκρατορίας έχει αποδυναμωθεί.
  Ο Όλεγκ τσίριξε:
  - Το υψηλότερο μέτρο της νίκης!
  Η Μαργαρίτα το πήρε και με τα γυμνά της δάχτυλα πέταξε το θανατηφόρο, και αυτό που ήταν πιο κοφτερό από ξυράφι.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Προκαλούμε τις καταιγίδες,
  Γιατί και γιατί;
  Ζώντας στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις -
  Αδύνατον για κανέναν!
  Η Μαργαρίτα έφτυσε μια ολόκληρη σειρά σωλήνων στους Κινέζους και συνέχισε:
  - Καλή τύχη - αποτυχίες,
  Και πήδα πάνω κάτω!
  Μόνο με αυτόν τον τρόπο, και όχι αλλιώς -
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς...
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Και μόνο πάνω - ούτε ένα χιλιοστό κάτω!
  Το κορίτσι έδειξε αρκετά μαχητική διάθεση.
  Στο επίκεντρο της μάχης βρίσκεται και η Νατάσα. Σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται. Και ρίχνει βελόνες με γυμνά δάχτυλα. Χτυπάει τους αντιπάλους. Και αφήνει πτώματα έξω από αυτά.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε με ένα χαμόγελο των δοντιών της:
  - Είμαστε τέτοιοι τερματιστές, σαν ονειρεμένα ρομπότ, και μεγάλη ομορφιά!
  Και ιδού η κοπέλα καθώς κόβει backhand με σπαθιά. Και κόψτε πολύ κόσμο.
  Η Ζόγια είναι επίσης στα σκαριά του αγώνα. Παλεύει για τον εαυτό του και βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και από το γυμνό της πόδι ένας δίσκος σάρωσε τους Κινέζους. Που έκοψε πολλούς λαιμούς. Και οι στρατιές της ουράνιας αυτοκρατορίας έπνιξαν.
  Και τα κορίτσια πιέζουν όλο και περισσότερο.
  Να πώς η Aurora θα λανσάρει κάτι που κόβει μέταλλο. Θα κόψει μια μάζα από κεφάλια που έχουν σχηματιστεί σε τύμβους. Και θα πηδήξει, θα πετάξει και θα το πάρει, θα βρυχηθεί:
  - Το όνομά μου είναι η γροθιά μου!
  Και πάλι κούνησε δύο σπαθιά, και οι Κινέζοι άφησαν τα κότσια. Αλλά ταυτόχρονα, μην ντρέπεστε λίγο.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρα μπούμερανγκ. Ποια κεφάλια κουρεύονται σε τάξεις.
  Τότε ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τσιρίζει:
  - Δεν θα είμαστε στο καλώδιο!
  Ας υπάρχει ευτυχία στη Γη!
  Και θα πάρει κι άλλο από το σωλήνα με το κατακόκκινο στόμα του και θα φτύσει. Και οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας θα καταρρεύσουν, σαν κουλουράκια με αλεύρι.
  Έτσι η Σβετλάνα έδειξε στη μάχη ..
  Χτύπησε τους αντιπάλους του βραστό νερό. Και αυτοί οι ζεματισμένοι θα το πάρουν και θα φωνάξουν πολύ άγρια.
  Η Σβετλάνα τρίζει:
  - Σκότωσε μου!
  Και με το γυμνό του πόδι θα πετάξει ένα-δυο μπούμερανγκ. Θα κόψει πολλά κινέζικα.
  Και βγάζει πολλά πτώματα.
  Έτσι λειτουργούν οι χτυπητές.
  Και έκοψαν την αυτοκρατορία της Κίνας για τον εαυτό τους, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όχι, έχουν ακόμη και ένα ιδιαίτερο τακτ.
  Ήδη ο αριθμός των Κινέζων που σκοτώθηκαν είναι δεκάδες χιλιάδες. Και τα κορίτσια απλώς διασκεδάζουν και πηδάνε σαν μπάλες.
  Ο Oleg Rybachenko δείχνει επίσης το πιο cool από όλα τα ακροβατικά που μπορείτε να φανταστείτε.
  Και το αγόρι κόβει με δύο σπαθιά έτσι ώστε τα χέρια και τα πόδια και τα κεφάλια να πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Όλεγκ ουρλιάζει:
  - Θα είναι, πιστεύω η αποφασιστική μας νίκη!
  Η Μαργαρίτα με το γυμνό της πόδι, ρίχνοντας το καταστροφικό, επιβεβαίωσε:
  - Ναι θα γινει!
  Και οι έξι ολόκληροι άρχισαν να κόβουν ακόμα πιο ενεργά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Αφού καταστράφηκε σχεδόν ολόκληρος ο κινεζικός στρατός των διακοσίων χιλιάδων, οι έξι πολεμιστές προχώρησαν περαιτέρω στα βάθη της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Για να μην επιστρέψουν ξανά οι Κινέζοι στις ρωσικές πόλεις στη Σιβηρία.
  Εδώ οι πολεμιστές επιτέθηκαν στους κίτρινους πολεμιστές στην πλησιέστερη μεγάλη πόλη.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους κίτρινους μαχητές και κουνώντας και τα δύο ξίφη, φώναξε:
  - Μέσα και Ρώσοι τσάροι!
  Και κοφτερές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του. Χτύπησαν τα κινεζικά μαχητικά.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας με τα σπαθιά της τους κίτρινους πολεμιστές, το πήρε και τραγούδησε:
  - Τώρα γράφουμε ιστορία!
  Και οι βελόνες πέταξαν από τα γυμνά της πόδια στους κίτρινους πολεμιστές.
  Ακολουθεί η Νατάσα στη μάχη. Πετά επίσης δώρα θανάτου και τσιρίζει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας! Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και το γυμνό, λαξευμένο πόδι της θα το πετάξει έξω με τρομερή δύναμη. Και κόψτε τους Κινέζους σε αιματηρό χάος.
  Η Ζόγια επίσης κόβει απελπισμένα. Και ανατίναξε έναν Κινέζο στρατηγό στη μέση. Και του έκοψε τα κόκαλα.
  Μετά από αυτό ούρλιαξε:
  - Για τη μεγάλη μου νίκη!
  Και με γυμνά πόδια θα εκτοξεύσει ξανά ένα δολοφονικό δώρο. Και νοκ άουτ πολλά κινέζικα μαχητικά.
  Αλλά όταν η Aurora βρίσκεται στη μάχη, είναι γενικά τρομερό. Κόβει στη μέση Κινέζους στρατιώτες και βγάζει δολοφονικά δώρα με τα γυμνά της πόδια. Και έτσι συντρίβει ο κίτρινος στρατός.
  Όχι, η Aurora λέγεται όντως η κόκκινη μάγισσα. Και είναι ανίκητη.
  Και οι θανατηφόρες βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Χτυπάνε τους Κινέζους και καταρρέουν σαν σάκοι με άμμο.
  Η Aurora βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  Οι Ρώσοι με ξέρουν
  Και το λένε υπέροχο!
  Και πάλι η ομορφιά είναι σαν να πετάς μια θανατηφόρα βελόνα. Και ο εχθρός είναι καρφωμένος σαν σκαθάρι.
  Η Aurora γουργούρισε:
  - Μπορείς να ονειρεύεσαι, να ονειρεύεσαι άσχημα!
  Και πάλι το κορίτσι τραμπαρίζει σαν μπούμερανγκ.
  Ναι, αυτή η κοκκινομάλλα - ούτε κιλό αλάτι έτρωγε στις στρατιωτικές υποθέσεις. Αν αλωνίζει, τότε αλωνίζει.
  Και πάλι, το γρήγορο και φλογερό κορίτσι είναι στην επίθεση.
  Και εδώ η Σβετλάνα είναι πρόθυμη να πολεμήσει. Και έτσι κόβει και καταστρέφει τους πάντες. Και τα ξίφη της είναι σαν αστραφτερή αστραπή.
  Και οι βελόνες πετούν από γυμνά πόδια.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Η μεγάλη μου δύναμη -
  Παίξτε μαζί μου για να γίνετε φίλοι με έναν κροκόδειλο!
  Το αγόρι Oleg Rybachenko, όπως πάντα, είναι στην επίθεση. Είναι μια γρήγορη μαγκούστα. Κόβει και ρίχνει αστέρια στον εχθρό.
  Και ο νεαρός πολεμιστής φωνάζει:
  - Πάμε στην επίθεση
  Ας νικήσουμε όλους τους Κινέζους!
  Και εδώ είναι το αγόρι στην επίθεση.
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα με μεγάλη έξαψη συντρίβει τα κίτρινα στρατεύματα. Και τα γυμνά της δάχτυλα ρίχνουν δώρα θανάτου.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Θα νικήσω!
  Και πάλι μια ολόκληρη βροχή από βελόνες ορμάει από το γυμνό της πόδι.
  Και οι βελόνες είναι θανατηφόρες και δηλητηριασμένες.
  Η Μάργκαρετ στην επίθεση. Οι Κινέζοι είναι πολύ σφιχτά απέναντί της. Και το κορίτσι είναι η ενσάρκωση του τρόμου.
  Αν και όμορφη πολεμίστρια.
  Και τώρα ένα κομμάτι θανάτου πετάει ξανά από το γυμνό της πόδι. Που χτυπάει τους εχθρούς.
  Η Νατάσα σε άγρια πτήση. Κόβει τους Κινέζους σε κομμάτια. Και τα σπαθιά της δεν γνωρίζουν έλεος.
  Ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Θα είναι η μεγάλη μας νίκη!
  Και από τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής πετάνε ξανά πολύ θανατηφόρες και επικίνδυνες βελόνες.
  Χτύπησαν τους Κινέζους σε μεγάλους αριθμούς. Τι είναι πραγματικά ωραία τα κορίτσια.
  Και στην επίθεση δεν δίνουν σε κανέναν κάθοδο.
  Αλλά η Ζόγια δεν ξέρει, δεν υπάρχει ποτέ λέξη. Σπάει στους αντιπάλους. Και τα ξίφη της είναι σαν δήμιοι.
  Η Ζόγια ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δεν ξέρω έλεος - μόνο θάνατο!
  Και τα γυμνά της πόδια θα ρίξουν τέτοια που οι Κινέζοι δεν μπορούν να αντισταθούν!
  Αντίθετα, ο πολεμιστής επιταχύνει κάθε λεπτό. Εδώ είναι το παγοδρόμιο στην επίθεση.
  Η Aurora είναι επίσης ένα τόσο groovy κορίτσι. Δεν υποχωρεί και δεν τα παρατάει. Και τα καταφέρνει σε όλα.
  Εδώ πέταξε μια ατσάλινη βεντάλια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έκοψε τους Κινέζους στρατιώτες και σφύριξε:
  - Στην κόκκινη αυτοκρατορία, θα υπάρχει μια φωτιά που θα ζεστάνει ολόκληρο τον πλανήτη!
  Και πάλι, κάτι που σκοτώνει συγκεκριμένα πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Και ο πολεμιστής βρίσκεται και πάλι σε υψηλή θέση.
  Και εδώ είναι η Σβετλάνα στη μάχη. Δεν παρεκκλίνει από το σχέδιο. Και κόβεται με άγρια πίεση. Και ένας αιχμηρός δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια της. Που κόβει περίφημα τους αντιπάλους.
  Η Σβετλάνα τρίζει με άγρια μανία:
  - Θα σας ξεσκίσω όλους!
  Και το κορίτσι είναι στην επίθεση. Και τα γυμνά της πόδια είναι τόσο ευκίνητα.
  Περαιτέρω στη μάχη, ο Oleg Rybachenko σκίζεται. Εδώ είναι ένα απελπισμένο αγόρι-εξολοθρευτής. Περιλαμβάνει κολοσσιαίες δυνάμεις και την πίεση ενός άγριου αγοριού.
  Και εδώ είναι ένα παιδί που πετάει μπούμερανγκ με το γυμνό του πόδι. Ναι, και οι αντίπαλοι έχασαν δύο δωδεκάδες κεφάλια ταυτόχρονα.
  Αυτή είναι πραγματικά - πραγματικά θανατηφόρα δύναμη.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  - Η γραφή μου είναι απλή -
  Δεν μου αρέσει να τραβάω την ουρά της γάτας!
  Και μια λεπίδα πέταξε από το γυμνό τακούνι του αγοριού, και πώς θα χτυπηθούν οι Κινέζοι. Έχασαν κυριολεκτικά το πνεύμα και το κουράγιο τους.
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με άγρια φρενίτιδα:
  - Ποτέ μην λες τη λέξη όχι!
  Το αγόρι επιτίθεται... Μετά θυμήθηκε τον Wladimir Klitschko. Ναι, αυτός ο πυγμάχος θα μπορούσε να επιστρέψει στο ρινγκ. Και γιατί να μην προσπαθήσουμε; Αν υπάρχει ακόμα υγεία, τότε ο ίδιος ο Θεός σας διέταξε να πολεμήσετε!
  Αγόρι εξολοθρευτής στην επίθεση. Τσακίζει τους Κινέζους και τραγουδάει:
  Ο νεαρός φίλος να είναι πάντα νέος
  Μην βιαστείτε να ξεκουραστείτε...
  Να είστε χαρούμενοι, τολμηροί, θορυβώδεις -
  Πρέπει να παλέψεις - άρα πάλεψε!
  Ένας άνθρωπος με σκληρότητα -
  Να σας κερδίσω όλους στη σειρά!
  Είμαι ένα αιώνιο αγόρι με ψυχή,
  Τι γεννά το αποτέλεσμα!
  Αιώνιο αγόρι εγώ ψυχή
  Και μην κάνεις πίσω!
  Ένας νεαρός πολεμιστής και αιώνιο παιδί σε μια έξαλλη επίθεση στους Κινέζους. Θα δείξει τον εαυτό του από την καλύτερη πλευρά.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους κίτρινους πολεμιστές και τραγουδάει:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Και έκοψε πολλά κινέζικα, πρόσθεσε με ένα γέλιο:
  - Όχι, πιστέψτε με ποτέ!
  Και το κορίτσι πέταξε ξανά κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Είναι σε μια γρήγορη και μοναδική κίνηση.
  Η Νατάσα στη μάχη είναι γρήγορη και τρομερή, σαν Βαλκυρία. Πολεμάει γενναία. Και γκρεμίζοντας τους Κινέζους.
  Συχνά πάλευε στον ουρανό. Ήταν εξαιρετική πιλότος άσου. Έπρεπε να πολεμήσει στο πεζικό.
  Αλλά τώρα η Νατάσα έχει πάρει τους Κινέζους. Και ας αλωνίσουμε με όλη τη μανία.
  Και πετάνε μπούμερανγκ και βελόνες από τα ξυπόλυτα πόδια της. Συντρίβει τον εχθρό.
  Το κορίτσι τραγουδάει:
  - Αλλά πιστεύω την ανατολή του ηλίου,
  Θα διαλύσει το σκοτάδι του μπουντρούμι της φυλακής!
  Η Ζόγια επιτίθεται στους Κινέζους. Και ξεσπάει σφιχτά. Και τα γυμνά της πόδια χτυπούν τους εχθρούς χωρίς κανένα σταματημό.
  Πολεμιστής σε κίνηση. Είναι σαν μια κόμπρα που πηδάει και πηδά στον εαυτό της.
  Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά ουρλιάζει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας
  Είμαστε σαν τους Jedi Knights!
  Και τώρα θα το πάρει από μια στροφή και θα το χαστουκίσει.
  Η επόμενη στην επίθεση είναι η Aurora. Κόκκινο κορίτσι συντριβής και μάχης. Πήγε στην επίθεση, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον ρυθμό. Τα ξίφη της είναι σαν τις λεπίδες ενός ανεμόμυλου.
  Φλογερή καλλονή εξέδωσε:
  - Θα υπάρχει τέτοια ευτυχία σε όλο τον κόσμο!
  Και πάλι το κορίτσι μπαίνει σε άγριο ρυθμό. Αυτή είναι η πραγματική θεά του πολέμου.
  Η Σβετλάνα τραγουδά επίσης, πηδώντας:
  - Εκατό μετά από εκατό, σύνταγμα μετά από σύνταγμα,
  Ρώσοι ιππότες κόβονται με σπαθί!
  Και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πετάξουν ό,τι δεν μπορεί να απωθηθεί από μια ασπίδα.
  Εδώ είναι το κορίτσι. Πραγματικός μεγέρ.
  Η Νατάσα κελαηδάει με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Μη με μαθαίνεις!
  Και ρίχνει το θάνατο με το γυμνό του πόδι.
  Η Aurora συμφωνεί:
  - Δεν υπάρχει τίποτα να μας διδάξει καθόλου!
  Οι πολεμιστές επιταχύνουν τις κινήσεις τους. Προς το παρόν, σχεδόν ολόκληρη η πόλη είναι γεμάτη πτώματα. Ναι, οι Κινέζοι έτρεξαν στην εξόντωση. Είναι μόνο έξι άτομα, αλλά δουλεύουν για έναν ολόκληρο στρατό.
  Ο Oleg Rybachenko θυμήθηκε την ιστορία ενός συντρόφου από το γένος των ξωτικών. Κατέληξε στο Τρίτο Ράιχ και κατάφερε να τον πείσει να σταλεί στη Λουφτβάφε.
  Ναι, το ξωτικό, αν και μικρό σε ανάστημα, είναι πολύ γρήγορο, δυνατό με εξαιρετική αντίδραση. Γενικά, τα ξωτικά είναι ανώτερα από τους ανθρώπους σε φυσική κατάσταση και ταχύτητα σκέψης. Και σε ένα αεροπλάνο, ένα ξωτικό, ακόμα και το βασιλικό αίμα, νιώθει ο ίδιος αετός.
  Και αυτός ο πολεμιστής μπόρεσε να καταρρίψει 538 εχθρικά αεροσκάφη στα γενέθλια του Φύρερ στις 20 Απριλίου 1944, και ο ίδιος δεν καταρρίφθηκε ποτέ.
  Για τα πρώτα διακόσια αεροπλάνα, το ξωτικό έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Πάνω από τριακόσια ήδη το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με τα διαμάντια. Πάνω από τετρακόσιοι Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Και για πεντακόσια αναμνηστικά αεροσκάφη - τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού. Έτσι, το ξωτικό συγκέντρωσε έναν αριθμό ρεκόρ βραβείων, και από αυτή την άποψη, κέρδισε ακόμη και τον Hermann Goering και έλαβε τον βαθμό του συνταγματάρχη.
  Αν και πολέμησε στο αεροπλάνο ως στρατιώτης.
  Έτσι, αν και ένας τόσο εξαιρετικός άσος εμφανίστηκε στη Luftwaffe, δεν επηρέασε πολύ την πορεία του πολέμου. Πράγματι, αν πάρουμε τους πρώτους έξι άσους της Luftwaffe στην πραγματική ιστορία, κατέρριψαν συνολικά περισσότερα από μιάμιση χιλιάδες αεροσκάφη. Λοιπόν, πόσο βοήθησε τη Βέρμαχτ;
  Αν και ο αριθμός των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν μπορεί να ήταν υπερβολικός από την προπαγάνδα του Γκέμπελς.
  Πολλά από αυτά τα στοιχεία αμφισβητούνται έντονα.
  Αλλά το ξωτικό κατέρριψε ειλικρινά τόσα πολλά αυτοκίνητα, αλλά ο ίδιος δεν έχασε ούτε έναν μαχητή.
  Αλλά τότε ο Oleg Rybachenko τον συνάντησε και τον ρώτησε:
  - Γιατί κολλήσατε στο Τρίτο Ράιχ, που θεωρείται δύναμη του κακού;
  Ο Ξωτικός παρατήρησε λογικά:
  - Γιατί δεν υπάρχει καθόλου δύναμη του καλού στον κόσμο! Πιστεύετε ότι ο Στάλιν και οι σύμμαχοι είναι άγιοι;
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Στην ΕΣΣΔ όμως, έχοντας καταρρίψει τόσα αεροπλάνα, θα θεωρούσατε Θεός με κεφαλαίο γράμμα! Και έτσι πρέπει να σε φτύνουν και να σε βρίζουν!
  Ο Ξωτικός ειλικρινά παρατήρησε:
  - Τον Οκτώβριο του σαράντα δεύτερου έτους, όταν άρχισε να πολεμά για το Ράιχ, η έκβαση του πολέμου δεν ήταν ακόμη εμφανής. Τι πιστεύεις, δεν έχω καμία πιθανότητα να είμαι ανάμεσα στους νικητές;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε ειλικρινά:
  - Εάν αποχωρήσετε στην ΕΣΣΔ, νομίζω ότι θα σας συγχωρέσουν και θα σας αποδεχτούν. Οι ήρωες και οι μεγάλοι πολεμιστές εκτιμώνται παντού!
  Το ξωτικό χαμογέλασε λαμπερά και απάντησε:
  - Ευχαριστώ για την προσφορά! Όταν όμως τελειώσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, θα επιστρέψω στον πλανήτη μου με βραβεία... Και φυσικά, δεν θα έχει σημασία για μένα ότι η Γερμανία έχασε. Το κυριότερο είναι ότι έδειξα τον εαυτό μου ως ήρωας και μπήκα στην ιστορία της αεροπορίας ως ο καλύτερος άσος όλων των εποχών!
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε ενοχλημένος:
  Πόσα καλά παιδιά πέθαναν εξαιτίας σου!
  Το ξωτικό έτριξε, λογικά θυμήθηκε:
  - Υπάρχει και ο Ρούντελ ... Είναι και υπεράνθρωπος!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά.
  - Rudel ... Ναι, είναι σαν ήρωας κόμικ!
  Το ξωτικό μουρμούρισε:
  - Ήμουν και είμαι και θα είμαι πολεμιστής! Θα προσπαθήσω λοιπόν να φέρω τον λογαριασμό μου στα χίλια!
  Ο Oleg Rybachenko αμφέβαλλε:
  - Μπορείς να το κάνεις? Στις 9 Μαΐου 1945 το Τρίτο Ράιχ συνθηκολογεί!
  Το ξωτικό ρώτησε με ευγνωμοσύνη:
  - Μπορείτε να πείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια πότε και πού και ποια ώρα, με ποιες δυνάμεις θα επιτεθούν οι Κόκκινοι και οι Σύμμαχοι;
  Ο Όλεγκ ρώτησε έκπληκτος:
  - Γιατι το χρειαζεσαι?
  Το ξωτικό απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Θέλω να τραβήξω επιπόλαια τον πόλεμο για να διαρκέσει περισσότερο η διασκέδαση!
  Τότε ο Όλεγκ έβγαλε ένα όπλο και απάντησε:
  - Θα μπορούσα να σε πυροβολήσω, αλλά δεν θα το κάνω!
  Το ξωτικό ξαφνιάστηκε
  - Και γιατί?
  Ο Oleg Rybachenko δήλωσε αποφασιστικά:
  - Αφήστε τη συνείδησή σας να σας τιμωρήσει!
  Και χώρισαν...
  Ο Oleg Rybachenko σκέφτηκε ότι δεν είχε σκοτώσει μάταια αυτό το ξωτικό. Πόσα ακόμη αεροπλάνα θα καταρρίψει. Θα είναι απλώς τρομερό.
  Και το αγόρι εκτόξευσε ξανά το μπούμερανγκ του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Μαργαρίτα εξολοθρεύει ενεργά τους Κινέζους στη μάχη. Τα γυμνά της πόδια είναι τόσο εύστοχα χτυπημένα με δολοφονικά δώρα που απλά εκπλήσσεσαι.
  Κορίτσι Σούπερμαν.
  Και η δραστηριότητά της στη μάχη, σαν νυφίτσα.
  Όχι, κανείς δεν θα τρομάξει ποτέ ένα τέτοιο κορίτσι, ακόμα κι αν υπάρχουν δύο δισεκατομμύρια Κινέζοι.
  Τι να κάνει όμως η Μαργαρίτα;
  Υπερασπίζεται την πατρίδα της.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Κινέζους, τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα της Ρωσίας,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα στο σύμπαν -
  Όλο το σύμπαν είναι μια δάδα φωτός Rus!
  Το αγόρι θα πηδήξει και θα επιταχύνει, σφάζοντας τους πάντες με τα πόδια του.
  Η Νατάσα επίσης τσακώνεται και τραγουδά:
  Μοιραία χρονιά, δεν με πιστεύεις
  Χίλια εννιακόσια ενενήντα εννέα...
  Σταματήστε να κάνετε κύκλους
  Ο διάβολος θα γυρίσει με χρυσά κέρατα!
  Και το κορίτσι θα ξαναρίξει ένα δολοφονικό δώρο με τα γυμνά πόδια της.
  Η Ζόγια είναι επίσης στη μάχη, τραυματίστηκε και τσακώνεται. Ενεργό κορίτσι. Κι αν κόβει με σπαθιά, όλα πετάνε ως εδώ.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της πετούν δώρα τόσο ενεργά. Και τόσοι πολλοί εχθροί νοκ άουτ.
  Ναι, οι Κινέζοι περνούν ξεκάθαρα μαύρες μέρες.
  Η Aurora χτυπάει χωρίς κανέναν οίκτο. Και τα γυμνά της πόδια είναι κάτι παραπάνω από θανατηφόρα. Αυτή είναι γενικά η θεά του αφανισμού.
  Και υπάρχουν χίλιοι διάβολοι σε αυτό.
  Η Σβετλάνα χτυπά τους Κινέζους με μεγάλο πάθος και τσιρίζει:
  - Το μέλλον είναι
  Για να μην είμαστε γάτα!
  Και τα γυμνά της πόδια θα ξαναρίξουν κάτι, και οι εχθροί θα κομματιαστούν.
  Μαχητικό κορίτσι - ακροβατικά μέσα της!
  Έχοντας καθαρίσει την πόλη από τους Κινέζους, οι έξι ξεκουράστηκαν. Γέμισε αμέσως τον κάπρο και τον τηγάνισε ολόκληρο.
  Το έκοψαν σε κομμάτια και άρχισαν να τρώνε.
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  - Εδώ, στο Walter Scott, οι ιππότες έτρωγαν πολύ κάθε φορά!
  Ο Oleg Rybachenko γέλασε και υπενθύμισε:
  -Κάνε κι εσύ τον Ντούμα! Έτσι έφαγε ο Πόρθος ολόκληρο κριάρι!
  Η Νατάσα γέλασε.
  - Πρόβατο? Γιατί όχι κάπρος;
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ως απάντηση:
  Όλη η καταραμένη οικογένεια σου
  Ο θείος μου, που πήρε τον κάπρο...
  Όταν ζούσε - με προειδοποίησε -
  Είναι αδύνατο να πάρεις γυναίκα από κανίβαλους!
  Η Margaret επιβεβαίωσε:
  - Είναι άγριο τραγούδι! Και θέλω κάτι πιο ψυχικό!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε:
  - Πνευματικός? Αυτό είναι καλό!
  Και το αγόρι τραγούδησε κάτι ...
  Αλλά η Aurora τον διέκοψε και παρατήρησε:
  - Είναι απαραίτητο να μην τραγουδάς, αλλά να ενεργείς.
  Και η κοπέλα έβγαλε ένα iPhone από τη ζώνη της. Ο Όλεγκ χαμογέλασε, η Νατάσα του έδωσε το δικό της και πρόσφερε:
  - Παίξτε τανκς με την κοκκινομάλλα!
  Η Aurora συμφώνησε:
  - Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!
  Και το κορίτσι-ήρωας άρχισε να αποκτά παραμέτρους.
  Ο Oleg Rybachenko ανέλαβε τον στόλο των δεξαμενών.
  Η Aurora προειδοποίησε:
  - Ένα τανκ για ένα! Δοκιμάστε μια μονομαχία!
  Το αγόρι συμφώνησε.
  - Αυτό είναι σωστό!
  Ο Oleg επέλεξε το πιο cool σοβιετικό τανκ της δεκαετίας του σαράντα - το IS-7. Ένα υπέροχο αυτοκίνητο που δεν έγινε ποτέ σίριαλ. Έχει τα πάντα και πανοπλία, και όπλα, και ταχύτητα. Ένα πραγματικό φωτοστέφανο!
  Aurora E-75. Το αυτοκίνητο είναι χειρότερο. Και πιο βαρύ, και λιγότερη ταχύτητα, απόθεμα ισχύος, λίγο πιο αδύναμο και ένα όπλο. Το IS-7 έχει 130 χιλιοστά έναντι 128 για το E-75. Η θωράκιση του Γερμανού είναι ίσως πιο χοντρή, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τη μεγάλη κλίση του IS-7. Και οι πλευρές του Fritz είναι ψηλότερα ... Όλα είναι έτσι, αλλά ...
  Το Aurora μεταφράζει το E-75 σε επίπεδο M ... Και το αυτοκίνητο βελτιώνεται. Και ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός και η σιλουέτα είναι πολύ χαμηλότερη, και το όπλο έχει γίνει μακρύτερη κάννη. Και τώρα η πανοπλία έχει πήξει. Το γερμανικό τανκ ζυγίζει ακόμα ενενήντα πέντε τόνους, σε σύγκριση με εξήντα οκτώ για το σοβιετικό. Και μετά την αναβάθμιση, έχει παρόμοια διάταξη και πλέον θα είναι πιο ισχυρό.
  Και το IS-7 έμεινε ούτως ή άλλως χωρίς ανάπτυξη. Στην πραγματική ιστορία λοιπόν, κανείς δεν το είχε προβλέψει.
  Λοιπόν, Όλεγκ, ας αξιοποιηθείς.
  Το αγόρι, όμως, δεν έχει χαθεί. Αφού ο εχθρός έχει εκσυγχρονιστεί, τότε το παιδί θα κάνει κάτι και θα χρησιμοποιήσει κοχύλια φτερών. Και μετά θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας.
  Το IS-7 πλησιάζει. Ωστόσο, οι οδηγικές επιδόσεις του Γερμανού είναι ακόμα καλύτερες.
  Η Aurora εκτοξεύει το πιο μακρύ κανονάκι της. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να μπω.
  Και το αγόρι εξολοθρευτής πλησιάζει και κουρδίζει τις ράγες. Ο μικρός φαίνεται να έχει αρκετά αυτοπεποίθηση.
  Η Aurora, μετά από άλλη μια βολή, έβγαλε το ηθικό δίδαγμα:
  - Ένα ποντίκι μπορεί να σκοτώσει έναν ελέφαντα!
  Και η μάχη συνεχίστηκε, ο Oleg οδήγησε μια οβίδα κανονιού 130 mm στην άρθρωση του κύτους και κέρδισε. Παρ' όλα τα προνόμια.
  Αλλά γενικά, στα τανκς των σαράντα υπάρχουν διαφορετικά αυτοκίνητα. Πολύ τρομερό έργο - "Royal Lion". Το βάρος είναι εκατό τόνοι, το όπλο είναι διαμετρήματος 210 mm, η μετωπική θωράκιση έχει κλίση 300 mm, τα πλαϊνά είναι 200 mm και ο κινητήρας είναι 1800 ίππων.
  Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο - ακόμη και το IS-7 μπορεί να διαπεράσει μόνο στο πλάι και να κλείσει. Και είναι πραγματικά υπέροχο!
  Η Aurora τραγούδησε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Αυτός είναι ένας αετός, που πετά πάνω από τον ήλιο!
  Και σκάσε...
  Αφού έφαγαν, οι έξι πήγαν στις κινεζικές πόλεις. Προς το παρόν, είναι απαραίτητο να επιτύχουμε τη σύναψη ειρήνης και να αποθαρρύνουμε τους Μάντσους από την επίθεση.
  Τα κορίτσια και το αγόρι επιτέθηκαν στους Κινέζους και σκότωσαν ξανά πολλούς με σπαθιά και γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Τότε οι πολεμιστές πυροβόλησαν από τα πιασμένα κανόνια. Και πολλοί Κινέζοι σκοτώθηκαν.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Ίσως είναι καλύτερα να παίζεις αμυντικά; Και μετά αποδεικνύεται κάπως άσχημο;
  Η Aurora απάντησε:
  - Υπάρχει η έννοια του προληπτικού πολέμου!
  Ο Όλεγκ υπενθύμισε:
  - Ο Βίκτορ Σουβόροφ προσπάθησε επίσης να αποδείξει ότι ο πόλεμος της φασιστικής Γερμανίας εναντίον της ΕΣΣΔ ήταν προληπτικός!
  Η Αουρόρα χαμογέλασε και γρύλισε:
  - Έτσι δεν είναι;
  Ο Όλεγκ κούνησε το κεφάλι του.
  - Αμφίβολο!
  Η Μαργαρίτα θυμήθηκε:
  - Διάβασα αυτό το βιβλίο. Φαίνεται πειστική με την πρώτη ματιά. Αλλά αν σκάψετε πιο βαθιά...
  Η Αουρόρα έγνεψε καταφατικά.
  - Η ΕΣΣΔ προετοίμαζε επιθετικό πόλεμο και αυτό είναι γεγονός!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Η ΕΣΣΔ ετοίμαζε επιθετικό πόλεμο και μετά τον πόλεμο. Αλλά η επίθεση δεν ξεκίνησε ποτέ!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε λογικά:
  - Εάν ο Στάλιν σχεδίαζε την επίθεση, τότε σε μεταγενέστερη περίοδο, αφού πρώτα είχε ολοκληρώσει τη στελέχωση των τμημάτων του με τανκς και άλλο εξοπλισμό. Και η τελευταία αεροπορία μόλις άρχισε να φτάνει σε μονάδες, ακόμη και οι πιλότοι δεν την έχουν κατακτήσει!
  Η Aurora επίσης λογικά αντιτάχθηκε:
  - Εάν ο σοβιετικός στρατός επανεξοπλιζόταν, τότε και ο γερμανικός στρατός δεν έμεινε ακίνητος. Ενώ η ΕΣΣΔ έβγαζε τα πιο πρόσφατα αεροσκάφη, οι Fritz αύξαναν την παραγωγή της τελευταίας τεχνολογίας.
  Καθυστέρηση Το πλεονέκτημα του Στάλιν δεν θα αυξανόταν. Μάλλον, αντίθετα, οι Ναζί, έχοντας τις δυνατότητες της Ευρώπης, θα μπορούσαν να φτάσουν τη Ρωσία σε ποσότητα εξοπλισμού καλύτερης ποιότητας!
  Ο Oleg Rybachenko αμφέβαλλε:
  - Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η ποιότητά τους ήταν καλύτερη;
  Η Aurora απάντησε ειλικρινά:
  - Μα κέρδισαν στο σαράντα πρώτο έτος! Αν χτυπήθηκαν κατώτεροι σε αριθμό, τότε ίσως ήταν ανώτεροι και σε ποιότητα!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα αμφέβαλλε:
  - Δεν νομίζω!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε:
  - Το σαράντα πρώτο έτος είναι ένα μυστήριο. Γιατί ο επίσημα ισχυρότερος Κόκκινος Στρατός έχανε μάχη μετά από μάχη. Και τότε, έχοντας γίνει επίσημα, και μάλιστα, πιο αδύναμη, άρχισε να κερδίζει;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε:
  - Αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Έγινε παρέμβαση ανώτερων δυνάμεων!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά.
  - Πραγματικά κάτι υπήρχε!
  Ο Αυγουστίνος γρύλισε:
  - Τα είδωλά μας είναι γεμάτα αίμα, οι θεοί μας είναι οι θεοί του πολέμου!
  Η Ζόγια συμφώνησε.
  - Καλυμμένοι στο αίμα και οι θεοί του πολέμου!
  Αφού ο Oleg και η Aurora άρχισαν να παίζουν τη στρατηγική του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Aurora για τον Χίτλερ, Oleg για τον Στάλιν.
  Υπήρχε ήδη μια ανταλλαγή πραγματικών χτυπημάτων. Η Aurora χρησιμοποίησε τον αδίστακτο κώδικα και η μάζα των τανκς της σειράς "E", διέρρευσε στη Μόσχα. Το Τόγκο και ο Όλεγκ χρησιμοποίησαν τον κωδικό του απατεώνα και το IS-7 όπως θα γαμούσαν τους Γερμανούς. Και το δρεπάνι συνήλθε στην πέτρα. Και πολλά φέρετρα. Αφήστε και εικονικό.
  Ο Oleg Rybachenko παίζει με όρεξη και τα στρατεύματά του διαπερνούν τις γερμανικές άμυνες. Κατασκευάστε λέβητες. Η Aurora ξεκινά ξανά τον απατεώνα κώδικα. Υπάρχει μια πολύ άγρια ανταλλαγή κινήσεων.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα τραγούδησε:
  - Κάπου στο Κάμα - δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας,
  Κάπου στον ποταμό Κάμα μαμάδες!
  Μην φτάνεις με τα χέρια σου, μην φτάνεις με τα πόδια σου,
  Λοιπόν, αν χρειαστεί, μετακινήστε τα πόκερ!
  Και τα σοβιετικά τανκς συντρίβουν τους Ναζί. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το IS-7. Και μπορείτε να πολεμήσετε με ασφάλεια με τα "Ποντίκια" και "Ε" -100. Το σοβιετικό τανκ δεν φοβάται τέτοια τέρατα.
  Είναι πιο βαριά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο δυνατά.
  Και ο Όλεγκ προχωρά, κινείται γρήγορα με αυτοκίνητα. Και είναι σαν χίλιοι διάβολοι.
  Το Prodigy boy τραγουδάει:
  - Ας σπάσουμε τον Φριτς, τσικι-τσίκι-τσίκι-τα!
  Και τώρα τα σοβιετικά στρατεύματα πήραν ένα άλλο φράγμα. Είναι σαν ιδιοφυΐες των αγώνων και των καβγάδων!
  Το Aurora, όμως, δεν είναι επίσης απλό. Και λειτουργεί επιθετικά. Ρίχνει νέες και νέες και νέες δυνάμεις κάτω από τους τροχούς του Κόκκινου Στρατού.
  Και ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τραγουδάει:
  - Δεν θα με σταματήσουν οι εχθροί! Θα κατακτήσω την έκταση του σύμπαντος!
  Και νέα και νέα συντάγματα πηγαίνουν στη μάχη.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε χαρούμενα:
  Ο Φριτς οργισμένος,
  Ο εχθρός του συντάγματος προχώρησε ...
  Αλλά τρελοί Άριοι -
  Οι Ρώσοι θα συναντηθούν με εχθρότητα!
  Θα σκάψουν στο δέρμα ενός χοίρου,
  ο εχθρός θα πεταχτεί στη σκόνη -
  Οι Ρώσοι πολεμούν μανιασμένα
  Δυνατή γροθιά στρατιώτη!
  Και το αγόρι κάνει άλλον έναν ελιγμό κυκλικού κόμβου και παίρνει τα στρατεύματα της Aurora στο ρινγκ.
  Ναι, το παιδί είναι έξυπνο, δεν υπάρχουν λόγια.
  Η Aurora γουργούρισε:
  - Όχι, δεν θα τα παρατήσω, αλλά πάντα ήξερα να παλεύω!
  Ο Oleg Rybachenko συμφώνησε:
  - Ας μην τα παρατάμε! Απλώς θα σας καταστρέψουμε!
  Και τώρα τα σοβιετικά στρατεύματα είναι και πάλι στην επίθεση. Και ήδη ο κωδικός του απατεώνα δεν βοηθάει τον Φριτς.
  Τότε η Aurora αλλάζει πονηρά την επιλογή. Και η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπαίνουν στον πόλεμο με το μέρος της. Οι πολεμιστές αυτής της αρμάδας όρμησαν στη μάχη. Και ας πιέσουμε τον εχθρό.
  Όμως τα σοβιετικά άρματα μάχης IS-7 με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία καταστρέφουν τα αμερικανικά Shermans και Pershings, καθώς και το αγγλικό τανκ Churchill.
  Οι ίδιοι δεν παθαίνουν καμία ζημιά.
  Η Aurora γρύλισε:
  - Λοιπόν, εσύ και ο μικρός απατεώνας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Οι πολεμιστές του εικοστού πρώτου αιώνα συγκρούστηκαν ξανά με τους Κινέζους του δέκατου έβδομου.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στην Ουράνια Αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Κινέζους με σπαθιά, φώναξε:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τους αντιπάλους, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Κινέζους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τον μύλο στους Κινέζους.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλητα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των Κινέζων στρατιωτών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές ήταν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Η Aurora έκοψε κίτρινους στρατιώτες, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και οι κίτρινοι μαχητές πέφτουν.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα ξίφη της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Κινέζοι πέφτουν σαν στάχυα.
  Η κοπέλα πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Ο Oleg Rybachenko προχωρά ενάντια στους Κινέζους. Το αγόρι εξολοθρευτής κόβει τα κίτρινα στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετούν έξω βελόνες με δηλητήριο.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση κόβει το κεφάλι και τη μουσούδα όλων.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Κινέζοι πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των Κινέζων στρατιωτών.
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τα δικά του κινέζικα και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι υπέροχη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος έκοψε τον λαιμό των Κινέζων. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβει κίτρινους στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με γυμνά δάχτυλα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Aurora, κόβοντας τους Κινέζους και καταστρέφοντας τους κίτρινους στρατιώτες, τσιρίζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξευτείς στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόψιμο κόβοντας τους Κινέζους. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες.
  Ο Oleg Rybachenko πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Κόψαμε πολλά κινέζικα στο άλμα.
  Πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα και γουργούρισε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετούν δώρα θανάτου.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει τους κίτρινους πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Κινέζοι πέφτουν νεκροί. Και σωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα κινεζικών πτωμάτων. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι κίτρινοι πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που κατευθείαν στο λαιμό των Κινέζων σκάβουν.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Η Aurora στην επίθεση. Συντρίβει τα κίτρινα στρατεύματα. Τα ξίφη της φέρονται στα δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα κινεζικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Η Aurora σε άγρια έκσταση βρυχάται:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια πετάνε τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του κοριτσιού όλο και περισσότερη μανία.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση επιταχύνει τα πάντα. Το αγόρι χτυπάει τους Κινέζους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Μαινόμενη αυτοκρατορία - θα διαλύσει τους πάντες!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πετάξει αμέσως εκατό Κινέζους.
  Το κορίτσι φωνάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και τρέξε τον μύλο με σπαθιά.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους κίτρινους πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Κινέζους με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρεατοσαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με τρυπημένο λαιμό, ξαπλωμένη σε σωρούς από πτώματα.
  Η Aurora είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Κινέζους. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Κινέζοι διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Η Aurora τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Κινέζους. Και η μάζα των κίτρινων μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Ο Oleg Rybachenko επιστρέφει στη δράση. Και προχωρά κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί Κινέζοι πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Το αγόρι θυμάται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και Adidas!
  Πραγματικά δροσερή και δροσερή απόδοση αποδείχθηκε. Και πόσοι σκοτώθηκαν Κινέζοι. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους κίτρινους μαχητές.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Συντρίβει κίτρινους στρατούς και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα σπαθιά της χακάρουν τους Κινέζους. Η μάζα των κίτρινων μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει κάποιους από τους αντιπάλους.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι Κινέζοι έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και όλοι οι συνεργάτες της είναι δήμιοι!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς Κινέζους.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και κόβει πολλούς κίτρινους πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Κινέζους. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Η Aurora προχωρά και καταστρέφει αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και μια τέτοια κοκκινομάλλα ... Τα μαλλιά της φτερουγίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι θανατηφόρες βελόνες πετούν από τα ξυπόλητα πόδια της.
  Ο Oleg Rybachenko πηδά και πηδά.
  Το ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες και τραγουδά:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι αρκετά μεγάλος, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Κινέζους και συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και μόλις η πολεμίστρια πετάξει ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χίλιοι Κινέζοι πέταξαν αμέσως στον αέρα. Ναι, ο στρατός της Ουράνιας Αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι Κινέζοι πεθαίνουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Κινέζους. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια πετάει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και τρέχει έναν άγριο μύλο με σπαθιά. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Αλλά η κόμπρα Aurora πήγε στην επίθεση. Αυτή είναι μια γυναίκα - ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα σπαθιά της σε δράση και κόβουν το κρέας.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Πώς να ψιλοκόψετε, έτσι η μάζα των πτωμάτων είναι σκουπισμένη.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Όλεγκ πάλι εκατό Κινέζοι, που κουβαλούν ένα μετέωρο, αποκόπηκαν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδης νεολαία τρομερών μηχανών!
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς κίτρινους μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι φωνάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Έτσι τραμπουκίζει ο Κινέζος. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το να τρέχεις επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των αρχηγών του κίτρινου στρατού γύρισε πίσω.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τους τρυπούν το λαιμό και φτιάχνουν φέρετρα.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και χτύπησε πολλούς μαχητές.
  Η Aurora εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια γνήσια μέριμνα.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Η Aurora το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - οι μαχητές δεν θα τρελαθούν!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Ο Oleg Rybachenko γκρίνιαξε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, πετώντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Η Aurora συμφώνησε εύκολα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι ένα κορίτσι αλλά μια φλόγα που τελειώνει.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι μπλε ουρανός!
  Η Aurora, αφήνοντας τη λεπίδα με το γυμνό της πόδι, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς, κελαηδούσε:
  - Ο ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Κινέζους, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Rybachenko φαίνεται πολύ κομψός στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το ιδιοφυές αγόρι εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Κινέζους και τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους κίτρινους στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι ένας τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε με τόξο, έκοψε πολλούς Κινέζους.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλούς μαχητές.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Aurora, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε6
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Κινέζους:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας είναι σκισμένο.
  Και ουρλιάξτε ξανά:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Άνοιξε τους αντιπάλους και έδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Η κοπέλα μάλιστα στρίβει εκστασιασμένη.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Oleg Rybachenko γάργαρε:
  - Α, νωρίς, δίνει ασφάλεια!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα έκοψε τους Κινέζους και τσίριξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι απάντησε:
  "Κάποιες φορές δεν είναι διασκεδαστικό ούτε η μάχη!"
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στις βελόνες του αντιπάλου και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ είναι ένα ολόκληρο βαρέλι στα κινέζικα που εκτοξεύτηκε. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Η Aurora στη μάχη δεν είναι επίσης αδύναμη. Έτσι τραμπουκίζει ο Κινέζος. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή θα είναι χρήσιμο,
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς αγωνίζεται η Σβετλάνα. Και οι Κινέζοι το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, λιώνοντας τα κρανία:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήμα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια αντιμετώπισαν τους Κινέζους. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Ο Όλεγκ βρίσκεται στη μάχη και επιτίθεται στους Κινέζους. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο και τσιρίσματα:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον κίτρινο στρατό, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Νατάσα το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους κίτρινους μαχητές:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Ζόγια έσκισε τους Κινέζους, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Και επίσης θα πάρει και θα βγάλει έναν αστερίσκο με το γυμνό του πόδι.
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια, συνθλίβοντας επίσης τους Κινέζους, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πετάγεται από το γυμνό τακούνι.
  Η Aurora παρατήρησε επίσης πολύ λογικά:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Κινέζους.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και μετά χτυπάει το κεφάλι του σε έναν Κινέζο στρατηγό. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα, πολύ έξαλλη στην επίθεση, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Πώς τους χτυπάει όλους. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Κινέζων κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η Μαργαρίτα εν κινήσει. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώνεται από κάθε είδους εχθρούς.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με όρους ευθυμίας:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Νατάσα στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Κινέζοι είναι σαν καρφιά. Και συντριβή.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γάργαρε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο για τους Κινέζους!
  Και η Aurora βρυχήθηκε ως απάντηση:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε.
  Η Aurora σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει γαλήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Η Aurora επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα ξυπόλυτά της πετάει ξανά το δώρο του ολοκληρωτικού αφανισμού!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Η Aurora, σκίζοντας τους Κινέζους με τα γυμνά της χέρια, τους κόβοντας με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Εν συντομία! Εν συντομία!
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τους κίτρινους πολεμιστές, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  και ποιον θα βρούμε στη μάχη ...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Αφού νικήσεις τους Κινέζους, μπορείς να ξεκουραστείς λίγο. Αλλά δυστυχώς, δεν έχετε χρόνο να χαλαρώσετε πολύ.
  Νέες κίτρινες ορδές σέρνονται.
  Ο Oleg Rybachenko τους κόβει ξανά και βρυχάται:
  - Σε ιερό πόλεμο - οι Ρώσοι δεν χάνουν!
  Η Μαργαρίτα πετάει θανατηφόρα δώρα με τα γυμνά της δάχτυλα και επιβεβαιώνει:
  - Δεν χάνουν ποτέ!
  Ο Όλεγκ ήθελε να πει κάτι άλλο...
  Αλλά τώρα μεταφέρθηκαν προσωρινά από το ξόρκι της μάγισσας σε μια διαφορετική ουσία.
  Και ο Oleg Rybachenko έγινε πρωτοπόρος σε ένα από τα γερμανικά στρατόπεδα. Και η Μαργαρίτα κινήθηκε μαζί του.
  Λοιπόν, όχι όλη την ώρα να κόβω με τους Κινέζους.
  - Δόξα στην Πατρίδα! - Ο πρωτοπόρος Oleg Rybachenko επανέλαβε το κλάμα και σιωπηλά υπέμεινε ένα χτύπημα στους ώμους του, αν και έπεσε ακριβώς σε μια από τις προηγούμενες πρησμένες ουλές. Και από το δεύτερο και καθόλου ανατομή - κύλησε αίμα! Η Μαργαρίτα κοίταξε τον Όλεγκ Ριμπατσένκο με έκπληξη και ευγνωμοσύνη και τον ρώτησε κάτι στα αγγλικά. Το παιδί θαύμα Oleg Rybachenko σκέφτηκε -μάλλον, ρωτάει ξανά αυτό που είδα σε ένα όνειρο - υπάρχει συγχρονισμός; Το αγόρι χαμογέλασε πίσω στην αδερφή του αγκαλιά και ανασήκωσε τους μάλλον φαρδιούς ώμους του για ένα δεκάχρονο. Προφανώς, η Μαργαρίτα κατάλαβε ότι ο Oleg Rybachenko ήθελε απλώς να δείξει ότι δεν τα παράτησε και δεν καταλάβαινε τι τον έκανε να φωνάξει με το στυλ του προλεταριακού κινηματογράφου.
  Και όχι μόνο αυτός, αλλά και αυτός ο αδύνατος, φαλακρός Μαράτ Καζέι. Αλλά με ένα ενθαρρυντικό κλείσιμο του ματιού, έγνεψε στο θαρραλέο αγόρι...
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ξαφνικά προσβλήθηκε και, καταπιέζοντας τον πόνο στη φωνή του, παρατήρησε:
  - Bravado είναι τα πάντα!
  Η Μαργαρίτα είπε ψιθυριστά:
  - Όχι, όχι μπράβο! Είναι σαν να λέμε - η λέξη μυρίζει με ξιφολόγχη!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε σοβαρά:
  - Είναι καλύτερα να σκοτώσεις έναν φασίστα παρά να βρίσεις εκατό Krauts!
  Ακούστηκε θόρυβος, βρυχηθμός μηχανών και βουή, αναβάτες από τα SS και δήμιοι γιατροί - πήδηξαν στο έδαφος, ξεσέλασαν περισσότερο σαν μεταλλαγμένα άλογα παρά με άλογα ζώων. Οι αιχμάλωτοι κάθονταν στο γρασίδι - σε μια αλυσίδα. Έλεγξαν τα δεσμά: έτσι ήταν σφιχτά δεμένα. Και ο Oleg Rybachenko δεν εξεπλάγη όταν είδε πώς ακριβώς τον πλησίασε ένας από τους κατώτερους γιατρούς των SS. Στα γερμανικά, είπε αγενώς - σήκω, μωρό μου πρωτεύον - σπρώχνοντας το πρωτοπόρο αγόρι με τη μύτη μιας μαλακής μπότας στον μηρό ή και λίγο ψηλότερα, στα νεφρά. Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο τεντώθηκε... και στη συνέχεια παρενέβη η ψύχραιμη Aurora. Ο φλογερός διάβολος (Έτσι της έδωσαν το παρατσούκλι στα στρατεύματα λόγω του αφύσικο και λαμπερού κόκκινου χρώματος των μαλλιών της και της μη θηλυκής αντοχής και δύναμης!) Εξήγησε κάτι κοροϊδευτικά - και αυτή η κοροϊδία δεν είχε τελειώσει τον Όλεγκ. Φαίνεται ότι το ένιωσε και ο φασίστας γιατρός! Ο Ναζί χτύπησε την Aurora στον μυώδη ώμο με το πόδι του. Απλώς γέλασε. Τότε ο φασίστας χτύπησε από έναν κυκλικό κόμβο, χτυπώντας απότομα μια εύκαμπτη πλάτη σε ένα τολμηρό κορίτσι. Ο Όλεγκ τράνταξε στο πλάι από το κούνημα. Η Aurora κάθισε αμέσως ξανά και έδειξε σιωπηλά τα δεμένα χέρια της. Ο χοντρός καθηγητής φώναξε τον νεότερο συνάδελφό του, ο οποίος ξαφνικά κοίταξε κάτω. Μετά έσπασε ένα κλαδί ξηρής ερείκης και το έδειξε στον Oleg Rybachenko. Κούνησε μπροστά στη μύτη του - το αγόρι οπισθοχώρησε ακούσια. Ο φασίστας γιατρός πάλι προσποιήθηκε ότι πήρε ένα μπράτσο, κούνησε το κεφάλι του, έκανε κάποια περίεργη κίνηση. Δεν καταλαβαίνω, σαν ένας άνδρας των SS να τρώει με ένα κουτάλι ...
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ξεσήκωσε θυμωμένος στα γερμανικά:
  Δεν μπορείς να εκφραστείς με ανθρώπινους όρους.
  Ο Φριτς εκκολάπτεται: υπάνθρωπος, ξέρει τη γλώσσα της κύριας φυλής;
  Ο νεαρός Ριμπατσένκο Τζούνιορ κατάλαβε ότι μάταια πρόδωσε τον εαυτό του, αποκάλυψε τι ήταν καλύτερο να κρατήσεις μυστικό, αλλά... Η λέξη δεν είναι σπουργίτι - θα σου λείψει, δεν θα την πιάσεις. Αλήθεια, ο χοντρός, ψηλός γιατρός έβαλε έναν αέρα αδιαφορίας, η λέξη έπνιξε τη γερμανική φράση που έλεγε το αγόρι. Επανέλαβε ξανά την προηγούμενη χειρονομία και έδειξε μια διπλωμένη μπράτσα.
  Και ο Oleg Rybachenko κατάλαβε - τον στέλνουν ως υπηρέτη για καυσόξυλα ...
  Δεν ήθελα να με ξαναχτυπήσουν μετά από μια περήφανη άρνηση. Και ναι, δεν μπορείς να χάσεις την ευκαιρία.
  Λοιπόν, τι είναι το καμάρι του εκατόνταρχου, ή μάλλον ενός πατρίκιου να σπάσει. Η σκέψη της απόδρασης, φυσικά, ήρθε - έφτασε μόλις οι βαριές χειροπέδες χτύπησαν κάτω από το μεγάλο κλειδί. Αν και ίσως είναι πιο λογικό να πούμε ότι δεν έφυγε καθόλου! Αλλά η μικρή σκέψη αποδείχθηκε ότι ήταν σαν ένα φοβισμένο κουνέλι που τρέχει στους προβολείς, χωρίς να ξέρει ότι, στην πραγματικότητα, έχει ήδη πιαστεί. Κι όμως - μόλις ο Oleg Rybachenko απομακρύνθηκε από το πάρκινγκ - το αγόρι είδε ότι τον ακολουθούσε ένας λυκάνθρωπος. Ένας από εκείνους τους παράξενους, εκπαιδευμένους μεταλλαγμένους που φυλάσσουν τη συνοδεία των SS. Ταυτόχρονα, κανένας από τη συνοδεία δεν κοιτάζει προκλητικά προς το ξυπόλητο αγόρι που σκαρφαλώνει βιαστικά στο scree. Αν και ο Oleg Rybachenko ένιωσε ότι, πιθανότατα, μια κρυφή κάμερα μαγνητοσκοπούσε τις κινήσεις του. Είναι ακόμη εκπληκτικό το πόσο τεχνικά έχουν προχωρήσει οι Fritz. Αν οι δικοί μας δεν απαντήσουν επαρκώς, τότε θα είναι κακό.
  Το νήμα τρύπησε οδυνηρά τα ήδη επουλωμένα πέλματα των ανυπεράσπιστων παιδικών ποδιών. Τα δυνατά χτυπημένα πόδια έχουν ήδη αρχίσει να τραχύνονται, αλλά αυτή η διαδικασία είναι αρκετά επώδυνη όταν πατάτε πάνω σε αιχμηρές πέτρες. Ο Όλεγκ βόγκηξε ήσυχα, προσπαθώντας να μην δείξει ότι πονούσε και να μην κοιτάξει ξανά το αίμα που είχε βγει. Αλλά τότε ήταν σαν ένα τσουνάμι του ανεξήγητου να τον σάρωσε.
  Ο φόβος στιγμιαία και ανεξήγητα στέρησε από το αγόρι πρωτοπόρο τις σκέψεις και τις επιθυμίες του. Ήθελε απλώς να στρίψει προς την κατεύθυνση του λυκάνθρωπου (;). Κάτω από το βλέμμα των απάνθρωπων ματιών του ναζιστικού θηρίου, ο Oleg Rybachenko πάγωσε άθελά του και πάγωσε. Αλλά αμέσως, μια καταιγιστική ζέστη πέρασε πάνω από τον φρεσκοψημένο πρωτοπόρο και το αγόρι κινήθηκε σαν πολυβόλο από το εργοστάσιο. Έσπασε ξερούς κορμούς από σημύδες και κυπαρίσσια που φύτρωναν σε σχισμές, που δεν πράσινα ακόμη μετά το χειμώνα - πολύ, μόλις τα σέρνοντας. Το δίπλωσα σε μια μεγάλη, διάφανη τσάντα, το έσυρα, χωρίς να ξεχωρίσω τον δρόμο προς το πάρκινγκ.
  Ο Oleg Rybachenko, στο δρόμο, προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεπεράσει την αποκαρδιωτική φρίκη. Πρωτοπόρος-εξαιρετικός αυτός ή όχι! Αλλά αυτό ήταν σαν ένας ανίκανος κολυμβητής που προσπαθούσε να μείνει στο νερό. Αναδύεται και μετά ξεχειλίζει ξανά...
  Ο λυκάνθρωπος τον ακολουθούσε: από καιρό σε καιρό, σταματώντας και μυρίζοντας τα γυμνά ίχνη που άφησε το αγόρι.
  Ο ιδιοφυής πρωτοπόρος ένιωσε ανακούφιση από το κύμα του τρόμου μόνο όταν επέστρεψε στην τοποθεσία του στρατοπέδου.
  Οι άθλιοι μη ανθρώπινοι φασίστες δεν έδειχναν να κοιτάζουν τον Όλεγκ Ριμπατσένκο. Αν και στην πραγματικότητα μερικοί άνδρες των SS δεν έπαιρναν τα μάτια τους. Μόνο όταν δίπλωσε ό,τι είχε φέρει, ο ανώτερος γιατρός-δήμιος, ρίχνοντας μια σύντομη ματιά, πέταξε κάτι στο αγόρι... ε! Ο Όλεγκ ήρθε επιτέλους στα συγκαλά του. Το άρπαξε λαίμαργα, σκεπτόμενος ότι ίσως έδωσαν μια σοκολάτα ή κάτι πέρα από τη συγκόλληση για δουλειά. Και εκκολάπτονται - βάζω, πυριτόλιθο και χάλυβα. Ο πυριτόλιθος ήταν πιθανότατα χαλαζίας. Και η καρέκλα μοιάζει με ένα κομμάτι αρχείου. Πώς να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά - ο ανεπτυγμένος πρωτοπόρος Oleg ήξερε θεωρητικά και μάλιστα με ενδιαφέρον, θα είχε δοκιμάσει και τους Robinsons του Polesie ... αν όχι για περίεργες συνθήκες.
  Ο Όλεγκ άγγιξε τα υγρά κλαδιά με το πόδι του, μετά με το χέρι του και κούνησε το κεφάλι του.
  - Tinder ... - είπε ήσυχα ο πρωτοπόρος στα ρωσικά, έβηξε ξαφνικά και επανέλαβε. - Χρειάζεται Tinder. - Και με δυσκολία απέφυγε να μεταβεί στη γερμανική ομιλία. - Δεν θα ανάψει.
  Ο Όλεγκ τους κοίταξε... Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο Φριτς, που έχει και αναπτήρες και σπίρτα και, πιθανότατα, και φλογοβόλο μαζί τους, χρειαζόταν αυτόν τον παλιομοδίτικο τρόπο να πάρει φωτιά. Θέλουν να δοκιμάσουν την ευρηματικότητα των πρωτοπόρων. Μετρούν την ψυχική ανάπτυξη ενός Σοβιετικού ανθρώπου; Ή, χλευάζοντας επιπόλαια ένα αγόρι αιχμάλωτο; Ποιος θα τους καταλάβει σαν από άλλο πλανήτη!
  Οι Ναζί κοιτάχτηκαν, ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Το πιο περίεργο και ... και το πιο τρομερό για τον Oleg Rybachenko είναι ότι τα πρόσωπά τους αποδείχτηκαν όχι κακά, ούτε σκληρά, ούτε καν χλευαστικά, όχι! Πολύ περίεργος σαν να σκέφτεται ένα παράξενο ζώο, ένα ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνεται με τον ανώτερο καθηγητή, σαν να έβγαλε επίτηδες τα γυαλιά του. Δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα αδιαφορίας, είναι τόσο ενδιαφέρον πώς οι επιστήμονες παρακολουθούν το πείραμα.
  Ο Oleg Rybachenko επανέλαβε ψιθυριστά, προσπαθώντας να ελέγξει τον ενθουσιασμό στη φωνή του:
  Όλα υγράθηκαν τον χειμώνα! Δεν θα πάει!
  Στα μάτια μάλλον προσποιητή παρά ειλικρινή παρεξήγηση, αλλά και πάλι χωρίς θυμό. Αλλά τότε ένας από τους νεαρούς - όχι αυτός που έλυσε τον Όλεγκ - γκρινιάζοντας, σηκώθηκε, τεντώθηκε, έτριψε τον κώλο του χτυπημένος στη σέλα στα γέλια των υπόλοιπων ανδρών των SS... Ο Όλεγκ δεν εξεπλάγη πολύ που μερικοί οι Γερμανοί χρησιμοποιούν άλογα για να μετακινηθούν - έλλειμμα καυσίμων. Αν και, για κάποιο λόγο, τα μέσα μεταφοράς σέρνονται πίσω τους; Ο εχθρός των Ναζί έφερε ένα κουτί από τις διπλωμένες σέλες, από το οποίο έβγαλε κάτι... Ο πρωτοπόρος νόμιζε ότι ήταν βαμβάκι, αλλά όχι. Από απόσταση μοιάζει με ένα κομμάτι λεπτών νημάτων. Ο Oleg Rybachenko, παίρνοντας το στα χέρια του, κατάλαβε - ξερά βρύα.
  Και πάλι, το πρωτοπόρο παιδί θαύμα εξεπλάγη γιατί ήταν ένας Φριτς, ακόμη και ένας γιατρός που κουβαλούσε γρασίδι σε ένα άροτρο... Ίσως αυτό το βρύα δεν είναι τόσο απλό;
  Λοιπόν, σταμάτα να σκέφτεσαι, πονάει το κεφάλι μου. Πρέπει να φαίνεται - πιο απλό και πιο ανόητο από εσάς. Παραδόξως, αλλά το πέδιλο ανέβηκε αμέσως - ο Όλεγκ δεν χτύπησε τον πυριτόλιθο στον πυρόλιθο, αλλά έξυσε ομαλά (διαβάστε κάπου) - και οι σπίθες έπεσαν σαν χαλάζι. Και μπορεί να βάζει φωτιές (τώρα έχει φτιάξει μια συνηθισμένη "καλύβα") για αρκετά χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Σύντομα η φωτιά χόρεψε με δύναμη και κυρίως - η σημύδα καίει καλά και είναι υγρή. Εδώ οι νεαροί φρουροί από τα SS ξεσηκώθηκαν, άρχισαν να ρίχνουν μεταλλικούς ανυψωτήρες στο έδαφος στις πλευρές της φωτιάς.
  Και το κεφάλι του Oleg Rybachenko γύρισε, κάτι εξαιρετικά καυστικό σύρθηκε στη μύτη του και αποσύνδεσε αμέσως τη συνείδησή του από την πραγματικότητα. Αλλά αμέσως, ένα όραμα που ήταν εκπληκτικό σε ρεαλισμό κύλησε.
  Ακόμα και η προσωπικότητα του παιδιού άλλαξε, φανταζόταν τον εαυτό του άτυχο ορφανό, με ζωντανούς γονείς. Επιπλέον, ο μπαμπάς και η μαμά δεν άφησαν όχι - στέρησαν από τους προγόνους τους τα δικαιώματά τους για χρέη και έστειλαν το αγόρι σε ένα σωφρονιστικό καταφύγιο φυλακής. Χωρίς ενοχές, αλλά αφού οι γονείς σου χρωστούν, τότε εσύ, με δικαστική απόφαση σε μια δικτατορική, διαστημική αυτοκρατορία, είσαι ανήλικος εγκληματίας.
  Το ορφανοτροφείο για παιδιά βρισκόταν στη βιομηχανική περιοχή της πρωτεύουσας και έμοιαζε πραγματικά με φυλακή. Στρατώνες παντού, κελί-στρατώνες. Ο Oleg Rybachenko, σε ένα ρεαλιστικό όραμα, πέρασε τη νύχτα σε κακοσχεδιασμένες ξύλινες κουκέτες. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν άλλα αγόρια, τόσο από την ανθρώπινη φυλή όσο και εξωγήινοι. Δεν υπήρχαν κουβέρτες, στρώματα, μαξιλάρια, το καταπονημένο και συχνά χτυπημένο σώμα βρίσκεται σε ένα γυμνό δέντρο. Και τη νύχτα, το πόδι είναι αλυσοδεμένο στην αλυσίδα για να μην ξεφύγουν. Υπάρχουν περίπου εκατό παιδιά στο κελί, είναι πολύ βουλωμένο, τα σώματα είναι ιδρωμένα, χτυπημένα κοντά στη γωνία του κάδου, δεν υπάρχει καν αποχετευτικό δίκτυο. Και αυτό είναι στο Κράτος, του οποίου τα διαστημόπλοια οργώνουν τις εκτάσεις του γαλαξία και οι σημαίες του στεφανώνουν δεκάδες χιλιάδες κατοικημένους κόσμους! Ωστόσο, τα παιδιά προσπαθούν να ανακουφιστούν στο δρόμο, περίπου τα δύο τρίτα της ημέρας είναι απασχολημένοι με τη δουλειά. Το πιο δύσκολο θεωρείται στο μαγαζί, σκονισμένο και κουραστικό. Η πλάτη και τα χέρια το έχουν κουραστεί τρομερά, και μπροστά στα μάτια αρχίζει να "αποτυγχάνει", οι επεμβάσεις είναι απλές, αλλά επίπονες, απαιτούν επανάληψη. Μια πιο ευχάριστη δουλειά, σε εξωτερικούς χώρους στο χωράφι ή σε ένα εργοτάξιο. Για να είναι λιγότερο κουρασμένοι και να χαλαρώνουν, προσπαθούν να εναλλάσσονται σε διάφορες εργασιακές διαδικασίες. Αλλά παρόλα αυτά, το σώμα πονάει, πολλά αγόρια, στο ορφανοτροφείο - σχεδόν οι μισοί άνθρωποι γκρινιάζουν στον ύπνο τους.
  Ο Oleg Rybachenko πετάχτηκε νευρικά και γύρισε, η αλυσίδα χτύπησε, το δαχτυλίδι έτριψε το πόδι του στο αίμα. Η σειρήνα ηχεί, σημαίνει άνοδος, για να δουλέψεις. Το κορμί του παιδιού δεν έχει ξεκουραστεί ακόμα, τα άλλα αγόρια -το γυμνό ανθρώπινο γένος και οι γούνινοι απόγονοι άλλων κόσμων- πασχίζουν να σηκωθούν. Η κούραση που συσσωρεύτηκε με τους μήνες της σκλαβιάς δίνει τη θέση της σε έναν θαμπό πόνο στους μύες. Οι αλυσίδες που ελέγχονται από το ενσωματωμένο τσιπ πετούν από τα πόδια τους αυτόματα, είναι κατασκευασμένες από ένα πολύ ισχυρό κράμα που δεν μπορεί να κοπεί. Εμφανίζονται επιτηρητές, ακούγονται απειλητικές κραυγές.
  Τα αγόρια οδηγούνται στο μπάνιο, δεν θα αργήσει, το νερό από τις δεξαμενές είναι σκουριασμένο. Ο Oleg Rybachenko ξεπλένει το στόμα του, πιτσιλίζει για να ξεπλύνει τον ιδρώτα. Δεν υπάρχει αερισμός στο κελί και το δωμάτιο που μυρίζει ιδρώτα δεν είναι σε θέση να αναζωογονήσει τον ύπνο. Μετά από αυτό οδηγούνται στο πρωινό, πρέπει να φάνε όρθιοι, δεν χρειάζονται καρέκλες για ανήλικους κατάδικους. Τρέφονται με ψωμί και ενσίρωμα, το κρέας είναι ακριβό και τα παιδιά δεν πρέπει, γι' αυτό προτιμούν να επιπλέουν σε βοσκότοπους. Ωστόσο, το άλογο είναι χορτοφάγος, και πώς λειτουργεί, ενώ τα αρπακτικά έχουν φάει κρέας, πηγαίνετε για ύπνο. Δίπλα στον Όλεγκ είναι ο φίλος του Τιμούρ. Και οι δύο είναι δώδεκα χρονών σε αυτό το όραμα, πιο συγκεκριμένα από μια άλλη πραγματικότητα, η ηλικία για τα δυνατά αγόρια είναι μια καμπή, όταν είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστείς με μια παρτίδα σκλάβων.
  Ο Τιμούρ, πίνοντας χυμό τσουκνίδας σε ένα κακοπλυμένο ποτήρι, είπε με ένα βογγητό:
  - Και αυτό πάλι για να δουλέψω σε αυτό το μαγαζί! δεν θέλω!
  - Δεν θέλω να σταθώ και να επαναλάβω την ίδια κίνηση δέκα χιλιάδες φορές. - Απάντησε, τρέμοντας από δυσάρεστες αναμνήσεις, ο Όλεγκ Ριμπατσένκο.
  - Ίσως ζητήσουμε δουλειά πεδίου! - Ο Τιμούρ κοίταξε ονειρικά τον ουρανό, όπου τρία αστέρια έλαμψαν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη. - Ειδικότερα, καθαρίστε τους κυπρίνους-ροδάκινα. Είναι τόσο νόστιμα, ειδικά αυτά με χρυσά πτερύγια, αλλά καθώς ο φύλακας δεν φαίνεται λαίμαργος, μπορείτε να μαζέψετε κάτι στο στόμα σας ούτως ή άλλως.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο αναστέναξε βαριά:
  - Θα προτιμούσα κι εγώ ακριβώς μια τέτοια δουλειά στους κόλπους της ευγενικής φύσης. - Και τότε ο ενσαρκωμένος πρωτοπόρος έγινε πιο εύθυμος. - Το ρομπότ-παρατηρητής μπορεί να εξαπατηθεί, εδώ το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού παρακολούθησης έχει ήδη κλαπεί!
  Το πρωινό τελείωσε και οδηγούνται στην καλωδίωση...
  Τα παιδιά παρατάσσονται στο χώρο της παρέλασης, τα αγόρια της ανθρώπινης φυλής προσπαθούν να κολλήσουν μαζί, οι εξωγήινοι κρατούν το σχηματισμό ανάλογα με το ύψος τους. Χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθος. Υπάρχουν αγόρια από πέντε έως δεκαέξι ετών, καθώς και γούνινα και φολιδωτά νεαρά άτομα εκπρόσωποι άλλων κόσμων.
  Το μόνο που τους ενώνει είναι το ντύσιμο ή μάλλον η σχεδόν παντελής απουσία του, μόνο σορτς με αριθμό αναγνώρισης στα αγόρια.
  Η αυτοκρατορία τους αντιμετωπίζει με βάση την αρχή της συμπίεσης περισσότερων οφελών για τον εαυτό τους από εκείνους που έχουν πάψει να θεωρούνται πολίτες! Εξοικονόμηση σε όλα, σε ρούχα, παπούτσια, ωστόσο κάποια αγόρια στην ελεύθερη ζωή τους δεν ήξεραν ποτέ παπούτσια.
  Αλλά με μπαστούνια και μια στοίβα από καουτσούκ σε γυμνά τακούνια δέχονταν συχνά. Τα κεφάλια ξυρίζονται, κάθε δύο εβδομάδες ένα μπάνιο, όπου ζεματίζονται. Μετά ξυρίζονται αμέσως με ένα αμβλύ μηχάνημα, και μετά δεν έχουν καταφέρει να αναπτυχθούν ξανά. Τα αγόρια περπατούν ξυπόλητα πάνω σε κοφτερές πέτρες. Εάν ο Oleg είναι συνηθισμένος σε αυτό και το τραχύ πόδι του δεν αισθάνεται πόνο, τότε τα μικρότερα παιδιά γκρεμίζουν τις φτέρνες και τα γυμνά τους δάχτυλα μέχρι να αιμορραγήσουν.
  Ολόκληρη η φρουρά αποτελείται από εξωγήινους που αντιπροσωπεύουν τις πιο σκληρές φυλές στο σύμπαν, μόνο ο επικεφαλής του καταφυγίου, ο ηλικιωμένος Frau Pontuss, μοιάζει με τα βάναυσα μάτια του σαδιστή.
  Ο τίγρης-ρινόκερος, που παίζει το ρόλο του επόπτη, δίνει οδηγίες για το πού θα δουλέψει σήμερα ή μάλλον, θα δουλέψει σκληρά μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του. Ο Όλεγκ, χαμηλώνοντας τους κοκαλωτούς ώμους του, κοιτάζει το δεύτερο μισό της αυλής. Υπάρχουν κορίτσια, από μικρά έως σχεδόν ενήλικα. Είναι ντυμένοι σαν ζητιάνοι με κουρελιασμένα κουρέλια από το πιο χοντρό λινό. Τα πρόσωπα είναι στεγνά, τα μάτια φαίνονται μεγάλα και θλιμμένα. Το τσουβάλι είναι κοντό, λεπτό, αλλά από κάτω φαίνονται τα σιγανωτά πόδια. Τα κορίτσια είναι επίσης ξυπόλητα και όλα ανεξαιρέτως ξυρισμένα φαλακρά. Αυτό προφανώς γίνεται για να τους ταπεινώσουν, για να δείξουν για άλλη μια φορά ότι δεν είναι τίποτα. Αλλά εδώ δεν είναι σε καμία περίπτωση οι εγκληματίες που είναι συγκεντρωμένοι - τα άτυχα εγκαταλελειμμένα παιδιά.
  Εδώ ανακοινώνουν ότι μια παρέα αγοριών θα πάει στο ραπτικό, για να δουλέψει στο πιο κουραστικό και εξαντλητικό προφίλ. Εδώ ο Τιμούρ δεν άντεξε και φώναξε με αγωνία:
  - Δεν θέλω να δουλεύω έτσι! Στείλτε με στη φυτεία ή στον κήπο.
  Τα αγόρια πάγωσαν, μαυρισμένα, αδύνατα κορμιά τεντωμένα.
  Ο Pontuss ήταν σαφώς ευχαριστημένος με τη νέα ευκαιρία για την εκτέλεση:
  - Χθες ήσουν ήσυχος, και φοβόμουν ότι η οικογένειά σου θα έμενε χωρίς οπτικό μάθημα. Ότι το αγόρι θα οδηγηθεί πέντε φορές στις τάξεις.
  Ένας ενθουσιασμός πέρασε από τις τάξεις των παιδιών.
  - Σωστά. - Επιβλητικός τόνος είπε η ματρόνα. - Μοιράστε ράβδους σε όλους.
  Τα χτυπήματα γινόταν με ειδικές αγκαθωτές ράβδους. Συνήθως τα μάζευαν τα ίδια τα αγόρια από τα αλσύλλια, σε περιόδους που δεν υπήρχε δουλειά. Ωστόσο, πράγματι, ακόμη και τότε τα παιδιά αναγκάζονταν, έστω και χωρίς όφελος για την αυτοκρατορία, να σκάβουν, για παράδειγμα, να σκάβουν μια τρύπα για μισή μέρα και να την θάβουν για μισή μέρα.
  Ο Oleg Rybachenko κοίταξε τα χέρια των παιδιών του, ήταν χτυπημένα κάτω σε κάλους.
  Τα παιδιά αποσυναρμολόγησαν αυτόματα τις ράβδους, φάνηκε στον Όλεγκ ότι αυτοί, τα όργανα βασανιστηρίων, έκαψαν τα δάχτυλά τους και τα πόδια τους έγιναν βαριά. Δεν ήθελε να χτυπήσει τον φίλο του, αλλά δεν είχε το θάρρος να διαμαρτυρηθεί. Δεν είδε σχεδόν τίποτα και χτύπησε οδυνηρά το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του σε ένα ξαπλωμένο λιθόστρωτο. Παραδόξως, αλλά το αίσθημα του πόνου βοήθησε να συγκεντρωθεί και η ομίχλη μπροστά στα μάτια μου καθαρίστηκε. Το βήμα έγινε πιο σταθερό, αν και το δάχτυλο έγινε μπλε.
  Ήταν χτισμένα σε ημικύκλιο σε μεγάλη γραμμή. Ο Τιμούρ ήταν δεμένος με ραβδιά από τα χέρια του και οι ώμοι του ήταν στριμωγμένοι για να είναι πιο βολικό να χτυπήσει το αγόρι που παραβίαζε. Τα παιδιά στραβοκοιτάζουν και προσπαθούν να κοιτάξουν μακριά. Κατόπιν εντολής του Frau Pontuss, του έριξαν άλμη, πασπαλίζοντας με μπλε αλάτι την αδύνατη αλλά κουρελιασμένη πλάτη του. Αν κρίνουμε από τον τρόπο που το αγόρι μόρφασε, άρχισε να καίγεται.
  Η οικοδέσποινα χτύπησε τα χείλη της.
  - Τώρα παίρνετε όλοι ένα μάθημα. Χτυπήστε πιο δυνατά, όποιος απατήσει θα είναι καταδικασμένος σε αντίποινα.
  Ο βοηθός σε αυτήν την περίπτωση, ο αρουραίος ρινόκερος άφησε τους κυνόδοντές του:
  Θα τα αντιμετωπίσουμε αμέσως! μουρμούρισε το τέρας.
  Το αγόρι μετακινήθηκε ανάμεσα στις σειρές. Τα αγόρια σήκωσαν αργά τα καλάμια και τα πρώτα χτυπήματα έπεσαν στην πλάτη του Τιμούρ. Αν κρίνουμε από τις ουλές στην πλάτη και στα πλαϊνά, το αγόρι τιμωρήθηκε περισσότερες από μία φορές, έτσι απλά αναστέναξε και ανέπνευσε βαριά, όπως όλα τα αγόρια που προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τις κραυγές.
  - Χτύπα πιο δυνατά! φώναξε ο Πόντος. - Αφήστε τον να φωνάξει.
  Τα πρώτα χτυπήματα τα έδωσαν τα πιο μικρά αγόρια, που απλά δεν είχαν τη δύναμη να προκαλέσουν σοβαρό πόνο. Αλλά μετά τα μεγαλύτερα αγόρια άρχισαν να με χτυπούν. Η πλάτη του παιδιού κόπηκε με κόκκινες ρίγες, έσταξε αίμα. Ο πόνος, εντεινόμενος από το μπλε αλάτι, έκανε τον Τιμούρ να ουρλιάξει, έπεσε ακόμη, μια σανίδα με καρφιά από κάτω και τρύπησε το στήθος του.
  - Δεν χρειάζεται! - φώναξε το αγόρι. - Θα δουλέψω όπου πεις.
  - Φυσικα και εσυ θα! - απάντησε ο Πόντος. - Μα πρώτα, ένα χτύπημα.
  Οι χθεσινοί σύντροφοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και χτύπησαν τον χθεσινό τους αδερφό. Τόσο οι άνθρωποι όσο και οι εξωγήινοι αλώνιζαν με την ίδια αγριότητα. Το αγόρι ούρλιαζε, με τα γυμνά του πόδια να αφήνουν ματωμένα ίχνη. Ο αρουραίος-ρινόκερος γρύλισε και χτύπησε το παιδί με ένα ρόπαλο στα γυμνά, μαυρισμένα πόδια του. Ήθελε να προκαλέσει περισσότερο πόνο στο αγόρι. Το χτύπημα έπεσε στους κουρελιασμένους αστραγάλους και το επόμενο στις φτέρνες. Ο Τιμούρ τσίριξε και κούμπωσε. Τότε ο βασανιστής βούτηξε μια χοντρή βελόνα στον γλουτό, ρίχνοντας μέσα το υγρό.
  - Σωστά! είπε ο Πόντος. - Τώρα προτιμά να πεθάνει παρά να λιποθυμήσει. Κανείς δεν γλιτώνει από την τιμωρία.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο στεκόταν σχεδόν στο τέλος της γραμμής και του φαινόταν ότι ήταν τα χτυπήματα του μαστίγιου που τον έπεσαν. Ο Τιμούρ απογοητεύτηκε, το ίδιο το αγόρι μόνο συσπάστηκε, φώναξε και έκλαψε. Το στρογγυλό του πρόσωπο έγινε κατακόκκινο από τον πόνο, μια γκριμάτσα ταλαιπωρίας το έστριψε.
  Βλέποντας τον Όλεγκ, ψιθύρισε με χλωμά χείλη:
  - Δείξε έλεος!
  Το αγόρι δίστασε: πάγωσε.
  Ο αρουραίος ρινόκερος φώναξε:
  - Λοιπόν, τι περιμένεις! Ορμος!
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε:
  - Οχι δεν μπορώ! Είναι φίλος μου!
  Ο αρουραίος ρινόκερος χαμογέλασε:
  Θέλετε το ίδιο και για εσάς;
  Ο Όλεγκ έτρεμε ολόκληρος, χλωμός:
  - Οχι αλλά!
  Ο Πόντος τον διέκοψε:
  - Αρκετά! Το αγόρι υπέγραψε τη δική του πρόταση. Τι αξίζεις mordovorot. Ρίξτε το καλά και κρεμάστε το σε μια σχάρα για να το θαυμάσουν οι άλλοι.
  Ο Όλεγκ απωθήθηκε από τη μάχη, τραβήχτηκε στις κατσίκες. Το αγόρι προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά οι τίγρεις ρινόκεροι τον αντιμετώπισαν σαν γατάκι. Τα χέρια στριμμένα οδυνηρά, τα κόκαλα τσακισμένα. Το έβαλαν στις σανίδες, το αγόρι ένιωσε την τραχύτητα της άκρης των νυχιών που προεξείχαν στο μάγουλο και στο στομάχι του. Τρύπησαν στο μυϊκό, στο στήθος, στο πηγούνι, στο μπροστινό μέρος των μηρών, στα γόνατα. Το μάγουλό του ήταν γδαρμένο μέχρι αίμα.
  - Ω, μη! - ρώτησε ο Όλεγκ.
  - Απαραίτητη! - Είπε ο αρουραίος-ρινόκερος, για να είναι όλοι παράδειγμα.
  Το αγόρι ένιωσε να χύνεται άλμη στην πλάτη του και μετά να ρίχνουν αλάτι. Τσιμπάει σαν μουσταρδί. Ο Όλεγκ μόρφασε, τα πόδια του με κάλους ήταν λερωμένα (την τελευταία φορά που βρισκόταν σε αυτή την παράξενη ανάμνηση που εμφανίστηκε σε αυτό το όραμα - φόρεσε σανδάλια πριν από περίπου έξι χρόνια), σχεδόν αμέσως άρχισαν να φαγουρίζουν άγρια. Ο αρουραίος-ρινόκερος βούτηξε μια βελόνα στον γλουτό, τρύπησε χοντροκομμένα και επώδυνα, το υγρό που έκαιγε μπήκε μέσα.
  - Τώρα θα είσαι πολύ τρομοκρατημένος και δεν θα χάσεις τις αισθήσεις σου. - Το τέρας γρύλισε, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό του, θα είχε τραυλίσει και ο παραγωγός μιας ταινίας τρόμου!
  - Για τι? βόγκηξε το αθώα φυλακισμένο παιδί. - Για χάρη του Χριστού, δείξε έλεος.
  Ο αρουραίος ρινόκερος, ψεκάζοντας δηλητηριώδες σάλιο, απάντησε:
  - Δεν πιστεύω σε αυτά τα παραμύθια για τον καλό Ιησού! Γενικά, αν υπάρχει Θεός, τότε είναι κακός και σκληρός. Και όσο περισσότερο κακό και βάσανα προκαλείτε στον πλησίον σας, τόσο περισσότερη δύναμη και ευδαιμονία θα λάβετε στον επόμενο κόσμο.
  - Παράλογο! - Είπε, χλωμός από τη φρίκη, και ξαφνικά ο Θεός είναι πραγματικά ένα τέτοιο αγόρι.
  - Θα δείτε! - Οι απόγονοι του κοσμικού Τάρταρου γέλασαν. -Μα μην ελπίζεις, σήμερα δεν θα πεθάνεις.
  Ο Πόντους με γαβγιστικό τόνο πρόσταξε:
  - Ξεκίνα! Ας θυμάται για την αιωνιότητα τα φιλιά του μαστιγίου!
  Το αιχμάλωτο θαύμα του πρωτοπόρου έτρεμε καθώς άκουσε ένα διαπεραστικό σφύριγμα και μετά ένα δυνατό χτύπημα διάσεισης από το οποίο έσκασε το δέρμα στην πλάτη του. Οι αρουραίοι ρινόκεροι χτύπησαν δυνατά, αλλά συγχρόνως συγκρατούσαν τις δυνάμεις τους για να μην σκοτώσουν. Μια κραυγή ξέφυγε από το λαιμό του αγοριού, ανατρίχιασε, ένα δάκρυ βγήκε. Δαγκώνοντας το χείλος του μέχρι να αιμορραγήσει, το αγόρι συγκρατήθηκε. Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε άλλο ένα χτύπημα που ταρακούνησε ολόκληρο το σώμα. Ο Oleg Rybachenko πήρε μια βαθιά ανάσα, ο πόνος, που εντάθηκε από το αλάτι και την άλμη, ήταν αφόρητος.
  Ο Πόντους φώναξε:
  - Συνέχισε!
  Πάλι σφύριγμα και φυσήματα! Κόβει μέχρι το κόκκαλο. Το αγόρι κάηκε μέχρι τα μέσα. Φαινόταν να χτυπάει από το στομάχι. Παρά τις προσπάθειές του, μέρος της κραυγής διέρρευσε από τα σφιγμένα χείλη του.
  - Μητέρα!
  Πάλι χτυπήματα! Στην πλάτη, ανάμεσα στις κοφτερές ωμοπλάτες και, τέλος, στις γυμνές φτέρνες. Το αγόρι ουρλιάζει, δεν έχει πια τη δύναμη να συγκρατηθεί. Η κραυγή ξεσπά σαν ηφαίστειο από το λαιμό και αυτό που φαίνεται να είναι η μύτη. Ο Pontuss είναι ικανοποιημένος:
  "Τώρα βλέπω ότι τον χτυπάς μέχρι το μεδούλι. Κτυπήστε τον καλά, αλλά μην τον σκοτώσετε!
  Με κάθε χτύπημα, ο πόνος χειροτερεύει. Δάκρυα ανακατεύονται με αίμα και πέφτουν στο κρεβάτι. Οι αιματηρές ρίγες στην πλάτη ενώνονται, συγχωνεύονται σε ένα κατακόκκινο χάος, τα λεπτά λευκά οστά του αγοριού αρχίζουν να εκτίθενται. Ο Oleg Rybachenko ασφυκτιά, δεν έχει αρκετό αέρα, το σύρμα έχει σκάψει στους λυγισμένους αστραγάλους του. Οι γυμνές φτέρνες βουίζουν με το τραχύ, τραχύ, σκληρό δέρμα δεν κινείται αμέσως, αλλά σταγονίδια αίματος εξακολουθούν να βγαίνουν. Τα χτυπήματα εντείνονται, φαίνεται ότι ο κεραυνός περνά μέσα από τις νευρικές απολήξεις μέχρι την ίδια την κορυφογραμμή. Άλλα αγόρια σιωπούν, η συνείδηση δεν επιτρέπει να εγκρίνει, ο φόβος των αντιποίνων δεν επιτρέπει την καταδίκη. Φαίνεται πώς τα κεφάλια των αγοριών έπεσαν, αλλά τα μάτια τους ακολουθούν την εκτέλεση. Περίεργοι και τρομακτικοί, οι περισσότεροι έχουν ήδη μαστιγωθεί με παρόμοιο ή πιο περίπλοκο τρόπο. Σκέφτεσαι αν δεν ήμουν μόνο για μένα, και μερικές φορές υπάρχει κακία στις σκέψεις σου: ουρλιάζει, αλλά φυσικά θα το άντεχε, όχι τόσο αδύναμος όσο ο Όλεγκ.
  Το χτύπημα είναι ήδη στα γυμνά κόκαλα, η πλάτη, τα πλευρά, οι μηροί είναι μια συμπαγής πληγή. Αν δεν γινόταν η ένεση του διεγερτικού, το αγόρι θα είχε πεθάνει - πέθανε από επώδυνο σοκ. Και έτσι βυθίστηκε σε κάτι χειρότερο από την Κόλαση του Δάντη. Αυτό είναι όταν κάθε μόριο, κάθε κύτταρο, κάθε φλέβα είναι κορεσμένο από εφιαλτικό πόνο.
  Ο πρωτοπόρος Oleg Rybachenko προσπάθησε απεγνωσμένα να αποσπάσει την προσοχή του από τον πόνο. Θυμούμενος τους γονείς του, την ευτυχισμένη εποχή της μακρινής παιδικής ηλικίας, φαινόταν να ξεφεύγει με τα πόδια του, από την καυτή λάβα του πόνου, αλλά εκείνη τον ρούφηξε και πάλι, τον σκέπασε με το κεφάλι του. Έτσι έπλευσαν στον ωκεανό των βασανιστηρίων, το όνειρο του θανάτου ως λυτρωτής από τα μαρτύρια. Θυμήθηκα τα λόγια της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη. - Και θα θέλουν να πεθάνουν, αλλά δεν μπορούν. Έτσι περιμένει η μοίρα τους αμαρτωλούς που βασανίζουν παιδιά. Ο Κύριος θα τους ανταμείψει εκατονταπλάσια, και η πιο σημαντική τιμωρία, όπως λέει ο Ιησούς στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, θα είναι αιώνια. Και άλλοι θα πάνε στην αιώνια ζωή, άλλοι στο αιώνιο μαρτύριο. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο παρηγορητικό, ξυπνώντας το μίσος για τους εχθρούς, την επιθυμία να επιβιώσουν και να νικήσουν. Το αγόρι καταφέρνει να φωνάξει:
  - Αυτό θα το πληρώσεις, για κάθε δάκρυ ενός παιδιού που χύνεται θα απαντάς την ημέρα της Κρίσης του Θεού.
  - Σώπα σκύλα! - Ρινόκερος αρουραίος βρυχάται.
  - Δεν μπορείς να καταπνίξεις την αλήθεια. Ο πρωτοπόρος αναστέναξε.
  - Πάρετε περισσότερα!
  Τον χτύπησαν ξανά, επενδύοντας όλη την οργή, σπάζοντας κόκκαλα, αλλά ο πόνος έχει ήδη φτάσει σε τέτοιο όριο που απλά δεν μπορεί να γίνει πιο δυνατός. Αυτός είναι ο σίδηρος, ο οποίος μπορεί να θερμανθεί σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και στη συνέχεια να εξαπλωθεί.
  Ο Pontuss το καταλαβαίνει αυτό, η ηλικιωμένη γυναίκα (ή μάλλον, δεν φαίνεται περισσότερο από σαράντα ετών, αλλά στην πραγματικότητα ξεπέρασε τους μερικούς αιώνες), έχει μεγάλη εμπειρία ως δήμιοι:
  - Λοιπόν, φτάνει! Και μετά θα πεθάνει! Ας θεραπεύσουμε έναν μικρό κρατούμενο και ας τον βασανίσουμε με τη βοήθεια ενός υπολογιστή. Απλώς έχω ένα πρόγραμμα "βασανιστήρια των Ολυμπιονικών".
  Ο Ρινόκερος Αρουραίος, χασμουριώντας επίτηδες, λέει:
  - Τώρα πού είναι; Στο αναρρωτήριο;
  - Όχι στο ράφι! - Η ματρόνα έκοψε χωρίς έφεση. Αφήστε το να κρέμεται ως προειδοποίηση για τους άλλους. Κάνετε μόνο ενέσεις για υποστήριξη της καρδιάς. Και αφήστε τους να διώξουν ξανά τον Τιμούρ στις τάξεις και αφήστε τον να πάρει τα υπόλοιπα χτυπήματα από εσάς. Κάποτε ήταν ένα θέαμα για αναπαραγωγή. Χρειάζεται δουλειά!
  Ο ξένος με ένα μαστίγιο έγειρε το κεφάλι του και κούνησε τα γούνινα αυτιά του:
  - Άκου την οικοδέσποινα. Λοιπόν, τρέξτε το ξανά.
  Νέα χτυπήματα έπεσαν στον Τιμούρ. Αυτή τη φορά κανείς δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί. Δεν υπήρχε η παραμικρή επιθυμία να πέσει στα χέρια των εκτελεστών. Ο Τιμούρ ουρλιάζει κάθε τόσο πέφτει. Τον σηκώνουν και τον ξαναδέρνουν. Η δεύτερη σειρά απεργιών φτάνει ήδη στο τέλος της. Μόνο λίγα αγόρια έμειναν. Ένας από αυτούς είναι ο μεγαλύτερος, δεκαέξι χρονών, ένα μούσι ήδη σκάει και ένα μουστάκι φαίνεται. Προφανώς διστάζει, χτυπάει, αλλά το κάνει εύκολα, ελάχιστα αγγίζοντας.
  Η Frau Pontuss είναι έξαλλη:
  - Κρεμάστε αυτόν τον τεμπέλη νεαρό σε ένα ράφι και δέστε μια πέτρα στα πόδια του. Αφήστε τον να υποφέρει.
  Το αγόρι πιάνεται, τεντώνει τους ανακουφιστικούς του μύες, καρπό σκληρής δουλειάς, και φωνάζει:
  - Ε, τι κοιτάτε, μάγκες τους χτυπήστε!
  Τα αγόρια ανατριχιάζουν, μια βουή διαπερνά τις σειρές, αλλά δεν έχει την αποφασιστικότητα να ορμήσει στους βασανιστές τους.
  Ο νεαρός άνδρας σέρνεται, κάθε αρουραίος ρινόκερος είναι τουλάχιστον επτά φορές βαρύτερος από αυτόν. Είναι άσκοπο να αντεπιτίθεται. Στη συνέχεια όμως συμβαίνουν γεγονότα, στο επίπεδο εκείνων που αλλάζουν τη μοίρα της αυτοκρατορίας. Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και οι αρουραίοι ρινόκεροι πέφτουν, οι πλάτες των τεράτων κόβονται, βαθείς κρατήρες ανοίγουν. Ο νεαρός ελευθερώθηκε και έπεσε, αλλά πήδηξε αμέσως με μια κραυγή:
  - Βλέπετε, υπάρχει η δικαιοσύνη του Θεού.
  Εμφανιζόμενη σαν άγγελος από το σκοτάδι, το χρυσαυγίτη κορίτσι, που έμοιαζε τόσο πολύ με την κουνιάδα της Μαργαρίτα, απάντησε:
  - Μάλλον ανθρώπινο. Να ξέρετε ότι μια συμφωνία με τον Διάβολο δεν εγγυάται τον παράδεισο στη Γη και ένα ζεστό μέρος στην κόλαση. Το να ακουμπάς στον Σατανά είναι σαν να κάθεσαι στην ηλεκτρική καρέκλα!
  Ο δεύτερος σε αυτή τη φλογερή Aurora δυνατά:
  - Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι μια πλοκή για μια ταινία τρόμου. Κάντε αυτό με τα παιδιά. Βγάλε το αγόρι από το ράφι.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κούνησε το κεφάλι του και... ξύπνησε. Δεν ξάπλωσε κατά τη διάρκεια του οράματος, αλλά απλώς έμεινε ακίνητη...
  Και έχει περάσει αρκετός καιρός. Οι Ναζί εξακολουθούσαν να κάνουν
  Παρασκευάσματα τροφίμων. Αλλά αυτό το τρομερό ναρκωτικό που προέκυψε από την εισπνοή καπνού από ένα παράξενο βρύο από γιατρούς των SS δεν φαινόταν σε καμία περίπτωση σύντομη.
  Ο Oleg Rybachenko σκέφτηκε αμέσως γιατί αυτά τα Krauts δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Είναι χωρίς μάσκες φίλτρου; Και γιατί τέτοιος εφιάλτης σε αυτή την παραίσθηση. Τι κάνουν με αυτό;
  Αλλά οι ίδιοι οι Ναζί συμπεριφέρθηκαν αρκετά φυσικά, έγιναν ακόμη και κάπως πιο φιλικοί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι, λένε, θα μπορούσαν να φάνε μαζί μας.
  Πράγματι, τράβηξαν ένα ζευγάρι γερούς μηρούς αγελάδας που έκλεψαν από κατοίκους της περιοχής. Τότε ένας Ναζί έσυρε ένα βαρύ καζάνι και ο δεύτερος φασίστας, μαζί με τον Όλεγκ, πήγαν για νερό. Και πάλι, φαινόταν παράξενο στον περίεργο πρωτοπόρο, δύο δερμάτινοι κουβάδες και στη χειρότερη περίπτωση συνηθισμένο μέταλλο ή ξύλο. Επιπλέον, ένας άνδρας των SS, που επίσης δεν ήταν αρκετά τυπικός, σέρνονταν.
  Ο πρωτοπόρος δεν ήταν αρκετά σίγουρος στα πόδια του, τα χτυπήματα σε αυτήν την εκτέλεση ήταν πολύ αληθινά σε αίσθηση και ο απόγονος του Lomonosov μάντεψε ότι κάτι περισσότερο από μια απλή ή ακόμα και μια απλή παραίσθηση ήταν πίσω από αυτό.
  Το νερό κυλούσε εκατό βήματα από το στρατόπεδο, ένας ασημί, αστραφτερός κρυστάλλινος πίδακας κάτω από δύο πέτρες που κρέμονταν από το μπαλκόνι. Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγειρε λαίμαργα προς το μέρος της. Το αγόρι μόλις τώρα ένιωσε ότι όλα μέσα ήταν ψημένα σε πέτρα, ή μάλλον σε κάρβουνο. Κόλλησε λαίμαργα στην ευχάριστη δροσιά και... την πήρε στο αυτί.
  Ένας από τους άνδρες των SS, κρυμμένος πίσω από έναν βραχώδη τοίχο, χτύπησε κάτι στο πάνελ μιας πολύπλοκης συσκευής και γέλασε σαν αρουραίος.
  Το χτύπημα προκλήθηκε από τον φασίστα χωρίς κακία, αλλά με τέτοια δύναμη που ο Όλεγκ πετάχτηκε στις πέτρες, σταμάτησε να ακούει με το αριστερό του αυτί και αυτή η πλευρά του κεφαλιού ήταν πραγματικά μουδιασμένη.
  Ο γιατρός νταής με μια ρόμπα και μια χρυσή αλυσίδα ξέσπασε σε γέλια και γρύλισε:
  - Πυγμαχία! Πυγμαχία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Το αγόρι πρωτοπόρος πήδηξε και όρμησε στον νεαρό άνδρα των SS. Στόχευση κάτω από το στομάχι παραπλανητικά με το δεξί χέρι, και με το αριστερό να κρύβεται πονηρά πίσω. Παρακολούθησε μερικά μαθήματα πυγμαχίας, αλλά η μνήμη του είναι απόλυτη. Για παράδειγμα, μια ψεύτικη γροθιά και ένα αιχμηρό μισό uppercut και μισό αριστερό χέρι. Στη συνέχεια, το σώμα, ο μηρός, οι κοιλιακοί, ακόμη και η έκταση του ποδιού περιλαμβάνονται στο χτύπημα. Και - το πιο σημαντικό - συνήθως οι πυγμάχοι που αγωνίζονται δεξιόχειρες δεν περιμένουν να χτυπήσουν με επένδυση από το αριστερό χέρι. Ο παράγοντας έκπληξη λειτούργησε, ο Oleg Rybachenko το έκανε! Ένας νεαρός και καλά εκπαιδευμένος άνδρας των SS δεν ήξερε ότι τουλάχιστον ο Όλεγκ δεν ήταν αριστερόχειρας, αλλά μπορούσε να πετάξει ένα "όπλο" προς τα αριστερά. Και έπιασε ένα γάντζο στο σαγόνι. Και ο ψύχραιμος - ο στρατιώτης των SS στάθηκε στα πόδια του μόνο και μόνο επειδή έπεσε πίσω σε ένα καθαρό πέτρινο τετράγωνο ... Και το βάρος ενός μισοπεινασμένου αγοριού δεν ήταν αρκετό για να πετάξει έναν επιλεγμένο στρατιώτη στα SS, δεν το κάνουν. πάρτε αδύναμα!
  Αν ο Oleg Rybachenko ήταν πιο έμπειρος μαχητής σε αυτό το κίνημα, πιθανότατα θα είχε πάει για μια σειρά από κινήσεις τερματισμού. Αλλά η ικανότητα δεν είναι έπαινος, αλλά και φυσικά χαρακτηριστικά.
  Αλλά το έκανε αρκετά καλά, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το χτύπημα δεν ασκήθηκε στην προπόνηση και ο ίδιος ο Oleg Rybachenko, παρά τις μεγάλες του φυσικές ικανότητες, ήταν ψύχραιμος για την πυγμαχία.
  Τώρα μάλιστα μετάνιωσε που δεν είχε εγγραφεί στο τμήμα, όπου ο προπονητής Faranenko είπε - θα μεγαλώσεις για να γίνεις μεγάλος τύπος, αλλά με μια γρήγορη και ελαφριά αντίδραση. Σύντομα η ΕΣΣΔ θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες - και θα μπορούσατε να αγωνιστείτε επαρκώς για ένα μετάλλιο!
  Τι λες? Ο Oleg Rybachenko απάντησε σε αυτό ως εξής:
  "Προτιμώ να φυλάξω το κεφάλι μου για πιο χρήσιμα πράγματα για τη χώρα παρά να καθαρίζω ο ένας τα νίκελ του άλλου!" Για παράδειγμα, αν φτιάξετε ένα τρακτέρ που λειτουργεί με πριονίδι ή ακόμα και σε συνηθισμένα σκουπίδια, τότε πολύ περισσότερα
  Η Πατρίδα θα ωφεληθεί!
  Αλλά τώρα το ίδιο το αγόρι έλαβε κεφάλαιο.
  Έτσι, ο Oleg Rybachenko δεν είχε χτυπηθεί ποτέ πριν στη ζωή του. Ένας ενήλικος άνδρας των SS συνέτριψε γρήγορα την οργανωμένη αντίσταση ενός δεκάχρονου αγοριού, αν και ψηλού για την ηλικία του (το οποίο ωστόσο έδειξε και χτύπησε επιτυχώς μερικές φορές) και έτριψε επιδέξια τις γροθιές του - σήκωσε τον πεσμένο και ξαναχτύπησε. Όταν ο Oleg Rybachenko σταμάτησε να αντιστέκεται (Δηλαδή, σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του, δηλαδή, υπάρχουν ακόμα σκέψεις στο κεφάλι σου, δεν είσαι στη μαυρίλα, αλλά το σώμα σου δεν υπακούει πια. Όσοι πολέμησαν σοβαρά στο ρινγκ μάλλον ξέρουν τι είναι σαν να είμαι σε grog.). Ο φασίστας του επέτρεψε να πέσει και, περιέργως, δεν χτύπησε ποτέ τον πεσμένο. Ωστόσο, ο γιατρός-δήμιος του φώναξε κάτι σε γλώσσα αναγραμματισμού. Πήρε έναν κουβά και έριξε νερό στο μελανιασμένο πρόσωπό του.
  Η αίσθηση ενός γατάκι που πνίγεται και το νερό από τον πάγο που μόλις έχει λιώσει είναι τόσο κρύο - μόνο χειμερινό κολύμπι!
  Ο Όλεγκ τινάχτηκε, σηκώθηκε και έφτυσε τη μπότα του με αίμα από το αριστερό του μάγουλο που είχε σκάσει από μέσα. Ο άνδρας των SS δεν τον χτύπησε πια - ξαφνικά αναστέναξε ότι, λαμβάνοντας υπόψη τι στρατεύματα, το τέρας εξυπηρετεί εκπληκτικά, σχεδόν με συμπάθεια, και ο ίδιος άρχισε να τραβάει νερό σε κουβάδες φτιαγμένους με κουβάδες από δέρμα κροκόδειλου (επίσης προφανώς όχι τόσο σπάταλη) ...
  Ο Rybachenko Jr. σημείωσε αυτή την περίσταση ως καλή και κακή ταυτόχρονα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα σκοτωθούν, τουλάχιστον μέχρι το πείραμα να φτάσει στο λογικό του τέλος. Είναι αλήθεια ότι η γραμμή τερματισμού μπορεί να είναι πολύ στενόμυαλη και πιθανώς μια ανακούφιση από τα βάσανα! Το κακό είναι ότι θα φυλάσσονται έντονα και για να ξεφύγει, μάλιστα, θα πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει ευρηματική ευρηματικότητα!
  Σύντομα ο Oleg Rybachenko πείστηκε ότι το να είσαι ινδικά χοιρίδια σημαίνει ότι έχεις ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι άλλων αιχμαλώτων πολέμου.
  Αποδείχτηκε ότι οι αιχμάλωτοι και οι αιχμάλωτοι θα τρέφονταν και ζεστοί. Σεβαστό, σημαίνει ότι οι φρουροί των SS είχαν καταβροχθίσει εδώ και πολύ καιρό κάτι από κονσέρβες και απλώς ξάπλωσαν σε κάποιο είδος κρεβατιού, φώναζαν ή κοιμόντουσαν. Λοιπόν, λυκάνθρωποι τριγυρνούσαν - είτε κυνηγούσαν, είτε κρατούσαν περίπολο, είτε και τα δύο . Ωστόσο, ο Oleg δεν ήταν ευχαριστημένος. Ξάπλωσε στα μετατοπισμένα γυμνά πόδια της Aurora και μιας άλλης νεαρής κοπέλας (για να μην πέσει στο υγρό, ακόμα κρύο έδαφος;) και σφύριξε - η Μαργαρίτα σκούπισε το πρόσωπό του με την άκρη του παλτού του ναύτη, εμποτισμένο με λιωμένο νερό, βγαλμένο από τον Oleg Rybachenko , λέγοντας επιδοκιμαστικά:
  Είσαι τώρα ένας πραγματικός άντρας. Χαμένοι με γροθιές, κερδισμένοι στους ανόητους!
  Η Aurora πρότεινε:
  - Ναι, θα του κάνω μασάζ προσώπου, το κόψιμο θα επουλωθεί πιο γρήγορα.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο χαμογέλασε με δύναμη. Πολύ αφύσικο. Αρρώστησε, σε σημείο να χορεύουν διαβόλους με πατίνια πλάσμα στις οπλές τους. Και ταυτόχρονα... ένιωθε πιο ευδιάθετος τώρα; Φοβόμουν λίγο να συνεχίσω: τώρα θα το απλώσουν σε πέτρες και θα το χτυπήσουν με μαστίγια από την καρδιά, ή μήπως θα το δοκιμάσουν με μια αναλαμπή. Αλλά οι Ναζί δεν κοίταξαν καν εδώ και μίλησαν για κάτι στη διάλεκτο των πουλιών τους, δοκιμάζοντας εναλλάξ από το μπόιλερ.
  Η Μαργαρίτα της ψιθύρισε στο αυτί:
  - Φυσικά, μπράβο... Αλλά να είσαι πιο έξυπνος! Όταν οι δυνατοί φαίνονται αδύναμοι και το αντίστροφο!
  Ο Oleg Rybachenko γκρίνιαξε:
  - Δυστυχώς, δεν έχει νόημα να παριστάνεις τον αδύναμο, γιατί έτσι είναι!
  Λοιπόν, χτύπησαν δυνατά στα κέρατα ... Εκτός από το κομμένο μάγουλο, ήταν ακόμα τρεκλίζοντας, αν και όχι πολύ, η ραχοκοκαλιά είναι δυνατή - δύο δόντια. Τα πλευρά πονούσαν και το αυτί πονούσε.
  Ωστόσο, η εκτέλεση κατά τη διάρκεια ενός φανταστικού οράματος προκάλεσε πολύ περισσότερο πόνο.
  - Αρκετά, εντάξει, - ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έσπρωξε μακριά τα μακριά δάχτυλα της Ορόρα με τα πρόσφατα δεμένα χέρια του, κάθισε με το στρίφωμα του ναυτικού του. Ανατρίχιασε. - Όχι, κάνει κρύο. Και φάτε κυνήγι...
  Πώς, τελικά, η συνείδηση εξαρτάται από το είναι - θα γίνεις άθελά σου μαρξιστής. Αν μόνο επιβιώσεις!
  Το πλιγούρι της φυλακής βυθίστηκε σε αλουμινένια μπολ - μεταφέρθηκαν σε ένα από τα θωρακισμένα μεταφορικά. Αλλά δεν υπήρχαν κουτάλια. Προφανώς, πίστευαν ότι οι σκλάβοι θα έτρωγαν πηχτό χυλό ούτως ή άλλως. Ή αποφάσισαν να κάνουν πλάκα, γιατί αυτά τα κουτάλια δεν είναι τόσο ελλείψεις. Λοιπόν... έτσι είναι καλύτερα!
  Γίνεσαι πραγματικός άγριος - το αγόρι ξέσπασε σε γέλια και έκλεισε αμέσως το στόμα του για να μην το πάρει.
  Ο χυλός αποδείχθηκε χυλός φαγόπυρου ανακατεμένος με μαργαριταρένιο κριθάρι - πηχτό, σχεδόν ανάλατο και, φυσικά, χωρίς κρέας ή κάτι παρόμοιο, καλά, ίσως έβαλαν και λίγο ψάρι για τη μυρωδιά. Ένα στοιχειώδες, σχεδόν άδειο μείγμα δύο κόκκων (και οι ίδιοι σκάνε με καπνιστό κρέας, αν κρίνουμε από τη μυρωδιά). Αλλά το στομάχι του πρωτοπόρου είχε φτάσει από καιρό στο όριο: έτσι που η πείνα υποχώρησε λίγο, επέστρεψε μόνο στη θέα του χυλού, αλλά με τριπλάσια δύναμη.
  Αλήθεια, ήταν κακό να φάει - μερικές φορές το ζεστό μείγμα έπεσε από μέσα στο πληγωμένο μάγουλο και δάκρυα έτρεχαν στα μάτια από τον πόνο - αλλά τι είναι;! Ναι, και επενέβησαν τα "βραχιόλια", ο Oleg Rybachenko τράνταξε τα χέρια του, πέταξε θυμωμένος σπίθες από τα μάτια του γύρω του ... και κάποια στιγμή κατάλαβε ότι το δεξί του χέρι είχε συρθεί στο ρινγκ από ένα από αυτά τα τράνταγμα μέχρι τη μέση!
  Απίστευτο - τα SS τρύπησαν πραγματικά τόσο πρωτόγονα. Αυτό θα απαλλάσσονταν επίσης από τους λύκους που έχουν εκπαιδευτεί από τιμωρούς!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο πάγωσε. Αμέσως ανάγκασε τον εαυτό του να μασήσει, κρυμμένος πίσω από ένα μπολ. Και με το δεξί του χέρι έστριψε μέχρι που το σκληρυμένο ατσάλι έκοψε το δέρμα αρκετά αφόρητα.
  Στα SS, φαίνεται ότι δεν είναι όλοι τόσο κουλ!
  Και συνειδητοποίησε ότι, ίσως, μπορούσε να βγάλει το χέρι του. Ένα δαχτυλίδι σχεδιασμένο για μεγαλύτερο χέρι - αντρικό ή ντόπιο νεαρό, ίσως ακόμη και ένα μεγαλύτερο αγόρι που δούλευε πολύ. Αλλά για τα ιδρωμένα χέρια ενός προεφηβικού αγοριού, του Oleg Rybachenko, η παγίδα αποδείχθηκε φαρδιά.
  Το αγόρι ψιθύρισε:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Οι παππούδες κέρδισαν το Fritz! Θα τα γεμίσουμε κι εμείς σαν παιχνίδι!
  Ο Aurora, κοιτάζοντας με στοργή τον Oleg Rybachenko, με μια ομαλή κίνηση έσπρωξε το χέρι του πίσω (το αίμα βγήκε από ένα φαρδύ κόψιμο και τριβή στο χέρι του). Ο δεύτερος γείτονας εκείνη τη στιγμή μετακινήθηκε καλύπτοντας τα όσα συνέβαιναν. Ο Όλεγκ κοίταξε τον φλογερό διάβολο στα μάτια, έκλεισε το μάτι. Και άρχισε επίσης να τρυπάει με σμαραγδένια λέιζερ σε σημείο κενό, σαν κόμπρα - αδιαχώριστα. Μετά κούνησε το κεφάλι της δείχνοντας διακριτικά τους λυκάνθρωπους. Στη συνέχεια, χωρίς να σταματήσει, να φάει - να αρπάξει κατευθείαν με κόκκινο σφουγγάρια από ένα φλιτζάνι που στέκεται σε ένα ανασηκωμένο γόνατο, κατέβασε τα χέρια της και άρχισε να σχεδιάζει γραμμές περιέλιξης που μετατρέπονταν σε κύματα στο βρεγμένο έδαφος.
  Ο Oleg Rybachenko δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά ένα νικηφόρο τραγούδι ακουγόταν ήδη στο κεφάλι του.
  Νέος, γλυκός, αγνός.
  Κόκκινη Σοβιετική χώρα!
  Ο ήλιος ανατέλλει ακτινοβόλος
  Δίνεται με την καρδιά σας!
  
  Οι λίμνες μας είναι καθαρές
  Το καταιγιστικό κρύσταλλο του ποταμού!
  Τα αγόρια τρέχουν με μια μπάλα
  Τρέξτε μαζί στο λόφο!
  
  Το στήθος σκάει από αέρα,
  Άνοιξη σε κάθε λεπίδα χόρτου!
  στρέφομαι στον Κύριο
  Ας παρασυρθούμε από το κακό, τον κόπο!
  
  Ήρθε η ώρα σκληρή
  Ο φασισμός εισέβαλε στη Ρωσία!
  Θα σφυρηλατήσουμε ένα νέο για τη μάχη,
  Αφήστε τον κομμουνισμό να βασιλέψει!
  
  Μαζί, τα πράγματα πάντα διαφωνούν,
  Είμαστε σαν σφιγμένη γροθιά!
  Το ιππικό συνήθιζε να ιππεύει
  Λοιπόν, τώρα μια ατσάλινη δεξαμενή!
  
  Το σπουδαίο έργο του Λένιν
  Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε!
  Στάλιν η σοφή ιδιοφυΐα
  Τι μας έμαθε να κερδίζουμε!
  
  Και τέλος, θα σας πω
  Ποιος έσωσε - χαμένος!
  Σκέφτηκα πιο συγκεκριμένα - θα εκφράσω,
  Ο τελικός έρχεται σύντομα!
  Oleg Rybachenko, μετά από τέτοια άμμο, φαινόταν ήδη ότι η θάλασσα ήταν μέχρι το γόνατο! Και τα βουνά σίγουρα, στον ώμο!
  Τα κορίτσια επίσης όρμησαν και ψιθύρισαν από αυτί σε αυτί. Όλοι είχαν ελπίδα.
  Ο απόγονος του Λομονόσοφ και της Στένκα Ραζίν φούσκωσε τα μάγουλά του και μετά λαχάνιασε - το καταραμένο κόψιμο πονάει.
  Κι αν καταφέρεις να ξεφύγεις; Ο Oleg Rybachenko κοίταξε γρήγορα στο πλάι, λες και οι σκέψεις του μπορούσαν (και ποιος ξέρει, αν μπορούν να του στείλουν, δυσλειτουργίες, τότε δεν είναι γνωστό τι είδους εξοπλισμό έχουν!) κρυφάκουσαν τους συνοδούς των SS.
  Ο φλογερός διάβολος με μια κολασμένη λάμψη στα μάτια της άγγιξε τα ατσάλινα δαχτυλίδια στα χέρια του αγοριού πρωτοπόρου και έγνεψε επιδοκιμαστικά: λένε, ναι, μπορείς να δοκιμάσεις! Αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμη και χωρίς συζήτηση και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.
  Ο πολεμιστής με τα μαλλιά της αλεπούς ψιθύρισε:
  - Ακόμα κι αν επιζήσει κανείς ... Θα υπάρχει κάποιος να εκδικηθεί!
  Αλλά τότε ο Oleg Rybachenko έγινε πέτρα εσωτερικά, σαν να είχε παγώσει. Και μια απλή σκέψη τον πάγωσε: θα έστριβε τα χέρια του. Και τότε ... αλλά τότε θα χρειαστεί να βοηθήσουμε τα υπόλοιπα κορίτσια να απελευθερωθούν. Κατά τα άλλα, δεν είναι πρωτοπόρος-άριστος μαθητής, αλλά ποιος;!
  Θυμήθηκα τα λόγια: αρχηγός δεν είναι αυτός που προχωράει ο ίδιος! Και ποιος πατάει και βοηθάει τον άλλον!
  Και ποιοι είναι αυτοί για εσάς - τόσο όμορφα κορίτσια με τα πόδια σπασμένα στο αίμα. Κάτι μέσα του ο νεαρός λενινιστής αγανακτούσε - με το βρυχηθμό χιλιάδων ανεμοστρόβιλων, επαναστάτησε! Αποδεικνύεται - τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και ...
  Αν μάλιστα σκάσουμε, τότε πότε δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία. Διαφορετικά, είναι προδοσία.
  Συνάντησε ξανά τα βλέμματά του, πρώτα με τη Μαργαρίτα, και μετά με την Αουρόρα, η οποία, επίσης φανερά ευδιάθετη, έγλειφε το μπολ με μεράκι. Κι εκείνη, βγάζοντας τη μύτη της από το μπολ, έκλεισε το μάτι.
  - Δεν σε κρατάμε! - Προστέθηκε ο διάβολος της φωτιάς. - Αν φύγεις, σίγουρα θα έρθεις να βοηθήσεις!
  Ο Oleg Rybachenko έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Ορκίζομαι! Ο τίμιος πρωτοπόρος θα επικοινωνήσει με τους παρτιζάνους και θα σωθείς!
  Λοιπόν, αυτό αποφασίσαμε! Επιπλέον, πήγε πολύ πιο πεζό. Ήταν ήδη καλό που δεν ήταν ο Όλεγκ που έπρεπε να πλύνει τα μπολ - προφανώς είτε φοβήθηκαν να τον λύσουν ξανά είτε αποφάσισαν να αφήσουν τα κορίτσια να δουλέψουν σκληρά. Μικρό, αλλά σε αυτή τη θέση είναι ευχάριστο. Το κακό είναι ότι πάλι έπρεπε να φύγω, και όταν ησυχάσουν αυτοί οι φασίστες. Δεν μπορώ να βρω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο βιώσιμο.
  Έχει λίγο κρύο, και παρόλο που ο άνεμος έχει υποχωρήσει, τα σύννεφα σηκώθηκαν έφιπποι και μια κρύα βροχή άρχισε να σκορπίζει από πάνω τους. Οι άντρες των SS φαίνεται να είναι ακόμη και ευχαριστημένοι τώρα, αν και αυτοί και οι λυκάνθρωποι λύκοι τους έφεραν μια υγρή δυσωδία.
  Έπρεπε να πάω πολύ. Ένας τέτοιος κόσμος εδώ είναι ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα της Κριμαίας. Συνήθως όχι βροχερό, αλλά σε αυτή την περίπτωση με ριπές ανέμου.
  Τα κορίτσια είχαν ήδη κοιμηθεί καλά και το κρύο τα αναζωογόνησε.
  Αλλά για κάποιο λόγο ο Oleg Rybachenko ήθελε να κοιμηθεί, με τα μάτια του κολλημένα προδοτικά μεταξύ τους.
  Ναι, τέτοιο βάρος, σαν να σε πατάει ένα κουφάρι εκατό τόνων και να μην αναπνέει βαθιά.
  Ω, θα αρρωστήσω, σκέφτηκε ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, τακτοποιώντας έντονα τα πόδια του, που άρχισαν πάλι να σκληραίνουν. "Σίγουρα θα αρρωστήσω τώρα, αλλά τι μετά;" Οι Ναζί σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσουν ασπιρίνη ούτε θα κάνουν ενέσεις πενικιλίνης και μάλλον θα μετανιώσουν ούτε για μέλι. Ή μήπως δεν είναι ακόμα; Αποθηκεύτηκε για πειραματισμό; Πού πάμε τώρα οι καημένοι;!
  Και πάλι, η πραγματικότητα με τη βροχή και την ταλαιπωρία εξαφανίστηκε, και αποκοιμήθηκε εν κινήσει. Το οποίο, πιθανώς, είναι μόνο ωφέλιμο σε αυτή τη θέση.
  Ο χώρος κατά μία έννοια - μια μάχη.
  Οι πρωτοπόροι Dmitry και Oleg Rybachenko, ως άριστοι μαθητές και εξαιρετικοί αθλητές, έλαβαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στην ΕΣΣΔ σε φιλικούς αγώνες πυγμαχίας που διοργανώθηκαν μεταξύ παιδικών αθλητικών συλλόγων της ΕΣΣΔ και της Γερμανίας. Και οι δύο χώρες εξακολουθούν να θεωρούνται σύμμαχοι και οι φήμες για επικείμενο πόλεμο έχουν υποχωρήσει. Πράγματι, τα γερμανικά στρατεύματα έχουν αποσυρθεί από τα σύνορα, και η Βέρμαχτ διεξάγει μια νικηφόρα επίθεση στην Αφρική, και έχει ήδη κατακτήσει την Αίγυπτο και μόλις ενημερώθηκε για την κατάληψη του Γιβραλτάρ. Συνδέσεις με τις οποίες ο Στάλιν συνεχάρη προσωπικά τον Φύρερ!
  Δεν υπάρχουν λόγια για παραληρηματικό όραμα, αλλά τι δεν συμβαίνει στο σύμπαν. Ο Όλεγκ πιάνει τον εαυτό του να το σκέφτεται - και πάλι εμπνευσμένος από την τεχνητή επιρροή κάποιων ακτίνων ή κάτι άλλο. Όλα όμως είναι τόσο αληθινά που δεν υπάρχει δύναμη να αντισταθείς σε αυτή την αυταπάτη.
  Έτσι, μπορείτε να πετάξετε με ασφάλεια σε μια σχεδόν φιλική χώρα. Στον γερμανικό Τύπο, λέγονται μόνο καλά πράγματα για τη Σοβιετική Ένωση, και ο κομμουνισμός συγκαταλέγεται ακόμη και στην αδελφική ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού. Επιπλέον, ένα κίνημα παρόμοιο με αυτό του Σταχάνοφ εμφανίστηκε ...
  Ο Dmitry και ο Oleg Rybachenko είναι πυγμάχοι από τη νεότερη ηλικιακή ομάδα, είναι μόλις έντεκα ετών, το κατώτερο όριο για παραστάσεις σε αγώνες. Αλλά τα αγόρια είναι αρκετά μεγάλα για την ηλικία τους, και ακόμη και η εποχή δεν είναι τόσο γρήγορη επιτάχυνση όσο στο τέλος του εικοστού πρώτου αιώνα.
  Ο Όλεγκ όμως είναι μικρότερος, πιο αδύνατος, από ελαφρύτερη κατηγορία βάρους, αλλά πολύ γρήγορος. Ο Ντμίτρι είναι μεγαλύτερος, πιο φαρδύς στα κόκαλα, μπορεί να του δοθεί η εμφάνιση ενός αγοριού-ήρωα τουλάχιστον δεκατεσσάρων.
  Τα αγόρια διαφέρουν στο χρώμα των μαλλιών. Ο Olezhek είναι ελαφρύς, σαν φυσική ξανθιά, σαν χιονόμπαλα. Ο Ντμίτρι με καστανά μαλλιά, καστανά μαλλιά. Ο Όλεγκ είναι λίγους μήνες νεότερος και με το στρογγυλό του πρόσωπο μοιάζει ακόμα με παιδί, και ο Ντμίτρι είναι απλά όμορφος, αντάξιος μιας προπαγανδιστικής αφίσας. Τα κορίτσια τον κοιτάζουν ήδη, χωρίς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο παιδί.
  Ωστόσο, ο Oleg Rybachenko είναι πολύ πιο σοφός από τον Dmitry, αν και και τα δύο αγόρια είναι πολύ έξυπνα και μελετούν για τα ίδια πεντάρια. Πράγματι, σε μια σοβιετική χώρα, οι καλοί αθλητές πρέπει να είναι άριστοι μαθητές.
  Τα υπόλοιπα παιδιά είναι μεγαλύτερα, αλλά έως και δεκαοκτώ ετών, αν και μερικοί ήρωες έχουν ύψος δύο μέτρα και ζυγίζουν ένα centner ...
  Πυγμάχοι, τα καλύτερα νεαρά στελέχη της χώρας ... Και οι πρωταθλητές της Γερμανίας και οι χώρες που υπόκεινται σε αυτήν θα πολεμήσουν μαζί τους ... Ανάμεσα σε παιδιά, φυσικά, ή σε νεαρούς.
  Πετάνε ασταμάτητα με το μεγαλύτερο επιβατικό πλοίο του Τρίτου Ράιχ στη γραμμή Μόσχα-Βερολίνο.
  Οι πυγμάχοι κάθονται χωριστά, αλλά υπάρχουν και παλαιστές, αρσιβαρίστες, ποδοσφαιριστές, κολυμβητές. Όλα τα juniors και εξαιρετική απόδοση. Ο Στάλιν διέταξε η νέα μας γενιά, που γεννήθηκε υπό το σοβιετικό καθεστώς, να δείξει ό,τι καλύτερο και να μην χάσει το πρόσωπο. Και, φυσικά, όλοι είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν ...
  Ο Ντμίτρι ρώτησε τον Όλεγκ:
  - Έχεις φτιάξει ένα τακτικό σχέδιο για τη μάχη;
  Το αγόρι πρωτοπόρος απάντησε:
  - Έχω μια ντουζίνα σχέδια για κάθε αντίπαλο... Αλλά πρέπει πρώτα να τον κοιτάξεις και μόνο μετά να πάρεις μια απόφαση... Για κάθε μεμονωμένη προσέγγιση, η παραμικρή κίνηση και οι ιδιαιτερότητες, συμπεριλαμβανομένης της φυσιολογικής δομής του εχθρού, υπαγορεύουν καθαρά ατομική τακτική.
  Ο Δημήτρης βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Μα τα κάνω πολύ πιο εύκολα! Χωρίς τακτική ορμώ στον εχθρό, χτυπάω πιο δυνατά και πιο συχνά και σπάω.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Υπάρχουν λίγοι τόσο μεγαλόσωμοι και σωματικά ανεπτυγμένοι τύποι σαν εσάς στην ηλικία σας. Επομένως, η τακτική της πίεσης περνάει. Μπορείς απλά να κυλήσεις. Αλλά εδώ είμαι σχεδόν κανονικού ύψους, καλά, ίσως λίγο πάνω από το μέσο όρο, και για να γίνω πρωταθλητής της ΕΣΣΔ, μιας τόσο τεράστιας χώρας, δεν αρκεί μια πίεση. Μετά από όλα, δεν μπορείτε να πάρετε τον εχθρό με ωμή βία, γιατί εκπαιδεύεται επίσης, ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τρώει σωστά, μελετά τακτική. Και μετά πρέπει να ξαναπαιχτεί όπως σε μια παρτίδα σκάκι. Μερικές φορές ακόμη και κάτι, θυσία για χάρη του χαλιού.
  Ο Ντμίτρι αντέταξε σκληρά:
  - Και οι αντίπαλοί μου προπονούνται, και στον τελικό, το αγόρι ήταν ακόμα μεγαλύτερο και βαρύτερο από εμένα. Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο προπόνησης. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να γίνεις Ολυμπιονίκης σε δύο εβδομάδες δουλεύοντας μέχρι εξάντλησης... Αυτό είναι αυταπάτη. Εξάλλου, το πιο σημαντικό πράγμα στην αθλητική προπόνηση δεν είναι τόσο να δώσεις ένα υπερφόρτωση, αλλά να παράγεις μια υπερ-ανάρρωση. Αλλά υπάρχουν τα σωστά ατομικά επιλεγμένα σετ ασκήσεων και το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επακόλουθη ανάκτηση και απόκτηση δύναμης... Μετά από αυτό, παλεύεις με μια ανάσα, ρίχνοντας εκατοντάδες χτυπήματα σε τρεις γύρους, ή μάλλον, στην πραγματικότητα , πολύ λιγότερο.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  Λοιπόν, σίγουρα ισχύει και αυτό! Συγκεκριμένα, το μυστικό της σωστής αναπνοής, και οι ενέσεις στα σημεία ανάπτυξης του σώματος του παιδιού... Υπάρχουν μερικές τεχνογνωσίες του γκουρού μας εδώ. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα μοιράζεται με άλλους προπονητές;
  Ο Ντμίτρι ψιθύρισε:
  - Μου είπε εμπιστευτικά ότι είμαστε μαζί σου... Όχι μόνο πυγμάχοι, αλλά πρώτα και κύρια στρατιώτες. Πρέπει ακόμα να κάνουμε κάτι ξεχωριστό... Πολύ σημαντικό, ακόμα πιο σημαντικό από το χρυσό του Ολυμπιακού!
  Ο Όλεγκ έγειρε το λαμπερό του κεφάλι και είπε:
  - Κάτι πιο σημαντικό .... Ίσως μου το είπε κι αυτό... Ότι η μοίρα της ανθρωπότητας μπορεί να εξαρτηθεί από τις πράξεις δύο σοβιετικών πρωτοπόρων αγοριών. Σαν παραμύθι.
  Ο Ντμίτρι φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Και από πού προέρχονται τα παραμύθια, αν όχι από τη ζωή. Ίσως αυτό να είναι πραγματικά έτσι! Αν και δεν είμαστε άσχημα παπάκια, αλλά ... Είναι ακόμη πρόωρο να μας πουν Αετούς.
  Ο Oleg Rybachenko άλλαξε ομαλά το θέμα της συνομιλίας:
  - Πιστεύετε ότι η απειλή μιας γερμανικής εισβολής πέρασε επιτέλους;
  Ο Δημήτρης ανασήκωσε τους φαρδιούς του ώμους σαστισμένος.
  - Εδώ, κατά τη γνώμη μου, είσαι περισσότερο ειδικός. Από μόνη μου, νομίζω ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις αμέσως με όλα τα χέρια και τα πόδια σου, τότε είναι και πάλι αδύνατο να επιτεθείς προς όλες τις κατευθύνσεις. Αλήθεια, αν κινείστε σε ένα άλμα ...
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο γέλασε:
  - Ακούγεται αρκετά λογικό ... Αλλά δεν ξέρουμε τι είχε συγκεκριμένα στο μυαλό του ο Χίτλερ, αλλά η ένταση υποχώρησε πραγματικά και τα γερμανικά αεροπλάνα σταμάτησαν να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας και το χτύπημα των κάμπιων δεν ακούγεται στο εξωτερικό, αυτό είναι γεγονός. Ναι, και ο Φύρερ, μερικοί από τους εργάτες επέστρεψαν πίσω στις μηχανές. Δηλαδή το Τρίτο Ράιχ έκρυψε τους κυνόδοντες του... Δεν πρέπει όμως να χαλαρώσουμε.
  Ο Ντμίτρι έβγαλε από την τσάντα του ένα ψημένο σάντουιτς με ψάρι και ειδικό τυρί χωρίς λιπαρά και το έδωσε στον Όλεγκ. Μετά έβγαλε τα διπλά για τον εαυτό του. Προσφέρεται:
  - Φάτε ... Δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλα διαλείμματα στην πρόσληψη τροφής και πρωτεΐνης. Όταν η συγκέντρωση των αμινοξέων στο σώμα πέφτει, οι μύες χάνουν τη δύναμη.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Για τους bodybuilders που εργάζονται πολύ, αυτό είναι απολύτως αληθές, αλλά για τους μπόξερ ... Εξάλλου, δεν έχουμε κρέας, το σώμα βάφει και ακόμη περισσότερο αυξάνει την αποτελεσματικότητα μάχης!
  Ο Ντμίτρι, έχοντας δαγκώσει ένα σάντουιτς και πρόσθεσε μια ντομάτα σε αυτό, συμφώνησε:
  - Όχι τα πάντα, αλλά ... ακόμη και ασπράδια αβγών τρώω ή πίνω το βράδυ για να μην πέσει η συγκέντρωση των αμινοξέων. Και το καλύτερο από όλα, όχι αυγά κοτόπουλου, αλλά αυγά ορτυκιού ή στρουθοκαμήλου, καλά, τα τελευταία είναι πραγματικά σπάνια ... Αν και στην Κεντρική Ασία φαίνεται ότι οι στρουθοκάμηλοι έχουν ήδη αρχίσει να αναπαράγονται ...
  Ο Όλεγκ πολύ σοβαρά (σε τόνο) αστειεύτηκε:
  - Μια πολύ πολύτιμη πρωτεΐνη στα μπροστινά πόδια ενός βατράχου. Συνιστώ να δοκιμάσετε!
  Ο Δημήτρης γέλασε σαν αγόρι:
  - Ναι, αλλά ακόμα περισσότερο στα στρείδια με κόκκινη ινδική πιπεριά!
  Ο Όλεγκ, όμως, δάγκωσε προσεκτικά μια μπουκιά από το σάντουιτς και άρχισε να απορροφά ένα κομμάτι. Το ψάρι ήταν κόκκινο, νόστιμο, εμποτισμένο με κέτσαπ με ψιλοκομμένο σκόρδο. Ήταν δυνατό να προσθέσουμε λίγη δύναμη ... Όπως ο Γουίνι το Αρκουδάκι, για παράδειγμα ...
  - Ο Γουίνι το Αρκουδάκι ζει καλά στον κόσμο! Έχει γυναίκα και παιδιά, είναι κολλιτσίδα!
  Ο Όλεγκ πρότεινε ξαφνικά:
  - Μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Ο Ντμίτρι, χωρίς πολύ ενθουσιασμό, παρατήρησε:
  - Δεν είναι πολύ νωρίς για να τραγουδήσω;
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε:
  - Ακριβώς, ειδικά αφού πετάξαμε πάνω από τα σύνορα της ΕΣΣΔ!
  Ο Ντμίτρι ρώτησε τη σύντροφό του:
  - Ψαλίδι ή χαρτί;
  Ο Όλεγκ το κούνησε με το χέρι.
  "Ίσως είναι καλύτερα να το κάνουμε χωρίς παιδικά αστεία. Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά το θωρακισμένο τρένο μας κατάφερε να επιταχύνει με την ταχύτητα του φωτός...
  Ο Δημήτρης διέκοψε:
  - Οχι! Δεν χρειαζόμαστε τέτοια τραγούδια του νηπιαγωγείου. Άντε κάτι πιο... πατριωτικό!
  Ο Όλεγκ φούσκωσε τα πνευμόνια του και άρχισε να τραγουδάει, συνθέτοντας καθώς πήγαινε. Η Danka, με τη σειρά της, τραγούδησε πολύ καλά. Ή μάλλον, η φωνή του έμοιαζε με τρομπέτα στρατάρχη, και ίσως και του Jericho.
  Το Pioneer είναι μια περήφανη λέξη
  Ισοπαλία ο Στάλιν Ροντνόι δεμένος.
  Δεν υπάρχει άλλο από το πάρτι στο σπίτι,
  Για μένα, το κομμουνιστικό ιδανικό!
  
  Ορκίστηκα να υπηρετώ την Πατρίδα για πάντα
  Έτσι ώστε η Πατρίδα να ανθίσει υπέροχα,
  Για να το κάνουμε καλύτερο για όλους στη ζωή,
  Ώστε η πτήση να γίνει πιο απότομη και από αετό!
  
  Βρόντηξε - ήρθε ο πόλεμος,
  Έτσι, με τόλμη, τα αγόρια πάνε για κάμπινγκ!
  Η Βέρμαχτ έβαλε ένα βρωμερό ρύγχος,
  Θα το στείλουμε λοιπόν στα έξοδα!
  
  Δεν έδωσαν τουφέκια στα παιδιά,
  Υπήρχε μια απάντηση χρόνια - είναι μικρά!
  Παρόλα αυτά, κατέφυγαν στους στρατιώτες,
  Γιατί οι ξιφολόγχες είναι τόσο απαραίτητες!
  
  Κοντά στη Μόσχα πολεμήσαμε σε χιονοστιβάδες,
  Όρμησαν ξυπόλητοι μέσα στον παγετό...
  Όμορφες πρωτοπόροι τρέχουν με ρόμπες -
  Όχι χειροβομβίδα, οπότε χτυπήστε με τη γροθιά σας!
  
  Πόσο σκληρά είναι τα φασιστικά καττ...
  Πόσο μπορείς να πιεις το αίμα τους,
  Αλλά οι Ναζί θα έρθουν σε αντίποινα,
  Οι γύπες θα μετατραπούν σε παιχνίδι!
  
  Για μεσημεριανό γεύμα, μια μέτρια μερίδα - πείνα,
  Οι στρατιώτες έπαθαν κρυοπαγήματα στα πόδια...
  Βασικά είμαι απλά ένα παιδί
  Αλλά οι πατέρες είναι περήφανοι για το κατόρθωμα!
  
  Το τανκ ορμάει, ο "Τίγρης" έχει σπρώξει το ρύγχος,
  Όμως ο νεαρός μαχητής έσφιξε τη χειροβομβίδα!
  Και το φασίστα κάθαρμα συνάντησε μια νάρκη:
  Ιδού η καυτή του δάδα αγκαλιασμένη!
  
  Ακόμα και ο μικρός θα είναι γίγαντας
  Αν αναθρέψατε το θάρρος!
  Οι πρωτοπόροι ως σύνδεσμοι είναι ενωμένοι,
  Ψυχή πιο δυνατή: τιτάνιο - μέταλλο!
  
  Η Βέρμαχτ δεν πέρασε, το πήραν στο μέτωπο,
  Πνίγηκαν τα ατσάλινα φέρετρα!
  Υπάρχουν τέτοια αγόρια στη Ρωσία,
  Γενιές απογόνων είναι περήφανες!
  
  Η μάχη ξανά, αυτή τη φορά, στο Βόλγα,
  Pioneer - ο τερματιστής έγινε!
  Οι φασίστες έχουν γεμάτα νεκροτομεία
  Και η επάλξεις του θανάτου σπάει στην ακτή!
  
  Πόσοι από τους δικούς μας πέθαναν - δεν υπάρχει μέτρηση,
  Πόσοι θα πεθάνουν ξανά - χωρίς δάκρυα ...
  Αλλά τέτοιοι μαχητές πιστεύουν το έργο.
  Αναστάσου ποιος είναι άξιος του Χριστού!
  
  Έγιναν μέλη της Komsomol στο Βερολίνο,
  Εκεί έδωσε όρκο πίστης!
  Η μισή Ευρώπη με την Ένωση ξυπόλητη,
  Η νεανική μας ομάδα αποχώρησε!
  
  Και τώρα θα χτίσουμε έναν νέο κόσμο,
  Ο καθένας θα γίνει δημιουργός-δημιούργος....
  Βυθιστείτε στην άβυσσο του πόνου - πόλεμος,
  Δεν θα ξέρουμε τι σημαίνει φόβος!
  
  Η καλοσύνη στο σύμπαν αρχίζει να κυριαρχεί
  Και τότε ο πόνος θα εξαφανιστεί, πιστέψτε με...
  Μαζί μας είναι η καλύτερη από όλες τις ιδιοφυΐες, ο Στάλιν,
  Νίκησε το θηρίο της κόλασης του Χίτλερ!
  
  Παλέψαμε γενναία γι' αυτό.
  Για πάντα τιμημένος...
  Και καταλάβετε ότι το πάρτι είναι σημαντικό -
  Το σύμπαν θα οδηγήσει σε ένα όνειρο!
  Το αεροπλάνο του μηνύματος τραγούδησε αυτό το τραγούδι σε μια φωνή. Ακουγόταν τόσο σοβαρό που μπορούσε κανείς να ξεσπάσει σε κλάματα...
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Το όραμα εξαφανίστηκε και το αγόρι συγγραφέας και ιδιοφυΐα βρέθηκε ξανά στην πραγματικότητα μιας περιπλανώμενης στήλης.
  Από την αδυναμία μιας τετριμμένης συνομιλίας με κάποιον (μετά το όραμα, η γλώσσα έγινε εντελώς μουδιασμένη!) Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ήταν επιπλέον έξαλλος. Και κάπως δεν κατάλαβα καν ότι πλησίαζαν στο δάσος. Τελείωσε - μουσκεμένο, και κάτω από τα πόδια υπήρχε ένας καλά πατημένος δρόμος, αν και μουσκεμένος, αλλά καθαρός, κομμένος εδώ κι εκεί από ίχνη από κάρα, αυτοκίνητα, κάμπιες από ελαφρά τανκς, μοτοσυκλέτες ακόμα και οπλές αλόγων.
  Η κρύα λάσπη, που έμοιαζε με άσχημο σαπούνι, αποδείχθηκε εξίσου ολισθηρή, ο Oleg Rybachenko κράτησε από θαύμα την ισορροπία του αρκετές φορές και στη στήλη δύο ή τρία κορίτσια έπεσαν και σηκώθηκαν γρήγορα.
  Η ίδια η Μαργαρίτα, μάλλον εξουθενωμένη, ενθάρρυνε τον αδερφό της στα χέρια:
  - Νυχτώνει, θα σε αφήσουν να ξεκουραστείς σύντομα!
  Μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της βροχής, πέρασαν αυτό που από μακριά έμοιαζε να είναι μια σειρά από λόφους. Κοντά στον Oleg Rybachenko συνειδητοποίησε - αυτοί δεν είναι λόφοι, αλλά ένας άξονας με πύργους πολυβόλων. Ένας αρχαίος, Κριμαϊκός προμαχώνας, που εκτείνεται ανατολικά και δυτικά, όσο έβλεπε το μάτι. Σε τακτά χρονικά διαστήματα στους "λόφους" ήταν ορατοί γκρίζοι πέτρινοι δακτύλιοι σχεδόν ισοπεδωμένοι με το έδαφος - τα ερείπια των παρατηρητηρίων. Ανάμεσα σε δύο από αυτά - στο κοίλο, που κάποτε ήταν, πιθανότατα, το άνοιγμα της πύλης, πέρασε η αιχμαλωσία στήλη.
  Μετά τους πήγαν πάλι για ύπνο. Δεν έβγαλαν καν τα δεσμά και δεν άρχισαν να τρέφονται. Ο ύπνος σκέπασε τα κορίτσια, σαν το φτερό του κορακιού.
  Ξαφνικά, το σκηνικό μπροστά στα κορίτσια άλλαξε (και ότι τα όνειρα είναι πολύ συχνά προσχηματικά!) Και κατέληξαν στη θάλασσα, πιο συγκεκριμένα στην προβλήτα με θέα στη θάλασσα και δροσερά.
  Τα κορίτσια της Komsomol πήγαν στο λιμάνι, η σιλουέτα του αντιτορπιλικού δεν ήταν μακριά, περίπου μερικά χιλιόμετρα, αλλά σχεδόν συγχωνεύτηκε με τη γραμμή του ορίζοντα. Εδώ δέχθηκαν ξανά επίθεση αρκετές φορές από πέντε αρουραίους κατσαρίδες. Είναι τόσο αηδιαστικά πλάσματα, με έξι πόδια, που κοιτάς και κάνεις εμετό. Ωστόσο, είναι θέμα δύο δευτερολέπτων, μαχαιρώματα με στιλέτα και όλα τελείωσαν.
  Η όμορφη Μαργαρίτα μάλιστα τραγούδησε:
  - Και για μένα σαν εμετικό, τότε φίλτρο αγάπης!
  Η Red Aurora έβγαλε ένα σφύριγμα από τα ρουθούνια της:
  - Αλλά η συμπεριφορά είναι καλή - και είμαι σφιγμένος στο σαγόνι με ένα πόδι!
  Πιο επικίνδυνα πλάσματα ήταν τα τσεκούρια των γλάρων. Είχαν την ικανότητα να πυροβολούν με το ράμφος τους. Το σημείο πετάχτηκε έξω και τρύπησε το δέρμα, κάνοντας ένεση με οξύ. Τότε το πουλί του τσεκούρι κάθισε στο ηττημένο θύμα - έσκισε το κρέας. Είναι αλήθεια ότι εδώ είχαν ήδη πυροβοληθεί ως επί το πλείστον. Αλλά τέσσερα αρπακτικά με αμοιβαία ακονισμένα κεφάλια προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανιχνευτές.
  - Εδώ είναι άλλη μια διαστροφή της φύσης! - Ο φλογερός διάβολος Aurora παρατήρησε ...
  - Όποιος τα δημιούργησε, ποτέ δεν διαστρεβλώνει τίποτα! - Στη νέα αποστολή της Μαργαρίτας εμφανίστηκαν ξανά αταβιστικά θρησκευτικά συναισθήματα. Η προσωπικότητα αλλάζει εάν ορισμένες δυνάμεις ξυπνήσουν στο υποσυνείδητο. - Έτσι ευχαριστεί τον Παντοδύναμο Θεό!
  Ο κοκκινομάλλης δαίμονας με μια κοντή φούστα και τα μαλλιά που καίγονται πιο ζεστά από φλογοβόλο αντιτάχθηκε ξανά:
  - Όχι, αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πανίσχυρη δύναμη των μεταλλάξεων. Μια σειρά παρόμοιων επιπτώσεων θα μπορούσε να προκαλέσει ζωή!
  Πετώντας δύο τσάκρα, τα κορίτσια έκοψαν τα αρπακτικά και στη συνέχεια έπιασαν τους δίσκους που επέστρεψαν σε αυτά.
  - Σαν μπούμερανγκ, αλλά το τιτάνιο κόβει! Ο φλογερός διάβολος χαμογέλασε.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Ότι μόνο αυτό το τιτάνιο δεν κόβει, αυτό το μέταλλο είναι πιο αδύναμο από ένα blotter.
  Τα κορίτσια άρχισαν να γυρίζουν τη βάρκα. Ο φλογερός διάβολος, τότε απροσδόκητα παρακαλώντας ρώτησε:
  - Ας συνθέσουμε επιτέλους ένα τραγούδι Μαργαρίτα!
  Η κατάλευκη ξανθιά που χαμογελούσε πιο λαμπερά από τον ήλιο ρώτησε:
  - Για να μας φέρει καλή τύχη!
  Η Cool Aurora θόλωσε:
  - Ακριβώς! Αφήστε τον χαμένο να κλάψει - ο απατεώνας να ζηλέψει!
  Το κορίτσι της Κομσομόλ έγειρε προς τα πίσω και τραγούδησε απαλά, οι λέξεις έπλεαν και λαμπύριζαν:
  Μαντείο ανάμεσα σε μαγικές πέτρες,
  Γεννημένος από την καταιγίδα - ο λαμπερός ήλιος!
  Δεν είμαστε γόνος - ελαττωματικό σκοτάδι,
  Τι χρώμα σε μια ακτίνα ανεβαίνει το τραγούδι!
  
  Μερικές φορές το ροκ είναι σίγουρα επιβλαβές -
  Είμαστε σε μπελάδες, θλίψη, θάνατο, προφητεία!
  Και φαντάσματα σε χλωμή λαμπρότητα,
  Λάμψε σαν σημάδι μέσα στη νύχτα!
  
  Αλλά δεν θα είμαστε δεισιδαίμονες
  Ρώσος πολεμιστής - σπαθί στο χέρι!
  Υπηρετήστε τον Ιησού πιστά
  Αφήστε τον διάβολο να κοροϊδεύει για πάντα!
  
  Δεν υπάρχει πιο δυνατή πατρίδα,
  Άλλωστε η θέλησή μας είναι σαν μέταλλο!
  Ο σοφός Στάλιν ηγείται της επίθεσης,
  Ανεμοστρόβιλος "Andryusha" σε μέταλλο της Κολωνίας!
  
  Θα υπηρετήσουμε τη Ρωσία ιερά,
  Ονειρευόμουν να της αφιερώσω την καρδιά μου!
  Ο στρατιώτης έχει την πιο αιχμηρή ξιφολόγχη,
  Και η φλόγα στον εκφωνητή - ομιλίες!
  
  Δόξα σε σένα Ρώσο με έναν ύμνο,
  Της τραγουδάμε ύμνους,
  Η εκδίκηση θα έρθει στους αντιπάλους -
  Ας ασχοληθούμε με το κοράκι!
  
  Θα χτίσουμε έναν νέο ιερό κόσμο,
  Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Κορίτσια πολυτέλεια και ενημερώσεις,
  Δεν θα γίνεις Χαλίφης ούτε μια ώρα!
  
  Επιβραβεύστε μας με ένα υπέροχο όραμα -
  Η φωνή του Κυρίου καλεί στο σπαθί!
  Η ζωή θα γίνει ζαχαρένια μαρμελάδα
  Όταν είσαι δυνατός ως "ΚΑΜΑΖ"!
  
  Πατρίδα καταπράσινα δάση βελανιδιάς,
  Πού ξέρεις με την ψυχή σου, θα ξεκουραστείς!
  Θα λάβετε ωκεανούς - δόξα,
  Στο Κρεμλίνο θα μπεις κύριος!
  
  Είστε ένας ιππότης - μια φυλή γιγάντων,
  Η ευρυχωρία των θαλασσών και οι πάγοι λάμπουν!
  Η άμμος της χρυσής μεγάλης ερήμου,
  Και με σμαραγδένιο βελούδο - δάσος!
  
  Μπαίνουμε με τόλμη σε μια αιματηρή μάχη,
  Αν και "Τίγρεις" τρομερό βρυχηθμό!
  Τα νύχια των ποδιών των Ναζί,
  Εμφανισιακά, ο Αδόλφος είναι σίγουρα κουλ!
  
  Αλλά πήρε μουστάκι στο πρόσωπο,
  Το ρύγχος στριμμένο, το σαγόνι έξω!
  Και οι άνθρωποι μας είναι υπέροχοι, περήφανοι,
  Αποκαλύφθηκε η δύναμη στο φασιστικό πλάσμα!
  
  Τώρα ήρθε η ώρα για το φως
  Ήρθε η χάρη του ουρανού...
  Στα ποιήματα τραγουδιούνται τα κατορθώματα -
  Χριστός ο άγιος στην ψυχή Ανέστη!
  Η Aurora χειροκρότησε, χτυπώντας τα χέρια της έτσι ώστε ένα σύννεφο μύγες σηκώθηκε:
  - Η Μαργαρίτα τραγούδησε καλά, αλλά πρέπει να ψάλλεις ψαλμούς στη χορωδία της εκκλησίας. Όλες οι σκέψεις είναι μπλοκαρισμένες σε ένα θρησκευτικό θέμα!
  - Πρέπει να εξιλεωθείς για την αμαρτία σου. - Είπε η Κορσούνοβα, η οποία έπεσε ξανά σε θρησκευτική έκσταση, ωρίμασε. - Αυτός που πουλάει την ψυχή του μένει πάντα χαμένος - δίνει το αθάνατο για το θνητό!
  Ο φλογερός διάβολος γέλασε.
  - Εσύ, βλέπω, μπορείς και να μιλάς όμορφα! Εντάξει, αγάπη μου, τώρα έχουμε μια διασκεδαστική βόλτα.
  Καθισμένα σε μια φουσκωτή βάρκα, που δεν διακρίνεται από τα ραντάρ με χρωματισμό κάτω από μια νυχτερινή πεταλούδα, τα κορίτσια της Komsomol κολύμπησαν προς το βαρύ καταστροφέα. Τώρα έπρεπε να κάνουν κάτι μεγάλο. Σε μια στιγμή κινδύνου, όλα τα αντανακλαστικά και οι αντιδράσεις επιδεινώθηκαν. Τα κορίτσια της Κομσομόλ ένιωσαν ήχους για πολλά χιλιόμετρα, πιτσιλίζοντας κύματα, ουρλιάζοντας γλάρους και ακόμη και χασμουρητά ψάρια. Άκουσαν κάποιον να περνάει απέναντι! Τα μέλη της Komsomol, πετώντας ένα πολυβόλο, είδαν έναν τύπο σε ένα στρώμα αέρα. Έβγαλε τη μάσκα του και εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ντένις Μπαράνοφ. Ο αξιωματικός των ζόμπι, ένας προηγουμένως καταδικασμένος ποινικός, σε αυτό το όραμα αισθητά ανανεωμένος και πολύ πιο όμορφος, τους έκλεισε το μάτι.
  Με μια βραχνή φωνή που έτριξε τον αέρα, είπε:
  - Με έστειλε ο μεγάλος μαύρος Φύρερ!
  -Μα δεν γράψαμε τίποτα! Τα κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα.
  Η Μιραμπέλα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με την εμφάνιση ενός σκληροπυρηνικού εγκληματία από το τάγμα τους εδώ, αλλά η Aurora, αντίθετα, έσκασε ένα ικανοποιημένο χαμόγελο. Παρεμπιπτόντως, παραδόξως, μόλις ο κατάδικος πέταξε μιάμιση δεκαετία και απαλλάχθηκε από την ουλή, μετατράπηκε σε έναν πολύ ωραίο τύπο. Αν δεν το ήξεραν εκ των προτέρων, μάλλον δεν θα είχαν αναγνωρίσει τον Μπαράνοφ.
  - Και δεν είναι απαραίτητο! - Αναφώνησε, σαστισμένος πρώην κατάδικος. - Ο μόνος μου στόχος είναι να πεθάνω! Στην επόμενη ζωή μου, θα γίνω σουλτάνος, και θα υπάρχουν εκατό χιλιάδες παρθένες στο χαρέμι μου.
  - Ασχοληθείτε με τουλάχιστον ένα. Διαφορετικά θα είναι nishtyak, ακριβώς το αντίθετο! - Δήλωσε προσπαθώντας να φανεί πιο πνευματώδης από τη Μαργαρίτα.
  Ο Ντένις σώπασε, συνήθως τέτοια ζόμπι δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικά. Αν και αυτή τη φορά, ήταν πολεμική μηχανή.
  - Έχετε αξιοπρεπή στρατιωτική εμπειρία; - ρώτησε η Αουρόρα. Πράγματι, άλλωστε, έχουν ήδη περάσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και βρέθηκαν στο μέλλον. Όχι τόσο φουτουριστικά όμορφο όσο περιγράφεται από τους σοβιετικούς συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, επίσης γεμάτο πολέμους και, κυρίως, διάφορα μεταλλαγμένα πλάσματα.
  Υπάρχει κάτι τέτοιο - μαγκορακτινοβολία και μη-ακτινοβολία.
  Η μαγορακτινοβολία είναι ακτινοβολία που δεν σκοτώνει τους ζωντανούς, αλλά αλλάζει τις ιδιότητες της ύλης, συμπεριλαμβανομένων των μετασχηματισμών, της συγχώνευσης διαφόρων μορφών ζωής - συμπεριλαμβανομένων των έμψυχων και άψυχων.
  Η μη ακτινοβολία - σε αντίθεση με τη συνηθισμένη ακτινοβολία, δεν προκαλεί τον ιονισμό των ατόμων, αλλά τη μετάθεσή τους σε μόρια και πιο ενεργά στο DNA και στα κύτταρα που μεταφέρουν γενετικές πληροφορίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς, για γρήγορη αναγέννηση.
  - Φυσικά! είπε ο Μπαράνοφ με σιγουριά. - Πάλεψα πολλές φορές!
  Η Red Aurora αμφέβαλλε:
  - Και ποιον σκότωσες;
  Ο πρώην κατάδικος ξεστόμισε:
  - Άπιστοι!
  Ο φλογερός διάβολος ζάρωσε το ρύγχος της:
  - Πώς είσαι Ρώσος αξιωματικός:
  - Είμαι Μουτζαχεντίν και το καθήκον μου είναι να καταστρέψω τους άπιστους! - γκρίνιαξε ο Μπαράνοφ. - Άρα είμαι προορισμένος για πάντα.
  Η Aurora ψιθύρισε στο αυτί της Marguerite:
  - Μη μαλώνετε! Καλύτερα να κάνεις τη δουλειά.
  Ζόμπι που γουργούριζε κάτω από την ανάσα του στα αραβικά. Το ραδιόφωνο μετέδωσε τα τελευταία νέα.
  - Στην Τσετσενία, οι μαχητές έχουν γίνει αισθητά πιο ενεργοί. Συγκεκριμένα, επιχειρήθηκε να βομβαρδιστεί το κυβερνητικό σπίτι. Κατά τη διάρκεια της μάχης, πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν και έντεκα τραυματίστηκαν, οι απώλειες των αγωνιστών διευκρινίζονται. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο πρώην πρόεδρος του δικαστηρίου της Σαρία έλαβε περίπου εκατό εκατομμύρια δολάρια από ξένους χορηγούς και προσπαθεί ενεργά να τα αποκαταστήσει. Διεξήχθη ειδική επιχείρηση στα βουνά: οι ληστές διαλύθηκαν.
  Το Zombie αναβίωσε:
  "Σύντομα θα χτυπήσουμε τους άπιστους για να τρέξουν στο σφύριγμα και τη γελοιοποίηση!" Τα λόγια του διακόπηκαν από ένα κυματιστό κύμα, πέταξε τη βάρκα επάνω και την έλυσε με σπρέι. - Σωστά, λέω!
  - Καταρχήν, σωστά! Η Aurora έβγαλε σπίθες από τα μάτια της. - Οι ΗΠΑ είναι μεγάλος εχθρός του Ισλάμ. Το αποσυνθέτει με τη βοήθεια του Χόλιγουντ, των πορνό εφημερίδων, των μυστικιστικών σειρών. Τώρα θα πρέπει να πυροβολήσουμε μερικούς Γιάνκηδες.
  Τα κορίτσια κολύμπησαν μέχρι τον καταστροφέα. Ο καπετάνιος πρώτου βαθμού Ρούντολφ Ρίγκαν, αφού ήπιε μια γουλιά από το αγαπημένο του κονιάκ (καλά, όλοι αυτοί οι Αμερικανοί είναι μεθυσμένοι, δεν είναι τυχαίο που οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν σύμβολο ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής και φθοράς!), ξάπλωσε στο κρεβάτι, ακουμπώντας το κεφάλι του στο στήθος της πόρνης. Όταν στη νεολαία του αγαπούσε τα παιδιά και αφού ο Φράνκλιν Τρούμαν επέτρεψε στους ομοφυλόφιλους να υπηρετήσουν στο στρατό, είχε εμπειρία σχέσεων ακόμη και με ναύαρχους. Και κάπως ακόμη και με έναν ήρωα τεσσάρων αστέρων του ινδικού πολέμου. Αλλά υπό τον πρόεδρο του εξολοθρευτή, ακόμη και έναν μουσουλμάνο, τα ήθη έγιναν διαφορετικά και οι γκέι πιέστηκαν. Μετά από αυτό, ο Ρούντολφ Ρίγκαν αποφάσισε να δείξει την παμφάγα του προσκαλώντας πόρνες. Παρόλα αυτά, χαϊδεύοντας το λεπτό γυναικείο σώμα, δεν σταμάτησε να φαντάζεται τύπους, μυώδεις, μαύρους, ικανούς να προσφέρουν ανέκφραστη απόλαυση.
  Το κάθαρμα φυσικά είναι τότε διεστραμμένοι!
  Ο Ρούντολφ Ρίγκαν επέτρεψε στην πόρνη να τον καβαλήσει, αλλά δεν μπορούσε να αποφορτιστεί και εξαντλήθηκε. Όχι, χρειάζεται επειγόντως αγόρι. Αν και οι άντρες είναι κάπως χειρότεροι από τις γυναίκες, έχουν λίγα χρήματα - θέλουν ανάπτυξη σταδιοδρομίας. Η Galina σημείωσε αυτό - θα είναι χρήσιμο στην καταστροφή των εχθρών της Σοβιετικής Ρωσίας. Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους.
  Οι φρουροί συμπεριφέρονται απρόσεκτα. Κάνει κρύο και προτιμούν να ζεσταίνονται με αδιάλυτο ουίσκι. Η Μαργαρίτα συνοφρυώθηκε (εδώ είναι οι τελειωμένοι μεθυσμένοι - άλλωστε το μόριο αλκοόλ συμβολίζει την καταστροφή του σώματος, ειδικά του θηλυκού), οι Γιάνκηδες είναι ανόητοι!
  Τα κύματα έλαμπαν στις οθόνες, μερικές φορές εμφανίζονταν πλάσματα. Ένα από αυτά τα επικίνδυνα ζώα ήταν το πριόνι-καβούρι και ταυτόχρονα ο καρχαρίας τσουκνίδας. Ένα τρομερό ζώο, επικίνδυνο και στη στεριά και στη θάλασσα. Με το νύχι του με τις βελόνες που τσιμπούν, θα μπορούσε κάλλιστα να δαγκώσει ένα άτομο στο μισό ή ακόμα χειρότερο δηλητήριο. Δεν υπήρχαν κορίτσια για να φαίνονται, πιτσιλίστηκαν με έναν ανακλαστήρα και τα ζόμπι έχουν θερμοκρασία περιβάλλοντος ακόμα και μερικούς βαθμούς πιο κρύα.
  Πετώντας την πόρνη στην άκρη, ο Ρούντολφ Ρίγκαν είπε με βραχνή φωνή:
  - Φύγε, θέλω να κοιμηθώ. Ναι, και βαδίζεις στο μεγάλο κρεβάτι!
  - Όπως θέλετε, πληρώστε! -Σούρλιαξαν ατημέλητες πόρνες.
  - Δεν είσαι αρκετά επιδέξιος, σου φτάνει μισό χλοοκοπτικό! - απάντησε ο Ρούντολφ Ρίγκαν και μετά με δυσκολία κρατήθηκε από το να ρέψουν. - Οπως θέλεις! Αλλά αυτό είναι ληστεία.
  - Με ποιο σχέδιο; - Οι ιερόδουλες στρατιώτες ξαφνιάστηκαν.
  - Έχεις καλή δουλειά. - γκρίνιαξε ο Ρούντολφ. - Απόλαυσε και εμπλουτίστηκε, και θα ταρακουνήσω σαν την κόλαση! Ο στρατηγός πραγματικά τινάχτηκε, με το διπλό πηγούνι του να τρέμει.
  -Μην γυμνώνεσαι! - Οι ιερόδουλες φώναξαν απελπισμένες (και τι κρίμα όταν μπαίνει η ηθική!). - Θα πάω να βρω άλλο πελάτη!
  -Μα προσέξτε, οι ναύτες μας είναι ιδιοσυγκρασιακά. - παρατήρησε ο Ρούντολφ Ρίγκαν με μια διφορούμενη απειλή.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ ήταν ήδη κοντά. Το ζόμπι έγειρε στην πολεμίστρια Γκαλίνα, ακουμπώντας το κεφάλι του στον ώμο της. Ο νεκρός αξιωματικός πίεσε το μάγουλό του στα μεταξένια μυρωδάτα μαλλιά της, φιλώντας την κορυφή του κεφαλιού της. Τα κρύα χείλη του έκαιγαν δυσάρεστα τα μαλλιά, ο αξιωματικός μύριζε πτώμα.
  - Κάντε πίσω! - Είπε απειλητικά η θυμωμένη Μαργαρίτα - Βρήκα και εραστή.
  - Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω! Απλώς μοιάζεις με γκουρία. - Η όψη ενός λογικού πτώματος άρχισε να σφυρίζει.
  Θα αγωνιστούμε με μάσκες. Κανείς δεν πρέπει να δει ότι είμαστε κορίτσια. - Η φίλη της Aurora Firefire έβγαλε μια φιάλη με διεγερτικό. Ήπιε μερικές γουλιές. Η φιάλη δεν είναι ιδιαίτερα πονηρή, φτιαγμένη με ακορντεόν, ώστε να μην υπήρχε αέρας μέσα της. Έτσι το ζωογόνο υγρό λήγει από μόνο του. Η ίδια η Warrior μια σημείωση - πρόσθεσε. - Καθώς αδειάζει, συρρικνώνεται: ως αποτέλεσμα, το νερό δεν πιτσιλίζει, μπορείτε να κινηθείτε αθόρυβα.
  Κατά τα άλλα, ακόμη και οι ήχοι είναι διαφορετικοί, κουφοί, σαν να στερούνται δύναμης. Οι κοριτσίστικες φωνές που ηχούν φαίνονται βραχνές. Τα κύματα είναι σαν μια μαύρη κουβέρτα στο σκοτάδι της οποίας τα φώτα μερικές φορές τρεμοπαίζουν, σχεδόν τετράγωνα ψάρια προσπαθούν να φτύσουν κάτι από το στόμα τους. Εδώ μια φωτεινή σιλουέτα ξεπήδησε από το νερό και κόπηκε σχεδόν στη μέση από την έκρηξη της Aurora. Αυτό το ψάρι έχει αιχμηρά πτερύγια και δεν ήθελε να τα πληγώσει.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ δεν φαίνονται, το σκάφος αλλάζει αυτόματα χρώμα στο θαλασσινό τοπίο, όπως και τα κοστούμια δείχνουν τις ιδιότητες των χαμαιλεόντων. Η μεταμφίεση είναι τέλεια. Μπορεί να φανεί συγκεκριμένα πώς οι ναυτικοί πιάνουν μεταλλαγμένα ψάρια. Το κάνουν πολύ απλά: Πρώτα, βουτάνε το λάστιχο, λιπάνοντάς το πυκνά με λάδι κινητήρα και βενζίνη: η μυρωδιά απλώνεται μακριά. Η χελώνα αρουραίος τον λατρεύει, τρώει γενικά τη χημεία σαν κατσαρίδα. Πιάνει, καταπίνει, κολλάει στο αγκίστρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να φας αυτό το βούρκο. Αλλά το ζωντανό δόλωμα δεν είναι κακό. Το ραμφίζουν μεγάλα ψάρια, μερικές φορές στο μέγεθος ενός δελφινιού. Κάποια από αυτά είναι βρώσιμα και μάλιστα θεωρούνται λιχουδιά.
  Υπάρχουν και δηλητηριώδη, αλλά οι έμπειροι μάγειρες μπορούν να τα εξουδετερώσουν και αυτό τα κάνει ακόμα πιο ακριβά. Συγκεκριμένα, το σμαραγδένιο κυπρίνο βρίσκεται μόνο στη ραδιενεργή λίμνη Radikal, όπως ονομαζόταν σε αρμονία με τη Baikal, μόνο που τώρα είναι μολυσμένο. Ο σμαραγδένιος κυπρίνος που κηλιδώνεται με ουράνιο προκαλεί μέθη, θα τηγανιστώ σωστά, ένα λάθος ακόμη και σε ένα λεπτό θα συνεπάγεται τον οδυνηρό θάνατο ενός καλοφαγά. Και τέτοιες "δυσλειτουργίες" είναι ασυνήθιστες, με λαμπερό χρώμα, θα το δείτε ακόμη και σε μια υπερπαραγωγή. Πολύ επικερδές ψάρεμα, μετα-οιονεί θανατηφόρα μεταλλαγμένα, σμαραγδένια και ραδιενεργά, επικίνδυνα όταν καταναλωθούν, και ταυτόχρονα, προσπάθησαν να εκθρέψουν κυπρίνους μεγάλους σαν γατόψαρο έξω από τη ζώνη, αλλά πέθαναν εκεί.
  Τα κορίτσια το είδαν και σήκωσαν τα όπλα τους. Η Μαργαρίτα ανατράπηκε ξαφνικά. ένα λεπτό τρίξιμο ακούστηκε στο αυτί μου:
  - Τετρακόσια μέτρα μέχρι το πλοίο.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής, ενθουσιασμένη, απάντησε:
  - Συνεχίζουμε την προσέγγισή μας.
  της Aurora και της Margarita έβλεπαν στο σκοτάδι όπως και μιας γάτας, αν όχι καλύτερα. Στο πλοίο επέβαιναν λίγο περισσότεροι άνθρωποι, περίπου τριάντα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και μισθοφόροι ψαράδες, πολλοί από τους οποίους ήταν μεθυσμένοι. Ο Ζόμπι έβαλε στο στόχαστρο και τον αντίπαλό του, ο πρώην κατάδικος αξιωματικός είχε ένα πολυβόλο με σιγαστήρα.
  Πήρε ένα φιλί, χτύπησε ήσυχα την ασφάλεια, άναψε το ποτήρι νύχτας. Είχε επαγγελματική αίσθηση, ειδικά όταν κρατούσε το λαστιχένιο προσοφθάλμιο στο πρόσωπό του για να μην δώσει τη θέση του στους θεατές με μια πρασινωπή λάμψη.
  Τα κορίτσια κοίταζαν τους αντιπάλους τους μέσω οπτικών υπολογιστών. Καθόρισε αμέσως τους στόχους, θέτοντας τους στο μέγιστο ρυθμό πυρκαγιάς: χίλιες πεντακόσιες βολές ανά νάρκη. Ταυτόχρονα, τα κορίτσια μοίρασαν τα θύματα, ήταν απαραίτητο να αφαιρεθούν τριάντα τέσσερα άτομα ταυτόχρονα. Ο υπολογιστής έδωσε μια υπόδειξη για το πώς και σε ποιον να πυροβολήσει.
  Ο στρατιώτης παρατηρητής στεκόταν κοντά στον ανεμιστήρα του φράχτη, κάπνιζε ένα πούρο και από καιρό σε καιρό έπινε ουίσκι από μια φιάλη.
  - Οι Αμερικανοί υπηρετούν απρόσεκτα! - παρατήρησε η Aurora και πρόσθεσε κακόβουλα με δηλητήριο στη φωνή της. - Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σάπιας φιλελεύθερης δημοκρατίας τους.
  - Σκεφτείτε καλύτερα! Η Μάργκαρετ μόρφασε. - Ειδικά αυτοί που προσλήφθηκαν στο στρατό, που δεν είναι σλαβικής καταγωγής;
  - Μην είσαι ανόητος να πιεις και εσύ! - Το κορίτσι της Κομσομόλ έτριψε τη μύτη της. - Κνησμάει, ίσως να βρέχει. Ή ίσως μια μεγάλη επιτυχία!
  - Θα το βγάλω! Αντίπαλος του Τρίτου Ράιχ... - ψιθύρισε ο κατάδικος για ζόμπι.
  - Γενικά το κάπνισμα επιβραδύνει την αντίδραση και τυφλώνει τα μάτια! είπε η Μάργκαρετ. - Προσωπικά θα απαγόρευα τα τσιγάρα.
  Στην πρύμνη του μεγάλου αντιτορπιλικού είναι ορατή η ανταλλαγή, υπάρχουν πολλά δίδυμα όπλα γρήγορης βολής, η κατηγορία Lincoln - δίπλα τους με μερικούς πυροβολητές στο κάθισμα. Οι άλλοι δύο ασχολούνται με το ψάρεμα. Ζευγάρι "grobodon" στη δεξιά πλευρά. Και τότε ένας Αμερικανός, σαν νέγρος, έφυγε κοιτάζοντας κάτι στο "κινητό" του. Προφανώς "pornukh", ένα είδος βίντεο. Σε γενικές γραμμές, τα όπλα είναι επικίνδυνα αν πυροβοληθούν, δεν είναι γνωστό αν η "πανοπλία" θα σώσει τις πέτρες, και το φουσκωτό σκάφος είναι σίγουρα κράντι.
  - Άρα τα γκολ μοιράστηκαν. Ερχόμαστε πιο κοντά. - Είπε ο φλογερός διάβολος. - Τα πρωτόγονα βοοειδή πρέπει να θεωρηθούν ότι προσβάλλουν.
  - Γλιστρήστε σαν φίδια! - Στήριξε η Μαργαρίτα, τσακίζοντας τη μέση της.
  Το ζόμπι μίλησε εύγλωττα.
  Παρατηρητική όπως πάντα, η κοκκινομάλλα Aurora σημείωσε τα τόξα με συνοδεία και μέχρι στιγμής ασφαλή. Αρκετά πολυβόλα, βαριά, ίσως πιο ισχυρά από το PKM. Και τότε το πλήρωμα, ένας τύπος φαίνεται, πιθανότατα ένας Κινέζος, ένας πολύ τεταμένος, ακόμη και νευρικός φρουρός. Μάλλον, ο αρχάριος εδώ είναι ο τρόπος που απλώθηκε. Κοντά είναι ένας αξιωματικός, ακουμπισμένος ανέμελα στο κάγκελο, ένας ασυρματιστής με κεραίες πέρασε δίπλα του.
  Ας κατανείμουμε στόχους! - Προσφέρεται λάσπη, παιχνίδι με τσίχλες Aurora.
  - Θα προχωρήσω προς τα δεξιά, εσείς στα αριστερά θα καταλάβετε μια μεγάλη περιοχή! - Η Μαργαρίτα πέρασε την άκρη του χεριού της πάνω από το λαιμό της.
  Το φουσκωτό σκάφος χωρίστηκε σε δύο μέρη, τα κορίτσια γύρισαν.
  - Θα σκουπίσω τους πολυβολητές! Η Αουρόρα άστραψε τα δόντια της.
  - Και είμαι πυροβολητής! Η Μάργκαρετ γέλασε.
  Το αντιτορπιλικό δεν είναι σε καμία περίπτωση μικρό και είναι πολύ σημαντικό να το διαρρήξετε ξαφνικά, διακόπτοντάς το και πέφτοντας στις καμπίνες. Τα κορίτσια της Komsomol ένιωσαν νευρικά, η εμπειρία των δολοφονιών δεν ήταν πολύ μικρή, αλλά παρόλα αυτά, οι καρδιές τους άρχισαν να χτυπούν γρήγορα, τα κεφάλια τους ήταν θορυβώδη από την εκτόξευση αίματος.
  Δίνουν στον εαυτό τους μια διανοητική εντολή να ηρεμήσουν και να ενεργήσουν ψύχραιμα. Ούτε ένας έμπειρος μαχητής ή γιατρός δεν μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά ο σφυγμός ηρεμεί. Ένα κοφτερό αυτί σηκώνει συνομιλίες, γιατί δεν φαίνονται όλοι οι Yankees, αλλά πρέπει να αφαιρεθούν αμέσως.
  Ποιος συγκεκριμένα στην άνω ανωδομή. Εκεί, προφανώς, κόβονται σε χαρτιά. Ναι, ακόμα και σε έναν πρωτόγονο ανόητο. Πόσο εκφυλισμένοι είναι οι Γιάνκηδες, οι αντίπαλοι της Σοβιετικής Ρωσίας. Ακούγονται ήδη τόσο δυνατά αμερικανικά λόγια. Μέχρι και πέντε στρατιώτες, και θα πρέπει επίσης να απομακρυνθούν.
  - Μόνο που φαίνεται ότι έχουμε μια απλή επέμβαση! παρατήρησε η Μάργκαρετ. - Και έτσι αποφύγετε τον περιττό θόρυβο για να μην υπάρξει πρόβλημα!
  - Είμαστε στο ρόλο του βασιλιά του σαμποτάζ Thunder Wind! Μόνο εδώ νικήσαμε τους Γιάνκις. Αν και, για να είμαστε ειλικρινείς, μια χώρα που γυρίζει τόσο cool ταινίες δράσης θα έπρεπε να είναι σύμμαχος και στενός μας φίλος. - Η Aurora, μέλος της Komsomol, ζάρωσε τα φρύδια της, σε μια ιδιαίτερη τρομερή κάμψη.
  - Αν δεν είχα γεννηθεί στην ΕΣΣΔ, θα προτιμούσα να γεννηθώ στις ΗΠΑ. Ο πολιτισμός της Αμερικής είναι εκατοντάδες πολιτισμοί από όλο τον κόσμο! - Η Μαργαρίτα πειράζοντας κάποιον, έδειξε μακριά γλώσσα.
  - Η νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου συνήθως κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν θα τη δώσεις για τίποτα! Η Ορόρα γρύλισε.
  - Εκτός από τον Μεγάλο Πόλεμο ενάντια στους καλικάντζαρους και τα τρολ, των οποίων οι καρποί χάθηκαν. Η Μάργκαρετ αναστέναξε βαριά.
  - Προσωρινά! - Κόψτε άκαμπτα τον πύρινο διάβολο.
  Τα κορίτσια πήραν μεγάλο ρίσκο. Προσέξτε τους, βαριά πολυβόλα θα άρχιζαν αμέσως να λειτουργούν. Είναι ακόμη πιο επικίνδυνα από τα κανόνια, χρειάζονται χρόνο, αν και όχι πολύ για να στοχεύσουν. Επίσης, άλλωστε, οι Yankees έχουν υπολογιστές, καθώς και συσκευές νυχτερινής όρασης. Και πόσα κοχύλια χρειάζεστε για να απλώσετε τα λαμπερά τους; Τότε μπορούν να βυθιστούν ακόμη και με τυφλή βολή ή με την ενεργοποίηση των πιο ισχυρών ραντάρ. Ναι, και ένας προβολέας, μπορείτε να δείτε κάτι ασαφές, συγκεκριμένα, ζόμπι. Αυτός ο τύπος ξεσκεπάζει τους αξιωματικούς της Κομσομόλ. Στην κορυφή φάνηκε άλλος τύπος, η μουσούδα βαμμένη σαν μπλε, πήγαινε στους ψαράδες.
  Είμαστε πάλι σε μπελάδες! - Υπήρχε ανησυχία στη φωνή της Μαργαρίτας.
  - Θα βγάλουμε φωτογραφίες με τα πάντα! Είναι θέμα πέντε δευτερολέπτων! Η Aurora ήπιε μια γουλιά από το διεγερτικό της. Έσπρωξε τον σύντροφό της με τον αγκώνα της. - Ναι, και πίνεις!
  Υπάρχει μια λωρίδα φωτός κοντά στην ίδια την πλευρά, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
  Η Μαργαρίτα λέει, ή μάλλον, δίνει εντολή στα ζόμπι:
  - Μην πυροβολείτε χωρίς εντολή.
  - Ακούστε, κυρία! - Απάντησε "κούκλα κατάδικη".
  Τώρα όλα τα γκολ έχουν πιαστεί και ιδού η τύχη. Στο σκάφος των "ψαράδων" βγάζω ένα θηρίο που λαμπυρίζει από ρουμπίνια: μια θαυματουργή ψαρόπαστα. Ακόμη και τέσσερις τύποι έσκυψαν από την κρυψώνα, τώρα όλοι οι στόχοι έχουν συλληφθεί.
  - Είναι ώρα! Υπερβολέ! - ψιθυρίζει η Aurora. - Της αρέσει να ξεχωρίζει.
  Τα πολυβόλα χτυπούσαν σιωπηλά τον παφλασμό των κυμάτων, εμποδίζοντας εντελώς τη βολή τους. Είκοσι πέντε σφαίρες ξεσπούν σε ένα δευτερόλεπτο και πενήντα σε δύο. Και πρέπει να αφαιρέσετε σαράντα έξι άτομα ταυτόχρονα. Ακόμη και με αστοχίες και την αναπόφευκτη μεταγλώττιση, δύο δευτερόλεπτα είναι αρκετά για ένα πλήρες σκούπισμα. Μόνο ένα λεπτό σφύριγμα της κίνησης των σφαιρών, ακόμη και τα παντζούρια δεν χτυπούσαν. Τα παλαμάκια είναι ελάχιστα αντιληπτά, μόνο ο πισινός πιέζεται ελαφρά στον ώμο.
  - Αυτό σημαίνει ηλεκτρομαγνήτης και επιτάχυνση! - Είπε με θαυμασμό ο φλογερός διάβολος.
  - Και επίσης οι ικανότητές μας! Η Μάργκαρετ γρύλισε. - Δόξα στον μεγάλο δημιουργό!
  - Δεν δόθηκε από τον Θεό, επιστήμη! Η Aurora αντιτάχθηκε.
  Αν και χτυπούσαν από διαφορετικά σημεία, ήταν αρκετά ικανοί να μιλήσουν, ακόμη και σε μεγάλη απόσταση μέσω mini-walkie-talkies.
  - Να μην ξεπεράσει κανείς το όριο, ας αρχίσουμε να αποβιβαζόμαστε! - διέταξε ο πολεμιστής Komsomol.
  Είναι αστείο ότι όλοι οι αλεξιπτωτιστές είναι τρία άτομα, δύο κορίτσια της Κομσομόλ και ένα πτώμα ζωντανού κατάδικου. Οι γυναίκες δασοφύλακες ρίχνουν δείκτες στόχων. Εδώ βλέπετε ότι βγήκαν άλλοι τρεις μαύροι.
  - Θέε συγχώρεσέ με! - ψιθύρισε η ευσεβής Μαργαρίτα στέλνοντας τους αγωνιστές σε έναν καλύτερο κόσμο.
  Ο Zombie πυροβόλησε μόνο δύο που κάπνισαν στο πλάι και κοίταξαν μακριά. Εδώ, γενικά, υπήρχε κάτι να θαυμάσει κανείς, και ποιος θα καταδίκαζε τους ναυτικούς που χαλάρωναν σε ένα φιλικό λιμάνι.
  Με την άκρη του ματιού της, η Μαργαρίτα κατάφερε να παρατηρήσει τα ματωμένα σύννεφα που πετούσαν από άδεια κεφάλια.
  - Έρχεται ο υπολογισμός! - Λέει ο ξανθός εξολοθρευτής. - Άνοιγμα λογαριασμού!
  - Φαίνεται ότι δεν χάνεις ούτε δευτερόλεπτο! διέταξε η Αουρόρα.
  Η σανίδα του αντιτορπιλικού σηκώθηκε αμέσως μπροστά στους προσκόπους. Υπάρχουν μόνο πτώματα στο κατάστρωμα, όχι συνήθως ήσυχα, μόνο πηγμένα ψάρια που χτυπούν την ουρά του στο πλάι.
  Και πάλι ξύπνημα στο πιο ενδιαφέρον μέρος. Τα κορίτσια της Κομσομόλ σηκώνονται βιαστικά και, πηδώντας, τρέχουν ξανά. Δεν τους επιτρεπόταν καν να πάρουν πρωινό και έτσι τους άφησαν να πεινάσουν ξυπόλητοι σε καυτή άμμο. Οπότε τρέξε ξανά και μην επιβραδύνεις. Φαίνεται ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά...
  Η Aurora ενθάρρυνε τη φίλη της:
  - Ψηλά τη μύτη σου, ψύχραιμη Σοβιετική! Τότε δεν θα σπάσουμε κάτω από τη δεξαμενή!
  Η Μαργκερίτ έσπασε άγρια:
  - Ναι, δεν σκέφτηκα να σπάσω! - Και καταλαβαίνοντας τη διπλή σημασία μιας τέτοιας έκφρασης, πρόσθεσε εξηγώντας. - Και ακόμα περισσότερο λυγίστε!
  Οι πολεμιστές της Komsomol θάφτηκαν στο πλάι. Για μια στιγμή η πρύμνη μπλόκαρε το ήδη αμυδρό φως. Οι Σοβιετικοί πρόσκοποι σκαρφαλώνουν σαν τον Spider-Man χρησιμοποιώντας μπότες Velcro. Η Μαργαρίτα βοηθά επίσης το "έρμα": ένα ζόμπι τραβάει σχεδόν από το λαιμό. Είναι καλό που αυτός ο άνθρωπος δεν είναι από μεγάλα δείγματα. Εδώ είναι στο κατάστρωμα. Ένας από τους μαχητές σηκώνει το κεφάλι του, το κορίτσι της Κομσομόλ τον κόβει με ένα δίσκο μπούμερανγκ.
  - Ηρέμησε σκύλα! - Του λέει.
  Ανέβηκαν γρήγορα, κολλώντας ταυτόχρονα βάρκες. Τώρα όλα είναι σωστά! Όλο το κατάστρωμα είναι κάτω από τα όπλα των καλλονών. Εδώ δύο ναύτες έγειραν έξω, μισό δευτερόλεπτο και υπήρχαν τρύπες στο κεφάλι τους, μόλις κατάφεραν να συσπαστούν.
  - Κρατάω τον εχθρό στα όπλα! Και τώρα αφαιρέστε σιωπηλά όλα! πρόσταξε ο Αυγουστίνος. - Γενικά, ανέλαβε το ρόλο της ανώτερης διοικητής, φοβούμενη ότι η πολύ "ευγενική" και θρησκευόμενη Μαργαρίτα κάτι θα χαλάσει. Η Korshunova προσπαθεί να μην το προσέξει αυτό. Επιπλέον, όπως είπε ένας από τους σοβιετικούς στρατάρχες - δύο άνθρωποι δεν είναι απόσπασμα, τρεις δεν είναι εταιρεία!
  Η Μαργαρίτα έβγαλε τις μπότες της, βάζοντάς τις στο σακίδιο της και περπάτησε ξυπόλητη στο πλάι. Γρήγορα, έβγαλε τον πολυβολητή που κρυβόταν στο κελί, φαίνεται ότι ακόμα δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Τα κορίτσια της Κομσομόλ τράβηξαν τα υπέροχα πολυβόλα τους πίσω από την πλάτη τους, χαμογέλασαν, ένα από αυτά έβαλε στόχο ολόκληρο το διάδρομο, είναι απαραίτητο να καθαρίσει ολόκληρο το διάδρομο.
  Η Aurora έτρεξε ξαφνικά πιο γρήγορα από ένα Ολυμπιακό σπριντ. Ένα-δύο και είναι κοντά στα τόξα. Είναι περίπου δώδεκα μαχητές, οι μισοί από αυτούς στέκονται στο "τσούχτρα", άλλοι κόβονται σε χαρτιά. Μαζί τους έχουν δύο πόρνες. Είναι κρίμα για τα κορίτσια, αλλά τέτοια είναι η πικρή μοίρα μιας ιερόδουλης. Η πληρωμή είναι ξεχωριστή και η αποσυναρμολόγηση γίνεται χονδρική. Η Aurora κόβει τους πάντες με μια σύντομη έκρηξη, από ένα αθόρυβο όπλο. Δεν χρειάζεται σκοπευτική όψη εδώ, και έτσι υπάρχει οπίσθιος φωτισμός και οι ναύτες δεν περιμένουν επίθεση από τα μετόπισθεν. Ναι, γενικά παίζει ρόλο η μεγάλη έπαρση: ποιος τολμάει να επιτεθεί σε αντιτορπιλικό γεμάτο στρατιώτες και ναύτες.
  - Κινηθείτε σαν αλεπού στο διάδρομο στα δεξιά! Η Αουρόρα μουρμουρίζει απαλά. - Αφήστε το ζόμπι να μείνει ακίνητο, θα δώσει έξω μόνο με τις κινέζικες μπότες του.
  - Βεβαίως, θα το καθαρίσω μόνος μου. απαντά η Μαργαρίτα.
  Οι κινήσεις των κοριτσιών επεξεργάστηκαν σε πολυάριθμες εικονικές μηχανές, διδάχτηκαν να συλλαμβάνουν πλοία, τανκς, να πολεμούν σε λαβύρινθους, αεροπλάνα καταιγίδας, να φυτεύουν εκρηκτικά.
  Ναι, μια τέτοια ψεύτικη ή γνήσια ανάμνηση από έναν άλλο κόσμο αναδύεται σε αυτό το υπέροχο φουτουριστικό όραμα.
  Εάν το επιθυμούσαν, οι πρόσκοποι θα μπορούσαν να εξαπατήσουν το "G-2" για να φέρουν εκρηκτικά στο γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού και να κάνουν πολλά άλλα πράγματα. Τώρα λοιπόν η Μαργαρίτα πέρασε μέσα από το προστατευτικό κιγκλίδωμα, πήρε γρήγορα τα περάσματα υπό πυρά από ευνοϊκή γωνία. Κάποια μαύρα και ένα κίτρινο ανέβηκαν. Η Μαργαρίτα αστόχησε πιο κοντά. Ακολούθησαν άλλα πέντε. Τότε μια μικρή ουρά ξάπλωσε τους πάντες.
  - Όλα θα είναι εύκολα! - Αυτή απάντησε. Για κάποιο λόγο, η συνείδηση υποχώρησε, υπήρχε ένα πάθος για την επιθυμία να κάνουν τη δουλειά τους όσο το δυνατόν καλύτερα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Ένα κορίτσι της Κομσομόλ έτρεξε στο τανκ, έτσι υπήρχαν ακόμη επτά μαχητές. Τα έβγαλα αφού έτρεξα στη μύτη, αλλά από την άλλη πλευρά. Ο Zombie, παρά την παραγγελία, δεν έμεινε ακίνητος, αλλά περπάτησε κατά μήκος του καταστρώματος κατά μήκος της πρύμνης, αλλά ευτυχώς δεν ήταν ορατός.
  Πηγαίνοντας στη μύτη της Μαργαρίτας, έβαλε άλλα τέσσερα, αφού περπάτησαν αγκαλιασμένοι, φαινόταν μάλιστα να φιλιούνται.
  - Πήγα στην πόρτα! - Πέταξε το ξανθό εξολοθρευτή.
  Η Aurora, που δεν έμεινε πίσω της, επιβεβαίωσε:
  - Και καθάρισα τα όπλα.
  - Βρέξτε τους Γιάνκηδες! Η Μαργαρίτα έβγαλε τη γλώσσα της.
  - Και πολύ αποτελεσματικό! - Η Aurora σήκωσε με το δάχτυλο του γυμνού της ποδιού ένα αποτσίγαρο που έπεσε και το πέταξε με τέτοιο τρόπο που έπεσε κατευθείαν στο ράμφος του αμερικανικού "αετού".
  - Κινούμαι από το πλάι! - Πέταξε λακωνικά έναν πύρινο δαίμονα.
  Οι ομορφιές προχώρησαν. Η Aurora σχεδόν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μαύρο άντρα. Ήθελε να ουρλιάξει, αλλά το κορίτσι του κάλυψε το στόμα με ένα φιλί:
  - Ηρέμησε γατούλα.
  - Είσαι θεϊκός μου! - Αυτός είπε.
  - Έχεις καλά χείλη, αγόρι, αλλά δεν έχω χρόνο. - Ένα κορίτσι της Κομσομόλ έσφιξε μια αρτηρία κοντά στη μύτη της με τα δάχτυλά της. - Μερικές φορές λυπάμαι που δεν επέλεξα καριέρα ως πρωταθλητής τένις. Θα υπήρχαν λεφτά, φήμη, πολλοί όμορφοι τύποι και όχι δολοφονίες.
  Ο τύπος έγειρε πίσω, η γλώσσα του βγήκε πίσω από το στόμα του.
  Η κοκκινομάλλα Aurora έκανε ένα ζευγάρι να γονατίσει στο γόνατό της, πυροβόλησε ακαριαία, καταστρέφοντας τα επόμενα παιδιά. Εντολή:
  - Γκαλίνα κάνε έναν κύκλο και πλησίασε στην πρύμνη.
  - Φυσικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. - Έκδοση Μιραμπέλα
  Μια κοπέλα της Κομσομόλ περπάτησε στο κέντρο με σανδάλι, σκοτώνοντας μερικούς ακόμη μαχητές στην πορεία, συγκεκριμένα, έτρεξε κατά μήκος της ανώτερης υπερκατασκευής. Και μετά η ταχύτητα είναι με το μέρος της, μερικές ακατανόητες κραυγές, ακόμη και κανείς δεν είχε χρόνο να πυροβολήσει.
  - Και λένε οι απόγονοι, οι καουμπόηδες απολύονται γρήγορα. Ψέματα, μάλλον!
  Το πολυβόλο (ένα όπλο που μιλάει στο όνειρο δεν είναι ασυνήθιστο, ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ικανό, το υποσυνείδητο!) δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην παρατήρηση:
  Ο επαγγελματισμός σας είναι πέρα από έπαινο.
  - Ίσως μπορείς να πεις κάτι άλλο! Η Μιραμπέλα πάτησε με το γυμνό της πόδι σε έναν πεσμένο, φλεγόμενο αναπτήρα και μόρφασε από τον πόνο.
  - Είσαι η ίδια η τελειότητα, είσαι η ίδια η τελειότητα,
  από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία είναι πέρα από έπαινο!
  Διαπράξτε μια θηριωδία με τον εχθρό, έναν μεγάλο φανατισμό,
  Και ρίξε μια βροχή μολύβδου, με φλεγόμενη στάχτη - ναπάλμ!- Η κυβερνητική συσκευή του πολυβόλου σιγοτραγουδούσε στο ακουστικό.
  - Έξυπνα παραμορφώνεις το χτύπημα! Η Μιραμπέλα γέλασε (αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί πού άκουσε το τραγούδι!) και έτριψε την πονεμένη φτέρνα της στο τραχύ μέταλλο.
  Το μηχάνημα απάντησε:
  - Το πρόγραμμα έχει χιούμορ. Να ανεβάσει το πνεύμα των αγωνιστών!
  - Παλαιότερα, οι ταινίες ήταν πιο δροσερές, έτσι ώστε το πνεύμα με δύναμη κάθε μέρα,
  αλλά πες μου τι θα ανεβάσει, πορνό ταινία "Εμμανουήλ"! - απάντησε με χιούμορ η Μιραμπέλα (Και ποιος είναι ο Εμμανουήλ, από πού μου ήρθε τέτοια εικόνα στο κεφάλι. Ίσως από τη λέξη Εμμανουήλ;).
  Και γέλασε με το αστείο.
  Σηκωμένο πάνω από την άκρη του φράχτη, το κορίτσι έπιασε τέσσερις φτωχούς, που κόβονταν στο πρόθεμα της στρατηγικής.
  - Η ομάδα είναι εντελώς συντετριμμένη! Είναι καλό που η τελευταία σου στιγμή θα είναι χαρούμενη!
  Η Aurora κατεβαίνει σιωπηλά τη σκάλα, παίρνει θέση μπροστά από την πόρτα του σκηνικού. Σέρνεται έξω ένας τεράστιος νέγρος, εκατόν εξήντα κιλών. Ένα κορίτσι της Κομσομόλ κρέμεται από πάνω του, ακουμπώντας τον πισινό της στα πλαϊνά τοιχώματα του διαδρόμου. Μπράβος, μουρμουρίζοντας.
  - Φακιού! Γιατί τόσο ήσυχο! - Aurora - τον χτυπά με έναν πισινό στον κρόταφο. Στη συνέχεια, παίρνει το σφάγιο, αφήνοντάς το να χαμηλώσει απαλά.
  Γιατί η αγάπη σου ήρθε! -Απαντά εκείνη.
  Η κοπέλα της Κομσομόλ δεν μας άφησε ούτε εδώ, μπήκε σαν τον άνεμο, μια ουρά, κουρεύοντας δύο δωδεκάδες, από τις οποίες οι μισοί κοιμόντουσαν. Η έντονη μυρωδιά του αλκοόλ έλεγε ότι οι Yankees είχαν χρόνο να γιορτάσουν κάτι.
  Το όνειρο διακόπτεται, μια σειρήνα βρυχάται σε χαμηλό τόνο. Τα κορίτσια ξυπνούν με λαστιχένια μαστίγια στα πόδια και αναγκάζονται να παραταχθούν.
  Τα μαζεύουν και τα δένουν ξανά, σπρώχνοντάς τα πιο πέρα.
  Πριν από αυτό, ωστόσο, έδωσε φαγητό. Και πάλι χυλός ανακατεμένος με όχι πολύ φρέσκο ψάρι. Αλλά αυτό αλατίζεται περισσότερο από το συνηθισμένο. Προφανώς παλιά, ληγμένα κονσερβοποιημένα τρόφιμα από τα τρόπαια πετάχτηκαν στο κριθάρι. Και έβαλαν αλάτι στο ψάρι για απολύμανση. Τα αιχμάλωτα στελέχη δεν έχουν χάσει ακόμη την αξία τους για τους Ναζί!
  Ο Oleg Rybachenko τσακώνεται μαζί τους. Αν και φαίνεται να υπάρχει αρκετός χρόνος για ύπνο και ακόμη περισσότερο, αλλά δεν υπάρχει κέφι. Οδυνηρά, το όνειρο εξάντλησε το αγόρι.
  Περπατάει έτσι και νιώθει, σαν στο κεφάλι, να χτυπά μνήμες από τους καρπούς των παράξενων παραισθήσεων που του ενέπνευσαν οι πειραματιστές των Ναζί.
  Εδώ σε ένα όνειρο βλέπει τον Ντμίτρι. Μοιάζει με εκείνο το αδύνατο και ψηλό αγόρι που είναι δεμένο μαζί τους, αλλά πιο ψηλό και μυώδες. Ωστόσο, το πρόσωπο και το όνομα είναι παρόμοια. Επίσης περίεργη σύμπτωση. Και αυτό το αγόρι είχε μερικές εύκολες μάχες, κόντρα στην ομάδα των αγοριών από τη Σλοβενία και μετά τη Ρουμανία. Και οι δύο αγώνες είναι γρήγορα νοκ άουτ, και στο πρώτο λεπτό! Ο τρίτος αγώνας ήταν πιο σκληρός. Ο αδύνατος Ιταλός είχε εξαιρετική άμυνα και κινητικότητα στα πόδια. Δεν άφησε τον εαυτό του να βγει άμεσα νοκ άουτ και έφυγε καλά. Ο αντίπαλος του Ντμίτρι τελείωσε τον πρώτο γύρο στα πόδια του...
  Στη συνέχεια, το αγόρι στον δεύτερο γύρο, μη δίνοντας προσοχή στην πιθανότητα να τρέξει ο ίδιος σε έναν σκληρό επερχόμενο, απλά έτρεξε στον αντίπαλο, ρίχνοντας χτυπήματα και από τα δύο χέρια. Και δέχτηκε ένα ακριβές και γρήγορο άμεσο χτύπημα προς το μέρος του, ακριβώς στο σημείο του πηγουνιού.
  Για πρώτη φορά, ο νεαρός πυγμάχος τινάχτηκε, αλλά αυτό εξόργισε μόνο τον Ντμίτρι. Πήδηξε σαν τίγρη και γαντζώθηκε με το δεξί τον αντίπαλό του.
  Το vis-a-vis κλονίστηκε και έπεσε στο γόνατό του... Ο διαιτητής μέτρησε το νοκ ντάουν και έδωσε το σύνθημα:
  - Πυγμαχία!
  Ο Ιταλός, φαίνεται, έχασε την κινητικότητά του και, μετά από ένα γρήγορο χτύπημα στον κρόταφο και το ζυγωματικό, έπεσε και άπλωσε τα χέρια του τόσο απελπιστικά που ο διαιτητής δεν άρχισε καν να μετράει, αλλά διέκοψε αμέσως τον αγώνα. Οι κερκίδες, που γέμισαν κυρίως με μαθητές, σφύριξαν και βρυχηθούσαν. Ωστόσο, μεταξύ του κοινού ήταν και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των SS. Το ηττημένο αγόρι άρχισε να βγαίνει έξω, το κορίτσι έκανε μασάζ στα μάγουλά του και ζύμωσε τον λαιμό του ...
  Ο Ντμίτρι μάλιστα φοβήθηκε:
  - Τον σκότωσα;
  Αλλά μετά από ένα λεπτό δυναμικής χειραγώγησης, το πρόσωπο του νεαρού πυγμάχου έγινε ροζ και άνοιξε τα μάτια του. Μουρμούρισε κάτι σιγά. Ο Ντμίτρι τον βοήθησε να σηκωθεί και το αγόρι αγκάλιασε με φιλικό τρόπο.
  Ο Oleg Rybachenko, με τη σειρά του, εγκιβωτίστηκε τακτοποιημένα, οι αγώνες ήταν ερασιτεχνικοί, τέσσερα τρίλεπτα ο καθένας .... Το αγόρι έστειλε τους δύο πρώτους αντιπάλους του στον τρίτο και τον τέταρτο γύρο. Έπρεπε να τσιμπήσω με το τρίτο... Και παρόλο που ο Oleg Rybachenko, επιδεικνύοντας μια υπέροχη άμυνα, προηγήθηκε με σιγουριά στα σημεία, ορίστηκε ο πέμπτος γύρος.
  Τα κορμιά των αγοριών, γυμνά μέχρι τη μέση και μαυρισμένα, έλαμπαν από τον ιδρώτα, οι μύες έτρεμαν και οι φλέβες και οι φλέβες ξεχώριζαν ακόμα πιο έντονα. Ο αντίπαλος Oleg Rybachenko έσπευσε προς τα εμπρός, υπολογίζοντας στο γεγονός ότι σε περίπτωση δραστηριότητας θα του δοθεί αυτός ο γύρος. Αλλά ο γενναίος πρωτοπόρος παρατήρησε ότι ο ομόλογός του ήταν ήδη κουρασμένος και η αντίδρασή του επιβραδύνθηκε. Ακολουθείται από μια γρήγορη πλευρά προς την αριστερή πλευρά του πηγουνιού και την αντίθετη κίνηση. Ο νεαρός αντίπαλος λύγισε και έπεσε μπροστά... Προφανώς ήταν νοκ άουτ, οπότε δεν σηκώθηκε με το μέτρημα του δέκα.
  Μετά έγινε διάλειμμα, τρεις αγώνες σε μια μέρα στο σύστημα κυπέλλου είναι πολλά!
  Ο Ντμίτρι με έναν ορισμένο σαρκασμό σημείωσε:
  - Εδώ οι επαγγελματίες αγωνίζονται δεκαπέντε γύρους και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπήρχαν καθόλου χρονικά όρια. Οι πυγμάχοι πάλεψαν μέχρι που ένας από αυτούς κατέρρευσε από εξάντληση.
  Ο Oleg Rybachenko εδώ συμφώνησε μόνο εν μέρει:
  - Ξέρεις, αυτό είναι επαγγελματική πυγμαχία, κατά κάποιο τρόπο δεν μου αρέσει. Στην ερασιτεχνική πυγμαχία, απλώς κινείστε γύρω από το πλέγμα, αλλά στην επαγγελματική πυγμαχία, πάρα πολλά εξαρτώνται από τους υποστηρικτές. Για παράδειγμα, μπορούν να σαπίσουν έναν πολύ ταλαντούχο πυγμάχο χωρίς να του δίνουν αγώνες. Ναι, και οι πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να αποτρέψουν έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο από το να πολεμήσει. Για παράδειγμα, απλά με τη βοήθεια διαφόρων καθυστερήσεων αρνείται να υπογράψει σύμβαση.
  Ο Ντμίτρι κούνησε τη γροθιά του:
  - Απλά αφήστε τον να προσπαθήσει!
  Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, οι νεαροί αθλητές τρέφονταν αξιοπρεπώς... Υπήρχαν ακόμη και πορτοκάλια και για επιδόρπιο μπανάνες, καρύδες και μάνγκο που δεν είχαν δοκιμάσει προηγουμένως οι Σοβιετικοί έφηβοι αθλητές.
  Προφανώς, οι ναζί διοργανωτές του διαγωνισμού προσπάθησαν να δείξουν ότι το Τρίτο Ράιχ, όλα είναι καλά, πολύ ικανοποιητικά και μπορείς να αντέχεις πολυτέλεια.
  Ο Dmitry και ο Oleg Rybachenko δοκίμασαν καρύδες και μπανάνες για πρώτη φορά σε νέα σώματα και ανανάδες για δεύτερη φορά (καλά, με τα πορτοκάλια στην ΕΣΣΔ, είναι πολύ πιο εύκολο να φάνε τα δικά τους στην Κεντρική Ασία!). Εδώ τα παιδιά έκαναν ένα αρκετά κοινό λάθος - υπερέβαλαν ... Και δεν υπήρχαν ενήλικες προπονητές στην ομάδα ... Εάν η Νεολαία του Χίτλερ είχε ένα σύνθημα - οι νέοι έπρεπε να διοικούνται από τους νέους, τότε η σοβιετική αθλητική αντιπροσωπεία αποφάσισε να ακολουθήστε αυτό το παράδειγμα.
  Ίσως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα να ακολουθήσει!
  Σε κάθε περίπτωση, μετά από ένα χορταστικό δείπνο με επιδόρπιο και κέικ, έμελλε να γίνουν άλλοι τρεις αγώνες (αν δεν έχασες!) ... Και με δυνατούς τύπους!
  Μετά το γεύμα, τα αγόρια παρασύρθηκαν αρκετά, ο Oleg Rybachenko υποψιάστηκε ότι είχαν ανακατευτεί με κάτι ...
  Σε κάθε περίπτωση, τώρα η κατηγορία των νεαρών Σοβιετικών αθλητών έχει πέσει και άρχισαν να χάνουν το ένα μετά το άλλο ... Επιπλέον, οι κριτές, μαζί με τον διαιτητή, ήταν εντελώς βάναυσοι.
  Ναι, και οι Σοβιετικοί πολεμούσαν ήδη εναντίον των Γερμανών ....
  Στην αρχή, ο Ντμίτρι ένιωσε ανεκτός και στον πρώτο γύρο οι προημιτελικοί πήγαν...
  Ωστόσο, ήδη στους ημιτελικούς, ένιωσε αδυναμία στα χέρια και στα πόδια του ... Μεγάλη αδυναμία και επιβράδυνση των κινήσεων ... Αλλά ο Ντμίτρι κράτησε την περηφάνια και προχώρησε παρά το γεγονός ότι του έλειψε πολλά.. Αλλά το αγόρι είχε δυνατό κεφάλι και τα ακριβή χτυπήματα ενός μεγάλου, τεχνικού και γρήγορου αντιπάλου τον εξόργισαν μόνο... Και ο θυμός και η υπερηφάνεια, με τη σειρά τους, του επέτρεψαν να συνεχίσει με σιγουριά τον αγώνα ....
  Τελικά, στον τρίτο γύρο, ο Ντμίτρι γάντζωσε τον αντίπαλό του, σπάζοντας του τη μύτη...
  Ο Γερμανός ξαφνιάστηκε ελαφρώς και τον δέχτηκε στο πηγούνι. Το αγόρι από το Τρίτο Ράιχ πήγε πίσω, ήταν πλεγμένο. Ο Ντμίτρι ανέπτυξε επιτυχία, έκανε όχι αρκετά γρήγορο, αλλά ταυτόχρονα ένα απτό τρίποντο ... Ο αντίπαλος έπεσε, ο διαιτητής άρχισε να μετρά το νοκ ντάουν πολύ αργά ... Το Γερμανό αγόρι σηκώθηκε, αλλά δεν στάθηκε σταθερά στα πόδια του ... Ο εμπνευσμένος Ντμίτρι έσπευσε να τον τελειώσει. Μερικές ακριβείς κούνιες... Το παιδί πέφτει...
  Ο δικαστής δεν βιάζεται να τον πλησιάσει. Ρωτάει για κάτι στο πλάι. Του απαντούν...
  Ένα νέο άτονο μέτρημα ξεκινά... Στο μέτρημα των εννέα, το αγόρι εξακολουθεί να βρίσκεται... Αλλά το σήμα για το τέλος του γύρου ακούγεται. Τον μαζεύουν και τον παρασύρουν...
  Ο Ντμίτρι λέει με σιγουριά:
  - Δεν θα γίνει τέταρτος γύρος! Απλώς δεν θα βγει!
  Σε αυτή την περίπτωση, το Ρωσόπαιδο αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο, τα δευτερόλεπτα έδωσαν το πράσινο φως...
  Ο Oleg Rybachenko, με τη σειρά του, παλεύει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ... Κερδίζει πόντους εν ψυχρώ και μετά τελειώνει στον τέταρτο γύρο ... Και οι κινήσεις είναι ακόμα ακριβείς και γρήγορες ...
  Μόνο οι δυο τους έφτασαν στον τελικό από τους Σοβιετικούς αθλητές - εκπροσώπους της μικρότερης ηλικιακής ομάδας. Ένας βαρέων βαρών μεταξύ των παιδιών και ένας μεσαίος ... Ο πρωταθλητής flyweight τραυματίστηκε λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση και δεν πρόλαβαν να βρουν αντικαταστάτη του ...
  Έτσι μόνο δύο Ρώσοι κατέληξαν στον τελικό και όλοι οι υπόλοιποι, φυσικά, είναι Γερμανοί που θα παίξουν χρυσό μεταξύ τους...
  Ο διαγωνισμός γυρίζεται ενεργά... Ο Ντμίτρι μόρφασε με αηδία:
  - Έτσι θέλουν να μας ξεφτιλίσουν! Λες και εμείς οι Ρώσοι είμαστε χειρότεροι από τους Γερμανούς και από τους Άριους καθόλου!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι πραγματικά! Οποιοσδήποτε διαχωρισμός των εθνικοτήτων σε πλήρεις και μη πλήρεις είναι παράλογη ήδη από τη δική της διατύπωση του ζητήματος. Και τι να πω, αν οι ιδέες μας είναι γενικά διεθνείς!
  Ο Δημήτρης γέλασε και συμφώνησε.
  - Και θα τους κερδίσουμε διεθνώς...
  Υπήρχε, φυσικά, ένα διάλειμμα πριν από την τελική μάχη... Και μετά οι Γερμανοί έχτισαν άλλο ένα βρώμικο κόλπο για τα σοβιετικά αγόρια... Υποτίθεται ότι προσφέρθηκαν να γυαλίσουν τα αθλητικά τους παπούτσια με γυαλάδα. Αλλά ως αποτέλεσμα, τα παπούτσια στα πόδια των αγοριών ξαφνικά μαλάκωσαν και άρχισαν να θρυμματίζονται ...
  Έπρεπε να το πετάξω και να τρέξω να το πλύνω στο νεροχύτη... Ο Ντμίτρι ήταν πολύ θυμωμένος:
  - Γιατί το έκαναν; Ήθελαν να μας προκαλέσουν σε καυγά και μετά να μας απομακρύνουν από τον ανταγωνισμό;
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Ναι, όχι μόνο αυτό! Θα θέλουν επίσης να δείξουν ότι υπάρχει φτώχεια στην ΕΣΣΔ, και ακόμη και κορυφαίοι αθλητές αναγκάζονται να αγωνίζονται ξυπόλητοι. Όπως, τι φτωχά παιδιά είναι στη Ρωσία!
  Ο Ντμίτρι πρότεινε:
  - Μήπως μπορούμε να ζητήσουμε από τους μεγαλύτερους συντρόφους μας αθλητικά παπούτσια; Αλήθεια, θα είναι υπέροχα για σένα, αλλά θα υπάρχουν για μένα!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Θα τους δείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, δεν είναι ντροπή για τα αγόρια της ηλικίας μας να περπατούν ξυπόλητα ... Όπως λένε, ξυπόλητα παιδικά χρόνια ...
  Ο Ντμίτρι έσφιξε τις γροθιές του με τέτοια δύναμη που οι αρθρώσεις του τσάκισαν. Ο νεαρός πυγμάχος είπε:
  - Λοιπόν, με τσάκωσαν! Όχι, απλά τσαντίστηκαν ειδικά!
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε:
  - Ας δώσει λοιπόν ο θυμός δύναμη σε σένα και σε μένα.
  Τότε η μνήμη διέκοψε το άγγιγμα του Ντίμα που ήταν αλυσοδεμένος δίπλα του, το αγόρι ψιθύρισε:
  - Το είδες και αυτό;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε συνοπτικά:
  -Ναί!
  Άρχισε να βρέχει ξανά, κάτι που δεν είναι αρκετά χαρακτηριστικό για την άνοιξη της Κριμαίας. Αυτό είναι και αηδιαστικό και ψυχρό. Είναι ακόμη βρώμικο και οι κάλοι που σχηματίζονται στα πέλματα πονούν αηδιαστικά από το μουσκεμένο κρύο νερό. Μια στήλη με ξυπόλυτους αιχμαλώτους μπήκε στο δάσος λίγες ώρες αργότερα, ήδη αργά το απόγευμα. Προφανώς οι άνδρες των SS βιάζονταν να καλυφθούν από τη βροχή. Το αγόρι πρωτοπόρος παραλίγο να ξεχάσει τι του συνέβη. Ναι, και στο πρόσωπο ενός νεαρού λενινιστή να σκεφτεί το κρύο, ρούχα που είναι βρεγμένα, σκληρά πόδια και ατσάλινα δεσμά από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, που έσβησαν τους καρπούς μέχρι το αίμα.
  Ο Ντμίτρι έσπασε τη σιωπή και είπε:
  - Φαίνεται ότι κατάφερα να σκαρφαλώσω γύρω από την Κριμαία κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά ... Κατά κάποιο τρόπο δεν είναι στη γη!
  Ο Oleg Rybachenko συμφώνησε, κουνώντας το κεφάλι του:
  - Και σε εμάς γενικά δεν είναι όλα όπως με τους ανθρώπους!
  Το δάσος ήταν τεράστιο. Στα πλάγια του δρόμου στέκονταν σε σχηματισμό πεύκων - τρεις ή τέσσερις περιφέρειες, με φλοιό κόκκινο-καφέ ή κίτρινο-πορτοκαλί σαν μεγάλα λέπια ψαριού, που ύψωναν συμπαγείς αειθαλείς ή μπλε κορώνες σε άγριο ύψος.
  Και στα κλαδιά υπάρχουν και λουλούδια, που μοιάζουν να είναι πετούνιες. Όχι ένα δάσος, αλλά ένα παραμύθι, μια αίσθηση πτώσης σε έναν άλλο κόσμο. Αλλά υπάρχει και ένα μείον - στο χώμα στο δρόμο υπήρχαν πολλά αγκάθια, αιχμηρά, σαν ατσάλινες βελόνες από μια ραπτομηχανή.
  Κάποια από τα κορίτσια ήδη στενάζουν καθώς τα πατούσαν. Ο Dima, σφίγγοντας το χέρι του, είπε στον Oleg Rybachenko:
  - Είναι εφιάλτης! Μην πιστεύετε στα οράματα!
  Η Μιραμπέλα έβαλε το χέρι της στον ξανθό σκαντζόχοιρο της Ντίμα, που είχε ήδη αρχίσει να μεγαλώνει, και ψιθύρισε:
  - Είτε το πιστεύεις έιτε όχι! Και κοιτάξτε κάτω από τα πόδια σας! Δεν ήταν αρκετό να φέρεις μια μόλυνση στον εαυτό σου!
  Ο άρκευθος φύτρωσε πυκνά στα χαμόκλαδα και ... ήδη ώριμες αγριοφράουλες με φράουλες. Το πνεύμα στάθηκε - ένα μείγμα ανοιξιάτικου πεύκου και ανοιξιάτικου αρώματος φράουλας και αρκεύθου. Έμοιαζε να ζεσταίνει ακόμα περισσότερο. Και απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι εκατό βήματα από εδώ - υγρή, αν όχι τούνδρα, τι είδους τούνδρα θα μπορούσε να είναι στην Κριμαία; Όμως ακόμα, κακοκαιρία και μαύροι κρύοι βράχοι, κάτω από τους οποίους βαδίζουν οι φασιστικές ορδές. Είναι κρίμα που ο θαυμασμός δεν κράτησε πολύ - πόνος στα χέρια, το στόμα και την πλάτη, το κρύο, η υγρασία επέστρεψε και ο Oleg Rybachenko ένιωσε πολύ δυστυχισμένος. Απλά στο όριο.
  Ωστόσο... ο εξαιρετικός μαθητής-πρωτοπόρος γέλασε ξαφνικά. Πάνω από μία φορά κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου που πέρασε εδώ στην αιχμαλωσία, σκέφτηκε: Λοιπόν, όλα είναι άσχημα, δεν μπορεί να πάει άλλο και χειρότερο! Και κάθε φορά που αποδείχθηκε - υπάρχουν ακόμη και πολλά.
  Κατά έναν περίεργο τρόπο, αυτή η σκέψη τον παρηγόρησε λίγο. Ο Όλεγκ άρχισε να θυμάται ακόμη και τον χάρτη της Κριμαίας από τον Άτλαντα. Αλλά δεν μπορούσε να το θυμηθεί - και έχασε το δρόμο του σε σαστισμένες σκέψεις ότι είχε συμβεί κάτι εντελώς αδύνατο. Μπορείτε να μπείτε σε μια διαφορετική εποχή - αυτή είναι επιστημονική φαντασία από την εποχή του Mark Twain ερωτεύτηκε. Σε έναν άλλο χώρο, που είναι πιο σύγχρονος, σε έναν άλλο πλανήτη - ας υποθέσουμε! Στο διάολο, με το μυαλό - ξαφνικά είναι υπερ-πολιτισμοί. άνθρωποι που είναι ένα εκατομμύριο χρόνια μπροστά από την ανθρωπότητα στην ανάπτυξη επιδίδονται! Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά - το ξέρω σίγουρα !!!! Αλλά για να άλλαζε ταυτόχρονα η ουσία, η μνήμη, όλη η έκφραση και όχι μόνο η δική σου;! Αυτό είναι εντελώς - απεριόριστο και υπερβατικό ...
  Ο Oleg Rybachenko ρώτησε τον Ντμίτρι:
  - Έχεις σχέδιο για τον αγώνα;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Το σχέδιο είναι απλό - χτυπήστε! - Κουνώντας τον αδύνατο, στον οποίο φαίνεται κάθε κόκκαλο με την πλάτη του, πρόσθεσε. - Αλλά είναι καλό το ίδιο όταν δεν είσαι απλώς σκελετός, αλλά σου παίζουν δυνατοί μύες. Καλό ύπνο... Μα έχεις γίνει μικρότερος!
  - Μικρό αλλά τολμηρό! - Κοινό, αλλά εύστοχα απάντησε ο Όλεγκ.
  Και ο δρόμος έγινε πιο ομαλός, εν τω μεταξύ επιταχύνθηκε. Και είναι τόσο περίεργο αυτό στην Κριμαία, αλλά όλα μοιάζουν να έχουν πεθάνει. Μερικές φορές μοτοσικλετιστές με μια μισητή μαύρη σβάστικα πήδηξαν προς το μέρος μας. Και μετά για περίπου πέντε λεπτά μια νηοπομπή έσυρε προς το μέρος τους - μεγάλα βαγόνια με φιλοσοφική όψη μπιτιούγκ με κλειστές λινάτσες αποσκευές, πάνω στις οποίες κάθονταν αναστατωμένοι αστυνομικοί-μουτζίκοι με αδιάβροχα παραλλαγής και επιδέσμους προδοσίας. Επίσης συνοδεύεται από μεταφορέα. Σε αντίθεση με τα τανκς, ο Χίτλερ έχει πολλά από αυτά. Έπειτα, ένα άλλο απόσπασμα με φορτηγά, συν μοτοσυκλέτες με κουφέτα, προσπέρασε εύκολα τις αιχμάλωτες σκλάβες. Υπάρχουν εκατό αυτοκίνητα, όχι λιγότερα, σχεδόν όλα βαμμένα σε χακί χρώμα.
  Εν κινήσει, οι Ναζί καλούσαν ο ένας τον άλλον με τις στήλες των αιχμαλώτων να καβάλα στο κεφάλι και, στην πραγματικότητα, οι ιππείς, οι σκλάβοι και ο Oleg Rybachenko μπορούσαν να ορκιστούν ότι οι φωνές ήταν κοροϊδευτικές. Οι φρουροί των SS παρέμειναν σιωπηλοί. Οι γιατροί επέβαιναν σε κάποιο είδος τεθωρακισμένων οχημάτων σε σχήμα χελώνας και βαριές, που τραβούσαν ακόμα κάμπιες. Τρίχωσαν με πολυβόλα. Φαίνεται όμως, σκέφτηκε ο Όλεγκ, ότι δεν τους αρέσει πολύ αυτός ο ρόλος - φύλακες-συνοδοί... Έκρυψαν ακόμη και τις κτηνώδεις μουσούδες τους.
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Ούτε στη Γερμανία σέβονται τους δήμιους!
  Η Μιραμπέλα είπε ξανά κάτι, γνέφοντας μετά από τους ποταπούς στρατιώτες των SS. Ο Όλεγκ αναστέναξε.
  - Σκότωσέ τους! Όλοι προς έναν, στον Χίτλερ!
  Ο Ντίμα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Ε, δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Και μετά θα ρωτούσα αν επιτέλους θα έρθουμε σύντομα...
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε ατημέλητα:
  - Ξέρω γερμανικά, αλλά ελάχιστα ωφελεί!
  Εν τω μεταξύ, η βροχή σταμάτησε, και ο ουρανός καθάρισε πάνω από τα δέντρα, ο ήλιος φάνηκε. Ο Oleg Rybachenko είχε ένα άλλο πρόβλημα - ήθελε να πηγαίνει στην τουαλέτα όλο και περισσότερο και με τους δύο τρόπους. Και κάτι προκλήθηκε: είναι απίθανο να σταματήσουν εξαιτίας αυτού. Για κάποιο λόγο, η αδυναμία ενός τόσο στοιχειώδους θέματος, το γεγονός ότι ακόμα και εδώ εξαρτάται από τη θέληση κάποιου άλλου, το αγόρι πρωτοπόρος ήταν εντελώς θυμωμένο. Επιπλέον, η επιθυμία γινόταν αρκετά επώδυνη. Τόσο οι άνδρες των SS όσο και τα τσιράκια τους έλυσαν αυτό το πρόβλημα χωρίς να σταματήσουν, αλλά αυτό προκάλεσε μόνο αηδία και όχι επιθυμία να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
  Μερικές φορές μετανιώνετε που ταΐσατε αρκετά ώστε να προκαλέσετε ανάγκη. Οι φασίστες ξέρουν πώς να δημιουργούν προβλήματα - γεννημένοι σαδιστές. Ή μήπως έτσι τους μεγάλωσε το κόμμα;
  Ο Oleg Rybachenko είχε ήδη αρχίσει να παρενοχλείται σοβαρά, όταν ξαφνικά τράβηξε τον υγρό αέρα, με καπνό, μετά ένα σκυλί γάβγιζε και ακούστηκαν ανθρώπινες φωνές, στα δεξιά, απότομα, άρχισε αμέσως το ξεκαθάρισμα, στο οποίο οι στρατιώτες έκαναν κάτι - μόνο μια ντουζίνα ή τρία, και πίσω του ο καπνός υψωνόταν πάνω από πέτρινα και τεράστια κτίρια. Παιδιά ντυμένα με καμουφλάζ όρμησαν από το δρόμο προς τα εκείνα που βρίσκονταν στο χωράφι. Όχι Ρώσοι, αν κρίνουμε από τις κραυγές και τα περιβραχιόνια με μια σβάστικα, ήταν είκοσι - έτρεξαν και φώναξαν. Όταν η στήλη πλησίασε το χωριό, τουλάχιστον μια ντουζίνα στρατιώτες είχαν ήδη βγει να τους συναντήσουν -με μεγάλους εκτοξευτές χειροβομβίδων και φορητά πολυβόλα εξοπλισμένα με φαρδιούς εκτοξευτές χειροβομβίδων. Τους οδήγησε ένας γεροδεμένος γέρος με τη στολή ενός στρατηγού των SS.
  Ή ίσως όχι παππούς, αλλά απλά γκριζομάλλης, γιατί δεν υπήρχαν άλλα σημάδια γήρατος μέσα του, και η χειρονομία ενός μακριού χεριού με κόμπους, διακοσμημένο με χρυσά βραχιόλια, φαινόταν βασιλική και επιβλητική.
  Και έχει βραβεία ... Ο Oleg Rybachenko διάβασε στο βιβλίο αναφοράς και έμεινε έκπληκτος - ότι τόσα πολλά μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια συλλογή. Ο ψηλότερος είναι ο Σταυρός του Ιππότη με φύλλα βελανιδιάς και ξίφη. Πάνω μόνο, το ίδιο, αλλά με διαμάντια, όπως και ο Μεγαλόσταυρος του Σιδηρού Σταυρού, αλλά μόνο ο Γκέρινγκ έχει τέτοιο βραβείο. Το αστέρι του Μεγάλου Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού είναι ακόμη υψηλότερο και σε όλη την ιστορία της Γερμανίας, απονεμήθηκε και στα δύο άτομα - τους στρατάρχες Blucher και Hindenburg. Λοιπόν, η σειρά του αετού με τα διαμάντια θα είναι μεγαλύτερη.
  Η στήλη των κρατουμένων σταμάτησε. Ο "γιατρός-αφεντικό" με κοιλιά, όπως ονόμασε ο Oleg Rybachenko τον επικεφαλής της συνοδείας, κατέβηκε και μίλησε στον γκριζομάλλη. Οι υπόλοιποι κοίταξαν το κομβόι συνοφρυωμένοι και τεταμένοι. Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε ότι όλοι στο χωράφι εγκατέλειψαν τη δουλειά τους και τα παιδιά που είχαν φύγει πλησίασαν σχεδόν. Οι πρώτοι Γερμανοί, παρέλασαν σε κολόνα. Και πίσω τους οι ντόπιοι - αδύνατοι: ξυπόλητοι ή με υφαντά παπούτσια. Οι ντόπιοι ζητιάνοι αποδείχτηκαν μόνο με πολύχρωμα καρό πουκάμισα - ασπρόμαυρα, τόσο κουρελιασμένα που δεν είναι αμέσως σαφές πού είναι τα αγόρια, πού είναι τα κορίτσια. όλο δασύτριχος, ξανθός, αλλά γκρίζος με σκόνη ή καστανοκόκκινος, μακρυμάλλης, τερατώδες βρώμικος, αλλά με ζωηρά, καθαρά μάτια - περίεργος, λίγο φοβισμένος και φανερά λυπηρός. Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε επίσης ότι η συνοδεία των SS προσπαθούσε να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους σκλάβους και μακριά από τους ντόπιους. Οι Ναζί δεν φώναζαν, δεν εκφοβίζονταν και γενικά συμπεριφέρονταν αθόρυβα.
  Η Μαργαρίτα, βλέποντας αυτό, σημείωσε:
  - Πού πήγε το μπράβο των SS;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε έξυπνα:
  - Πήγε σε μαστίγια και θηλιές!
  Ο γκριζομάλλης στρατηγός, εν τω μεταξύ, μόλις έδειξε τους άνδρες των SS με εκφυλιστικές μουσούδες μερικές φορές, και στη συνέχεια, όταν ο χοντρός άρχισε να αντιτίθεται σε κάτι με αφρό στο στόμα, κούνησε το χέρι του, απότομα, σαν να έκοβε ένα σπαθί. Και ο χοντρός κούνησε επίσης το χέρι του, αλλά με ένα ενοχλημένο βλέμμα, και μετά έδωσε μια σύντομη εντολή. Τα θωρακισμένα αυτοκίνητα βρυχήθηκαν και οι Wolf Riders έπεσαν στο δρόμο. Ακολούθησαν μισή ντουζίνα ντόπιοι στρατιώτες. Οι υπόλοιποι περικύκλωσαν τους αιχμάλωτους σκλάβους και η στήλη μετακινήθηκε ξανά. Ο γκριζομάλλης φώναξε και στα παιδιά και στους εργάτες στο χωράφι και ο ίδιος περπάτησε δίπλα στις αποβιβασμένες ανθρώπινες συνοδούς.
  Ο Ντίμα, τρέμοντας, σημείωσε:
  -Κάτι που δεν μοιράστηκαν!
  Η Μιραμπέλα είπε χαμογελώντας:
  - Ναι, ας τσακωθούν και να απελευθερώσουν ο ένας τα κότσια του άλλου!
  Ένας κοντόχοντρος γενειοφόρος νεαρός από τους ντόπιους μαχητές των SS, που πήρε τη θέση του δίπλα στον Oleg Rybachenko, κοίταξε συνοφρυωμένος τον πρωτοπόρο, κούνησε το ελαφρύ πολυβόλο του και μετά φώναξε στο κεφάλι του:
  - Είσαι ρωσικό γουρούνι τουλάχιστον κάτι να σκεφτείς;
  Και χαμογελώντας, πρόσθεσε:
  - Θα είμαστε στη Μόσχα και στην Ουάσιγκτον ή όχι;
  Ο Oleg Rybachenko συνειδητοποίησε τι ήθελαν από αυτόν, γύρισε γρήγορα το κεφάλι του, συνάντησε το βλέμμα της Margaret - απελπισμένη και ταυτόχρονα σαν να έλεγε: "Τυχερός - μας περιμένουν σπουδαία πράγματα!" - αλλά ο γκριζομάλλης στρατηγός το έγνεψε και ο γενειοφόρος, γκρινιάζοντας κάτι άλλο, κοίταξε μετανιωμένος τον Όλεγκ και δεν είπε τίποτα άλλο. Ο Oleg Rybachenko σχεδόν κατάλαβε τι ήθελε ... Αφήστε το να είναι έστω και αόριστα.
  Αλλά τόσο το καλύτερο, άρα τα πειράματα εξακολουθούν να έχουν νόημα; Θέλουν πραγματικά οι Γερμανοί να μάθουν το μέλλον με αυτόν τον τρόπο; Αλλά αποδεικνύεται ότι είναι μια αντίφαση. Φιλικοί αγώνες πυγμαχίας αποκλείονται μετά από τέτοιο πόλεμο. Ο φασισμός και ο κομμουνισμός είναι εχθροί για πάντα. Ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο ... Πόσο οδυνηρά πονούσαν οι κροτάφοι.
  Ο στρατιωτικός οικισμός αποδείχθηκε ότι βρισκόταν πίσω από μια χαμηλή, αλλά συμπαγή περίφραξη - με εξέδρα για τους στρατιώτες της τερατώδους οργάνωσης SS, με ισχυρές - ωστόσο ορθάνοιχτες - πύλες. Μόνο ένα πράγμα φαινόταν παράξενο στον Oleg Rybachenko - πέτρινες κολόνες πύλης, καλυμμένες με σκαλίσματα με τη μορφή απείρως περιελιγμένων λουλουδιών και μίσχων. Αυτές οι κολώνες δεν ταίριαζαν καθόλου με τη γενική όψη του χωριού, όπου ήταν βρώμικο (ωστόσο, μήπως ήταν μετά τον χειμώνα;), Και τα σπίτια, χτισμένα από πέτρινα κεραμίδια, καλαφατισμένα σε φαρδιές ρωγμές με κιτρινωπά βρύα, έγιναν καφέ με επίπεδες αχυροσκεπές.
  Αλλά υπήρχε ένα ACS. Δεν υπάρχει αυτοκινούμενο όπλο και σε μια πίστα κάμπιας, μια τροποποίηση άγνωστη στον περίεργο Oleg Rybachenko. Εδώ, για παράδειγμα, όπλα - ένα κονίαμα όχι λιγότερο από 350 χιλιοστά σε εμφάνιση. Ομολόγησε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο.
  Επιπλέον, το αυτοκίνητο μοιάζει να ζυγίζει λιγότερο από ογδόντα τόνους και πώς σύρθηκε κατά μήκος των βουνών της Κριμαίας; Θέλετε να ζήσετε την απόρθητη Σεβαστούπολη κατά τη διάρκεια της επίθεσης; Από αυτή την υπόθεση λίγο πόνο στο άδειο στομάχι. Τι θα πρέπει να κάνουν οι Ρώσοι στρατιώτες κάτω από τέτοια χτυπήματα. Εδώ όλα ανέπνεαν τον Μεσαίωνα, ανακατεμένα με τον νεωτερισμό και τις τεχνικές καινοτομίες. Σαν τρύπες με κουδούνια και σφυρίχτρες. Δεν θα εκπλαγείτε καν αν υπάρχει τηλεόραση εδώ, ακόμα και έγχρωμη. Όχι ασπρόμαυρο.
  Το δωμάτιο αποδείχθηκε το ίδιο, στο οποίο έφεραν, ή μάλλον, οδήγησαν τους σκλάβους. Ωστόσο, όχι - χειρότερα, γιατί εδώ κανείς δεν μπήκε στον κόπο να καλαφατίσει τις ρωγμές με τσιμεντοκονία, και μύριζε πολύ οικεία στον Oleg Rybachenko - γουρούνια. Κάτω από το υπόστεγο, οι σκλάβοι αποφάσισαν να προσαρμόσουν είτε έναν εγκαταλελειμμένο είτε προσωρινά άδειο αχυρώνα (η μυρωδιά από τέτοια μέρη δεν εξαφανίζεται σχεδόν ποτέ).
  Η Μαργαρίτα συνοφρυώθηκε τόσο πολύ που έγινε τρομερή και γκρίνιαξε:
  - Εδώ είμαστε πάλι χαμηλωμένοι! Λοιπόν, Χίτλερ, μόνο εμένα καταλαβαίνεις!
  Αλλά ήταν μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Επιπλέον, οι σκλάβοι λύθηκαν. Αν και, όπως φοβόταν ο Oleg, δεν παρείχαν τουαλέτα εδώ. Στο παρελθόν, όπου η φυλακή είναι πιο σύγχρονη, είναι πολύ πιο άνετη. Ο Φριτς, αν και το γουρούνι δεν του αρέσει η βρωμιά.
  Ωστόσο, το σκέφτηκε, έχοντας ήδη κάνει τις δουλειές του στον μακρινό τοίχο. Και αναστέναξε. Τι να πω... Δεν είναι πρωτοποριακό, δεν είναι καθόλου όμορφο. Δεν είναι όλα στο παντελόνι, ήδη μια μικρή νίκη. Και τα κορίτσια, επίσης, προφανώς έπρεπε να είναι εδώ ... Καλύτερα να μην κοιτάξετε ...
  Η Aurora, ωστόσο, δεν χάνει την καρδιά της:
  - Άλλη μια περιπέτεια... Ζούμε και αναπνέουμε σε αυτή την ευτυχία!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ξεστόμισε:
  - Και στον επόμενο κόσμο μπορεί να είναι πολύ καλύτερα!
  Ο φλογερός διάβολος έκλεισε το μάτι στο αγόρι:
  - Είμαι έτοιμος να μαλώσω, η ευκαιρία να ελέγξω πώς στον επόμενο κόσμο δεν θα πετάξει μακριά μας!
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε σιγανά ως απάντηση. Βοήθησε να αντιμετωπίσουμε την ταπείνωση και την ντροπή.
  Θα αφιερώσω στην πατρίδα χωρίς ίχνος -
  Ας γίνει ένας άθλος, ένας πολεμιστής υψώνεται!
  Το χτύπημα του ξίφους και το γάντι πετιέται,
  Ο νόμος του αδίστακτου βασιλιά της γης!
  
