Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Lasten Swat Ulkoaluja Ja Kortesia Vastaan

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduard Osetrovin johtamat nuoret soturit taistelevat muukalaisarmeijaa vastaan, pääasiassa pyöräilijöitä vastaan. Sitten rohkeasta pojasta on kuitenkin ryhdyttävä intiaaniksi, ja hän taistelee yhdessä jumalattarien kanssa Cortezin armeijaa vastaan, joka haluaa valloittaa mayavaltion!

  LASTEN SWAT ULKOALUJA JA KORTESIA VASTAAN
  HUOMAUTUS
  Eduard Osetrovin johtamat nuoret soturit taistelevat muukalaisarmeijaa vastaan, pääasiassa pyöräilijöitä vastaan. Sitten rohkeasta pojasta on kuitenkin ryhdyttävä intiaaniksi, ja hän taistelee yhdessä jumalattarien kanssa Cortezin armeijaa vastaan, joka haluaa valloittaa mayavaltion!
  . LUKU 1
  Lasten erikoisjoukkojen nuoret taistelijat taistelivat rohkeasti. Puolentoista voimakentän takana heillä ei kuitenkaan käytännössä ollut mahdollisuutta kuolla. Mutta hyökkäyssyklit kärsivät valtavia vahinkoja ja itse asiassa loppuivat. Joten oli silti mahdollista kiistellä, kuka todellinen sankari oli.
  Mutta meidän täytyy osoittaa kunnioitusta, taistelupukuiset pojat ja tytöt ampuivat tarkasti. Tuntui, että tietokoneiden pelit eivät olleet turhia, ja ne ovat vain upeita taistelijoita.
  Edikin oikeaa kättä ampunut Adala otti ja heitti saappaansa pois lapsensa jaloista. Ja apinan taitavuudella hän heitti useita unikonsiemeniä etenevää vihollista kohti.
  Poikapäällikkö nyökkäsi.
  - Tämä on hyvä, sanotaan, tuhon lahja! Mutta on parempi käyttää sitä linnan hyökkäyksen aikana.
  Adala totesi loogisesti:
  - Sinulla on ehtymätön tarjonta yllätyksiä. Joten kaikkia valttikortteja ei ole asetettu. Ja valttikortti ei myöskään ole ylivalottunut!
  Ja tuhon pienet unikonsiemenet osuivat sykleihin repien suuret soturit pieniksi, repaleiksi paloiksi. Tässä tulee tuho.
  Tyttö kiljui ja taputti lapsensa jalkaan:
  Uskon, että odotan syklien voittoa
  Tulee uusia biisejä...
  En anna itseäni pedon orjuuteen,
  Näytän sinulle taistelun korkeimman luokan!
  Poika, joka taisteli vasemmalla, huomautti hymyillen:
  - Mikset heittänyt kättäsi, vaan jalkaasi?
  Adala nauroi ja vastasi:
  - Ja se on hauskempaa!
  Edik nyökkäsi.
  - Kyllä, jokainen typerys heittää kätensä, mutta yritä jalkasi!
  Lapset huudahtivat kuorossa:
  - Kunnia valon sotureille,
  Kunnia kirkkaalle isänmaalleni...
  Meidän tekojamme lauletaan,
  Voitto on päätavoite!
  Syklit todellakin, kärsittyään valtavia vahinkoja, alkoivat perääntyä. Mutta seinät ovat taas nousseet. Ja uudet autot muuttivat. Ne näyttivät litteiltä pyramidilta toukkien päällä ja kooltaan suuria runkoineen.
  Kun lasten erikoisjoukkojen joukot ampuivat heitä sädeaseista, he eivät käytännössä tehneet haittaa. Palkit pomppasivat teräksestä haarniskasta.
  Yksi tytöistä huudahti:
  - Tässä on toinen vitsi viholliselta! Ja tai jopa kokonainen lumivyöry jokereita!
  Soturipoika huudahti:
  Parempi kuolla jaloillesi kuin elää polvillasi! Olin jo vankeudessa, ja he hakkasivat minua sähkövirralla kuljettaen purkauksia koko kehoni läpi kielestäni kantapäihini. Ja se on niin sairasta, että kuolema on parempi!
  Tyttö nyökkäsi.
  - Kyllä, ja minua kidutettiin! Lisäksi hienovarainen, muuttuva painovoima ja sykkivä painottomuus. Ja se sattuu niin paljon, ja lisäksi se ei jätä jälkeä, paitsi painajaisia!
  No, luulen, että kuolematon ja suuri komentajamme keksii jotain!
  Edik nyökkäsi hyväksyvästi valkoisen päänsä kanssa ja käski:
  - Ja nyt pojat, ota se, kutittele nenääsi ja aivasta!
  Adala, tuo kokenut soturityttö, kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi se on?
  Poikapäällikkö vastasi luottavaisesti:
  - Täällä näet, mikä vaikutus on!
  Soturilapset eivät riidelleet. Niinpä he ottivat ja kutittelivat söpöjen lasten nenää pienten tikarien kärjillä. Ja kuinka he ottavat sen ja aivastavat.
  Tunnelma tärisi heti. Ja roskat, joissa oli monia teräviä päitä, satoivat alas ylhäältä. He osuivat pyramidisäiliöihin. Ja he pistivät niitä kuin siili neuloilla. Ja suuret hirviöt pysähtyivät.
  Edik nyökkäsi ja huomautti:
  - Nyt mennään laulamaan!
  Ja lasten erikoisjoukkojen taistelijat ottivat sen ja lauloivat ilolla;
  Prinsessani, olet kukka
  Kimaltelee Herran puutarhassa!
  Kateesi on kuin raikas tuulta
  Hävitä helvetin liekit!
  
  Pyhät tytöt rakastavat
  Sankarillinen miekka, puristaen kunnialla!
  Vuodatan verta virrassa
  Enkeli on kanssasi ikuisesti!
  
  Salaisuus syttyi unelmaan
  Sinun kuvasi, makea tuoksu!
  Universumin luoja on kuvanveistänyt sinut
  Kaikki pahan palvelijat eivät saastuta!
  
  Ehkä vain taivaassa
  Kohtalo yhdistää rakastajat!
  Mutta Jumala ei anna meidän murentua tomuun
  Yhdistä sydämien liitto erossa kovettunut!
  Tällaisten upeiden ja ylevien sanojen jälkeen tapahtui ihme. Kokonainen pyramidisäiliöiden armada kukkii kuin kukkapenkkien kaskadi. Ja rehevät kukat olivat vain upeita. Ja he alkoivat kasvaa kiihkeällä ja uskomattomalla, myrskyisellä voimalla. Ja siitä tuli niin kaunis.
  Adala suuteli poikakomentajaa poskelle ja huomautti:
  - Olet vain ainutlaatuinen viehätys!
  Eddie nyökkäsi hymyillen.
  - Technomagic!
  Soturipoika huudahti:
  - No, ja nyt hyökkäyksessä! Murskaa vihollisesi yhdellä iskulla!
  Poikapäällikkö vastusti:
  - Ei! On liian aikaista. Ensin sinun pitäisi katsoa aikaisempia seikkailujani. Heidän täytyi toimia siellä jopa ilman kehittynyttä nanoteknologiaa, ja tämä on huomattava, erittäin vaikeaa!
  Adala sanoi hymyillen:
  - Tietysti ymmärrän, että ilman tekniikkaa on vaikeampaa. Mutta luulen, että sinunlainen poika ratkaisee kaikki ongelmat.
  Edik lauloi hymyillen, joka kimalteli kuin valittu merihelmi hopeisessa äänessä:
  Vaikka emme voi ratkaista kaikkia ongelmiamme,
  Älä ratkaise kaikkia ongelmia!
  Mutta kaikki ovat onnellisempia
  Kaikilla tulee olemaan hauskempaa!
  Sen jälkeen poika käynnisti hologrammin. Lasten erikoisjoukot vaikenivat.
  Poikien ja tyttöjen safiiri- ja smaragdisilmät nielivät näkyä.
  No, poika, joka oli eri puolilla universumia ja näkyi useammassa kuin yhdessä, kun hän ei ollut vielä kypsynyt niin paljon. Ja se oli keskiajan aikakautta Uudessa maailmassa, jonkinlaista vaihtoehtohistoriaa, kuten Maaplaneetta.
  Tässä tapauksessa osoitettiin, että Edikistä tuli intialainen poika, joka väijytti kalpeaa ryhmää. Hän on shortseissa, paljain jaloin, koska mokasiinit vain häiritsevät, mutta maalattu väripiirroksilla päästä varpaisiin. Jopa lapsen kasvot pelottavissa tatuoinneissa lohikäärmeillä ja enkeleillä miekoilla.
  Vaikka tällaiset piirustukset eivät näytä olevan tyypillisiä intiaaneille. Mutta minne vain Edikin tuhannet seikkailut ja matkat kohtalo ei heittänyt. Kaikki aikakaudet, planeetat ja ajat sekoittuivat, sekoittuivat ja sulautuivat eräänlaiseksi tiiviiksi palloksi.
  Hänen vieressään makaa lihaksikas tyttö, jolla on leveät lantiot, paljaat, pyöreät, viettelevät kantapäät melkein nenänsä alla. Jostain syystä soturi, vaikka hänen pitäisi olla intialainen, on blondi. Hänellä ei ole juurikaan vaatteita päällä, vain bikinisetin pikkuhousut, helminauha täydessä rinnassa.
  Kun hän kääntyi, Edward näki kauniit kasvot, joilla oli miehekäs leuka ja suuri mutta säännöllinen rintakehä. Soturin kädet ovat lihaksikkaat, hänen ihonsa on suklaata, joka yhdessä valkoisen kanssa, jossa on hieman keltaisuutta, tai pikemminkin kultaisia siitepölyhiuksia, näyttää pirun houkuttelevalta.
  Vaalea soturi kuiskaa kuitenkin huolestuneena:
  - Kalpeat kasvot tulevat tänne, oi poika-johtaja Fountain!
  Jokin pisti nuoren soturin lihaksikkaaseen kylkeen... Eduard nykisi ja näki siron, paljaan, tyttömäisen jalan. Myös lihaksikas ja vahva. Ja sitten itse nainen palavan punaisilla hiuksilla. Sellainen kaunotar täällä. Hunajablondi ja punapää, molemmat puolialasti, lihaksikas ja urheilullinen. Ei sotureita, vaan jumalia jousilla.
  Edward silitti varovasti ensin toisen ja sitten toisen tytön jalkoja. He kehrsivat tyytyväisinä, kuin kissat silitellään. No niin, normaalin naisen ei pitäisi pelätä miespuolisia hyväilyjä. Ja sitten kaikenlaiset herkät ihmiset ovat lisääntyneet, että pienemmästäkin silityksestä tai flirttailusta ovat valmiita haastamaan oikeuteen. Mutta miehelle on aivan luonnollinen halu silittää ja hyväillä kaunista tyttöä tai jopa kahta tyttöä kerralla.
  Totta, hän on ruumiiltaan lapsi, mutta loppujen lopuksi hän on jo kohtuullisen vanha, ja vuosien ja muistin mukaan hän on melko aikuinen, joten ....
  Totta, erittäin lihaksikas, mutta urheilullinen Edward, rakasti vain vahvoja naisia, jotka pystyivät synnyttämään vahvoja jälkeläisiä.
  Mutta sitten tulinen kaunotar antoi Edwardille huulillaan merkin - jääty! Vihollinen tulee pian!
  Todellakin, irrotus ilmestyi reunaan ... Vau, tällaista erikoisjoukkojen eversti ei odottanut. Ei, he eivät olleet lainkaan peikkoja tai tonttuja - aivan tavallisia ihmisiä, mutta... Keskiaikaisissa haarniskaissa, musketeissa, jotka olivat yhtä isoja kuin kannibaalimailat, pitkillä miekoilla. Kaikki tämä armeija antoi vaikutelman jostakin erittäin epätodellisesta ja surrealistisesta. Ja hyvin arkaainen. Samalla se erottui suuresta määrästään, vaikkakaan ei liiallisesta. Hevosella, raskaassa panssarissa, yhä useammat ritarit ratsastivat ulos. Muuten, kalpeanaamainen, vahva liioittelua - kuono on ruskettunut, tumma ja parta musta.
  Punatukkainen paholainen soturi itse vastasi kysymykseen, joka oli valmis katkeamaan Edwardin kieleltä:
  - Tämä on Cortesin espanjalainen osasto. Älä pelkää, niitä on vain neljäsataa, eivätkä he ole vielä ehtineet täydentyä paikallisilla intialaisilla.
  Soturipoika vihelsi ja kuiskasi takaisin:
  - Viehättävä... Ja kuinka moni meistä?
  Tällä kertaa hunajablondi vastasi:
  - Sinun kanssasi tulee viisi! - Ja sieppaamalla Edikin hämmentyneen katseen, hän lisäsi. - Oikein numero, pentagrammi!
  Nuori soturi vapisi hieman. Voimatasapaino määrällisesti ei selvästikään ole heidän edukseen. Ja mikä tärkeintä, heillä ei ole räjäytteitä, ei voimakenttiä, ei edes antimatterikranaatteja. Ja se on pelottavaa. Esimerkiksi yksi hyperblasteri voi katkaista koko yksikön, josta yhdessä minuutissa voidaan heittää ulos kymmenen Hiroshimaan pudotetun atomipommin energia.
  Punatukkainen paholainen katsoi sopivaksi muistuttaa Edwardia:
  - Sinulla on jousi, oi johtaja... Avaa tuli käskystäni!
  Blondi kommentoi:
  - Poika on paljain jaloin, ja hänellä on liian vaatimaton asu, tämä ei ole järjestys suurelle johtajalle, vaikka hänen kanssaan ei nyt ole armeijaa. Tyttö napsautti paljaita varpaitaan. Ja jokin muuttui, ja Eduard tunsi, että jokin ei ollut enää ennallaan.
  Poika-sotilas kiinnitti jälleen huomion itseensä. Hän on todellakin ilman paitaa, mutta puhvelihousuissa ja jalokivikoristeisissa mokasiineissa. Päässä on seppele, josta ulkonee kolme höyhentä. Ei, ei haukkoja, vaan jonkinlainen höyhenlintu, joka on muuttumaton maan päällä.
  Itse rungosta tuli paljon näkyvämpi ja massiivisemmat lihakset, vaikka Edward erottuikin aina erinomaisesta lihaskehityksestä, mutta viime vuosina se oli kuitenkin muuttunut liian kuivaksi niin, että kylkiluut näkyivät ravinnon puutteesta ja jatkuvasta liikkeestä. Mutta tässä tapauksessa hän näytti ammattikuntomestarilta - täydellinen helpotus eikä yhtään rasvaa, ja hänen ihonsa oli täynnä punaruskeaa rusketusta.
  Rinnassa oli tatuointi jaguarilla - Huronin symbolilla. Loput tatuoinneista jaettiin jonnekin, ikään kuin taikuudella. Sotureilla sen sijaan oli täydellinen, sileä ja kiillotettu iho, kultainen suklaa, ja heidän ihonsa loisti lämpimän meksikolaisen illan hämärässä.
  Heidän jalkansa pysyivät paljaina, mutta tämä vain lisäsi heidän taistelutehokkuuttaan.
  He piirsivät jousensa. Kaksi muuta tyttöä, ja Eduard oli jostain syystä varma, että siellä olevat kauniit tytöt naamioituivat niin huolellisesti, etteivät he olleet näkyvissä. Mutta näillä kahdella on niin ylelliset jouset, kuten prinsessat, ja nuolien höyhenpeite on täynnä timantteja, topaaseja, rubiineja ja smaragdeja.
  Ja Edwardin jousi ei myöskään ole huonompi ylellisyydessä, mutta siinä on enemmän safiireja ja jalokiviä tummissa sävyissä. Ja kauniilla tytöillä on kirkkaampi väritys.
  Eräs espanjalaisia valloittajia oli jo täysin heidän edessään. Neljäsataa kastilialaista caballeroa. Näyttää siltä, että meri ei ole kaukana täältä, vaikka ominaista hajua ei voi kuulla, tuuli puhaltaa vain rannikolta. Mutta tyttömäisen vartalon tuoksu on niin viettelevä, täysin epäinhimillinen, kuin hunajaa, kukkia, hieman muskottipähkinää ja mausteita.
  Soturit itse ovat erittäin siistejä, ja yksi otti ja nappasi hyönteisen paljain varpaillaan ja murskasi sen kakuksi.
  Niiden vastustajat, taistelijat, tuolloin voimakas Espanjan valtakunta, eivät ole vielä ehtineet pölytellä kampanjaa ja näyttää varsin vaikuttavilta.
  Kaikkien edellä on mahtava, leveähartinen, pitkä ratsastaja, jolla on pitkä, punainen parta. Luultavasti tämä on kreivi Cortes, joka saa tulevaisuudessa herttuan tittelin ja tarttuu yksinkertaisesti upeaan omaisuuteen.
  Hän näytti olevan vain punainen ja erittäin terve. Pelkästään panssari painaa sentin, ja sen alla ei ole yksinkertainen, vaan kaljupuvun vetohevonen.
  Everstipoika otti espanjalaisen grandeen aseella ja valmistautui ampumaan.
  Nähtyään jo paljon, Edik ampui hyvin jousesta, vaikka hän ei ollut harjoitellut tätä asetyyppiä pitkään aikaan, se oli nykyaikaisempi ja edistyneempi käytössä, joten ei ollut erityistä luottamusta osumiseen.
  Tulenpunainen kaunotar otti komennon. Hän ampui ensimmäisenä, ja nuoli lensi tangenttirataa. Kultatukkainen ampui jonnekin sivulle, ja vastakkaisista pensaikkoista lensi ulos kuin komeetat murskaamalla tuhovoiman säteitä.
  Edward, jolla ei ollut aikaa ampua, pyöritti silmänsä pupillit kolmioksi. Hän ei ollut koskaan nähnyt tätä ennen. Tulenpunaisen tytön nuoli puhkesi ja levisi mustiksi aalloksi. Espanjan ritarit, joutuivat tähän vuoroveden, hiiltyivät heti ja murenivat pölyksi hevosiensa kanssa. Vain ilmaan jäätyneet luurangot jäivät jäljelle.
  Lahja, jonka julkaisi tyttö, jonka hiukset olivat lehtikullan värisiä, aiheutti vähintäänkin tuhoisan vaikutuksen. Vain se ilmaistiin hieman eri tavalla. Valkoinen aalto ohitti, ja toiset sata soturia alkoivat yhtäkkiä kukoistaa. Ja kirjaimellisimmassa merkityksessä. Nimittäin mehukkaat ja kirkkaat silmut peittivät Kastilian valtakunnan valloittajat päästä varpaisiin. Ja sitten, nopeat versot menivät, upean kauneuden katu alkoi kasvaa. Ja mahdolliset rosvot ja kuristajat muuttuivat kukin upeiden kukkien pensaiksi, joilla oli värikkäin...
  Muutkin lahjat toimi hyvin... Kolmas nuoli siroteltu helakanpunaisilla salamoilla, ja espanjalaiset loistivat kuin soihtuvalo, pakanallinen kulkue, ja sitten muuttuivat saduiksi koiksi... Ja jokaisen tulen liekillä oli oma värinsä ja sävynsä, ja kipinät lensivät yrittäen osua korkeammalle mustalle taivaalle.
  No, neljäs lahja osoittautui vielä upeammaksi. Nuolesta lensi kimaltelevia, kuten vuorikristalli, jakoavaimet ja pultit! Ja he putosivat Cortesin joukon hännän päälle. Hevoset muuttuivat toukiksi ja ratsastajat kaivinkoneiksi, ja sata omituista konetta pysähtyi jumiin kukkuloiden väliselle leveälle tielle.
  Nyt neljäsataa vahvaa ja rohkeaa Espanjan valtakunnan soturia lakkasi olemasta.
  Edik huudahti ihaillen:
  - Technomagic! Tässä on ihme!
  Vain yksi Cortes jäi jäljelle, hän jähmettyi kuin liikkumaton lohko valtavan hevosensa selässä, kuin Saksan kiertueella, ja yritti onnistuneesti säilyttää malttinsa.
  Eduard ampui häntä, mutta kaksi paljaaa, taltattua kantapäätä välähti, ja kulta- ja punatukkaiset tytöt nappasivat taitavasti varpaillaan nuolen, minkä jälkeen he huudahtivat kuorossa:
  - Ei! Sinun on selvitettävä, kenen veri sinulla on jalompaa, miekoilla!
  No, mitä on miekoissa, niin miekoissa. Edwardilla oli taito taistella kepillä ja sapöörilapiolla sekä pistinveitsellä. Jospa hän löytäisi miekan...
  Poika katsoi kysyvästi sotureita, ikään kuin odottaen, että he antaisivat hänelle taikamiekan hamstraajan - yhden keinun ja sata päätä harteiltaan!
  Mutta punatukkainen paholainen osoitti tavallisinta espanjalaista terää, jonka teknomagian räjähdysaalto heitti takaisin ja kuiskasi pahaenteisellä äänellä:
  - Nyt olet tasa-arvoisessa asemassa!
  Sitten tuuli vaihtoi suuntaa tuoden halutun viileyden trooppisena iltana. Merestä tulvi raitista ilmaa, jodin, katkarapujen, merilevän tuoksu oli makea kuin pähkinäkaramellit.
  Edward siirtyi hitaasti vangittujen aseiden luo, hän tunsi olevansa todellinen punanahka. Ja Cortes, miksi hän edes kiipesi Meksikoon? Haluatko tuhota muinaisen maya-kulttuurin? Täytä taskusi kullalla, jota paikalliset intiaanit pitävät pyhänä metallina. Murskaa vanhat kultit ja määrätä inkvisiittoreiden ja jesuiittojen vielä julmempi hallinto...
  Tässä Edward yhtäkkiä huomasi itsensä ajattelevan, että hänen tunteensa olivat liian todellisia toisen aikakauden taisteluun. Hän tuntee paljaalla, lihaksikkaalla vartalollaan hengityksen, joka kantaa miellyttävää merellistä viileyttä, ja palan lämmintä hartsia tippuvan vahvalle olkapäälle.
  Ei, se ei tunnu unelta. Unessa olet yleensä joko tajuton tai tietoisuutesi kestää hyvin lyhyen ajan. Ja sitten jotain muuta... Jopa mokasiinit aiheuttavat tiettyä haittaa, etkä sinä itse ole ollenkaan poika, joka näyttää noin 12-vuotiaalta, vaan nuori mies, joka ei ole enää kaksikymmentä vuotta nuorempi. Näin hänen mielikuvituksensa pelasi katsoessaan tyttömäisiä hurmaa.
  Eli ruumis ei ole hänen, vaikka yleensä Edik oli hyvin kaukana kypsyydestä viime aikoihin asti. Ja hän ei ollut soturi vain 2000-luvulla, vaan myös kylmemmillä ja kosmisilla aikakausilla, jolla oli kunniaa koko armeijalle. Mutta nyt todellakin se on joko hän, tai päinvastoin, ei hän ... Liha on vieras, vaikkakin terve, ja siinä on paljon energiaa. Ei niin kuin parin viime vuoden aikana, jolloin Eduard tunsi itsensä kylmyyttä kohti sotia ja taisteluita sekä jatkuvaa selviytymistaistelua, innostuksen laskua, viskoosia laiskuutta harjoituksissa ja haluttomuutta nousta aamulla ja tehdä harjoituksia. . Kyllä, ja unelmasta on tullut jotenkin viskoosi, kun ei tunne samaa energiaa ja halua hypätä ylös, mutta haluat nukkua ja ajattelet - sinulla on jo kokemusta erilaisista taisteluista, eikö ole aika jäädä eläkkeelle .
  Pelaa pelejä täysillä, ilman riskiä, ilman kipua ja vain ilolla. Ja oikeasti, mitä ikuinen poika tarvitsee? Istuudu johonkin teknisesti kehittyneeseen ja suhteellisen turvalliseen maailmaan ja elä itsellesi nauttien viihteestä ja iloisesta joutilasta.
  Mutta Edwardin tilanne on jokseenkin lykkääntynyt eläkkeensä kanssa. Muodollisesti hän haltiakansalaisena, joka taisteli yli aikakauden Mechnyassa ja harjoitteli kaksisataaviisikymmentä sykliä, näyttää saavan siellä eläkettä. Mutta nyt hän palvelee tunnustamattoman valtion aurinkoarmeijassa. Joten hänen oikeudellinen asemansa...
  Edward oli liian hajamielinen, ja Cortes onnistui toipumaan. Valtava espanjalainen suurmies osoitti raskaan muskettinsa intiaania kohti. Sellaista asiaa kuin piikivilukitusmekanismi ei vielä ollut, ja Cortes yritti sytyttää ruudin tuleen hankausmekanismilla. No, ei, tämä on hyvin primitiivinen ase, selvästi huonompi kuin tavallinen nuolilla varustettu jousi. Tällaisen musketin ainoa etu on, että se läpäisee varmasti minkä tahansa haarniskansa lyijyllään, kananmunan kokoisella. Näppärää ja ketterää intiaania on kuitenkin erittäin vaikea lyödä tällä tavalla.
  Siksi Edward ei hermostunut, vaan siirtyi rauhallisesti miekkaa kohti. Joka tapauksessa voit ampua vain, kun sytytät sulakkeen, ja tämä vie aikaa.
  Cortes huusi jotain espanjaksi. Edward ei osannut tätä kieltä. Mutta toisaalta hän puhui saksaa ja englantia sekä vähän ranskaa. Soturipoika ei ollut kovinkaan asiantuntija Cortezista tai kaikista noista siirtomaasodista yleensä. Tiesin mitä koulukirjoissa lukee. No, ja jotain muuta kuuluisan kirjan mukaan: "Montezuman tytär". Mutta siellä tieto oli tietysti hajanaista ja sekaisin fiktiota.
  Teoriassa Cortesin pitäisi osata ranskaa, koska espanjalaiset taistelivat usein liljan maan kanssa.
  Ja Edward sanoi ranskaksi, jota hän ei puhunut kovin sujuvasti:
  - Onko sinulla kysyttävää minulle, monsignor?
  Cortes löi hämmennyksestä syttynyttä sydäntä muskettia kohti, ja tämä pieni tykki räjähti... No, karjunta, jopa yhdestä laukauksesta. Ehkä juuri tämä ääni, kuten huudahdus, sai intiaanit kaatumaan, kun itse luodit lensivät ohi!
  Tässä tapauksessa pala pyöreää lyijyä vihelsi yli sadan metrin etäisyydeltä, eikä se ollut lainkaan vaarallinen Edwardille. Soturipoika, astumatta eteenpäin, lähestyi miekkaa ja nosti helposti aseen, vaikka se painoi noin tusina kiloa. Tietenkään liian pitkä taistelu, vaikka ritarien koulutuksen koventama, ei pysty taistelemaan sellaisilla miekoilla. Sapeli on tietysti paljon käytännöllisempi.
  Cortes puhui lopulta ranskaksi:
  - Kuka sinä olet?
  Edward vastasi Mefistofeleen tyyliin:
  - Olen osa sen voimaa, joka aina pahaa haluten tekee hyvää!
  Vaikka hänen ranskansa ei ole kovin hyvä, espanjalainen tietysti ymmärtää. Silti on hyvä, että sotilaslyseossa eräässä vaihtoehtoisessa todellisuudessa heille opetettiin väitetyn vihollisen kieliä. Ensinnäkin englanti ja saksa sekä kiina. Viimeinen oppimiskieli on vaikein, eikä melkein kukaan osannut sitä. Espanjaa ei pidetty vakavana vastustajana, vaikka tämän kielen levinneisyys ympäri maailmaa on suurempi kuin saksan. Mutta ilmeisesti saksalaisten kanssa sotaa uskottiin, että sitä ei olisi mahdollista välttää.
  Cortes hymyili takaisin ja ehdotti ranskaksi, vaikkakaan ei kovin siististi:
  - Haluatko taistella miekoilla?
  Edward vastasi ytimekkäästi:
  - Ritarillinen!
  Cortez hymyili vielä leveämmin. Häntä pidettiin yhtenä Espanjan vahvimmista miekkailijoista. Ja kuka on intiaani? Vain villi, joka uskalsi haastaa Kastilian imperiumin. Joten hän menettää tyhjän päänsä, jossa on höyhenet.
  Edward näytti olevan eri mieltä ja lähestyi vastustajaansa.
  Kreivi Cortes hyppäsi hevosensa selästä riittävän helposti, sillä hänen rakenteeltaan ja massiivisessa panssarissaan pukeutunut mies.
  Hän oli pään pidempi kuin vastustaja, vaikkakin magian ansiosta ja lyhyen aikaa aikuisena, ja ainakin kaksi kertaa raskaampi. Mutta Edward erottui myös ketteryydestä ja lihaksikkuudesta, varsinkin uudessa kehossa. Ja anna ylimielisen kreivin yrittää ottaa sen röyhkeästi.
  Miekka on tietysti keppiä raskaampi, se on kuin sorkkarautaa heiluttamassa. Mutta vihollisen aseet ovat vielä raskaampia. Ja riippumatta siitä, kuinka vahva Cortes on, suuren rungon ohjattavuus on silti alhaisempi.
  Edward lähestyi, vihollinen seisoi paikallaan yrittäen säilyttää tasapainon ja odottaa.
  Ylpeän Espanjan soturit menettivät ruumiinsa sen jälkeen, kun jokainen soturi ampui nuolen, mutta Cortes itse ei vaikuttanut tästä lainkaan nolostuneen. Päinvastoin, espanjalainen näytti erityisen keräillyltä ja mahtipontiselta.
  Edward kiihtyi yhtäkkiä ja suoritti hyökkäävän syöksyn. Kreivi torjui hänet tuskin havaittavalla miekkaliikkeellä. Intiaanipoika naurahti - vihollinen oli parempi kuin hän luuli.
  Cortez puolestaan piti haarukan vastaanoton, mutta ei myöskään saavuttanut maalia. Edward vastasi.
  Molemmat vastustajat alkoivat aitaamaan, mutta omituisella tavalla. Eduard, kevyempi ja ketterämpi, kierteli lähellä vihollista, kun taas massiivinen Cortes seisoi liikkumattomana, vain toisinaan ottaen puoli askelta eteenpäin yrittäen tavoittaa vihollisen.
  Molemmat soturit olivat hiljaa ensimmäiset kymmenen minuuttia ja toimivat melko varovasti. Edward osui panssariin useita kertoja, mutta vangittu miekka ei kyennyt tunkeutumaan taitavasti tehdyn panssarin läpi. Ja kun Cortes nappasi nuoren soturin terävällä aallolla, intialaisen soturin alastomaan vartaloon ilmestyi verta.
  Sen jälkeen espanjalainen muutti taktiikkaa, jonkun muun veren näkeminen sai hänet menettämään malttinsa ja meni äkillisesti eteenpäin. Edward ylitti edelleen vihollisen ohjattavuuden suhteen. Hän kuin leopardi vetäytyi ja perääntyi, kommandopojan koulutuksella oli vaikutusta.
  Voit tyrmätä Cortesin vain lyömällä häntä suoraan kasvoihin, panssari peitti sekä hänen kätensä että jalat, mutta pakotti siten vihollisen liikkumaan hitaammin.
  Täällä Edward sai takaisin itseluottamuksen, olipa kreivi kuinka vahva ja sitkeä tahansa, hän silti väsyisi. Jopa ammattinyrkkeilijöiden maailmanmestarit väsyvät eivätkä aina pidä vauhtia kahdellatoista kierroksella. Mutta he taistelevat samoissa urheilushortseissa. Joten tästä hirviöstä loppuu höyry.
  Todellakin, Cortes alkoi hengittää raskaasti ja hikoilla voimakkaasti, ja hänen liikevauhtinsa hidastui.
  Jopa paksuilla poskilla ilmestyi epäterveellinen punoitus.
  Edward tuli jälleen aktiivisemmaksi ja lähti hyökkäykseen. Samaan aikaan nuori terminaattori ei käyttänyt sitä, mitä hänelle opetettiin erikoisjoukoissa, vaan seikkailukirjallisuudesta korostettuja tekniikoita. Erityisesti iskee miekan kädensijan alle väsyttääkseen vihollista ja erityisesti hänen kätensä mahdollisimman paljon.
  Cortez alkoi vetäytyä hieman, ja sitten Edward sai takaisin puhevoiman:
  - Mitä, monseigneur, leipoo?
  Vastauksena kreivi teki jyrkän syöksyn, joka melkein lävisti Edwardin silmän, mutta hän itse sai miekan sormiinsa. Nuori soturi löi heilahtamatta liikaa, hanskojen puhvelinnahka vain naarmuuntui, mutta kommando rikkoi Cortezin pari falanksia. Miekan pitäminen oikeassa kädessään oli kivuliasta, ja espanjalaisten johtaja heitti aseen vasempaan käteensä.
  Mutta tietysti vasemmalla leikkaaminen on paljon vaikeampaa kuin oikealla, vaikka olisit jo koulutettu.
  Edward sai hieman itseluottamusta. Hän hyökkäsi vihollisen päähän ja suoritti samalla potkun polven alle.
  Panssarilevy oli hieman korkeampi, mutta silti puhveli pehmensi iskua. Mutta toisaalta Cortes horjui ja hänen miekkansa hieman poikkesi, ja Edward, suoritettuaan viuhkatekniikan lyöntien yhdistelmän aikana, raapi vakavasti espanjalaista laskua poskelle.
  Isku putosi juuri kulmakarvojen alapuolelle, mutta verta valui silti, ja vihollisen oli vaikea puhua, ja kipu itse häiritsi kaksintaistelusta.
  Cortes oli nyt todellakin raivoissaan, mutta hänen raivonsa oli väsynyt ja jotenkin voimaton. Useita kertoja kreivi ohitti, ja lopulta Edward sukelsi taitavasti kuin kala, ja löi vihollista terällä kasvoihin.
  Oikea kulmakarva puhkesi kuin pallo täynnä verta, ja Cortez todella ui. Edward, nähdessään tilansa, viilteli rannetta. Puhvelin nahka oli hieman "trumpetoitu", vihollinen piti edelleen miekkaa vasemmassa kädessään.
  Neljä naissoturia takoili paljaita, taltattuja jalkojaan ja huusi keuhkoihinsa:
  - Hyvin tehty, poikamme! Tulit erittäin fiksuksi!
  Sitten nuori soturi toisti iskun sormiinsa. Hän saattoi periaatteessa suorittaa hyökkäyksen päähän, mutta halusi vangita Cortezin elävänä.
  Espanjalaisen johtajan raskas miekka putosi mutaan, ja raa"a vetäytyi jälleen ja vastasi väsyneesti ranskaksi:
  - No, näyttää siltä, että hävisin sinulle, villi!
  Edward vastasi loogisesti:
  - Villit eivät puhu ranskaa. Ja ylipäänsä tulit vieraaseen maahan orjuuttamaan ja tappamaan!
  Espanjan johtaja huusi:
  - Toimme sinulle uskon, joka pelastaa sinut ikuiselta, helvetin piinalta!
  Edward vastasi hymyillen.
  - Sinusta on jo tullut piina kaikille, vaikka ei ikuinen!
  Molemmat soturit seisoivat vastakkain. Molemmat olivat veren peitossa, vaikka Cortez tietysti roiskui paksummin ja haavoittui enemmän. Aseeton espanjalainen grande intiaania vastaan ei liian terävällä, mutta melko tappavalla miekalla.
  Cortez näki vain toisella silmällä, mutta poskesta huolimatta hän puhui melko selvästi. Edward ei tiennyt mitä tehdä espanjalaisen kreivin kanssa. Hänet olisi otettava vangiksi, mutta tässä tapauksessa ei ole selvää, minne hänet johdetaan.
  Vaikka itse asiassa se olisi pitänyt antaa Maya-imperiumin sotureille. Muuten, mikä on heidän pääkaupunkinsa nimi? Se lensi päässäni! Ja missä ovat Meksikon intiaanien yksiköt nyt. Heidän niin sanottu imperiuminsa on jo rappeutumassa, rannikkovartiostoa tai säännöllistä armeijaa ei ole näköpiirissä. Joten neljäsataa espanjalaista aseistettuna isoilla musketeilla osoittautui heille valtavaksi voimaksi.
  Edward luki pitkään kirjaa Cortesin sodasta, joten hän ei muistanut tarkalleen, kenellä intiaaneilla oli kuningas tuolloin ja mikä heillä oli ainakin suunnilleen suurin armeija. Mutta teoriassa itse Espanjaa suuremman vallan (ilman ulkomaista omaisuutta!) Ei pitäisi olla pieni ja väestö.
  Cortes rikkoi hiljaisuuden eikä sanonut liian selvästi:
  - Jos voitat, tapa!
  Edward virnisti vastauksena ja kysyi ilahduttavana:
  "Ehkä tarjoat suuren lunnaat itsellesi!"
  Espanjalainen kreivi vastasi rehellisesti:
  - Minulla ei ole muuta kuin velkoja, jotka jäävät valtiolta, käytin kaiken tutkimusmatkalle ja palkkasoturiosastolleni!
  Edward vastasi Cortesin puolesta:
  - Ja kuningas yksinkertaisesti teloittaa häviäjän... - Ja sitten nuoren soturin päähän tuli mielenkiintoinen ajatus. - Entä jos astut paikallisen kuninkaan palvelukseen? Näyttää siltä, että sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa!
  Cortez mietti sitä. Omaisuus on käytetty, velat ovat suuria ja korko niihin kasvaa. Espanjassa häntä odottaa velallisen vankila ja todennäköisesti kidutus. Tietenkin he pyytävät kuolleita irtautumisia - he eivät anna anteeksi. Menetkö paikallisen kuninkaan palvelukseen? Onko vain vähän espanjalaisia, jotka palvelevat palkkasotureina, ja hänen nyt tuhoutuneessa osastossaan kaikki eivät ole Kastilian valtakunnan kotoisin?
  Joka tapauksessa ei ole moraalisia rajoituksia. Onko se paikallinen kuningas, todennäköisesti eräänlaisesta pakanoista. Mutta Cortes itse ei oikein ymmärtänyt kristillistä uskoa, ja kyllä, Jumala, joka riippui kuin puolustuskyvytön mies ristillä, herätti paljon kysymyksiä. Todellakin, antaisiko Kaikkivaltias ristiinnaulita itsensä? Ja miksi Jumala, joka poltti Sodoman ja Gomorran, hukutti lähes koko ihmiskunnan tulvaan, heräsi yhtäkkiä sellaisia outoja taipumuksia?
  Joka tapauksessa Cortes oli enemmän agnostikko kuin katolinen. Lisäksi taistelun aikana hän ei kärsinyt liikaa - murtuneet sormet paranevat nopeasti ja myös kulmakarvat. Harja pysyi onneksi ehjänä, vaikka se oli mustelmia.
  Kreivi virnisti ja kysyi kohteliaasti:
  - Jos menen palveluksesi, minkä palkan annat minulle?
  Edward vastasi epäselvästi:
  - Ja tämä ratkaisee kuninkaani!
  Punatukkainen soturi ilmestyi kuin sieni, joka hyppäsi ulos tussan alta ja huusi:
  - Tämä ei ole pojan teko, vaan aviomiehen teko! Tule, seuraa minua!
  Ja kaunotar heilutti paljaalla jalallaan. Espanjan johtaja katosi hänen mukanaan. Aivan kuten elokuvissa - yhtäkkiä ja alistuvana!
  Mutta siellä oli tyttö, jolla oli kultaiset hiukset. Hän katsoi raukeasti Edwardiin ja kysyi hiljaa:
  - Sinulle tarjottiin pettämistä?
  Nuori soturi nyökkäsi kuuliaisesti ja hämmästyi:
  - Kyllä... Mutta mistä sinä sen tiedät!
  Soturi puhui yksinkertaisemmalla äänellä:
  Se, mitä näet nyt, ei ole unta! Tämä on rinnakkainen todellisuus, jossa palvelemillamme jumalilla on huomattava valta...
  Lihaksikas kultahiuksinen tyttö vaikeni, ja toinen ilmestyi vihreillä hiuksilla ja hehkuvilla rubiinisilmillä. Hän sanoi hitaasti:
  - Ihmiset ovat erilaisia. Myös jumalat... Ja yleensä, he eivät ilmeisesti puutu asiaan... paitsi silloin, kun väliintulo on tarpeen. Ja sitten tässä tapauksessa he pitävät parempana ihmisiä!
  Toinen tyttö, jolla oli helmiä valkoisemmat hiukset, ilmestyi, hän vastasi hengästyneenä:
  - Ja olit onnekas saadessasi sellaisen horoskoopin, että jumalten neuvosto valitsi sinut tärkeimpään tehtävään!
  Edward kumarsi tytöille vyötäröltä ja vastasi arasti:
  - No, en tiedä suoraan... Onko se sen arvoista?
  Punatukkainen metsänvartijatyttö, jonka hiukset loistivat kirkkaammin kuin olympiasoihtu, vastasi ankarasti:
  - Ei tietenkään! Ja todennäköisyys, että selviät tehtävästä, on enintään yksi mahdollisuus biljoonassa!
  Edward tukehtui ja mutisi:
  - Mutta toisaalta?
  Punatukkainen paholainen vastasi ankarasti:
  - Eikä sinulla ole vaihtoehtoa! Sinä et valinnut minua, minä valitsin sinut!
  Kultatukkainen tyttö selitti hyvin pehmeällä äänellä:
  - Siirrämme sinut yhteen lukemattomista rinnakkaisuniversumeista, jossa sinun on tehtävä jotain, mikä sinun tiedoillasi ja taidoillasi on lähes mahdotonta!
  Eräs smaragditukkainen tyttö huomautti:
  - No, miksi - se on mahdotonta! Erilaisissa fantastisissa teoksissa hyökkääjät tekevät tulevaisuuden tietämystä hyödyntäen erilaisia, joskus tuntuikin, aivan uskomattomilta asioita. Lisäksi nämä ihmiset ovat paljon pahempia kuin nuori soturi, ikuinen poika, erikoisjoukot ja jopa teknisten tieteiden kandidaatti, jota puolustit loistavasti osoittaen, että aivosi eivät ole ollenkaan lapsellisia!
  Valkohiuksinen soturi vahvisti:
  - Kyllä, tämä kehys ei ole vain valittu horoskoopin mukaan, vaan myös sinänsä varsin arvokas! Joten mahdollisuudet kasvavat!
  Kultatukkainen Ranger-tyttö huokaisi raskaasti ja huomautti:
  - Aika on lyhyt! Emme voi hylätä häntä ennen kuin 1. kesäkuuta, mikä tarkoittaa, että mahdollisuutemme jopa varoittaa Stalinia ovat laskemassa nollalla!
  Edward räpytteli mustia ripsiään voimakkaasti ja mutisi:
  En oikein ymmärrä mitä tapahtuu?
  Neljä velhotyttöä katsoivat toisiaan, ja sitten punatukkaisin heistä ehdotti:
  - Näytetään hänelle. Sanat ovat vain jääpuikkojen ääniä Saharan autiomaassa!
  Täällä, mielenkiintoisimmassa paikassa, soi gong, joka ilmoitti:
  On aika lopettaa tämä viihdyttävä lähetys.
  
  GULLIVERISTA TULI NUORI
  HUOMAUTUS
  Tällä kertaa legendaarinen matkustaja Gulliver osoittautui nuoreksi orjaksi, joka muuttui pojaksi, joka leimaa paljain jaloin teräviin kiviin. Ja sitten hänestä tuli hyttipoika merirosvolaivalla.
  . LUKU 1
  Siirtymä oli melko pitkä. Tie on kivinen ja kuumat kivet ovat trooppista ilmastoa. Ja aurinko oli juuri laskemassa.
  Poika Gulliver käveli emäntätytön mukana. Hän löi paljain jaloillaan paljon itsevarmemmin kuin hänen vastineensa, josta oli tullut niin nuori, näytti noin 12-vuotiaalta.
  Poika Gulliver mutisi:
  - Olen väsynyt ja janoinen!
  Tyttö vastasi nauraen:
  - Olet orja! Ja orjat eivät voi pyytää isännöltään mitään!
  Poika huokaisi. Viime aikoihin asti hän oli aikuinen ja kapteeni, mutta nyt hän osoittautui vain paljasjalkaiseksi sketiksi, jota kehotetaan miten haluavat!
  Mutta sitten tuli pysähdys. Saattue päätti levätä ja syödä jotain. Vangitut pojat, jotka olivat aikuisia, pysähtyivät muutama tunti sitten.
  Ja heidän annettiin juoda vettä ja syödä tortilla juustolla ja valkosipulilla.
  Paikallinen ruoka näytti Gulliverilta herkulliselta. Lisäksi hän arvosti, että hänellä on nyt nuoret, terveet, täysin kokonaiset hampaat. Sitten hän innostui.
  Ainoastaan paljaat jalkapohjat olivat hyvin kaatuneet ja naarmuuntuneet kiviin.
  Sitten he olivat taas matkalla.
  Oliko täällä pitkiä päiviä, vai näyttikö se siltä?
  Tyttö kysyi Gulliverilta:
  - Uskot siis Jumalaasi, mutta voit esimerkiksi mennä roviolle uskon tähden!
  Nuori matkustaja vastasi:
  - Vastustan äärimmäisyyksiä ja fanaattisuutta!
  Tyttö suostui
  - Tämä on oikein! Mutta teidän joukossanne oli niitä, jotka kuolivat!
  Gulliver vastasi hymyillen:
  - Ne olivat erilaisia! Kuka joutui tuskalliseen kuolemaan ja kuka petti! Eikä vain aseella, vaan oman edun vuoksi!
  Tyttö hymyili. Hänen paljaat jalkansa löivät karkeaa soraa, ja ilmeisesti hän jopa piti siitä.
  Hän lauloi:
  Kristuksen rakkaus on kaunista ja puhdasta,
  Hän on vankka, kirkas kaunotar ...
  Samaan aikaan maailmassamme on paljon pahaa,
  Luultavasti edelleen vahva Saatana!
  Poika Gulliver yllättyi:
  Mistä tämä psalmi on peräisin?
  Tyttö vastasi hymyillen:
  - Kirjoitin sen itse! Mikä on hyvää?
  Gulliver vastasi hymyillen:
  - Ollakseni rehellinen, ei paha! Mutta uskotko sinä Kristukseen?
  Nuori viscountessa huomautti loogisesti:
  - Missä mielessä?
  Poikakapteeni murahti:
  - No, että hän Jumala!?
  Tyttö kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Että hän on Kaikkivaltias Jumala ja maailmankaikkeuden luoja nro. Mutta se, että hänellä ehkä oli jonkinlaisia maagisia kykyjä - aivan!
  Gulliver tarkensi:
  Miksi et usko Hänen jumalalliseen luontoonsa?
  Tyttö vastasi luottavaisesti:
  - Koska typerästi suostut Kaikkivaltiaan menemään ristille! Todella tyhmää, sinulla on voimaa olla pystymättä suojelemaan itseäsi!
  Poikakapteeni vastasi:
  - Hän teki sen ottaakseen kaikki syntimme päälleen!
  Nuori viscountess kikatti ja vastasi:
  - Ei ole kovin vaikeaa uskoa, että Kaikkivaltialla Jumalalla ei ollut muuta tapaa pelastaa ihmiskuntaa kuin mennä itse ristille. Mutta entä luojan ääretön viisaus?!
  Gulliver kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - No... On salaisuuksia, joihin jopa enkelit haluavat tunkeutua! Ja yleensä, se voi todella olla toisin ja se on mahdotonta!
  Tyttö nyökkäsi.
  - Tässä käsken sinut upottamaan tikkuilla paljain kantapäihin, ja sitten se on mahdollista!
  Tuli tuskallinen hiljaisuus. Gulliver ei tiennyt mitä lisätä. Itse asiassa teologit ovat kiistelleet vuosisatojen ajan. Ja se on todella paradoksi: lisättyään toinen, erittäin suuri rikos, ihmiset saivat mahdollisuuden pelastua. On vielä paljon väitettävää. Ja siitä, eikö Poika tuonut lunnaita uhrillaan. Vain kenelle? Isälle - tämä on outoa, ottaisiko Isä sellaisen lunastusmaksun kuin Pojan kuolema. Mutta se kuulostaa myös jumalanpilkkaalta Saatanalle.
  Ja niin siitä tulee pahaa ja niin pahaa.
  Gulliver lauloi huokaisten:
  Kuinka monella ihmisellä on niin monta mielipidettä
  Pyhän taivaan salaisuus
  Haluan kaikkien tietävän...
  Etsiessään totuutta, oksien pimeyttä,
  Demoni raivoaa raivoissaan,
  haluaa määrätä suunnitelman,
  On unelma saada sukupolvien rakkauden valo,
  Vain Kaikkivaltias Jumala voi antaa vastauksen!
  Nuori viscountness nyökkäsi.
  - Näen sinut hyvin, syö!
  Gulliver huomautti:
  - Kyllä, on jopa mukava kävellä puolialasti, kuuman auringon alla, niin kauniin tytön kanssa kuin sinä!
  Ja taas poika haukkoi henkeään astuen terävän kiven päälle. Ja hän näytti tyytymättömältä.
  Vikreittatar huomautti:
  - Tietysti uskon pitää perustua järkeviin perusteisiin! Esimerkiksi Jeesus väittää olevansa Korkein Jumala. Hän kuitenkin opettaa: jos he osuvat sinua oikeaan poskeen, käännä vasen! Ja Vanhassa testamentissa, päinvastoin, hän antaa käskyn tuhota sekä naiset että lapset ja jopa kotieläimet!
  Gulliver vastasi:
  - Näytät tuntevan Raamatun hyvin!
  Viskreivitär nyökkäsi.
  - Kyllä, luin sen. Ja siellä on paljon julmuutta ja absurdia! Kuten käsky mennä naimisiin porttojen kanssa tai käsky tappaa viattomat. Ja Elisa asetti karhut lasten kimppuun, jotka vain kiusasivat häntä hänen kaljuuntumisestaan!
  Poika Gulliver huomautti:
  - Ja ihmiset tekevät joskus näin, aiheuttaen julmuutta!
  Tyttö vahvisti:
  - Kyllä he tekevät! Mutta se ei tee heille kunniaa!
  Poikakapteeni huomautti:
  - Valitettavasti joskus käy niin, että joutuu käyttämään julmuutta. No, jos ei ole muuta tapaa koulutukseen! Ja ylipäätään, mikä sinua hämmentää?
  Vikreittatar huomautti:
  - Toisaalta Vanhan testamentin äärimmäinen julmuus ja samalla Jeesuksen Kristuksen lempeys, joka rukoili jopa ristiinnaulittuna teloittajiensa puolesta!
  Gulliver levitti kätensä ja vastasi:
  - Minä en tiedä! Vaikka on vaikea sanoa miksi ja mitä ... Meidän on kerättävä ajatuksemme. Mutta joka tapauksessa. Tässä on kysymys, mutta elämä ei lopu Maahan. Ja ehkä, tapettuaan lapsen karhun Elisan avulla, hän vapautti hänet ikuisesta kärsimyksestä tulisessa helvetissä siirtäen hänet välittömästi paratiisiin?
  Varakreivitär naurahti ja huomautti:
  - Joten jokainen murhaaja voi sanoa - En antanut hänen tehdä syntiä! Ja muutti paratiisiin!
  Poika Gulliver halusi vastustaa, mutta jotenkin ajatukset eivät tulleet hänen päähänsä. Ja mistä puhuttavaa? Täällä sinun on oltava kokenut teologi. Edes teologit ja teologit eivät pysty antamaan tyydyttävää vastausta kaikkiin kysymyksiin. Esimerkiksi miksi paha on olemassa Kaikkivaltiaan ja rakastavan Jumalan edessä? Haluaako Jumala pahuuden olevan olemassa vai eikö hän pysty lopettamaan sitä?
  Ja tässä on erittäin vaikea vastata erikseen. Tai niin käy, tai muuten. Mutta on paradoksi, että mikään vastaus ei sovi kaikille.
  Poikakapteeni sanoi surullisesti hymyillen:
  - Täällä sinä esimerkiksi elät tuhat vuotta vanhenematta. Joten iloitse siitä. Koska Jumala on antanut sinulle armon ja iankaikkisen nuoruuden. Mutta hän ei antanut sitä tavallisille ihmisille. Ja se on hänen asiansa!
  Viskreivitär nyökkäsi.
  - Amen! Tämä on siistiä!
  Gulliver lauloi:
  Jumala on pohjattomien suurin armo,
  Sinä loit maan, taivaan korkeuden...
  Kansan tähden, ainosyntyinen Poikasi,
  Hän meni ristille ja sitten nousi jälleen!
  Tyttö nyökkäsi ja sirutti:
  Taivaallisessa nimenhuutossa
  Kaikki ystäväni kokoontuvat
  Taivaallisessa nimenhuutossa
  Siellä, Herran armosta,
  Aion!
  Gulliver vilkutti hänelle ja lauloi vastauksena:
  Jumalani, se olet sinä, se olet sinä
  Näen sinut kaikkialla...
  Kun revin kukkia ohimennen,
  Ja rakkaudella palvelen sinua!
  
  Jehova on kauneuden kruunu,
  Päivän ja keskiyön valossa...
  Nämä ovat ajatuksiani ja unelmiani
  Tämä nuoriso on kirkas halu!
  Tyttö nyökkäsi säteilevästi hymyillen.
  - Kyllä, sinulla on hyvä kappale, mutta haluan sinun laulavan lisää!
  Gulliver lauloi hymyillen:
  Kuinka kaunista onkaan kaikki sinun,
  Kuulen äänesi kaikkialla...
  Jumalan oikean käden sydämessä laulaa,
  Ja kuiskaa sieluun kuin kypsyvä kolossi!
  
  Nämä ovat sammalten peittämiä vuoria,
  Nämä ovat aaltoja, joissa on raivoavaa vaahtoa...
  Se on kuuma hiekkaranta
  Tämä on aurinko loputtomasta universumista!
  Sitten tyttö polki vihaisesti paljas jalkaansa ja keskeytti Gulliverin kysyen:
  - Ja rumat vanhat naiset, Herran Jumalan luomus, jotka ovat myös kauniita?
  Gulliver kohautti olkapäitään ja huomautti:
  - Jos on muiden maailmojen ja planeettojen asukkaita, eivätkä he ole kuin me, niin hekin saattavat luultavasti ajatella, että olemme friikki. Lisäksi jopa kauneimpien tyttöjen suhteen!
  Vikreittatar suostui:
  - Dialektiikan näkökulmasta - kuulostaa loogiselta!
  Gulliver lauloi hymyillen:
  Valaisi Herra Kaikkivaltias,
  Rauhan löytäminen Kristuksessa...
  Tunsin olevani syntinen,
  Että Herra on minun pelastajani!
  Tyttö nyökkäsi ja lauloi hampaat paljastaen:
  Taivaallisella valtaistuimella
  Kaikkivaltias kuningas istui...
  Sinun suurella tahdollasi
  Kristus hallitsi meitä!
  
  He ristiinnaulitsivat Jumalan ristille
  Jeesus rukoili Isää...
  Ettei tuomitse meitä ankarasti,
  Synti on antanut meille anteeksi loppuun asti!
  
  Armo on rajaton
  Hän lähetti Poikansa kuolemaan...
  palvella häntä Jumalaa henkilökohtaisesti,
  Ja älä uskalla kuolla!
  Ja tytöt vilkuttivat vastineensa.
  Gulliver huomautti:
  - Kyllä, se on ihanaa. Runoja, sanotaanpa vain - se on hienoa! Mutta tunnistatko Jeesuksen Kristuksen Herrasi ja Vapahtajasi?
  Tyttö nauroi ja lauloi:
  Jeesuksen täydellisyys,
  Jeesus täydellinen...
  Hymystä eleeseen
  Ennen kaikkea kiitosta...
  Oi mikä siunaus
  Oi mikä siunaus
  Tiedä, että Jumala on täydellisyys!
  Tiedä, että Jumala on ihanteellinen!
  Gulliver vahvisti:
  - Lauloit sen hyvin ja ilmeisesti! Näen sinussa suurta potentiaalia.
  Tyttö lauloi iloisesti:
  Ihmeellisen kotimaan laajuudessa,
  Karkaistu taistelussa ja työssä...
  Sävelsimme iloisen laulun
  Kaikkivaltias Jumala ja johtaja ...
  
  Jumalan valo on taistelun kirkkaus,
  Nuorisolentomme jumalavalo...
  Taistelu ja voitto lauluilla,
  Kansamme seuraa Herraa!
  Gulliver vastasi hymyillen:
  - Hienosti laulat! Aivan super!
  Tyttö naurahti ja huomautti:
  Laulu auttaa meitä rakentamaan ja elämään,
  Kiirehdimme rohkeasti vaellukselle laulun kanssa...
  Ja se, joka kulkee elämän läpi laulun kanssa,
  Hän ei koskaan katoa, ei koskaan!
  Lapset kävelivät kivistä tietä pitkin. Se oli tuskallista pojan kaatuneille jaloille, mutta hän kesti ja käveli. Ja keskustelu häiritsi kärsimystä.
  Lisäksi se, että sinulla on kaikki omat ja nuoret hampaat, on jo kohottavaa. Ja nuori vartalo on kestävä ja terve. Ja kaikki ympärillä on niin kirkasta, säteilevää, tuoretta maailmankuvaa.
  Viskreivitär kysyi:
  - Ja miksi esimerkiksi jos Kristus on Jumala ja hänellä on kaikki valta maan päällä ja taivaassa, kaikkien aikojen ja kansojen menestynein hallitsija ja voittaja on Tšingis-kaani? Kuka on sekä barbaari että pakana, ja erittäin julma ja moniavioinen!?
  Gulliver vastasi hämmentyneellä lapsellisella hymyllä:
  - No, tämä on vaikea kysymys... Ollakseni rehellinen, Raamattu sanoo, että Saatana on tämän aikakauden Jumala, ja ehkä Tšingis-kaani on menestyksensä velkaa Paholaiselle!
  Tyttö vastasi:
  - Voi ei! Raamattuun ei ole kirjoitettu mitään - Saatana on tämän aikakauden jumala! Minulla on ikuisesti nuori muisti, ja paljon parempi kuin te, jotka vanhenette ja rumiatte!
  Poikakapteeni huomautti:
  - On kirjoitettu - tämän aikakauden jumala on sokaissut heidän mielensä!
  Vikreittatar nauroi ja vastasi:
  - Se ei sano, että se on Saatana! Ehkä se tarkoittaa inhimillistä itsekkyyttä. Tai ehkä esimerkiksi liiallinen ylpeys tai muut luonteen puutteet.
  Gulliver huomautti:
  - Tämä on osittain totta! Ehkä se tarkoitti molempia!
  Tyttö lauloi hampaat paljastaen:
  Mitä Herra tarkoitti?
  Gulliver vastasi hämmentyneenä:
  - Mistä sinä puhut?
  Vikreittatar hymyili ja vastasi:
  - Kyllä, eri asioista! Minulla on jopa laulu siitä!
  Poikakapteeni kohautti olkapäitään ja ehdotti:
  - Tule, minä laulan ensin!
  Tyttö nyökkäsi hymyillen.
  - Jos haluat, laula
  Älä vain laula levätäksesi!
  Gulliver lauloi selkeällä, lapsellisella äänellään;
  Epäuskoinen mies on onneton
  On mahdotonta elää syntisessä himossa...
  Koska Jumalan viha on kauhea
  Koska ankara Jumala on tuomari!
  
  Liha helvetissä kuihtuu kuumuudesta,
  Ja meidän kaikkien on aika ymmärtää pitkään...
  Ne, jotka eivät tiedä uskoa Herraan
  Astu helvetin ikeen alle!
  
  Syntinen mies saa omansa
  Siitä tulee kuin hämähäkki tulessa...
  Demonit piinaavat alamaailmassa,
  Ne, jotka palvoivat Saatanaa!
  
  Pelkää ja katu Herran vihollinen -
  Sinut heitetään suoraan helvettiin...
  Kuka ei kunnioita lepopäivää -
  Tulee ikuisesti tulessa!
  
  Kunnioit idolia ja tämän vuoksi tuskassa,
  Helvetissä väänteleminen sattuu niin paljon..
  Tulee paha, tiede -
  Pidin idolia parempana kuin Kristusta!
  
  Ei uskonut Jumalan käskyä
  En halunnut kunnioittaa ensimmäistä päivää...
  Älä toivo, et pala heti -
  Ikuisuus syntisen piinassa on kohtalo!
  
  Uskon, että koston aika tulee,
  Jeesus Suuri Jumala on tulossa
  Ja tuomiopäivä tulee
  Hän tuo pelastuksen ihmisille!
  
  Pyhä Jumala herättää kuolleet,
  Ne, jotka uskossa eivät joudu rappion pistelemään...
  Uskon myös olevani Kaikkivaltiaan kanssa,
  Taivaassa - anna lihan romahtaa!
  Tyttö hymyillen, joka loisti helmiä, vahvisti:
  - Todella hyvä biisi! Mutta et ole täynnä kappaleita yksin! Tarvitsetko jotain hienompaa ja ainutlaatuisempaa!
  Gulliver huomautti:
  - Myös tyhmyys on ainutlaatuista!
  Viskreivitär siristi:
  - Kuinka hyvin kaikki onkaan, jos meistä tulee lapsia ainakin vähän!
  Ja ehdotti:
  - Laulataan jotain muuta!
  Poikakapteeni kohautti olkiaan.
  - Haluatko sen?
  Tyttö nyökkäsi.
  - Aivan, haluan sinun laulavan!
  Ja Gulliver otti ja lauloi;
  Ihmeitä uudessa maailmassa
  Se on väriltään kuin satu...
  Sellaista kauneutta on
  Älä löydä vikaa osoittimella!
  
  Entä jos onkin uusi päivä
  Tulee maan yli...
  Joten emme ole liian laiskoja nousemaan,
  Maailmassa ei ole cooleria!
  
  Tulee uusi valo kirkkaudessa,
  Siellä missä puut ovat kuin karkkia...
  Tapaamme aamunkoitto
  Ikuisessa onnessa lapsemme!
  
  Uusi aika on tulossa
  Tämä paikka on niin kaunis...
  Ihminen tulee olemaan onnellinen
  Olkoon polku vaarallinen!
  
  Anna planeetan kukoistaa
  Pian rehevä paratiisi...
  Avaa voittotili
  Olkoon maailma säteilevä!
  
  Kuinka hyvä se on
  Jos aurinko paistaa kirkkaasti...
  Tikka poraa taltta
  Kaikki ovat upeita tällä planeetalla!
  
  Kuinka hauskaa meillä onkaan
  Onnea täysi laakso...
  Se tulee olemaan, usko hetken kukoistus,
  Kultainen keskitie!
  
  Kuka tekisi kohtalostamme,
  Todella rohkea komea...
  Jos tapahtuu uudelleenjako
  Sitten sinusta tulee voimakkaampi!
  
  Emme laske päätämme
  Suoristaa selkää ylpeänä...
  Pannukakkuvoita, raejuustoa,
  Heti emäntä lisää!
  
  Joten siellä on onnea tietää
  Ja valo Svarogin nimellä...
  Todellinen paratiisi tulee olemaan
  Ihmiset rukoilivat Jumalaa!
  
  Herra antoi yhden vastauksen:
  Meidän on työskenneltävä iloisesti...
  Ja sitten tulee tervehdys -
  Kasvot kirkastuvat!
  
  Tässä on paljasjalkainen tyttö
  Satuloin kilpikonnan...
  Täytyy lyödä nyrkillä
  Heitä paljon pelkoa!
  
  Missä tulipalo tapahtuu
  No missä se tuli palaa...
  musertava isku,
  Julma vihollinen hyökkää!
  
  Emme antaudu viholliselle,
  Harkitse tätä toivetta...
  Suoristaa kerubin
  Siivet ja anteeksianto vihollisille!
  
  Sano, että se on pian
  Mitä kutsutaan voitoksi...
  Sirkus on Chapiteau,
  Ja joskus koirat haukkuu!
  
  Pian se on kuin paratiisissa
  Tehdään maailmasta kaunis..
  Lada kiitän -
  Kerubit loistaa kullalla!
  Poika lauloi kauniisti, ja hänen äänensä muuttui lapselliseksi. Erittäin äänekäs ja lävistävä.
  Viskreivitär siristi:
  - Syödä hyvin! Ja se on siistiä!
  Poikakapteeni sihisi:
  Laulan, laulan ja tapan kaikki demonit!
  Tyttö lauloi myös:
  Olemme ylpeitä Svarogin tytöistä,
  Rohkeat, rohkeat soturit...
  Palvelemme uskollisesti, olemme Perheen Nimessä,
  Olkoon isoisät ja isät ylpeitä!
  
  Jumala Svarog ja ihmisten mieli,
  Tee maailma onnelliseksi...
  Meitä ei voiteta, usko konna,
  Se on meidän työtämme ja luomuksiamme!
  Gulliver vihelsi ja totesi rakkaudella äänessään:
  - Mahtava kappale!
  Varakreivitär nyökkäsi ja sirutti:
  - Kyllä, se on sen kauneus. Mitä syöt laulaaksesi.
  Poika ja tyttö jatkoivat matkaansa. Heidän vauvajalat leimasivat itseään suurella itsevarmuudella. Ja he osasivat epäilemättä laulaa erittäin kauniisti.
  Lapset näyttävät olevan kaikki kaikessa. Ja se on niin ihana maailma. Vaikka siinä on orjuutta.
  Gulliver lauloi iloisesti:
  Kaikki ihmiset samalla planeetalla
  Sinun täytyy osata elää ystävällisesti...
  Lasten pitää aina nauraa
  Ja elää rauhallisessa maailmassa
  Lasten pitää nauraa!
  Lasten pitää nauraa!
  Lasten pitää nauraa!
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Joten he kävelivät, kävelivät ja kävelivät taas...
  Lopulta tuli ilta. Ja illalliselle rakennettiin kolonni vangittujen lasten kanssa.
  Heille annettiin jonkinlaista ehdollisesti syötävää keittoa ja lisää kakkuja maidon kanssa. Orjapojat söivät. Ja nukahti mielellään.
  Todellakin, vaikean päivän marssin jälkeen he tarvitsivat lepoa.
  Gulliver nuuski myös nenänsä ja hän näki upeita unia.
  jossa puolialastomat tytöt lauloivat;
  Universumi hajosi
  Tähdet haalistuneet, katastrofi-kuolema!
  Nyyhkyttää, valittaa helvetin etäisyyden piinassa,
  Ja niille, jotka selvisivät: vain häpeä kestää!
  
  Kuten Jumala - hallitsee kaikkia lakeja,
  Unohda omatunto ja hylkää kunnia!
  Alien rotu tuo uuden maailman,
  Heiti meille haasteen - huikeita uutisia!
  . KAPPALE 2
  Mökkipoika, josta Gulliver muuttui, purjehti kauniilla ja erittäin tyylikkäällä brigantiinilla. Hänen purjeensa olivat erittäin kirkkaanväriset, ja niissä oli upeita, upeita piirroksia kukkien ja perhosten ja sudenkorentojen muodossa sekä miekkaisia tyttöjä.
  Ja se oli hyvin sopusoinnussa miehistön kanssa. Täälläkin oli yksinomaan tyttöjä. Ja he olivat melkein alasti, vain rinnat ja lonkat olivat peitetty korujen sarjoilla. Ja iho on ruskettunut, kiiltävä, kuin pronssipatsaat.
  Merirosvotytöt piiskasivat paljain, erittäin siroin ja viettelevillä jaloillaan.
  Ja he lauloivat:
  Olemme köyhiä, olemme köyhiä, merirosvoja,
  Olemme erittäin, hyvin, hyvin pahoillamme,
  Älä vältä tytöt tietävät kostoa,
  Mutta koska he eivät juurruttaneet meihin moraalia!
  
  Merirosvot eivät tarvitse tiedettä
  Ja on selvää miksi...
  Meillä on jalat ja kädet
  Ja pää ei ole meitä varten!
  Ja sitten galljona ilmestyi eteen, yläpuolella oleva tyttö huomasi hänet ensimmäisenä. Hän hyppäsi pois ja välkkyi paljaita, pyöreitä korkokenkiään.
  Yleensä mitä kaunottaret olivat täällä, ja heidän hiuksensa ovat erittäin kirkkaat. Suurin osa heistä on hunajablondit, joiden hiukset kiiltävät kuin lehtikulta, mutta on myös kuparinpunaisia tyttöjä ja jopa smaragdinvärisiä hiuksia.
  Jotkut käyttävät rintakoruja. Ja kuinka täydelliset linjat heillä on!
  Ja heidän lihaksensa kuin elohopeapallot pyörivät pronssisen, kiiltävän ihon alla. Nämä ovat todella tyttöjä, jotka pystyvät taistelemaan aidosti.
  Ja nyt brigantiini ryntää gallionin perään. Ja tällä laivalla karvaiset örkkikarhut juoksevat ympäriinsä, lisäävät purjeita ja yrittävät paeta.
  Kapteenityttö, jolla on kultalehtiset hiukset, jotka puhaltavat niin kauniisti tuulessa, ja paljaat jalat, jotka saavat miehet hulluksi kuin karjunta:
  Me tuhoamme kirotut karhut! Olkoon lohikäärmejengi tulessa!
  Tässä brigantiini lyhentää etäisyyttä. Ja kolme tyttöä ampuu keulakanuunasta leväten paljain jaloin kannella.
  Ja sitten ydin lentää ulos ja kuvattuaan kaaren osuu suoraan vihollisen gallionin keittiöön. Ja alus, saatuaan voimakkaan iskun, kallistui.
  Tytöt alkoivat hypätä ylös, heiluttaen paljaita, pyöreitä kantapääitään ja karjuen:
  Kunnia merirosvoille, kunnia!
  Tytöt menevät eteenpäin...
  Taistelemme punaisen lipun alla
  Armeija hyökkää!
  Ja nyt brigantiini on tulossa yhä lähemmäs gallionia. Ja tytöt heittävät koukkuja vihollisen alukseen. Ja he vetivät brigantiinin uhrilleen. Ja sitten välkkyminen paljain, paljain jaloin. He hyppäävät sen päälle ja taistelevat örkkien kanssa. Ja villi ratsastus on meneillään. Tytöt leikkaavat itsensä sapelilla ja vuodattivat vihollisen verta palavina puroina. Ja he putoavat, örkit katkaisivat heidän päänsä.
  Ja heidän päänsä pyörii lattialla.
  Tämä on todellista tuhoa ja tuhoa. Nyt soturit osoittivat itsensä kaikessa loistossaan. Ja heidän paljaat, ruskettuneet jalat, kuten vasarat, antoivat murskaavia iskuja.
  Tytöt ovat erittäin kauniita ja heidän pronssinen ihonsa hohtaa auringossa, joita on kolme.
  Warriors viheltää ja huutaa:
  - Tapamme vihollisia, tämä on uskontunnustuksemme aina. Kaikki kokeet läpäistiin viisi, maamme on pyhä!
  Tytöistä tuli todella upeita. Ja ne leikataan niin, että keinut eivät keskeydy.
  Ja paljasjalkainen poika Gulliver taistelee heidän kanssaan. Sanotaanko, että erittäin reipas lapsi.
  Ja pojan paljas kantapää ottaa ja lyö örkkiä leukaan. Ja hänen leukansa putosi.
  Gulliver lauloi:
  - Kuinka me taistelimme,
  Eikä pelkää kuolemaa...
  Joten tästä lähtien sinä ja minä elämme!
  Tähtien korkeuksissa ja tähtien hiljaisuudessa,
  Meren aallossa ja raivoissaan tulessa!
  Ja raivoissaan, ja raivoissaan tuli!
  Mökkipoika hakkeroi, ja hänen paljaat jalat iskevät.
  On kuitenkin hyvä olla lapsi. Kuinka nopea kroppa sinulla onkaan.
  Tämä on todella supermies poika.
  Ja laulaa keuhkoissaan:
  - Olen valon ritari villien polvella,
  Pyyhkäisin pois Isänmaan viholliset maan päältä!
  Näin poika taistelee ja laulaa. Ja leikkaukset ja peput.
  Ja muut tytöt tappelevat hänen kanssaan. Jotka ovat niin kauniita ja söpöjä.
  Taistele tietysti korkealla. Sanan kuvaannollisessa merkityksessä.
  Tässä ovat soturit. Voimme sanoa heistä: super ja hyper.
  Jos he alkavat taistella, mikään ei estä heitä.
  Ja nyt viimeiset örkit putosivat kauneuden iskujen alle. Ja sotureiden keskuudessa oli suuri ilo.
  Ja he lauloivat:
  Teurastamme ja leikkaamme kaikki,
  Tapamme kaikki! Tapamme kaikki!
  Ja sen jälkeen he alkoivat kierrellä gallionissa ja etsiä saalista. Samaan aikaan soturit lauloivat:
  - Etsimme ohikulkijoita illasta aamuun,
  Murtaudutaan fraeran läpi! Murtaudutaan fraeran läpi!
  Täällä Gulliver lauloi innostuneesti;
  Veli kohotti kätensä veljelleen:
  Julma sota - vihollisen pauhu!
  Koneesta on tullut ystäväsi,
  Kevyydestä tuli kosto!
  
  Mitä tehdä, jos ihmiset ovat rikki
  Kun reippaat luodit viheltävät ympäriinsä!
  Jumala parempi katkaista sota väkisin -
  Joten petolokäärmeen päivät ovat ohi!
  
  Mutta helvetti ei tiedä mittaa ja linjaa,
  Maa palaa napalmissa, lapset itkevät!
  Täällä tyttöjen piirteet haalistuivat -
  Kuka, pyhä Herra, vastaa tähän?
  
  No, kuinka monta läheistä voit tappaa,
  Loppujen lopuksi ihminen syntyy onneen, usko minua!
  Äiti ei päästä poikaansa rintamaan,
  Ja jopa kesällä on huono sää sodassa!
  
  Mutta sotilaan velvollisuus on varma velvollisuus:
  Mitä tarvitset taistellaksesi Isänmaan puolesta taistelussa!
  16-vuotiaana, jo harmaa temppeli,
  Onnettomien kasvojen lesket ovat turvonneet kyynelistä!
  
  Mutta mitä se on, oletko hullu veli?
  Ei, olet hullu, rakastettu vastaa!
  Ryhmyyden tähden, joka on valtaistuimella, sotilaamme,
  Hän luulee, että hänen lankonsa on saastainen Kain!
  
  Maassa verivirrat repivät suonet,
  Ja ytimestä tuleva pulssi vastaa iskulla ...
  Kuoren pellolla murskaama aura jäätyi,
  Voi kuinka purppuraiseksi auringosta on tullut!
  
  Mutta on usko, että Jeesus tulee -
  Sovita veljet, tuo Pelastus!
  Unohdetaan sitten kosto-ilkeä tili -
  Meidän kaikkien sielussa hallitsee, anna anteeksi!
  Sen jälkeen merirosvotytöt kikattivat mökkipojalle. Ja se oli vain hienoa.
  Sen jälkeen tynnyrit olutta ja viiniä raahattiin ulos galjonan ruumasta, he alkoivat juoda ja raivota.
  Ja mikä tanssi tanssi paljain jaloin, kaunokaisten tyttömäiset jalat. Kuinka hienolta se näytti.
  Ja heidän lihaksikkaat vasikansa kimaltelivat. Tätä tytöt todella tarvitsevat.
  Poika Gulliver myös joi ja lauloi kiihkeästi;
  Jokaisella on oma henkilökohtainen näkemyksensä rakkaudesta -
  Kauneuden ja ihanteen käsite!
  Vaikka ihmiset eivät ole kasvaneet häneen,
  Mutta ihminen ei ole enää apina!
  
  Ja tässä tietysti voit ottaa vähän aforismeja ja lisätä sellaisia nokkelaa;
  Tytön paljas kantapää saa todennäköisesti muodikkaat kengät!
  Mutta jotain omaperäistä ei tule mieleen
  Tässä esimerkiksi:
  Rakkautta kaiken ikäisille,
  Ja poika näyttää erittäin ylpeältä...
  Hänen silmänsä loistavat pimeässä
  Tuloksesta tulee siisti!
  Vaikka tämä on kaikki sanotaan näin - tyhmyyttä ja tyhmyyttä.
  Kuitenkin toisaalta voimme sanoa, että jopa siistiä.
  Gulliver lauloi:
  Minä hyppään. Mutta hyppään eri tavalla
  Tai pikemminkin hyppään kuin täi...
  Ja voin nimenomaan upottaa muutoksen,
  Olet paljasjalkainen poika ei vapise!
  Ja sitten Gulliver lauloi jotain sivistyneempää;
  Haluamme elää kauniissa paratiisin maailmassa -
  Jossa ei ole sairauksia, rappeutuneita hiehoja ...
  Niin että elämän lanka muuttuu loputtomaksi,
  Joten jokainen päivä on onnellinen ja iloinen!
  
  Missä väri on kuin sateenkaari keväällä
  Vesililjat, kuten kulta smaragdilla.
  Missä todellisuus on pitkään ollut kuin unelma ...
  Jokainen lapsi voi tehdä ihmeen!
  
  Oi isänmaa, Jumalan pyhä suru;
  Koivusi ovat pilkullisia, metallin kiilto...
  Ja rukoilen Herraa yhtä asiaa,
  Jotta Isänmaa kukoistaa kunniassa!
  
  Mutta täällä taistelija on jo lähtenyt kampanjaan,
  Hän marssii kuin barbaarisoturi!
  Teemme hyvää planeetalle -
  Jotta luodit eivät lävistä omaa äitiäsi!
  
  Peikojen hyökkäys, raivoisa painostus;
  Kiireiset vastustajat muuri-lumivyöry!
  Ja siksi, miksi tarvitsemme kiivasta väittelyä,
  Kun isänmaa yhdistyy nyrkkiin!
  
  Mutta taas örkit virnistävät,
  He ovat mies, kuin luu, joka on juuttunut kurkkuun!
  Ja peikko murisi villiin raivoon,
  Mutta haimme rati lahjasta!
  
  Mutta voitto vihollisesta on lähellä,
  Vapautamme Venäjän suosta!
  Kosto saastaisista on tullut -
  Heidän turkkinsa oli revitty siivuiksi ja nukkaa!
  
  Soikea tyttö söpöt kasvot -
  Antoi uskoa ja paljon voimaa!
  Näin Gulliver lauloi suurella tunteella ja kiihkeästi. Ja hänen laulunsa oli niin uskomattoman tyylikästä.
  Sitten poikakapteeni alkoi laulaa uudelleen, toisen lasillisen olutta ja pureman kuivattua kalaa jälkeen;
  Suuri, mahtava, pyhä maa,
  Sinisen taivaan alla ei ole enää säteilevää!
  Hän on antanut meille Kaikkivaltias Jumala ikuisesti -
  Rajaton valo, korotettu Messias!
  
  Maailma ei ole koskaan nähnyt sellaista voimaa, ei koskaan tiedä
  Niin, että tallaamme ylpeänä avaruuden avaruutta!
  Mikä tahansa tähti universumissa laulaa sinulle,
  Olkoon An onnellinen kanssamme!
  
  Loppujen lopuksi tämä on meidän isänmaamme, se on sellainen kohtalo,
  Hallitse tilaa kaikille asioille!
  Kuka tahansa meistä, usko minua, haluaisi tämän,
  Ilman mitään typeryyttä, naisellisia taikauskoa!
  
  Arkkienkelit puhaltavat mahtavaa trumpettia,
  He ylistävät voimakkaasti armeijamme marssia!
  Ja vihollinen löytää osansa haapaarkusta,
  Ja hän ei saa veroja ja kunnianosoituksia!
  
  Tämä on isänmaamme, kaikki siinä, usko minua, on kauneutta,
  Hän käänsi koko maailmankaikkeuden vaivattomasti!
  Tytöt, joilla on melko painava punos,
  Metsästä häntä, jotta piippu on vahva!
  
  Isänmaa, tämä on äidin sinisilmäinen ilme,
  Hänen kätensä on sekä lempeä että kivinen!
  Ja vastustaja nuori mies, jonka tapat luodilla -
  Niin että liekki syttyy kirkkaammin sydämessä!
  
  Vanno vala rajattomalle isänmaalle,
  Tekee tietysti hyvää myös sinulle!
  Vaikka veri virtaa taistelun raivossa,
  Kosto tulee viholliselle nyt!
  
  Aseet ja rohkeus ovat niin voimakas seos,
  Paha ei voi voittaa sitä!
  Lentokoneessa, jossa oli pommeja, lensin älykkäästi,
  Ja kun se räjähtää, he sataa ikkunoiden rakeita!
  
  Mutta hallitsijan käsky - lennä lapsi Marsiin -
  Sinun on aika varata tilaa!
  Ja marsilaisen ylimielisyys tulee kovaksi silmiin,
  Sitten näemme kauas Pluton ulkopuolelle!
  
  Tulemme avaruuden korkeuksiin, näemme maailmankaikkeuden reunan,
  Sellainen on meidän inhimillinen kohtalomme!
  Ja siksi, uskaltakaa poika käyttää hyväksikäyttöä,
  Loppujen lopuksi tiedä, että palkinto on voiton kysymys!
  Tytöt myös taputtivat ja taputtivat käsiään. Ja heidän paljaat jalkansa ovat niin ketterät. Ja paljaat kantapäät kimaltelevat auringossa.
  Gulliver on heidän kanssaan paljasjalkaisen pojan ruumiissa, niin eloisa ja iloinen.
  Mutta he tanssivat ensimmäisessä numerossa.
  Sitten päätimme pelata korttia. Ja tämä on myös erittäin hienoa työtä.
  Ja voit todella ottaa ja voidella itsesi. Ja tyttöjen kanssa raivoissaan.
  Merirosvotyttö otti Gulliverin paljaan, lapsellisen jalan käteensä ja alkoi hieroa hänen pyöreää, vaaleanpunaista kantapäätään.
  Mökkipoika nauroi ja kehräsi ilosta. Se oli niin hienoa. Tämä on todellakin ihmepoika.
  Ja hänen paljaat, erittäin kauniit jalkansa ovat vain ihme.
  Gulliver lauloi hymyillen:
  Paljain jaloin, vain paljain jaloin
  Heinäkuun ukkosen ja surffauksen äänen alla...
  Paljain jaloin, vain paljain jaloin
  Me tanssimme, olemme kanssasi!
  Nämä ovat hauskoja kappaleita. Ja on hyvä olla vielä poika. Ja samalla näytät valtavia saavutuksia.
  Mutta ei siinä tietenkään vielä kaikki. Mitä vain Gulliver ei ole vielä tehnyt.
  Ja hän lauloi ja tanssi ja teki halkeamia paljain lapsellisin jaloin. Mikä myös näytti erittäin siistiltä ja jossain määrin vastenmieliseltä.
  Täällä se oli poikakapteeni, joka matkusti moniin maihin ja kynsi useammin kuin kerran merta.
  Kyllä, ja hänen mielialansa on suoraan sanottuna erittäin aggressiivinen.
  Mutta tästä syystä et voi ottaa tyttöä, jolla on merirosvolippu, ja ampua haita pienillä tykeillä. Sisäänpääsy ei ole helppoa, mutta se on sen kauneus.
  Poika Gulliver lepäsi paljain jaloin, otti lapselliset jalat ja ampui. Ydin osui haiin. Ja mursi hänen selkänsä, tyrmäsi hänen sisunsa. Lapsi huusi:
  - Poika sai kylmän rohkeuden,
  Ja miehistö ajettiin arkkuun!
  Tyttö, merirosvojen kapteeni, otti ja tarttui mökkipojan paljain varpain lapsen nenästä ja karjui:
  - No, poikapoika, haluat ottaa paikkani. Näen sinussa paljon kunnianhimoa!
  Poika Gulliver vastasi:
  - Minulle sopii olla ainakin pieni, mutta silti mies. Ja nainen on...
  Toinen punatukkainen soturi lauloi:
  Et voi elää ilman naisia maailmassa, ei,
  Toukokuun aurinko on niissä, rakkaus kukoistaa heissä!
  Gulliver tarjosi erittäin viehättävällä hymyllä, joka on sekä lapsellista että samalla rohkeaa:
  Maa on vaikeassa tilanteessa.
  Veri virtaa kuin virta!
  Taistele viimeiseen hengenvetoon asti
  Ja tulkoon onnellisuus, rauha, rakkaus!
  
  Olemme ilkikurisen kommunismin lapsia
  Isänmaa rajattomat pojat...
  Vaikka revansismin joukot ovat tulossa -
  Ollaan uskollisia maallemme!
  
  Suurella ja kosmisella aikakaudella
  Kvasaarit on luotava sormesta ...
  Meillä on asiat aika hyvin, usko minua,
  Vaikka pahan helvetin armeija hyökkää!
  
  Tapamme hyökkääjän armeijan,
  Ja luomme lasereita kvarkeista ...
  Ja miehestä tulee mikä tahansa sankari,
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi!
  
  Vaikka pilvet leimaavat isänmaan yllä,
  Valmiina taistelemaan vihollista vastaan...
  Joukko taistelijoita uskoo epävakaaksi,
  Älä talla maailman reunaa saappaalla!
  
  Tiedämme, että vihollinen on voimakas ja salakavala,
  Emme anna hänelle maata hetkeäkään...
  Ja ihminen on vahva ja edistyy loistavasti
  Ja usko vain yhtä Herraa!
  
  Rakennamme suurta kommunismia,
  Kotimaa kukoistaa...
  Vaikka vihollinen on hyvin villi,
  Kohtalomme hyökkäyksessä on edetä!
  
  Pioneeri rohkea rohkea poika,
  Että hän syntyi aina soturiksi...
  Leijona ei ole pelkurimainen pupu,
  Anna unelman toteutua!
  
  Emme siedä nöyryytystä, veljet,
  Isänmaan puolesta me kaikki seisomme vuorena ...
  Älkäämme hyväksykö enempää loukkauksia
  Murskataan vihollinen teräskädellä!
  
  Jos me kaikki yhdistäisimme kädet
  Hyönteiset voidaan voittaa...
  Pyhä isänmaa kuin aurinko
  Ja metsästäjä muuttuu riistaksi!
  Tässä on laulu, jonka lauloi poika, joka oli viime aikoihin asti kapteeni ja jolla oli aatelisto. Ja se on siistiä.
  Mutta fregatti ilmestyi horisonttiin. Lisäksi suuri luokka - kuusikymmentäneljä asetta. Mitä se on vakavasti. Ja hän tulee päälle kuin leija, joka näkee kanoja.
  Tyttökapteeni sanoi:
  - Tämä on meille haaste! Taistelemmeko vai...
  Punahiuksinen tyttö sanoi:
  "Pako ei tule kysymykseen!"
  Tyttö sinisillä hiuksilla, paljastaen helmiäishampaitaan kimaltelevat ja kimaltelevat, lauloi:
  Meidän tulee kunnioittaa, pelätä,
  Tyttöjen hyökkäyksiä ei voi laskea ...
  Tytöt osaavat aina taistella
  Ne voivat naida kuin aasin säkki!
  Ja hän näytti pitkän ja purevan kielensä.
  No, kerran tulee tappelu, joten miksi et osoita erittäin aggressiivista luonnettasi. Ja se tulee olemaan erittäin tuskallista vihollisille. Kyllä, ja ystävät ovat surullisia.
  Ja taistelu vaatii tietysti oikean paikan ja liikkeen valintaa.
  Ja nyt tytöt siirtävät erittäin taitavasti brigantiinia, eivätkä samalla unohda laulaa;
  Olet isänmaan komsomolilainen,
  Tykkäätkö taistella rohkeasti tontun puolesta...
  Voit auttaa isänmaata,
  Ritari ei ole äijän sielulla!
  
  Tyttö on kaunis laulaja
  Kiipeäminen lumikoilleen läpi paljain jaloin...
  Sinä olet säteilevä kuningatar -
  Lyö Orkolfia nyrkilläsi!
  
  Hän heitti kranaatin paljaalla kantapäällään,
  Repäisi kymmenkunta sotilasta...
  Fuhrerille maksetaan pian,
  Ritari valmistaa konekiväärin!
  
  Olemme tyttöjä komsomolin taistelussa,
  Harkitse taistelun parhaita taistelijoita ...
  Kauneuden ääni on soiva,
  Olkoon isoisät ja isät ylpeitä!
  
  Elfsquayn alla he taistelivat kovasti,
  Ja he pystyivät pitämään pahoja örkkejä rohkeasti...
  Me tytöt voitamme selvästi
  Kaikki kokeet läpäisevät vain viisi!
  
  Kuten hurrikaanit suonissamme
  Salaman kipinä suonissa tiedä...
  Maailmassa tulee olemaan erittäin vahvoja maita,
  Karhuilta, koirilta ja apinoista!
  
  Wehrmacht ei laske tyttöjä polvilleen,
  Emme koskaan kumarra, tiedäthän...
  Stalin ja viisain Lenin ovat kanssamme,
  Anna vuosisatojen ja vuosien kulua!
  
  Jumala loi maailmankaikkeuden fotoneista,
  Elämä ilman kuolemaa synnytti ikuisuuden...
  Tiedämme järjestyksen, rakennamme uuden,
  Ja kerubi avaa siipensä yllämme!
  
  Isännimessä on monia sankareita,
  Komsomolin jäsenet ovat aina ensimmäisiä...
  Armeija marssii mahtavassa kokoonpanossa,
  Suojele kaupungin tonttuja!
  
  Taistelemme Fritziä vastaan Elfsquayn alla,
  Ja he pystyivät puolustamaan pääkaupunkia ...
  Tyttö heitti paketin paljain jaloin,
  Ja ammutaan hirviöitä!
  
  Niitimme paljon orksisteja,
  Monet punkit leikattiin pois...
  Lisää pyöriviä maileja
  Leikkaamme Saatanan legioonat!
  
  Poistimme kaikki Orctlerin hampaat,
  Lohikäärmepresidentti on voitettu...
  Tyttö avasi huulensa
  Suuri Harmageddon paloi!
  
  Älä anna armoa Fuhrerille
  Te tytöt olette aina rohkeita...
  Runsaat palkinnot odottavat kaunottaret,
  Ja usko, että meillä on unelman täyttymys!
  
  Jumala, maailmankaikkeuden kaikkien maailmojen Luoja,
  Elfinisti siunasi...
  Kun sen voima taisteluissa on muuttumaton,
  Tyttö murskaa pahan orkismin!
  
  Hän heitti kranaatin paljaalla kantapäällään,
  Ja käänsi valtavan "Tiikerin" ...
  Ja sitten painoi ne köysiin,
  Kauneus osaa monia pelejä!
  
  Joten orkshit virtasivat nopeasti pois,
  Mitä tankit ja ammukset heittivät...
  Näemme kommunismin annettuna,
  Ja he niittivät koko joukon peikkoja!
  
  Joten mitä sinulla okrshi on,
  Stalingrad seisoi kurkkua vasten ...
  Tuulimme kuuluisia maileja,
  Ja nyt Svarog Suuri on onnellinen!
  
  Pian Jeesuksen usko tulee
  Ja muita kauniita jumalia...
  Haltiat kehittävät taiteen valoa,
  Pesiminen, susi ja pahat norsut!
  
  Viimeinkin meistä tulee yksi
  Viisaan Isän laupiuden kunniassa,
  Tytöt taisteluissa ovat voittamattomia,
  Olemme Ladan uskossa loppuun asti!
  Niin soturit ja merirosvot lauloivat. No, tietysti, Gulliver ei ymmärtänyt kaikkea. Hän ajatteli, että jos hänet vangittaisiin, niin tietysti he lyöisivät häntä kepeillä hänen paljaisiin, lapsellisiin kantapääihinsä. Lisäksi iskut ovat voimakkaita ja samaan aikaan, jotta ne eivät lamaannu. Ja sitten teloittaja ottaa kuumat pihdit ja alkaa murskata pojan luita. Ja Gulliver ei tietenkään löydä sitä vähän.
  
  
  Näin tapahtuu ikuisille pojille, kun heistä tulee merirosvoja. Vaikka joukkue täällä on erittäin hyvä - vain tytöt bikineissä. Ja samaan aikaan he kiirehtivät ja hälyttävät, välkkyen paljain jaloin, pyöreitä, vaaleanpunaisia korkokenkiä.
  Poikakapteeni otti sen ja lauloi:
  Tytöt ovat erilaisia
  Ja ne ovat kaikki mahtavia...
  Heidän rintojensa ovat helakanpunaiset,
  Ja ne ovat hyvin etäisiä!
  No, pojat ovat helvetisiä,
  He löivät peikkoja pahoilla iskuilla!
  Ja jos örkki löytyy,
  Se osuu sinuun kovasti!
  
  HUUTOkauppa KAUNILLE NUORISOORJASTA
  HUOMAUTUS
  Erittäin komea nuori mies Slavka laitetaan huutokauppaan. Neuvottelujen aikana komea, helpotuslihaksinen mies riisutaan ja myydään naisille suurella rahalla.
  . LUKU 1
  Tässä tulee totuuden hetki, pääjohtaja ilmoitti huutokaupan avaamisesta. Yhdeksi yöksi nuori, komea, lihaksikas neitsyt myytiin naiselle. Tietenkin tarkoitettiin, että tämä on perinne kaikille uusille strippareille.
  Mutta nuori mies oli niin komea ja seksikäs, että kokonainen sali kokoontui naisille. Ja miehiä ei yksinkertaisesti sallittu. Ja tämä tietysti toisaalta rajoitti voittoja, mutta toisaalta gigolot pitivät siitä.
  Loppujen lopuksi useimmat miehet rakastavat naisia. Lisäksi usein nuoria miehiä ei haittaa rakastella kokeneemman vanhemman naisen kanssa.
  Täällä jalkapeitteillä peitetty poika, joka oli tuskin täysi-ikäinen, nousi jalustalle leimaamalla saappaita. Ja hän näyttää vielä nuoremmalta. Hän oli täysin kiinni, mutta monet naiset näkivät hänet jo samoissa uimahousuissa ja palavana jännityksestä.
  Ja nämä naiset käynnistyivät. Slavka itsekin vapisi. Hänen nuoren miehensä sydän löi kuin rumpu taistelun aikana. He myyvät ihmisen - kuin jonkin eläimen.
  Ja se on sanottava niin epätavallinen ja ainutlaatuinen.
  Nuoren miehen kummallakin puolella seisoi tyttö mustissa nahkapuvuissa, saappaissa ja käsineissä ja punaisissa naamioissa kasvoillaan. Heidän tulisi paljastaa komea nuori mies vähitellen saadakseen himokkaan yleisön kiusaamaan entistä enemmän. Naiset ohittavat toisinaan miehet irstailussa ja seksin janossaan, ja heidän orgasminsa on paljon vahvempi ja pidempi. Siksi ei pitäisi olla yllättynyt siitä, että niin monet heistä kokoontuivat katsomaan nuorta, erittäin kaunista miestä ja sitten, jos varat sallivat, he voivat ostaa sen.
  Warbler tunsi erittäin voimakasta jännitystä ja kalliiden hajuvesien tuoksua, mikä kiinnosti hyperseksuaalista nuorta miestä vielä enemmän.
  Tässä pääjohtaja julkistettu:
  - Mies Vjatšeslav Kotovsky laitettu huutokauppaan. Kahdeksantoista vuotta vanha, fyysisesti täysin terve. Erittäin komea, kurvikas, uusi strippibaarissa ja seksikäs. Vain yhdeksi yöksi naisen kanssa, joka voi tehdä hänelle mitä tahansa - älä tapa tai vammauta!
  Perinteisesti lähtöhinta on kymmenen dollaria!
  Ja kaksi tyttöä nahkapuvuissa, saappaissa ja naamioissa poistivat varovasti ensimmäisen kannen.
  Nuoren miehen kaunis korkea otsa paljastui ja hänen kultaiset, pitkät hiusaaltonsa.
  Ajatus siitä, että hän olisi nyt alasti monien satojen himokkaiden naisten edessä, vaikutti Slavkaan jännittävästi, ja hän vapisi.
  Tämä vapina herätti tunteen, että huutokauppaan laitettiin neitsyt, mikä innostaa naisia niin paljon.
  Ja kuului itkuja:
  - Viisitoista dollaria!
  - Kaksikymmentä!
  - Kaksikymmentäviisi!
  - Kolmekymmentä!
  Yksi lihava lehmä haukkui:
  -Viisikymmentä!
  Toinen poikanen sihisi:
  - Kuusikymmentä!
  Kuului huuto:
  - Seitsemänkymmentä!
  - Kahdeksankymmentä!
  - Yhdeksänkymmentä!
  - Sata!
  Tuli tauko. Pojan piti jatkaa vähitellen paljastamista, mikä sai reilun sukupuolen.
  Tässä on kaksi tyttöä, jotka poistivat hunnun kasvojensa alaosasta. Nuoren miehen kaunis nenä, siro suu ja rohkea leuka sekä niska avautuivat.
  Naiset hurrasivat.
  Yksi mutisi:
  - Sata kaksikymmentä!
  Toinen huusi:
  - Satakolmekymmentä!
  Kolmas huusi:
  - Sata viisikymmentä!
  Lihava nainen sihisi:
  - Satakahdeksankymmentä!
  Ja melko nuori ja miellyttävä nainen sanoi:
  - Kaksisataa!
  Tuli toinen tauko. Palvelijatytöt paljasivat nyt nuoren miehen olkapäät ja kädet. He olivat lihaksikkaita, kauniita ja muodoltaan siroja. Ei kehonrakentaja, vaan valettu, komea taistelija. Ja iho on niin viettelevän kiiltävä.
  Virhehevon näköinen nainen mutisi:
  - Kaksisataaviisikymmentä!
  Nainen sanoi hieman miellyttävämmin:
  - Kaksisataa seitsemänkymmentä!
  Toinen nuori tyttö huusi:
  - Kolmesataa!
  Nainen päinvastoin huusi iässään:
  - Kolmesataaviisikymmentä!
  Kauniin sukupuolen edustaja julkaisi:
  -Neljäsataa!
  Nuori nainen itse, ilmeisesti strippari, murahti:
  - Neljäsataaviisikymmentä!
  Torilla oli paljon nuoria ja kauniita naisia. Ihmettelet jopa miksi he tarvitsevat korruptoituneita ja kuluneita gigoloja, joista voit saada tartunnan.
  Eräs hyvin kunnioitettava nainen sanoi:
  - Viisisataa!
  Ja taas tuli tauko. Summa ei ole vieläkään niin suuri, varsinkin dollarin inflaatio huomioon ottaen. Kyllä, enkä malta odottaa näkeväni kaikenlaisia naisia nuorina, kauniina gigoloina riisuutua.
  Tässä on kaksi tyttöä tiukoissa puvuissa, saappaissa ja naamiossa, riisumassa uutta hunnua.
  Ja erittäin kauniin ja kohokuvioidun pojan koko vartalo on alasti. Ja voit nähdä hänen vatsalihaksensa, jotka ovat kuin suklaata. Ja mikä sileä, kiiltävä iho, joka hohtaa valokeilassa.
  Yksi naisista sanoi:
  - Kuusisataa!
  Toinen soitti:
  - Seitsemänsataa!
  Kolmas mutisi:
  - Kahdeksansataa!
  Vanha nainen huusi:
  - Yhdeksänsataa!
  Melko nuori ja kaunis nainen timanttikorvakoruineen sihisi:
  - Tuhat!
  Ja taas tuli tauko. Kaikki olivat kärsimättömiä näkemään mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tämä nuori mies on vain hämmästyttävä. Parempi kuin mikään Apollo.
  Miljardöörin vaimo Elena ihaili häntä, mutta ei ole vielä tehnyt kauppaa. Itse asiassa mielenkiintoisin on lopussa. Ja mihin nyt kiirettä. Tämä on todellakin erittäin arvokas hyödyke. Vaikka toisaalta Elena on edelleen niin kaunis ja seksikäs, että jos hän pudistelee lantiotaan, kokonainen lauma söpöjä nuoria tulee juoksemaan, jotka maksavat myös seksistä rahaa hänen kanssaan.
  Ja kaksi tyttöä nahkapuvuissa ja naamioissa alkoivat jälleen ottaa toisen hunnun komealta Slavikilta.
  Ja niin he paljastivat hänen lihaksikkaat, kauniisti muotoillut jalkansa polviin asti. Ja uimahousut. Poika oli niin innoissaan, että hänen miehen täydellisyytensä paisui. Ja se oli suuri, ja antoi naiselle täyden ilon.
  Hulina pyyhkäisi hallin läpi.
  Virtaheponainen mutisi:
  - Puolitoista tuhatta!
  Hoikkampi luovutti:
  - Kaksituhatta!
  Nainen kissanaamiossa twiittasi:
  - Kaksi viisisataa!
  Hunnutettu nainen sanoi:
  - Kolmetuhatta!
  Nainen, jolla oli timanttikorvakorut, sanoi:
  - Kolme viisisataa!
  Vanha nainen mutisi:
  - Neljätuhatta!
  Tyttö, joka näytti hyvin nuorelta, huusi:
  - Neljä ja puoli!
  Ja hunnulla peitetty nainen siristi:
  - Viisituhatta!
  Ja taas tuli tauko. Tällä kertaa yhdessä yössä gigolon kanssa nimettiin erittäin kohtuullinen määrä. Viidellä tuhannella dollarilla voi vuokrata viisikymmentä ei pahimman tason prostituoitua. Ja tavallinen, kokenut gigolo maksaa kaksisataa taalaa kahdelta tunnilta. No, jotkut ovat kalliimpia ja toiset halvempia. Ja nyt summasta on tullut siisti, eikä niin pieni. Lisäksi on sota, Venäjän rupla putoaa ja dollarin hinta nousee. Ei ole aikaa rasvalle, eläisin!
  Mutta tietenkään kaikkia valttikortteja ei ole vielä asetettu. Tytöt riisuvat isot saappaat pojan jaloista. Ja ne paljastavat muodoltaan sirot, tyttömäiset jalat muistuttavat. Eikä hiuksia - kuin pronssinen patsas. Ruskettunut, paljain jaloin, upean komea nuori mies, saa monet naiset hulluksi.
  Ja sali pauhaa taas.
  - Kuusi tuhatta! - huusi arvoisa rouva.
  Nuori tyttö sirutti hampaansa paljastaen:
  - Seitsemän tuhatta!
  Nuori mutta lihava nainen epämiellyttävällä kasvoilla murahti:
  - Kahdeksantuhatta!
  Nuorempi ja kauniimpi nainen, jolla on timanttikorvakorut, twiittasi:
  - Yhdeksäntuhatta!
  Ja nainen, jonka ikää on mahdoton määrittää paksun verhon takia, siristi:
  - Kymmenentuhatta!
  Hänen äänensä oli kuitenkin nuori. Ja Slava piristi. On hienoa ajatella, että seksiä musliminaisen kanssa sellaisella rahalla! Ja hänellä on jo kaksi ja puoli tuhatta dollaria taskussaan.
  Totta, siinä ei vielä kaikki. Poika, lihaksikas, erittäin komea, loistaa kuin muinaisen kreikkalaisen jumalan patsas, oli uimahousuissa. Ja hänen kaunis arvokkuutensa näkyi edelleen kaikessa loistossaan.
  Ja kaksi tyttöä punaisissa puvuissa ja naamioissa ottivat ja poistivat nuorelta mieheltä uimahousut tyylikkäällä, sujuvalla liikkeellä.
  Kangasnauha putosi pojan paljaille, ruskettuneille, lihaksikkaille ja erittäin siroille, vietteleville jaloille paljastaen Slavkan kokonaan.
  Hän tunsi syvää häpeän tunnetta. Punastuu kuin nuori neitsyt, joka ei ole koskaan maistanut naisen ruumista.
  Warbler vapisi, hänen sydämensä hakkasi kuin kivet helistimessä.
  Ja hänen vapisemisensa, häpeällään ja ilmeisellä hämmennyksllään oli lumoava vaikutus naisiin. Itse asiassa tämä on niin suloinen, hämmästyttävän komea poika, jolla on kultaiset hiukset, ja sitä paitsi neitsyt, joka saa kauniin sukupuolen vapisemaan kuivuudesta.
  Lihava kuin virtahepo nainen huusi:
  - Viisitoista tuhatta taalaa!
  Nainen sanoi hieman laimeammin:
  - Kaksikymmentätuhatta!
  Nainen munkin mekossa mutisi:
  - Kaksikymmentäviisituhatta!
  Nuori tyttö huusi:
  - Kolmekymmentä tuhatta!
  Vanha nainen huusi:
  - Kolmekymmentäviisi!
  Nainen, jolla oli timanttikorvakorut ja melko miellyttävän näköinen, kertoi:
  - Neljäkymmentä!
  Toinen kauniin sukupuolen edustaja kaulassaan iso valikoitujen helmien kaulakoru huusi:
  - Neljäkymmentäviisi tuhatta!
  Ja lopuksi nainen hunnussa ja melko nuorella äänellä sanoi julmasti ja selvästi:
  - Viisikymmentätuhatta!
  Kuten tavallista, pyöreän numeron kohdalla oli tauko. Itse asiassa sellaisella summalla voit ostaa hyvän ja uuden auton. Tai vuokraa viisisataa, ei pahimpia naisprostituoituja tunniksi. Tai kaksisataaviisikymmentä kokenutta urosgigoloa kahdeksi tunniksi tai viisisataa ei niin kokenutta ja tyylikästä. Kannattaako aloittaa.
  Lisäksi tämä nuori komea mies voidaan vuokrata myöhemmin pienemmällä summalla.
  Elena, joka oli odottanut niin kauan, vapisi kärsimättömyydestä. Kuinka kaunis hän onkaan. Ja samaan aikaan hän punastuu kuin nuori tyttö ja vapisee kuin lammas ennen teurastusta.
  Taloudenhoitaja nosti nuijansa ja alkoi sanoa:
  - Viisikymmentä tuhatta dollaria kertaa! Viisikymmentä tuhatta dollaria kaksi... Viisikymmentä tuhatta dollaria...
  Elena huusi omalla äänellään:
  - Kuusikymmentätuhatta!
  Kaikki kääntyivät. Näimme hoikkahahmon naisen naamiossa. Ja erittäin miellyttävällä ja tutulla äänellä.
  Slavka todella halusi tämän naamiolla peitetyn kauneuden ostavan hänelle ainakin yhdeksi yöksi.
  Ja sitten tapaaminen arabinaisen kanssa pelotti häntä. Idässä itsessään julmuus erottuu. Ja voi olla vain kauheita perversioita. Vaikka häntä ei voida tappaa ja vammauttaa, hänen on tehtävä mitä tahansa nainen, joka osti hänet, pyytää.
  Ja älä kieltäydy mistään.
  Hunnussa oleva kaunotar ei kuitenkaan yrittänyt antaa periksi:
  - Seitsemänkymmentätuhatta!
  Elena mutisi:
  - Kahdeksankymmentä!
  Suljettu nainen heitti äkillisesti:
  - Sata tuhatta dollaria!
  Hulina pyyhkäisi hallin läpi. Kyllä, summa yhdestä yöstä gigololla on ennennäkemätön. Mutta kun huutokauppa pidetään, syntyy kaupankäyntiinnostus, josta on vaikea selviytyä.
  Ja monilla naisilla ei ole vielä miestä. He ovat joko leskiä tai tehneet oman pääoman tai onnistuneet saamaan perinnön ennen avioliittoaan. Tai kuvitteellisia aviomiehiä.
  Joten oli joku, joka teki kauppaan.
  Nuori tyttö huusi:
  - Satakymmentä tuhatta!
  Hunnutettu nainen murisi:
  - Sata kaksikymmentä!
  Nainen, jolla oli timanttikorvakorut, sanoi:
  - Sata viisikymmentä!
  Sitten nainen hunnussa huusi:
  - Kaksisataatuhatta!
  Elena murisi intohimoisesti:
  - Kaksisataaviisikymmentä!
  Tyttö rubiinikaulakorulla sanoi:
  - Kolmesataatuhatta!
  Lihava nainen huusi:
  - Neljäsataatuhatta!
  Sitten burka-nainen huusi keuhkoihinsa:
  - Miljoona dollaria!
  Tämä on jo vakava ja suuri summa. Tällaisilla summilla he ostavat maalauksia, täysiverisiä hevosia tai koko armeijan prostituoituja. Yöksi voit tilata eliittiprostituoidun tuhannella. Lisäksi rupla putoaa ja on sota, ja sen odotetaan vain pahenevan.
  Tuli raskas tauko. Elenan miljardöörimiehelle miljoona dollaria ei ole niin tappava summa. Mutta vain miehelleni. Ja se on hänelle liian ilmeistä. Ja tililtä poistunutta kokonaista miljoonaa ei voi niin helposti piilottaa ja perustella.
  Ja muut naiset olivat selvästi hämmentyneet tällaisesta summasta.
  Talousmies nosti vasaran ja alkoi laulaa:
  - Miljoona dollaria kerran, miljoona dollaria kaksi, miljoona dollaria kolme...
  Elena huusi äänekkäästi:
  - Miljoona dollaria ja toinen dollari!
  Aloita johtaja:
  - Miljoona dollaria ja toinen dollari kertaa... Miljoona...
  Burkassa pukeutunut nainen haukkui:
  - Kaksi miljoonaa dollaria!
  Hulina pyyhkäisi hallin läpi. Summa oli sellainen, että voit vuokrata kymmenentuhatta ammattigigoloa kahdeksi tunniksi tai kaksikymmentätuhatta prostituoitua tunniksi. Tällaisilla summilla ostettiin maalauksia, kalliita täysiverisiä oriita, ja on jo mahdollista rakentaa huvila ja hankkia ei pienintä jahtia. Ja vain yhdeksi yöksi.
  Slava hämmästyi ja hänen silmänsä suurenivat: niin paljon hän vielä maksaa! Omaisuus.
  Yksi salin nuorista tytöistä, joka luultavasti myöntyi neuvottelujen jännitykseen, keuhkoissaan:
  - Kaksi miljoonaa ja yksi dollari!
  Johtaja alkoi laulaa:
  - Kaksi miljoonaa ja yksi dollari kertaa! Kaksi miljoonaa ja yksi dollari kaksi! Kaksi miljoonaa ja yksi dollari - kolme ...
  Nainen burkassa huusi:
  - Viisi miljoonaa!
  Naisten keskuudessa hallissa kuului jylinää. Tämä on jo valtava määrä, voisi sanoa, että omaisuus. Ja tämä kaikki yhdessä yössä. Voit sanoa vain hulluksi. Jopa viisi miljoonaa!
  Warbler, jonka pää pyöri, ja punaisena häpeästä, vapisten häpeästä ja jännityksestä, poika karjui:
  Pelkään tätä pimeyttä, toivotonta ja kauheaa,
  Mistä en koskaan palaa...
  Se on vitsi, mikä kiva vitsi
  Ja uni on unta, ja nyt herään!
  Ja pääluottamusmies alkoi julistaa:
  - Viisi miljoonaa dollaria kertaa! Viisi miljoonaa dollaria - kaksi! Viisi miljoonaa dollaria kolme...
  Sitten yksi naisista, joilla oli timanttikorvakorut, otti ja antoi:
  - Viisi miljoonaa ja yksi dollari!
  Hulina pyyhkäisi hallin läpi. Summat olivat yksinkertaisesti mielettömiä. Vaikka esimerkiksi viime vuosisadalla joku japanilainen maksoi sataneljä miljoonaa dollaria Van Goghin maalauksesta, mikä teki ennätyksen. Mutta millainen kuva siellä oli: pöly! Ei ihme, ettei kukaan halunnut ostaa Van Goghia hänen elinaikanaan.
  Mutta silti, yhdestä yöstä gigolossa maksat niin paljon.
  Taloudenhoitaja nosti jälleen nuijansa ja alkoi laulaa:
  - Viisi miljoonaa ja yksi dollari - yksi! Viisi miljoonaa ja yksi dollari - kaksi! Viisi miljoonaa ja yksi dollari - kolme ...
  Nainen burkassa huusi:
  - Kymmenen miljoonaa dollaria!
  Toinen ääni hallissa. Ja jotkut naiset eivät enää pystyneet hillitsemään itseään ja alkoivat työntää sormiaan tai vibraattoria jalkojensa väliin lievittääkseen äärimmäistä jännitystä. Joten tämä käsittämätön neuvottelu sai heidät. Tämä oli todella siistiä.
  Glory meni hulluksi: kymmenen miljoonaa dollaria! Ja neljännes tästä määrästä kuuluu hänelle. Hän ei vain maksa mafialle, vaan hänestä itsestään tulee rikas ja arvostettu henkilö. Ja sitten hän odottaa erittäin valoisaa tulevaisuutta. Burkin alla olevalla naisella oli nuori, miellyttävä ääni, eikä ole edes selvää, mikä estää häntä kuvaamasta miehiä turhaan. On totta, että monet naiset haluavat saada täyden vallan miehiin ja käskeä heitä sängyssä. Ja niin vibraattorin sijaan tai miehet kadulta ostavat gigoloja.
  Ja Slava on vielä niin nuori ja komea. Ja kun hän hymyilee, kuinka kiiltävät hänen hampaansa. Todellakin äärimmäisen miellyttävä ja suloinen, hahmottuva nuori mies. No, kuinka päästä tämän yli ja selviytyä? Tämä on todellakin maailmankaikkeuden suurin lahja.
  Summa oli jo kohtuuton. Ja keskeyttää tällainen erittäin vaarallinen.
  Ja taloudenhoitaja alkoi sanoa hampaitaan paljastaen:
  - Kymmenen miljoonaa dollaria kertaa! Kymmenen miljoonaa dollaria kaksi! Kymmenen miljoonaa dollaria kolme...
  Elena huusi epätoivoisesti ennen kuin vasara putosi:
  - Yksitoista miljoonaa!
  Ääni hallissa on kovempaa. Yksi naisista huudahti:
  - Tässä on kauppias hameessa!
  Slavka mutisi:
  - Gigolosi on kalliimpi,
  Mikä on todella sen arvoista!
  Talousmies nosti vasaran ja alkoi laulaa:
  - Yksitoista miljoonaa kertaa, yksitoista miljoonaa kaksi! Yksitoista miljoonaa kolme...
  Täällä Elena pelästyi. Hänellä ei henkilökohtaisesti ollut tällaista määrää, hän huusi vain itsepäisyyden vuoksi. Ja jos hänen miehensä saa tietää tästä, niin se tapahtuu hänelle. Vaikka avioeron tapauksessa hän todennäköisesti haastaa oikeuteen osan valtiota. Ja tulla vapaaksi. Ja ainakin hän matkustaa ympäri maailmaa, mikä on erittäin siistiä.
  Ja että hänen miehensä ei päästä häntä Moskovasta - jotta hän kuolee ennemmin, paskiainen!
  Mutta viimeisellä sekunnilla ennen kuin vasara iski kolmatta kertaa, nainen hunnussa sirutti:
  - Kaksikymmentä miljoonaa dollaria!
  Naiset tärisivät ja astuivat sisään. Kävelijä. Ja sitten Elena tunsi jännitystä ja luottamusta itseensä. Tämä verhottu nainen on luultavasti uskomattoman rikas. Joten anna hänen haaroitella mielijohteansa. Anna hänen maksaa täysimääräisesti söpön, söpön ja lihaksikkaan pojan ilosta.
  Ja Elena sanoi:
  - Sata miljoonaa dollaria!
  Sali käynnistyi ja huusi. Vau! No, summa yöksi erittäin komean ja kurvikkaan pojan kanssa. Missä määrin sinun täytyy olla himokas tai rakastunut sijoittaaksesi nuoreen gigoloon niin villin summan.
  Talousmies nosti vasaran ja alkoi sanoa:
  - Sata miljoonaa dollaria kertaa! Sata miljoonaa dollaria kaksi! Kolmesataa miljoonaa dollaria...
  Nainen burkassa huusi:
  - Kaksisataa miljoonaa! - Ja lisäsi. - Lopeta sirkus. Sinulla ei ole sellaista summaa ja joudut häpeään!
  Elena mutisi:
  - Mistä sinä sen tiedät?
  Hunnussa oleva nainen vastasi:
  - Tiedän! Kun sanon, tiedän!
  Taloudenhoitaja nosti nuijansa ja alkoi sanoa:
  - Kaksisataa miljoonaa dollaria kertaa! Kaksisataa miljoonaa dollaria kaksi! Kaksisataa miljoonaa dollaria kolme...
  Sitten yksi hallissa olevista naisista kiljui:
  - Kaksisataa miljoonaa ja yksi dollari!
  Johtaja muistutti:
  - Jos et maksa koko summaa, sinut heitetään ulos etkä koskaan päästä huutokauppahuoneeseen.
  Nainen, jolla oli tummat silmälasit, nyökkäsi.
  - Tiedän! Mutta aivan valmis!
  Johtaja alkoi laulaa:
  - Kaksisataa miljoonaa ja yksi dollari kertaa! Kaksisataa miljoonaa ja yksi dollari kaksi! Kaksisataa miljoonaa ja yksi dollari kolme...
  Nainen verhossa sanoi:
  - Viisisataa miljoonaa dollaria!
  Hulina pyyhkäisi hallin läpi. Naiset alkoivat hieroa jalkojensa välissä ja käyttää vibraattoreita voimakkaammin.
  Slavka näki yhtäkkiä, että hänen maskuliininen täydellisyytensä alkoi laantua. Se on ollut levoton tilassa liian kauan. Ja sitten se paloi.
  Ja pettymyksen pauhu pyyhkäisi katsomoiden läpi himokkaiden naisten keskuudessa.
  Taloudenhoitaja nosti vasaransa ja alkoi laulaa paljastaen helmihampaitaan:
  - Viisisataa miljoonaa dollaria kertaa! Viisisataa miljoonaa dollaria kaksi! Viisisataa miljoonaa dollaria kolme!
  Pitki pitkä tauko, ja taloudenhoitaja ilmoitti:
  - Nuori gigolo, kahdeksantoistavuotias Vjatšeslav Kolobkov, myytiin hunnussa pukeutuneelle naiselle viidelläsadalla miljoonalla dollarilla!
  Nainen nyökkäsi.
  - Siirrän rahaa tililtäsi! Ja nyt hän on minun, koko yön!
  He heittivät verhon Slavkan päälle. Ja vahvaan, lihaksikkaaseen kaulaan laitettiin ketju.
  Poika löi paljain jaloin uuden rakastajatarnsa takana.
  Johtaja huomautti:
  - Hän on orjasi yöksi! Älä vain tapa häntä tai vammauta häntä!
  Hunnussa pukeutunut nainen lähestyi nuorta miestä. Hänen kätensä otti ja tarttui pojan maskuliiniseen täydellisyyteen. Se nousi heti uudelleen ja turvoi. Ja Slavka punastui voimakkaasti, häpeästä ja häpeästä.
  Nainen avasi kasvonsa. Hän oli hyvin kaunis, itämainen, mustatukkainen kaunotar, korkeintaan kaksikymmentäviisi vuotta vanha. Kyllä, hän oli todella kaunis, vaikka hänen kasvoillaan ei ollut kosmeettisen aineen jälkiä.
  Slavka huudahti:
  - Kyllä, voit itse saada rahaa yöstä!
  Nainen nyökkäsi.
  - Tiedän! Kerron sinulle myöhemmin, miksi laitoin sinulle niin hurjan summan! Siihen asti mennään huoneeseen! Aika on lyhyt ja haluan nauttia rakkaudesta viimeisen kerran elämässäni!
  Poika ihmetteli
  - Miksi viimeinen?
  Nainen vastasi:
  - Koska minä, prinsessa Esmigul, tuomittiin kuolemaan aviorikoksesta! Ja ylihuomenna aamunkoitteessa he leikkaavat pääni irti!
  Slavka ehdotti:
  Joten sinun täytyy paeta!
  Prinsessa vastasi huokaisten:
  - Vannoin Allahin kautta, etten juokse karkuun! Siksi mieheni antoi minulle ennen kuolemaansa tilinsä ja antoi minun tehdä ja ostaa kaiken, mitä haluan näinä päivinä!
  Slava naurahti:
  "Joten siksi olet niin antelias!" Ei ole mitään järkeä säästää!
  Hän nyökkäsi ja vastasi:
  - Jos palvelet minua hyvin ja pidän siitä, ostan sinulle kokonaisen palatsin, jahdin ja mitä muuta haluat, kokonaisen autokannan! Joten yritä!
  Nuori mies nyökkäsi.
  - Olen valmis ja iloinen palvelemaan sinua!
  Täällä he astuivat erilliseen, ylelliseen huoneeseen. Nainen jäi yksin hänen kanssaan. Suloisesti hän riisui vaatteensa paljastaen täydellisen kauniin ruskettuneen vartalon. Slavkan maskuliininen täydellisyys paisui niin, että se oli valmis räjähtämään.
  Alaston prinsessa nyökkäsi.
  - Tule kanssani suihkuun!
  Nuori mies ja nuori nainen menivät kylpyhuoneeseen, täysin kullan peitossa.
  Lämpimiä puroja valui ulos. Ja he alkoivat pestä kauniita ruumiita.
  Nainen nyökkäsi.
  - Osaat käyttää kieltä!
  Slavka nyökkäsi.
  - Varmasti!
  Prinsessa Esmigül nyökkäsi.
  - Tee siis kovasti töitä! Tule komea poikani!
  Nuori mies polvistui, pisti kasvonsa hänen jalkojensa väliin kauneuden kauniisti ajeltuun naaraan ja alkoi työskennellä kielellään, työskennellä epäitsekkäästi ja innostuneesti.
  Nuori, kaunis nainen huokaisi ahkerasti. Ja hän oli erittäin tyytyväinen.
  Slava vahvistui myös. Kuinka tuskallisesti särki ja poltti hänen ylimielistä arvokkuuttaan. Ja hän työskenteli ja oli siunattu.
  Prinsessa voihki, ja lopulta huudahti kovemmin, hän tärisi voimakkaassa orgasmissa ja roikkui.
  Sitten hän itse polvistui ja hänen kasvonsa lähestyivät nuoren miehen nivusta. Ja nyt hän syleili huulillaan innostunutta, kuumaa, miellyttävän tuoksuista kukkoa, nuorta ja kaunista oriaa. Ja hän alkoi työskennellä omalla kielellään.
  Warbler pakotti itsensä väkisin olemaan heittämättä siementä pois. Anna naisen nauttia nuolemisprosessista, sileästä, makeasta, herkullista, miehen täydellisyyden pää, Moskovan kaunein ja komein nuori mies.
  Ja prinsessa tuli hulluksi työskennellen jäsenen, kielen ja huulten kanssa. Se oli hänestä uskomattoman mukavaa ja kaunista.
  Lopulta Warbler ei vieläkään voinut hillitä itseään ja lopetti. Hän heitti ulos myrskyisen, makean murun, nuorekkaan siemenen. Prinsessa nuoli häntä ahneesti kielellään antamatta hänen hukata pisaraakaan. Ja sitten hän tilasi:
  - Ja nyt ollaan varisen asennossa! Minä nuollan sinua ja sinä nuolet minua!
  Slava nyökkäsi hyväksyvästi. Hänen kielensä alkoi jälleen hieroa taitavasti ja voimakkaasti prinsessan klitorista. Kun nuoren, kauniin naisen kieli ja huulet pakotettiin jälleen turvottamaan ja kuumenemaan, nuori, joustava jäsen lihaksikkaassa ja erittäin kauniissa ja taitavassa gigolossa!
  
  KUNINGATAR JA BAREFOED-ORJA.
  HUOMAUTUS
  Meidän aikamme nuoresta miehestä tulee ensin kuningatar. Mutta liiallisesta julmuudesta jumalat tekevät hänestä paljain jaloin orjan. Tontut kuitenkin vapauttavat nuoren naisen orjuudesta ja superseikkailut alkavat.
  . LUKU 1
  Agripina näki juhlallisen seremonian. Ikään kuin hän nousisi valtaistuimelle ja istuisi valtaistuimelle, joka on täynnä jalokiviä. Ja hänen päähänsä laitetaan kruunu, jossa on tähtiä. Ja kaikki presidentit, monarkit ja muut maailman hallitsijat polvistuvat ja ylistävät häntä.
  Ja tervehdys viedään taivaalle, ja tykit lyövät. Ja kaikki kiiltää. Ja hän on nyt maaplaneetan keisarinna. Ja hänelle lauletaan fanfaareja ja orkesterit soittavat. Ja valtaistuinsali, jossa hän istuu, on viisikymmentä kertaa suurempi kuin Luzhniki-stadion. Ja hänellä on kokonainen armeija. Tuhannet kauniit tytöt lyhyissä hameissa, paljain jaloin, konekiväärit selän takana tervehtivät häntä ja laulavat:
  Olet suuri jumalatar
  Kaikkien ihmisten keisari...
  rajaton elementti,
  Tapa kaikki vihollisesi!
  Agripina paljasti hampaansa ja karjui:
  Leikkasin vihollisia tangentilla
  Löin ne niin nopeasti...
  Kaikki osoittautuu hienoksi
  Olen kuningatar, en tunne kaikkia katsojia!
  Sen jälkeen hänelle tuotiin ensimmäinen uhri. Se oli Pavlusha, komea, vaaleatukkainen, lihaksikas teini-ikäinen, noin neljätoista. Hän on vain punaisissa uimahousuissa ja käsiraudoissa ja jaloissa. Poikaa sidottiin ruoskailla ja laitettiin polvilleen.
  Agripina otti raskaan piikkilankapiikan käteensä ja löi Pavlushaa. Poika huusi hirvittävän kivusta. Ja nuori, vahva, lihaksikas nainen jatkoi hänen piiskaamista ja lauloi hampaansa paljastaen:
  - Poikani, vauvani,
  Tällä hetkellä et nuku
  Ja saat näkyvää shishiä,
  Piiska selkään!
  Ja mahtava nainen hakkasi poikaa. Ja niin, että iho repesi ja veri virtasi virrassa. Ja Pavlusha huusi sietämättömästä kärsimyksestä.
  Yhtäkkiä kuului kauhea pauhu. Palatsi romahti ja seinät sortuivat. Ja hänen eteensä ilmestyi valtava, kimalteleva enkeli kahdella miekalla.
  Ukkonen ääni sanoi:
  - Sinä, maailman keisarinna, olet ylittänyt kaikki rajat! Sinua rangaistaan tästä. Kaikkivaltias Jumala ottaa sinulta pois kaiken voiman ja nöyryyttää itsensä yleyttävän.
  Salaman isku. Palatsi oli poissa, kaikki palvelijat ja valtionpäämiehet myös.
  Ja Agripina osoittautui ylellisten kaapujen ja kruunun sijaan puolialastomaksi orjaksi kahleissa. Hänen paljain jaloillaan ja käsillään oli raskaita teräsketjuja. Ruumis oli melkein alasti - vain yksi lantio.
  Ja hänet kahlettiin muiden melkein alastomien orjatyttöjen kanssa. Ja hänen paljaat, vahvat jalkansa polttivat aavikon kuumaa hiekkaa.
  Agripina, voimakas, hyvin lihaksikas nainen, pää pystyssä, tuli itse orjaksi. Ja valvojan vitsaus lankesi hänen kohokuvioituun selkään.
  Ja ruoska vihelsi. Valvoja ei ollut edes ihminen. Tämä on valtava, pörröinen karhu, ja siinä on erittäin ilkeä ja ruma muki. Hän istui kamelin selässä ja iski kaikella voimalla entiseen maailman keisarinnaan.
  Agripina oli kipeä ja voihki. Hän muisti, kuinka hänet vietiin pidätyksen jälkeen etsintähuoneeseen. He pakottivat minut riisumaan kaikki vaatteeni ja alkoivat tutkia vahvaa, tyttömäistä vartaloa. Tämän teki useat naiset valkoisessa takkissa. Ikään kuin tämä olisi sairaala, ei vankila eikä shmon, vaan lääkärintarkastus.
  Sitten he käskivät kyykkyä peilin eteen ja valaistuksi kohdevaloilla. Agripina-kyykky on tietysti helppoa. Mutta on epämiellyttävää, kun useat valkotakkiset naiset katsovat sinua innokkaasti. He ihailevat vahvoja, kohokuvioituja lihaksia, jotka sopivat paremmin miehelle kuin tytölle ja jotka rullaavat niin paljon liikkuessaan.
  Ja heidän silmänsä ovat himokkaat. Agripinan vartalo on erittäin vahva nuorten lihaksikas eikä tyttö, vaikka iho on sileä, puhdas, kehittynyt rintakehä ja leveät lantiot. Mutta hartiat ovat leveät.
  Agripina kyykistyy, mutta kaikki eivät anna hänelle käskyä pysähtyä. Hän alkoi jo hikoilla ja hänen ruskettunut ihonsa loisti, minkä vuoksi hän näyttää entistä enemmän muinaisen kreikkalaisen soturijumalattaren patsaalta.
  Lopulta hän kyllästyi siihen, että hänet syötiin silmillään. Ja virkapukuinen naisvartija käski seisomaan neliöön ja laittamaan leukansa erityiseen syvennykseen. Sitten hän uhmakkaasti riisui ohuet kumihansikkansa ja tarttui leukaansa ja ylsi sormillaan Agripinan suulle.
  Ja ne ovat pesemättömiä, hikinen. Ja hän kiipesi poskista ja kielen alle. Agripina suuttui ja työnsi hänet pois ja murisi:
  - Laita hanskat käteen, narttu! Tulet tartuttamaan!
  Hän oli jotenkin nolostunut sen jälkeen, ja etsinnät lopetettiin. Kuvattiin kuitenkin alasti, niin että tatuoinnit näkyivät. He pyörittivät paitsi sormia myös paljaita jalkapohjia. Ja he jopa valaisivat vatsaa röntgenkuvalla, ilmeisesti epäilen, että siellä voisi olla huumeita.
  Sen jälkeen he veivät minut suihkuun. He antoivat jopa saippuapalan ja sitten pyyhkeen. Seuraavaksi tuli univormu.
  Agripina ei erityisen pelännyt vankilaa. Päinvastoin, hän oli varma, että hän olisi tärkein ja siistein.
  Mutta sellissä oli vähän tungosta, tyttöjä oli kaksitoista, ja siellä haisi ämpäriltä.
  Hän rakensi ne välittömästi ja siivosi ne. Sitten hän pyysi minua korjaamaan wc:n. Ja he kuuntelivat häntä.
  Agripina oli viileä myös tutkintavankeudessa. Ja hän saattoi saada minut tottelemaan.
  Mutta nyt hänen ympärillään on kaksi tusinaa tyttöä kahleissa ja kokonainen joukko örkkejä piiskalla.
  Ja nämä karhut alkoivat lyödä Agripinaa ankarasti. Ja se oli niin tuskallista, että jopa tämä sankarillinen nainen ulvoi kärsimyksestä ja pyysi armoa. Itse asiassa se oli eräänlainen painajainen. Sitten he myös kahlittiin hänen kaulaansa, mikä on täysin sietämätöntä.
  Agripina liikkui hiekan poikki. Ja hänen mielialansa oli vähäinen. Hän on hakattu ja naarmuuntunut, veristen tahrojen peitossa. Ja kahleet kilisevät ja metalli kiiltää.
  Agripina kompastelee hiljaa. Hiekka on kuumaa ja satuttaa paljain jaloin. Vaikka hänellä ei vieläkään ole mitään - hänen jalkansa ovat täytetty taistelujen ja harjoittelun aikana. Ja entä orjatytöt. Monet heistä eivät aina kulkeneet paljain jaloin, eivätkä heidän pohjansa ole niin karkeita. Ja se palaa niin kovaa, että jopa rakkuloita ilmestyy.
  Nuori nainen kävelee ja ajattelee kauhistuneena: hän on kahleissa ja orja, jonka selkään putoaa silloin tällöin ruoska. Mutta pian hän nostaa kapinan ja kaappaa vallan tälle planeetalle.
  Voimakas, lihaksikas nainen kiinnittää örkkien huomion. Ja silloin tällöin he löivät häntä ruosalla tai piikkilangalla.
  Agripina huusi takaisin:
  - Heikko lyönti!
  Ja sillä hetkellä kaikki muuttui. Tarkemmin sanottuna terävät, karkaistut nuolet lensivät örkkeihin dyynin takaa. He löivät pörröisiä karhuja, tulivat ulos silmistä ja ompelivat nivusista ja rinnasta.
  Agripina otti sen ja ryntäsi ketjuja koliseen örkkiin. Hän lävisti hänen päänsä ketjulla.
  Ja hän lauloi:
  - Olen kuin paholainen! Tuhoan pääkaupungin!
  Haltiat hyppäsivät väijytyksestä eloonjääneiden örkkien kimppuun. He olivat tämän lumoavan kansan edustajia pienillä ja siroilla yksisarvisilla.
  Örkit teurastettiin ja leikattiin nopeasti. Sen jälkeen tytöt alkoivat vapautua kahleista. Taikasauvojen taikasauvojen avulla myös Agripina päästettiin irti.
  Nuori nainen vapautui. Ja voimakas, jossa on lihaksia.
  Sen jälkeen hänellä oli kokonainen joukkue tyttöjä. Ja nyt kauniit soturit polkivat paljaita, taltattuja jalkojaan erämaassa.
  Agripina hyrähti hampaansa paljastaen:
  Polku kulkee käyrää pitkin,
  Tytöt paljain jaloin...
  Kyllästynyt luteihin murskaamaan pahan,
  Haluan kiusata onneani!
  Tytöt olivat myös erittäin aggressiivisia ja taistelevia. He halusivat laulaa ja hypätä. Ja heidän jalkansa ovat itse asiassa siroja, vaikka ne ovat uupuneita, kaatuneita, puhkaisevia.
  Tässä on joukkue marssimassa. Ja heidän kanssaan tontut yksisarvisilla ja jousilla.
  Agripina tuntee voimaa itsessään ja laulaa:
   Spartacuksen ajoista lähtien - tämä usko elää,
  Että maailmassa ei koskaan pitäisi olla orjia!
  Jos mestari on röyhkeä - hän lämmittää vatsaansa liesillä,
  Ja talonpoika jäätyi kylmään - usko, että se ei ole kohtalo!
  
  Venäläinen kaveri Spartak - hän veti miekan meille,
  Ja hänen takanaan sorrettujen joki nousi loputtomasti...
  Jos olet mies - kunnia on arvokkaampi kuin elämä,
  Jos haluat elämän virtaavan maailman onnellisuudessa!
  
  Stenka Razin halusi oikaista orjien leirin,
  Jotta tahtoa olisi, kaikki voivat hallita ...
  Ja hänen kaltaiset ihmiset eivät voineet hyväksyä häpeää,
  Ja heidän takanaan ihmiset - siellä oli lukematon armeija!
  
  Kidutus, teline ja paalu - kuninkaiden argumentit,
  Kaikki haluavat tarttua kaiken vuosisatojen ajan!
  Mutta vapaus, usko minua, on kilometri leipää ja hunajaa,
  Ja sellainen unelma on palanut sydämissämme jo pitkään!
  
  Ukkonen tuli - lokakuu, ja nyt voimamme,
  Maa on tulessa, paljon verta ja tuskaa!
  Mutta Jeesus ei päästä oikeaa kuiluun helvettiin,
  Se, jota kiivaasti ruoskitaan, on onnellinen hyvässä!
  
  Lenin avasi oven, Stalin johdattaa rohkeasti,
  Joka askeleella pääsemme lähemmäksi pyhää tavoitetta!
  Mutta Saatana tuli neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä pahana vuonna,
  Ja nyt meidän veremme oksentaa suonesta kuin puro!
  
  Olemme maa kanssasi; kunniamme on sinun elämäsi,
  Älä koskaan laske Venäjän kansoja polvilleen!
  Pidä kiinni Venäjästä, taistele isänmaan puolesta,
  Tämä on sukupolvien rohkeuden merkitys ja suola!
  
  Fuhrer on ilkeä ruumis, ja Rus on jättiläinen,
  Ja tšetšeeni, uzbekki ja venäläinen ovat yhdistyneet!
  Kommunismi on monoliitti, sielun ihanne,
  Ja vihollisten rykmentit murskataan kakuksi!
  
  Kosmos kutsuu nuoria - torvi trumpetoi kutsuvasti,
  Tulee uusi raja, Marsin takana!
  Rakennamme kommunismia - he peruuttivat ruplan,
  Ei kansalaisuudella väliä!
  
  Uskokaa, että koko universumi muuttuu nyt punaiseksi,
  Siellä on portit paratiisiin - punaiset tähdet.
  Ihminen on veli muille - menneisyydessä raivoisa peto,
  Ja rakkaus, kauneus lauletaan puhtaissa hymneissä!
  
  Älä siis säästä tyhmyyttäsi ja laiskuuttasi,
  Isänmaan puolesta taistelemme kuin haukka!
  Ja te taistelijat työskentelette sekä yöllä että päivällä,
  Mitä Eedenin puutarha kukkisi ja antaisi makeaa mehua!
  Agripina lauloi mukana avojaloiltaan. Ja yhtäkkiä hän tajusi itsensä ajattelevan, että hän näytti kannattavan kommunismia. No, Agripina ei tiennyt Neuvostoliiton aikoja: hän oli liian nuori. Pian hän täyttää kolmekymmentäseitsemän vuotta, ja vuosi on nyt 2023. Mitä hän sitten voi muistaa neuvostovallasta? Tämä on legenda hänen silmissään ja mielessään. Agripina, kuten sanotaan, on aikansa lapsi. Ja tietysti en kuullut parhaita arvosteluja Neuvostoliiton ajoista. Kuten, ja itse asiassa, jopa sellaisesta asiasta kuin banaaneista oli pulaa. Kyllä, ja karkkia ja purukumia myös. Ja farkut olivat harvinaisia. Ja Gorbatšovin aikana jopa katkera vodka ja savukkeet katosivat hyllyiltä. Pitkät jonot, kupongit, kortit, tyhjät kaupat, täydellinen pula - näin ihmiset muistavat neuvostoajan.
  Eikä kukaan halunnut niitä takaisin. Joka tapauksessa kommunistit keräsivät Moskovassa merkityksettömän prosenttiosuuden äänistä vaikeina 1990-luvullakin. Mutta Agripina oli hyvin rikas, ja tietysti kapitalismille. Joten miksi hän yhtäkkiä alkoi laulaa vasemmistolaisista ideoista?
  Nuori nainen löi itseään nyrkillä leukaan ja sihisi:
  Kuninkaamme, taivaan valittu,
  Kuninkaamme on kuin aavemainen demoni...
  Kuninkaamme, kohtalon sanansaattaja
  Kuninkaamme olet vain sinä!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina otti sen villin ilolla ja lauloi:
  - Sinä olet suuri Lucifer, anna säteen valoon,
  Ja sodan pyhä miekka - leikkaa salaisuus!
  Ja taas tyttö, tai pikemminkin aikuinen ja kokenut nainen, alkoi laulaa;
  Kuninkaamme, taivaan sanansaattaja,
  Kuninkaamme on kuin aavedemoni.
  Kuninkamme, kohtalon valitsema,
  Kuninkaamme olet vain sinä!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Näin soturi lauloi ja polki erämaassa. Ja hänen mielialansa oli korkealla. Miksi hänen pitäisi olla alaikäinen.
  Mutta täällä taas levottomuus näkyy. Haltiat saivat signaalin örkkien lähestymisestä. Ja rivissä puoliympyrässä. Puolet ratsastajista oli tonttuja. Kauniita tyttöjä, melkein alasti, mutta peitetty arvokkailla koruilla.
  He olivat selvästi valmiita tappavaan taisteluun.
  Agripina löi paljas, vahva jalkansa. Ja hänen käsissään ilmestyi painava jousi. Iso, johon mahtuu paljon nuolia.
  Tyttö, tarkemmin sanottuna, nainen-sankari lauloi:
  Pilvet lensivät verenimureilta,
  Helvetti purkautui maasta ei kaukana!
  Käärme ryömii panzvalessa, helistävä paskiainen,
  Pilvet syttyivät verestä!
  
  Aallot paahtavat, roiskuvat kuin helvetin myrsky,
  Ja hän tapaa armeijan rohkeimpia rohkeita!
  Suojelemme kauniita ihania naisia
  Tulemme olemaan isiemme rikosten arvoisia!
  
  Minun maani, kuinka tuskallisesti voitit,
  Vastustaja jätti jäljen sata haavaa!
  Mutta pudotetaan örkit, olemme heti pois jalustalta,
  Vuorokausien rutto ei ole pitkä!
  
  Ja kuolema valkaisee jo pilvien takana,
  Mutta ajatuksemme ovat revitty taivaaseen!
  Murskataan pahamaineiset roistot pölyksi,
  Ja revi, tiedä, örkit kahtia!
  
  Emme tunne rauhaa ja vanhuutta,
  Olemme pyhän isänmaamme lapsia!
  Kaikki kirkas taisteli karhujen kanssa,
  Ammu me mahtavat nämä juuret!
  
  Ja että paha pommi räjähti voimalla,
  Mihin me tarvitsemme kuoripurkauksen, tätä ukkonen!
  Elfi-taistelijat pystyvät paljon,
  Ja yläosasta tulee füürerin alaosa!
  
  Alamaailman helvetti, helvetti leimahti,
  Ryömiä pitkin rocadea saalistuskuonolla "Tiger"!
  Ja kaikki väsymys lensi meiltä hetkessä,
  Hauskojen pelien aika on ohi!
  
  Kranaatti kädessä, tappava heitto,
  Tässä on "Tiger" kuono tiukasti vastaan!
  Ja Fuhrer kattilassa tatarikattilahuoneessa,
  Jotta et paljastaisi maailmaa tontuille!
  
  Karhu tärisee raivoisista lentopalloista,
  Tässä on lippu, joka lentää haltioiden Reichstagin yllä!
  Ja aurinko paistoi isänmaan yllä,
  Loppujen lopuksi Orc Reich on pudonnut tomuksi ja tuhkaksi!
  Agripina lauloi, ja muut orjatytöt nousivat ja haltiat. Kaikki näytti upealta ja yksinkertaisesti hämmästyttävältä.
  Ja orjatytöillä oli jouset käsissään, ja parilla oli jopa varsijouset. Ja he vetivät narusta ja alkoivat ampua nuolia. He juoksivat kaaressa ja lävistivät etenevät örkit.
  Nämä pörröiset ja haisevat pedot ryntäsivät taisteluun villin ja kiihkeän raivon kanssa.
  Tämä oli todella taistelu. Tontut, melkein alasti, ampuivat jousistaan. Ja mieshaltiat käyttivät tehokkaampia ja tappavampia varsijousia.
  He heittivät pultteja suurella voimalla. Joka pyörii ja lävisti myrskyyn kiipeävät örkit. Ja antoi heille murskaavia iskuja.
  Yksi haltioista, jolla oli jalokivikruunu yllään, huusi:
  - Pyhässä sodassa tulee meidän voittomme! Haltioiden lippu eteenpäin - kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja niin hän ampui suuren nuolen vetäen narua paljaalla jalallaan.
  Ja taas, kun se karjuu:
  - Mikään ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä!
  Ja haltiat yhdessä naisorjien kanssa heittivät örkkejä nuolilla. Ja täytti ne perusteellisesti. Se oli heidän erittäin aggressiivinen panoraama taisteluista.
  Soturit osoittautuivat yksinkertaisesti superiksi, jotka osoittivat ilmiömäistä ja käsittämätöntä voimaa.
  Sitten taas lumoavien ja erittäin leikkisä ihmisten lauluja.
  Mikään ei ole varmempaa kuin kolikko
  Hän todella loistaa ilman valhetta!
  Itse asiassa dublooni on maailman hallitsija,
  Hänen tukensa on vahva miekka ja kilpi!
  
  Siinä pakanajumalat ovat piilossa,
  Kuin aurinko, säteilevät kultaiset kasvot...
  Vaikka rosvoja-loisia on edelleen,
  Kuka lähti liikkeelle sielun neuvotteluissa!
  
  Kolikko, tämä on epäjumala ja arkkienkeli,
  Hän on pelastaja, kaiken tuhoaja.
  Ilman kultaa palkattu damasti kuivuu,
  Ilman rahaa menestys ei tule taisteluun!
  
  Mutta mitä haluat, ihmissydän,
  Metsästystä ostaaksesi kuolemattomuuden sinulle...
  Avatakseen ahneesti oven autuuteen,
  Pudota vuosisatojen elämän lanka!
  
  Mutta voiko dublon saada myös sen?
  Pystyykö kultainen ympyrä unelmoimaan?
  Jotta viikate vanha mies ei tulisi tervehtimään,
  Ja hän ei laittanut sinettiä otsaansa ruumishuoneessa!
  
  Vaikka kolikko tarvitsee paljon onnea,
  Antaa meidän antautua syntiin!
  Mutta ihmisellä ei ole valtaa intohimoon,
  Hän tytöt, kuin hirssi kukolle!
  
  Hän haluaa saada paljon vatsaan,
  Syö fasaaneja, ananaskiloja.
  Vaikka et voi syödä hautaan,
  Vaikka olisit erittäin siisti rahan kanssa!
  
  Ja arkku, se jopa maksaa liikaa,
  Koska siellä on paikka kuninkaille!
  Loppujen lopuksi enkeli piirtää muotoon nollan,
  Isku otsaan ja tikku aivoihin!
  Soturit eivät tietenkään ole huonompia taistelussa. Ja kun örkit, kärsittyään raskaita tappioita, murtautuivat taistelun etäisyydelle, kaunottaret laukaisivat miekkansa.
  Albina hymyili. Kaksi miekkaa ilmestyi heti hänen käsiinsä. Hän heilutti niitä, käänsi tuulimyllyä, katkaisi pari örkin päätä ja sihisi:
  - Törmäsit väärään!
  Ja sen jälkeen hän otti sen paljaalla kantapäällään ja potkaisi örkkikenraalia leukaan. Se törmäsi kuin hiekkasäkki. Ja hampaat putosivat hänen katkenneesta leuastaan. Ja kaikki näytti niin kauniilta ja siistiltä. Että tytöt lauloivat kuorossa valtavalla innolla:
  Pyydän, Herra, ettei päivä katoa,
  Joten tytön katse on ikuisesti nuori!
  Niin että ritarimme kohoaa kivien yläpuolelle,
  Että järvien kansi on kristallia puhtaampi!
  
  Kuinka kauniin maailman Herra onkaan luonut
  He söivät siinä hopeaa, ja vaahtera on rubiini!
  Etsitkö tyttöystävää, Jumalan ihanne -
  Tätä varten hän pilkkoi vihollisia taisteluissa!
  
  Mikä on niin vaikeaa nuoren miehen sydämessä?
  Mitä hän haluaa löytää tästä maailmasta?
  No, miksi airo on rikki?
  Kuinka ratkaista suurien ongelmien vyyhti?
  
  Minäkin haluan, Jumala, olla onnellinen,
  Löydä taivaallinen unelmasi!
  Jotta onni ei katkaise lankaa,
  Tuoda alle polku, painolasti-line!
  
  Mutta mitä minun pitäisi etsiä ilman rakkautta,
  Mikä voi olla tytölle kalliimpaa?
  On vaikea rakentaa onnea verelle,
  Sillä voit uida vain helvetissä!
  
  Ero on minulle kidutusta
  Sota on edelleen painajainen!
  Tässä jalka jalustimessa, hevonen satuloituna,
  Vaikka paha örkki toi teloittajalle kirveen!
  
  He ottavat tyttäremme täysillä,
  He kiduttavat heitä ja polttavat heidän ruumiinsa tulella!
  Mutta me tuotamme tappion Fuhrerille,
  Tiedä, että tonttumme ei koskaan kuollut!
  
  Pelataanpa häitä pahan sodan jälkeen,
  Sitten lapset nauravat!
  He ovat kaikki minulle verisukulaisia,
  Olen metsästämässä, tulee lihava riista!
  
  Ja tammi, kuin smaragdi, sen lehdet,
  Mies teki kuulemma hienoa työtä!
  Olkoon omatunto kirkas kuin kristalli,
  Ja vain plussissa on numeroita saldossa!
  Nämä ovat laulajia täällä, nämä ihanat ja ainutlaatuiset tytöt. Jos he jo alkoivat taistella, pörröiset karhut eivät voineet vastustaa niitä.
  Agripina paljasti kasvonsa, sihisi ja katkaisi vielä pari örkkipäätä miekoillaan:
  - Pystyn kaikkeen, ja sinä näet sen!
  Sitten hän liikutti paljain jalkansa upseerin nivusissa, joka oli yksi aggressiivisista ja takkuisista karhuista. Ja hän todella otti ja löi hänen pallonsa. Se todella oli tyttö - Superman.
  Ja sellaisia vastaan on luultavasti kaikki karhukarhujen armeija voimaton.
  Agripina virnisti ja työnsi sormensa suuhunsa. Ja hän puhalsi kaikesta voimastaan. Kuului kauhea, aggressiivinen, raapiva ääni. Se oli kuin olisi nyljetty ilmasta.
  Ja useat sadat taistelukentän yllä kiertävät valtavat korppikotkat saivat sydänkohtauksen ja putosivat alas kuin rakeita. Ja heidän terävät nokkansa alkoivat lävistää ryömivien örkkien kalloja ja halkaista luita. Ja kirjaimellisesti tyrmätä aivot.
  Agripina suoritti perhostekniikkaa miekoillaan, katkaisi näiden suuren jengin karhujen päitä ja karjui:
  - Olen siisti, kaikki on minun alaisia,
  Se on selvä, se on selvä!
  Ja koko maa vapisee,
  Murskaa ne paljaalla kantapäälläsi!
  Sen jälkeen örkit, jotka eivät kestäneet sitä, muuttuivat tukkulennoksi. Tytöt ja tontut ryntäsivät takaamaan heitä ja esittäen samalla taistelevan ja aggressiivisen kappaleen;
  Painajainen tulee aina kuin käärme
  Et odota häntä, mutta hän hiipii ovesta sisään!
  Olet onnellinen, anteliaasti hyvin ruokittu perhe,
  Et tiedä, että ihmiset ovat eläimiä!
  Tästä alkoi jyrkän lauman hyökkäys,
  Tataarit suihkuttavat meitä nuolilla!
  Mutta olemme syntyneet rohkeaa tekoa varten,
  Ja kestämme kovia iskuja!
  
  Kukaan ei tiedä, onko hyvä Jumala
  Joten mies meni julmaan!
  Kuolema koputtaa kynnyksellä -
  Ja Weselvul työnsi sarvinsa ulos tulesta!
  
  Kyllä, nämä ovat muinaisia aikoja,
  jossa meillä oli niin siistiä!
  Loppujen lopuksi se ei ollut unelmani,
  Emme menneet tähän, kaukaisten vuorten läpi!
  
  Mutta jos olet helvetissä
  Pikemminkin kivun, orjuuden, taistelun maailmassa!
  Pidän edelleen toivoa
  Anna sydämesi lyödä kaikki rytmit!
  
  Mutta koettelemukset, tämä on meidän ketjumme,
  Mikä ei anna ajatusten olla helppoa!
  Ja tarvittaessa meidän on kestettävä,
  Ja jos huudat, niin kaikella keuhkojesi voimalla!
  
  Runoilija, hän on lauluntekijä ja roisto,
  Mutta ei kuumalla taistelukentällä!
  Isänmaan pahat viholliset kuolevat,
  Ne haudataan nopeasti ja ilmaiseksi!
  
  Ota nyt se, hylkää kumarrus Kristukselle,
  Risti itsesi ja suutele kuvakkeita!
  Uskon, että kerron ihmisille totuuden,
  Palkintona Herra antaa paljon erikoista!
  
  Darth Vader vastaan Saatana
  Darth Vaderin lippulaiva taistelulaiva, joka näytti valtavalta raudalta, lähestyi Maaplaneetta. Hänen takanaan muut laivat kuljettivat kuolemaa galaksiin ja maailmankaikkeuden uskomattomia perustuksia antimaailmasta toiseen. Kulma, avaruusimperiumi Sith. Ja heidän vieressään virtaviivainen, samanlainen kuin saalistuspiraijoja - totalitaarinen Stelzanath koulutuksen ulkopuolella.
  Kaksimetrinen roisto naamiossa, leveät hartiat ja suuret sarvet kypärässään kehräsi raivokkaasti:
  Et pääse pakoon Luke Skywalkeria! Se olet joko sinä tai minä, mutta meillä molemmilla ei ole paikkaa galaksissa!
  Ei huonompi kuin Darth Vader korkeudeltaan ja hartioiden leveydeltä, kurvikas ja urheilullinen Lyra Velimara ravisteli aktiivisesti upeaa rintakuvaansa. Tyttökenraalin taistelupuku oli täysin läpinäkyvä eikä kätkenyt ainuttakaan linjaa, hänen lihaksikasta, tyttömäistä vartaloaan. Hänen ruskea ihonsa oli virheetön, ja hänen nännit loistivat kuin rubiinit valokeilassa.
  Darth Vader katsoi ahneesti kauneutta. Kahden tähden kenraali Stalzan (avaruusimperiumi, joka on niin verenhimoinen ja taipuvainen valloituksiin, että musta Sith-valta on viaton vauva taustaansa vasten!), näytti uhmakkaasti seksikkäältä.
  Mutta mitä hän voi onneton invalidi? Käytätkö kyberneettistä proteesia?
  Lyra sieppasi hänen ajatuksensa ja ilmoitti voitokkaalla äänellä:
  - Älä masennu, ystäväni... Maan päällä on Salomonin sormus, jolla on niin voimakasta taikuutta, että sen taustaa vasten Luke Skywalkerin voima on vain tupakansavun ripaus!
  Darth Vader päästi rajusti ilmaa naamionsa alta ja sihisi:
  - Voinko saada itselleni oikean, elävän ruumiin?
  Lyra, jonka lihaspallot pyörivät tunnetusti ruskean ihonsa alla, sanoi nauraen:
  - Jinn ja ifrit voivat tehdä mitä tahansa! Tämä on valtaa maailmankaikkeudessa!
  Darth Vader lauloi vireessä:
  - Kyllä, onneton universumi roikkui,
  Pahojen genien lukematon pimeys!
  Salomonin vihattu sormus -
  Laukaistiin ja leikattiin pää!
  
  Mutta tiedä, Vader ei todellakaan ole sotilas,
  Eikä ikuisesti kävele ikeen alla...
  Muuttaa pahat viholliset tulipaloiksi,
  Tulee maailmojen hallitsija!
  Lyra tanssi vastaukseksi ja osoitti sirolla, pitkällä ja terävällä sormellaan sinistä palloa:
  - Se on maa!
  Kaunis urheilija lauloi äänekkäästi:
  - Maa on valoaukossa, maa on valoaukossa, maa näkyy ikkunassa ... Suunnitimme puhaltimet, mittasimme etäisyyden ja poltamme miehen talon maan tasalle!
  Muukalaiset kuitenkin iloitsivat liian aikaisin. Uutiset siitä, että kymmeniä suuria sotalaivoja ilmestyivät avaruuden pimeydestä maan kiertoradalle, aiheutti voimakkaimman paniikin kaikista sinisen planeetan peloista ja hallituksista. Alien-tähtialukset, joissa oli tuhansia taisteluaseita, monet säteilijät tekivät ihmisiin vastustamattoman vaikutuksen.
  Viisikymmentä laivaa - kaksikymmentäviisi keisarillista ja kaksikymmentäviisi Stelzanathia.
  Helvetin valta maan päällä... Ja jostain syystä ihmiset eivät todellakaan uskoneet, että muukalaiset tulivat rauhassa.
  Lyra Velimara, ehdotettu Darth Vaderille:
  - Anna minun lukea vetoomus maan asukkaille!
  Musta Lordi suuttui tästä kohdasta:
  - Ja miksi sinä? Meillä on yhtäläiset laivat!
  Kaunis tyttö pudisti voimakasta, nousevaa kaulaansa ja kikatti:
  - Kyllä, kun he näkevät kasvosi, he pelkäävät...
  Darth Vader karjui korvaavasti, hänen äänensä tukehtui kuin tiikerit silmukassa:
  - Ja meidän täytyy pelotella maan asukkaat! Anna heidän nostaa tassunsa heti!
  Lyra Velimara, jolla oli jo kokemusta maapallon tuhoamisesta ja valloittamisesta, huomautti nauraen:
  - On aika, on aika, radiossa - Boyarsky puhui ... humalassa äänellään - hän pelotti koko maailman!
  Musta lordi ryntäsi hologrammia kohti yrittäen tarttua ohjausskanneriin. Lyra tarttui Dartiin leikkisten jalkojensa sormilla naamion taakse ja heitti roiston pois. Vaderin taistelupuku murahti äänekkäästi ja kipinöitä lensi.
  Ja pronssiharpy Lyra purskahti nauruun:
  - Etkö sinä, idiootti, tiedä, että rouva pitäisi päästää ensin läpi!
  Stalzanath-imperiumin hyperion-aseet päästivät valloilleen kiisevän tulinsa satelliitteja ja muita maan kiertoradalla pyöriviä ihmisjätteitä vastaan.
  Ja sitten itse Lyra Velimara ilmestyi. Se syntyi välittömästi kaikilla näytöillä, jopa sammutti televisiot ja tietokonenäytöt. Hän vaikutti alastomalta ja kauniilta, hiuksissaan neljä kyberneettistä hiusneulaa, jotka sylkevät viehätysvoimaa ja tuhon taikaa. Todellinen jumaluus raa'an voiman universumissa!
  Säteilevä viksu alkoi kiljua satakielen sirkulla:
  - Maan asukkaat! Emme aio valloittaa kurjaa pientä maailmaasi. Olet liian kaukana meistä mitataksesi valtakuntaa suurella varuskunnalla. Tytön safiiri-, topaasi- ja smaragdisilmät välähtivät kiihkeästi tai jopa loistivat kuin hyperlasersäteet. Ja ääni tuli paljon kylmemmäksi. - Hajotamme teidät triviaalisti kvarkeiksi, ja hypermaggravitaattorin avulla lähetämme sielunne alamaailmaan, ikuiseen helvetin piinaan!
  Se kuulosti pelottavalta, mutta se tosiasia, että alaston ja erittäin herkullinen nainen välitti tällaisen roskan, ei aiheuttanut niin paljon kauhua kuin naurua!
  Sillä hetkellä ilmestyi uhkaavat kasvot mustassa naamiossa ja ikäänkuin karjunta hypertitaanikidusten läpi:
  - Lyhyesti sanottuna, anna meille Salomonin sormus ennen kuin tuhoamme sinut kokonaan!
  Lyra pudisti ruskettunutta rintaansa sihiten:
  - Tuhottu erittäin tuskallisesti!
  Darth Vader lisäsi pudistaen nyrkkiään, jossa punaista valoa hohtava miekka oli tiukasti kiinni:
  - Ja kastroidaan ilman anestesiaa!
  Kuka maapallolla nauroi, kuka itki ja kenellä alkoi hermostunut koliikki. Ja vain yksi ihminen sinisellä kuun alaisuudessa tunsi aitoa iloa itsestään. Turkin presidentti Erdogan lähestyi hitaasti peiliä. Ja näytti itselleen keksin. Ihailin kimaltelevaa kiviä, joka oli niin harmonisesti koristeltu oikean käteni etusormella.
  Ottomaanien sulttaanien perillinen huusi:
  - Haluatko Salomonin sormuksen? Mikset antaisi saksalaista wigwamia käynnistykseksi?
  Darth Vader näki holografisten kuvien läpi maalaisten liian iloisen reaktion, sihisi:
  - On välttämätöntä ilmoittaa ihmisille uhkavaatimus!
  Lira Velimar kuoriutui Zenkin kimaltelevan kaikissa sateenkaaren väreissä:
  - Ja mikä tämä on?
  Darth Vader, voittoisa sävy silmiensä pohjattomissa kuopissa, selitti:
  - Se on kansainvälinen sana. Hävitys taattu!
  Lyra kikatti ja huomasi kipinöitä pitkistä, monoatomisesti teroittuneista kynsistään:
  - Voi pojat! Vain liha voidaan tuhota... Ja Magogravity - se on vieläkin siistimpää!
  Darth Vader uudella, hämmästyttävällä voimalla käynnisti kaikki gravomag-säteilijät. Ja hän alkoi työntää belugaa korviaan.
  Ja mikä ääni mustalla lordilla oli, jopa panssari oli valkoisen kuuma:
  - Ultimatum! Uhkavaatimus! Pyyhin sinut tuhoajaksi!
  Lira Velimara heilutti upeaa rintakuvaansa ja väänteli ylellisiä lantioaan. Samaan aikaan hän kiljui muistellen maallista kansanperinnettä:
  - Venäjän mafia, synnytit kuoleman! Vodka vedyllä - miesten jäsen pilalla! Ja meillä on kosminen Sabantuya-voima!
  Ja suuren Stelzanathin soturit laulavat:
  - Emme ole onnettomia hyönteisiä - superninjakilpikonnia... Tykkejä - Cheburashkan korvat - poltamme kaikki kuin blotter!
  Avaruusolennot asettivat uhkavaatimuksen, mutta ei vaikutusta. Ja sitten Lyra Velimara ehdotti:
  - Ja tehdään se siististi... Otetaanko BASIC?
  Darth Vader kaikesta typeryydestään huolimatta - mitä voit ottaa aivoista ilman hyperplasmista latautumista, mutisi:
  - Onko se silloin, kun aggressiivisia neuvotteluja käydään valomiekan avulla?
  Lyra silmää silmää, työnsi pois ruudullisen koiran, jolla oli hevospää paljain jaloin. Shakkilaudan, hevosen ja krokotiilin sekoitus vinkaisi ja pyörähti katkerasti yläosaa. Tyttökenraali pisti jalkaansa niin, että kuuma ultraplasma kutitti hänen paljas kantapäätään ja karjui pudistaen hänen seitsemänväristä päätään:
  - Ei komea! Valosapelin sijaan heitämme termokvarkkipommin!
  Darth Vader ojensi pitkän, käärmeen kaltaisen kloonatun kielensä ja juoksi sillä maskinsa suolaisia reunoja pitkin. Ja huutaa vilpittömästi kuin rikkoutunut polttomoottori:
  - Rakastan termokvarkkipommeja ja termopreonipommeja vielä enemmän!
  Lyra irvisti oikisti, liikutti jälleen jalkaansa, tällä kertaa nokkosenlehtien peittämää kissaa kohti:
  - Et osaa kokata preonin kanssa!
  Musta lordi vastasi loogisesti:
  - Jos et osaa, me opetamme sinulle, jos et halua, pakotamme sinut!
  Lyra pudisti kynsistä sotilaan leukaansa.
  - Hyperplasminen purkaus! Yksi termokvarkkiammus!
  Painovoimapistoolin leveästä piipusta leimahti tyynesti sininen aalto. Pieni raketti, tavallisen vesimelonin kokoinen, ryntäsi maapallon pinnalle.
  Velimaran lyyra hyppäsi kuin sudenkorento, ja hänen mukanaan useita alastomia Stelzanathin sotureita.
  Darth Vader harjasi naamioaan typerästi virneillä.
  - Ja mitä nyt tapahtuu?
  Mutta tuholaukaus ei ole edes näkyvissä tutkaille - nopeus, joka ylittää emittoidun fotonilentotähden nopeuden!
  Vladimir Putinilla ei ollut aikaa saada tietoa hyökkäyksestä. Joskus tietämättömyys on Jumalan armon viimeinen teko.
  Hyperplasminen Gehenna nielaisi maapallon voimakkaimman armeijan ylipäällikön. Miljoonat ihmiset haihtuivat plasmaksi ja hyperplasmiksi ennen kuin he ymmärsivät tapahtuneen katastrofin.
  Terälehtiä kukkivat satoja tuhansia tappavia tuhoavia kieliä, joista jokaisella oli oma ainutlaatuinen sävynsä ja dynaaminen tuhokuvionsa.
  Jättiläinen ruskea sieni nousi yli 500 kilometrin korkeuteen, ja useita kertoja maapallon ympäri kiertänyt räjähdysaalto löi kaikki ikkunat jopa Yhdysvalloissa. Hehku valtasi koko ionosfäärin, kaikissa mittaamattomissa väreissä ja kukinnoissa. Jättimäiset tsunami-aallot nousivat aivotärähdyksestä. Yli kaksisataa metriä vesikuilua peitti kaikki mantereet ja upposi kymmeniä tuhansia aluksia. Voimalinjat sammuivat, kaupungit vajosivat pimeyteen, vain siellä täällä tulipalot katkaisivat.
  Tästä lähtien maaplaneetalla on alkanut uusi aikakausi. Lohikäärmeen hetki on koittanut.
  Vasteena demonisille hyperenergiavirroille Salomonin sormus sai voimakkaan purkauksen.
  Erdogan tunsi monien satojen tuhansien henkien voiman tunkeutuvan häneen. Turkin presidentti punastui välittömästi ja alkoi turvota. Tavallinen mies, jolla on pienet torakkaviikset (joka muistuttaa Adolf Hitleriä!), kasvaa kuin lumivyöry, joka vieri alas Everestiä.
  Ottomaanien diktaattorin siviilipuku räjähti, ja lihakset alkoivat kasvaa ikään kuin harppauksin. Ja tässä Edroganin laajenevat hartiat lepäävät muinaisen sulttaanipalatsin holvia vasten.
  Paisuva kupla levisi jonkin aikaa, kunnes lopulta marmoriseinät romahtivat. Lukuisia turkkilaisia henkivartijoita oli hajallaan eri suuntiin. Ja puolialastomia orjia ottomaanien diktaattorin haaremista, jotka pelokkaasti nykivät paljaita jalkojaan, hajaantuivat tai ryömivät pois, jos he eivät olleet tarpeeksi onnekkaita murskatuiksi.
  Ja Odrogan kasvoi koko ajan kuin supermies. Turkin pääkaupungin Ankaran rakennukset litistyivät hänen saappaidensa alle. Täällä ottomaanien diktaattori on jo korkeammalla kuin Everest. Ja Stalzanathin ja Black Sith -imperiumin tähtialuksista hänen kohoava siluettinsa näkyy hyvin selvästi.
  Lyra Velimara kuiskasi irstailevasti:
  - Mikä valtava kaveri... Hänellä on arvokkuutta - luultavasti paljon!
  Darth Vader naputti itseään naamioon - joten kuva siinä mutaiseksi, käheäksi, kähistyneeksi:
  - Se on kolossi, jossa on savijalat!
  Lyra vapautti pari salamaa silmistään ja huusi:
  - Ja ilmeisesti äänen pitäisi olla enkelimäinen! - Sitä seuraa silmänisku, joka on tyypillistä erittäin kalliille prostituoidulle. - Laula kukka, älä häpeä!
  Ja Turkin diktaattori Edrogan jatkoi turvotusta nopeasti, kuin puhallettava kupla. Ja mikä vaarallisinta, hänen käsiinsä ilmestyi pitkä ja myös nopeasti kasvava miekka.
  Nyt Edroganin kasvu on tuhat merimailia, eikä tämä ole raja. Ja kuinka lihaksikas Turkin diktaattorista on tullut - valtavat lihakset kirjaimellisesti pullistuvat ja tärisevät - kuka tahansa, jopa rokkain kehonrakentaja, kadehtii heitä.
  Ja hänen miekkansa kimaltelee kuin tähdet, jotka ovat kietoutuneet voittamattoman rahastonhoitajan kukintoihin.
  Ja Turkin presidentin hampaat pidentyvät ja muuttuvat rakettivampyyrin erittäin teräviksi, kierteisiksi hampaiksi. Ja vastaleivottu batyri alkaa heilutella jättimäistä miekkansa.
  Lyra Velimara huutaa korvia puhkaisevasti:
  - Termokvarkkipanos Fuhreriin... Ugh, Turkin sulttaaniin - tuli!
  Darth Vader naputti isoa, kullattua ohjaussauvaa käsinellään ja murisi ironisesti:
  - Ja miksi ei hyperplasma! Tuli on jo vanhentunut maallinen ilmaus!
  Lyra Velimara kuinka hänen tyylikkäät, tyttömäiset jalkansa, alasti, vaaleanpunaiset pohjat koputtavat metallilattialle:
  - Anna lämpöpurkaus! Antipulsar bugeja!
  Ja termokvarkkiohjukset, jättäen jälkeensä tulisen jäljen ja morsiamen hännän leveän jäljen, ryntäsivät Edroganiin turvonneena suuresta määrästä henkiä ja henkiä, jotka olivat tulleet sisään.
  Ottomaanien diktaattori, jonka koko oli jo verrattavissa kuuhun, heilutti kosmista miekkansa. Ja Sith-imperiumin tähtilaiva - ohjusristeilijä "Baboon" hajosi kauhean iskun alla. Hyperplasmisia sirpaleita roiskui... Ja jotain uskomatonta ja phasmogorista putosi alas.
  Ja samalla se on melko triviaalia - koska kloonisotilaat kuolivat melko proosallisesti. Tunteita ei näytä enempää kuin biorobotit. Mutta heidän komentajansa Santa, joka ei ollut klooni, oli selvästi hermostunut. Ja hän muisti kuinka monta hatham-orjaa hän myi salaa. No, nyt hän odotti ehdottomasti antiuniversumin helvettiä ja voiman pimeän puolen piinaa!
  Erdoganin termokvarkkiohjukset. Jokainen heistä kantoi Hiroshimaan pudotetun sadan miljardin atomipommin energiaa. Ja ottomaanien diktaattorin voimakas, lihaksikas vartalo oli peitetty haavaumilla ja räjähtävien ultraydinpommien välähdyksellä.
  Lyra Velimara juoksi paljain jalkansa sirollisen nenänsä yli ja vinkaisi:
  - Ei tietenkään! Haluan viiniä - askin Camel-savukkeita!
  Darth Vader laittoi kynsissä olevan tassun tytön paljaalle, lihaksikkaalle selkään ja juoksi sen hänen ylitse lauloen:
  - Raittius on elämän normi!
  Lyra polvistui mustan lordin mahdollisen vastustajan leukaan ja hyrähti:
  - Tilaa ensin!
  Vaikka Erdogan oli lävistetty tarpeeksi panoksilla tuhotakseen kuun ja Mercury käynnistyi, ottomaanien sulttaani kasvoi entisestään. Hän näytti nyt todella valtavalta keiju-ifritiltä. Ja hänen miekkansa etsi aktiivisesti uhreja Stelzanathin ja Sith-imperiumin alusten joukosta.
  Darth Vader katsoi kuinka termokvarkkiohjukset eivät aiheuttaneet pienintäkään haittaa tälle mastodonille sadusta ja superlaser ehkä jopa ruokkii Erdoganin voimaa, ehdotti Lyralle:
  - Yhdistetäänkö voimamme?
  Stalzan-imperiumin alaston kaunotar ei täysin ymmärtänyt mustaa herraa:
  - Miten? Olemme niin yhtenäisiä!
  Tuskin bikineissä peitetty kenraali Astara, tämä lihaksikas soturityttö tarjosi oman versionsa:
  "Heitetään häntä termopreonipanoksella!"
  Darth Vader, joka herätti naamion läpi käheän tutkijan ja tiedemiehen uteliaisuuden voiman pimeästä puolesta, kysyi:
  - Onko tämä ase, joka perustuu preon-fuusioprosessiin?
  Astara kaartuen lihaksineen ja jänteineen vartaloaan kumarsi mustalle lordille.
  - Voi kyllä, herrani! Tällainen reaktio mahdollistaa 1000 pentatonin suuruisen energian käytön raketissa. Tai kymmenen, ei sata biljoonaa atomipommia pudotettu Hiroshimaan!
  Mustan lordin nopea mieli teki välittömän laskelman, ja Darth Vader vihelsi hämmästyneenä:
  - Vau! Tällaisesta räjähdyksestä jopa Jupiter-planeetta murenee kvarkeiksi!
  Jostain syystä Lira Velimara ei jakanut tällaista optimismia liikaa:
  - Planeetta Maa palaa tällaisesta iskusta. Kaikki elämä aurinkokunnassa tuhoutuu!
  Darth Vader katseli avaruustaistelua. Erdogan yritti katkaista Stelzanath-taistelulaivan, joka näytti lihansyöjäpiraijalta. Hän, käyttämällä ilmiömäistä ohjattavuuttaan, yritti epätoivoisesti välttää tappiota.
  Hyperion-aseet ja superlager-akut olivat kuitenkin täysin hyödyttömiä Erdoganin ultramagoplasmista lihaa vastaan. Se keräsi miljardien genien energiaa, ja nopeus ylitti valon.
  Joten siellä oli ketterä armadillo, leikattu kuin makkara veitsellä. Ja samaan aikaan valtavat kipinät lensivät ulos satojen kilometrien päähän.
  Ottomaanien diktaattori huusi korvia puhkaisevasti:
  - Banzai! Saat arkun suunnittelun!
  Darth Vader arvioi etäisyyttä ja huomautti aidosti huolestuneena:
  - Jos termopreonipanos räjähtää, me itsemme puhalletaan pois kuin perhosten soihtu!
  Lyra Velimara vilkutti ujosti mustalle lordille ja sanoi luottavaisesti:
  - Älä pelkää, synkkä terminaattorini! Termopreonilla on kumulatiivinen kärki!
  Lordi Vader heilutti kättään toivottomasti.
  - Hyvä on, tuli! Sillä välin kerään kaikki voiman pimeät puolet!
  Erdogan, johon kuuluivat kaikki seitsemänkymmentäkaksi keijuhenkien heimoa, kohotti maan yläpuolelle.
  Turkin sulttaani ylitti kahdesti Kuun halkaisijan pituudessaan ja yksinkertaisesti kimalteli demonisella ja ilmiömäisellä voimalla. Tällainen taistelu raivoaa nyt avaruudessa. Erdoganin miekka lähtee lentoon salamaa nopeammin ja iskee kiihkeästi ampuvia tähtialuksia.
  Jopa puolituhohiukkaset ovat täysin hyödyttömiä tällaista yksinkertaisesti villiä genien voimaa vastaan. Terän kärkeen pudonnut valtava avaruusimperiumin tuhoaja leimahti kelta-sinisellä liekillä eikä jättänyt edes sirpaleita taakseen.
  Mutta Lyra Velimara veti "trumpiässänsä" hihastaan - termopreoniraketin. Termopreoni pystyy täysin vapautuessaan tuottamaan 7 kvadriljoona kertaa enemmän energiaa kuin lämpöydinreaktio.
  Kumulatiivinen termopreonivaraus on hieman heikompi, mutta se fokusoi tuhon verrattoman tarkemmin. Ja nyt heidän lippulaivataistelulaivojensa vatsasta on sinkoutunut prinsessa-plasmapilkku.
  Tältä ohjattu ja älykkäästi suunnattu fuusiopohjainen termopreoniraketti näyttää laatikon ulkopuolella. Sillä ei ole stabiilia materiaalia, joten sen saattaminen alas on lähes mahdotonta. Mutta samaan aikaan lataus itse valitsee kohteen.
  Prinsessa-plasmablotti pelottaa Erdogania. Hän epäröi väistää, mutta erittäin edistynyt aine oli nopeampi. Ja kuten hämähäkki, hyperydinpommi imeytyi vastaleivotun kuninkaan ja henkikeisarin mahtavaan vartaloon!
  Lira Velimara taputti tassujaan kuumasti ja lauloi:
  - Revin sen osiin! Jaetaan se kvarkeiksi!
  Herculesin mahtava Erdogan oli pahasti vinossa, ja hän kumartui kuin guttaperkkapallo puoliksi.
  Supernova räjähti. Useat Stalzanathin ja Sith Imperiumin tähtialukset kaatui takaisin, hyperplasminen akseli poltti monien akkujen alustat ja tynnyrit. Murskasi monia klooneja ja kauniita Amazon-tyttöjä Stalzanin valtakunnasta.
  Erdogan itse pyöri, kääntyi ympäri ja... Tuli vielä isompi ja pelottavampi. Toinen miekka, kuin lihansyöjäloiskasvin verso, lävisti hänen oikean kätensä.
  Ja Ottomaanien valtakunnan diktaattori nauroi korviaan:
  - Voi, kurjat avaruusolennot... Olette vain Shaitanin palvelijoita, mutta itse asiassa Shaitan on minun palvelijani!
  Samaan aikaan maapallolla raivosi tornado. Maailman valtamerten aallot lämpenivät välittömästi hyperydinpurkauksen seurauksena ja kiehuivat jyrkässä kiehuvassa vedessä, joka poltti kaiken elävän. Ja metsät ja kerrostalot paloivat.
  Sata biljoonaa Hiroshimaa leimahti kuun kiertoradan etäisyydeltä - tämä ei ole vitsi! Ja tuli, joka nielaisi koko maan, poltti sen kirjaimellisesti helvettiin.
  Washingtonin paikalla välähti kirkas, raju valonleima, ja sitten ilmestyi valtava purppuranruskea kukka. Seitsemän hyperplasmista terälehteä erottuivat häikäisevästä silmusta, jotka kohosivat taivaan korkeuksiin. Ne loistivat sateenkaaren kaikilla väreillä kymmenen sekunnin ajan , ja sitten heti himmentyneenä putosivat pois jättäen stratosfääriin leijumaan vain jättimäisiä purppuranpunaisia kipinöitä.
  Kymmeniä, satoja miljoonia ihmisiä paloi silmänräpäyksessä ja hajotti alkuainehiukkasia. Ne, jotka olivat kauempana, olivat sokeita ja hehkuivat kuin elävät soihdut. Tuli söi tuskallisesti ihmislihaa. Ihmisten iho kuoriutui pois, hiukset muuttuivat pölyksi, kallot hiiltyivät. Räjähdysaalto, ikään kuin haitari, taitti pilvenpiirtäjiä, hautaen elävinä monia sellaisia eläviä ja huolettomia yksilöitä viime aikoihin asti kuumiin betonihautoihin.
  Vaaleiden, puolialastomien Texasin koulupoikien ryhmä jahtasi palloa, ja painovoima-aalto kulki heidän läpi jättäen vain tuhkanvärisiä siluetteja palaneelle ruoholle. Pojat köyhät, mitä he ajattelivat viime hetkellä: ehkä he kutsuivat äidilleen tai yhdelle elokuvan sankareista lukemattomia tietokonepelejä.
  Tyttö, joka palasi kaupasta korin kanssa, meni seuraavaan maailmaan hymyillen, ilman aikaa edes huutaa. Lapsi yksinkertaisesti särkyi fotoneiksi, ja vain ihmeen kaupalla säilynyt jousen nauha pyöri ilmakehän pyörteessä. Metroon piiloutuneita ihmisiä, valkoisia ja värillisiä, murskattiin kuin kärpäset paineen alla, ne, jotka tuolloin lensivät lentokoneessa, joutuivat Gehennan tornadot yli stratosfäärin, ja tämä on vielä pahempi ja hitaampi kuolema ... Kun saalistava piraija ahmii kylmässä tyhjiössä ilmajäänteitä, ihmiset hakkaavat päätään duralumiiniseiniä vasten ja heidän silmänsä putoavat kuopastaan.
  Kuolema on tasoittanut köyhät ja miljardöörit, senaattorin ja vangin, elokuvatähden ja raadonsyöjän. Näytti siltä, että miljoonat sielut ulvoivat taivaalle, maailma kääntyi ylösalaisin ja ehkä ensimmäistä kertaa ihmiset tunsivat kuinka ohut elämän lanka on ja kuinka paljon he tarvitsevat toisiaan. Äiti ja lapsi tukehtuivat raunioiden alle tarttuen toisiinsa sellaisella voimalla, etteivät kaikki alamaailman voimat kyenneet repimään niitä pois.
  Jopa puolimekaaninen hirviö Darth Vader, joka oli kyllästynyt silmiin asti voiman pimeällä puolella, tunsi miljardien tuhoutuvien maan tuskan ja kärsimyksen.
  Ja epätoivoisena hän kutsui luokseen kaikki voiman pimeän puolen ilmiömäisen ilmentymän kuidut ja massat.
  Lira Velimara tuki häntä tässä asiassa ja ojensi vahvan käden mustalle lordille. He sulautuivat henkisesti. Heidän bioplasmakentänsä sekoittuivat välittömästi, feminiiniset ja maskuliiniset periaatteet yhdistyivät muodostaen teoplasmisten voimien liiton.
  Ja sen jälkeen syntyi valtava hypergraviomaaginen romahdus, joka suoritti hämmästyttäviä, kirjaimellisesti superfantastisia muutoksia.
  Avaruusimperiumin ja Stelzanathin säilyneet tähtialukset alkoivat koota yhdeksi kokonaisuudeksi kuin elohopeapalloja. Ne sulautuivat nopeasti yhteen, puristettiin Princeps-plasma-muovailuvahaan, luoden niiden välille yhtenäisen ja monoliittisen kokonaisuuden.
  Hiukkaset pyörivät kaikkialla avaruudessa ja irtosivat kuin sahanpuru induktiokelassa. Ja sitten Sith Imperiumin lippulaivan sijasta seurasi konekiväärin välähdyksiä kuin välähdyksiä, ja sen jälkeen ilmestyi valtava mies.
  Hänen hahmonsa oli outo. Vartalo ja jalat, kuten Lyra Velimara, ovat alastomia ja vietteleviä, mutta pää, hartiat ja kädet ovat Darth Vaderin mustan taistelupuvun peitossa.
  Siitä tuli pelottava hybridi: pimeiden voimien herra, SS-joukkojen soturi Stelzanat Velimara. Lisäksi mitat roisto halkaisijaltaan Venuksen kanssa. Tällainen hirviö syntyi, ja sen loi äärimmäinen ilmentymä, hypergravitaatiotaika.
  Kaksi valomiekkaa välähti Darth-Lyran käsissä, punainen ja violetti. Molemmat aseet hehkuivat ja loistivat erittäin kirkkaasti ja voimakkaasti. Puoliksi vixen tyttö, puoliksi kyberneettinen organismi siirtyi kohti Erdogania.
  Suloisten, paljaiden, tyttömäisten jalkojen alla tyhjiö jyrisi korviakuulentavasti. Näytti siltä, että tämä hirviö vain marssi miinakentän läpi, jossa räjähteet ovat näkymättömiä, mutta tämä tekee niistä vielä tuhoisampia.
  Turkin diktaattori, joka oli myös paisunut Venuksen halkaisijasta, käveli vastineensa kohti. He lähestyivät, ja toinen paljaiden, tyttömäisten jalkojen alla ja toinen korkeiden saappaiden alla jylisesi kuin miljoona ukkosenjylinää ... tyhjyys!
  Darth Vader ja Lyra samassa pullossa tervehtivät Erdogania miekalla.
  Ottomaanien diktaattori vain haukkui vastauksena:
  - Ei armoa viholliselle!
  Darth Vader vastasi ujostelemalla:
  - Toistoäiti - kabaneniya!
  Ja heidän miekkansa villin pauhinan, miljardin Krakatau-tulivuoren purkaukset ristiin. Ja tyhjiö tärisi. Kvarkit tanssivat eetteripyörteissä.
  Erdogan tunsi, että heidän lukuisten pahojen ja hyvien henkien laumoista kudottu lihansa vapisi iskusta, murisi:
  - Saatanalla! Olet vahva!
  Darth Vader jatkoi hyökkäystään ja haukkui:
  - Eikä hän koskaan ollut heikko!
  Erdoganin kimppuun hyökkäsi mustan herran ja viksasoturin yhdistelmä. Ja vaikka hänen vastustajansa ei ollut huonompi vahvuudessa ja nopeudessa, mutta miekkailun taiteessa, Turkin presidenttiä ei tietenkään voitu verrata soturiin, jota kouluttivat galaksin parhaat soturit ja miekkamiehet - jedit.
  Lyran ääni kuului jo. Tämä helvetin tyttö opiskeli myös hyvin. Koska heidän valtakunnassaan ei ollut miehiä, tyttöjä hoidettiin kyberneettisissä kohdissa. Heidät opetettiin tappamaan ja taistelemaan silloinkin, kun alkio muodostettiin ravintoalustaan tietokoneohjelmien avulla.
  - Että Turkin kansalaisen poika, sinä et pidä siitä, sinulla on tällainen vastaanotto!
  Ja Princeps-plasma-miekka viilti Erdoganin hyvin ruokitun mukin. Ottomaanien diktaattorin leikatut viikset putosivat alas, vääntyivät eetterin pyörteissä, alkoivat repeytyä, romahtaen kuin kokonainen joukko tuhopommeja. Ja verta vuodatti leikatusta poskesta. Lisäksi joka pisarassa roiskui dženiä ja noitia luutuineen.
  Turkin diktaattori yritti vastata, mutta Darth Vader sukelsi erittäin taitavasti miekka-sukitarin kaaren alle ja itse löi vihollista kyljelleen katkaisen kokonaisen kerroksen vihollisen lihaksia. Erdogan karjui entistä kovemmin ja hyökkäsi uudelleen.
  Darth Vader torjui swingin, ja lyyran paljas jalka osui vihollisen nivusiin.
  Erdogan huusi tuskallisesti ja villin huokauksen, jossa tunsivat vinkuvat nuotit, hän karjui:
  "Nyt olet kuollut mies!"
  Darth Vader kiihdytti hyökkäystään ja lauloi hyökkääessään:
  - Ja silti loppu, se ei ole loppu! Loppu on vasta alkua!
  Ja nyt hän pitää hallussaan allekirjoitussiirtoaan, jonka avulla kreivi Duko voitettiin. Leikattu käsi yhdessä miekan kanssa roikkuu tyhjiön tulvassa. Ja sitten sekin alkaa repiä. Ikään kuin yhdessä paikassa he tekivät uudelleenkäytettäviä, suihkukoneita ja kantoraketteja, jotka lähettävät supernovoja.
  Erdogan, joka pullistui silmiään sietämättömästä kivusta, vetäytyi ja löi päänsä kuuhun.
  Maaplaneetan satelliitti vääntyi törmäyksestä, se peittyi leveillä halkeamilla ja aktiivinen magmanpurkaus alkoi. Kuu alkoi muistuttaa pahasti lyötyjä kasvoja. Lira siirsi jälleen Erdoganin jalkaa polven alle, ja Vaderin miekka puolustuskyvyttömältä puolelta tarttui hänen olkapäähän leikkaaen pois paksun lihapalan ja lihakset.
  Ottomaanien diktaattori ui jo selvästi, hänen ainoa eloonjäänyt miekkansa lensi laajalla amplitudilla, mutta mustan herran punaisen miekan kärki tunkeutui suoraan vastustajan käsiin. Sitten selvä käännös ja toinen katkaistu Erdoganin tassu putoaa alas ja alkaa repiä siellä tuhon ja taikuuden sähinkäisten kanssa.
  Ottomaanien diktaattori on riisuttu aseista, ja hänen viimeinen epätoivoinen yritys, kuten lohikäärme, on leimahtaa kipinällä.
  Tuntui kuin biljoona liekinheittimiä olisi räjähtänyt kerralla. Ja plasmapurkaus tulvi melkein koko aurinkokunnan. Kiihkeän liekin aallot ryntäsivät muutamassa sekunnissa Pluton kiertoradalle. Darth Vaderin naamio ja kädet säilyivät, mutta Lyran paljaat, tyttömäiset kantapäät paloivat perusteellisesti.
  Tyttökenraali huusi kivusta - tuli poltti ankarasti pohjan, jopa suuret rakkulat turvosivat kerralla palaneisiin ja mustuneisiin naisten jalkoihin ja sääriin. Se meni polvilleni...
  Mutta Darth Vader ammattimaisella liikkeellä, hyppäämällä, kehon käänteellä ja miekkojen lähentyvällä liikkeellä tuhosi ottomaanien presidentin Erdoganin suuren, sarvillisen pään.
  Suuren soturin ja hallitsijan valtava pää, joka ei kooltaan huonompi kuin kuu, vierähti pois, ja paksut siniset huulet kuiskasivat:
  - Kaikki loppuun!
  Sen jälkeen jyrisi räjähdys, joka oli niin kuurottava, tuhoisa ja valtava, että kaikki mitä ennen tapahtui, oli surkea tulitikku avaruudessa testatun vetypommin taustalla. Hävityshyperplasman virrat tulvivat avaruuden Auringosta, sitten Afla-Centauruksesta ja Siriuksesta...
  
  
  
  
  ONNETTOMINEN POIKA
  Siellä asui yksi poika, hän oli vielä pieni, mutta syvästi onneton. Koulussa häntä loukkaantui ja vainottiin, kotona hänen vanhempansa olivat aina kiireisiä ja moittivat häntä huonoista arvosanoista ja jopa löivät häntä kakkosista vyöllä. Ja kaikki hänen typeryksensä, kehitysvammaiset, pelkurit - myrkytetty ja hakattu.
  Poika oli kyllästynyt tähän ja päätti lähteä pahasta kaupungista ja pois vihatusta koulusta, minne hänen silmänsä katsovatkin.
  Poika oli vielä pieni ja naiivi. Hän ajatteli, että vain hänen kaupungissaan asuu sellaisia pahoja ihmisiä ja erityisesti lapsia, ja muissa kaupungeissa kaikki ovat hyviä ja ystävällisiä. Eikä se voi olla toisin, sillä neliönmuotoisessa tv-laatikossa toistetaan innoissaan, että heidän maansa on maailman inhimillisin, ystävällisin, kaunein ja paras. Että hänen maassaan kaikki lapset ovat onnellisia tai tulevat varmasti onnelliseksi, ja puolue ja sen suuri johtaja johtavat kommunismiin - kun jokainen saa mitä haluaa.
  Ja pahoinpidelty ja ahdisteltu poika luuli vilpittömästi, että lapset koulussa olivat niin julmia ja pahoja, että CIA ja Mossad värväsivät heidät, että se oli Amerikan lihavavatsaisten porvarien vika kaupungissa, että siellä oli tyhjiä hyllyjä ja ihmisiä. seisoivat pitkissä jonoissa. Että kaikki oli hyvin, elleivät porvarit ja sabotoijat, jotka ylittävät rajoja yöllä. He ovat syyllisiä, että perunat mätänevät ja lasten hampaat sattuvat. Ja ilmeisesti myös injektiot keksittiin ihmisten kiduttamiseksi Yhdysvalloissa.
  Mutta olla sellainen, että paha hallitsee kaikkia hänen laajan isänmaansa kaupunkeja, niin että CIA:n pahat agentit viettelevät ja turmelevat kaikki lapset opettaen heitä taistelemaan ja lyömään makaavia.
  Ei, maailman parhaassa ja inhimillisimmässä maassaan pitäisi olla kaupunki, jossa kaikki ovat ystävällisiä ja hymyilevät toisilleen ja voit turvallisesti ojentaa kätesi ilman pelkoa, että sormiesi väliin piilotettu neula tarttuu siihen.
  Poika uskoi lujasti tähän, että ystävällisiä ja rauhallisia kaupunkeja on vielä olemassa. Ja hän, tuskin odottanut ensimmäisiä lämpimiä kevätpäiviä, kauhisi vanhemmiltaan salaa kaiken jääkaapista. Ja tuotteita ei ollut niin paljon inhimillisimmässä, rikkaimmassa, ystävällisimmässä ja rauhaa rakastavassa maassa maailmassa. Täytin laukkuni ja reppuni tällä, ravistelin oppikirjoja ja muistikirjoja etukäteen, että ne loivat lisää raskautta ja... Aina silloin tällöin, pelkurimaisesti ympärilleen katsoen, hän avasi oven ja hyppäsi ulos kadulle.
  Poika pelkäsi aina mennä ulos omalle pihalleen. Hänestä tuntui, että siellä häntä varmasti hakataan, vammautuisi, nöyryytettäisiin, syljettäisiin tai jotain muuta tehtäisiin pahemmin. Mutta on vielä aikainen kevätaamu, kaikki lähtevät kouluun, on mahdollisuus sujahtaa pihahuligaanien ohi ja mennä pidemmälle. Tältä neljännekseltä, jossa hänestä tuli hylkiö ja naurunala, sinne, missä he eivät vieläkään tiedä. Missä hän on vain valkotukkainen poika, jolla on korkeuslaki.
  Miksi ihmiset ovat niin vihaisia? Mitä hän teki heille, että he vihasivat häntä niin kiivaasti? Ja sitä paitsi he vihaavat sitä inhimillisimmässä, ystävällisimmässä, inhimillisimmässä ja oikeudenmukaisimmassa maassa, joka ei ole maapalloa? Mitä hän teki heille? Onko hän loukannut, panetellut, nöyryyttänyt, sylkenyt, pettänyt ketään?
  Eikö hän kertonut kaikille, että pitää olla ystävällinen, myötätuntoinen, auttaa toisiaan. Että taistelu on huonoa, ja heikot tarvitsevat apua? Mutta tästä syystä he silti pitivät kaikkia tyhminä, heikkoina, tyhminä ... ja jotain muuta monimutkaista ja käsittämätöntä sanaa - pasifisti?
  Mutta eikö olekin outoa, että kaikki lasten sadut, kirjat ja televisio ovat opettaneet meille tämän. Eikö ihmisten pitäisi lyödä juuri niin: ylevän jaloja, uhrautumiseen alttiita, toistensa puolesta seisovia kuin vuori. Eikö ihminen ole miehen veli? Eikö elämän todellinen tarkoitus ole tehdä hyvää?
  Joten miksi todellisuudessa se, mitä kirjoissa, elokuvissa ja jopa tietojenkäsittelyn tunneilla opetettiin, kumotaan? Sitä pidetään typeränä, absurdina, hauskana, huonona!
  Miksi lapsissamme ja hänen ikäisissämme on niin paljon vihaa ja vihaa, haluttomuutta kuunnella omaatuntoaan, halu väkivaltaan ja tuhoon? Mihin on menossa koulutus ja hyvien tekojen kultti niiden maailman inhimillisimmässä ja inhimillisimmässä voimassa. Voimassa, joka auttaa ja suojelee sorrettuja kaikkialla maapallolla. Se säästää mustat, intiaanit, kaikki kireillä ja sairailla nälästä ja luonnonkatastrofeista.
  Poikaa kutsuttiin... Hän tunsi pelkoa. Nyt heidät jää kiinni ja kiusataan.
  Hän teeskenteli, ettei hän kuullut ja kiihdytti vauhtiaan.
  Vastauksena villi pauhu:
  - Pidä jarrua! Tapamme sinut!
  Villi kiihko hänen äänensä iskee, niin paljon vihaa häntä kohtaan? Minkä vuoksi? Mitä hän teki heille? Ja he vihaavat häntä, joka aina puhui ystävällisyydestä, ystävyydestä, armosta niin, etteivät he vihaisi uskottomia, sitä, joka teurastaisi oman äitinsä.
  Mutta poika oli jo päättänyt lähteä tästä kaupungista, olla menemättä enää tähän kirottuun, vihattuun kouluun. Pakene tästä helvetistä viemäristä ja löydä toinen, ystävällinen, puhdas, ystävällinen kaupunki. Loppujen lopuksi voi olla, että hänen filantrooppisimmassa maassaan ei ollut sellaisia kaupunkeja.
  Poika pelkäsi kovasti, että he saisivat hänet kiinni, kömpelönä ja heikkona, ja hakkaisivat häntä kaulaan, jotta hän ei voisi lähteä. Mutta siellä on myös bussi. Sinun tarvitsee vain hypätä siihen, niin kiusaaja ja rosvo jäävät jälkeen.
  Tällä kertaa pojalla kävi tuuri, ja aivan viime hetkellä hän onnistui hyppäämään bussin sulkeutuvalle jalkalaudalle. Ovea puristi ohut, lapsellinen käsi, onneksi ei paljoa, ja hän onnistui pitämään kiinni reppusta, joka oli täynnä elintarvikkeita.
  Bussilla matkustaminen maksoi vielä tuolloin niukan summan, ja pikkukaupungissa oli kannattamatonta maksaa konduktöörille palkkaa. Lisäksi ihmiset ovat rehellisiä eivätkä sääli neljää kopikkaa. Pari ikätoveria ei saanut poikaa kiinni ja vaivasi vihansa roskakoriin. Häntä potkittiin raa'asti jaloillaan, ikään kuin rauta olisi syyllinen siihen, että haluttu saalis lipsahti pois. Ja poika ajoi ja rukoili Herraa Jumalaa (jota muuten, kuten heille opetettiin, ei ole ollenkaan!), jotta ovi avautuisi pian ja hän vapauttaisi kätensä.
  Lopulta seuraava pysäkki, käsi on vapaa ja voit istua istuimelle ja vetää henkeä. Mitä kauemmas poika siirtyi vihaamasta pihastaan, sitä rauhallisemmaksi hänen sielunsa muuttui. Missä he eivät tiedä, siellä on turvallisempaa.
  Vaikka ehkä toinen poika, päinvastoin, hänen sijastaan haaveili olla lähempänä kotia etsiessään suojaa sen valloittamattomista seinistä. Mutta talon piha aiheutti pojassa aina pelkoa. Hän jopa näki unta painajaisista ja helvetistä, häikäilemättömistä ikätovereistaan. Poika yritti kävellä mahdollisimman vähän kadulla. Oppituntien jälkeen juoksin niin nopeasti kuin pystyin pukuhuoneeseen, jotta ehdin ennen kuin vihatut, julmasydämiset ikätoverit tulevat ulos ja alkavat pilkata tai jopa heti lyödä minua. Poika sai lohtua vain kirjoista. Silloin ei ollut tietokonetta, ei Internetiä, ei edes televisiota - vain kolme kanavaa, joissa parhaimmillaan näytetään erinomaisten opiskelijoiden pioneereja tai laulukuoro - kuinka hyvä on elää heidän maailman inhimillisimmässä ja inhimillisimmässä maassaan. . Ja pahimmillaan tylsiä raportteja pellolta ja jatkuvaa taistelua sadosta. Ja vain kerran viikossa, sunnuntaisin, oli mahdollista katsoa tiukasti rajan mukaan jotain mielenkiintoista, pitkää elokuvaa tai satuvierailun ohjelmaa.
  Ja poika rakasti haudata itsensä kirjoihin, piirtäen niihin ylevää, jaloa ja upeaa.
  Ja usein hän tunnilla, jos putkesta sylkevät tai kuminauhalla ampuvat ikätoverinsa eivät väsyneet, hän ajatteli myös upeaa, ystävällistä maailmaa. Siitä, että kun kommunismi vihdoin rakennetaan ja syntyy universaali, universaali veljeys.
  Ja sitten lapset Alpha Centaurista, Siriuksesta, Ursa Majorista, Jousimiehen tähdistöstä yhdistyvät yhteen. Ja hymyillen leveästi, he pitävät kädestä. Esimerkiksi Kalojen tähdistöstä tulevilla lapsilla on päät, joita peittävät hopeiset suomut ja kullanväriset, kimaltelevat evät. Ja Jousimiehen tähdistössä he näyttävät todennäköisesti kentaurilta.
  Kaikki on hyvin rauhallista ja kaunista. He antavat toisilleen lahjoja, laulavat lauluja. Ei ole vihamielisyyttä, ei pahuutta, kukaan ei laita nappia tai kuollutta sammakkoa toisen selkään.
  Kommunismi tulisi pian, ja vihattu CIA, joka kietoi koko maailman vihan verkkoon ja opetti neuvostolapsemme vihaamaan hyvyyttä - anna sen hukkua ja tuhoutua! Loppujen lopuksi he ovat amerikkalaisia, jotka saivat aikaan sodan painajaisia intiaanien tuhoamisesta Afganistaniin. Radioäänillään he saavat ihmiset hulluksi ja saavat heidät nostamaan kätensä, veli veljeä vastaan, innostaen vihaa kehdosta!
  Bussi liukuu hitaasti pitkin reittiä. Toukokuun ulkopuolella aamu - päivä on vasta alussa. Kyllä, poika ei pelkää pimeää. Päinvastoin, kun on pimeää, on enemmän mahdollisuuksia livahtaa huomaamatta ikäisensä ohi, sulaa pimeyteen. Talvella, kun on kylmää ja yöt ovat pitkiä, ja varsinkin kovassa pakkasessa, voit mennä ulos kadulle ja odottaa vakavasti liukastavasi vihaa täynnä olevien kaverien ohi.
  Talvella huligaanit myös vilustuvat ja käyvät ulkona harvemmin. Mutta lämpimänä vuodenaikana vain piina alkaa. Ja pelkkä kaupassa käyminen muuttuu kidutukseksi. Ja poika ajattelee, keksikö joku nollasiirtymämoduuli, niin että kun olet jo kaupassa ja sitten painat nappia ja oletkin jo kotona.
  Voi olla hyvä, ettei keinosiipiä ole vielä keksitty, asunnossaan, korkeassa kerroksessa, poika voi tuntea olonsa suhteellisen turvalliseksi. Kun hikoilet nopeasta juoksusta, avaat vihdoin oven ja hyppäät asuntoon, tuntuu kuin olympiavoittaja olisi ylittänyt maaliviivan - olet kotona ja olet turvassa. Voit vihdoin vetää henkeä ja löytää lohtua lukemalla tavallista kirjaa. Onneksi he ovat jättäneet isoisoisänsä kirjaston, jota akateemikko tulee kadehtimaan.
  Kuljettaja ilmoitti, että he olivat jo päätepysäkillä ja kaikkien piti lähteä. Poika löysi itsensä tuntemattomalta alueelta. Hän ei ollut pysähtynyt aivan loppuun asti. Ja tämä uutuus vaikutti miellyttävältä ja yllättävältä. Ikään kuin kannattaa ottaa askel, ja sinä, kuten Eli Smaragdikaupungin velhosta, löydät itsesi upeasta ja onnellisesta maasta.
  