  Το ηφαίστειο καίγεται - τα νερά έβρασαν,
  Τα κεχριμπαρένια χείλη της αγάπης μου!
  Θέλω να έχω μια στιγμή ελευθερίας
  Πόσο αέρινος και αγνός είσαι!
  
  Καίγεται σαν χρυσά πολύτιμα μαλλιά,
  Κούνησε τα χέρια του - ένα φτερό μεγάλωσε!
  Ο Κύριος μου έδωσε ένα ανεκτίμητο δώρο
  Και έγινε αμέσως χαρμόσυνο, ελαφρύ!
  
  Όπου πέρασε ο Θεός: εκεί φύτρωσε μια κοιλάδα.
  Ανθισμένα, πλούσια λευκά τριαντάφυλλα!
  Θα υπάρχει τιμή - η μέση όλων των κόσμων -
  Ένα δώρο στο βωμό που πρόσφερα!
  
  Ναι, το ξέρω, αμαρτωλός, που σχετίζεται με τη μαγεία,
  Και όχι άξια παραδείσου και αλσύλλων!
  Αλλά στον Γολγοθά με τον Χριστό,
  Έκλαψα με λυγμούς, τυλίγοντας το εικονίδιο με ένα μανδύα!
  
  Εσύ είσαι η καλύτερη εικόνα από όλες τις νύφες,
  Πιστεύω ότι ο Παντοδύναμος, το πνεύμα θα μεταμορφωθεί!
  Θα σηκώσω τον ανάξιο σταυρό μου,
  Και θα σηκώσω την ασπίδα που έπεσε από τα χέρια μου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Εγκαταστάθηκαν σε έναν αχυρώνα, οπότε γιατί οι Ναζί έχουν συνηθίσει να συμπεριφέρονται καλύτερα στα βοοειδή από τους σοβιετικούς πολίτες.
  Τρία αγόρια της περιοχής, υπό τον έλεγχο των SS, σύρθηκαν μέσα στο άχυρο. Όρμησαν ζωηρά, αναβοσβήνουν τα γυμνά, σκονισμένα τακούνια τους, έφεραν πίσω μεγάλες μπράτσες. Το περσινό το έσερναν, αλλά πολύ, σχεδόν άχυρα. Και επτά ή οκτώ λεπτά μετά από αυτό, όχι πια, εμφανίστηκε μια γυναίκα που, μαζί με δύο ντόπιες κοπέλες, έφερε μερικά τεράστια πλακέ κέικ και δύο βαρύ κύκλους τυριού. Μιλώντας στα ουκρανικά, μοίρασε επιδέξια το φαγητό για όλους. Ο Oleg Rybachenko έγινε περίεργος: πολλοί ρώτησαν τόσο αυτήν όσο και τα αγόρια για κάτι, και οι τρεις απάντησαν πρόθυμα.
  Υπάρχουν πολλοί Γερμανοί και κάτι στήνουν εδώ. Και πάλι όμως κανείς δεν ξέρει! Τελικά, τα ίδια αγόρια έσυραν έναν κουβά νερό και κλείδωσαν σφιχτά τις πόρτες. Με τη συμπεριφορά των συντρόφων του, ο Oleg Rybachenko κατάλαβε: αυτό είναι ένα out, δεν θα οδηγηθούν πουθενά αλλού σήμερα.
  Η Μαργαρίτα πρόσφερε στον αδερφό της νερό και είπε:
  - Το δροσιστικό δεν θα βλάψει!
  Το ψωμί αποδείχθηκε φρέσκο, αλλά ασυνήθιστο, κάπως βαρύ (αυτό το μπαγιάτικο κομμάτι που έφαγε το πρωί, ο Oleg Rybachenko δεν μπορούσε να θυμηθεί τη γεύση για να το συγκρίνει). Είτε άψητο, είτε το τρώνε πάντα εδώ (ή μάλλον, πιθανότατα το δεύτερο, έφαγαν οι υπόλοιποι και δεν έδειξαν καμία δυσαρέσκεια). Αλλά το τυρί αποδείχθηκε ότι παράγεται τοπικά - πολύ καλό, παρόμοιο με το τυρί φέτα, το οποίο λάτρευε ο Oleg Rybachenko. Είναι κρίμα που το κομμάτι ήταν μόνο το ένα τρίτο της παλάμης. Ναι, ακόμα και έφηβο αγόρι, όχι αντρικό.
  Η Μαργαρίτα στήριξε τον εξουθενωμένο αδελφό. Έπεσε στο καλαμάκι, σαν να κόπηκε, μάσησε ότι πήρε, ξαπλωμένος, δεν άρχισε καν να πίνει. Ο Oleg Rybachenko συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι έτρεμε. Θα μπορούσε κανείς μόνο να ελπίζει ότι ήταν απλώς ένα τρέμουλο μετά το κρύο, και ειδικά τα άγρια οράματα. Που μετά τον ύπνο θα περάσει αυτό το τρέμουλο. Ο Rybachenko Oleg προσπάθησε να μαζέψει περισσότερο άχυρο για τον εαυτό του και, αν ήταν δυνατόν, να το σκάψει. Δεν έχασε πουθενά την όρεξή του, καθησύχασε τον εαυτό του, αλλά όπως άκουγε κόσμο• σε θερμοκρασία, το πρώτο πράγμα που κόβει την επιθυμία είναι να φας. Ο ίδιος ο Oleg Rybachenko δεν ήταν ποτέ άρρωστος - χάρη στη γενετική δομή. Είναι αλήθεια ότι δεν του έκανα παρόμοια πειράματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών ωρών περιπάτου στο κρύο. Λοιπόν... Ίσως όμως να γίνει. Και αν όχι, τότε υπάρχει περίπτωση για χάρη της επιστήμης να τον περιθάλψουν ...
  Κάποια κορίτσια τρέμουν το ίδιο, αλλά κανείς δεν βήχει.
  Ω, πόσο κούραση έπεσε πάνω στο πρωτοπόρο αγόρι, από την κορυφή ως τα νύχια! Καρποί τρίβονταν στο αίμα, πρησμένα σημάδια στην πλάτη, τραυματισμένα, χτυπημένα κάτω και πόδια που άρχισαν να ζεσταίνονται - όλα πονούσαν, αλλά αυτή η γκρίνια αύξησε μόνο την επιθυμία για ύπνο και ύπνο.
  Και είναι τρομακτικό να αποκοιμηθείς - μπορεί να μην ξυπνήσεις, ή ακόμα χειρότερα, να είσαι ξανά σε όραμα. Ωστόσο, αρκετά ενδιαφέρον.
  Ο Oleg Rybachenko έκλεισε τα μάτια του και κολύμπησε αμέσως στην αγκαλιά του Μορφέα - γεμάτο όνειρα, πολύχρωμο και εκκωφαντικό.
  Ένα και οι δοκιμές δεν τελείωσαν εκεί ... Το κάλυμμα του δαχτυλιδιού άλλαξε τοποθετώντας σιδερένια φύλλα με καρφιά που έσκαβαν αλύπητα στα γυμνά τακούνια των αγοριών ...
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο μάλιστα αναστέναξε, αλλά άντεξε, αν και δεν μπορούσε να σταθεί ακίνητος, και ο Ντμίτρι χόρεψε ακόμη και άρχισε να γρυλίζει ...
  Οι αντίπαλοί τους ήταν ισχυροί και ήταν σαφώς μεγαλύτεροι από ό,τι είχε ανακοινωθεί επίσημα. Για παράδειγμα, ο αντίπαλος του Ντμίτρι είναι ένα κεφάλι ψηλότερος από αυτόν, και το μουστάκι του ήδη διαρρηγνύεται... Αλλά, πώς μπορεί να σπάσει ένα μουστάκι στα έντεκα;
  Ο αντίπαλος του Oleg Rybachenko είναι επίσης πολύ μεγαλύτερος και βαρύτερος, και ταυτόχρονα, το πρόσωπο του γκάνγκστερ δεν είναι παιδικό .... Ωστόσο, το αγόρι δεν είναι ξένος, το δαχτυλίδι είναι ένα δαχτυλίδι, κάθε λογής κόσμος συναντιέται εκεί!
  Και οι δύο μάχες έγιναν ταυτόχρονα... Πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα, καθώς πλησιάζουν τα μεσάνυχτα...
  Ο μεταμορφωμένος Ντίμα σχεδόν αμέσως άρχισε να χάνει βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο αντίπαλός του είχε πλεονέκτημα στο μήκος των χεριών του, σε βάρος, και έδειχνε να είναι άψογα προετοιμασμένος, τόσο σωματικά όσο και τεχνικά... Οι μύες γενικά είναι σαν αυτούς του αθλητή... Ωστόσο , ο Dimka είναι πολύ σμιλεμένος και γρήγορα ... Ήταν γρήγορος, τώρα αργός...
  Ο δηλητηριασμένος Ντμίτρι στον πρώτο γύρο έχασε πολλά μονά και διπλά χτυπήματα. Ακόμη και κάτω από το δεξί μάτι, ένα αιμάτωμα άρχισε να διογκώνεται ...
  Ο δεύτερος γύρος αποδείχθηκε ακόμη χειρότερος, ο αντίπαλός του πήγε μπροστά και χτύπησε, χτύπησε, χτύπησε ... Και ο Ντμίτρι σχεδόν δεν αμύνθηκε, μόνο που πέταξε το κεφάλι του πίσω ήπια τα χτυπήματα, σπάνια, αλλά απροσδόκητα σπρώχνοντας ως απάντηση και μερικές φορές τραβώντας έξω ο αντίπαλός του ... γρύλισε στα γερμανικά:
  - Εσύ Ρώσος σημαίνει ότι δεν είσαι πλήρης!
  Ο Ντμίτρι απάντησε σκληρά, επίσης στα γερμανικά:
  - Και είσαι Γερμανός, από Ρώσο θα πάρεις πλήρως!
  Έγινε έξαλλος και έβαλε τον αγκώνα του στη μύτη...
  Συνήθως, η μύτη του Ντμίτρι σε αυτό το σύμπαν είναι πολύ δυνατή και δεν έχει σπάσει ποτέ, ακόμα κι αν χτυπηθεί, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν ένα χτύπημα που μαλακώθηκε από ένα γάντι, αλλά το σημείο ενός σκληρού οστού του αγκώνα.
  Και το αίμα κύλησε στο πρόσωπο του αγοριού, αναγκάζοντάς το να γλείψει... Ο Ντίμκα απάντησε... Πιάστηκε προς το μέρος Ο εχθρός τινάχτηκε ελαφρά και τρεκλίστηκε, αλλά δεν είχε αρκετή δύναμη για να στηριχθεί στην επιτυχία - φαινόταν τα πόδια του με τρυπημένα πέλματα να είναι βαμμένη.
  Ο τρίτος γύρος αποδείχθηκε όχι λιγότερο δύσκολος, ο αντίπαλος πίεσε απελπισμένα, αλλά ο Ντμίτρι άρχισε να μπλοκάρει πιο συχνά, αντανακλώντας χτυπήματα ... Οι κανόνες του τελικού άλλαξαν, αφού μιλάμε για ένα διεθνές χρυσό μετάλλιο, ο αριθμός των γύρους αυξήθηκε σε δεκαπέντε ... Σαν επαγγελματίας. Πρέπει να πω μια πολύ σκληρή απόφαση σε σχέση με τους εφήβους, οι οποίοι αγωνίστηκαν ήδη πέντε φορές εκείνη την ημέρα ... Αλήθεια, ο Dimka τελείωσε επίσης γρήγορα και ο αντίπαλός του ήταν ξεκάθαρα απογοητευμένος χωρίς πολύ αγώνα ...
  Αλλά μετά τους τέσσερις πρώτους πολύ ενεργούς γύρους, ο αντίπαλος του Ντμίτρι επιβράδυνε κάπως. Ένιωθε επίσης κουρασμένος, η αναπνοή του έγινε πολύ πιο ταραχώδης και ταυτόχρονα βαριά...
  Ο Dimka, παρά τα αιματώματα και την έντονη αίσθηση καψίματος στα γυμνά του πόδια, ένιωσε ακόμη και ένα κύμα πρόσθετης δύναμης. Στον έκτο γύρο, χτύπησε ακόμη και τον αντίπαλο στο σαγόνι πολλές φορές ... Αλλά ήταν επίσης σταθερός, μεγαλόσωμος και πιθανώς και ντοπαρισμένος ...
  Στον έβδομο γύρο, ο άθλιος αντίπαλος του Ντμίτρι άλλαξε ελαφρώς τακτική και άρχισε να δοκιμάζει όσο το δυνατόν περισσότερα χτυπήματα αντίθετα με τους κανόνες, να χτυπά με τον αγκώνα του ή ακόμα και με το κεφάλι του... Ο Ντίμα άρχισε να χτυπά ακόμα πιο συχνά, και στο όγδοος γύρος πέτυχε ιδιωτική επιτυχία, τελικά, κύλησε από τη μεγάλη μύτη του αντιπάλου γιούσκα... Και όταν κίνησε για άλλη μια φορά τον αγκώνα του, ο ίδιος έτρεξε σε μια επερχόμενη θέση... Ο κοροϊδεύοντας τον Ντμίτρι του γρύλισε:
  - Νου, που έπιασε, που δαγκώνει!
  Ο Γερμανός ήταν ακόμα πιο διασκορπισμένος, υπολόγιζε ακόμα σε ξεχωριστό σκοπευτικό άγκιστρο!
  Ο Oleg Rybachenko πάλεψε πιο ομοιόμορφα, σχεδόν χωρίς να χάσει, και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο αντίπαλός του έστριψε πολύ φαρδιά, συνάντησε το πηγούνι του με ένα αριστερό τρύπημα ή ένα δεξί σταυρό... Αλλά το μεγάλο Γερμανό παιδί δεν αντέδρασε σε αυτά τα χτυπήματα. με οποιονδήποτε τρόπο. Τότε ο Όλεγκ Ριμπατσένκο άλλαξε τακτική και άρχισε να δουλεύει την πεπλατυσμένη μύτη του αντιπάλου του... Ο Γερμανός sniffer άντεξε για πολύ, αλλά από τον έβδομο γύρο άρχισε να διαρρέει...
  Πρέπει να πω ότι ο αντίπαλος του Oleg Rybachenko βγήκε για να αντικαταστήσει ένα άλλο, πιο ελαφρύ και πιο ανάλαφρο αγόρι. Ο πρώτος έμοιαζε να τραυματίζεται (Αν και φυσικά πρόκειται για ναζιστικό κόλπο!) ... Επομένως, ήταν φρέσκος στην αρχή της μάχης και μπορούσε να καταλήξει σε ξέφρενο ρυθμό.
  Αλλά στον ένατο γύρο, ο Oleg Rybachenko κοίταξε επίσης λίγο και έχασε ένα χτύπημα, από το οποίο γκρεμίστηκε ... Τα γυμνά, χτυπημένα πόδια των αγοριών στριφογύρισαν αβοήθητα ... Ο Olezhek, ωστόσο, πήδηξε γρήγορα και το νοκ άουτ δεν θα υπολογίζονταν. Ρίχνοντας, κρέμονται στον εχθρό...
  Το τίναξε, βιαζόμενος να το τελειώσει... Η κόρνα ακούστηκε στο τέλος του ένατου γύρου, αλλά ο διαιτητής προσποιήθηκε ότι δεν άκουσε...
  Ο Oleg Rybachenko έχασε μερικά δυνατά χτυπήματα, αλλά κράτησε, μαλακώνοντάς τα κουνώντας το κεφάλι του. Ο εχθρός εξαγριώθηκε, χωρίς να έχει ήδη αντιληφθεί τίποτα αλωνισμένο. Εδώ το σοβιετικό αγόρι, αντανακλαστικά, αλλά πολύ δυνατά, χτύπησε το σώμα προς το μέρος του ... Το χτύπημα χτύπησε ακριβώς στο συκώτι ... Ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα ...
  Ο αντίπαλος έκανε μερικά ακόμα χτυπήματα και το μεγάλο του πρόσωπο έγινε μωβ. Καταπίνοντας σπασμωδικά αέρα, έπεσε μπροστά και άρχισε να στριμώχνεται... Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα, και οι γιατροί έτρεξαν στο ρινγκ... στάλα...
  Αυτό είχε βάναυση επίδραση στον φίλο του Ντμίτρι και πήγε στην επίθεση εναντίον ενός αισθητά κουρασμένου αντιπάλου... Δέκατος, ενδέκατος, δωδέκατος γύροι... Δύσκολη ανταλλαγή χτυπημάτων, αλλά με σαφές πλεονέκτημα του Ντμίτρι... Ο δέκατος τρίτος γύρος κάπως ισοπέδωσε μακριά, λόγω ενός απελπισμένου χταποδιού Γερμανού, και το σοβιετικό αγόρι δέχθηκε ένα κόψιμο στο φρύδι του... Αλλά στο δέκατο τέταρτο, ο Dimka, που είχε φτιάξει το κέφι, πήρε ξανά την πρωτοβουλία στα χέρια του. Αυτά τα παιδιά δεν ήξεραν ακόμα τίποτα, για παράδειγμα, για τον Μοχάμεντ Άλι, αλλά με πολλούς τρόπους αντέγραψαν τις τακτικές του.
  Μέχρι τον δέκατο πέμπτο γύρο, τα χέρια του Γερμανού έπεσαν από την κούραση και δεν αντιδρούσε πλέον στα χτυπήματα, αλλά απλώς στάθηκε, επιδεικνύοντας άρια αντοχή .... Επιπλέον, ο Ντμίτρι, από ραντισμένη ναρκωτικά και τερατώδη κούραση, συνήθως τα χτυπήματα που έσπασαν έγιναν πολύ πιο αδύναμα . Ας είναι! Από την άλλη όμως ήταν πολλοί, πολλοί και έπεσαν βροχή στο ακάλυπτο πηγούνι του εχθρού. Τελικά, το κεφάλι, ο Γερμανός δεν άντεξε, το όριο των αντοχών είχε εξαντληθεί και ήταν εκπρόσωπος του "Άριου" έθνους όπως γλίστρησε το χώμα κάτω, περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος του τελευταίου γύρου...
  Ο διαιτητής άρχισε να μετράει άσεμνα αργά, αλλά αφού μέτρησε πέντε, βλέποντας πόσο τρομερά ακίνητος ήταν ο αντίπαλος του Ντμίτρι Λεμπέντεφ, σταμάτησε και φώναξε:
  - Περισσότερο σαν γιατρός!
  Κι άλλος ένας ανήλικος "σούπερμαν" μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.... Μετά από αυτό, οι νικητές φιναλίστ παρατάχθηκαν στη στήλη και άρχισαν να βαδίζουν... Ροδοπέταλα έπεφταν βροχή από ψηλά.
  Το ψηλό αγόρι Ντμίτρι χαμογέλασε πλατιά, ήταν χαρούμενος. Αλλά μετά ξαφνικά παρατήρησε ότι η κάμερα είχε πλησιάσει πιο κοντά τους και έβγαζε κοντινές λήψεις από τα γυμνά, με βαριά καρφώματα και ελαφρώς αιμορραγικά πόδια σοβιετικών αγοριών... Η διάθεσή του αμέσως χειροτέρεψε και προσπάθησε να κρύψει τα άκρα του πίσω από το πολυτελή επιχρυσωμένα αθλητικά παπούτσια άλλων νεαρών Γερμανών αθλητών ή τα θάβουν σε πέταλα.
  Ο Oleg Rybachenko τον τράβηξε από το χέρι:
  -Μη! Είναι η αμηχανία σας που θα προκαλέσει γέλια και αμφιβολίες... Επιπλέον, στη Γερμανία, μετά την κήρυξη του ολοκληρωτικού πολέμου, σχεδόν όλα τα παιδιά περπατούν ξυπόλητα, κάτι που είδατε ο ίδιος στους δρόμους του Βερολίνου. Ισιώστε λοιπόν περήφανα την πλάτη σας.
  Τα μετάλλια που τους δόθηκαν ήταν σε καφέ κορδέλες και πραγματικό χρυσό, περίπου πενήντα γραμμάρια σε βάρος και 900 λεπτά. Φυσικά, για τα σοβιετικά αγόρια αυτό είναι ένα μεγάλο ποσό - περίπου ... Είναι ακόμη και δύσκολο να υπολογιστεί, αφού τα σοβιετικά χρήματα έμοιαζαν να είναι επίσημα εξασφαλισμένα, αλλά στην πραγματικότητα η έκδοση έγινε χωρίς αποθεματικό χρυσού.
  Όταν οι Σοβιετικοί πρωτοπόροι ανέβηκαν στην εξέδρα, ακούστηκε ο ύμνος της ΕΣΣΔ. Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν ακόμα η μουσική του Αλεξάντροφ, κάτι σαν διεθνής. Ο Όλεγκ ένιωσε μεγάλη έμπνευση εδώ και ζήτησε την άδεια να τραγουδήσει...
  Ο Χίμλερ, ο οποίος ήταν παρών στον διαγωνισμό, επέτρεψε ευγενικά:
  - Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τη σύνθεση των καλεσμένων μας από τη Μεγάλη Ρωσία.
  Ο Oleg Rybachenko υποκλίθηκε πρώτα στα δεξιά και μετά στα αριστερά, μετά από τον οποίο τραγούδησαν μαζί με τον Ντμίτρι.
  Στη ζωή, είσαι ιππότης, πετάς σαν αετός -
  Και δεν θέλετε να μάθετε τις προσγειώσεις!
  Για εμάς, τα βραβεία δεν είναι καθόλου φετίχ -
  Έχουμε μόνο έναν αποδεκτό δρόμο προς τους βασιλιάδες!
  
  Πρώτα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα,
  Μετά όταν ήρθε ο πόλεμος...
  Ένα αδύνατο αγόρι πήρε ένα φτυάρι στα χέρια του -
  Για να μην κολλάει η βελόνα στο στήθος!
  Τα παιδιά έσκαψαν ξυπόλητα χαρακώματα,
  Ένα μπαγιάτικο κομμάτι για τρεις...
  Ζεσταίνονται στο κρύο με βραστό νερό,
  Από τα δαγκώματα, πολύ θυμωμένος!
  
  Ο μαχητής πέθανε και το πολυβόλο έπεσε,
  Το σήκωσε το αγοράκι του!
  Πανίσχυρο καθώς το "Katyusha" έγινε χτύπημα,
  Ατρόμητη, νεανική ομάδα!
  
  Πυροβολώ στην αλυσίδα των μαύρων σκιών
  Από πού βρήκες την οξύνοιά σου;
  Όπως στην αρχαιότητα το πιο αιχμηρό ξίφος,
  Έτρεξες να μάθεις το πέναλτι!
  
  Ο πόλεμος χωρίς οίκτο, δυστυχώς, δεν είναι μητέρα,
  Μέσα σε αυτό, η ξηρασία της ερήμου είναι τρομερή ζέστη!
  Αλλά για την Πατρίδα πρέπει να δώσεις τη ζωή σου,
  Τότε θα λάβετε την ευτυχία ως δώρο!
  
  Πώς είναι όμως να είσαι ερωτευμένος;
  Δεν το ξέρει όλα τα αγόρια...
  Όταν τα ρυάκια χύνουν αίμα -
  Οι Ναζί βίαιες δολοφονίες!
  
  Αλλά η πατρίδα είναι αγάπη,
  Σε αυτό είναι η δόξα των φωτεινών γενεών ...
  Και μην σταυρώνεις την καρδιά σου
  Σε αυτό, Στάλιν - Χάλυβας και Φλόγα - Λένιν!
  
  Να είσαι μια λαμπερή στιγμή -
  Ιερή υπόθεση του κομμουνισμού...
  Η κακή ορδή έχει σπάσει -
  Και ξερίζωσε τον ναζισμό!
  
  Όλη η ανθρωπότητα είναι...
  Συμβούλια ενωμένα!
  Ας υπάρχει παράδεισος στον πλανήτη
  Είμαι ιππότης - η Ρωσία είναι ανίκητη!
  Ο Oleg Rybachenko και ο Dmitry πήδηξαν ψηλότερα με τις τελευταίες λέξεις, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την εντύπωση του τραγουδιού τους.
  Οι κερκίδες σφύριξαν με ενθουσιασμό και χειροκρότησαν...
  Ενώ τα αγόρια είδαν, γενικά, ένα αρκετά ενδιαφέρον και ευνοϊκό όνειρο για αυτά, τα κορίτσια επέστρεψαν στην προηγουμένως διακοπείσα κατάληψη του πλοίου. Τα σειριακά οράματα είναι σπάνια, αλλά υπήρχε σαφώς κάτι περισσότερο πίσω από αυτό.
  Ακριβέστερα, όχι η συμπεριφορά, αλλά η εκπλήρωση της αποστολής της Υπερ-Μάγισσας και των Ρώσων Θεών του Δημιούργου. Εξάσκηση στην αθανασία σου.
  Τώρα το επόμενο διαμέρισμα, εδώ είναι τα προβλήματα από ποια πλευρά είναι ανοιχτή η πόρτα και από ποια πλευρά είναι τεντωμένη. Είναι καλύτερο είτε να το αποφύγετε είτε να το ρισκάρετε. Ωστόσο, δεν πειράζει αν γυρίσει το πόμολο, θα την πάρουν για μεθυσμένη. Τότε κάποιος αξύριστος κοίταξε έξω από κάτω από το φινιστρίνι, το κορίτσι μόλις πρόλαβε να χουχουλιάσει. Ωστόσο, δεν θα το σκεφτεί τόσο γρήγορα. Η πόρτα είναι κλειστή και πρέπει να χτυπήσεις.
  - Ποιος είναι εκεί? - Μια τεντωμένη φωνή συριγμό.
  - Δικος σου! - Η Aurora απάντησε στα αγγλικά με ξεκάθαρη τεξανική χροιά, δείχνοντας ένα απροσδόκητο ταλέντο στις γλώσσες. - Φέραμε ντόπιο ρούμι, το ουίσκι είναι αρρωστημένο.
  - Ω! ναι! Πιο γρήγορα! Ο ναύτης πίσω από την πόρτα τσίριξε σαν γουρούνι. - Φυσικά ρούμι!
  Τεράστιες πόρτες που δεν μπορείς να διαπεράσεις με χειροβομβίδα είναι ανοιχτές. Επιλέγεται ένας τύπος με μπερδεμένο βλέμμα, μαζί του μερικά ακόμη μισοντυμένα θέματα. Από αυτά, σαν κατά τη διάρκεια επίθεσης αερίου, μεταφέρει, ή μάλλον χτυπά έντονα, με αναθυμιάσεις,
  - Πού είναι το ρούμι! φώναξαν ομόφωνα.
  - Εισαι τοσο καλος! - Η κοκκινομάλλα Aurora πυροβολεί με μεγάλη ευχαρίστηση, βάζοντας στοίβες ναυτικών. Έστρωσα μέχρι και τρεισήμισι ντουζίνα, θα πρέπει να αλλάξω το κλιπ. Είναι καλό που οι σφαίρες είναι μικρές, συμπαγείς, μπορείτε να πάρετε πολλά μαζί σας.
  - Άλλο ένα διαμέρισμα καθαρίστηκε! -Με κάποια φθινοπωρινή δροσιά στη φωνή της, είπε. - Καταφέραμε να κάνουμε δυο βολές, αλλά εδώ ελπίζω να μην ακούγεται.
  Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής απάντησε:
  - Και όσοι άκουσαν - κωφεύστε!
  Η Margarita Aurora πέρασε το επόμενο διαμέρισμα, έστριψε λίγο, πυροβόλησε λίγο κατά μήκος του διαδρόμου, πηγαίνοντας προς τα πίσω, είδε πώς ο σύντροφός της ζόμπι πάλεψε με τους Yankees. Ο νεκρός, ωστόσο, δεν έδειξε βαριά δύναμη, σπάζοντας τους αυχενικούς σπονδύλους.
  Λοιπόν, παραλίγο να μας προδώσεις! - τσίριξε ένα κορίτσι-μέλος της Κομσομόλ.
  - Και τι έμεινε να κάνουμε! Με παρατήρησε και σχεδόν σήμανε συναγερμό! - Το ζόμπι πήρε τη μορφή ενός προσβεβλημένου σκύλου.
  - Λοιπόν, έχεις μια ιδέα! Ξαπλώστε και να είστε ταπεινοί. - Η Μαργαρίτα απείλησε με το δάχτυλό της τον "υπηρέτη" και χτύπησε απαλά το πόδι της στο κατάστρωμα.
  Έπρεπε να πυροβολήσουμε στην πρύμνη, ένας από τους στρατιώτες πέταξε μια χειροβομβίδα, απείλησε, όλα θα κατέρρεαν. Το αμερικανικό ανάλογο του F-1, πέταξε σαν αργή κίνηση. Η απόφαση γεννήθηκε απρόσμενη, αυτό δεν διδάχτηκε στις ειδικές δυνάμεις. Η Μαργαρίτα πέταξε απότομα το μπούμερανγκ του δίσκου. Γύρισε στο τρίτο της μάτι και κυριολεκτικά συγχωνεύτηκε με ένα λεπτό κομμάτι μέταλλο βαρέως τύπου. Το μάτι του μυαλού ακολούθησε την κίνηση του δίσκου και μετά η άκρη κόλλησε ανάμεσα στα πλακάκια, κόβοντας το πιστόλι και την ασφάλεια εμποδίζοντας την πρόσβαση στο οξύ. Μια χάντρα ιδρώτα κύλησε στο μέτωπο του ξανθού Terminator.
  - Πω πω, κόντεψα να κάνω εμετό! Αυτό είναι απλώς ένα θαύμα. Σε ευχαριστώ Μητέρα του Θεού που με έσωσες έναν αμαρτωλό.
  Η κοκκινομάλλα Aurora την άκουσε και είπε με ανησυχία:
  - Τι είναι εκεί?
  - Έριξαν χειροβομβίδα! - απάντησε η λαγωνική Μαργαρίτα.
  - Δεν άκουσα την έκρηξη! - Έκπληκτο μέλος της αρκούδας της Komsomol.
  - Δεν θα το πιστέψετε, το έκανα δίσκο μπούμερανγκ. Ο λευκός πολεμιστής γέλασε.
  - Έτσι γίνεται. Κατ 'αρχήν, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της φύσης, αν μπείτε ανάμεσα στα πλακάκια. - Η Aurora έμοιαζε με σύκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  - Και έτσι έγινε! - Η Μαργαρίτα χαμογέλασε, χαμογελώντας.
  Ο φλογερός διάβολος έγινε περίεργος:
  - Πόσοι σκοτώθηκαν στην πρύμνη;
  Η όμορφη Korshunova απάντησε περήφανα:
  - Είκοσι οκτώ άτομα, και τον εικοστό ένα τον στραγγάλισε ένα ζόμπι.
  - Οχι πολύ! Τώρα κινούμαι μέσα από τις καμπίνες για να καθαρίσω ολόκληρο το πλοίο. Βοήθησέ με! - Στη φωνή της κόκκινης Aurora ακουγόταν τώρα η ανυπομονησία.
  - Λοιπόν, θα μετακομίσω μαζί σου. - Η Μαργαρίτα πέταξε απότομα ένα κομμάτι ματωμένο κόκαλο από τα μαλλιά της.
  Η φλογερή Aurora διείσδυσε γρήγορα στην αποθήκη, εδώ αρκετοί αξιωματικοί κοιμόντουσαν ήδη, και οι φρουροί μετακινούνταν από άκρη σε άκρη από το ποτό. Ωστόσο, φώναξαν:
  - Δεν μπορείς να έρθεις εδώ!
  - Επείγουσα αναφορά από τον Χάμιλτον. - Απάντησε το φλογερό κορίτσι της Κομσομόλ και έδωσε μια στροφή, σχεδόν άδειο. Οι σφαίρες πετούν σιωπηλά, το φως επίσης δεν είναι το σωστό, δεν θα καταλάβετε αμέσως ότι αυτό το πολυβόλο πυροβολεί εναντίον σας. Οπότε ήταν καταπληκτικό αν κάποιος αντιδρούσε. Δεκαοκτώ πτώματα, και σύντομα προστέθηκαν άλλα τέσσερα, από το μπάνιο, ακόμη και έξι - ένα-δυο πτώματα αγκαλιασμένα έπεσαν από το βαρέλι. Μια από τις στάχτες ανήκε σε μια πόρνη.
  Σιωπηλός τάφος σε αναστροφή,
  Βρέθηκε ο χαμός - μικρό θηρίο!
  Σήμερα ένα δολάριο - αύριο μια σφαίρα στο μέτωπο,
  Τόσο επικίνδυνο επάγγελμα!
  
  Ναι, το κορίτσι δεν σε ήθελε
  Βασανιστήρια, επιτυχία στις εξετάσεις...
  Υπήρχαν και άλλα μπερδεμένα όνειρα
  Μόνο στροβιλίστε ζωηρά γαϊδούρια!
  
  Για να κυλήσει ένα ποτάμι σαμπάνιας
  Γιοτ, αυτοκίνητα - όλες οι τιμές!
  Τα χρήματα αρπάστηκαν χωρίς λογαριασμό από ένα χέρι,
  Το κορίτσι αποφάσισε την κακία!
  
  Αλλά μόνο ένας ηλίθιος σκέφτεται
  Ο οίκος ανοχής είναι καλός και πολύ διασκεδαστικός!
  Γέμισα το στόμα μου με μαύρο χαβιάρι -
  Δεν ήξερα ότι έδωσες στον εαυτό σου AIDS!
  
  Και κανείς δεν θα έρθει στον τάφο,
  Με τον φόβο της βάπτισης, πατέρα!
  Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό.
  Πρώην πελάτης ακόμα και γκρίνια!
  
  Τα παιδιά σας δεν θα θυμούνται καλά,
  Είναι κρίμα να γνωρίζεις μια τέτοια μητέρα!
  Τι τους μένει - ένα καταφύγιο φυλακής -
  Υπομείνετε σιωπηλά την τιμωρία...
  
  Και επομένως, κορίτσι, σπουδάζεις
  Και δουλειά για την Πατρίδα-ομορφιά!
  Τότε θα υπάρξει ένα μονοπάτι χωρίς ύφεση προς τα πάνω...
  Διαφορετικά, τηγανίστε για πάντα στον κάτω κόσμο!
  Ο φλογερός Διάβολος συνόψισε, υποκλίνοντας την πεσμένη ιερόδουλη.
  Κι έτσι πέρασε, σαν σκιά κολλημένη στον τοίχο και πιο κάτω στο διάδρομο. Ένας θαυμαστής φυσάει από το πλάι, πιάνει τη ζέστη, η Aurora έπλεξε τα μαλλιά της σε μια κοτσίδα που δαγκώνει, οπότε οι αισθήσεις είναι ευχάριστες. Πηγαίνει προς την πόρτα, αν ανοίξει ο ζεστός αέρας μπορεί να ξυπνήσει όσους βρίσκονται πίσω από τον πάγκο. Ελαφρώς διστάζει, μετά κάνει ομαλά μια στενή ρωγμή, σέρνοντας κατά μήκος του. Ένιωσα την γαργαλιστική τραχύτητα του χαλιού με το γυμνό μου πάτημα. Μόλις κατέβηκα τη σκάλα, πολλοί κοιμούνται ήδη εδώ, πίνουν μπύρα στον πάγκο. Σε έναν ελαφρύ θόρυβο, τα πόδια της Aurora που έχουν γίνει γυμνά δεν ακούγονται, η γυμνή σόλα ακούγεται καλύτερα από ό, τι στα παπούτσια, οπότε το κορίτσι περπάτησε ξυπόλητο. Ήδη μονότονη καταστροφή σε μια έκρηξη, προσπαθώντας να ξοδέψετε τίποτα περισσότερο από μια σφαίρα σε ένα. Οι υπνωτές γενικά μπορούν να σφάζονται. Εάν πιέσετε αμέσως την καρωτίδα, τότε θα υπάρξει ένα μέγιστο χασμουρητό από τον εχθρό.
  Και τότε η γυμνόποδη Aurora δούλεψε, στο σκάφος, εκτός από τους Yankees, υπήρχαν περίπου μισοί στεναγμοί μαχητών Stability, αλλά μείωσαν μόνο την πειθαρχία.
  - Αυτό σημαίνει όταν αφήνεις το πλήρωμα ποιος ξέρει ποιον.
  Το κορίτσι ανέβηκε τη σκάλα, διάχυτο φως πέφτει από ψηλά. Ο συνηθισμένος θόρυβος, κάτω από τα πόδια το χαλί σκίζεται από το πουθενά. Αν κρίνουμε από το σχήμα Ιρακινός. Τι είναι κατά μία έννοια
  επίσης δεν είναι κακό, αν και μιλάει για την εμπειρία της ομάδας. Όμως η λαχτάρα για υπερβολική άνεση είναι μοιραία για τους Γιάνκηδες. Έτσι ανέβηκε τα σκαλιά και σταμάτησε. Υπάρχουν τρία στη γέφυρα και δύο με στολή χελώνας. Λοιπόν, ένα κοστούμι χελώνας δεν είναι καν τανκ, μπορείς να το πάρεις από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων, αλλά ο θόρυβος θα είναι σαν το ξύρισμα ενός χοίρου. Οπότε καμία επιθυμία να διαταραχθεί μια τόσο καλά λαδωμένη λειτουργία.
  Απευθύνθηκα στη φίλη μου Μαργαρίτα για βοήθεια:
  - Έχουμε ένα εδώ, ή μάλλον δύο σε χελώνες!
  - Καταλαβαίνουν! - Η Μαργαρίτα προσπαθεί να παίξει ψύχραιμη. χαμογέλασε.
  Ο φλογερός διάβολος φώναξε:
  - Πώς να πετάξεις;
  Η Μαργαρίτα έσφιξε τα μάτια της και με την αμφιβολία για τη Σφίγγα, πάνω στην οποία σέρνονταν η κατσίκα, ρώτησε:
  - Εξαιρείται ο εκτοξευτής χειροβομβίδων;
  - Πολύ θορυβώδες! Η Αουρόρα πήρε μια βαθιά ανάσα.
  - Είναι καλύτερο να εκτοξεύσετε ένα μπούμερανγκ στο πρόσωπο κόβοντας τη θωράκιση στην περιοχή που βρίσκεται το τζάμι. Στη συνέχεια, βάλτε τρεις σφαίρες εκεί σε τριπλή λειτουργία. Πρέπει να λειτουργεί. είπε η Μάργκαρετ με σιγουριά.
  - Έλα σε μένα, ας το κάνουμε συγχρονισμένα! - Τραγώντας νευρικά τα δάχτυλά της, ρώτησε ο φλογερός διάβολος.
  - Φυσικά, βιάζομαι! - Η Μαργαρίτα ξάπλωσε μερικά ακόμα και μπήκε από την απέναντι πλευρά. Η ξυπόλητη Aurora συμπυκνώθηκε και πρόσθεσε σε χαμηλό τόνο:
  - Δεν μπορείτε να χάσετε εδώ.
  - Προσευχήσου, βοηθάει! - Προσφέρεται, για άλλη μια φορά έπεσε σε θρησκευτική έκσταση μέλος της Κομσομόλ Μαργαρίτα.
  - Δεν πιστεύω στον Θεό! - Κόψτε τον πολεμιστή της αρκούδας. - Είναι σημάδι αδυναμίας!
  Η ξανθιά πολεμίστρια, κάνοντας το σημείο του σταυρού, πρότεινε:
  - Ζητήστε λοιπόν βοήθεια - το υψηλότερο ανθρώπινο μυαλό. Αφήστε τον να βοηθήσει να κερδίσει στο όνομα της Σοβιετικής Ρωσίας.
  Τα κορίτσια πάγωσαν για πέντε δευτερόλεπτα, ψιθύρισαν και μετά εκπλήρωσαν το σχέδιό τους. Ο δίσκος μπούμερανγκ, σαν ένας λεπτός ιστός, είναι σχεδόν αόρατος στο διάχυτο φως. Μια φορά και χτύπησε δύο ακίνητα είδωλα στο γείσο. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, καθώς σιωπηλές σφαίρες χτύπησαν το ελαφρώς κομμένο γείσο, σπάζοντας τις οβίδες και γυρνώντας τους εγκεφάλους. Λοιπόν, ο τρίτος σκοτώθηκε ταυτόχρονα, οπότε δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Είναι αλήθεια ότι τα κοστούμια της χελώνας έπεσαν, κάνοντας θόρυβο. Ο περίεργος ναύτης πήδηξε έξω, η κοκκινομάλλα Aurora τον προσπέρασε με ένα άλμα και με τον δείκτη της στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
  - Κοιμήσου γιε μου!
  Στη συνέχεια, εκεί κάτω εμφανίστηκαν μερικά κεφάλια, μια γραμμή διπλού ανεμιστήρα και σιωπή.
  - Η Μαργαρίτα πέρασε αυτό το στάδιο!
  - Εδώ δίπλα στην καμπίνα του καπετάνιου, θα τον πιάσουμε μαζί με τα βότσαλα. - πρότεινε ένα θυμωμένο ξανθό μέλος της Komsomol.
  - Από μόνο του.
  Για να φτάσω στην καμπίνα του καπετάνιου, χρειάστηκε να κάνω δύο σκούπες, μια πόρνη να δούλευε ανιδιοτελώς σε έναν μαύρο δύο μέτρων, τον οποίο γλίτωσε η Margarita Korshunova. Ήταν πολύ νέα, όχι μεγαλύτερη από δεκαοκτώ, ίσως και δεκαέξι. Έδειχνε τόσο παρακλητική.
  - Δεν θα πω τίποτα πολεμιστές...
  - Αλλάχ! Ανίκητος και οδηγημένος στα φτερά της τύχης. - απάντησε στα αραβικά η πονηρή Μαργαρίτα.
  Πράγματι, τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται, κάτι που είναι ασαφές, η κοπέλα ακόμα δεν αναγνωρίζει και η εκδοχή ότι αυτός είναι ο Τούρκος Σουλτάνος θα ενισχύσει.
  - Πού είναι ο καπετάνιος; ρώτησε η Aurora στα αγγλικά με αραβική προφορά.
  Η ιέρεια της αγάπης τραύλισε:
  - Σε μια πολυτελή καμπίνα! Δεν είναι καθόλου ήρεμο στην αγάπη αυτό το "πεντρίλα". Ναι, αν θέλετε, θα σας εξυπηρετήσω, γίνεται δωρεάν!
  - Στον παράδεισο, κορίτσια μας περιμένουν χίλιες φορές καλύτερα από σένα! - Αρκούδες πολεμιστές παραμερισμένοι.
  Ο Πουτάνα δεν ήθελε να ενοχλήσει τους δολοφόνους, αλλά το αντανακλαστικό της πόρνης ήταν πιο δυνατό από τη φωνή της λογικής:
  - Θα σου δείξω μόνο ό,τι μπορώ! Η γλώσσα μου είναι ελαφριά σαν φτερό και γλυκιά σαν μέλι!
  Σοβαρά θυμωμένη, η Μαργαρίτα έβαλε το δάχτυλό της στο βλέφαρο, κλείνοντας την πόρνη:
  Λίγο ακόμα και θα έπρεπε να τη σκοτώσουμε. - Το θρησκευτικό μέλος της Komsomol, Krakatau, ήταν έξαλλο στη θέα μιας τέτοιας αισχρότητας.
  Στην είσοδο, δύο φρουροί ξάπλωσαν πρόχειρα, πηδώντας πίσω από την πλάτη τους και σπάζοντας τους λαιμούς.
  Ο καπετάνιος ροχάλιζε ήδη σαν ξεπλυμένο κάθαρμα, αγκαλιάζοντας δύο τύπους, έναν μαύρο και έναν Ταϊλανδό. Αυτοί, παρά το γεγονός ότι και αυτοί ενέδωσαν, νευρικά πετούσαν και γύριζαν.
  Τα κορίτσια είδαν μια φωτογραφία του καπετάνιου στον υπολογιστή και, χωρίς δισταγμό, έβαλαν και τα δύο "τρανς-αγόρια" στο κρεβάτι. Ο λοχαγός της πρώτης βαθμίδας, ο δεύτερος μετά τον ναύαρχο, ανασηκώθηκε και τον έφεραν στον εαυτό του με ένα-δυο χαστούκια στο πρόσωπο. Συνελήφθη για πρώτη φορά, το άσχημο πλάσμα δεν συσπάστηκε, παρά μόνο κοίταξε τον θάνατό του με μάτια έκπληκτα.
  Η Μαργαρίτα τον σήκωσε με απλωμένα χέρια, καλύπτοντας το στόμα της με ένα γάντι, και η Aurora σήκωσε ένα στιλέτο με μια φωτεινή λεπίδα στα μάτια της. Σφύριξε με μια άγρια κόμπρα:
  - Μια λέξη και βγάλε ένα μάτι!
  Η Μαργαρίτα έλυσε ελαφρά το σαγόνι της, αλλά ο καπετάνιος έμεινε σιωπηλός.
  - Εδώ είσαι! - Ο φλογερός διάβολος έκανε τον τόνο στη φωνή της ακόμα πιο τρομερό. - Εφαρμόστε πόνο Commander.
  Η Γκαλίνα πίεσε ελαφρά τη νευρική απόληξη και έκλεισε το στόμα της, έτσι μια κραυγή ξέφυγε από τον λαιμό τους από τον Αμερικανό καπετάνιο.
  - Λοιπόν, θα είναι πιο ήσυχα τώρα. - Η Red Aurora άρχισε να χτυπά με γυμνά δάχτυλα στο πάτωμα μια εμφάνιση ενός ρυθμού χαρακτηριστικό των κηδειών. - Μίλα λάθος κάπρο! Ή θα σου κόψουμε την αξιοπρέπεια και θα τη βάλουμε στο στόμα σου.
  Όταν ο διεστραμμένος καπετάνιος ηρέμησε λίγο, η Μαργαρίτα έσφιξε λίγο. Η ξανθιά πολεμίστρια αποφάσισε επίσης να συνεισφέρει προφορικά στην ανάκριση:
  - Σκύλος εκφραστείτε αν θέλετε να αποφύγετε το μαρτύριο. Διαφορετικά, μόνο θα μας ευχαριστήσετε.
  Ο καπετάνιος δεν μίλησε καθαρά.
  - Θα στα πω όλα!
  - Λοιπόν, έτσι είναι καλύτερα. Ανάκριση πώς να το πούμε με εύκολο τρόπο! Τα κορίτσια χαμογέλασαν χλευαστικά.
  Ο καπετάνιος βόγκηξε, τα αυτιά του κουνελιού του έτρεμαν:
  - Απλά φύγε από τη ζωή!
  Η Aurora παρατήρησε λογικά:
  - Αυτό είναι το πιο πολύτιμο πιάτο, πρέπει να κερδίσετε περισσότερα!
  - Είμαι επιχειρηματίας. - Γιατί ο αιχμάλωτος Αμερικανός χάρηκε. - Αν θέλεις, μπορώ να εξυπηρετήσω!
  - Κι αυτός εκεί, φτύσε, χωρίς να φύγει, αρσενική ιερόδουλη! ", παρατήρησε η Μαργαρίτα με ύφεση.
  Ακόμη και η κατσαρίδα του πλοίου, έχοντας σκοντάψει στο λείο δέρμα των ποδιών του κοριτσιού, όρμησε πίσω στο κενό, αγανακτισμένη από μια τέτοια πρόταση.
  - Πόσα άτομα είναι στο πλοίο; - Η περήφανη κοκκινομάλλα Aurora έκανε ότι δεν άκουσε την τελευταία φράση.
  Ο Αμερικανός διεστραμμένος δίστασε, το πρόσωπό του έγινε ανόητο, σαν να μην είχε ακούσει την ερώτηση, τα μάτια του παλαμάκια, παλαμάκια!
  Ο Πύρινος Διάβολος έκοψε το μικρό της δάχτυλο με ένα στιλέτο, κύλησε αίμα. Αμέσως συνήλθε:
  - Λοιπόν, πόσοι άνθρωποι είναι στο αντιτορπιλικό;
  - Περίπου τετρακόσια! Δεν ξέρω με βεβαιότητα ότι οι μαχητές της "σταθερότητας" έφτασαν από την ακτή. Οι πόρνες όμως είναι λίγες. Δεν φτάνουν ούτε για τα παιδιά από την παραλιακή. - Ο προσποιητής και ανόητος γκρίνιαξε και τράβηξε το λαιμό του γουρουνιού του.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  - Ας παραλείψουμε τις λεπτομέρειες! - Η φλογερή Aurora στράφηκε αμέσως σε πρακτικά θέματα. - Αντικείμενα πού;
  Ο αρχηγός προσπάθησε να το παίξει ανόητο:
  - Ποια αντικείμενα;
  Η ξυπόλητη Aurora έσφιξε ελαφρά το γόνατό της, το κόκαλο τσάκισε.
  - Τώρα κατάλαβες;
  Ο πόνος αποδείχτηκε ότι είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να ξεπεράσετε το ναρκωτικό:
  - Ναι, είναι στο χρηματοκιβώτιο του πλοίου.
  Η cool Aurora γρύλισε:
  - Και το χρηματοκιβώτιο;
  - Εκεί πίσω από την πόρτα! - Το γουρουνάκι πρωτεύον έτριξε.
  Η αρκούδα πολεμίστρια άστραψε τα πράσινα μάτια της. Η Μαργαρίτα τράβηξε την πόρτα από τιτάνιο προς το μέρος της και αναφώνησε απογοητευμένη:
  - Κωδικοποιημένο!
  Ο καπετάνιος προσπαθούσε απεγνωσμένα να επιβιώσει:
  - Ναι, έχω κλειδί.
  - Οπου? - Η πολεμίστρια με το δάχτυλο του γυμνού της ποδιού σήκωσε την καρέκλα από το πόδι.
  Το ζώο γουργούρισε αδιάκριτα:
  - Στην ντουλάπα!
  Η ξυπόλητη Aurora πήδηξε βιαστικά στο ντουλάπι και έβγαλε μια συσκευή με ένα τσιπ.
  - Αυτό?
  - Ναί! - Ο αρουραίος έτριξε.
  - Θα το ανοίξω μόνος μου! - Η ορμώδης Aurora χτύπησε τον καπετάνιο στα χέρια. - Κοίτα, να είσαι έξυπνος.
  - Γιατί είστε μόνο δύο; - Το γουρούνι είχε το θάρρος να ενδιαφερθεί.
  - Μην είσαι πολύ περίεργος. Θα ζήσεις περισσότερο. Η γυμνή φτέρνα της Aurora χτύπησε το πλαδαρό στομάχι του Forleind, προκαλώντας τον να συρρικνωθεί από τον πόνο. Το κορίτσι άνοιξε την πόρτα που οδηγούσε στο χρηματοκιβώτιο. Μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν αρκετοί φορητοί υπολογιστές, εκτοξευτές χειροβομβίδων. Σοβιετικό RPG - 39, σε ένα αντίγραφο, και το πιο εξελιγμένο αμερικανικό αντίστοιχο.
  Γνωρίζετε τον κωδικό ασφαλείας; - γρύλισε ο Πολεμιστής της Αρκούδας.
  - Εκτός από τα δύο τελευταία ψηφία, μόνο ο διοικητής έχει πληροφορίες για αυτά. - Ο ναύαρχός μας Τζορτζ Άρνολντ.
  - Κάλεσέ με! - Η Μαργαρίτα χτύπησε το πόδι της στο πλαδαρό ρύγχος του αιχμάλωτου και άρπαξε τη μύτη του με γυμνά δάχτυλα.
  Παραπατώντας, ο αιχμάλωτος Αμερικανός απαρίθμησε έναν συνδυασμό που δεν ήταν πολύ μεγάλος. Η Αουρόρα φώτισε λίγο τα μάτια της.
  - Μπράβο, δεν είπε ψέματα. Ένα σημείο υπέρ σου.
  - Και μετά πώς να το πούμε... Τώρα, αν πληκτρολογήσετε τον αριθμό λανθασμένα τρεις φορές, θα ηχήσει ένα ξυπνητήρι. - Ξαφνικά ξεστόμισε ένας φοβισμένος καπετάνιος.
  - Τον ξέρουμε ήδη! - Το κορίτσι της Κομσομόλ πληκτρολόγησε γρήγορα τον κωδικό και άνοιξε την πόρτα πάχους τετρακοσίων χιλιοστών. Τα βότσαλα αποθηκεύτηκαν σε ξεχωριστά κουτιά και αφαιρέθηκαν προσεκτικά.
  - Stingers from the Infinite, τα έχεις επεξεργαστεί ακόμα;
  - Κυρίως ναι! - τσίρισε ένας αιχμάλωτος αρουραίος. - Δοκιμασμένο το βράδυ.
  Ο πύρινος διάβολος χάρηκε:
  - Ωραία, πού αποθηκεύονται τα κεντρί;
  Τραυλίζοντας, ο καπετάνιος έπνιξε:
  - Στο υπόστεγο, όπου είναι το αμπάρι. Φέρει τη σφραγίδα του "Orlan", μαζί με δύο τανκς "Pershing".
  Αυτά τα κουτιά είναι καλά μόνο για παλιοσίδερα. Αλλά το βελτιωμένο μοντέλο "τσιμπήματα" είναι αρκετά κατάλληλο. - Η τρελή Aurora, πειράζοντας τον κρατούμενο, έδειξε τη γλώσσα της.
  - Είναι με τσιπ υπολογιστών, τόσο ιδιαίτερα, που πιάνουν τη σιλουέτα. - μουρμούρισε ο Αμερικανός, προσπαθώντας να αγοράσει τη ζωή του.
  - Ξέρουμε! - Ο φλογερός διάβολος στράφηκε στον σύντροφό της. - Τι νομίζεις, Μιραμπέλα, πόσα από τα τετρακόσια πενήντα άτομα έχουν μείνει;
  - Λιγότερο από μισό. Συνολικά έχουμε διακόσια τριάντα οκτώ πτώματα. - Το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε ακόμη και από ευχαρίστηση.
  Η εξαγριωμένη Aurora εξέπνευσε από τον εαυτό της:
  - Θα χρειαστούν αιχμάλωτοι για να φορτωθούν τα "τσιμπήματα", υπάρχει κάτι για να δουλέψουν οι επιστήμονες.
  Ο αιχμάλωτος απατεώνας ξεστόμισε:
  - Είσαι Ρώσσος?
  - Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είμαστε Μουτζαχεντίν. - γρύλισαν οι πολεμιστές της Κομσομόλ.
  Ο καπετάνιος έδειξε ένα απροσδόκητο μυαλό και ευρηματικότητα:
  - Μόνο οι Ρώσοι μπορούν να έχουν τόσο σκληρά μαχητικά, ικανά να συλλάβουν ένα αρκετά μεγάλο πλοίο μαζί!
  Η σκληρή Aurora διαφώνησε:
  - Και οι πολεμιστές του μεγάλου Τούρκου Σουλτάνου με τεχνουργήματα!
  - Ετσι? Όλα είναι πιθανά, αλλά είσαι πολύ έξυπνος για τους Άραβες. - Το πρωτεύον χοίρου παραπαίωσε. - Αν και ίσως είστε Γερμανοί;
  Η Swift Aurora, διαψεύδοντας τα λόγια του, χτύπησε την κνήμη της στο στομάχι, μετά έσπασε και τα δύο πόδια, ο καπετάνιος της κατσίκας έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  - Γενικά, δεν το χρειαζόμαστε, ξέρουμε αρκετά. - Συνόψισε ο κοκκινομάλλης πολεμιστής. "Τώρα πρέπει απλώς να αρπάξουμε το πλήρωμα.
  Η Μαργαρίτα πρότεινε αμέσως:
  - Πάμε στις καμπίνες, έχουμε ένα σετ κλειδιών!
  Η Aurora ήταν ενθουσιασμένη:
  - Ναι, υπάρχει ηλεκτρονικό άνοιγμα έκτακτης ανάγκης.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ κατέβηκαν ήσυχα κάτω, άνοιξαν τις πόρτες της καμπίνας και πάλι καταστροφή. Απλώς κάποιο είδος αλωνίσματος, όχι πόλεμος, αλλά ανακάτεμα σιταριού.
  - Η καμπίνα αριθμός έξι είναι καθαρή! - είπε η Αουρόρα χαμογελώντας τα δόντια της.
  - Ίσως στο δωμάτιο νούμερο έξι! Η Μάργκαρετ γέλασε. - Πάμε καλύτερα.
  - Δεν είμαστε χήνες να βόσκουμε σε σωρό. - Ο πύρινος διάβολος βρυχήθηκε. - Ή μάλλον χήνες, αλλά άγριες!
  - Δεν είναι αλήθεια! - Εδώ ο ξανθός εξολοθρευτής είχε ήδη προσβληθεί. - Αυτοί οι μισθοφόροι πολεμούν για χρήματα, και εμείς είμαστε αποκλειστικά για την Κομμουνιστική Πατρίδα.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ μετακινούνταν με τα πόδια πιο μακριά από το κατάστρωμα του πληρώματος, πυροβολώντας singles. Η Μαργαρίτα όρμησε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, στα μηχανοστάσια, στα ντουλάπια, στα αμπάρια και στο μαγειρείο. Ο στρατός μπλοκαρίστηκε προσεκτικά, αλέθοντας σε μέρη. Το γεγονός ότι ο φωτισμός της υπηρεσίας ήταν αδύναμος έπαιξε μόνο στα χέρια των προσκόπων, ο εχθρός στα δέκα μέτρα δεν βλέπει τίποτα άλλο παρά κραδασμούς και φαίνονται ευδιάκριτοι.
  Ο υπολογιστής έδωσε αυτόματα τη γνώμη του.
  - Και αν χρησιμοποιείτε το μοντέλο του ιού.
  - Και χρησιμοποιήσαμε ήδη ένα έξυπνο τηλέφωνο που λειτουργεί με μπαταρία. - Είπε, προσβεβλημένη από το ρομπότ, η Μαργαρίτα Κορσούνοβα. - Εδώ βλέπετε όλα τα συστήματα επιτήρησης σε αδρανοποίηση.
  - Σαν αυτό! - Το μηχάνημα με το τσιπ ξαφνιάστηκε.
  - Πίσω στο γραφείο του ναυάρχου, έστειλαν ένα υβρίδιο ενός σκουληκιού και ενός ιού μέσω του καναλιού. Φαίνεται ότι δεν γίνεται αντιληπτό, ούτε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς δεν θα σημάνει συναγερμό. Τέτοια είναι η καθαρή δουλειά, η αορατότητα νανούρισε όλα τα συστήματα επιτήρησης. - Η κοπέλα της Κομσομόλ, για μεγαλύτερη πειθώ, έδειξε τον κοφτερό δικέφαλο στο χέρι της.
  - Α, καλά, δίνεις! - Είπε, θαυμάζοντας την ευρηματικότητα των κοριτσιών, το πολυβόλο. - Μπορείτε να με επαναπρογραμματίσετε;
  - Είναι πολύ αληθινό! Και τι θελεις?! - Η Μαργαρίτα έκανε ένα πολύ στοργικό πρόσωπο εδώ.
  - Αναγνώρισε τον εαυτό σου ως άτομο! - Ζήτησε ηλεκτρονική συσκευή.
  - Είναι περιττό, ενώ σουτάρεις. - Ο ξανθός εξολοθρευτής δεν είναι ανόητος για να κάνει βλακείες. - Αργότερα θα σας πω για τον Χριστό.
  Η Μαργαρίτα πήρε μια θέση με την πλάτη της στη σανίδα, έπεσε στο ένα γόνατο για σταθερότητα, έδειξε το ρύγχος στην πόρτα απέναντι. Βγήκε ένας τύπος, αυτή τη φορά λευκός, μόνο λίγο "ατημέλητος" φαινομενικά καπνισμένος ναρκωτικά.
  - Οι τοξικομανείς δεν κληρονομούν τη βασιλεία του Θεού. - Ο πολεμιστής της Κομσομόλ τους διέκοψε. - Πέταξε τα σώματα, σταυρώνοντας γρήγορα τον εαυτό της.
  Η ξυπόλητη Aurora έκανε ζιγκ-ζαγκ κατά μήκος μιας άλλης περιμέτρου, πήγε στην πόρτα, ήταν κλειδωμένη, άνοιξε με ένα γενικό κλειδί. Ο νέγρος της πέταξε ένα μαξιλάρι.
  - Kitty scat!
  Το κορίτσι της Κομσομόλ αντέδρασε ακαριαία, σκίζοντας και το μαξιλάρι και τον Αφρικανό και τους συνεργάτες του• - Λιγότερο από το μισό. Συνολικά έχουμε διακόσια τριάντα οκτώ πτώματα. - Το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε ακόμη και από ευχαρίστηση.
  Α, να συρθείτε στο κρεβάτι, σύντροφοι.
  - Εδώ είναι τα geeks, κατάφερε να τρομάξει! - απάντησε η κοκκινομάλλα αρκούδα πολεμιστής. - Τώρα πού να πάω; Προφανώς, στην καμπίνα του βουλευτή. Φαίνεται να κοιμάται.
  Η κατοικία του συντρόφου του καπετάνιου δεν είναι τόσο εκτεταμένη, αλλά από εκεί ακούγεται μουσική. Μελομανία σημαίνει; - Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι της Κομσομόλ μπήκε σαν σκιά, έριξε νοκ άουτ έναν πολεμιστή και στραγγάλισε ελαφρά τον καπετάνιο της δεύτερης βαθμίδας, στρίβοντας τον αγκώνα της:
  - Θέλεις να ζήσεις;
  - Θέλετε! - Απάντησε ότι, γενικά, ήταν αναμενόμενος ένας Αμερικανός.
  - Θα υπάρξει ευκαιρία! - Ενώ ορμούσε, η Aurora επέλεξε να το απενεργοποιήσει, αλλά όχι για πολύ. - Έλα σε βολικό Κεντ! Προχώρησε, ο διάδρομος άρχισε να στενεύει, χαμηλώνοντας ξεκάθαρα τους ναύτες στην τάξη. Το κορίτσι της Κομσομόλ σημάδεψε τη μακρινή πόρτα και την έβγαλε πάνω από τα κεφάλια του φρουρού. Έτσι η βολή ήταν σιωπηλή, είπε ψιθυριστά.
  - Μπανγκ Μπανγκ!
  Ένα κορίτσι της Κομσομόλ δοκιμάζει προσεκτικά το χερούλι της πόρτας της καμπίνας. Κλειδωμένος. Λοιπόν, αυτό είναι μισό δευτερόλεπτο, υπάρχουν επτά άτομα στην καμπίνα, τρεις κοιμούνται, οι υπόλοιποι κόβουν ντόμινο, αρκετά στα ρωσικά. Η Μαργαρίτα τραβάει τη σκανδάλη με τη δύναμη, σε αυτή την περίπτωση, ο φόνος δεν φέρνει χαρά. Αλλά η πράξη έγινε, έστω και μια σταγόνα αίμα έχει πέσει στο πρόσωπο.
  - Οι νεκροί με τις πλεξούδες στέκονται και σιωπούν! - Το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε.
  Μια νέα καμπίνα, εδώ η Μαργαρίτα άφησε τη ζωή σε δύο ανθρώπους που κοιμόντουσαν, απλά την έκλεισε, μπορούν να φανούν χρήσιμα.
  - Ο φόνος δεν μπορεί να δικαιολογήσει το συμφέρον και το κέρδος - μόνο η τιμή, η ελευθερία και η πατρίδα είναι υπέρμαχοι της βίας! - Είπε - ένας γοητευτικός φιλόσοφος-εξολοθρευτής.
  Το Aurora είναι επίσης εύκολο να μετακινηθεί επιλέγοντας έναν σωλήνα εξαερισμού. Είναι τρομερά στριμωγμένο και παρεμβαίνει στο σακίδιο. Έπρεπε ακόμη και να διπλώσω το μηχάνημα για να συρρικνωθεί. Τώρα το κορίτσι της Komsomol έχει γίνει πολύ πιο πολυμήχανο, αν και πήρε ρίσκα. Εδώ, σαν να θύμωναν οι άγιοι με τον αμαρτωλό, επιτέθηκε μια μεταλλαγμένη αράχνη. Και όταν μόλις κατάφερε να περάσει. Δαγκώθηκε οδυνηρά, και μερικές φορές άφησε τη γροθιά. Το κορίτσι της Κομσομόλ έξυσε το κεφάλι της, αλλά κατάφερε να τον πιάσει από την άκρη των πλοκαμιών και να τον μετακινήσει κάτω από τον αγκώνα της. Τράβηξε το χέρι της, χτυπώντας τη μόλις έσκασε το στιβαρό κουτί, τραυματίζοντας τον γεμάτο αγκώνα της.
  - Φρικτό! - απάντησε η αρκούδα πολεμιστής. - Θα δώσω στον εαυτό μου ένα αντίδοτο.
  Κάπως έτσι βγήκε η Μαργαρίτα και μπήκε στην καμπίνα, όπου ροχάλιζε οι στρατιώτες. Όταν άνοιξε η πόρτα, προσπάθησαν να πηδήξουν, αλλά αμέσως σκεπάστηκαν από μια θανατηφόρα βροχή. Αφήνοντας μόνο ένα, κλείνοντας τον τύπο, το κορίτσι της Κομσομόλ συνέχισε το δρόμο της.
  Εδώ η πόρτα στα αριστερά της αρχίζει να στρίβει. Μπορεί να φανεί ότι ο ξυρισμένος κεφάλι με τα δόντια του τύπου ήθελε να ουρήσει.
  - Ποιος είναι εδώ? - ρώτησε ο ναύτης με μεθυσμένη φωνή.
  - Το ξυπόλυτο όνειρό σου! - Ένα κορίτσι της Κομσομόλ λυγίζει με ένα ελατήριο και, έχοντας σκορπίσει την πόρτα, έπεσε στο μέτωπό της. Είναι ακόμα κράμα χάλυβα. Το μέτωπο πρήστηκε αμέσως, παρόμοιο με τον τύπο "μποξέρ", επιπλέον , κόπηκε με το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Η Μαργαρίτα πετάει μέσα, χτυπά με το σιδερένιο γόνατό της στο σαγόνι, ενώ πολύ απότομα, βγάζει τα δόντια της. Δεν έχει μάζα, αλλά περισσότερο από αντισταθμίζει την ταχύτητά του.
  - Φαίνεται ότι είναι έτοιμο. - Συνόψισε τον δολοφόνο με τη φιγούρα της θεάς.
  Υπάρχουν άλλα πέντε άτομα στο πίσω μέρος. Ένα λοιπόν στις μπάλες, καλή υποδοχή. Άλλο ένα κάθαρμα με μια γροθιά στο μέτωπο, τόσο που να τον νοκ άουτ. Η τρίτη άκρη της παλάμης στο λαιμό. Πρέπει να επαναλάβετε τον εαυτό σας, αλλά αυτή η τεχνική είναι θανατηφόρα. Ένας τύπος πέφτει από το πάνω ράφι, αλλά η Μαργαρίτα τον χτυπά με το κεφάλι στο ηλιακό πλέγμα.
  - Ξεκουράσου μωρό μου. - Λέει το κορίτσι της Κομσομόλ.
  Ο τελευταίος τύπος βρίζει με τριώροφη χυδαιότητα, ανάμειξη αγγλικών και ρωσικών λέξεων. Κάτοικος δεν είναι; Η Μαργαρίτα διεξάγει μια κόμπρα, ένα χτύπημα με τα δάχτυλά της στα μάτια, σχεδόν μοιραίο. Όλοι οι "εταίροι" σιώπησαν. Αλήθεια, μια φωνή ανέβηκε στην επόμενη καμπίνα.
  - Τι είναι εκεί!
  - Εύκολος αγώνας! - Απάντησε, πονηρά, σαν με μεθυσμένη φωνή, συριγμό, η Μαργαρίτα. Βοηθήστε τους τραυματίες μας. -
  Οι πόρτες της καμπίνας ανοίγουν και παίρνουν στροφή, πάλι τα μαχητικά πέφτουν.
  Καλό πρέπει να είναι με ένα πολυβόλο,
  Ένας κακός θάνατος στους εχθρούς της Πατρίδας!
  Να πετάξω στα αστέρια,
  Για να κατακτήσω εκείνο το στερέωμα στον ουρανό!
  
  Είμαστε τα παιδιά του Κομμουνισμού του Ήλιου,
  Μαχητές γεννημένοι σαν ανεμοστρόβιλος...
  Ο Ναζί θα απαντήσει για το βρυχηθμό του λύκου,
  Μια μεγάλη αρκούδα θα τον σκίσει!
  
  Το καλό είναι πιο δυνατό από το κακό,
  Αν και πιο σκληρό μπορεί να είναι το κακό...
  Παλεύουμε κάτω από τον ουρανό για να
  Η ανθισμένη άνοιξη έφτασε!
  
  Σε αυτό αηδόνια τραγούδια - τρίλιες,
  Και το ασημί κουδούνισμα των ρυακιών!
  Ο πάγος, το χιόνι και οι χιονοθύελλες θα υποχωρήσουν
  Κάτω από τον καυτό ήλιο!
  
  Bloom - χαμομήλι, παπαρούνες, τριαντάφυλλα,
  Ένα τόσο καταπράσινο καλοκαιρινό λιβάδι!
  Και αν ξέρεις, θα έρθει παγετός!
  Ακόμα και τότε, μην τρομάζετε!
  
  Μεγάλες γάτες - αυτές οι "Τίγρεις",
  Μουγκρίζουν και μουσούζουν - κουνιούνται!
  Ρίχνουν τον Φριτς σε κακά παιχνίδια,
  Αλλά το kaput θα έρθει ακόμα!
  
  Ας περιμένουμε την ανατολή του ηλίου!
  Στρατεύματα θα εισέλθουν στο Βερολίνο της Ρωσίας,
  Η πατρίδα τραγουδιέται με ύμνους -
  Και στην άβυσσο του Τάρταρου υπάρχει λαχτάρα!
  
  Τότε οι λαοί των χωρών θα συγχωνευτούν,
  Η αδελφοσύνη και η αγάπη θα έρθουν!
  Ρίξτε μέλι σε φλιτζάνια, πιατάκια -
  Για να μην κυλάει αίμα σε ρυάκια!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε εκκωφαντικά τον τελευταίο στίχο στο βρυχηθμό, και οι υπόλοιποι στίχοι κάλπασαν σαν άλογα στο κεφάλι της. Όταν τραβάτε με ένα τραγούδι, είναι πάντα ενδιαφέρον:
  - Αν και είναι τόσο σκληρό, να ενεργείς με αυτόν τον τρόπο με ζωντανούς ανθρώπους! - Ήδη μετανιωμένος είπε "Χριστιάν".
  Όσο κι αν προσπαθούν τα κορίτσια να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα πάντα, είναι αδύνατο με τέσσερα μάτια. Ένα ανόητο ζόμπι δεν μετράει. Κάποιος άγνωστος κατάφερε να σημάνει συναγερμό. Τα φώτα έκτακτης ανάγκης άναψαν αμέσως και μια σειρήνα ήχησε.
  - Το αναπόφευκτο συνέβη και ήταν πολύ τυχερό. - είπε η κοκκινομάλλα Aurora.
  Το κορίτσι της Komsomol έσπευσε στις καμπίνες, οι ναύτες και οι ειδικές δυνάμεις έτρεξαν έξω από αυτές. Τους πυροβόλησε ανεπιτήδευτα. Τόσος κόσμος ξάπλωσε, οι Γιάνκι έπεσαν κατά δεκάδες.
  Ακούστηκαν αυτόματες ριπές, εξερράγησαν χειροβομβίδες, πολλές ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι μαχητές θα μπορούσαν να βλάψουν περισσότερο τον εαυτό τους. Οι σιγαστήρες έπαιξαν επίσης τον ρόλο τους εδώ,
  Οι εγκληματικές ειδικές δυνάμεις δεν το κατάλαβαν αμέσως, ο θάνατος τους περιμένει από μέσα. Η Μαργαρίτα μπλόκαρε την έξοδο των στρατιωτών και η ίδια πέταξε μερικές χειροβομβίδες που είχαν αιχμαλωτιστεί. Οι κραυγές σκορπίζουν ματωμένα θραύσματα οστών, εδώ ένα κορίτσι της Κομσομόλ έπιασε ένα κομμένο κεφάλι με γυμνό πόδι. Αυτό που έχει γίνει το κινητό της πόδι, λυγίζει από οποιαδήποτε γωνία. Μπορεί να νομίζετε ότι οι φυσικοί νόμοι έχουν αλλάξει και η σάρκα είναι γουταπέρκα.
  Οι ουρές σκάνε από την πλευρά του εχθρού, αλλά ως επί το πλείστον στα τυφλά. Η Μαργαρίτα φωτίζει, σχεδόν χωρίς να κρύβεται, οι μαγικές πέτρες "Kolchuga" εκτρέπουν αξιόπιστα όλες τις λήψεις.
  - Κρίμα που το όνομα του συντρόφου μου δεν είναι η Βασίλισσα του Χιονιού. Έτσι το ζευγάρι μας θα φαινόταν πιο συμβολικό!
  Ξύπνησε, αυτή τη φορά ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, όχι από το χτύπημα και το χτύπημα του μαστίγιου, αλλά από το δικό του κλάμα - ήρεμο και απαρηγόρητο. Τα κορίτσια κοιμόντουσαν ακόμα, έκαναν κατορθώματα.
  Και ο ηρωισμός του αντικαταστάθηκε από έναν εφιάλτη, όπως συμβαίνει συχνά όταν οι Ναζί σε κοροϊδεύουν.
  Ο Oleg Rybachenko ένιωσε τον εαυτό του να βουτάει, σαν να είχε πέσει σε ρητίνη μελανιού, και μάλιστα άρχισε να τρώει τα μάτια του. Τότε πραγματικά φοβήθηκε και ξαφνικά οι Ναζί απέκτησαν εξουσία στον άλλο κόσμο. Ακούγεται ένας ήχος γρατσουνίσματος, όπως ένας σκύλος που ξύνει σε μια στοίβα, μόνο πολύ πιο δυνατός, δαγκώνει στα αυτιά, στρίβοντάς τα. Τα τύμπανα των αυτιών σπάνε με λαβίδα. Τότε ένα στόμα αναδύεται από το σκοτάδι με δόντια να αστράφτουν σαν τη λάβα ενός ηφαιστείου. Ποτέ άλλοτε ο Oleg Rybachenko Jr δεν είχε δει μια τόσο αηδιαστική κούπα τέρατος, οι χαρακτήρες των ταινιών τρόμου στο φόντο του ήταν απλώς μια αξιολύπητη παρωδία ενός εφιάλτη.
  Τότε εμφανίστηκαν άλλα ακόμη πιο τρομερά σαγόνια, μερικά ήταν τεράστια σαν το Έβερεστ και άλλα ήταν μικρά σαν πολύ μοχθηρά σκυλιά. Εδώ είναι με τα στραβά δηλητηριώδη δόντια τους κολλημένα στη σάρκα του. Με όλη του την αλήθεια, ο Rybachenko Jr. δεν έχει βιώσει ποτέ τέτοιο πόνο στη σύντομη ζωή του. Το κύριο πράγμα είναι ότι ήταν αδύνατο να βρεθεί ένα ανάλογο αισθήσεων. Είναι ταυτόχρονα μια φλόγα που καίει και διαβρωτικό οξύ, ταυτόχρονα που παγώνει χρόνια και ένα θαμπό πριόνι κοπής.
  Και συνέχισαν να τον βασανίζουν, ήταν ξεκάθαρο πώς το κρέας ξεριζώθηκε από τα χέρια, τα κόκαλα ήταν εκτεθειμένα, πώς τα έντερα σέρνονταν από το ανοιχτό στομάχι. Τα κακά πλάσματα τα ροκανίζουν, τυλίγοντάς τα γύρω από τα δόντια τους. Ο Rybachenko Jr. στενάζει, δάκρυα κυλούν από τα μάτια του.
  - Θεέ μου για τι. Άλλωστε, δεν έχω σκοτώσει κανέναν στη ζωή μου, δεν έχω προδώσει.
  Ακούγεται ένα γέλιο και από αυτόν φαίνεται ότι καυτές βελόνες τρυπούν το τύμπανο. Τελικά, εμφανίζεται ένα γιγάντιο στόμα, τον καταπίνει ολόκληρο. Ο Oleg Rybachenko Jr βλέπει μια φλόγα να μαίνεται στο λαιμό του, σπάει σε επτά πέταλα τελείως διαφορετικών χρωμάτων.
  - Εδώ είναι η θρυλική φωτιά του κάτω κόσμου. - Το αγόρι ψιθύρισε, το δέρμα στα χέρια του λιωμένο, καλυμμένο με άσχημες ουλές. Προσπαθεί να επιβραδύνει την πτήση του, αλλά είναι μάταιο που δεν μπορεί να κουνηθεί ούτε ένα χιλιοστό. Ιδού το αγαπημένο του νεανικό κορμί που αγγίζεται από ένα πύρινο ρυάκι. Δεν είχε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, τα μάτια του σκοτεινιάστηκαν και φαινόταν ότι άρχισε μια έκρηξη στο στόμα του, και το στομάχι του επαναστάτησε και του επιτέθηκαν με πυρηνικά όπλα. Πόσο καυτή ήταν αυτή η φλόγα, εμφανίστηκαν μεγάλα αποστήματα στο γυμνό δέρμα, τα κόκαλα σκούρασαν και ραγισμένα, προκαλώντας ταλαιπωρία.
  - Όχι, δεν θέλω, δεν χρειάζεται - φώναξε ο πρωτοπόρος με την κορυφή της φωνής του. - Αφήστε με παρακαλώ!
  Κάθε χρώμα της φωτιάς είναι ένα ιδιαίτερο μοναδικό μοτίβο πόνου. Στα βάσανα μπορούν να δοθούν διαφορετικές αποχρώσεις, η διαφορετικότητά τους είναι εκπληκτική, ακόμη και ο Μαρκήσιος ντε Σαντ δεν σκέφτηκε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ευρηματικότητα των κατοίκων του κάτω κόσμου.
  - Λοιπόν, διάολο, μπορείτε να γνωριστείτε. - Η φωνή ενός γνώριμου καθηγητή των SS τρίζει αποκρουστικά.
  Η εμφάνισή τους, ωστόσο, είναι τρομερή, αλλά είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να βλέπεις τα φραγκοσυκιές, που από απόσταση μοιάζουν με ένα μείγμα καρχαριών και κροκοδείλων. Αλλά τα κέρατα, παραδόξως, καθησύχασαν. Το αγόρι πρωτοπόρος, για να αποσπάσει την προσοχή από τον διαπεραστικό πόνο, άρχισε να θυμάται τη λαογραφία, όπου αυτά τα χαριτωμένα αστεία μικρά διαβολάκια, άλλοτε άσχημα, άλλοτε το αντίστροφο αστεία και αφελή, άλλοτε βοηθούν και άλλοτε βλάπτουν τους ανθρώπους. Ένα ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο παραμύθι για τον "Ιερέα και τον εργάτη του Μπάλντα". Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με τέτοιους "ανθρώπους". Και εδώ μόνο ξέρουν, τσιμπούν με δίκρανο.
  - Ότι η αμαρτωλή ψυχή δεν άκουσε τους εθνικοσοσιαλιστές; - Το κέρατο του διαβόλου μεγάλωσε, μετατράπηκε σε ένα είδος ράμφους και τύρκου σε ένα θραύσμα.
  Όταν σπάνε κόκαλα στο κεφάλι, πονάει τόσο πολύ που είναι αδύνατο να περιγραφεί με λόγια. Αλλά την ίδια στιγμή, η συνείδηση δεν θολώθηκε• αν ο Oleg Rybachenko ήταν με συνηθισμένη ανθρώπινη σάρκα, σίγουρα θα είχε πεθάνει από σοκ. Και έτσι ένιωσε ένα τραχύ άγγιγμα στον εγκέφαλό του, τότε το τέρας άρχισε να πίνει μυαλά. Το έκανε σιγά-σιγά, σαν να έπινε. Ένας άλλος δαίμονας άρχισε να τρυπάει τα νύχια του, βάζοντας από κάτω αιχμηρές βελόνες.
  Ο Oleg Rybachenko ουρλιάζει, το στόμα του ανοίγει μόνο του.
  - Μην το αφήσεις.
  Τον πιάνουν από τη γλώσσα και τον τραβούν, απομακρύνοντάς τον αργά από τον ουρανίσκο.
  Επίσης πόνος, αλλά λίγο διαφορετικά, και δεν υπάρχουν πια κραυγές, μόνο λυγμοί και ουρλιαχτά.
  Οι διάβολοι συνεχίζουν να τσαντίζονται, ακολουθώντας τα καρφιά, άρχισαν να σπάνε τις αρθρώσεις, και το κάνουν σιγά σιγά απολαμβάνοντας τα βάσανα.
  - Έτσι σου παίρνει τη μερίδα η κατσίκα χωρίς κέρατα. - Ένας πιθανώς ανώτερος απατεώνας στην κατάταξη κραυγές.
  Ο Oleg Rybachenko έχει ήδη φτάσει στην κατάσταση της παραφροσύνης, πλημμύρισε από ένα κύμα βασανιστηρίων. Αλλά οι διάβολοι δεν υποχωρούν, έχουν ήδη αρχίσει να βγάζουν δόντια, μετά τα τρύπησαν, τρυπώντας την τσίχλα με μια αιχμή.
  - Πώς μπορείς να βυθιστείς σε τέτοια σκληρότητα, μήπως δεν έχουν πραγματικά μητέρα. - σκέφτηκε ο βασανισμένος πρωτοπόρος. Προφανώς διαβάζοντας τις σκέψεις του, οι διάβολοι ούρλιαξαν.
  - Δεν υπάρχει μάνα, πατέρα Χίτλερ-Σατανά.
  Μετά βρήκαν καινούργιο αλεύρι, ζέσταναν το τρυπάνι, τελείωσαν το πριόνισμα των τελευταίων δοντιών με κόφτη. Ακολούθησε η σειρά των οστών. Έσπασαν με λαβίδες κόκκινες από τη ζέστη. Δέρμα καπνισμένο, κόκαλα καμένα. Φαινόταν ότι η καρδιά ήταν έτοιμη να σκάσει, να εκραγεί σαν βόμβα.
  Εδώ ο Oleg Rybachenko ένιωσε ξαφνικά ότι η γλώσσα του είχε μεγαλώσει και μπορούσε να πει κάτι.
  -Ελέησον για χάρη του Χριστού.
  Σε απάντηση, οι δαίμονες βύθισαν μέσα του μια πιρούνα.
  - Είσαι αμαρτωλός και να ξέρεις ότι ο Χριστός είναι επινόηση άθλιων ανθρώπων. Οι αληθινοί θεοί είναι ένας στα δύο πρόσωπα και δημιούργησαν ολόκληρο το σύμπαν, όπως και οι φασίστες κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή τους. Και είστε άνθρωποι και διαβάζετε τα πλάσματα, πρέπει να είναι σκλάβοι που ακολουθούν τις όποιες εντολές και υφίστανται ταπείνωση. Εσύ ασήμαντο σκλάβο δεν πίστεψες στην ύπαρξή μας και τώρα τα ζεις όλα στο πετσί σου.
  - Τώρα το πιστεύω! φώναξε ο φοβισμένος πρωτοπόρος.
  - Αργά! - γρύλισε ο διάβολος από τα SS. - Δεν έχεις ευκαιρία.
  Συνέχισαν να βασανίζουν τον Oleg Rybachenko, τον έσπασαν πολλές φορές στη σειρά, τον έκαψαν και μετά συνήλθε με έναν αδιανόητο τρόπο. Στη συνέχεια συνθλίβεται με νέο τρόπο. Τότε οι ίδιοι οι διάβολοι των SS το βαρέθηκαν και, αφού τον σήκωσαν στον αέρα, τον μετέφεραν στον κάτω κόσμο.
  "Κοίτα πώς τιμωρούνται οι ανυπάκουοι.
  Ο Oleg Rybachenko είδε τα κορίτσια σταυρωμένα σε σταυρούς. Τα κάποτε όμορφα κορμιά τους ήταν τρομερά ακρωτηριασμένα και έσταζαν αίμα. Μεγάλα γουρούνια φύτεψαν σταυρούς, μερικές φορές τα θύματα έπεφταν και κάπροι έπεσαν πάνω τους, σκίζοντας γυναικεία σάρκα. Πώς υπέφεραν αυτά τα άτυχα πλάσματα, δάκρυα ανακατεμένα με ιδρώτα και αίμα κυλούσαν στα μάγουλα μερικών από αυτά. Η απόγνωση έλαμψε στα μάτια του. Έμοιαζαν να ζητιανεύουν: είμαστε αθώοι, φύλαξέ μας.
  Γιατί τιμωρούνται αυτοί οι δύσμοιροι;
  Με όλη του τη δύναμη, ο δαίμονας χτύπησε το ξυπόλητο πρωτοπόρο αγόρι με έναν καυτό λοστό στις φτέρνες και τραγούδησε:
  - Διάφορα πράγματα. Η μία ήταν θρασύς προς την οικοδέσποινα, η άλλη έσπασε το αγαπημένο της βάζο, η τρίτη αρνήθηκε να κάνει σεξ, η τέταρτη έκανε πίσω. Δηλαδή για να φτάσεις εδώ δεν είναι απαραίτητο να είσαι μεγάλος αμαρτωλός, αρκούν οι μικρές παραβάσεις.
  - Και το μαρτύριο τους δεν θα τελειώσει ποτέ; - Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βόγκηξε.
  - Και αυτό το αποφασίζει ο Παντοδύναμος Θεός και ο ανελέητος Φύρερ. Εάν η Αυτού Μεγαλειότητα Αδόλφος είναι ο πρώτος που εκδίδει διάταγμα χάρης, τότε μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο μέρος που δεν είναι τόσο επώδυνο.
  - Στον παράδεισο!? - είπε με σιγουριά ο Oleg Rybachenko.
  Ο ακάθαρτος άνδρας των SS κύλησε:
  - Δεν υπάρχει παράδεισος για εσάς τα πρωτεύοντα. Υπάρχουν απλά μέρη όπου δεν θα σε ξυλοκοπούν και θα βασανίζεσαι κάθε δευτερόλεπτο και όπου μπορείς να συνεχίσεις να υπηρετείς τα αφεντικά σου μετά θάνατον.
  Ο Oleg Rybachenko, τρέμοντας από τη φρίκη, ρώτησε:
  - Και τι περιμένει ανθρώπους των οποίων τα εγκλήματα είναι πιο σοβαρά.
  Θα σας δείξουμε και αυτό.
  Ο διάβολος τον μαχαίρωσε στο μάτι με ένα πιρούνι, τα μήλα έσκασαν, χύθηκε υγρό και το αγόρι-συγγραφέας μουδιάστηκε. Στη συνέχεια, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ανέκτησε την ικανότητα να βλέπει, ωστόσο, κάθε αναλαμπή προκαλούσε αφόρητη φαγούρα. Και πάλι πέταξαν και ακόμη πιο αηδιαστικά πλάσματα πετούσαν έξω για να τα συναντήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko τους εξέτασε προσεκτικά. Η εμφάνιση δεν είναι πραγματικά τίποτα: ένα γυμνό, άτριχο και με ψώρα κρανίο. μάτια που καίνε από κολασμένο φως. κοντό, σαν κομμένη μύτη με μαύρη βουτιά στη μέση. Και, ίσως το πιο άσχημο - η απουσία της κάτω γνάθου, αντί της οποίας κρέμονται και κινούνται πέντε παχιά, σε σχήμα αστεριού διαβολικά πλοκάμια. Έτσι κόλλησε στον Oleg Rybachenko, βυθίζοντας τα δόντια του στα χείλη του, δίνοντας το διάσημο φιλί του σε ένα χίκυ. Τότε τα νύχια του άρχισαν να σπάνε κόκαλα. Ο πρωτοπόρος συγγραφέας Όλεγκ λαχάνιασε από οξύ πόνο στους αγκώνες του, οι αρθρώσεις του συνθλίβονταν.
  - Έτσι μπορεί η πρωτοκαθεδρία, ας πιούμε στη γνωριμία.
  Έχοντας ξεφλουδίσει τον συγγραφέα Ριμπατσένκο, το τέρας άπλωσε το χέρι του στο φλιτζάνι και γέμισε αμέσως με κρασί. Την τρύπωσε στο πρόσωπο της πρωτοπόρου.
  Δεν μπορούσα ούτε να ουρλιάξω. Σαν να έσκασε ένα ηφαίστειο στα ρουθούνια, το αγόρι πρωτοπόρος ξύπνησε από το κλάμα του.
  Η Μιραμπέλα, στα γδαρμένα πόδια της οποίας βρισκόταν το κεφάλι του Όλεγκ Ριμπατσένκο, μόνο τρέμησε από το κούνημα και συνέχισε να χαμογελά στον ύπνο της. Ένα χαρούμενο κορίτσι μέχρι που βυθίστηκε στην κόλαση από τους Ναζί. Σε αυτό έχει φτάσει η κολασμένη τεχνολογία τους - δεν έχετε καμία εξουσία στις σκέψεις σας!
  Αλλά και πάλι, η πραγματικότητα: αποπνικτική και ταυτόχρονα μάλλον ψυχρή - αποδείχθηκε χίλιες φορές καλύτερη από ένα δαιμονικό όνειρο. Ανατριχίλα στο αγόρι-πρωτογράφο-συγγραφέα, σαν να τα παρασύρει ο αέρας. Ωστόσο, μερικές φορές ήθελε και να αρρωστήσει, για να τον λυπηθούν, να του δώσουν μια σοκολάτα. Αλλά αν δεν είστε άρρωστοι, τότε αυτή είναι μια τέτοια ευλογία! Το αγόρι πήρε μια ανάσα και πέρασε το χέρι του στο πιο αδύνατο πρόσωπό του, βρεγμένο από δάκρυα, συνηθίζοντας στην ιδέα ότι είχε ονειρευτεί μόνο τη φρίκη του ναζιστικού Άδη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη σκλαβιά, σκέφτηκε ο Όλεγκ και ανατρίχιασε. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πράγματα σε σύγκριση με τα οποία η σκλαβιά μπορεί να είναι χειρότερη μόνο στα λόγια... Αν και, φυσικά, η κόλαση μάλλον δεν είναι πραγματική. Τι θα γινόταν όμως αν οι φασίστες τον επιστρέψουν εκεί ξανά και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
  Δεν θα σκουριάσουν. Είναι απαραίτητο να επιβιώσεις με οποιοδήποτε κόστος, να ξεγελάσεις αυτούς τους Krauts. Μπορεί ακόμη και να προσποιηθεί ότι είναι σπασμένος ή να ζητήσει από τον εαυτό του να τους εξυπηρετήσει. Προσωρινό φυσικά!
  Αλλά... αυτό είναι καταπληκτικό. Σχεδόν αμέσως, κάτι στον Oleg Rybachenko επαναστάτησε σε αυτή τη σκέψη. Επαναστατημένος όχι όπως τις προηγούμενες μέρες, με σπασμωδικούς τρόμους ανάμεικτους με φόβο, αλλά ασυμβίβαστα και μανιασμένα. Δεν έντυσε το μίσος του για τους άνδρες των SS που τον είχαν αρπάξει και τον καταραμένο αφέντη τους, τον Φύρερ, όχι μόνο με λόγια - ακόμη και με τη σκέψη. Δεν έψαξα για εξηγήσεις ή δικαιολογίες. Αλλά για τον εαυτό μου αποφάσισα ξεκάθαρα: να τρέξω με την πρώτη πραγματική ευκαιρία. Και οι ανώτεροι θα δώσουν, και θα υπάρξει τουλάχιστον η παραμικρή ευκαιρία, θα βοηθήσει τους υπόλοιπους να ξεφύγουν. Γιατί?! Γιατί είναι πρωτοπόρος! Ένας πρωτοπόρος πρέπει να βοηθά τους συντρόφους του - μέλη της Komsomol! Και απλά γιατί έτσι το θέλει, αλλά ο φασίστας δεν το θέλει καθόλου! Ε!!! Για να μην μιλήσει σε κανέναν, και χωρίς να το γνωρίζει ο κάτω κόσμος στον οποίο έπεσε, είναι δύσκολο να τρέξει... Ο Oleg Rybachenko τσάκισε το άχυρο και χτύπησε το μαξιλάρι της με τη γροθιά του. Δεν θα είναι σκλάβος του Χίτλερ και της αγέλης του! Πρωτοπόρος της χώρας των Σοβιετικών: δεν θέλει ταπείνωση και πόνο - αυτό είναι αρκετό, και όλα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού είναι εδώ !!!
  Κάποια από τα κορίτσια είχαν ήδη ξυπνήσει ... Οι καημένοι είχαν εξαντληθεί, έτσι ράγισαν ειδικά οι φτέρνες της πόλης.
  Αλλά, δυστυχώς, πρέπει να προσποιηθείς. Αρκεί να φοράει τη μάσκα της ταπείνωσης! Δεν θέλω να πάω στο υπόγειο της Γκεστάπο, και το να χτυπιέμαι στο πρόσωπο δεν είναι μεγάλη ευχαρίστηση ...
  Άρα θα βρει ακόμα την ευκαιρία του.
  Το πιο ποταπό - αυτοί οι λυκάνθρωποι λύκοι. Θυμήθηκα τα μάτια και τώρα, πριν από την ακμή, όταν τα συναισθήματα οξύνονται, το αγόρι-πρωτοπόρος-συγγραφέας κατάλαβε ξεκάθαρα: δεν πρόκειται καθόλου για λύκους, αλλά για πιο έξυπνα πλάσματα, προϊόν κατευθυνόμενης μετάλλαξης. Από την μετατόπιση των γονιδίων - πολύ πιο έξυπνοι από τους εκφυλισμένους αναβάτες των SS. Το ερώτημα είναι, είναι πιο έξυπνοι από τον σοβιετικό λαό;
  Ήδη έχει αρχίσει να φωτίζεται και πρέπει να βιαστούμε.
  Ο Oleg Rybachenko κύλησε στο πλάι του, ανέβηκε στα τέσσερα και παρέσυρε ανάμεσα στους κοιμισμένους μέχρι τον ραγισμένο τοίχο. Ήταν επιδέξια κατασκευασμένο, δυνατό, αν και με τρύπες και χωρίς τσιμέντο - δεν μπορείς να το κουνήσεις χωρίς θόρυβο. Το χωριό κοιμόταν ακόμα, αλλά μια φωτιά έκαιγε στην πύλη και φαίνονται σκιές κοντά της. Μοτοσικλέτες και θωρακισμένα αυτοκίνητα δεν φαίνονται πουθενά... Τοπικοί φρουροί, ή τι;
  Τα κορίτσια άφησαν γυμνά ίχνη.
  Ο Oleg Rybachenko ανατρίχιασε - τον πήραν από τον ώμο και οπισθοχώρησαν, προετοιμαζόμενος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλλά στις ανταύγειες μέσα από το κενό, τα μάτια της δροσερής Aurora έλαμψαν.
  Ο διάβολος της φωτιάς ρώτησε:
  - Πού πάει ο φαλακρός;
  - Θέλω πολύ να τρέξω, - ψιθύρισε ο Oleg Rybachenko ήσυχα, αλλά με ενόχληση. Καταλαβαίνεις πώς με έφεραν εδώ!
  Η Cool Aurora παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Ενώ αυτοί οι λυκάνθρωποι μας βόσκουν ... Αν και καθόλου λυκάνθρωποι, αλλά κάτι ... - Το κορίτσι μπερδεύτηκε αναζητώντας μια εξήγηση. Μετά πρόσθεσε αβέβαια. - Σε αυτά κάτι κοσμικό. Δεν ξέρω τον εαυτό μου...
  Ο ίδιος ο Oleg Rybachenko κατέληξε:
  - Δεν θα σου επιτραπεί να φύγεις!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Δεν θα το δώσουν απλά, αλλά πάντα θα έρχεται η ευκαιρία! Μέχρι τότε, μαζέψτε τις δυνάμεις σας. Η Ράβδος-Δημιουργός θα δώσει, οι δικοί μας θα έρθουν στην Κριμαία και θα σαρώσουν τα κακά πνεύματα των Ναζί.
  Το πρωί στην Κριμαία αποδείχθηκε ηλιόλουστο και κρύο, αλλά απάνεμο. Η λάσπη από τη χθεσινή βροχή έπιασε παγετό. Λοιπόν, ο χειμώνας δεν ήθελε να φύγει χωρίς μάχη. Το Hoarfrost άστραφτε πλούσια, σαν διάσπαρτο και κρεμασμένο ασήμι, αλλά αυτή η ομορφιά τον έκανε να ανησυχεί. Επιπλέον, έχοντας φέρει μαύρο ψωμί και ένα μεγάλο καζάνι με ορεκτικό άρωμα, προφανώς όχι στιφάδο (ακολουθούμενο από μια από τις πολύ άσχημες συνοδούς των SS, με μπολ), τρία αγόρια δώδεκα ετών εξήγησαν ξεκάθαρα στα κορίτσια στο αχυρώνα-καζεμάτο που έξω από το Cold. Είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι, όπως αρμόζει στα παιδιά υπό ναζιστική κατοχή, είναι ξυπόλητοι. Φαίνεται μάλιστα να υπάρχει τέτοια διαταγή ώστε οι νέοι να σκίζουν τα παπούτσια τους λιγότερο συχνά. Αλλά μπορεί να μην δέρνουν πουθενά από το σπίτι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Ωστόσο, τίποτα, αυτό δεν είναι πραγματικός παγετός, αλλά παγετός. Ο χειμώνας έχει ήδη τελειώσει και η άνοιξη είναι θυελλώδης στην Κριμαία!
  Ο Oleg Rybachenko θέλησε ξαφνικά να βουρτσίσει τα δόντια του. Τρομερά πικρή στο στόμα. Ακόμα περισσότερο από ό,τι είναι - τα χέρια απλώθηκαν για να ξύσουν τα δόντια τους.
  Ο Pioneer έτρεξε στην πόρτα, πήδηξε επάνω, έσπασε τον πάγο. Το έβαλε στο γένος του, το μάσησε και το έφτυσε. Στη συνέχεια ξεπλύνετε ξανά και ξανά αφήστε το σιντριβάνι. Αμέσως φρεσκάρεται και, στην ψυχή μου, αφήστε το loach τον Απρίλιο.
  Στο καζάνι υπήρχε κάτι υγρό-αλεύρι και, φαίνεται, με μανιτάρια. Έπρεπε να το πιω από τις άκρες των μπολ και, παρεμπιπτόντως, το στιφάδο αποδείχθηκε νόστιμο. Πραγματικά με κέφι, και όχι μόνο με πείνα. Ο εκφυλισμένος συνοδός των SS χασμουρήθηκε με όλο του το ανοιχτό, βουρκωμένο στόμα και κοίταξε νυσταγμένα τριγύρω. Αλλά στρίψτε το τώρα, και στο κεφάλι, σκέφτηκε ξαφνικά ο Oleg Rybachenko, μασώντας ουκρανικό ψωμί.
  Αλλά πού πάει τότε; Θα καλύψουν με ολόκληρο λόχο, και μάλιστα με τοπική φρουρά. Και θα είναι χειρότερο για αυτούς από ... Σε εκείνο το όραμα - όπου οι Ναζί το έριξαν σαν λάστιχο.
  Ότι είναι ηλίθιος να εκτίθεται έτσι... Όχι ο ίδιος, αλλά άλλα κορίτσια και τρία παλικάρια. Ναι, και εγώ, επίσης - είναι ακόμα χρήσιμος στη χώρα.
  Ο Oleg Rybachenko έγινε στοχαστικός. Πάρτε, για παράδειγμα, ένα αεροπλάνο - χρειάζεται να έχει duralumin στη σχεδίασή του; Είναι δυνατόν να το φτιάξουμε εξ ολοκλήρου από ξύλο, δίνοντάς του όμως τη σκληρότητα τιτανίου! Θεωρητικά, το δέντρο στη φόρμουλα και τα μόριά του έχει τέτοιο σθένος που μπορεί πραγματικά να ξεπεράσει το τιτάνιο σε δύναμη, με λιγότερο βάρος.
  Έτσι, τα αεροπλάνα θα προσθέσουν ευελιξία και θα αποκτήσουν ικανότητα επιβίωσης.
  Ναι, και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα μπορούν να κατασκευαστούν από μαχητές μιας σούπερ κλάσης και τέτοια τανκς θα γίνουν ...
  Δεν θα τα σπάσεις. Ακόμα και ο "Βασιλικός Τίγρης", που είδε σε οράματα, αποτυγχάνει. Και οι δεξαμενές μας δεν φοβούνται τη βρωμιά. Και έτσι τα κοχύλια δεν θα τα πάρουν.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, καταβροχθίζοντας φαγητό, ρώτησε την αδερφή του στην αγκαλιά, με μια υποβλητική φωνή:
  - Άκου, αν δέσεις το πριονίδι με αντιδραστήρια στο aqua regia, τι αποτέλεσμα θα έχεις;
  Η Μαργαρίτα απάντησε αμέσως:
  - Καπνός ... - Το κορίτσι ξαφνιάστηκε. - Τι δοκιμάσατε;
  Ο Oleg Rybachenko είπε ψιθυριστά:
  - Έψαχνα έναν τρόπο να αυξήσω τη δύναμη του δέντρου. Και πιστέψτε με, το αεροπλάνο μου έδειξε την πρακτική δυνατότητα να κάνει χωρίς μεταλλικά μέρη!
  - Είσαι ένας πραγματικός Lomonosov Oleg ... - Η αδερφή στα χέρια έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη της και φίλησε το αγόρι στο μέτωπο.
  Ενώ έτρωγαν, πλησίασαν άλλοι δύο συνοδοί των SS. Μαζί τους ήταν και ο χθεσινός Γερμανός στρατηγός. Πίσω του δύο μαχητές, ένας νεαρός και ένα κορίτσι, με ευχάριστη εμφάνιση. Επίσης SS, αλλά από διαφορετικό τομέα. Εδώ και οι πέντε κρατούσαν κούπες με κάτι να καπνίζει στα χέρια τους. Και ένας άλλος νεαρός φασίστας έφερε τη σύντροφό του. Το άρωμα της κανέλας, του μελιού, του πεπονιού και των μήλων επέπλεε μέσα από το καζεμάτ. Ο στρατηγός είπε με ερωτικό ύφος:
  - Ας κρεμάσουμε τα κορίτσια αμέσως ή ας διασκεδάσουμε πρώτα!
  Οι αιχμάλωτοι τριγύρω γέλασαν, ακόμη και οι συνοδοί των SS υποστήριξαν, και ο γκριζομάλλης στρατηγός γέλασε τόσο απλά, ανοίγοντας το στόμα του σαν μπουλντόγκ με εκπληκτικά δυνατούς και μακριού κυνόδοντες, ολόκληρους και μεγάλους, σαν ιπποδρομητής.
  Ίσως είναι τρελό να γελούν τα κορίτσια με αυτό, αλλά ... Είναι καλύτερο από το να βρυχώνται και να δείχνουν δάκρυα στους Ναζί.
  Ο Oleg Rybachenko συλλογίστηκε: θα μείνουν εδώ ή θα οδηγηθούν ξανά; Λοιπόν, στην πραγματικότητα, ποιο είναι το νόημα στις μεταβάσεις τους, αν το κύριο πράγμα είναι πειράματα χωρίς σαφή σκοπό. Γιατί οι Γερμανοί καίνε καύσιμα όταν οδηγούν εξοπλισμό. Και αν τουλάχιστον παραδοθούν κάπου, τότε ίσως να εφευρεθεί κάτι πιο απλό. Φορτώστε σε φορτηγά ή τρένα. Ναι, και ένα μεταφορικό αεροσκάφος, αν τα πειράματα είναι τόσο σημαντικά, γιατί να το μετανιώσουμε;
  Τι νόημα έχουν ο τρόπος που οδηγούν τα πρόβατα σε μια αλυσίδα. Ή μήπως δοκιμάζουν την αντοχή τους; Πράγματι, κανένα από τα κορίτσια δεν έχει πέσει ακόμα. Ναι, κατά την πρώτη μετάβαση έπεσαν, αλλά δεν έγινε τίποτα. Γιατί λοιπόν να ελέγξετε τώρα;
  Ή ίσως η αντοχή βελτιώνεται από την επίδραση άνευ προηγουμένου συσκευών. Μετριέται αυτό το αποτέλεσμα; Κι έτσι οδηγούν ξυπόλητοι, σε έναν δρόμο με στροφές, προφανώς δεν προσπαθούν να φτάσουν γρήγορα σε έναν συγκεκριμένο προορισμό;
  Και αυτό είναι λογικό - αν πειραματιστείτε, τότε μέχρι το τέλος. Και για να ελέγξετε τις μικρότερες αποχρώσεις. Αφήστε, όπως λένε - όλα θα ωφεληθούν.
  Ίσως οι στρατιώτες τους προετοιμάζονται έτσι για σοβιετική αιχμαλωσία και εκτόπιση στη Σιβηρία!
  Πίσω από όλες αυτές τις σκέψεις , ο Oleg Rybachenko έχασε τη στιγμή που άρχισαν να τους αλυσοδένουν και να τους σπρώχνουν χονδρικά προς τα έξω. Η επανάληψη είναι η μητέρα του πόνου! Παγωμένη λάσπη με κομμάτια πάγου κομμένα γυμνά, παιδικά πόδια σαν σπασμένο γυαλί.
  Η Μαργαρίτα ενθάρρυνε δυναμικά τον αδερφό της:
  - Καλό αναζωογονητικό μασάζ, τέτοιο απλικατέρ με βελόνες που μας χάρισε η βασίλισσα του χιονιού!
  Ο Oleg Rybachenko είπε επίσης:
  - Δεν είναι ο πόνος που είναι τρομερός, ούτε καν αυτό που τον προκαλεί - το χειρότερο πράγμα που στερεί το κουράγιο είναι ο φόβος του πόνου!
  Ένα άλλο νέο, ή μάλλον παλιό μαρτύριο - λοιπόν, ο βαθμός των προσβολών θα είναι μεγαλύτερος. Ναι, και νίκες επίσης.
  Εξάλλου, έτσι, συνηθίζει να αντέχει, και ακόμα καλύτερα αν υπάρχει ευκαιρία να εκδικηθεί!
  Και ίσως προσπαθήσετε να τραγουδήσετε για κέφι. Αυτό είναι μόνο το πρώτο κίνητρο που πρέπει να πάρετε.
  Το χωριό είναι ξύπνιο εδώ και καιρό. Μόνο τα απανταχού παιδιά έριξαν το καραβάνι. Τέλος: ήδη στο δάσος, ένας από αυτούς έριξε φρέσκια κοπριά στο χοντρό κεφάλι της συνοδείας και όλο το ξυπόλητο αγέλη των παιδιών έτρεξε με τα γέλια. Και ήδη πίσω από την άκρη συνάντησα ένα ψηλό αγόρι που φαινόταν περίπου δεκατεσσάρων ετών. Με μαύρες μπούκλες και άθλια ρούχα, βρώμικες μπότες, με ένα δόρυ στο χέρι και δύο αδύνατα λευκά σκυλιά, που στάθηκαν αμέσως στα πλάγια του ιδιοκτήτη, οι εξαντλημένες αλλά όμορφες αιχμάλωτες μόλις φάνηκαν. Το δεξί χέρι του μαυρομάτικου αγοριού ήταν τυλιγμένο σε ένα ματωμένο κουρέλι• γενικά, φαινόταν ατημέλητος και απρόσεκτος. Είναι σαφές ότι οι τσιγγάνοι ή ακόμα και οι τσιγγάνοι: ο λαιμός, οι καρποί και τα αυτιά ήταν διακοσμημένα με ένα στριμμένο παχύ hryvnia, ογκώδη μανίκια και ένα σκουλαρίκι. Τέσσερα νεότερα αγόρια τσιγγάνων εμφανίστηκαν στη συνέχεια - με μια προσπάθεια, αλλά σέρνοντας χαρούμενα έναν τεράστιο κάπρο σε ένα σύρμα, πάγωσαν επί τόπου όταν είδαν την πομπή.
  Σφύριζαν, δείχνοντας τα δάχτυλα. Ακούστηκαν χυδαία ανέκδοτα για τους μισοντυμένους αιχμαλώτους. Επιπλέον, ένα ειλικρινές τριώροφο χαλάκι.
  Οι άνδρες των SS ως απάντηση βρυχήθηκαν και μάλιστα άρχισαν να πυροβολούν, ως ακαλλιέργητοι
  τα παιδιά δείχνουν άσεμνες χειρονομίες. Προφανώς να δείχνει παρόμοια στη Γερμανία.
  Το μεγαλύτερο γύφτο αγόρι φώναξε κάτι στους πανκ. Ξαφνικά ηρέμησαν
  Να είσαι ήσυχος και να σηκώνεσαι ήσυχος.
  Η Μιραμπέλα παρατήρησε ψιθυριστά:
  "Μάλλον γιος βαρώνου!" Αν και τι σημασία έχει;
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε λογικά:
  - Ο Χίτλερ μισεί τους τσιγγάνους. Οι τσιγγάνοι λοιπόν είναι σύμμαχοί μας. Αλλά με μια τέτοια συμπεριφορά ατιμάζουν την οικογένεια του Ρωμύλου!
  Περνώντας, ο Oleg Rybachenko συνάντησε το βλέμμα των γαλάζιων, στενών ματιών του τσιγγάνου ηγέτη. Υπήρχε περηφάνια για αυτούς - η έμφυτη και ασυνείδητη περηφάνια ενός νεαρού αρπακτικού που δεν είχε γνωρίσει ακόμη την ήττα στη ζωή. Υπήρχε βαθιά περιφρόνηση, αλλά όχι για τον Όλεγκ και όχι για άλλους αλυσοδεμένους αιχμαλώτους.
  Ο πρωτοπόρος συγγραφέας ρώτησε τον ελεύθερο ηγέτη:
  - Ας δώσουμε μια ανάσα στον Φριτς! Να χτυπήσουμε τα σκυλιά;
  Απάντησε σύντομα:
  - Το φέρετρο έχει ήδη παραγγελθεί!
  Και άθελά τους ανέβηκαν στο κρύο, που λένε οι πρωτοπόροι, αετοί είμαστε, όχι τυφλά κουνέλια.
  Ο Oleg Rybachenko αποφάσισε ακόμη και να τραγουδήσει για μεγαλύτερη ζωντάνια, ακόμα κι αν ακούγεται ακόμα. Πρέπει να προετοιμαστείς για τη νίκη.
  Οι καταιγίδες οργίζονται και τα κέρατα βουίζουν
  Ο κόσμος είναι ξανά σε πόλεμο!
  Εκεί ήταν το απόσπασμά μας από τον Οκτώβριο,
  Όταν η ορδή εισέβαλε στην Πατρίδα!
  
  Γραβάτα δεμένη - Fritz κοντά στη Μόσχα,
  Βολές όπλων πασπαλισμένα με φωτιά...
  Σκάβω χαρακώματα με ένα ξυπόλητο κορίτσι,
  Για να προστατεύσουμε την προσέγγιση στην καρδιά της Ρωσίας!
  
  Κάποιος σκοτώνεται, καλά, αλλά ο Λένιν ζει,
  Σε κάθε χαμόγελο και κάθε χαμόγελο!
  Η φωνή της τρομπέτας είναι δυνατή - σύντομα σε μια εκστρατεία,
  Είμαστε πρωτοπόροι με φλογερή ανδρεία!
  
  Τα τανκς καίγονται, Φριτς Καπούτ,
  Κτυπήσαμε με τόλμη - παιδιά του λαού!
  Η τρομερή Κατιούσα θα σαρώσει το βδέλυγμα -
  Δοξάζουμε τον Παντοδύναμο Κύριο - Ρόντ!
  
  Γεννιόμαστε - ξέρουμε να κερδίζουμε
  Η δειλία είναι ασυγχώρητη!
  Πέρασε τις εξετάσεις - σαφώς σε πέντε,
  Λοιπόν, ο Αδόλφος πάτησε τσουγκράνα!
  
  Ο Ρώσος στρατιώτης είναι ένας αληθινός ήρωας,
  Δεν ξέρει τη λέξη - AWOL!
  Να ξέρεις ότι γεννήθηκες με ένα κόκκινο όνειρο,
  Μπορούμε να αξιοποιήσουμε έναν σκληραγωγημένο λύκο!
  
  Το δικό μας Στάλινγκραντ, το Λένινγκραντ μας,
  Παντού η ιερή γη των γιγάντων!
  Οι οβίδες χτυπούν σαν μανιασμένο χαλάζι,
  Και οι πρωτοπόροι ενώνονται με την Πατρίδα!
  
  Μπορούμε, πιστεύω να πετάξουμε στον Άρη,
  Μπορούμε να κατασκευάσουμε πυραύλους προς την Αφροδίτη!
  Λοιπόν, ένας φασίστας σε μαχαιρώνει στα μάτια,
  Δεν υπάρχει κανείς πιο δυνατός από έναν Ρώσο στην πίστη!
  
  Σπασμένοι, πιστέψτε τη ραχοκοκαλιά του Fritz,
  Θα νικήσουμε, ακόμα και τώρα πεινάμε!
  Το λυσσασμένο θηρίο θα συντριβεί,
  Λοιπόν, η νίκη θα έρθει τον ζεστό Μάιο!
  
  Μην κλαις για τη μαμά, μην χύνεις δάκρυα,
  Αν πεθάνω, θεωρήστε με κομμουνιστή!
  Λυπήθηκε τον εαυτό του, σαν χαλασμένη κόλλα,
  Οφέλη μόνο στους φασίστες!
  Το περπάτημα στο χιόνι είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς, η λάσπη έλιωσε αρκετά γρήγορα.
  Και μετά, όλα, όπως πριν. Τακτικά μέσα από ορεινούς δρόμους, αποφεύγοντας ανθρώπινους οικισμούς, με ποδοπάτημα, σχεδόν σε κύκλο.
  Όχι, περπάτησαν, αν κοιτάξεις τον Ήλιο κατά μήκος κάποιου είδους σπείρας. Προς την κατεύθυνση της Σεβαστούπολης, και αυτό είναι σίγουρο.
  Ταυτόχρονα όμως, η κολώνα ήταν ακόμα αψιδωτή. Βρυχηθμοί μεταφορείς, θορυβώδεις εντοπιστές. Και πάλι δοκιμές.
  Οδηγήθηκαν πίσω στο καζεμά, μόνο αυτή τη φορά στην προηγούμενη αιματοχυσία. Ακόμα και η μυρωδιά της κοπριάς δεν έχει φύγει.
  Αλλά υπάρχει πολύ σανό, θα γίνει μαλακό στον ύπνο. Αδέσμευσε χωρίς περιττές τελετές και διέταξε να περιμένει το δείπνο.
  Και πραγματικά σεβάστηκαν: εμφανίστηκαν πέντε ντόπιες γυναίκες, οι οποίες κουβαλούσαν ένα μεγάλο κουτάκι γεμάτο με σούπα γάλακτος.
  Η Μαργαρίτα ξαφνιάστηκε και ρώτησε την καπετάν Νατάσα:
  - Υπάρχουν θαύματα σε κόσκινο ή χωρίς κόσκινο. Πραγματικά όμως, είτε οι Γερμανοί είναι πολύ πιο ευγενικοί από όσο τους δείχνει η προπαγάνδα μας, είτε είμαστε πολύτιμα πουλιά!
  Η κοκκινομάλλα Aurora παρατήρησε αρκετά αγενώς:
  - Μην κολακεύεις τον εαυτό σου πολύ! Τα ινδικά χοιρίδια τρέφονται πάντα με ισορροπημένη διατροφή.
  Ο Oleg Rybachenko έβαλε σε λάθος μέρος:
  Και ακόμα περισσότερα γουρούνια! Έτσι αυτό το βάρος κέρδισε πιο γρήγορα!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής επιβεβαίωσε:
  - Η αλήθεια μιλάει από το στόμα ενός μωρού! Μην χαίρεστε τη γενναιόδωρη συγκόλληση! Ειδικά από τη στιγμή που είναι στη φυλακή!
  Ο Oleg Rybachenko πρότεινε λογικά:
  - Καλύτερα να φάμε, και μετά βλέπουμε!
  Ο φιδέ επέπλεε πυκνά στη σούπα και φαινόταν ότι είχε προστεθεί ακόμη και μέλι. Και το ψωμί το έφεραν φρέσκο, μυρωδάτο. Είναι σαν να βρίσκονται σε ένα θέρετρο. Κάνει ζέστη στον αχυρώνα. Και σκεφτείτε ότι η άνοιξη έχει ήδη επιστρέψει, παραμερίζοντας τη μητέρα χειμώνα.
  Ο Oleg Rybachenko ήπιε το μπολ και μετά, βλέποντας ότι το μεγάλο κουτάκι δεν ήταν ακόμη άδειο, ζήτησε κι άλλο.
  Μετά από αυτό, ένα όνειρο ήρθε τόσο σε αυτόν όσο και στα κορίτσια σαν κύμα από πτώση μετεωρίτη - ξαφνικά και αναπόφευκτα.
  Ένας εξολοθρευτής ζόμπι πήδηξε από πίσω. Λυπάμαι ακόμη και για τον Ντμίτρι Μπαράνοφ. Η σφαίρα τον χτύπησε ακριβώς στη μέση του στήθους. Αλλά το ζόμπι που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν δεν το προσέχει και πυροβολεί.
  - Το σώμα μου είναι νωρίς νεκρό και ο υπερβολικός μόλυβδος σε καμία περίπτωση δεν επιβαρύνει. - Ο Ντμίτρι χαμογέλασε, αλλά τόσο τρομακτικό, σαν νεκρός.
  - Φου και φρίκη! Μου θυμίζει τον Άδη. - Παρατήρησα, αναφωνώντας η Μαργαρίτα.
  Η κοκκινομάλλα Aurora ξάπλωσε στο πάνω σκαλί της γέφυρας, παίρνοντας υπό πυρά όχι μόνο την έξοδο από το στρατιωτικό διαμέρισμα, αλλά και ένα σημαντικό μέρος του διαδρόμου. Από εδώ είναι βολικό να σαρώνεις τους έγχρωμους τύπους που πηδούν έξω από τις καμπίνες με φωτιά. Ταυτόχρονα, από καιρό σε καιρό, χρειάζεται να κινείται, αλλάζοντας τη θέση της:
  - Μην ανησυχείς, αδερφή Μαργαρίτα, υπάρχουν ήδη λιγότεροι από εκατό εχθροί. Κάπως θα τα καταφέρουμε!
  - Έστω και λιγότερο από εβδομήντα, ξεκινάω "δυνατό σκούπισμα"! - Το μέλος της αρκούδας-Κομσομόλ ξεγύμνωσε το ρύγχος της.
  - Μετακινηθείτε στο μηχανοστάσιο, ο εχθρός μπορεί να ανατινάξει τους λέβητες και να προσπαθήσει να πλημμυρίσει το πλοίο! - Τώρα η κοκκινομάλλα Aurora είναι φανερά ανήσυχη. Αλλά, φυσικά, δεν πυροβόλησε χειρότερα, αντιθέτως, το καθαρίζει σαν τη σκουριά με σμυριδοπρίονο. Και το αίμα από τα φιλιά της αφανισμού - μπανιέρες με βαρέλια!
  - Ελα! Με βίδες! Η Μαργαρίτα είπε μια φράση από το αγαπημένο της καρτούν. Πιο συγκεκριμένα, η γελοιογραφία που ξεχώρισε σε αυτή την βάναυσα διαστρεβλωμένη ναζιστική πραγματικότητα. - Πτώματα!
  Το κορίτσι της Κομσομόλ περπάτησε στο διάδρομο σαν ανεμοστρόβιλος αφανισμού. Εδώ είναι τα διαμερίσματα, οι πόρτες τιτανίου, τα χωρίσματα από χάλυβα. Τα ζόμπι είναι πίσω της. Δεν κρύβεται, και έρχεται η ουρά. Τυφέκιο M-18, διαμετρήματος 7,45. Χτυπάει ακριβώς μπροστά στην καρδιά. Ο εγκληματίας ζόμπι χτυπιέται κάτω, πέφτει, αλλά μετά πηδά επάνω. Ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  - Λοιπόν, εσύ και ο αδυσώπητος φαλλοκρατικός. Η Μάργκαρετ ξαφνιάζεται.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι της Komsomol που γκρέμισε την πόρτα του μηχανοστασίου. Κυκλοφόρησε ένα δίσκο μπούμερανγκ, κόβοντας πολλά άτομα. Τα υπόλοιπα τα τελείωσε με μια κούνια του στιλέτου. Το κουφάρι ενός μαχητικού με ιαπωνικά χαρακτηριστικά έπεσε σε πυκνό ατμό. Το ρύγχος του ζεματίστηκε αμέσως, και από το σοκ έχασε τις αισθήσεις του, και ίσως ακόμη και χαντάκι.
  - Ο καθαρισμός πάει καλά! - Αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα.
  - Ούτε εγώ κάνω λάθος! - Απαντήσεις, ευχαριστημένη Aurora. Από ψηλά ακούγεται ένα μακρύ πολυβόλο και μετά άλλα δύο. Το κορίτσι της Κομσομόλ πυροβολεί, αναγκάζοντας τον αντίπαλο να σωπάσει.
  - Σπάστε από όλες τις πλευρές. Είναι σαν να βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι Annihilation. - φύσηξε ο πύρινος διάβολος.
  - Κι εγώ κινούμαι. Αρκετά πτώματα είναι ορατά. Ωστόσο, οι βασικοί αντίπαλοι έχουν ήδη ηρεμήσει. ανέφερε η Μάργκαρετ.
  Ένα θραύσμα χειροβομβίδας τραυμάτισε τον Ντμίτρι. Διαπέρασε, πετούσε έξω από την πλάτη. Ο κρατούμενος Μπαράνοφ πίεσε μόνο το δάχτυλό του στα χείλη του:
  - Μην ουρλιάζεις, δεν με πονάει.
  -Μην προλαβαίνεις τη θεία στη ζέστη!-είπε βιδώνοντας το δεξί της μάτι Μαργαρίτα.
  - Ακούω! - Αλλά το ζόμπι ενήργησε ακριβώς το αντίθετο.
  Η Μαργαρίτα πέρασε το διάδρομο, άλλη μια έκρηξη από ριπές, τραγανή κραυγή κάποιου, σαν να έβγαζαν καρφιά, μια βαριά χειροβομβίδα έσκασε.
  Η ξυπόλητη Aurora, έχοντας σκοτώσει τους φυγάδες, μπήκε στην καμπίνα, το ένα, το άλλο, το τρίτο. Μόνο στο τέταρτο ήθελαν να την ψήσουν με φωτιά, αλλά το κορίτσι της Κομσομόλ ήταν μπροστά τους, αναγκάζοντας τους εχθρούς να ηρεμήσουν για πάντα.
  - Είναι όλο και λιγότεροι, αλλά κάποιοι από αυτούς κρύφτηκαν σε ένα κελί κοντά στην αποθήκη. Η Αουρόρα ουρλιάζει. - Το να πετάς χειροβομβίδες είναι επικίνδυνο, τελείωσε.
  - Μιμηθείτε τη φωνή του καπετάνιου αυτής της δύσοσμης γούρνας. - συμβούλευσε η Mirabela Korshunova. Θα σας το ανοίξουν και μετά θα το κόψουν προσεκτικά με μια έκρηξη. Τα τσιμπήματα δεν πρέπει να βυθίζονται. Είμαι πίσω από τον κινητήρα τώρα, χρησιμοποιώντας μπούμερανγκ. Ένα θραύσμα χειροβομβίδας τραυμάτισε τον σκληρό Ντίμα. Διαπέρασε, πετούσε έξω από την πλάτη. Ο κρατούμενος Μπαράνοφ πίεσε μόνο το δάχτυλό του στα χείλη του:
  ng, έβγαλα άλλα τρία.
  Η ζωηρή Aurora ψέλλισε με πραγματική ανησυχία:
  - Μπράβο, σύντομα θα εμφανιστούν ελικόπτερα, και θα είναι χειρότερα για εμάς.
  Βρυχηθμός ως απάντηση:
  - Σαν να μην ξέρεις!
  Ο & Flame Devil Terminator συμφώνησε:
  - Το ξέρω, η ελπίδα ζεσταίνει την ψυχή!
  Οι ελαφριές και ηχητικές χειροβομβίδες ME-198 πέταξαν προς την Aurora. Μια κοπέλα της Κομσομόλ έσπευσε να τους συναντήσει, απωθώντας τους με το σώμα της. Το χωράφι με τις έξι πέτρες δούλευε σαν λάστιχο, φέρνοντας πίσω τις χειροβομβίδες. Τα πτώματα ξαναπετούν έξω, βαρέθηκα να μετράω.
  Ένα κορίτσι της Κομσομόλ έτρεξε στη γωνία, ξάπλωσε, έριξε μια έκρηξη, κουρεύοντας όσους προσπάθησαν να μπουν από πίσω. Εμφανίστηκε ένας τύπος με στολή ζώων, αλλά η τρελή Aurora τον περίμενε και μια φορά απογειώθηκε με τον ίδιο εκτοξευτήρα χειροβομβίδων που έπεσε από τον στρατιώτη των Γιάνκη. Η βολή είναι αρκετά δυνατή και στο πιο ευάλωτο μέρος - το γείσο. Το πάτωμα του κεφαλιού ανατινάχθηκε και μια τεράστια μεταλλική μάζα κατέρρευσε, με ένα κουδούνισμα στην πανοπλία.
  - Πρέπει να φας! - ειρωνεύτηκε το λαγωνικό Aurora.
  Τώρα το κορίτσι της Κομσομόλ πλησίασε την αποθήκη και, μιμούμενη τη φωνή του διοικητή, είπε:
  - Τραυμάτισα! Οι Μουτζαχεντίν με κυνηγούν! Αφήστε αυτή τη σειρά.
  Λοιπόν, ποιος τολμά να μην υπακούσει. Το κορίτσι της Κομσομόλ πήδηξε στο ταβάνι, ασφαλίστηκε και, πυροβολώντας από την κορυφή της πόρτας, εξόντωσε δεκαεννιά φοβισμένους μαχητές, χτυπώντας τα κεφάλια τους.
  - Η πρώτη φάση του καθαρισμού του πιο επικίνδυνου σημείου τελείωσε. - Το κορίτσι της Κομσομόλ ανακοίνωσε.
  Έγινε μια έκρηξη δίπλα στη Μαργαρίτα και πήδηξε στο άνοιγμα. Εδώ στο αμπάρι μυρίζει απελπισμένα μέταλλο που καίγεται και τραβά διαπεραστικά εκρηκτικά. Κάποιος άλλος προσπαθεί να "σκίσει" και πέφτει τρυπημένος. Δύο τύποι, εμφανώς τυφλωμένοι, σηκώνουν τα χέρια τους και φωνάζουν στα αγγλικά:
  - Μην πυροβολείς! Ας τα παρατήσουμε! Επιφυλάξτε μας στο όνομα της Σύμβασης της Γενεύης.
  Η πιο ευγενική Margarita Korshunova δεν μπορούσε να σκοτώσει τους άοπλους και ως εκ τούτου απλά τους απενεργοποίησε, με το συνηθισμένο πάτημα των δακτύλων της. Η φωνή του πολεμιστή της αρκούδας ακούστηκε λύπη:
  Είμαστε ακόμα τόσο νέα αγόρια. Λοιπόν, γιατί χρειάζεστε αυτόν τον στρατό του ΝΑΤΟ. Αν εσείς, ο Θεός, κανονίσετε μια πρόκληση, θα σας τσακίσουμε σαν γατάκια. Πες πορτοκαλί Aurora, έχουμε σχεδόν τελειώσει με το σκούπισμα.
  - Ο εχθρός μπορεί να κρυφτεί. Προσπαθήστε να ακούσετε και να πιάσετε την ενοχλητική ανάσα, και το άρωμά μας είναι εξαιρετικό! - Η κοκκινομάλλα μανία βούλιαξε επίτηδες δυνατά.
  - Ναι, μύρισα τη δυσοσμία. Τα πτώματα πρόκειται να αρχίσουν να αποσυντίθενται, τότε οι ικανότητες θα παίξουν εναντίον μας! - Η Μιραμπέλα προσποιήθηκε, αλλά έκλαψε δυνατά.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ πέρασαν από τις καμπίνες. Η Aurora έτρεχε ιδιαίτερα γρήγορα. Εδώ είναι η μυρωδιά της αδρεναλίνης, εδώ είναι τρεις φρέσκοι μαχητές. Ετοιμασμένο, παγωμένο σε ενέδρα.
  - Αυτό δεν είναι σοβαρό - Σε απάντηση, ακούστηκε ένας πυροβολισμός από ένα RPG. Η οβίδα πέρασε, αλλά τρύπησε μέρος της πλάκας πανοπλίας. Ωστόσο, αυτή η ισχύς έχει σχεδιαστεί για σκοποβολή εναντίον του T-7. Ένα κορίτσι της Κομσομόλ σχεδόν στα τυφλά πέταξε ένα δίσκο-μπούμερανγκ, έκοψε κάποιον, ακούστηκε μια κραυγή. Έσκασε μέσα με δυο πυροβολισμούς, σκοτώνοντας τους γενναίους. Οι άλλοι φώναξαν:
  - Και εμείς τα παρατάμε!
  Από θυμό, η Aurora χτύπησε με το γυμνό της πόδι, τόσο πολύ που πέταξε τρία ταυτόχρονα.
  - Σακατείστε το καλό του λαού! - γρύλισε το Komsomol-terminator.
  Μόνο ένας νεαρός κατάδικος έμεινε στα πόδια του.
  Η Margaret a στο αμπάρι συνάντησε επίσης αντίσταση. Στο δρόμο κατέρριψε έναν στρατιώτη, προφανώς έναν πράσινο μπερέ. Φώναξαν: "Χέρι με χέρι!"
  Η Μαργαρίτα απάντησε με βρυχηθμό:
  - Καλή τύχη! - Εκτέλεσε την τεχνική "διπλό νύχι". Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει ο λαιμός του πράσινου μπερέ.
  Άρπαξα χειροβομβίδες, έγινε λίγο πιο ασφαλές εδώ, καμιά δεκαριά στρατιώτες προφανώς προσπάθησαν να εφαρμόσουν τον κανόνα των προσκόπων: επιβίωση με κάθε κόστος. Στη Μαργαρίτα, όμως, άρεσε και αυτό το παιχνίδι με τον δικό της τρόπο:
  - Λοιπόν, καλά, αν το επιμένεις. Πάμε στο μπέιζμπολ, ο αγαπημένος σου Αμερικανός, ο ρόλος του πίτσερ.
  - Αν θέλεις, μπορώ να τους δω να παίζουν! Η κοκκινομάλλα Aurora γέλασε.
  - Μη σε νοιάζει! Η ξανθιά δολοφόνος γέλασε ακόμα πιο δυνατά.
  - Πήγα στον διάδρομο, υπάρχουν ακόμα ακάθαρτες καμπίνες. - Το κορίτσι της Κομσομόλ κινούνταν ήδη, ακούστηκαν σύντομες εκρήξεις, ήταν οι τελευταίες. Η ατρόμητη Aurora δεν κρύφτηκε καν, ξεφυσώντας περήφανα το στήθος της.
  - Είμαι σαν ένα ρομπότ τερματισμού. - Μόνο μέσα μου ούτε βαθουλώματα δεν θα μείνουν.
  Το κορίτσι της Κομσομόλ κατέβηκε σιωπηλά τις σκάλες. Άνοιξε τον υπέρυθρο ανακλαστήρα. Έλεγξα τις καμπίνες. Φαίνεται ότι ακόμα κινούνται. Η ευκίνητη Aurora πάτησε πάνω από τα πτώματα, πηδώντας σαν ελαφίνα ή νίντζα. Δεν ήθελε να σπαταλήσει πυρομαχικά και απλώς πέταξε στην καμπίνα. Περπάτησε με ένα στιλέτο, και οι εχθροί σώπασαν. Μετά στην επόμενη, παρόμοια τακτική.
  Η Μαργαρίτα επίσης δεν χάνει χρόνο, ρίχνοντας χειροβομβίδες σε κυρτό τόξο. Η μια έκρηξη μετά η άλλη. Ένας στρατιώτης, χτυπημένος από σκάγια, βγήκε τρέχοντας από το διάδρομο και έπεσε πάνω σε ένα δίσκο μπούμερανγκ.
  - Κι αυτό εκεί! Η Μάργκαρετ ξαφνιάστηκε. - Πόσο αγαπάτε όλοι τα πικάντικα.
  Μπροστά της έλαμψαν ακόμη μη αποθαρρυμένα ζόμπι. Άνοιξε πυρ από ένα ισραηλινό πολυβόλο, που προφανώς σήκωσε ανάμεσα στα τρόπαια, με το τρομερό όνομα "Αρμαγεδδών". Και προφανώς ξάπλωσε κάποιον κάτω, οι σφαίρες βγήκαν από τα πλάγια, έριξαν νέες κηλίδες αίματος.
  Η Μαργαρίτα έπιασε τη μυρωδιά του πτώματος από τα ζόμπι, πέθαινε σαφώς πιο δυνατή. Εδώ πάλι ένας πυροβολισμός και θραύσματα από τα κόκκαλα ενός καλικάντζαρου ξεχύνονται ξανά.
  Η Μαργαρίτα έτρεξε γύρω από το διάδρομο, πυροβολώντας από ένα αιχμαλωτισμένο M-18. Κρίμα που πρέπει να επαναφορτώσεις. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συλληφθείσες χειροβομβίδες. Μη λυπάσαι τους δικούς σου. Η κοπέλα τα πετάει με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο, μαζεύοντας με τα δάχτυλά της τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια της.
  "Λεμόνια" πετούν, στρίβουν τα έντερα. Τα πτώματα είναι ορατά και όλα είναι ήσυχα. Δεν πρέπει να μείνει κανείς ζωντανός.
  Φαίνεται να έχουν ηρεμήσει. - Λέει το κορίτσι της Κομσομόλ.
  Το Agile Aurora επιβεβαιώνει:
  - Ερχομαι. - Ο ανιχνευτής εξολοθρευτής έχει ασχοληθεί με ένα άλλο μάτσο. Τώρα μένουν οι λεπτομέρειες. Σαν αλεπού που κυνηγά λαγό, τρέχει στην τελευταία πόρτα στα αριστερά. Τραγούδησε μάλιστα:
  - Ένας εφιάλτης βασιλεύει στους μαθητές μου, θα τσακιστείτε από ένα ατσάλινο χτύπημα! Θα πυροβολήσω τα αυγά του Ράμπο και θα αλέσω τα κόκαλα! Θα καταπλήξω τους πάντες!
  Από εκεί, μια χειροβομβίδα πετάει έξω στο διάδρομο. Η άγρια Aurora την γκρεμίζει καθώς φεύγει. Έκρηξη, θραύσματα πετούν. Ένας άλλος χτύπησε στον τοίχο, αναπήδησε και πέταξε πίσω ελεγχόμενος με το χέρι.
  Βούλιαξε στο άνοιγμα. Ακούγονται κραυγές. Το κορίτσι της Κομσομόλ κοίταξε μέσα στην καμπίνα. Ο αξιωματικός προσπαθεί να μαζέψει τα κότσια του. Τρομερή εικόνα.
  Ναι, τιμώρησες τον εαυτό σου. - Η ορμητική Aurora τελείωσε με μια αίσθηση ελέους. - Γενικά, κατά τη γνώμη μου, οι χειροβομβίδες δεν είναι αισθητικές. Ωστόσο, είναι καλύτερο από μια απλή γροθιά. Η τελευταία καμπίνα έχει καθαριστεί! Πώς είσαι Μαργαρίτα;
  - Σέρνοντας τον κρατούμενο! - είπε το κορίτσι της Κομσομόλ. - Φαίνεται ότι όλα τελείωσαν.
  Η Aurora της έστειλε ένα διακριτικό μέσω του ραδιοφώνου:
  - Άκουσέ με Δον Κιχώτη. Μόλις ολοκληρώσαμε την επιχείρηση, όλα έχουν καθαριστεί, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την προσγείωση της ομάδας.
  - Ένα μικροσκοπικό υποβρύχιο είναι καθ' οδόν. Αλλά μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε με τα ελικόπτερα Blink. - Ακούγεται σαν μια μεταλλική, αμβλύ-πριονισμένη φωνή.
  - Φυσικά, τους περιμένουμε ήδη. - Τελείωσε το κοκκινομάλλης θηρίο.
  Τρεις "Sachkov" πράγματι ήρθαν ήδη στην προσέγγιση. Η Μαργαρίτα και η Aurora άρπαξαν ένα RPG - "supercobra", ένα ανάλογο του RPG είκοσι εννέα και έξι. Ετοιμάστηκαν τρεις χειροβομβίδες. Είναι σημαντικό ο εχθρός να κλείσει την απόσταση και να επιβραδύνει την ταχύτητα. Πρώτα από όλα, το "Δίχτυ" προσπαθεί να πάει πιο χαμηλά για να εξετάσει τα καταστρώματα και τους ληστές που τόλμησαν να επιτεθούν στον καλύτερο στρατό του κόσμου. Η βελτιωμένη έκδοση του Net έχει ισχυρά όπλα, όχι κακή πανοπλία και τρεις έλικες. Δεν θα το πάρει κάθε αντιαεροπορικό συγκρότημα, μπορείτε να δείτε πώς αντεπιτίθενται οι θερμικοί πύραυλοι. Τι είναι κακό σε ένα πικάπ RPG; Αυτό που δεν αυτοκαθοδηγείται. Οπότε είναι πιο δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό. Παρ 'όλα αυτά, τα κορίτσια παίρνουν στόχο, λαμβάνουν υπόψη το προβάδισμα.
  Μαργαρίτα προσευχήσου ξανά. Άλλωστε τα καλά παιδιά είναι στο ελικόπτερο. Ήδη το δέρμα αισθάνεται το ανακάτεμα των λεπίδων. Το άγγιγμα του ανέμου είναι ευχάριστο και ενοχλητικό.
  - Α, πάλι καταστρέφω ένα έργο τέχνης! Μια στρατιωτική παρηγοριά!
  Η χαρούμενη Aurora χαμογέλασε:
  - Από όλα τα έργα τέχνης, είναι τα στρατιωτικά αριστουργήματα που είναι πιο σταθερά στερεωμένα στη μνήμη των ανθρώπων και προκαλούν τα περισσότερα δάκρυα!
  - Σωστά! Ένας πίνακας γραμμένος με αίμα: πιο λαμπερός από το λάδι και ξεθωριάζει πολύ πιο αργά! - Η Μαργαρίτα, λυπημένη από την αναγκαστική σκληρότητα, συμφώνησε. Όλα λοιπόν λαμβάνονται υπόψη, μπορείτε να πυροβολήσετε!
  - Ας αποδοθεί η δικαιοσύνη του Τέξας! - Όπως πάντα, η Aurora δεν έχει χάσει το χιούμορ της.
  Οι οβίδες άνοιξαν την κοιλιά των αυτοκινήτων. Τα πικάπ έσπασαν σε μικρά θραύσματα. Ο διάβολος της φωτιάς πυροβόλησε και από τα δύο χέρια ταυτόχρονα, και ως εκ τούτου και τα τρία αυτοκίνητα καλύφθηκαν.
  Τα θραύσματα δεν χτύπησαν τα κορίτσια, πετώντας μπροστά.
  Το Kara-132 εμφανίστηκε από μακριά. Αεροσκάφη που αγοράστηκαν από την Αργεντινή πέταξαν σε μεγάλο ύψος. Πυροβόλησαν στους τυφλούς, στην τρελή πτήση τους.
  - Αυτή είναι άλλη μια αποβολή. παρατήρησε η Μάργκαρετ. - Η συρρίκνωση του μυαλού.
  Το κοκκινομάλλη μέλος της Komsomol συμφώνησε:
  - Υποθέτω ναι! Θα είναι δύσκολο να τα αφαιρέσετε από το RPG.
  - Θα προσπαθήσω πάντως! - Η Μαργαρίτα, ξεχνώντας τώρα την καλοσύνη, ήταν έξαλλη. - Αλλά από έναν άλλο πιο έξαλλο και μεγάλου βεληνεκούς εκτοξευτή χειροβομβίδων που δημιουργήθηκε κατά των αρμάτων ταχείας αντίδρασης. - Το ξανθό ξανθό μέλος της Komsomol έδειξε ένα εντυπωσιακό όπλο.
  - Ή μήπως δοκιμάστε τις βελτιωμένες ιδιότητες των "τσιμπημάτων"; - Προσφέρεται, βγάζοντας τα δόντια της από τα μαργαριτάρια Aurora.
  - Είναι κρίμα να ξοδεύεις σε τέτοια σκουπίδια! Η Μάργκαρετ τσίμπησε.
  - Ωστόσο, θα υπάρξει βελτιωμένη επίδειξη. Αφήστε τα παιδιά μας να ρίξουν μια ματιά ταυτόχρονα. - Ο τερματοφύλακας της αρκούδας πέταξε ένα στιλέτο με πελεκημένα δάχτυλα του ποδιού, με την άκρη να τρυπήσει ακριβώς στο μάτι του μαύρου που προσπαθούσε να κοιτάξει έξω από πίσω από τον σωλήνα.
  - Τότε μόνο ένα Stinger, και θα τα βγάλω πέρα με έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων. - απάντησε ένας λαμπερός φίλος.
  - Εντάξει, ας το κάνουμε. Η Αουρόρα όρμησε στην αποθήκη. Ένας ακρωτηριασμένος πρώην κουτί πέναλτι Ντμίτρι Μπαράνοφ, ή ένα ζωντανό πτώμα, πέρασε δίπλα τους, σαν να εκτέθηκε επίτηδες σε σφαίρες. Πιθανώς, με τη βοήθεια του πιο πρόσφατου εξοπλισμού υπολογιστών, τα ζόμπι μπορούσαν να δουν, παρά την απόσταση. Χτύπησαν πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος, οι περισσότερες σφαίρες έπεσαν βροχή. Αλλά υπάρχουν οκτώ σκοπευτές και πολλές χιλιάδες σφαίρες ξεσπούν. Χτύπησαν το ζόμπι, έπεσε! Ο εντελώς ηττημένος στρατιώτης ψιθύρισε:
  Έχω κάνει το καθήκον μου!
  - Ετσι φαίνεται! Πού είναι το βρυχηθμό Aurora, αν όχι η "πανοπλία" θα με είχαν χτυπήσει προ πολλού. Η Μαργαρίτα κοίταξε πίσω.
  - Είμαι εδώ! - Μια κοπέλα της Κομσομόλ πραγματοποίησε εκτοξευτή χειροβομβίδων Bumblebee και Stinger. - Τώρα στόχευσε.
  Η Μαργαρίτα συγχωνεύτηκε ξανά με το όπλο της, είδε κάθε κίνηση του εχθρού, πατώντας απαλά την εκκίνηση. Το βλήμα πετάει! Αλλά το "Stinger" λειτούργησε και έσπευσε στον στόχο πολύ νωρίτερα. Το αμερικανικό όπλο εξερράγη έτσι ώστε ακόμη και ένα κοντινό ελικόπτερο πετάχτηκε πίσω. Ως αποτέλεσμα αυτής της απρόβλεπτης συγκυρίας, η Μαργαρίτα αστόχησε:
  - Τρομερό! Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό!
  - Άλλαξε τροχιά, μην στεναχωριέσαι, Κομσομόλ κορίτσι ! - ψιθύρισε ο ετοιμοθάνατος Ντμίτρι Μπαράνοφ.
  - Μπορεί! Αλλά η διαίσθησή μου με απέτυχε. - Η Μαργαρίτα ήταν πλέον έτοιμη να κλάψει.
  - Προσπάθησε ξανά. Ενθάρρυνε η Aurora.
  Αλλά το Kara-132, προφανώς, έλαβε ζημιά από θραύσματα ενός συναδέλφου που κατέρρευσε, πήγε στο πλάι και άρχισε να μειώνεται. Η Μαργαρίτα, μπερδεμένη από την αγωνία, είπε:
  "Ίσως είναι αρκετό για τώρα!"
  Η κοκκινομάλλα σκύλα με τις καλές πράξεις γρύλισε:
  - Εντάξει, ώρα να ξεφορτώσεις τα Stingers. Το μονοπάτι είναι καθαρό.
  Σχεδόν ταυτόχρονα με τα λόγια της, ένα υποβρύχιο βγήκε στην επιφάνεια. Μικρά, αλλά αρκετά ογκώδη, τέσσερα μαχητικά με ηλεκτρονικές στολές πήδηξαν έξω σαν καταπέλτης. Η Μαργαρίτα τους κοίταξε: είναι ντυμένοι με θωρακισμένα κοστούμια, αλλά δεν φαίνονται τόσο αδέξια όσο τα προηγούμενα μοντέλα.
  - Να φορτώσουμε "τσιμπήματα"; - ρώτησε η δισέγγονη του Λομονόσοφ και της Στένκα Ραζίν.
  - Η αποθήκη είναι ανοιχτή! - απάντησε η κοκκινομάλλα Aurora. - Ας στο δώσουμε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Ο διοικητής των αλεξιπτωτιστών, ο συνταγματάρχης, δήλωσε ψυχρά:
  - Λοιπόν, ας το φορτώσουμε γρήγορα και ας προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το δύσκολο όπλο.
  Ένα κορίτσι Komsomol περπάτησε κατά μήκος του καταστρώματος, ένα γερμανικό τουφέκι G-5 βρισκόταν γύρω. Σε κοντινή απόσταση είναι ένα άλλο με εκτοξευτή χειροβομβίδων. Όπως είναι χαρακτηριστικό της Γερμανίας, είναι αρκετά ποιοτικό, ίσως και καλύτερο από το M-18 ή, σε κάθε περίπτωση, πιο αξιόπιστο. Το τελευταίο σύγχρονο μοντέλο MG-8, επίσης γερμανικό, ολοκληρώθηκε, αλλά δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερευνητές.
  Τα Stingers αποθηκεύτηκαν σε επιμήκη δοχεία, στοιβάστηκαν προσεκτικά, στερεώθηκαν και γεμίστηκαν με δίχτυα απορρόφησης κραδασμών, χρησιμοποιώντας ένα υδρολυμένο μαξιλάρι. Τα χώρισαν και τα μαζεύτηκαν. Τα κορίτσια της Komsomol βοήθησαν ενεργά τους θωρακισμένους τύπους τους. Ένα από τα ευρήματα ήταν ένα απροσδόκητο RPG-49, το τελευταίο μοντέλο.
  - Είναι περίεργο που δεν τα εξάγαμε έτσι. - Παρατήρησε τον συνταγματάρχη υπεύθυνο της επιχείρησης. Μετά γύρισε στα κορίτσια, απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν θα συναντήσεις γυναίκες σαν κι εσένα σε καμία ταινία δράσης. Εκατοντάδες πτώματα και η σύλληψη ενός μεγάλου πλοίου. Νομίζω ότι σύντομα θα γίνει ταινία για το θέμα σου. - Και μια κραυγή βροντής. - Θα φωνάξουν τη Μαργαρίτα και η Αουρόρα κρύψτε τη ζώνη!
  Πράγματι, τι δεν υπάρχει εδώ.
  Υπήρχαν επίσης βελτιωμένα μοντέλα OG και PG, μοντέλα με πιο ισχυρά εκρηκτικά. Συγκεκριμένα, το PG χρησιμοποίησε τέσσερις τύπους οξέος και ηλεκτρικής επαγωγής, που κατέστησαν δυνατή την εκτόξευση ενός εκρηκτικού κύματος, διαπερνώντας την ενεργή πανοπλία πολλαπλών στρώσεων σε στενότερη κατεύθυνση μαζί με μια αντισωρευτική οθόνη (Και πού διάβασε η Μαργαρίτα τέτοια μυθοπλασία; ). Λίγο πιο ακριβό, αλλά αποτελεσματικό.
  - Το "Pershing" είναι ήδη ξεπερασμένο. - Παρατήρησα την κόρη του Lomonosov και του Korshunov, που ξύπνησε μια ψεύτικη μνήμη. - Πιο προηγμένα τανκς Powell εμφανίστηκαν σε υπηρεσία, έχουν μόνο δύο μέλη πληρώματος και βρίσκονται ξαπλωμένα. Πολύ παρόμοια με το σοβιετικό μας IS-10, μόνο η θωράκιση είναι ελαφρώς παχύτερη. Αυτό ήταν καλό να αποτυπωθεί.
  - Δεν μπορούν να πιαστούν όλα στη ζώνη. Θα αρπάξουμε λίγο για την Ανταρκτική. - Αστειεύτηκε, στέλνοντας τον ήλιο με τα δόντια της Aurora. Δεν φοβόμαστε τον παγετό.
  - Το ξέρω! Η Μαργαρίτα έλαμψε τα μαργαριταρένια της δόντια ακόμα πιο λαμπερά.
  Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι "Τσίγκερς" ξεφόρτωσαν. Ήταν ακριβώς εκατόν πέντε από αυτούς. Πέντε έπρεπε να φτάσουν στη Ρωσία και οι υπόλοιποι, μετά από επεξεργασία, παραδόθηκαν στους τρομοκράτες.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ ρώτησαν τον συνταγματάρχη:
  - Πού είναι οι πέτρες;
  Ένας έμπειρος μαχητής των ειδικών δυνάμεων εξήγησε εύλογα στις καλλονές:
  - Γεγονός είναι ότι αν οδηγηθούν στη Σοβιετική Ρωσία, θα χάσουν γρήγορα τις περιουσίες τους και δεν είναι γνωστό πότε θα αποκατασταθούν.
  - Ασφαλώς! - Επιβεβαιώθηκε από τις θηλυκές αρκούδες Komsomol.
  Ο συνταγματάρχης Γιούρι (εδώ η Μαργαρίτα θυμήθηκε ότι είχε ένα αστείο επώνυμο Πετούχοφ!), Πρότεινε την επιλογή Solonovy:
  "Άφησε τους λοιπόν να μείνουν μαζί σου για λίγο. Δώστε μόνο στον Τούρκο Σουλτάνο όχι επτά, αλλά έξι. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ενισχυτές θωράκισης και τσιμπήματα και το επίπεδο εμπιστοσύνης σε εσάς από τους τρομοκράτες θα αυξηθεί.
  Ο φλογερός διάβολος, φυσικά, συμφώνησε με αυτήν την πρόταση:
  - Αναμφίβολα. Και τι πέτρα να αφήσω;
  Ο Συνταγματάρχης ζάρωσε το ψηλό του μέτωπο, οι ρυτίδες σέρνονταν στο φως του φεγγαριού σαν θαλασσινοί κυματισμοί και μετά λειάνθηκαν. Ωστόσο, πήρε μια απόφαση:
  - Αυτό που απορροφά την ακτινοβολία, μπορεί να το χρειαστείτε. Και οι υπόλοιποι έξι θα μας επιστρέψουν αφού τελειώσει ο Τούρκος Σουλτάνος. Ο συνταγματάρχης πέρασε την άκρη του χεριού του πάνω από το λαιμό του.
  Τώρα η Μαργαρίτα έχει κινήσει το ενδιαφέρον:
  - Πόσο καιρό θα πάρει για να ξαναδημιουργηθεί το Stingers;
  Ο συνταγματάρχης δήλωσε με σιγουριά, τρίβοντας την αιχμηρή επιφάνεια των μπότων του πάνω από το κιτρινωπό-πορτοκαλί γρασίδι της ζώνης.
  - Όχι τόσο, αυτό θα το κάνουμε με ειδικά ρομπότ-σχεδιαστές. Και κούνησε τη γροθιά του. Θα το κάνουμε σε μιάμιση ώρα ή μιάμιση ώρα! Θα σας ενημερώσουμε.
  Πηδώντας επάνω, η Aurora γέλασε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ωραία, αλλά τι γίνεται με το καθήκον μας;
  Ο διοικητής του SWAT φώναξε:
  - Πήγαινε στην πόλη, σκοτώνοντας όλους στο πέρασμά σου! Έτσι, θα αποδυναμώσετε την φιλοαμερικανική ομάδα "Constancy" και θα δημιουργήσετε περισσότερο θόρυβο. Ναι, ο Τούρκος Σουλτάνος θα σας είναι ευγνώμων.
  - Είναι λογικό αυτό; - Και τα δύο μέλη της Komsomol αμφισβήτησαν σαφώς τις ιδέες.
  Ο Συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων γέλασε δυνατά.
  - Λογικά υπολογίσαμε! Ρώσος Ράμπο λοιπόν με φούστες για κυνήγι.
  - Λοιπόν, προς το παρόν, ελπίζω να αποσπάσουμε την προσοχή των εχθρών από εσάς. Τα μάτια της Aurora φωτίστηκαν με μια ανθυγιεινή λάμψη.
  - Χρειάζεσαι πυρομαχικά; - ρώτησε ο μάχιμος συνταγματάρχης.
  Και οι δύο τσαμπουκάδες έγνεψαν καταφατικά.
  - Δεν θα κάνει κακό, αν και ξοδέψαμε όχι περισσότερα από χίλια για δύο.
  Ο κληρικός συνταγματάρχης μίλησε με σκληρό τόνο.
  - Το χέρι του δωρητή δεν θα αστοχήσει! Μην ανησυχείτε, ο προϋπολογισμός του URSH έχει αυξηθεί σημαντικά.
  - Αλλά αυτό σημαίνει ότι οι στρατιωτικοί ή οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι στον κοινωνικό τομέα δεν θα λάβουν επιπλέον χρήματα! Η Μαργαρίτα έστριψε το πρόσωπό της.
  Ο ίδιος ο συνταγματάρχης ένιωσε άβολα και ανακοίνωσε μπερδεμένος:
  - Μέχρι να τελειώσει το λάδι, δεν μας απειλεί. Είναι πολύ καλό που χτυπάς το βότσαλο από τους Αμερικάνους. Ποιος ξέρει, κατάφεραν να πάρουν φτηνό πετρέλαιο, το οποίο επηρέασε αρνητικά το εισόδημά μας. Εδώ έχουμε κατακτήσει τόσο τεράστιες κατακτήσεις και πλατφόρμες που αντλούν καύσιμα απευθείας από τη γη. - Ο Συνταγματάρχης έλαμψε αστέρια στους ιμάντες ώμου.
  - Είναι αδύνατο να ονομαστεί μια ανεπτυγμένη χώρα, στην οποία η πλειοψηφία των εσόδων του προϋπολογισμού είναι πετρέλαιο και φυσικό αέριο. - παρατήρησε με αυστηρό τόνο η Μαργαρίτα Κορουσνόβα. - Είναι απαραίτητο να προωθηθεί η επιστήμη στον πολιτικό τομέα, διαφορετικά όλα πάνε στον μιλιταρισμό.
  Αυτό θα κάνετε εσείς κορίτσια. Μεγαλώνουμε ήδη νέους υπεράντρες. Το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με ίνες, ή ακόμα και υγρά μέταλλα. Ο Συνταγματάρχης μόρφασε σαν να τον πονούσε το δόντι. Έβγαλε μια τσίχλα και την έσκασε στο στόμα του. Η θέα έγινε στοιχειωμένη.
  - Και μετά όπως στον "Πειρασμό του Θεού" ή άλλο όνομα "Δυνατότερος από τον Παντοδύναμο Θεό"! πολυθεοϋπερπλασία που γίνεται σαν τον Δημιουργό! παρατήρησε η Μάργκαρετ.
  Ο Διοικητής έκλεισε τα μάτια του μπερδεμένος.
  - Δεν έχω διαβάσει τέτοιο μυθιστόρημα, αλλά τι είναι το θεόυπερπλασμα;
  Και τα δύο κορίτσια ξεσήκωσαν την ίδια στιγμή:
  - Ενέργεια του μέλλοντος! Ο ηλεκτρισμός του Ιουλίου Βερν έγινε θεμελιωδώς νέοι τύποι ύλης.
  Ωστόσο, δεν έχουμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε. - Είπε το κορίτσι της Κομσομόλ, ξεφορτώνοντας τα "τσιμπήματα" στη βάρκα.
  - Είναι απαραίτητο να διαβάσετε "Ο πειρασμός του Θεού". - είπε ο συνταγματάρχης, ανατριχιάζοντας ακούσια.
  - Πολύ χρήσιμο για στρατηγική μάχης. παρατήρησε η Aurora. - Γενικά, ο τρίτος μας παγκόσμιος πόλεμος εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αγγλίας διεξήχθη τόσο ανίκανα που ξεκάθαρα μυρίζει προδοσία.
  - Παραδέξου ότι έτσι ήταν! Οι στρατηγοί μας δεν είναι τόσο ηλίθιοι που δεν γνώριζαν καν τα στοιχειώδη θεμέλια της στρατηγικής και της τακτικής. παρατήρησε ο συνταγματάρχης.
  Γιατί δεν συνελήφθη κανείς; Η σκληρή Aurora κούνησε δυνατά τη γροθιά της.
  Ο συνταγματάρχης μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Δεν υπήρχε πολιτική τάξη, επιπλέον, δεν ήθελαν να δημιουργήσουν προηγούμενο, θα μπορούσαν να υποφέρουν άνθρωποι με μεγάλη επιρροή.
  - Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος βάζει τη δικαιοσύνη - πάνω από τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις! Ο νόμος για τους εχθρούς και τους φίλους πρέπει να είναι ίδιος με τον άντρα με τη γυναίκα! Η παρουσία διαφορετικών νόμων μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε πόρνη! - Δήλωσε με επιβλητικό τόνο η Μαργαρίτα.
  Ο συνταγματάρχης έμεινε πραγματικά έκπληκτος:
  - Πω πω, βλέπω τη Γερμανίδα Αικατερίνα. Θέλεις λίγη δικαιοσύνη!
  - Θέλω αλήθεια, τάξη και, φυσικά, ελευθερία! - είπε, αναφωνώντας η Μαργαρίτα.
  - Τι πάρτυ? Ο συνταγματάρχης ξαφνιάστηκε.
  - Από το σημερινό κανένα! - Η νεαρή δισέγγονη του Μιχαήλ Λομονόσοφ και της Στένκα Ραζίν άναψε. Σέλωσε το άλογό της. - Θα πρέπει να γίνει ένα νέο κίνημα στο οποίο κυριαρχεί η πνευματική νεολαία. Και πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να καταπολεμηθεί ο προσανατολισμός της οικονομίας στην πρώτη ύλη. Συνηθίζεται να επιπλήττουμε τον Χίτλερ, αλλά κάτω από αυτόν, η βιομηχανία, ιδίως η μηχανική, έκανε ένα κολοσσιαίο άλμα από την αρχή. Κατάφερε να εκσυγχρονίσει τη χώρα χωρίς κανένα πετροδολάριο. Δυστυχώς, την εποχή του Shtakh, στοιχηματίστηκε στην εξαγωγή πρώτων υλών και στην εισαγωγή καταναλωτικών αγαθών, τροφίμων. Και, δυστυχώς, αυτή η πολιτική συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Θα έκανα τους επιστήμονες τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα. Οι ολιγάρχες καθηγητές θα ήταν ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Επιπλέον, η τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να είναι όχι μόνο δωρεάν, αλλά και υποχρεωτική, και ο διευθυντής μιας επιχείρησης πρέπει να έχει μια διατριβή και να την παραδώσει σε υπολογιστή που δεν μπορεί να δωροδοκηθεί. Γενικότερα, θα ανεβάσουμε σημαντικά το πνευματικό επίπεδο των νέων ώστε να μην κυριαρχεί η αρχή: αγοράζουμε και πουλάμε!
  - Ναι, πολλοί ακόμη και με τριτοβάθμια εκπαίδευση αναζητούν εύκολο ψωμί, ο κλάδος του εμπορίου είναι σαφώς υπερφορτωμένος. - Ο συνταγματάρχης συμφώνησε με έναν αναστεναγμό και πρόσθεσε ακόμη πιο θλιμμένα. - Ένα επιστημονικό πεδίο δεν έχει μεγάλη εκτίμηση.
  Τα όπλα φορτώθηκαν γρήγορα. Τα κορίτσια της Komsomol δούλευαν και μιλούσαν ταυτόχρονα:
  - Νομίζω ότι χρειαζόμαστε πιο αυστηρούς περιορισμούς για τις οικονομίες της αγοράς και. - Η έξυπνη Αουρόρα μπήκε στη συζήτηση. - Τι δεν θα ήταν τόσο υπερπλούσιο. Και τότε ένας Ρώσος ολιγάρχης με εβραϊκές ρίζες έχει μια περιουσία που μόλις διακόσιοι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Κίνα.
  Ο συνταγματάρχης έχανε ήδη την ψυχραιμία του, αλλά ταυτόχρονα έδειξε σπάνια αυτοσυγκράτηση:
  - Έτσι είναι, και ακόμη και η πλειοψηφία των δισεκατομμυριούχων δεν είναι σλαβικής υπηκοότητας. Το σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να τους τσιμπήσουμε.
  - Αδύναμη πρέζα! Ναι, εδώ χρειάζεται ένα ενδελεχές ξεβοτάνισμα. Η Μάργκαρετ αντιτάχθηκε. - Λοιπόν, όλοι οι "Stingers-crackers" ξεφόρτωσαν, ήρθε η ώρα να νικήσουμε τον εχθρό.
  Στην ακτή γνώριζαν ήδη για την επίθεση και οι Γιάνκι μάζευαν δυνάμεις. Ο θάνατος των ελικοπτέρων έδειξε στον εχθρό, είναι πολύ δυνατά, και οι Αμερικάνοι δεν είναι τέτοιο έθνος για να σκίσουν με το κεφάλι στην κόλαση. Ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν σίγουρα. Επιπλέον, η ομάδα "σταθερά" τραβούσε τις μονάδες της.
  Σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να επιτεθείς στον εαυτό σου. Τότε θα υπάρχει πλεονέκτημα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προχωρήσετε ή να κάνετε έναν ελιγμό παράκαμψης. Η Margarita Korshunova πρότεινε:
  - Πάμε κατευθείαν στο λιμάνι να τους σκοτώσουμε όλους εκεί!
  - Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μπορείς να πέσεις αμέσως κάτω από πυρά από στιλέτο. Προσφέρω μια πιο απαλή έκδοση. Γρήγορη παράκαμψη, είσοδος από την πλευρά του δάσους. - Η Aurora έκανε έναν κύκλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μετά αναπαρήγαγε το πεντάγραμμο.
  - Αξίζει να χάνουμε χρόνο!; - Στη φωνή του επιστήμονα η Μαργαρίτα ακούστηκε σκεπτικισμός.
  - Η νύχτα του χειμώνα είναι αρκετά μεγάλη. Η Aurora αντιτάχθηκε. "Εξάλλου, ο εχθρός δεν πρέπει να ξέρει ότι είμαστε μόνο δύο. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι η επίθεση έρχεται επίσης από την πλευρά της γης, σαν να υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις εναντίον τους.
  - Αυτή τη φορά, συμφωνώ μαζί σου, πάμε! - Η Μαργαρίτα έφερε αμέσως το κολυμβητήριο σε ετοιμότητα μάχης.
  Τα κορίτσια της Komsomol κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε μια φουσκωτή βάρκα. Ακόμα αόρατοι στρατιώτες, για εικονική επιτήρηση και ραντάρ.
  Κόβοντας τον αέρα, παρέκαμψαν αρκετά πλοία και περνώντας τα κτίρια βρέθηκαν σε πιο ελεύθερα νερά. Στην πορεία τους συνάντησαν μεταλλαγμένοι καρχαρίες, αλλά σε αντίθεση με τους Anaconda, τα κορίτσια της Komsomol δεν μύριζαν αίμα. Επομένως, δεν προσπάθησαν να επιτεθούν. Επιπλέον, η Aurora λάνσαρε ένα μπούμερανγκ δίσκου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ας τους δώσει έναν νέο στόχο.
  Τραυματίζοντας τον καρχαρία, έβγαλε από το σώμα της μια πηγή αίματος. Το ζώο συσπάστηκε και οι σύντροφοί του όρμησαν αμέσως με τα αναδιπλούμενα σαγόνια τους και τους κυνόδοντες των μαμούθ. Φαινόταν τρομακτικό, τα τερατώδη θηρία έβαλαν στο ξύλο τη φίλη τους, εκείνη χτύπησε ως απάντηση με έναν χαυλιόδοντα, χτύπησε. Πρασινωπό, λιπαρό αίμα απλώνεται στην επιφάνεια. Τα αρπακτικά μπήκαν στη μάχη και ο αριθμός των ανάπηρων μεγάλωνε• με τη σειρά τους τελείωσαν οι άλλοι.
  - Ουάου, Μαργαρίτα ! Αλλά είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν. Πήρε, τραυμάτισε έναν, και οι υπόλοιποι θα ακρωτηριαστούν. - Η Aurora πιτσίλισε δυνατά και πατούσε τα γυμνά πόδια της.
  -Βλέπετε παίζει ρόλο η ηθική του διαβόλου. Δεν χρειάζεται να κηρύττεις μίσος για τον πλησίον σου και την επιθυμία να τελειώσεις τους αδύναμους. Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής έκλεισε το μάτι.
  Δεν πολεμήσαμε τους αδύναμους. - Είπε πολύ περήφανα η Αουρόρα, σπινθηροβόλος με σμαραγδένια μάτια. - Ήταν τετρακόσιοι ογδόντα από αυτούς εναντίον των δύο μας, και υπάρχει μάχη με τουλάχιστον δύο χιλιάδες, εκ των οποίων οι τριακόσιες πενήντα είναι επιλεγμένες ειδικές δυνάμεις που έχουν περάσει από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία. Και άλλοι μαχητές δεν είναι χωρίς εμπειρία.
  - Ένας δυνατός αντίπαλος, μετριάζει το σώμα και τη θέληση, σε κάνει πιο δυνατό - ένας αδύναμος διαφθείρει την ψυχή και αποδυναμώνει το σώμα, σε κάνει πιο αδύναμο! Έτσι ο δύσκολος τρόπος δίνει πολύ πιο εύκολη νίκη! - Είπε η σοφή Μαργαρίτα.
  Παρακάμπτοντας το λιμάνι του κοριτσιού Komsomol, πήγαμε στο κανάλι. Δεν ήταν μακριά από το λιμάνι, ακούς ακόμα και τα πλοία να βουίζουν. Στο κανάλι βρίσκονταν ανιχνευτές. Ήταν αρκετά μακρύ και παραδόξως έτρεμε. Στην πορεία, τα κορίτσια της Komsomol παραλίγο να αντιμετωπίσουν μια ανωμαλία. Καμπύλωνε τον αέρα σαν διάφανο ελατήριο. Τα έντομα πέταξαν κοντά της και φούντωσαν με λαμπερό χαβιάρι. Ωστόσο, προσέλκυσε τα φτερωτά πλάσματα.
  - Είναι κάτι σαν εξολοθρευτής μύγας. - Η Aurora τράβηξε την προσοχή, αναβοσβήνει τα γυμνά της τακούνια.
  - Ίσως κάποιο είδος ακτινοβολίας προσελκύει έντομα. Νιώθω τις υπερηχητικές δονήσεις του αέρα με το δέρμα μου. - Η Μαργαρίτα ακόμη και τσακίστηκε δειλά.
  - Ένα νέο πρόβλημα για εμάς! Γενικά, αυτή η περίεργη φύση της ζώνης μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα. - Η ειρωνεία ακούστηκε στη φωνή της φλογερής Aurora.
  - Εσύ κι εγώ έχουμε δύο καρδιές, οπότε δεν θα πεθάνουμε αμέσως! - Η Μαργαρίτα έγινε ευδιάθετη - Είναι καλό όταν δεν είσαι πολύ άνθρωπος.
  Ο φλογερός διάβολος φώναξε σε αυτό:
  - Συμφωνώ! Και τότε θα είχε σταθεί στη σόμπα, και μάλιστα έγκυος!
  Παρ' όλα αυτά, τα κορίτσια έπρεπε να σταματήσουν, να φύγουν από τα εμπόδια, να παραμερίσουν αρκετές φορές, κλωτσώντας προς τα πίσω.
  Πίσω από μια ανωμαλία, εμφανίστηκε αμέσως μια άλλη, αυτή τη φορά μια οβάλ διαλείπουσα. Όλα αυτά δυσκόλεψαν την κίνηση. Παρόλα αυτά πέρασαν, μπροστά τους έμοιαζε ρέμα.
  Είναι δύσκολο να το ανέβεις, υπάρχει αντίθετη κίνηση, αλλά δεν υπάρχουν ανωμαλίες. Τα γυμνά ίχνη παραμένουν στο γρασίδι καλυμμένο με παγετό.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ σταμάτησαν πριν το φύγουν. Φαίνεται πώς έτρεξαν πολλά κεφάλια "λάχανου". Τα μεταλλαγμένα φυτά δεν είδαν τα σχεδόν αδιάκριτα κορίτσια, μερικά από αυτά έπεσαν πάνω στις μπότες (οι Bear Warriors είχαν μόλις φορέσει τα παπούτσια τους για να κρύψουν τη μυρωδιά), αλλά προφανώς πεπεισμένοι ότι ήταν μη βρώσιμες, έπεσαν πίσω.
  - Πρέπει να κολυμπήσουμε λίγο μπροστά! - Είπε, πετώντας έξω το κτηνώδες χαμόγελο Aurora. - Θα κρύψουμε τη βάρκα εκεί.
  - Το να το κουβαλάς μαζί σου δεν είναι βολικό! - Συμφώνησε η Margarita Korshunova.
  Το να κάνουν έναν κινητήρα τζετ αθόρυβο δεν είναι εύκολη δουλειά για τους σχεδιαστές, αλλά η σουπιά χρησιμοποιεί την ίδια αρχή και είναι κυνηγός πρώτης κατηγορίας.
  Το να βρεις μια κρυψώνα για να μην το αρπάξει ένας τυχαίος fraer δεν είναι τόσο εύκολο. Εδώ ταιριάζει καλύτερα η φωλιά ενός επικίνδυνου θηρίου. Για παράδειγμα, ένας αρουραίος κάστορας. Το ζώο είναι επικίνδυνο, δύσκολα θανατώνεται και έχει μέγεθος αγριόχοιρου. Όχι μάλλινες ζυγαριές, μια κανονική φρέζα δεν θα κολλήσει στη φωλιά της. Ειδικά το βράδυ. Έτσι τα κορίτσια σκέφτηκαν, κρύβοντας μια φουσκωτή βάρκα, που μοιάζει με τσέπη. Εκεί που κρέμονται θάμνοι πάνω από το νερό από ψηλά. Εκεί τα κορίτσια άφησαν τον θησαυρό τους, μεταμφιεσμένα με κλαδιά θάμνων.
  - Καλά κρυμμένο; - ρώτησε η Μαργαρίτα κάνοντας ασκήσεις εν κινήσει.
  -Μέχρι το πρωί ξάπλωσε, και ξημερώματα θα ξεπλυθούμε! Η εξαγριωμένη Aurora ίσιωσε την πέτρα με τη φτέρνα της.
  - Και αν σκάσει ο αρουραίος-ρακούν! - Ζαρωμένος πολεμιστής-μέλος Κομσομόλ.
  - Ας πυροβολήσουμε! Το δέρμα του είναι πιο δυνατό από αυτό του αλιγάτορα και εκτιμάται ιδιαίτερα. Η Αουρόρα έκλεισε το μάτι σαν παιδί με τα σμαραγδένια μάτια της.
  - Ας πουλήσουμε! Ας αλλάξουμε τη μεταμφίεσή μας και δεν θα μας αναγνωρίσει κανείς! - Η Μαργαρίτα Κορουσνόβα έδειξε προκλητικά τη γλώσσα της.
  Η Ορόρα γρύλισε.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ!
  Τα κορίτσια υποχώρησαν ελαφρώς, καθώς εμφανίστηκε ο ίδιος ο αρουραίος-ρακούν. Πάγωσαν, αποφασισμένοι να κρατήσουν το θηρίο στη ζωή για την ώρα. Κατά κάποιο τρόπο, έμοιαζαν με έναν ληστή που σκότωσε μια οικογένεια, αλλά απελευθέρωσε ένα πουλί από ένα κλουβί. Ο αρουραίος-ρακούν απέτυχε να πιάσει τη σχεδόν αδιάκριτη μυρωδιά των κοριτσιών, επιπλέον, ήταν γεμάτος, έχοντας δοκιμάσει πτώματα, πήγε για ύπνο.
  Το ασυνήθιστο ροχαλητό του μοιάζει με κελάηδισμα μέτριου βιολιστή.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ προσπάθησαν να κινηθούν γρήγορα και την ίδια στιγμή δεν τα είδε κανείς, το κίνημα ήταν τόσο μυστικό. Έβγαλαν ακόμη και τις μπότες τους.
  Η ξυπόλητη Aurora ρώτησε τη φίλη της, και όχι για να πάρει πληροφορίες, αλλά απλώς για να εκτονώσει την ένταση:
  - Λοιπόν, πώς πετυχαίνει η παράκαμψη;
  Η Μαργαρίτα απάντησε χωρίς φασαρία:
  - Εκτός κι αν συναντήσουμε ανωμαλίες.
  Ο φλογερός διάβολος έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη της:
  - Και εδώ είναι ένα τέτοιο σέρνεται έξω.
  Ανωμαλία μαργαριτάρι από το υπόγειο. Έλυσε ακόμη και το χώμα. Σαν γιγαντιαίος τυφλοπόντικας, χωμένη άμμος, άργιλος, γρασίδι. Έβγαλε κάτι γλοιώδες σαν λάδι. Αφού άρχισε να χτυπάει.
  - Είναι αηδιαστικό! - Είπε η φλογερή Αουρόρα. Είναι σαν να φιλιούνται δύο γουρούνια.
  Η ανωμαλία τους άκουσε και ταραγμένη κινήθηκε προς τα κορίτσια.
  - Πάμε στα πλάγια! - διέταξε η Μαργαρίτα.
  Η Agile Aurora δεν κατάλαβε:
  - Και γιατι είναι αυτό?
  Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής χαμογέλασε κρυφά.
  - Ας σε κάνουμε να κυνηγάς δύο λαγούς!
  Το κορίτσι της Κομσομόλ έδειξε τη γλώσσα της, έπιασε μια σφήκα με αυτήν και τη μάσησε, διασκέδασε με μια τέτοια πρόταση. Οι πρόσκοποι διασκορπίστηκαν και η ανωμαλία πάγωσε. Τινάχτηκε λίγο και άρχισε να πέφτει, μια μικρή φλόγα πέρασε μέσα από μια λακκούβα με λάδι. Μόλις όμως άναψε έσβησε και γρήγορα.
  - Αυτό δεν είναι Πυρομανία! - Παρατήρησα, στραβοκοιτάζοντας ξυπόλητη Aurora και αμέσως πήδηξα, στρίβοντας σε μια τούμπα.
  - Ναι, η ανωμαλία της Πυρομανίας μπορεί να προκαλέσει καταστροφή! Η Μάργκαρετ συμφώνησε. - Τώρα πιο γρήγορα μπροστά, και έτσι χάνουμε χρόνο.
  Μόλις τα κορίτσια της Κομσομόλ μπήκαν βαθιά στο χοντρό θάμνο με μπουμπούκια, δέντρα, συνυφασμένες μεταλλαγμένες λιάνες, περικυκλώθηκαν από σχεδόν αδιαπέραστο σκοτάδι. Μόνο ο φλοιός των δέντρων έλαμπε, δίνοντας στο τοπίο μια δυσοίωνη, αλλόκοτη αίσθηση. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν χρειάζονται μονόφθαλμα νυχτερινής όρασης, αυτό είναι για αδύναμα άτομα, άτομα που δεν είναι ικανά για ανεξάρτητες αποφάσεις και βλέπουν στο σκοτάδι. Η Aurora σχεδόν χτύπησε ένα δέντρο, ο ραδιενεργός οπίσθιος φωτισμός έκανε την απόσταση απατηλή, συχνά εξαπατώντας την απόσταση.
  - Ανάθεμα! - Ο πύρινος διάβολος ανέφερε πολύ σωστά τον ακάθαρτο. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ανωμαλία, αλλά το φως είναι λυγισμένο.
  - Είναι φωσγένιο και φώσφορος! - δήλωσε η Μαργαρίτα και έστριψε τον χαριτωμένο λαιμό της. Άλλωστε συχνά αλλάζουν τις παραμέτρους του αέρα.
  - Άρα αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη! - Η Red Aurora συμφώνησε με κακώς κρυφή ειρωνεία.
  Η πολεμίστρια κούνησε το χέρι της στον αέρα.
  -Σιγά στην αρχή, μετά συνηθίστε το.
  Τα κορίτσια της Komsomol επιτάχυναν σταδιακά, ενώ προσπαθούσαν να μην ραγίσουν ακόμη και με έναν κόμπο κάτω από τη σόλα. Φοβούμενος όχι τόσο περιστασιακούς παρατηρητές όσο διάφορα πλάσματα που θα μπορούσαν να αντιδράσουν στον ήχο.
  Στην αρχή ήταν στεγνό, αλλά μετά μόλις τα κορίτσια μετακίνησαν τους θάμνους, ένας πραγματικός καταρράκτης χύθηκε πάνω τους!
  - Το νερό, υποθέτω, είναι βαρύ! πρότεινε η Αουρόρα.
  - Δέκα τοις εκατό σίγουρα! Η Μάργκαρετ συμφώνησε.
  Η φλογερή διάβολος γκρέμισε το έντομο με ένα τακούνι από υπερτιτάνιο και εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Επομένως, η δροσιά είναι τόσο μεγάλη και δεν εξατμίζεται!
  Ο Κλέι χώθηκε κάτω από τις σόλες των μπότες του. Το χρώμα του είναι ένα ασυνήθιστο πρασινωπό-μωβ, σαν τάφος. Αυτό δεν ήταν πουθενά στη Γη, εκτός από τη θέση της ζώνης.
  Τα πόδια προσπάθησαν να χωριστούν σε αυτό στα πλάγια, αλλά τα ίχνη ξεπέρασαν αμέσως, γεγονός που διευκόλυνε την αναγνώριση. Απλώς είναι δύσκολο να κινηθείς, κολλάει στα παπούτσια, αναγκάζοντάς σε να σπαταλάς κόπο. Η Aurora και η Margarita κατάπιαν ακόμη και μια συμπυκνωμένη σοκολάτα. Ο Γκρας συναντιόταν περιστασιακά και ήταν κυρίως αρπακτικό. Σύρθηκε στον πηλό και προσπάθησε να αρπάξει τα έντομα. Οι περιπλοκές των ψηλών λιανών, των θάμνων, των κλαδιών, των φύλλων, άλλοτε άοσμα, και άλλοτε με έντονο άρωμα.
  - Και από πού είναι τα αναρριχητικά φυτά; - ρώτησε η Μαργαρίτα. - Είναι εύκρατη ζώνη.
  - Το αποτέλεσμα μιας μετάλλαξης, ριζώστε. Επιπλέον, η ζώνη είναι πιο ζεστή από ότι είναι μέσα της! Περίπου δεκαπέντε βαθμούς. Εδώ είναι πιο ζεστό το καλοκαίρι παρά στην ισημερινή Αφρική. Ή όχι περίπου στην ίδια θερμοκρασία. - Η όμορφη Aurora ζάρωσε το μέτωπό της, προφανώς προσπαθώντας να θυμηθεί τι διάβασε κάποτε.
  Η Μαργαρίτα δήλωσε με μεγάλη σιγουριά:
  - Δεν είναι τίποτα! Τουλάχιστον για εμάς.
  Η ξυπόλητη Aurora γύρισε στον αέρα, κάνοντας τούμπες και γκρίνια:
  - Είμαστε αρκούδες Komsomol και αυτό τα λέει όλα!
  - Θυμάμαι ότι μας πήγαν με κάποιο τρόπο στη Σαχάρα. Πέρασα μια εβδομάδα χωρίς φαγητό και ποτό, έκανα τον δρόμο μου στην άμμο, που έκαιγε ένα τηγάνι ξυπόλητος σαν στη σόμπα και τίποτα δεν επέζησε! - Παρατήρησα, βγάζοντας σπίθες από τα μάτια μου (και όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!) Μαργαρίτα. - Μόνο φυσικά ευχάριστο, δεν ήταν αρκετό.
  - Φυσικά! Το πέρασα και εγώ! Τα πόδια συνηθίζουν γρήγορα, αλλά φαγούρα μόνο μετά. Και το δέρμα σκουραίνει στον ήλιο. - Επιβεβαιωμένο, εύθυμο και παιχνιδιάρικο σαν γάτα από τη Viria Aurora.
  - Δεν μου αρέσει όταν το σώμα είναι λευκό, φαίνεται πολύ χαϊδεμένο. - Η Μαργαρίτα δεν προσποιήθηκε ότι μόρφασε.
  - Το σοκολατένιο μαύρισμα είναι μοντέρνο αυτή τη στιγμή. Ο φλογερός διάβολος γρύλισε τα δόντια του πάνθηρα. - Σημαίνει ότι έχεις λεφτά για να πας στο Νότο.
  Τα κορίτσια παραλίγο να ξεμείνουν από τις περιπλοκές της ζούγκλας του Τσερνομπίλ. Πέρα από την όχθη ενός μεγάλου καναλιού εντοπίστηκε. Ένας πυκνός θάμνος, που βγάζει ρίζες, ένα μεταλλαγμένο πλατανό, με τα πλατιά φύλλα του - δημιούργησε μια βολική κλειστή θέση.
  Η Μάργκαρετ αναφώνησε:
  - Λοιπόν, εδώ είναι η Βιζνίτσα μπροστά μας.
  - Ναι, πρώην σοβιετική πόλη! Γιατί η Ουκρανία είναι περήφανη, έχει γίνει σχεδόν ξεχωριστή χώρα εντός της Σοβιετικής Ένωσης. Άλλωστε, είμαστε σε πόλεμο μαζί τους εδώ και αιώνες ! Γι' αυτό κέρδισε η ΕΣΣΔ και τώρα οι Ουκρανοί είναι αδέρφια μας. Η Κόκκινη Αουρόρα άπλωσε διάπλατα τα χέρια της και προσπάθησε να απογειωθεί.
  - Και νωρίτερα υπήρχαν Ρώσοι αδελφοί σε αυτούς. Κάθε παιδί γνωρίζει ότι το Κίεβο είναι η μητέρα των ρωσικών πόλεων. - Είπε, χαμογελώντας πιο πλατιά η Μαργαρίτα. - Τους ένωνε η ιερή ορθόδοξη πίστη, και οι σλαβικές ρίζες. Ο ίδιος ο Θεός διέταξε η ΕΣΣΔ να είναι ένα ενιαίο κράτος. Αλλά ο Μπαντέρα ήρθε και έφτιαξε το κρεβάτι - αποδείχθηκε ότι ήταν πόλεμος. Ωστόσο, κερδίσαμε.
  - Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση! Και για αυτό χρειάζεται να φυτευτούν πολλοί κακοί! - απάντησε, γρυλίζοντας άγρια η Αουρόρα.
  Το να δεις την πόλη δεν είναι δύσκολο. Το χαντάκι είναι σκουπισμένο εδώ, δεν είναι πρόβλημα να περάσεις την επάλξεις. Τα σπίτια είναι κυρίως παλιά, πενταόροφα κτίρια είναι ορατά και ουρανοξύστες της σταλινικής εποχής. Τα κορίτσια έχουν ήδη επισκεφτεί μοντέρνα κτίρια. Τότε η Μαργαρίτα θυμήθηκε:
  - Πρέπει να βγάλουμε δεκαοχτώ παιδιά, έτσι δεν είναι;
  - Τα παιδιά μας θα βοηθήσουν! Ας δημιουργήσουμε τέτοιο πανικό στην πόλη που δεν θα μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις μας! Η ξυπόλητη Aurora τίναξε το όπλο της.
  Η κατάλευκη πολεμίστρια κοίταξε τριγύρω και, κόβοντας ένα τσιμπούρι-κουνούπι, χαμήλωσε τη φωνή της και ρώτησε:
  - Κι αν κυλήσει;
  Ο φλογερός διάβολος παρατήρησε λογικά:
  - Βασίζομαι στη στοιχειώδη απληστία του. Άλλωστε, θα αποκαλώ αυτόν τον νάνο τώρα. Θα στηρίξω τη μαχητικότητα του.
  Η Margarita Korshunova γρύλισε εντελώς παράνοα:
  - Το καλύτερο είναι να το κάνεις με ένα καλό χαστούκι.
  Η Aurora, με ένα γρήγορο τρέξιμο στα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, πληκτρολόγησε έναν αριθμό με τα κουμπιά και είπε δυνατά:
  - Είσαι έτοιμος!
  - Ναι, αλλά έγινε τέτοιο χάλι! - Άκουσα ένα λεπτό τρίξιμο ως απάντηση.
  - Μην απελπίζεστε με το πρόσχημα όπου είναι πιο εύκολο να το βγάλετε. Άλλωστε, κανείς δεν θα ξαφνιαζόταν με την απουσία παιδιών μετά από μια τόσο θυελλώδη νύχτα. Η πονηρή, κοκκινομάλλα εκείνη-διάβολος χαμήλωσε τον τόνο της.
  - Συμφωνώ! Δεν θα είναι πλέον στο χέρι μας! - Ο νάνος γουργούρισε - ειδικός στο kidumping.
  - Περίμενε μας, ό,τι κι αν γίνει! Ίσως προσθέσετε άλλα πέντε τοις εκατό. - είπε η Αουρόρα με ευγνωμοσύνη.
  Οι τελευταίες λέξεις είχαν ένα μαγικό αποτέλεσμα. Ο ηλίθιος ληστής γουργούρισε:
  - Θα περιμένω κι ας έρθει το τέλος του κόσμου!
  Η δροσερή Aurora, με ένα ειρωνικό ανεβοκατέβασμα των μακριών βλεφαρίδων, σκέφτηκε: "κάτι αυτό μου θυμίζει τον Ιούδα που περιμένει έναν πάσσαλο ασπέν".
  - Λοιπόν, τώρα θα νικήσουμε τους Αμερικάνους και τους κολλητούς τους.- είπε αποφασιστικά η πρασινομάτινη Αουρόρα.
  - Ξέρεις ότι δεν μπορώ να συγχωρήσω την Αμερική με κανέναν τρόπο; Η Γκαλίνα έσφιξε τις γροθιές της.
  - Τι? - Έκπληκτη κόκκινη αρκούδα-μέλος της Komsomol.
  - Βομβαρδισμός των πόλεων μας και της Ιαπωνίας! Αυτό είναι βαρβαρότητα! Έγραψα ακόμα και ποίηση! - Η Μαργαρίτα τίναξε τη χειροβομβίδα της και μάλιστα με τέτοιο θυμό που ένα ολόκληρο σμήνος γούνινων μεταλλαγμένων εντόμων έπεσε κάτω.
  Η Aurora πήδηξε όρθια, ενθουσιασμένη:
  - Ας τραγουδήσουμε! Αυτό είναι ενδιαφέρον.
  Και η Korshunova θα τραγουδήσει, η φωνή της, όπως πάντα, είναι υψηλότερη από τα Ιμαλάια του επαίνου.
  Το αστέρι της Πατρίδας δίνεται από τον Κύριο,
  Πιστέψτε με, είναι πιο λαμπερή από τον Ήλιο!
  είσαι η πατρίδα μου -
  Να ξέρεις για σένα, η καρδιά χτυπά με θλίψη!
  
  Σε εσάς, είμαστε μέλη της Komsomol σαν αετοί,
  Συνθλίβουμε τους Ναζί και σκουπίζουμε τα σκραπ!
  Τα καταφέραμε ακόμη και στον Δία,
  Καλλιεργήστε τα φρούτα - απραγματοποίητος παράδεισος!
  
  Η Αφροδίτη είναι το μέρος για αγάπη
  Στον Άρη, η αίσθηση του πολεμιστή είναι η υψηλότερη!
  Σπάς τις αλυσίδες του κακού, των αμφιβολιών,
  Άλλωστε, ο Θεός θέλει να κάνει το καλύτερο!
  
  Καταστρέψτε την κοσμική πίεση
  Ας πιάσουμε το πιγούνι με ένα δυνατό γάντζο!
  Ο εχθρός θα συντριβεί από τη δύναμη του κόσμου,
  Και οι Junkers καταρρίφθηκαν με ένα συνηθισμένο παιδικό τόξο!
  
  Ευθυγράμμιση 1 - πάρτε και κερδίστε,
  Δεν μπορούμε να ξέρουμε άλλο αποτέλεσμα!
  Και δεν σκίζεις τον λύκο του Ράιχ,
  Πάρτε μια ξιφολόγχη στο πρόσωπο από έναν μαχητή!
  
  Και η ξιφολόγχη δεν θα σας ταιριάζει για το μέλλον,
  Θα βάλουμε δυναμίτη στην μπουλντόζα!
  Τόσο γρήγορη πτήση
  Όταν ο προλετάριος χτύπησε το σφυρί!
  
  Η επόμενη κίνηση θα περάσει σαν τυφώνας
  Και το τέλος του παιχνιδιού θα είναι ο νικητής!
  Τελικά, η μανία μας είναι ένα τρελό ηφαίστειο,
  Σφαγή στο κάθαρμα, μια φοβερή γάτα!
  
  Σφίξαμε τα τσιμπούρια στο Βερολίνο,
  Το Παρίσι είναι ελεύθερο υπό τη ρωσική σημαία!
  Είμαστε κόρες της Πατρίδας και γιοι,
  Όταν γλεντάμε, τρώμε μέλι με κέφι!
  
  Ο Foggy Albion είναι τώρα σαν αδερφός,
  Η Νέα Υόρκη έγινε σαν πίτα σε πιατέλα!
  Η κόκκινη, κατακόκκινη σημαία μας στο χρώμα της παπαρούνας,
  Κάτω από αυτό, όλοι οι άνθρωποι με ελευθερία είναι ευτυχισμένοι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Ο Oleg Rybachenko έχει επίσης ένα όνειρο που δεν είναι καν απλό, αλλά υπέροχο. Λες και αυτός και ο Ντίμα συνεχίζουν τη στρατιωτική τους καριέρα.
  Οι δυο τους εγγράφηκαν ως εθελοντές στην παιδική μεραρχία SS, που σχηματίστηκε από τον δαιμονισμένο Φύρερ. Φαίνεται ότι σε αυτή την πραγματικότητα ο Χίτλερ τελικά τρελάθηκε. Αλήθεια, από την άλλη, είχε τη σύνεση να μην ξεκινήσει έναν απελπιστικό πόλεμο με την ΕΣΣΔ.
  Από την άλλη, γιατί το αγόρι δεν παθαίνει στρατιωτική σκλήρυνση; Γιατί να αφήνουν τις νοσοκόμες και να λιάζονται σαν μπάρτσουκ;
  Ο Oleg Rybachenko και ο Dmitry, μαζί με άλλα παιδιά από το κατώτερο τάγμα, πέταξαν στην Αφρική. Το γερμανικό εξάκινητήριο μεταφορικό μέσο μπορούσε να μεταφέρει έως και διακόσιους ένοπλους αλεξιπτωτιστές. Αλλά υπήρχε ένα ολόκληρο τάγμα από τριακόσιους μαχητές της νεότερης εκδοχής της Χιτλερικής Νεολαίας. Τριακόσια αγόρια περίπου δώδεκα ετών, φαινομενικά ακόμα φουσκωμένη μύτη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ειδικά επιλεγμένα αγόρια που είχαν ήδη λάβει όχι αδύναμη στρατιωτική εκπαίδευση.
  Ο Φύρερ ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερους έφηβους να λάβουν μέρος στον πόλεμο. Στην Αφρική, οι κύριες βρετανικές δυνάμεις έχουν ήδη ηττηθεί, αν και υπάρχουν ακόμη ισχυρές φρουρές στο Σουδάν. Είναι αλήθεια ότι τα αποικιακά στρατεύματα δεν είναι απολύτως αξιόπιστα, και στην πραγματικότητα, οι βρετανικές μονάδες. Δεν είναι ακριβώς Άγγλοι. Δεν είναι τόσο καλά οπλισμένοι, ειδικά με τανκς, δοκιμάστε το, οπότε μεταφέρετε τον εξοπλισμό σε όλη τη μητρόπολη. Επομένως, ο κίνδυνος μεγάλων απωλειών στα αγόρια είναι ελάχιστος. Υποτίθεται ότι είναι σε επίπεδο συμβατικών τακτικών ασκήσεων και η νεότερη γενιά θα αποκτήσει εμπειρία στον πόλεμο.
  Ο Oleg Rybachenko και ο Dmitry μιλούν άπταιστα γερμανικά (ο υποτιθέμενος εχθρός), καθώς και αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά. Το σχολείο τους είναι επίσης ελίτ και τα σοβιετικά παιδιά, θεωρητικά, θα έπρεπε να είναι τα πιο έξυπνα.
  Ένα γερμανό αγόρι, προφανώς ένας από τους αρχηγούς, ψηλός και μυώδης Χανς Φόιερ έσφιξε τα χέρια και είπε με ειλικρίνεια:
  - Δεν περιμέναμε ότι οι Ρώσοι μπορούν να είναι τόσο δυνατοί και έξυπνοι. Για παράδειγμα, φτύστε μας σαν πρωτοκλασάτοι Γερμανοί!
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε σεμνά:
  - Και τι είναι τόσο εκπληκτικό. Ίσως θα πρέπει να παλέψουμε, αλλά αν πάτε σε αναγνώριση και δεν ξέρετε τη γερμανική γλώσσα, πόσες πληροφορίες θα συλλέξετε;
  Ο Χανς συμφώνησε:
  - Είναι αλήθεια! Αλλά γενικά μας έμαθαν ότι είστε Ρώσοι υπάνθρωποι. Οι Σλάβοι είναι ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ πιθήκων και ανθρώπων. Δηλαδή, όσον αφορά την ανάπτυξη της νοημοσύνης, τα Ρωσικά είναι λίγο υψηλότερα από ένα κατοικίδιο.
  Ο Δημήτρης έσφιξε τις γροθιές του θυμωμένος.
  - Ναι, μπορώ να ενσωματώσω για τέτοιες λέξεις.
  Ο Χανς απάντησε γενναία, σφίγγοντας τις γροθιές του:
  - Μόνο η επιλογή των όπλων εξαρτάται από εμένα. Με τα γάντια, είστε ο πρωταθλητής του Half World, αλλά τι θα λέγατε για μια μονομαχία με nunchucks;
  Ο Ντμίτρι ξαφνιάστηκε:
  - Και τι είναι αυτό?
  Το παιδί της γερμανικής ελίτ ήθελε να απαντήσει, επιδεικνύοντας την πολυμάθειά του, αλλά ο Oleg Rybachenko ήταν μπροστά του:
  - Αυτό είναι ένα γεωργικό εργαλείο, το οποίο στην Κίνα βγάζει στάχυα. Οι Μογγόλο-Τάταροι απαγόρευσαν στους Κινέζους να φέρουν όπλα, έτσι μετέτρεψαν αυτή την εξωτερικά αβλαβή συσκευή σε θανατηφόρο κλαμπ. Αναπτύχθηκε ένα ολόκληρο σύστημα μάχης σε nunchucks. Στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τους Ιάπωνες στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Πιθανώς, πήγε από αυτούς στα στρατεύματα των SS.
  Ο Χανς απάντησε:
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο. Πριν από δέκα χρόνια, ο Μεγάλος Φύρερ κάλεσε αρκετούς γκουρού από την Κίνα, διατάζοντας η σχολή μάχης σώμα με σώμα του Τρίτου Ράιχ να είναι η πιο προηγμένη στον κόσμο. Δεν πρέπει να νομίζει κανείς ότι εμείς οι Γερμανοί, ως το υψηλότερο έθνος, δεν θέλουμε να μάθουμε τίποτα από άλλους λαούς. Η γερμανική μας στρατιωτική σχολή απαιτεί να λαμβάνεται όσο το δυνατόν περισσότερο ο ανθρώπινος παράγοντας.
  Ο Ντμίτρι έγνεψε ζωηρά, επιβεβαιώνοντας τη σκέψη:
  - Και το σοβιετικό επίσης. Ο Στάλιν είπε - η τεχνολογία κατά την περίοδο της ανοικοδόμησης αποφασίζει τα πάντα! Και μετά, στο δεύτερο πενταετές πρόγραμμα, ανέπτυξε την ιδέα - τα στελέχη αποφασίζουν τα πάντα!
  Ο Oleg Rybachenko είπε διαφορετικά:
  - Πρέπει να πω ότι δεν είναι όλα καλά με τον ανθρώπινο παράγοντα. Για παράδειγμα, το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης των στρατιωτών στην ΕΣΣΔ υστερεί. Αλλά γενικά, είμαστε υπέροχοι!
  Ο Χανς πρότεινε:
  - Θα θέλατε να παίξετε Hitler-hash;
  Τα σοβιετικά αγόρια εξεπλάγησαν:
  - Και τι είναι αυτό?
  Ο Χανς έκλεισε το μάτι.
  - Η τελευταία εφεύρεση του Μεγάλου Φύρερ. Όπως το σκάκι που το παίζουν όχι δύο, αλλά τέσσερις, δύο δύο. Αλλά σε μια σανίδα τετρακοσίων κελιών. Διαθέτει τανκς και αυτοκινούμενα όπλα και θωρηκτά. Συνολικά, κάθε αριθμός έχει σαράντα, και συνολικά εκατόν εξήντα. Κάποιοι κινούνται σαν σκάκι, άλλοι όχι. Συν κάποιες άλλες καινοτομίες... Για παράδειγμα, ένα άρμα και ένα θωρηκτό μπορούν να καταρριφθούν μόνο από τανκς, αυτοκινούμενα όπλα και Links, και πεζικό είτε μαζί, είτε αν φτάσουν σε μια συγκεκριμένη γραμμή, ενισχύουν τα όπλα τους. Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθόλου σαν το σκάκι.
  - Δείξε της. - ρώτησε ο Oleg Rybachenko.
  Ο Χανς έβγαλε από το σακίδιο του μια πτυσσόμενη σανίδα. Ήταν μεντεσέδες και αρκετά συμπαγές. Οι φιγούρες μαγνητίζονται. Σαράντα πανομοιότυπα το καθένα. Ο ίδιος ο πίνακας είναι αρκετά συντηρητικός, ένα ορθογώνιο. Οι κανόνες είναι ενδιαφέροντες, συγκεκριμένα, σχεδόν όλα τα κομμάτια δεν χτυπούν όπως κινούνται, εκτός από τα τανκς. Μπορούν και να χτυπήσουν και να περπατήσουν με μια σύλληψη.
  Όπως ήταν αναμενόμενο, το πιο δυνατό κομμάτι είναι το θωρηκτό, το πιο αδύναμο είναι ο ελαφρύς πεζικός. Τα αυτοκινούμενα όπλα αποδείχτηκαν εδώ, και ποιος ενδιαφέρεται για τα αεροπλάνα, και ένα κάθε φορά, αλλά μετά ένα αεροσκάφος επίθεσης, ένα μαχητικό, ένα βομβαρδιστικό και ένα υδροπλάνο. Εκτός από θωρηκτά, υπάρχουν και αντιτορπιλικά. Το πεζικό είναι επίσης διαφορετικό, μηχανοποιημένο, απλό και ιππικό. Δηλαδή, δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε τους κανόνες. Ο Oleg Rybachenko σημείωσε αμέσως:
  - Όχι, αυτό το παιχνίδι σκάκι δεν μπορεί να νικηθεί σε δημοτικότητα. Το επίπεδο δυσκολίας είναι λίγο πάνω από την κορυφή!
  Ο Χανς συμφώνησε:
  - Ναι, δεν θα είναι εύκολο να αναπτυχθεί μια στρατηγική εδώ. Και δεν μπορείς να γράψεις έξυπνα βιβλία. Αλλά αυτό είναι για τους Άριους!
  Ο Ντμίτρι συμφώνησε:
  - Ναι, για τους Άριους! Ας παίξουμε!
  Ο Oleg Rybachenko προειδοποίησε:
  - Θα υπάρχει λίγη ευχαρίστηση!
  Ο Χανς κάλεσε ένα άλλο αγόρι και έχοντας κάνει ζευγάρι, άρχισε να παίζει εναντίον των αγοριών. Σε αυτή την περίπτωση επέλεξα το καφέ. Ο Όλεγκ και η Ντάνκα είναι φυσικά κόκκινα!
  Το παιχνίδι δεν ήταν πραγματικά συναρπαστικό στην αρχή, αλλά στη συνέχεια συμμετείχαν τα αγόρια. Ο Oleg Rybachenko, ως γεννημένος στρατηγός, πήρε την πρωτοβουλία και άρχισε να σπρώχνει τους εχθρούς από τα πλάγια. Στο παιχνίδι του Φύρερ, γενικά, δεν υπήρχε βασιλιάς και η έδρα μπορούσε να εκτοπιστεί χωρίς να χάσει κίνηση.
  Όμως τα αγόρια δεν επιτρεπόταν να παίξουν. Συναγερμός σήμανε...
  - Αεροπορική επίθεση!
  Τα αγόρια όρμησαν αμέσως στα φινιστρίνια. Αν και τα παράθυρα ήταν στενά, δεν μπορούσες να δεις πολύ καλά μέσα από αυτά, και υπήρχε ακόμη και συντριβή.
  Αεροπλάνα προσγείωσης πετούσαν σε κολόνα και φυσικά με τη συνοδεία καλά οπλισμένων μαχητικών.
  Δεν υπήρχαν πάνω από μια ντουζίνα Άγγλοι. Οι Spitfires, βλέποντας ότι οι Γερμανοί άνοιξαν περισσότερα πολυβόλα, προσπαθώντας να χτυπήσουν από μεγάλη απόσταση. Την απάντηση όμως την πήραν μόνοι τους. Τρία αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας άρχισαν να καπνίζουν και τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή.
  Τα αγόρια σφύριξαν δυνατά, αλλά κανείς δεν ορκίστηκε αισχρότητες - πειθαρχία. Αλλά ποδοπάτησαν με τις μπότες τους και έβγαλαν μια σειρά από αλμυρά αστεία.
  Φυσικά, η μεταφορά δεν μπορεί να κυνηγήσει τα μαχητικά, η διαφορά στις ταχύτητες είναι τάξης μεγέθους, οπότε τα αγόρια έπρεπε να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Κάποιοι άρχισαν ακόμη και να κάνουν push-ups από το πάτωμα, άλλοι να κάνουν την πρέσα.
  Ωστόσο, ο Oleg Rybachenko ήταν τόσο εμπνευσμένος που τραγούδησε, με μια φωνή ικανή να διώξει όχι μόνο τον βασιλιά, αλλά και τον αυτοκράτορα των ψεύτων (Χίτλερ!).
  Πετάμε σε μια σκληρή, θανάσιμη μάχη,
  Πρωτοπόροι - παιδιά του κομμουνισμού!
  Ο Κύριός μας Svarog είναι πάντα μαζί μου,
  Ας συντρίψουμε τα θεμέλια του ρεβανσισμού!
  
  Έχουμε θάρρος και επιμονή
  Κάθε μηχανή ξέρει να συναρμολογεί!
  Μια λυσσαλέα ήττα περιμένει τους Ναζί,
  Μην κουβαλάς ανοησίες του Φριτς!
  
  Κοντά στη Μόσχα, η Βέρμαχτ ηττήθηκε γερά,
  Δείξαμε τρομερή ανδρεία!
  Το ολισθηρό παράσιτο συνθλίβεται
  Κερδίσαμε, μετράμε καθαρά!
  
  Τι μπορεί να κάνει ο Fritz στη συνέχεια;
  Μόνο πόδια στην κορυφή - εγκαταλείψτε γρήγορα!
  Και ο Αδόλφος στο λαιμό - ένα αιχμηρό Spitz,
  Ας παίξει το ρόλο ο γάιδαρος κλόουν!
  
  Ο ρόλος μας είναι να χτυπήσουμε το νικηφόρο κόρνα,
  Μαζεύουμε τις κόκκινες λεγεώνες!
  Και έκοψε ανελέητα τα κεφάλια του επιτιθέμενου,
  Τουλάχιστον ήρθαν στο μέτωπο κατευθείαν από το σχολείο!
  
  Κερδίζουμε τα ερπετά, σαν να γεννήθηκαν από τον Άρη,
  Και παντού οι Fritz ζητούν έλεος!
  Είμαστε οι γιοι των μεγάλων, όπου όλες οι ίσες χώρες -
  Ας εγκρίνουν την πορεία από το εικονίδιο προσώπου!
  
  Ο Χίτλερ σκέφτηκε να καταλάβει τη Γη μας,
  Και τώρα έχει ένα χτύπημα κάτω από τα κτυπήματα του!
  Άλλωστε οι Γερμανοί ήθελαν να μετατρέψουν τους πάντες σε παιχνίδι,
  Και τα έστρωσε ένα απλό αγόρι!
  
  Τι συνέβη με τον "Τίγρη" - πήγε στο μέταλ,
  Από αυτό θα μαγειρέψουμε σαμοβάρια με γλυκό τσάι!
  Ο Φριτς το πήρε - μια απότομη ήττα στα κέρατα,
  Βρισκόμαστε στο Βερολίνο σε έναν λαμπερό, ζεστό Μάη!
  
  Και ο Αδόλφος έγινε θηλιά αντί για γραβάτα,
  Έσφιξε τον λαιμό του εχθρού-δήμιου!
  Για τις αμαρτίες του επιβλήθηκε βαριά ποινή,
  Και τώρα πατάω τη Γερμανία με τανκς!
  
  Ο ίδιος ο μεγάλος Στάλιν βράβευσε το μέλος της Komsomol,
  Έδωσε την εντολή - μεγάλο αστέρι της "Νίκης"!
  Πόσα βάζουμε - στην Αγία Πατρίδα των δυνάμεων,
  Να χαίρονται οι παππούδες μας στον άλλο κόσμο!
  Είναι περίεργο, αλλά για ένα τόσο εριστικό τραγούδι τον χειροκρότησαν βίαια - όλοι εδώ είναι εντελώς μουδιασμένοι, ή τι;
  Όταν ο Oleg Rybachenko τελείωσε το τραγούδι, το όνειρο διακόπηκε και ξύπνησαν ξανά, αυτή τη φορά όχι με τον πιο συνηθισμένο τρόπο, αλλά τους πήραν και τους περιχύθηκαν με κρύο νερό. Μετά από αυτό, πάλι, αυτές οι αλυσίδες, που είχαν γεμίσει με τρομερές εκδορές στα χέρια, και η στήλη οδηγήθηκε ... Δεν μου έδωσαν ούτε πρωινό! Γύρος! Σωστά, οι Γερμανοί παρέμειναν στη θέση τους και οι κρατούμενοι κινήθηκαν αργά στον περιφερειακό δρόμο. Ποιο είναι το νόημα αυτού δεν είναι ξεκάθαρο. Δρόμος στρωμένος με άσφαλτο και βότσαλο. Λίγες ώρες αργότερα, τα γυμνά τακούνια άρχισαν να καίγονται και να φαγουρίζουν βίαια. Πολλά από τα κορίτσια αιμορραγούσαν.
  Έπειτα, αν και απείχε ακόμη πολύ από το βράδυ, χωρίς τελετή τον έδιωξαν πίσω και βιαστικά τον έλυσαν, τον διέταξαν να ξαπλώσει.
  Ο Oleg Rybachenko και τα υπόλοιπα κορίτσια υπάκουσαν βιαστικά. Και παρόλο που δεν μου άρεσε καθόλου να κοιμηθώ, τα χέρια του θεού του ύπνου και των οραμάτων της Ύπνωσης (που ο ίδιος ο Παντοδύναμος Δίας έφτιαξε για να κλείσει τα μάτια του!) κύλησαν ξαφνικά και αναπόφευκτα.
  Και πάλι τα αγόρια πρωτοπόροι στις έντιμες στρατιωτικές υποθέσεις κι ας ανήκουν σε ξένο στρατό.
  Ένα τάγμα από τριακόσια δωδεκάχρονα αγόρια από το Jungvolk ξαναχτίστηκε επί τόπου και κινήθηκε νοτιότερα. Στην αρχή, τα αγόρια οδηγήθηκαν μερικά χιλιόμετρα με αυτοκίνητα, αλλά στη συνέχεια η διοίκηση προφανώς άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κανονίσει ένα τρέξιμο επιβίωσης για τα αγόρια.
  Τα αγόρια αναγκάστηκαν να γδυθούν, παραμένοντας με μερικά στρατιωτικά σορτσάκια, και έτσι σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα με τις τσάντες στους ώμους τους, να τρέξουν νότια.
  Φυσικά, τους επετράπη να αλείψουν τον εαυτό τους με ένα νέο, αρκετά αποτελεσματικό αντηλιακό και η διαδρομή δεν περνούσε μέσα από την έρημο, αλλά μέσα από πιο μαλακό και όχι τόσο φλεγόμενο γρασίδι, καθώς έτρεχε κατά μήκος του ποταμού Νείλου και γύρω από ένα γεμάτο ροή πηγή, γρασίδι και δέντρα μεγάλωσαν, αλλά και πάλι η δοκιμή ήταν η πιο δύσκολη. Γιατί έπρεπε να φύγω, στις συνθήκες της άγριας αφρικανικής ζέστης του Ιουλίου, και μάλιστα με πολυβόλα, καθώς και σακίδια με προμήθειες.
  Φυσικά, σε ένα ειδικό τάγμα υπήρχαν αγόρια που αντιπροσώπευαν το χρώμα του γερμανικού έθνους και είχαν αξιοπρεπή φυσική κατάρτιση, αλλά παρόλα αυτά.
  Οι νεαροί πολεμιστές ήταν χτισμένοι και ο διοικητής τους, το ίδιο τράνταγμα με αυτούς, αν και αρκετά ψηλός, με τους μύες του Απόλλωνα, διέταξε:
  - Λοιπόν, αδερφέ! Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εσάς, αλλά το χρέος είναι χρέος! Πενήντα οκτώ χιλιόμετρα πρέπει να διανυθούν μέχρι το βράδυ! Αυτό είναι εντολή.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Χμμ ναι! Η λέξη αυτή η εντολή ακούγεται σαν ξόρκι! Δεν μπορεί να αγνοηθεί.
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι δεν θα το κάνουμε!
  Ο Χανς Φόιερ αντιτάχθηκε:
  - Υποχρέωση να εκπληρώσουμε, γιατί είμαστε Άριοι! Και είστε και Ρώσοι, Άριοι, αν γράψετε στο καλύτερο τάγμα του Jungfolk.
  Ένα σακίδιο πίσω από την πλάτη του, μαζί με πυρομαχικά, νερό και κολλήσεις, είναι δεκαοκτώ κιλά, συν ένα πολυβόλο τριών κιλών. Είκοσι ένα κιλά, είναι δύσκολο για έναν ενήλικα αν περπατάς για πολλή ώρα και μετά τρέχεις, ακόμα και κάτω από τον καυτό ήλιο.
  Ο Oleg Rybachenko έτριψε το πόδι του στο γρασίδι. Τα αγόρια ενθουσιάστηκαν με το να ξεφορτωθούν τα παπούτσια, φορώντας δερμάτινες μπότες (το δέρμα είναι πραγματικά τεχνητό, αλλά και πάλι δεν είναι κάποιο είδος kirzach), είναι δύσκολο να τρέξεις εδώ. Παπούτσια γυμναστικής ή παπούτσια τένις θα ήταν καλύτερα, αλλά στις συνθήκες της εμπόλεμης Γερμανίας αυτό είναι πολυτέλεια και αποφάσισαν να μην κακομάθουν τα αγόρια.
  Η εντολή ακούστηκε και οι πολεμιστές από το Jungvolk έσπευσαν να τρέξουν, ενώ προσπαθούσαν να διατηρήσουν μια ομοιότητα σχηματισμού.
  Ένα φρέσκο αεράκι φύσηξε από τον Νείλο, φυσώντας ευχάριστα πάνω από τους γυμνούς, μυώδεις κορμούς των αγοριών πολεμιστών. Θύμιζαν κάπως έφηβους τιτάνες έτοιμους να καταιγίσουν στον ουρανό. Έτρεξαν, αναπνέοντας μετρημένα, σχεδόν από τα δάχτυλα των ποδιών. Μπροστά ήταν ο ψηλότερος, και, φυσικά, ο ψηλός Dimka, αν και έξι αγόρια, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή, ήταν πιο ψηλοί από αυτόν. Ο Oleg Rybachenko, ο οποίος ήταν λίγο πάνω από το πρότυπο, η εντεκάχρονη ανάπτυξή του (σε αντίθεση με την πραγματικότητα που ακολουθούσε στους ηρωικούς προγόνους του!) έπρεπε να βιαστεί, σχεδόν στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα, λιγότερες πιθανότητες να συνθλίψουν τα τακούνια ή να πιάσουν ένα πόδι κάτω από το μέρος όπου κάθονταν. Είναι ο νεότερος εδώ, αλλά σίγουρα όχι ο πιο αδύναμος ή ακόμα πιο ανόητος.
  Το φορτίο είναι χειροπιαστό, αλλά εξακολουθεί να είναι αποδεκτό, και όλοι έχουν εμπειρία τζόκινγκ με φορτίο. Ακόμα και με πολλά κιλά, όταν κουβαλούσαν, για παράδειγμα, έναν σύντροφο στους ώμους τους.
  Κάτω από τα γυμνά πόδια των γυμνών ποδιών, από καιρό σε καιρό τσακίζουν ή σπάνε, σε σπασμένα κλαδιά φοίνικα ή κώνους, μερικές φορές υπάρχουν αγκάθια φυτά που τα αγόρια προσπαθούν να περιφέρουν. Το γρασίδι θερμαίνεται, συχνά στεγνώνει, αλλά σίγουρα δεν καίγεται όπως η άμμος της ερήμου. Γενικά, μπορείς ακόμα να ζήσεις, μόνο ο Ήλιος ανατέλλει και εντείνει τη ζέστη.
  Ψηλός Χανς, περίπου στο ίδιο ύψος με τον Ντμίτρι και τρέχουν ώμο με ώμο. Ένα αγόρι Γερμανός πολεμιστής ρωτά έναν νεαρό Σοβιετικό στρατιώτη:
  - Λοιπόν, τώρα είσαι σε πόλεμο! Το μπαρούτι, βέβαια, δεν έχει μυρίσει ακόμα, αλλά τα έχουμε όλα μπροστά. Βιώνετε κάποιου είδους ενθουσιασμό;
  Ο Ντμίτρι απάντησε ειλικρινά:
  - Οχι ακόμα! - Και πρόσθεσε, γυρίζοντας πάλι το κεφάλι του. - Ειλικρινά, όχι!
  Ο Χανς βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Δέχομαι! Θα είμαι ειλικρινής, ναι! Λοιπόν, τι από τα αγόρια της ηλικίας μου μπορεί νόμιμα να πάει στον πόλεμο. Πολεμήστε, πυροβολήστε, σκοτώστε, ανατινάξτε, αιχμαλωτίστε. Άλλωστε αυτό είναι ρομαντισμός. Εξάλλου, εσείς και η Olezhka θέλατε να νιώθετε ζωντανοί πολεμιστές, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα!
  Η Dimka αντιτάχθηκε αποφασιστικά:
  Η ζωή μας δεν είναι ρουτίνα. Γενικά, το να είσαι πρωτοπόρος, ακόμα και ηγέτης και αθλητής, είναι πολύ ενδιαφέρον.
  - Λοιπόν, εγγράφηκες μαζί μας; Φοβάσαι μην σε σκοτώσουν ή σε ακρωτηριάσουν; - πείραξε ο Χανς σαρκαστικά.
  Dimka, με το παρατσούκλι Ilya Muromets - χλεύασε:
  - Γι' αυτό υπέγραψα για να δείξω ότι οι Ρώσοι δεν μπορούν να πολεμήσουν χειρότερα από τους Γερμανούς. Και τότε όλος ο κόσμος γράφει και μιλά για τις νίκες σας ...
  Ο Χανς γέλασε.
  - Λοιπον ναι! Σχετικά με τις νίκες μας, δόξα σε όλο το σύμπαν. - Ένα ψηλό αγόρι πολεμιστής φούσκωσε το φαρδύ στήθος του με περηφάνια. - Και εσείς οι Ρώσοι δύσκολα μπορείτε να σπρώξετε τον μικροσκοπικό φινλανδικό στρατό. Δεν έχετε τίποτα να καυχηθείτε!
  Ο Ντμίτρι, προσβεβλημένος, με δυσκολία να συγκρατηθεί για να μη χρησιμοποιήσει τις γροθιές του, αντιτάχθηκε:
  - Έχουμε και Khalkhin Gol!
  Ο Χανς βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Μικρή αψιμαχία, κάπου στην Ασία. Και τα παιδιά μας έχουν ήδη πάρει την Ευρώπη, και σχεδόν όλη την Αφρική και την Ασία. Και θα καταλάβουμε τη Ρωσία, ήρθε η ώρα να φτύσουμε!
  Τα μάτια του Ντμίτρι έλαμψαν θυμωμένα:
  - Μην αρπάζετε, τα χέρια είναι κοντά!
  Ο Χανς γέλασε.
  - Και πώς σας υποχρεώσαμε να υπογράψετε τη Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ; Μας δώσατε γη, μετρήστε μέχρι τον Δνείπερο, έχοντας τρεις φορές περισσότερες ξιφολόγχες και σπαθιά. Τι μπορεί να πει κανείς για τον Ρώσο ως στρατιώτη σε αυτή την περίπτωση;
  Ο Ντίμκα ομαδοποιήθηκε, σκόπευε να χτυπήσει τον Χανς στο ρύγχος και γνωρίζοντας τη δύναμή του ως πρωταθλητής του "μισού κόσμου", σίγουρα θα είχε νοκ άουτ τον αυθάδη Γερμανό αγόρι, αλλά ... δεν ήθελα να σπάσω τη γραμμή και κανονίστε έναν αγώνα. Ναι, και δεν είναι καλό να χρησιμοποιείτε γροθιές κατά τη διάρκεια της διαμάχης. Εκτός από αυτή την περίπτωση, πιθανότατα θα συλληφθεί και δεν θα έχει χρόνο να δείξει ότι οι Ρώσοι δεν πολεμούν χειρότερα από τους Γερμανούς. Ως εκ τούτου, ο Ντμίτρι αντιτάχθηκε ήρεμα:
  - Εμείς οι Ρώσοι σας κερδίσαμε υπό τον Φρειδερίκο Β' και πήραμε ακόμη και το Βερολίνο. Και όταν σε διέταξε ο Μέγας Ναπολέων, ο μισός στρατός του ήταν Γερμανοί, και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε μια σημαντική ανακάλυψη του Μπρουσιλόφσκι. Ναι, και δεν πήρατε το Παρίσι επειδή τα στρατεύματά μας παραλίγο να καταλάβουν το Koenigsberg.
  Ο Χανς βρήκε ένα αρκετά βαρύ αντεπιχείρημα:
  - Μα τέλος πάντων, στις τελευταίες μάχες μαζί μας, ηττηθήκατε! Και κρίνουν έναν άνθρωπο και ένα έθνος κατ' αρχήν, σύμφωνα με τελεσίδικες πράξεις!
  Ο Ντμίτρι εύλογα αντιτάχθηκε:
  - Επί τσάρου είχαμε μια καθυστερημένη βιομηχανία, ειδικά στον στρατιωτικό-τεχνικό τομέα. Και τώρα, έχουμε αναπτύξει μια σοβαρή βιομηχανία. Για παράδειγμα, είδατε τη δεξαμενή KV-2. Είναι εξοπλισμένο με οβιδοβόλο 152 χλστ. Εσείς οι Γερμανοί έχετε κάτι τέτοιο;
  Ο Χανς γέλασε.
  - Οι Γάλλοι στα άρματα μάχης S-2 είχαν επίσης οβίδες ακόμη μεγαλύτερες από το διαμέτρημα των 155 χιλιοστών, αλλά δεν μας εμπόδισε να νικήσουμε τους βατράχους, έχοντας πιο αδύναμο εξοπλισμό από τώρα. Η κύρια δύναμη της Βέρμαχτ είναι η υπεροχή του ανθρώπινου παράγοντα!
  Ο Ντμίτρι έστριψε το πρόσωπό του με ένα ομοιόμορφο μαύρισμα:
  - Και γιατί πιστεύεις ότι έχεις πλεονέκτημα έναντι μας στον ανθρώπινο παράγοντα, αν έγινες πρωταθλητής του "μισού κόσμου"; Και να νικήσεις τους καλύτερους από τους τύπους σου;
  Ο Χανς είπε αρκετά εύλογα:
  - Οι εξαιρέσεις μερικές φορές επιβεβαιώνουν μόνο τους κανόνες. Στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα! Τώρα, αν λάβουμε όχι μεμονωμένα φαινόμενα, αλλά το επίπεδο της στρατιωτικής εκπαίδευσης στο σύνολό του, τότε εδώ ...
  Ο Ντμίτρι θύμωσε:
  - Δεν ξέρετε τι επίπεδο εκπαίδευσης μάχης έχουμε και πώς γίνονται οι ασκήσεις στον σοβιετικό στρατό. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε εικασίες!
  Ο Χανς παρατήρησε λογικά:
  - Στην Ισπανία έγινε ανταγωνισμός μεταξύ της σοβιετικής στρατιωτικής σχολής, του δόγματος και της γερμανικής. Δοκιμάσαμε τον εξοπλισμό και τα όπλα μας. Το αποτέλεσμα είναι η νίκη της στρατιωτικής μας σχολής και της στρατηγικής τέχνης και η εδραίωση του καθεστώτος του Φράνκο. Άρα τσακωθήκαμε ήδη με τα παιδιά σας και κερδίσαμε!
  Ο Ντμίτρι Μουρόμετς παρατήρησε με λύπη:
  - Είχες πολύ περισσότερα στρατεύματα από εμάς! Μόλις πήρες το ποσό!
  - Δεν θα το έλεγα αυτό. - Ο Χανς χαμήλωσε το κεφάλι του και σώπασε, τα πρώτα σημάδια κόπωσης άρχισαν να εμφανίζονται και δυσκολεύτηκε να μιλήσει.
  Το χειρότερο μέρος είναι, φυσικά, η ζέστη. Ο ήλιος ανηφόρα πήγε στο ζενίθ. Κανένα από τα αγόρια δεν την είχε συνηθίσει. Η Γερμανία και η Ρωσία είναι βόρειες χώρες και το καλοκαίρι σπάνια ξεπερνούν τους τριάντα βαθμούς. Και αυτή είναι η Αφρική τον Ιούλιο, και το αεράκι έχει σταματήσει να τραβάει από τον Νείλο.
  Τα ξυπόλυτα πόδια των αγοριών έγιναν πιο τσιμπήματα με ξερά χόρτα, και μετά ξαφνικά τελείωσε και ένα ολόκληρο χιλιόμετρο καλύφθηκε με φλεγόμενο χαλίκι. Ήταν πολύ οδυνηρό, μερικά από τα όχι πολύ συγκρατημένα αγόρια τσίριξαν. Ο ιδρώτας έσταζε από πάνω τους και έσταζε με ένα σφύριγμα πάνω στο καυτό χαλίκι.
  Ο Oleg Rybachenko και ο Dmitry, και τα περισσότερα από τα άλλα αγόρια που ανατράφηκαν στο σπαρτιατικό πνεύμα, προσπάθησαν να χαμογελάσουν και να μην δώσουν αλεύρι. Σκέφτονταν κάτι άλλο. Έτσι ο Oleg Rybachenko φαντάστηκε ότι τα ξυπόλυτα πόδια του γλείφτηκαν από μια φλόγα στο ράφι και ήθελαν να του αρπάξουν ένα σημαντικό κρατικό μυστικό. Και πρέπει να το αντέξει και να μην δείξει ότι πληγώθηκε ή φοβάται. Επιπλέον, τα αγόρια μεγάλωσαν σε σκληρές συνθήκες και τα τακούνια τους δεν ήταν τόσο χαϊδεμένα, αν και ο ποιητής και το μαύρο χαλίκι έκαιγαν, αλλά όχι τόσο ώστε το τραχύ δέρμα να ξεφλουδίσει.
  Σύντομα ακολούθησαν θερμοπληξίες. Σχεδόν ταυτόχρονα, πολλά υπερθερμασμένα αγόρια λιποθύμησαν και έπρεπε να τα πάρουν σε ένα ελαφρύ, πτυσσόμενο φορείο.
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε στον εαυτό του ότι οι Γερμανοί, γενικά, έχουν καλό εξοπλισμό. Είναι δυνατόν στον Κόκκινο Στρατό να βρείτε μια συσκευή μεταφοράς τραυματιών από ντουραλούμ, η οποία ταυτόχρονα κρύβεται εύκολα σε ένα σακίδιο.
  Αλλά είναι πιο δύσκολο να τρέχεις με επιπλέον φορτίο στα χέρια σου και οι γυμνές φτέρνες σου καίγονται πιο έντονα, καθώς αυξάνεται η πίεση. Άρα βρίσκονται σε μια εθελοντική-αναγκαστική κόλαση. Ο Oleg Rybachenko σκέφτηκε ακόμη: πώς θα αντιδρούσαν οι σύντροφοί του σε μια τέτοια δοκιμή, όλοι θα είχαν επιβιώσει.
  Ευρεία κομμάτια από καυτό, μαυρισμένο χαλίκι συνδυάστηκαν με μαχαιρώματα, ξεραμένα χόρτα. Επιπλέον, ο διοικητής οδήγησε σταδιακά τα αγόρια μακριά από τον Νείλο, προφανώς για να αποφύγει την είσοδο στους οικισμούς της Αιγύπτου.
  Και πάλι, μερικά από τα αγόρια άρχισαν να καταρρέουν και τα αγόρια, εξαντλημένα ή ζαλισμένα από την ηλιοθεραπεία, κάλυψαν τα κεφάλια τους με ένα κουρέλι εμποτισμένο με νερό και τα έβαλαν σε ένα φορείο. Κάποιοι που στο παρελθόν είχαν υποστεί ελαφριά απεργία σηκώθηκαν και συνέχισαν να τρέχουν.
  Αλλά η δύναμη των νεαρών μειώνονταν και σχεδόν τα μισά ήταν εκτός λειτουργίας.
  Τέλος, ο διοικητής, επίσης αρκετά κουρασμένος, είπε:
  - Διατάζω να ξεκουραστούν όλοι! Φτάσαμε στο όριο! Καλύψτε τον εαυτό σας με σκίαστρα, πιείτε νερό με ξύδι και σοκολάτα. Μετά θα ξαπλώσεις να κάνεις ασκήσεις αναπνοής!
  Τα αγόρια πολεμιστές αναφώνησαν σε μια αδύναμη χορωδία:
  - Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία!
  Παρά το αντηλιακό, το δέρμα του μωρού έγινε κόκκινο και μελανιασμένο. Ήταν άβολο να ξαπλώνεις στο φραγκόσυκο ξερό γρασίδι και τα αγόρια έβαζαν από κάτω σελοφάν.
  Ο Ντμίτρι και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο εγκαταστάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην ίδια σκηνή. Τα αγόρια έμοιαζαν ελαφρώς ξεραμένα και το δέρμα σκουρόχρωμο. Τα ξυπόλυτα πόδια μου έκαιγαν και φαγούραζαν πολύ, έπρεπε να σηκωθούν τα πόδια μου για να κυλήσει το αίμα και έγινε τουλάχιστον λίγο πιο εύκολο.
  Ο Ντμίτρι παρατήρησε:
  - Το ότι ο πόλεμος δεν είναι μέλι, το ξέραμε, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό!
  Ο Oleg Rybachenko υποσχέθηκε με θλίψη:
  - Είναι ακόμα λουλούδια. Αν δεις αίμα και κοιτάξεις το πρώτο σου πτώμα, θα καταλάβεις ότι όλα αυτά που τρέχουν σε μια καυτή επιφάνεια δεν είναι τίποτα!
  Ο Ντμίτρι τράβηξε το στομάχι του και είπε:
  - Στα βιβλία βέβαια γράφουν για το πώς νιώθεις όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά. Ακόμα κι ένας κακός άνθρωπος και ο εχθρός σου, έτοιμος να απελευθερώσει τα κότσια. Αλλά και πάλι είναι..
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Στο βιβλίο του Boussenard "Captain Daredevil", υπήρχε επίσης ένα ολόκληρο τάγμα κορόιδων που πολέμησαν με τους Βρετανούς. Κάτι μας θυμίζει. Αλλά εκεί το πρόβλημα της ψυχολογίας, λένε, πώς είναι να σκοτώνεις έναν άνθρωπο, θίγεται μόνο εν συντομία όταν μια σφαίρα κούρεψε κατά λάθος έναν νεαρό ντράμερ. Και έτσι γενικά υπάρχει μια μάλλον επιπόλαιη στάση απέναντι στον θάνατο. Φαίνεται ότι δεν είναι καν πόλεμος, αλλά διακοπές!
  Ο Ντμίτρι λογικά αντιτάχθηκε:
  - Αυτό είναι ένα βιβλίο για παιδιά και εφήβους. που βαριούνται να διαβάζουν για ψυχολογικές εμπειρίες. Και το τέλος είναι τόσο κακό, σχεδόν όλο το τάγμα των milksops πέθανε, και η συνέχεια δεν γράφτηκε ποτέ!
  Ο Oleg Rybachenko, με μια βαθιά έκφραση γνήσιας θλίψης, παρατήρησε:
  - Αλλά αυτό είναι ένα τέτοιο βιβλίο που μετανιώνεις πόσο γρήγορα τελείωσε. Αλλά πολύ πιο συχνά συμβαίνει το αντίστροφο, να υποφέρετε κυριολεκτικά, προσπαθώντας να ξεπεράσετε αυτό ή εκείνο το έργο!
  - Αν έχετε το μυθιστόρημα του Λέοντος Τολστόι "Πόλεμος και Ειρήνη", τότε ο Όλεζεκ έχει αναμφίβολα δίκιο! Ο Ντμίτρι συμφώνησε.
  Στη συνέχεια ο νεαρός σύντροφος αντέτεινε:
  - Στο βιβλίο "Πόλεμος και Ειρήνη" υπάρχει ίντριγκα, πολλές ιστορίες και χαρακτήρες που αποκαλύπτονται λεπτομερώς. Όχι, δεν είναι άδεια. Σε καμία περίπτωση βαρετό! Αν και φυσικά στην αρχή απέχει πολύ από το πιο ενδιαφέρον.
  Ο Ντμίτρι συμφώνησε:
  - Ναι, έτσι είναι... Πολλοί συγγραφείς αμαρτάνουν με μια νωθρή πλοκή, όταν, πριν ξεκινήσει η πιο ενδιαφέρουσα δράση, καταφέρνεις να απορρίψεις ένα φαινομενικά βαρετό βιβλίο.
  Έχοντας επιτρέψει στα αγόρια να περιμένουν μέχρι την κορυφή του ήλιου, ο διοικητής ήταν ένας ζωηρός Wolf Shtich, ένα πολύ μυώδες παιδί, περίπου δεκατεσσάρων ετών στην εμφάνιση. Το πρόσωπο είναι όμορφο, αλλά αυστηρό, παιδικό και ενήλικο ταυτόχρονα. Ο ίδιος ο Wolf είναι ακόμα από το Jungvolk, αλλά η αρχή του είναι ότι οι νέοι πρέπει να οδηγούνται από τους νέους. Και το γεγονός ότι ο Shtikh δεν έχει εμπειρία και θεωρήστε ότι ένα παιδί δεν ενοχλεί κανέναν. Το κυριότερο είναι ότι είναι Άριος και διοικεί τους Άριους, που σημαίνει ότι είναι ικανός να κάνει το αδύνατο, στους απλούς ανθρώπους. Και τι? Το κάνουν!
  Τρέξιμο ξανά, ξεχνώντας τον πόνο, την κούραση, τα αγόρια που ντρέπονται ακόμα και (έτσι είναι η ανατροφή!), Να θυμηθείς τη μαμά, τον μπαμπά ή να σκεφτείς κάτι τρυφερό. Αυτό είναι όταν η ικανότητα να υπομείνεις τα βάσανα, και η ίδια η δοκιμασία είναι μια μεγάλη ευλογία.
  Οι νεαροί πολεμιστές τρέχουν χωρίς να σκέφτονται την ανυπακοή, και αν θέλουν κάτι, είναι αγώνας!
  Η ζέστη είναι ακόμα πολύ δυνατή, και πάλι τα αγόρια τρέχουν έξω στο φραγκόσυκο καυτό χαλίκι. Και δεν βλέπει καν το τέλος. Ο πόνος γίνεται αφόρητος και πολλοί από τους νεαρούς πολεμιστές δεν μπορούν πλέον να συγκρατήσουν τους στεναγμούς του πόνου.
  Τότε ο Oleg Rybachenko άρχισε να τραγουδά ένα τραγούδι που συνέθεσε εν κινήσει, μια πραγματική πορεία.
  Η δόξα της σοβιετικής πατρίδας είναι μεγάλη -
  Αξίζει να πιστέψουμε, θα είμαστε αυτή η δόξα!
  Θα νικήσουμε έναν σκληρό εχθρό στη μάχη,
  Για χάρη της Ρωσικής, πιο λαμπερής Δύναμης!
  
  Τι υπάρχει στην Πατρίδα που τραγουδάει,
  Στην καρδιά ενός τίμιου, ξυπόλητου πρωτοπόρου!
  Βιαστούμε σαν πουλί να πετάξουμε,
  Πόσο άγια έχει γίνει η πίστη μας!
  
  Αυτόματο πίστεψε με μεγάλο αδερφέ
  Και οι χειροβομβίδες δεν είναι καθόλου περιττές!
  Αν είσαι γενναίος, τότε το αποτέλεσμα
  Θα γίνει, παρά το γεγονός ότι είσαι αγόρι!
  
  Ο πρωτοπόρος είναι αλαζονικός και αυστηρός...
  Μα το χαμόγελο του Θεού μας φωτίζει!
  Αλίμονο, υπάρχουν πολλοί κακοί άσοι στον κόσμο,
  Θέλουν να καταστρέψουν ένα μέρος στον παράδεισο!
  
  Το φασίστα τσακάλι τραβάει τα πόδια του προς το μέρος μας,
  Θέλει να ξεριζώσει την καρδιά ενός παιδιού!
  Και τα γουρούνια του χαμογελούν,
  Αφήστε τον να πάρει ένα χαστούκι δυνατά!
  
  Τα τανκ "Tigers" είναι "μπότες",
  Αδέξιο - τρομερά γωνιακό!
  Και δεν τους ξεφεύγεις,
  Λοιπόν, καλύτερα να ετοιμάσετε χειροβομβίδες!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν τέτοιο κόσμο, πιστέψτε με,
  Εκεί που εκατομμύρια θα είναι ευτυχισμένοι!
  Ένα αρπακτικό θηρίο θα τρέξει μακριά στη φωλιά,
  Θα ξαπλώσουμε τις άθλιες λεγεώνες!
  
  Τι υπάρχει στην Πατρίδα που τραγουδάει,
  Και συντρίβει όλους τους Ναζί πολύ περίφημα...
  Πιέστε πιο ισχυρό όπλο ιππότη...
  Και για να γίνει γαλήνιο και ήσυχο στον πλανήτη!
  
  
  
  
  Το κόκκινο πανό θα λάμψει
  Σε αυτό είναι το άγιο όνομα του Ιησού!
  Περάστε την εξέταση πρωτοπόρου για πέντε -
  Για να γίνεις διάσημος - η Ρωσία σου!
  
  Αλλά αυτή η εξέταση δεν είναι στον πίνακα -
  Θα πρέπει να παραδοθεί από την τάφρο!
  Τα γκρίζα μαλλιά ορμούν στο αγόρι με ουίσκι,
  Ένας φίλος πέθανε - τώρα θρηνήστε στον τάφο!
  
  Τι είναι τα αποβράσματα του καταραμένου πολέμου,
  Ούτε άξιος να τον αποκαλούν θηρίο!
  Και η ορδή δεν ξέρει πώς να κρατήσει
  Αν και ο Αδόλφος είναι μερικές φορές πιο αστείος από έναν μπουφόν!
  
  Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να υποχωρήσουμε,
  Οι πρωτοπόροι φοβούνται τους άλλους για πάντα!
  Εμείς τα παιδιά είμαστε πιστά φιλικοί,
  Και ηθικά πιστεύω όχι ανάπηροι!
  
  Θα ολοκληρώσουμε τη λαμπρή πορεία στο Βερολίνο,
  Πάντα πιστεύουμε, ξέραμε να παλεύουμε!
  Και έπιασα αμέσως το θάρρος,
  ΡΚΚ που κουβαλάει στο τρέξιμο στο σακίδιο!
  Ο Oleg Rybachenko τελείωσε ένα παιχνιδιάρικο και γενναίο τραγούδι και τα αγόρια της Γερμανίας το ενέκριναν με ένα σφύριγμα και ένα γέλιο. Σαν να μην παρατήρησαν ότι ο περίφημος Φύρερ τους ήταν πλημμυρισμένος από την κορυφή ως τα νύχια!
  Έγινε πιο διασκεδαστικό να τρέχεις, προστέθηκε περισσότερο σθένος... Και σύντομα το χαλίκι τελείωσε και έφυγε απαλό γρασίδι, που έγινε απόλαυση για τα καμένα πόδια, θαρραλέα αγόρια.
  Ο Δημήτρης παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Λένε ότι ένα τραγούδι μας βοηθάει να ζήσουμε, αλλά τίποτα δεν ειπώθηκε για το ότι ελαφρύνει και ένα βαρύ φορτίο πίσω από την πλάτη μας!
  Ο Oleg Rybachenko αντιτάχθηκε:
  - Ακόμη και κατά τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό, ήταν γνωστό για τη ζωογόνο δράση της μουσικής στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και των τραγουδιών. Για παράδειγμα, μικροσκλάβοι και σκλάβες που δεν μπορούσαν ακόμη να εργαστούν αποτελεσματικά στα χωράφια και στα λατομεία αναγκάζονταν να τραγουδούν για να ευθυμήσουν τις ενήλικες σκλάβες. Άλλωστε μια τέτοια επιστήμη της Βαλλιολογίας ήρθε από την Αίγυπτο.
  Ο διοικητής Γουλφ φώναξε:
  - Ανοικοδόμηση για ανάπτυξη! Και μη μιλάς!
  Τα αγόρια πολεμιστές αναδιοργανώθηκαν αμέσως και μετά έτρεξαν σιωπηλά.
  Ο ήλιος έχει ήδη μπει στο ηλιοβασίλεμα (στη Βόρεια Αφρική τον Ιούλιο σκοτεινιάζει νωρίτερα από τη μεσαία λωρίδα.). Η στάση ήταν ήδη κοντά, όταν ξαφνικά ακολούθησε ένα σήμα.
  - Ξαπλώστε όλοι και μεταμφιεστείτε!
  Όπως αποδείχθηκε για κάποιο λόγο. Υπήρχε ένας μακρινός θόρυβος μπροστά. Και τα αγόρια δούλευαν ενεργά με φτυάρια, πετώντας γρασίδι από πάνω τους. Ήταν ήδη αρκετά σκοτεινά...
  Ο Χανς παρατήρησε:
  - Μάλλον, είναι δικό μας! Είναι ακόμα πολύ μακριά στην πρώτη γραμμή, γιατί η Βέρμαχτ έχει προχωρήσει αξιοπρεπώς.
  Ο Δημήτρης παρατήρησε χαμογελώντας:
  "Αλλά η εκμάθηση της τέχνης της μεταμφίεσης δεν βλάπτει ποτέ!" Σε έναν πραγματικό πόλεμο, αυτό θα σας φανεί χρήσιμο!
  Ο Χανς συμφώνησε:
  - Ναι, ποτέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι δικό μας!
  Ο Λύκος σφύριξε:
  "Μια λέξη ακόμα και θα σε πυροβολήσω επί τόπου! Όλοι περιμένουν! Και φτιάξτε ρόδια.
  Όπως αποδείχθηκε σύντομα, ο Χανς και, στην πραγματικότητα, έκανε λάθος. Εμφανίστηκαν βρετανικά τανκ. Ωστόσο, τα αγόρια κάθονταν ήσυχα σε ενέδρα: τι θα γινόταν αν ήταν δικά τους σε αιχμαλωτισμένα οχήματα.
  Αν και τα τανκς κατευθύνονται βόρεια. Υπάρχουν μόνο τέσσερα από αυτά, τρία ελαφριά και ένα δυσπρόσιτο "Matilda". Το τελευταίο τανκ είναι μεγάλο πρόβλημα, αφού οι χειροβομβίδες μπορούν μόνο να βλάψουν τα ίχνη του. Οι πνεύμονες, από την άλλη, μπορούν να χτυπηθούν με ακριβείς βολές στην οροφή ή στην πρύμνη. Εάν η "Matilda" σπάσει τις ράγες, τότε μπορεί να προκαλέσει απώλειες στα παιδιά με τα δύο πολυβόλα της και ένα κανόνι.
  Ο Wolf δεν ήθελε οι φίλοι του να πεθάνουν ήδη τη δεύτερη, ή μάλλον ακόμη και την τρίτη μέρα μετά την άφιξή τους στην Αφρική. Είναι αλήθεια ότι τα πολυβόλα μπορούσαν να απενεργοποιήσουν ακριβή χτυπήματα. Το ερώτημα όμως είναι ποιανού τα τανκς είναι αυτά; Ξαφνικά, τρόπαια που έχουν ήδη πιάσει οι Γερμανοί;
  Ο Λύκος διέταξε:
  - Στρατιώτης Yungfolkovets Oleg. Βγείτε στα τανκς χωρίς όπλα και τσάντα και μάθετε ποιοι είναι!
  Ο Όλεγκ ψιθύρισε:
  - Άκου τον διοικητή!
  Ημιγυμνό με μαύρο σορτσάκι, το αγόρι ήταν φουσκωμένο από προστατευτική κρέμα και για να κρύψει τα ξανθά μαλλιά του φόρεσε κάποιο τουρμπάνι από τις εφημερίδες. Τώρα έμοιαζε με ένα συνηθισμένο, φτωχό Άραβα παιδί. Είναι απίθανο να τον πάρουν για εχθρό.
  Τα τανκς κινούνταν με χαλαρό ρυθμό, μεταβαίνοντας σε μια ταχύτητα όπου οι κινητήρες έκαναν τον λιγότερο θόρυβο, κάτι που επίσης προκάλεσε υποψίες. Πηδώντας κοντά τους, ο Όλεγκ κούνησε δυνατά τα χέρια του και φώναξε με σπασμένα αγγλικά.
  - Υπάρχουν ορυχεία! Υπάρχουν ορυχεία!
  Τα τανκς σταμάτησαν, ένα κεφάλι με κράνος βγήκε έξω από τη Ματίλντα και μια θυμωμένη φωνή στα αγγλικά απάντησε:
  - Γιατί αραπτσόνοκ, θες;
  Το αγόρι πολεμιστής φώναξε:
  - Οι Γερμανοί έβαλαν νάρκες εμπόδιο! Να είστε προσεκτικοί βασιλικά στρατεύματα!
  Ένα δεύτερο κεφάλι εμφανίστηκε από τον ιμάντα ώμου, το άκουσα, θα απαντήσει:
  Ας πεθάνουν αυτοί οι κακοί Γερμανοί! Ο βασιλιάς μου είναι μαζί μας! Τώρα θα τα φάμε!
  - Έλα κάτσε εδώ! - Διέταξε, αν κρίνουμε από τις επωμίδες, συνταγματάρχης του Βασιλικού Βρετανικού Στρατού Αρμάτων!
  Το αγόρι ανέβηκε τον πύργο, νιώθοντας την ευχάριστη δροσιά της πανοπλίας στα γυμνά, μικροσκοπικά πόδια του με φουσκάλες. Μετά έγειρε πίσω και άρχισε να δείχνει στους Βρετανούς τον δρόμο.
  Ήταν πέντε από αυτούς και στον όχι πολύ ευρύχωρο πυργίσκο του μεσαίου τανκ της Matilda ήταν λίγο στριμωγμένος. Εδώ ο Oleg Rybachenko αποφάσισε να γίνει ήρωας. Τα επιδέξια, εκπαιδευμένα χέρια του, σαν επαγγελματία πορτοφολάδες, άπλωσαν τις ζώνες τους και έβγαλαν περίστροφα. Οι αντίχειρες αφαίρεσαν τις ασφάλειες αμέσως.
  Φυσικά, ήταν ποταπό, αλλά ο πειρασμός να πραγματοποιηθεί ο "άθλος" ήταν τόσο δυνατός που ο Όλεζεκ πυροβόλησε μια-δυο φορές από κάθε περίστροφο, ενώ στόχευε κάτω από την αριστερή ωμοπλάτη.
  Από μια τέτοια απόσταση, είναι δύσκολο να χάσετε, και μόνο ένας τρελός, ή ο τελευταίος δειλός, μπορεί να φορέσει ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ κάθεται σε ένα τανκ. Ο συνταγματάρχης ξαφνιάστηκε και ένιωσε το ρύγχος ενός πιστολιού πίσω από το λαιμό. Το αγόρι ψιθύρισε, στην πιο αγνή λονδρέζικη διάλεκτο:
  - Αν θέλεις να ζήσεις, παράγγειλε τα άλλα τρία τανκς να παραδοθούν! Διαφορετικά το τάγμα μας θα τους καταστρέψει μαζί με τα πληρώματα!
  Ο συνταγματάρχης ξαφνιάστηκε:
  - Ποιος είσαι?
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε ειλικρινά:
  - Η τελευταία σου ευκαιρία για επιβίωση! Τρία ελαφρά τανκς θα βομβαρδιστούν με χειροβομβίδες και θα βασανιστείτε από φωτιά. Οι άνθρωποι θα πεθάνουν! Θα μετρήσω ως το τρία, ή θα δώσεις εντολή να παραδοθούν και να βγουν από το αμάξι ή θα σε πυροβολήσω στη σάρκα του ποδιού σου και θα επαναλάβω το αίτημα από την αρχή! Ενα δύο...
  Ο συνταγματάρχης γκρίνιαξε.
  - Συμφωνώ! Απλά μη μας σκοτώσεις!
  Ο Oleg Rybachenko δήλωσε περήφανα:
  - Εμείς οι Γερμανοί δεν σκοτώνουμε αιχμαλώτους! Και μετά τη συνθηκολόγηση της Βρετανίας, μπορείτε να υπηρετήσετε ξανά στις νέες Βασιλικές Δυνάμεις, την ανανεωμένη Βρετανία.
  Ο Συνταγματάρχης έδωσε την εντολή με τρεμάμενη φωνή. Τα τάνκερ ανέβηκαν υπάκουα από τα τανκς, αφήνοντας τα όπλα. Αρκετά από τα μεγαλύτερα αγόρια της Γερμανίας, πετώντας το γρασίδι παραλλαγής τους, έτρεξαν προς το μέρος τους, ετοιμάζοντας να δεχτούν την πρώτη παρτίδα κρατουμένων στη ζωή τους.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #13
  Οι Έξι πολεμούν ξανά τους Κινέζους. Και πάλι, η υπερμάγισσα τους πέταξε στον δέκατο έβδομο αιώνα. Ο εχθρός έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει έναν τεράστιο στρατό. Τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας πολιόρκησαν τη ρωσική πόλη.
  Και τώρα ένα αγόρι, ένα κορίτσι και τέσσερα κορίτσια συντρίβουν τον κίτρινο στρατό με τα σπαθιά.
  Ο Oleg Rybachenko έτρεξε έναν ανεμόμυλο, έκοψε αρκετούς Κινέζους και τραγούδησε:
  - Στην αιματηρή μάχη...
  Και το αγόρι πέταξε πολλές δηλητηριώδεις βελόνες με το γυμνό του πόδι.
  Η Μαργαρίτα, κάνοντας μια γρήγορη επίθεση με σπαθιά και κρατώντας ένα μύλο, επιβεβαίωσε:
  - Άγιο και σωστό!
  Και πέταξε και βελόνες με τα γυμνά δάχτυλά της. Χτυπώντας μερικές δεκάδες Κινέζους.
  Η Νατάσα, συντρίβοντας τους εχθρούς με σπαθιά, πρόσθεσε:
  - Μάρτιος, Μάρτιος, Εμπρός...
  Και επίσης εκτοξεύστε τα γυμνά πόδια της βελόνας.
  Δουλεύοντας και με τα χέρια και τα πόδια, τα κορίτσια τσάκισαν τους Κινέζους πολύ περίφημα.
  Η Ζόγια πέταξε επίσης βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!
  Η Aurora, εκτοξεύοντας ένα μπούμερανγκ με το γυμνό της πόδι και κόβοντας τους κίτρινους πολεμιστές, επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Μάρτιος, Μάρτιος, Εμπρός...
  Η Σβετλάνα, συνθλίβοντας τους Κινέζους και ελευθερώνοντας ατσάλινα αστέρια με τα γυμνά της δάχτυλα, χτυπώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!
  Τα κορίτσια συμπεριφέρονταν σαν αληθινοί μαχόμενοι αετοί. Και από τα χτυπήματα των σπαθιών τους, και τις ρίψεις χτυπητικών στοιχείων, οι εχθροί έπεσαν και έπεσαν.
  Ο Oleg κράτησε την τεχνική "Butterfly" με σπαθιά και τραγούδησε:
  - Πρόσωπα θανάτου!
  Και με το γυμνό του πόδι, το αγόρι πέταξε ξανά τον δολοφόνο.
  Η Μαργαρίτα έκανε δεξίωση στο μύλο. Συνέτριψε τους αντιπάλους και τσίριξε επιθετικά:
  - Αυτός είναι ο τρόπος και ο αγώνας μας!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα έπεσαν αρκετοί θανατηφόροι δίσκοι.
  Ο Oleg Rybachenko είναι ένα αγόρι εξολοθρευτής, ξαναπετάει ό,τι σκοτώνει και τραγουδά:
  - Η Πρωτομαγιά είναι αργία της εργασίας!
  Και από τα ξυπόλυτα πόδια του νεαρού δολοφόνου πετάνε ξανά δίσκοι που κόβουν τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Η Νατάσα ρίχνει ξανά το θανατηφόρο και τρίζει:
  - Αυτό είναι το καλό μου!
  Και η γυμνή της φτέρνα χτυπά τον Κινέζο στρατηγό στο πηγούνι και του σπάει το σαγόνι.
  Η Ζόγια κάνει δεξίωση πεταλούδας με σπαθιά και ουρλιάζει:
  - Είμαι τρελός πάνθηρας!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα χρόνια αιχμηρού μικρού δισκοκτόνου. Και έτσι πήραν και έκοψαν τους πάντες.
  Τότε πάλι τα ξίφη είναι σε δράση, και όλοι έχουν κοπεί. Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής.
  Η Aurora έκοψε τους Κινέζους, συνέτριψε τα κορμιά τους και γάργαρε:
  Είμαστε επιλεγμένοι...
  Και το δώρο του θανάτου πετάει από τη γυμνή φτέρνα της.
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους πολεμιστές της κίτρινης αυτοκρατορίας, επιβεβαιώνει, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Εμείς διαλέγουμε!
  Και από τα ξυπόλυτά της πάλι το πέταγμα της καταστροφής.
  Ο Oleg Rybachenko, συντρίβοντας τους αντιπάλους, προσθέτει:
  Πόσο συχνά είναι...
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού εκτόξευσαν το μήνυμα του θανάτου.
  Η Μαργαρίτα, καταστρέφοντας τους αντιπάλους και ξεκινώντας παρουσιάσεις εξόντωσης, πρόσθεσε:
  - Δεν ταιριάζει!
  Σαν ένα κορίτσι με εύστροφα πόδια.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τον εχθρό και εκτοξεύοντας δώρα θανάτου, εξέδωσε:
  - Είμαι πίσω σου...
  Και ξυπόλητα όπως πάντα στην επιχείρηση.
  Η Ζόγια, αφού άνοιξε τους εχθρούς, το πήρε και σφύριξε επιθετικά με μια κόμπρα:
  - Ακολούθησε τη σκιά...
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της είναι και πάλι στη δουλειά...
  Η Aurora, ρίχνοντας το όπλο της με το γυμνό κάτω άκρο της στους εχθρούς, και τεμαχίζοντας το καλά, τσίριξε επιθετικά:
  - Έχω συνηθίσει...
  Η Σβετλάνα πήρε και πέταξε μια ντουζίνα βελόνες με το γυμνό της πόδι, χτύπησε μια μάζα Κινέζων και έτριξε:
  - Να ταιριάζουν!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βρίσκεται ξανά στην επίθεση. Κόβει τους εχθρούς του και από καιρό σε καιρό τραγουδά:
  - Άγγελοι της καλοσύνης, δύο λευκά φτερά, δύο λευκά φτερά πάνω από τον κόσμο!
  Και από το γυμνό του πόδι πάλι πετάει το δώρο της καταστροφής.
  Το αγόρι όπως βλέπουμε είναι πολύ λαγωνικό. Και όλη την ώρα ξυπόλητος, και σκληρός. Πραγματικός macho. Κι ας φαίνεται δώδεκα χρονών. Αλλά αυτή είναι η επιτομή της καταστροφής.
  Η Μαργαρίτα ρίχνει και βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Τρελό όνειρο! Πλήρης ομορφιά!
  Και πάλι κάτι εντελώς θανατηφόρο αναπηδά από το γυμνό τακούνι.
  Αυτό το κορίτσι είναι η ενσάρκωση του θανάτου και της καταστροφής.
  Και αυτοί οι Κινέζοι, ναι, το καταλαβαίνει.
  Η Νατάσα στη γρήγορη κίνηση του πανέμορφου τερματιστή. Κόβει τους αντιπάλους, τους κόβει με σπαθιά και τραγουδά:
  - Δόξα τον Τσάρο Αλεξέι!
  Και πετάνε βελόνες από τα γυμνά πόδια της.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Κινέζους και καταστρέφοντας τον εχθρό, επιβεβαιώνει:
  - Ο κακός θα νικηθεί!
  Και από τα γυμνά της πόδια πετάει, ένα δώρο άγριου θανάτου.
  Η Aurora, συντρίβοντας τους εχθρούς, επιβεβαιώνει επιθετικά:
  - Και μη ζητάς από τον εχθρό έλεος!
  Και το γυμνό της πόδι, ξαναπετάει έξω, κάτι απολύτως θανατηφόρο. Και σπάει τους αντιπάλους σε σκισμένα κομμάτια κρέατος.
  Η Σβετλάνα, καταρρίπτει τους αντιπάλους και εκτοξεύει νέες βελόνες στον εχθρό, σαν κόμπρα να σφυρίζει:
  - Μη φωνάζεις στο φεγγάρι!
  Και τα δώρα επικίνδυνου θανάτου πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Που πλήγωσε και σκότωσε τους πάντες.
  Ο Oleg Rybachenko είναι σε κίνηση... το αγόρι είναι ακούραστο όπως πάντα...
  Οι Κινέζοι περνούν δύσκολα. Τα συνθλίβει έτσι, και τα πριονίζει.
  Η ιδιοφυΐα του αγοριού τρίζει:
  - Αυτός είναι ο αγώνας μου!
  Και πάλι δώρα αφανισμού πετάνε από τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Και ο νεαρός πολεμιστής πολεμά σαν ένας απόλυτος και επιθετικός ήρωας. Και τα ξίφη της είναι σαν τα ρόπαλα του Μαύρου Θεού.
  Η Μαργαρίτα το πήρε, πήδηξε πάνω, έκοψε μια μάζα Κινέζων. Πραγματοποιήθηκε υποδοχή, σαν θανάσιμη δύναμη.
  Έπειτα, χτύπησε ξανά τα γυμνά της δάχτυλα, ενεργώντας σαν ματωμένος δαίμονας.
  Τα πτώματα των Κινέζων έχουν ήδη σχηματίσει ολόκληρους τύμβους. Ο νεαρός πολεμιστής σφύριξε:
  - Η ζωή μου στη νίκη επί των εχθρών!
  Και το κορίτσι πάλι από γυμνό πόδι θα βγάλει ένα σύννεφο βελόνες. Και οι κίτρινοι πολεμιστές πέφτουν νεκροί.
  Η Νατάσα έκοψε έναν διάδρομο μπροστά της από τα πτώματα των κίτρινων πολεμιστών. Πέταξε αιχμηρούς, ακονισμένους δίσκους και τσίριξε:
  - Πέτα στον Άρη, και θα γίνει μάθημα!
  Και από το γυμνό της πόδι πάλι πετάει ένα δολοφονικό δώρο ενός πολύ δυσάρεστου θανάτου.
  Και πόσοι Κινέζοι πεθαίνουν. Εκατοντάδες, χιλιάδες, κάτω από τα χτυπήματα της συντριβής έξι.
  Η Zoya είναι επίσης σε κίνηση. Οδηγεί σαν κόμπρα, δεν δίνει στον εχθρό την παραμικρή ευκαιρία. Και οι Κινέζοι πέφτουν χακαρισμένοι.
  Η κοπέλα με το γυμνό της πόδι έριξε κοφτερές βελόνες με δηλητήριο και τραγούδησε:
  - Ρώσοι ήρωες κομμένοι με σπαθί!
  Και ο πολεμιστής, σαν να σηκωθεί ένα κύμα, μετά να πέσει.
  Και η Aurora κάνει ένα βήμα προς τον εχθρό, και τον κόβει χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Σκοτώνει τους Κινέζους και σφυρίζει:
  - Ο μεγάλος μου ηρωισμός!
  Και από το γυμνό της πόδι, πάλι πέταξε αυτό που σπάει τα κομμάτια σε κραγιόνια.
  Η κοκκινομάλλα δεν γλυτώνει τους Κινέζους. Εδώ έκοψε αμέσως επτά άτομα.
  Και η γυμνή της φτέρνα, Στρατηγός της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, της έσπασε το μέτωπο. Φυσικά, πέθανε.
  Η Σβετλάνα κινείται επίσης και κόβει τους εχθρούς. Τα δύο σπαθιά της, σαν πτυσσόμενο ψαλίδι, κόβουν τα κορμιά των Κινέζων.
  Εν κινήσει, το κορίτσι συνέτριψε δώδεκα αντιπάλους. Και πήρε τους δίσκους με τα ξυπόλυτα πόδια της και τους εκτόξευσε. Και έκοψε πολλά κινέζικα.
  Είναι όλη σε μια άγρια φρενίτιδα.
  Ο/Η Svetlana λέει:
  - Οι εχθροί δεν θα περάσουν!
  Η Aurora συμφώνησε:
  - Φυσικά, δεν θα περάσουν - χωρίς ευκαιρία!
  Και η κοκκινομάλλα σκύλα, που ουρλιάζει πάλι άγρια και τρυπώνει με σπαθιά τους Κινέζους. Και τότε τα γυμνά δάχτυλα της γριάς θα απελευθερώσουν μερικές βελόνες. Ότι καμιά δεκαριά Κινέζοι θα σταλούν στον επόμενο κόσμο.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, κόβοντας τους κίτρινους πολεμιστές, το πήρε και τσίριξε:
  - Αφανισμός του μυαλού!
  Και πάλι το αγόρι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πέταξε έξω τις τρομερά θανατηφόρες και θανατηφόρες βελόνες.
  Και μετά κελαηδούσε:
  - Στο όνειρό μου - πάντα μια νίκη!
  Η Μαργαρίτα, πολεμώντας με τον εχθρό και κόβοντας τους αντιπάλους, συμφώνησε:
  - Έστω και πολύ μεγάλη νίκη!
  Και το κορίτσι πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, καθώς το παίρνει και εκτοξεύει τον θανατηφόρο στον εχθρό.
  Τόσοι Κινέζοι έχουν ήδη σκοτωθεί από το ζευγάρι τους. Ναι, και τέσσερα κορίτσια όχι λιγότερο.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα από κάρβουνο. Το ένα θα εκραγεί, σκίζοντας τους Κινέζους στρατιώτες.
  Και το κορίτσι φωνάζει:
  - Είμαι ο αετός της εξουσίας σε όλο τον κόσμο!
  Η Zoya είναι επίσης πολύ ευκίνητη στην καταστροφή του κινεζικού στρατού. Κουνάει τα σπαθιά του και τραγουδάει:
  - Είμαστε περήφανοι αετοί!
  Και πάλι, κάτι πολύ θανατηφόρο πετάει έξω από το γυμνό της πόδι. Και οι Κινέζοι είναι πολύ συγκεκριμένα kills.
  Ένα κορίτσι σε μια άγρια έκσταση μιας εύστροφης και επιθετικής κίνησης, που δεν αφήνει ούτε μια βελόνα να πέσει, χωρίς να χτυπηθεί.
  Η Aurora επίσης κινείται. Τα γυμνά της πόδια εκσφενδονίζουν κοφτερές βελόνες. Το κοκκινομάλλης κορίτσι λειτουργεί σαν πάνθηρας που κυνηγά τσακάλια. Κόβει τους Κινέζους σαν το ζαχαροκάλαμο.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Το μέλλον είναι δικό μου!
  Και βγάζει τη γλώσσα του.
  Η Σβετλάνα εξοντώνει και τους Κινέζους. Και τα γυμνά της πόδια επιταχύνουν τη γρήγορη κίνησή τους.
  Ξανθό κορίτσι, σαν κόμπρα. Και κόβει τους αντιπάλους χωρίς κανένα οίκτο.
  Τα ξίφη της γυρίζουν σαν ανεμόμυλος. Και μην αφήσετε τον εχθρό να παγώσει εν ειρήνη. Εκτός αν η ειρήνη γίνει πλήρης και αιώνια.
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους Κινέζους, αναφέρει:
  - Η φόρμα μας είναι η υψηλότερη!
  Και από το γυμνό της πόδι πετάει το φονικό και ακατανόητο. Πώς να χτυπήσετε τους αντιπάλους, τόσο κατευθείαν στο θάνατο.
  Η Aurora επιβεβαιώνει:
  - Καθαρή ήττα!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό πόδι της κοπέλας. Ναι, τόσο εύστοχα που έπεσαν πενήντα Κινέζοι με τη μία.
  Η Νατάσα το παρατηρεί αυτό, κόβοντας τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας:
  - Μεγάλη η οργή σου!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα εκτοξεύουν δίσκους.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους αντιπάλους, αναφωνεί:
  - Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!
  Και επίσης ένα γυμνό πόδι, σαν μια δολοφονική καταστροφή θα στείλει.
  Και η μάζα των Κινέζων μετατρέπεται σε πτώματα.
  Η Aurora, κόβοντας τους κίτρινους πολεμιστές, τραγουδά:
  - Κανένα έλεος στον εχθρό!
  Και από το γυμνό της πόδι πετάει κάτι που συνθλίβει μέχρι θανάτου τους κίτρινους μαχητές.
  Και ένας κοκκινομάλλης πολεμιστής σε μια άγρια κίνηση.
  Η Σβετλάνα, έχοντας κόψει ένα σωρό εχθρούς, το πήρε και τσίριξε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια, αστραφτερά δόντια της:
  - Δεν θα σταματήσουμε ποτέ! Ο ρωσικός στρατός λοιπόν γεννήθηκε για να νικήσει!
  Και τότε η κοπέλα ρίχνει μια ανθρακοβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σπάει τους αντιπάλους της σε ματωμένα κομμάτια κρέατος.
  Ο Oleg Rybachenko, νικώντας τους Κινέζους, ενήργησε ευκίνητα.
  Και το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Ο ρωσικός στρατός γεννήθηκε για να νικήσει!
  Και η γυμνή φτέρνα του αγοριού σε ένα άλμα χτύπησε το μανταρίνι στο πηγούνι, κυριολεκτικά συνθλίβοντάς το.
  Ο νεαρός πολεμιστής αναφώνησε δυνατά:
  - Η νίκη θα έρθει για εμάς!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους Κινέζους και τους έκοψε τα κεφάλια, παρατήρησε:
  - Εάν υπάρχουν...
  Και το κορίτσι με το γυμνό της πόδι πέταξε ένα μάτσο βελόνες ...
  Ο Oleg Rybachenko φώναξε ως απάντηση:
  - Ποιος έρχεται σε σένα!
  Και τότε το γυμνό πόδι του αγοριού έβγαλε ένα σύννεφο από βελόνες. Αμέσως εκατό Κινέζους χτυπήθηκαν.
  Η Μαργαρίτα τσίριξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα υπάρξουν αυτοί...
  Και τα γυμνά της δάχτυλα εκτόξευσαν ένα θανατηφόρο μπούμερανγκ.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, επιβεβαίωσε:
  - Ποιος θα έρθει για σένα!
  Και τα γυμνά πόδια του αγοριού θα εκτοξεύσουν τον δολοφόνο και μοναδικό. Κάτι που τσακίζει τα κόκαλα των Κινέζων.
  Και δηλητηρίασε τους.
  Ναι, το αγόρι δεν είναι από μια δειλή ντουζίνα ...
  Η Νατάσα έκανε μια δεξίωση με διπλό βαρέλι - κόβοντας τους Κινέζους και τσιρίζοντας:
  - Αυτά είναι τα κορίτσια μας!
  Και από τα γυμνά της πόδια, η πτήση είναι ένα δώρο πλήρους καταστροφής.
  Και το κορίτσι θα σφυρίζει:
  - Σκάσε!
  Και τα σπαθιά της έκοψαν τα κεφάλια όλων.
  Η Ζόγια κόβει αντιπάλους εν κινήσει και τραγουδά:
  - Η αγάπη μου είναι στον πέμπτο όροφο!
  Και πάλι, το γυμνό πόδι της κοπέλας θα εκτοξεύσει μπούμερανγκ. Και η μάζα των κίτρινων πολεμιστών με ανοιχτές κοιλιές κατέρρευσε.
  Η Νατάσα, κόβοντας τα κίτρινα, μίλησε:
  - Αγάπη? Τι γίνεται με τα αυγά Faberge;
  Και πάλι, από γυμνό τακούνι απελευθερώθηκε ο θάνατος.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Κινέζους, παρατήρησε:
  - Και είσαι ήδη μουδιασμένος συγκεκριμένα!
  Και έκλεισε το μάτι στη φίλη της!
  Τα κορίτσια προφανώς δεν είναι απλά. Και σίγουρα όχι βατράχια.
  Το γυμνό πόδι της Zoya απελευθερώνει ένα καταστροφικό στοιχείο. Και πολλοί Κινέζοι το εγκαταλείπουν.
  Η Aurora στην επίθεση. Μοναδικό και καταστροφικό. Κόβει τους εχθρούς και τα ξίφη της είναι σαν τα φτερά ενός ανεμόμυλου.
  Κοκκινομάλλης διάβολος, στην κλασική κίνηση μιας γρήγορης επίθεσης. Αν όντως κόβει, τότε κόβει συγκεκριμένα.
  Και φώναξε:
  - Το ρίσκο είναι ευγενής υπόθεση!
  Και από τα ξυπόλυτά της πάλι δώρο στις κινέζικες μύγες. Όλοι θα κοπούν και θα τσακιστούν.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Συντρίβει τους στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας. Δεν σου δίνει την παραμικρή ευκαιρία.
  Και τώρα τα ξυπόλυτα πόδια της είναι τόσο βιρτουόζα, και ο δολοφόνος θα πεταχτεί. Και οι Κινέζοι θα κουρευτούν τόσο πολύ που απλά θα μείνεις έκπληκτος.
  Και το κορίτσι Σβετλάνα ουρλιάζει:
  - Περήφανα αιωρείται πάνω από τον πλανήτη...
  Και έσπασε τον λαιμό του Κινέζου διοικητή με τη γυμνή φτέρνα της.
  Ο Oleg Rybachenko, συντρίβοντας τους εχθρούς, τραγούδησε:
  - Ρωσικός δικέφαλος αετός ...
  Και από το γυμνό πόδι του αγοριού πετά άλλο ένα δώρο θανάτου για τον κινεζικό στρατό.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους εχθρούς και βγάζοντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Στα τραγούδια του λαού που τραγουδούν ....
  Και ένα κάρβουνο πέταξε από τη γυμνή φτέρνα του πολεμιστή, σπάζοντας τους αντιπάλους..
  Η Νατάσα στριφογύρισε στον αέρα, έκοψε μια ντουζίνα και μισή Κινέζους. Έκοψε πολλούς εχθρούς και τσίριξε:
  Ανέκτησε το μεγαλείο του!
  Και το κορίτσι είναι πάλι σε κίνηση και στον χορό του θανάτου.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε κάτι έξω, και οι εχθροί σκοτώνονται πολύ συγκεκριμένα.
  Ναι, για τους Κινέζους είναι μαύρη μέρα.
  Τα συνθλίβει και η Ζόγια, τα κόβει σε κομμάτια και τρίζει:
  - Το μεγαλείο της Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτοξεύουν άλλο ένα θανατηφόρο μπούμερανγκ. Που στερεί κεφάλια από τους αντιπάλους.
  Και η ίδια η κοπέλα θα το πάρει και θα σκάσει πίσω.
  Αλλά στη μάχη, η Aurora δεν είναι ντροπαλή. Αν χάνεται dolbanet, έτσι χωρίς κανένα οίκτο. Και κόψτε τα ξίφη της - όπως και οι δήμιοι.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι πραγματικά ο Σατανάς!
  Και πάλι τα ξίφη της ανεβοκατεβαίνουν πάνω στους Κινέζους μαχητές.
  Το πύρινο θηρίο είναι έτοιμο να ουρλιάξει και μια χειροβομβίδα από πριονίδι θα πετάξει από το γυμνό της πόδι.
  Θα γίνει έκρηξη. Και πολλοί Κινέζοι είναι ήδη στο φέρετρο.
  Πιο συγκεκριμένα, τα πτώματα τους είναι διάσπαρτα παντού.
  Η Aurora θα τρίζει:
  - Η πίστη μου είναι εξόντωση!
  Και από τα γυμνά της πόδια, σαν δώρο θανατηφόρου θανάτου, θα πετάξει.
  Και η κόκκινη σκύλα είναι απλώς φονικός δυναμίτης!
  Σβετλάνα, υπάρχει επίσης κάτι που δεν σε αφήνει να βαρεθείς, αλλά μπορεί να σκοτώσει.
  Θα το πάρει, θα ρίξει μπούμερανγκ με ξυπόλητα. Και κόψε πολλά κινέζικα. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς μια ιδιοσυγκρασιακή ξανθιά.
  Και σε αυτόν τον πολεμιστή η τάση είναι να κόψει το κεφάλι με τη βοήθεια ενός πριονιού με αιχμηρά δόντια και που καίει.
  Και ο πολεμιστής θα τραγουδήσει:
  - Δεν θα γλυτώσεις! Θα χαρούμε πολύ!
  Και πάλι το κορίτσι κάνει πολύ τολμηρές και σοφές κινήσεις. Και σπάει τους αντιπάλους, μην τους επιτρέπει να κοιτάξουν τριγύρω.
  Κορίτσια στην επίθεση στον κινεζικό στρατό. Κόβουν τους αντιπάλους με σπαθιά και στέλνουν δώρα καταστροφής με γυμνά πόδια.
  Ο Oleg Rybachenko κινείται σαν πάνθηρας. Και κόβει τους εχθρούς, κάνοντας κύμα μετά από κύμα. Σε ένα δευτερόλεπτο, ένα αθάνατο αγόρι μπορεί να αιωρείται δεκαπέντε ή είκοσι φορές.
  Και ρίξτε πολλούς πολεμιστές με τα κρανία τους κομμένα ανοιχτά.
  Το αιώνιο αγόρι αναφωνεί:
  - Ναυάγιο ονείρου!
  Για άλλη μια φορά, το σπαθί του βρίσκεται σε κίνηση και δείχνει μια τάση να καταστρέφει τους αντιπάλους.
  Η Μαργαρίτα κόπηκε κι αυτή και τσιρίζει:
  - Είμαι ένα ηφαίστειο του θανάτου, και θα σας δώσω κέρατα σαν κυρίες!
  Και τα γυμνά της πόδια εκσφενδονίζουν αιχμηρούς δίσκους που χτυπούν τους εχθρούς μέχρι θανάτου.
  Και το κορίτσι φωνάζει:
  - Θα υπάρξουν νέες νίκες - θα υπάρξουν νέοι μαχητές!
  Και ο πολεμιστής καταστρέφει τους πάντες με μια έξαλλη επίθεση.
  Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της μοιάζουν να σφυρηλατούν τα καρφιά σε ένα φέρετρο.
  Η Νατάσα έκοψε ένα σωρό Κινέζους και τσίριξε:
  - Για τη νίκη μας!
  Και από τα ξυπόλυτά της πέταξε, άλλο ένα δώρο θανάτου.
  Η Ζόγια κόβει και αντιπάλους. Δρα με κάθε δυνατή και αδύνατη επιθετικότητα.
  Εδώ είναι το γυμνό της πόδι που έβαλε ένα λεμόνι στο κάρβουνο. Και αμέσως πετάχτηκαν εκατό κίτρινοι στρατιώτες.
  Το κορίτσι τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Θα πάρω το άλογο ως ενέχυρο, και η τύχη με περιμένει!
  Και πάλι το κορίτσι θα χτυπήσει τον εχθρό. Και θα περπατήσει, κόβοντας τους εχθρούς, χωρίς να τους αφήνει την παραμικρή ευκαιρία.
  Η Aurora είναι ένα αγνό θηρίο στη μάχη. Αυτός ο θηλυκός τερματιστής είναι απλώς η ενσάρκωση του διαβολικού μυαλού.
  Κι αν κόψει, κόβει.
  Και από τους Κινέζους χύνονται μόνο σκισμένα κομμάτια κρέατος.
  Η Aurora, καταστρέφοντας αντιπάλους, βρυχήθηκε:
  - Ιδιοσυγκρασία κόμπρας!
  Και τότε το γυμνό της πόδι πέταξε μια πραγματική βόμβα. Και πολλοί κίτρινοι στρατιώτες σκίστηκαν.
  Η Σβετλάνα τσακίζει τους Κινέζους. Τους κόβει με σπαθιά και τραγουδά:
  - Το μέλλον είναι παρελθόν, μόνο όταν είναι καλό!
  Και τώρα μια δολοφονική παρούσα πετάει ξανά από το γυμνό της πόδι. Σκορπίζει τους αντιπάλους. Και υπάρχουν θραύσματα από χέρια, πόδια και άλλο ματωμένο αφρό.
  Τα κορίτσια στη μάχη είναι τόσο άγρια, συνεχώς στην επίθεση.
  Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί Κινέζοι και επομένως η εξόντωση είναι εθιστική. Αν και σπαθιά και δουλειά.
  Ο Όλεγκ, συγκεκριμένα, άρχισε να φτύνει από ένα καλαμάκι. Κάτι που προσθέτει και την εξόντωση.
  Ας το παραδεχτούμε, το αγόρι είναι πολύ λαγωνικό. Οι κινήσεις του είναι σαν να κουνάει εκκρεμές.
  Και αυτό είναι πολύ πιο γρήγορο από τις ώρες. Και κόβουν ξίφη πολύ γρήγορα και γρήγορα.
  Το αγόρι σφύριξε:
  - Αυτό είναι το όνειρό μας, να κερδίσουμε και να καταστρέψουμε!
  Και πάλι τα γυμνά του πόδια θα χτυπήσουν ένα θανατηφόρο δώρο.
  Η Μαργαρίτα σε μια άγρια κίνηση. Κόβει εχθρούς και κράζει:
  - Θα υπάρξει νίκη, το ξέρω σίγουρα!
  Και το κορίτσι θα πετάξει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Και σχίστε τα μέρη των κίτρινων πολεμιστών.
  Σε κίνηση είναι και η Νατάσα. Δεν γνωρίζει φραγμούς και δειλία. Τα ξίφη της έκοψαν τους αντιπάλους. Και πραγματοποιήστε έναν τριπλό μύλο.
  Τότε το κορίτσι λέει:
  - Μεγάλος καταρράκτης!
  Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μπούμερανγκ. Δεκάδες Κινέζοι μένουν χωρίς γκολ. Εδώ είναι ο πολεμιστής που τα αντιμετωπίζει.
  Η Zoya είναι επίσης σε κίνηση. Συντρίβει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Πολέμησε αιματηρά και σωστά!
  Το γυμνό της πόδι είναι σε κίνηση, κάτι θα ρίξει. Και διαλύστε τη μάζα των πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Η Aurora επίσης κινείται. Και διεξάγει επίσης την καταστροφή των Κινέζων. Και το κάνει, σαν να τσουγκράνα με ένα πινέλο.
  Και ουρλιάζει:
  - Banzai trend!
  Και μια χειροβομβίδα πετάει πάλι από το γυμνό της πόδι. Και θα συντρίψει πολλούς σπασμένους εχθρούς.
  Στη μάχη είναι και η Σβετλάνα. Και δεν τα παρατάει χωρίς πολλές τελετές. Και τα ξίφη σαν κόψιμο. Και με ξυπόλητα θα το πάρει και θα το αφήσει. Και από αυτό προέρχονται τέτοιες αστραπές ενέργειας.
  Η Aurora ενθαρρύνει τη φίλη της:
  - Υπάρχει επαφή!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας στη μέση τον διοικητή της Κίνας, επιβεβαίωσε:
  - Υπάρχει επαφή!
  Και τα δύο κορίτσια χτύπησαν τα γυμνά τακούνια τους το ένα πάνω στο άλλο.
  Η Aurora βρίσκεται και πάλι σε κίνηση. Ορμητικός και ασυναγώνιστος. Δεν γνωρίζει αδυναμία και αμφιβολία.
  Τα ξίφη της κόβουν ανθρώπινη σάρκα.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος, συνθλίβοντας έναν άλλο Κινέζο, ρωτάει:
  -Τι πιστεύεις, αλήθεια;
  Η Σβετλάνα απάντησε:
  - Αλήθεια, το concept είναι σχετικό!
  Η Aurora γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι είναι αλήθεια!
  Και μια άλλη χειροβομβίδα πέταξε έξω από το γυμνό της πόδι. Και πώς χτύπησε τους εχθρούς. Από τους Κινέζους, μόνο κομμάτια σκισμένου κρέατος πετούσαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Σβετλάνα σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Έτσι είναι η δολοφονία και η δημιουργία μας!
  Και το κορίτσι ξεκίνησε επίσης ένα δώρο θανατηφόρου και ανελέητου θανάτου με το γυμνό πόδι της.
  Η Νατάσα, συντρίβοντας τους Κινέζους με σπαθιά, λογικά σημείωσε:
  Αυτοί έχουν την αλήθεια τους, εμείς τη δική μας!
  Και μια άλλη χειροβομβίδα πέταξε έξω από το γυμνό πόδι της κοπέλας.
  Η Zoya συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, κόβοντας τον εχθρό σε μικρά κομμάτια:
  - Ο καθένας έχει τα δικά του. Και μια πολύ μεγάλη αλήθεια!
  Και από το γυμνό της πόδι πάλι πετάει μια εξαιρετικά θανατηφόρα. Και σχίζοντας τη σάρκα σε μικρά κομμάτια ροδιού.
  Η Νατάσα παρατήρησε λογικά:
  - Αυτό μας έδωσε η επιστήμη και οι θεοί!
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας τους αντιπάλους, συμφώνησε:
  - Έδωσε πολλά!
  Και το γυμνό της πόδι πέταξε ξανά, αρκετούς δίσκους. Και χτύπησε ένα σωρό αντιπάλους.
  Η Νατάσα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η τάση όμως!
  Και τα γυμνά της δάχτυλα πέταξαν άλλες ντουζίνες βελόνες. Έδειξαν μια θανατηφόρα και άγρια πολιτική.
  Δεκάδες χιλιάδες Κινέζοι έχουν ήδη σκοτωθεί. Οι Έξι έκαναν εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας μια εναλλακτική ιστορία.
  Και φυσικά, τα κορίτσια και ένα αγόρι είναι μια πολύ μεγάλη, και κολοσσιαία δύναμη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #14
  Οι Κινέζοι έλαβαν ένα σκληρό μάθημα μέχρι που επιτέθηκαν, το αγόρι ιδιοφυΐα Oleg Rybachenko έγραψε ένα άλλο αριστούργημα.
  ΩΡΑ ΔΩΡΟΥ!
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η πρωτεύουσα Μόσχα μοιάζει με μια γιγάντια κυψέλη με γενναιόδωρα χρώματα με φώτα. Όλοι βιάζονται να τελειώσουν τα πολυάριθμα πράγματα που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια του έτους για να βουτήξουν στους γλυκούς ανεμοστρόβιλους της εορταστικής διασκέδασης.
  Και ο νεαρός Άλεξ με τη φίλη του Αντζελίνα έπρεπε να περιστρέφονται, παραδίδοντας πολλά δώρα. Κολλώδες, βρώμικο χιόνι έτριξε κάτω από τις μπότες από τσόχα, έκανε ζέστη με το βαμβακερό παλτό του Father Frost και κάτω από το ινώδες γένι, τα κατακόκκινα, χωρίς ξυράφι μάγουλα του νεαρού, τσιμπημένα από αλμυρό ιδρώτα. Angelina, με το κοστούμι μιας κοπέλας του χιονιού, είναι λίγο πιο εύκολο, αν και μετά τον εικοστό οίκο δεν αρχίζεις να πέφτεις μεταφορικά από τα πόδια σου.
  Πώς όμως να αρνηθείτε την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον χρήματα ως ζευγάρι της Πρωτοχρονιάς;
  Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για νέες ενημερώσεις, και η υποτροφία είναι εξαιρετικά μικρή, σε τρελές τιμές...
  - Είσαι εσύ kudlaty όπου chapaet; - Άκουσα μια αδέξια φωνή.
  Το φανάρι έσβησε ξαφνικά, και δυσοίωνες σκιές τρεμόπαιξαν στο σκοτάδι. Ο γενειοφόρος ληστής με στενά μάτια τίναξε ένα μακρύ στιλέτο και ακολούθησαν πολλά άλλα, μοιάζοντας με διαβόλους που δραπετεύουν από τον κάτω κόσμο.
  - Κόψε τους άπιστους! - Ακούγεται, που βασανίζει τα τύμπανα, άσχημο, σαν το τρίξιμο ενός σκουριασμένου πριονιού σε τσιμεντένια φωνή.
  Αν και, φυσικά, σύμφωνα με το σενάριο του Χόλιγουντ, το ζευγάρι έπρεπε να σηκωθεί και να χτυπήσει αμέσως τους λυσσασμένους ληστές, αλλά η ζωή είναι πιο πεζή. Ο Άλεξ και η Αντζελίνα έδωσαν μια χήνα. Φυσικά, είναι νέοι, αθλητικοί, αλλά βαριές τσάντες με δώρα πίσω από την πλάτη τους και ογκώδεις ρόμπες δυσκολεύουν πολύ το τρέξιμο...
  Πίσω του, ακούγονται βαριές αναθυμιάσεις, βρώμικα χαλάκια, εδώ ένας νεαρός άνδρας κόπηκε με ένα στιλέτο στην πλάτη, κόβοντας το παλτό του ...
  Ένα γκρι αντικείμενο πετά κάτω από τα πόδια των φυγάδων μαθητών, φαίνεται ότι είναι ένας αρουραίος με αστραφτερή (καίγεται το φιτίλι!) ουρά. Η Angelina τσίριξε: δεν της άρεσαν οι αρουραίοι, ωστόσο, αυτό που ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο τρομερό ...
  Βούλιαξε! Το ασφάλτινο οδόστρωμα, που ανασηκώθηκε απότομα, χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα τρυπήθηκε αμέσως από έναν αιχμηρό, σκίζοντας τα κύτταρα του πόνου...
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
  Όταν πλησιάζει μια τόσο αναρίθμητη αρμάδα, είναι τρομακτικό, από μακριά φαινόταν ότι σερνόταν ένα πολύχρωμο, αστραφτερό νεφέλωμα. Επιπλέον, κάθε σπίθα είναι ένας άγριος δαίμονας ή ένα τρεμάμενο πνεύμα που προκαλείται από τη μαγεία ενός νεκρομαντείου μάγου. Το μέτωπο εκτείνεται για μερικά παρσέκ, σε τέτοια κλίμακα, ακόμη και τα ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτά μοιάζουν με κόκκο άμμου στη Σαχάρα.
  Η ανθρώπινη συνομοσπονδία, μαζί με άλλες φυλές που κατοικούσαν στον μεταγαλαξία, μπήκε στην αποφασιστική μάχη.
  Υπάρχουν τόσα πολλά πλοία εδώ, με εκπληκτικά, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο την αποτελεσματική πολυμορφία μάχης. Λοιπόν, για παράδειγμα, ένα διαστημόπλοιο με τη μορφή τσέμπαλου ή με μακριά ρύγχη τυλιγμένο σε ράβδο αντί για χορδές άρπας, ή ακόμα και ένα κοντραμπάσο με ορθογώνιο πυργίσκο δεξαμενής . Αυτό μπορεί και εντυπωσιάζει τα λιπόψυχα άτομα, αλλά είναι πιο πιθανό να προκαλέσει γέλιο παρά φόβο, ειδικά μεταξύ σοφιστικέ πολεμιστών.
  Ο αντίπαλός τους είναι μια αυτοκρατορία που ευθαρσώς ισχυρίζεται ότι είναι μια παγκόσμια δύναμη. Το Μεγάλο Φέρετρο, όπου τα πάντα τίθενται στην υπηρεσία του πολέμου, το κύριο σύνθημα είναι η αποτελεσματικότητα και η σκοπιμότητα. Σε αντίθεση με τον Συνασπισμό, τα διαστημόπλοια με φέρετρο διαφέρουν μόνο σε μέγεθος. Και η μορφή είναι σχεδόν η ίδια - πολύ αρπακτικά στην εμφάνιση, ψάρια βαθέων υδάτων. Ίσως με μια μοναδική εξαίρεση: να μοιάζουν με χοντρά, χυτά στιλέτα - annigelans.
  Τα αστέρια σε αυτό το μέρος του σύμπαντος δεν είναι πολύ πυκνά διασκορπισμένα στον ουρανό, αλλά είναι πολύχρωμα, περίεργα στο εύρος φωτός τους. Για κάποιο λόγο, κοιτάζοντας αυτούς τους φωτιστές, υπάρχει μια θλιβερή αίσθηση, σαν να κοιτάς στα μάτια αγγέλων, ότι καταδικάζουν τα ζωντανά όντα του σύμπαντος για την ποταπή, πραγματικά άγρια συμπεριφορά τους.
  Ο στρατός του Grobzagonat δεν βιαζόταν να συναντηθεί, μόνο ξεχωριστές κινητές μονάδες, γρήγορα, εκμεταλλευόμενοι την ανώτερη ταχύτητά τους, επιτέθηκαν στον εχθρό, προκάλεσαν ζημιές και υποχώρησαν. Σε απάντηση, προσπάθησαν να τους αντιμετωπίσουν με πυρά μπαράζ, αλλά οι πιο ευκίνητες και τεχνολογικά προηγμένες χοάνες φέρετρων έδρασαν πολύ πιο αποτελεσματικά. Οι νάρκες έσκασαν σαν να πυροδοτήθηκαν, ξεσπώντας σε ένα θερμοπίδακα θραυσμάτων του καταδρομικού και των αντιτορπιλικών. Αλλά εδώ ήταν δυνατό να χωματερή και μεγάλο παιχνίδι. Ένα από τα τεράστια θωρηκτά της ανθρώπινης συνομοσπονδίας καταρρίφθηκε, το πλοίο καπνίζει πυκνά και στο γιγάντιο διαστημόπλοιο "Στάλινγκραντ" επικρατεί αναταραχή.
  Προσπαθούν να τον σώσουν με όλη τους τη δύναμη, το δέρμα κοριτσιών και αγοριών ξεφλουδίζει κυριολεκτικά από την τρομερή ζέστη. Και στον αέρα, σαν fashionista, ψεκάστηκε ροδόνερο, αντέδρασε ένα μόριο αζώτου και οξυγόνου, ανεβάζοντας την ήδη απαγορευτική για έναν άνθρωπο θερμοκρασία. Εδώ η κοπέλα έπεσε στα γόνατά της, και σκύβοντας φιλιά το φυλαχτό του Περούν, οι σταγόνες των δακρύων εξατμίζονται χωρίς να προλάβουν να φτάσουν στη βαρέως τύπου μεταλλική επίστρωση. Εδώ είναι ο θάνατος, ένας νεαρός που πριν από μισή ώρα προσπάθησε να το σηκώσει, πέφτει στο πάτωμα και φλέγεται, το κόκκινο κρέας ξεφλουδίζει από τα κόκαλα...
  Ένα ρομπότ μάχης, ρίχνει σταγόνες λιπαντικού από ένα φαρδύ ρύγχος, φαίνεται ότι αυτό το μηχάνημα βρυχάται, βιώνει μαρτύρια, στέλνει μια προσευχή σε ηλεκτρονικούς θεούς, με βάση έναν δυαδικό κώδικα. Το σύστημα εξαερισμού χαλάει, μετατρέπεται σε ένα είδος μικρών αλλά πολυάριθμων μαύρων τρυπών, κινδυνεύοντας να απορροφήσει τα πάντα και τα πάντα.
  Εδώ είναι δύο γοητευτικές γυναίκες πολεμίστριες, ανεπιτυχώς προσκολλημένες στο γουδί επιβίβασης με τα χέρια τους, προσπαθώντας να καθυστερήσουν τον θάνατο. Τα ευαίσθητα, ροζ πρόσωπά τους παραμορφώνονται και τα όμορφα χαρακτηριστικά τους παραμορφώνονται από τον αφόρητο πόνο. Αλλά η πίεση του ανεμοστρόβιλου αναρρόφησης αυξάνεται. Σκίζει τα δάχτυλά του, κατακόκκινο αίμα αναβλύζει από σχισμένους μύες και τένοντες και τα κορίτσια ορμούν στη μηχανή κοπής κρέατος. Καθώς πετάει, ένα κοκκινομάλλη κορίτσι συγκρούεται με έναν νεαρό άνδρα, χτυπώντας το κεφάλι της που μοιάζει με αλεπού στο στομάχι.
  Καταφέρνουν να χαμογελάσουν ο ένας στον άλλο πριν φύγουν για τον τόπο χωρίς επιστροφή. Μια άλλη γυναίκα, ήδη περισσότερο από μισή απανθρακωμένη, ζωγράφισε με ένα φλεγόμενο χέρι στον τοίχο: "Ο γενναίος πεθαίνει μια φορά, αλλά ζει για πάντα, ο δειλός ζει μια φορά, αλλά είναι για πάντα νεκρός". Μια γαλαζοπράσινη φλόγα προσθέτει θερμότητα, αγκαλιάζοντας ένα υπέροχο σώμα αντάξιο των πιο διάσημων βάθρων πριν από λίγες στιγμές. Εδώ τα κοριτσίστικα κόκκαλα εκτίθενται και οι δυνατοί μύες, σκληραγωγημένοι από τη βρεφική ηλικία, θρυμματίζονται σε λευκή στάχτη.
  Το θωρηκτό φούντωσε δυνατά, διώχνοντας ιριδίζουσες φυσαλίδες αέρα στο κενό, και στη συνέχεια εξερράγη, θρυμματίζοντας σε πολλά θραύσματα.
  Ο Υπερστρατάρχης Grobzagonath Prince "Giant Mace" διέταξε:
  - Προχωρήστε προς τα εμπρός πέντε εκατομμύρια οκτακόσιες πενήντα χιλιάδες υπερ-φρεγάτες, καθώς και σκληρά πλοία annigen. Αφήστε την ορδή των συμπάντων να σαρώσει στις πλάτες του εχθρού!
  Οι φρεγάτες προσπάθησαν να διατηρήσουν τον σχηματισμό, παρατάσσοντας σε ξεχωριστές γραμμές. Τα καταδρομικά πυραύλων και τα μαχητικά, μαζί με τα μαχητικά, σχημάτιζαν ένα είδος δικτύου λεπτού πλέγματος. Αρχικά, προσπάθησαν να βομβαρδίσουν τον εχθρό σε μεγάλη απόσταση, χρησιμοποιώντας ένα όπλο που δεν είναι πλέον νέο στο σύμπαν, αλλά εξαιρετικά καταστροφικό: πυραύλους θερμοκουάρκ. Όπως η τακτική πυγμαχίας ενός μεγάλου puncher: Ρίξτε ένα μακρύ αριστερό τρύπημα και κρατήστε τον σύντροφό σας μακριά. Τα πλοία του συνασπισμού υποχώρησαν, το οπισθοφύλακα των διαστημόπλοιων όρμησε προς τα εμπρός, προσπαθώντας να εισχωρήσει στο πεδίο της μάχης εγκαίρως. Τα φέρετρα χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά τους στην οργάνωση και την ευελιξία, όπως ένας δήμιος με τσεκούρι, κόβουν τον πιο χαλαρό σχηματισμό των δυνάμεων που τους αντιτίθενται. Μεταξύ αυτών που προσπάθησαν να επιτεθούν στους εξωγήινους, οι απώλειες αυξήθηκαν.
  Η διαβολική καλλονή στρατηγός Δούκισσα ντε Φούρια ορμάει στο ταχύπλοο αεροπλάνο της. Αυτό είναι ένα τέτοιο είδος πολεμικού διαστημόπλοιου που, σε αντίθεση με τα συμβατικά καταδρομικά, αντί για όπλα, έχει εκπομπούς κεραίας, οι οποίοι, όταν χρησιμοποιούνται σε μάχη, διαβρώνουν την πανοπλία των εχθρικών πλοίων με την επίδρασή τους. Εδώ έρχονται τα βαριοπλασματικά κύματα, που σαρώνουν γρήγορα το κενό. Ο μαύρος χώρος από τις κινήσεις τους που πλημμυρίζουν το διάστημα είναι χρωματισμένος σαν νερό από χυμένη βενζίνη. Η δράση είναι πολύ καταστροφική. Στραβώνουν τα όπλα των εξωγήινων προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τους αντιταχθούν, προκαλούν παρεμβολές στην καθοδήγηση μέσω υπολογιστή ή ακόμη και σε υψηλή ένταση προκαλούν έκρηξη στις ασφάλειες εξόντωσης των πυραύλων θερμοκουάρκ. Τα εχθρικά διαστημόπλοια είναι σαν τα ψάρια κάτω από μια μεμβράνη από λάδι μηχανής, μερικά από αυτά δεν είναι φτιαγμένα από μέταλλο ή κεραμικό, αλλά βιολογικής προέλευσης και αρκετά ρεαλιστικά στριφογυρίζουν στους πιο τρομερούς σπασμούς.
  Εδώ ένα άλλο από τα θωρηκτά αρχίζει να καταρρέει, φλεγόμενο, σαν ένα τεράστιο πλοίο με διάμετρο σε όλο το πλάτος της Μάγχης να είναι φτιαγμένο από ντόμινο γεμάτα βενζίνη. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τις απώλειες από τα μικρότερα διαστημόπλοια. Ο συνασπισμός εξωγήινων και γήινων υποχωρεί ξεκάθαρα, προφανώς το νεότερο όπλο των stalzans - το εκπεμπόμενο gravioplasma, κυριολεκτικά συγκλόνισε τις διαστημικές δυνάμεις αρκετών εκατοντάδων αυτοκρατοριών.
  Ο Comte de Barsov ελέγχει τη φωτιά μετακινώντας τα δάχτυλα μπροστά από το σαρωτή με μια συγκεκριμένη σειρά. Εξωτερικά, το κιβώτιο φέρετρου General of Six Stars μοιάζει με μια ισχυρή, ηρωική κατασκευή ενός άνδρα με ριγέ πρόσωπο τίγρης. Ένα επιθετικά όμορφο θηρίο, αλλά αυτό είναι μια κακιά ομορφιά - ο Εωσφόρος. Το Grobzagon χαμογελάει θυμωμένα, δίνοντας ανελέητα χτυπήματα. Νιώθει τη σύγχυση της φασαρίας που μαζεύεται από αρκετούς γαλαξίες. Λοιπόν, αφήστε τα να μαζευτούν ακόμα περισσότερο, αυξήστε τον πανικό. Όταν οι κύριες δυνάμεις της ανελέητης, ταφικής αυτοκρατορίας μπουν στη μάχη, θα υπάρξει ένα νικηφόρο, χαρούμενο τέλος για κάποιους και ένα θλιβερό τέλος για άλλους.
  Ο συνασπισμός ενεργεί κάπως χαοτικά, αντί για οργανωμένη απόκρουση, σκοτεινούς ελιγμούς, ακόμη και δύο μεγάλα θωρηκτά, παρά τις κοσμικές αποστάσεις, τυφλωμένα, έπλευσαν το ένα προς το άλλο, μετά με βρυχηθμό, μέσω βαρυτικών κυμάτων, που εκπέμπονται οδυνηρά στα αυτιά από κοντινά τοποθετημένα μαχητικά, συγκρούστηκαν.
  Χωρίσματα έσπασαν μέσα τους, καταστράφηκαν τμήματα μάχης, καμπίνες στρατώνων, αίθουσες εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Όλα συνέβησαν με την ταχύτητα της παλίρροιας, αρκετά γρήγορα για να σκοτώσουν κάθε πιθανότητα διαφυγής, αλλά παρόλα αυτά αγωνιωδώς αργά, δίνοντας στα εκατομμύρια των παγιδευμένων ζωντανών όντων την ευκαιρία να νιώσουν τον εφιαλτικό φόβο του αδυσώπητου θανάτου.
  Εδώ είναι η κόμισσα της φυλής τσιπ, που μοιάζει πολύ με ένα μπουκέτο βιολέτες με ροζ πόδια βατράχου σε χρυσές μπούκλες, δέχεται έναν οδυνηρό θάνατο, εξομολογούμενη ... στον εκπομπό της μάχης. Το ολόγραμμα υπολογιστή διαβάζει προσευχές και απαλλάσσει τις αμαρτίες με γρήγορο ρυθμό. Τέτοια είναι η θρησκεία αυτού του λαμπερού έθνους, το υψηλής τεχνολογίας όπλο σας παίζει τον ρόλο του ιερέα, μόνο η κυβερνητική νοημοσύνη θεωρείται έτσι, έχει επαρκή αγιότητα και αγνότητα για να χρησιμεύσει ως ενδιάμεσος μεταξύ ενός ζωντανού οργανισμού και του Παντοδύναμου Θεού. Τα τελευταία λόγια του ιερέα ήταν:
  - Ο κόσμος δεν στερείται γοητείας, αλλά η βδελυγμία δεν θυσιάζεται στον Θεό!
  Η Δούκισσα de Furie είναι μια λεπτή και αθλητική κολλητή της ομάδας σε μια ειδική λειτουργία, έναν συμπιεσμένο κώδικα ομιλίας που παίζει διπλό ρόλο. Η πρώτη ασπίδα του κρυπτογράφησης από πιθανές υποκλοπές της ομάδας. Η δεύτερη μαγοτηλεπαθητική παρόρμηση.
  Καταδρομικά, αντιτορπιλικά, μπριγκαντίνες, ακόμη και ένα διαστημόπλοιο, αυτά είναι πλοία που έχουν υποστεί ζημιά ή καταστραφεί ολοσχερώς από το διαστημόπλοιο της. Ο De Furia σημειώνει λογικά:
  - Το θάρρος μπορεί να αντισταθμίσει την ανεπαρκή εκπαίδευση, αλλά η προπόνηση δεν αντισταθμίζει ποτέ το θάρρος!
  Η αντιμετώπισή τους έχει ήδη καταστρέψει την ενέργεια του θερμοκουάρκ (μέχρι στιγμής η χρήση του δεν είναι τόσο τέλεια) του αντιδραστήρα σχεδόν στο όριο και περιμένει με αγωνία την εντολή. Πολλές εκατοντάδες χιλιάδες εχθρικά πλοία των κύριων τάξεων έχουν ήδη καταστραφεί, η μάχη γίνεται στο ευρύτερο μέτωπο.
  Η εντολή δόθηκε, έσπευσαν, οργανώθηκαν να υποχωρήσουν για να επαναφορτιστούν στους σταθμούς φορτίου - ειδικά κοντέινερ διαστημόπλοιων.
  Και ο Πρίγκιπας "Giant Mace" έριξε νέες δυνάμεις στη μάχη:
  Συγκεκριμένα, το προσωπικό του υπερ-θωρηκτό "Beast".
  Στη συνέχεια, δύο άλλοι γίγαντες "Shock and Awe" και "Red Noose" προχώρησαν μπροστά. Ανέπτυξαν σε δεκάδες χιλιάδες μεγάλα και μικρά πυροβόλα όπλα και εκτοξευτές. Πάνω από αυτά τρεμόπαιζαν διάφορα προστατευτικά στρώματα: η βαριομήτρα, τα μαγοχωρικά πεδία (διαπερατή ύλη μόνο σε μία κατεύθυνση), ο ανακλαστήρας δύναμης. Όλες οι κυβερνητικές συσκευές δούλευαν σε υποεπίπεδο θεόπλασμα, το οποίο έδωσε αντίσταση στις παρεμβολές. Παράλληλα, χρησιμοποιήθηκαν τεράστια ραντάρ, τα οποία τα ίδια δημιούργησαν ιησουίτες εμπόδια για τα ηλεκτρονικά του εχθρού.
  Σαν να έπεσε θανατηφόρο χαλάζι στις καλλιέργειες, έπεσαν "δώρα" που φέρουν θάνατο... Τρεις γίγαντες προσπάθησαν να διασκορπιστούν ευρύτερα για να εξοντώσουν τον εχθρό όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Είναι πρακτικά άτρωτα, όπως ο κεραυνός μπάλας, πετώντας, καίει χνούδι λεύκας που κυματίζει στο διάστημα, τέτοια είναι η θανατηφόρα επίδρασή τους στα διαστημόπλοια των εξωγήινων. Αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν πανικόβλητοι. Αμέτρητες μονάδες διάσωσης σε σχήμα χαπιού σκορπίζονται στο κενό, όλο και περισσότερες από αυτές ανατριχιάζουν από τις εκρήξεις πυραύλων σαν σημαδούρες σε θαλασσοταραχή. Μέχρι στιγμής, τα φέρετρα δεν τους δίνουν σημασία, σπάνε πρώτα απ 'όλα τα επικίνδυνα και δυνατά, τότε θα είναι δυνατό να τελειώσουν οι εξωγήινοι που έχουν χάσει τα υπολείμματα του μυαλού τους από τη φρίκη. Η μάχη δεν έχει κερδηθεί ακόμη, τα στρατεύματα της Ανελέητης Αυτοκρατορίας υποφέρουν επίσης, ωστόσο, αμελητέες απώλειες σε σύγκριση με τον εχθρό.
  Ταυτόχρονα όμως στα φλεγόμενα διαστημόπλοια δεν υπάρχει φασαρία και πανικός. Η εκκένωση προχωρά πολύ ομαλά, σαν να μην πρόκειται για ζωντανούς οργανισμούς, αλλά για βιορομπότ. Επιπλέον, η υποχώρηση, σαν κοροϊδία του θανάτου, συνοδεύεται από γενναία τραγούδια.
  Και εδώ είναι ο φορέας του ντε Φουρία: ένας τέτοιος ειδικός φορέας βαρυτικού πλάσματος, που αποδείχθηκε απροσδόκητος από την άποψη της καταστροφικής δύναμης. Η φόρτιση της ενέργειας της καταστροφής έγινε σχεδόν αμέσως και ξανά στη μάχη.
  Το διαστημόπλοιο αποκτά μέγιστη επιτάχυνση, η Δούκισσα κρατάει ακόμη και τον σταθεροποιητή, μέσα από το ημιδιαφανές ύφασμα της στολής μάχης, μπορείτε να δείτε πώς τεντώνονται οι μεγάλοι δικέφαλοι της, όχι με γυναικείο τρόπο. Αυτή και άλλα μέλη του πληρώματος πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια να μην πέσουν στις πλάτες τους. Η δούκισσα με κεφάλι τίγρης είναι απαράμιλλη, σαν πολεμιστής από κόμικς, τα μάτια της είναι διαπεραστικά, πολύ φωτεινά, μακριά και πυκνά μαλλιά φτερουγίζουν από τον επερχόμενο αέρα.
  Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτό το ηρωικό κορίτσι έχει ήδη κάνει διακόσιους κύκλους. Πόσο φρέσκο και καθαρό είναι το πρόσωπό της, πολύ ευκίνητο, άλλοτε με έξαλλη έκφραση, άλλοτε αντίθετα αγγελικό ή παιχνιδιάρικο. Υπάρχουν πολλές μάχες πίσω της, αλλά δεν φαινόταν να τις κουράζει ποτέ. Κάθε νέος αγώνας είναι κάτι ξεχωριστό, με την απερίγραπτη ομορφιά και τον πλούτο της εικόνας, έναν συναρπαστικό ρυθμό.
  Και τώρα έχουν τα πιο πρόσφατα όπλα όσον αφορά την αρχή της λειτουργίας, έναντι των οποίων ο εχθρός είναι απίθανο να μπορέσει να βρει αποτελεσματική προστασία, τουλάχιστον μέχρι την τελική νίκη του Grobzagonat.
  Πόσο αβοήθητο είναι το dreadnought της φυλής των Phizt. Τυφλό, χάνοντας κατεύθυνση. Περιστρεφόμενος με έναν δίσκο που εκτοξεύτηκε από έναν αθλητή, που μετά από μερικές στιγμές τα συστατικά του μέρη ψεκάστηκαν στις εκτάσεις του γαλαξία. Ή ένα άλλο άτυχο θύμα, τρεις καταστροφείς πεθαίνουν στην αγκαλιά του βαριοπλάσματος με τη μία, τα πλοία τρέμουν και πλακώνουν, σαν τηγανιτά που πετάει το σερφ στην καυτή άμμο.
  Ο Baron de Alligator, διορθώνοντας τη στόχευση των εκπομπών (και όχι χωρίς επιτυχία, από το νέο αποτεφρωμένο καταδρομικό απέμειναν μόνο ραβδιά monoblock), σημείωσε με λύπη:
  - Είναι εύκολο να σκοτώσεις, είναι δύσκολο να αναστηθείς, και γενικά είναι αδύνατο να ζήσεις χωρίς βία!
  Η Ντεφούρια, που διευθύνει την ομάδα των αστροπλοίων της, εκπέμπει ένα άλλο ρεύμα καταστροφής και μοιάζει με πλοίο που έχει μετατραπεί από μεταφορά φορτίου, είναι επίσης μπλεγμένη σε ένα δίκτυο πλάσματος, υποδεικνύεται:
  - Ο θάνατος, ως πιστός φίλος, σίγουρα θα έρθει, αλλά αν θέλεις να κάνεις μια μεγαλύτερη βόλτα με μια ιδιότροπη ζωή, απόδειξε την αφοσίωσή σου στο μυαλό και το θάρρος!
  Ο κόμης ντε Μπαρσόφ γάβγισε βραχνά, συνεχίζοντας την πνευματώδη λεκτική γραμμή του:
  - Οι νόμοι δεν γράφονται για ανόητους, αλλά λαμβάνουν και κυρώσεις για την παραβίασή τους για εκείνους τους έξυπνους ανθρώπους που έγραψαν αυτούς τους νόμους!
  Η οργανωμένη αντίσταση της πολυσχιδούς αρμάδας έχει σπάσει. Η απόδραση στο διάστημα μοιάζει ακόμα και με κατάρρευση βουνού, είναι ένας ανεμοστρόβιλος που κάλυψε αμέσως ένα κοπάδι από σκνίπες, γκρεμίζοντας και μαζεύοντας τους πάντες αμέσως... Η καταδίωξη ξεκίνησε. Σαν αγέλη λύκων που οδηγεί ένα κοπάδι προβάτων. Μόνο τα φέρετρα είναι πολύ πιο άθλια, πιο ανελέητα από τους λύκους. Για αυτούς, αυτό δεν είναι καν θέμα επιβίωσης, αλλά επίδειξης ακλόνητης θέλησης και ανελέητης μανίας. Κυνήγησε, βασάνισε, μην το αφήσεις. Και παρόλο που πολλά παιδιά δεν θα περιμένουν τους γονείς τους (και εδώ έχουν μαζευτεί πλάσματα από το ίδιο φύλο έως καμιά δεκαριά φύλα), αλλά μαμάδες, μπαμπάδες, ουδέτεροι, οι γιοι, οι κόρες τους και ποιος ξέρει ποιος άλλος... Τι ανδρεία σε μια τέτοια φόνο, όταν ακόμη και το να πυροβολήσεις κατά πέρδικες απαιτεί περισσότερη ικανότητα και προσπάθεια. Τα συντρίμμια πλημμύρισαν το χώρο και πέφτουν στα φωτιστικά, προκαλώντας διαταραχές στο στέμμα, προεξοχές και δίνες πλάσματος στην επιφάνεια. Μεμονωμένα αστέρια αλλάζουν ακόμη και χρώματα από τα πολλά ξένα αντικείμενα που έχουν πέσει στην επιφάνειά τους. Δεν θα καταλάβουν όλοι, αλλά όσοι έχουν καρδιά: είναι ιδιαίτερα τρομερό αν ένα πλάσμα που έχει προσωπικότητα καίγεται ζωντανό, και η προσωπικότητα είναι ένας ολόκληρος παράλογος και απρόβλεπτος κόσμος.
  Ακόμα και ένα κενό μπορεί να κλάψει, από τέτοια ταλαιπωρία...
  Οι πρωτοετείς φοιτητές Άλεξ και Αντζελίνα τα είδαν όλα αυτά, και όχι σαν ταινία, αλλά ταυτόχρονα, σε πολλά σημεία και λεπτομέρειες, όταν μπαίνουν όλα, γεμίζοντας το μυαλό με ένα καλειδοσκόπιο αντίληψης.
  Τότε παρατήρησαν ότι ένα από τα ανθρώπινα διαστημόπλοια - ένα μπριγκαντίν με τα περιγράμματα ενός μωρού δελφινιού, κινούνταν προς ... Προς το κοιμισμένο κβάζαρ, που λάμπει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Κάτι είπε στους μαθητές ότι ήταν κβάζαρ, έστω και με τέτοιες ακτίνες που καίνε όλα τα ζωντανά. Αλλά ακόμη και σε μειωμένη μορφή, έκρυβε έναν θανάσιμο κίνδυνο για κάθε τι υλικό. Και αυτή η μπριγκαντίνα φαινόταν σαν γενναία αυτοκτονία.
  Ο Αννιγένος υπό την αρχηγία της Δούκισσας ντε Φουρία έλαβε την εντολή: "Αναχαιτιστείτε, γήινο αστρόπλοιο!". Και τρεις τεράστιες χιλιάδες στρατιώτες και δεκάδες χιλιάδες ρομπότ μάχης επί του σκάφους, σχεδόν άθικτα, όρμησαν πίσω από το μπριγκαντίν.
  Σαν αρπακτικοί καρχαρίες να κυνηγούν ένα μικρό παπάκι που πνίγεται στα φουρτουνιασμένα νερά του μαινόμενου ωκεανού.
  Ο Άλεξ ένιωσε ξαφνικά ότι μπορούσε όχι μόνο να πετάξει στα ύψη, αλλά και να κινηθεί, φώναξε στον φίλο του: "Ας τους ακολουθήσουμε άγγελος". Το κορίτσι απάντησε: "Ναι, νιώθω ότι μπορώ".
  Αφήστε τον Μιχαήλ Μπογιάρσκι να τραγουδήσει: "Αν και ένα σώμα χωρίς ψυχή δεν είναι σώμα, αλλά πόσο αδύναμη είναι η ψυχή χωρίς σώμα!" Ίσως αυτό να είναι αλήθεια, αλλά... Το πνεύμα μπορεί, έχοντας μπει στη σάρκα κάποιου άλλου, και παίρνοντας τον έλεγχο της, να εκδηλωθεί με μυθική δύναμη...
  Από τα τρία στιλέτα πετάχτηκαν φλεγόμενα ρεύματα εξοντωτικής ακτινοβολίας και φαινόταν ότι η ανθρώπινη μπριγκαντίνα, με επικεφαλής τον γενναίο καπετάνιο Αλένα Σνέγκοβα, δεν είχε την παραμικρή ευκαιρία. Ήδη μαγοπλασματικά κύματα τρύπησαν στη γάστρα, παραμορφώνοντας την ασημένια πανοπλία, αναγκάζοντας τις κάννες των ελαφρών κανονιών να πέσουν σαν υπερβολικά ψημένα ζυμαρικά. Τα μέλη του πληρώματος βιώνουν τρομερό πόνο, οι στολές μάχης διαλύονται, το δέρμα ξεφλουδίζει, τα μάτια τυφλά... Φαίνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση... Η μπριγκαντίνα αρχίζει να λάμπει, αφήνοντας πίσω της ένα λοφίο να καπνίζει, με χαβιάρι αντιύλης.
  Αλλά αυτή την τελευταία στιγμή, όταν πέφτετε στην απελπιστική άβυσσο της κόλασης της ανυπαρξίας, δύο φέροντες annigen που βρίσκονται στις πλευρές, χωρίς να γυρίσουν, βάζουν ακτινοβολία στη μέση.
  Και άρχισε, ιριδίζοντα κύματα πέρασαν από το κεντρικό στιλέτο, τα αυτόματα άλλαξαν στην προστασία. Και το ανθρώπινο πλοίο, που φαινόταν μικροσκοπικό με φόντο γιγάντων, χάνοντας μέρη της δομής του, ξέφυγε από το ιριδίζον μαγοπλασματικό δίκτυο.
  Ο Άλεξ κάθισε στο σώμα του Βαρόνου ντε Αλιγάτορα και η Αντζελίνα σάλωσε τη συνείδηση του Κόμη ντε Μπάρσοφ. Οι συνηθισμένες χοάνες φέρετρων, όπως και οι αξιωματικοί, συνηθίζουν να μην συζητούν τις εντολές των διοικητών, αλλά να τις εκτελούν. Αν οι χτυπητές στα σώματα, χρησιμοποιώντας τη μνήμη των "άλογών" τους, διέταξαν να αλλάξουν το αντικείμενο της φωτιάς, τότε ... Άρα είναι απαραίτητο. Όπως λέει ο κύριος κανόνας του Grobozagonat: "Ορκίζομαι να υπακούω αδιαμφισβήτητα στον Υπερ-Αυτοκράτορα, αυτόν προσωπικά, καθώς και σε οποιοδήποτε αφεντικό διορίζεται από αυτόν!".
  Η διαταγή δόθηκε και εκτελείται... Όμως οι προσωπικότητες των φέρετροι δεν θέλουν να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι οι ασώματες ψυχές νεαρών κρατουμένων κατέλαβαν τα σώματά τους. Ένας άγριος αγώνας ξεκινά, ο Αλιγάτορας και ο Μπαρσοφ παγώνουν, τα μάτια της τίγρης γυαλίζουν. Η παραγγελία έχει ήδη δοθεί και θα εκτελείται μέχρι να ακυρωθεί...
  Ωστόσο, η μπριγκαντίνα έχει ήδη δεχτεί θανάσιμες πληγές, μόλις λίγο ακόμα... Η Αλένα Μορόζοβα, με τις τελευταίες δυνάμεις της, προσκολλάται σε ένα λεπτό νήμα συνείδησης. Το κουστούμι της, μαζί με τη στολή της, είναι απανθρακωμένο και οι φλόγες χαϊδεύουν βάναυσα το ήδη εντελώς γυμνό κορμί της. Το δέρμα καλύπτεται με μεγάλες φουσκάλες και στη συνέχεια ξεφλουδίζει. Κομμάτια της κάπας πέφτουν... Λίγο ακόμα...
  Εδώ είναι μια λεπτή ουρά ενός κβάζαρ όπου πρέπει να φτάσει η μπριγκαντίνα της, ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει από αυτό... Οι προσωπικότητες του Αλιγάτορα και του Μπαρσόφ έχουν ήδη επιστρέψει, το μαγόπλασμα κόβεται ξανά στα καμένα οστά της Αλένας καταρρέουν και η συνείδησή της καίγεται σε μια μαύρη χοάνη... Και για ένα ασήμαντο κλάσμα του νανοδευτερόλεπτου, η τελική καταστροφή, το θραύσμα του διοικητή του μπριγκαντίν πετάει στο Probomeran του κβάζαρ...
  Όλα σταμάτησαν ξαφνικά, σαν να μην είχαν ξεκινήσει καθόλου. Η αρμάδα του στόλου του Purple Constellation πάγωσε και οι αντίπαλοί του εξαφανίστηκαν αμέσως. Έμοιαζε με φτερά και τα πόδια των διαστημικών γύπων ήταν κολλημένα στο διάστημα και δεν μπορούσαν να κινηθούν. Και την ίδια στιγμή, κανείς δεν ένιωσε το παραμικρό τρέμουλο ή τράνταγμα. Όλα όσα συνέβησαν ήταν πέρα από τα όρια της συνηθισμένης φυσικής.
  Η Δούκισσα de Furie γρύλισε άγρια:
  - Ποιος είναι αυτός, ψύχραιμος, που κατάφερε να μας σταματήσει;
  Ο Genhir Wolf κοίταξε με απροκάλυπτο μίσος:
  - Δεν έχω ιδέα... Είναι αδύνατο κατ' αρχήν, όμως...- Ο στρατηγός-κουφετοκόπτης χαμήλωσε τη φωνή του, φανερά φοβισμένος σε έναν ψίθυρο, τον πρόδωσε νευρικό να τρέχει γύρω-γύρω με παγωμένα μάτια στα πλάγια, πρόσθεσε. . - Ο ατζέντης μας ανέφερε ότι η γη μπορεί να κάνει ένα αστείο με την πάροδο του χρόνου.
  Η Δούκισσα ήρεμα, έστω και απορριπτικά, απάντησε:
  - Αυτό, φυσικά, είναι ενοχλητικό, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να απαγορεύσει στα ζωντανά άτομα να πολεμούν, και εμείς οι αυλές φέρετρων να νικάμε!
  Ο αλιγάτορας χασμουρήθηκε προκλητικά και πέταξε στο στόμα του κάτι που έμοιαζε με ένα πολύ καρυκευμένο σάντουιτς. Χαϊδεύοντας τα ατίθασα μαλλιά της τίγρης- βοηθού, μασώντας δυναμικά το γαστρονομικό προϊόν με ένα δυνατό τσούγκωμα, αλλά ταυτόχρονα με μια εντελώς κατανοητή και δυνατή φωνή, συνόψισε:
  - Ένας ημιτελής εχθρός είναι σαν μια αρρώστια χωρίς θεραπεία - περιμένετε επιπλοκές!
  Δίπλα στις ταλαιπωρημένες ψυχές της Angelina και του Alex, σαν από μια τρύπα πάγου, αναδύθηκε η λαμπερή ουσία του πνεύματος της Alena. Το πρόσωπο της απελευθερωμένης ψυχής έλαμπε σαν ήλιος. Πιάνοντας τα ακατανόητα βλέμματα των συμφοιτητών, το κορίτσι καπετάνιος εξήγησε με χαρούμενο ενθουσιασμό:
  -Κερδίσαμε! Η απειλή για την ανθρωπότητα έχει εξαλειφθεί, τόσο αυτή όσο και οι μελλοντικές προκλήσεις.
  Η Αντζελίνα μουρμούρισε μπερδεμένη:
  - Και πως?
  Η Αλένκα άρχισε να εξηγεί:
  - Ο μεγάλος επιστήμονας Pavel Karpov ανακάλυψε ότι ο χρόνος έχει μια δομή παρόμοια με ένα γεμάτο ροή, απεριόριστο ποτάμι με πολλά εκατομμύρια ανεξάρτητα ρυάκια. Και ότι είναι δυνατόν, τοποθετώντας ένα είδος κυματοθραύστη, να επηρεαστεί η πορεία ενός συγκεκριμένου ρέματος. Δυστυχώς, πέθανε, αποκαλύπτοντας έτσι μέχρι τέλους τους μηχανισμούς επιρροής, και δεν υπήρχε άλλη τέτοια ιδιοφυΐα. Αλλά εδώ είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε έναν τέτοιο κυματοθραύστη και αποκαλύφθηκε από τον ίδιο. Εάν διώξετε την ενέργεια ενός κβάζαρ που κοιμάται μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος, και μόνο κατά τη διάρκεια ακριβώς των μεταμεσονύχτιων εορτασμών στον πλανήτη Γη της Πρωτοχρονιάς, τότε η απελευθερωμένη ενέργεια θα προκαλέσει ένα είδος κύματος στο παρελθόν του πλανήτη και έναν διπλασιασμό του η ροή του χρόνου θα συμβεί στο Ηλιακό Σύστημα ...
  Ο Άλεξ ήταν μπερδεμένος και αναβοσβήνει τα αιθέρια βλέφαρά του, ψιθύρισε:
  - Και τι σημασία θα έχει;
  Η Warrior Alena εξήγησε:
  - Όλοι οι άνθρωποι στο Ηλιακό Σύστημα θα λάβουν έναν επιπλέον χρόνο ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πάβελ Καρπόφ θα έχει χρόνο να ολοκληρώσει τις μοναδικές ανακαλύψεις του ... Ή μάλλον, έχει ήδη, δεν υπάρχει εχθρική αρμάδα μπροστά μας!
  Η Αντζελίνα αναφώνησε με ανατριχίλα:
  -Τους κατέστρεψες όλους!
  Ο καπετάνιος του μπριγκαντίν χαμογέλασε στοργικά και έκλεισε το μάτι ως απάντηση:
  - Πιστεύω πως όχι! Μόνο ένας κυματοθραύστης τοποθετημένος στο ποτάμι του χρόνου τους έστριψε κυκλικά τη χρονολογική ροή. Αυτό σημαίνει ότι τα κιβώτια φέρετρων θα ζουν για πάντα, σε ένα χρονικό βρόχο, ζώντας την ίδια χρονιά άπειρες φορές!
  - Και εμείς? ρώτησε ο Άλεξ.
  - Θα επιστρέψετε στην εποχή σας και ελπίζω την επόμενη φορά να μην κατεβείτε στο δρόμο με ληστές ...
  Ο νεαρός άνδρας και το κορίτσι ξύπνησαν όρθιοι ακριβώς μπροστά από το Κρεμλίνο Chimes, στην Κόκκινη Πλατεία. Το γιγάντιο ρολόι άρχισε να χτυπά μεσάνυχτα μετρημένα και μεγαλειώδη.
  Ήρθε το νέο έτος.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #15
  Μετά από μια παύση, οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν. Οι Κινέζοι προσπάθησαν ξανά, συγκεντρώνοντας δυνάμεις για να επιτεθούν στις μακρινές κτήσεις της Ρωσίας.
  Αυτή τη φορά, οι έξι πήραν μερικά πιο σύγχρονα όπλα.
  Σε αυτή την περίπτωση, και οι έξι τους ανέβηκαν στο IS-7 με μαγικά μη ανταλλάξιμα κοχύλια και φυσίγγια.
  Και άρχισαν χωρίς περιττές τελετές να πυροβολούν τον κινεζικό στρατό και να τον συντρίβουν με κάμπιες.
  Και ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε επίσης από ένα κανόνι και βρυχήθηκε:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη, δεν θα είναι όπως πριν!
  Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακόμα και όταν πυροβολείτε με τη σειρά σας, μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο.
  Πράγματι, γιατί ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν είναι τόσο τυχερός πολιτικός και πρόεδρος. Συγκεκριμένα, από την αρχή κιόλας του διορισμού του ως επίσημου διαδόχου του Γέλτσιν, όλα πήγαν καλά.
  Φαινόταν ότι οι κομμουνιστές και ο Yabloko θα έπρεπε να είχαν ενεργήσει ως ενιαίος σχηματισμός - ο διάδοχος του Yeltsin είναι ο νούμερο ένα εχθρός.
  Όμως η ομιλία δεν έγινε. Και ο Sobchak, που έκλεψε, δεν τον θυμήθηκαν. Η έγκριση γινόταν κανονικά. Αν και οι κομμουνιστές έπρεπε να καταλάβουν: αυτός είναι ο μελλοντικός τους τυμβωρύχος!
  Ναι, και ο Yavlinsky - που προσπάθησε να φανεί ως ο πιο αντιπολιτευόμενος πολιτικός που δεν είχε ψηφίσει ποτέ υπέρ του προϋπολογισμού, γιατί δεν έφερε αντίρρηση.
  Απλώς έγινε τόσο περίεργο.
  Και μετά κατά κάποιο τρόπο στάθηκε τυχερός. Το βίαιο και πεινασμένο Νταγκεστάν δεν υποστήριξε την απόδοση των Ουαχαμπί, αν και, πιθανότατα, ο Basayev και ο Khattab υπολόγιζαν σε αυτό. Η αντιπολίτευση στη Δούμα δεν συγκρούστηκε με τις αρχές. Ή χρησιμοποιήστε τον παράγοντα Τσετσενία.
  Με λίγα λόγια, όλα ήταν υπέρ του Πούτιν από την πρώτη στιγμή. Και η αντιπολίτευση στη Δούμα δεν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις εκρήξεις στη Μόσχα και το Βολγκοντόνσκ εναντίον των αρχών.
  Αν και οι κομμουνιστές πρέπει να το καταλάβουν, έχουν πέσει στο παρασκήνιο.
  Ο Γιαβλίνσκι το κατάλαβε πολύ καθυστερημένα.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε κατά των Κινέζων, έσκισε τους κίτρινους πολεμιστές με οβίδες.
  Και αναστέναξε...
  ΕΝΤΑΞΕΙ. Το να σκέφτεσαι πολιτική είναι λίγο ενοχλητικό. Πάρτε για παράδειγμα την Γκέρντα. Απεικονίζεται σε μια από τις εικόνες ως αιχμάλωτη ληστών με τα χέρια της δεμένα πίσω ξυπόλητη. Και τα πόδια είναι ακόμη και κόκκινα, φαίνεται στον μη θερμαινόμενο ζωολογικό κήπο με ένα ελάφι, ο ληστής είναι κρύος και τα πόδια της Γκέρντα είναι πολύ κρύα.
  Καημένη, της πήραν τα παπούτσια, τα οποία παρακαλούσε από τη βασίλισσα. Και τώρα υποφέρει στην αιχμαλωσία.
  Το αγόρι πυροβόλησε ξανά στον στρατό της ουράνιας αυτοκρατορίας, πατώντας τα γυμνά δάχτυλά του στο κουμπί του joystick.
  Μετά πήγαν προς την άλλη κατεύθυνση.
  Ο Ζιρινόφσκι δεν υποστήριξε άμεσα τον Γέλτσιν και δεν υπάρχει ούτε μια βιντεοσκόπηση όπου θα έκανε τέτοιες δηλώσεις! Από την άλλη, νέες εκλογές, και μάλιστα σε κομματικές λίστες, τον ωφέλησαν πολύ. Έχοντας πραγματοποιήσει, στην πραγματικότητα, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, ο Γέλτσιν σφετερίστηκε την εξουσία, μετατρέποντας σε πλήρη δικτάτορα, τυπικά απεριόριστο από τίποτα! Ακόμη και οι δραστηριότητες του συνταγματικού δικαστηρίου ανεστάλησαν και ο πρόεδρος απέκτησε επίσημα απεριόριστες εξουσίες! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η υιοθέτηση ενός νέου συντάγματος περιόρισε σύντομα την εξουσία του δικτάτορα, που την καθόρισε! Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, έως και το 80 τοις εκατό του ρωσικού πληθυσμού ήταν έτοιμο να ψηφίσει υπέρ του προεδρικού σχεδίου συντάγματος. Επομένως, δεν μπορεί κανείς να κρίνει αυστηρά τον Ζιρινόφσκι για την υποστήριξη του συντάγματος. Πρώτον, διαφορετικά, απλά δεν θα μπορούσε να του επιτραπεί να συμμετάσχει στις εκλογές και δεύτερον, ο Βλαντιμίρ ήλπιζε να λάβει την υποστήριξη ορισμένων από τους πολυάριθμους υποστηρικτές του Γέλτσιν. Όσο για το όνομα του κόμματος, τότε δημιουργήθηκε μια ψευδαίσθηση μεταξύ του λαού - το κοινοβούλιο των κομμουνιστών-φασιστών (μέσα ενημέρωσης) διαλύθηκε, κανείς δεν ανακατεύεται στις μεταρρυθμίσεις και σύντομα θα ζούμε όπως στην Αμερική! Υπό αυτές τις συνθήκες, το όνομα Φιλελεύθερος Δημοκρατικός ήταν εκλογικά αρκετά συμφέρουσα! Το εκλογικό μπλοκ έγινε το κυβερνών κόμμα: Η επιλογή της Ρωσίας, με επικεφαλής τον Γκάινταρ! Κανείς δεν πίστευε στις πιθανότητες του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, πολλοί πίστευαν ότι ο Ζιρινόφσκι δεν θα έπαιρνε καν το όριο του πέντε τοις εκατό!
  Ναι, φαινόταν ότι ο Ζιρινόφσκι είχε πολύ αδύναμες ευκαιρίες. Και η Επιλογή της Ρωσίας έχει όλα τα ατού στα χέρια της. Εκτός, ίσως το πιο σημαντικό, δεν υπήρξαν πραγματικά επιτεύγματα στην οικονομία. Στη συνέχεια όμως στα χέρια ενός τεράστιου προπαγανδιστικού μηχανισμού και διοικητικών πόρων. Η εμπειρία του Καζακστάν και άλλων χωρών δείχνει ότι συχνά αυτό αρκεί για να κερδίσουμε τις εκλογές, ακόμη και για να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα!
  Αλλά ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς έδειξε τις εξαιρετικές πολιτικές του ικανότητες: συγκεκριμένα, κατάφερε να πείσει το περιβάλλον του Γέλτσιν για την πίστη του και δεν εμποδίστηκε να εγγραφεί, όπως συνέβη, για παράδειγμα, με το μπλοκ Μπαμπουρίν και κάποιους άλλους! Κατάφερε να πάρει χρήματα πείθοντας τους χορηγούς για τις προοπτικές του για αμειβόμενο χρόνο ομιλίας (και ο ίδιος κέρδισε κάτι από την επιχειρηματική δραστηριότητα!). Και το πιο σημαντικό, στις εκλογές έδειξε ένα υπέροχο χάρισμα λόγου, έχοντας πραγματοποιήσει μια μαγευτική προεκλογική εκστρατεία! Στον ιστότοπο του LDPR, μπορείτε να βρείτε παλιά αρχεία της προεκλογικής εκστρατείας του 1993: πρόκειται για πραγματικά δυνατές ομιλίες, σε σύγκριση με τις οποίες ο Χίτλερ είναι μόνο μια αξιολύπητη σκιά ενός ομιλητή. Οι Δημοκρατικοί μάλωναν μεταξύ τους και παρατήρησαν την αύξηση της δημοτικότητας του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος με μεγάλη καθυστέρηση! Πρέπει να πω ότι οι κοινωνιολόγοι δεν έδειξαν την πραγματική εικόνα, αλλά αυτή που ήθελαν να δουν οι αρχές! Ο Γκάινταρ αποκάλεσε τον Ζιρινόφσκι Χίτλερ και απαίτησε από τον Γέλτσιν να διαγράψει το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα. Αλλά αναλυτές κοντά στον πρόεδρο ανέφεραν ότι τα ποσοστά αποδοχής του Γέλτσιν πέφτουν και η υποστήριξη για το σύνταγμα μειώνεται. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο αποκλεισμός θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στις αρχές. Επιπλέον, το 1993 δεν έχουν ακόμη επεξεργαστεί οι τεχνολογίες της μαζικής εκλογικής νοθείας, εκτός από την πρωτόγονη ρίψη ψηφοδελτίων στις κάλπες, οπότε η βούληση του λαού ήταν σχετικά έντιμη! Ο Ζιρινόφσκι με τη σειρά του υποσχέθηκε να απελευθερώσει τον Ρούτσκοι και άλλους αντιπολιτευόμενους!
  Ο Oleg Rybachenko αποσπάστηκε εδώ και πυροβόλησε ξανά από ένα απαραίτητο βλήμα.
  Ενώ η κοπέλα Μαργαρίτα έδειχνε το όπλο με τα γυμνά της πόδια, το αγόρι σκέφτηκε και το κατάλαβε.
  Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν συγκλονιστικό και ο αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος ψηφίστηκε τόσο από τους εχθρούς του καθεστώτος όσο και από πολλούς υποστηρικτές του Γέλτσιν! Το κόμμα σημείωσε σχεδόν το 24 τοις εκατό των 13 μελών του, τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Ωστόσο, λόγω του μικτού εκλογικού συστήματος, ο Ζιρινόφσκι κατέληξε με μόλις 60 έδρες, ή το 15 τοις εκατό της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του κοινοβουλίου! Επιπλέον, οι εξουσίες της Κρατικής Δούμας περιορίστηκαν σοβαρά από το νέο σύνταγμα, έτσι ώστε στην πραγματικότητα ο Ζιρινόφσκι να μην έλαβε σημαντική εξουσία. Πιθανότατα, η παράταξή του στην Κρατική Δούμα θα μπορούσε να θεωρηθεί μόνο ως εφαλτήριο για μια περαιτέρω επίθεση στην εξουσία! Λοιπόν, ο ίδιος ο Ζιρινόφσκι συγκρίνεται όλο και περισσότερο με τον Χίτλερ! Παρεμπιπτόντως, το 1930, ο Χίτλερ κέρδισε το 18 τοις εκατό των ψήφων, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στις εκλογές, αλλά ταυτόχρονα κερδίζοντας πολύ μεγαλύτερη πραγματική δύναμη στην εξουσία. Πρώτον, υπήρχε μόνο μία αίθουσα στο Ράιχσταγκ, και δεύτερον, οι εκλογές έγιναν μόνο σύμφωνα με το αναλογικό σύστημα, και τρίτον, η εξουσία του κοινοβουλίου ήταν ασύγκριτα ισχυρότερη από ό,τι στη Ρωσία! Ο Ζιρινόφσκι, από την άλλη, αποδείχθηκε ότι ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση: η εμφάνιση της νίκης οδήγησε σε υπερβολικά υψηλές προσδοκίες των ψηφοφόρων, αλλά πραγματική δύναμη και την ευκαιρία να αλλάξει κάτι από μια μύτη gugulkin!
  Εδώ, φυσικά, αρχίζουν τα θαύματα: ο Ζιρινόφσκι, που στο παρελθόν είχε ενεργήσει ως συνετός πολιτικός, έγινε ξαφνικά παρορμητικός και εξαιρετικά παράλογος. Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε για χιτλερισμό, άρα ενίσχυσε την αντιδυτική ρητορική, γεννώντας φόβους ότι αν ερχόταν στην εξουσία, θα εξαπέλυε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο! Και ορισμένες δηλώσεις ήταν εντελώς τρελές, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της ατομικής βόμβας εναντίον του Καζακστάν και άλλων χωρών. Συγκεκριμένα, ο Ζιρινόφσκι δήλωσε μάλιστα ότι θα ρίξει ατομική βόμβα στην Τιφλίδα! Ταυτόχρονα, υπήρξαν ορισμένα επιτεύγματα: ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί μια αμνηστία, εκπληρώνοντας προεκλογικές υποσχέσεις .... Αλλά γενικά, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς δεν σημείωσε πόντους, μπαίνοντας συνεχώς σε σκάνδαλα ... Ναι! Φυσικά, προκλήθηκε, δημιουργήθηκαν πολλές σκανδαλώδεις καταστάσεις από τη CIA και τους αντιπάλους του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, κυρίως από τους δυτικούς δημοκράτες στη Ρωσία, αλλά και πάλι, ένας συνετός και πραγματιστής πολιτικός δεν έπρεπε να είχε υποκύψει σε αυτό, ή τουλάχιστον μειώστε την πιθανότητα πρόκλησης στο ελάχιστο! Για παράδειγμα, ο Zyuganov, παρά το γεγονός ότι εδώ και δεκαεπτά χρόνια φοράει τις δάφνες του κύριου πολιτικού αντιπάλου του Κρεμλίνου, κατάφερε με κάποιο τρόπο να αποφύγει τα σκάνδαλα, δεν έχει οριστεί ποτέ για ένα μεγάλο και δεν έχει τη φήμη του διεφθαρμένου πολιτικός! Είναι αλήθεια ότι οι κομμουνιστές είχαν επίσης μια στιγμή με το στήσιμο του Χοντορκόφσκι, φέρεται ότι ήταν ο κύριος χρηματοδότης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο Zyuganov δεν άφησε καμία απαξιωτική δήλωση. Ένας πολύ προσεκτικός πολιτικός Gennady Andreevich, μερικές φορές ακόμη και πολύ προσεκτικός! Ειδικότερα, τον Μάιο του 1999, όταν ο Γέλτσιν πρότεινε την υποψηφιότητα της Στεπάσιν, οι κομμουνιστές έπρεπε να την είχαν εμποδίσει και είτε να αναγκάσουν σε παραχωρήσεις είτε να προκαλέσουν τη διάλυση της Κρατικής Δούμας και τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Αλλά ο Ζιουγκάνοφ επέλεξε να μην το ρισκάρει, αν και αν τότε είχε διαλυθεί η Κρατική Δούμα, οι κομμουνιστές θα είχαν διατηρήσει και μάλιστα επεκτείνουν τον έλεγχό της. Ναι, τον Αύγουστο του 1999, οι κομμουνιστές ενέκριναν τον Πούτιν χωρίς μάχη, αν και το γεγονός ότι ο Γέλτσιν τον ανακοίνωσε ως διάδοχό του απλώς απαιτούσε από την αντιπολίτευση να ενεργήσει ως ενιαίο μέτωπο εναντίον αυτής της υποψηφιότητας. Αλλά ο Zyuganov αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο να πάει στις κάλπες, χρησιμοποιώντας τα προνόμια που δίνει η ιδιότητα του βουλευτή και το γεγονός ότι ο Πούτιν θα μπορούσε να μετατραπεί σε εθνικό ήρωα σε μόλις τρεις μήνες δεν μπορούσε καν να μπει στο κεφάλι του πιο θαρραλέου Κρεμλίνου αναλυτές.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε ξανά τους Κινέζους με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού ενός αγοριού και συνέχισε τις σκέψεις του.
  Το ιδιοφυές αγόρι πίστευε ειλικρινά ότι ο Ζιρινόφσκι δεν ήταν στο ύψος του.
  Εν ολίγοις, ο Δεκέμβριος του 1993 ήταν η κορύφωση για την πολιτική καριέρα του αρχηγού του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, μετά άρχισε η παρακμή, αν και στην αρχή δεν ήταν κατολισθητική με διάφορες διακυμάνσεις. Ο Γέλτσιν έχανε επίσης γρήγορα δημοτικότητα: δεν ήταν δυνατό να ξεπεραστεί η κρίση στην οικονομία, αντίθετα, γινόταν όλο και χειρότερη. Εδώ ο Ζιρινόφσκι έκανε άλλον έναν λάθος υπολογισμό, υπέγραψε μια συμφωνία για την ειρήνη και την αρμονία. Άλλωστε, τον είχαν ήδη κατηγορήσει ότι υποστήριξε το σύνταγμα, που νομιμοποίησε την τεράστια προεδρική εξουσία (από την άλλη, τι θα γινόταν αν δεν είχε υιοθετηθεί το σύνταγμα; Ήταν πολύ πιθανό να γινόταν εμφύλιος πόλεμος!), Και τότε υπήρχε μια ειρηνευτική συμφωνία για υπογραφή. Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι το άφησε το φθινόπωρο. Αλλά γενικά, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να περιγραφεί συγκεκριμένα ποια λάθη έκανε ο ηγέτης του LDPR και γιατί δεν έγινε πρόεδρος. Το βασικό του λάθος είναι στρατηγικά λάθος PR! Μετά τις εκλογές του 1993, ήταν απαραίτητο να διαμορφωθεί η εικόνα του κύριου εχθρού της σημερινής κυβέρνησης και του Γέλτσιν προσωπικά! Δηλαδή να γίνει Αντιγιελτσίν, με την πιο λαϊκίστικη ρητορική, με κριτική πρωτίστως εσωτερικών εχθρών, διαφθορά, κλοπές κ.ο.κ! Και το κύριο σύνθημα - η συμμορία Γέλτσιν σε δίκη! Και ταυτόχρονα, μη περιφρόνηση των αριστερών συνθημάτων, της κοινωνικής δημαγωγίας, της υπόσχεσης για δικαιοσύνη! Συγκεκριμένα, στη Λευκορωσία, ο Λουκασένκο σημείωσε πάνω από 80 τοις εκατό στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, κάτι που είναι απλά υπέροχο για έναν πολιτικό της αντιπολίτευσης ! Αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι ο Λουκασένκα είναι πιο δυνατός στη ρητορική από τον Ζιρινόφσκι, αντίθετα, ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς είναι πολύ πιο μορφωμένος και πνευματικά ανεπτυγμένος! Αλλά ο Ζιρινόφσκι απογοητεύτηκε από τον χαρακτήρα του, τον υπερβολικά επιθετικό και βιαστικό χαρακτήρα του, και από την άλλη, η πεποίθηση ότι το περιβάλλον του Γέλτσιν, και ο ίδιος ο Γιέλτσιν, θα τον έπαιρναν, επιλέγοντάς τον ως διάδοχο. Ποιος ξέρει την ιστορία: πιθανότατα θα θυμούνται τη σχέση του Χίτλερ με τον Γκίντεμπρουνερ, στην αρχή επιφυλακτικοί και μετά συντρόφου! Αλλά το γεγονός είναι ότι ο Γκίντεμπρουγκ ήταν ήρωας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, πατριώτης της χώρας του και ήδη ένας εξαθλιωμένος γέρος. Και ο Γέλτσιν, ο καταστροφέας της ΕΣΣΔ και ένθερμος εχθρός της αυτοκρατορικής ιδεολογίας, ήταν στρατηγικός αντίπαλος για τον Ζιρινόφσκι. Ναι, και το περιβάλλον του Γέλτσιν φοβόταν ότι ο νεαρός τότε και επιθετικός Ζιρινόφσκι θα άρχιζε να αποκαθιστά την τάξη και μετά θα κυλούσαν τα κεφάλια! Έτσι, το περιβάλλον του Γέλτσιν δεν είχε καμία επιθυμία να ωθήσει τον Βόλφοβιτς στην προεδρία ή στην πρωθυπουργία και η πραγματική του ευκαιρία για εξουσία ήταν μόνο μέσω του πτώματος του Γέλτσιν. Δηλαδή, ο Ζιρινόφσκι έπρεπε τουλάχιστον εξωτερικά να μιμηθεί το υψηλότερο δυνατό επίπεδο αντίθεσης στο καθεστώς! Για να νομίζει ο κόσμος ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός των αρχών από τον Ζιρινόφσκι και να προκύψει ένας συνειρμός: Ζιρινόφσκι ή Γέλτσιν, Ζιρινόφσκι εναντίον Γέλτσιν! Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς είτε δεν είχε ισχυρό αναλυτή και πρόσωπο δημοσίων σχέσεων στο περιβάλλον του είτε δεν ήθελε να ακούσει κανέναν. Ή ίσως φοβόταν ακόμη και τον Γέλτσιν, αν και πρέπει να ειπωθεί ότι ο Γέλτσιν δεν είναι ακόμα αρκετά τύραννος αν παραιτήθηκε από αμνηστία και απελευθέρωση των εχθρών του: Ρούτσκοι και Μακάσοφ. Ναι, και ο Γέλτσιν προχώρησε στη διάλυση του κοινοβουλίου, γιατί ο λαός, λες, του έδωσε το πράσινο φως για αυτό σε δημοψήφισμα στις 25 Απριλίου 1993. Επιπλέον, η εκτέλεση του κοινοβουλίου και ο ίδιος ο Γέλτσιν τον τρόμαξαν τόσο που έχασε την αποφασιστικότητά του. Ο Ζιρινόφσκι, λοιπόν, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ο βασικός του αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που ο Ζιουγκάνοφ, όσο κι αν τρύπησε τον Γέλτσιν, έλαβε την τιμωρία!
  Το αγόρι εκτόξευσε πάλι ένα βαρύ βλήμα μετά τα κορίτσια με τη βοήθεια του γυμνού του ποδιού και συνέχισε τις σκέψεις του.
  Το άλλο λάθος του Ζιρινόφσκι ήταν η θέση που πήρε στον πόλεμο στην Τσετσενία. Φαίνεται εθνικιστής, υποτίθεται ότι υποστήριζε την εγκαθίδρυση της συνταγματικής τάξης, αλλά με ποια μορφή! Ο πόλεμος πήγε άσχημα από την αρχή, τα ρωσικά στρατεύματα υπέστησαν τεράστιες απώλειες, κυρίως λόγω της εγκληματικής μετριότητας της διοίκησης του Γέλτσιν. Επιπλέον, στρατηγοί με εμπειρία στον πόλεμο στο Αφγανιστάν, για παράδειγμα, ο υπουργός Άμυνας Γκράτσεφ, διέταξαν χειρότερα από τους μαθητές της πρώτης τάξης. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι δίδαξαν στους στρατηγούς πώς να πολεμούν! Αυτό ήταν το παράδοξο!
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, χρειαζόταν να πάρει θέση: Ο Γιέλτσιν και η συμμορία του φταίνε για τις τεράστιες απώλειες του ρωσικού στρατού! Η κριτική στο κυβερνών καθεστώς θα έπρεπε να είχε ενισχυθεί, αλλά ταυτόχρονα, χωρίς να αγγίξει τον στρατό. Αν και ο Γκράτσεφ δεν έπρεπε να υπερασπιστεί! Ο Zyuganov πήρε τη βέλτιστη θέση νίκης! Να ασκεί κριτική στον Γέλτσιν, να μην τσακώνεται με τον στρατό, να μην υποστηρίζει τους αυτονομιστές. Σε γενικές γραμμές, ο Zyuganov επέλεξε τη σωστή πορεία δράσης: μέγιστη απόσταση από την πολιτική του Yeltsin, αντιπαράθεση. Ωστόσο, οι κομμουνιστές στη Δούμα της πρώτης σύγκλησης δεν ήταν πάντα συνεπείς στην αντίθεσή τους. Συγκεκριμένα, η πρόταση Ζιρινόφσκι για ψήφο δυσπιστίας στην κυβέρνηση του Τσερνομιρντίν δεν υποστηρίχθηκε. Γενικά, οι κομμουνιστές ψήφισαν για πρώτη φορά ψήφο δυσπιστίας μόλις τον Οκτώβριο του 1994, μετά τη Μαύρη Τρίτη, όταν η παθητική έγκριση της οικονομικής πολιτικής του Τσερνομυρντίν θα μπορούσε να τους κοστίσει ακριβά. Στην Κρατική Δούμα της δεύτερης σύγκλησης, όπου οι κομμουνιστές με επικεφαλής τον Ζιουγκάνοφ ήταν ήδη στην πλειοψηφία, δεν τέθηκε ποτέ (!) ψήφος δυσπιστίας! Και η βουλή ενέκρινε και τους πέντε υποψήφιους για την πρωθυπουργία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία! Η προσωπικότητα του Zyuganov αξίζει ένα ξεχωριστό άρθρο, καθώς και γιατί έχασε ακόμα από τον Yeltsin το 1996.
  Ο ίδιος ο Ζιρινόφσκι, φαίνεται, ήθελε συμβιβασμό με το περιβάλλον του Γέλτσιν, ελπίζοντας να πείσει τους ολιγάρχες για την πίστη του, ώστε να τον εγκαταστήσουν ως τον μόνο που θα μπορούσε να εμποδίσει τους κομμουνιστές να πάρουν τον θρόνο. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το περιβάλλον του Γέλτσιν, εκείνη την εποχή, δεν ήθελε αλλαγή και δεν εμπιστευόταν τον Βόλφοβιτς, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, κατάφερε να επιδεινώσει τη στάση του στη Δύση. Πολλοί ολιγάρχες κοντά στον πρόεδρο είχαν επιχειρήσεις στη Δύση και κατάφεραν να συσσωρεύσουν τεράστια χρέη εκεί. Ναι, και οι τιμές του πετρελαίου ήταν περίπου 10 δολάρια το βαρέλι, οπότε υπήρχε φθηνό φυσικό αέριο και η ελίτ εθίστηκε αρκετά στα δάνεια από τις χώρες του ΝΑΤΟ. Και στη Δύση ξεκαθάρισαν ότι ο Ζιρινόφσκι ήταν απαράδεκτος για αυτούς.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η στήριξη σε μια συμμαχία με την ελίτ του Γέλτσιν μόνο χάλασε την εικόνα του ηγέτη του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος και παρενέβη στο μπλοκ με τους κομμουνιστές και τους εθνικιστές. Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι οι βαριές απώλειες του ρωσικού στρατού, η απροθυμία να νικήσει, γενικά, λίγους και όχι ιδιαίτερα καλά οπλισμένους εχθρούς, μείωσαν τη δημοτικότητα των μαχητών συνθημάτων και την επιθυμία να επιτευχθεί η ευτυχία μέσω του πολέμου. Ο λαός είδε ότι ο ρωσικός στρατός δεν ήταν έτοιμος να πλύνει τα πόδια του στον Ινδικό Ωκεανό και να κατακτήσει τη Μέση Ανατολή με τα αποθέματα πετρελαίου του. Ναι, θεωρητικά, η κατάληψη της Μέσης Ανατολής θα μπορούσε να δώσει πολλά χρήματα λόγω των πετροδολαρίων και του αναπόφευκτου άλματος των τιμών της ενέργειας, αλλά ακόμα κι αν η Τσετσενία δεν νικηθεί... Τα ειρηνιστικά αισθήματα άρχισαν να αναπτύσσονται και ο Ζίρικ υπέστη σοβαρές εκλογικές απώλειες!
  Το παιδί θαύμα πυροβολεί και πάλι ευθεία. Μια οβίδα από ένα πυροβόλο 130 χιλιοστών σκόρπισε τους Κινέζους.
  Η Μαργαρίτα είπε επιδοκιμαστικά:
  - Είσαι έξυπνος!
  Και άρχισε να χρησιμοποιεί τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να αυτοπυρποληθεί.
  Και ο Oleg Rybachenko συνέχισε το σκεπτικό του.
  Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι ο Zyuganov ήταν εξαιρετικά προσεκτικός. Για παράδειγμα, όταν ο Μπόρις Φεντόροφ πρότεινε να ψηφίσουμε για μια αξιολόγηση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν το υποστήριξε. Γενικά, ο Zyuganov και η συνοδεία του αντιμετώπισαν τον Chernomyrdin πολύ προσεκτικά, αν και ο τελευταίος συνέχισε την πολιτική του προς όφελος των ολιγαρχικών και επέδειξε πίστη στον Yeltsin. Αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Zyuganov κατάφερε να γίνει ο νούμερο ένα αντιπολιτευόμενος και αντι-Γέλτσιν. Επιπλέον, σε αυτό τον βοήθησε και η προεδρική προπαγάνδα, μάλλον εσκεμμένα, αφού ο κομμουνιστής Zyuganov στον δεύτερο γύρο είναι καλύτερος από τον μη κομμουνιστή υποψήφιο.
  Το κόμμα LDPR τον χειμώνα και την άνοιξη του 1995 γνώρισε μια σοβαρή κρίση, αρκετοί βουλευτές το εγκατέλειψαν, συμπεριλαμβανομένου του λαμπερού, χαρισματικού Marychev.
  Αλλά ο πόλεμος στην Τσετσενία κερδήθηκε σταδιακά, οι αγωνιστές υπέστησαν επίσης τεράστιες απώλειες και αιμορραγήθηκαν και αποκαρδιώθηκαν, ο ρωσικός στρατός προχωρούσε. Τον Ιούνιο, ο Shamil Basayev κατέλαβε ένα μαιευτήριο στο Μπουντένοβσκ. Κατ' αρχήν, μια τέτοια κίνηση από τους αγωνιστές δεν έδωσε τίποτα στρατιωτικά, και από άποψη προπαγάνδας ήταν ακόμη και υπέρ του πολεμικού κόμματος ... Αλλά ο Γέλτσιν κατέρρευσε, προφανώς τα γεγονότα της 3ης-4ης Οκτωβρίου και οι κατάρες εκατομμυρίων των Ρώσων τον γκρέμισαν και διέταξε τον Τσερνομυρντίν να σταματήσει τον πόλεμο και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις...
  Ο ρωσικός στρατός σταμάτησε μονομερώς τις εχθροπραξίες. Και η Κρατική Δούμα συγκέντρωσε τελικά αρκετές ψήφους για να περάσει ψήφος δυσπιστίας στην κυβέρνηση, απαιτώντας την παραίτηση ορισμένων στελεχών ασφαλείας. Ο Γέλτσιν υποχώρησε, κρατώντας μόνο τον Γκράτσεφ, αλλά παρέδωσε τους Γεγκόροφ, Γερίν, Στεπάσιν. Εδώ ο Ζιρινόφσκι πήρε αρχικά τη σωστή θέση: καταδίκασε την εκεχειρία και ψήφισε ψήφο δυσπιστίας. Και όταν ο Τσερνομιρντίν μπλόφαρε, απειλώντας να θέσει το ζήτημα της εμπιστοσύνης στο υπουργικό συμβούλιο σε ψηφοφορία από την Κρατική Δούμα (υπάρχει μια επιφύλαξη, εάν λιγότερες από 226 ψήφους από τις 450 ψήφισαν υπέρ της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τότε ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να μια εβδομάδα είτε για να διαλύσει την κυβέρνηση είτε να διαλύσει την Κρατική Δούμα), ο Ζιρινόφσκι έδειξε σταθερότητα και ετοιμότητα να πάει σε πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές. Τα πλεονεκτήματα των πρόωρων εκλογών είναι η εικόνα των μαρτύρων, η έλλειψη επιτυχίας - κατηγορήστε τον Γέλτσιν και την κυβέρνηση, μην αφήσετε χρόνο για την προώθηση του σχεδίου του Κρεμλίνου του Συνεδρίου των Ρωσικών Κοινοτήτων και το κόμμα στην εξουσία: Το σπίτι μας είναι η Ρωσία . Και φυσικά άλλοι οργανισμοί - μικρότεροι!
  Ο Τσερνομιρντίν, συνειδητοποιώντας ότι η μπλόφα δεν θα λειτουργούσε και το νέο κοινοβούλιο θα γινόταν ακόμη πιο αντιπολιτευτικό, απέσυρε την ψηφοφορία. Η Κρατική Δούμα ψήφισε για άλλη μια φορά μη εμπιστοσύνη, ο Ζιρινόφσκι ενήργησε πολύ επιθετικά, αλλά δεν υπήρχαν αρκετές ψήφοι. Εδώ πρέπει να ειπωθεί ότι ο Yabloko φοβήθηκε, ο Yavlinsky δεν ήθελε να χάσει τα πλεονεκτήματα των κοινοβουλευτικών εδρών. Επιπλέον, η πραγματική του βαθμολογία δεν ήταν υψηλή, υπήρχε ο κίνδυνος απλά να ξεσπάσει.
  Η δημοτικότητα του Ζιρινόφσκι αυξήθηκε αμέσως, αλλά ο Βόλφοβιτς έκανε και πάλι λάθος υπολογισμό αποσύροντας τις υπογραφές του κόμματός του, στο πλαίσιο της διαδικασίας μομφής. Δεν πειράζει, η αντιπολίτευση είχε ως και 300 ψήφους για να δημιουργήσει επιτροπή για να ασκήσει κατηγορίες, αλλά χάλασε τη βαθμολογία! Ο Ζιρινόφσκι έδωσε ξανά λόγο στον εαυτό του να κατηγορήσει τον εαυτό του για συμφιλιωτική πολιτική, αποξενώνοντας μέρος του αυξανόμενου εκλογικού σώματος διαμαρτυρίας.
  Παρ 'όλα αυτά, η εκεχειρία στην Τσετσενία, την οποία οι μαχητές παραβίασαν ευθαρσώς, διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις, ειδικά κατά του Romanov, τα θύματα των βομβαρδισμών οδήγησαν σε αύξηση της μαχητικής διάθεσης στην κοινωνία και ο Zhirinovsky άρχισε να κερδίζει πόντους. Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο του 1995, το ΝΑΤΟ άρχισε να βομβαρδίζει τους Σερβοβόσνιους, ενισχύοντας το αντιδυτικό αίσθημα, το οποίο ανέβασε επίσης τη βαθμολογία του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος.
  Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι υπέκυψε σε μια πρόκληση, έχοντας ξυλοκοπήσει μια γυναίκα στο κοινοβούλιο, περισσότερες από μερικές φορές μετακινώντας την ελαφρά σε μια γενική χωματερή. Στη συνέχεια, ο Τύπος του Γέλτσιν τα διασκέδασε όλα, παρουσιάζοντας τον Ζιρινόφσκι ως ληστή! Ωστόσο, ένα τέτοιο απόσπασμα μπορεί να αρέσει σε μερικούς: ειδικά εκείνους τους άνδρες που υπέφεραν από γυναίκες ή εκείνους που, από όλους τους υποψηφίους, έψαχναν τον πιο άγριο δικτάτορα, ελπίζοντας ότι θα έβαζε τα πράγματα σε τάξη! Σε κάθε περίπτωση, οι "σταλινικοί" ήταν για τον Ζίρικ.
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να πυροβολεί. Το αγόρι το έκανε αυτό νικώντας τον στρατό της Κίνας υπό τη δυναστεία της Μαντζουρίας και συνέχισε να σκέφτεται.
  Τον Οκτώβριο του 1995, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα συγκέντρωσε 100 υπογραφές για να θέσει ψήφο δυσπιστίας στην κυβέρνηση στην Κρατική Δούμα, αλλά ο Ζιρινόφσκι αρνήθηκε αυτή την πρόθεση την προηγούμενη φορά.
  Πρέπει να πω ότι ήταν λάθος του και τίποτα δεν δικαιολογείται. Πρώτον, ο Ζιρινόφσκι, έχοντας ψηφίσει δυσπιστία την παραμονή των εκλογών, προσέλκυσε τη συμπάθεια του διαμαρτυρόμενου εκλογικού σώματος, το οποίο εκείνη την εποχή αποτελούσε την πλειοψηφία. Δεύτερον, η ψηφοφορία στράφηκε κατά του κύριου ανταγωνιστή του Ζιρινόφσκι, του Τσερνομυρντίν, και δεν παρενέβη στις παρασκηνιακές προσπάθειες να πείσουν τον Γέλτσιν και το περιβάλλον του να κάνουν τον Ζίρικ διάδοχό του.
  Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι θα έπρεπε να είχε καταλάβει. ότι όσο υψηλότερο είναι το αποτέλεσμα που δείχνει στις εκλογές για τη Δούμα, τόσο πιο πιθανό είναι η "οικογένεια" να ποντάρει πάνω του!
  Εκείνη τη στιγμή, η καλύτερη προεκλογική τακτική ήταν να παίξεις τον ρόλο της αντιπολίτευσης νούμερο ένα, που θα ξεπερνούσε το επίπεδο αντιπαράθεσης των κομμουνιστών.
  Ο Ζιρινόφσκι, γενικά, το κατάλαβε αυτό, αλλά προσπάθησε να καθίσει σε δύο καρέκλες και ήταν ασυνεπής. Οι νέες εκλογές ήταν πολύ πιο δύσκολες από τις παλιές! Πρώτον, σε αντίθεση με το 1993, δεν είχαν την ευκαιρία να δείξουν στο έπακρο το ρητορικό τους ταλέντο, έδωσαν πολύ λίγο χρόνο ομιλίας στα πάρτι, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε από 13 σε 44 (!). Δεύτερον , εναντίον του Ζιρινόφσκι έπαιξε ο παράγοντας των ανεκπλήρωτων ελπίδων και προσδοκιών. Τελικά, φαινόταν να είναι ο πρώτος, αλλά δεν έκανε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη... Αν και ήταν σαφές σε έναν έξυπνο άνθρωπο ότι ο Ζίρικ δεν είχε πραγματική εξουσία, και οι ίδιοι κομμουνιστές έλεγχαν πολύ περισσότερες ψήφους από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα : 102 έναντι 60, αλλά ... Πόσοι έξυπνοι ήταν τότε, ειδικά τη δεκαετία του '90.
  Ο τρίτος λόγος, που έριξαν χώμα στον ηγέτη του LDPR, ήταν η εικόνα ενός τέρατος και ενός νταή, φοβούμενοι ότι θα ξεκινούσε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
  Ο τέταρτος λόγος είναι επίσης ένας από τους κύριους λόγους για την εμφάνιση μεγάλου αριθμού ανταγωνιστών. Τα πιο διάσημα είναι: το Συνέδριο των Ρωσικών Κοινοτήτων με επικεφαλής τον Σκόκοφ (πρώην γραμματέα του συμβουλίου ασφαλείας υπό τον Γέλτσιν) και τον Αλεξάντερ Λέμπεντ, επίσης άνθρωπος του Γέλτσιν, του οποίου ο ρόλος στην Υπερδνειστερία διογκώθηκε πολύ από τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα μπλοκ ενεργών δημοσίων σχέσεων, αλλά φαίνεται ότι έχουν χορτάσει, πέρα από την άκρη. Εξάλλου, οι άνθρωποι δεν είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουν οι αρχές και οι περισσότεροι από αυτούς συνειδητοποίησαν ότι το KRO δεν είναι καθόλου αντιπολίτευση, αλλά ένα σχέδιο του Κρεμλίνου, που στρέφεται κυρίως κατά του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ωστόσο, αυτή η οργάνωση απέσπασε πάνω από το 4%!
  Και υπήρχαν άλλοι ανταγωνιστές πάνω από την οροφή, ο Ντερζάβα-Ρούτσκοι, όπου ο Marychev κατέφυγε, ο Μπλοκ για την ΕΣΣΔ - ο Tyulkin-Ampilov, το Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Lysenko και πάρα πολλοί όλων των ειδών. Πρέπει να πούμε ότι οι κομμουνιστές διέλυσαν επίσης το εκλογικό τους σώμα: το μπλοκ της ΕΣΣΔ κέρδισε περισσότερο από τεσσεράμισι τοις εκατό των ψήφων, αλλά δεν μπήκε στο κοινοβούλιο και χάθηκαν ψήφοι για το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το αγροτικό κόμμα επίσης δεν πήρε το φράγμα του πέντε τοις εκατό, όπως άλλες αριστερές οργανώσεις. Συγκεκριμένα, δεν είναι ξεκάθαρο τι υπολόγιζε ο πρώην πρωθυπουργός Ryzhkov για τις εκλογές με ένα μπλοκ: την Ένωση Εργασίας ή το μπλοκ Govorukhin! Ωστόσο, οι εκλογές του 1995 έδειξαν το πιο αδύναμο αποτέλεσμα του κόμματος στην εξουσία σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας και το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφοφορίας διαμαρτυρίας.
  Το αγόρι πυροβόλησε ξανά, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά του δάχτυλα και συνέχισε τις σκέψεις του.
  Ο Ζιρινόφσκι, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, επέπληξε γενικά τις αρχές, αλλά δεν το έκανε αρκετά επιθετικά. Επιπλέον, η παράταξή του υποστήριξε τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, δίνοντας έναν ακόμη λόγο για κατηγορίες για προσανατολισμό υπέρ του Κρεμλίνου. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσεις διαμαρτυρίας όλου σχεδόν του εκλογικού σώματος που επικρατούσαν σε αυτές τις εκλογές, δεν ήταν απαραίτητο να συμβιβαστούμε με αυτή την κυβέρνηση! Επιπλέον, η Κρατική Δούμα ενέκρινε απροσδόκητα εύκολα τον Dubinin ως επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, αν και ο τελευταίος ήταν άνθρωπος από τον κύκλο του Yeltsin, υποστηρικτής των μεταρρυθμίσεων της αγοράς στη ριζοσπαστική έκδοση Gaidar. Παρεμπιπτόντως, αυτή την υποψηφιότητα υποστήριξε και ο Ζιουγκάνοφ, αν και ο Ντουμπινίν συμμετείχε στη Μαύρη Τρίτη, δείχνοντας ότι ούτε αυτός ήταν αντιπολιτευόμενος με αρχές!
  Κατά τη διάρκεια των εκλογών, ο Ζιρινόφσκι δεν ήθελε να σχηματίσει εκλογικά μπλοκ, αν και αρκετά μικρότερα εθνικιστικά κόμματα εξέφρασαν την επιθυμία τους να το κάνουν. Επιπλέον, ο Vengerovsky συμβούλεψε να αλλάξει το όνομα του κόμματος, σε ένα πιο πολιτικά κατάλληλο και ευφωνικό - για παράδειγμα, Μεγάλη Ρωσία! Ο Ζιρινόφσκι έδειξε πείσμα σε αυτό το θέμα, αν και η λέξη φιλελεύθερος δημοκράτης εκείνη την εποχή είχε ήδη γίνει καταχρηστική!
  Επιπλέον, γνωστοί τραγουδιστές ή καλλιτέχνες δεν συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του κόμματος του LDPR, αν και υπήρχε αρκετός κόσμος που το ήθελε. Συγκεκριμένα, ο Alla Pugacheva, ο οποίος αγαπούσε πολύ να προσελκύει την προσοχή του Τύπου, θα μπορούσε κάλλιστα να συμφωνήσει στη δεύτερη θέση στη λίστα του κόμματος LDPR. Δεν την ενόχλησε με κανέναν τρόπο, αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν επιπλέον ενημερωτικό λόγο για να αναφερθεί στον εαυτό της. Επιπλέον, η ευκαιρία να προτείνουμε ορισμένα έργα και νόμους για συζήτηση από την Κρατική Δούμα. Ακόμη και ο συνθέτης Αντόνοφ συμπεριλήφθηκε μόνο στον περιφερειακό κατάλογο και στη συνέχεια μάλωναν εντελώς. Γενικά, Ζιρινόφσκι: υπάρχει ένα πολύ κακό χαρακτηριστικό στον χαρακτήρα: απροθυμία να ανεχθεί ισχυρές προσωπικότητες στο περιβάλλον του, εκείνους που υπερασπίζονται την άποψή τους. Για παράδειγμα, ήταν ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο που ο διάσημος υπνωτιστής Anatoly Kashpirovsky έφυγε από το κόμμα. ο οποίος κατηγόρησε τον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς για αυταρχικές μεθόδους διαχείρισης και την επιθυμία να περικυκλωθεί με συκοφάντες. Πρέπει να πω, παρεμπιπτόντως, ότι ακόμη και ο Χίτλερ έκανε συμβιβασμούς με τους ανθρώπους που χρειαζόταν και τους ανεχόταν στο περιβάλλον του μέχρι να του γίνουν άχρηστοι ή επικίνδυνοι. Θυμηθείτε τους Ρεμ, Στράσερ, Γκέμπελς, που διακρίνονταν για την αριστεροσύνη και την αντίθεσή τους στις αρχές. Αλλά ήταν ακριβώς χάρη σε τέτοιες προσωπικότητες που ο Χίτλερ κατάφερε να τραβήξει το μέγιστο των ψήφων από τους Κομμουνιστές και τους Σοσιαλδημοκράτες. Πρέπει επίσης να πω ότι ο Ζιρινόφσκι έλεγε πολύ συχνά: χωρίς να το σκεφτεί, είτε επαίνεσε είτε επέπληξε τον Στάλιν. Γενικά, ο ίδιος ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος μιμήθηκε σε κάποιο βαθμό τον Στάλιν, δημιουργώντας τη δική του λατρεία, δείχνοντας προσήλωση σε αυταρχικές μεθόδους διακυβέρνησης, αλλά ταυτόχρονα κατηγόρησε τους κομμουνιστές για βία, αν και ο ίδιος απλώς υποστήριζε τη βία, τη βία και περισσότερη βία!
  Στο πλαίσιο της αυξανόμενης δημοτικότητας των αριστερών ιδεών, ο Ζιρινόφσκι θα έπρεπε να είχε υιοθετήσει μια πιο ισορροπημένη στάση απέναντι στις κομμουνιστικές ιδέες και να θυμάστε ότι ένα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος νοσταλγεί τη σοβιετική εποχή. Επιπλέον, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του αριστερισμού δεν θα παρεμβαίνουν: για παράδειγμα, το μπλε χρώμα για τη σημαία του LDPR είναι εξαιρετικά ατυχές! Πρώτον, προκαλεί συσχετισμούς με ομοφυλόφιλους, οι οποίοι είναι επίσης "μπλε", και δεύτερον, το μπλε χρώμα ηρεμεί, το οποίο δεν εναρμονίζεται καλά με τις εμπρηστικές ομιλίες του Ζιρινόφσκι! Η καλύτερη επιλογή για το πάρτι του θα ήταν το μωβ-κόκκινο. Δυναμικό, καλώντας για κατορθώματα, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο με τους κομμουνιστές! Επιπλέον, το μωβ είναι σύμβολο της βασιλείας και θα μπορούσε να προσελκύσει τις φωνές των υποστηρικτών της κυριαρχίας, της μοναρχικής και μη κομμουνιστικής πειθούς!
  Το ιδιοφυές αγόρι πάτησε ξανά τα κουμπιά του joystick και τσίριξε:
  - Η νίκη μου θα είναι ένδοξη!
  Και συνέχισε την έξυπνη συλλογιστική.
  Δεν ήταν η καλύτερη ιδέα επίσης βίντεο όπου ο Ζιρινόφσκι έπαιζε έναν γελωτοποιό, συγκεκριμένα, δεν τραγουδούσε πολύ καλά! Εν προκειμένω, δεν ήταν και η καλύτερη κίνηση, γιατί ο κόσμος πεινούσε τότε το 1995 και ήθελε σοβαρές αλλαγές και σοβαρό αρχηγό και δεν είχε διάθεση για αστεία! Πρέπει να πούμε ότι τα φιλο-Κρεμλίνο ΜΜΕ προσπάθησαν ήδη να φτιάξουν έναν γελωτοποιό και έναν κλόουν από τον Ζιρινόφσκι και δεν άξιζε να ενισχύσουν αυτή την εντύπωση, δίνοντας νέα ατού στους εχθρούς τους!
  Στις εκλογές του 1995, η CEC αρνήθηκε πρώτα να εγγράψει το "Derzhava" - Rutskoy και στη συνέχεια το "Yabloko". Μετά από αυτό και τα δύο μέρη αποκαταστάθηκαν, μέσω του Αρείου Πάγου. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με αυτό το επεισόδιο: συγκεκριμένα, ότι το Κρεμλίνο και οι δημόσιες σχέσεις του ήθελαν να βοηθήσουν τον Γιαβλίνσκι στις εκλογές για τη Δούμα, ως δημοκράτης και δυτικός, και ο Ρούτσκοι, όπως φαίνεται, έπρεπε να τραβήξει τις ψήφους των κομμουνιστές στον εαυτό του....
  Η εκδοχή εκ πρώτης όψεως είναι λογική, αν πραγματικά ήθελαν να αφαιρεθούν οι Yabloko και Derzhava, τότε το Ανώτατο Δικαστήριο, που σχηματίστηκε με εντολή της οικογένειας Yeltsin, δεν θα τους είχε αποκαταστήσει! Άλλωστε, μπορούμε να θυμηθούμε πρόσφατα παραδείγματα όταν το Yabloko, η Άλλη Ρωσία και η Πατρίδα δεν επιτρεπόταν να συμμετάσχουν στις εκλογές, χωρίς καμία νομική βάση. Για παράδειγμα, η απομάκρυνση του μπλοκ της Πατρίδας το 2006 από τις εκλογές στη Μόσχα ήταν απολύτως παράνομη από νομική άποψη! Έτσι σε εκείνο το βίντεο, που έγινε η αιτία αποκλεισμού: δεν υπήρξαν άμεσες εκκλήσεις για βία, πογκρόμ, φυλετική κάθαρση, ακόμη και απέλαση "Καυκάσιων". Απλώς μιλούσε για τον καθαρισμό της Μόσχας από τα σκουπίδια... Ναι, υπήρχε ένας υπαινιγμός για την ανάγκη αποκατάστασης της τάξης και των μεταναστών. Αλλά... Πρώτα απ 'όλα, αυτό δεν είναι αντίθετο με το νόμο, και δεύτερον, σε οποιοδήποτε πιο ακίνδυνο βίντεο, μπορείτε να βρείτε έναν υπαινιγμό για οτιδήποτε. Μπορείτε, για παράδειγμα, ακόμη και το καρτούν "Απλά περιμένεις!" απαγόρευση ως προπαγάνδα παιδεραστίας. Και ότι ο λαγός είναι σαν παιδί, ταξιδεύει με παιδικό εισιτήριο, και ο λύκος τον φλερτάρει, τον χαϊδεύει... Σε αυτή την περίπτωση, ο δικαστής δεν είχε το νόμιμο δικαίωμα να αφαιρέσει το μπλοκ Ροδίνα από την εγγραφή! Η δίκη του Khodorkovsky είναι ένα ξεχωριστό θέμα, δεν θα μιλήσουμε γι 'αυτό σε αυτό το άρθρο. Αλλά φαίνεται ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι χωρίς την κύρωση του Κρεμλίνου, αυτό δεν θα είχε συμβεί...
  Ναι, ναι, αλλά όχι πραγματικά! Συγκεκριμένα, ο Ρούτσκοι θεωρούνταν τότε ένθερμος εχθρός του Γέλτσιν - θα είχε ακόμα έρθει σε άμεση ένοπλη αντιπαράθεση! Η βαθμολογία ισχύος ήταν αρκετά υψηλή και οι πιθανότητές της να περάσει το φράγμα του πέντε τοις εκατό είναι υψηλές! Λοιπόν, γιατί το Κρεμλίνο θα εξαπατούσε τις πιθανότητες του εχθρού του; Ναι, αν και το Yabloko είναι δημοκρατικό κόμμα, είναι αρκετά αντιπολιτευτικό: δεν έχει υποστηρίξει προϋπολογισμούς ούτε μία φορά, τόσο σε αυτήν τη Δούμα όσο και στην επόμενη, ο Yavlinsky ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί για την προεδρία της Ρωσίας. Ποιος είναι, λοιπόν, ο ειδικός λόγος ενίσχυσης του Yabloko: ειδικά στο πλαίσιο των μελλοντικών προεδρικών εκλογών, είναι εξαιρετικά ασύμφορο! Ο Γιαβλίνσκι τράβηξε ψήφους από τον Γέλτσιν στον πρώτο γύρο και ο νεαρός και αθλητικός ηγέτης της Γιαμπλόκο φαινόταν πολύ πιο ελκυστικός από τον απαξιωμένο, εξαθλιωμένο Γέλτσιν.
  Έτσι, η πρώτη εκδοχή δεν είναι απολύτως πειστική και τα ρωσικά δικαστήρια δεν εξαρτώνται ακόμη τόσο έντονα από τον Πρόεδρο της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, ο στρατηγός του στρατού Varenikov, μέλος του GKChP, αθωώθηκε• άλλα παραδείγματα μπορούν να αναφερθούν όταν το δικαστήριο δεν έπαιρνε πάντα το μέρος των αρχών.
  Πιθανότατα έπαιξε ρόλο η αρνητική αντίδραση της Δύσης στον αποκλεισμό του Γιαβλίνσκι και το καθεστώς Γέλτσιν χρειαζόταν δάνεια την παραμονή των εκλογών για να δημιουργήσει την όψη ευημερίας στη χώρα. Λοιπόν, ο Rutskoy αφαιρέθηκε με την ίδια ευκαιρία, οπότε αποκαταστάθηκαν για την εταιρεία. Ωστόσο, αυτό δεν βοήθησε τον Derzhava να πάρει το φράγμα του 5%. Το αποτέλεσμα του Rutskoy του 2,7 τοις εκατό μπορεί να θεωρηθεί καθολικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο διάσημος ήταν. Ωστόσο, το έργο KRO του Κρεμλίνου έχασε επίσης. Ο Ζιρινόφσκι δεν χρησιμοποίησε αρκετά αποτελεσματικά το βήμα της Δούμας, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι επωφελήθηκε από το γεγονός ότι όλη η προπαγάνδα υπέρ του Κρεμλίνου λειτούργησε εναντίον του. Φαινόταν να δημιουργεί μια εικόνα ότι ο Ζιρινόφσκι ήταν ο νούμερο ένα εχθρός των αρχών και αν ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς ήταν πιο συνεπής στην αντίθεσή του, το αποτέλεσμά του θα ήταν πολύ υψηλότερο.
  Ο Oleg Rybachenko κάλυψε και πάλι πολύ έξυπνα το κινεζικό σύνταγμα με ένα ισχυρά εκρηκτικό βλήμα κατακερματισμού. Μετά από αυτό, οι σκέψεις του έγιναν ακόμη πιο αρμονικές.
  Ωστόσο, οι σύντομες ομιλίες του αρχηγού του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος στην τηλεόραση με απειλές κατά των αρχών, μάλλον μαχητικές εκκλήσεις ήταν γενικά σωστές, μόνο που, ίσως, ο Γέλτσιν και ο Γέλτσιν προσωπικά θα έπρεπε να είχαν επιπλήξει πιο ενεργά.
  Εν ολίγοις, στις εκλογές του Δεκεμβρίου 1995, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχε την πρώτη θέση με σχεδόν 23 τοις εκατό, το δεύτερο LDPR 11,5 τοις εκατό, το τρίτο NDR 10,3 τοις εκατό και το τέταρτο Yabloko 6,7 τοις εκατό.
  Τα υπόλοιπα σαράντα κόμματα δεν έφτασαν το όριο του 5%!
  Πώς να αξιολογήσετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα του Ζιρινόφσκι; Σε ποσοστιαίες τιμές, διπλάσια μείωση σε σχέση με τις πρώτες εκλογές. Αλλά αν λάβουμε υπόψη την αυξημένη συμμετοχή κατά περίπου 12 τοις εκατό, τότε ο Ζιρινόφσκι έλαβε περίπου το 62 τοις εκατό του αποτελέσματος του 1993. Είναι πολύ ή λίγο;
  Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσμενείς συνθήκες, αυτό το αποτέλεσμα είναι μεταξύ ικανοποιητικό και απλώς καλό. Κακοί παράγοντες:
  1. Δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος για τις δραστηριότητες του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος στην Κρατική Δούμα. Ο κόσμος περίμενε περισσότερα από τον υποψήφιο που κατέκτησε την πρώτη θέση, αλλά η ζωή δεν έγινε καλύτερη. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν ότι ο Ζιρινόφσκι δεν είχε πραγματική δύναμη, αλλά η απογοήτευση εξακολουθούσε να βασίλευε.
  2. Ο φόβος ότι ο μαχητικός αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος θα ξεκινήσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, με καταστροφικές συνέπειες. Επιπλέον, πολλοί δεν φοβήθηκαν την εγκράτεια του Ζιρινόφσκι και φοβούνται ότι θα εγκαθίδρυε μια ολοκληρωτική δικτατορία και θα πλημμύριζε τη χώρα με αίμα. Η υστερία του τρόμαξε πολλούς.
  3. Δεν αρκεί η αντιπολίτευση του Αρχηγού του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος. Ειδικά για πρώτη φορά, τους μήνες του πολέμου στην Τσετσενία, και η ίδια η προπαγάνδα υπέρ του Κρεμλίνου κατηγόρησε τον Ζιρινόφσκι για αυτό, διογκώνοντας πολύ την πίστη του στις αρχές. Ωστόσο, ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς ήθελε φιλία με το Κρεμλίνο, χάνοντας την εικόνα του κύριου εχθρού της σημερινής κυβέρνησης.
  4. Ανεπαρκής αποτελεσματικότητα της χρήσης των μοχλών της Δούμας για την εφαρμογή λαϊκιστικών, οικονομικών πολιτικών. Συγκεκριμένα, μπόρεσε να τεθεί σε ψηφοφορία, ο ένας λαϊκιστικός νόμος μετά τον άλλο, που λειτουργούσε για το κοινό. Αυτό ακριβώς έκανε ο Γέλτσιν, στο Συνέδριο προσφέροντας κάτι που δεν ήταν ρεαλιστικό να εκπληρώσει και κέρδισε πόντους για τον εαυτό του. Ναι, και ο Γέλτσιν στις εκλογές ανέβασε τους μισθούς και τις συντάξεις όλων και μετά είτε δεν τους πλήρωσε, είτε τους έφαγε ο πληθωρισμός. Ο Λουκασένκα και άλλοι έκαναν το ίδιο, αλλά η Γιούλια Τιμοσένκο δεν εγκατέλειψε τη σκληρή νομισματική της πολιτική και έχασε τις εκλογές, χάνοντας ταυτόχρονα την ελευθερία της!
  5. Ο Ζιρινόφσκι έκανε άλλον έναν λάθος υπολογισμό που σχετίζεται με την εμφάνισή του. Έγινε άσκοπα χοντρός και άρχισε να φαίνεται πολύ χειρότερος ως αποτέλεσμα. Επιπλέον, στους πεινασμένους δεν αρέσουν τα άτομα με κοιλιά και χοντρά άτομα. Εδώ, παρεμπιπτόντως, ο Ζιρινόφσκι έδειξε το άλλο του μειονέκτημα, την έλλειψη φανατισμού στην πολιτική, όχι αρκετή θέληση για να κρατήσει το σώμα του σε φόρμα και να μην τρώει υπερβολικά. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και κατά τις εκλογές του 1991, ο Ζιρινόφσκι ήταν λεπτός, ακόμη πιο αδύνατος από τον κανόνα, στα σαράντα πέντε του. Αυτό υποδηλώνει ότι από τη φύση του ο "Zhirik" δεν έχει την τάση να είναι υπέρβαρος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν τόσο δύσκολο γι 'αυτόν να κρατήσει τον εαυτό του σε φόρμα, σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τον Gaidar.
  Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό μειονέκτημα!
  7. Σε σύγκριση με τις πρώτες εκλογές, ο χρόνος ομιλίας που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Ζιρινόφσκι έχει μειωθεί δραστικά. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μοιράστηκε σε 44 πάρτι και ο χρόνος ομιλίας επί πληρωμή δεν μπορούσε να υπερβαίνει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας και μπορούσε να αγοραστεί μόνο τη νύχτα. Έτσι ο Ζιρινόφσκι δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει πλήρως το εξαιρετικό ρητορικό του χάρισμα, όπως έγινε το 1993. Αν και για παράδειγμα είχε περισσότερα χρήματα από τότε!
  6. Ίσως ακόμη και το πιο σημαντικό: ο πολιτικός ανταγωνισμός έχει αυξηθεί απότομα και μια ολόκληρη δέσμη κομμάτων και μπλοκ μιμητών έχουν εμφανιστεί στο εκλογικό πεδίο του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος. Από αυτούς, πρώτα από όλα, KRO, Power, CHP και ένα σωρό άλλα κόμματα. Και η κυβέρνηση επικρίθηκε από όλους εκτός από το κυβερνών κόμμα Το σπίτι μας της Ρωσίας. Όσον αφορά τη συχνότητα, προώθησαν ενεργά και έδειξαν πολλά στην τηλεόραση τον Boris Fedorov και το μπλοκ του Forward Russia, με κριτική στον Τσερνομυρντίν και την κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Boris Fedorov έπαιξε μόνο την αντιπολίτευση, ελπίζοντας να κερδίσει το εκλογικό σώμα διαμαρτυρίας. Όμως οι περισσότεροι δεν τον πίστεψαν! Στη συνέχεια, ο Boris Fedorov προσχώρησε ακόμη και στο NDR. Το Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Λυσένκο ήταν επίσης πολύ δραστήριο και ο ηγέτης του αντέγραψε τη συναισθηματική τρέλα του Ζιρινόφσκι και σε καμία περίπτωση δεν προσβλήθηκε από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Επιπλέον, δραστηριοποιούνταν το μπλοκ Vedenkin, επίσης πρώην βοηθός του αρχηγού του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος και ακραίος εθνικιστής, καθώς και το μπλοκ Baburin. Ο Baburin είναι επίσης πολύ δραστήριος άνθρωπος, κάποια στιγμή σχεδόν έγινε ομιλητής αντί του Khasbulatov. Εν ολίγοις, το εκλογικό σώμα του Ζιρινόφσκι διαλύθηκε λίγο πολύ από παρόμοιους διπλούς και μιμητές. Επιπλέον, η αριστερά είχε επίσης νέες τάσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της σταλινικής πειθούς.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, το 11,5 τοις εκατό από τα 44 είναι πράγματι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, αν και χαμηλότερο από το δυνατόν με μια πιο λογική εκλογική πολιτική. Για παράδειγμα, ο Zyuganov κατάφερε να ανεβάσει το σκορ του από 13,5 τοις εκατό στο 22,9, παρόλο που ο αριθμός των ανταγωνιστών αυξήθηκε. Ένα μπλοκ "Για την ΕΣΣΔ!" αφαίρεσε περισσότερο από το 4,5 τοις εκατό των ψηφοφόρων! Η Yabloko υπέστη απώλειες, αλλά λιγότερο από ένα τοις εκατό, και, λαμβάνοντας υπόψη τα κόμματα που εξαφανίστηκαν πίσω από το φράγμα, αύξησε τη φατρία της. Μαζί είχαν 46 βουλευτές ως μονομελείς. Όμως η "Επιλογή της Ρωσίας" εξαφανίστηκε μετά τις διασπάσεις, όπως και ο ΤΥΠΟΣ του Σαχράι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #16
  Ο κινεζικός στρατός καταστράφηκε ολοσχερώς στο άρμα IS-7. Και πάλι έγινε μια παύση στη μάχη με την Ουράνια Αυτοκρατορία. Και ο Oleg Rybachenko, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, σκιαγράφησε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα ιστορία.
  Υπήρχαν δύσκολες μέρες στα τέλη του φθινοπώρου. Οι ουρανοί έκλαιγαν, ποτίζοντας άφθονα τη γη με σταγόνες μολύβδου. Ο κόσμος ήταν γκρίζος, τα χρυσά φύλλα θρυμματίζονταν, τα κλαδιά των δέντρων ταλαντεύονταν στον άνεμο σαν γυμνό πλαίσιο. Η ασημένια χιονόμπαλα έλιωσε χωρίς να προλάβει να σχεδιάσει τα περίπλοκα μοτίβα της στα παράθυρα, για να καλύψει την καφέ-γκρι γη με ένα εκθαμβωτικό χαλί.
  Το εννιάχρονο αγόρι Slava Ivanov ήταν λυπημένο, φαινόταν ότι ολόκληρο το σύμπαν ήταν τυλιγμένο σε συρματοπλέγματα. Με σκυμμένο κεφάλι γύρισε από ένα ανέραστο σχολείο, όπου και τον ξυλοκόπησαν συμμαθητές. Μώλωπες εμφανίζονται αμυδρά στο πρόσωπο, ο χαρτοφύλακας είναι σκισμένος, δεν υπάρχει επιθυμία να πάτε σπίτι, όπου σας περιμένουν ενοχλητικές ερωτήσεις από τους γονείς. Και ακόμα χειρότερα, αύριο θα πρέπει να πας ξανά στο σχολείο, βυθίζοντας με τα μούτρα στην κόλαση του Δάντη για τους νέους. Εκείνη τη στιγμή, όταν μπήκε στην είσοδο ένα παλικάρι με την εμφάνιση ενός προβάτου που οδηγούνταν στη σφαγή, ένα ανθρωπάκι πήδηξε έξω να τον συναντήσει σαν διάβολος από ταμπακιέρα. Έμοιαζε με αγόρι, αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν η κοφτερή μύτη του Πινόκιο, τρία ζωηρά μάτια - κόκκινο, κίτρινο, πράσινο έκλειναν συνεχώς το μάτι.
  -Γειά σου! Είπε το ανθρωπάκι με τα μάτια ενός φαναριού. Και άπλωσε τα δικά του, όπως φαινόταν στην αφή ξύλινα χέρια.
  Ο Slava δεν τους ταρακούνησε με σιγουριά, ήταν ήδη σε μια ηλικία που τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι τα θαύματα δεν γίνονται και φαινόταν μάλλον σοκαρισμένος σε μια τέτοια μεταμφίεση.
  "Πρέπει να έχει κυβερνητικά μάτια", και καλύφθηκε με ένα ειδικό χαρτόνι κοστούμι.
  -Λοιπόν, γιατί τόσο ζοφερή! Επιτρέψτε μου να συστηθώ, είμαι ο Krore από τον πλανήτη Chrome. Βλέπεις συγκεκριμένα, κυριευμένος από την αποπνικτική ατμόσφαιρα του πλανήτη. Ποιο είναι το όνομά σου.
  -Σλάβα ή Βιάτσεσλαβ. Το αγόρι μουρμούρισε αβέβαια.
  -Αυτό λοιπόν είναι το Glory. Εμείς - εγώ και ο Vint - πετάξαμε δίπλα από τον πλανήτη σας, οι ντόπιοι τον αποκαλούν Γη και εμείς τον ονομάζουμε Erbana. Η υπερτηλεπαθητική μας κίνηση έχει σταματήσει, έχοντας χάσει σχεδόν όλη την ισχύ της. Αυτό είναι γεμάτο με το γεγονός ότι μπορούμε να μείνουμε για πάντα κολλημένοι στον πλανήτη σας. Βοήθησέ μας. - Αλλά είμαι απλώς ένα παιδί και δεν καταλαβαίνω τις διαστημικές μηχανές.
  Το αγόρι ανασήκωσε τους αδύνατους ώμους του αβέβαια.
  - Δεν χρειάζεται να το καταλάβεις. Έρχεται ο Vint, θα σου τα εξηγήσει όλα.
  Μπροστά τους εμφανίστηκε το θέμα, που έμοιαζε έντονα με τον Samodelkin από το περιοδικό "Merry Pictures". Είχε το ίδιο μπουλόνι για μύτη, στόμα σε σχήμα σταυρού και μόνο τρία μάτια σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου του έδιναν μια ασυνήθιστη κοσμική εμφάνιση. Τα δάχτυλα στα χέρια είχαν τη μορφή κλειδιών λυγισμένα με πολλές αρθρώσεις. Παρόλο που ένιωθαν σαν ατσάλι στην αφή, ο Vint έσφιξε πολύ απαλά τα χέρια.
  -Ο άνθρωπος μας φίλος, εύθραυστο σώμα.
  Στη φωνή του Βιντ υπήρχε λύπη.
  -Και μου αρέσει τόσο πολύ από αυτόν, και αναπνέει με θλίψη, είναι τόσο ταμπεραμέντο.
  Ο Κρόρε του χάιδεψε τον ώμο με φιλικό τρόπο. Ο Βιντ συνέχισε με ελαφρώς αλλοιωμένο τόνο.
  -Μωρό μου, θέλεις να πετάξεις σε ένα μέρος μαζί μας, να δεις άλλους κόσμους.
  Η Δόξα ανατρίχιασε. Του φαινόταν ότι κοιμόταν και ονειρευόταν. Το να δεις την πραγματικότητα είναι ο καλύτερος τρόπος να τσιμπήσεις τον εαυτό σου. Πράγμα που έκανε. Δεν πόνεσε πολύ, αλλά ο Vint και ο Krore εξακολουθούσαν να στέκονται δίπλα-δίπλα, μικροί στο ύψος του με πλατιά, ελαφρώς αναιδή χαμόγελα.
  -Όχι, δεν είμαστε φτιαγμένοι από κερί και θα λιώσουμε στον ήλιο.
  Ο Βιντ γέλασε.
  -Τώρα ας σκίσουμε.
  Η τριάδα έφυγε από την είσοδο, υπήρχε λάσπη στην αυλή, μπότες στριμωγμένες στις λακκούβες.
  - Βαρέθηκα τον πρωτόγονο τρόπο μεταφοράς σου. είπε ο Κρορ και έβγαλε από την τσέπη του μια συσκευή που έμοιαζε με κύβο του Ρούμπικ.
  Ένα κοφτό σφύριγμα έκοψε τη σιωπή. Οι πέντε συμμαθητές του Σλάβα τους προσγείωσαν ακριβώς στη συνάντηση. Ήταν οι ίδιοι τολμηροί Losers που τον νίκησαν. Και τώρα εμφανίστηκαν σαδιστικά χαμόγελα στις μουσούδες τους.
  -Εκείνη η Χιονάτη (η Σλάβα είχε ξανθά μαλλιά) και εσείς οι δύο ντυμένοι τρανταχτοί. Η πιο κατάλληλη εταιρεία
  Πλησίασαν, ο μεγαλύτερος από αυτούς, ένας χοντρός ονόματι "Μπαράν", προσπάθησε να χαστουκίσει τη σχισμή Κρορ. Έπιασε απότομα τα δάχτυλά του με ένα σφίξιμο.
  - Γεια σου "Πινόκιο". Το κριάρι έπνιξε κυριολεκτικά από θυμό. - Λοιπόν, άσε, αλλιώς θα το πάρεις.
  Ο φίλος του κριαριού προσπάθησε να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο, αλλά ο Krohr μετακινήθηκε και τον κλώτσησε απότομα στο στομάχι. Το αγόρι χούλιγκαν έπεσε λαχανιάζοντας αέρα με ορθάνοιχτο στόμα.
  -Ο λογαριασμός είναι ανοιχτός. Ο Πινόκιο χαμογέλασε.
  Μετά έκανε μια κίνηση με τα δάχτυλά του: ο Μπαράν συσπάστηκε και έχασε τις αισθήσεις του από τον πόνο.
  - Από το να φουσκώσει το δικό του, ας πει ευχαριστώ που δεν το ψεκάσαμε σε φωτόνια σε όλο τον γαλαξία.
  Τα άλλα τρία αγόρια πάγωσαν κοιτάζοντας ένα σταθερό σημείο και μετά όρμησαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  -Έτσι θρυμματίστηκαν σαν κορύνες. Δεν σου είπα, Σλάβα, ότι τα ανθρώπινα παιδιά είναι δειλά.
  Το αγόρι δίστασε.
  -Δεν γνωρίζω.
  -Ξέρετε λοιπόν. Στο μεταξύ, κάνουμε μια μικρή βόλτα.
  Η βίδα γύρισε το μοχλό και φάνηκαν να έπεσαν στο έδαφος. Υπήρχε σχεδόν κοσμικό σκοτάδι τριγύρω.
  Ο Σλάβα συσπάστηκε και μπήκε στην ασπίδα, ήταν σαν να είχε σοκαριστεί, το σοκ ήταν τόσο δυνατό. Ολόκληρη η αίθουσα ανατρίχιασε και αποδείχτηκε ότι πλημμύρισε από κόκκινο, τα κωμικά πρόσωπα των νεόκοπων φίλων χόρευαν σε κατακόκκινους τόνους.
  - Τα τσάκωσες. είπε ο Κρόρε με κέφι. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, απλά έπρεπε να παγώσετε. Τι θα κάνουμε τώρα?
  -Τίποτα. Ο Βιντ γουργούρισε. Ας επαναφορτίσουμε και μετά βλέπουμε.
  Ο Βιντ έβαλε κράνος στο κεφάλι του Σλάβα.
  -Ας σκεφτούμε την μπαταρία κβάζαρ μας.
  -Τι να σκεφτώ.
  - Για οτιδήποτε κακό και προσβλητικό. Θυμηθείτε τι σας στενοχώρησε περισσότερο.
  Και τι θα σε βοηθήσει; Τα μάτια της Γκλόρι άνοιξαν διάπλατα από έκπληξη.
  Ο Krohr έβαλε το πόδι του πίσω, το "φανάρι" του άναψε από ενθουσιασμό.
  -Φυσικά, η υπερτηλεπαθητική γεννήτριά μας τρέφεται με αρνητικά συναισθήματα. Τους μετατρέπει σε μια δύναμη ικανή να μετατοπίσει τα αστέρια από τις τροχιές τους. Εξάλλου, αυτό ακριβώς αποδείχτηκες ελκυστικό - έχεις πολλά αρνητικά συναισθήματα.
  Από όλα αυτά, ο Slava συνειδητοποίησε ότι κρύβεται μια άνευ προηγουμένου ενέργεια και για κάποιο λόγο, όλα τα χειρότερα μέσα του είναι ικανά για τέτοιους που οι μικρές αγορίστικες μάχες σβήνουν σαν ένα κερί στον ήλιο.
  - Και είμαι δυνατός.
  Το αγόρι έσφιξε τις γροθιές του.
  -Έχετε ένα ισχυρό βιοπεδίο - απάντησε ο Σκρου. Το μικρό μας διαστημόπλοιο θα επιταχύνει σε υπερκοσμικές ταχύτητες.
  Στο πιλοτήριο του διαστημόπλοιου έγινε αμέσως φως. Ο Slava είδε συσκευές προσεγμένες όπως σε αίθουσα κουλοχέρηδων. Τραβώντας το μάτι του, ο Krohr άνοιξε την ολογραφική συσκευή. Ο έναστρος ουρανός φώτισε σαν προβολέας.
  -Αυτός είναι ο γαλαξίας σου, βλέπεις, μωρό μου, είναι στριμμένος σε μια σπείρα.
  Το αγόρι κοίταξε με έκπληξη τον άγνωστο μέχρι στιγμής χώρο σε κανέναν από τους ανθρώπους. Ήταν χαρούμενος και λίγο φοβισμένος να κοιτάξει σε αυτό το θαύμα της εξωγήινης τεχνολογίας.
  -Αυτή η κόκκινη κουκκίδα είναι το μέρος όπου βρίσκεται το σκάφος αυτή τη στιγμή.
  -Καταλαβαίνω, και αυτή τη στιγμή στη Γη.
  ρώτησε η Δόξα.
  - Όχι, είμαστε στο φεγγάρι. Και αν θέλετε, μπορείτε να θαυμάσετε το σεληνιακό τοπίο.
  Η βίδα άνοιξε τον κυβερνοχώρο, τα τοιχώματα του πλοίου έγιναν διαφανή και το αλλόκοτο σεληνιακό τοπίο φώτιζε ολόκληρη την επιφάνεια της καμπίνας.
  -Εκείνο το ανθρωπάκι που θέλεις να τρέξει μέσα από διαστημικούς κρατήρες.
  πρότεινε ο Βιντ με ένθερμο τόνο.
  Η Δόξα δίστασε.
  Αλλά δεν υπάρχει αέρας εκεί μέσα.
  -Μα υπάρχει άμμος. Μην φοβάστε να ξεμείνετε, ενώ το κενό δεν είναι τρομερό πάνω σας.
  Το αγόρι πίστεψε αμέσως τον παράξενο φίλο του. Μόλις πήδηξε στην επιφάνεια του φεγγαριού, το σώμα πιάστηκε με μια ακατανόητη ελαφρότητα. Φαινόταν ότι δεν πηδούσε σε έναν χώρο χωρίς αέρα, αλλά επέπλεε στο νερό. Ένα απότομο άλμα προς τα πάνω και προσγειώνεστε ομαλά στο έδαφος. Ο Σλάβα ένιωσε ότι κάπου είχε βιώσει ένα παρόμοιο συναίσθημα. Εκεί ακριβώς - στο καρουζέλ, κούνιες; Όχι, είναι περισσότερο σαν να πηδάς σε όνειρο. Το ίδιο αίσθημα να πέφτεις αργά, είσαι σαν φύλλο που επιπλέει στον αέρα. Πόσο ψηλά μπορεί να πηδήξει. Είναι απλώς ακατανόητο στο μυαλό.
  -Υπεράνθρωπος! Το αγόρι ουρλιάζει και κλωτσάει με όλη του τη δύναμη.
  -Όταν χτυπάς τον αστεροειδή, να είσαι προσεκτικός και μπορείς να πετάξεις μακριά.
  - Τότε ας παίξουμε catch-up. Η δόξα πρότεινε.
  -Ποια είναι η ιδέα. Ο Βιντ έκλεισε το μάτι του στα μάτια του φαναριού.
  -Τότε άντε, όποιος αγγίξει ποιον θα πιάσει.
  Το παιχνίδι ξεκίνησε, και παρόλο που ο Vint και ο Krore ήταν πολύ πιο γρήγοροι από το αγόρι, ενέδωσε πολύ επιδέξια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποδειχθεί διασκεδαστικό. Και όταν ο Κρορ πρόσφερε στον Σλάβα να αλλάξει κάτι στο κράνος, ένιωσε μια ισχυρή δύναμη να ρέει στην οσφύ του σώματος.
  -Ουάου! Πρώτη φορά νιώθω μια πλήρη μεταμόρφωση στον εαυτό μου.
  Το αγόρι πήδηξε αμέσως τριάντα μέτρα στον αέρα και μετά ξεπήδησε αρκετά απότομα στην επιφάνεια, αφήνοντας βαθιά ίχνη.
  - Γεια, προσπάθησε να με προλάβεις.
  Ωστόσο, ο Βιδώστε λίγο, χωρίς να ντρέπεται από ένα απότομο άλμα, πρόλαβε το αγόρι, χτυπώντας το ελαφρά με τα δάχτυλά του στο στήθος.
  -Παιδί, σε συγκρίνουν ακόμα μαζί μας. Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε, θα σας καλύψουμε.
  Μετά από αυτό, ο Σλάβα αρρώστησε να παίζει, δίπλωσε τα χέρια του μαζί, έγειρε το κεφάλι του.
  - Αποδεικνύεται ότι υποκύψατε σε μένα - δίκαρα ψέματα παλικάρια.
  - Γιατί λέμε ψέματα, γιατί αυτό είναι παιχνίδι, και στο παιχνίδι τσακώνονται, και ο καθένας έχει δικαίωμα στη δική του τακτική. Και η στρατηγική μας είναι να βοηθήσουμε όλα τα αδύναμα όντα που ζουν στο σύμπαν.
  Νομίζω ότι χορτάσαμε το φεγγάρι. Συνέχισε τη σκέψη του Vint. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, θέλετε ένα αγόρι να δει άλλους κόσμους και σύμπαντα;
  -Φυσικά και θέλω! Το πρόσωπο του Σλάβικ φωτίστηκε ξανά από χαρά. Ακόμη και οι μελανιές έμοιαζαν να κοσμούν το ροδαλό πρόσωπο.
  -Τότε ανέβα στο πλοίο και πήγαινε.
  Ο Slavik κάθισε στην καρέκλα του επικεφαλής πιλότου - θαυμάζοντας τη μεγαλειώδη εικόνα του ουρανού τοπίου. Στη γη δεν είναι δυνατό να δεις τόσα πολλά φωτεινά αστέρια ταυτόχρονα, η πυκνή γήινη ατμόσφαιρα δυσκολεύει την παρατήρηση του κολοσσιαίου μεγαλείου του έναστρου ουρανού.
  Και εδώ στο κενό μπορείτε να δείτε τα πάντα μέχρι το μικρότερο βότσαλο αστέρι. Ο Σλάβα θαύμαζε τον ουρανό, ένιωθε καλά και ευχαριστημένος, γιατί παρατήρησε αυτό που μπορούσαν να δουν μόνο μερικές δεκάδες, το πολύ εκατοντάδες άνθρωποι.
  -Τώρα το διαστημόπλοιο θα πάει σε hyperdrift και θα μπορείτε να παρατηρήσετε κάτι που κανείς δεν έχει ξαναδεί.
  Ο Σλάβα άπλωσε τα δάχτυλά του στο πάνελ.
  Ο Βιντ γούρλωσε τα μάτια του. Μετά χτύπησε απαλά αλλά δυνατά τα χέρια του.
  -Μην αγγίζετε τις συσκευές. Μπορείς να γυρίσεις το λάθος άγκιστρο και να πέσεις το μισό σύμπαν σε μαύρη τρύπα.
  Ο Σλάβικ άνοιξε διάπλατα τα μάτια του.
  - Σφυρίζω.
  -Όχι, ήρθαμε από ένα άλλο σύμπαν ασύγκριτα πιο ανεπτυγμένο από αυτό. Και έχουμε ένα κολοσσιαίο απόθεμα ενέργειας κρυμμένο μέσα μας, σε σύγκριση με το οποίο δισεκατομμύρια αστέρια είναι σκόνη. Δείτε πώς ανεβάζουμε ταχύτητα.
  Στην αρχή, τα ουράνια σώματα συμπυκνώθηκαν, φαινόταν ότι ήταν περισσότερα από αυτά μπροστά και το φάσμα μετατοπίστηκε στη μπλε πλευρά. Πίσω, αντίθετα, τα αστέρια έγιναν πιο σπάνια και θαμπωμένα, αποκτώντας μια κόκκινη απόχρωση.
  - Συνεχίστε να αυξάνετε την ταχύτητα. Ο Κρορ γρύλισε.
  Τα αστέρια έλαμψαν γρήγορα στη θάλασσα, το φάσμα τους μετατοπίστηκε, μετατρέποντας σε μια συμπαγή μοβ λάμψη. Η Γκλόρι κοίταξε πίσω. Υπήρχε απόλυτο κενό. Τα αστέρια στα πλάγια ήταν σπάνια και αμυδρά. Κοιτάζοντας το αγόρι που άνοιξε το στόμα του έκπληκτος, ο Βιντ δεν εξήγησε καν.
  - Αυτές είναι υπερφωτιστικές ταχύτητες. Τα φωτόνια των αστεριών που βρίσκονται πίσω μας υστερούν σε σχέση με το πλοίο, πράγμα που σημαίνει ότι απλά δεν τα βλέπουμε. Όχι μόνο αυτό, προσεγγίζουμε τη διαφορά με τα φωτόνια που έχουν πετάξει προς τα εμπρός, πράγμα που σημαίνει ότι βλέπετε όλα τα αστέρια ταυτόχρονα, τόσο πίσω όσο και μπροστά, και εν μέρει να πετούν από το πλάι. Εδώ είναι μαζεμένοι μπροστά σου στην οθόνη. Αν προσθέσουμε λίγο περισσότερη ταχύτητα, τότε θα γίνουν αόρατα σε εσάς, πηγαίνοντας στο υπεριώδες τμήμα του φάσματος. Κοίτα.
  Η βίδα γύρισε το τιμόνι και η μοβ λάμψη χαμήλωσε αμέσως και μετά εξαφανίστηκε εντελώς.
  - Λοιπόν, από τη βίδα. Τώρα δεν μπορείς να δεις τίποτα.
  Ο μαύρος χώρος έγινε αμέσως σκοτεινός και σκοτεινός. Ο Κρό έκλεισε πονηρά το μάτι.
  -Τώρα θα προσθέσουμε ταχύτητα. Το διαστημόπλοιο πέρασε μέσα από σπινθήρες και η οθόνη αναβοσβήνει ξανά.
  - Εμείς ήμασταν που ενεργοποιήσαμε τον μετατροπέα της ακτινοβολίας γάμμα σε συνηθισμένο φως. Τώρα ξαναβλέπεις τον έναστρο ουρανό.
  Τα αστέρια πετούσαν πραγματικά στη θάλασσα σε μια τρελή λειτουργία. Έχουν ήδη περάσει το τμήμα του γαλαξία που βρίσκεται δίπλα στη γη και έχουν μετακινηθεί στο κέντρο του. Εδώ επιβράδυνσαν λίγο. Για να θαυμάσετε την παράξενη ταξιανθία. Πονούσε τα μάτια μου το πόσο πυκνά αμέτρητα σμήνη αστεριών έλαμπαν. Περισσότερα από ένα άτομα στη γη δεν έχουν δει μια τόσο εκπληκτική ταξιανθία. Ρουμπίνια, διαμάντια, ζαφείρια, τοπάζες, σμαράγδια, αχάτες και άλλες πέτρες έμοιαζαν να λαμπυρίζουν κονιοποιημένα στο διάστημα. Το εκθαμβωτικό τους φως υποχώρησε, έλαμψε από όλα τα μέσα. Η Δόξα αναβοσβήνει. Ο Σκρου γέλασε, στράβωσε από την ένταση
  - Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Αυτό είναι το κέντρο του γαλαξία. Κοίτα, μην εθελοτυφλείς.
  "Καλά ανθρωπάκια" γέλασε με άφωνο γέλιο.
  - Πόσο γρήγορα πετάγαμε;
  Το μικρότερο είναι χίλια parsec ανά δευτερόλεπτο. Ένα parsec είναι σχεδόν τρία έτη φωτός. Δηλαδή, σε ένα δευτερόλεπτο διανύουμε το μονοπάτι που διανύει το φως για σχεδόν τρεις χιλιάδες γήινα χρόνια.
  Η Δόξα δεν έπαψε ποτέ να εκπλήσσεται - Ουάου, καλά, ταχύτητα.
  Ο Βιντ έκλεισε πονηρά το μάτι.
  -Η ταχύτητα εξακολουθεί να μην είναι αρκετά μεγάλη για να πετάξουμε από σύμπαν σε σύμπαν, αλλά μπορούμε να αυξήσουμε την ταχύτητα πολλές φορές. Θέλετε να κάνετε αγώνες σε όλο τον κόσμο;
  - Είπα ήδη ότι θέλω!
  -Τότε κρατηθείτε γερά, η νέα επιτάχυνση θα είναι πιο απότομη από την προηγούμενη.
  Τα αστέρια έσβησαν για μια στιγμή και μετά όρμησαν σε μια ξέφρενη καβαλάδα. Η κίνηση του μίνι αστροπλοίου επιταχύνονταν και επιταχύνονταν. Ολόκληροι γαλαξίες όρμησαν στη θάλασσα. Το φως θόλωσε και λαμπύριζε, και το τρελό τρέξιμο του διαστημόπλοιου μεγάλωνε και μεγάλωνε.
  Ήδη κινούμαστε με ταχύτητα ενός εκατομμυρίου parsec ανά δευτερόλεπτο. Δεν είναι ακόμα μεγάλο overclock. Θα χρειαστεί μια μέρα για να πετάξετε στην άκρη του μικροσκοπικού σας σύμπαντος. Αλλά εμείς ο Vint πιέσαμε το δάχτυλό του στα χείλη του - μπορούμε να επιταχύνουμε ακόμη περισσότερο αν ενεργοποιήσουμε υπερυπερπλασμικούς επιταχυντές.
  Ο Σλάβα πιέστηκε ελαφρά στην καρέκλα και αναγκάστηκε να καλύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του για να μην τυφλωθεί από την αφθονία των αστεριών. Ακόμα και τα δάχτυλα έλαμψαν.
  -Η ταχύτητά μας είναι δέκα εκατομμύρια parsec ανά δευτερόλεπτο. Συνεχίζουμε να επιταχύνουμε.
  Η φλογερή λάμψη έγινε καυτή, το φως έκαιγε μέσα από το εσωτερικό. Βλέποντας αυτό, ο Krohr άνοιξε το φίλτρο φωτός.
  - Σου είπα ότι οι Γήινοι είναι αδύναμοι. Είναι απαραίτητο να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη επιτάχυνση, και να ενισχυθεί το πεδίο δύναμης, καθιστώντας το αδιαπέραστο στις ακτίνες.
  -Η ταχύτητά μας είναι εκατό εκατομμύρια parsec. Η βίδα τσίριξε - Σύντομα θα πλησιάσουμε την υποτηλεπαθητική ταχύτητα.
  - Αλλά αυτό είναι απίθανο, η ταχύτητα της σκέψης είναι άπειρη και ο υπερτηλεπαθητικός κινητήρας μπορεί να επιταχύνει στο άπειρο. Εξάλλου, δεν ξέρεις πόσο θρεπτικά είναι τα αρνητικά συναισθήματα. Έχουμε ήδη τρέξει το μισό σύμπαν και δεν έχουμε εξαντλήσει ακόμη το εκατοστό του τοις εκατό.
  απάντησε ο Κρόρε.
  - Ναι, αυτό το αγόρι είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Παρεμπιπτόντως, Slavka, η ταχύτητά μας έχει φτάσει το ένα δισεκατομμύριο parsec ανά δευτερόλεπτο.
  Ξαφνικά, το παιχνίδι του φωτός στη θάλασσα διακόπηκε, έγινε σκοτάδι και μόνο το φως μέσα στο μικροσκοπικό διαστημόπλοιο φώτιζε το μαύρο κενό.
  -Που είμαστε? ρώτησε ο Σλάβα με αφελή φωνή.
  - Και πουθενά στον διασυμπαντικό χώρο. Οι διαδικτυακοί σαρωτές δεν έχουν πεθάνει ακόμα, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα τριγύρω, υπάρχει μόνο κενό, υπερδιάστημα και πολλά πεδία.
  - Είμαστε στο κενό. Το αγόρι ένιωσε φόβο.
  -Μπορείς να πεις ότι. Αλλά μην φοβάστε, σύντομα θα βρεθούμε σε ένα άλλο, πολύ μεγαλύτερο σύμπαν από τον κόσμο σας. Εκεί θα έχουμε χώρο για δημιουργική δραστηριότητα.
  -Υπάρχουν πολλά σύμπαντα και βρίσκονται όχι μόνο σε τρισδιάστατο, αλλά και σε πολυδιάστατο χώρο. Υπάρχουν εκατομμύρια μετρήσεις, αλλάζουν συνεχώς, μεταμορφώνονται. Για να μην σας σοκάρουμε με την ποικιλία των μορφών, θα πάμε στο συνηθισμένο τρισδιάστατο σύμπαν. Το κύριο πράγμα, η διαφορά του από τη σφαίρα σας είναι ότι η μαγεία και η μαγεία είναι πολύ ανεπτυγμένες σε αυτήν. Όλα αυτά είναι ίντριγκες τηλεπάθειας, δυνατότητα επιρροής στο υλικό περιβάλλον μέσω λεκτικής επιρροής. Θα βρεθείτε σε ένα υπέροχο υπερ-βασίλειο, έναν κόσμο φαντασίας και ονείρων.
  Τι θα κάνω εκεί! Εξάλλου, η μαγεία για μένα είναι ένα μυστήριο πίσω από επτά σφραγίδες.
  -Είναι ακόμα ένα μυστήριο, και μια φορά σε έναν άλλο κόσμο θα μάθετε γρήγορα τη μαγεία. Ο ίδιος ο Χάρι Πότερ δεν θα σας ταιριάζει. Ωστόσο, αν αυτό το σύμπαν δεν σας ταιριάζει, τότε θα σας βρούμε ένα άλλο. Ίσως σας αρέσει η υπερπλασματική τεχνολογία - θα σας μάθουμε περισσότερα, αλλά προς το παρόν, οι τρεις μας έχουμε ένα ειδικό καθήκον να ολοκληρώσουμε και για αυτό χρειαζόμαστε ένα αγόρι σαν εσάς.
  -Για ποιο λόγο?
  -Επειδή είσαι άνθρωπος.
  -Η ταχύτητά μας έχει φτάσει τα δέκα δισεκατομμύρια parsec ανά δευτερόλεπτο. Και αυτό σημαίνει ότι σύντομα, τα αστέρια θα στροβιλίζονται από πάνω μας. Ο Βιντ έβγαλε ένα κομμάτι καπνό από το στόμα του.
  Και πράγματι σαν παραμύθι φώτισε μπροστά τους μια υπέροχη φωτεινή ζυγαριά. Η ταχύτητα του διαστημόπλοιου έπεσε και έπεσαν σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Τα αστέρια αυτού του σύμπαντος ήταν ιδιαίτερα όχι στρογγυλά, αλλά τετράγωνα, τριγωνικά, με τη μορφή κώνων και πρισμάτων. Κάθε αστέρι ήταν ιδιαίτερο και μοναδικό, διέφερε είτε στο σχήμα είτε σε μια άπιαστη απόχρωση φωτός.
  Η δόξα πάγωσε τόσο με το στόμα ανοιχτό, που αυτό που είδε ξεπέρασε τις πιο τολμηρές υποθέσεις.
  Τα αστέρια επέπλεαν αργά στη θάλασσα, έμοιαζαν με νησιά φωτιάς σε μια μαύρη βελούδινη θάλασσα.
  Τέλος, ένας μεγάλος πλανήτης εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους, με διάμετρο περίπου δέκα ήλιους σε σχήμα κυλίνδρου. Ακριβώς στο κέντρο αυτού του κυλίνδρου βρισκόταν ένα γιγάντιο κάστρο γοτθικού ρυθμού. Τα χίλια χιλιόμετρα τείχη του ήταν εύκολα ορατά από την τροχιά.
  -Εδώ σε αυτό το κάστρο ζουν ο βασιλιάς και η βασίλισσα, που θέλουν πολύ να έχουν κληρονόμους του θρόνου. Όμως ένα τρομερό ξόρκι τους βαραίνει. Μόνο ένα αθώο παιδί από άλλο σύμπαν μπορεί να σπάσει αυτό το ξόρκι. είπε ο Κρόρε.
  Και τώρα πρέπει, όπως λένε οι άνθρωποι, να προσγειωθούμε στην επιφάνεια του πλανήτη.
  Η προσγείωση ήταν επιτυχής, κάνοντας μια στροφή, πέταξαν δίπλα από τα γιγάντια αγάλματα των δυνατών αετών.
  - Όλη Δόξα φύγε. Ο Σκρου έδωσε ένα χέρι και βοήθησε να πηδήξουμε από ένα μικρό πλοίο.
  - Υποκλιθείτε στον πλανήτη.
  Ο Σλάβα έκανε μια ελαφριά υπόκλιση. Η δύναμη ήταν περίπου ίδια με τη γη, αν και το γιγάντιο παλάτι ήταν συγκλονιστικό. Τότε άνοιξε μπροστά τους μια κρυστάλλινη πύλη μήκους χιλιομέτρου. Οι τρεις φίλοι μπήκαν σε ένα διάδρομο πλούσια επιπλωμένο με χρυσά και πολύτιμα αγάλματα. Υπήρχαν επίσης δελφίνια με τέσσερα ουρά, εξωγήινοι στρατιώτες με όπλα μεγάπλασμα. Όμορφα μπουκέτα από φυσικά λουλούδια, σκαλισμένα από ρουμπίνια, συνέχιζαν να κουνιούνται και να τραβούν τα κεφάλια τους. Παράξενα ψάρια κολύμπησαν γύρω από την αίθουσα, λαμπυρίζοντας με αστραφτερά λέπια.
  -Είναι περίεργο πώς μπορούν να επιπλέουν στον αέρα; ρώτησε το αγόρι.
  -Αντιβαρύτητα! απάντησε ο Κρόρε. - Δεν θα το δεις ακόμα.
  Υπήρχαν πολλά από όλα τα άλλα, κάθε λογής διαφορετικά πράγματα, που μαγεύουν το βλέμμα και εκπλήσσουν τη φαντασία ενός εννιάχρονου αγοριού, αλλά η περιγραφή μιας τέτοιας μεγαλοπρέπειας θα έπαιρνε πολύ χρόνο.
  Ήταν πολύ καιρό για να περπατήσω κατά μήκος του διαδρόμου εκατό χιλιομέτρων, οπότε ο Vint πάτησε το κουμπί και τηλεμεταφέρθηκαν κατευθείαν στην αίθουσα του θρόνου. Η κύρια τοποθεσία των βασιλιάδων των αστεριών ήταν καταπληκτική. Στη μέση της αίθουσας υπήρχε ένας θρόνος, επιβλητικός σαν βουνό, σε σχήμα σπειροειδούς υδραγωγείου, πάνω στον οποίο έλιωναν μικρά αλλά λαμπερά επιπλωμένα σκάφη. Από καιρό σε καιρό ξέσπασαν σε πυροτεχνήματα, ο πιο λαμπερός καταρράκτης σπινθήρων που πλημμύρισε τον περιβάλλοντα χώρο του λυκόφωτος που βασιλεύει τριγύρω. Τότε η μεγαλειώδης μουσική άρχισε να παίζει και η λάμψη του ηφαιστείου φούντωσε. Πύρινη κόκκινη λάβα διέκοψε την ατμόσφαιρα και ένα βασιλικό ζευγάρι αναδύθηκε από ένα εκθαμβωτικό σύννεφο. Έδειχναν νέοι και πλούσια ταυτόχρονα ντυμένοι με γούστο. Στο στήθος του βασιλιά υπήρχε μια αλυσίδα με σμαράγδια μαζί με την εικόνα ενός μπλε κανίς. Και η αλυσίδα που στόλιζε το λαιμό της βασίλισσας, αντίθετα, ήταν από ζαφείρι. Έγειρε το πρόσωπό του προς το αγόρι, ο σκύλος φώναξε απαλά και κούνησε την ουρά του. Ο Βασιλιάς χαμογέλασε, με τα δόντια του να λάμπουν σαν λαμπτήρες.
  - Σας καλωσορίζω τον καλεσμένο μου που ονομάζεται Slava. Εσύ, όπως λέει και το φυλαχτό μου, είσαι πολύ καλό παιδί και ικανό να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου.
  Το βασιλικό πρόσωπο τακτοποίησε τις φράσεις κάπως απάνθρωπα, αλλά το νόημα ήταν ξεκάθαρο ακόμη και χωρίς μετάφραση. Αν και είναι περίεργο πώς ένας κάτοικος ενός άλλου σύμπαντος θα μπορούσε να ξέρει ρωσικά.
  -Είναι τηλεπάθεια. ψιθύρισε ο Κρόρε.
  - Έχουμε μεγάλη στεναχώρια μωρό. Η μοναχοκόρη κρατείται αιχμάλωτη από τον διαγαλαξιακό τύραννο Ελετρομένδο. Και χρειαζόμαστε έναν ιππότη ικανό να την ελευθερώσει. Η μεγάλη προφητεία λέει ότι θα έρθει από ένα μικρό σύμπαν με στρογγυλά αστέρια. Δύο από τους παλιούς μου φίλους Vint και Krohr σας έφεραν στο παλάτι, τώρα πρέπει να περάσετε μια σοβαρή δοκιμασία και να νικήσετε τον υπερ-τύραννο.
  Ο Σλάβα χαμογέλασε, του φαινόταν ότι φτερά μεγάλωναν πίσω από την πλάτη του και ήταν αρκετά ικανός να αντιμετωπίσει ένα τέρας που τρομοκρατούσε ολόκληρο το ατελείωτο σύμπαν.
  -Είμαι έτοιμος να πολεμήσω τους εχθρούς και να ελευθερώσω την κόρη σου.
  -Τότε ο Vint και ο Kron είναι καθ' οδόν και θα σας καθοδηγήσουν, αλλά πρώτα πρέπει να περάσετε ένα μικρό τεστ. Ένα είδος κειμένου για την επαγγελματική καταλληλότητα.
  -Με χαρά.
  Ο Vint και ο Krore άρπαξαν το αγόρι από τα χέρια και επέστρεψαν στο μίνι διαστημόπλοιο.
  -Το Tex έχει ένα κείμενο, και τώρα θα πετάξουμε σε έναν πλανήτη που βρίσκεται σχεδόν δίπλα σε ένα μεγάλο αστέρι.
  Το μικροσκοπικό πλοίο γύρισε και βρίσκονταν μπροστά σε έναν μπλε πλανήτη με αφρισμένα σύννεφα.
  Ο Vint έβγαλε τη συσκευή.
  - Αντίο Χιονάτη.
  Snap of fingers and Glory ήταν, όπου νομίζεις. Μπροστά του στεκόταν το γκρίζο σχολικό κτήριο, που είχε κατακλύσει. Υπάρχει ένας βαρύς χαρτοφύλακας πίσω από την πλάτη του, που σημαίνει ότι πρέπει να πάει σε μια βαρετή και θυμωμένη τάξη. Και αυτό είναι τρομερά ανεπιθύμητο. Τα πόδια έγιναν εύθραυστα και έτρεμαν. Ήταν πραγματικά απλώς ένα όνειρο ή μια παραίσθηση; Το αγόρι έτριψε τα μάτια του και προσπάθησε αδέξια να τσιμπήσει τον εαυτό του. Πλήγμα. Αυτή είναι λοιπόν μια πραγματικότητα, πρέπει πραγματικά να πάει σχολείο. Και ο ουρανός έκλαιγε, είχε υγρασία και κρύο, φυσούσε ένας ψυχρός άνεμος. Μια κλήση ακούστηκε από μακριά. Τα πόδια κινήθηκαν ακούσια στο τρέξιμο. Πρέπει να είστε έγκαιρα για να ξεκινήσει το μάθημα.
  Το αγόρι, λίγο λαχανιασμένο, έτρεξε στην τάξη. Ο ζοφερός δάσκαλος Ρούντολφ Φρανκενστάιν τον χαιρέτησε με ένα ζωικό βρυχηθμό.
  Χαζεύεις πάλι αργά. Είναι κρίμα που τώρα έχουν περάσει τα παλιά και δεν μπορείς να σε μαστιγώσουν. Μείνετε μετά το σχολείο, θα πλύνετε την τάξη.
  Ένα δηλητηριώδες γέλιο από την πλάτη. Το κριάρι ψιθυρίζει, δείχνει τη γροθιά και το μεσαίο του δάχτυλο.
  - Θα σε νικήσουμε στο διάλειμμα. Ας το μετατρέψουμε σε χιονάτη μπριζόλα.
  Και τραχύ γέλιο. Ο δάσκαλος κάνει ότι δεν ακούει.
  Το μάθημα φαίνεται μακρύ και βαρετό για να τελειώσει ο "Baran" και η παρέα του αρχίζει να φτύνει μασημένο χαρτί από καλαμάκια.
  Ο φόβος σέρνεται άθελά του στην ψυχή, πονάει στο στομάχι, παγώνει το σώμα. Με ένα ρίγος, περιμένεις μια αλλαγή όταν οι άθλιες πέντε κολλήσουν πάνω σου. Τελικά, ηχεί το κουδούνι και τα πόδια του σπάνε ακούσια σε τρέξιμο - το αγόρι βιάζεται να κουραστεί από τους απαίσιους συνομηλίκους του. Τρέχει, προσπαθώντας να κρυφτεί στην πιο σκοτεινή γωνιά του σχολείου, όπου αυτοί οι βρικόλακες δεν μπορούν να τον βρουν. Ο Σλάβα σκαρφάλωσε κάτω από το υπόστεγο, βρίσκοντας τον εαυτό του στο δρόμο. Μετάφρασε, υπήρχε μια ανάσα, καθώς σκιές παιδιών-τεράτων εμφανίστηκαν από διαφορετικές πλευρές, ήταν ακριβώς εκεί.
  - Λοιπόν, ο ανόητος έφυγε. Ήσουν "Χιονάτη" και αυτό το τσάι θα είναι "βρεγμένο".
  Το κριάρι χαμογέλασε σαδιστικά.
  -Στάσου στα βρύα και θα σε χτυπήσουμε, αλλιώς θα ξαπλώσεις σαν πτώμα.
  - Όχι, τα αγόρια όχι. Η Σλάβα μουρμούρισε ατημέλητα.
  - Χρειαζόμαστε μια κατσίκα. Και ό,τι επιβραδύνεις, ανέβα.
  Ήταν ένα κριάρι σχεδόν ένα κεφάλι ψηλότερο από τον Σλάβα και μιάμιση φορά πιο δυνατά χτύπησε ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο. Το παιδί συσπάστηκε, το μάτι πρήστηκε σχεδόν αμέσως. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα τρύπημα στη μύτη, έρεε ο Γιούσκα. Ο σύντροφος του "Μπαράν" όρμησε στη μάχη, χτυπώντας τα πλευρά, αλλά ο γεροδεμένος αρχηγός τον κράτησε ελαφρώς πίσω.
  - Περίμενε, άσε τον να γονατίσει. Λοιπόν, η "Χιονάτη" θα γίνει βρύα.
  Έσταζε αίμα από τη μύτη της Σλάβα, τα μάτια της βούρκωσαν, αλλά εκτός από φόβο άρχισε να ξυπνά στην ψυχή της μια διαφορετική αίσθηση περηφάνιας και αξιοπρέπειας.
  Όχι, δεν θα γονατίσω.
  Ο "Μπαράν" προσποιήθηκε ότι ξαφνιάστηκε.
  - Έτσι μου έχει αντίρρηση αυτός ο τσαμπουκάς. Στη συνέχεια, πάρτε ένα σνακ.
  Και κινήθηκε με όλη του τη δύναμη στο αυτί. Το κεφάλι του Σλάβα έτρεμε, το αυτί του έγινε μοβ.
  - Όχι, ακόμα δεν θα το κάνω. Υπήρχε μια επιμονή στη φωνή του, που κυριεύει τον φόβο.
  - Τότε είσαι νεκρός. Θα σε σκοτώσουμε.
  Ο αρχηγός ταλαντεύτηκε ξανά και με όλη του τη δύναμη έπεσε στο ζυγωματικό. Ο Σλάβα παραμέρισε ελαφρώς και το χτύπημα ήταν θολό.
  - Κράτα τη Χιονάτη. Ο "Μπαράν" έκανε απειλητική χειρονομία.
  Ο χούλιγκαν επιτέθηκε στον Σλάβα, τους άνοιξε τα χέρια και τους κάρφωσε στον τοίχο. Τότε ο νεαρός αρχηγός έβγαλε σπίρτα και άναψε ένα τσιγάρο.
  -Τώρα θα σου κάνω καυτηριασμό. Γονατίστε ή ζήστε ένα τρελό βουητό.
  Ο Σλάβα φοβήθηκε αφόρητα, ήθελε ήδη να τα παρατήσει και να γονατίσει, καθώς θυμήθηκε το χαρούμενο πρόσωπο της Κρόρα και το κοροϊδεύω βλέμμα του Βιντ. Ιδιαίτερα αφόρητη ήταν η ανάμνηση του μοναδικά αυστηρού και ευγενικού προσώπου ενός βασιλιά από ένα άλλο τεράστιο σύμπαν. Το να γονατίζεις σημαίνει να τους προδίδεις. Και τι ήρωας είναι τότε έτοιμος να αμφισβητήσει τον τύραννο Ελετρομένδο, αν οι πιο συνηθισμένοι χούλιγκαν τον οδηγήσουν σε θανάσιμο ρίγος.
  Όταν το τσιγάρο άγγιξε το μέτωπό του, ο Σλάβα ούρλιαξε και τράνταξε απότομα το δεξί του χέρι.
  Μια σφιχτά σφιγμένη γροθιά με απελπισμένη μανία έπεσε στο σαγόνι του "Μπαράν".
  Βούρκωσε τα μάτια του από έκπληξη, άναυδος και έπεσε ανάσκελα με θόρυβο. Εδώ ο Σλάβα ένιωσε μέσα του ασυνήθιστη οργή και δύναμη. Τραμπούσε σαν επαγγελματίας κικ μπόξερ, χτυπώντας με μπουνιές και κλωτσιές. Πέρασε μισό λεπτό και οι πέντε ξάπλωσαν αναίσθητοι. Ο Σλάβα στάθηκε με το κεφάλι του περήφανα πεταμένο ψηλά, με τα χέρια ψηλά στον αέρα.
  -Νίκη! Πώς θα μπορούσα να το είχα κάνει!
  Το κουδούνι χτύπησε για το μάθημα, μόνο που αυτή τη φορά δεν προκάλεσε το συνηθισμένο ρίγος, αλλά έμοιαζε με αηδόνι. Το αγόρι πέταξε στην τάξη σαν να είχε φτερά. Εδώ απέτυχε από το πουθενά. Ο Σλάβα δεν κάθισε καν να πει λέξη καθώς κατέληξε στο διάστημα. Δεν φοβήθηκε - τώρα ο ίδιος ο διάβολος δεν τον φοβάται και άνοιξε διάπλατα τα μάτια του. Τα αστέρια φάνηκαν γλυκά και αγαπημένα, δεν ήταν καθόλου τρομακτικό, αντίθετα, στην έλλειψη βαρύτητας νιώθει κανείς μια παράξενη ελαφρότητα. Το παιδί γύρισε ελαφρά το κεφάλι του. Ο Σκρου και ο Κρόρε αιωρούνταν δίπλα του.
  -Εκείνη η "Χιονάτη" φοβήθηκε. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά: έπρεπε να είχες ξεπεράσει τον φόβο στην ψυχή σου.
  Δεν ήταν λοιπόν μια πραγματική δοκιμασία.
  -Και όχι! Ήταν όλα αληθινά, έχουμε τη δύναμη να σας μεταφέρουμε στη Γη και ακόμη και να αλλάξουμε ελαφρώς το χρονοδιάγραμμα. Πως? Αυτό είναι το μυστικό των όντων που κατέχουν ένα εκατομμύριο διαστάσεις. Τώρα περάσατε το τεστ και θα προχωρήσουμε σε άλλα πιο σοβαρά θέματα.
  -Τι?
  Η βίδα έτριξε με μια μεταλλική φωνή.
  -Για παράδειγμα, απελευθερώστε τη μοναδική κληρονόμο του βασιλιά Εζαράμ. Το να νικήσεις τον Ελετρομένδο δεν θα είναι εύκολο, πεμπτουσία κόσμου στενάζουν κάτω από τη φτέρνα του. Κέρδισες όμως την πρώτη σου νίκη ενάντια στον δικό σου φόβο.
  - Φόβος ενός μικρού θανάτου - νικώντας τον, πλησιάζουμε στην αθανασία.
  - Τελείωσε τη σκέψη του Κρορ. Μπροστά, εμφανίστηκε το γνωστό σχήμα ενός κυλίνδρου πλανήτη.
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Μετά από μια σειρά από εκπληκτικά χτυπήματα και ήττες, η Ουράνια Αυτοκρατορία συμφώνησε στην ειρήνη και υποσχέθηκε να μην επιτεθεί ξανά στις κτήσεις της τσαρικής Ρωσίας.
  Οι Μεγάλοι Έξι σκέφτηκαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να κατακτήσουν την Κίνα και ότι μπορούσαν να συμφωνήσουν με ευνοϊκούς όρους. Στην πραγματικότητα, μέρος της Μογγολίας, η νότια περιοχή Usuri, το Primorye, ακόμη και η Κορέα αναχώρησαν από τη Ρωσία. Αυτές ήταν κερδοφόρες συμφωνίες - που επέτρεπαν στην τσαρική Ρωσία του Αλεξέι Μιχαήλοβιτς να αποκτήσει έδαφος στη Σιβηρία και στις ακτές του Ειρηνικού. Και να νιώθεις σχετικά ασφαλής.
  Και σε αυτό τελείωσε ο ένδοξος πρακτικός πόλεμος, και άλλα πράγματα περίμεναν τους έξι ήρωες!
  