  SOTA VOITTOKSEEN
  13. huhtikuuta 1945. Berliinin kaupunki, keisarillisen kansliakunnan rakennus.
  Ulkoministeri Ribbentrop oli juuri palannut neuvotteluista, joita hän käytti tunnetun Saksan riitelijän ja vihollisen Molotovin johtaman Neuvostoliiton valtuuskunnan kanssa. Huolimatta siitä, että viime taisteluissa neljä Neuvostoliiton tankkiarmeijaa tuhoutui lähes kokonaan. Ja 1. huhtikuuta länsimaisen avun toimittaminen Lend-Lease-sopimuksella loppui, Stalin esitti tarkoituksella paisutettuja vaatimuksia.
  Ribbentrop kertoi surullisesti Rommelille:
  - Neuvottelut Neuvostoliiton valtuuskunnan kanssa joutuivat umpikujaan. Kompromissin nollavaihtoehto - paluu kesäkuun 1941 rajoille ei sopinut Stalinille. Koba vaatii - Klaipedan alue, Itä-Preussi ja koko Puola vuoden 1939 rajojen sisällä. Se vaatii myös Slovenian maita, osan Unkarista ja Romanian öljykentistä. Hän julistaa, että miljoonat Neuvostoliiton sotilaat eivät kuolleet päästäkseen sinne, mistä kaikki alkoi. Lisäksi Joseph vaatii meiltä korvauksia, kaikkien sotilaiden ja siviilien vapauttamista ... Ja hän lupaa vapauttaa meidän vain lunnaita vastaan! Lisäksi Stalin haluaa saada aluehankintoja Suomesta.
  Kenttämarsalkka Fuhrer Rommel totesi synkästi:
  - Kesäkuun 1944 vallankaappauksen jälkeen jouduimme jatkamaan hidasta ja itsepäistä vetäytymistä itärintamalla. Vaikka Normandiassa voitetut liittolaiset menivät kanssamme suhteellisen kunnioitettavaan rauhaan heille, mutta ... Puna-armeija on liian vahva, ja me huolehdimme sotilaista maksimaalisesti, suosien aktiivista puolustusta ja lyhyitä vastahyökkäyksiä. Kyllä, venäläiset menivät Veikseliin ja jopa valtavien tappioiden kustannuksella ylittivät sen, murtautuivat Slovakiaan, melkein valloittivat Romanian ... Mutta kaikki nämä menestykset maksoivat heille kalliisti. Meillä oli myös verta, mutta onnistuin luomaan enemmän tai vähemmän tyydyttävän puolustuksen ja pienentämään tappiosuhdetta kolme-neljä kertaa meidän eduksemme. Mutta Stalin ei ilmeisesti ymmärrä, että hänen maansa on myös uupunut, ja liittolaiset, jotka ovat lakanneet auttamasta Venäjää, alkavat luottaa meihin?
  Ribbentrop vastasi iloisesti hymyillen:
  - Suurimmat merentakaiset hait lupaavat jo meille tukea vastineeksi maista, jotka saamme valloittamalla Neuvostoliiton! Britannian työväenpuolueen hallitus epäröi edelleen, mutta monet yksityiset rakenteet ovat valmiita tukemaan meitä! Meille on luvattu apua Brasiliasta, Espanjasta, Portugalista ja erityisesti Argentiinasta. Perron ei edes sulje pois mahdollisuutta lähteä avoimesti sotaan meidän puolellamme. Myös suomalaiset lupaavat mennä loppuun asti! Italiassa Mussolinin asemat pohjoisessa ovat vahvistuneet, kun taas länsimieliset joukot hallitsevat edelleen etelää. Olemme valmiita jatkamaan sotaa, Fuhrer!
  Rommel tilasi ytimekkäästi:
  - Speer minulle!
  Taitava, ahkera ja lahjakas keisarillinen ase- ja ammusministeri istui oikealla paikallaan. Speer onnistui kaikista vaikeuksista huolimatta lisäämään merkittävästi aseiden tuotantoa ja saattamaan erittäin nopeasti sarjatuotantoon edistyneemmän luokan itseliikkuvat aseet - "e", "LEV" ja "Panther" -2.
  Vielä nuori ja erittäin energinen Kolmannen valtakunnan talousdiktaattori raportoi:
  - Säiliöiden rakentamisen alalla on saavutettu paitsi laadullinen, myös määrällinen läpimurto. Joulukuussa 1944 valmistettiin 1960 tankkia ja itseliikkuvia aseita. Ja tämä huolimatta kaikista sotilaallisista vaikeuksista ja maailman parhaiden autojen käynnistämisestä massatuotantoon! Erityisesti E-25, Leo ja Panther-2!
  Tällä hetkellä panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto on noin kaksituhatta kuukaudessa, joista maaliskuussa uusimmat ajoneuvot: E-10, E-25, Lev, Panther-2 muodostivat yli kaksi kolmasosaa. säiliölaivasto!
  Rommel kysyi kuivasti:
  - Oletko varma, että tankimme ovat parempia kuin Neuvostoliiton tankit?
  Speer, yrittäen antaa sävylleen kohtuullisuutta, sanoi:
  - Suunnittelijamme onnistuivat, vaikkakin myöhässä, luomaan ajoneuvoja, joilla oli enemmän tai vähemmän onnistunut layout, panssari, aseistus ja ajokyky. Erityisen menestynyt oli E-25. Kun varaat 100 millimetrin otsan, jonka rationaalinen kaltevuuskulma on 40 astetta, sivut ja perä 60 millimetriä ja aseistus 88 millimetrin kaliiperin EL 71 tykin - itseliikkuvat aseet, laukausten reservi 80, painavat vain 26,6 tonnia. 700 hevosvoiman moottorilla auto kiihtyy yli 75 kilometriä tunnissa. Lisäksi omalla käyttövoimalla liikkuvan aseen sivut on lisäksi vahvistettu 30 mm:n näytöillä, kun otetaan huomioon painoreservi. Siten sekä rullat että seula peittävät sivun, mikä tarkoittaa, että kone pitää T-34-85-kuorten iskun paitsi otsassa myös sivussa. Sama 88 millimetrin ase lävistää 150 - 148 mm etäisyydeltä panssarin 60 asteen kulmassa. Ottaen huomioon tulinopeuden, 88 mm:n tykkimme tarkkuus, maailman paras panssarintorjuntatykki! Ja otsasuojauksen avulla voit ottaa kuvia, jopa IS-2. Lisäksi Neuvostoliiton aseiden terävät kuoret ovat erittäin herkkiä kimmoille. Ja korkealaatuisella sementoidulla panssarihaarniskallamme on korkea pintakovuus ja kimmoisa täydellisesti järkevän kaltevuuden kulmassa!
  Rommel huomautti loogisesti:
  - Ja kaikki tämä saavutettiin sen ansiosta, että moottori, vaihteisto ja vaihdelaatikko sijaitsevat yhdessä, yhdessä lohkossa. Siten he säästivät nivelakselilla ja laskivat auton korkeuden 144 senttimetriin. Kone ylittää kaikki Neuvostoliiton mallit ja on suhteellisen helppo valmistaa. Vaikka esimerkiksi et silti voi luoda tällaista säiliötä!
  Speer vastasi:
  - "Panther"-2 ja erityisesti tankki "Lev" ottavat huomioon viimeisimmät kehitykset ja parannukset. Erityisesti "Panther" -2 onnistui täyttämään 47 tonnin painon, lisäämällä aseistuksen ja kuorivaraston "Royal Tiger" -tasolle ja hieman huonompi panssari. Ja ero on kaksikymmentäyksi tonnia. 700 hevosvoiman moottori antaa nopeudeksi 55 kilometriä maantiellä ja 30 kilometriä tunnissa kallioradalla. Uudet autot ovat jo menossa sarjoihin 900 hevosvoiman moottorilla ja voivat kiihtyä 70 kilometriin tunnissa. "Leijonalla", jolla on 105 mm:n tykki, ei ole vertaansa aseistuksessa, se ylittää "King Tiger" etupanssarissaan, yhtäläisillä sivuilla ja perässä. Ja kaikki 51 tonnin painolla ja 900 hevosvoiman moottorilla. Uusilla tankkeillamme on erinomainen ajokyky, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää hyökkäävässä sodassa!
  Rommel virnisti ja osoitti jälleen eruditiota:
  - Ja tässä säiliössä moottori, vaihteisto ja vaihdelaatikko sijaitsevat ajoneuvon korin edessä, ja torni on siirretty taaksepäin. He myös tiukensivat asettelua. Mutta tarvitsemme "leijonan", jolla on vahvempi sivupanssari!
  Speer kumarsi ja sanoi:
  - E-50-tankissa edustamme Mausin suojaa ja aseistusta, paino ei ylitä seitsemänkymmentä tonnia!
  Rommel vapautti Speerin ja kutsui keisarillisen ilmaministerin Saurin. Myös erittäin taitava ja osaava johtaja.
  Keisarillinen ministeri sanoi voitolla:
  -Lentomme on ottanut täydellisen ilmavallan! Ja ennen kaikkea kiitos sankarilliselle Saksan teollisuudelle! Luftwaffen palveluksessa vuonna 1944 käyttöön otetut uudet suihkukoneet ovat massatuotettuja ja koko ajan kasvavia määriä. Niillä on 200-350 kilometriä tunnissa nopeusetu Neuvostoliiton ajoneuvoihin verrattuna ja ne on aseistettu tehokkailla 30 mm:n tykeillä ja raketteilla! Hävittäjät ME-163, Me-262, BA-349 ja erityisen halvat, kevyet, ohjattavat ja helposti valmistettavat HE-162 osoittivat ylivoimaisen ylivoimansa vihollisen Laggeihin ja Jakkeihin nähden. Nopealla tiedustelu- ja pommikoneella Ar-234 on sellainen nopeus, ettei yksikään Neuvostoliiton hävittäjä pääse siihen kiinni!
  Samalla, mikä tärkeintä, pystyimme saavuttamaan tasa-arvon vihollisen kanssa koneiden määrällisessä tuotannossa. 150 ME-262-hävittäjää valmistetaan viikossa, erittäin tehokkaita aseita ja selviytyy taistelussa, jo 300 ja tämä luku kasvaa HE-162-hävittäjiä ja 120 AP-234:n kasvun myötä. Kehittyneemmät mallit ME-262:sta pyyhkäisyillä, ME-1010 siipillä, joissa pyyhkäisy on säädettävissä, He-262 paremmalla aseisuudella ja lento-ominaisuuksilla, ja mikä tärkeintä Yu-287 ovat tulossa. Uusimmalla koneella, jossa on taaksepäin pyyhkäistyt siivet, on erinomainen pommitusten tarkkuus.
  Kaiken kaikkiaan aiomme lisätä suihkukoneiden tuotantoa kahteen sataan lentokoneeseen päivässä tukahduttaen vihollisen kokonaan!
  Rommel huomautti loogisesti:
  - Ja ruuvikoneemme ovat varsin menestyviä. Esimerkiksi Focke-Wulfin kehitys - TA-152. Kyllä, ja TA-400 kuudella moottorilla varustetun suihkupommikoneen versiossa on lupaava!
  Zaur sihisi ylpeänä:
  - TA-400 voi pommittaa Neuvostoliiton tehtaita Uralin ulkopuolella, saavuttaa jopa 800 kilometrin nopeuden ja kuljettaa yli 10 tonnia pommeja! Samoin XO-18 tailleless pommikone, jonka lentosäde on 16 000 kilometriä! Ja jet TA-183 ja muut koneet! Me hallitsemme ilmaa!
  Kenttämarsalkka Fuhrer vapautti Zaurin. Nyt oli aika puhua Schmeisserin kanssa.
  saksalainen konekivääri
  StG 44 (saksaksi: Sturmgewehr 44 - 1944 rynnäkkökivääri) on saksalainen rynnäkkökivääri, joka kehitettiin toisen maailmansodan aikana. Valmistettiin noin 850 tuhatta kappaletta. Nykyaikaisten automaattien joukossa siitä tuli ensimmäinen massatuotettu kehitys.
  Se eroaa toisen maailmansodan konepistooleista (PPSh jne.) huomattavasti pidemmällä tähtäystulella, mikä johtuu ensisijaisesti ns. keskitason käytöstä, tehokkaammasta ja paremmasta ballistisesta kuin koneissa käytetyistä pistoolin patruunoista. aseita.
  Automaatio StG 44 - tuuletettu tyyppi, jossa jauhekaasut poistetaan tynnyrin seinässä olevan reiän kautta. Piipun reikä lukitaan kallistamalla pulttia pystytasossa. Vino syntyy portin ja pulttikannattimen vinojen tasojen vuorovaikutuksessa. Kaasukammio - ilman säätömahdollisuutta. Kaasukammion tulppa aputankoineen ruuvataan irti erityisellä ajamalla vain konetta puhdistettaessa. Kiväärikranaattien heittämiseen jouduttiin käyttämään erityisiä patruunoita, joissa oli 1,5 g (sirpaloitumista varten) tai 1,9 g (panssarin lävistyksiä varten kumulatiivisia kranaatteja) ruutipanos. Ruudin vakiopaino 7,92x33 Kurz-patruunassa on 1,57 g. Kaasumäntä tankoineen on yhdistetty pultin varteen.
  Schmeisser ilmaisi myös optimisminsa, että uusi kone - St 54 - tulee olemaan entistä luotettavampi ja parempi korkealla tulitarkkuudella.
  Von Braun ilmaisi myös aitoa optimismia - A-10- ja A-11-ohjukset lupasivat lentää jopa 1000 kilometrin etäisyydeltä ja osuvat suurella tarkkuudella radion ohjaamana.
  Atomipommin kanssa asiat olivat pahempia, kunnes ydinreaktori juuri käynnistettiin. Mutta myös parin vuoden kuluttua he lupasivat, että pommien kuningatar menee sarjoihin!
  Mutta mikä tärkeintä, amerikkalaiset ja britit lupasivat auttaa kolmatta valtakuntaa ja sen satelliitteja taistelussa maailman kommunismia vastaan!
  Kenttämarsalkka Fuhrer Rommel päätti:
  - Kerro Stalinille, että jatkamme vihollisuuksia täysimääräisesti, sitten kommunismin täydellinen ja täydellinen tuhoaminen!
  13. huhtikuuta 1945 oli suuren hylkäämisen päivä!
  Saksan sota antoi suurimman iskun Unkarista välttääkseen täysvirtaavan Veikselin pakottamista. Hyökkäys alkoi 20. huhtikuuta, kun natsien divisioonat olivat alimitoitettuja.
  Saksalaiset onnistuivat murtautumaan ensimmäisen puolustuslinjan läpi, melkein liikkeellä. He käyttivät aktiivisesti yöhyökkäystaktiikkaa estääkseen venäläisiä käyttämästä lukuisia tykistöään. Yöllä palo ei tietenkään ole niin tehokas, ja natseilla on yönäkölaitteita.
  Melko nopeasti murtui myös toinen puolustuslinja ja muodostui kaksi kattilaa. Mutta päämajan määräyksestä suuret reservit tulivat taisteluun. Vaikka natseja ei voitu voittaa, Mainsteinin hyökkäys keskeytettiin.
  Saksalaiset onnistuivat kuukauden itsepäisten taistelujen jälkeen valtaamaan takaisin vain osan Slovakiasta etenemällä enintään 70-80 kilometriä.
  Fritzin hyökkäys Itä-Preussissa oli vielä vähemmän onnistunut. He murtautuivat vain ensimmäisen puolustuslinjan läpi ja kohtasivat tiheän puolustuksen. Kävi ilmi, että puna-armeija osasi kaivaa ja puolustaa itseään. Ja aiheuttaa vakavia vahinkoja.
  Ainoastaan Romaniassa Kisselring saavutti suuria menestyksiä. Fasistiset joukot loivat kolme kattilaa ja valloittivat melkein koko Moldovan ja Bukovinan. Mutta sielläkään he eivät saaneet murtautua Odessaan, pysähtyen Bugiin - luonnolliseen vesiesteeseen! Mutta saksalaiset onnistuivat silti valloittamaan paljon maata. Mukaan lukien Mustanmeren rannikolla ja Ukrainan Chernivtsin alueella. Näin ollen etulinjan siirtäminen pois Romanian öljykentiltä. Mutta heidän huhti- ja toukokuun menestyksensä rajoittuivat tähän.
  Puna-armeija oli puolustuskannalla, ja teollisuus tuotti paljon sotilasvarusteita. Erityisesti Jak-9-hävittäjät ja T-34-85-tankit.
  Kesällä Rommel joutui vaikeaan tilanteeseen - Saksan henkilöstöresurssit olivat jo lopussa, ja hyökkäys johti suuriin tappioihin. Ei tarvinnut luottaa neljänkymmeneensimmäisen vuoden toistoon. Neuvostoliiton joukot ovat kovettuneet taistelussa, kenraalit ovat saaneet kokemusta korkealla hinnalla ja melko tiheä ja syvällinen puolustus on rakennettu.
  Piti siis maksaa itään muuttamisesta.
  Keskustassa Neuvostoliiton joukoilla oli edelleen sillanpäitä Veikselin yli. Stalin ei halunnut vetäytyä.
  Rommel päätti aloittaa ilmahyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan. Koska pommitukset ovat ainakin kallis ammatti, mutta ihmistappiot tällaisen hyökkäyksen aikana ovat paljon pienemmät! Lisäksi Yhdysvallat ja Iso-Britannia siirtomaineen ja dominioineen alkoivat tarjota yhä aktiivisempaa apua aseiden, resurssien ja jopa vapaaehtoisten avulla.
  Suihkukoneiden ilmahyökkäys ja suurten panssarivaunujen varovaiset murtoyritykset.
  Mutta Stalin ei halunnut istua passiivisesti ja odottaa tappiota! Hänen joukkonsa aloittivat hyökkäyksen Slovakian suuntaan 22. kesäkuuta. Vastauksena amerikkalaiset myivät Saksalle lainaksi tuhat B-29-pommittajaa.
  Saksalaiset hallitsivat ilmaa ja pystyivät toistaiseksi torjumaan puna-armeijan hyökkäykset panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden laadullisella ylivoimalla. Heinäkuun lopussa Saksan armeijaryhmä Etelä lähti hyökkäykseen yrittääkseen luoda uuden taskun. Neuvostoliiton joukot pystyivät pysäyttämään Saksan hyökkäyksen. Natsit etenivät noin kolmekymmentä kilometriä ja välttäen suuria tappioita pysähtyivät. Elokuussa Puna-armeija eteni myös Itä-Preussissa.
  Kesän aikana etulinja ei ole juurikaan muuttunut.
  Sillä välin Yhdysvallat pudotti kaksi atomipommia Japaniin. Hirohito ilmoitti antautumisestaan 16. elokuuta. Amerikka irrotti kätensä ja lisäsi teknologian, raaka-aineiden ja laitteiden toimittamista Kolmannelle valtakunnalle.
  Saksan ilmailun paine koveni. Natsit toivoivat pommittavansa Neuvostoliittoa. Syksy meni iskujen ja hyökkäysyritysten vaihdossa molemmin puolin. Molemmat osapuolet yrittivät välttää tarpeettomia tappioita.
  Mutta yleisesti ottaen Luftwaffen ylivoima ilmassa tuli ilmeiseksi. Vuonna 1945 Kolmas valtakunta ja satelliitit tuottivat yli kuusikymmentätuhatta lentokonetta, enimmäkseen suihkukoneita, ja saivat vielä kolmekymmentä tuhatta liittoutuneilta. Neuvostoliitto tuotti vain neljäkymmentäviisi tuhatta autoa. Lisäksi nopeuden, aseiden ja panssarin suhteen huonompi kuin vihollinen.
  1946 alkoi myös puna-armeijan suurella hyökkäyksellä. Mutta saksalaiset heittivät parhaan pyramidipankkinsa E-50 taisteluun ja pystyivät kukistamaan Neuvostoliiton yksiköt työntäen ne takaisin Puolaan ja Sloveniaan. Mutta neuvostojoukkojen runsaat lumisateet ja joukkosankarillisuus pysäyttivät fasistiset laumat Nemanilla ja hieman Grodnon takana! Banderan tuella Fritz saapui Lvoviin. Siitä huolimatta laajamittainen hyökkäys tai pikemminkin sen epäonnistuminen johti siihen, että Neuvostoliitto menetti jalansijansa Itä-Euroopassa, ja nyt sota on jälleen siirtynyt kokonaan bolshevikkien Venäjän valtakunnan alueelle!
  Toukokuussa Rommelin joukot yrittivät rakentaa menestystä, mutta useiden kuukausien taistelun jälkeen he saavuttivat vasta linjan, Baranovichi, Vilna, sitten lähestyi Riikaa. Natsit menestyivät hieman paremmin etelässä - he valtasivat Vinnitsan ja Zhytomyrin - lähestyessään Kiovaa! Ja Odessa erotettiin Neuvostoliiton joukkoista.
  Saksalaiset kärsivät kuitenkin myös valtavia tappioita - armeijaan kutsuttiin 14-vuotiaita teini-ikäisiä ja 65-vuotiaita isoisiä. Jopa luotiin useita naisten divisioonoita sekä erilliset tarkka-ampuja- ja ilmailurykmentit, joissa heikompi sukupuoli taisteli!
  Syksyllä saksalaiset puolustivat itseään, ja Neuvostoliiton armeija tunsi heidät. Talvellakin taistelut olivat täydessä vauhdissa. Ei ollut mahdollista murtaa saksalaisia, jotka säilyttivät ylivoimaisen ilmavallan. Neuvostoliiton piiritetyt kaupungit Riika ja Odessa putosivat, mutta Fritz ei voinut kehittää hyökkäystä pidemmälle.
  Vuonna 1947 Neuvostoliiton T-54-tankki alkoi tulla sarjatuotantoon, jonka piti kilpailla tärkeimmän saksalaisen pyramidin E-50:n kanssa. Totta, Neuvostoliiton auto oli edelleen panssarissaan ja aseissa huonompi kuin saksalainen, mutta se oli halvempi ja kevyempi. Massatuotanto alkoi heinäkuussa.
  Ilmailussa asiat olivat huonommin, mutta 30. joulukuuta 1947 ensimmäinen Neuvostoliiton sarjasuihkuhävittäjä MIG-15 lensi vihdoin.
  Tämä tarkoittaa, että fasistinen monopoli ilmassa tulee loppumaan.
  Massatuotanto alkoi toukokuussa 1948. Itse kone oli vain hieman nopeudeltaan ja aseistukseltaan heikompi kuin ME-362. Totta, saksalaisilla oli edelleen etumatka vakiintuneessa tuotannossa ja ässäen taistelukokemuksessa. Mutta kävi selväksi, että ilmassa Neuvostoliitto oli saavuttamassa pariteetin.
  Syksyllä 1948 aloitettiin uudet neuvottelut.
  Saksa autioitui, mutta myös Neuvostoliitto kuoli. Lisäksi saksalaiset fyysikot pääsivät neuvostoliittolaisten edelle, ja Kolmas valtakunta oli jo onnistuneesti testannut ydinpommin.
  Rommel tarjosi maltillisen vaihtoehdon - saksalaiset saavat kaiken, mitä he ovat jo voittaneet. Riiasta Odessaan.
  Stalin suostui vastauksena nollavaihtoehtoon. Emme me sinulle, etkä sinä meille!
  Neuvottelut päätyivät jälleen täydelliseen umpikujaan.
  Koba tapasi vuorotellen jokaisen enemmän tai vähemmän merkittävän teollisuuden, suunnittelijan ja sotilasasiantuntijan.
  Luettuaan julkisesti puheen, jossa hän ilmoitti käyvänsä sotaa fasismia vastaan katkeraan loppuun asti!
  Päivä 7 marraskuuta 1948. Siitä tuli suuren muutoksen ja päätösten päivä!
  Epilogi
  21. joulukuuta 1954... New York... Yhdysvaltojen korkein pilvenpiirtäjä on ripustettu ylellisesti punaisilla lipuilla.
  Stalin, jonka kuva näkyy valtavilla näytöillä ja kaikilla Amerikan kansantasavallan mainostauluilla, heiluttaa hymyillen Lenin-kadulla kulkeville Neuvostoliiton joukoille!
  Koko maailma juhlii 75-vuotiasta toveria Stalinia - maapallon ensimmäistä keisaria!
  
  LUCIFERIN TULO
  Vaikka se ei ollut helppoa hänelle, mutta silti suhteellisen nuori eikä ehtinyt kovettaa sieluaan, soturi Palpatine onnistui astumaan esteen yli.
  Karolina olisi pitänyt tappaa omin käsin ja valomiekalla. Mutta jälkien piilottamiseksi itse palatsiin asetettiin pieni ydinpanos.
  Darth Sidious puhui jo sujuvasti valomiekkaa, ja matkalla kuningattaren luo hän katkaisi hänen henkilökohtaiset vartijansa. Sitten hän käski hänet polvistumaan ja riisumaan kalliit kenkänsä - jotta hän kuolisi, kuten oli tapana, paljain jaloin telineellä.
  Carolina ilmestyi. Palpatine paljasti hänelle todelliset kasvonsa ja ylhäinen henkilö purskahti kyyneliin rajusti. Sen jälkeen Dart käytti ensimmäistä kertaa elämässään voimasalamaa... Ja kun hiiltynyt kuningatar rauhoittui, armoton Sith-lordi asetti ydinaseen sytyttimeen ja poistui palatsista.
  Vedenalaisen maailman asukkaita syytettiin sabotaasista, jonka vuoksi planeetan kahden maailman välillä puhkesi kova sota. Teknologisesta paremmuudestaan huolimatta vedenalainen rotu onnistui selviytymään. Lisäksi väliin tulivat republikaanien senaatin edustajat, jotka eivät voineet sallia kansanmurhaa.
  Palpatine on ansainnut itselleen rauhantekijän laakerit ja on nyt saavuttanut galaktisen tason, toistaiseksi vain Naboon senaattorin vaatimattomana avustajana, mutta saavuttaen nopeasti suosiota itselleen.
  Hänen opettajansa Plagast hyväksyi oppipoikan ylennyksen, mutta hän itse uppoutui yhä enemmän magoklorialaisten tieteelliseen tutkimukseen. Hän halusi saavuttaa itse kuolemattomuuden ja oppia herättämään kuolleita kuolleista. Lisäksi Plagast tunsi ulkoisen häikäilemättömästi vain kiintymystä joitain sukulaisiaan kohtaan ja haaveili heidän nopeasta ylösnousemuksestaan.
  Palpatinen tytär kasvoi ja hänestä tuli kuningatar. Ja pian hän sai oman jälkeläisen. Aviomiehestä ei muodollisesti tullut kuningasta, mutta hän oli täysin laillinen puoliso ja entinen jediupseeri, vaikkakaan ei taitoiltaan huippuluokkaa. Virallisesti hän sai prinssin ja nuoremman hallitsijan tittelin - kuningattaren johdolla.
  Mutta Palpatine ei pitänyt epävirallisesta vävystään: liian kiltti, jalo, ulkoisesti erittäin komea ja näytti paljon nuoremmalta kuin hänen vuotiaana.
  Kyllä, ja mustan hallitsijan tytär kasvoi erittäin ystävälliseksi ja sympaattiseksi. Luonteeltaan melko samanlainen kuin isänsä - joka haaveili luultavasti tulla maailmankaikkeuden pahimmaksi ihmiseksi.
  Joka tapauksessa Plagastin ei enää tarvinnut suostutella oppipoikaansa. Palpatine teki päätöksen yksin - tuhota sekä tyttärensä että tämän miehensä.
  Mutta tietysti niin, ettei itse syty. Ja tämä ei ole helppoa, joten palatsin suojelua kaikkien levottomuuksien ja sabotaasin jälkeen vahvistettiin merkittävästi.
  Palpatine päätti tehdä onnettomuuden tähtialuksella. Hän onnistui vaikutusvaltaansa käyttämällä saamaan kuninkaallisen perheen pakoon Corusaniin, metropoliplaneetalle ja tasavallan pääkaupunkiin. Väitetään kutsu suureen lomaan - suuren muodostelman vuosituhannelle.
  Hän oppi hyvin mestari Plagastin läksyt;
  Opettaja lupasi opiskelijalle, että vaikka hänen koulutus olisi vakavaa, he olisivat vapaita kahden säännöstä. Katkaisemalla Darth Banen määräämän noidankehän he eivät salaisisi toisiltaan mitään, eivät kokisi kateutta ja epäluottamusta suhteessaan ja palvelisivat näin pimeää puolta yhdessä. Sidious opiskeli Muunin alaisuudessa vuosikymmeniä, jolloin Plagast opetti oppipoikalleen kaiken, mitä hän itse tiesi, jotta kaikki Plagastin uudet voimat eivät katoaisi. Plagueastin oppitunnit pakottivat Palpatinen kohtaamaan hänen pelkonsa, ryöstivät häneltä kaikki hänen ilonsa ja kaiken, mitä hän piti rakkaana. Pimeyden lordi opetti Sidiousille, että tunteet, kuten kateus ja viha, vaikka olivatkin välttämättömiä pimeän puolen hallitsemiseksi, olivat vain keinoja hylätä tavanomaiset moraalikäsitykset suurempaa tarkoitusta varten. Plagast myös luennoi opiskelijalleen keinoista kaapata valtaa perimmäisenä tavoitteena hallita galaksia.
  Mutta tehokkain tapa oppia oli virtuaalisten esteiden ylittäminen ja moniulotteinen elokuva.
  Auttaessaan Palpatinea etenemään riveissä, mestari antoi Thaler Sidiousille pääsyn Sith-holokroninsa sekä moniin muihin. Hän koulutti Palpatinea valomiekkataistelussa, voimasalaman käytössä, pakotti hänet ottamaan vastaan kaikenlaista tietoa erilaisista aseista ja pimeän puolen tekniikoista, mutta antamaan niille vain sen arvon, joka on tarpeen ritarikunnan todellisen tarkoituksen kannalta. Samanaikaisesti Plagast teki Damaskoksen Grandeen varjolla kaiken tarvittavan, jotta kukaan ei epäillyt hänen olevan sukua Palpatineen.
  Joten tässä tapahtui yksinkertainen asia - tähtialus osui asteroidivirtaan. Lisäksi jo tähtialuksen palatessa, kun monet lentäjät ottivat väkeviä juomia.
  Ja Palpatinea ei vain epäilty, vaan hänelle jopa myönnettiin määräys huolen osoittamisesta ja luopumisesta riskialtiselta tieltä. Mutta on olemassa sellaisia tekosyitä, että henkilö tekee varmasti juuri päinvastoin. Ja provokaatio toimi, ja siellä laitteet vaurioituivat hieman.
  Sekä perilliset että puoliso kuolivat, vain pieni prinsessa Padme Amidala, Palpatinen tyttärentytär, selvisi. Hän peri valtaistuimen Naboolla.
  Ja Darth Sidious lisäsi rikostensa luetteloon. Plagast ei kuitenkaan hyväksynyt kaikkea.
  "Sinulla on Voima, oppipoika ja johtajuuskyky. Vielä tärkeämpää on, että sinulla on sarjamurhaajan verenhimo, vaikka meidän pitäisi pitää se varassa - ellei väkivallalla ole jotakin erityistä tarkoitusta. Emme ole teurastajia, Sidious, kuten jotkut menneisyyden sitheistä. Olemme tulevaisuuden arkkitehteja."
  "Kuinka kauan?"
  "Vuosikymmenen kuluttua - eikä päivää aikaisemmin."
  Mutta kärsivällisyys itsensä hillitsemisessä ei halunnut ilmaista itseään. Vaikka joskus Witt itsekin ihmetteli, miksi hänestä tuli yhtäkkiä niin julma. Onko hänellä niin paljon aggressiota syntymästä lähtien? Lisäksi ystävällisessä piirissä Palpatine antoi vaikutelman ystävällisestä ihmisestä.
  Darth Sidious esitteli jopa uuden teorian: todellisen sithin on piilotettava ajatuksensa niin taitavasti, ettei edes opettaja ymmärrä saalista! Vaikka hän kutsuu itseään Plagast viisaaksi!
  Kun Palpatine alkoi astua galaktiseen politiikkaan, hänen mentorinsa teki uuden läpimurron tutkimuksessaan. Rikollisen Yinchorrin tahto, jonka saman rodun delegaatio esitti Damaskokselle, murtui Voiman vaikutuksen alaisena matelijoiden sisäisestä luonnollisesta vastustuksesta huolimatta. Plagast suoritti myös paljon kokeita muilla näytteillä testaamalla omia kykyjään. Seuraavassa Kätkön kokouksessa Plagast hahmotteli Sidiousille ohjeet, joiden mukaan sithien tulisi toimia, puhui Kerred Santen pitkäaikaisesta eliminoinnistaan ja käski Sidiousin määrätä senaattori Vidar Kimin salamurhan, jotta Palpatine tulisi hänen tilalleen. . Plagast itse vieraili Kamino-planeetalla, missä hän neuvotteli paikallisen kloonientekijöiden kanssa luodakseen tottelevaisten Yinchorrien armeijan. Myöhemmin Damaskos ja hänen alaisensa lähtivät Serennoon, missä Plagast puhui henkilökohtaisesti siellä läsnä olevien jedien kanssa. Joten hän sai selville, että jedi Qui-Gon Jinn ei pitänyt yrityksistä, ja hänen entinen mestarinsa Dooku piti Tasavallan asemaa kestämättömänä. Plagast kylvi taitavasti epäilyksen siemeniä mestari Sifo-Dyasin sydämeen vakuuttaen hänet lempeästi, että tasavalta tarvitsee armeijaa.
  Totta, kuka aikoo luoda kalliin sotilaskoneen ilman sotaa? Ja sithit halusivat hallita juuri väkivallan menetelmää, koska erilainen tapa on vastoin heidän opetuksiaan.
  Poliittisessa istunnossa, jossa hyväksyttiin yli tusina Kauppaliiton maailmaa tasavaltaan, Plaguest ja Sidious tapasivat jälleen Damaskoksen ja Palpatinen varjolla. Ennalta sovitun suunnitelman mukaisesti Palpatine piti upean puheen, joka aiheutti huutoja ja kaaosta senaatissa. Plagast oli tyytyväinen, koska Kauppaliiton planeetoista tuli osa tasavaltaa ja tulevaisuudessa sithit voivat laukaista galaktisen sodan käsillään. Mutta Plagast tiesi, että katkera senaattori Pax Tim oli tehnyt salaliiton Damaskuksen muiden vihollisten - Santen turvallisuusrakenteen - kanssa ja ryhtyisi nyt aktiivisempiin toimiin Damaskoksen poistamiseksi. Siksi Plagast asetti Palpatinen tarkoituksella Timin kanssa poliittiseen istuntoon ja käytti oppilasta syöttinä testatessaan häntä. Huolimatta Sidiousin onnistuneista toimista, Tim onnistui oveltamaan molemmat sithit ovelammin käskemällä Maladian Plagastin salamurhaajat. Koska jälkimmäinen keskitti kaikki voimansa pysäyttääkseen sieppauksen ja löytääkseen Timin, hän ei tiennyt, että häntä vastaan suunniteltiin toista hyökkäystä.
  Ja Darth Sidious tunsi sen, mutta ajatteli jo päästäkseen eroon mentorin holhouksesta.
  Larsh Hillin jäseneksiottoseremoniassa Ritarikunnan majassa Coruscantilla, palkkasoturit melkein tappoivat Darth Plagastin. Palpatinen avustaja Pestage otti yhteyttä maladilaisiin ja saatuaan tarvittavat tiedot ilmoitti Palpatinelle tästä välittömästi. Molemmat saapuivat salamurhapaikalle ja löysivät vain haavoittuneen ja tuskin hengittävän Plagastin elossa, joka kääri haavan Voimalla; loput muunit Damaskoksen pääkaupungeista tapettiin. Myöhemmin Palpatine kosti Timille henkilökohtaisesti tappamalla Timin itsensä ja monia muita Gran Protectorate -järjestön jäseniä Malastaren suurlähetystössä Coruscantilla. Poliisi ei ole löytänyt rikoksen tekijöitä, vaikka senaattori Kimin murhan jälkeen on muodostettu erityisryhmä tutkimaan näitä kuolemia. Tämän seurauksena Damascus Capitals ei menettänyt johtajaansa, mutta Hego Damaskos vetäytyi Galaxyn asioista.
  Darth Sidious loi suunnitelmat melko ovelasti. Hän ei tappanut tyttärentytärtään Padvaa, vaan ystävystyi hänen kanssaan. Ja ulkoisen vastahakoisesti hänestä tuli senaattori.
  Mustan lordin vaikutus kasvoi, kolmas sith Darth Maul ilmestyi. Koulutettu myös barbaarisiin menetelmiin ja erittäin taitava taistelija. Maulin vahvuus ei kuitenkaan ole niin suuri, että hänestä voisi tulla täysivaltainen perillinen.
  Lisäksi sekä Plagast että Thaler ovat edelleen ihmisiä, eikä vailla merkkejä rasisteista. He eivät todellakaan halunneet tulevan Sith-imperiumin valtaistuimen perivän ei-ihmisrotua.
  Siksi ehkä Darth Maulin kuolema oli ennalta määrätty. Lisäksi Palpatine melkein kuoli kaksintaistelun aikana oppilaansa kanssa, ja vain vahvuus pelasti tulevan keisarin kuolemasta.
  Darth Sidious suuttui siitä, että joku maailmankaikkeudessa oli parempi käyttää valomiekkaansa. Ja tämäkin jätti jälkensä. Ihmisparin onneksi Maul ei rajoitustensa vuoksi voinut ylittää heitä tunteessaan voiman pimeän puolen!
  Damaskos ja Palpatine tekivät kaikkensa varmistaakseen, että Naboon kriisi hyödytti heitä molempia. Kun Darth Maul oli käynnistänyt operaation Naboolla jedien tuhoamiseksi, Damaskos oli ryhtynyt aktiivisiin toimiin uuden kriisin järjestämiseksi. Ottamalla yhteyttä Corporate Unionin, Guild of Commercen, Techno Unionin ja muiden yritysten johtajiin Damaskos vakuutti heidät tasavallan ilkeistä toimista heidän maailmojaan kohtaan. Palpatine varmisti valintansa Galaktisen tasavallan ylikansleriksi, ja päätti, että oli aika saattaa suuri suunnitelma päätökseen yksin. Oppittuaan Plagastilta mitä hän tarvitsi ja käyttänyt mentorinsa yhteyksiä halutun aseman turvaamiseen, Palpatine näki ikääntyvän Muunin pelkkänä esteenä. Plagast sen sijaan näytti luottavan täysin oppipoikaansa.
  Lisäksi Darth Maul kuoli ja kahden sääntö palautui automaattisesti.
  Edessä oli vielä paljon työtä ja aikaa, eikä Darth Sidusilla yksinkertaisesti ollut mahdollisuutta kouluttaa uutta opiskelijaa.
  Joten miksi heidän tandeminsa ei ole olemassa vielä muutamaa vuotta - kunnes jedijärjestys vihdoin tuhotaan?
  Mutta tärkeintä ei ollut se. Plagast paljasti lopulta kauhean salaisuuden: "hän on Palpatinen todellinen, biologinen isä - Witt Thaler."
  Kyllä, hänen äitinsä, hyvin kaunis talonpoikanainen, käänsi rikkaan kauppaherran Damaskoksen pään. Eikä hän voinut hillitä intohimoaan.
  Yleensä sithiin vihkiytymisen jälkeen kyky lisääntyä jälkeläisiä laskee jyrkästi. Ja sitten sellainen onni - sinulla on poika! Ja niin kykenevä ja lahjakas, ei vain vahvuudessaan, vaan hänellä on erinomainen poliittinen lahjakkuus.
  Tämä oli tärkein syy, miksi hän pelasti nuoren miehen. On paljon mukavampaa siirtää oman veren työtä eteenpäin. Vaikka korkean tason sithistä tuli lähes steriilejä, perhesiteitä ei koskaan pidetty tärkeimpänä.
  Plagast tunsi syvästi... Ehkä hän todella päätti, ettei hänen oma poikansa koskeisi häneen.
  Mutta juuri tämä sai Darth Sidiousin toimimaan. Jokaisen sith-mestarin unelma on tehdä sellainen rikos kuin oman isänsä murha.
  Vaaleja edeltävänä iltana Damaskos esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti vuosiin yksinomaan senaattori Palpatinen kanssa: he osallistuivat yhdessä uuden Mon Calamarin esityksen ensi-iltaan Galaktisessa oopperatalossa. Esittelyn jälkeen kaksi Sith Lordia vetäytyivät Damaskoksen kattohuoneistoon Kaldani Spire -rakennuksessa juhlimaan Palpatinen tulevaa menestystä. Palpatine käveli opettajan ympärillä viinin kanssa harjoitellessaan tulevaa senaatin puhetta.
  Plagast, tipsy, kertoi Palpatinelle, että hänen kokeilunsa Magochloriansin kanssa oli ollut enemmän kuin onnistunut. Poika Anakin voitti kilpailun, ja mikä tärkeintä, onnistui poistamaan koko taistelurobotin armeijan. Tämä tarkoittaa, että pojalla on enemmän voimaa kuin kaikilla maailmankaikkeudessa elävillä. Sen lisäksi, että hän oli pariutunut pojan kanssa, hän onnistui siementämään magochloriansia ja Togruta-rodun edustajaa. Ottaen huomioon, että tämän humanoidin, mutta ei-ihmisrodun edustajat ovat ihmisiä köyhempiä magohlorilaisina, mutta samalla jedien prosenttiosuus heistä, monta kertaa vähemmän kuin ihmisiä, on erittäin korkea, sitten...
  Uusi tyttö Ahsoka Tano pystyy tulevaisuudessa saavuttamaan poikkeuksellisia, aiemmin tuntemattomia taidon huippuja. Yhdistelmä vaihtoehtoisia tapoja havaita Togrutan voima ja Magochlorian runsaus - voivat synnyttää todellisen ihmisen luoman luonnon ihmeen.
  Mitä seuraavaksi? Hän jatkaa kokeiluja ja luo uuden ihmisrodun, joka on voimaltaan yhtä suuri kuin jumalien. Ja hän pystyy syntetisoimaan vielä korkeamman tason olentoja kuin magohlorilaiset - teokloriaalaiset, mikä sallii sithien muuttaa maailmankaikkeuden fyysisiä lakeja ja ehkä luoda uusia universumeja!
  Mustalla lordilla oli jotain pelästyttävää ja ihmeteltävää.
  Vähitellen humalassa Plagast vaipui uneen ensimmäistä kertaa moniin vuosiin, ja muutaman hetken kuluttua Sidious epäröinnin jälkeen (ehkä on parempi vain leikata pää pois miekalla?) Hän kaatoi Voiman virran. salama opettajaan.
  - Isäsi vastaa kaikesta! Siitä, että jätit minut, että annoin minun elää helvetin vuoden kidutetussa kuninkaallisessa kellarissa! Miksi hän sai minut tappamaan ainoan todellisen rakkauteni Carolinan!
  Musta Sith karjui, sylkien salamaa vanhemmalleen. Hän todella vihasi häntä.
  Darth Sidious nautti Plagastin tuskasta ja kidutti hänet hitaasti kuoliaaksi, ja Voiman avulla uupuneena hän ei voinut tehdä mitään ja kuoli.
  Viimeisillä sekunneilla musta lordi sanoi:
  "Hävisit tämän pelin sinä päivänä, jolloin päätit opettaa minut hallitsemaan galaksia. Sinulla on isäsi rinnallasi - tai tarkemmin sanottuna kantapääsi alla. Olit opettajani, isä - kyllä, siitä kerron sinulle ikuisesti , olkoon hän ikuisesti kiitollinen, mutta et koskaan tule olemaan herrani."
  - Palpatine sanoi hyvästit Darth Plagastille, joka kuolee ja palaa salamajoukkojen tulessa.
  Ja niin sithien keksijä päätti myrskyisän elämänsä. Ja hänen kanssaan käänsi universaalin historian sivua.
  Mutta siellä oli kaksi uutta, mahtavaa luomusta: Ahsoka ja Anakin, sekä opiskelija, joka onnistui saamaan vallan galaksissa ja kukistamaan jedit.
  Luke Skywalker oli siis Palpatinen pojanpoika ja Darth Vaderin poika.
  Siksi sithien musta lordi ei voinut antaa käskyä, ottaa ja tuhota voimaltaan lahjakasta suoraa jälkeläistään. Lisäksi sanotaan mitä tahansa - Luke on sataprosenttisesti ihminen ja hänen omat lapsensa ovat puoliksi Togruta. Mutta keisari Palpatine oli jo ottanut käyttöön lakeja, jotka rajoittavat ei-ihmisten oikeuksia, ja yleensä pyrki luomaan rasistisia lakeja uuteen osavaltioon.
  Todellakin, kun ihmiset ovat galaksin runsain rotu ja keisari itse on mies, samoin kuin hänen lähipiirinsä, niin ankara rasismi ja muiden rotujen nöyryytys on varsin sithien henkeä. Rakastaa tukahduttaa ja hallita.
  Suurmarsalkka Tarkin on kehittänyt kokonaisen teorian ja ideologian oikeuttaakseen rasismin...
  Mutta he perivät valtaistuimen, vain puolet ihmisistä. Vaikka Ahsoka pääsi eroon rumista kasvaimista, ja hänen kameleonttiihonsa näyttää kauniilta.
  Keisari nimenomaan lähetti lapsensa tuhoamaan elämää Shilo-planeetalla, jossa Togrutat asuivat. Ja mustan herran jälkeläiset täyttivät tämän ilolla.
  He palvelivat hedelmöittymisestä lähtien ja tiesivät vain voiman pimeän puolen. Palpatine teki nuoruudessaan hyviä tekoja useammin kuin kerran. Ja jos hän pääsi kidutuskellariin, jos hän ei olisi törmännyt Plagastiin, hänestä ei koskaan olisi tullut galaksin suurin tappaja.
  Kyllä, hänen lapsensa eivät tehneet hyviä tekoja, he tekivät iloisesti kaikkea pahaa. Mutta jostain syystä juuri tämä on epämiellyttävää keisarille. Tolya ja hänessä hyvyys ei kuollut loppuun asti. Toli Palpatine uskoi, että oli mahdotonta tulla oikeaksi sithiksi ilman taistelua itsesi kanssa, kun kukistat valopuolen itsessäsi.
  Hänen lapsensa pitivät pahan palvelusta itsestäänselvyytenä, maailmankaikkeuden luonnollisimpana asiana ilman henkistä tuskaa ja katumusta.
  Mutta Palpatine taisteli itsensä kanssa, ja vain Kaikkivaltiaat jumalat tietävät, mitä hänelle maksoi Carolinan tappaminen.
  Lisäksi keisari ei uskaltanut tappaa äitiään. Plagastilla oli ilmeisesti myös kiintymyksen tunne häntä kohtaan, eikä hän koskaan esittänyt sellaista kysymystä.
  Ja Palpatinen äiti on edelleen elossa, ja huolimatta siitä, että hän on jo kulunut yli sata vuotta, hän ei näytä ollenkaan syvältä vanhalta naiselta. Päinvastoin, hän näyttää poikaansa nuoremmalta, vahvalta blondilta - ulkonäöltään enintään kolmekymmentä vuotta vanha. Vapauduttuaan raskaasta työstä hän asettui syrjäiseen maakuntaan ja ryhtyi siellä noituuteen.
  Kyllä, tavallinen, talonpoikainen, mutta myös epätavallinen nainen, jonka genetiikka on muuttunut. Muuten hän tuskin olisi voinut tulla raskaaksi mustasta lordista.
  Paljain jaloin, vain lannekankaassa, ohuella vyötäröllä kuin nuorella tytöllä, hän työskenteli lujasti pellolla ja harjoitti öisin noituutta. Mutta kun Witt asui hänen kanssaan, hänen äitinsä piilotti opinnot, eikä omistanut poikaansa mihinkään.
  Totta, hän antoi asian pari kertaa luisua: että hänen kohtalonsa olisi luultavasti haudattava paitsi rakkaansa, myös heidän lapsensa ja lastenlapsensa.
  Palpatine vieraili äitinsä luona vasta vuosi sitten - kun oli tarpeen suojata Naboo kapinallisten hyökkäykseltä. Hekin etsivät salaisuuksia mustan keisarin kotiplaneetalta. Ehkä he halusivat tietää hänen heikkoutensa tai löytää sukulaisia?
  Keisarilla oli velipuoli. Täällä Palpatine uhrasi sen pimeille voimille vähän ennen Naboon kriisiä - kuinka sanoisi, että onni hymyili.
  Tähän mennessä veli oli jo hankkinut lapsenlapsia, joten Darth Sidiousin odotettu taktiikka oli perusteltua. Vielä enemmän uhreja ja murhatun alkuperäisveren panteonin täydennys.
  Sitten hän halusi samalla lopettaa äitinsä. Mutta Palpatine odotti tapaavansa vanhan naisen, mutta hänen äitinsä ei ollut muuttunut lainkaan pitkien erovuosien aikana. Tyttömäinen, lihaksikas vartalo, erittäin tumma auringonpolttamasta, ja sileä iho, kauniit kasvot miehekäs leuka. Kaukaa katsottuna hänet voidaan yleensä luulla tytöksi, mutta läheltä hänen kasvonpiirteensä näkyvät: melko kypsä, muotoutunut ja hän on vähintään kolmekymmentä vuotta vanha. Ja jos katsot smaragdisafiirisilmiin, se näyttää vieläkin enemmän.
  Witt Thaler, joka ei odottanut, että hänen äitinsä ei ole niin yksinkertainen kuin miltä näyttää, oli järkyttynyt ja kieltäytyi tappamasta tai, kuten hän sitä kutsui, uhrautumasta pimeille voimille.
  Hän ei silloin löytänyt itsestään rohkeutta puhua edes paria sanaa äiti-nuotannon kanssa ja vältellen kontaktia kiiruhti lähtemään. Äiti saattoi tunnistaa poikansa, mutta hän myös teeskenteli kylmää ja välinpitämätöntä.
  Ja viimeisellä vierailulla Naboossa hän ilmestyi sillä hetkellä, kun keisarillinen saattue lensi väijytykseen. Palpatine oli melkein haudattu palatsiin, mutta hänelle ilmestyi paljasjalkainen nainen, joka osoitti piilotetun uloskäynnin ja osoitti, missä toinen kapinallisten väijytys sijaitsi.
  Sitten he vaihtoivat muutaman lauseen hänen kanssaan.
  Kuihtumaton äiti laittoi kätensä Palpatinen otsalle ja sanoi katkerasti:
  Kuinka pahasti olet loukkaantunut, poika. Sinussa ei ole enää yhtään tunnistettavaa piirrettä!
  Darth Sidious vastasi vihaisesti äidilleen:
  - Näytän vain syvältä vanhalta mieheltä! Itse asiassa kehoni on pitkään elänyt ei ihmisten lakien mukaan. Ja pystyn edelleen voittamaan kaikki jedit miekoilla. Ja lihani fyysisen olemassaolon aika kestää yli vuosisadan!
  Nuori äiti nyökkäsi kutistuneelle pojalleen.
  "Oletko päättänyt pidentää fyysistä olemassaoloasi ryhtymällä vampyyriksi?" Tietysti vampyyreillä on etuja ihmisiin verrattuna. Lukuun ottamatta tarvetta juoda verta kolme kertaa päivässä ja välttää auringonvaloa. Mutta tämä ei ole elämää!
  Keisari Palpatine loukkaantui äidistään ja halusi jopa lyödä häntä, mutta hillitsi itsensä. Hän mutisi vihaisesti:
  "Olen vahvempi kuin nuorena, vaikeampi tappaa millään muulla kuin sterlinghopealla. Ja missä tahansa auringossa voit käyttää mukavaa pukua suodattimilla, eikä keinovalo ole vaarallinen minulle.
  Tässä Darth Sidiousin sävy pehmeni.
  - Parempi, kerro kuinka sinä yksinkertaisena miehenä onnistuit säilyttämään nuoruutesi?
  Lada Thaler vastasi suloisella, valkohampaisella hymyllä:
  - Koko ikäni kävelin paljain jaloin Naboolla, tein töitä koko ikäni, söin terveellistä ruokaa, join vain mehua ja maitoa. Aina ulkona - kaukana kaupungista. Kävin pääkaupungissa vain kerran ja sitten kahleissa, kun minut tuotiin kuulemaan tuomiota. Ja sinne taas kylään kuokkalla!
  Elän terveellisintä kaikista mahdollisista elämäntavoista ja miksi minun pitäisi ikääntyä?
  Palpatine ei ollut tällä kertaa edes vihainen, hän tunsi olonsa hieman hassulta ja aivan loogisesti pyysi selvennystä:
  - Miljoonat talonpojat elävät samaa elämäntapaa kuin sinä, mutta tämä ei estä heitä muuttumasta rumaksi vanhoiksi naisiksi, toisin kuin sinä. Mikä on salaisuus - kerro minulle!
  Äiti vastasi alentuneesti äänensävyllään:
  - Tärkein kysymys on, miksi ihminen vanhenee? Luonnon kiertokulku on ikuinen, ja ihmiskeho muistuttaa tällaista kiertokulkua. Objektiivisesti ottaen ihmiskehossa ei ole mitään, minkä pitäisi vanheta. Nuoren näköinen nainen pysähtyi ja jatkoi jumalattaren luottavaisin mielin. - Kaikki on ajattelemista ja uskomista. Usko, että vanhuus on luonnotonta, ja ikuinen nuoruus, päinvastoin, on malli, etkä vanhene!
  Palpatine ei ollut aivan samaa mieltä tästä:
  - Ikääntyvien ihmisten lisäksi myös metalli, esineet, avaruusalukset, taistelurobotit. Miksi luulet ihmisen voivan välttää tämän tahdon ja uskon avulla?
  Nuori nainen vastasi luottavaisesti:
  - Ihmiskeho, toisin kuin metalli, on uusiutuva järjestelmä. Solut voivat jakautua ja uusiutua miljardeja miljardeja vuosia. Kuka tahansa tiedemies sanoo, että kehon kantavarasto kestää miljoonia miljoonia ihmishenkiä. Sinun tarvitsee vain oppia tekemään yksi olennainen pieni asia - myös hermosolujen uudistaminen ja uusiminen. Silloin kuolemattomuudesta tulee todellisuutta!
  Palpatine kysyi ilahduttavana:
  - Ja miten sinä teet sen äiti?
  Nainen nauroi ja vastasi kuiskaten:
  Miksi vampyyrin pitäisi tietää? Ja niin tässä lihassa venytät viisi tai kuusi vuosisataa. Ja sinulla on kasvamassa upea muutos ... Tarvitsetko vielä ikuisen nuoruuden salaisuuden. Varsinkin kun ottaa huomioon itsekkyytesi?
  Darth Sidious sihisi kuin kuristunut käärme ja veti karmiininpunaisen teränsä.
  - Voin uhrata sinut pimeille voimille!
  Äiti katsoi ilman maan varjoa poikaansa-keisariin. Hän vastasi vielä leveämmällä hymyllä.
  - Tämä uhraus ei auta sinua taistelussasi! Vaikka olenkin verinen tyranni, rukoukseni pelastavat sinut kuolemasta. Vuoden kuluttua kävelet pitkin kuilun reunaa. Ja vain äitisi voi pelastaa sielusi helvetistä!
  Palpatine myöntyi ja heilutti kättään halveksivasti.
  "Okei, kuten sanoit, vampyyreillä on vielä viisi tai kuusi vuosisataa jäljellä. Ja sieltä ehkä löydän tehokkaamman tavan pidentää elämää. Lisäksi tehdään jo kokeita hengen infusoimiseksi klooniin!
  Äiti suuteli Palpatinea hyvästit ja toivotti hänelle onnea. Hän tuoksui niin raikkaalta ja miellyttävältä. Ja Darth Sidious kaipasi - hyvässä on kauneutta.
  Pahuus on pahaa, ja elää pimeyden ja julmien sakaalien ympärillä on äärimmäisen väsyttävää. Joskus pelot valtaavat... Kivuliasta ja kauheaa.
  Lisäksi keisari Palpatine halusi seuraajakseen sithiä, jotka eivät ole puhdasta pahuutta, ja että seuraaja voisi tuoda ainakin jotain luovaa avaruusvallan elämään.
  Luke Skywalker on sataprosenttisesti ihminen ja tämä on hänen merkittävä plussa.
  Lisäksi Anakinin ja Palpatinen veri virtasi edelleen hänessä. Ja tämän pojan tuominen pimeälle puolelle vaati vakavia ponnisteluja.
  
  
  PURETUN SYNTYMÄ
  Kuinka Palpatinesta - vaatimattomasta nuoresta miehestä, erinomaisesta opiskelijasta ja esimerkillisestä käytöksestä erottuvasta - tuli universaalin ja pahan ruumiillistuma ja hän siirtyi voiman pimeälle puolelle?
  Elämä Naboo-planeetalla oli suhteellisen hyvää - leuto ilmasto, runsas maa, lähes ei kapinoita ja muutosvaatimuksia. Hallitusmuoto on perustuslaillinen monarkia... Mutta kuninkaan valta on suuri, hänen säädöksensä ovat yhtä voimakkaita kuin lait, ja vain Padla Amidalaa muutettiin rajoittamaan sekä monarkin hallituskauden että hänen valtuuksiaan.
  Palpatine on nuoruudessaan erittäin komea, hoikka ja tietysti fyysisesti kehittynyt nuori mies, hän voitti planeettojen väliset kilpailut Aviaballissa. Silloin Palpatine, joka kuului Naboo-tiimiin aivan viime hetkellä, tunsi herkkyyttä voimalle. Hän näki etukäteen pulsarien lennot ja asteroidien käännökset monimutkaisimmassa virtuaalipelissä. Ja hän tajusi, että hän saattoi tuntea, milloin oli aika iskeä kohtalokas, ratkaiseva isku. Ja sitten hänen nimensä oli hieman erilainen: Witt Thaler. Tavallinen äiti ja tuntematon isä. Totta, luontaisten kykyjensä ja kovan työnsä ansiosta Witt onnistui pääsemään arvostetun korkeakoulun vapaaseen tiedekuntaan. Tätä varten oli kerättävä erittäin korkea pistemäärä.
  Isänsä, erittäin kauniin ja kurvikkaan äitinsä kustannuksella hän sanoi olevansa jalo herrasmies, ehkä jopa hyvin syntyneiden jedien joukosta.
  Mutta hän ei voinut nimetä häntä. Witt kuitenkin teki mielessään erilaisia oletuksia - ehkä hänen isänsä on yleensä keisari naapurigalaksista?
  Jo lapsena Thaler - tuleva Palpatine tunsi kyvyn lukea suljettua oppikirjaa - paperimuodossa tai sähköisessä muodossa - joka tapauksessa. Hän teki ystäviensä vaikutuksen kyvyllä ennustaa urheilun lopputulosta tai voitti arvoituksia uskallusta - kuten nyrkkiin kätkettynä.
  Mutta juuri tässä pelissä hän tajusi, että hänellä oli harvinainen lahja. Sensaatiomainen voitto teki Witt Thalerista Naboon sankarin, ja... No, aivan kuten sadussa, se johti siihen, että kaunein tyttö, prinsessa Caroline Amidala, rakastui häneen ylitsepääsemättömästi.
  Ja Witt itse, hänen nuorella, kuumalla verellään, tunsi myötätuntoa ja vastavuoroisuutta. He rakastuivat toisiinsa hulluuteen asti, ja virallinen valtaistuimen perillinen Carolina Amidala Naberri tuli raskaaksi tavallisesta pojasta.
  Kuningas oli raivoissaan. Naboo-planeetan tavan ja lain mukaan abortti on ehdottomasti kielletty, mutta kruununprinsessalta ja hänen jälkeläisiltä riistettiin oikeus valtaistuimelle. Witt Thaler teloitettiin ankaran kidutuksen jälkeen kaikkein tuskallisimmalla tavalla. Ja Carolina lapsen syntymän jälkeen lähetettiin orjaksi istutuksille. Siellä on prinsessa: avojaloin, vain repaleisessa tunikassa, hänen täytyi työskennellä kovasti muiden vangittujen tyttöjen kanssa. Viettää yön kasarmissa, paljailla laudoilla ja syödä yksinkertaista, karkeaa ruokaa. Valvojat hakkasivat tulevaa kuningatarta ruoskalla, jos hän työskenteli edes vähän hitaammin.
  Yksi rangaistustyypeistä on orjien ripustaminen telineeseen ja paljaiden kantapäiden kutittaminen soihdun liekeillä.
  Wittiä itseään kidutettiin vankityrmässä. He kiduttivat minua julmasti, hienovaraisesti, mutta erittäin ammattimaisesti, estäen minua menettämästä tajuntaa tai kuolemasta ennenaikaisesti.
  Witt Thaler kävi läpi tuhat helvetin ympyrää. Häntä kidutettiin koko vuoden ennen teloitustaan. Ja sitten rottapukin piti syödä hänet elävältä miljoonien Naboon asukkaiden edessä.
  Mutta teloituksen aikana yhtäkkiä hirviö räjähti... Ja kun savu poistui, Witt Thaler katosi jäljettömiin. Monet pitivät tätä merkkinä ylhäältä ja putosivat polvilleen. Ja kuningas horjui, hänen kasvonsa muuttuivat siniseksi - hän sai halvauksen.
  Ja useiden kuukausien kidutuksen raajarina Witt heräsi kosteassa luolassa, joka oli peitetty kirkkailla kasveilla. Se oli hänelle erittäin tuskallista, mutta samaan aikaan raivoisan voiman tunne palasi. Jostain syystä Witt ei voinut käyttää kykyjään kidutuksen aikana kidutuskellarissa ja polttaa teloittajia.
  Vaikka se edusti näkyvästi itsestään ulos lentävää tulta, pulsarien purkausta ja kauheasta plasmaaseesta (kielletty vanhassa tasavallassa - sen äärimmäisen suuren tuhovoiman vuoksi!) peräisin olevia virtauksia. Mutta sitten voiman tunne palasi.
  Ja teloittajien aiheuttamat syvät haavat paranivat hitaasti mutta varmasti.
  Witin vieressä oli kanisteri ravinneseosta, ja hän imesi sitä silloin tällöin ja vaipui uneen.
  Täällä hän esimerkiksi haaveili ... Harhaanjohtavasta ja samalla sankarillisesta;
  Ruumiin ahmiminen oli nopeatempoinen prosessi, mutanttileijonalla oli kiire, kunhan liha oli tuoretta ja lämmintä. Kun hän lopulta lopetti, luuranko jäi jäljelle. Useat mustat soturit kaapuissa, taikasauvoilla aseistettuina, ajoivat hänet pois ja poimivat sitten luurangon.
  - Rohkea gladiaattori, joka kuoli urhoollisen kuoleman, haudataan paikallisten tapojen mukaisesti kaikella kunnialla. - Kommentaattori ilmoitti innostuneesti.
  - Hämmästyttävää! Ei niin huono loppu! - sanoi tuleva avaruuskeisari. Witt on edelleen nuori mies unessa, hänestä näyttää olevan lähimenneisyytensä.
  Ja tuntematon kommentoija jatkoi tukehtumista raivokkaasta ilosta:
  - Ja nyt ilmoitamme kilpailun jatkumisesta. Tällä hetkellä kuka tahansa yleisö voi taistella tappajaleijonaa vastaan.
  Witt Thaler nousi heti seisomaan ja huusi lävistävästi:
  - Haluan!
  - On ymmärrettävää, että haluat sovittaa syyllisyytesi siitä, että et lyönyt vetoa ihmisestä. - Prinsessa Caroline Amidala kiusoitteli häntä.
  Nuori mies huusi raivoissaan:
  - Ja jos niin! Eläin, joka tappoi ihmisen, ei ole elämisen arvoinen!
  - Mutta sinulla on kilpailijoita, katso täältä. - Prinsessa Caroline osoitti ylösnoussut petoa, joka muistutti pystyssä olevaa krokotiilia, jolla on norsun kuono. Tämä kaveri haluaa myös taistella!
  Kommentaattori ilmoitti:
  - Joten kaksi ihmistä yhtä aikaa ilmaisi halunsa liittyä taisteluun, sitten heidän täytyy ensin taistella toisiaan vastaan.
  Yleisö piti tätä päätöstä, enemmän silmälaseja ja verta!
  Soturi Witt katsoi hirviötä hilseilevän panssarin peittämillä rungolla, jo ensimmäisten sekuntien aikana se imeytyi epämiellyttävästi vatsaan. Sitten nuori mies voitti jännityksen, vaikka vihollinen oli epäilemättä vaarallinen.
  - Sinulle annetaan tavallinen ase! - Kommentaattori ilmoitti kylmällä äänellä.
  Soturit kumartuivat tavan mukaan. Sitten heille annettiin miekka ja kilpi. Sitten Wittiä odotti toinen yllätys, hänelle annettiin yksi miekka hänen oikealle puolelleen, ja vihollinen sai kaksi kerralla ja otti toisen aseen hänen tavaratilaansa.
  - Se ei ole reilua! - protestoi nuori mies. - Kaksi terää yhtä vasten.
  - Tämä on Corpse-Sucker, hän käyttää aina nenänsä taisteluissa. Sellainen tapa! - Näkymätön kommentaattori vastasi piilottamatta halveksuntaa ääneensä, aseet luovuttivat kauniit, melkein painottomat tytöt, hyvin samanlaiset kuin nymfit. Heitä katsoessaan Witt (tuleva Palpatine) tunsi intohimoisen halun, ja hän häpesi suuresti, että hänen jännityksensä huomattiin. Joten hän puhui vihaisena.
  - Joten anna minulle toinen miekka kömpelön kilven sijaan. - En halua olla ääliö.
  - Sinulla on sellainen oikeus! - sanoi, hieman podrev, kommentoija.
  Nymfi ojensi toisen miekan nuorelle miehelle ja sanoi patosisesti:
  - Taistelu ritari, älä häpeä kunniaa.
  Kommentaattori ilmoitti jälleen:
  - Oikeus tappaa tai armahtaa kuuluu taistelijalle, joka omistaa voittoaseen! Ja myös yleisölle. Mielestäni tämä pitäisi ottaa huomioon.
  - Aion ehdottomasti lopettaa rohkean komean miehen. - sanoi Corpsesucker.
  - Ilman vasaraa takoa et halkaise linnaa! - Puhunut, nokkela aforismi Witt.
  He nousivat seisomaan, krokotiilinorsu oli paljon suurempi kuin kaveri, ja alkoivat odottaa signaalia.
  Kevyt kuin höyhen, nymfi lensi hänen luokseen ja suuteli nuorta miestä ruusuiselle poskelle.
  Witt punastui ja otti puoli askelta, sillä hetkellä kuului taistelumerkki. Ruumissyöjä ryntäsi hänen kimppuunsa, heilutellen miekkojaan, ja hän odotti ottavansa sen röyhkeästi. Nuori mies oli hereillä, hyppäsi sivuun ja potkaisi ulos tullessaan. Isku osui kilpeen, se soi ilkeällä äänellä.
  - Hei poika! Pidä huolta kengistäsi, ne ovat kauniita.
  Nuori Witt todella pahoitteli, ettei hän riisunut lenkkariaan, ne olivat lahja hänen syntymäpäiväänsä, epätavallinen väritys ja vahvasta ihostaan huolimatta, he eivät halunneet pilata niitä. Hän on köyhän naisen poika, rakkaat hyvät kengät. Ja hän Witt on vielä poika, joten hän ei epäröi kävellä paljain jaloin.
  Taistelu jatkui, sitten nuori mies totesi, että vihollinen omistaa erittäin taitavasti hänen tavaratilansa. Kuinka nopeasti miekka liikkuu, kun taas kädet eivät ole niin liikkuvia, ja jopa ylivoima pituudessa.
  - Unelmoin koko ikäni elefantilla ratsastamisesta, en tappelemisesta. Olet jo inhottava.
  Vastauksena käheä vinku:
  - Mistä ihminen ei pidä. Sen verran huonompi rotusi on.
  Witt jatkoi lentoradan muuttamista, teki myllylle, yksi tehokkaimmista temppuista
  Kendo, mutta ilmeisesti taitavan taistelijan kunnia ei tullut vastustajalleen turhaan. Hän onnistui torjumaan kaiken ja antoi jopa itse herkkiä iskuja. Täällä esimerkiksi yksi hyökkäyksistä osui Wittiä rintaan, t-paita leikattiin, nuori mies teki selän, tuskin välttäen vakavaa tappiota. Kaksipäinen venäläinen kotka vaurioitui, leikattiin kahtia.
  - Se on paskiainen! - Witt sanoi ja suoritti "Butterfly"-tekniikan, mutta taas kaikki hyökkäykset osoittautuivat sellaisiksi
  torjui. - Nenäpaholainen.
  Hän haavoittui uudelleen, raapi käsivarttaan ja löi sitten olkapäähän. Witt vetäytyi, hän yhtäkkiä tajusi, että hän oli toivottomasti häviämässä taistelun, kun hän kohtasi itseään taitavamman vihollisen kumppanin. Lisäksi nuori mies ei ollut vielä kovin kokenut kendosta.
  Prinsessa Caroline oli myös huolissaan:
  - Olen viimeinen typerys, joka ei pysäyttänyt poikaystävääni. Tässä universumissa hän on täysin
  Alien, ja laskea päänsä ei tiedetä mistä.
  Hän halusi hypätä ulos areenalta. Täällä, kuten onni, tuttu velho ilmestyi.
  - Mikä kaunotar, ei ole hänen asiansa ampua kepistä tai heiluttaa jalkojaan. Tiedän Corpsesuckerin! Mitä, hän varmasti tappaa ja jopa pilkkaa ruumista. Joten pidit siitä tai et, sinun on antauduttava minulle.
  - Ei koskaan! Prinsessa Caroline sanoi.
  Voiman pimeän puolen velho sihisi:
  - Tässä tapauksessa sinut voidaan myydä rykmentille ja palvelet kaksikymmentä sotilasta päivässä. Tai päinvastoin, herran haaremiin, jossa teitä on tuhansia ja sinä kuivut melankoliasta ja pidättäytymisestä.
  Prinsessa huusi rohkeasti:
  - Minusta tulee soturi!
  Noita nauroi:
  - Olet hauras tyttö, jolla ei ole alkeellisia taikatemppuja. Kyllä, sinut poltetaan ensimmäisessä taistelussa.
  Carolina loukkaantui:
  - Master of Glory opettaa minut! Ja kyllä, olen fyysisesti vahva!
  Noita naurahti iljettävästi:
  - Master of Glory? Ja kyllä, hän on itsekäs. On epätodennäköistä, että hän onnistuu jossain arvokkaassa. Voisin tehdä sinusta vaimon ja välittää taitoni syntyperäisenä.
  Prinsessa hymyili ironisesti.
  - Haluatko tulla jumalaksi?
  Noita huusi mahtipontisesti:
  - Miksi ei! Että olen huonompi kuin muut hakijat?
  Karolina sanoi vilpittömästi ja halveksuen:
  - Olet iljettävä. Tulen vihaamaan kosketustasi.
  Kiusaajan silmissä välähti ruskea valo.
  - No, minä muistan sen.
  Heidän jutellessaan Witin haavat lisääntyivät. Nuori mies vetäytyi, hän alkoi jo huimata verenhukkaa. Ruumiimejä teki uuden syöksyn, kauhea heilautus melkein katkaisi pään, leikkasi miehen posken.
  - Hän sanoi paskiainen. - Taistelujen aikana hänen lenkkarinsa tarranauha irtosi.
  Ja kengät tuskin sopivat. Mutta kykenevä nuori mies iski inspiraatiosta, hyppäsi jyrkästi ylös. Hän heilutti jalkaansa, ja lenkkari lensi kuin kivi hihnasta Ruumissyöjän kuonoon ja osui niiteillä silmään nastoitettuun kantapäähän. Hän ulvoi hetken hajamielisesti.
  Witt suoritti yhden vaikeimmista Jedi Kendo -liikkeistä, Triple Fanin, ja katkaisi hirviön rungon. Verilähde purskahti ulos, ja ruumissyöjä astui taaksepäin, jalat leveästi toisistaan. Sen kurkku röyhtäili kauheaa karjuntaa.
  Witt tuijotti raivoissaan.
  - Vihollinen on täydellisen tuhon partaalla! minä voitan!
  Nuori mies hyökkäsi vihollisen kimppuun, yhdellä miekalla hän ei ollut kauhea. Ruumissikari vetäytyi, horjui ja jätti iskuja väliin. Pian hän sai useita vakavia haavoja ja pudotti miekkansa. Sitten hän reagoi vain kouristelevasti ja käänsi kilpeä. Jännittyneenä Witt suoritti haarukkatekniikan puukottamalla vihollista ensin päähän, johon hän onnistui reagoimaan, ja sitten vatsaan. Punkti oli syvä ja suolet tulivat ulos. Nähdessään vihollisen vihdoin heikentyneen, Witt suoritti "harja"-tekniikan ja lävisti kallonsa. Hän kaatui kuolleena.
  - Taistelija Witt, lempinimeltään aave, voitti. Hänen vastustajansa, Trubosos, joka murskaa rungon, on melkein kuollut. Nyt voittaneella nuorella miehellä on oikeus lopettaa hänet tai ei.
  Yleisö oli meluisaa, osa vedosta voitti ja osa hävisi, mutta kaikki olivat erittäin janoisia verta.
  United, villissä impulssissa ja kiihkeässä itkussa:
  - Päihitä hänet! Leikkaa pää irti ja ripusta paaluun! - He huusivat. "Näin on tapana käsitellä häviäjiä.
  Witt pudisti päätään, taistelun kuumuudessa hän pystyi vielä tappamaan, ja niinpä, kun kaikki oli ohi, hänen raivonsa haihtui. Pään katkaisu kylmäverisesti ja silti sen väärinkäyttö ei kuulu hänen sääntöihinsä. Nuori mies kumarsi kirkkaan päänsä ja sanoi lujasti:
  - Ei, en tapa avutonta olentoa.
  - Tuhoa se! Lopeta se! - Yleisö jatkoi huutamista, ja erilaiset raajat hyppäsivät ylös. Ja kiljuu - Anna meille iloa!
  Tuleva keisari Palpatine osoitti ennenkuulumatonta jaloa:
  - Vihollinen on voitettu ja jopa rampautunut, mitä muuta tarvitset!
  -Ystäväsi on tyhmä. Jättää ruumissukulaisen hengissä, hän tekee itsestään kuolevaisen vihollisen.
  Hän ei anna anteeksi nöyryytystä ja rungon menetystä. - Sanoi velho ruosteisella vinkulla. Miksi olet tyhmä. Älä huuda, lopeta se?! Hän kuuntelee sinua!
  - Olen saanut tarpeeksi verta! - tyttö-prinsessa vastasi. - Ja miksi olette niin julmia? Eikö todellakaan ole muuta tapaa pitää hauskaa?
  Noita, jonka naamio oli piilossa viitan alle, sihisi:
  - Mutta kuten?
  Caroline, hädin tuskin peittäen ärtyneisyyttään, vastasi:
  - Lauluja esimerkiksi kuunneltavaksi! Tai taiteellisten numeroiden esittäminen, kaikenlaiset viihdeohjelmat, se on mahdollista eläinten kanssa.
  Noita, jonka kasvot ovat piilossa, mutta palavat päät vielä paistavat läpi pimeyden, lauloi:
  - Millainen bootleg tämä on? Ei, se ei ole mielenkiintoista! Kaikenlaiset hölmöilyt eivät voi korvata verispektaakkelia.
  Prinsessa irvisteli kasvojaan.
  - Todella?
  Noita, rypistynyt ja kimalteleva, karjui:
  - Entä ne laulajat, joilla on tinakurkku. Taikuuden ja taikuuden avulla voit luoda uudelleen mitä tahansa musiikkia ja ääntä. Me pystymme siihen. Ja jos haluamme, alasti tunti tanssii.
  Velho piti pitkää kynsistä sormea.
  -Ei, tyttöjen vakava gladiaattoritaistelu on parasta.
  Prinsessa Caroline oli jyrkästi eri mieltä tästä, mutta ei vastustanut.
  Witt Thaler sai rahaa taistelusta, kun hän leikkasi jotain arvonnassa. Sitten nuoren miehen, joka ei ollut vielä lähtenyt edellisestä taistelusta, ja haavoittuneiden täytyi taistella
  Leijona mutantti. Mutta jos petoeläin oli parantanut kaikki haavat taikuuden avulla, nuori mies tuli ulos kaikki tuoreina leikkauksina. Witt riisui leikatun T-paitansa ja lenkkarinsa, laittoi ne varovasti sivuun ja otti miekan molempiin käsiin. Puolialastomana käärityissä farkuissa hän vaikutti erityisen komealta prinsessa Carolinesta. Leveät leikkaukset näkyivät kohokuviovartalossa. Poika kohautti jänteisiä olkapäitään yrittäen saada tuskan palvelemaan raivoaan. Hänen paljaat jalkansa tunsivat keinotekoisesti lämmitetyn lattian kuuman pinnan.
  Witt Thaler antoi suudelman. Yleisö taputti käsiään.
  huokaisi äänekkäästi:
  - Sinun ei tarvitse esitellä taistelijoita! Olkoon taistelu mielenkiintoinen!
  Leijona hyppäsi odottamatta vihollista miekkahampailla. Hän ei onnistunut, toipuessaan Witt onnistui lyömään häntä kantapäällä silmään. Peto raivostui, hyppäsi eteenpäin ja kompastui miekan terälle. Täällä gladiaattoripoika oli jo yllättynyt - veri, joka oli aiemmin punainen, muuttui vihreäksi.
  - Mistä tästä kaikesta? - kysyi yllättynyt prinsessa Caroline.
  - Tämä osoittaa, että pedosta on tullut sitkeämpi ja vahvempi, sopeutumiskyky on lisääntynyt. - Noita vastasi synkällä sävyllä.
  Tyttö teki yksiselitteisen johtopäätöksen:
  - Tämä on huono!
  Noidan äänestä tuli paljon iloisempi:
  - Miksi! Poikaystäväsi on loistava taistelija, vain kiroilusta tulee mielenkiintoisempaa.
  Lohikäärmeleijona jatkoi hyppäämistä, verta huomioimatta, se oli erittäin nopea ja nuorilla oli hädin tuskin aikaa väistää. Täällä Witt teki kuperkereita hyppäämällä: kuin akrobaatti, sitten sukeltaessaan kuin pätkä, hän repi leijonan vatsan auki. Hampainen terminaattori ei näyttänyt kiinnittävän tähän huomiota, vaan jatkoi nuoren miehen jahtaamista kehässä.
  - Perkele! - Witt sanoi ärsyyntyneenä. - Sinä, jota terä ei kestä.
  Verenhukasta nuori mies alkoi väsyä. Tarkalla syöksyllä hän onnistui lävistämään leijonan silmän, mutta jopa yhdellä silmällä petoeläin pysyi vaarallisena ja saatuaan hetken, leikkasi kynsistetty tassunsa tuskallisesti kylkiluihin. Kynnet jättivät kuusi syvää raitaa.
  - Se on paskiainen! Revi liha pois! - huusi nuori mies.
  Näytti siltä, että leijonan olisi pitänyt heikentyä pitkään verenhukan takia, mutta hänen hyökkäyksensä muuttuivat yhä nopeammiksi. Useita kertoja hampaat melkein lävistivät puristimen, ja yksi puhkasi Thalerin rintalihakseen raapimalla sitä pahasti. Nuori mies horjui ja hänen hampaansa välähtivät hänen päällänsä,
  juuttunut hänen olkapäähän. Witt oli hikinen, verinen ja onnistui liukumaan ulos ja jopa viiltämään kurkkuaan terällä. Peto vuoti verta, päävaltimo oli rikki, mutta ei menettänyt nopeutta.
  - Olet kuin zombi, riippumatta siitä kuinka monta reaktiota. Ehkä et ole oikea leijona. - sanoi nuori mies.
  Hän yritti vastahyökkäystä tyrmätäkseen viimeisen silmän, mutta epäonnistui, jolloin kuonoon jäi toinen verinen putki. Leijona
  taputti häntä uudelleen.
  - Mistä nämä tulevat? - Epätoivoissaan nuori mies löi kaikin voimin vastustajaansa hampaiden miekkaan. Voimakkaasta shokista luu halkesi ja siitä tuli valkoista mehua.
  - Ege! - Erittäin tyytyväisellä äänellä, sanoi velho. - Ystäväsi näyttää päättäneen teroittaa terää, joka tapauksessa voi tuntea vakavaa ylimielisyyttä.
  - Mitä halusit? Vitka on älykäs lapsi. - Prinsessa Leia vastasi kehrellen.
  Seuraava isku katkaisi vihdoin hampaan. Peto alkoi pyöriä paikalla ikään kuin hän olisi menettänyt suuntansa. Witt painoi eteenpäin, hänen iskunsa muuttuivat yhä terävämmiksi, ja nuori mies lisäsi energiaa nähtyään mutanttileijonan uivan.
  - Mitä leijonanlihaa, älä pidä siitä! - huusi rohkea kaveri.
  - Päihitä hänet Vitek, olet niin seksikäs. Prinsessa Caroline huusi.
  Nuori mies osui toiseen hampaan, koska kohde oli kätevä. Ensimmäisestä kerrasta lähtien luu ei antautunut, ja minun piti lisätä se. Lopulta tämä kohta romahti, leijona oli selvästi mykistynyt.
  - Kuinka olet nyt ilman hampaat vain iso kissa, kuolemaan tuomittu! - Sanoi raivoissaan Witt.
  Hampaiden narskuttelu ja valittaminen olivat hänen vastauksensa. Taistelu jatkui röyhkeästi, leijona-lohikäärmeen oletettavasti hyökkäävän, mutta sen liikkeet menettivät terävänsä. Poika, joka tunsi voimien aallon, vuorostaan
  hyökkäsi jatkuvasti vastahyökkäykseen ja löi lopulta viimeisen silmän. Tällä kertaa terä näyttää menneen paljon syvemmälle ja ulottuneen aivoihin asti.
  - Bravo, kastele se! huudahti prinsessa Caroline.
  Koko sali liittyi kuoroon.
  - Lopeta hänet, lopeta hänet!
  Nuori gladiaattori potkaisi jälleen jalkallaan ja hyppäsi selkänsä taakse kiertoliittymästä. Mutanttileijona näytti menettävän suuntansa ja tönäisi kuonoaan useita kertoja. Lopulta, kun poika tottui siihen, hän työnsi terän rintaansa ja yritti lävistää hänet syvemmälle, sydämeen asti. Kynsilliset tassut osuivat kylkiluihin raapimalla niitä ja lävistivät sitten lihan, mutta Witt ei itsepäisesti vapauttanut terää, vaikka hän kirjaimellisesti revittiin palasiksi. Täällä kaikki oli jo tahdon mukaan päätetty, kynnet jatkoivat nuoren lihan raapimista ja repimistä.
  - Pudota se! Prinsessa Caroline haukkui. Hänen itkunsa jäi yksin.
  - Vie se loppuun! - Yleisö karjui.
  Lopulta raivostuneen Wittin terä tunkeutui sydämeen, ja peto vaikeni, viimeistä kertaa kierrettyään kynnensä pitkään kärsineen lihan yli.
  - No, näyttää siltä, kaikki! Nuori mies hengitti ulos. - Pimeyden olento on heitetty tomuun.
  Ohjattu kommentaattori ilmoitti.
  - Voittaja oli jälleen Witt - kuoleman haamu; areenan nouseva tähti. Hän saa ansaitsemansa palkinnon.
  Tällä lauseella Thalerin visio haihtui kuin sumu, kun voimakas tuulitunneli laukaistiin.
  Ja tästä sumusta tulee läpi... voimakas, pitkä mieshahmo tai hupussa oleva humanoidi-olento. Kuuluu nariseva ääni, joka on hyvin samanlainen kuin tuon noidan ääni unessa.
  - Taistelit hyvin Witt... Näen sinussa syntyneen soturin taidot!
  Thaler nousi. Unen aikana hänen haavansa melkein paranivat, ja arvet muuttuivat kalpeaksi ja vähemmän havaittaviksi.
  Nuori mies sanoi ojentaen kätensä miehelle:
  Kiitos, että pelastit minut...
  Mies heitti karkeasti taaksepäin nuoren kämmenen ja sihisi:
  - Ei kiitos! Kaikki kiitollisuus johtaa armoon ja heikkouteen!
  Witt pakotti hymyilemään ja mutisi:
  - Mutta sinä pelastit henkeni... Joten minun täytyy jotenkin kiittää sinua!
  Mies heitti yllättäen huppunsa taaksepäin. Nuori mies katsoi avautuneita kasvoja. Miehellä oli jalo ulkonäkö, hän näytti hieman yli neljäkymmentä, voimakas kaula ja kihara, lyhyt parta. Silmien ilme on erittäin voimakas, on heti selvää, että hän on tottunut komentamaan, ja hänen piirteensä ovat tahdonvoimaisia, vahvoja.
  Vaikka tämä herrasmies ei ollut Wittille tuttu, nuoresta miehestä näytti, että hän oli nähnyt hänet jossain aiemmin. Vaikka on erittäin vaikea unohtaa sellaisia ilmeikkäitä ja tahdonvoimaisia kasvonpiirteitä, kuninkaallista asentoa, hallitsijan silmät kehdosta. Mutta samaan aikaan jalosta ulkonäöstä huolimatta ääni on käheä, ilkeä, ikään kuin revitty äänenvoimakkuudesta huolimatta.
  Mies katsoi Wittiä ja sanoi muuttamatta tiukkaa ilmettä:
  - En pelastanut sinua rakkauden takia, vaan koska tarvitsen sinua!
  Puhujan silmät loistivat.
  -Otan sinut oppipoikani ja avaan sen tiedon voimasta, josta jedit eivät uskalla haaveilla... Mutta tiedä, että se, mitä koit kidutuskellarissa, on vielä kukkia verrattuna siihen, mikä sinua odottaa!
  Witt nousi seisomaan ja sanoi päättäväisesti:
  - Olen valmis! Valmiina kaikkeen - pelasta vain Carolina!
  Mies tuhahti äärimmäisen halveksuen.
  - Kiintymys on heikkous! Suurin heikkous, johon sithillä on varaa! - Tässä mustan hallitsijan ääni muuttui uhkaavammaksi. - Tarkemmin sanottuna he eivät voi, heillä ei pitäisi olla siihen varaa, mutta ... Kummallista kyllä, vapautan Carolinan orjuudesta! Vain vastineeksi täydellisestä tottelevaisuudestasi, jotta vannot, että oikeaan aikaan täytät ehdottomasti minkä tahansa käskyni!
  Witt polvistui kuuliaisesti ja vannoi suuren valan.
  Ja sitten mies sanoi:
  - Tästä lähtien uusi nimesi on Darth Sidious! Olen Darth Plague, on opettajasi ja mestarisi!
  Siitä päivästä lähtien Witt tai nykyinen Darth Sidious alkoi harjoitella miekkailua ja pimeää voimaa. Julma ja armoton oppi. Mutta uusi musta lordi tunsi sisällään nopeasti kasvavan voiman. Hänestä tuli vahvempi ja kehittyneempiä joka päivä, viikko ja kuukausi.
  Darth Plagueisillä oli kuolemattomuuden unelman lisäksi suunnitelmia sithien vallan palauttamiseksi. Witt Thaler muutti nimensä Palpatineksi ja muutti hieman ulkonäköään sekä sormenjälkiä. Hänestä tuli erilainen henkilö, joka korvasi samanlaisen henkilön jalon Palpatinen perheestä.
  Hän alkoi tehdä kiireetöntä uraa virkamiehenä ja samalla parantaa pimeän voiman hallintaansa. Lisäksi Darth Plagueis, jolla oli täysin laillinen suurliikemiehen asema, piti sanansa.
  Kuninkaan kuoleman jälkeen hänen nuori poikansa menestyi. Darth Plagueis kannusti huttien hyökkäykseen palatsia vastaan. Perillinen, hänen sisarensa, veli ja setä tapettiin.
  Sen jälkeen palatsin vartijan kenraalikapteeni nousi valtaistuimelle kansan keskuudessa suositun Carolinan.
  Useiden vuosien vankeus vain karkaisi vahvaa naista, ja hän alkoi hallita vielä kovemmin. Ja hänen tyttärensä Serafimista, joka kasvatettiin luostarissa, tuli Naboon valtakunnan perillinen.
  Vaikka entinen rakastaja palasi valtaan, Palpatine joutui piilottamaan henkilöllisyytensä ja pysymään sivussa toistaiseksi. Vaikka hänen vaikutusvaltansa valtakunnassa vahvistui jatkuvasti.
  Kenraalikapteeni kuoli pian - ilmeisesti onnettomuudesta, mutta Palpatine oli sen takana. Ja pian Sith Lord vaati Witt Thaleria uhraamaan ensimmäisen rakkautensa - kuningatar Carolinen.
  Se tuli kuoleman kaksintaisteluun Plagueisin kanssa. Lisäksi voimat olivat suunnilleen samat. Kun molemmat sithit olivat uupuneita taistelusta, Palpatine antoi periksi ja mutisi:
  - Tapan rakkauteni ja samalla ihmisen jäännökset, jotka vielä kytevät minussa! - Tässä musta lordi korotti ääntään ja lisäsi päättäväisesti. - Mutta vannon, en anna sinulle tätä anteeksi ja tuhoan sen ehdottomasti!
  Halu päästä eroon korkeammasta asemasta olevista on luontaista sithien luonteelle. Saavutamaton voimani synnyttää kateuttasi; minun viisauteni ruokkii tiedon janoasi; saavutukseni herättävät intohimoisen halun toistaa ne! - sanoi Darth Plagueis Darth Sidiousille ja jatkoi hymyillen. - Tappamalla itsellesi lähimmät ja rakkaimmat ihmiset löydät itsestäsi käsittämättömän voimanlähteen. Tunnen, että sinusta tulee sithien suurin - kun tuhoat viimeisen inhimillisen heikkouden itsessäsi!
  
  
  IHMEKYLLÄ SYNTYNYT
  - Oli kerran ilmavoimien eversti, joka sai vakavan kuorishokin Afganistanin sodan aikana. Ja hän menetti mahdollisuuden saada omia lapsia, vaikka hän todella halusi. Vaimo rakasti everstiä kovasti ja meni tapaamaan häntä, he ottivat kahden vahvan orpokodin pojan kasvatuksen. Heidän adoptioisänsä kasvatti heidät spartalaisiksi. Mutta se ei silti ollut sitä. Kaverit kasvoivat vahvoina, terveinä, mutta he eivät osoittaneet erityisiä supervoimia.
  Ja isoäiti Vanga ennusti eversille, että hänen jälkeläistensä edustajasta tulee outojen ja universumin kohtalon tuomari. Sitten eversti päätti mennä erään kuuluisan noidan luo, jotta tämä auttaisi hänen vaimoaan tulemaan raskaaksi ihmeellisellä tavalla.
  Noidalla oli todella huomattavia kykyjä, mutta periaatteessa hän oli korkeimman tason sarlataani. Hän ilmoitti voivansa tehdä tämän ja antaa everstille pojan, mutta vaati valtavan summan rahaa.
  Everstillä oli kiinteistöjä Moskovassa sekä arvokkaita palkintoja, jotka oli saatu takaisin sodan aikana dushmanien ja tšetšeenien kanssa.
  Hän keräsi tämän villin summan - puolitoista miljoonaa taalaa ... On jopa yllättävää, että kokenut henkilö ja niin osti petoksen. Mutta ilmeisesti noidalla oli vakava hypnoosilahja, ehdotus, taito, jonka huijaamiseen Kashpirovsky itse tai maailmanluokan poliitikko kateisi.
  Noita suoritti sillä välin hyvin värikkään lavastetun rituaalin, joka nukutti everstin vaimon triviaalisti. Ja sitten hän yksinkertaisesti ruiskutti siemenen luovuttajalta Venuksen helmaan.
  Ei liian monimutkainen osoittautui huijaukseksi. Mutta tehokas. Vaimo (kuten neitsyt Maria) sai täydellisesti lapsen - hän muuten pysyi neitsyenä, joten aviomies menetti täysin maskuliinisen voimansa vamman vuoksi.
  Kaikki olivat tyytyväisiä ja juuri oikeaan aikaan nainen vapautui terveen tytön taakasta. Hän kuitenkin osoittautui täysin erilaiseksi kuin brunetti isänsä ja tummatukkainen äiti. Mutta isä, vaikka hän luotti poikiinsa, rakasti tytärtään. Vain omalla tavallaan, kasvattaen häntä spartalaisena - karkaisua ja koulutusta.
  Tyttö kehittyi nopeasti, osoitti korkeita taipumuksia ja kykyjä. Varsinkin ne fyysiset. Hänen hiuksensa ovat paksut, aaltoilevat, kultaiset ja ihanan kauniit.
  Mutta kun tyttö paljasjalkaisena alkoi juosta tammikuun lumen läpi - heräsi perinteisesti puoli kuudelta aamulla - tapahtui tapahtuma. Näin hänen päivänsä yleensä alkoi. Sellaista aamujuoksua, vielä aamunkoitteessa. Aika spartalaista.
  Hän juoksi perinteiset kymmenen ja puoli kilometriä säällä kuin säällä saadakseen virkeyttä koko päiväksi. Luonnollisesti tämä on vasta koulutuksen alkua, koska Vladlen (nimi Leninin ja Stalinin kunniaksi!) Harrastaa vakavasti taistelulajeja. Hän kilpaili jopa kilpailuissa - voitti tyttöjä ollakseen häntä isompi ja vanhempi.
  Mutta hän on vielä noin kymmenen vuotias tyttö ja juoksee vain uimahousuissa. Ja kultaiset hiukset ovat kuin liekki. Ja pirun hullu odottaa lasta väijytyksessä. Ilmeisesti hän valmisteli ansan etukäteen, koska tyttö ryntää niin nopeasti, että kaikki aikuiset eivät pääse kiinni.
  Tytön tiellä oli useita hyvin naamioituja ansoja. Tilannetta pahensi se, että satoi lunta ja kaikki jäljet olivat peitossa. Ja Vladlen, tyttö, joka ryntäsi missä tahansa säässä paljain jaloin ja puolialasti, jopa iloitsi tällaisesta äärimmäisyydestä. Loppujen lopuksi vaikeudet vain hillitsevät ja mikä ei tapa meitä, tekee meistä vain vahvempia.
  Loukku toimi ja puristi tytön jalkaa vakavasti. Onneksi luut olivat harjoittelun myötä niin vahvat, etteivät ne murtuneet karhun ansaan.
  Mutta Vladlen teki suuren remontin. Ja se sattui paljon. Ja konna yritti heittää ja raiskata karatetytön. Vladlen reagoi välittömästi, löi kantapäällään leukaansa. Mutta rikollinen oli vahva. Vinkaten hän hyppäsi taaksepäin, hieroen mustelmalle tullutta leukaansa. Sitten hän veti esiin veitsen.
  Tyttö joutui ansaan, aseettomana ja melkein alasti pitkän veitsen käsittävää hullua vastaan.
  Seurasi laaja hyökkäys, ja Vladlen kumartui ja löi vihollista päällään aurinkopunkoon. Veitsi meni läpi ja raapi tytön selkää. Vladlen sieppasi harjan ja muutti iskun suuntaa. Piste lävisti rikollisen kurkkuun. Mielimies tukehtui omaan vereensä ja yhtäkkiä hengähti.
  Ja tyttö suoritettuaan ensimmäisen kostonsa huudahti:
  - Se on tehty!
  Siitä huolimatta kyseessä oli murha, ja ansassa oleva jalka loukkaantui vakavasti.
  Valitettavasti hullulla oli erittäin vaikutusvaltaiset vanhemmat, ja Vladlen oli vakavissa vaikeuksissa. Häntä yritettiin ja heidän taloonsa istutettiin huumeita. Eversti joutui lähettämään tytön kaukaisempiin paikkoihin. Venäjän taistelulajien kouluun Siperiassa.
  Siellä, syvällä maan alla, Rodnovers on asunut ja palvellut vuosisatoja.
  Tämä ei kuitenkaan pelastanut everstiä. Tarkka-ampuja ampui hänet, ja hänen vaimonsa pidätettiin huumekaupasta syytettynä. Näyttää siltä, että joku on todella tehnyt laskut perheensä kanssa. Myös nuorempi veli pidätettiin, vanhempi veli oli onneksi jo palvellut armeijassa. 14-vuotias poika lähetettiin nuorten siirtokuntaan. Myös määrätyt lääkkeet.
  Vaikka tapaus oli alun perin valheellinen. Mutta onneksi uusien lakien mukaan hänelle ei voitu antaa kuutta vuotta kauempaa.
  Äiti oli urheilullinen nainen ja harjoitteli myös spartalaisena. Siksi naisten siirtokunnassa hän sai pian auktoriteetin ja pystyi saamaan hyvän työn. Nuoremmasta veljestä, joka oli vahva ja hyvin koulutettu taistelutekniikoihin, tuli myös yksi taistelijoista, sitten hänestä tuli osastopäällikkö. Palveltuaan kolmanneksen kaudesta hän pääsi ehdonalaiseen, ennenaikaiseen vapauteen. Venäjällä alaikäisiä rikollisia koskevat lait ovat inhimillisiä, ja voisi jopa sanoa, että oli onni, että hän lähti ensimmäiselle matkalle vasta neljätoistavuotiaana.
  Yleisesti ottaen se tosiasia, että eversti oli perinteiden mukaan spartalaisen koulutuksen kiihkeä ihailija, hyödytti selvästi hänen perhettään. Vahvat ovat suhteellisen hyvin vankilassa, mutta heikot ja valtaistuimella ovat suhteellisen huonoja! Lapsi meni vyöhykkeen läpi itseään vahingoittamatta ja sai jopa korkeamman laillisen (!) koulutuksen. Ilmeisesti varkaiden romanssi ei houkutellut häntä, ja ajat ovat muuttuneet - rosvosta on tullut poissa muodista. Pikemminkin se houkutteli bisnestä.
  Juridinen koulutus on elintärkeä liikemiehelle. Äidin kanssa tilanne oli monimutkaisempi - hän on silloin aikuinen, ja rikos ripustettiin häneen tekaistussa tapauksessa. Kirjaimellisesti syndikaatin järjestäjä huumeiden kuljetusta ja myyntiä varten. Ja sitä on lähes mahdotonta harkita uudelleen. Niin monet korkeammat arvosanat osoittautuvat sitten hölmöiksi.
  Mutta äiti onnistui saavuttamaan, että hänet siirrettiin hyvälle vyöhykkeelle lähellä Kaspianmerta, ja siellä hän sai työpaikan obshchakin huoltajana. Vanginvartija kirjoitti useita kirjoja ja näytteli jopa elokuvissa. Miksi ei?
  Hän on yli ikäänsä hoikka, fyysisesti vahva, kaunis nainen, jolla on ilmeikkäät kasvot ja miehekäs leuka.
  Joten periaatteessa hän ei istunut huonosti vyöhykkeellä, hän ei sammunut elämästä. Ja sai jopa jälkeläisiä. Poika harjoitteli kehdosta lähtien ja piristi vankilan arkea. Mutta kuten kummisetä soveltuu, hänen äitinsä ei työskennellyt, joten hänellä oli paljon vapaa-aikaa.
  Vladlen palasi seitsemän vuotta myöhemmin - läpäistyään kamppailulajeissa korkeimman aloitustason. Vaikka koston uhka ei ole vielä täysin ohi, soturi muutti vain sukunimensä Shamanovaksi - jättäen entisen nimensä.
  Koska hänen isänsä oli todella ystävällinen tunnetun kenraali Shamanovin kanssa, sukunimen vaihto osoittautui melko symboliseksi.
  Vladlenilla, jonka kyvyt ovat ilmiömäisiä ja koulu on erittäin kova ja samalla melko rationaalinen, ei ollut vertaista taistelulajeissa. Hän oppi venäläisen painin erikoisen tyylin. Taistelun nimi on tietysti ehdollinen, tai esimerkiksi Ruskundo.
  Vladlen hallitsi Tehwandon kaltaisia taistelulajeja - erittäin kehittynyttä potkutekniikkaa, venäläisillä nyrkkeillä, aikidon kaltaista painia - heittotekniikoita ja vastustajan inertiaa käyttämällä thai-nyrkkeilystä - kyynärpäät, polvet, pään lyönnit. Rodnoverie loi synkreettisen kamppailulajin, jonka tekniikoita hiottiin vuosisatojen ajan, ja mestarivelhot ottivat kaiken parhaan muilta kansoilta ja kouluilta.
  Tietenkin Vladlen Shamanova opetettiin ja aseiden hallussapito ... Mutta on mahdotonta tietää ja hallita kaikkea. Todellisen kamppailulajin on oltava taitava kaikessa, poikkeuksetta, arsenaalissa. Mutta yksittäiset temput ja niiden pelimerkit toimivat loistavasti.
  Vladlen rakasti eniten taistella jaloillaan ja heittää tappavia esineitä paljain sormin, vaikka hän oli ehkä vahva kaikessa.
  Tyttö, jota kutsuttiin karatekaksi, vaikka hän ei opiskellut karatea ollenkaan, avasi oman koulun. Hän kilpaili erilaisissa kilpailuissa, mutta ei tavoitellut mainetta ja titteleitä.
  Vaikka hän osallistui joihinkin kaupallisiin kilpailuihin ja jopa maanalaisiin taisteluihin ilman sääntöjä, hän tarvitsi rahaa.
  Koska Vladlen oli vielä hyvin nuori tyttö, hänellä ei ollut kiirettä mennä naimisiin ja hankkia jälkeläisiä. Hän kehitti itseään kamppailulajeissa ja opetti niitä lapsille. Volka Rybachenko osoitti erityisen suuria toiveita. Muuten, hän heitti myös erittäin taitavasti teräviä esineitä jaloillaan. Karatepoika (jälleen lempinimi, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa!) lupasi kasvaa suurimmaksi mestariksi.
  Ja sitten yhtäkkiä Volka kutsuttiin näyttelemään elokuvissa, ja hänen veljensä Oleg Rybachenko ja itse Vladlen Shamanova menivät hänen kanssaan. Ja se on toinen tarina.
  
  
  AMATÖÖRI
  Tämä on realistisempaa ja uskottavampaa. Nimittäin tavallisimman ja tavallisimman ihmisen henki astui Stalinin ruumiiseen. Ja koska hän oli vain tavallinen ihminen, asukas. Ja hän tiesi vain, että Hitler iskee 22. kesäkuuta 1941, ja tulokset olivat tuhoisia.
  Saksalaiset pystyivät valloittamaan Moskovan, ja keskinkertainen palkkamurhaaja yksinkertaisesti myrkytettiin omalta seurueelta. Mutta pääkaupungin kaatumisen jälkeen oli jo liian myöhäistä korjata jotain. Japanilaiset osuivat Kaukoitään, Türkiyeen etelästä. Myös Kaukasus kaatui.
  Ja alun perin Molotov korvasi Stalinin kompromissihahmona. Mutta sitten kunnianhimoinen Beria pisti päänsä sisään. Ja Zhukov sieppasi hänet. Ja riita alkoi. Lyhyesti sanottuna saksalaiset menivät Uralille kesällä ja sen jälkeenkin, yhtyivät japanilaisiin ja tukahduttivat kaiken vastarinnan.
  Mutta lännessä sota jatkui. Amerikkalaiset epäröivät - Franklin Roosevelt veti odotetusti viimeiseksi. Saksalaiset hyökkäsivät Gibraltariin jo jouluna 1941. Tähän mennessä Moskova ja Leningrad valloitettiin, ja etelässä saksalaiset kirjasivat Volgaan ja Terekiin. Heitä vaikeutti enemmän venynyt viestintä ja laajat venäläiset tilat kuin neuvostojoukkojen huonosti organisoitu vastarinta.
  Hitler tapasi henkilökohtaisesti Francon ja kertoi hänelle tulevaisuudennäkymästä: Neuvostoliittoa sotilasvoimana ei ole olemassa. Yhdysvallat ei kuitenkaan ole ensimmäinen, joka astuu sotaan. Iso-Britannia ei siis todellakaan ole vaarallinen. Lisäksi marraskuussa, Moskovan valloituksen jälkeen, Rommel sai vahvistuksia, pari valittua divisioonaa ja koko ilmaarmeija. Ja britit putosivat kuin pöly. Saksalaiset ovat jo Aleksandriassa... Joten Francolla on enemmän syytä pelätä Hitlerin vihaa kuin Britannian kostoa. Mutta jos hän silti haluaa saada Afrikan ja Englannin siirtomaista, niin ...
  Franco ymmärsi, että Wehrmachtin kädet olivat irrotettuja ja hän itse voi menettää kaiken, suostui ensin päästämään saksalaiset joukot läpi, ja sitten hän itse julisti sodan Britannialle. Samaan aikaan brittien asema heikkeni joka päivä. Gibraltar valloitettiin kolmessa päivässä. Ja pian saksalaiset miehittivät Palestiinan ja Syyrian turkkilaisten kanssa ja Irakin Lähi-idän kanssa.
  Amerikka vedettiin sotaan 4.7.1942. Japani hyökkäsi Peru-Khabariin itsenäisyyspäivänä.
  Saksalaiset käyttivät ilmahyökkäystä ja sukellusvenesotaa käyttämällä Venäjän, Euroopan ja sitten Afrikan ja Aasian resursseja.
  Saksa lisäsi aseiden tuotantoa ja johti hyökkäystä Etelä-Afrikassa.
  Vuoden 1942 loppuun mennessä Afrikka oli täysin natsien hallinnassa, kuten muuten Intia. Ja Indokina, Singapore ja saaret Australiaan joutuivat japanilaisten hallintaan. Totta, talviyritys vangita Havaijin saaristo epäonnistui samuraiden riittämättömän järjestäytymisen vuoksi.
  Mutta silti japanilaiset, joilla oli enemmän sotilaallista kokemusta, hallitsivat merta. Lisäksi Saksan sukellusvenelaivasto kasvoi erittäin nopeasti vähentäen Britannian ja Yhdysvaltojen voimaa.
  Toukokuussa 1943 saksalainen laskeutui Englannin metropolille. Saksalaiset käyttivät laskeutuvia purjelentokoneita ja vedenalaisia tankkeja ja jopa ensimmäisiä suihkupommittajia AP-161 ja nelimoottorisia Yu-488.
  Sukellusvenesodasta uupunut Britannia ei kestänyt kauan, mutta taisteli erittäin lujasti.
  Kuukauden veristen taistelujen jälkeen Lontoo kaatui ja taistelu Englannista päättyi.
  Amerikka oli seuraava askel. Kanada taisteli Yhdysvaltojen puolella, jonne Churchill pakeni, mutta Latinalaisen Amerikan maat kieltäytyivät käymästä sotaa Kolmannen valtakunnan kanssa. Ja Argentiina, jota seurasi Brasilia, tarjosivat saksalaisille liittolaistensa sotilastukikohdat alueellaan.
  Sota sai pitkittyneen luonteen. USA ulkomailla. Heidän maa-armeijansa on vahva, ja laivastoa rakennetaan hyvin nopeasti.
  Mutta pikkuhiljaa saksalaiset ja japanilaiset ottivat vastaan. Heidän puolellaan olivat kaikki itäisen pallonpuoliskon resurssit ja osa läntistä. Kyllä, julistettu totaalinen sota kantoi hedelmää.
  Operaatio Icarus onnistui ja Islanti kaatui. Sen jälkeen Fritz siirtyi Grönlantiin. Vuosi 1944 ei kuitenkaan antanut kenellekään ratkaisevaa etua. Japani ja kolmas valtakunta saivat kuitenkin jalansijaa itäisellä pallonpuoliskolla ja vahvistuivat Latinalaisessa Amerikassa. Neljäkymmentäviisi vuotta kestäneen talven aikana samurai valloitti yhdessä natsien kanssa Havaijin saaret. Ja keväällä he muuttivat Panaman kannakselle.
  Rooseveltin kuoleman jälkeen Yhdysvallat alkoi etsiä rauhaa Kolmannen valtakunnan ja Japanin kanssa. Mutta kompromissin löytäminen on vaikeaa. Varsinkin kun Hitler haisi verta. Fasismin barrakuda halusi liikaa. Sota jatkui. Natsit juurtuivat Grönlantiin, ja kesällä 1945 he yrittivät laskeutua maihin Kanadassa, mutta heitettiin mereen. Kanada ei halunnut antautua. Totta, neljänkymmenenviidennen vuoden syksyllä Australia putosi - läntisen maailman viimeinen merkittävä linnoitus itäisellä pallonpuoliskolla. Japani ja Saksa hallitsivat merta täysin. Heidän sukellusvenelaivastonsa oli vertaansa vailla.
  Lisäksi vetyperoksidisukellusveneet osoittautuivat erittäin vahvoiksi ja liikkuviksi. Niiden nopeus saavutti neljäkymmentä solmua tunnissa.
  Ja talvella neljäkymmentäviisi tai neljäkymmentäkuusi oli Zeelandin vuoro. Keväällä 1946 Yhdysvallat julisti sodan lähes kaikille Latinalaisen Amerikan maille.
  Ja atomipommin luomisprojekti ei antanut konkreettisia tuloksia rahoituksen leikkausten vuoksi. Siksi amerikkalaiset eivät voineet heittää tätä valttiässää häviävässä pelissä!
  Ja panssarirakennuksen alalla Kolmas valtakunta ohitti merkittävästi Yhdysvallat. Parhaassa amerikkalaisessa tuotantopankissa "Pershing", joka painoi 42 tonnia, oli 102 millimetriä etupanssaria ja 90 mm:n tykki, jonka kuononopeus oli 810 kilometriä tunnissa. Ja vuoden 1946 parhaalla ja massiivisimmalla, saksalaisella tankilla "Royal Lion", jonka paino oli 65 tonnia, oli 250 millimetrin etupanssari. Myös sivut ja perä 200 mm ja tykki 105 mm piipun pituudella 100 EL.
  Koska säiliö oli pyramidin muotoinen, sitä ei voitu tunkeutua Pershingistä mistään kulmasta.
  Yritys laukaista tehokkaampia panssarivaunuja sarjasta epäonnistui. Muuten vain T-93:lla, joka painaa vain 93 tonnia etupanssarin 305 millimetrin ja 120 kaliiperin aseella, oli joitain mahdollisuuksia saksalaista vastaan. Mutta auton erittäin alhainen ajokyky sekä pyörivän tornin puuttuminen eivät tehneet siitä arvokasta kilpailijaa.
  "Superpershingin" kehitys kesti pitkään, ja joka tapauksessa tämä tankki oli huonompi kuin saksalainen.
  Ja suihkulento, täydellinen ylivoima laadussa on natsien puolella. Amerikkalaiset saattoivat vastustaa vain määrää. Mutta saksalaiset, joilla oli vanhan maailman resurssit, saattoivat purkaa kolmesataa tai neljäsataa autoa päivässä, ei yhtään vähemmän kuin Yhdysvallat. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - nämä suihkuhävittäjät eivät kilpaile amerikkalaista epätäydellisyyttä vastaan - luokka "F"!
  Ja TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 suihkupommittajat ovat myös kilpailun ulkopuolella. Yhdysvalloilla ei ole vielä täysimittaista suihkupommittajaa. Onko se B-29? Totta, projektissa on B-36, mutta toistaiseksi se on kaukana sarjatuotannosta.
  Ja saksalaisilla A-luokan ballistisilla ohjuksilla ei ole analogeja maailmassa.
  Levyt - ei myöskään kilpailijoita ...
  Teknologisesti Kolmas valtakunta on kalustanut Amerikan perusteellisesti, ja siksi Hitler on päättänyt lopettaa USA:n loppuun asti. Eikä kompromisseja. Neljäntenäkymmenentenäkuudentena vuonna aloitettiin hyökkäys Meksikoa ja Kuubaa vastaan. Syksyllä taistelut olivat jo täydessä vauhdissa Texasissa ja Kaliforniassa. Ja saksalaiset ja japanilaiset hyökkäsivät Kanadaan Alaskasta.
  Mutta nyt on kulunut neljäkymmentäkuusi vuosi. Toinen maailmansota on edelleen käynnissä. Neljäskymmentäseitsemäs vuosi oli kohtalokas Kanadalle, jonka pohjoisesta saapuneet Fritz lopulta miehittivät.
  B-36-suihkupommikone ilmestyi lopulta Amerikassa, mutta Saksaa ja Japania ei silti ollut mahdollista saada. Lisäksi Washington-tankki ilmestyi vuoden lopussa 120 mm pitkäpiippuisella aseella ja suhteellisen hyväksyttävällä panssari- ja ajokyvyllä, paino kuusikymmentäkolme tonnia. Vaikka se oli suojattu ja huonompi kuin saksalainen, se ei ollut enää panssarin lävistysvoimaltaan huonompi.
  Kuitenkin 47. vuoden lopussa Yhdysvallat oli menettänyt jo yli puolet alueesta ja oli tuomittu.
  Saksalaiset onnistuivat jopa testaamaan superraskaita tankkeja "Rat" ja "Monster" suurten kaupunkien myrskyn aikana. Jälkimmäisessä oli pomminheitin, joka heitti ulos kymmenen tonnia painavan panoksen!
  Kuvittele kuinka kauheaksi ase osoittautui!
  Ja uudenvuodenaattona New York kaatui ja tammikuun kymmenentenä Washington.
  Siitä huolimatta Yankees kesti vielä lähes kuusi kuukautta. Ironista kyllä, toinen sota päättyi juuri 9. toukokuuta 1948.
  Mutta sen jälkeenkään rauha ei kestänyt kauaa. Hitler ei pitänyt siitä, että Japani, joka oli taloudellisesti paljon jälkeenjääneisempi kuin Kolmas valtakunta, valtasi itselleen niin paljon maata.
  Natseilla, vaikkakin myöhässä, oli oma atomipommi elokuussa 1948. Osa viivästyksestä johtui siitä, että Führer suhtautui jotenkin kylmästi ajatukseen joukkotuhoaseista. Hitler uskoi, että maat tulee valloittaa, ei tuhota.
  Mutta jostain syystä liittoutuneen Japanin julma tyranni päätti tehdä poikkeuksen.
  Leimattuaan suuria ballistisia ohjuksia ja ydinpanoksia natsit aloittivat kolmannen maailmansodan 4. heinäkuuta 1951.
  Teki voimakkaita ydiniskuja Tokioon ja muihin Japanin kaupunkeihin. Sitten meri- ja maajoukot osuivat.
  Kolmas maailmansota päättyi kuudessa kuukaudessa, yleensä se oli menossa yhteen suuntaan. Ja vihollisuuksien aktiivinen vaihe kesti kolme kuukautta.
  Siten Kolmas valtakunta loi lopullisen maailman hegemonian. Tällainen epäoikeudenmukaisuus tapahtui johtuen siitä, että keskinkertaisuus tuli Suuren Stalinin ruumiiseen. Ja mikään tieto tulevaisuudesta ei auttanut häntä! Erityisesti amatööri päätti kehittää suihkukoneita ja antoi tällaisen tilauksen kaikille tehtaille ja tehtaille. Kävi ilmi, että ruuvi oli käännetty pois ja suihkua ei vapautettu.
  Ja murhaajan strategiset päätökset eivät ole missään sen typerimpiä. Ei ihme, että puna-armeija räjäytettiin. Ja ilman sitä ei ole ketään, joka vastustaisi Saksaa, sen liittolaisia ja Japania.
  No, Hitler itse päätti imperiumin yhdistämisestä. Nimittäin maailman yhtenäisvallan luominen, jossa kaikki maaplaneetan voimat poikkeuksetta otettiin mukaan vapaaehtois-pakollisella tavalla. Tietenkin yhteisellä valuutalla ja barbaarisella geneettisen valinnan ohjelmalla.
  Ja myös massiivisen tilanlaajennuksen valmistelussa!
  
  
  BOY SAVE TSAR RUSSIA
  Ulkona on kylmä tammikuu. Tässä on poika, Oleg Rybachenko, kävelemässä kadulla kouluun, ja yhtäkkiä hän näkee, että viereisen paneelitalon seinä on jotenkin oudosti hehkunut. Poika tuntee erityisen kutsun - juokse sinne, sinusta tulee tuomari. Poika juoksi kaikin voimin.
  Hyvä, että autoja oli yllättävän vähän, ja hän onnistui luisumaan niiden nenän alle. Taitava sukellus ja olet seinän vihreässä heijastuksessa.
  Poika heittää hänelle. Kädet, kuin Harry Potter -elokuvassa, menevät tähän hyytelöön ilman ongelmia, ja sekuntia myöhemmin poika itse kahdenkymmenenviiden asteen pakkasesta löytää itsensä vihreän ruohon peittämältä kesänurmikolta.
  Jopa inertiasta poika kaatuu nurmikkoon ja hyppää heti ylös. On hyvä olla sellaisen kesän sylissä, joka ei ole vielä kuollut pakkasen jälkeen. Vaikka se hyppäsi kruununsa yli.
  Poika katseli ympärilleen - ympärillä ei ollut ihmisiä, vain puut, jotka olivat jo alkaneet kellastua, ja ... rautatien pengerrys. Korkea, graniitilla vuorattu ja sen edessä piikkilanka on jopa kiedottu raidallisiin pylväisiin.
  Oleg Rybachenko katsoi, että tämä kaikki ei ollut vain sellaista. Ja hän itse asiassa kohtaa jotain ratkaisevaa... Hänen päässään kuuluu käsky: lähestyä rataa. Tämä ei ole liian helppoa, matkalla on paksu lankakerros - Brunon spiraali.
  Kuumuus itse ehdotti pojalle ulospääsyä. Hän alkoi nopeasti riisua talvivaatteitaan. Ja heitä se piikkiin. Lapsi tuntee erityistä henkistä järjestystä. "Sinusta voi nyt tulla historian tekijä. Et ole enää vain koulupoika, jolla on liian kehittynyt mielikuvitus, vaan Oleg Rybachenko tekee suuria asioita!"
  Poika täytti langan ja jätti päälleen vain farkut ja T-paidan. Lämpimissä talvikengissä oli myös kuuma, ja lapsi heräsi. On erittäin miellyttävää tuntea terävä, vihreä ruoho paljain jaloin. Elokuun maaperä lämpenee täydellisesti ja poika tykkää kävellä sillä.
  Ja talvi on paskaa aikaa vuodesta - toisin kuin makea kesä. Pojalla ei kuitenkaan ole aikaa seistä suu auki - koska hän on tuomari. Poika kiipeää nopeasti langan läpi. Sähköä lähetettiin hänen kauttaan, ja hänen vaatteistaan lensi kipinöitä hänen paljaissa kantapäissään.
  Poika huusi, tuskallinen isku, ja hyppäsi kankaalle. Pohjaa pistivät terävät kivet. Mutta poika juoksi nopeasti penkereen yli. Hänestä tuntui, että tämä kaikki ei ollut turhaa, vaan osa suurta suunnitelmaa!
  Täällä ne ovat kuumia kiskoja, aurinko on jo ylittänyt keskipäivän, ilma haisee lehmukselle ja hunajalle. Niin hiljaista, että kuulet kaukaisen mehiläisten huminan.
  Poika seisoi paljain jaloin kuumalla raudalla ja kuuli uusia käskyjä: "laita seitsemän kiveä jokaiselle kiskolle." Poika epäröi ja sanoi ääneen:
  - Mutta sitten juna voi mennä pois kiskoilta?
  Ääni osui tärykalvoihini:
  - Juuri sitä sinä tarvitset! Venäjän viholliset menevät tänne!
  Poika ei riidellyt enää. Ja Jumalan ääni selvensi: valitse vain teräksenvärisiä kiviä.
  Kädet liikkuivat jo. Oleg Rybachenko tunsi iloa itsestään - hän on tuomari, yksinkertainen koulupoika jää historiaan!
  Kivet ovat kevyitä molemmilla rataväylillä: tasan neljätoista kappaletta - seitsemän kummaltakin. Ja ne ovat käytännössä erottamattomia!
  Se on tehty! Poika ristisi lopulta jälleen, luki - "Isä meidän" ja toipui paljaita kantapäitään heilutellen. Hän pakeni juoksukäynnillä kiviä ja kipeitä jalkapohjia koputellen. Melkein hyppäsin penkereen yli...
  En halunnut kiivetä uudelleen virran läpi, mutta ulospääsyä ei ollut. Poika lensi juoksua käyttäen penkerältä viimeiselle esteelle lähes välittömästi. Hieman järkyttynyt, mutta se ei ole pelottavaa. Ja tässä hän on taas Oleg Rybachenko lämpimällä kesämaalla. Edessä, aivan ilmassa, vihreä sumu hehkuu: paluutie.
  Poika ei todellakaan halua palata lämpimästä kesästä takaisin pakkaselle ja talvelle. Mutta sitten salaperäinen ääni antaa viimeisen käskyn:
  - Pidä kiirettä, tai portaali sulkeutuu, ja jäät ikuisesti vuoteen 1914 etkä koskaan näe vanhempiasi.
  Oleg Rybachenko repäisee kiireesti vaatteet lankasta ja vetää ne päälle sattumanvaraisesti. Portaali alkaa haalistua ja poika ilman kenkiä ryntää uloskäyntiin. Se törmää johonkin joustavaan ja ponnistelee ulos. Tallattu kaupungin lumi polttaa paljaita jalkoja. Sinun on puettava kengät jalkaan ja puettava talvitakki päälle aivan kadulla - vangitse ohikulkijoiden hämmentyneet katseet.
  Joku jopa huusi: "hullu". Mutta poika ei kiinnitä huomiota - hän teki työnsä ja suoritti suuren tehtävän...
  22. elokuuta 1914 haaksirikkoutui juna, jota seurasivat Hindenburg ja Erich Ludendorff, Max Hoffmann. Kaikki kolme sotilaskomentajaa , joilla oli ratkaiseva rooli itärintaman taisteluissa - alkaen operaatioista Itä-Preussissa ja niin edelleen - kuolivat.
  Seurauksena epäjärjestyneet saksalaiset joukot kärsivät musertavan tappion. Puolustamaton Koenigsberg otettiin liikkeelle, ja saksalaiset joukot piiritettiin osittain ja osittain tuhottiin tai vangittiin.
  Venäjän joukkojen voitolla oli ratkaiseva vaikutus koko sodan kulkuun. Ja ennen kaikkea sotilaiden ja upseerien moraalin näkökulmasta. Ei ole mikään salaisuus, että Japanin tappion jälkeen Venäjän armeijan arvovalta laski jyrkästi. Kukaan ei edes pitänyt joitain kapeasilmäisiä aasialaisia vakavana vastustajana. Ja sitten venäläiset hävisivät neljä suurta taistelua, ja kaikissa taisteluissa heillä oli numeerinen etu.
  Ja myös merellä he hävisivät täysin, paitsi että siellä oli erillisiä, yksityisiä menestyksiä. Vladivostokin risteilijät olivat erityisen merkittäviä.
  No, missä taistella saksalaisia vastaan, joita pidettiin maailman parhaimpana maasotilaina?
  Ja sitten kävi ilmi, että oli mahdollista murskata Fritz, ajaa ja ottaa kymmeniä tuhansia vankeja!
  Venäjän armeijan ja väestön innostus on moninkertaistunut. Itävallan rintamalla eteneminen oli nopeaa. Itävalta-Unkari ei ollut valmis sotaan. Ja erityisesti slaavilaisten yksiköiden moraali on erittäin alhainen. Monet heistä antautuivat suoraan rumpujen sykkeeseen ja orkesterin ääniin. Slaavit eivät halunneet taistella veljiään vastaan vihattujen itävaltalaisten vuoksi. Vain unkarilaiset ja etniset saksalaiset yksiköt olivat enemmän tai vähemmän taisteluvalmiita.
  Venäjän armeija kaatoi Itävallan joukot ja miehitti välittömästi Lvovin, Przemyslin linnoituksen ja saavutti menestystä Unkariin. Saksan rintama halkesi saumoilta. Ylivoimaiset venäläiset joukot voittivat preussilaiset Poznanissa ja ryntäsivät Oderille. Saksalaiset siirsivät kuusi joukkoa Itävaltaan.
  Mutta tämä ei riittänyt. Lisäksi voima ei riittänyt pitämään asemaa keskustassa. Ja lännessä kovat taistelut jatkuivat.
  Sitten Saksa joutui siirtämään uusia joukkoja itään. Tilannetta pahensi sodan aloittaminen Itävaltaa, Italiaa vastaan. Näillä mailla on ollut vihamieliset suhteet vuosisatojen ajan. Ja kolmikantaliitto oli monella tapaa keinotekoinen muodostelma. Vaikka sota olisi ollut suotuisampi Saksalle ja Itävallalle, Italia olisi liittynyt vahvimpana joukkoon. Ja niin Venäjän joukot lähestyvät jo Budapestia, ja keskusvaltojen asiat ovat roskaa! Romania kiirehti liittymään sotaan.
  On selvää, että Romanian kuningas on Nikolai II:n sukulainen ja hän haluaa laajentaa maitaan romahtavan Itävallan valtakunnan kustannuksella.
  Ja Bulgaria, toisin kuin todellinen historia, osallistui sotaan Venäjän puolella.
  Vain Ottomaanien valtakunta osoittautui uskolliseksi saksalaisille. Ja se johtuu vain siitä, että puolustusministeri määräsi vihollisuuksien aloittamisen asettaen pääministerin ja sulttaanin tosiasian edelle. Turkin armeija ei ole liian vahva, mutta se aiheutti ongelmia Ententen toimittamisessa Venäjälle. Mutta toisaalta tämä on Venäjälle loistava mahdollisuus laajentaa alueitaan merkittävästi etelään. Japani tietysti julisti sodan Saksalle ja Itävallalle. Tartumaan Saksan siirtokuntiin Tyynellämerellä.
  Tämä vapautti Venäjän kädet Kaukoidässä. Ja lännessä saksalaiset murskattiin.
  Vain Oder-joella Saksa pystyi pysäyttämään Venäjän armeijan hyökkäyksen. Tätä varten oli välttämätöntä lopettaa kaikki hyökkäysoperaatiot lännessä. Venäjän joukot vapauttivat lähes puolet Itävalta-Unkarista.
  Siten Itävallan valtakunta itse asiassa jätti pelin ja muuttui taakaksi Saksalle. Bulgarialaiset aloittivat hyökkäyksen Istanbulia vastaan.
  Talvella vihollisuudet hiljenivät Euroopassa. Mutta Venäjän armeija aloitti hyökkäyksen Turkkia vastaan. Ja täällä kaikki kehittyi onnistuneesti. Lisäksi arabit ja armenialaiset kapinoivat ottomaanien valtaa vastaan.
  Venäläiset joukot olivat Bagdadissa jo helmikuussa, ja britit valloittivat Basran. Maaliskuun loppuun mennessä Venäjä miehitti koko Vähä-Aasian ja aloitti hyökkäyksen Istanbulin bulgarialaisten ja serbien kanssa. Türkiye on poissa pelistä. Syyria, Palestiina, Etelä-Irak menivät Britannialle ja Ranskalle - Venäjä sai kaiken muun. Saudi-Arabia - toistaiseksi pysyi muodollisesti itsenäisenä alueena, mutta se oli myös tarkoitus jakaa Saksan antautumisen jälkeen. Eikä hän ollut kaukana. 25. huhtikuuta 1915 Yhdysvallat astui sotaan saksalaisia vastaan. On selvää, että amerikkalaiset ovat käytännöllisiä ihmisiä ja halusivat olla ajoissa voittopiirakan jakoon. Kevääseen mennessä Venäjän armeija oli tuottanut suuria määriä uudentyyppisiä aseita: maastoajoneuvoja "Luna" -2 konekivääreillä. Uudet tankit, vaikkakin kevyet, kehittivät maantiellä 40 kilometriä tunnissa ja niillä oli erinomaiset ajo-ominaisuudet.
  Venäjän joukot aloittivat hyökkäyksen Unkariin ja koko etelärintamaan toukokuun alussa heti teiden kuivuttua. Itävallan armeija romahti, saksalaiset joukot eivät riittäneet pitämään rintamaa.
  22. kesäkuuta venäläiset joukot saapuivat Wieniin. Ja 24. kesäkuuta brittiläiset, ranskalaiset, belgialaiset ja ensimmäiset amerikkalaiset pataljoonat saapuivat Brysseliin. Hollanti osallistui sotaan Saksaa vastaan ja hieman myöhemmin Ruotsia vastaan Tanskan kanssa. Saksalaiset tuskin pitivät muuria Oderin varrella, mutta Venäjän tsaarin armeija aloitti hyökkäyksen Müncheniä vastaan. Etelä-Saksan suurin kaupunki putosi 7. elokuuta 1915. Ja elokuun 11. päivänä Saksa, joka oli itselleen täysin toivottomassa tilanteessa, antautui.
  Sen jälkeen aloitettiin alueen jakaminen. Itävalta-Unkari ja Ottomaanien valtakunta katosivat maailmanpoliittiselta kartalta. Bulgaria osoittautui osaksi Turkin aluetta, jonka ottomaanit valloittivat siltä vuonna 1913. Serbia laajeni suuresti ja muuttui Jugoslaviaksi. Romania sai Transilvanian. Venäjä sisälsi sen kokoonpanoon: Bukovina, Galicia, Tšekkoslovakia, Krakovan alue ja puolet Unkarista aina Budapestiin asti, jonne he piirsivät rajan. Saksa sai alueellaan huomattavan vähennyksen. Lännessä hänen täytyi palauttaa Elzar ja Lorraine Ranskaan, aiemmin valloitettuihin Tanskan maihin. Itä on vaikein.
  Venäjä vaati rajan vetämistä Oderia pitkin ja Ranskaa Reiniä pitkin. Mutta Yhdysvallat ja Britannia eivät halunneet vahvistaa Venäjää ja Ranskaa liikaa ja heikentää Saksaa liikaa. Tämän seurauksena hyväksyttiin kompromissi. Venäjä saa kaikki maat idässä, joissa puolalaiset ovat enemmistönä.
  Itä-Preussi menetti Klaipedan, Danzigin ja osoittautui erotetuksi Saksasta, mutta ainakin se selvisi katkaistuna. Koenigsberg pysyi saksalaisena. Mutta Saksa menetti paljon maata. Raja osoittautui erittäin rikki. Paikoin se saavutti jopa Oderin ja riippui suurelta osin väestön etnisestä koostumuksesta. Saksalaiset pitivät kuitenkin Pommerin lähes kokonaan. Mutta Berliinistä Venäjän rajalle ei ollut enempää kuin sata kilometriä.
  Saksalaiset ovat siis aseella. Saksan armeijan koko oli rajoitettu sataantuhanteen sotilaan ja upseeriin. Saksalaisille määrättiin valtavia korvauksia. Sota kesti hieman yli vuoden.
  Venäjän tsaari-imperiumi ei ehtinyt joutua kriisitilaan, ja se teki suuria aluehankintoja. Tsaarin auktoriteetti vahvistui, ja vallankumouksellisen liikkeen aalto alkoi laskea, kun taas taloudessa päinvastoin alkoi epätavallisen nopean kasvun aika.
  
  
  MITEN LENIN ON TULLA USA:N PRESIDENTSI
  Vladimir Iljitš Lenin, joka yritti näyttää pitemmältä, suoriutui kaikin voimin. Hänen kuivat, pienet, mutta hyvin liikkuvat kätensä pyörivät hermostuneesti kiiltävällä, mustalla pöydällä, joka oli valmistettu harvinaisimmasta santelipuusta. Häntä vastapäätä istuva valtava mies valkoisessa puvussa raskas kultaketju härän kaulassa murisi:
  - No, herra Uljanov. Hyväksyn ehdot - viisi tuhatta taalaa kuukaudessa, plus prosenttiosuus jokaisesta vasaran alle panostavasta yrityksestä! - Täällä roiston ääni koveutui ja he jopa ravistivat raskasta ketjua jyrkästi. - Vain se toveri Lenin ilman valhetta ja pölyä!
  Hieroen hikinen käsiään tyytyväisenä, Vladimir Iljits sanoi:
  - Tietysti, herra Rockefeller, vain meidän liiketoiminnassamme on mahdotonta tehdä ilman valhetta! Kaiken pitäisi olla ystävällisesti ja erittäin vilpittömästi!
  Ja molemmat huijarit nauroivat ääneen...
  ------------------------------
  Lokakuun vallankumousta ei tapahtunut Venäjällä. Ensimmäisen maailmansodan rintamilla vallitsi väliaikainen tyyntyminen. Saksalaiset ja itävaltalaiset yrittivät menestyä lännessä.
  Venäjän armeija oli aktiivinen vain Turkin rintamalla, missä se onnistui lopulta muodostamaan yhteyden britteihin ja aiheuttamaan joukon tappioita viholliselle, miehittäen suurimman osan Vähä-Aasiasta.
  Mutta sitten kokoontui perustuslakikokous, jossa bolshevikit joutuivat epätoivoiseen vähemmistöön ja sosialistivallankumoukselliset hallitsivat.
  Yksi ensimmäisistä päätöksistä oli: talonpoikien maan antaminen ja sodan jatkaminen voitokkaaseen loppuun!
  Heinäkuussa 1918 Saksan hyökkäys Pariisia vastaan epäonnistui ja voittaja Venäjän armeija iski ensin itävaltalaisiin, sitten saksalaisiin.
  Saksa vastusti epätoivoisesti, mutta joulukuussa, kun venäläiset joukot idässä miehittivät Varsovan ja Krakovan, lännen liittolaiset valloittivat Brysselin - he silti antautuivat. Totta, kaksi viikkoa myöhemmin - vallankumouksen puuttuminen vaikutti.
  Wilhelm kuitenkin joutui luopumaan lähes kaikista valtuuksistaan ja pysyi puhtaasti nimellisenä hallitsijana.
  Ja kenraali Kornilovista tuli uuden Venäjän tasavallan presidentti. Elokuussa 1917 hänen kapinansa onnistui, vaikka Kerenski pysyi muodollisesti pääministerinä, mutta hän oli jo antanut presidentin viran Korniloville.
  Hän Kornilovista tuli ylin komentaja.
  Sitä seurasivat Venäjällä valtakunnalliset presidentinvaalit ja kansanäänestys uudesta perustuslaista.
  Ihmiset, joille autoritaarinen hallitusmuoto on varsin tuttu, tuki Kornilovin versiota.
  Venäjä laajensi omaisuuttaan Saksan, hajotetun Itävalta-Unkarin ja maailmankartalta kadonneiden Turkin kustannuksella.
  Viimeksi mainittu jaettiin lopulta suurvaltojen kesken. Venäjä sai Vähä-Aasian, salmet ja Konstantinopolin. Ranskalaiset valloittivat Syyrian, britit Palestiinan ja Irakin.
  Vuonna 1926 syttyi jälleen sota Venäjän ja Japanin välillä. Syynä oli Manchurian ja Port Arthurin asema. Sopimuksen mukaan Port Arthurin vuokraoikeudet siirtyivät Japanille ja vuokrasopimus päättyi. Japanilaiset eivät kuitenkaan aikoneet palauttaa vangitaan Kiinaan.
  Lisäksi nuori Hirohito oli juuri saanut vallan - unelmoi uusista voitoista.
  Venäläinen oli kuitenkin jo erilainen. Ensimmäisen maailmansodan rintamilla karkaistuna kokeneiden komentajien, uusien tankkien ja lentokoneiden kanssa hän alkoi hyökätä onnistuneesti japanilaisia vastaan.
  Neljä ja puoli kuukautta myöhemmin Venäjän armeija valloitti Port Arthurin ja ajoi japanilaiset pois mantereelta!
  Japani kesti vielä jonkin aikaa merellä - kunnes Itämeren ja Mustanmeren laivueiden alukset lähestyivät.
  Sen jälkeen Rising Sunin maa antautui.
  Venäjä kehittyi hyvin nopeasti, mutta vuonna 1929 alkoi suuri lama kaikkialla maailmassa.
  Mellakat pyyhkäisivät myös Venäjän valtakunnan. Lisäksi Kornilov suoritti aktiivista venäläistämistä.
  Hän onnistui kuitenkin pysymään valtaistuimella, ja USA:ssa ... Leninin johtamat amerikkalaiset bolshevikit tulivat valtaan!
  Poistuessaan lamasta uusi bolshevikkihallinto alkoi valmistautua uuteen sotaan!
  Espanjan vallankumous päättyi kommunistien voittoon ja näin bolshevikkien jalansija luotiin Eurooppaan...
  1. tammikuuta 1938. Vladimir Iljitš Lenin kävelee hermostuneena Valkoisen talon valtavan toimiston ympärillä. Tilanne ympäri maailmaa kuumenee. Espanjan jälkeen kommunistit menestyivät Ranskassa.
  Generalissimon ja presidentti Kornilovin hallitsema Venäjä on jo tehnyt selväksi, ettei se salli bolshevismin leviämistä Eurooppaan. Viisisataa divisioonaa kymmenessä miljoonassa Venäjän armeijassa ei ole ollenkaan vitsi!
  Vladimir Iljitš ymmärtää tämän. Ja tarjoaa Britannian taktisen liiton Venäjää vastaan.
  Britit ovat aina erittäin varovaisia Venäjän laajentumisen suhteen. Mutta radikaali kommunismi pelotti heitä vielä enemmän. Heidän ja Venäjän väliin piti lyödä kiila.
  Lenin valmistautui ottamaan vastaan puolustusministeri Churchillin ja samalla antamaan briteille todisteita Yhdysvaltojen horjumattomasta vallasta.
  Ja aluksi kaljupäinen diktaattori kuuli raportin uudesta aseesta - "atomipommista".
  Oppenheimer esitti raporttinsa hyvin hillittyyn sävyyn. Kyllä, onnistumisia on jo ja jopa ydinreaktori on käynnistetty, mutta atomipommin ilmestyminen on vielä hyvin kaukana. Suurin ongelma on rikastetun uraanin ja plutoniumin saaminen. Lisäksi tämäkään uutinen ei ole täysin miellyttävä - yksi tällainen pommi maksaa yhtä monta taistelulaivaa. Joten, mikä edes on kysymys - kannattaako käyttää rahaa yhteen isoon pommiin - jos voit tehdä satatuhatta pieniä?
  Lenin, pieni, kalju, mutta edelleen liikkuva vanha mies (67-vuotias, muuten on vielä kaukana vanhuudesta!), tarmokkaasti toimistonsa suurta salia kiertelevä huomautti:
  - Sinä toveri et ymmärrä dialektiikkaa! Kyllä, pommi on edelleen kallis, mutta sitten sen hinta laskee kaaritilauksella massatuotantoon siirtymisen myötä!
  Oppenheimer huomautti arasti:
  - Ja venäläiset eivät istu sivussa!
  Vladimir Iljitšiltä seurasi looginen ja kova johtopäätös:
  "Joten sinun on päästävä niiden edelle hinnalla millä hyvänsä!"
  Tässä Oppenheimerin musta assistentti laulaa:
  - Loppujen lopuksi tarvitsemme voiton! Yksi kaikkien puolesta, emme kestä hintaa! Yksi kaikkien puolesta, emme kestä hintaa!
  Oppenheimer kumarsi Yhdysvaltain presidentti Leninille ja murisi:
  - Olet nero! Emme tietenkään kestä hintaa ja pääsemme venäläisten edelle, mutta tarvitsemme rahaa!
  Lenin sanoi luottavaisesti, naputtamalla korkokenkiään, krokotiilin nahasta valmistettuja kenkiä:
  - Rahaa tulee!
  - Ja orjat!
  Vladimir Iljitš lausui historiallisen lauseen:
  - En rajoita sinua keinoilla! Minä rajoitan aikaasi!
  Yhdysvaltain imperiumin komento- ja hallintokoneiston vaihteet alkoivat pyöriä.
  Mutta tämä ei ole tärkein asia. Vladimir Iljitš, kuten kukaan muu, ymmärsi, että Venäjän voittamiseksi oli tarpeen horjuttaa sitä sisältäpäin.
  Vladimir Iljits rypisteli korkeaa, pitkää, epätasaista otsaansa ja tarmokkaasti nosti kuulokkeen puhelimesta alkoi soittaa Dullesia.
  Kun päävakoilija lähestyi laitetta, Lenin huusi korviaan keuhkoihinsa:
  - Tarvitsemme ihmisen, joka on yhtäläinen tai ei ainakaan paljon huonompi kuin minä kyvyltään kapinoida, pettää ja vietellä ihmisiä!
  Dulles vastasi hyvin luottavaisella äänellä:
  - Tiedän sellaisen henkilön Vladimir Iljitšin!
  Lenin hyppäsi ylös kuin paholainen, karjui:
  - Kuka hän on? Kuka tämä ihmisen tekemä nero on?
  Dulles venytti tavun lauluksi ja sanoi:
  - Josif Vissarionovitš Stalin! Tiedät varmaan hänet, Vladimir Iljitš!
  Lenin vilkutti itseään kullatussa ja timanttireunaisessa peilissä ja huusi:
  - Tämä kokki valmistaa vain mausteisia ruokia!
  Dulles virnisteli itsevarmasti, vahvisti:
  Mutta juuri sitä me tarvitsemme!
  Lenin iski jälleen silmää ja murisi:
  - Anna Stalinille kaikki mitä hän pyytää. Ja lupaa hänelle tuon arkisen merkityksettömän Generalissimo Kornilovin paikka!
  Dulles karjui korvaavasti:
  - Vladimir Iljitš esitetään!
  
  ÄLÄ KOSKAAN LUOVU VITYAZISTA
  Monet kiistelevät siitä, olisivatko venäläiset voittaneet toisen maailmansodan itse, ilman lännen apua? Joten jumalat päättivät testata sitä käytännössä. Ja yhdessä rinnakkaisuniversumissa he asettivat esteen liittoutuneiden joukkojen, siirtokuntien ja Kolmannen valtakunnan sekä Neuvostoliiton välille. Ja tämä tapahtui kokeen puhtauden vuoksi jo kesäkuussa 1941.
  Joten liittolaiset eivät voineet auttaa Neuvostoliittoa tai kolmatta valtakuntaa. Ja kokeen täydellisen puhtauden vuoksi Japani oli myös piilotettu esteen taakse. Kuten, anna kaiken olla ehdottoman puhdasta, kuten laboratoriossa.
  Aivan ensimmäisinä päivinä ei tapahtunut mitään, mikä poikkeaa todellisesta tarinasta. Fritz eteni, kuten todellisessa historiassa, noin 30-40 kilometriä päivässä, mutta hidastui vähitellen. Tietysti brittiläisten pommitusten ja vastustajien puuttuminen Rommelin joukkojen lähellä mahdollisti osan joukkojen - erityisesti ilmailun - vapauttamisen. Mutta saksalaiset eivät ole vielä tehneet tätä, joten asiat rintamalla sujuivat joka tapauksessa melko menestyksekkäästi. Heinäkuun lopussa Smolenskin taistelu kuitenkin hidasti Fritzin etenemistä. Hitler päätti vetää Rommelin ja hänen divisioonansa Libyasta päättäessään, että Italian miehitysjoukot riittivät. Fasistinen johto, jotta ei hukattaisi aikaa, alkoi siirtää asevoimia ja erityisesti lentoliikennettä Ranskasta ja Balkanilta. Hitler toivoi edelleen, että hän voisi murtautua keskellä olevien Neuvostoliiton joukkojen läpi ja selviytyä ennen talvea.
  Sen sijaan, että olisi kääntynyt etelään, Fritzit jatkoivat hyökkäystään keskustassa yrittäen peittää Smolenskiin kylistä hyökkäävät Neuvostoliiton joukot. Ja 13. elokuuta Rommelin joukko lähti hyökkäykseen, ylitti Dneprin ja yritti päästä Kiovaa puolustavan Neuvostoliiton joukon taakse.
  Stalin oli hukassa. Lähes koko Eurooppa ja Ranskan omaisuus Afrikassa osoittautui yhtäkkiä häntä vastaan, eikä yhtäkään liittolaista.
  Onko se nyt älä odota vaaraa Japanista. Ja korkein komentaja antaa käskyn: poistaa kaikki divisioonat Kaukoidästä.
  Saksalaiset joukot, jotka murtautuivat melkein itse Moskovaan, pysäyttivät Siperian joukkojen. Mutta etelässä komentomuutoksen ja Rommelin toiminnan ansiosta Fritz pystyi katkaisemaan Neuvostoliiton eteläisen ryhmän.
  Vihollisuuksien kulkua Ukrainassa vaikutti negatiivisesti myös se, että Stalin vei pelkurimaisesti kaikki reservit Moskovaan ja paljasti siten oman takapuolensa.
  Tarkemmin sanottuna ei itselleen, vaan eteläiselle ryhmälle. Se osoittautui huonoksi tilaksi. Mutta todellisessa historiassa Kiovan puolustaminen muuttui tappioksi. Vain tässä oli vivahde, saksalaiset olivat jo lähellä Moskovaa, ja natsit vahvistuivat Euroopan kustannuksella, nopeammin kuin Stalin Kaukoidän kustannuksella. Ja saksalaisten piti ylittää etäisyys vähemmän, ja Euroopan tiet ovat parempia. Ja yritä nopeasti siirtää kaikki yksitellen Trans-Siperian rautateillä.
  Tämän seurauksena saksalaiset onnistuivat murtautumaan Kharkoviin ja Voroshilovgradiin jopa aikaisemmin kuin todellisessa historiassa valloittaen paljon teollisuutta ja tehtaita.
  Leningrad osoittautui myös estyneeksi, mutta sitä ei otettu. Ja saksalaiset tulivat Krimille. Ja Fritz onnistui valloittamaan Voronežin etelässä liikkuessaan Donia pitkin Stalingradiin.
  Moskovaa kuitenkin puolustettiin ja talvella he jopa siirtyivät vastahyökkäykseen. Mutta etelälaidalla Rommel onnistui murtautumaan Stalingradiin. Samalla tavalla Kerchiin laskeutuminen ei tapahtunut. Neuvostojoukot onnistuivat vaivoin vain työntämään vihollisen pois Stalingradista. Ja se johtui vain siitä, että ilmasto ei ollut Wehrmachtin puolella ja he olivat tyhmiä taistelemaan pakkasessa ja lumikoiskuissa.
  Kyllä, Rommelin täytyi siirtyä Donin taakse. Ja tämä oli kuurottava isku kasvoihin Fuhrerille.
  Mutta keväällä 1942 voimatasapaino muuttui. Painotettuaan paljon liittolaisiaan saksalaiset lisäsivät joukkojensa määrää, myös Khivan kustannuksella, ja satelliittien määrää. Varsinkin Italian ja Ranskan määrä lisää. Mustat divisioonat ilmestyivät myös itärintamalla. Onneksi Britannian ja Amerikan rintama Afrikasta ei häirinnyt joukkojen ja resurssien siirtoa.
  Ja kun de Gaulle menetti liittolaisten tuen, hänen omat työtoverinsa pettivät.
  Siten Neuvostoliittoa vastaan koottiin merkittävämpiä voimia kuin todellisuudessa. Fritzit lisättiin erityisesti lentokoneisiin säilyttäen samalla etunsa ilmassa. Ja maajoukot ylittivät seitsemän miljoonaa 5,6 miljoonaa Neuvostoliiton sotilasta vastaan.
  Ja natsit aloittivat hyökkäyksen etelässä. Rommel onnistui valloittamaan Stalingradin 27. kesäkuuta. Fritz pystyi kasaamaan satoja tankkeja kaupunkiin kerralla. Myös vihollisen ilmailun dominointi ilmassa vaikutti, mikä vaikeutti Neuvostoliiton vahvistusten siirtämistä leveän Volga-joen yli.
  Valitettavasti sankarillista Stalingradia ei tapahtunut tekoälyssä. Ja Rommel siirtyi suunnitelmien mukaista tietä pitkin Volgaa alas Kaspianmerelle.
  Yritykset murtautua saksalaisten läpi keskeltä tehdyillä vastahyökkäyksillä epäonnistuivat. Lisäksi Rževin reunaa ei muodostunut. Fritzillä oli siis tasaisempi rintama Neuvostoliiton vastahyökkäyksen aikaan, ja he myös vetäytyivät tasaisemmin. Mutta valitettavasti Rzhev pysyi natseissa.
  Fritzin läpi ei ollut mahdollista murtautua, ja Kaukasusta on erittäin vaikea pitää Stalingradin kaatumisen jälkeen. Koska Volgan syöttövaltimo on leikattu. Ja kun saksalaiset saavuttivat heinäkuun lopussa Kaspianmeren, tilanne muuttui lähes toivottomaksi. Nyt se oli mahdollista toimittaa vain vedellä.
  Ottaen huomioon, että natseilla oli ilmaylivoima, tapahtumasta tuli jotain siltä väliltä, erittäin vaikeaa ja toivotonta.
  Elokuu ja syyskuu kuluivat ankarissa taisteluissa, kunnes vihollinen Kaspianmeren rannikolla saavutti Bakun. Ja siellä, Rommelin kanssa, he vastustivat lokakuun loppuun asti. Tilannetta pahensi Turkin liittyminen sotaan.
  Japanin kustannuksella kokeilivat jumalat pitivät huolta, mutta eivät ottomaanien kustannuksella. Mutta talvella natsit eivät silti uskaltaneet hyökätä Moskovaan, he pysähtyivät talveksi.
  Puna-armeija teki useita hyökkäysyrityksiä. Mutta vihollinen oli ylivoimainen työvoiman, kokeneen henkilöstön ja ilmailun suhteen. Neuvostoliitossa valmistettiin toistaiseksi vain panssarivaunuja ja tykistöä. Mutta tankit olivat enimmäkseen kevyitä, ja panssarin laadulla oli äärimmäisen merkityksetöntä. Lentokoneitakin näyttää valmistuvan paljon, mutta duralumiinipulan vuoksi ne ovat raskaampia ja heikommin ohjattavia kuin vertailukoneet. Jak-9 osoittautui myös melkein kokonaan puuksi. Ja se oli tietysti huono puoli.
  Hitler luotti myös uusiin kuuluisiin tankkeihinsa - "Panthers" ja "Tigers".
  Niitä valmistettiin yhä enemmän. Ilmestyi, ja eläintarhan kolmas edustaja: "Lion". Todellisessa historiassa tällainen kone kehitettiin vuonna 1942, mutta resurssien puutteen ja raskaan painon vuoksi raskain hirviö hylättiin.
  Mutta tässä 90 tonnia painava "leijona" meni sarjaan. Sen edut, voimakas panssari ja 105 mm:n ase, kompensoivat osittain huonoimman ajokyvyn. Neuvostoliiton 76 mm:n sarjaaseet eivät pystyneet tunkeutumaan "leijonaan" kaikista kulmista.
  Joten se ei ollut huono läpimurtotankki, jos puolustuslinja on erittäin voimakas ja syvällä ešelonilla.
  Ja Neuvostoliiton komento vahvistui Neuvostoliiton pääkaupungin alla perusteellisesti. Ja yritä murtautua täältä.
  Eläimen neljäs edustaja "Maus" viivästyi jonkin verran sarjan julkaisun myötä.
  Puna-armeijan määrä nostettiin kuuteen miljoonaan, vaikka monet sotilaat olivat värvättyjä.
  Heitä vastusti yli yhdeksän miljoonaa, mutta numeerinen ylivoima kompensoi osittain vihollisen armeijan liian kirjavan luonteen.
  Ilmailussa vihollinen on vahvempi sekä lukumäärältään että laadultaan. Uusimmat ME-309 ja Yu-288 ilmestyivät. Vastauksena huonolaatuiset Neuvostoliiton koneet taistelevat ammattitaitoisen työvoiman puutteen ja niukkojen materiaalien vuoksi. Tankit ovat edelleen vanhoja T-34:iä, ja suurin osa kevyitä, samoin kuin KV.
  Kesällä Wehrmacht johti hyökkäystä: hyökkäystä Moskovaan ja hyökkäys Volgaa pitkin Saratoviin. Moskova piiritettiin ankaran taistelun jälkeen loppusyksystä. Myös Saratov, Kuibyshev, Penza ja Uljanovsk vangittiin. Stalin pakeni Sverdlovskiin. Tilanne muuttui kriittiseksi.
  Pääomaa määrättiin olemaan antautumatta missään olosuhteissa. Saksalaiset hyökkäsivät, mutta perääntyivät tai juuttuivat katutaisteluihin. Talvella Wehrmachtin hyökkäys keskeytettiin. Totta, saksalaiset kaksoisrenkaassa päättivät paitsi Neuvostoliiton pääkaupungin myös Leningradin.
  Toukokuussa natsien hyökkäys alkoi uudelleen, mutta jo Gorkin ja Kazanin kaupungin suuntaan. Neuvostoliiton tankkirakennus pystyi kaikista vaikeuksista huolimatta tuomaan tuotantoon: T-34-85 ja IS-2, kuitenkin pieninä määrinä.
  Gorki kaatui vasta heinäkuussa, kun taas Kazan kesti elokuun loppuun.
  Leningradissa vallitsi kauhea nälänhätä, eikä Fritzit edes yrittäneet hyökätä sitä. Ja Moskova otettiin vähitellen hallintaan. Ja 30. syyskuuta, erittäin verisen hyökkäyksen jälkeen, Kreml kaatui.
  Ensimmäisen luokan linnoitus tuhoutui pahoin. Ja tämä oli uusi isku Neuvostoliiton kansalle. Saksalaiset muuttivat Uralille, mutta siellä he juuttuivat lumikuituihin. Neuvostoliittoa vastaan on vaikea taistella. Stalin oli loppuun asti kestämisen kannattaja. Mutta se oli erittäin kallista maalle itselleen ja erityisesti saksalaisille.
  Etelässä natsit etenivät myös Keski-Aasian halki.
  Vuonna 1945 Neuvostoliitto sai SU-100:n ja IS-3:n, mutta vain pieninä sarjoina. Valitettavasti natsit olivat kesäkuun loppuun mennessä valloittaneet myös Keski-Aasian. Ja heinäkuussa myös Sverdlovsk kaatui. Elokuussa saksalaiset valloittivat Kurganin ja Tjumenin. Ja 3. syyskuuta myös Tobolsk. Syyskuun lopussa Hanti-Maisiysk. Ja lokakuun puolivälissä ja Omskissa.
  Novosibirsk ei kuitenkaan ole vielä alistunut natseille. Jo erittäin ankarat pakkaset pakottivat Fritzin tarttumaan kaupunkeihin.
  Joten toukokuuhun 1946 asti natsit eivät harjoittaneet aktiivisia vihollisuuksia.
  Sitten menimme Novosibirskiin. Taisteluihin osallistuivat levyn muotoiset helikopterit ja uusimmat E-sarjan tankit. Tämä ei kuitenkaan auttanut füüreriä liikaa. Krautit valloittivat Novosibirskin kesäkuun lopussa. Pakotti joen Ob. Heinäkuussa hirviöt valloittivat sekä Kemerovon että Tomskin ja Altain alueen. Kovien taistelujen jälkeen Abakan kaatui elokuussa ja Irkutsk myrskytettiin syyskuussa.
  Saksalaiset, jotka oksensivat runsaasti verta, ottivat myös hänet. Mutta taas he tyrehtyivät. Venytetty viestinnässä. Joten pysähdyimme Chitan lähestymiskohdissa. Mutta periaatteessa mihin heillä on kiire? Voit odottaa kesää ja testata uusia laitteita.
  Olipa kyseessä diskot tai suihkukoneet. Vuonna 1947 Neuvostoliiton suunnittelijat lanseerasivat IS-4-, IS-7- ja T-54-panssarivaunut sarjaksi. Totta, puhtaasti symbolisissa määrissä. Ihmisiä tai resursseja ei ollut tarpeeksi. Natsit jatkoivat etenemistään. Aginskoje vangittiin kesäkuun lopussa Blagoveštšenskissä. Habarovsk kaatui heinäkuussa ja Vladivostok elokuussa. Siten natsit valloittivat melkein kaikki suuret Neuvostoliiton kaupungit. Ehkä paitsi Pertopavlovsk. Paholaiset valtasivat Magadanin syyskuussa. Mutta kaikesta huolimatta Stalin ei mennyt antautumaan.
  Lopulta natsit hävisivät silti!
  
  
  AVARUUSSUUNTASODAT
  Useiden suhteellisen vauraiden vuosien jälkeen Venäjä on kohdannut vakavia koettelemuksia. Taivaallinen valtakunta pystyi hyödyntämään valtavia inhimillisiä voimavarojaan ja totalitaarisen poliittisen järjestelmän etuja, ja siitä tuli maailman hegemoni. Venäjällä etelärajoilla puhkesi julma verilöyly. Ja vaikka islamistinen kapina murskattiin, terrorismin vastainen sota on kuluttanut paljon resursseja. Tilannetta pahensi kova yhteenotto lännen kanssa.
  Niin kauan kuin kaikki perustui ydinpelotteeseen, ei ollut suuria sotia. Mutta amerikkalainen tiedemies Wellington ajatteli laukaista erikoistyypin raketin Merkuriukseen keinotekoisesti syntetisoidulla radioaktiivisella elementillä.
  Mutta navigoinnissa tapahtui virhe. Raketti poikkesi kurssilta ja putosi Auringon päälle... Tapahtui erittäin harvinaisen plasman purkautuminen, joka ei ollut vaarallista eläville organismeille, mutta kaatoi atomirakenteen ja muutti hieman sidoksia atomiytimen neutronien välillä. Juuri niin paljon, että hallitsemattomat ydin- ja lämpöydinreaktiot ovat mahdottomia.
  Ja tämän seurauksena: ydinaseet ovat muuttuneet kasaksi turhaa roskaa.
  Sotilaallisesti ja taloudellisesti maailman tehokkain maa: Taivaallinen valtakunta, jolla oli ylikansoituksen vuoksi akuutti puute makeasta vedestä ja energiasta, esitti uhkavaatimuksen Siperian vuokraamiseksi.
  Venäjä vastasi päättäväisesti kieltäytymällä...
  Suuri sota on alkanut: Aasian liittouma länttä vastaan. Isänmaastamme on tullut suurten taistelujen pääareena. Rauhallinen elämä on menneisyyttä: sodan helvetti hallitsi kaikkialla. Kovimmat taistelut olivat täydessä vauhdissa napasta napaan.
  Tilanne rintamilla oli kriittinen: Aasian unioni oli jo lähestymässä Ural-vuoria.
  Jekaterinburgin lähellä putosi häikäisevä tulipallo ja syntyi tappava vyöhyke, jossa kukaan ei voinut elää minuuttiakaan.
  Kotimaa, pyhä Venäjä -
  Sydämeni on avoinna sinulle...
  Taistelukentän veri kasteltu -
  Kukkii isänmaan rakkaudessa!
  
  Maan pulssi lyö jyskyttävällä huokauksella,
  On vaikeaa, kun sota pauhaa...
  Mutta loistava aurinko nousee Venäjän yli -
  Olet ainoa kuolematon äitimme!
  
  Ruis loputtomilla pelloilla on kultaa,
  Lumi kimaltelee kirkkaan hopeisena.
  Ja kasvot näyttävät ylpeinä kuvakkeista -
  Ritari, ole kotka taistelussa!
  
  Voitamme vastustajan taistelussa,
  Puolustetaan siivekkää unelmaa.
  Ei ole rohkeampaa kuin venäläinen sotilas,
  rukoilen Jumalaa!
  . Pääsisältö.
  Kun sydän on täynnä armoa, jostain syystä lompakko on tyhjä!
  Ural-vuorten huiput muistuttavat suusta ulkonevia hampaat, joita karies syö. Venäläiset hännänttömät hävittäjät lentävät matalalla. Nopeiden haukkojen tavoin venäläiset ritarit hyökkäävät taivaallisen imperiumin kömpelöihin, mutta voimakkaasti panssaroituihin siivekkeisiin.
  Ilmavoimien lentäjä Andrey Ognev tekee vaikean käännöksen. Raskas viisipiippuinen kiinalainen tykki, joka sylkee liekkejä ja metallia. Tulitornado pyyhkäisee kirjaimellisesti muutaman millimetrin venäläisen hävittäjän läpikuultavasta panssarista. Häntätön murisee vastauksena. Murtunut pulsari lipsahtaa terävästä nenästä. Jättiläiskokoisen kiinalaisen helikopterin pyörivä torni soljaa törmäyksen alaisena... Kuuluu vaimeita huutoja.
  Andrein tummat kasvot korkealla otsalla murtuvat valkohampaiseen hymyyn.
  Hänen kumppaninsa, häikäisevän kaunis blondi, Vassa Koltsova, tekee piipun, joka pakottaa ohjaamattoman raketin teräspiraijan lipsahtamaan ohi ja lähettää "lahjan" yhteen taistelulaivan helikopterin kahdestatoista valtavasta potkurista.
  Valtava, kolminkertainen siipirivi, potkuri hajoaa. Vassa, ei ilman syytä, hänen nimensä on käännetty kuningattareksi, osasi lyödä. Hän taisteli aina vain yhdessä lyhyessä hameessa ja khakin T-paidassa, mutta paljaissa kantapäällään hän tunsi itsensä ja taistelijan yhtenä kokonaisuutena.
  Monet naislentäjät matkivat häntä yrittäen saavuttaa ilmiömäisen herkkyyden. Taistelulaivahelikopteri on satakaksikymmentä palopistettä, jotka lasketaan pintaan - palorata. Kone, joka toimii hiilipölyllä, mutta kuljettaa samalla tuhansia tonneja metallia dynaamisen suojan avulla.
  Japanilaiset, kiinalaiset ja intialaiset suunnittelijat tekivät auton haavoittumattomaksi Venäjän ilmapuolustusjärjestelmille, mutta joutuivat odottamatta ilmahyökkäyksen kohteeksi.
  Villin vihan vääntyneenä kapeasilmäinen kenraali McLee karjui ja osoitti mustahansikkaisella kädellään:
  - Tuhoa ne! Sulata ne hirviöt!
  Täysrintinen mutta ohutvyötäröinen intialainen eversti sanoi:
  - Tämä pariskunta on musta prinssi ja kuningatar. Kukaan ei ole koskaan lyönyt niitä alas!
  Mac virnisti epäuskoisena ja mutisi:
  - Ei voi olla. Lisää tulen tiheyttä.
  Ja jälleen taistelulaiva-helikopteri vapisi. Pyörivä torni juuttui ja titaanirunko syttyi tuleen. Liekkivät keltaiset ja kanelisotilaat pyyhkäisivät ohi ulvoen. Räjähdys tapahtui ja napalmilla ladattu raketti leimahti jättimäisen helikopterin rungon sisällä.
  Vassa toistettuaan "liuku"-tekniikan ja kulkenut palopolkujen ohi, antoi:
  - Kaiken ikäiset ovat alistuvia sodalle, vain sinä et voi satulota viimeistä päivääsi, kun olet voitettu ilman aikaa!
  Andrew on siisti. Hänen isänsä oli Angolan armeijan nuorin kenraali ja tuli opiskelemaan Moskovaan. Siellä hän meni naimisiin kuuluisan urheilijan ja tohtorin Lydia Ognevan kanssa. Sitten hänen isänsä kuoli, ja hänen musta- ja kiharatukkainen äitinsä kasvatti hänet. Koulussa he yrittivät kiusata Andreita, mutta poika harjoitti edelleen kamppailulajeja päiväkodissa. Hänen äitinsä osasi taistella itseään vastaan, ja isäpuoli oli sekatyylien mestari.
  Andrei opiskeli hyvin, hänellä oli ilmiömäinen muisti, ja pian hänestä tuli poikien johtaja, heidän johtajansa. Tietysti hän valitsi lentokoulun ja meni taistelemaan isänmaansa Venäjän puolesta. Hän ansaitsi mainetta ja kunnioitusta. Eikä kukaan uskaltanut moittia Venäjän mustaihoista sankaria, varsinkin kun neekerikasvonpiirteet sekoittuivat slaavilaisiin ja tämä teki urheilullisesti rakenteesta lentäjästä varsin komean.
  Hänen rakkaussuhteistaan ei ollut vähemmän legendoja kuin sotilaallisista hyökkäyksistä. Vaikka Andrei itse oli paljon vaatimattomampi kuin mitä hänelle katsottiin.
  Nyt hän etsi tapaa tuhota haavoittumaton taistelulaiva. Aktiivinen, monikerroksinen panssari peitti taivaallisen imperiumin tehokkaimman koneen pääkomponentit.
  Savva ampui potkureihin yrittäen saada rakenteen liikkumattomaksi...
  Sillä välin taistelu leimahti maassa. Itäblokin tornittomat panssarit hyökkäsivät. Jotkut ovat valtavia, kun taas toiset ovat korkeintaan metrin korkeita.
  Heitä vastaan läntisen liittouman taistelijat käyttivät liikkuvia miinoja ja ohjattuja ammuksia ilman rekyyliä.
  Ei vain venäläiset taistelivat täällä, vaan myös eurooppalaiset: britit, ranskalaiset, ruotsalaiset ja monet muut.
  Yhteinen vihollinen toi yhteen valkoihoiset ja kristillisen moraalin omaavat ihmiset. Keskustelu demokratiasta on laantunut. Lisäksi Venäjällä lännenvastaiset tunteet idästä tulleen hyökkäyksen jälkeen katosivat. Todellakin, minne pasifistinen ja suvaitsevainen Eurooppa voi kiivetä itään. He ja ihmiset suurelta osin unohtivat kuinka taistella. Ja kun ydinaseet katosivat, voimakas ja ylikansoitettu Aasia siirsi lukemattomia laumojaan pohjoiseen ja länteen.
  Venäjän asemiin etenevien joukossa on monia arabeja. Jotkut fanaatikot hyökkäävät naamioitumattomina valkoisissa haalareissa. Hyväksy kuolema hymy huulillaan.
  Tuhannet etenevät panssarit ja jalkaväen taisteluajoneuvot näyttävät muurahaisilta lintuperspektiivistä. Savva, vaurioituneena toisen ruuvin, muuttuen hieman kalpeaksi, kuiskasi:
  - Silti niitä on liikaa... Jumala auttakoon Venäjää.
  Tyttö itse näki, mitä tapahtui Aasian liittouman vangitsemissa kaupungeissa. Joukkopogromeja, murhia, joukkomurhia. Miehet ripustettiin lankaan, ja naiset ja lapset vietiin erityisleireille. Ja sitten he myivät tai jakelivat ne tietyille teoksille. Ja sotavankien kidutus on jo yleistä ja jopa pakollista.
  Kenraali McLee ei säästä edes omiaan. Avuttomassa vimmassa, että he eivät selviä pienistä Chizh-3-hävittäjistä, hän nappaa miekan seinästä ja katkaisee ilmatorjunta-asetta hallitsevan arabian käden. Hän huutaa ja painaa verisen kannon rintaansa vasten.
  Ja juuri leikatun käden mahtava komentaja, pitkillä kynsillä, uhkaa uteliaiden venäläisten ässien suuntaan huutaen:
  - Tuhoa! Polttaa! Polttaa!
  Savva, raivoissaan, ampuu toisen raketin... Hänestä on loppumassa ammukset. Mutta myös ilmataistelulaiva on menettämässä vakautta.
  Sen tappava tykistö on poissa pelistä... Menetettyään leijonan osan taisteluvoimastaan Hulk kääntyy takaisin. Heidän on palattava tukikohtaan mahdollisimman pian korjauksia ja huoltoa varten.
  Alla venäläiset tykit ampuvat tarkasti vihollisen kulmikkaita, litteärautaisia panssarivaunuja. Useat autot pysähtyivät puhaltaen savua taivaalle. Yhdessä "bandurassa" ammukset alkoivat räjähtää. Se lensi pois, kääntyen ympäri kuin voimistelijan kuono, kunnes se osui sorakummaan.
  Pitkän kantaman venäläinen tykki lähettää ammuksen lipputangon suuntaan. Tyttötyttö, jolla on vaalea viikate, ristiin kahdella sormella ja kuiskaa saksaksi:
  - Olkoon meille onnea!
  Aasian koalition lippu on kirkkaan keltainen, jonka keskellä on punainen ympyrä. Tämä on lähempänä Japania, mutta tämä on liittouman valitsema symboli. Erittäin tarkan tykin pieni ammus rikkoo paksun tangon ja valtava kangas, joka voi peittää stadionin lattian, putoaa alas. Kymmeniä aasialaisia tankkeja peitetään kerralla samettisella hunnulla.
  Läntisen liittouman ja Venäjän kantojen puolelta kuuluu yksimielinen ääni:
  - Hurraa!
  Todella symbolista. Ja vihollinen ylittäköön kymmenen kertaa, mutta venäläisen hengen voima on horjumaton.
  Molemmat venäläiset hävittäjät huomaavat olevansa hetkellisesti siipi siipiin. Yksi kokonaisuus - melkein kolmion muotoiset haukat - Venäjän puolustajat. Savva on jo kuvitellut kuinka Andrey laittaa mustan vahvan kätensä hänen olkapäälleen. Tämä on todella vahva mies, johon voit luottaa.
  Mutta juuri sillä hetkellä oli kuin tuhat valokuvavilkkua välähti kerralla. Ja taistelevan parin silmissä se pimeni. Sitten mustuus maalattiin monivärisillä täplillä, samanlaisilla kuin ne, jotka ilmestyvät, kun öljyä roiskuu veteen.
  Andrei yritti hieroa silmiään. Hänen kätensä, jolla oli vaikeuksia voittaa vastusta, näytti haravoivan vettä.
  Kuin kaukaa, Savvan ääni vaimenee:
  - Olemmeko kuolleet?
  Musta kapteeni vastaa äänekkäästi:
  - Ei! Me olemme elossa.
  Yhtäkkiä tämä paksu, tahmea tunne katoaa, ja he näyttävät olevan vapaan pudotuksen tilassa. Se jopa valahti hetkeksi, ikään kuin painottomuudessa.
  Savva jopa kuiskasi hieman järkyttyneenä lauluäänellä:
  Näyttää siltä, että maailma on toivottomasti hukassa
  Ja polku ritarin tähtiin on tukossa ...
  Näissä loputtomien kiertoradan mutkissa,
  Ei ole tarkoitettu - usko on hukkua!
  Ja sitten hän haukkoi henkeään laskeutuen paljain pohjaineen teräville, vuoristoisille kiville. Pimeys, sekoitettuna valopilkkuihin ja aalloihin, haihtui.
  Silmiä sattuu hieman toukokuun, keskipäivän valosta. Savva oli nelijalkain ja hyppäsi heti ylös.
  Andrei taivutti jalkojaan ammattimaisesti hyppyssä ja laskeutui taitavasti. Hänen kasvonsa, maskuliininen leuka ja korkea leveä otsa, säilyttivät rauhallisen ilmeen. Hän jopa hymyili kumppanilleen.
  - Sinä näet! Siellä on se valo, ja kuten olen pitkään epäillyt - tämä ei ole paratiisi!
  Savva hypähti muutaman epäröivän askeleen. Laskeutuessaan hän mustelsi tuskallisesti paljaita jalkapohjaansa ja repi polvensa. Mutta tyttö tavanomaisella tahdonvoimalla karkotti marttyyrin ilmeen kasvoiltaan ja osoitti sormellaan eteensä huudahtien:
  -Vau!
  Andrey katsoi mihin Savva osoitti. Ennen heitä oli rappeutunut kukkula. Ja sen päällä halkeamia murtunut pallo lepäsi. Tarkemmin sanottuna pallomainen, puoliksi lyijyä, puoliksi platinaa sävyinen laite, jonka päällä on terävä nokka ja tusina ohutta lonkeroa tasaisin välimatkoin tämän futuristisen esineen reunoja pitkin.
  Tyttö, hämmentynyt, kuiskasi;
  - Tämä on Newtonin biomi! Ja miten hän loukkaantui?
  Andrei katsoi tarkasti, painoi päänsä hartioilleen, haisteli ilmaa. Ilma haisi otsonilta ja palaneilta renkailta. Katsoessaan ympärilleen varovaisesti kapteeni sanoi tuskin kuuluvalla äänellä:
  - Täällä voimme törmätä väijytykseen!
  Savva otti itsevarmasti askeleen kohti palloa ja sanoi äänensä voimakkuutta alentamatta:
  - Ei! Tiedän missä olemme! Tämä on juuri se poikkeamavyöhyke, johon avaruusalus putosi. Se on vain sata mailia pohjoiseen paikasta, jossa taistelimme!
  Kapteeni kohautti jälleen olkapäitään ja piti äänensä tyynenä ja sanoi:
  - Yli minuutin ajan poikkeavalla alueella kukaan ei voinut selviytyä. Jopa robotit hajosivat ruosteeksi!
  Savva, vaikka se ei ollutkaan hänelle helppoa, huudahti rohkeasti:
  - Ja me selviämme!
  Ja hän juoksi kohti mäkeä. Hänen pölyiset, pyöreät kantapäänsä, jotka putosivat naarmuuntumaan, välähtivät nopeasti epätasaisen, kivisen harjanteen yli.
  Andrew oli hämmästynyt. Eikö se satuta häntä paljain jaloin terävien kivien päällä? Yleensä Koltsovan käytös tuntui monista oudolta, kun hän jätti huomiotta tavanomaisen lentopuvun, taisteli melkein paljaissa vaatteissa. Ja jos jossain Mesopotamiassa tai Afrikassa, se voi olla mukava yhdessä naamiointi T-paidassa, mutta Uralilla on silti viileää keväällä.
  Tyttö saapui etelärajalta. Venäjän ja eurooppalaiset joukot taistelivat Syyriassa, Irakissa yrittäen hillitä Aasian liittouman läpimurtoa. Lisäksi osa islamilaisista voimista oli Venäjän ja osa Aasian puolella.
  Etelässä ei ollut edes selkeää etulinjaa. Afrikassa yleensä, jopa samassa maassa, eri heimot taistelivat keskenään. Lisäksi uskonnolla ei ollut ratkaisevaa roolia. Monet kristityt, samoin kuin pakanat, seurasivat aasialaisia oletettavasti vasemmistolaisten iskulauseiden alla. Afrikasta on todella tullut kuin sarjakuvassa Aibolitista.
  Mutta luultavasti paljain jaloin juokseminen erämaassa on vielä vaikeampaa kuin juokseminen vuoren jyrkkiä pitkin. Ja Savva, tämä maisterin tutkinnon suorittanut villi, biologisten tieteiden kandidaatti, ei tuntenut kipua eikä pelkoa.
  Andrei ryntäsi hänen perässään yrittäen saada paholaista kiinni. Avaruusalus osoittautui paljon pidemmälle kuin miltä ensi silmäyksellä näytti.
  Tyttö yleensä punosi hiuksensa, mutta nyt hänen hiuksensa hajosivat ja kultainen juna leimahti kuin soihdun liekki tuulessa.
  Koskaan aikaisemmin musta kapteeni ei ollut pitänyt tyttöystäväänsä niin kauniina.
  Vaikka Andrey ei ole heikko urheilija, hän onnistui lyhentämään matkaa vain suurilla vaikeuksilla, mutta hän ei koskaan saanut häntä kiinni, vaikka hän kompastui ja melkein satutti nenänsä. (Muuten, ei ollenkaan afrikkalainen, mutta hieman kyhmy ja hieman ylösalaisin, jopa, kuten koko vartalo.) Ja Savvan paljaat, suklaanväriset jalat välähtivät melkein mustan herrasmiehen päässä ja ... tyttö kulki seinän läpi, kuin hän olisi vain hologrammi. .
  Ärsyttyneenä siitä, että hän ohitti hänet, Andrei hyppäsi hänen perässään. Huolimaton, mutta melko ritarillinen.
  Lyijypinta huuhtoi yli kuin lämmin merivesi ja lensi sitten lattian poikki hautautuen kasvonsa Savvan paljaisiin jalkoihin. Mekaanisesti Andrei suuteli hänen nilkkojaan, mutta tyttö potkaisi häntä vihaisesti huutaen:
  - Katso, mitä mielenkiintoisia asioita täällä on!
  Vaikka Ognev halusi sanoa, että ei ole mitään mielenkiintoisempaa, kun tällainen kaunotar on vieressäsi, mutta saatuaan kantapään nenään, hän hyppäsi nopeasti ylös. Eikä ollut pettynyt.
  Seinillä roikkui täytettyjä eläimiä ja hyönteisiä. Lisäksi ne, joita ei ollut olemassa eikä voinut olla maan ulkopuolella. Ja porkkanat, joissa on tusina rapukynsiä, ja kaktus sammakonjaloilla ja kukonkennoilla, ja höyhentorakoita, joilla on krokotiillisuu ja sisäänvedettävät hampaat. Ellei tätä tietysti voi verrata paistettuun prinssiin.
  Andrei hyppäsi ylös yllättyneenä ja huudahti äänekkäästi:
  - Tervehdys veljet mielessä!
  Vastauksena hiljaisuus ... Savva huomautti melko loogisesti ja rationaalisesti:
  - Meidän ei pitäisi huutaa, meidän on parempi tutkia tähtialusta.
  Avaruusaluksen sisällä oli paljon suurempi kuin se näytti ulkopuolelta. Käytävät kapenivat ja levenivät. Panssaroidut ovet erottuivat ihmisten lähestyessä niitä. Ja mitä siellä ei vain tullut vastaan.
  Kaikenlaisia täytettyjä eläimiä, patsaita ja hologrammeja. Samoin maalauksia: liikkuvaa, ja öljyssä ja kyberneettisellä mosaiikilla. Hologrammit näyttivät oikean elokuvan värillisenä. Ja taistelukohtauksia, ja erilaisia rauhallisia, melko idyllisiä kuvia.
  Andrew huomautti hämmästyneenä:
  - Outo. Se on kuin lentävä museo.
  Savva vastusti melko rationaalisesti:
  - Kaikki maailmassamme on sekä museota että kaatopaikkaa! Syödään paremmin...
  - Ase! - purskahti musta kapteeni. Ja lisätty nopeasti. - Meidän on autettava isänmaatamme voittamaan kolmas maailmansota.
  Savva katsoi ylös ja huusi:
  Auta meitä pelastamaan sivilisaatio! Ihmiskunta on vaarassa!
  Vastauksena kuului matala, epätavallisen syvä basso:
  - Te, alkuperäiset, haluatte ilmeisesti saada meiltä jotain?
  Tyttö ojensi kätensä eteenpäin ja kuiskasi anovasti:
  - Emme me! Se koskee koko ihmiskunnan kohtaloa. Kolmas maailmansota ratkaisee - mikä voittaa: barbaarinen, julma lähestymistapa vai humanismi ja sivilisaatio?
  Basso vaihtui ohueksi sopraanoksi ja epäuskoiseksi ääneksi:
  - Onko se? Loppujen lopuksi ihmisellä on taipumus erehtyä, myös omista aikeistaan. - Oranssit tuulet kulkivat ilmassa ja ääni, puoli oktaavia alempana, jatkui. - Kuten aina, suurimmalla osalla maailmankaikkeuden roduista on taipumus: esitellä itsensä, jos käytät kieltäsi, erittäin inhimillisenä ja vihollinen yksinkertaisesti paholaisena.
  Savva mutisi lakkaamatta hermostuneesti jalallaan rummutusta tuntemattoman metallin pinnoitteella:
  - Ja sinä itse katsot! Katsokaa, millä barbaarisilla menetelmillä he käyvät sotaa meitä vastaan!
  Ääni lämpeni hieman ja ilma alkoi näyttää pehmeämmältä:
  - Kyllä, vihollisesi on julma, mutta et myöskään enkeleitä. Loppujen lopuksi se ei ole matematiikka, joka ratkaisee, kenellä teistä on valtaa maan päällä!
  Andrey on jo lausunut:
  - Kuka sitten?
  Mutta sen sijaan, että olisi vastannut, lattia heidän alla huojui, ja tyttö yhdessä mustamiehen kanssa kohtasi kattoa kasvoillaan. Sitten kaikki muuttui kerralla. He löysivät itsensä suuren, pahasti tuhoutuneen kaupungin keskustasta . Aseet pauhuivat korviaan. Suuret ammukset räjähtivät ja pommit putosivat. Venäläisten ja eurooppalaisten sotilaiden ryhmät etenivät. Aasian unionin keltaiset ja ruskeat sotilaat, jotka kantavat tappioita, vetäytyivät peittäen polun ruumisvuorilla. Savva otti askeleen ja astui veriselle purolle.
  Ei, tämä ei tietenkään voinut hämmentää soturia, joka oli käynyt läpi tulen, veden ja kupariputkien (jälkimmäinen toistaiseksi minimaalisessa määrin!) Mutta sydämeni ei ollut kunnossa. Mutta Andrei piristyi, heitti kiven oikealla kädellään kapeasilmäisen sotilaan keltaisiin kasvoihin, joka nosti konekiväärinsä, hän kaatui. Kapteeni huudahti:
  - Tämä on Peking! Meidän kaverit voittivat!
  Todellakin, vino osoitin, jossa oli samanlainen hieroglyfi, paloi sinisillä liekeillä. Savva ei jostain syystä tuntenut iloa. Vaikka hän oli nähnyt Internetissä kuvia Pekingistä ja Kiinan pääkaupungin tunnusomaisista rakennuksista.
  Mutta täällä se on kauheaa. Naiset palavat, lapset itkevät. Ja paljon ruumiita. Kuolleet kirjaimellisesti täyttivät kaikki lähestymistavat, ja heidän määränsä kasvoi. Tyttö ei ollut koskaan ennen nähnyt kuolleita kasautuneena kukkuloille.
  Andrey on jo poiminut jonkun pudotetun konekiväärin ja avannut tulen tappaakseen. Hän on syntynyt soturi. Isän puolelta zulujen heimosta, äidin puolelta: isoisoisä kahdesti Neuvostoliiton sankari, isoisä taisteli Vietnamissa ja Afganistanissa, isä Syyriassa, Donbassissa ja Tšetšeniassa.
  Savvan päässä välähti:
  Jokainen, joka on mies, on syntynyt soturiksi,
  Niin tapahtui - gorilla otti kiven!
  Kun viholliset lukemattomat ovat legioona,
  Ja sydämessä leimahtaa kuuma liekki!
  Ja tyttö itse otti konekiväärin. Vahvat kädet ovat tavallisesti kevyitä kädensijassa. Päässäni soivat rohkeat marssit: tuhoa, palvele suurta isänmaatasi.
  Mutta odottamaton vaimea vinkuminen sai tytön jäätymään. Oikealla lasten itkua ja itkua kuului selvästi. Savva kääntyi, ja hänen kotkakatseensa kaiken peittävän savun läpi näki pieniä, kellertäviä hahmoja. Kellertävät, kapeasilmäiset lapset itkivät ja yrittivät päästä ulos palavasta talosta. Mutta heidän tiensä esti tervalla kyllästetyt hirsitukokset. Ja kaverien takana levisi lihansyöjäliekkejä.
  Tulta hengittävä lohikäärme näytti olevan innokas uhraamaan Gehennalle...
  Tämän sietäminen oli korkeampi kuin Savvan voima. Tyttö juoksi tulta kohti. Pienet on pelastettava: ovatko he venäläisiä vai kiinalaisia, ei ole väliä!
  Yhtäkkiä napalmivirta esti paljasjalkaisen soturin tien.
  Villin itkun kera
  - Herra pelasta!
  Hän heittäytyi tuleen. Sata kuumaa nastaa tuntui tunkeutuvan paljaisiin pohjiin, liekit polttivat puolustuskyvyttömiä polvia. Herkkä, oliivinvihreä iho, peitetty ikävillä, karmiininpunaisilla rakkuloilla. Kuinka tuskallista se oli Savvalle. Villin huuto karkasi keuhkoista. Halusin kääntyä takaisin ja hypätä ulos helvetin liekeistä.
  Mutta tyttö tunsi: on mahdotonta viivyttää hetkeäkään. Lapset voivat kuolla. Eikä sillä ole väliä ketä he ovat. Dostojevski sanoi: kaikki maailman aarteet eivät ole yhden lapsen vuodattaman kyyneleen arvoisia. Kipu paljaista kantapäästä takaraivoon, kuten hevoslaumat, lyövät terästerävillä kavioilla hermopäätteissä.
  Hänen ihanat kultaiset hiuksensa ovat jo syttyneet tuleen, ja liekit yrittävät nuolla saalistuseläinten kasvoja. Hän ei ole enää koskaan sama kaunotar. Tässä on violetti haava, joka on levinnyt hänen herkälle, samettiselle poskelleen.
  Savva hyppää epätoivoisesti, kuinka pitkälle se näyttää pääsevän maaliin. Seos savua ja palavaa ilmaa syöksyy keuhkoihin. Täplällinen T-paita päälläsi on jo palanut, ja sinä, kuten Jeanne D, olet kipeässä tulipalossa. Vähän enemmän, vähän enemmän. Voi luoja, hänen ruumiinsa on spitaalinen haava.
  Tulinen muuri katkeaa, ja Savva hyppää ulos viileyteen. Hän on jo palanut, hänen upea ruumiinsa on kuin jatkuva haava, ja palaneet jalkapohjansa näyttävät astuvan terävimpien tikarien päälle. Edessä on tukos. Ja sinun täytyy hypätä jälleen pauhuvaan, armottomaan liekkiin.
  Ja tyttö kokee, että hänen voimansa ja rohkeutensa ovat loppumassa. Hän melkein pyörtyy kipusokista. Mutta hämärän läpi näkee tytön, joka vetää pieniä käsiään ja pomppii tulesta huutaen, ja pojan, jolla on ajeltu pää, ja hyvin pienen, joka on tuskin oppinut kävelemään.
  Kerättyään loput voimansa, Savva hyppää, raivo ja oikeudentunto antavat hänelle rohkeutta voittaa sietämätön kipu. Liekkipuut ja palkit lentävät sivuille. Vähän lisää vaivaa. Musteeratun tytön palaneet kädet tarttuvat kuumaan arinaan. Kipu kuin sadan tonnin pässi putoaa päähän, rintaan, koko kehoon viimeistä solua myöten. Ritilä ei liiku ja sitten Savva tarttuu siihen hampaillaan. Voit tulla hulluksi sellaisesta kärsimyksestä, murentua ja romahtaa viimeiset liekkien koskettamat ruumiin kauneudet. Mutta sitten vihdoin Herra palkitsi vaivan, kuumuudesta punaisena arina lensi pois sementtilasta.
  Rajamainen tyttö, jonka hampaat ovat katkenneet ja räjähtäneet kuumuudesta, pyörtyy. Tajunnan viimeisellä langalla silvottu iho tuntuu vapautuneelta lapselta, joka hyppää kaatuneen sankarittaren hiiltyneiden jalkojen yli.
  Savva heräsi... Hän seisoi Andrein kanssa korkeimmalla lumisella huipulla. Ukkonen, kuin arkkienkelien tuhannen äänen kuoro, ääni ilmoitti:
  - Läpäisit kokeen! Maapallolla tulee olemaan rauha! Venäjästä tulee kaikkien maapallon ihmisten äiti!
  Mustaihoinen nuoriso ja blondi, josta tuli vieläkin ohuempi ja kauniimpi, näkivät kukkivat puutarhat, umpeen kasvaneet suppilot silmiemme edessä ja heittelevät aseita, syleilevät sotilaita. Vihan ja sodan aikakausi oli ikuisesti ohi.
  Ja se soi yli koko planeetan;
  Venäjä ja Kiina ikuisesti yhdistyneet,
  Islam, kristinusko: ystävät ilman pahuutta!
  Ylistäkäämme Korkeimman Herran Nimeä -
  Kaikki maailman kansat - syntyperäinen perhe!
  
  PIETRI III - SUURI KUNINGAS
  Pietari Kolmas onnistui suostuttelemaan kuuluisan uudistajakenraalin liittymään tiimiinsä ja hyväksymään marsalkkaarvon. Nikolai Papinista tuli puolustusministeri ja hän toteutti useita uudistuksia. Tämä vahva ja arvovaltainen mies auttoi Pietari III:ta paljastamaan ja tukahduttamaan Orlovin veljien salaliiton. Kaikki viisi salaliittolaista hirtettiin. Katariina sai avioeron aviorikoksesta ja karkotettiin luostariin.
  Pietari Kolmas vahvisti valtaansa ja hänet kruunattiin. Ja hänen valtaantulonsa myötä Venäjällä tapahtui konkreettisia muutoksia. Todellakin, Pietari Kolmas, kuten hänen isoisänsä, hahmotteli perustavanlaatuisia uudistuksia. Ja lisäksi muutokset vaikuttivat ulkopolitiikkaan.
  Friedrich II:n kanssa tehdyn liiton kannattaja Pietari määräsi Rumjantsevin yhdessä saksalaisten kanssa kukistamaan itävaltalaiset. Sen jälkeen Saksa palautti enemmän kuin aiemmin menetetyt maat.
  Mutta Venäjä sai salmien hallinnan myös Tanskalta jakaen sen preussilaisten kanssa. Pietari osoitti kuitenkin käytännöllistä taitoa ja otti melkein kaiken tämän valtion omaisuuden jättäen vain symbolisen osan kruunun omaisuudesta "suosikkilleen" Frederickille. On sanottava, että Papinin vaikutus hyödytti Pietari Suuren pojanpoikaa.
  Yksi Pietari Kolmannen ajatuksista oli ajatus Puolan jakamisesta Venäjän ja Preussin kesken. Vuonna 1965 syttyi sota Kansainyhteisön kanssa. Loistava Aleksanteri Suvorov eteni siinä nopeasti. Pietari Kolmas osoittautui älykkääksi ja onnistui saamaan valtakuntaansa ensisijaisesti venäläisiä maita, ja preussilaiset tunsivat Puolan etnisen osan.
  Kuten todellisessa historiassa, Venäjän oli taisteltava Ottomaanien valtakuntaa vastaan. Taistelut venäläisten puolesta olivat vieläkin menestyneempiä. Papinin uudistukset, Rumjantsevin lahjakkuus ja nopeasti etenevä Suvorov vaikuttivat. Tsaari piti levottomasta Aleksanteri Vasiljevitšistä, Pietari Kolmannesta, ja hän itse oli hyvin nirso ja oli koko ajan jaloillaan. Joten he tulivat todella hyvin toimeen.
  Maan sisällä keisari Pietari toteutti useita uudistuksia. Kiinteistöt takavarikoitiin huolimattomilta maanomistajilta valtionkassan hyväksi, otettiin käyttöön useita rajoituksia corvéelle ja talonpoikien myyntiin. Mutta toistaiseksi tsaari Pietari ei uskaltanut merkitä täysin maaorjuutta.
  Lisäksi kirkon uudistukset aiheuttivat voimakasta vastustusta ortodoksisen synodin taholta. Kuningas väitti, että Raamattu kieltää palvonnan ja palvelemasta muita kuin Jumalaa, lakkautti pyhimysten kultin.
  Tässä oli jotain luterilaisuutta - taistelua jäänteitä ja ikoneja vastaan.
  Rukoilkaa vain Herraa Jumalaa, vain palvokaa häntä!
  Mutta tämä ei voinut muuta kuin herättää vastarintaa. Paikoin jopa papit yllyttivät ihmisiä kapinoimaan.
  Siitä huolimatta uudistus meni läpi, ja kirkoissa, palvontapaikoissa, jäi jäljelle vain kuvia Kristuksesta ja Neitsyt Mariasta.
  Ihmiset kuuntelivat yleensä mieluummin kuningasta. Lisäksi Pietari Kolmas tuli tunnetuksi huolehtivana hallitsijana. Vakavampaa oli kaiken maan haltuunotto luostarilta ja kirkoilta.
  Turkin voiton jälkeen kuninkaan valta kasvoi entisestään. Perth Kolmas päätti lopulta lakkauttaa orjuuden. Tällainen päätös ei voinut muuta kuin aiheuttaa vakavia mullistuksia osavaltiossa. Maanomistajat kärsivät valtavia tappioita, mutta teollinen vallankumous alkoi. Maa eteni kaikkien vaikeuksien läpi jyrkästi ja hidastuen.
  Toinen sota turkkilaisten kanssa osoittautui vielä lyhyemmäksi ja Suvorovin komennossa olleet venäläiset joukot voittivat nopeasti. Lisäksi Ranskan vallankumous käänsi Euroopan huomion pois.
  Pietari Kolmas käytti tätä hyväkseen ja asetti Konstantinopolin valtaistuimelle, hänen nuorimman poikansa, Konstantin Voroninasta, Turkin sulttaanista.
  Näin Ottomaanien valtakunta löysi itsensä ikään kuin liitossa Venäjän kanssa.
  Sitten oli sota Egyptissä. Paikallinen sulttaani ei halunnut tunnustaa Venäjän valtaa Afrikkaan. Ja täällä ensimmäistä kertaa Suvorovin ja Napoleon Bonaparten nero törmäsi toisiinsa.
  Pietari Kolmas kuoli tuolloin melko paljon 70 vuoden ajan. Hän jäi historiaan Suuren vapauttajan nimellä. Mikä on erittäin kunniallista!
  Ehkä ylittää karismaattisen isoisänsä! Ja keisari Paavali nousi valtaistuimelle. Suvorov, voitettuaan vielä liian nuoren ja kokemattoman Napoleonin, valloitti Pohjois-Afrikan ja jopa Marokon.
  Koska tässä vaihtoehtoisessa historiassa ei ollut kuuluisaa Sveitsin kampanjaa, joka heikentäisi Suvorovin terveyttä, kuuluisa karkaistu marsalkka eli pidempään.
  Napoleonista ei tullut Ranskan keisaria, koska hänellä ei ollut aikaa tulla kuuluisaksi komentajana ja hänet hakattiin useammin kuin kerran. Hakemiston romahtamisen jälkeen Louis kahdeksastoista otti valtaan. Tapahtui reformaatio, eli monarkian palauttaminen.
  Paavali Ensimmäinen ei vieläkään välttynyt salaliitolta, mutta tämä tapahtui viisi vuotta myöhemmin. Ja hänen poikansa Aleksanteri tuli keisariksi. Tästä käänne alkoi. Konstantin oli teini-ikäinen, ja myös Ottomaanien valtakunnan venäläisenä sulttaanina hän vaati valtaa.
  Mutta Aleksanteri Suvorov oli edelleen elossa ja onnistui sovittamaan veljenpoikansa ja setänsä. Vaikka tietysti Ottomaanien valtakunnan sisäinen autonomia aiheutti kitkaa.
  Lisäksi Venäjä kohtasi Englannin vastustusta. Britannian kasvava valta ei ollut tyytyväinen naapuriinsa. Ja jopa toinen suuri sota USA:n kanssa alkoi. Ehkä britit odottivat, että George Washingtonin kuoleman jälkeen Amerikkaan tulisi kaaos ja häpeä. Mutta laskelma ei ollut perusteltu.
  Yhdysvaltojen kansa ei halunnut palata Englannin kuninkaan alaisuuteen. Sota kesti kymmenen vuotta vaihtelevalla menestyksellä, ja lopulta Iso-Britannia, käytettyään voimansa, lopetti hyökkäyksen.
  Mutta amerikkalaiset eivät rauhoittuneet ja kehittivät hyökkäyksen Kanadaa vastaan. Britannian tilannetta pahensi amerikkalaisia auttaneen Venäjän asema.
  Vielä yksitoista vuotta veristä sotaa, ja Amerikka valtasi takaisin Kanadan. Britannia heikkeni, mutta uusi geopoliittinen hirviö ilmestyi: Yhdysvallat.
  Venäjä kävi sotaa Itävallan kanssa ja valloitti sen jakaen sen osittain Preussin kanssa.
  Samaan aikaan laajentuminen Kanadaan jatkui. Maasta on tullut erittäin teollistunut. Tehokas ja runsas laivasto rakennettiin. Venäläiset laskeutuivat Australiaan ja laajenivat Afrikkaan.
  Aleksanteri Ensimmäisen kuoleman jälkeen syntyi jälleen taistelu vallasta oksien välillä. Aleksanterin veli Konstantinus luopui kruunusta, ja toisen Konstantinuksen, Andrein, poika nousi valtaistuimelle riitauttaen sen Nikolauksen kanssa.
  Muodollisesti Nikolai julistettiin kuninkaaksi, mutta kruunajaisten aikana kuningas tapettiin.
  Seuranneessa sekaannuksessa Andrew oli ensimmäinen, joka ei aivan laillisesti ottanut valtaistuinta. Uusi kuningas aloitti melkein välittömästi sodan Iranin kanssa ja aloitti kampanjan Intiaa vastaan. Iso-Britannia oli edelleen sodassa Kanadassa ja huomasi olevansa sidottu. Ja itäinen kampanja vahvisti Andrei Ensimmäisen auktoriteettia ja antoi hänelle mahdollisuuden aloittaa Romanov-dynastian haaransa. Samaan aikaan Venäjä ja Ottomaanien valtakunta lopulta sulautuivat yhdeksi valtioksi. Kyllä, ja liittämällä Persian ja Intian.
  Andreas Ensimmäisen seuraajaksi tuli Aleksanteri Toinen. Tämän monarkin aikana Venäjä jatkoi laajentumistaan Indokiinaan ja itse Kiinaan. Preussista tuli myös vahvin imperiumi, joka yhdisti Saksan maat ja voitti Ranskan.
  Iso-Britannia kuitenkin tuki ranskalaisia ja käytiin kostosota. Brittiläinen imperiumi osoitti sitkeää vastarintaa. Sota kesti pari vuosikymmentä.
  Sillä välin Venäjä valloitti Aasian kokonaan ja saavutti Singaporen. Siitä tuli maailman suurin ja vahvin voima, joka kulki Aasian ja Afrikan halki.
  Mutta samaan aikaan myös Yhdysvallat nousi. Amerikkalaiset saivat päätökseen Kanadan kehittämisen, jossa he jakoivat vaikutuspiirit Venäjän kanssa. Sitten he valtasivat Texasin ja Kalifornian osavaltiot Meksikosta.
  Yhdysvallat säilytti tasavaltalaisen hallintomuodon, kun taas Venäjä pysyi toistaiseksi absoluuttisena monarkiana. Aleksanteri II, tilalle Andrei II. Romanovien dynastia jatkui.
  Pitkään jatkunut sota Ison-Britannian ja Ranskan välillä Saksaa vastaan johti siihen, että saksalaiset pitivät aiemmin valloittamat maat, mukaan lukien Lorraine, mutta eivät voineet edetä pidemmälle ja uupuivat kokonaan. Kuitenkin myös britit ja ranskalaiset vuotivat melko paljon verta.
  Näissä olosuhteissa tsaari-Venäjä jatkoi maailman hallitsemista ja vaikutusvaltansa lisäämistä.
  Totta, hirviö kasvoi Yhdysvaltojen edessä. Lisäksi Amerikka osoittautui Kanadan kustannuksella laajemmaksi kuin se oli todellisessa historiassa.
  Mutta tämä ei ole vielä saavuttanut hälyttäviä mittasuhteita. Lisäksi Yhdysvalloissa syttyi sisällissota, joka johti joukkoongelmiin ja tuhoihin. Lisäksi, toisin kuin tositarina, kenraali Lee onnistui murtautumaan konfederaation kongressin läpi, eteläisten osavaltioiden armeijassa palvelleiden mustien oikeus: saada vapaus ja kansalaisuus.
  Ja tämä pitkitti sotaa suuresti ja lisäsi tietysti uhrauksia. Myös ovela venäläinen diplomatia, joka osoitti kiinnostusta konfliktin pitkittämiseen, vaikutti. Ja puhtaasti taktisesti eteläiset sodan ensimmäisessä vaiheessa saavuttivat suurta menestystä ja pystyivät valloittamaan Washingtonin ja New Yorkin. Philadelphiasta tuli Pohjoisen liiton uusi pääkaupunki.
  Itse sisällissota osui myöhemmälle ajanjaksolle: 1881 - 1905, ja siinä murskattiin dynamiittia ja jopa konekivääriä.
  Venäjällä tsaari Andrei II korvattiin Aleksanteri III:lla. Uusi kuningas ei ollut ollenkaan rauhallinen. Venäjä kohtasi Afrikassa Ranskan ja Britannian kanssa, jotka yrittivät kehittää uusia siirtomaita. Ja roikkui ristiriidassa heidän kanssaan.
  Alkoi uusi sota maailman uudelleenjaosta, jossa Preussi toimi perinteisesti liitossa Venäjän kanssa. Tällä kertaa saksalaiset menivät oikein. Ranska ja venäläiset voittivat muutamassa viikossa. Iso-Britannia istui ulkomailla, mutta menetti kaikki siirtomansa Afrikassa ja Australiassa sekä Tyynellämerellä.
  Saksalaiset saivat omansa ja laajenivat johtaen rajaa lähellä Pariisia ja Porte de Calais'lle ja jopa Normandiaan. Ja jotain itse Afrikassa.
  Ja Iso-Britannia vajosi pienvallan tasolle, Ranskasta tuli kokonaan sivujoki.
  Mutta seuraava sota tapahtui jo Preussin kanssa, Vladimir Kolmannen johdolla. Tähän mennessä ilmestyi sellaisia aseita kuin tankit, lentokoneet ja sukellusveneet.
  Preussilaiset toimivat liitossa Japanin kanssa. Sota ei aluksi kehittynyt kovin menestyksekkäästi Venäjälle. Tsaariarmeijan korruptio, kenraalien konservatiivisuus ja Yhdysvaltojen Japanille antama aktiivinen apu vaikuttivat. Lisäksi Ruotsi ja Norja sekä Iso-Britannia ja Ranska vastustivat Venäjää.
  Sota alkoi vuonna 1921, ironisesti kohtalokkaana päivänä 22. kesäkuuta. Se oli melkein maailmanlaajuinen taistelu. Se, mikä Euroopasta ja Aasiasta oli jäljellä, meni Venäjää vastaan. Myös Espanja ja Portugali lähtivät samanlaiseen seikkailuun. Portugali tunsi itsensä syrjäytyneeksi Afrikassa, ja espanjalaiset haaveilivat entisen loistonsa palauttamisesta keskiajalla.
  Tästä hetkestä lähtien itäisellä pallonpuoliskolla ei ole niin paljon tilaa, jota Venäjän tsaari ei hallitse.
  Muuten, tsaari-Venäjän ylivoimainen ylivoima inhimillisissä voimavaroissa, vahva autokraattinen järjestelmä ja sisäisen opposition heikkous olivat ratkaisevassa roolissa sodassa.
  Kyllä, saksalaiset panssarit onnistuivat murtautumaan Nemanista Dnepriin kahden ensimmäisen kuukauden aikana ja piirittämään Riian ja ajamaan etelässä venäläiset joukot ulos Unkarista. Ja jumalat antoivat nousevan auringon maalle mahdollisuuden voittaa Venäjän laivasto. Mutta taas toistaiseksi.
  Lahjakkaat kenraalit saattoivat hävitä taistelun toisensa jälkeen. Mutta uusi oli kasvamassa. Ja kuningas lopulta tehosti taistelua korruptiota vastaan ja järjesti enemmän tai vähemmän siedettävän tarjonnan. Ja henkilöresurssit: Kiinan, Intian ja arabien divisioonat olivat liikkeessä. Saksalaiset eivät kyenneet ylittämään Dnepriä, ja talvella venäläiset joukot aloittivat vastahyökkäyksen.
  On huomattava, että Ruotsi ja Norja eivät ole kovin vahvoja vastustajia, jo maaliskuussa 1922 Tukholma valloitettiin. Ja Oslo kaatui toukokuussa. Kesäkuuhun 1922 mennessä tsaarin joukot pystyivät palauttamaan sotaa edeltävän tilanteen ja työntäen preussilaiset takaisin alkuperäisille linjoilleen.
  Ranska, nähdessään tämän tapahtumien kehityksen, kiiruhti ulos sodasta. Vastauksena Preussin kuningas Wilhelm miehitti Pariisin ja sen eteläiset alueet. Venäjän joukot etenivät. Syyskuussa he kirjailivat Veikseliin. Taistelut Itä-Preussin puolesta alkoivat. Koenigsberg kaatui joulukuussa ... Ja Wien vapautettiin uudeksi vuodeksi.
  Se ei ollut helppoa myöskään japanilaisille, joiden laivasto kärsi vakavia vahinkoja ja menetti aloitteen.
  Vuosi 1923 alkoi venäläisten joukkojen suurella hyökkäyksellä Puolassa ja kolmen kuukauden sisällä poistumisella Oderille ja Alpeille etelässä. Saksalaisilla oli mahdollisuus kestää Berliinin lähellä, mutta Venäjän joukot aloittivat hyökkäyksen Baijeriin huhtikuussa. Joukot etenivät hitaasti ja tasaisesti kesän loppua kohti, venäläiset saavuttivat Reinin. Syksyllä Ruhrin alue valloitettiin takaisin saksalaisilta, ja joulukuussa Berliini piiritettiin kovien taistelujen jälkeen.
  Saksalla ei ollut enää mahdollisuutta voittaa sotaa. Toiset kuusi kuukautta vuonna 1924 taisteltiin mantereella, kunnes Espanja, Portugali, Saksa, aiemmin saksalaisten vangitsemat: Hollanti ja Belgia, alistettiin.
  Jäljelle jäi vain Britannia, ja Japani oli jo menettänyt sekä Okinawan että Hokkaidon.
  Churchill johti metropolin puolustamista. Mutta briteillä ei ollut mahdollisuutta.
  Totta, he voittivat syksyn laskeutumisen.
  Vuosi 1925 on koittanut. Yhdysvalloissa ei ollut yksimielisyyttä siitä, mitä tehdä. Anna Britannian ja Japanin lopettaa. Tai lähteä silti vaikeaan sotaan?
  Maalaisjärki sanoi, että kehittyneestä teollisuudesta huolimatta Amerikka murskattaisiin triviaalisti numeroihin. Mutta yksin oleminen venäläisen karhun kanssa on erittäin pelottavaa.
  Kesäkuussa venäläiset joukot suorittivat onnistuneen maihinnousun Britanniassa, Lontoo kaatui. Ja elokuussa myös Japani valmistui.
  Näin päättyi toinen sota.
  Venäjä otti haltuunsa kaikki itäisen pallonpuoliskon maat. Samanaikaisesti imperiumi pysyi itsevaltaisena ja yhtenäisenä. Tai melkein yhtenäinen. Euroopan omaisuuksilla oli joitain ulkoisia autonomian ominaisuuksia. Mutta kaikesta huolimatta tsaarin valta hallitsi kaikkialla. Oli se sitten Puolan kuningaskunta tai Ruotsin kuningaskunta tsaari Vladimirin johdossa.
  5. maaliskuuta 1933 tsaari Vladimir Suuri kuoli, ja hänen poikastaan Kyrilistä tuli uusi tsaari. Mutta uuden hallitsijan hallituskausi oli lyhyt, tasan sata päivää. Ja valtaistuimella oli viisitoistavuotias Aleksanteri neljäs. Ja viisikymmentä päivää myöhemmin hän joutui onnettomuuteen. Nikolai II nousi valtaistuimelle vain kymmenen vuoden iässä. Yhdessä vuodessa on neljä keisaria... No, mitä tapahtuu!
  Tietysti vain hyvin harvoin, eikä kaikissa maailman maissa!
  Vaikka tietysti monet muistivat, että Nikolai Ensimmäinen hallitsi hyvin lyhyen ajan ja kuoli väkivallan seurauksena.
  Mutta Nikolai II:n hallituskauden alku osoittautui melko hyväksi. Kaksi vuotta myöhemmin maaplaneetan historian ensimmäinen keinotekoinen satelliitti laukaistiin, joka lensi planeettojen ympäri.
  Ja vuosi 1937 ei osoittautunut niin synkäksi kuin todellisessa historiassa. Tänä vuonna ensimmäinen venäläinen kaveri lensi avaruuteen. Ei, ei Gagarin, vaan prinssi Igor Trubetskoy. Juri Gagarin ei ole vielä onnekas. Ja minne olet menossa?
  Venäjä, laajin imperiumi, voi osoittaa valtavat määrärahat avaruuden laajentamiseen.
  Seuraavana vuonna 1938 testattiin ensimmäistä venäläistä atomipommia.
  Uusi tsaari Nikolai II oli vielä hyvin nuori ja tietysti kärsimätön. Lisäksi Yhdysvallat pysyi Venäjän ainoana vaarallisena kilpailijana. Puhumattakaan siitä, että myös amerikkalaiset saattavat saada atomipommin.
  1. maaliskuuta 1940 tsaari Nikolai II:n käskystä, joka oli jo virallisesti tullut aikuiseksi, alkoi hyökkäys Yhdysvaltoihin. Muodollisena syynä oli amerikkalaisten tukeminen Venäjän republikaanioppositiolle parlamenttivaalien järjestämisessä.
  On mahdollista, että nuoren miehen Nikolai II:n päätös oli viisain askel. Loppujen lopuksi on mahdotonta antaa mahdollisen vihollisen hankkia myös ydinaseita.
  Venäläisten joukkojen hyökkäys suurilla panssarivaunuilla kehittyi aluksi onnistuneesti ja nopeasti. Mutta sitten amerikkalaisten vastarinta vahvistui. Useiden kuukausien ajan venäläisten joukkojen eteneminen oli erittäin hidasta. Mutta kaikesta huolimatta vihollinen hävisi ja myöntyi työvoiman määrään, ja panssarivaunulaivaston laatu oli tuomittu.
  Mutta Afrikassa ja Kiinassa puhkesi kansannousu. Lisäksi merkittäviä joukkoja ohjattiin tukahduttamaan kapina.
  Vuonna 1941 Yhdysvaltain armeijat aloittivat vastahyökkäyksen, mutta eivät myöskään saavuttaneet tavoitettaan. Useita hyökkäyksiä, ja sitten talvi 1941-1942, jonka aikana amerikkalaiset menettivät melkein koko Kanadan. Ja huhtikuussa Toronto ja Quebec putosivat lähes samanaikaisesti.
  Sota on jo alkanut perinteisellä Amerikan alueella. Siellä vaihdettiin iskuja. Mutta isompi venäläinen nyrkkeilijä voitti amerikkalaisen kukkon.
  Philadelphia kaatui elokuussa 1942. Ja lokakuussa 1942 venäläiset joukot lähestyivät New Yorkia. Sitten Yhdysvaltain hallitus päätti käyttää ydinaseita.
  Mutta heillä ei silti ollut pienintäkään mahdollisuutta saada Venäjän aluetta, joten veto tehtiin hyökkäysjoukkojen iskuista.
  Pommi ammuttiin yöllä. Tämä päätös johtuu siitä, että kirkas salama sokaisee sotilaat.
  Vaikutus ei ollut kovin merkittävä, hieman yli tuhat ihmistä kuoli, kaksikymmentä tuhatta ihmistä sokeutui, vaikka suurin osa heistä oli tilapäisiä. Mutta tällaista iskua ei voida kutsua ratkaisevaksi.
  Lisäksi tsaari-Venäjällä on paljon enemmän ydinpanoksia, joten ei ole vielä tosiasia, että olisi järkevää avata tällaista ydinannosten vaihtoa.
  Mutta minne olet menossa? Huonossa asemassa kaikki liikkeet ovat huonoja, eivätkä älykkäät poliitikot joudu huonoon asemaan.
  Joulukuussa New York ja Washington putosivat, ja sitä ennen amerikkalaiset käyttivät viisi muuta ei kovin tehokasta ja suunnittelultaan menestyvää pommiaan. Ja tsaarin kenraalien vastaus luopui kaksikymmentä syytöstä. Joten se osoittautui sarjakäyttöiseksi kauheaksi pommiksi.
  Sota kesti 23. helmikuuta 1943, mutta kukaan ei pudottanut atomipommeja.
  Amerikka vapautettiin täysin pääoman herruudesta ja joutui itsevaltaisen monarkin vallan alle.
  Kuningas sai uusia maita ja suuren kunnian. Ja nyt kukaan ei uskaltanut väitellä hänen kanssaan.
  Vuonna 1945 venäläiset kosmonautit laskeutuivat kuuhun. Ja vuonna 1947 Venäjän armeija saapui Meksikoon. Kuningas päätti, että oli aika tehdä loppu sellaiselle jäännökselle kuin monien valtioiden olemassaolo yhdellä planeetalla. Ja hänen armeijansa siirtyi valloittamaan kaiken, mikä voidaan valloittaa.
  Vuonna 1949 Argentiinasta tuli viimeinen suvereeni maa, joka liitettiin Venäjän valtakuntaan.
  Ja rauha oli kaikkialla maailmassa. Vuonna 1953 venäläiset kosmonautit astuivat myös Marsin pinnalle. 1956 - Venus miehen kanssa. 1960 - Merkurius. 1961 - yksi Marsin satelliiteista. 1967 - Mies Neptunuksella ja vuonna 1968 - Saturnuksella. Vuonna 1970 - Uranus ja vuonna 1971 - Pluto.
  Nikolai II meni historiaan lempinimellä: viimeistelijä! Vuonna 2016 kuningas oli jo yhdeksänkymmentäkolme vuotta vanha. Mutta maallisen lääketieteen menestykset eivät vielä anna meidän pitää kuningasta liian rappeutuneena ja heikkona. Hän on ollut vallassa 83 vuotta, mikä on ehdoton ennätys niiden hallitsijoiden joukossa, joiden toimikausi on enemmän tai vähemmän luotettava. Vaikka historiassa, he sanovat, oli tapauksia, jolloin he hallitsivat pidempään.
  Maapallolla asiat ovat melkein hyvin. Tosin ongelmana on kasvava väestö, joka on jo ylittänyt kahdeksan miljardia. Avaruuden laajentamiseen liittyy suuria toiveita.
  Kuuhun on jo rakennettu useita kaupunkeja. Kuten kävi ilmi, kuusi kertaa pienemmällä painovoimalla kuin maan päällä kasvihuoneissa kasvatetut vihannekset ja hedelmät voivat saavuttaa valtavia kokoja.
  Kaupunkeja on rakennettu sekä Marsiin että Venukseen, sekä tehtaita Merkuriukselle. Tämä planeetta, joka on lähinnä aurinkoa, on erittäin kätevä metallien valmistukseen ja valssaukseen. Tätä tarkoitusta varten käytetään aurinkoenergiaa.
  Ihmisasutuksia on myös Jupiterin, Uranuksen ja Saturnuksen satelliiteilla. Avaruus hallitaan vähitellen yhä suuremmassa määrin.
  Ja vuonna 2016 ensimmäinen tähtienvälinen tutkimusmatka Siriuksen tähteen alkoi Kuusta. Hallitsija odottaa kovasti voivansa elää sellaisen iloisen tapahtuman kohdalla kuin yhteyden luominen veljiin mielessään.
  
  
  
  KAIKKEUSPAINAJAINEN
  Espanjan diktaattori Franco, toisin kuin todellinen tarina, suostui saksalaisten joukkojen hyökkäämään Gibraltarin Englannin linnoitukseen. Vastineeksi Espanja sai joitakin brittiläisiä ja ranskalaisia maita Afrikassa.
  Mainsteinin komennon alainen hyökkäys tapahtui yöllä 25. marraskuuta 1940 26. marraskuuta. Kuten kävi ilmi, britit eivät olleet aivan valmiita sellaiseen sotilaalliseen siirtoon, ja natsit onnistuivat valloittamaan niin voimakkaan linnoituksen yhdellä iskulla.
  Sen kaatuminen vaikutti merkittävästi sodan kulkuun. Wehrmacht pystyi siirtämään joukkoja lyhimmän matkan Afrikkaan, ja brittejä estettiin pääsemästä Välimerelle idästä.
  Saksan komento lähetti useita divisiooneja päiväntasaajan Afrikkaan. Lisäksi Rommelin joukot siirrettiin Libyaan, muutama kuukausi todellisuutta aikaisemmin.
  Britit puolestaan luopuivat hyökkäyksestä italialaisia vastaan Etiopiassa ja alkoivat vahvistaa asemiaan Egyptissä. Rommel onnistui kuitenkin pääsemään heidän edelle, ja ennaltaehkäisevän iskun seurauksena hän voitti siirtomaajoukot vangiten Aleksandrian ja Kairon. Britannian asema Afrikassa muuttui monimutkaisemmaksi. Saksalaiset olivat jo saavuttaneet Suezin kanavan ja uhkasivat edetä pidemmälle Lähi-itään. Lisäksi oli mahdollista siirtyä kohti Sudania.
  Totta, italialaisten asiat Kreikassa eivät olleet kovin onnistuneita, mutta Saksan lisäjoukkojen lähestyminen pelasti tilanteen.
  Hitlerillä oli dilemma: hyökätä Neuvostoliittoon vai lopettaa Britannia? Wehrmachtin menestykset Afrikassa saivat aikaan toisen päätöksen - irrottaa kätensä lännessä. Vaikka Neuvostoliiton sotilaalliset valmistelut herättivät pelkoa Fuhrerissa.
  Puna-armeija vahvistui, mutta saksalaisetkaan eivät istuneet sivussa. Säiliöiden tuotanto vuonna 1941 kaksinkertaistui vuoteen 1940 verrattuna ja ilmailu lähes kaksi ja puoli kertaa.
  Natsit suorittivat pommituksen ja laskeutuivat Maltalle. Sitten Rommel murtautui Suezin kanavan puolustuksesta ja saapui Irakiin, joka oli kapinoinut brittihallintoa vastaan. Saksalaiset valloittivat suhteellisen helposti sekä Kuwaitin että koko Lähi-idän. Stalin sen sijaan noudatti odotustaktiikkaa. Mutta Churchill jatkoi itsepäisesti sotaa. Iraniin päästyään Wehrmacht kääntyi Etelä-Afrikkaan.
  Vuosi 1941 oli lähestymässä loppuaan. Sukellusveneiden vapautuminen lisääntyi, ja Britannia menetti siirtomaansa. USA on ollut passiivinen. Mutta Japani ei voinut istua toimettomana ja hyökkäsi Perun satamaan 7. joulukuuta. Uusi intensiivinen sota alkoi Tyynellämerellä. Ja Hitlerin täytyi jälleen luopua suunnitelmistaan hyökätä Neuvostoliittoon.
  On tarpeen auttaa japanilaisia, vallata Iran ja Intia sekä Etelä-Afrikka. Ja mikä tärkeintä itse Britannia. Lisäksi amerikkalaiset pommikoneet eivät ole lelu. Ne voivat aiheuttaa Kolmannelle valtakunnalle paljon ongelmia. Ja on kätevintä toimittaa pommi-iskut Britannian alueelta.
  Niinpä Fuhrer joutui vuonna 1942 luopumaan ajatuksesta tunkeutua itään.
  Oli olemassa vaara, että Stalin itse avaisi rintaman, mutta... Täytyy tietää Stalinin luonne. Hän on hyvin pidättyväinen ulkopolitiikassa. Sota Suomen kanssa teki punaisen diktaattorin entistä varovaisemmaksi.
  Kun Neuvostoliitto rakentaa voimaa. Ilmailun määrä 1. tammikuuta 1942 oli kolmekymmentäkaksi tuhatta ajoneuvoa ja tankkeja yli kaksikymmentäviisi tuhatta plus kolme tuhatta tankettia. Yhteensä Stalin suunnitteli saavansa päätökseen 20 mekanisoidun joukon rekrytoinnin, joiden tankkien kokonaismäärä oli 32 tuhatta ajoneuvoa, joista uusimmat eri merkkiset KV ja T-34, 16,5 tuhatta. Lisäksi T-50-tankkien kehitys oli edelleen käynnissä, vaikka auto osoittautui kevyeksi.
  Saksalaiset tapasivat Matildan ja jotkin risteilijäpanssarit ja saivat tiedon siitä, että britit kehittivät raskaita tankkeja, ja he alkoivat myös valmistaa omia mastodonejaan. Ensinnäkin "Tiger" 88 mm tykillä ja panssari läpäisemättömällä 75 mm tykillä pitkällä piipulla.
  Saatavilla oli myös tietoa Neuvostoliiton panssarirakennuksesta. KV-2-panssarivaunu marssi vapun paraatissa Punaisella torilla, ja kolmekymmentäneljällä oli joitain tietoja.
  Joka tapauksessa, kun Speer johti keisarillista ase- ja ammusministeriötä, tekniikan kehitys eteni nopeammin. Hitler halusi saada maailman parhaat tankit ja raskaammat. Mutta vaikka Saksa oli selvästi huonompi kuin Neuvostoliitto. Ja autojen määrä ja laatu. Elokuussa 1941 aloitettiin KV-3-tankin tuotanto. Auto osoittautui melko raskaaksi, 68 tonnia, mutta aseistettu 107 mm:n tykillä, jonka ammuksen alkunopeus oli 800 metriä sekunnissa. Tämä antoi hänelle edun "Tigeriin", jota ei muuten ollut vielä julkaistu sarjassa.
  Vielä tehokkaampi oli KV-5, jonka paino oli 125 tonnia ja kaksi asetta. Totta, tällainen raskas kone aiheutti Neuvostoliiton armeijalle enemmän ongelmia kuin hyötyä. Ja vuonna 1942 otettiin käyttöön KV-4-versio, joka painoi 107 tonnia . Neuvostoliitto saattoi oikeutetusti olla ylpeä maailman raskaimmista ja jopa tehokkaimmista tankeistaan.
  Mutta toisaalta Saksa on kehittynyt ilmailussa melko hyvin. Yu-188, mentyään sarjaan, kehitti hävittäjiin verrattavan nopeuden. DO-217 näytti myös hyvältä. Myös suihkukoneita kehitettiin aktiivisesti. Koska Iso-Britannia oli pääkohde, suihkupommittajiin kiinnitettiin paljon enemmän huomiota kuin todellisessa historiassa.
  Saksalaiset käyttivät aktiivisesti orjatyövoimaa. Afrikasta tuotu valtava määrä mustia. Mustatyöläiset olivat tottelevaisia, sitkeitä, mutta kouluttamattomia. Niitä käytettiin aputöissä.
  Mutta hallitsemalla Eurooppaa saksalaiset saattoivat palkata riittävän määrän ja ammattitaitoista työvoimaa.
  Speer onnistui jopa suostuttelemaan Hitlerin, mutta ei vielä suorittanut ohjelmaa juutalaisten tuhoamiseksi, vaan käyttää niitä lentokoneiden ja laitteiden valmistuksessa.
  Veto asetettiin ilmahyökkäyksestä Britanniaa vastaan ja massiivisesta sukellusvenesodasta.
  Amerikan liittyminen konfliktiin lisäsi kuitenkin päänsärkyä Fritzille ja pakotti susilaumojen määrän lisääntymään jyrkästi.
  Saksa joutui viivyttelemään pommikoneiden ja strategisten lentokoneiden tuotantoa. Ensinnäkin Yu-288 ja Yu-488 - neljällä moottorilla. Mutta niiden kehittäminen ja mieleen saattaminen vei aikaa. ME-109 modifikaatio "F" kokonaisuudessaan oli arvokas vastustaja brittiautoille. Mutta ME-209:n kehitys epäonnistui, kuten myös ME-210:n.
  Myös XE-177-sukelluspommikone epäonnistui. Mutta Speer leikki määrällä. Lisäksi Focke-Wulfista tuli tehokkain hävittäjä aseistuksen suhteen, mikä kompensoi joitain ME-109:n heikkouksia. Kyllä, ja saksalaisten lentokoulu osoittautui paremmaksi kuin englantilainen ja vielä enemmän amerikkalainen. Toukokuussa 1942 natsit valloittivat Etelä-Afrikan. Ja amerikkalainen laivue saapui Madagaskarille. Midwayn taistelu osoittautui amerikkalaisten menettämäksi: joten tässä taistelussa ratkaisevassa roolissa ollut kolmannen luokan kapteeni päätyi ironisesti Madagaskarille. Yhdysvallat halusi säilyttää tukikohdan Afrikassa eikä antaa natsien rentoutua. Mutta tämä heikensi merkittävästi heidän asemaansa Tyynellämerellä.
  Totta, japanilaiset eivät toimineet aivan tasan. Taistelu Havaijin saaristosta kesti.
  Natsit saivat Afrikan hallintaansa ja valtavia strategisten raaka-aineiden reservejä ja valloittivat myös Intian ja Iranin. Kolmannen valtakunnan hallinnassa olevat resurssit ovat valtavat, mutta ne on silti sulatettava.
  Ilmataistelu Britanniasta ei ole niin suoraviivaista. Saksalaiset painostivat jatkuvasti lentokoneiden tuotantoa, mutta täydellistä määräävää asemaa ei ollut. Strategisen ilmailun tehon puute ja Yhdysvaltojen apu, ja silloinkaan ei ole tarpeeksi sukellusveneitä, vaikuttivat. Ja ihmetorpedo, johon niin monet toiveet liittyivät, petti meidät.
  Fuhrer ei uskaltanut laskeutua Britanniaan vuonna 1942. Veto tehtiin merivoiman ja sukellusvenelaivaston vahvistamisesta. Samaan aikaan rakennettiin lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Tuotantokapasiteettia oli riittävästi, mutta kaikki vei aikaa.
  Myös A-luokan ballistiset ohjukset vaativat hienosäätöä. Mutta FAU-1-robottikuoret alkoivat massatuotantoa. Suhteellisen halvoilla autoilla, jotka käyttivät yksinkertaista polttoainetta, oli kiistaton etu, että ne eivät tarvinneet lentäjiä.
  Hitler, saatuaan käyttöönsä rajattomat luonnonvarat ja työvoimavarat, halusi pelastaa saksalaisten lentäjien hengen. V-1 yhtä helppo valmistaa ja miehittämätön tuntui parhaalta ratkaisulta. Ja tuhansia tällaisia robottikuoreja on pudonnut syksystä 1942 lähtien Lontooseen.
  Samaan aikaan saksalaiset vauhdittivat Arado-suihkupommittajan ja ballististen ohjusten kehitystä.
  Stalin jatkoi odottamista ja voimien keräämistä. Vuonna 1942 Neuvostoliitto valmisti viisi ja puoli tuhatta uutta tankkia KV ja T-34 ja noin tuhat vanhaa merkkiä, noin viisisataa uutta kevyttä T-50 ja T-60 sekä kaksisataa amfibista. Myös lentokalusto kasvoi - noin viisitoista tuhatta uutta ja vanhaa lentokonetta otettiin käyttöön. Jopa lentäjistä oli pulaa. Katyushien tuotanto kasvoi hitaasti.
  Natsi-Saksa valmisti yli kolmekymmentä tuhatta lentokonetta, mutta kärsi merkittäviä tappioita taisteluissa. Saksalaiset tuottivat noin kuusi ja puoli tuhatta tankkia. Ennen kaikkea T-3 ja T-4:n uusi muunnos pitkäpiippuisella 75 mm aseella. Uusimpia "Tigers" -tuotteita valmistettiin hieman yli sata, ja "Panthers" on edelleen vain prototyypeissä.
  Mutta Schmeisterin suunnittelema MP-44-rynnäkkökivääri alkoi tulla sarjaan. Toisin kuin tositarina, konetta ei tarvinnut kehittää värimetallien pulaa huomioiden. Ja tämä nopeutti yksinkertaisemman rynnäkkökiväärin kehitystä seosteräksellä.
  Joten pienaseissa saksalaiset alkoivat saada etua. Mutta he tarvitsivat myös aikaa, jotta kone aseistaa kaikki joukot uudelleen.
  Mutta sukellusvenelaivastossa, jossa vapautuminen on saavuttanut neljäkymmentä tai viisikymmentä sukellusvenettä kuukaudessa, saksalaisilla ei todellakaan ole vertaa.
  Oli jopa erittäin nopeita sukellusveneitä vetyperoksidilla. Nopeutettu työ ydinohjelmassa. Onneksi resursseja on paljon. Ja edes saksalaisten fyysikkojen virhe, jonka mukaan grafiitti ei sovellu moderaattoriksi, ei osoittautunut katastrofaaliseksi. Raskaan veden tuotantoa varten on rakennettu useita tehtaita, myös Afrikkaan.
  Ei siis pesemällä, vaan rullaamalla, mutta natsien ydinreaktori alkoi toimia joulukuussa 1942. Jopa vähän aikaisemmin kuin amerikkalaiset. Tyynenmeren tappioiden jälkeen he aloittivat vakavan purkamisen. Ja ydinohjelman rahoitusta on leikattu rajusti.
  Vuoden 1943 alkua leimasi Hitlerin Total War -julistus ja yleisen työpalvelun käyttöönotto miehitetyillä alueilla. Massiiviset V-1-iskut Lontooseen eivät oikeuttaneet itseään. Britit oppivat torjumaan tällaiset iskut osittain, mutta saksalaiset ottivat numeron.
  Mutta sukellusvenesota osoittautui todella tuhoisaksi Britannialle. Aseiden tuotanto saarella laski jyrkästi raaka-aineiden puutteen vuoksi. Metropoli oli romahduksen partaalla. Lisäksi natsit valloittivat Madagaskarin, ja japanilaiset yhdessä natsien kanssa hyökkäsivät Australiaan ja saavuttivat suhteellisen nopeasti antautumisen.
  Vaikka Stalin ymmärsi odotustaktiikkojen vaaran, hän pysyi uskollisena itselleen eikä joutunut tappelemaan. Parempi antaa kapitalistien tuhota itsensä loppuun asti. Ja katsotaan...
  Mutta tällä taktiikalla oli myös haittapuolensa. Käyttäen valtavia resursseja, Kolmas valtakunta valmisteli jo sotaa Neuvostoliittoa vastaan. Panssarivaunujen tuotanto Kolmannessa valtakunnassa vuonna 1943 saavutti keskimäärin 1200 ajoneuvoa päivässä sekä kolmesataaviisikymmentä itseliikkuvaa tykkiä. Lisäksi itseliikkuvat aseet eivät ole ollenkaan heikkoja. "Ferdinandit", "Kimalaiset", "Jagdpanther". Ottaen huomioon, että saksalaiset eivät juuri kärsineet tappioista panssarivaunuissa, heidän panzvalen täydentäminen oli jo kaksi kertaa nopeampaa kuin puna-armeijan. Ja teknologian määrällinen kuilu Neuvostoliiton hyväksi alkoi pienentyä.
  Laadultaan Fritz sai painoltaan samanlaisen "King Tigerin" kuin KV-3, läpäisevyyden suhteen ase oli jopa hieman ylivoimainen ammuksen laadun ja vahvemman etupanssarin ansiosta. No, erittäin raskaat Neuvostoliiton KV-5 ja KV-4 osoittautuivat teknisesti erittäin epäluotettavaksi, varsinkin niiden alavaunu. Joten tällaisten hirviöiden taistelukäyttö oli kyseenalainen.
  Ja Stalin määräsi myös KV-6:n luomisen, jossa oli seitsemän tykkiä ja kaksi raketinheitintä. He tekivät auton. Mutta se osoittautui niin raskaaksi ja pitkäksi, että et voinut kuljettaa sitä junassa tai käyttää sitä taistelussa. T-34-76 on varsin onnistunut ajoneuvo, mutta heikompi otustaistelussa kuin Panther tai Tiger. Ja KV-1 ja KV-2 ovat painoltaan verrattavissa saksalaisiin, mutta ne ovat panttereja ja tiikereitä huonompia. Saksalainen T-4 saavutti panssarissaan kolmekymmentäneljä ja ylitti aseistuksen, näkyvyyden ja optiikkansa, ja tämä sama paino, tai jopa vähemmän, jos vertaamme raskaampia modifikaatioita.
  Lyhyesti sanottuna Fritz nostettiin ylös ja laatu oli tasaista. Ja ME-309:n ja ME-262:n ulkonäkö antoi edun ilmailun laadussa. Kuten Yu-488, paras nelimoottorinen pommikone. Ja niiden takana ovat reaktiiviset mallit. Kuten Yu-287 ja Arado.
  Syyskuussa 1943 natsit suorittivat lopulta onnistuneen maihinnousun Britanniassa. Kahden viikon taistelun jälkeen Englanti antautui. Ja vaikka Churchill pakeni Kanadaan, lännen sodan lopputulos vaikutti itsestään selvältä.
  Roosevelt, joka oli menettänyt pääliittolaisensa ja pelkäsi Kolmannen valtakunnan kasvavaa valtaa, pyysi rauhaa.
  Keskusteltuaan seurueensa kanssa Hitler asetti Yhdysvalloille ehdon: ydinohjelman hylkäämisen ja kaikkien Japanin ja Kolmannen valtakunnan valloitusten tunnustamisen. Sekä joukkojen vetäytyminen Islannista, jonka Fritz oli jo peittänyt sukellusvenelaivaston kanssa. Nousevan auringon maan hallinta Gaian yli, missä taistelut eivät ole vielä loppuneet. Lisäksi Hitler vaati aineellista korvausta Kolmannelle valtakunnalle ja Japanille kaikista Yhdysvaltojen ja Britannian aiheuttamista tuhoista ja sotilaskuluista.
  Vaikka rauhanehdot olivat äärimmäisen vaikeat, Roosevelt onnistui suurilla vaikeuksilla ajamaan niiden hyväksymisen läpi kongressissa ja senaatissa.
  Suuri rooli USA:n noudattamisessa oli Stalinin vihjeillä, ettei hän vastustanut liittymistä akselivaltojen koalitioon ja ainakin valmis valtaamaan takaisin Alaskan.
  Amerikkalainen pragmatismi voitti, joka osoittautui innostusta ja tunteita korkeammaksi. Lisäksi saksalaisten ydinohjelma kehittyi nopeammin kuin amerikkalainen, ja tämä oli täynnä katastrofia tulevaisuudessa.
  Toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe on ohi. Mutta Fuhrer halusi nyt lopettaa Neuvostoliiton.
  Stalinin odottamaton odotustaktiikka ja hänen omistautumisensa maailmanrauhan asialle olivat synkkä vitsi. Kolmas valtakunta ja Japani vastustivat Josephia kaikilla itäisen pallonpuoliskon resursseilla, mukaan lukien Australia, ja eräillä läntisen maailman sillanpäillä.
  Nousevan auringon maa ei kuitenkaan ole vielä lopettanut Kiinaa, mutta se olisi voinut avata toisen rintaman. Hitler puolestaan muodosti aktiivisesti siirtomaajoukkoja ja vieraslegioonoita. Samaan aikaan myös aseiden tuotanto lisääntyi.
  Vuoden 1944 ensimmäisellä puoliskolla panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa saavutti ja ylitti sata ajoneuvoa päivässä. Panther-2 ohitti tasollaan kaikki Neuvostoliiton autot. Siellä oli myös edistyneempi saksalainen tankki "Lion" ja pian "Royal Lion".
  Ja mikä tärkeintä, suihkulentokoneita on kehitetty sarjassa. Vastauksena T-34-85 ja IS-1 ja IS-2 tankit otettiin tuotantoon Neuvostoliitossa, eikä kukaan myöskään poistanut KV-sarjaa tuotannosta. Kolmannen valtakunnan massiivisin tuotantosäiliö vuonna 1944 oli Panther-2 ja Neuvostoliiton T-34-85. Raskaampia malleja valmistettiin merkittävästi - noin kertaa, kymmenen pienempiä määriä. Ja saksalaiset eivät halunneet ajaa painoja paljon Neuvostoliiton teillä, ja Stalin alkoi epäillä KV-sarjaa, ja IS:t osoittautuivat liian raaiksi.
  Kuitenkin saksalainen "Panther" -2 88 mm:n tykillä, jonka kaliiperi on 71 L, ylitti T-34-85:n tykin panssarin lävistysvoimassa, etupanssarissa ja hieman sivulla, eikä myöskään 900 hevosvoiman moottorin ja 47 tonnin painoisen moottorin ansiosta. Vaikka saksalaisen tankin paino kasvoi 50,2 tonniin, se ei osoittautunut kohtalokkaaksi.
  Ja saksalaisella suihkukoneella ei ollut lainkaan arvokasta vastustajaa.
  Hitler päätti, että oli parempi olla vetämättä kumia, ja aloitti sodan 22. kesäkuuta 1944. He heittävät Neuvostoliittoon kolmesataaviisikymmentä omaa ja ulkomaista divisioonaa ja satakaksikymmentä satelliittidivisioonaa. Kolmannen valtakunnan puolella olivat: Romania, Unkari, Slovakia, Kroatia, Suomi, Ruotsi, Italia, Portugali, Espanja, Bulgaria, Argentiina, Turkki.
  Saksalaiset käyttivät myös valtavaa määrää ulkomaalaisia ja hiwiä Wehrmachtissa. Kaiken kaikkiaan Kolmas valtakunta, pelkästään ensimmäisessä ešelonissa, heitti taisteluun kaksitoista ja puoli miljoonaa sotilasta, joista enintään neljäkymmentä prosenttia oli kansallisuudeltaan saksalaisia. Satelliitit lisäsivät vielä kolme miljoonaa. Kaikkiaan ensimmäisessä ešelonissa on lähes kuusitoista miljoonaa jalkaväkeä, noin kolmekymmentäkolme tuhatta tankkia, yli viisikymmentäviisituhatta lentokonetta, noin kaksisataaviisikymmentä tykkiä ja kranaatinheitintä.
  Neuvostoliitto käytti mobilisaation jälkeen kolmetoista ja puoli miljoonaa sotilasta, mutta osa joukkoista oli pidettävä Kaukoidässä ja sisäisillä alueilla. Ensimmäisessä ešelonissa oli kahdeksan miljoonaa sotilasta, noin kolmekymmentä tuhatta tankkia, lähes neljäkymmentä tuhatta lentokonetta ja noin kaksisataatuhatta aseita ja kranaatinheittimiä.
  Siten Kolmannen valtakunnan puolella jalkaväen ylivoima on kaksinkertainen ja voiman liikkuvuudessa viisinkertainen paremmalla konekiväärillä. Totta, Neuvostoliitossa on paljon konekivääriä, melkein pariteetti.
  Säiliöiden ero ei ole suuri, mutta vanhentuneiden ajoneuvojen prosenttiosuus Neuvostoliitossa on korkeampi, samoin kuin aikaisempien julkaisujen tankit.
  Saksalaisella suihkukoneella ei ole vastustajaa, ja Kolmannen valtakunnan potkurikäyttöiset koneet ovat nopeampia ja paremmin aseistettuja. Totta, Neuvostoliiton ajoneuvot ovat parempia vaakasuorassa ohjattavuudessa.
  Tykistössä ja kranaatinheittimissä voimien tasapaino on lähimpänä tasa-arvoa. Sekä määrä että laatu.
  Totta, kolmannen valtakunnan laivasto on erityisen vedenalainen, monta kertaa vahvempi kuin Neuvostoliiton. Kuten Japanin tapauksessa.
  Lisäksi natseilla on jo A-luokan ballistisia ohjuksia massatuotannossa, ja ensimmäiset levykkeet lähtivät lentoon.
  Yleensä natsit ovat vahvempia, ja Stalin valmistautui varsin kohtuullisesti, vaikkakin myöhässä, puolustuksen. Mutta paljon ei ole tehty. Stalinin linjaa ei palautettu täysin, ja mikä tärkeintä, joukot eivät olleet tarpeeksi koulutettuja pitämään linjaa. Vaikka heidät koulutettiin epätoivoisesti uudelleen.
  Molotovin rajalinja, kolmen vuoden todennäköisyydellä, oli yleensä valmis, mutta se sijaitsi liian lähellä rajaa, eikä sillä ollut riittävää syvyyttä. Lisäksi Stalin määräsi kolmannen ešelonin rakentamisen Dneprin taakse, mutta tämä aloitettiin vasta Yhdysvaltojen antautumisen jälkeen.
  Totta, Neuvostoliiton joukkojen lisäksi voidaan luottaa NKVD:n osiin, joiden lukumäärä nostettiin miljoonaan sotilaan ja miliisiin. Tämä on noin neljä miljoonaa ihmistä, vain läntisissä kaupungeissa. Vaikka tietysti niiden taistelutehokkuus on paljon huonompi kuin tavallisten yksiköiden.
  Saksalaiset, kuten todellinen historia, antoivat suurimman iskun keskelle leikkaamalla Bialystokin reunan ja Lvovin nyrkin. Taistelujen ensimmäiset päivät osoittivat, että saksalaiset suorittivat hyökkäyksen ulkomaisten yksiköiden suuresta määrästä huolimatta enemmän tai vähemmän sujuvasti. Mutta Neuvostoliiton joukot menetetään usein.
  Lisäksi Ukrainan yksiköiden taistelukyky osoittautui kyseenalaiseksi. Monet karkurit ja antautuivat sodan ensimmäisinä päivinä.
  Vihollista ei voitu hillitä rajataisteluissa. Ja sitten Stalin teki virheen, kieltäen yksiköiden vetäytymisen päälinjalle ja vaatien rintaman oikaisemista. Virhe kuitenkin korjattiin, mutta myöhässä. Saksalaiset pystyivät valloittamaan Minskin jo 28. kesäkuuta murtaessaan Stalinin linjan keskustassa.
  Hämmennys vain lisääntyi. Kesäkuun 30. päivänä tapahtui odotettu liittyminen Japanin ja sen satelliittien sotaan. Joten toistaiseksi meidän piti unohtaa joukkojen siirto Kaukoidästä.
  Saksan läpimurto keskustassa oli laajentumassa. Siellä oli valtava aukko, jonka he epätoivoisesti yrittivät tukkia. Mutta natsit etenivät ja 16. heinäkuuta murtautuivat Smolenskiin.
  Heittäessään kaikki käytettävissä olevat reservit taisteluun ja asettamalla miliisit aseisiin, Stalin ja Žukov pystyivät pysäyttämään Fritzin etenemisen keskustassa. Mutta Hitler käänsi joukkonsa etelään. Natsit loivat valtavan patan Kiovaan ja valloittivat lähes koko Ukrainan.
  Estetty Leningradin, hyökätty Krimiin. Vihollisuuksien kulku näytti hyvin paljon vuodelta 1941, säälimättömältä karmalta. Mutta erot olivat myös melko merkittäviä. Neuvostoliitolla vuonna 1941 oli vapaita varantoja, ja nyt kaikki oli jo mobilisoitu. Ja kun hyökkäys tapahtui lokakuussa, kävi ilmi, ettei puolustamisessa ollut juuri mitään.
  Marraskuun 1944 alkuun mennessä natsit piirittivät Moskovan ja pakottivat Stalinin pakenemaan Kuibysheviin.
  Natseilla, toisin kuin todellisessa historiassa, oli merkittävä numeerinen ylivoima. Heillä oli tarpeeksi divisioonaa ohittaakseen Moskovan pohjoisesta ja etelästä. Mutta Neuvostoliiton yksiköt ovat levinneet liikaa eri rintamilla.
  Todellisuudessa Stalin sai vuonna 1941 mobilisaatioiden jälkeen etulyöntiaseman Wehrmachtiin verrattuna henkilöstömäärässä, ja hänellä oli neljä kertaa enemmän lentokoneita ja tankkeja kuin Kolmannella valtakunnalla oli sodan alusta lähtien. Ja sodan viiden ensimmäisen kuukauden aikana todellisessa historiassa tuotettiin enemmän Neuvostoliiton laitteita.
  Mutta nyt natsit ovat kaikki valttikortteja sekä aseiden että henkilökunnan määrän ja laadun puolella. Ja puna-armeijalla on samat haavat kuin vuonna 1941. Mukaan lukien ukrainalaisten, balttilaisten ja monien pienten kansojen haluttomuus kuolla neuvostojärjestelmän puolesta. Massapetoksesta ja sorron uhreista, syrjäytyneistä ja muista loukkaantuneista. Mukaan lukien neuvostohallinnon ideologiset viholliset.
  Ja se, että saksalaiset voittivat myös lännen, vain lisää pettureiden määrää.
  Siksi ei ole yllättävää, että Moskova on ympäröity, ja saksalaiset ovat valloittaneet Donbassin, Voronežin ja siirtyvät kohti Stalingradia.
  Vuoden 1944 talvi ei valitettavasti ollut niin pakkas ja luminen kuin vuonna 1941. Moskova kuitenkin kesti sankarillisesti joulukuun 1944 loppuun asti. Stalingrad kaatui tammikuussa 1945, eivätkä taistelut siitä olleet liian pitkiä. Helmikuussa ja maaliskuun alussa saksalaiset ja heidän satelliittinsa valloittivat Kaukasuksen ja Bakun öljylähteet kokonaan.
  Sitten hyökkäys kulki Volgaa pitkin. Saratoviin, Kuibysheviin ja edelleen Orenburgiin ja Kazaniin.
  Stalin pakeni Sverdlovskiin. Kazan kaatui toukokuussa. Kesällä saksalaiset ja japanilaiset jatkoivat muuttoa Venäjän syvyyksiin. Neuvostoliiton joukkojen vastarinta kaatui. 5. elokuuta 1945 Sverdlovsk vallattiin. Ja 3. syyskuuta 1945 Stalin lopulta suostui antautumaan. Vastineeksi omasta elämästään ja vapaudestaan.
  Toinen maailmansota on ohi. Mutta rauha ei kestänyt kauaa. Testattuaan ydinaseita Hitler vakuuttui niiden ilmiömäisestä tuhovoimasta.
  Nyt näytti siltä, että Japani ja Yhdysvallat olivat edelleen matkalla kohti Kolmannen valtakunnan maailmanvaltaa. Ja vaikka Fuhrer valloitti enemmän maata kuin Tšingis-kaani, Aleksanteri Suuri, Napoleon, keisari Troijalainen ja Suleiman Suuri yhteensä, hän päätti kukistaa myös Japanin.
  Tasan kolme vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen sata ballistista, mannertenvälistä ohjusta, joissa oli voimakkaita ydinpanoksia, peitti Nousevan auringon maan kerralla.
  Ja sitten Wehrmachtin ja laivaston maayksiköiden hyökkäys alkoi. Saksalaiset valtasivat suhteellisen nopeasti Japanin omaisuuden Aasiassa, ja itse metropoli tuhottiin maan tasalle atomipommeilla.
  Enemmän tai vähemmän pitkittynyttä vastustusta tarjosivat Nousevan auringon maan Tyynenmeren omaisuus. Mutta kesäkuuhun 1949 mennessä kaikki oli ohi. Nyt jäljellä oli vain voittaa Yhdysvallat. Lisäksi siihen oli syy. Amerikkalaiset, vastoin sopimusta, kehittivät kuitenkin ydinaseita ja suorittivat salaisen kokeensa.
  Hitler aloitti sodan 1. tammikuuta 1950 pudottaen kolmesataa ydinohjusta kerralla uuden vuoden aikana. Tuhoisa ydinisku tuhosi sata suurta Amerikan kaupunkia ja tappoi useita kymmeniä miljoonia ihmisiä. Lisättiin yksi Adolf Hitlerin suurimmista rikoksista pisimpään vastenmielisimpien julmuuksien luetteloon. Sitten tuli hyökkäys Kanadaan ja etelästä sekä Latinalaisen Amerikan diktatuurit. Amerikkalaiset olivat heikentyneet ja järkyttyneitä, mutta he taistelivat epätoivoisesti. He ymmärsivät, että tappio merkitsi heille vain orjuutta ja hidasta, tuskallista kuolemaa. Siksi se oli kaikista sodista epätoivoisin. Ja se kesti yli vuoden, pakottaen Kolmannen valtakunnan pudottamaan vielä noin kaksisataa ydinpanosta ja muuttamaan monet hedelmälliset maat radioaktiiviseksi autiomaaksi. Mutta tavoite kuitenkin saavutettiin ja Kolmannen valtakunnan viimeinen vihollinen voitettiin. Ja sen jälkeen alkoi niin sanottu maailman globalisaatioprosessi. Saksan markasta tuli ainoa maailmanvaluutta. Jopa muodollisesti itsenäiset maat supistettiin Kolmannen valtakunnan siirtokuntien tasolle säilyttäen kuitenkin vain rajoitetun paikallisen itsehallinnon. Juutalaiset ja mustalaiset kiellettiin: heidät etsittiin ja tuhottiin. SS suoritti massiivisia puhdistuksia ja raivosi. Todellinen painajainen on tullut - lohikäärmeen tunti. Tai tarkemmin sanottuna aikakausi. Fuhrer rakensi todellista totalitaarista valtakuntaa, joka vaati avaruuden laajenemista. Vuonna 1959 Fuhrerin 70-vuotisjuhlan aikana järjestettiin virallinen kruunajaiset, maailmanlaajuinen kansanäänestys, joka laillisti superkeisarin tittelin. Ja kun Adolf Hitler kuoli vuonna 1967, hänen poikansa peri hänen arvonimensä ja valtansa. Siihen mennessä planeetta Maa oli jo perustanut siirtokuntia Kuuhun ja Marsiin Venuksen kanssa ja valmisteli aktiivisesti laajentumista ulkoisiin tähtimaailmoihin... Natsit halusivat universaalin valtakunnan - Tähtivaltion rakentamisen, jotta upottaa koko maailmankaikkeus painajaiseen.
  
  
  SATA TUHAT KAUNISTA TYTTÖÄ
  Elfaraya näki itsensä taistelussa... Hän on nyt soturi ja ei-heikon armeijan johtaja.
  Kauniit tytöt: heillä on vain rinnat ja reidet, jotka on peitetty kevyillä panssaroiduilla levyillä. Ja kädet, jalat ja vatsa ovat paljaat, ruskettuneet.
  Ja nämä tytöt piiskaavat paljain jaloin. Niitä oli satatuhatta. Ja kaikki tytöt, ei ainuttakaan miestä! Ja kaikki kauniita, hoikkia, urheilullisia, lihaksikkaita, ruskettuneita, helmihampaita!
  Kuten amazonit... rivissä kohortteina. Miekat kädessä, jouset takana. Kilpiä ei ole - soturi uskoo, että miekka on todellisempi kuin kilpi.
  Ja liput liehuvat ylpeänä tyttöjen päällä. He ovat valmiita taistelemaan ja haluavat voittaa itsevarmasti!
  Mutta kaukaa liikkuvia örkkejä. Karvaisia, ilkeitä karhuja. Ja noin sata kertaa vähemmän peikkoja, jotka palvelevat heidän komentajansa.
  Ja nyt tämä lauma liikkuu tyttöjä kohti.
  Elfaraya antaa komennon:
  - Ammu jousista, korkealla kaarella!
  Tyttö käyttää siro jalkojensa paljaita sormia ja vetää jousinauhaa. Ja ampua tappavia nuolia.
  Samaan aikaan soturit paljastivat hampaansa ja karjuivat:
  Ollaan mestareita!
  Ja he lentävät vihollista kohti paksulla nuoliparvella. He tönäisevät vastustajia kuin siili neuloilla.
  Orkit ja peikot kaatuvat murhanhimoisten ja julmien iskujen lyötyinä.
  Ja Elfaraya sanoo:
  - Imperiumin uusille rajoille!
  Soturit toimivat tahdissa. Heidän ruskettunut vartalonsa, niin upea ja kiiltävä. Ja paljaat jalat välähtävät ruskettuneita nilkkoja. Ja sormet ovat sitkeitä alaraajoissa. Ja tuholahjat lentävät itselleen, osuen vastustajiin.
  Orkit ja peikot putoavat rikki. Ja heillä on vääntyneet eläinten kasvot kivusta.
  Soturit ovat yksinkertaisesti ihailtavia. Ne ovat ohuet, lihaksikkaat vyötäröt ja jäntevät jalat. Kuinka tuhansia nuolia ammutaan kerralla.
  Ja he iskevät joukkoon örkkejä. Ja laulaa:
  - Suureksi kunniaksemme,
  Syödään rosvoja!
  Ja taas paljon nuolia, ja he vapauttavat sen. Ja he peittävät ruumiilla kaikki lähestymiset kukkuloille, joissa he sijaitsevat.
  Kyllä, he ovat uskomattomia sotureita. Jossa tällainen villi virne, ja keho kääntyy oikeaan suuntaan vastustajien tuhoamalla.
  Elfaraya itse ampuu jousella. Hän vetää narun paljain varpaillaan ja iskee erittäin tarkasti.
  Samaan aikaan tyttö laulaa itselleen:
  - Väkivalta pitää maailman,
  Raivotulivuori räjähtää suurella tavalla!
  Suurempi jännitys,
  Herää kivusta ja pelosta!
  Ja taas soturin paljaan jalan laukaisema nuoli lentää. Ja lyö kolmea örkkiä kerralla.
  Ne tukehtuvat verilähteistä. Ja Elfaraya, kuinka vinkua:
  - Kunnia taikuudelleni!
  Ja taas hän ampuu nuolen paljain jaloin. Tämä on tyttö - korkeimman luokan, hänellä on sekä ruumis että kaikki muu.
  Ensimmäinen örkkien ja peikkojen hyökkäysaalto jumissa. Vain massa ruumiita oli jäljellä. Mutta nyt uusia karvaisia olentoja ilmestyy.
  Elfaraya ampuu uudelleen ja tekee sen tarkasti ja murisee samalla:
  - Kunnia maailmallemme!
  Ja salama lentää hänen paljaalta jalaltaan. Ja örkkien massa sytytetään tuleen ja revitään paloiksi.
  Kyllä, se on soturiprinsessa. Hänen kanssaan jokainen mies tuntee olonsa turvalliseksi suojattuna.
  Ja muut satatuhatta tyttöä eivät ole huonompia. Ja he ampuvat erittäin hyvin. Ja mikä tärkeintä, nopeasti.
  Heidän paljailla, lihaksikkailla jaloillaan on aikaa vain välkkyä.
  Tässä ne yhdessä:
  - Annamme aktiivisen passin,
  Löysimme vihollista suoraan silmään!
  Ja taas he vapauttavat uusia kuoleman lahjoja paljain jaloin. Tämä on yleensä heidän taisteluenergiansa käynnistäminen.
  Jopa Elfaraya lauloi:
  - Orkit karjuvat - surulliset kasvot,
  Tiedä, ystävät, olen tappaja!
  Tapan kaikki, tuhoan kaikki,
  Ja minä rikon kenen karvaiset kasvot!
  Kyllä, tyttö on todella taitava. Ja kun örkkilauma juoksi lähemmäksi, se osui heihin kuin pulsar. Ja heti viisikymmentä olentoa revittiin pieniksi paloiksi lihalla.
  Elfaraya murisi:
  - Isoille ideoille, jotta kaikki olennot palavat!
  Sitten soturi otti ja vapautti salaman napastaan. Ja pari tusinaa örkkiä osoittautui kuin vartaalla lävistetyt pässit. Ne paistoivat melkein heti.
  Ja loput tytöt huusivat:
  - Pyhän maan puolesta!
  Ja minä otan sen myös, ja he pudottavat energiahyytymiä paljaista kantapäästä! Ja repi paljon karvaisia taistelijoita.
  Elfaraya jatkoi ampumista, vetäen tällä kertaa jousen nauhaa käsillään, vinkaisi:
  - Meidän taikuudellemme!
  Ja hän pudisti myös salaman paljaalta kantapäältään... Ja hän iski niin lujaa, että sata örkkiä ja peikkoa hiiltyi. Kuin liekinheittimeen kiinni jääneet imupaperit.
  Elfaraya huusi:
  - Olen loistava velho!
  Ja taas kuinka hän iskee vihollista. Ja hänen silmänsä loistivat. Ja tytöt suurella intohimollaan heittävät nuolia örkkeihin ja peikkoihin.
  Mounds kasvaa ruumiista. Ne kaikki kasaantuvat ja kasaantuvat. Ja yhä enemmän kuolleita.
  Elfaraya otti sen ja huomautti nauraen:
  - Mitä tehdä, jos päässäsi on kuningas?
  Luo sitten hänelle palatsi!
  Ja taas, prinsessa paljain jaloineen laukaisee murhanhimoisen ja kuolemaan särkevän tuhon lahjan.
  Tämä tyttö on vain kuoleman ruumiillistuma. Mutta samalla hänen säteilevät silmänsä ovat niin ystävällisiä.
  Ja loput tytöt tuhoavat paljon eläinolentoja, sellainen tsunamiaalto hiipii niihin, se on yleensä superhyvää. Ja niin kiivaasti suihkuta vihollista nuolilla. Usein lyö läpi.
  Elfaraya huutaa:
  - Olen syntynyt sellaiseen aikaan,
  Että rakas maani muistaa minut!
  Ja soturi seisoi käsillään, väänsi paljaat jalkansa päänsä yli ja pyöritti valtavaa, tulista palaa. Ja kuinka se heittää energiatukoksen vastustajiin.
  Ja heti tuhat örkkiä räjähti. Ja heidän nahansa sytytettiin tuleen ja kuoriutuivat heti.
  Elfaraya huusi:
  "Olen G-luokan soturi!"
  Ja kuinka hän nauraa.
  Sitten salama irtoaa kielestä. Ja polttaa paljon vihollisia.
  Sitten tyttö-prinsessa karjui:
  - Minulle koko maailma!
  Ja kauneuden vihreistä silmistä salama putosi alas... Ja kuinka ne iski kaikkiin näihin lukemattomiin olentoihin.
  Elfaraya jopa lauloi:
  - Miljardeja sakaleja, paholaisia! Ja iskulauseeni on yksinkertainen - tapa kaikki!
  Ja paljain sormin prinsessatyttö vapautti toisen, erittäin tappavan pulsarin.
  Ja kuinka se repii kaikki...
  Ja muut tytöt eivät ole häntä huonompia. Jokainen murskaa ja murskaa vastustajia nuoleillaan. Käyttäen tietysti heidän erittäin ketterää, ilman tarpeettomia kenkiä jalkoja.
  Örkit ovat selvästi hengästyneet. Mutta niitä on niin monia. Ja yhä useammat rykmentit olentoja ryömivät.
  Tällaisia tyttöjä ei kuitenkaan voida hävetä tai järkyttää. Jos he aikovat taistella, he taistelevat. Ja he eivät osaa pelätä. Tai pikemminkin, he eivät halua tietää.
  Tässä ovat heidän paljaat jalkansa, jotka laukaisevat tappavia kuolemanlahjoja. Joka halkaisi örkkien otsat.
  Nämä ovat tytöt - he ovat todella supermiehiä hyvin lyhyissä hameissa. Ja niin viehättävä ja kaunis.
  Ja satatuhatta tyttöä on valtava voima! jota vastaan mikään ei kestä!
  Elfaraya siristi:
  - Kunnia ilmiöllemme!
  Ja paljaasta kantapäästä vapautui jälleen tuhon pulsar. Ja joukosta örkkejä tuli helvetin asukkaita.
  Ja miksi tällaiset pörröiset päästetään paratiisiin?
  Elfaraya karjuu keuhkoissaan:
  - Minusta tulee ehdoton maailmanmestari!
  Ja taas, tytöt paljain varpaineen vapauttavat kuuman ja tappavan pulsarin.
  Se polttaa kaikki ja saa heidät palamaan.
  Elfaraya lauloi ilolla:
  - En ole yksinkertainen tyttö,
  Ja kultainen kruunu!
  Ja taas salama lentää ulos kauneuden navasta. Se osuu karvaisiin olentoihin ja hiiltyy kuin polttopuu.
  Elfaraya karjuu:
  Poltan sinut, muutan sinut tuhkaksi!
  Ja navasta taas lähettää salama...
  Ja massa örkkejä paistettuna kuin kotletteja paistinpannussa.
  Elfaraya otti sen ja lauloi innolla:
  - örkki punnitsee itseään silmukassa,
  Paista se tulella!
  Ja nyt tytön paljaalta kantapäältä lentää jotain erittäin kovaa ja tappavaa. Mitä vastaan ei voi puolustautua.
  Jälleen kerran sata örkkiä hiiltyi kerralla. Ja se muuttui tuhkaksi ja tuhkaksi villan kanssa.
  Ja tytöt, kuinka vinkutaan:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Ja taas heidän paljaat kantapäänsä heittävät kuolemanlahjoja helvetin nopeasti. Nämä ovat tyttöjä, joita myrskyt, myrskyt tai esteet eivät pysäytä!
  Tässä ovat Terminaattorit!
  Soturit eivät anna örkkien määrätä lähitaistelua ja pitää vihollista etäällä.
  Silti karvaiset olennot yrittävät epätoivoisesti murtautua lähemmäs. Mutta soturit eivät varmasti anna sitä heille.
  Elfaraya on palannut syliinsä, ja paljain jaloin jäljentää kahdeksan. Ja tulinen pilvi ilmestyy. Ja se putoaa kuin villi puro örkkien päälle.
  Ja pari tuhatta karvaista olentoa otti heti ja paloi.
  Elfaraya huusi:
  - Mustat olennot huutavat kuin kärpäset! Mitä ei voi saada nälkään!
  Ja nyt soturi vapauttaa kolme nuolta kerralla vetäen jousinauhaa paljaalla jalallaan, ja tusina örkkiä murtautuu!
  Tämä on terminaattorityttö. Ja siinä on niin villi ja kiihkeä energia.
  Elfaraya otti sen ja lauloi:
  - Tytöt ovat erilaisia
  Vain ne eivät ole tarttuvia!
  Jos se putoaa,
  Se ei pelastu helvettiin!
  Ja tytön paljaalta kantapäältä syöksyy murhaava pulsari. Ja hajottaa pörröisiä karhuja kaikkiin suuntiin.
  Elfaraya villisti innoissaan sanoo:
  - Olen sellaisesta heimosta, että tapan sinut Jumalan tähden!
  Ja jälleen, soturi vapauttaa nuolet, jotka läpäisevät minkä tahansa haarniskansa, ja repeytyneen, takkuisen örkkilihan.
  Hänen kumppaninsa, erittäin kaunis tyttö, jolla on punaiset hiukset, huusi:
  - Voimakkaasta ystävyydestä!
  Ja se lähettää myös tuhon pulsarin!
  Ja vihollisen tappava massa murskautuu.
  Elfaraya huusi:
  - Demoniseen maailmaani!
  Sen jälkeen prinsessatyttö, kun hän alkaa, piirtää luut uudelleen hiekkaksi. Seremonioiden soturi ei tiedä.
  Punatukkainen kumppani, prinsessa de La Vallière, huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Elfaraya kurkuteli vastauksena ennen kuin päästi valloilleen murhanhimoisen pulsarin.
  - Ja menneisyys auttaa vain tulevia voittojamme!
  Ja nyt tytöt ovat kaikki satatuhatta, kun he ottavat sen vastaan ja säteilevät villiä salamaa paljain varpaillaan.
  Ja örkkien armeija ottaa ja polttaa. Kyllä, on pelottavaa joutua tällaisten sotureiden jakelun alle.
  Ja he myös virnistävät ja näyttävät hampaat, jotka heijastavat tähtien säteitä.
  Ja nyt tytöt ottavat sen ja tallaavat sitä paljain kantapäällään, ja aalto kulkee maan yli ja peittää koko örkkiarmeijan. Ja haudata!
  Häikäisevien hampaiden soturit vapauttavat auringonsäteitä ja sokaisevat karvaisten sotilaiden rivejä.
  Elfaraya huusi:
  - Päätöksestäni ja käytöksestäni!
  Tytöt taistelevat yhä kovemmin. Ja näin he ottavat ja heittävät kiekkoja paljain jaloin. Ne lakaisevat ohi, ja örkkien massa on laantunut.
  Prinsessa karjui keuhkoissaan:
  - Leikkaan teidät, leikkaan teidät, leikkaan teidät pian!
  Tapan sinut, tapan sinut, tapan sinut!
  Ja nyt soturi paljain kantapäällään heijastaa auringonsäteen ja laserin tavoin örkkeihin.
  Ja leikkaa kokonainen, takkuinen viiva. Ja örkit kiljuvat ja valssasivat tämän armeijan ulosteiksi.
  Ja taas örkit hyökkäävät villiin, ja tytöt heittävät heitä kohti kuoleman esineitä paljain jaloin.
  Ja rinnat tärisee. Ja niin jokainen arkku on kokonainen tankkitorni!
  Ja niin tytöt ottivat sen ja ampuivat salaman napoistaan. Kaikki satatuhatta tyttöä leikattiin lasersäteillä navoillaan.
  Ja jopa puoli miljoonaa örkkiä paistettiin kerralla. Ja vain avaruus pystyi sulattamaan niitä.
  Elfaraya huusi:
  - Revin ja poltin sinut,
  Olen tyttö - vain Saatana!
  Ja taas napasta vapautuu salama. Ja se iskee tappavasti. Ja sitten kuinka nuolet lentävät. Ja niistä kaikista tuli baareja.
  Ja nyt örkit ovat kuin tankoja täynnä reikiä.
  Ja tytöt iskevät rintaansa taikuudella ja leikkaavat paljon haisevia örkkejä. Ja heidät tyrmättiin.
  Elfaraya lauloi:
  - Tapamme kaikki!
  Olet sellainen tyttö - vain prinsessa!
  Soturi karjui:
  - Revin sinut enkä armahda!
  Ja niin hän ravistaa rintaansa. Ja jälleen vapauttaminen, se tuo todellisen kuoleman.
  Örkit yrittävät kirjaimellisesti suihkuttaa vihollisen asemat ruumiilla. Ja ne jatkavat ja jatkavat ja jatkavat ja jatkavat ja jatkuu. Täällä kasvaa uusia kuolleiden vuoria. Mutta örkit eivät anna periksi.
  He jatkavat ja jatkavat ja jatkavat. Ja he kuolevat ilman armoa. Mutta soturit suihkuttivat örkkejä kuin nuolien rakeet. Ja soturit eivät voi pysäyttää tätä roskaa. Mutta takkuinen aalto ryntää itseensä. Ja tämä hampainen meri liikkuu.
  Tytöt hurjassa jännityksessä. Ja koukistaa lihaksiaan. Ja örkit liikkuvat itselleen, ikään kuin uusi tsunamiaalto olisi mennyt. Mutta se ei haittaa ketään.
  Elfaraya jopa lauloi, ennen sitä hän veti narua paljain varpaillaan viidellä jousella ja ampui maagisia nuolia:
  - Suoraan paljain käsin
  Käsittelin tsunamin...
  Olen mikä tahansa yhdeksäs aalto,
  Rakastajani repesi!
  Soturi jopa hyppää ylös ja vapauttaa välittömästi vuoteen navasta. Ja murskaa vihollisen.
  Ja huutaa:
  - Minun armeijani on vahva,
  Hän valloittaa maailman!
  Elfaraya hajaantui täysin. He ja muut tytöt ovat tietysti loistava soturiluokka. Kuka ei anna kenellekään pienintäkään armoa.
  Ne ovat vain julmia eläimiä. Tai ehkä jopa jotain örkkien kaltaista! Vain kaunis, ei ruma.
  Elfaraya kuinka päästää salama suustaan. Ja polta sata örkkiä ja laula:
  - Suloiselle sielulleni!
  Ja silmää viholliselle!
  Sen jälkeen hänen paljaat sormensa pudottavat pulsareita. Ja he repivät koko pakkauksen pieniin, repeytyneisiin osiin.
  Sitten Elfaraya huutaa:
  - Murha on uskontunnustukseni!
  Hänen punatukkainen kumppaninsa haukkuu:
  - Ja minun myös, ja torilla!
  Elfaraya päästi valloilleen tuhon kaskadin ja huusi:
  - Ja omani on yleensä kuutiossa!
  Ja molemmat soturit tallaavat paljain jaloin. Uusi taikuuden aalto on noussut.
  Ja nyt örkeiltä taas sirut ja revitty liha kärpäsiä. Ja sitten ne paistetaan pannulla.
  Elfaraya huusi.
  - Tee uusia ennätyksiä!
  Punatukkainen kumppani vahvisti karjuen ja ampui tulisia pulsareita paljain varpaillaan:
  - Kasvata maata!
  Elfaraya löi örkkejä ja vinkaisi:
  - Kaksi kertaa, kolme kertaa normaalia korkeampi!
  Punatukkainen soturi antoi paljaalla kantapäällään maagisen energiakuplan ja lisäsi innostuneena:
  - Että maani kukoistaa!
  Joten tytöt erosivat, ja erittäin perusteellisesti. Ja he murskaavat tämän pörröisten olentojen armeijan suurilla hankinnoilla itselleen.
  Elfaraya heitti jälleen taikasaserin navastaan ja huusi kimaltelevin silmin:
  - Minulla on kobra ja gyurza yhdessä pullossa!
  Ja kuinka hän vapauttaa uuden säteen siitä, mikä polttaa örkit elävältä vihollista vastaan.
  Prinsessan punatukkainen kumppani, joka yhtäkkiä julisti:
  - Nyt nimeni on de Lavalier!
  Elfaraya vahvisti helposti:
  - De Lavalier, niin de Lavalier! Siis vielä kauniimpi!
  Punatukkainen soturi kiljui:
  - Olen valon ritari villien polvilla,
  Lakaisen nämä örkit pois maan päältä!
  Ja kuinka hän liikuttaa paljaita, kaiverrettuja jalkojaan niitä pitkin... Ja loput tytöt, koko sadan tuhannen sotilaan armeija, ottavat sen, avaavat suunsa ja päästävät heistä tulen.
  Ja taas liekkien kaskadi putoaa örkkeihin, polttaen epäröimättä ja antamatta mahdollisuutta.
  Välittömästi kolme miljoonaa takkuista olentoa syttyi tuleen kerralla. Oli kuin ne olisi kasteltu napalmilla. Tai jopa fosforia rikin kanssa. Ja kaikki leimahti kuin miljardi ottelua kerralla.
  Ja kuinka tämä massa syttyy. Ja kuinka monta huutoa ja huutoa ja kirousta kaikesta tästä kerralla.
  Elfaraya haukkui:
  - Älä armahda örkkejä
  Tapa ne paskiaiset...
  Kuinka murskata luteet -
  Revi kuin torakat!
  Ja hän ottaa paljaat varpaansa ja päästää salaman. Ja kiitos erittäin suurelle trollille. Hän ottaa ja lähtee. Kuvittele, että dinosaurus räjäytettiin.
  Punatukkainen kumppani huusi:
  - Tämä on haamu!
  Elfaraya huusi vastauksena paljain kantapäällään magoplasmakuplaa antaen:
  - Meillä on vastaus haamuihin!
  Tulinen soturi huusi:
  - Ja hänelle tulee arkku, ja terveisiä seppeleessä!
  Elfaraya huomautti:
  - Seppele voi olla sekä hautajainen että laakeri! Älä siis innostu liikaa!
  Punatukkainen prinsessa karjui, ampui myös salaman napastaan, kaataen muutamat eloonjääneet örkit:
  - Olemme valmistaneet heille jotain painavampaa kuin seppele!
  Ja nyt soturit, kaikki satatuhatta tyttöä, ottavat sen ja Elfarain käskystä he hyppäävät ylös ja vääntävät paljaat, lihaksikkaat jalkansa ilmaan. Tämän seurauksena myrsky nousee ja todellinen maaginen myrsky. Ja valtavan voiman aalto lähtee, ja miljoonasosa maagisesta tsunamista.
  Tämän seurauksena viimeiset örkit tuhoutuvat ja litistyvät kokonaan.
  Paistettiin ja niistä tuli kotletteja.
  Elfaraya sanoo patosisesti:
  - Isänmaan hymni sydämissä, laulamme,
  Teemme kaikesta universumissa onnellista...
  Otetaan legendaarinen Muhammed,
  Taivaalla ja maalla on suuri voima!
  
  ELF PILOT VASTAN SASHKAA
  Yhteen vaihtoehtoisista universumista toisen maailmansodan aikana saapui tonttu. Hän tuli Japanin ilmavoimiin, ja sen seurauksena hänestä tuli siellä ykkönen. Loppujen lopuksi tontut ovat erittäin taitavia, nopeita, ketteriä, vahvoja. Heillä on reaktio ja kaikki refleksit, paljon parempi kuin ihmisillä, sekä maaginen näkemys taistelusta. Kun tonttu näkee mitä vihollinen tekee.
  Lyhyesti sanottuna tonttu, joka otti lempinimen Conan, ampui lentokoneita alas niin helposti kuin hän murskasi siemeniä.
  Ja hänen ansiostaan Japani voitti Midwayn meritaistelun. Suuri voitto vaikutti koko toisen maailmansodan kulkuun. Ensinnäkin japanilaiset tarttuivat lopulta aloitteeseen Tyynellämerellä. Ja heidän laivastonsa pystyi vangitsemaan Havaijin saariston saatuaan erittäin vahvan aseman saatuaan päätökseen puolustuskehän rakentamisen merille.
  Tällä ei kuitenkaan ehkä ollut ratkaisevaa merkitystä, jos samurait eivät näiden voittojen jälkeen olisi päättäneet avata toista rintamaa Neuvostoliittoa vastaan.
  Kaukoidässä tapahtui yllätyshyökkäys. Ja nousevan auringon valtakunnan joukot hyökkäsivät myös Vladivostokiin. Huolimatta siitä, että militaristisen Japanin hyökkäyksen uhka Midwayn voiton jälkeen tuli varsin todelliseksi lahjonnan ja maanpetoksen avulla, Mikadon agentit vakuuttivat Vladivostokin komennon olemaan saattamatta joukkoja täyteen taisteluvalmiuteen. Ja seurauksena Damokleen miekka on jo tuotu sisään, ja he juhlivat ravintolassa. Majuri Stalingradova tarttui nuoren upseerin hiuksista, hän oli häntä pään pidempi ja selvästi vahvempi:
  - Mikä boor ja juoppo! Miksi sinulla on niin hajotettu joukkue! Tämä kaveri näyttää enemmän mökkipojalta kuin upseerilta. Ehkä aluksi, puhaltaa se kunnolla niin, että kaikki humalat tulevat ulos.
  Eversti Palatsev oli nolostunut:
  - Tämä on Sasha Sokolovsky. Hänet lähetettiin kursseille suoraan Suvorov-koulusta lyhennetyn ohjelman mukaan. Hän on vielä melko poika, kahden kuukauden kuluttua hänen syntymäpäivänsä täyttää viisitoista vuotta.
  Stalingradova irvisti epämiellyttävästi:
  - Vau! Neljätoistavuotiaana ja jo upseerina! Sitä sota tekee! Ja en tiennyt, että maidot saivat jo täysimittaisia titteleitä.
  Paltsev kohautti olkiaan.
  - Sodassa lapset kasvavat aikaisin! Lisäksi hänelle tapahtui tarina, kuten hän kirjoitti parhaan tarinan Moskovan puolustuksesta, ja Zhukov pani merkille tämän ja neuvoi häntä siirtämään pojan kadeteista upseereiksi.
  Stalingradova tuli ystävällisemmäksi näiden sanojen jälkeen:
  - Hieno! Että hän ei ole tyhmä. - Hän uhkasi sormellaan kuin opettaja. - Yleensä ei paha, mutta ei enää juomista! Tunnen sen hajun, ja nenäni on kuin koira, heti tuomioistuimen alla! - Vahva nainen, kypsä, mutta ei menettänyt urheilullista harmoniaa ja raikkautta, nyökkäsi sormellaan everstiä kohti. "Itse asiassa sinä maksat tästä. Jo keski-ikäinen mies, mutta käyttäytyy.
  Palatsev yski vihaisesti:
  "Itse asiassa olen kolmekymmentäkolme, mutta olen jo haavoittunut seitsemän kertaa, joten näytän vanhalta ...
  Stalingradova halusi sanoa jotain vastaukseksi, kun yhtäkkiä hirviömäinen pauhu rikkoi aamunkoittoa edeltävän hiljaisuuden. Tuntui kuin taivaalta putoaisi raskaita lohkareita, ikkunalasi räjähti heti. Raekivien sirpaleet löivät pöytään ja jopa putosivat humalaisten upseerien käsiin ja kasvoihin. Stalingradova huusi kuin komentaja:
  - Kaikki ulos heti.
  Paltsev huusi vastauksena, niin että hän melkein repesi äänihuuletensa:
  - Nämä ovat kahdentoista ja kahdeksantoista tuuman kuoret! Suurimman vetoisuuden japanilaiset taistelulaivat näyttävät olevan metsästämässä, mikä tarkoittaa.
  Stalingradova, ärsyyntyneenä, osui saappaallaan seinään. Muuten taitavan palkinnon saappaan töksystä laatta halkesi:
  - Alkoi, mutta ei niin kuin suunnittelimme! Ei lainkaan! Vittu, sinun on välittömästi vietävä laivue merelle ja upotettava kapeasilmäisten soturien maan laivasto.
  Kaatuessaan nelijalkain, ensimmäisen luokan kapteeni (Muuten eversti) mutisi:
  - Aseita on vain hävittäjässäni ja parissa pienessä kaukalossa. Meillä ei ole edes vastausta.
  Stalingradova näytti raskasta nyrkkiä:
  - No, sinä ja aasit! Naispuolinen soturi sinisillä hiuksilla kuin tsunami raivoaa. - Mutta sinulla pitäisi olla rannikkotykistöä! Loppujen lopuksi kaikkia ei lähetetty länsirintamalle, samoin kuin ilmailulle. Siitä, että Japani voi osallistua sotaan koska tahansa, onhan puhuttu vuosia.
  Palatsev oli jo melko haavoittunut, hän halusi sanoa, mutta jälleen se jyrisi, sirpaleet putosivat alas. Sireeni huusi varoittaen lentokoneen saapumisesta. Suurilla vaikeuksilla merivoimien eversti nousi ylös ja huusi estäen Stalingradovan jyrinän:
  - Meillä on ilmailua ja rannikkoakkuja, vaikka ei täydessä sarjassa, on saatavilla. Vastataan!
  Lentäjä murisi juoksessaan kaduilla:
  - Juoksin vain taistelijani luo ja istuttaisin nämä samurai-soturit, se ei tunnu riittävän. He maksavat edelleen Tsushimasta ja Miduenista.
  Sashka Sokolovsky, unessa jo upseeri eikä orja, jolla oli puolet korvasta leikattu pois, suostui:
  - Kyllä, he maksavat! Kyllä, jopa prosentilla!
  Kuului räjähdyksiä ja ilmatorjunta-aseiden myöhäistä sirkutusta. Yleensä suurin osa Vladivostokin ilmapuolustuksesta otettiin pois jo neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Moskovan puolustuksen vahvistamiseksi, joten Nousevan auringon maan hyttysyhdyskunnan useat pisteet eivät näyttäneet kiinnittävän paljon huomiota sellaiseen "meluun". Japanilaiset sukelluspommittajat pudottivat kevät "lahjoja" lävistävällä huudahduksella. Isku kohdistui sekä kaupunkiin että laivastoon. Japanilaiset koneet eivät ole liian suuria, mutta ketterät, mutta taistelulaivat päinvastoin ovat painavia. Täällä suurin niistä on jopa ahtaassa valtameressä, pituus on kolmesataa metriä ja aseet ovat 460 millimetriä. Toistaiseksi amerikkalaiset eivät ole onnistuneet upottamaan mitään näistä kaunottareista, ja eloonjääneet sekä risteilijät tuhosivat rannikkoa. Se muistutti vahvasti nousevan auringon maan ilkeää hyökkäystä 27. tammikuuta 1904. Vasta silloin ei ollut ilmailua.
  Paltsev tunsi tukehtuneensa juoksemisesta. Hän ei ole superihminen, vaan yksinkertainen mies, jolla on sairaat keuhkot, joutunut vaikeaan tilanteeseen. Mutta Victoria Stalingradova ei ohittanut häntä paljon. Ihmettelen kuinka vanha hän on, hän tuskin näyttää yli kolmekymppiseltä, hänen rinnansa ovat suuret ja hänen olkapäänsä ovat leveät kuin miehellä.
  Stalingradova kääntyi yhtäkkiä ympäri ja heilutti kättään:
  - Älä juokse vanha mies, seuraa minua! - Hän huusi niin voimalla, että ääniaalto vain osui hänen korviinsa. - Vie hävittäjä merelle mahdollisimman pian.
  Räjähdykset jyrisivät lähellä, roskat putosivat, yksi niistä putosi suoraan Stalingradovan päälle, ja hän tarttui mekaanisesti käsiinsä. Terminaattorityttö tunsi olevansa maalivahti, joka voitti onnistuneesti rangaistuspotkun, pala oli pyöreä, lämmin ja näytti pallolta. Victoria tunsi yhtäkkiä jotain nestettä valuvan hänen käsivarsiaan pitkin. Tyttö katsoi sirpaletta, ja sitten jopa hänen rautasoturinsa, joka oli kolmen vuoden sodan karkaistu (Yhdessä espanjalaisten ja siviilijoukkojen kanssa, niitä tulee lisää) pahoinvointi nousi kurkkuun. Hänellä oli käsissään vauvan pää. Tyttököyhä (tämä näkyy lyhyistä letkuista, uritetut silmät. Stalingradova laittoi varovasti päänsä halkeilevalle asfaltille ja ristisi:
  - Sinulla ei ollut aikaa tehdä syntiä, ei elää! Ei kuitenkaan ole Jumalaa suurempaa syntistä, joten ei ole suurempaa syntiä kuin välinpitämättömyys lasten kärsimyksiä kohtaan.
  Jälleen karjunta ja sirpaleita, yksi osui tyttöön saappaan raapimalla ihoa. Stalingradova halusi jo kääntyä ympäri ja ryntää niin nopeasti kuin pystyi kiitoradalle, missä hänen MIGnsä odotti kärsivällisesti aggressiivista emäntää, mutta ...
  Terävä kuin tikarin terä, soturin ilme merkitsi sietämättömän kivun irvistyksen ensimmäisen luokan kapteenin Vladimirovitšin kasvoille, kun hänen katkaistu ruumiinsa yläosa lensi räjähdysaallon heittämänä. Tyttö itse hädin tuskin vältti sirpaleen. Vaikka tyttö hän onkin, hän tarttui ensimmäisen kerran aseisiin Nikolai II:n venäläis-japanilaisina aikoina. Hän jo aikoinaan tarttui poskeensa, jopa Espanjan kansainvälisen taistelun aikana. Seurauksena oli syvä arpi, joka pitkään pilasi hänen ulkonäkönsä. Lisäksi pidätys ja everstin lähettäminen keskitysleirille. Totta, juuri Siperiassa hakkuupaikalla hänet esiteltiin yhdelle erittäin vahvalle velholle, joka voiteiden ja henkien kutsumisen avulla onnistui parantamaan tämän haavan ja useita muita, ikään kuin hän ei olisi koskaan ollut. Arvet, jotka saatiin taisteluissa japanilaisten, saksalaisten, valkoisten tšekkien, Kolchakin, Denikinin, Wrangelin joukkojen kanssa. Ja hän opetti hänelle paljon, joten Stalingradova näyttää kuuluneen valituille ihmisille.
  Hän sai mahdollisuuden lähteä etuajassa naishumuilla, joten hänet armattiin vaikeasta artikkelista huolimatta. Tarkoitus ei tietenkään ole niinkään suostutella miestä, vaan varmistaa, ettei juhlien järjestäjä saa asiasta selvää. Ja kaiken tyyppisiä huijareita on niin paljon, että snitch, snitch ja snitch, ajaa heidät eteenpäin. Joten et todellakaan kiihdy, jos urasi on sinulle rakas.
  Tämä tarkoittaa, että Japanilla on suuri etu jalkaväessä, ilmailussa ja jopa panssarivaunuissa. No, tankeissa sen meidän osaltamme kompensoi laadullinen ylivoima, ja muu on paljon pahempaa. Vaikka käsiaseita otettaessa Japani on myös konekiväärien määrässä jälkeen jäänyt, enimmäkseen sillä on aseita. Kaukoidän divisioonat ovat kuitenkin huonosti varustettuja konepistooleilla. Kaikille ei riitä koneita. Joten ... Jalkaväen laadussa ei ole ylivoimaa, pikemminkin, mikä vielä pahempaa, kaikki parhaat upseerit siirretään Neuvostoliiton rintamalle, täällä huonoimpia joukkoja ei yleensä ammuta, niillä on minimi sotilaskoulutuksesta. Tämä tarkoittaa, että sota alkaa Neuvostoliitolle erittäin epäedullisessa tilanteessa. Ja aika monta vasta muodostettua reserviä heitetään itään...
  Stalingradova tunkeutui yhtäkkiä tulipaloon. Pommitettu kaupungin sairaala oli tulessa. Kuva on todella apokalyptinen, ja naiset, lapset ja vanhukset palavat elossa. Täällä vauva putosi suoraan tuleen, ja kaikkialta kuului kauheaa karjuntaa ja voihkia.
  Stalingradova tunsi arkkienkelien trumpetit päässään ja heittäytyi liekkeihin. Tulen kielet nuolivat tytön paljaita käsiä ja avoimia kasvoja, mutta lentäjä liikkui niin nopeasti, että hän onnistui tarttumaan lapseen vetäen hänet ulos tuhon syleistä.
  Tyttö hyppäsi ulos, tuntien ihollaan vain lievää kutinaa ja katsoi vauvaa. Valitettavasti oli liian myöhäistä, poika tukehtui, veti liekkejä keuhkoihinsa, palovammoja pyöreisiin kasvoihin. Tällaiset repeytyneet rakkulat iholla ovat pehmeämpiä kuin päivänkakkaran silmut. Stalingradova huusi:
  - Tässä on inhimillinen kaaos!
  Hän osui saappaallaan roskapinoon, minkä jälkeen hän ryntäsi auttamaan, kuka muu olisi voinut pelastua. Se oli kuin kobra, joka tanssii kaasupolttimien välissä, tyttö väänteli hyvin oudosti ja tanssi. Hän palasi, hänen saappaansa sulaivat, hänen tunikansa hiiltyi, mutta hän jatkoi itsepäistä taistelua jokaisesta lapsen kyynelestä, jokaisesta pienen sydämen lyönnistä, jokaisesta hauraasta elämästä, mutta niin tarpeellisesta maalle! Saappaat hajosivat, ja nyt tyttö tanssi liekin pyörteiden läpi paljain, hurmaavin jalkoin. Hän oli marttyyri, mutta ei vain nunna, joka kidutti itseään paastoilla ja ruoskalla, mikä ei hyödytä Jumalaa eikä ihmisiä, vaan marttyyri-taistelija, joka pelasti tiettyjä ihmishenkiä. Soturitytön jalat peittivät kerros pieniä rakkuloita, mutta ne liikkuivat vielä nopeammin ja tarkemmin kivusta.
  Lääkärin kapteeni otti laukustaan suuret saappaat ja huusi hänelle:
  - Ota ne, pue ne nopeasti! Sinusta, joka tanssii liekillä, tulee rampa.
  Majuriarvoinen soturi vastasi välittömästi:
  - On parempi tulla fyysisesti rampaksi kuin moraalisesti friikki! Ei sekuntia itsellesi, kaikki eteen, kaikki voittoon!
  Lääkärin kapteeni vastasi:
  - Tämä on todellinen neuvostomies!
  Stalingradova tallaa liekin alas, kirosi:
  - Ja mitä sinä seisot, pelastakaa ihmiset!
  Kapteeni huokaisi.
  - Minulla on proteesit jalkojen sijaan!
  Stalingradova veti ulos toisen tytön, jolla oli puoliksi palaneet kasvot ja tajuton, huusi raivokkaasti:
  Kuinka julma Jumala onkaan!
  Kapteeni kohautti olkiaan.
  Se ei ole Jumalan vika, vaan ihmisten!
  Stalingradova vastusti hyvin järkevästi ja luottavaisesti:
  - Tämä on sama asia kuin sanoa - eivät vanhemmat ole syyllisiä, vaan lapset!
  Kapteeni halusi sanoa jotain, mutta savupilvet nousivat hänen kurkkuunsa, ja hän yski vihaisesti.
  Pommitukset vaimenivat, mutta pommitukset jatkuivat. Laivan aseissa on kunnollinen määrä ammuksia, mutta nyt tuli suunnattiin enemmän aseista riisuttuihin Neuvostoliiton aluksiin. Yamamoto ymmärsi, että ylivalta merellä siirtäisi aloitteen tässä sodassa Japaniin pitkäksi aikaa. Ja laivojen rakentaminen on kallis ja pitkä, vaikka esimerkiksi sukellusveneitä on ehkä helpompi leimata. Tämä on tietysti myös otettava huomioon, mutta on tärkeää rikkoa rakenne. Amiraali Yamamoto, Japanin vaikutusvaltaisin mies keisari Hirohiton jälkeen, tunsi olevansa jumala. Todellinen jumala, joten Nousevan Auringon maan uskonto opetti, että paras tapa jumaloitumiseen on sotilaallinen kyky! Ja nyt suuri komentaja saattoi mielivaltaisesti piinata ja turmella ympärillään olevaa tilaa. Vladivostokin yläpuolella on paksuja, mustia savupilviä useiden kilometrien päähän; nämä ovat tulessa olevia öljyvarastoja ja polttoainevarastoja. Sadat, tuhannet ihmiset palavat, helvetti, no, kuinka sen jälkeen ei voi tuntea olevansa jumala, joka kosti venäläisille vuosisatojen nöyryytyksen vuoksi, suuren kansan on pakko käpertyä sarjaan saaria, jotka ovat niin pieniä verrattuna Venäjän laajuuksia. Nyt Venäjän laivasto on uppoamassa, ja toisin kuin Perun satama, he eivät jätä yhtään alusta.
  Khalkhin Golin taistelun aikana Yamamoto ehdotti samanlaisen iskun antamista Vladivostokiin, jota varten laadittiin yksityiskohtainen suunnitelma. Mutta Hitler teki yllättäen rauhan Stalinin kanssa. Yleensä idiootti Hitler aloitti juutalaisten joukkomurhan ja asetti siten itseään vastaan sekä Puolan että lännen maita. Ja miksi hän tarvitsi sitä? Halusitko saada juutalaisten rikkauksia? Mutta oli parempi tulla ensin maailmanvalta, kukistamalla Neuvostoliiton ja ehkä sitten muut maat. Länsi on helpompi voittaa, koska sen mentaliteetti on paljon vähemmän ominaista fanaattisuudelle ja taipumukselle uhrautua. Onko tiedossa ainakin yksi tapaus amerikkalaisten lentäjien rampauksesta? Totta, pari törmäystä tapahtui, mutta tämä on todennäköisesti onnettomuus. Venäläiset ovat fanaattisia, mikä on outoa, koska ortodoksinen usko ei hyväksy itsemurhaa eikä ota ollenkaan huomioon, että aseiden urotöillä voidaan ansaita tie paratiisiin. Yleisesti ottaen Kristuksen opetus on äärimmäisen typerää ja epäkäytännöllistä. Hän Yamamoto luki Raamattua ja ihmetteli ihmisten typeryyttä pitää tällaista pasifistista jumalaa. Hän esimerkiksi opettaa: he lyövät sinua oikeaan poskeen - käännä vasenta, he pyytävät yhtä paitaa - anna kaksi, rakasta vihollisesi! Vain mielisairas voi pitää Kristusta Jumalana. Sellainen uskonto on hyvä vain orjille, sidoksissa oleville vasalleille. Ja koko Euroopan ja puolet maailmasta on täytynyt uskoa. Totta, vaikka Jeesuksen opetukset hylkäävät Vanhan testamentin periaatteen, silmä silmästä ja opettavat sinua rakastamaan vihollisiasi, ne eivät estäneet brittejä valloittamasta kolmasosaa koko planeettasta, luoden laajin valtakunta ihmiskunnan historiassa. Ja tämä huolimatta Britannian uskonnollisuudesta, jossa Jumala mainitaan jopa kansallislaulussa. Kummallista kyllä, Yhdysvaltain presidentit vannovat Raamatun nimeen, mutta pommittivat kuitenkin Japanin kaupunkeja napalmipommeilla polttaen tuhansia naisia ja lapsia elävältä. Lisäksi siviilejä tapettiin, ei vahingossa, vaan tarkoituksella. Tämä oli siviiliväestön terrorisointitaktiikka: inhimillisten ja taloudellisten resurssien heikentäminen. Mutta japanilaiset eivät ole vielä pommittaneet Yhdysvaltoja. Mutta he tekevät! Ja he myös pitävät samuraita erityistä julmuutta. Loppujen lopuksi hän Yamamoto voisi halutessaan murtautua pommikoneilla Yhdysvaltojen kaupunkeihin, varsinkin jenkkilaivaston tappion jälkeen Perun sataman lähellä. Kyllä eurooppalaiset ovat moraalisia paskiaisia. Heillä on vääristynyt ymmärrys, usko, opetus ja tekemättä jättäminen! Ei niin Japanissa! Se mitä meille opetetaan, on mitä teemme. Ei ole olemassa sellaista asiaa, että Jumala sanoi, että käännä toinen poski, mutta hänen palvelijansa tappoivat tarkoituksella pieniä lapsia. Kyllä, yleisesti ottaen usko, että Jumala on yksi ja Kaikkivaltias, ei voi olla totta. Jos hän olisi yksin, hän tietysti huolehtisi siitä, että ihmiset palvovat häntä oikein, uskossa ja totuudessa ja että heillä olisi yksi oppi. Ja niin jokainen rukoilee miten haluaa, mitä haluaa. Ja maailma on liian ruma ja väärä ollakseen yhden Kaikkivaltiaan Jumalan luoma. Loppujen lopuksi jokainen vastuullinen hallitsija pyrkii ensisijaisesti järjestykseen ja oikeudenmukaisuuteen. Hän haluaa, että vahvat, viisaat, jalot, rehelliset ovat etusijalla, ja loput joko korjaavat itseään, kasvavat fyysisesti ja hengellisesti tai... Mutta jos Jumala on Kaikkivaltias ja maailmankaikkeuden Luoja, niin hän ei luoda ruumiillisia ja henkisiä kummajaisia. Loppujen lopuksi, miksi keisarin on joskus pakko sietää ihmisten heikkouksia itsestäänselvyytenä? Koska muuta ulospääsyä ei ole, hän ei voi muuttaa friikkejä komeiksi miehiksi ja pelkureista rohkeiksi silmänräpäyksessä. Mutta jos voisin, tekisin sen heti!
  Valitettavasti minun täytyy hyväksyä se, mikä on, ja käsitellä sitä ihmismateriaalia, jonka sain annetuksi. Mutta keneltä hän sen sai, on toinen kysymys. Kyllä, ja keisarilla itsellään on heikkouksia: hän on vain mies - hän vanhenee, sairas, rappeutunut. Kummallista kyllä, jumalallinen keisari elää usein vähemmän kuin tavallinen palvelija, hänellä on vähemmän asetaitoja kuin useimmat kenraalit ja monet sotilaat. No, mitä se sisältää Kaikkivaltiaalta Jumalalta. Mutta valkoinen ei ole parempi! Koko Euroopan historiassa ei ollut kauheampaa ja menestynempää valloittajaa kuin Hitler. Kyllä, hän on todellakin valkoisten ihmisten sotilaallisen kyvyn symboli! Ja kaikesta huolimatta kaikkien aikojen ja kansojen suurin komentaja ei voinut edes suorittaa lukiota, saada keskiasteen koulutusta, joka on pakollinen Japanissa!
  Lisäksi Hitleriä ei hyväksytty armeijaan terveydellisistä syistä. Outoa kyllä, tämä voimakultin kiihko, sodan leijona, osoittautui niin fyysisesti heikoksi, että edes Saksassa, jossa jokaisessa virassa on sotilasasema, häntä ei kutsuttu sotilaaksi. Kuinka rappeutunut Eurooppa onkaan.
  Kuitenkin Stalinilla, toisella aikamme huomattavimmista poliitikoista, ei myöskään ollut keskiasteen koulutusta, hän oli hippu. Ja mielenkiintoista kyllä, häntä ei myöskään kutsuttu armeijaan terveydellisistä syistä. Mielenkiintoista, sattumat, kahdella pahantahtoisella vihollisella ei ollut keskiasteen koulutusta, heitä ei kutsuttu asepalvelukseen terveydellisistä syistä, heillä oli juoppojen isät, ja Hitlerin isä työskenteli myös suutarina!
  Tässä on sellainen sattuma, outo, pahaenteinen. Hitlerin oikean käden näkeminen ei ole sellaista. Hän on kotoisin aristokraattien perheestä, Göringin esi-isä oli Saksan varsinaisen hallitsijan Bismarckin sijainen. Göring on liikemies, oligarkki, aristokraatti ja pragmaatikko. He näkevät myös mahdolliseksi korvata hallussaan olleen füürerin. Myös Amerikka ja Iso-Britannia haluavat, vaikkakin salaa, lopettaa Venäjän hallitsevasta järjestelmästä riippumatta, mutta he haluavat lopettaa kommunistit, jotka kieltävät yksityisomaisuuden käsitteen niin paljon, että he jopa sulkevat silmänsä liiallisesta vahvistumisesta. Saksasta.
  Saksa on kuitenkin geopoliittinen kilpailija, mutta kilpailija kapitalististen ja aristokraattisten pelisääntöjen puitteissa, ja bolsheviktinen Venäjä on täysin vieras ja vihamielinen. On jopa yllättävää, että Churchill itse tarjosi Stalinille apua 41. päivästä lähtien kaikessa antikommunismissa, perinteisessä, englantilaisessa Venäjä-vihassaan. Loppujen lopuksi Saksa punaisten alla on sotahevonen, joka on valjastettu Neuvostoliiton vaunuihin, ja Neuvostoliitto ruskeiden alla on ikuinen partisaanivyöhyke. Loppujen lopuksi fanaattiset bolshevikit eivät sovi yhteen, vaan käyvät pitkittyneen sissisodan, joka uuvuttaa Kolmannen valtakunnan niin, että kaikki haaveet lisälaajenemisesta katoavat kuin sateenkaari ukkosmyrskyn jälkeen! Venäjä Saksan alla, parempi kuin Saksa Venäjän alaisuudessa! Tämän ymmärtämisen vuoksi on selvää, miksi Yhdysvallat ja Britannia etsivät ulospääsyä sodasta.
  Yamamoto on pragmaatikko, hän oli sodassa Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Mutta nämä kaksi imperiumia itse provosoivat Japania asettamalla vientikiellon öljytuotteiden toimitukselle. Loppujen lopuksi nousevan auringon maassa ei ole omia kaivoja eikä monia muita raaka-aineita. Japanilaiset neuvottelivat, amerikkalaiset esittivät yhä enemmän nöyryyttäviä vaatimuksia.
  Ja samaan aikaan sotaa provosoivat jenkit eivät ollenkaan huolehtineet armeijan ja laivaston tuomisesta taisteluvalmiudeksi. Kiusaus osoittautui liian suureksi, sitäkin enemmän oli toivon pilkahdus, että Moskova oli kaatumassa ja Saksa ja hänen liittolaisensa tulisivat apuun. Lisäksi oli toivoa, että Yhdysvallat, joka on edelleen suhteellisen demokraattinen ja erittäin riippuvainen yleisestä mielipiteestä, ei sodan pitkittyessä haluaisi vuodattaa verta muiden saarille. Todellakin, miksi tavallinen amerikkalainen kadulla hankkisi sinkkiarkkuja sukulaistensa kanssa, jos emme puhu itse Yhdysvaltojen alueen suojelusta, ja maksaisi jopa melko suuria sotilasveroja! Ehkä siksi tsaari-Venäjä hävisi, sillä sillä oli enemmän sotilaita, mutta venäläiset eivät pitäneet Mantsuriaa alueellaan eivätkä halunneet maksaa verellä ja hiellä abstrakteista eduista. Valitettavasti Hitler ei ottanut Moskovaa, osittain valmistautumattomuuden ankaraan talveen ja osittain bolshevikeille ominaisen fanaattisuuden vuoksi. Mutta ei vain bolshevikit, vaan myös venäläiset ovat alttiita uhrautumaan suurten tavoitteiden eteen. Loppujen lopuksi ensimmäisen ilmapässin teki venäläinen kaveri Messer. On jopa yllättävää, että hän ei tehnyt tätä paratiisin hetken vuoksi, vaan Isänmaan vuoksi. Vaikka ... Messer on osittain hölmö, onhan hän taitolentokoneen mestari, keksijä, suunnittelija, ja tietysti elävästä olisi paljon enemmän hyötyä isänmaalle. Ehkä jenkit eivät ole niin väärässä, toistaen periaatetta: taistelussa tärkeintä on selviytyä! Loppujen lopuksi kuolleet eivät voi enää tappaa!
  Amiraali Naumo huomautti:
  - Olemme jo käyttäneet yli kaksi kolmasosaa ammuksista. Aseet ovat erittäin kuumia, ne kaadetaan ämpäriin vettä!
  Yamamoto teki ristin sormellaan ilmaan ja sanoi matalalla, hieman käheällä äänellä:
  - Luulen, että aseet kestävät viimeisen kolmanneksen ammuksista. Vaikka ei, tyrmätä jopa 95 prosenttia.
  Amiraali Naumo kohautti olkiaan ja pyyhki hikeä otsaltaan.
  - Onko sen arvoista antaa kaikkensa ensimmäisenä päivänä?
  Yamamoto puristi nyrkkinsä.
  - Kustannukset! Tottakai se kannattaa! Yllätimme venäläiset, kuten se oli vuonna 1904, saksalaiset vuonna 1941, mutta Stalin rankaisee ankarasti komentoa, eikä tämä toistu. Joten on tarpeen käyttää sitä tosiasiaa, että lohikäärmeen häntä nukahti. Itse asiassa, ymmärrän Stalinia, sota Saksaa vastaan vei hänen huomionsa siinä määrin, että hän lakkasi huolehtimasta Kaukoidästä. Ja hänen lähipiirinsä ilman johtajaa pelkää tehdä aloitetta. Tässä me missamme iskumme. Samoin amerikkalaiset. Kaikille oli selvää, että asiaa valmistellaan, pilvet kerääntyivät, ukkonen iskee pian, mutta ...
  Naumo kosketti vyöllään riippuvan samuraimiekan kahvaa tai kuten sitä yleisesti kutsutaan katanaksi:
  - Venäläiset toimivat aina myöhässä! Sota ei kestä liian pitkää ja pääsemme Uralille.
  Yamamoto kohotti silmänsä taivaalle.
  "Auttakoot jumalat meitä tässä, mutta en usko!" He oppivat nopeasti, Khalkhin Gol osoitti, että venäläisten taso on korkeampi kuin sodan 1904-1905 aikana. Lisäksi kerron sinulle salaisuuden. Salainen agenttimme Vladivostokissa auttoi hieman, että melko voimakkaalla rannikkotykistöllä ei ollut kuoria ja lentokone ei noussut ajoissa. Tämä on salainen sota.
  Naumo ihmetteli:
  - Ja mihin SMERSH ja NKVD katsoivat?
  Yamamoto naurahti pudistaen sormiaan.
  "Venäjän pahimmat kaaderit palvelevat täällä Kaukoidässä, ne, jotka pelkäävät kuolla Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla, pyrkivät Vladivostokiin. Siksi täällä on paljon helpompi löytää huipulta petturi tai typerys sekä itseään palveleva henkilö. Ja NKVD on niin tottunut paljastamaan kuvitteellisia salaliittoja, ettei se enää huomaa todellisia pettureita. On siis täysin mahdollista työskennellä. Muuten, jos useat kenraalit menivät saksalaisten puolelle huolimatta siitä, että heidän perheitään, sukulaisiaan ja ystäviään uhkaa teloitus tästä, on täysin mahdollista lahjoa joku ylhäältä. Tai käytä sitä pimeässä, mikä on vielä parempi. Olemme siis tehneet paljon työtä. Meille japanilaisille on yleensä ominaista perusteellisuus sotilasoperaatioiden ajattelussa ja kaikkien pienten asioiden huomioon ottamisessa.
  Naumo hieroi katanansa kahvaa.
  - Oikein! Mutta Khalkhin Golin häpeä herättää katkeruuden ja voimakkaan ärsytyksen tunteen! Kuinka voisimme...
  Yamamoto lohdutti:
  - Manchuksia oli enemmän kuin japanilaisia, ja yleensä on mahdotonta voittaa koko ajan. Minun on kuitenkin huomattava, että puolellamme eivät kuitenkaan taistelleet parhaat yksiköt, ja venäläisillä oli suuri etu ilmailussa ja tankeissa.
  Naumo piirsi katanansa puoliksi.
  - Emme ole oikeutettuja! Samurai ei koskaan viittaa tylsään terään ja väsyneeseen hevoseen, suuriin vihollisiin ja heikkoon aseeseen!
  Yamamoto korjasi:
  - Samurai ei tietenkään, mutta mies valitettavasti kyllä! Ihmisillä on tapana tehdä virheitä!
  Yamamoto oli hajamielinen ja huusi jotain putkiin ja jatkoi sitten:
  - Samurai ei koskaan todella taipu! Hän menee oinaan ja virtaa vastaan.
  Naumo nyökkäsi.
  - Todella! Mutta taistelimme Yhdysvaltoja ja brittiläistä leijonaa vastaan.
  Yamamoto koputti sormellaan ohjaushyttiä.
  - Joo! Totta, mutta Yhdysvallat osui hampaisiin, Britannia menetti siirtomansa ja Saksa oli vaikeuksissa. Halusimme vetää pois mahdollisimman monta joukkoa Länsi-Venäjältä, jotta Wehrmachtin olisi helpompi lähteä hyökkäykseen. Isku suunniteltiin toukokuulle, kun tiet olivat kuivumassa, mutta amerikkalaiset estivät.
  Naumo veti katanansa ja viilti sitä ilmaan:
  - Kuolema Yhdysvaltoihin! Ne häiritsevät aina Japania.
  Yamamoto virnisti viekkaasti.
  - Ei tietenkään aina, kun esimerkiksi taistelimme Venäjän kanssa, jenkit auttoivat meitä paljon lainoilla, samoin kuin asetarvikkeilla. Yli puolet laivastostamme tehtiin Yhdysvaltojen ja Britannian rahoilla ja niiden omilla telakoilla. Joten Amerikka ei ole aina huono, mutta ei tässä tapauksessa.
  Naumo kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Yamamoto myöntyi selittämään:
  - Parvi kaukopommittajia murtautui Tokioon ja antoi napalmipommeilla salakavalan iskun pääkaupunkiin. Sadat puutalot paloivat, ja keisari määräsi hinnalla millä hyvänsä siirtämään valvontavyöhykkeen pois pääkaupungista. Ja ensinnäkin vangita amerikkalaisten tukikohtien taistelukompleksi Midwayn saaristossa, lähinnä japanilaisia luurankoja. Ja onnistuimme!
  Nauma heilutti miekkansa ilmassa:
  Voitimme silti!
  Yamamoto keskeytti:
  - Myös valkoisten joukossa on älykkäitä! Ei ihme, että keisari toimistossaan laittoi Napoleonin rintakuvan. Mutta oli toinenkin keisari, hän sanoi: valloitettua on vaikeampi pitää kuin voittaa. Tässä tapauksessa tämä koskee ensisijaisesti meitä. Nauma toisti luvun kahdeksan miekalla:
  Ymmärrän mielelläni, mutta sydämelläni!
  Yamamoto nousi seisomaan ja taputti kollegansa olkapäälle.
  - Kyllä, älä ole järkyttynyt, tässä tapauksessa lähdemme palaamaan. Voitamme Neuvostoliiton ja ryntäämme jälleen Yhdysvaltoihin ja britteihin, mutta jo yhdessä saksalaisten ja pastan kanssa.
  Amiraali Nauma piilotti katanan tuppeen lähes huomaamattomalla liikkeellä ja kuiskasi huutaen:
  - Tulevaisuus on hyvä, mutta nykyisyys on parempi! Kuule lentotukialuksista, että koko pommivarasto on käytetty loppuun, ja ...
  Yamamoto tilasi lyhyesti:
  - Tule kannelle katsomaan ympärillesi, puolen tunnin kuluttua käännymme ympäri ja lähdemme lähimpään tukikohtaamme.
  Nauma vihelsi nenän läpi:
  - Kuuntele komentajaa!
  Amiraali hyppäsi ulos pitäen ovea kiinni, jotta se ei paiskautuisi. Ennen kuin hänen askeleensa vaimenivat, varjo lipsahti ulos ovesta, hän käveli varpaillaan ja heitti peiton pois.
  No, mikä on ajan kysymys, ja rakkaus on yö.
  Samaan aikaan Sasha Sokolovsky kuitenkin kiipesi LAGG-5-hävittäjään.
  Poika halusi tapella. Hän lensi ylös tapaamaan mahtavaa Conania. Siksi se on unelma, että on uskomattomia yhteensattumia.
  Conan on ampunut alas viisisataakuusikymmentä amerikkalaista ja brittiläistä konetta. Ja hän ylitti nokkansa Neuvostoliiton ässän kanssa.
  Hän ei kuitenkaan aavista, mikä yllätys häntä odottaa.
  Sasha Sokolovsky itse on häntä vastaan.
  Poika on yksin uimahousuissa, se on mukavampaa ja järkevämpää. Hän ryntää kovaan taisteluun.
  Hänen kilpailijansa Konan on myös vaaleatukkainen ja näyttää noin neljätoistavuotiaalta pojalta, joka on vain erittäin komea ja jolla on näkyvät lihakset.
  Molemmat pojat ovat terminaattoreita.
  He alkavat ampua toisiaan kaukaa. Ja he väistelevät samaan aikaan.
  Pois laukausten tieltä.
  Sasha huutaa:
  - Isänmaan puolesta Stalinille!
  Conan karjuu takaisin:
  - Japanille, keisarille!
  Vaikka hän ei ole ollenkaan samurai, vaan tonttu. Tässä on poika Conan, joka kaataa Neuvostoliiton auton.
  Sasha vastaa symmetrisesti - katkaisee japanilaisen.
  Molemmat taistelijat ansaitsevat olla sankareita.
  Ne joko parveilevat ja sitten hajoavat eri suuntiin, mutta mikään ei voi kaataa toista.
  Sasha huutaa:
  - Taistele ilkeää pelkuria vastaan!
  Conan vastaa:
  - Se olet sinä pelkuritaistelu!
  Ne kohtaavat jälleen. Ne melkein rampaavat toisiaan, mutta hajoavat jälleen eri suuntiin. Ei, kukaan ei voi lyödä ketään. Tämä ei valitettavasti ole heille mahdollista.
  Ja he hajaantuivat taas.
  Sasha murisi:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Conan karjui:
  - Ei, Japani on pyhämpi!
  Sasha vihelsi ja vastasi:
  Mutta et ole japanilainen! Eikä edes ihminen!
  Conan murahti paljain hampain:
  - Ja kuka minä olen?
  Sasha vastasi rehellisesti:
  - Olet eräänlaisista valohaltioista!
  Conan naurahti ja vastasi katkaisemalla toisen Neuvostoliiton lentokoneen:
  - Siitä sinä sen tiedät!
  Sashka huomautti helmihammasvirnistettynä:
  - Tiedän paljon!
  Sitten Conan ehdotti:
  - Tehdään niin! Minulle henkilökohtaisesti tämä sota on enemmän kuin peliä ja viihdettä, olet myös 2000-luvun lapsi! Mitä haluat toisesta maailmansodasta?
  Sasha totesi loogisesti pudotessaan japanilaisen auton:
  - Olen kotoisin Venäjältä, ja ennen Venäjä oli Neuvostoliitto. Joten voin sanoa, että taistelen isänmaani puolesta!
  Conan naurahti ja huomautti:
  - Japanilainen tonttu Conan keksi minut ja piirsin animessa. Siksi taistelen Japanin puolesta. Joten tämä on myös jossain määrin kotimaani!
  Sasha lähetti jälleen lähentymisen. He ampuivat kaikkien konekiväärien takaa, mutta eivät voineet lyödä toisiaan.
  Heiltä loppuivat ammukset.
  Conan ehdotti:
  - Älä viitsi! Sinä ja minä lähdemme molemmat toisesta maailmansodasta! Minä olen maailmassani, ja sinä olet omassasi... Ja anna tapahtumien kulkea kulkuaan!
  Sasha vastasi:
  - Ei, se ei kelpaa! Japani on jo hyökännyt Neuvostoliittoa vastaan ja aiheuttanut ongelmia sen kanssa. Tai teemme sen niin, että olet toisessa maailmansodassa, ikään kuin se ei olisi. Tai jään tänne taistelemaan!
  Conan naurahti ja vastasi:
  - Meidän molempien aika toisessa maailmansodassa on loppumassa! Ja palaamme maailmoihimme! Mitä tulee muutokseen, olen onnistunut enemmän kuin sinä, nuori upseeri, koska olen tonttu! Kyllä, he eivät päästäneet sinua heti koneen ruoriin!
  Sasha murisi:
  - Ole sinä varten...
  Mutta ennen kuin hän ehti, salama leimahti, ja molemmat lentokoneet, lentäjä-ässät, katosivat ilmasta.
  Sitten sota jatkui ilman kahta soturia eri maailmoista. Yksi japanilaisen animen sarjakuvista ja toinen 2000-luvulla syntynyt poika palasivat aikaansa.
  Mutta teko on jo tehty, ja Japani, voitettuaan Yhdysvallat merellä, hyökkää Neuvostoliittoa vastaan idästä.
  Stalin joutuu siirtämään merkittäviä joukkoja itään ja lykkää hyökkäystä lähellä Stalingradia. Totta, Rzhev-Sychov-operaatio jatkuu edelleen, mutta vielä vähemmällä menestyksellä kuin todellisessa historiassa. Saksalaiset onnistuvat torjumaan Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen aiheuttaen heille suurta vahinkoa.
  Totta, Afrikassa liittolaiset tarttuivat aloitteeseen. Mutta koska Paulusta ei tarvinnut pelastaa kattilasta, Rommel sai lisää vahvistuksia ja suoritti erittäin tehokkaan hyökkäyksen amerikkalaisia vastaan Algerissa vangiten yli viisikymmentä tuhatta sotilasta ja upseeria.
  Vakavat vahingot aiheuttivat erimielisyyksiä amerikkalaiskomennossa, ja Roosevelt jäädytti joukkojen siirron Afrikkaan ja totesi yleisesti, että Tyyni valtameri oli Amerikalle tärkein.
  Osa Yhdysvaltain armeijasta ja suurin osa teollisuusmiehistä vaati myös keskittymistä Japaniin.
  Tämän seurauksena Yhdysvalloissa eristäytymisen kannattajat onnistuivat murtautumaan läpi hankkeen, jonka mukaan Amerikka ei osallistu sotaan Euroopassa. Wehrmachtille tarjottiin jopa aselepoa.
  Hitler, jolla oli ongelmia reservien kanssa, suostui aselepoon amerikkalaisten kanssa.
  Britannia ei myöskään halunnut taistella ilman Yhdysvaltoja ja ehdotti myös vuoden aselepoa.
  Fuhrer oli samaa mieltä tästä. Talvella saksalaiset pystyivät pitämään rintaman. Vain lähellä Leningradia operaatio Iskra kruunasi menestyksen, ja käytävän läpi oli mahdollista murtautua.
  Saksalaiset pystyivät valtaamaan Stalingradin kokonaan joulukuussa, mutta eivät edenneet pidemmälle.
  Helmikuun lopussa puna-armeija suoritti onnistuneen iskun Voronežin lähellä ja pääsi eteenpäin merkittävästi. Mutta Mainstein kykeni vastaiskulla maaliskuussa piirittämään Neuvostoliiton joukot ja palauttamaan tilanteen.
  Punainen teki paljon vahinkoa. Ja rauhoittui hetkeksi.
  Saksalaiset julistivat totaalisodan helmikuussa. Ja liittolaiset lopettivat pommittamisen ja taistelun.
  Kolmannessa valtakunnassa aseiden, erityisesti tankkien, tuotanto lisääntyi dramaattisesti.
  Fritzit suunnittelivat "Tiikereitä", "Panttereja" ja "Ferdinandeja" käyttävänsä päättääkseen sodan lopputuloksen heidän edukseen.
  Mutta tämä ei tietenkään riittänyt. He antoivat pääiskun Stalingradin alueella, Volgan rannikolla, Kaspianmeren suuntaan.
  Suunnitelmana oli katkaista Kaukasus maateitse muusta Neuvostoliitosta. Ja sitten siirry Bakuun Kaspianmeren rannikkoa pitkin.
  Samaan aikaan saksalaiset tekivät diplomaattisia ponnisteluja saadakseen Turkin mukaan sotaan.
  He ovat jo antaneet periaatteellisen lupauksen iskeä, jos Wehrmacht tulee ulos Kaspianmerelle.
  Japani oli edelleen sodassa. Hän pystyi katkaisemaan Vladivostokin ja valloittamaan Mongolian.
  Samurailla on paljon jalkaväkeä ja he taistelevat fanaattisesti. Säiliöt ovat melko heikkoja, mutta kevyitä, liikkuvia ja halpoja valmistaa. Ja mikä tärkeintä hyvällä liikenteellä.
  Lyhyesti sanottuna vihollisen vahvuus on suuri. Ja Stalin ei tiedä mitä tehdä.
  Toistaiseksi koko veto on kolmekymmentäneljä. Mutta ne ovat heikompia kuin saksalaiset autot, erityisesti Tigers. KV-säiliö on vielä pahempi ja raskaampi.
  45 mm:n tykki on vanhentunut, ja 76 mm ei ole tarpeeksi vahva.
  Lentoliikenne ei käytännössä ole huono asia. Varsinkin Jak-9 on kuitenkin melko heikko aseiltaan.
  Saksalaiset löivät luonnollisesti vetoa Focke-Wulfista! Mutta autoa oli vaikea hallita. Vaikka erittäin voimakas ja nopea.
  ME-309 alkoi saapua, nopea auto seitsemällä ampumapisteellä, mutta ei myöskään kovin helppo ajaa ja raskas. Ja se tarkoittaa huonompaa ohjattavuutta.
  Enemmän tai vähemmän uusista kehityssuunnista, Yu-188 ja Yu-288 olivat onnistuneita, jotka ovat hyviä pommikoneita.
  Ja tietysti ensimmäiset suihkuautot alkoivat ilmestyä. Mutta ei vielä massiivisesti.
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen vasta 15. kesäkuuta siirtäen panssarivaunumassoja. Ja tietysti niitä odotettiin alusta asti. Vahva puolustus rakennettiin.
  Todellinen linnoitus.
  Lisäksi IL-2 valmisteli saksalaisille hyvän yllätyksen pienten kumulatiivisten pommien muodossa.
  Mutta tämä ei riitä... Saksalaiset olivat silti vahvempia. Heille on kertynyt yhä kokeneempaa jalkaväkeä, sekä ilmailua että panssarivaunuja.
  Ilman länsirintamaa natsit ovat vahvempia ilmassa. Säiliöissä niillä on pieni etu lukumäärässä, mutta laadussa raskaiden ajoneuvojen takia.
  Tykistössä jopa hieman enemmän tynnyreitä Neuvostoliitosta. Mutta tietysti kaliipereiden suhteen vihollinen on edellä.
  Jää vain luottaa voimakkaaseen puolustukseen ja neuvostokansan sitkeyteen.
  
  
  
  NAPOLEON VOITTI VEDEN ALLA
  Napoleon Suuri hyökkäsi Hamiltonin kimppuun pari tuntia aikaisemmin ja onnistui kukistamaan hänet ennen kuin Blucher lähestyi. Ja sitten hän voitti Blucherin.
  Näissä olosuhteissa Aleksanteri Ensimmäisen johtama Venäjä päätti olla taistelematta Napoleonia. Itävaltalaiset, jotka näyttävät olevan hänen sukulaisiaan, tarjosivat rauhaa maltillisin ehdoin.
  Ranska sai takaisin kaksi pientä ranskalaisten asuttua aluetta Italiassa ja Alankomaat takaisin kokoonpanoonsa. Siitä poistettiin korvaus, ja Napoleon Ensimmäisen auktoriteetti tunnustettiin.
  Väliaikainen tasapaino on saatu aikaan. Ranska oli liian väsynyt sotiin, ja Napoleon istui hiljaa jonkin aikaa. Vaikka joitain uudistuksia alettiin toteuttaa. Yksi tärkeimmistä on moniavioisuuden virallinen käyttöönotto, jossa on oikeus saada enintään neljä kumppania.
  Vaikka katolinen kirkko vastusti, paavin auktoriteetti putosi suuresti. Ja protestantit osoittivat joustavuutta tässä asiassa.
  Napoleon itse oli melkein ateisti. Hän erotti kirkon voimakkaasti valtiosta. Kuten, maalliset lait eivät koske sinua.
  Palautettuaan hieman Ranskan vallan Napoleon Suuri hyökkäsi Algeriaan ja Marokkoon. Hän alkoi liittää omaisuuteensa siirtokuntia Afrikassa. Pian hänen joukkonsa valloittivat Libyan. Mutta Britannia, jolla itsellään ei ollut näkemystä asiasta, esti Egyptin valloittamasta.
  Napoleon päätti, että oli parempi olla aloittamatta sotaa merellä, missä hän oli paljon vihollista heikompi. Lisäksi on myös tarpeen sulattaa se, mitä Afrikassa vangittiin.
  Ranskalaiset päättivät muuttaa Nigeriin ja valloittaa maat lännessä ja Afrikan keskustassa.
  Napoleon onnistui luomaan hyvät suhteet Venäjään, etenkin Nikolai I:n valtaantulon jälkeen, jonka kanssa he ystävystyivät, ja Itävaltaan. Lisäksi vuonna 1829 Itävalta ja Ranska osallistuivat sotaan Turkkia vastaan Venäjän puolella. Mikä osoittautui kaiken kaikkiaan vahvaksi liikkeeksi.
  Türkiye karkotettiin lopulta Balkanilta. Bosnia ja Hertsegovina tuli osaksi Itävaltaa, Venäjä sai itäosan Romaniasta ja länsiosa Itävallasta.
  Bulgaria ja Serbia itsenäistyivät virallisesti, mutta bulgarialaisista tuli Venäjän vasalleja ja Itävallan serbeistä. Ranska sai hallintaansa Sardinian kuningaskunnan ja Napolin. Lisäksi ranskalaiset valtasivat Kreetan Kreikasta ja osan saarista. Kreikka itse mantereella itsenäistyi virallisesti, mutta Ranskan suojeluksessa.
  Turkilla Euroopassa säilyi käytännöllinen vain Istanbul.
  Venäjä sai myös Transkaukasian, Batumin, Karsin ja Erzurumin - melkein kaikki armenialaisten ja kurdien asuttamat maat. Pohjois-Irakista tuli venäläinen ja etelästä britit liitettiin.
  Türkiye putottiin pienvaltojen kategoriaan. Ja Venäjä päinvastoin osoittautui vahvemmaksi kuin todellisessa historiassa. Napoleon kuoli vuonna 1837, jolloin Ranskasta tuli suuri ja voimakas valta, jolla oli siirtomaavaltaa Afrikassa, Euroopassa ja osissa Aasiaa.
  Sen jälkeen hänen poikansa Napoleon II nousi valtaan. Pitempi, vaalea, hän peri suuret kunnianhimot isältään. Ja hän yritti luoda koalitiota Britanniaa vastaan.
  Itävalta suostui tähän, ja Venäjä, joka tuolloin oli juuttunut Kaukasuksen sotaan, kieltäytyi käymästä liittoumaa. Sitten vuonna 1846 Itävalta ja Ranska kävivät sotaa Saksaa vastaan. Se ei ole vielä yhdistynyt Preussin alle. Kyllä, ja voimat olivat eriarvoisia. Itävalta on voimansa huipulla ja Ranska myös... Eikä Preussi ole kovin vahva.
  Sodan seurauksena kaikki Saksan maat vangittiin ja jaettiin ranskalaisten ja itävaltalaisten kesken. Sitten Napoleon II liitti nopeasti Tanskan itseensä. Vuonna 1851 ranskalaiset valtasivat Norjan.
  Ja vuonna 1853 Nikolai I liittyi lopulta koalitioon. Venäjä, Itävalta ja Ranska joutuivat Turkin ja Britannian jäljelle.
  Maalla menestys vaikutti koalitioon. Merellä brittien tilanne oli hieman parempi. Mutta koalitio valloitti koko Lähi-idän, Egyptin ja Sudanin. Ja sitten Iran. Ja vuonna 1857 Venäjä, Ranska ja Itävalta muuttivat Intiaan. Ja he pystyivät myös vangitsemaan sen.
  Afrikka valloitti etenemällä etelään. Ja Britannia itse kuristi mannersaarron. Samaan aikaan kolme imperiumia rakensi laivastoja.
  Heidän etunsa taisteluvoimassa ja resursseissa vahvistui ja vahvistui.
  Ja vuonna 1862, koska uhka Venäjän, Ranskan ja Itävallan laskeutumisesta itse metropoliin, britit pyysivät rauhaa. Britannian täytyi hyväksyä useita nöyryyttäviä ehtoja ja luopua siirtokunnistaan.
  Nikolai Ensimmäinen kuoli vuonna 1864... Aleksanteri II nousi valtaistuimelleen. Mutta tämä kuningas oli jälleen epäonninen. Jo huhtikuussa 1866 aatelismies Karakazov ampui hänet, eikä talonpoikien kauan odotettu vapautuminen tapahtunut.
  Ja uusi nuori tsaari Aleksanteri Kolmas vastusti talonpoikien vapauttamista. Ja jatkoi konservatiivista kurssia. Venäjä kuitenkin eteni Aasiassa ja Kiinassa.
  Yhdysvalloissa sisällissota jatkui. Varsinkin Abraham Lincolnin salamurhan jälkeen. Vakavia erimielisyyksiä syntyi pohjoisten keskuudessa. Sota kesti yli kymmenen vuotta, ja Yhdysvallat pysyi pirstoutuneena. Sodan pitkittymistä helpotti Napoleon II:n apu eteläisille ja haluttomuus saada vahvaa Yhdysvaltoja Kanadan Ranskan siirtomaa ja vasalli Meksikon rajalla. Napoleon II hallitsi vuoteen 1879, ja hänen hallituskautensa oli melko pitkä: neljäkymmentäkaksi vuotta ja loistava. Ranskalaiset miehittivät Afrikan kokonaan, vain Itävalta otti siihen vähän, hyötyi Syyriasta, Palestiinasta, Indokiinasta, osittain Intiasta, Iranista ja niin edelleen.
  Vahvistettu Kanadassa, Meksikossa, alkoi tunkeutua Latinalaiseen Amerikkaan. Espanjassa ja Portugalissa ranskalaismieliset kuninkaat alkoivat hallita. Britanniasta tuli pieni maa.
  Totta, Venäjä on vahvistunut ja vähän Itävalta. Mutta tämä ei ole pelottavaa.
  Napoleon III, Napoleon II:n poika, nousi valtaistuimelle. Hän oli jo kolmekymmentäkahdeksan vuotias. Melko kypsänä keisarina hän jatkoi isänsä politiikkaa käyden sotia Latinalaisessa Amerikassa ja hallitessaan Australiaa ja Tyynellämerellä.
  Venäjä valloitti ja sulatti tuolloin Kiinan ja Intian, paljon maata. Vuonna 1904 venäläiset laskeutuivat myös Japaniin valloittaen aiemmin Korean. Sota Japanin kanssa kesti jonkin verran ja siirtyi partisaanivaiheeseen. Napoleon III valloitti Latinalaisen Amerikan, melkein koko punaisen mantereen. Mutta hänellä ei ollut aikaa päästä Yhdysvaltoihin ja kuoli vuonna 1909.
  Napoleon neljäs - kaikkia vanhimpia poikia kutsuttiin perinteisesti Napoleoneiksi, he ottivat ja hyökkäsivät Yhdysvaltoihin saattaakseen päätökseen maan lujittamisen. Sillä välin Yhdysvallat jakautui kolmeen osaan ja pysyi suhteellisen takapajuisena. Ja lukuisat ranskalaiset armeijat vangitsivat heidät.
  Venäjä taisteli vielä pitkään japanilaisia partisaaneja vastaan, ja Kiinassa puhkesi jatkuvasti kansannousuja.
  Vuonna 1913 Aleksanteri III kuoli, ja Nikolai II nousi valtaistuimelle. Uusi kuningas jatkoi isänsä kurssia.
  Yhdysvaltojen valloituksen jälkeen Napoleon Neljäs halusi enemmän. Iso-Britannia, toistaiseksi ilman siirtomaita, ei ole kovin vahva. Itävalta ja Venäjä ovat kaksi maailman suurinta valtaa Ranskan lisäksi.
  Lisäksi molemmissa valtakunnissa on absoluuttisia monarkioita, ja tsaari-Venäjällä myös maaorjuus toimii!
  Napoleon Neljäs miettii sitä... Mutta kahden hirviön taisteleminen yhtä aikaa on mahdoton tehtävä. Tai liian monimutkaista. On tarpeen valita yksi niistä ja lyödä ne yhdessä.
  Keisari Franz Josephin kuoleman jälkeen vuonna 1916, kun hän hallitsi kuusikymmentäkahdeksan vuotta - yhden maailman pisimpään hallituskaudesta, hänen veljenpoikansa Kaarle I nousi valtaistuimelle. Ja sen jälkeen törmäykset alkoivat Itävallassa. Kaikki eivät tunnistaneet uutta perillistä, jonka ainoa isoisoisoisä Franz II oli keisari.
  Ja useita kapinoita ja vallankaappauksia puhkesi.
  Ranska ja Venäjä lähettivät joukkoja Itävaltaan. Yhteinen isku johti tilkkuimperiumin ja sen jakautumisen nopeaan tappioon. Ja pian Ruotsi jakautui.
  Ranskaan kuuluivat myös Espanja ja Portugali.
  Maailmassa on siis enää kaksi maata: Ranska ja Venäjä, jotka jakoivat kaikki alueet ...
  Nikolai II ja Napoleon IV. Tällainen on yhdistelmä. Ja kaksi hallitsijaa seisoo vastakkain... Mutta sota ei koskaan alkanut... Nikolai II kuoli vuonna 1936. Häntä seurasi Aleksei II. Ja Napoleon neljäs kuoli vuotta myöhemmin vuonna 1937. Häntä ei seurannut vanhin poika, joka myös kuoli, vaan keskimmäinen Louis yhdeksästoista.
  Uusi kuningas oli nuori ja Aleksei nuori. Ja vuonna 1941 he taistelivat useita kuukausia toukokuusta joulukuuhun ... Sen jälkeen he tekivät rauhan ehdoilla ilman liittämistä ja korvauksia.
  Se oli jo kahden maailmanimperiumin viimeinen sota. Vuonna 1943 ranskalaiset lensivät kuuhun. Ja venäläiset vuonna 1945. Avaruuden laajentaminen on alkanut.
  Ja kaksi imperiumia: Venäjän ja Ranskan, Bonaparte- ja Romanovien dynastiat elivät rauhanomaisesti rinnakkain.
  Joten yleensä elämä kehittyi melko rauhallisesti toisessa maallisen universumin järjestelmässä.
  1900-luvun loppuun mennessä venäläiset ja ranskalaiset onnistuivat vierailemaan melkein kaikilla aurinkokunnan planeetoilla ja kehittämään avaruusteollisuutta.
  Yleisesti ottaen maapallolla ei ollut epidemioita ja nälänhätää. Syntyvyys molemmissa valtakunnissa saatiin hallintaan, ja uskonnot olivat rajallisia.
  Kirkko erotettiin valtiosta, ja ateismi ja uusi pakanuus tulivat muotiin.
  Ja sodat katosivat kokonaan, aivan kuten ei juuri ollut suuria levottomuuksia.
  
  JOS RASPUTIN selviäisi
  Rasputin selvisi myrkystä ja vatsassa olevasta haavasta huolimatta jonkin ihmeen kautta salamurhayrityksen jälkeen. Tsaari Nikolai II:n pitkään suunnitellun seurueen seurauksena palatsin vallankaappausta ei tapahtunut. Tsaari läpäisi onnistuneesti Venäjän historian vaikeimman vaiheen. Ja huhtikuun lopussa, heti kun tiet kuivuivat, kauan odotettu hyökkäys alkoi etelässä.
  Väliaikaisen hallituksen typerät asetukset eivät heikentäneet tsaarin armeijan taistelutehokkuutta, ja erinomaisen komentajan Brusilovin komennossa se saavutti suuria menestyksiä. Muuten, todellisessa historiassa oli aluksi suuria menestyksiä, hyökkäys epäonnistui sekä bolshevikien että muiden tuhoavien elementtien, mukaan lukien suurporvaristo ja väliaikaisen hallituksen ministerit, sabotoinnin seurauksena.
  Eikä siis ole mitään sabotointia, armeija on edelleen vahva tsaarin kenraalien kuriin. Ja itävaltalaisten ja erityisesti slaavilaisten yksiköiden moraali laskee.
  Brusilov valloitti Lvovin ja eteni Przemyslin piiritykseen asti.
  Vain heikentämällä vakavasti rintamaa keskellä saksalaiset pysäyttivät jollakin tavalla Venäjän hyökkäyksen.
  Venäjän joukot iskivät kuitenkin myös Romaniaan. Hienoja onnistumisia on ollut. Ja jopa valloitti takaisin Bukarestin ja Transilvanian.
  Saksalaiset poistivat joukkoja myös muilta sektoreilta pelastaen itävaltalaiset. Saksan tilannetta pahensi Yhdysvaltojen liittyminen sotaan huhtikuussa 1917. Mikset liittyisi amerikkalaisiin? On nähtävissä, että Saksa jo purjehtii ja on hienoa olla voittajien joukossa.
  Syksyllä, kun räntäsadetta alkoi sataa, vihdoin alkoi keskustassa olevien venäläisten joukkojen hyökkäys varsinaisia saksalaisia yksiköitä vastaan.
  Huono näkyvyys märällä lumella vaikeutti saksalaisten konekiväärien ja tykistömiesten työtä. Lisäksi pakkasessa Fritzit ulvovat aina huonommin kuin venäläiset, jotka ovat tottuneet ankaraan ilmastoon.
  Joten päättäväisempi ja kykeneväisempi komentaja Kornilov komensi länsirintamaa, joka pyyhkäisi syrjään ei niin rohkean edeltäjän.
  Venäjän joukot murtautuivat heikentyneen saksalaisen puolustuksen läpi ja etenivät menestyksekkäästi eteenpäin vangiten suuren määrän vankeja ja palkintoja.
  Vain Veiksel-joella heikennettyään joukkojaan lännessä saksalaiset pystyivät pysäyttämään venäläisten joukkojen etenemisen. Tsaariarmeija vapautti Baltian maat ja astui Itä-Preussiin.
  Venäläiset saavuttivat myös suuria menestyksiä rintaman eteläisellä sektorilla Turkkia vastaan. Vuoden loppuun mennessä he yhdessä brittien ja ranskalaisten kanssa valloittivat lähes kokonaan Vähä-Aasian ja lähestyivät Istanbulia.
  Tammikuussa Istanbul joutui ensisijaisesti venäläisten joukkojen painostuksen alle ja Ottomaanien valtakunta antautui.
  Vuosi 1918 on koittanut. Venäjällä uskottiin nopeaan voittoon, ja maa piti kiinni kaikista sotilaallisista vaikeuksista huolimatta. Liittoutuneet painostivat myös saksalaisia hieman lännessä ja uskoivat heidän menestykseensä.
  Amerikka siirsi yhä enemmän uusia divisioonaa. Itävalta-Unkari oli hajoamassa ja sen armeija autioitui. Bulgaria julisti sodan Saksalle ja Itävalta-Unkarille ja vetäytyi keskusvaltioiden liitosta. Ja Türkiye voitti.
  Tietenkin Saksassa heräsi tunnelmia lopettaa tämä sota mahdollisimman pian.
  Mutta vielä hieman epäselvä. Ja minne olet menossa? Vielä maaliskuussa, odottamatta lämmintä säätä, Venäjä iski jo murtunutta Itävalta-Unkaria ja murtautui rintaman läpi. Saksalaiset eivät kestäneet hyökkäystä ja virtasivat. He murskautuivat suurella tappiolla. Budapest kaatui ja Itävallan valtakunta antautui.
  Jonkin aikaa myöhemmin Saksassa tapahtui vallankaappaus, ja 9. toukokuuta 1918 Saksan valtakunta antautui.
  Näin päättyi ensimmäinen maailmansota. Tätä seurasivat neuvottelut Versaillesissa ja uuden rauhanjärjestelmän allekirjoittaminen.
  Ottomaanien valtakunta katosi kartalta. Sen jakoivat Venäjä, Iso-Britannia ja Ranska. Tsaarin valtakunta sai takaisin Konstantinopolin ja Armenian kanssa Vähä-Aasian. Iso-Britannia Irak, Palestiina, ottomaanien hallitukset Saudi-Arabiassa ja Ranska Syyria. Myös Itävalta-Unkari katosi Euroopan kartalta. Venäjä sai Galician, Bukovinan ja Krakovan Puolan maiden kanssa. Tšekkoslovakiasta tuli osa Venäjää säilyttäen jonkin verran autonomiaa, mutta Nikolai II:sta tuli Tšekin ja Slovakian kuningas. Krakova liittyi Puolan kuningaskuntaan Poznanina ja osana Saksan maita. Danzig mukaan lukien. Venäjä sai myös Klaipedan alueen. Omistajuus laajenee merkittävästi.
  Lännessä Saksa palautti Bismarckin aikana takavarikoidut Ranskan ja Tanskan omaisuudet. Ja hänen oli myös pakko suostua demilitarisoituun vyöhykkeeseen Reinin altaalla. Saksa joutui myös maksamaan valtavia korvauksia voittajamaille. Ensinnäkin Venäjä ja Ranska ovat eniten kärsineet saksalaisista.
  Ilmestyi myös Jugoslavia, joka tunnusti itsensä Venäjän vasalliksi, mutta ei muodollisesti tullut osaksi sitä. Unkari kaadettiin ja tunnustettiin myös Venäjän vasalliksi. Itävalta pysyi muodollisesti itsenäisenä, mutta maksoi korvauksia. Romania sai Transilvanian.
  Kaikki olivat enemmän tai vähemmän tyytyväisiä paitsi ne, jotka hävisivät. Türkiye ja Itävalta-Unkari katosivat Euroopan ja Aasian kartalta. Ja Venäjä on lisännyt sekä väestöä että aluetta. Ranskan lisäksi Japani, Iso-Britannia ja vain Yhdysvallat saivat vain pienen osan korvauksista. Saksan omaisuudet Tyynellämerellä jaettiin Japanin ja Britannian kesken. Afrikassa, enimmäkseen Isossa-Britanniassa.
  Muutamaa kuukautta myöhemmin Venäjä liittyi Britannian puolelle Afganistanin sotaan. Nopea voitto saavutettiin, ja sitä testattiin ensimmäistä kertaa taistelussa, Mendelejevin pojan kehittämä panssarivaunu. Uusi auto osoittautui erittäin tehokkaaksi ja hyvillä ajo-ominaisuuksilla.
  Hänet nimettiin "Alekseiksi" valtaistuimen perillisen kunniaksi. Ja tämä auto näytti erittäin lupaavalta.
  Afganistanin valloituksen ja jakamisen jälkeen alkoi rauhan aika. Vaikka useita pieniä sotia on kulunut. Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin. Ja sitten liittolaiset saivat päätökseen Saudi-Arabian jakamisen.
  Venäjän talous kasvoi nopeasti, noin kymmenen prosenttia vuodessa ja sijoittui vuonna 1929 toiselle sijalle. Myös Yhdysvallat nousi nopeasti, hieman vähemmän kuin Ranska ja vielä vähemmän kuin Saksa. Ja Britannia oli täysin pysähtynyt, tuskin saavuttaen sotaa edeltävän tason.
  Suuren laman puhjettua se kuitenkin muuttui taas vaikeammaksi ja kapina ja levottomuudet alkoivat kasvaa.
  Nikolai II vahvisti auktoriteettiaan voittamalla ensimmäisen maailmansodan. Tsaari lyhensi työpäivän kymmeneen ja puoleen tuntiin ja lauantaisin ja pyhäpäivinä kahdeksaan tuntiin. Venäjällä palkat nousivat. Hinnat pysyivät vakaina, ja tsaarin rupla oli maan vahvin valuutta.
  Lisäksi kuningas otti vuonna 1925 käyttöön ilmaisen seitsemän vuoden koulutuksen. Ja vuonna 1929 seitsenluokkainen koulutus tuli pakolliseksi. Myös ilmainen terveydenhuolto on helpottunut.
  Ja korkeakoulutuksen saaminen ilmaiseksi on tullut paljon helpommaksi. Ja eläkkeitä korotettiin, ja niitä maksettiin jopa työntekijöille ja kotiäidille ja vammaisille.
  Mutta suuri lama pahensi jälleen kaikkia ongelmia. Ja taas he muistivat duuman, jonka tsaari hajotti, mutta uusia vaaleja ei koskaan järjestetty. Mikä johti absolutismin elpymiseen.
  Kuningas sai jälleen lainsäätämisoikeuden ja alkoi osoittaa havaittavaa toimintaa. Kuitenkin se jopa parani ilman valtionduumaa, valtioneuvosto toimi ja Venäjän imperiumin siviililaki hyväksyttiin.
  Uusi porvaristo halusi kuitenkin lisää demokratiaa ja ainakin duuman elpymistä. Laman aikana sekä proletariaatti että talonpoika alkoi kapinoida.
  Koko kylä, kulakkiluokka on vahvistunut paljon. Mutta maanomistajat säilyttivät edelleen maanomistuksen. Syntyvyys pysyi korkeana ja kuolleisuus laski, erityisesti sairaanhoidon parantuessa. Tämä johti väestönkasvuun ja maan pirstoutumiseen. On totta, että kaupunki omaksui osan tästä kasvusta. Laman aikana työttömyys nousi pilviin.
  Mutta tsaarin hallitus pystyi tarmokkain toimenpitein lieventämään laman seurauksia. Vuonna 1931, kun Japani hyökkäsi Kiinaan ja yritti perustaa nukkehallituksen Mantsuriaan. Tämä rikkoi aikaisempia sopimuksia ja oli syynä Venäjän osallistumiselle sotaan.
  Tsaariarmeijalla oli tähän mennessä maailman edistyneimmät ja tehokkaimmat panssarivaunut, parhaat lentokoneet, mukaan lukien kuusi moottoripommittajaa. Siten tsaari-Venäjällä ilmestyivät maailman ensimmäiset massatuotetut helikopterit ja menestyneimmät - rekyylittömät aseet.
  Lisäksi kenraalien taso nousi tsaari-Venäjällä. Ja laivastoa komensi nero amiraali Kolchak.
  Ensimmäisen maailmansodan aikana tsaarin armeija toisti vesilentokoneita ja toi ne täydellisyyteen. Ja murskasi aktiivisesti japanilaisia merellä.
  Sota eteni alusta alkaen japanilaisille epäsuotuisasti. Tsaarin alaisuudessa rakennettiin toinen Baikal-Amurin päälinja ja Venäjän armeijan tarjonta sujui ongelmitta.
  Ylittäen sekä määrän että laadun japanilaiset kenttämarsalkat Denikin ja Kornilov johtivat onnistuneen hyökkäyksen. Nuorten kenraalien joukossa erottui Vasilevsky, josta tuli eversti 23-vuotiaana ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja 25-vuotiaana hän oli jo kenraali.
  Tietysti oli muitakin komentajia. Tukhachevsky koki myös nopean uran kasvun. Kiipesi Budyonnyssa. Sarja voittoja ja alusta alkaen tsaarin armeija omisti aloitteen, loi pattia ja piiritti Port Arthurin. Piirtäminen ei kuitenkaan kestänyt kauan, hyökkäyksen aikana tämä vallitsematon linnoitus putosi kahdessa viikossa. Ja vain neljän kuukauden taisteluissa Kiina ja koko Korea vapautettiin.
  Tsaari Nikolai II, joka käytti hyväkseen sitä tosiasiaa, että Yhdysvaltoja heikensi suuri lama ja että Iso-Britannia ei voinut puuttua sotaan, käski valloittaa Japanin kokonaan ja liittää sen Venäjän valtakuntaan.
  Kolchak voitti samurain täysin merellä käyttämällä muun muassa maailman parhaita vesilentokoneita. Lisäksi laivasto saapui Itämereltä ja Välimereltä.
  Ja maaliskuussa 1932 tsaarin armeija laskeutui Japaniin. Kolmen kuukauden sitkeän taistelun jälkeen Nousevan auringon maa valloitettiin ja siitä tuli Venäjän provinssi. Se isännöi kansanäänestystä Venäjään liittymisestä. Ja Nikolai II:sta tuli japanilainen mikado ja keisari. Venäjä valloitti myös omaisuutensa Tyynellämerellä.
  Hitler nousi valtaan Saksassa tammikuussa 1933. Ja tietysti hänen liittymisensä voi aiheuttaa kataklysmejä.
  Fuhrer vannoi välittömästi uskollisuuden Nikolai II:lle ja julisti liiton Venäjän kanssa.
  Hitler ehdotti henkilökohtaisessa tapaamisessa Ranskan ja Ison-Britannian siirtokuntien jakamista.
  Nikolai II suostui. Ja Italian, Saksan ja Venäjän liitto solmittiin. Tietenkin Britanniaa ja Ranskaa vastaan. Vuonna 1937 Saksa liitti Itävallan. Samaan aikaan Nikolai II, hallitessaan lähes neljäkymmentäkolme vuotta, kuoli. Valtaistuimella oli hänen nuori pojanpoikansa - Aleksanteri neljäs. Perillinen Aleksei onnistui menemään naimisiin, tekemään itsestään pojan ja myös kuoli parantumattomaan sairauteen. Pojanpoika oli vain kuusivuotias, ja tsaarin veljestä Mihail Romanovista tuli hallitsija ja valtionhoitaja. Ei nuori, mutta yleisesti ottaen kokenut kuningas. Muuten, juuri hän suoritti yleisen johtajuuden Japanin vangitsemiseksi, ja hänellä oli suurmarsalkan arvonimi, kuten generalissimo.
  Regent Mihail Romanov jatkoi kurssia kohti liittoa Saksan ja Italian kanssa. Ja 15. toukokuuta 1940 Kolmas valtakunta hyökkäsi Ranskaa, Belgiaa ja Hollantia sekä Britanniaa vastaan. Venäjä hyökkäsi myös Britannian siirtomaita vastaan. Ja Italia muutti Afrikkaan.
  Sota eteni varsin menestyksekkäästi. Venäläiset valloittivat kolmessa kuukaudessa koko Britannian ja Ranskan Aasiassa olevan omaisuuden. Ja sitten laskeutui Australiaan. Venäjä eteni myös Afrikassa.
  Ranskan nopean tappion ja Belgian ja Hollannin miehityksen jälkeen saksalaiset aloittivat ilmahyökkäyksen Britanniaa vastaan. Se ei menestynyt kovinkaan ennen kuin venäläinen ilmailu astui sotaan.
  Ja Britanniasta tuli erittäin huono. Ja he pommittivat kaikkea mahdollista. Venäjän joukot valloittivat nopeasti Australian. Ja Afrikka vangittiin hitaammin, ei niinkään brittiläisten ja ranskalaisten joukkojen vastustuksen vuoksi, vaan suurten etäisyyksien ja teiden puutteen vuoksi.
  Heillä ei ollut aikaa valloittaa Britanniaa vuonna 1940, mutta 41. kesällä tapahtui maihinnousu, ja brittien kanssa se saatiin vihdoin valmiiksi.
  Sitten seurasi sota Yhdysvaltojen kanssa. Roosevelt joutui vahingossa riitaan ja myöhässä. Ja tsaari-Venäjä halusi saada Alaskan takaisin.
  Mutta ei vain sitä... Talvella neljäkymmentäyksi - neljäkymmentäkaksi tsaarin joukot ylittivät jään Yhdysvaltojen alueelle ja käynnistivät taistelut siellä.
  Venäjän joukkojen puolella ylivoima joukkojen määrässä ja laadussa.
  Amerikkalaiset hävisivät. Ja saksalaiset murtautuivat sisään Kanadasta ja saavuttivat myös suuren menestyksen. Vuosi 1942 oli itsenäisen Amerikan viimeinen vuosi. Venäjän ja Saksan iskuissa Yhdysvallat kesti 8. lokakuuta, jolloin New Yorkin ja Washingtonin kukistumisen jälkeen ne antautuivat.
  Näin päättyi toinen maailmansota. Lyhyempi kuin todellisessa historiassa, voittoisa Venäjälle ja Kolmannelle valtakunnalle. Sodan aikana saksalaiset miehittivät myös Espanjan ja Portugalin liittäen siirtokuntiaan.
  Maailmassa tapahtui muutos. Tsaari-Venäjä liitti kaikki Britannian ja Ranskan siirtokunnat Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Australian. Alaska, suurin osa Kanadasta ja Yhdysvalloista muuttuivat venäläisiksi, ja Saksa sai vain pienen osan. Suurin osa Afrikasta muuttui venäläiseksi. Mutta saksalaiset ottivat haltuunsa osan Ranskan, Belgian, Portugalin ja Espanjan siirtokunnista.
  Saksalaiset valloittivat myös Tanskan ja Norjan. Ja Ruotsi jaettiin Venäjän kanssa. Ranska, Belgia, Hollanti, Espanja ja Portugali liittyivät postimerkkialueen valtioiden erityisliittoon. Natsit miehittivät heidät joukkoineen, vaikka he säilyttivät muodollisia nukkehallituksia. Sama asia Tanskassa ja Norjassa osan Ruotsin kanssa.
  Venäjä otti Britannian haltuunsa. Koska tsaari Aleksanteri Neljäs oli sukua Englannin kuninkaille, hänet tunnustettiin Britannian hallitsijaksi.
  Italia sai jonkin verran omaisuutta Afrikassa ja sai jalansijan Etiopiassa.
  Tsaari-Venäjä on epäilemättä maailman tehokkain ja laajin valtakunta. Mutta kolmas valtakunta on vahva. Ja oli väliaikainen tauko. Pitää sulatella uusia hankintoja. Regent Mikhail jopa otti ennennäkemättömän askeleen sallimalla venäläiselle neljän vaimon.
  Jopa synodi joutui myöntämään tämän nopeuttaakseen esikaupunkien assimilaatiota.
  Ja mikä hyvä idea! Aleksanteri Neljäs jopa meni kahdesti naimisiin nuoruudessaan näyttääkseen esimerkkiä alamaisilleen. Tilanne on siis vakiintunut.
  Mikael kuoli vuonna 1947, ja tsaari Aleksanteri todella otti vallan. Ja toistaiseksi hän on onnistunut. Mutta maa ei riittänyt Hitlerille, ja hallussa ollut Fuhrer unelmoi maailman herruudesta.
  Ja 20. huhtikuuta 1955 alkoi suuri sota tsaari-Venäjää vastaan. Kolmas valtakunta ja Italia, jossa Mussolini Jr:n poika jo hallitsi, hyökkäsivät tsaari Aleksanteri Neljännen valtakuntaa vastaan.
  Kolmas maailmansota alkoi. Argentiina, Brasilia, Venezuela, Meksiko ja monet Latinalaisen Amerikan maat nousivat myös kolmannen valtakunnan puolelle. Ja kolmas maailmansota syttyi...
  
  
  ROKOSSOVSKIIN VIRHE
  Rinnakkaisuniversumi, maallinen maailma. Suuren isänmaallisen sodan aikana oli vain yksi pieni ero todelliseen historiaan. Rokossovski onnistui suostuttelemaan Stalinin tuomaan 2. Kaartin armeijan Paulusta vastaan ja muut reservit tuhotakseen ne ennen Mainsteinin lähestymistä. Argumentti, jolla oli ratkaiseva rooli: "Jos tuhoamme Pauluksen ja vapautamme Stalingradin ennen uutta vuotta, siitä tulee valtava poliittinen vaikutus! Katolisuus Joulua vietetään Stalingradissa!".
  Stalin myönsi, että poliitikot määräsivät ennen kaikkea hyökkäyksen Paulusta vastaan, kun taas Mainstein oli toistaiseksi hillitty. Mutta tämän spontaanin päätöksen seurauksena tapahtui seuraavaa. Vielä joulukuussa suhteellisen taisteluvalmiina ja voimakkaisiin puolustusrakenteisiin luottaen Pauluksen joukot osoittivat sitkeää vastarintaa ja pystyivät pitämään asemansa. Ja 25. joulukuuta Mainstein murtautui käytävän läpi Stalingradiin hieman etelään.
  Ja kovia taisteluita puhkesi. Hitler käski pitää sillanpäätä Volgalla hinnalla millä hyvänsä, Stalin käski valloittaa Stalingradin takaisin hinnalla millä hyvänsä. Taistelut alkoivat kiehua, kuten Stalingradin myrskyn aikana, saksalaisten toimesta, mutta nyt tilanne on juuri päinvastoin.
  Neuvostojoukot murtautuivat eteenpäin, ja saksalaiset taistelivat epätoivoisesti takaisin.
  Kolmen ja puolen kuukauden ajan sitkeimmät taistelut jatkuivat. Yhä useampi reservi osallistui taisteluun. Lopulta maaliskuun loppuun mennessä saksalaiset pakotettiin poistumaan Stalingradista, mikä pakotti heidät vetäytymään Doniin. Mutta Neuvostoliiton joukkojen tappiot osoittautuivat liian suuriksi, ja hyökkäystä seurasi pitkä operatiivinen tauko.
  Saksalaiset vahvistivat myös armeijaansa täydellisellä mobilisaatiolla, siirsivät raskaita tankkeja "Tiger" ja "Panther", nuolivat heidän haavojaan. Mutta taistelujen tappioiden suhde osoittautui Fritzille edullisemmaksi kuin todellisessa historiassa. Koska natsit eivät pudonneet kattiloihin ja taistelivat itselleen edullisemmissa puolustusolosuhteissa. Ja tämä auttoi heitä pitämään etulinjan itselleen edullisemmilla linjoilla.
  Kyllä, liittolaiset eivät toimineet Afrikassa niin päättäväisesti. Katastrofin puuttuminen saksalaisista idässä aiheutti epävarmuutta ja hajaannusta heidän riveissään. Amerikkalaiset, jotka pelkäsivät suuria tappioita, käyttäytyivät passiivisesti, ja joillakin briteillä ei ollut tarpeeksi voimaa.
  Tämän mukaan natseilla oli edelleen jalansija Tunisiassa, eivätkä he voineet huolehtia Italiasta.
  Ja 6. heinäkuuta natsien uusi hyökkäys alkoi lähellä Stalingradia. Tällä kertaa Fritz osoittautui kuitenkin ovelammaksi, eivätkä uskaltaneet hyökätä, kuten Neuvostoliiton komento itse kaupunkiin odotti, vaan siirsi panssaroidut pihdit etelään. Ja pystyi murtamaan puolustuslinjan.
  Eteenpäin Mainstein saavutti Volgan, sata kilometriä Stalingradista etelään, ja kääntyi sitten etelään. Se oli rohkea ja odottamaton liike. Lisäksi hyökkäävissä taisteluissa "Tiger" osoitti valtavaa vahvuuttaan läpimurtosäiliönä, jolla oli vahva sivujen ja perän suoja.
  Neuvostoliiton komento yritti myöhässä vastata vastahyökkäyksellä voimakkaasti linnoitettua vyöhykettä pitkin. Pankkitaistelut avautuivat, jolloin Panther osoitti ensimmäistä kertaa voimansa puolustuksessa ja väijytyksessä. Saksalaiset torjuivat taitavasti Neuvostoliiton joukkojen vastahyökkäykset uusimmilla panssarivaunuillaan. Ferdinand ei myöskään osoittautunut huonoksi.
  Mutta numeerinen ylivoima on edelleen Neuvostoliiton puolella. Saksalaiset eivät päässeet pitkälle, ja heidän oli pakko pysähtyä. Tilanne Volgalla näytti jäätyvän. Mutta Tšetšeniassa syntyi Neuvostoliiton vastainen kapina. Ja Groznyn kaupunki vallattiin kaksinkertaisen iskun seurauksena, kun Kaukasuksen Terekin portit putosivat. Tilanne paheni erittäin paljon. Turkki sekoitti. Yksi ottomaanien kenraaleista osoittautui saksalaiseksi agentiksi. Hän yksinkertaisesti määräsi joukkonsa hyökkäämään mielivaltaisesti Neuvostoliiton joukkoja vastaan, jolloin johto asetti sotaan joutumisen edelle. Churchill ja Roosevelt pysyivät hiljaa, ja kolmekymmentä turkkilaista divisioonaa, joiden lukumäärä on noin miljoona sotilasta, lähti hyökkäykseen.
  Tämä petollinen isku selkään ja samalla Volgan syöttövaltimon puristaminen pahensi tilannetta merkittävästi.
  Mainstein, torjuttuaan Neuvostoliiton joukkojen yritykset työntää hänet pois Volgasta, yritti kehittää hyökkäystä. Sitten Neuvostoliiton komento heitti osia arorintamasta taisteluun. Saksalaiset pysäytettiin, kahdeksankymmentä neuvostodivisioonaa 50 saksalaista vastaan. Mutta he pystyivät vain hidastamaan etenemistään, mutta epäonnistuivat voittamaan vihollista. Kaukasuksella tilanne paheni. Turkkilaiset piirittivät Jerevanin ja valloittivat Batumin lähes kokonaan. Transkaukasiassa on hyvin vähän Neuvostoliiton reservejä, Groznyn valloituksen jälkeen viisitoista saksalaista divisioonaa jatkoi etenemistä etelään lähestyen ja ympäröivää Tbilisiä.
  Yhtäkkiä Stalin määräsi hyökkäyksen keskustaan, kolmannen Rzhev-Sychovin operaation. Mutta saksalaiset olivat valmiita tähän, eikä niin ratkaisevan hyökkäyksen suorittamiseen osoitettu tarpeeksi voimia. Tilannetta pahensi Japanin liittyminen sotaan. Totta, samurai ei hyökännyt itse Neuvostoliittoon, vaan aloitti hyökkäyksen Mongoliaa vastaan. Mutta Neuvostoliiton komento, vastauksena tietenkin, siirsi joukkoja ja aloitti taistelun japanilaisten kanssa. Japanin armeijan kuusisataatuhatnen nyrkki tähtäsi iskuun, ja kaksikymmentäviisi muuta divisioonaa oli kiireellisesti siirrettävä Kaukoitään, mikä heikensi Fritziä vastustavia joukkojaan.
  Mitä tulee pahuuteen, mutta liittolaiset noudattivat odotustaktiikkaa, jopa vähensivät Euroopan mantereen ja Saksan kaupunkien pommitusten voimakkuutta. Ja sillanpäätä Tunisiassa ei vieläkään hyökätty. Yleisesti ottaen liittolaisilla ei ollut kiirettä saada kastanjoita pois tulesta. Ja käytännössä sabotoi sodan. Ja saksalaiset ja heidän satelliitit voittivat vähitellen Kaukasiassa.
  Sitten Stalin päätti toimia kuin Solon ja tarjosi Hitlerille aselepoa. Lisäksi olosuhteet ovat erittäin suotuisat saksalaisille. Kaikki sotavangit annetaan heille ilmaiseksi, kun taas venäläiset otetaan takaisin huomattavaa lunnaita vastaan. Lisäksi Neuvostoliitto sitoutui toimittamaan öljyä ja öljytuotteita sekä useita raaka-aineluokkia Kolmannelle valtakunnalle aselevon ajaksi.
  Hitler poraskinuv aivot päättivät hyväksyä Stalinin ehdotuksen. Aselepo kesti vuoden ja sitä oli mahdollista jatkaa. 1. syyskuuta 1943 idän sota päättyi. Ja taistelut jatkuivat uudella voimalla. Tällä kertaa vain lännessä. Ensinnäkin merellä. Tunisiasta tuli leimahduspiste ja ponnahduslauta natsien hyökkäykselle.
  25. marraskuuta 1943 saksalaisten ylivoimaiset joukot Mainsteinin komennossa alkoivat hyökätä Gibraltaria. Franco sai uhkavaatimuksen päästää natsit läpi, tai muuten häntä uhkasi kaataminen. Kolme päivää ja kolme yötä kesti raju hyökkäys. Siinä saksalaiset käyttivät ensin uutuutta: suihkupommilla aseistettua Sturmtigria. Tämä kone yksinkertaisesti repi Britannian asemat erilleen ja tuhosi vihollisen eksponentiaalisesti.
  Gibraltar on avain Välimeren hallintaan, ja molemmat osapuolet ymmärsivät tämän. Valitettavasti saksalaisilla oli enemmän mahdollisuuksia keskittää joukkonsa. Ja linnoitus kaatui.
  Taistelut kiihtyivät myös merellä. Sukellusveneiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa ylitti neljäkymmentä yksikköä kuukaudessa ja jatkoi kasvuaan. Liittolaisten menetys meressä. Ja Afrikassa puhkesi todellinen sota. Saksalaiset "pantterit" ja "tiikerit" osoittivat paremmuustaan viholliseen nähden. Saksan hyökkäys osana kolmenkymmenen divisioonan ryhmittymää alkoi hyökkäyksellä Marokosta ja 25 divisioonaa hyökkäämällä Algeriaa vastaan ...
  Uusi vuosi 1944 löysi kaikki, kun taistelut kehittyivät täysillä ...
  Tammikuun lopussa 1944 Algerissa muodostui suuri tasku amerikkalaisia ja brittiläisiä joukkoja. Ja nämä voimat yksinkertaisesti antautuivat suhteellisen vähäisen vastustuksen jälkeen. Sitten saksalaiset yhdessä italialaisten kanssa hyökkäsivät Libyaan. Uusia afrikkalaisia keinuja kasaan. Rommelin ryhmä siirtyi kohti Egyptiä ja Mainsteinin kohti Niger-silmukkaa.
  Saksalaiset aseistettiin "Panther" -2:lla, jossa oli tehokkaampi panssari ja ase sekä 900 hevosvoiman moottori. Ja amerikkalaiset alkoivat vastaanottaa Sherman M 4 -panssarivaunua. Stalin puolestaan aseisti uudelleen panssarivaununsa T-34-85 ja IS-2. Toinen saksalainen tankki "Tiger" - 2 osoittautui moraalisesti vanhentuneeksi siitä hetkestä lähtien, kun se otettiin sarjatuotantoon. "Panther" -2:n kanssa samanlainen aseistus ja kaksikymmentäyksi tonnia painava saksalainen mastodon "Tiger" -2 ylitti vain hieman nuoremman vastineensa panssarissaan, huomattavasti huonommin sekä ajo- että teknisen luotettavuuden suhteen.
  Mutta uusimmalla suihkuhävittäjällä ME-262 ei ollut vertaa aseistuksessa eikä nopeudessa. Joten hänen laadullisen ylivoimansa piti kompensoida liittolaisten määrällistä etua. Yleensä suuri määrä läntisen liittouman joukkojen lentokoneita ei voinut antaa ratkaisevaa etua taistelukentällä. Saksalaiset ässät olivat taidoltaan parempia kuin länsimaiset kollegansa, ja tämä vaikutti ilmataistelujen tilastoihin. Ja natsien ilmatorjuntatykistö on huipulla. Lisäksi liittolaisia pettyi heidän komentonsa päättämättömyys, joka toi joukkoja taisteluun osissa, minkä vuoksi he kärsivät monia tappioita. Ja se oli hankalaa sijoittaa Afrikkaan.
  Rommel valloitti Libyan maaliskuun puoliväliin mennessä ja meni El Amaniin. Täällä briteillä oli voimakas puolustusvalli. Ja Montgomery komensi erittäin tehokkaasti, varsinkin kun hän sai vahvistuksia. Mutta saksalaiset eivät ole niin anteeksiantavia. Huhtikuun lopussa hankittuaan lisää ammuksia ja polttoainetta saksalaiset suorittivat kiertoliikkeen aavikon halki ja saavuttivat Niilin alkulähteen ohittaen brittiläisen puolustuksen. Toukokuussa Aleksandria kaatui ja saksalaiset saavuttivat Suezin kanavan. Türkiye hyökkäsi myös Syyriaan ja Palestiinaan.
  Kesäkuusta tuli käännekohta Lähi-idän taistelussa. Siihen kuului yli seitsemänkymmentä saksalaista ja kaksikymmentä turkkilaista divisioonaa. Britit ja amerikkalaiset hävisivät. Ja heinäkuussa Saudi-Arabia joutui myös Kolmannen valtakunnan hallintaan, ja fasistiset joukot saapuivat Iraniin, missä he muuttivat kohtaamalla vain brittiläisten joukkojen keskimääräistä vastarintaa. Elokuussa saksalaiset saapuivat Intiaan melkein yli tuhat kilometriä marssittuaan. Syyskuussa lähes koko Intia oli miehitetty. Paikallinen väestö tapasi Wehrmachtin vapauttajina. Ja Japani sai vihdoin maarajan erittäin vahvan liittolaisensa kanssa.
  lokakuun 1. päivä saapui. Neuvostoliiton kanssa julistetun aselevon vuosi. Saksalaiset yhdistyivät japanilaisten kanssa, valloittivat maita Marokosta Burmaan, Intia mukaan lukien, saavuttivat päiväntasaajan ja ottivat suurimman osan Afrikasta itselleen. Siten Kolmas valtakunta laajeni, mutta toisaalta hajauttaa joukkonsa mantereille.
  Tänä aikana Stalin valmisteli ja muodosti noin kolmesataa divisioonaa, mukaan lukien panssariosastot. Ja Neuvostoliiton armeijan kokonaiskoko nostettiin yhteentoista miljoonaan, joista kahdeksan voitiin käyttää Neuvosto-Saksan rintamalla. Mutta myös Wehrmacht vahvistui, vaikka se etsi jyrkästi ulkomaisia kahtiajakoja kokoonpanossaan. Lisäksi suihkukoneiden teho on kasvanut. ME-262:ta valmistettiin jo tuhansissa 30-40 lentokoneessa päivässä, ja se oli epäilemättä toisen maailmansodan paras hävittäjä. Sen kaksi moottoria kiihtyivät nopeuteen 900 kilometriä tunnissa, ja neljä 30 mm:n tykkiä ja plus rakettia tekivät autosta erittäin vakavan vastustajan mille tahansa lentokoneelle.
  "Panther"-2 osoittautui vertaansa vailla panssarivaunujen kokonaisominaisuuksilla, ja se oli huomattavasti parempi aseistuksessa ja panssarissa kuin "Shermans" M 4 ja T-34-85. Totta, 47 tonnin painolla, mutta 900 hevosvoiman moottori kompensoi tämän enemmän. Lisäksi Panther-2 oli panssarin lävistys- ja etupanssarihaarnoissa parempi kuin IS-2, puhumattakaan ajokyvystä.
  Tämä tietysti huolestutti Stalinia. Mutta kolmas valtakunta on vielä lapsenkengissään.
  Uusia ulkomaisia ja siirtomaajakoja luodaan. Lähestymistavasta E-sarjan tankkien kehittämiseen vieläkin tehokkaammilla moottoreilla, paksummilla panssareilla ja vahvemmilla aseilla. Ja luoda uusia lentokoneita. Natseilla on jo Arado-suihkupommikone sarjatuotannossa, ja NE-162 ilmestyi. Ja Wehrmachtin etu kasvaa.
  Siksi Stalinilla oli jotain ajateltavaa: hyväksyä tai olla hyväksymättä Hitlerin ehdotus aselevon jatkamisesta toisella vuodella. Toisaalta en halunnut heittää kansaani uudelleen sodan kuiluun. Toisaalta on selvää, että se tulee olemaan vielä pahempaa - aika toimii Neuvostoliittoa vastaan.
  Stalin kuitenkin jatkoi aselepoa. Hän päätti, että viisaat eivät taistele.
  Mutta Fuhrer laskeutui yllättäen joulukuussa 1944 Britanniaan. Kukaan ei odottanut natsien ilmestyvän talvella. Ja britit saattoivat yllättyä. Yllätys, hyvä organisaatio, erittäin tehokkaat pienet itseliikkuvat aseet E-10, kaikki tämä pelasi Fritzin käsissä.
  Ja kirjaimellisesti viikossa Britannia vangittiin! Tämä on yleensä Wehrmachtin jättiläismäinen saavutus!
  Lontoo on kaatunut! Ja Fuhrer kuvitteli olevansa voittamaton! Islanti vangittiin jo maaliskuussa.
  Sen jälkeen natsit ehdottivat Amerikkaa - he sanovat, mitä haluat: taistella edelleen vai jaatko silti vaikutuspiirit? Rooseveltin kuoleman jälkeen Yhdysvalloissa vallitsi pragmaattinen lähestymistapa - rauhaa tarjottiin saksalaisille. Fuhrer esitti kuitenkin useita julmia ehtoja - mukaan lukien korvausten maksaminen ja korvaukset Saksan kaupunkien pommituksista.
  Amerikkalaiset epäröivät hieman, mutta toisen, julman tappion jälkeen merellä, he tekivät sovinnon. Ja he hyväksyivät Hitlerin ehdot.
  Fuhrer piti lyhyen tauon sodassa... Valloitettujen sulattaminen ja asemansa vahvistaminen Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa.
  Mutta 1. toukokuuta 1947 natsit, säästäneet voimansa ja panostaneet päätankkiin E-75 - Wehrmachtin massiivisimpaan - hyökkäsivät Neuvostoliittoon.
  Tarkemmin sanottuna he jatkoivat hyökkäystä siellä. Ja otettiin käyttöön paljon uusia tankkeja.
  E-75:stä tuli tärkein, koska Hitler piti kovasti suurista autoista. Vaikka mastodon ei osoittautunut täysin onnistuneeksi: kaikki yli yhdeksänkymmentä tonnia, vain 900 hevosvoiman moottorilla - eli säiliö ei osoittautunut liian nopeaksi ja hajosi usein. Voimakkaassa 128 mm:n tykissä oli pienempi ammusten tarjonta ja hitaampi laukaisu kuin 88 mm:n tykissä.
  Tornissa oli hyvä suojaus - 252 mm otsa, 160 mm sivut kulmassa, mutta runko oli huonompi - 160 mm otsa, vaikkakin 45 asteen kaltevuus, vain 120 mm sivu ja melko korkea.
  Yleisesti ottaen E-75 oli melko kasvanut "kuningastiikeri", jolla oli tästä johtuvia ongelmia. Rehellisesti sanottuna on huomattava, että moottori ja vaihteisto sijaitsivat yhdessä, mikä tiivisti säiliön asettelua. Lisäksi kentällä oli mahdollista vahvistaa rungon suojausta kilpeillä.
  Joten E-75 oli hyvin suojattu, voimakkaasti aseistettu, mutta liian painava, ei kovin liikkuva ja hajosi usein.
  E-50 oli tietysti pienempi, kevyempi, muotoiltu moottori ja kehitti yli kuusikymmentä kilometriä tunnissa. Ja hänellä oli ase 88 mm ja 100EL piipun pituus. Ja hän teki 12 laukausta minuutissa. E-50-rungon etupanssari on lähes sama kuin E-75:n, sivujen ja tornin suojaus on huonompi. Mutta käytännössä E-50 on joka tapauksessa liikkuvuudellaan, pienemmällä painollaan ja suuremmalla luotettavuudellaan tehokkaampi kuin E-75.
  Mutta Hitler käski tehdä massakoneesta raskaamman. Yleensä Fuhrer kielsi alle viisikymmentä tonnia painavien säiliöiden tuotannon. Suojella arjalaista verta. E-10- ja E-5-tiedustelukoneita valmistettiin vain pieni määrä.
  Samoin oli E-100 tankissa. Ja useita sen muunnoksia, mukaan lukien ne, joissa on pomminheitin.
  Fuhrer rakasti yleensä kaikkea suurta. TA-400-suihkumodifikaatiosta tuli massiivisin pommikone. Kyllä, se on kauhea voima.
  Yu-488 tuli tuskin palvelukseen, sitä pidettiin vanhentuneena ja korvattiin suihkukoneella. Saksalaisilla oli häntättömät pommittajat B-2 ja B-18. Myös erittäin tehokkaita koneita, jotka pystyvät pommittamaan Yhdysvaltoja Euroopasta.
  Ja mitä se vain ei ollut ilmassa. Jopa diskoja ilmestyi, jotka virtaavan laminaarisuihkun vuoksi ovat haavoittumattomia pienaseille.
  Lyhyesti sanottuna voimat ovat epätasaiset. Ja Hitler odottaa saavansa helposti päätökseen Neuvostoliiton.
  Mutta se ei ollut siellä. Totta, Kaukasuksella natsit etenivät turkkilaisten mukana. He valloittivat Bakun, Jerevanin ja kaikki öljylähteet. Ja idästä valtaamalla Primorjen ja piirittäen Vladivostokia, Japani eteni.
  Mutta neljä tyttöä: Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana uhmasivat natseja ja kun suuri hyökkäys Moskovaa vastaan alkoi, he astuivat taisteluun.
  Natashka ampui laukauksen ja heitti tappavan kranaatin paljaalla jalallaan. Hän heitteli fasisteja ja sirutti:
  - Kunnia Neuvosto-Venäjälle!
  Zoya myös otti ja niitti Fritzin linjan. Ja paljain varpain hän heitti kuolemanlahjoja. Tappoi paljon fasisteja.
  Ja hän lauloi:
  - Uusille saavutuksille!
  Seuraava Augustine liikkeellä. Murskasi viholliset. Hajotti niitä voimakkailla nyrkkien iskuilla eri suuntiin. Ja myös paljain jaloin laukaisee tuhon lahjan.
  Ja laulaa:
  - Murskaamme pahan lauman hyökkäyksen!
  Ja tässä on hyökkäys Svetlana. Hän katkaisi monet natseista. Ja sen jälkeen hänen paljaat varpaansa antoivat jälleen tappajalahjan.
  Ja soturi sihisi:
  - Olen supermestari!
  Neljä naissoturia todella työskenteli koko divisioonan hyväksi. Mutta yksi divisioona ja jopa neljä on liian vähän koko Wehrmachtia vastaan. Varsinkin vahvemmilla ja kehittyneemmillä aseilla.
  Joten elokuun loppuun mennessä natsit piirittivät kuitenkin Moskovan. Ja tämä on hyvin surullista. Ja joulukuun 1947 loppuun mennessä Neuvostoliiton pääkaupunki kaatui. Ja sodan seuraava vaihe päättyi.
  Sen jälkeen se ei ollut sitä mitä se oli... Vuonna 1948 natsijoukot valloittivat yhdessä japanilaisten kanssa koko Neuvostoliiton alueen. Ja vielä pahemmaksi meni...
  Jonkin aikaa natsit kävivät sotaa partisaanien kanssa ja ottivat kiinni Stalinin, joka ei itsepintaisesti halunnut sietää sitä. Sen jälkeen, kun huhtikuussa 1951 Neuvostoliiton johtaja kuitenkin tuhoutui, sissisota alkoi laskea.
  Saksalaiset muodostivat Venäjän nukkehallituksensa ja taistelivat partisaaneja vastaan paikallisten joukkojen kanssa. Ja he onnistuivat menestymään ... Yhdysvallat pysyi toistaiseksi ulkomailla ja hankki ydinaseita.
  Hitler viivytteli marssiaan Amerikkaan liian kauan. Ja Yhdysvallat pystyi aloittamaan atomi- ja sitten vetypommien massatuotannon. Ja sitten he loivat ballistisia ohjuksia, vaikkakin myöhemmin kuin saksalaiset.
  Kumpikaan osapuoli ei päättänyt lähteä sotaan. Vaikutuspiirit jakautuivat. Sekä USA että Saksa ja Japani ovat saaneet paljon haltuunsa ja siksi sulattaneet omaisuutta toistaiseksi.
  Hitler syöksyi maahan 20. huhtikuuta 1957, täsmälleen 68-vuotiaana. Hänen jälkeensä Regent Schellenberg nousi valtaan ja korvasi eliminoidun Himmlerin. Ja Goering kuoli huumeiden väärinkäyttöön.
  Schellenberg toteutti osittaisen vapauttamisen miehitetyillä alueilla. Ja otti käyttöön enemmän itsehallintoa siirtomaissa. Sensuuri on myös pehmentynyt. Natsipuolueen lisäksi oli muitakin.
  Schellenberg alkoi pehmentää rasistista teoriaa. Vähitellen kapitalismin raiteille kehittyvä ja samaan aikaan suunnitelmien mukaan Kolmannen valtakunnan talous nosti elintasoa.
  Sissijoukot olivat kaatumassa. Ihmiset tottuivat kuriin ja uuteen järjestykseen. Vuonna 1961 tapahtui ensimmäinen lento kuuhun. Ja vuonna 1976 Marsiin.
  Jotenkin nälkäongelmat ratkesivat ja syntyvyyttä säädeltiin.
  Schellenbergin jälkeen Kleiman hallitsi. Hän jatkoi myös vapauttamista.
  Kolmannesta valtakunnasta tuli monipuolueinen demokraattinen imperiumi. Mutta hänestä oli mahdotonta erota.
  Myös Japani koki demokratisoitumista. Ja Amerikka on ollut pitkään demokratia.
  Täällä Kolmannessa Valtakunnassa Kleimanin jälkeen valittiin uusi presidentti. Ja heistä tuli - Natasha Rostova. Mikä on todella siistiä!
  Ja demokratisoitumisen ja tasa-arvon aika on tullut.
  Soturi jopa lauloi;
  Kansamme ei kestä kärsimystä,
  Anna aseiden jyrinä - sodan helvetin ääni!
  Seisomme: huudahduksen toivossa,
  Olkapäätä olkapäätä: rallissa, vanhat ja nuoret!
  
  Pistien nostaminen kovettumiin,
  Taistelijoiden ankara ilme - vain kaverit!
  Maa surusta tuli kokonaan harmaahiuksiseksi,
  Tyttöjen punokset arka vetää!
  
  Olemme kunniakkaan neuvostokansan lapsia,
  Meitä ei voi rikkoa, ei terästä eikä tulta!
  Taistelkaamme kaikin voimin vapauden puolesta!
  Fasismin parvi - uskon, että me murremme sen!
  
  Älkää ottako niitä palvelukseen - katkerasti ärtymyksestä,
  Mutta pioneeri kokosi itsensä taisteluun!
  Solmio on tulessa - kaikki silmät aukeavat siinä,
  Loistavilla bolshevikkien jalanjäljillä!
  
  Joukko sotilaita pakeni hyökkäykseen raivoissaan,
  Fasistit ovat hiljaa, tykkien pauhina on revitty pois!
  Metallin murskatusta punaisesta voimasta,
  Rikkoutunut lippu hakaristi on roikkunut!
  
  Missä akkumme tiesivät tarkalleen
  Ja miksi? rohkea poika,
  Vaikka lumi on paakkua, se sattuu, he kiduttivat pahaa,
  Paljain jaloin yöllä hän käveli pussissa!
  
  Kun olet pieni, on helpompi tiedustella, helpompi,
  Voit pistää nenäsi mihin tahansa halkeamaan!
  Vannoit valan kylmässä, lehdossa,
  Mutta joku nauroi: kaveri ei ole tarpeeksi kypsä!
  
  Tytöt eivät myöskään tienneet pelkuruutta,
  He eivät taistelleet pahemmin, rohkeat pojat!
  Lomalla tanssimme pareittain,
  He juttelivat säästeliäästi - on sääli tuhlata sanoja!
  
  Julma Hitler - Saatanan palvelija,
  Ihmiset ilman tiliä, paskiainen pilalla!
  Mutta vapauttaja murskaa lauman,
  Eihän voimaneuvostoilla ole mitään rajaa!
  
  Kommunistinen puolue rakasti ja kasvatti,
  Me pioneerit olemme rohkeita siihen!
  Jotta Fritz-herrasmies ei kestäisi,
  Ettet pukeutuisi ikeeseen!
  
  Meidät opetettiin uskomaan pyhästi uneen,
  Ja älä kadu ponnisteluja maan hyväksi!
  Sitä, mitä kestimme, ei yksinkertaisesti voida mitata,
  Rakkaat, Neuvostoliiton armeijan pojat!
  
  Kukaan meistä ei viitannut ikään,
  Sääli itseäsi - älä kunnioita muita!
  Kuolema on pelottavaa, mutta en pelännyt
  Venäjä on voittamaton - neuvostojen armeija!
  
  Ja onnellinen maailma tulee maan päälle,
  Ei tule kipua, ei kyyneleitä, ei suruja, ei tarvetta!
  Lippu koko kommunismin planeetan päällä,
  Ne, jotka ovat langenneet, nousevat kuolleista kauneuden valtakunnassa!
  
  
  Revi Fuhrer palasiksi
  Fuhrer poikkesi hieman todellisesta tarinasta ja käski Rommelin Tolbukin varuskunnan antauduttua etenemään ilman taukoa brittejä vastaan. Siten estetään heitä asettumasta puolustuskannalle ja miehittämästä ennalta valmisteltuja linjoja.
  Jatkaessaan hyökkäystä Rommel pystyi huomattavasti pienemmästä voimasta huolimatta kukistamaan britit, ja siirtomaajoukot antautuivat melkein ilman taistelua.
  Tämän seurauksena britit menettivät Egyptin ja Suezin kanavan hallinnan. Mutta tämäkään ei ollut Hitlerin vastaisen koalition ongelmien loppu.
  Fuhrer ei kääntänyt neljättä panssariarmeijaa etelään, ja lisäksi hän uskoi hyökkäyksen Stalingradiin Krimin sankarille Mainsteinille. Tämän seurauksena saksalaiset pystyivät valloittamaan kaupungin Volgalla melkein välittömästi, eikä Neuvostoliiton joukoilla ollut aikaa saada jalansijaa siellä.
  Mainsteinin joukkojen menestyksen pohjalta he etenivät Volgaa pitkin ja saavuttivat Kaspianmeren. Ja sitten Turkki astui sotaan ja antoi voimakkaan iskun miljoonan hengen armeijalla. Japani voitti myös Midwayn taistelun ennen sitä ja valloitti Havaijin saariston.
  Ja niin samurai avasi toisen rintaman Kaukoidässä. He edistyivät suurissa jalkaväkijoukoissa. Ja he pystyivät katkaisemaan Vladivostokin ja valloittamaan Habarovskin sekä valloittamaan suurimman osan Mongoliasta.
  Tämän seurauksena Neuvostoliitto ei löytänyt voimaa talven vastahyökkäykseen. Ja saksalaiset ja turkkilaiset ja muut kolmannen valtakunnan satelliitit valloittivat melkein koko Kaukasuksen talven aikana ja öljyn Bakussa.
  Neuvosto-Venäjä joutui strategisen painostuksen asemaan. Stalin jopa suostui erillisen rauhan Saksan kanssa millä tahansa ehdolla.
  Fuhrer sai tiedustelutietoa siitä, että Yhdysvalloissa työskennellään atomipommin luomiseksi. Ja huolissaan tästä, hän suostui erilliseen rauhaan Neuvostoliiton kanssa. Mutta tietysti ottaen kaikki jo valloitettu, samoin kuin Leningrad ja koko Karjala Arkangeliin asti. Neuvosto-Venäjälle osoitettiin suuri kunnianosoitus. Japani miehitti merenrannan ja osan muista Kaukoidän maista.
  Stalin ymmärsi kahden rintaman sodan toivottomuuden ja pelkäsi myös uusia saksalaisia panssarivaunuja - Pantheria ja Tigeriä, hyväksyi erittäin vaikeat rauhanehdot, mutta säilytti Moskovan ja henkilökohtaisen voimansa.
  Ja Fritzit jatkoivat hyökkäystään Afrikassa ja muuttivat Intiaan. Aluksi he suunnittelivat ottavansa kaikki siirtokunnat Britanniasta ja vangitsevansa sitten emämaan.
  Britit eivät kestäneet Afrikassa. Natsit miehittivät erittäin heikolla vastustuksella koko mustan mantereen sekä Intian yhdistyen japanilaisten kanssa.
  Laskeutuminen Britanniaan tapahtui kesäkuussa 1944, jolloin saksalaiset olivat kehittäneet suihkukoneita ja laadullisen ylivoimansa ansiosta valtasivat täysin ylivallan meressä ja ilmassa.
  Myös Amerikka hävisi toistaiseksi japanilaisille, kun he voittivat jenkkilaivaston osissa. Ja tämä mahdollisti pienemmän taloudellisen potentiaalin kompensoinnin.
  Iso-Britannia emämaassa voitettiin nopeasti. Ja sen jälkeen sinne asetettiin uusi saksalaismielinen kuningas ja Mosleyn johtama hallitus. Suurin osa Englannin laivaston aluksista meni Kolmannen valtakunnan alle. Elokuussa saksalaiset valloittivat Irlannin, ja syyskuussa toteutettiin operaatio Icarus, jossa Islanti valloitti.
  Siten Kolmas valtakunta turvautui Yhdysvaltojen pommituksista.
  Mutta tämä ei riittänyt Fuhrerille, ja Fritz alkoivat hyökätä Amerikkaan.
  Osa joukoista siirrettiin Argentiinaan ja Brasiliaan. Ja osa muutti Grönlannin ja Kanadan kautta.
  Tietenkin saksalaiset valloittivat japanilaisten kanssa myös Australian.
  Vuonna 1945 natsit pystyivät valloittamaan merkittäviä alueita läntisellä pallonpuoliskolla. Amerikka joutui kohtaamaan uudet saksalaiset E-sarjan panssarivaunut, jotka olivat huomattavasti parempia kuin Shermanit ja jopa Pershings. Hitlerin E-75 osoittautui käytännössä läpäisemättömäksi mistään kulmasta amerikkalaisten aseiden kanssa, ja siitä tuli nopeasti saksalainen pääpanssarivaunu. Maaliskuussa 1946 Yhdysvallat antautui.
  Ja oli väliaikainen sotilaallinen tauko. Stalin istui hiljaa eikä heiluttanut venettä.
  Hitler lepäsi viisi vuotta ja sulatti omaisuuttaan. Ja sitten hän kuitenkin hyökkäsi Japaniin juuri 20. huhtikuuta 1951. Hänellä oli liikaa omaisuutta.
  Sota kesti kahdeksan kuukautta ja päättyi Japanin ja sen siirtokuntien valloittamiseen.
  Sen jälkeen Fuhrer suoritti useita muita operaatioita Latinalaisessa Amerikassa ja valloitti Espanjan ja Portugalin sekä muut neutraalit maat.
  Myös Turkkiye valloitettiin.
  Kävi ilmi, että Kolmannen valtakunnan valtakunta oli melkein universaali. Mutta silti oli riisuttu Neuvostoliitto.
  Stalin kuoli maaliskuussa 1953, ja sitten myös Beria ammuttiin. Nikita Hruštšov otti vallan. Joka järjesti 20. kongressin, jossa paljastettiin Stalinin persoonallisuuskultti, ja jopa hävisi häpeällisesti sodan.
  Ja Hitler päätti:
  - Vangitse maailman viimeinen itsenäinen valta.
  Ja niin 1. toukokuuta 1956 kolmannen valtakunnan valtavan maailmanlaajuisen armeijan suuri hyökkäys Neuvostoliittoon alkoi. Taas sota ja iso veri.
  Hitler oli äskettäin kuusikymmentäseitsemän vuotta vanha, mutta kannibaali ei halunnut rauhoittua.
  Raja kulki hyvin lähellä Moskovaa - vain kaksisataakaksikymmentä kilometriä lyhimmän matkan varrella. Jo Rzhev oli saksalainen kaupunki. Joten Fritzit odottivat, että he ottavat Neuvostoliiton pääkaupungin jo ennen kesää ja saattaisivat lopulta päätökseen valtakunnan lujittamisen planeetan mittakaavassa.
  Mutta neljä tyttöä Natashan johdolla tulivat heidän tielleen.
  Kauniit, paljain jaloiset tytöt bikineissä puolustivat neuvostoliittolaista Kalinin-kaupunkia ja 4. toukokuuta 1956 saksalaiset joukot murtautuivat sinne ja aloittivat hyökkäyksen.
  Edessä olivat saksalaiset, AG-sarjan pyramidisäiliöt. Ne olivat voimakkaita ja täysin haavoittumattomia Neuvostoliiton aseille, kun niitä ammuttiin kaikista kulmista.
  Mutta natsit eivät olleet onnekkaita tässä tapauksessa: koska heitä vastusti neljä tyttöä - erittäin vahvat noidat. Ja nämä soturit tiesivät kuinka taistella vihollista vastaan.
  Natasha heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Hän osui saksalaisen pyramidin muotoisen panssarivaunun toukkaan. Tämän seurauksena auto ajautui vasemmalle ja törmäsi naapuriinsa.
  Ja molemmat tankit räjähtivät kerralla.
  Ja Natasha sirkutti:
  - Tämä on minun strategiani!
  Zoya, hänen kumppaninsa, laukaisi myös kranaatin paljain varpaillaan. Ja hän osui pyramidin muotoisen natsien mastodonin toukeihin. Tappio kääntyi ja löi naapuriaan. Ja taas kaksi tankkia räjähtää.
  Zoya huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Tuli lisää Augustinusta. Hän heitti myös paljain jalkansa, jotain hyvin tappavaa. Ja tyrmäsi saksalaisen auton toukkuun. Ja seurauksena natsien tankit törmäsivät jälleen.
  Ja punatukkainen paholainen lauloi:
  Emme ole orjia
  Heitetään paljain jaloin!
  Ja sitten Svetlana syytti vihollista. Kyllä, niin tarkkaa ja tarkkaa. Ja myös paljaiden varpaiden avulla. Ja fasistiset autot törmäsivät. Ja kuinka ne räjähtävät.
  Ja Svetlana laulaa:
  - Kunnia isänmaalleni!
  Tytöt taistelevat rohkeasti!
  Natasha heittää jälleen kranaatin paljain jaloin ja työntää kaksi saksalaista tankkia yhteen huutaen:
  - Kunnia Stalinille!
  Zoya myös heittelee jotain tappavaa paljain varpaillaan ja huudahtaa keuhkoihinsa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Augustina antoi kranaatin paljaalla kantapäällään, työnsi natsien mastodoneja ja vinkaisi:
  - Uusille rajoille!
  Svetlana heitti villiin kiihkoihinsa kuoleman lahjan siron jalkansa paljain varpain ja sihisi:
  - Hienosta voitosta!
  Tytöt taistelivat pyramidikoneilla, erittäin siistiä. Mutta mitä voidaan tehdä näin suuria voimia vastaan? Ja nyt natsit piirittivät Kalininin kokonaan ja soturit joutuivat murtautumaan piirityksestä.
  Saksalaiset valloittivat Saratovin, Kuibyshevin, Tulan, Penzan toukokuussa ja piirittivät Moskovan kokonaan ja ympäröivät kaupunkia joka puolelta.
  Ja kesäkuussa tapahtui hyökkäys pääkaupunkiin.
  Rohkeat neljä taistelevat uudelleen ja taistelevat epätoivoisesti.
  Natasha kääntyi, heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Kunnia maailmallemme!
  Zoya ampui myös räjähdyksen ja laukaisi jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi keuhkoihinsa:
  - Uusi Stalin on idolini!
  Sitten Augustine ampuu ja myös ampuu aktiivisesti. Ja paljain varpaillaan hän heittää kranaatin ja karjuu:
  - Tulee uusia voittoja! Uusia taistelijoita nousee!
  Sitten Svetlana ampuu, leikkaa vastustajat. Ja paljain jaloin hän heittää tappajan vastustajiinsa ulvoen:
  - Se on voittomme pyhässä sodassa!
  He taistelivat epätoivoisesti Moskovassa. Mutta voimat eivät ole samat. Kaupunki oli kirjaimellisesti laumoista, kaikenlaisista mustista, keltaisista, ruskeista hävittäjistä, joita käytettiin tykinruokana.
  Ja 3. heinäkuuta Moskova lopulta kaatui ... Tähän hetkeen mennessä saksalaiset olivat valloittaneet Kazanin ja Uljanovskin sekä Gorkin kaupungin ja Rjazanin ja todellakin maat Uralsk-joelle ja olivat jo ryntäneet Orenburgiin.
  Myös idästä tuli suurien joukkojen hyökkäys. 4. heinäkuuta 1956 Nikita Hruštšov tarjoutui antautumaan Kolmannelle valtakunnalle vastineeksi omasta ja muiden politbyroon jäsenten turvallisuudesta.
  Hitler suostui tähän... Sota oli päättymässä hieman yli kahden kuukauden kuluttua. Ja voimatasapaino oli alusta asti toivoton.
  Neljä tyttöä eivät kuitenkaan hyväksyneet tappiota. Koska Neuvostoliitto on jo vangittu kokonaan, onko mahdollista ottaa ja tappaa Hitler?
  Ja 9. elokuuta 1956 tutut neljä tyttöä yhdessä pojan Oleg Rybachenkon kanssa päättivät hyökätä Hitlerin bunkkeriin tuhoten kaikkien aikojen ja kansojen päärikollisen.
  Ja niin neljä tyttöä ja poika, jotka näyttivät noin 12-vuotiailta, hyvin lihaksikkaat, vain shortseissa, muuttivat sen valinneen Hitlerin asuntoon Kyprokselle.
  Tyttö oli paljain jaloin ja bikineissä, poika oli shortseissa ja myös paljain jaloin. Joten kaikkia viittä syytettiin taikuudesta.
  Lapsi ja neljä tyttöä hyökkäyksessä.
  Oleg Rybachenko heitti avojaloin lapsellisen jalkapulsarin, hajotti natseja ja vinkaisi:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Natasha vapautti salaman navastaan, poltti Fritzin ja laukaisi paljain varpaillaan tulipallon polttaen natseja ja laulaen:
  - Uudelle Venäjälle!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Paljain varpain hän heittää tappajalahjan. Ja paljastaa rintakehän, sylkien siitä salaman!
  Sitten hän lauloi:
  - Kyllä, ole kuuluisa Venäjästä!
  Augustine paljasti myös rintansa. Hän pudotti pulsarin helakanpunaisesta nännistään. Ja hän sylki salamaa paljain varpaillaan.
  Ja hän lauloi:
  - Ensimmäinen haukka on Lenin, toinen haukka on Stalin!
  Ja nyt Svetlana hyökkää. Kuinka heittää ulos pulsar paljain varpain... Se murskaa fasistit. Ja sitten helakanpunaisella nännivetoketjulla. Ja hän leikkaa alas paljon natseja.
  Ja laulaa:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Oleg Rybachenko hyökkää jälleen. Hän leikkaa fasisteja taikamiekoilla ja päästää salaman paljain sormin.
  Ja poika huutaa:
  - Maan suuruus!
  Natasha murskaa natseja miekoilla ja heittelee paljain jaloin helvetin pulsareita, huutaa:
  Olemme Saatanan lapsia!
  Ja tappava kupla lensi tytön paljaalta kantapäältä. Ja sulatti kaikki.
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Murskaa kaikki miekoilla. Ja tulisen salaman tulipunaisista nänneistä vesistä Fritz. Ja paljain varpain hän heittelee helvetillisiä pulsareita.
  Huudon aikana:
  - Todellisen isänmaan puolesta!
  Augustine on myös hyökkäämässä. Ja hänen rubiininännit toimivat ja sylkevät salamasarjaa. Ja kädet leikkaavat vastustajia miekoilla. Ja paljaat varpaat heittävät pulsareita.
  Tulinen kauneus huutaa:
  - Mustalle jumalalle!
  Ja tässä Svetlana on hyökkäyksessä. Myös terminaattorityttö. Mansikan nänneistä lensi salama ja pulsarit. He polttivat kaiken tytön ympärillä. Erityisesti natsit kärsivät ja kolmannen valtakunnan ritarit.
  Ja tyttö ottaa sen ja huutaa:
  - Suurimman Venäjän puolesta! Minä taistelen!
  Poika ja neljä tyttöä hyökkäyksessä.
  He liikkuvat bunkkerin käytävillä. He tuhoavat fasistit. He menevät Hitlerin luo. Itse asiassa tässä maailmassa tämä moreli onnistui elämään kuusikymmentäseitsemän vuotta. Ja niin viisi terminaattoria päätti: riittää Hitleristä, ja he tappavat hänet! Joten tytöt ja poika liikkuvat.
  Oleg leikkaa natseja miekoilla, heittelee paljain jaloin energiahyytymiä ja laulaa:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Natasha huutaa rintansa helakanpunaisia nännejä käyttäen sekä natseja miekoilla pilkkomalla ja pulsareita heittelemällä paljain varpaillaan:
  - Valkoiselle Venäjälle!
  Zoya on hyökkäämässä. Hän myös leikkaa miekoilla ja heittää salamaa natseihin helakanpunaisilla nänneillä. Ja hän huutaa itsekseen:
  - Voittakoon Valkoinen Jumala!
  Ja paljain jaloin, kuin pulsar laukaisisi.
  Ja tässä on Augustine hyökkäyksessä. Niin kovaa ja nopeaa. Se kaataa salamaa myös tulipunaisista nänneistä, ikään kuin runsaudensarvisesta. Ja hän tuhoaa natsit miekoilla. Ja paljain varpain jotain palavaa, kuin olisi heitetty ulos.
  Sitten punapää laulaa:
  - Musta Jumala antaa voiton!
  Ja hyökkäyksessä natseja vastaan, Svetlana. Hän myös leikkaa niitä miekoilla. Rubiininänneistä se kaataa salamaa ja laukaisee paljain jaloin iskeviä pulsareita.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia Svarogille!
  Viisi raivoaa, kaataa tankkeja, tuhoaa natsien bunkkereita ja niin edelleen. Tuhoaa vastustajia kuin heinäsirkat.
  Oleg hyökkäyksessä. Poika leikkaa kuin miekkoja. Ja paljain sormin hän heittää lasten jalkoja. Ja natsit makaavat ilman ongelmia.
  Ja sitten laulaa:
  - Kyllä, suuri Venäjä! Olen kanssasi!
  Natasha on myös hyökkäyksessä. Natsit murskaavat itsensä. Heittää pulsareita paljain jaloin. Scarlet nännit, salama kaskadit sylkee.
  Ja laulaa itselleen:
  - Venäjän suuruus, Svarog on messiaani!
  Zoya on hyökkäämässä. Heittää myös salamaa. Ja hänen rubiininännit nykivät kuin surffauspoijut energiavirroista.
  Ja paljaat varpaat, pulsarien tuliset hyytymät napsahtavat itsestään.
  Zoya huutaa:
  - Kunnia avaruuteen Venäjä!
  Ja kuten paljas kantapää ottaa ja antaa periksi suuressa mittakaavassa, tuho.
  Ja täällä taistelussa ja Augustinuksessa. Paljain varpain hän myös heittää vihollista kohti tuhoisia ja tappavia aseita. Ja hänen karmiininpunaiset nännit, ikään kuin konekivääristä, tuovat vihollista kiihkeän energian ja tuhon virrat. Tässä on punapää, kuinka hän lyö natseja. Kirjaimellisesti rakastua.
  Ja kuinka hän iskee paljaalla kantapäällään!
  Ja huutaa:
  - Mustan venäläisen jumalan voimasta ja viisaudesta1
  Ja sitten Svetlana hyökkää. Tuhoaa myös natseja miekoilla. Ja helakanpunaiset nännit sylkevät kuolemanlahjoja. Ja kuinka hän ottaa ja laulaa:
  - Kunnia suurelle Venäjällemme.
  Ja paljaalla kantapäällään hän iskee vihollista pulsarilla. Ja hän ottaa miekat ja leikkaa...
  Kyllä, viisi Hitlerin vartijaa hyvin tunnetusti niittää. Tätä tytöt todella tarvitsevat.
  Ja poika hänen kanssaan, Oleg Rybachenko, on niin siisti! Ja natsit tuhoavat hyvin kuuluisasti.
  Tämä on terminaattoripoika.
  Miekat kuin vinoviiva. Ja hän ottaa pyörän ja katkaisee natsit miekoilla. Ja pulsar heittää paljain jaloin.
  Ja huutaa:
  - Euroopan suuruuden puolesta!
  Ja tässä Natasha on hyökkäyksessä. Niin raivoissaan. Ja myös tulipunaisista nänneistä vapautuu pulsareja. Ja murskaa fasistit. Ja heittelee sellaisia tappavia pulsareita paljain jaloin.
  Ja hän karjuu keuhkoissaan:
  - Kunnia Venäjän jumalille!
  Zoya itse on hyökkäyksessä. Ja hän tappoi kaikki natsit miekoilla. Ja leikkaa heidän ihonsa rummuksi. Tai pikemminkin siivilässä. Ja paljaalla kantapäällä, ikään kuin natsit, hän antautuu. Ja helakanpunaisista nänneistä lataudu energiavirroilla. No, natsien täytyy todella satuttaa.
  Ja Zoya huutaa itsekseen:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Ja sitten Augustine tuli vielä aktiivisemmaksi. Hän laukaisi myös pulsarit paljain varpaillaan. Ja helakanpunaisista nänneistä kuin salaman välähdys. Ja kuin paljaalta kantapäältä, se vapauttaa pulsarin, polttavan salaman.
  Ja huutaa:
  - Mustan Jumalan armo on kanssamme!
  Ja punatukkainen paholainen ottaa ja lyö vihollista.
  Ja tässä Svetlana hyökkää. Tyttö, joka on vain kirkkaan värinen kukka.
  Natsit palavat itsevarmasti. Ja rubiininännit lähettää sellaisia konekivääripurskeita. Että koko universumi voidaan sytyttää tuleen. Ja he ottivat sen ja sytyttivät tuleen kaikki natsit.
  Kyllä, Hitlerillä on vaikeuksia, koska sellainen valta on häntä vastaan.
  Mutta Svetlana huusi:
  - Ja Valkoisen Jumalan rakkaus on kanssamme!
  Viisi liikettä itselleen. Murskaa natsit ilman sääliä. Ja osoittaa helvetin tuhoamista. Se joka uskaltaa olla tällaisten tyttöjen tiellä, hän kuolee.
  Oleg hyökkäyksessä. Yhä lähemmäs poika tulee Hitlerin toimistoon. Kuinka hän villisti murskaa miekkansa. Ja lapsen paljaat jalat lähettävät pulsareita.
  Kyllä, natseilla ei ollut onnea, he ottivat yhteyttä niin reippaisiin tyttöihin ja poikaan.
  Täällä Natasha vapauttaa niin tulisen sumun helakanpunaisista nänneistään. Ja niin monet fasistit poltetaan. Tämä on tyttö, siellä on aito terminaattori.
  Ja tässä on kuinka ampua tappaja paljain varpain vihollista kohti. Ja vittu nimenomaan.
  Sen jälkeen Natasha huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Täältä mansikkanännit antavat tulisen virran. Ja voittaa vastustajansa. Ja antaa vuoroa vuorosta toiseen. Ja hän ottaa helakanpunaiset nännit ja ampuu vihollista.
  Ja paljain varpain hän iskee vihollista.
  Sitten hän laulaa:
  - Kunnia maapallollemme!
  Edelleen Augustinuksen hyökkäyksessä. Myös villin puolella. Lyö vastustajiaan. Ja heittelee punaisia nännejä vihollisia kohti, erittäin palavia levyjä. He polttavat kirjaimellisesti natsit tuhkaksi.
  Ja soturi karjuu:
  - Isosta voitosta!
  Mutta hyökkäyksessä Svetlana. Niin kovaa ja aggressiivista. Hän peittää Fritzin paljain jaloin. Ja mansikan nänneistä, kun se vapautuu, jotain melko tappavaa.
  Ja hän ottaa natsit ja polttaa ne, sitten tomun.
  Tyttö otti sen ja karjui:
  - Vahville venäläisille jumalille!
  Viisi otti ja murtautui Fuhrerin toimistoon. Hitler on vanha. Harmaat hiukset ilmestyivät ja otsalle ilmestyi kaljuja täpliä. Lyhyt mies. Kaatui polvilleen tyttöjen ja pojan edessä.
  Natasha työnsi paljaan, verisen jalkansa hänen käsiinsä ja huusi:
  - Suutele koiraa!
  Hitler peloissaan suuteli...
  Zoya pakotti myös füürerin suudella hänen paljas kantapäänsä. Hitler alistettiin.
  Sitten hän suuteli myös Augustinen paljaita, karkeita pohjallisia. Hän huusi aika vähän.
  Svetlana joutui myös suudella paljaita jalkojaan. Fuhrerin tytöt tarttuivat sitten käsistä ja jaloista. Ja kun he vetivät, ne repeytyivät neljään osaan.
  Ja Hitler sai tuskallisen shokin juuri 9. elokuuta 1956 ja kuoli.
  Kaikkien aikojen ja kansojen suurimman rikollisen hallituskausi, joka valloitti koko maailman, on päättynyt.
  Suuren ja verisen diktaattorin seuraajaksi tuli Schellenberg, joka korvasi Himmlerin. Ja Hitlerin kyvykkäin pojista, joka oli saatu keinosiemennyksellä, julistettiin muodolliseksi perilliseksi.
  Mutta... Taistelu vallasta alkoi, Mainstein kaatoi Schellenbergin ja veriset välienselvittelyt alkoivat.
  