  
  ΑΘΑΝΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  Η βασίλισσα ήθελε πολύ να φαίνεται νεότερη. Κι έτσι έστειλε μια ολόκληρη αποστολή αναζητώντας τον καθρέφτη της αθανασίας. Κοιτάζοντας το, μπορείς να μετατραπείς σε νεαρή κοπέλα.
  Τελικά η αναζήτηση στέφθηκε με επιτυχία, αλλά... Το τζίνι στον καθρέφτη είπε στην ηλικιωμένη βασίλισσα:
  - Θα αποκαταστήσω τα νιάτα σου, αλλά θα γίνεις σκλάβος!
  Η Βασίλισσα απάντησε, με ένα χαμόγελο χωρίς δόντια:
  - Αν η νιότη είναι αιώνια, τότε συμφωνώ στη σκλαβιά!
  Το τζίνι έκανε ένα ξόρκι. Η βασίλισσα μετατράπηκε σε μια κοπέλα που, σχεδόν γυμνή με μια εσοχή, έσκαψε το χωράφι με μια τσάπα. Και δούλεψε τον εαυτό της και δούλεψε σκληρά.
  Μόνο το νεαρό σώμα σχεδόν δεν πονούσε και δεν ήταν πολύ κουρασμένο. Αλλά ήταν πολύ ταπεινωτικό και βαρετό. Ήταν σε κάποιον πλανήτη με δύο ήλιους. Και η δομή είναι σαν τον ύστερο Μεσαίωνα.
  Επιπλέον, παγωμένοι σε σχηματισμούς. Η βασίλισσα δούλευε μέρες και έγινε θαμπή. Έγινε σχεδόν σαν ζώο, μόνο στο όνειρο της ήρθε η ελευθερία. Και πάντα δουλεύει σκληρά με δεσμά. Είναι πολύ δύσκολο για την πρώην βασίλισσα. Και το άγγιγμα του μαστιγίου του επόπτη στο γυμνό σώμα, σαν πυρωμένο σίδερο.
  Τελικά, υπήρξε μια αλλαγή στη ζωή της. Μόνο προς το χειρότερο. Ο ιδιοκτήτης πέθανε και ο κληρονόμος του καταστράφηκε εντελώς. Και το κορίτσι πουλήθηκε στο λατομείο.
  Τώρα έπρεπε να κουβαλάω βαριά καλάθια, να δουλεύω γυμνός με αλυσίδες, να λαμβάνω μαστίγια και να κοιμάμαι σε πέτρες.
  Η βασίλισσα ήταν πλέον πολύ πιο βασανισμένη. Το τζίνι φυσικά της είχε στήσει παγίδα. Ναι, είναι αθάνατη και δεν γέρασε, αλλά στο μαρτύριο, σαν στην κόλαση.
  Αν και ένα δυνατό σώμα χρησιμοποιείται στο άγχος. Και η βασίλισσα αποφάσισε να το σκάσει.
  Με τη βοήθεια των μακριών μαλλιών, άρχισε να λιμάρει μια αλυσίδα, με την οποία της έδεσαν τα γυμνά πόδια και τον δυνατό λαιμό της για το βράδυ. Λιμάρεις το σκληρυμένο σίδερο με τα μαλλιά σου αργά, αλλά η βασίλισσα έχει αρκετό χρόνο - αθάνατη. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι μετά από σκληρή δουλειά στα λατομεία πρέπει να κοιμηθείς, και έβλεπες λίγο κάθε μέρα.
  Αλλά εσύ πίνεις έτσι κι αλλιώς.
  Η βασίλισσα πριόνισε τον εαυτό της και μετά έπεσε σε ένα όνειρο. Στη συνέχεια στο επόμενο πριόνισε ξανά.
  Μέχρι που τελικά έσπασε τους συνδέσμους .... Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει. Οι φρουροί σήμανε συναγερμός.
  Η βασίλισσα πιάστηκε και χτυπήθηκε χωρίς οίκτο με ένα μαστίγιο. Μετά έκαψαν τα τακούνια με καυτό σίδερο. Στη συνέχεια, έκαψαν το σήμα ενός δραπέτη σκλάβου. Και πάλι στα ορυχεία.
  Οι σκλάβοι πεθαίνουν τόσο συχνά, και εκείνη εργάζεται σκληρά εδώ και χρόνια. Αφήστε τους λοιπόν να δουλεύουν δεσμά.
  Και κάθε βράδυ έλεγχαν την αλυσίδα της.
  Η βασίλισσα κοιμόταν με δεσμά και τη μαστίγιζαν συνεχώς.
  Της έβαλαν βαριές αλυσίδες και τη χτυπούσαν με μαστίγιο μόλις δούλευε λίγο πιο αργά.
  Η βασίλισσα είχε ήδη μυρίσει τη δυσωδία και δεν ήταν άρρωστη. Η μόλυνση δεν το πήρε, σε μια πενιχρή και μονότονη διατροφή δεν προκαλούσε πόνο στο στομάχι. Το αιώνιο κορίτσι υπέφερε, αλλά δεν πέθανε. Και τα χρόνια πέρασαν και πέρασαν. Τα ορυχεία σταδιακά αναπτύχθηκαν και εξαντλήθηκαν.
  Εδώ μεταφέρεται και πάλι σε άλλη δουλειά. Πλυμένο από βρωμιά, διατίθεται προς πώληση.
  Εδώ η βασίλισσα τελικά στάθηκε τυχερή. Ο αγοραστής αποδείχθηκε ότι ήταν ένας από τους προμηθευτές μονομάχων στην αρένα.
  Η βασίλισσα ήταν πολύ στεγνή και νευρική, έχοντας περάσει πάνω από εκατό χρόνια στα ορυχεία με σκληρή δουλειά. Είναι πολύ δυνατή και ανθεκτική, κρατώντας μια βαριά πέτρα πάνω από το κεφάλι της.
  Φυσικά, η δύναμή της προσέλκυσε τον προμηθευτή. Κοίταξε τα δόντια της: ούτε μια τρύπα και τόσο μεγάλη και δυνατή. Ένιωσα ατσάλι, χυτούς μύες - σαν πέτρα!
  Και φυσικά αγόρασα ένα τόσο ικανό αντίγραφο!
  Μετά από αυτό ξεκίνησε μια άλλη ζωή για τη βασίλισσα. Επίσης σκληρός με την προπόνηση, τους καβγάδες, τον εκφοβισμό, το ξυλοδαρμό, αλλά πολύ πιο διασκεδαστικό.
  Η βασίλισσα ήταν νεαρή στο σώμα για περισσότερα από διακόσια χρόνια και διακρινόταν για μεγάλη δύναμη και αντοχή, χάρη στην αναγκαστική εκπαίδευση σε συνεχή σκληρή δουλειά.
  Αυτό της έδωσε ένα ορισμένο ξεκίνημα για άλλα κορίτσια. Επιπλέον, όλα τα σημάδια και τα κοψίματα στο μυώδες σώμα της επουλώθηκαν πολύ γρήγορα και χωρίς ίχνος.
  Η βασίλισσα ήταν επίσης γρήγορη, καλή αθάνατη αντίδραση, και μελετούσε πολύ επιμελώς. Δεν της πήγαν όλα αμέσως, αλλά έχει ένα πολύ ανθεκτικό σώμα.
  Έτσι στην αρχή κέρδισε σε βάρος της δύναμης, της αντοχής και της ζωτικότητας. Και τότε η δεξιοτεχνία της άρχισε να μεγαλώνει.
  Στην αρχή δεν είχαν τους πιο δυνατούς αντιπάλους, αλλά σταδιακά, με εμπειρία, ανέβηκε το επίπεδό της.
  Και έτσι η βασίλισσα άρχισε να κερδίζει και επιφανείς γυναίκες. Και μάλιστα τσακώνεσαι με άντρες και ζώα!
  Σύμφωνα με το έθιμο της αυτοκρατορίας, μετά από εκατό νίκες σε αγώνες μονομάχων, μπορείτε να αποκτήσετε ελευθερία.
  Ο επίμονος βασιλιάς, αν και δέχθηκε πληγές και γρατσουνιές από κυνόδοντες, κατάφερε τελικά να κερδίσει την εκατοστή μάχη.
  Τότε έλαβε την ελευθερία από τα χέρια του Καίσαρα. Και μπορούσε ήδη να κερδίσει χρήματα σε μάχες η ίδια ή να μάθει στα κορίτσια ξιφασκία.
  Και σύντομα η βασίλισσα, όμορφη και ήδη πλούσια και νέα στο σώμα, παντρεύτηκε έναν ευγενή πατρίκι.
  Και παλιό και άσχημο. Όμως δεν είναι αθάνατος και σύντομα πέθανε.
  Η βασίλισσα, τώρα μια αιώνια νεαρή χήρα, είχε μια ντουζίνα όμορφους νέους για εραστές.
  Και μεγάλος πλούτος.
  Φαίνεται λοιπόν ότι βρήκε την ευτυχία... Εκτός κι αν δεν υπήρχαν αρκετοί καρποί προόδου - λοιπόν, η επιστήμη κατά κάποιο τρόπο δεν αναπτύσσεται σε αυτή την αυτοκρατορία. Και γενικά στον πλανήτη. Και τα όπλα και τα μουσκέτα είναι τα πιο πρωτόγονα. Όλα κυριολεκτικά πάγωσαν.
  Και έτσι η αυτοκρατορία έπεσε σε αποσύνθεση, μια νέα επιδρομή βαρβάρων ... Η βασίλισσα είναι και πάλι σε αιχμαλωσία και σκλαβιά. Αλλά από τη νεαρή ομορφιά, έγινε η παλλακίδα του ντόπιου Χαν.
  Και μέχρι που πέθανε και την πρόδωσε στον κληρονόμο. Και ο ίδιος πέθανε λίγο αργότερα.
  Και η βασίλισσα βγήκε σε δημοπρασία. Γυμνώθηκε και πουλήθηκε σε έναν ευγενή σεΐχη. Και ήταν μαζί του μέχρι που πέθανε ο σεΐχης. Και πάλι το κορίτσι βγήκε σε δημοπρασία. Και αυτή τη φορά, έφτασε στο παλάτι στον Σουλτάνο. Όντας αθάνατη, μπόρεσε να τυλίξει τον μονάρχη και να γίνει η πρώτη σύζυγος.
  Αλλά κακή τύχη, το αθάνατο κορίτσι δεν μπόρεσε να γεννήσει παιδιά. Και όταν πέθανε ο σουλτάνος, ο κληρονόμος του διέταξε να αλυσοδέσουν ξανά τη βασίλισσα και να την στείλουν στα ορυχεία.
  Και πάλι η βασίλισσα στην κόλαση. Με δεσμά, κατά τη διάρκεια της σκληρής δουλειάς, έσυρε πέτρες σε ένα καλάθι, έκοψε έναν βράχο με έναν λοστό. Επίσης πενιχρό, μονότονο φαγητό, μαστίγιο, δυσωδία, αλυσοδεμένο. Και βιάζεται κάθε βράδυ από τους φρουρούς. Αν και άρεσε ακόμη και στη βασίλισσα, το νεαρό της σώμα έφτασε εύκολα στον οργασμό.
  Και έτσι το αιώνιο κορίτσι περνούσε χρόνο με τον χρόνο, δεκαετία με τη δεκαετία.
  Ώσπου, τελικά, αυτό το ορυχείο δεν εξαντλήθηκε, αλλά πέρασαν διακόσια χρόνια. Κανείς δεν θυμόταν ποια ήταν αυτή η βασίλισσα. Και βγήκε ξανά σε δημοπρασία. Ως συνήθως γυμνός και μυώδης. Φυσικά, πλύσιμο πριν από αυτό.
  Και την αγόρασαν ξανά, για το στρατό, οπότε ήταν πολύ δυνατή σωματικά. Ναι, και επιδέξια, ήξερε να πολεμάει με σπαθιά.
  Και η βασίλισσα ξεκίνησε μια στρατιωτική καριέρα. Συμμετείχε σε πολλές μάχες, ήταν επίμονη, δυνατή, ανθεκτική, έτρεχε ξυπόλητη όλη την ώρα. Και σταδιακά η καριέρα της ανέβηκε.
  Εδώ είναι ήδη αρχηγός του συντάγματος γυναικών και έχει σημαντικό πλούτο. Και πάλι βρίσκει ένα κερδοφόρο πάρτι για τον εαυτό του, και λαμβάνει μια τεράστια περιουσία στην κατοχή.
  Αυτό είναι το ζιγκ-ζαγκ της αθάνατης ζωής: τώρα πάνω, τώρα κάτω!
  Η βασίλισσα, φυσικά, έμεινε χήρα, και μετά παντρεύτηκε τον νεαρό πρίγκιπα. Το αγόρι έχασε το κεφάλι του από μια έμπειρη, αλλά εξωτερικά νεαρή γυναίκα. Και έτσι παντρεύτηκαν. Και τότε ο νεαρός έγινε βασιλιάς. Και η γυναίκα του έγινε τεράστια επιρροή.
  Το βασίλειο έκανε πολέμους και επεκτάθηκε. Έγινε όλο και πιο δυνατό. Και η χθεσινή νεολαία πρώτα ωρίμασε, και μετά γέρασε. Εξωτερικά, η νεαρή βασίλισσα ξυλοκοπήθηκε από τη διαθήκη του ετοιμοθάνατου βασιλιά, ότι θα γινόταν αυτοκράτειρα. Και το υπέγραψε.
  Μετά τον θάνατό του, η πρώην βασίλισσα έγινε αυτοκράτειρα. Και έκανε πόλεμο. Το να είσαι για πάντα νέος στο τέλος κατέκτησε όλο τον κόσμο!
  Και φαινόταν ότι βρήκε την απόλυτη ευτυχία ... Αλλά μετά πέρασαν τριακόσια χρόνια και οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν. Και κυρίευσαν τον πλανήτη.
  Και η Αυτοκράτειρα ήταν πάλι στα λατομεία. Και ήδη με γιακά, γυμνό, ξυπόλητο, αλλά χωρίς αλυσίδες. Δούλεψα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά έβλεπα τηλεόραση πριν πάω για ύπνο.
  Είναι επίσης μια τέτοια ζωή ... Εξέτισε περισσότερα από εκατό χρόνια στη φυλακή, αργότερα αποφυλακίστηκε με όρους και έζησε σε έναν κατεχόμενο πλανήτη σε μια διαστημική αυτοκρατορία.
  Απολάμβανε όλα τα οφέλη ενός πολύ ανεπτυγμένου πολιτισμού και ... Αυτή τη φορά μπήκε στον διαστημικό στρατό.
  Άρχισε να κάνει καριέρα στο Star Wars. Είναι αθάνατη! Τίποτα δεν φοβάται!
  Έτσι προχώρησε στην υπηρεσία της μέχρι που έγινε στρατάρχης. Μετά πήρε έναν ολόκληρο πλανήτη για κατοχή.
  Κάποιοι ήταν κυβερνήτες. Μετά επέστρεψε στο στρατό. Πολέμησε και διέταξε. Έγινε Υπερ-Σουπερμάρσαλ.
  Και μετά πραγματοποίησαν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα και κατέλαβαν τον θρόνο του αυτοκράτορα μιας διαστημικής αυτοκρατορίας - οδηγώντας τον γαλαξία.
  Μετά άρχισε να κατακτά άλλους κόσμους. Διέταξε, επιτέθηκε, κέρδισε, μερικές φορές έχανε, αλλά πήρε εκδίκηση....
  Όλα ήταν καλά μέχρι που έτρεξε στην αυτοκρατορία ενός υβριδικού κουνουπιού και νυχιών.
  Πολλαπλασιάστηκαν πολύ γρήγορα και κατέκλυσαν τον ανθρωποειδές πολιτισμό με αριθμούς.
  Έτσι οι μάχες συνεχίστηκαν, μάχη με μάχη ... Μέχρι που τελικά, οι άνθρωποι έχασαν. Και η πρώην βασίλισσα πάλι δεν έγινε σκλάβα στα ορυχεία.
  Πάλι δουλεύεις σκληρά αλυσοδεμένοι, και κοιμάσαι αλυσοδεμένος στους ογκόλιθους. Και υπό τον πλήρη έλεγχο των ρομπότ.
  Μόνο σε ένα όνειρο το αιώνιο κορίτσι είδε τον εαυτό της ελεύθερο και σπουδαίο. Και τον υπόλοιπο καιρό δούλευε σκληρά για τον εαυτό της, δούλευε και αιχμηρές πέτρες με τα γυμνά σκληρυμένα πόδια της.
  Όμως η βασίλισσα δεν έχασε την ελπίδα της. Είναι αθάνατη και σίγουρα θα αλλάξει για την αιωνιότητα! Η σκλαβιά δεν θα κρατήσει για πάντα!
  Η πρώην βασίλισσα μάλιστα τραγούδησε, παρά το γεγονός ότι μια μάστιγα έπεσε στη γυμνή, μυώδη πλάτη της:
  Η κόρη της Γης θα πει ως απάντηση, όχι,
  Δεν θα γίνω ποτέ σκλάβος...
  Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει -
  Ο άνεμος θα φρεσκάρει μια φρέσκια πληγή,
  Για την ιερή μάχη της Πατρίδος,
  Γιατί ο Μέγας Κύριος καλεί...
  Σηκωθείτε γενναίος ιππότης τις πρώτες πρωινές ώρες,
  Το σκοτάδι θα φύγει, τα τριαντάφυλλα του Μάη θα ανθίσουν!
  
  
  
  
  ΜΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΗ
  Τον Νοέμβριο του 1941, ο Χίτλερ προσέφερε απροσδόκητα ειρήνη στον Στάλιν. Μια απόφαση που φαίνεται απίθανη σε κανέναν που γνωρίζει την πραγματική κατάσταση.
  Οι Γερμανοί φαίνεται ότι ετοιμάζονται να πάρουν τη Μόσχα. Και γιατί να προσφέρουμε ειρήνη σε αυτή την κατάσταση;
  Αλλά ο Χίτλερ, όπως γνωρίζετε, είχε μια πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση. Και ένιωσε ότι η Μόσχα καταλήφθηκε, δεν θα το έκανε. Και αν ναι, την ίδια στιγμή, που ο Στάλιν τρομοκρατείται, να προσφέρει ειρήνη. Φυσικά, δεν συμφωνούσαν όλοι οι στρατιωτικοί με αυτό, αλλά ο Χίτλερ είχε δύναμη και εξουσία.
  Επιπλέον, οι συνθήκες ειρήνης υποσχέθηκαν να είναι ευεργετικές για τους Γερμανούς. Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία περνά στη Γερμανία και μαζί της τη μαύρη γη και τη γεωργία, καθώς και τη Λευκορωσία και τα κράτη της Βαλτικής και την περιοχή του Σμολένσκ.
  Ο Στάλιν, γενικά, συμφώνησε να δώσει όλα όσα είχαν ήδη καταφέρει να καταλάβουν οι Γερμανοί.
  Η Σεβαστούπολη υποχώρησε στους Γερμανούς. Σε απάντηση, το Fritz εγκατέλειψε την περιοχή της Μόσχας. Το Λένινγκραντ παρέμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ και ένας διάδρομος οδηγούσε σε αυτό. Οι Γερμανοί συμφώνησαν να εγκαταλείψουν την περιοχή του Λένινγκραντ με αντάλλαγμα τις περιοχές Βοροσιλόβογκραντ και Ντόνετσκ, τις οποίες οι Γερμανοί δεν είχαν ακόμη καταλάβει πλήρως.
  Γενικά, οι Ναζί έλαβαν το Donbass με τον άνθρακα, τα μέταλλα και τα εργοστάσια, τα κοιτάσματα βωξίτη και τη γεωργική γη, ολόκληρη την Κριμαία, ακόμη και μέρος του νότιου Ντον. Οι Γερμανοί έφυγαν από την περιοχή του Λένινγκραντ, τη Μόσχα, την Τούλα, μέρος της περιοχής Rzhev, Kalinin. Σε αντάλλαγμα για μέρος του Ντονμπάς, μέρος του Ντον με την πλούσια μαύρη γη και τη Σεβαστούπολη. Οι Φινλανδοί πήραν το Πετροζαβόντσκ για τον εαυτό τους και ό,τι κατάφεραν να καταλάβουν. Χώρισαν φιλικά.
  Επιπλέον, η ΕΣΣΔ ανέλαβε να προμηθεύει πετρέλαιο σε τιμές χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς, και να πληρώσει μεγάλα λύτρα για αιχμαλώτους πολέμου.
  Ο Στάλιν, φοβούμενος να χάσει τον πόλεμο και να χάσει τη Μόσχα, συμφώνησε σε τέτοιους όρους. Στο απόγειο της επιτυχίας της Βέρμαχτ.
  Λοιπόν, και ο Χίτλερ, που έχει ένα υπερφυσικό ένστικτο, συνειδητοποίησε ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή.
  Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ τελείωσε. Οι Ναζί πρώτα από όλα άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική. Επιπλέον, οι Βρετανοί εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Ρόμελ. Λοιπόν, τι; Και οι Φριτς πήραν και αποβίβασαν στρατεύματα στη Μάλτα. Φυσικά, πρώτα βομβαρδίζοντας τους Βρετανούς εκεί.
  Περαιτέρω, φυσικά, η επίθεση στο Γιβραλτάρ. Ο Χίτλερ συναντήθηκε προσωπικά με τον Φράνκο.
  Είδατε πόσο δυνατή είναι η Γερμανία. Κατέστρεψε την ΕΣΣΔ. Πήρε τέσσερα εκατομμύρια Ρώσους αιχμαλώτους και πολλές χιλιάδες τανκς. Για εμάς η Ισπανία είναι σαν κηλίδα σε χάρτη. Θα καταλάβουμε αν δεν αφήσετε τα στρατεύματα να περάσουν. Και αν χάσετε, μπορείτε να πάρετε κάτι στην Αφρική. Επιπλέον, η Βρετανία είναι καταδικασμένη και δεν θα πάει πουθενά!
  Ο Φράνκο, συνειδητοποιώντας ότι η Ισπανία μπορούσε να καταληφθεί και δεν υπήρχε περίπτωση, συμφώνησε.
  Η επίθεση στο Γιβραλτάρ ήταν επιτυχής, και αρκετά γρήγορα. Η ακρόπολη έπεσε. Και μετά οι Γερμανοί μπήκαν στην Ισημερινή Αφρική.
  Οι Βρετανοί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Αιχμαλωτίστηκαν σαν κορόιδα.
  Ο Ρόμελ νίκησε τη Βρετανία στη Λιβύη και ανέπτυξε επίθεση στην Αίγυπτο. Κατέλαβε την Αλεξάνδρεια.
  Στη συνέχεια βγήκε και πέρασε τη Διώρυγα του Σουέζ. Με επιτυχία, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Ιράκ, το Κουβέιτ και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
  Η Βέρμαχτ έχασε όχι πάρα πολλούς στρατιώτες και αξιωματικούς στα ανατολικά. Και τα στρατεύματά του ήταν πιο πολυάριθμα και πιο έμπειρα και καλύτερα εκπαιδευμένα από τους Άγγλους και κυρίως τις αποικιακές δυνάμεις.
  Οι Βρετανοί μπορούσαν να συγκρατήσουν κάτι τέτοιο και, αναμφίβολα, έχαναν. Χωρίς την ΕΣΣΔ, ο Φριτς κατάφερε να πολεμήσει επιτυχώς με τη Βρετανία.
  Γενικά, η Βρετανία ήταν καταδικασμένη να χάσει τις αποικίες της. Ο χερσαίος στρατός του ήταν πολύ αδύναμος και ανίσχυρος για να κρατήσει τις αποικίες ενάντια στα πιο πολυάριθμα και πειθαρχημένα στρατεύματα της Βέρμαχτ.
  Και το ποσοστό του στόλου δεν λειτούργησε. Μετά την πτώση του Γιβραλτάρ και της Μάλτας, κατέστη αδύνατο να κρατηθεί η Αφρική. Εδώ ο Ρόμελ απέκλεισε τη Διώρυγα του Σουέζ. Και ακόμη και στην ξηρά, οι Γερμανοί κέρδισαν τους Βρετανούς σε ένα γκολ. Μετά τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, η Βέρμαχτ έγινε ακόμα πιο δυνατή και πιο σίγουρη, απέκτησε μεγάλη εμπειρία μάχης.
  Έτσι κατακτήθηκε σταδιακά η Αφρική. Και μέσω του Ιράν οι Γερμανοί μπήκαν στην Ινδία. Και εκεί, οι ντόπιοι σεπόι δεν ήθελαν να πεθάνουν για τη Βρετανία. Γενικά, οι Γερμανοί δυσκολεύονταν περισσότερο από τις αποστάσεις, την έλλειψη δρόμων, τις μεγάλες επικοινωνίες, τα προβλήματα ανεφοδιασμού από τα βρετανικά στρατεύματα.
  Οι ΗΠΑ μαζεύουν σκόνη για να αποφύγουν τον πόλεμο. Ήρθαν ακόμη και όλες τις κυρώσεις κατά της Ιαπωνίας.
  Ωστόσο, οι σαμουράι επιτέθηκαν στο λιμάνι του Περού. Έπρεπε να ασφαλιστούμε και να αρπάξουμε τις βρετανικές κτήσεις στην Ασία. Και οι Ιάπωνες το έκαναν.
  Εν ολίγοις, το σαράντα δεύτερο έτος και το πρώτο μισό του σαράντα τριών, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν την Αφρική, την Αυστραλία, όλη την Ασία. Και τον Σεπτέμβριο του 1943 ακολούθησε η απόβαση στη Βρετανία. Μετά από, φυσικά, μαζικούς βομβαρδισμούς. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν Yu-288 και Yu-188 και άλλες μηχανές.
  Έχοντας χάσει τις αποικίες της και εξουθενωμένη από τον πόλεμο των υποβρυχίων, η Βρετανία δεν μπόρεσε να αντισταθεί.
  Και οι Γερμανοί είχαν πάρα πολλούς πόρους, και κυρίως ανθρώπινο δυναμικό. Βομβάρδισαν κυριολεκτικά όλες τις πόλεις και τα εργοστάσια της Αγγλίας. Και μετά, φυσικά, η προσγείωση και η χρήση των "Πάνθηρων", των "Τίγρων", των "Λιονάδων" ακόμη και των "Ποντικών". Λοιπόν, φυσικά, επίσης πλωτές δεξαμενές και υποβρύχια οχήματα.
  Ο "Ποντίκι" είχε καιρό να κάνει την αρχή της επιχείρησης, και μάλιστα πάλεψε. Αλλά τα ποντίκια είναι πολύ βαριά.
  Το πλήρωμα του Gerda στο Panther διακρίθηκε στις μάχες. Οι Γερμανοί μετά την κατάληψη της Βρετανίας για κάποιο χρονικό διάστημα πολέμησαν ακόμη με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έδιωξε τους Αμερικανούς από την Ισλανδία. Αλλά λόγω της διάρκειας των επικοινωνιών, η κατάληψη της Αμερικής αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, ο Ατλαντικός Ωκεανός δεν είναι αστείο. Εκτός κι αν βομβάρδισαν έναν φίλο τους και κόπηκαν στη θάλασσα.
  Γερμανικά υποβρύχια αναπτύχθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του υπεροξειδίου του υδρογόνου, και βύθισαν σχεδόν ολόκληρο τον αμερικανικό στόλο.
  Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δύσκολο να συλληφθούν. Ο πόλεμος συνέχισε, και οι Γερμανοί, στο τέλος, πήραν και έκαναν ειρήνη.
  Αφού οι Γερμανοί στράφηκαν προς την ΕΣΣΔ.
  Το 1945, τα Ε-50 και Ε-75 βγήκαν στην παραγωγή. Ο Χίτλερ απαγόρευσε την παραγωγή, εκτός από μια μικρή σειρά οχημάτων αναγνώρισης, τανκς ελαφρύτερων από πενήντα τόνους.
  Ο Πάνθηρας ζύγιζε σαράντα τεσσεράμισι τόνους. Το "Panther" -2 είναι ήδη πενήντα δύο τόνοι. Το E-50 έχει ήδη τραβήξει σχεδόν εξήντα πέντε τόνους. Το τελευταίο άρμα είχε μια πολύ αξιοπρεπή μετωπική θωράκιση 150 mm του κύτους σε κλίση 45 μοιρών και 185 mm του μετώπου του πυργίσκου, επίσης υπό γωνία. Ένα πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 100 EL. Και 82 χιλιοστά θωράκισης στα πλάγια, επίσης κάτω από πλαγιές. Σε συνδυασμό με έναν κινητήρα που επιτάχυνε έως και 1200 ίππους όταν ενισχυόταν, ένα πολύ δυνατό μεσαίο ρεζερβουάρ.
  Συν δώδεκα βολές ανά λεπτό.
  Ένα ακόμη βαρύτερο E-75 που ζυγίζει πάνω από ενενήντα τόνους. Αυτή η δεξαμενή δεν αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένη. Το πυροβόλο των 128 χλστ. είχε πιο αργό ρυθμό βολής, χαμηλότερη ταχύτητα στομίου και δεν είχε πλεονεκτήματα σε κοντινή απόσταση σε σύγκριση με το Ε-50 των 88 χλστ.
  Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι ελαφρώς καλύτερη από 160 mm σε γωνία 45 μοιρών. Ωστόσο, δεν χρειάζονται περισσότερα. Κρατάει όλα τα αμερικανικά όπλα, ακόμα και τα σοβιετικά. Ο αμυντικός πύργος είναι υπέροχος: μέτωπο 252 mm, πλάγια 160 mm και πρύμνη. Φαίνεται ότι τουλάχιστον υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστη προστασία για τον πύργο, ειδικά το πλάι.
  Η πλευρά της θήκης είναι 120 mm, κάτι που είναι αποδεκτό, ενώ μπορείτε επίσης να κρεμάσετε οθόνες. Ο κινητήρας πάντως είναι μάλλον αδύναμος στους 900 ίππους. Γενικά βέβαια το τανκ είναι ημιτελές, μάλλον ψηλό. Μου θυμίζει ένα αρκετά κατάφυτο "Tiger" -2 με παρόμοια προβλήματα.
  Και τα δύο γερμανικά αυτοκίνητα είναι ατελή, αλλά το E-50 είναι, φυσικά, πιο πρακτικό.
  Λοιπόν, και το Ε-100. Αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο βαρύ και χειρότερο στην οδηγική απόδοση από το E-75.
  Το Ε-100 λόγω της μεγάλης του μάζας παρήχθη σε μικρές ποσότητες.
  Και οι ίδιοι οι στρατιωτικοί ενέκριναν γενικά το E-50.
  Την άνοιξη του 1946, μόλις στις 20 Απριλίου, στα γενέθλια του Φύρερ, οι Γερμανοί μετακόμισαν στην ΕΣΣΔ.
  Είχαν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και εξοπλισμού. Δεκάδες χιλιάδες τανκς διαφορετικών εκδόσεων. Η ΕΣΣΔ είχε επίσης τα σειριακά T-34-85 και IS-2 και IS-3 σε υπηρεσία. Το T-44 δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Και το Τ-54 δεν ήταν ακόμα έτοιμο.
  Οι Γερμανοί παρήγαγαν τα Ε-50 και Ε-75 σε μεγάλους αριθμούς.
  Ο Στάλιν απαγόρευσε, μετά την απώλεια σημαντικού τμήματος της χώρας, την ανάπτυξη μηχανών βαρύτερων από σαράντα επτά τόνους.
  Εκτός από τον μεγάλο αριθμό T-34-85, και τα κάπως μικρότερα IS-2 και IS-3, το SU-100 ήταν μαζικής παραγωγής, το οποίο ήταν ένα σχετικά απλό και αποτελεσματικό αυτοκινούμενο πυροβόλο.
  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πιο ογκώδες άρμα T-34-85 μπορούσε να διεισδύσει στη γερμανική σειρά E-50 μόνο στο πλάι και το E-75, ακόμη και από το πλάι, ήταν πολύ σκληρό και μόνο το SU-100 μπορούσε να το κάνει και μετά κλείσε.
  Άρα οι δυνάμεις είναι σαφώς άνισες. Τα ίδια τα γερμανικά τανκς τρύπησαν τα σοβιετικά από μεγάλες αποστάσεις. Και μόνο το IS-3 είχε λίγο πολύ ικανοποιητική προστασία στο μέτωπο και μετά το πάνω μέρος.
  Εδώ είναι οι Γερμανοί στο έδαφος της ΕΣΣΔ.
  Η Gerda, η Charlotte, η Christina και η Magda στο E-50. Σφυρίζουν τραγούδια και βρυχώνται.
  Όλοι αμφιβάλλουμε για το κέρατο του κριαριού,
  Ο Θεός θα είναι για μας!
  Και πώς θα πάρουν και θα πυροβολήσουν τον εχθρό.
  Τριάντα τέσσερις έσκασαν από τον πύργο. Ναι, το πλήρωμα μάχης, δεν θα πεις τίποτα.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε με δυσαρέσκεια:
  Ακόμα δεν έχουμε πολλή πανοπλία. Ο εχθρός μπορεί, και επιβιβάζεται και γαντζώνει!
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Αλλά το όπλο είναι ακριβές και θανατηφόρο! Άρα ο ένας αντισταθμίζει τον άλλον!
  Η Γκέρντα σφύριξε:
  - Θα τα σπάσουμε όλα!
  Εν τω μεταξύ, η Νατάσα αγωνίζεται ενάντια στο Fritz στο SU-100 με το πλήρωμά της.
  Ο Oleg Rybachenko ήταν το πέμπτο μέλος του πληρώματος SU-100 μαζί με τη Natasha, τη Zoya, την Augustina και τη Svetlana.
  Τα κορίτσια έγνεψαν επιδοκιμαστικά.
  - Είσαι μαχητής, που είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα πυροβόλησε κατά του εχθρού. Η οβίδα χτύπησε το μέτωπο του γερμανικού αυτοκινήτου, ρικοσέ. Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι. Και έλεγξε:
  - Και τώρα είσαι αγόρι! Φαίνεσαι έξυπνος, έτσι δεν είναι;
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά. Είναι ένα αθάνατο αγόρι, άρα μπορεί να κάνει πολλά. Εδώ είναι το γερμανικό E-75 μπροστά. Πώς να το ξεπεράσετε;
  Το ιδιοφυές αγόρι το κατάλαβε, ψιθύρισε στο βλήμα:
  - Είμαστε μέταλλο, του ίδιου αίματος - εσύ κι εγώ!
  Και με τη βοήθεια του γυμνού, παιδικού του ποδιού, ξεδίπλωσε το θέαμα, και πυροβόλησε.
  Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρό είναι το γερμανικό τανκ με μετωπική θωράκιση, αλλά αν χτυπήσετε ακριβώς από άκρη σε άκρη ή συνδυασμό γραμμών δύναμης, το τανκ προσφέρεται. Και τότε το μέταλλο έσκασε και το κιτ μάχης άρχισε να εκρήγνυται.
  Ο Oleg Rybachenko τσίριξε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη τάξη!
  Η Νατάσκα γαργάλησε τη γυμνή φτέρνα του αγοριού και έγνεψε καταφατικά:
  - Πυροβολήστε!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε ξανά από το SU-100. Χτύπησαν από μεγάλη απόσταση και στη συνέχεια το σοβιετικό πυροβόλο των 100 mm δεν πήρε τα τελευταία γερμανικά άρματα μάχης: E-50 και E-75. Αλλά το αγόρι είναι εκπληκτικό. Και καταφέρνει να χτυπήσει τον εχθρό.
  Το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί ξανά. Και σπάει το Ε-50. Αυτό το τανκ είναι γρήγορο και πρέπει να χτυπηθεί. Και οι Γερμανοί είναι όλοι κολλητοί.
  Ο Zoya σουτάρει. Και πολύ εύστοχο.
  Χτυπά τον εχθρό στον πύργο. Τότε ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά. Το κανόνι εκατό χιλιοστών κάνει θαύματα.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχάται:
  - Θα σε σκίσω! θα σε σκίσω! Δεν θα είναι καλό!
  Και πάλι σαν πιτσιρίκι θα το πάρει και θα το σφυροκοπήσει πολύ εύστοχα. Και πραγματικά σκίζει τον εχθρό.
  Μετά από αυτό θα εκδοθεί:
  - Είμαι υπερηχητικός μαχητής!
  Και πάλι με τη βοήθεια του γυμνού ποδιού θα σουτάρει.
  Το παιδί φαίνεται μόνο δώδεκα, αλλά είναι πολύ γρήγορο και εκπληκτικό.
  Εδώ πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών και του Augustine.
  Και η κοπέλα τράκαρε το Ε-50.
  Οι Γερμανοί παθαίνουν σημαντικές ζημιές. Αλλά η χιονοστιβάδα των τανκς πλησιάζει όλο και περισσότερο. Εδώ είναι το E-100 σε κίνηση. Επίσης ισχυρές πανοπλίες, όπλα και ασπίδες.
  Αλλά και τα κορίτσια και το αγόρι του ξεπερνούν.
  Το γερμανικό αυτοκίνητο φλέγεται και είναι κομμάτια.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Δόξα στην Αγία Πατρίδα,
  Με απόκοσμη μανία!
  Και πάλι το αγόρι πυροβόλησε, έσπασε τον φασίστα και έκλεισε το μάτι στα κορίτσια. Και πάλι το παιδί πυροβολεί και συντρίβει τον εχθρό.
  Μαχητικός ας πούμε το αγόρι. Και εκτοξεύει ένα βλήμα. Και το τανκ Tiger-2, ξεπερασμένο αλλά ισχυρό, έχει ήδη γίνει θύμα. Ήττα υποφέρει και το γερμανικό "Πάνθηρας" -2. Παραλίγο όμως να κατακτήσει η ίδια την Αμερική.
  Και τώρα πιέζει η ΕΣΣΔ.
  Ο Oleg Rybachenko, από την άλλη, σουτάρει και χτυπάει σίγουρα.
  Και έτσι άρχισαν να πυροβολούν με τη σειρά τους και να τραγουδούν ...
  Η Νατάσα κλώτσησε το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  -Αυτό είναι από την τάιγκα...
  Η Ζόγια γρονθοκόπησε επίσης τα γυμνά δάχτυλά της και έτριξε:
  - Στις βρετανικές θάλασσες ....
  Η Αυγουστίνα έριξε επίσης μια οβίδα και είπε:
  - Κόκκινος στρατός!
  Η Σβετλάνα εκτόξευσε οβίδες με τα γυμνά δάχτυλά της και είπε:
  - Πιο δυνατός από όλους!
  Ο Oleg Rybachenko γάμησε και εξέδωσε:
  Και αφήστε το Red...
  Η Νατάσα πυροβόλησε και τσίριξε:
  - Συμπιέζεται δυνατά!
  Η Ζόγια χαστούκισε και γάβγισε επίσης:
  - Η ξιφολόγχη σου με κάλλος!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και φώναξε:
  - Και πρέπει να...
  Η Σβετλάνα εξαπέλυσε μια θανατηφόρα κατηγορία και φώναξε:
  - Ασταμάτητη!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε ξανά, γελώντας:
  - Πήγαινε στο τελευταίο...
  Η Νατάσα έστειλε ένα βλήμα και βρυχήθηκε:
  - Θανάσιμη μάχη!
  Και τα κορίτσια διασκορπίστηκαν, το όπλο κοπανίστηκε μέχρι που τελείωσαν οι οβίδες.
  Ναι, ο Oleg Rybachenko βρίσκεται ξανά σε πόλεμο.
  Όμως ο Κόκκινος Στρατός περνάει δύσκολα. Οι Γερμανοί προχωρούν. Έχουν περισσότερο εξοπλισμό, περισσότερο πεζικό. Και οι Ιάπωνες μπαίνουν από τα ανατολικά.
  Μην αντιστέκεστε ενάντια σε τέτοια δύναμη.
  Η Gerda και το πλήρωμά της πολεμούν στο E-50. Οι Γερμανοί εισβάλλουν ήδη στο Voronezh. Οι μάχες είναι σκληρές.
  Από τη μια, ένα γερμανικό τανκ, ως μαχητικό στο είδος του, είναι πολύ καλό. Αλλά η σανίδα είναι μάλλον ασθενώς προστατευμένη. Και αυτό είναι το μείον του, οπότε τα κορίτσια πρέπει να είναι προσεκτικά.
  Υπάρχουν ακόμα πολλά Τ-34-85 που παράγονται. Αυτό το μηχάνημα είναι ακόμα σε μαζική παραγωγή και το γερμανικό πυροβόλο 88mm στα 100EL συγκομίζει μια πλούσια σοδειά από μεγάλη απόσταση.
  Όλο και περισσότερο παράγεται επίσης το SU-100, το οποίο, όντας αυτοκινούμενο όπλο, είναι πιο εύκολο να κατασκευαστεί από ένα τανκ, αλλά το όπλο είναι ισχυρότερο.
  Αυτή τη στιγμή, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Γκέρντα έσπασε το σοβιετικό στεγνωτήριο. Σε κοντινή απόσταση, ένα τέτοιο μηχάνημα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής το πήρε και τραγούδησε:
  - Τα νεύρα μου δεν είναι από ατσάλι,
  Με έπιασες απόλυτα!
  Και τότε πυροβόλησε το κανόνι της Σάρλοτ και συνέτριψε τους τριάντα τέσσερις.
  Και ένα όπλο που εκτοξεύει δώδεκα βολές το λεπτό φτάνει σε μεγάλη απόσταση.
  Περαιτέρω, καθώς η Χριστίνα πυροβολεί. Και θα το κάνει επίσης πολύ εύστοχα και με ακρίβεια. Έσπασε ένα τανκ του Κόκκινου Στρατού και έτριξε:
  - Μανιασμένη φωτιά! Ούρα Στάλιν!
  Μετά η λουπανούλα και η Μάγδα. Το έκανε με μεγάλη ακρίβεια με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της.
  Και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της αιώνιας Πατρίδας!
  Τότε το κορίτσι ξεσπά στα γέλια...
  Η γερμανική μηχανή λειτουργεί μόνη της χωρίς αστοχίες.
  Εδώ, το IS-2 έγινε το θύμα του, ένα αρκετά ισχυρό και επικίνδυνο τανκ, αλλά ελάχιστα προστατευμένο από το μέτωπο του πύργου.
  Μόνο το IS-3 στο μέτωπο έχει σχετικά καλή προστασία, αλλά αυτή η δεξαμενή εξακολουθεί να παράγεται σε μικρές παρτίδες. Έχει ένα υπερβολικά πολύπλοκο σχήμα πύργου. Αν και το IS-3, όπως έχει δείξει η πρακτική μάχης, έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να χωρέσει σε οχήματα της σειράς E από κοντινή απόσταση.
  Βαρύτερα τανκς δεν παράγονται ακόμη στην ΕΣΣΔ και ακόμη και η ανάπτυξή τους έχει ανασταλεί. Αυτό φυσικά δημιουργεί πρόβλημα. Οι Γερμανοί έχουν μόνο τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-25 της ελαφριάς σειράς, αλλά η παραγωγή του είναι σχεδόν παγωμένη. Αν και το μηχάνημα δεν είναι κακό.
  Μόνο δύο μέλη του πληρώματος και ενάμισι μέτρο ύψος. Μικρό με πυροβόλο 75 χιλιοστών από το Panther. Κυνηγός για σοβιετικά αυτοκίνητα.
  Αλλά ο Φύρερ προτιμά την εξουσία. Ακόμα και το E-50 είναι σταδιακά κατώτερο από το E-75, το οποίο είναι επίσης κλειστό από τα πλαϊνά με ασπίδες.
  Το E-75 είναι δύσκολο να διεισδύσει ακόμη και στο πλάι. Και οι Γερμανοί το χρησιμοποιούν σε ανακαλύψεις ...
  Δύο Γερμανοί πιλότοι Alvina και Albina έχουν ήδη καταφέρει να ξεπεράσουν τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν πάνω από τριακόσια και έλαβαν: Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ πολεμιστές και τα πιο cool στον κόσμο. Ναι, ακόμα κι αν ο Huffman έχει περισσότερα αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν προς το παρόν, αλλά είναι, αλλά πολύ πιο όμορφα.
  Και τσακώνονται, κατά κανόνα, μόνο με ένα μπικίνι και ξυπόλητοι.
  Η Alvina κατέρριψε τρία σοβιετικά αεροσκάφη από το ME-262 X της με πυροβόλα αεροσκάφους των 30 mm και έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι η δάδα του αφανισμού!
  Η Albina, πραγματοποιώντας παρόμοια πυρκαγιά, επιβεβαίωσε:
  Είμαστε ολοκληρωτικός αφανισμός.
  Και έκοψε άλλα τέσσερα σοβιετικά αεροπλάνα...
  Οι πολεμιστές είναι πολύ μαχητές στη διάθεσή τους, αλλά χαμογελούν συνεχώς.
  Αγαπούν πολύ τους άντρες και δουλεύουν με τη γλώσσα τους. Και το λατρεύουν. Τέτοιες πολεμικές ομορφιές.
  Εδώ κατέρριψαν ένα σοβιετικό TU-3, και το έσπασαν σε κομμάτια ... Αυτό είναι το φλογερό τους γεια.
  Κορίτσια, με λίγα λόγια, μην τα παρατάτε. Και ο Κόκκινος Στρατός λαμβάνει από αυτούς.
  Από την άλλη, όμως, η Αναστασία και η Μιραμπέλα τσακώνονται με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλυτοι - κερδίζουν τους λογαριασμούς τους! Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ επιθετικά.
  Και η Αναστασία κατέρριψε ένα γερμανικό αεροπλάνο και εξέδωσε:
  - Είμαι μεγάλος πιλότος!
  Ο Μιραμπέλα πέταξε ένα κανόνι σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο 37 χλστ. και έτριξε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής!
  Κορίτσια και μάλιστα ότι χρειάζεστε ....
  Αλλά πολεμούν με το ξεπερασμένο Yak-9 T, το οποίο, φυσικά, δεν τραβάει ενάντια σε αντιδραστικά γερμανικά οχήματα. Όμως οι καλλονές καταφέρνουν να παλέψουν. Και αποφύγετε να χτυπηθείτε.
  Και γιατί? Γιατί είναι ξυπόλητοι και με μπικίνι. Μην τα κόψετε λοιπόν.
  Οι πολεμιστές, όπως μπορούμε να δούμε, καταλαβαίνουν τι είναι γυμνό δέρμα.
  Η Αναστασία κατέρριψε ένα άλλο γερμανικό μαχητικό και τσίριξε:
  - Για την πατρίδα!
  Η Mirabela έκοψε το HE-162 και φώναξε:
  - Για τον Στάλιν!
  Το πιο επικίνδυνο γερμανικό μαχητικό ME-262 X, έχει πέντε αεροβόλα, και μεγάλη ταχύτητα, σαρωμένα φτερά, ισχυρή πανοπλία.
  Είναι πιο εύκολο να καταρρίψετε ένα αυτοκίνητο HE-162 που είναι ελαφρύ, φθηνό, αλλά πολύ ευέλικτο.
  Το ME-1010 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο για τους Γερμανούς, το οποίο είναι αναμφισβήτητα ένα εξαιρετικό αεροσκάφος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά πτήσης, αλλά τα φτερά του αλλάζουν το σκούπισμα και απαιτούν υψηλά καταρτισμένους πιλότους. Το TA-183 αποδείχθηκε πιο πρακτικό και πηγαίνει επίσης μπροστά.
  Όμως ο Χίτλερ προτιμά το βαριά θωρακισμένο ME-262 X, με ισχυρά όπλα.
  Μέχρι στιγμής, οι βιδομηχανές της Luftwaffe δεν έχουν βγει ακόμη από την παραγωγή. Το TA-152 είναι το πιο επιτυχημένο όχημα πολλαπλών χρήσεων και το ME-309 εξακολουθεί να βρίσκεται σε μάχη. Είναι ανώτεροι από τα σοβιετικά μαχητικά σε ταχύτητα και οπλισμό. Και παρόλο που το Yu-488 είναι ένα βιδωτό μηχάνημα, τα Σοβιετικά Yaks δεν μπορούν καν να το προλάβουν. Ναι, ακόμη και το πιο προηγμένο LA-7 είναι κατώτερο από αυτό το αυτοκίνητο σε ταχύτητα.
  Και τι να κάνετε ενάντια σε βομβαρδιστικά: "Arado", Yu-287 και άλλα.
  Η σοβιετική αεροπορία, χωρίς τζετ αεροσκάφη, είναι αδύναμη.
  Ωστόσο, η Αναστασία και η Μιραμπέλα καταφέρνουν ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες να κερδίζουν καλούς βαθμούς.
  Έτσι επέστρεψαν, ανεφοδιάστηκαν και ξανά στη μάχη. Ξανά γκρεμίστε γερμανικά αυτοκίνητα. Και το κάνουν με μεγάλο αποτέλεσμα.
  Κανείς στη σοβιετική αεροπορία δεν μπορεί να συγκριθεί με το ζευγάρι τους. Επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν σεξ για να είναι πιο δυνατά. Και συνήθως έχουν πάντα διαφορετικούς άντρες. Και αυτό δίνει στα κορίτσια τόση δύναμη!
  Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της εκπληκτικής επιτυχίας τους.
  Τα κορίτσια έχουν ήδη λάβει το χρυσό αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ και κλείνουν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Πέταξαν ξανά, κατέρριψαν κάποιον.
  Η Αναστασία κατέρριψε ένα Yu-288, ένα αρκετά ισχυρό βομβαρδιστικό, με το αεροπλάνο της 37 χλστ.
  Και ο Mirabela κατέρριψε ένα τζετ Yu-287, χρησιμοποιώντας επίσης το ίδιο πυροβόλο 37 χιλιοστών. Τέτοια όπλα επέτρεψαν, με την εκπληκτική ακρίβεια των κοριτσιών, να χτυπήσουν εχθρικά οχήματα από απόσταση. Αν και τα πυρομαχικά ήταν περιορισμένα, και κινδυνεύετε να πεθάνετε.
  Τα κορίτσια χτυπούν με γυμνά πόδια και τραγουδούν:
  - Πέτα τα γεράκια σαν αετοί,
  Είμαστε υπέρ του Στάλιν μπροστά!
  Η επιτυχία μας δεν είναι μακριά
  Ανοίξτε έναν νικητήριο λογαριασμό!
  Έτσι οι πολεμιστές, φυσικά, δεν θα απογοητεύσουν τους φασίστες. Και θα το χτυπήσουν τόσο δυνατά που θα πληγώσει τον Φύρερ.
  Η Anastasia Vedmakova, φυσικά, κάνει ελιγμούς. Το Yak-9 είναι περισσότερα από εξακόσια χιλιόμετρα, δεν θα στριμωχτεί, ακόμα λιγότερο με ένα βαρύ όπλο, αλλά λίγο πολύ με το πέταγμα και το στρίψιμο.
  Λίγο καλύτερο από το Yak-3, το οποίο όμως είναι πιο ακριβό και απαιτεί υψηλής ποιότητας ντουραλούμ. Και η ΕΣΣΔ έχασε πολλά εδάφη. Και το Yak-9 μπορεί να παραχθεί σε τεράστιες ποσότητες.
  Αλλά το Τρίτο Ράιχ, μαζί με την Ιαπωνία, δεν μπορούν να κρατηθούν.
  Η Μιραμπέλα κατέρριψε το ME-262 και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της πατρίδας της Ρωσίας,
  θα κάνουμε όλο τον κόσμο πιο ευτυχισμένο!
  Η Αναστασία έκοψε έναν άλλο Γερμανό και τσίριξε:
  - Αυτό είναι το όνομα της πιο λαμπερής αγάπης!
  Και επίσης πώς να βρυχάται. Και thrash on Fritz.
  Τα κορίτσια είναι σίγουρα πολύ, πολύ κουλ.
  Και οι Γερμανοί, εν τω μεταξύ, εμβαθύνουν όλο και περισσότερο στο έδαφος της ΕΣΣΔ.
  Στη δράση μπαίνουν και οι Ιάπωνες. Και είναι πολλοί αυτοί και οδηγούν τους Κινέζους μπροστά τους.
  Οι κίτρινοι στρατιώτες πιέζουν για μια σημαντική ανακάλυψη. Και κυριολεκτικά πετούν πτώματα σε όλες τις προσεγγίσεις.
  Είναι όμως τόσα πολλά από αυτά που τελικά τα καταφέρνουν.
  Οι Ιάπωνες και ο κίτρινος στρατός τους εισβάλλουν στο Khabarovsk. Οι απώλειες αγνοούνται εντελώς.
  Εκεί όμως τους συναντούν σοβιετικά κορίτσια.
  Η Αλένκα και η ομάδα της.
  Τα κορίτσια υπερασπίζονται το Khabarovsk. Ρίχνουν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια.
  Και τραγουδούν γελώντας:
  Είμαστε καλά κορίτσια
  Και η ήττα όλων των μαχητών...
  Η φωνή είναι τόσο δυνατή
  Στη δόξα των τρελών πατέρων!
  Και πάλι πετάνε οι χειροβομβίδες που πετάνε τα ξυπόλητα των καλλονών.
  Η Αλένκα, μόλις δίνει στροφή, κουρεύει τους Κινέζους και τσιρίζει:
  - Δόξα στον τόπο μας!
  Η Anyuta θα πετάξει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα βρυχηθεί:
  - Στο όνομα των ανώτερων δυνάμεων!
  Και επίσης χαστούκισε μια θανατηφόρα έκρηξη.
  Η Αγγελική πυροβολεί στη συνέχεια. Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και ουρλιάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και μετά θα χτυπήσει η Μαρία. Και έκοψε επίσης μια σειρά από κίτρινους μαχητές, τραγουδώντας:
  - Ουρά ουρά! Οφθαλμός αντί οφθαλμού!
  Και κλείσε το μάτι στους φίλους σου.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ρίξουν ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά στους σαμουράι και τους Κινέζους.
  Και βρυχάται:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας!
  Και πάλι οι πέντε εξοντώνουν τον ξένο στρατό.
  Όμως οι Ιάπωνες έχουν ήδη μαζέψει πολλούς Κινέζους. Ανεβαίνουν και σκαρφαλώνουν. Και φύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Alyonka πυροβολεί, πετάει τη γυμνή της φτέρνα και τσιρίζει:
  - Για τον Στάλιν!
  Η Anyut θα πετάξει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και θα γρυλίσει:
  - Δάσκαλοι!
  Η Αγγελική θα πετάξει την ουρά. Πετάει ένα δώρο με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Για τον Λένιν!
  Και μετά η Μαρία, σαν κοπανιστή στον εχθρό. Και τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών θα αρχίσουν να καταστρέφονται.
  Μετά από αυτό, οι Κινέζοι διασκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις ...
  Και μετά, όπως στους Ολυμπιακούς, θα πάρει και θα βγάλει ένα βαρέλι νιτρογλυκερίνη. Και μουλιάστε τους πάντες.
  Και οι μιλιταριστές πέφτουν στον εαυτό τους...
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο και η ομάδα του συνεχίζουν να παλεύουν για την Τούλα. Οι Γερμανοί προσπαθούν να περικυκλώσουν τη Μόσχα. Η πόλη της Τούλα απέκρουσε ήδη την επίθεση των Φριτς σε σαράντα ένα.
  Αλλά ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός τώρα. Και διεξάγει επιθετικούς βομβαρδισμούς. Και οι βόμβες πέφτουν βροχή στον Κόκκινο Στρατό και σε άλλες φονικές δυνάμεις.
  Πολύ δυνατός αντίπαλος. Και ρίχνουν στη μάχη πάρα πολλούς μαύρους μαχητές, Άραβες, Ινδούς. Και δεν φαίνεται να σταματά.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε στο E-75 και τραγούδησε:
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε από τη μέση
  Και δεν θα σταματήσει!
  Και μην αλλάζετε πόδια
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Και πάλι το αγόρι χτυπάει από μακριά τον Ναζί. Αλλά οι δυνάμεις είναι πράγματι άνισες.
  Αν και η Τούλα στέκεται ηρωικά. Και στο νότο, οι Ναζί πλησιάζουν το Στάλινγκραντ.
  Τι πιστεύουν όμως ότι θα κερδίσουν εκεί;
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά τους Ναζί και τραγουδά:
  Και τέτοιο χάος
  γέμισε το σύμπαν...
  Η θλιβερή μοίρα της ανθρωπότητας -
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Και πάλι το αγόρι έπεσε, και το φασιστικό "Maus" -2, ένα τρομερό μηχάνημα, καίγεται.
  Η Νατάσα παρατήρησε λογικά:
  Καμία δύναμη δεν μπορεί να σταθεί απέναντί μας!
  Και έκλεισε το μάτι στο αγόρι.
  Περαιτέρω lupanula και Zoya. Επίσης βρυχάται:
  - Για την πρόσβασή μου στη νίκη!
  Το SU-100 λειτουργεί μόνο του και δεν σκέφτεται να σταματήσει τον βομβαρδισμό.
  Οι Γερμανοί παρακάμπτουν σταδιακά την Τούλα. Έχουν πολλές δυνάμεις, πολύ πεζικό. Και κινούμενα τανκς διαφόρων μαρκών.
  Εδώ, για παράδειγμα, είναι το ίδιο "Lev" -2, ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα: ζυγίζει εκατό τόνους και η μετωπική θωράκιση έχει κλίση 300 χιλιοστά. Τίποτα δεν φαίνεται να σπάει.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko εξακολουθεί να χτυπάει γροθιές. Δείχνει την υψηλότερη τάξη του - έναν ελεύθερο σκοπευτή.
  Και χτυπάει τον εαυτό του, και χτυπάει...
  Από τους Ναζί πετούν μόνο θραύσματα. Αλλά και πάλι δεν θέλουν να επιβραδύνουν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας
  Είμαστε Αετοί, Τζεντάι!
  Και πάλι το αγόρι σηκώνεται άλογα. Και πάλι, οι Ναζί σε μια δεκάρα.
  Και το πλήρωμα δεξαμενής της Γκέρντα βρίσκεται ήδη στο Στάλινγκραντ. Εδώ τέτοιες επιθετικές μάχες είναι σε πλήρη εξέλιξη.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, φωνάζει:
  - Το σώμα μου είναι σίδερο!
  Η Σάρλοτ πάτησε τα κουμπιά στο joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Τόσο χρήσιμο για καυγά!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της.
  Μετά πάλι λουπανούλα και έσπασε τα τριάντα τέσσερα.
  Στη συνέχεια έδωσε μια βολή και η Χριστίνα. Έσπασε το στέγνωμα του Κόκκινου Στρατού και βρόντηξε:
  - Είμαι τρελό κορίτσι! Θα τους σκίσω όλους!
  Και τότε η Μάγδα πυροβόλησε με το γυμνό της πόδι.
  Τα κορίτσια από τη Γερμανία γενικά τα πάνε καλά. Και κηλιδώστε τον εχθρό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Στη συνέχεια όμως το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε στο πλάι. Έπρεπε να σταματήσω και να επισκευάσω.
  Η Γκέρντα παρατήρησε ιδιότροπα:
  Χάνουμε πάλι χρόνο!
  Η Σάρλοτ έτριψε την επιφάνεια της πανοπλίας με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  Θα πάρουμε εκδίκηση και θα κερδίσουμε!
  Και μετά το πήρε και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Και εξέπεμπε ηλιαχτίδες από μαργαριταρένια δόντια.
  Η Χριστίνα το πήρε και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα χωρίς συμβουλές!
  Και επίσης χαστούκι στην πανοπλία με τη γυμνή φτέρνα του!
  Η Μάγδα συμφώνησε.
  - Και όχι ανοησίες!
  Τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν σκάκι προς το παρόν. Ένα ζευγάρι για ένα ζευγάρι. Και άρχισαν να χτίζουν μια στρατηγική εκεί.
  Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον. Αλλά τα κορίτσια μάλωναν για κάθε κίνηση και κούμπωσαν τα κεφάλια τους.
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Θα είμαι το υψηλότερο αξίωμα!
  Και πώς να γελάσουμε..
  Φαντάστηκα τον συνονόματο μου από το παραμύθι του Άντερσεν. Εδώ πιάστηκε στο δάσος από ληστές. Διέλυσαν την άμαξα και σχεδόν όλα τα ρούχα και οι ακριβές μπότες πήραν από την ίδια την Γκέρντα. Έτσι η Γκέρντα είναι πάλι ξυπόλητη και ντυμένη. Έτσι έμοιαζε, με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της.
  Περπατάει μέσα στο φθινοπωρινό κρύο δάσος. Η γυμνή σόλα αισθάνεται κάθε χτύπημα, κάθε χτύπημα, κάθε κλαδάκι. Η Γκέρντα φοβάται και θέλει να φάει.
  Κατάφερε μάλιστα να συνέλθει στο παλάτι. Και στο γρασίδι του φθινοπώρου υπάρχει παγωνιά, που θυμίζει το κρύο που είχε βιώσει πρόσφατα.
  Η Γκέρντα γέλασε... Σκέφτηκε ότι στο παραμύθι του Άντερσεν δεν υπήρχαν σαφώς αρκετές ψημένες γόβες. Και αυτό θα ήταν υπέροχο!
  Η δεξαμενή επισκευάστηκε γρήγορα. Η ζημιά είναι μικρή. Αν και η οβίδα ενός κανονιού εκατό χιλιοστών χτύπησε στο πλάι. Το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο.
  Η Σαρλότ πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick και τραγούδησε:
  - Είμαι αντιτορπιλικό,
  Η καρδιά φλέγεται...
  Το όπλο είναι το σπίτι μου!
  Και η οβίδα έσπασε άλλα τριάντα τέσσερα. Μέχρι στιγμής, είναι το T-34-85 που κυριαρχεί στο πεδίο της μάχης. Και τα βαρέα οχήματα στον Κόκκινο Στρατό είναι σχετικά σπάνια.
  Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε το IS-3. Έχει ένα αδύνατο σημείο: το κάτω μέρος του σώματος. Το μέτωπο έχει μεγάλη γωνία κλίσης. Έχει σχήμα: ρύγχος τούρνας. Αλλά αν χτυπήσετε το κάτω μέρος του μετώπου, τότε δεν θα υπάρχει έλεος.
  Η Μάγδα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, έστρεψε ένα κανόνι στον εχθρό. Και πώς χαστούκισε, και πέταξε το βλήμα.
  Και το σοβιετικό αυτοκίνητο μπήκε στο σπλάχνο. Ο πυργίσκος σκίστηκε και οι οβίδες άρχισαν να σκάνε.
  Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Και είσαι μια όμορφη καλλονή!
  Η Μάγδα τσίριξε, κουνώντας το υπέροχο στήθος της:
  - Κανείς δεν θα με σταματήσει!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Και κανείς δεν κερδίζει!
  Η Χριστίνα έτριξε ως απάντηση:
  - Οι κακοί λύκοι συντρίβουν τους εχθρούς!
  Η Γκέρντα γρύλισε:
  - Κακοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Οι Ναζί περικύκλωσαν την Τούλα και τα παιδιά, μαζί με τέσσερα κορίτσια πρέπει να βγουν από το ρινγκ.
  Το αγόρι, το κορίτσι και τα κορίτσια τρέχουν στον εαυτό τους και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και οι Ναζί παθαίνουν ζημιά και δεν μπορούν να τους χτυπήσουν.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  - Στο όνομα της ιερής Πατρίδας,
  Μη μας γονατίζετε!
  Η Μαργαρίτα πέταξε το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Οχι! Ποτέ μην βάλετε!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και αναπηδώντας, πρόσθεσε:
  - Ας μην έρθει ο κόπος στο σπίτι μας!
  Και επίσης με γυμνό πόδι, πώς να εκτοξεύσεις μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Περαιτέρω, η Zoya θα αποφύγει το θραύσμα και επίσης θα αφήσει τα πράγματα που συνθλίβουν να σπάσουν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ...
  Και βρυχάται:
  - Θα είναι τέλεια!
  Και τότε η Αγγελική θα πυροβολήσει τον εχθρό. Κόψτε το με άγρια μανία. Και βρυχάται ξανά:
  - Είμαι τρελός πότης!
  Και μια χειροβομβίδα θα πετάξει από γυμνό τακούνι.
  Και μετά η Σβετλάνα, καθώς το παίρνει και το χτυπάει οδυνηρά.
  Αυτά, φυσικά, είναι κορίτσια - αυτό που φέρνει ο θάνατος στους εχθρούς.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τον εχθρό, τσιρίζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ούτε ο διάβολος δεν θα μας νικήσει!
  Και πετάει από τα γυμνά της πόδια, μια χειροβομβίδα σε ένα τόξο. Και το λουπανέτο, ναι, θα σκορπίσει τα πάντα και, επιπλέον, μακριά.
  Τα κορίτσια είναι σίγουρα σε θέση να ξεπεράσουν την πληγείσα περιοχή. Στο νότο, οι μάχες είναι σε πλήρη εξέλιξη στο Στάλινγκραντ, το οποίο κατέχει ο Κόκκινος Στρατός. Μια ολόκληρη κολοσσιαία απώλεια των Ιαπώνων πήρε το Khabarovsk και προχωρώντας στο Βλαδιβοστόκ.
  Λοιπόν, εκεί θα τους συναντήσουν όσοι το έχουν ανάγκη.
  Η Άννα Βεντμάκοβα βίωσε μια όχι πολύ ευχάριστη τελετή αποχαιρετισμού με το πιστό της ιπτάμενο άλογο. Το μαχητικό, το οποίο έγινε το εγγενές MiG-4, στο οποίο καταρρίφθηκαν τόσα γερμανικά αεροσκάφη, απλώς κάηκε κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών της ιαπωνικής αρμάδας, καθώς και αρκετά άλλα οχήματα και πλοία. Αφού οι γύπες από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ράμφησαν την πόλη, το Βλαδιβοστόκ ήταν ένα θλιβερό θέαμα. Ωστόσο, η κηδεία των νεκρών έγινε με στρατιωτικό τρόπο σεμνά και αρκετά γρήγορα. Ο πιλότος Vedmakova έκαψε τα πόδια της, τα πόδια του κοριτσιού ήταν καλυμμένα με φουσκάλες και ως εκ τούτου περπάτησε ξυπόλητη, πατώντας προσεκτικά τα δάχτυλά της. Οι Ιάπωνες δεν έχουν ακόμη επαναλάβει τις επιδρομές, έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην υποστήριξη των προχωρούμενων μετώπων. Η Βεντμάκοβα παρέκαμψε το μπλοκάρισμα, καθαρίστηκε σθεναρά, μεταξύ των εργαζομένων υπήρχε μεγάλος αριθμός παιδιών. Αδύνατοι, ξυπόλυτοι, με πρόσωπα κοκκινισμένα στον φρέσκο ανοιξιάτικο ήλιο, έριξαν σπασμένα κεραμίδια, σήκωσαν πεσμένους τηλεγραφικούς στύλους, απλώς σάρωσαν τους δρόμους.
  Ο ανώτερος πάνω από τα αγόρια με πρωτοποριακή γραβάτα, αλλά χωρίς πουκάμισο (κρεμόταν χωριστά, προφανώς τα αγόρια φρόντιζαν τα ρούχα τους), έτρεξε στον πιλότο.
  - Δουλεύουμε με επιταχυνόμενους ρυθμούς, σύντροφε ταγματάρχη, όλα θα είναι έτοιμα σύντομα! Θα σκουπίσουμε τον δρόμο, θα είναι ομαλή όπως πριν από τον πόλεμο!
  Η Βεντμάκοβα χαμογέλασε και του πέταξε μια καραμέλα:
  - Ορίστε, πάρε το! Αυτή είναι η σοβιετική φυσική σοκολάτα μας, όχι αμερικανικό δηλητήριο.
  Το αγόρι έκλεισε το μάτι με θέρμη.
  - Και καταλήξαμε σε νέο ψευδώνυμο για τους Αμερικάνους! Αφού τώρα είναι μαζί με τον Χίτλερ και τον Χιροχίτο, δεν είναι Γιάνκηδες, αλλά Πίνδοι!
  Η κοπέλα-ταγματάρχης υποκλίθηκε μπροστά στο αγόρι:
  - Πώς είπες ποιοι είναι;
  Ο νεαρός πρωτοπόρος επανέλαβε:
  - Πίνδος! Τώρα λοιπόν θα καταστρέψουμε τους Γιάνκηδες που μας πρόδωσαν!
  Η Βεντμάκοβα χάιδεψε το κεφάλι του αγοριού και μετά το μεγάλο, δυνατό χέρι της πέρασε πάνω από τους λεπτούς, φλεβώδεις ώμους του αγοριού. Το αγόρι ανταπέδωσε το χαμόγελο: τα δόντια του ήταν άσπρα και άπλωσε την παλάμη του με κάλους. Ο Ταγματάρχης έσφιξε το χέρι του αγοριού και απάντησε:
  - Πρέπει να θυμόμαστε το όνομα! Αλλά στο κάτω-κάτω, δεν είμαστε ακόμη σε πόλεμο με την Αμερική, οπότε είναι πρόωρο να βγάλουμε ψευδώνυμα!
  Το αγόρι απάντησε:
  - Οι Αμερικανοί είναι χειρότεροι από τους Ιάπωνες και τους Γερμανούς, γιατί προτιμούν να πολεμούν με πληρεξούσιο. Όσο σκληροί κι αν είναι οι μαχητές της Αυτοκρατορίας του Rising Sun, η γενναιότητά τους είναι γνωστή σε όλους!
  Ο Witcher διέκοψε:
  - Θα σκοτώσω αυτούς τους γενναίους! Και το συντομότερο δυνατό!
  Ο νέος ενεργός φρουρός Κρότοφ υπέγραψε απροσδόκητα μια όχι απολύτως λογική διαταγή και έστειλε έναν πιλότο πολεμιστή με μια ομάδα ναυτών στο Khabarovsk. Η διαταγή ακολούθησε αμέσως, ήταν απαραίτητο να αντικατοπτριστεί η επίθεση των ιαπωνικών μονάδων. Η Βεντμάκοβα, φυσικά, περίμενε ότι θα της έδιναν μαχητικό, αλλά ... Και το μέτωπο δεν είχε στη διάθεσή του δωρεάν αεροπλάνα και οι ενισχύσεις του κέντρου τους δεν είχαν φτάσει ακόμη. Το ταξίδι από το Βλαδιβοστόκ στο Khabarovsk πήρε λίγη ώρα και ο ταγματάρχης πετάχτηκε κυριολεκτικά από τις ράγες σε μια μάχη που βράζει.
  Οι Ιάπωνες προσπάθησαν να παρακάμψουν την καλά οχυρωμένη πόλη και να την περικυκλώσουν. Ο πολεμιστής μόλις πρόλαβε να πηδήξει στην τάφρο με το πολυβόλο πριν ξεκινήσει η επίθεση.
  Η μάγισσα ρώτησε τον καπετάν Σινίτσιν, που ήταν ξαπλωμένος δίπλα της:
  - Άρα, ο εχθρός σχεδιάζει την τακτική του Φρίντριχ, ή μάλλον του στρατηγού Νόγκι, να παρακάμψει τις οχυρώσεις και να μας βάλει στα μετόπισθεν.
  Ο καπετάνιος γρύλισε.
  - Ας προσπαθήσει να κάψει την ουρά του ρωσικού αλόγου! Έτσι θα χτυπηθεί με οπλές που δεν θα του φανεί αρκετό!
  Ο πιλότος άσος αστειεύτηκε:
  - Οι οπλές του αλόγου, μάλλον όχι από ατσάλι Krupp, αλλά οι σοβιετικές μας!
  Τα λόγια της διέκοψαν το ουρλιαχτό των οβίδων. Εδώ βρίσκεται σε μια μακρόχρονη τάφρο, γύρω από το Khabarovsk υπάρχει γενικά μια ευγενής γραμμή οχυρώσεων, η απειλή μιας ιαπωνικής εισβολής υπάρχει για περισσότερο από ένα χρόνο. Οι οβίδες έσκασαν μπροστά και πίσω από τα χαρακώματα, ακούγεται πολύς βρυχηθμός από αυτά. Γενικά, η περίφημη ιαπωνική shimosa δημιουργεί πολύ βουητό και καπνό. Ο πολεμιστής κοιτάζει χωρίς φόβο, ακόμη και με κάποια αδιαφορία. Οι εκρήξεις οβίδων δημιουργούν βρώμικα σιντριβάνια, εδώ είναι ένα από αυτά που προκάλεσε ταρακούνημα του εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι χτυπάει ένα όπλο, με διαμέτρημα κανονιού καλών τριακοσίων χιλιοστών. Ακούς τα βογγητά των τραυματιών... Μέσα από τον κανονιοβολισμό φαίνονται σαν ελαφροί ατμοί που δεν μπορεί να πιάσει κάθε αυτί. Εδώ ο πιλότος-πολεμιστής ήταν πασπαλισμένος με χώμα. Ωστόσο, η κοπέλα, φτερνιζόμενη, τίναξε τη σκόνη από τις κόκκινες πλεξούδες της:
  - Έτσι είναι πάντα, αν ξαπλώσεις λερώνεις! Κι αν σηκωθείς, σου μένουν ένα ή δύο!
  Η προετοιμασία του πυροβολικού αποδείχθηκε σύντομη, ίσως οι Ιάπωνες δεν είχαν τόσα πολλά βλήματα. Η επίθεση έχει αρχίσει. Αρκετά ιαπωνικά tacos προχώρησαν. Μικρό, με ελαφρώς στρογγυλεμένο σώμα μηχανής. Το πιο ογκώδες τανκ της αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ηλίου: Chichiha. Η Βεντμάκοβα θυμήθηκε τα χαρακτηριστικά του. Μπροστινή θωράκιση 30 χλστ., πυροβόλο 47 χλστ., κινητήρας ντίζελ 320 ίππων. Εκτός από την οδηγική απόδοση, στην οποία αυτό το μηχάνημα δεν είναι κατώτερο από το T-34, τότε είναι ακόμη χειρότερο από το γερμανικό T-3 του μοντέλου του 1943. Τον λένε μάλιστα στην Άπω Ανατολή, φτέρνισμα! Αλλά παρεμπιπτόντως, η βασίλισσα των γηπέδων δεν είναι τανκ, αλλά πεζικό. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τα ναρκοπέδια. Όπως λένε: όπου δεν περνά θωρακισμένο τρένο, στρατιώτης με τουφέκι θα σέρνεται.
  Τα τουφέκια των Ιαπώνων αντιγράφονται από το γερμανικό Mauser. Πολυβόλα, σκισμένα από το γνωστό "Σμάιστερ" από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Γενικά, οι στενόμυαλοι έχουν λαχτάρα να αντιγράψουν το καλύτερο από την άλλη πλευρά. Σίγουρα Ιάπωνες σχεδιαστές εργάζονται ήδη για τη δημιουργία ενός υβριδίου του "Πάνθηρα" και του Τ-34!
  Δεν υπάρχουν περισσότερα από δώδεκα ιαπωνικά τανκς και το σοβιετικό πυροβολικό δεν βιάζεται σε καμία περίπτωση να τα συναντήσει. Το πεζικό τρέξει πίσω τους, στην παραδοσιακή χοντρή γραμμή. Οι ίδιοι οι στρατιώτες της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είναι ντυμένοι με μια στολή που αναδύει ελαφρώς το κιτρινίδι, το χρώμα της χακί στέπας. Η Βεντμάκοβα τους κοιτάζει, υπολογίζοντας γρήγορα τον αριθμό των επιτιθέμενων. Με το μάτι, είναι πέντε ή έξι χιλιάδες από αυτούς, και υπάρχουν το πολύ χίλιοι Ρώσοι που κάθονται στα χαρακώματα, καλύπτοντας αυτόν τον τομέα του μετώπου. Και τα όπλα... Ο στρατός της Άπω Ανατολής είναι εξοπλισμένος σύμφωνα με την αρχή του υπολειπόμενου και μόνο οι αξιωματικοί έχουν υποπολυβόλα. Τι είναι, τελικά, ταγματάρχη, ωστόσο, χωρίς θέση, μειωμένη στο επίπεδο μιας συνηθισμένης.
  Ο καπετάνιος Titmouse (ακόμα πολύ νέος) ρώτησε τον Witcher.
  - Πολέμησες τους Γερμανούς;
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Οχι! Τους φίλησα!
  Ο καπετάνιος, χλωμός ξαφνικά, παρατήρησε:
  - Θυμάσαι το πρώτο σου πτώμα!
  Η Βεντμάκοβα χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι της.
  - Είμαι πιλότος, και αυτόν που κατέρριψα, τον χτύπησα μαζί, δεν έχω ιδέα για πτώματα! Παρεμπιπτόντως, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, το αεροπλάνο μου δεν καταρρίφθηκε ποτέ!
  Ο καπετάνιος σφύριξε κάπως αμήχανα.
  - Είσαι απλά ένας άσος! Και πόσους λερωμένους Γερμανούς έχεις!
  Ο Γουίττσερ χαμογέλασε ακόμα πιο πλατιά.
  - Μετά την εικοστή πέμπτη παρέδωσε το αστέρι του ήρωα! Μόνο είκοσι οκτώ.
  Ο Σινιτσίν αναφώνησε:
  - Ωχ! Είστε απλά κύριος της τέχνης σας!
  Το κορίτσι απάντησε σεμνά:
  - Δεν χρειάζεται να κάνεις ήρωα, κάποιον που απλώς εκπληρώνει με ειλικρίνεια το καθήκον του. Τώρα το πεζικό θα έρθει πιο κοντά, και θα τους συναντήσουμε.
  Ο καπετάνιος τράνταξε το μπουλόνι ενός βαρέως πολυβόλου βάρους δέκα καλών κιλών. Άγγιξα τον σκύλο, η εκτόξευση είναι πολύ σφιχτή, ο πισινός με ανάκρουση. Όχι αρκετά βολικός κολοσσός, αλλά χτυπά ... Αλήθεια, σύμφωνα με φήμες, οι Γερμανοί έχουν ήδη ένα πιο ισχυρό πολυβόλο, αλλά ποιος ξέρει αν οι Σοβιετικοί σχεδιαστές θα καταλήξουν σε κάτι καλύτερο. Ο Σίνιτς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ερώτηση:
  - Και γιατί μεταφέρατε έναν τόσο ψύχραιμο πιλότο στο πεζικό;
  Η Βεντμάκοβα απάντησε μισοαστεία, κάνοντας επίσης κλικ στο μπλοκάρισμα του πολυβόλου της:
  - Και ήθελα απλώς να μάθω πώς είναι να κάθεσαι κάτω από τα πυρά! Αυτό θα ήταν τέλειο!
  - Και προφανώς έχασες τις μπότες σου, αν βιαζόσουν τόσο πολύ να φτάσεις στην πρώτη γραμμή!
  Η Βεντμάκοβα, μάλιστα, προσπαθώντας να κάνει τις φουσκάλες να κατέβουν πιο γρήγορα, πήγε ξυπόλητη. Αν και κατά τη διάρκεια του πολέμου οι περισσότερες γυναίκες και παιδιά επιδεικνύουν γυμνά τακούνια το καλοκαίρι, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τους αξιωματικούς, ειδικά σε δημόσιους χώρους. Αλλά στο Witcher άρεσε ακόμη και να το τονίζει με αυτόν τον τρόπο. Απάντησε στον Σινιτσίν απλά:
  - Για να εξοικονομήσουμε χρήματα, στην πραγματικότητα, ολόκληρος ο καπιταλιστικός κόσμος είναι εναντίον μας. Άλλωστε οι μπότες φθείρονται και αυτό είναι δουλειά πολλών ανθρώπων!
  Ο καπετάνιος συμφώνησε, κλείνοντας το μάτι με θέρμη.
  - Έχεις πολύ όμορφα πόδια! Μπορώ να τα χαϊδέψω!
  Η Βεντμάκοβα κούνησε το δάχτυλό της:
  - Οχι τώρα! Τότε αν επιβιώσεις, θα σε ζεστάνω για τη νύχτα.
  Ο Σινίσιν γούρλωσε τα μάτια του.
  - Πω πω, είσαι γρήγορος! Συνήθως οι γυναίκες σπάνε για πολύ καιρό!
  Η Βεντμάκοβα ήθελε να απαντήσει, αλλά ακούστηκε μια έκρηξη, ένα ιαπωνικό τανκ που περπατούσε μπροστά, έπεσε σε μια νάρκη. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο Χίτλερ οδηγούσε σε αυτοκίνητο, το κάθαρμα ανατινάχθηκε από νάρκη! Έσπασε σε θραύσματα - αλλά αυτό είναι λίγο χρήσιμο!
  Ένα άλλο ιαπωνικό τανκ ανατινάχθηκε, σταμάτησε, γύρισε το ρύγχος του και άνοιξε πυρ στα σοβιετικά χαρακώματα. Ένας τρίτος τον ακολούθησε. Οι Ιάπωνες όμως δεν σκέφτηκαν να σταματήσουν. Τα στενά μάτια γρύλισαν: τα πολυβόλα τους άρχισαν να λειτουργούν, τοποθετημένα σε ημικυκλικούς, κινητούς πύργους.
  Ο καπετάνιος μουρμούρισε:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Πώς πάει η παρέλαση! Εδώ είναι ο στρατός!
  Η Βεντμάκοβα πήρε ένα τουφέκι, αφού η απόσταση από το πεζικό επέτρεπε, και πυροβόλησε έναν Ιάπωνα αξιωματικό. Το στενό μάτι έπεσε, πετώντας το τουφέκι μακριά με τόση δύναμη, που έπαιζε με τη ξιφολόγχη στο ανοιξιάτικο γρασίδι. Οι άλλοι Ιάπωνες συνέχισαν να τρέχουν, μόνο ελαφρώς έγειραν το σώμα τους, ελπίζοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν την ήττα ή μάλλον να μειώσουν την πιθανότητα της. Η Βεντμάκοβα υπενθύμισε ότι έτσι εκπαιδεύονται οι στρατιώτες στον στρατό Quantude, όποιος δεν έχει χρόνο να σκύψει εγκαίρως, χτυπιέται στο κεφάλι με ένα ραβδί μπαμπού. Φαίνεται στον βασιλιά-πατέρα, ο Ηρώδης συγκινήθηκε καλά! Αυτό όμως για τον Νικόλαο Β'. Τώρα πολεμούν ξανά την Ιαπωνία, και όχι σε ένα, αλλά σε πολλά μέτωπα. Ωστόσο, αυτό έχει και τα πλεονεκτήματά του. Το κορίτσι τραγούδησε:
  Ερχόμενος - η Βέρμαχτ νικήθηκε στις στάχτες,
  Ο Ναπολέων νίκησε αήττητο!
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να πατήσει τη σοβιετική σημαία,
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι!
  Ένα-ένα, τα κατεστραμμένα ιαπωνικά τανκς σταμάτησαν, αλλά το πεζικό, γεμάτο με ξιφολόγχες, άρχισε να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα. Οι θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν γεμάτες με λάμψεις, τα τουφέκια χειροκροτούσαν, περιστασιακά διάσπαρτα με αυτόματες ριπές. Άνοιξε πυρ και η Βεντμάκοβα. Οι Ιάπωνες, ξαναγεμίζοντας εν κινήσει, πυροβόλησαν από τουφέκια. Φώναξαν με τα πόδια τους:
  - Μπανζάι! Ο Ρως παραιτηθείτε!
  Οι σφαίρες τρύπησαν τα πτώματα τους σαν ραβδί σε ανδρείκελα. Κοστόσκονη, ανακατεμένη με αίμα, έπεσε κάτω. Ωστόσο, οι περισσότερες σφαίρες, όπως συμβαίνει στη μάχη, πέρασαν. Οι Ιάπωνες διέσχισαν το ναρκοπέδιο, οι μικροί στρατιώτες ήταν πολύ ελαφροί για να τρέξουν για να πυροδοτήσουν τα δώρα που είχαν ετοιμάσει για τα τανκς.
  Η Βεντμάκοβα ένιωσε τη βάναυση ανάκρουση του πολυβόλου στον ώμο της, ενώ οι μαχητές της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έμοιαζαν αληθινά τέρατα. Οι υστερικές κραυγές τους δυνάμωναν όλο και πιο κοντά, τα κίτρινα, άσχημα πρόσωπά τους άστραφταν από τον ιδρώτα. Η Βεντμάκοβα προσπαθεί να καταρρίψει όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρικούς στρατιώτες κάθε φορά. Το κορίτσι είναι ζεστό όπως πάντα, και πυροβολεί με φωλιασμένο τρόπο. Ένα κλιπ τελείωσε, έβαλε άλλο ένα. Ο γεμιστήρας είναι πολύ μεγάλος, στρογγυλός, δεν είναι εύκολο να τον σφηνώσεις μέσα στη θαλάμη. Και πάλι η φωτιά, οι Ιάπωνες πετάνε ανάποδα.
  Η Βεντμάκοβα πυροβόλησε το δεύτερο φορτίο πυρομαχικών, που έμεινε χωρίς πυρομαχικά. Και οι χειροβομβίδες μαλώνουν ήδη τα στενά μάτια που προχωρούν. Απαντούν με ρίψεις, τώρα ακούγονται πολύ περισσότερες κραυγές στεναγμών και σοβιετικοί στρατιώτες πέφτουν. Το θραύσμα έκοψε ένα μικροσκοπικό τρίχωμα στο κεφάλι της Μάγισσας. Τα νεύρα του κοριτσιού αποτυγχάνουν, και πετάει και φωνάζει στα πνεύμονά της:
  - Για την πατρίδα για τον Στάλιν!
  Ακολουθώντας την, οι υπόλοιποι μαχητές φωνάζουν, πηδώντας από την κάλυψη και κουνώντας τις ξιφολόγχες τους. Σοβιετικοί στρατιώτες φεύγουν για να συναντήσουν τους Ιάπωνες, συμμετέχοντας σε μάχη με ξιφολόγχες.
  Η Βεντμάκοβα κόβει την κοιλιά του πλησιέστερου "σαμουράι" με ένα γρήγορο χτύπημα. Ουρλιάζει και προσπαθεί να απαντήσει και καταρρέει σαν σφαγμένο κάπρο. Το κορίτσι αναφωνεί χαρούμενα:
  - Ρωσικό ποδόσφαιρο: Ρωσία - Ιαπωνία, δύο-μηδέν!
  Και πράγματι, ένας άλλος Ιάπωνας έπεσε με το λαιμό του κομμένο με ξιφομάχαιρο. Λοιπόν, ο τρίτος πολεμιστής πιλότος τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα. Το στενόφθαλμο τεντώθηκε, και η κοπέλα κινούμενη από αδράνεια κόλλησε το σημείο στο μάτι του αντιπάλου!
  -Πάρε τους Ιάπωνες! Γιατί να σταθείτε στους θυρωρούς!
  Το αντεκδικητικό χτύπημα της ξιφολόγχης άνοιξε τον χιτώνα του ταγματάρχη, βγήκε αίμα, αλλά αυτό όχι μόνο δεν έφερε σε δύσκολη θέση το κορίτσι, αλλά έδωσε και επιπλέον οργή.
  - Ο θάνατος του Χιροχίτο! - Το κορίτσι γάβγισε, η κνήμη της έπεσε στον κρόταφο με τα στενά μάτια και η κοπέλα κινήθηκε με τέτοια ταχύτητα, σαν να ήταν έλικες, το τελευταίο μαχητικό.
  Οι Ιάπωνες υποχώρησαν, και μάλιστα υποχώρησαν, και το εμπνευσμένο κορίτσι πήγε στην επίθεση, το πολυβόλο της στριφογύριζε σαν ρόπαλο στα χέρια ενός γίγαντα. Ακολούθησε ένα δυνατό χτύπημα με έναν πισινό στο πίσω μέρος του κεφαλιού, υπερβολικά ζηλωτής αξιωματικός. Η Άννα έβγαλε την ανάσα.
  - Να ένα shahen-hash!
  Γενικά όμως οι Ρώσοι πέρασαν δύσκολα. Από την πλευρά των στενών ματιών, ένα πενταπλάσιο πλεονέκτημα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης των Ιαπώνων δεν είναι κακό, επιπλέον, μακριά από τους καλύτερους στρατιώτες της ΕΣΣΔ πολεμούν εναντίον τους. Όπως ήταν φυσικό, σε έναν τόσο δύσκολο πόλεμο, στάλθηκαν στην Άπω Ανατολή στρατεύσιμοι της τρίτης κατηγορίας, με τα χειρότερα δεδομένα, ή μαχητές που τραυματίστηκαν σοβαρά στη μάχη με τους Ναζί. Οι στρατιώτες έπεσαν, μερικές φορές μια ντουζίνα ξιφολόγχες χώνονταν σε έναν Ρώσο, αιμορραγούσαν κυριολεκτικά συλλογικά, αλλά πολέμησαν σαν ήρωες και κανείς δεν ζήτησε έλεος.
  Ο Σινιτσίν τρύπησε έναν Ιάπωνα αξιωματικό με ξιφολόγχη, αλλά ο ίδιος έλαβε έναν πόντο στο πλάι. Ο νεαρός γκρέμισε τον επιθετικό Ιάπωνα με ένα χτύπημα στον πισινό στο στήθος, αλλά το αίμα κύλησε από το πλάι πολύ άφθονο. Και τέσσερις σαμουράι όρμησαν στον τύπο αμέσως.
  Η γενναία Βεντμάκοβα έσπευσε στη διάσωση, μαχαίρωσε τον αξιωματικό με μια ξιφολόγχη στην ωμοπλάτη και γκρέμισε έναν άλλο Τζαπ με μια κλωτσιά κάτω από το γόνατο.
  - Περίμενε Petruha! είπε.
  Αμέσως αντανακλούσε δύο ξιφολόγχες που στόχευαν στο στήθος και απάντησε:
  - Δεν είμαι ο Πέτρος, αλλά ο Αρκάδι!
  Το κορίτσι που γκρέμισε έναν άλλο Ιάπωνα γρύλισε:
  - Στον πόλεμο, κάθε όνομα είναι σαν το κρότο ενός οπλισμένου σφυριού, δεν πρέπει να το κουνιάσεις χωρίς βολή!
  Ο Αρκάντι υποχώρησε ελαφρά και μια αδίστακτη ξιφολόγχη άνοιξε το μάγουλό του. Ο νεαρός γκρίνιαξε από τον αφόρητο πόνο:
  - Μήτηρ Θεού!
  Η Βεντμάκοβα αντιτάχθηκε:
  - Ίσως είμαι μάνα, αλλά όχι του Θεού! Γενικά δεν υπάρχει Θεός και δεν υπήρξε ποτέ!
  Ο Αρκάντι γύρισε πίσω στην Άννα και μουρμούρισε αδιάκριτα:
  - Και τι μας περιμένει μετά θάνατον ανυπαρξία;
  Η κοπέλα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Οχι! Η κομμουνιστική επιστήμη θα αναστήσει τους νεκρούς! Και οι πρώτοι σε μια νέα ζωή θα επιστραφούν σε αυτούς που έπεσαν στις μάχες για την πατρίδα τους.
  Ο Σινίσιν κούνησε το κεφάλι του.
  - Ο Θεός να ευλογεί!
  Η Βεντμάκοβα ξάπλωσε έναν άλλο Γιαπωνέζο και ψέλλισε:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Αν είναι, τότε πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο υποτιθέμενος δημιουργός του σύμπαντος είναι σαδιστής! Και του αρέσει να βασανίζει τη δημιουργία!
  Εκείνη τη στιγμή, ο μηρός του Αρκάδι σκίστηκε με μια ξιφολόγχη και για να μην πέσει, ακούμπησε στον κοκκινομάλλη πολεμιστή:
  - Και πονάω! Απλά αδιανόητο!
  Η πενταπλάσια ανωτερότητα των στρατιωτών του ανατέλλοντος ηλίου είχε αποτέλεσμα. Πενήντα σαμουράι όρμησαν εναντίον τους, κραδαίνοντας τις ξιφολόγχες τους σαν στρατός από σκαντζόχοιρους. Ο Αρκάντι δέχθηκε μερικά χτυπήματα με μια ξιφολόγχη στο στομάχι και μετά του έβγαλαν το μάτι. Όταν ο νεαρός έπεσε, του έκαναν ένεση είκοσι φορές, αναγκάζοντάς τον να ηρεμήσει για πάντα. Είναι ενδιαφέρον τι ένιωσε η ψυχή του όταν πετούσε μακριά: έκπληξη ή φόβος, ή ίσως απίστευτη ανακούφιση μετά την έξοδο από το μπουντρούμι του σώματος.
  Ο Witcher ήταν σαν να ήταν μαγεμένος. Φυσικά, ο χιτώνας της έπεσε σε κομμάτια, κομμένος με ξιφολόγχες. Η πολεμίστρια αποδείχθηκε εντελώς γυμνή, καλυμμένη με πολλές γρατσουνιές, αλλά ο σαμουράι δεν μπορούσε να της προκαλέσει ούτε ένα σοβαρό τραυματισμό! Πάλεψε και το γυμνό στήθος της με τις κατακόκκινες θηλές τινάχτηκε σαν σημαδούρες στη θάλασσα. Και οι γυμνοί αστραγάλοι άστραψαν. Το κορίτσι ήταν πραγματικά η ενσάρκωση της κτηνώδους και ερωτικής δύναμης. Τα γυμνά της πέλματα έγιναν κόκκινα από το αίμα, από το οποίο υπήρχε συσχέτιση με τη μεγάλη θεά της καταστροφής και του κακού: την Κάλι! Σχεδόν όλοι οι Σοβιετικοί στρατιώτες έχουν ήδη μαχαιρωθεί, η μάχη έχει τελειώσει, αλλά μόνο στην απαστράπτουσα ομορφιά της Αφροδίτης, από καιρό σε καιρό χτυπά αυθάδικα στενά μάτια.
  Ο Ιάπωνας στρατηγός Nugi κοίταξε με έκπληξη αυτό το θαύμα. Τότε μια σκέψη πέρασε από το μυαλό του. Με λεπτή φωνή δόθηκε μια εντολή ενός κουνουπιού που δεν ταΐστηκε:
  Ρίξε της ένα δίχτυ, πάρε τη ζωντανή!
  Οι φειδωλοί Ιάπωνες είχαν και δίχτυα. Ξαφνικά πρέπει να πάρετε έναν από τους Ρώσους ζωντανούς. Και ο Ιστός είναι τέλειος για αυτό. Αμέσως μια ντουζίνα πιαστές έριξαν δεσμά στο κορίτσι
  Η Βεντμάκοβα αντέδρασε όσο καλύτερα μπορούσε, προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να ελευθερωθεί. Αλλά μάταια, οι ευσυνείδητοι Ιάπωνες έφτιαξαν το δίχτυ με βάση ότι θα άντεχε έναν ελέφαντα. Η κοπέλα ήταν καλά σπαρμένη και σύρθηκε στην αγκαλιά της. Κρίνοντας από όλα, επιτεύχθηκε η τακτική επιτυχία, ειδικά αφού αυτή η κατεύθυνση δεν καλυπτόταν ούτε από πυροβολικό ούτε από πολυβόλα.
  Το κορίτσι θυμήθηκε το απαλό ξυρισμένο πρόσωπο του Arkady, ο οποίος την ερωτεύτηκε, και τη συνθηματική φράση της:
  - Στον πόλεμο, κάθε όνομα είναι σαν το κρότο ενός οπλισμένου σφυριού, δεν πρέπει να το κουνιάσεις χωρίς βολή!
  Μια ανησυχητική και άσχημη σκέψη προέκυψε, δεν την εξομάλυνσε! Μετά από όλα, αυτό συμβαίνει συχνά, απλά ερωτεύτηκε ένα άτομο και πέθανε!
  Οι Ιάπωνες προφανώς κατέλαβαν κακώς καλυμμένα χαρακώματα σε αυτό το μέρος, συνεχίζοντας να παρακάμπτουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων γύρω από το Khabarovsk. Και η Βεντμάκοβα της πιάνεται αιχμάλωτη, και παρόλο που δεν έχουν ήδη συλληφθεί, τους φόρτωσαν σε ένα λεκιασμένο θωρακισμένο αυτοκίνητο για να σας μεταφέρουν στο πίσω μέρος. Το μηχάνημα είναι αντικατακλυσμιαίο, μάλλον από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, έτσι ανεπαίσθητα κομματιάστηκε πίσω από το πεζικό. Η ταχύτητα είναι περίπου 12 χιλιόμετρα την ώρα. Brr! Το πρώτο τανκ στον κόσμο, το όχημα παντός εδάφους του Prokhorov δεν ζύγιζε λιγότερο, αλλά είχε ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο και 25 στο δρόμο. Αυτό που, αφενός, η ΕΣΣΔ επιτίθεται σε όλη την Ευρώπη, από την άλλη, σε ένα σημαντικό μέρος της Ασίας. Η κοπέλα γύρισε στο πλάι, προφανώς υπήρχε κίνδυνος να την ξαπλώσει. Πόσο σκοτεινά είναι σε αυτό το μέρος του θωρακισμένου αυτοκινήτου, προφανώς, στεγάζει το τμήμα αλεξιπτωτιστών ή τη μεταφορά στρατιωτών. Καλό θα ήταν, φυσικά, να ξεφύγουμε, πρώτα να ξεφορτωθούμε τα καλάμια και τα δυνατά σχοινιά. Και πώς να το κάνουμε; Η κοπέλα, φυσικά, έχει ικανότητες, αν και θα πρέπει να κουρελιάσει, ταυτόχρονα να βγάλει τις χειροπέδες και να κόψει την αλυσίδα στην οποία ήταν δεμένη από το πόδι. Αλλά εδώ τα σχοινιά μπορούν επίσης να ταιριάζουν αρκετά καλά. Η δουλειά είναι κουραστική, αλλά αν την πάνε στην επικράτεια της Μαντζουρίας, θα έχει χρόνο. Το κορίτσι έβγαλε τα σχοινιά από το βρεγμένο δέρμα της, πριόνισε την αλυσίδα και σκέφτηκε ταυτόχρονα. Χμμ, εναντίον της Σοβιετικής Ρωσίας, υπήρξε ένας σοβαρός συνασπισμός: Και το πιο σοβαρό τέρας είναι η Γερμανία. Μια χώρα με προηγμένη τεχνολογία και ισχυρά στρατεύματα. Για παράδειγμα, άκουσε για το νέο μαχητικό ME-309. Φαίνεται ότι ήδη πετούν. Δεν έχει ακριβή στοιχεία για τα όπλα, αλλά σύμφωνα με φήμες, αυτό το αεροσκάφος έχει επτά! Σημεία πυρκαγιάς. Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός οπλισμός, δεδομένου ότι το Yak=9 έχει μόνο δύο από αυτά, και δεν υπάρχει μηχανή σε σοβιετικά μαχητικά που να είχαν περισσότερους από τρεις βαθμούς. Προσπαθήστε να νικήσετε αυτά τα τέρατα! Λοιπόν, το Fokken-Wulf είναι ένα πολύ σοβαρό μηχάνημα, ανώτερο από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε οπλισμό, και μάλιστα ικανό να μεταφέρει σχεδόν δύο τόνους βομβών. Ήδη στα τέλη του 1942 ήταν οπλισμένος με δύο πυροβόλα των 20 χλστ. και 4 πολυβόλα των 13 χλστ. Φαίνεται όμως ότι ένας νέος τύπος μαχητικού-επιθετικού αεροσκάφους και βομβαρδιστικού έχει ήδη εμφανιστεί με δύο πυροβόλα των 30 mm και τέσσερα πυροβόλα των 20 mm. Ήταν ήδη ένα τέρας, ένα τέρας για όλα τα τέρατα! Και σύμφωνα με φήμες, ένα μαχητικό αεροσκάφος με οκτώ πυροβόλα των 30 χιλιοστών έχει ήδη τεθεί σε παραγωγή! Προσπαθήστε να ξεπεράσετε έναν τέτοιο γρίφο! Πώς θέλουν οι Σοβιετικοί σχεδιαστές να απαντήσουν σε αυτό; Η Βεντμάκοβα άκουσε ότι οι εργασίες στο Yak-3 ήταν σε εξέλιξη. Της είπαν για αυτόν τον επιμελητή από το τμήμα Beria. Φαίνεται ότι το κύριο χαρακτηριστικό του αεροσκάφους θα είναι το χαμηλότερο βάρος της δομής, χωρίς πρόσθετους κινητήρες και όπλα. Η ευελιξία είναι σίγουρα καλή, αλλά θα ήθελα αύξηση στον οπλισμό! Πράγματι, στην πυγμαχία, φυσικά, ένας ελαφρύς αθλητής σε βάρος φτερού είναι πιο ευέλικτος από έναν βαρέων βαρών, αλλά σχεδόν σίγουρα θα χάσει από αυτόν ούτως ή άλλως. Δεν είναι για τίποτα που υπάρχουν κατηγορίες βάρους και μεταξύ των επαγγελματιών πυγμάχων, η εντυπωσιακή δύναμη εκτιμάται περισσότερο. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο οπλισμός των σοβιετικών αεροσκαφών και μόνο τότε θα ηττηθεί η Βέρμαχτ ... επί ίσοις όροις; Από το δεύτερο μισό του 1942, η αεροπορική υπεροχή της Luftwaffe άρχισε να εξατμίζεται, ακόμη και τον Μάρτιο του 1943 η ΕΣΣΔ είχε ένα πλεονέκτημα, αλλά ... Η προδοσία των Συμμάχων άλλαξε την ισορροπία δυνάμεων. Ουάου, ο Χίτλερ σκοτώθηκε στις 13 Μαρτίου, και τώρα είναι μόνο στα τέλη Απριλίου, αλλά πόσο σοβαρά έχει αλλάξει η ισορροπία δυνάμεων. Τόσο γρήγορα, από μια στρατηγικά κερδισμένη θέση σε μια στρατηγικά σχεδόν χαμένη θέση. Σχεδόν επειδή υπάρχει ακόμα ελπίδα ότι η Γερμανία θα μπορέσει να νικήσει πριν πετύχει ένα στρατηγικό και τεχνολογικό πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ. Συγκεκριμένα, οι Σύμμαχοι μπορούν να προμηθεύουν αεροσκάφη στους Ναζί σε μεγάλες ποσότητες, αλλά οι Γερμανοί πιλότοι θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν πώς να τα πετούν. Ακόμα, υπάρχει διαφορά στην τεχνολογία, στους πίνακες οργάνων. Τα άρματα μάχης απαιτούν επίσης εκπαιδευμένα πληρώματα, επιπλέον, οι οδηγικές επιδόσεις του Chevron τον ρωσικό χειμώνα δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Το αυτόματο τουφέκι M-18 ... Δεν είναι κακό, αλλά από άποψη ταχύτητας βολής είναι κατώτερο από τα καλύτερα σοβιετικά μοντέλα, ωστόσο, ξεπερνώντας σε ακρίβεια! Με λίγα λόγια, πρόβλημα με πρόβλημα! Υπάρχει και το πραγματικά διάσημο "Churchills" με ισχυρή πανοπλία, και καλές επιδόσεις στην οδήγηση... Φυσικά, φαίνεται ότι θα πρέπει να παλέψουν και αυτοί. Και όσο περισσότερο διαρκεί ο πόλεμος, τόσο περισσότερο εξοπλισμό θα λαμβάνουν οι Ναζί. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι απλό, είναι απαραίτητο να επιφέρουμε μια συντριπτική ήττα στη Γερμανία το καλοκαίρι. Όσο για την Ιαπωνία, είναι καλύτερο να περιοριστείτε στην ενεργό άμυνα και να ξεκινήσετε αντεπιθέσεις χρησιμοποιώντας ποιοτική υπεροχή στα τανκς. Αλλά και πάλι, εξοικονόμηση ενέργειας στο μέγιστο. Να μην εμπλέκεσαι σε παρατεταμένες μάχες και να χτίζεις άμυνες σε προετοιμασμένες γραμμές. Υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί ο Κόκκινος Στρατός της Κίνας, αλλά το καθεστώς Τσιάνγκ Κασί έπεσε πάνω του με όλη του τη δύναμη. Έτσι, προς το παρόν, μπορείτε να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Πότε να έρθει; Το καλύτερο από όλα στα τέλη Μαΐου, όταν τελικά οι δρόμοι στεγνώνουν και η αναπλήρωση φτάνει στα στρατεύματα. Η ίδια η Vedmakova θα είχε δώσει το πρώτο της χτύπημα προς την κατεύθυνση Oryol, και στη συνέχεια στην περιοχή Kharkov, προκειμένου να εκτοπίσει τους Γερμανούς από το βιομηχανικό Donbass, και στη συνέχεια με μια αναγκαστική πορεία, μέσω της Ουκρανίας, διασχίζοντας τον Δνείπερο εν κινήσει και περαιτέρω προς τη Ρουμανία. Ωστόσο, είναι δυνατό να στρίψετε προς τα βόρεια για να απελευθερώσετε τη Λευκορωσία και να πάτε στο πίσω μέρος της κεντρικής ομάδας. Η ιδέα στο σύνολό της είναι καλή, αν και υπάρχουν μειονεκτήματα, η επίθεση προς την κατεύθυνση του Oryol είναι η πιο προφανής και οι Ναζί θα την περιμένουν εκεί. Οι οχυρώσεις θα πρέπει να σπάσουν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Εδώ, φυσικά, τα όπλα και τα Katyushas θα σας φανούν χρήσιμα. Το τελευταίο σύστημα παράγει ένα ισχυρό, ιδιαίτερα ηθικό, αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεστε πολλά όπλα και "Katyushas" για να ρίξετε οβίδες στις εχθρικές άμυνες. Σε γενικές γραμμές, η εμπειρία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου έδειξε ότι ήταν πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθεί, και αν η Γερμανία του Κάιζερ δεν εξάντλησε τις δυνάμεις της με την εαρινή επίθεση του 1918, ο πόλεμος θα μπορούσε να διαρκέσει για αρκετά χρόνια ακόμη. Όμως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος απέδειξε το πλεονέκτημα των επιθετικών τακτικών έναντι των αμυντικών. Για παράδειγμα, η ταχεία ήττα της Πολωνίας, και ιδιαίτερα ο εντυπωσιακός ισχυρός δυτικός συνασπισμός συμμάχων. Οι Ναζί νίκησαν τις ανώτερες δυνάμεις σε ενάμιση μήνα, παρακάμπτοντας απλώς την απόρθητη γραμμή Maginot. Πολεμώντας στην Αφρική, όπου στην αρχή οι ανώτερες δυνάμεις της Ιταλίας ηττήθηκαν από ένα αποφασιστικό χτύπημα των Βρετανών. Και τότε ο Ρόμελ νίκησε τα πολύ ισχυρότερα βρετανικά στρατεύματα σε μια γρήγορη επίθεση. Αλλά φυσικά, το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα της ΕΣΣΔ, το 1941, ήταν η μεγάλη καταστροφή του πανίσχυρου στρατού. Και επιθετικές επιχειρήσεις αντιποίνων, χτυπώντας γερμανικές μονάδες. Το κυριότερο λοιπόν είναι να χτυπήσουμε τον εαυτό μας χωρίς να περιμένουμε την πίεση των νέων γερμανικών αρμάτων μάχης. Ένας παρατεταμένος πόλεμος φθοράς γίνεται σχεδόν μάταιος, εκτός αν, φυσικά, οι Σοβιετικοί επιστήμονες δημιουργήσουν ένα θαυματουργό όπλο! Το τελευταίο είναι καταρχήν δυνατό, για παράδειγμα, άκουσε ότι είναι θεωρητικά δυνατό να δημιουργηθεί μια βόμβα ικανή να καταστρέψει μια πόλη. Επιπλέον, μια τέτοια βόμβα θα ζυγίζει τρεις έως τέσσερις τόνους. Μοιάζει με παραμύθι, αλλά ... Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ένα παραμύθι πραγματικότητα.
  Ένα ακόμη πιο ελκυστικό μονοπάτι είναι το όπλο λέιζερ που περιγράφεται στο Hyperboloid του Engineer Garin. Κάτι τέτοιο είναι αρκετά ικανό να καταστρέψει έναν ολόκληρο στρατό από τανκς, αεροπλάνα, πλοία. Φυσικά, αν δημιουργήσετε ένα τέτοιο όπλο, και όχι μόνο το Τρίτο Ράιχ, αλλά και οι προδότες της Πίνδου, ολόκληρος ο καπιταλιστικός κόσμος θα τελειώσει. Και το φωτεινό λάβαρο του κομμουνισμού θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη. Αλλά για κάποιο λόγο, ένα τέτοιο όπλο δεν έχει δημιουργηθεί. Οι καθρέφτες δεν είναι ο καλύτερος τρόπος συλλογής της ενέργειας καύσης σε ένα μόνο ρεύμα. Ναι, και ενέργεια, για να κόψεις τα πλοία χρειάζεσαι πολύ περισσότερα. Αν και ... αν συγκεντρωθεί σε λεπτότητα ενός μικρού, τότε είναι πολύ πιθανό να κοπούν τόσο αεροσκάφη όσο και θωρηκτά. Ένα θαυματουργό όπλο που θα βοηθήσει να σωθεί η ΕΣΣΔ. Και εδώ είναι το φαινόμενο λέιζερ, σε διαφορετική μορφή. Επιτέλους, η αλυσίδα έχει υποχωρήσει και είναι σχεδόν ελεύθερη, και τα κομμάτια του σχοινιού βρίσκονται τριγύρω.
  Η Βεντμάκοβα είπε:
  - Υπομονή και δουλειά, αν μαζί σου, δεν είσαι πτώμα!
  Η κοπέλα σηκώθηκε, χτύπησε το γυμνό της πόδι στο πάτωμα. Καμία αντίδραση. Χτύπησε πιο δυνατά. Σε απάντηση, υπήρξε βρισιά στα ιαπωνικά και καμία αντίδραση. Τότε η Βεντμάκοβα τραγούδησε ενοχλημένη. Και τραγούδησε στα ύψη, σαν πριμαντόνα σε επετειακό πάρτι:
  Οι ορδές της Βέρμαχτ οργίζονται,
  Ο βρυχηθμός των κανονιών και ο ήχος των σπαθιών!
  Ο καπνός αυξάνεται μέχρι και ένα μήνα
  Ακτίνες παραμόρφωσης από τον ουρανό!
  
  Στους αιώνες της αιωνιότητας, η πατρίδα θα είναι διάσημη,
  Θα δώσω τη σάρκα μου για τη Ρωσία!
  Σ 'αγαπώ Rus'-ομορφιά,
  Ο Κύριος όλων των βασιλιάδων είναι μαζί μας!
  
  Ω, σγουρά άλση της χώρας,
  Το κουδούνισμα των χρυσών ασπηνών θροΐζει!
  Ορθόδοξοι αδελφοί γεράκι,
  Ο Θεός ενέπνευσε τον στρατό να κάνει κατορθώματα!
  
  Τις μέρες κρύες ή ζεστές
  Ίσως με ένα σύννεφο να φέρει ομίχλη!
  Είμαστε φασιστικά γουρούνια σαν σκούπες,
  Να τινάζεις τη βρωμιά από το πρόσωπό σου!
  
  Το κόμμα μας έχει δίκιο
  Πολεμήστε για τον σοβιετικό λαό!
  Τραγουδάμε ένα γενναίο τραγούδι
  Σκεφτόταν σαν αετός όρμησε!
  
  Ο Στάλιν είναι σοφός - το ιδανικό του ηγεμόνα,
  Οδηγούμαστε σε μια τρομερή θανάσιμη μάχη!
  Το λάβαρο της Πατρίδας είναι το γουδοχέρι του νικητή,
  Έτοιμοι να τσακωθούν με τον Πάλλα-μοιροί!
  
  Οι πράξεις του Λένιν θα είναι αιώνιες,
  Θα φτιάξουμε τον ιερό κομμουνισμό!
  Πιστέψτε τη διδασκαλία του ανθρώπου,
  Ο φασισμός θα συντρίψει στην άβυσσο του σκότους!
  
  Όλος ο πλανήτης είναι σαν ένα ελεύθερο πουλί,
  Ας πετάξουμε στα μακρινά αστέρια, στους κόσμους!
  Κάτι φωτεινό και ευγενές
  Θα δημιουργήσουμε ως γλύπτες!
  
  Και η Ρωσία κάτω από το κόκκινο πανό,
  Όπως θα ανθίσει η ουράνια Εδέμ!
  Η περίπτωση του Λένιν, η θέληση του Στάλιν,
  Οδηγήστε μας στην αριστεία!
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, καθώς και τέσσερα θρυλικά κορίτσια, βγήκαν από την Τούλα και έφτασαν στη Μόσχα.
  Τώρα η κατάσταση της πρωτεύουσας ήταν η πιο δύσκολη. Ήδη οι Γερμανοί τελείωναν την περικύκλωσή της, και υπήρχε ένας διάδρομος, μήκους τριάντα ή σαράντα χιλιομέτρων, που κάθε μέρα γινόταν όλο και πιο στενός.
  Έξι πολεμιστές πήραν αμυντικές θέσεις στα περίχωρα της Μόσχας. Έγινε σφοδρή επίθεση.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο πυροβόλησε και βουίζει στον εαυτό του:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και συνεχίζει:
  - Και θα είμαστε υπέροχοι!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα σουτάρει και τσιρίζει:
  - Και θα γίνω ο πιο κουλ από όλους!
  Και με το γυμνό του πόδι θα πετάξει μια φονική χειροβομβίδα.
  Και ρίχνει τους αντιπάλους σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Και μετά, ήδη στη μάχη, η Νατάσα, που θα κουρέψει τους Γερμανούς με ένα πολυβόλο και θα πετάξει ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι.
  Αυτή είναι μια τέτοια γυναίκα...
  Το σαράντα πρώτο έτος, η Νατάσα έτρεξε μακριά από το φρούριο του Μπρεστ. Πήγε ανατολικά. Τα νέα παπούτσια έτριψαν γρήγορα τα πόδια της και η κοπέλα τα έβγαλε και περπάτησε ξυπόλητη.
  Δεν υπήρχε τίποτα για μερικές ώρες, και μετά τα γυμνά πέλματα άρχισαν να φαγούρα. Μετά από μια-δυο ώρες, είχαν πάρει φωτιά και ήδη έσκαγαν από τον πόνο.
  Η Νατάσα, όντας Μοσχοβίτης, δεν είχε συνηθίσει να περπατά ξυπόλητη. Και φυσικά κάθε τόσο βουτηγμένος στο ρέμα.
  Ναι, αποδείχθηκε ότι ήταν βασανιστήριο για τα πόδια της. Όμως η νεαρή κοπέλα το συνήθισε γρήγορα.
  Στη συνέχεια περπατούσε συνεχώς ξυπόλητη, ακόμα και στο χιόνι, και φορούσε τα παπούτσια της μόνο σε έντονο παγετό.
  Τώρα η Νατάσα παλεύει σαν θρυλική θεά.
  Και εδώ η Ζόγια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και βρυχάται:
  - Αυτό είναι γενικά ένα σούπερ ραντεβού!
  Και θα δώσει μια εύστοχη στροφή.
  Και οι Γερμανοί και οι μισθοφόροι τους πέφτουν.
  Και τότε η Αγγελική οδηγεί τη φωτιά ... Και επίσης πυροβολεί τόσο άγρια με ακρίβεια.
  Και μια χειροβομβίδα ορμάει επίσης από το γυμνό της πόδι.
  Και σκορπίζει μισθοφόρους.
  Περαιτέρω, η Σβετλάνα πυροβολεί. Και το γυμνό της πόδι πετάει έτσι που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Και σκορπίζει τους αντιπάλους πολύ μακριά.
  Και αυτοπυροβολείται, και συντρίβει τους εχθρούς με ένα εκρηκτικό κύμα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που γεννήθηκαν στην ΕΣΣΔ!
  Ο Oleg Rybachenko εκτελεί πυρά κατά του εχθρικού πεζικού, ρίχνει χειροβομβίδες αυτόματα με τα πόδια των παιδιών. Και την ίδια στιγμή το αγόρι γράφει για τον εαυτό του.
  Ο Vitali Klitschko, αντιμέτωπος με μια σύγκρουση με τον νέο πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του δήμαρχου του Κιέβου. Στην πραγματικότητα, γιατί να είσαι πεισματάρης και να κολλάς στη θέση. Είναι καλύτερα να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.
  Και αφού άφησε τη θέση του δημάρχου, ο Vitali Klitschko συνέχισε την καριέρα του. Και αμέσως μια αίσθηση φωνάζει τον Βάιντερ. Χωρίς κανένα ενδιάμεσο τσακωμό! Και αυτό μετά από οκτώ και πλέον χρόνια παύσης.
  Η Weider, φυσικά, συμφωνεί. Η πρόκληση δεκτή!
  Και έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Από τη μία, ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει ηττηθεί ποτέ για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Και από την άλλη ο σαρανταεννιάχρονος πρώην δήμαρχος Κιέβου. Ένας άνθρωπος που μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Χόπινς, αλλά η φυσική του κατάσταση είναι πολύ αμφισβητήσιμη.
  Μάλιστα, πολλοί νόμιζαν ότι μετά από τόσο μεγάλο διάλειμμα, το να πάω κατευθείαν στο Weider ήταν αυτοκτονία.
  Αλλά ο Vitali Klitschko είναι σαν τον Rocky Balboa. Αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο βαρέων βαρών puncher. Ο Denotay Wider είναι ένας πυγμάχος που έχει χάσει όλους τους αντιπάλους του. Απολύτως όλοι - συμπεριλαμβανομένου του Tyson Fury!
  Τι γίνεται λοιπόν αν ο Vitali Klitschko έχει μια ευκαιρία;
  Αλλά ο Vitali Klitschko εκπαιδεύτηκε συνεχώς, διατηρήθηκε σε φόρμα, πήγε στη δουλειά με ένα ποδήλατο. Και φυσικά δεν ήταν τόσο κακός σωματικά. Και εκτός αυτού, είχε ένα ατσάλινο πηγούνι.
  Λοιπόν, τι θα δεχτεί ο Vitali Klitschko τον αγώνα, ακόμα κι αν δεν είναι το φαβορί.
  Ο Oleg Rybachenko άλλαξε το κλιπ του πολυβόλου. Οι υποτιθέμενοι αγώνες με μπόξερ είναι συναρπαστικοί.
  Πράγματι, γιατί ο Vitali Klitschko δεν επιστρέφει στο ρινγκ και δεν προσπαθεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Hopins;
  Αυτή θα ήταν μια πολύ δυνατή ιδέα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής έδωσε μια σειρά και κούρεψε μερικές δεκάδες ακόμη φασίστες.
  Τότε το αγόρι γέλασε και έδειξε τη γλώσσα του λέγοντας:
  - Έχω έναν άντρα που είναι σούπερ!
  Η Μαργαρίτα πέταξε δύο λεμόνια δεμένα μαζί με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Είσαι πιο ψύχραιμος από κάθε άνθρωπο!
  Ο Όλεγκ, συνεχίζοντας να πυροβολεί, σκέφτηκε ...
  Ο Vitali Klitschko στα σαράντα εννιά του θα έσπασε πραγματικά το ρεκόρ του Hopins. Θυμήθηκε μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου: "Είπα ότι δεν πρόκειται να ξεπεράσω το ρεκόρ του Foreman, αλλά δεν είπα τίποτα για τον Hopins! Οπότε θα το πάρω και θα ξεπεράσω το ρεκόρ του!".
  Ωστόσο, αν ένα σημαντικό μέρος του κοινού πίστευε λίγο-πολύ ότι ο Χόπινς στα σαράντα οκτώ του θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά στον Βιτάλι Κλίτσκο στα σαράντα εννέα του, υπήρχε πολύ λιγότερη πίστη. Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο αντίπαλός του είναι ήδη πολύ δυνατός.
  Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιος puncher στην ιστορία των βαρέων βαρών. Είναι αλήθεια ότι ο Γουάιντερ δεν είναι πια νέος, αλλά και τα τριάντα πέντε χρόνια δεν είναι σαράντα εννέα.
  Ο Vitali Klitschko, ωστόσο, σαφώς δεν χάνει την αισιοδοξία του. Προπονηθείτε σκληρά, αποκτήστε φόρμα. Και χαίρομαι πολύ που απέρριψα τη ρουτίνα της καρέκλας του δημάρχου του Κιέβου.
  Στην πραγματικότητα, δεν είναι μεγάλη ευτυχία να είσαι δήμαρχος στην Ουκρανία, όπου υπάρχουν τόσα προβλήματα.
  Αλλά για τον αγώνα με τον Uyader, στον Vitali Klitschko προσφέρθηκαν πολύ καλά χρήματα. Έτσι, σε καμία περίπτωση, δεν έχασα με το πορτοφόλι μου. Το όνομα Vitali Klitschko είναι διάσημο.
  Οι κακές γλώσσες έλεγαν μάλιστα ότι ο Wyder θα χτυπούσε μια φορά και ο ίδιος ο Vitali Klitschko θα ξαπλώσει. Και μετά θα λάβει χρήματα και θα γράψει απομνημονεύματα ή επιστημονική φαντασία.
  Ή ίσως σε μια ταινία.
  Παρεμπιπτόντως, ο Wladimir Klitschko ήθελε επίσης να μποξ. Μόνο ο πονηρός Βλαντιμίρ διάλεξε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο από τον κανονικό παγκόσμιο πρωταθλητή. Αλλά τέλος πάντων, ό,τι και να πει κανείς, είναι πρωταθλητής και είναι ωραίο!
  Αλλά ο Denotay Wyder, ό,τι και να πει κανείς, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος από τους καλύτερους!
  Όμως ο Βιτάλι προπονείται με φρενίτιδα. Είναι σαν νεαρός άνδρας που δίνει στον εαυτό του το μέγιστο φορτίο. Και είχε αρκετές συνεδρίες sparring, δείχνοντας εξαιρετική φόρμα και καλή αντοχή. Όχι, ο Βιτάλι είναι έτοιμος. Και όχι μόνο έτσι, μπαίνει στο ρινγκ.
  Και πράγματι, όταν ήρθε η ημέρα της κρίσης, και ο μεγαλύτερος puncher Wyder, ο καλύτερος βαρέων βαρών από αυτή την άποψη, και ο Vitaly συνήλθαν. Ο πρώην δήμαρχος Κιέβου, τον οποίο όλοι έχουν ήδη ξεγράψει από την καριέρα του στην πυγμαχία. Τώρα όμως δύο θρυλικές προσωπικότητες ενώθηκαν.
  Vitaly, ο οποίος έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά το 1999. Σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό ήταν πριν και έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια από αυτό το γεγονός.
  Και ο Wyder έχει ήδη τον τίτλο του για πολύ καιρό. Και επίσης κοντά στο σπάσιμο, το ρεκόρ του Χολμς για τη μεγαλύτερη διάρκεια του τίτλου από τότε που χωρίστηκαν οι ζώνες.
  Και φυσικά, αν ο Βάιντερ φοβάται κάποιον, δεν είναι ο παππούς του Βιτάλι. Στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να είναι όλοι Χόκινς. Και οι αντίπαλοι του Hawkins δεν είναι τόσο ισχυροί όσο ο Weider!
  Όμως ο Βιτάλι, ως υποψήφιος, μπαίνει στο ρινγκ. Το σώμα του είναι ακόμα υπέροχο και μυώδες, αν και τα μαλλιά του είναι ήδη γκριζωπά. Ο παππούς Βιτάλι, όπως τον λένε με σεβασμό, ή με χλευασμό. Αλλά η ανακούφιση των μυών μοιάζει με αυτή ενός νεαρού.
  Ο Βιτάλι είπε ότι ήταν έτοιμος. Και ούτε αυτός, έχουν ανέβει λίγο τα ποσοστά.
  Το Weider είναι επίσης αδύνατο, πελεκημένο και πιο λεπτό σε κόκαλα, με λιγότερο βάρος.
  Παρά το γεγονός ότι είναι τρομερός puncher, έχει κάποια αμυντικά προβλήματα και δεν είναι πάντα καλός στα πόδια του. Αλλά υπάρχει ήδη μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Με τον αριθμό των αγώνων, έχει ήδη φτάσει τον Vitaly. Και μέχρι στιγμής δεν έχει ηττηθεί.
  Ωστόσο, ο Vitali Klitschko έχασε τους δύο αγώνες του μόνο λόγω τραυματισμών και κοψίματος. Και μπορείτε επίσης να πείτε ότι δεν χτυπήθηκε.
  Αλλά περισσότερα από οκτώ χρόνια παύσης και σχεδόν πενήντα χρόνια. Αν ο Vitaly ήταν νέος, φυσικά, θα είχε μια ευκαιρία. Μπορεί όμως να ξεπεράσει το ρεκόρ του Χόπινς; Ο Ντέιβιντ Χέι, ήδη στα τριάντα πέντε του, έγινε μηδενικός πυγμάχος.
  Αλλά πολύς λόγος γίνεται και μόνο το δαχτυλίδι θα δείξει. Θα κερδίσει ο Vitali Klitschko το ρεκόρ του Hopins ή θα παρασυρθεί με φορείο, όπως υποσχέθηκε ο Wyder.
  Εδώ βγαίνει με μάσκα κοράκι. Ψηλός, πολύ ξηρός, ακόμη και αδύνατος σαν τον Κόσσεϊ.
  Ένα ζευγάρι μποξέρ του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στο ρινγκ. Αυτός είναι ο Κουβανός Όστριξ που προηγήθηκε στα σημεία και κέρδισε το νοκ-άουτ, και ο Τάισον Φιούρι, ο οποίος επίσης προηγήθηκε στα σημεία και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Έτσι, ο μεγαλύτερος puncher στον κόσμο θα μπορούσε να καταρρεύσει.
  Αλλά οι πιθανότητες είναι σχεδόν μία στις δέκα υπέρ του Wyder. Παρόλα αυτά, η ηλικία του Βιτάλι και το μεγάλο διάλειμμα στην καριέρα του είναι πολύ μεγάλα. Ακόμη και ο αδελφός του Βλαντιμίρ συμβούλεψε να ζεσταθεί με μερικούς δυνατούς μεσαίους αγρότες. Πράγματι, στη Γερμανία, ο Vitali Klitschko θα μπορούσε να πάρει περισσότερα χρήματα σε μια μονομαχία με έναν μέτριο πυγμάχο, καθαρά λόγω του μεγάλου του ονόματος.
  Εξάλλου, ο Vitaly είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο όχι μόνο ως μποξέρ, αλλά και ως πολιτικός, και ως δήμαρχος της πρωτεύουσας και ως ήρωας του Μαϊντάν.
  Όχι, σε κάθε περίπτωση, ο Vitali Klitschko θα έπρεπε να σκεφτεί αν άξιζε τη βιασύνη και το σπρώξιμο ενάντια σε ένα τέτοιο βουνό.
  Η επιλογή όμως έχει γίνει: ο Vitali Klitschko δεν ψάχνει εύκολους τρόπους!
  Ο αγώνας είναι στην Αμερική. Ακούγονται οι ύμνοι των ΗΠΑ και της Ουκρανίας. Ανακοινώνονται οι λίστες υπηρεσιών. Και τέλος, ακούγεται το σήμα για μάχη.
  Πολλοί θέλουν να δουν θέαμα και αίμα.
  Ο Βάιντερ ξεκίνησε προσεκτικά, αν και μπορεί να μην έχει δίκιο. Και ξαφνικά ο Βιτάλι είναι σκουριασμένος. Ο Klitschko Sr. επίσης δεν βιάζεται. Αλλά μπορείτε να δείτε αμέσως ότι είναι ελαφρύ στα πόδια του, αδύνατο, μυώδες και καλά ισορροπημένο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που περίμεναν πολλοί: λένε ότι θα επιπλεύσει αμέσως, δεν έγινε.
  Με σιγουριά, ο Klitschko εργάστηκε με ένα τρύπημα, διατηρήθηκε λίγο ψηλότερα από το συνηθισμένο, έβαλε μπλοκ.
  Οι δύο πρώτοι γύροι κύλησαν ομαλά. Και τότε ο Wyder, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβασε πολύ ρυθμό. Έγινε πιο ενεργός στην επίθεση και στην επίθεση. Όμως ο Βιτάλι δεν έχασε το κεφάλι του. Μπλοκάρει το χτύπημα, συνάντησε ένα αριστερό τρύπημα. Και ξαφνικά, κατά τη διάρκεια ενός αιχμηρού χταποδιού, χτύπησε το δεξί του χέρι στο σώμα. Ο Βάιντερ διπλασιάστηκε από τον πόνο.
  Ο Vitaly κράτησε ένα δίδυμο και για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ο καλύτερος puncher όλων των εποχών βρέθηκε στο παρκέ.
  Ο Βιτάλι χαμογέλασε... Και το κοινό βρυχήθηκε από χαρά. Αυτό δεν περίμενε ο γέρος Βιτάλι. Ουάου! Και μετά από όλα φαίνεται σύντομα πενήντα χρόνια! Και έτσι ακόμα κουνηθείτε και χτυπήστε! Πρέπει να είναι γνωστό!
  Ο Βάιντερ σηκώθηκε, αλλά άρχισε να απομακρύνεται. Ο Βιτάλι άρχισε αργά να τον τσιμπάει με το τρύπημα του. Και πάλι δύο. Και ξαναχτύπησε. Ο διατρητής οπισθοχωρεί.
  Με δυσκολία, αλλά ο Wyder έφτασε στο τέλος του γύρου. Στη συνέχεια, στο επόμενο, ο Vitaly εργάστηκε ως πρώτος αριθμός. Αλλά τίποτα, όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Για αρκετούς γύρους, ο Γουάιντερ έκανε πίσω και φαινόταν αβοήθητος. Αλλά στον ένατο γύρο έσκασε ξανά. Και άρχισε να ρίχνει γροθιές πήγε μπροστά. Και πάλι έχασε το δίδυμο και έπεσε. Δεύτερο knockdown.
  Η Βιτάλι χαμογελά. Πάει μπροστά. Ο Γουάιντερ είναι ασταθής στα πόδια του. Παρακάμπτει ξανά το δίδυμο, μη βρίσκοντας αντίδοτο. Και από το επόμενο χτύπημα πέφτει.
  Σηκώνεται με δυσκολία, και ο διαιτητής σταματά τον αγώνα!
  Νίκη! Ο Vitali Klitschko, πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής! Και πάλι η ζώνη του! Αλήθεια, δεν είναι ακόμα απόλυτο, αλλά ήδη έφιππος!
  Έσπασε το ρεκόρ του Χόπινς, και φυσικά για τα βαρέα του Φόρμαν, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη φορά, ισοφαρίζοντας το Χόλιφιλντ.
  Ο Wyder, φυσικά, φωνάζει ότι ο αγώνας σταμάτησε πολύ νωρίς και απαιτεί ρεβάνς.
  Ο Βιτάλι λέει ότι η απόφαση αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα έχει μερικούς ακόμα αγώνες θα ληφθεί αργότερα. Όλοι όμως του λένε ότι είναι πολύ καλός, ακόμα καλύτερος από τα νιάτα του και ότι πρέπει να συνεχίσει.
  Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε. Υπάρχει ένας άλλος δήμαρχος στο Κίεβο, οι εκλογές για τη Ράντα και τον Πρόεδρο είναι ακόμα μακριά, γιατί να μην πολεμήσετε εκεί;
  Για τους επόμενους τρεις αγώνες, στον Vitaly προσφέρονται έως και εκατό εκατομμύρια δολάρια, συν ένα άλλο ποσοστό των εκπομπών.
  Φυσικά, το τζακ ποτ είναι μεγάλο και ο πρώην δήμαρχος Κιέβου λέει αυτό που πιστεύει.
  Μάλιστα, έδειξε ότι ήταν ακόμα ικανός για πολλά. Γιατί λοιπόν να θάβουμε ταλέντο στο έδαφος; Και το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε έτσι κι αλλιώς!
  Ίσως προσπαθήσετε να συνδυάσετε όλες τις ζώνες; Θα ήταν τόσο υπέροχο!
  Ο Βιτάλι δέχεται την πρόταση και υπογράφει συμβόλαιο για τρεις ακόμη αγώνες.
  Και ο επόμενος αντίπαλός του... Λοιπόν, φυσικά ο Tyson Fury! Ποτέ νικημένος, μεγάλος βαρέων βαρών. Είναι αλήθεια ότι τον γκρέμισε ο Ουϊντάρ και κάποιος μικρότερος. Και το πιο σημαντικό, ο δράστης του μικρότερου αδερφού του. Λοιπόν, πώς μπορείς να μην παλέψεις με αυτό;
  Φυσικά, ένας νέος αγώνας, και μια υπέροχη αμοιβή, και ένα μεγάλο θέαμα.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά τους Γερμανούς και τους ξένους μαχητές. Γενικά, δεν υπάρχουν σχεδόν Γερμανοί στο πεζικό. Κινούνται πίσω από τα άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75. Και προσπαθούν να μην ρισκάρουν.
  Εδώ, κάπου πιο μακριά, φαίνεται το Panther-2. Αυτή η δεξαμενή, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, εμφανίστηκε το σαράντα τρίτο έτος. Και ο ίδιος ο Πάνθηρας δεν ήταν πολύ ογκώδης. Ναι, και το "Panther" -2, αν και παρήχθη πολλά, αλλά το 1945, προετοιμάζοντας τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, οι Γερμανοί γέμισαν τα εργοστάσια με άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75.
  Παρά την πρακτικότητα των ελαφρών αυτοκινούμενων όπλων: Ε-10 και Ε-25, ο Φύρερ προτιμούσε βαρύτερα άρματα μάχης. Με δυσκολία, ο Guderian έπεισε να φτιάξει το πιο τεράστιο E-50 υψηλής ταχύτητας. Ο Φύρερ, από την άλλη, αγάπησε περισσότερο το Ε-75, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ επιτυχημένο και ζύγιζε ενενήντα τόνους.
  Τώρα όμως εμφανίστηκε μια τροποποίηση του E-75 M, με χαμηλότερη σιλουέτα, πιο ελαφριά και με ισχυρό κινητήρα. Ίσως θα γίνει το πιο δημοφιλές στο μέλλον.
  Ο Oleg Rybachenko, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί πονηρές τακτικές. Μπερέ και με το γυμνό του πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα στην κάμπια Ε-50. Εξαιτίας αυτού, το τανκ γυρίζει και συγκρούεται με τον συνάδελφό του.
  Και το αποτέλεσμα - δύο μαστόδοντες καίγονται.
  Ο Όλεγκ, όπως μπορούμε να δούμε, είναι πολύ πονηρός.
  Έτσι ενεργεί τώρα και οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Τα πόδια του αγοριού είναι ευκίνητα. Είναι καλό να είσαι σαν αυτόν, ξυπόλητος και όμορφος.
  Αλλά γενικά, μου έρχονται σκέψεις για μποξέρ. Για παράδειγμα, γιατί να μην ξαναρχίσει την καριέρα του ο Ντένις Λεμπέντεφ; Σαράντα χρόνια δεν είναι τόσο πολλά. Επιπλέον, οι κύριοι ανταγωνιστές από μεγάλο βάρος έχουν αποχωρήσει και μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε τις ζώνες.
  Αυτό είναι που πραγματικά δεν πρέπει να κάνεις, οπότε είναι να είσαι εξάδα με τις αρχές. Είναι καλύτερα να ασχοληθείτε μόνοι σας με την ευγενή πυγμαχία ή να πάτε στην αντιπολίτευση.
  Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Σεργκέι Κοβάλεφ έγινε δήμαρχος της Μόσχας. Αν και αυτό είναι απλώς μια φαντασίωση.
  Και ο Ντένις Λεμπέντεφ θα μπορούσε να κάνει κάτι πιο εποικοδομητικό. Επιπλέον, είναι κάπως πολύ νωρίς για να αφήσουμε την πυγμαχία ακόμα αήττητη. Ένας πραγματικός αθλητής πρέπει να πάει μέχρι τέλους.
  Ο Wladimir Klitschko θα μπορούσε επίσης να επιστρέψει. Κάποιοι όμως, όπως ο Alexander Ustinov, έχουν ήδη χτυπηθεί τρεις συνεχόμενες φορές, μην αποσυρθείτε!
  Πράγματι, οι ήρωες δεν είναι άνθρωποι, αλλά από ατσάλι!
  Ας φανταστούμε όμως μια τέτοια επιλογή, ο Πούτιν έπεσε με αεροπλάνο, και στη Ρωσία γίνονται νέες προεδρικές εκλογές.
  Και τι βλέπουμε σήμερα; Οι κομμουνιστές δεν έχουν ισχυρούς υποψηφίους. Ο Γκρούντιν ντροπιάστηκε και η εμπιστοσύνη σε αυτόν υπονομεύτηκε. Ο Ζιουγκάνοφ είναι πολύ μεγάλος και κουρασμένος από όλους, και υπάρχει λίγο χάρισμα. Ο Σουραϊκιν απέτυχε στις προηγούμενες εκλογές. Άλλες ελάχιστα γνωστές προσωπικότητες. Ο Ζιρινόφσκι είναι επίσης πολύ μεγάλος και κουρασμένος από όλους. Άλλοι στο Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα είναι ελάχιστα γνωστοί. Ποιος άλλος μπορεί να προταθεί από την αντιπολίτευση; Ο Αντρέι Ναβάλνι είναι δυνατός, αλλά δεν θα του επιτραπεί να κατέβει στις εκλογές. Η Ksenia Sobchak δεν είναι σοβαρή υποψήφια. Ο Demushkin ήταν στη φυλακή και δεν ήταν πολύ δημοφιλής. Ήταν στη φυλακή και ο Udaltsov, αν και ίσως μπορούσε, υποστηρίχθηκε από τους κομμουνιστές και μίλησε.
  Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστές στην αντιπολίτευση. Έτσι, ο Μεντβέντεφ, ενεργός πρόεδρος εξακολουθεί να είναι το κύριο φαβορί. Και αν θα υπάρξει ίντριγκα: ο δεύτερος γύρος ή αμέσως στον πρώτο.
  Δεδομένης της χαμηλής βαθμολογίας του Μεντβέντεφ, και πιθανότατα μεγάλου αριθμού προεδρικών υποψηφίων, ο δεύτερος γύρος είναι αρκετά πιθανός.
  Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ θα έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο και όχι πολύ όμορφο αντίπαλο στον δεύτερο.
  Αν και ο Ζελένσκι του μπορεί να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή και να μπερδέψει όλα τα χαρτιά!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα, σπρώχνοντας τα τανκς των Ναζί. Πολύς βρυχηθμός και βομβαρδισμός.
  Και η γη πότε πότε απογειώνεται και καίγεται ακριβώς στον αέρα. Και ανατροπή, λιώσιμο, θραύσματα.
  Ο/Η Oleg λέει:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία μας!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα δολοφόνο με γυμνό πόδι, τσίριξε:
  -Μεγάλη δόξα στους ήρωες!
  Και πάλι το κορίτσι με το γυμνό τακούνι θα πετάξει ένα λεμόνι.
  Οι φασίστες ξεχύνονται, ω, και χύνονται.
  Δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και με μια βόμβα κενού δεν μπορείτε να σταματήσετε και να κερδίσετε! Τέτοιοι κουλ πολεμιστές εδώ, φρίκη!
  Ο Όλεγκ βρυχάται:
  - Η νίκη μας στον ιερό πόλεμο!
  Η Margaret επιβεβαίωσε:
  - Με εγγύηση εκατό τοις εκατό!
  Και πάλι η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Όχι, αυτά τα παιδιά σαφώς δεν πρόκειται να τα παρατήσουν έτσι ακριβώς.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βρυχήθηκε:
  - Για τη νέα σοβιετική τάξη!
  Η Μαργαρίτα έριξε ενεργά μια έκρηξη και επιβεβαίωσε:
  - Μπανζάι!
  Ο Όλεγκ, εν τω μεταξύ, προσπάθησε να συνθέσει περαιτέρω. Λοιπόν, εδώ είναι ο Vitaly που διεξάγει μια εθελοντική άμυνα ενάντια στον Tyson Fury. Εν τω μεταξύ, ο Wladimir έχει έναν εξίσου ενδιαφέρον αγώνα με τον Ruiz.
  Μάλιστα, ο Ruiz ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής σε τρεις εκδοχές. Εκεί, γιατί δεν μπορεί να τον πολεμήσει ο Βλαντιμίρ για πολλά λεφτά; Το πιο βολικό αντίπαλο - πολύ πιο κοντό, και χοντρό. Ο Βλαντιμίρ μπορεί να τον πυροβολήσει με μακριά τρυπήματα.
  Είναι κρίμα που ο Klitschko Jr. έχασε έναν αγώνα μαζί του ενώ ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής. Και έπρεπε να είχες μετακομίσει.
  Και πώς δεν το σκέφτηκες, Βλαντιμίρ;
  Και ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε τρεις εκδόσεις είναι πλέον η Usyk. Γρήγορα, ωστόσο, έφτασε στο θρόνο.
  Και ένας αγώνας ενοποίησης με τον Βιτάλι είναι δυνατός. Αλλά αυτά είναι μόνο εικασίες μέχρι στιγμής.
  Ο Vitali πρέπει να νικήσει τον Tyson Fury και η ρεβάνς με τον Weider έχει ενδιαφέρον. Και υπάρχουν πολλοί άλλοι ενδιαφέροντες μαχητές. Ο ίδιος ο Άντονι Τζόσουα. Θα ήταν επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρον να τσακωθούμε μαζί του. Και να εκδικηθείς τον αδερφό μου.
  Ο Βιτάλι δημιούργησε αίσθηση νικώντας τον Βάιντερ. Και αυτό το ίδιο μπορεί να είναι η ανάπτυξη της επιτυχίας.
  Γιατί να μην γίνεις ο πρώτος πυγμάχος στον κόσμο που κέρδισε έναν αγώνα πρωταθλήματος μετά από πενήντα χρόνια; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
  Γεια σου Βιτάλι! Δεν έχει σημασία τι είδους δήμαρχος του Κιέβου ήσασταν, αλλά τώρα έχετε ήδη αναγνωριστεί χωρίς καμία αμφιβολία ως ένας μεγάλος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Εδώ όμως είναι η πρώτη, εθελοντική υπεράσπιση του τίτλου. Κόντρα στον Βιτάλι, έναν πιο μεγαλόσωμο και πιο οπλισμένο αντίπαλο. Όχι τόσο τρομερός puncher όπως ο Wyder, αλλά τεχνικός και επιδέξιος, με μακριά χέρια. Και επίσης δεν έχει σπάσει ακόμη, αν και έπεσε.
  Το πιο σημαντικό, νίκησε τον αρκετά νεαρό ακόμη Wladimir Klitschko, κάτι που αναμφίβολα κάνει τον Tyson Fury έναν τρομερό ανταγωνιστή.
  Οι πιθανότητες πήγαν περίπου πενήντα πενήντα. Φυσικά, η νίκη με νοκ άουτ επί του Γουάιντερ ήταν εντυπωσιακή. Αλλά τώρα δεν θα είναι ένα γρύλισμα εναντίον του, αλλά ένας επιδέξιος μαχητής, τον οποίο κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγει έξω. Και το πιο σημαντικό, ο νικητής του ίδιου του Βλαντιμίρ στην αυγή της δύναμής του.
  Θα μπορέσει ο Βιτάλι να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο τεχνικό στα πενήντα του χρόνια. Αυτή είναι μια μονομαχία διανοήσεων. Εκείνος ο Γουάιντερ σαφώς υποτίμησε τον Βιτάλι και προσπάθησε να το πάρει χωρίς τελετή. Και εδώ δεν λειτουργεί πια έτσι.
  Εδώ ετοιμάζονται και οι δύο πυγμάχοι. Ο Βιτάλι, όπως πάντα, είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος. Είναι σίγουρος και ήρεμος.
  Ο Τάισον Φιούρι ετοιμάζεται και αυτός. Είναι πιο ψηλός από τον Βιτάλι, έχει πιο μακριά χέρια και θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει.
  Αλλά τώρα ο αγώνας θα γίνει στη Βρετανία, και μετάδοση επί πληρωμή.
  Ο Tyson Fury είναι πλέον πρώτος. Επιδεικνύει εξωτερική εμπιστοσύνη. Φαλακρός, δύστροπος και όχι πολύ αθλητικός. Αν τα μαλλιά του Vitali Klitschko είναι βαμμένα, τότε δεν θα καταλάβετε ποιος από αυτούς είναι μεγαλύτερος, αν και η διαφορά είναι δεκαεπτά χρόνια στην ηλικία. Αυτό δεν είναι ακόμα ρεκόρ αγώνων πρωταθλήματος, αλλά πλησιάζει ήδη το ρεκόρ.
  Λοιπόν, ίσως ο Vitali να πολεμήσει και κάποιον νεότερο από τον Tyson Fury.
  Εδώ ο Vitaly βγαίνει σε τρομερή μουσική. Κοιτάζονται ο ένας τον άλλον.
  Ο Tyson ξαπλώνει και δεν φαίνεται πιο ψηλός. Στους ώμους του Βιτάλι, ίσως, και ευρύτερα. Και το πιο σημαντικό, η σιλουέτα του είναι πολύ πιο όμορφη, και οι μύες του ανάγλυφες.
  Λοιπόν, πώς ακούγονται οι ύμνοι; Πρώτα Βρετανοί και μετά Ουκρανοί.
  Στη συνέχεια μια ανταλλαγή ματιών.
  Και τώρα ακούγεται η κόρνα, ο πρώτος γύρος.
  Ο Βιτάλι κάνει ένα ελαφρύ τρύπημα, κινείται καλά. Ο Τάισον προσπαθεί να φύγει. Αλλά ο Vitali είναι πολύ ευκίνητος και οι γροθιές του κινούνται σε μια αδέξια τροχιά, φτάνοντας στο κεφάλι του Tyson Fury.
  Όλα πάνε όπως τα προβλέπουν οι ειδικοί. Ο Vitaly έχει εξαιρετική ταχύτητα.
  Και όλα πετυχαίνουν.
  Κερδίζει τον πρώτο γύρο... Μετά ένα λεπτό ξεκούρασης και τον δεύτερο γύρο. Και πάλι, ο Fury δεν αλλάζει τακτική. Προφανώς ελπίζει ότι ο Βιτάλι θα κουραστεί.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Και πάλι, ο Klitschko Sr. έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Τα αδέρφια κυριαρχούν στο ρινγκ.
  Ο Wladimir κέρδισε τον Ruiz Jr πριν από μια εβδομάδα με τεχνικό νοκ-άουτ.
  Λοιπόν, ο αγώνας συνεχίζεται.
  Ο τρίτος γύρος είναι και πάλι υπό την υπαγόρευση του Vitaly. Αλλά στον τέταρτο γύρο, ο Tyson Fury ξαφνικά εκρήγνυται. Βιασύνη προς τα εμπρός ... Και χτυπά ένα δίδυμο. Και πέφτει σε knockdown.
  Τι ήθελε; Σε επιφυλακή ο Βιτάλη.
  Κάπως ο Tyson υπερασπίστηκε αυτόν τον γύρο μέχρι το τέλος. Τότε ξεκίνησε ξανά η μονόπλευρη μάχη με την κυριαρχία του Βιτάλι. Εξάλλου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Klitschko Sr. σαφώς και δεν βιαζόταν.
  Και τώρα, μετά από οκτώ γύρους, ο Tyson Fury αποσύρεται ξαφνικά. Και η νίκη δηλώνεται με τεχνικό νοκ άουτ, λόγω της άρνησης να συνεχιστεί ο αγώνας.
  Έτσι, ο Vitali Klitschko σημειώνει ένα νέο ρεκόρ: ο πρώτος μαχητής στην ιστορία της πυγμαχίας που υπερασπίστηκε τον παγκόσμιο τίτλο σε ηλικία πενήντα ετών. Και κερδίζει ένα ακόμη επίτευγμα του Hopins.
  Αυτό που τώρα πραγματικά ο Βιτάλι έχει γίνει υπεράνθρωπος. Και εκδικήθηκε τον αδελφό του.
  Αλλά η επόμενη μάχη είναι μια ρεβάνς με τον Wyder. Υπόσχονται πολύ υψηλές αμοιβές. Ότι μπορείς να κάνεις μονομαχία μαζί του και μετά να βγεις στον Τζόσουα.
  Και τότε μπορείτε ήδη να σκεφτείτε έναν αγώνα ενοποίησης με την Usyk. Γενικά, ο Vitali Klitschko, καταρχήν, θα ήθελε να γίνει ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής. Και αυτή η επιθυμία είναι πολύ δυνατή.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο χαμογελάει με τις σκέψεις του. Ναι, αυτό είναι δυνατό. Το αγόρι κουρεύει μια ολόκληρη σειρά φασιστών και λέει:
  - Ο κόσμος σε θυμάται Klitschko! Ο κόσμος σε εκτιμά Klitschko! Ο κόσμος σε θέλει Klitschko! Επιστρέψτε σύντομα Klitschko!
  Το ιδιοφυές αγόρι γέλασε με το ζωηρό τραγούδι του και πάλι πώς να εκτοξεύσει τις πιο θανατηφόρες χειροβομβίδες. Και τρία τανκς των Ναζί συγκρούονται.
  Παρά την ηρωική αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων, οι Ναζί ήταν ακόμη σε θέση να πάρουν και να κόψουν το διάδρομο που ένωνε τη Μόσχα με άλλα μέρη της ΕΣΣΔ.
  Έτσι, η πρωτεύουσα της Ρωσίας βρίσκεται σε πλήρη αποκλεισμό. Με τον ίδιο τρόπο που μπλοκάρεται το Λένινγκραντ.
  Το Στάλινγκραντ εξακολουθεί να αντιστέκεται. Οι Γερμανοί εισβάλλουν και στις πόλεις Γκρόζνι και Ορτζονικίτζε στον Καύκασο. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ειδικά όταν η Μόσχα περικυκλώθηκε πλήρως.
  Έχει πολλά στρατεύματα και εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες στην πολιτοφυλακή. Αλλά στις μάχες, τα κοχύλια και τα φυσίγγια καταναλώνονται πολύ γρήγορα. Μπορεί να ξεμείνει από πυρομαχικά. Και τότε η πρωτεύουσα θα πέσει. Και δεν υπάρχουν τόσες πολλές προμήθειες τροφίμων. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα.
  Και χωρίς τη Μόσχα, θα είναι ένας ακόμη πόλεμος. Και ο Στάλιν το καταλαβαίνει αυτό.
  Τώρα είναι στο Kuibyshev. Αλλά αφού οι Ναζί έσπασαν στο Βόλγα, τότε δεν ήταν μακριά από την πρώτη γραμμή.
  Και συν οι σαμουράι είναι επίσης πατημένοι. Και βομβαρδίζουν, και σκαρφαλώνουν με αμέτρητο πεζικό. Ίσως όχι αρκετή δύναμη.
  Ο Στάλιν το καταλαβαίνει αυτό και προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια ξεχωριστή ειρήνη με την Ιαπωνία στα παρασκήνια. Όπως, είναι ακόμη έτοιμοι να εγκαταλείψουν την Άπω Ανατολή και να πληρώσουν αποζημίωση σε χρυσό.
  Αλλά ο Χιροχίτο είπε: χρειαζόμαστε όλη τη Σιβηρία, μέχρι τα Ουράλια. Αλίμονο, είναι αδύνατο να αποδώσει τόσα πολλά.
  Το Βλαδιβοστόκ είναι ήδη σχεδόν περικυκλωμένο. Και γενικά, όλα είναι πολύ χαζά ...
  Αλλά μερικές ηρωίδες τσακώνονται και δεν ενδίδουν στους φασίστες και τους Ιάπωνες μιλιταριστές.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο φυλακής στο οποίο ταξίδευε η τραγουδίστρια Βεντμάκοβα σταμάτησε, ακούστηκε το τρίξιμο της πόρτας που ανοίγει. Δύο Γιαπωνέζοι, ο ένας μεγάλος και χοντρός, ο άλλος μικρός και αδύνατος, έγειραν έξω από το φως που τύφλωσε για μια στιγμή την Αναστασία. Τότε η κοπέλα, χωρίς δισταγμό, έσπρωξε τη μια με μια κούνια της κνήμης της στον κρόταφο, την άλλη με τη γροθιά της τυλιγμένη σε μια αλυσίδα στο σαγόνι. Οι περίφημοι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έπεσαν γελοία σε νοκ-άουτ.
  Η Βεντμάκοβα μάλιστα τραγούδησε:
  - Λέω τον άνθρωπο τον δωδέκατο γύρο! Εξάλλου, είμαι μια σούπερ γυναίκα και γεμάτη Atass, και στέλνω τον εχθρό σε βαθύ νοκ άουτ, επιδεικνύοντας ασυγκράτητη τάξη στη μάχη!
  Το κορίτσι πήρε ένα ιαπωνικό πολυβόλο που είχε αντιγραφεί από το Schmeister και, κάνοντας κλικ στο κλείστρο, όρμησε στο πιλοτήριο. Τρεις ακόμη Ιάπωνες πήδηξαν εκεί, η Βεντμάκοβα τους έστειλε μια έκρηξη, στοχεύοντας στα κεφάλια τους και χαμογελώντας άγρια.
  -Τι πήραν οι κλαμποκέφαλοι δαίμονες!
  Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού συνελήφθη από μια γυμνή κυρία πολεμίστρια. Ο Witcher γάβγισε:
  αιωρείται πάνω από την άτυχη Ρωσία,
  Κόλαση τέρατα που βράζουν σκοτάδι!
  Ο κατακτητής έχει το τσεκούρι του βροχερό,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι σας!
  Ένας κομμουνιστής στη μάχη στην κόλαση δεν είναι πιόνι,
  Δεν περπατάμε πάντα πάνω στο ζυγό!
  Μετατρέψτε το Τρίτο Ράιχ σε πυροβόλα,
  Λοιπόν, η ειλικρίνεια θα σηματοδοτήσει το καλό!
  Παρά το γεγονός ότι ήταν αηδιασμένη, η Βεντμάκοβα φόρεσε την ιαπωνική στρατιωτική στολή που είχε αφαιρεθεί από τους νεκρούς. Πόσο δυσάρεστο ήταν, αυτοί οι στρατιώτες δεν είχαν πλυθεί για πολύ καιρό και βρωμούσε τρομερά. Το κορίτσι-πιλότος ούρλιαξε:
  - Είναι απαραίτητο να oskotinitsya σε τέτοιο βαθμό! Ασιατικό όμως!
  Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, ωστόσο, εκλύθηκε εύκολα και ξεκίνησε με βόρεια κατεύθυνση. Το όχημα διέθετε δύο πολυβόλα των 12 χιλιοστών, έτσι ώστε μερικές φορές ήταν δυνατό να νικήσει επίθεση πεζικού. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι η θωράκιση των 20 χιλιοστών δεν άντεξε το διαμέτρημα των ιαπωνικών "όπλων" των 37 χιλιοστών. Η Βεντμάκοβα σκέφτηκε: πώς άλλαξε τη Ρωσία η έλευση των κομμουνιστών στην εξουσία. Αν στην τσαρική εποχή, ο ιαπωνικός στρατός ήταν σημαντικά ανώτερος από τον ρωσικό σε τεχνικούς όρους, τώρα, αντίθετα, υστερεί. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η επιστήμη δεν ενθαρρύνεται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Η υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση εισήχθη στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Είναι αλήθεια ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ιαπωνία δεν ήταν υψηλή. Το αντέγραψαν από το πρωσικό σχολείο, το οποίο ήταν σχολαστικό μέχρι τα άκρα, και το απλοποίησαν ελαφρώς, έτσι ώστε ένας δάσκαλος να αφήσει να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, καθώς δεν υπήρχαν αρκετοί μορφωμένοι άνθρωποι. Γενικά, οι Ιάπωνες μιμήθηκαν τους Ευρωπαίους, για παράδειγμα, τους Βρετανούς στην εμφάνιση των χακί στολών, οι Γερμανοί στο σχηματισμό και τους στρατιωτικούς κανονισμούς, οι Αμερικανοί με τη στολή και τον τύπο του ναυτικού και το σύστημα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Είναι αλήθεια ότι είχαν και το δικό τους, για παράδειγμα, τον κώδικα Bushido, τα περίφημα εκρηκτικά Shimosa (αν και δύσκολα ήταν καλύτερο από το ευρωπαϊκό). Μέχρι τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, η Ιαπωνία ήταν μια οπισθοδρομική μεσαιωνική χώρα που δεν είχε καν σιδηροδρόμους, αλλά ήταν οπλισμένη με κανόνια με βολίδες. Ήταν ακόμη πιο αρχαϊκό από την Τουρκία ή το Ιράν, και ακόμη περισσότερο από την τσαρική Ρωσία. Παραδόξως, αλλά ήταν η Αμερική που βοήθησε τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να φτάσει στους ανθρώπους και κυριολεκτικά να τους αναγκάσει να ενταχθούν στον πολιτισμένο κόσμο. Το σύγχρονο καταδρομικό ατμού με εκρηκτικά κοχύλια έκανε έντονη εντύπωση στην καθυστερημένη Ιαπωνία. Ειδικά όταν βύθισε αρκετά ιστιοφόρα, δείχνοντας την πλήρη αδυναμία των κανονιών με τις οβίδες.
  Ίσως οι Αμερικανοί να μετανιώσουν πολλές φορές που ανάγκασαν την Ιαπωνία να ανοιχτεί στον κόσμο. Ότι μεγάλωσαν έναν ανταγωνιστή στην Ασία, αλλά μετά ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε μερικές δεκαετίες η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου θα ακολουθούσε τον δρόμο που η Δύση είχε πάρει αιώνες.
  Η Βεντμάκοβα οδήγησε κατά μήκος της εθνικής οδού, αφήνοντας προς τα εμπρός φορτηγά με ενισχύσεις, καθώς και οχήματα, και σκέφτηκε. Ακόμη και επί Αλεξάνδρου Β', ή μάλλον επί Νικολάου Α', η τσαρική κυβέρνηση σχεδίαζε σχέδια για την ένταξη της Κίνας στη Ρωσία. Όμως ο Νικολάι επέλεξε την τουρκική κατεύθυνση ως αντικείμενο επέκτασης. Κατ 'αρχήν, ήταν πιο βολικό. Αλλά η Βρετανία που μισούσε τη Ρωσία και η Γαλλία υπό την επιρροή της στάθηκαν υπέρ των Οθωμανών. Για πρώτη φορά σε ένα τέταρτο της χιλιετίας (από τον στόχο του 1612), η Ρωσία έχασε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας (μεμονωμένες μάχες, φυσικά, δεν υπολογίζονται, εννοείτε ότι για σχεδόν ένα τέταρτο της χιλιετίας η Ρωσία δεν έχασε πολέμους γενικά, παρεμπιπτόντως, ήταν επί Νικολάου ο πρώτος που έφτασε στο μέγιστο, ως προς το μέγεθος). Υπήρχαν αρκετοί λόγοι, με σημαντικότερο την υπεροχή των δυτικών δυνάμεων στον τεχνολογικό εξοπλισμό των στρατευμάτων. Αφού αυτοκτόνησε ο πρώτος Νικολάι, τον θρόνο ανέλαβε ο Αλέξανδρος Β΄: ίσως ο πιο μορφωμένος και πολυμαθής τσάρος σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας. Ξεκίνησε μεταρρυθμίσεις μεγάλης κλίμακας, σημείωσε τη δουλοπαροικία, κάτω από αυτόν άρχισε η ραγδαία ανάπτυξη της βιομηχανίας, η κατασκευή σιδηροδρόμων και σταθμών παραγωγής ενέργειας! Αλλά ταυτόχρονα, η κατάργηση της δουλοπαροικίας έγινε σε βάρος των αγροτών, υπήρξαν πολλά ερείπια, ξέσπασαν ταραχές, ειδικά μαζικές στην Πολωνία. Ο Αλέξανδρος κατάφερε να προχωρήσει τη Ρωσία, αλλά δεν έλυσε τα θεμελιώδη προβλήματα, και μάλιστα πούλησε την Αλάσκα στην Αμερική για μια δεκάρα και έδωσε δωρεάν τα νησιά της Χαβάης. Είναι αλήθεια ότι κατάφερε να νικήσει την Τουρκία, αλλά η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν τότε πολύ αδύναμη και ταρακουνήθηκε από εξεγέρσεις. Ναι, οι απώλειες της Ρωσίας σε αυτόν τον πόλεμο ήταν δυσανάλογα μεγάλες, αποδεικνύοντας ότι ο ρωσικός στρατός απέχει ακόμα πολύ από το τέλειο, παρά τη μεταρρύθμιση. Ωστόσο, ακόμη και υπό τον Σουβόροφ, όλα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα όσο γράφονται στα βιβλία. Οι νίκες δόθηκαν με σημαντικό κόστος και η Αικατερίνη η Δεύτερη, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ρωσοτουρκικού πολέμου, περιορίστηκε σε σχετικά μέτριες εδαφικές εξαγορές, αρνούμενη ακόμη και αξιώσεις στη Μολδαβία. Αν και αυτά τα εδάφη κατοικούνταν από Ορθόδοξους Σλάβους και κάποτε ήταν μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Γενικά, μετά την απελευθέρωση της Ρωσίας από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό, ακολουθήθηκε μια πορεία για την επιστροφή όλων των αρχικών σλαβικών εδαφών. Χρειάστηκαν αρκετοί αιώνες, για παράδειγμα, η Γαλικία επέστρεψε μόνο το 1939, μετά την απελευθέρωση από τον πολωνικό ζυγό. Και η πόλη Przemysl με τα παρακείμενα εδάφη παρέμεινε στους Ούγγρους και τους Σλοβάκους.
  Η Βεντμάκοβα κοίταξε τον αυτοκινητόδρομο: δεν υπήρχαν τόσα πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα, εδώ οι Ιάπωνες πεζικοί βάδιζαν. Ο πληθυσμός της Ιαπωνίας είναι περίπου εκατό εκατομμύρια, ακόμη περισσότερο από ό,τι στη Γερμανία, η προστρατευτική εκπαίδευση καταλαμβάνει τις μισές τάξεις στο σχολείο. Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ είναι θεόσταλτο για αυτούς, σε αντίθεση με τον αγώνα με τις ΗΠΑ. Μπορείτε να σφραγίσετε, όλο και περισσότερα νέα τμήματα.
  Υπάρχει μεγάλος πειρασμός να ρίξετε δύο από τα πολυβόλα ταχείας βολής σας, καθώς αυτό μπορεί να γίνει ελέγχοντάς τα με μια υδραυλική κίνηση από την καμπίνα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τότε η ίδια θα έχει λίγες πιθανότητες να φύγει από εδώ. Όχι, είναι ακόμα καλύτερα να το κάνετε πιο κοντά στην πρώτη γραμμή ή τη νύχτα. Ναι, φαίνεται ότι έχει ήδη βραδιάσει... Τότε οι λύκοι θα ταΐσουν και τα πρόβατα είναι ασφαλή. Αλλά όχι, δεν είναι πρόβατο.
  Τι γίνεται λοιπόν με την Ιαπωνία; Ο πρώτος πόλεμος του 1904-1905 χάθηκε και η Ρωσία έχασε περισσότερους από διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς μόνο ως αιχμάλωτους. Αν και ο τσαρικός στρατός είχε αριθμητική υπεροχή. Η Ιαπωνία, από την άλλη πλευρά, έχασε λιγότερους από δύο χιλιάδες αιχμαλώτους• ένα μπόνους εκατό χρυσά ρούβλια καθορίστηκε ακόμη και για κάθε αιχμάλωτο κιτρινοπρόσωπο στρατιώτη και χίλιους αξιωματικούς. Αυτή η σελίδα της ιστορίας είναι πολύ δυσάρεστη για τη Ρωσία. Αυτό που είναι πιο ενοχλητικό στο εσωτερικό της χώρας, πολλοί ευχήθηκαν τη νίκη για τους Ιάπωνες. Για παράδειγμα, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας έστειλαν συγχαρητήρια στο mikado για την πτώση του Port Arthur. Και πόσα λεηλατήθηκαν: δεν μπορείτε να απαριθμήσετε!
  Η Βεντμάκοβα επιβράδυνε το γκάζι για να μην πέσει σε άλλη κολόνα πορείας. Το κορίτσι έβρισε:
  - Λοιπόν, είναι σαν τις ακρίδες! Ύπουλα πλάσματα!
  Το αυτί διέκρινε ήδη το βρυχηθμό του κανονιοβολισμού, η πρώτη γραμμή πλησίαζε. Ο πιλότος γρύλισε και μετά τραγούδησε:
  Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο,
  Ρώσος πολεμιστής καταστρέφει τους Ιάπωνες!
  Και έχουμε απόλυτη θλίψη,
  Ολόκληρη η λυγισμένη ασπίδα ανατρίχιασε!
  Το κορίτσι σώπασε ξανά. Σε εκείνο τον πόλεμο, οι ΗΠΑ και η Βρετανία βοήθησαν την Ιαπωνία με χρήματα και όπλα, αλλά δεν υπήρχε μέτωπο στη Δύση. Πράγματι, η χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου περίμενε ότι η Γερμανία θα άδραξε τη στιγμή και θα επιτεθεί στη Ρωσία. Κατ' αρχήν, ήταν πραγματικό και επωφελές για τη Γερμανία. Η συμμαχική Αυστροουγγαρία, που συγκρούονταν με συμφέροντα στα Βαλκάνια, θα μπορούσε επίσης να αντιταχθεί στη Ρωσία. Η Τουρκία, ιστορικά προσβεβλημένη από τη Ρωσία, και μάλιστα υπό τον οικονομικό έλεγχο της Γερμανίας, θα μπορούσε επίσης να μπει στον πόλεμο. Δεν αποκλείεται η είσοδος της Ιταλίας στον πόλεμο, η οποία ήταν μέρος της Τριπλής Συμμαχίας και θα μπορούσε να διεκδικήσει τα πλούσια ουκρανικά εδάφη. Σε κάθε περίπτωση, η τσαρική Ρωσία θα ήταν κακή. Ακόμα κι αν έχανε στη συμμαχία με την Αντάντ, τότε ένας πόλεμος σε δύο μέτωπα θα είχε καταλήξει σε καταστροφή. Οι πιθανότητες να μπει η Γαλλία στη μάχη είναι ελάχιστες, αφού εκείνη την περίοδο η Βρετανία ήταν εναντίον της Ρωσίας. Γενικά, βέβαια, πρόκειται για μεγάλο λάθος υπολογισμό του Κάιζερ, που έχασε μια τέτοια ευκαιρία. Είναι πιθανό ότι ακόμη και μετά το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο κύριος στρατηγικός λάθος υπολογισμός ήταν η επίθεση Fritz κατά του Βελγίου και της Γαλλίας. Ίσως αν είχαν ξεκινήσει μια εισβολή στη Ρωσία με όλες τους τις δυνάμεις, η κατάσταση με την Πολωνία το 1939 θα είχε επαναληφθεί. Ευτυχώς, οι Γερμανοί αποδείχτηκαν υπερβολικοί, επιλέγοντας πόλεμο σε δύο μέτωπα.
  Η Witcher, σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες της, ήταν τυχερή: κατάφερε να διαβάσει το Mine Kaif, και μάλιστα στο πρωτότυπο. Φυσικά, ο Χίτλερ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι πρέπει είτε να είναι μαζί με τη Βρετανία εναντίον της Ρωσίας είτε μαζί με τη Ρωσία εναντίον της Βρετανίας. Και πολύ λογικά, ο μελλοντικός Φύρερ επέκρινε όσους προσπάθησαν να βγάλουν στο φως, το πτώμα του Μπίσμαρκ.
  Ο Χίτλερ πράγματι απέρριψε κάθε πιθανότητα οποιασδήποτε συμμαχίας με τη Ρωσία, ειδικά όταν οι Μπολσεβίκοι ήρθαν στην εξουσία σε αυτήν και πίστευε ότι τα ρωσικά εδάφη έπρεπε να γίνουν γερμανικές αποικίες.
  Αυτό σημαίνει ότι ήταν αναμφισβήτητα εχθρός της Ρωσίας και οποιαδήποτε συνθήκη για τον Φύρερ ήταν ένα απλό κομμάτι χαρτί. Επιπλέον, ο Στάλιν είναι ηλίθιος που έχασε ένα τόσο δυνατό χτύπημα στο ανοιχτό πηγούνι, αν και έπρεπε να προετοιμαστεί για να αποκρούσει το χτύπημα και να θέσει τα στρατεύματα σε επιφυλακή. Ή ακόμα καλύτερα, βάλτε το μέσα σας! Ο γερμανικός στρατός επίσης δεν ήταν έτοιμος για την επιθετική παρόρμηση του σοβιετικού στρατού. Θα ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, θα μπορούσαμε απλώς να περικυκλώσουμε και να καταστρέψουμε τα γερμανικά στρατεύματα σε λέβητες. Και τι είναι αυτός ο πόλεμος! Και έτσι η πρωτοβουλία πέρασε στη Βέρμαχτ. Και το μέτωπο κυλούσε από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι υπολόγιζε ο Στάλιν; Και ο Μπέρια είναι σκύλα. Ξέρει καλά τον φαλακρό του. Λοιπόν, γιατί δεν προειδοποίησε τον Στάλιν. Γιατί δεν πείθεστε να αναλάβετε δράση; Πώς συνέβη? Άλλωστε ο Λαϊκός Επίτροπος είναι πονηρός και δεν εμπιστευόταν κανέναν! Εξάλλου, υπήρχαν πραγματικά σοβαρά στοιχεία πληροφοριών, τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ τραβούνταν στα σύνορα και κάθε δεύτερη γιαγιά προφήτευε πόλεμο. Γενικά, υπήρχε η αίσθηση ότι ερχόταν κάτι αδυσώπητο, τρομερό!
  Και μόνο ο Στάλιν και η συνοδεία του χτυπούσαν τους κουβάδες, σαν να ήθελαν επίτηδες να χάσουν και να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους. Και γενικά, ο μουστακοφόρος Γεωργιανός δεν είναι τόσο ιδιοφυΐα ... Δεν κατάφερε να τελειώσει το σεμινάριο και, όπως της παραδέχτηκε η Beria, πίνει συχνά. Και καθώς άρχισε ο πόλεμος, βουίξε γενικά... Και τώρα όλος ο κόσμος είναι στα όπλα ενάντια στη Ρωσία! Και εδώ φυσικά φταίει η άκαμπτη πολιτική του Στάλιν. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι το μέτωπο ασφυκτιά από την έλλειψη προμηθειών, χιλιάδες τρένα ανακλήθηκαν για να απελαθούν Τσετσένοι στο Καζακστάν. Και αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του πολέμου, όταν κάθε βαγόνι μετράει! Εξαιτίας αυτού, παρεμπιπτόντως, ο Mainstein κατάφερε, παρά τη σημαντική αριθμητική υπεροχή του σοβιετικού στρατού, να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση για να νικήσει τα κόκκινα στρατεύματα. Λόγω της έλλειψης κλιμακίων, οι ενισχύσεις δεν αναπτύχθηκαν εγκαίρως, ο ανεφοδιασμός των σοβιετικών στρατευμάτων διακόπηκε και ως αποτέλεσμα, η επίθεση σταμάτησε. Και αν τα στρατεύματά μας ήταν τώρα στο Κίεβο, και ίσως στη Ρουμανία, η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως να μην τολμούσαν να προδώσουν την ΕΣΣΔ!
  Άλλωστε ποιος παραλίγο να σκοτώσει τον Χίτλερ; Ωθώντας έτσι το Τρίτο Ράιχ σε μια νέα επίθεση;! Πιθανότατα, ήταν μια επιχείρηση με επικεφαλής τον Μπέρια... Άλλωστε, κάποτε κατάλαβε πώς να τελειώσει τον Τρότσκι. Τότε, όμως, αυτό οφειλόταν στην ανάγκη να αποφευχθεί η διάσπαση στη Διεθνή. Τώρα αυτό οδήγησε στο αντίθετο αποτέλεσμα, οι εχθροί της Ρωσίας ενώθηκαν. Και ιστορικοί εχθροί! Ο Βεντμάκοφ της, πρέπει να πω, εξεπλάγη πολύ που ο Τσόρτσιλ έκανε μια συγκλονιστική ομιλία στις 24 Ιουνίου ανακοινώνοντας την υποστήριξη στην ΕΣΣΔ. Είναι περίεργο ότι ένα πρόβατο ήρθε για συμμαχία με έναν λύκο, αν, φυσικά, το βρετανικό λιοντάρι μπορεί να συγκριθεί με ένα πρόβατο. Ο Στάλιν πάντως είναι τυπικός λύκος! Τώρα όλα είναι κανονικά, καπιταλιστές-δημοκράτες και καπιταλιστές-φασίστες μαζί! Αλλά οι κομμουνιστές είναι ενωμένοι και τίμιοι, χωρίς συμβιβασμούς με τη συνείδηση! Ίσως αυτό ήθελε ο Στάλιν; Σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις των εχθρών πολλαπλασιάστηκαν και στα ανατολικά η Ιαπωνία έδειξε το στόμα της. Αλλά, γενικά, η πορεία της ηγεσίας των χωρών του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι λογική: είναι απαραίτητο να κλείσει ο λαιμός του στρατού με δυσαρεστημένες τεράστιες εδαφικές παραχωρήσεις και πραγματική παράδοση, υποσχέθηκαν νέες μάχες και εδάφη. Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν επιβάλει κυρώσεις στις 24 Ιουλίου, ή μάλλον αποκλεισμό κατά της Ιαπωνίας, τότε ίσως οι σαμουράι να είχαν χτυπήσει την ΕΣΣΔ, ακόμη και τον Αύγουστο, χωρίς να περιμένουν τον χειμώνα! Οι Ιάπωνες είναι γενναίος λαός και δύσκολα θα τους σταματούσε η ανάμνηση του Khalkhin Gol, όπου, παρεμπιπτόντως, πολέμησαν δευτερεύοντα στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των μαριονέτες της αυτοκρατορικής κυβέρνησης της Μαντζουρίας!
  Και αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την πτώση της Μόσχας... Αν και, πιθανώς, ο Στάλιν θα προτιμούσε να δώσει όλη τη Σιβηρία στην παράδοση της Μόσχας. Απλώς θα άφηνα κάλυψη εκεί, ελπίζοντας ότι ο σκληρός χειμώνας της τάιγκα δεν θα έδινε στους Ιάπωνες την ευκαιρία να προχωρήσουν πολύ και να συνδεθούν με τους Γερμανούς στα Ουράλια ή στην περιοχή του Βόλγα.
  Και τότε, φυσικά, θα υπήρχαν προβλήματα... Ο Χίτλερ απέτυχε κοντά στη Μόσχα και έκανε λάθος υπολογισμό κηρύσσοντας πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να υποχρεώνει την Ιαπωνία να ανταποδώσει την ΕΣΣΔ. Ο Χίτλερ δεν διακρίθηκε καθόλου από τη λογική, από τον κτηνώδη αντισημιτισμό του, θέτοντας εναντίον του την κύρια οικονομική ελίτ και ακόμη και το Βατικανό. Είναι αλήθεια ότι αυτό αύξησε τη δημοτικότητά του μεταξύ των Αράβων, αλλά δεν παρείχαν σημαντική βοήθεια στο σώμα του Ρόμελ.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο έφτασε μέχρι τα πρώην σοβιετικά σύνορα. Ήδη έχει γίνει κάποια καταστροφή. Εδώ είναι ο συνοριακός σταθμός που εξακολουθεί να προεξέχει.
  Και ιαπωνικό πεζικό, καθώς και αρκετές ελαφριές τανκέτες με αυτόματα κανόνια 20 χιλιοστών και δύο πολυβόλα το καθένα. Ενάντια στο κινεζικό πεζικό, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό όπλο, αλλά ενάντια στο T-34 ... Είναι αλήθεια, υπάρχουν λίγα τέτοια άρματα μάχης στην Άπω Ανατολή, οι κύριες δυνάμεις είναι καθηλωμένες στα δυτικά. Επιπλέον, είναι ορατά μερικά ακόμη τεθωρακισμένα οχήματα και όλμοι, που μεταφέρονται με ανοιχτά οχήματα. Πρέπει να πω ότι τα καλά κονιάματα, παρά το μικρό διαμέτρημα ...
  Η Βεντμάκοβα δίστασε: τι να κάνω; Υπάρχουν πολλοί Ιάπωνες και προφανώς πρέπει να σβήσετε σε επαρχιακό δρόμο. Ή μήπως εξακολουθεί να δίνει μια ουρά για τα στενά μάτια;
  Έχει ήδη βραδιάσει, τα σύννεφα έχουν σκεπάσει τον ουρανό, η βροχή έρχεται. Φυσικά, μπορείς να ρισκάρεις, ειδικά αφού έτσι συνωστίζονται οι Ιάπωνες, στέκονται το πεζικό, συγκεντρωμένο σε πυκνές τάξεις. Ναι, υπάρχει ένα ολόκληρο σύνταγμα από αυτούς, στρατιώτες με κίτρινα πρόσωπα, μάλλον άσχημα, και δεν είναι κρίμα να τους σκοτώσεις.
  Η Βεντμάκοβα σταυρώθηκε, μουρμουρίζοντας:
  - Ο Θεός να βάλει περισσότερο σαμουράι!
  Δύο πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος - 12 χιλιοστών επιτέθηκαν στα πλάσματα με τα στενά μάτια. Η σφαγή άρχισε. Το κορίτσι μάλιστα τραγούδησε:
  Θα πολεμήσουμε τον εχθρό μέχρι τέλους
  Τα κατορθώματα των στρατιωτών - μην μετράτε τον αριθμό!
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Μην τα παρατάς όταν έρχονται προβλήματα!
  12 - χιλιοστά είναι ένα μεγάλο και αιχμηρό φυσίγγιο, διαπερνά το σώμα και μερικές φορές πολλά ιαπωνικά ταυτόχρονα. Η Vedmakova έλεγχε το όπλο με τη βοήθεια υδραυλικών ενεργοποιητών, τους οποίους οι Ιάπωνες δανείστηκαν από την αεροπορία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα οι μαχητές του Rising Sun Empire δεν κατάλαβαν καν τι συνέβαινε και από πού προήλθε η επίθεση. Απλώς έπεσαν, απελευθερώνοντας σταγόνες αίματος από το στομάχι και το στήθος τους. Τόσο απροσδόκητος ήταν ο ερχομός του θανάτου σε αυτόν τον φαινομενικά γαλήνιο κόσμο. Αν και όχι, η τελευταία δήλωση μοιάζει περισσότερο με κοροϊδία.
  Η Βεντμάκοβα κατάφερε να κόψει αρκετές γραμμές πριν ο εχθρός αντιδράσει και αρχίσει να σκορπίζει. Ο πιλότος συνέχισε να πυροβολεί ενώ κινούσε το θωρακισμένο αυτοκίνητο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέσει κάτω από τα πυρά των τανκ. Ωστόσο, ένα πυροβόλο αεροσκάφους μπορεί να τρυπήσει ακόμη και τέτοια πανοπλία. Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από την αρχική ταχύτητα του βλήματος, στα τανκέτες εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από ό,τι στα μαχητικά όπλα.
  Ενώ ο πιλότος ήταν τυχερός, οι Ιάπωνες δεν κατάλαβαν αμέσως ποιος τους έστελνε το θάνατο, ειδικά από τη στιγμή που έσταζε η ανοιξιάτικη βροχή, με αποτέλεσμα οι λάμψεις να γίνουν δυσδιάκριτες. Πιθανώς οι σαμουράι πίστευαν ότι δέχονταν επίθεση από ένα ρωσικό απόσπασμα που είχε διαρρήξει προς τα πίσω, έτσι τα τανκ άνοιξαν πυρ στους θάμνους. Η Βεντμάκοβα, συνέτριψε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  Από τα πέρατα του ωκεανού
  Εκεί που η αψίδα ανατρίχιασε τον ουρανό!
  Οι ορδές του σουλτάνου σαρώνουν,
  Σαν να έχει αναστηθεί ο Αντίχριστος!
  
  Ο πόλεμος είναι ανελέητος, κακός,
  Σαν χαρταετός που κατέβηκε στη Ρωσία!
  Η γη μου είναι γκρίζα στις πληγές,
  Σώσε τη μητέρα μου, προσεύχομαι στον Θεό!
  
  Πόσο σκληρός είναι ο κόσμος, τι φρίκη
  Το παιδί έπεσε και έγινε κομμάτια!
  Γέννησαν σπρώχνοντάς τον με πόνο,
  Έτσι αποφάσισε ο κακός Thunderer!
  
  Εδώ ο Θεός δεν ξέρει το μέτρο στον θυμό,
  Κατέβασε το ανθρώπινο γένος της ατυχίας!
  Και κάθε ζωντανός υποφέρει
  Μόνο η λύπη μετράει τη νίκη!
  
  Η Ρωσία είναι γεμάτη αίμα,
  Πόσο σκληρός είσαι Θεέ μου!
  Πού πήγε η αποστολή σας;
  Σίγουρα ο Χριστός είναι ο τρίτος, περιττός!
  
  Γιατί είσαι η Κόλαση και η Εύα
  Εξόριστοι για το αδίκημα του παραδείσου τους!
  Ήρθε η ώρα για τον κανίβαλο,
  Με επιδρομή πιο απότομα Μαμάι!
  
  Τα κορίτσια δάκρυσαν,
  Οι Γερμανοί σκότωσαν τους γονείς!
  Είναι ξυπόλητη και έχει παγετό,
  Σκληρά, όλα τα ποτάμια έχουν παγώσει!
  
  Κανείς δεν λυπάται εμάς τους ανθρώπους
  Τώρα σκνίπες, μετά μας τσιμπούν τα φίδια!
  Μερικές φορές έρχεται η ιδέα
  Τι κύπελλο ταλαιπωρίας μέχρι το χείλος!
  
  Μάταια ελπίδα στον Θεό
  Σίγουρα δεν πονάει!
  Και είναι καλύτερα να ζεις φτωχά και φτωχά,
  Αλλά είπαμε - φτάνει!
  
  Έχουμε τα λάβαρα του κομμουνισμού,
  Και αυτό σημαίνει χωρίς αναφορά στον θείο!
  Να μην ανεχόμαστε ούρα του φασισμού,
  Η ηθική μας είναι απλή: στο διάολο!
  
  Ελπίδα για χέρια σε καλαμπόκια,
  Στο μυαλό που είναι στο κεφάλι!
  Η θέληση μας οδηγεί σε επιτεύγματα,
  Επιδεξιότητα, ενθουσιασμός στη γροθιά!
  
  Και έτσι, μετρώντας βήματα,
  Στην ελευθερία και την ευτυχία ο δρόμος σας!
  Θα γίνουμε κόκκινοι θεοί
  Κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει!
  Η Βεντμάκοβα τραγούδησε και έγραψε από πολυβόλα, πυροβολήστε όσους είχαν ήδη καταφέρει να σκορπίσουν και ξαπλώστε με στενά μάτια. Αλλά μετά η τύχη της άλλαξε και αρκετοί Ιάπωνες αξιωματικοί προφανώς κατάλαβαν τι ήταν το θέμα και πέταξαν αρκετές χειροβομβίδες στο θωρακισμένο αυτοκίνητο. Η Βεντμάκοβα ένιωσε ένα ρίγος στο κύτος της. Ωστόσο, οι ιαπωνικές χειροβομβίδες ήταν χειροβομβίδες κατακερματισμού και δεν διείσδυσαν στην πανοπλία, προφανώς σχεδιασμένες για να συγκρατούν εκρήξεις πολυβόλου διαμετρήματος έως και 14 χιλιοστών.
  Ο Witcher γέλασε.
  - Και εδώ είναι μια πεισματική μάχη αδέσποτος ανόητος-σφαίρα! Διαβρώθηκε, ξαφνικά πιο σοφός και χτυπούσε τον στόχο πιο συχνά!
  Σε ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, τα πολυβόλα τροφοδοτούνται με ζώνη. Αυτό δίνει μεγάλη παροχή σφαιρών, επιπλέον, παρέχεται ψύξη νερού, η οποία σας επιτρέπει να αυξήσετε τη διάρκεια της βολής. Επομένως, ο πολεμιστής χωρίς τελετή έκοψε τους Ιάπωνες πετώντας της χειροβομβίδες. Όμως οι υπόλοιποι μαχητές φαίνεται να το έχουν προσέξει. Οι χειροβομβίδες πέταξαν ξανά. Ένας βρυχηθμός ακούστηκε. Φαίνεται ότι μια από τις χειροβομβίδες αποδείχθηκε βαριά, περίπου ένα κιλό σε βάρος και αντιαρματική. Οι Ιάπωνες είχαν ήδη εφοδιαστεί με παρόμοια κενά. Αδύναμος απέναντι σε Chevron και T-34, αλλά μπορείς να σπάσεις ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο! Μέσα από τη διάτρητη πλευρά, η σκόνη πλημμύρισε τη Βεντμάκοβα. Το κορίτσι έβρισε:
  - Ναι, η Ιαπωνία είναι μικρή, αλλά προκαλεί μεγάλους μπελάδες!
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο σταμάτησε να κινείται και ένα ζευγάρι χειροβομβίδες θρυμματισμού πέταξαν προς τα μέσα, όπου εξερράγησαν.
  Σπλίντερς έπιασαν τον Βεντμάκοφ, σκίζοντας τη στολή του. Συμπληρωματικά, μια σπασμένη δεξαμενή βενζίνης έπιασε φωτιά. Το κορίτσι έβρισε ξανά.
  - Όχι αυτοκίνητο - Στρατηγέ! θα σου έδινα σκατά!
  Έπρεπε να κουρέψω μερικές ντουζίνες ακόμα για να πηδήξω από την καμπίνα. Το κορίτσι το έκανε αυτό απαρατήρητο από τους Ιάπωνες στρατιώτες και σύρθηκε. Για τον εαυτό του, δεν ανησυχούσε για τη στολή της του στρατού της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Και στο σκοτάδι και στη βροχή, το πρόσωπο δεν διακρίνεται πολύ. Τώρα πρέπει να βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο και να διαλυθείτε στον θάμνο.
  Το κορίτσι σύρθηκε αρκετά γρήγορα και ταυτόχρονα έπεσε πάνω σε πτώματα μερικές φορές. Όμορφα μουρμούρισε:
  - Καθόλου άσχημα, έδωσα φως στον σαμουράι! Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σώσετε τον εαυτό σας!
  Ο πολεμιστής βούτηξε στους θάμνους και, σηκωμένος, άρχισε να περπατάει. Γελοιώστε μαζί τους, ίσως να μην πάρουν. Μάλιστα, πολέμησε αξιοπρεπώς και σκέφτηκε ότι το κατόρθωμά της: πιθανότατα δεν θα το πίστευαν, αλλιώς, ποιος ξέρει, θα έδιναν άλλο ένα αστέρι του ήρωα!
  Γενικά, ένα περίεργο πράγμα είναι ο πόλεμος, εδώ σκοτώνεις ανθρώπους και αυτό δεν είναι εύκολο φυσιολογικό, αλλά ανδρεία. Όπως λέει η Βίβλος, δεν θα σκοτώσεις! Ωστόσο, ο Θεός διέταξε όχι απλώς να σκοτωθούν, αλλά γενικά να εξοντωθούν οι Αμαληκίτες και οι γυναίκες τους, και τα παιδιά τους, ακόμα και τα ζώα! Αν και ακόμη και κατά τη διάρκεια του πολέμου, η εξόντωση του άμαχου πληθυσμού θεωρείται ανήθικη και ποταπή πράξη.
  Ωστόσο, οι δυτικοί σύμμαχοι βομβάρδισαν όχι μόνο και όχι τόσο στρατιωτικές εγκαταστάσεις όσο τον άμαχο πληθυσμό. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στη χαμηλή ακρίβεια των βομβαρδιστικών μεγάλου υψόμετρου, που δυσκόλευε την καταστροφή αμιγώς στρατιωτικών στόχων, αλλά το κυριότερο ήταν η εκδίκηση. Η Ιαπωνία πήρε επίσης φως από τις ΗΠΑ. Και δεν είχαν τίποτα να απαντήσουν! Απλώς δεν είχαν αεροπλάνα για να βγάλουν τους Yankees!
  Προφανώς, οι Αμερικανοί θεώρησαν επαρκή την εκδίκηση για το λιμάνι του Περού, ή μάλλον, η υψηλότερη οικονομική ελίτ αποφάσισε να ενεργήσει ρεαλιστικά, ταυτόχρονα, και να βάλει τέλος στον Κόκκινο Στρατό του Μάο. Η Ιαπωνία άφησε τη Μαντζουρία ως εφαλτήριο για τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ, και δόθηκε ελεύθερα ενάντια στη Μογγολία, και τα υπόλοιπα ήταν έργο του Τσιάνγκ Κάι-σεκ! Τότε θα είναι δυνατό να σηκώσει ολόκληρη την Κίνα κάτω από τον εαυτό της. Και αφήστε τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να αιμορραγεί στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Το πιο ενδιαφέρον εδώ, πιθανότατα, είναι ότι οι Ιάπωνες υπολογίζουν, έχοντας νικήσει τη Ρωσία, για να τα καταφέρουν πάλι με την Αμερική χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, σκέφτονται να αποσπάσουν τη Σιβηρία και άλλες χώρες από την εξουθενωμένη Ιαπωνία.
  Κάθε πλευρά πιστεύει ότι έγινε πολύ έξυπνα, ειδικά από τη στιγμή που η Αμερική και η Βρετανία απέκτησαν τον έλεγχο τεράστιων περιοχών χωρίς να πυροβολήσουν. Διαφορετικά, θα έπρεπε να τα ξανασυλλάβουν για πολύ και κουραστικό χρόνο, που θα χρειαζόταν τουλάχιστον αρκετά χρόνια, γιατί αυτά είναι ακόμα νησιά!
  Η Βεντμάκοβα περπάτησε, ελπίζοντας να περάσει την πρώτη γραμμή. Είναι πολύ πιθανό να γλιστρήσετε στο κενό και να κολλήσετε στο δικό σας. Και ίσως ακόμη και να πάρει έναν από τους σαμουράι αιχμάλωτο. Λοιπόν, είναι κοντά στις πιο προηγμένες θέσεις του σοβιετικού στρατού. Διαφορετικά, θα είναι δύσκολο να μεταφερθεί.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Έτσι για την Παγκόσμια Ολιγαρχία: Γερμανία και Ευρώπη υπό την ΕΣΣΔ, αυτή θεωρείται μια χαμένη ζώνη επιρροής, ακόμη και μια απειλή για την ενισχυμένη κομμουνιστική αυτοκρατορία και την περαιτέρω επέκταση του μπολσεβικισμού. Και η Ρωσία υπό τη Γερμανία είναι η επέκταση των σφαιρών επιρροής της και η δυνατότητα να ρουφήξει όλους τους χυμούς από τα πλούσια εδάφη. Αλλά αυτό είναι πραγματικά που έχασαν οι Γάλλοι ολιγάρχες όταν έχασαν από τη Γερμανία: έπρεπε να μοιραστούν λίγο με τον Χίτλερ, αλλά διατήρησαν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου, και έγινε ακόμη πιο εύκολο να εκμεταλλευτούν τους εργάτες - οι Γερμανοί συνέτριψαν τα συνδικάτα. Τι έχουν χάσει οι ολιγάρχες στη Βαλτική; Μετρήστε όλο το κεφάλαιο, και ποιος δεν πρόλαβε να δραπετεύσει, τότε ελευθερία ή ζωή! Καταπληκτικό παράδειγμα! Οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό! Και αν ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο ένθερμος αντισημίτης, κανείς δεν θα βοηθούσε την ΕΣΣΔ!
  Πρέπει να πούμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Γαλλία κατέρρευσε σχετικά εύκολα ήταν το σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό Εβραίων τόσο στον γενικό πληθυσμό όσο και στην οικονομική ελίτ. Στην Πολωνία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ: ήταν ακριβώς το αντίθετο. Ειδικά στις ΗΠΑ, που, παρεμπιπτόντως, εξηγεί γιατί οι Γιάνκηδες, παρά το γεγονός ότι δεν έπεσε ούτε μια βόμβα στην Αμερική, ήταν ακόμη πιο σκληροί απέναντι στον πληθυσμό της Γερμανίας από τους Βρετανούς!
  Ο Βισού έγινε μαριονέτα υπό τη Βέρμαχτ και οι Γερμανοί περνούσαν το Παρίσι παίζοντας φυσαρμόνικες. Ο Χίτλερ άρχισε να προετοιμάζει μια εισβολή στην Αγγλία, χωρίς να μπει στον κόπο να μεταφέρει την οικονομία σε στρατιωτική βάση και να χρησιμοποιήσει τους πόρους της κατακτημένης Ευρώπης. Του στοίχισε πολύ ακριβά, όπως και η έλλειψη επιθυμίας να διαπραγματευτεί με τους Angles, με την απόρριψη του αντισημιτισμού. Το τελευταίο, ίσως, θα επέτρεπε στον Φύρερ να απελευθερώσει όλες του τις δυνάμεις για τον πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ και να επιτεθεί τον Μάιο. Είναι αλήθεια ότι η ειρήνη με τη Βρετανία θα μπορούσε να ωθήσει τον Στάλιν στην ανακοίνωση της κινητοποίησης. Θα γινόταν ένα σήμα ότι, λένε, ο εχθρός βρίσκεται ήδη στο κατώφλι.
  Ή να μην γίνει, και τότε ίσως θα επηρέαζε τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών σε σχέση με την Ιαπωνία. Δεν θα προκαλούσαν τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και η πανίσχυρη αυτοκρατορία θα μπορούσε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο! Τι συνέβη τώρα. Μόνο σε μια ακόμη χειρότερη κατάσταση, όταν ο στρατός της ΕΣΣΔ έχει σχεδόν ηττηθεί, η παραγωγή όπλων δεν έχει ακόμη καθιερωθεί και δεν έχουν μάθει ακόμη να πολεμούν!
  Τώρα δεν είναι το σαράντα πρώτο έτος - τα σοβιετικά στρατεύματα έχουν αποκτήσει εμπειρία μάχης, έμαθαν να πολεμούν και να κερδίζουν! Τώρα λοιπόν δεν φοβούνται τα βαριά τανκς και τα αεροσκάφη με επτά σημεία βολής, σε ένα μηχάνημα!
  Ένας μοναχικός Ιάπωνας στέκεται κοντά σε ένα δέντρο. Ένα συνηθισμένο κίτρινο ομοίωμα λοιπόν.
  Η Βεντμάκοβα πήδηξε από πίσω του. Τίναξε το κεφάλι της προς τα πάνω και μετά έστριψε... Όταν τραβάτε απότομα τον "σφαιριστή" του εχθρού προς τα πάνω, οι μύες του λαιμού δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν αποτελεσματική αντίσταση και το "κεφάλι" διπλώνει εύκολα!
  Λοιπόν, τι είναι ένας σαμουράι λιγότερος! Η Βεντμάκοβα φαίνεται χαρούμενη και ικανοποιημένη, βγάζει ακόμη και τα δόντια της:
  Η Ιαπωνία δεν θα μας κατακτήσει ποτέ! Γιατί υπάρχει ένας μαχητής σαν κι εμένα!
  Πράγματι, σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας, μόνο οι Μογγόλο-Τάταροι μπόρεσαν να κατακτήσουν! Γιατί συνέβη αυτό και γιατί το μεγάλο σλαβικό έθνος αποδείχθηκε αβοήθητο, αυτό είναι φυσικά ένα μυστήριο όχι για μία γενιά!
  Ο κύριος λόγος είναι ο φεουδαρχικός κατακερματισμός, όταν ο καθένας έπαιρνε ένα κομμάτι γης για τον εαυτό του: άρχιζε κοτόπουλα και κάθισε σε αυτό, φυλάττοντας την κληρονομιά του: άνεργος!
  Η Βεντμάκοβα ένιωσε ότι οι στενές και άβολες ιαπωνικές μπότες της έτριβαν τα πόδια. Ο πιλότος αποφάσισε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν έχει νόημα να υπομείνει το μαρτύριο. Απλώς πέταξε το αμβλύ, σφίγγοντας και πιέζοντας "μαξιλαράκια" στα δάχτυλά της. Ένιωσα τη νυχτερινή δροσιά της πατρίδας μου με τα ξυπόλυτα μου πόδια και ένιωσα πολύ πιο χαρούμενη! Πρόσθεσε ένα βήμα, και μάλιστα άρχισε να αναπηδά λίγο!
  Το γεγονός ότι οι Ρώσοι διχάστηκαν ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία των Σλάβων. Στα δυτικά υποτάχθηκαν από τη Λιθουανία και την Πολωνία και στα ανατολικά από τους σκληρούς Τάταρους. Ο ζυγός, ωστόσο, δεν κράτησε για πάντα: η Μόσχα, πριν από αυτό, μια μικρή πόλη άρχισε να αναπτύσσεται και μάλιστα μετατράπηκε σε ένα είδος μικρής αυτοκρατορίας. Ο Ιβάν Καλίτα έγινε ο συλλέκτης των ρωσικών εδαφών. Ήταν ο πρώτος και όχι ο πιο επιτυχημένος, αλλά κυρίως ο πρώτος! Και πώς ακούγεται στο μπολσεβίκικο τραγούδι: καλύτερα να είσαι νεκρός - παρά το δεύτερο!
  Ο Στάλιν δεν είναι Ρώσος, αυτό είναι το βασικό του μειονέκτημα! Εξ ου και η δυσπιστία προς το τιτουλάριο έθνος, και οι μαζικές αδικαιολόγητες καταστολές! Εδώ, δώσε τα κέρατα στο γουρούνι, και το βασίλειο στο τσοκ!
  Ο Τσούτσμεκ στον θρόνο και ο Ρως στη μάντρα!
  Για παράδειγμα, τόσο ο Tukhachevsky όσο και ο Yegorov ήταν αρκετά ικανοί στρατάρχες, κάτι που, παρεμπιπτόντως, μπορεί να ειπωθεί για τους υπόλοιπους καταπιεσμένους διοικητές! Για να μην συγκριθεί με μουστακαλή μαϊμού! Γι' αυτό κολλήσαμε!
  Ωστόσο, πώς συνέβη πραγματικά που ο Στάλιν κατάφερε να γίνει κυρίαρχος ηγεμόνας; Ένας αγράμματος Γεωργιανός έγινε Θεός!
  Ο ρωσικός λαός πρέπει να κυβερνάται από τον Ρώσο Τσάρο! Οι Ρομανόφ, παρεμπιπτόντως, δεν είχαν σχεδόν καθόλου ρωσικό αίμα και ίσως γι' αυτό εκφυλίστηκαν!
  Η Ιαπωνία είχε επίσης μια ιδιόμορφη μορφή διακυβέρνησης, όπου το σογκούν ήταν ουσιαστικά υψηλότερο από τον αυτοκράτορα, και ως εκ τούτου υπήρχαν ορισμένα πλεονεκτήματα, αφού είναι λιγότερο πιθανό να καταστρέψει την αυτοκρατορία λόγω του κληρονόμου ενός ανόητου. Για αιώνες, οι Ιάπωνες δεν διεξήγαγαν κατακτητικό πόλεμο, αλλά μάλωναν ενεργά μεταξύ τους. Αυτό είχε κάποια επίδραση στη νοοτροπία αυτού του έθνους. Όμως, τον εικοστό αιώνα, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου κατέκτησε περισσότερη γη από τον Μέγα Αλέξανδρο! Τώρα είναι η σειρά της Ρωσίας. Μόνο που τώρα δεν είναι τσαρικοί καιροί, κυβερνά το μεγάλο κομμουνιστικό κόμμα και το πιο προηγμένο και τέλειο οικονομικό και πολιτικό σύστημα στον κόσμο!
  Η Βεντμάκοβα, όμως, κούνησε ξαφνικά το κεφάλι της. Και στο πολιτικό σύστημα και στον τρόπο διακυβέρνησης δεν είναι όλα σωστά! Για παράδειγμα, ο λαός δεν εκλέγει αρχηγό του κράτους ως αποτέλεσμα εναλλακτικής έκφρασης βούλησης, αλλά συμβαίνει... Πρέπει να πω ότι ούτε ο νόμος ούτε το σύνταγμα προέβλεπαν τη δημιουργία αρχηγείου και την ενδυνάμωση του με έκτακτη ανάγκη εξουσίες. Και για τις ικανότητες της ημιμορφωμένης ιεροδιδάσκαλου, προσωπικά είχε μεγάλες αμφιβολίες! Όπως επίσης και ο Μπέρια: ένας πονηρός, αλλά κακομαθημένος άνθρωπος με εξαιρετικά στενή οπτική και ευρυμάθεια!
  Αλλά τώρα η πρώτη γραμμή είναι ακόμα πιο κοντά, τα φλας είναι ορατά και ο βρυχηθμός έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Ήρθε η ώρα να βρούμε τη γλώσσα και .... Η Βεντμάκοβα παρατήρησε ένα απόσπασμα Ιαπώνων που σέρνονταν. Τώρα πρέπει να καθίσετε προσεκτικά στην ουρά τους. Περίπου στο ίδιο ύφος που επιτέθηκε στο Yu-188, ένα πολύ γρήγορο βομβαρδιστικό, το οποίο δεν είναι καν εύκολο να προλάβει κανείς το γρήγορο MiG. Τα κούτσουρα, παρεμπιπτόντως, σε γενικές γραμμές, δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και από αυτή την άποψη δεν είναι καλύτερα από τα Focken-Wulfs! Λοιπόν, ορίστε οι σαμουράι που πλησιάζουν την τάφρο, μοιάζουν με κριάρια που σέρνονται μέχρι μια λακκούβα λαδιού. Υπάρχουν πολλοί Ιάπωνες, εδώ πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά ... Εδώ είναι ο καπετάνιος του στρατού της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου, το ρύγχος είναι σαν αυτό της μαρμότας. Κάτι ουρλιάζει, κραδαίνοντας ζωηρά τις γροθιές και το στιλέτο του.
  Ο Βεντμάκοβα, περιμένοντας υπομονετικά τον σαμουράι να επιτεθεί, τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα ντουφέκι. Ωστόσο, υπολόγισε το χτύπημα με τέτοιο τρόπο που το "jap" δεν χαντακώθηκε αμέσως. Και τότε έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο στους Ιάπωνες που έτρεχαν να επιτεθούν! φώναξε:
  - Η πονηριά στον πόλεμο είναι σαν το πανί στο πλοίο, αλλά μόνο φουσκώνει, όχι αυτή!
  Αγόρι Όλεγκ και κορίτσι Μαργαρίτα τσακώνονται στο Στάλινγκραντ. Θα σταθούν σε αυτή την πόλη σαν τιτάνες.
  Ο Oleg Rybachenko φαίνεται δώδεκα ετών. Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Πετάει τους φασίστες και λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Μια εύστοχη στροφή δίνει και η Μαργαρίτα. Κουρεύει τους Ναζί και τραγουδά:
  - Δόξα στον Στάλιν και στον ήλιο του κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί και προσθέτει:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Το κορίτσι πυροβολεί, κουρεύει τους Ναζί. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Και δόξα στην Πατρίδα στους αιώνες!
  Έτσι, το αγόρι και το κορίτσι χώρισαν πραγματικά σοβαρά. Πυροβολούν τους Ναζί και ρίχνουν χειροβομβίδες.
  Το γυμνό πόδι του αγοριού ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο. Το αγόρι με άγρια μανία λέει:
  - Τους βασανίζουμε όλους!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας και κουρεύοντας τον εχθρό, τσιρίζει:
  - Και θα υπάρχει σανός του διαβόλου!
  Και η κοπέλα ρίχνει ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι. Τέτοιος είναι ο πολεμιστής, ικανός να κουρέψει πραγματικά ολόκληρα στρατεύματα.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται στο Στάλινγκραντ. Είναι αληθινοί ήρωες. Και ιππότες γεμάτοι τολμηρό πνεύμα.
  Τι πίστευε ο Χίτλερ ότι οι Ρώσοι δεν είχαν μάθει τίποτα μετά την καταστροφή του 1941;
  Και γαμήστε σας! Ο Κόκκινος Στρατός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα τέρατα της σειράς "Ε", αφήστε τα να συνεχίσουν: Ε-75 τόνους για ενενήντα και Ε-100 τόνους για εκατόν σαράντα. Από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο ισχυρότερος όλων.
  Το αγόρι και το κορίτσι τσακώνονται, για να τους πάρουν οι Ναζί σαν γυαλί από βαριοπούλα.
  Τα παιδιά είναι αθάνατα και δεν φοβούνται τίποτα. Τι είναι αυτοί οι φασίστες για αυτούς; Τα επόμενα κουνέλια στον σπόρο!
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με βρυχηθμό:
  - Ε, Χίτλερ, ρε Χίτλερ, κατσίκα Χίτλερ,
  Γιατί ανέβηκες στη Ρωσία...
  Θα λάβετε από εμάς συγκεκριμένα σε μια δεκάρα -
  Θα πέσει σε μια γροθιά ενός δυνατού αγοριού!
  Και τότε ένα μυώδες παιδί ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και δύο γερμανικά άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75 συγκρούονται μετωπικά και εκρήγνυνται.
  Ο Oleg Rybachenko λέει με χαρά:
  - Είμαι ένας νεαρός μαχητής super class!
  Και πάλι το αγόρι δίνει τη σειρά.
  Και τότε το κορίτσι πυροβολεί. Χτυπά με ακρίβεια και χτυπάει δυνατά. Και ενώ τραγουδάει:
  - Θα τσακίσω όλους τους φασίστες, και θα χάσω λίπος στον Αδόλφο!
  Και πάλι το κορίτσι βρίσκεται σε πλήρη έξαψη εξόντωσης. Όλοι πυροβολούν και πυροβολούν.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει πάλι από γυμνό πόδι. Νικά τους φασίστες. Ρίξτε σαν κορύνες από το χτύπημα της μπάλας.
  Η Μαργαρίτα τραγουδά:
  - Ένα δυνατό χτύπημα είναι εξαιρετικά εύστοχο,
  Ο πιο κουλ Ποβέτκιν πετάει στο ρινγκ!
  Ο Oleg Rybachenko, απολύοντας, επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Ένα άξιο αντίγραφο Povetkin, και δεν τρέχει από ισχυρούς αντιπάλους!
  Μετά από αυτό, το αγόρι ξανά ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και σπάει τους Ναζί σαν πλακόστρωτα μπουκάλια.
  Και πόσο έξυπνα τακ, οι Ναζί συγκρούονται. Τι ήθελαν; Δεν ήταν απαραίτητο να σκαρφαλώσει στην ΕΣΣΔ.
  Μόνο ο Oleg Rybachenko είναι ενοχλημένος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη απελευθερώσει τους Γερμανούς και η Ρωσία θα πρέπει να τους πάρει το ραπ.
  Το αγόρι, ξαναρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τραγούδησε:
  - Μην παίζεις την ανόητη Αμερική,
  Δώσε μας την Αλάσκα τώρα...
  Αυτή είναι η γη μας σε δύο ακτές -
  Δεν είναι μάταιο ότι η αρκούδα είναι άγριο θηρίο!
  Και ο Oleg Rybachenko έδωσε ξανά τη σειρά ... Κόρεψε τους Ναζί. Και πάλι, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού σφίγγουν τη χειροβομβίδα και την εκσφενδονίζουν στον εχθρό. Το σκορπίζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Το αγόρι διόρθωσε το κορίτσι:
  - Εδώ κυβερνά ο Στάλιν, όχι ο Νικόλαος Β'!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα:
  Ναι, Στάλιν! Ποιος έκανε ειρήνη με τον κανίβαλο!
  Και η κοπέλα ξανά πέταξε ένα δολοφονικό δώρο με το γυμνό της πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε λογικά:
  - Η ΕΣΣΔ χρειάζεται μια ανάσα! Αν και το Τρίτο Ράιχ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα!
  Και τα παιδιά άρχισαν να πυροβολούν ξανά ...
  Οι Γερμανοί κοντά στο Στάλινγκραντ και στο ίδιο το Στάλινγκραντ έπαθαν μια φοβερή κόλαση.
  Αλλά πραγματικά, αυτό με το οποίο έρχεσαι είναι αυτό με το οποίο φεύγεις.
  Ή μάλλον πεθαίνουν. Ο αγώνας είναι τόσο αιματηρός και ιερός.
  Ο Oleg Rybachenko πιστεύει πραγματικά κατά τη διάρκεια της μάχης ότι οι άνθρωποι είναι πολύ αφελείς μερικές φορές. Είτε κάνουν μια ιδιοφυΐα από τον Στάλιν, είτε κάνουν τον Λουκασένκο γενικά. Αλλά για τη Λευκορωσία του εικοστού πρώτου αιώνα, η δημιουργία λατρείας προσωπικότητας από έναν συλλογικό αγρότη είναι μάλλον ανόητη. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε.
  Και εκλέξτε έναν νέο, νέο, προοδευτικό ηγέτη. Και όχι για να δείξουμε το επίπεδο νοημοσύνης ενός μωρού σε ένα sandbox.
  Το παρακάτω ανέκδοτο χαρακτηρίζει τον Λουκασένκα καλύτερα από όλα:
  Όταν όλα γίνονται πιο ακριβά στη Λευκορωσία, ποιο είναι το φθηνότερο;
  Υπόσχεται ο Πρόεδρος Λουκασένκο!
  Και γιατί?
  Γιατί δεν κοστίζουν τίποτα!
  Είναι ντροπή για τους Λευκορώσους που εξακολουθούν να ψηφίζουν έναν τέτοιο δικτάτορα. Είναι όμως καιρός να γίνουμε σοφότεροι και να δείξουμε ότι είναι οι άνθρωποι της Ευρώπης. Για παράδειγμα, στη Ρωσία, ο Πούτιν κατάφερε τουλάχιστον να κερδίσει τον σεβασμό για τον εαυτό του προσαρτώντας την Κριμαία χωρίς βολή.
  Αλλά αυτό οφείλεται στην εκπληκτική του τύχη. Καλή τύχη με τον Πούτιν. Για παράδειγμα, ήταν τυχερό που κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ σημειώθηκε ένα δυσάρεστο επεισόδιο με τη σύζυγό του στο Κίεβο. Ναι, και πάλι μια εκδήλωση εκπληκτικής τύχης. Αλλά τόσο μικρή πραγματική επιστροφή! Και τι θα γινόταν αν ο Τσάρος Νικόλαος είχε μια τέτοια εκπληκτική τύχη. Πιο συγκεκριμένα, το πήρε, μέχρι το 1935 η Ρωσία είχε κυριαρχήσει τον μισό κόσμο.
  Και τι θα ακολουθήσει... Ο Τσάρος Νικόλαος προγραμμάτισε μια πτήση στο διάστημα για τις 28 Μαΐου 1935, ακριβώς την ώρα για τα γενέθλιά του. Η πρώτη πτήση στην ιστορία της ανθρωπότητας μιας Ρωσίδας κοσμοναύτης.
  Και σε αυτόν τον κόσμο, ενώ η ΕΣΣΔ ασχολείται με την επιβίωση.
  Οι μάχες στο Στάλινγκραντ είναι περίπου ίδιες όπως στην πραγματική ιστορία του 1942. Μόνο που αυτή τη φορά ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός. Και η ποσότητα που οφείλεται στα αποικιακά στρατεύματα και τεχνολογικά.
  Είναι ιδιαίτερα σκληρό στον ουρανό της Σοβιετικής Ρωσίας. Οι Ναζί έχουν πολλά δυνατά, τζετ αεροσκάφη. Και κάπως δεν είναι τόσο εύκολο να αντισταθείς σε αυτό.
  Εδώ είναι οι Γερμανοί πιλότοι Albina και Alvina που εισπράττουν λογαριασμούς για τον εαυτό τους. Είναι μεγάλοι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα.
  Πώς, για παράδειγμα, να σταματήσουν τέτοιες Γερμανίδες με μπικίνι με γυμνά πόδια;
  Ο Oleg Rybachenko νιώθει αυτά τα κορίτσια.
  Πετάει άλλη μια χειροβομβίδα με γυμνά δάχτυλα. Σκορπίζει τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις και λέει:
  - Μεγάλη καρδιά της Ρωσίας!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής είναι πολύ επιθετικό πυρ. Κάθε σφαίρα χτυπά το στόχο. Και οι Άραβες, και οι μαύροι και οι Ινδοί είναι στην επίθεση. Ένα τεράστιο πλήθος έρχεται.
  Το ιδιοφυές αγόρι ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, σπρώχνει δύο μεγάλα γερμανικά τανκς μαζί και η πτήση:
  Ξίφος Σαμουράι μαζί σου
  Η καρδιά και το μυαλό είναι αγνά...
  Οδηγεί με τόλμη την επίθεση -
  Το μονοπάτι της ομορφιάς!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας τον εχθρό, πήρε και πυροβόλησε τους Ναζί από ένα μπαζούκα και τσίριξε:
  - Εξαιρετική ομορφιά!
  Και η πολεμίστρια πέταξε ένα πολύ καταστροφικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Συνέτριψε τους αντιπάλους. Μετά πάλι, με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της, εκσφενδόνισε ξανά άγρια καταστροφή. Και δύο φασιστικά τανκς πήραν και συγκρούστηκαν. Έπεσαν και χύθηκαν ακόμα και σπίθες και καπνοί!
  Ο Όλεγκ αναφώνησε:
  - Αυτό είναι το αιώνιο κορίτσι μπράβο!
  Η Μαργαρίτα πέταξε ένα νέο φονικό λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Είμαστε αιώνια παιδιά στον γαλακτώδη δρόμο!
  Το αγόρι εξολοθρευτής έγνεψε καταφατικά και συνέχισε ο ίδιος τον καβγά. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, ενώ είναι φυσιολογικό. Και στην περιοχή τους οι Ναζί δεν θα διαρρήξουν.
  Οι Ναζί λοιπόν, όσο κι αν προσπαθούν, αλλά στην πραγματικότητα θα πνιγούν μόνο στο αίμα τους.
  Και οι δεξαμενές τους θα γίνουν παλιοσίδερα! Και η σημαία της Ρωσίας θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη!
  Ο Oleg Rybachenko ενεργεί με μεγάλη ενέργεια. Πετά χειροβομβίδες με ξυπόλητα πόδια και τραγουδά:
  - Θα είμαστε πάντα χαρούμενοι
  Θα υπάρξει ένα φωτεινό όνειρο ...
  Και η ομορφιά θα έρθει
  Η φασαρία θα φύγει!
  Το αγόρι-ιδιοφυΐα ενεργεί με δραστηριότητα, η οποία αυξάνεται με μανία ανάλογη με την εισροή Γερμανών.
  Η Μαργαρίτα λειτουργεί ως ο δεύτερος αριθμός. Όμως τα γυμνά πόδια του κοριτσιού ρίχνουν χειροβομβίδες όλο και πιο ενεργά.
  Και οι Ναζί πέφτουν κάτω από τα χτυπήματά της.
  Σουτάρει και ο Oleg Rybachenko... Αλλά οι σκέψεις πετάνε, επιστρέφουν στο παρόν. Σε αυτό που είναι στην πραγματικότητα.
  Στην πραγματικότητα, οι Λευκορώσοι φαίνεται να έχουν τη μεγαλύτερη εγκεφαλική μάζα στην Ευρώπη, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να τους βάλουν στο κολάρο, ανέχονται τη δικτατορία του ατόμου.
  Και αν ο πρόεδρος ήταν κάποιου είδους υπεράνθρωπος! Και έτσι συλλογικός αγρότης, και μάλιστα χωρίς νόμιμο πατέρα. Και ας τους πτοούν τόσα χρόνια.
  Και εξάλλου υπάρχουν ακόμα στενόμυαλοι που τον ψηφίζουν.
  Ναι, ο Oleg Rybachenko είχε ακόμη και βρωμιές.
  Πείτε μου φίλοι πόσο καιρό
  Ψήφοι για τον πατέρα Κόλια ...
  Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τον Oleg -
  Για να πάρετε περισσότερα χρήματα!
  Ναι, φυσικά, χρειάζονται αλλαγές και το συντομότερο δυνατό. Στην πραγματικότητα, η στασιμότητα είναι γεμάτη άσχημες συνέπειες.
  Επιπλέον, ο ίδιος ο Λουκασένκο δεν ξέρει τι θέλει. Έχει δίκιο, είναι αριστερό. Αυτό πάει στον καπιταλισμό, μετά στον σοσιαλισμό. Και δεν έχει καλή ομάδα. Και δεν υπάρχει δικό του κόμμα και ιδεολογία. Τέτοια είναι η λατρεία μιας πολύ μέτριας και ομιλητικής προσωπικότητας. Ο Στάλιν και ο Λένιν τουλάχιστον ήξεραν τι ήθελαν! Και αυτός ο δικτάτορας; Δεν ξέρει καν αν είναι δεξιός ή αριστερός!
  Όχι, χωρίς ιδεολογία και σταθερό κόμμα δεν θα υπάρχει σταθερότητα στην κοινωνία.
  Και προχωράμε επίσης!
  Ο Στάλιν, δυστυχώς, έγινε επίσης σύμβολο τρόμου και καταστροφής, μετατρέποντας τον κομμουνισμό σε σκιάχτρο.
  Η βέλτιστη διακυβέρνηση δεν λειτούργησε. Και επί Μπρέζνιεφ υπήρχε παραφροσύνη - πώς θα μπορούσε κανείς να βάλει ένα τέτοιο κεφάλι της ΕΣΣΔ. Και στα νιάτα του, ο Μπρέζνιεφ δεν τράβηξε διανοούμενο, αλλά σε μεγάλη ηλικία έπεσε στην παράνοια. Και γενικά, είναι κρίμα που ο αρχηγός του κράτους δεν μπορούσε να δέσει δύο λέξεις χωρίς ένα κομμάτι χαρτί. Και πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια θανατηφόρα διπλή χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  Αλλά ακόμα ζήστε
  Ζήσε όμως σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ!
  Είμαι χαζός, χαζός, δεν μπορώ!
  Και μην οδηγείτε χιονοθύελλα!
  Η Μαργαρίτα πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σκόρπισε τους Ναζί σαν μήλα που τινάζονταν από κλαδί.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Μηλιές ανθισμένες
  μελωδίες Solovyov...
  Θα έρθω σε εσένα -
  Θα γίνουν πρόβες!
  Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και εκθαμβωτικά. Τα δόντια της είναι σαν μαργαριτάρια, τόσο αστραφτερά.
  Ναι, αυτό το ζευγάρι είναι υπέροχο.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε:
  - Οι γροθιές μας με ατσάλι,
  νύχια, δόντια και κυνόδοντες ...
  Θέλουν πραγματικό αγώνα!
  Και πάλι, το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια. Και αιματηρές σταγόνες ξεχύνονται από τους Ναζί.
  Όχι, δεν θα υπάρχει έλεος. Οι εχθροί πνίγονται.
  Εν τω μεταξύ, η Natashka και η ομάδα της αγωνίζονται στο Σουχούμι.
  Οι Ναζί εισβάλλουν στην ακτή. Ο αγώνας, φυσικά, είναι πολύ άνισος
  Αλλά κορίτσια. Όταν είναι σχεδόν γυμνοί, είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κούρεψε μια ντουζίνα φασίστες και τραγούδησε:
  - Το μέλλον του κόσμου είναι δικό μας,
  Είμαστε κορίτσια σαν τα Τζεντάι!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε με σιγουριά:
  - Είμαι αυτός που μπορεί να θάψει τους πάντες στον τάφο!
  Η Aurora πυροδοτεί περαιτέρω. Επίσης ένα κορίτσι που όταν χτυπάει δεν είναι πια χτύπημα από μύγα.
  Το πήρε ο κοκκινομάλλης διάβολος και βούισε:
  - Είμαι το χρώμα της αλεπούς, και η μεγαλύτερη ομορφιά!
  Και πάλι θα το πάρει με το γυμνό του πόδι, και θα πετάξει το δώρο του θανάτου! Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι, αυτό που χρειάζεστε.
  Και μετά υπάρχει η Σβετλάνα ως έκρηξη! Και θα σκορπίσει και θα γκρεμίσει τους πάντες, σαν να είχαν μπει μέσα της διάβολοι από όλη την κόλαση.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ, φυσικά, από τέτοιο χαμόγελο δοντιών που θα γκρεμίσουν κανένα σαγόνι χωρίς προβλήματα.
  Και αν χρειαστεί, τότε το μισό κεφάλι!
  Η Νατάσα πυροβολεί στον εχθρό και βρυχάται:
  - Είμαι τόσο σκληρός πολεμιστής που ούτε ένας ταύρος δεν θα με πατήσει! Θα του σπάσω το κεφάλι!
  Η Zoya επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Θα σπάσω τα κέρατα!
  Και το γυμνό πόδι της κοπέλας ρίχνει μια χειροβομβίδα. Και δύο ναζιστικά τανκς θα πάρουν και θα συγκρουστούν.
  Και μετά να πώς θα χτυπήσει η Aurora. Και επίσης με γυμνό πόδι θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό.
  Και βρυχάται:
  - Δόξα στον Στάλιν, ας γίνει σοφότερος!
  Το Aurora είναι πραγματικά κακό. Πώς είναι να πολεμάς σε δύο μέτωπα; Στην πραγματικότητα σημαίνει αυτοκτονία.
  Και γιατί ο Στάλιν έφερε τη Ρωσία σε αυτό;
  Το κορίτσι πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου και θα τσιρίσει:
  - Δόξα στον νέο αρχηγό!
  Λοιπόν, σωστά! Ο Στάλιν έχει ακόμη και χαμηλό μέτωπο. Και αυτό είναι σημάδι χαμηλής νοημοσύνης.
  Η Σβετλάνα αυτοπυροβολείται. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με γυμνά πόδια. Σκορπίζει τους αντιπάλους. Τα καταστρέφει και τσιρίζει:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Και πάλι με το γυμνό τακούνι του θα πετάξει κάτι πολύ καταστροφικό.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τέτοιου διαμετρήματος που ο Φριτς δεν θα τα πάρει.
  Τέσσερα κορίτσια είναι τεράστια δύναμη. Και το πιο σημαντικό, είναι με το ίδιο εσώρουχο.
  Και αυτό τους δίνει μια κολοσσιαία ικανότητα να πολεμούν.
  Η Νατάσα φλέγεται. Αφρικανοί πολεμιστές κινούνται σε μια χιονοστιβάδα, ακόμη και Ινδουιστές και Άραβες.
  Οι Γερμανοί τα χρησιμοποιούν ως τροφή για κανόνια. Χωρίς κανένα οίκτο και λύπη για χρήση σε μάχες. Και φυσικά, παίρνουν τον αριθμό.
  Το Σουχούμι έχει ήδη αποκοπεί από την ξηρά. Και είναι πολύ κακό. Σύντομα θα μας τελειώσουν τα πυρομαχικά και θα πρέπει να υποχωρήσουμε.
  Αλλά ενώ τα κορίτσια ακόμα δεν θέλουν να υποχωρήσουν. Ονειρεύονται τη νίκη. Ακόμα κι αν οι δυνάμεις δεν είναι ίσες. Και η Μόσχα είναι περικυκλωμένη.
  Η Νατάσα ανησυχεί για αυτό. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σπάει τους εχθρούς και τραγουδά:
  - Αν σταθεί το κεφάλαιο!
  Η Ζόγια πέταξε επίσης το εκρηκτικό πακέτο με γυμνό πόδι και τσίριξε:
  - Το ποτάμι της Ρωσίας δεν θα στεγνώσει!
  Και κατακεραύνωσε τον εχθρό από όλα τα κουφάρια, σπιτική πικρία χωρίς ανάκρουση.
  Και έσπασε δυο τανκς...
  Αλλά από ψηλά, τα επιθετικά αεροσκάφη αρχίζουν να πιέζουν.
  Τι γίνεται λοιπόν αν είναι αντιδραστικά;
  Η Aurora εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Χτύπησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Την έκανε να πέσει.
  Τότε το κοκκινομάλλης θηρίο ούρλιαξε:
  - Κομμουνισμός χωρίς σύνορα!
  Τότε η Σβετλάνα άρχισε να πυροβολεί. Και κούρεψε τους μαύρους μαχητές. Και μετά σαν γυμνό πόδι θα πετάξει ένα λεμόνι.
  Και βρυχάται:
  - Δόξα στους νέους θεούς!
  Η Νατάσα πυροβόλησε προς τον εχθρό και τσίριζε:
  - Ρώσοι θεοί!
  Και από τη ρίψη του γυμνού της ποδιού, το αεροπλάνο εκρήγνυται.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εξολοθρευτές. Αν ήδη παλεύουν, τότε κανείς δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης κάτι στον εχθρό που σκοτώνει κάθε δύναμη. Και κάτι που καταστρέφει τον εχθρό. Και η πολεμίστρια, βγάζοντας τα δόντια της, τσιρίζει:
  - Αεροπλάνα στο φέρετρο!
  Και τα γυμνά δάχτυλα ρίχνουν ξανά το δώρο του θανάτου.
  Και τότε η Aurora θα εκτοξεύσει ένα λεμόνι στον εχθρό. Πάρε και βρυχήσου:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Η Σβετλάνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και είπε:
  - Για τον κομμουνισμό και τα νέα επιτεύγματα!
  Και πάλι πώς πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και θα σκοτώσει τους πάντες. Λοιπόν, αν όχι όλα, τότε κάποια σίγουρα.
  Οι Ναζί ανέβηκαν στην κανάτα. Και αυτό είναι το πρόβλημά τους. Εδώ μπορείτε να δείτε το αυτοκινούμενο όπλο Jagdtigr. Ένα ξεπερασμένο αυτοκίνητο, αλλά πολύ δολοφονικό. Ένα αγόρι πρωτοπόρος σέρνεται κοντά της. Και γλιστράει ένα ορυχείο.
  Και το αυτοκινούμενο όπλο εκρήγνυται επιπόλαια.
  Το αγόρι βγάζει τη γλώσσα του και τραγουδάει:
  - Ας πιούμε για την Πατρίδα, ας πιούμε για τον Στάλιν!
  Ας πιούμε και ξαναπιούμε!
  Εμείς οι πρωτοπόροι θα σκοτώσουμε τον Χίτλερ!
  Οι φασίστες το καταλαβαίνουν. Αν και δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό. Η πόλη του Γκρόζνι είναι περικυκλωμένη από τους Ναζί, αλλά εξακολουθούν να δίνουν μάχη σε αυτήν. Τα κορίτσια είναι κορυφαία εδώ.
  Εδώ η Ταμάρα παλεύει. Είναι με μαγιό και ξυπόλητη. Και ο καιρός είναι ζεστός και το κορίτσι είναι τόσο επιδέξιο. Η ομορφιά παίρνει φωτιά. Με γυμνό το πόδι στους Ναζί, εκτοξεύει εκρηκτικά πακέτα και τραγουδά:
  - Ο Χίτλερ σύντομα θα πάρει καρφιά στο φέρετρο,
  Θα είναι σαν μια αράχνη στη φωτιά...
  Οι δαίμονες θα βασανίζονται στον κάτω κόσμο -
  Αυτοί που λάτρευαν τον Σατανά!
  Και πάλι, ένα πολύ θανατηφόρο λεμόνι πετάει από το γυμνό τακούνι της καλλονής και συντρίβει τους Ναζί.
  Η Μαίρη λέει γελώντας:
  - Οι χειροβομβίδες θα σκοτώσουν!
  Και χτυπάει την Ταμάρα στον ώμο. Δύο κορίτσια τσακώνονται, και στην κορυφή είναι μια Κόκκινη Σημαία τρυπημένη από σφαίρες.
  Τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και σχεδόν χωρίς ρούχα, αλλά δεν σκοπεύουν να παραδώσουν σοβιετικές πόλεις.
  Η Μαρία τραγούδησε ένα χαρούμενο τραγούδι. Και την ίδια στιγμή οδήγησε μια ανελέητη και δολοφονική φωτιά.
   Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι άνθρωποι,
  των οποίων οι πράξεις ζουν για αιώνες, Υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα, που λέγονται αθάνατοι.
  
  Πολλοί ήρωες των παραμυθιών Διατήρησαν τη μελωδία των επών, Μα ο πιο απλός από όλους τους ήρωες Και αγαπητός σε όλους μας - ένας.
  
  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στα βουνά, Ακολούθησε το πέταγμα των πουλιών, Κληρονόμησε από τα βουνά την ομορφιά των φτερών του αετού.
  
  Το όνομά του, με έναν κεραυνό, Σάρωσε τον ωκεανό, Έγινε κοντά και οικείο στους προλετάριους όλων των χωρών.
  
  Στην ηπειρωτική Κίνα, Αγαπητέ σε όλες τις καρδιές, Αυτό το όνομα προαναγγέλλει Fanzam - ειρήνη, το τέλος - στα παλάτια.
  
  Ο Στάλιν είναι το λάβαρο της ευτυχίας, η αυγή της ανθρωπότητας! Είθε ο αγαπημένος Στάλιν να ζήσει πολλά πολλά χρόνια!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν καλά. Η Μαρία, η Ταμάρα, ενώθηκαν από τη Βερόνικα και τη Βικτώρια.
  Και οι τέσσερις καλλονές είναι περικυκλωμένες, αλλά πώς πολεμούν.
  Εδώ η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και καταρρίπτει ένα γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και η ομορφιά τρίζει:
  - Δόξα στο πάρτι μας!
  Η Βερόνικα στέλνει επίσης ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και το HE-162 καταρρίπτεται. Και ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Δόξα, που είναι ανώτερη από τη δόξα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Βικτώρια, πυροβολώντας τους αντιπάλους και πυροβολώντας, χαμογέλα:
  - Για τις μελλοντικές εκτάσεις του κομμουνισμού!
  Και τέσσερις καλλονές, σχεδόν γυμνές και ξυπόλητες γελώντας.
  Είναι τόσο αετό κορίτσια της υψηλότερης τάξης.
  Η Μιραμπέλα και η Αναστασία τσακώνονται στον ουρανό. Και κάνουν επίσης πλύση εγκεφάλου στους Ναζί.
  Μιραμπέλα με χαμόγελο, tweets:
  Όλα στον κόσμο θα πάνε καλά
  Αγάπα την πατρίδα σου με πάθος!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα, από το ανοιχτό παράθυρο, σαν να πετούσε ένα λεμόνι. Και χαστούκι στους φασίστες. Άλλο ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο πέφτει.
  Αυτό είναι το κόλπο - πρέπει να φτάσετε εκεί.
  Η Αναστασία λέει γελώντας:
  - Ο Λένιν θα σε επαινούσε!
  Η Μιραμπέλα κατέρριψε μερικά γερμανικά αυτοκίνητα με μια έκρηξη και παρατήρησε:
  - Ο Στάλιν, χωρίς καμία αμφιβολία, επίσης!
  Η Αναστασία έκοψε τρία ναζιστικά αεροπλάνα και επιβεβαίωσε:
  - Χωρίς καμία αμφιβολία!
  Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ. Και το κυριότερο όμορφο. Είναι ζεστός και ταυτόχρονα κρύος υπολογισμός.
  Ο Μιραμπέλα, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο, παρατήρησε:
  Όλα στον κόσμο είναι σχετικά...
  Η Αναστασία γέλασε και μουρμούρισε θυμωμένη:
  - Όχι επιπλέον φιλοσοφία!
  Κι εκείνη άνοιξε το παράθυρο και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Αυτή τη φορά εξερράγη το ME-262.
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Τα πήγες τέλεια!
  Η Αναστασία, βγάζοντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Έκανε αυτό που έκανε!
  Και οι δύο πολεμιστές θα ξεσπάσουν στα γέλια. Και κλείνουμε το μάτι ο ένας στον άλλο.
  Ναι, ο ηρωισμός είναι εντυπωσιακός.
  Το καλοκαίρι του 1946, σκληρές μάχες εκτυλίχθηκαν έξω από την πόλη στον Βόλγα. Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών, υπό τη διοίκηση της καπετάν Αλένα Ογκούρτσοβα, πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Αλένα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Αλένα παλεύει για περισσότερα από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια της κοπέλας σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης δεξαμενές.
  Η αγαπητή Αλένκα κρατά μια χειροβομβίδα με δεμένη συσκευασία έκρηξης. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στο τρομερό γερμανικό τανκ "Lion", ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μαίρη σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητοι, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται όταν το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μαρίας είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο φριζαρισμένα. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μαίρη έχει ήδη βιώσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τόσο τη φασιστική αιχμαλωσία, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, όσο και από νάρκες, από όπου, με κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτώντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια μπαστούνια στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Η Μαρία πυροβολεί... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, με το ρύγχος του να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Alyonka γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από τα ηλιακά εγκαύματα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Οι τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, μόνο οι βαριές Κέβες έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Ο Anyuta εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα, πέφτει κάτω. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα του Άριου και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε και ο αριθμός των Πολωνών - που είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Εδώ πολεμούν οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, και οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Χαγκανάτο. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Ο Anyuta αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Ο όμορφος καπετάνιος ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό από το πόσο κοντά πέρασε ένα μεγάλο δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μαρία αντεπιτίθεται... Ένα άλλο κορίτσι, η Άλλα, είναι πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες της. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Άλλα παλεύει μόνο με το σορτς της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και νέες στολές δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Άλλα είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσει.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Άλλα στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος, η Μόσχα και ο Στάλιν είναι από πάνω μας!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, η ίδια μόλις προλάβαινε να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα τρομερά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε ο Anyuta, ο "Lev" οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η Anyuta, σαν φίδι, σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντάς τους να κάνουν τούμπες σε γκρεμισμένους Γερμανούς ή Άραβες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους Ναζί μαχητές σκίζει το χέρι του και κρεμάει πάνω του ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η Μαίρη λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Άλλα τινάζει επίσης τη σκόνη, με το σφιχτό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις τους, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και σκίζουν βαριές οβίδες, και πέφτουν βόμβες από τον ουρανό ... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Εδώ η Anyuta βλέπει τον Πάνθηρα να σέρνεται. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Anyuta άρχισε να σέρνεται, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαρανταπρώτου έτους, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες. Η Anyuta ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Ακούγεται μια έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα προσφέρεται. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται, το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Anyuta ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Σπάει τον πάνθηρα. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Anyuta, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Άλλα είναι πολύ σέξι με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός φασίστα. Η όμορφη Άλλα φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Ο Anyuta οδήγησε επίσης τη φωτιά.
  Η όμορφη καπετάνιος, αφού έκοψε τον φασίστα, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Η Μαρία πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Ο Anyuta, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Η Μαρία, σαν να πυροβολούσε, πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα Matrena, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με την πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη σε ένα σύρμα. Οι δυο τους την έσπρωξαν... Ο ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια του "Τίγρη"-2. Και πώς θα εκραγεί αυτό το μακρυκάννη γερμανικό αυτοκίνητο.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Ρωσία μας, έχεις κουβά!
  Και μόλις πρόλαβε να αναπηδήσει, αναβοσβήνει, μαύρη, πεσμένη φτέρνα, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ματρυόνα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι επίσης πολύ δημιουργικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Η Ματρυόνα λέει με εκνευρισμό:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος δεν θα μας πάρει κάτω από τον έναστρο ουρανό!
  Γιατί η αγία Ρωσία θα πολεμήσει σκληρά,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ματρυόνα, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης σε κουρέλια, τα δυνατά πόδια είναι γυμνά, τα μαλλιά είναι υφασμένα σε δύο πλεξούδες και ξεσκονίζονται έντονα.
  Ο Seryozhka είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από τον υποσιτισμό, γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, με σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έγιναν γκρίζα και τα πλευρά φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα. Πόδια τρομερά γκρεμισμένα, και σε εγκαύματα, μώλωπες, με φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα κράτησε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Η Matryona φαίνεται μεγάλη και χοντρή στο φόντο του, αν και το κορίτσι δεν είναι καθόλου χοντρό, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλα. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Το κορίτσι πυροβολεί από βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Τα γερμανικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να τρυπηθούν στο μέτωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο κάτω μέρος, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε με κακία:
  - Ο βρωμερός Φριτς χωρίς να το σκεφτεί άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ματρυόνα, που τρεμοπαίζει με τις μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες της, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρωσικά πρόσωπα τρεμοπαίζουν από την εικόνα ... Ο Θεός να μην μουλιάσει τουλάχιστον χίλια Φριτς! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Anyuta, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον "Τίγρη". Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνεται από το παρόν.
  Η Anyuta ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το γεγονός ότι η ελαφριά διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη ... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι κάθαρμα της πανούκλας!
  Ο Άλλα, σπάζοντας το βλέμμα των Ναζί, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Anyuta βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Η Μαρία έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Anyuta γέλασε, γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μαρία απολύοντας πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, θανατηφόρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Ο Anyuta βλέπει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να πλησιάζεις τις θέσεις του Fritz. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα μηχανήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Ο Άλλα ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther" -2 με ένα μικρό πυργίσκο και μια χαμηλότερη σιλουέτα οδηγεί γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Ο Άλα σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύει την ατμόσφαιρα.
  Η Άλλα γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από το θρόνο! Ο Φριτς διέταξε το νόμο του Νεύτωνα!
  Το Στάλινγκραντ βυθίστηκε σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Anyuta, γκρεμίζοντας ένα γερμανικό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μαρία τραγούδησε σε ένα άσμα πυροβολώντας στους Ναζί:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχτεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε βιαστικά ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά, και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Anyuta, βλέποντας πώς ο Fokke έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου στροφή. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μαρία φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Άλλα πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκς! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ ο Seryozhka ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτυπά τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί, τους έκανε να σκορπίσουν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Τίγρης" -2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Λιοντάρι". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Anyuta χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Seryozhka!
  Το αγόρι γρύλισε επιθετικά.
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη!
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Matryona γαργάλησε το στενό πόδι του Seryozhka, πόσο σκληρά το έχει! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις φωτιές.
  Η Μαρία σε ένα άσμα είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Άλλα, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και το κορίτσι έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Ο Αλλάχ το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Anyuta άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Οχι! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Η Ματρυόνα έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Πρόσωπο Φριτς!
  Και μια χειροβομβίδα, μαζί με ένα πακέτο έκρηξης, πέταξε σε πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Για τρίτο μήνα από τα τέλη Ιουνίου, η επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν κατάφερε να τα πάρει όλα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Anyuta πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μαρία έπληξε τους Γερμανούς με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Ο Άλα άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Μερικοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι σε ερείπια καλυμμένα με δόρατα:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μαρία τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αδόλφο, κρεμάσου... Σταμάτα να κοροϊδεύεις το κεφάλι σου! Άντε το βράδυ, πετάξτε σαν γυρφάλκον - να νικήσετε δυνατά τους ναζί!
  Η Μαρία είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο κενό. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Άλλα ρίχνει μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολήθηκε από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Ο Αλλάχ, φτύσιμο, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Άλλα κυλά τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Αικατερίνα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείψει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και εσώρουχο. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Αικατερίνα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Ο Αλλάχ είπε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Κάθριν κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Άλλα κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Κατερίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρεις χαρά στον Φριτς, κοίτα την ομορφιά μας!
  Ο Αλλάχ απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η Κάτια γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Ο Αλλάχ γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Αικατερίνα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Ο Αλλάχ θα τραγουδήσει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό στήθος της τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Anyuta φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στον Φριτς με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Anyuta, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, θέλει κανείς να ξεσπάσει σε κλάματα από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο έσπασε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Anyuta σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις του Ρώσου Φριτς ... Το μάτι και ο εγκέφαλός του, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν έξω.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Ο Anyuta πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσικλέτα με ένα πλευρικό καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της χαμογέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρώσικο μυρωδάτο ψωμί να λέγεται φορ!
  Η Μαρία έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο κάηκε ο Focke-Wulf και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Το κορίτσι, έκανε τούμπες και έδειξε στους Ναζί το σύκο, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Άλλα, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... ο Φριτς σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Matrena διόρθωσε την Alla:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο ρύγχος και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Anyuta τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτύπησαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Ο Alla είναι ο πιο σέξι από τους πολεμιστές σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtigr" τους να πυροβολήσουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #7
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τους σκίστηκαν οι κύλινδροι, και έπεσαν κάτω πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Άλλα και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Άλλα βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα είστε στη στάχτη!
  Η Anyuta και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρώς. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των Ναζί που πήδηξαν έξω και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μαρία τραγούδησε με πολύ ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Ο Άλλα, τινάζοντας τη σκόνη από τα πέλματα που έσπασαν στο αίμα, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου δεν είναι τόσο ακριβής όσο τα γυμνά και δυνατά πόδια του Άλλα!
  Η Ματρυόνα, λυγίζοντας τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  Η Βεντμάκοβα, επιστρέφοντας από την πρώτη γραμμή, έλαβε μια επείγουσα κλήση στο Βλαδιβοστόκ. Έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες και σχεδόν περικύκλωσαν το Khabarovsk (η επικοινωνία με αυτή την πόλη διατηρήθηκε μέσω του Amur), οι Ιάπωνες σταμάτησαν τα στρατεύματά τους για να ανασυνταχθούν και να ανανεωθούν. Τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια Ιαπωνία, με άλλα εβδομήντα εκατομμύρια Μαντζουρία και Ταϊλάνδη, θα μπορούσαν να μεταφέρουν πεζικό σε αφθονία. Κατά μία έννοια, είναι πιο εύκολο να πολεμήσεις την ΕΣΣΔ παρά τις ΗΠΑ, γιατί για να πολεμήσεις την τελευταία χρειάζεσαι πολλά ακριβά πλοία και σε καμία περίπτωση φθηνά αεροσκάφη. Αλλά το πεζικό με ελαφριά και φτηνά τουφέκια και πολυβόλα που αντιγράφονται από τη Schmeisters μπορεί να προμηθεύεται σε μεγάλες ποσότητες! Κάθε αγόρι από την Ιαπωνία από την ηλικία των επτά ετών ξέρει πώς να συναρμολογεί και να αποσυναρμολογεί ένα πολυβόλο! Μόνο που, φυσικά, χρειάζεται χρόνος για τη μεταφορά στρατευμάτων από το νησί στην ήπειρο. Και έχοντας λάβει αναπλήρωση, προχωρήστε ξανά βαθιά στο σοβιετικό έδαφος!
  Έχοντας λάβει μια κλήση, η Vedmakova ήλπιζε ότι τελικά θα λάμβανε έναν νέο μαχητή και θα πολεμούσε στον ουρανό. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Βλαδιβοστόκ με ένα emka. Ο πιλότος ένιωθε σαν τερματιστής. Ο συνταξιδιώτης αποδείχθηκε ότι ήταν ένας γκριζομάλλης παππούς, παρά τη μεγάλη ηλικία του, που φορούσε μόνο λοχίες ρίγες.
  Δήλωσε με καμάρι:
  - Ω, νεολαία! Και ξέρετε ότι πάλεψα με τους Ιάπωνες στην τσαρική εποχή!
  Η Βεντμάκοβα ρώτησε αμφίβολα:
  - Πραγματικά? Ή μήπως έλαβες και σταυρό;
  Ο παππούς, κουνώντας τα γκρίζα γένια του, καταράστηκε:
  - Ούτε σταυρό, ούτε μετάλλια! Έτσι για ένα χρόνο και τρεις μήνες αγωνίστηκε ως στρατιώτης! Τι πιστεύεις, όλοι μπορούν να πάρουν τίτλους και μετάλλια; Ειδικά επί τσάρου, όταν οι βαθμοφόροι δεν ευνοούνταν πολύ!
  Η Βεντμάκοβα συμφώνησε:
  - Ναι, επί βασιλέως υπήρχε ταξική ανισότητα! Όμως οι καιροί τώρα είναι διαφορετικοί. Παρεμπιπτόντως, πώς τα πας Ιάπωνες! Δηλαδή, ήταν δυνατός ο εχθρός;
  Ο γέρος απάντησε αναβοσβήνοντας τα σιδερένια δόντια του:
  - Όχι αδύναμα, αν και αν η εντολή μας ήταν πιο έξυπνη, δεν θα εγκατέλειπαν το Πορτ Άρθουρ και τη Μαντζουρία! Δεν είναι τόσο δυνατός εχθρός.
  Η Έμκα οδήγησε αργά, ο δρόμος ήταν διασχισμένος από βόμβες και πυροβολικό. Ήταν δυνατό να μιλήσουμε.
  Η Βεντμάκοβα ρώτησε λίγο πιο ήσυχα:
  - Και τι ήταν πιο δυνατό οι δικοί μας;
  Ο γέρος ζωηρά, σαν να ήταν ρολόι, έγνεψε καταφατικά μερικές φορές:
  - Κάπως ναι! Για παράδειγμα, οι Ιάπωνες έχουν είκοσι φορές περισσότερα πεδία βολής από τα δικά μας. Πριν με στείλουν στο μέτωπο, συμμετείχα μόνο σε τρία πεδία βολής. Και μετά πέντε βολές ο καθένας. Ωστόσο, σε μια μάχη δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν χειρότεροι από τους Ιάπωνες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ήταν με χακί στολές και εμείς φορούσαμε λευκά πανωφόρια. Φυσικά, αφού αποκτήσαμε κάποια στρατιωτική εμπειρία. Οι Ιάπωνες έχουν πολύ λιγότερες ικανότητες σε στρατιωτικές υποθέσεις από τις δικές μας, παρά τη μεγαλύτερη εκπαίδευση. Αλλά τα τουφέκια τους χτυπούσαν πολύ πιο σωστά από το κλαμπ της Μοστίνα μας.
  Η Vedmakova συμφώνησε χωρίς επιφύλαξη:
  - Ναι σίγουρα! Σε αυτό έχεις δίκιο! Οι Ιάπωνες, όπως και οι Γερμανοί, δίνουν υπερβολική σημασία στη διάτρηση.
  Ο γέρος κούνησε το κεφάλι του.
  - Το αντίστροφο! Απίθανο λιγότερο από αυτό που έχουμε στον τσαρικό στρατό! Λοιπόν, αν ακόμη και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, άρχισαν να εκπαιδεύουν τους στρατιώτες καλύτερα, και τουλάχιστον άλλαξαν τις στολές τους, τότε ... Όχι στρατός, αλλά σταθερό βήμα!
  Η Βεντμάκοβα παρατήρησε, όχι χωρίς κακία:
  - Προπολεμικά προσέχαμε πολύ και το περπάτημα στις παρελάσεις! Προφανώς, ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, ο ανόητος από τα δικά του, ποιος δεν μαθαίνει καθόλου, ποιος;
  Ο παππούς παρατήρησε:
  - Η μάθηση έρχεται με το χρόνο! Αλλά με την προμήθεια, γενικά είχαμε πλήρη απόφραξη. Ούτε όπλα, ούτε σφαίρες! Συχνά πεινούσαν, οι στρατιώτες αρρώστησαν - δεν υπήρχαν φάρμακα! Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τύφο και άλλες αηδίες παρά από ιαπωνικές σφαίρες. Ήταν τόσο κακός πόλεμος. Ο Κουροπάτκιν είναι ηλίθιος! Χωρίς παρακάμψεις, χωρίς καμουφλάζ, πέταξε απευθείας κόσμο σε χαρακώματα κάτω από πολυβόλα. Μας χρησιμοποιούσαν ως τροφή για κανόνια. Όλα τελείωσαν πολύ άσχημα, μια αταξία. Όπως λένε, μετά βίας έσυρα τα πόδια μου. Αλήθεια, μπορώ να είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι ξέφυγα από την αιχμαλωσία! Σαν πληγωμένος κι αυτός!
  Η κοπέλα, περίεργη, ρώτησε:
  - Και οι ίδιοι οι Ιάπωνες έχουν γίνει καλύτεροι ή χειρότεροι! Ως προς τις μαχητικές τους ιδιότητες.
  Ο γέρος πρώτα άναψε ένα τσιγάρο και μόνο τότε απάντησε:
  - Είναι δύσκολο να το κρίνουμε αντικειμενικά. Άλλαξαν οι στρατοί, εμφανίστηκαν τανκς, αεροσκάφη, πολυβόλα. Τα πλοία όσον αφορά την πρόοδο δεν έχουν αλλάξει τόσο πολύ, όπως και τα όπλα. Όμως η βλακεία της εντολής έμεινε η ίδια, γι' αυτό βγάλτε το, την επίθεση στο Βλαδιβοστόκ!
  Τα πράσινα μάτια του Witcher έλαμψαν.
  - Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό!
  Ο γέρος συμφώνησε.
  - Και δεν μπορεί να είναι! Άλλωστε ήξεραν ότι ο εχθρός ετοίμαζε ένα κόλπο, και δεν υπήρχε τρόπος να αντιδράσουν σε αυτό! Σαν στημένο. Όμως η εκεχειρία με την Πίνδο είναι σαφές σημάδι ότι πρόκειται να ακολουθήσει ισχυρό πλήγμα.
  Ο Witcher γέλασε.
  - Με την Πίνδο;
  Ο παππούς επιβεβαίωσε:
  - Ναι, έτσι λένε τώρα την Αμερική και τη Βρετανία! Το όνομα προέρχεται από τη λέξη "κλέβω", δηλαδή κλέβω. Και αυτές είναι παρασιτικές χώρες, κλέφτες που ρουφούν αίμα από αυτούς που είναι πιο χαζοί και πιο αδύναμοι!
  Ο πιλότος κούνησε καταφατικά το κόκκινο κεφάλι της:
  - Εδώ συμφωνώ!
  Ο γέρος επέμεινε:
  - Συμφωνήστε ότι η εντολή μας είναι ηλίθιοι, και μάλιστα προδότες! Αντικαταστήστε λοιπόν τον στόλο μας, χειρότερο από την Πίνδο!
  Η Βεντμάκοβα αντιτάχθηκε:
  "Ίσως δεν πίστευαν ότι οι Ιάπωνες θα χτυπούσαν τόσο γρήγορα. Γενικά, η Άπω Ανατολή ήταν τόπος ανάπαυσης και εδώ εγκαταστάθηκαν δειλοί και τεμπέληδες. Εξάλλου, στο στρατό δεν χρειάζεται να δουλεύεις σκληρά ως εργάτης ή συλλογικός αγρότης στα μετόπισθεν, αλλά παίρνεις καλό μερίδιο και μισθό. Από την άλλη, δεν ρισκάρεις τη ζωή σου υπηρετώντας στην Άπω Ανατολή. Ναι, ένας παράδεισος για αργόσχολους και δειλούς.
  Ο γέρος απάντησε:
  - Στρατιώτες και αξιωματικοί πολεμούν όχι τόσο άσχημα. Εδώ είναι το Khabarovsk, ακόμα δεν έχει περάσει.
  Η Βεντμάκοβα συμφώνησε:
  - Ρώσος πολεμιστής, ειδικός πολεμιστής! Αλλά όπως είπε ο Μπρουσίλοφ: οι στρατιώτες μας είναι εξαιρετικοί, οι αξιωματικοί είναι καλοί, οι στρατηγοί μέτριοι και ο τσάρος είναι εντελώς κακός!
  Ο παππούς γρύλισε δυσαρεστημένος:
  - Αν ο διοικητής μας δεν ήταν ο Κουροπάτκιν, αλλά ο Μπρουσίλοφ: θα είχαμε κερδίσει! Αλίμονο, αντικαταστάθηκε! Πρέπει να πω ότι υπό τον τσάρο, οι Ρώσοι στρατηγοί έγιναν μικρότεροι: υπό τον Σουβόροφ υπήρχε ένας ολόκληρος γαλαξίας εξαιρετικών στρατηγών! Ωστόσο, ο Στάλιν είναι Γεωργιανός, αλλά όπως λένε Γεωργιανοί...
  Ο παππούς διέκοψε τον Witcher:
  - Προσοχή με τέτοιες δηλώσεις! Έτσι μπορείτε να μπείτε σε ένα ειδικό τμήμα! Ωστόσο, για μένα ο Στάλιν δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδιοφυΐα! Και για παράδειγμα, η γροθιά της χαμένης γραμμής τον Φεβρουάριο το επιβεβαιώνει! Παρεμπιπτόντως, άκουσα ότι την 1η Μαΐου η σοβιετική αεράμυνα στη Μόσχα ήταν αβοήθητη και πολλές χιλιάδες Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν!
  Ο γέρος παρατήρησε:
  - Ευχαριστώ τις ΗΠΑ και τη Βρετανία! Έδωσαν στη Βέρμαχτ νέα αεροπλάνα! Επιπλέον, άκουσα ότι έγινε μαζική δολιοφθορά, εξαιτίας της οποίας τα Yaks διαλύθηκαν στον αέρα! Και είναι ολοκαίνουργιο Yaks!
  Η Μάγισσα έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της.
  - Το άκουσα! Πραγματικά ντροπή! Ελπίζω όμως οι δράστες να τιμωρηθούν και το πρόβλημα να λυθεί!
  Ο παππούς έγνεψε καταφατικά και ξαφνικά είπε:
  - Το κύριο πρόβλημα είναι στα κεφάλια μας! Ένα είδος σοβιετικής νοοτροπίας! Μια προσπάθεια να μετατραπεί ένας άνθρωπος σε γρανάζι, σε απλό σκλάβο!
  Η Βεντμάκοβα δεν μάλωσε. Έκανε μια παύση, κοιτάζοντας αδιάφορα έξω από το παράθυρο. Τώρα η απειλή της ήττας της ΕΣΣΔ έχει γίνει πολύ πιο απτή. Αποδείχθηκε ότι ακόμη και η Μόσχα δεν προστατεύεται από αεροπορικές επιδρομές. Τουλάχιστον, δεν έχει αρκετή αξιόπιστη προστασία για να αντέξει μια τεράστια αεροπορική επιδρομή!
  Λοιπόν, ο πόλεμος περνά σε ένα ελαφρώς διαφορετικό στάδιο ... Αλήθεια, στις μάχες κοντά στο Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί είχαν επίσης αεροπορική υπεροχή, αλλά δεν έφερε την επιθυμητή νίκη! Ωστόσο, όχι και τόσο συντριπτικό, το Fritz είχε ένα πλεονέκτημα! Άλλωστε, νέα σοβιετικά αεροσκάφη έφταναν τακτικά στο μέτωπο! Αλλά πρέπει να πω ότι το επίπεδο της εκπαίδευσης μάχης μεταξύ των πιλότων ήταν πολύ χαμηλό. Οι περισσότεροι αρχάριοι δεν είχαν περισσότερες από 8 ώρες πτήσης. Αυτό είναι μεγάλο μείον, ειδικά από τη στιγμή που οι Γερμανοί έχουν συνήθως έως και 250 ώρες! Ωστόσο, μετά το Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί μείωσαν το πρόγραμμα στα 150, αλλά τώρα έγινε πολύ πιο εύκολο με τα καύσιμα. Ωστόσο, η εμφάνιση μεγάλου αριθμού νέων αεροσκαφών θα δημιουργήσει πρόβλημα στο Fritz.
  Παρεμπιπτόντως, αναφέρθηκε ότι μεταξύ των πιλότων των βομβαρδιστικών που καταρρίφθηκαν, αρκετοί πολίτες των ΗΠΑ συνελήφθησαν. Αυτό που είναι το τελευταίο, δεν προκάλεσε έκπληξη! Η Luftwaffe δεν έχει αρκετούς πιλότους για νέα βομβαρδιστικά, οπότε υπήρχαν εθελοντές!
  Αναρωτιέμαι πώς θα απαντήσει η σοβιετική διοίκηση σε αυτό; Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα για να πάρει το Βερολίνο; Στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας δεν αναπτύχθηκαν στην ΕΣΣΔ, με εξαίρεση το P-8. Το τελευταίο αεροσκάφος με ταχύτητα λίγο πάνω από 400 χιλιόμετρα την ώρα και που δημιουργήθηκε το 1936 είναι σαφώς ξεπερασμένο. Επιπλέον, όταν χτυπήσει το Βερολίνο, θα κινηθεί χωρίς αεροπορική συνοδεία και οι Γερμανοί μπορούν να το αναχαιτίσουν με τα αεροσκάφη τους. Άλλωστε έχουν ήδη πολύ καλά ραντάρ που θα καταγράφουν την κίνηση της ιπτάμενης μάζας προς το Βερολίνο. Ναι, και χρειάζεται χρόνος για να απελευθερωθούν αρκετά από αυτά τα μηχανήματα για χτυπήματα κατά της Γερμανίας. Οι Γερμανοί δεν είναι αδύναμο έθνος και αγαπούν την τεχνολογία! Οι ίδιοι είναι ίσως το πιο πειθαρχημένο και πιο οργανωμένο έθνος στην Ευρώπη ή ακόμα και στον κόσμο! Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις μόνος, και μάλιστα έχοντας, στο δεύτερο μέτωπο, όχι μια αδύναμη Ιαπωνία.
  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτή την κατάσταση είναι να προσπαθήσετε να φέρετε μια σφήνα μεταξύ των Συμμάχων και της Γερμανίας. Αλλά πώς να το κάνουμε; Ο Μπέρια της είχε ήδη δώσει εντολή να το κάνει χρησιμοποιώντας το αντιτορπιλικό που έλαβαν από τους Αμερικανούς. Μια καλή πρόκληση θα μπορούσε να γίνει, αλλά η Άννα δεν είχε χρόνο.
  Φαίνεται ότι δεν φταίει - τι δεν είναι μοίρα, αλλά εξακολουθεί να ροκανίζει μια δυσάρεστη επίγευση. Σαν να είχε φτάσει μια μέρα νωρίτερα, όλα να ήταν διαφορετικά!
  Ωστόσο, δεν αποκλείεται! Έφτασε όμως μόλις έλαβε παραγγελία από τον Μπέρια!
  Γενικά, ο Lavrenty Palych είναι μάστορας των προβοκάτσιων. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στο λιμάνι του Περού, όχι χωρίς τη συμμετοχή του!
  Γεγονός είναι ότι έγγραφα σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ να ξεκινήσουν μια σειρά προληπτικών επιδρομών χρησιμοποιώντας αεροπλανοφόρα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται στο λιμάνι του Περού, σαν να έπεσαν κατά λάθος στα χέρια της νοημοσύνης της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου!
  Επιπλέον, οι Αμερικανοί είναι ανόητοι: προκάλεσαν την Ιαπωνία σε πόλεμο, μαζί με τη Βρετανία που επέβαλε εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαίου και άλλων πρώτων υλών, αλλά οι ίδιοι δεν ήταν έτοιμοι για πόλεμο!
  Πράγματι, οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1941 δεν είχαν επαρκείς δυνάμεις, ειδικά σε τανκς, για τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Το 1940 είχαν μόνο 400 τανκς και οι πληροφορίες για το 1941 είναι μυστικές, αλλά είναι απίθανο ακόμη και τότε να ήταν πάνω από χίλια! Έτσι η Αμερική σκαρφάλωσε στον πόλεμο, όντας εντελώς απροετοίμαστη! Λοιπόν, η Ιαπωνία επίσης δεν είναι πολύ οπλισμένη. Αν είχε περίπου δυόμισι χιλιάδες τανκς, και ελαφριά, τότε, για παράδειγμα, δεν υπήρχε καθόλου αεροπορία μεγάλης εμβέλειας!
  Δεν βομβάρδισαν λοιπόν οι Αμερικανοί γενναίοι πιλότοι της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου! Και μόλις μπήκαν σε μια λίχ! Και τώρα αποφάσισαν να ανακτήσουν την ΕΣΣΔ, βασιζόμενοι πρωτίστως στο πεζικό τους, ονειρευόμενοι να επαναλάβουν την επιτυχία των καιρών του Τσάρου Νικολάου Β'!
  Οι Witcher βαρέθηκαν και τραγούδησαν:
  Πόσο περίπλοκη είναι η ζωή, Κύριε, αλίμονο,
  Εσύ ο ίδιος έβαλες ένα στεφάνι από αγκάθια!
  Όχι, μη μου φυσάς το κεφάλι
  Μια νέα μέρα μας υπόσχεται προβλήματα!
  
  Όνειρα γκρεμίστηκαν σε σκόνη
  Το σκληρό σκουλήκι ροκανίζει με πάθος!
  Και πόνος και λύπη στα μάτια σου
  Τι να χαλιναγωγήσει κανείς δεν είναι στην εξουσία!
  
  Αλλά τι, Θεέ, μπορείς
  Ο ίδιος ο Κολ ανέβηκε στο σταυρό του Γολγοθά!
  Σχετικά με τα φανταστικά όνειρα της ευτυχίας
  Μουγκρίζουν και γκρινιάζουν στο κλάμα της χήρας!
  
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη γη από τον κόσμο,
  Σκίτσο του πολέμου όλο πινέλο στο αίμα!
  Αφρός αγκυρώσεως από αιθέρα,
  Σπάς τον Ιστό αμέσως!
  
  Κι αν θέλεις τη ζωή μου
  Τότε ρίξε με Κύριε στην κόλαση!
  Σε αγαπώ πάντως
  Σε εξέλιξη, πιστεύω στην αλλαγή!
  
  Πιστεύω ότι ένα άτομο
  Ικανός να γίνεις πιο καθαρός, ψηλότερος!
  Ότι τα βάσανα της εποχής θα τελειώσουν,
  Θα γίνουμε σαν αδελφός ο Ύψιστος!
  
  Τι θα διατάξουμε
  Στην έκταση των αστροπλοίων!
  Αυτός ο γενναίος στρατός μας
  Πιο δυνατό από το Quasar θα λάμψει!
  
  Η ζωή δεν θα σβήσει ποτέ
  Και όλοι θα είναι άνθρωποι!
  Σαν μια ατέλειωτη ακτίνα του χρόνου
  Με μια απεριόριστη και μακάρια ηλικία!
  