  HELVIN TERMINATORILIIKE
  Keväällä 1942 yksi saksalaisista asiantuntijoista havaitsi, että hän käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettua pidikettä saksalaisiin väärennettyihin asiakirjoihin, kun taas venäläiset käyttävät vain yksinkertaista rautaa. Ja sitten hän ilmoitti tästä ylimmälle komentajalle.
  Sen jälkeen tämä vivahde otettiin huomioon, ja saksalaiset agentit alkoivat epäonnistua paljon harvemmin.
  Ja seurauksena Fritz paljasti suunnitelmat hyökkäyksestä kyljillä lähellä Stalingradia. Ja joukot ryhmiteltiin uudelleen. Kun hyökkäys alkoi 19. marraskuuta, puna-armeija kohtasi erittäin vahvan puolustuksen. Lisäksi hyökkäyksen päivänä sää osoittautui lentäväksi, mikä esti ilmailun ja vähensi tykistövalmistelun vaikutusta.
  Sitten saksalaiset kestivät, ja taistelut kestivät yli kuukauden ilman puna-armeijan menestystä.
  Afrikka on myös hieman erilainen. Rommel sai lisää vahvistuksia Euroopasta ja pystyi aloittamaan upean hyökkäyksen amerikkalaista vastaan. Yli sataviisikymmentätuhatta alikoulutettua ja kokematonta amerikkalaista sotilasta vangittiin. Ja Rommelin joukot valloittivat myös Algerian ja Marokon.
  Sen jälkeen Yhdysvallat pyysi aselepoa Wehrmachtin kanssa. Hyödyntämällä Amerikan vetäytymistä sodasta saksalaiset vahvistivat edelleen Rommelia ja voittivat Britannian Libyassa ja Egyptissä. Samaan aikaan saksalaiset torjuivat talven aikana puna-armeijan hyökkäyksen lähellä Leningradia ja uuden hyökkäysyrityksen lähellä Stalingradia ja Rzhev-Sychovin suuntaan. Kevät meni suhteellisen rauhallisesti. Koska Neuvostoliitto ei saavuttanut menestystä talvella, se säästi voimia. Ja saksalaiset etenivät Afrikassa ja Lähi-idässä. Vangittiin Egyptin, Irakin ja Kuwaitin kukistumisen jälkeen. Türkiye miehitti osan Syyriasta. Joka meni sotaan Britannian kanssa.
  Myös kesällä itärintamalla oli tyyntä. Natsit etenivät Sudanissa ja etenivät Iraniin ja Lähi-itään. Vasta elokuussa Stalinin joukot yrittivät edetä lähellä Stalingradia. Mutta jälleen he juuttuivat kovaan saksalaiseen puolustukseen.
  Pantteri, jolla oli panssarin lävistävä, tarkka ja nopeatulinen tykki, osoittautui erityisen hyväksi puolustustaisteluissa.
  Saksalaiset viettivät koko neljäkymmentäkolmannen vuoden idässä puolustuksessa. Sillä välin he valloittivat Afrikan ja Iranin saapumisen jälkeen Intiaan yhdistyen japanilaisten kanssa.
  Talvella puna-armeija ei juuri edennyt. Stalin tutki rauhan mahdollisuuksia. Ja saksalaiset sulattivat brittiläiset siirtomaat. Churchill sairastui ja epävarmana hän otti ja teki aselevon saksalaisten kanssa siirtokuntien menetyksen jälkeen. Tämä irrotti natsien kädet idässä.
  Ja toukokuussa 1944 Wehrmachtin hyökkäys alkoi Kaspianmeren suuntaan.
  "Panthers" -2 ja "Tigers" -2 osallistuivat taisteluihin. Nämä koneet osoittivat tehonsa, mutta pääasia on suihkukone, joka ei ollut enää tasavertainen. Erityisesti ME-262 ja XE-162.
  Kyllä, ja monia arabeja, afrikkalaisia, intialaisia värvättiin jalkaväkiin. Ne kiipesivät eteenpäin kuin tykinruoka.
  No, entä taistelussa niin taistelussa!
  Ruumiita heittelevä vihollinen murtautui Kaspianmerelle ja kielsi Kaukasuksen maalla. Ja turkkilaiset iskivät etelästä ja Rommelin joukot.
  Täysi tukos...
  Wehrmacht heitti yli kolmesataa divisioonaa hyökkäykseen, enimmäkseen ulkomaalaisista. Ja hän on edistynyt merkittävästi.
  Vaikka puna-armeija taisteli sankarillisesti.
  Varsinkin neljä tyttöä, Natasha, Zoya, Augustine ja Svetlana.
  Varsinkin kuuluisasti he heittivät kuolemanlahjoja viholliselle paljain jaloin.
  Mutta jopa rohkeat neljä ja kauniit noidat osoittautuivat yleensä voimattomiksi.
  Kaukasus valloitettiin kokonaan kesän aikana. Syksyllä Fritz valloitti myös Saratovin ja Kuibyševin etenemällä etelästä. Ja myös Uralsk, Guryev ja lähestyi Orenburgia.
  Talvella ne pysähtyivät. Tuli väliaikainen rauhallisuus. Vain itse Orenburgissa käytiin taisteluita. Ja tästä kaupungista tuli taas legendaarinen. He muistivat hänessä Emelyan Pugachevin aikakauden.
  Fuhrer yritti jonkin aikaa neuvotella lopullisen rauhan Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Sitten he jatkoivat sotaa Japania vastaan. Vaikka ilman menestystä. Samurai voitti merellä useita voittoja.
  Keväällä 1945, 20. huhtikuuta, operaatio "Kremlin" aloitettiin hyökkäämällä Moskovaan.
  Taistelu osoittautui erittäin kovaksi. Saksalaiset joutuivat verisiin taisteluihin. Neuvostoliiton joukot taistelivat sankarillisesti. Siitä huolimatta, kolmen kuukauden sitkeiden taistelujen jälkeen, käyttäen suihkukoneita, uusimpia E-sarjan panssarivaunuja, saksalaiset piirittivät Moskovan. Muihin suuntiin he onnistuivat ottamaan Tambovin, Penzan, Uljanovskin etenemään kohti Ufaa.
  Elokuussa Ryazan putosi, ja ero Moskovaan kasvoi entisestään.
  Stalin tarjosi rauhaa millä tahansa ehdolla. Fuhrer jätti tämän huomiotta. Mutta Moskova kesti joulukuuhun asti, jolloin se lopulta otettiin.
  Fritz valloitti myös Gorkin ja Kazanin vuoden loppuun mennessä.
  Talvitauon jälkeen toukokuussa 1946 Fritz muutti Uralille. Taistelut olivat jo täydessä vauhdissa, eivät niin intensiivisesti. Monet kenraalit pettivät ja antautuivat ilman taistelua. Kyllä, ja Stalin itse sai halvauksen, eikä ollut niin taisteluvalmis.
  Sverdlovskin vangitsemisen jälkeen Neuvostoliiton hallitus muutti Novosibirskiin.
  Mutta Wehrmachtin armeija seurasi heidän kannoillaan.
  Kaupunkeja vangittiin ympäri vuoden. Otettuaan Novosibirskin myrskyllä Stalin suostui antautumaan vastineeksi henkilökohtaisesta turvallisuudesta.
  Ja pian solmi rauhansopimuksen Japanin ja Yhdysvaltojen välillä. Iso-Britannia ja Amerikka tunnustivat lopulta kaikki Wehrmachtin voitot.
  Hitler, valloitettuaan paljon alueita, loi oman siirtomaavaltakuntansa japanilaisten kanssa.
  Mutta hänen ei tarvinnut kauaa purkaa. 20. huhtikuuta 1957 noitatytöt päättivät suorittaa operaation Fuhreria vastaan. Jo keski-ikäisen diktaattorin asunnossa neljä noitaa hyökkäsi.
  Soturit bikineissä pitelevät taikamiekkoja käsissään ja heittelevät salamia ja pulsareita paljain jaloin.
  Natashka juoksi tuulimyllyä, leikkaa natsien läpi ja heitti energiahyytymän sormillaan paljain jalkansa huutaen:
  - Kunnia isänmaalle!
  Zoya viilteli maagisilla miekoilla. Hän repi auki natsien vatsat ja sirutti:
  - Uusille rajoille!
  Ja paljain varpain kuinka pulsari irrotetaan.
  Sitten Augustinuksen hyökkäyksessä. Hän pyörittää myös myllyä maagisilla miekoilla. Sitten hän heittää jotain tappavaa paljain jaloin.
  Sitten punainen harpy sanoo:
  - Mustalle jumalalle!
  Seuraavana hyökkäyksessä on Svetlana. Se leikkaa myös miekoilla ja päästää salaman paljain varpain leikkaaen natseja.
  Sitten Natasha hyökkäsi, katkaisi Hitlerin henkivartijat ja huusi:
  - Ja minä olen vihje, pilkkan kaikki natsit!
  Ja paljain jaloin kuin pulsartyttö, ja hän heittää.
  Ja tässä on Zoya hyökkäyksessä. Miekat pitävät pyörimisestä ja leikkaa liha. Ja paljain varpain hän päästää salaman.
  Sitten se huutaa:
  - Minulla on supertyttö!
  Edelleen Augustinuksen hyökkäyksessä. Se myös pyörii... Ja hän pudotti pari salamaa rinnastaan. Ja paljain jaloin pulsari heittää ja huutaa:
  - Olen supersoturi!
  Ja hänen punaiset hiuksensa leijuvat kuin proletaarinen lippu.
  Ja tässä Svetlana hyökkää.
  Hänen miekkansa pyörivät, ja hänen paljaat jalkansa hajottavat energiahyytymiä, ja salama lentää hänen navastaan.
  Tyttö laulaa:
  - Me pilkomme lohikäärmeen ja tapamme Fuhrerin!
  Natasha heilauttaa myös miekkojaan hyökkäyksessä ja kaataa natseja. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät tappavia ammuksia.
  Ja arkku ajaa natsivartijoiden sisään.
  Ja tyttö laulaa itselleen:
  - Olen hävittäjätaistelija,
  Ja mahtava terminaattori...
  Hajotti atomin kerralla,
  Ja pää seinää vasten!
  Zoya hyökkäyksessä, otti sen ja heitti sen paljain varpaillaan, mikä räjäyttää kattoa.
  Ja miten lauletaan:
  - Kunnia avaruusetäisyyksille!
  Ja taas hänen miekkansa repivät viholliset pieniksi paloiksi ja repeytyneen lihan paloiksi.
  Ja tässä Augustinuksen liikkeessä. Kuinka hän lyö natseja. Ja verisen lihan palaset lentävät joka suuntaan.
  Ja tyttö paljain jaloin antaa periksi pulsarille ja haukkuu:
  - Olen mahtava kaunotar! Jota kaikki rakastavat!
  Ja täällä Svetlana on liikkeellä. Se vapauttaa myös salaman navasta. Ja paljaalla jalalla pulsari putoaa natseihin. Ja hänen miekkansa, no, vain teloittajat.
  Sitten tyttö huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Natasha on villissä vimmassa. Hyökkää Fritziä vastaan. Silppuaa ne ja heittelee tulisia kuplia paljain kantapään.
  Ja laulaa itselleen:
  - Kunnia talollemme!
  Ja hän myös pudotti energiahyytymän navastaan.
  Zoya pyörittää tuulimyllyä miekoilla. Katkaisee joukon fasisteja. Ja sitten, kuten paljain varpain, se heittää vihollista. Ja hajottaa vastustajat kaikkiin suuntiin.
  Sitten hän laulaa:
  - Kunnia Venäjän tsaarille!
  Tässä on Augustine kovassa hyökkäyksessä. Leikkaa vastustajat. Ja nyt hänen paljas jalkansa heittää salaman... Ja pulsar lentää hänen paljaasta navastaan. Ja hajoaa Hitlerin henkivartijoiden suuntaan.
  Sitten punatukkainen tyttö lauloi:
  - Älä odota minulta armoa!
  Svetlana on myös hyökkäämässä... Vastustajien pilkkominen, murskaus. Heittää salaman napasta. Ja paljain varpain, ikään kuin kimaltelevina, virtaa kokonaisia energiakaskadeja.
  Ja laulaa itselleen:
  - Olen hyvin kiitollinen
  Olen siistimpi kuin apina!
  Natasha on myös hyökkäyksessä ... Kuinka hän leikkaa miekoilla. Ja paljain jaloin murhaaja laukkaa. Ja tässä on salamalento navasta.
  Sitten tyttö murisee:
  - Isänmaan kunniaksi!
  Seuraavaksi tulee Zoya. Se myös tuhoaa vihollisia. Salama sylkee suun takaa. Hän heittää energiahyytymiä napallaan. Ja hän huutaa itsekseen:
  - Olen heittomestari!
  Ja paljaat jalat kuin pyörii.
  Jatkossa Augustine hyökkäyksessä. Hän viiltelee natseja miekoilla ja leikkaa ne pieniksi salaatiksi. Ja paljain jaloin, kuin pulsar, hän heittää. Ja jopa kaksi salamaa napasta... Ja tusina fasistia paistetaan paikan päällä!
  Warrior laulaa:
  - Äidin nimessä!
  Ja taas paljaat jalat kuin pulsari vasaralla!
  Ja sitten hyökkäävässä Svetlanassa. Tämä on sellainen tyttö, joka ei voisi olla siistimpi. Tämä soturi ottaa sen ja heittää salaman paljain jaloin. Ja tuhokuplat lentää navasta. Ja näin soturi huutaa:
  - Minulle valkeni, että tikalla on taltta!
  Natasha on liikkeellä. Rullattu ja tusina fasistia katkaistu. Ja tyttö, edelleen paljain varpaineen, julkaisi tuhotuotteen. Napasta salamakaskadi ja lauloi:
  - Ikuinen minun, maailman suurin kuningas!
  Ja pulsar lensi tytön paljaasta kantapäästä.
  Zoya jatkoi liikkumistaan. Hän otti sen miekoillaan ja viilti. Viholliset murskasivat, räpäyttivät safiirisilmiä. Ja navasta energiapatsaan. Ja paljain jaloin tuhon pulsarit.
  Ja miten lauletaan:
  - Minusta tulee mestari!
  Ja sitten Augustinuksen liikkeessä... Hänen miekkansa, kuin myllyjen terät. Hän leikkaa itsensä epäröimättä. Ja navan nuolet terävät maagisesta tuliperhosta. Ja tytön paljaat jalat antavat sellaisia tuhon lahjoja.
  Ja punapää itse karjuu:
  - Suuri mestaruus!
  Svetlana ei myöskään ole lahja. Hän otti sen ja heitti paljain jaloin lasinsiruja. Ja kaksi tusinaa fasistia makasi kuolleena. Ja kuinka napasta se antaa koko rivin. Ja se leikkaa ilman ongelmia kaikki natsit.
  Ja hän huomauttaa silmänräpäyksessä:
  - Olen suuri unelma!
  Natasha pyörittää kolminkertaista tuulimyllyä taikamiekoilla. Hän ottaa ja heittää lahjat paljain sormin. Ja paljaalla kantapäällään tulinen antaa muutaman kuplan ...
  Ja navasta koko salamakaskadi.
  Sitten hän laulaa:
  - Lasermiekka,
  Haluaa leikata vihollisia!
  Zoya on hyökkäämässä. Ja hänen miekkansa ovat todellisia timanttiporoja. Ja murskaa Fritz, kuin sadan punnan kuori. Mutta kun tytöt ottivat paljain jaloin ja heittivät jotain veristä.
  Ja sitten se otti ja hajosi.
  Zoya huusi:
  Olemme uusia mestareita!
  Ja tässä on Augustinus liikkeessä. Kuinka hän leikkaa vihollisia. Ja hänen miekkansa heilautus leikkaa kaikki.
  Ja paljain jaloin kaikenlaisia kuolemanlahjoja lentää ulos.
  Ja Augustine lauloi:
  - Pyhä salamani!
  Ja hänen suustaan tulee tuli!
  Ja täällä Svetlana on liikkeellä. Sama kuin napasta vapautui murhanhimoisen voiman lahja.
  Sitten tyttö lauloi:
  - Olen ehdoton mestari!
  Ja hän otti paljain jaloin ja lähetti pulsarin. Ja helvetin tuli lensi hänen kurkustansa. Ja nyt paljas kantapää myöntyi kupliin.
  Ja navasta lentää tappava ja murhaava salama.
  Natasha käytti myös miekkoja. Leikattu paljon fasisteja. Ja kuinka se irtoaa navasta salaman kanssa. Ja murskaa Fuhrerin henkivartijat pieniksi paloiksi.
  Sen jälkeen hän laulaa:
  - Isänmaan ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Ja paljailla varpailla vapautuu jotain täysin tappavaa.
  Zoya hyökkäsi vihollisten kimppuun ja paljasti hampaitaan, karjui:
  - Villi miehistö! Murskaa vihollinen!
  Ja hän myös heittää sen ulos paljain jaloin. Ja napasta niin tappavat jonot lähtivät.
  Tyttö huusi:
  - Suuri häpeä!
  Ja sitten Augustine muutti. Hän välähti myös smaragdisilmiä. Ja hän heitti ulos napastaan joukon salamoita. Ja paljain varpain hän ampui vihollista kohti.
  Ja hän löi miekkoja huutaen:
  - Olen ennen kaikkea maailmanmestareita!
  Ja sitten hyökkäyksessä Svetlana. Joten kaikki puidaavat ja leikkaavat. Ja hän on niin siisti ja pirteä tyttö. Myös navasta, kirjaimellisesti, konekiväärin räjähdys lentää. Ja hän kaataa monia fasisteja. Ja paljaat jalat sylkevät sellaisia energianippuja virroina.
  Soturi lauloi:
  - Tavoite on lähellä!
  Ja voimia kerätä heittoon!
  Kyllä, vihdoin ne neljä tunkeutuivat Hitlerin toimistoon. Tappoi kaikki vartijansa. Ja fasistinen numero yksi vedettiin sängyn alta.
  Hitler huusi:
  - Annan Puolalle!
  Natasha kysyi sarkastisesti:
  - Tai ehkä Kaukasiaan?
  Fuhrer karjui:
  - Kyllä, ainakin kaksi Kaukasia, älä tapa!
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Suutele jalkojamme!
  Hitler voihki, hän oli juuri täyttänyt kuusikymmentäkahdeksan vuotta, ryömi polvillaan ja suuteli, paljain jaloin, pyöreitä tyttöjen korkokenkiä. He hymyilivät ja nauroivat.
  Fuhrer suuteli tytön jokaista pölyistä ja veristä jalkapohjaa kolme kertaa.
  Sen jälkeen Natasha otti Hitlerin paljain varpaillaan oikeasta kädestä, Zoyasta vasemmasta, myös paljain jaloin. Augustina ja Svetlana ottivat Fuhrerin paljain varpain nilkoista kiinni.
  Sen jälkeen tytöt vetävät kaikkien aikojen ja kansojen suurimman rikollisen kaikkiin suuntiin ja ottavat sen, repivät sen palasiksi.
  Hitlerin molemmat kädet ja jalat repeytyivät irti, ja kivun shokista lohikäärmeen hallitsija kuoli paikalla.
  Tuo kosto löysi tappajan ja maailman historian suurimman teloittajan.
  Tähän satu päättyy, vaikka tällä planeetalla siitä on tullut painajainen todellisuus, ja kuka tahansa kuunteli, se oli valmis!
  
  
  NIDIA HITLERIÄ VASTAN
  Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Hitler muutti mieltään Neuvostoliittoon menemisestä Kreetan saaren valloituksen jälkeen. Se, että Stalin ei hyökännyt Saksaa vastaan Jugoslavian hyökkäyksen aikana, vakuutti füürerin siitä, ettei ollut suunnitelmia törmätä häneen idästä.
  Lisäksi aavistelut viittasivat siihen, että idässä ei olisi helppoa voittoa, ja sinne oli parempi olla menemättä.
  Fritzit vahvistivat Rommelin ryhmittymää ja onnistuivat suostuttelemaan Turkin päästämään joukot Lähi-itään. Britit kukistettiin täysin Egyptissä ja ajettiin pois Irakista ja Lähi-idästä. Pian Franco suostui Gibraltarin valtaukseen.
  Sen jälkeen saksalaiset saattoivat jo helposti siirtää joukkoja Afrikkaan ja edelleen Lähi-itään.
  Pal Intia. Ja sen jälkeen, ilman tarpeettomia ongelmia, vain kuudessa kuukaudessa, Musta manner valtattiin. Ja huipentuma oli hyökkäys Britanniaa vastaan ja joukkojen maihinnousu emämaahan marraskuussa 1942.
  Englanti kaatui kahdessa viikossa. Ja Fritzit juurtuivat lopulta itäiselle pallonpuoliskolle.
  Mutta sota Yhdysvaltojen kanssa jatkui edelleen. Ja se kesti valtameren syrjäisyyden ja joukkojen siirtoon liittyvien vaikeuksien vuoksi.
  Saksalaiset rakentavat suurta laivastoa tukeutuen Afrikan, merkittävän osan Aasiaa ja Australiaa, resursseihin. Yhdessä Japanin kanssa he käyvät myös sukellusvenesotaa.
  Neljäkymmentäkolmas ja neljäskymmentäneljä vuotta kuluivat taisteluissa merellä. Islanti ja Grönlanti vangittiin. Ja neljäntenäkymmenentenäviidennellä, joilla oli jo "E"-sarjan panssarivaunuja, saksalaiset laskeutuivat Kanadaan ja keskittivät joukkonsa Argentiinaan.
  Sellaiset olivat heidän suunnitelmansa. Vaikka pitkittynyt viestintä vaikeutti hyökkäämistä Yhdysvaltoihin.
  Mutta syyskuussa suurin osa Kanadasta oli valloitettu.
  Sekä saksalaiset että japanilaiset joukot saapuivat Yhdysvaltojen pohjoisille alueille.
  Mutta sitten Fritzin tapasi neljä tyttöä.
  Monica, Leia, Gertrude ja Angelina.
  Taisteluun osallistui neljä kaunotar. Monica, Leah, Gertrude ovat blondeja ja Angelina on punainen.
  Ja anna tyttöjen tuhota Kolmannen valtakunnan valtava armeija.
  He ampuvat konekivääreillä.
  Täällä Monica heittää kranaatin paljain jaloin ja laulaa:
  - Kunnia voimalleni! Kaikki on leikattu alas!
  Leia antaa jonon. Se myös leikkaa vihollisia räjähdysmäisesti ja vinkua keuhkoihinsa:
  - Minun armeijani on vahva!
  Ja paljain jaloin hän heittää kuolemanlahjan.
  Tulinen tai punatukkainen Angelina laukaisee kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja vinkuen:
  - Minun voittoni!
  Ja antaa myös käänteen!
  Lisäksi Gertrude vasaroi jo kuoleman lahjaa paljain jaloin, ja kuinka korvia ulvoo:
  - Olen mestari!
  Ja käynnistää jälleen tappajalinjan.
  Monica ampuu taas fasistilaumoa ja laulaa:
  - Kunnia maailmalleni!
  Ja paljain varpain hän heittää tappavan kuolemanlahjan, murskaa vastustajia.
  Johtaa tulta ja Leiaa. Hän on erittäin älykäs tyttö. Ja paljain jaloin vihollista kohti kuin kranaattien heittämistä.
  Ja tyttö karjuu:
  - Olen Yhdysvaltain hypersoturi!
  Sitten Angelina ampuu. Se tekee tämän erittäin siististi. Ja hänen paljaista varpaistaan lentää tappava lahja.
  Ja kaunis tyttö karjuu:
  - Olen ehdoton maailmanmestari!
  Ja kuinka soturi näyttää pitkän kielensä!
  Ja sitten Gertrude yritti. Ja myös kuinka jono antaa. Ja sitten, paljain varpain, hän heittää kuolemanlahjan.
  Ja hajottaa kaikki vastustajat lihapaloihin.
  Joten neljä tyttöä työskentelevät aktiivisesti. Paine, vihollisen armeija on selvästi loppumassa.
  Vaikka ei, valtavia tankkeja ilmestyy, E-sarja. No, tytöt odottavat niitä.
  Monica heittää kranaattia paljain jaloin ja vinkua:
  - Taistelemme avaruudessa!
  Ja hänen paljaasta kantapäästään kuoleman lahja pomppii E-50-toukalta. Tämä ajoneuvo vaurioitui ja pysähtyi.
  Soturi huutaa:
  - Hienoa!
  Seuraava Leia taistelussa. Myös paljain jaloin, kun hän heittää kuolemanlahjan. Murskaa vihollisen. Ja tankki tiukkasi.
  Ja soturi karjuu:
  - Olen tyttö bikineissä!
  Seuraavana on Angelina. Hän myös heittää kranaatin E-75:een paljain jaloin, ja saksalaisen vampyyrin on vaikeaa.
  Ja soturi huutaa:
  - Olen se, joka näyttää superluokan!
  Ja Gertrude taistelee. Myös soturi, joka ei tunne sääliä ja epäilystä.
  Kauneus otti sen ja huusi:
  - Iso regatta!
  Ja tappava kranaatti lensi paljaasta jalasta.
  Monica ampuu uudelleen ja vinkua:
  - Taitolento ja miehistö!
  Myös hänen paljas raajansa ottaa ja kuoleman virta heittää. Ja tuhota kaikki viholliset.
  Sen jälkeen soturi vyaknet:
  - Olen supertyttö!
  Ja Leia on todellinen sankari taistelussa. Ja vihollisten lyöminen. Ja paljaalla jalallaan hän heittää kranaatin, ja hän ottaa joukon vihollisia ja repii ne erilleen. Ja huutamisen jälkeen:
  - Olen se tyttö se Superman!
  Ja taistelussa Angelina heitti myös kuoleman lahjan paljain jaloin. Vihollinen revitään ja lauletaan:
  - Helvetti, olen demoni!
  Ja räjäyttää vihollista räjähdysmäisesti.
  Ja tässä on Gertrude lyöntipallossa. Hän ampuu itsensä ilman seremonioita tai ennakkoluuloja. Ja hän ottaa sen paljain varpaillaan, hän laukaisee tuholahjan ja murskaa viholliset. Onko tämä kovin taistelullinen?
  Neljä tyttöä taisteli kuin ritarit tai enkelit. Mutta kaikella on rajansa. Ja niin soturit vetäytyivät...
  Neljännenkymmenenviidennen vuoden syksy ja talvi kuluivat sitkeissä taisteluissa. Voimat olivat epätasaiset. Saksalaisilla on E-sarjan tankit liian paljon vahvempia kuin Shermanit ja jopa pienet Pershingit. Ja suihkulentotoiminnalla ei ole lainkaan vertaa. Ja jopa levylentokoneita alkoi ilmestyä, täysin haavoittumattomina kaikille pienaseille.
  Joten kaikki kolmannen valtakunnan ulkomaiset divisioonat valtaavat Yhdysvallat vähitellen.
  Suurin osa Amerikasta vangitaan syksyn ja talven aikana. Lisäksi kansannousut Yhdysvaltojen eteläosissa ja saksalaisjuuristen kenraalien pettäminen. Sekä uusien konekiväärien ja jopa Wehrmachtin maanalaisten tankkien kiistaton paremmuus.
  Ja keväällä huhtikuussa 1946, kun Kolmannen valtakunnan lauma piiritti ja valloitti Washingtonin ja New Yorkin, Yhdysvallat antautui.
  Näin sodan toinen sivu käännettiin.
  Mutta vuonna 1947 toinen taistelu alkoi toukokuussa, tällä kertaa Japanin kanssa.
  Ja kampanja Neuvostoliittoa vastaan lykättiin jälleen.
  Ja nyt neljä tyttöä Yhdysvalloista ei luovuttanut ja taistelevat jälleen vihollista vastaan.
  Kesä neljäkymmentäseitsemän ja lämpö, soturit bikineissä. Ja he taistelevat itseään vastaan.
  Monica heittää kranaattia paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen terminaattori!
  Ja antaa käänteen.
  Leia myös ampuu ja pärjää erittäin hyvin. Ja taas hänen paljaat jalkansa heittelevät jotain. Ja ne tuhoavat.
  Ja tyttö huutaa:
  - Taistele taitolento!
  Lisäksi Angelina ampuu. Murskaa vastustajia. Potkii heidät joukoittain. Ja hänen paljaat varpaansa heittävät taas jotain julmasti murhaavaa.
  Soturi huutaa:
  - Olen teräskynsi!
  Ja Gertrude ampuu itsensä ja leikkaa viholliset. Sen jälkeen hän heittää paljain jaloin kuolemanlahjan ja mutisee:
  - Sotilaateema ja matematiikka!
  Ja taas, kuinka hän vie kaikki ja leikkaa hulluuden!
  Kyllä, ne neljä taistelevat. Mutta voimat eivät ole samat. E-50 U -sarjan uudet tankit, joissa on tiheämpi asettelu, alle kaksi metriä korkea ja 170 sivupanssari, 250 mm otsa ja paino kuusikymmentäviisi tonnia moottorilla 1800 hevosvoimaa.
  Älä vastusta sellaista japanilaista. Samoin kuin ME-462:ta vastaan, joka tuhoaa kaikki vihollisen lentokoneet ilman minkäänlaista seremoniaa kuin kolobokit.
  Ja vastaan myös lentävät kiekot. Ja he rikkovat kaiken.
  Lyhyesti sanottuna, kuudessa kuukaudessa Japani kukistettiin täysin ja kaikki sen siirtokunnat vangittiin.
  Ja mitä tapahtui. Fuhrer valloitti pian kaikki maailman maat Neuvostoliittoa lukuun ottamatta.
  Toistaiseksi kaikki on ollut enemmän tai vähemmän rauhallista. Mutta sitten Stalin kuoli, ja Nikita Hruštšov tarttui valtaan. Ja taas monimutkaiset suhteet Kolmanteen valtakuntaan.
  Puhumattakaan siitä, että Neuvostoliitto kehitti ydinaseita. Ja myös pidettiin kahdeskymmenes kongressi, joka tuomitsi aiemman politiikan.
  Ja 22. kesäkuuta 1956 Kolmas valtakunta aloitti hyökkäyksen jo keski-ikäisen, mutta erittäin aggressiivisen Hitlerin käskystä. Hänen laumansa odotti nopeaa voittoa, mutta häntä odotti odottamaton yllätys!
  Ei vain neljä amerikkalaista tyttöä, vaan myös neljä venäläistä kaunottarea ja noitaa menivät taisteluun Wehrmachtin laumojen kanssa. Ja koko joukko tyttöjä armeijan eri aloilla, ja myös kaikki noidat!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I:N POIKALAKI
  Napoleon ei mennyt Venäjälle, ja yleensä meni naimisiin Aleksanteri Ensimmäisen nuoremman sisaren kanssa. Tämä johti joihinkin muutoksiin historiassa.
  Ensinnäkin tsaari-Venäjä taisteli Itävaltaa vastaan ja valloitti Galician. Toiseksi Ranska järjesti Italian ja asetti sinne Napoleonin pojan ja Venäjän prinsessan.
  Ja sitten Venäjä ja Ranska valloittivat ja jakoivat Turkin.
  Lisäksi Britannia valloitti yhteisillä ponnisteluilla. Espanjan siirtomaista tuli lopulta ranskalaisia, kuten myös suuri osa Afrikasta. Ja sitten Intia ja Iran miehitettiin!
  Aleksanteri Ensimmäisen kuoleman ja Konstantinuksen luopumisen jälkeen tapahtui vallankaappaus, ja neljätoistavuotias roomalainen keisari Napoleon II nostettiin Venäjän valtaistuimelle. Ja Napoleonin kuoleman jälkeen vuonna 1836 Napoleon II:sta tuli Ranskan ja koko Euroopan ja monien siirtokuntien hallitsija.
  Syntyi yksi superimperiumi, joka jatkoi laajentumistaan. Napoleon II valloitti sitten Kiinan, Indokiinan ja koko Afrikan. Ja Australia ja Kanada. Ja hän kuoli vuonna 1879 lähes 68-vuotiaana.
  Sitten valtaistuimen seuraajaksi tuli Napoleon III. Hän halusi myös taistella. Mutta kaikkialla maailmassa vain Yhdysvaltojen alue jäi valloittamatta Ranskalta!
  Ja Napoleon Kolmas vuonna 1890 aloitti sodan Amerikan kanssa. Viimeinen maa, joka ei ollut Ranskan hallussa.
  Ja valtava viiden miljoonan sotilaan armeija kaikkialta maailmasta tuli Yhdysvaltojen alueelle.
  Voimat olisivat eriarvoisia. Mutta amerikkalaiset taistelivat Napoleon III:ta vastaan sankarillisesti.
  Varsinkin neljä tyttöä: Monica, Leia, Gertrude, Anna! Ja he taistelivat kuin kobrat ja sankarittaret.
  Monica viilteli miekoilla ja paljain metallivarpain terävillä kiekoilla. Ja löi vastustajia.
  Ja soturi lauloi:
  - Kunnia Amerikalle!
  Leia myös leikkasi itsensä miekoilla vieraan armeijan kanssa ja sihisi aggressiivisesti:
  - Kunnia maailman parhaalle maalle!
  Ja myös paljain jaloin laukaisi murhanhimoisen.
  Gertrude taisteli valtavalla armeijalla ja myös paljain jaloin, heitti erittäin teräviä neuloja ja löi vihollisia.
  Samaan aikaan tyttö huusi:
  - Olen tämän luokan taistelija, mikä on super!
  Anna myös taisteli ja heitti murhaavia lahjoja paljain jaloin.
  Ja huusi:
  - Saavutukset ovat meille suuria!
  Mutta riippumatta siitä, kuinka he taistelivat, ja jopa sankarillisesti, tämä neljä, mutta ranskalaisten ylivoimaiset voimat voittivat heidät kuitenkin.
  Tytöt otettiin vangiksi. Siellä heidät riisuttiin ja kidutettiin julmasti. He vääntelivät kätensä telineeseen, löivät niitä ruosalla ja kuumalla langalla. Paljaat pohjat poltettiin tulella, paljaisiin kantapäihin levitettiin kuumaa rautaa. Mutta tytöt eivät koskaan tunnustaneet Napoleon III:n uutta valtaa.
  Sen jälkeen heidät lähetettiin töihin melkein alasti louhoksille. Ja Amerikasta tuli uusi Ranskan maakunta.
  Kun Napoleon III kuoli vuonna 1903 68-vuotiaana, Napoleon IV:stä tuli keisari. Hänen saapumisensa merkitsi uutta hallitusta. Parlamentin roolin vahvistaminen ja aateliston vaikutusvallan vähentäminen. Maailmanvaltakunnasta tuli vähitellen demokraattisempi.
  Ja vuonna 1917 ensimmäinen ihminen lensi avaruuteen. Näin avautui astronautiikan aikakausi.
  Vuonna 1922 ihmiset lensivät kuuhun. Ja 1933 Marsiin. Ja vuoteen 1950 mennessä he olivat vierailleet kaikilla aurinkokunnan planeetoilla. Mutta vuonna 2000 alkoi ensimmäinen lento tähtiin, kokonainen avaruusmatka. Tässä on tällainen tekoäly vain Napoleon Bonaparten ja venäläisen prinsessan avioliiton takia.
  Kuinka koko ihmiskunnan kohtalo riippuu pienimmästäkin mahdollisuudesta.
  
  KATSO KIINAA VASTAN
  HUOMAUTUS
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova muuttivat Siperiaan 1600-luvulla, missä he lähtivät sotaan Kiinan valtakuntaa vastaan Manchu-dynastian hallinnassa. Kuolemattomat hyökkääjät muuttavat historian kulkua, ei vain Kiinassa.
  Sota raivoaa kuin hurrikaani
  Poika taistelee suuren armeijan kanssa...
  Leikkaamme raivokkaan sumun läpi
  Vaikka se on joskus jopa liian vaikeaa!
  
  Vihollinen on erittäin vihainen vahva,
  Jatkuva lumivyöry tulossa...
  Kirkkaan helakanpunaisten ryntäävien lippujen kahinan alla,
  Mutta uskon, että saamme taistelun toukokuussa!
  
  Älä usko, että meidät voitetaan
  Olemme suuria sotureita Jumalalta...
  Eikä se keskeydy, tiedän elämän langan,
  Vaikka joskus se voi olla hyvin tiukkaa!
  
  Tunne Venäjän suuruus siinä
  Että isänmaa on arvokkaampi kuin mikään muu...
  Ja siellä on erittäin vahva venäläinen talo,
  Ja liikuta fasistia vastenmielisesti!
  
  Älä usko, älä riko Horde Rusia,
  Joka ei polvistu...
  Taistele hillittömästi, älä pelkää,
  Uusien sukupolvien nimissä!
  
  Venäjän talolle, sen heinäsuovasta,
  Taistelemme erittäin kiivaasti...
  Loputtoman unelman täyttymys
  Et ole soturi, jonka sielu on äijä!
  
  Täällä vannot isänmaalle,
  Ryhdy suuren Svarogin soturiksi...
  Ei, älä rakenna onnea verelle,
  Kun ei ole Jumalaa Jeesuksen sydämessä!
  
  Voimme saavuttaa uusia tapoja,
  Maan suuruus, joka kukoistaa...
  Ja tappaa silmälasien hirviö,
  Joten planeettasta tulee pian paratiisi!
  . LUKU 1
  Poika ja tyttö sekä neljä noitatyttöä päätyivät Etelä-Siperiaan ja torjuivat kiinalaisten hyökkäyksen. Se oli vähän tunnettu sota, kun Kiinassa vallassa olivat mantšut, jotka laajenivat aktiivisesti Aasian eri osiin.
  Ja niin he hyökkäsivät venäläisiä vastaan Tiibetin alueella. Ja todellinen tarina, he onnistuivat viemään osan alueesta. Lisäksi Venäjää heikensi sillä hetkellä talonpoikainen ja Stenka Razinin kasakkasota. Kyllä, ja joukkoja olisi siirrettävä erittäin pitkiä matkoja.
  Mutta kuolematon poika ja tyttö sekä neljä terminaattorityttöä tulivat avuksi venäläiselle linnoitukselle.
  Valtava Kiinan armeija hyökkäsi hiljattain rakennettuun venäläiseen linnoitukseen. Ja voimat olivat selvästi eriarvoisia.
  Venäläisiä on vain tuhat ja kiinalaisia kaksisataa tuhatta. Eikä näyttänyt olevan mitään mahdollisuutta.
  Mutta kuusi luokan soturia ovat erittäin valmiita taistelemaan.
  Oleg Rybachenko seinällä. Kuolematon poika, joka näyttää noin 12-vuotiaalta, heittelee neuloja paljain varpaillaan. Ja iskee eteneviä kiinalaisia. Kymmeniä kerralla.
  Heittää neuloja ja Margarita paljain sormin. Tyttö tuhoaa vastustajat ja vinkua:
  - Suuri voimani!
  Ja hän taistelee rohkeasti.
  Natasha heittää myös voimakkaan bumerangin paljain varpaillaan. Kuinka murskata vastustajat ja vinkua:
  - Suuren kunnian nimissä!
  Sitten Zoya leikkaa kiinalaisia miekoilla ja heittelee samalla myrkkyä neuloja paljain jaloin. Ja laulaa itselleen:
  - Venäjän laajuudessa,
  Voimme pelastaa kaikki!
  Ja taas miekat putoavat vastustajien päälle. Ja jos he pilkkovat, niin ilman sääliä.
  Mutta kun Aurora alkoi tuhota ja heitellä bumerangeja paljain varpaillaan, tämä on täydellistä tuhoa. Ja surmatut kiinalaiset joutuvat punaisen paholaisen iskujen alle.
  Ja tyttö karjuu:
  - Murskaan ja repitän kaiken!
  Ja kuinka hän ottaa ja leikkaa molemmilla miekoilla!
  Ja hänen paljaasta kantapäästään lentää terävä ja lävistävä kiekko. Tämä on yleensä täydellisen kuoleman tyttö.
  Ja tässä Svetlana ratkaisevassa taistelussa. Kuinka kiusataan kiinalaisia ja leikataan ne pieniksi paloiksi miekoilla.
  Tyttö rullasi perhosta, ja seitsemän taivaallisen imperiumin soturia hakkeroitiin kuoliaaksi.
  Ja sitten terävät, myrkylliset neulat lentävät paljaista varpaista. Ja hämmästyttää kiinalaisia.
  Oleg Rybachenko taistelee keltaisia sotureita vastaan. Hänen miekkansa välkkyvät kuin potkuri.
  Poika laulaa innolla:
  - Minusta tulee vahvin maailmanmestari,
  Voitamme Amerikan, Kiinan!
  Ja taas poika heittelee teräviä pelejä lasten jalkojen paljain sormin. Ja kaksi tusinaa kuollutta kiinalaista putoaa kerralla.
  Tässä on sellainen taistelu. Todellisessa historiassa tsaari-Venäjä menetti osan alueestaan. Mutta täällä venäläiset ritarit taistelevat eivätkä aio antaa periksi.
  Oleg Rybachenko taistelee ja laulaa:
  - Mutta olemme ritareita täynnä venäläistä henkeä,
  Teloittajat eivät koskaan kuule tukahdutettua huokaamme!
  Ja taas poika heittää erittäin teräviä, ja vahvalla myrkkyllä, noitien keittämiä, hyvin ohuita neuloja!
  Tyttö Margarita on hänen vieressään. Ja myös hänen jalkansa heittävät sellaisia tappavia neuloja. Ja kädet leikkasivat hyökkäävän kiinalaisen. Soturi tuhoaa viholliset ja laulaa:
  - Olen niin siisti, kuin kaikkien maiden demoni...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Kaikkien maiden hallitsija!
  Natasha myös leikkaa kiinalaisia ja laulaa:
  - Illan sarastaessa emme anna Saatanan voittaa!
  Ja tappavat neulat lentävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Seuraavaksi Zoya tuhoaa viholliset. Ja tästä tytöstä näyttää tulevan valtavan energian tunnelma.
  Ja bumerangit ja terävät neulat lentävät kaunottaren paljaista jaloista.
  Warriors vinkua:
  - Olen iso paljasjalkainen unelma ja kaunotar!
  Ja jälleen, hän heittää jotain erittäin tappavaa vastustajilleen.
  Mutta kun Aurora pyörittää myllyä ja kaataa kiinalaiset, tämä on tuhon huippu.
  Ja sitten punapää heittelee lävistysneuloja paljain varpaillaan. Ja kuolleet keltaiset soturit kaatuvat.
  Mutta kun Svetlana lupanet. Ja samaan aikaan hänen paljaista jaloistaan lentää koko joukko neuloja, jotka lävitsevät ja tappavat kaiken.
  Ja soturit huutavat:
  - Niin, niin, niin - hanki fasisti penniin!
  Ja hänen paljaat jalkansa heitetään taas tappavasti kiinalaisia kohti.
  Natasha, pilkkoen keltaisia sotureita miekoilla, huomautti:
  - Se oli helpompaa ja vaikeampaa natsien kanssa!
  Svetlana, ohitettuaan tehtaan, huomautti:
  - Ja se on aina helppoa meidän tyttöjen kanssa!
  Aurora toisti tuulettimen vastaanoton ja murahti:
  - Et kyllästy kanssani ollenkaan!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää tappava pisto.
  Ja Zoya ottaa sen ja huutaa:
  - Emme ole torakoita, olemme tyttöjä - suuren kunnian!
  Ja taas jotain lentää hänen paljaista jaloistaan, ja se osuu viholliseen.
  Tytöt ottivat työn sydämellään.
  Tämä linnoitus on lähes ainoa venäläinen linnoitus alueella. Rakenteilla on vielä pari kaupunkia. On hyvä, että kiinalaiset eivät työntäneet päätään Amurin yli. Mutta Venäjä todellisessa historiassa on menettänyt osan alueestaan. Erittäin aggressiivinen dynastia vallassa Kiinassa. Tytöt voivat kuitenkin saada Luciferin rykmentit lentoon.
  Oleg Rybachenko leikkaa kiinalaista. Ja kun poika laulaa:
  - Korkein luokka on...
  Ja sitten pojan paljain jalan heittämä bumerangi lentää ja huuto:
  - Possu leikkaa kaikki!
  Margarita heitti myös vihollisen päin murhaa. Hän murskasi sen paloiksi ja huusi:
  - Olen avojaloin unelma ja suuri kaunotar!
  Ja hänen jalkansa heittää villejä kiekkoja.
  Seuraavana taistelussa on Natasha. Ja se myös heittää vihollista kohti sitä, mikä jakaa vastustajat.
  Ja hän tekee sen erittäin taitavasti.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät tavallisia, tappavia neuloja.
  Seuraavaksi Zoya taistelussa. Ja hän myös heittelee vihollista, kaikenlaisia hakaristeja ja bumerangeja.
  Ja leikkaa vihollisen.
  Sitten kun se menee ohi:
  - Kunnia hyvälle kuninkaalle!
  Mutta taistelussa ja Aurorassa. Se tuhoaa myös vihollisia Kiinasta. Ja jos se heittää, se heittää tappavalla voimalla.
  Ja laulaessaan:
  - Kyllä, Venäjän maan nimissä!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää myös tappavia latauksia.
  Svetlana ei myöskään petä vihollista. Ja hänen paljaista jaloistaan lentää jotain, joka tuo ilmeisen kuoleman.
  Ja soturi laulaa:
  - Emme koskaan luovuta! Ongelmat eivät tule Venäjälle!
  Ja taas kiinalaiset loukkaantuvat. Ja hän ottaa sen ilman seremoniaa ja pilkkoo sen.
  Kuusi soturia ja soturia iski kovasti. Ja katkaisee vihollisen ja heittää paljain jaloin.
  Oleg Rybachenko, joka katkaisi kiinalaisia, lauloi:
  - Tähtitaistelija, torvisi puhaltaa turhaan -
  Sinun maasi on kaukana kyseenalaisessa loistossa...
  Taistelun liekki tärisee rivien välissä -
  Yksipuolisessa pelissä ilman sääntöjä!
  Ja toinen bumerangi lentää pojan paljain jaloin, mikä katkaisi tusinan kiinalaisen kurkun.
  Poika, kuten näemme, on taistelija.
  Ja Margarita on myös taistelussa. Ja niin hänen paljaat jalkansa toimivat. Hän tuhoaa viholliset epäilemättä erittäin siististi.
  Ja hänen miekkansa ovat kuin teloittajat.
  Soturi huutaa:
  - Olkoon kunniaa!
  Natasha ampuu myös paljain jaloin ja heittää tappavan. Ja samalla hän leikkaa aktiivisesti miekoilla.
  Piippaus samaan aikaan:
  - Lähipiirini on valtion omistama miehistö!
  Seuraavana taistelussa on Zoya. Myös tuhon korkeimman tason paholainen. Kuinka pitää perhosta miekoilla. Ja sitten hän ottaa ja heittää silmiinpistäviä elementtejä paljain jaloin.
  Sen jälkeen se menee ohi:
  - Armeija iloitsee - etenee!
  Ja koko rivi viistettyjä kiinalaisia putouksia.
  Tyttö laulaa itselleen:
  - Zoya rakastaa tappamista! Ah, se Zoya!
  Ja tässä on Aurora nopeassa hyökkäyksessä. Tai pikemminkin aggressiivista puolustusta. Ja paljain jaloin tukahduttaa viholliset.
  Ja samalla se vinkua. Ja kun hänen sapelinsa kulkevat kuin kultivaattorin terät, niin kolme tusinaa kiinalaista repeytyy palasiksi!
  Ja Aurora huutaa:
  - Harmoniset soinnut, Venäjän lippu on erittäin ylpeä!
  Ja nyt hänen paljas kantapäänsä sopii kiinalaisen kenraalin leukaan. Hän ottaa ja kaatuu.
  Zoya on aggressiivinen taistelussa. Hän katkaisee vihollisiaan ja kiljuu:
  - Epäilemme ja tapamme kaikki!
  Ja paljain jaloin sellaiset tikarit lentävät.
  Svetlana ei myöskään petä ketään. Ja tuhoaa viholliset, ikään kuin viikate leikkaa ruohoa. Kiinalaiset epäonnistuvat.
  Tyttö huutaa:
  - Hullu Neula! Pois pihalta!
  Oleg Rybachenko katkaisee joukon keltaisia sotureita miekoilla. Ja sitten paljain jaloin hän heittää tähden ja huutaa:
  - Minun armeijani on vahvin!
  Kuten näette, terminaattoripoika on vihollisten tuhoamisen huipulla. Ja hän tekee sen suurella intohimolla.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää toinen kuoleman lahja. Ja kuinka se täyttää seinää kiipeävät kiinalaiset.
  Keltaiset soturit ovat fanaatikkoja. He ovat jo kasaneet kokonaisia ruumiita. Ja he jatkavat kiipeilyä ja kiipeilyä ja kiipeilyä!
  Mutta poika ja tyttö ovat vain tappavan voiman ruumiillistuma. Ja kun ne leikkaavat, veriroiskeet lentävät kaikkiin suuntiin ja hyvin kauas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Sankarillisuus on kunniaa,
  Olemme planeettojen valloittajia!
  Margarita, tämä levoton tyttö lauloi:
  Emme pysähdy hetkeksi.
  Kuuluu jonkun vaimentunut huuto!
  Ja myös tytön paljaista jaloista lentää tuhoisia ja tappavia neuloja. Lyö kiinalaisia kuin vehnälyhteitä. Kyllä, tyttö Margarita on todellinen terminaattori.
  Natasha, joka katkaisi kiinalaisia, lauloi:
  - Ja tyttö ajatteli murskaten keltaista,
  että elämä on hyvää ja se elämä on hyvää!
  Sitten taas neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Zoya ohitti tuulimyllyn sapeliillaan ja vinkaisi:
  - Tapan kaikki viholliset, ja usko minua, en vitsaile!
  Ja soturin jalat laukaisivat useita tähtiä.
  Ja kaunotar lauloi:
  - Sotilaallinen teko - osuin nikkeliin!
  Ilman tarpeettomia tunteita leikkaava Aurora julkaisi:
  - Suuri menestys odottaa meitä! Luota minuun, se ei parane!
  Ja myös kuin paljain jaloin, mikä tappaa, laukkaa.
  Sitten se huutaa:
  - Olen helvetin kobra!
  Svetlana ei anna armoa kiinalaisille. Ja se tuhoaa kuin muurahaiset. Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Ei ole mahdollisuutta roskat,
  ota jalkasi pian pois!
  Ja nyt hänen paljaista varpaistaan lentää taas murhaavia lahjoja. Tämä on siistein nainen!
  Ja myös karjuu:
  - Meidän voittomme tulee pyhässä sodassa!
  Oleg Rybachenko on yhä aktiivisempi. Ja hän leikkaa molemmilla käsillä ja jopa otti piipun suuhunsa ja sylkee kiinalaisia neuloilla. Tuhoaa vastustajat ja vinkua itselleen:
  - Tämä on voittomme -
  Täysi kierros ja menoksi!
  Ja taas terminaattoripoika lyö kuin hullu. Ja samalla heittää se, mikä tappaa säälimättä.
  Margarita on myös taistelussa. Epätoivoinen tyttö. Ja jos hän laukaisee bumerangin paljain jaloin, tämä on peräti tusina kaadettua kiinalaista.
  Sitten tyttö laulaa:
  - Voi, minulla on iso helikopteri,
  No, sydämeni laulaa onnesta!
  Ja tappava tähti lentää tytön paljaalta kantapäältä. Kyllä, tämä on korkeimman taitolentokoneen kauneus. Ja kuolema kylvää oikealle ja vasemmalle.
  Natasha myös tuhoaa kiinalaiset kaikin tavoin.
  Ja kun hän laulaa:
  - Nautista, vinkusta, vinistä...
  Oliver löysi Twistin!
  Ja tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan.
  Joten Zoya veti itsensä ylös ... Hän otti sen ja sylki vihollista putkesta. Sitten hän pilkkoi myllyn miekoilla. Sitten hänen paljaat jalkansa ottivat ja laukaisivat helvetin kuolemanlahjan.
  Ja kiinalaiset kaatui. Kuin liekinheitin olisi nuolenut heitä.
  Ja täällä taistelussa ja Aurorassa. Myös nopea tyttö. Ja punainen kuolema ja helvetin palava säde. Ja hän ottaa sen, hän leikkaa sen.
  Ei, mikään ei estä sitä.
  Jopa Maus-tankki.
  Tässä on Aurora ja naulaa kiinalaisia. Mikä on erittäin siistiä ja hulluilla symboleilla ja miekalla.
  Ja punaisen harpian miekat eivät pysähdy hetkeksikään.
  Samaan aikaan Aurora huutaa:
  - Kotimaani on kommunismin kotimaa!
  Ja myös hänen paljaista jaloistaan, kuin lento jostakin erittäin tappavasta.
  Ja taas tyttö on ilmassa.
  Ja sitten Aurora muisti, kuinka hän todella taisteli Hiiren kanssa yhdessä vaihtoehtoisissa tarinoissa. Sitten liittoutuneet solmivat aselevon Kolmannen valtakunnan kanssa, ja hyödyntäen pommituksen puutetta saksalaiset käynnistivät hiiren tuotantoon.
  Kyllä, nämä tankit todella helmiä kuin eläimet. Ja heidän edistymisensä oli kauheaa.
  Mutta ei terminaattoritytöille. He taistelivat natseja vastaan kylmäverisesti ja nopeasti samaan aikaan.
  Ja he näyttivät Kuzman äidin! Ja soturit taistelivat rohkeasti.
  Ja nyt punatukkainen Aurora leikkaa miekoilla. Ja leikkaa viholliset kuin kultivaattori.
  Sitten se huutaa:
  - Tapan sen!
  Svetlana ei myöskään ole ujo taistelussa. Kiinalaisia tuhotaan. Ja samaan aikaan paljain jaloin se, mikä kylvää kuoleman, heittää.
  Ja samaan aikaan hän huutaa:
  - Avaruusrohkeutta -
  Tulee iso serenadi!
  Ja silmää vihollisille!
  Sitten hän sylkee putkesta!
  Ja sitten Oleg Rybachenko hajoaa. Eikä vain heitellä kiinalaisia neuloilla, vaan myös jaloillamme bumerangeja.
  Sellainen on kiinni jäänyt nopea terminaattoripoika.
  Ja samaan aikaan hän laulaa:
  - Viholliset eivät estä meitä,
  jos heikot auttavat!
  Ja älä juokse, älä juokse...
  Jos ei eteenpäin!
  Ja Oleg viheltää.
  Ja Margarita otti sen ja heitti paljain varpaillaan tuhoavaa ja kuolettavan murhaajaa. Ja samaan aikaan hän lauloi:
  - Tämä on kobran viesti!
  Ja tyttö räväyttää ja vinkua!
  Natasha ei myöskään ole miss taistelussa. Hän otti sen ja heitti paljain sormin terävän hakaristin. Hän löi läpi paljon kiinalaisia ja vinkaisi:
  - Isänmaani puolesta!
  Ja sitten on Zoya taistelussa. Ja hän myös heittää panoksia vihollisia vastaan paljain jaloin.
  Ja vinkua hammasten virnistyksen kanssa:
  - Olen niin soturi, todella terminaattori!
  Sen jälkeen tyttö lyö miekkoja. Ja huutaa hänen keuhkoihinsa.
  - Banzai!
  Tyttö, kuten näet, ei lopeta taistelua. Ja hän leikkaa ilman tarpeetonta antimonia.
  Myös Aurora ryhtyy tuhoamiseen. Kiinalaiset murskaavat itsensä ilman sarkasmia. Ja keltaiset soturit putoavat, ikään kuin ne olisivat repeytyneet kahtia.
  Ja punatukkainen tyttö huutaa:
  - Kommunismin liekki maailmassa!
  Ja taas hän ottaa ja leikkaa kahdella miekalla. Ja sitten syljet ulos putkesta. Ja istuta se vihollisen päälle.
  Kyllä, Aurora on itse kauneutta ja täydellisyyttä.
  Vaikka Svetlana ei ole huonompi. Ja hän järjesti myös kiinalaisten lyömisen ja tapetun.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät tuholahjoja keltaisille sotureille. Kyllä, he tekevät kaiken korkealla aallolla.
  Svetlana huutaa:
  - Taistelusta tulee verinen, pyhä ja oikea!
  Ja hänen paljaista jaloistaan katkesi taas jotain tappavaa. Ja kuinka hän ottaa ja lyö kiinalaisia!
  Tässä tytöt todella hajosi. Ja ne eivät anna pisaraakaan. Tässä ovat naiset - kaikki naiset!
  Oleg Rybachenko hurjassa hyökkäyksessä. He ovat jo tappaneet tuhansia kiinalaisia. Tämän keltaisen imperiumin soturien hyökkäys on heikentynyt.
  Oleg huusi:
  - Voiton korkein mitta!
  Margarita otti sen ja heitti paljain sormin tappavan, ja sen, mikä oli terävämpää kuin partaveitsi.
  Sitten tyttö lauloi:
  - Haastamme myrskyt,
  Miksi ja miksi?
  Elää maailmassa ilman yllätyksiä -
  Mahdotonta kenellekään!
  Margarita sylki kiinalaisille koko rivin putkia ja jatkoi:
  - Onnea - epäonnistumisia,
  Ja hyppää ylös ja alas!
  Vain tällä tavalla, ei muuten -
  Vain tällä tavalla, ei muuten...
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Ja vain ylös - ei millimetriä alaspäin!
  Tyttö osoitti melko taisteluhenkistä tunnelmaa.
  Natasha on myös taistelun keskipisteessä. Kuin tulivuori purkautuu. Ja heittelee neuloja paljain sormin. Iskee vastustajia. Ja jättää ruumiita niistä pois.
  Sitten tyttö lauloi virnistämällä hampaitaan:
  - Olemme sellaisia terminaattoreita, kuin unelmarobotteja, ja mahtavaa kauneutta!
  Ja tässä on tyttö, kun hän viiltelee kättä miekoilla. Ja leikata paljon ihmisiä.
  Zoya on myös taistelussa. Hän taistelee itsensä puolesta ja paljastaa hampaansa ja karjuu:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja hänen paljaalta jalaltaan kiekko pyyhkäisi kiinalaisten läpi. Joka katkaisi paljon kurkkua. Ja taivaallisen valtakunnan armeijat tukehtuivat.
  Ja tytöt työntävät yhä enemmän.
  Näin Aurora tuo markkinoille jotain, joka leikkaa metallia. Hän kaataa joukon päitä, jotka ovat muodostuneet kummuiksi. Ja se hyppää, lentää ylös ja ottaa sen, karjuu:
  - Nimeni on nyrkkini!
  Ja taas hän heilutti kahta sapelia, ja kiinalaiset vapauttivat sisut. Mutta samalla älä ole hieman nolostunut.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia bumerangeja. Mitkä päät niitetään riveissä.
  Sitten punatukkainen soturi huutaa:
  - Emme ole kaapelissa!
  Olkoon onnea maan päällä!
  Ja hän ottaa lisää piippusta helakanpunaisella suullaan ja sylkee. Ja taivaallisen valtakunnan soturit romahtavat, kuin jauhoiset coolit.
  Joten Svetlana osoitti taistelussa ..
  Hän kaatoi kiehuvan veden vastustajat. Ja ne poltetut ottavat sen ja huutavat hyvin villisti.
  Svetlana huutaa:
  - Tapani!
  Ja paljain jaloin hän heittää pari bumerangia. Leikkaa paljon kiinalaisia.
  Ja puristaa ulos paljon ruumiita.
  Näin hitterit toimivat.
  Ja he katkaisivat Kiinan imperiumin itselleen, sen enempää puhumatta. Ei, heillä on jopa erityinen tahdikkuus.
  Kuolleiden kiinalaisten määrä on jo kymmeniä tuhansia. Ja tytöt vain pitävät hauskaa ja hyppäävät kuin pallot.
  Oleg Rybachenko näyttää myös tyylikkäimmän taitolentokoneen, jonka voit kuvitella.
  Ja poika leikkaa kahdella miekalla niin, että kädet ja jalat ja päät lentävät joka suuntaan.
  Oleg huutaa:
  - Se tulee, uskon ratkaisevan voittomme!
  Margarita paljain jaloin, heitti tuhoavaa, vahvisti:
  - Kyllä tulee!
  Ja koko kuusi alkoi pilkkoa entistä aktiivisemmin.
  . KAPPALE 2
  Sen jälkeen kun lähes koko kiinalainen kahdensadan tuhannen armeija tuhoutui, kuusi soturia siirtyi syvemmälle taivaallisen valtakunnan syvyyksiin. Estääkseen kiinalaisia palaamasta takaisin Siperian venäläisiin kaupunkeihin.
  Täällä soturit hyökkäsivät keltaisia sotureita vastaan lähimmässä suuressa kaupungissa.
  Oleg Rybachenko katkaisi keltaiset taistelijat ja heilutti molempia miekkoja ja huusi:
  - Sisään ja Venäjän tsaarit!
  Ja terävät neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. He löivät kiinalaisia taistelijoita.
  Margarita, pilkkonut keltaisia sotureita miekoillaan, otti sen ja lauloi:
  - Nyt teemme historiaa!
  Ja neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan keltaisiin soturiin.
  Seuraavana on Natasha taistelussa. Hän myös heittää kuolemanlahjoja ja huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän! Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja hänen paljas, taltattu jalkansa heittää tämän ulos kamalalla voimalla. Ja leikkaa kiinalaiset veriseksi sotkuksi.
  Zoya leikkaa myös epätoivoisesti. Ja räjäytti kiinalaisen kenraalin kahtia. Ja leikkasi hänen luunsa.
  Sen jälkeen hän huusi:
  - Suuresta voitostani!
  Ja paljain jaloin käynnistää jälleen murhanhimoisen lahjan. Ja tyrmäsi monet kiinalaiset taistelijat.
  Mutta kun Aurora on taistelussa, se on yleensä kauheaa. Hän leikkaa kiinalaiset sotilaat kahtia ja laukaisee murhanhimoisia lahjoja paljain jaloin. Ja niin murskaa keltaisen armeijan.
  Ei, Auroraa todellakin kutsutaan punaiseksi noidaksi. Ja hän on voittamaton.
  Ja tappavat neulat lentävät hänen paljaista sormistaan. Ne iskevät kiinalaisia ja ne romahtavat kuin hiekkasäkit.
  Aurora karjuu keuhkoissaan:
  Venäläiset tuntevat minut
  Ja he kutsuvat sitä hienoksi!
  Ja taas kauneus on kuin tappavan neulan heittämistä. Ja vihollinen on kiinni kuin kovakuoriainen.
  Aurora huokaisi:
  - Saat haaveilla, uneksia pahaa!
  Ja taas tyttö puskee kuin bumerangi.
  Kyllä, tämä punapää - ei kiloakaan suolaa söi sotilasasioissa. Jos se puidaan, niin se puidaan.
  Ja taas nopea ja tulinen tyttö hyökkää.
  Ja täällä Svetlana on innokas taistelemaan. Ja niin hän leikkaa ja tuhoaa kaikki. Ja hänen miekkansa ovat kuin kimalteleva salama.
  Ja neulat lentävät paljaista jaloista.
  Tyttö huusi:
  - Suuri vahvuuteni -
  Pelaa kanssani ollaksesi krokotiilin ystävä!
  Poika Oleg Rybachenko, kuten aina, on hyökkäämässä. Hän on nopea mangoose. Silppuaa ja heittää vihollista tähtiä.
  Ja nuori soturi huutaa:
  - Mennään hyökkäykseen
  Voitetaan kaikki kiinalaiset!
  Ja tässä on poika hyökkäyksessä.
  Ja tyttö Margarita murskata suuressa jännityksessä keltaiset joukot. Ja hänen paljaat sormensa heittävät kuoleman lahjoja.
  Ja tyttö karjuu:
  - Voitan!
  Ja taas kokonainen neulasade ryntää hänen paljaista jaloistaan.
  Ja neulat ovat tappavia ja myrkyllisiä.
  Margaret hyökkäyksessä. Kiinalaiset ovat erittäin tiukkoja häntä vastaan. Ja tyttö on kauhun ruumiillistuma.
  Vaikka kaunis soturi.
  Ja nyt pala kuolemaa lentää taas hänen paljaalta jalaltaan. Joka iskee vihollisia.
  Natasha villissä lennossa. Leikkaa kiinalaiset palasiksi. Ja hänen miekkansa eivät tunne armoa.
  Soturi karjuu:
  - Se tulee olemaan suuri voittomme!
  Ja kauneuden paljaista jaloista lentävät taas erittäin tappavia ja vaarallisia neuloja.
  He iskivät kiinalaisia suuria määriä. Mitä tytöt ovat todella hienoja.
  Ja hyökkäyksessä he eivät anna kenellekään laskeutumista.
  Mutta Zoya ei tiedä, ei ole koskaan sanaa. Hän murtautuu vastustajien luo. Ja hänen miekkansa ovat kuin teloittajat.
  Zoya huutaa keuhkoihinsa:
  - En tunne armoa - vain kuolemaa!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät niin, että kiinalaiset eivät voi vastustaa!
  Päinvastoin, soturi kiihtyy joka minuutti. Tässä on jäähalli hyökkäyksessä.
  Aurora on myös niin groovy tyttö. Ei peräänny eikä luovuta. Ja hän menestyy kaikessa.
  Täällä hän heitti teräsviuhkan paljain varpaillaan. Hän katkaisi kiinalaiset sotilaat ja sihisi:
  - Punaisessa imperiumissa tulee olemaan tuli, joka lämmittää koko planeetan!
  Ja taas jotain, mikä nimenomaan tappaa kärpäsiä hänen paljaista jaloistaan.
  Ja soturi on taas korkealla paikalla.
  Ja tässä on Svetlana taistelussa. Ei poikkea suunnitelmasta. Ja hän leikkaa itseään villillä painostuksella. Ja terävä kiekko lentää hänen paljaista jaloistaan. Mikä tunnetusti leikkaa vastustajia.
  Svetlana vinkua villisti raivosta:
  - Revin teidät kaikki osiin!
  Ja tyttö on hyökkäyksessä. Ja hänen paljaat jalkansa ovat niin ketterät.
  Edelleen taistelussa Oleg Rybachenko on revitty. Tässä on epätoivoinen poika-terminaattori. Siihen liittyy valtavia voimia ja villin lapsen painetta.
  Ja tässä on lapsi, joka heittää bumerangia paljain jaloin. Kyllä, ja vastustajat menettivät kaksi tusinaa päätä kerralla.
  Tämä on todella - todella tappava voima.
  Oleg lauloi:
  - Käsialani on yksinkertainen -
  En pidä kissan hännän vetämisestä!
  Ja pojan paljaasta kantapäästä lensi terä, ja kuinka kiinalaisia hakataan. He kirjaimellisesti menettivät henkensä ja rohkeutensa.
  Oleg huomautti hurjasti:
  - Älä koskaan sano sanaa ei!
  Poika hyökkää... Sitten hän muisti Wladimir Klitschkon. Kyllä, tämä nyrkkeilijä voisi palata kehään. Ja miksi ei kokeilisi? Jos on vielä terveyttä, niin Jumala itse käski sinut taistelemaan!
  Terminaattoripoika hyökkäyksessä. Murskaa kiinalaiset ja laulaa:
  Nuori ystävä on aina nuori
  Älä kiirehdi lepäämään...
  Ole iloinen, rohkea, meluisa -
  Sinun täytyy taistella - joten taistele!
  Mies, jolla on sitkeyttä -
  Voittaa teidät kaikki peräkkäin!
  Olen ikuinen poika, jolla on sielu,
  Mikä johtaa tulokseen!
  Ikuinen poika I sielu
  Ja älä peräänny!
  Nuori soturi ja ikuinen lapsi raivokkaassa hyökkäyksessä kiinalaisia vastaan. Hän näyttää itsensä parhaalta puolelta.
  Margarita myös murskaa keltaiset soturit ja laulaa:
  - Emme koskaan luovuta!
  Ja hän katkaisi paljon kiinaa ja lisäsi nauraen:
  - Ei, usko minua koskaan!
  Ja tyttö heitti jälleen teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Hän on nopeassa ja ainutlaatuisessa liikkeessä.
  Natasha taistelussa on nopea ja mahtava kuin Valkyrie. Taistelee rohkeasti. Ja kaataa kiinalaiset.
  Hän taisteli usein taivaalla. Hän oli erinomainen ässälentäjä. Hänen täytyi taistella jalkaväessä.
  Mutta nyt Natasha on ottanut kiinalaiset. Ja puidataan kaikella raivolla.
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää bumerangit ja neulat. Hän murskaa vihollisen.
  Tyttö laulaa:
  - Mutta minä uskon auringonnousuun,
  Hävittää vankilatyrmän pimeyden!
  Zoya hyökkää kiinalaisten kimppuun. Ja puhkeaa tiukasti. Ja hänen paljaat jalkansa tyrmäsivät vihollisia ilman pysähdystä.
  Soturi liikkeellä. Hän on kuin kobra, joka hyppää ja hyppää itselleen.
  Kultahiuksinen tyttö huutaa:
  - Tulevaisuus on meidän
  Olemme kuin jediritareita!
  Ja nyt hän ottaa sen käännöksestä ja läimäyttää sitä.
  Seuraava hyökkäys on Aurora. Murskaava ja taisteleva punaisen värinen tyttö. Hän lähti hyökkäykseen ja nosti vauhtia entisestään. Hänen miekkansa ovat kuin tuulimyllyn terät.
  Tulinen kaunotar julkaistiin:
  - Koko maailmalle tulee niin onnea!
  Ja taas tyttö lähtee villiin tahtiin. Tämä on todellinen sodan jumalatar.
  Svetlana myös laulaa, hyppäämällä ylös:
  - Sata sadan jälkeen, rykmentti rykmentin jälkeen,
  Venäjän ritarit leikattiin miekalla!
  Ja nyt hänen paljaat varpaansa heittävät sitä, mitä ei voi torjua kilvellä.
  Tässä on tyttö. Varsinainen meikki.
  Natasha siristaa hampaat virnistettynä:
  - Älä opeta minua!
  Ja hän heittää kuoleman paljain jaloin.
  Aurora on samaa mieltä:
  - Meille ei ole mitään opetettavaa!
  Soturit nopeuttavat liikkeitään. Toistaiseksi melkein koko kaupunki on täynnä ruumiita. Kyllä, kiinalaiset joutuivat tuhoamiseen. Ihmisiä on vain kuusi, mutta he työskentelevät koko armeijalle.
  Oleg Rybachenko muisti yhden tonttu-suvun kaverin tarinan. Hän päätyi kolmanteen valtakuntaan ja onnistui vakuuttamaan hänet lähetettäväksi Luftwaffeen.
  Kyllä, tonttu, vaikkakin pienikokoinen, on erittäin nopea, vahva ja erinomaisesti reagoiva. Yleensä haltiat ovat parempia kuin ihmiset fyysisessä kunnossa ja ajattelun nopeudessa. Ja lentokoneessa tonttu ja jopa kuninkaallinen veri tuntee itsensä kotkaksi.
  Ja tämä soturi pystyi ampumaan alas 538 vihollisen lentokonetta Fuhrerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1944, eikä häntä itseään koskaan ammuttu alas.
  Kahdesta ensimmäisestä lentokoneesta tonttu sai Rautaristin Ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Yli kolmesataa jo Saksan kotkan ritarikunta timanteilla. Yli neljäsataa rautaristin ritariristiä kultaisilla tammenlehtimiekoilla ja timanteilla. Ja viidellesadalle muistolentokoneelle - Rautaristin suurristi. Siten tonttu keräsi ennätysmäärän palkintoja, ja tässä suhteessa hän jopa voitti Hermann Göringin ja sai everstin arvon.
  Vaikka hän taisteli lentokoneessa yksityisenä.
  Joten vaikka tällainen erinomainen ässä ilmestyi Luftwaffessa, hän ei vaikuttanut sodan kulkuun liikaa. Todellakin, jos otamme Luftwaffen todellisen historian kuusi ensimmäistä ässää, he ampuivat alas yhteensä yli puolitoista tuhatta lentokonetta. No, kuinka paljon se auttoi Wehrmachtia?
  Vaikka Goebbelsin propaganda saattoi liioitella pudonneiden lentokoneiden määrää.
  Monet näistä luvuista epäilivät voimakkaasti.
  Mutta tonttu ampui rehellisesti alas niin monta autoa, mutta hän ei itse menettänyt yhtään taistelijaa.
  Mutta sitten Oleg Rybachenko tapasi hänet ja kysyi:
  - Miksi pidit kiinni Kolmannesta valtakunnasta, jota pidetään pahan voimana?
  Elf huomautti loogisesti:
  - Koska maailmassa ei ole ollenkaan hyvän voimaa! Luuletko, että Stalin ja liittolaiset ovat pyhiä?
  Oleg huomautti hymyillen:
  - Mutta Neuvostoliitossa sinua, kun olet ampunut alas niin monta lentokonetta, pidettäisiin jumalana isolla kirjaimella! Ja siksi sinua pitäisi sylkeä ja kirota!
  Elf huomautti rehellisesti:
  - Lokakuussa 42. vuonna, kun hän alkoi taistella Valtakunnan puolesta, sodan lopputulos ei ollut vielä selvä. Mitä luulet, minulla ei ole mahdollisuutta olla voittajien joukossa?
  Oleg Rybachenko vastasi rehellisesti:
  - Jos loikkaat Neuvostoliittoon, uskon, että saat anteeksi ja hyväksyt. Sankareita ja suuria sotureita arvostetaan kaikkialla!
  Tonttu hymyili säteilevästi ja vastasi:
  - Kiitos tarjouksesta! Mutta kun toinen maailmansota on ohi, palaan planeetalleni palkintojen kera... Ja tietysti sillä ei ole minulle väliä, että Saksa hävisi. Pääasia, että näytin itseni sankarina ja astuin ilmailun historiaan kaikkien aikojen parhaana ässänä!
  Oleg Rybachenko huomautti harmissaan:
  Kuinka monta hyvää kaveria kuoli sinun takiasi!
  Tonttu huusi, muistutti loogisesti:
  - Siellä on myös Rudel ... Hän on myös supermies!
  Oleg nyökkäsi.
  - Rudel... Kyllä, se on kuin sarjakuvan sankari!
  Tonttu mutisi:
  - Olin ja olen ja tulen olemaan soturi! Joten yritän saada tilini tuhanteen!
  Oleg Rybachenko epäili:
  - Voitko tehdä sen? 9. toukokuuta 1945 Kolmas valtakunta antautuu!
  Tonttu kysyi ilahduttavana:
  - Osaatko sanoa tarkemmin milloin ja missä ja mihin aikaan, millä voimilla punaiset ja liittolaiset hyökkäävät?
  Oleg kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi tarvitset sitä?
  Tonttu vastasi rehellisesti:
  - Haluan pidentää sotaa triviaalisti, jotta hauskuus jatkuisi pidempään!
  Oleg otti sitten aseen ja vastasi:
  - Voisin ampua sinut, mutta en tee sitä!
  Tonttu ihmetteli
  - Ja miksi?
  Oleg Rybachenko totesi päättäväisesti:
  - Anna omantuntosi rankaista sinua!
  Ja he erosivat...
  Oleg Rybachenko ajatteli, ettei hän ollut tappanut tätä tonttua turhaan. Kuinka monta konetta hän ampuu alas. Siitä tulee vain kauheaa.
  Ja poika laukaisi jälleen kuoleman bumerangin paljain varpaillaan.
  Margarita tuhoaa aktiivisesti kiinalaiset taistelussa. Hänen paljaita jalkojaan lyötiin niin osuvasti tappavilla lahjoilla, että olet yksinkertaisesti hämmästynyt.
  Superman tyttö.
  Ja hänen toimintansa taistelussa, kuin lumikko.
  Ei, kukaan ei koskaan pelottele sellaista tyttöä, vaikka kiinalaisia olisi kaksi miljardia.
  Mutta mitä Margaret tekee?
  Hän puolustaa maataan.
  Oleg Rybachenko, joka katkaisi kiinalaisia, lauloi:
  - Ei ole kauniimpaa isänmaata Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa maata -
  Koko universumi on valon soihtu Rus!
  Poika hyppää ylös ja kiihtyy, teurastaen kaikki jaloillaan.
  Natasha myös taistelee ja laulaa:
  Fatal vuosi, et voi uskoa minua
  Tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän...
  Lopeta pyöriminen
  Paholainen kääntyy kultaisilla sarvilla!
  Ja tyttö heittää jälleen tappajalahjan paljain jaloin.
  Zoya on myös taistelussa, joutui haavaan ja taistelee. Aktiivinen tyttö. Ja jos hän leikkaa miekoilla, kaikki lentää niin pitkälle.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät niin aktiivisesti lahjoja. Ja niin monet tyrmäävät vihollisia.
  Kyllä, kiinalaisilla on selvästi synkkiä päiviä.
  Aurora iskee säälimättä. Ja hänen paljaat jalkansa ovat enemmän kuin tappava. Tämä on yleensä tuhon jumalatar.
  Ja siinä on tuhat paholaista.
  Svetlana iskee kiinalaisia suurella intohimolla ja kiljuu:
  - Tulevaisuus on
  Jotta meidän ei tarvitse olla kissa!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät taas jotain, ja viholliset revitään palasiksi.
  Taistelutyttö - taitolento hänessä!
  Puhdistettuaan kaupungin kiinalaisista kuusi lepäsi. Täytti välittömästi villisian ja paistoi sen kokonaisena.
  He leikkaavat sen paloiksi ja alkoivat syödä.
  Natasha huomautti:
  - Täällä Walter Scottin ritarit söivät paljon kerrallaan!
  Oleg Rybachenko naurahti ja muistutti:
  - Tee myös Dumas! Näin Porthos söi kokonaisen oinaan!
  Natasha nauroi.
  - Lampaat? Miksei villisika?
  Oleg lauloi vastauksena:
  Koko perheesi
  Setäni, joka sai villisian...
  Kun hän oli elossa - hän varoitti minua -
  Kannibaaleista on mahdotonta ottaa vaimoa!
  Margaret vahvisti:
  - Se on villi laulu! Ja haluan jotain sielullisempaa!
  Oleg huomautti:
  - Hengellinen? Tämä on hyvä!
  Ja poika lauloi jotain...
  Mutta Aurora keskeytti hänet ja huomautti:
  - Ei tarvitse laulaa, vaan näytellä.
  Ja tyttö otti iPhonen vyöllään. Oleg hymyili, Natasha ojensi hänelle omansa ja tarjosi:
  - Pelaa tankkeja punapään kanssa!
  Aurora suostui:
  - Minä rakastan tätä peliä!
  Ja tyttö-sankari alkoi saada parametreja.
  Oleg Rybachenko otti panssarivaunulaivaston käyttöön.
  Aurora varoitti:
  - Yksi tankki yhdelle! Kokeile kaksintaistelua!
  Poika suostui.
  - Tämä on aivan oikein!
  Oleg valitsi 40-luvun tyylikkäimmän Neuvostoliiton tankin - IS-7: n. Upea auto, josta ei koskaan tullut sarjaa. Hänellä on kaikki ja haarniska, ja aseet ja nopeus. Todellinen halo!
  Aurora E-75. Auto on huonompi. Ja raskaampaa, ja vähemmän nopeutta, tehoreserviä, vähän heikompaa ja ase. IS-7:ssä on 130 millimetriä verrattuna E-75:n 128 millimetriin. Saksalaisen panssari on ehkä paksumpi, mutta tätä kompensoi IS-7:n suuri kaltevuus. Ja Fritzin sivut ovat korkeammat ... Kaikki on niin, mutta ...
  Aurora kääntää E-75:n M-tasolle ... Ja auto paranee. Ja moottori on tehokkaampi ja siluetti on paljon matalampi, ja aseesta on tullut pidempi piippu. Ja nyt panssari on paksuuntunut. Saksalainen tankki painaa edelleen yhdeksänkymmentäviisi tonnia, kun taas Neuvostoliiton säiliö painaa kuusikymmentäkahdeksan. Ja päivityksen jälkeen sillä on samanlainen asettelu, ja se on nyt tehokkaampi.
  Ja IS-7 jäi joka tapauksessa ilman kehitystä. Joten todellisessa historiassa kukaan ei ennustanut sitä.
  No, Oleg, valjastetaan itsesi.
  Poika ei kuitenkaan ole eksyksissä. Koska vihollinen on modernisoitunut, lapsi tekee jotain ja käyttää höyhenkuoria. Ja sitten tulee erittäin hyvä taistelu.
  IS-7 lähestyy. Mutta silti, saksalaisen ajo-ominaisuudet ovat edelleen parempia.
  Aurora ampuu pidempipiippuisen kanuunansa. Mutta sisään ei silti pääse.
  Ja terminaattoripoika lähestyy ja kiertelee jälkiä. Pikkumies näyttää olevan varsin itsevarma.
  Aurora toi toisen laukauksen jälkeen esiin moraalin:
  - Hiiri voi tappaa norsun!
  Ja taistelu jatkui, Oleg löi 130 mm:n kanuunan rungon niveleen ja voitti. Kaikista eduista huolimatta.
  Mutta yleensä neljäkymmentäluvun tankeissa on erilaisia autoja. Erittäin mahtava projekti - "Royal Lion". Paino on sata tonnia, ase on 210 mm kaliiperi, etupanssari on kalteva 300 mm, sivut 200 mm ja moottori on 1800 hevosvoimaa.
  Tämä on auto - jopa IS-7 voi tunkeutua vain sivulle ja sulkeutua. Ja se on todella hienoa!
  Aurora lauloi virnistettynä:
  - Tämä on kotka, joka lentää auringon yläpuolella!
  Ja hiljaa...
  Syötyään kuusi muutti Kiinan kaupunkeihin. Toistaiseksi on välttämätöntä saada aikaan rauha ja saada mantšut luopumaan hyökkäämästä.
  Tytöt ja poika hyökkäsivät kiinalaisten kimppuun ja tappoivat jälleen monia miekoilla ja paljain varpain.
  Sitten soturit ampuivat vangituista tykeistä. Ja paljon kiinalaisia tapettiin.
  Oleg Rybachenko huomautti:
  - Ehkä on parempi pelata puolustavasti? Ja sitten siitä tulee jotenkin ruma?
  Aurora vastasi:
  - On olemassa ennaltaehkäisevän sodan käsite!
  Oleg muistutti:
  - Victor Suvorov yritti myös todistaa, että fasistisen Saksan sota Neuvostoliittoa vastaan oli ennaltaehkäisevää!
  Aurora virnisti ja murisi:
  - Eikö se ole niin?
  Oleg pudisti päätään.
  - Epäilyttävää!
  Margaret muisteli:
  - Luin tämän kirjan. Hän näyttää ensi silmäyksellä vakuuttavalta. Mutta jos kaivaa syvemmälle...
  Aurora nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Neuvostoliitto valmisteli hyökkäyssotaa, ja tämä on tosiasia!
  Margaret huomautti:
  - Neuvostoliitto valmisteli hyökkäyssotaa sodan jälkeenkin. Mutta hyökkäys ei koskaan alkanut!
  Oleg huomautti loogisesti:
  - Jos Stalin suunnitteli hyökkäyksen, niin myöhemmin, saatuaan ensin osastonsa miehityksen tankkeilla ja muilla laitteilla. Ja uusin ilmailu on juuri alkanut saapua yksiköissä, edes lentäjät eivät ole hallinneet sitä!
  Aurora vastusti myös loogisesti:
  - Jos Neuvostoliiton armeija aseistautui uudelleen, Saksan armeija ei myöskään pysynyt paikallaan. Samalla kun Neuvostoliitto valmisteli uusimpia lentokoneita, Fritz lisäsi uusimman teknologian tuotantoa.
  Viive Stalinin etu ei kasvaisi. Pikemminkin päinvastoin, natsit, joilla on Euroopan potentiaalia, voisivat saada Venäjää umpeen laadukkaampien laitteiden määrässä!
  Oleg Rybachenko epäili:
  - Mikä saa sinut ajattelemaan, että niiden laatu oli parempi?
  Aurora vastasi rehellisesti:
  - Mutta he voittivat neljänkymmenenensimmäisenä vuonna! Jos heidät lyötiin lukumäärältään huonommiksi, niin ehkä he olivat myös laadultaan parempia!
  Poikanero epäili:
  - En usko!
  Margaret huomautti:
  - Neljäskymmeneensimmäinen vuosi on mysteeri. Miksi muodollisesti vahvempi puna-armeija hävisi taistelun toisensa jälkeen. Ja sitten, kun hän tuli muodollisesti ja itse asiassa heikommaksi, alkoiko hän voittaa?
  Oleg Rybachenko vastasi:
  - Tämä on toisen maailmansodan suuri mysteeri!
  Natasha ehdotti:
  - Siellä oli korkeampien voimien väliintulo!
  Oleg nyökkäsi.
  - Siellä todella oli jotain!
  Augustine murisi:
  - Meidän epäjumalamme ovat veren peitossa, jumalamme ovat sodan jumalia!
  Zoya suostui.
  - Veren peitossa ja sodan jumalat!
  Kun Oleg ja Aurora alkoivat pelata toisen maailmansodan strategiaa. Aurora Hitlerille, Oleg Stalinille.
  Oikeita iskuja vaihdettiin jo. Aurora käytti roistokoodia ja E-sarjan tankkien massaa murtautui Moskovaan. Togo ja Oleg käyttivät huijauskoodia ja IS-7:ää naidakseen saksalaisia. Ja viikate yhtyi kiveen. Ja paljon arkkuja. Anna ja virtuaalinen.
  Oleg Rybachenko leikkii innolla, ja hänen joukkonsa murtautuvat Saksan puolustuksen läpi. Rakenna kattilat. Aurora käynnistää rikoskoodin uudelleen. On erittäin villi siirtojen vaihto.
  Poikanero lauloi:
  - Jossain Kamassa - emme tunne itseämme,
  Jossain Kama-joella äidit!
  Älä kurota käsilläsi, älä kurkota jaloillasi,
  No, jos tarpeen, siirrä pokereita!
  Ja Neuvostoliiton tankit murskaavat natseja. Mikään ei ole parempaa kuin IS-7. Ja voit taistella turvallisesti "Hiirien" ja "E" -100:n kanssa. Neuvostoliiton tankki ei pelkää tällaisia hirviöitä.
  Ne ovat painavampia, mutta se ei tarkoita, että he olisivat vahvempia.
  Ja Oleg etenee, liikkuu nopeasti autojen kanssa. Ja se on kuin tuhat paholaista.
  Prodigy boy laulaa:
  - Murskataan Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  Ja nyt Neuvostoliiton joukot ottivat toisen esteen. He ovat kuin tappeluiden ja tappeleiden neroja!
  Aurora ei kuitenkaan ole myöskään yksinkertainen. Ja se toimii aggressiivisesti. Heittää uusia ja uusia ja uusia voimia puna-armeijan pyörien alle.
  Ja punatukkainen soturi laulaa:
  - Viholliset eivät estä minua! Minä valloitan maailmankaikkeuden avaruuden!
  Ja uudet ja uudet rykmentit lähtevät taisteluun.
  Oleg Rybachenko lauloi iloisesti:
  Fritz raivoissaan,
  Rykmentin vihollinen eteni ...
  Mutta hullut arjalaiset -
  Venäläiset kohtaavat vihamielisyyttä!
  He kaivavat sian nahkaan,
  vihollinen heitetään tomuun -
  Venäläiset taistelevat kiivaasti
  Vahva sotilaan nyrkki!
  Ja poika suorittaa toisen kiertoliikkeen ja ottaa Auroran joukot kehään.
  Kyllä, lapsi on älykäs, sanoja ei ole.
  Aurora huokaisi:
  - Ei, en anna periksi, mutta olen aina osannut taistella!
  Oleg Rybachenko suostui:
  - Älkäämme luovuttako! Me yksinkertaisesti tuhoamme sinut!
  Ja nyt Neuvostoliiton joukot ovat jälleen hyökkäyksessä. Ja jo huijarin koodi ei auta Fritziä.
  Sitten Aurora muuttaa ovelasti vaihtoehtoa. Ja Iso-Britannia ja Yhdysvallat osallistuvat sotaan sen puolella. Tämän armadan soturit ryntäsivät taisteluun. Ja painetaan vihollista.
  Mutta Neuvostoliiton IS-7-panssarivaunut tuhoavat vieläkin helpommin Yhdysvaltain Shermanit ja Pershingit sekä englantilaisen Churchill-tankit.
  He eivät itse aiheuta vahinkoa.
  Aurora murisi:
  - No, sinä ja pikku imp!
  . LUKU 3
  2000-luvun soturit ottivat jälleen yhteen 1700-luvun kiinalaisten kanssa.
  Taivaallisessa valtakunnassa on liikaa sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko, joka leikkaa kiinalaisia miekoilla, huusi:
  - Älä koskaan luovuta!
  Ja pojan paljaista jaloista lensi terävä kiekko!
  Margarita murskaamassa vastustajia murahti:
  - Maailmassa on paikka saavutukselle!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui kiinalaiseen.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaan ja ulvoi:
  Emme koskaan unohda emmekä koskaan anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa menivät kiinalaisten myllyn läpi.
  Zoya, leikkaamalla vihollisia, vinkaisi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja uudet neulat hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja mikä on kiinalaisten sotilaiden silmässä, kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit olivat innostuneita ja raivoissaan.
  Aurora leikkasi keltaisia sotilaita, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja keltaiset taistelijat putoavat.
  Svetlana leikkaa myllyä, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Kiinalaiset putoavat kuin lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Sillä äiti Venäjä voittaa!
  Oleg Rybachenko etenee kiinalaisia vastaan. Terminaattoripoika leikkaa keltaisia joukkoja.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät ulos myrkkyä sisältäviä neuloja.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä leikkaa jokaisen pään ja kuonon.
  Margarita murskaa myös vastustajia.
  Hänen paljaat jalkansa heiluvat. Kiinalaisia kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa ja leikkaa ...
  Kiinalaisten sotilaiden ruumiiden massa.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän leikkaa omaa kiinaansa ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi kiinalaisten kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Leikkaa keltaisia sotilaita molemmin käsin. Sylkeminen putkesta. Ja heittelee tappavia neuloja paljain varpain.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Öh, äijä, mennään,
  Oi, suosikkini menee!
  Aurora, joka kaataa kiinalaisia ja tuhoaa keltaisia sotilaita, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläimen ihossa,
  Hän ryntäsi mellakkapoliisille mailalla!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista vihollisen kimppuun, mikä tappaa norsun.
  Ja sitten huudahtaa:
  - Sudet!
  Svetlana hyökkäyksessä. Silppuaminen viipaloi kiinalaisia. Paljain jaloin hän laukaisee kuolemanlahjoja heidän päälleen.
  Johtaa myllyä miekoilla.
  Hän murskasi paljon taistelijoita ja huutaa:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja.
  Oleg Rybachenko hyppäsi ylös. Poika kierteli kuperkeikkauksessa. Pilkoi paljon kiinalaisia hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain sormin ja kurkisti:
  - Ole kuuluisa kauniista rohkeudestani!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kovempia kuin tuulimyllyn terät. Ja paljaat varpaat heittävät kuolemanlahjoja.
  Tyttö on hyökkäyksessä. Tuhoaa keltaiset soturit ilman seremoniaa.
  Ja hyppää aina silloin tällöin ja kiertelee!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja kiinalaiset itse kuolevat. Ja kokonaisia ruumiita kasaantuu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa heittivät neulan.
  Ja sitten vielä tusina neulaa!
  Natasha hyökkäyksessä on myös erittäin siistiä.
  Ja heittää paljain jaloin ja sylkee oljesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kimalteleva kuolema! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus liikkeessä.
  Zoya hyökkää kiinalaisten ruumiiden tukkoon. Ja tuhon bumerangit lentävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Ja keltaiset soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, sinä voitat!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaasta kantapäästä. Joka suoraan kurkkuun Kiinan kaivaa.
  Ne putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Aurora hyökkäyksessä. Murskaa keltaiset joukot. Hänen miekkansa ovat kahdessa kädessä. Ja hän on niin suuri soturi.
  Tornado pyyhkäisee Kiinan joukkojen läpi.
  Tyttö punatukkaisella karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunotar tulihiuksinen.
  Aurora hurjassa ekstaasissa:
  - Sodan jumalat repivät kaiken!
  Ja soturi hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa Ja niin kimaltelevaa ja taistelevaa. Hänen paljaat jalkansa heittävät ulos niin paljon tappavia asioita. Ei mies, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Tuo hyppy pyöreässä tanssissa!
  Anna unelman toteutua -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja tytön liikkeessä yhä enemmän raivoa.
  Oleg hyökkäyksessä kiihdyttää kaikkea. Poika voittaa kiinalaisen.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja.
  Nuori soturi huutaa:
  - Raivoava valtakunta - repii kaikki osaksi!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on toiminnassaan myrskyinen tyttö. Ja lyö vihollisia.
  Täällä hän laukaisi paljaalla jalallaan, herneellä räjähteillä. Hän räjähtää ja heittää heti sata kiinalaista ylös.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee meille joka tapauksessa!
  Ja ajaa myllyä miekoilla.
  Natasha kiihdytti liikkeitään. Tyttö katkaisee keltaiset soturit. Ja huutaen:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan kiinalaiset kiihtyvällä vauhdilla.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Ei ajattele pysähtyä ja hidastaa.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihasalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joilla on rei'itetty kurkku, makaamassa ruumiskumpuissa.
  Aurora on hullu tyttö. Ja se murskaa kaikki kuin se olisi hyperplasmarobotti.
  Se ei ole jo lyönyt sataa kiinalaista. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi karjuu edelleen.
  - Olen voittamaton! Maailman siistein!
  Ja taas kauneus hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa kiinalaista repeytyi voimakkaan räjähdyksen seurauksena.
  Aurora lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä anna grammaakaan hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän leikkaa viholliset ja tuhoaa kiinalaiset. Ja joukko keltaisia hävittäjiä on jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi oli raivoissaan. Teki villin taistelun.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet kiinalaiset putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poika muistaa villin strategian. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja Adidas!
  Todella siistiä ja siistiä suoritusta tuli. Ja kuinka monta kiinalaista tapettiin. Ja suurin määrä suurimpia tappoi keltaiset taistelijat.
  Margarita on myös taistelussa. Murskaa keltaisia armeijoita ja ulvoo:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroivat kiinalaisia. Keltaisten hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantterit! Todista, että kaikki ovat parhaita!
  Ja tytön paljaasta kantapäästä lentää ulos kuin herne, jolla on voimakkaita räjähteitä.
  Ja lyödä vihollista.
  Ja hän ottaa ja murskaa osan vastustajista.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän voittaa vastustajia, eikä hän itse anna kenellekään laskeutua.
  Kuinka moni kiinalainen on jo keskeyttänyt.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiri. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka kaikki hänen kumppaninsa ovat teloittajia!
  Natasha huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen!
  Ja taas tyttö leikkaa paljon kiinalaisia miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja leikkaa paljon keltaisia sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita kiinalaisia. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Aurora etenee ja tuhoaa vastustajia. Ja samaan aikaan hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa hampaansa!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki tulee kirjaimellisesti vihasta.
  Svetlana liikkeellä Täällä hän leikkasi paljon kalloja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten sylkee oljesta. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää nippu neuloja ja laulaa:
  - Mennään telttailemaan, avaa iso tili!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on melko vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja särkeviä neuloja.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapaus valkenee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan kiinalaisia kohti ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Kukkikoon ruusut!
  Ja heti kun soturi heittää herneen paljain varpaillaan, tuhat kiinalaista lensi heti ilmaan. Kyllä, taivaallisen imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet kiinalaiset kuolevat.
  Heidän tyttönsä ja miekkansa, ja hiilen jyvät ja keihäät. Ja neuloja.
  Samalla se myös karjuu:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja ja lyövät vastustajia.
  Zoya villissä liikkeessä. Hyökkää kiinalaisia vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturinainen heittelee neuloja paljain sormin. Murtautuminen vastustajien läpi ja kuinka karjua:
  Täydellinen voittomme on käsillä!
  Ja pyörittää villiä myllyä miekoilla. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta kobra Aurora lähti hyökkäykseen. Tämä on nainen - painajainen kaikille painajaisille.
  Ja jos se leikkaa sen, se tarkoittaa, että se leikkaa sen.
  Sen jälkeen punapää ottaa ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa toiminnassa ja leikkaa liha.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole jarruja. Kuinka pilkkoa, jotta ruumiiden massa roskaa.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja nyt tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg taas sata kiinalaista, kantoi meteoria, leikattiin pois. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Pienikokoinen, mutta tappava...
  Kuinka murtaa pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kauheiden koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja leikattiin paljon keltaisia taistelijoita. Ja leikkaa suuria aukkoja.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja iski uudella voimalla.
  Natasha hyökkäyksessä on vielä raivoisempi. Joten lyö kiinalaisia. Heille ei ole kovin hyvä vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleinen sovittaja!
  Ja soturityttö purskahti vastustajiin sellaisella iskujen kaskadilla.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä hän johti myllyä. Keltaisen armeijan päiden massa vierähti taaksepäin.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itsellesi sellainen keltainen armada.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Päihitä vastustajat. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanassa ei ole vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan, kuinka terä lentää. Ja löi monia taistelijoita.
  Aurora liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Kuin proletaarisen lipun leijuva. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän leikkaa vastustajia - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, vitun paskiainen!
  Aurora otti sen ja sihisi:
  - Tulee härän pää - taistelijat eivät tule hulluksi!
  Ja täällä hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Mitä tarvitset! Tässä on tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljaalla jalallaan, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Aurora suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree ketä tahansa!
  Ja taas, paljain varpain, hän laukaisee murhanhimoisen.
  Svetlana taistelussa ei ole huonompi kuin vastustajat. Ei tyttö vaan liekin loppu.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Aurora, joka vapautti terän paljaalla jalallaan, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana kaataa vihollisia, sirutti:
  - Tyhmä ei tarvitse veistä...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettuin jalkoineen:
  - Valehtelet hänelle kolmesta laatikosta!
  Natasha, joka leikkaa kiinalaisia, lisäsi:
  - Ja tee hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä heillä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, ja kaverilla on kiinnostusta ...
  Neropoika laukaisi jalkallaan helikopterin potkurin näköisen. Hän katkaisi kiinalaisista parisataa päätä ja vinkaisi:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö täysin harjakattoina.
  Oleg, katkaisi keltaisia sotilaita, gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todellakin niin aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhä sota!
  Ja soturi laukaisi terävän levybumerangin. Hän lensi kaaressa, katkaisi paljon kiinalaisia.
  Zoya lisäsi ja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he löivät monia taistelijoita.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Matala vastustaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Aurora heilutti jalkojaan ja heitteli teräväreunaisia hakaristia, kurkkui6
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten kiinalaisia:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt kiekko lentää soturien paljaista jaloista. Liha on revitty.
  Ja huutaa taas:
  - Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Hän repi vastustajat auki ja sanoi:
  - Olemme naarassusia, paista vihollinen!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko guruteli:
  - Voi, aikaisin, antaa turvaa!
  Ja vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha pilkkoi kiinalaisen ja vinkaisi:
  - Maailmassamme ei ole iloa, ilman taistelua!
  Poika vastasi:
  "Joskus tappelu ei myöskään ole hauskaa!"
  Natasha suostui:
  - Jos ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti paljain varpaillaan vastustajan neuloja kohti ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve,
  Ja valmiina toimintaan!
  Sen jälkeen Natasha leikkasi jälleen vihollisia.
  Zoya on erittäin nopea tyttö. Tässä on kokonainen tynnyri Kiinan käynnistettiin. Ja repi pari tuhatta yhdestä räjähdyksestä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö taistelupitsissä!
  Aurora taistelussa ei myöskään ole heikko. Joten lyö kiinalaisia. Kuin ketjujen nipusta.
  Ja vastustajien pilkkominen - laulaa:
  - Varo, siitä on hyötyä,
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kynsi taistelussa kuin paholainen nuuskalaatikossa.
  Ja tässä on kuinka Svetlana taistelee. Ja kiinalaiset saavat sen häneltä.
  Ja jos hän osuu, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomasi ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen kalloja:
  - Kunnia Venäjälle, jopa kunnia!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioona punaisissa paidoissa -
  Tervehdys venäläiset!
  Täällä tytöt ottivat kiinalaisia vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat rikkoneet ketjun.
  Oleg on taistelussa ja hyökkää kiinalaisia vastaan. Lyö heidät säälimättä ja kiljuu:
  Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla keltaisen armeijan, otti:
  Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja huusi ja katkaisi keltaiset taistelijat:
  - Valehtelu ei ole käsistä!
  Zoya repi kiinalaista, vinkui:
  - Ei, ei käsistä!
  Ja hän myös ottaa ja vapauttaa tähden paljaalla jalallaan.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on päällä!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös murskasi kiinalaisia, huusi:
  - Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas sellainen heitto, että ympyrät hämärtyvät joka suuntaan. Tämä on tyttö - puhdas vastustajien tuhoaminen.
  Tyttö paljain varpaineen ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja ruumiista tästä tuli vielä enemmän.
  Sen jälkeen kaunotar paljastaa:
  - Emme anna viholliselle armoa! Tulee ruumis!
  Ja taas se tappava asia lentää paljaalta kantapäältä.
  Aurora huomautti myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja tappoi paljon kiinalaisia.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Joukkomurha!
  Ja sitten hän hakkaa päätään kiinalaiseen kenraaliin. Murra hänen kallonsa ja anna:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana, erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, vinkua:
  - Et säästy!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kuinka hän voittaa kaikki. Ja hyvin paljon jopa soturi yrittää murskata ja tappaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Loistava vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja kiinalaisten massa romahti.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, se vain kuhisee voimasta ja tulivuoret kohisevat!
  Margaret liikkeellä. Se repii kaikkien vatsat.
  Tyttö, jolla on jalka, heittää ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja kaikenlaiset viholliset tappavat massan.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkeammalla piipulla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö puskee ja huutaa:
  "Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!"
  Natasha taistelussa on vain eräänlainen terminaattori. Ja karjuva gurguili:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja kiinalaiset ovat kuin kynnet. Ja murskata.
  Tässä on soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän leikkaa kolminkertaisen myllyn kiinalaisille!
  Ja Aurora karjui vastauksena:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystäville hän on rakas.
  Ja kuinka hän paljain varpain ottaa ja heittää. Ja paljon taivaallisen valtakunnan sotureita.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin korkea taistelupotentiaali. Ei, tähän on parempi olla sekaantumatta.
  Aurora sihisi:
  - Murskaamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja silmää kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Ellei rauha ole tappava!
  Svetlana, murskaamalla vihollisia, julkaisi:
  - Lakaisemme sinut jonoon!
  Aurora vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja!
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Tulee täydellinen banzai!
  Aurora, joka repi kiinalaisia paljain käsin, viilsi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha, joka tuhosi keltaisia sotureita, kiljui:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja leikataan vastustajia villin katkeruudella.
  Oleg Rybachenko leikkaa vastustajia, julkaisi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja debyytti, usko minua, on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko.
  Margarita, joka kaatoi Taivaallisen Imperiumin sotureita, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelussa,
  ja kenet löydämme taistelussa ...
  Älkäämme leikkiä sen kanssa...
  Revitään se osiin!
  Revitään se osiin!
  . LUKU 3
  Kiinan voittamisen jälkeen voit levätä hieman. Mutta valitettavasti sinulla ei ole aikaa rentoutua liikaa.
  Uusia keltaisia laumoja hiipii sisään.
  Oleg Rybachenko leikkaa ne uudelleen ja karjuu:
  - Pyhässä sodassa - venäläiset eivät häviä!
  Margarita heittää tappavia lahjoja paljain varpaillaan ja vahvistaa:
  - Älä koskaan häviä!
  Oleg halusi sanoa jotain muuta...
  Mutta nyt ne siirtyivät väliaikaisesti noidan loitsun vaikutuksesta toiseen aineeseen.
  Ja Oleg Rybachenkosta tuli edelläkävijä yhdessä Saksan leireistä. Ja Margarita muutti hänen kanssaan.
  No, ei koko aikaa leikata kiinalaisten kanssa.
  - Kunnia isänmaalle! - Pioneeri Oleg Rybachenko toisti huudon ja kesti hiljaa iskun olkapäihinsä, vaikka hän putosi täsmälleen yhdelle aiemmista turvonneista arpeista. Ja toisesta ja ylipäätään leikkaus - verta virtasi! Margarita katsoi Oleg Rybachenkoa hämmästyneenä ja kiitollisena ja kysyi häneltä jotain englanniksi. Ihmelapsi Oleg Rybachenko ajatteli - luultavasti hän kysyy jälleen, mitä näin unessa - onko synkronismia? Poika hymyili takaisin sylisiskolleen ja kohautti melko leveitä olkapäitään kymmenvuotiaana. Ilmeisesti Margarita ymmärsi, että Oleg Rybachenko halusi vain osoittaa, ettei hän antanut periksi eikä ymmärtänyt, mikä sai hänet huutamaan proletaarisen elokuvan tyyliin.
  Eikä vain hän, vaan myös tämä laiha, kaljuun leikattu Marat Kazei. Mutta rohkaisevasti silmänräpäyksessä hän nyökkäsi rohkealle pojalle...
  Oleg Rybachenko loukkaantui yhtäkkiä ja tukahdutti tuskan äänessään, huomautti:
  - Bravado on kaikki kaikessa!
  Margarita vastusti kuiskaten:
  - Ei, ei röyhkeyttä! Se on kuin sanoisi - sana haisee pistimeltä!
  Oleg huomautti vakavasti:
  - On parempi tappaa yksi fasisti kuin kirota sata krautia!
  Kuului melua, moottoreiden huminaa ja melua, SS:n ratsastajat ja teloittajalääkärit - hyppäsivät maahan, irrottivat enemmän mutanttinsa kuin eläinhevosensa. Vangit istuivat nurmikolla - ketjussa. He tarkastivat kahleet, joten ne olivat tiukasti kahleissa. Ja Oleg Rybachenko ei ollut kovin yllättynyt nähdessään tarkalleen, kuinka yksi nuoremmista SS-lääkäreistä lähestyi häntä. Saksaksi hän sanoi töykeästi - nouse ylös, kädellisvauva - työntäen pioneeripojan pehmeän saappaan kärjellä reiteen tai jopa hieman korkeammalle munuaisiin. Oleg Rybachenko jännittyi... ja sitten viileä Aurora puuttui asiaan. Tulinen paholainen (Joten hän sai lempinimen joukoissa hänen epäluonnollisen ja kirkkaan punaisen hiusvärinsä ja epänaisellisen kestävyyden ja voimansa vuoksi!) Selitti jotain pilkallisesti - eikä tämä pilkkaa Oleg ollut ohi. On nähtävissä, että myös fasistinen lääkäri tunsi sen! Natsi löi Auroraa jalkallaan lihaksikkaaseen olkapäähän. Hän vain naurahti. Sitten fasisti osui liikenneympyrästä ja kaatoi jyrkästi joustavan selän rohkealle tytölle. Oleg nyökkäsi sivuttain tärinästä. Aurora istuutui välittömästi alas ja näytti hiljaa kahlituneita käsiään. Lihava professori huusi nuoremmalle kollegalleen, joka yhtäkkiä katsoi alas. Sitten hän mursi kuivan kanervan oksan ja näytti sen Oleg Rybachenkolle. Hän heilutti nenänsä edessä - poika perääntyi tahattomasti. Fasistinen lääkäri taas teeskenteli ottavansa käsivarren, pudisti päätään, teki jotain outoa liikettä. En ymmärrä, ikään kuin SS-mies syö lusikalla ...
  Oleg Rybachenko purskahti vihaisesti saksaksi:
  Et voi ilmaista itseäsi ihmisillä.
  Fritz kuoriutui: ali-ihminen, osaako mestarirodun kieltä?
  Nuori Rybachenko Jr. tajusi, että hän oli pettänyt itsensä turhaan, paljasti mikä oli parempi pitää salassa, mutta ... Sana ei ole varpunen - tulet kaipaamaan sitä, et saa sitä kiinni. Totta, lihava, pitkä lääkäri ilmaisi välinpitämättömyyden, sana tukahdutti pojan lausuman saksankielisen lauseen. Toisti jälleen edellisen eleen ja osoitti kädet taitettuna.
  Ja Oleg Rybachenko ymmärsi - he lähettivät hänet palvelijaksi polttopuille ...
  En halunnut tulla lyödyksi uudestaan ylpeän kieltäytymisen jälkeen. Ja kyllä, tilaisuutta ei voi missata.
  No, mikä on sadanpäämiehen tai pikemminkin patriisilaisen ylpeys murtaa. Ajatus pakenemisesta tietysti tuli - se saapui heti, kun raskaat käsiraudat napsahtivat ison avaimen alla. Vaikka saattaa olla loogisempaa sanoa, että hän ei lähtenyt ollenkaan! Mutta pieni ajatus osoittautui kuin pelästynyt kani, joka juoksee ajovaloissa tietämättä, että se on itse asiassa jo saatu kiinni. Ja silti - heti kun Oleg Rybachenko muutti pois parkkipaikalta - poika näki, että ihmissusi seurasi häntä. Yksi niistä oudoista, koulutetuista mutanteista, jotka vartioivat SS:n ohjaamaa saattuetta. Samanaikaisesti kukaan saattueesta ei katso uhmakkaasti paljasjalkaiseen poikaan, joka kiipeästi rinteeseen. Vaikka Oleg Rybachenko tunsi, että todennäköisesti piilokamera kuvasi hänen liikkeitä. On jopa yllättävää, kuinka teknisesti Fritz on edistynyt. Jos meidän ei vastaa riittävästi, se on huono.
  Taso pisti tuskallisesti puolustuskyvyttömien lasten jalkojen jo parantuneita pohjia. Voimakkaasti kaatuneet jalat ovat jo alkaneet karkeantua, mutta tämä prosessi on melko tuskallista, kun astut terävien kivien päälle. Oleg huokaisi hiljaa yrittäen olla näyttämättä olevansa kipeänä ja olla katsomatta verta, joka oli jälleen vuotanut ulos. Mutta sitten se oli kuin selittämättömän tsunami pyyhkäisi hänen ylleen.
  Pelko välittömästi ja selittämättömästi riisti pioneeripojalta hänen omat ajatuksensa ja halunsa. Halusin vain kääntyä ihmissuden (?) suuntaan. Natsipedon epäinhimillisten silmien katseessa Oleg Rybachenko jäätyi tahattomasti ja jäätyi. Mutta heti vastaleivotun pioneerin tukahdutti paahtava kuumuus, ja poika liikkui kuin konekivääri tehtaalta. Hän mursi halkeamissa kasvavia koivujen ja sypressien kuivia runkoja, jotka eivät olleet vielä vihreitä talven jälkeen - paljon, tuskin raahaten niitä. Taitin sen suureen läpinäkyvään pussiin, raahasin sen pois, en erottanut tietä parkkipaikalle.
  Oleg Rybachenko yritti epätoivoisesti päästä yli masentavasta kauhusta matkalla. Pioneeri-erinomainen hän tai ei! Mutta tämä oli kuin osaamaton uimari, joka yritti pysyä vedessä. Se ponnahtaa esiin, sitten se vuotaa taas yli...
  Ihmissusi seurasi häntä: aika ajoin pysähtyen ja haistaen pojan jättämiä paljaita jalanjälkiä.
  Neropioneeri tunsi helpotuksesta kauhun aallosta vasta palattuaan leiripaikalle.
  Ilkeät ei-ihmisfasistit eivät näyttäneet katsovan Oleg Rybachenkoa. Vaikka itse asiassa pari SS-miestä ei irrottanut silmiään. Vasta taitettuaan tuomansa vanhempi lääkäri-teloittaja heitti pojalle jotain... eh! Oleg tuli vihdoin järkiinsä. Tartuivat siihen ahneesti ja ajattelivat, että ehkä he antoivat töihin suklaapatukan tai jotain muuta kuin juottamista. Ja kuoriutui - laatta, piikivi ja teräs. Kivikivi oli todennäköisesti kvartsia. Ja tuoli näyttää tiedostolta. Kuinka käyttää tätä kaikkea - kehittynyt edelläkävijä Oleg tiesi teoriassa ja jopa kiinnostuneena, hänkin olisi kokeillut Polesien Robinsoneja ... ellei outoja olosuhteita olisi ollut.
  Oleg kosketti kosteita oksia jalkallaan, sitten kädellä ja pudisti päätään.
  - Tinder... - pioneeri sanoi hiljaa venäjäksi, yski yhtäkkiä ja toisti. - Tinderiä tarvitaan. - Ja vaivoin pidättäytyi vaihtamasta saksankieliseen puheeseen. - Se ei syty.
  Oleg katsoi heitä... Ei ole selvää, miksi Fritzit, joilla on sekä sytyttimet että tulitikkuja ja luultavasti jopa liekinheitin mukana, tarvitsivat tätä vanhanaikaista tapaa saada tulta. He haluavat testata pioneerien kekseliäisyyttä. Mittaavatko ne neuvostomiehen henkistä kehitystä? Tai vähäpätöisestä vangitun pojan pilkkaamisesta? Kuka ymmärtää heidät ikään kuin toiselta planeetalta!
  Natsit katsoivat toisiaan ja paljastivat hampaansa. Outoin ja ... ja kauhein asia Oleg Rybachenkolle on, että heidän kasvonsa eivät osoittautuneet pahoiksi, eivät julmaksi, eivät edes pilkkaaviksi, ei! Hyvin utelias ikään kuin harkitsevansa outoa eläintä, vanhempi professori osoittaa erityisen elävän kiinnostuksen, ikään kuin hän olisi tahallaan ottanut silmälasinsa pois. Ei ole pisaraakaan välinpitämättömyyttä, on niin mielenkiintoista, kuinka tiedemiehet seuraavat koetta.
  Oleg Rybachenko toisti kuiskaten yrittäen hallita äänensä jännitystä:
  Kaikki oli kosteaa talven aikana! Ei mene!
  Silmissä pikemminkin teeskenneltyä kuin vilpitöntä väärinkäsitystä, mutta jälleen ilman vihaa. Mutta sitten yksi nuorista - ei se, joka irrotti Olegin - murisi, nousi, venytteli, hieroi satulaan lyötynä perseensä muiden SS-miesten nauruun... Oleg ei ollut kovin yllättynyt siitä, että jotkut saksalaiset käyttävät hevosia liikkumiseen - polttoainevaje. Vaikka jostain syystä kuljetukset ryömivät niiden perässä? Natsivihollinen toi taitetuista satuloista laatikon, josta hän otti jotain esiin... Pioneeri luuli sen olevan puuvillaa, mutta ei. Se näyttää etänä ohuiden lankojen kimppuun. Oleg Rybachenko, joka otti sen käsiinsä, ymmärsi - kuiva sammal.
  Jälleen edelläkävijäihmelapsi yllättyi, miksi se oli Fritz, ja jopa lääkäri, joka kantoi ruohoa aurassa... Ehkä tämä sammal ei olekaan niin yksinkertainen?
  No, lakkaa ajattelemasta, päätäni sattuu. Sen täytyy näyttää - yksinkertaisemmalta ja tyhmältä kuin sinä olet. Kummallista kyllä, mutta tinder iski heti - Oleg ei osunut piikiviä piikiviin, vaan kaavittiin sujuvasti (luettu jostain) - ja kipinöitä satoi kuin rakeita. Ja hän on kyennyt rakentamaan tulipaloja (nyt hän on rakentanut tavallisen "majan") useiden vuosien ajan, suurimman osan elämästään. Pian tuli tanssi voimallisesti - koivu palaa hyvin ja on kostea. Täällä nuoret vartijat SS:stä piristyivät, alkoivat ajaa metallisia nousuputkia maahan tulen sivuilla.
  Ja Oleg Rybachenkon pää pyöri, jotain äärimmäisen syövyttävää ryömi hänen nenään ja katkaisi hänen tajuntansa välittömästi todellisuudesta. Mutta yhtäkkiä realismissa hämmästyttävä visio kaatui.
  Jopa lapsen persoonallisuus muuttui, hän kuvitteli olevansa onneton orpo elävien vanhempien kanssa. Lisäksi isä ja äiti eivät jättäneet mitään - he riistivät esivanhemmiltaan oikeutensa velkoihin ja lähettivät pojan vankila-suojaan. Ilman syyllisyyttä, mutta koska vanhempasi ovat velkaa, niin sinä diktatuuri-avaruusimperiumin tuomioistuimen päätöksellä olet nuorisorikollinen.
  Lasten orpokoti sijaitsi pääkaupungin teollisuusalueella ja näytti todella vankilalta. Kasarmi kaikkialla, selli-kasarmi. Realistisessa visiossa Oleg Rybachenko vietti yön huonosti höylätyillä puisilla pankeilla. Lähistöllä makasi muita poikia, sekä ihmisrodusta että muukalaisista. Ei ollut peittoja, patjoja, tyynyjä, ylityöllistetty ja usein pahoinpidelty ruumis makaa paljaalla puulla. Ja yöllä jalka on ketjutettu ketjuun, jotta ne eivät juokse karkuun. Sellissä on noin sata lasta, on hyvin tukkoista, ruumiit ovat hikinen, lyöty vierekkäin sangon nurkkaan, ei ole edes viemärijärjestelmää. Ja tämä on osavaltiossa, jonka tähtialukset kyntävät galaksin avaruutta ja jonka liput kruunaavat kymmeniä tuhansia asuttuja maailmoja! Kaverit yrittävät kuitenkin helpottaa itseään kadulla, noin kaksi kolmasosaa päivästä he ovat kiireisiä töissä. Vaikeinta pidetään kaupassa pölyisenä ja tylsänä. Selkä ja käsivarret ovat siihen kauhean väsyneitä, ja silmien edessä se alkaa "epäonnistua", toiminnot ovat yksinkertaisia, mutta työläitä, vaativat toistoa. Miellyttävämpää työtä ulkona pellolla tai rakennustyömaalla. Jotta he ovat vähemmän väsyneitä ja saavat rentoutumista, he yrittävät vuorotella erilaisissa työprosesseissa. Mutta kaikesta huolimatta vartaloon sattuu, monet pojat, orpokodissa - melkein puolet ihmisistä voihkii unissaan.
  Oleg Rybachenko heitteli hermostuneesti ja käänsi, ketju kolahti, rengas hieroi hänen jalkaansa vereksi. Sireeni soi, se tarkoittaa nousua, työtä. Lapsen ruumis ei ole vielä levännyt, muut pojat - alaston ihmisrotu ja muiden maailmojen karvaiset jälkeläiset - kamppailevat noustakseen ylös. Orjuuden kuukausien aikana kertynyt väsymys vaihtuu tylsälle lihaskivulle. Sisäänrakennetulla lastulla ohjatut ketjut lentävät jaloistaan automaattisesti, ne on valmistettu erittäin vahvasta metalliseoksesta, jota ei voi sahata läpi. Valvojat ilmestyvät, uhkaavia huutoja kuuluu.
  Pojat johdatetaan uimaan, ei kestä kauan, vesi säiliöistä on ruosteista. Oleg Rybachenko huuhtelee suunsa, roiskuu huuhtelekseen hien pois. Sellissä ei ole ilmanvaihtoa, eikä hikihajuinen huone pysty virkistämään unta. Sen jälkeen heidät viedään aamiaiselle, heidän täytyy syödä seisten, alaikäisten vankien tuoleja ei tarvita. Heille syötetään leipää ja säilörehua, liha on kallista ja lasten ei kuulu, joten he mieluummin kelluvat laitumella. Hevonen on kuitenkin kasvissyöjä, ja miten se toimii, kun saalistajat ovat syöneet lihaa, menevät nukkumaan. Olegin vieressä on hänen ystävänsä Timur. Molemmat ovat tässä näyssä kaksitoistavuotiaita, tarkemmin kuin toisessa todellisuudessa vahvojen poikien ikä on käännekohta, jolloin orjaerän kanssa on erittäin vaikea tyytyä.
  Timur, joka joi nokkosmehua huonosti pestystä lasista, sanoi voihkien:
  - Ja se taas töihin tässä kaupassa! En halua!
  - En halua seistä ja toistaa samaa liikettä kymmenentuhatta kertaa. - Vastasi, vapisevana epämiellyttävistä muistoista, Oleg Rybachenko.
  - Ehkä pyydämme kenttätöitä! - Timur katsoi unenomaisesti taivaalle, jossa tällä planeetalla loisti kolme tähteä kerralla. - Puhdista erityisesti karppi-persikat. Ne ovat niin maukkaita, varsinkin kultaevät, mutta koska vartija ei katso ahneelta, voit joka tapauksessa poimia jotain suuhusi.
  Oleg Rybachenko huokaisi raskaasti:
  - Haluaisin myös mieluummin juuri tällaisen työn lempeän luonnon helmassa. - Ja sitten ruumiillistuneesta pioneerista tuli iloisempi. - Robotti-tarkkailija voi pettää, täällä suurin osa valvontalaitteista on jo varastettu!
  Aamiainen on ohi, ja heidät johdetaan johtoihin...
  Lapset ovat rivissä paraatikentällä, ihmiskunnan pojat yrittävät pysyä yhdessä, muukalaiset pitävät muodostelmaa pituutensa mukaan. Ne on jaettu ryhmiin iän ja koon mukaan. Mukana on 5-16-vuotiaita poikia sekä karvaisia ja hilseileviä nuoria muiden maailmojen edustajia.
  Ainoa asia, joka yhdistää heitä, on vaatetus, tai pikemminkin sen lähes täydellinen poissaolo, vain pojilla tunnistenumerolliset shortsit.
  Imperiumi kohtelee heitä sillä periaatteella, että he puristavat itselleen lisää etuja niiltä, joita ei enää pidetä kansalaisina! Säästöjä kaikessa, vaatteissa, kengissä, mutta jotkut pojat vapaassa elämässään eivät koskaan tienneet kenkiä.
  Mutta kepit ja kumipino paljaissa kantapäässä he saivat usein. Päät ajetaan, kahden viikon välein kylpy, jossa ne poltetaan. Sitten ajetaan heti pois tylpällä koneella, sitten ei ole paljoakaan onnistunut kasvamaan takaisin. Pojat marssivat paljain jaloin terävillä kivillä. Jos Oleg on tottunut tähän eikä hänen karhentunut jalkansa tunne kipua, niin pienimmät lapset lyövät kantapäänsä alas ja paljastavat sormiaan, kunnes ne vuotavat verta.
  Koko vartija koostuu universumin julmimpia rotuja edustavista avaruusolennoista, vain turvakodin päällikkö, iäkäs Frau Pontuss, näyttää sadistien raaoilla silmillään.
  Valvojan roolissa toimiva tiikerisarvikuono antaa ohjeita siitä, missä kuka työskentelee tänään, tai pikemminkin, työskentelee kovasti, kunnes hän menettää tajuntansa. Oleg laskee luiset olkapäänsä ja katsoo pihan toista puoliskoa. Tyttöjä on pienistä melkein aikuisiin. He ovat pukeutuneet kuin kerjäläiset repaleisiin karkeimmasta pellavavaatteesta. Kasvot ovat kuivia, silmät näyttävät suurilta ja surullisilta. Säkkikangas on lyhyt, ohut, mutta sen alta näkyy jäntevät jalat. Tytöt ovat myös paljain jaloin ja kaikki poikkeuksetta ajeltuja kaljuiksi. Tämä tehdään ilmeisesti heidän nöyryyttämiseksi ja jälleen kerran osoittamiseksi, etteivät he ole mitään. Mutta täällä eivät missään tapauksessa ole kokoontuneet rikolliset - onnettomat hylätyt lapset.
  Täällä he ilmoittavat, että ryhmä poikia lähtee ompeluliikkeeseen työskentelemään kaikkein tylsimmässä ja uuvuttavimmassa profiilissa. Tässä Timur ei kestänyt sitä ja huusi tuskissaan:
  - En halua tehdä sellaista työtä! Lähetä minut istutukselle tai puutarhaan.
  Pojat jäätyivät, ruskettuina, ohuet vartalot jännittyneinä.
  Pontuss oli selvästi iloinen uudesta teloitustilaisuudesta:
  - Eilen olit hiljaa, ja pelkäsin, että perheesi jää ilman visuaalista oppituntia. Että poika ajetaan viisi kertaa riveissä.
  Jännitys kulki lasten riveissä.
  - Oikein. - Peremptiivinen ääni sanoi emäntä. - Jaa sauvat kaikille.
  Iskut kohdistettiin erityisillä piikkitangoilla. Yleensä pojat itse poimivat ne metsästä, aikoina, jolloin ei ollut töitä. Kuitenkin todellakin jo silloin lapset pakotettiin, vaikka ilman valtakunnan etua, kaivamaan esimerkiksi kuoppa puoli päivää ja haudata se puoli päivää.
  Oleg Rybachenko katsoi lastensa käsiä, ne kaatui kovettumiin.
  Kaverit purkivat tangot automaattisesti, Olegista näytti, että he, kidutusvälineet, polttivat sormiaan ja heidän jaloistaan tuli raskas. Hän ei halunnut lyödä ystäväänsä, mutta hänellä ei ollut rohkeutta protestoida. Hän ei nähnyt juuri mitään ja löi isovarpaansa tuskallisesti makaavalle mukulakivelle. Kummallista kyllä, mutta kivun tunne auttoi kerääntymään ja sumu silmieni edestä poistui. Askelesta tuli kiinteämpi, vaikka sormi muuttui siniseksi.
  Ne rakennettiin puoliympyrään pitkäksi riviksi. Timur oli sidottu kepeillä käsistään ja hänen hartioitaan väännettiin, jotta loukkaavan pojan lyöminen olisi helpompaa. Kaverit siristelevät ja yrittävät katsoa pois. Frau Pontussin käskystä he roiskuivat suolavettä ripotellen sinistä suolaa hänen laihalle mutta jäntevälle selkään. Pojan irvistystavasta päätellen hän alkoi polttaa.
  Emäntä löi hänen huuliaan.
  - Nyt saatte kaikki oppitunnin. Lyö kovemmin, se, joka pettää, on tuomittu kostotoimiin.
  Tässä tapauksessa avustaja, sarvikuonorotta, paljasti hampaat:
  Hoidamme ne heti! Hirviö mutisi.
  Poika siirrettiin rivien väliin. Pojat nostivat tangot hitaasti ylös ja ensimmäiset iskut osuivat Timurin selkään. Selässä ja sivuilla olevista arvista päätellen poikaa rangaistiin useammin kuin kerran, joten hän vain huokaisi ja hengitti raskaasti, kuten kaikki pojat, jotka yrittivät pidätellä huutojaan.
  - Lyö kovemmin! huusi Pontus. - Anna hänen huutaa.
  Ensimmäiset iskut antoivat pienimmät pojat, joilla ei yksinkertaisesti ollut voimaa aiheuttaa vakavaa kipua. Mutta sitten vanhemmat pojat alkoivat hakata minua. Lapsen selkään oli leikattu punaisia raitoja, verta tippui. Sinisen suolan voimistama kipu sai Timurin huutamaan, hän jopa kaatui, lauta lyötiin sisään nauloilla ja pisti hänen rintaansa.
  - Ei tarvetta! - Poika huusi. - Työskentelen missä sanot.
  - Tottakai tulet! - vastasi Pontus. - Mutta ensin piiska.
  Eiliset toverit olivat liian innoissaan ja löivät eilisen veljensä. Sekä ihmiset että muukalaiset löivät samalla raivolla. Poika huusi paljain jaloin jättäen verisiä jalanjälkiä. Rottasarvikuono ärähti ja löi lasta nuijalla hänen paljaisiin, ruskettuneisiin jalkoihinsa. Hän halusi aiheuttaa pojalle lisää kipua. Isku osui jänteisiin nilkoihin ja seuraava kantapäihin. Timur huusi ja notkahti. Sitten kiduttaja työnsi paksun neulan pakaraan ja kaatoi nesteen sisään.
  - Oikein! Pontus sanoi. - Nyt hän mieluummin kuolee kuin pyörtyy. Kukaan ei välty rangaistukselta.
  Oleg Rybachenko seisoi melkein linjan lopussa, ja hänestä näytti, että ruoskan lyönnit putosivat hänen päälleen. Timur pettyi, poika itse vain nykisi, huusi ja itki. Hänen pyöreät kasvonsa muuttuivat tummanpunaisiksi kivusta, kärsimyksen irvistys väänsi sen.
  Nähdessään Olegin hän kuiskasi kalpeilla huulilla:
  - Anna armoa!
  Poika epäröi: hän jäätyi.
  Sarvikuonorotta huusi:
  - No, mitä sinä odotat! Bay!
  Oleg Rybachenko vastasi:
  - Ei, en voi! Hän on ystäväni!
  Sarvikuonorotta virnisti:
  Haluatko saman sinulle?
  Oleg vapisi kaikkialta ja kalpeni:
  - Ei Mutta!
  Pontus keskeytti hänet:
  - Tarpeeksi! Poika allekirjoitti oman tuomionsa. Minkä arvoinen olet mordovorot. Kaada se hyvin ja ripusta telineeseen, jotta muut ihailevat sitä.
  Oleg työnnettiin pois toiminnasta, vedettiin vuohien luo. Poika yritti vastustaa, mutta sarvikuonotiikerit kohtelivat häntä kuin kissanpentua. Kädet vääntyivät tuskallisesti, luut rypistyivät. He laittoivat sen laudoille, poika tunsi ulkonevien kynsien kärjen karheuden poskellaan ja vatsallaan. Ne lävistivät lihaksikkaaseen, rintakehään, leukaan, reisien etuosaan, polviin. Hänen poskensa oli naarmuuntunut vereen asti.
  - Oi, älä! - Oleg kysyi.
  - Tarpeellista! - Sanoi rotta-sarvikuono, jotta jokainen voisi olla esimerkkinä.
  Poika tunsi, että suolavettä kaadettiin selkään ja sitten suolaa. Se pistää kuin sinappilaastarit. Oleg irvisteli, hänen kovettuneet jalkansa tahriintuivat (viime kerralla, kun hän oli siinä oudossa muistossa, joka tuli esiin tässä näyssä - hän laittoi sandaalit jalkaan noin kuusi vuotta sitten), ne alkoivat melkein heti kutittaa villisti. Rottasarvikuono työnsi neulan pakaraan, se pisti karkeasti ja tuskallisesti, palava neste meni sisään.
  - Nyt olet hyvin kauhuissasi, etkä menetä tajuntaasi. - Hirviö huusi, paljastaen kasvonsa, hän olisi änkyttänyt ja kauhuelokuvan tuottaja!
  - Minkä vuoksi? huokaisi viattomasti vangittu lapsi. - Kristuksen tähden, osoita armoa.
  Sarvikuonorotta, joka suihkutti myrkyllistä sylkeä, vastasi:
  - En usko näihin satuihin hyvästä Jeesuksesta! Yleisesti ottaen, jos Jumala on olemassa, hän on paha ja julma. Ja mitä enemmän pahaa ja kärsimystä aiheutat lähimmäisellesi, sitä enemmän voimaa ja autuutta saat seuraavassa maailmassa.
  - Absurdi! - Hän sanoi kalpeutuen kauhusta, ja yhtäkkiä Jumala todella on sellainen poika.
  - Tulet näkemään! - Kosmisen Tartaruksen jälkeläiset kikattivat. - Mutta älä toivo, tänään et kuole.
  Pontuss haukkuvalla äänellä komensi:
  - Aloittaa! Muistakoon hän ikuisesti ruoskan suudelmat!
  Vangittu pioneeriihmelapsi vapisi kuullessaan lävistävän pillin ja sitten voimakkaan aivotärähdyksen, josta hänen selän iho repesi. Sarvikuonorotat löivät kovasti, mutta samalla hillitsivät voimansa, jotta ne eivät tappaisi. Pojan kurkusta karkasi huuto, hän vapisi, kyynel tuli ulos. Poika hillitsi itsensä puremalla huultansa, kunnes se vuoti verta. Hetkeä myöhemmin seurasi toinen isku, joka ravisteli koko kehoa. Oleg Rybachenko hengitti syvään, suolan ja suolaveden voimistama kipu oli sietämätöntä.
  Pontuss huusi:
  - Jatka!
  Taas viheltää ja puhaltaa! Leikkaa luuhun asti. Poika paloi sisälle asti. Se näytti lyövän vatsasta. Hänen yrityksistään huolimatta osa huutamisesta vuoti hänen tiukilta huuliltaan.
  - Äiti!
  Taas iskuja! Selässä, terävien lapaluiden välissä ja lopuksi paljaissa kantapäässä. Poika huutaa, hänellä ei enää ole voimaa hillitä itseään. Huuto purskahtaa kuin tulivuori kurkusta ja se, mikä näyttää olevan nenä. Pontuss on tyytyväinen:
  "Nyt näen, että lyöt häntä ytimeen asti. Lyö häntä hyvin, mutta älä tapa häntä!
  Jokaisella iskulla kipu pahenee. Kyyneleet sekoittuvat veren kanssa ja putoavat sängylle. Selän veriset raidat yhdistyvät, sulautuvat karmiininpunaiseksi sotkuksi, pojan ohuet valkoiset luut alkavat paljastua. Oleg Rybachenko tukehtuu, hänellä ei ole tarpeeksi ilmaa, lanka on kaivellut hänen taipuneisiin nilkoihinsa. Paljaat kantapäät kuhisevat tärisevää, karkeaa, kovettunutta ihoa ei liiku heti, mutta veripisaroita tulee silti ulos. Iskut voimistuvat, näyttää siltä, että salama kulkee hermopäätteiden kautta harjanteelle. Muut pojat ovat hiljaa, omatunto ei salli hyväksyä, kostotoimien pelko ei salli tuomita. On nähtävissä, kuinka poikien päät roikkuivat, mutta heidän silmänsä seuraavat teloitusta. Utelias ja hermoja raastava, useimpia on jo ruoskittu samalla tai hienostuneemmalla tavalla. Ajattelet, jos se ei olisi minua varten, ja joskus ajatuksissasi on pahuus: hän huutaa, mutta tietysti hän kesti sen, ei niin heikko kuin Oleg.
  Pahoinpitely on jo paljaissa luissa, selkä, sivut, reidet ovat kiinteä haava. Ilman stimulanttiruisketta poika olisi kuollut - hän kuoli tuskalliseen sokkiin. Ja niin hän syöksyi johonkin pahempaan kuin Danten helvettiin. Tällöin jokainen molekyyli, jokainen solu, jokainen suoni on kyllästynyt painajaismaiseen kipuun.
  Pioneeri Oleg Rybachenko yritti epätoivoisesti kääntää huomionsa pois kivusta. Hän muistelee vanhempiaan, kaukaisen lapsuuden onnellista aikakautta, ja hän näytti työntävän pois jaloillaan kärsimyksen kuumasta kuplivasta lavasta, mutta nainen imi hänet jälleen sisään, peitti hänet hänen päällään. Niinpä he purjehtivat kidutuksen valtameren halki, unelman kuolemasta vapauttajana kidutuksesta. Muistan Pyhän Johanneksen ilmestyksen sanat. - Ja he haluavat kuolla, mutta eivät voi. Näin kohtalo odottaa lapsia kiduttavia syntisiä. Herra palkitsee heidät satakertaisesti, ja tärkein rangaistus, kuten Jeesus sanoo Matteuksen evankeliumissa, on ikuinen. Ja toiset pääsevät iankaikkiseen elämään, toiset iankaikkiseen piinaan. Tämä on jotenkin lohdullista, herättää vihaa vihollisia kohtaan, halua selviytyä ja voittaa. Poika onnistuu huutamaan:
  - Maksat tästä, jokaisesta lapsen vuodatusta kyynelestä vastaat Jumalan tuomiopäivänä.
  - Ole hiljaa narttu! - Sarvikuono rotta karjuu.
  - Et voi tukahduttaa totuutta. Pioneeri huokaisi.
  - Saada lisää!
  He iskevät häneen uudelleen, panostaen kaiken raivonsa, murtaen luita, mutta kipu on jo saavuttanut niin korkean kynnyksen, ettei se yksinkertaisesti voi vahvistua. Tämä on rautaa, joka voidaan lämmittää tiettyyn lämpötilaan ja sitten se leviää.
  Pontuss ymmärtää tämän, vanhalla naisella (tai pikemminkin hän näyttää enintään neljäkymmentä vuotta vanhalta, mutta itse asiassa ylitti pari vuosisataa) on paljon kokemusta teloittajista:
  - No, se riittää! Ja sitten se kuolee! Parannetaan pieni vanki ja kidutetaan häntä tietokoneen avulla. Minulla on vain ohjelma "olympialaisten kidutus".
  Tarkoituksella haukotellen sarvikuonorotta sanoo:
  - Missä se nyt on? Sairaalaan?
  - Ei telineeseen! - Matron katkaisi valittamatta. Anna sen roikkua varoituksena muille. Pistä vain injektiot sydämen tukemiseksi. Ja anna heidän ajaa Timurin jälleen riveissä, ja anna hänen saada loput iskut sinulta. Kerran spektaakkeli kasvattaa. Pitää tehdä töitä!
  Ruoskainen ulkomaalainen kallisti päätään ja liikutti karvaisia korviaan:
  - Kuuntele emäntä. No, aja se uudestaan.
  Timuriin kohdistui uusia iskuja. Tällä kertaa kukaan ei uskaltanut protestoida. Ei ollut pienintäkään halua joutua teloittajien käsiin. Timur huutaa aina silloin tällöin kaatuu. Hänet nostetaan ja hakataan uudelleen. Toinen lakkosarja on jo päättymässä. Vain muutama poika oli jäljellä. Yksi heistä on vanhin, kuusitoistavuotias, parta on jo murtautunut ja viikset näkyvissä. Hän ilmeisesti epäröi, iskee, mutta tekee sen helposti, tuskin koskettaen.
  Frau Pontuss on raivoissaan:
  - Ripusta tämä laiska nuori mies telineeseen ja sido kivi hänen jalkoihinsa. Anna hänen kärsiä.
  Poika on otettu kiinni, hän jännittää helpotuslihaksiaan, kovan työn hedelmää, ja huutaa:
  - No, mitä sinä katsot, pojat voitat heidät!
  Pojat vapisevat, jyrinä pyyhkäisee rivien läpi, mutta heiltä puuttuu päättäväisyyttä rynnätä kiduttajiensa kimppuun.
  Nuorta miestä vedetään, jokainen sarvikuonorotta on vähintään seitsemän kertaa häntä painavampi. On turhaa taistella takaisin. Mutta sitten tapahtuu tapahtumia niiden tasolla, jotka muuttavat imperiumin kohtaloa. Kaksi laukausta kuului ja sarvikuonorotat putoavat, hirviöiden selkä leikataan, syvät kraatterit aukeavat. Nuori mies vapautui ja kaatui, mutta hyppäsi heti ylös huutaen:
  - Katso, siellä on Jumalan oikeutta.
  Tuli kuin enkeli pimeydestä, kultatukkainen tyttö, joka näytti niin paljon käsivarsiltaan Margaritalta, vastasi:
  - Pikemminkin ihminen. Tiedä, että sopimus Paholaisen kanssa ei takaa taivasta maan päällä ja lämmintä paikkaa helvetissä. Saatanaan nojaaminen on kuin istuisi sähkötuolissa!
  Toinen tälle tuliiselle Auroralle äänekkäästi:
  - Se, mitä täällä tapahtuu, on kauhuelokuvan juoni. Tee tämä lasten kanssa. Nosta poika telineestä.
  Oleg Rybachenko pudisti päätään ja... heräsi. Hän ei makannut näyn aikana, vaan seisoi paikallaan...
  Ja aikaa on kulunut melkoisesti. Natsit tekivät edelleen
  Ruokavalmisteet. Mutta tämä kauhea huume, joka syntyi SS-lääkäreiden hengittämästä savua oudosta sammalta, ei vaikuttanut mitenkään lyhyeltä.
  Oleg Rybachenko ajatteli heti, miksi näillä Krauteilla ei ollut vaikutusta. Onko ne ilman suodatinmaskia? Ja miksi tällainen painajainen tässä hallusinaatiossa. Mitä he tekevät sillä?
  Mutta natsit itse käyttäytyivät melko luonnollisesti, jopa tulivat jotenkin ystävällisempiä vihjaten, että he sanovat, että he voisivat syödä kanssamme.
  He todellakin vetivät pari mojovat reidet paikallisilta asukkailta varastetusta lehmästä. Sitten yksi natsi raahasi muhkean kattilan, ja toinen fasisti lähti Olegin kanssa hakemaan vettä. Jälleen se tuntui oudolta uteliaalle pioneerille, kaksi nahkaämpäriä ja tavallista metallia tai puuta pahimmillaan. Lisäksi yksi SS-mies, joka ei myöskään ollut aivan tyypillistä, raahasi itseään.
  Pioneeri ei ollut aivan varma jaloillaan, tämän teloituksen iskut olivat tunteellisesti liian todellisia, ja Lomonosovin jälkeläinen arveli, että tämän takana oli jotain muutakin kuin yksinkertainen tai jopa ei yksinkertainen hallusinaatio.
  Vettä virtasi sata askelta leiristä, hopeanhohtoinen, kimalteleva kristallisuihku kahden kiven alta roikkui parvekkeen yläpuolella. Oleg Rybachenko kumartui ahneesti häntä kohti. Poika tunsi juuri nyt, että kaikki sisällä oli paistunut kiveksi tai pikemminkin hiileksi. Tarrautui ahneesti miellyttävään viileyteen ja ... sai sen korvaan.
  Yksi kiviseinän taakse piiloutuneista SS-miehistä napsautti jotain monimutkaisen laitteen paneelista ja kikatti kuin rotta.
  Iskun teki fasisti ilman ilkeyttä, mutta sellaisella voimalla, että Oleg heitettiin kiville, hän lakkasi kuulemasta vasemmalla korvallaan ja tämä pään puoli oli todella puutunut.
  Kiusaajalääkäri aamutakissa ja kultaisessa ketjussa purskahti nauruun ja murisi:
  - Nyrkkeily! Nyrkkeily!
  . LUKU #4
  Pioneeripoika hyppäsi ylös ja ryntäsi nuoren SS-miehen kimppuun. Tähtää hengityksen alle petollisesti oikealla kädellä ja vasemmalla ovelasti taakse piiloutuen. Hän kävi parilla nyrkkeilytunnilla, mutta hänen muistinsa on ehdoton. Esimerkiksi väärennetty lyönti ja terävä puoliyläleikkaus ja puoliksi vasen käsi. Sitten vartalo, reisi, vatsalihakset ja jopa jalkojen ojennus sisältyvät iskuun. Ja - mikä tärkeintä - yleensä oikeakätisesti taistelevat nyrkkeilijät eivät odota osuvansa sijoituksella vasemmasta kädestä. Yllätystekijä toimi, Oleg Rybachenko teki sen! Nuori ja hyvin koulutettu SS-mies ei tiennyt, että ainakaan Oleg ei ollut vasenkätinen, mutta hän osasi heittää "aseella" vasemmalle. Ja sai koukun leukaan. Ja se siisti - SS-sotilas seisoi jaloillaan vain siksi, että hän törmäsi takaisin silkkaaseen kivilohkoon... Eikä puolinälkäisen pojan paino riittänyt heittämään valittua sotilasta SS:ään, he eivät. ota heikkoja!
  Jos Oleg Rybachenko olisi ollut kokeneempi taistelija tässä liikkeessä, hän olisi todennäköisesti mennyt sarjaan viimeistelyliikkeitä. Mutta taito ei ole kiitosta, ja myös fyysiset ominaisuudet.
  Mutta hän teki sen melko hyvin, varsinkin kun otetaan huomioon, että lyöntiä ei harjoiteltu harjoituksissa, ja Oleg Rybachenko itse oli mahtavista luonnollisista kyvyistään huolimatta viileä nyrkkeilyssä.
  Nyt hän jopa pahoitteli, ettei ollut ilmoittautunut osastolle, jossa valmentaja Faranenko sanoi - sinusta kasvaa iso kaveri, mutta nopealla ja kevyellä reaktiolla. Pian Neuvostoliitto osallistuu olympialaisiin - ja voit taistella riittävästi mitalista!
  Mitä sanot? Oleg Rybachenko vastasi tähän seuraavasti:
  "Säästän mieluummin pääni maalle hyödyllisempiin asioihin kuin siivoan toistensa nikkeliä!" Jos esimerkiksi teet traktorin, joka kulkee sahanpurulla tai jopa tavallisella roskat, niin paljon enemmän
  Isänmaa hyötyy!
  Mutta nyt poika itse sai pääomaa.
  Joten Oleg Rybachenkoa ei ollut koskaan aiemmin hakattu elämässään. Aikuinen SS-mies murskasi nopeasti 10-vuotiaan, vaikkakin ikäisekseen pitkän pojan järjestäytyneen vastarinnan (jonka hän kuitenkin osoitti ja löi onnistuneesti pari kertaa) ja löi hänen nyrkkejään taitavasti - nosti kaatuneen ja löi uudelleen. Kun Oleg Rybachenko lakkasi vastustamasta (eli hän melkein menetti tajuntansa, eli päässäsi on edelleen ajatuksia, et ole mustassa, mutta kehosi ei enää tottele. Ne, jotka taistelivat kehässä, tietävät todennäköisesti mitä se on haluan olla grogissa.). Fasisti antoi hänen pudota, ja kummallista kyllä, hän ei koskaan osunut kaatuneeseen. Lääkäri-teloittaja kuitenkin huusi hänelle jotain anagrammikielellä. Hän otti ämpärin ja kaatoi vettä mustelmille kasvoilleen.
  Hukkuvan kissanpennun tunne ja juuri sulaneen jään vesi on niin kylmää - vain talviuintia!
  Oleg ravisteli itseään, nousi seisomaan ja sylki saappaansa päälle, kun hänen vasemmasta poskesta tuli sisältä puhjennutta verta. SS-mies ei lyönyt häntä enää - hän huokasi yhtäkkiä, että ottaen huomioon millaisissa joukoissa hirviö palvelee yllättävän, melkein myötätuntoisesti, ja alkoi vetää itse vettä krokotiilin (myös ilmeisesti ei niin haaskausta) nahkaämpäriin tehtyihin ämpäriin. ...
  Rybachenko Jr. totesi tämän seikan hyvänä ja huonona samanaikaisesti. Hyvä uutinen on, että heitä ei tapeta ainakaan ennen kuin kokeilu on saatettu loogiseen loppuun. Totta, maaliviiva voi olla hyvin kapeakatseinen ja mahdollisesti helpotus kärsimyksestä! Huono asia on, että niitä vartioidaan tiukasti ja pakoon pääsemiseksi pitäisi itse asiassa käyttää nerokasta kekseliäisyyttä!
  Pian Oleg Rybachenko vakuuttui, että marsu merkitsee tiettyjä etuja muihin sotavankeihin verrattuna.
  Kävi ilmi, että myös vankeja ja vankeja ruokittaisiin kuumana. Kunnioitettuna se tarkoittaa, että SS-vartijat olivat kauan sitten syöneet jotain tölkeistä ja yksinkertaisesti makaaneet jonkinlaisella vuodevaatteella, huutaneet tai nukkuneet. Ihmissudet vaelsivat ympäriinsä - joko metsästäen tai kantaen partioa tai molempia . Oleg ei kuitenkaan ollut tyytyväinen. Hän makasi Auroran ja toisen nuoren tytön siirtyneillä paljailla jaloilla (jotta ei pudota kosteaan, vielä kylmään maahan?) ja sihisi - Margarita pyyhki hänen kasvonsa merimiehen takin reunalla, joka oli kastunut Oleg Rybachenkolta otettuun sulavaan veteen. , sanoi hyväksyvästi:
  Olet nyt todellinen mies. Nyrkeillä hävitty, tyhmillä voitettu!
  Aurora ehdotti:
  - Kyllä, teen hänelle kasvohieronnan, haava paranee nopeammin.
  Oleg Rybachenko hymyili voimalla. Hyvin luonnotonta. Hän sairastui niin, että hän tanssi paholaisia plasmaluistimilla kavioissaan. Ja samalla... tunsiko hän olonsa iloisemmaksi nyt? Hieman pelkäsin jatkaa: nyt lasketaan se kiville ja lyötään ruoskailla sydämestä, tai ehkä kokeillaan pilke. Mutta natsit eivät edes katsoneet tänne, vaan puhuivat jostain lintumurteessaan maistelemalla vuorotellen kattilasta.
  Margarita kuiskasi hänen korvaansa:
  - Tietysti, hyvin tehty... Mutta ole viisaampi! Kun vahva näyttää heikolta ja päinvastoin!
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Valitettavasti on turha teeskennellä heikkoutta, koska se on niin!
  No, iski sarviin kovaa... Leikatun posken lisäksi ne vielä hukuttivat, vaikka ei paljoa, selkäranka on vahva - kaksi hammasta. Kylkiluut sattuivat ja korva särki.
  Fantastisen näyn aikana suoritettu teloitus aiheutti kuitenkin paljon enemmän kärsimystä.
  - Riittää, okei, - Oleg Rybachenko työnsi pois Auroran pitkät sormet äskettäin kahlituilla käsillään, istuutui merimiespukunsa helman kanssa. vapisi. - Ei, se on kylmä. Ja syö metsästystä...
  Kuinka tietoisuus loppujen lopuksi riippuu olemisesta - sinusta tulee tahattomasti marxilainen. Jos vain selviät!
  Vankilan velli ropistettiin alumiinikulhoihin - ne kuljetettiin yhdessä panssaroiduista kuljetuksista. Mutta lusikoita ei ollut. Ilmeisesti uskottiin, että orjat söivät paksua puuroa joka tapauksessa. Tai he päättivät pitää hauskaa, koska näistä lusikoista ei ole niin pulaa. No... se on parempi!
  Sinusta tulee todellinen villi - poika purskahti nauruun ja puristi suunsa välittömästi kiinni, jotta se ei saisi sitä.
  Puuro osoittautui tattaripuuroksi sekoitettuna helmiohraan - paksua, melkein suolatonta ja tietysti ilman lihaa tai muuta vastaavaa, no, ehkä lisäsi vähän kalaa tuoksuksi. Alkuperäinen, melkein tyhjä sekoitus kahdesta jyvästä (ja ne itse räjähtävät savustettuun lihaan hajun perusteella). Mutta pioneeripojan vatsa oli saavuttanut rajansa aikoja sitten: niin että nälkä väheni hieman, palasi vasta puuron nähdessään, mutta kolminkertaistuneena.
  Totta, oli paha syödä - pari kertaa kuuma seos putosi sisältä haavoittuneelle poskelle ja kyyneleet valuivat silmiin kivusta - mutta mitä se on?! Kyllä, ja "rannerenkaat" häiritsivät, Oleg Rybachenko nykitti käsiään, heitti vihaisesti kipinöitä silmistään ympärilleen ... ja jossain vaiheessa hän tajusi, että hänen oikea kätensä oli ryöminyt kehään yhdestä näistä nykimistä keskelle!
  Uskomatonta - lävistiko SS todella niin alkeellisesti. Sillä pääsisi eroon myös rankaisejien kouluttamista susista!
  Oleg Rybachenko jäätyi. Välittömästi hän pakotti itsensä pureskelemaan kulhon taakse piiloutuen. Ja oikealla kädellä hän väänteli, kunnes karkaistu teräs leikkasi ihoon melko sietämättömästi.
  SS:ssä näyttää siltä, etteivät kaikki ole niin siistejä!
  Ja hän tajusi, että ehkä hän voisi vetää kätensä esiin. Isompaan käteen suunniteltu sormus - miehen tai paikallisen nuoren, ehkä jopa isommalle pojalle, joka työskenteli paljon. Mutta teini-ikäisen pojan, Oleg Rybachenkon, hikisille käsille ansa osoittautui leveäksi.
  Poika kuiskasi:
  - Voittoa odotellessa! Voittoa odotellessa! Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Isoisät voittivat Fritzin! Täytämme ne myös pelin lailla!
  Aurora katsoi hellästi Oleg Rybachenkoa ja työnsi kätensä pehmeällä liikkeellä taaksepäin (verta tuli ulos leveästä leikkauksesta ja hankauksesta kädestä). Toinen naapuri sillä hetkellä muutti ja peitti mitä tapahtui. Oleg katsoi tulista paholaista silmiin, hän silmää. Ja hän alkoi myös porata smaragdilasereilla pisteen etäisyydellä, kuten kobra - erottamattomasti. Sitten hän pudisti päätään ja osoitti huomaamattomasti ihmissusia. Sitten, lakkaamatta, syömään - tarttumaan suoraan punaisilla sienillä kupista, joka seisoi kohotetussa polvessa, laski kätensä ja alkoi piirtää kiemurtelevia linjoja, jotka muuttuivat aalloksi märällä maalla.
  Oleg Rybachenko ei ymmärtänyt mitään, mutta voitokas laulu soi jo hänen päässään;
  Nuori, makea, puhdas;
  Punainen neuvostomaa!
  Aurinko nousee säteilevästi
  Sydämelläsi annettu!
  
  Järvemme ovat kirkkaita
  Joen myrskyinen kristalli!
  Pojat juoksevat pallon kanssa
  Juokse mäkeä ylös yhdessä!
  
  Rinta räjähtää ilmasta,
  Kevättä jokaisessa ruohonkorteessa!
  Käännyn Herran puoleen
  Anna meidät puhaltaa pahuuteen, vaivaan!
  
  Aika on tullut ankaraksi
  Fasismi on vallannut Venäjän!
  Luomme uuden taisteluun,
  Anna kommunismin hallita!
  
  Yhdessä asiat aina riitelevät,
  Olemme kuin nyrkkiin puristettu!
  Ratsuväki ratsasti
  No, nyt terässäiliö!
  
  Leninin suuri työ
  Jatkamme entisellään!
  Stalin viisas nero
  Mikä opetti meidät voittamaan!
  
  Ja lopuksi kerron sinulle
  Kuka pelasti - hävisi!
  Tarkemmin ajateltuna - ilmaisen,
  Finaali tulee pian!
  Oleg Rybachenko, tällaisen hiekan jälkeen näytti jo siltä, että meri oli polviin asti! Ja vuoret varmasti, olkapäällä!
  Tytöt myös piristyivät ja kuiskasivat korvasta korvaan. Kaikilla oli toivoa.
  Lomonosovin ja Stenka Razinin jälkeläinen puhalsi poskiaan ja haukkoi sitten henkeä - kirottu leikkaus sattuu.
  Mitä jos onnistut pakenemaan? Oleg Rybachenko katsoi nopeasti sivulle, ikään kuin hänen ajatuksensa voisivat (ja kuka tietää, jos he voivat lähettää hänet, häiriöitä, niin ei tiedetä, millaisia varusteita heillä on!) kuulivat SS-saattajat.
  Tulinen paholainen helvetin kiilto silmissään kosketti pioneeripojan käsissä olevia teräsrenkaita ja nyökkäsi hyväksyvästi: he sanovat, kyllä, voit yrittää! Tämä on selvää ilman keskustelua ja pitkiä puheita.
  Kettutukkainen soturi kuiskasi:
  - Vaikka selviytyisikin... Tulee joku, jolle kostaa!
  Mutta sitten Oleg Rybachenko muuttui sisäisesti kiveksi, ikään kuin jäätymisestä. Ja yksi yksinkertainen ajatus pysäytti hänet: hän vääntäisi kätensä. Ja sitten... mutta sitten on tarpeen auttaa muita tyttöjä vapautumaan. Muuten hän ei ole edelläkävijä-erinomainen opiskelija, mutta kuka ?!
  Muistan sanat: johtaja ei ole se, joka menee itse eteenpäin! Ja kuka astuu ja auttaa toista!
  Ja keitä he ovat sinulle - niin kauniita tyttöjä, joiden jalat ovat rikki. Jokin nuoren leninistin sisällä oli närkästynyt - tuhansien tornadojen pauhuissa se kapinoi! Osoittautuu, että juokse niin nopeasti kuin pystyt ja ...
  Itse asiassa, jos pakenemme, silloin kun ei ole muuta mahdollisuutta. Muuten se on petos.
  Hän kohtasi jälleen hänen katseensa, ensin Margaritan ja sitten Auroran kanssa, joka, myös selvästi piristyneenä, nuoli kulhoa maulla. Ja hän työnsi nenänsä ulos kulhosta ja iski silmää.
  - Emme pidä sinua! - Tulipaholainen lisäsi. - Jos lähdet, tulet varmasti auttamaan!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi ja vastasi:
  - Vannon! Rehellinen pioneeri ottaa yhteyttä partisaaneihin ja sinä pelastut!
  No niin me päätimme! Seuraava oli paljon proosallisempaa. Oli jo hyvä, että Oleg ei saanut pestä kulhoja - ilmeisesti he joko pelkäsivät irrottaa hänet uudelleen tai päättivät antaa tyttöjen työskennellä kovasti. Pieni juttu, mutta tässä asennossa se on miellyttävää. Huono asia on, että minun piti taas mennä, ja kun nämä fasistit rauhoittuvat. Mitään enemmän tai vähemmän kestävää ei löydy.
  On hieman viileää, ja vaikka tuuli on laantunut, pilvet nousivat hevosen selässä ja niistä alkoi levitä kylmää sadetta. SS-miehet näyttävät nyt olevan jopa tyytyväisiä, vaikka he ja heidän ihmissusiensa kantoivat märkää hajua.
  Minun piti mennä paljon. Tällainen maailma täällä on Krimin erityinen mikroilmasto. Yleensä ei sateinen, mutta tässä tapauksessa tuulenpuuskilla.
  Tytöt olivat jo nukkuneet hyvin ja kylmä piristi heidät.
  Mutta jostain syystä Oleg Rybachenko halusi nukkua, hänen silmänsä takertuivat petollisesti yhteen.
  Kyllä, sellainen paino, kuin sadan tonnin ruho painaisi sinua eikä hengitä syvään.
  Voi, minä tulen sairaaksi, ajatteli Oleg Rybachenko ja järjesti voimakkaasti jalkojaan, jotka alkoivat jälleen jäykistyä. "Minä sairastun nyt varmasti, mutta entä sitten?" Natsit eivät varmasti käytä aspiriinia eivätkä ruiske penisilliiniä, ja he todennäköisesti katuvat jopa hunajaa. Vai eikö vieläkään ole? Tallennettiinko kokeilua varten? Mihin me köyhät nyt olemme menossa?!
  Jälleen todellisuus sateen ja kärsimyksen kera katosi, ja hän nukahti tien päällä. Mikä luultavasti on vain hyödyllistä tässä asemassa;
  Avaruus tietyssä mielessä - taistelu;
  Pioneerit Dmitry ja Oleg Rybachenko, erinomaisina opiskelijina ja erinomaisina urheilijoina, saivat oikeuden edustaa maataan Neuvostoliitossa Neuvostoliiton ja Saksan lasten urheiluseurojen välisissä ystävällisissä nyrkkeilykilpailuissa. Molempia maita pidetään edelleen liittolaisina, ja huhut lähestyvästä sodasta ovat laantuneet. Todellakin, saksalaiset joukot ovat vetäytyneet rajalta, ja Wehrmacht suorittaa voittoisan hyökkäyksen Afrikassa ja on jo valloittanut Egyptin, ja hänelle on juuri kerrottu Gibraltarin vangitsemisesta. Yhteydet, joilla Stalin henkilökohtaisesti onnitteli Fuhreria!
  Harhaluuloinen visio ei sanoja, mutta mitä ei tapahdu universumissa. Oleg jää kiinni ajattelemaan, että - jälleen kerran joidenkin säteiden tai jostain muusta keinotekoisesta vaikutuksesta. Mutta kaikki on niin todellista, ettei ole voimaa vastustaa tätä harhaa.
  Joten voit turvallisesti lentää melkein ystävälliseen maahan. Saksan lehdistössä sanotaan vain hyvää Neuvostoliitosta, ja kommunismi on jopa asetettu kansallissosialismin veljellisen ideologian joukkoon. Lisäksi ilmestyi Stakhanovin kaltainen liike ...
  Dmitry ja Oleg Rybachenko ovat nyrkkeilijöitä nuorimmasta ikäryhmästä, he ovat vain yksitoistavuotiaita, kilpailusuorituskyvyn alaraja. Mutta pojat ovat ikäisekseen melko suuria, eikä aikakausikaan ole niin nopea kiihtyvyys kuin 2000-luvun lopussa.
  Oleg on kuitenkin pienempi, ohuempi, kevyemmästä painoluokasta, mutta erittäin nopea. Dmitry on suurempi, leveämpi luustossa, hänelle voidaan antaa poika-sankarin ulkonäkö vähintään neljätoista.
  Pojat eroavat hiusten väristä. Olezhek on vaalea, kuin luonnollinen blondi, kuin lumipallo. Dmitry ruskeat hiukset, ruskeat hiukset. Oleg on muutaman kuukauden nuorempi, ja pyöreillä kasvoillaan näyttää edelleen lapselta, ja Dmitry on yksinkertaisesti komea, propagandajulisteen arvoinen. Tytöt jo tuijottavat häntä uskomatta, että tämä on vain niin iso lapsi.
  Oleg Rybachenko on kuitenkin paljon oppineempi kuin Dmitry, vaikka molemmat pojat ovat erittäin älykkäitä ja opiskelevat samoilla viidillä. Todellakin, neuvostomaassa hyvien urheilijoiden on oltava erinomaisia oppilaita.
  Loput kaverit ovat vanhempia, mutta jopa kahdeksantoistavuotiaita, vaikka pari sankaria on reilun kaksi metriä pitkä ja sentin painoinen ...
  Nyrkkeilijät, maan parhaat nuoret kaaderit... Ja Saksan ja sen alaisten maiden mestarit taistelevat heidän kanssaan... Tietenkin lasten tai junioreiden joukossa.
  He lentävät ilman välilaskua Kolmannen valtakunnan suurimmalla matkustajalinjalla Moskovan ja Berliinin välisellä reitillä.
  Nyrkkeilijät istuvat erikseen, mutta mukana on myös painijoita, painonnostojia, jalkapalloilijoita, uimareita. Kaikki juniorit ja erinomainen suoritus. Stalin määräsi uuden sukupolvemme, joka syntyi Neuvostoliiton hallinnon alaisuudessa, näyttämään kaikkea parasta eivätkä menetä kasvojaan. Ja tietysti kaikki ovat innokkaita taistelemaan ...
  Dmitri kysyi Olegilta:
  - Oletko tehnyt taktisen suunnitelman taistelua varten?
  Pioneeripoika vastasi:
  - Minulla on tusina suunnitelmaa jokaiselle vastustajalle... Mutta sinun on ensin katsottava häntä ja vasta sitten tehtävä päätös... Jokaisen yksittäisen lähestymistavan kohdalla pieninkin liike ja yksityiskohdat, mukaan lukien vihollisen fysiologinen rakenne, sanelevat puhtaasti yksilöllinen taktiikka.
  Dimitri tuhahti halveksivasti:
  - Mutta minulla on paljon helpompaa! Ilman taktiikkaa ryntään vihollista vastaan, lyön kovempaa ja useammin ja murran.
  Oleg Rybachenko huomautti:
  - Sinun kaltaisiasi isoja ja fyysisesti kehittyneitä miehiä on vähän ikäisesi. Siksi painostustaktiikka menee ohi. Voit vain kierrellä. Mutta täällä olen melkein normaalipituinen, no, ehkä hieman keskimääräistä korkeampi, ja tullakseni Neuvostoliiton, niin valtavan maan, mestariksi, yksi paine ei riitä. Loppujen lopuksi et voi ottaa vihollista raa'alla voimalla, koska hän myös harjoittelee, johtaa terveellisiä elämäntapoja, syö oikein, opiskelee taktiikkaa. Ja sitten se on toistettava kuin shakkipelissä. Joskus jopa jotain, uhraten maton vuoksi.
  Dmitri vastusti ankarasti:
  - Ja vastustajani treenaavat, ja finaalissa poika oli minua vielä isompi ja painavampi. Paljon riippuu siitä, kuinka harjoittelet. Jotkut ajattelevat, että on mahdollista tulla olympiavoittajaksi kahdessa viikossa uupumukseen asti työskennellen... Tämä on harhaa. Urheiluharjoittelussahan tärkeintä ei ole niinkään superkuormituksen antaminen, vaan superpalautumisen tuottaminen. Mutta on olemassa oikeat yksilölliset harjoitussarjat, ja tärkeintä on myöhempi palautuminen ja voiman saaminen ... Sen jälkeen taistelet yhdellä hengityksellä heittäen satoja iskuja kolmella kierroksella, tai pikemminkin itse asiassa. , paljon vähemmän.
  Oleg Rybachenko huomautti:
  No, sekin on varmasti totta! Erityisesti oikean hengityksen salaisuus ja injektiot lapsen kehon kasvupisteisiin... Täältä löytyy gurumme osaamista. Mutta en ymmärrä, miksi hän ei jaa niitä muiden valmentajien kanssa?
  Dmitri kuiskasi:
  - Hän kertoi minulle luottamuksella, että olemme kanssasi ... Ei vain nyrkkeilijöille, vaan ennen kaikkea sotilaille. Meidän on vielä tehtävä jotain erityistä... Erittäin tärkeää, jopa tärkeämpää kuin olympiakultaa!
  Oleg kallisti kirkasta päätään ja sanoi:
  - Jotain tärkeämpää... Ehkä hän kertoi minulle myös tämän... Että ihmiskunnan kohtalo saattaa riippua kahden Neuvostoliiton pioneeripojan teoista. Aivan kuin sadussa.
  Dmitri huomautti filosofisesti:
  - Ja mistä sadut tulevat, elleivät elämästä. Ehkä näin todellakin käy! Vaikka emme ole rumia ankanpoikia, mutta... On vielä ennenaikaista kutsua meitä kotkaiksi.
  Oleg Rybachenko muutti sujuvasti keskustelun aihetta:
  - Luuletko, että Saksan hyökkäyksen uhka on vihdoin ohi?
  Dimitri kohautti leveitä olkapäitään ymmällään.
  - Tässä olet mielestäni enemmän asiantuntija. Itse olen sitä mieltä, että ei voi heti lyödä kaikilla käsivarsilla ja jaloilla, sitten on taas mahdotonta hyökätä kaikkiin suuntiin. Totta, jos liikut hyppyssä...
  Oleg Rybachenko naurahti:
  - Kuulostaa melko loogiselta ... Mutta emme tiedä mitä Hitlerillä oli erityisesti mielessä, mutta jännitys todella laantui ja saksalaiset koneet lakkasivat loukkaamasta ilmatilaamme, eikä toukkien kolinaa kuulu ulkomaille, tämä on tosiasia. Kyllä, ja Fuhrer, osa työntekijöistä palasi takaisin koneille. Eli kolmas valtakunta piilotti hampaansa... Mutta emme saa rentoutua.
  Dmitri otti laukustaan paistetun voileivän, jossa oli kalaa ja erityistä rasvatonta juustoa ja ojensi sen Olegille. Sitten hän otti kaksi kertaa enemmän itselleen. Tarjottu:
  - Syö... Et voi pitää pitkiä taukoja ruuan ja proteiinin saannissa. Kun aminohappojen pitoisuus kehossa laskee, lihakset menettävät voimaa.
  Oleg Rybachenko huomautti:
  - Paljon työskenteleville kehonrakentajille tämä on aivan totta, mutta nyrkkeilijöille ... Meillä ei loppujen lopuksi ole lihaa, vartalomaaleja, ja vielä enemmän se lisää taistelutehokkuutta!
  Dmitry, purettuaan voileivän ja lisännyt siihen tomaatin, suostui:
  - En kaikkea, mutta... syön tai juon jopa munanvalkuaisia yöllä, jotta aminohappopitoisuus ei laske. Ja mikä parasta, ei kananmunia, vaan viiriäisen tai strutsin munia, no, jälkimmäiset ovat todella harvinaisia ... Vaikka Keski-Aasiassa näyttää siltä, että strutsit ovat jo alkaneet lisääntyä ...
  Oleg melko vakavasti (äänellä) vitsaili:
  - Erittäin arvokas proteiini sammakon etujaloissa. Suosittelen kokeilemaan!
  Dimitri nauroi kuin poika:
  - Kyllä, mutta vielä enemmän ostereissa, joissa on punaista intialaista pippuria!
  Oleg kuitenkin puri varovasti voileivästä ja alkoi imeä palasta. Kala oli punainen, maukas, liotettu ketsuppissa murskatun valkosipulin kanssa. Vähän voimia oli mahdollista lisätä... Kuten esimerkiksi Nalle Puh...
  - Nalle Puh elää hyvin maailmassa! Hänellä on vaimo ja lapset, hän on takiainen!
  Oleg ehdotti yhtäkkiä:
  - Voimmeko laulaa?
  Dmitry huomautti ilman suurta innostusta:
  - Eikö ole liian aikaista laulaa?
  Oleg Rybachenko hymyili:
  - Aivan oikein, varsinkin kun lensimme Neuvostoliiton rajan yli!
  Dmitry kysyi kumppaniltaan:
  - Sakset vai paperi?
  Oleg heilutti sitä.
  "Ehkä on parempi olla ilman lapsellisia vitsejä. Olemme rauhallisia ihmisiä, mutta panssaroitu junamme onnistui kiihtymään valonnopeuteen...
  Dimitri keskeytti:
  - Ei! Emme tarvitse sellaisia päiväkodin lauluja. Noniin, jotain vähän enemmän... isänmaallista!
  Oleg puhalsi keuhkoihinsa täyteen ja alkoi laulaa säveltäen edetessään. Danka puolestaan lauloi mukana erittäin hyvin. Tai pikemminkin hänen äänensä oli kuin marsalkan trumpetti, ja ehkä jopa Jerikon;
  Pioneer on ylpeä sana
  Tie Stalin Rodnoy sidottu.
  Kotona ei ole muuta kuin juhlat,
  Minulle kommunistinen ihanne!
  
  Vannoin palvelevani Isänmaata ikuisesti
  Jotta isänmaa kukoistaa upeasti,
  Jotta se olisi parempi kaikille elämässä,
  Joten lennosta tulee äkillisempi kuin kotka!
  
  Ukkosi - sota on tullut,
  Joten rohkeasti pojat telttailemaan!
  Wehrmacht laittoi haisevan kuonon,
  Joten lähetämme sen kululle!
  
  He eivät antaneet kiväärejä pojille,
  Siellä oli vastaus te vuodet - ovat pieniä!
  Siitä huolimatta he pakenivat sotilaiden luo,
  Koska pistimet ovat niin tarpeellisia!
  
  Moskovan lähellä taistelimme lumikoillessa,
  He ryntäsivät paljain jaloin pakkasen läpi...
  Kauniit pioneerit juoksevat kaapuissa -
  Ei kranaattia, joten lyö nyrkillä!
  
  Kuinka julmia fasistiset kissat ovat -
  Kuinka paljon voit juoda heidän vertansa,
  Mutta natsit tulevat kostamaan,
  Korppikotkat muuttuvat peliksi!
  
  Lounaaksi vaatimaton annos - nälkä,
  Sotilaat saivat paleltumat jalkoihinsa...
  Olen periaatteessa vasta lapsi
  Mutta isät ovat ylpeitä saavutuksesta!
  
  Tankki ryntää, "Tiikeri" on työntänyt kuonoa,
  Mutta nuori taistelija puristi kranaattia!
  Ja fasistinen paskiainen törmäsi miinaan:
  Tässä on hänen kuuma soihtunsa syleiltynä!
  
  Pienestäkin tulee jättiläinen
  Jos sait rohkeutta!
  Pioneerit linkkeinä yhdistyvät,
  Soul vahvempi: titaani - metalli!
  
  Wehrmacht ei mennyt ohi, he saivat sen otsaan,
  Teräsarkut tukehtuivat!
  Venäjällä on sellaisia poikia,
  Jälkeläisten sukupolvet ovat ylpeitä!
  
  Taistelu jälleen, tällä kertaa Volgalla,
  Pioneer - terminaattorista on tullut!
  Fasisteilla on täynnä ruumishuoneita
  Ja kuoleman valli on rikki rannalla!
  
  Kuinka monta meistä kuoli - ei ole lukua,
  Kuinka moni kuolee jälleen - ei kyyneleitä ...
  Mutta sellaiset taistelijat uskovat työn;
  Nouse kuolleista, joka on Kristuksen arvoinen!
  
  Heistä tuli komsomolin jäseniä Berliinissä,
  Siellä hän vannoi uskollisuusvalan!
  Puolet Eurooppaa unionin kanssa avojaloin,
  Nuori tiimimme erosi!
  
  Ja nyt rakennamme uuden maailman,
  Jokaisesta tulee luoja-demiurgi....
  Uppoa kärsimyksen kuiluun - sotaan,
  Emme tiedä mitä pelko tarkoittaa!
  
  Ystävällisyys universumissa alkaa hallita
  Ja sitten kipu katoaa, usko minua ...
  Meidän kanssamme on paras kaikista neroista, Stalin,
  Voitti Hitlerin helvetin peto!
  
  Taistelimme rohkeasti tämän puolesta.
  Ikuisesti kunnioitettu...
  Ja ymmärrä, että juhla on tärkeä -
  Universumi johtaa unelmaan!
  Viestikone lauloi tämän kappaleen yhteen ääneen. Se kuulosti niin juhlavalta, että saattoi purskahtaa itkuun...
  . LUKU #5
  Näky katosi, ja kirjailijapoika ja nero löysi itsensä jälleen vaeltavan sarakkeen todellisuudesta.
  Oleg Rybachenko oli lisäksi raivoissaan mahdottomasta triviaalista keskustelusta jonkun kanssa (näön jälkeen kieli tunnoton!). Ja jotenkin en edes heti tajunnut, että he lähestyivät metsää. Se päättyi - märkä, ja jalkojen alla oli hyvin ajettu tie, vaikkakin märkä, mutta selkeä, jota leikkaavat siellä täällä kärryt, autot, kevyiden tankkien toukat, moottoripyörät ja jopa hevosen kaviot.
  Kylmä muta, joka näytti ilkeältä saippualta, osoittautui yhtä liukkaaksi, Oleg Rybachenko piti ihmeellisesti tasapainonsa useita kertoja, ja sarakkeessa kaksi tai kolme tyttöä kaatui ja nousi nopeasti ylös.
  Margarita itse, melko uupuneena, rohkaisi aseveljeään:
  - Pimeää, he antavat sinun levätä pian!
  Puolitoista tuntia sateen alkamisen jälkeen he ohittivat kaukaa katsottuna näyttävän kukkuloiden joukon. Lähellä Oleg Rybachenko tajusi - nämä eivät ole kukkuloita, vaan kuilu, jossa on konekivääritorneja. Muinainen Krimin valli, joka ulottuu itään ja länteen, niin pitkälle kuin silmä näki. Säännöllisin väliajoin "kukkuloilla" oli näkyvissä harmaita kivirenkaita, jotka olivat melkein tasaisia maan kanssa - vartiotornien rauniot. Näiden kahden välissä - koloon, joka oli aikoinaan luultavasti portin aukko, vankipylväs kulki.
  Sitten heidät vietiin taas nukkumaan. He eivät edes poistaneet kahleita eivätkä alkaneet ruokkia. Uni peitti tytöt, kuin korpin siipi;
  Yhtäkkiä maisemat tyttöjen edessä muuttuivat (ja että unet ovat liian usein teeskenteleviä!) Ja he päätyivät mereen, tarkemmin sanottuna laiturille merinäköalalla ja viileällä.
  Komsomolitytöt menivät satamaan, hävittäjän siluetti ei ollut kaukana, noin pari kilometriä, mutta melkein sulautui horisonttiviivaan. Täällä viisi torakkarottaa hyökkäsivät jälleen useita kertoja. Nämä ovat niin inhottavia olentoja, joilla on kuusi jalkaa, että katsot ja oksennat. Se on kuitenkin kahden sekunnin kysymys, puukot tikareilla ja kaikki on ohi.
  Kaunis Margarita jopa lauloi:
  - Ja minulle, kuten oksentelu, sitten rakkausjuoma!
  Punainen Aurora vihelsi sieraimiinsa:
  - Mutta käytös on hyvä - ja olen tiukassa leuassa jalassa!
  Vaarallisempia olentoja olivat lokkien kirveet. Heillä oli kyky ampua nokallaan. Kärki heitettiin ulos ja lävistettiin ihoon ruiskuttamalla happoa. Sitten kirveslintu istuutui voitetun uhrin päälle - repi lihan. Totta, täällä ne suurimmaksi osaksi ammuttiin jo. Mutta neljä saalistajaa, joilla oli toisiaan teroitettu pää, yrittivät hyökätä partiolaisten kimppuun.
  - Tässä ne ovat toinen luonnon perversio! - Tulinen paholainen Aurora huomasi...
  - Kuka ne loi, ei koskaan vääristä mitään! - Margaritan uudessa tehtävässä atavistiset uskonnolliset tunteet ilmestyivät jälleen. Persoonallisuus muuttuu, jos tietyt voimat heräävät alitajunnassa. - Niin miellyttää Kaikkivaltias Jumala!
  Punatukkainen demoni lyhyessä hameessa ja liekinheitintä kuumemmin palavissa hiuksissa vastusti taas:
  - Ei, tämä osoittaa jälleen kerran mutaatioiden mahtavan voiman. Sarja samankaltaisia vaikutuksia voi herättää elämää!
  Heittäessään kaksi chakraa tytöt katkaisivat petoeläimet ja ottivat sitten kiinni levyt, jotka palasivat heille.
  - Kuin bumerangi, mutta titaani leikkaa! Tulinen paholainen hymyili.
  - OK! Että vain tämä titaani ei leikkaa, tämä metalli on heikompi kuin blotter.
  Tytöt alkoivat kääntää venettä ympäri. Tulinen paholainen kysyi sitten odottamatta anoen:
  - Tehdään vihdoin laulu Margarita!
  Aurinkoa kirkkaammin hymyilevä lumivalkoinen blondi kysyi:
  - Tuomaan meille onnea!
  Cool Aurora purskahti:
  - Tarkalleen! Anna häviäjän itkeä - roisto kateuttaa!
  Komsomolityttö nojautui taaksepäin ja lauloi pehmeästi, sanat leijuivat ja kimmelsivät:
  Oraakkeli taikakivien keskellä,
  Myrskystä syntynyt - kirkas aurinko!
  Emme ole kutu - viallinen pimeys,
  Kuinka värikäs säteellä laulu kiertyy!
  
  Joskus rock on varmasti haitallista -
  Olemme vaikeuksissa, surussa, kuolemassa, profetoimme!
  Ja haamuja vaaleassa loistossa,
  Loista kuin merkki yössä!
  
  Mutta emme ole taikauskoisia
  Venäläinen soturi - miekka kädessä!
  Palvele Jeesusta uskollisesti
  Anna paholaisen huijata ikuisesti!
  
  Ei ole vahvempaa kotimaata,
  Loppujen lopuksi tahtomme on kuin metallia!
  Viisas Stalin johtaa hyökkäystä,
  "Andryusha" tornado Kölnin metallilla!
  
  Palvelemme Venäjää pyhästi,
  Unelmoin omistavani sydämeni hänelle!
  Sotilaalla on terävin pistin,
  Ja liekki kuuluttimessa - puheita!
  
  Ylistys sinulle Rus' hymnillä,
  Laulamme hänelle virsiä,
  Kosto tulee vihollisille -
  Tule toimeen variksen kanssa!
  
  Rakennamme uuden pyhän maailman,
  Jumala siunatkoon meitä!
  Tytöille luksusta ja päivityksiä,
  Sinusta ei tule kalifia tunniksi!
  
  Palkitse meidät upealla visiolla -
  Herran ääni huutaa miekkaa!
  Elämästä tulee sokerista hilloa
  Kun olet vahva kuin "KAMAZ"!
  
  Kotimaan rehevät tammimetsät,
  Mistä tiedät sielullasi, lepäät!
  Saat valtameret - kunniaa,
  Pääset Kremliin mestarina!
  
  Olet ritari - jättiläisten heimo,
  Meren avaruus ja jäälautat loistaa!
  Kultaisen suuren aavikon hiekka,
  Ja smaragdisametti - metsä!
  
  Lähdemme rohkeasti veriseen taisteluun,
  Vaikka "Tigers" mahtava karjunta!
  Natsien tassujen kynnet,
  Ulkonäöltään Adolf on varmasti siisti!
  
  Mutta sain viikset naamaan,
  Kuono vääntynyt, leuka pois!
  Ja kansamme ovat mahtavia, ylpeitä,
  Paljastettu voima fasistiselle olennolle!
  
  Nyt on valon aika
  Taivaan armo on tullut...
  Runoissa lauletaan uroteoksia -
  Kristus, sielussa oleva pyhimys, on noussut ylös!
  Aurora taputti ja taputti käsiään niin, että kärpästen pilvi nousi:
  - Margarita lauloi hyvin, mutta sinun täytyy laulaa psalmeja kirkon kuorossa. Kaikki ajatukset ovat juuttuneet uskonnolliseen aiheeseen!
  - Sinun täytyy sovittaa syntisi. - Sanoi Korshunova, joka taas vaipui uskonnolliseen ekstaasia, kypsyi. - Se, joka myy sielunsa, on aina tappiolla - hän antaa kuolemattoman kuolevaisen puolesta!
  Tulinen paholainen nauroi.
  - Sinä, näen, osaat myös puhua kauniisti! Okei kulta, nyt meillä on hauska kävely.
  Komsomolitytöt uivat raskaalle hävittäjälle istuen puhallettavassa veneessä, jota tutkat eivät erottaneet yöperhosen alla. Nyt heidän piti tehdä jotain suurta. Vaaran hetkellä kaikki refleksit ja reaktiot pahenivat. Komsomolitytöt tunsivat ääniä useiden kilometrien ajan, roiskuvia aaltoja, kirkuvia lokkeja ja jopa haukottelevia kaloja. He kuulivat jonkun uimavan yli! Komsomolin jäsenet oksentaessaan konekiväärin näkivät miehen ilmapatjalla. Hän riisui naamionsa ja Denis Baranovin kasvot ilmestyivät. Zombie-upseeri, aiemmin tuomittu rangaistus, tässä näyssä huomattavasti nuorentunut ja paljon kauniimpi, iski heille silmää.
  Käheällä äänellä, joka rätisi ilmaa, hän sanoi:
  - Minut lähetti suuri musta füürer!
  - Mutta me emme kirjoittaneet mitään! Tytöt huudahtivat yhteen ääneen.
  Mirabela ei ollut ollenkaan tyytyväinen heidän pataljoonansa paatuneen rikollisen ilmestymiseen tänne, mutta Aurora päinvastoin hymyili tyytyväisenä. Muuten, yllättäen, heti kun tuomittu heitti puolitoista vuosikymmentä ja pääsi eroon arpista, hänestä tuli melko mukava kaveri. Jos he eivät olisi tienneet etukäteen, he eivät todennäköisesti olisi tunnistaneet Baranovia.
  - Eikä se ole välttämätöntä! - huudahti raivostuneena entinen vanki. - Ainoa tavoitteeni on kuolla! Seuraavassa elämässäni minusta tulee sulttaani, ja haaremissani on satatuhatta neitsyttä.
  - Sovi ainakin yhden kanssa. Muuten se on nishtyak, juuri päinvastoin! - Hän julisti yrittäen näyttää nokkelammalta kuin Margarita on.
  Denis vaikeni, yleensä sellaiset zombit eivät ole erityisen puhelias. Vaikka tällä kertaa se oli sotakone.
  - Onko sinulla kunnollinen sotilaskokemus? - kysyi Aurora. Itse asiassa he ovat jo käyneet läpi toisen maailmansodan ja löytäneet itsensä tulevaisuuteen. Ei niin futuristisesti kaunis kuin Neuvostoliiton tieteiskirjailijat ovat kuvanneet, myös täynnä sotia ja mikä tärkeintä, erilaisia mutatoituneita olentoja.
  Sellainen on olemassa - magoraradiaatio ja alisäteily.
  Magoraradiaatio on säteilyä, joka ei tapa eläviä, vaan muuttaa aineen ominaisuuksia, mukaan lukien muunnokset, erilaisten elämänmuotojen - mukaan lukien elävien ja elollisten - sulautuminen.
  Epäsäteily - toisin kuin tavallinen säteily, ei aiheuta atomien ionisaatiota, vaan niiden permutaatiota molekyyleissä ja aktiivisimmin DNA:ssa ja soluissa, jotka kuljettavat geneettistä tietoa. Joissakin tapauksissa sitä voidaan käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin, nopeaan uusiutumiseen.
  - Tietysti! Baranov sanoi luottavaisesti. - Taistelin monta kertaa!
  Red Aurora epäili:
  - Ja kenet tapoit?
  Entinen tuomittu huudahti:
  - Uskottomat!
  Tulinen paholainen rypisti hänen kuonoaan:
  - Millainen olet venäläinen upseeri:
  - Olen Mujahideen ja tehtäväni on tuhota uskottomat! - Baranov huusi. - Olen siis tarkoitettu ikuiseksi.
  Aurora kuiskasi Margueriten korvaan:
  - Älä väitä vastaan! Parempi tehdä työ.
  Zombie, joka kehräsi hänen hengitystään arabiaksi. Radio lähetti viimeisimmät uutiset.
  - Tšetšeniassa militantit ovat aktivoituneet huomattavasti. Erityisesti hallituksen taloa yritettiin ampua. Taistelun aikana viisi poliisia kuoli ja 11 haavoittui, militanttien tappioita tarkennetaan. Joidenkin raporttien mukaan sharia-tuomioistuimen entinen puheenjohtaja sai noin sata miljoonaa dollaria ulkomaisilta sponsoreilta ja pyrkii aktiivisesti saamaan ne pois. Vuorilla suoritettiin erityinen operaatio: rosvot hajotettiin.
  Zombie heräsi henkiin:
  "Lyömme pian uskottomat, niin että he juoksevat pilliin ja pilkkaamaan!" Hänen sanansa keskeytti vierivä aalto, hän heitti veneen ylös ja kasteli sen suihkulla. - Aivan oikein, sanon minä!
  - Periaatteessa oikein! Aurora päästi kipinöitä silmistään. - USA on islamin suuri vihollinen. Hän hajottaa sen Hollywoodin, pornolehtien ja mystisten sarjojen avulla. Nyt meidän on ammuttava jenkkejä.
  Tytöt uivat hävittäjälle. Ykkösluokan kapteeni Rudolf Reagan, siemattuaan suosikkikonjakkiaan (no, kaikki nämä amerikkalaiset ovat juoppoja, ei ole turhaa, että Yhdysvalloista tuli epäterveellisen elämäntavan ja rappeutumisen symboli!), makaa sängyssä nojaten päänsä huoran rintaan. Kun hän nuoruudessaan rakasti tyyppejä ja kun Franklin Truman antoi homoseksuaalit palvella armeijassa, hänellä oli kokemusta suhteista jopa amiraalien kanssa. Ja jotenkin jopa Intian sodan neljän tähden sankarin kanssa. Mutta terminaattoripresidentin ja jopa muslimin aikana moraali muuttui erilaiseksi ja homoja painostettiin. Sen jälkeen Rudolph Reagan päätti näyttää kaikkiruokaisuutensa kutsumalla huorat. Silti hän hyväilee herkkää naisvartaloa, hän ei lakannut kuvittelemasta miehiä, lihaksikkaita, mustia, jotka pystyvät tarjoamaan sanoinkuvaamatonta nautintoa.
  Paskiainen tietysti he ovat sitten perverssiä!
  Rudolph Reagan antoi huoran ratsastaa itsellään, mutta hän ei päässyt purkamaan itseään ja uupui. Ei, hän tarvitsee kiireesti poikaystävän. Vaikka miehet ovat jonkin verran huonompia kuin naiset, heillä on vähän rahaa - he haluavat kasvua uralla. Galina totesi tämän - se on hyödyllinen Neuvosto-Venäjän vihollisten tuhoamisessa; amerikkalaiset ja heidän liittolaisensa.
  Vartijat käyttäytyvät huolimattomasti. Se on kylmä ja he haluavat pitää lämpimänä laimentamattomalla viskillä. Margarita rypisti kulmiaan (tässä ovat valmiit juopot - loppujen lopuksi alkoholimolekyyli symboloi kehon tuhoa, erityisesti naisen), jenkit ovat typeriä!
  Aallot loistivat monitoreissa, joskus olentoja ilmestyi. Yksi näistä vaarallisista eläimistä oli saharapu ja samalla nokkoshai. Kauhea eläin, vaarallinen sekä maalla että merellä. Pistevien neulojen kynsensä avulla se voi hyvin purra ihmisen puoliksi tai vielä pahempaa myrkkyä. Tyttöjä ei näkynyt, heitä roiskutettiin heijastimella ja zombeilla on jopa pari astetta kylmempää ympäristön lämpötila.
  Heittäessään huoran sivuun Rudolph Reagan sanoi käheällä äänellä:
  - Mene pois, haluan nukkua. Kyllä, ja marssit isoon sänkyyn!
  - Kuten haluat, maksa vain! - Sekavat huorat kiljuivat.
  - Et ole tarpeeksi taitava, puolikas ruohonleikkuri riittää sinulle! - Rudolph Reagan vastasi ja esti sitten vaivoin itseään röyhtämästä. - Kuten haluat! Mutta tämä on ryöstö.
  - Millä suunnitelmalla? - Sotilasprostituoidut yllättyivät.
  - Sinulla on hyvä työ. - Rudolf huusi. - Nautin ja rikastun, ja minä ravistelen kuin helvetti! Kenraali todella tärisi, hänen kaksoisleukansa vapisi.
  - Älä ole alasti! - Prostituoidut huusivat epätoivoissaan (ja mikä sääli, kun moraali lisätään!). - Menen etsimään toista asiakasta!
  - Mutta muistakaa, merimiehemme ovat temperamenttisia. - Rudolph Reagan huomautti epäselvällä uhkauksella.
  Komsomolitytöt olivat jo lähellä. Zombi nojasi soturi Galinaa vasten ja nojasi päänsä tämän olkapäälle. Kuollut upseeri painoi poskensa hänen silkkisiin, tuoksuviin hiuksiinsa ja suuteli hänen päätään. Kylmät huulet polttivat epämiellyttävästi hänen hiuksiaan, upseeri haisi ruumiilta.
  - Peräänny! - vihainen Margarita lausui uhkaavasti - Löysin myös rakastajan.
  - En tarkoittanut loukata sinua! Näytät vain tyhmältä. - Järkevän ruumiin vaikutelma alkoi sihisemään.
  Taistelemme naamioissa. Kenenkään ei pitäisi nähdä, että olemme tyttöjä. - Hänen ystävänsä Aurora Firefire otti pullon, jossa oli piristettä. Hän otti pari kulausta. Pullo ei ole erityisen ovela, tehty haitarilla, joten siinä ei ollut ilmaa. Joten elämää antava neste vanhenee itsestään. Warrior itse huomautus - lisäsi. - Tyhjentyessään se kutistuu: seurauksena vesi ei roisku, voit liikkua äänettömästi.
  Muilta osin jopa äänet ovat erilaisia, kuuroja, ikään kuin tehottomia. Soivat tyttömäiset äänet näyttävät käheältä. Aallot ovat kuin musta peitto, jonka pimeydessä valot välillä välkkyvät, lähes neliömäiset kalat yrittävät sylkeä jotain suustaan. Täällä kirkas siluetti hyppäsi ulos vedestä, ja Auroran räjähdys leikkasi sen melkein kahtia. Tällä kalalla on terävät evät, eikä se halunnut loukata niitä.
  Komsomolitytöt eivät näy, vene vaihtaa automaattisesti väriä merimaisemaan, aivan kuten puvut osoittavat kameleonttien ominaisuuksia. Naamio on täydellinen. Erityisesti näkyy, kuinka merimiehet pyytävät mutanttikaloja. He tekevät sen hyvin yksinkertaisesti: Ensin he kastavat kumin ja voitelevat sen paksusti moottoriöljyllä ja bensiinillä: haju leviää kauas. Rottakilpikonna rakastaa häntä, hän yleensä syö kemiaa kuin torakka. Saaliit, nielevät, takertuvat koukkuun. Totuus on, ettet voi syödä tätä sotaa. Mutta elävä syötti ei ole huono. Suuret kalat nokkivat sitä, joskus delfiinin kokoisia. Jotkut niistä ovat syötäviä ja niitä pidetään jopa herkkuina.
  On myös myrkyllisiä, mutta kokeneet kokit pystyvät neutraloimaan ne, mikä tekee niistä vieläkin kalliimpia. Erityisesti smaragdikarppikala löytyy vain radioaktiivisesta Radikal-järvestä, kuten sitä kutsuttiin Baikalin kanssa, mutta nyt se on saastunut. Uraanilla täplätty smaragdikarppi aiheuttaa huumemyrkytyksen, paistetaan kunnolla, virhe jopa minuutissa johtaa gourmetin tuskalliseen kuolemaan. Ja tällaiset "häiriöt" ovat epätavallisia, kirkkaita värejä, näet tämän jopa menestysfilmissä. Erittäin kannattavaa kalastusta, meta- lähes tappavia mutantteja, smaragdeja ja radioaktiivisia, kulutettuna vaarallisia, ja samalla yritettiin kasvattaa monnikokoisia karppeja vyöhykkeen ulkopuolella, mutta ne kuolivat siellä.
  Tytöt näkivät tämän ja nostivat aseensa. Margarita perääntyi yhtäkkiä; korvassani kuului ohut vinku:
  - Neljäsataa metriä laivaan.
  Blondi terminaattori vastasi iloisena:
  - Jatkamme lähentymistämme.
  Auroran ja Margaritan silmät näkivät pimeässä yhtä hyvin kuin kissan, elleivät paremminkin. Aluksella oli hieman enemmän ihmisiä, noin 35 henkilöä, mukaan lukien palkkasoturikalastajat, joista monet olivat humalassa. Zombie tähtäsi myös vastustajaansa, entisellä tuomitulla upseerilla oli äänenvaimentimella varustettu konekivääri.
  Hän suuteli, napsautti hiljaa turvasalpaa, sytytti yölasin. Hänellä oli ammattimainen fiilis, varsinkin kun hän piti kumia kasvoja vasten, jotta hän ei luovuttaisi asemaansa katsojille vihertävän hehkun kera.
  Tytöt katsoivat vastustajiaan tietokoneoptiikan kautta. Hän kiinnitti maalit välittömästi ja asetti ne enimmäistulinopeudelle: tuhat viisisataa laukausta miinaa kohden. Samaan aikaan tytöt jakoivat uhrit, oli tarpeen poistaa kolmekymmentäneljä ihmistä kerralla. Tietokone antoi vihjeen kuinka ja ketä ampua.
  Sotilastarkkailija seisoi aidan tuulettimen vieressä, poltti sikaria ja siemaili silloin tällöin viskiä pullosta.
  - Amerikkalaiset palvelevat huolimattomasti! - Aurora huomasi ja lisäsi ilkeästi myrkkyä äänessään. - Tämä on heidän mätäisen liberaalidemokratiansa tulosta.
  - Ajattelemme paremmin! Margaret irvisti. - Varsinkin armeijaan palkatut, jotka eivät ole slaavilaista alkuperää?
  - Älä ole tyhmä myös juomassa! - Komsomolityttö hieroi nenänsä. - Kutittaa, ehkä sataa. Tai ehkä iso hitti!
  - Otan sen pois! Kolmannen valtakunnan vastustaja... - Zombie-vanki kuiskasi.
  - Yleensä tupakointi hidastaa reaktiota ja sokeuttaa silmät! Margaret sanoi. - Henkilökohtaisesti kieltäisin tupakan.
  Suurhävittäjän vaihtokaupan perässä näkyy useita kaksoispikaaseita, Lincoln-luokka - niiden vieressä istuimella pari ampujaa. Kaksi muuta harjoittavat kalastusta. Parillinen "grobodon" oikealla puolella. Ja sitten amerikkalainen, kuin neekeri, meni pois katsoen jotain "matkapuhelimestaan". Ilmeisesti "pornukh", eräänlainen video. Yleisesti ottaen aseet ovat vaarallisia ammuttaessa, ei tiedetä pelastaako "panssari" kivet, ja puhallettava vene on ehdottomasti kranty.
  - Maalit siis jaettiin. Tulemme lähemmäs. - sanoi tulinen paholainen. - Alkukantaisen karjan on nähtävä loukkaavan.
  - Hiipiä kuin käärmeet! - Tuki Margaritaa vääntelemällä hänen vyötäröään.
  Zombi puhui kaunopuheisesti.
  Tarkkaina kuten aina, punatukkainen Aurora huomasi jousiaseet saattajan kanssa ja toistaiseksi turvassa. Useita konekivääriä, raskaita, ehkä tehokkaampia kuin PKM. Ja sitten näkyy miehistö, kaveri, todennäköisesti kiinalainen, erittäin jännittynyt, jopa hermostunut vartija. Todennäköisesti aloittelija täällä on kuinka hän venyi. Lähistöllä on upseeri, rennosti nojaten kaiteeseen, hänen ohitseen käveli antenneilla varustettu radiomies.
  Jaetaan tavoitteita! - Tarjottiin lietettä, leikkii purukumeilla Aurora.
  - Minä etenen oikealle, sinä vasemmalla valloit suuren alueen! - Margarita juoksi kätensä reunalla kurkkunsa yli.
  Kumivene hajosi kahteen osaan, tytöt kääntyivät ympäri.
  - Lakaisen konekiväärit! Aurora välähti hampaitaan.
  - Ja minä olen ampuja! Margaret naurahti.
  Hävittäjä ei ole mitenkään pieni ja on erittäin tärkeää murtautua siihen yhtäkkiä, keskeyttää se ja pudota hyteihin. Komsomolitytöt tunsivat olevansa hermostuneita, murhien kokemus ei ollut liian pieni, mutta kaikesta huolimatta heidän sydämensä alkoivat lyödä nopeasti, heidän päänsä olivat meluisia veren vapautumisesta.
  He antavat itselleen henkisen käskyn rauhoittua ja toimia viileästi. Jokainen edes kokenut taistelija tai lääkäri ei pysty tähän, mutta pulssi rauhoittuu. Terävä korva poimii keskustelut, koska kaikki jenkit eivät näy, mutta ne on poistettava kerralla.
  Kuka erityisesti ylemmässä päällirakenteessa. Siellä ne ilmeisesti leikataan korteiksi. Kyllä, jopa primitiivisessä hölmössä. Kuinka rappeutuneita ovatkaan jenkit, Neuvosto-Venäjän vastustajat. Niin vahvoja amerikkalaisia sanoja on jo kuultu. Jopa viisi sotilasta, ja ne on myös poistettava.
  - Näyttää vain siltä, että meillä on yksinkertainen toiminta! Margaret huomasi. - Ja niin vältä turhaa melua, ettei ongelmia ollut!
  - Olemme sabotaasi Thunder Windin kuninkaan roolissa! Vain täällä voitimme Yankeesin. Vaikka rehellisesti sanottuna, niin hienoja toimintaelokuvia kuvaavan maan pitäisi olla liittolaisemme ja läheinen ystävämme. - Komsomolin jäsen Aurora rypisteli kulmakarvojaan erityiseen valtavaan mutkaan.
  - Jos en olisi syntynyt Neuvostoliitossa, olisin mieluummin syntynyt Yhdysvaltoihin. Amerikan sivilisaatio on satoja kulttuureja kaikkialta maailmasta! - Margarita kiusoitteli jotakuta, osoitti pitkää kieltä.
  - Voitto vahvasta vastustajasta maksaa yleensä enemmän, mutta et anna sitä turhaan! Aurora murisi.
  - Lukuun ottamatta suurta sotaa haamuja ja peikkoja vastaan, joiden hedelmät menetettiin. Margaret huokaisi raskaasti.
  - Väliaikaisesti! - Katkaise jäykästi tulinen paholainen.
  Tytöt ottivat suuren riskin. Huomaa ne, raskaat konekiväärit alkaisivat heti toimia. Ne ovat jopa vaarallisempia kuin tykit, ne tarvitsevat aikaa, vaikkakaan eivät paljon tähtäämiseen. Loppujen lopuksi jenkeillä on tietokoneita sekä pimeänäkölaitteita. Ja kuinka monta kuorta tarvitset vierittääksesi niiden lumoavat? Sitten ne voidaan upottaa jopa sokealla ammunnalla tai kytkemällä päälle tehokkaimmat tutkat. Kyllä, ja valokeilassa, voit nähdä jotain epämääräistä, erityisesti zombeja. Tämä kaveri paljastaa komsomolin tiedusteluviranomaiset. Ylhäällä ilmestyi toinen tyyppi, siniseksi maalattu kuono, meni kalastajille.
  Taas ollaan pulassa! - Margaritan äänessä oli huoli.
  - Otamme kuvat kerralla! Se on viiden sekunnin kysymys! Aurora siemaili piristettä. Hän tönäisi kumppaniaan kyynärpäällään. - Kyllä, ja sinä juot!
  Itse kyljen lähellä on valokaistale, mutta tämä ei ole ongelma.
  Margarita sanoo, tai pikemminkin, komentaa zombeja:
  - Älä ammu ilman käskyä.
  - Kuuntele, rouva! - Vastasi "vankinukke".
  Nyt kaikki maalit on saavutettu ja tässä on onnea. "Kalastajien" laivalla vedän esiin rubiineista hohtavan pedon: ihmekalapastan. Jopa neljä kaveria kumartui piilosta, nyt kaikki kohteet on vangittu.
  - On aika! Hypervolley! - Aurora kuiskaa. - Hän haluaa erottua joukosta.
  Konekiväärit löivät äänettömästi aaltojen roiskeita estäen niiden ampumisen kokonaan. 25 luotia purskahtaa yhdessä sekunnissa ja viisikymmentä kahdessa. Ja sinun on poistettava neljäkymmentäkuusi henkilöä kerralla. Jopa ohituksia ja väistämätöntä jälkiäänitystä käytettäessä kaksi sekuntia riittää täydelliseen pyyhkäisyyn. Vain ohut vihellys luotien liikkeestä, edes ikkunaluukut eivät napsahtaneet. Taputus on tuskin havaittavissa, vain takapuoli painuu hieman olkapäätä vasten.
  - Sitä sähkömagneetti ja kiihtyvyys tarkoittaa! - Tulinen paholainen sanoi ihaillen.
  - Ja myös kykymme! Margaret huokaisi. - Ylistys suurelle luojalle!
  - Ei Jumalan antama, tiede! Aurora vastusti.
  Vaikka he osuivat eri kohdista, he pystyivät puhumaan melko hyvin, jopa suurelta etäisyydeltä minipuhelimen kautta.
  - Älkää antako kenenkään ylittää rajaa, aloitetaan poistuminen! - määräsi komsomolisoturi.
  Hassua, että kaikki laskuvarjomiehet ovat kolme ihmistä, kaksi komsomolityttöä ja elävä vangin ruumis. Naisvartijat heittelevät maalimerkkejä. Tästä näet, että kolme muuta mustaa ilmestyi.
  - Jumala anna minulle anteeksi! - hurskas Margarita kuiskasi lähettäen taistelijat parempaan maailmaan.
  Zombie ampui vain kaksi, jotka tupakoivat sivussa ja katsoivat kaukaisuuteen. Täällä yleensä oli jotain ihailtavaa, ja kuka tuomitsisi ystävällisessä satamassa rentoutuneita merimiehiä.
  Margarita onnistui silmäkulmastaan huomaamaan tyhjistä päistä lentävät veriset pilvet.
  - Laskenta on tulossa! - Blondi terminaattori sanoo. - Tilin avaaminen!
  - Et näytä hukkaa sekuntiakaan! Aurora määräsi.
  Hävittäjälauta nousi välittömästi tiedustelijoiden eteen. Kannella on vain ruumiita, ei tavallisesti hiljaa, vain juoksevat kalat lyövät häntäänsä kylkeä vasten.
  Jälleen herääminen mielenkiintoisimmassa paikassa. Komsomolitytöt nousevat hätäisesti ylös ja hyppäävät ylös ja juoksevat uudelleen. He eivät saaneet edes aamiaista, joten he antoivat heidän mennä nälkäisinä paljain jaloin kuumalle hiekalle. Juokse siis uudestaan äläkä hidasta. Näyttää siltä, että heidän on tehtävä lujasti töitä...
  Aurora rohkaisi ystäväänsä:
  - Pidä nenäsi pystyssä, sinä siisti neuvostonainen! Silloin emme murtu tankin alle!
  Marguerite tiuskaisi kiivaasti:
  - Kyllä, en ajatellut rikkoa! - Ja ymmärtäen sellaisen ilmaisun kaksinkertaisen merkityksen, hän lisäsi selittäen. - Ja vielä enemmän mutkaa!
  Komsomolisoturit hautautuivat kylkeen. Hetkeksi perä peitti jo hämärän valon. Neuvostoliiton partiolaiset kiipeävät kuin Hämähäkkimies käyttämällä tarrakaappaat. Margarita auttaa myös "painolastia": zombi vetää melkein niskasta. On hyvä, että tämä mies ei ole isoista yksilöistä. Tässä ne ovat kannella. Yksi taistelijoista nostaa päätään, komsomolityttö katkaisee hänet bumerangikiekkolla.
  - Rauhoitu narttu! - Hän kertoo hänelle.
  He kiipesivät sisään nopeasti, samalla kiinnittäen veneitä. Nyt kaikki on oikein! Koko kansi on kaunokaisten aseiden alla. Täällä kaksi merimiestä kumartui ulos, puoli sekuntia ja heidän päässään oli reikiä, he vain onnistuivat nykimään.
  - Pidän vihollisen aseella! Ja nyt hiljaa poista kaikki! Augustinus käski. - Yleensä hän otti vanhemman komentajan roolin peläten, että liian "ystävällinen" ja uskonnollinen Margarita sotkee jotain. Korshunova yrittää olla huomaamatta tätä. Lisäksi, kuten yksi Neuvostoliiton marsalkka sanoi - kaksi ihmistä ei ole osasto, kolme ei ole yritys!
  Margarita riisui saappaansa, laittoi ne reppuunsa ja käveli paljain jaloin sivua pitkin. Nopeasti hän otti pois sellissä piileskelevän konekiväärin, näyttää siltä, ettei hän vieläkään tajunnut mitä oli tapahtunut. Komsomolitytöt vetivät upeita konekiväärinsä selkänsä takaa, hymyilivät, yksi heistä tähtäsi koko käytävään, koko käytävä on tyhjennettävä.
  Aurora juoksi yhtäkkiä nopeammin kuin olympiasprintti. Yksi-kaksi ja hän on lähellä jousiaseita. Taistelijoita on noin kaksitoista, puolet heistä seisoo "suojassa", toiset leikataan korteiksi. Heillä on kaksi huoraa mukanaan. Se on sääli tyttöjen puolesta, mutta sellainen on prostituoidun katkera kohtalo. Maksu on erillinen ja purku tukku. Aurora katkaisee kaikki lyhyellä purskeella äänettömästä aseesta. Hän ei tarvitse tähän kollimaattoritähtäintä, joten siellä on taustavalo, eivätkä merimiehet odota hyökkäystä takaa. Kyllä, yleensä suurella omahyväisyydellä on roolinsa: kuka uskaltaa hyökätä tuhoajaan, joka on täynnä sotilaita ja merimiehiä.
  - Liiku kuin kettu oikealla käytävällä! Aurora mutisee hiljaa. - Antakaa zombien seistä paikallaan, hän luovuttaa vain kiinalaisilla saappailla.
  - Totta kai, siivoan sen itse. Margarita vastaa.
  Tyttöjen liikkeet harjoitteltiin lukuisilla virtuaalikoneilla, heitä opetettiin vangitsemaan laivoja, tankkeja, taistelemaan labyrinteissä, myrskylentokoneita, kastamaan räjähteitä.
  Kyllä, tällainen väärä tai aito muisto toisesta maailmasta nousee esiin tässä upeassa futuristisessa visiossa.
  Haluttaessa partiolaiset voivat pettää "G-2" tuodakseen räjähteitä Britannian pääministerin toimistoon ja tehdä paljon muuta. Joten nyt Margarita liikkui suojakaiteen läpi, otti käytävät nopeasti tulen alle edullisesta kulmasta. Pari mustaa ja yksi keltainen tuli esiin. Margarita jäi lähemmäksi. Seurasi viisi muuta. Sitten kerran lyhyt jono makasi kaikki.
  - Kaikki tulee olemaan helppoa! - Hän vastasi. Jostain syystä omatunto vetäytyi, oli intohimoa halu tehdä työnsä mahdollisimman hyvin.
  . KAPPALE 6
  Komsomolityttö törmäsi panssarivaunuun, joten hävittäjiä oli seitsemän lisää. Otin ne pois, kun juoksin nenään, mutta toiselta puolelta. Zombie ei käskystä huolimatta pysynyt paikallaan, vaan käveli kantta pitkin perää, mutta onneksi häntä ei näkynyt.
  Mentessään Margaritan nenään hän otti neljä lisää, koska he kävelivät syleissään, näyttivät jopa suutelevan.
  - Menin ovelle! - Heiti blondin terminaattorin.
  Aurora, joka ei jäänyt jälkeensä, vahvisti:
  - Ja tyhjensin aseet.
  - Kastele jenkit! Margarita ojensi kielensä.
  - Ja erittäin tehokas! - Aurora poimi pudonneen tupakantumpin paljain jalkansa sormella ja heitti sen niin, että se putosi suoraan amerikkalaisen "kotkan" nokkaan.
  - Siirryn sivulta! - Hän heitti lakonisesti tulisen demonin.
  Kauniat lähtivät eteenpäin. Aurora kohtasi melkein kasvotusten mustan miehen kanssa. Hän halusi huutaa, mutta tyttö peitti hänen suunsa suudelmalla:
  - Rauhoitu kissa.
  - Sinä olet minun jumalani! - Hän sanoi.
  - Sinulla on hyvät huulet, mutta minulla ei ole aikaa. - Komsomolityttö puristi valtimoa nenänsä lähellä sormillaan. - Joskus harmittaa, etten valinnut tennismestarin uraa. Siellä olisi rahaa, mainetta, paljon komeita miehiä eikä murhia.
  Kaveri nojautui taaksepäin, hänen kielensä ponnahti ulos suunsa takaa.
  Punatukkainen Aurora sai pariskunnan polvistumaan polvilleen, ampumaan suoraan, tuhoten seuraavat kaverit. Komensi:
  - Galina kiertää ja lähestyä perää.
  - Tämä on tietysti meille tärkeintä. - Myöntäjä Mirabela
  Komsomolityttö käveli keskustan läpi sandaalin kanssa ja tappoi matkan varrella vielä muutaman militantin, erityisesti hän juoksi yläpäällirakennetta pitkin. Ja sitten nopeus on hänen puolellaan, pari käsittämätöntä huutoa, edes kenelläkään ei ollut aikaa ampua.
  - Ja jälkeläiset sanovat, cowboyt irtisanotaan nopeasti. Valehtele, luultavasti!
  Konekivääri (ase, joka puhuu unessa ei ole harvinaista, et koskaan tiedä mihin se pystyy, alitajunta!) ei voinut vastustaa huomautusta:
  Ammattitaitosi on kiitettävä.
  - Ehkä voit sanoa jotain muuta! Mirabela astui paljain jalkansa pudonneen, palavan sytyttimen päälle ja irvisti kivusta.
  -Olet itse täydellisyys, olet itse täydellisyys,
  hymystä eleeseen on kiitettävä!
  Tee julmuus vihollisen kanssa, suuri fanaattisuus,
  Ja kaada lyijykade, polttavalla tuhkalla - napalmi!- Konekiväärin kyberneettinen laite lauloi pehmeästi kuulokkeeseen.
  - Taitavasti vääristät osuman! Mirabela naurahti (mutta hän ei muistanut, mistä hän kuuli kappaleen!) ja hieroi kipeää kantapäätään karkeaa metallia vasten.
  Kone vastasi:
  - Ohjelmassa on huumorintajua. Nostaa taistelijoiden henkeä!
  - Aiemmin elokuvat olivat viileämpiä, joten henki voimia joka päivä,
  mutta kerro minulle, mikä herättää, pornoelokuva "Emmanuel"! - Mirabela vastasi huumorilla (Ja kuka on Emmanuel, mistä sellainen kuva tuli päähäni. Ehkä sanasta Emmanuel?).
  Ja hän nauroi vitsille.
  Aidan reunan yli nostettu tyttö sai neljä köyhää miestä, jotka leikkaavat itsensä strategian etuliitteellä.
  - Joukkue on täysin murtunut! On hyvä, että viimeinen hetkisi on onnellinen!
  Aurora laskeutuu äänettömästi tikkaat alas, asettuu paikalleen oven eteen. Hiipii esiin massiivinen, satakuusikymmentä kiloinen neekeri. Komsomolityttö roikkuu hänen päällänsä ylhäältä lepääen takapuolensa käytävän sivuseiniä vasten. Roisto, mutisee.
  - Fakyu! Miksi niin hiljainen! - Aurora - lyö häntä peppulla temppeliin. Sitten hän poimii ruhon ja antaa sen laskeutua kevyesti.
  Koska rakkaus on tullut luoksesi! - Hän vastaa.
  Komsomolityttö ei pettänyt meitä täälläkään, hän astui sisään kuin tuuli, jono, niitti kaksi tusinaa, joista puolet nukkui. Voimakas alkoholin haju sanoi, että jenkeillä oli aikaa juhlia jotain.
  Unelma keskeytyy, sireeni karjuu matalalla sointilla. Tytöt herätetään kumipiiskat jaloissa ja pakotetaan riviin.
  He poimivat ne ja kahlitsevat ne uudelleen työntäen niitä eteenpäin.
  Ennen sitä kuitenkin antoi ruokaa. Jälleen puuro sekoitettuna ei liian tuoreeseen kalaan. Mutta tämä on suolattu jopa enemmän kuin normaalisti. Ilmeisesti vanhoja, vanhentuneita säilykkeitä pokaalien joukosta heitettiin ohraan. Ja he lisäsivät suolaa kaloihin desinfiointia varten. Vangitut kaaderit eivät ole vielä menettäneet arvoaan natseille!
  Oleg Rybachenko vaeltelee heidän kanssaan. Vaikka unelle näyttääkin olevan tarpeeksi aikaa ja enemmänkin, mutta iloisuutta ei ole. Tuskallisesti unelma uuvutti pojan.
  Joten hän kävelee näin ja tuntee ikään kuin päällään napauttamalla muistoja outojen hallusinaatioiden hedelmistä, joita natsien kokeilijat inspiroivat häneen;
  Täällä unessa hän näkee Dmitryn. Hän näyttää laihuolta ja pitkältä pojalta, joka on kahleissa heidän mukanaan, mutta pitemmältä ja lihaksikkaammalta. Kasvot ja nimi ovat kuitenkin samanlaiset. Myös outo yhteensattuma. Ja tällä pojalla oli pari helppoa taistelua Slovenian ja sitten Romanian poikien joukkuetta vastaan. Molemmat ottelut ovat nopeita tyrmäyksiä, ja ensimmäisellä minuutilla! Kolmas ottelu oli kovempi. Laihalla italialaisella oli erinomainen puolustus ja jalkojen liikkuvuus. Hän ei antanut itseään tyrmätä välittömästi ja lähti hyvin. Dmitryn vastustaja päätti ensimmäisen kierroksen jaloillaan...
  Sitten toisella kierroksella oleva poika, joka ei kiinnittänyt huomiota mahdollisuuteen ajaa itsensä kovaan vastaantulevaan, juoksi yksinkertaisesti vastustajan luo ja heitti iskuja molemmista käsistä. Ja hän sai tarkan ja nopean suoran iskun itseään kohti leuan kohdalta.
  Ensimmäistä kertaa nuori nyrkkeilijä tärisi, mutta tämä vain suututti Dmitryn. Hän hyppäsi kuin tiikeri ja sai vastustajansa koukkuun oikealla.
  Vis-avis horjui ja kaatui polvilleen... Tuomari laski pudotuksen ja antoi signaalin:
  - Nyrkkeily!
  Italialainen näyttää menettäneen liikkuvuutensa ja nopean kakkosiskun jälkeen temppeliin ja poskipäähän kaatui ja levitti käsiään niin toivottomasti, että erotuomari ei edes alkanut laskea, vaan keskeytti taistelun välittömästi. Katsomot, jotka olivat enimmäkseen koululaisia, vihelsivät ja ulvoivat. Yleisön joukossa oli kuitenkin korkea-arvoisia SS-upseeria. Voitettu poika alkoi pumpata ulos, tyttö hieroi hänen poskiaan ja hieroi hänen niskaansa ...
  Dmitry oli jopa peloissaan:
  - Olenko tappanut hänet?
  Mutta minuutin voimakkaan manipuloinnin jälkeen nuoren nyrkkeilijän kasvot muuttuivat vaaleanpunaisiksi, ja hän avasi silmänsä. Hän mutisi jotain hiljaa. Dmitry auttoi hänet ylös ja poika syleili ystävällisesti.
  Oleg Rybachenko puolestaan nyrkkeili siististi, taistelut olivat amatöörejä, neljä kolmen minuutin mittaisia .... Poika lähetti kaksi ensimmäistä vastustajaansa kolmannella ja neljännellä kierroksella. Jouduin puuhailemaan kolmatta... Ja vaikka upeaa puolustusta osoittava Oleg Rybachenko johti luottavaisesti pisteitä, viides kierros määrättiin.
  Poikien vartalot, vyötäröä myöten alasti ja ruskettuneet, loistivat hiesta, lihakset tärisivät ja suonet ja suonet erottuivat vielä terävämmin. Vastustaja Oleg Rybachenko ryntäsi eteenpäin luottaen siihen, että aktiivisuuden tapauksessa hänelle annettaisiin tämä kierros. Mutta rohkea pioneeri huomasi, että hänen vastineensa oli jo väsynyt, ja hänen reaktionsa hidastui. Seuraaja nopea puoli leuan vasemmalle puolelle ja vastaantuleva liikenne. Nuori vastustaja nurjasi ja kaatui eteenpäin... Ilmeisesti se oli tyrmäys, joten hän ei noussut kymmenellä.
  Sitten tuli tauko, kolme ottelua yhdessä päivässä cup-järjestelmässä on paljon!
  Dmitry totesi hieman sarkastisesti:
  - Täällä ammattilaiset taistelevat viisitoista kierrosta, ja ennen ensimmäistä maailmansotaa ei ollut aikarajoituksia ollenkaan. Nyrkkeilijät taistelivat, kunnes yksi heistä kaatui uupumuksesta.
  Oleg Rybachenko suostui tässä vain osittain:
  - Tiedätkö, tämä on ammattinyrkkeilyä, en jotenkin pidä siitä. Amatöörinyrkkeilyssä liikut vain ruudukossa, mutta ammattilaisnyrkkeilyssä liikaa riippuu promoottorista. He voivat esimerkiksi mädätä erittäin lahjakkaan nyrkkeilijän ilman, että hän tappelee. Kyllä, ja mestarilla on mahdollisuus estää liian vaarallista vastustajaa taistelemasta. Esimerkiksi yksinkertaisesti erilaisten viivästysten avulla kieltäytyä allekirjoittamasta sopimusta.
  Dmitri pudisti nyrkkiään:
  - Anna hänen yrittää!
  Lounaalla nuoret urheilijat ruokittiin kunnollisesti... Siellä oli jopa appelsiineja ja jälkiruoaksi banaaneja, kookospähkinöitä ja mangoja, joita Neuvostoliiton teini-urheilijat eivät olleet aiemmin kokeilleet.
  Ilmeisesti kilpailun natsijärjestäjät yrittivät näyttää, että Kolmannessa valtakunnassa kaikki on hyvin, erittäin tyydyttävää ja sinulla on varaa ylellisyyteen.
  Dmitry ja Oleg Rybachenko kokeilivat kookospähkinöitä ja banaaneja ensimmäistä kertaa uusissa rungoissa ja ananasta toisen kerran (no, Neuvostoliitossa appelsiinien kanssa on paljon helpompaa syödä omiaan Keski-Aasiassa!). Täällä kaverit tekivät melko yleisen virheen - he syövät liikaa ... Eikä joukkueessa ollut aikuisia valmentajia ... Jos Hitler Youthilla oli iskulause - nuorten pitäisi hallita nuoria, niin Neuvostoliiton urheiluvaltuuskunta päätti seuraa tätä esimerkkiä.
  Ehkä se ei ollut paras idea seurata!
  Joka tapauksessa runsaan illallisen jälkeen jälkiruoan ja kakkujen kera oli tarkoitus pitää vielä kolme taistelua (jos et hävinnyt!) ... Ja vahvojen kavereiden kanssa!
  Aterian jälkeen pojat ihastuivat melkoisesti, Oleg Rybachenko jopa epäili, että heidät oli sekoitettu johonkin ...
  Joka tapauksessa nyt nuorten Neuvostoliiton urheilijoiden luokka on laskenut, ja he alkoivat hävitä yksi toisensa jälkeen ... Lisäksi tuomarit yhdessä erotuomarin kanssa olivat täysin raakoja.
  Kyllä, ja neuvostoliittolaiset taistelivat jo saksalaisia vastaan ....
  Aluksi Dmitry tuntui siedettävältä, ja ensimmäisellä kierroksella puolivälierät menivät...
  Kuitenkin jo semifinaalissa hän tunsi heikkoutta käsissä ja jaloissa ... Suuri heikkous ja liikkeiden hidastuminen ... Mutta Dmitry piti ylpeyttä ja meni eteenpäin huolimatta siitä, että hän menetti paljon.. Mutta pojalla oli vahva pää, ja suuren, teknisen ja nopean vastustajan tarkat lyönnit vain suuttivat häntä... Ja viha ja ylpeys vuorostaan antoivat hänen jatkaa taistelua luottavaisesti...
  Lopulta, kolmannella kierroksella, Dmitry sai vastustajansa koukkuun murtaen hänen nenänsä...
  Saksalainen oli hieman hämmästynyt ja sai leukaan. Poika Kolmannesta valtakunnasta palasi takaisin, hän oli punottu. Dmitry kehitti menestystä, ei tehnyt tarpeeksi nopeasti, mutta samalla konkreettinen kolminkertainen ... Vastustaja kaatui, erotuomari alkoi laskea pudotusta hyvin hitaasti ... Saksalainen poika nousi, mutta ei seisonut tukevasti jaloillaan ... Inspiroitunut Dmitry ryntäsi lopettamaan hänet. Muutama tarkka heilahdus... Lapsi kaatuu...
  Tuomarilla ei ole kiirettä lähestyä häntä. Hän kysyy jotain sivulta. He vastaavat hänelle...
  Uusi laiska laskeminen alkaa... Laskenta yhdeksän, poika makaa edelleen... Mutta merkki kierroksen päättymisestä kuuluu. He nostavat hänet ja kantavat hänet pois...
  Dmitry sanoo luottavaisesti:
  - Neljättä kierrosta ei tule! Se ei vain tule ulos!
  Tässä tapauksessa venäläinen poika osoittautuu oikeaksi, sekunnit antoivat valoa...
  Oleg Rybachenko puolestaan taistelee ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut ... Hän tekee pisteitä kylmäverisesti ja päättyy sitten neljännellä kierroksella ... Ja liikkeet ovat edelleen tarkkoja ja nopeita ...
  Neuvostoliiton urheilijoista - nuorimman ikäryhmän edustajista - vain he kaksi pääsivät finaaliin. Raskassarja lasten joukossa ja keskisarja ... Perhosarjan mestari loukkaantui muutama tunti ennen lähtöä, eikä heillä ollut aikaa löytää hänelle korvaavaa ...
  Joten vain kaksi venäläistä päätyi finaaliin, ja kaikki loput ovat tietysti saksalaisia, jotka pelaavat kultaa keskenään ...
  Kilpailua kuvataan aktiivisesti... Dmitry irvisteli tympinä:
  - Näin he haluavat hävetä meitä! Ihan kuin me venäläiset olisimme pahempia kuin saksalaiset emmekä ollenkaan arjalaiset!
  Oleg Rybachenko pudisti päätään.
  - Ei oikeastaan! Mikä tahansa kansallisuuksien jako täysivaltaisiin ja ei-täysarvoisiin on järjetöntä jo oman kysymyksenasettelunsa perusteella. Ja mitä voin sanoa, jos ideamme ovat yleisesti ottaen kansainvälisiä!
  Dimitri naurahti ja suostui.
  - Ja me voitamme heidät kansainvälisesti...
  Ennen viimeistä taistelua oli tietysti tauko... Ja sitten saksalaiset rakensivat toisen likaisen tempun Neuvostoliiton pojille... Väitetään, että he tarjoutuivat kiillottamaan lenkkarinsa kiiltävällä. Mutta sen seurauksena kengät poikien jaloissa yhtäkkiä pehmenivät ja alkoivat murentua ...
  Minun piti heittää se pois ja juosta pesemään se pesualtaaseen... Dmitry oli vakavasti vihainen:
  - Miksi he tekivät sen? He halusivat provosoida meidät tappeluun ja sitten poistaa meidät kilpailusta?
  Oleg Rybachenko huomautti melko loogisesti:
  - Kyllä, ei vain sitä! He haluavat myös näyttää, että Neuvostoliitossa on köyhyyttä, ja jopa johtavat urheilijat pakotetaan kilpailemaan paljain jaloin. Mitä köyhiä lapsia onkaan Venäjällä!
  Dmitry ehdotti:
  - Ehkä voimme pyytää vanhemmilta tovereiltamme lenkkarit? Totta, ne ovat mahtavia sinulle, mutta niitä tulee olemaan minulle!
  Oleg Rybachenko pudisti päätään kielteisesti.
  - Ei sen arvoista! Näytämme heille, että pystymme voittamaan vaikeimmissakin olosuhteissa. Lisäksi meidän ikäisten poikien ei ole häpeällistä kävellä paljain jaloin ... Kuten sanotaan, paljain jaloin lapsuus ...
  Dmitry puristi nyrkkiään sellaisella voimalla, että hänen rystysensä napsahtivat. Nuori nyrkkeilijä sanoi:
  - No, he suuttivat minut! Ei, he vain suuttuivat!
  Oleg Rybachenko vastasi:
  - Joten anna vihan antaa sinulle ja minulle voimaa.
  Sitten muisto keskeytti hänen viereensä kahlitun Diman kosketuksen, poika kuiskasi:
  - Näitkö sinä myös sen?
  Oleg Rybachenko vastasi ytimekkäästi:
  -Joo!
  Taas alkoi sataa, mikä ei ole aivan tyypillistä Krimin keväälle. Tämä on sekä inhottavaa että kylmää. Se on jopa likainen, ja pohjiin muodostuvat kovettumat särkevät ällöttävästi liotetusta kylmästä vedestä. Pylväs paljasjalkaisten vankien kanssa tuli metsään muutaman tunnin kuluttua, jo myöhään iltapäivällä. Ilmeisesti SS-miehillä oli kiire suojautua sateelta. Pioneeripoika melkein unohti, mitä hänelle tapahtui. Kyllä, ja nuoren leninistin kasvoille ajatella kylmää, läpikostuneita vaatteita, jäykistettyjä jalkoja ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja teräskahleita, jotka pyyhkivät ranteet vereen.
  Dmitri rikkoi hiljaisuuden ja sanoi:
  - Näyttää siltä, että onnistuin kiipeämään Krimin ympäri talven aikana, mutta... Se ei ole jotenkin maan päällä!
  Oleg Rybachenko suostui pudistaen päätään:
  - Ja meillä yleensä kaikki ei ole kuin ihmisten kanssa!
  Metsä oli valtava. Tien sivuilla seisoi mäntyjä muodosteltuna - kolme tai neljä ympärysmittaa, punaruskea halkeama tai keltaoranssi kuori kuin suuret kalasuomut, jotka nostivat tiiviitä ikivihreitä tai sinisiä kruunuja villiin korkeuteen.
  Ja oksilla on myös kukkia, jotka näyttävät olevan petunioita. Ei metsä, vaan satu, tunne putoamisesta toiseen maailmaan. Mutta on myös miinus - tien liassa oli paljon piikkejä, teräviä, kuten ompelukoneen teräsneuloja.
  Jotkut tytöistä huokaisivat jo astuessaan heidän päälleen. Dima, puristaen hänen kättään, sanoi Oleg Rybachenkolle:
  - Se on painajainen! Älä usko visioihin!
  Mirabela laittoi kätensä Diman vaalean siilin päälle, joka oli jo alkanut kasvaa, ja kuiskasi:
  - Usko tai älä! Ja katso jalkojesi alle! Ei riittänyt tuoda infektio itsellesi!
  Kataja kasvoi paksusti aluskasvillisuudessa ja ... jo kypsiä metsämansikoita mansikoiden kanssa. Henki seisoi - sekoitus kevätmäntyä ja kevätmansikkaa ja katajaa. Tuntui vieläkin lämpimämpää. Ja en yksinkertaisesti voinut uskoa, että sata askelta täältä - märkä, jos ei tundra, millainen tundra voisi olla Krimillä? Mutta silti huono sää ja mustat kylmät kivet, joiden alla fasistiset laumat marssivat. On sääli, että ihailu ei kestänyt kauan - kipu käsissä, suussa ja selässä, kylmä, kosteus palasi, ja Oleg Rybachenko tunsi olonsa erittäin onnettomaksi. Vain äärirajoille.
  Kuitenkin... erinomainen opiskelija-pioneeri naurahti yhtäkkiä. Useammin kuin kerran täällä vankeudessa vietetyn lyhyen ajan aikana hän ajatteli: no, kaikki on huonosti, ei voi mennä pidemmälle ja huonommin! Ja joka kerta kun kävi ilmi - niitä on jopa paljon.
  Oudolla tavalla tämä ajatus lohdutti häntä hieman. Oleg alkoi jopa muistaa Krimin karttaa Atlasista. Mutta hän ei muistanut sitä - ja eksyi hämmentyneisiin ajatuksiin siitä, että jotain täysin mahdotonta oli tapahtunut. Voit päästä eri aikaan - tämä on tieteiskirjallisuutta siitä lähtien, kun Mark Twain rakastui. Toiselle avaruuteen, joka on nykyaikaisempi, toiselle planeetalle - oletetaan! Helvettiin sen kanssa, mielen kanssa - yhtäkkiä se on supersivilisaatioita; ihmiset, jotka ovat kehityksessä miljoona vuotta ihmiskuntaa edellä, antautuvat! Kaikki mahdoton on mahdollista - tiedän varmasti!!!! Mutta niin, että samalla olemuksesi, muistisi, kaikki ilmaisu, eikä vain sinun, muuttuisi?! Tämä on täysin rajatonta ja transsendenttia...
  Oleg Rybachenko kysyi Dmitryltä:
  - Onko sinulla suunnitelma taistelua varten?
  Poika vastasi:
  - Suunnitelma on yksinkertainen - osu! - Ravistamalla laihaa, jossa jokainen luu näkyy selkällään, hän lisäsi. - Mutta se on kuitenkin hyvä, kun et ole vain luuranko, vaan voimakkaat lihakset leikkivät sinussa. Hyvää unta... Mutta sinusta on tullut pienempi!
  - Pieni mutta rohkea! - Hankala, mutta osuvasti vastasi Oleg.
  Ja tie muuttui tasaisemmiksi, samalla kiihtyi. Ja se on niin outoa, että Krimillä, mutta kaikki näyttää kuolleen. Pari kertaa moottoripyöräilijät, joilla oli vihattu musta hakaristi, hyppäsivät meitä kohti. Ja sitten noin viiden minuutin ajan heitä raahasi saattue - suuret vaunut, joita valjastivat filosofisen näköiset bityugit suljetuilla säkkikankaisilla matkatavaroilla, joiden päällä istui röyhelöisiä poliiseja miehiä naamiointisadetakeissa ja petoksen siteissä. Mukana myös kuljettaja. Toisin kuin tankeissa, Hitlerillä on niitä paljon. Sitten toinen kuorma-autojen ja sivuvaunullisen moottoripyörien yksikkö ohitti helposti vangitut orjatytöt. Autoja on sata, ei vähemmän, melkein kaikki maalattu khakin värillä.
  Liikkeellä natsit huusivat toisiaan vankien pylväät ratsastivat päässä, ja itse asiassa ratsumiehet, orjat ja Oleg Rybachenko saattoivat vannoa, että äänet olivat pilkkaavia. SS-vartijat pysyivät hiljaa. Lääkärit ratsastivat jonkinlaisilla panssaroiduilla ajoneuvoilla, jotka olivat kilpikonnien muotoisia ja painavia, edelleen vetäviä toukkia. He harhailivat konekivääreillä. Mutta näyttää siltä, ajatteli Oleg, että he eivät todellakaan pidä tästä roolista - vartijat-saattajat ... He jopa piilottivat kuononsa.
  Dima huomautti:
  - Saksassakaan ei arvosteta teloittajia!
  Mirabela sanoi jälleen jotain nyökkäsien ilkeiden SS-sotilaiden perään. Oleg huokaisi.
  - Tappaa heidät! Kaikki yhteen, Hitlerille!
  Dima huomautti huokaisten:
  - En ymmärrä heidän kieltään. Ja sitten kysyisin, tulemmeko vihdoin pian...
  Oleg Rybachenko huomautti tyynesti:
  - Osaan saksaa, mutta siitä on vähän hyötyä!
  Sillä välin sade lakkasi ja taivas selkeni puiden yli, aurinko ilmestyi. Oleg Rybachenkolla oli toinen ongelma - hän halusi käydä vessassa yhä enemmän molemmilla tavoilla. Ja jotain kehotti: on epätodennäköistä, että he lopettavat tämän takia. Jostain syystä niin alkeellisen asian mahdottomuus, se, että täälläkin se riippuu jonkun muun tahdosta, tienraivaajapoika oli täysin vihainen. Lisäksi halu oli tulossa melko kipeäksi. Sekä SS-miehet että heidän kätyrinsä ratkaisivat tämän ongelman pysähtymättä, mutta tämä aiheutti vain inhoa, ei halua seurata heidän esimerkkiään.
  Joskus kadut sitä, että ruokit tarpeeksi aiheuttaaksesi tarvetta. Fasistit osaavat aiheuttaa ongelmia - syntyneet sadistit. Vai oliko se tapa, jolla puolue heidät esitti?
  Oleg Rybachenkoa oli jo alettu vakavasti häiritä, kun hän veti yhtäkkiä sisään vielä kosteaa ilmaa, savulla, sitten kuului koiran haukku ja ihmisten ääniä, oikealla, jyrkästi, alkoi heti selkeys, jolla sotilaat tekivät jotain - vain kymmenkunta tai kolme, ja sen takaa nousi savua kivien ja massiivisten rakennusten yläpuolelle. Naamiointiin pukeutuneet lapset ryntäsivät tieltä kohti pellolla olevia. Ei venäläisiä, huudoista ja hakarisilla varustetuista käsivarsinauhasta päätellen, heitä oli kaksikymmentä - he juoksivat ja huusivat. Kun kolonni lähestyi kylää, ainakin tusina sotilasta oli jo saapunut heitä vastaan - suurilla kranaatinheittimillä ja kannettavilla konekivääreillä, jotka oli varustettu leveillä kranaatinheittimillä. Heitä johti jämäkkä vanha mies SS-kenraalin univormussa.
  Tai ehkä ei isoisä, vaan vain harmaatukkainen, koska hänessä ei ollut muita vanhuuden merkkejä, ja pitkän solmitun ja kultarannekoruilla koristetun käden ele näytti kuninkaalliselta ja hallitsevalta.
  Ja hänellä on palkintoja ... Oleg Rybachenko luki hakuteoksesta ja hämmästyi - että niin monia voidaan kerätä kokoelmaan. Korkein on Ritariristi tammenlehdillä ja miekoilla. Ylhäällä vain sama, mutta timanteilla, sekä Rautaristin suurristi, mutta vain Göringillä on tällainen palkinto. Rautaristin suurristin tähti on vielä korkeampi, ja Saksan historian aikana se on myönnetty kaikille kahdelle henkilölle - kenttämarsalkkaille Blucherille ja Hindenburgille. No, timanttien kanssa kotkan järjestys on korkeampi.
  Vankien kolonni pysähtyi. Vatsainen "lääkäri-pomo", kuten Oleg Rybachenko kutsui saattueen päällikköä, nousi selästä ja puhui harmaatukkaiselle. Loput katsoivat saattuetta rypistyneenä ja jännittyneenä. Oleg Rybachenko huomasi, että kaikki kentällä olleet hylkäsivät työnsä ja karkuun tulleet lapset tulivat melkein lähelle. Ensimmäiset saksalaiset marssivat kolonnissa. Ja heidän takanaan ovat paikalliset - laihoja: paljain jaloin tai kudotuissa nilkikengissä. Paikalliset kerjäläiset osoittautuivat vain värikkäissä ruudullisissa - mustavalkoisissa -paidoissa, niin räjähdysmäisissä, ettei heti selviä missä pojat, missä tytöt; kaikki takkuinen, vaaleatukkainen, mutta harmaa pölyn kanssa tai ruskeanpunainen, pitkäkarvainen, hirvittävän likainen, mutta elävillä, kirkkailla silmillä - utelias, hieman peloissaan ja selvästi säälivä. Oleg Rybachenko huomasi myös, että SS-saattue yritti pysyä mahdollisimman lähellä orjia ja kaukana paikallisista ihmisistä. Natsit eivät huutaneet, eivät kiusaaneet ja käyttäytyivät yleensä hiljaa.
  Margarita tätä katsoessaan huomautti:
  - Mihin SS-rohkeus katosi?
  Oleg Rybachenko vastasi nokkelasti:
  - Meni ruoskiin ja lenkkeihin!
  Harmaatukkainen kenraali osoitti sillä välin vain pari kertaa rappeutuneen kuonon omaavia SS-miehiä, ja sitten kun lihava mies alkoi vastustaa jotain vaahtoa suuhunsa, hän heilutti kättään jyrkästi, ikään kuin lyömällä. miekka. Ja lihava mies heilutti myös kättään, mutta ärsyyntyneesti sovitulla katseella, ja antoi sitten lyhyen käskyn. Panssaroidut autot pauhuivat, ja Wolf Riders ryntäsi tiellä. Puoli tusinaa paikallista sotilasta seurasi. Loput piirittivät vangitut orjat, ja kolonni liikkui jälleen. Harmaatukkainen huusi sekä lapsille että pellolla työläisille ja itse käveli selästä irrotettujen ihmissaattajien vieressä.
  Dima väristellen totesi:
  -Jotain he eivät jakaneet!
  Mirabela sanoi hymyillen:
  - Kyllä, anna heidän riidellä ja vapauttaa toistensa sisut!
  Paikallisista SS-taistelijoista jähmeä nuori parrakas mies, joka asettui paikalleen Oleg Rybachenkon viereen, rypisti kulmiaan tienraivaajapoikalle, pudisti kevyttä konekivääriään ja huusi sitten päähänsä:
  - Oletko venäläinen sika, ainakin ajattelemisen aihetta?
  Ja virnisti hän lisäsi:
  - Olemmeko Moskovassa ja Washingtonissa vai emme?
  Oleg Rybachenko tajusi, mitä he halusivat häneltä, käänsi nopeasti päätään, kohtasi Margaretin katseen - epätoivoisena ja samalla ikään kuin sanoen: "Onneksi - hienoja asioita odottaa meitä!" - mutta harmaatukkainen kenraali heilautti sen, ja parrakas mies murisi jotain muuta, katsoi pahoillaan Olegiin eikä sanonut enempää. Oleg Rybachenko melkein ymmärsi, mitä hän halusi ... Olkoon se jopa epämääräisesti.
  Mutta niin paljon parempi, joten kokeiluissa on silti järkeä? Haluavatko saksalaiset todella tietää tulevaisuuden tällä tavalla? Mutta se osoittautuu ristiriitaiseksi. Ystävälliset nyrkkeilykilpailut eivät tule kysymykseen tällaisen sodan jälkeen. Fasismi ja kommunismi ovat ikuisia vihollisia. Vai onko jotain muuta... Kuinka kipeästi temppelit särkivät.
  Sotilasasutus osoittautui matalan, mutta vakaan palisadin taakse - jossa oli hirviömäisen SS-järjestön sotilaiden taso, voimakkailla - kuitenkin leveillä avoimilla - porteilla. Vain yksi asia näytti Oleg Rybachenkolle oudolta - kiviportin pylväät, jotka on peitetty kaiverruksilla loputtomasti kiemurtelevien kukkien ja varsien muodossa. Nämä pilarit eivät sopineet ollenkaan kylän yleiskuvaan, jossa se oli likainen (tosin ehkä se oli talven jälkeen?), Ja kivilaatoista rakennetut talot, jotka oli tiivistetty kellertävällä sammalilla leveissä halkeissa, muuttuivat ruskeiksi. tasaisilla olkikatoilla.
  Mutta siellä oli ACS. Itseliikkuvaa tykkiä ei ole, ja toukkaradalla muunnelma, joka on tuntematon uteliaalle Oleg Rybachenkolle. Täällä esimerkiksi aseet - laasti, jonka ulkonäkö on vähintään 350 millimetriä. Hän myönsi, ettei ollut koskaan kuullut sellaisesta.
  Lisäksi auto näyttää painavan alle kahdeksankymmentä tonnia, ja miten sitä ylipäätään vedettiin Krimin vuoria pitkin? Haluatko kokea valloittamattoman Sevastopolin hyökkäyksen aikana? Tästä oletuksesta hieman kipua tyhjään vatsaan. Mitä venäläisten sotilaiden on tehtävä tällaisten iskujen alla. Täällä kaikki hengitti keskiaikaa sekoitettuna nykyaikaisuuteen ja teknisiin innovaatioihin. Kuten reikiä, joissa on kelloja ja pillejä. Et edes ylläty, jos täällä on televisio ja jopa värillinen. Ei mustavalkoinen.
  Huone osoittautui samaksi, johon he toivat tai pikemminkin ajoivat orjat. Ei kuitenkaan - pahempaa, koska täällä kukaan ei vaivautunut tiivistämään halkeamia sementtilaastilla, ja se haisi hyvin tutulta Oleg Rybachenkolle - sikoja. Hallin alle orjat päättivät mukauttaa joko hylätyn tai väliaikaisesti tyhjän navetan (tällaisten paikkojen haju ei katoa melkein koskaan).
  Margarita rypisti kulmiaan niin paljon, että hänestä tuli kauhea ja vinkui:
  - Täällä ollaan taas alaspäin! No Hitler saat vain minut!
  Mutta se oli katto heidän päänsä päällä. Lisäksi orjat olivat irti ketjusta. Vaikka, kuten Oleg pelkäsi, he eivät tarjonneet täällä wc:tä. Aiemmissa tiloissa, joissa vankila on nykyaikaisempi, se on paljon mukavampi. Fritz, vaikka sika ei pidä lialta.
  Hän kuitenkin ajatteli asiaa, kun oli jo tehnyt asiansa kaukaisella seinällä. Ja huokaisi. Mitä voin sanoa... Se ei ole uraauurtava, se ei ole ollenkaan kaunis. Kaikki ei ole housuissa, jo pieni voitto. Ja tyttöjenkin piti ilmeisesti olla täällä... Parempi olla katsomatta...
  Aurora ei kuitenkaan lannistu:
  - Toinen seikkailu... Elämme ja hengitämme tässä onnessa!
  Oleg Rybachenko purskahti:
  - Ja seuraavassa maailmassa se voi olla paljon parempi!
  Tulinen paholainen vilkutti pojalle:
  - Olen valmis väittelemään, mahdollisuus tarkistaa, miten se ei seuraavassa maailmassa leiju pois meiltä!
  Oleg Rybachenko lauloi pehmeästi vastauksena. Se auttoi selviytymään nöyryytyksestä ja häpeästä;
  Omistan isänmaalle jälkeäkään -
  Olkoon saavutus, soturi on korotettu!
  Heidetään miekan isku ja käsine,
  Armoton Maan Kuningas Laki!
  
  Tulivuori on tulessa - vedet kiehuvat,
  Rakkauden kullanruskeat huuleni!
  Haluan vapauden hetken
  Kuinka ilmava ja puhdas olet!
  
  Palaa kuin kulta, kallisarvoiset hiukset,
  Hän heilutti käsiään - siipi kasvoi!
  Herra antoi minulle korvaamattoman lahjan
  Ja siitä tuli heti iloinen, kevyt!
  
  Missä Jumala kulki, siellä kasvoi laakso;
  Kukkivat, rehevät valkoiset ruusut!
  Tulee kunnia - kaikkien maailmojen keskellä -
  Lahja alttarilla, jonka tarjosin!
  
  Kyllä, tiedän, syntinen, liittyy noituuteen,
  Eikä paratiisin ja pensaikkojen arvoinen!
  Mutta Golgatalla Kristuksen kanssa,
  Nyyhkäisin, käärien kuvakkeen vaippaan!
  
  Minun sinä olet paras kuva kaikista morsiameista,
  Uskon Kaikkivaltiaan, henki muuttuu!
  Minä kannan arvotonta ristiäni,
  Ja minä nostan käsistäni pudonneen kilven!
  . LUKU 7
  He asettuivat navettaan, joten miksi sietää, jos natsit ovat tottuneet kohtelemaan jopa karjaa paremmin kuin Neuvostoliiton kansalaiset.
  Kolme paikallista poikaa, jotka olivat SS:n hallinnassa, raahattiin oljen sisällä. He ryntäsivät reippaasti, välähtellen paljaita, pölyisiä kantapäätään, toivat suuria käsivarsia takaisin. Viime vuonna he raahasivat sitä, mutta paljon, melkein heinäsuovasta. Ja seitsemän tai kahdeksan minuuttia sen jälkeen, ei enää, ilmestyi nainen, joka toi kahden paikallisen tytön kanssa valtavia litteitä kakkuja ja kaksi isoa ympyrää juustoa. Hän puhui ukrainaksi ja jakoi ruoan taitavasti kaikille. Oleg Rybachenko tuli uteliaaksi: monet kysyivät sekä häneltä että pojilta jotain, ja kaikki kolme vastasivat mielellään.
  Saksalaisia on paljon ja he rakentavat tänne jotain. Mutta taas, kukaan ei tiedä! Lopulta samat pojat vetivät vesiämpärin ja lukitsivat ovet tiukasti. Oleg Rybachenko ymmärsi tovereidensa käytöksellä: tämä on out, heitä ei ajeta tänään minnekään muualle.
  Margarita tarjosi veljeään aseveteen ja sanoi:
  - Virkistäminen ei haittaa!
  Leipä osoittautui tuoreeksi, mutta epätavalliseksi, jonkinlaiseksi raskaaksi (tuo aamulla syötyä ummehtunutta palaa, Oleg Rybachenko ei muistanut makua vertailla). Joko paistamaton tai he syövät sen aina täällä (tai pikemminkin luultavasti toinen, loput söivät eivätkä osoittaneet tyytymättömyyttä). Mutta juusto osoittautui varmasti paikallisesti tuotetuksi - erittäin hyvä, samanlainen kuin fetajuusto, jota Oleg Rybachenko ihaili. Harmi, että pala oli vain kolmasosa kämmenestä. Kyllä, jopa teini-ikäinen poika, ei miehen.
  Margarita tuki uupunutta veljeä. Hän kaatui oljen päälle, kuin olisi leikattu alas, pureskeli mitä sai, makuulla, ei edes alkanut juoda. Oleg Rybachenko tajusi yhtäkkiä vapisevansa. Voisi vain toivoa, että se oli vain tärinää kylmyyden ja varsinkin hurlien näkyjen jälkeen. Että tämä vapina menee ohi unen jälkeen. Rybachenko Oleg yritti haravoida itselleen lisää olkia ja, jos mahdollista, kaivaa siihen. Hän ei menettänyt ruokahaluaan mihinkään, hän rauhoitteli itseään, mutta kun hän kuuli ihmisiä; lämpötilassa ensimmäinen asia, joka katkaisee halun, on syödä. Oleg Rybachenko itse ei ole koskaan ollut sairas - geneettisen rakenteen ansiosta. Totta, en tehnyt hänelle vastaavia kokeita, mukaan lukien monta tuntia kävelyä kylmässä. Joten... Mutta ehkä tulee. Ja jos ei, niin on mahdollista, että tieteen vuoksi he kohtelevat häntä ...
  Jotkut tytöt ravistelevat yhtä paljon, mutta kukaan ei yski.
  Oi, kuinka väsymys valtasi pioneeripojan päästä varpaisiin! Ranteet hiertyneet vereen, turvonneet arvet selässä, loukkaantuneet, kaatuneet ja jalat, jotka alkoivat lämmetä - kaikki särki, mutta tämä vinkuminen vain lisäsi halua nukkua ja nukkua.
  Ja nukahtaminen on pelottavaa - et ehkä herää, tai mikä vielä pahempaa, olet taas näyssä. Kuitenkin aika mielenkiintoista.
  Oleg Rybachenko sulki silmänsä ja ui välittömästi Morpheuksen syliin - täynnä unelmia, värikkäitä ja kuuloista kuulostavia.
  Yksi ja testit eivät loppuneet siihen ... Renkaan kansi vaihdettiin asentamalla rautalevyt piikkeillä, jotka armottomasti kaivesivat poikien paljaisiin kantapääihin ...
  Oleg Rybachenko jopa haukkoi henkeä, mutta kesti, vaikka hän ei voinut pysyä paikallaan, ja Dmitry jopa tanssi ja alkoi murista ...
  Heidän kilpailijansa olivat vahvoja ja selvästi vanhempia kuin virallisesti ilmoitettu. Esimerkiksi Dmitryn kilpailija on päätä pidempi kuin hän, ja hänen viikset ovat jo murtamassa ... Mutta kuinka viikset voivat murtautua läpi 11-vuotiaana?
  Oleg Rybachenkon vastustaja on myös paljon suurempi ja raskaampi, ja samaan aikaan gangsterin kasvot eivät ole lapselliset .... Poika ei kuitenkaan ole vieras, sormus on sormus, siellä kohtaa kaikenlaisia ihmisiä!
  Molemmat taistelut käytiin samaan aikaan .... Meidän on lopetettava nopeasti, koska keskiyö lähestyy jo ...
  Muuttunut Dima alkoi melkein heti kaipaamaan raskaita iskuja kasvoihin. Hänen vastustajallaan oli etu käsivarsien pituuden, painon suhteen, ja hän näytti olevan täydellisesti valmistautunut sekä fyysisesti että teknisesti ... Lihakset ovat yleensä kuin urheilijan lyöntilihakset ... Dimka on kuitenkin hyvin veistoksellinen ja nopea... Hän oli nopea, nyt hidas...
  Ensimmäisellä kierroksella myrkytetty Dmitry menetti paljon yksittäis- ja kaksoisiskuja. Jopa oikean silmän alla hematooma alkoi turvota ...
  Toinen kierros osoittautui vielä huonommaksi, hänen vastustajansa meni eteenpäin ja löi, löi, löi ... Ja Dmitry ei melkein puolustanut itseään, vain päänsä heittäminen takasin pehmensi iskuja, harvoin, mutta odottamatta työntäen vastauksena ja joskus vetäytyen ulos. hänen vastustajansa ... Hän murisi saksaksi:
  - Sinä venäläinen tarkoittaa, ettet ole täysi!
  Dmitry vastasi ankarasti, myös saksaksi:
  - Ja sinä olet saksalainen, saat venäläiseltä aivan täysin!
  Hän suuttui ja laittoi kyynärpäänsä nenään...
  Yleensä Dmitryn nenä tässä universumissa on erittäin vahva, eikä se ole koskaan katkennut, vaikka se olisi osunut, mutta tässä tapauksessa kyseessä ei ollut hansikkaalla pehmennetty isku, vaan kyynärpään kovan luun kärki.
  Ja veri valui pojan kasvoja pitkin pakottaen sen nuolemaan pois... Dimka vastasi... Kiinni kohti Vihollinen tärisi hieman ja hän horjui, mutta hänellä ei ollut tarpeeksi voimaa rakentaa menestystä - hänen jalkansa, joissa oli puhjennut pohja, näytti vanutettavaksi.
  Kolmas kierros osoittautui yhtä vaikeaksi, vastustaja painoi epätoivoisesti, mutta Dmitry alkoi estää useammin heijastaen iskuja ... Finaalin sääntöjä muutettiin, koska puhumme kansainvälisestä kultamitalista, kierrosta nostettiin viiteentoista... Kuten ammattilainen. Minun on sanottava erittäin julma päätös teini-ikäisten suhteen, jotka taistelivat jo viisi kertaa sinä päivänä ... Totta, Dimka lopetti myös nopeasti, ja hänen vastustajansa oli selvästi pettynyt ilman suurta taistelua ...
  Mutta neljän ensimmäisen erittäin aktiivisen kierroksen jälkeen Dmitryn vastustaja hidasti jonkin verran. Hän tunsi myös olevansa väsynyt, hänen hengityksensä muuttui paljon myrskyisemmäksi ja samalla raskaammaksi ...
  Dimka, huolimatta hematoomeista ja voimakkaasta polttavasta tunteesta paljaissa jaloissaan, tunsi jopa lisävoiman aallon. Kuudennessa erässä hän jopa löi vastustajaa leukaan useita kertoja... Mutta hän oli myös vankkumaton, isokokoinen ja mahdollisesti myös dopinginen...
  Seitsemännellä kierroksella Dmitryn ilkeä vastustaja muutti hieman taktiikkaa ja alkoi yrittää sääntöjen vastaisesti mahdollisimman monia iskuja iskeä kyynärpäällään tai jopa päällään ... Dima alkoi lyödä entistä useammin, ja v. kahdeksannella kierroksella hän saavutti yksityismenestyksen, lopulta virtasi vastustajan isosta nenästä yushka... Ja kun hän jälleen kerran liikutti kyynärpäätään, hän itse törmäsi vastaantulevaan tolppaan... Pilkkaava Dmitry murisi hänelle:
  - No, se kiinni, mikä puree!
  Saksalainen oli vieläkin hajallaan, hän luotti edelleen erilliseen ammuntakoukkuun!
  Oleg Rybachenko taisteli tasaisemmin, melkein ilman hukkaa, ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että hänen vastustajansa heilautti liian leveästi, hän kohtasi leukaansa vasemmalla pistoksella tai oikealla ristillä ... Mutta iso saksalainen poika ei reagoinut näihin iskuihin. millään tavalla. Sitten Oleg Rybachenko muutti taktiikkaansa ja alkoi työstää vastustajansa litistynyttä nenää... Saksalainen nuuskija kesti pitkään, mutta seitsemännellä kierroksella se alkoi vuotaa...
  Minun on sanottava, että Oleg Rybachenkon vastustaja tuli korvaamaan toisen, kevyemmän ja kevyemmän pojan. Entinen näytti loukkaantuneen (vaikka tämä on tietysti natsien temppu!) ... Siksi hän oli tuore taistelun alussa ja saattoi päätyä kiihkeästi.
  Mutta yhdeksännellä kierroksella myös Oleg Rybatšenko haukotteli hieman ja jätti iskun, josta hänet kaatui... Poikien paljaat, kaatuneet jalat pyörivät avuttomasti... Olezhek kuitenkin hyppäsi nopeasti ylös niin, että tyrmäys ei laskettaisi. Heittää, roikkuu vihollisessa...
  Hän ravisteli sitä, ryntäsi viimeistelemään sen... Torvi soi yhdeksännen erän lopussa, mutta erotuomari teeskenteli, ettei hän kuullut...
  Oleg Rybachenko jätti muutaman raskaan iskun väliin, mutta kesti ja pehmensi niitä pudistamalla päätään. Vihollinen raivostui, eikä hän jo huomannut mitään puittua. Tässä neuvostopoika iski refleksisesti, mutta erittäin voimakkaasti vartaloon häntä kohti... Isku osui suoraan maksaan... Erittäin vaarallinen isku...
  Vastustaja teki vielä muutaman vedon ja hänen suuret kasvonsa muuttuivat violetiksi. Nielaisi kouristelevasti ilmaa, hän kaatui eteenpäin ja alkoi vääntelemään... Tuomari keskeytti välittömästi taistelun ja lääkärit juoksivat kehään... tippua...
  Tällä oli julma vaikutus Dmitryn ystävään ja hän lähti hyökkäykseen huomattavasti väsynyttä vastustajaa vastaan... Kymmenes, yhdestoista, kahdestoista erä... Kova iskujen vaihto, mutta Dmitryn selvällä edulla... Kolmastoista erä tasoittui jokseenkin. pois, epätoivoisen saksalaisen mustekalan takia, ja neuvostopoika sai kulmakarvansa leikkauksen... Mutta neljäntenätoista piristynyt Dimka otti jälleen aloitteen omiin käsiinsä. Nämä kaverit eivät vieläkään tienneet mitään esimerkiksi Mohammed Alista, mutta monin tavoin he kopioivat hänen taktiikkaansa.
  Viidennellätoista kierroksella saksalaisen kädet putosivat väsymyksestä, eikä hän enää reagoinut iskuihin, vaan yksinkertaisesti seisoi ja osoitti arjalaista kestävyyttä .... Lisäksi Dmitri, ruiskutetusta dopingista ja hirvittävästä väsymyksestä, tavallisesti iskevät iskut heikkenivät paljon. . Anna sen olla! Mutta toisaalta niitä oli monia, monia, ja ne satoivat vihollisen peittämättömään leukaan. Lopulta pää, saksalainen ei kestänyt sitä, kestävyyden raja oli uupunut ja hän oli "arjalaisen" kansakunnan edustaja kuin likaa liukastui alas, noin viisitoista minuuttia ennen viimeisen kierroksen loppua...
  Erotuomari alkoi laskea säädyttömän hitaasti, mutta laskettuaan viisi, hän pysähtyi ja huusi, nähdessään kuinka hirveän liikkumaton Dmitri Lebedevin vastustaja oli:
  - Enemmän kuin lääkäri!
  Ja toinen nuori "supermies" vietiin sairaalaan... Sen jälkeen voittajafinalistit asettuivat jonoon kolonnille ja alkoivat marssia... Ruusun terälehtiä satoi ylhäältä.
  Pitkä poika Dmitry hymyili leveästi, hän oli iloinen. Mutta sitten hän yhtäkkiä huomasi, että kamera oli siirtynyt lähemmäksi heitä ja otti lähikuvia neuvostopoikien paljaista, voimakkaasti nastoitettuista ja hieman verta vuotavista jaloista... Hänen mielialansa heikkeni välittömästi ja hän yritti piilottaa raajansa pojan taakse. muiden nuorten saksalaisten urheilijoiden ylelliset kullatut tennarit tai hautaa ne terälehtiin.
  Oleg Rybachenko veti häntä kädestä:
  - Älä! Häpeäsi aiheuttaa naurua ja epäilyksiä... Lisäksi Saksassa totaalisodan julistuksen jälkeen melkein kaikki lapset kävelevät paljain jaloin, minkä sinä itse näit Berliinin kaduilla. Suorista siis selkäsi ylpeänä.
  Heille annetut mitalit olivat ruskeilla nauhoilla ja aitoa kultaa, painoa noin viisikymmentä grammaa ja sakkoa 900 grammaa. Tietysti Neuvostoliiton pojille tämä on suuri määrä - suunnilleen ... Sitä on jopa vaikea laskea, koska Neuvostoliiton rahat näyttivät olevan virallisesti turvattu, mutta itse asiassa liikkeeseenlasku tehtiin ilman kultavarantoa.
  Kun Neuvostoliiton pioneerit nousivat tasanteelle, soi Neuvostoliiton hymni. Muuten, se ei ollut vielä Aleksandrovin musiikkia, jotain kansainvälistä. Oleg tunsi suurta inspiraatiota täällä ja pyysi lupaa laulaa...
  Kilpailussa mukana ollut Himmler salli ystävällisesti:
  - Olemme erittäin iloisia kuullessamme suuren Venäjän vieraidemme kokoonpanon.
  Oleg Rybachenko kumarsi ensin oikealle ja sitten vasemmalle, minkä jälkeen he lauloivat yhdessä Dmitryn kanssa;
  Elämässä olet ritari, lennät kuin kotka -
  Etkä halua tietää laskeutumisia!
  Meille palkinnot eivät ole fetissi ollenkaan -
  Meillä on vain yksi hyväksyttävä tie kuninkaille!
  
  Ensin sidottiin punainen solmio,
  Sitten kun sota tuli...
  Laiha poika otti lapion käsiinsä -
  Jotta neula ei tartu rintaan!
  Lapset kaivoivat juoksuhautoja paljain jaloin,
  Vanhentunut pala kolmelle...
  Lämmitetään kylmässä kiehuvalla vedellä,
  Puree pakkauksissa, erittäin vihainen!
  
  Taistelija kuoli ja konekivääri putosi,
  Hänen pieni poikansa otti sen!
  Mahtava kuin "Katyusha" tuli iskuksi,
  Peloton, nuori joukkue!
  
  Ammun mustien varjojen ketjuun
  Mistä sait terävyyden?
  Kuten muinaisina aikoina terävin miekka,
  Juoksit tietää rangaistuksen!
  
  Sota ilman sääliä, valitettavasti, ei ole äiti,
  Siinä aavikon kuivuus on kauheaa lämpöä!
  Mutta Isänmaan puolesta sinun on annettava henkesi,
  Silloin saat onnea lahjaksi!
  
  Mutta millaista on olla rakastunut?
  Kaikki pojat eivät tätä tiedä...
  Kun virrat vuotavat verta -
  Natsit tappavat julmia!
  
  Mutta isänmaa on rakkaus,
  Siinä on kirkkaiden sukupolvien kunnia ...
  Ja älä mene sydämesi yli
  Siinä Stalin - Teräs ja liekki - Lenin!
  
  Ole säteilevä aika -
  Kommunismin pyhä asia...
  Paha lauma on rikki -
  Ja kitkei natsismin juurineen!
  
  Koko ihmiskunta on...
  Neuvostot yhtenäisiksi!
  Olkoon paratiisi planeetalla
  Olen ritari - Venäjä on voittamaton!
  Oleg Rybachenko ja Dmitry hyppäsivät korkeammalle viimeisistä sanoista, mikä lisäsi kappaleensa vaikutelmaa entisestään.
  Katsomo vihelsi innostuneesti ja taputti...
  Kun pojat näkivät yleensä heille melko mielenkiintoisen ja suotuisan unen, tytöt palasivat aiemmin keskeytettyyn laivan vangitsemiseen. Sarjanäkyt ovat harvinaisia, mutta taustalla oli selvästi muutakin.
  Tarkemmin sanottuna ei käyttäytyminen, vaan Hyper-Witchin ja Venäjän Demiurgian jumalien tehtävän toteuttaminen. Harjoittele kuolemattomuuttasi.
  Nyt seuraava osasto, tässä on ongelmat, kummalta puolelta ovi on auki ja mistä se on rimattu. On parasta joko välttää tai ottaa riski. Ei kuitenkaan haittaa, jos hän kääntää nuppia, hänet viedään juoppokseen. Sitten joku karvaamaton katsoi ulos valoaukosta, tyttö tuskin ehti käpertyä. Hän ei kuitenkaan harkitse sitä niin nopeasti. Ovi on kiinni ja sinun täytyy koputtaa.
  - Kuka siellä? - Kireä ääni vinkua.
  - Sinun! - Aurora vastasi englanniksi selkeällä teksasilaisella sävyllä, mikä osoitti odottamatonta kielitaitoa. - Toimme paikallista rommia, viski on sairasta.
  - Todellakin! Nopeammin! Merimies oven takana kiljui kuin sika. - Totta kai rommia!
  Massiiviset ovet, joista ei voi murtautua kranaatilla, ovat auki. Valitaan hämmentyneen näköinen tyyppi, hänen kanssaan vielä muutama puolipukeutunut kohde. Heistä, ikään kuin kaasuhyökkäyksen aikana, se kuljettaa tai pikemminkin iskee voimakkaasti savun kanssa,
  - Missä rommi on! he huusivat yhteen ääneen.
  - Olet niin hyvä! - Punatukkainen Aurora ampuu suurella mielenkiinnolla laskeen pinot merimiehiä. Annoin peräti kolme ja puoli tusinaa, joudun vaihtamaan leikkeen. On hyvä, että luodit ovat pieniä, kompakteja, voit ottaa paljon mukaan.
  - Toinen lokero tyhjennetty! - Tietty syksyinen kylmyys äänessään, hän sanoi. - Onnistuimme tekemään pari laukausta, mutta tässä toivottavasti se ei kuulu.
  Lumikki Terminaattori vastasi:
  - Ja ne, jotka kuulivat - menkää kuuroiksi!
  Margarita Aurora ohitti seuraavan osaston, vääntyi hieman, ampui hieman käytävää pitkin, meni perään ja näki kuinka hänen zombikumppaninsa kamppaili jenkkien kanssa. Kuollut mies ei kuitenkaan osoittanut suurta voimaa murtautuen kaulanikamat.
  No, melkein petit meidät! - huusi tyttökomsomolin jäsen.
  - Ja mitä jäi tekemättä! Hän huomasi minut ja melkein nosti hälytyksen! - Zombie otti loukkaantuneen koiran muodon.
  - No, sinulla on idea! Makaa ja ole nöyrä. - Margarita uhkasi "palvelijaa" sormellaan ja löi pehmeästi jalkaansa kannelle.
  Meidän piti ampua perään, yksi sotilaista heitti kranaatin, se uhkasi, kaikki romahtaa. F-1:n amerikkalainen analogi lensi kuin hidastettuna. Päätös syntyi odottamatta, tätä ei opetettu erikoisjoukoissa. Margarita heitti äkillisesti levybumerangin. Hän käänsi kolmannen silmänsä ja kirjaimellisesti sulautui ohueen raskaaseen metalliin. Mielen silmä seurasi kiekon liikettä ja sitten kärki juuttui laattojen väliin leikkaaen aseen ja sulakkeen, joka esti hapon pääsyn. Hikihelmi vierähti blondin Terminaattorin otsaa pitkin.
  - Vau, melkein oksensin! Tämä on vain ihme. Kiitos Jumalan Äiti, että pelastit minut syntiseksi.
  Punatukkainen Aurora kuuli häntä ja sanoi huolestuneena:
  - Mitä siellä on?
  - He heittivät kranaatin! - Vinttikoira Margarita vastasi.
  - En kuullut räjähdystä! - Yllättynyt karhukomsomolin jäsen.
  - Et usko sitä, tein siitä bumerangilevyn. Valkoinen soturi naurahti.
  - Näin se tapahtuu. Periaatteessa tämä ei ole ristiriidassa luonnonlakien kanssa, jos pääset laattojen väliin. - Aurora teki paljain varpaillaan viikunan vaikutelman.
  - Ja niin kävi! - Margarita kikatti ja virnisti.
  Tulinen paholainen tuli uteliaaksi:
  - Kuinka monta kuoli perässä?
  Kaunis Korshunova vastasi ylpeänä:
  - Kaksikymmentäkahdeksan ihmistä, ja kaksikymmentäyhdeksännen kuristi zombin.
  - Ei paljon! Nyt liikun hyttien läpi tyhjentääkseni koko laivan. Auta minua! - Punaisen Auroran äänessä kuulosti nyt kärsimättömyys.
  - No, minä muutan kanssasi. - Margarita heitti äkillisesti irti hiuksistaan palan veristä luuta.
  Tulinen Aurora tunkeutui nopeasti vaatehuoneeseen, täällä useat upseerit olivat jo nukkumassa ja vartijat liikkuivat puolelta toiselle juomisesta. He kuitenkin huusivat:
  - Et voi tulla tänne!
  - Kiireellinen raportti Hamiltonilta. - Tulinen komsomolityttö vastasi ja antoi käännöksen melkein tyhjäksi. Luodit lentävät äänettömästi, valo ei myöskään ole oikea, et heti ymmärrä, että tämä konekivääri ampuu sinua. Joten oli hämmästyttävää, jos joku reagoi. Ruumiita oli kahdeksantoista, ja pian niihin lisättiin neljä, kylpyhuoneesta jopa kuusi - pari ruumista putosi tynnyristä syleilyssä. Yksi tuhkista kuului prostituoidulle.
  Hiljainen hauta U-käännöksessä,
  Löytyi kuolema - pikku peto!
  Tänään dollari - huomenna luoti otsaan,
  Niin vaarallinen ammatti!
  
  Kyllä, tyttö ei halunnut sinua
  Kidutus, kokeiden läpäiseminen...
  Oli muitakin hämmentäviä unia
  Pyöritä vain reippaasti aaseja!
  
  Jotta samppanjajoki virtaisi
  Jahdit, autot - kaikki kunnia!
  Takkoja nappattiin ilman tiliä käsin,
  Tyttö päätti ilkeyden!
  
  Mutta vain idiootti ajattelee
  Bordelli on hyvä ja hauskaa!
  Täytin suuni mustalla kaviaarilla -
  En tiennyt, että annoit itsellesi AIDSin!
  
  Eikä kukaan tule hautaan,
  Kasteen pelossa, isä!
  Tulos oli erittäin huono.
  Entinen asiakas jopa nalkuttaa!
  
  Lapsesi eivät muista hyvin,
  On sääli tuntea tällainen äiti!
  Mitä heille jää - vankilasuoja -
  Kestää rangaistus hiljaa...
  
  Ja siksi, tyttö, opiskelet
  Ja työtä isänmaan kauneuden puolesta!
  Sitten tulee polku ilman taantumaa ylös...
  Muuten paista ikuisesti alamaailmassa!
  Tulinen Paholainen kiteytti ja kumarsi kaatuneen prostituoidun edessä.
  Ja niin hän kulki kuin varjo, joka on juuttunut seinään ja kulki edelleen käytävää pitkin. Tuuletin puhaltaa sivulta, kerää lämpöä, Aurora kutoi hiuksensa purevaan palmikkoon, joten tuntemukset ovat miellyttävät. Hän kävelee ovelle, jos kuuma ilma avataan, se voi herättää tiskin takana olevat. Hieman epäröi, tekee sitten pehmeästi kapean halkeaman ja ryömi sitä pitkin. Tunsin maton kutittelevan karheuden paljaalla puristimellani. Menin juuri tikkaita alas, monet ihmiset nukkuvat jo täällä, he siemailevät olutta tiskillä. Kevyessä äänessä Auroran paljastuneita jalkoja ei kuulu, paljas pohja vaimentaa ääniä paremmin kuin kengissä, joten tyttö käveli paljain jaloin. Jo yksitoikkoista tuhoa purskeessa, yritetään kuluttaa vain luoti yhteen. Nukkujat yleensä voidaan teurastaa. Jos puristat kaulavaltimon välittömästi, vihollinen haukottelee eniten.
  Ja sitten paljasjalkainen Aurora työskenteli, laivalla oli jenkkien lisäksi noin puolet vakauden taistelijoita, mutta ne vain vähensivät kurinalaisuutta.
  - Sitä se tarkoittaa, kun päästät sisään miehistön, joka tietää kenet.
  Tyttö kiipesi tikkaille, hajavalo putoaa ylhäältä. Tavallinen melu, jalkojen alla matto repeytyy tyhjästä. Irakilaisen hahmosta päätellen. Mitä se on tietyssä mielessä
  ei myöskään huono, vaikka se kertoo joukkueen kokemuksesta. Mutta liiallisen mukavuuden kaipaus on kohtalokasta jenkeille. Joten hän kiipesi portaille ja pysähtyi. Heitä on kolme sillalla ja kaksi kilpikonnapuvussa. No, kilpikonnapuku ei ole edes tankki, sen voi ottaa kranaatinheittimestä, mutta melu on kuin sian parranajo. Joten ei halua häiritä tällaista hyvin öljyttyä toimintaa.
  Käännyin ystäväni Margaritan puoleen saadakseni apua:
  - Meillä on täällä yksi, tai pikemminkin kaksi kilpikonnissa!
  - Ymmärrä! - Margarita yrittää leikkiä siistinä. virnisti.
  Tulinen paholainen huusi:
  - Kuinka kaataa?
  Margarita siristi silmiään ja epäili sfinksiä, jolla vuohi ryömi, hän kysyi:
  - Kranaatinheitin jätetään pois?
  - Liian meluisa! Aurora veti syvään henkeä.
  - Bumerangi on parasta laukaista kasvoihin leikkaamalla panssarivisiiri lasin kohdalta. Laita sitten kolme luotia siihen kolminkertaisessa tilassa. Pitäisi toimia. Margaret sanoi luottavaisesti.
  - Tule luokseni, tehdään se tahdissa! - Tulinen paholainen kysyi hermostuneesti sormiaan murskaten.
  - Totta kai, minulla on kiire! - Margarita laski muutaman lisää ja meni sisään vastakkaiselta puolelta. Barefooted Aurora tiivistetty ja lisätty matalalla sävyllä:
  - Et voi missata tätä.
  - Rukoile, se auttaa! - Tarjottiin jälleen kerran uskonnolliseen ekstaasiaan komsomolin jäsen Margarita.
  - En usko Jumalaan! - Katkaise karhusoturi. - Se on heikkouden merkki!
  Vaalea soturi, joka teki ristin merkin, ehdotti:
  - Joten pyydä apua - korkein ihmismieli. Auttakoon hän voittamaan Neuvosto-Venäjän nimissä.
  Tytöt jähmettyivät viideksi sekunniksi, kuiskasivat ja toteuttivat sitten suunnitelmansa. Bumerangilevy, kuten ohut verkko, on melkein näkymätön hajavalossa. Kerran ja osui kaksi liikkumatonta idolia visiiriin. Heillä ei ollut aikaa reagoida, sillä äänettömät luodit osuivat hieman leikattuihin visiireihin murtautuen kuorien läpi ja kääntäen aivot ympäri. No, kolmas kuoli samanaikaisesti, joten hänellä ei ollut aikaa reagoida. Totta, kilpikonnapuvut putosivat ja pitivät melua. Utelias merimies hyppäsi ulos, punatukkainen Aurora ohitti hänet yhdellä hyppyllä ja etusormellaan pään takaosaan.
  - Nuku poika!
  Sitten alhaalta ilmestyi muutama pää, kaksoistuulettimen rivi ja hiljaisuus.
  - Margarita on läpäissyt tämän vaiheen!
  - Täällä kapteenin hytin vieressä vangitaan hänet kivien kanssa. - ehdotti vihainen blondi komsomolin jäsen.
  - Itsestään.
  Päästäkseni kapteenin hyttiin minun piti tehdä kaksi pyyhkäisyä, yksi prostituoitu epäitsekkäästi työskenteli kaksimetrisen mustan miehen parissa, Margarita Korshunova säästi. Hän oli liian nuori, ei vanhempi kuin kahdeksantoista, ehkä jopa kuusitoista. Hän näytti niin anelevalta.
  - En sano mitään, soturit...
  - Allah! Voittamaton ja onnen siivillä johdettu. - Ovela Margarita vastasi arabiaksi.
  Itse asiassa heidän kasvonsa eivät ole näkyvissä, mikä on epämääräistä, tyttö ei vieläkään tunnista, ja versio, että tämä on Turkin sulttaani, vahvistuu.
  - Missä kapteeni on? Aurora kysyi englanniksi arabialaisella aksentilla.
  Rakkauden pappi änkytti:
  - Deluxe-mökissä! Tämä "pedrilli" ei ole ollenkaan rauhallinen rakkaudessa. Kyllä, jos haluat, palvelen sinua ilmaiseksi!
  - Paratiisissa tytöt odottavat meitä tuhat kertaa paremmin kuin sinä! - Karhusoturit sivuutettiin.
  Putana ei halunnut ärsyttää tappajia, mutta huoran refleksi oli vahvempi kuin järjen ääni:
  - Näytän sinulle vain sen, minkä voin! Kieleni on kevyt kuin höyhen ja makea kuin hunaja!
  Vakavasti vihainen Margarita tönäisi sormellaan silmäluomia ja sammutti huoran:
  Vielä vähän ja meidän olisi pitänyt tappaa hänet. - Uskonnollinen komsomolin jäsen Krakatau oli raivoissaan tällaisen irstailun nähdessään.
  Sisäänkäynnin luona kaksi vartijaa makattiin rennosti, hyppäämässä selkänsä taakse ja murtamassa heidän niskansa.
  Kapteeni kuorsasi jo kuin huuhtoutunut paskiainen, syleilen kahta tyyppiä, mustaa miestä ja thaimaalaista. Ne, huolimatta siitä, että he myös antoivat periksi, heittelivät hermostuneesti ja kääntyivät.
  Tytöt näkivät kapteenin valokuvan tietokoneella ja laittoivat epäröimättä molemmat "trans-pojat" nukkumaan. Ensimmäisen luokan kapteeni, toinen henkilö amiraalin jälkeen, nykittiin ja tuotiin itselleen parilla iskulla kasvoihin. Ensimmäistä kertaa vangittuaan ruma olento ei nykinyt, vaan katsoi kuolemaansa hämmästynein silmin.
  Margarita nosti hänet ojennetuille käsille peittäen suunsa hansikkaalla, ja Aurora nosti silmiään vasten tikarin, jossa oli valoterä. Sihisi hurja kobra kanssa:
  - Yksi sana ja väännä silmä ulos!
  Margarita löysti hieman leukaansa, mutta kapteeni oli hiljaa.
  - Täällä sinä olet! - Tulinen paholainen teki hänen äänensä sävyn vielä kauheammaksi. - Käytä kivun komentajaa.
  Galina painoi hieman hermopäätettä ja puristi suunsa kiinni, joten amerikkalaisen kapteenin kurkusta karkasi huuto.
  - No, nyt on hiljaisempaa. - Punainen Aurora alkoi lyödä paljain sormin lattiaa hautajaismarsseille ominaista rytmiä. - Puhu väärää villisiaa! Tai katkaisemme arvokkuutesi ja laitamme sen suuhusi.
  Kun kieroutunut kapteeni hieman rauhoittui, Margarita puristi hieman. Blondi soturi päätti myös antaa suullisen panoksen kuulusteluihin:
  - Koira ilmaista itseäsi, jos haluat välttää piinaa. Muuten tulet vain miellyttämään meitä.
  Kapteeni ei puhunut selvästi.
  - Kerron sinulle kaiken!
  - No, se on parempi. Kysymys kuinka sanoa helposti! Tytöt virnistivät pilkallisesti.
  Kapteeni huokaisi jäninkorvien vapisten:
  - Jätä elämä!
  Aurora huomautti loogisesti:
  - Tämä on arvokkain ruokalaji, sinun täytyy ansaita enemmän!
  - Olen liikemies. - Miksi vangittu amerikkalainen oli iloinen. - Jos haluat, voin palvella!
  - Ja tämäkin siellä, sylkeä poistumatta, miesprostituoitu! Margarita huomautti ärtyneenä.
  Jopa laivan torakka, törmännyt tytön jalkojen sileään ihoon, ryntäsi takaisin aukkoon närkästyneenä tällaisesta ehdotuksesta.
  - Kuinka monta ihmistä laivalla on? - Ylpeä punatukkainen Aurora teeskenteli, ettei ollut kuullut viimeistä lausetta.
  Amerikkalainen perverssi epäröi, hänen kasvonsa muuttuivat idiootiksi, aivan kuin hän ei olisi kuullut kysymystä, hänen silmänsä taputtavat, taputtavat!
  Tulinen paholainen viilteli hänen pikkusormeaan tikarilla, verta vuoti. Hän tuli heti järkiinsä:
  - No, kuinka monta ihmistä on tuhoajassa?
  - Noin neljäsataa! En tiedä varmasti, että "vakaus"-militantit saapuivat rannalta. Mutta huoria on vähän. Ne eivät riitä edes rannikon miehille. - Teeskentelijä ja idiootti vinkaisi ja veti sian niskasta.
  . LUKU #8
  - Ohitetaan yksityiskohdat! - Fiery Aurora siirtyi välittömästi käytännön asioihin. - Artefaktit missä?
  Kapteeni yritti leikkiä hölmöä:
  - Mitä esineitä?
  Paljasjalkainen Aurora puristi hieman polveaan, luu rypistyi.
  - Tajusitko nyt?
  Kipu osoittautui tehokkaimmaksi keinoksi päihittää:
  - Kyllä, ne ovat laivan kassakaapissa.
  Cool Aurora murisi:
  - Ja kassakaappi?
  - Siellä oven takana! - Possu kädellinen vinkaisi.
  Karhusoturi välähti vihreitä silmiään. Margarita veti titaanioven itseään kohti ja huudahti pettyneenä:
  - Koodattu!
  Kapteeni yritti epätoivoisesti selviytyä:
  - Kyllä, minulla on avain.
  - Missä? - Paljaan jalkansa varpaan soturityttö nosti tuolia jaloistaan.
  Eläin kurkuteli epäselvästi:
  - Kaapissa!
  Paljasjalkainen Aurora hyppäsi reippaasti kaappiin ja otti sirulla varustetun laitteen.
  - Tämä?
  - Joo! - Rotta vinkaisi.
  - Avaan sen itse! - Reipas Aurora löi kapteenia käsiin. - Katso, ole viisas.
  - Miksi teitä on vain kaksi? - Possu uskalsi olla kiinnostunut.
  - Älä ole liian utelias. Elät pidempään. Auroran paljas kantapää osui Forleindin velttoiseen vatsaan ja sai hänet vääntelemään kivusta. Tyttö avasi kassakaapin oven. Huoneessa oli useita kannettavia tietokoneita, kranaatinheittimiä. Neuvostoliiton RPG - 39, yhdessä kopiossa, ja sen kehittyneempi amerikkalainen vastine.
  Tiedätkö turvakoodin? - Karhusoturi mutisi.
  - Kahden viimeisen numeron lisäksi vain komentajalla on niistä tietoa. - Amiraalimme George Arnold.
  - Soita minulle! - Margarita löi jalkansa vangin velttoiseen kuonoon ja tarttui hänen nenään paljain sormin.
  Kompastuen vangittu amerikkalainen listasi yhdistelmän, joka ei ollut liian pitkä. Aurora kirkasteli hieman silmiään.
  - Hyvin tehty, en valehdellut. Piste eduksesi.
  - Ja kuinka sitten sanoa... Nyt, jos valitset numeron väärin kolme kertaa, kuuluu hälytys. - yhtäkkiä huudahti peloissaan kapteeni.
  - Tunnemme hänet jo! - Komsomolityttö valitsi nopeasti koodin ja avasi neljäsataa millimetriä paksun oven. Kivet varastoitiin erillisiin laatikoihin ja poistettiin varovasti.
  - Stingers from the Infinite, oletko käsitellyt niitä jo?
  - Useimmiten kyllä! - huusi vangittu rotta. - Testattu illalla.
  Tulinen paholainen iloitsi:
  - Hienoa, missä pisteitä säilytetään?
  änkytellen kapteeni tukehtui:
  - Hallissa, missä ruuma on. Siinä on "Orlanin" sinetti sekä kaksi "Pershing"-säiliötä.
  Nämä laatikot sopivat vain metalliromulle. Mutta parannettu "stingerien" malli on varsin sopiva. - Hullu Aurora, joka kiusoitti vankia, osoitti kieltään.
  - Niissä on tietokonesiruja, niin erikoisia, että ne saavat siluetin kiinni. - Amerikkalainen mutisi yrittäen ostaa henkensä.
  - Me tiedämme! - Tulinen paholainen kääntyi kumppaninsa puoleen. - Mitä ajattelet, Mirabela, kuinka monta neljäsataaviisikymmentä ihmistä on jäljellä?
  - Vähemmän kuin puolet. Yhteensä meillä on kaksisataakolmekymmentäkahdeksan ruumista. - Komsomolityttö jopa kikatti ilosta.
  Raivoissaan Aurora puhalsi ulos itsestään:
  - Vankeja tarvitaan "pistosten" lataamiseen, tiedemiehillä on työtä.
  Vangittu roisto huudahti:
  - Oletko venäläinen?
  - Mikä saa sinut ajattelemaan, että olemme mujahideeneja. - Komsomolisoturit murhasivat.
  Kapteeni osoitti odottamatonta mieltä ja kekseliäisyyttä:
  - Vain venäläisillä voi olla niin kovia hävittäjiä, jotka pystyvät yhdessä valloittamaan melko suuren laivan!
  Kova Aurora oli eri mieltä:
  - Ja suuren turkkilaisen sulttaanin soturit esineineen!
  - Näin? Kaikki on mahdollista, mutta olet liian älykäs arabeille. - Sikakädellinen horjui. - Vaikka ehkä olette saksalaisia?
  Swift Aurora, kiistäen hänen sanansa, löi sääriään vatsaan, mursi sitten molemmat jalat, vuohen kapteeni menetti tajuntansa kipusokista.
  - Yleensä emme tarvitse sitä, tiedämme tarpeeksi. - tiivisti punatukkainen soturi. "Nyt meidän täytyy vain tarttua miehistöön.
  Margarita ehdotti heti:
  - Mennään mökkeihin, meillä on avaimet!
  Aurora oli iloinen:
  - Kyllä, siellä on sähköinen hätäavaus.
  Komsomolitytöt menivät hiljaa alakertaan, avasivat hytin ovet ja jälleen tuho. Vain jonkinlaista puintia, ei sotaa, vaan vehnän puintia.
  - Mökki numero kuusi on puhdas! - sanoi Aurora virnistellen hampaitaan.
  - Ehkä huoneessa numero kuusi! Margaret naurahti. - Mennään paremmin.
  - Emme ole hanhia laiduntamaan kasassa. - Tulinen paholainen karjui. - Tai pikemminkin hanhia, mutta villiä!
  - Ei totta! - Tässä blondi terminaattori oli jo loukkaantunut. - Nuo palkkasoturit taistelevat rahasta, ja me olemme yksinomaan kommunistisen isänmaan puolesta.
  Komsomolitytöt muuttivat pykälän päässä miehistön kannelta ampuen sinkkuja. Margarita ryntäsi täydellä nopeudella edelleen, konehuoneisiin, ruokakomeroihin, ruumiin, keittiöön. Armeija estettiin varovasti ja jauhattiin osiin. Se, että päivystysvalaistus oli heikko, soitti vain partiolaisten käsiin, kymmenen metrin päässä oleva vihollinen ei näe muuta kuin tärinää ja he näyttävät erottuvilta.
  Tietokone antoi automaattisesti mielipiteensä.
  - Ja jos käytät viruksen mallia.
  - Ja meillä oli jo käytössä akkukäyttöinen älypuhelin. - Margarita Korshunova sanoi loukkaantuneena robotista. - Tässä näet kaikki valvontajärjestelmät lepotilassa.
  - Kuten tämä! - Kone, jossa siru oli yllättynyt.
  - Takaisin amiraalin toimistoon, he lähettivät madon ja viruksen hybridin kanavaa pitkin. Näyttää siltä, että se ei ole havaittavissa, yksikään virustorjuntaohjelma ei herätä hälytystä. Sellaista on puhdasta työtä, näkymättömyys tuuditti kaikki valvontajärjestelmät. - Komsomolityttö näytti suuremman vakuuttavuuden vuoksi terävät hauislihaksensa käsivarrellaan.
  - No, annat! - Hän sanoi ihmetellen tyttöjen, konekiväärin, kekseliäisyyttä. - Voitko ohjelmoida minut uudelleen?
  - On aivan totta! Ja mitä sinä haluat?! - Margarita teki täällä erittäin rakastavia kasvoja.
  - Tunnista itsesi ihmisenä! - Pyysi elektronista laitetta.
  - Se on tarpeetonta, kun ammut. - Blondi terminaattori ei ole tyhmä tekemään typeriä asioita. - Myöhemmin kerron sinulle Kristuksesta.
  Margarita otti asennon selkä lankkua vasten, laskeutui polvilleen vakauden vuoksi ja osoitti kuonolla vastapäätä olevaa ovea. Kaveri tuli ulos, tällä kertaa valkoinen, vain hieman "huolimainen" ilmeisesti savustettu huume.
  - Huumausaineet eivät peri Jumalan valtakuntaa. - Komsomolisoturi keskeytti heidät. - Hän heitti ruumiit pois ja ristisi itsensä nopeasti.
  Paljasjalkainen Aurora siksaki toista kehää pitkin, meni ovelle, se oli lukossa, avattiin yleisavaimella. Neekeri heitti häntä tyynyllä.
  - Kitty scat!
  Komsomolityttö reagoi välittömästi repimällä sekä tyynyn että afrikkalaisen ja hänen kumppaninsa; - Alle puolet. Yhteensä meillä on kaksisataakolmekymmentäkahdeksan ruumista. - Komsomolityttö jopa kikatti ilosta.
  Voi, vetää sänkyyn, kumppanit.
  - Tässä ovat nörteät, onnistuivat pelottamaan! - Punatukkainen karhusoturi vastasi. - Minne nyt mennä? Ilmeisesti sijaisen mökissä. Hän näyttää nukkuvan.
  Kapteenin perämies ei ole niin laaja, mutta sieltä kuuluu musiikkia. Melomania tarkoittaa? - Helpottaa asioita.
  Paljasjalkainen komsomolityttö astui sisään kuin varjo, tyrmäsi yhden soturin ja kuristi hieman toisen luokan kapteenia vääntäen kyynärpäätään:
  - Haluatko elää?
  - Haluta! - Hän vastasi, että yleisesti ottaen amerikkalaista oli odotettavissa.
  - Mahdollisuus tulee! - Räjähtäessään Aurora päätti sammuttaa sen, mutta ei kauaa. - Tule tarpeeseen Kent! Hän jatkoi, käytävä alkoi kapeutua, mikä selvästi alensi merimiehiä. Komsomolityttö tähtäsi kauempana olevaan oveen ja otti sen pois vartijan pään yli. Joten laukaus oli hiljainen, hän sanoi kuiskaten.
  - Hullu!
  Komsomolityttö kokeilee varovasti hytin ovenkahvaa. Lukittu. No, tämä on puoli sekuntia, hytissä on seitsemän ihmistä, kolme nukkuu, loput leikkaavat dominoa, melko venäjäksi. Margarita painaa liipaisinta voimalla, tässä tapauksessa murha ei tuo iloa. Mutta teko on tehty, jopa veripisara on pudonnut kasvoille.
  - Kuolleet letit seisovat ja hiljaa! - Komsomolityttö naurahti.
  Uusi mökki, täällä Margarita jätti elämänsä kahdelle nukkuvalle, hän vain sammutti sen, he voivat tulla tarpeeseen.
  - Murha ei voi oikeuttaa omaa etua ja voittoa - vain kunnia, vapaus ja isänmaa ovat väkivallan puolestapuhujia! - Hän sanoi - viehättävä filosofi-terminaattori.
  Auroraa on myös helppo siirtää valitsemalla tuuletusputki. Se on hirveän ahdas ja häiritsee reppua. Jouduin jopa taittamaan koneen kutistumaan. Nyt komsomolitytöstä on tullut paljon kekseliäisempi, vaikka hän otti riskejä. Täällä, ikään kuin pyhät olisivat vihaisia syntiselle, mutanttihämähäkki hyökkäsi. Ja kun hän vain onnistui selviytymään. Kivulias purru, ja pari kertaa jätti nyrkki. Komsomolityttö raapi päätään, mutta onnistui tarttumaan häneen lonkeroiden kärjestä ja siirtämään hänet kyynärpäänsä alle. Hän veti kätensä pois ja osui häneen, kun tukeva laatikko räjähti auki ja loukkasi hänen täytettyä kyynärpäätään.
  - Kamalaa! - vastasi karhusoturi. - Annan itselleni vastalääkkeen.
  Jotenkin Margarita pääsi ulos ja murtautui hyttiin, jossa sotilaat kuorssivat. Kun ovi avautui, he yrittivät hypätä ylös, mutta heidät peitti välittömästi tappava sade. Jättäen vain yhden, sammuttaen kaverin, komsomolityttö jatkoi matkaansa.
  Tässä hänen vasemmalla puolellaan oleva ovi alkaa kääntyä. On nähtävissä, että ajeltupäinen rakohammasmies halusi virtsata.
  - Kuka täällä on? - kysyi merimies humalassa.
  - Unelmasi avojaloin! - Komsomolityttö kumartuu jousella ja hajotettuaan oven törmäsi otsaansa. Se on edelleen seosterästä. Otsa turpoi heti, kuten "nyrkkeilijä" tyyppi, lisäksi hän oli leikattu hänen päänsä. Margarita lentää sisälle, lyö rautapolvellaan leukaan, mutta samalla erittäin jyrkästi lyöen hampaansa. Siitä puuttuu massa, mutta se enemmän kuin kompensoi sen nopeutta.
  - Näyttää siltä, että se on valmis. - tiivisti tappaja jumalattaren hahmolla.
  Takana on vielä viisi henkilöä. Joten yksi pallossa, hyvä vastaanotto. Toinen paskiainen nyrkki otsassa, niin paljon, että hän tyrmäsi hänet. Kämmenen kolmas reuna niskassa. Sinun on toistettava itsesi, mutta tämä tekniikka on tappava. Yksi tyyppi putoaa ylähyllyltä, mutta lennossa Margarita lyö hänet päällään aurinkopunkoon.
  - Lepää vauva. - Komsomolityttö sanoo.
  Viimeinen tyyppi kiroilee kolmikerroksisella säädyttömyydellä, sekoitus englannin ja venäjän sanoja. Eikö se ole asukas? Margarita suorittaa kobran, iskun sormillaan silmiin, melkein kohtalokas. Kaikki "kumppanit" vaikenivat. Totta, ääni nousi viereisestä hytistä.
  - Mitä siellä on!
  - Helppo taistelu! - Vastasi, ilkeästi, ikään kuin humalassa, hengittäen, Margarita. Auta haavoittuneitamme. -
  Hytin ovet avautuvat ja kääntyvät, taas hävittäjät putoavat.
  Konekiväärillä pitäisi olla hyvä,
  Paha kuolema isänmaan vihollisille!
  Lentämään tähtiin,
  Valloittaaksesi tuon taivaanvahvuuden!
  
  Olemme Auringon kommunismin lapsia,
  Taistelijat syntyivät kuin pyörretuuli...
  Natsi vastaa suden karjumisesta,
  Iso karhu repii hänet!
  
  Hyvä on pahaa vahvempi,
  Vaikka ankarampi voi olla paha...
  Taistelemme taivaan alla
  Kukkiva kevät on saapunut!
  
  Siinä satakielilauluja - trillejä,
  Ja purojen hopeinen soi!
  Jää, lumi ja lumimyrskyt väistyvät,
  Kuuman auringon alla!
  
  Bloom - kamomilla, unikot, ruusut,
  Niin rehevä kesäinen niitty!
  Ja jos tiedät, pakkanen tulee!
  Silloinkaan älä pelkää!
  
  Isot kissat - nämä "Tiikerit",
  He karjuvat ja kuonovat - he tärisevät!
  He heittävät Fritzin pahoihin leikkeihin,
  Mutta kaput tulee silti!
  
  Odotellaan auringonnousua!
  Joukot saapuvat Venäjän Berliiniin,
  Isänmaata lauletaan hymneillä -
  Ja Tartaroksen kuilussa on kaipaus!
  
  Silloin maiden kansat sulautuvat yhteen,
  Veljeys ja rakkaus tulevat!
  Kaada hunajaa kuppeihin, lautasiin -
  Jotta veri ei virtaa puroina!
  Margarita lauloi huumaavasti viimeisen säkeen karjuntaan, ja loput säkeet laukkasivat kuin hevoset hänen päässään. Kun kuvaat kappaleen kanssa, se on aina mielenkiintoista:
  - Vaikka se on niin julmaa, toimi näin elävien ihmisten kanssa! - Sanoin jo pahoillani "kristitty".
  Vaikka tytöt yrittävät kuinka kovasti seurata ja hallita kaikkea, se on mahdotonta neljällä silmällä. Mieletöntä zombia ei lasketa. Joku tuntematon onnistui hälyttämään. Hätävalot syttyivät välittömästi ja sireeni soi.
  - Väistämätön tapahtui, ja se oli liian onnea. - Sanoi punatukkainen Aurora.
  Komsomolityttö ryntäsi hytteihin, merimiehet ja erikoisjoukot juoksivat ulos niistä. Hän ampui heidät satunnaisesti. Niin paljon ihmisiä makattiin, jenkit putosivat kymmeninä.
  Kuului automaattipurskeita, kranaatteja räjähti, useita kerralla. Taistelijat voivat kuitenkin vahingoittaa itseään enemmän. Myös äänenvaimentimet näyttelivät roolinsa täällä,
  Rikolliset erikoisjoukot eivät heti ymmärtäneet sitä, kuolema odottaa heitä sisältä. Margarita esti sotilaiden uloskäynnin ja itse heitti pari vangittua kranaattia. Huudot levittävät verisiä luusirpaleita, täällä komsomolityttö nappasi paljaalla jalallaan kiinni katkaistun pään. Mikä hänen liikkuvasta jalkastaan on tullut, taipuu missä tahansa kulmassa. Saatat ajatella, että fyysiset lait ovat muuttuneet ja liha on guttaperchaa.
  Jonot puhkeavat vihollisen puolelta, mutta suurimmaksi osaksi sokeasti. Margarita ampuu melkein piiloutumatta, taikakivet "Kolchuga" ohjaavat luotettavasti kaikki laukaukset.
  - Harmi, että kumppanini nimi ei ole Lumikuningatar. Joten pariskuntamme näyttäisi symbolisemmalta!
  Heräsi, tällä kertaa Oleg Rybachenko, ei ryyppäämisestä ja ruoskan iskusta, vaan omasta itkusta - rauhallinen ja lohduton. Tytöt nukkuivat edelleen ja tekivät urotekoja.
  Ja hänen sankaruutensa korvattiin painajaisella, kuten usein tapahtuu, kun natsit pilkkaavat sinua.
  Oleg Rybachenko tunsi sukeltavansa alas, ikään kuin hän olisi pudonnut mustehartsiin ja alkoi jopa syödä hänen silmiään. Sitten hän todella pelästyi, ja yhtäkkiä natsit saivat vallan toisesta maailmasta. Kuuluu raapiminen, kuin koira raapiisi pinoa, vain paljon kovempaa, se puree korviin ja vääntelee niitä. tärykalvot rikotaan pihdeillä. Sitten pimeydestä tulee suu, jossa hampaat kimaltelevat kuin tulivuoren laava. Oleg Rybachenko Jr. ei ole koskaan ennen nähnyt näin inhottavaa hirviömukia, kauhuelokuvien hahmot hänen taustallaan olivat vain säälittävää painajaisen parodiaa.
  Sitten ilmestyi muita vielä kauheampia leuat, jotkut olivat valtavia kuin Everest, ja toiset olivat pieniä kuin hyvin julmia koiria. Täällä he ovat vinoilla myrkyllisillä hampaillaan tarttumassa hänen lihaansa. Kaikessa totuudessaan Rybachenko Jr. ei ole koskaan kokenut tällaista kipua lyhyen elämänsä aikana. Tärkeintä on, että aistimusten analogia oli mahdotonta löytää. Se on sekä palava liekki että syövyttävä happo, samalla pakkasvuodet ja tylsä leikkaussaha.
  Ja he jatkoivat hänen kiusaamistaan, oli selvää, kuinka liha revittiin käsistä, luut paljastettiin, kuinka suolet ryömivät ulos avoimesta mahasta. Pahat olennot purevat niitä ja kiertelevät ne hampaidensa ympärille. Rybachenko Jr. huokaa, kyyneleet valuvat hänen silmistään.
  - Jumala mitä varten. Loppujen lopuksi en ole tappanut ketään elämässäni, en ole pettänyt.
  Kuuluu kikatusta ja hänestä näyttää siltä, että punakuumat neulat tunkeutuvat tärykalvoon. Lopulta ilmestyy jättimäinen suu, joka nielee hänet kokonaan. Oleg Rybachenko Jr. näkee liekin raivoavan kurkussaan, se hajoaa seitsemään täysin eriväriseen terälehteen.
  - Tässä se on legendaarinen alamaailman tuli. - Poika kuiskasi, iho hänen käsissään sulaneen, rumien arpien peitossa. Hän yrittää hidastaa lentoaan, mutta se on turhaa, hän ei pysty liikuttamaan itseään millimetriäkään. Tässä on hänen rakas nuorekas vartalonsa, jota tulinen virta koskettaa. Hän ei ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa, hänen silmänsä tummuivat ja näytti siltä, että hänen suuhunsa alkoi purkaus, ja hänen vatsansa kapinoi ja hänen kimppuunsa hyökättiin ydinaseilla. Kuinka kuuma tämä liekki olikaan, paljaalle iholle ilmestyi suuria paiseita, luut tummuivat ja halkeilivat aiheuttaen kärsimystä.
  - Ei, en halua, ei tarvitse - Pioneeri huusi täydellä äänellä. - Vapauta minut, kiitos!
  Jokainen tulen väri on erityinen ainutlaatuinen kivun kuvio. Kärsimyksellä voidaan antaa erilaisia sävyjä, niiden monimuotoisuus on hämmästyttävää, edes markiisi de Sade ei ajatellut kuinka pitkälle alamaailman asukkaiden kekseliäisyys voi ulottua.
  - No voi helvetti, voitte tutustua toisiinne. - Tutun SS-professorin ääni narisee vastenmielisesti.
  Niiden ulkonäkö on kuitenkin kauhea, mutta erityisen epämiellyttävää on katsoa piikkisiä suita, jotka näyttävät etäältä haiden ja krokotiilien sekoitukselta. Mutta sarvet, kummallista kyllä, rauhoittivat. Pioneeripoika, kääntääkseen huomionsa lävistävästä kivusta, alkoi muistella kansanperinnettä, jossa nämä söpöt pienet hauskoja pikkupaholaisia, välillä rumia, välillä päinvastoin hauskoja ja naiiveja, välillä auttaa ja välillä vahingoittaa ihmisiä. Erityisen mieleenpainuva tarina "Pappi ja hänen työläisensä Balda". Tällaisten "ihmisten" kanssa on täysin mahdollista käsitellä. Ja täällä he vain tietävät, pistää haarukalla.
  - Että syntinen sielu ei kuunnellut kansallissosialisteja? - Paholaisen sarvi on kasvanut, muuttunut eräänlaiseksi nokaksi ja tyrkiksi sirpaleella.
  Kun luut murtuvat päässä, se sattuu niin paljon, että sitä on mahdotonta kuvailla sanoin. Mutta samaan aikaan tietoisuus ei hämärtynyt; jos Oleg Rybachenko olisi ollut tavallisessa ihmislihassa, hän olisi varmasti kuollut shokkiin. Ja niin hän tunsi karkean kosketuksen aivoillaan, sitten hirviö alkoi juoda aivoja. Hän teki sen hitaasti, ikään kuin hän siemaillisi. Toinen demoni alkoi porata hänen kynsiään ja lyödä niiden alle teräviä neuloja.
  Oleg Rybachenko huutaa, hänen suunsa aukeaa itsestään.
  - Älä päästä irti.
  He tarttuvat häneen kielestä ja vetävät, repäisivät hänet hitaasti irti kitalaesta.
  Myös kipua, mutta vähän eri tavalla, eikä ole enää huutoa, vain nyyhkytystä ja ulvomista.
  Paholaiset jatkavat heiluttelua, nauloja seuraten, he alkoivat murtaa rystysiä, ja he tekevät sen hitaasti nauttien kärsimyksestä.
  - Näin sarveton vuohi saa annoksesi. - Yksi luultavasti vanhempi implikaatio kiljuu.
  Oleg Rybachenko on jo saavuttanut hulluuden tilan, hänet tulvii kidutuksen aalto. Mutta paholaiset eivät peräänny, he ovat jo alkaneet vetää hampaita ulos, sitten he porasivat ne lävistämällä ikenen kärjellä.
  - Kuinka voit uppoutua sellaiseen julmuuteen, eikö heillä todellakaan ole äitiä. - ajatteli kidutettu pioneeri. Ilmeisesti paholaiset huusivat lukiessaan hänen ajatuksiaan.
  - Ei ole äitiä, isä Hitler-Saatana.
  Sitten he löysivät uusia jauhoja, lämmittivät poraa, sahasivat viimeiset hampaat leikkurilla. Seuraavaksi tuli luiden vuoro. Ne rikottiin lämmöstä punaisilla pihdeillä. Iho savustettu, luut palaneet. Näytti siltä, että sydän räjähtää, räjähtää kuin pommi.
  Täällä Oleg Rybachenko tunsi yhtäkkiä, että hänen kielensä oli kasvanut ja pystyi sanomaan jotain.
  - Armahda Kristuksen tähden.
  Vastauksena demonit syöksyivät häneen haarukalla.
  - Olet syntinen ja sinun pitäisi tietää, että Kristus on onnellisten ihmisten keksintö. Todelliset jumalat ovat yksi kahdesta henkilöstä ja loivat koko maailmankaikkeuden, samoin kuin fasistit omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen. Ja te olette ihmisiä ja luet olentoja, heidän täytyy olla orjia, jotka noudattavat kaikkia käskyjä ja kärsivät nöyryytystä. Sinä merkityksetön orja et uskonut olemassaoloomme, ja nyt koet sen kaiken omalla ihollasi.
  - Nyt uskon! huudahti peloissaan pioneeri.
  - Myöhässä! - karjui paholainen SS:stä. - Sinulla ei ole mahdollisuutta.
  He jatkoivat Oleg Rybachenkon kiusaamista, mursivat hänet useita kertoja peräkkäin, polttivat hänet, sitten hän toipui käsittämättömällä tavalla. Sitten se murskattiin uudella tavalla. Sitten SS-paholaiset itse kyllästyivät siihen ja nostettuaan hänet ilmaan, he kantoivat hänet alamaailman halki.
  "Katsokaa, kuinka tottelemattomia rangaistaan.
  Oleg Rybachenko näki tytöt ristiinnaulittuna. Heidän kerran kauniit ruumiinsa olivat hirveän silvotut ja vuotavat verta. Suuret siat istuttivat risteyksiä, joskus uhreja kaatui ja villisiat hyökkäsivät heidän kimppuunsa repien naaraan lihaa. Kuinka nämä onnettomat olennot kärsivät, kyyneleet hien ja veren sekoitettuina valuivat joidenkin heistä poskille. Epätoivo loisti hänen silmissään. He näyttivät kerjäävän: olemme viattomia, säästä meidät.
  Miksi näitä onnettomia rangaistaan?
  Kaikella voimallaan demoni löi paljasjalkaista pioneeripoikaa kuumalla sorkkaraudalla kantapäihin ja lauloi:
  - Sekalaista tavaraa. Toinen oli röyhkeä emännälle, toinen rikkoi suosikkimaljakkonsa, kolmas kieltäytyi seksistä, neljäs perääntyi. Eli päästäkseen tänne ei tarvitse olla suuri syntinen, pienet rikokset riittävät.
  - Ja heidän kärsimyksensä ei lopu koskaan? - Oleg Rybachenko huokaisi.
  - Ja tämä on Kaikkivaltiaan Jumalan ja armottoman Fuhrerin päätettävissä. Jos Hänen Majesteettinsa Adolf antaa ensimmäisenä armahdusasetuksen, heidät voidaan siirtää toiseen paikkaan, joka ei ole niin tuskallinen.
  - Taivaaseen!? - Oleg Rybachenko sanoi luottavaisesti.
  Epäpuhdas SS-mies pyöräytti:
  - Teille kädellisille ei ole taivasta. On yksinkertaisesti paikkoja, joissa sinua ei lyödä ja kiduteta joka sekunti ja joissa voit jatkaa herrasi palvelemista kuoleman jälkeen.
  Oleg Rybachenko kauhistuneena kysyi:
  - Ja mitä odottaa ihmisiä, joiden rikokset ovat vakavampia.
  Näytämme myös tämän sinulle.
  Paholainen puukotti häntä silmään haarukalla, omenat repeytyivät, nestettä valui ulos ja kirjailijapoika puutui. Sitten muutaman sekunnin kuluttua hän palasi näkemiseen, mutta jokainen silmänräpäys aiheutti sietämätöntä kutinaa. Taas he lensivät, ja vieläkin iljettävämpiä olentoja leimahti heitä vastaan.
  Oleg Rybachenko tutki niitä huolellisesti. Ulkonäkö ei todellakaan ole mitään: alaston, karvaton ja rupimainen kallo; silmät palavat helvetin valossa; lyhyt, kuin katkaistu nenä, jonka keskellä on musta kuoppa. Ja ehkä ilkein - alaleuan puuttuminen, jonka sijaan viisi paksua, tähdenmuotoista paholaisen lonkeroa roikkuu ja liikkuu. Niinpä hän takertui Oleg Rybachenkoon, upottaen hampaansa huulilleen ja antoi kuuluisan suudelmansa hikissä. Sitten hänen kynsikädensä alkoivat murtaa luita. Pioneerikirjailija Oleg haukkoi henkeään kyynärpäiden akuutista kivusta, hänen nivelensä murskautuivat.
  - Näin ensisijaisuus voi, juodaan tutulle.
  Kuorittuaan kirjailija Rybachenkon hirviö ojensi kätensä kuppiin, ja se täyttyi välittömästi viinillä. Hän löi häntä pioneerin kasvoihin.
  En voinut edes huutaa. Ikään kuin tulivuori purkautui sieraimiin, pioneeripoika heräsi itkuun.
  Mirabela, jonka naarmuuntuneilla jaloilla makasi Oleg Rybachenkon pää, nykisi vain tärinästä ja jatkoi hymyilyä unissaan. Onnellinen tyttö, kunnes natsit syöksyivät helvettiin. Siihen heidän helvetillinen teknologiansa on tullut - sinulla ei ole valtaa ajatuksiisi!
  Mutta silti todellisuus: tukkoinen ja samalla melko kylmä - osoittautui tuhat kertaa paremmaksi kuin demoninen unelma. Vilunväristykset pojan-pioneeri-kirjailijassa, kuin tuulen puhaltamana. Joskus hän kuitenkin halusi jopa sairastua, jotta he säälivät häntä, antaisivat hänelle suklaapatukka. Mutta jos et ole sairas, tämä on suuri siunaus! Poika veti henkeä ja juoksi kätellään kyynelistä märkiin ohuempiin kasvoihin tottuessaan ajatukseen, että hän oli vain unelmoinut natsi-Hadesin kauhusta. Ei ole mitään pahempaa kuin orjuus, Oleg ajatteli ja vapisi. Osoittautuu, että on asioita, joihin verrattuna orjuus voi olla pahempaa vain sanoin... Vaikka helvetti ei tietenkään ole totta. Mutta entä jos fasistit palauttavat hänet sinne uudelleen ja vieläkin voimakkaammin.
  Ne eivät ruostu. On välttämätöntä selviytyä hinnalla millä hyvänsä, huijata nämä krautit. Hän voi jopa teeskennellä olevansa rikki tai pyytää itseään palvelemaan heitä. Tietysti väliaikaisesti!
  Mutta... se on hämmästyttävää. Melkein välittömästi jokin Oleg Rybachenkossa kapinoi tästä ajatuksesta. Ei kapinoinut niin kuin viime päivinä, kouristusvapinoilla sekoitettuna pelkoa, vaan sovittamattomana ja raivoissaan. Hän ei pukenut vihaansa SS-miehiä kohtaan, jotka olivat valloittaneet hänet ja heidän kirotun isäntänsä Fuhreriin, ei vain sanoiin - edes ajatuksiin. En etsinyt selityksiä tai tekosyitä. Mutta itselleni päätin selvästi: juosta ensimmäisellä todellisella tilaisuudella. Ja korkeammat antavat, ja siellä on ainakin pienin mahdollisuus, hän auttaa muita pakenemaan. Miksi?! Koska hän on edelläkävijä! Pioneerin tulisi auttaa tovereitaan - komsomolin jäseniä! Ja yksinkertaisesti siksi, että hän haluaa sen niin, mutta fasisti ei halua sitä ollenkaan! Eh!!! Ei puhua kenellekään, ja tietämättä alamaailmasta, johon hän putosi, on vaikea juosta ... Oleg Rybachenko rypisteli olkia ja löi tyynyään nyrkkellään. Hän ei tule olemaan Hitlerin ja hänen laumansa orja! Neuvostoliiton maan edelläkävijä: hän ei halua nöyryytystä ja kipua - se riittää, ja kaikki maaliin on täällä !!!
  Jotkut tytöistä olivat jo heräämässä... Köyhät olivat uupuneet, niin varsinkin kaupungin kantapäät halkeilivat.
  Mutta valitettavasti sinun täytyy teeskennellä. Niin kauan kuin hänellä on nöyryyden naamio! En halua mennä Gestapon kellariin, ja lyöminen kasvoihin ei ole suuri ilo ...
  Joten hän löytää vielä mahdollisuutensa.
  Kaikkein ilkeimmät - nämä ihmissudet susia. Muistin silmät, ja nyt, ennen kukoistusaikaa, kun tunteet terävöittyvät, poika-pioneeri-kirjoittaja ymmärsi selvästi: nämä eivät ole susia, vaan älykkäämpiä olentoja, ohjatun mutaation tulosta. Geenien siirtymästä - paljon älykkäämpiä kuin heidän rappeutuneet SS-ratsastajansa. Kysymys kuuluu, ovatko he älykkäämpiä kuin neuvostokansa?
  Alkaa jo olla valoisaa ja meidän pitää kiirehtiä.
  Oleg Rybachenko kiertyi kyljelleen, nousi nelijalkaille ja hiipi nukkuvien väliin halkeilevalle seinälle. Se oli taitavasti rakennettu, vahva, vaikkakin reikillä ja ilman sementtiä - et voi ravistaa sitä ilman melua. Kylä nukkui vielä, mutta portilla paloi tuli ja sen lähellä näkyi varjoja. Moottoripyöriä ja panssaroituja autoja ei näy missään... Paikalliset vartijat vai mitä?
  Tytöt jättivät paljaat jalanjäljet.
  Oleg Rybachenko vapisi - he ottivat hänet olkapäästä ja perääntyivät valmistautuen puolustautumaan. Mutta heijastuksissa raon läpi välähti viileän Auroran silmät.
  Tulipaholainen kysyi:
  - Minne kalju mies on menossa?
  - Haluan todella juosta, - Oleg Rybachenko kuiskasi hiljaa, mutta ärsyyntyneenä. Ymmärrätkö kuinka he saivat minut tänne!?
  Cool Aurora huomautti hymyillen:
  - Kun nämä ihmissudet laiduttavat meitä... Vaikka ei ollenkaan ihmissusia, mutta jotain... - Tyttö oli hämmentynyt etsiessään selitystä. Sitten hän lisäsi epävarmasti. - Niissä jotain kosmista. En tiedä itse...
  Oleg Rybachenko itse päätteli:
  - Sinun ei sallita lähteä!
  Punatukkainen tyttö kohautti olkapäitään.
  - He eivät vain anna sitä, mutta mahdollisuus tulee aina! Siihen asti kerätä voimasi. Rod-Luoja antaa, meidän tulee Krimille ja pyyhkäisee pois natsien pahat henget.
  Aamu Krimillä osoittautui aurinkoiseksi ja kylmäksi, mutta tuulettomaksi. Eilisen sateen muta jäätyi. No, talvi ei halunnut lähteä ilman taistelua. Kuura kimalteli rikkaasti, kuin hajallaan oleva ja riippuva hopea, mutta tämä kauneus sai hänet levottomaksi. Lisäksi kolme 12-vuotiasta poikaa, jotka olivat tuoneet ruskeaa leipää ja suuren kattilan, jossa oli herkullisen tuoksuista, selvästi ei vankilapataa (jota seurasi yksi erittäin ilkeän näköisistä SS-saattajista kulhoineen), selitti kolme 12-vuotiasta poikaa selvästi tytöille. navetta-kasemaatti että ulkopuolella Cold. Totta, he itse ovat paljain jaloin, kuten natsien miehityksen alla oleville lapsille kuuluu. Näyttää jopa olevan sellainen järjestys, että nuoret repivät kenkiään harvemmin. Mutta he eivät ehkä piiskaa missään kotoa käsin.
  . LUKU #9
  Ei kuitenkaan mitään, tämä ei ole oikea halla, vaan pakkanen. Talvi on jo ohi, ja kevät on myrskyistä Krimillä!
  Oleg Rybachenko halusi yhtäkkiä pestä hampaansa. Kamalan katkera suussa. Jopa paljon enemmän kuin se on - kädet ojensivat raapiakseen hampaitaan.
  Pioneer juoksi ovelle, hyppäsi ylös ja mursi jääpuikon. Hän laittoi sen sukuun, pureskeli sen ja sylki sen ulos. Sitten huuhdeltiin uudestaan ja uudestaan anna suihkulähde. Välittömästi virkistynyt ja sielussani päästää loka huhtikuussa.
  Kattilassa oli jotain nestemäistä jauhoista ja ilmeisesti sieniä. Minun piti siemailla sitä kulhojen reunojen yli, ja muuten, muhennos osoittautui herkulliseksi. Todella mielenkiinnolla, ei vain nälästä. SS:n rappeutunut saattaja haukotteli kaikella aukkoisella, haisevalla suullaan ja katseli unisesti ympärilleen. Mutta käännä se nyt, ja päähän, Oleg Rybachenko ajatteli yhtäkkiä pureskellessaan ukrainalaista leipää.
  Mutta minne hän sitten menee? He peittävät koko yrityksen ja jopa paikallisen varuskunnan. Ja se on heille pahempaa kuin... Tuossa näyssä - missä natsit pudottivat sen kuin letkun.
  Että hän on idiootti paljastaakseen itsensä sillä tavalla... Ei itseään, vaan muita tyttöjä ja kolme poikaa. Kyllä, ja minäkin - hän on edelleen hyödyllinen maalle.
  Oleg Rybachenko tuli mietteliääksi. Otetaan esimerkiksi lentokone - tarvitseeko sen suunnittelussa olla duralumiinia? Onko mahdollista tehdä se kokonaan puusta, mutta antaa sille titaanin kovuus! Teoreettisesti puulla sen kaavassa ja molekyyleissä on sellainen valenssi, että se voi itse asiassa ylittää titaanin vahvuudeltaan pienemmällä painolla.
  Joten koneet lisäävät ohjattavuutta ja parantavat selviytymiskykyä.
  Kyllä, ja superluokan hävittäjät voivat tehdä luodinkestäviä liivejä, ja tällaisista tankeista tulee ...
  Et riko niitä. Jopa "kuninkaallinen tiikeri", jonka hän näki näyissä, epäonnistuu. Ja tankkimme eivät pelkää likaa. Ja niin kuoret eivät ota niitä.
  Oleg Rybachenko, joka syö ruokaa, kysyi sylisseltä vihjailevalla äänellä:
  - Kuuntele, jos sitot sahanpurun reagensseilla aqua regiaan, minkä vaikutuksen saat?
  Margarita vastasi heti:
  - Savu... - Tyttö yllättyi. - Mitä olet kokeillut?
  Oleg Rybachenko sanoi kuiskaten:
  - Etsin tapaa lisätä puun vahvuutta. Ja uskokaa minua, lentokoneeni osoitti käytännöllisen mahdollisuuden toimia ilman metalliosia!
  - Olet todellinen Lomonosov Oleg ... - Sisar kädessä laittoi sormensa huulilleen ja suuteli poikaa otsalle.
  Heidän syödessään kaksi muuta SS-saattajaa lähestyi. Heidän kanssaan oli eilinen saksalainen kenraali. Hänen takanaan on kaksi taistelijaa, nuori mies ja tyttö, joilla on miellyttävä ulkonäkö. Myös SS, mutta eri sektorilta. Täällä kaikilla viidellä oli mukeja, joissa oli jotain savuttavaa käsissään. Ja toinen nuori fasisti toi kumppaninsa. Kasematin läpi leijui kanelin, hunajan, melonien ja omenoiden tuoksu. Kenraali sanoi kysyvällä äänellä:
  - Riputetaan tytöt heti tai pidetään hauskaa ensin!
  Ympärillä olevat vangit nauroivat, ja jopa SS-saattajat tukivat, ja harmaahiuksinen kenraali nauroi niin yksinkertaisesti, avaten suunsa kuin bulldogilla, jolla oli yllättävän vahvat ja pitkät hampaat, kokonaiset ja suuret, kuin hevostahti.
  Ehkä on hullua, että tytöt nauravat tälle, mutta... Se on parempi kuin karjuminen ja kyyneleiden näyttäminen natseille.
  Oleg Rybachenko mietti: jätetäänkö heidät tänne vai ajetaanko heidät uudelleen? No itse asiassa, mitä järkeä on heidän siirtymissään, jos pääasia on kokeilut ilman selkeää tarkoitusta. Miksi saksalaiset polttavat polttoainetta ajaessaan laitteita. Ja jos ne ainakin toimitetaan jonnekin, niin ehkä jotain yksinkertaisempaa voidaan keksiä. Lataa kuorma-autoihin tai juniin. Kyllä, ja kuljetuskone, jos kokeet ovat niin tärkeitä, miksi katua sitä?
  Mitä järkeä niillä on, miten he johdattavat lampaita ketjussa. Vai testaavatko he kestävyyttään? Itse asiassa yksikään tytöistä ei ole vielä kaatunut. Kyllä, ensimmäisen siirtymän aikana he putosivat, mutta mitään ei tapahtunut. Joten miksi tarkistaa nyt?
  Tai ehkä kestävyys paranee ennennäkemättömien laitteiden vaikutuksesta. Onko tämä vaikutus mitattu? Ja niin he ajavat paljain jaloin kiemurtelevaa tietä pitkin, eivätkä selvästikään yritä saavuttaa nopeasti tiettyä määränpäätä?
  Ja tämä on loogista - jos kokeilet, niin loppuun asti. Ja tarkistaa pienimmät vivahteet. Kuten sanotaan - kaikki hyötyy.
  Ehkä heidän sotilaitaan valmistautuu siten Neuvostoliiton vankeuteen ja karkotukseen Siperiaan!
  Kaikkien näiden ajatusten takana Oleg Rybachenko missasi hetken, jolloin he alkoivat kahlita niitä ja karkeasti työntää niitä ulos. Toistaminen on kivun äiti! Jäätynyttä mutaa paljaiksi leikattujen jääpalojen kanssa, lasten jalat kuin lasinsärkyä.
  Margarita rohkaisi tarmokkaasti aseveljeään:
  - Hyvä virkistävä hieronta, sellainen neulojen applikaattori, jonka lumikuningatar antoi meille!
  Oleg Rybachenko vitsaili myös:
  - Kipu ei ole kauhea, eikä edes se, mikä sen aiheuttaa - pahin asia, joka riistää rohkeuden, on kivun pelko!
  Toinen uusi tai pikemminkin vanha kidutus - no, loukkausten määrä on suurempi. Kyllä, ja myös voitot.
  Loppujen lopuksi hän tottuu kestämään, ja vielä parempi, jos on mahdollisuus kostaa!
  Ja ehkä yritä laulaa iloiseksi. Se on vain ensimmäinen motiivi.
  Kylä on ollut hereillä pitkään. Vain kaikkialla läsnä olleet lapset näkivät karavaanan pois. Lopuksi: jo metsässä yksi heistä laukaisi tuoretta lantaa saattueen lihavaan päähän, ja koko avojaloin lapsilauma ryntäsi nauraen pois. Ja jo reunan takana törmäsin pitkän pojan, joka näytti noin neljätoistavuotiaalta. Mustat kiharat ja nuhjuiset vaatteet, likaiset saappaat, keihäs kädessä ja kaksi laihaa valkoista koiraa, jotka heti seisoivat omistajan kyljessä, uupuneet mutta kauniit vangit tuskin ilmestyivät. Mustasilmäisen pojan oikea käsi oli kääritty veriseen rievuun; yleensä hän näytti huolimattomalta ja huolimattomalta. On selvää, että mustalaiset tai jopa mustalaiset: kaula, ranteet ja korvat oli koristeltu kierretyllä paksulla grivnalla, massiivisilla hihoilla ja korvakorulla. Seuraavaksi ilmestyi neljä nuorempaa mustalaispoikaa - ponnistellen, mutta iloisesti raahaten valtavaa villisiaa raahaamalla, he jäätyivät paikalla nähdessään kulkueen.
  He viheltelivät sormella osoittaen. Puolipukuisista vangeista kuultiin mautonta vitsejä. Lisäksi suora kolmikerroksinen matto.
  Vastauksena SS-miehet karjuivat ja alkoivat jopa ampua kulttuurittomina
  lapset näyttävät säädyttömiä eleitä. Ilmeisesti näyttää vastaavaa Saksassa.
  Vanhempi mustalaispoika huusi jotain punkkareille. Yhtäkkiä he rauhoittuivat
  Ole hiljaa ja seiso hiljaa.
  Mirabela huomautti kuiskaten:
  "Varmaan paronin poika!" Vaikka mitä väliä sillä on?
  Oleg Rybachenko huomautti loogisesti:
  - Hitler vihaa mustalaisia. Joten mustalaiset ovat liittolaisiamme. Mutta sellaisella käytöksellä he häpäisevät Romulus-perhettä!
  Ohittaessa Oleg Rybachenko kohtasi mustalaisjohtajan sinisistä, kapenevista silmistä. Heissä oli ylpeyttä - nuoren saalistajan luontaista ja tiedostamatonta ylpeyttä, joka ei ollut vielä tuntenut tappiota elämässään. Siellä oli syvä halveksuntaa, mutta ei Olegia eikä muita ketjutettuja vankeja kohtaan.
  Pioneerikirjailija kysyi vapaalta johtajalta:
  - Annetaan Fritzille henkeä! Voitko koirat?
  Hän vastasi lyhyesti:
  - Arkku on jo tilattu!
  Ja he nousivat tahtomattaan kylmään, kuten pioneerit sanovat, olemme kotkia, emme sokeita kaneja.
  Oleg Rybachenko jopa päätti laulaa saadakseen lisää eloisuutta, vaikka se olisi edelleen kuultavissa. Sinun on asetettava itsesi voittoon;
  Ukkosmyrskyt raivoavat ja torvet soivat
  Maailma on taas sodassa!
  Siellä oli meidän osastomme lokakuusta,
  Kun lauma hyökkäsi isänmaahan!
  
  Solmio sidottu - Fritz lähellä Moskovaa,
  Tulella ripottelevia aseiden volyymia...
  Kaivan juoksuhautoja paljasjalkaisen tytön kanssa,
  Suojella lähestymistä Venäjän sydämeen!
  
  Joku tapetaan, mutta Lenin elää,
  Jokaisessa hymyssä ja hymyssä!
  Trumpetin ääni on mahtava - pian kampanjassa,
  Olemme edelläkävijöitä kiihkeästi!
  
  Tankit palavat, Fritz kaput,
  Lyömme rohkeasti - kansan lapset!
  Kauhea Katyusha lakaisee pois kauhistuksen -
  Ylistämme Kaikkivaltiasta Herraa - Rod!
  
  Olemme syntyneet - tiedämme voittaa
  Pelkuruus on anteeksiantamatonta!
  Läpäisi kokeen - selvästi viidellä,
  No, Adolf astui haravalle!
  
  Venäläinen sotilas on todellinen sankari,
  Hän ei tiedä sanaa - AWOL!
  Tiedä, että synnyit punaisella unelmalla,
  Voimme valjastaa paatuneen suden!
  
  Meidän Stalingrad, meidän Leningrad,
  Kaikkialla on jättiläisten pyhä maa!
  Simpukat jyskyttävät kuin kiivas rakeet,
  Ja pioneerit yhdistyvät isänmaan kanssa!
  
  Uskon, että voimme lentää Marsiin,
  Voimme rakentaa raketteja Venukseen!
  No, fasisti puukottaa sinua silmiin,
  Ei ole ketään vahvempaa kuin venäläinen uskossa!
  
  Rikkoutunut, usko Fritzin selkäranka,
  Me voitamme, vaikka nytkin nälkäämme!
  Raivostunut peto murskataan,
  No, voitto tulee lämpimässä toukokuussa!
  
  Älä itke äidin takia, älä vuoda kyyneleitä,
  Jos kuolen, pidä minua kommunistina!
  Se sääli itseään, kuin pilaantunutta liimaa,
  Hyötyä vain fasisteille!
  Lumella kävely on vaikeaa, mutta onneksi muta sulasi riittävän nopeasti.
  Ja sitten kaikki, kuten ennenkin. Rutiininomaisesti vuoriston takakatujen halki, välttäen ihmisasutuksia, polkeen, melkein ympyrässä.
  Ei, he kävelivät, jos katsot aurinkoa jonkinlaista spiraalia pitkin. Sevastopolin suuntaan, ja se on varmaa.
  Mutta samaan aikaan pylväs oli edelleen kaareva. Mölyiset kuljettimet, meluisat paikantimet. Ja taas testit.
  Heidät ajettiin takaisin kasemattiin, vain tällä kertaa entiseen verenvuodatukseen. Edes lannan haju ei ole kadonnut.
  Mutta heinää on paljon, siitä tulee pehmeä nukkua. Irrotettiin ketjusta ilman tarpeettomia seremonioita ja määrättiin odottamaan illallista.
  Ja he todella kunnioittivat: paikalle ilmestyi viisi paikallista naista, jotka kantoivat suurta maitokeitolla täytettyä purkkia.
  Margarita hämmästyi ja kysyi kapteeni Natashalta:
  - Ihmeitä on seulassa tai ilman seulaa. Mutta todella, joko saksalaiset ovat paljon ystävällisempiä kuin propagandamme heitä kuvaa, tai sitten olemme arvokkaita lintuja!
  Punatukkainen Aurora huomautti riittävän töykeästi:
  - Älä imartele itseäsi liikaa! Marsuja ruokitaan aina tasapainoisella ruokavaliolla.
  Oleg Rybachenko laittoi väärään paikkaan:
  Ja vielä enemmän sikoja! Eli paino nousi nopeammin!
  Punatukkainen soturi vahvisti:
  - Totuus puhuu vauvan suun kautta! Älä iloitse runsaasta juottamisesta! Varsinkin kun hän on vankilassa!
  Oleg Rybachenko ehdotti loogisesti:
  - Meidän on parempi syödä, ja sitten nähdään!
  Vermisellit kelluivat paksusti keitossa, ja jopa hunajaa näytti olevan lisätty. Ja leipä tuotiin melko tuoreena, tuoksuvana. On kuin he olisivat lomakeskuksessa. Navetassa on lämmintä. Ja ajattele, että kevät on jo palannut, työntäen syrjään äititalven.
  Oleg Rybachenko joi kulhon, ja nähdessään, ettei iso tölkki ollut vielä tyhjä, hän pyysi lisää.
  Sen jälkeen sekä hänelle että tytöille tuli unelma kuin aalto meteoriitin putoamisesta - yhtäkkiä ja väistämättä.
  Zombie-terminaattori hyppäsi takaapäin. Olen jopa sääli Dmitri Baranovia. Luoti osui häneen aivan keskelle rintaa. Mutta aiemmin tuomittu zombi ei huomaa ja ampuu.
  - Kehoni on kaikki aikaisin kuollut ja ylimääräinen lyijy ei millään tavalla, ei rasita. - Dmitry hymyili, mutta niin pelottava, kuin kuollut mies.
  - Fu ja kauhu! Tulee mieleen Hades. - Huomasin, huudahti Margarita.
  Punatukkainen Aurora makasi sillan yläportaalla ja otti tulen alle paitsi uloskäynnin sotilasosastosta, myös merkittävän osan käytävästä. Täältä on kätevää lakaista pois mökeistä hyppäävät värikkäät tyypit tulella. Samanaikaisesti hänen on ajoittain liikutettava itseään muuttamalla asentoaan:
  - Älä huoli, sisar Margarita, vihollisia on jo alle sata. Kyllä me jotenkin pärjäämme!
  - Jopa alle seitsemänkymmentä, aloitan "äänen lakaisun"! - Karhukomsomolilainen paljasti kuononsa.
  - Siirrä konehuoneeseen, vihollinen voi räjäyttää kattilat ja yrittää tulvii aluksen! - Nyt punatukkainen Aurora on selvästi huolissaan. Mutta tietenkään hän ei ampunut huonommin, päinvastoin, hän puhdistaa sen kuin ruostetta hiomasahalla. Ja veri hänen tuhon suudelmistaan - tynnyreitä!
  - Älä viitsi! Ruuveilla! Margarita sanoi lauseen suosikkisarjakuvastaan. Tarkemmin sanottuna sarjakuva, joka erottui tässä julmasti vääristyneessä natsitodellisuudessa. - Kuolleita ruumiita!
  Komsomolityttö käveli käytävää pitkin kuin tuhon pyörre. Tässä ovat lokerot, titaaniovet, teräsväliseinät. Zombit ovat hänen takanaan. Hän ei piiloudu, ja tässä tulee jono. Kivääri M-18, kaliiperi 7.45. Se osuu aivan sydämen eteen. Zombierikollinen kaatuu, hän kaatuu, mutta sitten hyppää ylös. Heittää kranaatin.
  - No, sinä ja säälimätön macho. Margaret ihmettelee.
  Tässä on komsomolityttö, joka kaatui konehuoneen oven. Vapahti bumerangilevyn, joka katkaisi useita ihmisiä. Loput hän lopetti tikarin heilahtelun. Japanilaispiirteisen hävittäjän ruho putosi paksuksi höyryksi. Hänen kuononsa poltettiin heti, ja shokista hän menetti tajuntansa ja ehkä jopa hylättiin.
  - Siivous sujuu hyvin! - Ilmoitettu Margaritalle.
  - En minäkään ole väärässä! - Vastauksia, iloinen Aurora. Ylhäältä kuuluu pitkä konekiväärin räjähdys, sitten kaksi muuta. Komsomolityttö ampuu ja pakottaa vastustajan olemaan hiljaa.
  - Murtaudu läpi joka puolelta. Se on kuin olisit Annihilation-pelissä. - tulinen paholainen puhalsi.
  - Minäkin olen muuttamassa. Useita ruumiita näkyy. Päävastustajat ovat kuitenkin jo rauhoittuneet. Margaret kertoi.
  Kranaatin fragmentti haavoitti Dmitriä. Se lävisti läpi, lensi ulos selän läpi. Vanki Baranov painoi vain sormensa huulilleen:
  - Älä huuda, se ei satuta minua.
  - Älä mene tädin edelle helteessä!- Hän sanoi ja vääntää oikeaa silmäänsä Margarita.
  - Kuuntelen! - Mutta zombi toimi juuri päinvastoin.
  Margarita ohitti käytävän, toinen purskahdus, jonkun pitkittynyt huuto, ikään kuin nauloja vedettäisiin ulos, raskas kranaatti räjähti.
  Paljasjalkainen Aurora, tapettuaan pakolaiset, tunkeutui hyttiin, toinen, toinen, kolmas. Vasta neljännessä he halusivat paistaa hänet tulella, mutta komsomolityttö oli heidän edellään, pakottaen viholliset rauhoittumaan ikuisesti.
  - Niitä on yhä vähemmän, mutta osa heistä piiloutui varaston lähellä olevaan selliin. Aurora huutaa. - Kranaattien heittäminen on vaarallista, ohi.
  - Jäljittele tämän haisevan kaukalon kapteenin ääntä. - Mirabela Korshunova neuvoi. He avaavat sen sinulle ja leikkaavat sen sitten varovasti irti. Stingers ei saa upota. Olen nyt moottorin takana ja käytän bumerangia. Kranaatin fragmentti haavoitti kovaa Dimaa. Se lävisti läpi, lensi ulos selän läpi. Vanki Baranov painoi vain sormensa huulilleen:
  ng, otin vielä kolme pois.
  Pirteä Aurora kiljui todella huolestuneena:
  - Hyvin tehty, helikopterit ilmestyvät pian, ja se on meille pahempaa.
  Roar vastauksena:
  - Kuin et tietäisi!
  & Flame Devil Terminator sopivat:
  - Tiedän, toivo lämmittää sielua!
  Valo- ja äänikranaatit ME-198 lensivät kohti Auroraa. Komsomolityttö ryntäsi heitä vastaan ja karkoitti heidät ruumiillaan. Kuuden kiven kenttä toimi kuin kumi ja toi kranaatit takaisin. Ruumiit lentävät taas ulos, olen jopa kyllästynyt laskemaan.
  Komsomolityttö juoksi nurkan taakse, makasi, ampui räjähdyksen, leikkaamalla taakse ne, jotka yrittivät tulla sisään. Tyyppi ilmestyi eläinpukuun, mutta hullu Aurora odotti häntä, ja kerran hän lähti lentoon samalla kranaatinheittimellä, joka putosi jenkkisotilaalta. Laukaus on melko voimakas ja haavoittuvimmassa osassa - visiirissä. Pään lattia räjähti irti ja valtava metallimassa romahti, ja haarniskassa soi.
  - Sinun täytyy syödä! - vinttikoira Aurora vitsahti.
  Nyt komsomolityttö lähestyi varastoa ja sanoi komentajan ääntä jäljitellen:
  - Loukkaannuin! Mujahideenit ovat perässäni! Anna tämä tilaus sisään.
  No, kuka uskaltaa olla tottelematta. Komsomolityttö hyppäsi kattoon, turvautui ja ampui oven yläosasta 19 pelästynyttä taistelijaa lyömällä heidän päänsä.
  - Vaarallisimman paikan raivauksen ensimmäinen vaihe on ohi. - Komsomolityttö ilmoitti.
  Margaritan vieressä kuului räjähdys, ja hän hyppäsi aukkoon. Täällä ruumassa se haisee epätoivoisesti palavalta metallilta ja vetää lävistävästi räjähteitä. Joku muu yrittää "repiä" ja putoaa lävistettynä. Kaksi miestä, ilmeisen sokea, nostavat kätensä ja huutavat englanniksi:
  - Älä ammu! Luovutetaan! Säästä meidät Geneven yleissopimuksen nimissä.
  Ystävällisin Margarita Korshunova ei voinut tappaa aseettomia, ja siksi hän yksinkertaisesti sammutti heidät tavallisella sormiensa painalluksella. Karhusoturin ääni kuulosti katumukselta:
  Olemme vielä niin nuoria poikia. No, miksi tarvitset tätä NATO-armeijaa. Jos te, Jumala varjelkoon, järjestätte provokaation, murskaamme teidät kuin kissanpennut. Sano oranssi Aurora, lakaisu on melkein valmis.
  - Vihollinen voi piiloutua. Yritä kuunnella ja saada häiritsevä hengitys, ja tuoksumme on erinomainen! - Punatukkainen raivo huusi tarkoituksella äänekkäästi.
  - Kyllä, haistan hajun. Ruumiit alkavat hajota, silloin kyvyt pelaavat meitä vastaan! - Mirabela teeskenteli, mutta itki äänekkäästi.
  Komsomolitytöt livahtivat hyttien ohi. Aurora juoksi erityisen nopeasti. Tässä on adrenaliinin tuoksu, tässä kolme tuoretta taistelijaa. Valmiina, jäätyneenä väijytyksessä.
  - Tämä ei ole vakavaa - Vastauksena RPG:stä kuului laukaus. Kuosi lensi ohi, mutta lävisti osan panssarilevystä. Silti tämä voima on suunniteltu ampumiseen T-7:ää vastaan. Komsomolityttö heitti melkein sokeasti levybumerangin, katkaisi jonkun, kuului huuto. Hän syöksyi sisään parilla laukauksella tappaen rohkeimmat. Muut huusivat:
  - Me myös luovutamme!
  Vihasta Aurora löi paljaalla jalallaan niin paljon, että hän putosi kolmella kerralla.
  - Lamauta kansan hyvä! - komsomol-terminaattori murisi.
  Jaloilleen jäi vain yksi nuori tuomittu.
  Myös ruumassa oleva Margaret a kohtasi vastustusta. Matkalla hän ampui alas sotilaan, ilmeisesti vihreän baretin. He huusivat: "Kädestä käteen!"
  Margarita vastasi karjuen:
  - Onnea! - Suoritti "kaksoiskynsiä" -tekniikkaa. Tämän seurauksena vihreän baretin kaula murtui.
  Tartuin kranaatteihin, täällä tuli vähän turvallisempaa, tusina sotilasta yritti ilmeisesti toteuttaa partiolaisten sääntöä: selviytymistä hinnalla millä hyvänsä. Margarita kuitenkin jopa piti tästä pelistä omalla tavallaan:
  - No, jos vaadit niin. Mennään pesäpalloon, amerikkalaisen suosikkisi, syöttäjän rooliin.
  - Jos haluat, voin nähdä heidän pelaavan! Punatukkainen Aurora kikatti.
  - Älä välitä! Blondi tappaja naurahti vielä kovemmin.
  - Menin käytävää pitkin, siellä on vielä siivoamattomia mökkejä. - Komsomolityttö oli jo liikkeessä, kuului lyhyitä purskeita, ne olivat viimeisiä. Peloton Aurora ei edes piiloutunut, pudotti ylpeänä rintaansa.
  - Olen kuin terminaattorirobotti. - Vain minuun ei jää edes kolhuja.
  Komsomolityttö käveli hiljaa alas portaita. Laitettiin infrapunaheijastin päälle. Tarkistin hyttejä. Näyttää siltä, että he ovat edelleen liikkeessä. Ketterä Aurora astui ruumiiden yli hyppien kuin hirvi tai ninja. Hän ei halunnut tuhlata ammuksia, ja hän vain lensi hyttiin. Hän käveli tikarin kanssa, ja viholliset vaikenivat. Sitten seuraavaan, samanlaiseen taktiikkaan.
  Margarita ei myöskään tuhlaa aikaa heittämällä kranaatteja kaarevaan kaariin. Yksi räjähdys sitten toinen. Sirpaleiden kolaama sotilas juoksi ulos käytävästä ja törmäsi bumerangilevyyn.
  - Ja tämä myös siellä! Margaret hämmästyi. - Kuinka te kaikki rakastatte mausteista.
  Hänen edessään välähti vieläkään lannistuneet zombit. Hän avasi tulen israelilaisesta konekivääristä, joka ilmeisesti poimittiin pokaalien joukosta ja jonka nimi oli "Armageddon". Ja ilmeisesti hän makasi jonkun, luodit lensivät sivuilta, tyrmäsivät uusia verijälkiä.
  Margarita sai ruumiin hajun zombeilta, hän kuoli selvästi vahvempana. Täällä taas tulvii laukausta ja aaveen luiden sirpaleita.
  Margarita juoksi ympäri käytävää ampuen vangitusta M-18:sta. Harmi, että joudut lataamaan uudelleen. Mutta voit käyttää vangittuja kranaatteja. Älä sääli omiasi. Tyttö heittelee niitä omituisella tavalla nostaen sormillaan paljaita, tyttömäisiä jalkojaan.
  "Sitruunat" lentävät ja vääntävät suolia. Ruumiit näkyvät ja kaikki on hiljaista. Kenenkään ei pitäisi olla hengissä.
  He näyttävät rauhoittuneen. - Komsomolityttö sanoo.
  Ketterä Aurora vahvistaa:
  - Olen tulossa. - Terminaattoripartio on käsitellyt toisen joukon. Nyt yksityiskohdat jäävät. Kuten kettu, joka metsästää jänistä, hän juoksee viimeiselle ovelle vasemmalla. Hän jopa lauloi:
  - Painajainen hallitsee oppilaitani, murskaat sinut teräsiskulla! Ammun Rambon munia ja jauhan luut! Yllätän kaikki!
  Sieltä kranaatti lentää ulos käytävälle. Hirmuinen Aurora kaataa hänet alas kun hän menee. Räjähdys, sirpaleet lentävät. Toinen osui seinään, pomppi pois ja lensi takaisin käsin ohjattuna.
  Rukoili avauksessa. Huudot kuuluu. Komsomolityttö katsoi hyttiin. Upseeri yrittää kerätä sisuaan. Kamala kuva.
  Kyllä, rankaisit itseäsi. - Reipas Aurora lopetti armon tunteella. - Yleisesti ottaen kranaatit eivät mielestäni ole esteettisesti miellyttäviä. Se on kuitenkin parempi kuin yksinkertainen nyrkki. Viimeinen mökki on siivottu! Miten voit, Margarita?
  - Raahaa vankia! - Komsomolityttö sanoi. - Kaikki näyttää olevan ohi.
  Aurora lähetti radion kautta kutsun hänelle:
  - Kuuntele minua Don Quijote. Saimme juuri päätökseen, kaikki on puhdistettu, voimme suorittaa joukkueen laskeutumisen.
  - Pienoissukellusvene on matkalla. Mutta älä unohda käsitellä Blink-helikoptereita. - Kuulostaa metalliselta, tylsältä sahausääneltä.
  - Tietenkin odotamme niitä jo. - Sain punatukkaisen pedon valmiiksi.
  Kolme "Sachkov" todellakin tuli jo olivat lähestymässä. Margarita ja Aurora nappasivat roolipelin - "superkobran", joka on RPG:n 29 ja 6 analogi. Kolme kranaatinheitintä valmistettiin. On tärkeää, että vihollinen sulkee etäisyyden ja hidastaa nopeutta. Ensinnäkin "Net" yrittää mennä alemmas tutkiakseen kansia ja rosvoja, jotka uskalsivat hyökätä maailman parhaan armeijan kimppuun. Netin parannetussa versiossa on tehokkaat aseet, huonot panssarit ja kolme potkuria. Kaikki ilmatorjuntakompleksit eivät kestä sitä, voit nähdä kuinka lämpöohjukset ampuvat takaisin. Mitä pahaa on RPG-levysoittimessa? Se, joka ei ole itseohjautuva. Joten siitä on vaikeampi päästä eroon. Siitä huolimatta tytöt tähtäävät, ottavat huomioon johdon.
  Margarita rukoile uudelleen. Loppujen lopuksi hyvät kaverit ovat helikopterissa. Iho tuntee jo terien sekoittumisen. Tuulen kosketus on miellyttävä ja häiritsevä.
  - Voi, taas tuhoan taideteoksen! Yksi sotilaallinen lohdutus!
  Iloinen Aurora hymyili:
  - Kaikista taideteoksista juuri sotilaalliset mestariteokset jäävät vahvimmin ihmisten muistiin ja aiheuttavat eniten kyyneleitä!
  - Oikein! Verellä kirjoitettu maalaus: öljyä kirkkaampi ja haalistuu paljon hitaammin! - Margarita, surullinen pakotetusta julmuudesta, myöntyi. Joten kaikki otetaan huomioon, voit ampua!
  - Tehdään Texasin oikeus! - Kuten aina, Aurora ei ole menettänyt huumorintajuaan.
  Kuorit repivät autojen vatsat auki. Levylevyt hajosivat pieniksi paloiksi. Tulipaholainen ampui molemmista käsistä kerralla, ja siksi kaikki kolme autoa peittyivät.
  Sirpaleet eivät osuneet tyttöihin, vaan lensivät ohi.
  Kara-132 ilmestyi kaukaisuuteen. Argentiinasta ostetut lentokoneet lensivät korkealla. He ampuivat sokeita heidän hullussa lennossaan.
  - Tämä on toinen keskenmeno. Margaret huomasi. - Mielen kutistuminen.
  Punatukkainen komsomolin jäsen suostui:
  - Kyllä luulisin! Niiden poistaminen roolipelistä on vaikeaa.
  - Yritän joka tapauksessa! - Margarita, joka nyt unohtaa ystävällisyyden, oli raivoissaan. - Mutta toisesta raivokkaammasta ja pitkän kantaman kranaatinheittimestä, joka on luotu nopean toiminnan panssarivaunuja vastaan. - Vaalea blondi komsomolin jäsen esitteli vaikuttavaa asetta.
  - Tai ehkä kokeile "stingerien" parannettuja ominaisuuksia? - Tarjosi, paljastaen hampaansa helmistä Aurora.
  - On sääli kuluttaa sellaiseen roskaan! Margaret tiuskaisi.
  - Silti paranneltua esittelyä tulee. Anna kaverimme katsoa samaan aikaan. - Karhupäättäjä heitti tikarin jalan taltatuin sormin, kärki tunkeutui suoraan piipun takaa katsovan mustamiehen silmään.
  - Sitten vain yksi Stinger, ja tulen toimeen kranaatinheittimellä. - vastasi kirkas ystävä.
  - Hyvä on, tehdään se. Aurora ryntäsi varastoon. Silvottu entinen rangaistuslaukaaja Dmitri Baranov eli elävä ruumis käveli heidän ohitseen, ikään kuin tahallaan olisi altistanut itsensä luodeille. Todennäköisesti uusimpien tietokonelaitteiden avulla zombit näkivät etäisyydestä huolimatta. Suurikaliiperiset konekiväärit osuivat, suurin osa luoteista satoi ohi. Mutta ampujia on kahdeksan, ja tuhansia luoteja purkautuu. He löivät zombia, hän kaatui! Täysin lyöty sotilas kuiskasi:
  Olen tehnyt velvollisuuteni!
  - Näyttää siltä! Missä on karjuva Aurora, ellei "haarniska" olisi osunut minuun kauan sitten. Margarita katsoi taaksepäin.
  - Olen täällä! - Komsomolityttö kantoi Bumblebee- ja Stinger-kranaatinheittimen. - Tähtää nyt.
  Margarita sulautui jälleen aseeseensa, näki vihollisen jokaisen liikkeen, painaen pehmeästi alkua. Ammus lentää! Mutta "Stinger" toimi, ja hän ryntäsi kohteeseen paljon aikaisemmin. Amerikkalainen ase räjähti niin, että jopa lähellä ollut helikopteri lensi takaisin. Tämän odottamattoman tilanteen seurauksena Margarita jäi väliin:
  - Kauhea! Tämä on ensimmäinen kerta, kun minulle kävi näin!
  - Hän muutti lentorataa, älä ole järkyttynyt, komsomolityttö ! - Kuoleva Dmitri Baranov kuiskasi.
  - Voi olla! Mutta intuitioni petti minut. - Margarita oli nyt valmis itkemään.
  - Yritä uudelleen. Aurora rohkaisi.
  Mutta Kara-132 ilmeisesti sai vahinkoa pudonneen kollegan palasilta, meni sivuun ja alkoi laskea. Margarita, hämmentynyt tuskasta, sanoi:
  "Ehkä se riittää toistaiseksi!"
  Hyviä tekoja tehnyt punatukkainen narttu murisi:
  - Okei, aika purkaa Stingerit. Polku on selvä.
  Melkein samanaikaisesti hänen sanojensa kanssa sukellusvene nousi pintaan. Pienet, mutta melko tilavat neljä elektronipuvussa pukeutunutta hävittäjää hyppäsi ulos kuin katapultti. Margarita tuijotti heitä: he ovat pukeutuneet panssaroituihin pukuihin, mutta ne eivät näytä yhtä kömpelöiltä kuin aiemmat mallit.
  - Ladataanko "stingerit"? - kysyi Lomonosovin ja Stenka Razinin lapsenlapsentytär.
  - Varasto on auki! - vastasi punatukkainen Aurora. - Annetaan se sinulle!
  . LUKU #10
  Laskuvarjojoukkojen komentaja eversti julisti kylmästi:
  - No, ladataan se nopeasti ja yritetään käsitellä tätä hankalaa asetta.
  Komsomolityttö käveli kannella, saksalainen G-5-kivääri makasi ympärillä. Lähellä on toinen, jossa on kranaatinheitin. Saksalle tyypilliseen tapaan se on melko korkealaatuinen, ehkä jopa parempi kuin M-18, tai joka tapauksessa luotettavampi. Uusin moderni malli MG-8, myös saksalainen, selvisi, mutta ei kiinnostanut tutkijoita.
  Stingerit säilytettiin pitkänomaisissa säiliöissä, jotka oli varastoitu huolellisesti, tuettu ja pehmustettu iskuja vaimentavilla verkoilla käyttäen hydrolysoitua tyynyä. Ne purettiin ja laitettiin yhteen. Komsomolitytöt auttoivat aktiivisesti panssaroituja kavereitaan. Yksi löydöistä oli odottamaton RPG-49, uusin malli.
  - On outoa, ettemme vieneet niitä tuolla tavalla. - Huomasi operaatiosta vastaavan everstin. Sitten hän kääntyi tyttöjen puoleen ja vastasi innostuneesti:
  - Et tapaa kaltaisiasi naisia missään toimintaelokuvassa. Sadat ruumiit ja suuren laivan vangitseminen. Luulen, että aiheestasi tehdään pian elokuva. - Ja ukkonen huuto. - He kutsuvat Margaritalle ja Aurora piilottaa alueen!
  Todellakin, mitä täällä ei ole;
  Mukana oli myös parannettuja OG- ja PG-malleja, malleja tehokkaammilla räjähteillä. Erityisesti PG käytti neljän tyyppistä happoa ja sähköistä induktiota, jotka mahdollistivat räjähdysaallon laukaisemisen, joka murtautui monikerroksisen aktiivisen panssarin läpi kapeampaan suuntaan kumulatiivisen näytön mukana (Ja mistä Margarita luki tällaista fiktiota? ). Hieman kalliimpi, mutta tehokas.
  - "Pershing" on jo vanhentunut. - Huomasin Lomonosovin ja Koršunovin tyttären, joka herätti väärän muiston. - Palveluun ilmestyi kehittyneempiä Powell-tankkeja, niissä on vain kaksi miehistöä ja ne sijaitsevat makuulla. Hyvin samanlainen kuin Neuvostoliiton IS-10, vain panssari on hieman paksumpi. Se oli hyvä vangita.
  - Kaikkea ei voi saada vyöhykkeeltä. Nappaamme joitain Etelämantereelle. - Hän vitsaili lähettäen auringonpaistetta Auroran hampailla. Emme pelkää pakkasta.
  - Tiedän sen! Margarita välähti helmihampaitaan vielä kirkkaammin.
  Keskustelun aikana "Stingers" purkautui. Niitä oli tasan sataviisi. Viiden piti saapua Venäjälle, ja loput luovutettiin käsittelyn jälkeen terroristeille.
  Komsomolitytöt kysyivät everstiltä:
  - Missä kivet ovat?
  Erikoisjoukkojen kokenut taistelija selitti kaunottareille kohtuudella:
  - Tosiasia on, että jos ne viedään Neuvosto-Venäjälle, ne menettävät nopeasti kiinteistönsä, eikä tiedetä, milloin ne palautetaan.
  - Varmasti! - Komsomolin naaraskarhujen vahvistama.
  Eversti Juri (tässä Margarita muisti, että hänellä oli hauska sukunimi Petukhov!), Ehdotti Solonovy-vaihtoehtoa:
  "Joten anna heidän olla kanssasi jonkin aikaa. Älä anna turkkilaiselle sulttaanille seitsemän, vaan kuusi. Siitä huolimatta hän ei voi käyttää panssarivahvistimia ja stingersejä, ja terroristien luottamus sinuun kasvaa.
  Tulinen paholainen tietysti suostui tähän ehdotukseen:
  -Epäilemättä. Ja mikä kivi jättää?
  Eversti rypisti korkeaa otsaansa, rypyt hiipivät ylös kuunvalossa kuin meren aaltoilu ja sitten tasoittuivat. Hän kuitenkin teki päätöksen:
  - Se, joka imee säteilyä, saatat tarvita sitä. Ja loput kuusi palaavat meille, kun Turkin sulttaani on valmis. Eversti juoksi kätensä reunalla hänen kurkkunsa yli.
  Nyt Margarita on herättänyt kiinnostusta:
  - Kuinka kauan Stingersin uusiminen kestää?
  Eversti julisti luottavaisesti, hieroen saappaidensa piikkipintaa alueen kellertävän oranssin ruohon yli.
  - Ei niin paljon, teemme tämän erikoisrobottien suunnittelijoiden kanssa. Ja hän heilutti nyrkkiä. Teemme sen tunnin tai puolentoista tunnin kuluttua! Ilmoitamme sinulle.
  Aurora hyppäsi ylös ja kikatti hampaitaan paljastaen:
  - Hyvä, mutta entä meidän tehtävämme?
  SWAT-komentaja huusi:
  - Mene kaupunkiin ja tapa kaikki tielläsi! Siten heikennät proamerikkalaista ryhmää "Constancy" ja luot lisää melua. Kyllä, Turkin sulttaani on sinulle kiitollinen.
  - Onko tämä loogista? - Molemmat komsomolin jäsenet epäilivät selvästi ajatuksia.
  Erikoisjoukkojen eversti nauroi kovasti.
  - Laskimme loogisesti! Joten venäläinen Rambo hameissa metsästämään.
  - No, toistaiseksi toivon, että saamme viholliset pois sinusta. Auroran silmät loistivat epäterveellisen hohteen.
  - Tarvitsetko ammuksia? - kysyi taistelu eversti.
  Molemmat näkijät nyökkäsivät hyväksyvästi.
  - Ei se haittaa, vaikka käytimme enintään tuhatta kahdelle.
  Papistotyylinen eversti puhui karkealla äänellä.
  - Antajan käsi ei petä! Älä huoli, URSH:n budjetti on kasvanut merkittävästi.
  - Mutta tämä tarkoittaa, että armeija tai eläkeläiset, sosiaalialan työntekijät eivät saa lisärahoja! Margarita väänteli kasvonsa.
  Eversti itsekin tunsi olonsa epämukavaksi ja ilmoitti hämmentyneenä:
  - Ennen kuin öljy loppuu, se ei uhkaa meitä. On erittäin hyvä, että voitit kiven pois amerikkalaisista. Kuka tietää, he onnistuivat saamaan halpaa öljyä, mikä vaikutti negatiivisesti tuloihimme. Täällä olemme hallinneet niin valtavia valloituksia ja tasoja, että ne pumppaavat polttoainetta suoraan maasta. - Eversti välähti tähdet olkahihnoissa.
  - On mahdotonta kutsua kehittynyttä maata, jossa suurin osa budjettituloista on öljyä ja kaasua. - Margarita Korušnova huomasi tiukasti. - Tiedettä on edistettävä siviilialalla, muuten kaikki menee militarismiin.
  Tätä te tytöt aiotte tehdä. Kasvatamme jo uusia supermiehiä. Joka voi yhdistää kuidun tai jopa nestemäisten metallien kanssa. Eversti irvisteli ikään kuin hänellä olisi hammassärkyä. Hän otti purukumin ja pisti sen suuhunsa. Näky tuli ahdistavaksi.
  - Ja sitten kuten "Jumalan kiusauksessa" tai toisessa nimessä "Kaikkivaltias Jumala vahvempi"! moniteohyperplasmasta tulee Luojan kaltainen! Margaret huomasi.
  Komentaja sulki silmänsä hämmentyneenä.
  - En ole lukenut tällaista romaania, mutta mikä on teohyperplasma?
  Molemmat tytöt huusivat yhtä aikaa:
  - Tulevaisuuden energiaa! Jules Vernen sähköstä tuli täysin uudenlaisia materiaaleja.
  Meillä ei kuitenkaan ole paljon aikaa puhua. - Sanoi komsomolityttö purkaessaan "pistot" veneeseen.
  - On välttämätöntä lukea "Jumalan kiusaus". - Eversti sanoi tahtomattaan vapisten.
  - Erittäin hyödyllinen taistelustrategiassa. Aurora huomasi. - Yleisesti ottaen kolmas maailmansota Yhdysvaltoja ja Englantia vastaan käytiin niin epäpätevästi, että se haisee selvästi maanpetokselle.
  - Myönnä niin se oli! Kenraalimme eivät ole niin tyhmiä, etteivätkö he olisi tienneet edes strategian ja taktiikan alkeita. Eversti huomautti.
  Miksi ketään ei pidätetty? Kova Aurora pudisti nyrkkiään voimakkaasti.
  Eversti mutisi hämmentyneenä:
  - Poliittista järjestystä ei ollut, lisäksi he eivät halunneet luoda ennakkotapausta, erittäin vaikutusvaltaiset ihmiset saattoivat kärsiä.
  - Kunnollinen ihminen asettaa oikeuden - perheen ja ystävällisten suhteiden edelle! Vihollisia ja ystäviä koskevan lain tulee olla sama kuin aviomies vaimolle! Erilaisten lakien olemassaolo tekee oikeuden prostituoiduksi! - Margarita julisti vaatimattomalla äänellä.
  Eversti oli todella hämmästynyt:
  - Vau, näen saksalaisen Ekaterinan. Haluat oikeutta!
  - Haluan totuuden, järjestyksen ja tietysti vapauden! - Margarita sanoi huutaen.
  - Mitkä juhlat? Eversti oli yllättynyt.
  - Nykyisistä ei yhtään! - Mihail Lomonosovin ja Stenka Razinin nuori lastentyttärentytär kiihtyi. Hän satuloi hevosensa. - Siitä pitäisi tulla uusi liike, jota hallitsee älyllinen nuoriso. Ja ennen kaikkea on taisteltava talouden raaka-ainelähtöisyyttä vastaan. On tapana moittia Hitleriä, mutta hänen alaisuudessaan teollisuus, erityisesti tekniikka, teki valtavan harppauksen tyhjästä. Hän onnistui modernisoimaan maan ilman öljydollareita. Valitettavasti Shtakhin aikana lyötiin vetoa raaka-aineiden viennistä ja kulutustavaroiden, elintarvikkeiden, tuonnista. Ja valitettavasti tämä politiikka jatkuu tähän päivään asti. Teen tiedemiehistä maan rikkaimpia ihmisiä. Oligarkkiprofessorit olisivat sääntö, eivät poikkeus. Lisäksi korkea-asteen koulutuksen tulee olla paitsi maksutonta myös pakollista, ja yrityksen johtajalla on oltava väitöskirja, ja se on luovutettava tietokoneelle, jota ei voi lahjoa. Yleisesti ottaen nostamme merkittävästi nuorten älyllistä tasoa, jotta periaate ei dominoi: osta ja myy!
  - Kyllä monet korkeakoulututkinnon suorittaneetkin etsivät helppoa leipää, kauppa on selvästi ylikuormitettu. - Eversti myöntyi huokaisten ja lisäsi vielä surullisemmin. - Tieteen alaa ei arvosteta.
  Aseet ladattiin nopeasti. Komsomolitytöt työskentelivät ja puhuivat samaan aikaan:
  - Mielestäni tarvitsemme tiukempia rajoituksia markkinatalouksille ja. - Älykäs Aurora tuli keskusteluun. - Mikä ei olisi niin superrikasta. Ja sitten yhdellä venäläisellä oligarkilla, jolla on juutalaiset juuret, on omaisuus, joka on heti kaksisataa Kiinan rikkainta ihmistä.
  Eversti oli jo menettänyt malttinsa, mutta samaan aikaan hän osoitti harvinaista pidättyväisyyttä:
  - Se on totta, ja edes suurin osa miljardööreistä ei ole slaavilaisia. Ajattelemme sitä ja yritämme puristaa heitä.
  - Heikko nipistys! Kyllä tässä tarvitaan perusteellista kitkemistä. Margaret vastusti. - No, kaikki "Stingers-crackers" purettu, on aika voittaa vihollinen.
  Rannalla he tiesivät jo hyökkäyksestä ja jenkit kokosivat voimia. Helikopterien kuolema osoitti vihollisen, ne ovat erittäin vahvoja, eivätkä amerikkalaiset ole sellainen kansakunta, joka repiisi päätä myöten helvettiin. He olivat varmasti valmiita iskemään. Lisäksi "vakio"-ryhmä nosti yksikköjään.
  Tässä tilanteessa sinun täytyy hyökätä itseäsi vastaan. Silloin on etua. Tämä on vain tapa jatkaa tai tehdä kiertoliike. Margarita Korshunova ehdotti:
  - Mennään suoraan satamaan ja tapetaan ne kaikki siellä!
  - Ei huono idea, mutta voit joutua heti tikaritulen alle. Tarjoan pehmeämmän version. Nopea kiertotie, sisäänkäynti metsän puolelta. - Aurora teki ympyrän paljain varpaillaan ja toisti sitten pentagrammin.
  - Kannattaako tuhlata aikaa!? - Tiedemiehen äänessä Margarita kuulosti skeptiseltä.
  - Talviyö on pitkä. Aurora vastusti. "Lisäksi vihollinen ei saa tietää, että meitä on vain kaksi. On tarpeen luoda illuusio, että hyökkäys tulee myös maan puolelta, ikään kuin niitä vastaan olisi suuria voimia.
  - Tällä kertaa olen kanssasi samaa mieltä, mennään! - Margarita toi uimahallin nopeasti taisteluvalmiiksi.
  Komsomolitytöt liikkuivat suurella nopeudella kumiveneessä. Edelleen näkymättömiä sotilaita virtuaaliseen valvontaan ja tutkaan.
  Ilman läpi leikkaamalla he ohittivat useita laivoja ja ohittivat rakennukset joutuivat vapaampiin vesiin. Matkan varrella he kohtasivat mutanttihaita, mutta toisin kuin Anaconda, komsomolitytöt eivät haistaneet vereltä. Siksi he eivät yrittäneet hyökätä. Lisäksi Aurora laukaisi levybumerangin paljain varpaillaan:
  - Anna hänen antaa heille uusi tavoite.
  Hän loukkasi hain ja löi sen ruumiista verilähteen. Eläin nykisi, ja hänen seuralaisensa törmäsivät välittömästi sisäänvedettävillä leukoillaan ja mammuttien hampaillaan. Se näytti pelottavalta, hirviömäiset pedot paikoittivat ystäväänsä, hän löi vastauksena keilaa ja löi. Vihertävää, öljyistä verta levisi pinnalle. Petoeläimet tulivat taisteluun, ja rampautuneiden määrä kasvoi; muut puolestaan lopettivat heidät.
  - Vau, Margaret ! Mutta niitä on helppo käsitellä. Hän otti, haavoitti yhden, ja loput silpovat itsensä. - Aurora roiskui äänekkäästi ja taputti paljain jaloin.
  - Näet, että paholaisen moraalilla on roolinsa. Ei tarvitse saarnata vihaa lähimmäistäsi kohtaan ja halua lopettaa heikot. Lumikki Terminaattori iski.
  Emme taistelleet heikkoja vastaan. - Smaragdisilmillä kimalteleva Aurora sanoi hyvin ylpeänä. - Heitä oli neljäsataa kahdeksankymmentä meitä kahta vastaan, ja edessä on taistelu ainakin kahden tuhannen kanssa, joista kolmesataaviisikymmentä on valittuja erikoisjoukkoja, jotka ovat käyneet läpi Irakin, Afganistanin, Somalian. Ja muilla taistelijoilla ei ole kokemusta.
  - Vahva vastustaja hillitsee kehon ja tahdon, tekee sinusta vahvemman - heikko turmelee sielun ja heikentää kehon, tekee sinusta heikomman! Joten kova tie antaa paljon helpomman voiton! - Sanoi viisas Margarita.
  Ohitimme komsomolitytön sataman, menimme kanavalle. Se ei ollut kaukana satamasta, voit jopa kuulla laivojen huminaa. Partiosoturit olivat kanavassa. Se oli melko pitkä ja oudosti vääntelevä. Matkan varrella komsomolitytöt melkein törmäsivät poikkeavuuksiin. Se kaaresi ilmaa kuin läpinäkyvä jousi. Hyönteiset lensivät hänen luokseen ja leimahti kirkkaalla kaviaarilla. Siitä huolimatta hän houkutteli siivekkäitä olentoja.
  - Se on kuin kärpästen tuhoaja. - Aurora kiinnitti huomion heilutellen paljaita kantapäitään.
  - Ehkä jonkinlainen säteily houkuttelee hyönteisiä. Tunnen ilman ultraäänivärähtelyt ihollani. - Margarita jopa sävähti pelkuristi.
  - Uusi ongelma meille! Yleensä tämä alueen outo luonne voi johtaa sydänkohtaukseen. - Ironia kuului tulisen Auroran äänessä.
  - Sinulla ja minulla on kaksi sydäntä, joten emme kuole heti! - Margarita tuli iloiseksi - On hyvä, kun et ole aivan ihminen.
  Tulinen paholainen huusi tälle:
  - Olla samaa mieltä! Ja sitten hän olisi seisonut lieden ääressä ja jopa raskaana!
  Tyttöjen oli kuitenkin pysähdyttävä, työnnettävä pois hankaluuksista, siirryttävä sivuun useita kertoja potkien taaksepäin.
  Yhden poikkeavuuden takaa ilmestyi heti toinen, tällä kertaa soikea, ajoittainen. Kaikki tämä vaikeutti liikkumista. Siitä huolimatta he ohittivat, heidän edessään oli kuin puro.
  Sitä on vaikea kiivetä, vastaantulevaa liikennettä on, mutta poikkeavuuksia ei ole. Paljaat jalanjäljet jäävät kuuran peittämälle ruoholle.
  Komsomolitytöt pysähtyivät ennen lähtöään. On nähtävissä, kuinka monta "kaalia" juoksi ylös. Mutanttikasvit eivät nähneet lähes erottamattomia tyttöjä, pari heistä kompastui saappaisiin (Karhusoturit olivat juuri laittaneet kengät jalkaan peittääkseen hajun), mutta ilmeisesti vakuuttuneita siitä, että ne olivat syömättömiä, he jäivät jälkeen.
  - Meidän täytyy uida vähän eteenpäin! - Sanoi ja heitti ulos eläimellisen virneensä Aurora. - Piilotamme veneen sinne.
  - Sen kantaminen mukana ei ole kätevää! - Margarita Korshunova myöntyi.
  Suihkumoottorin äänettömäksi saaminen ei ole helppo tehtävä suunnittelijoille, mutta seepia käyttää samaa periaatetta ja on ensiluokkainen metsästäjä.
  Piilopaikan löytäminen, jotta satunnainen fraer ei tartu siihen, ei ole niin helppoa. Vaarallisen pedon luola sopii tähän parhaiten. Esimerkiksi majavarotta. Eläin on vaarallinen, sitä on vaikea tappaa ja se on villisikan kokoinen. Ei villasuomut, tavallinen fraer ei tartu pesäänsä. Varsinkin yöllä. Niinpä tytöt päättelivät piilotellen kumiveneen taskun kaltaiseksi. Missä pensaat roikkuvat veden päällä ylhäältä. Sinne tytöt jättivät aarteensa pensaiden oksilla naamioituneena.
  - Hyvin piilotettu? - Margarita kysyi tehden harjoituksia liikkeellä.
  - Makaa aamuun asti, ja aamunkoitteessa pesemme pois! Raivoissaan Aurora oikaisi kiven kantapäällään.
  - Ja jos rotta-pesukarhu paskaa! - Ryppyinen soturi-komsomolin jäsen.
  - Ammutaan! Sen iho on vahvempi kuin alligaattorilla ja sitä arvostetaan suuresti. Aurora räpäytti smaragdisilmiään kuin lapsi.
  - Myydään! Vaihdetaan naamioamme, niin kukaan ei tunnista meitä! - Margarita Korushnova näytti provosoivasti kieltään.
  Aurora murisi.
  - OK!
  Tytöt astuivat hieman taaksepäin, kun itse rotta-pesukarhu ilmestyi. He jäätyivät päättäen pitää pedon hengissä toistaiseksi. Jollain tapaa ne muistuttivat rosvoa, joka tappoi perheen, mutta vapautti linnun häkistä. Rotta-pesukarhu ei onnistunut saamaan kiinni tyttöjen lähes erottamatonta hajua, lisäksi hän oli kylläinen, maistanut raatoa ja meni nukkumaan.
  Hänen epätavallinen kuorsauksensa muistuttaa keskinkertaisen viulistin sirkutusta.
  Komsomolitytöt yrittivät liikkua nopeasti, mutta samaan aikaan kukaan ei nähnyt heitä, liike oli niin salaperäistä. He jopa riisuivat saappaansa.
  Paljasjalkainen Aurora kysyi ystävältään, ei tiedon hankkimiseksi, vaan yksinkertaisesti jännityksen lievittämiseksi:
  - No, miten kiertotie onnistuu?
  Margarita vastasi hälinäämättä:
  - Ellemme törmää poikkeavuuksiin.
  Tulinen paholainen laittoi sormensa hänen huulilleen:
  - Ja tässä on yksi sellainen hiipiminen.
  Anomaliahelmi maan alla. Hän jopa löysää maata. Kuin jättimäinen myyrä, puristettu hiekka, savi, ruoho. Työnsi ulos jotain limaa, kuten öljyä. Sen jälkeen kun alkoi haiskahtaa.
  - Se on inhottavaa! - sanoi tulinen Aurora. Se on kuin kaksi sikaa suutelee.
  Anomalia kuuli ne ja muutti tyttöjen luo häiriintyneenä.
  - Mennään sivuille! - määräsi Margarita.
  Ketterä Aurora ei ymmärtänyt:
  - Ja miksi se on?
  Lumikki terminaattori virnisti.
  - Annetaan sinut jahtaamaan kahta jänistä!
  Komsomolityttö näytti kieltään, nappasi sillä ampiaisen ja pureskeli sitä, häntä huvitti tällainen ehdotus. Tiedustelijat hajaantuivat ja poikkeama jäätyi. Se tärisi hieman ja alkoi pudota, pieni liekki kulki öljylätäkön läpi. Heti kun se syttyi, se kuitenkin sammui nopeasti.
  - Tämä ei ole Pyromania! - Huomasin, siristellen paljain jaloin Auroraa ja hyppäsin heti, kiertyen kuperkeeksi takaisin.
  - Kyllä, Pyromania-poikkeama voi aiheuttaa katastrofin! Margaret suostui. - Nyt nopeammin eteenpäin, joten hukkaamme aikaa.
  Heti kun komsomolitytöt menivät syvälle pensaiden syvyyteen silmuissa, puissa, kietoutuneissa mutanttiliaaneissa, heitä ympäröi melkein läpitunkematon pimeys. Ainoastaan puiden kuori kiilsi ja antoi maisemaan pahaenteisen, toisaalta tuntuvan. Tytöt eivät kuitenkaan tarvitse pimeänäkömonokureita, tämä on heikkokuntoisille ihmisille, jotka eivät pysty itsenäisiin päätöksiin ja näkevät pimeässä. Aurora melkein törmäsi puuhun, radioaktiivinen taustavalo teki etäisyydestä illusorisen, usein huijaten etäisyyden kanssa.
  - Perkele! - Tulinen paholainen mainitsi aivan sopivasti epäpuhtaan. Näyttää siltä, että poikkeavaa ei ole, mutta valo on vääntynyt.
  - Se on fosgeenia ja fosforia! - Margarita julisti ja väänsi siroa kaulaansa. Loppujen lopuksi he muuttavat usein ilman parametreja.
  - Tämä on siis otettava huomioon! - Red Aurora myöntyi huonosti kätketyllä ironialla.
  Soturi heilutti kättään ilmassa.
  - Aluksi hidasta, sitten tottuu.
  Komsomolitytöt kiihtyivät vähitellen yrittäen olla halkeilematta edes solmulla pohjan alla. Ei niinkään pelkää satunnaisia tarkkailijoita kuin erilaisia olentoja, jotka voivat reagoida ääneen.
  Aluksi oli kuivaa, mutta sitten heti kun tytöt siirsivät pensaita, heidän päälleen valui todellinen vesiputous!
  - Vesi on varmaan raskasta! Aurora ehdotti.
  - Kymmenen prosenttia varmasti! Margaret suostui.
  Tulinen naaraspaholainen pudotti hyönteisen alas hypertitaanisella kantapäällä ja ilmaisi mielipiteensä:
  - Siksi kaste on niin suuri eikä haihdu!
  Clay kamppaili saappaidensa pohjan alla. Sen väri on epätavallinen vihertävän violetti, kuten hauta. Tätä ei ollut missään maan päällä, paitsi alueen paikan.
  Jalat yrittivät erota siitä sivuille, mutta jäljet kasvoivat välittömästi, mikä helpotti tiedustelua. Sitä on vain vaikea liikkua, se tarttuu kenkiin ja pakottaa sinut tuhlaamaan vaivaa. Aurora ja Margarita jopa nielivät tiivistetyn suklaapatukan. Ruoho tapasi satunnaisesti ja oli pääasiassa saalistavaa. Hän ryömi savella ja yritti tarttua hyönteisiin. Korkeiden liaanien, pensaiden, oksien, lehtien monimutkaisuus, joskus hajuton ja joskus voimakas tuoksu.
  - Ja mistä köynnökset ovat kotoisin? - kysyi Margarita. - Se on lauhkea vyöhyke.
  - Mutaation tulos, juurtukaa. Lisäksi vyöhyke on lämpimämpi kuin se on siinä! Noin viisitoista astetta. Kesällä täällä on kuumempaa kuin päiväntasaajan Afrikassa. Tai ei ole samassa lämpötilassa. - Kaunis Aurora rypisti otsaansa yrittäen ilmeisesti muistaa, mitä hän kerran luki.
  Margarita sanoi hyvin luottavaisesti:
  - Ei se mitään! Ainakin meille.
  Paljasjalkainen Aurora kääntyi ilmassa, hyppäsi kuperkeihin ja vinkui:
  - Olemme komsomolikarhuja ja se kertoo kaiken!
  - Muistan, että meidät vietiin jotenkin Saharaan. Vietin viikon ilman ruokaa ja juomaa, kuljin pitkin hiekkaa, joka poltti paistinpannua paljain jaloin kuin liedellä eikä mikään selvinnyt! - Huomasin päästäen kipinöitä silmistäni (eikä kuvaannollisesti, vaan kirjaimellisesti!) Margarita. - Tietysti vain mukavaa, se ei riittänyt.
  - Tietysti! Minäkin kävin sen läpi! Jalkoihin tottuu nopeasti, mutta kutittaa vasta jälkeenpäin. Ja iho tummuu auringossa. - Vahvistettu, iloinen ja leikkisä kissa Viria Aurorasta.
  - En pidä, kun vartalo on valkoinen, se näyttää liian hemmoteltu. - Margarita ei teeskennellyt irvisti.
  - Suklaanrusketus on tällä hetkellä trendikästä. Tulinen paholainen murisi pantterin hampaita. - Se tarkoittaa, että sinulla on rahaa mennä etelään.
  Tytöt melkein loppuivat Tšernobylin viidakon monimutkaisuuksista. Leveän väylän rannan ohi sijaitsi. Tiheä pensas, esiin työntyvä juuret, mutantti jauhobanaani leveillä lehtillään - loi kätevän suljetun asennon.
  Margaret huudahti:
  - No, tässä on Vizhnitsa edessämme.
  - Kyllä, entinen Neuvostoliiton kaupunki! Miksi Ukraina on ylpeä, siitä on tullut lähes erillinen maa Neuvostoliiton sisällä. Loppujen lopuksi olemme olleet sodassa heidän kanssaan vuosisatoja ! Siksi Neuvostoliitto voitti, ja nyt ukrainalaiset ovat veljiämme. Punainen Aurora levitti kätensä leveästi ja yritti nousta.
  - Ja aiemmin heillä oli venäläisiä veljiä. Jokainen lapsi tietää, että Kiova on Venäjän kaupunkien äiti. - Hän sanoi hymyillen leveämmin Margarita. - Heitä yhdisti pyhä ortodoksinen usko ja slaavilaiset juuret. Jumala itse käski, että Neuvostoliitto on yksi valtio. Mutta Bandera tuli ja teki bedlamin - siitä tuli sota. Voitimme kuitenkin.
  - Järjestys on rakennettu perustalle, jossa sementti on uskoa ja hiekka tahtoa! Ja tätä varten on istutettava monia roistoja! - Vastasi kiihkeästi muriseen Aurora.
  Kaupungin näkeminen ei ole vaikeaa. Täällä on oja roskainen, vallin ylittäminen ei ole ongelma. Talot ovat pääosin vanhoja, näkyvissä viisikerroksisia rakennuksia ja stalinistisen ajan pilvenpiirtäjiä. Tytöt ovat jo vierailleet moderneissa rakennuksissa. Sitten Margarita muisti:
  - Meidän täytyy viedä kahdeksantoista lasta, eikö niin?
  - Meidän kaverimme auttavat! Luodaan kaupunkiin sellainen paniikki, etteivät he pysty seuraamaan liikkeitämme! Paljasjalkainen Aurora pudisti asetta.
  Lumivalkoinen soturi katseli ympärilleen ja katkaisi hyttysen punkin, alensi ääntään ja kysyi:
  - Entä jos hän kiertyy?
  Tulinen paholainen huomautti loogisesti:
  - Luotan hänen alkeelliseen ahneuteensa. Sitä paitsi kutsun nyt tätä kääpiötä. Tuen hänen taisteluhenkeään.
  Margarita Korshunova murisi aivan älyttömästi:
  - Se on parasta tehdä hyvällä iskulla kasvoihin.
  Aurora juoksi nopeasti paljain jaloin varpaillaan, valitsi numeron painikkeilla ja sanoi äänekkäästi:
  - Oletko valmis!
  - Kyllä, mutta siellä oli sellainen sotku! - Kuulin vastauksena ohuen vinkumisen.
  - Älä vaivu epätoivoon sen varjolla, missä se on helpompi ottaa pois. Sitä paitsi kukaan ei yllättyisi lasten poissaolosta näin myrskyisen yön jälkeen. Viekas, punatukkainen paholainen alensi hänen äänensävyään.
  - Olla samaa mieltä! Ne eivät ole enää meistä kiinni! - Kääpiö kehräsi - kidumppauksen asiantuntija.
  - Odota meitä, tapahtuipa mitä tahansa! Ehkä lisää vielä viisi prosenttia. - Aurora sanoi ilahduttavana.
  Viimeisillä sanoilla oli maaginen vaikutus. Tyhmä rosvo kehräsi:
  - Odotan, vaikka maailmanloppu olisi tulossa!
  Viileä Aurora pitkien ripsien ironisesti nostaen ja laskeneena ajatteli: "jotain tästä tulee mieleen Juudasta, joka odottaa haapapaalua."
  - No, nyt me lyömme amerikkalaiset ja heidän kätyrinsä." - Vihreäsilmäinen Aurora sanoi päättäväisesti.
  - Tiedätkö, etten voi antaa Amerikalle anteeksi millään tavalla? Galina puristi nyrkkinsä.
  - Mitä? - Yllättynyt punainen naaras-komsomolin jäsen.
  - Meidän ja Japanin kaupunkien pommitukset! Tämä on barbarismia! Kirjoitin jopa runoutta! - Margarita ravisteli kranaattiaan ja jopa sellaisella vihalla, että koko parvi karvaisia mutanttihyönteisiä putosi alas.
  Aurora hyppäsi ylös iloisena:
  - Lauletaan! Tämä on mielenkiintoista.
  Ja Korshunova laulaa, hänen äänensä, kuten aina, on korkeampi kuin ylistyksen Himalaja;
  Isänmaan tähti on Herran antama,
  Usko minua, hän on säteilevämpi kuin aurinko!
  Olet kotimaani -
  Tiedä puolestasi, sydän lyö surusta!
  
  Teissä olemme komsomolin jäseniä kuin kotkat,
  Murskaamme natsit ja lakaisimme romut pois!
  Onnistuimme jopa Jupiterilla,
  Kasvata hedelmiä - toteuttamaton paratiisi!
  
  Venus on rakkauden paikka
  Marsissa soturin tunne on korkein!
  Sinä katkaiset pahan kahleet, epäilykset,
  Loppujen lopuksi Jumala haluaa tehdä parhaansa!
  
  Tuhoa kosminen paine
  Otetaan leuka kiinni vahvalla koukulla!
  Maailman voima murskaa vihollisen,
  Ja Junkers ammuttiin alas tavallisella lasten jousella!
  
  Tasaus yksi - ota ja voita,
  Emme voi tietää muuta tulosta!
  Etkä repi valtakunnan susia,
  Hanki pistin kasvoja vastaan taistelijalta!
  
  Ja pistin ei sovi sinulle tulevaisuudessa,
  Lisäämme puskutraktoriin dynamiittia!
  Niin nopea lento
  Kun proletaari iski vasaraan!
  
  Seuraava liike menee ohi kuin hurrikaani
  Ja loppupelistä tulee voittaja!
  Loppujen lopuksi raivomme on hullu tulivuori,
  Teurastus paskialle, kauhea kissa!
  
  Puristimme punkit Berliinissä,
  Pariisi on vapaa Venäjän lipun alla!
  Olemme isänmaan tyttäriä ja poikia,
  Kun juhlimme, nautimme hunajaa!
  
  Foggy Albion on nyt kuin veli,
  New York sai kuin piirakka vadilla!
  Punainen, helakanpunainen unikonvärinen lippumme,
  Sen alla kaikki vapauden omaavat ihmiset ovat onnellisia!
  . LUKU #12
  Oleg Rybachenkolla on myös unelma, joka ei ole edes yksinkertainen, mutta upea. Ikään kuin hän ja Dima jatkaisivat sotilasuransa;
  He kaksi ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi demonien riivaaman Fuhrerin muodostamaan lasten SS-divisioonaan. Näyttää siltä, että tässä todellisuudessa Hitler meni lopulta hulluksi. Totta, toisaalta hänellä oli varovaisuutta olla aloittamatta toivotonta sotaa Neuvostoliiton kanssa.
  Toisaalta, miksi poika ei saisi sotilaallista kovettumista? Miksi heidän pitäisi antaa sairaanhoitajien paistatella kuin barchukit?
  Oleg Rybachenko ja Dmitry yhdessä muiden junioripataljoonalaisten kanssa lensivät Afrikkaan. Saksalaiseen kuusimoottoriseen kulkuneuvoon mahtui jopa kaksisataa aseistettua laskuvarjovarjomiesta. Mutta siellä oli kokonainen kolmensadan pataljoona Hitler-nuorten nuoremman version taistelijaa. Kolmesataa noin 12-vuotiasta poikaa, näennäisesti vielä melko puhjennut nenä, mutta todellisuudessa he olivat erityisesti valittuja poikia, jotka olivat jo saaneet ei heikkoa sotilaskoulutusta.
  Fuhrer halusi mahdollisimman monen teini-ikäisen osallistuvan sotaan. Afrikassa brittiläiset pääjoukot on jo voitettu, vaikka Sudanissa on edelleen vahvoja varuskuntia. Totta, siirtomaajoukot eivät ole täysin luotettavia, ja itse asiassa brittiläiset yksiköt. Ne eivät ole aivan englantilaisia. He eivät ole niin hyvin aseistettuja, etenkään tankeilla, kokeile sitä, joten siirrä varusteet metropolin poikki. Siksi suurten tappioiden riski pojilla on minimaalinen. Sen oletetaan olevan tavanomaisten taktisten harjoitusten tasolla, ja nuorempi sukupolvi saa kokemusta sodasta.
  Oleg Rybachenko ja Dmitry puhuvat sujuvasti saksaa (väitettyä vihollista) sekä englantia, espanjaa ja ranskaa. Heidän koulunsa on myös eliittiä ja neuvostolasten pitäisi teoriassa olla älykkäimpiä.
  Saksalainen poika, ilmeisesti yksi johtajista, pitkä ja lihaksikas Hans Feuer kätteli ja sanoi rehellisesti:
  - Emme odottaneet, että venäläiset voivat olla niin vahvoja ja älykkäitä. Esimerkiksi, sylkekää meille kuin ensiluokkaiset saksalaiset!
  Oleg Rybachenko huomautti vaatimattomasti:
  - Ja mikä siinä on niin yllättävää. Ehkä meidän on taisteltava, mutta jos menet tiedustelulle etkä osaa saksaa, kuinka paljon tietoa keräät?
  Hans suostui:
  - Se on totta! Mutta yleensä meille opetettiin, että olette venäläisiä ali-ihmisiä. Slaavit ovat siirtymävaihe apinoiden ja ihmisten välillä. Eli älykkyyden kehityksen kannalta venäläinen on hieman korkeampi kuin lemmikki.
  Dimitri puristi nyrkkinsä vihaisesti.
  - Kyllä, voin upottaa tällaisia sanoja.
  Hans vastasi rohkeasti ja puristi nyrkkiään:
  - Vain aseiden valinta on minun tehtäväni. Käsineet kädessä olet Puolimaailman mestari, mutta entä nunchucks-kaksintaistelu?
  Dmitry oli yllättynyt:
  - Ja mikä se on?
  Saksan eliittipoika halusi vastata ja esitellä eruditionsa, mutta Oleg Rybachenko oli häntä edellä:
  - Tämä on maataloustyökalu, joka Kiinassa lyö pyörät. Mongoli-tatarit kielsivät kiinalaisia kantamasta aseita, joten he muuttivat tämän ulkoisesti vaarattoman laitteen tappavaksi seuraksi. Kokonainen taistelujärjestelmä nunchuckeja vastaan kehitettiin. Sitten japanilaiset omaksuivat sen 1800-luvun lopulla. Luultavasti se meni heiltä SS-joukoille.
  Hans vastasi:
  - Ei varmasti sillä tavalla. Kymmenen vuotta sitten Suuri Fuhrer kutsui useita guruja Kiinasta ja määräsi, että Kolmannen valtakunnan käsitaistelukoulusta tulee maailman edistynein. Ei pidä ajatella, että me saksalaiset korkeimpana kansakuntana emme halua oppia mitään muilta kansoilta. Saksalainen sotakoulumme vaatii, että inhimillinen tekijä otetaan mahdollisimman paljon huomioon.
  Dmitri nyökkäsi voimakkaasti vahvistaen ajatuksen:
  - Ja myös Neuvostoliiton. Stalin sanoi - tekniikka jälleenrakennusaikana ratkaisee kaiken! Ja sitten toisessa viisivuotissuunnitelmassa hän kehitti idean - jäljettömiin päättävät kaiken!
  Oleg Rybachenko sanoi toisin:
  - Täytyy sanoa, että kaikki ei ole kunnossa inhimillisen tekijän kanssa. Esimerkiksi Neuvostoliiton sotilaiden teknisen koulutuksen taso on jäljessä. Mutta kaiken kaikkiaan olemme mahtavia!
  Hans ehdotti:
  - Haluaisitko pelata Hitler-hashia?
  Neuvostoliiton pojat hämmästyivät:
  - Ja mikä se on?
  Hans nyökkäsi.
  - Suuren Fuhrerin viimeinen keksintö. Kuten shakki, jota ei pelata kahdella, vaan neljällä, kahdella kahdella. Mutta yhdellä neljänsadan solun taululla. Siinä on tankkeja, itseliikkuvia aseita ja taistelulaivoja. Yhteensä jokaisessa hahmossa on neljäkymmentä ja yhteensä satakuusikymmentä. Jotkut liikkuvat kuin shakki, toiset eivät. Plus muita innovaatioita... Esimerkiksi panssarivaunun ja taistelulaivan voivat ampua alas vain panssarivaunut , itseliikkuvat tykit ja Linkit ja jalkaväki joko yhdessä tai jos he saavuttavat tietyn linjan, he vahvistavat aseitaan. Yleensä peli on erittäin vaikea, ei ollenkaan shakin kaltainen.
  - Näytä hänelle. - kysyi Oleg Rybachenko.
  Hans otti repustaan taittolaudan. Se oli saranoitu ja melko kompakti. Figuurit on magnetoitu. Neljäkymmentä identtistä jokaista. Lauta itsessään on melko konservatiivinen, suorakulmio. Säännöt ovat mielenkiintoisia, varsinkin melkein kaikki nappulat eivät osu liikkuessaan, paitsi tankit. He voivat sekä lyödä että kävellä vangitsemalla.
  Kuten odotettiin, vahvin kappale on taistelulaiva, heikoin on kevyt jalkaväki. Itseliikkuvat aseet osoittautuivat tänne, ja jotka ovat kiinnostuneita lentokoneista, ja yksi kerrallaan, mutta toisaalta hyökkäyslentokone, hävittäjä, pommikone ja vesilentokone. Taistelulaivojen lisäksi on myös hävittäjiä. Jalkaväki on myös erilainen, koneistettu, yksinkertainen ja ratsuväki. Eli sääntöjen ymmärtäminen ei ole helppoa. Oleg Rybachenko huomautti heti:
  - Ei, tätä shakkipeliä ei voi voittaa suosiossa. Vaikeustaso on aivan huipussaan!
  Hans suostui:
  - Kyllä, täällä ei tule olemaan helppoa kehittää strategiaa. Etkä osaa kirjoittaa älykkäitä kirjoja. Mutta tämä on arjalaisia varten!
  Dmitri suostui:
  - Kyllä, arjalaisille! Pelataan!
  Oleg Rybachenko varoitti:
  - Siitä tulee vähän iloa!
  Hans kutsui toisen pojan ja muodostettuaan parin hän alkoi pelata poikia vastaan. Tässä tapauksessa valitsin ruskean. Oleg ja Danka ovat luonnostaan punaisia!
  Peli ei ollut aluksi kovin jännittävä, mutta sitten pojat lähtivät mukaan. Syntymänä strategina Oleg Rybachenko tarttui aloitteeseen ja alkoi työntää vihollisia reunoista. Fuhrer-pelissä ei yleensä ollut kuningasta, ja päämaja voitiin siirtää menettämättä liikettä.
  Mutta pojat eivät saaneet leikkiä. Hälytys soi...
  - Ilmahyökkäys!
  Pojat ryntäsivät välittömästi valoaukoille. Vaikka ikkunat olivat kapeita, niiden läpi ei näkynyt kovin hyvin, ja siellä oli jopa ruuhkaa.
  Laskeutuvat koneet lensivät kolonnissa ja tietysti hyvin aseistettujen hävittäjien saattajan kanssa.
  Englantilaisia ei ollut enempää kuin tusina. Spitfires näki, että saksalaiset avasivat lisää konekivääritulia yrittäen iskeä kaukaa. Mutta he saivat itse vastauksen. Kolme kuninkaallisten ilmavoimien lentokonetta alkoi savuta, ja loput pakenivat.
  Pojat viheltelivät äänekkäästi, mutta kukaan ei vannonut säädyttömiä - kurinalaisuutta. Mutta he polkivat saappaillaan ja julkaisivat suolaisia vitsejä.
  Kuljetus ei tietenkään voi jahtaa hävittäjiä, nopeuksien ero on suuruusluokkaa, joten poikien piti rauhoittua ja palata työhönsä. Jotkut jopa alkoivat tehdä punnerrusta lattialta, toiset painamaan.
  Oleg Rybachenko oli kuitenkin niin inspiroitunut, että hän lauloi äänellä, joka kykeni karkottamaan paitsi kuninkaan myös valehtelijoiden keisarin (Hitler!);
  Lennämme kovaan, kuolevaiseen taisteluun,
  Pioneerit - kommunismin lapset!
  Herramme Svarog on aina kanssani,
  Murskataan revansismin perusteet!
  
  Meillä on rohkeutta ja sinnikkyyttä
  Jokainen kone osaa koota!
  Natseja odottaa raivoisa tappio,
  Älä kanna Fritzin hölynpölyä!
  
  Moskovan lähellä Wehrmacht lyötiin tiukasti,
  Osoitimme huikeaa rohkeutta!
  Liukas loinen murskattiin
  Voitimme, laskemme suoraan!
  
  Mitä Fritz voi tehdä seuraavaksi?
  Vain tassut huipulle - luovuta nopeasti!
  Ja Adolf kurkussa - terävä spits,
  Anna klovniaasin olla roolissa!
  
  Meidän tehtävämme on puhaltaa voittajan torveen,
  Punaiset legioonat kokoon!
  Ja katkaisi häikäilemättömästi hyökkääjän päät,
  Ainakin he tulivat etupuolelle suoraan koulusta!
  
  Voitimme matelijat ikään kuin ne olisivat Marsin syntyneitä,
  Ja kaikkialla Fritzit pyytävät armoa!
  Olemme suurten poikia, joissa kaikki tasa-arvoiset maat -
  Anna heidän hyväksyä marssi kasvokuvakkeesta!
  
  Hitler ajatteli vangita maapallomme,
  Ja nyt hänellä on kyhmy otsatukkansa alla!
  Loppujen lopuksi saksalaiset halusivat muuttaa kaikki peliksi,
  Ja ne asetti yksinkertainen poika!
  
  Mitä tapahtui "Tigerille" - hän meni metalliin,
  Siitä valmistamme samovaareja makean teen kera!
  Fritz sai sen - jyrkkä tappio sarvissa,
  Olemme Berliinissä säteilevässä, lämpimässä toukokuussa!
  
  Ja Adolfista tuli lenkki solmion sijaan,
  Kiristi vihollisen teloittajan kaulaa!
  Hänen synneistään tuomittiin raskas rangaistus,
  Ja nyt tallaan Saksaa tankeilla!
  
  Suuri Stalin itse palkitsi komsomolin jäsenen,
  Hän antoi käskyn - "Voiton" iso tähti!
  Kuinka paljon laitamme - voimien Pyhälle Isänmaalle,
  Että isoisämme iloitsevat seuraavassa maailmassa!
  Se on outoa, mutta hänelle taputettiin rajusti näin levottomasta kappaleesta - kaikki täällä ovat täysin turtuneita, vai mitä?
  Kun Oleg Rybachenko lopetti laulamisen, uni keskeytettiin, ja heidät herätettiin uudelleen, tällä kertaa ei tavallisimmalla tavalla, vaan otettiin ja kastettiin kylmällä vedellä. Sen jälkeen taas nämä ketjut, jotka olivat täynnä kauheita hankaumia käsissä, ja pylväs ajettiin ... He eivät edes antaneet minulle aamiaista! Pyöristää! Aivan oikein, saksalaiset pysyivät paikoillaan ja vangit liikkuivat hitaasti kehätietä pitkin. Mikä tämän merkitys on, ei ole selvää. Asfaltilla ja kivillä päällystetty tie. Muutamaa tuntia myöhemmin paljaat kantapäät alkoivat polttaa ja kutittaa rajusti. Monet tytöistä vuotivat verta.
  Sitten, vaikka oli vielä kaukana illasta, he ajoivat hänet ilman seremoniaa takaisin ja irrottivat hänet kiireesti ketjusta, käskivät hänet makuulle.
  Oleg Rybachenko ja muut tytöt tottelivat kiireesti. Ja vaikka en halunnut nukkua ollenkaan, unen ja hypnoosinäkyjen jumalan käsivarret (jotka Kaikkivaltias Zeus itse teki sulkeakseen silmänsä!) kiertyivät yhtäkkiä ja väistämättä ylös.
  Ja taas pioneeripoikia kunniallisissa sotilasasioissa, vaikka he kuuluisivatkin vieraaseen armeijaan;
  Kolmesataa kaksitoistavuotiaiden poikien pataljoona Jungvolkista rakennettiin uudelleen paikalle ja siirrettiin etelämmäksi. Aluksi pojat ajettiin pari kilometriä autoilla, mutta sitten johto ilmeisesti muutti mielensä ja päätti järjestää pojille selviytymislenkin.
  Pojat joutuivat riisumaan pukeutumaan, pysyen sotilashousuissa ja niin melkein alasti ja paljain jaloin laukkuja olkapäillään juoksemaan etelään.
  Tietenkin he saivat levittää itsensä uudella, melko tehokkaalla aurinkosuojalla, eikä reitti kulkenut aavikon läpi, vaan pehmeämmän ja ei niin palavan ruohon läpi, koska se kulki Niilijokea pitkin, ja täysvirtaavan lähde, ruoho ja puut kasvoivat, mutta silti testi oli vaikein. Sillä minun piti paeta villin Afrikan heinäkuun helteen olosuhteissa ja jopa konepistooleilla sekä reppujen kanssa tarvikkeineen.
  Tietysti erikoispataljoonassa oli poikia, jotka edustivat Saksan kansan väriä ja joilla oli kunnollinen fyysinen koulutus, mutta silti.
  Nuoret soturit rakennettiin, ja heidän komentajansa, sama ääliö kuin he ovat, vaikkakin melko pitkä, Apollon lihaksilla, määräsi:
  - No, veli! Tiedän, että se tulee olemaan sinulle vaikeaa, mutta velka on velkaa! Viisikymmentäkahdeksan kilometriä on ajettava iltaan mennessä! Se on käsky.
  Oleg Rybachenko huomautti:
  - Hmm joo! Sana tämä komento kuulostaa loitsulta! Sitä ei voi sivuuttaa.
  Dima huomautti:
  - Olen valmis lyömään vetoa, että emme tee sitä!
  Hans Feuer vastusti:
  - Velvollinen täyttämään, sillä olemme arjalaisia! Ja te olette venäläisiä, arjalaisia, jos kirjoitatte Jungfolkin parhaaseen pataljoonaan.
  Selän takana oleva reppu ammusten, veden ja juotteiden ohella painaa kahdeksantoista kiloa sekä kolmen kilon konepistoolin. Kaksikymmentäyksi kiloa, se on vaikeaa aikuiselle, jos kävelet pitkään ja sitten juokset, ja jopa paahtavan auringon alla.
  Oleg Rybachenko hieroi jalkaansa nurmikolla. Pojat olivat innostuneita päästä eroon kengistä, käyttivät nahkasaappaat (nahka on todella keinotekoinen, mutta ei silti mikään kirzach), täällä on vaikea juosta. Kuntosali- tai tenniskengät olisivat olleet parempia, mutta sotivan Saksan olosuhteissa tämä on luksusta, ja he päättivät olla pilaamatta poikia.
  Käsky kuului, ja Jungvolkin soturit ryntäsivät juosten yrittäen samalla säilyttää muodostelman vaikutelman.
  Niililtä puhalsi raikas tuuli, joka puhalsi miellyttävästi poikasotureiden alastomalle, lihaksikkaalle vartalolle. Ne muistuttivat jossain määrin teini-ikäisiä titaaneja, jotka olivat valmiita hyökkäämään taivaalle. He juoksivat, hengittivät mitatusti, melkein varpaista varpaisiin. Edessä oli pisin ja tietysti pitkä Dimka, vaikka kuusi poikaa, komentaja mukaan lukien, oli häntä pitempi. Oleg Rybachenko, joka oli vain hieman standardin yläpuolella, hänen yksitoistavuotiaan kasvunsa (toisin kuin todellisuudessa, jota hän seurasi sankarillisissa esi-isissään!) joutui kiirehtimään, melkein aivan lopussa. Totta, tämä oli etu, pienempi mahdollisuus murskata kantapäät tai saada jalka istumapaikan alle. Hän on nuorin täällä, mutta ei todellakaan heikoin tai jopa tyhmin.
  Kuorma on käsinkosketeltava, mutta silti hyväksyttävä, ja kaikilla on kokemusta kuorman kanssa lenkkeilystä. Jopa suurella painolla, kun he kantoivat esimerkiksi kumppania harteillaan.
  Paljaiden jalkojen alla, ajoittain ne rypistyvät tai halkeilevat, murtuneiksi palmunoksiksi tai käpyiksi, joskus on piikkejä kasveja, joita pojat yrittävät kiertää. Ruoho kuumenee, usein kuivaa, mutta ei varmasti pala kuin aavikon hiekka. Yleensä voit silti elää, vain aurinko nousee ja lisää lämpöä.
  Pitkä Hans, suunnilleen samanpituinen kuin Dmitry, ja he juoksevat rinta rinnan. Saksalainen soturipoika kysyy nuorelta Neuvostoliiton sotilaalta:
  - No, nyt olet sodassa! Ruuti ei tietenkään ole vielä haistellut, mutta meillä on kaikki edessä. Koetko minkäänlaista jännitystä?
  Dmitri vastasi rehellisesti:
  - Ei vielä! - Ja hän lisäsi kääntäen päätään uudelleen. - Rehellisesti, ei!
  Hans tuhahti halveksivasti.
  - Tahdon! Olen rehellinen, kyllä! No, entä minun ikäiseni pojat voivat laillisesti mennä sotaan. Taistele, ammu, tapa, räjäyttää, vangita. Loppujen lopuksi tämä on romantiikkaa. Loppujen lopuksi sinä ja Olezhka halusitte myös tuntea olevansa eläviä sotureita, päästä eroon rutiineista!
  Dimka vastusti päättäväisesti:
  Elämämme ei ole rutiinia. Yleensä edelläkävijänä, jopa johtajana ja urheilijana oleminen on erittäin mielenkiintoista.
  - Entä sitten, kirjauduitko meihin? Pelkäätkö joutuvasi tapetuksi tai vammautuksi? - Hans kiusoi sarkastisesti.
  Dimka, lempinimeltään Ilja Muromets - pilkattiin:
  - Siksi kirjauduin mukaan näyttääkseni, että venäläiset eivät osaa taistella huonommin kuin saksalaiset. Ja sitten koko maailma kirjoittaa ja puhuu voitoistasi ...
  Hans naurahti.
  - No kyllä! Voitoistamme, kunniasta koko universumissa. - Pitkä soturipoika puhalsi ylpeänä leveää rintaansa. - Ja te venäläiset tuskin jaksatte työntää Suomen pientä armeijaa. Sinulla ei ole mitään kehuttavaa!
  Dmitry, loukkaantunut ja vaikeutunut hillitsemään itseään, jotta hän ei käyttäisi nyrkkiään, vastusti:
  - Meillä on myös Khalkhin Gol!
  Hans tuhahti halveksivasti.
  - Pieni kahakka jossain Aasiassa. Ja kaverimme ovat jo valloittaneet Euroopan ja melkein koko Afrikan ja Aasian. Ja me valtaamme Venäjän, meidän on aika sylkeä!
  Dmitrin silmät välähtivät vihaisesti:
  - Älä tartu, kädet ovat lyhyet!
  Hans nauroi.
  - Ja kuinka me pakotimme sinut allekirjoittamaan Brest-Litovskin sopimuksen? Annoit meille maata Dnepriin asti, sillä meillä oli kolme kertaa enemmän pisteitä ja sapelia. Mitä voidaan sanoa venäläisestä sotilaana tässä tapauksessa?
  Dimka ryhmittyi, hän aikoi lyödä Hansia kuonoon, ja tietäen hänen vahvuutensa "puolimaailman" mestarina, hän olisi varmasti tyrmännyt röyhkeän saksalaisen pojan, mutta ... en halunnut murtaa. riville ja järjestä tappelu. Kyllä, eikä ole hyvä käyttää nyrkkejä kiistan aikana. Lukuun ottamatta tätä tapausta, hän todennäköisesti pidätetään, eikä hänellä ole aikaa osoittaa, että venäläiset taistelevat huonommin kuin saksalaiset. Siksi Dmitry vastusti rauhallisesti:
  - Me venäläiset voitimme sinut Fredrik II:n alaisuudessa ja valtasimme jopa Berliinin. Ja kun Napoleon Suuri komensi sinua, puolet hänen armeijastaan oli saksalaisia, ja ensimmäisessä maailmansodassa tapahtui Brusilovskin läpimurto. Kyllä, etkä valloittanut Pariisia, koska joukkomme melkein valloittivat Koenigsbergin.
  Hans löysi melko painavan vasta-argumentin:
  - Mutta joka tapauksessa, viimeisissä taisteluissa kanssamme voitit! Ja he tuomitsevat ihmisen ja kansan ensiksi lopullisten tekojen mukaan!
  Dmitry vastusti aivan kohtuudella:
  - Tsaarin aikana meillä oli takapajuinen teollisuus, erityisesti sotilasteknisellä alalla. Ja nyt olemme kehittäneet vakavan teollisuuden. Näit esimerkiksi KV-2-tankin. Se on varustettu 152 mm haupitsilla. Onko teillä saksalaisilla mitään sellaista?
  Hans naurahti.
  - S-2-tankeissa ranskalaisilla oli myös haubitseja, jotka olivat jopa suurempia kuin 155 millimetrin kaliiperi, mutta se ei estänyt meitä voittamaan sammakoita, sillä heillä oli nykyistä heikompi varustus. Wehrmachtin tärkein vahvuus on inhimillisen tekijän ylivoima!
  Dmitry väänsi kasvonsa tasaisen rusketuksen kanssa:
  - Ja miksi luulet, että sinulla on etulyöntiasema meihin verrattuna, jos sinusta tuli "puolimaailman" mestari? Ja voitat kaverisi parhaat puolet?
  Hans sanoi melko järkevästi:
  - Poikkeukset joskus vain vahvistavat säännöt. Itse asiassa melkein aina! Jos nyt ei oteta yksittäisiä ilmiöitä, vaan sotilaallisen koulutuksen tasoa kokonaisuutena, niin tässä ...
  Dmitry suuttui:
  - Et tiedä minkä tasoinen taistelukoulutus meillä on ja miten harjoitukset suoritetaan Neuvostoliiton armeijassa. Ei siis tarvitse spekuloida!
  Hans huomautti loogisesti:
  - Espanjassa käytiin kilpailu Neuvostoliiton sotakoulun, opin ja saksan välillä. Testasimme varusteemme ja aseemme. Tuloksena on sotakoulumme voitto, strateginen taide ja Francon hallinnon lujittaminen. Joten taistelimme jo kaverisi kanssa ja voitimme!
  Dmitri Muromets huomautti surullisesti:
  - Teillä oli paljon enemmän joukkoja kuin meillä! Otit juuri summan!
  - En sanoisi niin. - Hans laski päänsä ja vaikeni, ensimmäiset väsymyksen merkit alkoivat ilmaantua ja puhuminen vaikeutui.
  Pahinta on tietysti lämpö. Aurinko nousi väistämättä zeniittiin. Kukaan pojista ei ollut tottunut häneen. Saksa ja Venäjä ovat pohjoisia maita, ja kesällä ne nousevat harvoin yli kolmenkymmenen asteen. Ja tämä on Afrikka heinäkuussa, ja tuulta on lakannut vetämästä Niililtä.
  Poikien paljaat jalat tulivat piikisemmiksi kuivasta ruohosta, ja sitten se yhtäkkiä loppui, ja koko kilometri oli palavan soran peitossa. Se oli erittäin tuskallista, osa ei liian hillittyistä pojista kiljui. Hikeä tippui heistä ja tippui sihisemällä kuumalle soralle.
  Oleg Rybachenko ja Dmitry sekä useimmat muut spartalaisessa hengessä kasvatetut pojat yrittivät hymyillä ja olla antamatta jauhoja. He ajattelivat jotain muuta. Joten Oleg Rybachenko kuvitteli, että telineessä oleva liekki nuoli hänen paljaita jalkojaan, ja he halusivat siepata häneltä tärkeän valtionsalaisuuden. Ja hänen on kestettävä se eikä näytettävä olevansa loukkaantunut tai peloissaan. Lisäksi pojat kasvoivat ankarissa olosuhteissa ja heidän kantapäänsä eivät olleet niin hemmoteltuja, vaikka runoilija ja musta sora paloivat, mutta ei niin paljon, että karkea iho irtosi.
  Pian seurasi lämpöhalvauksia. Melkein samanaikaisesti useat ylikuumentuneet pojat pyörtyivät, ja heidät jouduttiin nostamaan kevyillä, kokoontaitetuilla paareilla.
  Oleg Rybachenko totesi itselleen, että saksalaisilla on yleensä hyvät varusteet. Onko mahdollista, että Puna-armeijasta löydät laitteen haavoittuneiden kuljettamiseen duralumiinista, joka samalla on helposti piilotettu reppuun.
  Mutta on vaikeampaa juosta ylimääräisellä kuormalla käsissäsi ja paljaat kantapäät palavat voimakkaammin paineen kasvaessa. Joten he ovat tavallaan vapaaehtoisessa pakollisessa helvetissä. Oleg Rybachenko jopa ajatteli: kuinka hänen toverinsa reagoisivat sellaiseen kokeeseen, kaikki olisivat selvinneet.
  Leveät karhot punakuumaa, mustunutta soraa yhdistettiin puukottavaan, kuivatun ruohoon. Lisäksi komentaja johti vähitellen pojat pois Niililtä, ilmeisesti välttääkseen pääsyn Egyptin siirtokuntiin.
  Taas jotkut pojista alkoivat romahtaa ja pojat, jotka olivat uupuneita tai järkyttyneenä auringonpaisteesta, peittivät päänsä veteen kastetulla rievulla ja panivat heidät paareille. Jotkut, jotka olivat aiemmin kärsineet kevyen iskun, nousivat ja jatkoivat juoksemista.
  Mutta nuorten poikien voimat heikkenivät, ja melkein puolet oli epäkunnossa.
  Lopulta komentaja, myös melko väsynyt, sanoi:
  - Käsken kaikkia lepäämään! Olemme saavuttaneet rajan! Peitä itsesi aurinkovarjoilla, juo vettä etikalla ja suklaalla. Sitten makaat tekemään hengitysharjoituksia!
  Soturipojat huudahtivat heikolla kuorolla:
  - Olemme valmiita täyttämään kaikki tilaukset!
  Aurinkosuojasta huolimatta vauvan iho muuttui punaiseksi ja mustelmaksi. Oli epämiellyttävää maata piikkuvalla kuivalla ruoholla, ja pojat laittoivat sellofaania alle.
  Dmitry ja Oleg Rybachenko asettuivat vierekkäin samaan telttaan. Pojat näyttivät hieman kuivuneelta ja iho tummuneen. Paljaat jalat polttivat ja kutisivat pahasti, jalkoja piti nostaa ylös, jotta veri valui ulos, ja se helpotti ainakin hieman.
  Dmitri huomautti:
  - Tiesimme sen, että sota ei ole hunajaa, mutta emme samassa määrin!
  Oleg Rybachenko lupasi synkästi:
  - Se on vielä kukkia. Jos näet verta ja katsot ensimmäistä ruumistasi, ymmärrät, että kaikki tämä kuumalla pinnalla juokseminen ei ole mitään!
  Dmitry veti vatsansa sisään ja sanoi:
  - Kirjoissa tietysti kirjoitetaan siitä, miltä tuntuu kun tapaa ihmisen ensimmäistä kertaa. Jopa paha ihminen ja vihollisesi, valmis vapauttamaan sisut. Mutta on se silti..
  Oleg Rybachenko huomautti:
  - Boussenardin kirjassa "Captain Daredevil" oli myös kokonainen pataljoona söpöjä, jotka taistelivat brittien kanssa. Jokin muistuttaa meitä. Mutta siellä psykologian ongelmaa, sanotaan, millaista on tappaa ihminen, käsitellään vain lyhyesti, kun luoti vahingossa niitti nuoren rumpalin. Ja niin yleisesti ottaen kuolemaan suhtaudutaan melko kevytmielisesti. Se ei näytä olevan edes sota, vaan loma!
  Dmitry vastusti loogisesti:
  - Tämä on kirja lapsille ja nuorille; jotka ovat kyllästyneitä lukemaan psykologisista kokemuksista. Ja loppu on jo huono, melkein koko maitosoppipataljoona kuoli, eikä jatkoa koskaan kirjoitettu!
  Oleg Rybachenko sanoi syvällä aidon surun ilmauksella:
  - Mutta tämä on niin kirja, että kadut kuinka nopeasti se päättyi. Mutta paljon useammin se tapahtuu päinvastoin, että kirjaimellisesti kärsit yrittäen voittaa tämän tai tuon työn!
  - Jos sinulla on Leo Tolstoin romaani "Sota ja rauha", niin Olezhek on epäilemättä oikeassa! Dmitri suostui.
  Sitten nuori kumppani vastusti:
  - Kirjassa "Sota ja rauha" on juonittelua, useita tarinalinjoja ja yksityiskohtaisesti paljastettuja hahmoja. Ei, hän ei ole tyhjä. Ei missään nimessä tylsää! Vaikka tietysti alussa on kaukana mielenkiintoisimmista.
  Dmitri suostui:
  - Kyllä, se on oikein ... Monet kirjailijat tekevät syntiä hitaan juonen kanssa, kun ennen mielenkiintoisimman toiminnan alkamista onnistut hylkäämään näennäisen tylsän kirjan.
  Sallittuaan poikien odottaa auringon huippua, komentaja oli pirteä Wolf Shtich, hyvin lihaksikas poika, ulkonäöltään noin neljätoistavuotias. Naama on kaunis, mutta tiukka, lapsellinen ja samaan aikaan aikuinen. Wolf itse on edelleen Jungvolkista, mutta hänen komentoperiaatteensa on, että nuorten on johdettava nuorta. Ja se, että Shtikhillä ei ole kokemusta ja katso, että lapsi ei häiritse ketään. Pääasia on, että hän on arjalainen ja komentaa arjalaisia, mikä tarkoittaa, että hän pystyy tekemään mahdotonta tavallisille ihmisille. Ja mitä? He tekevät sen!
  Taas juoksemassa, unohtamatta kipua, väsymystä, jopa häpeäviä poikia (sellaista on kasvatus!), Muistella äitiä, isää tai ajatella jotain herkkää. Silloin kyky kestää kärsimystä ja itse koe on suuri siunaus.
  Nuoret soturit juoksevat ajattelematta tottelemattomuutta, ja jos he haluavat jotain, se on taistelu!
  Kuumuus on edelleen kovaa, ja taas pojat juoksevat ulos piikkuvalle kuumalle soralle. Eikä hän edes näe loppua. Kivusta tulee sietämätöntä, ja monet nuoret soturit eivät voi enää pidätellä kivun huokauksia.
  Sitten Oleg Rybachenko alkoi laulaa liikkeellä ollessaan säveltämäänsä laulua, todellista marssia;
  Neuvostoliiton isänmaan kunnia on suuri -
  Me uskomme, meistä tulee tämä kunnia!
  Voitamme julman vihollisen taistelussa,
  Venäläisen, säteilevän Voiman tähden!
  