  Ο κομμουνισμός γίνεται πραγματικός
  Πιστέψτε ότι θα είναι καλύτερο από όσο ονειρευόσασταν!
  Προχωρήστε μπροστά, πάνω, όχι κάτω,
  Ας υπάρχει χαρά - όχι λύπη!
  Η Vedmakova τελείωσε το τραγούδι και το "Emka" τελικά οδήγησε στο Βλαδιβοστόκ. Ο πιλότος κοίταξε την πόλη με περιέργεια. Η καταστροφή στο Βλαδιβοστόκ αυξήθηκε αισθητά, ορισμένα κτίρια κάπνιζαν, ομάδες πυρόσβεσης εργάζονταν στους δρόμους, υπήρχαν πολλοί έφηβοι με φτυάρια, λαβές και άλλα κιτ πυρόσβεσης.
  Ο παππούς παρατήρησε:
  - Επί τσάρου δούλευαν σκληρά και οι νέοι, αλλά χωρίς χαμόγελα και ενθουσιασμό! Αν και δεν θα πάτε μακριά με τον απλό ενθουσιασμό!
  Η Βεντμάκοβα αντιτάχθηκε:
  - Αν η βιομηχανία είναι ο κινητήρας της οικονομίας, τότε ο ενθουσιασμός είναι καύσιμο με υψηλή βαθμολογία οκτανίων!
  Ο γέρος έγνεψε χαρούμενος.
  - Καλά λες κορίτσι!
  Ο "Έμκα" σταμάτησε κοντά στο κτίριο του διοικητή και η Βεντμάκοβα σχεδόν ξέφυγε από αυτό. Ήθελε πολύ να είναι ξανά στο φτερωτό της άλογο.
  Η κοπέλα χτύπησε την πόρτα του γραφείου όπου την έστειλαν στην ημερήσια διάταξη. Ακολούθησε μια νυσταγμένη φωνή.
  - Συνδεθείτε!
  Η Γουίττσερ μπήκε, ισιώνοντας περήφανα τους ώμους της. Στην καρέκλα καθόταν ένας άντρας με τη στολή ενός συνταγματάρχη της NKVD. Τόσο φαλακρός και δυσάρεστος τύπος. Ρώτησε με θλίψη τον πιλότο:
  - Πλήρες όνομα!
  Το κορίτσι απάντησε γρήγορα:
  -Άννα Πέτροβα Βεντμάκοβα!
  Ο συνταγματάρχης πρόσθεσε:
  - Στρατιωτικός βαθμός;
  - Ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης! - είπε περήφανα ο πιλότος.
  Ο συνταγματάρχης πήρε τον δέκτη και είπε σύντομα:
  - Ο ταγματάρχης Vedmakova της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασε ήδη!
  Μετά γύρισε προς το κορίτσι.
  - Πως αισθάνεσαι? Ελπίδα υγιής;
  Ο πιλότος ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  - Νιώθω καλά! Έτοιμη να πολεμήσει σαν λέαινα!
  Ο συνταγματάρχης έγνεψε καταφατικά.
  - Εξαιρετική! Νομίζω ότι οι Ιάπωνες θα το εκτιμήσουν!
  Ακούστηκε θόρυβος, χτύπημα από μπότες και έξι απλοί υπάλληλοι του ειδικού τμήματος, συνοδευόμενοι από έναν άνδρα με ειδική στολή, εισέβαλαν στο γραφείο. Διέταξε:
  - Χειροπέδες αυτή τη σκύλα!
  Ο Witcher μπερδεύτηκε:
  - Τι άλλο είναι αυτό;
  Ο συνταγματάρχης γάβγισε:
  - Και αυτό! Είσαι υπό κράτηση, πολίτη Βεντμάκοβα! Και θα σε στείλουν στη φυλακή!
  Ένας άνδρας με ειδική στολή προειδοποίησε:
  - Αυτή η γυναίκα είναι πολύ καλή στη μάχη! Να είστε σε εγρήγορση λοιπόν!
  Ο Witcher χαμογέλασε.
  - Δεν θα είμαι εκπρόσωπος των γενναίων υπηρεσιών επιβολής του νόμου! Κάλεσε τον Μπέρια και αυτή την παρεξήγηση αμέσως, διευκρίνισε!
  Ο συνταγματάρχης βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Να για να αποσπάσω την προσοχή του Μπέρια! Στείλτε την στη φυλακή και η έρευνα θα το βρει!
  Η μάγισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης και η έρευνα, φυσικά, θα το καταλάβει, αλλά θα ήταν πιο γρήγορα με τον Μπέρια! Θέλω να είμαι στα χειριστήρια του αεροπλάνου όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  Ο συνταγματάρχης παρηγόρησε:
  - Κατά τη διάρκεια του πολέμου, κανείς δεν θα τραβάει για πολύ καιρό! Πάρτε την μακριά!
  Η Βεντμάκοβα περπάτησε χωρίς να αντισταθεί και ωθήθηκε ελαφρώς από τις κάννες των πολυβόλων ενός κοντού μοντέλου, με το οποίο άρχισαν να εξοπλίζουν τους ανιχνευτές. Μετά με έβαλαν σε ένα μαύρο χωνί και με πήραν. Η Άννα Πετρόβνα ήταν ήρεμη, δεν ένιωθε ένοχη για τον εαυτό της και το NKVD πιθανότατα γνωρίζει την ιδιαίτερη σχέση της με την Μπέρια, οπότε θα το καταλάβουν. Είναι ακόμη ενδιαφέρον να επισκεφθείτε τη φυλακή. Ένας πραγματικός άντρας πρέπει να μεγαλώσει τον γιο του, να υπηρετήσει στο στρατό και να εκτίσει φυλακή! Λοιπόν, μάλλον, πολεμιστής! Πολλοί διάσημοι ήταν στις φυλακές: ο Στάλιν, ο Λένιν και ο Χίτλερ!
  Η φυλακή δεν βρισκόταν πολύ μακριά από το γραφείο του διοικητή, έτσι η Βεντμάκοβα τραβήχτηκε έξω και οδηγήθηκε στην αυλή. Εκεί τα σκυλιά γρύλισαν μοχθηρά, οι πέτρινοι τοίχοι του μπουντρούμι που χτίστηκε τον 18ο αιώνα ήταν θαμποί και γκρίζοι. Η κοπέλα ένιωσε έναν ακούσιο ενθουσιασμό όταν την έφεραν μέσα και την οδήγησαν στους διαδρόμους. Εδώ είναι το παράθυρο εγγραφής: ερωτήσεις καθήκοντος:
  - Όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, φύλο!
  Στη συνέχεια στρίψτε δεξιά σε ένα δωμάτιο με πλακάκια. Εκεί, στο τραπέζι, καθόταν ένας αξιωματικός με τη στολή του NKVD και μια δερμάτινη ποδιά, και μαζί του ένας γιατρός με λευκό παλτό και δύο μεσήλικες γυναίκες που τραβούσαν στα χέρια τους λεπτά λαστιχένια γάντια.
  Ο φρουρός που συνόδευε τη Βεντμάκοβα της έβγαλε τις χειροπέδες με μια γρήγορη, εξασκημένη κίνηση. Ο αξιωματικός διέταξε:
  - Γδύσου!
  Η Βεντμάκοβα εξεπλάγη:
  - Τι?
  Ο αξιωματικός επανέλαβε ήρεμα:
  - Είπα να γδυθώ! Απαιτείται έρευνα και προσωπική επιθεώρηση!
  Το κορίτσι κοκκίνισε.
  Ιδού όμως οι άντρες!
  Ο αξιωματικός με την ποδιά γάβγισε:
  - Μπορώ να σε βοηθήσω! Λοιπόν, πέταξε τα κουρέλια σου πουρέ!
  Η Βεντμάκοβα έτρεμε, θυμήθηκε ότι ναι, όταν μπήκε στη φυλακή, η προσωπική έρευνα είναι υποχρεωτική και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Οι γυναίκες το πήραν και εξέτασαν προσεκτικά κάθε ραφή. Αφημένη με το εσώρουχό της, η Βεντμάκοβα ντρεπόταν, αλλά ο αξιωματικός γάβγισε:
  - Και βγάλε το κιλότο σου σκύλα! Η αναζήτηση θα ολοκληρωθεί!
  Αφημένη μπροστά σε αρκετούς άντρες εντελώς γυμνή (η συνοδεία που την έφερε στάθηκε ακίνητη, έτοιμη να πολεμήσει ανά πάσα στιγμή), η κοπέλα ντράπηκε και προσπάθησε να την καλύψει με τα χέρια της.
  Την χτύπησαν δυνατά με ένα κλομπ στους γλουτούς:
  - Χέρια στις ραφές σκύλα!
  Η Βεντμάκοβα γρύλισε, αλλά άντεξε. Όταν τελείωσαν την εξέταση των ρούχων της και της έσκισαν τις μπότες, ο αξιωματικός διέταξε:
  Τώρα ελέγξτε το μόνοι σας!
  Οι γυναίκες δεσμοφύλακες ξεκίνησαν από το κεφάλι. Έδειξαν τα μαλλιά τους με δάχτυλα με γάντια και μετά κοίταξαν στα αυτιά τους, χρησιμοποιώντας ακόμη και ένα σωλήνα με φακό. Τα αυτιά ανασύρθηκαν πολλές φορές, λυγίζοντας και μη. Μετά κοίταξε στα ρουθούνια:
  - Βήχα, σε παρακαλώ! Αυτό είναι, πιο δυνατό!
  Η μύτη του κοριτσιού ήταν τσακισμένη. Ακολούθησε εξέταση του στόματος. Ήταν αρκετά δυσάρεστο, τα τραχιά χέρια πίεζαν τη γλώσσα, πότε πότε την τραβούσαν, μετά την τραβούσαν πιο δυνατά, ακόμη και σχεδόν την έσκιζαν.
  Ο αξιωματικός μίλησε:
  - Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός! Μπορεί να είναι κατάσκοπος!
  Οι δεσμοφύλακες άρχισαν να πιέζουν τα δάχτυλά τους στα δόντια τους, ελέγχοντας για τυχόν σφραγίσματα που θα μπορούσαν να περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Η Βεντμάκοβα ένιωθε ταπεινωμένη και την έφτυσαν• τον ήρωά της της ΕΣΣΔ την έψαχναν σαν πόρνη, χωρίς να της έλειπε τίποτα. Τότε τα γυναικεία γάντια χέρια άρχισαν να νιώθουν το γυμνό στήθος του κοριτσιού. Την τσάκισαν, ένιωσαν κυριολεκτικά κάθε χιλιοστό, έλαμπαν μέσα από έναν φακό. Το στήθος του κοριτσιού πρήστηκε προδοτικά, και οι δεσμοφύλακες πίεζαν όλο και περισσότερο, και μετά γρύλιζαν:
  - Οχι! Είναι καθαρή εδώ!
  Στη συνέχεια, εξετάστηκε ο αφαλός και τα δάχτυλα. Ο αφαλός τραβήχτηκε προς τα πίσω, επίσης στριμμένα, μετά τον οποίο τρυπήθηκε με μια βελόνα. Εξέτασε όχι λιγότερο προσεκτικά τα δάχτυλα.
  - Και τώρα γυναικολογική έρευνα! - διέταξε ο αξιωματικός.
  Οι δεσμοφύλακες διέταξαν:
  - Σκύψτε και ανοίξτε τα πόδια σας, παρακαλώ!
  Ακολούθησε το πιο ταπεινωτικό, όταν το χέρι του δεσμοφύλακα με γάντι, μπήκε μάλλον πρόχειρα στους κόλπους της κοπέλας. Η Βεντμάκοβα βόγκηξε από πόνο και ταπείνωση. Και το χέρι κατέρρεε άκαμπτα στη σπηλιά όπου η γυναίκα φυλάει τον πιο πολύτιμο θησαυρό της, από τον οποίο ήταν και οδυνηρό και γαργαλητό. Το κορίτσι συσπάστηκε λίγο και ο αξιωματικός μουρμούρισε κακόβουλα:
  - Ελέγξτε το όσο πιο προσεκτικά γίνεται! Άλλωστε, είναι σε οικεία μέρη που οι κατάσκοποι συνήθως κρύβουν έγγραφα και μερικές φορές αρκεί ένα μικρό σημείωμα για να μάθετε σημαντικές πληροφορίες.
  Ένας δεσμοφύλακας αντικαταστάθηκε από έναν άλλο, μετά την οποία η έρευνα έγινε ακόμη πιο επίπονη και αγενής. Η Βεντμάκοβα συνειδητοποίησε ότι ήθελαν απλώς να την ταπεινώσουν, μετατρέποντας την έρευνα σε βασανιστήρια.
  Η εξέταση του πρωκτού δεν ήταν λιγότερο τραχιά, επιπλέον, χρησιμοποιήθηκε το έντερο και ένας μεγάλος κλύσμα. Προφανώς ο πιλότος ήταν πράγματι σοβαρά ύποπτος. Μετά από αυτό, ο έλεγχος των δακτύλων, των ποδιών και των ποδιών φαινόταν σαν μικρό πράγμα.
  Ωστόσο, αυτό δεν τελείωσε εκεί, ο αξιωματικός διέταξε:
  - Τώρα στην ακτινογραφία του στομάχου! Δεν μπορούσε να καταπιεί πολλά!
  Λοιπόν, δεν πονάει και τόσο. Ένας γιατρός ήταν παρών εδώ, κοίταξε προσεκτικά τα πάντα, ακόμα και την καρδιά και τους πνεύμονες. Τελικά έδωσε το πράσινο φως:
  Είναι καθαρή και απόλυτα υγιής!
  Ο αξιωματικός γρύλισε θυμωμένος:
  - Κρίμα που θα την πυροβολήσουμε πάντως! Ωστόσο, ας παίξει πιάνο προς το παρόν!
  Ο πιλότος, σαστισμένος από την ταπείνωση, περπατούσε υπάκουα σαν αυτόματο. Τα χέρια του Witcher αλείφθηκαν με μπογιά και τα στριμώχτηκαν προσεκτικά σε χαρτί. Έπειτα ακολούθησαν κάθε είδους μετρήσεις, φωτογράφηση σε προφίλ, full face. Για αρκετή ώρα αναγκάστηκαν να στέκονται γυμνοί, ξαναγράφοντας όλα τα σημάδια, τις ουλές και τις κρεατοελιές στο σώμα. Μετά από αυτό, ξεπλύθηκε σε ένα κρύο ντους, το οποίο, παρεμπιπτόντως, συνηθίζεται στην ΕΣΣΔ, όχι μόνο για τους κρατούμενους, τους έδωσαν στολές φυλακής.
  -Ντύσου σκύλα!
  Η ρόμπα ήταν στην πραγματικότητα λινάτσα, ραμμένη από λινάτσα και κεντημένη με αριθμό φυλακής. Δεν έδωσαν παπούτσια στην κοπέλα, θεωρώντας τα προφανώς περιττή πολυτέλεια για τους εχθρούς του λαού, και έτσι, μετά βίας καλυμμένη, την πήγαν στο κελί.
  Μόλις είχαν γίνει μαζικές συλλήψεις, η φυλακή ήταν υπερπλήρη και βούιζε. Η Βεντμάκοβα πετάχτηκε σε ένα στενό κλουβί, όπου υπήρχαν ήδη περισσότερες από εκατό γυναίκες, κυρίως νεαρά κορίτσια από τον στρατό και υπηρέτες. Όταν η πιλότος μπήκε στο κελί, δεν μπορούσε να κάνει ένα βήμα, ο κρατούμενος σωριάστηκε όλο το πάτωμα. Ήταν πολύ σκοτάδι στο κελί, το παράθυρο ήταν στρωμένο με σανίδες, ήταν βουλωμένο και μύριζε έντονα, προφανώς δεν είχαν βγάλει τον κουβά για πολύ καιρό.
  Τα κορίτσια ήταν ημίγυμνα, και μερικά ήταν εντελώς γυμνά, πήραν τα ρούχα τους. Αρκετοί από αυτούς παραληρούσαν και ζήτησαν ένα ποτό. Η μάγισσα σταμάτησε και ρώτησε:
  - Δεν μπορώ να κάνω βήμα! Που πρέπει να πάω!
  - Όπου έφερε εκεί και σταματήστε! - Διέταξε από το σκοτάδι, μάλλον ο μεγαλύτερος στο κελί. - Δεν υπάρχει χώρος για εμάς.
  Η Βεντμάκοβα, συνειδητοποιώντας ότι αυτό ήταν ηλίθιο, ρώτησε ωστόσο:
  -Τι είστε κορίτσια;
  Ακολούθησαν φωνές:
  - Ναι, εδώ είναι το άρθρο 58, ή ακόμα και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση! Για τι είσαι;
  Ο Witcher ειρωνεύτηκε:
  - Ναι, ο Μπέρια βιάστηκε!
  Ακούστηκε ένα φιλικό γέλιο των κοριτσιών και επιφωνήματα:
  - Ναι, είναι δική μας!
  Ποιος έτριξε από το σκοτάδι:
  - Κρεμάστε λίγο από αυτή την Μπέρια!
  Μια δυσοίωνη φωνή διέκοψε:
  -Αρκετά! Και έτσι ήδη πάνω από μισή χίλια άντρες πυροβολήθηκαν στην αυλή! Και εμείς μπορούμε να βγούμε βόλτα με όλη την κάμερα!
  Ο Witcher γάβγισε:
  - Λοιπόν, όχι, αν με πάρουν να με πυροβολήσουν, δεν θα ενδώσω έτσι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να αγωνίζεται για ένα φωτεινό αύριο μαζί με το κορίτσι Margarita Korshunova.
  Πολέμησαν στο Στάλινγκραντ. Πολέμησαν με κάθε κολοσσιαίο θάρρος. Και τα αιώνια παιδιά δεν σκέφτηκαν να υποχωρήσουν και να υποκύψουν στον εχθρό.
  Όμως οι δυνάμεις ήταν άνισες και οι Ναζί προχώρησαν σταδιακά. Αλλά πολύ αργά και πετώντας τις προσεγγίσεις στα σπίτια, και στους δρόμους με τα πτώματα των μισθοφόρων.
  Η Μόσχα ήταν περικυκλωμένη αλλά εξακολουθούσε να μάχεται. Και είχε και τα όμορφα κορίτσια του. που είναι πραγματικά πλούσιοι.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο και η Μαργαρίτα πυροβολούσαν πίσω στο Στάλινγκραντ. Την ίδια στιγμή, το αγόρι προσπάθησε να συνθέσει κάτι, σύμφωνα με την ΑΙ.
  Ο υποψήφιος για την προεδρία της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δεν επετράπη να συμμετάσχει στις εκλογές. Βρήκαν λάθος στο γεγονός ότι ο σλαβικός καθεδρικός ναός απέσυρε τις υπογραφές. Ως αποτέλεσμα, οι υποψήφιοι δεν ήταν έξι, αλλά πέντε. Και ο κύριος αγώνας εκτυλίχθηκε μεταξύ Zenon Pozdnyak και Kebich. Ο φιλορώσος και πιο μετριοπαθής Κέμπιτς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο με μικρή διαφορά. Και μετά κέρδισε το αντιρωσικό Πόζνιακ με μεγάλη διαφορά.
  Ο Λουκασένκο διαμαρτυρήθηκε ότι απομακρύνθηκε παράνομα. Αλλά γενικά, δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από θόρυβο.
  Ο Κέμπιτς κέρδισε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και έγινε ο πρώτος Λευκορώσος πρόεδρος.
  Σύντομα η Λευκορωσία μπήκε στη ζώνη του ρουβλίου. Η κατάσταση στην οικονομία παρέμεινε σε κρίση. Δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα. Αλλά η χώρα ήταν στη ζώνη του ρουβλίου.
  Ο Kebich πρότεινε μια διαδικασία ολοκλήρωσης με τη Ρωσία. Άρχισε η σύγκλιση των νόμων, τα σύνορα άνοιξαν, η οικονομία ενώθηκε. Δημιουργήθηκαν υπερεθνικοί φορείς.
  Το 1999 διεξήχθησαν νέες προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία. Η οικονομία βρισκόταν σε βαθιά κρίση μετά τη ρωσική χρεοκοπία. Αλλά η επιρροή των κομμουνιστών έχει αυξηθεί πολύ. Ο Λουκασένκο, από την άλλη, τσακώθηκε με όλους και δεν δημιούργησε το δικό του κόμμα και παραμερίστηκε από άλλες δυνάμεις. Ο κύριος αγώνας εκτυλίχθηκε μεταξύ Kalyakin και Kebich. Ο Zenon Poznyak είχε χάσει τη δημοτικότητά του εκείνη τη στιγμή. Καθώς και το Λευκορωσικό Λαϊκό Μέτωπο συνολικά.
  Οι κομμουνιστές έγιναν πιο δυνατοί.
  Στη Ρωσία, η ιστορία έχει επίσης αλλάξει λίγο. Ο Zyuganov κέρδισε τον πρόεδρο λίγο περισσότερες ψήφους, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Λέμπεντ ήταν γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας για μερικούς μήνες περισσότερο. Αλλά, γενικά, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι ο Chernomyrdin δεν απολύθηκε. Και ως αποτέλεσμα, παρέμεινε πρωθυπουργός και μετά την χρεοκοπία. Ο Kebich, ωστόσο, παρά τη βοήθεια του Chernomyrdin, έχασε στον δεύτερο γύρο και ο Kalyakin έγινε πρόεδρος της Λευκορωσίας.
  Και στη Ρωσία, μετά την αποχώρηση του Γέλτσιν, ο Τσερνομυρντίν πήγε στην προεδρία. Η ρωσική οικονομία έχει ήδη προχωρήσει σε ανάπτυξη και ο Βίκτορ Στεπάνοβιτς, έστω και με μεγάλη δυσκολία, με τη βοήθεια του Ζιρινόφσκι, που κατέλαβε την τρίτη θέση, νίκησε τον Ζιουγκάνοφ.
  Έτσι, στη Ρωσία, ο Τσερνομιρντίν έγινε πρόεδρος, ο Ζιρινόφσκι έγινε γραμματέας του συμβουλίου ασφαλείας και πρώτος βοηθός του προέδρου. Ο Πούτιν μέχρι στιγμής παραμένει στο περιθώριο. Ο Zyuganov είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Ο Πριμάκοφ εξακολουθεί να είναι υπουργός Εξωτερικών.
  Όλα λοιπόν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Kalyakin συνέχισε τη διαδικασία της ολοκλήρωσης, αλλά δεν ήταν ακόμη ενωμένος. Οι οικονομίες ανέβηκαν. Ο Τσερνομυρντίν διεξήγαγε πόλεμο στην Τσετσενία. Διαπραγματεύτηκε με τον Maskhadov. Και τελικά πέτυχε σταθερότητα εκεί.
  Ο Τσερνομιρντίν κέρδισε εύκολα τις επόμενες εκλογές έναντι του Ζιουγκάνοφ. Ο Kalyakin εξελέγη επίσης εύκολα για δεύτερη θητεία. Όλα κυλούσαν λίγο πολύ ομαλά. Η οικονομία της Λευκορωσίας βρισκόταν σε άνοδο.
  Αλλά ο Kalyakin δεν πήγε σε τρίτη θητεία. Ο διάδοχός του ήταν ένας συνάδελφος Novikov.
  Ο Τσερνομυρντίν δεν έθεσε υποψηφιότητα ούτε για τρίτη θητεία. Ο Τσερνομυρντίν διαδέχθηκε ο Ζιρινόφσκι. Το τελευταίο, φυσικά, έγινε πολύ πιο μετριοπαθές, αλλά αύξησε την πίεση στη Λευκορωσία - απαιτώντας ένταξη στη Ρωσία.
  Ο νεοφερμένος απέκρουσε. Εξαιτίας αυτού που βρισκόταν υπό κυρώσεις.
  Ο Ζιρινόφσκι ήταν πιο άκαμπτος και πίεζε περισσότερο... Ως αποτέλεσμα, οι φιλορωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν δημοψήφισμα στη Λευκορωσία, το οποίο συνέπεσε με μια σοβαρή οικονομική κρίση. Και η Λευκορωσία έγινε μέρος της Ρωσίας. Αυτό ενέτεινε το αντιδυτικό αίσθημα.
  Το 2014, ο Ζιρινόφσκι, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία του Μαϊντάν στην Ουκρανία και την ανατροπή του Γιανουκόβιτς, έστειλε στρατεύματα. Ο ουκρανικός στρατός δεν ήταν έτοιμος για μάχη και οι Ρώσοι τον αφόπλισαν. Ο Γιανουκόβιτς και η Ράντα, υπό την απειλή των όπλων, ανακοίνωσαν δημοψήφισμα. Η Ρωσία προσάρτησε αυτή τη δημοκρατία στον εαυτό της.
  Για να επαναστατήσουν λιγότερο οι Ουκρανοί, ο Ζιρινόφσκι μετέφερε την πρωτεύουσα της Ρωσίας στο Κίεβο. Και αυτό επηρέασε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς, στις επόμενες προεδρικές εκλογές, εξελέγη θριαμβευτικά για τρίτη θητεία, καταργώντας όλους τους περιορισμούς με δημοψήφισμα.
  Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο έχει συνταξιοδοτηθεί και έχει βυθιστεί στη λήθη. Ο Πούτιν διετέλεσε πρόεδρος της FSB μέχρι το 2012, όταν ήταν εξήντα ετών. Και ο Ζιρινόφσκι, που του άρεσε να αναζωογονεί την ομάδα, δεν τον αντικατέστησε με έναν σαραντάχρονο ικανό αξιωματικό. Νεότερος έγινε και ο κυβερνήτης της Λευκορωσίας, ο οποίος αντικατέστησε τον Νόβικ.
  Η Ρωσία, ωστόσο, έπεσε κάτω από τις κυρώσεις της Δύσης, αλλά δεν ήταν πολύ σημαντικές. Ο Ζιρινόφσκι πολέμησε στη Συρία και το Ιράκ. Δημιούργησε το δικό του κράτος για τους Κούρδους και, συνολικά, ενήργησε πιο αποφασιστικά από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιπλέον, η Ρωσία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στη Σαουδική Αραβία και φούσκωσε απότομα τις τιμές του πετρελαίου.
  Τότε ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών. Τι ανέβασε ακόμη περισσότερο τις τιμές του πετρελαίου. Εν τω μεταξύ, η Ρωσία πήρε και προσάρτησε τα κράτη της Βαλτικής και τη Μολδαβία. Και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενη την αναταραχή στο Καζακστάν μετά την αποχώρηση του Ναζαρμπάγιεφ, συμπεριέλαβε αυτή τη δημοκρατία στην κυκλοφορία της.
  Διεξήχθη επίσης δημοψήφισμα και η Ρωσία απέκτησε μια άλλη επαρχία.
  Σταδιακά προχώρησε η αποκατάσταση της ΕΣΣΔ.
  Το 2020, ο Ζιρινόφσκι ενημέρωσε το ρεκόρ στις εκλογές για την τέταρτη θητεία του Προέδρου της Ρωσίας. Μέχρι που έφυγε.
  Και η Ρωσία μετακινήθηκε στην Κεντρική Ασία. Στο Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν, το Κιργιστάν, το Τουρκμενιστάν εμφανίστηκαν ρωσικά στρατεύματα και έγιναν δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία.
  Έτσι η χώρα αποκαταστάθηκε στα πρώην σύνορα της ΕΣΣΔ.
  Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Ζιρινόφσκι. Και αυτός, χωρίς περιττές προκαταλήψεις, κατέλαβε τη Φινλανδία με στρατεύματα. Και εκεί φυσικά με σχεδόν 100% αποτέλεσμα, με δημοψήφισμα. Και μαζί της.
  Έτσι, η Ρωσία επέστρεψε τους δικούς της. Οι σχέσεις με την Κίνα επιδεινώθηκαν κάπως λόγω των αξιώσεων στο Port Arthur και της έξωσης των κίτρινων από τη Σιβηρία.
  Αλλά ενώ η Κίνα φοβόταν κατά της Ρωσίας και ψελλόταν.
  Αλλά στην Αλάσκα έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα και τα ρωσικά στρατεύματα την κατέλαβαν. Και έκαναν δημοψήφισμα για την επιστροφή στη Ρωσία. Την ίδια στιγμή, η Αμερική αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την ακυρότητα της συμφωνίας για την πώληση της Αλάσκας στη Ρωσία.
  Ετσι...
  Ο Oleg Rybachenko σταμάτησε και άρχισε να σουτάρει ξανά.
  Το αγόρι εκτόξευσε μια έκρηξη και στη συνέχεια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Σκόρπισε τους Ναζί και έγραψε στο Twitter:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Η Μαργαρίτα έριξε επίσης μια έκρηξη, πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συνέτριψε τον Φριτς και φώναξε:
  - Και πάντα ενωμένοι!
  Τα παιδιά πολέμησαν πολύ γενναία.
  Το αγόρι χτύπησε ξανά τους εχθρούς με μια έκρηξη. Έριξε μια χειροβομβίδα στην κάμπια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Ως αποτέλεσμα, δύο τανκς συγκρούστηκαν. Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Δόξα σε σένα, ρωσική γη μας,
  Στο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Οικογένεια γηγενών συμβούλων!
  Η κοπέλα ξανά πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Καταρρίφθηκαν καμιά δεκαριά φασίστες και τραγούδησαν:
  - Υπάρχει μια αγελάδα στο βουνό,
  Να είστε υγιείς παιδιά!
  Το αγόρι έδωσε μια στροφή, κούρεψε το Fritz και κελαηδούσε:
  - Πατρίδα στην καρδιά μου,
  Ευτυχώς θα ανοίξουμε την πόρτα!
  Και μετά από αυτό, το παιδικό του πόδι, πέταξε μια χειροβομβίδα. Είναι ένα παιδί που είναι πραγματικά ένας θανατηφόρος φορέας της καταστροφής.
  Η Μαργαρίτα είναι επίσης ένα βέλος με κολοσσιαία ακρίβεια.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, αετού-
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  Η κοπέλα, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, την πήρε και κελαηδούσε πιο πέρα.
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη -
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  Και το κορίτσι γέλασε. Έκοψε τους φασίστες. Έριξε νοκ άουτ τις τάξεις τους και τσίριξε:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει -
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Ο ήλιος θα λάμψει έντονα
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Και πάλι η κοπέλα πετάει επιδέξια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον ναζιστικά τανκς.
  Η Νατάσα επίσης τσακώνεται. Στο Στάλινγκραντ, τα κορίτσια είναι απλώς ήρωες.
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους με θάρρος:
  - Η πατρίδα μου είναι το σκοτάδι του σύμπαντος,
  Μπορώ να συντρίψω την επίθεση των κακών εχθρών ...
  Δεν μπορώ να αγαπήσω μια μέρα χωρίς εσένα
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για σένα!
  Και η Νατάσα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Στη συνέχεια, η Ζόγια πυροβολεί. Όμορφο κορίτσι με μπικίνι. Θα δώσει μια σειρά, θα κουρέψει τους Ναζί.
  Και τότε ένα δολοφονικό δώρο θα πετάξει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Μου αρέσει να καταστρέφω εχθρούς! Τέτοιο κορίτσι!
  Και πάλι, η καλλονή με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα αρχίσει την καταστροφή.
  Και τότε η Aurora πυροδοτεί. Επίσης ένας κοκκινομάλλης διάβολος πώς να οδηγεί στους Ναζί.
  Και με το γυμνό της πόδι, μια χειροβομβίδα θα λερώσει τους μαχητές της Βέρμαχτ στο χαλίκι.
  Το κορίτσι τρίζει:
  - Τιλί, τιλί, τράτα, ουάλι ...
  Νίκησε τους Ναζί με τη δύναμή μου,
  Δεν μπορώ να αρνηθώ τώρα!
  Και πάλι ο πολεμιστής σουτάρει με ακρίβεια.
  Περαιτέρω πυρκαγιά ηγείται η Σβετλάνα. Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, πέταξε ένα πακέτο έκρηξης.
  Λοιπόν, ο Φριτς το κατάλαβε.
  Το κορίτσι, ειλικρινά, είναι ένας ροκ πολεμιστής.
  Και πώς να τραγουδήσετε:
  - Δόξα στη Ρωσία πάνω από τη Γη,
  Θα είμαστε πάντα με ένα όνειρο!
  Και τέσσερα κορίτσια στους Ναζί και πώς θα χτυπήσουν. Γενικά είναι σαν άγιοι από το τάγμα των αγγέλων του θανάτου. Και οι Ναζί στο Στάλινγκραντ το καταλαβαίνουν.
  Αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο και πιο δύσκολο.
  Το Στάλινγκραντ εξακολουθεί να αντέχει, αλλά οι Ναζί έχουν ήδη καταφέρει να πάρουν το Dry. Υπάρχει επίσης ένας ισχυρός στόλος από τη θάλασσα μεταξύ των Ναζί. Συμπεριλαμβανομένων των αιχμαλωτισμένων βρετανικών πλοίων.
  Τραυμάτισαν κυριολεκτικά όλη την ακτή. Και οι Τούρκοι προχωρούν από τα νότια. Γίνεται πραγματικά ανατριχιαστικό.
  Η Νατάσα και τα κορίτσια της από το Σουχίμι μπόρεσαν να πετάξουν στο Στάλινγκραντ, αιχμαλωτίζοντας ένα γερμανικό αεροπλάνο από κόντρα πλακέ.
  Και τώρα, επίσης, στο Στάλινγκραντ. Όπως, αυτή η πόλη είναι οι φασίστες, όσο κι αν προσπαθείς να μην την πάρεις.
  Η Νατάσα δίνει ένα δολοφονικό δώρο με το γυμνό της πόδι, σκίζοντας τους Ναζί σε σκισμένο κρέας και τραγουδά:
  - Η ζωή μας θα είναι υπέροχη!
  Η Ζόγια, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αν, φυσικά, κερδίσουμε!
  Και το κορίτσι τίναξε τις κατακόκκινες θηλές της.
  Η Αυρόρα, πυροβολώντας, βρυχήθηκε:
  - Και να είναι ξακουστή η Πατρίδα μας!
  Και, με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο. Συντρίψτε τους αντιπάλους και τρίξτε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και τότε η Σβετλάνα πήρε τη γραμμή και την κατακεραυνώθηκε. Σκάλισα εκατό Ναζί. Έπειτα, εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Στο νέο φως της επιστήμης και της ευημερίας!
  Και τα τέσσερα κορίτσια τσακώνονται ξανά, και δεν πρόκειται να κατεβάσουν μύτη.
  Η Νατάσκα σήκωσε το εκρηκτικό πακέτο με δύο γυμνά πόδια. Και λόγω όλης της δύναμης, το πέταξε σε ένα ναζιστικό τανκ.
  Το Ε-75, έχοντας υποστεί ζημιά, σταμάτησε και άρχισε να καπνίζει.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Ο Rus' γέλασε, έκλαψε και τραγούδησε,
  Σε όλες τις εποχές, γι' αυτό και αυτή και η Ρωσία!
  Τότε η Ζόγια το πήρε και έδωσε ένα δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ένα άλλο τανκ των Ναζί σταμάτησε, παραταγμένο.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Ναι, το μέλλον είναι δικό μας!
  Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Η Aurora πυροβόλησε από πολυβόλο. Κόρεψε πολλούς φασίστες. Τότε εκείνη είπε επιθετικά:
  - Δόξα στους ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Και από τη ρίψη του γυμνού της ποδιού, μια χειροβομβίδα πετάει ξανά. Εδώ είναι το κοκκινομάλλα κορίτσι. Απλά ένας ανίκητος εξολοθρευτής.
  Και πώς το πήρε η Σβετλάνα και συνέτριψε τους Ναζί. Και τους γκρέμισε σαν κοφτερό άχυρο.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Δόξα στη γη της Ρωσίας!
  Και από τη ρίψη του γυμνού της ποδιού, πετάει μια τέτοια θανατηφόρα χειροβομβίδα κατακερματισμού.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Για τη Σοβιετική αυτοκρατορία!
  Η Νατάσα πυροβολεί, λέει:
  - Για τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες!
  Και πάλι, κάτι που σκοτώνει τους Ναζί με μια τεράστια εγγύηση πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Και το κορίτσι τραγουδάει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου -
  Δόξα στη Ρωσία!
  Η Ζόγια πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έκοψε πολλούς ναζί και τσίριξε:
  - Μεγάλη Ρωσία - μεγάλη δόξα!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Κορίτσια φυσικά σχεδόν γυμνά. Με μπικίνι, μαυρισμένο, μυώδες, όμορφο και με καμπύλες.
  Πόσο γοητευτικά φαίνονται τα κορίτσια όταν είναι σχεδόν γυμνά! Και γιατί ακόμη και ρούχα!
  Στη συνέχεια, η Aurora σουτάρει ενεργά. Και με το γυμνό του πόδι θα πετάξει κάτι που σκοτώνει τους Ναζί.
  Μετά τραγουδά:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Σβετλάνα συνέχισε να πυροβολεί. Έκοψε τους Ναζί και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα!
  Και με γυμνό πόδι, πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα. Και πάλι οι Ναζί είναι χαζοί.
  Μπράβο Ρωσίδες. Είναι άνθρωποι των ακροβατικών.
  Και μετά είναι οι πιλότοι: η Μιραμπέλα και η Αναστασία. Το ίδιο σαν να σε χαστουκίζουν στον Φριτς.
  Ναι, οι ορδές του Χίτλερ σκορπίζονται από τέτοια κορίτσια.
  Οι πολεμιστές πολεμούν στο Yak-9. Το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι ξεπερασμένο. Αλλά αρκετά αποτελεσματικό. Αν και σε ταχύτητα και οπλισμό κατώτερο από τη Luftwaffe.
  Μόνο ένα πυροβόλο των 20 χιλιοστών και ένα πολυβόλο για τα κορίτσια, εναντίον ενός ME-262 με πέντε πυροβόλα των 30 χιλιοστών.
  Αλλά εδώ η Μιραμπέλα κάνει επιδέξια ελιγμούς, μπαίνει στην ουρά του φτερωτού φασίστα γύπα. Και τον πυροβολεί. Χτυπά το μέταλλο, καίει τον εχθρό καθαρό.
  Τότε η Μιραμπέλα τραγούδησε:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Τα αεροπλάνα πετούν σαν πουλιά...
  Γκρεμίζουμε φασιστικές στέγες
  Και η ανδρεία των στρατιωτών είναι πέρα από τα σύνορα!
  Και ιδού η Αναστασία, πώς θα το πάρει και θα γκουγάρει τους ναζί. Είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Θα συντρίψει τα πρόσωπα των ναζιστικών ληστών και θα τρίζει:
  - Μεγάλη δόξα θα έρθει για τη Ρωσία!
  Και επίσης με γυμνά πόδια θα πατήσει στα πεντάλ. Και ένας άλλος Messerschmitt πέφτει.
  Τα κορίτσια τσακώνονται με εσώρουχα μόνα τους. Και είναι πολύ καλοί. Φτερουγίζουν γρήγορα σε πιο αδύναμους κινητήρες. Και φεύγουν από τους πυροβολισμούς του εχθρού.
  Η Μιραμπέλα κόβει τον Φριτς, τσιρίζει:
  - Όχι κοράκια, δεν μπορείς να μας νικήσεις!
  Και πάλι ο πολεμιστής σέρνεται σε μια θανατηφόρα απόσταση.
  Και η νέα ναζιστική μηχανή πέφτει.
  Το κορίτσι με τα σανδάλια ξέρει τι κάνει. Και τα πάει περίφημα.
  Εδώ είναι ένας φασίστας που προσπαθεί να καλύψει τον πολεμιστή από απόσταση. Και φεύγει. Και από κάποιο θαύμα, πάλι στην ουρά του εχθρού.
  Και γκρεμίζει τον Φριτς, τσιρίζοντας:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τους Ρώσους!
  Και πάλι ο πολεμιστής κάνει μια απελπισμένη αναστροφή. Και ένα άλλο αυτοκίνητο πέφτει τρυπημένο.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Πραγματικά ο κόσμος έχει δημιουργηθεί για τη Ρωσία!
  Και πάλι, πώς να βγούμε έξω. Και πώς να ενδώσεις στον εχθρό!
  Η Αναστασία γκρεμίζει και ένα γερμανικό αυτοκίνητο και τσιρίζει:
  - Όλη η γη μας θα είναι διάσημη, αλλά δεν θα υπάρχει ψάρι για εμάς!
  Και τα κορίτσια αποκλίνουν όλο και περισσότερο!
  Τι μπορεί να τους αντιμετωπίσει; Είναι αυτός ένας επιθετικός τυφώνας!
  Πιο συγκεκριμένα, ένας τυφώνας δεν μπορεί να τους ξεπεράσει!
  Η Νατάσα εν τω μεταξύ τσακώνεται και τραγουδά:
  Θα πολεμήσουμε για τη Ρωσία!
  Και επίσης με γυμνό πόδι, πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα δολοφονικού διαμετρήματος.
  Και αλέστε τους Ναζί σε κομμάτια από μέταλλο και ματωμένο κρέας.
  Η Ζόγια, επίσης, θα πετάξει ένα θανατηφόρο και καυτερό με το γυμνό πόδι της και, πηδώντας, θα δώσει:
  - Και για τη νέα τάξη του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο!
  Και ξεγύμνωσε τα δόντια του.
  Η Aurora τότε πυροβολεί δυνατά. Πυροβολείται, κουρεύει τους Ναζί και τρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Για πρόοδο!
  Και από το γυμνό της πόδι ορμάει κάτι που είναι ικανό να συντρίψει κάθε εμπόδιο.
  Και μετά στη μάχη Σβετλάνα. Ένα τέτοιο κορίτσι δολοφόνο.
  Και είναι και ξανθιά. Πώς σκίζει τους Ναζί... Και τότε ένα δολοφονικό δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Θα συντρίψει τους Ναζί και θα τους μετατρέψει σε διαβολικές φλόγες.
  Κορίτσια εξολοθρευτής πώς να σφυρίζουν:
  - Δοξάστε τον τιμητικό μου λόγο!
  λέξη Komsomol!
  Πολεμιστές πώς να πυροβολούν τους Ναζί. Και ας τους πυροβολήσουμε σαν λυσσασμένα σκυλιά.
  Εδώ είναι οι Εξολοθρευτές! Και συντρίβουν τους Ναζί - ε, διάβολοι!
  Η Νατάσα είπε με πάθος:
  - Θα αγωνιστούμε για το σοσιαλισμό,
  Για τη Σοβιετική μας Ρωσία,
  Για μια νέα υπέροχη παραγγελία!
  Και πάλι, ένα θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Zoya ενεργεί επίσης αρκετά ενεργητικά. Συντρίβει τους φασίστες. Και δεν τους απογοητεύει. Και τα γυμνά της πόδια τρεμοπαίζουν σαν έλικα.
  Ο Πολεμιστής λέει με θέρμη:
  - Στο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Η Ρωσία θα δοξαστεί!
  Και πάλι ο πολεμιστής με πλήρη ενθουσιασμό μάχεται.
  Τότε η Aurora ρίχνει ένα δώρο θανάτου με γυμνό πόδι. Πώς σαρώνει τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις. Και λέει με οργή:
  - Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία!
  Και τότε η Σβετλάνα θα ξεκινήσει το δολοφονικό και καταστροφικό. Και το γυμνό της πόδι είναι τόσο ευκίνητο.
  Και ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  θα μουσκέψουμε τους Ναζί στην τουαλέτα -
  Δεν πιστεύει το δάκρυ της πατρίδας,
  Και θα δώσουμε τους κακούς ολιγάρχες στον εγκέφαλο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Συμμετέχοντας σε βαριές μάχες, η Βεντμάκοβα σχεδόν δεν κοιμήθηκε για αρκετές ημέρες και ως εκ τούτου, παρά την ακραία στενότητα στο κελί της φυλακής, τη βουλιμία και τη δυσωδία, αποκοιμήθηκε σχεδόν αμέσως.
  Ονειρευόταν ότι βρισκόταν στο Μεσαίωνα και ηγήθηκε μιας εξέγερσης σκλάβων, γινόταν ένα είδος Σπάρτακου με φούστα! Μετά την πρώτη επιτυχία, το γενναίο κορίτσι πολεμιστή, το μυώδες κορίτσι, μάζεψε τους επαναστάτες και προσφέρθηκε να επιλέξουν τους ηγέτες τους.
  Η Vedmakova, όπως αναμενόταν, έγινε επικεφαλής ενός ήδη αρκετά μεγάλου αποσπάσματος και πρόσφερε τον πανίσχυρο ήρωα Turan ως πρώτο αναπληρωτή της.
  Και εδώ οι δούλοι ήταν ομόφωνοι. Μετά διάλεξαν τους άντρες των δέκα. Το δεκαδικό σύστημα είναι το πιο απλό και η Vedmakova αποφάσισε ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι περίπλοκο.
  Οπλισμένοι με τρόπαια, και παίρνοντας σαλιγκάρια κατσαρίδων (σε ένα βαρύ όνειρο, το υποσυνείδητο των Μαγισσών ξέσπασε), προχώρησαν.
  Για να ενισχύσει την εξουσία της και να τεντώσει τα πόδια της, η Βεντμάκοβα περπάτησε, κινούμενη σαν γάτα. Τότε η κοπέλα άρχισε να τρέχει, νιώθοντας με τα ξυπόλυτα πόδια της τα μικρά, κοφτερά βότσαλα του βραχώδους δρόμου. Αλλά η πολεμίστρια δεν έδωσε σημασία στον πόνο, επιπλέον, ήταν μπροστά από όλους. Όπως αποδείχθηκε, όχι μάταια. Τρεις εχθρικοί μαχητές κάθισαν σε ενέδρα και μπορούσαν να σημάνουν πρόωρο συναγερμό. Ο αρχηγός της εξέγερσης σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και πήδηξε πάνω στους εχθρούς από ψηλά. Οι κινήσεις της είναι σαν χορός ενός υβριδίου τίγρεων και κόμπρες, ένα ελαφρύ κλάμα και υποχωρεί με κομμένα κεφάλια.
  - Έτσι σπάω την αντίσταση!
  Η Βεντμάκοβα δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να παίζει για το κοινό, δείχνοντας κομμένα κεφάλια στους σκλάβους. Σε απάντηση ακούστηκε ένας βρυχηθμός έγκρισης.
  Σύντομα εμφανίστηκαν τα κτήματα με φυτείες. Τα σκαλιστά σπίτια είναι πραγματικά παλάτια με διακοσμήσεις και αγάλματα. Οι βρύσες ήταν ορατές εδώ κι εκεί. Από ένα άγαλμα με τη μορφή του Δία με φτερά πεταλούδας και στόματα στο στομάχι, στα πόδια και στο στήθος: χτυπήθηκαν επτά πίδακες. Τα χωράφια είναι πλούσια, παχιά, με ομοιότητα με χρυσό βαμβάκι, σιτηρά με μεγάλα στάχυα, ρεβίθια και άλλα. Απασχολούσαν πολλούς δούλους. Υπήρχαν και άνδρες και γυναίκες, καθώς και πολλά παιδιά. Φυσικά οι επόπτες, οι φύλακες. Αλλά γενικά, βέβαια, υπάρχουν πολύ περισσότεροι σκλάβοι, και με φτυάρια και τσάπες.
  Η Βεντμάκοβα σήκωσε ένα σπιτικό πανό ραμμένο βιαστικά από σκλάβες: Με την εικόνα ενός σπαθιού και μιας σκαπάνης! Άλλοι σκλάβοι έσπευσαν στην επίθεση.
  Εν τω μεταξύ, αρκετοί σκλάβοι και σκλάβοι κρέμονταν από τους στύλους, τα χέρια και τα πόδια τους ήταν τρυπημένα με καρφιά. Φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά της αδικίας ήταν καταδικασμένα σε βασανιστήρια. Βλέποντας τους απελευθερωτές που πλησίαζαν, το σταυρωμένο κορίτσι φώναξε με μια απροσδόκητα δυνατή φωνή:
  - Ήρθε η ανταπόδοση, κτυπήστε τους ιδιοκτήτες!
  Ο αρχηγός των Witcher, όπως πάντα μπροστά. Το σαλιγκάρι της κατσαρίδας ανατράφηκε και γκρέμισε δύο φρουρούς ταυτόχρονα. Οι υπόλοιποι έγειραν πίσω, ο ένας φοβισμένος, έτρεξε ακόμη και στο δικό του δόρυ. Από την τρυπημένη κοιλιά προεξείχαν έντερα. Το κορίτσι γέλασε.
  - Είστε αδύναμοι πολεμιστές αν φοβάστε ένα άλογο!
  Η Μιλοσλάβα, που έγινε η σκέπη της, πολέμησε στο δεξί χέρι, τα τσεκούρια στα χέρια της κοπέλας, σαν το ξυράφι ενός έξυπνου κουρέα. Τόσο περίφημα κόβει τους μαχητές.
  Ούτε ο Τουράν δεν υποχώρησε. Εκτόξευσε μια πέτρα που έσπασε το στήθος του φρουρού και συμμετείχε στη μάχη. Ήταν προφανές ότι η σκληρή δουλειά του είχε κάνει καλό, όχι οι μύες της μυλόπετρας. Είναι αλήθεια ότι η Vedmakova κινήθηκε πιο γρήγορα.
  Οι σκλάβοι σταμάτησαν να εργάζονται, αλλά δεν έχουν ακόμη συμμετάσχει στη μάχη. Προφανώς μπερδεύτηκαν. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο ανήσυχο αγόρι, πηδώντας στα αγόρια που εργάζονταν, φώναξε:
  - Δειλές! Αυτός που είναι πίσω μου είναι ο ήρωας, που χωρίς εμένα είναι το άθλιο γουρούνι!
  Τα αγόρια ήταν τα πρώτα που ανταποκρίθηκαν. Όρμησαν στους επιτηρητές. Εδώ είναι ένας άντρας δεκατεσσάρων ετών που χτύπησε τον "κηδεμόνα" του με μια σκαπάνη και το κεφάλι του έσπασε σαν κολοκύθα. Λειτούργησε, και οι άλλοι σκλάβοι, ακόμη και τα συνήθως σεμνά και υπομονετικά κορίτσια, έσπευσαν στη μάχη.
  Τώρα η μάχη ήταν χαοτική, αλλά η αριθμητική υπεροχή, καθώς και η απόγνωση, ήταν με το μέρος των σκλάβων. Και, φυσικά, ανέλαβαν.
  Πάσσα είναι αυτό που είναι δύσκολο να περιμένει κανείς από ένα κορίτσι που σπούδασε μπροστά στα μάτια της. Εκείνη τσακώθηκε με τον φύλακα, άρχισε να τη σπρώχνει. Έτσι τον εξαπάτησε, πήρε το σπαθί και τον χτύπησε ακριβώς στο λαιμό.
  - Αυτό λέω σνακ! - Το κορίτσι έσπασε. - Κοίτα, μη μεθύσεις!
  Το πρώτο κτήμα απελευθερώθηκε γρήγορα, η απόσπαση μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας. Η εξέγερση εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά που τυλίγει τα χωράφια. Η Βεντμάκοβα κάλπασε μπροστά. Οι ιππείς έτρεξαν προς το μέρος του, κατά κανόνα, έφτασαν στην κορυφή του κεφαλιού. Όμως ο φύλακας δεν το έβαλε κάτω. Μια ιδιαίτερα πεισματική μάχη έγινε κοντά στην επτάχορδη βρύση. Εδώ οι ζαρντινιέρες μετέφεραν το απόθεμα αλόγων στη μάχη.
  Η γενναία Βεντμάκοβα ήταν περικυκλωμένη από όλες τις πλευρές. Τη έσωσε μόνο η εξαιρετική ταχύτητα ενός ειδικά παχυνμένου σαλιγκαριού κατσαρίδας. Εδώ είναι ένα ακριβές lunge και ο ψιλοκομμένος αντίπαλος πέφτει. Ωστόσο, η κοπέλα τραυματίστηκε πρώτα στον ώμο, μετά στο στομάχι και μετά κόντεψε να της κόψουν το πόδι. Τότε η Βεντμάκοβα άρχισε να πετάει μικροσκοπικά στιλέτα. Αιχμηρά σαν ξυράφι, έπεφταν στα μάτια, μερικές φορές στο στόμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους πολεμιστές ήταν ημίγυμνοι λόγω της ζέστης και για τέτοιους στρατιώτες αρκεί να τρυπήσουν το στήθος. Λίγοι ιππείς έπεσαν, αλλά οι υπόλοιποι πίεσαν. Ήταν τόσα πολλά τα ξίφη που έμοιαζαν με χτένα σε κίνηση. Άρα χύνονται από όλες τις πλευρές.
  Αλλά η Μιλοσλάβα, η Πασά, το Τουράν και άλλοι σκλάβοι έφτασαν εγκαίρως. Αφού κόπηκαν στις τάξεις, περπάτησαν σαν παγοδρόμιο, μπορείτε να δείτε πώς πέταξαν τα πτώματα και κάπως ένοπλοι σκλάβοι έσπευσαν να τους βοηθήσουν λόγω όλης της δύναμής τους.
  Το πεζικό επιτέθηκε στους καβαλάρηδες, οι εξουθενωμένοι σκλάβοι εκδικήθηκαν τον πόνο και την ταπείνωση.
  - Αρπάξτε το εχθρικό δαχτυλίδι και μην το αφήσετε! - Διέταξε τη Βεντμάκοβα.
  Μπροστά στα μάτια της έπεσε ένας σκλάβος με κομμένο κεφάλι, αλλά καμιά δεκαριά φρουροί έπεσαν πίσω του.
  - Πάρε τον αριθμό! - Διέταξε ο νεαρός αρχηγός της εξέγερσης.
  Όλο και περισσότεροι σκλάβοι έμπαιναν στη μάχη. Φάνηκε πώς τα αγόρια ανέβαιναν στα άλογα με τρέξιμο, όρμησαν στους αναβάτες και χρησιμοποιούσαν τα δόντια τους, χρησιμοποίησαν μυτερές πέτρες.
  Οι σκλάβοι έδειχναν να μην ξέρουν φόβο, εκδικήθηκαν για τα πολλά χρόνια της ταπείνωσης, όταν κανείς δεν τους θεωρούσε ανθρώπους. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς γεννήθηκαν ελεύθεροι και δεν έχουν ξεχάσει ακόμη το μεθυστικό άρωμα της θέλησης.
  Έχοντας τελειώσει με την "ιππική" απόσπαση, η Βεντμάκοβα προχώρησε. Το τελευταίο σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο του ήταν μια ακρόπολη κομμένη από μεγάλα δέντρα. Υπήρχε πολύ μεγάλη ασφάλεια εκεί.
  - Ψάξτε τα κτήματα και πιάστε τις σκάλες. φώναξε. - Αν δεν είναι αρκετό, φτιάξτε τα μόνοι σας.
  Οι σκλάβοι κατασκεύασαν βιαστικά συσκευές επίθεσης.
  - Τα σκαλοπάτια πρέπει να είναι φαρδιά, ώστε πολλοί πολεμιστές να μπορούν να περνούν από αυτά τη φορά. - επεσήμανε η Βεντμάκοβα.
  Η σφαγή μαίνεται ακόμα σε άλλα κτήματα. Σε ορισμένα σημεία, οι υπηρέτες πέρασαν στο πλευρό των επαναστατών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, από συνήθεια, αντιστάθηκαν. Οι επόπτες σκοτώθηκαν γρήγορα - αυτοί απέχουν πολύ από τους πιο σκληρούς πολεμιστές. Το τελευταίο προπύργιο της αντίστασης του εχθρού ήταν οι ντετινέτες. Η Βεντμάκοβα, όπως πάντα, ήταν η πρώτη που σκαρφάλωσε στον τοίχο. Χτυπήθηκε πολλές φορές με ένα βέλος, αλλά καταπολέμησε τα θανατηφόρα δώρα με μια ασπίδα. Ο πλησιέστερος πολεμιστής χτυπήθηκε τόσο δυνατά που παρόλο που κατάφερε να αντισταθεί, έπεσε από τον τοίχο.
  Ο Μιλοσλάβα κατάφερε να αποσπάσει τον φρουρό με ένα γάντζο, πετώντας επίσης τον εχθρό. Το χιονάλευκο Passa έχει ήδη μαγέψει τους εχθρούς στρατιώτες με την ίδια του την εμφάνιση. Ενώ κοιτούσαν το στήθος της που φουσκώνει βίαια, με σαγηνευτικό στήθος, η κοπέλα κλώτσησε στη βουβωνική χώρα με τα πόδια της και στη συνέχεια ξέκοψε. Η Βεντμάκοβα, σκαρφαλώνοντας στους τοίχους, έκοψε χωρίς οίκτο. Ο εχθρός είχε ήδη χάσει το ηθικό του, όλο και περισσότεροι σκλάβοι σκαρφάλωναν στον τοίχο. Έσπασαν, υπήρχαν πολλές σκάλες και οι φρουροί δεν πρόλαβαν να τους χτυπήσουν όλους. Στο κάτω μέρος, η αλήθεια ήταν νεκροί και τραυματισμένοι σκλάβοι, η επίθεση δεν μπορούσε να κάνει χωρίς απώλειες. Εδώ ο σκλάβος και ο φρουρός μάτωσαν μαζί και κατέρρευσαν από ένα αξιοπρεπές ύψος. Πληγώθηκαν, αλλά παρέμειναν, ζωντανοί, συνέχισαν να στραγγαλίζουν ο ένας τον άλλον.
  Το ανήσυχο αγόρι, η Βεντμάκοβα ξέχασε να ρωτήσει το επίθετό του, ήταν επίσης στον τοίχο. Εκμεταλλευόμενος το μικρό του ανάστημα, γλίστρησε ανάμεσα στα πόδια του αξιωματικού και στη συνέχεια τον κλώτσησε στην πλάτη και με τα δύο πόδια, πέφτοντας ταυτόχρονα κάτω από τα γόνατα. Πέταξε προς τα εμπρός, προσκρούοντας σε ένα πιρούνι που κρατούσε ένας ενήλικος σκλάβος..
  - Αυτό είναι τόσο πιασμένο που οδυνηρά δαγκώνει! - Το αγόρι έβγαλε τη λεπτή του γλώσσα, πειράζοντας τους φρουρούς.
  - Α, ρε ξυπόλητο φίδι! - Ο μαχητής που στεκόταν στα δεξιά έβρισε και έκοψε το αγόρι με σπαθί.
  Το αγόρι έγειρε πίσω και του έφτυσε στο μάτι από τον σωλήνα του. Πόσο απελπισμένα ούρλιαξε ο εχθρός, καταρρέοντας. Το παιδί δεν στάθηκε στην τελετή και τον τελείωσε με ένα σπαθί. Τα χέρια του παιδιού, αν και λεπτά, ήταν κουρελιασμένα και δυνατά - σκληρυμένα από τη σκληρή δουλειά.
  Άλλα αγόρια επίσης έδειξαν πίεση, πάλεψαν σαν διάολος, τσιρίζοντας και βρίζοντας, επιλέγοντας κουλ εκφράσεις!
  Το τείχος καθαρίστηκε γρήγορα, μέσα η μάχη σύρθηκε λίγο, φοβούμενοι την εκδίκηση των σκλάβων, οι ιδιοκτήτες πολέμησαν απελπισμένα. Είναι αλήθεια ότι οι αναγεννημένες κοιλιές είναι κακοί βοηθοί σε μια μάχη με λυσσασμένους σκλάβους.
  Ο κύριος ιδιοκτήτης, ο Σεΐχης Σαμούμα, προσπάθησε να φύγει από την υπόγεια διάβαση. Πήρε μαζί του μια σακούλα με πέτρες και χρυσάφι. Ίσως είχε μια ευκαιρία, αλλά η απληστία τον απογοήτευσε. Η όμορφη κοπέλα Rakhita, και μάλιστα με το χάλκινο χρώμα του δέρματός της, είναι πάρα πολύ πειρασμός.
  - Και ακολούθησε με σκύλα! - Ο Σέιχ την άρπαξε από τα πλούσια μαλλιά.
  - Δεν χρειάζεται, θα πάω μόνος μου, κύριε! παρακαλούσε εκείνη.
  - Όχι πόρνη! Μου αρέσει να σε κουβαλάω! Ο σαδιστής αξιωματούχος γέλασε.
  - Αλλά πονάει! - Η σκλάβα έστριψε τα γυμνά της πόδια.
  - Όταν φύγουμε, θα σε κρεμάσω από τα μαλλιά και θα σε βάλω στη φωτιά. Ο Σεΐχης έγλειψε τα χείλη του σαρκοφάγα.
  - Είσαι θηρίο! Αλλά σε αγαπώ, πιστέψτε με!
  Το κορίτσι στριμώχτηκε στον ιδιοκτήτη, ο οποίος έβαλε το βρώμικο ρύγχος του στο καθαρό πρόσωπό της και άρχισε να γλείφει. Εδώ το χέρι του Ρακχίτα βρήκε ένα στιλέτο στη ζώνη του σεΐχη και το έβαλε στο πρησμένο στομάχι του με όλη του τη δύναμη.
  Εδώ είναι ένα πλάσμα του σκότους.
  Ο Σεΐχης έριξε την τσάντα και άφησε τα μαλλιά του. Τα χέρια του προσπάθησαν να κλείσουν τη βαθιά τρύπα, τα έντερα έπεσαν έξω.
  - Πλάσμα! Έχιδνα! γρύλισε.
  - Οχι! Έκανα το σωστό! Πόσα κορίτσια και άντρες έχετε βασανίσει. Έβαλε ακόμη και παιδιά και τα κάρφωσε σε ένα στύλο. Αυτό είναι απλώς εκδίκηση! - αναφώνησε το κορίτσι.
  - Φτου!
  - Θεά! Με χτύπησες! - Η σκλάβα κλώτσησε την παχουλή του σεΐχη, που αιμορραγούσε την κοιλιά.
  - Λίγα χτυπήματα! - Σύρισε.
  - Μα ευγενές αίμα κυλά μέσα μου! - Η ξυπόλητη σκλάβα άστραψε τα δόντια της.
  - Τίποτα πόρνη! Τα στρατεύματα θα συντρίψουν την εξέγερση και θα βασανιστείτε τόσο πολύ που θα σας φαίνομαι σαν άγγελος! - Βρήκα τη δύναμη να γρυλίσω τον Σεΐχη.
  - Έχουν πιο πλούσια φαντασία από τη δική σου; Το κορίτσι έβγαλε τη γλώσσα της.
  - Αρκετά για σένα! Ο πλούσιος συσπάστηκε και βόγκηξε. - Πονάτε! Φέρτε μου αλοιφές facifi.
  - Γιατί? - ρώτησε πονηρά το κορίτσι.
  - Θα σου δώσω αυτή τη σακούλα με χρυσό. παρακάλεσε ο Σεΐχης.
  - Είναι δικός μου! Εντάξει, από έλεος, πού είναι η αλοιφή φατσιφί; Το κορίτσι χαμογέλασε πονηρά.
  Γνωρίζετε τη ντουλάπα με τη μορφή ιπτάμενης αγελάδας; - Ο πλούσιος συριγμένος τραυλίζοντας.
  - Ναί! Είδα ένα τόσο όμορφο με βότσαλο.
  - Άρα πρέπει να βάλεις το χέρι σου στο κεφάλι σου και μπορείς εύκολα να πάρεις ένα κουτί αλοιφή. Θα έρθεις για μένα και θα κηλιδώσεις. - μουρμούρισε ο Σέιχ, σχεδόν χάνει τις αισθήσεις του.
  "Ακόμα και ένας κακός αξίζει ιατρική φροντίδα. Περίμενέ με!
  Το κορίτσι έτρεξε στο δωμάτιο. Δεν νοιαζόταν για τον πλούσιο, αλλά μια τόσο πολύτιμη αλοιφή είναι πολύ σπάνια και χρήσιμη στους επαναστάτες. Και τότε θα προδώσει το μισητό φρικιό στους επαναστάτες.
  Οι σκλάβοι έχουν ήδη καταφύγει στα δωμάτια. Δύο από αυτούς είδαν μια όμορφη ημίγυμνη κοπέλα. Υγιείς τύποι που πεινούσαν για γυναικεία στοργή έσπευσαν κοντά της. Η κοπέλα δούλεψε σκληρά, ήταν μυώδης και γι' αυτό έσπρωξε εύκολα τον επιτιθέμενο, με δυνατά πόδια, και φώναξε:
  - Αν θέλεις να πάρεις χρήματα. Να ξέρεις ότι εκεί, στο υπόγειο, κλαίει ένας επιθετικός τύπος, με ένα σακουλάκι χρυσό.
  - Δεν μας αρέσει η επιθετικότητα! - αντέτειναν ειρωνικά παιδιά.
  Είναι όμως και πλούσιος! - Το κορίτσι έσπασε.
  - Τότε είναι καλύτερα, ας τσακωθούμε! Πού είναι το κελάρι; - Οι επαναστάτες δούλοι φλυαρούσαν.
  - Ακολούθησε το χέρι μου εκεί! Η σκλάβα κούνησε το δεξί της χέρι.
  Νεαροί, μαύροι σκλάβοι όρμησαν εκεί που έδειχνε το γουδοχέρι της. Η κοπέλα χαμογέλασε και έτρεξε στο δωμάτιο. Τα έπιπλα ήταν αρκετά πλούσια, αλλά άτακτα. Και εδώ είναι το ντουλάπι χυτό σε χρυσό. Η Rakhita, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, έβαλε το χέρι της. Γλίστρησε προς τα μέσα και εκείνη τη στιγμή έκλεισε το σαγόνι της.
  Η καλλονή τσίριξε, τα κοφτερά ως ξυράφι δόντια της έκοψαν τον καρπό.
  - Ω, πόσο οδυνηρό! ούρλιαξε και μετά στριμώχτηκε έξω. - Είναι τόσο κακό!
  Παρά τον άγριο πόνο, η κοπέλα προσπάθησε μανιωδώς να της δέσει το χέρι. Η Βεντμάκοβα, ακούγοντας γυναικείες κραυγές, αποφάσισε ότι κάποιος βιαζόταν και ξέσπασε γρήγορα στο δωμάτιο. Βλέποντας την καλλονή αιμόφυρτη, ούρλιαξε:
  - Ποιος τόλμησε να το κάνει αυτό;! Θα βάλω την αξιοπρέπειά του στον κώλο του! - Σε μια κρίση θυμού, ο πολεμιστής θα μπορούσε να είναι αγενής.
  Δάκρυα ξεχύθηκαν από τα μάτια της Rakhita, όχι τόσο από τον πόνο για αυτήν, πολλές φορές μια μαστιγωμένη σκλάβα δεν είναι ξένος, όσο από τη συνειδητοποίηση ότι τώρα είναι ανάπηρη.
  - Αυτός είναι! Το κορίτσι έδειξε την ντουλάπα.
  Αν είναι έτσι, τότε είναι τρομερό! - Η Βεντμάκοβα έκοψε το χαμογελαστό έντομο στο κεφάλι με δύναμη. Η δομή λύγισε από την πρόσκρουση, ο πιο μαλακός χρυσός κόπηκε. Η πολεμίστρια συνέχισε να χτυπάει μέχρι που έσπασε το ντουλάπι σε κομμάτια.
  Η κοπέλα χλόμιασε αισθητά και η χιονάτη Πάσσα πήδηξε κοντά της. Εφάρμοσε επιδέξια ένα τουρνικέ, σταματώντας την αιμορραγία. Η Βεντμάκοβα έβγαλε ένα κομμένο χέρι, το άκρο χλόμιασε, αλλά ήταν ακόμα ζεστό.
  - Εξαιρετική! - Πρέπει να καλέσουμε τον Χίροφ. Ίσως το μεγαλώσει. Ο πολεμιστής σφύριξε δυνατά.
  Ο Πασάς ρώτησε:
  - Ποιος σε συμβούλεψε να κολλήσεις το χέρι σου εδώ;
  - Σάμα!
  - Τι έβαλες μέσα σου; - Η Βεντμάκοβα ξαφνιάστηκε.
  - Όχι, αυτό το φρικιό λέγεται Samuma. - Διόρθωσε το κορίτσι.
  - Εάν ναι, τότε πρέπει να τεταριστεί. Η πολεμίστρια γούρλωσε τα μάτια της.
  - Είναι στο υπόγειο και βαριά τραυματισμένος. Θα μπορέσεις να τον πιάσεις. Αν δεν αναπνέεις.
  Η Βεντμάκοβα προσπάθησε να κρατήσει τη βούρτσα, όταν ξαφνικά μετατράπηκε σε μια γλιστερή σαύρα, η οποία προσπάθησε να ξεφύγει κρυφά. Αν η πολεμίστρια δεν ήταν τόσο επιδέξιος από τη γέννησή της, ίσως τα κατάφερνε. Ειδικά ποιος το άρπαξε όχι από την ουρά, αλλά από τον λαιμό.
  - Ουάου, περίεργη μαγεία. Πρέπει να δείξουμε στον Χίροφ.
  Το πρόσωπο της πληγωμένης κοπέλας έγινε θαμπό και έχασε τις αισθήσεις της.
  Ο Passa το πήρε στην ώρα του:
  - Νευρικό κορίτσι, αλλά όμορφο! Θα είναι κρίμα να παραμείνει ανάπηρη.
  Λοιπόν, ελπίζω να διορθωθεί αυτό. Μόνο που τώρα ο Χίροφ έχασε κάπου, υποσχέθηκε να είναι δίπλα μου. - Η Βεντμάκοβα ανασήκωσε τον ώμο της δυσαρεστημένη.
  - Είμαι εδώ! Ο μάγος πήδηξε έξω από πίσω από την πόρτα. - Νιώθω μαγεία.
  - Και το κρατάω στα χέρια μου! - γρύλισε η Μάγισσα.
  - Λοιπόν, αυτό δεν είναι κακό! Αυτό είναι ένα μείγμα μέδουσας και σαύρας, βλέπετε είναι ημιδιαφανές, μπορείτε να δείτε πώς χτυπούν τρεις καρδιές. Ο μάγος γέλασε.
  - Τι είναι εντυπωσιακό. Η κοπέλα έχασε το χέρι της και αντί για αυτήν μια μέδουσα σαύρα. Νομίζω ότι, παρά την επιδεξιότητα ενός τέτοιου πλάσματος, αυτό δεν είναι μια εντελώς αντίστοιχη αντικατάσταση! - Ο πολεμιστής σε καμία περίπτωση δεν είχε την τάση να αστειεύεται.
  - Αλλά ένα από τα μέρη του σώματος μπορεί να κολυμπήσει, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Κάποιο είδος υπερδύναμης! Ο μάγος έκλεισε το μάτι πονηρά.
  - Τι σημαίνει, είναι αναπηρία; - Δεν κατάλαβα το Witcher.
  - Πώς να το πω! Άλλωστε, δεν είναι πλέον απλώς ένα ζώο, αλλά ένα μέρος του γυναικείου σώματος. Και η διαχείριση των ζώων είναι δύσκολη. Τώρα αυτή η μικροσκοπική σαύρα είναι σε θέση να συρρικνωθεί και να γλιστρήσει σε οποιοδήποτε κενό ή να σκαρφαλώσει μέσα από τον τοίχο. Επιπλέον, είναι σχεδόν αόρατο, αυτό το είδος είναι σαν χαμαιλέοντας. - Άρχισε να εξηγεί τον μάγο.
  - Πούλσαρνο! - είπε, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του Πας. - Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό. Κόψτε το πινέλο και κάντε το να κατασκοπεύει.
  - Συμβαίνει ότι η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση μιας μελλοντικής νίκης. Ο μάγος παρατήρησε.
  "Δηλαδή δεν πρόκειται να την απογοητεύσεις;" - Ξεκαθάρισε η Βεντμάκοβα.
  - Οχι! Στον πόλεμο, η ανδρεία και η καλή εξυπνάδα φέρνουν τη νίκη. Για να χτυπήσετε, πρέπει πρώτα να δείτε τον στόχο, διαφορετικά θα εξαρθρώσετε τη γροθιά σας. Αλλά για να αποφευχθεί το πρόβλημα, η πληγή πρέπει να επουλωθεί. - απάντησε χαμηλόφωνα ο Χίροβο.
  - Δεν είναι καλό για ένα κορίτσι να είναι ανάπηρο. Άλλωστε θα τη χαλάσει! Μπορείς να το κάνεις να μοιάζει με αληθινό μέλος, ανθρώπινο χέρι; - ρώτησε η Βεντμάκοβα.
  - Θα το σκεφτώ! Ίσως μπορέσω να το φτιάξω. Γενικά, οι περισσότεροι μάγοι είναι πολύ καλύτεροι στο να σκοτώνουν παρά να θεραπεύουν. - τόνισε με πίεση ο Χίροβο.
  - Συμφωνω με αυτο! Κάθε ανόητος μπορεί να σακατέψει, δεν μπορεί να γιατρέψει κάθε έξυπνος. - Η Βεντμάκοβα, για πειστικότητα, έστριψε ακόμη και το δάχτυλό της στο ουίσκι.
  - Πολλοί αγενείς δήμιοι - λίγοι γιατροί!
  Οι σκλάβοι έσυραν τον ιδιοκτήτη του Σαμούμ, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Η Ρακίτα συνήλθε, με το πρόσωπό της στριμμένο από ενόχληση.
  - Πάλι τους ξεγέλασε! Έφυγε χωρίς να πληρώσει τους λογαριασμούς του.
  - Θα τον κρεμάσω! - είπε η Βεντμάκοβα. - Το πτώμα του ας είναι προειδοποίηση για όλους όσους είναι βδελυρά και άπληστοι. Ένας άπληστος άνθρωπος είναι πάντα γενναιόδωρος με δάκρυα απογοήτευσης!
  - Είναι λογικό! Αλλά ποιος θα μου δώσει πίσω το χέρι μου; Το κορίτσι ήταν έτοιμο να κλάψει.
  - Να τος! - Υπέδειξε ο αρχηγός της εξέγερσης.
  Ο Χίροφ υποκλίθηκε, ένα κορδόνι πήρε φωτιά στα χέρια του.
  - Μην ανησυχείς! Δεν χρειάζεται να είσαι ανάπηρος. Οπότε ο Rakhita θα πρέπει να γίνει μεγάλος κατάσκοπος για σένα. Μετά από όλα, θέλετε να εκδικηθείτε όλους τους πλούσιους και ισχυρούς αυτής της αυτοκρατορίας.
  - Φυσικά. Μην είσαι σκλάβος, ταπεινωμένος στη σκόνη! - αναφώνησε το κορίτσι.
  - Έτσι μπορείτε να μας βοηθήσετε! Αυτή η αυτοκρατορία διοικείται άσχημα, οπότε ο τάφος θα φτιάξει το καμπούρητο σύστημα! - Ο μάγος εξέπεμψε μια δέσμη ενέργειας από τον δείκτη του.
  - Παράξενο! Βλέπω πολλή ενέργεια σε σένα. Και σοφία! Είμαι έτοιμος να έρθω μαζί σας! - αναφώνησε ο σκλάβος.
  - Θα πληγωθείς, αλλά θα μπορέσεις να επικρατήσεις! Χωρίς πόνο δεν υπάρχει ανδρεία, χωρίς τόλμη δεν υπάρχει νίκη! - Δήλωσε, δείχνοντας τη φιλοσοφική νοοτροπία του μάγου.
  - Είμαι γυναίκα - έτσι έχω συνηθίσει να αντέχω. Η Ρακίτα έγνεψε καταφατικά.
  - Όταν η υπομονή δεν είναι αρκετή, το τραγούδι θα βοηθήσει! - ειρωνεύτηκε ο Χίροφ.
  Όλοι γέλασαν. Η Βεντμάκοβα ήταν σε καλή διάθεση. Η αρχή ήταν νικηφόρα, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να σχηματιστεί ένας στρατός από σκλάβους πριν διασκορπιστούν. Ο κόσμος λοιπόν είναι σαν το σίδερο, μέχρι να κρυώσει, δώσε του το επιθυμητό σχήμα. Η κοπέλα πολεμίστρια βγήκε στον τοίχο, ανέβηκε στην αυλή και διέταξε, με βροντερή φωνή:
  - Συλλογή τρομπέτας συλλέξτε όλους!
  Ο Πασάς ρώτησε:
  - Και γυναίκες;!
  - Ναί! Θα χρειαστούμε κάθε σπαθί. Βιαστείτε, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα γίνουν ληστείες, θα τα μοιράσουμε όλα εξίσου.
  Η συλλογή των σκλάβων πήρε λίγο χρόνο, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ακόμη και μαστίγια. Η ίδια η Βεντμάκοβα αναγκάστηκε να βοηθήσει μερικούς από αυτούς που δεν έχασαν τα κεφάλια τους και να περιορίσουν τις ληστείες. Το κορίτσι έδωσε ένα καλό χτύπημα στα αυτιά των πέντε πιο ζηλωτών ληστών, ο ένας μάλιστα της έκοψε το κεφάλι. Σταγόνες αίματος έπεσαν στο πρόσωπό της, η Βεντμάκοβα τις έγλειψε λαίμαργα. Δούλεψε. Η γενική συγκέντρωση έγινε στο σκοτάδι υπό το φως των πυρσών. Υπήρχαν χιλιάδες απελευθερωμένοι σκλάβοι, η Βεντμάκοβα υπολόγισε ακόμη και με το μάτι ότι ήταν τουλάχιστον δώδεκα χιλιάδες, αν και υπάρχουν πολλά παιδιά και γυναίκες ανάμεσά τους.
  Έπαιξε από τον ψηλότερο πύργο της ακρόπολης. Ο μάγος στάθηκε στην απέναντι πλευρά, ήλεγχε όλη τη συγκέντρωση. Οι σκλάβοι εκμεταλλεύονταν βάναυσα και οι αδύναμοι εκτελούνταν ή σφαγιάζονταν. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, αν πάρουμε τις φυσικές παραμέτρους, έμοιαζαν καλοί μαχητές. Απλώς χρειάζονται εκπαίδευση. Η Βεντμάκοβα εκφώνησε έναν εμπρηστικό λόγο. Ήταν ιδιαίτερα επίμονη στην εξήγηση της ανάγκης δημιουργίας ενός μεγάλου απελευθερωτικού στρατού.
  - Ενότητα, θάρρος, ανιδιοτέλεια - τα κλειδιά για τη νίκη, την ελευθερία, την ευτυχία! Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατός και χωρίς στρατό δεν μπορεί κανείς να βρει ελευθερία! Η εργασία μας έχει κάνει πιο δυνατούς, πολλαπλασιάζεται με το μυαλό θα δώσει ελευθερία, και μαζί με την καλή τύχη θα φέρει την ευτυχία!
  Ας γίνουμε λοιπόν ένα και ας σπάσουμε τις αλυσίδες! - Μίλησε ο πολεμιστής.
  Οι σκλάβοι επευφημούσαν την έγκρισή τους! Μόνο ένας σκλάβος, με πολλά σημάδια και περήφανο βλέμμα, ήταν σιωπηλός. Το βλέμμα του εξέφραζε τον πιο ακραίο βαθμό περιφρόνησης.
  Η Βεντμάκοβα προσφέρθηκε και πάλι να επιλέξει έναν μόνο ηγέτη της εξέγερσης!
  - Ο διοικητής είναι σαν την κορυφή της πυραμίδας - θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας, διαφορετικά ακόμη και μια τέτοια συμπαγής δομή θα καταρρεύσει!
  Οι σκλάβοι ούρλιαξαν:
  -Σωστά! Οδήγησέ μας.
  Εσύ μεγάλος πολεμιστής θα είσαι ο αρχηγός μας! - Απροσδόκητα κατάφερε να φωνάξει όλο το αγόρι.
  Αυτό εξέπληξε τη Βεντμάκοβα: πώς είναι ακόμη δυνατό αυτό. Κοίταξε πιο προσεκτικά, στα χέρια του παιδιού υπήρχε κάτι παρόμοιο με έναν σωλήνα αέρα μόνο πιο χοντρό. Και με τη βοήθεια αυτής της συσκευής, βρόντηξε.
  - Το αγόρι θα πάει μακριά! Ποιο είναι το όνομα του? - ρώτησε ο πολεμιστής.
  - Ντικ! Αναγνώρισα συγκεκριμένα. είπε ο Πας.
  - Απλό όνομα! - Η Βεντμάκοβα περίμενε σαφώς κάτι πιο εξωτικό.
  - Γιατί πολυπλοκότητα!
  - Ας ψηφίσουμε! - ανακοίνωσε ο μάγος. Είχε τόσο βροντερή φωνή που οι φοίνικες έτρεμαν. - Όποιος είναι υπέρ του Witcher warrior να είναι αρχηγός, σήκωσε το δεξί σου χέρι! Ψηφίστε για την αλήθεια, την ελευθερία και την τιμή! Και η ζωή σου θα είναι τέτοια που οι θεοί θα ζηλεύουν! -
  Οι σκλάβοι, κυριευμένοι από ενθουσιασμό, σήκωσαν σχεδόν ομόφωνα τα δεξιά τους. Έμοιαζαν με πολεμιστή και η ομοφωνία τους οδήγησε στην ιδέα ότι, αν ο Χίροφ είχε χρησιμοποιήσει τα γούρι του εδώ.
  Δεν είναι αλήθεια ότι η άφιξή του τους έδωσε ελευθερία και την ευκαιρία να νιώσουν αληθινοί άνθρωποι. Έτσι, είναι φυσικό να συναντάς τη Βεντμάκοβα σαν βροχή σε ξηρασία. Η χαρά διαβαζόταν στα πρόσωπα των πρώην σκλάβων. Ήταν σαν να ξυπνούσα.
  Εδώ, με γενική αγαλλίαση, ένας πανίσχυρος σκλάβος, πλούσια διακοσμημένος με ουλές, προχώρησε. Μίλησε με τη βαθιά φωνή του.
  - Υπήρχαν και θα υπάρχουν πολλοί που θέλουν να οδηγήσουν στην ευτυχία. Έχετε όμως το ηθικό δικαίωμα να το κάνετε!
  - Οι οποίες!? - Η Witcher χαμογέλασε το στόμα της γεμάτο δόντια. Ο δικέφαλος μυς στα γυμνά του μπράτσα διογκώθηκε.
  - Ποιος είσαι?! Γόνος ευγενούς οικογένειας ή απλός. Ή ίσως ακόμη και ένας δραπέτης σκλάβος σαν τον Γκισόρ. Υποσχέθηκε επίσης πολλά, αλλά έβαλε τέλος στη ζωή του σε έναν πάσσαλο. Και μαζί του είκοσι χιλιάδες σκλάβοι. - Κομμένο από έναν πανίσχυρο σκλάβο.
  - Πολλά θα εξαρτηθούν από εμάς. Βλέπω σημάδια πάνω σου, πιθανότατα δεν γεννήθηκες σκλάβος, μπορώ να διακρίνω τις πληγές που προκαλούνται από ένα μαστίγιο ή ένα σπαθί με δόρατα! - είπε η Βεντμάκοβα.
  - Μαντέψατε τον άγνωστο σε μένα πολεμιστή! Είμαι ο κόμης ντε Φόρσα, απόγονος τρομακτικών βασιλιάδων. Ξέρεις όμως το όνομα του πατέρα σου; - ρώτησε ένας ευγενής σκλάβος.
  - Η αρχοντιά της οικογένειας έχει την ίδια σχέση με το θάρρος, όπως το μήκος των μαλλιών με το μυαλό! - Έριξε τη Βεντμάκοβα και αμέσως πρόσθεσε. -Καμία ανδρεία των προγόνων δεν θα βοηθήσει τον δειλό!
  -Μιλάς όμορφα. Σαν γελωτοποιός του πανηγυριού, πόσο γενναία είναι η καρδιά σου; Ο σκλάβος ανασήκωσε απειλητικά τα φρύδια του.
  - Λοιπόν, είσαι ήρωας! Μέτρησε, αλλά μετρημένο με τη μοίρα ενός δούλου, πού ήταν η περηφάνια και το κουράγιο σου! - Η Βεντμάκοβα έχει ήδη αρχίσει να τελειώνει.
  Είχα τους δικούς μου λόγους για αυτό. Και τι, δεν χρειάζεται να ξέρεις, λιγότερη γνώση - είναι πιο εύκολο να πεθάνεις! Σε προκαλώ σε μάχη μέχρι θανάτου και αν τολμήσεις όχι μόνο στα λόγια, τότε θα δεχτείς την πρόκληση! βρυχήθηκε ο Κόμης ντε Φορς.
  - Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό! Ο πολεμιστής έσπασε.
  Οι σκλάβοι καθάρισαν την αρένα. Ο Witcher κατέβηκε και έλεγξε το σπαθί. Ο αντίπαλός της στάθηκε μπροστά της. Είχε το δικό του όπλο αμέσως, δύο αιχμηρά ξίφη. Για κάθε ενδεχόμενο, η πολεμίστρια έβγαλε άλλο σπαθί από το στήθος της.
  Ο Κόμης ντε Φορς ήταν πολύ πιο ψηλός από τους Witchers, πολύ πιο φαρδύς στους ώμους, αν και δεν φαινόταν τόσο μυώδης και ανάγλυφος, ένα κορίτσι άξιο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής γυμναστικής. Ωστόσο, δεν υπήρχε λίπος και οι σύνδεσμοι των τενόντων ήταν σφιγμένοι και πρησμένοι. Επιπλέον, υπήρχε μια τεράστια εμπειρία σε κάθε κίνηση και το άλμα βάδισμα μιλούσε πολύ. Ένα χαμόγελο έπαιζε στα πρόσωπά τους, δεν ήταν πια περιφρονητικό, αλλά μάλλον συμπαθητικό.
  - Λοιπόν, κόλλησες κορίτσι! Δεν θα ζηλέψεις. Ο Κόμης της έδειξε τη γροθιά του.
  - Γιατί έχεις τόση αυτοπεποίθηση; Ο θυμός του Witcher εντάθηκε.
  - Κέρδισα πολλούς αγώνες και τουρνουά. Στο βασίλειό μου, θεωρήθηκα ένας από τους καλύτερους μαχητές, πολλοί με θεωρούσαν ακόμη και τον καλύτερο. - Φόρσα, τίναξε τους μύες του στήθους του, που έμοιαζαν με δύο ασπίδες που στέκονταν η μια δίπλα στην άλλη.
  - Είναι γιατί πολέμησες μόνο με τους ευγενείς, και έχουν εκφυλιστεί και παχύνει. Τώρα, αν τα πήγαινες καλά με έναν ταλαντούχο κοινό, λίγη από τη δόξα σου έμεινε! - απάντησε με σιγουριά η Βεντμάκοβα.
  - Ξάπλωσε το σκυλί μέχρι να περάσει ένα ραβδί στην πλάτη, ή μάλλον το σπαθί μου! - Όλη η πληρότητα της αλαζονείας επέστρεψε στην καταμέτρηση.
  - Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Μια λεπίδα από το πιο δυνατό ατσάλι σκουριάζει στα χέρια ενός ομιλητή και ενός δειλού! - Η Βεντμάκοβα δεν έπαψε να λάμπει με ευγλωττία.
  - Λοιπόν, αυτό είναι πολύ πιθανό να ισχύει για σένα, θηλυκό κάθαρμα! Η Φόρσα γρύλισε.
  - Ίσως σταματήσετε να περιφράζετε τις γλώσσες και χρησιμοποιήστε κάτι πιο δύσκολο! - Η Βεντμάκοβα αναπαρήγαγε μια κομψή φιγούρα οκτώ.
  - Αμοιβαίως!
  Ο κόμης και ο αρχηγός των ανταρτών συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Τα ξίφη κινούνταν γρήγορα χτυπώντας με πλήρη δύναμη. Από τα χτυπήματα πέταξαν σπίθες, ακούστηκε κουδούνισμα.
  Ο κόμης επιτέθηκε πολλές φορές. Δοκίμασε την τεχνική των διπλών καννών, αλλά η Βεντμάκοβα απέκρουσε τις επιθέσεις, σημειώνοντας ότι η ευγενής αντίπαλός της είχε αξιοπρεπή ταχύτητα.
  - Τι παιζεις!
  - Στις χορδές του θανάτου!
  Ο Κόμης κατέβασε ξανά μια σειρά από χτυπήματα, δοκίμασε πολύπλοκους συνδυασμούς. Η Βεντμάκοβα υποχώρησε ελαφρώς, έκανε μια αντεπίθεση, πιάνοντας ελαφρά τον εχθρό από το στήθος.
  Μελέτησε τις κινήσεις ενός έμπειρου πολεμιστή, χωρίς να βιάζεται για ύπνο. Ο Κόμης χαμογέλασε με τα μάτια του να λάμπουν:
  - Δεν είσαι καθόλου τόσο απλός! Ίσως ούτε καν σκλάβος, αν και περπατάς ξυπόλητος.
  - Γεννήθηκα ελεύθερος και έζησα στο δάσος! Ο λαιμός μου δεν γνώρισε ποτέ ζυγό. Είναι αδιανόητο να υποταχθείς στη βία. Ένας πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος υποτάσσεται σε τρία πράγματα - τη λογική, την αγάπη, τον Θεό. Ένας δούλος στην ψυχή του είναι υποταγμένος - στα πάθη, στη λαγνεία, στους δούλους του Θεού! - Όμορφα απάντησε η Βεντμάκοβα.
  Έχεις δίκιο για το τελευταίο! Εσείς έχετε πραγματικά δίκιο, αυτοί οι παπάδες και οι παπάδες με έστησαν! - Ο κόμης έκανε διπλό ανεμιστήρα, μετά την τεχνική "καμπούκι", αλλά δεν τα κατάφερε. - Θα χαρώ να μιλήσω μαζί σου με ένα ποτήρι κρασί, εκτός φυσικά και αν σε σκοτώσω.
  - Μια κούπα κρασί είναι σαν ωκεανός - αν παρασυρθείς, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου! - Είπε ο πολεμιστής.
  - Μα νιώθεις πιο ελεύθερος. Τι θα λέγατε για αυτή την προσέγγιση.
  Κρατούσε μια τρίαινα και μετά μια πεταλούδα. Σε απάντηση, η Βεντμάκοβα χτύπησε πιο δυνατά τη συνάντηση. Ο Κόμης επανήλθε κλιμακωτά. Στη συνέχεια, ο διαγωνισμός ξανάρχισε, ο Φόρσα κινούμενος σαν αιωρούμενος, συνειδητοποίησε ότι ο αντίπαλός του ήταν πολύ δυνατός για να την βγάλει από το μπλε. Στη συνέχεια, έχοντας συνηθίσει τη Vedmakova σε μια συγκεκριμένη ακολουθία κινήσεων, η καταμέτρηση άλλαξε ξαφνικά την τροχιά του σπαθιού και χτύπησε το κορίτσι σε ένα μυώδες, αλλά μαζί με ένα θηλυκό στήθος. Το αίμα κύλησε, η γρατσουνιά ήταν βαθιά. Η πληγή δεν έσπασε τη Βεντμάκοβα, αλλά αντίθετα, της έδωσε δύναμη. Το κορίτσι πήγε στην επίθεση, με τα ξίφη να αναβοσβήνουν σε έναν περίεργο χορό. Και παρόλο που από έξω φαινόταν ότι η πολεμίστρια είχε χάσει εντελώς το κεφάλι της και ήταν έξαλλη, αλλά η ζωή στο δάσος και το κυνήγι από τη βρεφική ηλικία της έμαθαν να κρατά το μυαλό της στην πιο σκληρή μάχη. Ήταν δύσκολο για τον Κόμη να συγκρατήσει τέτοια πίεση, υποχώρησε, αντικρούοντας με δυσκολία. Η Βεντμάκοβα έπιασε τη στιγμή που ο αξιωματούχος της σκλάβας οπισθοχώρησε, σαν να τον είχε γρονθοκοπήσει κάτω από το γόνατο. Το χτύπημα χτύπησε τον τένοντα και το μέτρημα λύγισε, η ταχύτητά του έπεσε. Στη συνέχεια, η κοπέλα έκανε τη δική της δεξίωση, η ίδια την επινόησε, ονομάζοντάς την ο εννιακέφαλος δράκος. Μόνο ένας καλά εκπαιδευμένος μαχητής θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο. Επιπλέον, η τελευταία ένατη επίθεση ήταν σχεδόν ακαταμάχητη. Εδώ ήταν θέμα μηχανικής, που αντανακλούσε την επίθεση, το πινέλο ήταν πολύ αποδυναμωμένο, αντιστάθμιζε τις επιθέσεις, και ως εκ τούτου η τελευταία επίθεση τελείωσε. Για πρώτη φορά, ο πολεμιστής έκανε μια δεξίωση σε έναν αρκετά επιδέξιο και γρήγορο σύντροφο, και όταν λαχάνιασε, ρίχνοντας το σπαθί του, έγινε σαφές ότι η καινοτομία ήταν επιτυχημένη.
  Το μέτρημα χλώμιασε, έχασε τις δυνάμεις του.
  - Είσαι μια τυχερή πόρνη!
  - Όχι πραγματικά! Η τύχη είναι ασταθής σαν την άμμο - μόνο η επιμέλεια θα τη δέσει με το τσιμέντο.
  Η Βεντμάκοβα τραυμάτισε ξανά τον εχθρό, αλλά όχι βαθιά - δεν ήθελε να σκοτώσει ή να ακρωτηριάσει. Ξαναχτύπησε, έκανε μια ρίψη, ο κόμης απέκρουσε μηχανικά και, η πολεμίστρια χτύπησε το ξίφος της με το ρόπαλο. Ο δούλος αξιωματούχος αποδείχθηκε ότι ήταν εντελώς άοπλος. Η Βεντμάκοβα πέταξε τα ξίφη της, όρμησε στον εχθρό και σκόνταψε την αντίστροφη μέτρηση. Τα χέρια της κλείδωσαν το άκρο του σε μια κλειδαριά.
  - Τα παρατάω? Τα μάτια του πάνθηρα έλαμψαν.
  - Είμαι κόμης, θα παραδοθώ σε έναν ξυπόλητο σκλάβο!
  Η Βεντμάκοβα αντιτάχθηκε με θέρμη:
  - Όχι σκλάβος, αλλά μαχητής για δίκαιο σκοπό! Εσύ ο ίδιος ήσουν σκλάβος και κατάλαβες τι είναι ταπείνωση, κι όμως είναι άλλοι άνθρωποι, όχι χειρότεροι από εμάς. Ρωτήστε λοιπόν τη συνείδησή σας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολέμησαν στην πρώτη γραμμή. Το αγόρι και το κορίτσι έχουν ήδη βαρεθεί αρκετά από τον παρατεταμένο πόλεμο. Το να σκοτώνεις και να πυροβολείς συνεχώς είναι επίσης ενοχλητικό.
  Είναι σαν σε παιχνίδι. Ο ίδιος σκοπευτής αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί.
  Τα παιδιά έχουν βαρεθεί να πυροβολούν και να πετούν συνεχώς χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Το αγόρι έδωσε τη σειρά του. Σκότωσε τους φασίστες.
  Και είπε:
  - Μαέτα!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια. Σκόρπισε τον Φριτς και φώναξε με χαρά:
  - Θα έχουμε νέες, πολύ μεγάλες νίκες!
  Αλλά είναι ήδη βαρετό. Ακόμη και το γεγονός ότι από τη ρίψη των ξυπόλυτων ποδιών του αγοριού, τα τανκς των Ναζί σπρώχνονται στο πλάι.
  Τότε ο Όλεγκ άρχισε να συνθέτει.
  Μια άλλη εναλλακτική ιστορία. Ο Ζιουγκάνοφ δεν ψήφισε την υποψηφιότητα του Στεπάσιν και ούτε οι τρεις κομμουνιστικές φατρίες.
  Τελείωσε με τη διάλυση της Κρατικής Δούμας και τις πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 1999.
  Φυσικά, οι κομμουνιστές ήταν πιο δυνατοί από ποτέ. Και πήγαν στις εκλογές, βασιζόμενοι στα επιτεύγματα της κυβέρνησης Primakov, όπου έπαιξαν εξέχοντα ρόλο. Το μπλοκ Unity δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί. Ο Πούτιν δεν εμφανίστηκε ως πρωθυπουργός. Και η εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν πρόσθεσε μόνο ψήφους στα αριστερά και σκότωσε τη δύναμη των αρχών.
  Γενικά η κυβέρνηση αποδείχθηκε ανοργάνωτη. Η NDR αποδυναμώθηκε και κατέρρευσε και δεν υπήρχε νέο έτοιμο κόμμα. Ναι, και ο Στεπάσιν, διοριζόμενος πρωθυπουργός, δεν ήταν επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος. Και τότε ο Γέλτσιν τον απέλυσε εντελώς.
  Εν ολίγοις, οι βουλευτικές εκλογές κατέληξαν σε μια συντριπτική νίκη της αριστεράς.
  Ο θρίαμβος των κομμουνιστών ήταν εντυπωσιακός. Επιπλέον, το μπλοκ Primakov-Luzhkov δεν είχε χρόνο να χαλαρώσει. Ωστόσο, κατάφερε να εγγραφεί μαζί με τους αγρότες. Και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Το τρίτο ήταν το "Yabloko", το οποίο προωθήθηκε καλά. Την τέταρτη θέση κατέλαβε το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα. Αλλά σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φιλοπροεδρικά κανάλια προώθησαν ενεργά αυτό το κόμμα.
  Και ο Γέλτσιν μάλιστα έδωσε, πιο συγκεκριμένα, στον Ζιρινόφσκι τον βαθμό του στρατηγού.
  Όλα λοιπόν έγιναν σύμφωνα με ένα ειδικό σενάριο.
  Η αντιπολίτευση κατέλαβε την εξουσία στην Κρατική Δούμα. Και ο Γέλτσιν συμφώνησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ορίζοντας επίσημα τον Πριμάκοφ ως διάδοχό του. Ο Ζιουγκάνοφ έγινε και πρωθυπουργός και δεξί χέρι.
  Αυτό, γενικά, ταίριαζε στους κομμουνιστές. Και επετεύχθη συμβιβασμός. Ο Μπασάγιεφ και ο Χατάμπ εκδιώχθηκαν από το Νταγκεστάν. Αλλά δεν έστειλαν στρατεύματα στην ίδια την Τσετσενία.
  Σύντομα ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος εκεί και η διαίρεση σε πολλές φατρίες.
  Η Ρωσία βοήθησε τον Μασκάντοφ και τον Καντίροφ. Ο Πριμάκοφ κέρδισε εύκολα τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Ο δεύτερος απροσδόκητα ήταν ο Ζιρινόφσκι - που δεν είχε άλλους ανταγωνιστές στο εκλογικό του σώμα και ο φιλελεύθερος Γιαβλίνσκι δεν ήταν ο αντίπαλός του.
  Ο Oleg Rybachenko διέκοψε τη σύνθεση. Όχι, δεν είναι ενδιαφέρον. Και πάλι, ένα θέμα που έχει ήδη καλυφθεί, μετά τον Primakov, τον Zyuganov και την αποκατάσταση της ΕΣΣΔ. Κουρασμένος!
  Κάτι μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον να συνθέσετε. Για παράδειγμα, για το διάστημα.
  Το αγόρι άρχισε να σκέφτεται.
  Η νέα πρωτεύουσα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας ονομαζόταν Petrograd-Galaktik. Ιδρύθηκε στον αστερισμό του Τοξότη, σχεδόν στο κέντρο του γαλαξία. Και τα αστέρια και οι πλανήτες ήταν πολύ πιο πυκνοί εδώ από ό,τι στα περίχωρα του Γαλαξία, όπου βρήκε καταφύγιο η παλιά Γη. Τα στρατεύματα της Δυτικής Συνομοσπονδίας εκδιώχθηκαν εντελώς από τον πυρήνα. Ωστόσο, ο πόλεμος δεν πέρασε χωρίς ίχνος: χιλιάδες πλανήτες καταστράφηκαν, μόνο αναμνήσεις απέμειναν από τη Γη. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για τη μεταφορά της πρωτεύουσας στο πιο πλούσιο και γαλήνιο μέρος του γαλαξία. Είναι πολύ δύσκολο να περάσεις εδώ, επομένως, ακόμη και σε συνθήκες ολοκληρωτικού διαστημικού πολέμου, όπου η πρώτη γραμμή είναι μια αφηρημένη έννοια και το πίσω μέρος είναι μια σύμβαση, ο πυρήνας έχει γίνει η κύρια ρωσική βάση και το βιομηχανικό οχυρό. Η πρωτεύουσα μεγάλωσε και κατάπιε εντελώς τον πλανήτη Kishish, μετατρέποντας σε μια γιγαντιαία μητρόπολη. Μια γιγάντια πόλη ικανή να εντυπωσιάσει κάθε λογικό άτομο. Πολυάριθμες ιπτάμενες μηχανές διασχίζουν τον μωβ ουρανό.
  Ο Στρατάρχης Maxim Troshev κλήθηκε στον Υπουργό Άμυνας, Super Marshal Igor Roerich. Η επερχόμενη συνάντηση ήταν ένδειξη μιας απότομα αυξημένης δραστηριότητας του εχθρού. Ο πόλεμος, που είχε ενοχλήσει τους πάντες, καταβρόχθισε τους πόρους σαν αρπακτικό χωνί, τρισεκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν πάνω του και κανείς δεν μπορούσε να πετύχει την επιθυμητή επιτυχία. Η στρατιωτικοποίηση άφησε το στίγμα της στην αρχιτεκτονική της Πετρούπολης-Γαλακτίκ. Τεράστιοι ουρανοξύστες στέκονται σε ίσες σειρές, είναι κελιά στη σκακιέρα της πόλης. Αυτό θύμισε ακούσια στον στρατάρχη να χτίζει διαστημικές αρμάδες. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μάχης, μεγάλα ρωσικά διαστημόπλοια πήραν επίσης τις θέσεις τους και στη συνέχεια έσπασαν ξαφνικά σχηματισμό, χτυπώντας την ναυαρχίδα του εχθρού. Μια καλά σχεδιασμένη μάχη κλιμακώθηκε σε μάχη σώμα με σώμα καθώς πολλά πλοία συγκρούστηκαν, εκρήγνυνται σε τερατώδες φωτεινές λάμψεις. Το κενό ήταν ζωγραφισμένο σαν να ξέσπασαν γιγάντια ηφαίστεια και πύρινα ποτάμια κυλούσαν, ρυάκια από κολασμένες φλόγες ξεχείλισαν τις όχθες τους, σκεπάζοντας με ένα καταστροφικό κύμα. Σε μια χαοτική μάχη, ο στρατός της Μεγάλης Ρωσίας πέτυχε, αλλά η νίκη ήρθε με εξαιρετικά υψηλό τίμημα. Αρκετές χιλιάδες διαστημόπλοια μετατράπηκαν σε ρεύματα στοιχειωδών σωματιδίων. Είναι αλήθεια ότι ο εχθρός υπέστη ακόμη μεγαλύτερες απώλειες. Οι Ρώσοι ήξεραν πώς να πολεμούν, αλλά η συνομοσπονδία, που περιελάμβανε πολλές φυλές, έσπασε με μανία, προβάλλοντας πεισματική αντίσταση.
  Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι το κέντρο της συνομοσπονδίας, που βρισκόταν στον γαλαξία Τομ, ήταν πολύ δύσκολο να καταστραφεί. Ο αρχαίος πολιτισμός των σφενδάμιων σκουπιδιών, που έζησε σε αυτό το σύμπλεγμα αστεριών για εκατομμύρια χρόνια, έχτισε ένα απόρθητο φρούριο, περικυκλώθηκε με μια ισχυρή γραμμή άμυνας γεμάτη παγίδες.
  Για να μπει σε αυτόν τον χώρο "Mannerheim", δεν αρκεί ολόκληρος ο ρωσικός στρατός. Δεν ήταν δυνατό να τεθεί τέλος στον πόλεμο. Πλανήτες και συστήματα άλλαξαν χέρια πολλές φορές. Ο στρατάρχης κοίταξε γύρω από την πρωτεύουσα με μια αίσθηση νοσταλγίας. Τα συρόμενα αεροπλάνα και οι φλάντζες βάφτηκαν σε χρώματα παραλλαγής, ο διπλός σκοπός του αεροσκάφους ήταν αισθητός παντού. Μερικά από τα κτίρια έμοιαζαν με γιγάντια τανκς ή με οχήματα μάχης πεζικού με κάμπιες αντί για εισόδους. Ήταν διασκεδαστικό να βλέπεις πώς ένας καταρράκτης ξεπήδησε από το ρύγχος μιας τέτοιας φτερωτής δεξαμενής, το μπλε και το σμαραγδένιο νερό αντανακλούσαν τέσσερις "ήλιους", παίζοντας σε δεκάδες αποχρώσεις, και εξωτικά δέντρα και τεράστια λουλούδια φύτρωναν στον κορμό και τα φτερά, σχηματίζοντας περίεργα κρεμαστά κήπους. Τα σύγχρονα, μόνο γιγαντιαίου μεγέθους άρματα μάχης ουρανοξύστες, κατά κανόνα, είναι εξορθολογισμένα, οπλισμένα με πολλά όπλα. Η διαμονή σε τέτοια σπίτια είναι βολική και άνετη, αν και σε περίπτωση επίθεσης στην πρωτεύουσα, ένα παρόμοιο κτίριο μετατράπηκε σε ισχυρή μονάδα μάχης μέσα σε πέντε λεπτά. Οι περαστικοί όλων των τάξεων, ακόμα και τα μικρά παιδιά, ήταν με στολή του στρατού ή με ρούχα διαφόρων παραστρατιωτικών οργανώσεων. Οι κυβερνο-νάρκες αιωρούνταν ψηλά στη στρατόσφαιρα, μοιάζοντας με πολύχρωμες μπάλες. Τα φωτιστικά φώτισαν το θησαυροφυλάκιο του ουρανού, πλημμύρισαν με εκτυφλωτικές ακτίνες τις λείες καθρέφτες λεωφόρους. Ο Μαξίμ Τρόσεφ δεν ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες υπερβολές.
  "Τα αστέρια είναι πολύ πυκνά εδώ. Και είναι πολύ ζεστό για μένα".
  Ο στρατάρχης σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του και άνοιξε τον εξαερισμό. Η περαιτέρω πτήση πέρασε χωρίς προβλήματα, σύντομα εμφανίστηκε το κτίριο του Υπουργείου Άμυνας. Στην είσοδο στέκονταν τέσσερα οχήματα μάχης. Luchiars, αγκαθωτοί στα κορόιδα - ζώα με όσφρηση δεκαπέντε φορές πιο δυνατή από του σκύλου - περικύκλωσαν τον Troshev. Το κυκλώπειο παλάτι του υπερστρατάρχη βρισκόταν βαθιά κάτω από τη γη, με τους χοντρούς τοίχους του να φιλοξενούν κανόνια πλάσματος και λέιζερ καταρράκτη. Το εσωτερικό του βαθιού καταφυγίου ήταν απλό - η πολυτέλεια δεν ενθαρρύνθηκε. Πριν από αυτό, ο Troshev είδε το αφεντικό του μόνο σε μια τρισδιάστατη προβολή. Ο Supermarshal ήταν ένας ηλικιωμένος, έμπειρος πολεμιστής εκατόν είκοσι ετών. Έπρεπε να κατέβω σε ένα ασανσέρ υψηλής ταχύτητας, διεισδύοντας υπόγεια για μια ντουζίνα χιλιόμετρα.
  Έχοντας περάσει τον κλοιό των επίλεκτων φρουρών και των ρομπότ μάχης, ο στρατάρχης μπήκε στο γραφείο, όπου ένας υπολογιστής πλάσματος προσομοίωσε ένα αναπτυγμένο ολόγραμμα του γαλαξία με σημάδια συγκέντρωσης ρωσικών στρατευμάτων και χώρους υποτιθέμενων εχθρικών χτυπημάτων. Μικρότερα ολογράμματα κρέμονταν κοντά, εικόνες άλλων γαλαξιών ήταν ορατές. Ο έλεγχος πάνω τους δεν ήταν συνεχής, διάσπαρτα ανάμεσα στα αστέρια υπήρχαν ανεξάρτητες πολιτείες που κατοικούνταν από ευφυείς, μερικές φορές πολύ περίεργες φυλές. Ο Τρόσεφ δεν κοίταξε για πολύ αυτό το μεγαλείο, έπρεπε να κάνει άλλη μια αναφορά. Ο Igor Roerich φαινόταν νέος, το πρόσωπό του ήταν σχεδόν χωρίς ρυτίδες, πυκνά ξανθά μαλλιά. Φαινόταν ότι μπορούσε να ζήσει και να ζήσει, αλλά η ρωσική ιατρική σε συνθήκες πολέμου δεν ενδιαφερόταν πολύ για την παράταση της ανθρώπινης ζωής. Αντίθετα, η ραγδαία αλλαγή των γενεών ώθησε την εξέλιξη, ήταν υπέρ του αδίστακτου επιλογέα πολέμου. Η διάρκεια ζωής περιορίστηκε στα εκατόν πενήντα χρόνια. Ακόμη και για την ελίτ. Λοιπόν, το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε πολύ υψηλό, οι αμβλώσεις ήταν μόνο για παιδιά με ειδικές ανάγκες και τα αντισυλληπτικά απαγορεύονταν. Ο Supermarshal έστρεψε το βλέμμα του στον Troshev, που είχε μπει μέσα.
  - Και εδώ είσαι, Μαξίμ. Επαναφέρετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή, θα επεξεργαστεί και θα εκδώσει μια λύση. Τι μπορείτε να πείτε για τα πρόσφατα γεγονότα;
  - Οι Συνομοσπονδίες και οι σύμμαχοί τους πήραν ένα καλό μάθημα. Η ζυγαριά γέρνει υπέρ μας.Στις τελευταίες δέκα μάχες, η συντριπτική πλειοψηφία των μαχών έχει κερδηθεί.
  Ο Ρέριχ έγνεψε καταφατικά.
  - Το ξέρω. Αλλά οι σύμμαχοι των Συνομοσπονδιών, οι Νταγκί, έγιναν αισθητά πιο ενεργοί. Αρχίζουν να αποτελούν σοβαρή απειλή.
  - Συμφωνώ.
  Ο Ρέριχ ανέτρεψε την εικόνα στο ολόγραμμα και τη μεγέθυνε ελαφρώς.
  - Πριν το Galaxy Smoor. Εδώ βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο οχυρό των Dags. Εδώ θα χτυπήσουμε το κύριο πλήγμα. Εάν πετύχουμε, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον πόλεμο μέσα σε εβδομήντα, το πολύ εκατό χρόνια. Και αν αποτύχουμε, ο πόλεμος θα διαρκέσει πολλούς αιώνες. Έχετε αποδείξει ότι είστε ικανός διοικητής, και ως εκ τούτου προτείνω να ηγηθείτε της Επιχείρησης Steel Hammer. Είναι σαφές?
  "Ναι, ακριβώς, Εξοχότατε.
  Ο Ιγκόρ συνοφρυώθηκε.
  Γιατί τέτοιοι τίτλοι; Διεύθυνση απλά: Σύντροφος Σούπερ Μάρσαλ. Πού το πήρες αυτό;
  Ο Μαξίμ ντράπηκε.
  - Εγώ, σύντροφε σουπερμάρσαλ, σπούδασα με τους Bings. Κήρυτταν το παλιό αυτοκρατορικό στυλ.
  - Σαφή. Αλλά τώρα η αυτοκρατορία είναι διαφορετική, ο πρόεδρος απλοποίησε τα παλιά έθιμα και διαδικασίες. Επιπλέον, σύντομα έρχεται αλλαγή εξουσίας και θα έχουμε νέο μεγαλύτερο αδελφό και ανώτατο διοικητή. Ίσως απολυθώ και αν πετύχει η Επιχείρηση Hammer of Steel, θα σε βάλουν στη θέση μου. Είναι απαραίτητο να μελετήσετε εκ των προτέρων, αυτή είναι μια τεράστια ευθύνη.
  Ο στρατάρχης ήταν περισσότερο από τρεις φορές νεότερος από τον Roerich, και ως εκ τούτου ο πατρονικός τόνος ήταν πολύ κατάλληλος και δεν προκαλούσε προσβολή. Αν και πρόκειται να γίνει αλλαγή αρχηγού, και ο νέος αρχηγός τους θα είναι νεότερος και από τους δύο. Φυσικά, θα είναι το καλύτερο.
  - Είμαι έτοιμος. Υπηρετώ τη μεγάλη Ρωσία!
  - Πήγαινε λοιπόν. Οι στρατηγοί μου θα σας συμπληρώσουν τις λεπτομέρειες.
  Χαιρετίζοντας, ο στρατάρχης αποσύρθηκε.
  Οι διάδρομοι του καταφυγίου ήταν βαμμένοι σε χακί. Κάτω βρισκόταν το επιχειρησιακό αρχηγείο. Πολυάριθμοι υπολογιστές φωτονικών και πλάσματος επεξεργάζονταν τις πληροφορίες που εισέρχονταν από διάφορα σημεία του μεταγαλαξία με επιταχυνόμενο ρυθμό. Υπήρχε μια μακρά εργασία ρουτίνας μπροστά και ο στρατάρχης αφέθηκε ελεύθερος μόνο μετά από μιάμιση ώρα. Τώρα περίμενε ένα παρατεταμένο υπεράλμα σε έναν γειτονικό γαλαξία. Εκεί θα πρέπει να συγκεντρωθούν τεράστιες δυνάμεις, σχεδόν το ένα έκτο του συνόλου του ρωσικού διαστημικού στόλου. Πολλά εκατομμύρια διαστημόπλοια. Αφού διευθετήθηκαν οι μικρές λεπτομέρειες, ο στρατάρχης ανέβηκε στην επιφάνεια. Η βαθιά ψύχρα αντικαταστάθηκε από έντονη ζέστη. Τέσσερις φωτιστές συγκεντρώθηκαν στο ζενίθ και, με κορώνες που γλείφουν αλύπητα τον ουρανό, έριξαν ρεύματα σωματιδίων στον πλανήτη. Καταρράκτες φωτός κυλούσαν στους δρόμους με καθρέφτες. Ο Μαξίμ πήδηξε στο αεροπλάνο της βαρύτητας, ήταν άνετο και δροσερό μέσα, και έσπευσε στα περίχωρα. Δεν είχε ξαναπάει στο Πέτρογκραντ-Γαλακτικά και ήθελε να δει με τα μάτια του την πρωτεύουσα, που κατοικείται από τριακόσια δισεκατομμύρια κατοίκους. Έφυγε από τον στρατιωτικό τομέα, και όλα άλλαξαν, ενθουσιάστηκε. Εμφανίστηκαν κτίρια με πρωτότυπη σύνθεση, θα τα αποκαλούσε, ίσως, πολυτελή - εκπρόσωποι της προνομιούχου τάξης εγκαταστάθηκαν σε αυτά. Κατά τη διάρκεια του ολοκληρωτικού πολέμου, το στρώμα των ολιγαρχών μειώθηκε, αλλά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα ανάκτορα ήταν πραγματικά έργα τέχνης. Ένα από αυτά έμοιαζε με μεσαιωνικό κάστρο, όπου υψώνονταν φοίνικες αντί για στηθαία. Ο άλλος στεκόταν πάνω σε λεπτά πόδια, και κάτω από αυτό τεντωνόταν ο αυτοκινητόδρομος, έμοιαζε με μια αράχνη με έντονα χρώματα, σε σχήμα αστεριού. Πολλά κτίρια στα οποία ζούσαν φτωχότεροι άνθρωποι δεν προκαλούσαν επίσης συσχετισμούς με στρατώνες• αντίθετα, επιβλητικές προσόψεις άστραφταν, διακοσμημένες με αγάλματα ηγετών και στρατηγών των περασμένων αιώνων. Δεν πρέπει να βάφονται όλα με χακί, σκέφτηκε ο Τρόσεφ. Επιπλέον, ίσως η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του σύμπαντος πρέπει να έχει όμορφη αρχιτεκτονική. Ιδιαίτερα πολύχρωμος ήταν ο τουριστικός τομέας, με τους κινούμενους διαδρόμους του, τα κτίρια σε σχήμα γιγάντια τριαντάφυλλα, τις τουλίπες σε πλήρη άνθηση και πλεγμένες μεταξύ τους, τις μαργαρίτες δεμένες μεταξύ τους και τα εξωτικά ζώα που ανακατεύονται παράξενα. Προφανώς, είναι ενδιαφέρον να ζεις σε μια αρκούδα ή μια τίγρη με δόντια, ευχαριστεί τα παιδιά. Ωστόσο, και οι ενήλικες εκπλήσσονται όταν μια τέτοια δομή κινείται ή παίζει. Μια ανεξίτηλη εντύπωση στον στρατάρχη έκανε ένας δωδεκακέφαλος περιστρεφόμενος δράκος, πολύχρωμα σιντριβάνια φωτισμένα από νέον χτυπούσαν από κάθε στόμα. Γενικά, υπήρχαν πάρα πολλά σιντριβάνια των πιο παράξενων μορφών, που πετούσαν πολύχρωμους πίδακες εκατοντάδες μέτρα στον ουρανό. Και πόσο όμορφα είναι, στο φως τεσσάρων ήλιων που υφαίνουν ένα υδάτινο στολίδι, ένα υπέροχο, μοναδικό παιχνίδι χρωμάτων. Τα παιδιά εδώ ήταν χαρούμενα και όμορφα: τα πολύχρωμα ρούχα τους έδιναν μια ομοιότητα με παραμυθένια ξωτικά. Δεν υπήρχε μόνο κόσμος εδώ, το μισό κοινό ήταν ξένο. Ωστόσο, τα εξωγήινα παιδιά απολάμβαναν να παίζουν με τα ανθρώπινα παιδιά. Ο Troshev συνάντησε επίσης έξυπνα φυτά. Πλούσιες χρυσοκεφαλές πικραλίδες με τέσσερα πόδια και δύο λεπτές λαβές. Τα μικρά τους είχαν μόνο δύο πόδια και τα χρυσά τους κεφάλια ήταν χοντροκομμένα με σμαραγδένια σημεία. Ο Μαξίμ γνώριζε καλά αυτή τη φυλή - ο Γκάπι, φυτικά πλάσματα τριών φύλων, ειρηνικά, αλλά από τη θέληση της μοίρας παρασύρθηκαν σε έναν ολοκληρωτικό διαστρικό πόλεμο και έγιναν φυσικοί σύμμαχοι της Μεγάλης Ρωσίας.
  Αρκετοί εκπρόσωποι άλλων φυλών - κυρίως ουδέτερων κρατών και πλανητών. Ήθελαν να δουν την απίστευτη πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Εδώ ο πόλεμος φαίνεται μακρινός και εξωπραγματικός, αφαιρείται από χιλιάδες παρσέκ, κι όμως, το άβολο συναίσθημα δεν άφησε τον στρατάρχη. Η σκέψη μου γεννήθηκε στο μυαλό ότι έξυπνα όντα ζουν επίσης σε εκείνους τους πλανήτες στους οποίους θα πρέπει να επιτεθούν, και δισεκατομμύρια ολόκληρα σκεπτόμενα πλάσματα θα πεθάνουν. Θα χυθούν ρυάκια αίματος, θα καταστραφούν χιλιάδες πόλεις και χωριά. Αλλά είναι στρατάρχης της αυτοκρατορίας και πρέπει να κάνει το καθήκον του.
  Αφού θαύμασε το τουριστικό κέντρο, ο στρατάρχης διέταξε να αναπτυχθεί το αεροπλάνο βαρύτητας και κατευθύνθηκε προς τις βιομηχανικές περιοχές. Τα σπίτια εδώ ήταν λίγο πιο χαμηλά, με απλή διάταξη. Τα εργοστάσια βρίσκονταν βαθιά υπόγεια.
  Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, ένα κοπάδι ξυπόλυτοι τύποι όρμησαν αμέσως προς το μέρος του με κουρέλια και προϊόντα καθαρισμού. Λεπτά ρεγκαμάφιν σε κουρέλια από ήδη κουρασμένο ξεθωριασμένο χακί, με μεγάλες κουρελιασμένες τρύπες. Βαθιά μαυρισμένο, σχεδόν μαύρο. Φαίνεται ότι ο παρατεταμένος πόλεμος ανάγκασε να σφίξουν τη ζώνη τους. Ο Τρόσεφ είχε συμπάθεια. Ο οδηγός, ο Captain Fox, δεν συμμεριζόταν τέτοια συναισθήματα.
  - Λοιπόν, αρουραίοι, φύγετε από εδώ! Έρχεται ο Μάρσαλ! έσπασε.
  Τα άστεγα παιδιά όρμησαν προς όλες τις κατευθύνσεις, το μόνο που φαινόταν ήταν πώς τρεμόπαιζαν οι βρώμικες γόβες. Είναι δύσκολο να περπατάς ξυπόλητος σε μια επιφάνεια που είναι καυτή σε τέσσερις "ήλιους" ταυτόχρονα, και τα καημένα τα παιδιά δεν ήξεραν τι ήταν τα παπούτσια. Ένα από τα αγόρια, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο τολμηρό από τα άλλα και, γυρίζοντας, έδειξε το μεσαίο δάχτυλο. Ο καπετάνιος τράβηξε τον εκτοξευτήρα του και πυροβόλησε κατά του αυθάδου, θα τον σκότωνε, αλλά ο στρατάρχης κατάφερε την τελευταία στιγμή να σπρώξει το χέρι του καπετάνιου. Η γόμωση πέρασε, κάνοντας ένα χωνί στο πεζοδρόμιο, θραύσματα λιωμένης πέτρας έπεσαν στα γυμνά πόδια του αγοριού και σωριάστηκε στην άσφαλτο. Με προσπάθεια θέλησης, ο μελλοντικός πολεμιστής κατάφερε να συγκρατήσει την κραυγή του και, υπομένοντας τον πόνο, σηκώθηκε. Ο Μαξίμ έδωσε στον καπετάνιο ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο.
  - Τρεις μέρες στο φυλάκιο. Ήσυχα, τα χέρια στις ραφές! - Ο στρατάρχης διέταξε με απειλητικό ύφος - Τα παιδιά είναι ιδιοκτησία μας και πρέπει να τα προστατεύσουμε, όχι να τα σκοτώσουμε. Κατάλαβες, φρικιό;
  Η Λίζα άπλωσε τα χέρια του στα πλάγια του. Έγνεψε εν συντομία.
  - Απαντήστε σύμφωνα με το καταστατικό.
  - Μάλιστα κύριε.
  Ο Μαξίμ κοίταξε το αγόρι. Ήταν ξανθός, με όμορφο, πονηρό πρόσωπο, μυώδης. Κάτω από το σκισμένο μπλουζάκι διακρίνεται μια δυνατή πρέσα με επένδυση σοκολάτας.
  -Πως σε λένε?
  - Janesh Kowalski! - Στην κορυφή των πνευμόνων του γαύγιζε ραγαμούφιν.
  - Βλέπω σε σένα τη δημιουργία ενός δυνατού πολεμιστή. Θέλετε να μπείτε στη Σχολή Ζούκοφ;
  Το αγόρι ήταν απελπισμένο.
  - Θα χαιρόμουν, αλλά οι γονείς μου είναι απλοί εργάτες και δεν θα μπορούν να πληρώσουν για την εκπαίδευσή μου.
  Ο στρατάρχης χαμογέλασε.
  - Θα εγγραφείτε δωρεάν. Εσύ, όπως το βλέπω, είσαι σωματικά δυνατός και τα μάτια σου μιλούν για νοητικές ικανότητες. Το κύριο πράγμα είναι να μελετάς καλά. Είναι δύσκολοι καιροί, αλλά όταν τελειώσει ο πόλεμος, ακόμη και οι εργαζόμενοι θα ζήσουν σε καλές συνθήκες.
  - Ο εχθρός θα νικηθεί! Θα νικήσουμε! - φώναξε ξανά ο Γιανές με την κορυφή της φωνής του.
  - Τότε πάρε θέση στις τάξεις, στρατιώτη. Και για αρχή - στο αυτοκίνητό μου.
  Η Λίζα στρίμωξε. Το αγόρι ήταν βρώμικο και μετά από αυτόν πρέπει να πλύνετε το εσωτερικό.
  Έχοντας σηκωθεί, το αεροπλάνο της βαρύτητας έσπευσε στις κυβερνητικές συνοικίες.
  Ο Yanesh, κρατώντας την ανάσα του, μελέτησε τα τεράστια, πολυτελώς διακοσμημένα σπίτια.
  - Δεν επιτρέπεται να μπούμε στον κεντρικό τομέα, και αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον.
  - Θα δεις περισσότερα.
  Ωστόσο, ο στρατάρχης, οδηγούμενος από μια αίσθηση συμπόνιας, διέταξε να πετάξει μέχρι το τουριστικό κέντρο. Το αγόρι τον κοίταξε στα μάτια καταβροχθίζοντας κυριολεκτικά αυτό που είδε. Ήταν αντιληπτό ότι ήθελε να πηδήξει από το αυτοκίνητο, να τρέξει κατά μήκος του κινούμενου πεζοδρομίου, να ανέβει σε μια από τις συγκλονιστικές βόλτες.
  Ο συνήθως αυστηρός Μαξίμ εκείνη τη μέρα ήταν, όσο ποτέ άλλοτε, ευγενικός και ευγενικός.
  - Αν θέλεις, κάνε μια βόλτα στο "βουνό της χαράς", και μετά αμέσως σε μένα. Πάρε τα χρήματα αλλιώς δεν θα σε αφήσουν να μπεις.
  Ο Μάρσαλ άπλωσε ένα κομμάτι χαρτί.
  Ο Yanesh έσπευσε στις βόλτες, αλλά η εμφάνισή του ήταν πολύ εμφανής.
  Στην είσοδο του διαστημικού-νίντζα-αίθουσα τον σταμάτησαν τεράστια ρομπότ.
  -Αγόρι είσαι κακοντυμένος, προφανώς από φτωχογειτονιές. Θα πρέπει να συλληφθείτε και να μεταφερθείτε στο σταθμό.
  Το αγόρι προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, αλλά τον χτύπησαν με αναισθητοποίηση, χτυπώντας τον στην άσφαλτο. Ο Τρόσεφ έπρεπε να πηδήξει από το αυτοκίνητο και να πάει να ερευνήσει.
  - Περίμενε, αυτός ο δόκιμος είναι μαζί μου.
  Οι πολιτοφύλακες που σηκώθηκαν σταμάτησαν κοιτάζοντας τον στρατάρχη. Ο Μαξίμ φορούσε στολή πεδίου, αλλά οι επωμίδες του διοικητή άστραφταν έντονα στους τέσσερις ήλιους.
  Ο μεγαλύτερος από τους περιπολικούς, ένας υπολοχαγός της αστυνομίας, χαιρέτησε.
  "Με συγχωρείτε, στρατάρχη, αλλά οι οδηγίες απαγορεύουν σε ζητιάνους να εισέλθουν στο κέντρο όπου δεχόμαστε επισκέπτες από όλο τον γαλαξία.
  Ο ίδιος ο Μαξίμ κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος ελευθερώνοντας ένα ραγαμούφιν σε μια τόσο αξιοσέβαστη περιοχή. Δεν ήθελε όμως να δείξει την άγνοιά του.
  Αυτό το αγόρι είναι κατάσκοπος. Εκτέλεσε το έργο της ανώτατης διοίκησης.
  Ο υπολοχαγός έγνεψε καταφατικά και πάτησε το κουμπί στο πιστόλι του. Ο Τζάνες Κοβάλσκι συσπάστηκε και συνήλθε. Ο Στρατάρχης χαμογέλασε και άπλωσε το χέρι του. Εκείνη τη στιγμή, οι τέσσερις Inogalacts ξαφνικά χτύπησαν με δοκάρια. Εξωτερικά, οι εξωγήινοι έμοιαζαν με χοντροκομμένα κούτσουρα με μπλε-καφέ φλοιό, τα άκρα τους ήταν κόμποι και στραβά. Πριν προλάβουν τα τέρατα να ανοίξουν πυρ, ο Μαξίμ έπεσε στο πάτωμα, βγάζοντας τον εκτοξευτήρα του. Πύρινα μονοπάτια πέρασαν κατά μήκος της κορυφής, έπεσαν πάνω σε ένα πολύχρωμο άγαλμα, ψεκάζοντας ένα γραφικό βάθρο σε φωτόνια. Ο Troshev έκοψε τους δύο επιτιθέμενους με μια ακτίνα λέιζερ, οι δύο επιζώντες ινογαλακτοί έγειραν στο πλάι. Το ένα από αυτά προσπεράστηκε επίσης από ένα αδυσώπητο δοκάρι, αλλά το δεύτερο κατάφερε να κρυφτεί πίσω από την προεξοχή της πρόσοψης. Το τέρας πυροβόλησε από τρία χέρια ταυτόχρονα και, παρόλο που ο Μαξίμ κινήθηκε γρήγορα, τραυματίστηκε ελαφρά - έκαψε την πλευρά του και τραυμάτισε το δεξί του χέρι. Σε μια εφαπτομένη, οι ακτίνες του εχθρού χτύπησαν το αξιοθέατο του "τρελού νούφαρου". Ακολούθησε έκρηξη.
  Πριν τα μάτια του στρατάρχη έπλευσαν, αλλά είδε με έκπληξη πώς ο Yanesh έβγαλε ένα κομμάτι από την πλάκα και το εκτόξευσε στον εχθρό. Ο Μαξίμ έμεινε έκπληκτος με την απάνθρωπη δύναμη που κρύβεται σε αυτόν τον αδύναμο έφηβο... Η ρίψη αποδείχθηκε ακριβής, ακριβώς σε μια σειρά από πέντε μάτια. Το πλάσμα συσπάστηκε και τρεκλίστηκε μπροστά. Αυτό ήταν αρκετό για το εύστοχο σουτ του Μαξίμ να δώσει τέλος στη ζωή του τέρατος.
  Ο αγώνας έληξε γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της, οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν καν να ανοίξουν πυρ. Ο Στρατάρχης το παρατήρησε αμέσως αυτό.
  - Όλοι οι καλύτεροι αγώνες στα μέτωπα, και στα μετόπισθεν, στους δρόμους των πόλεων, οι δειλοί κάθονται έξω.
  Ο παχουλός υπολοχαγός χλόμιασε. Πήγε στο Maxim.
  - Σύντροφε στρατάρχη, ζητώ συγγνώμη, αλλά είχαν βαριά δοκάρια, κι εμείς...
  - Και τι είναι αυτό! Ο Μαξίμ έδειξε τον εκτοξευτήρα στη ζώνη του περιπολικού. - Μυγοσκόπηση; Κρίμα, προφανώς, δεν θα υπάρχει δουλειά για σένα στην πρωτεύουσα. Δεν θα κάθεσαι αδρανής, θα προσπαθήσω να σε στείλω μπροστά.
  Έχοντας έγνεψε το αγόρι με μια χειρονομία, ο Μαξίμ τον βοήθησε να πηδήξει στο αεροπλάνο βαρύτητας και μετά του έσφιξε το χέρι σταθερά.
  - Λοιπόν, είσαι αετός. Χαίρομαι που δεν έκανα λάθος για σένα.
  Ο Κοβάλσκι έκλεισε το μάτι με φιλικό τρόπο, η φωνή του ακούστηκε αρκετά δυνατή και χαρούμενη.
  - Έκανα μόνο μια επιτυχημένη ρίψη. Θα μπορούσα...
  - Θα έχετε μια ευκαιρία. Αποφοιτήστε από το κολέγιο - και αμέσως στη μάχη. Έχεις όλη σου τη ζωή μπροστά σου, ακόμα θα παλεύεις μέχρι τα μάτια.
  - Ο πόλεμος είναι μεγάλος! Το αγόρι αναφώνησε με ενθουσιασμό. - Θέλω να πάω αμέσως μπροστά, να πάρω ένα πιστόλι δοκών ...
  - Δεν μπορείς να το κάνεις αμέσως, θα σκοτωθείς στην πρώτη μάχη. Πάρε πτυχίο πρώτα.
  Ο Γιανές μύρισε προσβεβλημένος. Ήταν σίγουρος για τις ικανότητές του, νόμιζε ότι ήξερε ήδη να κάνει τόσα πολλά, συμπεριλαμβανομένης της σκοποβολής. Εν τω μεταξύ, το ανεμόπτερο της βαρύτητας πετούσε πάνω από το τεράστιο πάρκο Michurinsky. Εκεί φύτρωσαν γιγάντια δέντρα, μερικά από τα οποία έφταναν σε ύψος αρκετές εκατοντάδες μέτρα. Και τα φρούτα ήταν τόσο τεράστια που, έχοντας φάει τη μέση, μπορείτε να εγκατασταθείτε μέσα. Οι γενετικά τροποποιημένοι ανανάδες με χρυσή φλούδα έμοιαζαν ορεκτικοί. Είναι αλήθεια ότι, αντίθετα με τις προσδοκίες, δεν προκάλεσαν πολύ θαυμασμό για το αγόρι.
  - Έχω ξαναπάει σε τέτοια δάση. - εξήγησε ο Janesh. - Σε αντίθεση με τις κεντρικές συνοικίες, επιτρέπεται η είσοδος σε όλους. Αν και είναι μακριά με τα πόδια για να φτάσετε εκεί.
  - Μπορεί! - είπε ο Μαξίμ. - Κι όμως, θαυμάστε τι φυτά υπάρχουν εδώ ... Υπάρχει ένα μανιτάρι, μια ολόκληρη διμοιρία μπορεί να χωρέσει κάτω από αυτό.
  - Απλά μοιάζει με μεγάλο αγαρικό μύγας. Είναι μη βρώσιμος. Θυμάμαι ότι μάζεψα μια ολόκληρη σακούλα με κομμένα κομμάτια φρούτων. Μου αρέσει η παβαράρα - λεπτό δέρμα, και η γεύση είναι απλά νόστιμη. Τα σύκα δεν είναι τίποτα μπροστά του. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν κόβετε. Μπορεί να σκάσει, και εκεί το ρέμα είναι σαν καταρράκτης - θα σε παρασύρει, δεν θα έχεις καν χρόνο να πεις λέξη. Τα φρούτα εδώ είναι πολύ μεγάλα. Πρέπει να τα μεταφέρετε κομμάτι-κομμάτι σε μια πλαστική σακούλα, κάτι που είναι πολύ άβολο.
  Ο Μαξίμ χτύπησε τον Τζάνες στον ώμο.
  - Δεν μετρώνται όλα με το φαγητό. Πάμε κάτω να μαζέψουμε λουλούδια.
  - Κορίτσι για δώρο! Γιατί όχι!
  Τα χέρια του αγοριού άπλωσαν το τιμόνι. Ο λοχαγός Φοξ χτύπησε άγρια τα δάχτυλά του.
  - Μην αγγίζεις τον τροχό, κουτάβι.
  Και τότε, ως απάντηση, έλαβε άλλη μια επίπληξη από τον στρατάρχη.
  "Έχεις το θάρρος μόνο να πολεμήσεις ένα παιδί.
  - Συγγνώμη, Σεβασμιώτατε!
  Ο Τζάνες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια.
  - Αν θέλεις, δοκίμασε. - Επιτρέπεται Maxim.
  - Έχω εμπειρία σε προσομοιωτές, - είπε ο Yanesh.
  Χωρίς σκιά αμφιβολίας ή φόβου, ο Κοβάλσκι έβαλε τα χέρια του στο τιμόνι και κατεύθυνε το αυτοκίνητο προς τα κάτω. Προφανώς, είχε πραγματικά αξιοσημείωτες ικανότητες. Το αεροπλάνο πέρασε πέρα από τις κορυφές των γιγάντιων δέντρων.
  Ο Maxim δεν παρενέβη, επιτρέποντας στο αγόρι να ελέγξει το αεροσκάφος. Πρέπει να πω ότι ανταπεξήλθε στο έργο του με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα σε γιγαντιαίους κορμούς, δεν τράκαρε ποτέ, επιδεικνύοντας βιρτουόζικη τεχνική πέρα από τα χρόνια του. Ωστόσο, ακόμα κι αν συνετρίβη, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, το αεροπλάνο έχει τέλειο σύστημα ασφαλείας. Τέλος, κάθισαν σε ένα ξέφωτο γεμάτο μικρά αλλά υπέροχα λουλούδια. Φαινόταν ότι ο καλός μάγος σκόρπισε γενναιόδωρα τα κοσμήματα. Τα μάτια του κυματίζονταν από μια περίπλοκη γκάμα χρωμάτων και η μεθυστική μυρωδιά προκαλούσε απερίγραπτη απόλαυση.
  Ο Γιανές μάλιστα σφύριξε με θαυμασμό. Όταν προσγειώθηκαν, το αγόρι πήδηξε έξω και άρχισε να μαδάει τα λουλούδια, μαζεύοντας μια ολόκληρη μπράτσα. Ο Μαξίμ ήταν ψύχραιμος, του άρεσε το τοπίο και, ωστόσο, κάτι προκάλεσε συναγερμό. Αίσθημα απειλής. Έχοντας περάσει από φωτιά και νερό, ο στρατάρχης συνήθιζε να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του, σπάνια τον απογοήτευε. Κατ' αρχήν, μορφές ζωής επικίνδυνες για τον άνθρωπο δεν πρέπει να βρίσκονται στην πρωτεύουσα μιας μεγάλης αυτοκρατορίας. Εδώ είναι κάτι διαφορετικό. Ο Μαξίμ έγνεψε στο αγόρι και του ψιθύρισε απαλά στο αυτί:
  - Οι εχθροί είναι μαζί μας. Κρύψτε τα λουλούδια και έλα μαζί μου.
  Τα μάτια του Τζάνεζ έλαμψαν.
  - Είμαι έτοιμος.
  Αφήνοντας την ανθοδέσμη στο αυτοκίνητο υπό την επίβλεψη του Captain Fox, ο Maxim και ο Yanesh προχώρησαν βαθιά στο δάσος. Φυσικά, θα έπρεπε να είχαν κληθεί στρατεύματα και να χτενίσουν την περιοχή. Αλλά ο Μαξίμ συνεπάρθη από τον ενθουσιασμό. Ο Janesh, φυσικά, διέθετε ρομαντικές φιλοδοξίες, φανταζόταν τον εαυτό του αξιωματικό στρατιωτικών πληροφοριών και χάρηκε γι 'αυτό. Πήραν το δρόμο τους μέσα από τη ζούγκλα, προσπαθώντας να μην κάνουν θόρυβο. Ο Yanesh κατάφερε να κάψει τα γυμνά του πόδια σε μωβ τσουκνίδες, αλλά συγκρατήθηκε, αν και το δέρμα μέχρι τα γόνατα ήταν καλυμμένο με μεγάλες φουσκάλες.
  "Πρόσεχε", ψιθύρισε ο Μαξίμ. - Στο δάσος, σε κάθε λεπίδα χόρτου, κρύβεται ο κίνδυνος.
  "Χρειαζόμαστε προστατευτικό καμουφλάζ εδώ", ψιθύρισε ο Janesh. Τα κουρέλια μετά βίας έκρυβαν το σώμα, κάτι σέρνονταν πάνω στα πόδια. Μεγάλα έντομα, και ο Janesh το έμαθε στο σχολείο, οι άνθρωποι δεν τρώγονται σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πιο επικίνδυνα είδη αρθρόποδων καταστράφηκαν σε γενετικό επίπεδο, δεν ήταν αρκετό για να γίνει το κέντρο της πρωτεύουσας εστία μόλυνσης ή επιδημίας. Προχωρούσαν σιωπηλοί. Ξαφνικά ο Μαξίμ πάγωσε. Τα μικρά ζωντανά πλάσματα συμπεριφέρονταν ανήσυχα, σαν κάποιος να την είχε τρομάξει μακριά. Ο στρατάρχης πήρε το αγόρι από το χέρι και του ψιθύρισε στο αυτί:
  - Υπάρχει μια ενέδρα μπροστά!
  Ο Μαξίμ έβγαλε ένα ηχητικό από την τσέπη του και άκουσε προσεκτικά τη γύρω περιοχή. Πράγματι, πέντε ανθρώπινοι μαχητές και περίπου ο ίδιος αριθμός ανόγαλακτων ξάπλωσαν εκεί κοντά. Λοιπόν, με μια τέτοια ισορροπία δυνάμεων, είναι καλύτερο να μην εμπλακούμε σε μάχη, αλλά να παρακάμψουμε τον εχθρό.
  Και έτσι έκαναν.
  Ο έμπειρος στρατιώτης και το πράσινο αγόρι κινήθηκαν συγχρονισμένα. Έπρεπε να περάσω μέσα από πυκνούς θάμνους, πνιγμένους μέχρι τον αστράγαλο στα βρύα. Με μεγάλη δυσκολία, ο στρατάρχης υπολόγισε το κενό στη ζωντανή αλυσίδα και κατάφερε να γλιστρήσει σε αυτό το μέρος. Ήταν τυχεροί, κανένας από τους εξωγήινους δεν είχε ζωώδη ένστικτα ή εκπληκτική ακοή. Ο ηχητικός λήπτης ήταν ήδη σε θέση να διακρίνει λέξεις που ειπώθηκαν απαλά.
  -Κύριε κάτοικο, μου ζητάτε το αδύνατο.
  Σε απάντηση, μια φωνή σαν κράξιμο.
  - Και εσύ, στρατηγέ, έχεις συνηθίσει να παίρνεις χρήματα μόνο χωρίς να τα καταβάλλεις στο έπακρο.
  Αν κρίνουμε από τη χροιά, ανήκε σε μια μη ανθρωποειδή φυλή.
  - Πληρώθηκες μισό εκατομμύριο, και τι; Ξεπερασμένες πληροφορίες για κατασκοπευτικούς δορυφόρους.
  "Δεν φταίω εγώ", συνέχισε να δικαιολογείται άτονα η ανθρώπινη φωνή. - Οι πληροφορίες αυτού του είδους, καταρχήν, γίνονται πολύ γρήγορα ξεπερασμένες. Δεν είμαι παντοδύναμος.
  - Το καταλάβαμε αμέσως, είναι πιο εύκολο να πεις ότι είσαι αδύναμος. Όταν πρόκειται να επιτεθείτε στο σύστημα του Κρεμλίνου, εσείς και οι συνεργοί σας δεν θα σας ωφελήσουν καθόλου.
  Ο Μαξίμ ανατρίχιασε. Θα έρθει πραγματικά σε μια επίθεση στην πιο ισχυρή γραμμή άμυνας που καλύπτει την πρωτεύουσα και ολόκληρο το κέντρο του γαλαξία; Το σύστημα "Κρεμλίνο", σύμφωνα με τους δημιουργούς του, είναι απόρθητο και, ωστόσο, εάν οι εχθροί ενεργοποιηθούν στην ίδια την καρδιά της αυτοκρατορίας, αυτό οδηγεί σε θλιβερούς προβληματισμούς.
  - Μάθε, φίλε, σύντομα θα χρησιμοποιήσουμε ένα θεμελιωδώς νέο όπλο, και με τη βοήθειά του, τα ρωσικά διαστημόπλοια θα μετατραπούν σε σκόνη πριν φτάσουν στην αποτελεσματική εμβέλεια. Τότε ο στρατός μας, σαν ένα παντοδύναμο βαρυτικό κύμα, θα πλημμυρίσει τους ρωσικούς χώρους, θα υποτάξει τους αυτοκρατορικούς κόσμους.
  Ο Μαξίμ έπιασε έναν καταπιεσμένο αναστεναγμό, προφανώς, μια τέτοια προοπτική δεν άρεσε ιδιαίτερα στον προδότη. Ωστόσο, εκείνος απάντησε:
  - Η Πέμπτη Στήλη είναι τόσο ενεργή όσο ποτέ και η εισβολή σας θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο.
  - Το καθήκον σας για το εγγύς μέλλον είναι να δημιουργήσετε μια ντουζίνα προπύργια στην πρωτεύουσα για τις ομάδες κρούσης μας. Μισθοφόροι θα διεισδύσουν εδώ με το πρόσχημα των τουριστών, θα κρυφτούν στα δάση και μετά θα παίξουν τον ρόλο τους στη γενική απεργία.
  - Έτσι θα είναι.
  - Και κοίτα, φίλε, αν αποτύχει η επίθεση των αστροπλοίων μας, θα είναι χειρότερα για σένα. Η ίδια η αντικατασκοπεία θα γίνει κομμάτια και η εκτέλεση θα είναι αργή και επώδυνη.
  Αν και ο Maxim δεν είδε ποιος μιλούσε, ήταν σίγουρος ότι ο SMERSH θα μπορούσε να καταλάβει τον προδότη με τη φωνή του.
  - Χρειαζόμαστε πληροφορίες για όλα τα τελευταία ραντεβού στην εχθρική ηγεσία. Όλα όσα ξέρεις.
  - Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο νεαρός Στρατάρχης Maxim Troshev διορίστηκε να κυβερνήσει έναν στόλο αστέρων στον γαλαξία Smoor. Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για αυτόν, αλλά...
  - Όλα είναι ξεκάθαρα, οι Ρώσοι ετοιμάζουν μια μεγάλη επίθεση εκεί. Οπως πάντα. Ο νέος διοικητής είναι ένα ξαφνικό χτύπημα από μεγάλες δυνάμεις.
  Ο Μαξίμ ανατρίχιασε, ήθελε να ορμήσει μπροστά και να στραγγαλίσει τον εκφυλισμένο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κίνδυνο.
  - Νομίζω ότι έτσι είναι. Όσο για άλλες εργασίες...
  Ο προδότης απαρίθμησε πολύ και κουραστικά, αλλά ο Μαξίμ είχε ήδη σχηματίσει ένα σχέδιο στο κεφάλι του. Πρώτον, πρέπει να φύγετε ήσυχα από αυτό το μέρος και δεύτερον, να επικοινωνήσετε επειγόντως με το SMERSH. Εκεί θα αποφασίσουν αν θα εξουδετερώσουν αμέσως το κατασκοπευτικό δίκτυο ή θα περιμένουν. Άλλωστε, οι αναγνωρισμένοι προδότες δεν είναι επικίνδυνοι και μέσω αυτών μπορεί να διαρρεύσει παραπληροφόρηση. Το κύριο πράγμα - καμία πρωτοβουλία. Ωστόσο, το αγόρι, που μέχρι τώρα καθόταν ήσυχο, ανακατεύτηκε, έγινε αντιληπτό ότι η νεανική ενέργεια ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  "Ίσως μπορούμε να τους χτυπήσουμε με λέιζερ, κύριε στρατάρχη;"
  "Όχι, καθόλου", ψιθύρισε ο Μαξίμ. - Νοημοσύνη για αυτό και νοημοσύνη για τη συλλογή πληροφοριών και την αναφορά τους στο σωστό άτομο. Και αν παραβιάσεις την τάξη, θα σε πυροβολήσω προσωπικά.
  Ο στρατάρχης σήκωσε απειλητικά το πιστόλι του.
  Ο Γιάνες έγνεψε καταφατικά.
  - Παραγγελίες δεν συζητούνται.
  Ο Μαξίμ μετάνιωσε που πήρε το αγόρι μαζί του. Και τι θα συμβεί αν ακούσουν τον ψίθυρο τους... Εν τω μεταξύ, ένα τρίξιμο ακούστηκε στο λήμμα του ήχου, ο εξωγήινος μίλησε ξανά.
  - Πες στον "Δία" ότι αν δεν μας βοηθήσει, μπορούμε να τον προδώσουμε θυσιάζοντας αυτό το πιόνι. Τότε ο Υπέρτατός σας θα εξοργιστεί και το έλεος δεν είναι ανάμεσα στα ελαττώματά του.
  "Ναι", σκέφτηκε ο Μαξίμ, "ο ηγέτης πρέπει να είναι σκληρός". Μόλις ήταν ένας από τους χίλιους επιλεγμένους, ωστόσο, είχε την ευκαιρία να γίνει ηγέτης μόνο σε περίπτωση ξαφνικού θανάτου του κυβερνώντος δικτάτορα. Χίλιοι επιλέγονται κάθε χρόνο και η εναλλαγή της υπέρτατης δύναμης συμβαίνει μία φορά κάθε τριάντα χρόνια. Αλλά και αυτή η ευκαιρία χάθηκε. Πρώτον, ο χαρακτήρας του Maxim ήταν πολύ μαλακός και δεύτερον, οι παραφυσικές ικανότητες, τόσο βίαιες στην παιδική ηλικία, άρχισαν να εξασθενούν με την ηλικία. Ωστόσο, το να γίνεις στρατάρχης όταν δεν είσαι, και σαράντα ...κάτι λέει.
  - Μην αγγίζετε τον Δία. Είναι η κύρια ελπίδα σας. Χωρίς αυτό, οι πιθανότητες να κερδίσουμε τον πόλεμο είναι αμελητέες.
  Το Inogalact απάντησε κάτι ακατανόητο. Στη συνέχεια άρθρωσε:
  - Ο "Δίας" είναι πολύτιμος όταν είναι ενεργός. Λόγω της αδράνειας του, τα στρατεύματά μας υφίστανται πάρα πολλές απώλειες. Όπως και να έχει, θα του δώσετε τις οδηγίες μας. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάτε.
  - Αυτό είναι, μπορείς να φύγεις, - αναστέναξε με ανακούφιση ο Μαξίμ. Εκείνη τη στιγμή, διαψεύδοντας τα λόγια του, μια έκρηξη βρόντηξε. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.
  - Ανάθεμα! Άλλαξε ξανά...
  Ο στρατάρχης έσκυψε και μόνο χαρούμενες σπίθες έλαμψαν στα μάτια του Γιανές.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  - Μιλάς συνείδηση! - γρύλισε ο αλαζονικός σκλάβος.
  - Ώστε η ευτυχία να ανήκει σε όλους, και όχι σε μια χούφτα εκλεκτών. Για αυτόν τον ιερό σκοπό, σήκωσα το σπαθί μου! - αναφώνησε η Μάγισσα.
  Ο Κόμης ήταν δύσπιστος:
  - Οχι! Πιστεύω ότι σε οδηγεί είτε η αγανάκτηση είτε ο πόθος για εξουσία! Υπήρχαν εξεγέρσεις σκλάβων, και τελείωσε μόνο με σφαγή. Αυτές είναι οι συνέπειες οποιασδήποτε εξέγερσης.
  - Δεν θα είναι ταραχή, αλλά επανάσταση. Το πιο σημαντικό θα γίνει αργότερα, μετά τη νίκη! - είπε ο πολεμιστής με έντονο ενθουσιασμό.
  - Επανάσταση; Περίεργη λέξη, το σκέφτηκες μόνος σου; Ο Φόρσα ξαφνιάστηκε.
  - Όχι πραγματικά! Αυτόν τον όρο μου τον κάλεσε ένας άγγελος σε ένα όνειρο. - Με έμπνευση στράφηκα στον Βεντμάκοφ.
  - Ένας άγγελος ή ένας από τους μαύρους θεούς! Τα προφητικά όνειρα είναι πονηρά. Ο Κόμης δίστασε.
  - Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο και να γίνετε καλύτεροι οι ίδιοι! Όλα τα προβλήματα προέρχονται από εγωισμό, η ευημερία είναι δυνατή μόνο με κοινές προσπάθειες. Άνθρωπος χωρίς ομάδα είναι σαν χόβολη, χωρίς φωτιά, δίνει λίγο φως και γρήγορα σβήνει! - Έσκασε ένα ρεύμα ευγλωττίας του Βεντμάκοφ.
  - Το άτομο για το οποίο μιλάτε πρέπει να είναι σε μια ομάδα. Ξέρετε όμως τι είναι η ζωική φύση; ρώτησε κακόβουλα ο Φόρσα.
  - Και το ζώο είναι καλύτερο στο κοπάδι! Και γενικά, αφού είσαι σκλάβος και δεν έχεις λυτρωθεί, τότε η αρχοντιά απομακρύνθηκε από σένα, στα λόγια, οι αληθινοί φίλοι έδειξαν τα αληθινά τους χρώματα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναζητήσετε συντρόφους σε διαφορετικό περιβάλλον. - Ήδη πιο ήρεμα πρότεινε η Βεντμάκοβα.
  Ο κόμης ντε Μπόρα έμεινε σιωπηλός για λίγα δευτερόλεπτα και μετά άπλωσε το χέρι του:
  "Αν και δεν πιστεύω στην τελική επιτυχία, τουλάχιστον η λεπίδα μου θα πιει αίμα.
  - Η λογική δεν πρέπει να υπηρετεί τα ένστικτα - το μυαλό του πόθου! - Είπε η Μάγισσα.
  - Εντάξει, σταμάτα να με διδάσκεις! Θα γίνει πόλεμος - θα γίνει άθλος! Ο Κόμης άρχισε να σκουπίζει το αίμα από πάνω του.
  - Είστε ένας έμπειρος και γενναίος πολεμιστής, θα πρέπει να επιλεγείτε ως αρχηγός της ομάδας! - πρότεινε ο πολεμιστής.
  - Όχι άσχημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να εκλέγεις κάθε διοικητή. Θα πρέπει να υπάρχει μια αυστηρότερη αρχή της ενότητας της διοίκησης. Έχετε επιλεγεί, οπότε διορίζετε! -Ο Κόμης άρχισε να ντύνεται με αλυσιδωτή αλληλογραφία. Κάποια αγόρια έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
  Τι γίνεται με τον ελεύθερο ανταγωνισμό; - αμφέβαλλε η Βεντμάκοβα.
  - Για τον στρατό είναι καταστροφικό! - Αποκοπή δύναμης. - Η οικονομία είναι ρίζωμα πολλών κλάδων, ο στρατός είναι ένας κορμός!
  Ο Witcher πείραξε:
  - Αλλά πιο συχνά δρυς, και όχι σε δύναμη και στάση, αλλά σε επίπεδο ελέγχου!
  Το ημίγυμνο αγόρι έδωσε στον κόμη ένα σπαθί. Εκείνος απάντησε χτυπώντας τον στα οστά του, πολλές φορές χτυπημένος πίσω. Το παιδί φώναξε και πήδηξε πίσω, κουνώντας τα καστανά του πόδια.
  Ο Witcher είπε αποφασιστικά:
  "Σχηματίζω πέντε κολοβωμένες λεγεώνες από δυόμισι στρατιώτες η καθεμία. Σας έχει ανατεθεί να κουμαντάρετε το τρίτο! Τα υπόλοιπα ας τα επιλέξουν οι σκλάβοι!
  Η τελευταία πρόταση προκάλεσε διαμάχη, παραλίγο να μετατραπεί σε καυγά. Τότε, μάλιστα, ξέσπασε καυγάς, τραυματίστηκαν αρκετοί σκλάβοι και ο Witcher χρειάστηκε να επέμβει. Καταρρίπτοντας το πιο φριχτό, φώναξε:
  - Αρκετά για να κυλήσει η σκυτάλη! Ας περάσουμε στον άμεσο διορισμό διοικητών.
  Οι σκλάβοι δεν γκρίνιαξαν αρκετά, αλλά όταν ο πολεμιστής έβαλε μια τέτοια πρόταση σε ψηφοφορία, σήκωσαν τα χέρια τους από κοινού.
  Εδώ, ο Witcher, που ηγήθηκε της εξέγερσης, έπρεπε να εργαστεί σκληρά. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με το μάτι έναν άξιο άνθρωπο και συνέχιζε να κάνει ερωτήσεις στους υποψήφιους υποψηφίους. Τελικά έγιναν αναθέσεις στις λεγεώνες και διορίστηκαν προσωρινοί διοικητές σε μικρότερα τμήματα.
  - Όταν τελειώσουν οι μάχες, θα δούμε τη γενναιότητα και την εφευρετικότητα που έδειξαν οι στρατιώτες! - Εξήγησε το κορίτσι.
  Μία από τις λεγεώνες αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από παιδιά και εφήβους. Η Βεντμάκοβα έβαλε το αγόρι Μπικ επικεφαλής τους. Τα αγόρια ήταν θυμωμένα:
  - Είναι ακόμα πολύ μικρός! Δεν χρειαζόμαστε ένα μικρό. Τοποθετήστε τους μεγαλύτερους και δυνατούς από πάνω μας.
  - Και ποιον θέλεις;
  - Μου λείπεις! Είναι ο πιο άξιος!
  Ένας αθλητικός νεαρός άνδρας προχώρησε, ήταν ακόμα αγόρι, αλλά ήδη ψηλός σαν βελανιδιά. Είναι αλήθεια ότι το πρόσωπό του φαινόταν θαμπό. Η Βεντμάκοβα, γνωρίζοντας καλά πόσο σημαντικό είναι το μυαλό για έναν διοικητή, ρώτησε:
  - Τι θα είναι μια οκταμελής οικογένεια!
  Ο νεαρός την κοίταξε και μουρμούρισε:
  - Δεν γνωρίζω! Οι κύριοι μύες και δύναμη.
  Ο Μπικ γάβγισε στο μεγάφωνο:
  - Μύες χωρίς μυαλό, αυτό είναι μια χούφτα κρέας - πάνω στο οποίο κλαίει ένα τηγάνι!
  - Σώπα ρε ζουζ! Θα σου σκάσω το σαγόνι! - βρυχήθηκε ο νεαρός ήρωας.
  - Ποιος δεν ξέρει ότι το επτά - πενήντα έξι δύσκολα μπορεί να χτυπήσει τη γροθιά του πιο μακριά από τη μύτη του! Το αγόρι του έδειξε τη γλώσσα του.
  Ο νεαρός τραμπούκος γάβγισε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  Σας προκαλώ να πολεμήσετε μέχρι θανάτου!
  - Με μιμείτε σαν αρουραίο-πίθηκο! - είπε ο κόμης ντε Φόρσα. - Ωστόσο, αυτή είναι η μόνη άξια διέξοδος.
  - Από τους δύο μονομαχητές, ο ένας είναι ανόητος, ο άλλος είναι σκέτη! - Παρατήρησε τη Βεντμάκοβα. "Αν και τα αγόρια επωφελούνται από μια προθέρμανση.
  Ο Μπικ στάθηκε μπροστά στον εχθρό του, η διαφορά ύψους ήταν μεγάλη, ο αντίπαλός του πέντε φορές βαρύτερος. Το παιδί, ωστόσο, κοίταξε περιφρονητικά στους ανακουφισμένους μύες του, το αγόρι ήταν αδύνατο, αλλά κουρελιασμένο. Το στρογγυλό του πρόσωπο γκριμάριζε, ένα σπαθί στριφογύριζε στα χέρια του.
  - Λοιπόν, πώς θα παλέψουμε ή θα τα βάλουμε! - Με ένα μειδίαμα, ρώτησε.
  - Ναι σ'αγαπώ! - Ο αθλητής επιτέθηκε στο αγόρι. Χτύπησε πίσω, το σπαθί του ήταν μακρύ και βαρύ, προφανώς ήταν ένα από τα δύο χέρια. Ο Bik απέκρουσε το χτύπημα, χωρίς καν να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει, αλλά απλώς πήδηξε πάνω από την τροχιά και οδήγησε το σπαθί του στη γέφυρα της μύτης του. Το αγόρι χτύπησε μόνο με βάση τον υπολογισμό - να ξύσει, αλλά όχι να σκοτώσει.
  Ο τραμπούκος έγινε ακόμα πιο έξαλλος, άρχισε να κουνάει το δεύτερο σπαθί. Εδώ ακόμη και ο Μπούκου έπρεπε να ασκήσει πίεση για να φύγει. Τα γυμνά τακούνια του αγοριού λιγόστευαν και οι λεπίδες ορμούσαν πίσω τους. Ξαφνικά ο Bik σταμάτησε, ένας σωλήνας εμφανίστηκε στα δόντια του. Ο εχθρός αιωρήθηκε πιο δυνατά και όρμησε σε καλπασμό με τα χοντρά του χέρια ανοιχτά. Χαμογελώντας ειρωνικά, το αγόρι έφτυσε και κάτι μικρό χτύπησε το πρόσωπο του αθλητή. Ο Μπικ πέρασε λοξά από τις λεπίδες, και χτύπησε ακόμη και το στήθος του αντιπάλου του με τη γυμνή φτέρνα του.
  Τρικλίζοντας, ο πανίσχυρος τύπος ούρλιαξε άγρια, μετά τα πόδια του αδυνάτισαν και άρχισαν να καταρρέουν.
  Ένας φιλικός αναστεναγμός σάρωσε τον στρατό, λίγοι περίμεναν ότι το αγοράκι θα νικούσε τον γίγαντα. Τότε τα παιδιά φώναξαν με χαρά, πρώτα από όλα, φυσικά, το μικρότερο από τους σκλάβους. Όσοι είναι μικρότεροι και πιο αδύναμοι χαίρονται να βλέπουν ότι το κύριο αφεντικό σας δεν είναι ούτε υπέροχο. Έτσι και ένα παιδί μπορεί να κάνει κάτι για την εξέγερση.
  Σκλάβοι έτρεξαν στον νικημένο αθλητή, μεταξύ των οποίων και μερικοί τοπικοί γιατροί. Στο τραχύ πρόσωπο του νεαρού ήρωα με αραιές τρίχες, μια μωβ κηλίδα θολή. Ο γιατρός είπε έκπληκτος:
  - Βασιλική! Μια βελόνα με δηλητήριο είχε κολλήσει μέσα, η οποία παραλύει τα άκρα.
  - Προσωρινά! είπε ο Μπικ. - Μετά ξυπνάει. Δεν θα θυμάται τίποτα, απλά δεν θα παρατηρήσει την ντροπή του.
  Ο Witcher πήγε στο αγόρι:
  - Πού έμαθες να φτιάχνεις δηλητήρια;
  - Πουθενά! Βρέθηκε σε ένα από τα κτήματα. Οι πλούσιοι δεν είναι επίσης ικανοποιημένοι με τη θέση τους στην κοινωνία. Εδώ κάνουν κάθε είδους δηλητήριο. Αν το φίλτρο είναι σφραγισμένο, κανένα πρόβλημα, ξέρω να ανοίγω κλειδαριές! - Ο Μπικ έκλεισε πονηρά το μάτι στον Witcher.
  - Οπου? - ρώτησε ο πολεμιστής.
  - Ένας κλέφτης δίδαξε! Προσωρινά αποδείχτηκε σκλάβος, ήμουν στο ίδιο ζευγάρι μαζί του, δουλέψαμε σκληρά, κόψαμε το δάσος. Μου είπε πώς να ανοίξω τις κλειδαριές, μάλιστα μου έδειξε κάτι. Θαύμασα με τη μνήμη μου και μετά τράπηκε σε φυγή. Το αγοράκι έκλεισε πονηρά το μάτι.
  - Δεν τον ακολούθησες; - Η Βεντμάκοβα ξαφνιάστηκε.
  - Οχι! Μαστιγωθήκαμε όλοι για αυτή τη φυγή, και αν διέρρευα κι εγώ, τότε κάθε πέμπτος θα σταυροκοπούνταν σε κοντάρια. Το δύο είναι ήδη μια συνωμοσία. - Εξήγησε το τρελό αγόρι.
  - Βάρβαροι! Λοιπόν, αν είστε τόσο άτομο μνήμης, ίσως να σας φανεί χρήσιμο να γνωρίσετε τον Khirov. - πρότεινε η Βεντμάκοβα.
  - Δεν αποκλείεται! Ήθελα από καιρό να γίνω ο πιο δυνατός και πιο έξυπνος! - Το αγόρι έδειξε την μπάλα του δικεφάλου.
  - Πιο δυνατός και πιο έξυπνος από μένα; - Ρίξτε παιχνιδιάρικα τον πολεμιστή.
  - Οχι! Άλλωστε εσύ είσαι ο αρχηγός! Αλλά με το δεξί, γιατί όχι! - Ο Μπικ σηκώθηκε στα χέρια του για μεγαλύτερη πειστικότητα.
  - Όσο πιο ψηλά πετάει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολύ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του! - Παρατήρησε τη Βεντμάκοβα.
  - Οι άνθρωποι δεν πετούν! Μόνο αυτός έχει φτερά - που το μυαλό του δεν έχει συνηθίσει να σέρνεται! - Το αγόρι έδειξε μια ανεπτυγμένη σκέψη πέρα από τα χρόνια του.
  - Θα υπάρχουν φτερά στον στρατό μας! Υπόσχομαι ότι θα καταλήξω σε κάτι. - υποσχέθηκε η Βεντμάκοβα.
  - Και σε πιστεύω μεγαλύτερη αδερφή! Άλλωστε, δεν είσαι μόνο αρχηγός, αλλά και αδερφή ή και μητέρα για εμάς. Θα ζήσουμε σαν μια οικογένεια! είπε ο Μπικ.
  - Ο αρχηγός της χώρας πρέπει να είναι αδελφός με τους ανθρώπους, όχι αδελφός! - Ο αρχηγός του έθνους είναι πρώτα και κύρια υπηρέτης του λαού. Ωστόσο, ας αφήσουμε την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, τα όπλα που έχετε αποδεχτεί θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν άλλοι. Ας φτιάξουμε σωλήνες! - Παρήγγειλε τη Βεντμάκοβα.
  "Δεν είναι αρκετό καιρό!" Περάστε παρατήρησε. - Χρειάζεται βελτίωση.
  - Το σκέφτομαι ήδη, εξάλλου τα χείλη και τα μάγουλα κάνουν δυνατό να χτυπήσεις σε μικρή απόσταση. Αλλά αν κάτι είναι ότι διαστέλλεται και χτυπά με δύναμη. Μερικά ορυκτά και βότανα. - Η Βεντμάκοβα ένιωσε μια ισχυρή ψυχική ένταση.
  Το αγόρι προφανώς άκουσε τα λόγια της:
  Ας το κάνουμε, επιλέξτε τα στοιχεία! Έχουμε ακόμα χρόνο, σε πολλούς σκλάβους πρέπει να δείξουν τις βασικές τεχνικές του πολέμου.
  - Έχεις δίκιο, μικρότερος αδερφός μου, κατά κάποιο τρόπο ο μάγος θα μας βοηθήσει. Ωστόσο, μέχρι να μας ρίξουν μεγάλες δυνάμεις, πρέπει να επιτεθούμε. Ωστόσο, πρέπει να προετοιμαστούμε προσεκτικά. Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν ξηρό βράχο στον ωκεανό παρά μια εφεύρεση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς! - Συνόψισε ο Βεντμάκοφ.
  Άλλωστε οι αντάρτες πέρασαν τη μέρα σε ασκήσεις, την ίδια στιγμή ο Μπικ έστελνε πληροφορίες.
  Ένας στρατός βγήκε έξω από την πόλη. Όχι πολύ μεγάλο, αλλά καλά οπλισμένο. Ο ανιχνευτής, καβάλα σε μια μικρότερη κατσαρίδα καρκινοειδών, επέστησε την προσοχή σε ένα παράλογο:
  - Οι πολεμιστές έχουν πέντε ξίφη, και μετά βίας κινούνται!
  - Λοιπόν είναι καλό! είπε ο Μπικ. - Ή μάλλον, είναι υπέροχο, πριν έρθουν σε εμάς, έχουν εξαντληθεί από τα περιττά κιλά.
  Η Βεντμάκοβα σημείωσε πονηρά:
  - Οι έμπειροι πολεμιστές είπαν, μην παίρνετε όπλα πάνω από πέντε δάχτυλα στο δεξί σας χέρι. Λοιπόν, σίγουρα δεν είναι κακό, η βλακεία τους θα βοηθήσει να κερδίσουν πιο γρήγορα. Στο μεταξύ, αφήστε τους σκλάβους να κοιμηθούν μια δυο ώρες. Είχαν μια δύσκολη μέρα και ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Πόσους στρατιώτες ακριβώς έχουν οι εχθροί;
  - Πεντέμισι χιλιάδες. είπε ο Μπικ με σιγουριά. "Αυτό σημαίνει ότι αν τους τσιμπήσουμε όλους, δεν θα μείνουν περισσότεροι από πεντακόσιοι άνθρωποι στην πόλη.
  - Είναι αρκετά λογικό, θα χρειαστεί να πάμε από όλες τις πλευρές. Το βράδυ δεν θα τολμήσουν να μας επιτεθούν, θα κόψουν τους δικούς τους. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν στρατόπεδο, ώστε αργότερα το ξημέρωμα να ψιλοκόβουν με όλη τους τη δύναμη. Ίσως ακόμη και να χωρίσουν τα στρατεύματα με σκοπό την περικύκλωση. - Πρότεινε η Βεντμάκοβα.
  Ο Comte de Forsa αντιτάχθηκε:
  - Γνωρίζω καλά τις συνήθειες που επικρατούν στο Σουλτανάτο, τσακωθήκαμε μαζί τους περισσότερες από μία φορές. Το βράδυ θα στείλουν μερικούς κατασκόπους με χρυσούς σάκους στο στρατόπεδό μας. Θα προσπαθήσουν να δωροδοκήσουν τους σκλάβους και στη συνέχεια να τους ανασηκώσουν ή στην καλύτερη περίπτωση να τους ξεσκίσουν τα ρουθούνια.
  - Η αποστολή κατασκόπων είναι μια αρχαία τακτική. - Παρατήρησα, ζυμώνοντας τα δάχτυλα των ποδιών του Βεντμάκοφ. - Μα δεν έχουν καπάκια αορατότητας, είναι τόσο παρατηρητικοί και πονηροί οι γκαρντ αγόρια, που θα τους πιάσουν όλους. Άλλωστε θα τα χτυπήσουμε λίγο πιο κοντά στο ξημέρωμα. Και οι δούλοι θα κοιμηθούν καλύτερα και ο εχθρός θα πέσει βαθύτερα στον ύπνο.
  - Λογικά! Θα είμαι ο πρώτος που θα επιτεθεί! είπε ο Μπικ.
  - Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα προστατευτικά, και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια σωλήνων πυροδότησης. - Η Βεντμάκοβα έδειξε τη συσκευή. - Ένα είδος εμβόλου, τρία είδη βοτάνων και λάδι με καρβίδιο συνδέονται εδώ. Απλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, διαφορετικά η ανάκρουση θα χτυπήσει τα δόντια των αγοριών. Πάρτε μαζί σας τα πιο έξυπνα παιδιά.
  - Πολλοί έχουν εμπειρία από επιδρομές σε κήπους και κλοπές. Ποιοι γεννήθηκαν ελεύθεροι και όχι ποιοι, ειδικά οι οικιακόι σκλάβοι, έκλεψαν από τα αφεντικά τους. - Ο Μπικ καθησύχασε τους πάντες. - Πέρασαν λοιπόν από το σχολείο της επιβίωσης.
  - Ολα τα καλύτερα! Γενικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν πάρα πολλοί γκαρντ. Τελικά ποιοι είμαστε για αυτούς; Οι σκλάβοι είναι ηλίθιοι! Η βλακεία είναι πιο κοντά στην ταπεινοφροσύνη - η ταχύτητα του μυαλού στην κακία.
  Ο μάγος Χίροφ μπήκε στη συζήτηση:
  - Έχουμε περίπου διπλάσια ή ελαφρώς μεγαλύτερη υπεροχή, αλλά ο εχθρός είναι καλύτερα εκπαιδευμένος και οπλισμένος. Και στον στρατό του Σουλτανάτου οι γυναίκες υπηρετούν μόνο στην προσωπική λεγεώνα των αθανάτων. Υπάρχουν έξι χιλιάδες μισθοφόροι από διάφορες χώρες. Θα έχουμε πολλές γυναίκες στο στρατό, και με σπάνιες εξαιρέσεις, είναι πιο αδύναμες από τους άνδρες.
  Κάθε μάχη λοιπόν πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη. Ειδικά στην πρώτη ήττα, οι σκλάβοι θα αρχίσουν να σκορπίζονται από κοντά μας.
  - Η νίκη ως γυναίκα - προσελκύει με λαμπρότητα, αλλά τρομάζει την τιμή! - Έλαψε πάλι ο Βεντμάκοφ.
  - Εξαιρετική! Τώρα βλέπω ότι το σχέδιο λειτουργίας είναι αρκετά συμφωνημένο. Μένει μόνο να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της μάχης, θα αρχίσει πανικός στις τάξεις του εχθρού και οι περισσότεροι στρατιώτες θα τρέξουν προς την πόλη Zhit. - πρότεινε ο Χίροφ
  - Είναι σαφές! Το ισχυρότερο απόσπασμα των σκλάβων θα χτυπήσει από τα πίσω, ακριβώς από την πλευρά της πόλης. Ίσως τον οδηγήσω. - πρότεινε ο κόμης Φόρσα.
  - Αδύνατον, αλλά εσύ! - Προσδιόρισε ο μάγος.
  - Επιπλέον, έχουμε δοχεία με λάδι και έχουμε διατάξει να κολλήσουμε φυτίλια σε αυτά. Ρίξτε στο στρατόπεδο, εντείνετε τον πανικό. - πρότεινε η Βεντμάκοβα.
  Και αυτό είναι και λογικό. Ο μάγος συμφώνησε. - Μόνο εσείς έχετε ετοιμάσει λίγες τέτοιες χρεώσεις μέχρι στιγμής.
  - Σωστά! Η φωτιά θεός του πολέμου και όπως οι άλλοι θεοί απαιτεί προσοχή και θυσία! Δεν είχαμε όμως αρκετό χρόνο για να τα ετοιμάσουμε όλα. - Η ίδια η Witcher ντράπηκε για το στόμα της.
  - Την επόμενη φορά να είσαι πιο σοφιστικέ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καταφέρει να κοιμηθούμε. - Ο Χίροφ χασμουρήθηκε χωρίς καμία προσποίηση.
  Ο Witcher έγνεψε καταφατικά.
  - Έχω μια κτηνώδη συνήθεια, κοιμάμαι λίγο και με ευαισθησία, αλλά τα αδέρφια μας αξίζουν ξεκούραση.
  - Ο ύπνος είναι στρατηγικό όπλο, η έλλειψή του είναι η αιτία της κούρασης, που με τη σειρά του είναι το μικρόβιο της ήττας. Περάστε παρατήρησε.
  Οι σκλάβοι μετά από υπαίθριες δραστηριότητες, κοιμόντουσαν σαν νεκροί. Μόνο οι φρουροί κάθονταν σε ενέδρα, έτοιμοι να σημάνουν συναγερμό. Ποτέ δεν ξέρεις τι ξαφνικά ο διοικητής του εχθρού θα είναι πιο διορατικός. Ωστόσο, αποδείχθηκε, προφανώς ο διοικητής του αρχηγού της λεγεώνας της κυβέρνησης, ο temnik Etirimon δεν ήθελε μια απρόβλεπτη νυχτερινή μάχη. Επιπλέον, στο σκοτάδι είναι πιο εύκολο για έναν σκλάβο να κρυφτεί και μετά να τους πιάσει. Και έτσι ίσως απλώς παραδοθούν, μετά από τα οποία θα υπάρξουν βασανιστήρια και εκτελέσεις. Ο Temnik Etirimon έγλειψε τα χείλη του, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να κοροϊδεύεις νέες γυναίκες, να σπάζεις τα δάχτυλα των ποδιών, να βάζεις φωτιά στα μαλλιά - πολύ δελεαστικό.
  Έχοντας στήσει βιαστικά τις σκηνές τους, οι στρατιώτες αποκοιμήθηκαν. Δεν έμειναν πάνω από δύο δωδεκάδες φρουροί. Πριν κοιμηθεί, ο Ετιρίμον μαζί με τους χιλιάδες διοργάνωσαν γλέντι, γυμνοί χορευτές, κουνώντας τα γούρια τους μπροστά τους. Ήταν όμορφο και διασκεδαστικό. Χιλιάδες τους πέταξαν κόκαλα, τους ανάγκασαν να κάνουν σαγηνευτικές πόζες. Έπειτα, χωρίς κανένα δισταγμό, τα κυρίευσαν και, έχοντας ικανοποιήσει τον ζωώδη πόθο τους, έπεσαν σε μεθυσμένο ύπνο.
  Ο θάνατός τους πέρασε απαρατήρητος. Οι επαναστάτες πέρασαν το δάσος, ένα κοπάδι από αγόρια προχώρησε. Ο Μπικ, κολλημένος σε ένα δέντρο, κρυμμένος στο φύλλωμα, είδε τον πρώτο φρουρό.
  - Εδώ βαριέται νόστιμα.
  Το δηλητήριο βελτιώθηκε ελαφρώς και προκάλεσε στιγμιαία παράλυση. Ένα χτύπημα δεν είναι απαραίτητο στο πρόσωπο, γιατί οι στρατιώτες του Σουλτανάτου, κατά κανόνα, περπατούν ελαφρά και μόνο το στήθος είναι καλυμμένο με ένα κοχύλι και ο φρουρός είναι ξαπλωμένος γύρω.
  - Υπαρχει ενα!
  Η ίδια η Βεντμάκοβα κινείται από πίσω. Αφαιρεί τον φρουρό χωρίς κανένα σκοπευτικό σωλήνα. Απλώς μπαίνει από την πλάτη και στρίβει τον λαιμό.
  - Η κίνηση είναι ζωή! Απλώς μην τραγουδάτε - για την ειρήνη! Και τόσο λυπηρό - το στομάχι είναι άδειο!
  Ο πολεμιστής έγινε λίγο πιο αστείος. Τα δέντρα τριγύρω είναι ψηλά, οι λιάνες φαίνονται. Ο αγαπημένος σέρνεται κοντά και τα πιο έξυπνα σκλάβα αγόρια. Οι ενήλικες πολεμιστές είναι βαρύτεροι και επομένως υστερούν. Ένα βαρύ θηρίο κάνει πάντα περισσότερο θόρυβο.
  Η Βεντμάκοβα σκότωσε έναν άλλο φύλακα στην πορεία, ο οποίος απλώς ρουφούσε μπύρα καρύδας από μια φιάλη. Το στρατόπεδο άνοιξε μπροστά τους.
  Όχι ιδιαίτερα μεγάλο στρατόπεδο, οι στρατιώτες κοιμόντουσαν, άλλοτε σε σκηνές, και άλλοτε μόνο σε πυκνό γρασίδι. Η νύχτα είναι ζεστή, δεν χασμουριούνται πολλοί φρουροί, κοιτάξτε απρόσεκτα.
  Το κύριο πράγμα εδώ είναι να τα αφαιρέσετε αμέσως, ώστε να μην έχουν χρόνο να σημαδέψουν τον συναγερμό. Ο κούκος κύκνος ταιριάζει καλύτερα σε αυτό, με την ευχάριστη φωνή του. Δεν κινεί υποψίες, αντιθέτως το βουητό της ακούγεται σχεδόν συνέχεια, αλλά αν αλλάξεις τόνο, μπορείς να πιάσεις την πληροφορία.
  Η μάγισσα κάνει ακριβώς αυτό. Του απαντούν. Οι φρουροί δεν αντιδρούν, τι είναι "τυχεροί", ο θάνατος αποδείχτηκε εύκολος.
  - Ένα ξίφος, σαν σταγόνα βροχής, θα πέσει και θα σκορπίσει, και όταν είναι πολλά, θα γεννηθεί η νίκη!
  Η Βεντμάκοβα άρχισε να σφάζει τους κοιμισμένους. Αφενός δεν ήταν ιπποτικό, αφετέρου όμως αξίζει να τιμηθεί η νίκη! Η τιμή είναι μια σχετική έννοια και πρέπει να εφαρμόζεται κυρίως στους στρατιώτες σας!
  Πρώτα από όλα, τελειώστε όσοι είναι πιο πλούσιοι ντυμένοι, διοικητές. Τα ξίφη, κατά κανόνα, στοιβάζονταν σε ξεχωριστό σωρό.
  Ωστόσο, οι πόνοι συνείδησης δεν άργησαν, άρχισαν και οι σκλάβοι τη σφαγή, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Όταν δέχεστε επίθεση τη νύχτα, ο πανικός είναι αναπόφευκτος, ειδικά αν έχει συννεφιά, έχει συννεφιά . Οι σκλάβοι είναι όλοι ημίγυμνοι και ξεχωρίζουν εύκολα ο ένας τον άλλον, και οι πολεμιστές αντικρίζουν ο ένας τον άλλον, συχνά χακάροντας ο ένας τον άλλον. Και κάποιος ουρλιάζει:
  - Σώσε τον εαυτό σου!
  - Φρουρός! Δαίμονες επιτίθενται!
  Σε περιόδους πανικού ο ρόλος του διοικητή είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Η Βεντμάκοβα το ξέρει αυτό και έσπευσε στην κύρια σκηνή.
  Ο Ετιρίμον, μισομεθυσμένος ακόμη, μόλις και μετά βίας άνοιξε τα μάτια του. Γενικά, ποιος πίνει πριν από έναν καυγά - hangover στον κάτω κόσμο.
  - Τι συνέβη! Γιατί σιωπούν οι σωλήνες! - Φώναξε.
  - Οι σωλήνες είναι αθόρυβοι, γιατί οι λεπίδες τραγουδούν - ο χάλυβας είναι πιο δυνατός από τον χαλκό! - Φώναξε Μάγισσα. Πήδηξε πάνω στον Εχείρημον. Ο Τέμνικ, φυσικά, χειρίστηκε επιδέξια τη λεπίδα, αλλά δεν είχε ακόμη συγκεντρωθεί πλήρως και οι μύες του Witcher είχαν ζεσταθεί τέλεια. Ζωγράφισε μια ξέφρενη τριάδα, με τη λεπίδα της που είναι λερωμένη από χέννα μόλις και μετά βίας ορατή στο σκοτάδι. Το κεφάλι του άτυχου ευγενή πέταξε.
  Η Βεντμάκοβα γκρέμισε το χιλιάρικο που της όρμησε με ένα λάκτισμα του ποδιού της. Έβγαλε έναν άλλο διοικητή με μια σούβλα από το σωλήνα.
  - Τι καλικάντζαροι, μην ξυπνάτε!
  Και πάλι καθαρό χτύπημα ξίφους, ο τρυπημένος εχθρός πέφτει! Δύο χιλιάδες προσπαθούν να μπουν μέσα του από πίσω, αλλά πέφτουν πάνω σε έναν χορευτή. Τσιρίζει, κλωτσάει πίσω. Η Βεντμάκοβα δεν χάνει τη στιγμή, κόβει τη μία, τελειώνει την άλλη. Λοιπόν, ένας στρατός χωρίς διοικητές είναι σαν ένα κοπάδι προβάτων χωρίς βοσκό, αν δεν το φάει ένας λύκος, τότε θα σας τρομάξει!
  Τώρα οι επαναστάτες σκλάβοι, πολλοί οπλισμένοι με ένα ρόπαλο, ή στην καλύτερη περίπτωση ένα κέρατο, πήραν φτερά. Μια πολύ αποτελεσματική τακτική ήταν οι πέντε από εμάς να ρίξουμε τον εαυτό μας στο ένα. Έτσι ήταν πιο εύκολο να πετάξεις και να ποδοπατήσεις.
  - Μην τους αφήσετε να ξεφύγουν! Κόψε τα πόδια σου! - Ούρλιαξε μέσα από τον ενισχυτή φωνής του Βεντμάκοφ.
  Ο Σόλντσλαβ ψιλοκόπηκε μαζί με όλους. Πώς έπαιξαν οι μύες αυτής της ντίβας. Όχι χωρίς λόγο, πολλοί θεωρούν μια θυμωμένη γυναίκα πιο τρομερή από έναν δαίμονα. Έκοψε λοιπόν έναν από τους πολεμιστές στη μέση και η λεπίδα της, από αδράνεια, έκοψε το λαιμό του αξιωματικού που στεκόταν πίσω του. Οι εκατόνταρχοι προσπάθησαν να αποκαταστήσουν μια ομοιότητα τάξης, αλλά γρήγορα χάθηκαν. Επιπλέον, το Σουλτανάτο έκανε τα πάντα για να διασφαλίσει ότι ο στρατιώτης θα ξεχάσει ποια ήταν η πρωτοβουλία. Οι επαναστάτες, με τη σειρά τους, έσπρωξαν επιδέξια τα στρατεύματα του Σουλτανάτου μακριά από τα σαλιγκάρια των κατσαρίδων.
  - Να μην κάτσουν στη σέλα! - φώναξε ο Σόλντσλαβ.
  Προστέθηκε πάσο:
  - Φωτιά, χαλινάρι στα άλογα.
  Αυτό βοήθησε, τα σαλιγκάρια κατσαρίδων να ξεσπάσουν στις τάξεις και να έσπειραν επιπλέον πανικό. Ως αποτέλεσμα, μη ξέροντας τι να κάνουν, πολλοί μαχητές έσπευσαν να τρέξουν. Αλλά αυτό ακριβώς περίμεναν ο Witcher και οι σκλάβοι. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε εξοντώσεις και διώξεις.
  Η πολεμίστρια βίδωσε το δεξί της μάτι, πέταξε τρία στιλέτα:
  Δεν θα τους αφήσουμε να ξεφύγουν!
  Η πτήση είναι περισσότερη ανοησία παρά δειλία! Εξάλλου, οι περισσότεροι στρατιώτες πεθαίνουν όχι στη μάχη, αλλά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης!
  Ο Μπικ, σαν πολύ γρήγορο αγόρι, πήδηξε στο λαιμό ενός από τους αξιωματικούς και τον οδήγησε:
  - Πιο γρήγορη κατσαρίδα!
  Το στιλέτο σέρβιρε αντί για σπιρούνια, και ο καημένος δεν προσπάθησε καν να το πετάξει.
  Η Βεντμάκοβα, παρατηρώντας αυτό, φώναξε:
  - Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα κόκαλα δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
  - Τίποτα, τα κόκαλά μου είναι νέα, γερά! - Το αγόρι πήδηξε, κόπηκε στο λαιμό. Μετά από αυτό, πρόσθεσε ακόμη και ταχύτητα.
  Η Βεντμάκοβα σκόνταψε πάνω από ένα πτώμα, πολλά σώματα ήταν ξαπλωμένα γύρω, αλλά η ντίβα δεν έπεσε, αλλά πήδηξε από πάνω τους. Μετά ξέσπασε με τα ξίφη της. Το μαχητικό πνεύμα των στρατευμάτων που πολεμούσαν εναντίον τους εξατμίστηκε και τώρα ο πολεμιστής έχει μετατραπεί σε δήμιο. Υπήρχε ακόμη και μια αποστροφή για το αίμα. Ο Witcher ούρλιαξε:
  - Στο όνομα της τιμής! Ποιος θα ρίξει το όπλο - θα ζήσει! Παραδώστε τους στρατιώτες του Σουλτανάτου.
  Υπήρχαν εκείνοι που υπάκουσαν στη διαταγή, αλλά πολλοί συνέχισαν να φεύγουν απελπισμένοι και κάποιοι έπεσαν στα γόνατα.
  Για παράδειγμα, δέκα ισχυροί μαχητές παραδόθηκαν στον Bik ταυτόχρονα. Ίσως θεώρησαν ότι ήταν πιο ασφαλές να παραδώσουν τη μοίρα τους σε ένα παιδί. Το αγόρι φώναξε:
  - Πέφτω κάτω!
  Οι πολεμιστές έπεσαν. Ο Μπικ περπάτησε ξυπόλητος στην πλάτη τους, παρά το μικρό βάρος του παιδιού, οι στρατιώτες βόγκησαν έντρομοι. Τότε το αγόρι σκέφτηκε αν θα απαλλάξει τους ηττημένους εχθρούς από μια μικρή ανάγκη. Αλλά μετά έδιωξε τον βδελυρό πειρασμό, γιατί οι σκλάβοι θέλουν να οικοδομήσουν μια καλύτερη κοινωνία και δεν επαναλαμβάνουν τον δρόμο των κυρίων τους.
  - Εντάξει, ζήστε - καπνίστε τον ουρανό!
  Σιγά σιγά, η μάχη έφτασε στο τέλος! Αν και φαίνεται ότι η σφαγή είναι μακρά. Ο Witcher έπεσε πάνω σε έναν αρκετά επιδέξιο πολεμιστή. Μετά από μια σκληρή ανταλλαγή επιθέσεων, τον αφόπλισε και μετά τον αναισθητοποίησε.
  - Τους χρειαζόμαστε!
  Σε κάποια από αυτά ρίχτηκαν δίχτυα, τέτοια δεν αντιστάθηκαν. Η μάχη είχε σχεδόν τελειώσει, μόνο η φυγή και η καταδίωξη κράτησαν. Η Βεντμάκοβα οδήγησε προσωπικά την καταδίωξη, σκότωσε πολλούς, αλλά δεν μπόρεσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο τον στρατό μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη.
  Ωστόσο, ο νεαρός πολεμιστής, με αρκετές εκατοντάδες σκλάβους στα άλογα, αποφάσισε μια τολμηρή περιπέτεια, δηλαδή να καταλάβει την πόλη που δεν ήταν έτοιμη για άμυνα εν κινήσει.
  - Θα είναι μια δυνατή κίνηση. Δεν θα επιτρέψουμε να αφαιρεθεί ο πλούτος και το πιο σημαντικό, θα σκάσουμε στους ώμους μας.
  Αρκετές δεκάδες μαχητές του ηττημένου στρατού, κατάφεραν ωστόσο να πηδήξουν πάνω σε σαλιγκάρια κατσαρίδων και κάλπασαν μέχρι την πύλη.
  Δεν άνοιξαν αμέσως, έγινε τσακωμός. Όταν οι πύλες κατέβηκαν, η Βεντμάκοβα πήδηξε πίσω από το δάσος με ιππείς. Φώναξε χρησιμοποιώντας τη συσκευή του αγοριού:
  - Στο όνομα του μεγάλου σουλτάνου Εριφέφ! Ισχυρές ενισχύσεις ορμούν προς το μέρος σας! Αν θέλετε να υπερασπιστείτε την πόλη, αφήστε τους πολεμιστές να πάρουν τη θέση τους στα τείχη.
  Οι ξύπνιοι φρουροί δεν το κατάλαβαν αμέσως, ειδικά από τη στιγμή που η Βεντμάκοβα φόρεσε ένα πλούσιο ένδυμα, το οποίο έβγαλε από τα πτώματα. Ένα κράνος αξίζει κάτι, αστράφτει σαν παγάκι στον ήλιο, λοιπόν, ποιος θα αρνηθεί έναν τόσο ευγενή κυβερνήτη.
  Και οι κύριοι, ο βουργός, και άλλοι ευγενείς, φυσικά, δεν κοιμόντουσαν, "φρόντιζαν" τους ανθρώπους τους!
  Σε ένα μικρό λόφο υπήρχε ένα όμορφο παλάτι με κολώνες και αγάλματα, φτιαγμένα σε ένα μείγμα αρχαίου ρωμαϊκού και αρχαίου ανατολικού στυλ. Μπροστά του, όπως συνηθίζεται σε αυτή τη χώρα, βρίσκεται ένα τεράστιο άγαλμα του σουλτάνου Εριφέφ, με ένα σιντριβάνι να εκτοξεύεται από το στόμα του. Στη μεγαλύτερη αίθουσα ήταν θορυβώδες και χαρούμενο, ακουγόταν μουσική - ένα γλέντι δίπλα σε ένα βουνό. Οι ευγενείς ευγενείς του Σουλτανάτου οργάνωσαν ένα Sabantuy. Σε ακριβά χρυσοκέντητα τόγκα, ξαπλώνονταν σε πλούσια μαξιλάρια, σε χαμηλά τραπέζια υπήρχαν σωροί από πιάτα, κρασιά και βάμματα. Εκατοντάδες λάμπες αστράφτουν σε τραπέζια και τοίχους. Σε όλο το κτήμα και στις κιονοστοιχίες έλαμψαν αναρίθμητοι σκλάβοι, δούλοι, σκλάβοι και σωματοφύλακες που φρουρούσαν το παλάτι. Οι αξιωματούχοι πρόποσαν. Ο αρχιμεγάλος, ο Σεΐχης ντου Πουστεμόροφ, πάγωσε στην αγκαλιά δύο γυμνών εταίρα. Συσπάστηκε και φώναξε σαν δαιμονισμένος, τελικά ελευθερώθηκε και ούρλιαξε.
  - Και τώρα ήρθε η ώρα να κανονίσουμε αγώνες μονομάχων. Και τόσο βαρετό, χωρίς αίμα, και το κρασί δεν είναι στην ψυχή.
  Η κόρνα ήχησε, οι μαχητές κλήθηκαν στην αρένα. Σύμφωνα με το έθιμο, οι ελαφρύτεροι και νεότεροι πολεμιστές πρέπει να πολεμούν πρώτοι. Αλλά ο σεΐχης είχε μόλις λάβει μια παρτίδα εκπαιδευμένων σκλάβων και ήθελε να συνδυάσει δύο είδη διασκέδασης, την ερωτική και την αιματηρή.
  Μια φωτιά έκαιγε στο κέντρο του μικροσκοπικού Κολοσσαίου, οι πυρσοί ενισχυμένοι με γυαλί έβγαζαν ένα μάλλον έντονο φως με μωβ απόχρωση και το λευκό χαλίκι έλαμψε, δίνοντας στο βάθρο μια χαρούμενη εμφάνιση. Ο πρώτος που έτρεξε στη σκηνή ήταν ένα μυώδες και λεπτό κορίτσι με δερμάτινη ζώνη. Εκείνη, σαν γυμνάστρια πρώτης τάξεως, έκανε δύο τούμπες και περπάτησε στα χέρια της. Ύστερα στάθηκε μπροστά στον πρίγκιπα, πάγωσε, σταυρώνοντας το σπαθί και το στιλέτο της σε τέτοια όπλα, τον έλεγαν μιρμίλον. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι μπορούσε να εμφανιστεί σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, πόσο απαλό, βελούδινο δέρμα, ξανθά μαλλιά είχε, είχε ήδη μια φαρδιά ουλή στο πρόσωπό της. Ο επόμενος άλτης περπάτησε επίσης στα χέρια του. Τα όπλα του ήταν μια τρίαινα και ένα κοντό δίχτυ - ένα ρετιάριους. Αφού τεντώθηκε, στάθηκε μπροστά στον εχθρό. Ήταν ένας νεαρός σχεδόν αγόρι, ακόμη χωρίς γένια με ένα απαλό κοριτσίστικο πρόσωπο, η παρουσία των μικτών ζευγαριών έδινε έναν ιδιαίτερο ερωτισμό στη δράση. Φαίνεται ότι οι σύντροφοι γνωρίζονται εδώ και καιρό και έκλεισαν το μάτι.
  - Τι Καΐσκα! Δεν πίστευα ότι θα συναντιόμασταν έτσι! είπε λυπημένα το αγόρι.
  - Ήσουν ωραίος τύπος, αλλά τώρα η ψυχή σου θα πάει στην αρχική φλόγα! - απάντησε αγενώς το κορίτσι.
  - Λοιπόν, γιατί είσαι τόσο σκληρός! Είμαστε ακόμα παρθένες, πρέπει να ζήσουμε! - Με δειλή ελπίδα είπε ο νεαρός.
  - Δεν θα μας βοηθήσει! Οι σκλάβοι περιφρονούν ακόμη και τους θεούς!
  Η εκπαίδευση στη σχολή μονομάχων ήταν σκληρή και τα σημάδια είναι ορατά στα γυμνά γυαλιστερά σώματα νεαρών μαχητών.
  Το πλήθος όρμησε, έβαλε στοιχήματα, άγριες κραυγές επευφημούσαν νεαρούς μονομάχους, που προφανώς δεν ήθελαν να πολεμήσουν.
  Η γυναίκα του Σεΐχη έβγαλε ένα δερμάτινο πουγκί.
  - Πενήντα χρυσά για τον Κάισκα! Αναβοσβήνει τα μεγάλα της δόντια.
  -Αρχίζουν! Ο Σεΐχης έκανε σήμα.
  Τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα έχοντας πολλά κοινά, οι πολεμιστές συνέκλιναν, οι κινήσεις τους ήταν γρήγορες και χαοτικές. Στην αρχή, ο πολεμιστής με την τρίαινα προσπάθησε να ρίξει δίχτυ, αλλά ο αντίπαλός του αστόχησε και, πηδώντας άγρια πάνω του, κατάφερε να του κόψει το στομάχι με ένα στιλέτο. Ο νεαρός πήδηξε προς τα πίσω και χτύπησε την τρίαινα στο στήθος, αλλά μόνο ελαφρά γρατσουνίστηκε το δέρμα. Ωστόσο, ο ελιγμός του ανάγκασε τον εχθρό να υποχωρήσει. Απομακρύνθηκε και ακούμπησε στο δίχτυ, εμποδίζοντας τον άλλοτε αγαπημένο μονομάχο να πλησιάσει.
  - Εσείς οι άντρες είστε ηλίθιοι! Καταδικασμένοι λοιπόν να αποτύχουν! - είπε αγέρωχα η κοπέλα.
  - Τι γεννήθηκε! Ο νεαρός φαινόταν μπερδεμένος.
  Ξαφνικά, ένας ρετιάριος με μια τρίαινα άρπαξε χαλίκι στο χέρι του και του το πέταξε στο πρόσωπο. Ο ελιγμός είχε αποτέλεσμα, η κοπέλα έκλεισε τα μάτια, στο ίδιο δευτερόλεπτο η τρίαινα τρύπησε τους κοιλιακούς της.
  Κλαίγοντας από τον πόνο, η νεαρή μονομάχος έστριψε, αλλά, ωστόσο, κατάφερε να ρίξει τη λεπίδα στον ώμο της. Ο ρετιάριος φώναξε και τράβηξε το όπλο του. Το σπαθί έλαμψε σαν κεραυνός, σχεδόν τρύπησε τον λαιμό του. Ο μονομάχος οπισθοχώρησε, το στήθος του άνοιξε. Ο νεαρός βόγκηξε από τον πόνο και πέταξε την τρίαινά του. Τότε ο αντίπαλος πήδηξε πάνω του και πέταξε ένα στιλέτο. Η κούνια ήταν μάλλον αδύναμη και το σημείο τρύπησε τη σάρκα του ποδιού. Ο ρετιάριος ούρλιαξε και έπεσε, μετά σήκωσε το στιλέτο, προσπάθησε να σηκωθεί, εκείνη τη στιγμή το σπαθί τον χτύπησε στο λαιμό. Χάνοντας ήδη τις αισθήσεις του, χτύπησε τη λεπίδα του μυρμίλον στο ηλιακό πλέγμα. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι (όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα) έπεσε νεκρό στο χαλίκι. Το μεθυσμένο κοινό γέλασε και ξεσήκωσε. Τρεις σκλάβοι σκλάβοι με χαμηλά μέτωπα και προεξέχοντα σαγόνια έτρεξαν στην αρένα, έκαψαν τα σώματα όσων έχασαν, αλλά έλαβαν πνευματική ελευθερία, με ένα πυρωμένο σίδερο. Αφού βεβαιώθηκαν ότι ήταν νεκροί, τους γαντζώθηκαν με τα πλευρά τους και τους έσυραν από τη σκηνή. Το μέρος που είχε αίμα πετάγεται με κάρβουνα.
  -Πάνε να τραφούν με έντομα. - Η γυναίκα του Σεΐχη Δήμητρα ξεγύμνωσε τα δόντια της. - Είναι κρίμα που τα κόκαλα είναι πολύ μικρά ζώα θα παραμείνουν πεινασμένα.
  -Τίποτα δεν θα είναι κρέας και ponavaristey. Είναι κρίμα, ωστόσο, μερικοί από αυτούς θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολλά υποσχόμενοι αθλητές! Ο Σεΐχης γρύλισε.
  - Στο κρεβάτι σου? - ρώτησε κακόβουλα η ντίβα.
  - Γιατί όχι! Το κορίτσι είναι όμορφο και το αγόρι μπορεί να είναι δικό σου. - Ο σεΐχης ήταν αρκετά προοδευτικός στις απόψεις του, πιστεύοντας ότι η σύζυγος μπορούσε κάλλιστα να διασκεδάσει το χορτάτο σώμα της σε μια νεαρή σκλάβα.
  - Μικρό και εύθραυστο! Δεν έχουμε ακόμα το ίδιο ζευγάρι; ρώτησε η Δήμητρα.
  - Δυστυχώς δεν υπάρχει! Ας δούμε τη νεαρή βάρδια που μας έστειλαν από ένα κοντινό σχολείο. Ο σεΐχης χαμογέλασε.
  - Ίσως είναι καλύτερα να τα αφήσουμε να μεγαλώσουν! Και τότε θα σκοτώσουμε όλους τους αιχμαλώτους μας έτσι. - Απροσδόκητα, η γυναίκα του ευγενή έδειξε συμπόνια.
  - Η είδηση της εξέγερσης των σκλάβων είναι πολύ χαρούμενη και θέλω να τη γιορτάσω πλήρως. Ο μεγάλος κούνησε το στομάχι του.
  - Εκτός αν, φυσικά, ο Έτιμον δεν θα σας προλάβει! - Η χοντρή κυρία έσπασε.
  - Τέτοια ανυπαρξία! Τόσο καλύτερα ας τελειώσουμε τώρα όλους τους μονομάχους και ας στερήσουμε από τον ανόητο το θέαμα. Ελάτε αρχάριοι! Ο Σεΐχης γρύλισε.
  - Δεν είναι ακριβώς αρχάριοι. - Η Δήμητρα έγλειψε τα χείλη της
  Το γκονγκ ακούγεται ξανά και τα αγόρια πολεμιστές τρέχουν έξω στην αρένα. Φαίνονται περίπου δεκατεσσάρων ή δεκαπέντε ετών, με αρκετά φαρδιούς ώμους και στήθος. Όπως οι προηγούμενοι μαχητές, κάνει τούμπες και τρέχει στα χέρια. Έχοντας ήδη βγει στο βάθρο, φόρεσαν όπλα, κράνη, θωράκιση στο στήθος, ασπίδες και ξίφη. Το ένα έχει ίσια λεπίδα, ενώ το άλλο είναι κυρτό σαν σπαθί. Ανοίγει η ανάγλυφη πίεση και τα σημάδια είναι ορατά πάνω του. Το αγόρι που στέκεται στα δεξιά έχει επουλώσει κοψίματα που διασχίζουν το στήθος του σε τρεις γραμμές.
  Το δέρμα είναι πλούσια λιπαρό και λαμπερό.
  Ο διευθυντής ανακοινώνει.
  - Στο ρινγκ παίζουν διάσημοι μαχητές Fudoros με κυρτή σπαθιά και Saflorov με ίσιο σπαθί. Ο Φουντόρος έχει έξι αγώνες, ο Σαφλόροφ επτά. Όλοι οι αντίπαλοί τους είτε σκοτώθηκαν επί τόπου είτε μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου με απόφαση του λαού. Ο αεροσυνοδός έδειξε το κοινό με το δάχτυλό του. Και πάλι υπήρχαν εκείνοι που ήθελαν να στοιχηματίσουν στο στοίχημα. Ο Σεΐχης γρύλισε.
  - Εκατό χρυσά νομίσματα για τον Σαφλόροφ.
  Τα στοιχήματα ολοκληρώθηκαν γρήγορα, οι ευγενείς ορκίστηκαν. Δύο μάλιστα τσακώθηκαν. Ο ένας πιτσίλισε ένα ποτήρι κρασί, ο άλλος χτύπησε ένα χοντρό πόδι στο πρόσωπο. Οι ληστές και οι φρουροί έσπευσαν να ηρεμήσουν το μανιασμένο κοινό. Η γυναίκα του σεΐχη, επιβλητική, αυθάδη, χοντρή γάβγισε:
  -Προς τα εμπρός! Σκοτώνω!
  Οι μονομάχοι έχουν συγκλίνει. Αυτή τη φορά, πήραν το χρόνο τους, δοκιμάζοντας ο ένας τον άλλον με προσεκτικά χτυπήματα. Καθώς τα σπαθιά συγκρούστηκαν, σπινθηρίστηκαν ελαφρά και οι ασπίδες έτρεμαν. Αυτή η προσοχή δεν άρεσε πολύ στο κοινό, ούρλιαξε με δυσαρέσκεια, τα κόκαλα πέταξαν προς τους μαχητές. Ο Σέιχ ανέτρεψε το δίσκο, καλυμμένο όλο με κρασί και μαρμελάδα. Μετά έφτυσε και ούρλιαξε θυμωμένα.
  Αν δεν τσακωθείς, θα σε βάλω να κρεμαστείς ανάποδα. Αρκετοί σπρώχνοντας άγριοι "Γενίτσαροι" έτρεξαν στην εξέδρα, κραδαίνοντας δόρατα, επιδεικνύοντας σπρώξιμο στην ανοιχτή πλάτη τους. Ο Σαφλόροφ πέρασε στην επίθεση, επιτέθηκε έξαλλος, κλώτσησε τον ομόλογό του στο γόνατο. Ο έφηβος έκανε πίσω, τραβώντας ελαφρά το σπαθί του στο πλάι, με τον αντίπαλό του να κόβει το στήθος του. Μια κακοβιδωμένη πλάκα έπεσε στον πάτο. Η επόμενη ώθηση άφησε ένα βαθύ σημάδι στο δέρμα, χύθηκε πηχτό αίμα. Ο Φουντόρος οπισθοχώρησε, ένας από τους μαλλιαρούς μαχητές τον κλώτσησε στα πόδια. Και όταν το αγόρι δίστασε, ο Σαφλόροφ χτύπησε το κράνος με τέτοια μανία που τρεκλίστηκε και κατέρρευσε. Από τη διάσειση, το "κράνος" πέταξε, αποκαλύπτοντας ένα λευκό κεφάλι με ένα πρησμένο εξόγκωμα στο μέτωπο. Ο Σαφλόροφ έβαλε τη λεπίδα του στο νευρικά φουσκωμένο στήθος του. Κοίταξε το "κοινό".
  Περιμένοντας ένα σημάδι. Όταν η πλειονότητα περνάει από τα μαλλιά τους, σημαίνει να σκοτώνει, και όταν ενώνει τις παλάμες τους σε ένα κάστρο, σημαίνει να έχει έλεος.
  Ωστόσο, το έλεος δεν διαβάστηκε στα άγρια πρόσωπα. Σχεδόν όλοι, ακόμη και γυναίκες και έφηβοι, πέρασαν τα χέρια τους στον λαιμό τους.
  -Θάνατος! Νίκησε τον!
  Η γυναίκα του σεΐχη γάβγισε κοροϊδευτικά.
  - Κατέβηκε πολύ φτηνά. Δώσ' το για ένα βράδυ.
  Ο Σαφλόροφ δίστασε, πιέστηκε ελαφρά στο γυμνό στήθος του ηττημένου εφήβου, βγήκε μια σταγόνα αίματος. Τότε πέταξε το σπαθί του με απόγνωση:
  -Δεν μπορώ! Είναι φίλος μου.
  Ο θόρυβος διακόπηκε αμέσως, επικράτησε νεκρική σιωπή.
  -Τι! - Ο Σεΐχης τσαντίστηκε. "Αρνιέσαι να σκοτώσεις τους νικημένους. Και οι δύο σε ένα κλουβί, μετά από το οποίο θα υπάρξουν τρομερά βασανιστήρια μπροστά σε ολόκληρο το σχολείο των μονομάχων.
  Οι πολεμιστές πήδηξαν στον Φουντόρο, του έριξαν νερό στο πρόσωπό του και μετά, για να συνέλθει πιο γρήγορα, έκαψαν τη γυμνή φτέρνα του με ένα καυτό σίδερο. Το αγόρι ούρλιαξε, πήδηξε και του πέταξε αμέσως δύο λάσο στο λαιμό. Ο Σαφλόροφ προσπάθησε να αντισταθεί, πολέμησε με μια ντουζίνα σπαθιά, ο φόβος του έδωσε δύναμη. Όμως ένας από τους πυροβολητές χτύπησε το πόδι του με ένα βέλος. Από το δηλητήριο ο νεαρός έμεινε παράλυτος, αλλά δεν σκοτώθηκε. Τα έδεσαν και τα δύο και τα έβαλαν σε ένα κλουβί. Ο Σαφλόροφ μαχαιρώθηκε στα πλευρά με μια καυτή ράβδο, το δέρμα άρχισε να καπνίζει, το κακοποιημένο αγόρι άντεξε σταθερά τις ενέσεις. Αλλά προφανώς το βασανιστήριο δύο ανυπάκουων αγοριών αναβλήθηκε για επιδόρπιο.
  Η γυναίκα του σεΐχη άστραψε με τα μάτια της:
  - Πρέπει να είναι ο σύζυγός μου. Ξέρεις ότι είμαι δημιουργικός.
  - Ξέρω, αλλά κοίτα, μπορεί να ζηλέψω. Οι τύποι είναι όμορφοι και μπορούν ήδη να παντρευτούν. Ο Σεΐχης χαμογέλασε.
  - Πιθανότατα, ακόμη και παντρεμένος! Άλλωστε αυτοί είναι οι πιο δυνατοί και υγιείς σκλάβοι που πρέπει να είναι καρποφόροι! Η χοντρή γυναίκα έκλεισε το μάτι.
  - Οι μονομάχοι είναι το χρώμα της αιχμαλωσίας! Αυτό θα ήταν να κάνουν τις γυναίκες τους να βασανίζονται. Ο σεΐχης χαμογέλασε.
  - Θα τα καταφέρουμε! Με την ευκαιρία, πάλι κορίτσια.
  Τώρα οι γυναίκες έπρεπε να πολεμήσουν. Δυο ημίγυμνες ντίβες με τις ίδιες περιβολές μπήκαν στην αρένα. Ήταν δεμένοι γύρω από το λαιμό με μια αλυσίδα - για να μην σκίζονται. Όπλα Δύο στιλέτα σε κάθε χέρι. Είναι σαφές ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός και όχι πολύ μεγάλος. Το ένα κορίτσι ήταν ωραίο, το άλλο μαυρομάλλη, και τα δύο με μάλλον μακριές χαίτες.
  -Να μάχεσαι! βρόντηξε ο τραμπούκος.
  - Δεν θα στοιχηματίσω! - γάβγισε η γυναίκα του σεΐχη. "Έχει γίνει κακός οιωνός.
  Μαζεύτηκαν οι καημένες. Ήταν τρομερό, ο ένας είχε σχεδόν αμέσως ανοιχτό στομάχι, ο άλλος τραυματίστηκε στο στήθος. Συνεχίζοντας το κόψιμο, τα κορίτσια κλωτσούσαν με τα πόδια τους, βασανίζοντας τις σάρκες τους. Έτρεξε πολύ αίμα και δεν μπορούσαν να φύγουν και να φύγουν. Τελικά, η μία από αυτές κατέρρευσε στα γόνατα. Ο μαυρομάλλης γέλασε, προσπαθώντας να τελειώσει, μετά έπεσε σε ένα ύπουλο χτύπημα από κάτω κάτω από τα πλευρά. Στέναξε, κατάφερε και πάλι να χτυπήσει τον δράστη στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Και οι δύο όμορφες ακρωτηριασμένες γυναίκες σωριάστηκαν στο χαλίκι, έτρεμαν πολλές φορές, πάγωσαν. Οι δασύτριχοι "γενίτσαροι" έτρεξαν κοντά τους και τους τρύπησαν με ένα πυρωμένο σίδερο. Τα κορίτσια πολεμίστριες δεν κουνήθηκαν.
  - Και πάλι, ούτε ένα στοίχημα δεν λειτούργησε. Και οι δύο είναι νεκροί.
  Το κοινό απογοητεύτηκε, αν και το να βλέπεις τον ίδιο τον φόνο είναι πολύ ευχάριστο. Αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κερδίσει.
  Σε αυτή την κατάσταση, μόνο ένας νέος αγώνας θα μπορούσε να σώσει την υπόθεση. Το εύκολο ζέσταμα τελείωσε και ήρθε η ώρα για σοβαρές δουλειές.
  Δεκαπέντε μονομάχοι με πορτοκαλί χιτώνες με τρύπες, τρία μαύρα φτερά στις γλίτσα τους, κυμάτιζαν στην αρένα. Ήταν οπλισμένοι με κοντά, κυρτά ξίφη. στα χέρια τους κρατούσαν μικρές τετράγωνες ασπίδες με κυρτή επιφάνεια, τα κεφάλια τους προστατεύονταν με κράνη χωρίς γείσο. Την ομάδα αυτή ακολούθησαν μαχητές με έντονο κόκκινο χιτώνα, τους ίδιους με κοντά, αλλά ίσια ξίφη, με μικρή στρογγυλή ασπίδα και σιδερένια χειροπέδα που κάλυπτε το δεξί χέρι, που δεν προστατεύονταν από την ασπίδα, και επιγονατίδα που προστατεύει το αριστερό πόδι. Πράσινα φτερά σε γλιστερά κράνη συμπλήρωναν την εικόνα.
  Στεκόμενοι ο ένας απέναντι από τον άλλον, λύγισαν. Αυτή τη φορά τα στοιχήματα έγιναν για πολύ μεγαλύτερα ποσά, ο χρυσός έρεε από χέρι σε χέρι.
  -Δεν μπορεί να σκοτώθηκαν όλοι! είπε η γυναίκα του Σέιχ. Κάποιος σίγουρα θα κερδίσει!
  - Στοιχηματίστε λοιπόν, αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας. Βλέπετε, είναι ήδη ελαφρύ! - Είπε εκνευρισμένος ο κουρασμένος σεΐχης.
  - Τότε θα είναι σοβαρό! Χίλιες χρυσές δραχμές στο κόκκινο. - Η χοντρή γυναίκα συριγμένος.
  - Και γιατί πάνω τους; - Γιατί αυτοί; - Επανέλαβε δύο φορές, έκπληκτος, ευγενέ.
  - Γιατί τα μάτια είναι πιο μοχθηρά!
  Ο διευθυντής φώναξε κάτι. Ακούστηκε ένα τρίξιμο από μια τρομπέτα. Ακόμα και οι πυρσοί τρεμόπαιζαν σαν τα τέρατα να είχαν κάτι στα μάτια τους.
  Οι συζητήσεις, ο θόρυβος, τα γέλια, τα γέλια σταμάτησαν: όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα στους μαχητές. Η πρώτη σύγκρουση ήταν τρομερή: μέσα στη σιωπή που βασίλευε, τα χτυπήματα των ξιφών στις ασπίδες ακούστηκαν απότομα. Φτερά, θραύσματα κράνης, κομμάτια θρυμματισμένων ασπίδων πετούσαν στην αρένα καθώς ενθουσιασμένοι, λαχανιασμένοι μονομάχοι χτυπούσαν ο ένας τον άλλο με χτύπημα μετά από χτύπημα. Δεν είχαν περάσει ούτε τρία λεπτά από την έναρξη της μάχης, και είχε ήδη χυθεί αίμα: τέσσερις μονομάχοι συστράφηκαν από αγωνία και οι μαχητές τους πάτησαν κάτω από τα πόδια τους. Ένας από αυτούς που ήταν ξαπλωμένοι άρπαξε τη σύντροφό του από το πόδι και γύρισε το πόδι. Πέταξε κάτω, σκίζοντας το χέρι του.
  Η σύζυγος του πρίγκιπα, η αχόρταγη Δήμητρα, πέταξε ένα ροκανισμένο κόκαλο στο δαχτυλίδι.
  - Κόκκινα αν κερδίσεις, θα σου δώσω ένα ποτήρι κρασί!
  Όπως συμβαίνει συχνά, συνέβη το αντίθετο, ο μεγαλύτερος μαχητής από την ομάδα για την οποία ριζοβολούσε η Δήμητρα γέμισε. Τρία ξίφη τρύπησαν αμέσως ένα φαρδύ στήθος και ένα κόκαλο που σήκωσε άκαιρα παρέμεινε στο χέρι του άτυχου αρχηγού.
  Οι θεατές με τέρψη και ένταση παρακολούθησαν τις αιματηρές περιπέτειες της μάχης. Φώναξαν σαν κοπάδι πληγωμένων ταύρων. Η τοπική ελίτ έξαλλη, έξαλλη, εμψύχωσε τους μαχητές. Οι τάξεις των μονομάχων αραίωσαν, η μάχη διαλύθηκε σε ξεχωριστές αψιμαχίες.
  Αυτή τη στιγμή, όταν το αξιωματούχο κοινό απολάμβανε και ειλικρινά "τρελαινόταν" να κυλάει αίμα, οι γενναίοι επαναστάτες σκότωσαν τους νυσταγμένους φρουρούς. Ο Pobedonostsev, μαζί με μια χούφτα γενναίων ανδρών, έχοντας συντρίψει τους σωματοφύλακες, ήταν ο πρώτος που εισέβαλε στο παλάτι.
  Ο θόρυβος από την προσέγγιση των ανταρτών ανάγκασε τον αγώνα να διακοπεί. Οι ευγενείς, τρεκλίζοντας, προσπάθησαν να σηκώσουν τα ξίφη τους. Ο νεαρός ηγέτης των ανταρτών φώναξε δυνατά:
  - Αυτό που βλέπω! Σκοτώνετε ο ένας τον άλλον, για τη διασκέδαση των αχρείων! Τα αναζωογονημένα καθάρματα που δεν μπορούν ούτε σπαθί να σηκώσουν, η κοιλιά τους παρεμβαίνει πάρα πολύ. Αν τουλάχιστον ένα μόριο υπερηφάνειας έχει διατηρηθεί μέσα σου, κόψε αυτή την αηδία.
  Οι μονομάχοι έμοιαζαν να περίμεναν αυτό ακριβώς: όρμησαν στο παχύσαρκο κοπάδι.
  Οι υπηρέτες σκλάβοι πήδηξαν στην άκρη, μη θέλοντας να πεθάνουν για τους μισητούς κυρίους, και τα αγόρια άρχισαν ακόμη και να πετούν δίσκους και φαγητό στους αξιωματούχους.
  Η Δήμητρα φώναξε:
  - Να τους σκοτώσουμε όλους!
  Τότε ένα κρυστάλλινο ποτήρι κρασιού έπεσε στο κεφάλι της, χτυπώντας τη σκύλα.
  Ο Witcher ήταν θυμωμένος. Έκοψε τους πλούσιους πολίτες της πόλης, ψιλοκόβοντας το κρέας τους.
  Δεν ήταν δύσκολο, αλλά ενοχλητικό. Δίπλα του πολέμησε η μόνιμη σύντροφος του Πας. Ο Beak δεν υστέρησε και οι μονομάχοι εκδικήθηκαν τους δεσμοφύλακες τους.
  Θλιβεροί σκλάβοι σήκωσαν τον διαχειριστή σε ένα γάντζο, φώναξαν:
  - Είμαστε δικοί μας! Σκλάβοι σαν κι εσάς!
  - Οπότε απόδειξέ το με σπαθί! - Φώναξε, έτσι τα κεριά στους πολυελαίους του Witcher's τινάχτηκαν.
  Ο σεΐχης προσπάθησε να το σκάσει, αλλά ο Μπικ τον σκόνταψε και του έριξε μέλι στο γιακά:
  - Λοιπόν, πού χρειάζεσαι. Χωρίς καρυκεύματα.
  Ο Σόλντσλαβ έκοψε τα κεφάλια δύο ευγενών ταυτόχρονα και συνέτριψε το σαγόνι ενός τρίτου με το γόνατό της. Ωστόσο, δεν υπήρχε πλέον ούτε ένα φαινομενικό καυγά, απλώς οι σκλάβοι πήραν εκδίκηση. Τα υπολείμματα της φρουράς τράπηκαν σε φυγή, και τα πανηγύρια, ακόμη και στην καλύτερη τους μορφή, δεν αντιπροσώπευαν μια σοβαρή στρατιωτική δύναμη. Σκοτώθηκαν όλοι πριν η Βεντμάκοβα ξεψυχήσει. Μόνο ο αρχηγός σεΐχης ήταν ακόμα ζωντανός, ο Μπικ τράβηξε τα μαλλιά του. Η Βεντμάκοβα έδιωξε το θρασύ αγόρι:
  - Αυτό είναι ένα ευγενές άτομο. Μπορεί να είμαστε χρήσιμοι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Οι Γερμανοί συνέχισαν την επίθεσή τους στο Στάλινγκραντ. Έμοιαζε να έχει μείνει αρκετά, αλλά ήταν απίστευτα δύσκολο να περάσει το τελευταίο. Ακόμη και η μαζική χρήση του "Sturmtigers" δεν βοήθησε. Αν και η καταστροφή των τζετ βομβαρδιστικών προκάλεσε τεράστια. Ένα άλλο μέσο ήταν οι βόμβες ναπάλμ.
  Το τάγμα των κοριτσιών είχε αραιώσει, αλλά οι καλλονές εξακολουθούσαν να πολεμούν. Στις 20 Οκτωβρίου χιόνισε, και οι καλλονές ήταν όλες ξυπόλητες. Αφήνουν χαριτωμένα ίχνη στο λευκό κάλυμμα.
  Όμορφα κορίτσια, κύλησαν λίγο στο χιόνι και έγιναν πιο καθαρά. Η Matryona, αφού κατέλαβαν τη Seryozhka, δεν μπορούσε να βρει θέση για τον εαυτό της. Ακόμα να χάσεις ένα τόσο έξυπνο και όμορφο αγόρι. Και τι τον περίμενε στη φασιστική αιχμαλωσία; Πρώτα βασανιστήρια και μετά θανατική ποινή!
  Το αγόρι ήταν πράγματι κοντά στον πυροβολισμό, αλλά κατέληξε στα ορυχεία. Δουλειά δεκαέξι ώρες την ημέρα, και πενιχρές μερίδες, το μαστίγιο του επόπτη περίμενε τον Seryozhka.
  Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι είναι ήδη λατομείο και δουλεύει σκληρά εκεί σαν γάιδαρος. Αλλά είναι πολύ πιο ζεστό υπόγειο παρά στην επιφάνεια. Και οι πολεμιστές, για να μην παγώσουν, αναγκάζονται να πηδήξουν και να τρέξουν. Και τα κορίτσια τσακώνονται. Εδώ είναι το πανίσχυρο τανκ "Lion". Διαθέτει πυροβόλο 150 χλστ., πιο αποτελεσματικό και πρακτικό για μάχες στην πόλη. Το Fritz λατρεύει αυτό το τανκ γιατί είναι καλά προστατευμένο από όλες τις πλευρές.
  Το "Ποντίκι" σέρνεται λίγο πίσω. Η γερμανική μηχανή κάτω από διακόσιους τόνους, ήταν επίσης οπλισμένη με ένα πυροβόλο 150 χιλιοστών και εβδομήντα πέντε. Τόσο πολύ πιο πρακτικό. Ο αριθμός των πολυβόλων αυξήθηκε σε τέσσερα και δεν ήταν εύκολο να πλησιάσεις το τανκ.
  Η Anyuta, η Maria και η Alla προσπαθούν να ξεπεράσουν το mastodon μαζί. Προσεκτικά επιλεγμένα σε αυτόν.
  Η Anyuta τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Πώς ζήσαμε μαχόμενοι, και όχι φοβούμενοι τον θάνατο... Από εδώ και πέρα, εσύ κι εγώ θα ζούμε! Και στα έναστρα ύψη, και βουνίσια σιωπή, σε ναυμαχία και έξαλλο πυρ! Και σε έξαλλη, και σε έξαλλη φωτιά!
  Το "Maus" ήταν η τελευταία τροποποίηση, με έξι πολυβόλα, δύο ομοαξονικά με κάννες και τέσσερα περιστρεφόμενα σε μεντεσέδες.
  Η Μαρία, σέρνοντας μέσα στο χιόνι, σφύριξε:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ! Μετά από όλα, ο Ιησούς ο Ύψιστος Θεός είναι μαζί μας!
  Η κοπέλα, πλησιάζοντας, πέταξε μια εκρηκτική συσκευασία στην κάμπια του Ποντίκι. Βούλιαξε, κάτω από την ασπίδα, και το παγοδρόμιο έσκασε.
  Τα κορίτσια επευφημούσαν:
  - Πάρε φασίστα!
  Ο Άλλα κούνησε και πέταξε μια χειροβομβίδα θρυμματισμού στον Φριτς. Ο φασίστας πετάχτηκε από ένα εκρηκτικό κύμα, μαζί του σκίστηκαν και τα κεφάλια δύο μαύρων μαχητών από τα αποικιακά στρατεύματα.
  Η κοκκινομάλλα καλλονή σφύριξε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Η Anyuta πέταξε ξανά το εκρηκτικό πακέτο... Αυτή τη φορά όχι και τόσο επιτυχημένα, χτύπησε την πανοπλία και εξερράγη στην επιφάνεια του ατσαλένιου κελύφους.
  Το κορίτσι εκνευρισμένο είπε:
  - Ωχ, μάλωσε!
  Και σύρθηκε για μια νέα μερίδα σπιτικών εκρηκτικών. Οι στρογγυλές της γόβες, κόκκινες από το κρύο, τρεμόπαιζαν. Σχεδόν γυμνό κορίτσι, που σέρνεται στο χιόνι, λίγο άβολα. Κάνε όμως υπομονή. Ειδικά όταν γίνονται βομβαρδισμοί, το χιόνι λιώνει.
  Η Anyuta μάλιστα τραγούδησε:
  - Ξέρω, το κρύο θα εξαφανιστεί σύντομα,
  Το ρυάκι ορμάει δυνατά...
  Και ήδη τρέχουν μέσα από τις λακκούβες -
  Ξυπόλητα κορίτσια!
  Το κορίτσι πυροβολεί και ο Άραβας από τα αποικιακά στρατεύματα καταρρέει. Οι προσπάθειες του εχθρού να δράσουν σε μικρές ομάδες οδηγούν σε σοβαρές απώλειες.
  Το κοντό κανόνι του Ποντικού εκτοξεύει ξανά τον κατακερματισμό. Οι οβίδες έσκασαν κάπου στον καπνό. Και πολλά διαλείμματα...
  Οι Γερμανοί έχουν σχεδόν καταλάβει το Στάλινγκραντ... Ελάχιστα έχουν απομείνει. Αλλά αυτό ακριβώς εμποδίζει τη Βέρμαχτ να χρησιμοποιήσει μεγάλες βόμβες και βαρύ πυροβολικό. Ο Φριτς άφησε τους ξένους να προχωρήσουν, που δεν λυπούνται.
  Η Μαρία πυροβόλησε το τουφέκι της. Ο φασίστας μισθοφόρος κατέρρευσε και κύλησε πάνω από τις πέτρες των ερειπίων.
  Το κορίτσι έτριψε το γυμνό στήθος της με κατακόκκινες θηλές. Έντυσαν εντελώς τους πολεμιστές - χοροπηδάνε με τα σορτσάκια τους. Αλλά από την άλλη, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου χτυπήματα σε αυτά. Προφανώς το γυμνό, κατά κάποιο τρόπο προστατεύει ιδιαίτερα τις καλλονές. Αφού είναι σε θέση να επιβιώσουν σε μια τέτοια κόλαση!
  Ο Άλλα τινάζει ένα μείγμα χιονιού και λάσπης και πυροβολεί ξανά. Χτύπησε έναν μαύρο στρατιώτη ακριβώς στο μάτι. Κακή σκύλα, μην πεις τίποτα.
  Τα τρία κορίτσια πλησιάζουν ξανά τον Ποντίκι. Είναι δύσκολο να διαπεράσεις ένα αυτοκίνητο που έχει τόσο χοντρή πανοπλία από όλες τις πλευρές. Όμως οι πολεμιστές είναι γεμάτοι αισιοδοξία. Εάν δεν μπορείτε να σπάσετε το ίδιο το κέλυφος, τότε γιατί να μην σκίσετε το βαρέλι.
  Η Άλλα, κλωτσώντας βρώμικους λόφους με τα γυμνά της πόδια, τραγούδησε:
  - Η αλήθεια μας, η αλήθεια μας ... Σαν τις ακτίνες του ήλιου! Το αύριο μας θα είναι φωτεινό, ρυάκια θα κυλούν από τα βουνά!
  Οι πολεμιστές είναι εδώ και καιρό οπλισμένοι με αιχμαλωτισμένα MP-44. Αυτά τα τουφέκια εφόδου έχουν μεγάλη εμβέλεια. Ομορφιά με αυτοπεποίθηση φωτιά. Οι μαύροι πέφτουν ξανά. Πυροβολούν βρύσες από κόκκινο αίμα.
  Η Μαρία, πυροβολώντας, με ένα τουφέκι και ένα αιχμάλωτο πολυβόλο στους ώμους της, τραγούδησε:
  - Η ύπουλη αράχνη έχει ακονίσει το κεντρί της,
  Και πίνει ιερό, ρωσικό αίμα από τη Ρωσία!
  Όλα είναι μικρά και μικρά για τον αντίπαλό του, θα σκοτώσει,
  Ποιος έχει αγάπη για τη Ρωσία!
  Αγάπη για τη Ρωσία!
  Η κοπέλα έστειλε μια σφαίρα στον ανάμεικτο "φύλακα" που σκαρφάλωσε από τις ρωγμές. Η καλλονή χαμογέλασε, το πρόσωπό της, αν και αδυνατισμένο, διατήρησε τη γοητεία και τη γοητεία του.
  Γενικά όλα τα κορίτσια στο τάγμα τους είναι όμορφα. Εδώ, για παράδειγμα, ο Τατάρ Σεραφείμ. Ο πατέρας της είναι Τατάρ, αλλά η μητέρα της είναι από τη Λευκορωσία και από τη Σεραφίμα της κληρονόμησε το χρώμα του ώριμου σιταριού. Επίσης ένα όμορφο κορίτσι, ξυπόλητο, και σχεδόν γυμνό. Και πυροβολεί από ένα πιασμένο πολυβόλο, σε σύντομες ριπές. Και φασίστες από άλλα στρατεύματα σέρνονται πάνω του.
  Ο Σεραφίμα σουτάρει αρκετά εύστοχα. Δίπλα της βρισκόταν η χρυσαυγίτη Μαρία. Και τα δύο κορίτσια πυροβολούν και τραγουδούν.
  - Πατρίδα! Η Μαρία ξεκίνησε...
  - Και ο στρατός! - Συνέχισε, πυροβολώντας τον Σεραφείμ.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Αυτό...
  Οδηγώντας τη φωτιά και χτυπώντας τους έγχρωμους, ο Σεραφείμ ανέφερε:
  - Δύο κοντάρια!
  Η Μαρία χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  - Στο...
  Ο Σεραφείμ πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Οι οποίες...
  Η Μαρία έκοψε πέντε και συνέχισε:
  - Περίμενε!
  Ο Σεραφείμ, πυροβολώντας, χαιρέτησε:
  - Πλανήτης!
  Μαρία, πυροβολώντας, κελαηδούσε:
  - Στήθος...
  Ο Σεραφείμ, πυροβολώντας, γουργούρισε:
  - Προστατέψτε...
  Η Μαρία έσπασε το κεφάλι του φασίστα και έδωσε έξω:
  - Εμείς εσείς ....
  Ο Σεραφείμ κόβοντας τους Ναζί με σφαίρες, σφύριξε:
  - Μια χώρα!
  Η Μαρία, στέλνοντας εύστοχες σφαίρες, κελαηδούσε:
  - Ολοι....
  Ο Σεραφείμ, σουτάροντας όλο και πιο εύστοχα, πρόσθεσε:
  - Ανθρωποι!
  Η Μαρία, πετώντας τα χρυσά, βρώμικα μαλλιά της από το μέτωπό της, τραγούδησε:
  - Αρουραίος...
  Η σφαίρα Σεραφείμ, και στέλνοντας πυροβολισμούς, έδωσε έξω:
  - Τα δικα σου...
  Η Μαρία χτυπώντας τον φασίστα στο λαιμό συνέχισε:
  - Ζεστό!
  Η ξανθιά Τατάρ, στέλνοντας πυροβολισμούς, συνέχισε:
  - Σύννεφα...
  Η Μαρία σουτάρει με ακρίβεια, πρόσθεσε:
  - Δροσερός!
  Ο Σεραφείμ, χαμογελώντας, κελαηδούσε:
  - Καθώς και...
  Η Μαρία, πυροβολώντας με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Ήλιος!
  Ο Σεραφείμ, χτυπώντας κατά ριπάς, σφύριξε:
  - Ζόι!
  Η Μαίρη συνέχισε γελώντας.
  - Αυτόματο...
  Ο Σεραφείμ, σαν να πυροβολούσε, γάβγισε:
  - Πατέρας...
  Η Μαρία πρόσθεσε εύστοχες βολές:
  - Ώμος...
  Ο Σεραφείμ πρόσθεσε γελώντας:
  - Στρατιώτης!
  Η Μαρία τραγούδησε με ενθουσιασμό πυροβολώντας:
  -Θα σκάψω...
  Ο Σεραφίμα, που ηγείται πυρός μαχητικού, πρόσθεσε:
  - Τάφος...
  Η Μαρία γκρέμισε τον Αφρικανό και συνέχισε:
  - Αντίπαλος!
  Τα κορίτσια δεν έχουν πυρομαχικά. Και αναγκάστηκε να τρέξει γρήγορα για κάλυψη. Ο εφοδιασμός σε όλο το Βόλγα είναι πολύ δύσκολος. Συνεχείς βομβαρδισμοί και βομβαρδισμοί. Εδώ έρχεται μια παρέα από ενισχύσεις από την άλλη πλευρά.
  Σιντριβάνια από σπρέι και θραύσματα βράζουν γύρω από τις βάρκες. Οι Stormtroopers βρυχώνται στον ουρανό. Εδώ πετούν οι Focke-Wulfs. Και ρίχνουν βόμβες.
  Πολλά σκάφη διαλύθηκαν. Σοβιετικοί στρατιώτες πνίγονται και πεθαίνουν.
  Τα πυρά του εχθρικού πυροβολικού είναι πολύ πυκνά.
  Ακόμη και τη νύχτα, οι Fritz κρατούν τα πάντα υπό πυρά. Και τα dive-bomber τους είναι φθαρμένα. Συμπεριλαμβανομένου του παππού του Yu-87. Αν και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη έχουν ήδη μπει στη σειρά.
  Εδώ είναι το θρυλικό σοβιετικό Yak-9. Πολεμάει ένα γερμανικό ME-309. Συμφωνημένος ελιγμός, ενάντια στην ταχύτητα και τα όπλα. Ο Γερμανός προσπαθεί να νικήσει το σοβιετικό αυτοκίνητο από την πρώτη κιόλας κλήση. Αλλά δεν τα καταφέρνει. Το γιακ, με τη σειρά του, προσπαθεί να μπει στην ουρά, αλλά ο Ναζί φεύγει λόγω μεγάλης ταχύτητας.
  Ένας πιο γρήγορος Γερμανός, με πιο δυνατά όπλα, ενάντια σε έναν πιο ευέλικτο Ρώσο. Αλλά η γρήγορη πτήση συνεχίζεται. Ο φασίστας χρησιμοποιεί επτά σημεία βολής εναντίον επτά, και αγγίζει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Χάνει ταχύτητα και αρχίζει να πέφτει.
  Εκπέμπει μύτες καπνού. Και ο κινητήρας είναι αναμμένος...
  Τι είναι αυτός ο πόλεμος! Είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς σε ένα μηχάνημα τόσο ισχυρό σε οπλισμό όσο το ME-309, στο οποίο επτά σημεία βολής αντισταθμίζουν το υπερβολικό βάρος και την κακή ικανότητα ελιγμών.
  Η υψηλή ταχύτητα επιτρέπει στον φασίστα να κάνει βουτιά και το μέτωπο του γερμανικού μαχητή είναι καλά θωρακισμένο.
  Ο Anyuta προσπαθεί ξανά να υπονομεύσει το Ποντίκι. Η κοπέλα ρισκάρει τη ζωή της. Είναι ήδη γδαρμένη, σέρνεται γυμνή μέσα από τα οχυρά. Όλη ομορφιά σε γρατσουνιές και pisuga. Στη συνέχεια, όμως, ρίχνει μια χειροβομβίδα με ένα πακέτο συνδεδεμένο στην έκρηξη. Την χτυπά ακόμη και μια έκρηξη από πολυβόλο. Ξύνει τον ώμο της καλλονής.
  Από την άλλη όμως, το εκρηκτικό δέμα χτύπησε στο στόμιο ενός πυροβόλου 150 χλστ. Και ο Γερμανός έχει ήδη υποστεί σημαντική ζημιά. Με μεγάλη δυσκολία, το αυτοκίνητο μετακινείται από τη θέση του, και σέρνεται πίσω στη θέση των στρατευμάτων του για να γλείψει τις πληγές του.
  Τα Focke-Wulfs και αρκετά TA-152 εμφανίζονται στον ουρανό. Αρχίζουν να βομβαρδίζουν τις σοβιετικές θέσεις. Εμφανίστηκαν επίσης μερικά από τα τελευταία HE-183, επιθετικά τζετ οχήματα. Αυτοί οι γύπες έφτασαν σε ταχύτητες έως και οκτακόσια χιλιόμετρα την ώρα και ήταν σχεδόν αδύνατο να τους χτυπήσουν.
  Τα κορίτσια πυροβολούν τους Γερμανούς. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να αγκιστρωθεί ο εχθρός, παρά την ισχυρή προστασία των επιθετικών αεροσκαφών από τα πυρά εδάφους.
  Η Anyuta και η Alla ανέσυραν την αιχμαλωτισμένη Luftfaust. Αυτό το όπλο, που αποτελείται από εννέα διασυνδεδεμένα είκοσι χιλιοστών χωρίς ανάκρουση.
  Μπορείτε να πυροβολήσετε σαν ένα μικρό αντιαεροπορικό όπλο.
  Και οι πολεμιστές δείχνουν τον εχθρό. Πατάνε ομαλά την εκκίνηση... Και οι δύο καλλονές ακούμπησαν τα ξυπόλητα πόδια τους στα ερείπια, νιώθοντας μια ομαλή επιστροφή.
  Ο Focke-Wulf με έξι αεροβόλα, αρχίζει να καπνίζει - η κοιλιά του έχει σκιστεί.
  Τα κορίτσια βρυχώνται από χαρά:
  - Πουκ! Ροδέλα! Στόχος!
  Άλλα γερμανικά αεροπλάνα αρχίζουν να κάνουν κύκλους πάνω από τα κεφάλια των κοριτσιών. Οι καλλονές πετάνε στα υπόγεια περάσματα, αποφεύγοντας τους πυραύλους Focke-Wulf.
  Η Anyuta έλαβε ένα τραχύ τακούνι με μια λάμψη. Το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Ω κολασμένες φλόγες!
  Το πέλμα του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με φουσκάλες και πονούσε οδυνηρά. Ήθελα να βγάλω κάτι κρύο.
  Και επιφανειακά τα κενά συνεχίζονται. Το χιόνι σφυρίζει από τις φλόγες, ερείπια σχίζονται. Οι Γερμανοί πλημμυρίζουν τις θέσεις με φωτιά, αλλά υπάρχει πολύ λίγο νόημα από αυτό. Οι πολεμιστές κρύβονταν σαν τα ποντίκια στα βιζόν. Αφήστε τους να σιδερωθούν.
  Ο Άλλα ψιθύρισε στο αυτί της Ανιούτα:
  - Νομίζω ότι σύντομα οι Ναζί θα ξεμείνουν επιτέλους από τον ατμό. Έχουν πολλή δύναμη, αλλά στο Στάλινγκραντ δεν έχουν ευκαιρία να γυρίσουν!
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε περήφανα:
  Είμαστε εδώ σαν τριακόσιοι Σπαρτιάτες! Αντικατοπτρίζουμε τις ανώτερες δυνάμεις του εχθρού!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα γέλασε και έκλεισε το μάτι στο σύντροφό της:
  - Και δεν θα μας πλησιάσεις!
  Όταν τα κορίτσια βγήκαν στην επιφάνεια, η επιδρομή έληξε. Νέοι μαύροι πεζοί εμφανίστηκαν. Ανέβηκαν μπροστά και τα κορίτσια έπρεπε να ανοίξουν πυρ, αναγκάζοντας τον εχθρό να σκάψει το έδαφος με τη μύτη τους.
  Και πάλι, τα "Λιοντάρια" και οι "Τίγρεις" πήγαν στη μάχη. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να πιέσουν τον σοβιετικό στρατό με βαριά άρματα μάχης. Κάθε τόσο έπεφταν βροχή. Ο πιο ευάλωτος "Τίγρης" προσπάθησε να μην ξεκολλήσει από τους σχηματισμούς του. Βουρνούσαν και οι όλμοι.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν κατά των Γερμανών και των μισθοφόρων τους. Νοκ άουτ αντιπάλους. Ο Alla και η Anyuta πυροβόλησαν ανά δύο. Εχθρικές μουσούδες εμφανίστηκαν και εγκαταστάθηκαν. Στη συνέχεια, ένα νέο στρώμα προοδευτικών εχθρών.
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της μάχης.
  Ο Άλα άρχισε να πυροβολεί:
  - Πριν...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, συνέχισε:
  - Από εσάς...
  Η Alla lupanuv πρόσθεσε:
  - Λεγεώνα...
  Η Anyuta, έχοντας κόψει τρία, σώπασε:
  - Εχθροί...
  Ο Άλλα, κάρφωσε τους αντιπάλους, ξεστόμισε:
  - Αυτοί....
  Η Anyuta, έχοντας γκρεμίσει το μισό κρανίο του Άραβα, συνέχισε:
  - Αυτοί θέλουν...
  Ο Αλλάχ, συντρίβοντας τον εχθρό, συνέχισε:
  - Εσείς...
  Η Anyuta, πυροβολώντας, σφύριξε με οργή:
  - Τρίμα...
  Ο Αλλάχ, σπάζοντας το κρανίο του Άραβα, γρύλισε:
  - Καταστρέψτε...
  Η Anyuta, συνεχίζοντας να καρφώνει, σφύριξε:
  - Σημειώσεις...
  Ο Άλλα, σαν να πυροβολούσε, σφύριξε:
  -Μη φοβάσαι...
  Η Anyuta, πυροβολώντας ακριβή, γρύλισε:
  -Εχθρός...
  Ο Άλλα, πυροβολώντας σαν ελεύθερος σκοπευτής, συνέχισε:
  -Στύκοφ...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας περαιτέρω, γάβγισε:
  - Ικανός να...
  Ο Άλα, χωρίς να σταματήσει να πυροβολεί, σφύριξε:
  - Δύναμη...
  Η Anyuta, πυροβολώντας έξαλλη, γρύλισε, διορθώνοντας τη φίλη της:
  - Κουράγιο...
  Ο Άλα, σε σκληρή έκσταση, έχοντας πυροβολήσει μέσα από τα κεφάλια των Αφρικανών, γάβγισε:
  - Δύναμη...
  Η Anyuta, καλπάζοντας με τη φωτιά, σφύριξε:
  - Αυξάνουν...
  Η Άλλα, κουνώντας τις κόκκινες μπούκλες της, συνέχισε:
  - Και οι αντίπαλοι...
  Ο Anyuta, έχοντας χτυπήσει τον Άραβα στο στομάχι, εξέδωσε:
  - Αμέσως...
  Ο Άλλα, πυροβολώντας με όλα τα διαμετρήματα, γάβγισε:
  - Καταστρέψτε...
  Τα κορίτσια πήραν μια ανάσα. Και αφού πυροβόλησαν λίγο ακόμα, φώναξαν:
  - Είμαστε οι ιππότες του σκοπευτή, η φωνή του φόνου χτυπάει!
  Το κύμα ώθησης, αποικιακών στρατευμάτων υποχώρησε κάπως. Οι Ναζί προώθησαν και πάλι τα τανκς. Οι "Τίγρεις" -2 εμφανίστηκαν με τις μακριές μουσούδες τους και εκτόξευσαν οβίδες σε ό,τι κατάφεραν να προσέξουν.
  Το "Tiger" -2 είχε το αρχικό σχήμα του πύργου και τις κλίσεις των πλακών θωράκισης από τα πλάγια. Αυτό τον έκανε λίγο πιο επίμονο. Οι γυναίκες πολεμίστριες επέλεξαν και πάλι τα ίχνη του τανκ ως στόχο τους. Ο φασίστας έπρεπε να είναι σαν το φίδι στο τηγάνι.
  Ο Anyuta πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο, συνθλίβοντας τον μπροστινό κύλινδρο του "Tiger" -2 και τραγούδησε:
  - Σε γνώρισα με ένα δώρο ... Φυσικά, περιέγραψα μια θέση στο φέρετρο!
  Ο Άλα σφύριξε, πετώντας χαρούμενα ένα μεγάλο, εκρηκτικό πακέτο στον φασίστα:
  - Μα Πασαράν!
  Και από την έκρηξη, το μακρύ ρύγχος του γερμανικού τανκ έστριψε. Και ο Βασιλιάς Τίγρης άρχισε να γυρίζει πίσω. Και πάλι ο φασίστας τραυματίστηκε βαριά. Η Άλα το πήρε και γάβγισε, πετώντας ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Να είσαι εσύ σε ένα δρύινο φέρετρο!
  Το ποτήρι, αφού πέρασε, προσγειώθηκε ακριβώς στο λαιμό ενός Ινδού, από τα αποικιακά γερμανικά στρατεύματα.
  Η Anyuta έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της και τραγούδησε:
  - Θα βουτήξω το κεφάλι μου σε αυτό το βαρέλι! Θα τους βουτήξω όλους!
  Ο Άλλα εκτόξευσε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Οι Γερμανοί δέχθηκαν ξανά επίθεση. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Και θα νικήσουμε!
  Η Anyuta πυροβόλησε το τουφέκι της και είπε:
  - Μια μεγάλη νίκη περιμένει! Να είναι δόξα οι παππούδες μας!
  Ο Άλα έκανε τούμπες και κύλησε, στριφογυρίζοντας σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κορίτσι τραγούδησε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  -Κύριε επιτυχία, που πας...Κύριε επιτυχία - γελάνε οι φασίστες...
  Τα γερμανικά τανκς, μη γλυτώνοντας οβίδες, αύξησαν τα πυρά τους. Έριξαν τα δώρα τους που ξεσπούσαν. Και πλησίασαν τις σοβιετικές θέσεις, προσπαθώντας να αποφύγουν κενά.
  Η Anyuta, χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, όπως τους δίδαξε ο αιχμάλωτος Seryozhka, τράβηξε μια βαριά νάρκη. Το "Λιοντάρι" σύρθηκε αργά μέχρι τις σοβιετικές θέσεις. Το όπλο του των 150 χιλιοστών συνέχιζε να φτύνει τα κοχύλια. Τα κορίτσια σφύριξαν και έκλεισαν το μάτι.
  Η Anyuta τραγούδησε:
  - Γερμανοί-πιπεριές, φασίστες-ναζί... Το τέλος ενός ειρηνιστή σας περιμένει!
  Ο Αλλάχ είπε χαμογελώντας:
  - Ειρηνισμός ... Είναι ακόμη και ηλίθιο να μιλάς για ειρηνισμό όταν πρόκειται για τους Ναζί!
  Ο Anyuta χτύπησε τη γέφυρα της μύτης ενός Άραβα από την αποικιακή φρουρά με μια εύστοχη βολή και κελαηδούσε:
  - Και είναι ανάπηροι στη σκέψη ... Και στις στρατιωτικές υποθέσεις δεν είναι τόσο δυνατοί! Σύντομα θα τα σβήσουμε από το πρόσωπο του πλανήτη Γη!
  Η Άλλα έδωσε άλλη μια έκρηξη, έτριψε το γυμνό στήθος της στο χαλίκι και τραγούδησε:
  - Είμαι Ρώσος ιππότης στα γόνατα των αγρίων ... Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδας από προσώπου γης!
  Η κοκκινομάλλα καλλονή έκλεισε το μάτι, σηκώνοντας μια ματιά στον ουρανό. Εκεί στριφογύριζαν "Πλαίσια", Γερμανοί πυροβολητές.
  Σέρνεται, κάθε τόσο, κολλώντας στο ανεμοφράκτη γερμανικό "Λιοντάρι". Και το όπλο του συνέχιζε να φτύνει.
  Ο Anyuta, μετακινώντας μια νάρκη κάτω από τα ίχνη ενός γερμανικού τανκ, σφύριξε:
  - Για τον Seryozha ....
  Ο Γερμανός σταμάτησε και πυροβόλησε ξανά. Η οβίδα έσκασε πίσω από τα κορίτσια.
  Ο Anyuta είπε:
  - Κοχύλια γάλακτος, ποιος έχει μυαλό μωρού!
  Ο "Λιοντάρι" στάθηκε για αρκετή ώρα. Είτε το έμπειρο γερμανικό πλήρωμα ένιωθε κίνδυνο μπροστά, είτε ήθελε να χρησιμοποιήσει το κιτ μάχης. Όμως το "Λιοντάρι" έμεινε ακίνητο για αρκετή ώρα και έφτυσε θανατηφόρα κοχύλια.
  Ο Anyuta σημείωσε ότι το γερμανικό τανκ είχε πιο προηγμένο όπλο και πυροβόλησε πιο συχνά από το KV-2. Και αυτό, φυσικά, κάνει αυτό το αυτοκίνητο πολύ πιο επικίνδυνο. Η Anyuta σταυρώθηκε και σφύριξε:
  Είθε οι κακοί να πάνε στην κόλαση!
  Ο Άλλα πυροβόλησε τον φασίστα στο ηλιακό πλέγμα και γάβγισε:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη! Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Η Anyuta έκοψε και τον Τούρκο και τραγούδησε:
  - Αν και, φαίνεται ότι σύντομα η ζωή θα διακοπεί όταν το πρόβλημα χτυπήσει το μαύρο της κέρατο ... Τα άλογα φωνάζουν και το αίμα κυλά σαν ποτάμι, και πάλι η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σου!
  Ο Άλλα, έχοντας μουλιάσει τον Ιρανό, πρόσθεσε:
  - Αλλά η γη έχει και τον δικό της φύλακα... Και ανάμεσα στα αστέρια απλώνεται προς αυτόν ... Αόρατα σωτήρια νήματα για να εξορίσει τον Χίτλερ στο Κολύμα!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας, τραγούδησαν από κοινού:
  - Ας σπάσουμε τον Αδόλφο, θα του κάνει κακό! Πιστεύω ότι ο φασισμός θα νικηθεί! Και στη Ρωσία μας θα εμφανιστεί ο μεσσίας, Κύριε των λαών όλων των χωρών!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν. Αλλά το εχθρικό πεζικό ξάπλωσε και άρχισε να πυροβολεί και να ρίχνει χειροβομβίδες. Φασιστικές ορδές προσπάθησαν να καπνίσουν τα κορίτσια με όλμους. Και ρίχνοντας πολλές χειροβομβίδες.
  Ο Αλλάχ φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Μπορείς να πάρεις τον αριθμό στις εκλογές, τη δεξιοτεχνία στις εκλογές χωρίς πόλεμο!
  Η Anyuta γέλασε και παρατήρησε:
  - Ο πόλεμος είναι ένας τομέας όπου η ποιότητα νικάει την ποσότητα, οι εκλογές κατά κανόνα είναι το αντίθετο και αυτό είναι αστείο!
  Οι πολεμιστές υποχώρησαν ελαφρώς, οι χειροβομβίδες και τα θραύσματά τους χύνονταν πολύ πυκνά. Η Άλλα μάλιστα αναχαίτισε το πεταμένο δώρο με το πόδι της και το πέταξε πίσω. Η χειροβομβίδα πέρασε και χτύπησε τους Ναζί στα κράνη τους. Και πώς εκρήγνυται...
  Ήταν σαν να είχε εκραγεί κάπου ένας άλλος σύνδεσμος.
  Ο Αλλάχ σημείωσε φιλοσοφικά:
  - Η τύχη είναι η δεύτερη ευτυχία, η επιτυχία είναι η τρίτη, αλλά η πρώτη δεξιότητα!
  Η Anyuta γέλασε και παρενέβη:
  - Η τύχη είναι ανταμοιβή για το θάρρος, αλλά όχι για την απερισκεψία!
  Ο Άλλα έβγαλε το μάτι ενός Ινδουιστή από τον αποικιακό στρατό και σφύριξε:
  - Ποιος είναι τυχερός, τραγουδάει η ψυχή του!
  Η Anyuta χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  - Είναι καλό όταν είσαι τυχερός, σημαίνει ότι ο Θεός θα σε σώσει!
  Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πνευματώδη. Στη συνέχεια, το γερμανικό "Λιοντάρι" ωστόσο προχώρησε προς τα εμπρός, και χτύπησε μια νάρκη. Η κάμπια έπεσε πάνω σε εκρηκτικό μηχανισμό και σκίστηκε.
  Το πληγωμένο "Λιοντάρι" στριφογύρισε και σηκώθηκε... Οι πολεμιστές χάρηκαν και τραγούδησαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Ένα λιοντάρι είναι ανάπηρος στη σκέψη, μια τίγρη είναι μια πηγή όλων των ειδών τα προβλήματα ... Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από ένα άτομο στον κόσμο!
  Η Anyuta έδωσε μια μεγάλη ουρά, απλώς ένας ξένος στρατός ξεσηκώθηκε και τραγούδησε:
  Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα στον κόσμο...
  Στο τιμόνι των καλύτερων πιλότων -
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη και κάτω!
  Το "Λιοντάρι" φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Πάγωσε, φτύνοντας δυο ακόμα κοχύλια.
  Εμφανίστηκε ένας ευκίνητος Πάνθηρας. Ωστόσο, φοβόταν να πάει βαθιά στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων, αλλά άρχισε να πυροβολεί. Κοχύλια σφύριξαν πάνω από τα κεφάλια των κοριτσιών. Και έσπασαν μπάζα και φωτιές.
  Ο Anyuta ετοίμασε μια χειροβομβίδα για να ρίξει, έτοιμος να πιάσει τη στιγμή που το φασιστικό τανκ πλησίασε σε προσιτή απόσταση. Αλλά και στον Πάνθηρα δεν υπάρχουν ανόητοι. Οι Γερμανοί πυροβόλησαν, βάζοντας οβίδες σε σχέδιο σκακιέρας, προσπαθώντας να μην χάσουν ούτε ένα κομμάτι γης. Και κυριολεκτικά έβγαλε κάθε πέτρα.
  Η Άλλα, χτυπώντας το γυμνό στήθος της, παρατήρησε:
  - Η τακτική των Fritz είναι λανθασμένη ... Πόσο θα πετύχουν έτσι;
  Η Anyuta παρατήρησε έξυπνα:
  - Μια κότα ραμφίζει κόκκους κόκκους και παίρνει βάρος πολύ πιο γρήγορα από ένα γουρούνι που καταπίνει μεγάλα κομμάτια!
  Ο Πάνθηρας έριξε περισσότερες από ογδόντα βολές, και αφού τελείωσαν τα πυρομαχικά, γύρισε, κατευθύνοντας πίσω στη φωλιά του. Στη θέση του εμφανίστηκε ένα νέο μαστόδοντο "Sturmtiger". Το μηχάνημα κάλυψε τον φαρδύ κορμό του με ένα καπάκι. Μπορεί να φανεί, έτσι, ελπίζοντας να σώσει τον εαυτό του.
  Το "Sturmtigr", πυροβόλησε από απόσταση τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Ρουκέτα εκτοξεύτηκε. Η γη σηκώθηκε, και μια πύρινη βρύση έχυσε πίδακες φλόγας.
  Τα κορίτσια μετά βίας επέζησαν, ήταν αρκετά καλυμμένα. Η Anyuta ήταν έστω και ελαφρώς υπόκωφη. Η κοπέλα είδε ξαφνικά τον εαυτό της να καλπάζει πάνω σε ένα άλογο. Και ότι διοικεί μια ομάδα που επιτέθηκε στον στρατό των Τατάρων. Και πολεμιστές καβαλούν άλογα μαζί της. Οι Μογγόλο-Τάταροι, μη μπορώντας να αντέξουν το χτύπημα, υποχωρούν και πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάτω από τις οπλές.
  Η Anyuta, από την άλλη, κουνάει δύο σπαθιά και κόβει τους εχθρούς. Όμως το όραμα διακόπηκε ξαφνικά.
  Η Άλλα χτύπησε τον σύντροφό της στα μάγουλα, την κουνάει λέγοντας:
  - Λοιπόν, όλα! Τώρα σταματήστε να ξαπλώνετε!
  Η Anyuta απάντησε θυμωμένα:
  - Δεν ξάπλωσα, αλλά πάλεψα!
  Το κορίτσι πήδηξε έξαλλος και πέταξε μια χειροβομβίδα. Το παρόν, έχοντας πετάξει, προσγειώθηκε στο ρύγχος του τανκ "Lev". Έχοντας υποστεί ζημιά, το αυτοκίνητο ζάρωσε το βαρύ πορτμπαγκάζ του.
  Η Anyuta αναφώνησε στα πνεύμονά της:
  - Είμαι ο ιππότης της Ρωσίας!
  Ο Άλλα έριξε μια έκρηξη από το πολυβόλο και γρύλισε:
  - απάντησε το αγόρι, σκαρφίζοντας τα φρύδια του,
  Θέλω να υπηρετήσω την Αγία Ρωσία...
  Αφήστε μια θάλασσα από αίμα να χυθεί
  Αλλά ο Θεός μπορεί να μας σώσει!
  Η Anyuta έπεσε στα ερείπια με γυμνό το στομάχι και το στήθος της. Πάνω στην ώρα, καθώς εκατοντάδες εκρήξεις πολυβόλων πέρασαν πάνω από το κεφάλι της. Η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της και είπε:
  - Η τρέλα των γενναίων στρατιωτών είναι η σωτηρία των ανήσυχων στρατηγών!
  Ο Αλλάχ συμφώνησε:
  - Ο στρατιώτης είναι γενναίος, ο στρατηγός είναι συνετός, ο εχθρός είναι πονηρός, η επιτυχία είναι αλληλεγγύη μόνο με σοφό θάρρος!
  Τα κορίτσια άνοιξαν ξανά πυρ και κελαηδούσαν σε ένδειξη αλληλεγγύης:
  Από πάνω του μοίρες
  Βρυχηθμός ομόφωνα
  Ο Αδόλφος είναι ένας δυνατός ανόητος -
  Φύτευση Σοδόμων!
  Εμφανίστηκε άλλο ένα θωρακισμένο "Λιοντάρι". Δυο στρατιώτες έτρεξαν μακριά του, αν κρίνουμε από τα αιχμηρά πρόσωπα - Άραβες. Προσπάθησαν να ρίξουν μια αλυσίδα στο γάντζο για να τραβήξουν το ανεπτυγμένο τανκ από το πεδίο της μάχης.
  Ο Alla και ο Anyuta πυροβόλησαν, σκοτώνοντας ταυτόχρονα τους τεχνικούς. Οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Μην καταστρέφετε τον εαυτό σας και βοηθήστε έναν σύντροφο, βοηθήστε τους άλλους να βγουν από τη φωτιά!
  Τρεις μαύροι εμφανίστηκαν. Έτρεξαν με την αλυσίδα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά πυροβολήθηκαν και από τα κορίτσια. Επιπλέον, η Anyuta πυροβόλησε από ένα όπλο, πιέζοντας το σκυλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και κατάφερε να χτυπήσει εξαιρετικά τους αντιπάλους της, όπως ο Ρομπέν των Δασών με ακρίβεια.
  Ο Αλλάχ παρατήρησε:
  - Το σημάδι δεν είναι αυτός που χτυπάει με επιτυχία, αλλά που αστοχεί με κακή τύχη!
  Η Anyuta πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Ο πιο ακριβής με το όραμα ενός στιλέτο μπορεί να χάσει, αλλά ένα ασυγχώρητα κοφτερό μυαλό μπορεί να γλιστρήσει πέρα από τον στόχο!
  Η χειροβομβίδα χτύπησε τον όλμο και άρχισε να εκρήγνυται, πυροδοτώντας τις νάρκες.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν ήταν εύκολο για τους Γερμανούς. Τους έβαλε σε μια απόκοσμη ακρόπολη του θανάτου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #13
  Στις 3 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί περικύκλωσαν το Tikhvin και οι μάχες έγιναν στην ίδια την πόλη. Ο Κόκκινος Στρατός υποχώρησε αργά. Το μεγαλύτερο μέρος της πόλης του Μπακού έχει ήδη καταληφθεί, τα σοβιετικά στρατεύματα υποχωρούν στη χερσόνησο. Το Ερεβάν μετά βίας κρατιέται ακόμα. Το Στάλινγκραντ βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.
  Ωστόσο, ο Στάλιν διέταξε αυτή την πόλη να μην παραδοθεί. Οι μάχες ξεδιπλώθηκαν για το Αστραχάν. Σε αυτή την πόλη προσπαθούν να προχωρήσουν και οι Φριτς. Βομβαρδίζουν έντονα όλες τις προσεγγίσεις και καταστρέφουν την υποδομή.
  Ο χειμώνας έρχεται... Και η πορεία του πολέμου γίνεται όλο και λιγότερο προβλέψιμη. Αλλά το Στάλινγκραντ δεν φαίνεται να αντέχει. Ο ανεφοδιασμός μέσω του Βόλγα δυσκολεύει το πάγωμα και τους μαζικούς βομβαρδισμούς.
  Στις 4 Νοεμβρίου, το ενενήντα τοις εκατό του Tikhvin είχε ήδη καταληφθεί. Και οι Γερμανοί πλησίασαν το φινλανδικό έδαφος. Τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας υποστεί σημαντικές ζημιές, δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν αρκετή δύναμη για να σταματήσουν τον εχθρό.
  Οι Φινλανδοί και τα σουηδικά στρατεύματα-μαριονέτα επιτέθηκαν επίσης στη συνάντηση. Χρησιμοποιήθηκαν σημαντικές δυνάμεις.
  Στις 5 Νοεμβρίου, ο γερμανικός συνασπισμός και τα φινλανδο-σκανδιναβικά στρατεύματα ενώθηκαν. Έτσι, ένας διπλός δακτύλιος έκλεισε γύρω από το Λένινγκραντ. Νέα, μεγάλη νίκη για το Τρίτο Ράιχ.
  Στις 6 Νοεμβρίου οι μάχες συνεχίζονταν ακόμη στον βόρειο τομέα. Οι Ναζί επέκτειναν τον διάδρομο. Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Στο Tikhvin, τα τελευταία υπολείμματα της αντίστασης καίγονταν. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους στο Ερεβάν. Κυκλοφόρησε τρεις παρουσιάσεις. Προκάλεσε σημαντικές ζημιές με θύματα. Αλλά τελικά δεν έσπασαν τίποτα.
  Η πόλη του Αστραχάν αποκόπηκε από ξηρά από την υπόλοιπη σοβιετική επικράτεια. Η κατάσταση κλιμακώθηκε. Νέα γερμανικά και βρετανικά θωρηκτά βομβάρδισαν το Μούρμανσκ. Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών, ο διοικητής της φρουράς και πολλοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν.
  Έγινε ακόμη χειρότερο.
  Και στις 7 Νοεμβρίου, οι Ναζί εισέβαλαν στο Volkhov και τελικά συνέτριψαν τον Tikhvin με την αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων. Έτσι, το χάσμα με το Λένινγκραντ μεγάλωσε απότομα. Έγινε σαφές ότι η πόλη στον αποκλεισμό είναι απίθανο να επιβιώσει.
  Στις 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν επιτέλους οι πολυαναμενόμενες δοκιμές του τανκ Lev-2. Το μηχάνημα είχε τροποποιημένη διάταξη. Ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν σε ένα μέρος και μπροστά και ο χώρος μάχης πίσω.
  Οι Γερμανοί, υπό την ηγεσία της Porsche, έφτιαξαν το αυτοκίνητο με δυναμικές προσπάθειες στην επέτειο του πραξικοπήματος.
  Πράγματι, χάρη σε χαμηλότερη σιλουέτα, διατηρώντας παράλληλα τον οπλισμό και την θωράκιση του "Λιονταριού", το βάρος του αυτοκινήτου μειώθηκε στους εξήντα τόνους, με κινητήρα 1200 ίππων. Οι δοκιμές μάχης έδειξαν ότι αποδείχθηκε ένα απολύτως αποδεκτό τανκ. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!
  Ο συνδυασμός καλών ιδιοτήτων τρεξίματος και θωράκισης.
  Ο Φύρερ όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος. Απαίτησε την ενίσχυση της θωράκισης των πλευρών και της πρύμνης, καθώς και την τοποθέτηση πυροβόλου 88 χλστ. μήκους κάννης 100 ΕΛ.
  Ένα άλλο όχημα δοκιμής ήταν το Ε-100. Αυτό το τανκ, ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ βαρύ: 140 τόνοι, αλλά έχει εξαιρετική προστασία από όλες τις γωνίες και τον οπλισμό του Ποντίκι. Σε γενικές γραμμές, η σειρά "Ε" υποσχέθηκε να είναι εξαιρετικά υποσχόμενη. Οι Γερμανοί προφανώς δεν έχασαν χρόνο.
  Επιδείχθηκε επίσης το τανκ "Bars" με κινητήρα 1000 ίππων, ωστόσο, το αυτοκίνητο φαινόταν στον Χίτλερ όχι επαρκώς προστατευμένο.
  Εμφανίζεται στην επέτειο και διάφορα είδη αεροσκαφών. Ειδικότερα, επιθετικά αεροσκάφη και τροποποιήσεις του ME-262. Και επίσης TA-183. Μια ολόκληρη παρέλαση τεχνολογίας.
  Συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών εκτοξευτών αερίου, είναι ικανοί να κατεδαφίσουν ολόκληρες πόλεις και χωριά.
  Εδώ, μάλιστα, επέδειξαν πολύ ισχυρά συστήματα καταστροφής.
  Το Panther-2 πέρασε επίσης τις δοκιμές, ζύγιζε πενήντα τόνους, είχε μια πρόσοψη με κλίση 150 χιλιοστών και ένα όπλο King Tiger. Η πλαϊνή θωράκιση ήταν 82 mm, υπό γωνία. Ένα τέτοιο τανκ λίγο πολύ ταίριαζε στον Χίτλερ, οπότε μπόρεσε να αντέξει τριάντα τέσσερα σε μάχη στενής μάχης.
  Γενικά οι Ναζί χτένιζαν το θηριοτροφείο.
  Πέρασαν και δοκιμάστηκαν μαχητικά "Gotha" ικανά να φτάσουν σε ταχύτητες χιλίων εκατό χιλιομέτρων την ώρα.
  Με λίγα λόγια, τα παράτησαν.
  Ο Βόλχοφ έπεσε στις 9 Νοεμβρίου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Και πάλι τα σοβιετικά τανκς προσπάθησαν να αντεπιτεθούν.
  Η Γκριγκέτα πάγωσε κοντά στο όπλο. Το "Churchill" -2 στάθηκε μπροστά σε σοβιετικά οχήματα και έφτυσε πυρομαχικά.
  Η κόρη του Λόρδου Τζέιν μέτρησε τα χτυπήματα. Τα σοβιετικά τανκς επιβράδυναν καθώς έμπαιναν στην τάφρο. Και αυτό χρησιμοποιήθηκε από το γερμανικό θηριοτροφείο.
  Η Νικολέττα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ο Άγγλος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει ο θάνατος!
  Γιατί ένα λιοντάρι με στέμμα θα πολεμήσει γενναία,
  Θα φορτώσω το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Μαλάνια έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Είναι υπέροχο! Και θα χρεώσουμε και εμείς!
  Το όπλο λειτούργησε πολύ ενεργά. Τα κοχύλια τρεμόπαιζαν σαν σπίρτα αφήνοντας περιγράμματα στον αέρα. Ναι, τα ενεργητικά κορίτσια πιάστηκαν. Και το πιο σημαντικό, ακριβές.
  Η Γκριγκέτα, κουνώντας το κεφάλι της, έστειλε ένα βλήμα στη βάση του πυργίσκου των τριάντα τεσσάρων. μουρμούρισε:
  - Αυτό είναι θάνατος! Θα έρθει στους εχθρούς μου! Και ξέρω από δω και πέρα, αυτή περιμένει μουστακωτούς εχθρούς!
  Η Νικολέτα είπε χαμογελώντας:
  - Όλα τα ζώα υποκλίθηκαν στον μουστακάκι ... Για να αποτύχει τον καταραμένο!
  Η Γκριγκέτα γέλασε ξανά και πυροβόλησε, σφυρίζοντας:
  - Το βλήμα μου είναι το πιο ακριβές. Σίγουρα θα φτάσουμε εκεί!
  Η Νικολέττα σήκωσε τον δείκτη της και είπε:
  - Πιφ, Παφ - χάθηκε! Το γκρίζο κουνελάκι πήδηξε!
  Η Γκριγγέτα, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  Ο καθένας επιλέγει μόνος του
  Γυναίκα, θρησκεία, δρόμος...
  Υπηρετήστε τον διάβολο ή τον προφήτη
  Ο καθένας επιλέγει μόνος του!
  Η Τζέιν κούνησε το κεφάλι της και διαμαρτυρήθηκε:
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο! Το ενενήντα εννέα τοις εκατό της πίστης ενός ατόμου καθορίζεται από τη γέννηση, όχι από τη γνώση. Εδώ ανήκουμε στην Αγγλικανική Εκκλησία... Και αν κοιτάξετε, σε ποια βάση; Αυτή είναι η επιλογή μας;
  Η Γκριγκέτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Προσωπικά ήμουν σε οικογένεια πιστών, αλλά τώρα τείνω όλο και περισσότερο στον αθεϊσμό!
  Η Νικολέττα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της.
  - Αθεϊσμός... Αυτό είναι ενδιαφέρον!
  Η Μαλάνια σημείωσε φιλοσοφικά:
  Και μακριά από όλα! Όταν δεν υπάρχει Θεός, και δεν υπάρχουν υπερφυσικές δυνάμεις, τότε οποιαδήποτε θρησκεία είναι ψεύτικη!
  Η Γκριγκέτα κούνησε το κεφάλι της, επιβεβαιώνοντας πρόθυμα:
  - Είναι σαν τους κομμουνιστές! Κατέληξαν στην ιδέα ότι όλες οι θρησκείες είναι απλώς φαντασιώσεις των ανθρώπων. Και πάνω σε αυτό έχτισαν ένα δόγμα!
  Η Μαλάνια κουλούρισε τα χείλη της δύσπιστα.
  - Και τι τους περιμένει μετά θάνατον;
  Η Γκριγκέτα γέλασε σαρκοφάγα. Έριξε ένα βλήμα, κόβοντας το κύτος ενός άλλου σοβιετικού τανκ και απάντησε:
  - Εδώ μπορείτε να σκεφτείτε πολλά ... Ακόμα και την ανάσταση των νεκρών από τις δυνάμεις της επιστήμης!
  Η Μαλάνια θυμήθηκε χαμογελώντας:
  - Διάβασα ένα βιβλίο για τον κόσμο του μέλλοντος. Υπάρχει ήδη μια διαστημική αυτοκρατορία. Δεν υπάρχει θάνατος, γηρατειά, αρρώστια. Και, φυσικά, η πείνα... Είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν έχει δουλειά, αλλά είναι αρκετή για όλους.
  Για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα δίνονται δωρεάν. Και υπάρχουν ηλεκτρονικά μηχανήματα με τα οποία διατηρούν επαφή με όλο τον κόσμο.
  Η Νικολέττα παρατήρησε πολύ σοβαρά:
  - Η πρόοδος είναι γρήγορη. Δείτε αυτά τα τανκς... Πώς έχουν προχωρήσει και έχουν γίνει πιο τέλεια. Ακόμα, το "Churchill" -2 δεν μπορεί να συγκριθεί με το "Matilda".
  Η Μαλάνια συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, τα τανκς έχουν προχωρήσει ... Αυτό είναι σικ!
  Μια άλλη επίθεση σοβιετικών τανκς βαλτώθηκε και υπήρξε διάλειμμα.
  Στις 10 και 11 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν μικρές επιθετικές επιχειρήσεις, κόβοντας τις γωνίες στα βόρεια.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να αντεπιτεθούν βόρεια του Στάλινγκραντ, αλλά δεν πέτυχαν μεγάλη επιτυχία. Υπήρχαν ήδη τα τελευταία σπίτια στην πόλη. Καταστράφηκε την ίδια στιγμή, στο έδαφος. Αλλά προς το παρόν, ο Στάλιν διέταξε να το κρατήσουν μέχρι το τέλος.
  Η πόλη του Μπακού έχει σχεδόν καταληφθεί. Όμως οι πετρελαιοπηγές καίγονται και έχουν ξεσπάσει μάχες μεταξύ τους. Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν συνεχώς.
  Οι μάχες στο Αστραχάν βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους...
  Στις 12 Νοεμβρίου οι Τούρκοι εξαπέλυσαν επίθεση στο Ερεβάν. Η πίεση απωθήθηκε. Οι Οθωμανοί υπέφεραν. Αλλά ο φαου απολύθηκε ξανά. Στις 13 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί κατέλαβαν τις τελευταίες συνοικίες του Μπακού - ανακοινώνοντας την κατάληψη της πόλης. Μόνο στη χερσόνησο, οι μάχες συνεχίζονταν ακόμα, και ο ουρανός ήταν μαύρος από φλεγόμενα πηγάδια.
  Στις 14 Νοεμβρίου, οι Ναζί ξεκίνησαν την επίθεση στο Μούρμανσκ. Χρησιμοποίησαν πυροβολικό και αεροσκάφη...
  Το Στάλινγκραντ φλεγόταν, αλλά οι ανακατανεμημένες σοβιετικές ενισχύσεις κατέστησαν δυνατή τη διατήρηση. Αν και μόνο για την άκρη της πόλης, και με τίμημα κολοσσιαίων απωλειών.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Μούρμανσκ, συγκεντρώθηκε μια μεγάλη αρμάδα θωρηκτών και πλησίασαν επίσης αεροπλανοφόρα. Η πόλη πατήθηκε σαν κύλινδρος από πλάσμα. Και βομβάρδιζαν και πυροβόλησαν.
  Στις 15 Νοεμβρίου, τα φασιστικά στρατεύματα άρχισαν να κινούνται, επιτίθενται στην πόλη, το μοναδικό μη παγωμένο λιμάνι στον Αρκτικό Ωκεανό. Στις μάχες συμμετείχαν "Ποντίκια" και μάλιστα το τανκ "Rat", το οποίο οι Ναζί ήθελαν να δοκιμάσουν στην πράξη.
  Ωστόσο, ο "Rat" ήταν κάπως απογοητευτικός. Πρώτα προχώρησε και μετά κόλλησε στις χιονοστιβάδες. Και σταμάτησε στα περίχωρα της πόλης. Οι Γερμανοί δεν ήταν έτοιμοι για την επίθεση. Όμως οι βομβαρδισμοί δεν σταμάτησαν. Στις 16 Νοεμβρίου, οι Ναζί ουσιαστικά ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό από πετρέλαιο, φλεγόμενα πηγάδια. Αλλά μέρος της χερσονήσου ήταν απρόσιτο για αυτούς, λόγω των πυρκαγιών που είχαν φτάσει στον έβδομο ουρανό.
  Στις 17 Νοεμβρίου, οι Ναζί κατέλαβαν τον τελευταίο κλάδο του Δέλτα του Βόλγα και έτσι απέκλεισαν το Αστραχάν πιο διεξοδικά. Το Μπακού έχει αποκοπεί εδώ και καιρό.
  Το Ερεβάν επιτέθηκε επίσης. Η πόλη είναι πάνω σε λόφο, πολύ βολική για άμυνα, αλλά είναι δύσκολο να την κατακλύσεις ειδικά με τανκς.
  Στις 18 Νοεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα δοκίμασαν ξανά τη δύναμη της ναζιστικής άμυνας βόρεια του Στάλινγκραντ. Αυτό αποδυνάμωσε την επίθεση σε ό,τι είχε απομείνει από τη χρονιά στο Βόλγα, αλλά άξιζε απτές απώλειες.
  Στις 19 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί σταμάτησαν την επίθεση στο Μούρμανσκ λόγω μεγάλων απωλειών.
  Έτσι, ο δαιμονισμένος Φύρερ δεν μπορούσε να βγάλει με κανέναν τρόπο πολλά θραύσματα από τη θέση του. Τα σχέδια των Ναζί να τερματίσουν την ΕΣΣΔ πριν από τον χειμώνα απέτυχαν.
  Το χειρότερο από όλα, καθώς η Ιαπωνία ανέστειλε την επίθεση, λόγω του κρύου καιρού και των τεράστιων απωλειών σε ανθρώπινο δυναμικό. Το μόνο πράγμα είναι ότι οι σαμουράι αύξησαν την παραγωγή των δικών τους τριάντα τεσσάρων και είχαν άδεια Panthers. Και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα το επόμενο καλοκαίρι.
  Στις 20 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί έσβησαν εν μέρει τις φωτιές και καθάρισαν το μεγαλύτερο μέρος της χερσονήσου.
  Στις 21 Νοεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν ξανά στους Γερμανούς και μάλιστα σφήνωναν λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Στάλινγκραντ. Οι Ναζί έπρεπε να αποδυναμώσουν την επίθεσή τους και να προσπαθήσουν να ανακτήσουν τις θέσεις τους.
  Οι τσακωμοί, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απλώς σε επίπεδο φρικιού!
  Στις 22 Νοεμβρίου, οι Ναζί προσπάθησαν να προχωρήσουν στην περιοχή του Τουρκμενιστάν. Και αφού περπάτησαν δέκα χιλιόμετρα, τους σταμάτησαν. Αλλά στις 23 Νοεμβρίου, έχοντας εισαγάγει τις ταξιαρχίες του Σάχη στη μάχη, προχώρησαν ξανά. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας.
  Στις 24 Νοεμβρίου, δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στα μέτωπα ...
  Στις 25 Νοεμβρίου, οι Ναζί επανέλαβαν την επίθεση στο Μούρμανσκ. Έριξε νέα μέρη στη μάχη. Αλλά δεν έχει νόημα μέχρι στιγμής.
  Ήρθε η 26η Νοεμβρίου - έντεκα χρόνια από τις εκλογές για το Ράιχσταγκ, μετά τις οποίες ο Χίτλερ διορίστηκε Καγκελάριος του Ράιχ.
  Για πρώτη φορά, το νεότερο άρμα E-100 αναπτύχθηκε μπροστά.
  Ήταν η πρακτική μάχης μιας τέτοιας μηχανής.
  Το τανκ φαινόταν μάλλον μακρύ, σχεδόν ισοπεδωμένο. Από πάνω προεξείχε το μακρύ ρύγχος ενός πυροβόλου 128 χλστ. Και μετωπική θωράκιση σε γωνία σαράντα πέντε μοιρών. Και γέρνει από τα πλάγια.
  Το τανκ Ε-100 κινήθηκε χάρη στον πιο πρόσφατο κινητήρα 1500 ίππων, πιο γρήγορα από το Maus. Και τα βλήματα αναπήδησαν από πάνω του.
  Και μέσα στο αυτοκίνητο εμφανίστηκαν μια χαρούμενη τέσσερα Μάγδα, η Χριστίνα, η Γκέρντα και η Σάρλοτ.
  Τα κορίτσια γέννησαν παιδιά για τον Φύρερ και τα άφησαν υπό τη φροντίδα ειδικών νταντάδων των SS.
  Και μόλις έφτασε στο μέτωπο. Τα κορίτσια είναι πολύ αστεία. Έχασαν τις μάχες. Και εδώ είναι μόνο η ευκαιρία να εκφραστούν. Πάρτε, επιτέλους, αυτή τη βόρεια Σεβαστούπολη.
  Και να εδραιώσει την κυριαρχία του Τρίτου Ράιχ στον Αρκτικό Ωκεανό. Πόσο ακόμη μπορεί να διαρκέσει πραγματικά ο πόλεμος; Και οι τέσσερις σκέφτονται: μπορεί τουλάχιστον να αλλάξει κάτι μαζί τους;
  Δεν είναι πολύ παγωμένο κοντά στο Μούρμανσκ - το Ρεύμα του Κόλπου μονώνει. Τα κορίτσια έχουν αγωνιστική διάθεση. Ο καθένας είχε ένα ζευγάρι - ένα αγόρι και ένα κορίτσι! Έτσι μπορείτε να χαρείτε.
  Η Μάγδα και η Χριστίνα αιωρούνταν γύρω από τα όπλα. Η δεξαμενή είναι ολοκαίνουργια και εύκολη στο χειρισμό. Από τα πλάγια προστατεύεται από κεκλιμένη θωράκιση 120 mm, συν άλλη ασπίδα 50 mm. Έτσι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να τρυπηθεί από όλες τις γωνίες.
  Τα κορίτσια σφύριζαν ένα τραγούδι. Είναι υπέροχοι στην καρδιά.
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ένα χαμόγελο στα κεχριμπαρένια χείλη της:
  - Τώρα έχουμε κοινό απόγονο με τον Χίτλερ. Είμαστε μέλη της βασιλικής οικογένειας!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε καθώς παρατήρησε:
  - Και μπροστά - μόνο μηδενικά!
  Το τανκ "Ε" -100 πλησίασε τις σοβιετικές θέσεις. Τα πάντα γύρω καταστράφηκαν τόσο πολύ που οι πυροβολισμοί από τους Σοβιετικούς ήταν σπάνιοι, και συνήθως από ελαφρά όπλα.
  Η Μάγδα στόχευσε το πυροβόλο των 128 χιλιοστών της και πυροβόλησε τη σοβιετική καρακάξα. Το ξανθό κορίτσι τραγούδησε:
  - Είμαι μια τίγρη, και έχω ένα χαμόγελο... Και η μοχθηρή τίγρη τους διέλυσε όλους!
  Οι Σοβιετικοί σαράντα πέντε γύρισαν πίσω, αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν.
  Η Μάγδα γουργούρισε σαν γάτα:
  - Είμαι υπεράνθρωπος, η μέθοδός μου είναι απλή... Θα δαγκώσω αυτούς που έχουν ουρές από μαλλί! Και τότε το κορίτσι άρχισε να γελάει. Λοιπόν, ακριβώς όπως μια άγρια θεά.
  Οι ιερόδουλες του Χίτλερ κούνησαν το τανκ. Και οι ίδιοι πήδηξαν σε ένα αυτοκίνητο με κεκλιμένη πανοπλία.
  Αλλά μετά οι πολεμιστές γύρισαν το αυτοκίνητό τους. Charlotte, αυτή η καλλονή με τα χάλκινα μαλλιά, πώς να τραγουδήσει:
  - Τσοκ, τσοκ, τσοκ ... Κυλήστε το ρέμα! Το ναζιστικό ιππικό έφαγε όλη την άμμο!
  Και μετά από αυτό, Σαρλότ, πώς θέλει να γελάσει ... Έσφιξε ακόμη και τα δόντια της. Και πάλι η δεξαμενή γύρισε. Οι Γερμανοί γκρέμισαν το συρματόπλεγμα. Το μηχάνημα, στο μέγεθος ενός Tyrannosaurus rex, γρύλισε άσεμνα. Και οι πολεμιστές ξεγύμνωσαν τα χαριτωμένα και σαρκοφάγα πρόσωπά τους.
  Τα κορίτσια άντεξαν στον εαυτό τους και γέννησαν παιδιά από τον Αδόλφο Χίτλερ. Και αυτό ήδη κάτι λέει. Όμορφες τσαμπουκάδες, αλλά ταυτόχρονα και ηθικά φρικιά. Εδώ συνέτριψαν έναν Σοβιετικό στρατιώτη που έπεσε κάτω από τους τροχούς. Και πίεσαν ένα πυροβόλο 76 χλστ στο έδαφος. Το περάσαμε με το αυτοκίνητο. Πλακωμένος χάλυβας. Οι πολεμιστές έδειξαν ακροβατικά σχήματος. Τα κοχύλια έμοιαζαν πιο αβλαβή από τον αρακά, σε μια κουδουνίστρα που κουνάει ένα παιδί. Το επόμενο κανόνι που ισοπέδωσε το Ε-100 ήταν το 85 χλστ.
  Η Μάγδα γέλασε.
  - Και τσακίζουμε τους Ρώσους σαν κοριούς!
  Η Χριστίνα διόρθωσε τη φίλη της:
  - Περισσότερο σαν αρκούδες! Η αρκούδα είναι μεγάλο ζώο!
  Η κοκκινομάλλα Σάρλοτ πρόσθεσε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της:
  - Και οδοντωτό!
  Τα γερμανικά άρματα μάχης έσπρωξαν το δρόμο τους μέσα από τις γραμμές άμυνας της πόλης. Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν πολύ σκληρά. Όλοι πήραν τα όπλα. Ακόμα και δεκάχρονα αγόρια πολέμησαν στην πολιτοφυλακή. Υπήρχαν και πολλά κορίτσια. Όλοι οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν, αλλά δεν υπήρχαν αρκετά όπλα. Ο μαζικός ηρωισμός εκδηλώθηκε σε όλα. Οι πρωτοπόροι, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια εκρηκτικά ή δέσμες χειροβομβίδων, πλησίασαν τα ναζιστικά τανκς και ρίχτηκαν κάτω από τις ράγες - πεθαίνοντας για την πατρίδα τους.
  Το τανκ Ε-100 υπέστη κάποια ζημιά. Ένα από τα αγόρια κατάφερε να σπρώξει μέσα από μια βαριά νάρκη. Πέθανε ο ίδιος, αλλά κατέστρεψε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Ο κύλινδρος έσκασε και μέρος της κάμπιας πέταξε μακριά. Το μεγάλο αυτοκίνητο επιβράδυνε. Τότε μερικοί πολεμιστές πέταξαν δέσμες χειροβομβίδων, γκρεμίζοντας τα χοντρά ίχνη.
  Το E-100, έχοντας περάσει την πρώτη γραμμή, έχασε την κινητικότητά του.
  Ο Γκέρντα στόχευσε έξι πολυβόλα και τα άναψε όταν οι Σοβιετικοί στρατιώτες προσπάθησαν να αντεπιτεθούν. Δεκάδες Ρώσοι και εκπρόσωποι άλλων λαών της Ρωσίας έπεσαν κάτω, τρυπημένοι από σφαίρες πολυβόλου. Οι Σοβιετικοί στρατιώτες, ωστόσο, έτρεξαν μπροστά. Πέταξαν χειροβομβίδες και πέθαναν. Μέρος των θραυσμάτων έφτασε στο Ε-100, αλλά τα πολυβόλα λειτούργησαν σωστά. Και ο διάβολος Γκέρντα είναι τόσο ακριβής. Και οι σφαίρες της δεν πετάνε σχεδόν ποτέ μάταια.
  Και οι Ρώσοι στρατιώτες πεθαίνουν...
  Η Χριστίνα εκτοξεύτηκε από πυροβόλο ταχείας βολής 75 χλστ., οβίδες κατακερματισμού και πυροβολήθηκε από ομοαξονικό πολυβόλο. Το κοκκινομάλλης θηρίο, σκίζοντας σοβιετικούς στρατιώτες με σφαίρες, σφύριξε:
  - Είμαι ο φορέας του θανάτου ... ο ίδιος ο Σατανάς είναι κοκκινομάλλης για μένα!
  Η Μάγδα παρατήρησε δειλά:
  - Λοιπόν, δεν χρειάζεται. Ο Σατανάς είναι εχθρός του Θεού και είναι καταδικασμένος στη λίμνη της φωτιάς!
  Η Χριστίνα χτύπησε το μέταλλο με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  Τι γίνεται με τη λίμνη της φωτιάς; Τα μαλλιά μου είναι σαν φλόγα!
  Η Γκέρντα είπε με ένα χαμόγελο:
  - Ο ίδιος ο Φύρερ θα μας συγχωρήσει τις όποιες αμαρτίες... Πιο συγκεκριμένα, η ίδια η έννοια της αμαρτίας, είναι ουσιαστικά ξεπερασμένη;
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους.
  - Θέλετε να πείτε ότι η έννοια της αμαρτίας είναι ξεπερασμένη ...
  Η Γκέρντα άνοιξε ξανά τα πολυβόλα της, καταστέλλοντας μια απελπισμένη αντεπίθεση από Ρώσους στρατιώτες. Οι σφαίρες τους σκότωσαν σαν δώρα από την κόλαση. Το E-100 προστατεύεται πολύ σε αυτήν την τροποποίηση. Μέχρι και οκτώ πολυβόλα, δύο ομοαξονικά με κανόνια, και τα υπόλοιπα ελέγχονταν σε μεντεσέδες. Και χτύπησαν πολύ δυνατά.
  Η Γκέρντα βρυχήθηκε με ένα χαμόγελο:
  - Αμαρτία, αυτή είναι η βάση της ύπαρξης του Τρίτου Ράιχ! Η θρησκεία μας είναι πραγματικά η πίστη των θηρίων!
  Η κοκκινομάλλα Χριστίνα, πυροβολώντας από ένα κανόνι και σκοτώνοντας Ρώσους στρατιώτες, τραγούδησε:
  - Στοργικό και ευγενικό μου θηρίο... Λατρεύω τους κυνόδοντες σου, πιστέψτε με! Το κολασμένο και κυνόδοντα θηρίο μου!
  Ένα από τα σοβιετικά αντιαεροπορικά όπλα κατάφερε και πάλι να χτυπήσει τα παγοδρόμια και να τα σπάσει. Το E-100 σταμάτησε τελικά. Η Μάγδα όμως τιμώρησε το ενοχλητικό αντιαεροπορικό όπλο καλύπτοντάς το με βαριά γόμωση. Λοιπόν, οι ράγες ήταν σπασμένες.
  Συνοφρυωμένη, η Γκέρντα κάλεσε ένα ρυμουλκό και ρώτησε:
  - Βγάλτε μας έξω, σας παρακαλώ! Πεθαίνουμε! Οι ράγες έχουν σπάσει!
  Η απάντηση ήρθε αμέσως:
  - Το ρυμουλκό θα είναι!
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Αυτή είναι η κίνηση! Εχθροί στα χαμένα!
  Η Μάγδα πυροβόλησε προς το όπλο, το οποίο οι Ρώσοι στρατιώτες προσπαθούσαν να βγάλουν για άμεσο πυρ. Έσπασε το βαρέλι και σκόρπισε τους σοβιετικούς στρατιώτες σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένας από τους στρατιώτες σχίστηκε στη μέση και πολέμησε με αγωνία.
  Η ξανθιά χριστιανή σταυρώθηκε και σηκώνοντας τα μάτια της στον ουρανό, προσευχήθηκε:
  - Συγχώρεσέ με Κύριε! Για ακούσια αμαρτία και φόνο!
  Η Χριστίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Όχι, δεν γίνεται! Πρέπει να είσαι σκληρός σαν βράχος! Γίνε βράχος για εμάς!
  Η Μάγδα απάντησε με σιγουριά:
  - Υπάρχει μόνο ένας βράχος - ο Ιησούς Χριστός!
  Η κοκκινομάλλα διάβολος γάβγισε:
  - Ο Ιησούς ήταν ειρηνιστής! Και η πίστη και το επάγγελμά μας είναι ο πόλεμος!
  Το άρμα Ε-100 ρυμουλκήθηκε και σύρθηκε προς τις γερμανικές θέσεις. Η Γκέρντα, με το χαμόγελο της βασίλισσας του χιονιού, παρατήρησε:
  - Οι κύλινδροι είναι το πιο ευάλωτο μέρος της δεξαμενής. Και αυτό πρέπει να καταπολεμηθεί!
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Μην καλύπτετε ολόκληρους τους κυλίνδρους με ασπίδες. Αυτό δεν είναι δυνατό, καθώς μέρος των κάμπιων θα είναι ακόμα ανοιχτό!
  Η Μάγδα πρότεινε:
  - Και αν κάνετε τα ρολά μικρά και χωρίς παλέτα;
  Η κοκκινομάλλα διάβολος γέλασε και έδειξε τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Και πώς να τους δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα;
  Η Μάγδα έτριψε το μέταλλο με τη γυμνή της σόλα και της πρότεινε:
  - Και αν χρησιμοποιείτε ηλεκτροκινητήρες;
  Η Σάρλοτ σήκωσε το στομάχι της και έστριψε το λαιμό της.
  - Πιθανή επιλογή... Και τα τανκς θα καίνε λιγότερο!
  Η Μάγδα είπε δακρυσμένη:
  - Τότε είναι που θα μπούμε στην κόλαση, θα καεί και θα καεί σαν δάδες!
  Η κοκκινομάλλα γρύλισε:
  - Λοιπόν, τι ... Και οι άγγελοι δημιουργούνται από μια φωτεινή φλόγα! Ας γίνουμε άγγελοι!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε εκκωφαντικά:
  - Δεν είμαι άγγελος, αλλά απλώς διάβολος, αλλά για τους ανθρώπους έχω γίνει άγιος .... Πάρτε τους εχθρούς του υπολογισμού, κάτω από το μαρτύριο ενός τέτοιου απόκοσμου πόνου!
  Τα κορίτσια ήταν σιωπηλά... Οι καταιγίδες στριφογύριζαν στον ουρανό, και ο κανονιοβολισμός βρόντηξε. Και οι βόμβες συνέχιζαν να πέφτουν βροχή και να πέφτουν βροχή ... Σαν πραγματικό χαλάζι καταστροφής και καταστροφής.
  Το Μούρμανσκ καιγόταν και άνθρωποι πέθαιναν. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν ακόμη και βαλλιστικό πύραυλο. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικό όπλο. Είναι πιο εύκολο να ρίξεις μια βόμβα πέντε τόνων από το Yu-488, θα είναι και πιο ακριβές και φθηνότερο.
  Η Χριστίνα ήταν η πρώτη που πήδηξε ξυπόλητη στο χιόνι όταν το τανκ μεταφέρθηκε στο πάρκινγκ έκτακτης ανάγκης. Οι επισκευαστές ήταν εκεί. Τα κορίτσια μετακόμισαν σε μια ζεστή καλύβα. Ξαπλώστε σε στρώματα. Η Gerda και η Charlotte άρχισαν να παίζουν σκάκι τσέπης.
  Η Μάγδα και η Κριστίνα άρχισαν να κάνουν μια πρέσα για να είναι ανάγλυφη η κοιλιά τους και να μην κρεμάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμορφο να τρέμεις στην οσφύ ενός πολεμιστή. Ακόμα φρέσκια, αλλά πρόκειται ήδη για γυναίκες που έχουν γεννήσει παιδιά. Και το να πεθάνεις δεν είναι τόσο τρομακτικό τώρα - υπάρχει κάποιος να συνεχίσει τον αγώνα! Ακόμη και με τον σπόρο ενός τέτοιου κάθαρμα όπως ο Χίτλερ.
  Αλλά τα κορίτσια από το τάγμα των SS "Tigers", ο Fuhrer είναι πραγματικά κάτι σαν Θεός. Και όχι πια ειδωλολατρικός θεός, αλλά κάτι Παντοδύναμο και ακατανόητο στη μεγαλοφυΐα του.
  Η Γκέρντα έπαιξε το παιχνίδι του βασιλιά και ανέπτυξε μια δυνατή επίθεση. Η Σάρλοτ υπερασπίστηκε πεισματικά τον εαυτό της. Υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Όλα όμως κατέληξαν σε αμοιβαία εξόντωση, και ισοπαλία. Τότε η Μάγδα και η Κριστίνα άρχισαν να παίζουν σκάκι. Και η Charlotte και η Gerda άρχισαν να κάνουν πρέσες και push-ups. Το κορίτσι διατηρήθηκε ενεργά σε φόρμα.
  Η Μάγδα, παίζοντας και σπρώχνοντας τον αντίπαλο, παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Είναι ακόμα περίεργο...
  Η Χριστίνα ρώτησε με ένα αθώο χαμόγελο στα χείλη:
  -Τι είναι περίεργο;
  Ο ξανθός σούπερμαν απάντησε:
  - Το ότι οι λευκοί είναι τα χρώματα της καλοσύνης, αλλά είναι οι πρώτοι που ξεκινούν τον πόλεμο!
  Ο κόκκινος διάβολος παρατήρησε ορθολογικά:
  - Αλλά είμαστε και καλοί ... Αλλά οι Μπολσεβίκοι επιτέθηκαν πρώτα στη Ρωσία!
  Η Μάγδα τραγούδησε σε απάντηση με θλιβερό τόνο:
  - Αλλά όλα ανθίζουν μπροστά μας, όλα καίγονται πίσω μας ...
  Η Χριστίνα απάντησε με καθαρή φωνή:
  - Δεν χρειάζεται να γκρινιάζετε! Μαζί μας είναι αυτός που θα αποφασίσει τα πάντα για εμάς!
  Η Gerda συνέχισε να τραγουδά:
  - Χαρούμενα, όχι μελαγχολικά, πάμε σπίτι - οι ξανθοί αθλητές θα είναι η ανταμοιβή μας!
  Μετά από αυτό, και οι τέσσερις ξέσπασαν σε γέλια... Ένας συνοδός έφηβος εμφανίστηκε και έδωσε στα κορίτσια σάντουιτς με βούτυρο, τυρί, λουκάνικο και αποξηραμένα φρούτα. Τα κορίτσια έφαγαν, και ήταν εξαντλημένα στη ζέστη. Οι καλλονές αποκοιμήθηκαν. Είναι καλό όταν είσαι νέος και υγιής - μπορείς εύκολα να κοιμηθείς.
  Την επόμενη μέρα, 27 Νοεμβρίου, το E-100 αποκαταστάθηκε μόνο μερικώς. Τα κορίτσια δεν συμμετείχαν στην επίθεση. Από την άλλη όμως, με το ένα μπικίνι, και ξυπόλητοι μέσα από τις χιονοστιβάδες, έκαναν τρέξιμο. Τους κοιτούσαν σαν να ήταν τρελοί, που ορμούσαν σχεδόν γυμνοί στο κρύο. Αλλά τα κορίτσια είναι γενικά ακροβατικά. Είναι ξεχωριστοί άνθρωποι του μέλλοντος!
  Η Γκέρντα προχώρησε. Και όχι τόσο ξυπόλητο κορίτσι Γκέρντα, που ήταν στο παραμύθι του Άντερσεν. Αλλά και θαρραλέος και σκληραγωγημένος. Και την ίδια στιγμή, έγινε γεννημένη δολοφόνος. Γρήγορο κορίτσι, με δυνατούς μύες.
  Ωστόσο, και τα τέσσερα κορίτσια είναι καλά. Έτρεξαν με γρήγορο ρυθμό πενήντα χιλιόμετρα και επέστρεψαν πίσω. Μετά έκαναν μια σειρά από ασκήσεις, τραγούδησαν και ταλαντεύτηκαν. Λίγη εξάσκηση στη σκοποβολή.
  Μόνο την επόμενη μέρα επισκευάστηκε το τανκ Ε-100. Λοιπόν, και δεν είναι τόσο κακό. Επιπλέον, σε αυτό το υπερ-βαρύ μηχάνημα υπήρχε μια πρωτότυπη διάταξη κυλίνδρων, διαφορετική από την κλιμακωτή σειρά, η οποία αύξησε την απόδοση οδήγησης στο χιόνι, αλλά δημιουργούσε ορισμένα προβλήματα στους επισκευαστές από συνήθεια. Αν και είναι απλά πιο εύκολο να τοποθετήσετε το E-100 από το "Tiger" ή το "Panther".
  Στις 28 Νοεμβρίου, οι Ναζί μπόρεσαν να διαπεράσουν λίγο βαθύτερα στο Μούρμανσκ. Αλλά η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων είναι απλώς ακατανόητη. Και ακόμη και τα κοχύλια των δεκαέξι ιντσών των θωρηκτών της Βρετανίας και της Γερμανίας δεν μπορούσαν να σπάσουν τη θέληση της άμυνας.
  Αλλά οι Ναζί προχώρησαν ακόμα. Το τανκ Ε-100 πέρασε μερικά τετράγωνα μέσα σε μια μέρα, αλλά πάλι κατέστρεψε τις ράγες. Αλλά αυτή τη φορά η επισκευή κράτησε μόνο λίγες ώρες. Στις 29 Νοεμβρίου, τα κορίτσια τερματισμού συγκρούστηκαν με ένα άρμα KV-3. Το σοβιετικό αυτοκίνητο χτύπησε την μετωπική θωράκιση μερικές φορές, αλλά οι οβίδες πέταξαν από την πλαγιά. Η Μάγδα ανταπέδωσε το ρωσικό τανκ, πυρπολώντας το σαν ένα σωρό στοιβαγμένους πυρσούς.
  Η Χριστίνα ρώτησε τον σύντροφό της με ένα χλευαστικό χαμόγελο:
  - Δεν λυπάσαι καθόλου αυτούς τους Ρώσους;
  Η Μάγδα απάντησε ειλικρινά:
  - Λυπάμαι όλους, ακόμα και αυτούς που δεν είναι άξιοι οίκτου!
  Και η κοπέλα αναστέναξε βαριά, στρέφοντας τα μάτια της στον ουρανό. Οι πολεμιστές προσπαθούσαν να ενεργούν όλο και πιο προσεκτικά. Για να μην αποσπάται η προσοχή από επισκευές. Τα όπλα των 128 και 75 χλστ λειτουργούσαν σαν γαϊδούρια. Αλλά και πάλι η δεξαμενή ήταν κατεστραμμένη.
  Ένας από τους τοίχους εξερράγη και κατέρρευσε πάνω στο αυτοκίνητο. Γδάρθηκε και χάλασε ελαφρά η πανοπλία.
  Στις 30 Νοεμβρίου, οι Ναζί προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Σε ορισμένα μέρη, πήγε ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Αλλά την ίδια μέρα, μια εύστοχη βολή από σαράντα πέντε κατέστρεψε το στόμιο ενός κανονιού 128 χιλιοστών και τα κορίτσια αναγκάστηκαν να σηκωθούν ξανά για επισκευή. Και, προφανώς, περισσότερο.
  Τότε οι τέσσερις αποφάσισαν να πολεμήσουν αντί για τανκ, σαν απλό πεζικό. Οι καλλονές προσπάθησαν να παλέψουν, τσακώνοντας με ένα μπικίνι. Αλλά στο κρύο, τα κορίτσια άντεξαν μόνο μερικές ώρες σε μια τέτοια ημίγυμνη μορφή και μετά έτρεξαν να ζεσταθούν.
  Η Γκέρντα τρύπωσε στο χιόνι, πυροβόλησε με το τελευταίο πολυβόλο MP-44 και σκότωσε Ρώσους στρατιώτες αρκετά ενεργά. Εδώ είναι, ένα ξυπόλητο κορίτσι με άσπρα μαλλιά, χτύπησε στο κεφάλι έναν συνταγματάρχη του Κόκκινου Στρατού. Και είπε:
  - Όχι, είμαι ακόμα Άριος!
  Η Σάρλοτ, που προχωρούσε από την άλλη πλευρά, γέλασε:
  - Είστε ένας πολεμιστής που φέρνει το θάνατο στους εχθρούς. - Τότε ένα κοκκινομάλλη, γυμνό κορίτσι πυροβόλησε τον ταγματάρχη και τον χτύπησε ακριβώς κάτω από το μάτι. Αρκετά χαμογέλασε. - Βλέπετε, πυροβολώ το ίδιο καλά!
  Η Γκέρντα έδωσε μια σειρά, τελειώνοντας το μέλος της Komsomol, και ο καπετάνιος των ρωσικών στρατευμάτων, έδειξε τα δόντια της σκύλα:
  - Ναι, πυροβολείς, και είδα! Σαν αλυσοπρίονο!
  Η Σάρλοτ πέταξε ένα κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τον υπολοχαγό του ρωσικού στρατού στο λαιμό και κελαηδούσε:
  - Και εδώ είμαι, βουτήξτε στο ποτήρι!
  Η Γκέρντα έτρεξε μέσα στο χιόνι, αφήνοντας γυμνά, χαριτωμένα ίχνη. Έτρεξε σκυφτή. Τότε η κοπέλα τίγρη γύρισε και έκανε τούμπα. Έστριψε και κίνησε το κεφάλι της στο πηγούνι ενός Σοβιετικού στρατιώτη. Έφτυσε αίμα. Η Γκέρντα της έσφιξε το λαιμό με τα ξυπόλυτα πόδια της και στραγγάλισε τον Ρώσο.
  Η κοκκινομάλλα διάβολος Σάρλοτ στραγγάλισε τον πρωτοπόρο. Έτσι αποδείχτηκαν άσχημα και κακά τα κορίτσια.
  Η Μάγδα σκότωσε και Ρώσους στρατιώτες, αλλά δεν άγγιξε τα παιδιά. Όχι, δεν θα σηκώσει ποτέ το χέρι της σε ένα παιδί. Και γενικά η αιματοχυσία δεν της έδινε ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι μια τίγρη από το τάγμα των SS και πρέπει να υπακούσει στη διαταγή.
  Εδώ η Χριστίνα πέταξε ένα στιλέτο σε ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών. Ήδη σκληρός. Όχι, οι ενήλικες δεν πρέπει να σκοτώνουν παιδιά!
  Η Μάγδα σταυρώθηκε και ψιθύρισε:
  - Συγχώρεσε τον Κύριο! Είσαι αηδιαστικός για μένα, αλλά ο πόλεμος είναι πόλεμος!
  Και η ξανθιά πυροβόλησε τον Ρώσο ελεύθερο σκοπευτή, έπεσε, τρυπημένος από ένα ακριβές χτύπημα στη γέφυρα της μύτης. Αλίμονο, εμφανίστηκαν οι περίφημες τέσσερις. Τα κορίτσια πρώτα σκότωσαν τους Βρετανούς και εν μέρει τους Αμερικάνους, αλλά τώρα άρχισαν
  Ρώσοι. Τέτοια είναι τα κροταλιστικά χαμόγελα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα χαμόγελα που δείχνουν τους πιο αληθινούς και αιχμηρούς κυνόδοντες!
  Η Χριστίνα έτριψε το γυμνό της πόδι στο ξύλο, συνεχίζοντας να κρυώνει και σχολίασε:
  - Άσχημο; Και τι θέλεις από κοκκινομάλλες μάγισσες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #14
  Οι Γερμανοί σταδιακά πάγωσαν τη δραστηριότητα. Συμπεριλαμβανομένης της αεροπορίας - και αναγκαστικά λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών. Δεν ήταν απολύτως δυνατό να εκπληρωθούν τα καθήκοντα που είχαν τεθεί την παραμονή της επίθεσης. Είναι αλήθεια ότι ο Καύκασος έχει πρακτικά καταληφθεί. Η παραγωγή πετρελαίου στο Μπακού είναι υπό έλεγχο. Η ΕΣΣΔ έχασε τη μεγαλύτερη πηγή πετρελαίου της. Είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί πρέπει ακόμα να ξοδέψουν χρόνο για να αποκαταστήσουν τα πηγάδια. Κατελήφθη και η Καρελία, το Αρχάγγελσκ, μέρος της βόρειας ακτής. Εντελώς αποκομμένος από την επικοινωνία με την υπόλοιπη Ρωσία Λένινγκραντ. Κάποιες άλλες περιοχές καταλαμβάνονται στο κέντρο. Το μισό του Τουρκμενιστάν είναι επίσης κατεχόμενο. Η Ιαπωνία κατέλαβε ολόκληρη τη Μογγολία, και επίσης σφηνώθηκε στην Κεντρική Ασία και δημιούργησε εν μέρει προγεφυρώματα πέρα από το Αμούρ, στην περιοχή Ουσούρι. Είναι αλήθεια ότι ο σαμουράι πέτυχε κάπως λιγότερο. Το Βλαδιβοστόκ είναι εντελώς αποκλεισμένο και βομβαρδίζεται.
  Η Μόσχα απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα. Και ήδη οι Γερμανοί μπορούν να βομβαρδίσουν την πρωτεύουσα με βαλλιστικούς πυραύλους και να βομβαρδίσουν με αεριωθούμενα αεροσκάφη. Αλλά τον χειμώνα και τον παγετό, η Βέρμαχτ έχασε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια περαιτέρω επίθεση. Ειδικά τα αποικιακά στρατεύματα: Ινδοί, Αφρικανοί, Άραβες είναι πολύ ψυχροί. Και έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της μαχητικής τους ικανότητας. Είναι αμαρτία να μην εκμεταλλευτείς μια τέτοια κατάσταση. Αν και ο Κόκκινος Στρατός υπέστη τεράστιες απώλειες, εξαντλήθηκε επίσης σοβαρά.
  Πράγματι, το Γενικό Επιτελείο αποφάσισε, παρ' όλες τις δυσκολίες στον ανεφοδιασμό και την απώλεια του Καυκάσου, να πραγματοποιήσει αρκετές μεγάλες επιθετικές επιχειρήσεις το χειμώνα. Ακόμα κι αν οι φασίστες δεν τολμήσουν να βγάλουν τη μύτη τους τον χειμώνα, αλλά θα τους τσιμπήσουμε και θα τους τσακίσουμε.
  Ή, σε κάθε περίπτωση, θα τους αναγκάσουμε να αγωνιστούν στις χειρότερες καιρικές συνθήκες.
  Ο Βασιλέφσκι, επικεφαλής του γενικού επιτελείου και αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, πολύ λογικά, πρότεινε ότι η ΕΣΣΔ δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον τεχνολογικό αγώνα ενάντια σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική, με την Ασία να εκκινεί.
  Από αυτή την άποψη, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το πλεονέκτημα του εχθρού, ειδικά στην αεροπορία, θα αυξηθεί μόνο. Ναι, φυσικά, οι Σοβιετικοί σχεδιαστές έχουν ήδη αναπτύξει και συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέα, πιο προηγμένα άρματα μάχης. Συγκεκριμένα, το T-34-85 με μεγαλύτερο πυργίσκο και ισχυρό πυροβόλο. Λοιπόν, το IS-2 με ένα πυροβόλο 122 χιλιοστών είναι καθ' οδόν. Αλλά ούτε οι Γερμανοί θα μείνουν στάσιμοι. Εξάλλου, ακόμη και τα νέα αυτοκίνητα δεν είναι αρκετά καλά για να νικήσουν το Λιοντάρι ή οποιοδήποτε βαρύ αυτοκίνητο.
  Και είναι απίθανο ότι θα είναι δυνατό τώρα να επιτευχθεί αριθμητική υπεροχή.
  Μίλησε και ο Βοζνεσένσκι. Μίλησε επίσης υπέρ μιας πρόωρης επίθεσης:
  - Μετά την απώλεια του Καυκάσου, ο στρατός μας θα αντιμετωπίσει σοβαρή έλλειψη καυσίμων. Πιο συγκεκριμένα, το βιώνουμε ήδη στο έπακρο. Ωστόσο, το χειμώνα, η περίοδος της ημέρας είναι πολύ μικρότερη, ο καιρός που δεν πετάγεται είναι συνηθισμένος και η κατανάλωση καυσίμου θα μειωθεί επίσης.
  Ο Επίτροπος του Λαού Ζντάνοφ έσπευσε επίσης να προσθέσει:
  - Επιπλέον, οι μαχητές και οι ξιφομάχοι μας ανατίναξαν όλες τις πετρελαιοπηγές στον Καύκασο. Και αυτό σημαίνει ότι το Fritz δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσει το λάδι μας. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα οι σκληροί φασίστες είναι σε θέση να χτίσουν και να αποκαταστήσουν τα πάντα, τότε την άνοιξη το πετρέλαιο του Μπακού θα ρέει επίσης στην αρτηρία της οικονομίας του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Στάλιν συνόψισε τη συζήτηση:
  - Στα τέλη Δεκεμβρίου θα κάνουμε την πρώτη χειμερινή απεργία. Το μόνο ερώτημα είναι πού;
  Δεν υπήρχε ενότητα μεταξύ των στρατιωτικών. Ο Ζούκοφ πρότεινε να χτυπήσει στο κέντρο και να πετάξει τον εχθρό μακριά από τη Μόσχα. Ο Βασιλέφσκι πρότεινε ότι θα ήταν καλύτερα να βρούμε ένα αδύνατο σημείο στο Tikhvin. Ταυτόχρονα, βοηθήστε το Λένινγκραντ, που ο διπλός δακτύλιος του αποκλεισμού μπορεί να μην επιβιώσει.
  Ο Ροκοσόφσκι ζήτησε επίθεση προς την κατεύθυνση του Βορονέζ. Υπήρχαν ιδέες να επιτεθούν στους Ναζί στο Αστραχάν, ή ακόμα και κοντά στο Αρχάγγελσκ. Ο Στάλιν άκουσε όλα τα σχόλια, έξυσε κάτι και σκέφτηκε.
  Η ιδέα της απώθησης του εχθρού μακριά από τη Μόσχα φαινόταν σαγηνευτική και ικετευτική. Ωστόσο, είναι στο κέντρο που οι Ναζί είναι πλέον οι ισχυρότεροι και καλά εδραιωμένοι.
  Φαινόταν παράλογο να επιτεθούμε, αναγκάζοντας τον Βόλγα, ο ποταμός ήταν μεγάλος και γεμάτος ροή και η πρώτη κιόλας φάση της επιχείρησης θα γινόταν παρατεταμένη.
  Μια παραλλαγή επίθεσης μεταξύ του Ντον και του Βόλγα είναι δυνατή, αλλά οι δικοί μας έχουν ήδη ηττηθεί εκεί, και οι Γερμανοί είναι επίσης καλά οχυρωμένοι.
  Η ιδέα του Βασιλέφσκι φαίνεται η πιο λογική. Στο βορρά, οι Γερμανοί είναι πιο αδύναμοι και τα στρατεύματά τους έχουν κατά κάποιο τρόπο λιγότερη εμπειρία μάχης. Επιπλέον, το Tikhvin καταλήφθηκε πρόσφατα, τα γερμανικά στρατεύματα βρίσκονταν στην προεξοχή. Αλλά είναι πολύ πιθανό οι Fritz να πιστεύουν έτσι.
  Δώστε όλες τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση του Voronezh; Ένα μπαλκόνι που σχηματίζεται στη διαμόρφωση της πρόσοψης, το οποίο θα ήταν πολύ λογικό να προσπαθήσουμε να το κόψουμε σαν λοξή χοιρομητέρα.
  Μερικές πιο ενδιαφέρουσες σκέψεις είναι να γαμήσετε κοντά στο Αρχάγγελσκ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Fritz θα πρέπει να μεταφέρει ενισχύσεις από τις θάλασσες, υπάρχει λογικό κόκκο προς αυτή την κατεύθυνση.
  Αν και είναι δύσκολο να ανεφοδιάζουμε τα δικά μας στρατεύματα, ειδικά αφού ο στόλος των υποβρυχίων των φασιστών κυριαρχεί ολοκληρωτικά στη θάλασσα. Ναι, και νέα καταδρομικά από τους Ναζί μπαίνουν σε λειτουργία. Φαίνεται ότι σχεδόν κατασκεύασαν το προηγουμένως πλημμυρισμένο θωρηκτό Bismarck. Επιπλέον, το νέο πλοίο θα πρέπει να ξεπεράσει το μέγεθος και τον οπλισμό ρεκόρ του Yamato.
  Αν και από την άλλη, γιατί ο Fritz χρειάζεται θωρηκτά; Να ρίξει σκόνη στα μάτια όλου του κόσμου; Ανησυχούμε περισσότερο για τα δεδομένα για νέους τύπους όπλων που αναπτύσσονται στο Τρίτο Ράιχ. Ειδικά για πυραύλους και αεριωθούμενα αεροσκάφη, και αυτό είναι σοβαρό.
  Μετά από λίγο δισταγμό, ο Στάλιν ενέκρινε το σχέδιο: να ξεκινήσει μια επίθεση στην περιοχή Tikhvin στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου να νιώσει τον εχθρό κοντά στο Voronezh.
  Σε γενικές γραμμές, αυτό φαινόταν λογικό ... Εν τω μεταξύ, τα σχεδόν ξεχασμένα τέσσερα κορίτσια συνέχισαν τον ηρωισμό τους στο Ανατολικό Μέτωπο. Η Gerda και η Charlotte και η Christina και η Magda von Singer - μετά από μια παύση που προκλήθηκε από το γεγονός ότι όλες σχεδόν ταυτόχρονα έμειναν έγκυες. στη συνέχεια γέννησε υγιή παιδιά, επέστρεψε στο μέτωπο.
  Ο καιρός ήταν κρύος, οι ομορφιές έφτασαν μόλις στις είκοσι πέντε Δεκεμβρίου. Χιονίζει και ο αέρας κάνει μπούκλες. Και δεν επέλεξαν το πιο ζεστό μέρος για τον εαυτό τους - ακριβώς κοντά στο Λένινγκραντ.
  Κατά την άφιξη, τα κορίτσια με μπικίνι έκαναν ένα τζόκινγκ μέσα από τις χιονοβροχές. Στην πραγματικότητα, οι αληθινοί Άριοι πρέπει να δείξουν ότι δεν φοβούνται κανένα, ακόμη και το πιο έντονο κρύο. Μαζί τους τράπηκε σε φυγή ένα αγόρι νίντζα που είχε φτάσει από την Ιαπωνία, τον οποίο όλοι αποκαλούσαν Karas.
  Αυτό το παιδί έγινε διάσημο για τη συμμετοχή του σε ειδικές επιχειρήσεις. Τα ευχάριστα ανατολίτικα χαρακτηριστικά, μαζί με τα ξανθά μαλλιά που κληρονόμησε ένας άγνωστος πατέρας, έκαναν το αγόρι πολύ όμορφο.
  Τα κορίτσια τον κοίταξαν ακόμη και ως απάντηση, αν και ο Κάρας, ίσως, δεν είναι ακόμα ζευγάρι για αυτά. Αλλά η ανακούφιση των μυών, σαν σύρμα, τρέχει, που ακόμη και αυτές οι σκληρυμένες και έμπειρες τίγρες δεν μπορούν να το συμβαδίσουν.
  Τα κορίτσια μετά τον τοκετό στη βάση προπόνησης ξαναβρήκαν εντελώς τη φόρμα τους, αλλά δεν είναι κάθε υπεράνθρωπος δεδομένο να αντέξει έναν τόσο παγωμένο ρυθμό.
  Η Χριστίνα, η οποία, όπως η Μάγδα, ο φον Σίνγκερ, κατάφερε να πολεμήσει με τους Ρώσους, παρατήρησε:
  - Ο παγετός και το χιόνι είναι ο βασικός τους σύμμαχος. Και έτσι τίποτα δεν είναι πιο κουλ από τους Βρετανούς!
  Η Μάγδα σωστά παρατήρησε:
  - Δεν θα το έλεγα αυτό. Οι Ρώσοι είναι πολύ πιο δυνατοί και οι μονάδες σχεδόν ποτέ δεν υποχωρούν!
  Η Σάρλοτ έκανε μια τούμπα, ενώ έκανε τζόκινγκ, γελώντας, παρατήρησε:
  - Αλλά αυτή είναι μάλλον η αδυναμία τους παρά ένα συν .... Δεν καταλαβαίνω τέτοιες μεθόδους διοίκησης και ελέγχου των στρατευμάτων όπως η δημιουργία αποσπασμάτων μπαράζ και οι εκτελέσεις των διοικητών των μονάδων που υποχωρούν.
  Η ίδια η ξυπόλητη Γκέρντα, αναποδογυρίζοντας τρέχοντας και τεντώνοντας, συμφώνησε:
  - Φυσικά - δεν θα βγάλεις καλούς πολεμιστές κάτω από το ραβδί. - Εδώ η ξανθιά κοπέλα όμως αναγκάστηκε να παραδεχτεί σφίγγοντας την καρδιά της. - Αλλά οι Ρώσοι παλεύουν καλά αν έχουν ήδη αντέξει δυόμισι χρόνια. Θα θέλαμε τη ζωντάνια τους!
  Η Χριστίνα βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Μας μιλάς;
  Η Γκέρντα γέλασε, παρατηρώντας:
  Είμαστε η ελίτ! Ειδικά η Μασσαλία!
  Ο καλύτερος άσος όλων των εποχών και των λαών, παρά την κατηγορηματική απαγόρευση του Χίτλερ, ο οποίος ήθελε αυτό το σύμβολο της αήττητης να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο διδακτικό έργο - εξάλλου, ήταν ακόμα υποστράτηγος, ωστόσο έσπασε στο μέτωπο.
  Ή μάλλον, ο Φύρερ του επέτρεπε ευγενικά να επιστρέψει αν κάπου ένιωθαν άσχημα οι Γερμανοί.
  Οι Ναζί, φυσικά, για παν ενδεχόμενο, ενίσχυσαν την άμυνα και προετοιμάστηκαν για το χειμώνα, αλλά αμφέβαλλαν έντονα ότι οι Ρώσοι θα είχαν τους πόρους για μεγάλης κλίμακας επιθετικές ενέργειες.
  Ωστόσο, η ευφυΐα λειτούργησε. Δηλαδή, πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη επίθεση για την απελευθέρωση του Tikhvin ωστόσο διέρρευσαν. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα ξεκίνησαν μια ισχυρή προετοιμασία πυροβολικού, ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων.
  Οι Katyusha συντρίφθηκαν, ακόμη και μερικοί από τους πρώτους εκτοξευτές αεριωθουμένων υψηλής ισχύος Andryusha. Και το βουητό ήταν τέτοιο που το έπιασαν τα ξυπόλητα, μισοπαγωμένα κορίτσια.
  Ευτυχώς η ακοή τους είναι εξαιρετική και τα μάτια τους αστράφτουν από σπίθες.
  Κοιτάζοντας το ένα το άλλο, τα κορίτσια κατέληξαν στο συμπέρασμα:
  - Τι τώρα θα πολεμήσουμε, όπως πρέπει!
  Και το αγόρι ninja Karas είπε:
  - Το καθήκον μου θα είναι να μπω στο Λένινγκραντ και να κάνω αναγνώριση εκεί. Είσαι πολύ όμορφη για προσκόπους!
  Η Μάγδα έγειρε άτονα τις βλεφαρίδες της, απαντώντας:
  - Κι εσύ... Κι αν σου φαίνονται περίεργοι οι Ρώσοι, η προφορά σου;
  Ο Καράς λογικά παρατήρησε:
  - Όταν μιλάς πολύ σωστά τα ρωσικά, προδίδει πολύ περισσότερο έναν ξένο μέσα σου. Σε κάθε περίπτωση, έτρεξα, αλλά συντρίψτε προσεκτικά τον αντίπαλο στα πλάγια ...
  Τα κορίτσια όρμησαν στη δεξαμενή τους. Άλλωστε είναι δοκιμαστικά τάνκερ. Και διάλεξαν μόνοι τους, κάτι νέο. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δύο αρχάριες δεξαμενές ταυτόχρονα, που πρέπει να δοκιμαστούν στο μπροστινό μέρος.
  Δηλαδή, "Weasels", αυτοκίνητα με δύο μέλη πληρώματος με πολύ χαμηλή σιλουέτα. Τα πρώτα μοντέλα δεξαμενών νέας γενιάς, όπου οι Γερμανοί ασχολήθηκαν πραγματικά σοβαρά με τη συμπίεση της διάταξης. Και κάποια ενδιαφέρουσα τεχνογνωσία στη διαχείριση. Ειδικότερα, η ηλεκτρική μετάδοση και η θέση του κιβωτίου ταχυτήτων που είναι τοποθετημένο στον κινητήρα. Και τα ίδια τα βυτιοφόρα, ένα ζευγάρι, ήταν στην πραγματικότητα ξαπλωμένα. Ταυτόχρονα, το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας τοποθετήθηκαν στο πίσω μέρος και τα κορίτσια τοποθετήθηκαν άνετα στο στομάχι τους. Και τα πόδια τους τσάκισαν τα γρανάζια και τα κουμπιά στο πίσω μέρος και τα χέρια τους, αντίθετα, κινούνταν άνετα κατά την αλλαγή ταχύτητας. Το πιο ξαπλωμένο κάθισμα είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία και αντιγράφει το σχήμα του σώματός τους. Δεν υπάρχει πραγματικά πύργος - αποδείχθηκε ότι ήταν αυτοκινούμενα όπλα και τόσο χαμηλά που οι κύλινδροι βρίσκονται έξω.
  Φυσικά το πυροβόλο δεν μπορεί να γυρίσει, αλλά μπορεί να περιστραφεί λίγο. Λοιπόν, ο ίδιος ο μαχητής περιστρέφεται περίφημα γύρω από τον άξονά του και έτσι αντισταθμίζει την έλλειψη πύργου.
  Η Μάγδα εξήγησε στα κορίτσια της συντροφιάς:
  - Εκεί, χωρίς πυργίσκο, τα τανκς φθηνότερα και χαμηλώνουν. Εδώ μπορούμε να ρυθμίσουμε το ύψος, κατεβάζοντάς το στα 1,2 μέτρα και ανεβάζοντάς το στο 1,5 ... Σχεδόν σαν παρτιζάνοι σέρνουμε στην πλαστούνα.
  Με βάρος 12 τόνων, το αυτοκίνητο είχε εξαιρετική μετωπική θωράκιση 82 χιλιοστών σε γωνία κλίσης 40 μοιρών από την οριζόντια στο πάνω μέρος. Το κάτω είναι πολύ μικρό. Οι πλευρές προστατεύονται χειρότερα στα 60 χιλιοστά, αλλά οι ίδιοι οι κύλινδροι εξακολουθούν να καλύπτουν. Ο κινητήρας των 400 ίππων παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης. Επιπλέον, η θέση των κυλίνδρων και η ανάρτηση καθιστούν δυνατή όχι μόνο τη μείωση της σιλουέτας, αλλά και την παροχή εξαιρετικών cross-drifts.
  Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά ένα πιο βαρύ θηριοτροφείο, ξεκινώντας από τον Πάνθηρα, πολύ πιο ογκώδες και αδέξιο. Και στις χιονοστιβάδες και εντελώς φέρετρο.
  Η Γκέρντα, η οποία τακτοποιήθηκε με την επί χρόνια σύντροφό της Σάρλοτ, και άθελά της ένιωσε δυσφορία στο στενό, συμπαγές και στενόμακρο κουτί του τανκ. Αν και, φυσικά, πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο με τον οπλισμό T-4 και την καλύτερη θωράκιση χωρούσε σε βάρος 12 τόνων. Ο ξανθός εξολοθρευτής παρατήρησε:
  - Τα πιο άνετα τανκς ήταν το "Tiger" και το "Lion". Σε αυτό το αυτοκίνητο, ακόμη και εμείς τα κορίτσια δυσκολευόμαστε να στρίψουμε.
  Η Σάρλοτ απάντησε:
  - Αλλά προστασία ... Όπως ο νεότερος "Πάνθηρας", που μόλις από τον Νοέμβριο άρχισε να μπαίνει στα στρατεύματα με μια θήκη 60 χιλιοστών .... Αλήθεια, το μέτωπο είναι κλειστό καλύτερα από το δικό μας με 120 χιλιοστά, αλλά χρειάζεστε ακόμα να το χτυπήσει. Σε μια τέτοια γωνία όπως η δική μας, ένα πυροβόλο 85 χιλιοστών θα εκτοξευθεί ακόμα και όταν εκτοξεύει αιχμηρά.
  Η Γκέρντα έξυσε το πόδι της πίσω από το αυτί της, αλλά από αυτή την κίνηση το δάχτυλό της ακουμπούσε στην κεκλιμένη στέγη και παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι μας προειδοποίησαν ότι μπορεί να εμφανιστούν άρματα μάχης με διαμέτρημα 122 χιλιοστών. Η ευφυΐα δεν κοιμάται!
  Η Σάρλοτ είπε με σιγουριά, φουσκώνοντας τα μάγουλά της και στρίβοντας το στόμα της θυμωμένη:
  - Η νοημοσύνη μας, όπως πάντα, είναι στην κορυφή. Μόνο που ήμασταν κλειδωμένοι σε ένα στενό κουτί.
  Ο νέος κινητήρας των 400 ίππων, όπως έλεγαν οι οδηγίες, θα μπορούσε να ενισχυθεί για μικρό χρονικό διάστημα με ένα μείγμα νερού-μετάλλου ή αζώτου. Σε αυτή την περίπτωση, το τανκ θα μπορούσε να ορμήσει για αρκετά λεπτά με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν σε μια σημαντική ανακάλυψη, πριν από αυτό διέλυσαν όλα τα χαρακώματα και τις αποθήκες των Ναζί. Αλλά οι Ναζί απέσυραν το μεγαλύτερο μέρος των στρατευμάτων στη δεύτερη και τρίτη γραμμή. Μετά από αυτό, προσπάθησαν να συναντήσουν το πεζικό με πυρά πυροβολικού και τάξεις πολυβόλων.
  Μπροστά, φυσικά, κινούνταν τανκς. Δεδομένου ότι το ισχυρότερο T-34-85 δεν είχε ακόμη εισέλθει στη μαζική παραγωγή, το μικρότερο και πιο κινητό T-34-76 επιτέθηκε. Αυτοί, ανεξάρτητα από απώλειες, ανέβηκαν στη γραμμή της τάφρου και χρησιμοποίησαν την εξαιρετική τους οδηγική απόδοση στο χιόνι.
  Και εδώ προσπαθούν να απαντήσουν τα γερμανικά αυτοκίνητα. Το T-4 έχει ήδη βγει από την παραγωγή, αλλά αρκετά από αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν. Παραδόξως, κινούνται καλύτερα σε χιονοστιβάδες από νεότερα τέρατα. Πρέπει ακόμα να ξεκινήσουν για να καθαρίσετε το χιόνι που έχει βουλώσει ανάμεσα στα παγοδρόμια. Είναι ακόμη αστείο πώς οι Fritz βράζουν νερό σε λέβητες και μετά το ρίχνουν στις ράγες έτσι ώστε αυτή η άθλια κρούστα να ξεκολλήσει.
  Ακόμη και το καλύτερο γερμανικό τανκ "Lion" υποφέρει ακόμη και με τέτοιους κυλίνδρους. Είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες τροποποιήσεις, οι Γάλλοι το έχουν ήδη λάβει υπόψη και το ίδιο το μηχάνημα είναι ικανό να νικήσει ένα τριάντα τέσσερα ... Αλλά αυτό είναι μόνο υπό όρους μιλώντας τόσο απλό.
  Αλλά εδώ είναι μερικά γερμανικά τανκς ακόμα κινούνται... Αλλά τα υπόλοιπα, πώς να το πω... Στην κορυφή! Είναι αλήθεια ότι από το "Lion" δροσερά τάνκερ προσπαθούν να χτυπήσουν το T-34-76 από μεγάλη απόσταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεδομένης της ευθραυστότητας της θωράκισης του σοβιετικού σχεδιασμού χυτού πυργίσκου, δυστυχώς υπάρχει πιθανότητα να χτυπηθεί.
  Η έλλειψη στοιχείων κράματος είναι τόσο έντονη που ακόμη και τα πυροβόλα των 50 mm του Fritz είναι επικίνδυνα. Ωστόσο, χτυπήματα από ένα μικρό πυροβόλο των 37 χλστ. προκαλούν επίσης καταρρεύσεις και απόρριψη πανοπλιών ή ρωγμές στο κύτος με τον πυργίσκο.
  Η σχετική ευπάθεια των "τριάντα τεσσάρων" οδήγησε στο γεγονός ότι η ιδέα του εκ νέου εξοπλισμού των "Πάνθηρων" με ένα πιο ισχυρό όπλο αναβλήθηκε για καλύτερες στιγμές. Ή μάλλον, τα χειρότερα - αν μπουν IP στη σειρά. Αλλά μέχρι στιγμής, το IS-1 δεν έχει γίνει μαζική σειρά. Ωστόσο, πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει στον λογαριασμό IS-2. Δεδομένου ότι πολλοί στρατηγοί είχαν ήδη καταλάβει ότι η ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν καταδικασμένη και δεν θεώρησαν ντροπή να προδώσουν την πατρίδα τους για χρήματα. Έτσι ο αριθμός των κατασκόπων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Επιτελείου, έχει αυξηθεί σημαντικά.
  Εδώ είναι μια βαριά τροποποίηση του "Λιοντάριου" με πυροβόλο 128 χλστ. Προσπαθεί να φτάσει στα τριάντα τέσσερα με το μακρύ του πόδι... Προσπάθησε όμως να χτυπήσεις.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά τάνκερ αποφασίζουν να επιτεθούν τα ίδια στο Fritz. Ακόμα κι αν ληφθεί υπόψη ο ρυθμός βολής των όπλων της Βέρμαχτ, αυτό είναι αυτοκτονικό.
  Εδώ το "Λιοντάρι" κατάφερε να σκίσει τον πύργο και τέσσερις φίλοι πέταξαν σαν περιστέρια στον άλλο κόσμο... Αλλά άλλα τανκς εξαντλούνται ακόμα πιο ενεργά... Εδώ οι τεχνίτες έχουν βαρεθεί να ενισχύσουν με κάποιο τρόπο τους κινητήρες ντίζελ, που αυτοί, αν και για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά χωρίς καμία ανάμειξη, επιταχύνουν τη δεξαμενή έως και 70 χιλιόμετρα. Αφήστε το μοτέρ να σπάσει μετά από αυτό. Αλλά εδώ μπαίνουν στην επίθεση απελπισμένοι τύποι, που δεν έχουν επιστροφή. Λοιπόν, τι; Εάν είναι αδύνατο να ζήσετε διαφορετικά, τότε ξεχάστε την επιβίωση.
  Και τώρα, σαν δαίμονας από τον κόσμο του χιονιού, ένα σοβιετικό τανκ, έχοντας επιλέξει το πιο ακριβό θύμα για τον εαυτό του, εμβολίζει ένα βαρύ και θανατηφόρο "Λιοντάρι". Το γερμανικό αυτοκίνητο είχε μόλις αρχίσει να φεύγει από το υπόστεγο.
  Το χτύπημα είναι δυνατό, το ρύγχος της σοβιετικής μηχανής είναι λυγισμένο. Το "Lion" είναι αρκετά χαμηλά και οι γάστρες και των δύο μηχανών είναι πεπλατυσμένες. Και τότε ο γερμανικός κινητήρας μπροστά εκρήγνυται. Και αρχίζει η φωτιά, και η φυγή των Ναζί, μέσα από την κάτω καταπακτή.
  Όχι όλα, φυσικά, τα σοβιετικά τανκς μπόρεσαν να διασχίσουν την απόσταση εμβολισμού. Τα εργαλεία του Φριτς δουλεύουν και αλέθουν. Μα όποιος πετύχει πώς θα χτυπήσει!
  Η Γκέρντα και η Σάρλοτ ήταν λίγο πιο μπροστά από τους φίλους τους και ήταν εντός των ορίων όταν τα σοβιετικά αυτοκίνητα ήταν ήδη ορατά. Λοιπόν, μπορείτε να πυροβολήσετε, αλλά είναι καλύτερα να πλησιάσετε. Από πέντε χιλιόμετρα, ακόμη και η εύθραυστη πανοπλία ενός τριάντα τεσσάρων είναι προβληματική.
  Η Fiery Charlotte φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Έτσι είναι πάντα. Δεν μπορείς να σουτάρεις από απόσταση!
  Η Γκέρντα απάντησε:
  - Μπορείς αν είσαι αρκετά προσεκτικός!
  Όμως μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν τους έχει αναγκάσει να ανοίξουν πυρ από μεγάλες αποστάσεις. Και δύσκολα θα προσέξει κανείς το ασπροβαμμένο τανκ τους. Και το αυτοκίνητο τρέχει τόσο καλά. Κανείς δεν θα κατηγορήσει το σασί.
  Και ναι, η διαδρομή είναι ομαλή. Τα σοβιετικά οχήματα επίσης δεν είναι κακά, και εδώ έχουν ήδη χακάρει την πρώτη γραμμή της γερμανικής άμυνας και διαπερνούν τη δεύτερη. Και ο καιρός δεν πετάγεται, έχει ξεσπάσει χιονοθύελλα και πολλά αεροσκάφη της Βέρμαχτ είναι εκτός λειτουργίας.
  Λαμβάνοντας υπόψη την αριθμητική αδυναμία της κόκκινης αεροπορίας και την έντονη έλλειψη καυσίμων, δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος καιρός.
  Αφήστε τον Φριτς να κρυφτεί. Ήδη, μερικοί από αυτούς άρχισαν να κουνάνε λευκά κουρέλια. Ο Χίτλερ θα καπουτ...
  Η Γκέρντα πυροβόλησε από δύο χιλιόμετρα. Κατ 'αρχήν, αυτό δεν είναι ακόμα μια ήττα σίγουρα, αλλά βλέποντας πόσους Γερμανούς κατάφεραν να σακατέψουν οι Ρώσοι, τότε τι να περιμένουμε. Επιπλέον, τα τριάντα τέσσερα είναι ακόμη λιγότερο ανθεκτικά από ό,τι στην αρχή του πολέμου και δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αναπτύξουν νέα κοιτάσματα. Ετσι...
  Η ξανθιά εξολοθρευτής ανησύχησε πολύ όταν πάτησε τη σκανδάλη του όπλου. Είχε ήδη χάσει τη συνήθεια της ζωντανής σκοποβολής - εκτός από την καταιγίδα του Μουρμάνσκ, αν και συνέχισε να ασκείται σε σκοπευτήρια και προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς και κατά τους πρώτους μήνες της βασιλείας της. Αλλά προφανώς είναι πιο εύκολο να τσακωθείς με μπικίνι και ξυπόλητος, γίνεσαι ένα με το αυτοκίνητο... Η οβίδα χτύπησε και παραμόρφωσε τον πύργο... Όχι, δεν έπιασε φωτιά, αλλά ο φίλος έπρεπε να σταματήσει ούτως ή άλλως. Και τώρα άλλο θύμα...
  Η Σάρλοτ ψιθυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη. Θα πάει στον τάφο μαζί μας ... - η Γκέρντα πυροβόλησε και ο κοκκινομάλλης πολεμιστής διόρθωσε. - Ή μάλλον, όλοι μαζί θα φέρουμε τους εχθρούς στον τάφο.
  Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής διέκοψε θυμωμένα:
  - Ναι, δεν υπάρχει έμπνευση, μην αποσπάτε την προσοχή του τραγουδιού!
  Η Σάρλοτ παρακάλεσε:
  - Τραγουδήστε το μόνοι σας! Είσαι τόσο ικανός!
  Και η Γκέρντα, οδηγώντας τη φωτιά, τραγούδησε.
  Η πατρίδα και ο στρατός είναι δύο πυλώνες,
  Που στηρίζεται ο πλανήτης!
  Θα σε προστατέψουμε με το στήθος μας,
  Ο στρατός σας ζεσταίνεται από όλο τον κόσμο!
  