  Mikä on isänmaassa, joka laulaa,
  Rehellisen, avojaloin pioneerin sydämessä!
  Kiirehdimme lentoon kuin lintu,
  Kuinka pyhä uskomme onkaan tullut!
  
  Automaattinen usko minua isoveli
  Ja kranaatit eivät ole ollenkaan tarpeettomia!
  Jos olet rohkea, niin tulos
  Se tulee olemaan huolimatta siitä, että olet poika!
  
  Pioneeri on itsepäinen ja ankara...
  Mutta Jumalan hymy valaisee meitä!
  Valitettavasti maailmassa on monia pahoja ässiä,
  He haluavat pilata paikan paratiisissa!
  
  Fasistinen sakaali vetää tassujaan meitä kohti,
  Hän haluaa repiä pois lapsen sydämen!
  Ja hänen sikojensa pilkattu virne,
  Anna hänen saada isku kovalla äänellä!
  
  Tankit "Tigers" ovat "saappaat",
  Kömpelö - hirveän kulmikas!
  Etkä pakene niitä,
  No, valmista kranaatit paremmin!
  
  Luomme sellaisen maailman, usko minua,
  Missä miljoonat ovat onnellisia!
  Petopeto pakenee luolaan,
  Me kaadamme ilkeät legioonat!
  
  Mikä on isänmaassa, joka laulaa,
  Ja murskaa kaikki natsit hyvin kuuluisasti ...
  Purista vahvempaa ritarisädease...
  Ja niin, että planeetalla tulee rauhallista ja hiljaista!
  
  
  
  
  Punainen lippu loistaa
  Siinä on Jeesuksen pyhä nimi!
  Läpäise pioneerikoe viidelle -
  Olla kuuluisa - sinun Venäjäsi!
  
  Mutta se tentti ei ole taululla -
  Se on luovutettava haudasta!
  Harmaat hiukset ryntää pojan luo viskissä,
  Ystävä kuoli - sure nyt haudalla!
  
  Mikä on kirotun sodan saasta,
  Ei edes pedoksi kutsumisen arvoinen!
  Ja lauma ei osaa pitää
  Vaikka Adolf on joskus hauskempi kuin äijä!
  
  Tiedämme, ettei meidän pidä perääntyä,
  Pioneerit pelkäävät jonkun toisen ikuisesti!
  Me kaverit olemme uskollisen ystävällisiä,
  Ja moraalisesti uskon ei rampa!
  
  Viimeistelemme loistavan marssin Berliinissä,
  Uskomme aina, tiesimme kuinka taistella!
  Ja sai heti räjähtävän rohkeuden,
  PKK kantaa juoksua repussa!
  Oleg Rybachenko viimeisteli leikkisän ja rohkean kappaleen, ja saksalaiset pojat hyväksyivät sen vihellyksellä ja naurulla. Ikään kuin he eivät olisi huomanneet, että heidän kehuttu Fuhrerinsa oli peitetty tahralla päästä varpaisiin!
  Juoksemisesta tuli hauskempaa, voimaa lisättiin... Ja pian sora loppui ja pehmeä ruoho meni, josta tuli iloksi palaneille jaloille, rohkeille pojille.
  Dimitri huomautti hymyillen:
  - Sanotaan, että laulu auttaa elämään, mutta siitä, että se myös keventää raskasta taakkaa selän takana, ei sanottu mitään!
  Oleg Rybachenko vastusti:
  - Jo muinaisen Egyptin sivilisaation aikana tiedettiin musiikin elävöittävä vaikutus ihmiskehoon ja myös laulut. Esimerkiksi pienet orjat ja naisorjat, jotka eivät vielä pystyneet työskentelemään tehokkaasti pelloilla ja louhoksilla, pakotettiin laulamaan aikuisten orjien piristämiseksi. Loppujen lopuksi tällainen valliologian tiede tuli Egyptistä.
  Komentaja Wolf huusi:
  - Rakenna uudelleen kasvua varten! Ja älä puhu!
  Soturipojat järjestivät saman tien uudelleen ja juoksivat sitten hiljaisuudessa.
  Aurinko on jo laskenut (Pohjois-Afrikassa heinäkuussa pimenee aikaisemmin kuin keskikaistalla.). Pysähdys oli jo lähellä, kun yhtäkkiä seurasi merkki.
  - Kaikki makuulle ja naamioitukaa!
  Kuten kävi ilmi syystä. Edessä kuului kaukainen melu. Ja pojat työskentelivät aktiivisesti sapöörilapioilla ja heittivät ruohoa päällensä. Oli jo tarpeeksi pimeää...
  Hans huomautti:
  - Luultavasti se on meidän! Se on vielä liian kaukana etulinjasta, koska Wehrmacht on edennyt kohtuullisesti.
  Dimitri huomautti hymyillen:
  "Mutta naamiointitaidon oppiminen ei koskaan satu!" Todellisessa sodassa tästä on hyötyä!
  Hans suostui:
  - Kyllä, ei koskaan, mutta olen varma, että se on meidän!
  Susi sihisi:
  "Vielä sana, niin ammun sinut paikalla!" Kaikki odottavat! Ja tee granaattiomenia.
  Kuten pian kävi ilmi, Hans ja itse asiassa erehtyivät. Brittitankkerit ilmestyivät. Pojat istuivat kuitenkin hiljaa väijytyksessä: entä jos he olisivat omansa vangituissa ajoneuvoissa.
  Vaikka tankit ovat menossa pohjoiseen. Niitä on vain neljä, kolme kevyttä ja yksi vaikeasti tunkeutuva "Matilda". Viimeinen tankki on iso ongelma, koska kranaatit voivat vahingoittaa vain sen telat. Keuhkoihin sitä vastoin voidaan lyödä tarkoilla heitoilla kattoon tai perään. Jos "Matilda" rikkoo jäljet, hän voi aiheuttaa tappioita kavereille kahdella konekiväärillään ja tykillä.
  Wolf ei halunnut ystäviensä kuolevan jo toisena, tai pikemminkin edes kolmantena päivänä Afrikkaan saapumisen jälkeen. Totta, konekiväärit voisivat estää tarkat osumat. Mutta kysymys kuuluu, kenen tankit nämä ovat? Yhtäkkiä saksalaisten jo vangitsemia palkintoja?
  Wolf tilasi:
  - Yksityinen Yungfolkovets Oleg. Mene tankeille ilman aseita ja laukkua ja ota selvää, keitä he ovat!
  Oleg kuiskasi:
  - Kuuntele komentajaa!
  Puolialasti mustissa shortseissa poika oli tumma suojakermasta ja peitti vaaleita hiuksiaan hän puki päähän jonkinlaisen turbaanin sanomalehdistä. Nyt hän näytti tavalliselta köyhältä arabipojalta. On epätodennäköistä, että häntä pidetään vihollisena.
  Tankit liikkuivat verkkaiseen tahtiin vaihtaen vaihteelle, jossa moottorit pitivät vähiten ääntä, mikä myös herätti epäilyksiä. Oleg hyppäsi heidän luokseen ja heilutti käsiään voimakkaasti ja huusi murtuneella englannin kielellä.
  - Siellä on miinoja! Siellä on miinoja!
  Tankit pysähtyivät, Matildasta työntyi kypäräpää ja vihainen englanninkielinen ääni vastasi:
  - Miksi arapchonok, haluatko?
  Soturipoika huusi:
  - Saksalaiset laittoivat miinat tielle! Olkaa varovaisia kuninkaalliset joukot!
  Toinen pää ilmestyi olkahihnasta, kuulin sen, se vastaa:
  Anna niiden ilkeiden saksalaisten kuolla! Kuninkaani on kanssamme! Nyt syödään ne!
  - Tule istumaan tänne! - Epauletteista päätellen määräsi kuninkaallisen brittiläisen panssarivaunuarmeijan eversti!
  Poika kiipesi ylös torniin ja tunsi panssarin miellyttävän viileyden paljaissa, pienissä rakkuloissaan. Sitten hän nojautui taaksepäin ja alkoi näyttää briteille tietä.
  Niitä oli viisi, ja Matilda-keskisäiliön ei kovin tilavassa tornissa se oli hieman ahdas. Täällä Oleg Rybachenko päätti tulla sankariksi. Hänen näppärät, koulutetut kätensä, kuten ammattitaskuvarkaan, kurottivat vyönsä sisään ja vetivät revolverit esiin. Peukalot irrottivat sulakkeet heti.
  Tietysti se oli ilkeää, mutta kiusaus "teon" suorittamiseen oli niin voimakas, että Olezhek ampui pari kertaa jokaisesta revolverista, samalla kun hän tähtäsi vasemman lapaluen alle.
  Tällaiselta etäisyydeltä on vaikea ohittaa, ja vain hullu tai viimeinen pelkuri voi pukea luodinkestävän liivin panssarivaunussa istuessaan. Eversti hämmästyi ja tunsi pistoolin kuonon niskan takana. Poika kuiskasi puhtaimmalla Lontoon murteella:
  - Jos haluat elää, käske kolme muuta tankkia antautumaan! Muuten pataljoonamme tuhoaa heidät miehistöineen!
  Eversti oli hämmästynyt:
  - Kuka sinä olet?
  Oleg Rybachenko vastasi rehellisesti:
  - Viimeinen mahdollisuutesi selviytyä! Kolme kevyttä tankkia pommitetaan kranaateilla ja tulet kiduttavat sinua. Ihmisiä kuolee! Lasken kolmeen, joko annat heille käskyn antautua ja poistua autosta tai ammun sinua jalkaasi ja toistan pyynnön alusta! Yksi kaksi...
  Eversti huusi.
  - Olla samaa mieltä! Älä vain tapa meitä!
  Oleg Rybachenko julisti ylpeänä:
  - Me saksalaiset emme tapa vankeja! Ja sitten Britannian antautumisen jälkeen voit palvella uudelleen uusissa kuninkaallisissa voimissa, uudistuneessa Britanniassa.
  Eversti antoi käskyn vapisevalla äänellä. Tankkerit kiipesivät kuuliaisesti ulos panssarivaunuista laskeen aseensa. Useat suurimmista saksalaisista pojista heittäen pois naamiointiruohoaan juoksivat heitä kohti valmistautuen ottamaan vastaan elämänsä ensimmäisen erän vankeja.
  . LUKU #13
  Kuusi taistelee jälleen kiinalaisia vastaan. Jälleen heidän hypernoitansa heitti heidät 1700-luvulle. Vihollinen on jo onnistunut kokoamaan valtavan armeijan. Taivaallisen imperiumin joukot piirittivät Venäjän kaupungin.
  Ja nyt poika, tyttö ja neljä tyttöä murskaavat keltaisen armeijan miekoilla.
  Oleg Rybachenko johti tuulimyllyä, kaatoi useita kiinalaisia ja lauloi:
  - Veriseen taisteluun...
  Ja poika heitti useita myrkyllisiä neuloja paljaalla jalallaan.
  Margarita, joka suoritti nopean hyökkäyksen miekoilla ja pitelee myllyä, vahvisti:
  - Pyhä ja oikea!
  Ja hän myös heitti neuloja paljain varpaillaan. Lyö pari tusinaa kiinalaista.
  Natasha, murskaamalla vihollisia miekoilla, lisäsi:
  - Maaliskuu, marssi, eteenpäin...
  Ja käynnistää myös neulan paljaat jalat.
  Työskennellen sekä käsin että jaloin tytöt murskasivat kiinalaiset hyvin kuuluisasti.
  Zoya heitti myös neuloja paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Työläiset!
  Aurora, joka laukaisi bumerangin paljaalla jalallaan ja katkaisi keltaiset soturit, vahvisti heti:
  - Maaliskuu, marssi, eteenpäin...
  Svetlana murskasi kiinalaisia ja vapautti terästähtiä paljain sormin, lyömällä vihollista, vinkaisi:
  - Työläiset!
  Tytöt käyttäytyivät kuin todelliset taistelukotkat. Ja heidän miekkojensa iskuistaan ja iskevien elementtien heitoista viholliset putosivat ja putosivat.
  Oleg piti "Butterfly" -tekniikkaa miekoilla ja lauloi:
  - Kuoleman kasvot!
  Ja paljain jaloin poika heitti jälleen tappajan.
  Margarita piti vastaanoton tehtaalla. Hän murskasi vastustajat ja huusi aggressiivisesti:
  - Tämä on meidän tapamme ja taistelumme!
  Ja hänen paljaista sormistaan putosi useita tappavia levyjä.
  Oleg Rybachenko on terminaattoripoika, heittelee taas sitä, mikä tappaa, ja laulaa:
  - Vappu on työn juhla!
  Ja nuoren tappajan paljaista jaloista levyt lentävät jälleen, leikkaaen irti taivaallisen valtakunnan soturit.
  Natasha heittää taas tappavan ja vinkua:
  - Tämä on minun asiani!
  Ja hänen paljas kantapää osuu kiinalaisen kenraalin leukaan ja murtaa hänen leukansa.
  Zoya pitää perhosvastaanottoa miekoineen ja huutaa:
  - Olen hullu pantteri!
  Ja hänen paljaista sormistaan vuosia terävää pikkulevytappajaa. Ja niin he ottivat ja leikkasivat kaikki.
  Sitten taas miekat ovat toiminnassa, ja kaikki kaadetaan. Tämä on terminaattorityttö.
  Aurora viilteli kiinalaisia, murskasi heidän ruumiinsa ja guruteli:
  Meidät on valittu...
  Ja kuoleman lahja lentää hänen paljaalta kantapäästään.
  Svetlana kaataa keltaisen imperiumin sotureita, vahvistaa helmihampaitaan paljastaen:
  - Me valitsemme!
  Ja hänen paljaista jaloistaan jälleen tuhon lento.
  Oleg Rybachenko, murskaamassa vastustajia, lisää:
  Kuinka usein on...
  Pojan paljaat varpaat lähettivät viestin kuolemasta.
  Margarita, joka tuhosi vastustajia ja käynnistää tuhoamisesityksiä, lisäsi:
  - Ei sovi yhteen!
  Kuin tyttö, jolla on ketterät jalat.
  Natasha ampui vihollista ja laukaisi kuolemanlahjoja, julkaisi:
  - Olen takanasi...
  Ja paljain jaloin, kuten aina liiketoiminnassa.
  Revittyään viholliset auki Zoya otti sen ja sihisi aggressiivisesti kobralla:
  - Seuraa varjoa...
  Ja hänen paljaat jalkansa ovat palanneet...
  Aurora heitti aseensa paljain alaraajansa vihollisia kohti ja murskasi sen perusteellisesti, vinkaisi aggressiivisesti:
  - Olen tottunut...
  Svetlana otti ja heitti tusinaa neulaa paljaalla jalallaan, löi kiinalaista massaa alas ja vinkaisi:
  - Epäsopimaan!
  Oleg Rybachenko hyökkää jälleen. Hän katkaisee vihollisensa ja laulaa silloin tällöin:
  - Hyvyyden enkelit, kaksi valkoista siipeä, kaksi valkoista siipeä maailman yli!
  Ja hänen paljaalta jalaltaan lentää taas tuhon lahja.
  Poika, kuten näemme, on hyvin vinttikoira. Ja koko ajan paljain jaloin ja kovaa. Todellinen macho. Vaikka hän näyttää 12-vuotiaalta. Mutta tämä on tuhon ruumiillistuma.
  Margarita myös heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Hullu unelma! Täyttä kauneutta!
  Ja taas jotain täysin tappavaa pomppii paljaalta kantapäältä.
  Tämä tyttö on kuoleman ja tuhon ruumiillistuma.
  Ja nämä kiinalaiset, kyllä, se ymmärtää sen.
  Natasha kauniin terminaattorin nopeassa liikkeessä. Leikkaa vastustajat, leikkaa heidät miekoilla ja laulaa:
  - Ylistys tsaari Aleksei!
  Ja neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Zoya, joka kaataa kiinalaiset ja tuhoaa vihollisen, vahvistaa:
  - Pahis voitetaan!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää ulos villin kuoleman lahja.
  Aurora, murskaamalla vihollisia, vahvistaa aggressiivisesti:
  - Älä pyydä viholliselta armoa!
  Ja hänen paljas jalkansa heittää taas ulos, jotain aivan tappavaa. Ja murskaa vastustajat revityiksi lihapaloiksi.
  Svetlana kaataa kilpailijat ja laukaisee uusia neuloja viholliseen, kuin kobra suhisee:
  - Älä huuda kuulle!
  Ja vaarallisen kuoleman lahjat lentävät hänen paljaista sormistaan. Joka satuttaa ja tappaa kaikkia.
  Oleg Rybachenko on liikkeellä... poika on väsymätön kuten aina...
  Kiinalaisilla on vaikeuksia. Hän murskaa ne niin ja sahaa ne.
  Poikanero huutaa:
  - Tämä on minun taisteluni!
  Ja jälleen, tuhon lahjat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Ja nuori soturi taistelee kuin täydellinen ja aggressiivinen sankari. Ja hänen miekkansa ovat kuin Mustan jumalan seulat.
  Margarita otti sen, hyppäsi ylös, katkaisi massa kiinalaisia. Pidettiin vastaanotto, ikään kuin tappava voima.
  Sitten hän heilutti paljaita sormiaan jälleen toimien kuin verinen demoni.
  Kiinalaisten ruumiit ovat jo muodostaneet kokonaisia kumpuja. Nuori soturi sihisi:
  - Elämäni voitossa vihollisista!
  Ja tyttö päästää taas paljaalta jalalta neulapilven. Ja keltaiset soturit putoavat kuolleina.
  Natasha leikkasi käytävän eteensä keltaisten soturien ruumiista. Hän heitti teräviä, hiottuja kiekkoja ja vinkaisi:
  - Heitä Marsiin, niin siellä on luokka!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas tappava lahja erittäin epämiellyttävästä kuolemasta.
  Ja kuinka monta kiinalaista kuolee. Satoja, tuhansia murskaavan kuuden iskun alla.
  Zoya on myös liikkeellä. Ratsastaa kuin kobra, ei anna viholliselle pienintäkään mahdollisuutta. Ja Kiinan syksy hakkeroitu.
  Tyttö paljain jaloin ampui myrkkyä teräviä neuloja ja lauloi:
  - Venäläiset sankarit leikkaavat miekalla!
  Ja soturi, ikään kuin aalto nousisi, sitten putoaisi.
  Ja Aurora ottaa askeleen kohti vihollista ja katkaisee tämän ilman enempää puhetta.
  Tappaa kiinalaiset ja sihisee:
  - Suuri sankarillisuuteni!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lennä taas ulos se, mikä murskaa palat väriliiduiksi.
  Punatukkainen tyttö ei säästä kiinalaisia. Täällä leikataan kerralla seitsemän ihmistä.
  Ja hänen paljas kantapäänsä, taivaallisen valtakunnan kenraali, mursi hänen otsansa. Hän tietysti kuoli.
  Svetlana myös liikkuu ja katkaisee vihollisia. Hänen kaksi miekkaansa, kuten taittuvat sakset, leikkaavat kiinalaisten ruumiin läpi.
  Liikkeessä tyttö murskasi tusinaa vastustajaa. Ja hän otti levyt paljain jaloin ja laukaisi ne. Ja hän leikkasi pois paljon kiinaa.
  Hän on kaikki villin kiihkon vallassa.
  Svetlana sanoo:
  - Viholliset eivät ohita!
  Aurora suostui:
  - Tietenkään ne eivät mene läpi - ilman mahdollisuutta!
  Ja punatukkainen narttu, joka ulvoo taas hurjasti ja löi kiinalaisia miekoilla. Ja sitten räkän paljaat sormet irrottavat muutaman neulan. Että pari tusinaa kiinalaista lähetetään seuraavaan maailmaan.
  Oleg Rybachenko, joka katkaisi keltaisia sotureita, otti sen ja huusi:
  - Mielen tuhoaminen!
  Ja taas poika, paljain varpaillaan, heitti ulos hirveän tappavat ja tappavat neulat.
  Ja sitten hän siristi:
  - Unelmassani - aina voitto!
  Margarita, joka taisteli vihollista vastaan ja katkaisi vastustajia, suostui:
  - Jopa erittäin suuri voitto!
  Ja tyttö taas paljain varpaillaan, kun hän ottaa sen ja laukaisee kuolemantuovan vihollista kohti.
  Heidän parinsa on jo tappanut niin monia kiinalaisia. Kyllä, ja neljä tyttöä ei vähempää.
  Natasha heitti paljaalla jalallaan hiilipölystä tehdyn kotitekoisen kranaatin. Se räjähtää ja repii kiinalaisia sotilaita ripauksiin.
  Ja tyttö huutaa:
  - Olen maailman vallan kotka!
  Zoya on myös erittäin ketterä tuhoamaan Kiinan armeijan. Hän heiluttaa miekkojaan ja laulaa:
  - Olemme ylpeitä kotkia!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää jotain hyvin tappavaa. Ja kiinalaiset ovat hyvin erityisiä tapoja.
  Tyttö villisti hurmiossa ketterästä ja aggressiivisesta liikkeestä, joka ei anna edes yhtä neulaa pudota saamatta lyöntiä.
  Myös Aurora liikkuu. Hänen paljaat jalkansa heittelevät teräviä neuloja. Punatukkainen tyttö käyttäytyy kuin sakaleja jahtaava pantteri. Hän leikkaa kiinalaisia kuin sokeriruokoa.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Tulevaisuus on minun!
  Ja ojensi kielensä.
  Svetlana myös tuhoaa kiinalaiset. Ja hänen paljaat jalkansa nopeuttavat niiden nopeaa liikettä.
  Blondi tyttö, kuin kobra. Ja leikkaa vastustajia säälimättä.
  Hänen miekkansa pyörivät kuin tuulimylly. Ja älä anna vihollisen jäätyä rauhaan. Ellei rauhasta tule täydellistä ja ikuista.
  Svetlana, joka katkaisee kiinalaiset, raportoi:
  - Meidän muotomme on korkein!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää ulos tappava ja käsittämätön. Kuinka lyödä vastustajia, niin suoraan kuolemaan.
  Aurora vahvistaa:
  - Puhdas tappio!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaista jaloista. Kyllä, niin osuvasti, että viisikymmentä kiinalaista putosi kerralla.
  Natasha huomaa tämän ja kaataa Taivaallisen Imperiumin soturit:
  - Raivosi on mahtavaa!
  Ja paljaat varpaat käynnistävät levyjä.
  Zoya, leikkaava vastustaja, huudahtaa:
  - Anna unelman toteutua!
  Ja myös paljas jalka, kuin murhaava tuho lähettää.
  Ja kiinalaisten massa muuttuu ruumiiksi.
  Aurora, joka katkaisee keltaisia sotureita, laulaa:
  - Ei armoa viholliselle!
  Ja hänen paljaasta jalastaan lensi jotain, mikä murskaa keltaiset taistelijat kuoliaaksi.
  Ja punatukkainen soturi villissä liikkeessä.
  Svetlana, leikattuaan joukon vihollisia, otti sen ja vinkaisi paljastaen helmimäiset kimaltelevat hampaansa:
  - Emme koskaan lopeta! Joten Venäjän armeija syntyi voittamaan!
  Ja sitten tyttö heittää paljaalla jalallaan hiilikranaatin ja murskaa vastustajansa verisiksi lihapaloiksi.
  Oleg Rybachenko voitti kiinalaiset, toimi ketterästi.
  Ja terminaattoripoika lauloi:
  - Venäjän armeija on syntynyt voittamaan!
  Ja pojan paljas kantapää hyppyssä osui mandariiniin leukaan ja murskasi hänet kirjaimellisesti.
  Nuori soturi huudahti äänekkäästi:
  - Voitto tulee meille!
  Margarita kaatoi kiinalaisia ja katkaisi heidän päänsä, huomautti:
  - Jos siellä on...
  Ja tyttö paljain jaloin heitti kasan neuloja ...
  Oleg Rybachenko huusi vastauksena:
  - Kuka tulee luoksesi!
  Ja sitten pojan paljas jalka päästi irti neulapilven. Välittömästi sata kiinalaista hakattiin.
  Margarita huusi keuhkoistaan:
  - Tulee niitä...
  Ja hänen paljaat sormensa laukaisivat tappavan bumerangin.
  Oleg, joka leikkaa pois Taivaallisen Imperiumin soturit, vahvisti:
  - Kuka tulee luoksesi!
  Ja pojan paljaat jalat käynnistävät tappajan ja ainutlaatuisen. Jotain, mikä murskaa kiinalaisten luut.
  Ja myrkyttää heidät.
  Kyllä, poika ei ole arka tusinasta...
  Natasha piti kaksoistynnyrivastaanoton - katkaisi kiinalaisia ja huusi:
  - Nämä ovat meidän tytöt!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lento on täydellisen tuhon lahja.
  Ja tyttö sihisee:
  - Turpa kiinni!
  Ja hänen miekkansa leikkaavat kaikkien pään.
  Zoya leikkaa vastustajia liikkeellä ja laulaa:
  - Rakkauteni on viidennessä kerroksessa!
  Ja taas tytön paljas jalka laukaisee bumerangin. Ja joukko keltaisia sotureita, joilla oli avoin vatsa, romahti.
  Natasha pilkkoi keltaisia ja puhui:
  - Rakkautta? Entä Fabergen munat?
  Ja taas paljaasta kantapäästä vapautunut kuolema.
  Zoya pilkkoo kiinalaisia, huomautti:
  - Ja sinä olet jo nimenomaan tunnoton!
  Ja vilkutti ystävälleen!
  Tytöt eivät ilmeisesti ole yksinkertaisia. Eikä todellakaan sammakoita.
  Zoyan paljas jalka vapauttaa vahingollisen elementin. Ja monet kiinalaiset jättävät pois.
  Aurora hyökkäyksessä. Ainutlaatuista ja tuhoisaa. Leikkaa vihollisia, ja hänen miekkansa ovat kuin tuulimyllyn siivet.
  Punatukkainen paholainen, klassisessa nopean hyökkäyksen liikkeessä. Jos se todella leikkaa, se leikkaa erityisesti.
  Ja huutaa:
  - Riski on jalo syy!
  Ja hänen paljaista jaloistaan jälleen lahja kiinalaisille perhoille. Kaikki leikataan ja murskataan.
  Svetlana liikkeellä Murskaa taivaallisen valtakunnan sotilaat. Ei anna pienintäkään mahdollisuutta.
  Ja nyt hänen paljaat jalkansa ovat niin virtuoosit, ja murhaaja heitetään pois. Ja kiinalaiset leikataan niin alas, että olet yksinkertaisesti hämmästynyt.
  Ja tyttö Svetlana huutaa:
  - Leijuu ylpeänä planeetan päällä...
  Ja hän mursi kiinalaisen komentajan kaulan paljaalla kantapäällään.
  Oleg Rybachenko, murskaamalla vihollisia, lauloi:
  - Venäjän kaksipäinen kotka ...
  Ja pojan paljaalta jalalta lentää toinen kuolemanlahja Kiinan armeijalle.
  Margarita murtautui vihollisten läpi ja paljasti hampaansa, lisäsi:
  - Laulujen ihmisten lauluissa ....
  Ja hiilen sitruuna lensi pois soturin paljaalta kantapäältä murtaen vastustajat ..
  Natasha pyöri ilmassa, katkaisi tusinaa ja puoli kiinalaista. Hän katkaisi paljon vihollisia ja huusi:
  Hän on saanut takaisin suuruutensa!
  Ja tyttö on taas liikkeessä ja kuoleman tanssissa.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät jotain ulos, ja viholliset tapetaan hyvin tarkasti.
  Kyllä, kiinalaisille se on musta päivä.
  Zoya myös murskaa ne, leikkaa ne paloiksi ja vinkkaa:
  - Venäjän valtakunnan suuruus!
  Ja hänen paljaat varpaansa laukaisevat toisen tappavan bumerangin. Mikä riistää vastustajilta pään.
  Ja tyttö itse ottaa sen ja lyö käden.
  Mutta taistelussa Aurora ei ole ujo. Jos tuhoutuu dolbanet, niin ilman sääliä. Ja leikkaa hänen miekkansa - aivan kuten teloittajat.
  Punatukkainen paholainen karjui hänen keuhkoissaan:
  - Olen todellakin vain Saatana!
  Ja jälleen hänen miekkansa nousevat ja putoavat kiinalaisten taistelijoiden päälle.
  Tulinen peto on ulvomassa ja sahanpurukranaatti lentää hänen paljaista jaloistaan.
  Tulee räjähdys. Ja monet kiinalaiset ovat jo arkussa.
  Tarkemmin sanottuna heidän ruumiinsa ovat hajallaan kaikkialla.
  Aurora huutaa:
  - Uskoni on tuhoaminen!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää kuin lahja tappavan kuoleman.
  Ja punainen narttu on vain murhadynamiittia!
  Svetlana, on myös jotain, joka ei anna sinun kyllästyä, mutta voi tappaa.
  Hän ottaa sen, laukaisee bumerangin paljain jaloin. Ja leikkaa pois paljon kiinalaista. Tämä tyttö on vain temperamenttinen blondi.
  Ja tässä soturissa on taipumus leikata pää pois terävähampaisen ja palavan sahan avulla.
  Ja soturi laulaa:
  - Et säästy! Tulemme olemaan erittäin iloisia!
  Ja taas tyttö tekee erittäin rohkeita ja viisaita liikkeitä. Ja murtaa vastustajat, eivätkä anna heidän katsoa ympärilleen.
  Tytöt hyökkäyksessä Kiinan armeijaa vastaan. He leikkaavat vastustajia miekoilla ja lähettävät tuholahjoja paljain jaloin.
  Oleg Rybachenko liikkuu kuin pantteri. Ja hän leikkaa vihollisia tehden aallon aallon perään. Sekunnissa kuolematon poika voi heilua viisitoista tai kaksikymmentä kertaa.
  Ja pudota paljon sotureita kalloillaan auki.
  Ikuinen poika huudahtaa:
  - Unelmien hylky!
  Jälleen kerran hänen miekkansa on liikkeessä ja osoittaa taipumusta tuhota vastustajat.
  Margarita leikkasi myös itsensä ja vinkkaa:
  - Olen kuoleman tulivuori, ja annan sinulle sarvet kuin naiset!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä kiekkoja, jotka iskevät viholliset kuoliaaksi.
  Ja tyttö huutaa:
  - Tulee uusia voittoja - tulee uusia taistelijoita!
  Ja soturi tuhoaa kaikki raivokkaalla hyökkäyksellä.
  Ja hänen paljaat, taltatut jalkansa näyttävät lyövän nauloja arkkuun.
  Natasha pilkkoi joukon kiinalaisia ja vinkaisi:
  - Voitostamme!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lensi, toinen kuoleman lahja.
  Zoya leikkaa myös vastustajia. Toimii kaikessa mahdollisessa ja mahdottomassa aggressiivuudessa.
  Tässä hänen paljas jalkansa käynnisti sitruunan hiilelle. Ja heti sata keltaista sotilasta heitettiin ylös.
  Tyttö lauloi hymyillen:
  - Otan hevosen pantiksi, ja onni odottaa minua!
  Ja taas tyttö osuu viholliseen. Ja hän kävelee, katkaisee viholliset jättämättä heille pienintäkään mahdollisuutta.
  Aurora on taistelussa puhdas peto. Tämä naispuolinen terminaattori on yksinkertaisesti pirullisen mielen ruumiillistuma.
  Ja jos hän leikkaa, hän leikkaa.
  Ja kiinalaisista kaadetaan vain revityt lihapalat.
  Aurora, joka tuhosi vastustajia, karjui:
  - Kobran luonne!
  Ja sitten hänen paljas jalkansa heitti todellisen pommin. Ja monet keltaiset sotilaat repeytyivät.
  Svetlana murskaa kiinalaiset. Leikkaa niitä miekoilla ja laulaa:
  -Tulevaisuus on menneisyyttä, vain kun se on hyvä!
  Ja nyt tappajalahja lentää taas hänen paljaista jaloistaan. Hän hajottaa vastustajia. Ja siellä on sirpaleita käsistä, jaloista ja muusta verisestä vaahdosta.
  Tytöt taistelussa ovat niin villejä, jatkuvasti hyökkäämässä.
  Mutta kiinalaisia on liikaa, ja siksi tuhoaminen on riippuvuutta aiheuttavaa. Vaikka miekkoja ja työtä.
  Erityisesti Oleg alkoi sylkeä oljesta. Mikä myös lisää tuhoamista.
  Totta puhuen, poika on erittäin vinttikoira. Hänen liikkeensä ovat kuin heiluttaen heiluria.
  Ja se on vain paljon nopeammin kuin tuntia. Ja he leikkaavat miekkoja erittäin nopeasti ja nopeasti.
  Poika sihisi:
  - Tämä on unelmamme, voittaa ja tuhota!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa tyrmäävät tappavan lahjan.
  Margarita villissä liikkeessä. Leikkaa vihollisia ja huutaa:
  - Voitto tulee, tiedän varmasti!
  Ja tyttö heittää tappavan kranaatin.
  Ja repiä irti keltaisten soturien osat.
  Natasha on myös liikkeellä. Ei tunne esteitä ja arkuutta. Hänen miekkansa katkaisivat vastustajat. Ja suorittaa kolminkertainen mylly.
  Sitten tyttö sanoo:
  - Suuri kaskadi!
  Ja paljas jalka heittää bumerangin. Kymmeniä kiinalaisia jää ilman maaleja. Tässä on soturi tekemisissä heidän kanssaan.
  Zoya on myös liikkeellä. Murskaa vastustajia ja vinkua:
  - Taistele helvetisti ja oikein!
  Hänen paljas jalkansa on liikkeessä, jokin heittää. Ja repiä osiin taivaallisen valtakunnan soturien joukko.
  Myös Aurora liikkuu. Ja se myös johtaa kiinalaisten tuhoamiseen. Ja hän tekee sen kuin haravoilisi harjalla.
  Ja se huutaa:
  - Banzai-trendi!
  Ja kranaatti lentää taas hänen paljaalta jalaltaan. Ja murskata paljon rikkinäisiä vihollisia.
  Svetlana on myös taistelussa. Eikä hän luovuta ilman suurta seremoniaa. Ja miekat kuin viilto. Ja paljain jaloin hän ottaa sen ja päästää sen menemään. Ja siitä lähtevät sellaiset energian salamat.
  Aurora rohkaisee ystäväänsä:
  - Siellä on yhteystieto!
  Svetlana, joka leikkaa Kiinan komentajan kahtia, vahvisti:
  - Siellä on yhteystieto!
  Ja molemmat tytöt löivät paljaat kantapäänsä toisiaan vasten.
  Aurora on taas liikkeellä. Kiihkeä ja lyömätön. Ei tunne heikkoutta ja epäilystä.
  Hänen miekkansa halkaisivat ihmislihan.
  Punatukkainen paholainen murskaamassa toista kiinalaista kysyy:
  - Mitä sinä oikein ajattelet?
  Svetlana vastasi:
  - Totta, käsite on suhteellista!
  Aurora nauroi ja huomautti:
  - Kyllä, se on totta!
  Ja toinen kranaatti lensi hänen paljaista jaloistaan. Ja kuinka hän löi vihollisia. Kiinalaisista vain repeytyneen lihan palaset lensivät eri suuntiin.
  Svetlana huomautti hymyillen:
  - Näin se on meidän tappamisemme ja luomisemme!
  Ja tyttö lanseerasi myös tappavan ja armottoman kuoleman lahjan paljaalla jalallaan.
  Natasha, murskatessaan kiinalaisia miekoilla, totesi loogisesti:
  Heillä on totuus, meillä omamme!
  Ja toinen kranaatti lensi ulos tytön paljaista jaloista.
  Zoya suostui tähän mielellään pilkkomalla vihollisen pieniksi paloiksi:
  - Jokaisella on omansa. Ja erittäin suuri totuus!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas äärimmäisen tappava. Ja revitään granaattiomenan liha pieniksi paloiksi.
  Natasha huomautti loogisesti:
  - Sen tiede ja jumalat antoivat meille!
  Zoya, joka tuhosi vastustajia, suostui:
  - Hän antoi paljon!
  Ja hänen paljas jalkansa heitti taas useita kiekkoja. Ja osui joukkoon vastustajia.
  Natasha totesi hampaansa paljastaen:
  - Trendi kuitenkin!
  Ja hänen paljaat sormensa heittivät vielä tusinaa neulaa. He osoittivat tappavaa ja villiä politiikkaa.
  Kymmeniä tuhansia kiinalaisia on jo tapettu. Kuusi teki hienoa työtä vaihtoehtoisen historian luomisessa.
  Ja tietysti tytöt ja poika ovat erittäin suuri ja kolossaalinen voima!
  . LUKU #14
  Kiinalaiset saivat julman opetuksen, kunnes he hyökkäsivät, poikanero Oleg Rybachenko raapui toisen mestariteoksen;
  LAHJAAIKAA!
  PROLOGI
  Pääkaupunki Moskova näyttää uudenvuoden aattona jättimäiseltä mehiläispesältä, joka on runsain valoilla väritetty. Kaikilla on kiire viimeistellä vuoden aikana kertyneet lukuisat asiat päästäkseen sukeltamaan juhlavan hauskanpidon suloisiin pyörteisiin.
  Ja nuori Alex tyttöystävänsä Angelinan kanssa joutui pyörimään ja toimittamaan lukuisia lahjoja. Tahmea, likainen lumi narisi huopakankien alla, oli kuuma isä Frostin puuvillaisessa lampaannahkatakissa ja kuitupartan alla nuoren miehen punertavat, partaveitsettömät posket pistelivät suolaista hikeä. Angelina, lumineidon puvussa, se on vähän helpompaa, vaikka kahdennenkymmenennen talon jälkeen ei ala kuvaannollisesti pudota jaloistasi.
  Mutta kuinka kieltäytyä mahdollisuudesta ansaita ylimääräistä rahaa uudenvuodenparina?
  Rahat eivät riitä uusiin päivityksiin, ja stipendi on äärimmäisen pieni, hulluilla hinnoilla...
  - Se olet sinä kudlaty missä chapaet? - Kuulin kömpelön äänen.
  Lyhty yhtäkkiä sammui, ja synkät varjot välkkyivät pimeydessä. Parrakas, kapeasilmäinen rosvo pudisti pitkää tikaria, jota seurasi useita muita, jotka näyttivät alamaailmasta pakenevilta paholaisilta.
  - Leikkaa uskottomat! - Kuulostaa tärykalvoja kiusaavalta, ilkeältä, kuin ruosteisen sahan vinkuminen betoniäänellä.
  Vaikka tietysti Hollywoodin skenaarion mukaan parin piti nousta ylös ja tyrmätä raivokkaat rosvot kerralla, mutta elämä on proosallisempaa. Alex ja Angelina antoivat hanhen. Tietenkin he ovat nuoria, urheilullisia, mutta raskaat laukut lahjoineen selän takana ja isot kaavut vaikeuttavat juoksemista...
  Hänen takanaan kuuluu raskaita savuja, likaisia mattoja, täällä nuorta miestä leikattiin tikarilla selkään, leikkaamassa takkiaan ...
  Harmaa esine lentää pakenevien opiskelijoiden jalkojen alla, näyttää siltä, että se on rotta, jolla on kimalteleva (sulake palaa!) häntä. Angelina huusi: hän ei kuitenkaan pitänyt rotista, mikä oli itse asiassa paljon kauheampaa ...
  jyrisi! Asfalttipäällyste, joka nousi jyrkästi, osui kasvoihin, ja ruumiin lävisti välittömästi terävä, soluja repeytyvä kipu ...
  IHMISUUDEN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS
  Kun tällainen lukematon armada lähestyy, on pelottavaa, kaukaa katsottuna näytti siltä, että monivärinen, kimalteleva sumu ryömi. Lisäksi jokainen kipinä on julma demoni tai vapiseva henki, jonka on aiheuttanut necromance-velhon taika. Etuosa venyi pari parsekiksi, sellaisessa mittakaavassa jopa lippulaiva-ultrataistelulaivoja näyttävät Saharan hiekanjyviltä.
  Ihmisliitto yhdessä muiden metagalaksissa asuvien rotujen kanssa astui ratkaisevaan taisteluun.
  Täällä on niin monia aluksia, jotka hämmästyttävät, vaikkakin useimmissa tapauksissa vain estävät tehokkaan taistelun monimuotoisuuden. No, esimerkiksi tähtilaiva cembalon muodossa tai pitkillä kuonoilla, jotka on rullattu ramrodiksi harppujen kielten sijaan, tai jopa kontrabassoa, jossa on suorakaiteen muotoinen tankkitorni . Tämä voi tehdä ja tekee vaikutuksen heikkohermoisiin yksilöihin, mutta se aiheuttaa todennäköisemmin naurua kuin pelkoa, erityisesti kehittyneiden soturien keskuudessa.
  Heidän vastustajansa on imperiumi, joka väittää röyhkeästi olevansa universaali voima. Suuri arkku, jossa kaikki on asetettu sodan palvelukseen, päälauseena on tehokkuus ja tarkoituksenmukaisuus. Toisin kuin Coalition, arkkukantajien tähtialukset eroavat vain kooltaan. Ja muoto on melkein sama - ulkonäöltään erittäin petollinen, syvänmeren kala. Ehkä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: näyttävät paksuilta, teräsvaletuilta tikareilta - annigelansilta.
  Tässä kosmoksen osassa tähdet eivät ole liian tiheästi hajallaan taivaalla, mutta ne ovat värikkäitä, omituisia valoalueellaan. Jostain syystä näitä valaisimia katsellessa on surullinen tunne, aivan kuin katsoisit enkelien silmiin, että he tuomitsevat maailmankaikkeuden elävät olennot heidän ilkeästä, todella villistä käyttäytymisestään.
  Grobzagonatin armeijalla ei ollut kiirettä tapaamaan, vain erilliset liikkuvat yksiköt hyökkäsivät ripeästi, ylivoimaista nopeuttaan hyödyntäen, vihollista vastaan, aiheuttivat vahinkoa ja vetäytyivät. Vastauksena he yrittivät kohdata heidät padolla, mutta ketterämmät ja teknisesti edistyneemmät arkkusuppilot toimivat paljon tehokkaammin. Miinat räjähtivät ikään kuin räjähtäen purkautuen risteilijän ja hävittäjien palasten geysirissä. Mutta täällä oli mahdollista kaataa ja iso riista. Yksi ihmisliiton valtavista taistelulaivoista on ammuttu alas, laiva savuaa paksusti, ja jättimäisen tähtialuksen "Stalingrad" aluksella vallitsee myllerrys.
  He yrittävät pelastaa hänet kaikin voimin, tyttöjen ja poikien iho kirjaimellisesti kuoriutuu pois hirveästä kuumuudesta. Ja ilmassa, kuten fashionista, ruiskutettiin ruusuvettä, typpi- ja happimolekyyli reagoi, mikä nosti jo ennestään kohtuutonta lämpötilaa ihmiselle. Täällä tyttö putosi polvilleen ja kumartuessaan suutelee Perunin amulettia, kyynelpisarat haihtuvat ilman, että heillä olisi aikaa päästä raskaaseen metallipinnoitteeseen. Tässä on kuolema, nuori mies, joka puoli tuntia sitten yritti poimia sitä, putoaa lattialle ja palaa, punainen liha kuoriutuu luista ...
  Taistelurobotti, tippaa voiteluainepisaroita leveästä kuonosta, näyttää siltä, että tämä kone ulvoo, kokee piinaa, lähettää rukouksen elektronisille jumalille binäärikoodin perusteella. Ilmanvaihtojärjestelmä hajoaa ja muuttuu eräänlaisiksi pieniksi mutta lukuisiksi mustiksi aukoiksi, jotka voivat imeä kaiken ja kaiken.
  Tässä on kaksi viehättävää naissoturia, jotka takertuvat epäonnistuneesti käsillään lennolle laskeutuvaan laastiin yrittäen viivyttää kuolemaa. Heidän herkät, vaaleanpunaiset kasvonsa ovat vääristyneet, ja sietämätön kipu vääristää heidän kauniita piirteitään. Mutta imutornadon paine kasvaa. Hän repii sormensa irti, repeytyneistä lihaksista ja jänteistä roiskuu purppuraa verta , ja tytöt ryntäävät lihamyllyyn. Lennossa punatukkainen tyttö törmää nuoreen mieheen ja painaa kettumainen päänsä vatsaan.
  He onnistuvat hymyilemään toisilleen ennen lähtöä paikkaan, josta ei ole paluuta. Toinen nainen, jo yli puoliksi hiiltynyt, piirsi palavalla kädellä seinälle: "Rohkea kuolee kerran, mutta elää ikuisesti, pelkuri elää kerran, mutta on ikuisesti kuollut." Sinertävänvihreä liekki lisää lämpöä ja syleilee ihastuttavaa vartaloa, joka on muutama hetki sitten arvostetuimpien palkintokorokkeiden arvoinen. Täällä paljastuvat tyttömäiset luut, ja lapsesta asti kovettuneet vahvat lihakset murenevat valkoiseksi tuhkaksi.
  Taistelulaiva leimahti lujaa ja karkoitti värikkäitä ilmakuplia tyhjiöön ja räjähti sitten murtuen moniksi paloiksi.
  Hypermarsalkka Grobzagonath Prince "Giant Mace" määräsi:
  - Siirrä eteenpäin viisi miljoonaa kahdeksansataaviisikymmentätuhatta superfregattia, samoin kuin kovia annigeenin kantajia. Anna universumien lauman lakaista ohi vihollisten selässä!
  Fregatit yrittivät pitää muodostelman rivissä eri riveissä. Ohjusristeilijät ja kourat yhdessä hävittäjien kanssa muodostivat eräänlaisen hienoverkkoverkoston. Aluksi he yrittivät pommittaa vihollista suurelta etäisyydeltä käyttämällä asetta, joka ei ole enää maailmankaikkeudelle uusi, mutta erittäin tuhoisa: termokvarkkiohjuksia. Kuten ison nyrkkeilijän nyrkkeilytaktiikka: Heitä pitkä vasen nyrkkeily ja pidä kumppanisi loitolla. Koalition alukset perääntyivät, tähti-alusten takavartioosa ryntäsi eteenpäin yrittäen murtautua ajoissa taistelukentälle. Organisaatio- ja ohjattavuusetuaan hyödyntävät arkut, kuten teloittaja kirveellä, katkaisivat niitä vastustavien voimien löyhemmän muodostelman. Niiden joukossa, jotka yrittivät hyökätä muukalaisia vastaan, tappiot lisääntyivät.
  Pirullinen kauneuskenraali herttuatar de Furia ryntää nopeaan annigen-kantoalustaan. Tämä on sellainen taistelutähtialus, että toisin kuin perinteisissä risteilijöissä, siinä on aseiden sijasta antennilähettimet, jotka taistelussa käytettynä syövyttävät vaikutuksellaan vihollisalusten panssaria. Täältä tulevat gravioplasmiset aallot, jotka pyyhkäisevät nopeasti tyhjiön läpi. Musta avaruus heidän avaruutta tulvivista liikkeistään on väriltään kuin vesi vuotaneesta bensiinistä. Toiminta on erittäin tuhoisaa. Ne vääntelevät avaruusolioiden aseita yrittäessään vastustaa niitä, aiheuttavat häiriöitä tietokoneohjaukseen tai jopa suurella intensiteetillä aiheuttavat räjähdyksen termokvarkkiohjusten tuhoamissulakkeissa. Vihollisen tähtialukset ovat kuin kaloja koneöljykalvon alla, osa niistä ei ole metallia tai keraamista, vaan biologista alkuperää ja kiemurtelee aivan realistisesti kamalimmissa kourisuksissa.
  Täällä toinen taistelulaivoista alkaa murentua liekeissä, ikään kuin valtava alus, jonka halkaisija on koko kanavan leveydellä, olisi tehty bensiinillä kastetusta dominosta. Pienten tähtialusten tappioista ei ole mitään sanottavaa. Muukalaisten ja maanasukkaiden liittouma antaa selvästi periksi, ilmeisesti stalzanien uusin ase - säteilevä gravioplasma, joka kirjaimellisesti järkytti useiden satojen imperiumien avaruusjoukkoja.
  Comte de Barsov hallitsee tulta liikuttamalla sormia skannerin edessä tietyssä järjestyksessä. Ulkoisesti arkkulaatikko, kenraali Six Stars näyttää mahtavalta, sankarilliselta mieheltä, jolla on raidalliset tiikerikasvot. Aggressiivisen komea peto, mutta tämä on paha kaunotar - Lucifer. Grobzagon virnistää vihaisesti ja antaa armottomia iskuja. Hän tuntee useista galakseista kootun jyrän hämmennyksen. No, anna heidän kasautua vielä enemmän, lisää paniikkia. Kun Armoton, haudan imperiumin pääjoukot astuvat taisteluun, joillekin tulee voitollinen, iloinen loppu ja toisille surullinen loppu.
  Koalitio toimii hieman kaoottisesti, järjestäytyneen vastaiskun, hämärien liikkeiden sijaan, jopa kaksi suurta taistelulaivaa, kosmisista etäisyyksistä huolimatta, sokaisivat, purjehtivat toisiaan kohti, sitten jyrkällä, gravitaatioaaltojen avulla, tuskallisesti irtoavat korvissa lähellä sijaitsevista hävittäjistä törmäsivät.
  Väliseinät murtuivat niiden sisällä, taisteluosastot, kasarmihyttejä, koulutus- ja viihdehallit murskattiin. Kaikki tapahtui vuoroveden nopeudella, riittävän nopeasti tappamaan kaikki mahdolliset pakomahdollisuudet, mutta silti tuskallisen hidasta, mikä antoi miljoonille loukkuun jääneille olennoille mahdollisuuden tuntea painajaismaista lepottoman kuoleman pelkoa.
  Tässä on sirukilpailun kreivitär, joka on hyvin samanlainen kuin orvokkikimppu vaaleanpunaisilla sammakonjaloilla kullanvärisissä kiharoissa, hyväksyy tuskallisen kuoleman ja tunnustaa ... taistelusäteilijälleen. Tietokonehologrammi lukee rukouksia ja vapauttaa synnit reippaasti. Sellainen on tämän lumoavan kansan uskonto, korkean teknologian aseesi toimii papin roolissa, vain kyberneettistä älykkyyttä pidetään sellaisena, siinä on riittävästi pyhyyttä ja puhtautta toimiakseen välittäjänä elävän organismin ja Kaikkivaltiaan Jumalan välillä. Pappi-emitterin viimeiset sanat olivat:
  - Maailma ei ole vailla viehätystä, mutta kauhistus ei ole uhrattu Jumalalle!
  Herttuatar de Furie on hoikka ja urheilullinen joukkueen kätyri erikoistilassa, pakatussa puhekoodissa, jolla on kaksirooli. Salauksen ensimmäinen suoja ryhmän mahdollisilta salakuunteluilta. Toinen magotelepaattinen impulssi.
  Risteilijät, hävittäjät, brigantiinit ja jopa yksi avaruusalus, nämä ovat hänen tähtialuksensa vahingoittamia tai kokonaan tuhoamia aluksia. De Furia toteaa loogisesti:
  - Rohkeus voi kompensoida riittämättömän harjoittelun, mutta harjoittelu ei koskaan kompensoi rohkeutta!
  Heidän kouransa on jo tuhonnut reaktorin termokvarkkienergian (toistaiseksi sen käyttö ei ole niin täydellistä) lähes äärirajoille ja odottaa innokkaasti käskyä. Useita satojatuhansia pääluokkien vihollisaluksia on jo tuhottu, taistelu käydään laajimmalla rintamalla.
  Käsky annettiin, he kiirehtivät, järjestäytyivät vetäytymään latautuakseen rahtiasemilla - erityisissä tähtialuskonteissa.
  Ja prinssi "Giant Mace" heitti uusia voimia taisteluun:
  Erityisesti hänen henkilökohtainen lippulaivansa ultrataistelulaiva "Beast".
  Sitten kaksi muuta jättiläistä "Shock and Awe" ja "Red Noose" siirtyivät eteenpäin. He käyttivät kymmeniä tuhansia suuria ja pieniä aseita ja säteilijöitä. Niiden yläpuolella välkkyi useita suojakerroksia: graviomatriisi, magospatiaaliset kentät (läpäisevä aine vain yhteen suuntaan), voimaheijastin. Kaikki kyberneettiset laitteet työskentelivät alitason teoplasmalla, mikä antoi vastustuskyvyn häiriöille. Samaan aikaan käytettiin valtavia tutkoja, jotka itse loivat jesuiittavikoja vihollisen elektroniikkaan.
  Ikään kuin tappava rakeet satoivat sadon päälle, putosivat maahan kuolemaa kantavat "lahjat"... Kolme jättiläistä yritti hajaantua leveämmälle tuhotakseen vihollisen mahdollisimman tehokkaasti. Ne ovat käytännössä haavoittumattomia, kuten pallosalama, lentäminen, palovammoja avaruudessa lepattava poppelin pähkinä, mikä on niiden tappava vaikutus muukalaisten avaruusaluksiin. Pakottaen heidät vetäytymään paniikissa. Lukemattomat pillerimäiset pelastusmoduulit leviävät tyhjiön poikki, ja yhä useammat niistä tärisevät rakettien räjähdyksistä kuin poijut kovassa meressä. Toistaiseksi arkut eivät kiinnitä niihin huomiota, rikkovat ensin vaaralliset ja vahvat, sitten on mahdollista lopettaa avaruusolennot, jotka ovat menettäneet mielensä jäännökset kauhusta. Taistelu ei ole vielä voitettu, myös Armoton Imperiumin joukot kärsivät kuitenkin mitättömiä tappioita viholliseen verrattuna.
  Mutta samaan aikaan liekeissä avaruusaluksissa ei ole hälinää ja paniikkia. Evakuointi etenee erittäin sujuvasti, ikään kuin nämä eivät olisi eläviä organismeja, vaan biorobotteja. Lisäksi retriittiin, ikään kuin kuoleman pilkkaamiseen, liittyy rohkeita lauluja.
  Ja tässä on de Furian annigeenin kantaja: sellainen erityinen gravitaatioplasman kantaja, joka osoittautui odottamattomaksi tuhovoiman suhteen. Tuhoenergian lataaminen tapahtui lähes välittömästi ja uudelleen taisteluun.
  Avaruusalus saa maksimaalisen kiihtyvyyden, herttuatar pitää jopa kiinni tukista, taistelupuvun läpikuultavan kankaan läpi näkee kuinka hänen suuret hauislihaksensa jännittyvät, ei naisellisesti. Hänen ja muiden miehistön jäsenten on ponnisteltava ollakseen putoamatta selälleen. Tiikerinpäällinen herttuatar on jäljittelemätön, kuin sarjakuvien soturi, hänen silmänsä ovat lävistävät, erittäin kirkkaat, pitkät ja paksut hiukset lepattavat tulevasta ilmasta.
  On vaikea uskoa, että tämä sankarillinen tyttö on saavuttanut jo kaksisataa sykliä. Kuinka raikkaat ja puhtaat hänen kasvonsa ovat, hyvin liikkuvat, joskus raivoissaan, joskus päinvastoin enkelimäiset tai leikkisät. Hänen takanaan on monia taisteluita, mutta hän ei koskaan näyttänyt kyllästyvän niihin. Jokainen uusi taistelu on jotain erityistä, ja sen sanoinkuvaamaton kauneus ja rikkaus kuva, jännittävä rytmi.
  Ja nyt heillä on toimintaperiaatteen kannalta uusimmat aseet, joita vastaan vihollinen ei todennäköisesti pysty löytämään tehokasta suojaa ainakaan Grobzagonatin lopulliseen voittoon asti.
  Kuinka avuton onkaan Phizt-rodun dreadnought. Sokea, suunnan menetys. Pyörii urheilijan laukaisemalla kiekolla, että muutaman hetken kuluttua sen osat ruiskutettiin galaksin avaruuden poikki. Tai toinen onneton uhri, kolme tuhoajaa, jotka kuolevat samanaikaisesti gravioplasman käsivarsissa, laivat vapisevat ja litistyvät, kuin surffauksen heittämät poikaset paahtavan hiekan päälle.
  Baron de Alligator korjasi säteilijöiden suuntausta (eikä ilman menestystä, uudesta poltetusta risteilijästä jäi vain monoblock-puikkoja), pahoitteli:
  - Se on helppo tappaa, on vaikea herättää henkiin, ja yleensä on mahdotonta elää ilman väkivaltaa!
  Defuria, joka ohjaa tähtilaivaryhmäänsä, purkaa uutta tuhovirtaa ja näyttää rahtikuljetuksesta muunnetulta laivalta, on myös sotkeutunut plasmaverkkoon, osoitettu:
  - Kuolema uskollisena ystävänä tulee varmasti, mutta jos haluat kävellä pidemmälle oikolla elämällä, osoita omistautumisesi mielelle ja rohkeudelle!
  Comte de Barsov haukkui käheästi ja jatkoi nokkelaa sanalinjaansa:
  - Lakia ei kirjoiteta tyhmille, mutta he saavat myös rangaistuksia rikkomisistaan niille älykkäille ihmisille, jotka ovat kirjoittaneet nämä lait!
  Monipuolisen armadan järjestäytynyt vastarinta on murtunut. Pakeneminen avaruuteen on kuin jopa vuoren romahtaminen, se on tornado, joka peitti välittömästi kääpiöparven, kaataen ja poimien kaikki kerralla... Takaa-ajo alkoi. Kuin susilauma, joka ajaa lammaslaumaa. Vain arkut ovat paljon ilkeämpiä, armottomampia kuin sudet. Heille tämä ei ole edes selviytymiskysymys, vaan taipumattoman tahdon ja häikäilemättömän raivon osoittaminen. Jahtaa, kiusaa, älä päästä irti. Ja vaikka monet lapset eivät odota vanhempiaan (ja tänne on kerääntynyt olentoja samaa sukupuolta olevista kymmeniin sukupuoliin), mutta äidit, isät, neutraalit, heidän poikansa, tyttärensä ja kuka tietää kuka muu... Mitä rohkeutta sellaisessa murha, kun jopa peltopyyn ampuminen vaatii enemmän taitoa ja vaivaa. Roskat tulvivat tilaa ja putosivat valaisimien päälle aiheuttaen koronahäiriöitä, ulkonevia ja plasmapyörteitä pinnalla. Yksittäiset tähdet jopa vaihtavat värejä monista niiden pinnalle pudonneiden vieraiden esineiden vuoksi. Kaikki eivät ymmärrä, mutta ne, joilla on sydän: on erityisen kauheaa, jos persoonallinen olento palaa elävältä, ja persoonallisuus on kokonainen irrationaalinen ja arvaamaton maailma.
  Jopa tyhjiö voi itkeä sellaisesta räjähdyksestä...
  Ensimmäisen vuoden opiskelijat Alex ja Angelina näkivät kaiken tämän, eikä edes niin kuin elokuvassa, vaan kerralla, monissa kohdissa ja yksityiskohdissa, kun kaikki tulee sisään ja täytti mielen havaintokaleidoskoopilla.
  Sitten he huomasivat, että yksi ihmistähti-aluksista - delfiinivauvan muotoinen brigantiini - oli menossa kohti ... lepotilassa olevaa kvasaaria, joka loistaa kaikilla sateenkaaren väreillä. Jokin kertoi opiskelijoille, että se oli kvasaari, vaikka ei sellaisilla säteillä, jotka polttavat kaiken elävän. Mutta jopa pelkistetyssä muodossa hän kätki tappavan vaaran kaikelle aineelliselle. Ja tämä brigantiini vaikutti rohkealta itsemurhalta.
  Annigenos herttuatar de Furian komennossa sai käskyn: "Tarkista, maanpäällinen tähtialus!". Ja kolme valtavaa tuhatta sotilasta ja kymmeniä tuhansia taistelurobotteja aluksella, lähes vahingoittumattomina, ryntäsivät primaatin perään.
  Ikään kuin petohait jahtaavat pientä tukehtuvaa ankanpoikaa raivoavan valtameren myrskyisissä vesissä.
  Alex tunsi yhtäkkiä pystyvänsä paitsi kohoamaan myös liikkumaan, huusi ystävälleen: "Seurataanpa enkeli heitä." Tyttö vastasi: "Kyllä, minusta tuntuu, että voin."
  Laulakoon Mikhail Boyarsky: "Vaikka ruumis ilman sielua ei ole ruumis, mutta kuinka heikko on sielu ilman ruumista!" Ehkä tämä on totta, mutta... Henki voi, kun se on mennyt jonkun toisen lihaan ja ottanut sen hallintaansa, ilmentää itsensä upeassa voimassa...
  Kolmesta tikarista sinkoutui palavia tuhoavia säteilyvirtoja, ja näytti siltä, ettei urhean kapteenin Alena Snegovan johtamalla ihmisbrigantiinilla ollut pienintäkään mahdollisuutta. Jo magoplasmiset aallot tunkeutuivat runkoon ja muuttivat hopeanhohtoisen panssarin muotoon ja pakottivat kevyiden kanuunoiden piiput putoamaan kuin ylikeitetty pasta. Miehistön jäsenet kokevat kauheaa kipua, taistelupuvut hajoavat, iho irtoaa, silmät sokeavat... Näyttää siltä, että ei ole mahdollisuuksia... Brigantiini alkaa hehkua jättäen jälkeensä savuavan pölyn, jossa on antimateriaalikaviaaria.
  Mutta tällä viime hetkellä, kun putoat olemattomuuden helvetin toivottomaan kuiluun, kaksi kyljillä sijaitsevaa annigeenin kantajaa kääntävät säteilyä keskimmäiseen.
  Ja se alkoi, irisoivat aallot kulkivat keskustikin läpi, automatiikka kytkeytyi suojaukseen. Ja ihmisalus, joka näytti jättiläisten taustalla pieneltä, menettäen osia rakenteestaan, pakeni irisoivasta magoplasmaverkostosta.
  Alex istui Baron de Alligatorin ruumiissa, ja Angelina satuloi kreivi de Barsovin tajunnan. Tavalliset arkkusuppilot, kuten upseerit, eivät ole tottuneet keskustelemaan komentajien käskyistä, vaan toteuttamaan ne. Jos lyöjät kehoissaan "hevostensa" muistia käyttäen käskivät vaihtaa tulikohteen, niin... Joten se on välttämätöntä. Kuten Grobozagonatin pääsääntö sanoo: "Vannon kiistatta totella Hyper-Keisaria, häntä henkilökohtaisesti, samoin kuin mitä tahansa hänen määräämää pomoa!".
  Käsky on annettu ja sitä toteutetaan... Mutta arkunkantajien persoonallisuus ei halua tyytyä siihen tosiasiaan, että nuorten vankien ruumiittomat sielut ovat ottaneet heidän ruumiinsa haltuunsa. Alkaa kova taistelu, alligaattori ja Barsov jäätyvät, tiikerin silmät kiiltävät. Tilaus on jo annettu ja sitä toteutetaan kunnes se peruutetaan...
  Brigantiini on kuitenkin jo saanut kuolevaisia haavoja, vain vähän enemmän ... Alena Morozova tarttuu viimeisimmillä voimillaan ohueen tajunnan lankaan. Hänen pukunsa ja univormunsa on hiiltynyt, ja liekit hyväilevät julmasti hänen jo täysin alastonta vartaloaan. Iho peittyy suurilla rakkuloilla ja sitten kuoriutuu pois. Viitan palaset putoavat pois... Vielä vähän...
  Tässä se on kvasaarin ohut häntä, johon hänen brigantiininsa on saatava, tai pikemminkin se, mitä siitä on jäljellä ... Alligaattorin ja Barsovin persoonallisuus on jo palannut, magoplasma on taas leikattu sisään .... Alenan palaneet luut murenevat, ja hänen tietoisuutensa palaa mustaksi suppiloksi... Ja nanosekunnin merkityksettömän osan ajan, lopullisen tuhon, komentajan brigantiinin fragmentti lentää kvasaarin Probomeraniin...
  Kaikki pysähtyi yhtäkkiä, ikään kuin se ei olisi koskaan alkanutkaan. Purple Constellation Fleetin armada jäätyi, ja sen vastustajat katosivat heti. Se näytti siiviltä, ja avaruuskorppikotkien tassut olivat liimattuja avaruuteen eivätkä voineet liikkua. Ja samaan aikaan kukaan ei tuntenut pienintäkään vapinaa tai tärinää. Kaikki tapahtuva oli tavallisen fysiikan ulkopuolella.
  Herttuatar de Furie murisi kiivaasti:
  - Kuka tämä on, siisti, joka onnistui pysäyttämään meidät?
  Genhir Wolf katsoi peittelemättömällä vihalla:
  - Minulla ei ole aavistustakaan... Periaatteessa se on kuitenkin mahdotonta... - Kenraaliarkkuauto madalsi ääntään, ilmeisesti peloissaan kuiskaukseksi, hänet petti hermostunut juokseminen jäisin silmin ympäriinsä, lisäsi. - Agenttimme kertoi, että maa voi heittää vitsin ajan myötä.
  Herttuatar vastasi rauhallisesti, jopa halveksivasti:
  - Tämä on tietysti ärsyttävää, mutta kukaan ei voi kieltää eläviä yksilöitä taistelemasta ja meitä arkkupintoja voittamasta!
  Alligaattori haukotteli uhmakkaasti ja heitti suuhunsa jotain, joka näytti voimakkaasti maustetulta voileipältä. Silitti tiikeri-adjutantin kurittomia hiuksia , pureskeli kulinaarista tuotetta energisesti kovaäänisesti, mutta samalla täysin ymmärrettävällä ja vahvalla äänellä, hän tiivisti:
  - Keskeneräinen vihollinen on kuin hoitamaton sairaus - odota komplikaatioita!
  Angelinan ja Alexin pahoinpideltyjen sielujen vierestä ikäänkuin jääreiästä nousi esiin Alenan hengen säteilevä aines. Vapautetun sielun kasvot loistivat kuin aurinko. Vangittuaan opiskelutovereiden ymmärtämättömät katseet, tyttökapteeni selitti iloisen innostuneena:
  -Voitimme! Uhka ihmiskunnalle on eliminoitu, sekä tämä että toivottavasti tulevat haasteet.
  Angelina mutisi hämmentyneenä:
  - Ja miten?
  Alenka alkoi selittää:
  - Suuri tiedemies Pavel Karpov havaitsi, että ajan rakenne on samanlainen kuin täysvirtaava, rajaton joki, jossa on miljoonia itsenäisiä puroja. Ja että on mahdollista asettamalla eräänlainen aallonmurtaja vaikuttaa tietyn puron kulkuun. Valitettavasti hän kuoli, paljastaen siten vaikutusmekanismit loppuun asti, eikä toista sellaista neroa ollut. Mutta tässä on yksi tapa luoda tällainen aallonmurtaja, jonka hän paljasti. Jos karkotat nukkuvan kvasaarin energian tietyllä alueella ja vain tarkalleen keskiyön juhlien aikana uuden vuoden planeetalla Maa, vapautunut energia aiheuttaa eräänlaisen aallon planeetan menneisyydessä ja kaksinkertaistuu ajan virtaus tapahtuu aurinkokunnassa...
  Alex oli hämmentynyt, ja räpytellen eteerisiä silmäluomiaan hän kuiskasi:
  - Ja mitä väliä sillä on?
  Soturi Alena selitti:
  - Kaikki aurinkokunnan ihmiset saavat ylimääräisen elinvuoden, mikä tarkoittaa, että Pavel Karpovilla on aikaa suorittaa ainutlaatuiset löytönsä ... Tai pikemminkin hänellä on jo, edessämme ei ole vihollisen armadaa!
  Angelina huudahti vapisten:
  - Tuhoitko ne kaikki!
  Brigantiinin kapteeni hymyili hellästi ja välähti vastaukseksi:
  - Luulen, että ei! Pelkästään ajan jokeen asetettu aallonmurtaja käänsi kronologisen virran heille ympyrään. Tämä tarkoittaa, että arkkulaatikot elävät ikuisesti, yhdessä aikasilmukassa, elävät saman vuoden äärettömän monta kertaa!
  - Ja me? Alex kysyi.
  - Palaat aikaanne, ja toivon, että ensi kerralla et mene kadulle rosvojen kanssa ...
  Nuori mies ja tyttö heräsivät seisomaan Kremlin kellon edessä, Punaisella torilla. Jättimäinen kello alkoi lyödä keskiyötä mitatusti ja majesteettisesti.
  Uusi vuosi on tullut.
  . LUKU #15
  Tauon jälkeen vihollisuudet jatkuivat. Kiinalaiset yrittivät uudelleen kokoamalla voimia hyökätäkseen kaukaisiin Venäjän omaisuuksiin.
  Tällä kertaa kuusi otti joitain nykyaikaisempia aseita.
  Tässä tapauksessa he kaikki kuusi kiipesivät IS-7:lle maagisilla ei-vaihdettavilla kuorilla ja patruunoilla.
  Ja he alkoivat ilman tarpeettomia seremonioita ampua Kiinan armeijaa ja murskata sen toukilla.
  Ja Oleg Rybachenko ampui myös tykistä ja karjui:
  - Voittomme on väistämätön, se ei ole nyt sama kuin ennen!
  Kuvauksen aikana ja jopa vuorollaan ammuttaessa voit kuitenkin ajatella jotain muuta.
  Todellakin, miksi Vladimir Vladimirovich Putin on niin onnekas poliitikko ja presidentti. Varsinkin Jeltsinin viralliseksi seuraajaksi nimittämisen alusta lähtien kaikki sujui hyvin.
  Näytti siltä, että kommunistien ja Jablokon olisi pitänyt toimia yhtenä muodostelmana - Jeltsinin seuraaja on vihollinen numero yksi.
  Mutta puhetta ei tapahtunut. Ja Sobchakia, joka varasti, ei muistettu. Hyväksyminen sujui rutiininomaisesti. Vaikka kommunistien olisi pitänyt ymmärtää: tämä on heidän tuleva haudankaivajansa!
  Kyllä, ja Yavlinsky - joka yritti näyttää itsensä oppositioisimmaksi poliitikoksi, joka ei ollut koskaan äänestänyt talousarvion puolesta, miksi ei vastustanut.
  Siitä tuli vain niin outo.
  Ja sitten kävi jotenkin tuuri. Väkivaltainen ja nälkäinen Dagestan ei tukenut vahhabien suorituskykyä, vaikka Basajev ja Khattab luultavasti luottivat tähän. Duuman oppositio ei törmännyt viranomaisten kanssa. Tai käytä Tšetšenian tekijää.
  Lyhyesti sanottuna kaikki oli Putinin puolella alusta alkaen. Eikä duuman oppositio yrittänyt käyttää Moskovan ja Volgodonskin räjähdyksiä viranomaisia vastaan.
  Vaikka kommunistien täytyy ymmärtää, he jäävät taka-alalle.
  Yavlinsky ymmärsi tämän hyvin myöhässä.
  Oleg ampui kiinalaisia, repi keltaiset soturit kappaleiksi kuorilla.
  Ja huokaisi...
  OK. Politiikasta ajatteleminen on vähän ärsyttävää. Otetaan esimerkiksi Gerda. Yhdessä kuvassa hänet on kuvattu rosvojen vankina kädet sidottuna hänen taakseen paljain jaloin. Ja jalat ovat jopa punaiset, se näkyy lämmittämättömässä eläintarhassa peuran kanssa, ryöstäjällä on kylmä ja Gerdan jalat ovat erittäin kylmät.
  Köyhä tyttö, hänen kenkänsä otettiin häneltä, mitä hän anoi kuningattarelta. Ja nyt hän kärsii vankeudessa.
  Poika ampui jälleen taivaallisen valtakunnan armeijaa, painaen paljaita varpaillaan ohjaussauvan painiketta.
  Sitten he menivät toiseen suuntaan.
  Žirinovski ei suoraan tukenut Jeltsiniä, eikä ole olemassa yhtään videotallennetta, jossa hän tekisi tällaisia lausuntoja! Toisaalta uudet vaalit ja jopa puolueiden listat olivat hänelle erittäin hyödyllisiä. Suoritettuaan itse asiassa sotilasvallankaappauksen Jeltsin kaappasi vallan ja hänestä tuli täysivaltainen diktaattori, jota muodollisesti ei rajoittanut mikään! Jopa perustuslakituomioistuimen toiminta keskeytettiin, ja presidentti sai virallisesti rajattomat valtuudet! Näissä olosuhteissa uuden perustuslain hyväksyminen rajoitti pian diktaattorin valtaa, mikä vahvisti sen! On myös sanottava, että mielipidemittausten mukaan jopa 80 prosenttia Venäjän väestöstä oli valmis äänestämään presidentin perustuslakiluonnoksen puolesta. Siksi Žirinovskia ei voida tuomita tiukasti perustuslain tukemisesta. Ensinnäkin, muuten hän ei yksinkertaisesti voinut osallistua vaaleihin, ja toiseksi Vladimir toivoi saavansa joidenkin Jeltsinin lukuisten kannattajien tuen. Mitä tulee puolueen nimeen, tuolloin kansan keskuudessa syntyi illuusio - kommunisti-fasistinen (mediatermi) parlamentti hajosi, kukaan ei puutu uudistuksiin ja pian elämme kuin Amerikassa! Näissä olosuhteissa nimi liberaalidemokraattinen oli vaaleissa varsin edullinen! Vaaliliitosta tuli hallitseva puolue: Venäjän valinta, jota johti Gaidar! Kukaan ei uskonut liberaalidemokraattisen puolueen mahdollisuuksiin, monet ajattelivat, että Žirinovski ei ottaisi edes viiden prosentin kynnystä!
  Kyllä, näytti siltä, että Žirinovskilla oli erittäin heikkoja paikkoja. Ja Venäjän valinnalla on kaikki valttikortit käsissään. Paitsi, mikä ehkä tärkeintä, taloudessa ei ollut todellisia saavutuksia. Mutta sitten valtavan propagandakoneiston ja hallinnollisten resurssien käsissä. Kazakstanin ja muiden maiden kokemukset osoittavat, että usein tämä riittää vaalien voittoon, jopa sensaatiomaisiin tuloksiin!
  Mutta Vladimir Volfovitš osoitti erinomaiset poliittiset kykynsä: erityisesti hän onnistui vakuuttamaan Jeltsinin lähipiirin uskollisuudestaan, eikä häntä estetty rekisteröitymästä, kuten tapahtui esimerkiksi Baburin-blokille ja muille! Hän onnistui saamaan rahaa vakuuttamalla sponsorit mahdollisuuksistaan saada maksettua lähetysaikaa (ja hän itse ansaitsi jotain liiketoiminnalla!). Ja mikä tärkeintä, hän osoitti vaalien aikana upean puhelahjan suorittaessaan lumoavan vaalikampanjan! LDPR:n verkkosivuilta löytyy vanhoja tallenteita vuoden 1993 vaalikampanjasta: nämä ovat todella vahvoja puheita, joihin verrattuna Hitler on vain säälittävä puhujan varjo. Demokraatit riitelevät keskenään ja huomasivat liberaalidemokraattisen puolueen suosion kasvun pitkällä viiveellä! Minun on sanottava, että sosiologit eivät näyttäneet todellista kuvaa, vaan sitä, jonka viranomaiset halusivat nähdä! Gaidar kutsui Žirinovskia Hitleriksi ja vaati Jeltsiniä poistamaan liberaalidemokraattisen puolueen rekisteristä. Mutta presidenttiä lähellä olevat analyytikot raportoivat Jeltsinin hyväksyntäluokituksen laskevan ja perustuslain kannatuksen laskevan. Näissä olosuhteissa hylkääminen voi aiheuttaa ongelmia viranomaisille. Lisäksi vuonna 1993 joukkovaalipetosten tekniikoita ei ole vielä kehitetty, lukuun ottamatta primitiivistä äänestyslippujen heittämistä vaaliuurneihin, joten kansan tahto oli suhteellisen rehellinen! Žirinovski puolestaan lupasi vapauttaa Rutskoin ja muut oppositiopuolueet!
  Oleg Rybachenko hajaantui täällä ja ammuttiin jälleen välttämättömästä ammuksesta.
  Kun tyttö Margarita osoitti asetta paljain jaloin, poika ajatteli ja ymmärsi asian.
  Vaalien tulos oli sensaatiomainen, ja liberaalidemokraattisen puolueen johtajaa äänestivät sekä hallinnon viholliset että monet Jeltsinin kannattajat! Puolue sai lähes 24 prosenttia 13 jäsenestään ja sijoittui ensimmäiseksi. Sekalaisen vaalijärjestelmän vuoksi Žirinovski sai kuitenkin vain 60 paikkaa eli 15 prosenttia valtion duumasta, parlamentin alahuoneesta! Lisäksi uusi perustuslaki rajoitti voimakkaasti valtionduuman toimivaltaa, joten todellisuudessa Žirinovski ei saanut merkittävää valtaa. Todennäköisesti hänen ryhmäänsä valtionduumassa voitaisiin pitää vain ponnahduslautana uudelle hyökkäykselle valtaa vastaan! No, Žirinovskia itseään verrattiin yhä enemmän Hitleriin! Muuten, vuonna 1930 Hitler voitti 18 prosenttia äänistä ja sijoittui toiseksi vaaleissa, mutta sai samalla paljon todellisempaa vaikutusvaltaa valtaan. Ensinnäkin Reichstagissa oli vain yksi kamari, ja toiseksi vaalit pidettiin vain suhteellisessa järjestelmässä, ja kolmanneksi parlamentin valta oli verrattoman vahvempi kuin Venäjällä! Žirinovski puolestaan osoittautui paljon huonommassa tilanteessa: voiton ilme herätti äänestäjissä liian suuria odotuksia, mutta todellista valtaa ja mahdollisuus muuttaa jotain gugulin-nenästä!
  Täällä tietysti ihmeet alkavat: aiemmin varovaisena poliitikkona toiminut Žirinovski muuttui yhtäkkiä impulsiiviseksi ja äärimmäisen epäloogiseksi. Erityisesti häntä syytettiin hitlerismistä, joten hän vahvisti lännenvastaista retoriikkaa ja aiheutti pelkoja, että jos hän tulee valtaan, hän laukaisi kolmannen maailmansodan! Ja jotkut lausunnot olivat täysin hulluja, mukaan lukien atomipommin käyttö Kazakstania ja muita maita vastaan. Erityisesti Žirinovski julisti jopa pudottavansa atomipommin Tbilisiin! Samaan aikaan oli joitain saavutuksia: oli mahdollista suorittaa armahdus, täyttämällä vaalilupaukset .... Mutta yleensä Vladimir Volfovich ei saanut pisteitä, joutui jatkuvasti skandaaleihin ... Kyllä! Tietysti hän provosoitui, CIA ja liberaalidemokraattisen puolueen vastustajat loivat monia skandaalitilanteita, ensisijaisesti länsimaisten demokraattien joukosta Venäjän sisällä, mutta silti järkevän ja pragmaattisen poliitikon ei olisi pitänyt alistua tähän, tai ainakaan. minimoi provosoinnin mahdollisuus! Esimerkiksi Zjuganov, huolimatta siitä, että hän on nyt seitsemäntoista vuoden ajan kantanut Kremlin tärkeimmän poliittisen vastustajan laakereita, onnistui jotenkin välttämään skandaalit, ei ole koskaan asettunut isoon eikä hänellä ole mainetta korruptoituneena. poliitikko! Totta, kommunisteilla oli myös hetki aikaa Venäjän federaation kommunistisen puolueen väitetysti päärahoittajan Hodorkovskin asettamisen kanssa, mutta tässä tapauksessa Zjuganov ei jättänyt mitään halveksivia lausuntoja. Erittäin varovainen poliitikko Gennadi Andreevich, joskus jopa liian varovainen! Erityisesti toukokuussa 1999, kun Jeltsin ehdotti Stepashinin ehdokkuutta, kommunistien olisi pitänyt estää hänet ja joko pakottaa tekemään myönnytyksiä tai provosoida duuman hajottaminen ja ennenaikaiset parlamenttivaalit. Mutta Zjuganov päätti olla ottamatta riskejä, vaikka jos valtionduuma olisi silloin hajotettu, kommunistit olisivat säilyttäneet ja jopa laajentaneet sen hallintaansa. Kyllä, elokuussa 1999 kommunistit hyväksyivät Putinin ilman taistelua, vaikka se, että Jeltsin ilmoitti hänet seuraajakseen, vaati opposition toimimaan yhtenäisenä rintamana tätä ehdokasta vastaan. Mutta Zjuganov päätti, että oli parempi mennä vaaleihin käyttämällä kansanedustajan aseman antamia etuoikeuksia, ja se, että Putinista voi muuttua kansallissankariksi vain kolmessa kuukaudessa, ei voinut päästä edes rohkeimman Kremlin päähän. analyytikot.
  Oleg Rybachenko ampui jälleen kiinalaista pojan paljain jalan avulla ja jatkoi ajatuksiaan.
  Neropoika uskoi vilpittömästi, että Žirinovski ei ollut tasavertainen;
  Lyhyesti sanottuna joulukuu 1993 oli liberaalidemokraattisen puolueen johtajan poliittisen uran huippu, sitten lasku alkoi, vaikka se ei aluksi ollutkaan maanvyörymä erilaisin vaihteluineen. Myös Jeltsin menetti nopeasti suosiotaan: talouden kriisiä ei voitu voittaa, päinvastoin se paheni ja paheni. Täällä Žirinovski teki toisen virheenlaskennan, allekirjoitti sopimuksen rauhasta ja harmoniasta. Loppujen lopuksi häntä syytettiin jo perustuslain tukemisesta, joka laillisti valtavan presidentinvallan (toisaalta, mitä olisi tapahtunut, jos perustuslakia ei olisi hyväksytty? Oli hyvin todennäköistä, että siellä oli sisällissota!), Ja sitten oli allekirjoitettava rauhansopimus. Totta, Žirinovski jätti sen syksyllä. Mutta yleisesti ottaen kestäisi hyvin kauan kuvata tarkasti, mitä virheitä LDPR:n johtaja teki ja miksi hänestä ei tullut presidenttiä. Hänen suurin virheensä on strategisesti väärä PR! Vuoden 1993 vaalien jälkeen oli tarpeen muodostaa kuva nykyisen hallituksen ja Jeltsinin päävihollisista henkilökohtaisesti! Eli tulla Antijeltsiniksi populistisimmalla retoriiikalla, kritisoimalla ensisijaisesti sisäisiä vihollisia, korruptiota, varkauksia ja niin edelleen! Ja tärkein iskulause - Gang Jeltsin oikeudenkäyntiin! Ja samalla halveksimatta vasemmistolaisia iskulauseita, sosiaalista demagogiaa, oikeudenmukaisuuden lupauksia! Erityisesti Valko-Venäjällä Lukašenka sai yli 80 prosenttia presidentinvaalien toisella kierroksella, mikä on yksinkertaisesti loistavaa oppositiopoliitikolle ! Mutta et voi sanoa, että Lukashenka on vahvempi puhumisessa kuin Žirinovski, pikemminkin päinvastoin, Vladimir Volfovitš on paljon koulutetumpi ja älyllisesti kehittyneempi! Mutta Žirinovski pettyi hänen luonteensa, liian aggressiivisen ja nopeatempoisen, ja toisaalta uskon siihen, että Jeltsinin lähipiiri ja Jeltsin itse olisivat pelissä hänessä valiten hänet seuraajakseen. Kuka tietää tarinan: he todennäköisesti muistavat Hitlerin ja Gindebrunerin suhteen, ensin varovaisena ja sitten kumppanina! Mutta tosiasia on, että Gindebrug oli ensimmäisen maailmansodan sankari, maansa patriootti ja jo rappeutunut vanha mies. Ja Jeltsin, Neuvostoliiton tuhoaja ja keisarillisen ideologian kiihkeä vihollinen, oli Žirinovskille strateginen vastustaja. Kyllä, ja Jeltsinin lähipiiri pelkäsi, että silloin nuori ja aggressiivinen Žirinovski alkaisi palauttaa järjestystä ja sitten päät pyörivät! Joten Jeltsinin lähipiirillä ei ollut halua työntää Volfovitshia presidentiksi tai pääministeriksi, ja hänen todellinen mahdollisuus valtaan oli vain Jeltsinin ruumiin kautta. Eli Žirinovskin täytyi ainakin ulkoisesti jäljitellä korkeinta mahdollista vastustusta hallintoa kohtaan! Että ihmiset ajattelevat, ettei ole olemassa suurempaa viranomaisten vihollista kuin Žirinovski, ja että syntyy yhdistys: Žirinovski tai Jeltsin, Žirinovski Jeltsiniä vastaan! Vladimir Volfovichilla ei kuitenkaan ollut vahvaa analyytikkoa ja PR-henkilöä ympäristössään tai hän ei halunnut kuunnella ketään. Tai ehkä hän jopa pelkäsi Jeltsiniä, vaikka täytyy sanoa, että Jeltsin ei vieläkään ole aivan tyranni, jos hän alistui armahdukseen ja vihollistensa: Rutskoin ja Makashovin vapauttamiseen. Kyllä, ja Jeltsin meni hajottamaan parlamenttia, koska ihmiset ikään kuin antoivat hänelle luvan tähän kansanäänestyksessä 25. huhtikuuta 1993. Lisäksi parlamentin ja Jeltsinin teloitus pelotti häntä niin, että hän menetti päättäväisyytensä. Joten, Žirinovskista voisi hyvin tulla hänen päävastustajansa, varsinkin kun Zjuganov sai rangaistuksen huolimatta siitä, kuinka paljon hän pisti Jeltsiniä!
  Poika ampui taas raskaan ammuksen tyttöjen perään paljain jalkansa avulla ja jatkoi ajatuksiaan.
  Toinen Žirinovskin virhe oli hänen kantansa Tšetšenian sotaan. Vaikuttaa kansallismieliseltä, hänen piti tukea perustuslaillisen järjestyksen luomista, mutta missä muodossa! Sota meni alusta alkaen huonosti, venäläiset joukot kärsivät valtavia tappioita pääasiassa Jeltsinin komennon rikollisen keskinkertaisuuden vuoksi. Lisäksi kenraalit, joilla oli kokemusta Afganistanin sodasta, esimerkiksi puolustusministeri Grachev, käskivät huonommin kuin ekaluokkalaiset. Jopa toimittajat opettivat kenraaleja taistelemaan! Se oli paradoksi!
  Näissä olosuhteissa oli tarpeen ottaa kantaa: Jeltsin ja hänen jenginsä ovat syyllisiä Venäjän armeijan valtaviin tappioihin! Hallitsevaa hallintoa koskevaa kritiikkiä olisi pitänyt vahvistaa, mutta samalla armeijaan koskematta. Vaikka Grachevia ei olisi myöskään pitänyt puolustaa! Zyuganov otti optimaalisen voittopaikan! Kritisoi Jeltsiniä, ei riitele armeijan kanssa, ei tue separatisteja. Yleisesti ottaen Zjuganov valitsi oikean toimintatavan: suurin etäisyys Jeltsinin politiikasta, vastakkainasettelu. Ensimmäisen kokouksen duuman kommunistit eivät kuitenkaan aina olleet johdonmukaisia vastustuksessaan. Erityisesti Žirinovskin ehdotusta epäluottamuslauseesta Tšernomyrdinin hallitukselle ei tuettu. Yleisesti ottaen kommunistit äänestivät epäluottamuslauseen puolesta ensimmäisen kerran vasta lokakuussa 1994, mustan tiistain jälkeen, jolloin Tšernomyrdinin talouspolitiikan passiivinen hyväksyminen saattoi maksaa heille kalliiksi. Toisen kokouksen valtionduumassa, jossa Zjuganovin johtamat kommunistit olivat jo enemmistönä, ei koskaan (!) äänestetty epäluottamuslauseesta! Ja eduskunta hyväksyi kaikki viisi ehdokasta pääministerin virkaan, mutta se on toinen tarina! Zjuganovin persoonallisuus ansaitsee erillisen artikkelin, samoin kuin miksi hän hävisi Jeltsinille vuonna 1996.
  Ilmeisesti Žirinovski itsekin halusi kompromissin Jeltsinin lähipiirin kanssa, toivoen saavansa oligarkit vakuuttuneiksi hänen uskollisuudestaan, jotta he asettaisivat hänet ainoaksi, joka pystyi estämään kommunisteja ottamasta valtaistuinta. Mutta ongelmana on, että Jeltsinin lähipiiri ei tuolloin halunnut muutosta eikä luottanut Volfovitshiin, joka muuten onnistui huonontamaan asennettaan lännessä. Monilla presidenttiä lähellä olevilla oligarkeilla oli liiketoimintaa lännessä ja he onnistuivat keräämään siellä valtavia velkoja. Kyllä, ja öljyn hinta oli noin 10 dollaria barrelilta, joten halpaa kaasua oli ja eliitti jäi melko koukkuun Nato-maiden lainoihin. Ja lännessä he tekivät selväksi, että Žirinovski ei ollut heille hyväksyttävä.
  Näissä olosuhteissa liittoutumiseen luottaminen Jeltsinin eliitin kanssa vain pilaa liberaalidemokraattisen puolueen johtajan imagoa ja sekaantui blokin toimintaan kommunisteilla ja nationalisteilla. On myös sanottava, että Venäjän armeijan raskaat tappiot, haluttomuus voittaa yleensä muutama ja ei erityisen hyvin aseistettu vihollinen, vähensivät militanttien iskulauseiden suosiota ja halua saavuttaa onnellisuutta sodan kautta. Ihmiset näkivät, että Venäjän armeija ei ollut valmis pesemään jalkojaan Intian valtamerellä ja valloittamaan Lähi-itää öljyvaroineen. Kyllä, teoriassa Lähi-idän vangitseminen voisi antaa paljon rahaa öljydollarien ja väistämättömän energian hintojen nousun vuoksi, mutta vaikka Tšetšeniaa ei voitaisikaan... Pasifistiset tunteet alkoivat kasvaa, ja Zhirik kärsi vakavia vaalitappioita!
  Ihmelapsi ampuu taas suoraan. 130 millimetrin tykin kuori hajotti kiinalaisia.
  Margarita sanoi hyväksyvästi:
  - Olet fiksu!
  Ja hän alkoi käyttää paljaita varpaitaan ampumaan itsensä.
  Ja Oleg Rybachenko jatkoi päättelyään.
  On kuitenkin sanottava, että Zjuganov oli erittäin varovainen. Esimerkiksi kun Boris Fedorov ehdotti äänestämistä epäluottamusluokituksen puolesta hallitukselle, Venäjän federaation kommunistinen puolue ei tukenut tätä. Yleisesti ottaen Zjuganov ja hänen lähipiirinsä kohtelivat Tšernomyrdiniä erittäin huolellisesti, vaikka tämä jatkoi politiikkaansa oligarkkien edun mukaisesti ja osoitti uskollisuutta Jeltsinille. Mutta mielenkiintoista on, että Zjuganov onnistui nousemaan oppositiopuolueen ykköseksi ja Jeltsinin vastustajaksi. Lisäksi presidenttiä edistävä propaganda auttoi häntä tässä, luultavasti tarkoituksella, koska kommunisti Zjuganov toisella kierroksella on parempi kuin ei-kommunistiehdokas.
  LDPR-puolue koki talvella ja keväällä 1995 vakavan kriisin, useat kansanedustajat jättivät sen, mukaan lukien kirkas, karismaattinen Marychev.
  Mutta Tšetšenian sota voitettiin vähitellen, militantit kärsivät myös valtavia tappioita ja he joutuivat verenvuotoon ja demoralisoitiin, Venäjän armeija eteni. Kesäkuussa Shamil Basajev takavarikoi äitiyssairaalan Budenovskissa. Periaatteessa tällainen militanttien liike ei antanut mitään sotilaallisesti, ja propagandassa se oli jopa sotapuolueen kannalla ... Mutta Jeltsin hajosi, ilmeisesti lokakuun 3.-4. päivän tapahtumat ja miljoonien kiroukset venäläiset kaatoivat hänet ja hän käski Tšernomyrdinin lopettamaan sodan ja aloittamaan neuvottelut...
  Venäjän armeija lopetti yksipuolisesti vihollisuudet. Ja valtionduuma keräsi vihdoin tarpeeksi ääniä hyväksyäkseen epäluottamuslauseen hallitukselle ja vaati useiden turvallisuusvirkamiesten eroa. Jeltsin myöntyi, säilyttäen vain Grachevin, mutta antautui Jegoroville, Jerinille, Stepashinille. Täällä Žirinovski otti aluksi oikean kannan: hän tuomitsi aselevon ja äänesti epäluottamuslauseen puolesta. Ja kun Tšernomyrdin bluffoi ja uhkasi saattaa valtionduuman äänestettäväksi kysymyksen hallitukseen kohdistuvasta luottamuksesta (on yksi varoitus, jos alle 226 ääntä 450:stä äänestää hallituksen luottamuksen puolesta, presidentti on velvollinen viikko joko hajottaa hallitus tai hajottaa duuman), Žirinovski osoitti lujuutta ja valmiutta mennä ennenaikaisiin parlamenttivaaleihin. Ennenaikaisten vaalien etuja ovat marttyyrien imago, epäonnistuminen - syyttää Jeltsiniä ja hallitusta, älä anna aikaa edistää Venäjän yhteisöjen kongressin Kremlin hanketta ja vallassa olevaa puoluetta: Kotimme on Venäjä . Ja tietysti muut organisaatiot - pienemmät!
  Tšernomyrdin ymmärsi, että bluffi ei toimisi ja uudesta parlamentista tulee vieläkin oppositioisempi, hän peruutti äänestyksen. Valtionduuma äänesti jälleen epäluottamusta, Žirinovski toimi erittäin aggressiivisesti, mutta ääniä ei riittänyt. Tässä on sanottava, että Yabloko pelästyi, Yavlinsky ei halunnut menettää parlamenttipaikkojen etuja. Lisäksi hänen todellinen arvosanansa ei ollut korkea, oli vaara yksinkertaisesti puhaltaa pois.
  Žirinovskin suosio kasvoi välittömästi, mutta Volfovitš teki jälleen virheen vetämällä puolueensa allekirjoitukset virkasyytemenettelyn puitteissa. Sillä ei ollut väliä, oppositiolla oli peräti 300 ääntä syytetoimikunnan perustamiseen, mutta se pilasi arvosanan! Žirinovski on jälleen antanut itselleen syyn syyttää itseään sovittelevasta politiikasta, mikä vieraannutti osan kasvavasta protestiäänestäjästä.
  Siitä huolimatta Tšetšenian aselepo, jota militantit röyhkeästi rikkoivat, erilaiset terrori-iskut, erityisesti Romanovia vastaan, pommitusten uhrit johtivat militanttien tunnelmien lisääntymiseen yhteiskunnassa, ja Žirinovski alkoi kerätä pisteitä. Lisäksi syyskuussa 1995 NATO alkoi pommittaa Bosnian serbejä, mikä vahvisti länsimaisia tunteita, mikä nosti myös liberaalidemokraattisen puolueen luokitusta.
  Totta, Žirinovski myöntyi provokaatiolle, kun hän hakkasi naista parlamentissa yli pari kertaa liikutellen häntä kevyesti yleisellä kaatopaikalla. Sitten Jeltsin-lehdistö hyppäsi kaiken, esittäen Žirinovskin rosvoksi! Tällainen kohta saattaisi kuitenkin vedota joihinkin: varsinkin niihin miehiin, jotka kärsivät naisista, tai niihin, jotka kaikista ehdokkaista etsivät kaikkein julmimman diktaattorin toivoen, että tämä saattaisi asiat järjestykseen! Joka tapauksessa "stalinistit" olivat Zhirikille.
  Oleg Rybachenko jatkoi ampumista. Poika teki tämän kukistamalla Kiinan armeijan Manchurian dynastian aikana ja jatkoi ajattelua.
  Lokakuussa 1995 liberaalidemokraattinen puolue keräsi 100 allekirjoitusta epäluottamuslauseen antamiseksi hallitukselle duumassa, mutta Žirinovski kieltäytyi viime kerralla tästä aikomuksesta.
  Minun on sanottava, että se oli hänen virheensä, eikä mikään oikeutettu. Ensinnäkin Žirinovski, äänestettyään epäluottamuksesta vaalien aattona, herätti protestin äänestäjien myötätuntoa, joka muodosti tuolloin enemmistön. Toiseksi äänestys kohdistui Žirinovskin pääkilpailijaa Tšernomyrdiniä vastaan, eikä se vaikuttanut kulissien takana oleviin yrityksiin saada Jeltsin ja hänen lähipiirinsä tekemään Žirikistä seuraajansa.
  Lisäksi Žirinovskin olisi pitänyt ymmärtää; että mitä korkeamman tuloksen hän näyttää duuman vaaleissa, sitä todennäköisemmin "perhe" lyö vetoa hänestä!
  Tällä hetkellä paras kampanjataktiikka oli esittää opposition ykkösroolia, joka ylittäisi kommunistien vastakkainasettelun.
  Žirinovski ymmärsi tämän yleensä, mutta hän yritti istua kahdella tuolilla ja oli epäjohdonmukainen. Uudet vaalit olivat paljon vaikeammat kuin vanhat! Ensinnäkin, toisin kuin vuonna 1993, heillä ei ollut mahdollisuutta näyttää oratoriokykyään täysillä, he antoivat liian vähän lähetysaikaa puolueille, joiden määrä kasvoi 13:sta 44:ään (!). Toiseksi Zhirinovskia vastaan pelasi toteutumattomien toiveiden ja odotustentekijä. Loppujen lopuksi hän näytti olevan ensimmäinen, mutta hän ei parantanut ihmisten elämää... Vaikka älykkäälle ihmiselle oli selvää, ettei Žirikillä ollut todellista valtaa, ja samat kommunistit hallitsivat paljon enemmän ääniä kuin liberaalidemokraattinen puolue. : 102 vastaan 60, mutta ... Kuinka paljon fiksuja ihmisiä oli silloin, varsinkin 1990-luvulla.
  Kolmas syy, he kaatelivat likaa LDPR:n johtajan päälle, oli hirviön ja kiusaajan kuva, pelko hänen aloittavan kolmannen maailmansodan.
  Neljäs syy on myös yksi tärkeimmistä syistä suuren kilpailijamäärän syntymiseen. Tunnetuimmat ovat: Skokovin (entinen Jeltsinin turvallisuusneuvoston sihteeri) johtama venäläisten yhteisöjen kongressi ja myös Jeltsinin mies Aleksanteri Lebed, jonka roolia Transnistriassa media paisutti suuresti. Tämä on aktiivisen PR:n lohko, mutta näyttää siltä, että he ovat saaneet tarpeekseen yli reunan. Loppujen lopuksi ihmiset eivät ole niin pahoja kuin viranomaiset ajattelevat, ja useimmat heistä ymmärsivät, että KRO ei ole ollenkaan oppositio, vaan Kremlin hanke, joka on suunnattu ensisijaisesti liberaalidemokraattista puoluetta ja Venäjän federaation kommunistista puoluetta vastaan. Mutta silti, tämä organisaatio teki yli neljä prosenttia!
  Ja katon yläpuolella oli muita kilpailijoita, Derzhava-Rutskoi, jonne Marychev pakeni, Block Neuvostoliiton puolesta - Tyulkin-Ampilov, Lysenkon kansallisrepublikaanipuolue ja paljon kaikenlaista. On sanottava, että myös kommunistit hajoittivat äänestäjiään: Neuvostoliiton blokki sai yli neljä ja puoli prosenttia äänistä, mutta ei päässyt parlamenttiin, ja ääniä meni Venäjän federaation kommunistiselle puolueelle, maatalouspuolueelle. ei myöskään ottanut viiden prosentin rajaa, kuten muut vasemmistojärjestöt. Erityisesti on epäselvää, mihin entinen pääministeri Ryžkov luotti vaaleissa ryhmittymän kanssa: työväenliiton vai Govorukhin-blokin! Vuoden 1995 vaalit osoittivat kuitenkin koko Venäjän historian heikoimman valtapuolueen tuloksen ja suurimman protestiäänestysprosentin.
  Poika ampui uudelleen, painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja jatkoi ajatuksiaan;
  Žirinovski moitti vaalikampanjan aikana viranomaisia, mutta ei tehnyt sitä tarpeeksi aggressiivisesti. Lisäksi hänen ryhmänsä kannatti ensi vuoden budjettia, mikä antoi toisen syyn syytöksille Kremlin-myönteisyydestä. Ottaen huomioon näissä vaaleissa vallinneet lähes koko äänestäjän protestitunnelmat, tämän hallituksen kanssa ei tarvinnut tehdä kompromisseja! Lisäksi valtionduuma hyväksyi yllättäen helposti Dubininin keskuspankin johtajaksi, vaikka jälkimmäinen oli Jeltsinin piirin mies, radikaalin Gaidar-version markkinauudistusten kannattaja. Muuten, myös Zjuganov kannatti tätä ehdokkuutta, vaikka Dubinin oli mukana Mustassa tiistaissa, mikä osoitti, ettei hänkään ollut periaatteellinen oppositiopuolue!
  Vaalien aikana Žirinovski ei halunnut muodostaa yhtään vaaliliittoa, vaikka useat pienemmät kansallispuolueet ilmaisivatkin halunsa tehdä niin. Lisäksi Vengerovsky neuvoi vaihtamaan puolueen nimen poliittisesti sopivammaksi ja iloisemmaksi - esimerkiksi Suuri Venäjä! Žirinovski osoitti itsepäisyyttä tässä asiassa, vaikka sana liberaalidemokraatti oli jo tuolloin tullut loukkaavaksi!
  Lisäksi tunnettuja laulajia tai artisteja ei ollut LDPR:n puoluelistalla, vaikka halukkaita oli riittävästi. Erityisesti Alla Pugacheva, joka piti kovasti lehdistön huomion herättämisestä, saattoi sopia LDPR-puolueen listan toisesta sijasta. Se ei häirinnyt häntä millään tavalla, mutta se saattoi luoda ylimääräisen informatiivisen syyn itsensä mainitsemiseen. Lisäksi mahdollisuus ehdottaa tiettyjä hankkeita ja lakeja duuman keskusteltavaksi. Jopa säveltäjä Antonov sisällytettiin vain alueelliseen luetteloon, ja sitten he riitelivät täysin. Yleensä Žirinovski: luonteessa on erittäin huono ominaisuus: haluttomuus sietää vahvoja persoonallisuuksia ympäristössään, niitä, jotka puolustavat näkökulmaansa. Esimerkiksi juuri tästä syystä kuuluisa hypnotisoija Anatoli Kashpirovsky jätti puolueen; joka syytti Vladimir Volfovitshia autoritaarisista johtamismenetelmistä ja halusta ympäröidä itsensä sylkeillä. Minun on muuten sanottava, että jopa Hitler teki kompromisseja tarvitsemiensa ihmisten kanssa ja sieti heitä ympäristössään, kunnes niistä tuli hänelle hyödyttömiä tai vaarallisia. Muista Rem, Strasser, Goebbels, jotka erottuivat vasemmistolaisuudellaan ja vastustavallaan viranomaisia. Mutta juuri tällaisten persoonallisuuksien ansiosta Hitler onnistui saamaan kommunistien ja sosiaalidemokraattien äänien maksimin. Minun on myös sanottava, että Žirinovski sanoi liian usein: ajattelematta hän joko ylisti tai nuhteli Stalinia. Yleisesti ottaen liberaalidemokraattisen puolueen johtaja itse matki jossain määrin Stalinia, loi oman kulttinsa, osoitti sitoutumista autoritaarisiin hallintomenetelmiin, mutta samalla hän syytti kommunisteja väkivallasta, vaikka hän itse vain puolusti väkivaltaa, väkivaltaa. ja lisää väkivaltaa!
  Vasemmiston aatteiden kasvavan suosion yhteydessä Žirinovskin olisi pitänyt suhtautua kommunistisiin ideoihin tasapainoisemmin ja muistaa, että merkittävä osa äänestäjistä on nostalginen neuvostoaikoja kohtaan. Lisäksi vasemmiston ulkoiset ominaisuudet eivät häiritsisi: esimerkiksi LDPR-lipun sininen väri on erittäin valitettava! Ensinnäkin se herättää assosiaatioita homoihin, jotka ovat myös "sinisiä", ja toiseksi, sininen väri rauhoittaa, mikä ei sovi hyvin yhteen Žirinovskin sytyttävien puheiden kanssa! Hänen puolueensa paras vaihtoehto olisi purppuranpunainen. Virkistävää, hyväksikäyttöön vaativaa, mutta silti ei samaa kuin kommunistit! Lisäksi violetti on kuninkaallisen symboli ja se voisi houkutella suvereniteetin, monarkistisen ja ei-kommunistisen suostuttelun kannattajien ääniä!
  Neropoika painoi uudelleen joystickin painikkeita ja vinkaisi:
  - Voittoni tulee olemaan loistava!
  Ja jatkoi fiksua päättelyä.
  Ei paras idea olivat myös videot, joissa Žirinovski soitti narria, varsinkin, hän ei laulanut kovin hyvin! Tässä tapauksessa se ei ollut paras siirto, koska ihmiset olivat silloin nälkäisiä vuonna 1995 ja halusivat vakavia muutoksia ja vakavan johtajan, eikä hän ollut vitsillä! On sanottava, että Kremlin-myönteiset tiedotusvälineet yrittivät jo tehdä Žirinovskista narrin ja klovnin, eikä tätä vaikutelmaa kannattanut vahvistaa antamalla vihollisilleen uusia valttikortteja!
  Vuoden 1995 vaaleissa CEC kieltäytyi ensin rekisteröimästä "Derzhava" - Rutskoy ja sitten "Yabloko". Sen jälkeen molemmat osapuolet palautettiin korkeimman oikeuden kautta. Tästä jaksosta on useita versioita: erityisesti Kreml ja sen PR-ihmiset halusivat auttaa Javlinskia duuman vaaleissa demokraattina ja länsimaalaisena, ja Rutskoin oli ilmeisesti tarkoitus vetää kansanäänet. kommunistit itselleen....
  Ensi silmäyksellä versio on looginen, jos he todella halusivat Yablokon ja Derzhavan poistamisen, niin Jeltsinin perheen käskystä muodostettu korkein oikeus ei olisi palauttanut niitä! Loppujen lopuksi voimme muistaa viimeaikaisia esimerkkejä, kun Yabloko, Muu Venäjä ja Isänmaa eivät saaneet osallistua vaaleihin ilman laillista perustetta. Esimerkiksi Isänmaan ryhmittymän poistaminen Moskovan vaaleista vuonna 2006 oli oikeudelliselta kannalta täysin laitonta! Joten tuossa videossa, josta tuli hylkäämisen syy: siellä ei ollut suoria kehotuksia väkivaltaan, pogromiin, rodulliseen puhdistukseen eikä edes "valkoihoisten" karkottamiseen. Siinä puhuttiin vain Moskovan roskien puhdistamisesta... Kyllä, siellä oli vihje tarpeesta palauttaa järjestys ja siirtolaiset. Mutta... Ensinnäkin, tämä ei ole lain vastaista, ja toiseksi, mistä tahansa vaarattomimmasta videosta voit löytää vihjeen mistä tahansa. Voit esimerkiksi vaikkapa sarjakuvan "Odota vain!" kielto pedofilian propagandana. Ja että jänis on kuin lapsi, matkustaa lasten lipulla ja susi flirttailee hänen kanssaan, hyväilee... Tässä tapauksessa tuomarilla ei ollut laillista oikeutta poistaa Rodina-lohkoa rekisteröinnistä! Hodorkovskin oikeudenkäynti on erillinen aihe, emme puhu siitä tässä artikkelissa. Mutta näyttää siltä, että kaikki ymmärtävät, että ilman Kremlin pakotteita tätä ei olisi tapahtunut ...
  Kyllä, kyllä, mutta ei todellakaan! Erityisesti Rutskoita pidettiin silloin Jeltsinin kiihkeänä vihollisena - se olisi silti päässyt suoraan aseelliseen yhteenottoon! Power-luokitus oli melko korkea ja sen mahdollisuudet ylittää viiden prosentin raja ovat korkeat! No, miksi Kreml pettäisi vihollisensa mahdollisuuksia? Kyllä, vaikka Yabloko on demokraattinen puolue, se on melko oppositiivinen: se ei ole tukenut budjetteja kertaakaan, sekä tässä että seuraavassa duumassa, Yavlinsky ilmoitti taistelevansa Venäjän presidentinvaaleista. Joten mikä on erityinen syy vahvistaa Yablokoa: varsinkin tulevien presidentinvaalien yhteydessä se on erittäin kannattamatonta! Javlinski veti äänet Jeltsiniltä ensimmäisellä kierroksella, ja nuori ja urheilullinen Jablokon johtaja näytti paljon houkuttelevammalta kuin huonokuntoinen, rappeutunut Jeltsin.
  Joten ensimmäinen versio ei ole täysin vakuuttava, eivätkä Venäjän tuomioistuimet olleet vielä niin voimakkaasti riippuvaisia Venäjän presidentistä. Erityisesti GKChP:n jäsen, armeijan kenraali Varenikov vapautettiin syytteestä; muitakin esimerkkejä voidaan mainita, kun tuomioistuin ei aina ollut viranomaisten puolella.
  Todennäköisesti lännen kielteisellä reaktiolla Yavlinskyn hylkäämiseen oli rooli, ja Jeltsinin hallinto tarvitsi lainoja vaalien aattona luodakseen vaurauden vaikutelman maassa. No, Rutskoy poistettiin samalla kertaa, joten heidät palautettiin yhtiöön. Tämä ei kuitenkaan auttanut Derzhavaa ottamaan 5 prosentin kynnystä. Rutskoyn 2,7 prosentin tulosta voidaan pitää universaalina, varsinkin kun ottaa huomioon hänen kuuluisuutensa. Kuitenkin myös Kremlin KRO-projekti hävisi. Žirinovski ei käyttänyt duuman puhujakorotusta tarpeeksi tehokkaasti, mutta on sanottava, että hän hyötyi siitä, että kaikki Kremlin-mielinen propaganda toimi häntä vastaan. Se näytti luovan kuvan, että Žirinovski oli viranomaisten vihollinen numero yksi, ja jos Vladimir Volfovitš olisi ollut johdonmukaisempi vastustuksessaan, hänen tuloksensa olisi ollut paljon korkeampi.
  Oleg Rybachenko peitti jälleen erittäin taitavasti kiinalaisen rykmentin erittäin räjähdysherkällä sirpalointiammuksella. Sen jälkeen hänen ajatuksensa muuttuivat entistä harmonisemmiksi.
  Liberaalidemokraattisen puolueen johtajan lyhyet puheet televisiossa viranomaisia vastaan uhkailevine, melko militanteille vetoomuksina olivat kuitenkin pääsääntöisesti oikein, vain ehkä Jeltsiniä ja Jeltsiniä henkilökohtaisesti olisi pitänyt moittia aktiivisemmin.
  Lyhyesti sanottuna joulukuun 1995 vaaleissa Venäjän federaation kommunistinen puolue oli ykkönen lähes 23 prosentilla, toinen LDPR 11,5 prosentilla, kolmas NDR 10,3 prosentilla ja neljäs Jabloko 6,7 prosentilla.
  Loput neljäkymmentä puoluetta eivät saavuttaneet 5 prosentin kynnystä!
  Kuinka arvioida samanlainen Žirinovskin tulos? Prosentuaalisesti mitattuna kaksinkertainen lasku ensimmäisiin vaaleihin verrattuna. Mutta jos otamme huomioon noin 12 prosentin äänestysprosenttin nousun, niin Žirinovski sai noin 62 prosenttia vuoden 1993 tuloksesta. Onko se paljon vai vähän?
  Kaikki epäsuotuisat olosuhteet huomioon ottaen tämä tulos on tyydyttävän ja vain hyvän välillä. Huonot tekijät:
  1. Äänestäjien tyytymättömyys liberaalidemokraattisen puolueen toimintaan duumassa. Kansa odotti enemmän ykköspaikan voittaneelta ehdokkaalta, mutta elämä ei muuttunut paremmaksi. Totta, useimmat ihmiset ymmärsivät, ettei Žirinovskilla ollut todellista valtaa, mutta pettymys vallitsi silti.
  2. Pelko, että liberaalidemokraattisen puolueen militantti johtaja aloittaa kolmannen maailmansodan, jolla on katastrofaaliset seuraukset. Lisäksi monet eivät pelänneet Žirinovskin pidättymistä ja pelkoa, että hän perustaisi totalitaarisen diktatuurin ja tulviisi maan verellä. Hänen hysteriansa pelotti monia.
  3. Liberaalidemokraattisen puolueen johtajan vastustus ei riitä. Varsinkin ensimmäistä kertaa Tšetšenian sodan kuukaudet ja itse Kremlin-mielinen propaganda syyttivät tästä Žirinovskia, mikä lisäsi suuresti hänen uskollisuuttaan viranomaisia kohtaan. Vladimir Volfovich itse kuitenkin halusi ystävyyttä Kremlin kanssa menettäen kuvan nykyisen hallituksen päävihollisesta.
  4. Duuman vipujen käytön riittämättömyys populistisen rahoituspolitiikan toteuttamisessa. Erityisesti oli mahdollista laittaa äänestykseen populistinen laki toisensa jälkeen, työskennellen yleisön hyväksi. Näin varsinkin Jeltsin teki kongressissa tarjoten jotain, jota ei ollut realistinen täyttää ja ansaitakseen itselleen pisteitä. Kyllä, ja Jeltsin nosti vaalien aikana kaikkien palkkoja ja eläkkeitä, ja sitten joko ei maksanut niitä tai inflaatio söi heidät. Lukašenka ja muut tekivät samoin, mutta Julia Tymoshenko ei luopunut kovaa rahapolitiikkaansa ja hävisi vaalit menettäen samalla vapautensa!
  5. Žirinovski teki toisen ulkonäköönsä liittyvän virheen. Hänestä tuli tarpeettoman lihava ja sen seurauksena hän alkoi näyttää paljon huonommalta. Lisäksi nälkäiset ihmiset eivät pidä vatsaisista ja lihavista ihmisistä. Täällä muuten Žirinovski osoitti toisen puutteensa, fanaattisuuden puutteen politiikassa, riittämättömän tahdonvoiman pitämään kehonsa kunnossa ja olemaan syömättä liikaa. Muuten, jopa vuoden 1991 vaaleissa Žirinovski oli hoikka, jopa normaalia ohuempi, 45-vuotiaana. Tämä viittaa siihen, että "Zhirik" ei ole luonnostaan taipuvainen ylipainoon, mikä tarkoittaa, että hänen ei ollut niin vaikeaa pitää itsensä kunnossa, toisin kuin esimerkiksi Gaidar.
  Tämä on myös merkittävä haitta!
  7. Ensimmäisiin vaaleihin verrattuna Žirinovskin käyttämä lähetysaika on vähentynyt dramaattisesti. Ilmainen lähetysaika jaettiin 44 osapuolen kesken, ja maksullinen lähetysaika ei voinut olla enempää kuin ilmainen lähetysaika, ja sitä voitiin ostaa vain yöllä. Joten Žirinovski ei voinut hyödyntää täysin erinomaista oratorista lahjaansa, kuten vuonna 1993. Vaikka hänellä oli esimerkiksi enemmän rahaa kuin silloin!
  6. Ehkä jopa merkittävin: poliittinen kilpailu on kasvanut jyrkästi ja liberaalidemokraattisen puolueen vaalikentälle on ilmestynyt kokonainen joukko puolueita ja jäljittelijöiden ryhmittymiä. Näistä ensinnäkin KRO, Power, CHP ja koko joukko muita osapuolia. Ja hallitusta arvostelivat kaikki paitsi hallitseva puolue Our House of Russia. Useimmiten he mainostivat aktiivisesti ja näyttivät paljon televisiossa Boris Fedorovia ja hänen Forward Russia -blokkiaan kritisoimalla Tšernomyrdiniä ja hallitusta. Totta, Boris Fedorov itse pelasi vain oppositiota toivoen voittavansa mielenosoittajat. Mutta suurin osa ihmisistä ei uskonut häntä! Sitten Boris Fedorov jopa liittyi NDR: hen. Lysenkon kansallisrepublikaanipuolue oli myös erittäin aktiivinen, ja sen johtaja kopioi Žirinovskin emotionaalista hulluutta eikä loukkaantunut mitenkään tiedotusvälineiden huomiosta. Lisäksi Vedenkin-blokki, joka oli myös liberaalidemokraattisen puolueen johtajan entinen avustaja ja äärinationalisti, oli aktiivinen, samoin kuin Baburin-blokki. Baburin on myös erittäin aktiivinen henkilö, kerran hänestä tuli melkein puhuja Khasbulatovin sijaan. Lyhyesti sanottuna samankaltaiset kaksoiskappaleet ja jäljittelijät hajoittivat Žirinovskin äänestäjät melko lailla. Lisäksi vasemmistolla oli myös uusia suuntauksia, mukaan lukien stalinistinen vakaumus.
  Tällaisissa olosuhteissa 11,5 prosenttia 44:stä on todellakin kunnollinen tulos, vaikkakin pienempi kuin järkevämmällä vaalipolitiikalla on mahdollista. Esimerkiksi Zjuganov onnistui nostamaan pistemääränsä 13,5 prosentista 22,9:ään, vaikka kilpailijoiden määrä kasvoi. Yksi lohko "Neuvostoliitolle!" vei yli 4,5 prosenttia äänestäjistä! Yabloko kärsi tappioita, mutta alle yhden prosentin, ja, ottaen huomioon muurin taakse kadonneet puolueet, se lisäsi ryhmäään. Yhdessä heillä oli 46 yksijäsenistä varajäsentä. Mutta "Venäjän valinta" katosi erojen jälkeen, samoin kuin Shakhrain PRESS.
  . LUKU #16
  Kiinan armeija tuhoutui täysin IS-7-panssarivaunussa. Ja taas oli tauko taistelussa Taivaallisen Imperiumin kanssa. Ja Oleg Rybachenko, ajattelematta kahdesti, luonnosteli kauniin ja mielenkiintoisen tarinan;
  Oli vaikeita päiviä myöhään syksyllä. Taivaat nyyhkyttivät ja kastelivat maata runsaasti lyijypisaroilla. Maailma oli harmaa, kultaiset lehdet murenevat, puiden oksat heiluivat tuulessa kuin paljas runko. Hopeinen lumipallo suli ehtimättä piirtää monimutkaisia kuvioitaan ikkunoihin peittääkseen ruskeanharmaan maan häikäisevällä matolla.
  Yhdeksänvuotias poika Slava Ivanov oli surullinen, näytti siltä, että koko universumi oli piikkilangan peitossa. Hän palasi päätä kumartuneena ei-rakastusta koulusta, jossa myös luokkatoverit hakkasivat häntä. Mustelmia ilmestyy hämärästi kasvoille, salkku on repeytynyt, ei ole halua mennä kotiin, jossa vanhempien häiritsevät kysymykset odottavat sinua. Ja mikä vielä pahempaa, sinun on huomenna lähdettävä taas kouluun ja sukeltamaan päätä myöten Danten nuorten helvettiin. Sillä hetkellä, kun teurastukseen ajettavan lampaan näköinen poika astui sisään sisään, pikkumies hyppäsi häntä vastaan kuin paholainen nuuskalaatikosta. Hän muistutti poikaa, mutta samaan aikaan hän ei ollut Pinocchion terävä nenä, kolme pirteää silmää - punainen, keltainen, vihreä silmää jatkuvasti.
  -Hei! Pieni mies sanoi liikennevalon silmin. Ja hän ojensi puiset kätensä, kuten vaikutti.
  Slava ei ravistellut heitä luottavaisesti, hän oli jo iässä, jolloin lapset ymmärtävät, että ihmeitä ei tapahdu, ja hän näytti melko järkyttyneeltä sellaisesta naamiaisesta.
  "Hänellä täytyy olla kyberneettiset silmät", ja hän peitti itsensä erityiseen pahvipukuun.
  -No miksi niin synkkää! Esittelen itseni, olen Krore Chrome-planeetalta. Näet konkreettisesti, planeetan tukahduttavan ilmakehän valtaamana. Mikä sinun nimesi on.
  -Slava tai Vjatšeslav. Poika mutisi epävarmasti.
  - Se on siis Glory. Me - minä ja Vint - lensimme planeettasi ohi, alkuperäiset kutsuvat sitä Maaksi ja me kutsumme sitä Erbanaksi. Hypertelepaattinen ajatuksemme on pysähtynyt ja menettänyt lähes kaiken tehonsa. Tämä on täynnä sitä tosiasiaa, että voimme olla ikuisesti jumissa planeetallanne. Auta meitä. - Mutta olen vasta lapsi enkä ymmärrä avaruusmoottoreita.
  Poika kohautti ohuita olkapäitään epävarmana.
  - Sinun ei tarvitse selvittää sitä. Täältä tulee Vint, hän selittää sinulle kaiken.
  Ennen heitä ilmestyi aihe, joka muistutti vahvasti "Merry Pictures" -lehden Samodelkinia. Siinä oli sama pultti nenää varten, ristin muotoinen suu, ja vain kolme lentävän lautasen muotoista liikennevalosilmää antoivat sille epätavallisen kosmisen ulkonäön. Käsien sormet olivat jakoavaimia taivutettuina monilla nivelillä. Vaikka ne tuntuivat kosketettaessa teräkseltä, Vint kätteli hellästi.
  -Ihmisystävämme, hauras ruumis.
  Vintin äänestä kuului katuminen.
  -Ja pidän hänestä niin paljon hänestä, ja se hengittää surusta, hän on niin temperamenttinen.
  Crore taputti hänen olkapäätään ystävällisesti. Vint jatkoi hieman muuttuneella sävyllä.
  - Kulta, haluat lentää jossain paikassa kanssamme nähdäksesi muita maailmoja.
  Glory vapisi. Hänestä näytti, että hän nukkui ja näki unta. Todellisuuden näkeminen on paras tapa puristaa itseäsi. Minkä hän teki. Se ei satuttanut paljon, mutta Vint ja Krore seisoivat edelleen vierekkäin, hänen pituudeltaan pieniä levein, hieman röyhkein hymyin.
  -Ei, meitä ei ole tehty vahasta ja sulamme auringossa.
  Vint nauroi.
  - Nyt revitään.
  Kolminaisuus poistui sisäänkäynnistä, pihalla oli sohjoa, saappaat sihisivät lätäköiden läpi.
  - Olen kyllästynyt primitiiviseen kulkutapaasi. Krohr sanoi ja otti taskustaan laitteen, joka näytti Rubikin kuutiolta.
  Terävä vihellys katkaisi hiljaisuuden. Slavan viisi luokkakaveria saivat heidät heti kokoukseen. Se oli sama reipas Losers, joka löi hänet. Ja nyt heidän kuonolleen ilmestyi sadistinen virnistys.
  -Se Lumikki (Slavalla oli vaaleat hiukset) ja te kaksi pukeutunutta ääliötä. Sopivin yritys
  He tulivat lähelle, suurin heistä, lihava mies nimeltä "Baran", yritti lyödä viiltoa Kroria. Hän tarttui äkillisesti sormiinsa puristaen.
  - Hei sinä "Pinocchio". Oinas kirjaimellisesti tukehtui vihasta. - No, anna mennä, muuten saat sen.
  Oinaan ystävä yritti potkia häntä kasvoihin, mutta Krohr kääntyi ja potkaisi häntä jyrkästi vatsaan. Huligaanipoika kaatui haukkoen ilmaa suullaan.
  - Tili on auki. Pinocchio hymyili.
  Sitten hän teki liikkeen sormillaan: Baran nykisi ja menetti tajuntansa kivusta.
  - Sen jälkeen, kun hän puhkaisi omaansa, anna hänen sanoa kiitos, ettemme ruiskuttaneet sitä fotoneihin galaksin halki.
  Kolme muuta poikaa jähmettyi tuijottaen kiinteään pisteeseen ja ryntäsivät sitten eri suuntiin.
  -Niin ne murenivat kuin keila. Enkö minä sanonut sinulle, Slava, että ihmislapset ovat pelkurimaisia.
  Poika epäröi.
  -Minä en tiedä.
  - Tiedä sitten. Sillä välin teemme pienen kävelylenkin.
  Ruuvi käänsi vipua, ja ne näyttivät pudonneen maahan. Ympärillä oli melkein kosmista pimeyttä.
  Slava nykisi ja ajoi kilpeen, oli kuin hän olisi järkyttynyt, järkytys oli niin voimakas. Koko huone vapisi ja tulvi punaiseksi, äskettäin tehtyjen ystävien koomiset kasvot tanssivat karmiininpunaisin sävyin.
  - Sinä menit sekaisin. Crore sanoi innokkaasti. Mutta sinun ei tarvitse tehdä tätä, sinun täytyi vain jäädä. Mitä nyt tehdään?
  -Ei mitään. Vint huokaisi. Ladataan ja katsotaan sitten.
  Vint laittoi kypärän Slavan päähän.
  - Ajatellaanpa kvasaariparistoamme.
  - Mitä ajatella.
  - Kaikesta pahasta ja loukkaavasta. Muista, mikä ärsytti sinua eniten.
  Ja mitä se auttaa sinua? Gloryn silmät suurenivat hämmästyksestä.
  Krohr pani jalkansa takaisin, hänen "liikennevalonsa" syttyi jännityksestä.
  -Tietenkin hypertelepaattinen generaattorimme ruokkii negatiivisia tunteita. Hän muuttaa ne voimaksi, joka pystyy siirtämään tähdet niiden kiertoradalta. Loppujen lopuksi juuri tämä osoittautui houkuttelevaksi - sinulla on paljon negatiivisia tunteita.
  Kaikesta tästä Slava tajusi, että hänessä on kätkettynä ennennäkemätön energia, ja jostain syystä kaikki pahin hänessä pystyy sellaiseen, että pienet poikamaiset taistelut haalistuvat kuin kynttilä auringossa.
  - Ja minä olen vahva.
  Poika puristi nyrkkinsä.
  -Sinulla on voimakas biokenttä - vastasi Screw. Pieni tähtilaivamme kiihtyy superkosmisiin nopeuksiin.
  Tähtialuksen ohjaamossa valo tuli heti. Slava näki laitteet siistinä kuin peliautomaattihallissa. Vangittuaan hänen katseensa Krohr käynnisti holografisen laitteen. Tähtitaivas loisti kuin valokeila.
  -Tämä on galaksisi, näet, kulta, se on kierretty spiraaliin.
  Poika katseli hämmästyneenä tähän asti tuntemattomaan tilaan, jota kukaan ei tuntenut. Hän oli iloinen ja hieman peloissaan kurkistaa tähän avaruusteknologian ihmeeseen.
  -Tämä punainen piste on paikka, jossa vene tällä hetkellä sijaitsee.
  -Ymmärrän, ja tällä hetkellä maan päällä.
  Glory kysyi.
  - Ei, olemme kuussa. Ja jos haluat, voit ihailla kuun maisemaa.
  Ruuvi käänsi kyberskannerin päälle, laivan seinät muuttuivat läpinäkyviksi ja outo kuumaisema valaisi koko matkustamon pinnan.
  -Se pieni mies, jonka haluat juosta avaruuskraattereiden läpi.
  Vint ehdotti kiihkeällä sävyllä.
  Glory epäröi.
  Mutta siellä ei ole ilmaa.
  - Mutta siellä on hiekkaa. Älä pelkää loppua, sillä tyhjiö ei ole sinulle kauhea.
  Poika uskoi heti outoa ystäväänsä. Heti kun hän hyppäsi kuun pinnalle, hänen ruumiinsa tarttui käsittämätön keveys. Näytti siltä, ettei hän hypännyt ilmattomassa tilassa, vaan kellui vedessä. Yksi jyrkkä hyppy ylös ja laskeudut tasaisesti maahan. Slava tunsi kokeneensa samanlaisen tunteen jossain. Juuri siellä - karusellissa, keinuja? Ei, se on enemmän kuin unessa hyppäämistä. Sama tunne hitaasti putoamisesta, olet kuin lehti, joka leijuu ilmassa. Kuinka korkealle hän voi hypätä. Se on vain käsittämätöntä mielelle.
  -Supermies! Poika huutaa ja potkii kaikella voimallaan.
  -Kun osut asteroidiin, ole varovainen ja voit lentää pois.
  - Sitten pelataan kiinni. Glory ehdotti.
  - Mikä on idea. Vint räpäytti liikennevalosilmiä.
  -Tule sitten, joka koskettaa keneen, saa kiinni.
  Peli alkoi, ja vaikka Vint ja Krore olivat paljon nopeampia kuin poika, hän antoi periksi erittäin taitavasti, minkä seurauksena peli osoittautui hauskaksi. Ja kun Krohr tarjosi Slavaa vaihtamaan jotain kypärässä, hän tunsi voimakkaan voiman virtaavan vartalon lanteisiin.
  -Vau! Ensimmäistä kertaa tunnen täydellisen muutoksen itsessäni.
  Poika hyppäsi välittömästi kolmekymmentä metriä ilmaan ja ponnahti sitten melko jyrkästi pintaan jättäen syvät jalanjäljet.
  - Hei, yritä saada minut kiinni.
  Kuitenkin Screw hieman, ei hämmentynyt terävästä hyppystä, nappasi pojan kiinni lyömällä häntä sormillaan kevyesti rintaan.
  - Lapsi, sinua verrataan edelleen meihin. Vaikka kuinka yrität, me tavoitamme sinut.
  Sen jälkeen Slava kyllästyi pelaamiseen, hän laittoi kätensä yhteen, nojasi päänsä.
  - Kävi ilmi, että anositte minulle - kaksisydämiset valehtelevat pojat.
  - Miksi me valehtelemme, koska tämä on peliä, ja pelissä he taistelevat, ja jokaisella on oikeus omaan taktiikkaansa. Strategiamme on auttaa kaikkia maailmankaikkeudessa eläviä heikkoja olentoja.
  Luulen, että olemme saaneet tarpeeksemme kuusta. Vint jatkoi. Voimme tehdä kaiken, haluatko pojan näkevän muita maailmoja ja universumeja?
  - Totta kai haluan! Slavikin kasvot kirkastuivat jälleen ilosta. Jopa mustelmat näyttivät koristavan ruusuisia kasvoja.
  - Nouse sitten laivaan ja mene.
  Slavik istui päälentäjän tuoliin ihaillen taivasmaiseman suurenmoista kuvaa. Maan päällä ei ole mahdollista nähdä niin monta kirkasta tähteä kerralla, paksu maallinen ilmapiiri vaikeuttaa tähtitaivaan valtavan loiston havaitsemista.
  Ja täällä tyhjiössä näet kaiken pienimpään tähtikiveen asti. Slava ihaili taivasta, hän tunsi olonsa hyväksi ja mielissään, koska hän havaitsi sen, mitä vain muutama kymmenkunta, enintään sadat ihmiset näkivät.
  -Nyt avaruusalus menee hyperdriftiin ja voit tarkkailla jotain, mitä kukaan ei ole ennen nähnyt.
  Slava ojensi sormensa paneelia kohti.
  Vint pyöräytti silmiään. Sitten hän löi varovasti mutta lujasti käsiään.
  - Älä koske laitteisiin. Voit kääntää väärän koukun ja pudota puolet maailmankaikkeudesta mustaksi aukoksi.
  Slavik avasi silmänsä leveäksi.
  - Pilli.
  -Ei, tulimme toisesta maailmankaikkeudesta, joka on verrattoman kehittyneempi kuin tämä. Ja meissä on kätkettynä valtava energiavarasto, johon verrattuna miljardit tähdet ovat pölyä. Katso, kuinka nopeutamme.
  Aluksi taivaankappaleet tiivistyivät, niitä näytti olevan edessä enemmän ja spektri siirtyi siniselle puolelle. Takana päinvastoin tähdet harvinaistuivat ja himmenivät ja saivat punaisen sävyn.
  - Jatka nopeuden lisäämistä. Krohr huudahti.
  Tähdet välähtivät nopeasti yli laidan, niiden spektri siirtyi muuttuen tasaiseksi purppuraksi hehkuksi. Glory katsoi taaksepäin. Siellä vallitsi täydellinen tyhjyys. Tähdet sivuilla olivat harvinaisia ja himmeitä. Katsoessaan poikaa, joka avasi suunsa hämmästyksestä, Vint ei edes selittänyt.
  - Nämä ovat superluminaalisia nopeuksia. Takanamme olevien tähtien fotonit jäävät jälkeen aluksesta, mikä tarkoittaa, että emme yksinkertaisesti näe niitä. Sen lisäksi, että olemme kiinni fotoneissa, jotka ovat lentäneet eteenpäin, mikä tarkoittaa, että näet kaikki tähdet yhtä aikaa, sekä takaa että edessä, ja osittain lentävät sivulta. Täällä ne ovat käpertyneenä edessäsi näytöllä. Jos lisäämme hieman enemmän nopeutta, niistä tulee sinulle näkymättömiä, kun ne menevät spektrin ultraviolettiosaan. Katso.
  Ruuvi käänsi ohjauspyörää, ja violetti hehku himmeni heti ja katosi sitten kokonaan.
  - No, ruuvista. Nyt et näe mitään.
  Mustasta tilasta tuli yhtä aikaa synkkä ja synkkä. Crore välähti ovelasti.
  - Nyt lisäämme nopeutta. Avaruusalus kipinöi ja näyttö välähti jälleen.
  - Me käynnistimme gammasäteilyn muuntimen tavalliseksi valoksi. Nyt näet taas tähtitaivaan.
  Tähdet lensivät todella yli laidan hullussa tilassa. He ovat jo ohittaneet galaksin maan vieressä olevan osan ja siirtyneet sen keskustaan. Täällä ne hidastuivat hieman. Ihailla outoa kukintoa. Silmiini sattui kuinka paksusti tuikki lukemattomia tähtijoukkoja. Useampi kuin yksi ihminen maan päällä ei ole nähnyt niin hämmästyttävää kukintoa. Rubiinit, timantit, safiirit, topaasit, smaragdit, agaatit ja muut kivet näyttivät hohtavan jauhettuina avaruudessa. Heidän häikäisevä valonsa antoi periksi, paistoi läpi kaikki sisätilat. Glory räpäytti. Screw nauroi, hän oli vääntynyt jännityksestä
  - Tuo mies ei ole koskaan nähnyt sellaista. Tämä on galaksin keskus. Katso, älä sokeudu.
  "Iloiset pikkumiehet" nauroi äänettömällä naurulla.
  - Kuinka nopeasti lensimme?
  Pienin on tuhat parsekkia sekunnissa. Yksi parsek on melkein kolme valovuotta. Toisin sanoen kuljemme yhdessä sekunnissa polun, jota valo kulkee lähes kolmetuhatta maavuotta.
  Glory ei lakannut yllättämästä - Vau, no, nopeus.
  Vint välähti ovelasti.
  - Nopeus ei ole vielä tarpeeksi suuri lentääkseen universumista universumiin, mutta voimme lisätä nopeutta moninkertaisesti. Haluatko kilpailla maailmojen ympäri?
  - Sanoin jo, että haluan!
  -Pidä sitten tiukasti kiinni, uusi kiihtyvyys on jyrkempi kuin edellinen.
  Tähdet häipyivät hetkeksi, ja sitten ne ryntäsivät kiihkeässä kavalkadissa. Minitähtialuksen liike kiihtyi ja kiihtyi. Kokonaiset galaksit ryntäsivät yli laidan. Valo hämärtyi ja välkkyi, ja tähtialuksen hullu juoksu kasvoi ja kasvoi.
  Liikumme jo miljoonan parsekin nopeudella sekunnissa. Se ei silti ole iso ylikello. Kestää päivän lentääksesi pienen universumisi reunalle. Mutta me Vint painoimme hänen sormensa hänen huulilleen - voimme nopeuttaa vielä enemmän, jos otamme käyttöön hyperultraplasmiset kiihdykkeet.
  Slava painettiin hieman tuoliin, ja hänet pakotettiin peittämään kasvonsa käsillään, jotta hän ei sokeutuisi tähtinsäteiden runsaudesta. Jopa sormet loistivat läpi.
  - Nopeutemme on kymmenen miljoonaa parsekkia sekunnissa. Jatkamme kiihtymistä.
  Tulinen hehku tuli kuumaksi, valo paloi sisäpuolen läpi. Nähdessään tämän Krohr laittoi valosuodattimen päälle.
  - Sanoin, että maan asukkaat ovat heikkoja. On tarpeen antaa vielä enemmän kiihtyvyyttä ja vahvistaa voimakenttää, mikä tekee siitä läpäisemättömän säteille.
  - Nopeutemme on sata miljoonaa parsekkia. Ruuvi vinkui - Pian lähestymme subtelepaattista nopeutta.
  - Mutta tämä on epätodennäköistä, ajatuksen nopeus on ääretön ja hypertelepaattinen moottori voi kiihtyä äärettömään. Sitä paitsi et tiedä kuinka ravitsevia negatiiviset tunteet ovat. Olemme jo ajaneet puolet maailmankaikkeudesta, emmekä ole vielä käyttäneet prosentin sadasosaa.
  Crore vastasi.
  - Kyllä, tämä poika on todellinen aarre. Muuten, Slavka, nopeudemme on saavuttanut miljardin parsekin sekunnissa.
  Yhtäkkiä valon leikki yli laidan keskeytettiin, tuli pimeää ja vain miniatyyrialuksen sisällä oleva valo valaisi mustan tyhjiön.
  -Missä olemme? Slava kysyi naiivilla äänellä.
  - Eikä missään universumin välisessä tilassa. Kyberskannerit eivät ole vielä kuolleet, mutta ympärillä ei ole juuri mitään, on vain tyhjiö, hyperavaruus ja monet kentät.
  - Olemme tyhjiössä. Poika tunsi pelkoa.
  -Voit sanoa että. Mutta älä pelkää, pian löydämme itsemme toisesta, paljon suuremmasta universumista kuin sinun maailmasi. Siellä meillä on tilaa luovalle toiminnalle.
  -Universumeita on paljon ja ne eivät sijaitse vain kolmiulotteisessa, vaan myös moniulotteisessa avaruudessa. Mittauksia on miljoonia, ne muuttuvat jatkuvasti. Jotta emme järkyttäisi sinua monilla muodoilla, menemme tavalliseen kolmiulotteiseen universumiin. Pääasia, sen ero omaan sfääriisi on se, että noituus ja taikuus ovat siinä erittäin kehittyneitä. Nämä ovat kaikki telepatian juonitteluja, mahdollisuutta vaikuttaa aineelliseen ympäristöön sanallisen vaikutuksen kautta. Löydät itsesi upeasta supervaltakunnasta, fantasiamaailmasta ja unelmista.
  Mitä minä siellä teen! Loppujen lopuksi noituus on minulle mysteeri seitsemän sinetin takana.
  -Se on edelleen mysteeri, ja kerran toisessa maailmassa oppii nopeasti taikuuden. Harry Potter itse ei ole sinulle sopiva. Jos tämä universumi ei kuitenkaan sovi sinulle, löydämme sinulle toisen. Ehkä pidät hyperplasmatekniikasta - opetamme sinulle lisää, mutta toistaiseksi meillä kolmella on erityinen tehtävä suoritettavana, ja sitä varten tarvitsemme sinun kaltaisen pojan.
  -Mitä varten?
  -Koska olet ihminen.
  - Nopeutemme on saavuttanut kymmenen miljardia parsekkia sekunnissa. Ja se tarkoittaa, että pian tähdet pyörivät yläpuolellamme. Vint päästi palan savua suustaan.
  Ja todellakin, aivan kuin sadussa, heidän edessään syttyi upea valovaaka. Tähtialuksen nopeus laski, ja he putosivat satumaailmaan. Tämän maailmankaikkeuden tähdet eivät olleet pyöreitä, vaan neliömäisiä, kolmion muotoisia, kartioiden ja prismien muodossa. Jokainen tähti oli erityinen ja ainutlaatuinen, ja ne erosivat joko muodoltaan tai vaikeasti havaittavista valon sävyistä.
  Glory jäätyi niin suu auki, että se, mitä hän näki, ylitti rohkeimmat olettamukset.
  Tähdet leijuivat hitaasti yli laidan, ne näyttivät tulisaarilta mustalla samettisella merellä.
  Lopulta heidän silmiensä eteen ilmestyi suuri planeetta, jonka halkaisija oli noin kymmenen sylinterin muotoista aurinkoa. Aivan tämän sylinterin keskellä oli jättimäinen goottilaistyylinen linna. Sen tuhannen kilometrin seinät näkyivät helposti kiertoradalta.
  -Tässä linnassa asuvat kuningas ja kuningatar, jotka todella haluavat saada valtaistuimen perillisiä. Mutta kauhea loitsu painaa heitä. Vain viaton lapsi toisesta universumista voi murtaa tämän loitsun. Crore sanoi.
  Ja nyt meidän täytyy, kuten ihmiset sanovat, laskeutua planeetan pinnalle.
  Laskeutuminen onnistui, tehden käännöksen, he lensivät mahtavien kotkien jättimäisten patsaiden ohi.
  - Kaikki Glory ulos. Ruuvi ojensi kätensä ja auttoi hyppäämään ulos pienestä laivasta.
  - Kumarra planeetalle.
  Slava kumarsi kevyesti. Voima oli suunnilleen sama kuin maan päällä, vaikka jättimäinen palatsi oli järkyttävä. Sitten heidän eteensä avautui kilometrin mittainen kristalliportti. Kolme ystävää astui käytävälle, joka oli runsaasti kultaisilla ja arvokkailla patsailla. Siellä oli myös nelipyrstödelfiinejä, avaruusolentoja, joilla oli megaplasma-aseita. Kauniit luonnonkukkien, rubiineista veistetyt kukkakimput, he jatkoivat heilumista ja päänsä vetämistä. Ulkomaiset kalat uivat ympäri salin kimalteleen kimaltelevista suomuista.
  -On outoa, kuinka ne voivat kellua ilmassa? Poika kysyi.
  -Antigravitaatio! Crore vastasi. - Et näe sitä vielä.
  Siellä oli paljon kaikkea muuta, kaikenlaista erilaista, silmiä lumoavaa ja yhdeksänvuotiaan pojan mielikuvitusta hämmästyttävää, mutta sellaisen loiston kuvaaminen kestäisi hyvin kauan.
  Se oli liian pitkä kävellä sadan kilometrin käytävää pitkin, joten Vint painoi nappia ja he teleportasivat suoraan valtaistuinsaliin. Tähtikuninkaiden pääsijainti oli hämmästyttävä. Keskellä salia oli valtaistuin, vaikuttava kuin vuori, kierreakveduktin muotoinen, johon sulatettiin pieniä, mutta valoisasti sisustettuja veneitä. Ajoittain ne puhkesivat ilotulituksissa, kirkkaimpana kipinäkaskadina, joka tulvi ympärillä hallitsevan hämärän ympäröivää tilaa. Sitten alkoi soimaan suurenmoista musiikkia, ja tulivuoren hehku leimahti. Tulenpunainen laava leikkaa ilmakehän läpi, ja kuninkaallinen pari nousi häikäisevästä pilvestä. He vaikuttivat nuorilta ja rikkailta samalla tyylikkäästi pukeutuneilta. Kuninkaan rinnassa oli smaragdeilla varustettu ketju sekä sinisen villakoiran kuva. Ja ketju, joka koristi kuningattaren kaulaa, päinvastoin, oli valmistettu safiirista. Hän kallisti kasvonsa poikaa kohti, koira huusi hiljaa ja pudisti häntäänsä. Kuningas hymyili, hänen hampaansa hehkuivat kuin hehkulamput.
  - Toivotan sinut tervetulleeksi vieraani nimeltä Slava. Sinä, kuten talismaani sanoo, olet erittäin hyvä poika ja pystyt täyttämään kohtalosi.
  Kuninkaallinen järjesti lauseet hieman epäinhimillisesti, mutta merkitys oli selvä myös ilman käännöstä. Vaikka on outoa, kuinka toisen universumin asukas voi osata venäjää.
  -Se on telepatiaa. Crore kuiskasi.
  - Meillä on suuri suru vauva. Ainoa tytär on galaktisten tyranni Eletromendoksen vangittuna. Ja me tarvitsemme ritarin, joka pystyy vapauttamaan hänet. Suuri profetia sanoo, että hän tulee pienestä maailmankaikkeudesta, jossa on pyöreitä tähtiä. Kaksi vanhaa ystävääni Vint ja Krohr toivat sinut palatsiin, nyt sinun on läpäistävä vakava koe ja voitettava hypertyranni.
  Slava hymyili, hänestä tuntui, että siivet kasvoivat hänen selkänsä takana ja hän pystyi melko hyvin selviytymään hirviöstä, joka terrorisoi koko loputonta maailmankaikkeutta.
  -Olen valmis taistelemaan vihollisia vastaan ja vapauttamaan tyttäresi.
  -Sitten Vint ja Kron ovat matkalla ja opastavat sinua, mutta ensin sinun on läpäistävä pieni koe. Eräänlainen teksti ammattisoveltuvuudesta.
  -Ilolla.
  Vint ja Krore tarttuivat pojan käsivarsiin ja he palasivat minitähtialukseen.
  -Texillä on teksti, ja nyt lennämme planeetalle, joka sijaitsee melkein suuren tähden vieressä.
  Pienoisalus kääntyi ympäri, ja he olivat sinisen planeetan edessä, jossa oli vaahtoavia pilviä.
  Vint otti laitteen esiin.
  - Hyvästi Lumikki.
  Napsauttamalla sormia ja Glory oli, missä ikinä ajatteletkaan. Hänen edessään seisoi harmaa koulurakennus, joka oli laskeutunut reunaan. Hänen selkänsä takana on raskas salkku, mikä tarkoittaa, että hänen on mentävä tylsälle ja vihaiselle tunnille. Ja tämä on hirveän ei-toivottavaa. Jalat haurastuivat ja tärisivät. Oliko se todellakin vain unta vai hallusinaatiota? Poika hieroi silmiään ja yritti kömpelösti nipistää itseään. Satuttaa. Joten tämä on todellisuutta, hänen täytyy todella käydä koulua. Ja taivas itki, oli kosteaa ja kylmää, kylmä tuuli puhalsi. Kaukaa kuului kutsu. Jalat siirtyivät tahattomasti juoksuun. Sinun on oltava ajoissa, jotta kurssi alkaa.
  Poika, hieman hengästynyt, juoksi luokkahuoneeseen. Synkkä opettaja Rudolf Frankenstein tervehti häntä eläimen karjunnalla.
  Huijaat taas myöhässä. Harmi, että nyt vanhat ajat ovat poissa, eikä sinua voi ruoskia. Jäät koulun jälkeen, peset luokan.
  Myrkyllistä naurua takaapäin. Oinas kuiskaa, näyttää nyrkkiään ja keskisormeaan.
  - Lyömme sinut tauolla. Tehdään siitä Lumikkikyljys.
  Ja kovaa naurua. Opettaja teeskentelee, ettei hän kuule.
  Oppitunti vaikuttaa pitkältä ja tylsältä "Baranin" päätteeksi, ja hänen yrityksensä alkaa sylkeä pureskeltavaa paperia oljesta.
  Pelko ryömii tahtomattaan sieluun, se särkee vatsassa, se jäähdyttää kehon. Vapinaisesti odotat muutosta, kun ilkeä viisi tarttuu sinuun. Lopulta kello soi, ja hänen jalkansa murtautuvat tahtomattaan juoksuun - pojalla on kiire kyllästyä pahaenteisiin ikätovereihinsa. Hän juoksee yrittäen piiloutua koulun pimeimpään nurkkaan, josta nämä vampyyrit eivät löydä häntä. Slava kiipesi vajan alle ja huomasi olevansa kadulla. Hän käänsi, siellä oli henkeä, kun hirviölasten varjot ilmestyivät eri puolilta, he olivat siellä.
  - No, tyhmä juoksi karkuun. Olit "Lumikki" ja tämä tee on "märkää".
  Oinas virnisti sadistisesti.
  -Seiso sammaleen päällä, niin me lyömme sinua, muuten makaat kuin ruumis.
  - Ei, pojat eivät. Slava mutisi tyynesti.
  - Tarvitsemme vuohen. Ja mitä tahansa hidastatkin, jatka eteenpäin.
  Hän oli lähes pään Slavaa pidempi pässi ja puolitoista kertaa kovemmin iski voimakkaan iskun kasvoihin. Lapsi nykisi, silmä turvoksi melkein välittömästi. Sitten seurasi pistää nenään, virtasi Yushka. "Baranin" kumppani ryntäsi taisteluun osumalla kylkiluihin, mutta kova johtaja pidätteli häntä hieman.
  - Odota, anna hänen nousta polvilleen. No, "Lumivalkoisesta" tulee sammaleinen.
  Slavan nenästä valui verta, hänen silmänsä vetisivät, mutta pelon lisäksi hänen sielussaan alkoi heräämään erilainen ylpeyden ja arvokkuuden tunne.
  Ei, en polvistu.
  "Baran" teeskenteli yllättynyttä.
  - Näin tämä hölmö vastustaa minua. Sitten välipalaa.
  Ja hän liikkui kaikella voimallaan korvassa. Slavan pää tärisi, hänen korvansa muuttui violetiksi.
  - Ei, en silti tee. Hänen äänensä kuului sitkeyttä, ylivoimaista pelkoa.
  - Sitten olet kuollut. Tapamme sinut.
  Ringinjohtaja heilui jälleen ja ajoi kaikin voimin poskiluun. Slava astui hieman sivuun, ja isku tuli epäselvänä.
  - Pidä kiinni Lumikki. "Baran" teki uhkaavan eleen.
  Huligaani hyökkäsi Slavaan, levitti kätensä ja puristi ne seinää vasten. Sitten nuori päällikkö otti tulitikkuja ja sytytti savukkeen.
  -Nyt annan sinulle polttimen. Nouse polvillesi tai koe hullua surinaa.
  Slava pelästyi sietämättömästi, hän halusi jo luovuttaa ja polvistua, kun hän muisti Kroran iloiset kasvot ja Vintin pilkkaavan ilmeen. Erityisen sietämätön oli muisto toisesta valtavasta universumista kotoisin olevan kuninkaan ainutlaatuisen ankarista ja ystävällisistä kasvoista. Polvistuminen tarkoittaa heidän pettämistä. Ja mikä sankari hän on sitten valmis haastamaan tyranni Eletromendoksen, jos tavallisimmat huligaanit ajavat hänet kuolevaiseen vapinaan.
  Kun savuke kosketti hänen otsaansa, Slava huusi ja nyökkäsi jyrkästi oikean kätensä ulos.
  Tiukasti puristettu nyrkki epätoivoisella raivolla putosi "Baranin" leukaan.
  Hän pullisti silmänsä hämmästyksestä, mykistyi ja kaatui selälleen ääneen. Täällä Slava tunsi itsessään epätavallista raivoa ja voimaa. Hän löi kuin ammattipotkunyrkkeilijä, löi ja potki. Kului puoli minuuttia ja kaikki viisi makasivat tajuttomana. Slava seisoi pää ylpeänä ylhäällä, kädet ilmaan.
  -Voitto! Kuinka olisin voinut tehdä sen!
  Kello soi oppitunnille, mutta tällä kertaa se ei aiheuttanut tavallista vapinaa, vaan vaikutti satakielitrilliltä. Poika lensi luokkahuoneeseen kuin siivillä. Tässä hän epäonnistui tyhjästä. Slava ei edes istunut sanomaan sanaa, kun hän päätyi ulkoavaruuteen. Hän ei pelännyt - nyt paholainen itse ei pelkää häntä ja avasi silmänsä leveäksi. Tähdet näyttivät suloisilta ja rakkailta, se ei ollut ollenkaan pelottavaa, päinvastoin, painottomuudessa tuntee oudon keveyden. Lapsi käänsi hieman päätään. Screw ja Krore leijuivat hänen vieressään.
  -Se "Lumikki" pelästyi. Anteeksi, mutta emme voineet tehdä toisin: sinun olisi pitänyt voittaa sielussasi oleva pelko.
  Se ei siis ollut todellinen testi.
  -Ja ei! Se kaikki oli todellista, meillä on valta viedä sinut maan päälle ja jopa hieman siirtää aikajanaa. Miten? Tämä on miljoonia ulottuvuuksia omistavien olentojen salaisuus. Nyt olet läpäissyt testin ja siirrymme muihin vakavampiin asioihin.
  -Mitä?
  Ruuvi narisi metallisella äänellä.
  -Esimerkiksi vapauta kuningas Ezaramin ainoa perillinen. Eletromendoksen päihittäminen ei ole helppoa, hänen kantapäänsä alla voihkii kvintiloonia maailmoja. Mutta voitit ensimmäisen voittosi omasta pelostasi.
  - Pienen kuoleman pelko - sen voittamalla lähestymme kuolemattomuutta.
  - Lopetin ajatuksen Kroor. Eteenpäin ilmestyi tuttu sylinteriplaneetan muoto.
  . EPILOGI
  Useiden hämmästyttävien iskujen ja tappioiden jälkeen taivaallinen valtakunta suostui rauhaan ja lupasi olla hyökkäämättä tsaari-Venäjän omaisuutta vastaan.
  Suuri kuusikko perusteli, että oli liian aikaista valloittaa Kiinaa ja että he voisivat sopia edullisista ehdoista. Itse asiassa osa Mongoliasta, eteläinen Usurin alue, Primorye ja jopa Korea lähtivät Venäjältä. Nämä olivat kannattavia sopimuksia, jotka antoivat Aleksei Mihailovitšin tsaari-Venäjälle saada jalansijaa Siperiassa ja Tyynenmeren rannikolla. Ja tuntuu suhteellisen turvalliselta.
  Ja tähän loistoisa käytännön sota päättyi, ja muut asiat odottivat kuutta sankaria!
  
  
  KUOLETON AVARUUKUNINGATAR
  Kuningatar halusi todella näyttää nuoremmalta. Ja niin hän lähetti kokonaisen tutkimusmatkan etsimään kuolemattomuuden peiliä. Kun tarkastelee sitä, voit muuttua nuoreksi tytöksi.
  Lopulta etsintä onnistui, mutta ... Peilin henki kertoi vanhukselle kuningattarelle:
  - Palautan nuoruutesi, mutta sinusta tulee orja!
  Kuningatar vastasi rakohampaisella hymyllä:
  - Jos nuoruus on ikuista, niin suostun orjuuteen!
  Genie loitsi. Kuningatar muuttui tytöksi, joka melkein alasti yhdessä lantiokankaassa kaivoi peltoa kuokalla. Ja hän työskenteli itse ja työskenteli kovasti.
  Vain nuori vartalo ei melkein satuttanut, eikä ollut liian väsynyt. Mutta se oli erittäin nöyryyttävää ja tylsää. Se oli jollain planeetalla, jolla oli kaksi aurinkoa. Ja rakenne on kuin myöhäiskeskiajalla.
  Lisäksi jäätynyt muodostelmiin. Kuningatar työskenteli päiviä ja tuli tylsäksi. Hänestä tuli melkein kuin eläin, vain unessa vapaus tuli hänelle. Ja hän työskentelee aina kovasti kahleissa. Se on erittäin vaikeaa entiselle kuningattarelle. Ja valvojan ruoskan kosketus alastomaan ruumiiseen, kuin kuumaa rautaa.
  Lopulta hänen elämässään tapahtui muutos. Vain huonompaan suuntaan. Omistaja kuoli, ja hänen perillinen tuhoutui täysin. Ja tyttö myytiin louhokselle.
  Nyt minun täytyi kantaa raskaita koreja, työskennellä alasti ketjuissa, saada ruoskat ja nukkua kivien päällä.
  Kuningatar oli nyt paljon kiusallisempi. Genie oli tietysti asettanut hänelle ansan. Kyllä, hän on kuolematon eikä ikääntynyt, vaan piinassa, ikään kuin helvetissä.
  Vaikka vahva kroppa on tottunut stressaamaan. Ja kuningatar päätti paeta.
  Pitkien hiusten avulla hän alkoi viilata ketjua, jolla he ketjuttivat hänen paljaat jalat ja vahvan niskansa yöksi. Viilaat hiuksillasi karkaistua rautaa hitaasti, mutta kuningattarella on juuri tarpeeksi aikaa - kuolematonta. Toinen asia on, että kovan työn jälkeen louhoksilla sinun täytyy nukkua, ja näit vähän joka päivä.
  Mutta juot silti.
  Kuningatar sahasi itsensä ja vaipui sitten uneen. Seuraavalla sahattiin sitten uudestaan.
  Kunnes lopulta hän rikkoi linkit .... Hän ei kuitenkaan päässyt pakoon. Vartijat tekivät hälytyksen.
  Kuningatar otettiin kiinni ja lyötiin säälimättä ruoskalla. Sitten he polttivat kantapäät kuumalla raudalla. Seuraavaksi he polttivat karanneen orjan merkin. Ja taas lähetettiin kaivoksille.
  Orjia kuolee niin usein, ja hän on työskennellyt kovasti vuosia. Joten anna heidän työskennellä kahleissa.
  Ja joka ilta he tarkastivat hänen ketjunsa.
  Kuningatar nukkui kahleissa, ja häntä ruoskittiin jatkuvasti.
  He laittoivat hänelle raskaat ketjut ja lyötiin ruoskalla heti, kun hän työskenteli hieman hitaammin.
  Kuningatar oli jo haistellut hajua, eikä ollut sairas. Infektio ei kestänyt sitä, niukassa ja yksitoikkoisessa ruokavaliossa se ei aiheuttanut vatsakipua. Ikuinen tyttö kärsi, mutta ei kuollut. Ja vuodet jatkuivat ja jatkuivat. Kaivoksia kehitettiin vähitellen ja ne ehtyivät.
  Täällä hänet siirretään jälleen toiseen työhön. Lialta pesty, laitettu myyntiin.
  Tässä kuningattarella vihdoin kävi tuuri. Ostaja osoittautui yhdeksi areenan gladiaattorien toimittajista.
  Kuningatar oli hyvin kuiva ja ujo, viettäen yli sata vuotta kaivoksissa kovassa työssä. Hän on erittäin vahva ja sitkeä pitäen päänsä päällä raskasta kiveä.
  Tietysti hänen vahvuutensa houkutteli toimittajaa. Hän katsoi hänen hampaitaan: ei yhtään reikää ja niin suuri ja vahva. Tunsin terästä, valettu lihaksia - kuin kivi!
  Ja tietysti ostin sellaisen kykenevän kopion!
  Sen jälkeen kuningattarelle alkoi toinen elämä. Myös ankaraa harjoittelua, tappeluita, kiusaamista, piiskaamista, mutta paljon hauskempaa.
  Kuningatar oli ollut vartaloltaan nuori yli kaksisataa vuotta, ja hän erottui suuresta voimasta ja kestävyydestä jatkuvan kovan työn pakotetun harjoittelun ansiosta.
  Tämä antoi hänelle tietyn etumatkan muihin tyttöihin. Lisäksi kaikki arvet ja leikkaukset hänen lihaksisessa kehossaan paranivat hyvin nopeasti ja ilman jälkiä.
  Kuningatar oli myös nopea, hyvä kuolematon reaktio ja opiskeli erittäin ahkerasti. Kaikki ei toiminut hänelle heti, mutta hänellä on erittäin sitkeä kroppa.
  Joten aluksi hän voitti voiman, kestävyyden ja elinvoiman kustannuksella. Ja sitten hänen taitonsa alkoi kasvaa.
  Aluksi heillä ei ollut vahvimpia kilpailijoita, mutta vähitellen kokemuksen myötä hänen tasonsa nousi.
  Ja niin kuningatar alkoi voittaa ja merkittäviä naisia. Taistele jopa miesten ja eläinten kanssa!
  Imperiumin tavan mukaan voit saada vapauden sadan voiton jälkeen gladiaattoritaisteluissa.
  Sitkeä kuningas, vaikka hän sai haavoja ja naarmuja hampaista, pystyi lopulta voittamaan sadannen taistelun.
  Sitten hän sai vapauden Caesarin käsistä. Ja hän voisi jo ansaita rahaa taisteluissa itse tai opettaa tyttöjä miekkailua.
  Ja pian kuningatar, kaunis ja jo rikas ja vielä vartaloltaan nuori, meni naimisiin jalon patriisin kanssa.
  Ja vanha ja ruma. Mutta hän ei ole kuolematon ja kuoli pian.
  Kuningattarella, joka on nyt ikuisesti nuori leski, oli rakastajina kymmenkunta komeaa nuorta miestä.
  Ja suuri rikkaus.
  Joten näyttää siltä, että hän löysi onnen ... Ellei edistyksen hedelmiä ollut tarpeeksi - no, tiede jotenkin ei kehity tässä imperiumissa. Ja ylipäätään planeetalla. Ja aseet ja musketit ovat alkeellisimpia. Kaikki kirjaimellisesti jäätyi.
  Ja niin valtakunta romahti, barbaarien uusi hyökkäys... Kuningatar on jälleen vankeudessa ja orjuudessa. Mutta nuoresta kauneudesta lähtien hänestä tuli paikallisen khaanin jalkavaimo.
  Ja kunnes hän kuoli ja petti hänet perilliselle. Ja hänkin kuoli jonkin ajan kuluttua.
  Ja kuningatar laitettiin huutokauppaan. Riisuttu alasti ja myyty jalo sheikille. Ja hän oli hänen kanssaan, kunnes sheikki kuoli. Ja taas tyttö laitettiin huutokauppaan. Ja tällä kertaa hän pääsi palatsiin sulttaaniin. Kuolemattomana hän pystyi käärimään hallitsijan ja tulemaan ensimmäiseksi vaimoksi.
  Mutta huonoa onnea, kuolematon tyttö ei voinut synnyttää lapsia. Ja kun sulttaani kuoli, hänen perillisensä määräsi kuningattaren jälleen kahleiksi ja lähetettäväksi kaivoksille.
  Ja taas kuningatar helvetissä. Kahleissa, kovan työn aikana, hän raahasi kiviä korissa, pilkkoi kiven sorkkaraudalla. Myös niukka, yksitoikkoinen ruoka, ruoska, haju, kahlittu. Ja vartijat raiskaavat hänet joka ilta. Vaikka kuningatar jopa piti siitä, hänen nuori ruumiinsa saavutti helposti orgasmin.
  Ja niin ikuinen tyttö vietti vuodesta toiseen, vuosikymmenestä vuosikymmeneen.
  Kunnes lopulta tämä kaivos ei ehtynyt, mutta kului kaksisataa vuotta. Kukaan ei muistanut kuka tämä kuningatar oli. Ja se laitettiin jälleen huutokauppaan. Kuten tavallista alasti ja lihaksikas. Tietysti pesu ennen tätä.
  Ja he ostivat hänet uudelleen armeijaan, joten hän oli fyysisesti erittäin vahva. Kyllä, ja taitava, hän tiesi kuinka taistella miekoilla.
  Ja kuningatar aloitti sotilasuran. Hän osallistui moniin taisteluihin, oli sitkeä, vahva, sitkeä, hän juoksi koko ajan paljain jaloin. Ja vähitellen hänen uransa meni ylämäkeen.
  Täällä hän on jo naisrykmentin komentaja ja hänellä on huomattavaa varallisuutta. Ja taas hän löytää itselleen kannattavan puolueen ja saa haltuunsa valtavan kiinteistön.
  Sellaista on kuolemattoman elämän siksak: nyt ylös, nyt alas!
  Kuningatar oli tietysti leski ja meni sitten naimisiin nuoren prinssin kanssa. Poika menetti päänsä kokeneelta, mutta ulkoisesti nuorelta naiselta. Ja niin he menivät naimisiin. Ja sitten nuoresta miehestä tuli kuningas. Ja hänen vaimostaan tuli valtava vaikutus.
  Valtakunta kävi sotia ja laajeni. Se vahvistui ja vahvistui. Ja eilinen nuoruus ensin kypsyi ja sitten vanheni. Ulkoisesti nuorta kuningatarta lyötiin pois kuolevan kuninkaan tahdosta, että hänestä tulisi keisarinna. Ja hän allekirjoitti sen.
  Hänen kuolemansa jälkeen entisestä kuningattaresta tuli keisarinna. Ja kävi sotaa. Ikuisesti nuorena oleminen valloitti lopulta koko maailman!
  Ja näytti siltä, että hän löysi täydellisen onnen ... Mutta sitten kului kolmesataa vuotta, ja muukalaiset laskeutuivat. Ja he valtasivat planeetan.
  Ja keisarinna oli taas louhoksissa. Ja jo kauluksella, alasti, paljain jaloin, mutta ilman ketjuja. Tein töitä tietyn ajan ja sitten katsoin televisiota ennen nukkumaanmenoa.
  Se on myös sellaista elämää ... Hän istui yli sata vuotta vankilassa, vapautettiin myöhemmin ehdonalaiseen ja asui miehitetyllä planeetalla avaruusimperiumissa.
  Hän nautti kaikista erittäin kehittyneen sivilisaation eduista ja... Tällä kertaa hän astui avaruusarmeijaan.
  Hän aloitti uran Star Warsissa. Hän on kuolematon! Mikään ei pelkää!
  Niinpä hän eteni palveluksessaan, kunnes hänestä tuli marsalkka. Sitten hän sai koko planeetan hallintaansa.
  Jotkut olivat kuvernöörejä. Sitten hän palasi armeijaan. Taisteli ja käski. Hänestä tuli hypersupermarsalkka.
  Ja sitten he suorittivat sotilasvallankaappauksen ja valloittivat avaruusimperiumin keisarin valtaistuimen - johtaen galaksia.
  Sitten hän alkoi valloittaa muita maailmoja. Hän käski, hyökkäsi, voitti, joskus hävisi, mutta kosti ....
  Kaikki oli hyvin, kunnes hän törmäsi hybridihyttysen ja kynsien valtakuntaan.
  Ne lisääntyivät liian nopeasti ja valtasivat humanoidisivilisaation numeroilla.
  Joten taistelut jatkuivat taistelu taistelun jälkeen... Kunnes lopulta ihmiset hävisivät. Ja entisestä kuningattaresta ei taaskaan tullut kaivoksissa orjaa.
  Taas työskentelet kovasti kahleissa ja nukut kahleina lohkareiden päällä. Ja täysin robottien hallinnassa.
  Vain unessa ikuinen tyttö näki itsensä vapaana ja suurena. Ja lopun ajan hän työskenteli kovasti itselleen, työskenteli ja teki teräviä kiviä paljain karkaistuin jaloin.
  Mutta kuningatar ei menettänyt toivoaan. Hän on kuolematon ja muuttuu varmasti ikuisesti! Orjuus ei kestä ikuisesti!
  Entinen kuningatar jopa lauloi huolimatta siitä, että vitsaus putosi hänen paljaaseen, lihaksikkaaseen selkään:
  Maan tytär sanoo vastauksena: ei,
  Minusta ei koskaan tule orjaa...
  Uskon, että vapaus valkenee -
  Tuuli virkistää tuoreen haavan,
  Isänmaan pyhän taistelun puolesta,
  Sillä Suuri Herra kutsuu...
  Nouse urhoollinen ritari varhain,
  Pimeys katoaa, toukokuun ruusut kukkivat!
  
  
  