  Τα σύννεφα είναι δροσερά και η ζέστη έλαμψε,
  Το πολυβόλο έτριψε τον ώμο του στρατιώτη!
  Για πάντα πατρίδα είμαστε μαζί σου,
  Ας σκάψουμε τάφο για τον κακό!
  
  Ναι, μερικές φορές το πρόσωπο της τύχης είναι σκληρό,
  Η σφαίρα προσπαθεί να τρυπήσει την καρδιά μας!
  Ο μικρός υποχώρησε και ο μαχητής πέθανε,
  Άνοιξε την πόρτα του Κυρίου στον ήρωα!
  
  Στους απύθμενους ουρανούς έχουμε ειρήνη,
  Παράδεισος, μακαρίτης πολεμιστής δεν λάμπει!
  Ειρήνη στην πατρίδα κουβαλάω μαζί μου,
  Τα παιδιά μας θα γευτούν τον καρπό της νίκης!
  Ενώ τραγουδούσε, η Gerda κέρδισε άλλα εννέα τανκς, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογία της.
  Τότε η Charlotte τραγούδησε:
  νεύοντας έναστρα ύψη,
  Προσέλκυση σε ατελείωτες αποστάσεις!
  Και οι άνθρωποι μας του κόσμου της σκέψης,
  Ονειρευτείτε έναν ιπτάμενο Ίκαρο!
  
  Τα μάτια μου είναι καρφωμένα στον ουρανό
  Η σφαίρα είναι δύσκολο να την αγγίξεις.
  Από τις πρώτες βίδες του Αρχιμήδη -
  Τα σχεδίασε πολύ και κουραστικά!
  Τότε η κοπέλα δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άρχισε να στοχεύει και να πυροβολεί τον εαυτό της... Τα σοβιετικά τάνκερ δεν έδωσαν σημασία στους πυροβολισμούς, παρόλο που ενώθηκε και το αυτοκινούμενο όπλο της Μάγδας. Ωστόσο, σε μια χιονοθύελλα δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε πού, τι και πώς χτυπά. Επιπλέον, και τα δύο τανκς κάθισαν και έγιναν σχεδόν αδιάκριτα από το χιονοθύελλα. Ναι, και το νέο όπλο ήταν πιο δυσδιάκριτο και στο τέλος υπήρχε ένα σιγαστήρα με έξοδο φωτός. Αυτό είναι το πιο ύπουλο αυτοκίνητο που έδειξε ο Fritz.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος, που εκείνη τη στιγμή αιωρούνταν από την πλευρά του, τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Αν τσακώνονται οι γυναίκες, καλύτερα να μην τσακώνονται!
  Φαινόταν τι ζημιά θα μπορούσαν να προκαλέσουν δύο αυτοκίνητα μόνο δώδεκα τόνων το καθένα; Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, τα πλαίσια είναι το παν. Τα κορίτσια ουσιαστικά δεν έχασαν, αν και δεν αποδείχθηκαν όλα τα χτυπήματα θανατηφόρα. Τρεις ή τέσσερις λοξές πανοπλίες των τριάντα τεσσάρων ρικοσέ, περίπου δώδεκα προσγειώσεις οδήγησαν σε ζημιές σε διάφορους βαθμούς οχημάτων, αλλά από την κατηγορία εκείνων που είναι εύκολο να επισκευαστούν στο πεδίο. Αλλά περίπου πενήντα κακής ποιότητας πανοπλίες σοβιετικών οχημάτων υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
  Εδώ, για παράδειγμα, τα τριάντα τέσσερα του διοικητή άρχισαν να σκίζονται όταν τα πυρομαχικά πυροδοτήθηκαν. Ο πύργος πετάχτηκε μακριά και το ρύγχος μετατράπηκε σε τιμόνι. Πέθαναν και άνθρωποι.
  Τα σοβιετικά τάνκερ κατάλαβαν καθυστερημένα ότι τα τσιμπούσαν και προσπάθησαν να αντεπιτεθούν.
  Τα κορίτσια της τίγρης έχουν πολύ κόσμο, αλλά το φορτίο πυρομαχικών των 82 οβίδων είναι αρκετά συγκρίσιμο με τον Πάνθηρα. Αν και τα πυρομαχικά στηρίζονται στη μύτη και τα κορίτσια ξεφλουδίζουν τους αγκώνες τους γύρω τους. Αλλά υπάρχει ακόμα κάτι για να πυροβολήσετε, και όταν πλησιάζετε, είναι πιο εύκολο να χτυπήσετε τους Ρώσους.
  Η Γκέρντα σταυρώνεται πολύ γρήγορα και, στέλνοντας άλλο τανκ για σκραπ, ψιθυρίζει:
  - Θέε συγχώρεσέ με! Αυτοί είναι γενναίοι τύποι, αλλά ένας από τους διοικητές τους είναι τελείως τρελός!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε υστερικά ψιθυρίζοντας:
  - Αν έρθουν πάνω μας, τότε το τέλος!
  Πράγματι, οι τριάντα τέσσερις πυροβόλησαν εν κινήσει, τυλιγμένοι στον καπνό, ανατριχιάζοντας από το κούνημα. Φυσικά, τα χτυπήματά τους είναι σπάνια, οι βολές είναι ανακριβείς, αλλά το τανκ βουίζει.
  Το μέτωπο εξακολουθεί να προστατεύεται τέλεια και η πανοπλία, ό,τι και να πει κανείς, είναι υψηλής ποιότητας, τσιμεντοειδές. Και αυτό σημαίνει ότι η επιφάνεια αυξημένης σκληρότητας δίνει εξαιρετική ανάκαμψη, ακριβώς όπως ένα κουνέλι που πηδάει.
  Αλλά παρόλα αυτά, είναι χαζό μέσα, είναι το ίδιο με το να σκαρφαλώνεις σε ένα τύμπανο και θα το χτυπούν με βαριά μπαστούνια.
  Είναι αλήθεια ότι η καμπίνα ζεστάθηκε πολύ από τα χτυπήματα, αλλά όταν είσαι με μπικίνι, είναι ακόμη ωραίο μετά από βουτιά στις χιονοστιβάδες. Αλλά είναι πολύ πιο δυσάρεστο ότι μια σοβιετική οβίδα χτύπησε τη δεξιά ποδιά του παγοδρομίου. Αυτό είναι για την οδηγική απόδοση του αυτοκινήτου, σαν λοστός κάτω από το μάτι. Αν και, δεδομένου ότι οι κύλινδροι δεν είναι σκάκι, αλλά ένα ξεχωριστό καρότσι, η δεξαμενή μπορεί ακόμα να κινηθεί. Γύρισε και φύγε. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Και έτσι η προστασία της πρύμνης είναι πιο αδύναμη. Και η γωνία κλίσης είναι μικρότερη. Αν χτυπήσει, μπορεί να σπάσει. Τα ρωσικά όπλα δεν είναι τόσο αδύναμα.
  Η Γκέρντα ψιθύρισε, απελευθερώνοντας για άλλη μια φορά το δώρο της κόλασης από το ημιαυτόματο κανόνι τους:
  - Μα Πασαράν!
  Αν και αυτή η λέξη, ή μάλλον το σύνθημα των Ισπανών κομμουνιστών για τους Γερμανούς πολεμιστές τίγρης, δεν φαίνεται καθόλου κατάλληλη. Άλλωστε, οι Ναζί πολέμησαν στο πλευρό του Φράνκο. Αν και μερικές φορές οι στρατιώτες υιοθετούν πρόθυμα τα κόλπα των άλλων.
  Όταν πυροβολούσε, η Charlotte γύρισε λίγο το αυτοκινούμενο όπλο Laska, σπάζοντας τον δεξιό κύλινδρο με ένα βλήμα τους δημιούργησε πρόβλημα από αυτή την άποψη.
  Τα σοβιετικά τανκς δεν έτρεχαν μέσα από τις χιονοστιβάδες τόσο γρήγορα όσο κατά μήκος της εθνικής οδού, αλλά παρόλα αυτά τα γρήγορα άλματά τους παρεμπόδισαν το θέαμα και ήταν γρήγορα.
  Εδώ τα κοχύλια χύνονται στην πραγματικότητα σε σημείο κενό.
  Και η Γκέρντα πυροβολεί με κορυφαία ταχύτητα, βουτηγμένη στον ιδρώτα. κεκλιμένη πανοπλία
  ριμπάουντ στο μέτωπο, αλλά αν τα χτυπήσουν στα πλάγια...
  Η Σάρλοτ φώναξε:
  - Και ακόμα κι αν πέσω στα βάθη της κόλασης - δεν θα επιστρέψω στο λίκνο!
  Τα κορίτσια πυροβολούν μέχρι το τέλος, αλλά οι οβίδες ορμούν από τα πλάγια και τρυπούν σπάζοντας τους κυλίνδρους. Η πανοπλία ραγίζει και το αυτοκίνητο παίρνει φωτιά.
  Η Γκέρντα αποφασίζει:
  - Υπονομεύουμε αυτοκίνητα και φεύγουμε!
  Η Σάρλοτ αναφωνεί με αγωνία:
  - Θέλεις να κόψεις το σίδερο;
  Η Gerda λέει αποφασιστικά:
  - Υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από το μέταλλο, για παράδειγμα κουφώματα!
  Η Σαρλότ βγάζει μια μικρή κινηματογραφική κάμερα και φωνάζει:
  - Μα τα κατορθώματά μας θα καταγράφονται για πάντα!
  Με τα γυμνά της δάχτυλα, η Γκέρντα έστρεψε το μοχλό που ενεργοποίησε το εκρηκτικό ικανό να συντρίψει το πειραματικό τανκ στις βάσεις. Η κοπέλα τίγρη λυπήθηκε πολύ που κατέστρεψε ένα τέτοιο έργο τέχνης, αλλά πού μπορείτε να πάτε εάν διαφορετικά οι Σοβιετικοί πολεμιστές, στους οποίους δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί το θάρρος, θα αρπάξει μοναδικές τεχνολογίες.
  Ανατίναξαν λοιπόν τη Λάσκα και βούτηξαν στη χιονοστιβάδα για να σώσουν τις μοναδικές ζωές τους.
  Η Μάγδα φον Σίνγκερ και η Χριστίνα επίσης δεν ήθελαν να υποχωρήσουν και το αυτοκίνητό τους σκίστηκε από ακριβείς οβίδες. Αυτή είναι η μοίρα - το ανελέητο Παλλάς κάθε πολέμου. Όταν πρέπει να υποχωρήσεις, αφήνοντας την καρδιά σου. Αλλά τα κορίτσια πολέμησαν επιδέξια και κατάφεραν να εξαντλήσουν σχεδόν όλο το φορτίο πυρομαχικών. Αλλά τώρα έπρεπε να τρυπώσουν σαν φίδια σε ένα χιόνι και εκεί να προσπαθήσουν να κάτσουν έξω από τα αδυσώπητα σοβιετικά όπλα.
  Όταν είσαι ιδρωμένη και με μπικίνι, τότε το να σκαρφαλώσεις στα βάθη του χιονιού δεν είναι η πιο ευχάριστη ιδέα. Αλλά πόσο συχνά στον κόσμο μας, κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Σε κάθε περίπτωση, για παράδειγμα, το φως κατάφερε σοβαρά να κάψει τα πέλματα της Χριστίνας, τα θεϊκά πόδια, σουτάροντας μέχρι το τέλος. Αλλά το κορίτσι από αυτό έγινε ακόμα πιο θυμωμένο και φώναξε:
  - Η τιμή και το θάρρος κατά βάρος δεν πωλούνται!
  Η Μάγδα, που επίσης πυρπολήθηκε, ακόμη και το μαυρισμένο δέρμα της ήταν καλυμμένο με φουσκάλες, αναφώνησε:
  - Η φωτιά είναι θερμότητα, όχι φωτιά!
  Τα σοβιετικά τανκς, ωστόσο, έκαναν τα ίδια το έργο πιο εύκολο. Έξαλλοι πυροβόλησαν τις εγκαταλελειμμένες "Νυφίτσες" χωρίς κανένα οίκτο, βάζοντας πολλές δεκάδες οβίδες στο σπασμένο μέταλλο. Την ίδια στιγμή, μέρος των δεξαμενόπλοιων έγειρε έξω από τις καταπακτές και, σαν καταρράκτης καταρράκτη, τα φτερά των ίδιων των γερμανικών αυτοκινήτων και εκείνων που οδηγούσαν άσεμνες λέξεις.
  Η Μάγδα μόρφασε καθώς παρατήρησε:
  - Αυτοί, οι Μπολσεβίκοι, φυσικά, είναι γενναίοι, αλλά εξαιρετικά ακαλλιέργητοι!
  Η Χριστίνα, φτύνοντας το χιόνι στο στόμα της, έδειξε απροσδόκητα σκληρή δικαιοσύνη:
  - Πιστεύεις ότι οι πολεμιστές μας είναι καλύτεροι;
  Η Μάγδα παρατήρησε χαριτολογώντας:
  - Φυσικά, καλύτερα να κερδίσουμε. Ο Καύκασος είναι ήδη δικός μας, μακρύτερα στη Μόσχα είναι μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα ... - Και η ξανθιά μελιού ξεγύμνωσε αυστηρά τους μακριούς κυνόδοντές της. - Ή θέλεις να κουβαλάς ομιλίες προδοσίας;
  Η Χριστίνα, που είχε ήδη δει αρκετά από τα πάντα και τους πάντες, σήκωσε μόνο ένα σιντριβάνι χιονόσκονης με το πόδι της και γέλασε, σημειώνοντας:
  - Μερικές φορές η σιωπή είναι το πιο τρομερό είδος προδοσίας.
  Η νύχτα, η χιονοθύελλα και οι χιονοστιβάδες έδωσαν στα τέσσερα κορίτσια καλές πιθανότητες επιβίωσης.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #15
  Επιπλέον, δεν πέρασε από το μυαλό των αντιπάλων να χτενίσουν το χιόνι και να αναζητήσουν ξυπόλητους διαβόλους στις χιονοστιβάδες. Έτσι οι πολεμιστές, θαμμένοι στο χιόνι, κάθισαν έξω και τα σοβιετικά τανκς προχώρησαν, αναπτύσσοντας μια σημαντική ανακάλυψη. Αν και περισσότερα από εκατό αυτοκίνητα έμειναν ξαπλωμένα, στρεβλά,
  ως αποτέλεσμα της δράσης των κοριτσιών τίγρης.
  Γενικά, τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν κάποια επιτυχία τις πρώτες μέρες και κατάφεραν να διεισδύσουν αισθητά στους εχθρικούς σχηματισμούς.
  Οι Fritz υποχώρησαν στο ίδιο το Tikhvin και προσπάθησαν να κερδίσουν ερείσματα στην πόλη. Φυσικά, τα σπίτια και οι κατοικημένες περιοχές, από μόνες τους, αποτελούν ήδη μια αρκετά σοβαρή προστασία από τα προελαύνοντα σοβιετικά στρατεύματα.
  Τα γενναία τέσσερα από τα κορίτσια-τίγρεις κατάφεραν να υποχωρήσουν στο Tikhvin. Έπρεπε όμως να πάρουν υποπολυβόλα για να υπερασπιστούν την πόλη. Και για τα δεξαμενόπλοια, αυτό δεν είναι το πιο ευχάριστο χόμπι.
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας από το πεζικό που προχωρούσε, στέλνοντας έναν άλλο κόκκινο στρατιώτη στον άλλο κόσμο, εκφράστηκε:
  - Λοιπόν, δεν είμαστε τέρατα... Και θέλουμε να πάρουμε και έναν θησαυρό!
  Ο Tikhvin υπέστη σοβαρές ζημιές κατά την κατάληψη της πόλης από τους Γερμανούς.
  Τώρα ο Φριτς σηκώθηκε στα οδοφράγματα και περίμενε να χτίσει μια απόρθητη γραμμή άμυνας.
  Η Γκέρντα άνοιξε πυρ με μονές βολές - ήταν απαραίτητο να σωθούν τα φυσίγγια. Τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν πάρα πολλά τανκς και, ως εκ τούτου, το πεζικό πήγε στην επίθεση.
  Φυσικά, δεν υπήρχαν αρκετά θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού σοβιετικών μοντέλων. Ως εκ τούτου, μαργαριτάρισαν τους στρατιώτες για σφαγή. Και τους συνάντησαν πολυβόλα και πολυβόλα. Οι τέσσερις πυροβόλησαν καλά και κρύφτηκαν επιδέξια στα οδοφράγματα.
  Η Γκέρντα ξάπλωσε έναν άλλο Σοβιετικό στρατιώτη και τραγούδησε:
  - Πρέπει να κάνουμε ένα κατόρθωμα όπλων - αλλιώς δεν θα έχουμε νόημα, να ζήσουμε!
  Η μάχη μαίνονταν σε όλη την πόλη. Και οι βόμβες έπεφταν ήδη από ψηλά, ειδικά από τη στιγμή που ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά, και το Fritz πήρε το προβάδισμα.
  Η Γκέρντα, έξαλλη, πέταξε το στιλέτο της με τα χαριτωμένα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Η μάχη μας θα είναι νικηφόρα, αλλιώς είναι αδύνατο!
  Η Σάρλοτ, επαναφέροντας το ίδιο καλά, πρόσθεσε:
  - Μία νίκη, αλλά μεγάλη!
  Η Gerda, κόβοντας αρκετούς μαχητές σε μια σύντομη έκρηξη, πρόσθεσε:
  Όμως η ήττα δεν είναι ποτέ μικρή!
  Τα σοβιετικά αυτοκινούμενα πυροβόλα πυροβόλησαν στο Tikhvin, το πυροβολικό πεδίου και πολιορκίας ανέβηκε λίγο αργότερα. Ο Φριτς ενίσχυσε την άμυνα και την πίεση του αέρα. Τα σοβιετικά στρατεύματα ανέσυραν νέα αεροσκάφη.
  Η εμφάνιση της θρυλικής Μασσαλίας άλλαξε δραματικά την ισορροπία δυνάμεων.
  Ο μεγάλος άσος πέταξε το ME-309, ένα πολύ δυνατό όπλο από πλευράς οπλισμού. Και κυριολεκτικά παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά του. Ακόμη και στον σοβιετικό στρατό, προειδοποίησαν συγκεκριμένα ότι ένα τέτοιο τέρας εμφανίστηκε στον αέρα.
  Ο ίδιος ο Μαρσέλ δεν θεωρούσε τον εαυτό του κακό, πόσο μάλλον σκληρό άτομο. Πίστευε ότι πολεμώντας τον Κόκκινο Στρατό, εκπλήρωνε μόνο το ιερό του καθήκον προς την Πατρίδα. Επιπλέον, πολλά στοιχεία για τις θηριωδίες των Ναζί δεν του ήταν γνωστά. Ναι, και πάρα πολλά αποδόθηκαν στον πόλεμο.
  Αλλά εδώ είναι ο πρώτος αγώνας superass μετά την επιστροφή. Ιπτάμενα σοβιετικά βομβαρδιστικά, επιθετικά αεροσκάφη και μαχητικά. Σαφώς θέλουν να δώσουν σκληρή μάχη στις επίγειες μονάδες της Βέρμαχτ. Όμως ο Μαρσέλ τα βλέπει όλα αυτά και ανοίγει πυρ από απόσταση πέντε-έξι χιλιομέτρων, και μάλιστα σφυρίζοντας από τη μύτη του.
  Τα σοβιετικά αυτοκίνητα και οι γενναίοι άσοι εξακολουθούσαν να μην έβλεπαν πραγματικά τον εχθρό, καθώς τα αεροπλάνα τους άρχισαν να εκρήγνυνται και τα φτερά τους θρυμματίστηκαν. Η Μασσαλία πυροβόλησε χωρίς να στοχεύσει, αλλά διαισθητικά. Φαινόταν να ξέρει εκ των προτέρων πού θα πετούσε κάθε πιλότος και θα κατευθύνει το φτερωτό τέρας του. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι ένας νεαρός άνδρας με παιδικό πρόσωπο παρασύρει τη φτερωτή αρμάδα.
  Η νέα χρονιά, αν και παγωμένη, αποδείχθηκε ζεστή. Τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν απελπισμένα και πεισματικά, προσπάθησαν να πάρουν το Tikhvin. Ο Φριτς υπερασπίστηκε πεισματικά τον εαυτό του, προσπαθώντας να μείνει στην πόλη, όπου βρισκόταν η αρτηρία, τροφοδοτώντας το απόρθητο Λένινγκραντ. Επιπλέον, επρόκειτο για το κύρος των γερμανικών στρατευμάτων, που δυσκολεύονται και ντρέπονται να εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις.
  Όπως θα το είχε η τύχη, ο καιρός βελτιώθηκε και πολλά εχθρικά βομβαρδιστικά, ειδικά το τεράστιο Yu-288, τσίμπησαν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και βομβάρδισαν τις επικοινωνίες.
  Τα σοβιετικά αεροσκάφη Yak-9 και Lagg-5 ήταν πολύ κατώτερα από τον εχθρό όσον αφορά τον οπλισμό και την ταχύτητα. Συγκεκριμένα, το ME-309, σαν δράκος, χτύπησε πιο αδύναμα σοβιετικά οχήματα. Επιπλέον, οι Γερμανοί ανέπτυξαν την τακτική του double wingman, η οποία κατέστησε δυνατή την αποτελεσματική χρήση του αριθμητικού τους πλεονεκτήματος και μείωσε ορισμένα από τα προβλήματα ελιγμών των επίμονων, βαριά οπλισμένων, αλλά βαρέων γερμανικών οχημάτων των τελευταίων Focke και ME. Επιπλέον, τα jet ME-262 άρχισαν να εμφανίζονται στα μέτωπα, αν και αυτό το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως τεχνικά αξιόπιστο, καθώς και μια ελαφρύτερη, πιο ευέλικτη και φθηνότερη τροποποίηση του HE-162. Τα τελευταία μηχανήματα ήταν ευκολότερα στην κατασκευή και τεχνικά πιο αξιόπιστα από τα jet Messerschmites. Αλλά για τη διαχείρισή του απαιτούνταν πιλότοι μάλλον υψηλού προσόντος. Αυτό που κάπως υποτιμήθηκε, τέτοιες θετικές ιδιότητες αυτής της εξέλιξης όπως το χαμηλό βάρος του αεροσκάφους - μόνο 1,6 τόνοι σε άδεια μορφή, χαμηλό κόστος και δυνατότητα κατασκευής παραγωγής και η καλύτερη ικανότητα ελιγμών στον κόσμο.
  Αλλά εκείνοι οι Γερμανοί άσοι που κατέκτησαν αυτό το μονοθέσιο έβγαλαν τους επαίνους του. Ιδιαίτερα επιτυχημένος ήταν ο Huffman, πιλότος νούμερο δύο μετά τη Μασσαλία, ο οποίος παρέμεινε απρόσιτος. Έχοντας ξεπεράσει το αποτέλεσμα των 300 κατεδαφισμένων αυτοκινήτων, ο Χάφμαν έλαβε το υψηλό βραβείο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού, με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Η τακτική του να πλησιάζει στο ελάχιστο και μετά να χτυπά και να πετάει πίσω είναι η πιο βολική στο HE-162. Έτσι ο Χάφμαν αποδείχθηκε εξαιρετικός δεξιοτέχνης της μάχης από κοντά. Αν και το αποτέλεσμα της Μασσαλίας το 3117 - κατέρριψε αεροσκάφος είναι ακόμα ανέφικτο.
  Επιπλέον, στις 2 Ιανουαρίου 1944, αυτός ο θρυλικός πιλότος εμφανίστηκε στον ουρανό, ωστόσο έπεισε τον Χίτλερ, υπενθυμίζοντας ότι τα γερμανικά στρατεύματα ένιωθαν άσχημα και ο ισχυρότερος γερμανικός εξοπλισμός περνούσε σαφώς στο χιόνι. Είναι λοιπόν απαραίτητο να παρέχεται εναέριος εφοδιασμός στο περικυκλωμένο Tikhvin, όπου εγκαταστάθηκαν τα γερμανικά στρατεύματα και βομβαρδίζουν όλες τις προσεγγίσεις προς την πόλη.
  Τα κορίτσια της τίγρης πυροβολούσαν στο έδαφος και ο υπεράσος σκόραρε στον ουρανό.
  Την πρώτη κιόλας μέρα, η Μασσαλία έκανε έξι εξόδους και κατέρριψε περισσότερα από εκατό σοβιετικά αεροσκάφη. Είναι αλήθεια ότι στις 4 Ιανουαρίου, ο καιρός επιδεινώθηκε απότομα ... Μια χιονοθύελλα σηκώθηκε και τα σοβιετικά στρατεύματα εισέβαλαν στην πόλη.
  Τα υπέροχα τέσσερα από τα κορίτσια εξολοθρευτή προτίμησαν να πολεμήσουν μαζί - ώμο με ώμο. Τόσο μοναδικά όμορφο και θανατηφόρο. Λόγω του κρύου αναγκάστηκαν να φορέσουν καμουφλάζ και να πολεμήσουν στα λευκά.
  Το αγόρι νίντζα Κάρας ήρθε επίσης στη διάσωση. Ατρόμητο παιδί εξολοθρευτής, δεν φοβόταν το κρύο και πάλεψε μόνος του με σορτς. Η μόνη πηγή ζεστασιάς του ήταν η κρέμα καμουφλάζ, η οποία έκανε το καμένο από τη σοκολάτα ηλιοκαμμένη επιδερμίδα του άσπρο κάτω από το χιόνι που συνέχιζε να πέφτει, καλύπτοντας όλους τους δρόμους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε στη μάχη πετώντας πολύ λεπτούς μεταλλικούς δίσκους και ένα ξίφος κατάνα. Αλλά, φυσικά, πυροβόλησε τέλεια, και από αιχμαλωτισμένα όπλα. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν έλειψαν να χρησιμοποιήσουν αυτόματα τουφέκια.
  Τέτοια όπλα είναι πιο ακριβή από τα υποπολυβόλα, και το πιο σημαντικό, πιο αξιόπιστα. Ωστόσο, τα τυφέκια επίθεσης MN-44, κατά κανόνα, δεν απογοήτευσαν τους Γερμανούς. Τον τρίτο χειμώνα, η καλά λαδωμένη γερμανική πολεμική μηχανή ήταν έτοιμη. Συγκεκριμένα, ακόμη και σε μια χιονοθύελλα, ο Focke-Wulf και ο ME, χρησιμοποιώντας θέρμανση, κατάφεραν να κάνουν επώδυνες, αν και περιορισμένες, ενέσεις στα σοβιετικά στρατεύματα.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας ακαριαία, προσπαθώντας να μην κοιτάξει προς την κατεύθυνση όπου έπεφταν οι Σοβιετικοί στρατιώτες. Πολλοί από τους αγωνιστές ήταν πολύ νέοι, δεκαεπτά ή δεκαέξι ετών. Το πεζικό επιστρατεύτηκε με κατολισθήσεις, συγκεντρώνοντας όλους τους πόρους. Πράγματι, πολλά έχουν χαθεί.
  Αλλά μεταξύ των Fritz είναι γεμάτα ξένους. Ειδικότερα, η Σουηδία, στην οποία οι Ναζί κέρδισαν τις πρόσφατες εκλογές, και αυτή η περιοχή-μαριονέτα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ. Λοιπόν, ήδη δύο μεραρχίες και τέσσερις ταξιαρχίες από τη Σουηδία έφτασαν ως εθελοντές. Στην ίδια τη χώρα γίνονται συγκεντρώσεις και μαζικές πορείες με αίτημα τον πόλεμο. Και φορούν πορτρέτα του Χίτλερ και του Καρλ του δωδέκατου.
  Άρα η είσοδος της Σουηδίας σε άμεσο πόλεμο είναι θέμα χρόνου. Η Ισπανία και η Πορτογαλία βρίσκονται ήδη σε πόλεμο, αλλά στέλνουν στρατεύματα πιο νότια. Και τώρα το χειμώνα γενικά προσπαθούν να ανέβουν κάπου πέρα από την οροσειρά του Καυκάσου. Το σώμα της Βραζιλίας είναι προφανώς έτοιμο να κάνει ένα άλμα προς την Κεντρική Ασία, όπου το κίνημα Basmachi φουντώνει ήδη με ανανεωμένο σθένος.
  Αλλά αυτά είναι όλα λεπτομέρειες, τα τμήματα Vlasov πολεμούν επίσης στο Tikhvin. Αυτοί οι τύποι πολεμούν το κακό, συνειδητοποιώντας ότι τρομερά βασανιστήρια και μια αναπόφευκτη θηλιά τους περιμένουν στην αιχμαλωσία. Και τι γίνεται με τους Γερμανούς; Ωστόσο, χωρίς ζάχαρη! Θα περάσουν και αυτοί δύσκολα, πολλοί θα πεθάνουν στη Σιβηρία, αλλά και πάλι δεν θα κρεμαστούν αδιακρίτως.
  Η Gerda, έχοντας αλλάξει το κλιπ και κούρεψε τους στρατιώτες ντυμένους με γκρι πανωφόρια - οι Ρώσοι δεν έχουν αρκετές ρόμπες παραλλαγής για όλους, φαντάστηκε τι θα μπορούσε να τους περιμένει σε περίπτωση σύλληψης ... Και χαμογέλασε στην πιθανή σεξουαλική, δροσερή περιπέτεια . Είναι αλήθεια, τότε στη Σιβηρία θα είναι χειρότερα. Πώς γίνεται αυτός ο παγετός - η θερμότητα του φλογοβόλου είναι ακόμα καλύτερη. Εδώ στην έρημο, γρήγορα συνήθισαν την καυτή άμμο και έτρεξαν ξυπόλητοι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά από μερικές ώρες με μπικίνι στο κρύο, άρχισε να τρέμει και ήταν απαραίτητο να ζεσταθεί στο μπάνιο. Εκεί, οι νεαροί τους από το επίλεκτο τάγμα των SS ζέσταιναν τα σώματα με χτυπήματα μιας σκούπας ελάτης. Λοιπόν, και όχι μόνο φυσικά με μια σκούπα - υπάρχουν επιλεγμένοι όμορφοι Άριοι τύποι, ό,τι χρειάζεστε!
  Έχουν χάσει τελείως την παλιά τους ντροπαλότητα ή ίσως, αντίθετα, έχουν αποκτήσει τη χαλαρότητα ενός θηλυκού macho. Αλλά τώρα πρέπει να υποχωρήσουν λίγο - οι σοβιετικοί πεζικοί, γεμίζοντας τις προσεγγίσεις με πτώματα, πλησίασαν πολύ επικίνδυνα και άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες.
  Χρειάστηκε να σπάσει η απόσταση για να μην πέσει κάτω από το χαλάζι του κατακερματισμού.
  Η Μάγδα δέχθηκε ένα μικρό κόψιμο από σκάγια και, ως απάντηση, έριξε οκτώ σφαίρες σε τρία δευτερόλεπτα. Οι Σοβιετικοί στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή σχεδόν χωρίς να σπάσουν, μόνο ελαφρώς σκύβοντας και το κλιπ βρήκε τα θύματά του. Εκφόρτωσε οκτώ φυσίγγια και η Χριστίνα. Η επιθετική κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος εξέφρασε:
  - Στην τρέλα των γενναίων, τραγουδάμε!
  Αλλά οι Σοβιετικοί στρατιώτες προφανώς αποφάσισαν να αποδείξουν ότι αυτή είναι η σοφία της ζωής. Το γερμανικό πολυβόλο χτυπά με όλη του τη δύναμη και οι βολές του φαίνεται να αγνοούνται. Αν και οι στρατιώτες πέφτουν, όσοι επέζησαν συνεχίζουν να τρέχουν και ακόμη και να πετούν χειροβομβίδες σχεδόν αιχμηρές, αν και αυτό μπορεί να γίνει νωρίτερα.
  Ο σταυρός πολύ επιδέξια ρίχνει δίσκους, κόβοντας δύο ή τρεις στρατιώτες με έναν. Στη συνέχεια επιτίθεται με το σπαθί του, που κόβει πολυβόλα και τουφέκια - τόσο εύκολα όσο τα σπίρτα!
  Το αγόρι νίντζα είναι ακόμα αρκετά μικρό, φαίνεται να είναι έντεκα ή δώδεκα χρονών, αλλά είναι τόσο γρήγορο... Δεν έχουν χρόνο να τον χτυπήσουν ή να αμυνθούν. Το παιδί ανατράφηκε και εκπαιδεύτηκε από τη γέννησή του, πετούσε ξίφη στο μωρό, αναγκάστηκε να ξετυλίξει και να κόψει κορδέλες, βυθίζοντας σε μια τρύπα πάγου, βάζοντας ειδικά εκπαιδευμένες γάτες. Λοιπόν, και πολλά άλλα, μετατρέποντας ένα γενετικά προικισμένο αγόρι σε μια πραγματική μηχανή θανάτου. Η μητέρα του είναι ένας νίντζα εικοστή πέμπτης γενιάς, ο πατέρας του ένας ισχυρός μάγος της Σιβηρίας και ιδεολογικός εχθρός των σοβιετικών, "σοβιετικών" αρχών. Εξαιρετική γενετική και εκπαίδευση με μαγεία - έκανε το αγόρι το καλύτερο μεταξύ των νίντζα. Και φυσικά, ο αυτοκράτορας Χιροχίτο, για να δείξει στους Γερμανούς ότι δεν είναι οι πιο κουλ υπεράνθρωποι, αλλά ότι υπάρχουν σκληροί τύποι στην Ιαπωνία, έστειλε το αγόρι στο γερμανοσοβιετικό μέτωπο.
  Και ο Karas (το ψάρι κυπρίνου συμβολίζει την υπερηφάνεια και τη ζωντάνια των σαμουράι!) αποδείχθηκε άξιος πολεμιστής.
  Για παράδειγμα, με τα γυμνά του δάχτυλα, ελαφρώς κοκκινισμένα από πολλές ώρες στο τσουχτερό κρύο, πετάει έναν ατσάλινο δίσκο πιο λεπτό από τρίχα. Και στα χέρια δύο σπαθιών ταυτόχρονα, για να είναι ευκολότερο να κόψεις χοντρές γραμμές εχθρών. Πόσο τρομερό είναι αυτό το παιδί εξολοθρευτή, που για πρώτη φορά Σοβιετικοί στρατιώτες, όντας ανυπεράσπιστοι κάτω από τα χτυπήματα των σπαθιών και των εκτοξεύσεων δίσκων, έγειραν πίσω, βιώνοντας πραγματικό φόβο.
  Τα κορίτσια, έχοντας αλλάξει κλιπ, άρχισαν να ακτινοβολούν ακόμα πιο γρήγορα, ή μάλλον, πουθενά.
  Τα πτώματα των πεζικών ήταν στοιβαγμένα σε τύμβους. Σχεδόν αμέσως πάγωσαν στο κρύο και περισσότεροι στρατιώτες ανέβηκαν πάνω τους. Έτσι ανέβηκαν και υπολόγισαν απώλειες. Όμως ο νίντζα μπήκε στον αγώνα και πάλι σαν να εκπέμπονταν κύματα φόβου.
  Μια απελπισμένη επίθεση μαίνονταν για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα. Με κόστος τις μεγαλύτερες απώλειες, τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν μερικά τέταρτα, ωθώντας τους Γερμανούς σε πολλές γραμμές. Αλλά η αδύναμη υποστήριξη του πυροβολικού - η γερμανική αεροπορία βομβάρδισε τις σιδηροδρομικές γραμμές στο παρελθόν, στερώντας τον ανεφοδιασμό και πολλά θύματα μεταξύ των μονάδων που προχωρούσαν, αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά την κίνηση του πεζικού.
  Παρά τον κίνδυνο τέτοιων τακτικών, τα τανκς ρίχτηκαν στη μάχη. Ήταν απαραίτητο να σπάσει ο εχθρός κοντά στο Tikhvin έως ότου οι Fritz, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά τους στην τεχνολογία, ξεμπλοκάρουν την πόλη.
  Και σε αυτή την επίθεση, πάρθηκε μια μάλλον επικίνδυνη απόφαση - να χρησιμοποιηθεί η δεξαμενή IS-2. Ένα όχημα ειδικά σχεδιασμένο ως ρεζερβουάρ. Δεδομένου ότι ένα ισχυρό όπλο, λόγω του χαμηλού του ρυθμού βολής και της σχετικά χαμηλής ακρίβειας πυρός του, δεν είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση των δεξαμενών άλλων ανθρώπων, μπορεί, ωστόσο, να καταστρέψει με επιτυχία άοπλους στόχους.
  Έτσι, παρόλο που τα τανκς σε αστικές συνθήκες είναι βομβιστές αυτοκτονίας, πρέπει να διαπεράσετε τις θέσεις, ακόμα και με το μέτωπό σας.
  Τριάντα τέσσερις θα κινηθούν πρώτα. Σχετικά ελαφριά και όχι μεγάλα αυτοκίνητα έτρεχαν σε μια στενή πίστα ... Χειροβομβίδες και μολότοφ έπεφταν βροχή πάνω τους από τις στέγες. Στη συνέχεια, μεταμφιεσμένες δεξαμενές βενζίνης και ναπάλμ εξερράγησαν. Αλλά οι μεγάλες απώλειες δεν σταμάτησαν τα τάνκερ της ΕΣΣΔ. Χάνοντας εκατοντάδες αυτοκίνητα, εισέβαλαν στο κέντρο της πόλης και εκεί μπήκαν σε πεισματική ανταλλαγή χτυπημάτων. Ακόμη και οι αποτελεσματικοί προστάτες του φάουστ που έσπασαν την αδύναμη πλαϊνή θωράκιση των τριάντα τεσσάρων δεν τρόμαξαν τον Σοβιετικό στρατιώτη.
  Τρεις στρατοί δεξαμενών ρίχτηκαν στη μάχη ταυτόχρονα. Ο Στάλιν αποφάσισε μάλιστα να αρνηθεί ένα δεύτερο χτύπημα προς την κατεύθυνση του Voronezh, για χάρη μιας αποφασιστικής νίκης επί του Tikhvin και τη διάσωση του "Κούνιου της Επανάστασης". Ακόμα κι αν το καύσιμο εκδίδεται σε ένα αυστηρό όριο, για μερικές ώρες οδήγησης την ημέρα, το καυκάσιο πετρέλαιο χάνεται και η ανάπτυξη νέων κοιτασμάτων απαιτεί χρόνο και χρήμα, το ανθρώπινο δυναμικό του οποίου λείπει σοβαρά η σοβιετική αυτοκρατορία λόγω του πολέμου σε δύο μέτωπα.
  Αλλά το Tikhvin είναι η αρτηρία του Λένινγκραντ και ο δρόμος της ζωής, και το πιο σημαντικό, είναι ένα σύμβολο του γεγονότος ότι τα σοβιετικά στρατεύματα μπορούν και είναι σε θέση να νικήσουν πολυάριθμους και καλά οπλισμένους φασίστες. Άρα δεν θα αντέξουμε το τίμημα...
  Το άρμα IS-2 φαίνεται εντυπωσιακό - μοιάζει επίσης με τριάντα τέσσερα, μόνο που ο πυργίσκος μετακινείται ακόμη περισσότερο προς τα εμπρός. Φυσικά, η ίδια η κάννη είναι παχιά και μακριά, που δεν μπορεί να συγκριθεί με το T-34-76, το οποίο εξακολουθεί να κυριαρχεί στο πεδίο της μάχης. Για ολόκληρο τον Ιανουάριο, οι τιτάνιες προσπάθειες του T-34-85 δεν θα παράγουν πάνω από εκατό.
  Η αλήθεια είναι εντυπωσιακή είναι η ευπάθεια του μετώπου του πύργου - επίπεδη και όχι πολύ χοντρά θωρακισμένη.
  Ο σταυροειδής, που πετούσε μικρές αλλά πολύ ισχυρές εκρηκτικές χειροβομβίδες στα τανκς, έτρεξε προς τα κορίτσια και πρότεινε:
  - Ας πιάσουμε το IS-2 και ας το καβαλήσουμε;
  Η Μάγδα υποστήριξε την ιδέα:
  - Φυσικά, ας καβαλήσουμε! Μας έλειψε η καμπίνα.
  Η Γκέρντα προειδοποίησε το αγόρι:
  - Αυτό το τανκ έχει τέσσερα πολυβόλα!
  Ο Κάρας έκλεισε το μάτι στα κορίτσια, παρατηρώντας:
  - Οπότε είναι καλό. Σύντομα το πεζικό θα επιτεθεί ξανά, και θα το κουρέψετε!
  Η Μάγδα έσπρωξε το αγόρι νίντζα.
  - Βιαστείτε τερματοφύλακα!
  Τα ροζ τακούνια άστραψαν σαν φτερά κουνουπιού, το παιδί του καράτε έτρεξε πιο γρήγορα από τον Ολυμπιονίκη του σπριντ. Αρχικά, πέταξε ένα μικρό κομμάτι με μια δέσμη καπνού στο τρομερό IS. Ξέσπασε μια αντίδραση, ξεχύθηκε πυκνός καπνός. Ταυτόχρονα, μαύροι πίδακες διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, τυφλώνοντας τους πολυβολητές.
  Αφού έκοψε αρκετούς πεζούς, ο Καράς πέταξε σαν λιθόστρωτο που απελευθερώθηκε από έναν μπαλίστα και ανέβηκε στον πύργο. Με ένα ειδικό άγκιστρο, έβγαλε την καταπακτή και πέταξε πίσω το βαρύ κάλυμμα. Επιπλέον, όλα είναι απλά - μερικές κούνιες με δύο σπαθιά και πέντε μέλη του πληρώματος μιας βαριάς δεξαμενής χωρίστηκαν στα κεφάλια τους. Στον απόηχο του, πήδηξαν και τα κορίτσια, τα οποία, έχοντας πετάξει το γούνινο καμουφλάζ τους, κατέληξαν και πάλι με μπικίνι. Τι είναι ζεστό στο ρεζερβουάρ κατά την οδήγηση. Ένας κινητήρας ντίζελ 520 ίππων ζεσταίνει καλά το μέταλλο. Ναι, οι γυμνές κοριτσίστικες σόλες αισθάνονται το ίδιο το αυτοκίνητο πολύ καλύτερα από ό,τι μέσα από ειδικές χειμερινές μπότες με ραβδωτές σόλες από συνθετικό καουτσούκ. Η γερμανική υπηρεσία τετάρτης έλαβε υπόψη την εμπειρία των σκληρών χειμώνων και δημιούργησε ένα νέο πυρομαχικό στο οποίο τα πόδια στο κρύο δεν είναι τόσο κρύα. Και είναι πραγματικά κρίμα, οι Fritz πήραν μπότες από τσόχα από τον τοπικό πληθυσμό και τις τράβηξαν από πάνω τους. Ή τυλιγμένο σε γούνινα κασκόλ.
  Ο Κάρας φίλησε τη Μάγδα στα χείλη και είπε:
  - Λοιπόν, το τανκ είναι για σένα! Θα πολεμήσω εκεί που ξέρω να σκοτώνω καλύτερα.
  Η Γκέρντα φίλησε το αγόρι με θαυμασμό στην ολισθηρή, ελαστική φτέρνα και είπε:
  -Είσαι ένα θαύμα!
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Το πρότυπο του Άριου!
  - Ξέρω! - Είπε το αγοροκόριτσο και πήδηξε στο κρύο με ένα άλμα από τη μισάνοιχτη καταπακτή ... Μετά το καπάκι έπεσε με βρυχηθμό ... Και τα κορίτσια πήραν την ευκαιρία να πολεμήσουν με τα όπλα του εχθρού. Και το όπλο είναι πραγματικά δυνατό. Μόνο το Lev-3 που εμφανίστηκε πρόσφατα, ή όπως ονομάστηκε και "Βασιλικό Λιοντάρι" με πυροβόλο 128 χλστ., είναι πιο δυνατό. Αλλά αυτή η δεξαμενή εξακολουθεί να βρίσκεται στο μέτωπο σε μεμονωμένα αντίγραφα. Τον έδειξαν στον εορτασμό της 8ης Νοεμβρίου στον δαιμονισμένο Φύρερ. Φυσικά, ενώ δεν είναι ακόμα στη σειρά. Παρεμπιπτόντως, το IS-2 περνάει, το πρώτο του τρέξιμο.
  Μέχρι στιγμής, ακόμη και τα σοβιετικά τάνκερ δεν έχουν πυροβολήσει ούτε μια βολή, προφανώς επιλέγοντας σίγουρα τον στόχο τους από το όπλο.
  Η Χριστίνα παρατήρησε σαρκαστικά γυρίζοντας τον μηχανισμό:
  - Ω, σκουπίδια ... Δεν υπάρχει αυτοματισμός εδώ και όλα πρέπει να γίνουν χειροκίνητα ...
  Η Γκέρντα, που έφαγε το σκυλί δείχνοντας, παρατήρησε:
  - Και η όραση είναι γαλάζια και η ορατότητα είναι ασήμαντη. Δεν είναι πολύ καλοί στη στόχευση.
  Η Μάγδα, αγγίζοντας το κιβώτιο ταχυτήτων με το γυμνό της πόδι και γυρίζοντας το κουτί, παρατήρησε:
  - Κι όμως, σε σύγκριση με τα τριάντα τέσσερα, υπάρχει κάποια πρόοδος. Ειδικότερα, η αλλαγή ταχυτήτων είναι ευκολότερη. Η καμπίνα είναι στενή, αλλά πάνω κάτω μπορείς να κινηθείς. Τα πυρομαχικά είναι πραγματικά μικρά. Είκοσι οκτώ γύροι...
  Η Γκέρντα παρατήρησε λογικά:
  - Μπορεί να είναι αρκετό για πυροβολισμούς σε περιορισμένο αριθμό αποθηκών, αλλά σαφώς δεν αρκεί για μια πλήρη μάχη τανκ.
  Η Σάρλοτ βρήκε κάτι καλό στο τανκ:
  - Μα ο πολυβόλος οπλισμός είναι από πάνω! Τέσσερα πολυβόλα μπορούν να παρέχουν καλή προστασία. Και μετά κοίταξα αυτό το "Ποντίκι" - υπάρχουν μόνο δύο "φτύσιμο" σε αυτό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο ...
  Η Χριστίνα, επιταχύνοντας τον κινητήρα, επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Είναι αυτός ο οπλισμός για ένα τόσο βαρύ άρμα εκατόν ογδόντα τόνων;
  Η Μάγδα, σαν πάνθηρας που σκότωσε ένα βουβάλι, γρύλισε:
  - Τα κοτόπουλα γελάνε!
  Ο κινητήρας ντίζελ επιταχύνει σκληρά τη δεξαμενή. Μπορεί να φανεί ότι το IS-2 εξακολουθεί να οδηγεί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, αλλά όταν είναι εκτός δρόμου, το κέντρο βάρους του που μετατοπίζεται προς τα εμπρός θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά τίποτα, αρκεί να μπορείτε να χαλαρώσετε και να επιλέξετε έναν άξιο στόχο για τον εαυτό σας ...
  Η Μάγδα άνοιξε τον πυργίσκο του τανκ για να βλέπει καλύτερα.
  Και εδώ είναι ένα άλλο IS-2, είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε τέτοια τανκς πιο μαζικά. Πίσω του βρίσκονται άλλα τρία IS, αλλά ένα με ελαφρύτερο πυροβόλο των 85 χλστ. Παρεμπιπτόντως, το πιο επικίνδυνο, τόσο ικανό να πάρει το αυτοκίνητο κατά μέτωπο και να χτυπήσει πιο γρήγορα...
  Η Μάγδα αποφάσισε να σουτάρει από απόσταση δύο χιλιομέτρων. Διέταξε με μικρό τόνο:
  - Πυροβολήστε ακριβώς στο μέτωπο του πύργου ... Και ... Καταλαβαίνετε!
  Το αυτοκίνητο σταμάτησε, οπότε δεν υπήρχε ομαλότητα, και η Γκέρντα, παραπονούμενη για την κακή ποιότητα των οπτικών, που πιθανότατα γυαλίζονταν από ανεκπαίδευτους έφηβους, έδειξε την κάννη. Τα κορίτσια βοήθησαν να φορτωθεί ένα κοχύλι βάρους ενάμισι κιλού. Η ξανθιά πολεμίστρια έβαλε το μάγουλό της στη βράκα και προσπάθησε να νιώσει το αυτοκίνητο κάποιου άλλου. Άλλωστε από αυτό το κανόνι, μοντέλο 1931, δεν είχε ρίξει ποτέ πριν. Ισχυρό, αλλά παρωχημένο, με μυτερό βλήμα ευαίσθητο στο ricochet. Γενικά, το όπλο, φυσικά, δεν ήταν προγραμματισμένο για τανκς. Αλλά προφανώς, η αντιαρματική τροποποίηση του όπλου των 107 mm, που αναπτύχθηκε το 1940, αποδείχθηκε πολύ αναξιόπιστη και έπρεπε να εγκαταλειφθεί. Και εδώ είναι απαραίτητο σε συνθήκες κακής ορατότητας από απόσταση 2000 μέτρων να χτυπηθεί ο στόχος. Ναι, και θα είναι δύσκολο για τον εχθρό να απαντήσει και να χτυπήσει, αλλά ...
  Η Γκέρντα φίλησε τη βράκα του όπλου, κοίταξε γρήγορα έξω από την καταπακτή, μάζεψε με τη γλώσσα της μια χούφτα χιόνι, το κατάπιε, ακούμπησε τις γυμνές φτέρνες της στους μοχλούς και ... πυροβόλησε!
  Έδινε, έτσι που του τσίμπησε τους καρπούς και τις γάμπες και μύριζε καπνό.
  Το παρόν πέταξε σε ένα μακρύ τόξο και ... Το IS-2, που περπατούσε μπροστά, σταμάτησε, άρχισε να καπνίζει και τότε το φορτίο πυρομαχικών άρχισε να σκάει ...
  Η Μάγδα απάντησε χαρούμενη:
  - Αυτό τους δώσαμε! - Και λογικά, μάλλον παράλογα συγκεχυμένες έννοιες, πρόσθεσε. - Δεν είναι άνθρωπος που ζωγραφίζει όπλο, αλλά όπλο του ανθρώπου!
  Η Γκέρντα γρύλισε:
  - Επαναφόρτωση!
  Και τα κορίτσια τεντώθηκαν... Φυσικά, δεν είναι ο "Τίγρης" εδώ, πρέπει να ιδρώσουν, αλλά είναι πιο διασκεδαστικό έτσι, ειδικά από τη στιγμή που η όρθια δεξαμενή κρυώνει γρήγορα. Ο σίδηρος είναι καλός αγωγός.
  Τη δεύτερη φορά η Γκέρντα πυροβόλησε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι IS συνέχισαν να κινούνται και προφανώς δεν είχαν καταλάβει ακόμη από πού πυροβολούσαν τα όπλα. Ναι, και η στάση δεν είναι στο ρωσικό έθιμο. Δεδομένου ότι υπάρχει παραγγελία ... Και το δεύτερο κέλυφος χτυπά ήδη με σιγουριά τον στόχο ...
  Η Γκέρντα γλείφει τα χείλη της και διατάζει:
  Και το τρίτο εδώ...
  Με μεγάλη καθυστέρηση, το τέταρτο IS-1 άνοιξε πυρ εν κινήσει... Και παραδόξως χτύπησε, αν και από τέτοια απόσταση από κινούμενο αυτοκίνητο είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά οι βολές αποφασίζουν τα πάντα! Ωστόσο, η απόσταση για το πυροβόλο των 85 mm είναι πολύ μεγάλη, πέρα από το όριο διείσδυσης. Αλλά ακούστηκε ένα μεγάλο θόρυβο στον πύργο και η μετωπική πανοπλία υποχώρησε. Η Γκέρντα έστειλε ως απάντηση το τέταρτο "γράμμα-πακέτο" βάρους ενάμισι κιλών... Το μέτωπο του τανκς IS-1 διασπάστηκε και οι πορτοκαλί γλώσσες ανέβηκαν ψηλά στον ουρανό.
  Τα κορίτσια τσακώνονται όμορφα... Αυτή τη μέρα ήταν τυχερές. Αλλά οι δυνατότητες του σοβιετικού στρατού δεν είναι ανάλογες.
  Παρά όλες τις προσπάθειες του Fritz, στις 13 Ιανουαρίου, με το κόστος των μεγαλύτερων προσπαθειών των κολοσσιαίων απωλειών, ο Tikhvin καταλήφθηκε ... Ξεχωριστές γερμανικές μονάδες προσπάθησαν να ξεφύγουν από την περικύκλωση, ένας διάδρομος τρυπήθηκε προς το μέρος τους - έξι γερμανικές μεραρχίες αμέσως με επιλεγμένα τανκς Lev, προσπαθώντας να σώσουν την ηρωική άμυνα.
  Το αγόρι νίντζα και τα τέσσερα κορίτσια πήραν το δρόμο τους σε μια ξεχωριστή απόσπαση στο στυλ των τριών σωματοφυλάκων. Εκεί δηλαδή που δεν ήταν δυνατόν να κυκλοφορούμε ήσυχα με καυγά και πάνω από τα πτώματα. Φυσικά, το IS-2 έπρεπε να εγκαταλειφθεί, αλλά στην πορεία, έπεσαν απροσδόκητα σε ένα σπάνιο άρμα T-34-85, ένα όχημα που θα έπρεπε να αντικαταστήσει τα ξεπερασμένα και ανεπαρκώς ισχυρά πυροβόλα T-34-76 από άποψη διείσδυσης .
  Το μηχάνημα είχε παρόμοια γάστρα και υπόστρωμα, αλλά μεγαλύτερο πυργίσκο με μακρόκαννο και χοντρό όπλο. Το όπλο ήταν ελαφρώς κατώτερο στη διεισδυτική ισχύ του Panther, τόσο λόγω της χαμηλότερης ταχύτητας στομίου όσο και λόγω της ποιότητας των πυρομαχικών. Αλλά και πάλι η διαφορά δεν φαινόταν συντριπτική ως 76 - γραφικό χαρτί.
  Για έναν συνηθισμένο "Τίγρη" είναι ήδη επικίνδυνο, για ένα "Λιοντάρι" δεν έχει ακόμα -άρα 100- χιλιοστά γέρνει. Αν και υπό μια ορισμένη γωνία υπήρχε μια ευκαιρία. Ή στο κάτω μέρος της γάστρας, αλλά και κάμπια προστατευτικά.
  Το τανκ επιβιβάστηκε και απομακρύνθηκε από το πλήρωμα. Φυσικά υπήρχε αίμα πιτσιλισμένο μέσα. Το ίδιο το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο, αλλά το φορτίο πυρομαχικών είναι μάλλον μέτριο - μόνο 35 οβίδες. Η καμπίνα δεν είναι πολύ ευρύχωρη, αλλά καλύτερη από την παλιά τριάντα τέσσερα.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Και εδώ είναι ο πύργος του διοικητή. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε έναν ισχυρό ανταγωνιστή. Τώρα οι Ρώσοι δεν θα είναι τόσο τυφλοί.
  Η Μάγδα χαμογέλασε πονηρά και παρατήρησε:
  - Και οι Ρώσοι πυροβολούσαν ήδη καλά, αν και με χειρότερη ορατότητα. Επιπλέον, ο πύργος έχει γίνει μεγαλύτερος και πιο εύκολος στο χτύπημα!
  Η Γκέρντα γέλασε δυνατά με αυτό.
  - Λοιπον ναι! Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα δεξαμενόπλοιά μας και, πιθανώς, η κορωνίδα αυτού του τανκ! Δοκιμάστε το, χτυπήστε το!
  Η Charlotte τραγούδησε:
  - Ένα, δύο, πέντε! Ο "Τίγρης" βγήκε να σουτάρει!
  Η Χριστίνα σήκωσε:
  - Για να συναντήσετε το T-4, τα πόδια είναι πιο φαρδιά από τα χέρια!
  Και έτσι όρμησαν πάνω σε ένα τανκ που κινούνταν πιο ελαφρύ από το IS... Η Γκέρντα θυμήθηκε πώς χτύπησαν το σοβιετικό πεζικό με τέσσερα πολυβόλα. Κόρεψαν αξιοπρεπώς και οι Ρώσοι δεν κατάλαβαν καν πού τους έπεσε μια τέτοια επίθεση. Αλλά από την άλλη, έχοντας ξεκινήσει, πήγαν στην επίθεση, πετώντας χειροβομβίδες ... Κάποια κομμάτια, παρά την αξιοπρεπή απόσταση, πέταξαν επάνω εκρήγνυνται στον πύργο. Φυσικά, για θωράκιση 100 και 90 χιλιοστών IS, αυτό είναι σαν πέλλετ για ελέφαντα, αλλά βουίζει δυσάρεστα. Ναι, και οι κάμπιες μπορούν να κοπούν.
  Έτσι, έπρεπε να βάλω σε λειτουργία τον κινητήρα και να υποχωρήσω. Και τότε τα πυρομαχικά τελείωσαν. Κόρεψαν περισσότερους από εκατό κόκκινους στρατιώτες.
  Η Γκέρντα χτυπήθηκε από τέτοια περιφρόνηση για το θάνατο μεταξύ του σοβιετικού λαού. Οι Άραβες, με τις υποσχέσεις τους για χαρέμια και μαργαριταρένια παλάτια, δεν είχαν τέτοια αφοσίωση. Αλλά αυτοί είναι άθεοι - άνθρωποι που δεν πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή και τα παραμύθια για τους Κήπους της Εδέμ. Και τι τους παρακινεί να πολεμήσουν τόσο πεισματικά όταν η έκβαση του πολέμου είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και αυτό δεν είναι άλλο από τη μανία των καταδικασμένων;
  Αυτό είναι απίστευτα δύσκολο να το κατανοήσουμε και να το κατανοήσουμε.
  Αν και φυσικά υπάρχουν πολλοί ανάμεσα στους Ρώσους προδότες. Ο "Απελευθερωτικός Στρατός" Vlasov για έξι μήνες ύπαρξης σχημάτισε έξι τμήματα και εννέα ξεχωριστές ταξιαρχίες. Αν και, φυσικά, είναι σαφές ότι το να είσαι στρατιώτης της Βέρμαχτ είναι ευκολότερο από το να δουλεύεις δεκαπέντε ή δεκαέξι ώρες στη μηχανή για πολύ χειρότερη συγκόλληση, αλλά και πάλι... Για κάποιο λόγο, τα γερμανικά τμήματα από πρώην αιχμαλώτους πολέμου δεν είναι ορατά στο μέτωπα...
  Παρόλο που, παρεμπιπτόντως, υπάρχουν λίγοι Γερμανοί σε αιχμαλωσία, αλλά σοβιετικοί ... Φαίνεται ήδη περισσότερα από εξήμισι εκατομμύρια. Ίσως όχι τόσοι Βλασοβίτες, αν και πολλοί κρατούμενοι διασκορπίστηκαν σε εθνικές μεραρχίες και λεγεώνες που ελέγχονταν από τα SS. Επιπλέον, μέρος των Ρώσων στάλθηκε στο σχηματισμό ευγενών και μοναρχικών.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, κατάφεραν να πάρουν το Tikhvin με αυτόν τον τρόπο, παρά τη βελτίωση του καιρού και τους μαζικούς βομβαρδισμούς. Παρόλο που πλήρωσαν ακριβό τίμημα.
  Η Γκέρντα έλαβε την εντολή και πυροβόλησε στον αναπτήρα τριάντα τέσσερα. Ο ρυθμός βολής του όπλου είναι υψηλότερος, ώστε να αισθάνεστε πιο σίγουροι. Μια φορά, μετά η δεύτερη και τέλος η τρίτη δεξαμενή στη χωματερή ...
  Πρέπει λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός. Διαφορετικά, θα χτυπηθούν εδώ στο αυτοκίνητο, μόνο η μετωπική θωράκιση του πύργου έχει γίνει πιο δυνατή και παχύτερη, και έτσι είναι σχεδόν η ίδια μορφή. Το σώμα είναι ιδιαίτερα ευάλωτο. Και ανάμεσα στα ρωσικά τάνκερ υπάρχουν τεχνίτες. Ωστόσο, για ένα τόσο σπάνιο τανκ όπως το IS-2 ή το IS-1, ένας αδύναμος δεν θα φυλακιστεί. Και τριάντα τέσσερα από τη συνηθισμένη μορφή μπορούν να είναι με απλούς μαχητές. Μέσα από τη σχισμή του πύργου του διοικητή, μοιάζουν με φίμωτρα αλόγων, με ρύγχος. Είναι ακόμη και κάπως άβολο να κάνεις μια στοχευμένη βολή σε τέτοιες ομορφιές.
  Ο Crucian αυτή τη φορά στον πύργο με τα κορίτσια, βγήκε για να τους χρησιμεύσει ως οδηγός και δεν μπορεί να αφήσει τα κορίτσια στο λέβητα. Είναι αλήθεια ότι η Μάγδα παρατήρησε λογικά:
  - Μπορούμε να φύγουμε ούτως ή άλλως, χωρίς πυροβολισμούς και χωρίς να προκαλέσουμε...
  Ο Κρούσιαν, στρίβοντας παιδικά τη μουσούδα του, είπε κλαψουρισμένα:
  - Όχι - όχι σουτ, δεν θα έχει ενδιαφέρον!
  Η Μάγδα ωστόσο προειδοποίησε τα κορίτσια:
  - Ανοίξτε πυρ για να σκοτώσετε μόνο όταν δεν υπάρχουν περισσότερα από τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα. Πρέπει να φέρουμε αυτό το νέο άρμα πίσω στις μονάδες μας ανέπαφο.
  Η Γκέρντα συμφώνησε.
  - Μέχρι στιγμής, αυτή η καινοτομία δεν είναι ανάμεσα στα τρόπαια, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ακόμα χρήσιμο σε εμάς.
  Οι τίγρεις συνέχισαν το κυνήγι τους με μέτριο ενθουσιασμό. Δεν τα πήγαν πολύ καλά, αλλά πρόσθεσαν άλλα επτά τανκς και πέντε φορτηγά στο ενεργητικό τους. Κάποτε έπρεπε να παλέψω έξω από το αυτοκίνητο για να πάρω καύσιμα για ανεφοδιασμό.
  Με λίγα λόγια, τέσσερις άτακτοι φαρσέρ βγήκαν από το καζάνι, και παραλίγο να πεθάνουν από τα πυρά του πυροβολικού τους. Διασώθηκε μόνο έγκαιρα για να υψώσει τη σημαία με μια σβάστικα-αράχνη.
  Τώρα διασχίζουν την τάφρο και υπάρχουν ακόμη και μερικές ανθοδέσμες με χάρτινα λουλούδια, που παραδίδονται στις ηρωίδες πολεμιστές.
  Ο Oleg Rybachenko, που είχε βαρεθεί να παρακολουθεί αυτή την κοροϊδία ταινία, φώναξε:
  Γιατί μου δείχνεις όλες τις καταραμένες σκύλες! Πόσο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δολοφονία των Ρώσων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #16
  Ο πόλεμος είναι αυτός που έδωσε στην Τζέιν και την ομάδα της την ευκαιρία να βρεθούν στη ζωή. Ως εκ τούτου, τα κορίτσια συμμετείχαν πρόθυμα στην εκστρατεία προς τα ανατολικά. Και γιατί όχι? Είναι χρήματα και φήμη.
  Το σοβιετικό οπλοστάσιο δεξαμενών δεν έχει αλλάξει πολύ. Η κύρια δεξαμενή εξακολουθεί να είναι T-34-85. Το πλαίσιο και η θωράκιση του κύτους παρέμειναν από το τεσσαρακοστό έτος. Ο ίδιος κινητήρας ντίζελ πεντακοσίων ίππων, τα ίδια 45 χιλιοστά κεκλιμένης μετωπικής θωράκισης. Ασθενέστερη προστασία των πλευρών της γάστρας, ευάλωτη στους Γερμανούς λάτρεις της φάτσας.
  Εγκαταστάθηκε μόνο ένας μεγαλύτερος πυργίσκος, με μετωπική θωράκιση 90 mm και πυροβόλο 85 mm. Το τανκ, βέβαια, είναι ξεπερασμένο, και καθόλου επικίνδυνο για τους Γερμανούς!
  Τα κορίτσια οδηγούν ένα αυτοκίνητο Goering-5, σε μεταγενέστερη τροποποίηση. Η πλαϊνή θωράκιση έχει αυξηθεί στα 178 χιλιοστά και η μετωπική θωράκιση στα 250 έχει κλίση. Η ίδια η δεξαμενή είναι εξοπλισμένη με κινητήρα αεριοστροβίλου και επιταχύνει τους Βρετανούς στα 60 χιλιόμετρα την ώρα.
  Η Τζέιν ρώτησε τον πυροβολητή Γκριγκέτα:
  -Βλέπεις καλά;
  Ο χωρικός πολεμιστής απάντησε με σιγουριά:
  - Η ορατότητα εδώ είναι εξαιρετική! τα βλέπω όλα!
  Η Μαλάνια γέλασε και γάβγισε:
  - Θα τσακίσουμε τους Ρώσους!
  Η Ματίλντα επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Ναι!
  "Goering" -5 στροφές, το όπλο φτύνει ένα βλήμα. Από το σοβιετικό τριάντα τέσσερα σπάει ο πύργος. Τα κορίτσια ουρλιάζουν από χαρά. Πραγματικά πιστεύουν ότι είναι όλα υπέροχα. Και ότι τα σοβιετικά δεξαμενόπλοια πεθαίνουν ακόμη και ευχάριστα.
  Η Τζέιν κελαηδούσε με γλυκιά φωνή:
  - Θα τους σβήσουμε όλους σε στάχτη ... Και η Μόσχα θα είναι κάτω από εμάς!
  Ωστόσο, έχοντας σκοντάψει σε ναρκοπέδια, το γερμανικό τανκ έπρεπε να σταματήσει. Οι Ρώσοι ήταν πολύ σφιχτά εδραιωμένοι. Και πολλά αντιαρματικά σκαντζόχοιροι. Το πυροβολικό διεξάγει ενεργό βομβαρδισμό.
  Η Γκριγκέτα, εκνευρισμένη, λέει:
  - Έτσι αποδεικνύεται ... Πέσαμε σε ένα σκληρό μπλοκ!
  Η Τζέιν απαντά με επιδεικτική αυτοπεποίθηση:
  - Όχι, δεν γίνεται μέχρι το πρωί ... Ας σπάσουμε την όπερα!
  Η γερμανική πολεμική μηχανή σταμάτησε κάπως. Αεροσκάφη επίθεσης τζετ εμφανίστηκαν στον ουρανό και χρησιμοποιήθηκαν τηλετανκ. Προφανώς προσπαθούσαν να καταστρέψουν ναρκοπέδια.
  Ελεγχόμενα αυτοκίνητα με εκρηκτικά μέσω ασυρμάτου. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης κινητοί εκτοξευτές αερίου. Βομβάρδισαν κυριολεκτικά με φωτιά και φλόγα τις θέσεις του Κόκκινου Στρατού.
  Η Γκριγκέτα σημείωσε με δυσαρέσκεια:
  - Στον πόλεμο υπάρχει όλο και περισσότερη βρωμιά, και όλο και λιγότερη λεβεντιά!
  Η Τζέιν αναγκάστηκε να συμφωνήσει με αυτό:
  - Σελιάβι! Αλίμονο, κάπως χάνουμε!
  Η Γκριγκέτα διόρθωσε τον διοικητή:
  - Μάλλον όχι εμείς, αλλά οι αντίπαλοί μας! Τίποτα τώρα, ας βγούμε από το αδιέξοδο, και θα γίνει αγώνας ...
  Το γερμανικό τανκ πυροβόλησε, αν και στην πραγματικότητα δεν φαινόταν τίποτα. Η Τζέιν έτριψε τα γυμνά της πόδια και τραγούδησε:
  - Δεν σκεφτόμαστε άσχημα - σίγουρα θα χαθούμε! Υπάρχει διέξοδος από τον λαβύρινθο, από κάθε αδιέξοδο!
  Η Γκριγκέτα κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Ποιος είναι χαρούμενος, γελάει ...
  Όποιος θέλει - θα πετύχει ...
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Η Malanya, μελωδική και αστραφτερή με τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη, ας τραγουδήσει μαζί μας!
  Ο κανονιοβολισμός κράτησε αρκετές ώρες και στη συνέχεια τα γερμανικά τανκς προχώρησαν. Τους αντιμετώπισε σοβιετικό πυροβολικό και αντιαρματικά πυροβόλα διαφόρων διαμετρημάτων. Αισθάνθηκε, ωστόσο, ότι η διεισδυτική δύναμη σαφώς δεν είναι αρκετή. Οι Γερμανοί προχωρούσαν... Μόνο όταν άρχισαν να πυροβολούν τα κανόνια των 203 χιλιοστών, εμφανίστηκαν τα πρώτα κατεστραμμένα οχήματα από τους Ναζί.
  Η Τζέιν ψιθύρισε αβέβαια:
  - Κύριε... Να με περάσει αυτό το φλιτζάνι!
  Η Γκριγκέτα είπε με σιγουριά:
  - Δύο θάνατοι δεν μπορούν να συμβούν, ένας δεν μπορεί να αποφευχθεί! Έτσι, αν μη τι άλλο, θα ζήσουμε στον επόμενο κόσμο!
  Η Μαλάνια ρώτησε ψιθυριστά:
  Πώς είναι αυτό το φως;
  Η Γκριγκέτα δεν μίλησε με πολλή σιγουριά:
  - Νομίζω ότι είναι καλύτερο από το δικό μας!
  Η Malanya ψιθύρισε ως απάντηση:
  - Ο Θεός να μην ανοίξουν τα μάτια τους τυφλούς και να ισιώσουν την πλάτη τους στους καμπούριους!
  Πράγματι, η Τζέιν αναρωτήθηκε ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό το φως. Ίσως αυτός ο κόσμος να είναι ακόμα πιο παράλογος και λιγότερο ασφαλής. Η Τζέιν έστριψε τη μέση της και κούνησε τους γοφούς της και κελαηδούσε:
  - Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή - να πεθάνεις και να καταλήξεις στον επόμενο κόσμο! Τι μας περιμένει εκεί; Θα συναντήσουμε εκεί αυτούς που μας ήταν αγαπητοί στη Γη ή θα πρέπει να κάνουμε νέους φίλους;
  Η Γκριγκέτα κούνησε το σκύλο με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Θα υπάρξουν νέοι αιώνες, θα υπάρξει αλλαγή γενεών ... Αλλά κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ το όνομα Λένιν!
  Και ξέσπασε στα γέλια, το ελαφρώς τρελό γέλιο της. Ήταν μια πολεμίστρια-αγρότισσα που δάκτυλε ενεργά τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της και τα δάχτυλά της έπαιζαν.
  Εδώ έπιασα το IS-3 στο πεδίο εφαρμογής ... Μακριά από την αλήθεια. Δεν θα χτυπήσουν όλοι, και αν το κάνει, τότε το βλήμα, που πέφτει στο ρύγχος του λούτσου, μπορεί να κάνει ριτσοκέτα. Όμως το κορίτσι ήξερε τι έκανε. Πυροβόλησε και μουρμούρισε:
  - Η ακτή της ομίχλης, τσακίζουμε με δόλωμα!
  Η Matilda τραγούδησε επιπλέον:
  - Κι αυτό το "Άγδαμ", να πιούμε για τις κυρίες! Σούπερ κυρία!
  Το σουτ του Γκριγκέτα ήταν εύστοχο. Η οβίδα χτύπησε το κάτω μέρος της μετωπικής θωράκισης του πύργου, ακριβώς στο κενό. Και έκανε καταστροφικό αντίκτυπο χωρίς να μπει σε ένα ρικόσο. Αυτή είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Πιο συγκεκριμένα, πέντε σοβιετικά τάνκερ πέθαναν σχεδόν αμέσως. Και οι Αγγλίδες προστέθηκαν στον κατάλογο των εγκλημάτων τους.
  Η Μαλάνια βρυχήθηκε καθώς τα πολυβόλα της έσκασαν. Αρκετά αγόρια στρατιώτες ήθελαν να συρθούν μέχρι το τάκνους του Χίτλερ.
  - Μα πασαράν, μην πλησιάζεις αγόρι! - Φώναξε μια όμορφη κοπέλα, και έριξε ριπές πολυβόλων, γενναίοι πρωτοπόροι.
  Η Τζέιν κελαηδούσε χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στην πανοπλία της.
  - Ω, αγόρια, αγόρια, αγόρια ... Ξαφνικά έγινες απαράδεκτος! Φαίνεται για αυτή την καταραμένη γη, είσαι πολύ ευγενής!
  Και η κοπέλα, η κόρη του άρχοντα, λυπήθηκε αυτά τα ξυπόλητα, γδαρμένα, βρώμικα αγόρια, που τρυπήθηκαν από αδίστακτες σφαίρες. Πόσο λυπηρό και δύσκολο είναι όλο αυτό.
  Ο Γκριγκέτα πυροβόλησε ξανά, τρύπησε το αυτοκινούμενο όπλο SU-100 και κελαηδούσε:
  - Και η ακρίδα θα τρέξει να παραδώσει τα μπουκάλια!
  Η Malanya έγλειψε τα χείλη της με μια κόκκινη γλώσσα και ήπιε από ένα πλαστικό μπουκάλι Coca-Cola, λέγοντας:
  - Φυσικά και όχι! Δώσε μου κρασί και ένα πακέτο τσιγάρα!
  Η Ματίλντα, προχωρώντας προσεκτικά το τανκ, σφύριξε:
  - Τα τσιγάρα είναι δηλητήριο...
  Η Τζέιν πήρε τον ρυθμό και συνέχισε:
  - Σωστά, λέει ο κόσμος!
  Η Γκριγκέτα ως απάντηση, σουτ και σφύριγμα:
  Δεν υπάρχει χειρότερο από τη νικοτίνη!
  Η Malanya γέλασε και γρύλισε:
  - Ένα πακέτο τσιγάρα στο φούρνο!
  Η Ματίλντα πρόσθεσε ως απάντηση, ξύνοντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους της:
  Ναι, λέει ο κόσμος...
  Η Τζέιν τελείωσε με ένα χαμόγελο, βγάζοντας τη γλώσσα της.
  - Μα εγώ καπνίζω...
  Η Malanya ολοκλήρωσε με απογοήτευση.
  - Και πολύ χαίρομαι!
  Τα κορίτσια γέλασαν, δείχνοντας τις μακριές, κερασιές γλώσσες τους. Η Τζέιν παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Το τσιγάρο είναι ο πιο παραγωγικός δολοφόνος, ειδικά κατά του πελάτη!
  Η Μαλάνια πρόσθεσε:
  - Το τσιγάρο είναι σαν σιωπηλό τουφέκι, αλλά θανατηφόρο στα χέρια ενός ερασιτέχνη!
  Η Γκριγκέτα έριξε το κανόνι της και παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Το τσιγάρο είναι ο πιο αξιόπιστος ελεύθερος σκοπευτής, σκοτώνει πάντα!
  Η Ματίλντα επιβράδυνε ελαφρώς τη δεξαμενή στο λόφο, σώπασε:
  - Το τσιγάρο έχει πικρή γεύση, αλλά ελκύει περισσότερο από τα γλυκά!
  Η Τζέιν πήρε μια βαθιά ανάσα και μουρμούρισε:
  - Το τσιγάρο είναι σαν ένα κακό κορίτσι, μόνο που το να το αποχωριστείς είναι πολύ πιο επώδυνο!
  Η Γκριγκέτα γέλασε, πυροβόλησε και βρυχήθηκε:
  - Ένα τσιγάρο, σε αντίθεση με τη χειροβομβίδα, όταν πετάγεται, παρατείνει τη ζωή!
  Τα κορίτσια σώπασαν. Η δεξαμενή τους σταμάτησε ξανά, καταλήγοντας σε ένα χαντάκι. Έπρεπε να βγω έξω. Οι πολεμιστές ήταν λίγο νευρικοί. Η σοβιετική άμυνα είναι πολύ δυνατή.
  Η Τζέιν παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Στον πόλεμο, ο συντομότερος δρόμος προς τον στόχο είναι μια παράκαμψη και η καθαρή αλήθεια είναι μια ποταπή εξαπάτηση!
  Ο Γκριγκέτα, έχοντας συνθλίψει το σοβιετικό κανόνι με μια εύστοχη βολή, παρατήρησε:
  - Με έναν ελιγμό κυκλικού κόμβου, το πιθανότερο είναι να κόψετε το μονοπάτι προς τον στόχο!
  Η Malanya πυροβόλησε το πολυβόλο της και κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι κόκκινη, αλλά φύλλα με κόκκινο αίμα!
  Η Ματίλντα συνόψισε ένα περίεργο συμπέρασμα:
  - Στον πόλεμο η ζωή χάνει την αξία της, αλλά αποκτά νόημα!
  Τα κορίτσια συνέχισαν τον πόλεμο. Πυροβόλησαν, και ταυτόχρονα συνέθεταν αφορισμούς εν κινήσει.
  Η Τζέιν πυροβόλησε με το γυμνό της πόδι και έπεσε κάτω:
  - Ο πόλεμος είναι σαν γαμπρός, άπληστος για προδοσία, αλλά δεν αφήνει να μπαγιατέψει!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε και είπε έξυπνα:
  - Ο πόλεμος είναι μια ποθητή γυναίκα που καταβροχθίζει ανδρικά σώματα!
  Η Malanya σφύριξε ως απάντηση:
  - Ο πόλεμος, όπως και η αγάπη, είναι υποταγμένος σε όλες τις ηλικίες, αλλά η ενασχόληση δεν είναι ευχάριστη!
  Η Matilda θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει:
  - Ο πόλεμος, όπως η εταίρα, είναι ακριβός, ευμετάβλητος, αλλά πάντα αφήνει μια ηρωική ανάμνηση του εαυτού του!
  Η Τζέιν γύρισε το σκυλί με τα χαριτωμένα, γυμνά της δάχτυλα και ούρλιαξε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι σαν όνειρο, δεν μπορείς χωρίς δυνατά συναισθήματα!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε με ένα χαμόγελο και απάντησε:
  - Ο κόσμος είναι βαρετός και χαλαρωτικός, ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικός!
  Η Ματίλντα, πίνοντας κόκα κόλα με ευχαρίστηση, συνέχισε:
  - Ο πόλεμος είναι αίμα και ιδρώτας, γονιμοποιεί βλαστούς που γεννούν θάρρος!
  Η Malanya γέλασε και παρατήρησε:
  - Όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι η διαδικασία του πολέμου, όλοι θέλουν ένα τέλος!
  Η Τζέιν πέρασε ξανά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάνω από τη βράκα του όπλου και τραγούδησε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι βιβλίο, δεν μπορείς να τον κλείσεις, δεν μπορείς να τον κρύψεις κάτω από το μαξιλάρι σου, μπορείς μόνο να τον χαλάσεις!
  Η Γκριγκέτα κελαηδούσε με απορία:
  - Ο πόλεμος είναι θρησκεία: απαιτεί φανατισμό, πειθαρχία, αδιαμφισβήτητη υπακοή, αλλά οι θεοί του είναι πάντα θνητοί!
  Η Μαλάνια γέλασε απαλά και παρατήρησε:
  - Στον πόλεμο, όπως και σε ένα καζίνο, ο κίνδυνος είναι μεγάλος και το κέρδος μικρό!
  Η Ματίλντα χαμογέλασε και γάβγισε:
  - Ένας στρατιώτης είναι θνητός, η δόξα ξεχνιέται, τα τρόπαια φθείρονται και μόνο οι λόγοι για να ξεκινήσει μια νέα σφαγή είναι ανεπανόρθωτοι!
  Η Τζέιν μίλησε διακριτικά:
  - Περιφρονούμε τον δολοφόνο, εκτός αν είναι στρατιώτης στο μέτωπο, περιφρονούμε τον κλέφτη, αν είναι ληστής στο πεδίο της μάχης διπλά!
  Η Γκριγκέτα κάρφωσε ξανά και σφύριξε:
  - Στρατιώτης είναι ένας ιππότης του οποίου η πανοπλία έχει θάρρος και τιμή! Στρατηγός βαρόνος, που έχει στέμμα: σύνεση και ευφυΐα!
  Η Malanya είπε χαμογελώντας:
  - Ο στρατιώτης ακούγεται περήφανα, ο στρατιώτης υποτιμητικά!
  Η Ματίλντα απάντησε σοφά:
  - Ο πρώτος στην επίθεση, μπορεί να πεθάνει, αλλά ο τελευταίος δεν θα μείνει στη μνήμη!
  Η Τζέιν μούρλιαξε λαχανιασμένη:
  - Καλύτερα να είσαι πρώτος στην κατανομή των τροπαίων παρά στην επίθεση!
  Η Γκριγκέτα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Ο πόλεμος είναι σαν τη γυναίκα, μόνο τους άντρες υποβιβάζει χωρίς να σπάσει!
  Η Malanya απάντησε με αξιοπρέπεια:
  - Μια γυναίκα, σε αντίθεση με τον πόλεμο, δεν βιάζεται να βάλει έναν άντρα στο κρεβάτι!
  Η Ματίλντα είπε γελώντας:
  - Ο πόλεμος, σε αντίθεση με μια γυναίκα, δεν ικανοποιείται ποτέ με τον αριθμό των ανδρών που έχουν οριστεί!
  Η Τζέιν γύρισε ξανά το μοχλό με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  -Ο πόλεμος είναι το πιο αχόρταγο θηλυκό, έχει πάντα λίγους άντρες, και δεν θα αρνηθεί γυναίκα!
  Η Γκριγκέτα θεώρησε σκόπιμο να αναπαράγει αυτόν τον πνευματώδη αφορισμό:
  - Στις γυναίκες δεν αρέσει να τσακώνονται, αλλά η επιθυμία να ξαπλώσουν έναν άντρα δεν είναι πολύ κατώτερη από μια σφαίρα!
  Η Malanya σφύριξε σαν κόμπρα, βγάζοντας τη ροζ γλώσσα της:
  - Ξάπλωσε έναν άντρα, ίσως μια μικρή σφαίρα, κάνε ευτυχισμένη, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά!
  Η Ματίλντα πρόσθεσε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο:
  - Η μεγάλη καρδιά, συχνά οδηγεί σε μικρό προσωπικό συμφέρον!
  Τα κορίτσια ολοκλήρωσαν την ανταλλαγή πνευματωδών παρατηρήσεων και άρχισαν να επικεντρώνονται στο πεδίο της μάχης. Στον ουρανό πετούσαν επιθετικά αεροσκάφη TA-311, τα οποία πυροβόλησαν κατά των θέσεων των σοβιετικών στρατευμάτων. Αν και αργά, ο συνασπισμός του Τρίτου Ράιχ προχωρούσε. Και είχε καιρό να φάει λίγο, καταπίνοντας πτώματα.
  Τα κορίτσια, βαριεστημένα, άρχισαν πάλι να αστειεύονται με αφορισμούς:
  Η Τζέιν φώναξε:
  - Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά αιμορραγεί τους άντρες πιο απότομα από μια γυναίκα!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε και σφύριξε:
  - Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά ικανοποιεί τα επιθετικά ένστικτα!
  Η Malanya σφύριξε ως απάντηση:
  - Χαρά στον πόλεμο, τα πτώματα των εχθρών μόνο στην τιμή!
  Η Ματίλντα, περιστρέφοντας τα κομμάτια, πρόσθεσε:
  - Πόλεμος είναι το όργωμα του χωραφιού: γονιμοποιείται με πτώματα, ποτίζεται αίμα, αλλά υψώνεται στη νίκη!
  Η Τζέιν πυροβόλησε και γύρισε πίσω.
  - Η νίκη καλλιεργείται σε πτώματα και αίμα, αλλά καρποφορεί με αδύναμο!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε, θρυμματίζοντας τα τριάντα τέσσερα σαν γυάλινη πέτρα, και σφύριξε:
  - Ο πόλεμος είναι σαν λουλούδι κανίβαλου, λαμπερό, σαρκοφάγο και με άσχημη μυρωδιά!
  Η Μαλάνια σκούπισε το πεντάλ με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Ο πόλεμος είναι η μητέρα της προόδου και η θετή μητέρα της τεμπελιάς!
  Η Ματίλντα θα το πάρει, και πώς θα βρυχάται:
  - Και στον πόλεμο, η ζωή του στρατιώτη δεν είναι στο τίμημα, αλλά από τους στρατηγούς και μια απώλεια καθόλου!
  Η Τζέιν πέρασε την άκρη του χεριού της στο στήθος της και κελαηδούσε:
  - Αν θέλετε ειρήνη - εμπνεύστε φόβο, αν θέλετε πόλεμο - προκαλέστε γέλιο!
  Η Γκριγκέτα το πήρε και πυροβόλησε, δείχνοντας το όπλο με γυμνό πόδι, τραγουδώντας:
  - Το γέλιο δεν είναι αμαρτία αν δεν είσαι γελοίος στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Η Malanya γέλασε και γρύλισε με επιτυχία:
  - Ο πόλεμος είναι σαν το τσίρκο, μόνο ο νικητής έχει το τελευταίο γέλιο!
  Η Ματίλντα οδήγησε το τανκ, συνθλίβοντας μερικούς πρωτοπόρους, γρύλισε:
  - Στον πόλεμο, όπως στο τσίρκο, μόνο ένας με μοκέτα, σοβαρός δολοφόνος!
  Τα κορίτσια σώπασαν ξανά. Έχουν βαρεθεί να είναι κοφτεροί. Γενικά, ο πόλεμος δεν είναι πολύ όμορφος.
  Η Τζέιν σκέφτηκε ενοχλημένη: Η Βρετανία είχε παραχωρήσει στους Γερμανούς. Αν και πόσα εδάφη κατέκτησαν οι Βρετανοί. Και πόση από αυτή τη Γερμανία! Η Βρετανία έγινε μια κολοσσιαία αυτοκρατορία. Αλλά δεν μπορούσε να χωνέψει τις αποικίες της. Το Τρίτο Ράιχ ξεπέρασε τη δύναμη των Γωνιών και ακόμη και οι διοικητές αποδείχθηκαν πολύ πιο δυνατοί και ικανοί.
  Και όταν οι Ναζί ήρθαν στο Λονδίνο, η ιστορία έληξε για την Αγγλία. Μια νέα αυτοκρατορία δημιουργήθηκε, με πρωτοφανή δύναμη. Τα στρατεύματα του οποίου εξυπηρετούν πολλούς λαούς και χώρες. Και τι να πούμε: το Τρίτο Ράιχ, ανοίγοντας τα φτερά του, έπνιξε τη Βρετανία.
  Αλλά στο σαράντα έτος, έχοντας κατακτήσει τη Γαλλία, ο Χίτλερ πρόσφερε απλόχερα ειρήνη στον Τσόρτσιλ. Και ήταν απαραίτητο να το αποδεχθούμε: η κοινή λογική υποδήλωνε ότι η Βρετανία δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα από τον πόλεμο, έστω και θεωρητικά, αλλά να το χάσει. Ο Χίτλερ έδωσε την αεροπορική μάχη με την Αγγλία με μισή δύναμη. Με μεγάλη καθυστέρηση μετέφερε στρατεύματα στην Αφρική. Πήγε στη Σοβιετική Ένωση. Όμως όλα αυτά απλώς καθυστέρησαν την καταστροφή.
  Οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας τα κατεχόμενα, βρήκαν τη δύναμη να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα, η Ιαπωνία νίκησε με σιγουριά τους Αμερικανούς. Και τότε ο Στάλιν πρόδωσε, συνάπτοντας ανακωχή. Η Βρετανία γονάτισε και έγινε μέρος του Τρίτου Ράιχ.
  Πολλές νίκες κέρδισαν στη Βέρμαχτ τη δόξα του αήττητου. Η Τζέιν και οι φίλοι της πήγαν πρόθυμα στον ναζιστικό στρατό - για να πιάσουν την ευτυχία και τις τάξεις. Και τα κατάφεραν ως ένα βαθμό.
  Και λοιπόν? Τώρα έχουν δύο Πατρίδες: Μεγάλη Γερμανία, Μικρή Βρετανία.
  Η Τζέιν ήπιε μια κόκα κόλα από το λαιμό της και κελαηδούσε:
  - Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό ... Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό, οι δολοφόνοι δεν νοιάζονται!
  Η Γκριγκέτα τραγούδησε ως απάντηση, στέλνοντας άλλο ένα βλήμα:
  - Αγάπα και τολμήστε, αφήστε το κακό να κυριαρχήσει, και επιλέξτε, μας δίνεται μόνο ένα!
  Τα κορίτσια εμψύχωσαν λίγο. Λοιπόν, στην πραγματικότητα, όσο το δυνατόν περισσότερο, συντονιστείτε με έναν δευτερεύοντα τρόπο. Είναι νέοι, χαρούμενοι, ενεργητικοί και αρκετά τυχεροί. Τόσοι τσακωμοί και ούτε μια γρατσουνιά. Μόνο που θα γδαρθούν στο τανκ.
  Ο Malanya παρατήρησε έντονα:
  - Ε, ο Τσόρτσιλ έπρεπε να αποδεχτεί την πρόταση του Χες και να μπει στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Τότε θα είχαμε κυβερνήσει ολόκληρο τον πλανήτη και στο τέλος η Γερμανία θα είχε συντριβεί!
  Η Ματίλντα τραγούδησε με χαρά:
  - Η Γερμανία είναι καλή στη μάχη, το βρετανικό λιοντάρι είναι το καλύτερο!
  Η Malania επιβεβαίωσε:
  - Ναι, το λιοντάρι μας από τη Βρετανία είναι το καλύτερο!
  Η Τζέιν είπε χαμογελώντας:
  - Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία! Εδώ ο Χίτλερ θα πεθάνει και η Γερμανική Αυτοκρατορία θα καταρρεύσει!
  Η Γκριγκέτα εκτόξευσε ένα βλήμα και εν μέρει συμφώνησε:
  - Αφήστε το να καταρρεύσει! Τελικά είναι σαρκοφάγα αρπακτικά, αλλά θα είναι καλύτερα για εμάς;
  Η Malanya παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Ενότητα σε σκληρή λειτουργία, καλύτερη από το χάλι και την προχειρότητα στη μαλακή λειτουργία!
  Η Ματίλντα πίεσε τα γυμνά της πέλματα στα πετάλια και γάβγισε:
  Θα είμαστε και στον Άρη! Και πέρα από το ηλιακό σύστημα!
  Η Τζέιν απάντησε με ένα χαμόγελο της Μόνα Λίζα:
  - Πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε μια ενιαία λειτουργία στον πλανήτη Γη!
  Η Γκριγκέτα, το πήρε και τραγούδησε με θέρμη:
  - Και είμαστε τέτοιο καθεστώς, δεν θα το επιτρέψουμε να αλλάξει!
  Η Malanya παρατήρησε με εξυπνάδα:
  - Μα για να σε αφήσω μύτη, πρέπει να αλλάξω μύτη!
  Τα κορίτσια είναι τόσο τυχερά όσο ποτέ. Εδώ η δεξαμενή τους φτάνει στην πρώτη γραμμή των χαρακωμάτων. Και σπάει το έδαφος με κάμπιες. Οι πολεμιστές γελούν.
  - Θα τα πάρουμε όλα!
  Ένα από τα όπλα κόλλησε ανάμεσα στους κυλίνδρους και το τανκ σταμάτησε. Τα κορίτσια βγήκαν από το αυτοκίνητο, αλλά το τανκ ήταν πολύ γεμάτο και πολύ ζεστό. Και έξω είναι επικίνδυνο, μπορεί να καείς.
  Οι πολεμιστές έφυγαν ορμητικά, αναβοσβήνουν τα γυμνά τακούνια τους και τραγουδώντας:
  -Είμαστε ριψοκίνδυνα κορίτσια, καλές φίλες, καλά, αλλά ξυπόλητοι, ας μαστιγώνουν, ζωηρά τρομάζουν!
  Η Τζέιν έτρεξε, παρατήρησε:
  - Εδώ είμαστε οι διαστημικοί πεζοναύτες!
  Η Malanya επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Και στο διάστημα και στην προσγείωση!
  Και η Γκριγκέτα το πήρε και περπάτησε στα χέρια της ουρλιάζοντας:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Αμφιβάλλω για όλους!
  Η Ματίλντα απάντησε και σφύριξε:
  - Δηλητήριο σταγόνα σταγόνα στον Φύρερ!
  Η Τζέιν γέλασε και τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό, και ο Φύρερ είναι πανίσχυρο κομμάτι!
  Οι πολεμιστές τράπηκαν σε φυγή, περπατώντας ξυπόλητοι, πάνω από τα ερείπια, θρυμματισμένοι, δυνατά θερμαινόμενο σίδερο, κάθε λογής δοκάρια και σπασμένα κρανία.
  Η Τζέιν τραγούδησε:
  - Θα με καταλάβεις ... Θα με καταλάβεις ... Θα με καταλάβεις, και δεν θα βρεις καλύτερη χώρα!
  Η κοπέλα είναι στην ευχάριστη θέση να τρέξει, με τα όχι πολύ σκληρυμένα πόδια της, κατά μήκος ενός αιχμηρού μονοπατιού και τα συντρίμμια. Πράγματι είναι μεγάλη χαρά.
  Η Γκρινέτα τραγούδησε:
  - Καλοκαίρι, ο ήλιος λάμπει ψηλά...
  Η Malanya υποστήριξε το τραγούδι:
  - Ψηλά ψηλά!
  Η Matilda πρόσθεσε:
  - Καλοκαίρι, είμαστε μακριά από τον θάνατο! Μακριά!
  Οι πολεμιστές εμφανώς επευφημούσαν. Πράγματι, τι χαρά είναι να κινείσαι τόσο δυναμικά και να πηδάς.
  Η Τζέιν γέλασε και παρατήρησε:
  - Ο θάνατος είναι σύμβαση, η ύβρη είναι απόλυτη!
  Η Γκριγκέτα έτριψε το ένα γυμνό πόδι πάνω στο άλλο και σφύριξε:
  - Θα κάνουμε διακοπές! Και μαζί της νίκη!
  Η Μαλάνια είπε δύσπιστα:
  - Δικοί μας ή Γερμανοί;
  Η Ματίλντα χαμογέλασε και τραγούδησε:
  - Μια φονική πυρκαγιά μας περιμένει ...
  Η Τζέιν απάντησε:
  Αλλά είναι ανίσχυρος...
  Η Γκριγκέτα ούρλιαξε σαν πάνθηρας:
  - Ο καθένας έχει ένα ξεχωριστό φέρετρο ...
  Η Malanya το πήρε και, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Το τάγμα Boshey βυθίστηκε στον τάφο!
  Η Ματίλντα φώναξε πίσω:
  "Μια ολόκληρη λεγεώνα έπεσε στον τάφο!"
  Και τα κορίτσια το πήραν και νιαούρησαν... Είναι σαν αδύνατα άλογα. Και τόσο χαριτωμένα, τα πόδια είναι γυμνά, μαυρισμένα.
  Η Τζέιν το πήρε και σφύριξε με ευχαρίστηση:
  - Και είμαι κόμπρα! Και είμαι κόμπρα! Καθόλου αρκούδα!
  Η Γκριγκέτα απάντησε:
  - Και είναι ωραίο μια κόμπρα να πετάει μέχρι τα σύννεφα!
  Και τα κορίτσια και θα πάρουν και θα συγκρουστούν μέτωπα. Από τα μάτια πέφτουν σπίθες, λες και έφτασε η ώρα!
  Η Malanya το πήρε και σφύριξε:
  - Hitler kaput!
  Η Ματίλντα την υποστήριξε:
  - Και ο Στάλιν καπούτ!
  Η Τζέιν κούνησε τους γοφούς της και κελαηδούσε:
  - Είμαι πολεμιστής του φωτός, αγρίμια στα γόνατα... Όλους συκοφάντες, θα σαρώσω από προσώπου Γης!
  Η Μαλάνια το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Και ο Χίτλερ είναι βλάκας, καπνίζει καπνό! Κλέβει σπίρτα, δεν κοιμάται στο σπίτι!
  Η Ματίλντα χαμογέλασε πονηρά και ρώτησε:
  - Τι νομίζεις, έχει ο Φύρερ;
  Η Γκριγκέτα πάτησε τις στάχτες με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Φυσικά και όχι! Θα του κάνουμε τετράδα, πίπα!
  Η Μαλάνια, γουρλώνοντας τα μάτια της, ψιθύρισε:
  - Α, είναι πολύ ωραίο να κρατάς μια παλλόμενη ράβδο νεφρίτη στο στόμα σου και να τη νιώθεις με τη γλώσσα σου!
  Η Ματίλντα ψιθύρισε λαχανιασμένη:
  - Και τι υπέροχο που είναι! Και όλα θα είναι απλά υπέροχα!
  Τα κορίτσια πηδούσαν όλο και πιο ψηλά. Αλλά η δεξαμενή τους επισκευάστηκε και έπρεπε να επιστρέψει. Οι πολεμιστές ανέβηκαν ξανά και σφύριξαν:
  - Αυτή είναι η δεξαμενή μας! Θα είναι απλά υπέροχος!
  Η Τζέιν θυμήθηκε ξαφνικά την ιστορία του Ρομπέν των Δασών. Ο μικρός Τζο είναι εκεί, το αγόρι αιχμαλωτίστηκε από τον σερίφη. Το αγόρι βασανίστηκε: το έσερναν σε ένα ράφι, τα τακούνια του τηγανίστηκαν.
  Όταν οι φλόγες έγλειψαν τα γυμνά, τραχιά πέλματα των ποδιών του αγοριού... Η Τζέιν ένιωσε διέγερση εδώ και ήθελε πολύ σεξ. Εδώ μπήκαν. Ειδικά ο Ιάπωνας νίντζα Κάρας. Αυτό το ξανθό αγόρι, τόσο όμορφο, και έχει μια πολύ μεγάλη ανδρική τελειότητα. Και είναι τόσο ωραίο να αγγίζεις τόσο καθαρό και λείο δέρμα με το στήθος σου.
  Η Τζέιν ήθελε να βάλει το δάχτυλο του ποδιού της ανάμεσα στα πόδια της, αλλά ντρεπόταν και άλλαξε γνώμη. Αν και όντως, μια τέτοια ενέργεια είναι εξαιρετικά ευχάριστη!
  Η κόρη του άρχοντα είπε:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Τα κορίτσια μετέφεραν ξανά το "Goering" -5 τους στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Πιθανώς ο ίδιος ο Στάλιν να ήταν αρκετά φρικάρη όταν έμαθε για την προέλαση των Ναζί. Αλήθεια, πώς να μην χαθείς εδώ. Ένας κολοσσός ορμάει πάνω σου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να απαντήσεις. Τριάντα τέσσερα, δεν μπορείς να νικήσεις τη σειρά E. Και ακόμη περισσότερο από τα πυραμιδικά AG.
  Και ο Στάλιν, προφανώς, είναι σε σοκ. Καλέστε τουλάχιστον μια κατσαρίδα στους συμβούλους σας. Χωρίς ήχο, χωρίς νόημα, χωρίς πιτσίλισμα νερού! Φαίνεται ότι θα πάρετε βρύσες!
  Η Τζέιν παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και ο Στάλιν, σε αντίθεση με τον Τσόρτσιλ, δεχόταν πάντα πρόθυμα φυλλάδια από τον Χίτλερ και πήγαινε στην ειρήνη!
  Η Γκριγκέτα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Πες μου τι είναι ο κόσμος! Θα σου απαντήσουν - ο ήλιος και ο άνεμος!
  Η Malanya παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Και θα έχουμε γερά, υγιή παιδιά!
  Η Ματίλντα γέλασε και ψιθύρισε:
  - Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα και ο Χίτλερ δεν είναι βασιλιάς!
  Η Τζέιν διόρθωσε τη φίλη της:
  Είναι πιο ψηλός από βασιλιά! Και θα τον σαρώσουμε από το πρόσωπο του πλανήτη!
  Η Γκριγκέτα το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Το μεγαλείο των Βρετανών, αναγνώρισε τον πλανήτη! Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους!
  Η Malanya με ενθουσιασμό πρόσθεσε:
  - Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου!
  Η Ματίλντα, με τον ενθουσιασμό μιας κοπέλας που βρήκε την πρώτη της αγάπη, πρόσθεσε:
  - Πιστεύω, θα φτιάξουμε τον ιερό κομμουνισμό!
  Η Τζέιν ξέσπασε σε γέλια και παρατήρησε:
  - Και υπό την ηγεσία των Γερμανών, στην πραγματικότητα, ο κομμουνισμός μπορεί να οικοδομηθεί!
  Η Γκριγκέτα χτύπησε το μέτωπό της στη ράμπα του όπλου και τραγούδησε:
  - Πλάκα κάνουμε τον κομμουνισμό, τώρα θα τον φτιάξουμε! Και ο Στάλιν θα είναι ο σούπερ ήρωάς μας!
  Ο Malanya πρόσθεσε, διευκρινίζοντας:
  - Στο φέρετρο φυσικά!
  Η Γκριγκέτα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Φυσικά, στο φέρετρο!
  Η Τζέιν παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Όσο μεγάλος κι αν είναι ο βασιλιάς, θα μπει στο φέρετρο, σαν το ρείθρο!
  Η Γκριγκέτα πρόσθεσε με ένα πονηρό χαμόγελο:
  - Ένας πολιτικός λέει πάντα ψέματα, πεθαίνει μόνο αληθινά!
  Η Malanya χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της και είπε:
  - Η αθανασία είναι πραγματική, αλλά ο θάνατος είναι απατηλός!
  Η Ματίλντα εξέδωσε επίσης έναν αφορισμό:
  - Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά ούτε ένας, ούτε ένας βασιλιάς μπορεί να αφήσει το φέρετρο στη γη!
  Η Τζέιν έγραψε στο Twitter:
  - Σύντομα η ζωή θα τελειώσει....
  Η Γκρινέτα υποστηρίζεται με αποφασιστικότητα:
  - Ερχομαι συντομα!
  Η Malanya πυροβόλησε με πολυβόλα στο σοβιετικό πεζικό και σφύριξε:
  - Ω, μάνα, μάνα, λυπήσου τον γιο!
  Η Ματίλντα, με δυσκολία να συγκρατήσει το γέλιο της, πρόσθεσε:
  - Άλλωστε, έπρεπε να ζήσει, ούτε μια μέρα!
  Η Τζέιν σκέφτηκε φιλοσοφικά:
  - Όλοι θέλουν να ζήσουν όμορφα, αλλά λίγοι πεθαίνουν με αξιοπρέπεια!
  Η Γκριγκέτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ο θάνατος υπόσχεται προβλήματα, εκτός κι αν αστράφτει από τις ακτίνες του επιτεύγματος!
  Η Malanya σφύριξε με ένα έξαλλο χαμόγελο των δοντιών:
  "Ένας καλός θάνατος είναι καλύτερος από μια κακή ζωή!"
  Η Ματίλντα προκάλεσε:
  - Είναι καλό να είσαι Θεός, στην άγρια φύση, είναι κακό για τον διάβολο στη ζώνη!
  Η Γκριγκέτα παρατήρησε με ένα δηλητηριώδες χαμόγελο:
  - Και μας τελείωσαν τα κοχύλια ... Συμφωνώ, αυτή είναι μια τεράστια τραγωδία! Κανένα δώρο αφανισμού!
  Η Τζέιν βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Θα υπάρξουν νέες παρουσιάσεις και άλλοι πρόεδροι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
  Ο Φρίντριχ αυτή την ημέρα, 10 Οκτωβρίου 1947, όπως πάντα ένα λαγωνικό και ακούραστο, έτρεξε γρήγορα με ένα άλογο αέρα Me-362. Το αγόρι δεν ένιωσε ούτε μια σκιά κούρασης, ήταν πολύ ενθουσιασμένο και εξακολουθούσε να πυροβολεί χωρίς αστοχία. Τη νύχτα, ομάδες επισκευής, κυρίως αμερικανικές, ανέθεσαν μέρος του κατεστραμμένου εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, τα "Pattons" περιστράφηκαν και πάλι με κάμπιες, επιπλέον, μερικές εκατοντάδες από αυτές τις μηχανές τέθηκαν σε λειτουργία και μεταφέρθηκαν από την άλλη πλευρά του ωκεανού, κατά μήκος ήδη αποσφαλμωμένων σιδηροδρόμων. Οι παρτιζάνοι, φυσικά, προσπάθησαν, αλλά τα κατάφεραν πολύ χειρότερα από το συνηθισμένο. Ο Μπαντέρα νίκησε τον Ουκρανό Μπάτκα στις εκλογές και η προδοσία και η λιποταξία αυξήθηκαν στις κομματικές τάξεις. Επιπλέον, ο διοικητής του αντάρτικου κινήματος, ο Βοροσίλοφ, αρρώστησε ... Και δεν του πήραν αντικαταστάτη εγκαίρως ... Έτσι, ο εφοδιασμός της διεθνούς ομάδας σοκ των φασιστών ήταν αρκετά ικανοποιητικός. Ναι, γενναίοι εργάτες του υπόγειου και ηρωικοί σαμποτέρ, μερικές φορές πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι πάνω από το τακτικό επίπεδο. Επιπλέον, η εμφάνιση νέων συνθηκολογημένων συμμάχων προκάλεσε μια απότομη πτώση της πίστης στη νίκη της ΕΣΣΔ και αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι τα ταλαντευόμενα στοιχεία, ανοιχτά ή και κρυφά, πέρασαν στο πλευρό των Ναζί.
  Ο αριθμός των λιποτάξεων αυξήθηκε ιδιαίτερα μεταξύ του Κόκκινου Στρατού του Κράικοφ και του Πολωνικού Στρατού. Οι Πολωνοί, πιστεύοντας στις υποσχέσεις των Ναζί και ιδιαίτερα των δυτικών καπιταλιστών, υπολόγιζαν σοβαρά στη δημιουργία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας στα ανατολικά, σε βάρος της Ρωσίας! Όχι βέβαια όλοι, οι Πολωνοί κομμουνιστές παρέμειναν πιστοί στους Σοβιετικούς, αλλά οι υπόλοιπες πολιτικές αποχρώσεις... Οι φιλελεύθεροι είναι ιδιαίτερα αναξιόπιστοι... Έτσι οι πολωνικές μονάδες άρχισαν να παραδίδονται στο Bulge της Μόσχας σχεδόν αμέσως από την αρχή του επιθετικοί... Ευτυχώς ήταν λίγοι και αυτό δεν είχε ακόμη καθοριστική επίδραση στην πορεία του πολέμου.
  Ο Φρίντριχ έκανε τις πρώτες δύο εξόδους μόνος του, ξεφεύγοντας από τους υπόλοιπους πιλότους. Είδε ότι ο εχθρός δεν αντιμετώπιζε πια τις ναζιστικές ορδές με πυρά τόσο πυκνά και δεν είχαν απομείνει σχεδόν κανένα ναρκοπέδιο στο μονοπάτι των σφηνών του τανκ. Αλλά οι Σοβιετικοί στρατιώτες πολέμησαν σκληρά. Το πεζικό δεν άνοιξε πυρ και προσπάθησε, έχοντας αφήσει τα τανκς να κλείσουν, να υπονομεύσει τα ίχνη τους ή ένα μάτσο χειροβομβίδες ή να τα πυρπολήσει με μπουκάλια εύφλεκτου μείγματος.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ουσιαστικά αύξησε το σκορ, λόγω των σοβιετικών όπλων. Επιπλέον, βολή από οριζόντιο επίπεδο, αποφεύγοντας την απώλεια χρόνου για κατάδυση. Είναι αλήθεια ότι πολλά τανκς που βρίσκονταν σε ενέδρα καταστράφηκαν επίσης. Η αεροπορία της ΕΣΣΔ ενήργησε ανενεργά. Το πρωί εμφανίστηκαν μόνο επτά αεροπλάνα U-2 και μετά τέσσερα Laggas. Γενικά, ο Φρίντριχ είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί τους, πατώντας ελαφρά τη σκανδάλη... Και μετά, όπως πάντα!
  Έχοντας καταστείλει τα ήδη εξασθενημένα σημεία μάχης, τα ναζιστικά άρματα όρμησαν περαιτέρω στο πεδίο και στα χαρακώματα ... Ωστόσο, αντιαρματικές τάφροι και σκαντζόχοιροι συναντήθηκαν επίσης σε αυτήν την ήδη έκτη και εν μέρει πέμπτη γραμμή άμυνας (υπήρχαν οκτώ συνολικά ). Οι σοβιετικοί πυροβολητές νευρίασαν και άρχισαν να πυροβολούν από μακριά. Το πυροβολικό των Ναζί ήταν αδίστακτο, και η αεροπορία .... Μέχρι στιγμής, σαν παγοδρόμιο, όλα ήταν τεμαχισμένα. Λοιπόν, ο Φρίντριχ, όπως πάντα, είναι μπροστά από όλους, πιο γρήγορος και πιο ψύχραιμος. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στον σχηματισμό των στρατευμάτων, οι Pattons με ισχυρό πολυβόλο όπλισαν μπροστά. Μια αναγκαστική απόφαση για μείωση των απωλειών από πεζούς καμικάζι που θυσιάζονται αλλά δεν είναι πρόθυμοι να παραδοθούν...
  Ο Φρίντριχ έκανε την τρίτη πτήση με την κοπέλα του Χέλγκα. Εδώ για πρώτη φορά συνάντησαν μια λίγο πολύ μεγάλη παρτίδα σοβιετικών αεροσκαφών. Ανάμεσά τους ήταν ακόμη και πέντε Br-3 (από όπου ανασύρθηκαν). Παραδόξως, αλλά τα βομβαρδιστικά της ΕΣΣΔ γύρισαν στη θέα των Γερμανών άσων αμέσως πίσω και οι μαχητές έσπευσαν να τους συναντήσουν.
  Ο Φρίντριχ πυροβόλησε εν ψυχρώ τα αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να πλησιάσουν. Συμπεριλαμβανομένου ενός άσου με ένα αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ στην άτρακτο. Ένας έμπειρος πολεμιστής, ωστόσο, προσπάθησε να πάει στα σύννεφα, αλλά ενάντια σε ένα τέτοιο τέρας όπως ο Φρίντριχ Μπίσμαρκ, αποδείχθηκε χειρότερο. Το αγόρι εξολοθρευτής, που δεν έλειπε, κατέρριψε τριάντα έξι μαχητικά και τέσσερα επιθετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα, ενεργοποιώντας, forsiv, όρμησε πίσω από τα βομβαρδιστικά.
  Εδώ, ωστόσο, ο Φρίντριχ ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητό του δεν βιάστηκε τόσο πολύ, και δεν έβγαλε 740 εκτιμώμενα χιλιόμετρα ακόμη και με ζορισμένο κινητήρα. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος, τα πυροβόλα Mr-108 των 30 χιλιοστών του Friedrich αντικαταστάθηκαν με Mr-103, τα οποία, με αρχική ταχύτητα βλήματος 960 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, διαπερνούν πολύ πιο αποτελεσματικά την οροφή των τανκς και τα εχθρικά μαχητικά από πολύ μεγάλη απόσταση, αλλά σχεδόν μιάμιση φορά βαρύτερο και λιγότερο με ρυθμό βολής 420 βολές ανά λεπτό (ωστόσο, ο Φρίντριχ γενικά προτιμούσε, πέφτοντας σε έκσταση, να χτυπήσει με μονές οβίδες!). Ναι, και το φορτίο πυρομαχικών για τα όπλα αυξήθηκε ειδικά για τον Φρίντριχ. Έτσι, δεν ήταν εύκολο να προλάβουμε τα βομβαρδιστικά. Αρκετά ευκίνητα He-362 ξεπέρασαν τον γενναίο, νεαρό άσο. Έπεσαν σαν χαλάζι στις καλλιέργειες, συνθλίβοντας και βασανίζοντας σοβιετικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, το Br-3, ως πιο αργό και φτωχά οπλισμένο, έγινε εύκολη λεία για τρομοκράτες πιλότους. Ο Φρειδερίκος ήταν ήδη ώριμος μέχρι το τέλος της γιορτής, αλλά τερμάτισε δώδεκα ακόμη αποστάσεις, βγάζοντας νοκ άουτ πενήντα. Ωστόσο, το αγόρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του με διακόσια πενήντα τρία αυτοκίνητα.
  Ο Φρίντριχ επέστρεψε με μεγάλο ενθουσιασμό στην ψυχή του. Κέρδισε και κερδίζει! Και οι σκέψεις της προδοσίας του έχουν φύγει τελείως. Ο νεαρός μάλιστα είπε στον εαυτό του:
  - Και γιατί αυτές οι προκαταλήψεις! Το σπίτι είναι όπου μεγαλώνουν οι φίλοι και τα παιδιά σου! Και η ΕΣΣΔ δεν είναι πατρίδα, αλλά φυλακή λαών!
  Η Helga άκουσε αυτά τα λόγια, αλλά, μη καταλαβαίνοντας το πραγματικό τους νόημα, επιβεβαίωσε:
  - Εχεις δίκιο! Και σύντομα θα κάνουμε παιδιά! Αν και, δεν θέλω να πιάσω στομάχι, ενώ υπάρχει ακόμη τέτοιος πόλεμος!
  Ο Φρίντριχ γέλασε.
  - Εξαρτάται από τη θέληση του Παντοδύναμου Θεού. Ωστόσο, ο Πάπας και πλήθος μητροπολιτών είναι στο πλευρό μας!
  Η τέταρτη εξόρμηση για επίθεση, με τζετ Fokken-Wulf-5 μετατράπηκε σε κυνήγι όπλων, καθώς πιάστηκαν μόνο μερικά τανκς. Αλλά η πραγματική δοκιμασία δεν είχε έρθει ακόμη.
  Η πέμπτη στρατιά δεξαμενών φρουρών του Ροτμίστροφ ολοκλήρωσε τη μεταφορά στην περιοχή Krasnogvardeisky. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί πλήρης έκπληξη. Τα αεροσκάφη αναγνώρισης των Ναζί κατέγραψαν την κίνηση μεγάλης μάζας τανκς και οι Ναζί έσπευσαν να λάβουν αντίμετρα. Περίπου πεντακόσιες μονάδες SS της 2ης Στρατιάς SS Panzer, καθώς και διακόσια οχήματα από τη στρατηγική εφεδρεία, βγήκαν για να συναντήσουν εννιακόσια πενήντα άρματα μάχης και αυτοκινούμενα όπλα ενισχυμένα με εφεδρεία της θωρακισμένης γροθιάς του Rotmistrov. Συγκεκριμένα, η μάχη εκτυλίχθηκε στο πεδίο, κοντά στο συλλογικό αγρόκτημα Pervomaisky, όπου βρίσκονταν Γερμανοί γρεναδιέρηδες και όπλα στη γραμμή που καταλήφθηκε.
  Ο Φρίντριχ και οι καλύτεροι Γερμανοί άσοι κλήθηκαν να αποκρούσουν ένα τεράστιο χτύπημα από γη και αέρα.
  Ο υποστράτηγος Ροτμίστροφ, ο ήρωας της Μάχης του Στάλινγκραντ, εκτέλεσε την εντολή που προερχόταν από τον ίδιο τον Ανώτατο Διοικητή, πίστευε ειλικρινά ότι η μάχη κοντά στη Μόσχα δεν είχε χαθεί ακόμη. Είχε την εξουσία στα χέρια του, άστραφτε η ελπίδα ότι η ΕΣΣΔ θα ανακτούσε ό,τι είχε χάσει νωρίτερα. Ωστόσο, η στήλη, κινούμενη με τη δική της δύναμη, απλώθηκε αρκετά. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στην επιθυμία να αποφευχθεί το αναγνωριστικό αεροσκάφος του Τρίτου Ράιχ, με μια άλλη διάρκεια της πορείας που προκλήθηκε από ζημιές στις σιδηροδρομικές γραμμές λόγω της πρόσκρουσης των εχθρικών αεροσκαφών.
  Βαριές επιθέσεις βομβαρδιστικών ανάγκασαν μεγάλες δυνάμεις αρμάτων μάχης να βαδίσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα με δική τους εξουσία. Επιπλέον, η πορεία ήταν μέγιστη σε ταχύτητα ... Δεδομένης της ορισμένης ετερογένειας του στόλου των δεξαμενών, ορισμένα αυτοκίνητα κατάφεραν να αντικαταστήσουν τα φίλτρα, ενώ άλλα, αντίθετα, παλιοί τύποι, συμπεριλαμβανομένων ατελών κιβωτίων, επιβράδυναν τους κινητήρες ντίζελ.
  Λόγω της βίαιης και μαζικής πρόσκρουσης των εχθρικών αεροσκαφών, ο πέμπτος στρατός κρούσης βρισκόταν αρκετά μακριά από την πρώτη γραμμή και αυτό ανάγκασε αυτό το χαλύβδινο παγοδρόμιο να πηγαίνει από το βράδυ στο πρωί.
  Μια πιο συμπαγής ομάδα Ναζί περίμενε ήδη τον Ροτμίστροφ. Αποδίδοντας στον συνολικό αριθμό των τανκ, οι Ναζί ήταν ανώτεροι σε ποιότητα: έχοντας περίπου μιάμιση εκατό "Panthers" -5 και "Tigers" -5, καθώς και μια ντουζίνα "Goerings" L (αγγλικά οχήματα με 17 πόδια όπλα, περίπου ίση σε ισχύ διείσδυσης με ένα όπλο "Panthers"), E-50, AG-50 και "Patton". Τα αντιτορπιλικά αρμάτων Superferdinanda ήταν ακόμη καθ' οδόν.
  Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να επιτεθούν μαζικά στους Ναζί, αλλά ο τρομερός Ζούκοφ έσπευσε πάρα πολύ τον Ροτμίστροφ, φοβούμενος δικαίως ότι οι Ναζί θα έπαιρναν ενεργητικά αντίμετρα. Ωστόσο, έχει ήδη γίνει...
  Αλλά εδώ ο σοβιετικός στρατός είχε ένα ατού - αυτό ήταν μια σοβαρή αεροπορική κάλυψη ... Τα αεροπλάνα αφαίρεσαν τόσο την κατεύθυνση των Ουραλίων όσο και το εφεδρικό ποσοστό, και ακόμη και εκπαιδευτικά οχήματα, καθώς και εξοπλισμός, ρίχτηκαν στη μάχη απευθείας από τη γραμμή συναρμολόγησης . Αυτή ήταν η ευκαιρία να σπάσουμε τη δεξιά πλευρά και τα πίσω, τη φασιστική σφήνα που είχε ορμήσει πολύ μπροστά.
  Ο στρατηγός Γκότα και άλλοι διοικητές, ήδη κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών συζητήσεων του σχεδίου για την επιχείρηση της Μόσχας, υπέθεσαν ότι το Krasnogvardeysk θα γινόταν σίγουρα ο τόπος μάχης τανκ με την εφεδρεία μάχης των σοβιετικών στρατών, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε κάλυψη σχέδιο.
  Ειδικά γερμανικά αεροσκάφη, ειδικά το Xe-362, παρακολουθούσαν τον εναέριο χώρο, έτσι ώστε η μάχη στο Krasnogvardeisky να γίνει η μεγαλύτερη όχι μόνο τανκ, αλλά και αεροπορική μάχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!
  Ο Φρίντριχ κλήθηκε να πολεμήσει τον εχθρό, είναι ο καλύτερος άσος της Luftwaffe, ο βασιλιάς των αεροπορικών μαχών ήταν σύμβολο της νίκης του Τρίτου Ράιχ. Και δίπλα, ή σχεδόν δίπλα του στο δεξί χέρι, στην επίθεση, και επομένως ιδιαίτερα ισχυρή τροποποίηση του Fokken-Wulf-5, έσπευσε η Helga.
  Το αγόρι μάλιστα τραγούδησε:
  - Στα διαστημόπλοια ορμούμε μέσα από τα κύματα! Τα κουάρκ αφρίζουν στις δίνες του αιθέρα!
  Η Helga επιβεβαίωσε:
  - Κόκκινα πλάσματα, θα υπάρχει ο Γάντζος για εσάς! Στα παιδιά του κολασμένου κόσμου του κάτω κόσμου!
  Ο Φρίντριχ γέλασε και έδωσε το αγαπημένο του:
  - Λοιπόν, από τη βίδα! Άγγελος του θανάτου, απλά σφύριξε για να εμφανιστεί! Θα σκίσει όλα τα αποβράσματα σε κομμάτια τον κώλο!
  Η Χέλγκα γέλασε ως απάντηση.
  - Λοιπόν, είσαι πνευματώδης!
  Ο Φρίντριχ ανησυχούσε κάπως για την αύξηση του βάρους του αεροσκάφους του, τη σύνδεση με την εγκατάσταση όπλων μεγάλης εμβέλειας και την αύξηση των πυρομαχικών. Άλλωστε, το βλήμα ενός πυροβόλου 30 χιλιοστών, τρεις φορές βαρύτερο από αυτό ενός πυροβόλου 20 χιλιοστών, και ίσως τέσσερις φορές πιο ισχυρό από άποψη καταστροφικής ισχύος, είναι ένα καθολικό όπλο προσαρμοσμένο για να φέρει πανοπλία τόσο στην επιφάνεια του πλανήτη και στον αέρα! Ο νεαρός άσος θέλησε μάλιστα να εγκαταλείψει τα πολυβόλα, να αφαιρέσει τα τέσσερα μεγάλου διαμετρήματος, αλλά η Χέλγκα αντιτάχθηκε πριν από την πτήση:
  - Μετά από όλα, μπορεί να έρθει σε κλειστή μάχη. Καλύτερα να κρατήσεις αυτό το ατού...
  - Αρκετά για Ανωτέρα Βία και δύο "σουτέρ"! Ο Φρίντριχ έκοψε απότομα. Για μένα, τι να καταρρίψω κοντά - αυτό είναι αρκετό. Γενικά, νομίζω ότι ο οπλισμός με πολυβόλα είναι περιττός εδώ.
  Η Χέλγκα γέλασε χαρούμενα και χτύπησε το αγόρι στην πλάτη.
  - Δεν είναι όλοι, δυστυχώς, τόσο ανίκητοι ιππότες όπως εσείς! Πολλοί άσοι είναι ακόμα αρχάριοι, χρειάζονται πιο πυκνή φωτιά για να χτυπήσουν σίγουρα...
  Ο Φρίντριχ εύλογα αντιτάχθηκε:
  - Ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο όπως το ME-362 U δεν θα δοθεί σε αρχάριο πιλότο. Αυτός ο μαχητής είναι για άσους.
  Η Helga, αντί να απαντήσει, έπεσε πάνω στο μαχητικό αεροσκάφος της, τρεμοπαίζοντας, γυμνές, ροζ γόβες. Και τι άλλο να κάνουμε, ακούστηκε η κλήση έκτακτης ανάγκης.
  Ο Φρίντριχ ήταν γενικά ευχαριστημένος που αφαίρεσε τα δύο ακραία πολυβόλα, το ογκώδες μηχάνημα ξεκίνησε πιο εύκολα και η ταχύτητα αυξήθηκε και το άναμμα των φτερών βελτίωσε την ικανότητα ελιγμών. Αν και τα ίδια τα σημεία βολής ήταν καλυμμένα με φέρινγκ, η μείωσή τους πρόσθεσε σημαντικά την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Αν και το Me-362 όσον αφορά τις αεροδυναμικές του ιδιότητες εξακολουθεί να είναι απαράμιλλο μεταξύ των εμβολοφόρων κινητήρων, αυτό είναι το παγκόσμιο άλογο του πολέμου.
  Από κάτω, σπάνια δέντρα, χωράφια αναβοσβήνουν... Η μέρα είναι ζεστή και φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να παλέψεις. Ειδικά οι Ρώσοι, που χάνουν αυτή την τρομερή μάχη. Εδώ, αριστερά και λίγο πιο κάτω, ένα κοπάδι κοράκια πετάει ... Ένα μεγάλο κοπάδι, και μερικά από τα κοράκια είναι πολύ μεγάλα ... Ένα δυσοίωνο σημάδι, τα κοράκια συνοδεύουν όλους τους πολέμους, αυτός ο σκληρός κόσμος χωρίς συναισθηματισμούς. Όπως τραγούδησε ο Boyarsky στο διάσημο μιούζικαλ:
  - Μα γιατί! Είναι αδύνατο να ζεις στο μυαλό! Αλλά γιατί - η ζωή δεν μας διδάσκει τίποτα!
  Αυτό είναι βία, βία και περισσότερη βία! Σκληρότητα, σκληρότητα και για άλλη μια φορά σκληρότητα που εδραιώνει το έθνος!
  Ένα κοπάδι κοράκια φαίνεται ατελείωτο, υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες από αυτά, και κράζουν έτσι που ακόμα και σε μια ερμητικά κλειστή καμπίνα μπορείς να ακούσεις. Ο Φρίντριχ ρώτησε τη Χέλγκα από το ραδιόφωνο:
  - Μπορούμε να τους χτυπήσουμε με πολυβόλα;
  Το κορίτσι του άσου αντιτάχθηκε:
  -Μη! Κάθε σφαίρα μετράει εδώ!
  Ο Φρίντριχ γέλασε.
  - Τι είναι πολύ πιθανό! Ο βασιλιάς κάτω από το θρόνο, ξαπλωμένος σε μια τσάντα με φυσίγγια.
  Πίσω από ένα κοπάδι γύπες, η πρώτη παρτίδα σοβιετικών αεροσκαφών ξεπήδησε ξαφνικά. Πρώτα τους συνάντησαν οι Σαλαμάνδρες. Υπήρξαν απώλειες και από τις δύο πλευρές, περισσότεροι Ρώσοι σκοτώθηκαν. Ο Φρίντριχ άνοιξε πυρ αργά και κατέρριψε μόνο οκτώ οχήματα. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια κακή αρχή. Αλλά ένα ζευγάρι γερμανικών "Salamanders" -3 καταρρίφθηκε, όπως και το Me-262, δεν είναι ξεκάθαρο πώς κατάφερε να προλάβει όλους.
  Αλλά το κύριο πράγμα δεν είχε έρθει ακόμη. Το κοπάδι των κορακιών τελείωσε, οι Γερμανοί πιλότοι πήδηξαν στον χώρο πάνω από το πεδίο Krasnogvardeisky και ξεκίνησαν.
  Ένας ολόκληρος στρατός έσπευσε προς τη γερμανική μοίρα και εδώ, στην πραγματικότητα, υπήρχε αεροπορία από αρκετούς αεροπορικούς στρατούς της ΕΣΣΔ. Μια τεράστια αρμάδα από αεροσκάφη όλων των ειδών, αλλά πάνω από όλα ήταν ο Yakov και κάπως λιγότερο ο Laggs.
  Ο Φρίντριχ άνοιξε πυρ από απόσταση μεγαλύτερη των έξι χιλιομέτρων. Βυθίστηκε ξανά σε ρεύματα άγριας έκστασης, όταν δεν στοχεύεις, και τα δάχτυλά σου πατάνε όλα αυτόματα. Όταν δεν υπάρχει πλέον κανένας προβληματισμός, σκέψεις, το σώμα φαίνεται να είναι δικό σας, αλλά είστε ήδη σαν μια μαριονέτα άγνωστων δυνάμεων ... Αυτό σημαίνει ότι η σάρκα δεν είναι δική σας, αλλά το πνεύμα του κάτω κόσμου - ακάθαρτες, κακές δυνάμεις ...
  Λοιπόν, και στο κεφάλι του αγοριού εξολοθρευτή, πόσες φορές ακούστηκε το τραγούδι:
  Στον κύκλο των φίλων, αλλά ταυτόχρονα μοναχικά,
  Στην αιχμαλωσία του πόνου, των θλιβερών ανησυχιών!
  Ο κόσμος μας είναι τόσο κουρασμένος να μαλώνει,
  Ούτε η έκταση ούτε η ομορφιά φαίνονται!
  Πού μας οδήγησες - κακό κακό διάβολο;
  Όταν ο κακός δαίμονας στρέφει τον στρατό!
  Κυνηγώντας μας, φυσικά, στρατιωτική δόξα,
  Αν και η ψυχή μου είναι ένα βδελυρό παράσιτο!
  
  Τέτοιο κενό σε πνεύμα ετοιμοθάνατου
  Γύρω από το τέλμα δεν μπορείς να δεις τον δρόμο!
  Και θάνατος, αυτός ο πάσσαλος στην αδίστακτη γριά,
  Τι συγκεντρώνει φόρο τιμής στην αγία Ρωσία!
  
  Η απλή κατανόηση δεν λάμπει,
  Όλα στον Ιστό, απεριόριστη δύναμη!
  Η επιθυμία να ζεις σε μια γήινη κατοικία,
  Γεύση με γλυκιά γλύκα, χαρά, ευτυχία!
  
  Αλλά η μοίρα έστειλε τον γιο του στον πόλεμο,
  Εκεί που έπρεπε να ξεχάσουμε την ειρήνη!
  Δεν χρειάζεται να βρίζεις τον Σατανά για αυτό,
  Δεν θέλαμε τίποτα άλλο!
  
  Στο αεροπλάνο έκοψα τον ανεμοστρόβιλο,
  Έχοντας κάνει ένα κόλπο, και η υποδοχή είναι κορωνίδα!
  Πιστέψτε με, ο αγωνιστής της Πατρίδος δεν πέθανε,
  Ας παίξουμε μια νεκρική πορεία για τα αποβράσματα!
  
  Ο εχθρός είναι πολυάριθμος, δυνατός,
  Αυτοκίνητα, μαχητικά, βλήματα!
  Θα συντρίψουμε την κολασμένη Βέρμαχτ,
  Τα κατορθώματα της Ρωσίας θα τραγουδηθούν!
  Θα έρθει στη Γη, πιστεύω ο κομμουνισμός,
  Θα ζήσουμε ευτυχισμένοι - το ξέρω σίγουρα!
  Ο δήμιος των ανθρώπων θα καταρρεύσει - ο φασισμός,
  Η νίκη θα είναι στην καλοσύνη, φως του Μάη!
  
  Πατρίδα, γρήγορη πτήση,
  Μας χάρισε μια αγία ζωή!
  Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Άλλωστε παλεύω λυσσαλέα για αυτήν!
  
  Και η ώρα, πιστεύω φωτεινή, θα έρθει,
  Δεν θα γίνουν φόνοι, τα γηρατειά θα χαθούν στην άβυσσο!
  Το γένος θα αναπτυχθεί χωρίς άκρο,
  Η κορυφή θα ορμήσει τα επιτεύγματα των γραμμών!
  
  Και για να φέρουμε αυτή την εποχή πιο κοντά.
  Πρέπει να πολεμήσεις σαν στρατιώτης της Ρωσίας!
  Για να φτάσει σε όλους όσους δεν είναι ανόητοι,
  Ότι οι Ρώσοι ξέρουν πάντα να πολεμούν!
  Ένα καλό πατριωτικό τραγούδι ακουγόταν στο κεφάλι του Φρίντριχ, αλλά τα προδότα χέρια και πόδια έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, έστελναν οβίδες σε σοβιετικά αεροσκάφη όλων των τύπων και μάρκας. Οι Σοβιετικοί πιλότοι προσπάθησαν να πλησιάσουν και να ξεκινήσουν μια χωματερή... Ο Βόλκα, έχοντας πυροβολήσει περισσότερα από πενήντα αυτοκίνητα εν κινήσει, έκανε μια στροφή και απέφυγε τους πυροβολισμούς και την απόπειρα εμβολισμού (έκοψε αυτό το καμικάζι με σύντομες ριπές πολυβόλου) . Στη συνέχεια, το αεροπλάνο του νεαρού άσου μετατοπίστηκε και όντας σε κατάσταση μάχης, το αγόρι έδωσε πολλά αεροβόλα όπλα. Πολύ κουρεμένο ένα πλήθος σοβιετικών μαχητικών που αναδύθηκαν από το πίσω μέρος.
  Εδώ ο Φρίντριχ σχεδόν εμβολίστηκε, αλλά κατάφερε να γλιστρήσει στη γραμμή του πυρός και να συνεχίσει την εξόντωση των αντιπάλων. Αυτή τη φορά, τα δικινητήρια "Πιόνια" έγιναν θύματά του. Ένας αφορισμός πέρασε από το κεφάλι των αγοριών (τα πιόνια δεν είναι ούτε καρύδια, μελλοντικές βασίλισσες!). Η Χέλγκα έτριξε στο ραδιόφωνό της.
  - Ω, αγαπητή μητέρα! Πώς πατάνε!
  Ο Φρίντριχ, εκτελώντας έναν ημιτελή νεκρό βρόχο, έκοψε τους Σοβιετικούς μαχητές από μεγάλη απόσταση, προσπαθώντας να πάει πίσω από τα μετόπισθεν της Χέλγκα. Ένας από αυτούς ο "Μαγαζάτορας" (Lagg-5), ήταν με ένα μεγάλο κόκκινο αστέρι στην άτρακτο... Ο ήρωας λοιπόν της ΕΣΣΔ. Η ίδια η κοπέλα, κατά την επιθετική τροποποίηση του Fokken-Wulf, πυροβόλησε κατά των δεξαμενών του στρατού Rotmistrov που προχωρούσαν στις θέσεις των Γερμανών. Και ταυτόχρονα χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια, βουτώντας με επιτυχία.
  Ο Φρίντριχ, εν τω μεταξύ, πολέμησε με εχθρικά αεροσκάφη, ευχαριστώντας νοερά τις προμήθειες για την αύξηση των πυρομαχικών. Κατάφερε ακόμη και να βάλει έναν προδότη τερματιστή στο τανκ T-34-85 και έχοντας επιλέξει αυτόν του διοικητή (αυτό φαίνεται από τις κεραίες, οι οποίες, παρά τη σκόνη και την απόσταση, τα αιχμηρά μάτια του Φρίντριχ φάνηκαν εύκολα!).
  Το κάλυμμα της καταπακτής τρυπήθηκε από τρία κοχύλια ταυτόχρονα και η δεξαμενή σταμάτησε...
  Ήταν επίσης ζεστό στον κάτω όροφο, η εμπροσθοφυλακή της πέμπτης στρατιάς των φρουρών είχε ήδη κυλήσει στους γρεναδιέρους των SS και σε τμήματα του δεύτερου σώματος.
  Τα πρώτα σοβιετικά οχήματα κύλησαν στην αντιαρματική τάφρο και επιβράδυναν. Τα πυροβόλα ταχείας βολής "Tigers" -5 και "Panthers" -5 έπεσαν πάνω τους. Σε αυτό είναι δυνατοί οι νέοι Γερμανοί είναι να πολεμούν εξ αποστάσεως, για να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντί τους, τα σοβιετικά τανκς έπρεπε να μπουν σε κλειστή μάχη. Κανονίστε μια χωματερή... Αλλά τακτικής ήταν ανακριβής η απόφαση, να σκιστεί το ανοιχτό γήπεδο όπου είχαν σκαφτεί τα χαντάκια, να συναντήσει τα αυτοκίνητα που περίμεναν "θήραμα". Ναι, να μην συσσωρεύονται ταυτόχρονα μαζικά;
  Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά Ils, παρά τις απτές απώλειες, παρόλα αυτά έσπασαν, σαν μικρός μπόξερ που βουτάει κάτω από τη μαρμελάδα του γίγαντα, σε εχθρικές δεξαμενές, προκαλώντας ζημιές, συμπεριλαμβανομένων μικρών βομβών. Είναι αλήθεια ότι σε μερικές "Τίγρες" -5, στάθηκαν στην κορυφή του πλέγματος, αλλά πολλά οχήματα, το γερμανικό πεζικό, αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν προστασία κυριολεκτικά εν κινήσει.
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε ότι αν οι Ρώσοι είχαν πραγματοποιήσει ένα πιο συγκεντρωμένο χτύπημα, θα είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες για "ένα μάτσο λίγη" και επικερδή στενή μάχη.
  Το εμβατήριο από τους κόκκινους πιλότους συνεχίστηκε, αλλά για παράδειγμα απέναντι στο πολύ εύστροφο "Salamander" -3, αυτή η τακτική δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι απώλειες της γερμανικής αεροπορίας αυξάνονταν, όπως και οι απώλειες της Σοβιετικής. Αλλά δεν ήταν πια ένας αγώνας αναπάντητος. Πολλοί Σοβιετικοί πιλότοι είχαν αξιοπρεπή εμπειρία, δεν ήταν για τίποτα που κάλυπταν τη Μόσχα, έτσι οι Ναζί έγιναν πολύ άσχημα.
  Ο Φρίντριχ, του οποίου το ταλέντο έχει οξυνθεί απίστευτα, πάντα απέφευγε τα χτυπήματα και χτυπούσε διαισθητικά τα πιο επικίνδυνα σοβιετικά μαχητικά. Προσπαθώντας να νοκ άουτ τους ηγέτες. Το έκανε και λειτούργησε χωρίς αστοχίες. Στο κεφάλι μου, παρεμπιπτόντως, υπήρχε ένα κενό και μια έλλειψη αντίληψης της μάχης ως τέτοιας. Το σώμα αντέδρασε, οι στόχοι πιάστηκαν, δεν υπήρξαν αστοχίες. Μερικές φορές πήρε ακόμη και τανκς.
  Και πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες αεροσκάφη όλων των ειδών, τρεμόπαιξαν και τρεμόπαιξαν μπροστά στα μάτια μου. Εδώ, για παράδειγμα, ο Huffman στο Non-362 του ... Πολεμάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ταχύτητα, ένα τράνταγμα μιας μηχανής τζετ, και τα συντρίμμια πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις ... Και οι Ρώσοι επίσης δεν είναι κακοί .... Εκεί ακριβώς είναι ο Kozhedub, θα ήταν καιρός να τον αποδυναμώσουμε... Ο Φρίντριχ κινείται στο ελάχιστο, τώρα δεν χρειάζεται να στρίψει, να νικήσει οικονομικά, αλλά μόνο, τόσο ελαφρώς μετατόπιση από την ήττα..
  Τα πυρομαχικά τελειώνουν, όπως και τα καύσιμα στις δεξαμενές και καταφθάνουν εντυπωσιακές ενισχύσεις από τις γερμανικές θέσεις. Οι σαλαμάνδρες, ακόμη και αρκετά τρομερά Me-362, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στη μάχη και πίσω τους το υπόλοιπο στρατόπεδο κουνουπιών των Ναζί. Και πάλι ακτή σε ακτή... Αρχίζουν να υποχωρούν και τα σοβιετικά αεροπλάνα. Τους τελειώνουν τα καύσιμα, και οι απώλειες έχουν ξεπεράσει: όλα τα νοητά και ασύλληπτα όρια. Ο Φρίντριχ επιστρέφει και ρωτά τη Χέλγκα:
  - Ολα ειναι καλά?
  Το κορίτσι απαντά:
  - Το αεροπλάνο είναι σε κίνηση! Νοκ άουτ έξι τανκς και ένα μαχητικό...
  Ο Φρίντριχ σφύριξε:
  - Ναι, ξεπέρασες ακόμα και εμένα στον αριθμό των τανκς που καταστράφηκαν. Προσωπικά κατέστρεψα μόνο πέντε αυτοκίνητα με φίμωτρα!
  Η Χέλγκα γέλασε.
  - Και πόσα αεροπλάνα;
  - Αεροπλάνα; - Το κεφάλι του Φρίντριχ άστραψε αριθμοί ... - Ακριβώς τριακόσια ένα! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ιδού το επίτευγμα...
  Η Helga αναφώνησε:
  - Ναι, είσαι απλά ένας ιππότης! Όχι, σύντομα ο θεός της καταστροφής. Ο ίδιος ο μεγάλος Κάλι ... ο καθολικός αγωνιστής!
  Ο Φρίντριχ διόρθωσε ευγενικά:
  - Στην πραγματικότητα, η Κάλι δεν είναι θεός, αλλά η θεά του κακού. Γυναίκα δηλαδή, αν και στον Ινδουισμό πολύ σεβαστή και δημοφιλής θεότητα. Της έχουν χτιστεί πολλοί ναοί και γίνονται προσευχές.
  Το αγόρι ξαφνικά παρατήρησε ότι είχε γρατσουνίσει έντονα το γόνατό του στο μοχλό. Και καταραμένος:
  - Ανάθεμα! Δεν άξιζε να κάνει μια στροφή, σε ένα τόσο βαριά οπλισμένο όχημα.
  Η Helga είπε με ανησυχία:
  - Και η επόμενη πτήση που έχεις χωρίς εμένα;
  Ο Φρίντριχ επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, το Fokken σας θα εξακολουθεί να ανεφοδιάζεται και να φορτώνεται και το δικό μου είναι ήδη έτοιμο. Απλώς μη μιλάς, φρόντισε μόνο τον εαυτό σου!
  Η Helga είπε κατηγορηματικά:
  - Οχι! Η συμβουλή μου σε εσάς είναι να πολεμήσετε και να παλέψετε όσο καλύτερα μπορείτε... Αν είναι δυνατόν.
  Τα αεροπλάνα προσγειώθηκαν και ο Φρίντριχ έτρεξε στο επόμενο αυτοκίνητο. Ο επιλεγμένος συνδυασμός του Me-362 και του επιθετικού F -490 ήταν ο βέλτιστος για τους υπεραστικούς όλων των εποχών και των λαών.
  Ο Φρίντριχ, νιώθοντας με τα γυμνά του πόδια τα αιχμηρά, τραχιά πεντάλ του Fokken-Wulf-4, άρχισε να πιέζει ταχύτητα και να τραγουδάει:
  - Πάω στη μάχη! Θα συνθλίψω το πλάσμα σε σκόνη!
  Η μάχη στο Krasnogvardeisk συνεχίστηκε. Εκτός από τα τανκς του ίδιου του στρατού Rotmistrov, ενάμισι σοβιετικά οχήματα, που ελήφθησαν από τη νότια πλευρά και την περιοχή του Σοβιετικού Μετώπου Kashirna, έφτασαν εγκαίρως για το πεδίο της μάχης. Είναι αλήθεια ότι μόνο η πρώτη παρτίδα αυτοκινήτων έχει φτάσει μέχρι στιγμής. Η σοβιετική αεροπορία επίσης δεν σκέφτηκε να παραδοθεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή.
  Ο Φρίντριχ άρχισε να δουλεύει στα τανκς, χρησιμοποιώντας τα πυροβόλα του ειδικά σχεδιασμένα για αυτόν τον σκοπό. Κατά τη γνώμη του, το διαμέτρημα των 37 χιλιοστών εξακολουθούσε να είναι το βέλτιστο κατάλληλο για αυτό το σκοπό. Εδώ, για παράδειγμα, ο Rudel με τέτοια όπλα, χωρίς κανένα combat trance, κατέστρεψε, ή μάλλον, που είναι πιο δίκαιο, χτύπησε 534 τανκς σε όλο τον πόλεμο. Αλλά ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος, όχι ο Φρίντριχ που. Το αγόρι θυμήθηκε πώς ο πατέρας του είπε στη μητέρα του ότι η συνδυασμένη επίδραση στο έμβρυο που μεταφέρεται στη μήτρα του παιδιού, εκτός από την εκδήλωση φαινομενικών ικανοτήτων όπως η εφηβεία, θα μπορούσε να μετατρέψει τον απόγονο σε ψυχοπαθή ...
  Ίσως η πολεμική του έκσταση, και αυτή η υπερδύναμη ενός πολεμιστή, είναι επίσης συνέπεια μιας πρόσκρουσης, η φύση της οποίας είναι άγνωστη σε αυτόν.
  Αλλά τώρα έρχονται τα τανκς, για τον πιλότο, οι κινήσεις τους φαίνονται αργές, και ακόμη περισσότερο για τον Φρίντριχ. Ο νεαρός άσος άρχισε να ξεκολλάει από ένα οριζόντιο επίπεδο. Απλώς πυρπολείται και χτυπάει. Λάμψεις φωτός, από μικρές εκρήξεις, διαπέρασαν καταπακτές. Ταυτόχρονα, πολλά αυτοκίνητα ανάβουν, αφού οι δεξαμενές αερίου βρίσκονται στο διαμέρισμα μάχης. Και καταστροφή, το Τ-34 πέταξε σαν σφεντόνα.
  Συχνά χτυπήματα οβίδων προκαλούσαν την έκρηξη πυρομαχικών. Και αυτό με τη σειρά του...
  Ο Φρίντριχ δεν σκέφτηκε τέτοια μικροπράγματα, παρακολούθησε την εικόνα όταν, έχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες και συνειδητοποιώντας τη ματαιότητα των προσπαθειών, να σπάσει, από τις τάφρους που έσκαψαν ο σοβιετικός λαός, τα τανκς των φρουρών μετακινήθηκαν.
  Όμως και εδώ τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Δυο δωδεκάδες "Superferdinands" κατάφεραν να πλησιάσουν. Ήταν, δυστυχώς, με ισχυρότερα οδηγικά χαρακτηριστικά, χάρη στη χρήση αμερικανικών κινητήρων.
  Τα σοβιετικά οχήματα κινούνταν σε ανοιχτό πεδίο, πράγμα που σημαίνει ότι τα θρυλικά μαχητικά μπορούσαν να χτυπήσουν ήδη από τρία χιλιόμετρα μακριά. Φυσικά, οι "Superferdinands" αστόχησαν, αλλά ο υψηλός ρυθμός βολής των αντιαεροπορικών όπλων τους επέτρεψε να χτυπούν αρκετά συχνά. Επιπλέον, το χωράφι είχε σκαφτεί πολύ και οργώθηκε με οβίδες και το T-34-85 δεν μπορούσε να ανεβάσει ταχύτητα. Αλλά εξακολουθούσαν να κινούνται σαν κύματα κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης. Και οι Panthers -5 και οι εύστροφες American Witches -5, αντιτορπιλικά υψηλής ταχύτητας τανκς, έσπευσαν να βοηθήσουν τους Ferdinands -4.
  Ο Φρίντριχ προσπάθησε να βγάλει νοκ-άουτ (καθαρά υποσυνείδητα) διοικητές. Ακόμα και τα δάχτυλά μου στρίμωξαν από την ένταση. Και υπήρχαν φρούτα! Ο νεαρός τερματιστής, από μια οριζόντια προβολή, έριξε σαράντα δύο άρματα μάχης T-34, τρία KV-s και δύο Su-122. Θα μπορούσαν να ήταν άλλα τρία αυτοκίνητα, αλλά αποσπάστηκαν από μια επιδρομή από σοβιετικά μαχητικά, και το πιο σημαντικό από αεροσκάφη επίθεσης. Σύμφωνα με αυτούς, ο Φρίντριχ άρχισε να φυτεύει και ένα αεροβόλο 37 χιλιοστών και δύο 20 χιλιοστά (επίσης αρκετά εντυπωσιακό, αν χτυπήσεις ένα φανάρι ή μια δεξαμενή αερίου ή έναν κινητήρα.
  Μόνο είκοσι επτά αεροσκάφη, και τα δεκαοκτώ από αυτά Ils... Καθόλου άσχημα, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία κάθε τανκ, ακόμη και κατεστραμμένο σε αυτή την πεισματική μάχη... Ακολουθούν μερικά T-34-85 που επιτάχυναν, και εξακολουθούν να εισχωρούν για να κλείσουν εύρος. Εδώ οι ασθενώς θωρακισμένες αμερικανικές "Μάγισσες" -5 φούντωσαν.
  Ο Φρίντριχ είδε το επιθετικό αεροσκάφος του Hans-Ulrich Rudel. Αυτός ο ήδη διάσημος άσος, φαίνεται, αποφάσισε επίσης να αντικαταστήσει το "Shtuka" με ένα πιο δυνατό και γρήγορο Fokken-Wulf-5. Το έμβλημα της δάδας του είναι γνωστό σε όλους. Ρώτησε τον Φρίντριχ:
  - Πώς είσαι, ο άγγελος του θανάτου!
  Το αγόρι εξολοθρευτής απάντησε:
  - Υποθέσεις στη Γκεστάπο, και έχω επιτεύγματα!
  Ο Ρούντελ διαβεβαίωσε:
  - Και είμαι καλά! Πώς καταφέρνετε όμως να πυροβολείτε με τόση ακρίβεια και ταχύτητα και μάλιστα από οριζόντιο επίπεδο;
  Ο άσος, γελώντας, απάντησε ή και τραγούδησε:
  - Όλα τα ακατόρθωτα είναι δυνατά το ξέρω σίγουρα! Βρείτε το διαμάντι των βασιλιάδων της Γης σε τρεχούμενο νερό!
  - Τίποτα, μέχρι το τέλος της ημέρας θα φτάσω τα τριάντα! υποσχέθηκε ο Ρούντελ.
  Επιστροφή, αντικατάσταση του αεροσκάφους και πάλι το εγγενές Me-362, το αεροσκάφος, το οποίο, εκτός από τρύπες από σφαίρες στα φτερά, δεν υπέστη καμία ζημιά υπό την ηγεσία του Volka. Και φυσικά η μάχη των τανκς....
  Έκανε ζέστη στο Krasgvardeisky. Οι στήλες της Πέμπτης Στρατιάς Φρουρών και οι ταξιαρχίες που απομακρύνθηκαν από άλλα μέτωπα ανασηκώθηκαν. Οι ενισχύσεις σύρθηκαν μέχρι τους Γερμανούς, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα αμερικανικών αντιτορπιλικών, τα τελευταία M-18 με πυροβόλα 110 χιλιοστών. Αυτά τα μηχανήματα δεν ήταν κατώτερα σε θανατηφόρα δύναμη από τα όπλα Tiger-5, διαμετρήματος 105, και κέρδισαν ακόμη και το T-34 καλύτερα, καθώς ήταν λιγότερο επιρρεπή σε ρισχετισμό. Το ίδιο το όπλο, την ίδια στιγμή, είναι επίσης από μετασκευασμένο αμερικανικό αντιαεροπορικό πυροβόλο, που σημαίνει ότι είναι γρήγορης βολής. Μόνο που εδώ η θωράκιση είναι πιο αδύναμη από τις γερμανικές, αλλά και πάλι 186 χιλιοστά είναι αρκετά για να κρατήσει το βλήμα στο μέτωπο. Ειδικά εν κινήσει, το T-34-85 λερώνεται πολύ συχνά.
  Ο Φρίντριχ, έστω και σε απόσταση, ένιωσε ένα τσουνάμι να πλησιάζει, ένα νέο κύμα αεροσκαφών του Κόκκινου Στρατού. Αυτό σημαίνει ότι δεν εξαρτάται από τα άρματα μάχης, τα οποία έχουν σχεδόν κολλήσει σε ένα σφιχτό, οπότε αφήστε τα αεροσκάφη επίθεσης να τα φροντίσουν. Ανάμεσά τους, παρεμπιπτόντως, είναι ορατά πολύ βαριά οπλισμένα και θωρακισμένα He-329. Καθώς τα επιθετικά αεροσκάφη και τα αντιτορπιλικά είναι ισχυρά. Ειδικά με τα πυροβόλα Ra-44 των 88 χλστ., που τρυπούν όχι μόνο την οροφή της δεξαμενής, αλλά και στο μέτωπο. Μόνο που εδώ στην εναέρια μάχη, αυτό το μηχάνημα, για να το θέσω ήπια, δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο η "φοράδα εργασίας" Fokken-Wulf.
  Ανάμεσα στα αεροσκάφη επίθεσης, ο Φρίντριχ εντόπισε το αεροπλάνο της Helga. Λοιπόν, φυσικά, πίσω στις τάξεις.
  Το αγόρι εξολοθρευτής, κατεβαίνοντας λίγο στην πορεία, θα ανοίξουμε τρία τανκς και αυτοκινούμενα όπλα-76, τραγούδησε:
  - Θα κάνουμε παράσταση! Απλά η υψηλότερη υπερκατηγορία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
  Η Helga απάντησε πρόθυμα:
  - Φυσικά και σε πιστεύω! Έδωσα την καρδιά μου όχι σε θηρίο! Η απάντηση θα σας δοθεί - το πιστεύετε ή όχι;
  Αντί να απαντήσει, ο Φρίντριχ άρχισε να σουτάρει από μεγάλη απόσταση από τον βυθό... Και μετά να παίρνει ύψος.
  Υπήρχαν αρκετά σοβιετικά αεροσκάφη, αλλά ακόμα λιγότερα από την πρώτη φορά. Οι πιλότοι της Luftwaffe ένιωθαν αρκετά σίγουροι, σαν μαθητής της πρώτης τάξης που είχε χτυπήσει έναν ενοχλητικό συνομήλικο σε ένα άγνωστο σχολείο, μετά από αυτό κυριολεκτικά κυριεύτηκε από δύναμη.
  Οι Σοβιετικοί πιλότοι έγιναν πιο πονηροί και έχοντας πέσει κάτω από τα χτυπήματα, αμέσως χωρίστηκαν σε ομάδες, προσπαθώντας να τραβήξουν τους Γερμανούς προς τον εαυτό τους. Ο Φρίντριχ τους επιτέθηκε, ανεβαίνοντας στο λόφο. Για αυτόν, όμως, η άρνηση του εχθρού από μια ευθεία επίθεση διευκόλυνε μόνο την τακτική. Αλλά άλλοι Γερμανοί μαχητές ανέβηκαν στη μάχη.
  Ο Φρίντριχ σημείωσε εκνευρισμένος ότι το He-362 ήταν συνήθως μπροστά του. Αλλά δεν πειράζει, από μια μεγάλη απόσταση πολλών χιλιομέτρων, κανείς δεν ξέρει πώς να κόψει έτσι κι αλλιώς.
  Και οι "Σαλαμάνδρες" -3, όπως τα παιδικά χάρτινα αεροπλάνα, πηδούν, πηδούν σαν καρχαρίας στα κύματα και οι ίδιοι παίρνουν ...
  Ο Φρίντριχ επέλεξε το θύμα του, το αεροσκάφος διοίκησης, πριν προλάβει να σκεφτεί πώς καταρρίφθηκε αυτό το αυτοκίνητο. Το αγόρι έβγαλε το ηθικό δίδαγμα:
  - Μπορείς να χάσεις σε έναν πόλεμο, σε αντίθεση με τον αθλητισμό, μια φορά, κερδίζεις σε έναν πόλεμο, σε αντίθεση με ένα παιχνίδι, ατελείωτα! Ωστόσο, τα κομμάτια από το ταμπλό πετούν μόνο από τον ηττημένο, ο νικητής βάζει στο ταμπλό, ακόμη και προηγουμένως καταρρίφθηκαν μονάδες μάχης!
  Ωστόσο, ο αγώνας έγινε αισθητός στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα, ο Wittmann είναι ήδη αρκετά σκληρός άσος στο τανκ, αγωνίστηκε στον "Τίγρη". Αυτός, μαζί με τον πυροβολητή, αστοχούσε επίσης αρκετά συχνά, αν και το τανκ γύριζε εύκολα. Ο Gunner Schleich, μόλις πρόλαβε να σκουπίσει τον ιδρώτα από το πρόσωπό του. Το μέτωπο αυτού του ατσάλινου τέρατος έχει ήδη χτυπηθεί αρκετές φορές, αλλά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει ρικό. Ο Wittmann φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Αφήστε τους να έρθουν πιο κοντά, μην αγχώνεστε, σας παρακαλώ...
  Οι εντυπώσεις ενός συμμετέχοντος στη μάχη, αναπληρωτής αρχηγός του επιτελείου της 31ης ταξιαρχίας, ο οποίος έγινε πρόσφατα Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης, ο Γκριγκόρι Πενέζκο, μίλησε επίσης για την κατάσταση ενός ατόμου σε αυτές τις τρομερές συνθήκες. ... Πριν από νοερές εικόνες, υπήρχαν βαριές εικόνες ... Ακούστηκε τέτοιος βρυχηθμός που πίεσαν οι μεμβράνες, κυλούσε αίμα από τα αυτιά. Το συνεχές βρυχηθμό των μηχανών, το κρότο μετάλλου, το βρυχηθμό, οι εκρήξεις των οβίδων, το άγριο κροτάλισμα σχισμένου σιδήρου... Από αιχμηρές βολές, πυργίσκοι γυρισμένοι, στριμμένα όπλα, τεθωρακισμένα σκασίματα, τανκς εξερράγησαν.
  Το αδιαπέραστο βαρύ "Patton" -3, σχεδόν αιχμηρό προσπάθησε να πάρει το σοβιετικό T-34-85. Γκρίνισε, με θωρακισμένη πανοπλία φουσκωμένη. Οι "Μάγισσες" -4 γλίστρησαν και προσπάθησαν να εφαρμόσουν οι ίδιοι τον ελιγμό. Ήταν σαν να επρόκειτο για έναν ιππικό στρατό από αρχαίους ιππότες που επρόκειτο να σκοτωθούν μεταξύ τους. Συχνά και τα δύο τανκς πυροβολούσαν αιχμηρά και ανατίναξαν το ένα το άλλο.
  Από τους πυροβολισμούς στις δεξαμενές αερίου, οι δεξαμενές φούντωσαν αμέσως. Οι καταπακτές άνοιξαν και τα πληρώματα των δεξαμενών προσπάθησαν να βγουν έξω. Ο Γρηγόρης είδε έναν νεαρό ανθυπολοχαγό, μισοκαμένο, κρεμασμένο στην πανοπλία του. Πληγωμένος δεν μπορούσε να βγει από την καταπακτή. Και έτσι πέθανε. Δεν υπήρχε κανείς τριγύρω να τον βοηθήσει. Οι στρατιώτες έχασαν την αίσθηση του χρόνου, δεν ένιωσαν ούτε δίψα, ούτε ζέστη, ούτε καν χτυπήματα στο στενό πιλοτήριο του τανκ. Μια σκέψη, μια επιθυμία - όσο ζεις, νίκησε τον εχθρό. Σοβιετικά τάνκερ, που βγήκαν από τα κατεστραμμένα οχήματά τους, έψαξαν στο πεδίο για εχθρικά πληρώματα, έφυγαν επίσης χωρίς εξοπλισμό και τα χτύπησαν με πιστόλια, τα άρπαξαν χέρι με χέρι.
  Μια εικόνα στο ύφος του σουρεαλισμού του καπετάνιου, που σε κάποιο παροξυσμό ανέβηκε στην πανοπλία του κατεστραμμένου γερμανικού "Τίγρη" -5 και χτύπησε με ένα πολυβόλο την καταπακτή για να "καπνίσει" τους Ναζί από εκεί. Πόσο γενναία ενήργησε ο διοικητής της εταιρείας δεξαμενών Chertorizhsky. Νοκ άουτ, μέσα από τον ανεμοστρόβιλο των οβίδων, έσπασε στην πλευρά του εχθρού "Τίγρη" -5, αλλά ο ίδιος χτυπήθηκε. Πηδώντας έξω από το αυτοκίνητο, τα βυτιοφόρα έσβησαν τη φωτιά. Και ξαναπήγαν στη μάχη.
  Η Helga είχε ήδη τρυπήσει την οροφή της δεξαμενής του Grigory Penezhko με το τελευταίο κοχύλι. Η οβίδα χτύπησε τη δεξαμενή αερίου και όλα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Οι φλόγες κατέκαψαν τα σοβιετικά τάνκερ, αναγκάζοντάς τα να πηδήξουν από τις καταπακτές τους. Αλλά ο ίδιος ο Γκριγκόρι, που τραυματίστηκε, δεν πρόλαβε να πηδήξει έξω ... Κάηκε ζωντανός, συνειδητοποιώντας στο είδος του τι είναι ο κάτω κόσμος ...
  Ο Φρίντριχ, βλέποντας ότι το εχθρικό αεροσκάφος είχε ήδη γίνει σοφότερο και προσπαθούσε να πετάξει μακριά με συνδυασμένο τρόπο, επιτέθηκε ο ίδιος στα τανκ... Οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν πραγματικά, αν και τα πιο βαριά οπλισμένα αγγλικά άρματα μάχης Challenger μπήκαν στη μάχη (The Τα πληρώματα είναι επίσης από τους γιους της Βρετανίας και πυροβολούν εξαιρετικά με ακρίβεια!) .
  Ο Φρίντριχ είναι γεμάτος δαιμονική ενέργεια και ενθουσιασμό, είναι έτοιμος να σαρώσει μόνος του τα πάντα και τους πάντες, ακόμα κι αν χρειαστεί να πολεμήσετε με έναν ολόκληρο στρατό δεξαμενών και ακόμη περισσότερο με τον αέρα. Αλλά πρέπει να επιστρέψετε, τα καύσιμα και τα πυρομαχικά τελειώνουν, για αυτό, μια πτήση, καταρρίπτοντας πενήντα επτά αεροσκάφη και χτυπώντας τριάντα ένα άρματα μάχης και έξι αυτοκινούμενα όπλα, συν δύο ακόμη τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τρία Katyusha, Τέσσερα Andryusha, αυτοκίνητα που προσπάθησαν να πάνε προς τα πίσω.
  Η Helga παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι έχουν ένα τραγούδι για τις γυναίκες στα χωριά μας! Και δεν έχουμε μόνο μαχόμενες γυναίκες, αλλά και άντρες, αυτό που χρειάζεστε!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Οι άντρες μας, τι χρειάζεστε, αλλά οι γυναίκες είναι καλύτερες!
  Η Helga είπε πονηρά:
  - Μια γυναίκα κερδίζει χύνοντας δάκρυα, ένας άντρας κάνοντας τα να χύσουν!
  Ο Φρίντριχ, βγάζοντας τα δόντια του, παρατήρησε:
  - Αφού είμαστε κοφτεροί, τότε δεν είναι όλα τόσο άσχημα σήμερα!
  Πρέπει να πετάξεις μόνος για την επόμενη πτήση... Λοιπόν, αν ναι, τότε δεν υπάρχει λόγος να χάσεις την καρδιά σου... Είναι ήδη ζεστό στο Focken-Wulf με αερόψυκτο κινητήρα. Πολύ ζέστη, κινητήρας, συν ήλιος, συν λίγος χρόνος για να κρυώσει. Ο ίδιος ο Φρίντριχ έμεινε έκπληκτος πώς δεν είχε ακόμη πέσει κάτω με ένα τόσο άγριο φορτίο. Τελικά, είναι στοιχειώδες ... τρώει όλα τα μέσα ...
  Τα σοβιετικά τανκς αραιώθηκαν εντελώς... Παρ' όλα αυτά, έφθασαν πάλι οι ενισχύσεις στους Γερμανούς και σχεδόν όλα τα επιθετικά αεροσκάφη ρίχτηκαν στη μάχη... Αλλά οι ενισχύσεις είναι κατάλληλες και για τον Ροτμίστροφ... Τα ίδια τανκς από άλλο μέτωπο.
  Αλλά ο αέρας είναι πολύ πιο ήρεμος, αν και υπάρχουν ξεχωριστές παρτίδες μαχητικών ή επιθετικών αεροσκαφών.
  Ο Φρίντριχ επαναλαμβάνει την παλιά δοκιμασμένη τακτική, ξέρει ήδη ότι δεν θα τον απογοητεύσει. Και οι Γερμανοί...
  Γίνεται επίσης μια ανασυγκρότηση, αφού τα περισσότερα από τα σοβιετικά τανκς έχουν ήδη καταστραφεί, τότε μπορείς να προσπαθήσεις να επιτεθείς στον εαυτό σου... Ο Wittmann παρατήρησε με θλίψη:
  - Οκτώ τανκς χτυπήθηκαν ... Για μια μέρα είναι καλό, αλλά για μια τέτοια μέρα είναι κακό ...
  Ο οδηγός διορθώθηκε:
  - Στην πραγματικότητα, δώδεκα ....
  Ο Wittmann διέκοψε:
  - Τέσσερα κατεστραμμένα αυτοκίνητα όταν οι Ρώσοι σκαρφάλωσαν μέσα από μια βαθιά αντιαρματική τάφρο - δεν μετράνε! Ήταν στοιχειώδες. Ναι, και τα πυρομαχικά πρέπει να αναπληρωθούν ...
  Αλλά τα σοβιετικά τανκς έσπευσαν ξανά μπροστά όταν τα επιθετικά αεροσκάφη άρχισαν να τα καταλαμβάνουν. Συγκεκριμένα, ο Φρίντριχ, ο οποίος πυροβόλησε πενήντα πέντε οβίδες, εκ των οποίων σαράντα εννέα άρματα μάχης Τ-34 και έξι αυτοκινούμενα πυροβόλα. Και του πήρε πεντέμισι λεπτά ... Αυτή είναι η μάχη ... Φυσικά, θα μπορούσε να ήταν περισσότερο ... Ο Φρίντριχ σκέφτηκε, γιατί να πυροβολήσει από δύο κανόνια ταυτόχρονα; Και ένα είναι αρκετά... Στο μεταξύ...
  Η Helga τον συνάντησε στο αεροδρόμιο, τον φίλησε τόσο παθιασμένα, του ψιθύρισε:
  - Εδώ είναι η ενσάρκωση του ιπποτισμού - Δον Κιχώτης!
  - Τι είπες? Ο Φρίντριχ τσίμπησε.
  Το κορίτσι συνήλθε αμέσως:
  - Συγγνώμη λύκο... Ήθελα να πω τον Λάνσελοτ!
  Ο άσσος είπε:
  - Τότε άλλο θέμα! Άλλωστε, ο Δον Κιχώτης είναι μια παρωδία ενός ιππότη. Ο ανόητος ιπποτισμός και η ανιδιοτελής αρχοντιά γελοιοποιούνται κατά κάποιο τρόπο!
  Η Helga συμφώνησε.
  - Εγώ, γενικά, το καταλαβαίνω! Αλλά...
  Ο Φρίντριχ διέκοψε το κορίτσι:
  - Στα αεροπλάνα ζωντανός!
  Σοβιετικά πληρώματα και πιλότοι δεξαμενών φαίνεται ότι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να ανατρέψουν το ρεύμα μιας εξαιρετικά αποτυχημένης μάχης. Ο στρατηγός Γκότα, ως έμπειρος διοικητής που είχε ήδη μελετήσει διεξοδικά τις τακτικές των Ρώσων, δεν βιαζόταν να επιτεθεί και μάλιστα έγειρε ελαφρώς προς τα πίσω για να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα στη δύναμη πυρός εκατό τοις εκατό. Και φυσικά, κράτηση. Αυτή είναι η τακτική ενός ψηλού πυγμάχου που υποχωρεί μπροστά στον κοντό άνδρα, λειτουργεί ως δεύτερος αριθμός, αλλά δεν επιτρέπει στον μικρόσωμο πίντσερ να κλείσει την απόσταση και να αποκτήσει πλεονέκτημα. Λοιπόν, ο Ροτμίστροφ δεν έχει άλλη επιλογή! Ή επιτεθείτε ή πεθάνετε! Το τελευταίο είναι καλύτερο, αν και μπορεί να είναι και τα δύο μαζί!
  Λοιπόν, ο Φρίντριχ πρέπει να πολεμήσει και με αεροσκάφη... Είναι επίσης αγώνας, και ο εχθρός είναι γενναίος...
  Αλλά πρώτα, το αγόρι εξολοθρευτής πυροβόλησε δεκαπέντε επιθετικά άρματα μάχης T-34-85. Τόσο αιθέρια σε μια έκρηξη...
  Η Helga αναφώνησε:
  Είσαι ο αυτοκράτορας του αέρα! Έτσι θα γίνει διάσημο το Τρίτο Ράιχ!
  Ο Φρίντριχ της απάντησε:
  - Και είναι ήδη διάσημος! Και δεν χρειάζεται να επαινείτε!
  Η Helga φώναξε:
  - Και τον δοξάζεις ακόμα περισσότερο!
  - Θα προσπαθήσει! Ο Φρίντριχ γρύλισε.
  Ξανέπεσε σε μια υπερμάχη έκσταση. Περίεργες σκέψεις στροβιλίστηκαν στο κεφάλι του αγοριού. Για παράδειγμα, τι θα του συμβεί μετά τη νίκη του Τρίτου Ράιχ; Φυσικά, η προστασία της συζύγου του αυτοκράτορα θα του παράσχει την υψηλότερη θέση και ο γιος του θα γίνει ο κληρονόμος της Μεγάλης Αυτοκρατορίας. Συναρπαστική θέα! Και οι Ρώσοι, επιτέλους, μαθαίνουν την τάξη και την πειθαρχία στην οποία ούτε ο Στάλιν, ο ματωμένος Γεωργιανός, δεν μπορούσε να τους συνηθίσει.
  Αν και, φυσικά, η νίκη είναι ακόμα μακριά... Ή μπορεί να πάρει και να μετατρέψει το μαχητικό που συντρίβεται στο Fritz. Κάπως έτσι, να σκοτώσεις πολλές δεκάδες φασιστικά οχήματα και να επιστρέψεις στην ΕΣΣΔ ως ήρωας;
  Θα τον βοηθήσει όμως αν πυροβοληθούν οι ήρωες του πολέμου που δραπέτευσαν από την αιχμαλωσία, αλλά .... Ο Στάλιν δεν εμπιστεύεται καθόλου κανέναν, είπε ότι δεν έχει γιο, τον Γιακόβλεφ! Έτσι, δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει στον Φρίντριχ ... Ειδικά μετά από αυτό που έκανε ... Ήταν δυνατό να διαφύγει στην ΕΣΣΔ αμέσως, όταν μόλις του έδωσαν το "Στούκα". Το αγόρι θα το συγχωρούσαν... Λοιπόν, ίσως τον έστελναν στα τάγματα ποινικών, και αν κατέρριπε και κάποιους από τους Ναζί... Ναι, είχε την ευκαιρία να επιστρέψει... Αλλά τώρα, στην ΕΣΣΔ δεν θα τον γλυτώσει, έχει γίνει πολύ ματωμένος....
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε, λοιπόν, γιατί δεν έπεσε στο πλευρό των Σοβιετικών. Λοιπόν, εντάξει, εντάχθηκε στη Χιτλερική Νεολαία, όντας στο κέντρο του Βερολίνου, τότε δεν είχε άλλο τρόπο να επιβιώσει. Γιατί όμως σκότωσε τους επιτρόπους; Θα μπορούσατε απλώς να το απενεργοποιήσετε... Γιατί ξύπνησε ξαφνικά ένα άγριο θηρίο σε αυτό... Ούτε καν θηρίο, επειδή τα ζώα σκοτώνουν συνήθως για να φάνε ή εξαιτίας ενός αισθήματος πείνας. Ο άνθρωπος, από την άλλη, μετέτρεψε τη δολοφονία σε διασκέδαση, έγινε χειρότερος από τίγρη...
  Τι του συνέβη που ο φόνος άρχισε να φέρνει χαρά και η επιθυμία να εξυψώσει στο Τρίτο Ράιχ, να κάνει καριέρα κατέλαβε όλη την ουσία; Ποιος έγινε, .. Γιατί έχασε το αίσθημα του πατριωτισμού και της προσκόλλησης με τους ανθρώπους του;
  Ωστόσο, έχει ένα; Εδώ είναι ο ίδιος στρατηγός Vlasov ή Boris Alekseevich Smyslovsky. Κι εδώ, περίεργος άνθρωπος, φαινόταν υποδειγματικός εκπρόσωπος του ευγενούς σώματος της τσαρικής Ρωσίας. Και έπρεπε να πάει στο πλευρό του Χίτλερ και άλλων φασιστών. Αξιωματικός του Ρωσικού Αυτοκρατορικού Στρατού, λοχαγός. Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, φυλακίστηκε στην Πολωνία και στη συνέχεια μετανάστευσε στη Γερμανία. Μπήκε στην υπηρεσία στο γερμανικό στρατό. Από το 1928 έως το 1932 σπούδασε στα Ανώτατα Μαθήματα στο Στρατιωτικό Τμήμα (Ακαδημία Γενικού Επιτελείου) του Ράιχσβερ. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συμμετείχε ενεργά στη συγκρότηση ρωσικών εθελοντικών μονάδων. Πίστευε ότι οι Γερμανοί θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αποκατάσταση της Ρωσίας: "Η νίκη των γερμανικών στρατών θα έπρεπε να μας οδηγήσει στη Μόσχα και να μεταφέρει σταδιακά την εξουσία στα χέρια μας. Οι Γερμανοί, ακόμη και μετά τη μερική ήττα της Σοβιετικής Ρωσίας, θα πρέπει να πολεμήσουν ενάντια στον αγγλοσαξωνικό κόσμο για πολύ καιρό. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας και δεν θα εξαρτηθούν από εμάς. Η σημασία μας ως σύμμαχος θα αυξηθεί και θα έχουμε απόλυτη ελευθερία πολιτικής δράσης".
  Το κεφάλι του αγοριού επέπλεε πάνω σε όσα είχε διαβάσει νωρίτερα στο Διαδίκτυο... Εντελώς τυχαία, τα μάτια του πέρασαν πάνω από τη σελίδα του βιβλίου αναφοράς - "συνένοχοι του ναζισμού - η ντροπή του έθνους!"
  Είναι αλήθεια ότι ταυτόχρονα δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον στρατηγό A. A. Vlasov, αφού δεν συμμεριζόταν ούτε τις απόψεις ούτε το σχέδιο δράσης του, αλλά συναντήθηκε προσωπικά μαζί του τρεις φορές, κυρίως με οδηγίες του γερμανικού Γενικού Επιτελείου.
  Ο Φρίντριχ διέκοψε τις σκέψεις του... Ογδόντα τρία σοβιετικά αεροπλάνα καταρρίφθηκαν, και οι τελευταίες οβίδες έχουν ήδη φυτευτεί σε τανκς, και είναι ήδη δυνατό να επιστρέψει... Λοιπόν, τι κάθαρμα είναι... Πώς έχει πεσμένος... Αιματηρή πόρνη! Τα μάτια έγιναν αμέσως μούσκεμα... Αλμυρές σταγόνες δακρύων κύλησαν στα λεία αγορίστικα μάγουλα... Τι πικρό, ακόμα και πυροβολήστε τον εαυτό σας!
  Μετά την επιστροφή του, το θέαμα μιας κουρασμένης αλλά χαρούμενης Χέλγκα του ανέβασε αμέσως τη διάθεση και όρμησε ξανά στη μάχη ... Είναι πολεμιστής! Έτσι, γεννήθηκε για να νικήσει, και του οποίου το έθνος είναι πιο αδύναμο, δεν είναι φίλος μαζί της!
  Η Helga παρατήρησε ξαφνικά:
  - Κλαις?
  Ο Φρίντριχ κούνησε το κεφάλι του.
  - Είναι ήδη τα μάτια μου βουρκώνουν, από την κούραση! Τι μάχη! Δεν έχω κλείσει τα μάτια μου εδώ και έξι μέρες! Και πριν από αυτό, σχεδόν δεν κοιμήθηκε!
  Η Helga παρηγόρησε:
  - Εδώ θα κλείσει το καζάνι και θα κοιμηθούμε λίγο... Λίγο μένει. Λίγο μόνο για να κερδίσετε!
  Πτήση με το Focken-Wulfach-4, τα εχθρικά αεροσκάφη δεν είναι ορατά και έχουν απομείνει ελάχιστα από τα τανκς. Αλλά και αυτά που υπάρχουν πρέπει να τελειώσουν.
  Η Helga ψιθυρίζει στο ραδιόφωνο:
  - Λοιπόν, ας τα πάρουμε! Στρίβοντας λοιπόν τα οκτώ!
  Ο Φρίντριχ γελάει.
  - Το να στρίβεις οκτώ είναι καλύτερο από το να βάζεις έξι ιμάντες ώμου!
  Το κορίτσι, αφού χτύπησε το αυτοκίνητο από μια βουτιά, γάβγισε:
  - Όχι, δεν μπορείς να σε φανταστείς έξι. Έχετε τη φυλή ενός βασιλιά.
  Από την Πέμπτη Στρατιά Φρουρών υπήρχαν κέρατα και πόδια. Τώρα η Γκόθα έδωσε διαταγή να προχωρήσουμε, ειδικά επειδή είχε ήδη βραδιάσει, η ώρα είχε περάσει πολύ καλά το δείπνο και το σκοτάδι άρχισε να πλησιάζει.
  Στο πεδίο της μάχης υπήρχαν περισσότερα από χίλια εκατό κατεστραμμένα και κατεστραμμένα σοβιετικά άρματα μάχης και περίπου τριακόσια γερμανικά τανκς που υπέστησαν κάποιου είδους ζημιά. Από αυτά, περίπου εξήντα πέντε αυτοκίνητα δεν υπόκεινται σε καμία περίπτωση σε αποκατάσταση.
  Και ο Φρίντριχ, αφήνοντας την κοπέλα του να κοιμάται σε μια κούνια, πετούσε ακόμα. Αυτή τη φορά ανακατευθύνθηκε στην καταστολή του πυροβολικού. Η απελπισμένη πορεία του Rotmistov παρέσυρε μέρος των δυνάμεων, τους στρατούς του Meinshein, και δεν προχώρησαν περισσότερο από δώδεκα χιλιόμετρα την ημέρα και το βράδυ. Έπεσε η νύχτα, αλλά οι καταιγίδες εξακολουθούσαν να δουλεύουν. Μόλις άλλαξαν πιλότους.
  Για άλλη μια φορά, ο Φρίντριχ συνάντησε νυχτερινά βομβαρδιστικά U-2. Τα αυτοκίνητα πέταξαν σχεδόν κοντά στο έδαφος - πτήση χαμηλού επιπέδου. Θα είχαν την ευκαιρία να γλιστρήσουν με μια τέτοια μεταμφίεση, αλλά σε αυτήν την κατάσταση, το διαβολικό ένστικτο του νεαρού εξολοθρευτή λειτούργησε.
  Επιπλέον, ο Φρίντριχ ένιωσε ξαφνικά πολύ ντροπή για τα δάκρυά του και έγινε έξαλλος... Ακόμα και το βλέμμα του αγοριού άλλαξε. Και τελείως διαφορετικά λόγια, ενός άλλου τραγουδιού, πέρασαν από το κεφάλι μου.
  Ο θυμός απλώνεται στο σώμα σε ένα φλογερό κύμα,
  Είναι αδύνατο να καταλάβω κάτι τέτοιο και τι μου συμβαίνει τώρα!
  Εδώ ο κάτω κόσμος άνοιξε όλη τη μαυρίλα στην ψυχή,
  Θέλω παλάτια - δεν μου φτάνει με μια γλυκιά μου και τον παράδεισο σε μια καλύβα!
  