  
  ÄLÄ YLLÄPITÄ IHMISSYÖJÄLLÄ
  Marraskuussa 1941 Hitler tarjosi odottamatta rauhaa Stalinille. Päätös, joka tuntuu epätodennäköiseltä kenellekään todelliseen tilanteeseen perehtyneeltä.
  Saksalaiset näyttävät valloittavan Moskovan. Ja miksi tarjota rauhaa tässä tilanteessa?
  Mutta kuten tiedätte, Hitlerillä oli erittäin kehittynyt intuitio. Ja hänestä tuntui, että Moskova oli vallattu, mutta ei. Ja jos on, niin juuri silloin, kun Stalinia pelotetaan, tarjota rauhaa. Luonnollisestikaan kaikki armeijat eivät suostuneet tähän, mutta Hitlerillä oli valtaa ja auktoriteettia.
  Lisäksi rauhanolosuhteet lupasivat olla hyödyllisiä saksalaisille. Itse asiassa Ukraina siirtyy Saksalle ja sen mukana musta maa ja maatalous sekä Valko-Venäjä ja Baltian maat ja Smolenskin alue.
  Stalin yleensä suostui antamaan kaiken, mitä saksalaiset olivat jo onnistuneet vangitsemaan.
  Sevastopol vetäytyi saksalaisille. Vastauksena Fritz lähti Moskovan alueelta. Leningrad jäi Neuvostoliiton taakse ja sinne johti käytävä. Saksalaiset suostuivat poistumaan Leningradin alueelta vastineeksi Voroshilovogradin ja Donetskin alueille, joita saksalaiset eivät olleet vielä täysin miehittäneet.
  Yleensä natsit saivat Donbassin hiileen, metalleineen ja tehtaineen, bauksiittiesiintymänsä ja maatalousmaan, koko Krimin ja jopa osan eteläistä Donia. Saksalaiset lähtivät Leningradin alueelta, Moskovasta, Tulasta, osa Rževin aluetta, Kalininin aluetta. Vastineeksi osasta Donbassia, osa Donista ja sen rikas musta maa ja Sevastopoli. Suomalaiset saivat itselleen Petroskoin ja sen mitä onnistuivat vangitsemaan. He erosivat ystävällisesti.
  Lisäksi Neuvostoliitto sitoutui toimittamaan öljyä markkinahintaa halvemmalla ja maksamaan suuren lunnaat sotavangeista.
  Stalin, joka pelkäsi häviävänsä sodan ja menettävänsä Moskovan, suostui sellaisiin ehtoihin. Wehrmachtin menestyksen huipulla.
  No, ja Hitler, jolla on yliluonnollinen vaisto, tajusi, että tämä oli paras vaihtoehto.
  Sota Neuvostoliiton kanssa on ohi. Natsit alkoivat ensin siirtää joukkoja Afrikkaan. Lisäksi britit aloittivat hyökkäyksen Rommelia vastaan. No mitä? Ja Fritz otti ja laskeutui joukkoja Maltalle. Tietenkin ensin pommittamalla brittejä siellä.
  Lisäksi tietysti Gibraltarin hyökkäys. Hitler tapasi Francon henkilökohtaisesti.
  Näit kuinka vahva Saksa on. Tuhoi Neuvostoliiton. Hän otti neljä miljoonaa venäläistä vankia ja tuhansia tankkeja. Meille Espanja on kuin tahra kartalla. Me valtaamme, jos et päästä joukkoja läpi. Ja jos unohdat, voit saada jotain Afrikasta. Lisäksi Iso-Britannia on tuomittu, eikä se mene minnekään!
  Franco ymmärsi, että Espanja voidaan miehittää eikä siihen ollut mahdollisuutta, ja suostui.
  Hyökkäys Gibraltariin onnistui ja melko nopeasti. Linnoitus on kaatunut. Ja sitten saksalaiset saapuivat Päiväntasaajan Afrikkaan.
  Britit kärsivät valtavia tappioita. Heidät vangittiin kuin ihailijat.
  Rommel voitti Britannian Libyassa ja kehitti hyökkäyksen Egyptissä. Vangittu Aleksandria.
  Sitten hän meni ulos ja ylitti Suezin kanavan. Menestyksekkäästi saksalaiset valloittivat Irakin, Kuwaitin ja koko Lähi-idän.
  Wehrmacht menetti vain vähän sotilaita ja upseereita idässä. Ja hänen joukkonsa olivat runsaammat ja kokeneemmat ja paremmin koulutetut kuin englantilaiset ja erityisesti siirtomaajoukot.
  Britit saattoivat pitää sisällään sellaisen asian, ja epäilemättä he hävisivät. Ilman Neuvostoliittoa Fritz onnistui taistelemaan menestyksekkäästi Britannian kanssa.
  Yleisesti ottaen Britannia oli tuomittu menettämään siirtokuntansa. Sen maa-armeija oli liian heikko ja alivoimainen voittamaan siirtokuntia Wehrmachtin runsaampia ja kurinalaisempia joukkoja vastaan.
  Ja laivaston korko ei toiminut. Gibraltarin ja Maltan kukistumisen jälkeen Afrikkaa oli mahdotonta pitää. Täällä Rommel tukki Suezin kanavan. Ja jopa maalla saksalaiset voittivat britit yhdessä maalissa. Neuvostoliiton kanssa käydyn sodan jälkeen Wehrmachtista tuli entistä vahvempi ja itsevarma, hän sai paljon taistelukokemusta.
  Näin Afrikka vähitellen valloitettiin. Ja Iranin kautta saksalaiset tulivat Intiaan. Sielläkään paikalliset sepojat eivät halunneet kuolla Britannian puolesta. Yleisesti ottaen saksalaisia haittasivat enemmän etäisyydet, teiden puute, pitkät yhteydet ja toimitusongelmat kuin brittiläiset joukot.
  USA kerää pölyä välttääkseen sotaa. He jopa poistivat kaikki Japania koskevat pakotteet.
  Mutta silti, samurai hyökkäsi Perun satamaan. Meidän piti turvata itsemme ja ottaa haltuumme Britannian omaisuudet Aasiassa. Ja japanilaiset tekivät sen.
  Lyhyesti sanottuna, neljäntenäkymmenentenä toisena vuonna ja 43 vuoden ensimmäisellä puoliskolla saksalaiset ja japanilaiset valloittivat Afrikan, Australian ja koko Aasian. Ja syyskuussa 1943 seurasi laskeutuminen Britanniaan. Tietysti massiivisten pommitusten jälkeen. Saksalaiset käyttivät Yu-288:aa, Yu-188:aa ja muita koneita.
  Siirtokuntansa menettäneen ja sukellusvenesodan väsyneenä Britannia ei voinut vastustaa.
  Ja saksalaisilla oli liikaa resursseja ja varsinkin työvoimaa. He kirjaimellisesti pommittivat kaikkia Englannin kaupunkeja ja tehtaita. Ja sitten tietysti "Panthers", "Tigers", "Lions" ja jopa "Mouses" laskeutuminen ja käyttö. No tietysti myös kelluvia tankkeja ja vedenalaisia ajoneuvoja.
  "Hiiri" ehti tehdä leikkauksen alussa, ja hän jopa taisteli. Mutta hiiret ovat liian raskaita.
  Pantherin Gerdan miehistö erottui taisteluista. Saksalaiset taistelivat Britannian valloituksen jälkeen vielä jonkin aikaa Yhdysvaltojen kanssa. Pokotti amerikkalaiset Islannista. Mutta viestinnän pituuden vuoksi Amerikan vangitseminen osoittautui vaikeaksi tehtäväksi. Silti Atlantin valtameri ei ole vitsi. Elleivät he pommittaneet ystävää ja leikkaaneet itsensä merellä.
  Saksalaiset sukellusveneet kehittyivät, mukaan lukien vetyperoksidilla, ja upposivat melkein koko amerikkalaisen laivaston.
  Yhdysvaltoja on kuitenkin edelleen erittäin vaikea valloittaa. Sota kesti, ja saksalaiset lopulta ottivat ja tekivät rauhan.
  Sen jälkeen kun saksalaiset kääntyivät Neuvostoliittoon.
  Vuonna 1945 E-50 ja E-75 otettiin tuotantoon. Hitler kielsi pientä tiedusteluajoneuvojen sarjaa lukuun ottamatta alle 50 tonnia painavien tankkien tuotannon.
  Panther painoi neljäkymmentäneljä ja puoli tonnia. "Panther" -2 on jo viisikymmentäkaksi tonnia. E-50 on vetänyt jo lähes kuusikymmentäviisi tonnia. Viimeisessä tankissa oli erittäin kunnollinen etupanssari, jonka runko 150 mm 45 asteen kulmassa ja 185 mm tornin otsasta, myös kulmassa. 88 mm ase, piipun pituus 100 EL. Ja 82 mm panssaria sivuilla, myös rinteiden alla. Yhdessä moottorin kanssa, joka kiihtyi jopa 1200 hevosvoimaan tehostettuna, se oli erittäin voimakas keskitankki.
  Plus kaksitoista laukausta minuutissa.
  Vielä raskaampi E-75, joka painaa yli 90 tonnia. Tämä tankki ei osoittautunut kovin onnistuneeksi. 128 mm:n aseella oli hitaampi tulinopeus, pienempi suunopeus, eikä sillä ollut etuja lähietäisyydellä verrattuna 88 mm:n E-50:een.
  Rungon etupanssari on hieman parempi kuin 160 mm 45 asteen kulmassa. Enempää ei kuitenkaan tarvita. Hänellä on hallussaan kaikki amerikkalaiset aseet ja jopa Neuvostoliiton aseet. Puolustustorni on upea: 252 mm otsa, 160 mm sivu ja perä. Voidaan nähdä, että tornissa on ainakin enemmän tai vähemmän luotettava suojaus, erityisesti sivu.
  Kotelon sivu on 120 mm, mikä on hyväksyttävää, ja voit myös ripustaa näytöt. Moottori on kuitenkin melko heikko 900 hevosvoimalla. Yleensä säiliö on tietysti keskeneräinen, melko korkea. Tulee mieleen melko umpeen kasvanut "Tiger" -2, jolla on samanlaisia ongelmia.
  Molemmat saksalaiset autot ovat epätäydellisiä, mutta E-50 on tietysti käytännöllisempi.
  Ja E-100. Mutta tämä auto on vielä raskaampi ja ajo-ominaisuuksiltaan huonompi kuin E-75.
  E-100:aa valmistettiin suuren massansa vuoksi pieniä määriä.
  Ja armeija itse hyväksyi yleisesti E-50:n.
  Keväällä 1946, juuri 20. huhtikuuta, Fuhrerin syntymäpäivänä, saksalaiset muuttivat Neuvostoliittoon.
  Heillä oli suuri määrä autoja ja varusteita. Kymmeniä tuhansia tankkeja eri versioita. Neuvostoliitossa oli myös sarja T-34-85 ja IS-2 ja IS-3 käytössä. T-44 ei ollut täysin onnistunut. Ja T-54 ei ollut vielä valmis.
  Saksalaiset valmistivat suuria määriä E-50 ja E-75.
  Stalin kielsi merkittävän osan maasta menetyksen jälkeen kehittämästä yli 47 tonnia painavia koneita.
  T-34-85:n suuren määrän ja hieman pienempien IS-2:n ja IS-3:n lisäksi SU-100 valmistettiin massatuotantona, joka oli suhteellisen yksinkertainen ja tehokas itseliikkuva ase.
  On huomattava, että massiivisin tankki T-34-85 pystyi tunkeutumaan vain saksalaisen E-50-sarjan sivulle, ja E-75 oli jopa sivulta liian kova, ja vain SU-100 pystyi siihen. se ja sulje sitten.
  Voimat ovat siis selvästi eriarvoisia. Saksalaiset panssarit itse lävistivät Neuvostoliiton tankit kaukaa. Ja vain IS-3:lla oli enemmän tai vähemmän tyydyttävä otsasuojaus ja sitten yläosa.
  Tässä ovat saksalaiset Neuvostoliiton alueella.
  Gerda, Charlotte, Christina ja Magda E-50:ssä. He viheltävät lauluja ja karjuvat.
  Me kaikki epäilemme oinaan sarvea,
  Jumala on meidän puolestamme!
  Ja kuinka he ottavat ja ampuvat vihollisen.
  Kolmekymmentäneljä räjähti tornista. Kyllä, taistelumiehistö, et sano mitään.
  Charlotte huomautti tyytymättömänä:
  Meillä ei ole vieläkään paljoa panssaria. Vihollinen voi, ja lauta ja koukku!
  Christina huomautti:
  - Mutta ase on tarkka ja tappava! Joten yksi kompensoi toista!
  Gerda sihisi:
  - Rikomme ne kaikki!
  Samaan aikaan Natasha taistelee Fritziä vastaan SU-100:ssa miehistöineen.
  Oleg Rybachenko oli SU-100-miehistön viides jäsen Natashan, Zoyan, Augustinan ja Svetlanan ohella.
  Tytöt nyökkäsivät hyväksyvästi.
  - Olet taistelija, mikä on hienoa!
  Natasha ampui vihollista. Kuore osui saksalaisen auton otsaan ja kimppasi irti. Tyttö polki vihaisesti paljain jalkansa. Ja hän tarkisti:
  - Ja nyt olet poika! Näytät olevan älykäs, eikö niin?
  Oleg nyökkäsi. Hän on kuolematon poika, joten hän voi tehdä paljon. Tässä on saksalainen E-75 edessä. Kuinka murtautua sen läpi?
  Neropoika keksi sen, kuiskasi ammukselle:
  - Olemme metallia, samaa verta - sinä ja minä!
  Ja paljaan, lapsellisen jalkansa avulla hän avasi tähtäimen ja ampui.
  Riippumatta siitä, kuinka vahva saksalainen panssarivaunu on etupanssarin kanssa, mutta jos osut täsmälleen päästä päähän tai voimalinjojen yhdistelmään, tankki soveltuu. Ja sitten metalli räjähti, ja taistelusarja alkoi räjähtää.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - Tämä on korkein luokka!
  Natashka kutitti pojan paljaasta kantapäästä ja nyökkäsi:
  - Ampua!
  Oleg Rybachenko ampui jälleen SU-100:sta. He osuivat kaukaa, ja sitten 100 mm: n Neuvostoliiton ase ei ottanut uusimpia saksalaisia panssarivaunuja: E-50 ja E-75. Mutta poika on ilmiömäinen. Ja hän onnistuu lyömään vihollisen.
  Terminaattoripoika ampuu taas. Ja se murtaa E-50:n läpi. Tämä tankki on nopea ja siihen on lyötävä. Ja saksalaiset ovat kaikki tikkuja.
  Zoya ampuu. Ja erittäin osuva.
  Lyö vihollisen tornissa. Sitten Oleg Rybachenko ampuu uudelleen. Sadan millimetrin tykki tekee ihmeitä.
  Poikanero huutaa:
  - Revin sinut! minä repitän sinut! Ei tule hyvää!
  Ja jälleen, kuin lapsi, hän ottaa sen ja lyö sen erittäin osuvasti. Ja todella repiä vihollinen.
  Sen jälkeen se julkaisee:
  - Olen yliäänitaistelija!
  Ja taas, paljain jalan avulla hän ampuu.
  Poika näyttää vasta kahdeltatoista, mutta hän on erittäin nopea ja ilmiömäinen.
  Täällä hän ampui paljain varpain ja Augustinuksen avulla.
  Ja tyttö syöksyi E-50:een.
  Saksalaiset kärsivät merkittäviä tuhoja. Mutta heidän panssarivaunuvyörynsä lähestyy ja lähestyy. Tässä on E-100 liikkeessä. Myös voimakkaita panssareita, aseita ja kilpiä.
  Mutta myös hänen tyttönsä ja poikansa murtautuvat läpi.
  Saksalainen auto on tulessa ja repeytyy palasiksi.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kunnia Pyhälle Isänmaalle,
  Epämaallisella raivolla!
  Jälleen poika ampui, murskasi fasistin ja iski tytöille. Ja taas lapsi ampuu ja murskaa vihollisen.
  Taistelu sanotaanpa poika. Ja ampuu ammuksen. Ja vanhentuneesta mutta tehokkaasta Tiger-2-tankista on jo tullut uhri. Myös saksalainen "Panther" -2 kärsii tappiosta. Mutta hän melkein valloitti Amerikan itse.
  Ja nyt Neuvostoliitto painostaa.
  Oleg Rybachenko puolestaan ampuu ja osuu varmasti.
  Ja niin he alkoivat ampua vuorotellen ja laulaa ...
  Natasha potkaisi paljas jalkaansa ja huusi:
  - Se on taigasta...
  Zoya löi myös paljaita varpaitaan ja vinkaisi:
  - Ison-Britannian merille ....
  Augustina ampui myös ammuksen ja sanoi:
  - Punainen armeija!
  Svetlana ampui kuoria paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Vahvempi kuin kaikki!
  Oleg Rybachenko meni perseeseen ja julkaisi:
  Ja anna punaisen...
  Natasha ampui ja vinkaisi:
  - Puristaa voimakkaasti!
  Zoya myös löi ja haukkui:
  - Pistin, jossa on kalkkuna käsi!
  Augustine soitti ja huusi:
  - Ja meidän täytyy...
  Svetlana ampui tappavan hyökkäyksen ja huusi:
  - Pysäyttämätön!
  Oleg Rybachenko ampui taas nauraen:
  - Mene viimeiseen...
  Natasha lähetti ammuksen ja karjui:
  - Kuolevaisten taistelu!
  Ja tytöt hajaantuivat, ase löi, kunnes ammukset loppuivat.
  Kyllä, Oleg Rybachenko on jälleen sodassa.
  Mutta puna-armeijalla on vaikeita aikoja. Saksalaiset etenevät. Heillä on enemmän varusteita, enemmän jalkaväkeä. Ja japanilaiset tulevat idästä.
  Älä vastusta tällaista voimaa.
  Gerda ja hänen miehistönsä taistelevat E-50:llä. Saksalaiset hyökkäävät jo Voronežiin. Taistelu on kovaa.
  Toisaalta saksalainen tankki on omanlaisensa hävittäjänä erittäin hyvä. Mutta levy on melko heikosti suojattu. Ja tämä on hänen miinuksensa, joten tyttöjen tulee olla valppaita.
  T-34-85:tä valmistetaan edelleen paljon. Tämä kone on edelleen massatuotannossa, ja saksalainen 88 mm:n tykki 100EL:ssä kerää runsaan sadon kaukaa.
  Yhä enemmän valmistetaan myös SU-100:a, joka itseliikkuvana aseena on helpompi valmistaa kuin panssarivaunu, mutta ase on vahvempi.
  Juuri nyt Gerda murtautui Neuvostoliiton kuivausrummun läpi, painamalla joystickin painiketta paljain varpaillaan. Lähietäisyydellä tällainen kone voi olla erittäin vaarallinen.
  Blondi terminaattori otti sen ja lauloi:
  - Hermoni eivät ole terästä,
  Sait minut täysin!
  Ja sitten Charlotten tykki ampui ja murskasi kolmekymmentäneljä.
  Ja ase, joka ampuu kaksitoista laukausta minuutissa, saavuttaa suuren etäisyyden.
  Edelleen, kun Christina ampuu. Ja se myös tekee sen erittäin osuvasti ja tarkasti. Hän murskasi puna-armeijan panssarivaunun ja huusi:
  - Raivoisa tuli! Hurraa Stalin!
  Sitten lupanula ja Magda. Hän teki sen erittäin tarkasti paljaiden varpaidensa avulla.
  Ja hän lauloi:
  - Ikuisen isänmaan kunniaksi!
  Sitten tyttö purskahtaa nauramaan...
  Saksalainen kone toimii itsestään ilman vikoja.
  Täällä IS-2:sta tuli sen uhri, melko voimakas ja vaarallinen panssarivaunu, mutta tornin otsa suojaa huonosti.
  Vain otsassa oleva IS-3 suojaa suhteellisen hyvin, mutta tätä säiliötä valmistetaan edelleen pienissä erissä. Sillä on liian monimutkainen tornimuoto. Vaikka IS-3, kuten taistelukäytäntö on osoittanut, mahtuu ainakin E-sarjan ajoneuvoihin lähietäisyydeltä.
  Neuvostoliitossa ei vielä valmisteta raskaampia tankkeja, ja jopa niiden kehitys on keskeytetty. Tämä tietysti aiheuttaa ongelmia. Saksalaisilla on vain kevytsarjassa itseliikkuvat E-25-aseet, mutta niiden tuotanto on lähes jäässä. Vaikka kone ei ole huono.
  Vain kaksi miehistön jäsentä ja puolitoista metriä korkea. Pieni Pantherin 75 mm aseella. Neuvostoliiton autojen metsästäjä.
  Mutta Fuhrer suosii valtaa. Jopa E-50 on vähitellen huonompi kuin E-75, joka on myös suljettu sivuilta kilpeillä.
  E-75 on vaikea tunkeutua jopa sivulle. Ja saksalaiset käyttävät sitä läpimurroissa ...
  Kaksi saksalaista lentäjää Alvina ja Albina ovat jo onnistuneet ylittämään pudonneiden lentokoneiden määrän yli kolmesataa ja saaneet: Rautaristin ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Tytöt ovat niin hienoja sotureita ja maailman siisteimpiä. Kyllä, vaikka Huffmanilla on tällä hetkellä enemmän alas ammuttuja lentokoneita, mutta ne ovat, mutta paljon kauniimpia.
  Ja he taistelevat pääsääntöisesti vain yhdessä bikinissä ja paljain jaloin.
  Alvina ampui alas kolme Neuvostoliiton lentokonetta ME-262 X:stään 30 mm:n lentotykillä ja twiittasi:
  - Olen tuhon soihtu!
  Albina, joka suorittaa samanlaista tulipaloa, vahvisti:
  Olemme täydellinen tuho.
  Ja hän katkaisi neljä muuta Neuvostoliiton lentokonetta ...
  Soturit taistelevat mielialallaan, mutta hymyilevät jatkuvasti.
  He rakastavat miehiä erittäin paljon ja työskentelevät heidän kielensä kanssa. Ja he rakastavat sitä. Sellaisia taistelukauneutta.
  Täällä he ampuivat alas Neuvostoliiton TU-3:n ja murskasivat sen palasiksi... Tämä on heidän tulinen tervehdys.
  Lyhyesti sanottuna tytöt eivät anna periksi. Ja puna-armeija saa heiltä.
  Mutta toisaalta, Anastasia ja Mirabela taistelevat myös samoissa bikineissä ja paljain jaloin - he saavat tilinsä! Tytöt ovat erittäin aggressiivisia.
  Ja Anastasia ampui alas saksalaisen koneen ja julkaisi:
  - Olen loistava lentäjä!
  Mirabela heitti tykin 37 mm:n saksalaiseen autoon ja vinkaisi:
  - Olen supersoturi!
  Tytöt ja itse asiassa mitä tarvitset ....
  Mutta he taistelevat vanhentuneella Yak-9 T:llä, joka ei tietenkään vedä reaktiivisia saksalaisia ajoneuvoja vastaan. Mutta kaunokaiset onnistuvat taistelemaan. Ja vältä osumista.
  Ja miksi? Koska he ovat paljain jaloin ja bikineissä. Älä siis leikkaa niitä pois.
  Kuten näemme, soturit ymmärtävät, mitä paljas iho on.
  Anastasia ampui alas toisen saksalaisen hävittäjän ja vinkaisi:
  - Kotimaalle!
  Mirabela katkaisi HE-162:n ja huusi:
  - Stalinille!
  Vaarallisin saksalainen hävittäjä ME-262 X, siinä on viisi ilmatykkiä ja suuri nopeus, pyyhkäiset siivet, voimakas panssari.
  On helpompi ampua alas HE-162-auto, joka on kevyt, halpa, mutta erittäin ohjattava.
  ME-1010 ei osoittautunut täysin onnistuneeksi saksalaisille, joka on epäilemättä lento-ominaisuuksiltaan erinomainen lentokone, mutta sen siivet muuttavat pyyhkäisyään ja vaativat korkeasti koulutettuja lentäjiä. TA-183 osoittautui käytännöllisemmäksi ja menee myös eteen.
  Mutta Hitler pitää parempana raskaasti panssaroitua ME-262 X:ää tehokkailla aseilla.
  Toistaiseksi Luftwaffen ruuvikoneita ei ole vielä poistettu tuotannosta. TA-152 on menestynein monitoimiajoneuvo, ja ME-309 on edelleen taistelussa. Ne ovat nopeudeltaan ja aseistukseltaan parempia kuin Neuvostoliiton hävittäjät. Ja vaikka Yu-488 on ruuvikone, Neuvostoliiton jakit eivät edes saa sitä kiinni. Kyllä, jopa edistyneempi LA-7 on nopeudeltaan huonompi kuin tämä auto.
  Ja mitä tehdä suihkupommittajia vastaan: "Arado", Yu-287 ja muut.
  Neuvostoliiton ilmailu ilman suihkukoneita on heikkoa.
  Anastasia ja Mirabela onnistuvat kuitenkin saavuttamaan hyvät pisteet myös sellaisissa olosuhteissa.
  Joten he palasivat, tankkasivat ja jälleen taisteluun. Taas kaatamalla saksalaisia autoja. Ja he tekevät sen suurella vaikutuksella.
  Kukaan Neuvostoliiton ilmailussa ei voi verrata pariinsa. Lisäksi tytöt harrastavat seksiä ollakseen vahvempia. Ja yleensä heillä on aina erilaisia miehiä. Ja tämä antaa tytöille niin voimaa!
  Tämä on yksi heidän ilmiömäisen menestyksensä salaisuuksista.
  Tytöt ovat jo saaneet Neuvostoliiton sankarin kultaisen tähden ja vilkuttavat toisiaan.
  He lensivät uudelleen, ampuivat jonkun alas.
  Anastasia katkaisi Yu-288:n, melko voimakkaan pommikoneen, 37 mm:n lentoasellaan.
  Ja Mirabela ampui alas Yu-287-suihkukoneen käyttäen myös samaa 37 millimetrin asetta. Tällaiset aseet mahdollistivat tyttöjen ilmiömäisellä tarkkuudella osumisen vihollisen ajoneuvoihin kaukaa. Vaikka ampumatarvikkeita oli rajoitetusti, voit kuolla.
  Tytöt piiskaavat paljain jaloin ja laulavat:
  - Lennä haukkoja kuin kotkia,
  Olemme Stalinin puolesta eteenpäin!
  Menestyksemme ei ole kaukana
  Avaa voittotili!
  Joten soturit eivät tietenkään petä fasisteja. Ja he iskevät siihen niin lujaa, että se satuttaa füüreriä.
  Anastasia Vedmakova tietysti ohjaa. Jak-9 on yli kuusisataa kilometriä, se ei purista ulos, vielä vähemmän raskaalla aseella, mutta enemmän tai vähemmän heittelee ja kääntyy.
  Hieman parempi kuin Yak-3, joka on kuitenkin kalliimpi ja vaatii korkealaatuista duralumiinia. Ja Neuvostoliitto menetti paljon aluetta. Ja Jak-9:ää voidaan valmistaa valtavia määriä.
  Mutta Kolmas valtakunta ja Japani eivät pysy perässä.
  Mirabela ampui alas ME-262:n ja lauloi:
  - Venäjän isänmaan kunniaksi
  teemme koko maailman onnellisemmaksi!
  Anastasia katkaisi toisen saksalaisen ja huusi:
  - Tämä on säteilevimmän rakkauden nimi!
  Ja myös kuinka karjua. Ja thrash on Fritz.
  Tytöt ovat varmasti erittäin, erittäin mukavia.
  Ja sillä välin saksalaiset syvenevät yhä enemmän Neuvostoliiton alueelle.
  Myös japanilaiset osallistuvat toimintaan. Ja heitä on monia ja he ajavat kiinalaisia edellä.
  Keltaiset sotilaat ajavat läpimurtoa. Ja he kirjaimellisesti heittävät ruumiita kaikissa lähestymistavoissa.
  Mutta niitä on niin paljon, että ne murtautuvat lopulta läpi.
  Japanilaiset ja heidän keltainen armeijansa hyökkäävät Habarovskiin. Tappiot jätetään täysin huomiotta.
  Mutta he kohtaavat siellä Neuvostoliiton tytöt.
  Alenka ja hänen tiiminsä.
  Tytöt puolustavat Habarovskia. He heittävät kranaatteja vihollista kohti paljain jaloin.
  Ja he laulavat nauraen:
  Olemme hyviä tyttöjä
  Ja kaikkien taistelijoiden tappio...
  Ääni on niin kova
  Hullujen isien kunniassa!
  Ja taas kaunokaisten paljaiden jalkojen heittämät kranaatit lentävät.
  Heti kun hän kääntyy, Alenka leikkaa kiinalaisia ja vinkkaa:
  - Kunnia maallemme!
  Anyuta heittää kranaattia paljain varpaillaan ja karjuu:
  - Korkeampien voimien nimissä!
  Ja myös isku tappavan purskeen.
  Angelica ampuu seuraavana. Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin.
  Ja huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten Maria iskee. Ja hän myös katkaisi rivin keltaisia taistelijoita laulaen:
  - Häntä hännältä! Silmä silmästä!
  Ja silmää ystävillesi.
  Ja sitten olympialaisissa heitetään kokonainen laatikko räjähteitä samuraita ja kiinalaisia kohti.
  Ja huutaa:
  - Isänmaan kunniaksi!
  Ja taas ne viisi tuhoavat vieraan armeijan.
  Mutta japanilaiset ovat jo keränneet paljon kiinalaisia. He kiipeävät ja kiipeävät. Ja kokonaisia ruumiita kasvaa.
  Alyonka ampuu, heittää paljain kantapäänsä ja kiljuu:
  - Stalinille!
  Anyut heittää myös kranaatin paljain jaloin ja murisee:
  - Opettajat!
  Angelica heittää jonon pois. Hän heittää lahjan paljain jaloin ja vinkua:
  - Leninille!
  Ja sitten Maria, kuin vihollisen raiskaaja. Ja paljaiden jalkojen varpaat alkavat tuhoutua.
  Sen jälkeen kiinalaiset hajoavat kaikkiin suuntiin ...
  Ja sitten, kuten olympialaisissa, hän ottaa ja sammuttaa tynnyrin nitroglyseriiniä. Ja liota kaikki.
  Ja militaristit lankeavat itseensä...
  Oleg Rybachenko ja hänen tiiminsä taistelevat edelleen Tulan puolesta. Saksalaiset yrittävät ympäröidä Moskovan. Tulan kaupunki torjui Fritzin hyökkäyksen jo 41:ssä.
  Mutta vihollinen on nyt paljon vahvempi. Ja suorittaa aggressiivista pommitusta. Ja pommeja sataa puna-armeijaa ja muita tappavia voimia vastaan.
  Erittäin voimakas vastustaja. Ja he heittävät taisteluun liian monia mustia taistelijoita, arabeja ja intialaisia. Eikä se näytä pysähtyvän.
  Oleg Rybachenko ampui E-75:tä ja lauloi:
  Sotilas on aina terve
  Sotilas on valmis kaikkeen...
  Ja pölyä kuin matoista,
  Olemme poistumassa tieltä
  Eikä lopeta!
  Ja älä vaihda jalkojasi
  Kasvomme loistavat
  Kiiltävät saappaat!
  Ja taas poika löi natsia kaukaa. Mutta voimat ovat todellakin eriarvoisia.
  Vaikka Tula seisoo sankarillisesti. Ja etelässä natsit lähestyvät Stalingradia.
  Mutta mitä he luulevat voittavansa siellä?
  Oleg Rybachenko ampuu jälleen natseja ja laulaa:
  Ja sellainen kaaos
  täytti maailmankaikkeuden...
  Ihmiskunnan surullinen kohtalo -
  Kestää kipua, kärsimystä!
  Ja taas poika kaatui, ja fasistinen "Maus" -2, erittäin pelottava kone, on tulessa.
  Natasha huomautti loogisesti:
  Mikään voima ei voi vastustaa meitä!
  Ja iski pojalle.
  Edelleen lupanula ja Zoya. Huuto myös:
  - Pääsystäni voittoon!
  SU-100 toimii itsestään eikä ajattele pommituksen lopettamista.
  Saksalaiset ohittavat vähitellen Tulan. Heillä on paljon joukkoja, paljon jalkaväkeä. Ja eri merkkien liikkuvat tankit.
  Tässä on esimerkiksi sama "Lev" -2, erittäin tehokas kone: se painaa sata tonnia ja etupanssari on kallistettu 300 millimetriä. Mikään ei tunnu rikki.
  Mutta Oleg Rybachenko lyö edelleen. Näyttää korkeimman luokkansa - ampuja.
  Ja hän lyö itseään, ja hän lyö...
  Natseilta lentää vain sirpaleita. Mutta he eivät silti halua hidastaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Tulevaisuus on meidän
  Olemme kotkia, jedit!
  Ja taas poika nostaa hevoset ylös. Ja taas natsit penniin.
  Ja Gerdan tankkimiehistö on jo Stalingradissa. Täällä tällaiset aggressiiviset taistelut ovat täydessä vauhdissa.
  Gerda, ampuu, huutaa:
  - Kehoni on rautaa!
  Charlotte painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Niin hyödyllinen taistelussa!
  Ja iski kumppanilleen.
  Sitten hän lupanula uudelleen ja rikkoi kolmekymmentäneljä.
  Sitten antoi laukauksen ja Christina. Hän katkaisi puna-armeijan kuivumisen ja jyrisi:
  - Olen hullu tyttö! Revin kaikki!
  Ja sitten Magda ampui paljain jaloin.
  Saksalaiset tytöt voivat yleisesti ottaen hyvin. Ja tahraa vihollinen.
  . KAPPALE 2
  Mutta sitten heidän autonsa törmäsi kylkeen. Minun piti pysähtyä ja korjata.
  Gerda huomautti omituisesti:
  Hukkaamme taas aikaa!
  Charlotte hieroi panssarin pintaa paljaalla jalallaan ja ärähti:
  Otamme koston ja voitamme!
  Ja sitten hän otti sen ja paljasti hampaansa. Ja säteili auringonsäteitä helmihampaista.
  Christina otti sen ja huusi:
  - Isänmaan puolesta ilman neuvoja!
  Ja lyö myös haarniskaansa paljaalla kantapäällään!
  Magda suostui.
  - Eikä hölynpölyä!
  Tytöt päättivät pelata shakkia toistaiseksi. Pari parille. Ja he alkoivat rakentaa siellä strategiaa.
  Peli on mielenkiintoinen. Mutta tytöt väittelivät joka liikkeestä ja löivät päänsä.
  Gerda huomautti hampaat virnistettynä:
  - Olen korkein aksiooma!
  Ja kuinka nauraa..
  Kuvittelin kaimani Andersenin sadusta. Täällä hänet jäi kiinni metsästä rosvojen toimesta. He purkivat vaunun, ja melkein kaikki vaatteet ja kalliit saappaat vietiin Gerdalta itseltään. Joten Gerda on taas paljain jaloin ja säkkikankaassa. Tältä hän näytti kädet sidottuna selkänsä taakse.
  Hän kävelee syksyisen kylmän metsän läpi. Paljas pohja tuntee jokaisen kohouman, jokaisen kohouman, jokaisen oksan. Gerda pelkää ja haluaa syödä.
  Hän jopa onnistui toipumaan palatsissa. Ja syksyn nurmikolla on pakkasta, joka muistuttaa hänen äskettäin kokemaansa kylmää.
  Gerda naurahti... Hän ajatteli, että Andersenin sadussa ei selvästikään ollut tarpeeksi paahdettuja korkokenkiä. Ja se olisi hienoa!
  Tankki korjattiin nopeasti. Vahinko on pieni. Vaikka sadan millimetrin tykin kuori osui kylkeen. Mikä voi olla vaarallista.
  Charlotte painoi paljaita varpaitaan joystickin painikkeilla ja lauloi:
  - Olen panssarihävittäjä
  Sydän on tulessa...
  Ase on kotini!
  Ja kuori murtui vielä kolmekymmentäneljäksi. Toistaiseksi taistelukenttää hallitsee T-34-85. Ja puna-armeijan raskaat ajoneuvot ovat suhteellisen harvinaisia.
  Mutta sitten IS-3 ilmestyi. Hänellä on heikko kohta: kehon alaosa. Otsassa on suuri kaltevuuskulma. Sillä on muoto: hauen kuono. Mutta jos osut otsan alaosaan, ei ole armoa.
  Magda osoitti tykillä vihollista paljain jaloin. Ja kuinka löi, ja ammus lensi.
  Ja Neuvostoliiton auto pääsi sisälle. Torni repeytyi irti ja kuoret alkoivat räjähtää.
  Gerda huudahti:
  - Ja sinä olet kaunis kaunotar!
  Magda huudahti, ravistellen upeita rintojaan:
  - Kukaan ei estä minua!
  Charlotte vahvisti itsevarmasti:
  - Eikä kukaan voita!
  Christina huusi vastauksena:
  - Pahat sudet murskaavat vihollisia!
  Gerda murisi:
  - Pahat sudet - tervehdys sankareille!
  Natsit piirittivät Tulan ja lapset, ja yhdessä neljän tytön kanssa heidän on murtauduttava kehästä.
  Poika, tyttö ja tytöt juoksevat luokseen ja heittelevät kranaatteja paljain varpaillaan.
  Ja natsit tekevät vahinkoa eivätkä voi lyödä heitä.
  Oleg, ampui, lauloi:
  - Pyhän isänmaan nimessä,
  Älä pakota meitä polvillemme!
  Margarita heitti kuoleman lahjan paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Ei! Älä koskaan laita!
  Natasha, ampui ja pomppii, lisäsi:
  - Älkää antako vaikeuksien tulla taloomme!
  Ja myös paljain jaloin kuinka laukaista tappava kranaatti.
  Lisäksi Zoya väistää sirpaleen ja antaa murskaavien esineiden murtautua paljain varpaillaan ...
  Ja huutaa:
  - Se tulee olemaan mahtavaa!
  Ja sitten Angelica ampuu vihollista. Niitä se villiin raivoon. Ja huutaa taas:
  - Olen hullu juomari!
  Ja kranaatti lentää paljaalta kantapäältä.
  Ja sitten Svetlana, kun hän ottaa sen ja lyö sitä tuskallisesti.
  Nämä ovat tietysti tyttöjä - mitä kuolema tuo vihollisille.
  Natasha, ampuessaan vihollista, vinkua:
  - Kukaan ei estä meitä, edes paholainen ei voita meitä!
  Ja lentää paljain jaloin, kranaatti kaaressa. Ja lupanet kyllä, se hajottaa kaiken ja lisäksi kauas.
  Tytöt pystyvät varmasti voittamaan vaikutusalueen. Etelässä taistelut ovat täydessä vauhdissa Stalingradissa, jota Puna-armeija hallitsee. Japanilaisten valtava tappio vei Habarovskin ja eteni Vladivostokiin.
  No, siellä ne kohtaavat ne, jotka sitä tarvitsevat.
  Anna Vedmakova koki ei kovin miellyttävän jäähyväisseremonian uskollisen lentävän hevosensa kanssa. Hävittäjä, josta tuli alkuperäinen MiG-4, jolla niin monet saksalaiset lentokoneet ammuttiin alas, yksinkertaisesti paloi japanilaisen armadan ilmaiskujen aikana, samoin kuin melkoinen määrä muita ajoneuvoja ja aluksia. Kun nousevan auringon maan korppikotkat nokivat kaupunkia, Vladivostok oli surullinen näky. Kuolleiden hautajaiset pidettiin kuitenkin sotilaallisesti vaatimattomasti ja riittävän nopeasti. Lentäjä Vedmakova poltti jalkansa, tytön jalat olivat rakkuloiden peitossa, ja siksi hän käveli paljain jaloin astuen varovasti varpailleen. Japanilaiset eivät ole vielä toistaneet hyökkäyksiä, he ovat keskittäneet voimansa etenevien rintamien tukemiseen. Vedmakova ohitti tukos, se raivattiin voimakkaasti, työntekijöiden joukossa oli suuri määrä lapsia. Laihat, paljain jaloin, kasvot punastuneina tuoreessa kevätauringossa, he haravoivat rikkoutuneita laattoja, nostivat kaatuneita lennätinpylväitä, lakaisivat yksinkertaisesti katuja.
  Vanhempi poikien yli pioneerisolmiossa, mutta ilman paitaa (se roikkui erikseen, ilmeisesti pojat pitivät vaatteistaan huolta), juoksi lentäjän luo.
  - Työskentelemme kiihtyvällä tahdilla, toveri majuri, kaikki on pian valmista! Lakaisemme kadun puhtaaksi, se on tasaista kuin ennen sotaa!
  Vedmakova hymyili ja heitti hänelle karkkia:
  - Tässä, ota se! Tämä on meidän Neuvostoliiton luonnonsuklaa, ei amerikkalaista myrkkyä.
  Poika vilkutti kiihkeästi.
  - Ja keksimme uuden lempinimen amerikkalaisille! Koska he ovat nyt yhdessä Hitlerin ja Hirohiton kanssa, he eivät ole jenkkejä, vaan Pindoja!
  Tyttömajuri kumarsi pojan edessä:
  - Kuinka sanoit, keitä he ovat?
  Nuori pioneeri toisti:
  - Pindos! Joten nyt tuhoamme meidät pettäneet jenkit!
  Vedmakova silitti pojan päätä, sitten hänen suuri, vahva kätensä meni pojan ohuille, suonittomille hartioille. Poika hymyili takaisin: hänen hampaansa olivat valkoiset ja ojensi kovettunutta kämmenään. Majuri puristi pojan kättä ja vastasi:
  - Meidän täytyy muistaa nimi! Mutta loppujen lopuksi emme ole vielä sodassa Amerikan kanssa, joten on ennenaikaista keksiä lempinimiä!
  Poika vastasi:
  - Amerikkalaiset ovat pahempia kuin japanilaiset ja saksalaiset, koska he taistelevat mieluummin valtakirjalla. Riippumatta siitä, kuinka julmia Rising Sun Imperiumin taistelijat ovat, heidän rohkeutensa on kaikkien tiedossa!
  Witcher keskeytti:
  - Tapan nämä rohkeat miehet! Ja mahdollisimman pian!
  Uusi toimiva varuskunta Krotov allekirjoitti yllättäen ei aivan loogisen käskyn ja lähetti soturilentäjän merimiesryhmän kanssa Habarovskiin. Käsky seurasi välittömästi, oli tarpeen heijastaa japanilaisten yksiköiden hyökkäystä. Vedmakova tietysti odotti, että he antaisivat hänelle hävittäjä, mutta ... Ja rintamalla ei ollut vapaita lentokoneita käytettävissään, eikä heidän keskuksensa vahvistukset olleet vielä saapuneet. Matka Vladivostokista Habarovskiin kesti hetken ja majuri kirjaimellisesti heitettiin raiteilta kiehuvaan taisteluun.
  Japanilaiset yrittivät ohittaa hyvin linnoitettua kaupunkia ja ympäröidä sen. Soturi tuskin ehti hypätä kaivantoon konekiväärin kanssa ennen hyökkäyksen alkamista.
  Noita kysyi kapteeni Sinitsiniltä, joka makasi hänen vieressään:
  - Joten vihollinen suunnittelee Friedrichin tai pikemminkin kenraali Nogin taktiikkaa ohittaa linnoitukset ja laittaa meidät perään.
  Kapteeni murahti.
  - Anna hänen yrittää polttaa venäläisen hevosen häntää! Joten häntä lyödään kavioilla, jotka eivät tunnu riittävän!
  Ässä-pilotti vitsaili:
  - Hevosen kaviot, eivät luultavasti Krupp-teräksestä, vaan meidän Neuvostoliiton sorkat!
  Hänen sanansa keskeytti kuorien ulvominen. Täällä se sijaitsee pitkään kaivetussa kaivannossa, Habarovskin ympärillä on yleensä jalo linnoituslinja, japanilaisen hyökkäyksen uhka on ollut olemassa yli vuoden. Kuoret räjähtävät juoksuhaudtojen edessä ja takana, niistä kuuluu paljon pauketta. Yleisesti ottaen kuuluisa japanilainen shimosa aiheuttaa paljon jyrinää ja savua. Soturi näyttää ilman pelkoa, jopa välinpitämättömästi. Kuorien räjähdykset aiheuttavat likaisia suihkulähteitä, tässä yksi niistä aiheutti maan tärisemisen. Tämä tarkoittaa, että ase iskee, tykin kaliiperi on reilut kolmesataa millimetriä. Kuulet haavoittuneiden huokauksen... Kanuonadin läpi ne näyttävät kevyiltä höyryiltä, joita ei jokainen korva voi saada kiinni. Täällä lentäjä-soturi sirotellaan maalla. Tyttö kuitenkin aivastaessaan ravisteli pölyä punaisista punoistaan:
  - Näin se on aina, jos makaat niin likaantuu! Ja jos nousit ylös, sinulla on yksi tai kaksi jäljellä!
  Tykistön valmistelu osoittautui lyhyeksi, ehkä japanilaisilla ei ollut niin paljon kuoria. Hyökkäys on alkanut. Useat japanilaiset tacot ajoivat eteenpäin. Pieni, hieman pyöristetty konerunko. Rising Sunin valtakunnan massiivisin tankki: Chichiha. Vedmakova muisti hänen ominaisuutensa. Etupanssari 30 mm, ase 47 mm, dieselmoottori 320 hevosvoimaa. Lukuun ottamatta ajokykyä, jossa tämä kone ei ole huonompi kuin T-34, se on vielä huonompi kuin vuoden 1943 mallin saksalainen T-3. Häntä kutsutaan jopa Kaukoidässä, aivastelu! Mutta muuten, kenttien kuningatar ei ole panssarivaunu, vaan jalkaväki. Tässä yritä lähestyä miinakenttiä. Kuten he sanovat: missä panssaroitu juna ei kulje, sotilas kiväärillä ryömi.
  Japanilaisten kiväärit on kopioitu saksalaisesta Mauserista. Konepistoolit, revitty pois tunnetusta "Schmeisterista" ensimmäisestä maailmansodasta. Yleensä kapeasilmäisillä on halu kopioida parasta toiselta puolelta. Varmasti japanilaiset suunnittelijat työskentelevät jo "Pantherin" ja T-34:n hybridin luomiseksi!
  Japanilaisia tankkeja ei ole yli tusina, ja Neuvostoliiton tykistö ei missään tapauksessa kiirehdi tapaamaan niitä. Jalkaväki juoksee heidän perässään perinteisessä paksussa rivissä. Nousevan auringon maan sotilaat itse ovat pukeutuneet univormuun, joka antaa hieman keltaisuutta, khaki-aron väriä. Vedmakova katsoo heitä ja arvioi nopeasti hyökkääjien määrän. Silmän mukaan heitä on viisi tai kuusi tuhatta, ja venäläisiä istuu haudoissa, jotka peittävät tämän rintaman sektorin, enintään tuhat. Ja aseet... Kaukoidän armeija on varustettu jäännösperiaatteella, ja vain upseereilla on konepistooleja. Mikä hän sitten on, majuri, mutta ilman virkaa, tavallisen tasolle alennettuna.
  Kapteeni Titmouse (vielä hyvin nuori kaveri) kysyi Witcheriltä.
  - Taistelitko saksalaisia vastaan?
  Tyttö vastasi:
  - Ei! Suutelin heitä!
  Kapteeni, yhtäkkiä kalpea, huomautti:
  - Muistatko ensimmäisen ruumiisi!
  Vedmakova hymyili ja pudisti päätään.
  - Olen lentäjä, ja kenet ammuin alas, minä löin yhteen, minulla ei ole käsitystä ruumiista! Muuten, koko suuren isänmaallisen sodan aikana konettani ei koskaan ammuttu alas!
  Kapteeni vihelsi hieman hankalasti.
  - Olet vain ässä! Ja kuinka monta tahrattua saksalaista sinulla on!
  Witcher hymyili vielä leveämmin.
  - Kun kahdeskymmenesviides luovutti sankarin tähden! Vain kaksikymmentäkahdeksan.
  Sinitsin huudahti:
  - Oho! Olet yksinkertaisesti taitosi mestari!
  Tyttö vastasi vaatimattomasti:
  - Ei tarvitse tehdä sankaria, joku, joka vain täyttää rehellisesti velvollisuutensa. Nyt jalkaväki tulee lähemmäs, ja me tapaamme heidät.
  Kapteeni nyökkäsi reilut kymmenen kiloa painavan raskaan konepistoolin pulttia. Kosketin koiraa, laukaisu on erittäin tiukka, takapuoli rekyylillä. Ei ihan kätevä kolossi, mutta osuu... Totta, huhujen mukaan saksalaisilla on jo tehokkaampi konekivääri, mutta kuka tietää, keksivätkö Neuvostoliiton suunnittelijat jotain parempaa. Sinits ei voinut vastustaa kysymystä:
  - Ja miksi siirsit niin siistin lentäjän jalkaväkiin?
  Vedmakova vastasi puoli-vitsillä ja napsautti myös konepistoolinsa tukos:
  - Ja halusin vain tietää, millaista on istua tulen alla! Se olisi siistiä!
  - Ja ilmeisesti menetit saappaasi, jos sinulla oli niin kiire päästä etulinjaan!
  Vedmakova itse asiassa yrittäessään saada rakkuloita alas nopeammin, meni paljain jaloin. Vaikka sodan aikana useimmat naiset ja lapset kehuivat kesällä paljain korkokenkiin, tämä ei hyväksytty upseerien keskuudessa, etenkään julkisilla paikoilla. Mutta Witcher jopa halusi korostaa sitä tällä tavalla. Hän vastasi Sinitsinille yksinkertaisesti:
  - Rahan säästämiseksi itse asiassa koko kapitalistinen maailma on meitä vastaan. Loppujen lopuksi saappaat kuluvat, ja tämä on monien ihmisten työtä!
  Kapteeni myöntyi silmää kiihkeästi.
  - Sinulla on todella kauniit jalat! Voinko silittää niitä!
  Vedmakova pudisti sormeaan:
  - Ei nyt! Sitten jos selviät, lämmitän sinua yöksi.
  Sinicin pyöräytti silmiään.
  - Vau, olet nopea! Yleensä naiset rikkovat pitkään!
  Vedmakova halusi vastata, mutta kuului räjähdys, japanilainen tankki käveli edellä, törmäsi miinaan. Tyttö lauloi:
  - Hitler ajoi autolla, paskiainen räjäytti miinan! Sirpaloitunut - mutta siitä on vain vähän hyötyä!
  Toinen japanilainen panssarivaunu räjähti, pysähtyi, käänsi kuononsa ja avasi tulen Neuvostoliiton juoksuhaudoihin. Kolmas seurasi häntä. Japanilaiset eivät kuitenkaan ajatelleet lopettaa. Kapeasilmäiset ärähtivät: heidän konekiväärinsä alkoivat toimia puoliympyrän muotoisten liikkuvien tornien päällä.
  Kapteeni mutisi:
  - Sepä hienoa! Miten paraati menee! Tässä on armeija!
  Vedmakova otti kiväärin, koska etäisyys jalkaväkeen salli, ja ampui japanilaista upseeria. Kapeasilmäinen kaatui ja heitti kiväärin pois sellaisella voimalla, että se näperteli pistin kanssa kevään nurmikolla. Muut japanilaiset jatkoivat juoksemista, vain hieman kallistaen vartaloaan, ilmeisesti toivoen tällä tavalla välttävänsä tappion tai pikemminkin vähentävänsä sen todennäköisyyttä. Vedmakova muistutti, että näin koulutetaan Quantuden armeijan sotilaita, joka ei ehdi kumartua ajoissa, sitä hakataan bambukeivalla päähän. Kuningas-isä näyttää, että Herodes oli hyvin liikuttunut! Tämä hän kuitenkin Nikolai II:sta. Nyt he taistelevat jälleen Japania vastaan, eikä yhdellä, vaan usealla rintamalla. Tässä on kuitenkin myös etunsa. Tyttö lauloi:
  Tulossa - Wehrmacht on voitettu tuhkaan,
  Napoleon voitti voittamattomana!
  Vihollinen ei pysty tallaamaan Neuvostoliiton lippua,
  Kun kansa ja puolue yhdistyvät!
  Haaksirikkoutuneet japanilaiset panssarit pysähtyivät yksitellen, mutta pistimillä pursuava jalkaväki alkoi juosta entistä nopeammin. Neuvostojoukkojen paikat olivat välähdystä, kiväärit taputtivat, välillä automaattipurskeet. Hän avasi tulen ja Vedmakova. Japanilaiset, jotka latasivat liikkeellä, ampuivat kivääreistä. He huusivat keuhkoihinsa:
  - Banzai! Venäjä luovuttaa!
  Luodit lävistivät heidän ruumiinsa kuin rambar tutkeiksi. Vereen sekoitettua luupölyä putosi alas. Suurin osa luodeista kuitenkin meni ohi, kuten taistelussa tapahtuu. Japanilaiset ylittivät miinakentän, pienet sotilaat olivat liian kevyitä juoksemaan räjäyttämään panssarivaunuille valmistettuja lahjoja.
  Vedmakova tunsi konekiväärin julman rekyylin olkapäällään, kun taas Rising Sunin maan taistelijat näyttivät olevan todellisia hirviöitä. Heidän hysteeriset huutonsa vahvistuivat ja lähentyivät, heidän keltaiset, ilkeät kasvonsa loistivat hiesta. Vedmakova yrittää kaataa mahdollisimman monta vihollissotilasta kerrallaan. Tyttö on yhtä kuuma kuin aina ja ampuu sisäkkäin. Yksi klipsi loppui, toinen asetettiin paikalleen. Makasiini on liian suuri, pyöreä, sitä ei ole helppo kiilauttaa kammioon. Ja taas tuli, japanilaiset lentävät ylösalaisin.
  Vedmakova ampui toisen ammuskuorman, joka jäi ilman ammuksia. Ja kranaatit viluttavat jo etenevää kapeasilmäistä. He vastaavat heitoilla, nyt kuuluu paljon enemmän huokauksia ja Neuvostoliiton sotilaat putoavat. Sirpale katkaisi pienen hiusnauhan noidan päästä. Tytön hermot pettää, ja hän hyppää ylös ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Isänmaan puolesta Stalinille!
  Hänen jälkeensä muut taistelijat huutavat, hyppäävät pois suojasta ja ravistellen pistimiä. Neuvostoliiton sotilaat pakenevat japanilaisia vastaan ja osallistuvat bajonettitaisteluihin.
  Vedmakova leikkaa lähimmän "samurain" vatsan nopealla iskulla. Hän huutaa ja yrittää vastata ja romahtaa kuin teurastettu villisian. Tyttö huudahtaa iloisesti:
  - Venäjän jalkapallo: Venäjä - Japani, kaksi-nolla!
  Ja todellakin, toinen japanilainen kaatui kurkkunsa leikattua bajonettiveitsellä. No, kolmas soturilentäjä potkaisi häntä nivusiin. Kapeasilmäinen ojentui, ja tyttö, joka liikkui hitaudesta, pisti pisteen vastustajan silmään!
  - Hanki japanilaiset! Miksi seistä portinvartijoiden edessä!
  Pistin kostoisku repäisi majurin tunikan, verta tuli ulos, mutta tämä ei vain hämmentänyt tyttöä, vaan lisäsi raivoa.
  - Hirohiton kuolema! - Tyttö haukkui, hänen säärensä törmäsi kapeasilmäiseen temppeliin, ja tyttö liikkui niin nopeasti, kuin olisi potkurit, uusin hävittäjä.
  Japanilaiset vetäytyivät ja jopa perääntyivät, ja inspiroitunut tyttö lähti hyökkäykseen, hänen konekiväärinsä pyöri kuin nuija jättiläisen käsissä. Tästä seurasi kova isku puskulla takaraivoon, liian innokas upseeri. Anna hengitti ulos.
  - Tässä on shahen-hash!
  Mutta yleisesti ottaen venäläisillä oli vaikeaa. Kapeasilmäisten puolella viisinkertainen etu ja japanilaisten fyysinen kunto ei ole huono, lisäksi kaukana Neuvostoliiton parhaista sotilaista taistelevat heitä vastaan. Luonnollisesti tällaisen vaikean sodan aikana Kaukoitään lähetettiin kolmannen luokan varusmiehiä, joilla oli huonoimmat tiedot, tai taistelijoita, jotka loukkaantuivat vakavasti taistelussa natseja vastaan. Sotilaat kaatui, joskus tusinaa pistin työnnettiin yhteen venäläiseen, he kirjaimellisesti vuotivat verta kollektiivisesti, mutta he taistelivat kuin sankarit, eikä kukaan pyytänyt armoa.
  Sinitsin lävisti japanilaisen upseerin pistimellä, mutta hän itse sai pisteen kyljessä. Nuori mies kaatoi hyökkäävän japanilaisen takaiskulla rintaan, mutta verta valui sivulta liian runsaasti. Ja neljä samuraita ryntäsi kaverille kerralla.
  Rohkea Vedmakova ryntäsi apuun, puukotti upseeria pistimellä lapaluuhun ja kaatoi toisen japin potkulla polven alle.
  - Odota Petruha! hän sanoi.
  Hän heijasti heti kahta rintaan suunnattua pistintä ja vastasi:
  - En ole Peter, vaan Arkady!
  Tyttö, joka kaatoi toisen japanilaisen, murisi:
  - Sodassa jokainen nimi on kuin vasaran napsautus, sitä ei kannata kukistaa ilman laukausta!
  Arkady astui hieman taaksepäin ja häikäilemätön pistin repäisi hänen poskensa. Nuori mies huusi sietämättömästä kivusta:
  - Jumalan äiti!
  Vedmakova vastusti:
  - Ehkä olen äiti, mutta en Jumalan! Yleensä Jumalaa ei ole, eikä koskaan ollutkaan!
  Arkady astui takaisin Annan luo ja mutisi epäselvästi:
  - Ja mikä meitä odottaa kuoleman olemattomuuden jälkeen?
  Tyttö pudisti päätään negatiivisesti.
  - Ei! Kommunistinen tiede herättää kuolleita! Ja ensimmäiset uuteen elämään palautetaan niille, jotka kaatuivat taisteluissa kotimaansa puolesta.
  Sinicin pudisti päätään.
  - Jumalan siunausta!
  Vedmakova makasi toisen japanilaisen ja huusi:
  - Ei ole jumalaa! Jos hän on, meidän on myönnettävä, että maailmankaikkeuden väitetty luoja on sadisti! Ja hän pitää luomisen kiduttamisesta!
  Sillä hetkellä Arkadin reisi revittiin auki pistimellä, ja jotta hän ei putoaisi, hän nojasi punatukkaiseen soturiin:
  - Ja minulla on kipua! Yksinkertaisesti käsittämätöntä!
  Nousevan auringon sotilaiden viisi-kuusikertainen ylivoima vaikutti. Viisikymmentä samuraita ryntäsi heitä vastaan heilutellen pistimiä kuin piikkiarmeijaa. Arkady sai pari iskua pistimellä vatsaan, ja sitten hänen silmänsä puhkaistiin. Kun nuori mies kaatui, he pistivät hänelle kaksikymmentä kertaa, mikä pakotti hänet rauhoittumaan ikuisesti. On mielenkiintoista, mitä hänen sielunsa tunsi lentäessään pois: yllätystä vai pelkoa, tai ehkä uskomatonta helpotusta ruumiin vankityrmästä poistumisen jälkeen.
  Witcher oli kuin lumoutunut. Tietenkin hänen tunikansa putosi palasiksi pistimillä leikattuina. Soturi osoittautui täysin alastomaksi, peitettynä monilla naarmuilla, mutta samurai ei voinut aiheuttaa hänelle yhtään vakavaa vammaa! Hän taisteli ja hänen paljaat rinnansa helakanpunaisilla nänneillä tärisivät kuin poijut meressä. Ja paljaat nilkat välähtivät. Tyttö oli todella eläimellisen ja eroottisen voiman ruumiillistuma. Hänen paljaat jalkapohjansa muuttuivat punaisiksi verestä, josta muodostui yhteys tuhon ja pahuuden suureen jumalattareen: Kaliin! Lähes kaikki Neuvostoliiton sotilaat on jo puukotettu, taistelu on ohi, mutta vain hänen kimaltelevassa kauneudessaan Afroditen se osuu aika ajoin röyhkeästi kapeaan silmiin.
  Japanilainen kenraali Nugi katsoi tätä ihmettä hämmästyneenä. Sitten hänen päässään välähti ajatus. Kuului ohuella äänellä aliruokitun hyttysen käsky:
  Heitä verkko hänen päälleen, ota hänet elossa!
  Säästäväisillä japanilaisilla oli myös verkot. Yhtäkkiä sinun on otettava yksi venäläisistä elossa. Ja netti on täydellinen siihen. Välittömästi kymmenkunta sieppaajaa heitti tytön kahleilla
  Vedmakova taisteli parhaansa mukaan, hän yritti kaikin voimin vapauttaa itsensä. Mutta turhaan, tunnolliset japanilaiset tekivät verkon sillä perusteella, että se kestää norsun. Tyttö kaalottiin perusteellisesti ja raahattiin sylissään. Kaikesta päätellen taktinen menestys saavutettiin, varsinkin kun tätä suuntaa ei kattanut tykistö tai konekiväärit.
  Tyttö muistutti Arkadyn sileäksi ajetut kasvot, joka rakastui häneen, ja hänen tunnuslauseensa:
  - Sodassa jokainen nimi on kuin vasaran napsautus, sitä ei kannata kukistaa ilman laukausta!
  Hämmentävä ja ilkeä ajatus heräsi, eikö hän tasoittanut sitä! Loppujen lopuksi näin tapahtuu usein, vain rakastui ihmiseen ja hän kuoli!
  Japanilaiset ilmeisesti miehittivät huonosti peitettyjä juoksuhautoja tässä paikassa ja jatkoivat Neuvostoliiton joukkojen positioiden ohittamista Habarovskin ympärillä. Ja hänen Vedmakovansa vangitaan, ja vaikka heitä ei vielä otettu, heidät ladattiin tahraan panssaroituun autoon viemään sinut perään. Kone on vedenpaisumusta edeltänyt, luultavasti ensimmäisestä maailmansodasta, joten huomaamattomasti hän jauhasi jalkaväen takana. Nopeus on noin 12 kilometriä tunnissa. Brr! Maailman ensimmäinen säiliö Prokhorovin mönkijä ei painanut vähemmän, mutta sen nopeus oli 40 kilometriä tunnissa maantiellä ja 25 kilometriä tunnissa. Se, mikä toisaalta Neuvostoliitto hyökkää koko Eurooppaan, toisaalta merkittävään osaan Aasiaa. Tyttö kääntyi kyljelleen, ilmeisesti oli uhka panna hänet takaisin. Kuinka pimeää tässä panssaroidun auton osassa on, ilmeisesti siinä on laskuvarjomiesosasto tai sotilaiden kuljetus. Olisi tietysti kiva paeta, ensin päästä eroon vavoista ja vahvoista köysistä. Ja miten se tehdään? Tytöllä tietysti on taidot, vaikka hänen täytyykin puuhailla, samalla vetämällä käsiraudat pois ja sahaamalla ketjua, johon hänet oli sidottu jalasta. Mutta tänne mahtuvat myös köydet varsin hyvin. Työ on tylsää, mutta jos he vievät hänet Manchurian alueelle, hänellä on aikaa. Tyttö poisti köydet märästä ihostaan, sahasi ketjun ja ajatteli samalla. Hmm, Neuvosto-Venäjää vastaan oli vakava liittouma: Ja vakavin hirviö on Saksa. Maa, jossa on kehittynyttä teknologiaa ja vahvat joukot. Esimerkiksi hän kuuli uudesta ME-309-hävittäjästä. Ne näyttävät jo lentävän. Hänellä ei ole tarkkoja tietoja aseista, mutta huhujen mukaan tällä lentokoneella on jopa seitsemän! Palopisteet. Tämä on erittäin vakava aseistus, kun otetaan huomioon, että Jak=9:ssä on niitä vain kaksi, eikä neuvostohävittäjissä ole konetta, jolla olisi enemmän kuin kolme pistettä. Yritä voittaa nämä hirviöt! No, Fokken-Wulf on erittäin vakava kone, aseistuksessaan ylivoimainen Neuvostoliiton lentokoneisiin verrattuna ja pystyy jopa kuljettamaan lähes kaksi tonnia pommeja. Jo vuoden 1942 lopussa hän oli aseistettu kahdella 20 mm:n tykillä ja neljällä 13 mm:n konekiväärillä. Mutta näyttää siltä, että uudentyyppinen hävittäjä-hyökkäyslentokone ja pommikone on jo ilmestynyt kahdella 30 mm:n ja neljällä 20 mm:n tykillä. Se oli jo hirviö, hirviö kaikille hirviöille! Ja huhujen mukaan hävittäjälentokone, jossa on kahdeksan 30 mm:n tykkiä, on jo otettu tuotantoon! Yritä voittaa tällainen haamu! Miten Neuvostoliiton suunnittelijat haluavat vastata tähän? Vedmakova kuuli, että Jak-3:lla oli käynnissä töitä. Hänelle kerrottiin tästä kuraattorista Berian osastolta. Näyttää siltä, että lentokoneen tärkein kohokohta on rakenteen pienempi paino ilman lisämoottoreita ja aseita. Ohjattavuus on varmasti hyvä, mutta aseistusta haluaisin lisää! Todellakin, nyrkkeilyssä höyhenpainoinen kevyt urheilija on luonnollisesti ohjattavampi kuin raskassarja, mutta hän häviää hänelle joka tapauksessa. Ei ole turhaa, että painoluokkia on, ja ammattinyrkkeilijöiden keskuudessa iskuvoima on arvostetuin. On tarpeen vahvistaa Neuvostoliiton lentokoneiden aseistusta, ja vasta sitten Wehrmacht lyödään ... tasavertaisesti? Vuoden 1942 toiselta puoliskolta lähtien Luftwaffen ilmaylivoima alkoi haihtua, jopa maaliskuuhun 1943 mennessä Neuvostoliitolla oli etu, mutta ... Liittoutuneiden petos muutti voimatasapainoa. Vau, Hitler tapettiin 13. maaliskuuta, ja nyt on vasta huhtikuun loppu, mutta kuinka vakavasti voimatasapaino on muuttunut. Niin nopeasti, strategisesti voittavasta asemasta strategisesti lähes häviämään. Melkein siksi, että on vielä toivoa, että Saksa pystyy voittamaan ennen kuin se saavuttaa strategisen ja teknologisen edun Neuvostoliittoon nähden. Erityisesti liittolaiset voivat toimittaa lentokoneita natseille suuria määriä, mutta saksalaiset lentäjät tarvitsevat aikaa oppiakseen lentämään niitä. Silti tekniikassa, kojetauluissa on eroa. Tankkeihin tarvitaan myös koulutettuja miehistöjä, lisäksi Chevronin ajo-ominaisuudet Venäjän talvella eivät ole erityisen hyviä. Automaattikivääri M-18 ... Ei huono asia, mutta tulinopeuden suhteen se on huonompi kuin parhaat Neuvostoliiton mallit, mutta ylittää tarkkuuden! Lyhyesti sanottuna ongelma ongelman jälkeen! Mukana on myös todella kuuluisa "Churchills", jolla on voimakas panssari ja hyvä ajokyky... Tietenkin näyttää siltä, että heidänkin on taisteltava. Ja mitä pidempään sota kestää, sitä enemmän natsit saavat varusteita. Johtopäätös on siis yksinkertainen, Saksalle on kesällä saatava murskaava tappio. Mitä Japaniin tulee, on parasta rajoittua aktiiviseen puolustukseen ja käynnistää vastahyökkäyksiä käyttämällä laadullista ylivoimaa tankeissa. Mutta jälleen kerran, energiaa säästyy maksimaalisesti. Älä osallistu pitkittyviin taisteluihin ja rakenna puolustusta valmiiksi valmisteltuihin linjoihin. Vielä on mahdollisuus käyttää Kiinan puna-armeijaa, mutta Chiang Kashin hallinto kaatui sen kaikella voimalla. Joten toistaiseksi voit luottaa omiin voimiisi. Milloin tulla? Parasta toukokuun lopussa, kun tiet vihdoin kuivuvat ja täydennys saapuu joukkoihin. Vedmakova itse olisi antanut ensimmäisen iskunsa Orjolin suuntaan ja sitten Harkovin alueelle syrjäyttääkseen saksalaiset teollisesta Donbassista ja sitten pakkomarssilla Ukrainan läpi ylittäen Dneprin liikkeellä ja edelleen Romaniaan. On kuitenkin mahdollista kääntyä pohjoiseen vapauttamaan Valko-Venäjä ja mennä keskusryhmän takaosaan. Idea kokonaisuutena on hyvä, vaikka siinä on haittojakin, hyökkäys Oryolin suuntaan on ilmeisin ja natsit odottavat sitä siellä. Linnoituksia on murtauduttava.
  . LUKU 3
  Täällä tietysti aseet ja katyushat ovat hyödyllisiä. Jälkimmäinen järjestelmä tuottaa vahvan, erityisesti moraalisen vaikutuksen. Joka tapauksessa tarvitset paljon aseita ja "Katyushaa" heittääksesi kuoria vihollisen puolustukseen. Yleisesti ottaen ensimmäisen maailmansodan kokemus osoitti, että oli helpompi puolustaa kuin hyökätä, ja jos Keisari-Saksa ei käyttänyt joukkojaan vuoden 1918 keväthyökkäyksellä, sota saattoi kestää vielä useita vuosia. Mutta toinen maailmansota osoitti hyökkäävän taktiikan edun puolustavaan verrattuna. Esimerkiksi Puolan nopea tappio ja erityisesti silmiinpistävä mahtava lännen liittolaisten liittouma. Natsit voittivat ylivoimaiset joukot puolessatoista kuukaudessa ohittaen voittamattoman Maginot-linjan. Taistelu Afrikassa, jossa Italian ylivoimaiset joukot lyötiin ensin brittien ratkaisevalla iskulla. Ja sitten Rommel voitti paljon vahvemmat brittijoukot nopeassa hyökkäyksessä. Mutta tietysti Neuvostoliiton silmiinpistävin esimerkki vuonna 1941 oli mahtavan armeijan suuri katastrofi. Ja kostohyökkäykset, saksalaisten yksiköiden tyrmääminen. Joten tärkeintä on lyödä itseämme odottamatta uusien saksalaisten tankkien painetta. Pitkään jatkuneesta kulumissodasta tulee lähes turha, elleivät neuvostotieteilijät tietenkään luo ihmeasetta! Jälkimmäinen on periaatteessa mahdollista, esimerkiksi hän kuuli, että on teoriassa mahdollista luoda pommi, joka pystyy tuhoamaan kaupungin. Lisäksi tällainen pommi painaa kolmesta neljään tonnia. Se näyttää sadulta, mutta ... Olemme syntyneet tekemään sadusta totta.
  Vielä houkuttelevampi polku on insinööri Garinin hyperboloidissa kuvattu laserase. Tällainen asia pystyy tuhoamaan koko armeijan tankkeja, lentokoneita, laivoja. Tietysti luo tällainen ase, eikä vain Kolmas valtakunta, vaan myös Pindosin petturit, koko kapitalistinen maailma loppuu. Ja kommunismin kirkas lippu loistaa planeetan yllä. Mutta jostain syystä tällaista asetta ei ole luotu. Peilit eivät ole paras tapa kerätä palamisenergiaa yhdeksi virtaukseksi. Kyllä, ja energiaa, laivojen leikkaamiseen tarvitaan paljon enemmän. Vaikka ... jos se on tiivistetty mikronin tarkkuuteen, on täysin mahdollista leikata sekä lentokoneita että taistelulaivoja. Ihmease, joka auttaa pelastamaan Neuvostoliiton. Ja tässä on laserefekti, eri muodossa. Lopulta ketju on antanut periksi ja se on melkein vapaa, ja köyden palat makaavat ympäriinsä.
  Vedmakova sanoi:
  - Kärsivällisyyttä ja työtä, jos kanssasi, et ole ruumis!
  Tyttö nousi ylös, koputti paljaalla jalallaan lattiaa. Ei reaktiota. Hän koputti kovemmin. Vastauksena kuului kiroilu japaniksi eikä reagointia. Sitten Vedmakova lauloi harmissaan. Ja hän lauloi täydellä äänellään, kuin primadonna vuosipäiväjuhlissa:
  Wehrmachtin laumat raivoavat villisti,
  Tykkien pauhina ja miekkojen ääni!
  Savu nousee jopa kuukauteen
  Vääristymissäteet taivaasta!
  
  Ikuisuuden aikoina isänmaa on kuuluisa,
  Annan lihani Venäjän puolesta!
  Rakastan sinua Venäjän kauneus,
  Kaikkien kuningasten Herra on kanssamme!
  
  Oi te maan kiharat lehdot,
  Kultaisten haavojen soitto kahisee!
  Ortodoksiset haukkaveljet,
  Jumala inspiroi armeijan uroteotuksiin!
  
  Kylminä tai lämpiminä päivinä
  Ehkä pilven kanssa se tuo sumua!
  Olemme fasistisia sikoja kuin luudat,
  Ravistaaksesi saasta kasvoiltasi!
  
  Puolueemme on oikeassa
  Taistele Neuvostoliiton kansan puolesta!
  Laulamme rohkean laulun
  Ajattelin kuin kotka ryntäisi ylös!
  
  Stalin on viisas - hallitsijan ihanne,
  Meidät johdetaan valtavaan kuolevaiseen taisteluun!
  Isänmaan lippu on voittajan survin,
  Valmis väittelemään Pallas-kohtalon kanssa!
  
  Leninin teot ovat ikuisia,
  Rakennamme pyhää kommunismia!
  Usko ihmisen opetusta,
  Fasismi murskautuu pimeyden kuiluun!
  
  Koko planeetta on kuin vapaa lintu,
  Lennetään kaukaisiin tähtiin, maailmoihin!
  Jotain kirkasta ja jaloa
  Luomme kuvanveistäjinä!
  
  Ja Venäjä punaisen lipun alla,
  Kuin taivaallinen Eden kukkii!
  Leninin tapaus, Stalinin tahto,
  Ohjaa meidät huippuosaamiseen!
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova sekä neljä legendaarista tyttöä pääsivät ulos Tulasta ja pääsivät Moskovaan.
  Nyt pääkaupungin tilanne oli vaikein. Saksalaiset olivat jo lopettamassa sen piiritystä, ja siellä oli 30-40 kilometriä pitkä käytävä, joka kapeni päivä päivältä.
  Kuusi soturia otti puolustusasemiin Moskovan laitamilla. Siellä oli raju hyökkäys.
  Oleg Rybachenko ampui ja hyräili itsekseen:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Ja poika heittää kranaatin paljain jaloin ja jatkaa:
  - Ja meistä tulee mahtavia!
  Margarita Korshunova ampuu ja kiljuu:
  - Ja minusta tulee siistein kaikista!
  Ja paljaalla jalallaan hän heittää tappavan kranaatin.
  Ja heittää vastustajia eri suuntiin.
  Ja sitten, jo taistelussa, Natasha, joka leikkaa saksalaiset konekiväärillä ja heittää kuoleman lahjan paljain jaloin.
  Tämä on sellainen nainen...
  Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Natasha virtasi pois Brestin linnoituksesta. Meni itään. Uudet kengät hieroivat nopeasti hänen jalkojaan, ja tyttö riisui ne ja käveli paljain jaloin.
  Pariin tuntiin ei ollut mitään, ja sitten paljaat pohjat alkoivat kutittaa. Parin tunnin kuluttua ne olivat tulessa ja räjähtelivät jo kivusta.
  Natasha, moskovilainen, ei ollut tottunut kävelemään paljain jaloin. Ja tietysti aina silloin tällöin uppoutunut puroon.
  Kyllä, se osoittautui hänen jalkojensa kidutukseksi. Mutta nuori tyttö tottui siihen nopeasti.
  Sitten hän käveli jatkuvasti paljain jaloin, jopa lumessa, ja puki kenkänsä jalkaan vain kovassa pakkasessa.
  Nyt Natasha taistelee kuin legendaarinen jumalatar.
  Ja tässä Zoya heittää kranaatin paljain jaloin ja karjuu:
  - Tämä on yleensä supertreffit!
  Ja antaa hyvin kohdistetun käännöksen.
  Ja saksalaiset ja heidän palkkasoturinsa kaatuvat.
  Ja sitten Angelica johtaa tulta... Ja hän myös ampuu niin villin tarkasti.
  Ja hänen paljaalta jalaltaan ryntää myös kranaatti.
  Ja hajottaa palkkasotureita.
  Lisäksi Svetlana ampuu. Ja hänen paljas jalkansa työntyy ulos niin, ettei kukaan pysty vastustamaan.
  Ja hajottaa vastustajat pitkälle.
  Ja se ampuu itsensä ja murskaa viholliset räjähtävällä aallolla.
  Nämä ovat tytöt, jotka syntyivät Neuvostoliitossa!
  Oleg Rybachenko ampuu vihollisen jalkaväkeä kohti, heittää kranaatteja automaattisesti lasten jaloin. Ja samaan aikaan poika kirjoittaa itselleen.
  Vitali Klitško, joka joutui konfliktiin Ukrainan uuden presidentin Zelenskin kanssa, päätti erota Kiovan pormestarin tehtävästä. Itse asiassa, miksi olla itsepäinen ja takertua asemaan. On parempi ratkaista ongelma itse.
  Ja poistuttuaan pormestarin tehtävästä Vitali Klitschko jatkoi uraansa. Ja heti sensaatio huutaa Weiderille. Ilman välitappeja! Ja tämä yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen.
  Weider on tietysti samaa mieltä. Haaste hyväksytty!
  Ja totuuden hetki koittaa. Toisaalta moninkertainen maailmanmestari ei ole koskaan lyöty yli kahteentoista vuoteen. Ja toisaalta 49-vuotias Kiovan entinen pormestari. Mies, joka voi rikkoa Hopinsin ennätyksen, mutta jonka kunto on erittäin kyseenalainen.
  Itse asiassa monet ajattelivat, että niin pitkän tauon jälkeen meneminen suoraan Weideriin oli itsemurha.
  Mutta Vitali Klitschko on kuin Rocky Balboa. Päätti vastustaa vahvinta raskaansarjan nyrkkeilijää. Denotay Wider on nyrkkeilijä, joka on menettänyt kaikki vastustajansa. Ehdottomasti kaikki - mukaan lukien Tyson Fury!
  Entä jos Vitali Klitschkolla on mahdollisuus?
  Mutta Vitali Klitschko harjoitteli jatkuvasti, piti kunnossa, meni töihin polkupyörällä. Eikä hän tietenkään ollut fyysisesti niin huono. Ja lisäksi hänellä oli teräksinen leuka.
  No, mitä Vitali Klitschko hyväksyy taistelun, vaikka hän ei olekaan suosikki.
  Oleg Rybachenko vaihtoi konekiväärin pidikkeen. Väitetyt taistelut nyrkkeilijöiden kanssa ovat jännittäviä.
  Todellakin, miksi Vitali Klitschko ei palaa kehään ja yritä päihittää Hopinsin ennätystä?
  Tämä olisi erittäin vahva idea.
  Terminaattoripoika antoi käännöksen ja leikkasi muutama tusina lisää fasisteja.
  Sitten poika nauroi ja osoitti kieltään sanoen:
  - Minulla on mies, joka on super!
  Margarita heitti paljaalla jalallaan kaksi yhteen sidottua sitruunaa ja vinkaisi:
  - Olet siistimpi kuin kukaan muu!
  Oleg, joka jatkoi ampumista, perusteli ...
  Vitali Klitschko 49-vuotiaana aikoi todella rikkoa Hopinsin ennätyksen. Hän jopa muisteli lehdistötilaisuudessa: "Sanoin, että en aio lyödä Foremanin ennätystä, mutta en sanonut mitään Hopinsista! Joten otan sen ja lyön hänen ennätyksensä!"
  Kuitenkin, jos merkittävä osa yleisöstä uskoi enemmän tai vähemmän, että Hopins 48-vuotiaana voi voittaa maailmanmestarin tittelin, mutta Vitali Klitschkossa 49-vuotiaana, uskoa oli paljon vähemmän. Myös siksi, että hänen vastustajansa on jo erittäin vahva.
  Tällaista nyrkkeilijää ei ole koskaan ollut raskaansarjan historiassa. Totta, Wyder ei ole enää nuori, mutta kaikki kolmekymmentäviisi vuotta eivät ole neljäkymmentäyhdeksää.
  Vitali Klitschko ei kuitenkaan selvästikään menetä optimismiaan. Treenaa lujasti, pääse kuntoon. Ja olen erittäin iloinen, että olen heittänyt pois Kiovan pormestarin tuolin rutiinin.
  Itse asiassa ei ole suuri onni olla pormestari Ukrainassa, jossa on niin paljon ongelmia.
  Mutta taistelusta Uyaderin kanssa Vitali Klitschkolle tarjottiin erittäin hyvää rahaa. Joten joka tapauksessa en hävinnyt lompakollani. Nimi Vitali Klitschko on kuuluisa.
  Pahat kielet jopa sanoivat, että Wyder lyö kerran ja Vitali Klitschko itse makaa. Ja sitten hän saa rahaa ja kirjoittaa muistelmia tai tieteiskirjallisuutta.
  Tai ehkä elokuvassa.
  Muuten, Wladimir Klitschko halusi myös nyrkkeilyä. Vain ovela Vladimir valitsi tavallisen maailmanmestarin joukosta heikomman vastustajan. Mutta joka tapauksessa, sanotaanpa mitä tahansa, hän on mestari ja se on siistiä!
  Mutta Denotay Wyder, sanotaanpa mitä tahansa, on silti parhaista paras!
  Mutta Vitaly harjoittelee kiihkeästi. Hän on kuin nuori mies, joka antaa itselleen maksimaalisen kuorman. Ja hänellä oli useita sparraussessioita, jotka osoittivat erinomaista muotoa ja hyvää kestävyyttä. Ei, Vitaly on valmis. Eikä vain niin, hän astuu kehään.
  Ja todellakin, kun tuomiopäivä koitti, ja suurin lyöjä Wyder, paras raskassarja tässä suhteessa, ja Vitaly kokoontuivat yhteen. Kiovan entinen pormestari, jonka kaikki ovat jo poistaneet nyrkkeilyurasta. Mutta nyt kaksi legendaarista persoonaa kokoontui yhteen.
  Vitaly, joka tuli maailmanmestariksi ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Ajatelkaapa kuinka kauan se oli ja yli kaksikymmentä vuotta on kulunut tästä tapahtumasta.
  Ja Wyder on pitänyt titteliään jo hyvin pitkän aikaa. Ja myös lähellä rikkomista Holmesin ennätys tittelinsä pisimpään vyöiden jakamisen jälkeen.
  Ja tietysti, jos Weider pelkää ketään, se ei ole Vitalyn isoisä. Itse asiassa kaikki eivät voi olla Hawkinsia. Ja Hawkinsin kilpailijat eivät ole yhtä voimakkaita kuin Weider!
  Mutta Vitaly, haastajana, astuu kehään. Hänen vartalonsa on edelleen upea ja lihaksikas, vaikka hänen hiuksensa ovat jo harmahtavat. Isoisä Vitaly, kuten häntä kunnioittaen tai pilkaten kutsutaan. Mutta lihasten helpotus on kuin nuorella.
  Vitaly sanoi olevansa valmis. Eikä edes hän, hinnat ovat nousseet hieman.
  Weider on myös laiha, taltattu ja ohuempi luustoltaan ja painaa vähemmän.
  Huolimatta siitä, että hän on valtava nyrkkeilijä, hänellä on joitain puolustusongelmia, eikä hän ole aina hyvä jaloilleen. Mutta taistelukokemusta on jo paljon. Taistelujen lukumäärän mukaan hän on jo saavuttanut Vitalyn. Ja toistaiseksi häntä ei ole voitettu.
  Vitali Klitschko hävisi kuitenkin kaksi taisteluaan vain vammojen ja leikkausten vuoksi. Ja voit myös sanoa, että sitä ei lyöty.
  Mutta yli kahdeksan vuoden tauko ja melkein viisikymmentä vuotta. Jos Vitaly olisi nuori, hänellä olisi tietysti ollut mahdollisuus. Mutta voiko hän voittaa Hopinsin ennätyksen? David Haysta tuli jo 35-vuotiaana nollanyrkkeilijä.
  Mutta puhutaan paljon ja vain sormus näkyy. Ylittääkö Vitali Klitško Hopinsin ennätyksen vai viedäänkö hänet paareilla, kuten Wyder lupasi.
  Täällä hän tulee ulos korpin naamiossa. Pitkä, erittäin kuiva, jopa laiha kuin Koschei.
  Nyrkkeilijäpari aiheutti hänelle vakavia ongelmia kehässä. Tämä on kuubalainen Ostrix, joka johti pisteitä ja voitti tyrmäyksen, ja Tyson Fury, joka johti myös pisteitä ja onnistui saamaan taistelun tasapeliin. Joten maailman suurin nyrkkeilijä voi mennä rikki.
  Mutta kertoimet ovat lähes yksi kymmenestä Wyderin hyväksi. Siitä huolimatta Vitalyn ikä ja suuri tauko hänen urallaan ovat liian suuria. Jopa hänen veljensä Vladimir neuvoi lämmittelemään muutaman vahvan keskitalonpojan kanssa. Todellakin, Saksassa Vitali Klitschko voisi saada enemmän rahaa kaksintaistelussa keskinkertaisen nyrkkeilijän kanssa, puhtaasti suuren nimensä ansiosta.
  Loppujen lopuksi Vitaly tunnetaan kaikkialla maailmassa paitsi nyrkkeilijänä, myös poliitikkona ja pääkaupungin pormestarina ja Maidanin sankarina.
  Ei, Vitali Klitschkon olisi joka tapauksessa pitänyt miettiä, kannattaako kiirehtiä ja työntää sellaista vuorta vastaan.
  Mutta valinta on tehty: Vitali Klitschko ei etsi helppoja tapoja!
  Taistelu on Amerikassa. Soitetaan USA:n ja Ukrainan hymnit. Palvelulistat julkistetaan. Ja lopuksi taistelusignaali kuuluu.
  Monet haluavat nähdä spektaakkeleita ja verta.
  Weider aloitti varovaisesti, vaikka hän ei ehkä ollut oikeassa. Ja yhtäkkiä Vitaly on ruosteessa. Klitschko Sr:llä ei myöskään ole kiirettä. Mutta voit heti nähdä, että hän on kevyt jalassa, laiha, lihaksikas ja tasapainoinen. Joka tapauksessa, mitä monet odottivat: he sanovat, että se kelluu heti, ei tapahtunut.
  Klitschko työskenteli itsevarmasti töytöllä, piti hieman tavallista korkeammalla, laittoi lohkoja.
  Ensimmäiset kaksi kierrosta sujuivat tasaisesti. Ja sitten Wyder, kuten odotettiin, nosti vauhtia paljon. Hänestä tuli aktiivisempi hyökkääminen ja hyökkääminen. Mutta Vitaly ei menettänyt päätään. Esti iskun, kohtasi vasemman tökäyksen. Ja yhtäkkiä, terävän mustekalan aikana, hän löi oikean kätensä vartaloon. Weider tuplasi kivusta.
  Vitaly piti kakkosta, ja toisen kerran uransa aikana maailmanmestari ja kaikkien aikojen paras nyrjäys oli lattialla.
  Vitaly hymyili... Ja yleisö karjui ilosta. Tätä ei odotettu vanhalta mieheltä Vitalylta. Vau! Ja loppujen lopuksi näyttää pian viisikymmentä vuotta! Ja niin edelleen liikkua ja lyödä! Se täytyy tietää!
  Weider nousi, mutta alkoi perääntyä. Vitaly alkoi hitaasti pistää häntä pistoksella. Ja taas kaksi. Ja lyö uudelleen. Lyöjä perääntyy.
  Vaikeasti, mutta Wyder pääsi kierroksen loppuun. Sitten seuraavassa, Vitaly työskenteli ensimmäisenä numerona. Mutta ei mitään, kaikki meni suunnitelmien mukaan. Useiden kierrosten ajan Wyder perääntyi ja näytti avuttomalta. Mutta yhdeksännellä kierroksella se räjähti uudelleen. Ja alkoi heitellä lyöntejä meni eteenpäin. Ja taas jäi kakkonen väliin ja putosi. Toinen pudotus.
  Vitaly hymyilee. Kulkee eteenpäin. Weider on epävakaa jaloillaan. Hän ohittaa jälleen kakkosen, mutta ei löydä vastalääkettä. Ja seuraavasta iskusta putoaa.
  Hän nousee vaivalloisesti ylös, ja erotuomari lopettaa taistelun!
  Voitto! Vitali Klitschko, nyt maailmanmestari! Ja taas hänen vyönsä! Totta, se ei ole vielä ehdoton, mutta jo ratsain!
  Rikoi Hopinsin ennätyksen, ja tietysti Foremanin raskaansarjan ennätyksen, tuli maailmanmestari neljännen kerran, lyöden Holyfieldin.
  Wyder tietysti huutaa, että taistelu lopetettiin liian aikaisin ja vaatii uusintaottelun.
  Vitaly sanoo, että päätös jatkaako uraansa vai pitääkö vielä muutama tappelu tehdään myöhemmin. Mutta kaikki sanovat hänelle, että hän on erittäin hyvä, jopa parempi kuin nuoruudessaan, ja että hänen on jatkettava.
  Varsinkin kun ei ole mitään tekemistä. Kiovassa toinen pormestari, ennen Radan vaaleja ja presidentti on vielä kaukana, siellä, miksi ei taistelisi?
  Kolmea seuraavaa taistelua varten Vitalylle tarjotaan jopa sata miljoonaa dollaria plus toinen prosentti lähetyksistä.
  Tietenkin jättipotti on suuri, ja Kiovan entinen pormestari sanoo mitä ajattelee.
  Itse asiassa hän osoitti pystyvänsä vielä paljon. Miksi siis haudata lahjakkuutta maahan? Ja mikä tärkeintä, ei kuitenkaan ole enää mitään tekemistä!
  Ehkä yrittää yhdistää kaikki vyöt? Se olisi niin hienoa!
  Vitaly hyväksyy tarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen kolmesta lisätaistelusta.
  Ja hänen seuraava vastustajansa... No, tietysti Tyson Fury! Ei koskaan vielä lyöty, iso raskassarja. Totta, Uydar ja joku pienempi kaatui hänet. Ja mikä tärkeintä, hänen nuoremman veljensä rikollinen. No, miten et voi taistella tämän kanssa?
  Tietenkin uusi taistelu, upea maksu ja upea spektaakkeli.
  Oleg Rybachenko ampuu jälleen saksalaisia ja ulkomaisia taistelijoita. Yleensä jalkaväessä ei ole juuri lainkaan saksalaisia. He liikkuvat E-50- ja E-75-panssarivaunujen takana. Ja he yrittävät olla ottamatta riskejä.
  Täällä, jossain kauempana, Panther-2 on näkyvissä. Tämä säiliö, toisin kuin todellinen tarina, ilmestyi neljäntenäkymmenentenä kolmantena vuonna. Ja itse Panther ei ollut liian massiivinen. Kyllä, ja "Panther" -2, vaikka tuotettiin paljon, mutta vuonna 1945, valmistautuessaan sotaan Neuvostoliiton kanssa, saksalaiset täyttivät tehtaat E-50- ja E-75-tankeilla.
  Kaikesta kevyiden itseliikkuvien aseiden (E-10 ja E-25) käytännöllisyydestä huolimatta Fuhrer piti raskaammista tankeista. Vaikeasti Guderian suostutteli tekemään massiivisimman nopean E-50:n. Fuhrer sen sijaan rakasti enemmän E-75:tä, joka ei osoittautunut kovin onnistuneeksi ja painoi yhdeksänkymmentä tonnia.
  Mutta nyt E-75 M:n modifikaatio on ilmestynyt, matalammalla siluetilla, kevyemmällä ja tehokkaalla moottorilla. Ehkä siitä tulee suosituin tulevaisuudessa.
  Esimerkiksi Oleg Rybachenko käyttää ovela taktiikkaa. Baretti ja heittää paljain jaloin kranaatin E-50-toukkaa kohti. Tämän vuoksi tankki kääntyy ja törmää kollegansa kanssa.
  Ja tulos - kaksi mastodonia on tulessa.
  Oleg, kuten näemme, on erittäin ovela.
  Näin hän nyt toimii, ja saksalaiset kärsivät raskaita tappioita. Pojan jalat ovat ketterät. On hyvä olla hänen kaltaisensa, avojaloin ja komeana.
  Mutta yleensä ajatukset nyrkkeilijöistä tulevat mieleeni. Esimerkiksi, miksi Denis Lebedev ei jatkaisi uraansa? Neljäkymmentä vuotta ei ole niin pitkä aika. Lisäksi raskaan painon pääkilpailijat ovat lähteneet, ja voit yrittää yhdistää vyöt.
  Sitä sinun ei todellakaan pitäisi tehdä, joten on oltava kuusi viranomaisten kanssa. On parempi harjoittaa jaloa nyrkkeilyä itse tai mennä oppositioon.
  Näin Sergei Kovalevista tuli Moskovan pormestari. Vaikka tämä on vain fantasiaa.
  Ja Denis Lebedev voisi tehdä jotain rakentavampaa. Lisäksi on jotenkin liian aikaista jättää nyrkkeily edelleen lyömättömäksi. Oikean urheilijan on mentävä loppuun asti.
  Vladimir Klitschko voisi myös palata. Mutta jotkut, kuten Alexander Ustinov, on jo lyöty kolme kertaa peräkkäin, älä jää eläkkeelle!
  Sankarit eivät todellakaan ole ihmisiä, vaan suoraan teräksestä!
  Mutta kuvitellaanpa tällainen vaihtoehto, Putin syöksyi lentokoneeseen ja Venäjällä on uudet presidentinvaalit.
  Ja mitä näemme tänään? Kommunisteilla ei ole vahvoja ehdokkaita. Grudin joutui häpeään ja luottamus häneen heikkeni. Zyuganov on liian vanha ja väsynyt kaikkiin, ja karismaa on vähän. Suraikin epäonnistui edellisissä vaaleissa. Muita vähän tunnettuja henkilöitä. Žirinovski on myös liian vanha ja kyllästynyt kaikkiin. Muita liberaalidemokraattisen puolueen jäseniä tunnetaan vähän. Ketä muuta voidaan suositella oppositiosta? Andrei Navalny on vahva, mutta hän ei saa asettua ehdolle vaaleissa. Ksenia Sobchak ei ole vakava ehdokas. Demushkin oli vankilassa eikä liian suosittu. Hän oli vankilassa ja Udaltsovia, vaikka hän ehkä pystyikin, kommunistit tukivat ja puhuivat.
  Lyhyesti sanottuna oppositiossa ei ole vakavia kilpailijoita. Joten Medvedev, virkaatekevä presidentti, on edelleen pääsuosikki. Ja jos juonittelua tulee: toinen kierros tai heti ensimmäinen.
  Kun otetaan huomioon Medvedevin alhainen arvosana ja todennäköisesti suuri määrä presidenttiehdokkaita, toinen kierros on täysin mahdollinen.
  Medvedevillä on kuitenkin erittäin suuri etu ensimmäisellä kierroksella, eikä kovin komea vastustaja toisella.
  Vaikka hänen Zelenskynsä saattaa ilmestyä aivan viime hetkellä ja sekoittaa kaikki kortit!
  Oleg Rybachenko heitti jälleen kranaatin työntämällä natsien tankkeja. Paljon karjuntaa ja pommituksia.
  Ja maa nousee silloin tällöin ja palaa suoraan ilmassa. Ja kaatuminen, sulaminen, sirpaleita.
  Oleg sanoo:
  - Kunnia valtakunnallemme!
  Margarita, joka heitti tappajalahjoja paljain jaloillaan, vinkaisi:
  - Suuri kunnia sankareille!
  Ja taas tyttö, jolla on paljas kantapää, heittelee sitruunaa.
  Fasisteja sataa, oi, ja sataa.
  Ei ole mitään keinoa, edes tyhjiöpommin kanssa et voi pysähtyä ja voittaa! Niin hienoja sotureita täällä, pelkkää kauhua!
  Oleg karjuu:
  - Voittomme pyhässä sodassa!
  Margaret vahvisti:
  - Sataprosenttisella takuulla!
  Ja taas tyttö heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Ei, nämä lapset eivät selvästikään aio luovuttaa vain sillä tavalla.
  Oleg Rybachenko karjui:
  - Uuden Neuvostoliiton järjestyksen puolesta!
  Margarita ampui aktiivisesti purskeen ja vahvisti:
  - Banzai!
  Oleg yritti sillä välin säveltää lisää. No, tässä Vitaly suorittaa vapaaehtoista puolustusta Tyson Furya vastaan. Samaan aikaan Wladimirilla on yhtä mielenkiintoinen taistelu Ruizin kanssa.
  Itse asiassa Ruiz oli maailmanmestari kolmessa versiossa. Miksi Vladimir ei voi taistella häntä vastaan suuresta rahasta? Sitäkin kätevämpi vastustaja - paljon lyhyempi ja lihava. Vladimir voi ampua hänet pitkillä puukoilla.
  On sääli, että Klitschko Jr. jätti taistelun hänen kanssaan, kun hän oli maailmanmestari. Ja sinun olisi pitänyt muuttaa.
  Ja miksi et ajatellut tätä, Vladimir?
  Ja kolmen version maailmanmestari on nyt Usyk. Nousi kuitenkin nopeasti valtaistuimelle.
  Ja yhdistymistaiste Vitalyn kanssa on mahdollista. Mutta nämä ovat toistaiseksi vain spekulaatioita.
  Vitalin on voitettava Tyson Fury, ja uusintaottelu Weiderin kanssa on kiinnostava. Ja siellä on monia muita mielenkiintoisia taistelijoita. Sama Anthony Joshua. Olisi myös erittäin mielenkiintoista taistella hänen kanssaan. Ja kostaa myös veljelleni.
  Vitaly loi sensaation kukistamalla Weiderin. Ja sama voi kehittää menestystä.
  Mikset olisi ensimmäinen nyrkkeilijä maailmassa, joka on voittanut mestaruusottelun viidenkymmenen vuoden jälkeen? Tätä ei ole tehty koskaan ennen!
  Hei Vitali! Ei ole väliä millainen Kiovan pormestari olit, mutta nyt sinut on jo tunnustettu epäilemättä suureksi maailmanmestariksi!
  Mutta tässä on ensimmäinen, vapaaehtoinen tittelin puolustaminen. Vitalya vastaan, isompi ja pidempikätinen vastustaja. Ei niin mahtava nyrkkeilijä kuin Wyder, mutta tekninen ja taitava, pitkillä käsivarsilla. Eikä myöskään vielä rikki, vaikka se pudotettiin.
  Mikä tärkeintä, hän voitti vielä melko nuoren Wladimir Klitschkon, mikä tekee Tyson Furystä epäilemättä mahtavan kilpailijan.
  Kertoimet menivät noin fifty-fifty. Tietenkin tyrmäysvoitto Wyderistä oli vaikuttava. Mutta nyt se ei ole murina häntä vastaan, vaan taitava taistelija, jota kukaan ei ole vielä voinut saada ulos. Ja mikä tärkeintä, itse Vladimirin voittaja voimansa kynnyksellä.
  Pystyykö Vitaly selviytymään tällaisen tekniikan kanssa 50-vuotiaana. Tämä on älyen kaksintaistelu. Että Wyder selvästi aliarvioi Vitalin ja yritti ottaa sen epäseremoniattomasti. Ja täällä se ei enää toimi niin.
  Tässä ovat molemmat nyrkkeilijät valmistautumassa. Vitaly, kuten aina, on vakava ja keskittynyt. Hän on itsevarma ja rauhallinen.
  Tyson Fury valmistautuu myös. Hän on pidempi kuin Vitaly, hänellä on pidemmät kädet ja hän yrittää käyttää sitä.
  Mutta nyt taistelu tapahtuu Britanniassa, ja maksullinen lähetys.
  Tyson Fury on nyt ulkona ensimmäisenä. Hän osoittaa ulkoista luottamusta. Kalju, kömpelö eikä kovin urheilullinen. Jos Vitali Klitschkon hiukset ovat sävytetyt, et ymmärrä, kumpi heistä on vanhempi, vaikka ero on seitsemäntoista vuoden iässä. Tämä ei ole vielä mestaruusotteluiden ennätys, mutta se lähestyy jo ennätystä.
  No, ehkä Vitali taistelee myös Tyson Furyaa nuoremman kanssa.
  Täällä Vitaly esittää mahtavaa musiikkia. He katsovat toisiaan.
  Tyson kumartuu eikä näytä pitemmältä. Ehkä Vitalyn harteilla ja laajemmin. Ja mikä tärkeintä, hänen vartalonsa on paljon kauniimpi ja hänen lihaksensa ovat kohokuvioituja.
  No, miltä hymnit kuulostavat? Ensin brittiläinen ja sitten ukrainalainen.
  Sitten katseiden vaihto.
  Ja nyt torvi soi, ensimmäinen kierros.
  Vitaly heittää kevyen tökäyksen, liikkuu hyvin. Tyson yrittää lähteä. Mutta Vitali on erittäin ketterä, ja hänen lyöntinsä liikkuvat kömpelöllä radalla saavuttaen Tyson Furyn pään.
  Kaikki menee niin kuin asiantuntijat ovat ennustaneet. Vitalylla on erinomainen nopeus.
  Ja kaikki onnistuu.
  Hän voittaa ensimmäisen kierroksen... Sitten minuutti lepoa ja toinen kierros. Jälleen, Fury ei muuta taktiikkaa. Hän ilmeisesti toivoo, että Vitaly väsyy.
  . LUKU #4
  Ja taas, Klitschko Sr:llä on pieni etu. Veljekset hallitsevat kehää.
  Wladimir voitti Ruiz Jr.:n viikko sitten teknisellä tyrmäyksellä.
  No, taistelu jatkuu.
  Kolmas kierros on jälleen Vitalyn sanelussa. Mutta neljännellä kierroksella Tyson Fury yhtäkkiä räjähtää. Ryntäsi eteenpäin... Ja osuu kakkoseen. Ja kaatuu kaatumiseen.
  Mitä hän halusi? Vitali on hereillä.
  Jotenkin Tyson puolusti tätä kierrosta loppuun asti. Sitten yksipuolinen taistelu Vitalyn ylivallan kanssa alkoi uudestaan. Lisäksi maailmanmestari Klitschko Sr:llä ei selvästikään ollut kiire.
  Ja nyt, kahdeksan kierroksen jälkeen, Tyson Fury vetäytyy yhtäkkiä. Ja voitto julistetaan teknisellä tyrmäyksellä, koska kieltäydyttiin jatkamasta taistelua.
  Siten Vitali Klitschko asettaa uuden ennätyksen: ensimmäinen nyrkkeilyhistorian taistelija, joka puolustaa maailmanmestaruutta 50-vuotiaana. Ja päihittää Hopinsin toisen saavutuksen.
  Mitä nyt hän todella todella todella Vitalysta on tullut supermies. Ja hän kosti veljelleen.
  Mutta seuraava taistelu on uusintaottelu Wyderin kanssa. He lupaavat erittäin korkeita maksuja. Että voit käydä kaksintaistelun hänen kanssaan ja sitten mennä Joosuan luo.
  Ja sitten voit jo ajatella yhdistymistaistelua Usykin kanssa. Yleensä Vitali Klitschko haluaisi periaatteessa tulla absoluuttiseksi maailmanmestariksi. Ja tämä halu on erittäin vahva.
  Oleg Rybachenko virnistää ajatuksistaan. Kyllä, tämä on mahdollista. Poika leikkaa koko joukon fasisteja ja sanoo:
  - Ihmiset muistavat sinut Klitschko! Ihmiset arvostavat sinua Klitschko! Ihmiset haluavat sinut Klitschko! Tule pian takaisin Klitschko!
  Neropoika nauroi pirteälle laululleen ja jälleen kuinka tappavin kranaateista laukaistaan. Ja kolme natsien tankkia törmäävät.
  Neuvostojoukkojen sankarillisesta vastarinnasta huolimatta natsit pystyivät silti valloittamaan ja katkaisemaan käytävän, joka yhdistää Moskovan muihin Neuvostoliiton osiin.
  Siten Venäjän pääkaupunki on täydellisessä saartossa. Samalla tavalla kuin Leningrad on estetty.
  Stalingrad vastustaa edelleen. Saksalaiset hyökkäävät myös Kaukasuksen Groznyin ja Ordzhonikidzen kaupunkeihin. Tilanne on kriittinen. Varsinkin kun Moskova ympäröitiin kokonaan.
  Sillä on monia joukkoja ja satoja tuhansia sotilaita miliisissä. Mutta taisteluissa kuoret ja patruunat kuluvat hyvin nopeasti. Ammukset saattavat loppua. Ja sitten pääkaupunki kaatuu. Ja ruokatarvikkeita ei ole niin paljon. Tämäkin on pian ohi.
  Ja ilman Moskovaa, se on toinen sota. Ja Stalin ymmärtää tämän.
  Nyt hän on Kuibyshevissä. Mutta kun natsit murtautuivat Volgaan, se ei ollut kaukana etulinjasta.
  Ja lisäksi samuraita painetaan myös. Ja he pommittavat ja kiipeävät lukemattomien jalkaväkien kanssa. Voima ei ehkä riitä.
  Stalin ymmärtää tämän ja yrittää kulissien takana neuvotella erillisen rauhan Japanin kanssa. Kuten, he ovat jopa valmiita luopumaan Kaukoidästä ja maksamaan korvauksia kullassa.
  Mutta Hirohito sanoi: tarvitsemme koko Siperian, aina Uralille asti. Valitettavasti on mahdotonta antaa niin paljon.
  Vladivostok on jo melkein ympäröity. Ja yleensä kaikki on erittäin tyhmää ...
  Mutta jotkut sankaritytöt taistelevat eivätkä anna periksi fasisteille ja japanilaisille militaristeille.
  Panssaroitu vankilaauto, jossa laulava Vedmakova matkusti, pysähtyi, avautuvan oven narinaa kuului. Kaksi japanilaista, toinen iso ja lihava, toinen pieni ja laiha, kumartui ulos valosta, joka sokaisi Anastasian hetkeksi. Sitten tyttö, epäröimättä, työnsi toista säärinsä heilutuksella temppeliin, toisen nyrkki ketjuun kiedottuna leuassa. Nousevan auringon maan kehutut soturit joutuivat naurettavan tyrmäykseen.
  Vedmakova jopa lauloi:
  - Kutsun miestä kahdestoista kierrokseksi! Loppujen lopuksi olen supernainen ja täynnä Atassia, ja lähetän vihollisen syvään tyrmäykseen osoittaen hillitöntä luokkaa taistelussa!
  Tyttö nosti japanilaisen konekiväärin, joka oli kopioitu Schmeisterista, ja napsauttaa suljinta, ryntäsi ohjaamoon. Kolme muuta japanilaista hyppäsi ulos sieltä, Vedmakova lähetti räjähdyksen heihin tähtääen heidän päihinsä ja virnistellen raivokkaasti.
  - Mitä mailapäiset paholaiset saivat!
  Panssaroidun miehistönvaunun vangitsi alaston soturinainen. Witcher haukkui:
  Leijui onnettoman Venäjän päällä,
  Helvetin hirviöt kiehuvat pimeässä!
  Miehittäjällä on kirves sateinen,
  Teroita ja leikkaa pää pois!
  Kommunisti taistelussa helvetissä ei ole pelinappula,
  Emme aina kulje ikeellä!
  Muuta Kolmas valtakunta tulipaloiksi,
  No, rehellisyys tekee hyvää!
  Huolimatta siitä, että hän inhosi, Vedmakova puki päällensä kuolleista otetun japanilaisen armeijan univormun. Kuinka epämiellyttävää se olikaan, nämä sotilaat eivät olleet peseytyneet pitkään aikaan ja se haisi kamalalta. Tyttö-lentäjä huusi:
  - On tarpeen oskotinitsya siinä määrin! Aasialainen kuitenkin!
  Panssaroitu miehistönkuljetusvaunu kuitenkin purkautui helposti ja lähti pohjoiseen. Ajoneuvossa oli kaksi 12 millimetrin konekivääriä, joten joskus jalkaväen hyökkäys pystyttiin lyömään. Toinen asia on, että 20 millimetrin panssari ei kestänyt 37 millimetrin japanilaisten "aseiden" kaliiperia. Vedmakova ajatteli: kuinka kommunistien valtaantulo muutti Venäjää. Jos tsaarin aikoina Japanin armeija oli teknisesti huomattavasti parempi kuin venäläinen, nyt se päinvastoin on jäljessä. Vaikka ei voida sanoa, että tiedettä ei rohkaistaisi nousevan auringon maassa. Pakollinen toisen asteen koulutus otettiin käyttöön 1800-luvun lopulla. Totta, koulutuksen laatu Japanissa ei ollut korkea. He kopioivat sen äärimmäisyyksiin pedanttisesta preussilaisesta koulusta ja yksinkertaistivat sitä hieman, niin että yksi opettaja päästi läpi mahdollisimman monta oppilasta, koska koulutettuja ihmisiä ei ollut tarpeeksi. Yleisesti ottaen japanilaiset matkivat eurooppalaisia, esimerkiksi brittejä khaki-univormujen ulkonäössä, saksalaisia muodostelmassa ja sotilasmääräyksissä, amerikkalaisia laivaston univormussa ja -tyypissä sekä rahoituslaitosjärjestelmässä. Totta, heillä oli myös oma, esimerkiksi Bushido-koodi, kuuluisat Shimosa-räjähteet (vaikka se tuskin oli parempi kuin eurooppalainen). Japani oli 1800-luvun puoliväliin asti takapajuinen keskiaikainen maa, jossa ei ollut edes rautateitä, mutta se oli aseistettu tykeillä ja kanuunankuulalla. Se oli vielä arkaaisempaa kuin Türkiye tai Iran, ja vielä enemmän tsaari-Venäjä. Kummallista kyllä, mutta Amerikka auttoi Rising Sunin maata tavoittamaan ihmiset ja kirjaimellisesti pakottamaan heidät liittymään sivistyneeseen maailmaan. Moderni höyryristeilijä räjähtävillä kuorilla teki vahvan vaikutuksen takapajuiseen Japaniin. Varsinkin kun hän upotti useita purjeveneitä osoittaen kanuunoiden täydellistä avuttomuutta kanuunankuulalla.
  Ehkä amerikkalaiset katuvat useammin kuin kerran, että he pakottivat Japanin avautumaan maailmalle. Että he kasvattivat kilpailijan Aasiassa, mutta silloin oli vaikea uskoa, että muutaman vuosikymmenen kuluttua Nousevan auringon maa menisi niin kuin lännellä oli vuosisatoja.
  Vedmakova ajoi valtatietä pitkin, päästi eteenpäin kuorma-autoja vahvistuksilla sekä ajoneuvoja ja perusteli. Jo Aleksanteri II:n, tai pikemminkin Nikolai I:n, aikana tsaarihallitus kehitti suunnitelmia Kiinan liittymisestä Venäjään. Mutta Nikolai valitsi Turkin suunnan laajentumisen kohteeksi. Periaatteessa se oli kätevämpää. Mutta Venäjää vihaava Iso-Britannia ja Ranska sen vaikutuksen alaisena puolustivat ottomaaneja. Ensimmäistä kertaa neljännesvuosituhanteen (vuoden 1612 tavoitteen jälkeen) Venäjä hävisi laajamittaisen sodan (yksittäisiä taisteluita ei tietenkään lasketa, tarkoitat, että lähes neljännesvuosituhannen Venäjä ei hävinnyt sotia yleensä, muuten, se oli Nikolauksen aikana ensimmäinen, joka saavutti maksiminsa koon suhteen). Syitä oli useita, joista tärkein oli länsivaltojen ylivoima joukkojen teknisissä varusteissa. Kun Nikolai teki ensimmäisen itsemurhan, valtaistuimen otti Aleksanteri II: ehkä koulutetuin ja oppinein tsaari koko Venäjän historiassa. Hän aloitti laajat uudistukset, pani merkille maaorjuuden, hänen alaisuudessaan alkoi teollisuuden nopea kasvu, rautateiden ja voimalaitosten rakentaminen! Mutta samaan aikaan maaorjuuden lakkauttaminen tapahtui talonpoikien kustannuksella, siellä oli paljon raunioita, puhkesi mellakoita, etenkin Puolassa joukkomellakoja. Aleksanteri onnistui viemään Venäjää eteenpäin, mutta ei ratkaissut perusongelmia, ja jopa myi Alaskan Amerikalle penniin ja antoi Havaijin saaret ilmaiseksi. Totta, hän onnistui voittamaan Turkin, mutta Ottomaanien valtakunta oli tähän mennessä hyvin heikko ja sitä ravistelivat kapinat. Kyllä, Venäjän tappiot tässä sodassa olivat suhteettoman suuria, mikä osoittaa, että Venäjän armeija on uudistuksesta huolimatta edelleen kaukana täydellisestä. Kaikki ei kuitenkaan ollut edes Suvorovin aikana niin yksiselitteistä kuin kirjoissa kirjoitetaan. Voitot annettiin huomattavin kustannuksin, ja Katariina Toinen esimerkiksi toisen Venäjän ja Turkin sodan aikana rajoittui suhteellisen vaatimattomiin aluehankintoihin kieltäytyen edes vaatimasta Moldovaa. Vaikka näillä mailla asuivat ortodoksiset slaavit, ja ne olivat kerralla osa Kiovan Venäjää. Yleisesti ottaen Venäjän vapauttamisen jälkeen mongoli-tatari-ikeestä otettiin kurssi kaikkien alkuperäisten slaavilaisten maiden palauttamiseksi. Kesti useita vuosisatoja, esimerkiksi Galicia palautettiin vasta vuonna 1939 Puolan ikeestä vapautumisen jälkeen. Ja Przemyslin kaupunki naapurimaiden kanssa jäi unkarilaisille ja slovakeille.
  Vedmakova katsoi moottoritietä: siellä ei ollut niin paljon erilaisia autoja, täällä japanilaiset jalkaväkijoukot marssivat. Japanin väkiluku on noin sata miljoonaa, jopa enemmän kuin Saksassa, esikoulutus vie puolet koulun luokista. Sota Neuvostoliiton kanssa on heille jumalan lahja, toisin kuin taistelu Yhdysvaltojen kanssa. Voit leimata, enemmän ja enemmän uusia jakoja.
  On suuri kiusaus antaa kahdelle pikatulikonekiväärellesi sarja, koska tämä voidaan tehdä ohjaamalla niitä ohjaamosta tulevalla hydraulisella käyttövoimalla. Mutta totuus on, että silloin hänellä itsellään on vähän mahdollisuuksia päästä pois täältä. Ei, on silti parempi tehdä se lähempänä etulinjaa tai yöllä. Kyllä, näyttää olevan jo ilta... Sitten sudet ruokitaan ja lampaat ovat turvassa. Mutta ei, hän ei ole lammas.
  Entä Japani? Ensimmäinen sota 1904-1905 hävittiin, ja Venäjä menetti yli kaksisataaviisikymmentä tuhatta sotilasta ja upseeria yksin vankeina. Vaikka tsaarin armeijalla oli numeerinen ylivoima. Japani puolestaan menetti alle kaksituhatta vankia, jokaista vangittua keltanaamaista sotilasta ja tuhatta upseeria kohden määrättiin jopa sadan kultaruplan bonus. Tämä historian sivu on erittäin epämiellyttävä Venäjälle. Mikä on ärsyttävintä maan sisällä, monet toivoivat voittoa japanilaisille. Esimerkiksi Moskovan yliopiston opiskelijat lähettivät onnittelut mikadolle Port Arthurin kaatumisen johdosta. Ja kuinka paljon ryöstettiin: et voi luetella!
  Vedmakova hidasti kaasua, jotta se ei törmäisi toiseen marssikolonniin. Tyttö kirosi:
  - No, ne ovat kuin heinäsirkat! Huivia olentoja!
  Korva tunnisti jo tykin pauhinan, etulinja lähestyi. Lentäjä murisi ja lauloi sitten:
  Venäläinen soturi ei huoka kivusta,
  Venäläinen soturi tuhoaa japanilaiset!
  Ja meillä on täydellinen suru,
  Koko vääntynyt kilpi vapisi!
  Tyttö vaikeni jälleen. Tuossa sodassa Yhdysvallat ja Britannia auttoivat Japania rahalla ja aseilla, mutta lännessä ei ollut rintamaa. Itse asiassa Rising Sunin maa odotti Saksan tarttuvan hetkeen ja hyökkäävän Venäjää vastaan. Periaatteessa se oli todellinen ja hyödyllinen Saksalle. Liittoutunut Itävalta-Unkari, joka törmäsi Balkanin intressien kanssa, saattoi myös vastustaa Venäjää. Turkki, joka on historiallisesti loukkaantunut Venäjältä ja joka oli jopa Saksan taloudellisen valvonnan alainen, voisi myös osallistua sotaan. Italian osallistuminen sotaan, joka oli osa Triple Alliancea ja saattoi vaatia rikkaita Ukrainan maita, ei ole poissuljettu. Joka tapauksessa tsaari-Venäjä olisi huono. Vaikka hän hävisi liitossa ententen kanssa, sota kahdella rintamalla olisi päättynyt katastrofiin. Ranskan mahdollisuudet osallistua taisteluun ovat pienet, sillä Britannia oli tuolloin Venäjää vastaan. Yleensä tämä on tietysti suuri virhearvio Keisarista, joka menetti tällaisen mahdollisuuden. On mahdollista, että jopa ensimmäisen maailmansodan puhkeamisen jälkeen suurin strateginen virhe oli Fritzin hyökkäys Belgiaa ja Ranskaa vastaan. Ehkäpä jos he olisivat kaikin voimin aloittaneet hyökkäyksen Venäjälle, tilanne Puolan kanssa vuonna 1939 olisi toistunut. Onneksi saksalaiset osoittautuivat liian itsevarmoiksi valitessaan sodan kahdella rintamalla.
  Witcher, toisin kuin monet maanmiehet, oli onnekas: hän onnistui lukemaan Mine Kaifin ja jopa alkuperäisessä. Tietysti Hitler oli oikeassa sanoessaan, että täytyy olla joko yhdessä Britannian kanssa Venäjää vastaan tai yhdessä Venäjän kanssa Britanniaa vastaan. Ja aivan loogisesti tuleva Fuhrer arvosteli niitä, jotka yrittivät vetää valoon, Bismarckin ruumista.
  Hitler todellakin torjui kaiken mahdollisen liiton Venäjän kanssa, varsinkin kun bolshevikit tulivat valtaan siinä ja uskoivat, että Venäjän maista tulisi tulla Saksan siirtokuntia.
  Tämä tarkoittaa, että hän oli yksiselitteisesti Venäjän vihollinen, ja kaikki Fuhrerin sopimus oli pelkkä paperinpala. Lisäksi Stalin on idiootti, että hän jätti niin voimakkaan iskun avoimeen leukaan, vaikka hänen oli valmistauduttava torjumaan iskun ja laittamaan joukot valmiustilaan. Tai vielä parempi, laita se itsellesi! Saksan armeija ei myöskään ollut valmis Neuvostoliiton armeijan hyökkäävään impulssiin. Se olisi ollut heille erittäin vaikeaa, voisimme yksinkertaisesti ympäröidä ja tuhota saksalaiset joukot kattiloissa. Ja mitä tämä sota on! Ja niin aloite siirtyi Wehrmachtille. Ja rintama virtasi lännestä itään. Ei ole selvää, mihin Stalin luotti? Ja Beria on paskiainen. Hän tuntee hyvin hänen kaljunsa. No, miksi hän ei varoittanut Stalinia. Miksi ei suostuteltu toimiin? Miten se tapahtui? Loppujen lopuksi kansankomissaari on ovela henkilö eikä luottanut keneenkään! Loppujen lopuksi siellä oli todella vakavia tiedustelutietoja, kolmannen valtakunnan joukkoja vedettiin rajalle ja joka toinen isoäiti ennusti sotaa. Yleisesti ottaen oli tunne, että jotain säälimätöntä, kauheaa oli tulossa!
  Ja vain Stalin ja hänen lähipiirinsä löivät kauhat, ikään kuin tahtoen tahtoen menettää ja tappaa miljoonia ihmisiä. Ja yleensä, viiksikäs Georgia ei ole niin nero ... Hän ei onnistunut saamaan seminaaria loppuun, ja kuten Beria myönsi hänelle, hän juo usein. Ja kun sota alkoi, se kuhisi yleisesti... Ja nyt koko maailma on aseissa Venäjää vastaan! Ja tässä tietysti syyllinen Stalinin joustamaton politiikka. Etenkin huolimatta siitä, että rintama tukehtui tarvikkeiden puutteesta, tuhansia junia kutsuttiin karkottamaan tšetšeenit Kazakstaniin. Ja tämä tehtiin sodan aikana, jolloin jokainen vaunu on tärkeä! Tästä syystä Mainstein onnistui Neuvostoliiton armeijan merkittävästä numeerisesta paremmuudesta huolimatta suorittamaan vastahyökkäyksen punaisten joukkojen päihittämiseksi. Ešelonien puutteen vuoksi vahvistuksia ei lähetetty ajoissa, Neuvostoliiton joukkojen tarjonta häiriintyi ja sen seurauksena hyökkäys loppui. Ja jos joukkomme olisivat nyt Kiovassa ja ehkä Romaniassa, Britannia ja Yhdysvallat eivät ehkä uskaltaisi pettää Neuvostoliittoa!
  Sitä paitsi, kuka melkein tappoi Hitlerin? Työntää näin Kolmannen valtakunnan uuteen aggressioon?! Todennäköisesti se oli Berian johtama operaatio... Loppujen lopuksi hän kerran keksi kuinka saada Trotskin loppuun. Sitten tämä johtui kuitenkin tarpeesta välttää Internationaalin jakautuminen. Nyt tämä on johtanut päinvastaiseen vaikutukseen, Venäjän viholliset ovat yhdistyneet. Ja historialliset viholliset! Hänen Vedmakovinsa, minun on sanottava, oli hyvin yllättynyt siitä, että Churchill piti sensaatiomaisen puheen 24. kesäkuuta ja ilmoitti tukensa Neuvostoliitolle. On outoa, että lammas tuli liittoutumaan suden kanssa, jos tietysti brittiläistä leijonaa voidaan verrata lampaisiin. Stalin on kuitenkin tyypillinen susi! Nyt kaikki on palannut normaaliksi, kapitalistit-demokraatit ja kapitalistit-fasistit yhdessä! Mutta kommunistit ovat yhtenäisiä ja rehellisiä, ilman kompromisseja omantunnon kanssa! Ehkä Stalin halusi tätä? Joka tapauksessa vihollisten joukot lisääntyivät, ja idässä Japani osoitti suunsa. Mutta yleisesti ottaen Nousevan auringon maiden johtajuuden kulku on looginen: on välttämätöntä sulkea armeijan kurkku tyytymättömillä valtavilla alueellisilla myönnytyksillä ja todellisella antautumalla, he lupasivat uusia taisteluita ja maita. Jos Yhdysvallat ei olisi asettanut pakotteita heinäkuun 24. päivänä tai pikemminkin saartoa Japania vastaan, niin ehkä samurai olisi iskenyt Neuvostoliittoon, jopa elokuussa odottamatta talvea! Japanilaiset ovat rohkeaa kansaa, ja niitä tuskin pysäyttäisi Khalkhin Golin muisto, jossa muuten taistelivat toissijaiset joukot, mukaan lukien Manchurian keisarillisen hallituksen nuket!
  Ja tämä voisi vaarantaa Moskovan kaatumisen... Vaikka luultavasti Stalin olisi mieluummin antanut koko Siperian Moskovan antautumiseen. Jättäisin vain suojan sinne toivoen, että ankara taigatalvi ei antaisi japanilaisille mahdollisuutta edetä liian pitkälle ja ottaa yhteyttä saksalaisiin Uralilla tai Volgan alueella.
  Ja sitten tietysti olisi ongelmia... Hitler epäonnistui Moskovan lähellä ja teki virhearvion julistaessaan sodan Yhdysvalloille ilman, että Japani olisi vastavuorossa Neuvostoliittoa vastaan. Hitler ei eronnut lainkaan logiikasta, eläinperäisestä antisemitismistä, joka asetti itseään vastaan päätaloudellisen eliitin ja jopa Vatikaanin. Totta, tämä lisäsi hänen suosiotaan arabien keskuudessa, mutta he eivät antaneet merkittävää apua Rommelin joukkoille.
  Panssaroitu auto ajoi entiselle Neuvostoliiton rajalle. Jotain tuhoa on jo tapahtunut. Tässä on rajapylväs yhä esiin.
  Ja japanilainen jalkaväki, sekä useita kevyitä tanketteja, joissa on 20 mm:n automaattinen tykki ja kaksi konekivääriä. Kiinan jalkaväkeä vastaan tämä saattaa olla hyvä ase, mutta T-34:ää vastaan... Totta, tällaisia panssarivaunuja on vähän Kaukoidässä, pääjoukot on sidottu länteen. Lisäksi pari muuta panssaroitua ajoneuvoa ja kranaatinheitintä on näkyvissä kuljetettuina avokattoisilla ajoneuvoilla. Minun on sanottava, että hyvät kranaatit pienestä kaliiperista huolimatta ...
  Vedmakova epäröi: mitä tehdä? Japania on paljon, ja ilmeisesti sinun täytyy kääntyä maantielle. Tai ehkä silti antaa jonon kapeasilmäisille?
  Pimeää jo, pilvet ovat peittäneet taivaan, sade on tulossa. Tietysti voi ottaa riskin, varsinkin kun näin japanilaiset tungostavat, jalkaväki seisoo koottuna tiheissä riveissä. Kyllä, siellä on kokonainen rykmentti, keltanaamaisia sotilaita, melko ilkeitä, eikä ole sääli tappaa heitä.
  Vedmakova ristin itsensä mutisi:
  - Jumala varjelkoon lisää samuraita!
  Kaksi suuren kaliiperin - 12 millimetrin konekivääriä iski kapeasilmäisiä olentoja. Verilöyly alkoi. Tyttö jopa lauloi:
  Taistelemme vihollista vastaan loppuun asti
  Sotilaiden hyväksikäytöt - älä laske lukua!
  Venäläiset ovat aina pystyneet taistelemaan,
  Älä anna periksi, kun ongelmia tulee!
  12 - millimetriä on suuri ja terävä patruuna, se tunkeutuu kehon läpi ja joskus useita japanilaisia kerrallaan. Vedmakova ohjasi asetta hydraulisten toimilaitteiden avulla, joita japanilaiset lainasivat ilmailusta. Ensimmäisinä sekunneina Rising Sun Empiren taistelijat eivät edes ymmärtäneet mitä oli tapahtumassa ja mistä hyökkäys tuli. He yksinkertaisesti putosivat vapauttaen verta vatsasta ja rintakehästä. Niin odottamaton oli kuoleman tulo tässä näennäisen seesteisessä maailmassa. Vaikka ei, viimeinen lausunto on enemmän kuin pilkkaa.
  Vedmakova onnistui leikkaamaan useita linjoja ennen kuin vihollinen reagoi ja alkoi hajota. Lentäjä jatkoi ampumista liikuttaessaan panssaroitua autoa siten, ettei se joutunut tankettien tulen alle. Siitä huolimatta lentokonekanuuna voi lävistää jopa tällaisen panssarin. Tämä riippuu kuitenkin edelleen ammuksen alkunopeudesta, tanketeissa se on silti suurempi kuin hävittäjäaseissa.
  Vaikka lentäjä oli onnekas, japanilaiset eivät heti tajunneet, kuka heille kuoli, varsinkin kun kevätsade tiputti, minkä seurauksena välähdyksiä oli vaikea erottaa. Luultavasti samurait luulivat, että perään murtautunut venäläinen joukko hyökkäsi heidän kimppuunsa, joten tanketit avasivat tulen pensaikkoihin. Vedmakova murskasi japanilaiset ja lauloi:
  Meren kaukaa
  Missä kaari vapisi taivasta!
  Sulttaanin laumat lakaisevat,
  Kuin Antikristus olisi noussut ylös!
  
  Sota on armoton, paha,
  Kuin leija laskeutui Rusille!
  Minun maani on harmaa haavoissa,
  Pelasta äitini, rukoilen Jumalaa!
  
  Kuinka julma maailma on, mikä kauhu
  Lapsi kaatui ja revittiin palasiksi!
  He synnyttivät työntäen häntä kivusta,
  Joten paha Thunderer päätti!
  
  Täällä Jumala ei tiedä mittaa vihassa,
  Hän kaatoi epäonnen ihmissuvun!
  Ja jokainen elävä kärsii
  Vain suru laskee voiton!
  
  Venäjä on veren peitossa,
  Kuinka julma sinä oletkaan, Jumala!
  Minne lähetystyösi meni?
  Varmasti Kristus on kolmas, tarpeeton!
  
  Miksi olette Helvetti ja Eeva
  Karkotettu heidän paratiisinsa rikoksen vuoksi!
  Kannibaalin aika on tullut,
  Raidilla äkillisemmin Mamai!
  
  Tytöt vuodatti kyyneleitä,
  Saksalaiset tappoivat vanhemmat!
  Hän on paljain jaloin ja pakkasta,
  Kovaa, kaikki joet ovat jäässä!
  
  Kukaan ei sääli meitä ihmisiä
  Nyt kääpiöt, sitten käärmeet pistävät meitä!
  Joskus ajatus herää
  Mikä malja ääriään myöten kärsimystä!
  
  Turha toivo Jumalalle
  Hän ei todellakaan satuta!
  Ja on parempi elää huonosti ja huonosti,
  Mutta me sanoimme - se riittää!
  
  Meillä on kommunismin liput,
  Ja se tarkoittaa ilman viittausta setä!
  Älä siedä fasismin virtsaa,
  Etiikkamme on yksinkertainen: helvettiin!
  
  Toivo kädet varpaille,
  Mielessä, joka on päässä!
  Tahto johtaa meidät saavutuksiin,
  Taitoa, innostusta nyrkkiin!
  
  Ja niin, mittaamalla askeleita,
  Vapauteen ja onneen omalla tavallasi!
  Meistä tulee punaisia jumalia
  Kukaan ei voi taivuttaa meitä!
  Vedmakova lauloi ja raapui konekivääreistä, ammu niitä, jotka olivat jo onnistuneet hajottamaan ja makaamaan kapeasilmäisesti. Mutta sitten hänen onnensa muuttui, ja useat japanilaiset upseerit ilmeisesti ymmärsivät, mistä oli kysymys, ja heittivät useita kranaatteja panssaroituun autoon. Vedmakova tunsi väristyksen rungossaan. Japanilaiset kranaatit olivat kuitenkin sirpalekranaatteja, eivätkä ne läpäisseet panssaria, joka oli ilmeisesti suunniteltu pitämään konekivääripurkauksia kaliiperiin asti 14 millimetriin asti.
  Witcher naurahti.
  - Ja tässä on itsepäinen taistelu, harhaanjohtava hölmöluoti! Syöpynyt, yhtäkkiä viisaampi ja osui maaliin useammin!
  Panssaroidussa miehistönkuljetusaluksessa konekiväärit syötetään hihnalla. Tämä antaa suuren määrän luoteja, lisäksi toimitetaan vesijäähdytys, jonka avulla voit pidentää ammunnan kestoa. Siksi soturi ilman seremoniota katkaisi japanilaiset, jotka heittivät häntä kranaatteja. Mutta muut taistelijat näyttävät huomanneen. Kranaatit lensivät taas. Kuului karjunta. Näyttää siltä, että yksi kranaateista osoittautui raskaaksi, noin kilon painoiseksi ja panssarintorjuntaan. Japanilaisille toimitettiin jo samanlaisia aihioita. Heikko Chevroneja ja T-34:iä vastaan, mutta voit murtautua panssaroidun auton läpi! Lävistetyn puolen kautta Vedmakovalle suihkutettiin pölyä. Tyttö kirosi:
  - Kyllä, Japani on pieni, mutta se aiheuttaa suuria ongelmia!
  Panssaroitu auto lakkasi liikkumasta ja sirpalokranaattipari lensi sisäänpäin, missä ne räjähtivät.
  Sirpaleet saivat Vedmakovin kiinni repimällä irti hänen univormunsa. Kaiken lisäksi rikkoutunut kaasusäiliö syttyi tuleen. Tyttö kirosi taas.
  - Ei autoa - Kenraali! antaisin sinulle paskaa!
  Jouduin leikkaamaan vielä pari tusinaa päästäkseni ulos ohjaamosta. Tyttö teki tämän japanilaisten sotilaiden huomaamatta ja ryömi. Hän ei itse ollut huolissaan hänen nousevan auringon maan armeijan univormusta. Ja pimeässä ja sateessa kasvot eivät ole kovin erotettavissa. Nyt sinun on poistuttava valtatieltä ja sulattava pensaan.
  Tyttö ryömi tarpeeksi nopeasti ja samalla törmäsi ruumiisiin pari kertaa. Kauniisti mutisi:
  - Ei paha, annoin valon samuraille! Nyt sinun tarvitsee vain pelastaa itsesi!
  Soturi sukelsi pensaisiin ja nousi ylös ja alkoi kävellä. Hullu heidän kanssaan, ehkä he eivät saa. Itse asiassa hän taisteli kunnollisesti ja ajatteli saavutuksensa: luultavasti he eivät uskoisi sitä, muuten, kuka tietää, he olisivat antaneet sankarille toisen tähden!
  Yleensä outo asia on sota, täällä tapat ihmisiä ja tämä ei ole helppoa normaalia, mutta rohkeaa. Kuten Raamattu sanoo: Älä tapa! Siitä huolimatta, Jumala ei käskenyt vain tappaa, vaan yleensäkin tuhota amalekilaiset ja heidän vaimonsa ja lapset ja jopa karjan! Vaikka sodan aikanakin siviiliväestön tuhoamista pidetään moraalittomana ja alhaisena tekona.
  Länsiliittolaiset pommittivat kuitenkin paitsi eivätkä niinkään sotilaallisia tiloja kuin siviiliväestöä. Tämä johtui osittain korkean pommittajien alhaisesta tarkkuudesta, mikä vaikeutti puhtaasti sotilaallisten kohteiden kukistamista, mutta pääasia oli kosto. Japani sai myös valon Yhdysvalloista. Eikä heillä ollut mitään vastausta! Heillä ei vain ollut tarpeeksi pitkiä lentokoneita viedäkseen jenkit pois!
  Ilmeisesti amerikkalaiset pitivät Perun sataman kostoa riittävänä, tai pikemminkin korkein taloudellinen eliitti päätti samalla toimia pragmaattisesti ja tehdä lopun Maon puna-armeijasta. Japani jätti Mantsurian ponnahduslautana sotaan Neuvostoliittoa vastaan ja sai vapaat kädet Mongoliaa vastaan, ja loppu oli Chiang Kai-shekin työtä! Silloin on mahdollista kaataa koko Kiina itsensä alle. Ja anna nousevan auringon maan vuotaa verta sodassa Neuvostoliiton kanssa. Mielenkiintoisinta tässä lienee se, että japanilaiset laskevat Venäjän voitettuaan päästäkseen jälleen Amerikan kanssa Saksan ja Yhdysvaltojen avulla, he ajattelevat Siperian ja muiden maiden ryöstämistä uupuneelta Japanilta.
  Kumpikin osapuoli ajattelee, että se tehtiin erittäin taitavasti, varsinkin kun Amerikka ja Britannia saivat haltuunsa laajoja alueita ampumatta laukausta. Muuten heidän olisi pitänyt vangita ne takaisin pitkäksi ja ikäväksi ajaksi, joka kestäisi ainakin useita vuosia, koska nämä ovat edelleen saaria!
  Vedmakova käveli toivoen ylittävänsä etulinjan. On täysin mahdollista pudota aukkoon ja tarttua omaan. Ja ehkä jopa ottaa yhden samuraista vangiksi. No, se on lähellä Neuvostoliiton armeijan edistyneimpiä paikkoja. Muuten sitä on vaikea kantaa.
  . LUKU #5
  Maailman oligarkian: Saksan ja Euroopan Neuvostoliiton alaisuudessa tätä pidetään siis menetettynä vaikutusalueena ja jopa uhkana vahvistuneelle kommunistiselle imperiumille ja bolshevismin laajentumiselle. Ja Venäjä Saksan alaisuudessa on sen vaikutuspiirien laajentaminen ja mahdollisuus imeä kaikki mehut rikkaista maista. Mutta juuri tämän ranskalaiset oligarkit menettivät, kun he hävisivät Saksalle: heidän piti jakaa vähän Hitlerin kanssa, mutta he säilyttivät suurimman osan varallisuudesta ja jopa helpotti työläisten riistäminen - saksalaiset murskasivat ammattiliitot. Mitä oligarkit ovat menettäneet Baltiassa? Laske kaikki pääoma, ja kenellä ei ollut aikaa paeta, sitten vapaus tai elämä! Hämmästyttävä esimerkki! Tässä ei siis ole mitään yllättävää! Ja jos Hitler ei olisi ollut niin kiihkeä antisemiitti, kukaan ei olisi auttanut Neuvostoliittoa!
  On sanottava, että yksi syy siihen, miksi Ranska hajosi suhteellisen helposti, oli juutalaisten huomattavasti pienempi prosenttiosuus sekä väestöstä että talouseliittistä. Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa: tilanne oli päinvastoin. Varsinkin Yhdysvalloissa, mikä muuten selittää, miksi jenkit olivat vielä julmempia Saksan väestöä kohtaan kuin britit, vaikka Amerikkaan ei pudonnut yhtään pommia!
  Vishusta tuli Wehrmachtin nukke, ja saksalaiset ratsastivat Pariisin halki soittaen huuliharppuja. Hitler alkoi valmistella hyökkäystä Englantiin vaivautumatta siirtämään taloutta sotilaalliselle pohjalle ja käyttämään valloitetun Euroopan resursseja. Antisemitismin hylkääminen maksoi hänelle kalliisti, samoin kuin halun puute neuvotella Anglesin kanssa . Jälkimmäinen kenties sallisi Fuhrerin vapauttaa kaikki voimansa sotaan Neuvostoliittoa vastaan ja hyökätä takaisin toukokuussa. On totta, että rauha Britannian kanssa voi saada Stalinin julistamaan mobilisaatiota. Se olisi merkki siitä, että vihollinen on jo kynnyksellä.
  Tai olla tulematta, ja sitten se ehkä vaikuttaisi Yhdysvaltojen asemaan suhteessa Japaniin. He eivät provosoisi nousevan auringon maata, ja mahtava valtakunta voisi avata toisen rintaman! Mitä nyt tapahtui. Vain vielä pahemmassa tilanteessa, kun Neuvostoliiton armeija on melkein voitettu, aseiden tuotantoa ei ole vielä perustettu, eivätkä he ole vielä oppineet taistelemaan!
  Nyt ei ole neljäkymmentäensimmäinen vuosi - Neuvostoliiton joukot ovat saaneet taistelukokemusta, oppineet taistelemaan ja voittamaan! Joten nyt he eivät pelkää raskaita tankkeja ja lentokoneita, joissa on seitsemän tulipistettä, yhdessä koneessa!
  Yksinäinen japanilainen mies seisoo lähellä puuta. Tavallinen keltainen nukke siis.
  Vedmakova hyppäsi ylös hänen taakseen. Hän nyökkäsi päätään ylös ja sitten kiertyi... Kun vedät vihollisen "keilaa" jyrkästi ylös, niskalihakset eivät enää pysty tarjoamaan tehokasta vastusta ja "pää" taittuu helposti!
  No, mikä on yksi samurai vähemmän! Vedmakova näyttää iloiselta ja tyytyväiseltä, hän jopa paljastaa hampaansa:
  Japani ei koskaan valloita meitä! Koska on olemassa minun kaltaiseni taistelija!
  Todellakin, koko Venäjän historian aikana vain mongolitataarit pystyivät valloittamaan! Miksi tämä tapahtui ja miksi suuri slaavilainen kansakunta osoittautui avuttomaksi, tämä ei tietenkään ole yhden sukupolven mysteeri!
  Pääsyynä on feodaalinen pirstoutuminen, kun jokainen otti itselleen palan maata: hän aloitti kanoja ja istui siinä vartioimassa perintöään: työtön!
  Vedmakova tunsi, että tiukat ja epämukavat japanilaiset saappaat hieroivat hänen jalkojaan. Lentäjä päätti, että tässä tapauksessa ei ole mitään järkeä kestää piinaa. Hän vain heitti pois tylpät, supistaen ja painamalla "tyynyt" sormiinsa. Tunsin kotimaani yökylmyyden paljain jaloin ja tunsin oloni paljon iloisemmaksi! Hän lisäsi askeleen ja alkoi jopa pomppia hieman!
  Se, että venäläiset jakautuivat, oli slaavien suurin tragedia. Lännessä heidät valtasivat Liettua ja Puola ja idässä julmat tataarit. Ies ei kuitenkaan kestänyt ikuisesti: ennen sitä Moskova alkoi kasvaa ja muuttui jopa eräänlaiseksi pieneksi imperiumiksi. Ivan Kalitasta tuli Venäjän maiden keräilijä. Hän oli ensimmäinen eikä menestynein, mutta mikä tärkeintä, ensimmäinen! Ja miltä se kuulostaa bolshevikkien laulussa: parempi olla kuollut - kuin toinen!
  Stalin ei ole venäläinen, tämä on hänen suurin haittapuoli! Tästä johtuu epäluottamus nimikansaa kohtaan ja massiiviset perusteettomat sortotoimet! Tässä, anna sarvet sikalle ja valtakunta kiikalle!
  Chuchmek valtaistuimella ja Rus aitauksessa!
  Esimerkiksi sekä Tukhachevsky että Jegorov olivat varsin päteviä marsalkoja, mikä muuten voidaan sanoa muista sorretuista komentajista! Ei kannata verrata viiksiiseen apinaan! Siksi jäimme jumissa!
  Mutta kuinka todella tapahtui, että Stalinista tuli suvereeni hallitsija? Lukutaidoton georgialainen tehtiin jumalaksi!
  Venäjän kansaa pitää hallita Venäjän tsaar! Romanoveilla ei muuten ollut juuri lainkaan venäläistä verta, ja ehkä siksi he rappeutuivat!
  Japanilla oli myös erikoinen hallitusmuoto, jossa shogun oli olennaisesti korkeampi kuin keisari, ja siksi siinä oli joitain etuja, koska se ei todennäköisesti tuhoa valtakuntaa hullun perillisen takia. Japanilaiset eivät vuosisatojen ajan käyneet valloitussotaa, vaan riitelivät aktiivisesti keskenään. Tämä vaikutti jonkin verran tämän kansan mentaliteettiin. Mutta 1900-luvulla nousevan auringon maa valloitti enemmän maata kuin Aleksanteri Suuri! Nyt on Venäjän vuoro. Vain nyt ei ole tsaariaikaa, suuri kommunistinen puolue hallitsee ja maailman edistynein ja täydellisin taloudellinen ja poliittinen järjestelmä!
  Vedmakova kuitenkin pudisti yhtäkkiä päätään. Poliittisessa järjestelmässä ja hallituksessakaan kaikki ei ole oikein! Esimerkiksi kansa ei valitse valtionpäämiestä vaihtoehtoisen tahdonilmaisun seurauksena, mutta niin tapahtuu... Minun on sanottava, että laissa tai perustuslaissa ei määrätty päämajan perustamisesta ja sen valtuuttamisesta hätätilanteella valtuudet. Ja puoliksi koulutetun seminaarin kyvyistä hänellä henkilökohtaisesti oli suuria epäilyksiä! Sekä Beria: ovela, mutta huonosti koulutettu henkilö, jolla on erittäin kapea näkemys ja erudition!
  Mutta nyt etulinja on vieläkin lähempänä edessä, välähdyksiä on näkyvissä ja karjunta on voimistunut entisestään. On aika löytää kieli ja .... Vedmakova huomasi ryömivän japanilaisen irtonaisuuden. Nyt sinun täytyy istua varovasti heidän hännänssään. Suunnilleen samalla tyylillä kuin hän hyökkäsi Yu-188:aan, erittäin nopeaan pommikoneeseen, jota ei ole edes helppo saada kiinni nopealla MiG:llä. Tukit muuten, yleensä, eivät ole erityisen ohjattavia eivätkä tässä suhteessa ole parempia kuin Focken-Wulfit! No, tässä ovat samurait lähestymässä kaivantoa, he näyttävät lyöviltä pässiltä, jotka ryömivät öljylätäköön. Siellä on paljon japanilaisia, tässä sinun on toimittava huolellisesti... Tässä on nousevan auringon maan armeijan kapteeni, kuono on kuin murmelilla. Jokin huutaa, heilutellen voimakkaasti nyrkkejä ja tikaria.
  Vedmakova, joka odotti kärsivällisesti samurain hyökkäämistä, löi häntä takaraivoon kiväärin perällä. Hän kuitenkin laski iskun siten, että "jap" ei heti hylännyt. Ja sitten hän ampui konepistoolista hyökkäämään juoksevia japanilaisia! huusi:
  - Ovelus sodassa on kuin purje laivalla, mutta se vain täyttyy, ei hän!
  Poika Oleg ja tyttö Margarita tappelevat Stalingradissa. He seisovat tässä kaupungissa kuin titaanit.
  Oleg Rybachenko näyttää 12-vuotiaalta. Ja poika heittää kranaatin paljain jaloin.
  Hän heittelee fasisteja ja sanoo:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Margarita antaa myös hyvin kohdistetun käännöksen. Leikkaa natseja ja laulaa:
  - Kunnia Stalinille ja kommunismin aurinko!
  Oleg Rybachenko ampuu ja lisää:
  - Kunnia sankareille!
  Tyttö ampuu, leikkaa natseja. Hän heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Ja kunnia isänmaalle vuosisatojen ajan!
  Niinpä poika ja tyttö erosivat tosissaan. He ampuvat natseja ja heittävät kranaatteja.
  Pojan paljas jalka heittää tappajan lahjan. Villi vihainen poika sanoo:
  - Me kidutamme kaikkia!
  Margarita, ampuu ja niittää vihollista, vinkua:
  - Ja siellä on paholaisen heinää!
  Ja tyttö heittää kuoleman lahjan paljain jaloin. Sellainen on soturi, joka pystyy itse asiassa leikkaamaan kokonaisia joukkoja.
  Poika ja tyttö tappelevat Stalingradissa. He ovat todellisia sankareita. Ja ritarit täynnä rohkeaa henkeä.
  Mitä Hitler ajatteli, etteivät venäläiset olleet oppineet mitään vuoden 1941 katastrofin jälkeen?
  Ja vittuun! Puna-armeija on valmis kohtaamaan "E"-sarjan hirviöt, anna heidän jatkaa: E-75 tonnia yhdeksänkymmentä tonnia ja E-100 tonnia sataneljäkymmentä. Puna-armeija on vahvin kaikista taigasta Britannianmerille.
  Poika ja tyttö taistelevat, niin että natsit saavat heiltä kuin lasi vasarasta.
  Lapset ovat kuolemattomia eivätkä pelkää mitään. Mitä nämä fasistit ovat heille? Seuraavat kanit siemenillä!
  Oleg Rybachenko lauloi karjuen:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, sinä vuohi Hitler,
  Miksi kiipesit Venäjän perseeseen...
  Saat meiltä nimenomaan pennissä -
  Törmäät vahvaan pojan nyrkkiin!
  Ja sitten lihaksikas lapsi heittää kranaatin paljain jaloin. Ja kaksi saksalaista tankkia E-50 ja E-75 törmäävät vastakkain ja räjähtävät.
  Oleg Rybachenko sanoo iloisesti:
  - Olen nuori superluokan taistelija!
  Ja taas poika antaa vuoron.
  Ja sitten tyttö ampuu. Hän lyö tarkasti ja kovasti. Ja kun hän laulaa:
  - Murskaan kaikki fasistit ja laihdun Adolfille!
  Ja taas tyttö on täysin innostunut tuhoamisesta. Kaikki ampuvat ja ampuvat.
  Ja taas kranaatti lentää paljaalta jalalta. Hän voittaa fasistit. Heitä kuin keilapalloa osumasta palloon.
  Margaret laulaa:
  - Voimakas isku on poikkeuksellisen hyvin kohdennettu,
  Tyylikkäin Povetkin lentää kehään!
  Ampunut Oleg Rybachenko vahvisti helposti:
  - Arvoinen Povetkin-kopio, eikä pakene vahvoja vastustajia!
  Sen jälkeen poika heittää jälleen kranaatin paljain jaloin ja murskaa natseja kuin mukulakivipulloja.
  Ja kuinka taitavasti natsit törmäävät. Mitä he halusivat? Neuvostoliittoon ei tarvinnut kiivetä.
  Vain Oleg Rybachenko on ärsyyntynyt. Yhdysvallat on jo päästänyt saksalaiset valloilleen, ja Venäjän pitäisi ottaa räppi heidän puolestaan.
  Poika, joka heitti jälleen kranaattia paljaalla jalallaan, lauloi:
  - Älä leikkiä hölmöä Amerikkaa,
  Anna meille nyt Alaska...
  Tämä on maamme kahdella rannalla -
  Ei ole turhaa, että karhu on kova peto!
  Ja Oleg Rybachenko antoi jälleen vuoron ... Hän niitti natseja. Ja taas pojan paljaat varpaat puristavat kranaatin ja heittävät sen vihollista kohti. Ne levittävät sen eri suuntiin.
  Poika huutaa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Margarita heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Tsaari Nikolai II:lle!
  Poika korjasi tyttöä:
  - Stalin hallitsee täällä, ei Nikolai II!
  Margarita suostui helposti:
  Kyllä, Stalin! Kuka teki rauhan kannibaalin kanssa!
  Ja tyttö heitti jälleen tappajalahjan paljaalla jalallaan.
  Oleg Rybachenko huomautti loogisesti:
  - Neuvostoliitto tarvitsee hengähdystaukoa! Vaikka Kolmas valtakunta hyödynsi sitä paremmin!
  Ja lapset alkoivat taas ampua ...
  Saksalaiset lähellä Stalingradia ja itse Stalingradissa saivat kauhean helvetin.
  Mutta todella, se, mitä tulet, on mitä lähdet.
  Tai pikemminkin he kuolevat. Taistelu on niin veristä ja pyhää oikeaa.
  Oleg Rybachenko todella ajattelee taistelun aikana, että ihmiset ovat toisinaan liian naiiveja. Joko he tekevät neron Stalinista tai he tekevät Lukašenkasta yleensä. Mutta 2000-luvun Valko-Venäjälle persoonallisuuden kultin tekeminen kolhoosista on melko typerää. On korkea aika viisastua.
  Ja valitse uusi, nuori, edistyksellinen johtaja. Eikä demonstroida vauvan älykkyyttä hiekkalaatikossa.
  Seuraava anekdootti luonnehtii Lukashenkaa parhaiten:
  Kun Valko-Venäjällä kaikki tulee kalliimmaksi, mikä on halvin?
  Lupaa presidentti Lukašenka!
  Ja miksi?
  Koska ne eivät maksa mitään!
  Se on sääli valkovenäläisille, jotka äänestävät edelleen tällaista diktaattoria. Mutta on korkea aika viisastua ja näyttää, että he ovat Euroopan ihmisiä. Esimerkiksi Venäjällä Putin onnistui ainakin saavuttamaan kunnioituksen itselleen liittämällä Krimin ilman laukausta.
  Mutta se johtuu hänen ilmiömäisestä tuuristaan. Onnea Putinille. Esimerkiksi oli onni, että Israelin pääministerin vierailun aikana tapahtui epämiellyttävä jakso hänen vaimonsa kanssa Kiovassa. Kyllä, jälleen ilmiömäisen onnen ilmentymä. Mutta niin vähän todellista tuottoa! Entä jos tsaari Nikolauksella olisi niin ilmiömäinen onni? Tarkemmin sanottuna hän sai sen, vuoteen 1935 mennessä Venäjä oli hallinnut puolet maailmasta.
  Ja mitä seuraavaksi... Tsaari Nikolai suunnitteli lennon avaruuteen 28. toukokuuta 1935, juuri sopivasti syntymäpäiväänsä. Venäjän naiskosmonautin ensimmäinen lento ihmiskunnan historiassa.
  Ja tässä maailmassa, kun Neuvostoliitto harjoittaa selviytymistä.
  Stalingradin taistelut ovat suunnilleen samat kuin vuoden 1942 todellisessa historiassa. Vain tällä kertaa vihollinen on paljon vahvempi. Ja määrä, joka johtuu siirtomaajoukoista ja teknisesti.
  Se on erityisen vaikeaa Neuvosto-Venäjän taivaalla. Natseilla on paljon vahvoja suihkukoneita. Ja jotenkin sitä ei ole niin helppoa vastustaa.
  Tässä saksalaiset lentäjät Albina ja Alvina keräävät laskuja itselleen. He ovat suuria asiantuntijoita tällä alalla.
  Kuinka esimerkiksi pysäyttää sellaiset saksalaiset tytöt paljain jaloin bikineissä?
  Oleg Rybachenko tuntee nämä tytöt.
  Heittää toisen kranaatin paljain varpain. Hajottaa natseja kaikkiin suuntiin ja sanoo:
  - Venäjän suuri sydän!
  Ja terminaattoripoika on erittäin aggressiivinen tulipalo. Jokainen luoti osuu maaliin. Ja arabit ja mustat ja intiaanit hyökkäävät. Valtava joukko on tulossa.
  Neropoika heittää jälleen kranaatin paljain jaloin, työntää kaksi suurta saksalaista panssarivaunua yhteen ja lento:
  Samuraimekka kanssasi
  Sydän ja mieli on puhdasta...
  Johtaa rohkeasti hyökkäystä -
  Kauneuden polku!
  Margarita, joka ampui vihollista, otti ja ampui natseja sinkookasta ja vinkaisi:
  - Poikkeuksellinen kauneus!
  Ja soturi heitti paljain varpaillaan hyvin tuhoavan kuolemanlahjan. Murskasi vastustajat. Sitten hän taas heitti paljain jalkansa varpailla villiä tuhoa. Ja kaksi fasistista panssarivaunua otti ja törmäsi. Jopa kipinät ja savu putosivat ja kaatoivat!
  Oleg huudahti:
  - Se on ikuinen tyttö, hyvin tehty!
  Margarita heitti uutta tappaja-sitruunaa paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Olemme ikuisia lapsia Linnunradalla!
  Terminaattoripoika nyökkäsi ja jatkoi tappelua itse. Kaikki menee suunnitelmien mukaan. Tarkemmin sanottuna, kun se on normaalia. Ja heidän alueellaan natsit eivät murtaudu läpi.
  Joten natsit, vaikka kuinka kovasti yrittäisivätkin, mutta todellisuudessa he tukehtuvat vain omaan vereensä.
  Ja niiden tankit muuttuvat metalliromuksi! Ja Venäjän lippu loistaa planeetan yllä!
  Oleg Rybachenko toimii suurella energialla. Heittää kranaatteja paljain jaloin ja laulaa:
  - Tulemme aina olemaan onnellisia
  Tulee kirkas unelma...
  Ja kauneus tulee
  Meteli katoaa!
  Poikanero toimii aktiivisesti, mikä lisääntyy raivolla, joka on verrannollinen saksalaisten tulvaan.
  Margarita toimii toisena numerona. Mutta tytön paljaat jalat heittelevät kranaatteja yhä aktiivisemmin.
  Ja natsit joutuvat hänen iskujensa alle.
  Oleg Rybachenko myös ampuu... Mutta ajatukset hyppäävät, palaavat nykyhetkeen. Siihen, mikä on todellisuudessa.
  Itse asiassa valkovenäläisillä näyttää olevan Euroopan suurin aivomassa, mutta he sallivat panna itsensä kaulukseen, sietävät yksilön diktatuuria.
  Ja jos presidentti olisi jonkinlainen supermies! Ja niin kollektiiviviljelijä, ja jopa ilman laillista isää. Ja anna heidän ahdistaa niitä niin monta vuotta.
  Ja sitä paitsi on edelleen ahdasmielisiä ihmisiä, jotka äänestävät häntä.
  Kyllä, Oleg Rybachenkolla oli jopa pilkkaa.
  Kerro ystävät kuinka kauan
  Äänestä isä Kolya...
  Sinun on aika valita Oleg -
  Saadaksesi lisää rahaa!
  Kyllä, tietysti muutoksia tarvitaan ja mahdollisimman pian. Itse asiassa pysähtyminen on täynnä huonoja seurauksia.
  Lisäksi Lukašenko itse ei tiedä mitä haluaa. Hän on oikeassa, hän on vasemmalla. Tämä koskee kapitalismia ja sitten sosialismia. Ja hänellä ei ole hyvää joukkuetta. Eikä ole olemassa omaa puoluetta ja ideologiaa. Tällainen on hyvin keskinkertaisen ja puhelias persoonallisuuden kultti. Stalin ja Lenin ainakin tiesivät mitä halusivat! Ja tämä diktaattori? Hän ei edes tiedä, onko hän oikea vai vasen!
  Ei, ilman ideologiaa ja vakaata puoluetta yhteiskunnassa ei ole vakautta.
  Ja myös eteenpäin!
  Stalinista tuli valitettavasti myös kauhun ja tuhon symboli, mikä muutti kommunismin varittimen.
  Optimaalinen hallinto ei toiminut. Ja Brežnevin aikana vallitsi hulluutta - kuinka voit laittaa sellaisen Neuvostoliiton pään. Ja nuoruudessaan Brežnev ei vetänyt intellektuellia, mutta vanhuudessaan hän joutui hulluun. Ja ylipäätään on sääli, että valtionpäämies ei kyennyt sitomaan kahta sanaa ilman paperia. Ja sinun pitäisi tietää, miten se tehdään!
  Oleg Rybachenko heitti tappavan kaksoiskranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  Mutta elää silti
  Mutta elä Brežnevin mukaan!
  Olen tyhmä, tyhmä, en voi!
  Ja älä aja lumimyrskyä!
  Margarita heitti räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan. Hän hajotti natseja kuin omenat, jotka ravisteltiin oksasta.
  Tyttö lauloi:
  - Omenapuut kukkivat
  Solovjovin sävelet...
  Tulen luoksesi -
  Tulee harjoituksia!
  Tyttö hymyili leveästi ja häikäisevästi. Hänen hampaansa ovat kuin helmiä, niin kimaltelevia.
  Kyllä tämä pariskunta on mahtava.
  Oleg Rybachenko otti sen ja lauloi:
  - Nyrkkimme teräksellä,
  kynsillä, hampailla ja hampailla ...
  He haluavat todellisen taistelun!
  Ja taas, terminaattoripoika ampuu erittäin tarkasti. Ja natseilta vuotaa verisiä pisaroita.
  Ei, armoa ei tule. Viholliset tukehtuvat.
  Samaan aikaan Natashka ja hänen tiiminsä taistelevat Sukhumissa.
  Natsit hyökkäävät rannikolle. Taistelu on tietysti hyvin epätasainen
  Mutta tytöt. Kun he ovat melkein alasti, se on hienoa!
  Natasha heitti kranaatin paljain jaloin, niitti tusinaa fasistia ja lauloi:
  -Maailman tulevaisuus on meidän,
  Olemme tyttöjä kuin Jedi!
  Zoya laukaisi myös kranaatin paljain jaloin. Hajotti natseja ja huusi itsevarmasti:
  - Minä olen se, joka voi haudata kaikki hautaan!
  Aurora ampuu edelleen. Myös tyttö, joka osuessaan ei ole enää kärpäsen isku.
  Punatukkainen paholainen otti sen ja sumisesi:
  - Olen ketun värinen ja suurin kauneus!
  Ja taas hän ottaa sen paljaalla jalallaan ja heittää pois kuoleman lahjan! Tämä on todella tyttö, mitä tarvitset.
  Ja sitten on Svetlana kuin räjähdys! Ja hän hajottaa ja murskaa kaikki, ikään kuin paholaiset kaikkialta helvetistä olisivat siirtyneet häneen.
  Kyllä, tytöt täällä tietysti sellaisesta hampaiden virnistystä, että he tuhoavat minkä tahansa leuan ilman ongelmia.
  Ja tarvittaessa puoli päätä!
  Natasha ampuu vihollista ja karjuu:
  - Olen niin kova soturi, että härkäkään ei talla minua vastaan! Minä rikon hänen päänsä!
  Zoya vahvisti itsevarmasti:
  - Minä rikon sarvet!
  Ja tytön paljas jalka heittää kranaatin. Ja kaksi natsipanssarivaunua ottavat ja törmäävät.
  Ja sitten tässä on kuinka Aurora iskee. Ja myös paljain jaloin laukaisee murhanhimoisen.
  Ja huutaa:
  - Kunnia Stalinille, anna hänen viisastua!
  Aurora on todella paha. Millaista on taistella kahdella rintamalla? Itse asiassa se tarkoittaa itsemurhaa.
  Ja miksi Stalin toi Venäjän tähän?
  Tyttö taas paljain varpaillaan laukaisee tappavan kuolemanlahjan ja vinkua:
  - Kunnia uudelle johtajalle!
  No, oikein! Stalinilla on jopa matala otsa. Ja tämä on merkki alhaisesta älykkyydestä.
  Svetlana ampuu itsensä. Ja heittää kranaatin paljain jaloin. Sirottelee vastustajia. Tuhoaa ne ja huutaa:
  - Kunnia venäläisille jumalille!
  Ja taas, paljaalla kantapäällään hän heittää jotain hyvin tuhoisaa.
  Tytöt täällä ovat sen kaliiperia, että Fritz ei kestä heitä.
  Neljä tyttöä on valtava voima. Ja mikä tärkeintä, ne ovat samoissa pikkuhousuissa.
  Ja tämä antaa heille valtavan kyvyn taistella.
  Natasha on tulessa. Afrikkalaiset soturit liikkuvat lumivyöryssä, jopa hindut ja arabit.
  Saksalaiset käyttävät niitä tykinruokana. Ilman sääliä ja katumusta käyttöä taisteluissa. Ja tietysti he ottavat numeron.
  Sukhumi on jo leikattu pois maalta. Ja se on erittäin huono. Ammukset loppuvat pian ja meidän on perääntyttävä.
  Mutta vaikka tytöt eivät vieläkään halua antaa periksi. He haaveilevat voitosta. Vaikka voimat eivät ole samat. Ja Moskova on ympäröity.
  Natasha on huolissaan tästä. Hän heittää kranaatin paljain jaloin. Murtaa viholliset ja laulaa:
  - Jos pääkaupunki kestää!
  Zoya heitti myös räjähdyspakkauksen paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Venäjän joki ei kuivu!
  Ja hän räjäytti vihollista kaikista rungoista, kotitekoista perääntymätöntä katkeruutta.
  Ja rikkoi pari tankkia...
  Mutta ylhäältä hyökkäyslentokoneita alkavat painaa.
  Entä jos ne ovat reaktiivisia?
  Aurora ampui raketinheittimensä. Törmäsi saksalaiseen autoon. Sai hänet kaatumaan.
  Sitten punatukkainen peto huusi:
  - Kommunismi ilman rajoja!
  Sitten Svetlana alkoi ampua. Ja niitti mustat taistelijat. Ja sitten hän heittää sitruunan kuin paljas jalka.
  Ja huutaa:
  - Kunnia uusille jumalille!
  Natasha ampui vihollista kohti ja vinkaisi:
  - Venäjän jumalat!
  Ja kone räjähtää paljain jalkansa heitosta.
  Nämä ovat terminaattoritytöt. Jos he jo taistelevat, kukaan ei voi selviytyä heidän kanssaan.
  Zoya myös heittää vihollista kohti jotakin, joka tappaa kaiken voiman. Ja jotain, joka tuhoaa vihollisen. Ja soturi hampaat paljastaen huutaa:
  - Lentokoneita arkkuun!
  Ja paljaat sormet heittävät jälleen kuoleman lahjan.
  Ja sitten Aurora laukaisee sitruunan viholliseen. Ota ja karjuuta:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Svetlana paljasti hampaansa ja sanoi:
  - Kommunismille ja uusille saavutuksille!
  Ja taas kuinka hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Ja hän tappaa kaikki. No, jos ei kaikki, niin osa varmasti.
  Natsit kiipesivät kannuun. Ja tämä on heidän ongelmansa. Täällä voit nähdä itseliikkuvan Jagdtigr-ase. Vanhentunut auto, mutta erittäin tappava. Pioneeripoika ryömi hänen luokseen. Ja luistaa miina.
  Ja itseliikkuva ase räjähtää triviaalisti.
  Poika ojentaa kielensä ja laulaa:
  - Juodaan isänmaan puolesta, juodaan Stalinin puolesta!
  Juodaan ja taas juodaan!
  Me pioneerit tapamme Hitlerin!
  Fasistit ymmärtävät sen. Vaikka vaikeaa puna-armeijalle. Natsit ympäröivät Groznyn kaupunkia, mutta he käyvät yhä taistelua siinä. Tytöt ovat täällä huippuluokkaa.
  Tässä Tamara taistelee. Hän on uimapuvussa ja avojaloin. Ja sää on kuuma ja tyttö on niin taitava. Kauneus on tulessa. Paljain jaloin natseja vastaan hän laukaisee räjähteitä ja laulaa:
  - Hitler saa pian naulat arkkuun,
  Siitä tulee kuin hämähäkki tulessa...
  Demonit piinaavat alamaailmassa -
  Ne, jotka palvoivat Saatanaa!
  Ja taas, erittäin tappava sitruuna lentää kauneuden paljaalta kantapäältä ja murskaa natsit.
  Mary sanoo nauraen:
  - Kranaatit tappavat!
  Ja lyö Tamaraa olkapäälle. Kaksi tyttöä taistelee, ja huipulla on luotien lävistetty punainen lippu.
  Tytöt ovat paljain jaloin ja melkein ilman vaatteita, mutta he eivät aio luovuttaa Neuvostoliiton kaupunkeja.
  Maria lauloi iloisen laulun. Ja samaan aikaan hän johti armotonta ja murhaavaa tulta;
   On monia suuria ihmisiä,
  joiden teot elävät vuosisatoja, On monia suuria nimiä, joita kutsutaan kuolemattomuiksi.
  
  Monet sadun sankarit Säilyttivät eeppisten melodian, mutta yksinkertaisin kaikista sankareista Ja rakas meille kaikille - yksi.
  
  Hän vietti lapsuutensa vuorten keskellä, Hän seurasi lintujen lentoa, Hän peri vuorilta Kotkan siipien kauneuden.
  
  Hänen nimensä, ukkosen kolina, pyyhkäisi valtameren yli, tuli läheiseksi ja tutuksi kaikkien maiden proletaareille.
  
  Manner-Kiinassa, rakas kaikille sydämille, Tämä nimi ilmoittaa Fanzam - rauhan, lopun - palatseille.
  
  Stalin on onnen lippu, ihmiskunnan aamunkoitto! Eläköön rakas Stalin monta, monta pitkää vuotta!
  Tytöt lauloivat hyvin. Marian, Tamaran, kanssa liittyivät sekä Veronica että Victoria.
  Kaikki neljä kaunotar on ympäröity, mutta kuinka he taistelevat.
  Täällä Maria heittää kranaatin paljain jaloin ja ampuu alas saksalaisen hyökkäyskoneen. Ja kauneus vinkua:
  - Kunnia puolueellemme!
  Veronica lähettää myös kuolemanlahjan paljain jaloin, ja HE-162 ammutaan alas. Ja soturi karjuu:
  - Kunnia, joka on kunniaa korkeampi!
  . KAPPALE 6
  Victoria ampuu vastustajia kohti ja ampuu, virnistää:
  - Kommunismin tuleville avaruusalueille!
  Ja neljä kaunottarea, melkein alasti ja paljain jaloin nauramassa.
  He ovat sellaisia korkeimman luokan kotkatyttöjä.
  Mirabela ja Anastasia taistelevat taivaalla. Ja he myös aivopestävät natseja.
  Mirabela hymyillen, twiittasi:
  Kaikki maailmassa tulee olemaan hyvin
  Rakasta kotimaatasi intohimoisesti!
  Ja taas paljain varpain, avoimesta ikkunasta, kuin heittäisi sitruunaa. Ja lyö fasisteja. Toinen kaatunut auto kaatuu.
  Tämä on temppu - sinun on päästävä perille.
  Anastasia sanoo nauraen:
  - Lenin olisi kehunut sinua!
  Mirabela ampui alas pari saksalaista autoa yhdellä räjähdyksellä ja huomasi:
  - Epäilemättä myös Stalin!
  Anastasia katkaisi kolme natsikonetta ja vahvisti:
  - Ilman epäilyksiä!
  Tytöt ovat niin siistejä. Ja mikä tärkeintä, kaunis. Ne ovat kuumia ja samalla kylmiä laskelmia.
  Mirabela, ampuessaan alas toista konetta, huomasi:
  Kaikki maailmassa on suhteellista...
  Anastasia naurahti ja mutisi vihaisesti:
  - Ei ylimääräistä filosofiaa!
  Ja hän myös avasi ikkunan ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Tällä kertaa ME-262 räjähti.
  Mirabella nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Teit hienosti!
  Anastasia hampaat paljastaen lisäsi:
  - Hän teki mitä teki!
  Ja molemmat soturit purskahtavat nauruun. Ja silmät toisilleen.
  Kyllä, sankarillisuus on vaikuttavaa.
  Kesällä 1946 Volgan kaupungin ulkopuolella käytiin kiivaita taisteluita. Naisten ampujapataljoona kapteeni Alena Ogurtsovan komennossa otti puolustusasennon Volodarsky-kadun raunioissa. Tytöt konekivääreineen ja kivääreineen, kranaattinippuihin sidottuna, piiloutuivat raunioiden taakse.
  Alena itse on pilkullinen tunika alaston vartalonsa päällä, lyhyissä housuissa ja paljain jaloin. Kaunis ja kurvikas tyttö, vahvat lantiot, ohut vyötärö, lyhyt tukka puolilaatikon alla. Kasvot ovat erittäin ilmeikkäät, miehekäs leuka, siniset silmät leveästi toisistaan. Vaaleanruskeat hiukset muuttuivat harmaiksi pölystä, korkea rintakehä, kova ilme. Kapteeni Alena on taistellut yli kaksi vuotta ja nuoruudestaan huolimatta hän on nähnyt paljon. Tytön jalat ovat viiltojen ja mustelmien peitossa. Tyttö on ketterämpi liikkumaan paljain jaloin kuin karkeat ja kömpelöt saappaat.
  Paljas pohja tuntee pienimmänkin maaperän värähtelyn, varoittaa kaivoksen läheisyydestä ja itse äitimaa lisää kestävyyttä. Toisaalta tytön jalat kovettuivat, eivätkä he pelänneet kuumaa metallia tai raunioiden teräviä rauniojälkiä, mutta toisaalta ne eivät menettäneet herkkyyttään ja joustavuuttaan, varoittaen liikkeen pauhinan kautta . tankit.
  Rakas Alenka pitää kädessään kranaattia, jossa on sidottu räjähdyspaketti. On tarpeen ryömiä mahtavaan saksalaiseen tankkiin "Lion", kastelemalla katuja konekivääreillä.
  Mary ryömii hänen viereensä. Myös paljain jaloin, joten kaikki pataljoonan tytöt osoittautuivat saappaista jäljittelevät komentajaansa. Hänen pölyiset pohjansa terävöityvät, kun tyttö ryömi nelijalkain. Marian keltaiset hiukset ovat sotkuiset ja pitkät... Hieman pörröiset. Tyttö itse on hoikka, laiha, pienikokoinen. Hänet voidaan jopa luulla tytöksi, jolla on kapeat hartiat ja näennäisen suuri pää.
  Mutta Maria on jo kokenut paljon. Hän onnistui vierailemaan sekä fasistisessa vankeudessa, selviytyessään julmista kidutuksista, että miinoista, joista hän onnistui pakenemaan jonkin käsittämättömän ihmeen avulla. Mutta katsomalla hänen lapsellisia, helliä kasvojaan, et voi koskaan sanoa, että häntä lyötiin kumipuikoilla kantapäihinsä, virta kulki hänen ruumiinsa läpi.
  Maria ampuu... Kolmannen valtakunnan sotilas, tässä tapauksessa arabi, kaatuu kuolleena, hänen kuononsa nostaa hiekkaa ja rauniota.
  Alenka sujauttaa nipun kranaatteja roskakasan alle. Nyt yhdeksänkymmentätonninen "leijona" ryömii tänne ja räjäyttää sen. Tytön siniset silmät kimaltelevat kuin safiirit hänen kasvoillaan, auringonpolttamasta ja pölystä kirpeänä.
  Kokemus viittaa siihen, että hyvin suojattu säiliö vaihtaa nyt asentoa. "Lionissa" on 100 mm sivupanssari ja jopa kulmassa. Kolmekymmentäneljä ei voi murtautua sen läpi, vain raskailla Kevesheillä on mahdollisuus. Mutta toukat ovat tavoite. Tärkeintä on viedä autolta liikkuvuus ...
  Anyuta ampuu konekivääristä... Sotilas, kukaan ei tiedä mikä kansallisuus kuuluu. Suurimman osan itäisestä pallonpuoliskosta valloittaneet saksalaiset vaalivat arjalaista verta ja heittävät taisteluun siirtomaajoukkoja: arabeja, afrikkalaisia, intialaisia, erilaisia aasialaisia ja eurooppalaisia. Myös puolalaisten määrä on lisääntynyt - jotka ovat kehdosta asti tottuneet vihaamaan bolshevistista Venäjää. Ukrainan nationalistit, Donin kasakat, tšetšeenit ja koko Kaukasian Khaganate taistelevat täällä. Hitler nosti koko kansainvälisen.
  Paljon vihollisia...
  Anyuta välttelee taitavasti konekivääritulen. Luoti melkein halkeili, pölystä mustantunut, pyöreä, tyttömäinen kantapää. Kaunis kapteeni jopa tunsi kutituksen siitä, kuinka läheltä lensi suurikaliiperinen lahja. Tyttö ristisi itsensä ja kuiskasi:
  Edes luoti ei estä meitä!
  Maria ampuu takaisin... Toinen tyttö, Alla, on hyvin punatukkainen, keskipitkän korkea ja lihaksikas vähäisistä annoksistaan huolimatta. Myös erittäin kaunis tyttö, jolla on ylelliset lantiot, kohotettu vyötärö, ei naiselliset leveät hartiat ja korkeat rinnat.
  Alla taistelee vain shortseissaan, tunika repeytyy rikki ja murenee pölyksi, eikä uusia univormuja toimiteta Volgan yli. Jumala varjelkoon siirtämästä lisää ammuksia ja pisaraa ruokaa uupuneille Neuvostoliiton joukkoille.
  Joten Alla on melkein alasti, hänen jalkansa ovat naarmuuntuneet, varsinkin polvet. Sirpale osui oikean jalkapohjaan, ja se sattuu, on vaikea kävellä.
  Punatukkainen, pölyinen, melkein alasti Alla vääntelee kauniita, mutta samalla kovia kasvojaan. Tyttö ampuessaan sanoo:
  - Herra, Moskova ja Stalin ovat yläpuolellamme!
  Ja hän katkaisee hyökkäävät natsit, itse tuskin ehtinyt perääntyä.
  Rauniot ja kapeat kadut vaikeuttavat valtavien saksalaisten tankkien kääntymistä ympäri. Täällä on melkein kaksisataa tonnia "hiiriä", eivätkä ne pääse kulkemaan ollenkaan ...
  Kuten Anyuta odotti, "Lev" ajoi hieman ja hautautui roskapinoon. Siellä tapahtui räjähdys. Toukka räjähti, pari vaurioitunutta rullaa lensi pois.
  Haavoittunut tankki pysähtyi ja sen piipusta lensi ammus...
  Jossakin kaukaa jyrisi jättäen rauniot. Anyuta sihisi kuin käärme:
  - Se on minun laskelmani! Avasi tilin...
  Tyttökapteenin on taas pakko ryömiä pois. Saksalaiset ja heidän satelliitit eivät voi käyttää teknistä ylivoimaansa raunioissa. Itsepäinen Hitlerin syyn vuoksi Kolmannen valtakunnan joukot juuttuivat asemataisteluihin melko suuressa ja hyvin linnoitettussa kaupungissa.
  Maria heittää kranaatin. Pakottaen heidät hyppäämään kaatuneisiin saksalaisiin tai arabeihin ja kääntymään. Yksi natsimilitanteista repii irti kätensä ja roikkuu siinä, englantilainen kello kompassilla.
  Mary sanoo hymyillen:
  - Mitä kompassi sinulle näyttää - tie helvettiin!
  Ja kaunis tyttö ravistaa irti pölyisestä kantapäästään tarttuvaa keramiikkaa.
  Alla pudistaa myös pölyn pois kiinteillä, täyteläisillä rinnoillaan. Nännit ovat lähes mustia lialta ja kutisevat. Ja yritä pestä. Taas täytyy kaivaa, kun saksalaiset konepistoolit kirjoittelevat. Ja ryömi plastunskilla.
  Tyttöpataljoona säilyttää asemansa, vaikka pommituksia tapahtuukin. Ja he repivät raskaita kuoria, ja pommeja putoaa taivaalta ... Mutta mikään ei riko Neuvostoliiton sankaritaren rohkeutta.
  Täällä Anyuta näkee Pantterin ryömivän ohitse. No, tämä tankki ei ole enää niin pelottava.
  Voit lyödä sen sivuun. Tyttö aivasteli, sylki ulos pölyn, joka kiipesi hänen tyylikkääseen suuhunsa. Hän otti käteensä kranaatin, jota painoi räjähdyspaketti. Sinun täytyy hiipiä huomaamatta. Mutta ympärillä on niin paljon savua.
  Anyuta alkoi hiipiä ylös lepäillen viemäriin paljain varpaineen ja kyynärpäineen. Hän oli kuin kissa, joka vainoisi hiirtä. Tyttö muisti sodan tuolta kauhealta 41. vuoden kesältä, kun Wehrmacht hyökkäsi petollisesti Neuvostoliiton avaruuteen. Eikö tyttö ollutkaan peloissaan, melkein tyttö? Aluksi kyllä, mutta sitten siihen tottuu. Ja sinä näet jo jatkuvat kuorien purkaukset tavallisena meluna.
  Ja nyt se räjähti hyvin läheltä. Tyttö löi vatsalleen. Sirpaleet ryntäävät ylhäältä kuin villimehiläisparvi. Anyuta kuiskaa halkeilevin huulilla:
  - Oikeuden nimissä, Herra!
  Tyttö nopeuttaa ryömiä ja heittää kranaatin, johon on kiinnitetty räjähdyspakkaus. Nykyisyys lentää kaaressa. Kuuluu räjähdys, Pantherin ohuempi sivupanssari sopii. Saksalainen panssarivaunu alkaa palaa, taistelusarja räjähtää.
  Anyuta kuiskaa hymyillen:
  Kiitos Herra Jeesus! Uskon vain sinuun! Rukoilen sinua yksin!
  Murtaa pantterin. Revitty irti, pitkä runko on haudattu raunioihin. Sivuhaarniskasta irrotettu etupanssari muistuttaa kauhaa.
  Anyuta, jonka silmät pölyn ja auringonpolttaman ruskeissa kasvoissa kimaltelevat ruiskukista, sanoo:
  - Mitä enemmän tammea vihollisella on, sitä vahvempi puolustus on!
  Alla on erittäin seksikäs mustissa pikkuhousuissaan ja alastomassa, pölyisessä, vahvassa vartalossaan. Tyttö on erittäin älykäs. Hän osaa heittää lasinsirpaleita paljain varpaillaan.
  Nyt hän heitti terävää esinettä siroilla, pölyn peittämillä jalallaan. Ja jumissa, suoraan fasistin kurkkuun. Kaunis Alla nyökkäsi:
  - Ja minä olen seksisymboli ja kuoleman symboli!
  Tyttö, jonka jälkeen hän ryömi jälleen ampuen. Anyuta johti myös tulta.
  Kaunis kapteeni kaataa fasistin, sirutti:
  -Elämä on ketju, ja pienet asiat siinä ovat lenkkejä...
  Maria ampui, leikkasi Fritzin pään auki ja lisäsi:
  - On mahdotonta olla pitämättä linkkiä tärkeänä!
  Anyuta, joka ampui jälleen tarkasti, karjui:
  - Mutta et voi pyöräillä pikkuasioissa...
  Maria kuin ampuessaan lisäsi:
  Muuten ketju peittää sinut!
  Toinen tyttö Matrena, myös erittäin kaunis, valmisteli yhdessä pioneeri Seryozhkan kanssa miinan langalle. He kaksi työnsivät häntä... Salakavala booger ryömi "Tiger"-2:n toukkuun. Ja kuinka tämä pitkäpiippuinen saksalainen auto räjähtää.
  Vaalea poika Sergei huudahti:
  - Venäjämme, sinulla on ämpäri!
  Ja hän tuskin ehti pomppia, välkkyvä, musta, alaspäin laskeutunut kantapää putoavalta katolta.
  Matryona silitti pojan kaulaa ja sanoi:
  - Olet erittäin älykäs!
  Pioneeri eteni rintamalle ja liittyi naisten pataljoonaan. Poika on myös erittäin luova. Hän esimerkiksi teki lentokoneita ampuakseen alas fasistien hyökkäyslentokoneita. Kun Focke-Wulfit tai TA-152:t nousevat, kuuluu uskomattoman korvia puhkaiseva pauhu.
  Saksalaiset iskevät Wagnerin sinfonian säestyksellä. Niin majesteettinen melodia.
  Matryona sanoo ärsyyntyneenä:
  - He yrittävät edelleen pelotella meitä!
  Pioneeripoika lauloi patosisesti:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Kuolema ei vie meitä tähtitaivaan alle!
  Pyhän Venäjän tahdon puolesta taistella kovasti,
  Latasin mahtavan konekiväärin!
  Matryona, pitkä, lihaksikas tyttö, jolla on leveät lantio ja hartiat, on tyypillinen talonpoikainen. Vaatteet repeytyivät taistelun aikana rievuiksi, vahvat jalat ovat paljaat, hiukset on kudottu kahteen palmikkoon ja pölyisivät voimakkaasti.
  Seryozhka on vasta yksitoistavuotias, laiha aliravitsemuksesta, naarmuuntunut ja likainen poika, vain shortseissa. Pojan luonnostaan valkoiset hiukset muuttuivat harmaiksi, ja kylkiluut näkyvät ohuen, ruskettuneen ja likaisen ihon läpi. Jalat hirveästi kaatui, ja palovammoja, mustelmia, rakkuloita. Totta, kohtalo suojeli lasta vakavilta vammoilta.
  Matryona näyttää taustaansa vasten isolta ja lihavalta, vaikka tyttö ei ole ollenkaan lihava, mutta luissa on vahvaa, koulutettua lihaa. Lisäksi nälkä ei näyttänyt vaikuttavan hänen komeaan ja suureen vartaloonsa ollenkaan.
  Tyttö ampuu raskaasta panssarintorjuntakivääristä. Saksalaisia autoja ei saa lävistää otsaan, mutta teloissa on mahdollisuus.
  Ja iso "leijona", saatuaan painavan räjähteen alavaunuun, alkoi puhaltaa savua kuin raskas tupakoitsija.
  Seryozhka lauloi ilkeästi:
  - Stinky Fritz ajattelematta sytytti tupakan sisäänkäynnillä! Tietysti hän joutui suuriin vaikeuksiin!
  Matryona, joka välkkyi lihaksikkailla, ruskettuneilla pohkeillaan, löi steppiä paljailla, kauniilla jaloillaan. Tyttö lauloi:
  - Pyhät venäläiset kasvot välkkyvät kuvakkeesta ... Jumala varjelkoon sinua liota vähintään tuhat Fritziä! Ja jos joku surina enemmän kuin fasistit, kukaan, usko minua, ei tuomitse sinua siitä!
  Sitten hän latasi panssarintorjuntakiväärin ja ampui uudelleen. Saksalainen kuljettaja puhalsi jälleen savua.
  Tyttöpataljoona aiheutti huomattavia vahinkoja Fritzille. Mutta hän kärsi myös tappioita. Täällä yksi tyttö repeytyi kahtia, ja hänen kasvonsa muuttuivat pölystä huolimatta kalpeiksi.
  Suurin osa Stalingradista on jo vallannut natsit, mutta se, mikä kaupungista on jäljellä, ei halua antaa periksi ja antautua.
  Anyuta yrittää sillä välin murtautua "Tiikerin" läpi. Voimakas saksalainen auto, sai kranaatin kylkeen, mutta ei antautunut. Kääntyy ympäri ampuakseen tykin. Tytön on kaivattava maahan ja raunioihin, jotta nykyisen räjähdysaalto ei murskaa häntä.
  Anyuta kuiskaa hiljaa:
  - Äiti, isä, olen pahoillani!
  Maria heitti kranaatin Tigeriin, joka räjähti hänen otsaansa. Tyttö sihisi:
  - Siitä, että kevyt opetus talvella keväällä ... toistan poikkeuksetta, että Hitler on ruttopaskiainen!
  Alla, murtautuen natseihin ja kaatamalla vettä heidän päälleen purskahtaen, jännitti:
  - Arkussa näin Fuhrerin nyt! Ja hän potkaisi köyhää suoraan silmiin!
  Punatukkainen tyttö itse asiassa heitti kranaatin tankkiin paljain sormin. Se osui piippuun... Seurasi räjähdys ja "Tigerin" kuono murtui.
  Pelkuri saksalainen otti sen ja perääntyi.
  Anyuta tuhahti sieraimiinsa:
  - Meidän, sinun ei anna periksi!
  Maria katkaisi luodilla hitleriläisen palkkasoturin ja lauloi:
  - Ja konna ei vitsaile! Kädet ja jalat, hän vääntelee venäläisiä köysiä! Hän upottaa hampaansa aivan sydämeen ... Hän juo isänmaan pohjaan!
  Anyuta naurahti, haukkui:
  - Fuhrer huutaa villisti, repii itsensä!
  Maria, ampui, lisäsi:
  - No, kuolema puhaltaa, virnistää!
  Vielä vaarallisempi "Shtumrtiger" on ilmestynyt. Se tuhoaa kokonaisia rakennuksia ja bunkkereita. Lisäksi se ei lähesty Neuvostoliiton joukkojen asentoja. Auto on saksalaisten konekiväärien suojassa.
  Anyuta näkee, että on epärealistista päästä lähelle Fritzin paikkoja. Mutta taivaalla Focke-Wulfit. Yksi näistä koneista lentää lähemmäs Neuvostoliiton asemia. Tytöt avaavat tulen häntä kohti.
  Alla heittää kranaatin ja sanoo raivoissaan:
  - Syvässä kuolemassa - anteeksiantoa ei ole!
  Sen jälkeen tyttö antaa käännöksen konekivääristä. Rullaa takaisin nopeasti. Suhteellisen uusi saksalainen tankki "Panther" -2 pienellä tornilla ja matalammalla siluetilla ajaa nopeasti ylös.
  Useat tytöt heittävät kranaatteja saksalaiseen autoon. Lahjat saatuaan hän jäätyy eikä pysty kääntymään ympäri.
  Alla vihelsi ja vihelsi:
  - Tämä on uusi hyökkäys! Revimme hänen suunsa!
  Panther-2 murisi ja ampui tehokkaamman aseensa.
  Tulipatsas halkaisi ilman ja lämmitti ja elektrolysoi ilmakehän välittömästi.
  Alla kikatti, kuoret lensivät puolialastoman tytön ohi. Häpeämätön punapää pudisti lantiotaan ja sanoi:
  - Ja Newton voitti viholliset, heitti ikeen valtaistuimelta! Fritz hän määräsi Newtonin lakinsa!
  Koko Stalingrad oli tulipalojen vallassa, kun tulen kielet näyttivät nuolevan taivasta ja rätivän purppuraisia, oransseja ja helakanpunaisia kipinöitä! Ja jokainen kipinä on kuin aave, joka pakenee helvetin linnasta.
  Anyuta kaatoi saksalaisen hävittäjän, välähti sinisiä silmiään ja lauloi:
  - Mitä sinä huudat paha vanha nainen? Usko minua, vain psykiatrinen sairaala itkee puolestasi!
  Maria lauloi laulussa ampuen natseja:
  - Kuinka hyvä on makaamaan nurmikolla ja lyödä Fritziä päähän! Järjestä haute Fuhrerille ja lähetä luoteja konekivääristä!
  Tyttö kikatti villisti ja kiertyi vatsaltaan selälleen. Tein polkupyörän jaloilla. Kranaatti lensi ylös. Lentävä Focke-Wulf, saatuaan sirpaleita vatsan alle, nousi reippaasti korkeammalle. Voidaan nähdä, että terävät sirpaleet haavoittivat häntä. Fasistinen olento syttyi tuleen ja alkoi menettää murtuneita siipiä.
  Anyuta, nähdessään kuinka Fokke menetti korkeutta, karjui:
  - Se on semafori! Kirves roikkuu kyydissä!
  Saksalainen lentokone räjähti ja levitti roskia kaikkiin taivaan kulmiin. Ja minne fasistinen ässä katosi. Tein viimeisen kierrokseni. Pyöveli meni tuhkaan, ei lentäjä!
  Maria aivastasi, levittäen pölyä ja sanoi:
  - Ollakko vai eikö olla? Se ei ole kysymys!
  Alla heitti taas lasinpalan jalallaan niin paljon, että se osui silmään Fritzistä pään takaosan kautta:
  - Olen tankkiarmada! Ja sinua pitää hoitaa!
  Saksalaiset ja heidän satelliittinsa yrittivät edetä heittäen kranaatteja eteensä. Sellainen taktiikka tyttöjä vastaan ei toiminut. Täällä Seryozhka käytti katapultin ja kuinka se iskee viholliseen vastauksena.
  Pioneeripoika huusi:
  - Joulupukki repii Hitlerin suun!
  Katapultin panos, joka tunkeutui natsien joukkoon, sai heidät hajottamaan ja samalla kiertämään ilmassa. Fritz kaatui ja murtui seinien raunioihin.
  Tankki "Tiger" -2, menetettyään tasapainonsa, törmäsi "Lioniin". Voi Leva, missä on mahtava nimesi?
  Anyuta hymyili ja vastasi:
  - No, hyvin tehty Seryozhka!
  Poika murisi aggressiivisesti.
  - Pioneer on aina valmis!
  Tyttökapteeni alkoi naulata uudelleen. Ja Matryona kutitti Serjožkan kapeaa jalkaa, kuinka kovaa hänellä onkaan! Ei ihme, että poika ei pelkää juosta tulipalojen läpi.
  Maria laulussa sanoi:
  - Nuoruus on hyvää - vanhuus on pahaa!
  Alla, tämä iloinen punapää, suostui:
  Mikään ei ole pahempaa kuin vanhuus! Tämä on todellakin inhottavin tila kaikista mahdollisista!
  Ja tyttö hyppäsi vallankaappauksella. Hän kuvitteli hetken inhottavia mummoja. Ei, älä vertaa, vanha nainen tyttöön. Ja mikä kauneus hoikkaissa vartaloissa.
  Allah otti sen ja lauloi:
  - Virtaa vuodesta toiseen, vuosia asuntovaunussa,
  Vanha nainen hieroo hennaa huhmareessa...
  Ja entä hoikka vartaloni,
  En ymmärrä miten nuoriso on mennyt!
  Anyuta välähti silmiään, kaatoi saksalaisen lyömällä nivusiin ja huomautti:
  - Ei! Silti sodassa on sellainen viehätys - pysyä ikuisesti nuorena! Aina humalassa!
  Matryona laittoi uuden panoksen katapulttiin. Tämä on jotain hyvää laastia. Tyttö sihisi:
  - Älä ohita, vaan ohita!
  Serjozhka sekoitti ohutta mutta ketterää jalkaansa ja haukkui:
  - Fritzin kasvot!
  Ja kranaatti yhdessä räjähdyspaketin kanssa lensi täydessä vauhdissa natsien asemiin.
  Kyllä, Stalingradia ei annettu heille. Pahoinpitely on jatkunut kolmatta kuukautta kesäkuun lopusta, mutta kaupunki ei ole kyennyt ottamaan kaikkea. Muilla rintaman sektoreilla natsit saavuttivat menestystä, mutta eivät tällä.
  Anyuta ampui pistoolinsa ja murisi:
  - Kaikki on mahdotonta, se sattuu olemaan mahdollista... Maailmankaikkeutta ei tarvitse tehdä kovin monimutkaiseksi!
  Ja osui moottoripyörän bensatankkiin. Kone räjähti, ja tuliset pyörteet valaistivat savuisen maiseman. Ja tulinen tassu repäisi saksalaisen.
  Tyttökapteeni huusi:
  - Rakastan tappaa pahaa! Ja tämä on korkein hyvä!
  Maria löi saksalaisia räjähdysmäisesti ja sihisi:
  - Leikitään piikkisikaa!
  Alla avasi tulen, tarkemmin. Muutama musta jäi makaamaan keihään peittämien raunioiden päälle:
  - Tapa vihollinen! - Tyttö kuiskasi.
  Maria lauloi leikkisästi:
  - Maalattuani Hitlerin huulipunalla, Mainsteinin hiuslakalla, raahaan sinut prinsessan vankeuteen, uskollinen koira puree sinut!
  Anyuta, ampui, sihisi:
  - Tule illalla, Adolf, hirttäydy... Älä huijaa päätäsi! Tule illalla, lentää kuin haukka - lyödäksesi natseja!
  Maria sanoi raivoissaan pudotessaan kypärän iskusotilaatin päästä:
  - Me voimme! Ja me teemme!
  "Lenin"-pataljoonan tytöt pysäyttivät ulkomaisten joukkojen etenemisen. Fritz siirtyi eteenpäin, kirjaimellisesti heittäen ruumiita avaruuteen. Säiliö "Lev", johon toiveita kiinnitettiin, ei myöskään auttanut. Tässä on koneen muunnos 150 mm pistoolilla.
  Alla kaataa paljaaseen nänttiinsä tarttuneen kiven. Tytöllä on niin kauniit ja täyteläiset rinnat. Tyttö heittää kranaattia jalallaan. Jalka on vahvempi kuin käsi, ja heitto menee pidemmälle.
  "Lion" sai aukon toukkuun ja pysähtyi. Laukaus hänen voimakkaasta suustaan. Röytää ja romahtaa.
  Allah sylkee, sanoo:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta!
  Ja tyttö ampuu taas. Ja hän tekee sen erittäin hyvin. Tornista ulos kumartunut fasisti putoaa takaisin.
  Punatukkainen, melkein alaston tyttö sanoo:
  - Turhaan vihollinen uskoo onnistuneensa murtamaan venäläiset! Kuka uskaltaa, hän hyökkää taistelussa, me lyömme viholliset kiivaasti!
  Ja Alla pyörittää puristimen lihaksia, joita hän on kohokuvioitu.
  Voi kuinka kauniita tytöt ovat! En halua kenenkään heistä kuolevan.
  Ekaterina juoksi... Erittäin kaunis tyttö, jolla on pörröiset, valkoiset hiukset. Hän onnistuu jotenkin voitelemaan ne jollain juomalla, jotta ne eivät likaannu.
  Tyttö on erittäin kaunis, Venuksen hahmolla, vain sävyisempi ja kohokuvioitumpi. Vaatteet päällä, vain rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki muu on jo purettu. Mutta kuinka suloiset ovat jalat! Tämä ei ole tyttö, vaan täydellisyyden sinetti, kauneuden kruunu.
  Hän liikkuu erityisellä tavalla, kuten orava. Paljaat jalat ja välkyntä ja kantapäät pysyvät yllättävän puhtaina. Ekaterina ampuu, ja fasisti saa haavan rintaansa.
  Tyttö sanoo:
  - Uskollisuus isänmaalle on korkein sana!
  Allah sanoi nauraen:
  - Ota rintaliivit pois ja pysy kuin minä shortseissa!
  Catherine pudisti päätään negatiivisesti.
  - Tämä ei ole sopivaa!
  Alla pudisti lantiotaan, ampui osuvasti ja lauloi:
  - Jotain komsomolilaista on tullut epätavalliseksi! Paljasrinta käveleminen tuollainen on todella säädytöntä!
  Catherine naurahti ja huomautti:
  - Miksi tuoda iloa Fritzille, katso kauneuttamme!
  Allah vastasi päättäväisesti:
  - Kauneutemme on tappava!
  Katya kikatti ja ampui TA-200:aan. Natsien auto syttyi tuleen. Ja kaunis blondi huusi:
  - Kuolema pahalle!
  Allah naurahti.
  - Ja elämä on hyvää!
  Ekaterina, nähdessään saksalaisen putoavan, murisi:
  - Tämä on korkein arvo! Älä luule natseja, että olet voittanut!
  Allah laulaa:
  - Voittoa odotellessa! Voitto odottaa... Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voittoa odotellessa! Voittoa odotellessa! Pystymme voittamaan natsit!
  Kaunis tyttö, jonka alasti rinnat tärisevät. Hyvä paljaalla vartalolla helteessä, jota tuli voimistaa.
  Anyuta näytti nyt paljon päättäväisemmältä. Hän ampui Fritziä konepistoolilla ja haukkui:
  - Kastroin sinut!
  Ja todellakin natsit saivat tappavia lahjoja ja arkkuja! Ja tyttö näytti heille hahmon, rakennetaanpa paljaat varpaat. Ja vihelsi kuin satakieli-ryöstäjä. Ja alaraajojen sormien kautta.
  Tyttökapteeni on erittäin älykäs. Ja kimaltelevaa. Eikä ollenkaan julmaa. Hänkin on toisinaan sääliä vihollisen sotilaita kohtaan, joilla saattaa olla lapsia, jotka itkevät kuolleiden isiensä puolesta.
  Anyuta kuitenkin ajaa sellaiset ajatukset pois itsestään, niistä haluaa purskahtaa itkuun. Mutta venäläiset eivät tulleet saksalaisten luo ryöstämään ja tappamaan. Ei, nämä ovat saksalaisia ja koko aggressiivinen ulkomaalaisten lauma kaikkialta maailmasta murtautui Venäjän avaruuteen.
  Anyuta teki ristin ja ampui Fritziä, joka yritti hiljaa päästä lähelle venäläisen Fritzin asentoja... Hänen luodistaan lyöty silmä ja aivot vuotivat ulos.
  Tyttökapteeni hymyili ja sanoi nokkelasti:
  - Suoraan silmästä silmään, päästä päähän!
  Anyuta ampui tarkasti ja osui moottoripyörään sivuvaunulla. Auto alkoi repeytyä, ja konekivääri lensi pois, kiertyi useita kertoja. Sitten sen kuono upposi raunioihin.
  Tyttö hieroi paljas, pölyinen pohjansa raunioihin. Ja hän tähtäsi taas. Hänen iloiset, nuoret kasvonsa virnistivät melko virnistyneenä. Tyttö lauloi:
  - Ei, kerroimme fasisteille, että kansamme ei siedä, että venäläistä tuoksuvaa leipää kutsutaan kaalikoksi!
  Maria teki erittäin tarkan laukauksen, josta Focke-Wulf leimahti ja siristi:
  Huijarille valinta on tietysti selvä,
  Dollareilla hän on valmis pettämään Venäjän...
  Mutta venäläinen mies on niin kaunis
  Että hän on valmis antamaan henkensä isänmaan puolesta!
  Tyttö teki kuperkeikkauksen ja näytti natseille viikunaa ja rullasi, eivätkä luodit koskettaneet kauneutta.
  Alla ilmestyi, tämä kaunotar, melkein alasti ja likainen kuin paholainen, heitti kranaatin kerralla kahdella jalalla. Ja hän tarkisti:
  - Minulla on... Fritz terävällä puolella!
  Matrena korjasi Alla:
  - Terävä, sivussa, eikä terävällä puolella!
  Tyttö kikatti ja ravisti vesimelonirintaansa ja laukaisi kranaatin kranaatilla, jossa oli räjähdyspaketti. "Tiikeri" osui kuonoon, ja tämä vino taideteos vältteli.
  Sen jälkeen natsi-olento perääntyi. Hän alkoi ryömiä kuin tuleen syttynyt kilpikonna.
  Anyuta lauloi iloisesti silmää silmää:
  - Ja "Tiikeri" perääntyy ja saksalaiset piiloutuvat!
  Neitsytpataljoona ohjasi hyökkäyksen, ilmaiskujen ja raskaiden aseiden alaisena. Täällä suihkupommittajat osuivat, rikkoutuneita, punakuumia jyrkkiä nousi taivaalle. Ja kivet olivat tulessa. Onneksi kukaan tytöistä ei kuollut, mutta miehet menivät seuraavaan maailmaan - jotka eivät ole niin pahoillani! Ja sielut lentävät - toiset taivaaseen ja toiset helvettiin! Missä paholaiset haarukalla odottavat jo niitä, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
  Alla on raivoissaan sotureista seksikkäin: no, voivatko natsit "Sturmtigristaan" ampua Neuvostoliiton joukkojen paikkoja ja tappaa punaiset soturit?
  . LUKU #7
  Ja tyttö tarttui kranaattiin paljain jaloin ja kierteli kuperkeerausina. Ja pyörii yhä nopeammin. Ja sitten hän kaikella voimallaan heitti kuoleman lahjan Stormtigerin leveään kuonoon. Kauneuden alasti ruskettuneet jalat välähtivät ja kranaatti lensi leveään kuonoon. Ja tehokas kone ensin tukehtui ja sitten ryntäsi. Kaksi "Kuninkaallista tiikeria", jotka seisoivat "Sturmtigerin" sivuilla, heitettiin ylös ja hajaantuivat eri suuntiin. Rullat revittiin niistä, ja ne putosivat alas lentäen kuin rikkinäinen kuningattaren kaulakoru.
  Räjähdysaalto heitti Allan, ja tyttö lensi ylösalaisin. Ja häntä käännettiin, keinutettiin ja heitettiin. Mutta kaunotar kuitenkin laskeutui, terävät rauniot ja murskatut kivet kaivettiin hänen paljaisiin pohjiinsa. Tytöllä oli kipuja, ja jopa kovettunut jalan kärki lävisti.
  Mutta Alla löysi voiman nousta ylös ja huutaa:
  - Te fasistit olette tuhkassa!
  Anyuta ja muut tytöt oksensi räjähdysmäisen aallon ja jopa hieman murskautuivat. Mutta kukaan kauniista sotureista ei kuollut. Tytöt kohtasivat hurrikaanin ja hyvin kohdistetun tulen. Tukahduttaa natseja, jotka hyppäsivät ja muut Neuvostoliittoa piirittäneet aggressiiviset hyönteiset.
  Maria lauloi suurella innolla:
  - Ja kun Herran trumpetti vie meidät taisteluun, olemme komsomolin ystäviä! Ja Jehovan tahdosta olen taivaallisessa nimenhuutokutsussa!
  Alla, pudistaen pölyä vereksi murskatuista pohjista, lauloi:
  - Lenin, puolue, komsomol! Lähetämme Fuhrerin hullujen taloon!
  Tytöt alkoivat nauraa korviaan, ja Serjozhka sanoi huolestuneena ja ärsyyntyneenä:
  - Ja katapulttini ei ole yhtä tarkka kuin Allan paljaat ja vahvat jalat!
  Matryona koukistaen kätensä lihaksia sanoi:
  - Se on hyvä! Ajattelet edelleen. Jotain siistimpää!
  Etulinjasta palaava Vedmakova sai kiireellisen kutsun Vladivostokiin. Kärsittyään valtavia tappioita ja melkein piiritettyään Habarovskin (viestintä tämän kaupungin kanssa ylläpidettiin Amurin kautta), japanilaiset pysäyttivät joukkonsa ryhmitelläkseen uudelleen ja täydentääkseen. Ainakin sata miljoonaa Japania, toiset seitsemänkymmentä miljoonaa Manchuriaa ja Thaimaata, voisi siirtää jalkaväkeä runsaasti. Tietyssä mielessä on helpompi taistella Neuvostoliittoa vastaan kuin Yhdysvaltoja vastaan, koska viimeksi mainitun kanssa taistelemiseen tarvitaan paljon kalliita aluksia eikä suinkaan halpoja lentokoneita. Mutta jalkaväkeä kevyillä ja halvoilla kivääreillä ja Schmeistersiltä kopioituilla konekivääreillä voidaan toimittaa suuria määriä! Jokainen seitsenvuotiaasta lähtien japanilainen poika osaa koota ja purkaa konekiväärin! Tietysti vain joukkojen siirtäminen saarelta mantereelle vie aikaa. Ja kun olet saanut täydennyksen, siirry syvälle Neuvostoliiton alueelle!
  Saatuaan puhelun Vedmakova toivoi saavansa vihdoin uuden taistelijan ja taistelevansa taivaalla. Tyttö vietiin Vladivostokiin emkassa. Lentäjä tunsi itsensä terminaattorilta. Matkatoveri osoittautui huomattavasta iästään huolimatta harmaahiuksiseksi isoisäksi, jolla oli vain kersantin raitoja.
  Hän julisti ylpeänä:
  - Voi sinä nuoriso! Ja tiedät, että taistelin japanilaisten kanssa tsaarin aikoina!
  Vedmakova kysyi epäilevästi:
  - Todella? Tai ehkä sait myös ristin?
  Isoisä, pudistaen harmaata partaaan, kirosi:
  - Ei ristiä, ei mitaleja! Niinpä hän taisteli vuoden ja kolme kuukautta yksityisenä! Mitä luulet, jokainen voi saada titteleitä ja mitaleja? Varsinkin tsaarin aikana, kun riveitä ei kovin suosiossa!
  Vedmakova suostui:
  - Kyllä, kuninkaan alaisuudessa oli luokkaeroa! Mutta ajat ovat nyt toisenlaiset. Muuten, kuinka voit japanilaiset! Tarkoitan, oliko vihollinen vahva?
  Vanhus vastasi rautahampaitaan välkkyen:
  - Ei heikko, vaikka jos komentomme olisi älykkäämpi, he eivät luopuisi Port Arthurista ja Manchuriasta! He eivät ole niin vahva vihollinen.
  Emka ajoi hitaasti, tie oli pommien ja tykistöjen kaivama. Oli mahdollista puhua.
  Vedmakova kysyi hieman hiljaisemmin:
  - Ja mikä meidän oli vahvempi?
  Vanhus nyökkäsi reippaasti, ikään kuin kellokonelelu, nyökkäsi pari kertaa:
  - Jonkin verran kyllä! Esimerkiksi japanilaisilla on kaksikymmentä kertaa enemmän ampumaratoja kuin meillä. Ennen kuin minut lähetettiin rintamaan, osallistuin vain kolmelle ampumaradalle. Ja sitten viisi laukausta kutakin. Tulitaistelussa emme kuitenkaan voi sanoa, että olisimme huonompia kuin japanilaiset. Ja tämä huolimatta siitä, että he olivat khaki-univormuissa ja meillä oli yllään valkoiset päällystakit. Luonnollisesti sen jälkeen, kun saimme sotilaallista kokemusta. Japanilaisilla on paljon heikommat kyvyt sotilasasioissa kuin meillä, vaikka koulutus on pidempi. Mutta heidän kiväärinsä osuivat paljon tarkemmin kuin Mostina-seuramme.
  Vedmakova suostui varauksetta:
  - Toki! Tässä olet oikeassa! Japanilaiset, kuten saksalaiset, kiinnittävät liikaa huomiota poraukseen.
  Vanhus pudisti päätään.
  - Päinvastoin! Tuskin vähemmän kuin meillä on tsaarin armeijassa! No, jos jo ennen ensimmäistä maailmansotaa alettiin kouluttaa sotilaita paremmin, ja ainakin he vaihtoivat univormut, niin ... Ei armeija, mutta vankka askel!
  Vedmakova huomautti, ei ilman ilkeyttä:
  - Ennen sotaa kiinnitimme myös paljon huomiota paraateissa kävelyyn! Ilmeisesti älykäs oppii toisten virheistä, tyhmä omasta, joka ei opi ollenkaan, kuka?
  Isoisä huomautti:
  - Oppiminen tulee ajan kanssa! Mutta tarjonnan kanssa meillä oli yleensä täydellinen tukos. Ei aseita, ei luoteja! Heillä oli usein nälkä, sotilaat sairastuivat - ei ollut lääkkeitä! Enemmän ihmisiä kuoli lavantautiin ja muihin kauhistuksiin kuin japanilaisiin luodeihin. Se oli niin paha sota. Kuropatkin on idiootti! Ei kiertoteitä, ei naamiointia, hän heitti ihmisiä suoraan haudoihin konekiväärien alle. Meitä käytettiin tykinruokana. Kaikki päättyi erittäin huonosti, sotkuun. Kuten sanotaan, tuskin raahasin jalkojani. Totta, voin olla ylpeä siitä, että pakenin vankeudesta! Kuten myös haavoittunut!
  Tyttö kysyi uteliaana:
  - Ja japanilaisista itsestään on tullut parempia tai huonompia! Niiden taisteluominaisuuksien suhteen.
  Vanha mies sytytti ensin savukkeen ja vasta sitten vastasi:
  - Tätä on vaikea arvioida objektiivisesti. Armeijat ovat muuttuneet, tankit, lentokoneet, konepistoolit ovat ilmestyneet. Alukset edistymisen suhteen eivät ole muuttuneet niin paljon, samoin kuin aseet. Mutta komennon tyhmyys pysyi samana, joten riko se, hyökkäys Vladivostokiin!
  Witcherin vihreät silmät välähtivät.
  - Tälle ei ole mitään syytä!
  Vanhus suostui.
  - Ja se ei voi olla! Loppujen lopuksi he tiesivät, että vihollinen valmisteli temppua, eikä siihen ollut mitään keinoa reagoida! Ihan kuin asetettu. Mutta aselepo Pindojen kanssa on selvä merkki siitä, että voimakas isku on tulossa.
  Witcher naurahti.
  - Pindoksen kanssa?
  Isoisä vahvisti:
  - Kyllä, niin he kutsuvat nyt Amerikkaa ja Britanniaa! Nimi tulee sanasta "varastaa", eli varastaa. Ja nämä ovat loismaita, varkaita, jotka imevät verta tyhmemmiltä ja heikommilta!
  Lentäjä nyökkäsi punaista päätään:
  - Tässä olen samaa mieltä!
  Vanha mies vaati:
  - Samaa mieltä, että komentomme ovat idiootteja ja jopa pettureita! Joten vaihda laivastomme, pahemmin kuin Pindot!
  Vedmakova vastusti:
  "Ehkä he eivät uskoneet japanilaisten iskevän niin nopeasti. Yleensä Kaukoitä oli lepopaikka, ja pelkurit ja laiskot asettuivat tänne. Loppujen lopuksi armeijassa ei tarvitse työskennellä kovaa työläisenä tai kollektiivisena perässä, mutta saat hyvän annoksen ja palkan. Toisaalta et vaaranna henkeäsi palvelemalla Kaukoidässä. Kyllä, loiferien ja pelkurien paratiisi.
  Vanhus vastasi:
  - Sotilaat ja upseerit taistelevat ei niin pahasti. Tässä on Khabarovsk, jota ei ole vielä läpäisty.
  Vedmakova suostui:
  - Venäläinen soturi, erityinen soturi! Mutta kuten Brusilov sanoi: sotilaamme ovat erinomaisia, upseerit ovat hyviä, kenraalit keskinkertaisia ja tsaari on täysin huono!
  Isoisä murahti tyytymättömästi:
  - Jos komentajamme ei olisi Kuropatkin, vaan Brusilov: olisimme voittaneet! Valitettavasti se kirjoitettiin päälle! Minun on sanottava, että tsaarin aikana venäläiset kenraalit pienenivät: Suvorovin alaisuudessa oli kokonainen galaksi erinomaisia kenraaleja! Stalin on kuitenkin georgialainen, mutta kuten sanotaan georgialaisia...
  Isoisä keskeytti Witcherin:
  - Ole varovainen tällaisten lausuntojen kanssa! Joten pääset erikoisosastolle! Minulle Stalin ei kuitenkaan ole missään nimessä nero! Ja esimerkiksi helmikuun ohitettu rivilyönti vahvistaa tämän! Muuten, kuulin, että 1. toukokuuta Neuvostoliiton ilmapuolustus Moskovassa oli avuton ja monet tuhannet Neuvostoliiton kansalaiset kuolivat!
  Vanha mies huomautti:
  - Kiitos USA:lle ja Britannialle! He antoivat Wehrmachtille uusia koneita! Lisäksi kuulin, että tapahtui joukkosabotaasi, jonka vuoksi jakit hajosivat ilmaan! Ja se on upouusi Yaks!
  Witch nyökkäsi päätään.
  - Kuulin siitä! Todella häpeä! Mutta toivon, että tekijät rangaistaan ja ongelma korjataan!
  Isoisä nyökkäsi ja sanoi sitten yhtäkkiä:
  - Suurin ongelma on meidän päässämme! Eräänlainen neuvostomentaliteetti! Yritys muuttaa henkilöstä hampaat, tavalliseksi orjaksi!
  Vedmakova ei kiistänyt. Hän pysähtyi ja tuijotti tyhjänä ulos ikkunasta. Nyt Neuvostoliiton tappion uhka on tullut paljon konkreettisemmaksi. Kävi ilmi, että edes Moskova ei ole suojattu ilmahyökkäykseltä. Sillä ei ainakaan ole tarpeeksi luotettavaa suojaa kestämään massiivisen ilmahyökkäyksen!
  No, sota on siirtymässä hieman eri vaiheeseen... Totta, Stalingradin lähellä käydyissä taisteluissa saksalaisilla oli myös ilmavalta, mutta se ei tuonut toivottua voittoa! Ei kuitenkaan niin ylivoimainen, Fritzillä oli etu! Loppujen lopuksi uusia Neuvostoliiton lentokoneita saapui säännöllisesti rintamalle! Mutta minun on sanottava, että lentäjien taistelukoulutuksen taso oli erittäin alhainen. Useimmilla aloittelijoilla oli korkeintaan 8 tuntia lentoaikaa. Tämä on iso miinus, varsinkin kun saksalaisilla on yleensä jopa 250 tuntia! Stalingradin jälkeen saksalaiset kuitenkin pienensivät ohjelman 150:een, mutta nyt siitä on tullut paljon helpompaa polttoaineella. Suuren määrän uusia lentokoneita ilmestyy kuitenkin Fritzille ongelmaksi.
  Muuten kerrottiin, että pudonneiden pommittajien lentäjien joukossa vangittiin useita Yhdysvaltain kansalaisia. Mikä on viimeinen, ei tullut yllätyksenä! Luftwaffella ei ole tarpeeksi lentäjiä uusiin pommikoneisiin, joten vapaaehtoisia oli!
  Ihmettelen kuinka Neuvostoliiton komento vastaa tähän? Loppujen lopuksi Berliinissä ei ole mitään? Pitkän kantaman strategisia pommikoneita ei kehitetty Neuvostoliitossa P-8:aa lukuun ottamatta. Viimeinen vuonna 1936 valmistettu hieman yli 400 kilometriä tunnissa vauhdittava kone on selvästi vanhentunut. Lisäksi se liikkuu Berliiniin osuessaan ilman ilmasaattoa, ja saksalaiset voivat siepata sen lentokoneillaan. Onhan heillä jo erittäin hyvät tutkat, jotka tallentavat lentävän massan liikkeen kohti Berliiniä. Kyllä, ja kestää aikaa vapauttaa tarpeeksi näitä koneita Saksaa vastaan ryhdyttävään lakkoon. Saksalaiset eivät ole heikko kansa ja rakastavat tekniikkaa! He itse ovat luultavasti kurinalaisin ja organisoitunein kansakunta Euroopassa tai jopa maailmassa! On erittäin vaikeaa voittaa yksin, ja vaikka toisella rintamalla ei olisi heikko Japani.
  Parasta tässä tilanteessa on yrittää ajaa kiila liittoutuneiden ja Saksan väliin. Mutta miten se tehdään? Beria oli jo ohjeistanut häntä suorittamaan tämän käyttämällä amerikkalaisista saatua tuhoajaa. Hyvä provokaatio olisi voinut osoittautua, mutta Annalla ei ollut aikaa.
  Näyttää siltä, että hän ei ole syyllinen - mikä ei ole kohtalo, mutta hän puree silti epämiellyttävää jälkimakua. Ikään kuin jos hän olisi saapunut päivää aikaisemmin, kaikki olisi ollut toisin!
  Se ei kuitenkaan ole poissuljettu! Mutta hän saapui heti saatuaan tilauksen Berialta!
  Yleensä Lavrenty Palych on provokaatioiden mestari. Japani hyökkäsi Perun satamaan, ei ilman hänen osallistumistaan!
  Tosiasia on, että Yhdysvaltoja koskevat asiakirjat aikovat käynnistää sarjan ennaltaehkäiseviä iskuja käyttämällä lentotukialuksia, mukaan lukien Perun satamaan perustuvat, ikään kuin joutuivat vahingossa Nousevan auringon maan tiedustelupalvelun käsiin!
  Lisäksi amerikkalaiset ovat hölmöjä: he provosoivat Japanin sotaan, yhdessä Britannian kanssa, joka määräsi vientikiellon öljyn ja muiden raaka-aineiden toimitukselle, mutta he itse eivät olleet valmiita sotaan!
  Itse asiassa Yhdysvalloilla vuonna 1941 ei ollut riittävästi joukkoja, varsinkaan panssarivaunuissa, sotaan Japania vastaan. Vuonna 1940 heillä oli vain 400 tankkia, ja tiedot vuodesta 1941 ovat salaisia, mutta on epätodennäköistä, että silloinkin niitä oli yli tuhat! Joten Amerikka kiipesi sotaan täysin valmistautumattomana! No, Japani ei myöskään ole kovin aseistettu. Jos hänellä oli noin kaksi ja puoli tuhatta tankkia ja kevyitä, niin esimerkiksi pitkän matkan ilmailua ei ollut ollenkaan!
  Joten nousevan auringon maan urheat lentäjät eivät pommittaneet! Ja he saivat juuri itsensä lystiin! Ja nyt he ovat päättäneet saada takaisin Neuvostoliiton, luottaen ensisijaisesti jalkaväkiinsä, haaveillessaan toistaa tsaari Nikolai II:n aikojen menestystä!
  Witcher kyllästyi ja lauloi:
  Kuinka monimutkaista elämä onkaan, Herra, valitettavasti
  Itse laitoit orjantappurikuppeleen!
  Ei, älä räjäytä päätäni
  Uusi päivä lupaa meille ongelmia!
  
  Unet särkyivät pölyksi
  Julma mato puree intohimosta!
  Ja tuskaa ja surua silmissäsi
  Mitä hillitä, kukaan ei ole vallassa!
  
  Mutta mitä, Jumala, voitko sinä
  Kohl itse nousi Golgatan ristille!
  Onnesta aavemaisia unia
  He karjuvat ja valittavat lesken itkussa!
  
  Mikään ei ole pahempaa kuin maa kuin maailma,
  Luonnos sodasta kaikki on veressä!
  Eetterin ankkurointivaahto,
  Rikkoat verkon kerralla!
  
  Ja jos haluat elämäni
  Heittäkää minut sitten Herra helvettiin!
  rakastan sinua silti
  Meneillään, uskon muutokseen!
  
  Uskon, että henkilö
  Pystyy tulemaan puhtaammaksi, korkeammaksi!
  Että aikakauden kärsimys loppuu,
  Meistä tulee kuin veli Korkein!
  
  Mitä me käskemme
  Tähtialusten avaruudessa!
  Se urhoollinen armeijamme
  Kvasaaria vahvempi loistaa!
  
  Elämä ei katoa koskaan
  Ja kaikista tulee ihmisiä!
  Kuin vuoden loputon säde
  Rajattoman ja onnellisen iän kanssa!
  