  Και πώς έγιναν όλα, ούτε ο Θεός δεν ξέρει,
  Έγινα προδότης κάθαρμα, αλλά μέχρι στιγμής είμαι νεκρός!
  Από πού είναι αυτή η αποκάλυψη, ποιος τη γέννησε,
  Αντλώ έμπνευση σε ένα μπολ - δυνατές δυνάμεις!
  
  Ο Διάβολος μας έσυρε σε ένα δίχτυ, ρίχνοντάς μας σε έναν φαύλο κύκλο,
  Έτυχε, με έπιασαν στο δίχτυ!
  Αλλά θα σπάσω τον ιστό και θα δεχτώ τον Θεό με την καρδιά μου,
  Μην καταριέσαι απλώς το ουράνιο φεγγάρι!
  Και αυτά είναι αδέρφια που τα ξέρω σίγουρα!
  
  Ω δώσε μου μια ευκαιρία άγιε Κύριε
  Φύση μου, είσαι προδοσία και ύβρη!
  Ήθελα σάρκα, εκτός από σάρκα,
  Και κατέληξε στην άβυσσο, όπου η σοφία αποκοιμήθηκε!
  
  Ο φασίστας είπε: μας εξυπηρετείς...
  Θα λάβετε αναγνώριση γης, χρημάτων, τίτλων!
  Άσε όμως την ψυχή σου
  Και αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία στον κόσμο!
  
  Αλλά είμαι αδύναμος, μπήκα σε ένα χάος,
  Και κατέστρεψε μέσα του τα ζωντανά, την τιμή και τη συνείδηση!
  Ας είναι, δύσκολο γεγονός
  Τελικά, δεν είναι μυθιστόρημα, είναι απλώς μια ιστορία!
  
  Τι να κάνω, πολύ πίσω;
  Δεν έχει μείνει άλλο, και τώρα τουλάχιστον ο λαιμός είναι σε θηλιά!
  Αλλά ο δαίμονας είπε, τελειώστε το χάος,
  Τέτοια δειλία, πιστέψτε μας, δεν δέχομαι!
  Ο Φρίντριχ τελείωσε αυτό το "φωνητικό", γκρεμίζοντας τα "αυτιά" του και μετά ένιωσε εξαιρετικά κουρασμένος... Και αυτό που έχει ήδη ανθίσει, που σημαίνει ότι ήρθε μια νέα μέρα στις 11 Ιουλίου. Και είναι επτά μέρες στα πόδια του...
  Μετά την προσγείωση, το αγόρι μετά βίας κατάφερε να τρέξει στην κουκέτα και αμέσως έπεσε κάτω.
  Το όνειρο αποδείχθηκε πολύ τεταμένο ... Ο Φρίντριχ ονειρευόταν ότι ήταν φοιτητής και άκουγε μια διάλεξη. Επιπλέον, ο δάσκαλος της γιγαντιαίας ανάπτυξης το λέει με τέτοιο ενθουσιασμό και θέρμη που ακούς άθελά σου. Εκεί μιλάμε για έναν μακροχρόνιο ιστορικό εχθρό της Ρωσίας, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται ότι στην πατρίδα του βρήκαν επιτέλους ένα άξιο όπλο αντιποίνων.
  - Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Στρατός του Πενταγώνου έχει αναπτύξει την καλύτερη δύναμη κρούσης στον αγώνα ενάντια στην επιθυμία μας να σπάσουμε το μονοπάτι προς άλλους κόσμους. Έστειλα ένα τηλεγράφημα στον στρατό του ΝΑΤΟ, όπου δήλωσα ότι δεν επρόκειτο να καταλάβω τη γη, ότι διεξήγα ειρηνική έρευνα με στόχο το όφελος όλης της ανθρωπότητας. Δεν πήραν το μήνυμά μου, μετρούν τους πάντες στην αμφίβολη και εγωιστική κλίμακα αξιών τους. Αυτά τα μεγαλομανή καθάρματα πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν όλη την ανθρωπότητα. Νομίζουν ότι αν έχουν μανιακό πάθος για σύλληψη και καταστροφή, τότε και άλλοι εκπρόσωποι άλλων κόσμων θα πρέπει να έχουν το ίδιο ζωώδες πάθος.
  Ο ομιλητής σταμάτησε και άκουσε ένα γενναιόδωρο κύμα χειροκροτήματος. Και ο Βόλκα τον χειροκρότησε επίσης ζωηρά, αν και δεν του άρεσε να αναγνωρίζει αρχές πίσω του. Λοιπόν, ο πανίσχυρος γίγαντας συνέχισε:
  - Δεν είμαι θηρίο ή αρπακτικό, αλλά μπορώ και σκοπεύω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, το καλό του πολιτισμού μου εξαρτάται από τον αγώνα μου, και αν οι εχθροί μου και οι εχθροί του πολιτισμού μου σκοπεύουν να επιτεθούν, τότε σκοπεύω να υπερασπιστώ εγώ ο ίδιος. Θα καταστρέψω αυτούς που στέκονται ανάμεσα σε εμένα και την ελευθερία. Όσοι έχουν σχεδόν υποδουλώσει την ανθρωπότητα, θεωρώντας τους εαυτούς τους το υψηλότερο έθνος, πέρα από τη δικαιοδοσία των ανθρώπων, θα αντιμετωπίσουν αντίποινα. Έχω ήδη δώσει σε μια ομάδα ολιγαρχών από μια δεκάρα ο καθένας, θα τους δείξω ένα παράδειγμα ανθρώπου ικανού να πολεμήσει, και να μην πάει κάτω από το τσεκούρι σαν υποτακτικό πρόβατο. Πρέπει όλοι να ενωθούμε, γιατί αυτός είναι ο κοινός μας σκοπός, γιατί στη Γη, σύντομα δεν θα υπάρχει τίποτα να αναπνεύσουμε. Τώρα στις επιχειρήσεις. Για να νικήσουμε τον αμερικανικό και τον ΝΑΤΟϊκό στόλο, χρειαζόμαστε μεγάλα, απεριόριστα αποθέματα ενέργειας, ένα θεμελιωδώς νέο όπλο, και το έχουμε. Για πολλούς, ακόμα και για τους καλύτερους από εσάς, η βόμβα H φαίνεται να είναι η απόλυτη. Πολλοί, ακόμη και οι καλύτεροι από εσάς, υποθέτουν ότι δεν υπάρχει άλλος πιο ισχυρός τρόπος για να αποκτήσετε ενέργεια, εκτός από τον αφανισμό που μπορεί να είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Όλοι είστε εξοικειωμένοι με τις θερμοπυρηνικές αντιδράσεις, τη σύντηξη ατόμων υδρογόνου και το σχηματισμό ηλίου. Λοιπόν, άλλα στοιχεία μέχρι το σίδερο. Η πυρηνική σύντηξη δίνει φως στα αστέρια για δισεκατομμύρια χρόνια. Και για πολλούς από εσάς φαίνεται απίστευτο ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν θεμελιωδώς νέες αντιδράσεις σύνθεσης: πρακτικά δεν υπάρχουν στη φύση. Πολλοί από εσάς είστε γεμάτοι στερεότυπες σκέψεις ότι αν η αντίδραση δεν υπάρχει στη φύση, τότε δεν μπορεί να υπάρξει κατ' αρχήν. Τι παράλογη αυταπάτη, η επιστήμη των υπερ-πολιτισμών παρέχει έναν τρόπο για να αποκτήσουμε γιγαντιαίες μάζες ενέργειας σε κλίμακα και αντιδράσεις που δεν υπάρχουν στη φύση. Γνωρίζετε ήδη την ύπαρξη των κουάρκ: των μίνι σωματιδίων που αποτελούν τα στοιχειώδη σωματίδια. Ακόμη και η επιστήμη σας έχει ανακαλύψει εκατοντάδες στοιχειώδη σωματίδια. Εκτός από αυτά, που έχει καταγράψει και η επιστήμη σας, υπάρχουν σωματίδια διαφόρων τύπων, πολλά από τα οποία σας φαίνονται περίεργα ή και περιττά. Είστε εντυπωσιασμένοι από την ποικιλομορφία των κουάρκ, η οποία είναι δύσκολο να εξηγηθεί με τον συνηθισμένο λογικό τρόπο. Πιο πρόσφατα, οι επιστήμονές σας ανακάλυψαν σωματίδια που ονομάζονται πρεόνια, τα σωματίδια που αποτελούν τα κουάρκ, και δεν μπορέσατε να τα προσεγγίσετε και να τα μελετήσετε σωστά. Λοιπόν, δεν έχετε καταφέρει ακόμη να εξαγάγετε από τον πυρήνα όχι μόνο πρενόνια, ακόμη και κουάρκ. Λοιπόν, τι είδους ενέργεια μπορεί να ληφθεί λόγω της σύντηξης ή της διάσπασής τους: αμέτρητη ακόμη και σε σύγκριση με μια θερμοπυρηνική αντίδραση. Ακόμη και με το σύγχρονο, μάλλον χαμηλό επίπεδο της επίγειας επιστήμης, υπάρχουν θεωρητικοί υπολογισμοί που δείχνουν ότι όσο μικρότερο είναι το σωματίδιο, τόσο περισσότερη ενέργεια εξάγει. Αυτό υποδηλώνει ότι εάν ήταν δυνατό να κυριαρχήσετε μια τέτοια ενέργεια, τότε θα ήταν δυνατό να αποκτήσετε μια σχεδόν απεριόριστη πηγή ενεργειακών πόρων. Ωστόσο, κανένας επίγειος επιστήμονας δεν έχει αποτύχει όχι μόνο να αναδημιουργήσει την αντίδραση σύντηξης μικροσωματιδίων, αλλά ακόμη και να εξαγάγει ένα ελεύθερο κουάρκ από τον πυρήνα.
  Ακόμη και η απόκτηση ενός ελεύθερου, αδέσμευτου κουάρκ δεν είναι ακόμη επιτυχία. Ποιος είναι ο λόγος που η αντίδραση με το σπάσιμο ή τη συγχώνευση υπερελαφρών σωματιδίων δεν είναι ακόμα δυνατή, όχι μόνο να επαναληφθεί, αλλά ακόμη και να σταθεροποιηθεί στη φύση. Ο λόγος έγκειται σε αυτό: γι' αυτό η θερμοπυρηνική αντίδραση είναι τόσο δύσκολη που μεταφορικά ονομάζεται ακόμη και ήρωας με πολύ κοντά χέρια. Για να προκληθεί μια θερμοπυρηνική αντίδραση χρειάζεται η ενέργεια μιας ατομικής βόμβας• για να εκραγεί μια ατομική βόμβα χρειάζονται συμβατικά εκρηκτικά. Προκειμένου να προκληθεί μια αντίδραση σύντηξης κουάρκ, δεν υπάρχει αρκετή αντίδραση μιας έκρηξης ενός θερμοπυρηνικού φορτίου, η ισχύς του δεν είναι αρκετή για την αντίδραση, γι' αυτό τα υπερβαριά κουάρκ δεν βρίσκονται στη φύση. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο βήμα, ένα βήμα που διαχωρίζει και ταξινομεί τις αντιδράσεις εντός της ατομικής σύντηξης. Στη θερμοπυρηνική σύντηξη, υπάρχουν στάδια το ένα μετά το άλλο, τα οποία συνεχίζουν να αυξάνονται ως προς την απελευθερούμενη ενέργεια. Μια αντίδραση που απελευθερώνει πολύ περισσότερη ενέργεια από μια θερμοπυρηνική έκρηξη και είναι εξαιρετικά σπάνια: μια αντίδραση εκμηδένισης. Προέρχεται από την επαφή ύλης και αντιύλης. Στη φύση, είναι σπάνιο, εξαιρετικά σπάνιο, γιατί στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αντιύλη. Η αντίδραση εκμηδένισης είναι σπάνια στη φύση, δεν υπάρχει ενδιάμεσο βήμα μεταξύ της αντίδρασης σύντηξης στοιχείων και μιας θερμοπυρηνικής αντίδρασης. Η ουσία του προβλήματος είναι ότι η ίδια η αντιύλη δεν είναι φτιαγμένη από απλή ύλη. Μέσα στο ορατό μας σύστημα, δεν μπορούμε να το παρατηρήσουμε. Αλλά αν κινηθήκατε στο διάστημα και βρεθήκατε στη συμβολή των συμπάντων, στα σύνορα του κόσμου και του αντικόσμου, τότε θα βλέπατε πώς προχωρά η διαδικασία του αφανισμού σε μεγάλη κλίμακα. Η ουσία του προβλήματος αποδείχθηκε ότι ήταν η απόκτηση επαρκούς ποσότητας αντιύλης, δηλαδή ύλης που δεν μπορούσε να υπάρξει στον πραγματικό κόσμο. Θα ερχόταν συνεχώς σε επαφή με την πραγματική συνηθισμένη ύλη, θα έπρεπε να εκμηδενιστεί ή να εκραγεί, όπως δύο χωριστά ακίνδυνα χημικά στοιχεία εκρήγνυνται όταν έρχονται σε επαφή. Πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια, σε επαφή με ποζιτρόνια, αντινετρόνια, αντιηλεκτρόνια θα μετατρέπονταν σε φωτόνια και άλλα σωματίδια που ορμούσαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ταχύτητα διαστολής τους είναι κολοσσιαία και υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός. Ναι, κατά τη διάρκεια της εκμηδένισης μεγάλης κλίμακας, τα σωματίδια περνούν σε ταχύτητα υπερφωτός, απομακρύνοντας το ένα από το άλλο. Είναι δύσκολο να ληφθεί αντιύλη με απλό τρόπο, επιταχύνοντας σωματίδια σε επιταχυντές. Το αποτέλεσμα που προκύπτει με αυτόν τον τρόπο δεν θα δικαιολογήσει ποτέ το κόστος. Ωστόσο, ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ληφθεί αντιύλη σε στερεή κλίμακα βρέθηκε πειραματικά. Η ουσία του έγκειται στο γεγονός ότι η πιθανότητα απόκτησης αντιύλης, καθώς και ύλης, είναι περίπου η ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ αντιύλης και κοινής ύλης δεν είναι μεγάλη και δεν απαιτείται πολλή ενέργεια για να αλλάξει η πολικότητα της ύλης. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας όχι τόσο ισχυρή ακτινοβολία ενός ειδικού πεδίου και ένα κύμα ειδικής φύσης. Εκτός από τα κουάρκ, τα πρεόνια, υπάρχουν κρεόνια, ρεζόν, φορκόν, ρυμόνια, οροδόνια, ρομόνια, κ.λπ. Η ακτινοβολία σε ειδικό τηλεπαθητικό επίπεδο αλλάζει τη δομή της ύλης στο επίπεδο του creon- συντονισμού, αλλά ελαφρώς αλλάζει, μετατοπίζοντας τη δομή του διάταξη μικροσωματιδίων. Η ανακάλυψη ειδικών κυμάτων έχει φέρει επανάσταση στην επιστήμη και την κοινωνία. Αλλά ποιανού η ακτινοβολία, ποιο επίπεδο θα μπορούσε να αλλάξει τον τύπο της ύλης, μεταφέροντάς την σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο, αλλάζοντας τα χαρακτηριστικά της ύλης. Ένας νέος τύπος ακτινοβολίας ανακαλύφθηκε στη μελέτη των ανθρώπινων ικανοτήτων, οι εξαιρετικές του ικανότητες. Εμείς οι Χιτλερικοί πριν από άλλα έθνη και λαούς κατακτήσαμε επιπλέον ικανότητες. Η νέα τηλεπαθητική ακτινοβολία διείσδυσε σε μόλυβδο και ακόμη πιο πυκνά στερεά υπερυλικά, κάτι που από μόνο του έδειχνε διαφορετικό σύστημα και διαφορετικό εύρος ακτινοβολίας. Ακόμη και στο επίπεδο της επιστήμης και του πολιτισμού σας, υπάρχει και δημιουργείται ακτινοβολία που υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός. Από τη ραδιενεργή ακτινοβολία Άλφα, Βήτα, Γάμμα, ήδη οι ακτίνες Βήτα κινούνται λίγο περισσότερο από την ταχύτητα του φωτός και με την ακτινοβολία Gamma-AS, η υπέρβαση της ταχύτητας του φωτός είναι σχεδόν μιάμιση φορά. Στον πλανήτη Γη έχουν ήδη ανακαλύψει πειραματικά την ακτινοβολία των κυμάτων Klekon και Der, που υπερβαίνουν την ταχύτητα του φωτός δύο φορές. Είναι αλήθεια ότι ενώ παράγονται σε μικροδόσεις, δεν γνωρίζουν καν τις προοπτικές. Θα πω περισσότερα μεταξύ της ταχύτητας της ακτινοβολίας και της ικανότητάς της να διεισδύει στην ύλη, υπάρχει άμεση σύνδεση. Όσο μικρότερο είναι το εύρος των κυμάτων, τόσο μεγαλύτερη είναι η διεισδυτική ισχύς, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα της ακτινοβολίας. Οι ακτίνες γάμμα μόνο αφού περάσουν ένα εκατοστό μολύβδου εξασθενούν κατά το ήμισυ. Για τις ακτινοβολίες Klecon και Der, η διεισδυτική ισχύς είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η ακτινοβολία εκτός εύρους, είτε πρόκειται για αύρα, τηλεμεταφορά, τηλεκίνηση, τηλεπάθεια, κυβερνοκίνηση, τορμοκίνηση, πλασμοκίνηση, έχουν την υψηλότερη ταχύτητα και όλο το εύρος διείσδυσης. Δηλαδή, είναι στο λεγόμενο πνευματικό εποικοδόμημα που βρίσκεται το κλειδί για τον έλεγχο των κόσμων, για τον έλεγχο πρωτόγνωρων μορφών ενέργειας. Οι νεότερες μορφές ενέργειας ανοίγουν το δρόμο για τις νεότερες μορφές μετρήσεων, μετρήσεις του μικροκόσμου που μπορούν να ριζώσουν και να πραγματοποιηθούν στον μακρόκοσμο, μεταφέροντας τις μετρήσεις μεταξύ των μικροθεμελιωδών σωματιδίων στον πραγματικό κόσμο, το λεγόμενο κυλιόμενο του χώρου. Ένας νέος τύπος ενέργειας θα δώσει ένα νέο όπλο, θα εκπέμψει ακτίνες Z-56 και θα συνθλίψει την αρμάδα του επιτιθέμενου σε σκόνη. Θα μπορούσα τώρα να εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες την ουσία της νέας ενέργειας και να περιγράψω λεπτομερώς πώς προκύπτει, καθώς και το αποτέλεσμα της συγχώνευσης, αλλά μας έχει ήδη δοθεί τελεσίγραφο. Αυτοί οι γορίλες σκέφτονται να μας φοβίσουν, αλλά ακόμα κι αν συνθηκολογήσουμε, δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να οργώσουν το νησί και να το σιδερώσουν με βόμβες και βολέ βαρέων όπλων. Αν δεν υπάρχει στρατιωτική δράση, τότε γιατί οι Γιάνκηδες συγκέντρωσαν τέτοια αρμάδα, χρειάζονται μια πράξη εκφοβισμού, παράδειγμα για όλο τον κόσμο. Η ζωή σου εξαρτάται από μένα. Θα δώσω στον επιτιθέμενο ένα μάθημα που θα το θυμάται για μια ζωή, και όποιος μείνει ζωντανός θα ζηλεύει τους νεκρούς!
  Σε αυτή τη φράση, το όνειρο του Φρίντριχ διεκόπη. Άνοιξε μανιωδώς τα μάτια του. Η Χέλγκα στάθηκε μπροστά του και κρατούσε μπουκέτα με λουλούδια στα χέρια της και στα δάχτυλα ενός γυμνού κοριτσιού πόδι ήταν ένα τριαντάφυλλο, με το οποίο γαργαλούσε στοργικά τη γυμνή, ροζ φτέρνα του αγοριού.
  - Λοιπόν, κοιμήσου λίγο. Είναι ώρα για δείπνο!
  Ο Φρίντριχ πετάχτηκε και ρούφηξε αμέσως το στομάχι του... Αλλά ναι, δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα για μια εβδομάδα. Έπινε μόνο ενισχυμένη σοκολάτα αραιωμένη με νερό. Το αγόρι κοίταξε τον ήλιο και ξαφνιάστηκε:
  - Είναι περίεργο, πέρασα περίπου πέντε ώρες, αλλά φαίνεται πολύ λιγότερο. Δεν είχα καν χρόνο να ακούσω την πιο ενδιαφέρουσα διάλεξη για τα νέα όπλα!
  Η Χέλγκα γέλασε.
  - Σχετικά με το νέο όπλο; Ναι, όταν οι μεγάλοι πολεμιστές πολεμούν, η παλαιότερη τεχνική επιτρέπει σε όλους να κερδίσουν. Αλλά πρώτα, φάτε λίγη ψαρόσουπα. Μερικά κορίτσια, θαυμαστές σου, συγκολλήθηκαν ειδικά για σένα. Φάτε και θα έρθουν νέες δυνάμεις.
  Ο Φρίντριχ πήρε με ευχαρίστηση την ψαρόσουπα, που του φαινόταν το πιο νόστιμο πιάτο στον πλανήτη Γη. Το αγόρι άδειασε το καπέλο του μπόουλερ και ένιωσε ένα βάρος στο στομάχι του. Αλλά παρόλα αυτά πήδηξε χαρούμενα και όρμησε στο αυτοκίνητο.
  - Λοιπόν, Χέλγκα, θα τσακωθούμε ξανά!
  Το κορίτσι απάντησε παιχνιδιάρικα:
  - Και πως!
  Και τώρα το αξιόπιστο άλογο Me-362, μαζί με τον αχώριστο δορυφόρο Fokken-Wulf-4, βασανίζουν ξανά την ατμόσφαιρα με έλικες. Και αυτό στον πόλεμο όπως και στον πόλεμο. Ο Φρίντριχ ρώτησε τη Χέλγκα:
  Ποιο είναι το αγαπημένο σας χόμπι εκτός από τη μάχη;
  Το κορίτσι γέλασε απαλά και απάντησε:
  - Είναι δύσκολο να το πω! Αν και ξέρεις. Ασχολήθηκα με την ξυλογλυπτική. Τόσο όμορφα μοτίβα αποδείχτηκαν ... Και προσπάθησα επίσης να γράψω φανταστικές ιστορίες. Μόνο όταν έγραψα ένα ζευγάρι, όλοι άρχισαν να γελάνε μαζί μου. Και ένιωσα τόση ντροπή που σταμάτησα να τα συνθέτω. Ξέρεις πόσο δυσάρεστο είναι όταν σε γελάνε!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Ναι καταλαβαίνω! Αν και τώρα είμαι στην κορυφή της φήμης! Αλλά μόλις πεθάνω, είμαι σχεδόν...
  Η Χέλγκα διέκοψε:
  - Οχι! Πιστέψτε με, δεν θα ξεχάσουν! Νομίζω ότι το όνομά σου θα λέγεται αεροπορικός στρατός, ή κάποιες από τις κατακτημένες ανατολικές πόλεις. Ή ίσως ένας δρόμος στο Βερολίνο!
  Ο Φρίντριχ γέλασε.
  - Ναι, με παρηγόρησες!
  Η Helga πρόσθεσε πολύ σοβαρά:
  - Ίσως ακόμη και μια παραγγελία στην αεροπορία να εγκριθεί με το πορτρέτο σας. Πρώτον, έχετε ένα τόσο γλυκό πρόσωπο και δεύτερον, το αποτέλεσμά σας, ήδη περισσότερα από είκοσι χιλιάδες πεντακόσια εχθρικά αεροσκάφη, είναι απίθανο να ξεπεραστεί από κανέναν!
  Ο Φρίντριχ αντιτάχθηκε επίσης πολύ σοβαρά:
  - Όχι, μπορούν να ξεπεράσουν αν ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ διαρκέσει πολύ καιρό ή αν έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν τους χθεσινούς συμμάχους. Όλα λοιπόν είναι πιθανά... Αλλά κατ' αρχήν, είναι δυνατόν να φτάσετε σε χίλια αεροπλάνα! Τι να κάνω και αυτό!
  Η συνομιλία διακόπηκε, μια μικρή μοίρα εχθρικών μαχητών πέταξε μπροστά και μετά έπρεπε να πάρουν σοβαρά τα όπλα.
  Παρά την ακραία κούραση και εξάντληση του ναζιστικού στρατού, η νίκη στο Krasnogvardeisky ενέπνευσε τον Fritz και την πολυφυλετική ομάδα σε νέα κατορθώματα.
  Οι Ναζί δεν τόλμησαν να επιτεθούν στη Μόσχα και επιτέθηκαν στην πόλη Pavlovsky Posad, που βρίσκεται στα ανατολικά, και οχύρωσαν τις παρακείμενες περιοχές.
  Οι Σοβιετικοί στρατιώτες, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να είχαν πολεμηθεί με θάρρος, αλλά ο διάδρομος ανάμεσα στις γερμανικές σφήνες είχε στενέψει τόσο πολύ μέχρι το βράδυ που είχε ήδη πυροβοληθεί.
  Ο Φρίντριχ και η Χέλγκα χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ξανά τα τανκς, τα οποία προσπάθησαν να αντεπιτεθούν και να καλύψουν το κενό. Και μετά έδειξαν τον εαυτό τους και τέλεια. Ο νεαρός κατάφερε να ξεπεράσει τα πεντακόσια σε τανκς! Και αυτό είναι γενικά επίτευγμα της υπερ-κλάσης!
  Ο Φρίντριχ ένιωσε πραγματικά χαρά που ήταν τόσο κουλ! Το ότι είναι ο καλύτερος πολεμιστής όλων των εποχών και των λαών σημαίνει μια τάξη τάξεων! Και πώς είναι να είσαι πιο ψηλός και πιο ψύχραιμος από όλους! Ο Φρίντριχ είναι Λύκος, που σημαίνει λύκος!
  Είχε ήδη σκοτεινιάσει και η μάχη δεν έσβησε. Γερμανικές στήλες από τα βόρεια, όπου σκίστηκαν οι ορδές του διάσημου Rommel, και από το νότο, όπου το πέρασμα του Mainstein, περικύκλωσαν την πόλη Pavlovsky Posad. Ήδη τα μεσάνυχτα, τα τανκς του Γκόθα και, πρώτα απ' όλα, αρκετά Ferdinand-4 εισέβαλαν στα περίχωρα αυτού του χωριού ... Αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Τότε ο Γκότα έδωσε εντολή να παρακάμψουν τις πιο επίμονες άμυνες. Στις δύο η ώρα τα ξημερώματα ανατολικά του Παβλόφσκι Ποσάντ, τμήματα του δεύτερου σώματος των SS και του πρώτου σώματος αρμάτων μάχης, επίσης από την ΕΣΣΔ, βγήκαν για να συναντηθούν. Έτσι, τη νύχτα της 12ης Οκτωβρίου 1947, ένας δακτύλιος αποκλεισμού έκλεισε γύρω από τη στρατιωτική ομάδα της Μόσχας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #19
  Το πρωί της 13ης Οκτωβρίου 1947, ο Φρίντριχ πολέμησε, όπως πάντα ανιδιοτελώς και επιδέξια. Το πιστό του ιπτάμενο άλογο σκίστηκε σε ύψος και ο κινητήρας, παρά το γεγονός ότι το αγόρι το ανάγκασε περισσότερες από μία φορές, λειτούργησε χωρίς αστοχίες ...
  Η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων αποδυναμώθηκε αισθητά ... Οι Ναζί δεν τόλμησαν ακόμη να επιτεθούν στη Μόσχα, που είχε μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο, αλλά κινήθηκαν προς τα ανατολικά. Στο Pavlovsky Posad, οι μάχες ήταν ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, οι φασίστες διοικητές αρνήθηκαν εύλογα να χρησιμοποιήσουν τανκς στην πόλη, αφήνοντας Ρουμάνους, Ιταλούς, Άραβες, Ινδούς και άλλες ξένες μονάδες να εισβάλλουν.
  Ο Φρίντριχ συμμετείχε σε δύο ή τρεις μικρές αεροπορικές αψιμαχίες και χωρίς δυσκολία έκοψε καμιά δεκαριά αεροσκάφη. Άλλοι στόχοι ήταν εδάφους: κανόνια, οβίδες, όλμοι, Κατιούσα και αν είστε τυχεροί, τανκ.
  Το τελευταίο, από την άλλη, δεν εμφανιζόταν συχνά. Φαίνεται ότι η συμβουλή απέτυχε. Μέχρι το μεσημέρι, όταν το ζευγάρωμα του Οκτώβρη έγινε αφόρητο, επικράτησε μια σύντομη ηρεμία και ο Φρειδερίκος, ή όπως ονομαζόταν επίσημα ο Φρειδερίκος ο Μέγας Βίσμαρκ, κλήθηκε στο Σμολένσκ.
  Ο νεαρός άσος-εξολοθρευτής φαινόταν πολύ ευχαριστημένος και ευδιάθετος. Αν και ο Φρίντριχ ήταν πολύ πικραμένος και ντρεπόταν για την προδοσία του, η προοπτική να λάβει φασιστικά βραβεία ευχαριστούσε το αγόρι.
  Μαζί του κλήθηκε και η Χέλγκα. Το κορίτσι ήταν επίσης ενθουσιασμένο και τα μαργαριταρένια δόντια της άστραψαν με ένα γοητευτικό χαμόγελο πάνθηρα. Είπε:
  - Βλέπεις, το λυκόπαιδο, νικήσαμε τους Ρώσους!
  Ο Φρίντριχ δεν συμμερίστηκε την αισιοδοξία σε αυτή την περίπτωση:
  - Μέχρι στιγμής, αυτή είναι μόνο μια ενδιάμεση επιτυχία και αγώνας ... Οι μάχες και οι μάχες κερδίζουν μόνο ορμή. Όμως η αρχή και μάλιστα με επιτυχία...
  Για το βραβείο επιλέχθηκε το κτίριο της περιφερειακής επιτροπής του ΚΚΣΕ. Το τεράστιο πάρκινγκ περιείχε πολλά πολυτελή αυτοκίνητα, κυρίως αμερικανικής κατασκευής.
  Πράγματι, στρατηγοί-μαριονέτες από τον στρατό των ΗΠΑ, τη Βρετανική Αυτοκρατορία, την Καναδική Κυριαρχία ήταν παρόντες στην αίθουσα συνελεύσεων. Υπήρχε ακόμη και ένας από τους Άγγλους πρίγκιπες... Και, φυσικά, ο ίδιος ο Χέρμαν Γκέρινγκ και ο Αδόλφος Χίτλερ... Μόνο που αυτό εξέπληξε τον Φρίντριχ, η Μάργκαρετ δεν ήταν μαζί του. Είναι περίεργο, ίσως και μόνο έγκυος, αυτή η εξαιρετική, μοναδική γυναίκα δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τους δικούς της και το παιδί που παρέλαβε από τον άσο... Άλλωστε, ο πόλεμος δεν είναι καθόλου αστείο!
  Ή μήπως δεν θέλει να επικοινωνήσει με τον νέο αγαπημένο του Χίτλερ με τον σύζυγό της; Εδώ, γενικά, όλα είναι πιθανά και είναι σχεδόν αδύνατο να διαβάσεις αυτό που έχει στο μυαλό μιας γυναίκας όμορφης, όπως η Αφροδίτη, και ύπουλη όπως η Ήρα...
  Ωστόσο, ο Φρίντριχ είναι ακόμη και χαρούμενος για αυτό. Δεν αρκούσε στην παρουσία του Φύρερ να εκθέσει τον εαυτό του και εκείνη στον κίνδυνο να προδώσει τα συναισθήματά του, με μια ακούσια χειρονομία ή μια ανεξιχνίαστη λέξη. Άλλωστε, οι κερασφόροι σύζυγοι, ειδικά στο πρόσωπο του ηγεμόνα του μισού κόσμου, είναι πολύ επικίνδυνοι. Ακόμη και για έναν τόσο σκληρό τύπο όπως είναι ο νούμερο ένα στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ!
  Οι περισσότεροι από αυτούς που έφτασαν για το βραβείο ήταν πιλότοι - ο ίδιος ο Γκέρινγκ ήταν άσος, ένθερμος θαυμαστής της θεωρίας του στρατηγού Dua - η αεροπορία, ο θεός των πολέμων, φυσικά, πρώτα απ 'όλα διέθεσε αεροπορικές δυνάμεις. Υπήρχαν όμως και τάνκερ, ανάμεσά τους και το περίφημο Wittmann. Και η τελετή απονομής ξεκίνησε με ιπποτικούς σταυρούς.
  Όταν κάλεσαν τη Χέλγκα, το κορίτσι κυριολεκτικά πήδηξε σαν άλογο, χτυπώντας τα τακούνια της. Της απονεμήθηκε σταυρός ιππότης και ειδικό σήμα μαχητή, τανκ... Επιπλέον, ο ίδιος ο Φύρερ Αδόλφος παρέδωσε στην κοπέλα ένα ονομαστικό σπαθί με διαμάντια, ως η καλύτερη γυναίκα που διακρίθηκε ως αποτέλεσμα της μάχης στο Μάχη της Μόσχας.
  Ο Wittmann έλαβε έναν σταυρό με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, το αστέρι του σταυρού των ιπποτών με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια απονεμήθηκε επίσης στον "μωρό" Huffman. Βραβείο πήρε και ο Αμερικανός άσος με την αμετάβλητη καουμπόικη φανέλα του.
  Ο Φρίντριχ βραβεύτηκε το τελευταίο... Ήταν πολύ λογικό, γιατί ήταν ο καλύτερος από τους καλύτερους. Το υψηλό βραβείο, ο Μεγάλος Αστέρας του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού, και φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, απονεμήθηκε υπό τους απειλητικούς ήχους του ναζιστικού ύμνου. Επιπλέον, απονεμήθηκαν τέσσερα σήματα για τετρακόσια, πεντακόσια αεροσκάφη και για τετρακόσια πεντακόσια άρματα μάχης. Αυτά τα διακριτικά ήταν επίσης χρυσά, και πεντακόσια ακόμη και με μικροσκοπικά διαμάντια.
  Ο Χίτλερ έσφιξε το χέρι του Φρίντριχ για πολλή ώρα και είπε κάτι με ενθουσιασμό ... Το αγόρι καταβρόχθισε με τα μάτια του τον περίφημο σταυρό. Διαμάντια στολισμένα φύλλα βελανιδιάς από πλατίνα και λαβές σπαθιού. Μια φιγούρα έλαμψε στη μνήμη μου ότι ακόμη και οι συνηθισμένοι ιπποτικοί σταυροί με διαμάντια, μόνο είκοσι επτά τέτοιες παραγγελίες απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πολέμου. Λοιπόν, σε αυτό το σημείο είναι ακόμη λιγότερο ... Ένας υψηλότερος βαθμός βράβευσης, ο Σταυρός των Ιπποτών, όπου τα ασημένια φύλλα αντικαθίστανται από χρυσά, δεν έχει ακόμη καθιερωθεί.
  Ωστόσο, τα βραβεία δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Χίτλερ ανακοίνωσε ότι στον Φρίντριχ απονεμήθηκε ο βαθμός του Ταγματάρχη Στρατάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας και των Φρουρών των SS, με την απονομή εξατομικευμένων όπλων και ένα μπόνους ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων μάρκων (το κόστος των δεκαπέντε νεότερων Πάνθηρων).
  Το ονομαστικό όπλο ήταν το ίδιο με το σπαθί που δωρίστηκε στη Helga, κατασκευασμένο από ατσάλι της Δαμασκού, με λαβή όμορφα διακοσμημένη με διαμάντια και σμαράγδια.
  Ο Φρίντριχ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και πολλές φορές κούνησε ένα όπλο αντάξιο του Σουλτάνου. Η λαβή ήταν άνετη και το σπαθί ήταν τέλεια ισορροπημένο και φαινόταν ελαφρύ για ένα δυνατό αγορίστικο χέρι.
  Στη συνέχεια μίλησε ο Αμερικανός στρατηγός Mankurt, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως συγγραφέας της λαϊκής έκφρασης: ας κάνει λάθος η χώρα μου, αλλά αυτή είναι η χώρα μου!
  Επιπλέον, αυτός ο διοικητής έγινε διάσημος για την τερατώδη σκληρότητά του, συμπεριλαμβανομένων των αιχμαλώτων πολέμου.
  Ο Mankurt είπε σκληρά:
  - Οι Ρώσοι βάρβαροι έχουν καταλάβει πολλή γη, δημιουργώντας έναν τεράστιο στρατώνα στον οποίο βασιλεύει ένα αιώνιο χάος. Ως πότε θα βασανίζει το τρομοκρατικό τους καθεστώς το ένα έκτο της ανθρωπότητας; Οι λαοί της Ρωσίας περιμένουν την απελευθέρωση και την άφιξη στη γη τους του στρατού της ελεύθερης Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Και ως εκ τούτου, η Αμερική θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να νικήσει την ΕΣΣΔ. Η ροή του εξοπλισμού και των εθελοντών μας από όλο τον κόσμο θα ενταθεί και θα αυξηθεί! (θυελλώδη χειροκρότημα). Όλες οι χώρες του κόσμου ενώθηκαν ενάντια στη μεταδοτικότητα των Μπολσεβίκων. Ο Κύριος ο Θεός και ο ουράνιος στρατός είναι μαζί μας. Εμπρός για τη νίκη!
  Ένας Άγγλος τον ακολούθησε και μετά ο Φύρερ διέκοψε το επίσημο μέρος της τελετής, ανακοινώνοντας την έναρξη της μπάλας. Αμέσως εμφανίστηκαν πολλά κορίτσια και γυναίκες έτοιμα να φτιάξουν ένα ζευγάρι διάσημων ηρώων.
  Ο Φρίντριχ ήθελε να επιλέξει τη Χέλγκα ως σύντροφο, αλλά εκείνη αρνήθηκε απροσδόκητα - λέγοντας ότι το έθιμο δεν διατάσσει χορό με παρτενέρ ή συντρόφους σε στρατιωτικά όπλα. Λοιπόν, γιατί το αγόρι διάλεξε άλλη κυρία, ειδικά αφού όλες οι γυναίκες εδώ είναι όμορφες - προφανώς επιλέχθηκαν ειδικά. Ο Φρίντριχ χαμογέλασε και χόρεψε ελαφρά, αλλά οι σκέψεις του αγοριού αφορούσαν κάτι άλλο.
  Έλαβε λοιπόν ένα υψηλό παράγγελμα και τώρα είναι μεγάλος στρατάρχης... Η καριέρα του βρίσκεται σε άνοδο, και όσον αφορά τον αριθμό των κατεδαφισμένων αεροσκαφών και των κατεστραμμένων δεξαμενών, δεν έχει όμοιο του στον κόσμο! Όλα φαίνονται να είναι καλά, αλλά για κάποιο λόγο οι γάτες γρατζουνίζουν τις καρδιές τους... Αλλά αν πάρουμε γνωστές φιγούρες, για παράδειγμα, τον Robert Artrois, τον πρίγκιπα του αίματος από τον βασιλικό κλάδο των Capetians. Άλλωστε, πολέμησε ενάντια στην πατρίδα του τη Γαλλία και δεν ταλαιπωρήθηκε λίγο, αν και το αίμα των συμπατριωτών του ήταν στα χέρια του.
  Και εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι πολεμούν στο πλευρό των Ναζί. Ακόμη και ο Μέγας Δούκας Κύριλλος Ρομάνοφ ανακοίνωσε επίσημα την υποστήριξή του στην ανατολική εκστρατεία και την απελευθέρωση της πατρίδας από τους Μπολσεβίκους. Οι Ρομανόφ είναι για τους Ναζί και τις χώρες της Δύσης πίσω τους.
  Λοιπόν, αν οι επιφανείς πρίγκιπες και το Τρίτο Ράιχ είναι εναντίον του Στάλιν, τότε γιατί να υποφέρει ο Φρειδερίκος. Επιπλέον, είναι πιθανό οι πρόγονοί του να μην ζουν καθόλου στην ΕΣΣΔ. Λοιπόν, ας σκεφτούμε λογικά... Άλλωστε, η πορεία της ιστορίας έχει ήδη αλλάξει με τον πιο σοβαρό τρόπο. Τώρα ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ διαφορετικός, οπότε η μάχη της Μόσχας χάθηκε από τους Σοβιετικούς... Και τι σημαίνει αυτό; Και το γεγονός ότι, πρώτον, σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει σημαντικά, η πιθανότητα οι γονείς του (παρεμπιπτόντως, γεννημένοι σε διαφορετικές πόλεις) να συναντηθούν και να δημιουργήσουν οικογένεια μειώνεται απότομα. Αλλά και ο μπαμπάς και η μαμά δεν γεννήθηκαν το 1947... Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να συναντήσετε δύο παππούδες και δύο γιαγιάδες θα είναι ακόμα μικρότερη!
  Επιπλέον, κάθε παιδί όσον αφορά ένα σύνολο γονιδίων είναι μοναδικό και καθαρά ατομικό. Και αυτό σημαίνει ότι αν η στιγμή της σύλληψης αλλάξει έστω και για μια ώρα, ή ακόμα και για δέκα λεπτά, τότε δεν θα είναι πια αυτός... Όχι ο Φρίντριχ με μια μοναδική προσωπικότητα και ένα σύνολο γονιδίων, αλλά ένας εντελώς διαφορετικός, ίσως ούτε καν εξωτερικά παρόμοιο αγόρι.
  Δηλαδή, η παρέμβαση ενός δολοφόνου στο παρελθόν, σύμφωνα με τη λογική των πραγμάτων, θα έπρεπε να οδηγήσει στην εξαφάνιση του παραβάτη των απαράβατων νόμων του χρόνου ... Δηλαδή, ο Φρίντριχ, έχοντας γίνει ο αγαπημένος του Χίτλερ, απλά να εξαφανιστεί! Και αυτός, και ο αδερφός του, και ίσως οι γονείς και άλλοι.
  Επειδή όμως ο νεαρός άσος είναι ζωντανός, και δυνατός, υγιής όσο κανένας άλλος σε αυτόν τον άτυχο πλανήτη, τότε ίσως αυτό το παρελθόν να μην είναι καθόλου ο κόσμος του! Ίσως αυτό να μην είναι καν το σύμπαν του, κάποιου είδους παράλληλο σύμπαν, και μάλιστα με χρονική καθυστέρηση. Δηλαδή, δεν σκοτώνει τον Friedrich τους προγόνους του, όχι τους γηγενείς συμπατριώτες του, αλλά εξωγήινα άτομα που έχουν μόνο μια γενική ομοιότητα με το αφηρημένο παρελθόν του αγοριού εξολοθρευτή.
  Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι προδότης - απλώς ένα άτομο, όπως οι δολοφόνοι από διάφορες σειρές επιστημονικής φαντασίας, που στο παρελθόν χρησιμοποιεί τη γνώση του παρόντος και μάλιστα προικισμένο με πρόνοια με απίστευτη δύναμη. Λοιπόν, αν είναι προορισμένος να έχει υπερδυνάμεις, τότε είναι απλώς αμαρτία να μην τις χρησιμοποιεί! Λοιπόν, αφού η μοίρα, το δεξί χέρι του ίδιου του ουρανού, τον έστειλε πρώτα στη Νεολαία του Χίτλερ και μετά στο Τρίτο Ράιχ, τότε πρέπει να καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να κάνετε καριέρα. Είναι καλό να είσαι ταγματάρχης στα δεκατέσσερα, αγόρι, αλλά στα είκοσι ένας πλήρης στρατηγός, ή ακόμα και στρατάρχης, είναι καλύτερο. Και ποιος ξέρει, ίσως το Τρίτο Ράιχ και η Αμερική τελικά χωνέψουν, και τότε ο γιος του θα γίνει ο πρώτος Παγκόσμιος δικτάτορας!
  Τότε ξαφνικά εμφανίστηκε αυτός που ο νεαρός το λιγότερο περίμενε να δει: ο Ευγένιος Πόρσε... Ψηλός, όμορφος, δυνατός, ακόμη και λίγο ρουστίκ και παραδόξως όχι αριστοκρατικός για την κόρη ενός από τους μεγαλύτερους μεγιστάνες του Τρίτου Ράιχ.
  Είναι αλήθεια ότι, σε αντίθεση με την προηγούμενη συνάντηση, η κοπέλα έβαλε πολύ ακριβά, με διαμάντια, αλλά ταυτόχρονα ήταν διάφανα και δεν έκρυβαν τη γοητεία των χαριτωμένων, αν και όχι μικρών ποδιών.
  Λόγω των ψηλοτάκουνων, το ήδη ψηλό κορίτσι φαινόταν σχεδόν γίγαντα. Ο ίδιος ο Φρίντριχ ήταν ένας συνηθισμένος και ακόμη μικρότερος έφηβος για την ηλικία του, ήταν πιο κοντός από αυτήν, περίπου είκοσι τρία, είκοσι πέντε εκατοστά, και λαμβάνοντας υπόψη τα τακούνια και άλλα ...
  Ο Φρίντριχ ντρεπόταν ακόμη και αν δεν μεγαλώσει ποτέ περισσότερο από αυτό το κορίτσι των έξι κιλών (που πέτυχε τον πατέρα της Porsche, τελικά, όχι γίγαντας, αν και δεν είναι γνωστό τι είδους μητέρα ήταν και ποιος σκαρφάλωσε κάτω από τη φούστα της !), θα είναι από πάνω του για να ανεβαίνει πάντα. Ναι, είναι καλύτερα που, όπως την προηγούμενη φορά, πήγε ξυπόλητη ...
  Η Ευγενία, όμως, κοίταξε με θαυμασμό τον νεαρό άσο και απλώνοντας τα χέρια της τον φίλησε στα χείλη:
  - Είσαι ο ιππότης μου! Το φως δεν είναι γήινο!
  Ο Φρίντριχ μπερδεύτηκε:
  - Ναι εγω....
  Ο Γιουτζίν διέκοψε:
  - Δεν χρειάζονται λόγια! Σου αξίζει ο έπαινος. Και όχι μόνο ως πιλότος .... - Η κόρη του μεγιστάνα τίναξε τα μαλλιά της. - Σκέψου, έχεις ένα φανταστικό χάρισμα μηχανικού και σχεδιαστή. Προτείνετε ιδέες όπως αυτή... Ιδιοφυία! Πάνω από τον Λεονάρντο Νταβίντσι.
  Ο Φρίντριχ είπε:
  - Λοιπον ναι! Συμφωνώ, αυτός ο καλλιτέχνης δεν έχει κερδίσει ούτε έναν πόλεμο. Αν και τα αριστουργήματά του κατέκτησαν όλο τον κόσμο!
  Άρχισαν να χορεύουν. Η Ευγενία ήταν εξίσου όμορφη, αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά για τη Βόλκα φαινόταν πολύ μεγάλη... Και το άρωμα μύριζε μεθυστικά... Το αγόρι, κοιτάζοντας τη λαιμόκοψη του πολυτελούς στήθους της, ένιωθε πολύ φυσική επιθυμία για μια σωματικά δυνατή και ανεπτυγμένη νεαρός. Επιπλέον, η Helga προσποιήθηκε προκλητικά ότι δεν πρόσεχε τίποτα. Ωστόσο, η νεότερη γενιά των Γερμανών διδάχθηκε ότι είναι απρεπές για μια γυναίκα να νιώθει και πολύ περισσότερο να επιδεικνύει ζήλια, και ένας άνδρας, αν είναι ήρωας πολέμου, είναι υποχρεωμένος ακόμη και να απατήσει . Τι να βελτιώσεις τη ράτσα! Όπως είπε ο Χίτλερ: δεν είναι αμαρτία για μια παντρεμένη γυναίκα να γεννήσει παιδί από άλλον άντρα, υπάρχει κάποιος που έχει καλύτερα φυσικά δεδομένα από τον άντρα της. Η Ευγενία, ωστόσο, ρώτησε πολύ σοβαρά το αγόρι:
  - Και πού μελετήσατε ότι γνωρίζετε τόσο καλά τις αρχές ελέγχου των αρμάτων μάχης και των αυτοκινούμενων όπλων, επινοώντας τέτοιες τεχνογνωσίες;
  Ο Φρίντριχ δεν μπορούσε και δεν ήθελε να πει την αλήθεια, και σε ένα άγνωστο κορίτσι, ακόμα κι αν ο πατέρας της ήταν μεγιστάνας, ένας από τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους του Τρίτου Ράιχ και αγαπημένος του Χίτλερ και του Γκέρινγκ. Εκείνος απάντησε διστακτικά:
  - Τα χόμπι από την παιδική ηλικία παίζουν ρόλο εδώ ... Διάφορη επιστημονική βιβλιογραφία, η επιθυμία να εφεύρουμε! Δεν είναι απαραίτητο να κάθεσαι σε ένα γραφείο για να δημιουργήσεις κάτι λογικό...
  Η Ευγενία έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, μου αρέσει και ο αθλητισμός, και ταυτόχρονα ροκανίζω, ή έστω μασάω τον γρανίτη της επιστήμης... Παρόλα αυτά, η κυρία Πίστον μοιάζει με αρουραίο γραφείου;
  Ο Φρίντριχ, βγάζοντας δόντια λύκου, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, σε έναν αρουραίο, και όχι μόνο σε ένα ντουλάπι, δεν μοιάζεις καθόλου! Πιθανότατα, ακόμη και εσείς μπορείτε να συγκριθείτε ...
  Η Ευγενία προειδοποίησε:
  - Απλά μην συγκρίνεσαι με αγελάδα! Αυτή είναι μια πολύ άσχημη υπόδειξη!
  Ο Φρίντριχ φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Όποιος φοβερίζει όχι για δουλειά, παίρνει τον βαθμό του τράγου! Λοιπόν... Έχουμε ένα ηλίθιο παζάρι.
  - Το παζάρι είναι αργκό; μάντεψε η Ευγενία. - Σε γενικές γραμμές, η γερμανική ομιλία φαίνεται να είναι σωστή, αλλά κατά κάποιο τρόπο ... Πολύ σωστή, ακριβώς τοποθετημένες πινελιές, ξεκάθαρες λέξεις, ένταση της ομιλίας ... Και δεν υπάρχει προφορά, αλλά αισθάνεστε κάτι όχι εντελώς εγγενές σε αυτήν την ορθότητα.. .
  Ο Φρίντριχ δεν έδειξε σημάδια ανησυχίας:
  - Όχι και με αυτό; Ίσως υποπτεύεστε ότι επρόκειτο για σοβιετικό κατάσκοπο και ότι οι Ρώσοι δώρησαν είκοσι χιλιάδες, μαζί με τα αμερικανικά και μισή χιλιάδα από τα αμέτρητα αεροσκάφη τους, για να διεισδύσουν σε εμένα στην κορυφή του Τρίτου Ράιχ;
  Η Ευγενία κούνησε το κεφάλι της.
  - Οχι, δεν το νομίζω! Ήταν πάρα πολύ, ακόμα και για τους Ρώσους. Αν και υπάρχει ένα γνωστό ρητό: Η Ρωσία δεν γίνεται κατανοητή με το μυαλό. Αλλά εδώ μου φαίνεται κάτι άλλο, ίσως εσείς, πώς να το πείτε ... Ένα προϊόν γενετικής μηχανικής των SS. Κάποιος μελλοντικός άντρας; Έχω διαβάσει επιστημονικές εργασίες για τη γενετική και ξέρω ότι η ανθρώπινη φύση μπορεί να αλλάξει, να βελτιωθεί ή να επιδεινωθεί με τεχνητή παρέμβαση. Και οι υπεράνθρωπες ιδιότητες ενός πολεμιστή... Είναι αλήθεια...
  Αντί να απαντήσει, ο Φρίντριχ έσκυψε το κεφάλι στην ψηλή κοπέλα του και τη φίλησε με πάθος στα σαρκώδη χείλη της. Μετά είπε:
  - Μην δίνεις στον εαυτό σου όμορφο κεφάλι. Αν φοβάστε ότι θα πάρετε ελαττωματικά παιδιά από εμένα, τότε πιστέψτε ότι δεν είναι έτσι! Γενικά, μπορούμε να αλλάξουμε το θέμα της συζήτησης.
  Η Ευγενία συμφώνησε:
  - Καλύτερα να αλλάξεις! Συζήτηση για τανκς... Συγκεκριμένα, το κύριο επιχειρησιακό αρχηγείο με επικεφαλής τον Guderian εξέδωσε μια αποστολή ανταγωνισμού: δύο τύποι τανκς... Σαν ένα μεσαίο "Imperial Panther" με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών El 100 ή πιο κοντό, αλλά διαπεραστικό, και μετωπική κεκλιμένη θωράκιση τουλάχιστον 250 χιλιοστών και βαριά "Royal Tiger" με πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 105 mm El100, με μετωπική θωράκιση τουλάχιστον 300 ... Επιπλέον, το βάρος της πρώτης δεξαμενής δεν υπερβαίνει τους πενήντα τόνους και το δεύτερο είναι 65.
  Ο Φρίντριχ ρουθούνισε περιφρονητικά, σαν λιοντάρι μπροστά σε ένα γοφάρι:
  - Δεν είναι αληθινό κάτι τέτοιο; Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι έχετε γίνει πολύ πιο εύκολος με τα λιγοστά υλικά, και τα συμμαχικά βομβαρδιστικά δεν καταστρέφουν τα εδάφη του Τρίτου Ράιχ!
  Η Ευγενία απάντησε αναστενάζοντας:
  - Κατ' αρχήν, είναι δυνατόν, αλλά δεν είχαμε χρόνο, ή μάλλον δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε ένα πρωτότυπο σε μέταλ την κατάλληλη στιγμή. Μας δώσατε κατά κάποιον τρόπο την εξαιρετική τεχνογνωσία σας πολύ αργά. Και ο Χίτλερ θέλει τα πιο πρόσφατα τανκς να αρχίσουν να τίθενται σε υπηρεσία με τους στρατούς του Τρίτου Ράιχ φέτος.
  Ο νεαρός άσος έμεινε έκπληκτος:
  - Γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος για να φτιάξεις ένα πρωτότυπο;
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Όχι λίγο, ειδικά αν το μοντέλο είναι θεμελιωδώς καινούργιο ... Είναι σαν λαϊκό πράγμα: αν οδηγείς, θα πέσεις σε μια χαράδρα!
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε: φυσικά υπάρχουν προβλήματα εδώ... Για παράδειγμα, οι Σοβιετικοί σχεδιαστές υπέφεραν τόσα χρόνια με τη δημιουργία του τανκ IS-10 ή πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια παίζοντας με το Τ-54. Επιπλέον, αυτό το τανκ σχεδιάστηκε μεταπολεμικά και έχοντας εμπειρία στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Επιπλέον, δεν ήταν ένα θεμελιωδώς νέο μοντέλο, αλλά μόνο μια περαιτέρω εξέλιξη του T-34. Εδώ, για παράδειγμα, το T-44 δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο και πρακτικά δεν χρησιμοποιήθηκε σε εχθροπραξίες ... Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε κανένα ιδιαίτερο θαύμα.
  Το τανκ Tiger, δεδομένης της έλλειψης εμπειρίας των Γερμανών στη δημιουργία μηχανών αυτού του τύπου (εκτός, φυσικά, αν μετρήσετε το σασί, για παράδειγμα, υπήρχε ήδη ένα Colossal 150 τόνων που δημιουργήθηκε κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο).
  Ο Φρίντριχ παρατήρησε:
  - Είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί με βάση το ήδη δημιουργημένο "Panther" -5, ή AG. Το κάτω μέρος του σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα όπλο όχι μόνο διαμετρήματος 88 mm, αλλά ακόμη και 128 ή 150 οβίδες ...
  Η Ευγενία γέλασε.
  Αλλά αυτό ακριβώς κάνουμε! Ωστόσο, η Porsche έχει ήδη το δικό της "Royal Tiger", αν και με όπλα διαμετρήματος 88 χιλιοστών. Ίσως όμως, ως ενδιάμεσο μοντέλο, αυτό το κάνει. Το αρχικό έργο της κράτησης 250 χιλιοστών ολοκληρώθηκε σε αυτό, αν και το βάρος είναι αρκετά μεγάλο - 63 τόνοι. Από την άλλη, ο πύργος με πολύ μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης της πανοπλίας, κομψός και εξορθολογισμένος... Μπορεί να κερδίσει έναν ενδιάμεσο διαγωνισμό, αλλά προβλήματα θα προκύψουν στο μέλλον. Αλλά σύμφωνα με την τεχνογνωσία σας, είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα τανκ αδιαπέραστο από όλες τις πλευρές, καταστρέφοντας κάθε άμυνα. Πράγματι, για μια πρωτοποριακή μηχανή, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή πλευρική προστασία, την οποία, δυστυχώς, ο Panther δεν μπορούσε να καυχηθεί για πολύ καιρό.
  Ο Φρίντριχ παρατήρησε:
  - Ίσως, δεν θα αγγίξουμε το θέμα των τανκς προς το παρόν... Ή μάλλον, θα τελειώσουμε τη συζήτηση. Είμαστε παλιοί καθηγητές ή νεαρά αγόρια και κορίτσια.
  Η Ευγενία συμφώνησε:
  - Έχεις δίκιο, όπως πάντα, ας μιλήσουμε για κάτι πιο κοσμικό. Για παράδειγμα, για τον βρετανικό βασιλικό οίκο.
  Ο Φρίντριχ μόρφασε.
  - Λοιπόν, το θέμα! Ναι, θα έρθει η ώρα από τους Winsors δεν θα μείνει τίποτα. Ή πιστεύετε, έχοντας καταλάβει τη Μόσχα, τα τανκς μας δεν θα μπορέσουν να κονιορτοποιήσουν το ήδη καταληφθεί Λονδίνο;
  Η Ευγενία άστραψε τα δόντια της:
  - Λοιπόν, φυσικά και μπορούν!
  Μετά το χορό, ακολούθησε ευγενές δείπνο με πολυτελή πιάτα οι ίδιοι, αλλά χωρίς δυνατά αλκοολούχα ποτά. Τίποτα πιο δυνατό από έξι μοίρες. Λοιπόν, τότε ο Φρίντριχ και η Ευγενία, όπως αρμόζει σε έναν άντρα και ένα κορίτσι, αποσύρθηκαν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο.
  Αν και είναι γενικά αποδεκτό ότι οι ψηλές ξανθιές δεν διαφέρουν στο ταμπεραμέντο, η Ευγενία απέδειξε το αντίθετο εξαιρετικά πειστικά για αρκετές ώρες. Λοιπόν, η Φρειδερίκη, φυσικά, επίσης δεν έχασε το πρόσωπο. Έτσι αποκοιμήθηκαν, αγκαλιασμένοι σφιχτά.
  Το αγόρι ονειρεύτηκε ότι ήταν ένας Ιάπωνας νίντζα που έλαβε εντολή από τον Ρώσο Τσάρο Νικόλαο Β' να σκοτώσει τον μικάντο, δηλαδή τον αυτοκράτορα.
  Ο Φρίντριχ ονειρευόταν να σκαρφαλώσει στους τραχείς τοίχους, κολλώντας στην παραμικρή ρωγμή ή σχισμή με τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του. Το αγόρι μπήκε στο παλάτι, όπου άρχισε ένας άγριος καυγάς ...
  Ο νεαρός νίντζα, ως συνήθως, τεμαχισμένος, μαχαιρωμένος, φύσηξε τα κεφάλια από τους εχθρούς ... Το όνειρο ήταν πολύ χαοτικό, πολύ αίμα, κόψιμο και ελάχιστο νόημα. Επιπλέον, γυμνόποδα κορίτσια με σπαθιά που πηδούν παντού... Με λίγα λόγια...
  Καταφέραμε να κοιμηθούμε για τρεις ή τέσσερις ώρες όχι παραπάνω... Ο Φρίντριχ ξύπνησε από μια αγγελιοφόρο κοπέλα λέγοντας:
  - Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη! Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι, εκτός από ανθρώπους σαν εσένα, Φρίντριχ Μπίσμαρκ.
  Το αγόρι πετάχτηκε και χωρίς καν να τον αποχαιρετήσει, έσπευσε στον κοντινότερο διάδρομο.
  Και όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μάταια που τον αποκαλούσαν ... Ο στρατηγός του στρατού Ροκοσόφσκι έλαβε εντολή από τον Στάλιν, χωρίς να περιμένει την πλήρη συγκέντρωση των δυνάμεων, να χτυπήσει τη στρατιωτική ομάδα του Ρόμελ. Σε αυτή την περίπτωση, ο υπολογισμός βασίστηκε στο γεγονός ότι οι Γερμανοί δεν είχαν ακόμη προλάβει να αναπτύξουν τα στρατεύματά τους για μια επίθεση στο Voronezh. Υπήρχε λοιπόν η ευκαιρία να εκτελέσουμε ένα χαμηλό λάκτισμα κατά μήκος του τεντωμένου πλευρού, εξαντλημένο από προηγούμενες μάχες των γερμανικών στρατευμάτων.
  Ο Φρίντριχ αναγκάστηκε να καθίσει στο Focken-Wulf, και όχι μια επιθετική τροποποίηση, αλλά ένα συνηθισμένο μοντέλο, με τέσσερα κανόνια των είκοσι χιλιοστών και δύο πολυβόλα. Έτσι, λόγω υπερβολικής βιασύνης, το αγόρι έμεινε χωρίς το όπλο που είχε αποδειχθεί τόσο αποτελεσματικά για να πολεμήσει τα τανκς. Είναι αλήθεια ότι είχε ακόμα δέκα βόμβες στην άτρακτο ...
  Ο ουρανός ήταν επίσης ζεστός, υπήρχαν σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και μαχητικά Yaki-9. Ωστόσο, τα τελευταία οχήματα, λόγω κακής προστασίας και επιβίωσης, ήταν επίσης ευάλωτα σε μεγάλη απόσταση, για πυροβόλα διαμετρήματος 20 mm. Ο Φρίντριχ έδωσε πρώτα στους μαχητές τα κέρατα, τα οποία, φυσικά, ήταν μπροστά από τον πιο αργό Ίλυ. Τέσσερα όπλα αεροσκαφών, αυτή είναι η δύναμη... Τα πρώτα δύο ντουζίνα γιακ διαλύθηκαν, ακόμη και χωρίς πονηρές προσεγγίσεις στην ουρά.
  Ο Φρίντριχ δεν γύρισε, δεν έκανε ελιγμούς, απλώς μετατόπισε ελαφρά τα πιστόλια αέρα και δονήθηκε το σώμα της τεράστιας μηχανής του.
  Είκοσι πέντε, είκοσι έξι, είκοσι επτά... Χωρίς αστοχία, για τους αναιδείς Γιακς, που ενώ υφίστανται απώλειες, εντούτοις δεν σβήνουν, αλλά προσπαθούν ακόμη και να ανεβάσουν ταχύτητα... Ο Φρίντριχ έμεινε έστω και κάπως έκπληκτος γιατί, στη σοβιετική στρατιωτική λογοτεχνία, αυτή η ένδοξη μηχανή Focken ήταν τόσο υποτιμημένη -Wulf. Ναι, εκτελεί μια πλήρη στροφή σε 22 δευτερόλεπτα έναντι 19, για τα Yaks (και στην ελαφριά τροποποίηση, το Yak μπορεί να το κάνει ακόμη και για 17 δευτερόλεπτα!). Αλλά ο Φρίντριχ δεν χρειάζεται να κάνει ελιγμούς, απλώς επιβραδύνει και πετάει προς το μέρος τους. Σε ένα δευτερόλεπτο, μπορείτε πραγματικά να κατεβάσετε επτά έως οκτώ αυτοκίνητα.
  Ο χρόνος για τον Φρίντριχ σε κατάσταση έκστασης μάχης κύλησε τρομερά αργά και έχει χρόνο να σκεφτεί και να εξουδετερώσει τα πυρομαχικά του. Κατ 'αρχήν, είναι γενικά αποδεκτό ότι ακόμη και ο πιο επιδέξιος άσος, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και φαινομένων όπως ο Rudel, δεν είναι σε θέση να επηρεάσει σοβαρά την πορεία του πολέμου. Εδώ στην πραγματική ιστορία, οι έξι καλύτεροι Γερμανοί άσοι κατέστρεψαν έναν ολόκληρο αεροπορικό στρατό, αλλά οι Ναζί έχασαν απελπιστικά τη μάχη για την κυριαρχία στην ατμόσφαιρα.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το να πετάξεις τόσα πολλά γιάκ σε ένα μέρος εναντίον ενός άνδρα είναι γεμάτο με ... Εξήντα ένα μαχητές καταρρίφθηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κάπως έτσι πέφτουν τα φτερά ή σπάει το θωρακισμένο τζάμι των καμπινών. Το τελευταίο είναι ακόμα χειρότερο, αφού σε αυτή την περίπτωση ο πιλότος δεν μπορεί να σωθεί. Και έχουν ήδη απομείνει λίγοι έμπειροι άσοι στον Κόκκινο Στρατό.
  Ανάμεσα στα οχήματα που καταρρίφθηκαν, τέσσερα ανήκαν στους φρουρούς, οι οποίοι κατέρριψαν περισσότερα από πέντε αεροπλάνα... Αλλά και πάλι αυτό δεν βοήθησε, γιατί ο Βόλκα ήξερε πού να χτυπήσει και πώς... Σαν κυνηγός που γκρεμίζει ένα κοπάδι χήνες από πολυβόλο. Αυτό είναι, ένα κοπάδι, σε μια έκρηξη, διαισθητικά, ενστικτωδώς καθορίζει και κατευθύνει τις κινήσεις της κάννης, στον επιθυμητό στόχο, όταν δεν περνάει ούτε μια σφαίρα. Οι χήνες, και σε αυτήν την περίπτωση, τα σοβιετικά αεροπλάνα καταρρίπτονται, και όπου τα πιλοτήρια είναι σπασμένα, και από ραμμένους πιλότους, πετούν κατευθείαν για λίγο ακόμα. Όμως κάποια φτερά χάνουν...
  Ο Φρίντριχ θυμήθηκε εδώ ταινίες για εύστοχους Αμερικανούς καουμπόηδες και τη διάσημη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντι Κάπριο - "Γρήγορα αλλά νεκρά!". Αλλά εκείνες τις μέρες, οι καουμπόηδες των ΗΠΑ δεν γνώριζαν αυτόματα πολυβόλα και αεροβόλα ταχείας βολής. Διαφορετικά, θα είχαν συνειδητοποιήσει τι τερατώδες όπλο όσον αφορά τη δύναμη της καταστροφής.
  Τα γιακ στην κοντινή θέα τελείωσαν και ο Φρίντριχ άλλαξε στην Ίλα. Εδώ είναι καλύτερο να τους επιτεθείτε από ψηλά ή από το πίσω ημισφαίριο. Και θα ήταν βέλτιστο, επίσης, χωρίς να μειωθεί η απόσταση.
  Ένας άλλος τρόπος είναι να πυροβολήσετε τα πιο εύθραυστα φτερά, δεν μπορείτε να κρεμάσετε πανοπλίες σε αυτά.
  Η IL-2 ονομάζεται καμπούρα. Αφού εγκαταστάθηκε η δεύτερη θέση σε αυτό, έγινε πιο δύσκολο για έναν αρχάριο να καταρρίψει ένα παρόμοιο αυτοκίνητο για έναν αρχάριο, αλλά για τον σκοπευτή, ο οποίος προστάτευε το πίσω ημισφαίριο, αλλά ... Φυσικά, η αεροδυναμική αυτού του αεροσκάφους επιδεινώθηκε . Έτσι, θα είναι ακόμα πιο εύκολο μαζί τους...
  Θα ήταν πιο λογικό για το Ilam να σκορπιστεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά εδώ είναι το σύστημα... Εν ολίγοις, ξεκίνησε χτυπώντας το θρυλικό επιθετικό αεροσκάφος. Ωστόσο, οι ευκίνητες "Σαλαμάνδρες" -3 έχουν ήδη φτάσει στην ώρα τους. Πήραν και τη λάσπη...
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε μάλιστα ότι θα μπορούσαν να τον προλάβουν, έχοντας συναντήσει τα γιακ ενώ ακόμη πλησίαζαν... Αν και, ποιος ξέρει... Οι πιλότοι της Luftwaffe δεν είναι γενναίοι Ρώσοι στρατιώτες, και συνήθως δεν μπαίνουν στη μάχη αριθμημένοι, αλλά ίσως εκτός από όταν υπάρχει πολύ σοβαρή απειλή για τις επίγειες δυνάμεις .
  Ο Φρίντριχ, ωστόσο, επίσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ... Κόλπος από τα κανόνια στο πίσω θωρακισμένο ημισφαίριο, ή επένδυση των πτερυγίων - το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και πώς αυτά τα αυτοκίνητα στη συνέχεια κυλούν κάτω, αφήνουν ακόμη και ένα σημάδι στον αέρα ... Σαν ρίγες στην πλάτη ενός χτυπημένου σκλάβου.
  Ο Φρίντριχ κατέρριψε τριάντα επτά λάσπες και άρπαξε άλλα δύο πιόνια. Ύφανση ξανά, αν και το προηγούμενο ρεκόρ των εκατόν ενός δεν έχει καταρριφθεί. Απλώς στον εχθρό έχουν μείνει αεροπλάνα. Τώρα απλά ρίξτε τις βόμβες και επιστρέψτε.
  Τα σοβιετικά άρματα μάχης βρίσκονταν τώρα στην επίθεση, χωρίς την υποστήριξη της αεροπορίας, και ακόμη περισσότερο του πυροβολικού. Αεροσκάφη επίθεσης και βομβαρδιστικά έπεσαν πάνω τους. Ευτυχώς για τα σοβιετικά τάνκερ, μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά οδήγησης των οχημάτων. Αλλά ο αριθμός των αεροσκαφών όλων των ειδών συνέχιζε να αυξάνεται.
  Ο Φρίντριχ έριξε όλες τις βόμβες του και στράφηκε προς το αεροδρόμιο. Ωστόσο, κατάφερε να δει το Focken-Wulf-4 Rudel, το διάσημο αντιτορπιλικό αρμάτων μάχης.
  Ο νεαρός άσος επέστρεψε στο "εγγενές" αεροδρόμιο του, όπου τον περίμενε το Pegasus-terminator Me-362.
  Ο Φρίντριχ, έχοντας προσγειώσει το Focken-Wulf, φώναξε στον γειτονικό πιλότο:
  - Αυτός που έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι το F -490 είναι κακό μαχητικό είναι ψέμα. Δεν υπάρχουν κακά αεροπλάνα, μόνο κακοί πιλότοι.
  Η επόμενη πτήση περιορίστηκε αποκλειστικά στην καταπολέμηση των αρμάτων μάχης. Για την ώρα, οι Γερμανοί δεν πρόλαβαν να φέρουν μια δυνατή γροθιά για να συναντήσουν τα τεθωρακισμένα και στοίβαξαν στα αεροπλάνα.
  Τα γενναία σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης είχαν ήδη περάσει την κουρελιασμένη γραμμή του μετώπου και επιτέθηκαν στη μονάδα πεζικού, αποτελούμενη από Άραβες εθελοντές.
  Οι Μουσουλμάνοι, αντίθετα με τις προσδοκίες, πολέμησαν γενναία και δεν σκέφτηκαν να τραπούν σε φυγή, αλλά ταυτόχρονα ενήργησαν εξαιρετικά ανάρμοστα. Συγκεκριμένα, το αμερικάνικο μπαζούκα χρησιμοποιήθηκε κατά κάποιο τρόπο όχι με ανθρώπινο τρόπο, και ακόμη περισσότερο χειροβομβίδες.
  Αλλά η επίθεση των σοβιετικών μονάδων απέτυχε. Ιδιαίτερα οι φασίστες θύελλα χρησιμοποίησαν πολλές μικρές βόμβες, με διαμορφωμένες γομώσεις, μια ιδέα που αντιγράφηκε από Σοβιετικούς σχεδιαστές, αλλά με πιο επιδέξια εφαρμογή. Αλλά τα σοβιετικά τάνκερ δεν έλαβαν εντολή να κρεμάσουν ένα δίχτυ από πάνω.
  Και ο Φρίντριχ μόλις έβαλε αεροβόλα στις στέγες. Αυτή είναι η πιο απλή τακτική. Τρυπήστε την καταπακτή του πύργου και τη νίκη σας. Και πόσα αυτοκίνητα μπορούν να πεταχτούν έτσι αν χτυπήσεις από οριζόντιο επίπεδο ...
  Και η ταχύτητα του τανκ δεν σώζει αν ο μαχητής χτυπήσει διαισθητικά, χωρίς να στοχεύει, από μια ιδιοτροπία ...
  Είναι σαν προσομοιωτής με τανκς, μόνο εσύ έχεις λειτουργία θεού, και κάθε σουτ είναι ακριβής και σουτάρεις συχνά, συχνά...
  Εδώ ο αριθμός των κατεστραμμένων δεξαμενών ξεπέρασε τα πενήντα, έτσι ώστε ο Ρούντελ να ξεκουράζεται... Αλλά τώρα έπρεπε να παρεκκλίνω. Εμφανίστηκε από το πλάι "Αυτιά". Έξι κομμάτια καταρρίφθηκαν και αφήστε τα υπόλοιπα να καταστρέψουν τις Σαλαμάνδρες. Σε γενικές γραμμές, αυτοί οι εργάτες καλαμποκιού επιτρέπεται στη μάχη κατά τη διάρκεια της ημέρας, σκέτη αυτοκτονία.
  Τα τανκς είναι πιο σημαντικά...
  Επιστροφή ... Πτήση με το Focken-Wulf-4, και δίπλα του είναι η Helga.
  Το κορίτσι τον ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι σου άρεσε Evgeniya;
  Ο Φρίντριχ βούλιαξε περιφρονητικά στο ραδιόφωνο:
  -Τι ζηλεύεις;
  Το κορίτσι γέλασε.
  - Φυσικά και όχι! Είμαστε ελεύθεροι και όχι παντρεμένοι. Απλά αναρωτιέμαι ποιος είναι καλύτερος στο κρεβάτι, εγώ ή αυτή!
  Ο Φρειδερίκος απάντησε με βία:
  - Ασφαλώς και είσαι! Δεν είσαι τόσο μεγάλος, και πολύ πιο ευκίνητος!
  Η Χέλγκα γέλασε χαρούμενα.
  - Δεν περίμενα τίποτα άλλο από σένα! Αλλά φυσικά, το καλύτερο από όλα... Η Fu είναι ένας αρουραίος σχεδιαστής, και μια από τις ελάχιστες γυναίκες που βραβεύτηκαν με τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού!
  Ο Φρίντριχ παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι φύλλα βελανιδιάς, είστε προ των πυλών!
  Η μάχη έδειξε ότι το αγόρι είχε, ίσως, δίκιο. Η Χέλγκα συνέτριψε με σιγουριά τα τανκς. Προφανώς ήθελε να αποδείξει ότι ένας πολεμιστής μπορεί να είναι πιο απότομα από έναν πολεμιστή. Αν και, φυσικά, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Φρίντριχ.
  Σύντομα εμφανίστηκαν μεγάλες στήλες δεξαμενών γερμανικών και αμερικανικών οχημάτων. Ιδιαίτερα ευκίνητα και παιχνιδιάρικα αμερικανικά αντιτορπιλικά "Witches" -3. Αυτό ήταν σοβαρό, ειδικά αφού τα σοβιετικά οχήματα είχαν ήδη καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό από αεροπορικές επιδρομές. Το Panther-5 αποδείχτηκε επίσης προβληματικό ... Το μακρόκαννο πυροβόλο ταχείας βολής και η αδιαπέραστη μετωπική θωράκισή του ... Φαίνεται ότι η ταχύτητα του κλείστρου άρχισε να αποτυγχάνει, τα πληρώματα των σοβιετικών αρμάτων μάχης. Κάποιοι, μη ακούγοντας τους διοικητές, γύρισαν πίσω προσπαθώντας να ξεφύγουν από αυτή την τεχνοτρονική κόλαση.
  Και πάλι επιστροφή και αναχώρηση, επίθεση σε τανκς ...
  Ήταν ήδη μεσημέρι, είχε αρχίσει να νυχτώνει... Η αντεπίθεση του Κόκκινου Στρατού είχε ξεμείνει. Αυτός και η Helga ανακατευθύνθηκαν προς την κατεύθυνση υποστήριξης, η ομάδα των γερμανικών στρατών που κινούνταν προς το Ryazan. Την ίδια στιγμή, οι στρατιώτες του Vatutin στο καζάνι προσπάθησαν επίσης να σφίξουν ...
  Προς τα ανατολικά, οι Γερμανοί εξακολουθούν να προχωρούν αργά. Εδώ τους εμποδίζει η αντοχή των σοβιετικών στρατευμάτων και οι αμυντικές γραμμές του Μετώπου της Στέπας, έστω και όχι τόσο πυκνές όσο στα περίχωρα της Μόσχας.
  Ωστόσο, τα ναζιστικά στρατεύματα είχαν περισσότερο χώρο για ελιγμούς και ο Goth προσπάθησε να παρακάμψει τους κύριους αμυντικούς κόμβους με τέτοιες στήλες. Σε ορισμένα σημεία, η προέλαση των γερμανικών μονάδων επιτάχυνε ...
  Ο Φρίντριχ ρώτησε τη Χέλγκα:
  Έχεις βαρεθεί το κορίτσι των ονείρων μου;
  Η ξανθιά πολεμίστρια απάντησε:
  - Η χαρούμενη διάθεση διώχνει την κούραση, καλύτερα από το να μαστιγώνεις αγελάδες! Αν και η κούραση αντί για γάλα έρχεται με ματωμένο πύον!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει πια καταπάτηση της αλήθειας!
  Το βράδυ, ο νεαρός συνέχισε να πετάει, παρά το γεγονός ότι είχαν μπει σύννεφα στον ουρανό και είχε πέσει βροχή. Σύμφωνα με το γερμανικό στρατιωτικό δόγμα, η αεροπορία χρησιμοποιήθηκε επίσης για την καταστολή της άμυνας στο προσκήνιο ... Και σε αντίθεση με το σαράντα πρώτο έτος, η Luftwaffe διέθετε άφθονα αεροσκάφη χάρη στη βοήθεια του Pindostan.
  Ο Φρίντριχ επιτέθηκε τώρα σε καταφύγια, και ακόμη μικρότερους στόχους... Τη νύχτα, η μάχη δεν υποχώρησε και τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις. Αφήστε τα να είναι μικρά και μάλλον χαοτικά, αλλά όχι λιγότερο γενναία για αυτό ...
  Τη νύχτα, εκτός από τη μοίρα U-2, δεν συναντήθηκαν εναέριοι στόχοι. Και βομβάρδισαν τις αποθήκες... Ελάχιστα.
  Μέχρι το πρωί της 15ης Οκτωβρίου 1947, ξέσπασε μια μάχη για την πόλη και, ταυτόχρονα, τη σιδηροδρομική διασταύρωση: Elektrostal. Έκανε πολύ ζέστη εκεί και, το πιο σημαντικό, ο Φρίντριχ ήταν μαζί με την αχώριστη φίλη του Χέλγκα.
  - Λοιπόν, τι μεγάλος ιππότης, πιέζουμε τους εχθρούς;
  Ο Φρίντριχ απάντησε χαρούμενα:
  - Οι αλήτες σπρώχνουν στο στασίδι της μπύρας, και εμείς κερδίζουμε. Και πώς θα κερδίσουμε...
  Η ίδια η πόλη Elektrostal ήταν αξιοπρεπώς οχυρωμένη. Εκτός από τις στρατιωτικές μονάδες, δύο φρέσκες μεραρχίες του NKVD συμμετείχαν επίσης στην άμυνά του. Αν και, γενικά, δεν ήταν τόσο επίλεκτη στρατιωτική φρουρά όσο τα SS, ήταν οπλισμένοι τόσο με πυροβολικό όσο και με ελαφρά άρματα μάχης.
  Οι Ναζί, με τη σειρά τους, προσπάθησαν να δημιουργήσουν το δικό τους καζάνι ... Παρακάμψτε την ακρόπολη, καλύψτε την με τσιμπούρια ...
  Εδώ, φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει η υποστήριξη αέρα, ειδικά αν ο λαιμός είναι τεντωμένος.
  Η Helga, όπως είναι χαρακτηριστικό μιας κοπέλας, διαβεβαίωσε:
  - Η νίκη θα είναι δική μας! Ετοιμάστε το έλκηθρο σας για το καλοκαίρι!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Και όχι μόνο το καλοκαίρι! Θα χρησιμοποιήσουμε βαριά άρματα μάχης και βλήματα αέρα.
  Το αγόρι νόμιζε ότι επέστρεψαν στο στρατό του Mainstein, αλλά ο πιο δημοφιλής Rommel είναι πιο διάσημος στη Δύση. Εφόσον κατά τη διάρκεια της μάχης ο νεαρός ενήργησε περισσότερο σε έκσταση, οδηγούμενος από ένα πνεύμα κόλασης, τότε γιατί να μην θυμάται τις ένδοξες πράξεις αυτού του διοικητή. Είναι πολύ πιο ευχάριστο να θυμόμαστε τους χτυπημένους Βρετανούς παρά τους ηττημένους Ρώσους!
  Ο Rommel, έχοντας φτάσει στη γραμμή Marret, συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν σε μια Ναπολεόντεια "κεντρική θέση" μεταξύ δύο εχθρικών στρατών και μπορούσε τώρα, προκαλώντας ένα αποφασιστικό χτύπημα, να νικήσει έναν από αυτούς και μόνο τότε να γυρίσει και να αντιμετωπίσει τον δεύτερο.
  Ο Φρίντριχ γέλασε μόνος του: Ο Ναπολέων, αν και ο Λέων Τολστόι αμφέβαλλε, ήταν αναμφίβολα ένας μεγάλος διοικητής και ηγεμόνας. Ειδικά αν κοιτάξεις τα επιτεύγματα. Μόνο που δεν τα κράτησε. Ο Χίτλερ για αυτό το θέμα, ακόμα χειρότερα.... Αλλά κατ 'αρχήν, μπορείτε να συγκρίνετε τον Φύρερ με τον Ναπολέοντα!
  Ο ταλαντούχος διοικητής Rommel κατάλαβε επίσης κάτι άλλο: οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι κινήθηκαν ανατολικά στην κεντρική Τυνησία και κράτησαν τα ανατολικά ραχιαία φαράγγια στο Fonduk, το Faid και το Gafs, καλύπτοντας τα δυτικά ραχιαία φαράγγια 60-70 μίλια δυτικά.
  Φαινόταν ότι αν τα ιταλογερμανικά στρατεύματα είχαν καταλάβει το Φάιντ και την Γκάφσα και στη συνέχεια περνούσαν δυτικά από τη Φεριάνα και την Κασερίν, θα μπορούσαν να είχαν πάει κατευθείαν στην τεράστια αμερικανική βάση ανεφοδιασμού και στην έδρα τους στο Tebesse. Στο Tebesse, τα ιταλογερμανικά στρατεύματα βρέθηκαν πολύ δυτικά της συμμαχικής γραμμής στην Τυνησία και ουσιαστικά στις ίδιες τις επικοινωνίες τους. Αν τότε ο Ρόμελ γύριζε τα τανκς του και τα έστελνε βόρεια στη θάλασσα, εκατό μίλια από αυτό το μέρος, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να αποκόψουν ολόκληρο τον συμμαχικό στρατό στην Τυνησία ή να τους αναγκάσουν να αποσυρθούν στο Αλγέρι.
  Οι σκέψεις του Φρίντριχ διακόπηκαν από την εμφάνιση δύο Laggs που δραπετεύουν πίσω από τα σύννεφα... Αυτά είναι στην κατανάλωση... Και μετά εύστοχες βολές στα όπλα... Μόνο αυτός μπορεί να πυροβολήσει έτσι... Τέσσερις ακόμα Yaks... και ναι, ναι.... Και τώρα, στο Katyusha, πυρκαγιά ... Έτσι ώστε τα θραύσματα να πετάξουν προς όλες τις κατευθύνσεις ... Ένας άλλος εκτοξευτής τζετ ... Έτσι η Helga προσπαθεί από το πλάι. Του φωνάζει:
  - Ήρωα, ας πιέσουμε περισσότερο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20
  Η αποστολή του Oleg Rybachenko και της Margarita Korshunova στον παράλληλο κόσμο δεν έχει ακόμη τελειώσει.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν προς την κατεύθυνση της πόλης Γκόρκι. Τον οδήγησαν σε πλήρη περικύκλωση. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι υπερασπίζονταν αυτή τη μεγάλη πόλη.
  Πλήρως περικυκλωμένη και ασφυκτική Μόσχα. Οι Ναζί έχουν ήδη εισχωρήσει στο Κρεμλίνο κατά τόπους. Η κατάσταση της πρωτεύουσας της ΕΣΣΔ ήταν πρακτικά απελπιστική. Οι οβίδες της φρουράς της Μόσχας έφταναν στο τέλος τους. Και με την πτώση της πρωτεύουσας, θα ήταν ένας ακόμη πόλεμος.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολέμησαν για την πόλη στον Βόλγα.
  Το αγόρι και το κορίτσι, όπως πάντα, είναι σε μαχητική διάθεση.
  Πυροδοτούν και τραγουδούν:
  Οι πρωτοπόροι δεν τα παρατάνε
  Δεν φοβούνται τα βασανιστήρια...
  Σαν αετοί πολεμούν
  Στέλνοντας τον Φριτς στην Κόλαση!
  
  Πολλοί από αυτούς είναι ήρωες
  Πολλά τρελά παιδιά...
  Εάν πρέπει να πάτε στον σχηματισμό -
  Φόρτωση του μηχανήματος!
  Και τώρα ένα αγόρι που μοιάζει περίπου δώδεκα χρονών, αλλά στην πραγματικότητα ένας σκληραγωγημένος βετεράνος, που είναι ήδη πολλών ετών, ο Oleg Rybachenko έδωσε σειρά, έχοντας κουρέψει τους Ναζί.
  Και μετά πώς ρίχνει μια χειροβομβίδα στον εχθρό με το γυμνό του πόδι.
  Και σκορπίστε το Fritz προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Τότε το αγόρι θα τραγουδήσει:
  - Είμαι Ρώσος πολεμιστής στα γόνατα των αγρίων,
  Εχθροί της Ρωσίας, θα σαρώσω από προσώπου γης!
  Η Μαργαρίτα, αυτή η κοπέλα-ήρωας, ρίχνει και ένα δολοφόνο δώρο θανάτου με γυμνό πόδι. Θα βγάλει νοκ άουτ μια μάζα Ναζί και θα κελαηδήσει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και πάλι πώς να γελάσουμε.
  Αγόρι και κορίτσι τσακώνονται ηρωικά. Αν και ο πόλεμος έχει σχεδόν χαθεί. Οι Γερμανοί έχουν ήδη επικαλύψει το Όρενμπουργκ και στρίμωξαν τον Κόκκινο Στρατό όπου μπορούσαν.
  Πιο συγκεκριμένα, το Όρενμπουργκ έχει ληφθεί από καιρό. Μόνο ένα κάστρο στέκεται ακόμα εκεί. Οι Ναζί έχουν ήδη περικυκλώσει την Ούφα.
  Επιπλέον, τα στρατεύματά τους από το νότο πλησιάζουν ήδη το Καζάν. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη.
  Και η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι οι σαμουράι έρχονται από τα ανατολικά και στην Κεντρική Ασία έχουν ήδη ενωθεί με τους Γερμανούς.
  Μα τα γενναία παιδιά των πεσόντων πολεμούν. Πιστεύουν στη νίκη τους. Ή τουλάχιστον είναι έτοιμοι να πεθάνουν με το κεφάλι ψηλά. Ωστόσο, πώς είναι ο θάνατος; Είναι αθάνατοι!
  Και είναι παιδιά εδώ και χρόνια. Και κάπου υπάρχουν άλλοι κόσμοι και αποστολές.
  Ο Όλεγκ δίνει άλλη μια βολή. Έπειτα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τραγουδά:
  - Ο Στάλιν θα είναι μαζί μας για πάντα!
  Η Μαργαρίτα στραβοκοίταξε τον Φριτς και τσίριξε:
  - Ο Θεός να το κάνει! Αυτός ο κανίβαλος σε εμάς!
  Και η κοπέλα θυμωμένη πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Όλοι σε κάποιο βαθμό είμαστε κανίβαλοι!
  Και το αγόρι πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Ως ένα βαθμό, ναι!
  Και εκτόξευσε και έναν δολοφόνο με το γυμνό της πόδι, από τον οποίο συγκρούστηκαν δύο γερμανικά αυτοκίνητα.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε και σκέφτηκε ότι η κατάσταση στην ΕΣΣΔ, ίσως, ήταν ήδη απελπιστική και δεν είχε πολύ νόημα να διεξάγει πόλεμο. Γι' αυτό σκοτώνουν ανθρώπους για το τίποτα.
  Το αγόρι πέταξε με γυμνό πόδι δύο χειροβομβίδες. Χτύπησε την κάμπια, τα γερμανικά τανκς της σειράς "Ε", συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
  Το The Terminator Child τραγούδησε:
  - Οταν έρθει η ώρα
  Θα πολεμήσουμε γενναία!
  Η άνοδος των μαχητών το πρωί -
  Και παλέψτε καλά!
  Το αγόρι, μάλιστα, ήταν έτοιμο να συντρίψει κάθε στρατό σε λίγα λεπτά.
  Η Μαργαρίτα πέταξε επίσης κάτω το γυμνό πόδι της για το δώρο του θανάτου και τσίριξε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Τα παιδιά είναι τόσο γενναίοι πολεμιστές που κανείς δεν θα τα πατήσει. Είναι τόσο μεγάλοι μαχητές.
  Το αγόρι και το κορίτσι, όπως πάντα, είναι ξέφρενα ενθουσιασμένα. Και μαζί τους κουράγιο, τιμή και κουράγιο. Πολεμούν ενάντια στους Ναζί σαν τιτάνες. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο εχθρός δεν θα περάσει, εκεί που στέκονται σαν βράχος. Ίσως και κάτι πιο δυνατό από βράχο και μονόλιθο.
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, είπε:
  -Ας γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές
  Είμαστε γίγαντες του λυκείου!
  Και το κορίτσι εκτοξεύει πάλι ένα δώρο θανάτου με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της. Και συνέτριψε τον εχθρό.
  Αυτό το κορίτσι είναι τόσο κουλ που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα εναντίον της.
  Αφού δεν υπάρχει υποδοχή κατά του σκραπ. Αν και, αυτό δεν είναι σκραπ, αλλά κάτι ακόμα πιο θανατηφόρο και δροσερό.
  Oleg Rybachenko, πυροβολώντας, γρύλισε:
  - Δεν είμαι αγόρι, είμαι σούπερ αγόρι και θα είμαι πάνω από όλους στον κόσμο!
  Και πάλι, πώς πετάει με το γυμνό του πόδι έναν καταστροφικό θρόμβο εκρηκτικών. Και πάλι δύο γερμανικά τανκς συγκρούονται μεταξύ τους.
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στημένος με πολύ μαχητικό τρόπο. Αλλά νιώθει ότι εδώ δεν μπορείς να σπάσεις τον πισινό με ένα μαστίγιο. Αν και δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, καθώς και ανίκητοι αντίπαλοι.
  Το αγόρι θυμήθηκε πώς σκέφτηκε τα λάθη για τις προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία:
  Η έκτη φορά που ακούω ανοησίες δεν έχει ενδιαφέρον,
  Και δεν καταλαβαίνω πόσο "μπαμπά" πιστεύω!
  Ο Παράδεισος υποσχέθηκε να χτίσει τον Λουκασένκο -
  Μαζί όμως με το φως μπαίνουμε στο σκοτάδι!
  Ναι, ήταν μια πρόκληση για το σύστημα και τη λατρεία της προσωπικότητας. Αλήθεια, γιατί μια ευρωπαϊκή χώρα να ανέχεται έναν δικτάτορα, σαν στον Μεσαίωνα;
  Ναι, και ο Στάλιν είναι επίσης δικτάτορας, και σε αυτό το σύμπαν χαμηλώνει σταδιακά τον πόλεμο για να νικήσει ...
  Παιδιά-ήρωες πολέμησαν άλλες τρεις μέρες. Εν τω μεταξύ, οι Ναζί περικύκλωσαν το Καζάν και κατέλαβαν την Ούφα.
  Οι μάχες γίνονταν ήδη στο ίδιο το Κρεμλίνο. Τέσσερα κορίτσια μάγισσες πολέμησαν με τους Ναζί χρησιμοποιώντας ξίφη και λεπτούς δίσκους για ρίψη, με γυμνά πόδια.
  Το Κρεμλίνο υπέστη σοβαρές ζημιές από τους βομβαρδισμούς των "Sturmlions", "Sturmtigers", τους βομβαρδισμούς και τα τεράστια κανόνια.
  Ο ίδιος ο Στάλιν φυσικά βρίσκεται ακόμα στο Σβερντλόφσκ. Και η θέση της ΕΣΣΔ μοιάζει πρακτικά απελπιστική. Αλλά προς το παρόν το κόκκινο πανό εξακολουθεί να υψώνεται πάνω από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν χαθεί όλα!
  Ο κόσμος πιστεύει ότι το σημείο καμπής πλησιάζει!
  Η Νατάσα κόβει τον Άραβα στη μέση. Πετάει ένα δίσκο με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Δόξα στην αθάνατη Πατρίδα! Ο Χίτλερ δεν μπορεί να μας σπάσει!
  Η Ζόγια έκοψε επίσης τον φασίστα με δύο σπαθιά και κελαηδούσε:
  - Όχι, μη μας σπάσεις!
  Μετά από αυτό, το γυμνό της πόδι πέταξε έναν δολοφονικό δίσκο στους Ναζί.
  Και μερικοί μαύροι μαχητές κατέρρευσαν από το κατεστραμμένο τείχος του Κρεμλίνου.
  Η Aurora πυροβόλησε περαιτέρω. Σούταρε σπάνια, αλλά με ακρίβεια. Και μετά εκτόξευσε τα σπαθιά της. Και αστέρια και αιχμηρές λεπτές σβάστικες πέταξαν από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και εδώ η Σβετλάνα θα ρίξει έναν αιχμηρό δίσκο με το γυμνό της πόδι και θα ανοίξει το Φριτς. Μετά τραγουδά:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat είναι ο υπερασπιστής της πατρίδας, ο Perun είναι στρατιώτης!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Το Heroes of Rus συλλέγει συναγερμό!
  Εδώ αγωνίζονται και οι τέσσερις. Σχεδόν όλη η Μόσχα έχει ήδη καταληφθεί, οι προμήθειες πυρομαχικών έχουν τελειώσει. Και ρωσικά αγόρια και κορίτσια πεθαίνουν. Αλλά δεν τα παρατάνε. Αν και πόσο κράτησε η πολιορκία.
  Τα κορίτσια στον τοίχο του Κρεμλίνου τσακώνονται. Σαν πλούσιοι. Και παρά τον Δεκέμβριο, είναι ξυπόλητοι και με ένα μπικίνι. Αλλά δεν νιώθουν το κρύο. Αντίθετα, η ενέργειά τους μόνο αυξάνεται.
  Και αιχμηρές, πολύ επίπεδοι δίσκοι πετούν από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Τα οποία σχίζονται από ξένα στρατεύματα της Βέρμαχτ.
  Οι πολεμιστές πολεμούν σαν ήρωες του πολέμου. Και με minimal ρούχα. Τέτοιες καλλονές δεν ντρέπονται ούτε από τα τεράστια τανκς της σειράς E και AG, ούτε από άλλες τρομερές εφευρέσεις των Ναζί.
  Κανένα κορίτσι δεν είναι κάτι που μπορεί να νικήσει κάθε μορφή φασισμού. Ακόμα κι αν είναι τόσο τέλειο όσο σε αυτόν τον κόσμο.
  Η Νατάσα έκοψε με σπαθί, πέταξε ένα δίσκο με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Πόσο ωραίο είναι να ζεις σε μια σοβιετική χώρα,
  Και πόσο όμορφο είναι να συντρίβεις τη Βέρμαχτ!
  Η Ζόγια, περνώντας το μύλο με τα σπαθιά της, παρατήρησε:
  - Η Βέρμαχτ έγινε οδυνηρά δυνατή! Εδώ υπερασπιζόμαστε το Κρεμλίνο!
  Και το κορίτσι πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έναν αστερίσκο χτυπώντας τον Φριτς.
  Μετά τραγούδησε:
  - Αυτό είναι ένα άγριο κυνήγι εχθρών!
  Και μετά υπάρχει η Aurora στη μάχη. Λοιπόν, το κορίτσι είναι κόκκινο και δροσερό. Στον χειμωνιάτικο άνεμο, τα χάλκινα μαλλιά της ανεμίζουν σαν λάβαρο μάχης. Όχι, ένα τέτοιο κορίτσι δεν θα λυγίσει μπροστά σε κανέναν.
  Και από το ρίξιμο του γυμνού της ποδιού, κόβοντας σάρκα και οστά, πετάει ο πιο αιχμηρός δίσκος.
  Κόβει τα σώματα των αντιπάλων. Και η Aurora ουρλιάζει:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και πώς φαίνεται η Σβετλάνα στη μάχη;
  Αυτός ο ξανθός εξολοθρευτής είναι απλώς μια διαβολική φωτιά και ένας ανεμοστρόβιλος αφανισμού.
  Και μια θανατηφόρα έκπληξη πετάει και από το γυμνό της πόδι. Και ένα κορίτσι ολοταχώς σε καυγά.
  Και οι τέσσερις στη μάχη. Και δεν πρέπει ούτε να υποχωρήσει ούτε να τα παρατήσει.
  Είναι τέσσερις μάγισσες - απλά σούπερ! Ένα πραγματικό κουαρτέτο καταστροφής των πάντων και όλων!
  Οι πολεμιστές κατέχουν τον αμυντικό τομέα. Αλλά το Κρεμλίνο είναι μεγάλο και δεν μπορεί να αντισταθεί παντού. Οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες.
  Η Νατάσα παρατήρησε με εκνευρισμό:
  Σκοτώνουμε, δεν κερδίζουμε!
  Και η κοπέλα έριξε πάλι μια θανατηφόρα κατηγορία με το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια παρατήρησε λογικά, κόβοντας τον εχθρό:
  - Δεν μπορείς να κερδίσεις τα πάντα... Εκτός αν σε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή!
  Και το χρυσόμαλλο κορίτσι πέταξε ξανά τον δίσκο του θανάτου.
  Η Aurora, κόβοντας τους αντιπάλους με τα σπαθιά της, κελαηδούσε:
  - Η νίκη, πιστεύω, θα είναι δική μας! Στο όνομα της Αγίας Ρωσίας!
  Και από τη ρίψη των γυμνών ποδιών της πετάει ένα δώρο καταστροφής.
  Και οι κομμένοι ναζί πέφτουν.
  Και μετά η Σβετλάνα στη μάχη. Κόβει τους φασίστες με τις ρίψεις του. Και δρα εξαιρετικά, ή και απείρως επιδέξια. Τα γυμνά της πόδια είναι τόσο ευκίνητα. Και να δείξει μια τρομερή καταστροφή.
  Και τότε το κορίτσι τραγουδά:
  - Δόξα στην Πατρίδα και στους νέους κόσμους!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετάει η έκπληξη του θανάτου.
  Και εδώ η Νατάσα είναι ξανά στη μάχη. Και κόβει τον Φριτς ορμώντας σαν κομήτης. Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στη μεγαλύτερη Πατρίδα!
  Και τα ξίφη της απογειώνονται σαν χορτοκοπτικό.
  Και το κορίτσι τραγουδάει ακόμη:
  - Δοξάστε τη Ρωσία όπως για αιώνες,
  Το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα!
  Και η κοπέλα έδωσε ένα κοφτερό μπούμερανγκ με το γυμνό της τακούνι. Και έστριψε, και έκοψε μια ντουζίνα μαύρα και σκούρα κεφάλια.
  Φυσικά, τα κορίτσια δεν σκότωσαν τους Γερμανούς, αλλά τα αποικιακά τμήματα που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον τους. Αλλά οι πολεμιστές ακόμη και από αυτό το μόνο ψύχραιμο.
  Είναι αστραφτερά και ζωηρά.
  Η Νατάσα ξανακόβει τους εχθρούς. Και είναι ξυπόλητη, πετάει τέτοια πράγματα.
  Και βρυχάται:
  - Στάλιν και δόξα!
  Και μετά η Ζόγια. Επίσης πώς να απελευθερώσετε έναν δολοφόνο. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της φτύνουν το μήνυμα του θανάτου.
  Και ο πολεμιστής πώς να βρυχάται:
  - Για μια τέτοια Πατρίδα όπως η δική μας, δεν είναι τρομακτικό να πεθάνεις!
  Και τότε θα το πάρει και η Aurora και θα μπει στη μάχη. Και επίσης με γυμνά πόδια θα εκτοξεύσει ένα μπούμερανγκ. Και αναδιαμορφώστε τους εχθρούς.
  Στη συνέχεια, καθώς τραγουδάει:
  - Για τη Σοβιετική Ρωσία! Τι θα κυριαρχήσει στο σύμπαν!
  Και μετά στη μάχη Σβετλάνα. Επίσης ένα κορίτσι που δεν μπορεί να σταματήσει και να μην επιβραδύνει. Να πώς χτυπάει. Μόνο που δεν μπορώ να σώσω από έναν τέτοιο πολεμιστή!
  Και με ξυπόλητα πετάει θανατηφόρα δέματα. Και σκοτώνει τους εχθρούς της χωρίς έλεος.
  Αν και τότε ο Yarile μπορεί να προσευχηθεί για αυτούς. Ή ίσως τον Περούν. Είναι δύσκολο για τους αμαρτωλούς μετά θάνατον, το βασίλειο του Τσερνόμπογκ τους περιμένει! Αλλά είναι ακόμη και ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο - οι πόλεμοι συνεχίζονται συνεχώς! Και τόσοι τσακωμοί! Μήπως λοιπόν δεν αξίζει τον κόπο πολύ πικρά να θρηνήσουμε τη μοίρα των αμαρτωλών;
  Η Σβετλάνα ένιωσε ακόμη και λίγο αστεία: δεν θα ζηλέψεις τους χριστιανούς - θα στερηθούν πολλές χαρές στην αιωνιότητα. Ακόμα και αυτό που είχαν στον πλανήτη Γη.
  Αχ, καημένοι αμαρτωλοί! Και ακόμη πιο δύσμοιρος δίκαιος!
  Και το κορίτσι ρίχνει πάλι το δώρο του θανάτου με το πελεκημένο, γυμνό πόδι της. Μετά λέει:
  - Ο κόσμος θα είναι δικός μας! Δόξα στη Ρωσία!
  Η Νατάσα τράβηξε μια τριπλή πεταλούδα με τα σπαθιά της και κελαηδούσε:
  - Αιώνια δόξα της μεγάλης Ρωσίας!
  Και τα ξυπόλυτά της μοιάζουν να πετούν έξω το δολοφονικό και μοναδικό. Μετά από αυτό, η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού χτύπησε το μέτωπο ενός μαύρου άνδρα και τον γκρέμισε από τον τοίχο, και πέντε ακόμη Άραβες.
  Επόμενος στον αγώνα είναι η Zoya. Δεν υπάρχει τίποτα να τη σταματήσει. Παλεύει με τις ναζιστικές ορδές. Και ξοδεύει τριπλό μύλο. Οι μαχητές έκοψαν από την πτώση της.
  Τότε το κορίτσι λέει:
  - Eternal Rus', θα είναι με τον Svarog!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του.
  Επόμενος στη μάχη είναι η Aurora. Σάρωσε σαν πάνθηρας. Έκοψε τους πάντες. Και με ξυπόλητα λάνσαρε ένα δώρο θανάτου. Έκοψε πολλούς φασίστες και τραγούδησε:
  - Για την υψηλότερη μορφή της Πατρίδας!
  Και μετά στη μάχη και τη Σβετλάνα. Πώς κόβει τους εχθρούς. Και λειτουργεί πολύ καλά.
  Μετά από αυτό, ένα δώρο θανάτου πετάει από το γυμνό της πόδι. Και κόβει καλά τους ναζί, σαν τα μαλλιά του κουρέα.
  Και το κορίτσι φωνάζει:
  - Η ηλικία μου και η αλήθεια μου! Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Ναι, αυτά τα τέσσερα αγωνίζονται πραγματικά ηρωικά. Αλλά τέσσερις ξυπόλητες και σχεδόν γυμνές καλλονές δεν μπορούν να κερδίσουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και έτσι έπεσε η Μόσχα.
  Τα κορίτσια διέσχισαν από την καταληφθείσα πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας και τα ξίφη τους και τον μανδύα της αορατότητας.
  Γενικά, είναι ικανοί για πολλά. Κορίτσια της υψηλότερης πρωτοβουλίας, που δεν μπορούν να βρεθούν πιο ψηλά και πιο όμορφα.
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova έφυγαν από την κατεχόμενη πόλη Gorky.
  Οι Ναζί, δυστυχώς, τα κατάφεραν σχεδόν παντού.
  Το αγόρι και το κορίτσι έφυγαν και πέταξαν βελόνες εν κινήσει με τα γυμνά τους πόδια, εξολοθρεύοντας τον Φριτς.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει -
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μερικές βελόνες με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και επιβεβαίωσε:
  - Όχι, δεν θα ξεθωριάσει!
  Και έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο, σκοτώνοντας δύο ντουζίνες φασίστες.
  Τέτοια είναι τα παιδιά. Σκληρός, ακλόνητος. Αν και πραγματικά, δεν πρόκειται για τέτοιου είδους πόλεμο. Και πρέπει να το σκάσουν.
  Έπεσε η Μόσχα, έπεσε η πόλη Γκόρκι. Οι Ναζί εισβάλλουν στο Καζάν. Αυτή είναι η τελευταία σοβιετική πόλη στον Βόλγα. Η αντίσταση είναι ηρωική, αλλά όλο και περισσότερο, και περισσότερο μια αίσθηση απελπισίας.
  Οι Ναζί πήραν πιο προηγμένα πυραμιδικά τανκς από τη σειρά AG, στα οποία κανένα σοβιετικό όπλο δεν μπορεί να διαπεράσει. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ κακό.
  Μόνο όταν τα γυμνά πόδια του αγοριού και των κοριτσιών ρίχνουν χειροβομβίδες στις κάμπιες, τα γερμανικά τέρατα συγκρούονται. Αλλά τι μπορεί να κάνει μόνο ένα ζευγάρι όταν σχεδόν όλος ο κόσμος έχει βγει εναντίον της ΕΣΣΔ!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, έσπρωξε τα AG-50 και AG-75 με τα μέτωπά τους και μετά είπε:
  - Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Είναι απαραίτητο να παρακάμψετε από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς πυροβολισμό!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Ο πόλεμος της εξαπάτησης είναι μεγάλη υπόθεση! Ειδικά αν οι δυνάμεις είναι άνισες!
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Και έπαιξα τη στρατηγική της Αντάντ. Με ίσα όπλα, κατέστρεψε εκατόν δεκατέσσερα εκατομμύρια εχθρικούς στρατιώτες και ο ίδιος έχασε μόνο το μηδέν. Έτσι, λόγω τακτικής, μπορείτε πραγματικά να πολεμήσετε ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ πιθανό! Και παλέψτε και κερδίστε!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα. Σκότωσε τρεις ντουζίνες φασίστες και είπε:
  - Θα νικήσουμε στο όνομα της Αγίας Ρωσίας!
  Το αγόρι και το κορίτσι συνέχισαν το τρέξιμό τους... Αλίμονο, οι δυνάμεις είναι πραγματικά πολύ άνισες.
  Το Καζάν καταστράφηκε από κάθε είδους όπλα. Ο Στάλιν διέταξε να την κρατήσουν μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος. Αλλά στην πραγματικότητα, το μαχητικό πνεύμα του Κόκκινου Στρατού μετά την πτώση της Μόσχας ήταν πολύ σπασμένο. Όλοι ήθελαν να πεθάνουν όλο και λιγότερο. Ναι, και οι Ναζί είναι πολύ ανώτεροι σε αριθμούς και όπλα.
  Και τα τζετ αεροσκάφη τους βομβαρδίζουν όλες τις πόλεις και τα χωριά που οι Ναζί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να καταλάβουν.
  Πριν ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova φτάσουν στο Καζάν, αυτή η πόλη έπεσε.
  Την Ούφα την πήραν επίσης. Έτσι, παρά τον σκληρό χειμώνα, οι Ναζί κινούνταν προς το Σβερντλόφσκ.
  Εκεί βρισκόταν το αρχηγείο του Στάλιν. Και από την ανατολή ανέβηκε ο σαμουράι. Οι Ιάπωνες είναι επίσης δυνατοί.
  Οι πολεμιστές τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι - κορίτσια νίντζα. Παρά τον χειμώνα της Σιβηρίας, ορμούν στο χιόνι ξυπόλητοι και οι ίδιοι είναι με τα ίδια μαγιό. Είναι τρομακτικό να φανταστεί κανείς τέτοιους πολεμιστές. Αν και είναι πολύ όμορφα.
  Εδώ είναι ένα από αυτά με μπλε μαλλιά, ένα άλλο με κίτρινο, ένα τρίτο με κόκκινο, ένα τέταρτο με λευκά.
  Τέτοιοι είναι οι πιο όμορφοι δολοφόνοι. Δουλεύουν με ένα σπαθί και ρίχνουν λεπτούς δίσκους ή τσάκρα στο πεζικό. Και εκρηκτικά νίντζα εκτοξεύονται στα τανκς - έχουν το μέγεθος ενός μπιζελιού, αλλά τα πιο βαριά σοβιετικά τανκς πετούν ψηλά και τα σκίζουν.
  Ακόμη και τα τρομερά κορίτσια IS-7, ninja δεν αποτελούν εμπόδιο. Είναι πολεμιστές τόσο υψηλής τάξης που ακόμη και οι φρουροί είναι ανίσχυροι απέναντί τους.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά, πέταξε ένα μπιζέλι και τρία σοβιετικά τανκς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ψηλά και εξερράγη σε κομμάτια.
  Και μετά υπάρχει ένα κορίτσι με κίτρινα μαλλιά και γυμνό πόδι που πετάει ένα μπιζέλι. Και πάλι, τα σοβιετικά αυτοκίνητα πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και θρυμματίζονται σε κέικ. Ας πούμε απλώς πολεμιστές σαν αυτόν εδώ - ακόμα και ο πιο γενναίος ιππότης θα είναι ντροπαλός μπροστά τους.
  Αλλά στη μάχη, και ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά. Σαν να πετάς ένα φονικό μπιζέλι με γυμνά πόδια. Και από το χτύπημα της έσκασε η πανοπλία του τεράστιου IS-12.
  Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής.
  Και μετά ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά. Με τον ίδιο τρόπο θα το πάρει και με όλη του τη δύναμη θα ρίξει τα ξίφη του στους μαχητές του Κόκκινου Στρατού. Κόψτε τα και τραγουδήστε:
  - Δεν είμαι αξιολύπητο έντομο, νίντζα, αλλά ούτε χελώνα!
  Και πάλι στη μάχη, και τα τέσσερα κορίτσια δολοφόνοι.
  Ο Κόκκινος Στρατός χάνει τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα. Αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί να πολεμήσει.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova περιπλανιούνται στο χιόνι του χειμώνα. Είναι φτωχά ξυπόλητα παιδιά. Για τα αθάνατα σώματα, ο παγετός δεν είναι τόσο τρομερός. Για να αρρωστήσουν ή κάτι για να κρυώσουν, αυτοί οι υπεράνθρωποι δεν μπορούν να παγώσουν. Αλλά παρόλα αυτά, όταν πλησιάζετε στα Ουράλια, ο παγετός είναι δυσάρεστος και δαγκώνει τα γυμνά τακούνια των παιδιών.
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με λύπη:
  - Δεν ξέρεις τι είναι χειρότερο - κρύο και πείνα, ή η συνειδητοποίηση ότι η ιερή σου πατρίδα χάνει!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Για εμάς, το κρύο και η πείνα δεν είναι τίποτα... Αλλά το ότι χάσαμε από τους Ναζί είναι στην πραγματικότητα κακό!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Δεν γίνεται χειρότερο! Γενικά, γιατί το Τρίτο Ράιχ γενικά πετυχαίνει περισσότερο σε παράλληλα σύμπαντα παρά στο δικό μας;
  Η Μαργαρίτα έκανε μια λογική υπόθεση:
  - Γιατί οι Ναζί είναι πολύ δυνατοί και οργανωμένοι. Και έχουμε σταθεί τυχεροί πολλές φορές. Ειδικά με το Στάλινγκραντ!
  Ο Oleg Rybachenko κλώτσησε μια χιονόμπαλα με γυμνό πόδι και παρατήρησε:
  - Ναι, ήμασταν πολύ τυχεροί με το Στάλινγκραντ! Οι ίδιοι οι Φριτς σκαρφάλωσαν ανόητα στην παγίδα!
  Η Μαργκερίτ φώναξε:
  -Προσπαθώντας να μην μπεις σε μπελάδες,
  Για να μην μπερδευτείτε και να μην χαθείτε...
  Θα ήταν απαραίτητο να μαζέψετε μια δεκάρα για μια δεκάρα,
  Ή μάλλον να γεννηθεί ξανά!
  Παιδιά στην πορεία, επιτέθηκαν σε ένα απόσπασμα των Ναζί. Σκότωσε περισσότερους από εκατό στρατιώτες. Ο ένας έμεινε αιχμάλωτος. Η Μαργαρίτα ανάγκασε τον νεαρό να φιλήσει τα πολύ ελαστικά πέλματά τους, κόκκινα από το κρύο. Το έκανε με πραότητα. Και είπε ότι οι Γερμανοί πλησίαζαν ήδη το Σβερντλόφσκ και το περιέβαλλαν.
  Ο Όλεγκ παρατήρησε:
  - Είναι περίεργο που εσύ κι εγώ η Margot είμαστε πιο γρήγοροι, αλλά κάτι κινείται σαν απλοί άνθρωποι ή ακόμα πιο αργά!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Πιάστηκε σε ένα κύμα ήττας! Προφανώς σε αυτό το σύμπαν όλα είναι ενάντια στην ΕΣΣΔ. Ακόμα και η φύση και ο χώρος!
  Ο Όλεγκ τότε πρότεινε:
  - Και αν είναι ασήμαντο να σκοτώσουμε τον Χίτλερ;
  Η Μαργαρίτα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Η υπερ-μάγισσα δεν μας έδωσε τέτοια εντολή! Ας κάνουμε λοιπόν χωρίς αυτοδραστηριότητα. Άλλωστε τι δίνει;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε με σιγουριά:
  - Πολύ! Επιπλέον, ο Φύρερ, αυτός είναι ο Φύρερ στην Αφρική!
  Η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Ας πολεμήσουμε στο μέτωπο προς το παρόν, και μετά, με έξοδα του Χίτλερ, θα δούμε! Όπως λένε - βιαστείτε αργά!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  - Η ταχύτητα είναι καλή, μην σπάσεις τη σμίλη ... Ο άνθρωπος δεν είναι δρυοκολάπτης, και τρελάθηκε βιαστικά!
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν με όλα τα ούρα τους. Και κατάφερε να βιαστεί στο Σβερντλόφσκ. Και άρχισαν να υπερασπίζονται την πόλη που εισέβαλαν οι Ναζί.
  Οι επιθέσεις ακολουθούσαν η μία μετά την άλλη.
  Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα. Η Μαργαρίτα είναι με χιτώνα και ο Oleg Rybachenko είναι ένα αγόρι με σορτς. Αλλά πολέμησαν σαν οι πιο αληθινοί και ακάθεκτοι ήρωες.
  Ο Όλεγκ πέταξε μια βελόνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, τρύπησε τον Φριτς στο λαιμό και κελαηδούσε:
  Δεν θα παραδώσουμε ούτε μια ίντσα γης!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Ούτε σταγόνα, ούτε ένα άνοιγμα, ούτε ένα εκατοστό!
  Αγόρι και κορίτσι τσακώθηκαν εν ψυχρώ. Και μαζί τους ήταν και άλλοι πρωτοπόροι. Και επίσης πολλοί είναι ξυπόλητοι παρά το άγριο κρύο. Και αν τα αθάνατα παιδιά δεν φοβούνται τον άγριο παγετό, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούν να βλάψουν, τότε είναι αρκετά επικίνδυνο για τα συνηθισμένα παιδιά.
  Εδώ είναι ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος που τα δάχτυλά του ήταν μπλε από το κρύο, είχε κρυολόγημα στα δόντια του και το σαγόνι του ήταν πρησμένο. Το αγόρι πονάει πολύ. Όμως, παρόλα αυτά, παίρνει με μανία ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τις ρίχνει κάτω από το τανκ των Ναζί, και ο ίδιος πέφτει τρυπημένος από μια έκρηξη πολυβόλου.
  Αυτό είναι ένα γενναίο αγόρι...
  Ή ένα κορίτσι, του οποίου τα γυμνά πόδια φλέγονται σαν κόκκινες παπαρούνες, σπρώχνει μια νάρκη κάτω από τις κάμπιες των γερμανικών μαστοδόνων. Η ίδια πεθαίνει κλαίγοντας:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Είναι πολύ οδυνηρό να είσαι ξυπόλητος τον χειμώνα, στη Σιβηρία, όταν δεν σε προστατεύει αθάνατη σάρκα.
  Ακόμη και ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα σε σοβαρούς παγετούς δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι που είναι ημίγυμνοι. Αλλά χαμογελούν και τραγουδούν, θέλοντας να φτιάξουν τη διάθεση των παιδιών:
  - Ε, παγωνιά, παγωνιά, μη με παγώνεις,
  μη με παγώνεις! Το άλογο μου! Το άλογο μου!
  Ασπρομάντη!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια, κουνώντας τα κόκκινα και μπλε πόδια τους από το τσουχτερό κρύο, τραγουδούσαν:
  Το χιόνι δεν θα μας σταματήσει! Ο παγετός δεν θα μας νικήσει! Είμαστε οι πρωτοπόροι του Fritz! Ο φασίστας θα χτυπηθεί δυνατά!
  Τα παιδιά τσακώνονται καλά! Αλλά οδυνηρά άνισες δυνάμεις. Ο Στάλιν κατέφυγε από το περικυκλωμένο Σβερντλόφσκ στο Νοβοσιμπίρσκ. Ωστόσο, οι Ιάπωνες πλησιάζουν ήδη αυτή την πόλη από τα ανατολικά. Δεν φοβούνται καν τον παγετό της Σιβηρίας.
  Ναι, ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του.
  Όμως οι πρωτοπόροι δεν τα παρατάνε. Και ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, τα παιδιά τραγουδούν γενναία.
  Είμαστε οι πρωτοπόροι των παιδιών του κομμουνισμού -
  Μια φωτιά, μια σκηνή και μια κουδουνίστρα!
  Εισβολή του καταραμένου φασισμού -
  Ποιος περιμένει μια εξαγριωμένη καταστροφή!
  
  Τι χάσαμε σε αυτές τις μάχες;
  Και μετά σε μάχες με τον εχθρό που αποκτήθηκε;
  Ήμασταν απλά παιδιά του κόσμου -
  Και τώρα οι πολεμιστές της πατρίδας!
  
  Αλλά ο Χίτλερ έκανε ένα βήμα προς την πρωτεύουσά μας,
  Έριξε βόμβες χωρίς να μετρήσει τον καταρράκτη!
  Είμαστε η Πατρίδα ακόμα πιο όμορφη από τον ουρανό -
  Τώρα ήρθε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα!
  
  Θα απαντήσουμε σκληρά στην επιθετικότητα -
  Αν και οι ίδιοι είναι μικροί στο ανάστημα!
  Αλλά το σπαθί στα χέρια ενός εύθραυστου εφήβου -
  Πιο δυνατό από τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Αφήστε τα τανκς να ορμήσουν χιονοστιβάδα μετά από χιονοστιβάδα,
  Και χωρίζουμε το τουφέκι στα τρία!
  Αφήστε την αστυνομία να στοχεύσει με κακία στο πίσω μέρος,
  Αλλά ο Άγιος Θεός θα τους τιμωρήσει σκληρά!
  
  Τι αποφασίσαμε; κάνει τη δουλειά του κόσμου
  Και για αυτό, δυστυχώς, έπρεπε να πυροβολήσω!
  Η ηρεμία είναι ήδη αποκρουστική.
  Υπάρχει και βία!
  
  Με το κορίτσι τρέχουμε ξυπόλητοι μαζί -
  Αν και χιόνισε, χιονοστιβάδα καίει σαν κάρβουνο!
  Αλλά μην φοβάστε, ξέρετε τα παιδιά -
  Ο φασίστας θα οδηγηθεί με θάρρος στο φέρετρο με μια σφαίρα!
  
  Εδώ έβαλαν την άθλια εταιρεία του Fritz,
  Και οι υπόλοιποι δειλοί τρέχουν!
  Συνθλίβουμε το πεζικό σαν δρεπάνι στη μάχη -
  Δεν είμαστε εμπόδιο για τα νεανικά καλοκαίρια!
  
  Επίτευγμα νίκης, θα είναι τον Μάιο,
  Τώρα η χιονοθύελλα είναι αγκαθωτή, σκληρό χιόνι!
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο, η αδερφή του είναι ξυπόλητη,
  Στα κουρέλια τα παιδιά γνώρισαν την ακμή!
  
  Από πού προέρχονται αυτές οι δυνάμεις;
  Άντεξε τον πόνο και το κρύο, αυτή η ανάγκη!
  Όταν ένας φίλος μέτρησε τον πάτο του τάφου,
  Όταν ένας φίλος στενάζει - θα πεθάνω!
  
  Ο Χριστός μας ευλόγησε τους πρωτοπόρους,
  Είπε, η Πατρίδα σου δίνεται από τον Θεό!
  Αυτή είναι η πρώτη πίστη όλων,
  Σοβιετική, ιερή χώρα!
  Και πεθαίνουν με χαμόγελα στα χείλη. Τα παιδιά δεν ξέρουν αδυναμία... Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο και η Μαργαρίτα Κορσούνοβα πάλεψαν μια ολόκληρη εβδομάδα. Όμως το Σβερντλόφσκ έπεσε. Μέρος της φρουράς παραδόθηκε - νιώθοντας μια απελπιστική κατάσταση. Μόνο οι πρωτοπόροι αρνήθηκαν να συνθηκολογήσουν.
  Και μια χούφτα γενναίοι, ξυπόλητοι τύποι έκαναν μια απελπισμένη ανακάλυψη. Έτρεξαν μέσα από τις χιονοστιβάδες, κυριολεκτικά μπλε από το τρομερό κρύο. Και πέθαναν κάτω από πολυβόλα και κανόνια.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita γρατσουνίστηκαν επίσης αρκετά, αλλά ξέφυγαν από το Sverdlovsk. Μετά μετακομίσαμε στο Νοβοσιμπίρσκ. Παγετός, χειμώνας, μεγάλες νύχτες.
  Το αγόρι και το κορίτσι τρέχουν στον εαυτό τους, είναι λυπημένοι και πολύ θυμωμένοι.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε:
  - Η υπερμάγισσα θα μπορούσε να βοηθήσει αυτόν τον κόσμο! Και μετά κερδίζουν οι Ναζί! Αυτό είναι πραγματικά καθολική αδικία!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο πήδηξε πιο ψηλά, έστριψε σε επταπλάσια τούμπα και παρατήρησε αρκετά λογικά:
  - Γενικά, υπάρχει λίγη δικαιοσύνη στον κόσμο! Για παράδειγμα, γιατί υποφέρουν οι ηλικιωμένοι; Και, σχεδόν χωρίς εξαίρεση! Και όταν ένας άνθρωπος είναι νέος, καπνίζει και πίνει, ακόμη και χειροτερεύει τα πράγματα, και είναι υγιής! Πού είναι η δικαιοσύνη που υφίστανται οι γέροι;
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο σύμπαν!
  Ο Oleg Rybachenko ρώτησε κάπως αφελώς:
  - Και πού κοιτάζει ο Θεός;
  Η Μαργαρίτα, αυτό το ξυπόλητο κορίτσι με τρύπιο χιτώνα, πρότεινε:
  - Μάλλον, εμείς οι ίδιοι πρέπει να γίνουμε σαν θεοί, για να βασιλεύει η δικαιοσύνη στον κόσμο! Αυτή είναι η σοφία του Δημιουργού!
  Ο Oleg Rybachenko επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Πιστεύω ότι θα αναστήσουμε νεκρούς!
  Το Terminator Girl επιβεβαίωσε:
  - Ναι, το πιστεύω, φυσικά!
  Τα παιδιά έτρεξαν στο Νοβοσιμπίρσκ και συμμετείχαν στην υπεράσπιση αυτής της πόλης.
  Πολέμησαν σχεδόν στην τελευταία μεγάλη πόλη υπό τον έλεγχο του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Στάλιν είχε ήδη διαπραγματευτεί με τον Χίτλερ, συμφωνώντας να παραδοθεί εάν ήταν εγγυημένη η προσωπική του ασφάλεια. Ο Φύρερ ήταν έτοιμος για αυτό, ειδικά αν ηρεμούσαν οι παρτιζάνοι.
  Οι Ιάπωνες είχαν ήδη εισβάλει στο Νοβοσιμπίρσκ από τα ανατολικά. Οπότε πρακτικά δεν υπήρχε περίπτωση διαφυγής. Η ΕΣΣΔ πέθαινε.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πυροβόλησαν κατά των Ναζί, πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Και ήλπιζαν ακόμα σε κάτι.
  Δίπλα τους ήταν οι πρωτοπόροι. Σε σφοδρό παγετό στη Σιβηρία, όλα τα παιδιά ήταν ξυπόλητα και με καλοκαιρινές στολές πρωτοπόρων με γραβάτες. Πέθαναν σαν ήρωες.
  Τα πόδια τους ήταν κόκκινα σαν πόδια χήνας και τα δάχτυλα των ποδιών τους έγιναν μπλε.
  Όμως οι πρωτοπόροι δεν τα παράτησαν.
  Θα υποκύψουν στον φασισμό!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό αγορίστικο πόδι του. Έσπρωξε με το μέτωπό του τρία γερμανικά τανκς και ψιθύρισε:
  - Πιστεύω στη νίκη!
  Η Μαργαρίτα πέταξε επίσης έναν δολοφόνο με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Κι εγώ πίστευα, και θα το πιστεύω μέχρι τέλους!
  Και πολέμησαν για την τελευταία, σοβιετική πόλη με τη μανία της απόγνωσης. Κι όμως δεν επρόκειτο να λυγίσουν.
  Ο Oleg Rybachenko, για να ευθυμήσει τα σχεδόν θανατηφόρα παγωμένα παιδιά πρωτοπόρων, τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής της Μητέρας Ρωσίας,
  Ισχυρές χώρες, πατρίδες όλων των χωρών...
  Δεν υπάρχει πατρίδα στο σύμπαν, να ξέρεις ότι είναι πιο όμορφη,
  Κάτω από το βουνό, ο Στάλιν έδεσε γραβάτα!
  Το να είσαι πρωτοπόρος είναι χαρά και κάλεσμα,
  Άλλωστε, σημαίνει ότι είσαι υπηρέτης της χώρας.
  Και μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το σύμπαν -
  Καταστρέφοντας τις μηχανορραφίες της κόλασης-Σατανά.
  Όταν μπήκε το καλοκαίρι στα σαράντα ένα
  Η καταιγίδα του Ιουνίου βροντοφωνάζει για εμάς...
  Δεν θέλουμε η περιοχή να γίνει φτωχή,
  Για την ευτυχία, πιστέψτε - η Πατρίδα δημιουργήθηκε!
  Με ένα κορίτσι, περιμένουμε τους Ναζί σε ενέδρα,
  Είχαμε ένα πολυβόλο πριν από αυτό.
  Και προς τρελή ενόχληση του Χίτλερ,
  Το απόσπασμά μας χτυπάει με επιτυχία τους Ναζί!
  Οι φίλες ξυπόλυτες χοντροκομμένες,
  Το χιόνι τρυπάει ήδη κάτω από το γυμνό πέλμα.
  Από το κρύο και το ερείπιο έγιναν μπλε,
  Μα η αγία φωτιά ζεσταίνει την ψυχή μας!
  Κτυπήσαμε χωρίς να ξέρουμε τα μέτρα των αντιπάλων,
  Δεν δίνουμε ανάπαυση μέρα και νύχτα!
  Πετάνε στα κλιμάκια σε ένα σμήνος χειροβομβίδων,
  Και αξιωματικοί με τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.
  Πουθενά οι φασίστες δεν μπορούν να βρουν υποστήριξη,
  Το πρωτοπόρο, γενναίο απόσπασμά μας...
  Ικανός, αν χρειαστεί να κόψετε βουνά,
  Εδώ είναι τα τανκς του Χίτλερ που καίνε σαν κεριά.
  Ο κόσμος σε μια κρίση οργής συγκεντρώθηκε -
  Για δικαιοσύνη, θάρρος και τιμή.
  Και δεν υπάρχει ύφαλος στη θάλασσα των καταιγίδων -
  Που θα μας έκανε να καθίσουμε!
  Μπήκαμε στο Βερολίνο, μπαίνουμε στην Komsomol,
  Από το να πατάς ξυπόλητοι με κορίτσια όλο τον κόσμο!
  Εισπνέουμε το μέλι της νίκης τον ουράνιο Μάη,
  Τώρα έγινε αιώνια, η φωτεινή μας επιτυχία!
  
  
  
  
  . Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ' ΕΖΗΣΕ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ
  Ο βασιλιάς ενίσχυσε την αυτοκρατορία και οικονομικά. Δεν υπήρξαν ταραχές και επανάσταση, οπότε η οικονομία βρισκόταν σε συνεχή ανάπτυξη. Και η Ρωσία από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο πληθυσμός είχε περισσότερα λόγω της χαμηλότερης θνησιμότητας και της προσάρτησης των βόρειων περιοχών της Κίνας και της Κορέας. Και ο στρατός ήταν μεγαλύτερος. Και εμφανίστηκαν οι πρώτες ελαφριές δεξαμενές της σειράς, και πολλά αεροσκάφη διαφορετικών εμπορικών σημάτων.
  Αλίμονο, ο Αλέξανδρος Γ' δεν έζησε για να θριαμβεύσει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο Νικόλαος Β' το είχε ήδη.
  Ο νέος βασιλιάς είχε έναν συμπαγή θρόνο, μια άλλη σύζυγο, μια μεγάλη κληρονόμο, διακόσια ογδόντα εκατομμύρια ανθρώπους και δυόμισι εκατομμύρια στρατιώτες σε πολιτείες εν καιρώ ειρήνης.
  Έτσι μπορείτε να πολεμήσετε με τόλμη και δεξιοτεχνία! Επιπλέον, οι Ρώσοι έχουν και τανκς με ελαφριά πολυβόλα, αλλά μόλις εμφανίστηκαν και βαριά. Αναπτύχθηκε από τον γιο του Mendeleev.
  Μην σταματήσετε λοιπόν τον βασιλικό στρατό!
  Ο Νικόλαος Β' μπήκε στον πόλεμο με τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς... Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Γαλικία, τη Μπουκοβίνα και προκάλεσαν μια σειρά από ήττες στους Αυστριακούς. Στην αρχή χτυπήθηκαν στην Ανατολική Πρωσία, αλλά μετά εκδικήθηκαν και έκοψαν τον Κένιγκσμπεργκ. Οι σύμμαχοι απώθησαν τους Γερμανούς από το Παρίσι... Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Κρακοβία, και έχοντας αριθμητική υπεροχή, παρά τον χειμώνα, συνέχισαν την επίθεση, πλησιάζοντας τη Βουδαπέστη. Η Γερμανία προσέφερε, βλέποντας ότι μύριζε ήττα για την ειρήνη με μέτριους όρους.
  Οι Γερμανοί συμφώνησαν να δώσουν στη Ρωσία την Klaipeda και μέρος της γης στην Πολωνία, καθώς και να καταβάλουν αποζημίωση. Στη Γαλλία δόθηκε πίσω μέρος του εδάφους που είχε καταληφθεί προηγουμένως υπό τον Μπίσμαρκ, και ένα κομμάτι της Δανίας.
  Η Αυστροουγγαρία παραχώρησε τη Γαλικία, τμήμα της Μπουκοβίνας και της Κρακοβίας. Όμως η αυτοκρατορία δεν κατέρρευσε. Η Ρωσία ανέκτησε τα εδάφη των Σλάβων, όλα όσα ήταν κάποτε μέρος της Ρωσίας του Κιέβου, και επέκτεινε το βασίλειο της Πολωνίας.
  Η Τουρκία και η Ιαπωνία δεν είχαν χρόνο να μπουν στον πόλεμο, όπως και η Ιταλία. Δηλαδή ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος στην πραγματικότητα δεν υπήρξε. Τόσο μικρή ταλαιπωρία. Ο Νικόλαος Β' ενίσχυσε την εξουσία του και στη συνέχεια κυβέρνησε ειρηνικά για αρκετό καιρό.
  Η Ρωσία, ωστόσο, διεξήγαγε πόλεμο στο Αφγανιστάν - μοιράζοντας το τελικά με τους Βρετανούς. Τότε το Ιράν χωρίστηκε με τη Βρετανία.
  Η Ρωσία επέκτεινε έτσι τις κτήσεις της. Όμως η οικονομική κρίση και η Μεγάλη Ύφεση του 1929 ήρθε... Το 1931, η Ιαπωνία, σε συμμαχία με την Τουρκία, ξεκίνησε έναν πόλεμο κατά της τσαρικής Ρωσίας. Στην πραγματικότητα όμως ήταν αυτοκτονία. Ο τσαρικός στόλος στον Ειρηνικό υπό τη διοίκηση του Κολτσάκ νίκησε τους Ιάπωνες. Και ο στρατός ξηράς ήταν γενικά πολλές φορές ισχυρότερος.
  Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τους Τούρκους. Δεν σκαρφάλωσαν σαφώς εναντίον αυτού του εχθρού.
  Η τσαρική Ρωσία μπόρεσε να αποβιβάσει στρατεύματα και να καταλάβει την Ιαπωνία. Και τότε τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τελικά την Τουρκία. Έτσι τελείωσε η εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β αύξησε τη δόξα του και τη δύναμη της Ρωσίας. Αυτός ο ένδοξος αυτοκράτορας κυβέρνησε μέχρι το 1936 και πέθανε επίσης στα εξήντα οκτώ.
  Τον διαδέχθηκε ο Αλεξέι Β'. Γενικά ένας απόλυτα υγιής άντρας τριάντα δύο ετών. Η μητέρα του ήταν διαφορετική, οπότε ο Αλέξανδρος ο Τρίτος δεν επέτρεψε έναν μοιραίο γάμο.
  Ο Αλεξέι Β' ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Σαουδικής Αραβίας διαιρώντας τη με τη Βρετανία.
  Ο Γουλιέλμος Β' κυβέρνησε στο θρόνο της Γερμανίας μέχρι το 1941. Αυτός ο μονάρχης είναι στην εξουσία εδώ και πενήντα ένα χρόνια! Αρκετά μακρύ!
  Αλλά εδώ στο θρόνο είναι ο γιος του Φερδινάνδος. Δεν μυρίζει σαν Χίτλερ. Άλλη ιστορία.
  Αρκεί να υπάρχει ειρήνη. Όλες οι αποικίες χωρίστηκαν. Ο Μουσολίνι κατέκτησε την Αιθιοπία.
  Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να μοιραστούμε... Η Βρετανία, ωστόσο, περνά δύσκολες στιγμές. Και βρίσκεται σε οικονομική κρίση.
  Και έτσι ο Φερδινάνδος πρότεινε στον Αλεξέι Β' να μοιράσει τις αποικιακές κτήσεις της Γαλλίας και της Βρετανίας. Όπως, στην πραγματικότητα, πόσο πολύ μπορείτε να κοιτάξετε αυτά τα εδάφη.
  Έτσι ο Μουσολίνι, ο Φερδινάνδος και ο Αλεξέι Β' συνήψαν το σύμφωνό τους.
  Αλλά φυσικά, ακόμη και αυτή τη στιγμή η Ρωσία είχε ήδη καταφέρει να κατακτήσει σχεδόν όλη την Κίνα και να γίνει ισχυρότερη από όλους πολλές φορές στην οικονομία, στη στρατιωτική σφαίρα και στον πληθυσμό.
  Ο Τσάρος Αλεξέι ενέκρινε, γενικά, μια τέτοια πρόταση και αποφάσισε ότι μαζί θα ξεκινήσουν.
  Ο Φερδινάνδος δεν ήταν πια νέος. Και πρόσεχε.
  Ωστόσο, στις 15 Μαΐου 1945 άρχισε ο πόλεμος. Οι Γερμανοί κινήθηκαν ξανά
  Κόντρα στο Βέλγιο...
  Και ο τσαρικός στρατός πέρασε από τις βρετανικές αποικίες και όρμησε μέσω της Αιγύπτου.
  Η Ρωσία είχε δέκα εκατομμύρια στρατιώτες και πεντακόσιες μεραρχίες, και με σιγουριά
  Κέρδισε. Φαινόταν ότι κανείς δεν μπορούσε να την σταματήσει.
  Σε δύο μήνες, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε την Ινδία, το νότιο Ιράν, τις κτήσεις των Βρετανών στη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, το Σουδάν, το μεγαλύτερο μέρος της Ινδοκίνας.
  Όμως οι Γερμανοί μπόρεσαν μόνο να καταλάβουν το Βέλγιο και στα περίχωρα του Παρισιού τους σταμάτησαν. Στον πόλεμο μπήκε και η Ολλανδία.
  Η τσαρική Ρωσία για άλλους δύο μήνες κατέλαβε τις κτήσεις της Βρετανίας στην Ασία και τελείωσε την Ινδονησία. Στη συνέχεια προσγειώθηκε στην Αυστραλία, μετακόμισε μέσω της Αφρικής.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να καταλάβουν το Παρίσι, αλλά η επίθεσή τους αποκρούστηκε. Ωστόσο, ο πόλεμος χάθηκε. Η Ιταλία άρπαξε επίσης τις αφρικανικές κτήσεις της Βρετανίας και της Γαλλίας.
  Μόλις τον πέμπτο μήνα άρχισαν να φτάνουν τα τσαρικά στρατεύματα στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής, οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη στην Αφρική και την Αυστραλία, αλλά είχαν ήδη τελειώσει. Η Αυστροουγγαρία, πολύ αποδυναμωμένη από την απώλεια γης, μπήκε επίσης στον πόλεμο στο πλευρό του συνασπισμού.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν την Ολλανδία. Και βελτίωσαν τη θέση τους.
  Για άλλους δύο μήνες η τσαρική Ρωσία ολοκλήρωσε την κατάληψη της Αυστραλίας και της Αφρικής. Και μόνο στα τέλη Νοεμβρίου, ακριβώς στο κρύο, ξεκίνησε μια νέα επίθεση των γερμανο-ρωσικών στρατευμάτων, παρακάμπτοντας το Παρίσι.
  Σε αυτή την περίπτωση, οι δυνάμεις ήταν ήδη πολύ άνισες. Τα γαλλο-αγγλικά στρατεύματα ηττήθηκαν. Και το Παρίσι είναι περικυκλωμένο.
  Και το νέο έτος, η φρουρά συνθηκολόγησε ... Τότε τα τσαρικά και γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη τη Γαλλία σε τρεις εβδομάδες. Τότε άρχισαν οι βομβαρδισμοί της Βρετανίας ... Και όλες οι αποικίες καταλήφθηκαν από τον συνασπισμό.
  Η Βρετανία τον Μάιο του 1946 ήδη, αιμορραγούμενη και νοκ άουτ από βόμβες
  συνθηκολογημένος.
  Έτσι τελείωσε ένας άλλος μεγάλος πόλεμος. Η Ρωσία πήρε σχεδόν όλες τις αποικίες. Η Γερμανία πήρε σχετικά λίγα, η Ιταλία άρπαξε κάτι, η Αυστροουγγαρία πήρε ένα συμβολικό κομμάτι.
  Παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί περίμεναν μεγάλες αποικίες, και μόνο το Μαρόκο έλαβε πολύ λιγότερες στο σύνολό του, η Γερμανία συμπεριέλαβε στη σύνθεσή της: το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γαλλία έως το Port de Calais.
  Επιπλέον, η τσαρική Ρωσία επέστρεψε τον Γερμανό στη Ναμίμπια και ό,τι κατείχε προηγουμένως.
  Εν ολίγοις, κατά κάποιο τρόπο καταλάβαμε και συμφιλιωθήκαμε ...
  Ήρθε η ειρήνη... Το 1953, η Ρωσία είχε μια ατομική βόμβα και ένα χρόνο αργότερα η Γερμανία. Οι ΗΠΑ έλαβαν πυρηνικά όπλα το 1960.
  Έτσι, δημιουργήθηκε η ισορροπία του φόβου.
  Και το 1955, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα, πετώντας γύρω από την μπάλα. Και το 1961, οι Ρώσοι πάτησαν το πόδι τους στο φεγγάρι.
  Και το 1983 στον Άρη! Οι Αμερικανοί πέταξαν στο φεγγάρι το 1971 και οι Γερμανοί το 1984. Η Αυστροουγγαρία και η Γερμανία συγχωνεύτηκαν σε ένα κράτος. Η Σουηδία και η Νορβηγία έγιναν μέρος της Ρωσίας με αυτονομία και αυτοδιοίκηση.
  Άλλες χώρες έχασαν σταδιακά την ανεξαρτησία τους.
  Το 1987, Ρώσοι κοσμοναύτες πέταξαν στην Αφροδίτη στο βουνό. Το 1992 στον Ερμή. Και το 1999, ο Πλούτωνας.
  Το ηλιακό σύστημα έχει κατακτηθεί.
  Υπήρχαν τρεις πυρηνικές αυτοκρατορίες: η Μεγάλη Γερμανία, οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Ρωσία.
  Ο Αλεξέι Β' πέθανε επίσης σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών το 1972. Τον διαδέχθηκε ο γιος του Αλέξανδρος ο τέταρτος. Αυτός ο βασιλιάς ήταν σαράντα ενός ετών κατά την άνοδό του στο θρόνο. Παραδόξως, αλλά ο Αλέξανδρος ο τέταρτος πέρασε επίσης εξήντα οκτώ χρόνια και πέθανε το 1999. Και ο γιος του Βλαδίμηρος Γ' ανέβηκε στο θρόνο. Το 2013 γιορτάστηκαν τετρακόσια χρόνια της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Μέχρι στιγμής, η Ρωσία στέκεται γερά στα πόδια της. Αλλά στον κόσμο υπάρχουν ακόμα η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ανταγωνιστές της. Η τσαρική αυτοκρατορία, μαζί με τις αποικίες, περιλαμβάνει λίγο περισσότερο από το ήμισυ της παγκόσμιας επικράτειας και πάνω από τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Ρωσία είναι ισχυρή, αλλά όχι η μοναδική ακόμα.
  Κυβερνά τη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ ο τρίτος το 2019 έγινε εξήντα επτά ετών. Πολλοί αναρωτιούνται αν θα ζήσει, όπως οι προηγούμενοι βασιλιάδες, εξήντα οκτώ χρόνια ή θα διακόψει αυτές τις περίεργες συμπτώσεις;!
  Στο μεταξύ, στη Ρωσία αναπτύσσονται αντιπυρηνικά όπλα. Είναι σαφές ότι δεν θα υπάρχουν πυρηνικά όπλα και η Ρωσία θα αντιμετωπίσει πλήρως τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει περισσότερο πληθυσμό και περισσότερους στρατιώτες. Και η ποιότητα των όπλων είναι καλύτερη!
  Αλλά ενώ υπάρχουν πυρηνικά όπλα, και δεν έχουν ακόμη κατακτηθεί όλα. Αλλά αναπτύσσουν αντιπυρηνικά όπλα πολύ ενεργά, επομένως υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να κερδίσουν.
  
  Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
  Ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, συμφώνησε με τα γερμανικά στρατεύματα να επιτεθούν στο αγγλικό φρούριο του Γιβραλτάρ. Σε αντάλλαγμα, η Ισπανία έλαβε μερικά βρετανικά και γαλλικά εδάφη στην Αφρική.
  Η επίθεση υπό τη διοίκηση του Mainstein έλαβε χώρα τη νύχτα από τις 25 Νοεμβρίου 1940 έως τις 26. Όπως αποδείχθηκε, οι Βρετανοί δεν ήταν έτοιμοι για μια τέτοια στρατιωτική κίνηση και οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν ένα τόσο ισχυρό φρούριο από μια επίθεση.
  Η πτώση του είχε σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου. Η Βέρμαχτ μπόρεσε να μεταφέρει δυνάμεις στη μικρότερη απόσταση στην Αφρική και οι Βρετανοί εμποδίστηκαν να εισέλθουν στη Μεσόγειο Θάλασσα από την Ανατολή.
  Η γερμανική διοίκηση έστειλε αρκετές μεραρχίες στην ισημερινή Αφρική. Επιπλέον, το σώμα του Ρόμελ μεταφέρθηκε στη Λιβύη, λίγους μήνες νωρίτερα από την πραγματικότητα.
  Οι Βρετανοί, με τη σειρά τους, εγκατέλειψαν την επίθεση κατά των Ιταλών στην Αιθιοπία και άρχισαν να ενισχύουν τις θέσεις τους στην Αίγυπτο. Ωστόσο, ο Rommel κατάφερε να τους προλάβει και ως αποτέλεσμα ενός προληπτικού χτυπήματος, νίκησε τα αποικιακά στρατεύματα, καταλαμβάνοντας την Αλεξάνδρεια και το Κάιρο. Η θέση της Βρετανίας στην Αφρική έγινε πιο περίπλοκη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη φτάσει στη Διώρυγα του Σουέζ και απείλησαν να προχωρήσουν περαιτέρω στη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, κατέστη δυνατή η κίνηση προς το Σουδάν.
  Είναι αλήθεια ότι οι υποθέσεις των Ιταλών στην Ελλάδα δεν ήταν πολύ επιτυχημένες, αλλά η προσέγγιση πρόσθετων δυνάμεων από τη Γερμανία έσωσε την κατάσταση.
  Ο Χίτλερ είχε ένα δίλημμα: να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ ή να τελειώσει τη Βρετανία; Οι επιτυχίες της Βέρμαχτ στην Αφρική οδήγησαν στη δεύτερη απόφαση - να λύσουν τα χέρια τους στη Δύση. Αν και οι στρατιωτικές προετοιμασίες της ΕΣΣΔ ενέπνευσαν φόβο στον Φύρερ.
  Ο Κόκκινος Στρατός δυνάμωνε, αλλά ούτε οι Γερμανοί κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια. Η παραγωγή αρμάτων μάχης το 1941 διπλασιάστηκε σε σύγκριση με το 1940 και η αεροπορία αυξήθηκε σχεδόν δυόμισι φορές.
  Οι Ναζί πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό και την απόβαση στη Μάλτα. Τότε ο Ρόμελ έσπασε τις άμυνες στη Διώρυγα του Σουέζ και μπήκε στο Ιράκ, το οποίο είχε επαναστατήσει ενάντια στη βρετανική κυριαρχία. Οι Γερμανοί κατέκτησαν σχετικά εύκολα τόσο το Κουβέιτ όσο και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Ο Στάλιν, από την άλλη, τήρησε μια τακτική αναμονής. Όμως ο Τσόρτσιλ συνέχισε με πείσμα τον πόλεμο. Η Βέρμαχτ, έχοντας φτάσει στο Ιράν, στράφηκε προς τη Νότια Αφρική.
  Το έτος 1941 έφτανε στο τέλος του. Η απελευθέρωση των υποβρυχίων αυξήθηκε και η Βρετανία έχανε τις αποικίες της. Οι ΗΠΑ ήταν παθητικές. Όμως η Ιαπωνία δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και επιτέθηκε στο λιμάνι του Περού στις 7 Δεκεμβρίου. Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει στον Ειρηνικό. Και ο Χίτλερ έπρεπε και πάλι να εγκαταλείψει τα σχέδια για μια επίθεση στην ΕΣΣΔ.
  Είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τους Ιάπωνες, να καταλάβουμε το Ιράν και την Ινδία, καθώς και τη Νότια Αφρική. Και κυρίως η ίδια η Βρετανία. Επιπλέον, τα αμερικανικά βομβαρδιστικά δεν είναι παιχνίδι. Μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στο Τρίτο Ράιχ. Και είναι πιο βολικό να πραγματοποιούνται βομβαρδιστικά από το έδαφος της Βρετανίας.
  Έτσι ο Φύρερ αναγκάστηκε το 1942 να εγκαταλείψει την ιδέα της εισβολής στην ανατολή.
  Υπήρχε ο κίνδυνος να ανοίξει ο ίδιος ο Στάλιν το μέτωπο, αλλά... Πρέπει να ξέρει κανείς τον χαρακτήρα του Στάλιν. Είναι πολύ συγκρατημένος στην εξωτερική πολιτική. Ο πόλεμος με τη Φινλανδία έκανε τον Κόκκινο Δικτάτορα ακόμη πιο προσεκτικό.
  Ενώ η ΕΣΣΔ χτίζει δύναμη. Ο αριθμός της αεροπορίας την 1η Ιανουαρίου 1942 έφτασε τις τριάντα δύο χιλιάδες οχήματα και τα τανκς, πάνω από είκοσι πέντε χιλιάδες, συν άλλες τρεις χιλιάδες δεξαμενές. Συνολικά, ο Στάλιν σχεδίαζε να ολοκληρώσει τη στρατολόγηση 20 μηχανοποιημένων σωμάτων, με συνολικό αριθμό δεξαμενών 32 χιλιάδων οχημάτων, εκ των οποίων τα τελευταία KV διαφόρων εμπορικών σημάτων και T-34, 16,5 χιλιάδες. Επιπλέον, η ανάπτυξη των αρμάτων μάχης T-50 συνεχιζόταν ακόμα, αν και το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ελαφρύ.
  Οι Γερμανοί, έχοντας συναντήσει το Matilda και μερικά καταδρομικά άρματα μάχης, και έχοντας πληροφορίες ότι οι Βρετανοί αναπτύσσουν βαριά άρματα μάχης, άρχισαν και αυτοί να φτιάχνουν τα δικά τους μαστόδοντα. Πρώτα απ 'όλα, ο "Τίγρης" με πυροβόλο 88 χιλιοστών και πανοπλία με αδιαπέραστο πυροβόλο 75 χιλιοστών με μακριά κάννη.
  Πληροφορίες για την κατασκευή σοβιετικών δεξαμενών ήταν επίσης διαθέσιμες. Το τανκ KV-2 παρέλασε στην παρέλαση της Πρωτομαγιάς στην Κόκκινη Πλατεία και οι τριάντα τέσσερις είχαν κάποια στοιχεία.
  Σε κάθε περίπτωση, όταν ο Speer ήταν επικεφαλής του αυτοκρατορικού υπουργείου όπλων και πυρομαχικών, οι εξελίξεις στην τεχνολογία πήγαν πιο γρήγορα. Ο Χίτλερ ήθελε να έχει τα καλύτερα τανκς στον κόσμο και βαρύτερα. Αλλά ενώ η Γερμανία ήταν σαφώς κατώτερη από την ΕΣΣΔ. Και ο αριθμός των αυτοκινήτων και η ποιότητά τους. Τον Αύγουστο του 1941 ξεκίνησε η παραγωγή της δεξαμενής KV-3. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε αρκετά βαρύ στους 68 τόνους, αλλά οπλισμένο με πυροβόλο 107 mm με αρχική ταχύτητα βλήματος 800 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Αυτό της παρείχε ένα πλεονέκτημα έναντι του "Τίγρη", το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν είχε ακόμη εκτοξευθεί στη σειρά.
  Ακόμη πιο ισχυρό ήταν το KV-5 με βάρος 125 τόνων και δύο πυροβόλα. Είναι αλήθεια ότι μια τόσο βαριά μηχανή δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον σοβιετικό στρατό παρά καλό. Και το 1942, εγκρίθηκε η έκδοση KV-4 βάρους 107 τόνων. Η ΕΣΣΔ θα μπορούσε δικαίως να είναι περήφανη για τα βαρύτερα τανκς της στον κόσμο, ακόμη και για τα πιο ισχυρά.
  Αλλά από την άλλη, η Γερμανία έχει αναπτυχθεί αρκετά καλά στην αεροπορία. Το Yu-188, έχοντας μπει σε σειρά, ανέπτυξε ταχύτητα συγκρίσιμη με τα μαχητικά. Το DO-217 φαινόταν επίσης αξιοπρεπές. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη αναπτύχθηκαν επίσης ενεργά. Δεδομένου ότι η Βρετανία ήταν ο κύριος στόχος, τα τζετ βομβαρδιστικά έλαβαν πολύ μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν ενεργά την εργασία των σκλάβων. Εισήχθη από την Αφρική ένας τεράστιος αριθμός μαύρων. Οι μαύροι εργάτες ήταν υπάκουοι, ανθεκτικοί, αλλά ανειδίκευτοι. Χρησιμοποιήθηκαν για βοηθητικές εργασίες.
  Αλλά ελέγχοντας την Ευρώπη, οι Γερμανοί μπορούσαν να στρατολογήσουν αρκετούς αριθμούς και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.
  Ο Σπέερ κατάφερε μάλιστα να πείσει τον Χίτλερ, χωρίς να διεξάγει ακόμη πρόγραμμα εξόντωσης των Εβραίων, αλλά να τους χρησιμοποιήσει στην παραγωγή αεροσκαφών και εξοπλισμού.
  Το στοίχημα τοποθετήθηκε σε μια αεροπορική επίθεση κατά της Βρετανίας και σε έναν τεράστιο υποβρύχιο πόλεμο.
  Ωστόσο, η είσοδος της Αμερικής στη σύγκρουση πρόσθεσε έναν πονοκέφαλο στο Fritz και ανάγκασε μια απότομη αύξηση στον αριθμό των αγώνων λύκων.
  Η Γερμανία αναγκάστηκε καθυστερημένα να αυξήσει την παραγωγή βομβαρδιστικών και στρατηγικών αεροσκαφών. Πρώτα απ 'όλα Yu-288 και Yu-488 - με τέσσερις κινητήρες. Αλλά η ανάπτυξή τους και το να φέρουν στο μυαλό τους πήρε χρόνο. Η τροποποίηση ME-109 "F" στο σύνολό της ήταν ένας άξιος αντίπαλος για τα βρετανικά αυτοκίνητα. Όμως η ανάπτυξη του ME-209 απέτυχε, όπως και του ME-210.
  Το καταδυτικό βομβαρδιστικό XE-177 απέτυχε επίσης. Όμως ο Σπέερ έπαιξε με την ποσότητα. Επιπλέον, το Focke-Wulf έγινε το ισχυρότερο μαχητικό από πλευράς οπλισμού, αντισταθμίζοντας κάποιες από τις αδυναμίες του ME-109. Ναι, και η σχολή πτήσης των Γερμανών αποδείχθηκε καλύτερη από την αγγλική, και ακόμη περισσότερο από την αμερικανική. Τον Μάιο του 1942, οι Ναζί κατέλαβαν τη Νότια Αφρική. Και μια αμερικανική μοίρα έφτασε στη Μαδαγασκάρη. Η μάχη του Midway αποδείχτηκε χαμένη από τους Αμερικανούς: έτσι ο λοχαγός της τρίτης βαθμίδας, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη μάχη, κατέληξε, κατά ειρωνικό τρόπο, στη Μαδαγασκάρη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήθελαν να διατηρήσουν μια βάση στην Αφρική και να μην αφήσουν τους Ναζί να χαλαρώσουν. Αυτό όμως επιδείνωσε σημαντικά τη θέση τους στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Είναι αλήθεια ότι οι Ιάπωνες δεν ενήργησαν αρκετά στο ίδιο επίπεδο. Η μάχη για το αρχιπέλαγος της Χαβάης συνεχίστηκε.
  Οι Ναζί απέκτησαν τον έλεγχο της Αφρικής, και τεράστια αποθέματα στρατηγικών πρώτων υλών, και κατέλαβαν επίσης την Ινδία και το Ιράν. Οι πόροι υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ είναι τεράστιοι, αλλά πρέπει ακόμα να αφομοιωθούν.
  Η αεροπορική μάχη για τη Βρετανία δεν είναι τόσο απλή. Αυξάνοντας συνεχώς την παραγωγή αεροσκαφών, οι Γερμανοί πίεζαν, αλλά δεν υπήρχε απόλυτη κυριαρχία. Η έλλειψη ισχύος της στρατηγικής αεροπορίας και η βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ακόμη και τότε δεν υπάρχουν αρκετά υποβρύχια, επηρεάζονται. Και η θαυματουργή τορπίλη με την οποία συνδέθηκαν τόσες ελπίδες μας απογοήτευσε.
  Ο Φύρερ δεν τόλμησε να προσγειωθεί στη Βρετανία το 1942. Το στοίχημα τέθηκε για την ενίσχυση της θαλάσσιας ισχύος και του στόλου των υποβρυχίων. Παράλληλα κατασκευάστηκαν αεροπλανοφόρα και θωρηκτά. Υπήρχε αρκετή παραγωγική ικανότητα, αλλά όλα χρειάζονταν χρόνο.
  Οι βαλλιστικοί πύραυλοι κατηγορίας Α απαιτούσαν επίσης λεπτό συντονισμό. Όμως τα ρομποτικά κελύφη FAU-1 άρχισαν να παράγονται μαζικά. Τα σχετικά φθηνά αυτοκίνητα, με απλό καύσιμο, είχαν το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονταν πιλότους.
  Ο Χίτλερ, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε απεριόριστους φυσικούς πόρους και αποθέματα εργασίας, ήθελε να σώσει τις ζωές Γερμανών πιλότων. Το V-1 τόσο εύκολο στην κατασκευή και μη επανδρωμένο φαινόταν η καλύτερη λύση. Και χιλιάδες τέτοια ρομποτικά κοχύλια έχουν πέσει από το φθινόπωρο του 1942 στο Λονδίνο.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί επιτάχυναν την ανάπτυξη του τζετ βομβαρδιστικού Arado και των βαλλιστικών πυραύλων.
  Ο Στάλιν συνέχισε να περιμένει και να μαζεύει δυνάμεις. Το 1942, η ΕΣΣΔ παρήγαγε πεντέμισι χιλιάδες νέα άρματα μάχης KV και T-34, και περίπου χίλιες παλιές μάρκες, περίπου πεντακόσια νέα ελαφριά T-50 και T-60 και διακόσια αμφίβια. Ο στόλος των αεροσκαφών έχει επίσης αυξηθεί - περίπου δεκαπέντε χιλιάδες νέα και παλιά αεροσκάφη τέθηκαν σε υπηρεσία. Υπήρχε ακόμη και έλλειψη πιλότων. Η παραγωγή του Katyushas αυξήθηκε αργά.
  Η ναζιστική Γερμανία παρήγαγε περισσότερα από τριάντα χιλιάδες αεροσκάφη, αλλά υπέστη σημαντικές απώλειες στις μάχες. Οι Γερμανοί παρήγαγαν περίπου εξήμισι χιλιάδες τανκς. Κυρίως το Τ-3 και μια νέα τροποποίηση του Τ-4 με μακρόκαννο πυροβόλο 75 χλστ. Οι νεότεροι "Τίγρεις" παρήγαγαν κάτι περισσότερο από εκατό, και οι "Πάνθηρες" εξακολουθούν να είναι μόνο σε πρωτότυπα.
  Αλλά το επιθετικό τουφέκι MP-44 που σχεδίασε ο Schmeister άρχισε να μπαίνει στη σειρά. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το μηχάνημα δεν χρειάστηκε να αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη μη σιδηρούχων μετάλλων. Και αυτό επιτάχυνε την ανάπτυξη ενός απλούστερου τυφεκίου εφόδου, με κράμα χάλυβα.
  Έτσι στα φορητά όπλα, οι Γερμανοί άρχισαν να αποκτούν πλεονέκτημα. Αλλά χρειάζονταν επίσης χρόνο για να επανοπλίσει το μηχάνημα όλα τα στρατεύματα.
  Αλλά στον στόλο των υποβρυχίων, όπου η απελευθέρωση έχει φτάσει τα σαράντα ή πενήντα υποβρύχια το μήνα, οι Γερμανοί δεν έχουν πραγματικά ίσο.
  Υπήρχαν ακόμη και πολύ υψηλής ταχύτητας υποβρύχια σε υπεροξείδιο του υδρογόνου. Επιταχυνόμενη εργασία στο πυρηνικό πρόγραμμα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι. Και ακόμη και το λάθος των Γερμανών φυσικών ότι ο γραφίτης δεν είναι κατάλληλος ως συντονιστής δεν αποδείχθηκε καταστροφικό. Έχουν κατασκευαστεί πολλά εργοστάσια για την παραγωγή βαρέος νερού, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής.
  Οπότε δεν γίνεται με πλύσιμο, είναι με κύλιση, αλλά ο πυρηνικός αντιδραστήρας των Ναζί άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 1942. Έστω και λίγο νωρίτερα από τους Αμερικανούς. Μετά τις ήττες στον Ειρηνικό άρχισαν σοβαρή αποσυναρμολόγηση. Και η χρηματοδότηση για το πυρηνικό πρόγραμμα έχει περικοπεί δραστικά.
  Η αρχή του 1943 σηματοδοτήθηκε από την κήρυξη του Ολοκληρωτικού Πολέμου από τον Χίτλερ και την εισαγωγή της καθολικής υπηρεσίας εργασίας στα κατεχόμενα. Τα μαζικά χτυπήματα V-1 στο Λονδίνο δεν δικαιολόγησαν τον εαυτό τους. Οι Βρετανοί έμαθαν να αποκρούουν εν μέρει τέτοια χτυπήματα, αλλά οι Γερμανοί πήραν τον αριθμό.
  Αλλά ο πόλεμος των υποβρυχίων αποδείχθηκε πραγματικά καταστροφικός για τη Βρετανία. Η παραγωγή όπλων στο νησί μειώθηκε κατακόρυφα λόγω έλλειψης πρώτων υλών. Η μητρόπολη ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Επιπλέον, οι Ναζί κατέλαβαν τη Μαδαγασκάρη και οι Ιάπωνες, μαζί με τους Ναζί, εισέβαλαν στην Αυστραλία και πέτυχαν σχετικά γρήγορα την παράδοσή της.
  Αν και ο Στάλιν κατάλαβε τον κίνδυνο της τακτικής αναμονής, παρέμεινε πιστός στον εαυτό του, χωρίς να τσακωθεί. Καλύτερα να αφήσουν τους καπιταλιστές να εξοντωθούν μέχρι τέλους. Και θα παρακολουθούμε...
  Όμως αυτή η τακτική είχε και τα μειονεκτήματά της. Χρησιμοποιώντας τεράστιους πόρους, το Τρίτο Ράιχ προετοίμαζε ήδη έναν πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ. Η παραγωγή αρμάτων μάχης στο Τρίτο Ράιχ το 1943 έφτασε κατά μέσο όρο τα 1.200 οχήματα την ημέρα, συν τριακόσια πενήντα αυτοκινούμενα όπλα. Επιπλέον, τα αυτοκινούμενα όπλα δεν είναι καθόλου αδύναμα. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Γερμανοί σχεδόν δεν υπέστησαν απώλειες σε άρματα μάχης, η αναπλήρωση του panzvale ήταν ήδη διπλάσια από αυτή του Κόκκινου Στρατού. Και το ποσοτικό χάσμα στην τεχνολογία υπέρ της ΕΣΣΔ άρχισε να συρρικνώνεται.
  Όσον αφορά την ποιότητα, το Fritz πήρε το "Royal Tiger", παρόμοιο σε βάρος με το KV-3, όσον αφορά τη διεισδυτική ισχύ, το όπλο ήταν ακόμη και κάπως ανώτερο λόγω της ποιότητας του βλήματος και της ισχυρότερης μετωπικής θωράκισης. Λοιπόν, τα υπερ-βαριά σοβιετικά KV-5 και KV-4 αποδείχτηκαν πολύ τεχνικά αναξιόπιστα, ειδικά το υπόστρωμά τους. Έτσι, η πολεμική χρήση τέτοιων τεράτων ήταν αμφίβολη.
  Και ο Στάλιν διέταξε επίσης τη δημιουργία ενός KV-6 με επτά πυροβόλα όπλα και δύο εκτοξευτές πυραύλων. Έφτιαξαν το αυτοκίνητο. Αλλά αποδείχτηκε τόσο βαρύ και μακρύ που δεν μπορούσες να το μεταφέρεις σε ένα τρένο ή να το αναπτύξεις στη μάχη. Το T-34-76 είναι ένα αρκετά επιτυχημένο όχημα, αλλά πιο αδύναμο στην μετωπική μάχη από το Panther ή το Tiger. Και τα KV-1 και KV-2 είναι συγκρίσιμα με τους Γερμανούς ως προς το βάρος, αλλά είναι κατώτερα από τους Πάνθηρες και τις Τίγρης στο άκρο. Το γερμανικό T-4 πρόλαβε τα τριάντα τέσσερα σε θωράκιση και ξεπέρασε σε οπλισμό, ορατότητα και οπτική, και αυτό σε ίσο βάρος, ή ακόμα λιγότερο, αν συγκρίνουμε βαρύτερες τροποποιήσεις.
  Εν ολίγοις, το Fritz τραβήχτηκε και η ποιότητα ήταν στα ίσα. Και η εμφάνιση των ME-309 και ME-262 έδωσε ένα πλεονέκτημα στην ποιότητα της αεροπορίας. Όπως το Yu-488, το καλύτερο τετρακινητήριο βομβαρδιστικό. Και πίσω τους βρίσκονται αντιδραστικά μοντέλα. Όπως το Yu-287 και το Arado.
  Τον Σεπτέμβριο του 1943, οι Ναζί πραγματοποίησαν τελικά μια επιτυχημένη απόβαση στη Βρετανία. Μετά από δύο εβδομάδες μάχης - η Αγγλία συνθηκολόγησε. Και παρόλο που ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά, η έκβαση του πολέμου στη Δύση φαινόταν προκαθορισμένη.
  Ο Ρούσβελτ, έχοντας χάσει τον κύριο σύμμαχό του και φοβούμενος την αυξανόμενη δύναμη του Τρίτου Ράιχ, ζήτησε ειρήνη.
  Ο Χίτλερ, μετά από συζητήσεις με το περιβάλλον του, έθεσε έναν όρο στις Ηνωμένες Πολιτείες: την απόρριψη του πυρηνικού προγράμματος και την αναγνώριση όλων των κατακτήσεων της Ιαπωνίας και του Τρίτου Ράιχ. Όπως επίσης και η απόσυρση των στρατευμάτων από την Ισλανδία, την οποία ο Fritz είχε ήδη επικαλύψει με τον υποβρύχιο στόλο. Ο έλεγχος της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου πάνω από τη Γαία, όπου οι μάχες δεν έχουν ακόμη σταματήσει. Επιπλέον, ο Χίτλερ ζήτησε υλική αποζημίωση για το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία για όλες τις καταστροφές και τις στρατιωτικές δαπάνες που προκάλεσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία.
  Αν και οι όροι της ειρήνης ήταν εξαιρετικά δύσκολοι, ο Ρούσβελτ με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να προωθήσει την υιοθέτησή τους στο Κογκρέσο και τη Γερουσία.
  Μεγάλο ρόλο στη συμμόρφωση των ΗΠΑ έπαιξαν οι υπαινιγμοί του Στάλιν ότι δεν ήταν αντίθετος στην ένταξη στον συνασπισμό των δυνάμεων του Άξονα και τουλάχιστον έτοιμος να ανακαταλάβει την Αλάσκα.
  Κέρδισε ο αμερικανικός πραγματισμός, ο οποίος αποδείχθηκε υψηλότερος από τον ενθουσιασμό και τα συναισθήματα. Επιπλέον, το πυρηνικό πρόγραμμα των Γερμανών αναπτύχθηκε ταχύτερα από το αμερικανικό και αυτό ήταν γεμάτο με καταστροφή στο μέλλον.
  Η πρώτη φάση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχει τελειώσει. Όμως ο Φύρερ ήθελε τώρα να βάλει τέλος στην ΕΣΣΔ.
  Η απροσδόκητη τακτική αναμονής του Στάλιν και η αφοσίωσή του στην υπόθεση της παγκόσμιας ειρήνης έπαιξαν ένα απαίσιο αστείο. Ο Τζόζεφ αντιτάχθηκε από το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία με όλους τους πόρους του ανατολικού ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, και μερικά προγεφυρώματα στον δυτικό κόσμο.
  Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, ωστόσο, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την Κίνα, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο. Ο Χίτλερ, από την άλλη, σχημάτισε ενεργά αποικιακά στρατεύματα και ξένες λεγεώνες. Παράλληλα, αυξήθηκε και η παραγωγή όπλων.
  Το πρώτο εξάμηνο του 1944, η παραγωγή αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων όπλων στο Τρίτο Ράιχ έφτασε και ξεπέρασε τα εκατό οχήματα την ημέρα. Το Panther-2 στο επίπεδό του παρέκαμψε όλα τα σοβιετικά αυτοκίνητα. Εμφανίστηκε ένα πιο προηγμένο γερμανικό τανκ "Lion" και σύντομα το "Royal Lion".
  Και το πιο σημαντικό, η αεροπορία τζετ έχει αναπτυχθεί σειριακά. Σε απάντηση, τα άρματα μάχης T-34-85 και IS-1 και IS-2 βγήκαν στην παραγωγή στην ΕΣΣΔ και κανείς δεν αφαίρεσε τη σειρά KV από την παραγωγή. Το πιο ογκώδες σειριακό τανκ του Τρίτου Ράιχ για το 1944 ήταν το Panther-2 και το T-34-85 της ΕΣΣΔ. Βαρύτερα μοντέλα παράγονταν σε σημαντικά - περίπου φορές, σε δέκα μικρότερες ποσότητες. Και οι Γερμανοί δεν ήθελαν να οδηγούν πολλά βάρη στους σοβιετικούς δρόμους και ο Στάλιν άρχισε να μην εμπιστεύεται τη σειρά KV και τα IS αποδείχτηκαν πολύ ωμά.
  Ωστόσο, το γερμανικό "Panther" -2 με πυροβόλο 88 mm διαμετρήματος 71 L, ξεπέρασε το T-34-85 σε θωράκιση του πυροβόλου, σε μετωπική θωράκιση και λίγο στο πλάι, και επίσης δεν το έκανε παραχωρούν σε οδηγικές επιδόσεις με κινητήρα 900 ίππων και βάρος στους 47 τόνους. Ακόμη και όταν το βάρος του γερμανικού τανκ αυξήθηκε στους 50,2 τόνους, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μοιραίο.
  Και το γερμανικό τζετ δεν είχε καθόλου άξιο αντίπαλο.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να μην τραβήξει το καουτσούκ και ξεκίνησε τον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1944. Ρίχνοντας στην ΕΣΣΔ τριακόσια πενήντα δικά τους και ξένα τμήματα, και εκατόν είκοσι τμήματα δορυφόρων. Στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ ήταν: Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Φινλανδία, Σουηδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Αργεντινή, Τουρκία.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν επίσης έναν τεράστιο αριθμό αλλοδαπών και φυλών στη Βέρμαχτ. Συνολικά, το Τρίτο Ράιχ, μόνο στο πρώτο κλιμάκιο, έριξε στη μάχη δωδεκάμισι εκατομμύρια στρατιώτες, εκ των οποίων το σαράντα τοις εκατό δεν ήταν Γερμανοί στην εθνικότητα. Οι δορυφόροι πρόσθεσαν άλλα τρία εκατομμύρια. Συνολικά, υπάρχουν σχεδόν δεκαέξι εκατομμύρια πεζοί στο πρώτο κλιμάκιο, περίπου τριάντα τρεις χιλιάδες τανκς, περισσότερα από πενήντα πέντε χιλιάδες αεροσκάφη, περίπου διακόσια πενήντα κανόνια και όλμοι.
  Η ΕΣΣΔ, μετά την κινητοποίηση, ανέπτυξε δεκατρία και μισό εκατομμύρια στρατιώτες, αλλά μέρος των δυνάμεων έπρεπε να κρατηθεί στην Άπω Ανατολή και στις εσωτερικές περιοχές. Στο πρώτο κλιμάκιο υπήρχαν οκτώ εκατομμύρια στρατιώτες, περίπου τριάντα χιλιάδες τανκς, σχεδόν σαράντα χιλιάδες αεροσκάφη και περίπου διακόσιες χιλιάδες πυροβόλα και όλμοι.
  Έτσι, στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ, υπάρχει διπλή υπεροχή στο πεζικό και πενταπλάσια υπεροχή στην κινητικότητα δύναμης, με καλύτερο πολυβόλο. Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ έχει πολλά πολυβόλα, σχεδόν ισοτιμία.
  Η διαφορά στις δεξαμενές δεν είναι μεγάλη, αλλά το ποσοστό των απαρχαιωμένων οχημάτων στην ΕΣΣΔ είναι υψηλότερο, όπως και οι δεξαμενές παλαιότερων εκδόσεων.
  Η γερμανική αεροπορία αεριωθουμένων δεν έχει αντίπαλο και τα αεροσκάφη με έλικα του Τρίτου Ράιχ είναι ταχύτερα και καλύτερα οπλισμένα. Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά οχήματα είναι ανώτερα σε οριζόντια ευελιξία.
  Στο πυροβολικό και στους όλμους, η ισορροπία δυνάμεων είναι πιο κοντά στην ισότητα. Και ποσότητα και ποιότητα.
  Είναι αλήθεια ότι ο στόλος του Τρίτου Ράιχ είναι ιδιαίτερα υποβρύχιος, πολλές φορές ισχυρότερος από τον σοβιετικό. Όπως συμβαίνει με την Ιαπωνία.
  Επιπλέον, οι Ναζί έχουν ήδη βαλλιστικούς πυραύλους κατηγορίας Α σε μαζική παραγωγή και οι πρώτες δισκέτες απογειώθηκαν.
  Γενικά, οι Ναζί θα είναι πιο δυνατοί και ο Στάλιν προετοίμασε αρκετά λογικά, αν και καθυστερημένα, την άμυνα. Αλλά δεν έχουν γίνει πολλά. Η Γραμμή του Στάλιν δεν αποκαταστάθηκε πλήρως και το πιο σημαντικό, τα στρατεύματα δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένα για να κρατήσουν τη γραμμή. Αν και απελπισμένα επανεκπαιδεύτηκαν.
  Η συνοριακή γραμμή του Μολότοφ, για τρία χρόνια αποδόσεων, γενικά ολοκληρώθηκε, αλλά βρισκόταν πολύ κοντά στα σύνορα, και δεν είχε αρκετό βάθος. Επιπλέον, ο Στάλιν διέταξε την κατασκευή ενός τρίτου κλιμακίου πίσω από τον Δνείπερο, αλλά αυτό ξεκίνησε μόνο μετά την παράδοση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Είναι αλήθεια ότι, εκτός από τα σοβιετικά στρατεύματα, μπορεί κανείς να υπολογίζει σε τμήματα του NKVD, ο αριθμός των οποίων έφτασε σε ένα εκατομμύριο στρατιώτες και την πολιτοφυλακή. Πρόκειται για περίπου τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο στις δυτικές πόλεις. Αν και, φυσικά, η μαχητική τους αποτελεσματικότητα είναι πολύ χειρότερη από αυτή των τακτικών μονάδων.
  Οι Γερμανοί, όπως και η πραγματική ιστορία, κατάφεραν το κύριο χτύπημα στο κέντρο, κόβοντας την προεξοχή του Bialystok και τη γροθιά του Lvov. Οι πρώτες κιόλας μέρες των μαχών έδειξαν ότι οι Γερμανοί, παρά τον μεγάλο αριθμό ξένων μονάδων, διεξήγαγαν την επίθεση λίγο πολύ ομαλά. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα συχνά χάνονται.
  Επιπλέον, η μαχητική ικανότητα των ουκρανικών μονάδων αποδείχθηκε αμφίβολη. Πολλοί λιποτάκτες και παραδομένοι τις πρώτες κιόλας μέρες του πολέμου.
  Δεν ήταν δυνατό να συγκρατηθεί ο εχθρός στις συνοριακές μάχες. Και τότε ο Στάλιν έκανε ένα λάθος, απαγορεύοντας την απόσυρση των μονάδων στην κύρια γραμμή και απαιτώντας να ισιώσει το μέτωπο. Το λάθος όμως διορθώθηκε, αλλά καθυστερημένα. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν το Μινσκ ήδη στις 28 Ιουνίου, έχοντας σπάσει τη γραμμή του Στάλιν στο κέντρο.
  Η σύγχυση μόνο εντάθηκε. Στις 30 Ιουνίου έγινε η αναμενόμενη είσοδος στον πόλεμο της Ιαπωνίας και των δορυφόρων της. Έτσι, προς το παρόν, έπρεπε να ξεχάσουμε τη μεταφορά στρατευμάτων από την Άπω Ανατολή.
  Η γερμανική ανακάλυψη στο κέντρο επεκτεινόταν. Υπήρχε ένα τεράστιο κενό που προσπάθησαν απεγνωσμένα να καλύψουν. Όμως οι Ναζί προχώρησαν και στις 16 Ιουλίου εισέβαλαν στο Σμολένσκ.
  Ρίχνοντας όλες τις διαθέσιμες εφεδρείες στη μάχη και βάζοντας τις πολιτοφυλακές υπό τα όπλα, ο Στάλιν και ο Ζούκοφ μπόρεσαν να σταματήσουν την προέλαση του Φριτς στο κέντρο. Όμως ο Χίτλερ έστρεψε τα στρατεύματά του προς το νότο. Οι Ναζί δημιούργησαν ένα τεράστιο καζάνι στο Κίεβο και κατέλαβαν σχεδόν όλη την Ουκρανία.
  Αποκλείστηκε το Λένινγκραντ, εισέβαλε στην Κριμαία. Η πορεία των εχθροπραξιών έμοιαζε πολύ με το 1941, σαν αδυσώπητο κάρμα. Αλλά και οι διαφορές ήταν αρκετά σημαντικές. Η ΕΣΣΔ το 1941 είχε κάποιες ελεύθερες εφεδρείες και τώρα όλα είχαν ήδη κινητοποιηθεί. Και όταν η επίθεση έγινε τον Οκτώβριο, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα για να κρατήσει την άμυνα.
  Στις αρχές Νοεμβρίου 1944, οι Ναζί περικύκλωσαν τη Μόσχα, αναγκάζοντας τον Στάλιν να καταφύγει στο Kuibyshev.
  Οι Ναζί, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, είχαν σημαντική αριθμητική υπεροχή. Είχαν αρκετά τμήματα για να παρακάμψουν τη Μόσχα από τον Βορρά και τον Νότο. Αλλά οι σοβιετικές μονάδες έχουν εξαπλωθεί πάρα πολύ σε διαφορετικά μέτωπα.
  Στην πραγματικότητα, το 1941, μετά από κινητοποιήσεις, ο Στάλιν κέρδισε ένα πλεονέκτημα έναντι της Βέρμαχτ στον αριθμό του προσωπικού και είχε τέσσερις φορές περισσότερα αεροσκάφη και τανκς από ό,τι είχε το Τρίτο Ράιχ από την αρχή του πολέμου. Και τους πρώτους πέντε μήνες του πολέμου, περισσότερος σοβιετικός εξοπλισμός παρήχθη στην πραγματική ιστορία.
  Αλλά τώρα οι Ναζί είναι όλα ατού, στο πλευρό τόσο της ποσότητας όσο και της ποιότητας των όπλων και του προσωπικού. Και ο Κόκκινος Στρατός έχει τις ίδιες πληγές όπως το 1941. Συμπεριλαμβανομένης της απροθυμίας των Ουκρανών, των Βαλτών και πολλών μικρών εθνών να πεθάνουν για το σοβιετικό σύστημα. Μαζική προδοσία και τρέξιμο σε θύματα καταστολής, αποστερηθέντες και άλλους προσβεβλημένους κάθε είδους. Συμπεριλαμβανομένων των ιδεολογικών εχθρών του σοβιετικού καθεστώτος.
  Και το γεγονός ότι οι Γερμανοί νίκησαν επίσης τη Δύση αυξάνει τον αριθμό των προδοτών.
  Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μόσχα είναι περικυκλωμένη και οι Γερμανοί έχουν καταλάβει το Donbass, το Voronezh και κινούνται προς το Στάλινγκραντ.
  Ο χειμώνας του 1944, δυστυχώς, δεν ήταν τόσο παγωμένος και χιονισμένος όσο το 1941. Ωστόσο, η Μόσχα άντεξε ηρωικά μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1944. Το Στάλινγκραντ έπεσε τον Ιανουάριο του 1945 και οι μάχες για αυτό δεν ήταν πολύ μακρές. Τον Φεβρουάριο και αρχές Μαρτίου, οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους κατέλαβαν πλήρως τον Καύκασο και τις πετρελαιοπηγές του Μπακού.
  Στη συνέχεια, η επίθεση πήγε κατά μήκος του Βόλγα. Στο Σαράτοφ, στον Κουϊμπίσεφ και πιο πέρα στο Όρενμπουργκ και το Καζάν.
  Ο Στάλιν κατέφυγε στο Σβερντλόφσκ. Το Καζάν έπεσε τον Μάιο. Το καλοκαίρι, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες συνέχισαν να κινούνται στα βάθη της Ρωσίας. Η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων έπεσε. Στις 5 Αυγούστου 1945 καταλήφθηκε το Σβερντλόφσκ. Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1945, ο Στάλιν συμφώνησε τελικά να παραδοθεί. Σε αντάλλαγμα για τη ζωή και την ελευθερία τους.
  Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Όμως η ειρήνη δεν κράτησε πολύ. Έχοντας δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, ο Χίτλερ πείστηκε για την εκπληκτική καταστροφική τους δύναμη.
  Τώρα φάνηκε ότι η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονταν ακόμη στο δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία από το Τρίτο Ράιχ. Και παρόλο που ο Φύρερ κατέκτησε περισσότερα εδάφη από τον Τζένγκις Χαν, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Ναπολέοντα, τον Αυτοκράτορα Τρώα και τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή μαζί, αποφάσισε να νικήσει και την Ιαπωνία.
  Ακριβώς τρία χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εκατό βαλλιστικοί, διηπειρωτικοί πύραυλοι με ισχυρά πυρηνικά φορτία κάλυψαν τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αμέσως.
  Και τότε άρχισε η επίθεση των χερσαίων μονάδων της Βέρμαχτ και του στόλου. Οι Γερμανοί κατέλαβαν σχετικά γρήγορα τις κτήσεις της Ιαπωνίας στην Ασία και η ίδια η μητρόπολη ισοπεδώθηκε με ατομικές βόμβες.
  Περισσότερο ή λιγότερο παρατεταμένη αντίσταση παρείχαν οι κτήσεις του Ειρηνικού της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αλλά τον Ιούνιο του 1949, όλα είχαν τελειώσει. Τώρα το μόνο που έμενε ήταν να νικήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, υπήρχε λόγος. Οι Αμερικανοί, σε αντίθεση με τη συμφωνία, παρόλα αυτά ανέπτυξαν πυρηνικά όπλα και πραγματοποίησαν τη μυστική τους δοκιμή.
  Ο Χίτλερ ξεκίνησε τον πόλεμο την 1η Ιανουαρίου 1950, ρίχνοντας τριακόσιους πυρηνικούς πυραύλους ταυτόχρονα το νέο έτος.
  Ένα καταστροφικό πυρηνικό χτύπημα κατέστρεψε εκατό μεγάλες αμερικανικές πόλεις και σκότωσε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Προστέθηκε ένα ακόμη από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του Αδόλφου Χίτλερ στη μεγαλύτερη λίστα με τις πιο απεχθή φρικαλεότητες.
  Μετά ήρθε η εισβολή στον Καναδά, και από το νότο μαζί με τις δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής. Οι Αμερικανοί ήταν αποδυναμωμένοι και σοκαρισμένοι, αλλά πολέμησαν απελπισμένα. Κατάλαβαν ότι η ήττα γι' αυτούς σήμαινε μόνο σκλαβιά και έναν αργό, επώδυνο θάνατο.
  Επομένως, ήταν ο πιο απελπισμένος από όλους τους πολέμους. Και κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, αναγκάζοντας το Τρίτο Ράιχ να ρίξει περίπου διακόσια περισσότερα πυρηνικά φορτία και να μετατρέψει πολλές εύφορες εκτάσεις σε ραδιενεργό έρημο.
  Ο στόχος όμως επιτεύχθηκε και ο τελευταίος εχθρός του Τρίτου Ράιχ ηττήθηκε. Και μετά από αυτό ξεκίνησε η διαδικασία της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης. Το γερμανικό μάρκο έγινε το μοναδικό παγκόσμιο νόμισμα. Ακόμη και τυπικά ανεξάρτητες χώρες περιορίστηκαν στο επίπεδο των αποικιών του Τρίτου Ράιχ, ενώ διατηρούσαν μόνο περιορισμένη τοπική αυτοδιοίκηση.
  Εβραίοι και Τσιγγάνοι τέθηκαν εκτός νόμου: αναζητήθηκαν και καταστράφηκαν. Τα SS πραγματοποίησαν τεράστιες εκκαθαρίσεις και οργίασαν. Ήρθε ένας πραγματικός εφιάλτης - η ώρα του δράκου. Ή, ακριβέστερα, μια εποχή. Ο Φύρερ έχτιζε μια πραγματική παγκόσμια ολοκληρωτική αυτοκρατορία με αξίωση για επέκταση του διαστήματος.
  Το 1959, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των εβδομήντα γενεθλίων του Φύρερ, πραγματοποιήθηκε μια επίσημη στέψη, ένα παγκόσμιο δημοψήφισμα - που νομιμοποίησε τον τίτλο του υπερ-αυτοκράτορα. Και όταν ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε το 1967, ο γιος του κληρονόμησε τον τίτλο και την εξουσία του.
  Μέχρι εκείνη την εποχή, ο πλανήτης Γη είχε ήδη ιδρύσει οικισμούς στη Σελήνη και στον Άρη με την Αφροδίτη και προετοιμαζόταν ενεργά για επέκταση στους εξωτερικούς έναστρους κόσμους... Οι Ναζί ήθελαν μια παγκόσμια αυτοκρατορία - την κατασκευή του Αστρικού Ράιχ, για να βύθισε ολόκληρο το σύμπαν σε έναν εφιάλτη.
  
  ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΗΣΩΝ
  Ο Ντίμκα έσπασε το σπαθί του και, άναυδος, αναβοσβήνοντας τα μάτια του, στάθηκε στο δρόμο. Τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και ό,τι είχε απομείνει από το σπαθί ήταν ματωμένο. Ηχούσαν οι σειρήνες. Καλοκαιρινό δρόμο της πόλης. Και τρέχοντες αστυνομικοί. Ακολούθησε ένα χτύπημα με μπαστούνι στην πλάτη. Η Dimka μόλις ακούγεται λέει:
  - Τα παρατάω!
  Του φέρνουν πίσω τα χέρια και του κόβουν τις χειροπέδες. Το αγόρι αισθάνεται πόνο από το μέταλλο που έχει εγχυθεί στους καρπούς του. Τον μεταφέρουν σε ένα βαν - ένα μαύρο κοράκι.
  Η Dimka νιώθει ένα μείγμα θυμού και φόβου. Ανακαλεί το παρελθόν. Ένα νησί όπου τα παιδιά πάλεψαν για την ύπαρξή τους με σπαθιά. Ξύλινα, αλλά όταν το αγόρι καταλαμβάνεται από οργή, μετατρέπονται σε αιχμηρό ατσάλι. Η Dimka έμεινε εκεί για περισσότερο από μερικούς μήνες. Πολέμησε, πολέμησε, τραυματίστηκε και τραυματίστηκε ο ίδιος. Ακόμα και προσωπικά σκότωσε τον προδότη. Ολα ήταν. Και στο τέλος κέρδισαν.
  Κρίμα μόνο τα παιδιά έμειναν στο κατεστραμμένο πλοίο. Και κατάφερε να ξεφύγει μόνο με το κορίτσι του. Μετά από τέτοιες περιπέτειες, η φυλακή δεν έμοιαζε πια με χώρα.
  Χτύπησε το αγόρι νταής με το σπαθί του, και τον είδε ξαπλωμένο, και μια λίμνη αίματος κύλησε έξω.
  Ήταν μοιραίο το χτύπημα; Τόσο άτυχος, Dimka, σαν να μην υπήρχαν αρκετές περιπέτειες στο κεφάλι του πριν από αυτό. Και αν σκότωσε τι; Φυλακή? Θα τον πάνε σε ένα βρώμικο, δύσοσμο κελί με εγκληματίες;
  Και πόσο μακριά θα κάτσει; Είναι μόλις δεκατεσσάρων ετών. Πάνω από δέκα, σύμφωνα με το νόμο, δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν. Ίσως όλα να πάνε καλά!
  Στην αυλή του ενενήντα δεύτερου έτους. Μια εποχή που τόσο πολύ γίνεται λόγος για δημοκρατία και ελευθερία, αλλά η ληστεία παίρνει δυναμική.
  Το χωνί σταμάτησε και βγήκε η Ντίμκα. Ένα όμορφο, μαυρισμένο αγόρι με μαύρα μαλλιά δεν μοιάζει με ληστή, αλλά μάλλον θύμα με αλυσοδεμένες χειροπέδες.
  Η Ντίμκα οδηγήθηκε σχεδόν αμέσως στον ανακριτή και στον εισαγγελέα.
  Με έβαλαν σε μια καρέκλα.
  Ο ερευνητής έκανε μερικές ερωτήσεις ρουτίνας και είπε με ένα χαμόγελο:
  - Το παιδί που πληγώθηκε από σένα πεθαίνει! Προσευχηθείτε λοιπόν στον Θεό να μην πεθάνει!
  Η Ντίμκα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν ήθελα...
  Ο εισαγγελέας έδωσε ένα έγγραφο:
  - Αυτό είναι ομολογία. Εάν υπογράψετε, θα αφεθείτε ελεύθερος με εγγύηση εν αναμονή της δίκης. Και εκεί, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας και την έλλειψη οδηγών στην αστυνομία, θα το πάρετε υπό όρους!
  Ο Ντίμκα κοίταξε το χαρτί και το διάβασε γρήγορα και κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Λέει εδώ ότι ο ίδιος ο έφηβος επιτέθηκε στην εταιρεία. Και απλώς μου επιτέθηκαν!
  Ο ανακριτής είχε μια ποντικιά φυσιογνωμία και πυκνά φρύδια, γουργούρισε:
  - Υπογράψτε όπως σας συμβουλεύουμε! Διαφορετικά, θα καταλήξετε στη φυλακή. Τώρα είμαστε κυριολεκτικά γεμάτοι υποθέσεις και θα πρέπει να κάθεστε ενώπιον του δικαστηρίου για πολύ καιρό. Και εκεί στο κελί υπάρχουν τρεις σειρές κουκέτες σε σανίδες, ένας κουβάς στη γωνία και πενήντα νευρικά, πεινασμένα αγόρια σαν εσένα. Διάφορα είδη εγκληματιών. Και ακόμα κι αν το αγόρι που τραυμάτισες παραμείνει ζωντανό, η έρευνα θα διαρκέσει τρία χρόνια, και μετά άλλον ένα χρόνο και μια δίκη! Θα περάσετε τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας στην κόλαση!
  Ο εισαγγελέας έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Μέτρο περιορισμού για σένα ή κράτηση, ή γραπτή δέσμευση να μην φύγεις και θα σε πάρουν η μαμά και ο μπαμπάς. Η επιλογή είναι δική σου! Και πιστέψτε με, οι αποικίες ανηλίκων είναι ήδη υπερπληθυσμένες και θα χαρούν να σας δώσουν υπό δοκιμασία. Αλλά αν τσακωθείτε μαζί μας, τότε σίγουρα θα υπάρχει ένα μέρος!
  Η Ντίμκα ένιωσε ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας δεν αστειεύονταν. Και μάλιστα, μπορεί να σαπίσουν στη φυλακή. Αν και από την άλλη δεν είναι γεγονός ότι θα αφεθούν ελεύθεροι αν υπογράψει. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα όταν οι μπάτσοι απατούν; Αλλά το κύριο πράγμα στη Ντίμκα ήταν το πείσμα και το πείσμα που εκδηλώθηκε ξεκάθαρα μετά την παραμονή στα νησιά του θανάτου. Και το αγόρι είπε αποφασιστικά:
  - Οχι!
  Ο ερευνητής γρύλισε σκληρά:
  - Τι δεν είναι;
  Η Ντίμκα είπε σκληρά:
  - Δεν θα υπογράψω! Μου επιτέθηκαν, ήθελαν να με πληγώσουν με αλυσίδα και ήταν αυτοάμυνα!
  Ο ερευνητής γρύλισε:
  - Εντάξει τότε! Στη φυλακή, κάτσε μια εβδομάδα πιο σοφά!
  Ο εισαγγελέας έγνεψε καταφατικά υπογράφοντας:
  - Ενώ βρισκόταν σε δίμηνη κράτηση. Αλλά φυσικά μπορείτε να κυκλοφορήσετε νωρίτερα!
  Ο ερευνητής γρύλισε:
  - Νομίζω ότι η κράτηση θα κάνει καλό στο αγόρι!
  Η Dimka βγήκε από το γραφείο και οδηγήθηκε στη φυλακή. Οι χειροπέδες τσίμπησαν και το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνει το αγόρι ήταν να περάσει την αλυσίδα απέναντι από το δρόμο. Εκεί θα έπρεπε να είχε γίνει δεκτός.
  Η Dimka περπάτησε με μια αλυσίδα, αλυσοδεμένη σε δύο αστυνομικούς. Ένιωσα πολύ άσχημα. Φυλακή, κελί, κακοί κατάδικοι. Ναι, και μπήκε σε μπελάδες, αρνούμενος να υπογράψει μια ομολογία. Αν και, από την άλλη, μετά από αυτό δεν θα απαγκιστρωθείτε.
  Ο Ντίμα μεταφέρθηκε στην αίθουσα εφημεριών. Όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, τιμαλφή μαζί σας.
  Μετά shmon. Ένας αστυνομικός και δύο γυναίκες με λευκά παλτά πήγαν το αγόρι σε ένα δωμάτιο με καθρέφτη και άναψαν επιπλέον λάμπες. Ακολούθησε η εντολή:
  - Γδύσου!
  Η Dimka αναστέναξε - shmon! Απλά αναρωτιέμαι γιατί γυναίκες; Το αγόρι έβγαλε το τζιν του, το μπλουζάκι, τα αθλητικά παπούτσια, το σακάκι. Έμεινε μόνο με το σορτσάκι του.
  Μια νεαρή γυναίκα με λευκό παλτό παρατήρησε:
  - Είναι καλοφτιαγμένος!
  Ο αξιωματικός φώναξε:
  - Και βγάλε το κιλότο σου! Ζωντανός!
  Η Ντίμκα καιγόμενη από αμηχανία τα έβγαλε κι αυτά. Άθελά του κοκκίνισε και σκεπάστηκε. Ο αστυνομικός φώναξε:
  - Ήσυχα! Χέρια στις ραφές! Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά - είναι δολοφόνος!
  Μια γυναίκα με λευκό παλτό που έμοιαζε με νοσοκόμα χαμογέλασε και φόρεσε λεπτά, ιατρικά γάντια φώναξε:
  - Δεν έχουμε δει τέτοια! Χαλάρωσε αγόρι, θα σε νιώσει η θεία σου!
  Άρχισε να εξετάζει το σώμα της Ντίμα. Περπάτησα μέσα από τα μαλλιά του αγοριού που είχαν μεγαλώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα νησιά. Χτένισε προσεκτικά κάθε σκέλος, ψάχνοντας για κάτι κρυμμένο. Ίσως και χρήματα. Μετά έλαμψε στα αυτιά και τα ρουθούνια του αγοριού. Το έκανε προσεκτικά, σαν να ήλπιζε να βρει κάτι.
  Μετά διέταξε να βάλει το κεφάλι της στο άνοιγμα και έσκαψε τα χέρια της στο πηγούνι της. Έβαλε το χέρι της στο στόμα της. Ο Ντίμκα μύρισε και γεύτηκε λάστιχο με τη γλώσσα του. Η γυναίκα ένιωσε πίσω από τα ούλα, τα δόντια, πίσω από τα μάγουλα. Όταν πίεσε τη ρίζα της γλώσσας, το αγόρι ένιωσε μια κρίση εμετού. Ναι, πόσο ντροπιαστικό. Το χέρι του πήγε μέχρι τις αμυγδαλές και δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει.
  Μετά, τελικά, η γυναίκα της το έστειλε και χαμογέλασε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα!
  Ο αξιωματικός διέταξε:
  - Συνέχισε Όλγα! Η προσωπική αναζήτηση ενόψει της ιδιαίτερης επικινδυνότητας του θέματος πρέπει να είναι η πιο ενδελεχής!
  Η γυναίκα στα λευκά άρχισε να νιώθει το στήθος της Ντίμκα. Σήκωσε τα χέρια της και κοίταξε κάτω από τις μασχάλες της. Και με απρόσμενη δύναμη πιέζεται στον αφαλό. Η Ντίμκα λαχάνιασε...
  Τότε η γυναίκα σταμάτησε και ρώτησε:
  - Λοιπόν, άσε τον τώρα να καμπουριάσει!
  Ο αστυνομικός γρύλισε:
  - Δεν είναι πολύ αξιόπιστο! Δες και τον πρωκτό του!
  Η γυναίκα με το λευκό παλτό κούνησε το κεφάλι της.
  - Αυτό απαιτεί ειδική άδεια! Ομοίως, για να τσεκάρουμε τα οικεία μέρη του αγοριού!
  Ο αξιωματικός διέταξε ατημέλητα:
  -Κάτσε, διαβολάκι...
  Η Ντίμκα απάντησε με αξιοπρέπεια:
  - Είμαι αγόρι!
  Και έγινε εύκολο να καμπουριάσει κανείς. Κάθισε δέκα φορές. Μετά από αυτό, οι γυναίκες εξέτασαν τα πέλματά του και πέρασαν ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του.
  Μετά από αυτό, η Dimka ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Εκεί ένα άλλο παιδί, με στολή της φυλακής, κομμένο στο μηδέν με μια γραφομηχανή στα χέρια, είπε:
  - Τι νέα?
  Ο αστυνομικός απάντησε:
  - Ναι, και πολύ λαγωνικό!
  Το αγόρι γέλασε και παρατήρησε:
  - Δεν είναι τόσο τρομακτικός! Λοιπόν, κάτσε στην καρέκλα και κούρεψε τα μαλλιά σου!
  Η Ντίμκα κάθισε. Δεν είναι ωραίο να είσαι γυμνός. Και μετά σε κόβουν φαλακρό σαν εγκληματία. Συμπληρωματικά, το μηχάνημα ήταν αμβλύ και ήταν επώδυνο να κουρευτείς. Πυκνά, μαύρα μαλλιά έπεσαν στο πάτωμα. Οι γκρεμισμένες μπότες ενός νεαρού κατάδικου τις πάτησαν. Φαινόταν ότι με κάθε τρίχα ένα μόριο της αθάνατης ψυχής έφευγε, κι εσύ γινόμουν όλο και λιγότερο ελεύθερος. Η διάθεση του Ντίμα ήταν καταθλιπτική. Μπροστά του ήταν ένα κελί φυλακής και μια συνάντηση με ανήλικους παραβάτες.
  Ωστόσο, ο Dimka δεν φοβήθηκε ποτέ τους συνομηλίκους του. Και μετά τη σκλήρυνση των Σαράντα Νήσων, δεν είναι πια τρομακτικό. Αν ναι, θα αγωνιστεί. Και η φυλακή;
  Τι είναι άλλο τεστ. Είναι μόλις δεκατεσσάρων ετών και έχει όλη του τη ζωή μπροστά του.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"