  Kommunismi muuttuu todeksi
  Usko, että se on parempi kuin unelmoit!
  Edisty eteenpäin, ylös, ei alas,
  Olkoon ilo - ei surua!
  Vedmakova lopetti kappaleen ja "Emka" ajoi lopulta Vladivostokiin. Lentäjä katsoi kaupunkia uteliaana. Vladivostokissa tuhot lisääntyivät huomattavasti, jotkut rakennukset savusivat, sammutusryhmät työskentelivät kaduilla, paljon teini-ikäisiä lapioilla, hauilla ja muilla sammutussarjoilla.
  Isoisä huomautti:
  - Tsaarin aikana nuoretkin tekivät kovasti töitä, mutta ilman hymyjä ja innostusta! Vaikka paljaalla innostuksella ei pitkälle pääsekään!
  Vedmakova vastusti:
  - Jos teollisuus on talouden moottori, niin innostus on korkeaoktaanista polttoainetta!
  Vanhus nyökkäsi iloisena.
  - No sinä sanot tyttö!
  "Emka" pysähtyi komentajan rakennuksen lähelle ja Vedmakova melkein juoksi ulos siitä. Hän todella halusi olla siivekäs hevosensa selässä.
  Tyttö koputti toimiston oveen, jonne hänet lähetettiin asialistalle. Uninen ääni seurasi.
  - Kirjaudu sisään!
  Witcher astui sisään, ylpeänä suoristaen olkapäitään. Tuolilla istui mies NKVD:n everstin univormussa. Sellainen kalju ja epämiellyttävä tyyppi. Hän kysyi synkästi lentäjältä:
  - Koko nimi!
  Tyttö vastasi nopeasti:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Eversti lisäsi:
  - Sotilasarvo?
  - Ilmavoimien majuri ja Neuvostoliiton sankari! - Lentäjä sanoi ylpeänä.
  Eversti nosti kuulokkeen ja sanoi lyhyesti:
  - Ilmavoimien majuri Vedmakova on jo saapunut!
  Sitten hän kääntyi tytön puoleen.
  - Miltä sinusta tuntuu? Toivottavasti terve?
  Lentäjä paljasti hampaansa.
  - Voin hyvin! Valmiina taistelemaan kuin leijona!
  Eversti nyökkäsi.
  - Loistava! Uskon, että japanilaiset arvostavat sitä!
  Kuului melua, saappaiden kolinaa, ja kuusi tavallista erikoisosaston työntekijää erikoisunivormussa pukeutuneen miehen seurassa tunkeutui toimistoon. Hän määräsi:
  - Käsirautoihin tämä narttu!
  Witcher oli hämmentynyt:
  - Mitä muuta tämä on?
  Eversti haukkui:
  - Ja tuo! Olet pidätettynä, kansalainen Vedmakova! Ja sinut lähetetään vankilaan!
  Mies erityisessä univormussa varoitti:
  - Tämä nainen on erittäin hyvä taistelemaan! Ole siis valppaana!
  Witcher hymyili.
  - En aio olla rohkeiden lainvalvontaviranomaisten edustajia! Soita Berialle ja tämä väärinkäsitys heti, selvennä!
  Eversti tuhahti halveksivasti.
  - Tässä häiritä Berian huomio! Lähetä hänet vankilaan, niin tutkinta selvittää asian!
  Noita nyökkäsi.
  - Olen Neuvostoliiton sankari ja tutkinta tietysti selvittää sen, mutta se olisi nopeampaa Berian kanssa! Haluan olla koneen ohjaimissa mahdollisimman pian!
  Eversti lohdutti:
  - Sodan aikana kukaan ei vedä pitkään aikaan! Vie hänet pois!
  Vedmakova käveli vastustamatta, ja häntä työnsivät vain hieman lyhennetyn mallin konekiväärien piiput, joilla he alkoivat varustaa partiolaisia. Sitten he työnsivät minut mustaan suppiloon ja veivät minut pois. Anna Petrovna oli rauhallinen, hän ei tuntenut syyllisyyttä itsestään, ja NKVD todennäköisesti tietää hänen erityisestä suhteestaan Beriaan, joten he selvittävät sen. On jopa mielenkiintoista vierailla vankilassa. Oikean miehen täytyy kasvattaa poikansa, palvella armeijassa ja istua vankilassa! Eli luultavasti soturi! Monet kuuluisat ihmiset olivat vankiloissa: Stalin, Lenin ja Hitler!
  Vankila ei sijainnut kovin kaukana komentajan toimistosta, joten Vedmakova vedettiin ulos ja johdettiin pihalle. Siellä koirat murisi ilkeästi, 1700-luvulla rakennetun vankityrmän kiviseinät olivat tylsiä ja harmaita. Tyttö tunsi tahatonta jännitystä, kun hänet tuotiin sisään ja johdettiin käytävien läpi. Tässä on rekisteröintiikkuna: tehtäväkysymykset:
  - Etunimi, sukunimi, sukunimi, sukupuoli!
  Käänny sitten oikealle kaakeloituun huoneeseen. Siellä pöydän ääressä istui NKVD-univormussa ja nahkaesiliinassa pukeutunut upseeri ja hänen kanssaan valkotakkinen lääkäri ja kaksi keski-ikäistä naista, jotka vetivät käsiinsä ohuita kumihanskoja.
  Vedmakovan mukana ollut vartija poisti hänen käsiraudat nopealla, harjoitellulla liikkeellä. Virkailija käski:
  - Riisuutua!
  Vedmakova yllättyi:
  - Mitä?
  Upseeri toisti rauhallisesti:
  - Sanoin, että riisuudu! Haku ja henkilökohtainen tarkastus vaaditaan!
  Tyttö punastui.
  Mutta tässä ovat miehet!
  Esiliinainen upseeri haukkui:
  - Voinko auttaa sinua! No, heittäkää pois rätit huora!
  Vedmakova vapisi, hän muisti, että kyllä, vankilaan joutuessaan henkilökohtainen etsintä on pakollinen ja alkoi riisua vaatteensa. Naiset ottivat sen ja tutkivat huolellisesti jokaisen sauman. Alushousuihinsa jätetty Vedmakova oli nolostunut, mutta upseeri haukkui:
  - Ja riisu pikkuhousut narttu! Haku valmistuu!
  Tyttö jätettiin useiden miesten eteen täysin alasti (hänet tuonut saattue seisoi paikallaan, valmis taistelemaan minä hetkenä hyvänsä), tyttö oli nolostunut ja yritti peittää hänet käsillään.
  He löivät häntä lujasti mailalla pakaraan:
  - Kädet saumoissa narttu!
  Vedmakova karjui, mutta kesti. Kun he lopettivat hänen vaatteiden tutkimisen ja repivät hänen saappaansa, upseeri käski:
  Tarkista nyt itse!
  Naisvanginvartijat aloittivat päästä. He tukkivat hiuksiaan hansikkain sormin ja katsoivat sitten korviinsa käyttäen jopa taskulamppua. Korvat vedettiin sisään useita kertoja, taipuen ja taipumatta. Sitten katsoi sieraimiin:
  - Yskä, kiitos! Siinä se, vahvempi!
  Tytön nenä murtui. Tämän jälkeen suoritettiin suun tutkimus. Se oli melko epämiellyttävää, karkeat kädet painoivat kieltä, silloin tällöin vetivät sen pois, sitten vetivät kovemmin, jopa melkein repivät sen irti.
  Upseeri puhui:
  - Sinun täytyy olla varovaisempi! Hän saattaa olla vakooja!
  Vanginvartijat alkoivat painaa sormellaan hampaitaan tarkistaakseen, onko täytteitä, jotka saattoivat sisältää tärkeitä tietoja. Vedmakova tunsi itsensä nöyryytetyksi ja syljettiin; hänen Neuvostoliiton sankariaan etsittiin kuin huoraa, josta ei puuttunut mitään. Sitten naisten hansikkaat kädet alkoivat tuntea tytön paljas rintakehä. He murskasivat hänet, tunsivat kirjaimellisesti jokaisen millimetrin, loistivat taskulampun läpi. Tytön rinnat paisuivat petollisesti, ja vanginvartijat painostivat yhä enemmän ja huusivat sitten:
  - Ei! Hän on puhdas täällä!
  Seuraavaksi tutkittiin napa ja sormet. Napa vedettiin taaksepäin, myös kierrettiin, minkä jälkeen se lävistettiin neulalla. Ei vähemmän huolellisesti tutkinut sormia.
  - Ja nyt gynekologinen etsintä! - käski upseeri.
  Vanginvartijat määräsivät:
  - Kumartu ja levitä jalkasi, kiitos!
  Tätä seurasi nöyryyttävin, kun vanginvartijan käsi käsineessä meni melko karkeasti tytön helmaan. Vedmakova huokaisi tuskasta ja nöyryytyksestä. Ja käsi oli jäykästi romahtamassa luolaan, jossa nainen säilyttää arvokkainta aarrettaan, josta se oli sekä tuskallista että kutittavaa. Tyttö nykisi hieman, ja upseeri mutisi ilkeästi:
  - Tarkista se mahdollisimman huolellisesti! Loppujen lopuksi vakoojat yleensä piilottavat asiakirjoja intiimeissä paikoissa, ja joskus pieni muistiinpano riittää tärkeän tiedon selvittämiseen.
  Yksi vartija korvattiin toisella, minkä jälkeen etsinnästä tuli entistä tuskallisempaa ja töykeämpää. Vedmakova tajusi, että he halusivat vain nöyryyttää häntä muuttaen etsinnän kidutukseksi.
  Peräaukon tutkimus ei ollut yhtä karkea, lisäksi käytettiin suolistoa ja suurta peräruisketta. Ilmeisesti lentäjää epäiltiin todella vakavasti. Sen jälkeen sormien, jalkojen ja jalkojen tarkistaminen tuntui pieneltä.
  Tämä ei kuitenkaan päättynyt tähän, upseeri käski:
  - Nyt vatsan röntgenkuvassa! Hän ei voinut paljoa niellä!
  No ei se niin paljon haittaa. Täällä oli lääkäri, joka tarkasti kaiken, jopa sydämen ja keuhkot. Lopulta antoi lupa:
  Hän on puhdas ja täysin terve!
  Upseeri murahti vihaisesti:
  - Harmi, että ammumme hänet joka tapauksessa! Anna hänen kuitenkin soittaa pianoa toistaiseksi!
  Nöyryytyksen hämmästynyt lentäjä käveli kuuliaisesti kuin automaatti. Witcherin kädet levitettiin maalilla ja puristettiin varovasti paperille. Sitten seurasi kaikenlaiset mittaukset, valokuvaaminen profiilissa, koko kasvoilla. Melko pitkään heidät pakotettiin seisomaan alasti ja kirjoittivat uudelleen kaikki vartalon merkit, arvet ja luomat. Sen jälkeen hänet huuhdeltiin kylmässä suihkussa, mikä muuten on tavallista Neuvostoliitossa, ei vain vangeille, heille annettiin vankilan univormut.
  - Pukeudu narttu!
  Viitta oli itse asiassa säkkikangasta, ommeltu säkkikankaasta ja kirjailtu vankilanumerolla. He eivät antaneet tytölle kenkiä, koska he ilmeisesti pitivät niitä tarpeettomana ylellisyytenä kansan vihollisille, joten he veivät hänet hädin tuskin peitettynä selliin.
  Oli juuri tehty joukkopidäyksiä, vankila oli täynnä ja kuhisi. Vedmakova heitettiin ahtaaseen häkkiin, jossa oli jo yli sata naista, enimmäkseen nuoria armeijan tyttöjä ja palvelijoita. Kun lentäjä tuotiin selliin, hän ei voinut ottaa askeltakaan, vanki sotki koko lattian. Sellissä oli hyvin pimeää, ikkuna oli laudoitettu laudoilla, oli tunkkainen ja haisi voimakkaasti, ilmeisesti he eivät olleet ottaneet ämpäriä pois pitkään aikaan.
  Tytöt olivat puolialastomia, ja jotkut olivat täysin alasti, he ottivat vaatteensa. Useat heistä olivat sekaisin ja pyysivät juotavaa. Noita pysähtyi ja kysyi:
  - En voi ottaa askeltakaan! Minne minun pitäisi mennä!
  - Mistä tuotiin ja lopeta! - Pimeydestä tilattu, luultavasti vanhin sellissä. - Meille ei ole paikkaa.
  Vedmakova, ymmärtäen, että tämä oli typerää, kysyi kuitenkin:
  - Mitä varten te tytöt olette?
  Äänet seurasivat:
  - Kyllä, tässä on 58 artikla, tai jopa ilman maksuja! Mitä varten sinä olet?
  Witcher vihjaili:
  - Kyllä, Beria raiskattiin!
  Tytöille kuului ystävällistä naurua ja huudahduksia:
  - Kyllä, hän on meidän!
  Joka huusi pimeydestä:
  - Ripusta vähän tätä Beriaa!
  Harmillinen ääni keskeytti:
  -Tarpeeksi! Ja niin jo yli puolituhatta miestä ammuttiin pihalla! Meidätkin voidaan viedä kävelylle koko kameran kanssa!
  Witcher haukkui:
  - No, ei, jos minut ammutaan, en anna periksi!
  . LUKU #8
  Oleg Rybachenko jatkoi taistelua valoisan huomisen puolesta yhdessä tytön Margarita Korshunovan kanssa.
  He taistelivat Stalingradissa. He taistelivat kaikella valtavalla rohkeudella. Ja ikuiset lapset eivät ajatelleet vetäytyä ja antautua viholliselle.
  Mutta voimat olivat epätasa-arvoisia ja natsit etenivät vähitellen eteenpäin. Mutta hyvin hidas ja heittää lähestymistapoja taloihin ja kaduille palkkasoturien ruumiilla.
  Moskova oli piiritetty, mutta taistelu jatkui. Ja siinä oli myös kauniita tyttöjä. jotka ovat todella rikkaita.
  Oleg Rybachenko ja Margarita ampuivat takaisin Stalingradissa. Samaan aikaan poika yritti säveltää jotain AI:n mukaan.
  Valko-Venäjän presidenttiehdokas Aleksandr Lukašenka ei saanut osallistua vaaleihin. He havaitsivat virheen siitä, että slaavilainen katedraali peruutti allekirjoitukset. Tämän seurauksena ehdokkaita ei ollut kuusi, vaan viisi. Ja tärkein taistelu puhkesi Zenon Pozdnyakin ja Kebichin välillä. Venäjä-mielinen ja maltillisempi Kebich eteni toiselle kierrokselle pienellä erolla. Ja sitten hän voitti Venäjän vastaisen Poznyakin suurella erolla.
  Lukašenka vastusti, että hänet poistettiin laittomasti. Mutta yleisesti ottaen ei ollut muuta kuin melua.
  Kebich voitti erittäin luottavaisesti. Ja hänestä tuli ensimmäinen Valko-Venäjän presidentti.
  Pian Valko-Venäjä tuli ruplavyöhykkeelle. Talouden tilanne jatkui kriisissä. Ei ollut tarpeeksi rahaa. Mutta maa oli ruplavyöhykkeellä.
  Kebich ehdotti yhdentymisprosessia Venäjän kanssa. Lakien lähentyminen alkoi, rajat avautuivat, talous yhdistyi. Ylikansallisia elimiä luotiin.
  Vuonna 1999 Valko-Venäjällä järjestettiin uudet presidentinvaalit. Talous oli syvässä kriisissä Venäjän maksukyvyttömyyden jälkeen. Mutta kommunistien vaikutusvalta on kasvanut suuresti. Lukašenka puolestaan riiteli kaikkien kanssa eikä perustanut omaa puoluetta, vaan muut voimat työnsivät hänet syrjään. Päätaistelu puhkesi Kalyakinin ja Kebichin välillä. Zenon Poznyak oli menettänyt suosionsa tähän mennessä. Sekä Valko-Venäjän kansanrintama kokonaisuudessaan.
  Kommunistit vahvistuivat.
  Venäjällä historia on myös hieman muuttunut. Zjuganov voitti presidentille hieman enemmän ääniä, vaikka hän ei onnistunutkaan voittamaan. Lebed toimi turvallisuusneuvoston sihteerinä pari kuukautta pidempään. Mutta yleisesti ottaen tämä ei ole niin merkittävää. Tärkein ero on, että Tšernomyrdiniä ei erotettu. Ja seurauksena hän pysyi pääministerinä jopa maksukyvyttömyyden jälkeen. Kebich kuitenkin hävisi Tšernomyrdinin avusta huolimatta toisella kierroksella, ja Kaljakinista tuli Valko-Venäjän presidentti.
  Ja Venäjällä Jeltsinin lähdön jälkeen Tšernomyrdin meni presidentiksi. Venäjän talous on jo siirtynyt kasvuun, ja Viktor Stepanovitš voitti Zjuganovin, vaikkakin vaikein, kolmannen sijan saavuttaneen Žirinovskin avulla.
  Siten Venäjällä Tšernomyrdinistä tuli presidentti, Žirinovskista tuli turvallisuusneuvoston sihteeri ja presidentin ensimmäinen avustaja. Putin on toistaiseksi pysynyt sivussa. Zjuganov on opposition johtaja. Primakov on edelleen ulkoministeri.
  Kaikki meni siis suunnitelmien mukaan. Kalyakin jatkoi integraatioprosessia, mutta ei vielä yhdistynyt. Taloudet nousivat. Tšernomyrdin kävi sotaa Tšetšeniassa. Neuvoteltu Mashadovin kanssa. Ja lopulta saavutti vakauden siellä.
  Tšernomyrdin voitti seuraavat vaalit helposti Zjuganovista. Kalyakin valittiin helposti myös toiselle kaudelle. Kaikki sujui enemmän tai vähemmän mutkattomasti. Valko-Venäjän talous oli nousussa.
  Mutta Kalyakin ei mennyt kolmannelle kaudelle. Hänen seuraajansa oli kollega Novikov.
  Tšernomyrdin ei myöskään asettunut ehdolle kolmatta kautta. Tšernomyrdiniä seurasi Žirinovski. Jälkimmäinen tietysti muuttui paljon maltillisemmiksi, mutta lisäsi painetta Valko-Venäjälle - vaatien liittymistä Venäjälle.
  Uusi tulokas vastusti. Sen takia, että hän oli sanktioiden kohteena.
  Žirinovski oli jäykempi ja painostettu kovemmin... Tämän seurauksena Venäjä-mieliset voimat järjestivät Valko-Venäjällä kansanäänestyksen, joka osui samaan aikaan vakavan talouskriisin kanssa. Ja Valko-Venäjästä tuli osa Venäjää. Tämä lisäsi länsimaisia tunteita.
  Vuonna 2014 Žirinovski lähetti joukkoja hyödyntäen Ukrainan Maidanin tilaisuutta ja Janukovitšin kukistamista. Ukrainan armeija ei ollut taisteluvalmis ja venäläiset riisuivat sen aseista. Janukovitš ja Rada ilmoittivat aseella uhaten kansanäänestyksen. Venäjä liitti tämän tasavallan itseensä.
  Jotta ukrainalaiset kapinoisivat vähemmän, Žirinovski muutti Venäjän pääkaupungin Kiovaan. Ja tämä vaikutti kansanäänestyksen tuloksiin. Vladimir Volfovich itse valittiin seuraavissa presidentinvaaleissa voitokkaasti kolmannelle kaudelle, mikä poisti kaikki rajoitukset kansanäänestyksessä.
  Aleksandr Lukašenka on jäänyt eläkkeelle ja vaipunut unohduksiin. Putin toimi FSB:n puheenjohtajana vuoteen 2012 saakka, jolloin hän oli kuusikymmentä vuotta vanha. Ja Žirinovski, joka halusi nuorentaa joukkuetta, ei korvannut häntä neljäkymmentä vuotta vanhalla pätevällä upseerilla. Myös Valko-Venäjän kuvernööri, joka korvasi Novikin, nuoreutui.
  Venäjä kuitenkin joutui lännen pakotteiden alle, mutta ne eivät olleet kovin merkittäviä. Žirinovski taisteli Syyriassa ja Irakissa. Hän loi oman valtionsa kurdeille ja toimi kaiken kaikkiaan päättäväisemmin kuin Vladimir Putin. Lisäksi Venäjä käynnisti ohjushyökkäyksen Saudi-Arabiaa vastaan ja nosti jyrkästi öljyn hintoja.
  Sitten alkoi suuri sota Iranin ja Yhdysvaltojen välillä. Mikä nosti öljyn hintaa entisestään. Sillä välin Venäjä otti ja liitti Baltian maat ja Moldovan. Ja sitten, hyödyntäen Kazakstanin kuohuntaa Nazarbajevin lähdön jälkeen, hän sisällytti tämän tasavallan liikkeeseensä.
  Myös kansanäänestys järjestettiin, ja Venäjä osti toisen maakunnan.
  Neuvostoliiton palauttaminen eteni vähitellen.
  Vuonna 2020 Žirinovski päivitti ennätyksen Venäjän presidentin neljännen kauden vaaleissa. Kunnes hän lähti.
  Ja Venäjä muutti Keski-Aasian halki. Uzbekistanissa, Tadžikistanissa, Kirgisiassa, Turkmenistanissa ilmaantui venäläisiä joukkoja ja järjestettiin kansanäänestys Venäjään liittymisestä.
  Joten maa palautettiin entisille Neuvostoliiton rajoille.
  Mutta tämä ei riittänyt Žirinovskille. Ja hän miehitti Suomen joukkoineen ilman turhia ennakkoluuloja. Ja siellä tietysti lähes 100 % tuloksella järjestämällä kansanäänestys. Ja liittyä häneen.
  Siten Venäjä palautti omansa. Suhteet Kiinaan huonontuivat jonkin verran Port Arthurin vaateiden ja keltaisten häädön vuoksi Siperiasta.
  Mutta kun Kiina pelkäsi Venäjää vastaan ja höpöttää.
  Mutta Alaskassa tapahtui sotilasvallankaappaus, ja venäläiset joukot miehittivät sen. Ja he järjestivät kansanäänestyksen Venäjälle paluusta. Samaan aikaan Amerikka joutui tunnustamaan Alaskan Venäjälle myymistä koskevan sopimuksen pätemättömyyden.
  Täten...
  Oleg Rybachenko pysähtyi ja alkoi ampua uudelleen.
  Poika ampui laukauksen ja heitti sitten kranaatin paljain jaloin. Hajotti natseja ja twiittasi:
  - Olemme voittamattomia!
  Margarita ampui myös sarjan, heitti kranaatin paljain varpaillaan, murskasi Fritzin ja huusi:
  - Ja aina yhtenäinen!
  Lapset taistelivat erittäin rohkeasti.
  Poika löi jälleen vihollisia räjähdysmäisesti. Hän heitti kranaatin toukkaa kohti paljain varpaillaan. Tämän seurauksena kaksi tankkia törmäsi. Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kunnia sinulle, Venäjän maamme,
  Pyhän Venäjän nimessä,
  Alkuperäisten neuvoston perhe!
  Tyttö heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Ampui alas tusina fasistia ja lauloi:
  - Vuorella on lehmä,
  Olkaa terveitä lapsia!
  Poika kääntyi, leikkasi Fritzin ja siristi:
  - Isänmaa sydämessäni,
  Onneksi avataan ovi!
  Ja sen jälkeen hänen lapsellinen jalkansa heitti kranaatin. Hän on lapsi, joka on todella tappava tuhon kantaja.
  Margarita on myös nuoli, jolla on valtava tarkkuus.
  Tyttö otti sen ja lauloi:
  - Ei, valppaus ei katoa,
  Haukka, kotkan katse-
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  Tyttö, joka heitti kranaattia paljaalla jalallaan, otti sen ja sirutti edelleen;
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tiedä surua -
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  Ja tyttö nauroi. Hän löi fasisteja. Hän tyrmäsi heidän joukkonsa ja huusi:
  Uskon, että koko maailma herää -
  Fasismille tulee loppu...
  Aurinko paistaa kirkkaasti
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Ja taas tyttö heittää taitavasti kranaatin paljaalla jalallaan. Työntävät toisiaan natsien tankkeja.
  Natasha myös taistelee. Stalingradissa tytöt ovat vain sankareita.
  Ja laulaa itselleen rohkeasti:
  - Kotimaani on maailmankaikkeuden pimeys,
  Voin murskata pahojen vihollisten hyökkäyksen...
  En voi rakastaa päivääkään ilman sinua
  Olen valmis antamaan henkeni puolestasi!
  Ja Natasha heittää kranaatin paljain jaloin.
  Seuraavaksi Zoya ampuu. Kaunis tyttö bikineissä. Anna vuoronsa, leikkaa natseja.
  Ja sitten hänen paljaista jaloistaan lentää tappajalahja.
  Zoya lauloi hampaat paljastaen:
  - Rakastan vihollisten tuhoamista! Sellainen tyttö!
  Ja taas kaunotar paljaine varpaineen alkaa tuhota.
  Ja sitten Aurora ampuu. Myös punatukkainen paholainen kuinka ajaa natseja.
  Ja hänen paljaalla jalallaan ammuttu kranaatti levittää Wehrmachtin taistelijat soralle.
  Tyttö huutaa:
  - Tili, tili, trooli, wali...
  Voita natsit voimallani,
  En voi kieltäytyä nyt!
  Ja taas soturi ampuu tarkasti.
  Jatkoa johtaa Svetlana. Ja myös paljain varpain hän heitti räjähdyspaketin.
  No, Fritz sai sen.
  Tyttö on suoraan sanottuna rock-soturi.
  Ja miten lauletaan:
  - Kunnia Venäjälle maan yli,
  Tulemme aina olemaan unelman kanssa!
  Ja neljä tyttöä natseista ja kuinka he iskevät. Yleensä he ovat kuin pyhimyksiä kuoleman enkelipataljoonasta. Ja Stalingradin natsit ymmärtävät sen.
  Mutta se on yhä vaikeampaa ja vaikeampaa.
  Stalingrad kestää edelleen, mutta natsit ovat jo pystyneet valloittamaan Dryn. Natsien keskuudessa on myös vahva laivasto mereltä. Mukaan lukien vangitut brittiläiset alukset.
  He haavoittivat kirjaimellisesti koko rannikkoa. Ja turkkilaiset etenevät etelästä. Siitä tulee todella kammottavaa.
  Natasha ja hänen tytöt Sukhimista pystyivät lentämään Stalingradiin vangitsemaan saksalaisen vanerilentokoneen.
  Ja nyt myös Stalingradissa. Kuten tämä kaupunki on fasisteja, vaikka kuinka yrittäisit olla ottamatta sitä.
  Natasha heittää murhanhimoisen lahjan paljain jaloin repimällä natsit revittyyn lihaan ja laulaa:
  - Elämästämme tulee upeaa!
  Zoya, joka heitti kranaattia paljain jaloin, lisäsi hampaansa paljastaen:
  - Jos tietysti voitamme!
  Ja tyttö ravisteli punaisia nännejään.
  Aurora, ampuu, karjui:
  - Ja olkoon isänmaamme kuuluisa!
  Ja paljain varpain hän heittää murhanhimoisen lahjan. Murskaa vastustajat ja vinkkaa:
  - Kunnia Suurelle Venäjälle!
  Ja sitten Svetlana otti linjan ja räjäytti sen. Kaivoin sata natsia. Sitten hän laukaisi kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Tieteen ja vaurauden uuteen valoon!
  Ja neljä tyttöä tappelevat taas, eivätkä he aio laskea nenänsä.
  Natashka nosti räjähdepaketin kahdella paljaalla jalalla. Ja kaiken voimansa vuoksi hän heitti sen natsitankkiin.
  Vaurioitunut E-75 pysähtyi ja alkoi savuta.
  Natasha lauloi:
  - Rus nauroi ja itki ja lauloi,
  Kaiken ikäisenä, siksi hän ja Rus'!
  Sitten Zoya otti sen ja laukaisi tappajalahjan paljain varpaillaan. Ja toinen natsien tankki pysähtyi vuorattuina.
  Zoya twiittasi:
  - Kyllä, tulevaisuus on meidän!
  Kunnia suurelle Venäjälle!
  Aurora ampui konekivääristä. Niitti paljon fasisteja. Sitten hän sanoi aggressiivisesti:
  - Kunnia Neuvostoliiton sankareille!
  Ja hänen paljain jalkansa heitosta kranaatti lentää taas. Tässä on punatukkainen tyttö. Vain voittamaton terminaattori.
  Ja kuinka Svetlana otti sen ja murskasi natsit. Ja kaatoi ne alas kuin terävä heinäpelto.
  Sitten hän siristi:
  - Kunnia Venäjän maalle!
  Ja hänen paljas jalkansa heitosta lentää niin tappava pirstoutunut kranaatti.
  Soturi huusi:
  - Neuvostovaltakunnalle!
  Natasha ampuu, sanoo:
  - Suurimmalle imperiumille!
  Ja taas, jotain, joka tappaa natsit valtavalla takuulla, lentää hänen paljaista jaloistaan.
  Ja tyttö laulaa:
  - Kunnia isänmaalleni -
  Kunnia Venäjälle!
  Zoya heitti myös kranaatin paljain jaloin. Hän katkaisi paljon natseja ja huusi:
  - Suuri Venäjä - suuri kunnia!
  Ja vilkutti tovereilleen.
  Tytöt tietysti melkein alasti. Bikineissä, ruskettunut, lihaksikas, kaunis ja kurvikas.
  Kuinka viehättäviä tytöt näyttävät melkein alasti! Ja miksi edes vaatteita!
  Seuraavaksi Aurora ampuu aktiivisesti. Ja paljain jaloin hän heittää jotain, mikä tappaa natseja.
  Sitten hän laulaa:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Svetlana jatkoi ampumista. Hän katkaisi natsit ja sirutti:
  - Hienoista saavutuksista!
  Ja paljaalla jalalla, kuinka kranaatti laukaistaan. Ja taas, natsit ovat tyhmiä.
  Hyvin tehty venäläiset tytöt. He ovat taitolentokoneita.
  Ja sitten ovat lentäjät: Mirabela ja Anastasia. Sama kuin lyöty Fritziin.
  Kyllä, Hitlerin joukot hajaantuvat sellaisista tytöistä.
  Soturit taistelevat Jak-9:llä. Auto näyttää olevan vanhentunut. Mutta varsin tehokas. Vaikka nopeudeltaan ja aseistukseltaan heikompi kuin Luftwaffella.
  Vain yksi 20 mm tykki ja konekivääri tytöille, vastaan ME-262, jossa on viisi 30 mm tykkiä.
  Mutta tässä Mirabela ohjaa taitavasti, tulee siivekäs fasistisen korppikotkan häntään. Ja ampuu hänet. Puhdistaa metallin, polttaa vihollisen puhtaaksi.
  Sitten Mirabela lauloi:
  - Yhä korkeammalle ja korkeammalle
  Lentokoneet lentävät kuin linnut...
  Puramme fasistisia kattoja
  Ja sotilaiden rohkeus on rajojen ulkopuolella!
  Ja tässä on Anastasia, kuinka hän ottaa sen vastaan ja tunkeutuu natseihin. Hän on terminaattorityttö.
  Hän murskaa natsirosvojen kasvot ja huutaa:
  - Suuri kunnia tulee Venäjälle!
  Ja myös paljain jaloin painaa polkimia. Ja toinen Messerschmitt kaatuu.
  Tytöt tappelevat pikkuhousuissa yksin. Ja ne ovat erittäin hyviä. Ne lepattavat nopeasti heikoimmissa moottoreissa. Ja he lähtevät vihollisen laukauksista.
  Mirabela katkaisee Fritzin, vinkua:
  - Ei varisia, et voi voittaa meitä!
  Ja taas soturi hiipii ulos tappavan kauas.
  Ja uusi natsikone kaatuu.
  Sandaalityttö tietää mitä tekee. Ja hän voi hyvin.
  Tässä on fasisti, joka yrittää peittää soturia kaukaa. Ja hän lähtee. Ja ihmeen kautta taas vihollisen pyrstössä.
  Ja kaataa Fritzin, vinkuen:
  - Mikään ei ole mahdotonta venäläisille!
  Ja taas soturi tekee epätoivoisen U-käännöksen. Ja toinen auto putoaa lävistettynä.
  Mirabella twiittasi:
  - Totisesti maailma on luotu Venäjää varten!
  Ja taas kuinka päästä pois. Ja kuinka antaa periksi viholliselle!
  Anastasia kaataa myös saksalaisen auton ja huutaa:
  - Koko maamme tulee kuuluisaksi, mutta meille ei tule saalista!
  Ja tytöt ovat yhä erilaisempia!
  Mitä niiden kanssa voi käsitellä? Onko se aggressiivinen hurrikaani!
  Tarkemmin sanottuna hurrikaani ei voi voittaa niitä!
  Natasha sillä välin taistelee ja laulaa:
  Taistelemme Venäjän puolesta!
  Ja myös paljain jaloin kuinka laukaista murhanhenkisen kaliiperin kranaatti.
  Ja jauhaa natsit metallilastuiksi ja veriseksi lihaksi.
  Myös Zoya heittää tappavan ja kuuman paljain jalkansa ja hyppää ylös ja antaa:
  - Ja uuden kommunismin järjestyksen puolesta kaikkialla maailmassa!
  Ja paljasti hampaansa.
  Aurora laukaisee sitten kovaa. Hän ampuu itsensä, leikkaa natseja ja vinkue hampaat paljastaen:
  - Edistystä varten!
  Ja hänen paljaista jaloistaan ryntää jotain, joka pystyy murtamaan minkä tahansa esteen.
  Ja sitten taistelussa Svetlana. Sellainen tappaja tyttö.
  Ja hän on myös blondi. Kuinka hän lyö natseja... Ja sitten hänen paljaista jaloistaan lentää murhaava lahja. Hän murskaa natsit ja muuttaa heidät pirullisiksi liekeiksi.
  Terminaattoritytöt sihisevät:
  - Ylistä kunniasanaani!
  Komsomolin sana!
  Warriors kuinka ampua natseja. Ja ammutaan heitä kuin raivokkaita koiria.
  Tässä ovat Terminaattorit! Ja he murskaavat natsit - no, paholaiset!
  Natasha sanoi patosisesti:
  - Taistelemme sosialismin puolesta,
  Neuvosto-Venäjällemme,
  Uuteen mahtavaan tilaukseen!
  Ja taas, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan.
  Zoya toimii myös melko energisesti. Murskaa fasistit. Eikä petä heitä. Ja hänen paljaat jalkansa välkkyvät kuin potkuri.
  Soturi sanoo kiihkeästi:
  - Pyhän Venäjän nimessä,
  Venäjä kirkastetaan!
  Ja taas soturi täynnä jännitystä taistelee.
  Sitten Aurora heittää kuoleman lahjan paljain jaloin. Kuinka se lakaisee natseja kaikkiin suuntiin. Ja sanoo raivoissaan:
  - Olen nyrkkeilyn maailmanmestari!
  Ja sitten Svetlana laukaisee murhanhimoisen ja tuhoavan. Ja hänen paljas jalkansa on niin ketterä.
  Ja soturi sirkutti:
  - Olen maailman vahvin,
  liotamme natseja wc:ssä -
  Ei usko isänmaan kyyneleitä,
  Ja me annamme pahoille oligarkeille aivoissa!
  . LUKU #9
  Osallistuessaan raskaisiin taisteluihin Vedmakova nukkui tuskin useita päiviä, ja siksi hän nukahti melkein heti vankilan äärimmäisestä ahtaudesta, tukkoisuudesta ja hajusta huolimatta.
  Hän unelmoi olevansa keskiajalla ja johti orjakapinaa, josta tuli eräänlainen Spartacus hameessa! Ensimmäisen menestyksen jälkeen rohkea soturityttö, lihaksikas tyttö, kokosi kapinalliset ja tarjoutui valitsemaan omat johtajansa.
  Vedmakovasta tuli odotetusti jo melko suuren yksikön päällikkö, ja hän tarjosi mahtavan sankarin Turanin ensimmäiseksi sijaiseksi.
  Ja tässä orjat olivat yksimielisiä. Sitten he valitsivat kymmenen miestä. Desimaalijärjestelmä on yksinkertaisin ja Vedmakova päätti, ettei mikään saa olla monimutkaista.
  Aseistettuina palkinnoilla ja ottamalla torakkaetanat (rakas unessa noitien alitajunta puhkesi), he jatkoivat.
  Vahvistaakseen auktoriteettiaan ja venyttääkseen jalkojaan Vedmakova käveli liikkuen kuin kissa. Sitten tyttö lähti juoksemaan ja tunsi kallioisen tien pieniä, teräviä kiviä paljain jaloin. Mutta soturi ei kiinnittänyt huomiota kipuun, lisäksi hän oli kaikkien edellä. Kuten kävi ilmi, ei turhaan. Kolme vihollishävittäjää istui väijytyksissä, ja he saattoivat herättää ennenaikaisen hälytyksen. Kapinan johtaja kiipesi puuhun ja hyppäsi vihollisten kimppuun ylhäältä. Hänen liikkeensä ovat kuin tiikerien ja kobrojen hybridin tanssia, lievää itkua ja vaimentunutta päiden katkaisua.
  - Näin rikon vastuksen!
  Vedmakova ei voinut vastustaa pelaamista yleisölle ja näytti katkaistuja päitä orjille. Vastauksena kuului hyväksyntä.
  Pian kartanot, joissa oli istutuksia, ilmestyivät. Kaiverretut talot ovat todellisia palatseja koristeineen ja patsaineen. Suihkulähteitä näkyi siellä täällä. Yhdestä patsaasta Zeuksen muodossa perhosen siivet ja suut vatsassa, jaloissa ja rinnassa: seitsemän suihkua lyötiin. Pellot ovat runsaita, lihavia, kultaisen puuvillan kaltaisia, suuria jyviä, kikherneitä ja muuta. He työllistävät monia orjia. Mukana oli sekä miehiä että naisia sekä paljon lapsia. Tietenkin valvojat, vartijat. Mutta yleensä, tietysti, orjia on paljon enemmän, ja lapioilla ja kuokoilla.
  Vedmakova kohotti orjatyttöjen hätäisesti ompeleman kotitekoisen lipun: Miekan ja kuokan kuva! Muut orjat ryntäsivät hyökkäykseen.
  Sillä välin useita mies- ja naisorjia roikkui pylväissä, heidän kätensä ja jalkojensa oli lävistetty nauloilla. Näyttää siltä, että nämä epäoikeudenmukaisuuden lapset oli tuomittu piinaan. Nähdessään lähestyvät vapauttajat ristiinnaulittu tyttö huusi odottamattoman voimakkaalla äänellä:
  - Kosto on tullut, voitkaa omistajat!
  Witcherin johtaja, kuten aina edessä. Hänen torakkaetanansa nousi ylös ja kaatui kaksi vartijaa kerralla. Loput nojasivat taaksepäin, yksi peloissaan, jopa törmäsivät omaan keihään. Suolet työntyivät esiin lävistetystä vatsasta. Tyttö naurahti.
  - Olette heikkoja sotureita, jos pelkäätte hevosta!
  Miloslava, josta tuli hänen orjansa, taisteli oikealla kädellä, kirveet tytön käsissä, kuin taitavan parturin partaveitsi. Niin tunnetusti katkaisee taistelijat.
  Turan ei myöskään antanut periksi. Hän laukaisi kiven, joka mursi vartijan rinnan, ja liittyi taisteluun. Oli ilmeistä, että kova työ oli tehnyt hänelle hyvää, ei myllynkiven lihakset. Totta, Vedmakova liikkui nopeammin.
  Orjat lopettivat työnteon, mutta eivät ole vielä liittyneet taisteluun. Ilmeisesti he olivat hämmentyneitä. Totta, sama levoton poika, joka hyppäsi työpoikien luo, huusi:
  - Te pelkurit! Kuka on takanani, on sankari, kuka ilman minua on kurja sika!
  Ensimmäisenä vastasivat pojat. He ryntäsivät valvojien kimppuun. Tässä on yksi 14-vuotias kaveri, joka löi "huoltajaansa" kuokalla niin, että hänen päänsä murtui kuin kurpitsa. Se toimi, ja muut orjat, jopa tavallisesti vaatimattomat ja kärsivälliset tytöt, ryntäsivät taisteluun.
  Nyt taistelu oli kaoottista, mutta numeerinen ylivoima ja epätoivo olivat orjien puolella. Ja tietysti he ottivat vallan.
  Passaa on vaikea odottaa tytöltä, joka opiskeli hänen silmiensä edessä. Hän kamppaili vartijan kanssa, hän alkoi työntää häntä. Niinpä hän petti hänet, otti miekan pois ja löi häntä suoraan kaulaan.
  - Sitä minä kutsun välipalaksi! - Tyttö tiuskaisi. - Katso, älä juo humalassa!
  Ensimmäinen tila vapautettiin nopeasti, irrallisuus kasvoi aivan silmiemme edessä. Kapina levisi kulovalkeana valtaen peltoja. Vedmakova laukkahti eteenpäin. Ratsumiehet ryntäsivät häntä kohti, pääsääntöisesti he pääsivät pään yläosaan. Mutta vartija ei antanut periksi. Erityisen itsepintainen taistelu käytiin seitsemänkielisen suihkulähteen lähellä. Täällä istuttajat siirsivät hevosreservin taisteluun.
  Rohkea Vedmakova ympäröitiin joka puolelta. Hänet pelasti vain erikoislihotetun torakan poikkeuksellinen nopeus. Tässä on tarkka syöksy ja murskattu vastustaja kaatuu. Tyttö kuitenkin haavoittui ensin olkapäähän, sitten vatsaan, ja sitten hänen jalkansa melkein katkesi. Sitten Vedmakova alkoi heitellä pieniä tikareita. Terävät kuin partaveitsi, ne putosivat silmiin, joskus suuhun. Suurin osa sotureista oli kuitenkin puolialastomia kuumuuden vuoksi, ja sellaisille sotilaille riittää rintakehän lävistäminen. Muutama ratsumies kaatui, mutta loput painostivat eteenpäin. Miekkoja oli niin paljon, että ne näyttivät liikkeessä olevilta kampalta. Joten niitä sataa joka puolelta.
  Mutta Miloslava, Passa, Turan ja muut orjat saapuivat ajoissa. Riveihin leikattuaan he kävelivät kuin luistinrata, voit nähdä kuinka ruumiit lensivät pois, ja jotenkin aseistetut orjat kiirehtivät heidän apuunsa kaikesta voimastaan.
  Jalkaväki hyökkäsi ratsastajia vastaan, uupuneet orjat kostivat kivun ja nöyryytyksen.
  - Tartu vihollisrenkaaseen äläkä päästä irti! - komensi Vedmakova.
  Hänen silmiensä edessä kaatui orja, jolla oli leikattu pää, mutta tusina vartijaa putosi hänen perässään.
  - Ota numero! - Määräsi kapinan nuori johtaja.
  Yhä useammat orjat tulivat taisteluun. Nähti, kuinka pojat kiipesivät hevosten selkään juoksemalla, ryntäsivät ratsastajia vastaan ja käyttivät hampaitaan, käyttivät teräviä kiviä.
  Orjat eivät näyttäneet tuntevan pelkoa, he kostivat pitkiä nöyryytyksen vuosia, kun kukaan ei pitänyt heitä ihmisinä. Lisäksi monet heistä ovat syntyneet vapaina eivätkä ole vielä unohtaneet tahdon huumaavaa tuoksua.
  Lopetettuaan "hevosurheilun" yksikön Vedmakova jatkoi. Viimeinen vakava este hänen tiellään oli suurista puista kaadettu linnoitus. Siellä oli aika paljon turvallisuutta.
  - Etsi kartanot ja nappaa tikkaat. hän huusi. - Jos se ei riitä, tee ne itse.
  Orjat rakensivat hätäisesti hyökkäyslaitteita.
  - Portaiden tulee olla leveitä, jotta monet soturit voivat kulkea niiden läpi kerrallaan. - Vedmakova huomautti.
  Teurastukset raivosivat edelleen muilla tiloilla. Joissakin paikoissa palvelijat siirtyivät kapinallisten puolelle, mutta joissain tapauksissa he vastustivat tottumuksesta. Valvojat tapettiin nopeasti - nämä eivät ole kaukana kovimmista sotureista. Viimeinen vihollisen vastarinnan linnoitus olivat detinetit. Vedmakova, kuten aina, oli ensimmäinen, joka kiipesi seinälle. Häntä lyötiin useita kertoja nuolella, mutta hän torjui tappavat lahjat kilvellä. Lähin soturi sai niin kovan iskun, että vaikka hän onnistui torjumaan, hän putosi seinältä.
  Miloslava onnistui irrottamaan vartijan koukulla, heittäen samalla pois vihollisen. Lumivalkoinen Passa on jo lumoinut vihollissotilaat ulkonäöllään. Kun he katselivat hänen rajusti kohoavia rintojaan viettelevillä rinnoilla, tyttö potkaisi jaloillaan nivusiin ja sitten viilteli. Seiniä kiipeävä Vedmakova katkaisi säälimättä. Vihollinen oli jo menettänyt moraalinsa, yhä useammat orjat kiipesivät seinälle. He murtautuivat läpi, portaita oli paljon, eikä vartijoilla ollut aikaa lyödä niitä kaikkia pois. Pohjassa totuus makasi kuolleita ja haavoittuneita orjia, hyökkäys ei voinut tulla ilman tappioita. Täällä orja ja vartija painiskelivat yhdessä ja romahtivat kunnollisesta korkeudesta. He loukkaantuivat, mutta pysyivät hengissä ja jatkoivat toistensa kuristamista.
  Levoton poika, Vedmakova unohti kysyä sukunimeään, oli myös seinällä. Hyödyntäen pientä pituuttaan hän liukastui upseerin jalkojen väliin ja potkaisi häntä sitten molemmilla jaloillaan selkään ja törmäsi samalla polvien alle. Hän lensi eteenpäin törmäten haarukkuun, jota piti aikuinen orja.
  - Se on niin kiinni, että tuskallinen puree! - Poika ojensi ohutta kielensä kiusaten vartijoita.
  - Voi sinä paljasjalkainen käärme! - Oikealla seisova taistelija kirosi ja viilteli poikaa miekalla.
  Poika nojautui taaksepäin ja sylki piippustaan silmiin. Kuinka epätoivoisesti vihollinen huusi murtuen. Poika ei seisonut seremoniassa ja viimeisteli hänet miekalla. Lapsen kädet, vaikkakin ohuet, olivat jäntevät ja vahvat - kovan työn kovettuneet.
  Myös muut pojat osoittivat painostusta, taistelivat kuin helvettiä, huusivat ja kirosivat, valitsivat siistejä ilmeitä!
  Muuri raivattiin nopeasti, sisällä taistelu kesti hieman, peläten orjien kostoa, omistajat taistelivat epätoivoisesti. Totta, uudelleen kasvaneet vatsat ovat huonoja auttajia taistelussa raivostuneiden orjien kanssa.
  Pääomistaja Sheikh Samuma yritti lähteä maanalaisen käytävän kautta. Hän otti mukanaan pussin kiviä ja kultaa. Ehkä hänellä oli mahdollisuus, mutta ahneus petti hänet. Kaunis tyttö Rakhita, ja jopa hänen ihonsa kuparivärinen, on liian suuri kiusaus.
  - Ja seuraa minua narttu! - Sheikh tarttui häneen rehevistä hiuksista.
  - Ei tarvitse, menen itse, sir! hän pyysi.
  - Ei huora! tykkään kantaa sinua! Sadistinen arvohenkilö naurahti.
  - Mutta se sattuu! - Orja nykitti paljaita jalkojaan.
  - Kun olemme poissa, ripustan sinut hiuksiisi ja sytytän tuleen. Sheikh nuoli huuliaan lihansyöjänä.
  - Sinä olet peto! Mutta minä rakastan sinua, usko minua!
  Tyttö käpertyi omistajan luo, joka laittoi likaisen kuononsa puhtaille kasvoilleen ja alkoi nuolla. Tässä Rakhitan käsi löysi tikarin sheikin vyöstä ja työnsi sen hänen turvonneeseen vatsaansa kaikin voimin.
  Tässä on pimeyden olento.
  Sheikh pudotti pussin ja päästi irti hiuksistaan. Hänen kätensä yrittivät sulkea syvän reiän, suolet putosivat ulos.
  - Olento! Nokkasiili! hän murisi.
  - Ei! Tein oikein! Kuinka monta tyttöä ja miestä olet kiduttanut. Hän jopa paalei lapsia ja naulitti heidät pylvääseen. Tämä on vain kosto! - huudahti tyttö.
  - Kirottu!
  - Jumalatar! Sinä löit minut! - Orjatyttö potkaisi sheikin pulleaa, verta verta.
  - Muutama osuma! - Hän hengitti.
  - Mutta jalo veri virtaa minussa! - Paljasjalkainen orja välähti hampaitaan.
  - Ei mitään huora! Joukot murskaavat kapinan, ja sinua kidutetaan niin, että näytän sinulle enkeliltä! - Löysin voimaa murista Sheikh.
  - Onko heillä rikkaampi fantasia kuin sinulla? Tyttö ojensi kielensä.
  - Riittää sinulle! Rikas mies nyökkäsi ja huokaisi. - Satutti! Tuo minulle facifi-voiteita.
  - Miksi? - tiedusteli viekkaasti tyttö.
  - Annan sinulle tämän pussin kultaa. Sheikh aneli.
  - Hän on minun! Okei, vain armosta, missä on fatsifi-voide? Tyttö hymyili ovelasti.
  Tiedätkö lentävän lehmän muotoisen kaapin? - Rikas mies vinkuen änkyttäen.
  - Joo! Näin niin kauniin kivillä.
  - Joten sinun täytyy laittaa kätesi päähänsä, niin saat helposti laatikon voidetta. Tulet hakemaan minua ja tahraat. - Sheikh mutisi, melkein menettäen tajuntansa.
  "Jo konna ansaitsee lääkärinhoidon. Odota minua!
  Tyttö juoksi huoneeseen. Hän ei välittänyt rikkaasta miehestä, mutta tällainen arvokas voide on erittäin harvinainen ja hyödyllinen kapinallisille. Ja sitten hän kavaltaa vihatun kumman kapinallisille.
  Orjat ovat jo paenneet huoneisiin. Kaksi heistä näki kauniin puolialastoman tytön. Naiskiintymystä janoavat terveet kaverit ryntäsivät hänen luokseen. Tyttö työskenteli kovasti, oli lihaksikas ja työnsi siksi helposti hyökkääjän pois, vahvoilla jaloilla ja huusi:
  - Jos haluat saada rahaa. Tiedä, että siellä kellarissa aggressiivinen tyyppi itkee kultapussi kanssa.
  - Emme pidä aggressiosta! - vastustivat ironisesti kaverit.
  Mutta hän on myös rikas! - Tyttö tiuskaisi.
  - Sitten on parempi, taistellaan! Missä kellari on? - Kapinalliset orjat juttelevat.
  - Seuraa kättäni sinne! Orja heilutti oikeaa kättään.
  Nuoret, mustat orjat ryntäsivät sinne, mihin hänen survin osoitti. Tyttö hymyili ja juoksi huoneeseen. Kalusteet olivat melko runsaita, mutta epäjärjestyneitä. Ja tässä on kultaan valettu kaappi. Rakhita, ajattelematta kahdesti, pisti kätensä sisään. Hän liukui sisäänpäin ja sillä hetkellä hänen leukansa sulkeutui.
  Kauneus kiljui, veitsenterävät hampaat leikkaamassa hänen ranteensa.
  - Voi kuinka tuskallista! hän huusi ja puristui sitten ulos. - Se on niin ilkeää!
  Villistä kivusta huolimatta tyttö yritti kiihkeästi sitoa kätensä. Vedmakova, kuultuaan naisten itkuja, päätti, että joku oli raiskattu, ja ryntäsi nopeasti huoneeseen. Nähdessään kauneuden veressä, hän huusi:
  - Kuka uskalsi tehdä tämän?! Laitan hänen arvokkuutensa hänen perseeseensä! - Vihakohdassa soturi saattoi olla töykeä.
  Kyyneleet valuivat Rakhitan silmistä, ei niinkään edes hänen tuskastaan, monta kertaa ruoskittu orja ei ole vieras, kuin sen tajuaminen, että hän on nyt rampa.
  - Se on hän! Tyttö osoitti kaappia.
  Jos näin on, se on kauheaa! - Vedmakova viilti virnistelevän hyönteisen päähän voimalla. Rakenne taipui iskun vaikutuksesta, pehmeämpi kulta leikattiin. Soturi jatkoi hakkaamista, kunnes hän murskasi kaapin palasiksi.
  Tyttö kalpeni selvästi, ja lumivalkoinen Passa hyppäsi hänen luokseen. Hän käytti näppärästi kiristyssidettä pysäyttäen verenvuodon. Vedmakova otti irti katkaistun käden, raaja muuttui kalpeaksi, mutta oli silti lämmin.
  - Loistava! - Meidän täytyy soittaa Khiroville. Ehkä hän kasvattaa sen. Soturi vihelsi äänekkäästi.
  Passa kysyi:
  - Kuka neuvoi sinua pitämään kätesi tänne?
  - Samma!
  - Mitä laitoit itsellesi? - Vedmakova hämmästyi.
  - Ei, tämän friikkin nimi on Samuma. - Korjasi tyttö.
  - Jos on, se on jaettava neljään osaan. Soturi pyöräytti silmiään.
  - Hän on kellarissa ja loukkaantui vakavasti. Pystyt saamaan hänet kiinni. Jos et hengitä.
  Vedmakova yritti pitää harjasta kiinni, kun hän yhtäkkiä muuttui liukkaaksi liskoksi, joka yritti livahtaa pois. Jos soturi ei ollut niin taitava syntymästään asti, ehkä hän onnistui. Varsinkin joka ei tarttunut hännästä vaan kaulasta.
  - Vau, outoa taikuutta. Meidän on näytettävä Khirov.
  Haavoittuneen tytön kasvot himmenivät ja hän menetti tajuntansa.
  Passa poimi sen juuri ajoissa:
  - Hermostunut tyttö, mutta kaunis! On sääli, jos hän pysyy raajarina.
  No, toivottavasti tämä korjaantuu. Vasta nyt Khirov jäi jonnekin, hän lupasi olla vierelläni. - Vedmakova kohautti olkapäätään tyytymättömänä.
  - Olen täällä! Noita hyppäsi ulos oven takaa. - Tunnen taikaa.
  - Ja minä pidän sitä käsissäni! - mutisi noita.
  - No ei se paha ole! Tämä on meduusan ja liskon sekoitus, näet sen olevan läpikuultava, näet kuinka kolme sydäntä lyö. Velho naurahti.
  - Mikä on vaikuttavaa. Tyttö menetti kätensä ja sen sijaan liskomeduusan. Luulen, että tällaisen olennon näppäryydestä huolimatta tämä ei ole täysin vastaava korvike! - Soturi ei missään nimessä ollut taipuvainen vitsailemaan.
  - Mutta yksi ruumiinosista osaa uida, eikä tämä ole ollenkaan huono. Jonkinlainen supervoima! Noita välähti ovelasti.
  - Mitä se tarkoittaa, onko se vamma? - En ymmärtänyt Witcheriä.
  - Miten sanoa! Loppujen lopuksi se ei ole enää vain eläin, vaan osa naisen kehoa. Ja eläinten hallinta on vaikeaa. Nyt tämä pieni lisko pystyy kutistumaan ja liukumaan mihin tahansa aukkoon tai kiivetä seinän läpi. Lisäksi se on melkein näkymätön, tämä laji on kuin kameleontti. - Alkoi selittää velho.
  - Pulsarno! - sanoi osoittaen Passin innostusta. - En uskonut sen olevan mahdollista. Leikkaa harja irti ja tee siitä vakooja.
  - Tapahtuu, että tappio lupaa suuria ongelmia, mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta. Noita huomasi.
  "Joten et aio pettää häntä?" - Selvensi Vedmakova.
  - Ei! Sodassa rohkeus ja hyvä äly tuovat voiton. Lyötyäksesi sinun on ensin nähtävä kohde, muuten sijoittelet nyrkkisi. Mutta ongelmien välttämiseksi haava on parannettava. - Hirovo vastasi pehmeästi.
  - Tytön ei ole hyvä olla rampa. Loppujen lopuksi se hemmottelee häntä! Voitko saada sen näyttämään oikealta raajalta, ihmisen kädeltä? - Vedmakova tiedusteli.
  - Ajattelen! Ehkä voin korjata sen. Yleensä useimmat taikurit ovat paljon parempia tappamaan kuin parantamaan. - Hirovo painosti painostaen.
  - Olen samaa mieltä! Jokainen tyhmä voi rampauttaa, jokainen älykäs ei voi parantaa. - Vedmakova jopa väänteli sormeaan viskiä vakuuttavuuden vuoksi.
  - Paljon töykeitä teloittajia - vähän lääkäreitä!
  Orjat raahasivat Samumin omistajaa, näyttää siltä, että hän on kuollut. Rakhita tuli järkiinsä, hänen kasvonsa vääntyvät ärsyyntyneestä.
  - Taas hän petti kaikki! Hän lähti maksamatta laskujaan.
  - Minä ripustan hänet! - Vedmakova sanoi. - Olkoon hänen ruumiinsa varoitus kaikille ilkeille ja ahneille. Ahne ihminen on aina antelias pettymyksen kyyneleillä!
  - Se on järkevää! Mutta kuka antaa minulle käteni takaisin? Tyttö oli valmis itkemään.
  - Täällä hän on! - Osoitti kapinan johtajan.
  Khirov kumarsi, johto syttyi tuleen hänen käsissään.
  - Älä huoli! Sinun ei tarvitse olla rampa. Joten Rakhitasta on tultava sinulle loistava vakooja. Loppujen lopuksi haluat kostaa tämän imperiumin rikkaille ja voimakkaille.
  - Tietysti. Älä ole orja, nöyryytettynä pölyssä! - huudahti tyttö.
  - Joten voit auttaa meitä! Tätä imperiumia hallitaan huonosti, joten hauta korjaa kypärällisen järjestelmän! - Noita lähetti energiansäteen etusormesta.
  - Outo! Näen sinussa paljon energiaa. Ja viisautta! Olen valmis liittymään seuraasi! - huudahti orja.
  - Sinua loukkaantuu, mutta voit voittaa! Ilman kipua ei ole rohkeutta, ilman rohkeutta ei ole voittoa! - Hän julisti osoittaen noidan filosofista ajattelutapaa.
  - Olen nainen - joten olen tottunut kestämään. Rakhita nyökkäsi.
  - Kun kärsivällisyys ei riitä, laulaminen auttaa! - Khirov vitsahti.
  Kaikki nauroivat. Vedmakova oli hyvällä tuulella. Alku oli voitollinen, joten aikaa ei ole hukattavaksi. Ensinnäkin on välttämätöntä muodostaa orjien armeija ennen kuin he hajoavat. Joten ihmiset ovat kuin rautaa, kunnes se jäähtyy, anna sille haluttu muoto. Soturityttö tuli ulos seinälle, kiipesi korokkeelle ja käski jylisevällä äänellä:
  - Trumpettikokoelma kerää kaikki!
  Passa kysyi:
  - myös naiset?!
  - Joo! Tarvitsemme jokaisen miekan. Pidä kiirettä, mutta tiedä, ettei ryöstöjä tule, jaamme kaiken tasan.
  Orjien kerääminen kesti jonkin aikaa, jouduin jopa piiskaa käyttämään. Vedmakova itse joutui auttamaan muutamia niistä, jotka eivät menettäneet päätään ja hillitsevät ryöstöjä. Tyttö antoi hyvän iskun viiden innokkaimman rosvon korviin, yksi jopa katkaisi päänsä. Veripisarat putosivat hänen kasvoilleen, Vedmakova nuoli niitä ahneesti. Se toimi. Yleiskokous pidettiin pimeässä soihtujen valossa. Vapautettuja orjia oli tuhansia, Vedmakova jopa arvioi silmämääräisesti, että heitä oli vähintään kaksitoista tuhatta, vaikka heidän joukossaan on paljon lapsia ja naisia.
  Hän esiintyi linnoituksen korkeimmasta tornista. Noita seisoi vastakkaisella puolella, hän hallitsi koko kokoontumista. Orjia käytettiin raa'asti hyväksi, ja heikot teloitettiin tai teurastettiin. Joten yleisesti ottaen, jos otamme fyysiset parametrit, he näyttivät hyviltä taistelijilta. He vain tarvitsevat koulutusta. Vedmakova piti sytyttävän puheen. Hän selitti erityisen sitkeästi suuren vapautusarmeijan luomisen tarpeen.
  -Ykseys, rohkeus, epäitsekkyys - avaimet voittoon, vapauteen, onneen! Ilman kurinalaisuutta ei ole armeijaa, ja ilman armeijaa ei voi löytää vapautta! Työ on tehnyt meistä vahvempia, mielellä kerrottu antaa vapautta, ja yhdessä hyvän onnen kanssa tuo onnea!
  Ollaan siis yksi ja katkaistaan ketjut! - Soturi puhui.
  Orjat hurrasivat hyväksyntänsä! Vain yksi orja, jolla oli paljon arpia ja ylpeä katse, oli hiljaa. Hänen katseensa ilmaisi äärimmäisen halveksunnan.
  Vedmakova tarjoutui jälleen valitsemaan yhden kapinan johtajan!
  - Komentaja on kuin pyramidin huippu - niitä pitäisi olla vain yksi, muuten jopa niin kiinteä rakenne romahtaa!
  Orjat huusivat:
  -Oikein! Johda meitä.
  Sinusta suuri soturi on johtajamme! - Onnistui yllättäen päihittämään koko pojan.
  Tämä yllätti Vedmakovan: kuinka tämä on edes mahdollista. Hän katseli tarkkaavaisemmin, lapsen käsissä oli jotain tuuliputken kaltaista, vain paksumpaa. Ja tämän laitteen avulla hän jyrisi.
  - Poika pääsee pitkälle! Mikä hänen nimensä on? - Soturi tiedusteli.
  - Dick! Tunnistin nimenomaan. Pass sanoi.
  - Yksinkertainen nimi! - Vedmakova odotti selvästi jotain eksoottisempaa.
  - Miksi monimutkaisuus!
  - Äänestäkäämme! - ilmoitti velho. Hänellä oli niin ukkosen ääni, että palmut tärisivät. - Kuka kannattaa Witcher-soturia johtajana, nosta oikea kätesi! Äänestä totuuden, vapauden ja kunnian puolesta! Ja elämäsi tulee olemaan sellaista, että jumalat kadehtivat! -
  Orjat, innostuksen vallassa, nostivat melkein yksimielisesti oikean kätensä. He näyttivät soturilta, ja heidän yksimielisyytensä johti ajatukseen, että jos Hirov olisi käyttänyt viehätysvoimaansa täällä.
  Eikö olekin totta, että hänen saapumisensa antoi heille vapauden ja mahdollisuuden tuntea itsensä oikeiksi ihmisiksi. Joten on luonnollista tavata Vedmakova kuin sade kuivuudessa. Ilo luettiin entisten orjien kasvoilta. Se oli kuin herätys.
  Täällä yleisen riemuitten kanssa astui esiin mahtava orja, joka oli runsaasti arpeilla koristeltu. Hän puhui syvällä äänellään.
  - Oli ja tulee olemaan monia, jotka haluavat johtaa onnellisuuteen. Mutta onko sinulla moraalinen oikeus tehdä niin!
  - Mikä!? - Witcher virnisti suunsa täynnä hampaita. Hänen paljaiden käsien hauis pullistui.
  - Kuka sinä olet?! Aatelissuvun jälkeläinen tai tavallinen. Tai ehkä jopa paennut orja, kuten Gissor. Hän lupasi myös paljon, mutta päätti elämänsä paaluun. Ja hänen kanssaan kaksikymmentä tuhatta orjaa. - Mahtava orja katkonut.
  - Paljon riippuu meistä. Näen sinussa arpia, et todennäköisesti ole syntynyt orjaksi, tunnistan ruoskan tai keihäsmiekan aiheuttamat haavat! - Vedmakova sanoi.
  - Arvasit minulle tuntemattoman soturin! Olen Comte de Forsa, pelottavien kuninkaiden jälkeläinen. Mutta tiedätkö isäsi nimen? - kysyi jalo orja.
  - Suvun jaloudella on sama suhde rohkeuuteen kuin hiusten pituudella mieleen! - Vastasi Vedmakova ja lisäsi heti. - Mikään esi-isien rohkeus ei auta pelkuria!
  - Puhut kauniisti. Kuinka rohkea sydämesi on kuin messuhuvi? Orja kohotti kulmakarvojaan uhkaavasti.
  - No, sinä olet sankari! Laske, mutta orjan kohtaloon verrattuna, missä oli ylpeytesi ja rohkeutesi! - Vedmakova on jo alkanut lopettaa.
  Minulla oli tähän omat syyni. Ja mitä, sinun ei tarvitse tietää, vähemmän tietoa - on helpompi kuolla! Haastan sinut taisteluun kuolemaan, ja jos et uskalla vain sanoin, otat haasteen vastaan! karjui Comte de Force.
  - Voit olla varma siitä! Soturi iski.
  Orjat tyhjensivät areenan. Witcher tuli alas ja tarkisti miekan. Hänen vastustajansa seisoi hänen edessään. Hänellä oli heti oma ase, kaksi terävästi teroitettua miekkaa. Varmuuden vuoksi soturi otti toisen miekan hänen povuudestaan.
  Kreivi de Force oli paljon pitempi kuin Witchers, paljon leveämmät olkapäät, vaikka hän ei vaikuttanutkaan niin lihaksikkaalta ja kohokuvioidulta, tytöltä, joka ansaitsi tulla kuntoilun maailmanmestariksi. Rasvaa ei kuitenkaan ollut, ja jännesiteet olivat kireät ja turvonneet. Lisäksi jokaisessa liikkeessä oli valtava kokemus, ja hyppykävely puhui paljon. Virne leikki heidän kasvoillaan, se ei ollut enää halveksivaa, vaan pikemminkin myötätuntoa.
  - No, olet jumissa, tyttö! Et tule kadehtimaan. Kreivi näytti hänelle nyrkkiään.
  - Miksi olet niin itsevarma? Witcherin viha vahvistui.
  - Voitin monia taisteluita ja turnauksia. Valtakunnassani minua pidettiin yhtenä parhaista taistelijoista, monet pitivät minua jopa parhaana. - Forsa ravisti rintalihaksiaan, jotka näyttivät kahdelta vierekkäiseltä kilpeltä.
  - Se johtuu siitä, että taistelit vain aateliston kanssa, ja he ovat rappeutuneet ja lihoneet. Jos nyt tulit toimeen lahjakkaan tavallisen ihmisen kanssa, loistostasi jäi vain vähän! - Vedmakova vastasi luottavaisesti.
  - Makaa koiraa, kunnes keppi käveli selkää pitkin, tai pikemminkin miekkaani! - Kaikki ylimielisyyden täyteys palasi kreiville.
  - Tämä on erittäin mielenkiintoista! Vahvimmasta teräksestä valmistettu terä ruostuu puhujan ja pelkurin käsissä! - Vedmakova ei lakannut loistamasta kaunopuheisuudesta.
  - No, tämä koskee mitä todennäköisimmin sinua, naispaskiainen! Forsa murisi.
  - Ehkä lopeta kielellä miekkailu ja käytä jotain kovempaa! - Vedmakova toisti tyylikkään kahdeksanhahmon.
  - Molemminpuolisesti!
  Kreivi ja kapinallisten johtaja tapasivat kasvotusten. Miekat liikkuivat nopeasti, iskeen täydellä voimalla. Iskuista lensi kipinöitä, kuului soittoa.
  Kreivi hyökkäsi useita kertoja. Hän kokeili kaksipiipputekniikkaa, mutta Vedmakova torjui hyökkäykset huomauttaen, että hänen jalolla vastustajallaan oli kunnollinen nopeus.
  - Mitä pelaat!
  - Kuoleman langoilla!
  Kreivi kaatoi jälleen sarjan iskuja, hän yritti monimutkaisia yhdistelmiä. Vedmakova vetäytyi hieman, teki vastahyökkäyksen tarttuen hieman vihollisen rinnasta.
  Hän tutki kokeneen soturin liikkeitä kiirehtimättä nukkumaan. Kreivi virnisti, hänen silmänsä tuikkivat:
  - Et ole ollenkaan niin yksinkertainen! Ei ehkä edes aivan orja, vaikka kävelet paljain jaloin.
  - Synnyin vapaana ja asuin metsässä! Kaulani ei ole koskaan tuntenut ikettä. On mahdotonta alistua voimaan. Todella vapaa ihminen alistuu kolmeen asiaan - järkeen, rakkauteen, Jumalaan. Orja sielussaan on alistuva - intohimoille, himolle, Jumalan palvelijoille! - Vedmakova vastasi kauniisti.
  Olet oikeassa viimeisestä! Sinä olet todella oikeassa, nämä papit ja papit asettivat minut! - Kreivi teki kaksinkertaisen tuulettimen, sitten "simpukka"-tekniikan, mutta ei onnistunut. - Keskustelen mielelläni kanssasi viinilasillisen ääressä, ellei tietenkään tapa sinua.
  - Muki viiniä on kuin valtameri - jos ihastut, menetät maan jalkojesi alta! - sanoi soturi.
  - Mutta tunnet olosi vapaammaksi. Entä tämä lähestymistapa.
  Hän piti kädessään kolmioharrasta ja sitten perhonen. Vastauksena Vedmakova osui kokoukseen kovemmin. Kreivi horjui taaksepäin. Sitten kisa jatkui uudelleen, Forsa liikkui kuin tuuli, hän tajusi, että hänen vastustajansa oli liian voimakas nostaakseen hänet tyhjästä. Sitten, kun Vedmakova oli tottunut tiettyyn liikesarjaan, kreivi muutti yhtäkkiä miekan liikeradan ja löi tyttöä lihaksikkaaseen, mutta naiselliseen rintakehään. Veri valui, naarmu oli syvä. Haava ei rikkonut Vedmakovaa, vaan päinvastoin, antoi hänelle voimaa. Tyttö lähti hyökkäykseen miekkojen välkkyessä oudossa tanssissa. Ja vaikka ulkopuolelta näytti siltä, että soturi oli täysin menettänyt päänsä ja oli raivoissaan, mutta elämä metsässä ja metsästys lapsesta asti opetti häntä pitämään mielensä kovimmassa taistelussa. Kreivin oli vaikea pidätellä tällaista painetta, hän vetäytyi torjuen vaikeuksia. Vedmakova sai kiinni hetken, jolloin orja arvohenkilö perääntyi, ikään kuin hän olisi lyönyt häntä polven alle. Isku osui jänteeseen ja laskuri taipui, hänen nopeusnsa laski. Sitten tyttö piti oman vastaanoton, hän itse keksi sen, kutsuen sitä yhdeksänpäiseksi lohikäärmeeksi. Vain hyvin koulutettu hävittäjä pystyi suorittamaan sellaisen. Lisäksi viimeinen yhdeksäs hyökkäys oli lähes vastustamaton. Tässä oli kysymys mekaniikasta, joka heijasti hyökkäystä, harja oli liian heikentynyt, torjui hyökkäykset, ja siksi viimeinen hyökkäys päättyi. Ensimmäistä kertaa soturi järjesti vastaanoton melko taitavalle ja nopealle kumppanille, ja kun hän haukkoi miekkansa pudottamalla, kävi selväksi, että uutuus oli menestys.
  Kreivi kalpeni, hän menetti voimansa.
  - Olet onnenhuora!
  - Ei oikeastaan! Onni on epävakaa kuin hiekka - vain ahkeruus sitoo sen sementillä.
  Vedmakova haavoi jälleen vihollista, mutta ei syvästi - hän ei halunnut tappaa tai vammauttaa. Taas lyötyään hän syöksyi, kreivi torjui koneellisesti ja soturi tyrmäsi mailajalkaisen miekkansa. Orja arvohenkilö osoittautui täysin aseettomaksi. Vedmakova heitti pois miekkansa, ryntäsi vihollisen kimppuun ja katkaisi laskurin. Hänen kätensä lukitsivat hänen raajansa lukkoon.
  - Luovuttaa? Pantterin silmät välähtivät.
  - Olen kreivi, antaudun paljasjalkaiselle orjalle!
  Vedmakova vastusti kiihkeästi:
  - Ei orja, vaan taistelija oikeudenmukaisen asian puolesta! Sinä itse olit orja ja ymmärsit mitä nöyryytys on, mutta silti he ovat muita ihmisiä, ei pahempia kuin me. Kysy siis omaltatunnostasi!
  . LUKU #10
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat etulinjassa. Poika ja tyttö ovat jo aika kyllästyneitä pitkittyneestä sodasta. Jatkuva tappaminen ja ampuminen on myös ärsyttävää.
  Se on kuin pelissä. Sama ampuja kyllästyy ennemmin tai myöhemmin.
  Lapset ovat kyllästyneitä ampumiseen ja jatkuvaan kranaattien heittelyyn paljain jaloin.
  Poika antoi vuoronsa. Tappoi fasistit.
  Ja sanoi:
  - Maeta!
  Tyttö heitti kranaatin paljain jaloin. Hän hajotti Fritzin ja huusi iloisesti:
  - Meillä on uusia, erittäin suuria voittoja!
  Mutta se on jo tylsää. Jopa se, että pojan paljaiden jalkojen heitosta natsien panssarivaunut työnnetään sivuttain.
  Oleg alkoi sitten säveltää.
  Toinen vaihtoehtoinen historia. Zjuganov ei äänestänyt Stepashinin ehdokkuutta, eivätkä myöskään kolme kommunistiryhmää.
  Se päättyi duuman hajoamiseen ja ennenaikaisiin vaaleihin syyskuussa 1999.
  Tietenkin kommunistit olivat vahvempia kuin koskaan. Ja he menivät vaaleihin luottaen Primakov-hallituksen saavutuksiin, joissa heillä oli merkittävä rooli. Unity-blokkia ei ole vielä luotu. Putin ei esiintynyt pääministerinä. Ja militanttien hyökkäys Dagestaniin vain lisäsi ääniä vasemmistolle ja tappoi viranomaisten vallan.
  Yleisesti ottaen hallitus osoittautui epäjärjestyneeksi. NDR heikkeni ja romahti, eikä uutta valmista puoluetta syntynyt. Kyllä, ja pääministeriksi nimitetty Stepashin ei johtanut hallitsevaa puoluetta. Ja sitten Jeltsin erotti hänet kokonaan.
  Lyhyesti sanottuna parlamenttivaalit johtivat vasemmiston ylivoimaiseen voittoon.
  Kommunistien voitto oli vaikuttava. Lisäksi Primakov-Lužkov-blokilla ei ollut aikaa rentoutua. Mutta silti hän onnistui rekisteröitymään yhdessä maanviljelijöiden kanssa. Ja sijoittui toiseksi. Kolmas oli "Yabloko", jota mainostettiin hyvin. Neljänneksi sijoittui liberaalidemokraattinen puolue. Mutta suurelta osin siitä syystä, että presidenttiä edistävät kanavat mainostivat aktiivisesti tätä puoluetta.
  Ja Jeltsin jopa antoi, tarkemmin sanottuna, Zhirinovskille kenraaliarvon.
  Joten kaikki tapahtui erityisen skenaarion mukaan.
  Oppositio otti vallan duumassa. Ja Jeltsin suostui lähtemään vapaaehtoisesti nimittäen virallisesti Primakovin seuraajakseen. Zjuganovista tuli myös pääministeri ja oikea käsi.
  Tämä sopi yleisesti kommunisteille. Ja kompromissiin päästiin. Basajev ja Khattab puristettiin Dagestanista. Mutta he eivät lähettäneet joukkoja itse Tšetšeniaan.
  Siellä syttyi pian sisällissota ja jakautuminen useisiin ryhmittymiin.
  Venäjä auttoi Mashadovia ja Kadyrovia. Primakov voitti helposti Venäjän presidentinvaalit. Toinen yllättäen oli Žirinovski - jolla ei ollut muita kilpailijoita äänestäjissään, eikä liberaali Yavlinsky ollut hänen kilpailijansa.
  Oleg Rybachenko keskeytti sävellyksen. Ei, se ei ole mielenkiintoista. Taas kerran jo käsitelty aihe Primakovin, Zjuganovin ja Neuvostoliiton palauttamisen jälkeen. Väsynyt!
  Jotain voisi olla mielenkiintoisempaa säveltää. Esimerkiksi avaruudesta.
  Poika alkoi miettiä.
  Suuren Venäjän valtakunnan uusi pääkaupunki oli nimeltään Petrograd-Galaktik. Se perustettiin Jousimiehen tähdistössä, melkein galaksin keskellä. Sekä tähdet että planeetat olivat täällä paljon tiheämpiä kuin Linnunradan laitamilla, missä vanha maapallo löysi suojan. Läntisen konfederaation joukot ajettiin kokonaan ulos ytimestä. Sota ei kuitenkaan sujunut jälkiä jättämättä: tuhansia planeettoja tuhoutui, maasta jäi vain muistoja. Tämä oli tärkein syy pääkaupungin siirtämiseen galaksin rikkaimpaan ja rauhanomaisimpaan paikkaan. Täällä on erittäin vaikea murtautua läpi, joten jopa täydellisen avaruussodan olosuhteissa, joissa etulinja on abstrakti käsite ja takaosa on sopimus, ytimestä on tullut Venäjän tärkein tukikohta ja teollisuuden linnoitus. Pääkaupunki on kasvanut ja niellyt Kishish-planeetan kokonaan, muuttuen jättimäiseksi metropoliksi. Jättiläinen kaupunki, joka pystyy tekemään vaikutuksen keneen tahansa järkevään yksilöön. Lukuisat lentävät koneet leikkaavat violetin taivaan halki.
  Marsalkka Maxim Troshev kutsuttiin puolustusministerin supermarsalkka Igor Roerichin luo. Tuleva kokous oli merkki vihollisen jyrkästi lisääntyneestä aktiivisuudesta. Kaikkia vaivannut sota ahmi resursseja kuin saalistussuppilo, biljoonia ihmisiä kuoli siihen, eikä kukaan voinut saavuttaa toivottua menestystä. Militarisaatio jätti jälkensä Petrograd-Galaktikin arkkitehtuuriin. Valtavat pilvenpiirtäjät seisovat tasaisissa riveissä, ne ovat soluja kaupungin shakkilaudalla. Tämä muistutti tahattomasti marsalkkaa avaruusarmadoiden rakentamisesta. Viime taistelun aikana suuret venäläiset tähtialukset ottivat myös asemansa, mutta rikkoivat yhtäkkiä muodostelman osuen vihollisen lippulaivaan. Hyvin suunniteltu taistelu eteni lähitaisteluksi, kun useat alukset törmäsivät räjähtäen hirvittävän kirkkaina välähdyksiä. Tyhjiö maalattiin ikään kuin jättimäiset tulivuoret purkautuisivat kerralla ja tuliset joet virtasivat, helvetin liekkien virrat tulvisivat rannoistaan peittäen tuhoavaa aaltoa. Kaoottisessa taistelussa Suuren Venäjän armeija menestyi, mutta voitosta tuli erittäin korkea hinta. Useat tuhannet avaruusalukset muuttuivat alkuainehiukkasvirroiksi. Totta, vihollinen kärsi vielä suurempia tappioita. Venäläiset osasivat taistella, mutta liitto, johon kuului monia rotuja, iski raivoissaan ja vastusti itsepintaisesti.
  Suurin ongelma oli, että konfederaation keskusta, joka sijaitsee Tom-galaksissa, oli erittäin vaikea tuhota. Tässä tähtijoukossa miljoonia vuosia elänyt vaahteran muotoisten dagkien muinainen sivilisaatio rakensi valloittamattoman linnoituksen ja ympäröi itsensä voimakkaalla, ansoja täynnä olevalla puolustuslinjalla.
  Koko Venäjän armeija ei riitä murtautumaan tähän avaruuteen "Mannerheimiin". Sotaa ei voitu lopettaa. Planeetat ja järjestelmät vaihtoivat omistajaa monta kertaa. Marsalkka katseli ympärilleen pääkaupungissa nostalgisesti. Kiertelevät gravit ja flanerit maalattiin naamiointiväreillä, lentokoneiden kaksoistarkoitus tuntui kaikkialla. Jotkut rakennukset näyttivät jättimäisiltä tankkeilta tai jalkaväen taisteluajoneuvoilta, joissa oli toukkia sisäänkäyntien sijaan. Oli huvittavaa seurata kuinka vesiputous purkautui tällaisen siivekäs säiliön kuonosta, sininen ja smaragdivesi heijasti neljä "aurinkoa" leikkien kymmenissä sävyissä ja eksoottisia puita ja valtavia kukkia kasvoi rungossa ja siivissä muodostaen outoa riippuvuutta. puutarhat. Nykyaikaiset, vain jättikokoiset pilvenpiirtäjätankit ovat pääsääntöisesti virtaviivaisia, aseistettu monilla aseilla. Tällaisissa taloissa asuminen on kätevää ja mukavaa, vaikka pääkaupunkiin kohdistuneen hyökkäyksen sattuessa samanlainen rakennus muuttui tehokkaaksi taisteluyksiköksi viidessä minuutissa. Kaikkien luokkien ohikulkijat ja jopa pienet lapset olivat armeijan univormuissa tai eri puolisotilaallisten järjestöjen vaatteissa. Kybermiinat leijuivat korkealla stratosfäärissä ja näyttivät värikkäiltä palloilta. Valaisimet valaisivat taivaan holvin, tulvivat sileät peilatut bulevardit häikäisevin sätein. Maxim Troshev ei ollut tottunut sellaisiin ylilyönteihin.
  "Tähdet ovat täällä liian tiheitä. Ja se on liian kuuma minulle."
  Marsalkka pyyhki hikeä otsaltaan ja avasi ilmanvaihdon. Jatkolento meni ilman ongelmia, pian puolustusministeriön rakennus ilmestyi. Sisäänkäynnillä seisoi neljä taisteluajoneuvoa. Luchiarit, piikikäs tikkuissa - eläimiä, joiden hajuaisti on viisitoista kertaa voimakkaampi kuin koiralla - ympäröivät Troshevia. Supermarsalkan syklooppipalatsi kulki syvällä maan alla, ja sen paksuissa seinissä oli plasmatykkejä ja kaskadilasereita. Syvän bunkkerin sisäosat olivat yksinkertaiset - ylellisyyttä ei kannustettu. Ennen tätä Troshev näki pomonsa vain kolmiulotteisessa projektiossa. Supermarsalkka oli iäkäs, kokenut satakaksikymmentävuotias soturi. Minun piti mennä alas nopeaan hissiin, joka tunkeutui maan alle reilut kymmenen kilometriä.
  Ylitettyään eliittivartijoiden ja taistelurobottien joukon marsalkka astui toimistoon, jossa plasmatietokone simuloi galaksin sijoitettua hologrammia, jossa oli merkkejä venäläisten joukkojen keskittymisestä ja väitetyistä vihollisen iskuista. Pienempiä hologrammeja riippui lähellä, kuvia muista galakseista näkyi. Niiden hallinta ei ollut jatkuvaa, tähtien seassa oli itsenäisiä valtioita, joissa asuivat älykkäät, joskus hyvin omituiset rodut. Troshev ei katsonut tätä loistoa pitkään, hänen täytyi tehdä uusi raportti. Igor Roerich näytti nuorelta, hänen kasvonsa olivat melkein ilman ryppyjä, paksut vaaleat hiukset. Näytti siltä, että hän voisi elää ja elää, mutta venäläinen lääketiede sodan aikana ei ollut liian kiinnostunut ihmisen eliniän pidentämisestä. Päinvastoin, nopea sukupolvien vaihto vauhditti evoluutiota, oli armottoman sodanvalitsijan kannalla. Elinikä oli rajoitettu sataanviisikymmeneen vuoteen. Jopa eliitille. No, syntyvyys pysyi erittäin korkeana, abortit tehtiin vain vammaisille lapsille ja ehkäisy oli kiellettyä. Supermarsalkka käänsi katseensa sisään tulleeseen Trosheviin.
  - Ja tässä olet, Maxim. Palauta kaikki tiedot tietokoneeseen, se käsittelee ja antaa ratkaisun. Mitä voit sanoa viimeaikaisista tapahtumista?
  - Konfederaatit ja heidän liittolaisensa saivat hyvän läksyn. Vaaka kallistuu meidän puolellemme, viimeisen kymmenen taistelun aikana valtaosa taisteluista on voitettu.
  Roerich nyökkäsi.
  - Tiedän sen. Mutta Konfederaation liittolaiset, Dagit, tulivat huomattavasti aktiivisemmiksi. Ne alkavat muodostaa vakavan uhan.
  - Olla samaa mieltä.
  Roerich käänsi hologrammissa olevaa kuvaa ja suurensi sitä hieman.
  - Ennen Galaxy Smooria. Tässä on Dagien toiseksi suurin linnoitus. Tässä kohtaamme suurimman iskun. Jos onnistumme, voimme voittaa sodan seitsemänkymmenen, enintään sadan vuoden sisällä. Ja jos epäonnistumme, sota kestää useita vuosisatoja. Olet osoittanut olevasi pätevä komentaja, ja siksi ehdotan, että johdat Operaatio Steel Hammer. Se on selvää?
  "Kyllä, juuri, teidän ylhäisyytenne.
  Igor rypisti kulmiaan.
  Miksi tällaiset otsikot? Osoite yksinkertaisesti: toveri supermarsalkka. Mistä sait tämän?
  Maxim oli nolostunut.
  - Minä, toveri supermarsalkka, opiskelin Bingien kanssa. He saarnasivat vanhaa keisarillista tyyliä.
  - Asia selvä. Mutta nyt imperiumi on erilainen, puheenjohtaja yksinkertaisti vanhoja tapoja ja menettelyjä. Lisäksi vallanvaihto on pian tulossa, ja meillä on uusi vanhempi veli ja ylipäällikkö. Ehkä minut erotetaan, ja jos Operaatio Hammer of Steel onnistuu, he asettavat sinut minun tilalleni. On tarpeen opiskella etukäteen, tämä on valtava vastuu.
  Marsalkka oli yli kolme kertaa Roerichia nuorempi, ja siksi holhoava sävy oli erittäin sopiva eikä aiheuttanut loukkaamista. Vaikka johtajan vaihto on pian tulossa, ja heidän uusi johtajansa on nuorempi kuin he molemmat. Luonnollisesti se tulee olemaan paras.
  - Olen valmis. Palvelen mahtavaa Venäjää!
  - Joten mene. Kenraalini kertovat sinulle yksityiskohdista.
  Tervehdys, marsalkka jäi eläkkeelle.
  Bunkkerin käytävät maalattiin khakiksi. Toiminnallinen päämaja sijaitsi alla. Lukuisat fotoni- ja plasmatietokoneet käsittelivät metagalaksin eri kohdista sisään virtaavaa tietoa kiihtyvällä tahdilla. Edessä oli pitkä rutiinityö, ja marsalkka vapautettiin vasta puolentoista tunnin kuluttua. Nyt hän odotti pitkittynyttä hyperhypyä naapurigalaksiin. Sinne pitäisi kokoontua valtavia joukkoja, lähes kuudesosa koko Venäjän avaruuslaivastosta. Useita miljoonia tähtialuksia. Kun pienet yksityiskohdat oli selvitetty, marsalkka nousi pintaan. Syvä kylmyys korvattiin voimakkaalla kuumuudella. Neljä valaisinta kokoontui zeniittiin ja kaatoivat hiukkasvirtoja planeetalle armottomasti taivasta nuolevilla kruunuilla. Valon kaskadit virtasivat alas peilattuja katuja. Maxim hyppäsi painovoimatasoon, sisällä oli mukavaa ja viileää, ja ryntäsi laitamille. Hän ei ollut koskaan ennen käynyt Petrograd-Galaktikassa, ja hän halusi nähdä omin silmin kolmensadan miljardin asukkaan pääkaupungin. Hän jätti sotilassektorin, ja kaikki muuttui, piristyi. Rakennuksia, joilla oli alkuperäinen koostumus, ilmestyi, hän kutsui niitä ehkä ylellisiksi - etuoikeutetun luokan edustajat asettuivat niihin. Koko sodan aikana oligarkkikerros väheni, mutta sitä ei tuhottu kokonaan. Palatsit olivat todellisia taideteoksia. Yksi niistä näytti keskiaikaiselta linnalta, jossa palmuja nousi kaiteen hampaiden sijasta. Toinen seisoi ohuilla jaloilla, ja sen alla ulottui moottoritie, hän näytti kirkkaanväriseltä, tähden muotoiselta hämähäkiltä. Monet rakennukset, joissa asuivat köyhiä ihmisiä, eivät myöskään herättäneet assosiaatioita kasarmiin, vaan päinvastoin näyttävät julkisivut kimaltelivat, koristeltu menneiden vuosisatojen johtajien ja kenraalien patsailla. Kaikkea ei pidä maalata khakilla, ajatteli Troshev. Lisäksi ehkä maailmankaikkeuden väkirikkaimmalla kaupungissa täytyy olla kaunista arkkitehtuuria. Erityisen värikäs oli matkailuala, jossa liikkuvat kulkuväylät, jättimäisten ruusujen muotoiset rakennukset, tulppaanit täydessä kukassa ja kietoutuvat yhteen, koiranputkea yhteen sidottuina ja eksoottisia eläimiä oudosti sekoittuneena. Ilmeisesti on mielenkiintoista asua karhussa tai miekkahammastiikerissä, se miellyttää lapsia. Kuitenkin myös aikuiset hämmästyvät, kun tällainen rakennelma liikkuu tai leikkii. Pyyhimättömän vaikutuksen marsalkkaan teki kaksitoistapäinen pyörivä lohikäärme, jokaisesta suusta löi neonilla valaistuja monivärisiä suihkulähteitä. Yleisesti ottaen siellä oli paljon omituisimman muotoisia suihkulähteitä, jotka heittivät monivärisiä suihkuja satojen metrien päähän taivaalle. Ja kuinka kauniita ne ovatkaan neljän auringon valossa, joka kutoo vesikoristeen, upean, ainutlaatuisen värien leikin. Lapset olivat täällä iloisia ja kauniita: värikkäiden vaatteiden ansiosta he muistuttivat satutontuja. Täällä ei ollut vain ihmisiä, puolet yleisöstä oli ulkomaalaisia. Ulkomaalaiset lapset nauttivat kuitenkin leikkimisestä ihmislasten kanssa. Troshev tapasi myös älykkäitä kasveja. Rehevä kultapäinen voikukki, jossa on neljä jalkaa ja kaksi ohutta kahvaa. Heidän pienillään oli vain kaksi jalkaa, ja heidän kultaiset päänsä olivat paksusti täynnä smaragditäpliä. Maxim tunsi tämän rodun hyvin - Gapi, kolmen sukupuolen kasviolennot, rauhallinen, mutta kohtalon tahdosta vetäytyi kaikkeen tähtienväliseen sotaan ja heistä tuli Suuren Venäjän luonnollisia liittolaisia.
  Tarpeeksi muiden rotujen edustajia - enimmäkseen neutraaleja valtioita ja planeettoja. He halusivat nähdä imperiumin uskomattoman pääkaupungin. Tässä sota näyttää kaukaiselta ja epätodelliselta, sitä poistavat tuhansia parsekkeja, ja silti, levoton tunne ei jättänyt marsalkkaa. Päässäni nousi ajatus, että älykkäitä olentoja elää myös niillä planeetoilla, joita heidän on hyökättävä, ja miljardeja ajattelevia olentoja kuolee. Verivirtoja vuodatetaan, tuhansia kaupunkeja ja kyliä tuhotaan. Mutta hän on valtakunnan marsalkka, ja hänen on täytettävä velvollisuutensa.
  Ihailtuaan turistikeskusta marsalkka määräsi painovoimakoneen ottamaan käyttöön ja suuntasi teollisuusalueille. Talot olivat täällä hieman alempana, yksinkertainen pohjaratkaisu. Tehtaat sijaitsivat syvällä maan alla.
  Heti kun gravikone laskeutui, lauma paljasjalkaisia miehiä ryntäsi välittömästi sitä kohti rievuilla ja puhdistusaineilla. Laihoja ragamuffinseja repalettua, haalistunutta khakin väriä, suuria repeytyneitä reikiä. Syvästi ruskettunut, melkein musta. Näyttää siltä, että pitkittynyt sota pakotti kiristämään vyötä. Troshev tunsi myötätuntoa. Kuljettaja, kapteeni Fox, ei jakanut tällaisia tunteita.
  - No, rotat, pois täältä! Marshall tulee! hän tiuskaisi.
  Kodittomat lapset ryntäsivät joka suuntaan, näkyi vain kuinka likaiset korkokengät välkyivät. On vaikea kävellä paljain jaloin pinnalla, joka on kuuma neljällä "auringolla" kerralla, eivätkä köyhät lapset tienneet, mitä kengät ovat. Yksi pojista kuitenkin osoittautui muita rohkeammaksi ja kääntyi ympäri, ja näytti keskisormea. Kapteeni veti räjähteensä ja ampui röyhkeää poikaa, hän olisi tappanut hänet, mutta marsalkka onnistui viime hetkellä työntämään kapteenin käden. Panos lensi ohi ja teki suppilon jalkakäytävään, sulan kiven palaset putosivat pojan paljaille jaloille ja hän kaatui asfaltille. Tahdonvoimalla tuleva soturi onnistui hillitsemään itkunsa ja kestänyt kipua, nousi ylös. Maxim antoi kapteenille kovan lyönnin kasvoihin.
  - Kolme päivää vartiotalossa. Hiljaa, kädet saumoissa! - Marsalkka komensi uhkaavalla äänellä - Lapset ovat omaisuuttamme, ja meidän tulee suojella heitä, ei tappaa heitä. Tajusitko, friikki?
  Lisa ojensi kätensä hänen sivuilleen. Hän nyökkäsi lyhyesti.
  - Vastaa peruskirjan mukaan.
  - Kyllä herra.
  Maxim katsoi poikaa. Hän oli vaaleatukkainen, komeat, ovelat kasvot, lihaksikas. Revenneen T-paidan alla näkyy vahva suklaapatukoilla vuorattu puristus.
  -Mikä sinun nimesi on?
  - Janesh Kowalski! - Hänen keuhkojensa yläosassa haukkui ragamuffin.
  - Näen sinussa vahvan soturin ominaisuudet. Haluatko päästä Zhukov-kouluun?
  Poika oli masentunut.
  - Olisin iloinen, mutta vanhempani ovat yksinkertaisia työntekijöitä eivätkä pysty maksamaan koulutustani.
  Marsalkka hymyili.
  - Ilmoittaudut ilmaiseksi. Näen sen, olet fyysisesti vahva ja silmäsi puhuvat henkisistä kyvyistä. Pääasia, että opiskelee hyvin. Nämä ovat vaikeita aikoja, mutta kun sota päättyy, työläisetkin elävät hyvissä olosuhteissa.
  - Vihollinen voitetaan! Me tulemme voittamaan! - Yanesh huusi taas täydellä äänellä.
  - Ota sitten paikka riveissä, sotilas. Ja aluksi - autossani.
  Lisa nyökkäsi. Poika oli likainen, ja hänen jälkeensä sinun täytyy pestä sisätilat.
  Noustuaan painovoimakone ryntäsi hallituksen tiloihin.
  Yanesh, pidätellen hengitystään, tutki valtavia, ylellisesti sisustettuja taloja.
  - Meitä ei päästetä keskussektorille, ja tämä on niin mielenkiintoista.
  - Näet lisää.
  Siitä huolimatta marsalkka määräsi myötätunnon tunteen ohjaamana lentää turistikeskukseen. Poika katsoi hänen silmiinsä, kirjaimellisesti nieli näkemänsä. Oli havaittavissa, että hän halusi hypätä ulos autosta, juosta liikkuvaa jalkakäytävää pitkin, kiivetä yhdelle mieleenpainuvasta kyydistä.
  Tavallisesti ankara Maxim sinä päivänä oli, kuten koskaan ennen, ystävällinen ja lempeä.
  - Jos haluat, käy kyydissä "ilon vuorella" ja sen jälkeen heti minulle. Ota rahat tai he eivät päästä sinua sisään.
  Marsalkka ojensi paperin.
  Yanesh ryntäsi kyytiin, mutta hänen ulkonäkönsä oli liian näkyvä.
  Massiiviset robotit pysäyttivät hänet avaruusninjahallin sisäänkäynnin luona.
  -Poika, olet huonosti pukeutunut, ilmeisesti köyhiltä alueilta. Sinut pitäisi ottaa kiinni ja viedä asemalle.
  Poika yritti juosta karkuun, mutta he löivät hänet tainnutuksella, joka kaatui asfaltille. Troshev joutui hyppäämään ulos autosta ja lähtemään tutkimaan asiaa.
  - Odota, tämä kadetti on kanssani.
  Miliisit, jotka nousivat ylös, pysähtyivät ja tuijottivat marsalkkaa. Maxim oli kenttäpukussa, mutta komentajan epoletit loistivat kirkkaasti neljässä auringossa.
  Partioista vanhin, poliisiluutnantti, tervehti.
  "Anteeksi, marsalkka, mutta ohjeet kieltävät kerjäläisiä pääsemästä keskustaan, jossa otamme vastaan vieraita eri puolilta galaksia.
  Maxim itse ymmärsi tehneensä virheen vapauttamalla ragamuffinin niin kunnioitettavalla alueella. Mutta hän ei halunnut osoittaa tietämättömyyttään.
  Tämä poika on vakooja. Hän suoritti ylimmän johdon tehtävän.
  Luutnantti nyökkäsi ja painoi pistoolinsa nappia. Janesh Kowalski nykisi ja tuli järkiinsä. Marsalkka hymyili ja ojensi kätensä. Sillä hetkellä neljä Inogalaktia puhkesi yhtäkkiä palkkeihin. Ulkoisesti avaruusoliot muistuttivat karkeasti hakattuja kantoja siniruskealla kuorella, niiden raajat olivat oksaisia ja vinoja. Ennen kuin hirviöt ehtivät avata tulen, Maxim kaatui lattialle vetäen blasterinsa ulos. Tuliset polut kulkivat huipulla, törmäsivät värikkääseen patsaan suihkuttaen kuvankauniista jalustasta fotoneja. Troshev katkaisi kaksi hyökkääjää lasersäteellä, ja kaksi elossa olevaa inogalaktia nojautuivat sivulle. Yhtä heistä myös ohitti väistämätön säde, mutta toinen onnistui peittymään julkisivun reunan taakse. Hirviö ampui kolmesta kädestä kerralla, ja vaikka Maxim liikkui nopeasti, hän loukkaantui lievästi - hän poltti kylkeään ja loukkasi oikeaa kättään. Tangentissa vihollisen säteet osuivat "hullun lumpeen" vetovoimaan. Seurasi räjähdys.
  Ennen kuin marsalkan silmät leijuivat, mutta hän yllättyi nähdessään kuinka Yanesh veti esiin palan laatta ja laukaisi sen vihollista kohti. Maxim hämmästyi epäinhimillisestä voimasta, joka kätkeytyi tähän hauraan näköiseen teini-ikäiseen... Heitto osoittautui tarkaksi, aivan viiden silmän rivissä. Olento nykisi ja horjui eteenpäin. Tämä riitti, että Maximin hyvin kohdistettu laukaus lopetti hirviön elämän.
  Taistelu päättyi nopeasti. Sen aikana poliisi ei edes yrittänyt avata tulta. Marsalkka huomasi tämän heti.
  - Kaikki parhaat taistelut edessä ja takana, kaupunkien kaduilla, pelkurit istuvat.
  Pullea luutnantti kalpeni. Meni Maximiin.
  - Toveri marsalkka, pyydän anteeksi, mutta heillä oli raskaat säteenheittimet, ja me...
  - Ja mikä tuo on! Maxim osoitti partiomiehen vyössä olevaa sädelaitetta. - Kärpässylkijä? Harmi, ilmeisesti pääkaupungissa ei ole sinulle töitä. Et istu toimettomana, yritän lähettää sinut etupuolelle.
  Viitoitettuaan poikaa eleellä Maxim auttoi häntä hyppäämään painovoimalentokoneen kyytiin ja puristi sitten hänen kättään lujasti.
  - No, sinä olet kotka. Olen iloinen, etten tehnyt sinusta virhettä.
  Kovalsky välähti ystävällisesti, hänen äänensä kuulosti melko kovalta ja iloiselta.
  - Tein vain yhden onnistuneen heiton. Voisin...
  - Sinulla on mahdollisuus. Valmistu yliopistosta - ja heti taisteluun. Sinulla on koko elämäsi edessäsi, taistelet silti silmämunaa myöten.
  - Sota on hienoa! Poika huudahti innostuneena. - Haluan heti mennä eteen, ottaa sädease ...
  - Et voi tehdä sitä heti, sinut tapetaan ensimmäisessä taistelussa. Hanki ensin tutkinto.
  Yanesh nuuski loukkaantuneena. Hän luotti kykyihinsä, hän luuli osaavansa jo niin paljon, mukaan lukien ammunta. Samaan aikaan painovoimapurjelentokone lensi valtavan Michurinsky-puiston yllä. Siellä kasvoi jättimäisiä puita, joista osa ylsi useiden satojen metrien korkeuteen. Ja hedelmät olivat niin valtavia, että kun olet syönyt keskeltä, voit asettua sisään. Geneettisesti muunnetut ananakset kultaisella kuorella näyttivät herkullisilta. Totta, toisin kuin odotettiin, ne eivät herättäneet pojassa paljon ihailua.
  - Olen ollut tällaisissa metsissä ennenkin. - Janesh selitti. - Toisin kuin keskuskorttelissa, sinne pääsee kaikki sisään. Vaikka sinne on pitkä matka.
  - Voi olla! - Maxim sanoi. - Ja silti, ihaile mitä kasveja täällä on... Sieni on, sen alle mahtuu koko joukkue.
  - Vain näytelmä suurelta kärpäshelteeltä. Hän on syömätön. Muistan, että keräsin kokonaisen pussin leikattuja hedelmäpalasia. Pidän pavararasta - ohut iho, ja maku on aivan uskomaton. Viikunat eivät ole mitään verrattuna häneen. Leikkauksessa on oltava varovainen. Se voi räjähtää, ja siellä puro on kuin vesiputous - se puhaltaa sinut pois, sinulla ei ole aikaa edes lausua sanaa. Hedelmät ovat täällä liian suuria. Sinun täytyy kuljettaa niitä pala palalta muovipussissa, mikä on erittäin hankalaa.
  Maxim löi Janeshia olkapäälle.
  - Kaikkea ei mitata ruoalla. Mennään alas poimimaan kukkia.
  - Tyttö lahjaksi! Miksi ei!
  Pojan kädet ulottuivat ohjauspyörään. Kapteeni Fox löi sormiaan rajusti.
  - Älä koske pyörään, pentu.
  Ja sitten vastauksena hän sai toisen nuhteen marsalkkalta.
  "Sinulla on vain rohkeutta taistella lasta vastaan.
  - Olen pahoillani, teidän ylhäisyytenne!
  Janesh ei voinut olla nauramatta.
  - Jos haluat, yritä. - Sallittu Maxim.
  - Minulla on kokemusta simulaattoreista, Yanesh sanoi.
  Ilman epäilyksen tai pelon varjoa Kowalski laittoi kätensä ohjauspyörälle ja ohjasi auton alas. Ilmeisesti hänellä oli todella merkittäviä kykyjä. Gravliplane pyyhkäisi jättimäisten puiden latvojen ohi.
  Maxim ei puuttunut asiaan, jolloin poika sai hallita lentokonetta. Minun on sanottava, että hän selviytyi tehtävästään erittäin onnistuneesti, ohjaten jättimäisten runkojen välissä, hän ei koskaan törmännyt, osoittaen virtuoosia tekniikkaa vuosiensa jälkeen. Kuitenkin, vaikka se kaatui, se ei ole suuri ongelma, graviokoneessa on täydellinen turvajärjestelmä. Lopulta he istuivat alas aukiolle, joka oli täynnä pieniä, mutta upean kauniita kukkia. Näytti siltä, että hyvä velho hajotti jalokiviä avokätisesti. Hänen silmänsä aaltoivat monimutkaisesta värivalikoimasta, ja huumaava haju aiheutti sanoinkuvaamatonta iloa.
  Yanesh jopa vihelsi ihaillen. Kun he laskeutuivat, poika hyppäsi ulos ja alkoi poimia kukkia poimien kokonaisen käsivarren. Maxim oli kylmäpäinen, hän piti maisemasta ja kuitenkin jokin aiheutti hälytyksen. Uhkautunut olo. Kävittyään läpi tulen ja veden, marsalkka luotti intuitioonsa, hän petti hänet harvoin. Periaatteessa ihmisille vaarallisia elämänmuotoja ei pitäisi löytää suuren valtakunnan pääkaupungista. Tässä on jotain erilaista. Maxim viittasi pojalle ja kuiskasi pehmeästi hänen korvaansa:
  - Viholliset ovat kanssamme. Piilota kukat ja tule kanssani.
  Janezin silmät loistivat.
  - Olen valmis.
  Maxim ja Yanesh muuttivat syvälle metsään jättäessään kimpun autoon kapteeni Foxin valvonnassa. Tietenkin joukkoja olisi pitänyt kutsua paikalle ja kampata alue. Mutta Maxim kiehtoi jännitystä. Janeshilla oli tietysti romanttisia toiveita, hän kuvitteli olevansa tiedusteluupseeri ja iloitsi tästä. He kulkivat viidakon läpi yrittäen olla pitämättä melua. Yanesh onnistui polttamaan paljaat jalkansa purppuranpunaisilla nokkosilla, mutta hän hillitsi itsensä, vaikka iho polviin asti oli suurien rakkuloiden peitossa.
  "Ole varovainen", Maxim kuiskasi. - Metsässä, jokaisessa ruohonkorteessa, vaara piilee.
  "Tarvitsemme suojaavaa naamiointia tänne", Janesh kuiskasi. Lyyt tuskin peittivät ruumista, jotain ryömi ylös jalkoja pitkin. Suuret hyönteiset, ja Janesh oppi tämän koulussa, ihmisiä ei syödä tällä planeetalla. Vaarallisimmat niveljalkaiset tuhoutuivat geneettisellä tasolla, ei riittänyt, että pääkaupungin keskustasta tuli tartunta- tai epidemialähde. He kävelivät hiljaa. Yhtäkkiä Maxim jäätyi. Pienet elävät olennot käyttäytyivät levottomasti, ikään kuin joku olisi pelottanut hänet pois. Marsalkka otti pojan kädestä ja kuiskasi hänen korvaan:
  - Edessä on väijytys!
  Maxim otti taskustaan äänimikrofonin ja kuunteli tarkasti ympäröivää aluetta. Todellakin, viisi ihmistaistelijaa ja suunnilleen sama määrä inogalakteja makasi lähistöllä. No, tällaisella voimien tasapainolla on parempi olla osallistumatta taisteluun, vaan ohittaa vihollinen.
  Ja niin he tekivät.
  Kokenut sotilas ja vihreä poika liikkuivat tahdissa. Jouduin kulkemaan tiheiden pensaikkojen läpi, hukkuen nilkkoja myöten sammaleihin. Marsalkka laski suurella vaivalla raon elävässä ketjussa ja onnistui luisumaan tästä paikasta. Heillä oli onnea, kenelläkään muukalaisista ei ollut eläinvaistoja tai ilmiömäistä kuuloa. Äänenpoiminta pystyi jo erottamaan pehmeästi puhutut sanat.
  - Herra Resident, vaaditte minulta mahdotonta.
  Vastauksena ääni kuin karina.
  - Ja sinä, kenraali, olet tottunut ottamaan vain rahaa ilman, että käytät sitä täysillä.
  Säännöstä päätellen hän kuului ei-humanoidirotuun.
  - Sinulle maksettiin puoli miljoonaa, mitä sitten? Vanhentunutta tietoa vakoilusatelliiteista.
  "Se ei ole minun vikani", ihmisääni jatkoi oikeuttamistaan raukeasti. - Tällainen tieto vanhenee periaatteessa hyvin nopeasti. En ole kaikkivoipa.
  - Ymmärsimme tämän heti, on helpompi sanoa, että olet heikko. Mitä tulee Kremlin järjestelmää vastaan hyökkäämiseen, sinusta ja rikoskumppaneistasi on vain vähän hyötyä.
  Maxim vapisi. Tuleeko se todella hyökkäys voimakkainta puolustuslinjaa vastaan, joka kattaa pääkaupungin ja koko galaksin keskuksen? "Kremlin" järjestelmä on luojiensa mukaan vallitsematon, ja siitä huolimatta, jos viholliset aktivoituvat imperiumin sydämessä, tämä johtaa surullisiin pohdiskeluihin.
  - Tiedä, mies, pian käytämme täysin uutta asetta, ja sen avulla venäläiset tähtialukset muuttuvat pölyksi ennen kuin ne saavuttavat tehokkaan kantaman. Silloin armeijamme, kuin kaiken läpäisevä gravitaatioaalto, tulvii Venäjän tilat, alistaa keisarilliset maailmat.
  Maxim sai tukahdutetun huokauksen, ilmeisesti tällainen mahdollisuus ei ollut petturin mieleen. Hän kuitenkin vastasi:
  - Fifth Column on yhtä aktiivinen kuin koskaan, ja hyökkäyksesi sujuu suunnitelmien mukaan.
  - Lähitulevaisuuden tehtäväsi on luoda pääkaupunkiin tusina linnoitusta lakkoryhmillemme. Palkkasoturit soluttautuvat tänne turistien varjolla, piiloutuvat metsiin ja osallistuvat sitten yleislakkoon.
  - Niin se tulee olemaan.
  - Ja katso, mies, jos tähtialuksiemme hyökkäys epäonnistuu, se on sinulle pahempaa. Oma vastatiedustelu repeytyy palasiksi, ja teloitus on hidasta ja tuskallista.
  Vaikka Maxim ei nähnyt, kuka puhui, hän oli varma, että SMERSH pystyisi selvittämään petturin äänensä perusteella.
  - Tarvitsemme tietoa kaikista vihollisen johdon viimeisimmistä nimityksistä. Kaikki mitä tiedät.
  - Tietojeni mukaan nuori marsalkka Maxim Troshev nimitettiin komentamaan tähtilaivastoa Smoorin galaksissa. Hänestä ei ole tarkkaa tietoa, mutta...
  - Kaikki on selvää, venäläiset valmistelevat siellä suurta hyökkäystä. Kuten aina. Uusi komentaja on suurten voimien äkillinen isku.
  Maxim vapisi, hän halusi kiirehtiä eteenpäin ja kuristaa rappeutuneen. Operaatio on vaarassa.
  - Luulen, että niin on. Mitä tulee muihin tehtäviin...
  Petturi luetteli pitkään ja ikävästi, mutta Maxim oli jo tehnyt suunnitelman päässään. Ensinnäkin sinun on poistuttava tästä paikasta hiljaa ja toiseksi ota kiireellisesti yhteyttä SMERSHiin. Siellä he päättävät, neutraloidaanko vakoojaverkosto välittömästi vai odotetaanko. Loppujen lopuksi tunnistetut petturit eivät ole vaarallisia, ja heidän kauttaan voidaan vuotaa väärää tietoa. Pääasia - ei aloitetta. Tähän asti hiljaa istunut poika kuitenkin sekoittui, oli havaittavissa, että nuorekas energia oli täydessä vauhdissa.
  "Ehkä voimme lyödä heitä laserilla, herra marsalkka?"
  "Ei, ei ollenkaan", Maxim kuiskasi. - Älykkyyttä siihen ja älykkyyttä kerätä tietoa ja raportoida se oikealle henkilölle. Ja jos rikot käskyä, ammun sinut henkilökohtaisesti.
  Marsalkka kohotti sädeaseensa uhkaavasti.
  Yanesh nyökkäsi.
  - Tilauksista ei keskustella.
  Maxim katui, että otti pojan mukaansa. Ja entä jos he kuulevat heidän kuiskauksensa... Sillä välin ääninauhurissa kuului vinkua, muukalainen puhui uudelleen.
  - Kerro "Jupiterille", että jos hän ei auta meitä, voimme pettää hänet uhraamalla tämän sotilaan. Silloin Korkeimmasi suuttuu, eikä armo ole hänen puutteissaan.
  "Kyllä", Maxim ajatteli, "johtajan täytyy olla kova." Kun hän oli yksi valituista tuhansista, hänellä oli kuitenkin mahdollisuus tulla johtajaksi vain hallitsevan diktaattorin äkillisen kuoleman tapauksessa. Joka vuosi valitaan tuhat, ja ylimmän voiman kierto tapahtuu kerran kolmessakymmenessä vuodessa. Mutta tämäkin tilaisuus meni käyttämättä. Ensinnäkin Maximin luonne oli liian pehmeä, ja toiseksi paranormaalit kyvyt, jotka olivat niin väkivaltaisia lapsuudessa, alkoivat heiketä iän myötä. Kuitenkin tulla marsalkka kun et ole, ja neljäkymmentä ... se kertoo jotain.
  - Älä koske Jupiteriin. Hän on tärkein toivosi. Ilman sitä mahdollisuudet voittaa sota ovat mitättömät.
  Inogalact napsahti vastaukseksi jotain käsittämätöntä. Sitten hän sanoi:
  - "Jupiter" on arvokas aktiivisena. Hänen toimettomuutensa vuoksi joukkomme kärsivät liikaa tappioita. Oli miten oli, annat hänelle ohjeemme. Siihen asti voit mennä.
  - Siinä kaikki, voit lähteä, - Maxim huokaisi helpotuksesta. Sillä hetkellä, mikä kumosi hänen sanansa, jylisesi räjähdys. Siitä seurasi ammuskelu.
  - Perkele! Vaihda taas...
  Marsalkka kumartui, ja Yaneshin silmissä välähti vain iloisia kipinöitä.
  . LUKU #11
  - Puhut omaatuntoa! - murisi ylimielinen orja.
  - Joten se onni kuuluu kaikille, ei kouralliselle valituille. Tämän pyhän asian vuoksi nostin miekkaani! - huudahti Witch.
  Kreivi oli skeptinen:
  - Ei! Uskon, että sinua ohjaa joko kauna tai vallanhimo! Siellä oli orjien kapinoita, ja se päättyi vain joukkomurhaan. Nämä ovat seurauksia kaikista kapinoista.
  - Se ei ole mellakka, vaan vallankumous. Tärkein asia tapahtuu myöhemmin, voiton jälkeen! - Soturi sanoi vahvasti innostuneena.
  - Vallankumous? Outo sana, keksitkö sen itse? Forsa ihmetteli.
  - Ei oikeastaan! Tätä termiä kutsui minulle enkeli unessa. - Inspiraatiolla käännyin Vedmakoviin.
  - Enkeli tai joku mustista jumalista! Profeetalliset unet ovat viekkaita. Kreivi epäröi.
  - Joka tapauksessa sinulla on mahdollisuus muuttaa ihmisten elämää parempaan suuntaan ja tulla itse paremmaksi! Kaikki ongelmat tulevat itsekkyydestä, vauraus on mahdollista vain yhteisillä ponnisteluilla. Ihminen ilman joukkuetta on kuin hiillos, ilman tulta, se antaa vähän valoa ja sammuu nopeasti! - Puhui Vedmakovin kaunopuheisuuden virran.
  - Henkilön, josta puhut, tulisi olla tiimissä. Mutta tiedätkö mitä eläinluonto on? Forsa tiedusteli ilkeästi.
  - Ja eläin on parempi laumassa! Ja yleensä, koska olet orja etkä ole lunastettu, aatelisto kääntyi pois sinusta, sanoin, todelliset ystävät osoittivat todelliset värinsä. Joten on aika etsiä tovereita eri ympäristöstä. - Vedmakova ehdotti jo rauhallisemmin.
  Kreivi de Bora oli hiljaa muutaman sekunnin ja ojensi sitten kätensä:
  "Vaikka en usko lopulliseen menestykseen, ainakin minun teräni juo verta.
  - Logiikka ei saa palvella vaistoja - himon mieli! - Sanoi noita.
  - Hyvä on, lopeta minun opettaminen! Tulee sota - tulee suoritus! Kreivi alkoi pyyhkiä verta pois itsestään.
  - Olet kokenut ja rohkea soturi, sinut tulisi valita joukkueenjohtajaksi! - Soturi ehdotti.
  - Ei paha, mutta jokaista komentajaa ei tarvitse valita. Pitäisi olla tiukempi komennon yhtenäisyyden periaate. Sinut on valittu, joten nimität! -Kreivi alkoi pukeutua ketjupostiin. Pari poikaa ryntäsi auttamaan häntä.
  Entä vapaa kilpailu? - Vedmakova epäili.
  - Armeijalle se on tuhoisaa! - Katkaise voima. - Talous on monen alan juurakko, armeija on yksi runko!
  Witcher kiusoitteli:
  - Mutta useammin tammea, eikä voimalla ja asenteella, vaan hallinnan tasolla!
  Puolialaston poika antoi kreiville miekan. Hän vastasi lyömällä häntä hänen luiseen, useammin kuin kerran lyötynä takaisin. Poika huusi ja hyppäsi taaksepäin nykittäen ruskeita jalkojaan.
  Witcher sanoi päättäväisesti:
  "Muodostan viisi katkaistua legioonaa, joissa kussakin on kaksi ja puoli sotilasta. Sinut on määrätty komentamaan kolmatta! Olkoon loput orjien valita!
  Viimeinen ehdotus aiheutti kiistaa, melkein muuttuen taisteluksi. Sitten itse asiassa puhkesi tappelu, useita orjia haavoittui, ja Witcherin täytyi puuttua asiaan. Hän kaatoi kaikkein kiihkeimmän, hän huusi:
  - Riittää heittää viestikapulan! Siirrytään suoraan komentajien nimittämiseen.
  Orjat nurisevat ei aivan, mutta kun soturi laittoi tällaisen ehdotuksen äänestykseen, he nostivat kätensä yhteen ääneen.
  Täällä noita, joka johti kapinaa, joutui työskentelemään kovasti. Itse asiassa arvokasta henkilöä on vaikea määrittää silmästä, ja hän kysyi jatkuvasti mahdollisilta ehdokkailta. Lopulta tehtävät annettiin legiooneille ja tilapäiset komentajat nimitettiin pienempiin osastoihin.
  - Kun taistelut ovat ohi, katsomme sotilaiden osoittamaa rohkeutta ja kekseliäisyyttä! - Tyttö selitti.
  Yksi legioonoista koostui kokonaan lapsista ja nuorista. Vedmakova asetti pojan Bikin heidän komentajakseen. Pojat olivat vihaisia:
  - Hän on vielä liian pieni! Emme tarvitse pientä. Aseta suurin ja vahvin ylitsemme.
  - Ja kenet haluat?
  - Kaipaan sinua! Hän on kaikkein ansainnut!
  Urheilullisesti rakentunut nuori mies astui eteenpäin, hän oli vielä poika, mutta jo pitkä kuin tammi. Totta, hänen kasvonsa näyttivät tylsiltä. Vedmakova, joka tiesi hyvin, kuinka tärkeä mieli on komentajalle, kysyi:
  - Mikä on kahdeksanhenkinen perhe!
  Nuori mies katsoi häntä ja mutisi:
  - Minä en tiedä! Päälihakset ja voima.
  Bick huusi kaiuttimeen:
  - Lihakset ilman aivoja, tämä on kourallinen lihaa - jonka päällä paistinpannu itkee!
  - Ole hiljaa, äijä! Minä räjähdän leukaasi! - karjui nuori sankari.
  - Kukapa ei tietäisi, että seitsemän - viisikymmentäkuusi tuskin pystyy lyömään nyrkkiä nenään pidemmälle! Poika näytti hänelle kieltään.
  Nuori roisto haukku keuhkoihinsa:
  Haastan sinut taistelemaan kuolemaan asti!
  - Jäljittelet minua kuin rotta-apina! - sanoi kreivi de Forsa. - Tämä on kuitenkin ainoa arvokas tie ulos.
  - Kahdesta kaksintaistelijasta toinen on hölmö, toinen roisto! - Huomasi Vedmakova. "Vaikka pojat hyötyvät lämmittelystä.
  Bik seisoi vihollisensa edessä, korkeusero oli suuri, vastustaja oli viisi kertaa raskaampi. Lapsi katsoi kuitenkin halveksivasti helpotuslihaksiinsa, poika oli laiha, mutta jäntevä. Hänen pyöreät kasvonsa irvistivät, miekka pyöri hänen käsissään.
  - No, miten me taistelemme tai siedämme! - Hän kysyi hymyillen.
  - Kyllä minä rakastan sinua! - Urheilija hyökkäsi pojan kimppuun. Hän löi takakädellä, hänen miekkansa oli pitkä ja raskas, ilmeisesti se oli yksi kaksikätisistä. Bik torjui iskun, ei edes yrittänyt torjua, vaan yksinkertaisesti hyppäsi lentoradan yläpuolelle ja löi miekkansa nenänsuuhun. Poika löi vain laskelman perusteella - raapimaan, mutta ei tappamaan.
  Roisto raivostui entisestään, hän alkoi heiluttaa toista miekkaa. Täällä jopa Buku joutui painostamaan pois virtaamista. Pojan paljaat kantapäät pienenivät ja terät ryntäsivät niiden perässä. Yhtäkkiä Bik pysähtyi, piippu ilmestyi hänen hampaisiinsa. Vihollinen heilautti kovemmin ja ryntäsi laukkaa kädet leveästi toisistaan. Poika sylkäisi haikeasti virnistettynä, ja jotain pientä osui urheilijan kasvoihin. Bick meni sivuttain terien ohi ja osui jopa vastustajansa rintaan paljaalla kantapäällään.
  Mahtava kaveri huusi hurjasti, sitten hänen jalkansa heikkenivät ja alkoivat romahtaa.
  Ystävällinen huokaus pyyhkäisi armeijan läpi, harvat odottivat, että pieni poika voittaisi jättiläisen. Sitten lapset huusivat ilosta, ensinnäkin tietysti pienin orjista. Pienemmät ja heikommat ovat iloisia nähdessään, ettei pääpomosikaan ole loistava. Joten jopa lapsi voi tehdä jotain kapinan hyväksi.
  Orjat juoksivat voitetun urheilijan luo, mukaan lukien pari paikallista lääkäriä. Harvakarvaisen nuoren sankarin karkeilla kasvoilla hämärtyi violetti täplä. Lääkäri sanoi hämmästyneenä:
  - Basilika! Siihen oli työnnetty myrkkyä sisältävä neula, joka halvaannuttaa raajat.
  - Väliaikaisesti! Bick sanoi. - Sitten hän herää. Hän ei muista mitään, hän ei yksinkertaisesti huomaa häpeään.
  Witcher meni pojan luo:
  - Missä opit tekemään myrkkyjä?
  - Ei mihinkään! Löytyi yhdeltä kartanolta. Rikkaat eivät myöskään ole tyytyväisiä asemaansa yhteiskunnassa. Täällä he tekevät kaikenlaista myrkkyä. Jos juoma on sinetöity, ei hätää, osaan avata lukot! - Bik vilkaisi ovelasti Witcherille.
  - Missä? - soturi kysyi.
  - Yksi varas opetti! Hänestä tuli tilapäisesti orja, olin hänen kanssaan samassa parissa, teimme kovasti töitä, kaadimme metsää. Hän kertoi minulle kuinka avata lukot, jopa näytti minulle jotain. Ihmettelin muistoani ja pakeni sitten. Pikkupoika välähti ovelasti.
  - Etkö seurannut häntä? - Vedmakova hämmästyi.
  - Ei! Meitä kaikkia ruoskittiin tästä pakosta, ja jos minäkin vuotaisin, niin joka viides ristiinnaulittaisiin tangoille. Kaksi on jo salaliitto. - Vihainen poika selitti.
  - Barbaarit! No, jos olet sellainen muistiihminen, ehkä Khiroviin tutustuminen on hyödyllistä sinulle. - ehdotti Vedmakova.
  - Ei poissuljettu! Olen pitkään halunnut tulla vahvimmaksi ja älykkäimmäksi! - Poika näytti hauispalloa.
  - Vahvempi ja älykkäämpi kuin minä? - Heitä soturi leikkisästi.
  - Ei! Loppujen lopuksi sinä olet johtaja! Mutta oikealla kädelläsi, miksi ei! - Bik nousi ylös käsiinsä saadakseen lisää vakuuttavuutta.
  - Mitä korkeammalle ihminen lentää, sitä tyytymättömämpi hän on asemaansa! - Huomasi Vedmakova.
  - Ihmiset eivät lennä! Vain hänellä on siivet - jonka mieli ei ole tottunut ryömimään! - Poika osoitti kehittynyttä harkintaa vuosiensa jälkeen.
  - Armeijassamme tulee olemaan siivet! Lupaan keksiä jotain. - Vedmakova lupasi.
  - Ja uskon sinua isosiskoasi! Loppujen lopuksi et ole vain johtaja, vaan myös sisar tai jopa äiti meille. Elämme yhtenä perheenä! Bick sanoi.
  - Maan johtajan tulee olla ihmisten veli, ei veli! - Kansakunnan johtaja on ennen kaikkea kansan palvelija. Jätetään kuitenkin kohteliaisuuksien vaihto, hyväksymäsi aseet tulee muidenkin käyttää. Tehdään putket! - Tilasi Vedmakova.
  "Ne eivät ole tarpeeksi pitkiä!" Passi huomasi. - On parannettava.
  - Ajattelen jo sitä, loppujen lopuksi huulet ja posket mahdollistavat lyhyen matkan osumisen. Mutta jos jokin on niin se laajenee ja iskee voimalla. Vähän mineraaleja ja yrttejä. - Vedmakova tunsi voimakasta henkistä jännitystä.
  Poika ilmeisesti kuuli hänen sanansa:
  Tehdään se, valitse elementit! Meillä on vielä aikaa, monille orjille on näytettävä sodan perustekniikat.
  - Olet oikeassa, pikkuveljeni, jollain tapaa velho auttaa meitä. Meidän on kuitenkin hyökättävä, kunnes meitä vastaan heitetään suuria voimia. Meidän on kuitenkin valmistauduttava huolellisesti. Merestä on helpompi löytää kuiva kivi kuin keksintö, jota ei ole käytetty sotilaallisiin tarkoituksiin! - Vedmakov tiivisti.
  Loppujen lopuksi kapinalliset viettivät päivän harjoituksissa, ja samaan aikaan Bik lähetti tiedustelupalvelun.
  Armeija marssi ulos kaupungista. Ei kovin suuri, mutta hyvin aseistettu. Pienemmällä äyriäisellä torakassa ratsastava partiopoika kiinnitti huomion jopa yhteen absurdiin:
  - Sotureilla on viisi miekkaa, ja he tuskin liikkuvat!
  - Se on siis hyvä! Bick sanoi. - Tai pikemminkin se on jopa upeaa, ennen kuin he tulevat meille, he ovat uupuneita ylipainosta.
  Vedmakova huomautti viekkaasti:
  - Kokeneet soturit sanoivat, älä ota aseita enempää kuin viisi sormea oikealla kädelläsi. No, ei todellakaan paha, heidän tyhmyytensä auttaa voittamaan nopeammin. Sillä välin anna orjien nukkua pari tuntia. Heillä on ollut vaikea päivä, eikä taistelu tule olemaan helppoa. Kuinka monta sotilasta vihollisilla tarkalleen on?
  - Viisi ja puoli tuhatta. Bick sanoi luottavaisesti. "Se tarkoittaa, että jos puristamme heidät kaikki, kaupunkiin ei jää enempää kuin viisisataa ihmistä.
  - Se on varsin järkevää, joudutaan käymään joka puolelta. Yöllä he eivät uskalla hyökätä kimppuumme, he leikkaavat omansa. Tämä tarkoittaa, että heistä tulee leiri, joten myöhemmin aamunkoitteessa he pilkkovat kaikin voimin. Ehkä jopa erottaa joukot piirittämistä varten. - Ehdotti Vedmakova.
  Comte de Forsa vastusti:
  - Tiedän hyvin sulttaanaatissa vallitsevat tavat, taistelimme heidän kanssaan useammin kuin kerran. Yöllä he lähettävät joitakin vakoojia kultasäkkeineen leiriimme. He yrittävät lahjoa orjat ja sitten paaloittaa heidät tai parhaimmillaan repäistä heidän sieraimet.
  - Vakoilijoiden lähettäminen on ikivanha taktiikka. - Huomasin, vaivaten Vedmakovin varpaita. - Mutta heillä ei ole näkymättömyyslakkia, vartijapojat ovat niin tarkkaavaisia ja ovelia, että saavat ne kaikki kiinni. Sitä paitsi osumme niihin hieman lähempänä aamunkoittoa. Ja orjat nukkuvat paremmin ja vihollinen vaipuu syvemmälle uneen.
  - Loogisesti! Olen ensimmäinen, joka hyökkää! Bick sanoi.
  - Suojukset on poistettava, ja tämä voidaan tehdä polttoputkien avulla. - Vedmakova näytti laitetta. - Tähän on kiinnitetty eräänlainen mäntä, kolmenlaisia yrttejä ja öljyä kovametallilla. Sinun on vain oltava varovainen, muuten rekyyli lyö pojan hampaat. Ota älykkäät lapset mukaasi.
  - Monilla on kokemusta puutarhojen ryöstöstä ja varastamisesta. Kuka syntyi vapaana, ei ketkä, varsinkin kotiorjat, varastivat herroiltaan. - Bik rauhoitteli kaikkia. - Joten he kävivät selviytymiskoulun läpi.
  - Sitä parempi! Yleisesti ottaen uskon, että vartijoita ei tule olemaan liikaa. Loppujen lopuksi, keitä me olemme heille? Orjat ovat tyhmiä! Tyhmyys on lähempänä nöyryyttä - mielen nopeus roistoa.
  Noita Hirov tuli keskusteluun:
  - Meillä on suunnilleen kaksinkertainen tai hieman enemmän ylivoima, mutta vihollinen on paremmin koulutettu ja aseistettu. Ja sulttaanikunnan armeijassa naiset palvelevat vain kuolemattomien henkilökohtaisessa legioonassa. Palkkasoturia on kuusituhatta eri maista. Meillä on paljon naisia armeijassa, ja harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta he ovat miehiä heikompia.
  Joten jokainen taistelu on suunniteltava huolellisesti. Varsinkin ensimmäisen tappion yhteydessä orjat alkavat hajaantua luotamme.
  - Voitto naisena - houkuttelee loistollaan, mutta pelottaa hintaa! - Vedmakov välähti jälleen nokkeluudella.
  - Loistava! Nyt näen, että toimintasuunnitelma on varsin sovittu. Jää vain selventää yksityiskohtia. Taistelun aikana vihollisen riveissä alkaa paniikki, ja suurin osa sotilaista juoksee kohti Zhitin kaupunkia. - Khirov ehdotti
  - Se on selvää! Vahvin orjien joukko iskee takaapäin, aivan kaupungin puolelta. Ehkä minä johdan häntä. - Kreivi Forsa ehdotti.
  - Mahdotonta, mutta sinä! - täsmensi velho.
  - Lisäksi meillä on öljykannuja, joihin käskettiin kiinnittää sydämet. Heitä leiriin, lisää paniikkia. - ehdotti Vedmakova.
  Ja se on myös järkevää. Noita suostui. - Vain sinä olet valmistellut muutamia tällaisia syytteitä tähän mennessä.
  - Oikein! Sodan tulijumala ja kuten muutkin jumalat vaativat huomiota ja uhrauksia! Mutta meillä ei ollut tarpeeksi aikaa valmistaa kaikkea. - Witcher itse häpesi suuhunsa.
  - Seuraavalla kerralla olla hienostuneempi. Toistaiseksi emme ole saaneet nukuttua. - Khirov haukotteli ilman teeskentelyä.
  Witcher nyökkäsi.
  - Minulla on eläimellinen tapa, nukun vähän ja herkästi, mutta veljemme ansaitsevat levon.
  - Uni on strateginen ase, sen puute on syy väsymykseen, joka puolestaan on tappion siemen. Passi huomasi.
  Orjat ulkoilun jälkeen nukkuivat kuin kuolleet. Vain vartijat istuivat väijytyksessä valmiina hälyttämään. Et koskaan tiedä, mitä vihollisen komentaja yhtäkkiä on kaukonäköisempi. Kuitenkin kävi ilmi, että ilmeisesti hallituksen legioonan päällikön komentaja, temnik Etirimon ei halunnut arvaamatonta yötaistelua. Lisäksi pimeässä orjan on helpompi piiloutua ja sitten saada heidät kiinni. Ja niin ehkä he vain antautuvat, minkä jälkeen kidutetaan ja teloitetaan. Temnik Etirimon nuoli huuliaan, on erityisen miellyttävää pilkata nuoria naisia, rikkoa varpaita, sytyttää hiuksia - erittäin houkuttelevaa.
  Pystytettyään kiireesti teltansa, sotilaat nukahtivat. Enintään kaksi tusinaa vartijaa jäi jäljelle. Ennen nukkumaanmenoa Etirimon järjesti yhdessä tuhansien kanssa juhlan, alastomia tanssijoita ravistellen viehätysvoimaansa heidän edessään. Se oli kaunista ja hauskaa. Tuhannet heittivät heitä luilla ja pakottivat heidät vietteleviin asentoihin. Sitten he epäröimättä ottivat ne haltuunsa ja tyydyttyään eläimellisen himonsa vaipuivat humalassa uneen.
  Heidän kuolemansa hiipi huomaamatta. Kapinalliset ohittivat metsän, ja parvi poikia liikkui eteenpäin. Bik, joka takertui puuhun ja piiloutui lehtineen, näki ensimmäisen vartijan.
  - Täällä hän on herkullinen tylsistynyt.
  Myrkky parani hieman ja aiheutti välittömän halvauksen. Isku ei ole välttämätön kasvoihin, koska sulttaanikunnan sotilaat kävelevät yleensä kevyesti ja vain rinta on peitetty kuorella ja vartija makaa ympäriinsä.
  - Siellä on yksi!
  Vedmakova itse liikkuu takaa. Hän poistaa vartijan ilman ampumaputkea. Se tulee vain takaa ja vääntää kaulaa.
  -Liikkuminen on elämää! Älä vain laula - rauhan vuoksi! Ja niin surullinen - vatsa on tyhjä!
  Soturista tuli vähän hauskempi. Ympärillä olevat puut ovat korkeita, liaaneja näkyy. Rakkaat hiipijät lähellä, ja älykkäimmät orjapojat. Aikuiset soturit ovat raskaampia ja jäävät siksi jälkeen. Raskas peto pitää aina enemmän ääntä.
  Vedmakova tappoi matkan varrella toisen vartijan, joka juuri imi kookosolutta pullosta. Leiri avautui heidän edessään.
  Ei erityisen suuri leiri, sotilaat nukkuivat joskus teltoissa ja joskus vain paksulla nurmikolla. Yö on lämmin, monet vartijat haukottelevat, katso tarkkaavaisesti.
  Tärkeintä tässä on poistaa ne kerralla, jotta heillä ei ole aikaa herättää hälytystä. Tähän sopii paremmin joutsenkäki miellyttävällä äänellään. Hän ei herätä epäilyksiä, päinvastoin, hänen kumisensa kuuluu melkein jatkuvasti, mutta jos muutat sävyä, voit saada tiedon.
  Noita tekee juuri niin. He vastaavat hänelle. Vartijat eivät reagoi, mitä he ovat "onnekkaita", kuolema osoittautui helpoksi.
  - Yksi miekka, kuin sadepisara, putoaa ja hajoaa, ja kun niitä on paljon, voitto syntyy!
  Vedmakova alkoi teurastaa nukkuvia. Toisaalta se ei ollut ritarillista, mutta toisaalta voitto on kunnioittamisen arvoinen! Kunnia on suhteellinen käsite, ja sitä tulisi soveltaa ensisijaisesti sotilaihisi!
  Ensinnäkin lopeta ne, jotka ovat rikkaammin pukeutuneet, komentajat. Miekat pinottiin pääsääntöisesti erilliseen pinoon.
  Omantunnon tuska ei kuitenkaan kestänyt kauan, orjat aloittivat myös joukkomurhan, ja sen seurauksena hälytys nostettiin. Kun sinua hyökätään yöllä, paniikki on väistämätöntä, varsinkin jos on pilvistä, se on pilvistä . Orjat ovat kaikki puolialastomia ja erottavat toisistaan helposti, ja soturit kohtaavat toisiaan hakkeroiden usein toisiaan. Ja joku huutaa:
  - Pelasta itsesi!
  - Vartija! Demonit hyökkäävät!
  Paniikkitilanteissa komentajan rooli on tärkeämpi kuin koskaan. Vedmakova tietää tämän ja ryntäsi päätelttaan.
  Etirimon, edelleen puolihumalassa, avasi tuskin silmiään. Yleensä, kuka juo ennen taistelua - krapula alamaailmassa.
  - Mitä on tapahtunut! Miksi putket ovat hiljaa! - Hän huusi.
  - Putket ovat äänettömiä, koska terät laulavat - teräs on vahvempi kuin kupari! - huusi noita. Hän hyppäsi Echirimonin päälle. Temnik tietysti käytti terää taitavasti, mutta hän ei ollut vielä täysin kerännyt itseään, ja Witcherin lihakset olivat täydellisesti lämmenneet. Hän piirsi kiihkeän kolmion, jonka hennavärjätty terä oli hädin tuskin näkyvissä pimeässä. Epäonnisen aatelismiehen pää lensi pois.
  Vedmakova kaatui tuhannesosan, joka ryntäsi häntä jalkapotkulla. Hän otti pois toisen komentajan sylkemällä putkesta.
  - Mitä haamuja, älkää herääkö!
  Jälleen selvä miekan isku, lävistetty vihollinen kaatuu! Kaksi tuhatta yrittää päästä hänen sisään takaapäin, mutta törmäävät tanssijaan. Hän kiljuu, potkaisee taaksepäin. Vedmakova ei missaa hetkeä, hän leikkaa yhden, viimeistelee toisen. No, armeija ilman komentajia on kuin lammaslauma ilman paimenta, jos yksi susi ei syö, niin se pelottaa!
  Nyt kapinalliset orjat, joista monet oli aseistettu mailalla tai parhaimmillaan torvella, saivat siivet. Erittäin tehokas taktiikka oli meidän viiden heittäminen yhteen. Joten se oli helpompi kaataa ja tallata.
  - Älä anna heidän paeta! Leikkaa jalkasi! - Hän huusi Vedmakovin äänenvahvistimen läpi.
  Solntslav pilkottiin kaikkien mukana. Kuinka tämän diivan lihakset pelasivat. Ei turhaan, monet pitävät vihaista naista hirveämpänä kuin demonia. Niinpä hän leikkasi yhden soturista kahtia, ja hänen teränsä leikkasi hitaudesta hänen takanaan seisovan upseerin kurkun. Sadanpäälliset yrittivät palauttaa järjestyksen vaikutelman, mutta menehtyivät nopeasti. Lisäksi sulttaani teki kaikkensa varmistaakseen, että sotilas unohti, mikä aloite oli. Kapinalliset puolestaan työnsivät melko taitavasti sulttaanikunnan joukot pois torakkaetanoista.
  - Älä anna heidän istua satulassa! - huusi Solntslav.
  Passi lisätty:
  - Tuli, hillitse hevoset.
  Tämä auttoi, torakkaetanat ryntäsivät joukkoon ja aiheuttivat lisäpaniikkia. Tämän seurauksena monet taistelijat ryntäsivät juosten tietämättä mitä tehdä . Mutta juuri tätä Witcher ja orjat odottivat. Taistelu kärjistyi tuhoamiseksi ja vainoksi.
  Soturi sotki oikean silmänsä, heitti kolme tikaria:
  Emme anna heidän paeta!
  Lento on enemmän typeryyttä kuin pelkuruutta! Loppujen lopuksi useimmat sotilaat eivät kuole taistelussa, vaan takaa-ajon aikana!
  Bik, kuin erittäin nopea poika, hyppäsi yhden upseerin kaulaan ja ratsasti hänen päälleen:
  - Nopeampi torakka!
  Tikari palveli kannusten sijasta, eikä köyhä edes yrittänyt heittää sitä pois.
  Tämän huomattuaan Vedmakova huusi:
  - Sota on kuin dominopeli, vain murtuneita luita ei voi enää kerätä - maa kestää!
  - Ei mitään, luuni ovat nuoria, vahvoja! - Poika hyppäsi pois, viiltyi kaulaan. Sen jälkeen hän jopa lisäsi nopeutta.
  Vedmakova kompastui ruumiin yli, useita ruumiita makasi ympärillä, mutta diiva ei pudonnut, vaan hyppäsi niiden yli. Sitten hän löi miekoillaan. Heitä vastaan taistelevien joukkojen taisteluhenki haihtui, ja nyt soturista on tullut teloittaja. Siellä oli jopa vastenmielisyyttä verta. Witcher huusi:
  - Kunnian nimissä! Kuka heittää aseen - elää! Luovuta sulttaanikunnan sotilaat.
  Oli niitä, jotka tottelivat käskyä, mutta monet jatkoivat pakenemista epätoivoisena, ja jotkut putosivat polvilleen.
  Esimerkiksi kymmenen voimakasta hävittäjää antautui Bikille kerralla. Ehkä he ajattelivat, että oli turvallisempaa antaa kohtalonsa lapselle. Poika huusi:
  - Kaatua!
  Soturit kaatui. Bik käveli paljain jaloin selällään, lapsen pienestä painosta huolimatta sotilaat huokaisivat pelosta. Sitten poika keksi idean vapauttaa voitetut viholliset pienestä tarpeesta. Mutta sitten hän karkotti ilkeän kiusauksen, koska orjat haluavat rakentaa parempaa yhteiskuntaa eivätkä toista omien herransa polkua.
  - Selvä, elä - polta taivasta!
  Vähitellen taistelu loppui! Vaikka verilöyly näyttääkin olevan pitkä. Witcher törmäsi melko taitavaan soturiin. Kovan hyökkäyksen jälkeen hän riisui hänet edelleen aseista ja sitten tainnutti hänet.
  - Tarvitsemme niitä!
  Joihinkin heistä heitettiin verkkoja, sellaiset eivät vastustaneet. Taistelu oli melkein ohi, vain lento ja takaa-ajo kesti. Vedmakova johti henkilökohtaisesti takaa-ajoa, tappoi monia, mutta hän ei voinut tuhota koko armeijaa viimeiseen sotilaan.
  Siitä huolimatta nuori soturi useiden satojen orjien kanssa hevosilla päätti rohkean seikkailun, nimittäin valloittaa kaupungin, joka ei ollut valmis puolustukseen liikkeellä.
  - Siitä tulee vahva liike. Emme anna vaurauden viedä pois, ja mikä tärkeintä, räjähdymme harteillemme.
  Useat kymmenet tappion armeijan taistelijat onnistuivat kuitenkin hyppäämään torakkaetanoiden päälle ja laukkasivat portille.
  Ne eivät heti avautuneet, vaan siellä oli riitaa. Kun portit laskettiin, Vedmakova hyppäsi metsän takaa ratsasmiesten kanssa. Hän huusi pojan laitteella:
  - Suuren sulttaani Erifefin nimessä! Voimakkaat vahvistukset ryntäävät sinua kohti! Jos haluat puolustaa kaupunkia, anna sotureiden ottaa paikkansa muureilla.
  Heräävät vartijat eivät heti tajunneet, varsinkin kun Vedmakova puki ylleen runsaan puvun, jonka hän veti pois ruumiista. Yksi kypärä on jotain arvoinen, se kimaltelee kuin jääpuikko auringossa, no, kuka kieltäytyy sellaisesta jalosta kuvernööristä.
  Ja herrat, porvari ja muut aateliset eivät tietenkään nukkuneet, he "pitävät huolta" kansastaan!
  Pienellä kukkulalla oli kaunis palatsi pylväineen ja patsaineen, jotka oli valmistettu muinaisen roomalaisen ja muinaisen idän tyylien sekoituksesta. Hänen edessään, kuten tässä maassa on tapana, on valtava sulttaani Erifefin patsas, jonka suusta vuotaa suihkulähde. Suurimmassa salissa oli meluisaa ja iloista, musiikki soi - pidot vuoren rannalla. Sulttaanikunnan jalot aateliset järjestivät Sabantuyn. Kallissa kullalla brodeeratuissa togaissa ne makasivat rehevillä tyynyillä, matalilla pöydillä oli kasoja ruokia, viinejä ja tinktuureja. Sadat lamput loistivat pöydillä ja seinillä. Kaikkialla kartanolla ja pylväikköissä välähti palatsia vartioivia lukemattomia orjia, orjia, orjapoikia ja henkivartijoita. Arvohenkilöt paahtoivat. Päägranee, Sheikh du Pustemorov, jäätyi kahden alaston hetairan syliin. Hän nykisi ja röyhki kuin riivattu mies, lopulta vapautti itsensä ja huusi.
  - Ja nyt on aika järjestää gladiaattoritaistelut. Ja niin tylsää, ei verta eikä viiniä ole sielussa.
  Torvi soi, taistelijat kutsuttiin areenalle. Tavan mukaan kevyimpien ja nuorimpien soturien tulee taistella ensin. Mutta sheikki oli juuri saanut erän koulutettuja orjia, ja hän halusi yhdistää kahden tyyppistä viihdettä, eroottista ja veristä.
  Pienoiskokoisen Colosseumin keskellä paloi kokko, lasivahvisteiset taskulamput antoivat melko kirkasta, purppuranväristä valoa ja valkoinen sora kiilsi antaen korokkeelle iloisen ilmeen. Ensimmäisenä lavalle juoksi lihaksikas ja hoikka tyttö nahkavyössä. Hän, kuten ykkösluokan voimistelija, teki kaksi saltoa ja käveli käsillään. Sitten hän seisoi prinssin edessä, jäätyi, ristiin miekkansa ja tikarinsa sellaisissa aseissa, joita he kutsuivat mirmilloniksi. Huolimatta siitä, että tyttö pääsi esiintymään kauneuskilpailussa, kuinka pehmeä, samettinen iho, vaaleat hiukset hänellä oli, hänellä oli jo leveä arpi kasvoissaan. Myös seuraava hyppääjä käveli käsillään. Hänen aseensa olivat kolmihammas ja lyhyt verkko - retiarius. Venytyksen jälkeen hän seisoi vihollisen edessä. Se oli nuori mies, melkein poika, vielä parraton ja lempeät tyttömäiset kasvot, sekaparien läsnäolo antoi toimintaan erityistä eroottisuutta. Näyttää siltä, että kumppanit ovat tunteneet toisensa pitkään ja silmäävät.
  - Mikä Kaiska! En uskonut, että tapaisimme näin! Poika sanoi surullisesti.
  - Olit mukava kaveri, mutta nyt sielusi viedään alkuperäiseen liekkiin! - Tyttö vastasi töykeästi.
  - No, miksi olet niin julma! Olemme edelleen neitsyitä, meidän täytyy elää! - Arkalla toivolla sanoi nuori mies.
  - Se ei auta meitä! Orjat halveksivat jopa jumalia!
  Gladiaattorikoulun harjoittelu oli kovaa ja arvet näkyvät nuorten taistelijoiden paljaissa kiiltävissä vartaloissa.
  Yleisö piristyi, teki vetoja, villit huudot ilahduttivat nuoria gladiaattoreita, jotka eivät ilmeisesti halunneet taistella.
  Sheikin vaimo otti esiin nahkapussin.
  - Viisikymmentä kultaa Kaiskalle! Hän välähti suuria hampaitaan.
  -Alkaa! Sheikh ilmoitti.
  Niin erilaisia ja samalla paljon yhteistä, soturit lähentyivät, heidän liikkeensä olivat nopeita ja kaoottisia. Aluksi kolmihampainen soturi yritti heittää verkkoa, mutta hänen vastustajansa ohitti ja hyppäsi hurjasti häntä kohti, ja onnistui viiltämään vatsansa tikalla. Nuori mies hyppäsi taaksepäin ja löi kolmioharkkaa rintaan, mutta naarmuunsi ihoa vain hieman. Hänen toimintansa pakotti kuitenkin vihollisen vetäytymään. Hän siirtyi pois ja nojasi verkkoa vasten estäen kerran rakastettua gladiaattoria lähestymästä.
  - Te miehet olette tyhmiä! Eli tuomittu epäonnistumaan! - Tyttö sanoi ylimielisesti.
  - Mitä syntyi! Nuori mies näytti hämmentyneeltä.
  Yhtäkkiä retiarius, jolla oli kolmikanta, tarttui soraan käteensä ja heitti sen kasvoilleen. Liikkeellä oli vaikutusta, tyttö sulki silmänsä, samassa sekunnissa kolmioharkka lävisti hänen vatsalihakseen.
  Kivusta huutaen nuori gladiaattori väänteli, mutta onnistui kuitenkin ajamaan terän olkapäähän. Retiarius huusi ja veti aseensa. Miekka välähti kuin salama, melkein lävistessään hänen niskansa. Gladiaattori astui taaksepäin, hänen rintansa leikattiin auki. Nuori mies huokaisi kivusta ja pudotti kolmijakansa. Sitten vastustaja hyppäsi hänen päälleen ja heitti tikarin. Swing oli melko heikko, ja kärki lävisti jalan lihan. Retiarius huusi ja kaatui, sitten otti tikarin, yritti nousta ylös, sillä hetkellä miekka osui häntä kaulaan. Hän menetti jo tajuntansa ja löi myrmillonin terää aurinkopunkoon. Kerran rakastava pariskunta (kuten Romeo ja Julia) putosi kuolleena soralle. Juopunut yleisö nauroi ja huusi. Kolme synkkää orjaa, joilla oli matala otsa ja ulkonevat leuat, juoksi areenalle, he polttivat niiden ruumiit, jotka menettivät, mutta saivat henkisen vapauden, kuumalla raudalla. Varmistuttuaan, että he olivat kuolleita, he kiinnittivät heidät kylkiluillaan ja raahasivat heidät pois lavalta. Paikka, jossa oli verta, heitettiin hiilellä.
  -He menevät syömään hyönteisiä. - Sheikh Demeterin vaimo paljasti hampaansa. - On sääli, että luut ovat liian pieniä eläimet pysyvät nälkäisinä.
  -Mikään ei ole lihaa ja ponavaristey. Harmi kuitenkin, että muutama heistä saattaa osoittautua varsin lupaaviksi urheilijoiksi! Sheikh murisi.
  - Sängyssäsi? - Diiva tiedusteli ilkeästi.
  - Miksi ei! Tyttö on kaunis, ja poika voisi olla sinun. - Sheikh oli näkemyksissään melko edistyksellinen uskoen, että vaimo voisi hyvin viihdyttää hyvin ruokittua ruumiiaan nuoressa orjassa.
  - Pieni ja hauras! Eikö meillä ole vielä sama pari? Demeter kysyi.
  - Valitettavasti ei ole olemassa! Katsotaanpa nuorta vuoroa, joka lähetettiin meille läheisestä koulusta. Sheikki virnisti.
  - Ehkä on parempi antaa heidän kasvaa! Ja sitten tapamme kaikki vangimme sillä tavalla. - Yllättäen aatelisen vaimo osoitti myötätuntoa.
  - Uutiset orjakapinasta ovat liian iloisia ja haluan juhlia sitä täysillä. Grandee ravisti vatsaansa.
  - Ellei Etimon tietenkään pääse sinua edellä! - Lihava nainen tiuskaisi.
  - Sellaista järjettömyyttä! Sen parempi, että lopetamme kaikki gladiaattorit nyt ja riistään tyhmältä spektaakkeli. Tulkaa aloittelijat! Sheikh murisi.
  - Se ei ole aivan uusi. - Demeter nuoli hänen huuliaan
  Gong soi uudelleen ja soturipojat juoksevat ulos areenalle. He näyttävät noin neljätoista tai viisitoista vuoden ikäisiltä, ja niillä on melko leveät hartiat ja rintakehä. Kuten aiemmat taistelijat, hän tekee kuperkeikkoja ja juoksee käsillään. Päästyään jo palkintokorokkeelle, he laittoivat päähänsä aseet, kypärät, rintapanssarit, kilvet ja miekat. Toisessa on suora terä, kun taas toinen on kaareva kuin sapeli. Relief paina auki ja arvet näkyvät siinä. Oikealla seisova poika on parantunut haavoista, jotka ylittävät hänen rintansa kolmessa rivissä.
  Iho on runsaasti öljytty ja kiiltävä.
  Johtaja ilmoittaa.
  - Kuuluisat taistelijat Fudoros kaarevalla sapelilla ja Saflorov suoralla miekalla esiintyvät kehässä. Fudorosilla on kuusi ottelua, Saflorovilla seitsemän. Kaikki heidän kilpailijansa joko tapettiin paikalla tai puukotettiin kuoliaaksi ihmisten päätöksellä. Järjestäjä osoitti yleisöä sormellaan. Jälleen oli niitä, jotka halusivat lyödä vetoa. Sheikh mutisi.
  - Safloroville sata kultakolikkoa.
  Vedot tehtiin nopeasti, aateliset vannoivat. Kaksi jopa taisteli. Toinen löi lasin viiniä, toinen löi lihavaa jalkaa kasvoihin. Getterit ja vartijat ryntäsivät rauhoittamaan raivoavaa yleisöä. Sheikin vaimo, ylivaltainen, röyhkeä, lihava haukku:
  -Eteenpäin! Tappaa!
  Gladiaattorit ovat lähentyneet. Tällä kertaa he käyttivät aikaa ja testasivat toisiaan varovaisilla iskuilla. Kun miekat törmäsivät, ne kipinöivät hieman ja kilvet tärisivät. Yleisö ei pitänyt tästä varovaisuudesta kovinkaan, hän ulvoi tyytymättömänä, luut lensivät taistelijoita kohti. Sheikh kaatoi tarjottimen, joka oli peitetty viinillä ja hillolla. Sitten hän sylki ja huusi vihaisesti.
  Jos et tappele, ripustan sinut ylösalaisin. Useat työntelevät villit "janitsarit" juoksivat palkintokorokkeelle, he heiluttelivat keihäitä ja esittelivät tökkiä avoimessa selässään. Saflorov lähti hyökkäykseen, hyökkäsi kiivaasti ja potkaisi vastineensa polveen. Teini perääntyi vetäen miekkansa hieman sivulle, ja hänen vastustajansa viiltosi rintakehän poikki. Huonosti ruuvattu levy putosi pohjalle. Seuraava työntö jätti syvän jäljen ihoon, paksua verta vuodatti ulos. Fudoros astui taaksepäin, yksi karvaisista taistelijoista potkaisi häntä jalkoihin. Ja kun poika epäröi, Saflorov löi kypärää niin raivoissaan, että hän horjui ja kaatui. Aivotärähdyksestä "kypärä" lensi pois paljastaen valkoisen pään, jonka otsassa oli turvonnut kuhmu. Saflorov laittoi teränsä hermostuneena kohoavaan rintaansa vasten. Hän tuijotti "yleisölle".
  Odotetaan merkkiä. Kun enemmistö juoksee hiustensa läpi, se tarkoittaa tappamista, ja kun he laittavat kädet yhteen linnassa, se tarkoittaa armoa.
  Armoa ei kuitenkaan luettu julmilta kasvoilta. Lähes kaikki, jopa naiset ja teini-ikäiset, juoksivat kätensä kurkkuun.
  -Kuolema! Päihitä hänet!
  Sheikin vaimo haukkui pilkallisesti.
  - Hän pääsi pois liian halvalla. Anna se minulle yhdeksi yöksi.
  Saflorov epäröi, painoi kevyesti tappion teini-ikäisen paljaaseen rintakehään, ja sieltä tuli pisara verta. Sitten hän heitti pois miekkansa epätoivoisena:
  - En voi! Hän on ystäväni.
  Melu katkesi heti, vallitsi kuoleman hiljaisuus.
  -Mitä! - Sheikh suuttui. "Sinä kieltäydyt tappamasta voitettuja. Molemmat häkissä, jonka jälkeen koko gladiaattorikoulun edessä on kauhea kidutus.
  Soturit hyppäsivät Fudoroksen luo, roiskuivat vettä hänen kasvoilleen, ja päästäkseen hänen järkiinsä nopeammin, he polttivat hänen paljaan kantapäänsä kuumalla raudalla. Poika huusi, hyppäsi ylös ja heitti heti kaksi lassoa kaulaansa. Saflorov yritti vastustaa, hän taisteli tusinaa miekkaa kerralla, pelko antoi hänelle voimaa. Mutta yksi ampujista osui jalkaansa nuolella. Nuori mies halvaantui myrkystä, mutta ei kuollut. He sidoivat molemmat ja laittoivat häkkiin. Saflorovia puukotettiin kylkiluihin kuumalla sauvalla, iho alkoi savuta, pahoinpidelty poika kesti lujasti ruiskeet. Mutta ilmeisesti kahden tottelemattoman pojan kidutus lykättiin jälkiruoaksi.
  Sheikin vaimo kimalteli silmillään:
  - Heidän täytyy olla mieheni. Tiedät, että olen luova.
  - Tiedän, mutta katsokaa, voin tulla kateelliseksi. Pojat ovat komeita ja voivat jo mennä naimisiin. Sheikh virnisti.
  - Todennäköisesti jopa naimisissa! Loppujen lopuksi nämä ovat vahvimpia ja terveimpiä orjia, joiden pitäisi olla hedelmällisiä! Lihava nainen iski silmää.
  - Gladiaattorit ovat vankeuden väriä! Se merkitsisi heidän vaimonsa piinaamista. Sheikki virnisti.
  - Me selviämme! Muuten taas tytöt.
  Nyt naisten piti taistella. Areenalle astui kaksi puolialastoa diivaa samoissa lantiovaatteissa. Ne oli sidottu kaulan ympärille ketjulla - ei saa repiä erilleen. Aseet Kaksi tikaria kummassakin kädessä. Taistelusta tulee selvästikin kova eikä liian pitkä. Yksi tyttö oli vaalea, toinen mustatukkainen, molemmilla melko pitkät harjat.
  -Taistella! ukkosi roisto.
  - En lyö vetoa! - haukkui sheikin vaimo. "Siitä on tullut huono merkki.
  Köyhät naiset kokoontuivat yhteen. Se oli kauheaa, yhdellä oli melkein heti vatsa auki, toinen haavoittui rintaan. Jatkaessaan leikkaamista tytöt potkivat jaloillaan kiusaten lihaansa. Paljon verta vuoti, eivätkä he voineet lähteä ja paeta. Lopulta yksi heistä täysin leikattu kaatui polvilleen. Mustatukkainen nauroi yrittäen lopettaa, ja sitten joutui salakavalaan iskuun alhaalta kylkiluiden alta. Huhkaen hän onnistui silti lyömään rikoksentekijää takaraivoon. Molemmat kauniit silvotut naiset romahtivat soralle, vapisivat useita kertoja, jäätyivät. Shaggy "janissaries" juoksi heidän luokseen ja tönäisi heitä kuumalla raudalla. Soturitytöt eivät liikahtaneet.
  - Jälleen yksikään veto ei toiminut. Molemmat ovat kuolleita.
  Yleisö oli pettynyt, vaikka itse murhan näkeminen on erittäin miellyttävää. Mutta toistaiseksi kukaan ei ole voittanut.
  Tässä tilanteessa vain uusi tappelu voisi pelastaa tapauksen. Helppo lämmittely on ohi ja on aika vakavalle työlle.
  Viisitoista gladiaattoria oransseissa tunioissa, joissa oli reikiä, kolme mustaa höyhentä liman päällä, vilkutti areenalle. He olivat aseistautuneet lyhyillä, kaarevilla miekoilla; käsissään he pitivät pieniä neliömäisiä, kuperapintaisia kilpiä, heidän päänsä suojasivat kypärät ilman visiiriä. Tätä ryhmää seurasivat taistelijat kirkkaanpunaisissa tunioissa, samoin lyhyillä, mutta suorilla miekoilla, pienellä pyöreällä kilpellä ja rautaisella käsiraudalla, joka peitti oikean käden, jota kilpi ei suojannut, ja polvilumpio, joka suojaa vasenta jalkaa. Vihreät höyhenet liukkaissa kypärissä täydensivät kuvaa.
  He seisoivat vastapäätä toisiaan ja kumarsivat. Tällä kertaa vedot tehtiin paljon suurempiin summiin, kulta virtasi kädestä käteen.
  -Ei voi olla, että heidät kaikki tapettiin! Sheikin vaimo sanoi. Joku varmasti voittaa!
  - Joten vetoa, tämä on viimeinen taistelu. Katso, se on jo valoisaa! - Väsynyt sheikki sanoi ärsyyntyneenä.
  - Sitten se on vakavaa! Tuhat kultadrahmaa punaisella. - Lihava nainen vinkui.
  - Ja miksi niihin? - Miksi he? - Toistettu kahdesti, yllättynyt, aatelismies.
  - Koska silmät ovat ilkeämpiä!
  Johtaja huusi jotain. Kuului trumpetin rätisevä ääni. Jopa taskulamput välkkyivät ikään kuin hirviöillä olisi jotain silmissään.
  Keskustelut, melu, nauru, kamppailu loppuivat: kaikkien katseet kiinnittyivät taistelijoihin. Ensimmäinen yhteentörmäys oli kauhea: vallinneen hiljaisuuden keskellä miekkojen lyönnit kilpeihin kuulostivat jyrkästi. Höyhenet, kypärän sirpaleet, särkyneiden kilpien palaset lensivät areenan poikki innoissaan, huohottavien gladiaattorien iskien toisiaan isku iskulta. Taistelun alkamisesta ei ollut kulunut edes kolmea minuuttia, ja verta oli jo vuodatettu: neljä gladiaattoria vääntelehti tuskissa, ja taistelijat tallasivat heidät jalkojensa alle. Yksi makaavista tarttui kumppaninsa jaloista ja käänsi jalkaa. Hän lensi alas repimällä kätensä.
  Prinssin vaimo, kyltymätön Demeter, heitti renkaaseen puretun luun.
  - Punaiset, jos voitat, annan sinulle lasin viiniä!
  Kuten usein tapahtuu, tapahtui päinvastoin, sen joukkueen suurin taistelija, jonka puolesta Demeter oli juurtunut, täytettiin. Kolme miekkaa lävistivät välittömästi leveän rintakehän, ja ennenaikaisesti poimittu luu jäi epäonnisen johtajan käteen.
  Katsojat seurasivat ihastuneena ja jännittyneenä taistelun verisiä käänteitä. He huusivat kuin haavoittuneiden härkien lauma. Paikallinen eliitti raivoissaan, raivostui ja piristi taistelijoita. Gladiaattorien rivit harvenivat, taistelu hajosi erillisiksi kahakkaiksi.
  Tällä hetkellä, kun arvovaltainen yleisö nautti ja suoraan sanottuna "hullui" verestä, rohkeat kapinalliset tappoivat uniset vartijat. Pobedonostsev yhdessä kourallisen rohkeiden miesten kanssa murskattuaan henkivartijat murtautui ensimmäisenä palatsiin.
  Kapinallisten lähestymisen aiheuttama melu pakotti taistelun keskeyttämään. Aateliset yrittivät järkyttyneenä poimia miekkansa. Nuori kapinallisjohtaja huusi äänekkäästi:
  - Mitä minä näen! Tapatte toisianne roistojen huviksi! Elvytetyt paskiaiset, jotka eivät pysty edes nostamaan miekkaa, heidän vatsansa häiritsevät liikaa. Jos sinussa on säilynyt edes hiukkanen ylpeyttä, leikkaa pois tämä kauhistus.
  Gladiaattorit näyttivät odottavan juuri tätä: he ryntäsivät lihavan lauman luo.
  Palvelijaorjat hyppäsivät syrjään, koska he eivät halunneet kuolla vihattujen herrojen puolesta, ja pojat alkoivat jopa heitellä tarjottimia ja ruokaa arvohenkilöille.
  Demeter huusi:
  - Tappaa heidät kaikki!
  Sitten kristalliviinilasi putosi hänen päähänsä ja tyrmäsi nartun.
  Witcher oli vihainen. Hän katkaisi kaupungin rikkaat asukkaat ja pilkkoi heidän lihansa.
  Se ei ollut vaikeaa, mutta inhottavaa. Hänen vieressään taisteli Passin jatkuva kumppani. Beak ei jäänyt jälkeen, ja gladiaattorit kostivat vanginvartijoilleen.
  Synkät orjat nostivat taloudenhoitajan koukkuun ja huusivat:
  - Olemme meidän! Orjia kuten sinä!
  - Todista se siis miekalla! - Hän huusi, joten Witcherin kattokruunuissa olevat kynttilät tärisivät.
  Sheikh yritti paeta, mutta Bik kompasteli hänet ja kaatoi hunajaa hänen kaulukseensa:
  - No, missä sinua tarvitaan. Ei mausteita.
  Solntslav katkaisi kahden aatelisen pään yhtä aikaa ja murskasi polvellaan leuan kolmannelta. Ei kuitenkaan ollut enää edes näennäistä tappelua, vain orjat kostivat. Vartijan jäännökset pakenivat, eivätkä juhlat parhaassakaan muodossaan edustaneet vakavaa sotilaallista voimaa. He kaikki tapettiin ennen kuin Vedmakova jäähtyi. Vain pääsheikki oli vielä elossa, Bik veti hiuksistaan. Vedmakova ajoi röyhkeän pojan pois:
  - Tämä on jalo henkilö. Voimme olla hyödyllisiä!
  . LUKU #12
  Saksalaiset jatkoivat hyökkäystään Stalingradiin. Jäljellä tuntui olevan aika vähän, mutta viimeisen ohittaminen oli uskomattoman vaikeaa. Jopa "Sturmtigersin" massiivinen käyttö ei auttanut. Vaikka suihkupommittajien tuhoaminen aiheutti valtavia. Toinen keino oli napalmipommit.
  Tyttöpataljoona oli ohentunut, mutta kaunokaiset taistelivat edelleen. Lokakuun 20. päivänä satoi lunta, ja kaunokaiset olivat kaikki paljain jaloin. Ne jättävät kauniita jälkiä valkoiseen päiväpeitteeseen.
  Kauniita tyttöjä, rullasivat hieman lumessa ja tulivat puhtaampia. Seryozhkan vangitsemisen jälkeen Matryona ei löytänyt paikkaa itselleen. Silti menettää niin älykäs ja kaunis poika. Ja mikä häntä odotti fasistisessa vankeudessa? Ensin kidutus ja sitten kuolemantuomio!
  Poika oli todellakin lähellä ampumista, mutta päätyi miinoihin. Työ kuusitoista tuntia päivässä ja niukat annokset, valvojan ruoska odotti Serjozhkaa.
  Tarkemmin sanottuna poika on jo louhos ja työskentelee siellä ahkerasti kuin aasi. Mutta maan alla on paljon lämpimämpää kuin pinnalla. Ja soturit pakotetaan hyppäämään ja juoksemaan, jotta ne eivät jäätyisi. Ja tytöt tappelevat. Tässä on mahtava tankki "Lion". Hänellä on 150 mm ase, tehokkaampi ja käytännöllisempi kaupunkitaisteluihin. Fritzit rakastavat tätä säiliötä, koska se on hyvin suojattu kaikilta puolilta.
  "Hiiri" hiipii hieman taakse. Alle kaksisataa tonnia painava saksalainen kone oli myös aseistettu 150 millimetrin tykillä ja seitsemänkymmentäviisi. Niin paljon käytännöllisempää. Konekiväärien määrä kasvoi neljään, eikä panssarivaunun lähelle pääseminen ollut helppoa.
  Anyuta, Maria ja Alla yrittävät kaivaa mastodonin yhdessä. Hänelle huolella valittu.
  Anyuta lauloi innostuneena:
  - Kuinka me elimme taistellen, emmekä pelänneet kuolemaa... Joten tästä lähtien sinä ja minä elämme! Ja tähtimäisissä korkeuksissa ja vuoren hiljaisuudessa, merisodassa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  "Maus" oli viimeisin muunnos, jossa oli kuusi konekivääriä, kaksi koaksiaalipiippua ja neljä saranoilla kehrättyä.
  Lumen läpi ryömivä Maria sihisi:
  - Emme koskaan luovuta! Onhan Jeesus, Korkein Jumala, kanssamme!
  Tyttö lähestyi ja heitti räjähdepaketin Hiiren toukkaa kohti. Se jyrisi kilven alla ja kaukalo räjähti.
  Tytöt hurrasivat:
  - Hanki fasisti!
  Alla heilautti ja heitti sirpalokranaatin Fritziin. Räjähtävä aalto nosti fasistia, ja hänen mukanaan revittiin kahden siirtomaajoukkojen mustan taistelijan päät.
  Punatukkainen kaunotar vihelsi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Anyuta heitti räjähdyspakkauksen uudelleen... Tällä kertaa ei niin onnistuneesti, se osui panssariin ja räjähti teräskuoren pintaan.
  Tyttö suuttuneena sanoi:
  - Voi, minä tahrasin!
  Ja ryömi hakemaan uutta kotitekoista räjähteitä. Hänen pyöreät kantapäänsä, jotka olivat punaiset kylmästä, välkkyivät. Melkein alaston tyttö, ryömii lumessa, hieman epämukava. Mutta ole kärsivällinen. Varsinkin pommitusten aikana lumi sulaa.
  Anyuta jopa lauloi:
  - Tiedän, kylmä katoaa pian,
  Puro ryntää kovaa...
  Ja he juoksevat jo lätäköiden läpi -
  Paljasjaloiset tytöt!
  Tyttö ampuu, ja siirtomaajoukkojen arabi kaatuu. Vihollisen yritykset toimia pienissä ryhmissä johtavat vakaviin tappioihin.
  Hiiren lyhyt tykki laukaisee jälleen pirstoutumista. Kuoret puhkesivat jossain savussa. Ja paljon taukoja...
  Saksalaiset ovat melkein vallanneet Stalingradin... Jäljellä on hyvin vähän. Mutta juuri tämä estää Wehrmachtia käyttämästä suuria pommeja ja raskasta tykistöä. Fritz antoi ulkomaalaisten mennä eteenpäin, jotka eivät ole pahoillani.
  Maria ampui kiväärinsä. Fasistinen palkkasoturi romahti ja kiertyi raunioiden kivien yli.
  Tyttö hieroi paljaita rintojaan helakanpunaisilla nänneillä. He pukivat soturit täysin - he hyppäävät shortseihinsa. Mutta toisaalta, niissä ei ole juuri mitään osumia. Ilmeisesti alastomuus suojelee jotenkin erityisesti kaunottaret. Koska he pystyvät selviytymään sellaisessa helvetissä!
  Alla ravistaa pois lumen ja mudan seoksen ja ampuu uudelleen. Se osui mustalle sotilaalle suoraan silmään. Huono narttu, älä sano mitään.
  Kolme tyttöä lähestyvät Hiirtä uudelleen. On vaikea tunkeutua autoon, jossa on niin paksu panssari joka puolelta. Mutta soturit ovat täynnä optimismia. Jos et pysty murtautumaan itse kuoren läpi, miksi et revi piippua irti.
  Alla, potkiessaan likaisia paakkuja paljain jaloin, lauloi:
  - Totuuksemme, totuutemme... Kuten auringonsäteet! Huomisemme on valoisa, vuorilta virtaa puroja!
  Soturit ovat olleet pitkään aseistettuja vangituilla MP-44-koneilla. Näillä rynnäkkökivääreillä on pitkä kantama. Kauneus luottavaisesti tuleen. Mustat kaatuvat taas. He ampuvat helakanpunaisen veren lähteitä.
  Maria ampuen, kivääri ja vangittu konekivääri olkapäillään, lauloi:
  - Salakavala hämähäkki on teroittanut pistoaan,
  Ja hän juo pyhää, venäläistä verta Venäjältä!
  Kaikki on pientä ja pientä vastustajalleen, hän tappaa,
  Kuka rakastaa Venäjää!
  Rakkautta Venäjää kohtaan!
  Tyttö lähetti luodin valikoituun "vartijaan", joka kiipesi halkeamista. Kauneus hymyili, hänen kasvonsa, vaikka laihtuivatkin, säilyttivät viehätysvoimansa ja viehätyksensä.
  Yleensä kaikki pataljoonansa tytöt ovat kauniita. Tässä esimerkiksi tatari serafi. Hänen isänsä on tataari, mutta hänen äitinsä on Valko-Venäjältä, ja hänen Serafimansa hiukset perivät kypsän vehnän värin. Myös kaunis tyttö, avojaloin ja melkein alasti. Ja hän ampuu vangitusta konekivääristä lyhyin purskein. Ja muiden joukkojen fasistit ryömivät sen päällä.
  Serafima ampuu melko tarkasti. Hänen vieressään makasi kultatukkainen Maria. Molemmat tytöt ampuvat ja laulavat.
  - Isänmaa! Maria aloitti...
  - Ja armeija! - Jatkuu, Serafimin ammunta.
  Maria twiittasi:
  - Tämä...
  Johtaessaan tulta ja osumalla värilliseen Seraphim raportoi:
  - Kaksi napaa!
  Maria hymyili ja siristi:
  - Päällä...
  Serafim ampui ja lisäsi:
  - Mikä...
  Maria katkaisi viisi, jatkoi:
  - Pidä kiinni!
  Serafit, ampuu, tervehtii:
  - Planeetta!
  Maria, ampuu, sirkutti:
  - Rinta...
  Serafi, ampuu, kehräsi:
  - Suojaa...
  Maria löi fasistin pään ja sanoi:
  - Me sinä ....
  Serafim, joka leikkasi natseja luodeilla, sihisi:
  - Maa!
  Maria, joka lähetti hyvin kohdistettuja luoteja, siristi:
  -Kaikki....
  Serafim, joka ampui yhä tarkemmin, lisäsi:
  - Ihmiset!
  Maria heitti kultaiset, likaiset hiuksensa otsastaan ja lauloi:
  - Rotta...
  Serafimin luoti ja laukausten lähettäminen antoivat:
  - Sinun...
  Maria lyömällä fasistia kurkkuun jatkoi:
  - Lämmintä!
  Vaalea tataari, joka lähetti laukauksia, jatkoi:
  - Pilviä...
  Maria ampui tarkasti, lisäsi:
  - Siistiä!
  Serafim, virnisteli, sirkutti:
  - Hyvin ja...
  Tarkasti ampuva Maria murisi:
  - Aurinkoa!
  Serafim, puskeen purskahtaen, sihisi:
  - Zoy!
  Mary jatkoi nauraen.
  - Automaattinen...
  Serafim kuin ampuessaan haukkui:
  - Nather...
  Maria lisäsi hyvin kohdistettuja laukauksia:
  - Olkapää...
  Serafim lisäsi nauraen:
  - Sotilas!
  Maria lauloi innostuneesti ja ampui:
  - Minä kaivan...
  Hävittäjäpaloa johtava Serafima lisäsi:
  - Hauta...
  Maria kaatoi afrikkalaisen ja jatkoi:
  - Vastustaja!
  Tytöillä on ammukset loppu. Ja hänen oli pakko juosta nopeasti suojaan. Toimitus Volgan yli on erittäin vaikeaa. Jatkuva pommitukset ja pommitukset. Tässä tulee joukko vahvistuksia toiselta puolelta.
  Suihkeen ja sirpaleiden suihkulähteet kiehuvat veneiden ympärille. Iskusotilaat pauhuvat taivaalla. Täällä Focke-Wulfit lentävät sisään. Ja he pudottavat pommeja.
  Useita veneitä hajosi. Neuvostoliiton sotilaat hukkuvat ja kuolevat.
  Vihollisen tykistötuli on liian tiheä.
  Fritzit pitävät kaiken tulen alla jopa yöllä. Ja heidän sukelluspommittajansa ovat kuluneet. Mukaan lukien Yu-87:n isoisä. Vaikka suihkukoneet ovat jo menneet sarjaan.
  Tässä on legendaarinen Neuvostoliiton Jak-9. Hän taistelee saksalaista ME-309:ää vastaan. Sovittu ohjattavuus nopeutta ja aseita vastaan. Saksalainen yrittää kukistaa Neuvostoliiton auton ensimmäisestä kutsusta lähtien. Mutta hän ei onnistu. Jakki puolestaan yrittää mennä häntään, mutta natsi lähtee suuren nopeuden vuoksi.
  Nopeampi saksalainen, vahvemmilla aseilla, ohjattavampaa venäläistä vastaan. Mutta nopea lento jatkuu. Fasisti käyttää seitsemää tulipistettä seitsemää vastaan ja koskettaa neuvostoautoa. Hän menettää nopeuden ja alkaa pudota.
  Se säteilee savua. Ja moottori on päällä...
  Mitä tämä sota on! On vaikea vastustaa yhtä voimakasta aseistuskonetta kuin ME-309, jossa seitsemän ampumapistettä kompensoivat ylipainoa ja huonoa ohjattavuutta.
  Suuri nopeus sallii fasistin mennä sukellukseen, ja saksalaisen taistelijan otsa on hyvin panssaroitu.
  Anyuta yrittää jälleen horjuttaa Hiirtä. Tyttö vaarantaa henkensä. Hän on jo täysin naarmuuntunut ja ryömii alasti linnoituksia. Kaikki kauneus naarmuissa ja pisugassa. Mutta sitten hän heittää kranaatin, jonka räjähdyksessä on paketti. Häneen osui jopa konekiväärin räjähdys. Raaputtaa kaunokaisen olkapäätä.
  Mutta toisaalta räjähdepaketti osui 150 mm:n tykin suuhun. Ja saksalainen on jo saanut merkittäviä vahinkoja. Suurilla vaikeuksilla auto siirtyy paikaltaan ja ryömi takaisin joukkojensa paikalle nuollakseen haavojaan.
  Focke-Wulfit ja useat TA-152:t ilmestyvät taivaalle. He alkavat pommittaa Neuvostoliiton asemia. Pari viimeisintä HE-183-hyökkäyssuihkuajoneuvoa ilmestyi myös. Nämä korppikotkat saavuttivat jopa kahdeksansataa kilometriä tunnissa, ja niihin oli lähes mahdotonta osua.
  Tytöt ampuvat takaisin saksalaisia kohti. Aina on mahdollisuus saada vihollinen koukkuun huolimatta hyökkäyslentokoneiden tehokkaasta suojasta maapalolta.
  Anyuta ja Alla hakivat vangitun Luftfaustin. Tämä ase, joka koostuu yhdeksästä toisiinsa kytketystä kahdenkymmenen millimetrin rekyylittömästä aseesta.
  Voit ampua kuin pieni ilmatorjuntaase.
  Ja soturit osoittavat vihollista. He painavat pehmeästi starttia... Molemmat kaunokaiset lepäsivät paljain jaloin raunioilla ja tunsivat tasaisen paluunsa.
  Focke-Wulf kuudella ilma-aseella alkaa savuta - hänen vatsansa repeytyy auki.
  Tytöt huutavat ilosta:
  - Kiekko! Pesukone! Päämäärä!
  Muut saksalaiset koneet alkavat kiertää tyttöjen päiden yllä. Kauneus ryntää maanalaisiin käytäviin väistäen Focke-Wulf-raketteja.
  Anyuta sai karkean kantapään pilkeillä. Tyttö mutisi:
  - Oi helvetin liekit!
  Tytön pohja oli rakkuloiden peitossa ja kipeästi kipeänä. Halusin pistää jotain kylmää.
  Ja pinnalla aukot jatkuvat. Lumi suhisee liekeistä, rauniot repeytyvät. Saksalaiset tulvittavat asemat tulella, mutta tässä on hyvin vähän järkeä. Soturit piiloutuivat kuin hiiret minkeissä. Anna heidän silittää itsensä.
  Alla kuiskasi Anyutan korvaan:
  - Luulen, että pian natsit loppuvat vihdoin. Heillä on paljon voimaa, mutta Stalingradissa heillä ei ole mahdollisuutta kääntyä!
  Blondi tyttö vastasi ylpeänä:
  Olemme täällä kuin kolmesataa spartalaista! Me heijastamme vihollisen ylivoimaisia voimia!
  Punatukkainen Alla kikatti ja vilkutti kumppanilleen:
  - Etkä pääse kiertämään meitä!
  Kun tytöt nousivat pintaan, ratsastus päättyi. Uusia mustia jalkasotilaita ilmestyi. He kiipesivät eteenpäin, ja tyttöjen oli avattava tuli, joka pakotti vihollisen kaivamaan maata nenänsä.
  Jälleen "leijonat" ja "tiikerit" menivät taisteluun. Saksalaiset yrittivät painaa Neuvostoliiton armeijaa raskailla panssarivaunuilla. Aina silloin tällöin satoi kuoria. Haavoittuvampi "Tiikeri" yritti olla irtautumatta muodostelmistaan. Myös kranaatit jyrisivät.
  Tytöt ampuivat saksalaisia ja heidän palkkasotureitaan. Pudotti vastustajat. Alla ja Anyuta ampuivat pareittain. Vihollisen kuonot ilmestyivät ja asettuivat. Sitten uusi kerros eteneviä vihollisia.
  Tytöt lauloivat taistelun aikana.
  Alla aloitti ampuen:
  - Ennen...
  Anyuta, ammunta, jatkoi:
  - Sinulta...
  Alla lupanuv lisäsi:
  - Legioona...
  Anyuta, katkaistuna kolme, vaikeni:
  - Viholliset...
  Alla, naulaa vastustajia, puhkaisi:
  - He....
  Anyuta, purettuaan puolet arabin kallosta, jatkoi:
  - He haluavat...
  Allah murskasi vihollisen, jatkoi:
  - Sinä...
  Anyuta, ampuu, sihisi raivoissaan:
  - Silputa...
  Allah murtautui arabian kallon läpi ja murisi:
  - Tuhoa...
  Anyuta jatkoi naulaamista sihisevästi:
  - Muistiinpanoja...
  Alla kuin ampuisi, vihelsi:
  - Älä pelkää...
  Anyuta ampui tarkan laukauksen, murahti:
  - Vihollinen...
  Alla, ampuen kuin ampuja, jatkoi:
  - Shtykov...
  Anyuta ampui pidemmälle, haukkui:
  - Kyetä...
  Alla, lopettamatta ampumista, sihisi:
  -Voima...
  Anyuta ampui kiivaasti, murisi ja oikaisi ystäväänsä:
  - Rohkeutta...
  Alla kovasti hurmioitunut, ampunut afrikkalaisten pään läpi, haukkui:
  - Voimaa...
  Tulessa laukkaava Anyuta sihisi:
  - Lisääntyä...
  Alla, ravistellen punaisia kiharoitaan, jatkoi:
  - Ja vastustajat...
  Anyuta löi arabia vatsaan ja antoi:
  - Heti...
  Alla, joka ampui kaikilla kaliipereilla, haukkui:
  - Tuhoa...
  Tytöt vetivät henkeä. Ja ammuttuaan vielä vähän, he huusivat:
  - Olemme kiikarikiväärin ritareita, murhan ääni soi!
  Siirtomaajoukkojen työntämisen aalto laantui jonkin verran. Natsit siirsivät jälleen panssarivaunuja eteenpäin. "Tigers" -2 ilmestyi pitkineen kuonoineen ja ampui kuoria kaikkeen, minkä he onnistuivat huomaamaan.
  "Tiger" -2:lla oli tornin alkuperäinen muoto ja panssarilevyjen kaltevuus sivuilta. Tämä teki hänestä hieman sitkeämmän. Naispuoliset soturit valitsivat jälleen panssarivaunun telat kohteeksi. Fasistin piti olla kuin käärme paistinpannussa.
  Anyuta heitti räjähdyspakkauksen murskaamalla "Tiger" -2:n etutelan ja lauloi:
  - Tapasin sinut lahjan kanssa... Tietysti hahmottelin paikan arkussa!
  Alla sihisi ja heitti iloisesti suuren, räjähtävän paketin fasistia kohti:
  - Mutta Pasaran!
  Ja räjähdyksestä saksalaisen tankin pitkä kuono vääntyi. Ja Kuningastiikeri alkoi kääntyä takaisin. Jälleen fasisti haavoittui pahasti. Alla otti sen ja haukkui, heittäen lasin paljain varpaillaan:
  - Olla sinä tammiarkussa!
  Lasi, lentäessään ohi, laskeutui suoraan intiaanien kurkkuun saksalaisten siirtomaajoukkojen joukosta.
  Anyuta vilkutti kumppanilleen ja lauloi:
  - Upotan pääni tähän tynnyriin! Kastan kaikki!
  Alla ampui sarjan konekivääristä. Saksalaiset joutuivat jälleen hyökkäyksen kohteeksi. Tyttö sihisi:
  - Me voimme tehdä kaiken! Ja me voitamme!
  Anyuta ampui kiväärinsä ja sanoi:
  - Suuri voitto odottaa! Olkoon isoisämme kunniassa!
  Alla teki kuperkereita ja rullasi pyörien kuin joulukuusi. Tyttö lauloi silmänräpäyksessä:
  - Herra menestys, minne olet menossa ... Herra menestys - fasistit nauravat ...
  Saksalaiset panssarivaunut, jotka eivät pelastaneet kuoria, lisäsivät tulitustaan. He kaatoivat räjähtäviä lahjojaan. Ja he lähestyivät Neuvostoliiton kantoja yrittäen välttää aukkoja.
  Anyuta veti lankaa käyttäen, kuten vangittu Serjozhka opetti heille, painavan miinan. "Leijona" ryömi hitaasti Neuvostoliiton asemiin. Sen 150 mm ase sylki jatkuvasti kuoria. Tytöt sihisivät ja nyökkäsivät.
  Anyuta lauloi:
  - Saksalaiset-paprikat, fasistit-natsit... Pasifistin loppu odottaa sinua!
  Allah sanoi hymyillen:
  - Pasifismi... On jopa typerää puhua pasifismista, kun on kyse natseista!
  Anyuta osui siirtomaavartioston arabien nenänseltään tarkasti kohdistetulla laukauksella ja siristi:
  - Ja he ovat raajarikkoja ajattelussaan ... Ja sotilasasioissa he eivät ole niin vahvoja! Pian pyyhimme ne pois maaplaneetan pinnalta!
  Alla antoi toisen purskeen, hieroi paljaita rintojaan soralle ja lauloi:
  - Olen venäläinen ritari villimiesten polvilla... Pyyhkäisen pois Isänmaan viholliset maan pinnalta!
  Punatukkainen kaunotar iski silmää ja katsoi ylös taivaalle. "Frames", saksalaiset tykkimiehet, pyöri siellä.
  Hiipii aina silloin tällöin, juuttuen tuulisuojaan saksalaiseen "leijonaan". Ja hänen aseensa sylki jatkuvasti.
  Anyuta siirsi miinaa saksalaisen tankin telojen alle, sihisi:
  - Seryozhalle ....
  Saksalainen pysähtyi ja ampui uudelleen. Kuori räjähti tyttöjen takana.
  Anyuta sanoi:
  - Maidon kuoret, kenellä on vauvan aivot!
  "Leijona" seisoi jonkin aikaa. Tunsiko kokenut saksalainen miehistö edessään vaaraa vai halusivatko he käyttää taistelusarjan loppuun. Mutta "leijona" seisoi paikallaan jonkin aikaa ja sylki ulos tappavia kuoria.
  Anyuta huomautti, että saksalaisella panssarivaunulla oli kehittyneempi ase ja se ampui useammin kuin KV-2. Ja tämä tietysti tekee tästä autosta paljon vaarallisemman. Anyuta ristisi itsensä ja sihisi:
  Menkööt jumalattomat helvettiin!
  Alla ampui fasistia aurinkopunkoon ja haukkui:
  - Voittomme on väistämätön! Ja kaikki päättyy hyvin!
  Anyuta katkaisi myös turkin ja lauloi:
  - Tosin näyttää siltä, että pian elämä katkeaa, kun vaiva koputtaa sen mustaan sarveen... Hevoset naapurit ja veri virtaa kuin joki, ja taas maa lähtee jalkojesi alta!
  Alla, liotettuaan iranilaisen, lisäsi:
  - Mutta maapallolla on myös oma vartijansa ... Ja tähtien väliin venytetty hänelle ... Näkymättömät pelastuslangat Hitlerin karkotukseen Kolymaan!
  Tytöt ampuen lauloivat yhteen ääneen:
  - Murretaan Adolf, se satuttaa häntä! Uskon, että fasismi voitetaan! Ja Venäjällemme ilmestyy messias, kaikkien maiden kansojen Herra!
  Ja soturit jatkoivat ampumista. Mutta vihollisen jalkaväki asettui makuulle ja alkoi ampua ja heittää kranaatteja. Fasistiset joukot yrittivät polttaa tytöt ulos kranaatinheittimellä. Ja heittää paljon kranaatteja.
  Allah huomautti filosofisesti:
  - Voit ottaa numeron vaaleissa, taidon vaaleissa ilman sotaa!
  Anyuta naurahti ja huomautti:
  - Sota on ala, jossa laatu voittaa määrän, vaalit pääsääntöisesti päinvastoin, ja tämä on vitsi!
  Soturit vetäytyivät hieman, kranaatteja ja niiden sirpaleita valui liian paksuksi. Alla jopa sieppasi heitetyn lahjan jalallaan ja heitti sen takaisin. Kranaatti lensi ohi ja osui natseihin heidän kypärään. Ja kuinka se räjähtää...
  Oli kuin toinen linkki olisi räjähtänyt jossain.
  Allah huomautti filosofisesti:
  - Onni on toinen onni, menestys on kolmas, mutta ensimmäinen taito!
  Anyuta naurahti ja välitti:
  - Onni on palkinto rohkeudesta, mutta ei piittaamattomuudesta!
  Alla kaivoi siirtomaa-armeijan hindun silmän ja sihisi:
  - Kuka on onnekas, sen sielu laulaa!
  Anyuta hymyili ja siristi:
  - On hyvä, kun olet onnekas, se tarkoittaa, että Jumala pelastaa sinut!
  Tytöt ovat hieman nokkelampia. Sitten saksalainen "leijona" kuitenkin siirtyi eteenpäin ja osui miinaan. Toukka törmäsi räjähteeseen ja repeytyi.
  Haavoittunut "leijona" pyörähti ja nousi seisomaan ... Soturit olivat iloisia ja lauloivat keuhkoissaan:
  - Leijona on ajattelun rampa, tiikeri on kaikenlaisten ongelmien lähde ... Ei ole mitään kiinnostavampaa kuin ihminen maailmassa!
  Anyuta piti pitkän jonon, vain vieras armeija nousi myrskyyn ja lauloi:
  Meillä on raketteja, lentokoneita,
  Maailman vahvin venäläinen henki...
  Parhaiden lentäjien ruorissa -
  Vihollinen murskataan pölyksi ja alas!
  "Leijona" näyttää olevan pahasti vaurioitunut. Hän jäätyi ja sylki vielä pari kuorta.
  Ketterä Pantteri ilmestyi. Hän pelkäsi kuitenkin mennä syvälle Neuvostoliiton joukkojen asemiin, mutta alkoi ampua. Tyttöjen pään yli vihelsi kuoret. Ja he rikkoivat raunioita ja tulipaloja.
  Anyuta valmisteli kranaatin heitettäviksi, valmiina tarttumaan hetkeen, kun fasistinen panssarivaunu lähestyi saavutettavan etäisyyden päästä. Mutta Pantherissakaan ei ole hölmöjä. Saksalaiset ampuivat ja asettivat ammuksia shakkitaulun mukaan yrittäen olla hukkaamatta yhtäkään maapalaa. Ja kirjaimellisesti haravoi pois jokaisen kiven.
  Alla taputti paljas rintaansa ja huomautti:
  - Fritzin taktiikat ovat virheellisiä... Kuinka paljon he saavuttavat tällä tavalla?
  Anyuta huomautti nokkelasti:
  - Kana nokkii jyvä kerrallaan ja lihoa paljon nopeammin kuin suuria paloja nielevä sika!
  Pantteri ampui yli kahdeksankymmentä laukausta, ja ammusten loppumisen jälkeen kääntyi ympäri ja suuntasi takaisin luokseen. Sen tilalle ilmestyi uusi mastodon "Sturmtiger". Kone peitti leveän tavaratilansa korkilla. Se voidaan nähdä siten, toivoen pelastavansa itsensä.
  "Sturmtigr", ampui Neuvostoliiton joukkojen paikkoja kaukaa. Raketti ammuttu. Maa nousi ylös, ja tulinen lähde vuodatti liekkisuihkuja.
  Tytöt selvisivät tuskin hengissä, he olivat melko peitossa. Anyuta oli jopa hieman kuuro. Tyttö näki yhtäkkiä itsensä laukkaamassa hevosen selässä. Ja että hän komentaa ryhmää, joka hyökkäsi tatariarmeijaa vastaan. Ja soturit ratsastavat hänen kanssaan. Mongolitataarit, jotka eivät kestäneet iskua, vetäytyvät ja kuolevat tuhansina kavioiden alle.
  Anyuta puolestaan heilauttaa kahta miekkaa ja katkaisee vihollisia. Mutta näky keskeytettiin yhtäkkiä.
  Alla löi kumppaniaan poskille, ravistelee häntä sanoen:
  - No, kaikki! Lopeta nyt makaaminen!
  Anyuta vastasi vihaisesti:
  - En makaa, vaan taistelin!
  Tyttö hyppäsi ylös raivoissaan ja heitti kranaatin. Ohi lentänyt lahja laskeutui tankin "Lev" kuonoon. Vaurioitumisen jälkeen auto rypisti painavan tavaratilansa.
  Anyuta huudahti keuhkoihinsa:
  - Olen Venäjän ritari!
  Alla puhkesi konekivääristä ja murisi:
  - Poika vastasi rypistämällä kulmakarvojaan,
  Haluan palvella Pyhää Venäjää...
  Anna verimeren vuotaa
  Mutta Jumala voi pelastaa meidät!
  Anyuta kaatui raunioille paljain vatsallaan ja rintakehällä. Juuri ajoissa, kun sadat konekivääripurkaukset pyyhkäisivät hänen päänsä yli. Tyttö ojensi kielensä ja sanoi:
  - Rohkeiden sotilaiden hulluus on järjettömien kenraalien hengenpelastaja!
  Allah suostui:
  - Sotilas on rohkea, kenraali järkevä, vihollinen viekas, menestys on solidaarisuutta vain viisaalla rohkeudella!
  Tytöt avasivat tulen uudelleen ja sirkuttivat solidaarisesti:
  Hänen yläpuolellaan laivueita
  Möyrä yhteen ääneen
  Adolf on vahva typerys -
  Sodoman istuttaminen!
  Toinen panssaroitu "leijona" ilmestyi. Kaksi sotilasta juoksi karkuun hänestä tummien kasvojen perusteella päätellen - arabit. He yrittivät heittää ketjun koukkuun vetääkseen kehitetyn panssarivaunun pois taistelukentältä.
  Alla ja Anyuta ampuivat ja tappoivat teknikot samaan aikaan. Soturit lauloivat:
  - Älä tuhoa itseäsi ja auta toveria, auta muita ulos tulipalosta!
  Kolme mustaa ilmestyi. He kilpailivat ketjulla niin nopeasti kuin pystyivät, mutta myös tytöt ampuivat heidät. Lisäksi Anyuta ampui aseesta puristaen koiraa paljain varpaillaan.
  Ja hän onnistui lyömään vastustajiaan äärimmäisen, kuten Robin Hoodin osuvasti.
  Allah huomautti:
  - Merkki ei ole se, joka osuu onnistuneesti, vaan se, joka epäonnistuu huonolla tuurilla!
  Anyuta heitti kranaatin paljain jaloin ja sihisi:
  - Tikarin näkemyksellä tarkin voi ohittaa, mutta anteeksiantamattoman terävä mieli voi lipsahtaa kohteen ohi!
  Kranaatti osui kranaatinheittimeen ja alkoi räjähtää räjäyttäen miinat.
  Kyllä, Stalingrad ei ollut helppoa saksalaisille. Sai heidät siihen aavemaisen kuoleman linnoituksen!
  . LUKU #13
  3. marraskuuta saksalaiset piirittivät Tikhvinin, ja taistelut käytiin itse kaupungissa. Puna-armeija vetäytyi hitaasti. Suurin osa Bakun kaupungista on jo vallattu, Neuvostoliiton joukot vetäytyvät niemimaalle. Jerevan pysyy tuskin kiinni. Stalingrad on tuhon partaalla.
  Mutta silti Stalin käski tätä kaupunkia olemaan antautumatta. Taistelut alkoivat Astrahanin puolesta. Tässä kaupungissa Fritzit yrittävät myös edetä. He pommittavat voimakkaasti kaikkia lähestymistapoja ja tuhoavat infrastruktuurin.
  Talvi on tulossa... Ja sodan kulku on yhä vähemmän ennustettavissa. Mutta Stalingrad ei näytä kestävän. Tarjonta Volgan kautta vaikeuttaa jäätymistä ja massiivisia pommituksia.
  Marraskuun 4. päivänä 90 prosenttia Tikhvinistä oli jo vallattu. Ja saksalaiset lähestyivät Suomen aluetta. Neuvostoliiton joukot, jotka kärsivät merkittäviä vahinkoja, eivät pystyneet keräämään tarpeeksi voimaa pysäyttääkseen vihollisen.
  Myös suomalaiset ja ruotsalaiset nukkejoukot hyökkäsivät kokoukseen. Merkittäviä voimia käytettiin.
  5. marraskuuta Saksan liittouma ja suomalais-skandinaaviset joukot yhdistyivät. Siten kaksoisrengas sulkeutui Leningradin ympärille. Uusi, suuri voitto Kolmannelle valtakunnalle.
  6. marraskuuta taistelut jatkuivat edelleen pohjoisella sektorilla. Natsit laajensivat käytävää. Tilanne oli erittäin vaikea. Tihvinissä viimeisetkin vastarinnan jäännökset paloivat. Saksalaiset ampuivat ballistisia ohjuksia Jerevaniin. Julkaisi kolme esitystä. Aiheutti merkittäviä vahinkoja uhreilla. Mutta lopulta he eivät rikkoneet mitään.
  Astrahanin kaupunki erotettiin maalla muusta Neuvostoliiton alueesta. Tilanne eskaloitui. Uudet saksalaiset ja brittiläiset taistelulaivat pommittivat Murmanskia. Pommitusten aikana varuskunnan komentaja ja monet upseerit saivat surmansa.
  Se meni vielä pahemmaksi.
  Ja 7. marraskuuta natsit murtautuivat Volhoviin ja murskasivat lopulta Tikhvinin Neuvostoliiton joukkojen vastustuksella. Siten ero Leningradiin kasvoi jyrkästi. Kävi selväksi, että saarron alla oleva kaupunki ei todennäköisesti selviä hengissä.
  Marraskuun 8. päivänä kauan odotetut Lev-2-tankin testit tapahtuivat vihdoin. Koneessa oli muokattu ulkoasu. Moottori, vaihteisto ja vaihdelaatikko sijaitsivat yhdessä paikassa ja edessä ja taisteluosasto takana.
  Saksalaiset tekivät Porschen johdolla auton tarmokkaasti vallankaappauksen vuosipäivänä.
  Itse asiassa, alemman siluetin ansiosta, samalla kun "Leijonan" aseistus ja panssari säilytettiin, auton paino pieneni kuuteenkymmeneen tonniin 1200 hevosvoiman moottorilla. Taistelutestit osoittivat, että se osoittautui täysin hyväksyttäväksi tankiksi. Juuri mitä tarvitset!
  Hyvien juoksu- ja panssariominaisuuksien yhdistelmä.
  Fuhrer ei kuitenkaan ollut tyytyväinen. Hän vaati sivujen ja perän panssarin vahvistamista sekä 88 mm:n tykin asettamista, jonka piipun pituus on 100 EL.
  Toinen testiajoneuvo oli E-100. Tämä tankki osoittautui kuitenkin liian raskaaksi: 140 tonnia, mutta sillä on erinomainen suoja kaikista kulmista ja hiiren aseistus. Yleisesti ottaen "E"-sarja lupasi olla erittäin lupaava. Saksalaiset eivät ilmeisesti tuhlanneet aikaa.
  Myös tankki "Bars", jonka moottori oli 1000 hevosvoimaa, esiteltiin, mutta auto ei tuntunut Hitleriltä riittävän suojatulta.
  Näytetään vuosipäivänä ja erilaisissa lentokoneissa. Erityisesti hyökkäyslentokoneita ja ME-262:n modifikaatioita. Ja myös TA-183. Kokonainen teknologian paraati.
  Tehokkaat kaasunheittimet mukaan lukien ne pystyvät tuhoamaan kokonaisia kaupunkeja ja kyliä.
  Täällä he itse asiassa osoittivat erittäin vahvoja tuhojärjestelmiä.
  Myös Panther-2 läpäisi testit, painoi viisikymmentä tonnia, siinä oli 150 millimetrin kalteva etupanssari ja King Tiger -ase. Sivupanssari oli 82 mm, kulmassa. Tällainen tankki sopi enemmän tai vähemmän Hitlerille, joten se kesti kolmekymmentäneljä lähitaistelussa.
  Yleensä natsit kampasivat eläintarhan.
  Hyväksytyt ja testatut "Gotha" -hävittäjät, jotka pystyvät saavuttamaan nopeuden tuhat sata kilometriä tunnissa.
  Lyhyesti sanottuna he luovuttivat.
  Volkhov kaatui 9. marraskuuta. Tilanne on saavuttanut huippunsa. Ja jälleen Neuvostoliiton tankit yrittivät tehdä vastahyökkäyksen.
  Gringeta jäätyi aseen lähelle. "Churchill" -2 seisoi Neuvostoliiton ajoneuvojen edessä ja sylki ampumatarvikkeita.
  Herran tytär Jane laski osumat. Neuvostoliiton panssarivaunut hidastuivat ajaessaan ojaan. Ja tätä käytti saksalainen eläintarha.
  Nicoletta otti sen ja lauloi:
  - Englantilainen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Tähtitaivaan alla kuolema ei vie meitä!
  Sillä leijona, jolla on kruunu, taistelee rohkeasti,
  Lataan mahtavan konekiväärin!
  Malania nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Se on upea! Ja veloitamme myös!
  Ase toimi erittäin aktiivisesti. Kuoret välkkyivät kuin tulitikkuja jättäen ääriviivat ilmaan. Kyllä, energiset tytöt jäivät kiinni. Ja mikä tärkeintä, tarkka.
  Gringeta nyökkäsi päätään ja lähetti ammuksen kolmenkymmenenneljän tornin pohjaan. mutisi:
  - Tämä on kuolema! Hän tulee vihollisteni luo! Ja tiedän tästä lähtien, että hän odottaa viiksiisiä vihollisia!
  Nicoletta sanoi hymyillen:
  - Kaikki eläimet kumartuivat viiksiiselle... Jotta hän voisi pettää kirotun!
  Gringeta nauroi jälleen ja ampui viheltäen:
  - Minun ammukseni on tarkin. Tänne ehdottomasti päästään!
  Nicoletta kohotti etusormeaan ja sanoi:
  - Pif, Paf - jäi väliin! Harmaa pupu hyppäsi pois!
  Gringeta, ampui, lauloi:
  Jokainen valitsee itse
  Nainen, uskonto, tie...
  Palvele paholaista tai profeettaa
  Jokainen valitsee itse!
  Jane pudisti päätään ja vastusti:
  - Ei varmasti sillä tavalla! Yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia ihmisen uskosta määräytyy syntymän, ei tiedon perusteella. Täällä me kuulumme anglikaaniseen kirkkoon... Ja jos katsot, millä perusteella? Onko tämä valintamme?
  Gringeta naurahti ja huomautti:
  - Olin itse uskovaisessa perheessä, mutta nyt olen yhä enemmän taipuvainen ateismiin!
  Nicoletta kikatti ja ojensi kielensä.
  - Ateismi... Se on mielenkiintoista!
  Malania huomautti filosofisesti:
  Ja kaukana kaikesta! Kun Jumalaa ei ole, eikä yliluonnollisia voimia ole, niin mikä tahansa uskonto on väärä!
  Gringeta nyökkäsi päätään ja vahvisti auliisti:
  - Se on kuin kommunistit! He keksivät, että kaikki uskonnot ovat vain ihmisten fantasioita. Ja tälle he rakensivat opin!
  Malanya kiharsi huulensa epäilevästi.
  - Ja mikä heitä odottaa kuoleman jälkeen?
  Gringeta naurahti lihansyöjänä. Hän ampui ammuksen leikkaamalla toisen Neuvostoliiton tankin rungon ja vastasi:
  - Täällä voit ajatella paljon... Jopa kuolleiden ylösnousemus tieteen voimien toimesta!
  Malania muisteli hymyillen:
  - Luin yhden kirjan tulevaisuuden maailmasta. Avaruusimperiumi on jo olemassa. Ei ole kuolemaa, vanhuutta, sairautta. Ja tietysti nälkä... Totta, suurimmalla osalla väestöstä ei ole työtä, mutta sitä riittää kaikille.
  Esimerkiksi autot annetaan ilmaiseksi. Ja on elektronisia koneita, joilla he pitävät yhteyttä koko maailmaan.
  Nicoletta huomautti melko vakavasti:
  - Edistyminen on nopeaa. Katsokaa näitä tankkeja... Kuinka ne ovat kehittyneet ja tulleet täydellisemmiksi. Silti "Churchill" -2:ta ei voi verrata "Matildaan".
  Malania oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tankit ovat edenneet... Tämä on tyylikästä!
  Toinen Neuvostoliiton panssarivaunujen hyökkäys jumiutui, ja tuli tauko.
  Marraskuun 10. ja 11. päivänä saksalaiset suorittivat pieniä hyökkäysoperaatioita leikkaaen kulmia pohjoisessa.
  Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä Stalingradin pohjoispuolelle, mutta eivät saavuttaneet suurta menestystä. Siellä oli jo viimeiset talot kaupungissa. Tuhoutui samalla maahan. Mutta toistaiseksi Stalin käski pitää sen loppuun asti.
  Bakun kaupunki on melkein vallattu. Mutta öljylähteet ovat tulessa ja taistelut ovat syttyneet niiden keskuudessa. Saksalaiset pommittavat jatkuvasti.
  Astrakhanin taistelut ovat huipussaan...
  12. marraskuuta turkkilaiset hyökkäsivät Jerevaniin. Paine torjuttiin. Ottomaanit kärsivät. Mutta fau ammuttiin taas. 13. marraskuuta saksalaiset miehittivät Bakun viimeiset kaupunginosat ilmoittaen kaupungin valloittamisesta. Vain niemimaalla taistelut jatkuivat, ja taivas oli musta liekeistä.
  14. marraskuuta natsit aloittivat hyökkäyksen Murmanskiin. He käyttivät tykistöä ja lentokoneita...
  Stalingrad oli tulessa, mutta uudelleensijoitetut Neuvostoliiton vahvistukset mahdollistivat pysymisen. Vaikka vain kaupungin reunalle, ja valtavien tappioiden kustannuksella.
  Murmanskin hyökkäyksen aikana kokoontui suuri taistelulaivojen armada, ja myös lentotukialukset lähestyivät. Kaupunkia puristettiin kuin plasmarullaa. Ja he pommittivat ja ampuivat.
  Marraskuun 15. päivänä fasistiset joukot alkoivat liikkua hyökkäämällä kaupunkiin, Jäämeren ainoaan jäätymättömään satamaan. "Hiirit" osallistuivat taisteluihin ja jopa "Rat" -tankki, jota natsit halusivat kokeilla käytännössä.
  "Rat" oli kuitenkin hieman pettymys. Hän eteni ensin ja juuttui sitten lumikuituihin. Ja pysähtyi kaupungin laitamille. Saksalaiset eivät olleet aivan valmiita hyökkäykseen. Mutta pommitukset eivät loppuneet. Marraskuun 16. päivänä natsit saivat käytännössä päätökseen öljyisten, liekkien kaivojen puhdistamisen. Mutta osa niemimaalta oli heidän ulottumattomissa seitsemänteen taivaaseen asti kasvaneiden tulipalojen vuoksi.
  Marraskuun 17. päivänä natsit valloittivat Volgan suiston viimeisen haaran ja estivät siten Astrahanin perusteellisemmin. Baku on ollut katkaistu pitkään.
  Myös Jerevan joutui myrskyyn. Kaupunki on kukkulalla, erittäin kätevä puolustukselle, mutta sitä on vaikea hyökätä varsinkin panssarivaunuilla.
  Marraskuun 18. päivänä Neuvostoliiton joukot testasivat jälleen natsien puolustusvoiman Stalingradin pohjoispuolella. Tämä heikensi hyökkäystä Volga-vuoteen jäljellä olevaan kohtaan, mutta oli konkreettisten tappioiden arvoista.
  Saksalaiset lopettivat hyökkäyksen Murmanskiin 19. marraskuuta suurten tappioiden vuoksi.
  Siten riisuttu Fuhrer ei voinut vetäytyä millään tavalla, lukuisia sirpaleita asemastaan. Natsien suunnitelmat Neuvostoliiton lopettamiseksi ennen talvea epäonnistuivat.
  Pahinta on, että Japani keskeytti hyökkäyksen kylmän sään ja valtavien työvoiman menetysten vuoksi. Ainoa asia on, että samurait lisäsivät omien kolmekymmentäneljänsä tuotantoa ja lisensoivat Panthers. Ja ne voivat aiheuttaa ongelmia ensi kesänä.
  Saksalaiset sammuttivat palot osittain ja raivasivat suurimman osan niemimaalta 20. marraskuuta.
  21. marraskuuta Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät jälleen saksalaisia vastaan ja jopa kiilautuivat muutaman kilometrin Stalingradista pohjoiseen. Natsien piti heikentää hyökkäystään ja yrittää saada takaisin asemansa.
  Taistelut, kuten tällaisissa tapauksissa sanotaan, ovat vain friikkien tasolla!
  22. marraskuuta natsit yrittivät edetä Turkmenistanin alueella. Ja kävellettyään kymmenen kilometriä heidät pysäytettiin. Mutta 23. marraskuuta saatettuaan shaahin prikaatit taisteluun he etenivät jälleen. Tilanne on pahentunut erittäin voimakkaasti Keski-Aasian alueella.
  24. marraskuuta rintamalla ei tapahtunut merkittäviä muutoksia ...
  25. marraskuuta natsit jatkoivat hyökkäystä Murmanskiin. Heiti uusia osia taisteluun. Mutta toistaiseksi siinä on vähän järkeä.
  Marraskuun 26. päivä on tullut - yksitoista vuotta Reichstagin vaaleista, joiden jälkeen Hitler nimitettiin valtakunnankansleriksi.
  Ensimmäistä kertaa uusin E-100 panssarivaunu sijoitettiin etupuolelle.
  Se oli sellaisen koneen taistelukäytäntö.
  Säiliö näytti melko pitkältä, melkein litistyneeltä. Siitä työntyi esiin 128 mm:n tykin pitkä kuono. Ja etupanssari neljäkymmentäviisi asteen kulmassa. Ja hän on kallistettu sivuilta.
  E-100 tankki liikkui viimeisimmän 1500 hevosvoiman moottorin ansiosta nopeammin kuin Maus. Ja ammukset pomppasivat hänestä.
  Ja auton sisälle ilmestyi iloinen neljäs Magda, Christina, Gerda ja Charlotte.
  Tytöt synnyttivät lapsia Fuhrerille ja jättivät heidät erityisten SS-lastenhoitajien hoitoon.
  Ja juuri saapunut eteen. Tytöt ovat erittäin hauskoja. He missasivat taistelut. Ja tässä on vain tilaisuus ilmaista itseään. Otetaan lopuksi tämä Pohjois-Sevastopol.
  Ja vahvistaa Kolmannen valtakunnan valta-asema Jäämerellä. Kuinka kauan sota voi todella kestää? Ja ne neljä ajattelevat: voiko heidän kanssaan ainakin jotain muuttua?
  Murmanskin lähellä ei ole liian pakkasta - Golfvirta eristää. Tytöt ovat taistelutunnelmissa. Jokaisella oli pari - poika ja tyttö! Joten voit iloita.
  Magda ja Christina leijuivat aseiden ympärillä. Tankki on uusi ja helppo käsitellä. Sivuilta sitä suojaa 120 mm viisto panssari sekä toinen 50 mm kilpi. Joten autoa ei voida lävistää kaikista kulmista.
  Tytöt viheltelivät laulua. He ovat suuria sydämeltään.
  Gerda huomautti hymyillen meripihkaisilla huulillaan:
  - Nyt meillä on yhteinen jälkeläinen Hitlerin kanssa. Olemme kuninkaallisen perheen jäseniä!
  Charlotte naurahti huomauttaessaan:
  - Ja eteenpäin - vain nollia!
  Tankki "E" -100 lähestyi Neuvostoliiton asemia. Kaikki ympärillä oli niin tuhoutunut, että Neuvostoliiton laukaukset olivat harvinaisia, ja yleensä kevyistä aseista.
  Magda tähtäsi 128 mm:n kanuunaansa ja ampui Neuvostoliiton harakkaa. Hunajablondi tyttö lauloi:
  - Olen tiikeri, ja minulla on virne... Ja ilkeä tiikeri repi kaikki osiin!
  Neuvostoliiton neljäkymmentäviisi perääntyi, useita venäläisiä sotilaita kuoli.
  Magda kehräsi kuin kissa:
  - Olen supermies, menetelmäni on yksinkertainen... Puren pois ne, joilla on villapyrstö! Ja sitten tyttö alkoi nauraa. No, aivan kuin villi jumalatar.
  Hitlerin prostituoidut ravistelivat tankkia. Ja he itse hyppäsivät autoon, jossa oli vino panssari.
  Mutta sitten soturit käänsivät autonsa. Charlotte, tämä kaunotar, jolla on kuparinväriset hiukset, kuinka laulaa:
  - Tsok, tsok, tsok ... Rullaa virta! Natsien ratsuväki söi kaiken hiekan!
  Ja sen jälkeen, Charlotte, kuinka hän haluaa nauraa... Hän jopa kiristi hampaitaan. Ja taas tankki pyöri. Saksalaiset repivät alas piikkilanka-aidan. Tyrannosaurus rexin kokoinen kone murisi säädyttömästi. Ja soturit paljastivat söpöt ja lihansyöjät kasvonsa.
  Tytöt kestivät itsensä ja synnyttivät lapsia Adolf Hitleriltä. Ja se kertoo jo jotain. Kauniita näppyjä, mutta samalla moraalifriikkejä. Täällä he murskasivat neuvostosotilaan, joka putosi pyörien alle. Ja he painoivat 76 mm:n tykin maahan. Ajoimme sen yli. Litistetty teräs. Warriors esitteli kuvalentolentoa. Kuoret näyttivät vaarattomammilta kuin herneet, lapsen ravistelemassa helistimessä. Seuraava tykki, jonka E-100 litisti, oli 85 mm.
  Magda naurahti.
  - Ja me murskaamme venäläiset kuin luteita!
  Christina korjasi ystäväänsä:
  - Enemmän kuin karhuja! Karhu on iso eläin!
  Punatukkainen Charlotte lisäsi hampaat paljastaen:
  - Ja hampainen!
  Saksalaiset panssarivaunut tunkeutuivat kaupungin puolustuslinjojen läpi. Neuvostoliiton joukot taistelivat kovasti. Kaikki tarttuivat aseisiin. Jopa 10-vuotiaat pojat taistelivat miliisissä. Myös tyttöjä oli paljon. Kaikki asukkaat kokoontuivat, mutta aseita ei ollut tarpeeksi. Joukkosankarillisuus ilmeni kaikessa. Pioneerit, käyttämällä kotitekoisia räjähteitä tai kranaattinippuja, joutuivat lähelle natsien panssarivaunuja ja heittäytyivät telojen alle - kuollessa kotimaansa puolesta.
  E-100-tankki kärsi jonkin verran vaurioita. Yksi pojista onnistui työntämään raskaan miinan läpi. Hän kuoli itse, mutta vaurioitti saksalaista autoa. Rulla räjähti ja osa toukista lensi pois. Iso auto hidasti vauhtia. Sitten pari soturia heitti nippuja kranaatteja murtaen paksut jäljet.
  E-100, ohitettuaan etulinjan, menetti liikkuvuutensa.
  Gerda tähtäsi kuuteen konekivääriin ja käynnisti ne, kun neuvostosotilaat yrittivät hyökätä. Kymmeniä venäläisiä ja Venäjän muiden kansojen edustajia kaatui konekiväärien luotien lävitsemänä. Neuvostoliiton sotilaat kuitenkin juoksivat eteenpäin. He heittivät kranaatteja ja kuolivat. Osa sirpaleista saavutti E-100:n, mutta konekiväärit toimivat oikein. Ja paholainen Gerda on niin tarkka. Ja hänen luotinsa eivät melkein koskaan lennä turhaan.
  Ja venäläiset sotilaat kuolevat...
  Christina ammuttiin nopean tulituksen 75 mm tykistä, sirpaleista ja koaksiaalisesta konekivääristä. Punatukkainen peto, joka repii Neuvostoliiton sotilaita luodeilla, sihisi:
  - Olen kuoleman kantaja... Saatana itse on minulle punatukkainen!
  Magda huomautti arasti:
  - No, sinun ei tarvitse. Saatana on Jumalan vihollinen ja tuomittu tulijärveen!
  Christina löi metallia paljaalla jalallaan ja huusi:
  Entä tulijärvi? Hiukseni ovat kuin liekki!
  Gerda sanoi hymyillen:
  - Fuhrer itse antaa meille kaikki synnit anteeksi ... Tarkemmin sanottuna itse synnin käsite, onko se pohjimmiltaan vanhentunut?
  Magda kohautti olkiaan.
  - Haluat sanoa, että synnin käsite on vanhentunut ...
  Gerda käynnisti konekiväärinsä uudelleen tukahduttaen venäläisten sotilaiden epätoivoisen vastahyökkäyksen. Luodit tappoivat heidät kuin lahjat helvetistä. E-100 on erittäin vahvasti suojattu tässä versiossa. Jopa kahdeksan konekivääriä, kaksi koaksiaalista tykeillä, ja loput ohjattiin saranoilla. Ja he löivät erittäin lujaa.
  Gerda karjui virnistettynä:
  - Synti, tämä on kolmannen valtakunnan olemassaolon perusta! Uskontomme on todellakin petojen uskoa!
  Punatukkainen Christina, joka ampui tykistä ja tappaa venäläisiä sotilaita, lauloi:
  - Hellä ja lempeä peto... Rakastan hampaasi, usko minua! Minun helvetti ja hampaat peto!
  Yksi Neuvostoliiton ilmatorjunta-aseista onnistui jälleen osumaan kaukaloihin ja rikkomaan ne. E-100 pysähtyi vihdoin. Magda kuitenkin rankaisi ärsyttävää ilmatorjuntatykkiä peittämällä sen raskaalla panoksella. No, jäljet katkesivat.
  Kulmia rypistettynä Gerda soitti hinaajaan ja kysyi:
  - Vedä meidät ulos, kiitos! Me kuolemme! Jäljet ovat rikki!
  Vastaus tuli heti:
  - Hinaaja tulee!
  Christina lauloi hymyillen:
  - Tämä on liike! Viholliset hukattavaksi!
  Magda ampui aseeseen, jota venäläiset sotilaat yrittivät vetää ulos suoraa tulitusta varten. Hän murskasi piipun ja hajotti Neuvostoliiton sotilaat eri suuntiin. Yksi sotilaista repeytyi kahtia ja taisteli tuskissaan.
  Vaalea kristitty ristisi itsensä ja nosti silmänsä taivaalle ja rukoili:
  - Anna anteeksi Herra! Tahdonvastaisesta synnistä ja murhasta!
  Christina naurahti ja huomautti:
  - Ei, se ei ole mahdollista! Sinun täytyy olla kova kuin kivi! Tule meille kiviksi!
  Magda vastasi luottavaisesti:
  - On vain yksi kivi - Jeesus Kristus!
  Punatukkainen paholainen haukkui:
  - Jeesus oli pasifisti! Ja uskomme ja ammattimme on sota!
  E-100-panssarivaunua hinattiin ja raahattiin kohti Saksan asemia. Gerda huomautti lumikuningattaren hymyillen:
  - Telat ovat säiliön haavoittuvin osa. Ja tätä vastaan on taisteltava!
  Charlotte pudisti päätään.
  - Älä peitä koko rullia suojilla. Tämä ei ole mahdollista, koska osa toukeista on edelleen auki!
  Magda ehdotti:
  - Entä jos teet teloista pieniä ja ilman lavaa?
  Punatukkainen paholainen kikatti ja näytti helmihampaitaan:
  - Ja kuinka antaa heille lisää nopeutta?
  Magda hieroi metallia paljaalla pohjallaan ja ehdotti:
  - Entä jos käytät sähkömoottoreita?
  Charlotte kohotti vatsaansa ja väänsi niskaansa.
  - Mahdollinen vaihtoehto... Ja tankit palavat vähemmän!
  Magda sanoi itkien:
  - Silloin joudumme helvettiin, se palaa ja palaa kuin soihdut!
  Punapää huudahti:
  - No, mitä sitten... Ja enkelit on luotu kirkkaasta liekistä! Ollaan enkeleitä!
  Christina otti sen ja lauloi korviakuulentavasti:
  - En ole enkeli, vaan vain paholainen, mutta ihmisille minusta on tullut pyhimys... Hanki laskelman viholliset tällaisen epämaisen tuskan kidutuksen alle!
  Tytöt olivat hiljaa... Iskusotilaat pyörivät taivaalla, ja kanuuna jyrisi. Ja pommeja satoi ja satoi... Kuin todellinen tuhon ja tuhon rake.
  Murmansk paloi ja ihmisiä kuoli. Saksalaiset ampuivat jopa ballistisen ohjuksen. Ei kovin tehokas ase. On helpompi pudottaa viiden tonnin pommi Yu-488:sta, se on sekä tarkempi että halvempi.
  Christina hyppäsi ensimmäisenä paljain jaloin lumeen, kun tankki vietiin hätäparkkipaikalle. Korjaajat olivat paikalla. Tytöt muuttivat lämpimään mökkiin. Makaa patjoilla. Gerda ja Charlotte alkoivat pelata taskushakkia.
  Magda ja Kristina alkoivat puristaa niin, että heidän vatsansa olivat kohokuvioidut eivätkä roikkuneet raskauden aikana. Kaunis väristä soturin lanteissa. Vielä tuoreena, mutta nämä ovat jo naisia, jotka ovat synnyttäneet lapsia. Eikä kuoleminen nyt niin pelottavaa ole - on joku, joka jatkaa kilpailua! Jopa sellaisen paskiaisen kuin Hitlerin siemenellä.
  Mutta SS-pataljoonan "Tigers" tytöt, Fuhrer ovat todella jotain jumalan kaltaista. Eikä enää pakanajumala, vaan jotain Kaikkivaltias ja käsittämätön neroudessaan.
  Gerda pelasi kuninkaan gambittia ja kehitti vahvan hyökkäyksen. Charlotte puolusti itsepintaisesti itseään. Tuli iskujen vaihto. Mutta kaikki päättyi molemminpuoliseen tuhoamiseen ja tasapeliin. Sitten Magda ja Kristina alkoivat pelata shakkia. Ja Charlotte ja Gerda alkoivat tehdä painoja ja punnerruksia. Tyttö piti aktiivisesti kunnossa.
  Magda leikkii ja työnsi vastustajaa filosofisesti:
  - Se on edelleen outoa...
  Christina kysyi viaton hymy huulillaan:
  - Mitä outoa?
  Blondi supermies vastasi:
  - Se, että valkoiset ovat hyvyyden värejä, mutta ne ovat ensimmäisiä, jotka aloittavat sodan!
  Punainen paholainen huomautti rationaalisesti:
  - Mutta me olemme myös hyviä... Mutta bolshevikit hyökkäsivät ensin Venäjää vastaan!
  Magda lauloi vastaukseksi surullisin sävyin:
  - Mutta kaikki kukkii edessämme, kaikki palaa takanamme ...
  Christina vastasi selkeällä äänellä:
  - Sinun ei tarvitse valittaa! Meillä on se, joka päättää kaiken puolestamme!
  Gerda jatkoi laulamista:
  - Iloisia, ei synkkiä, mennään kotiin - vaaleat urheilijat ovat palkintomme!
  Sen jälkeen kaikki neljä purskahtivat nauruun... Palveleva teini ilmestyi ja antoi tytöille voileipiä voita, juustoa, makkaraa ja kuivattuja hedelmiä. Tytöt söivät ja he olivat uupuneita helteestä. Ihanuudet nukahtivat. On hyvä, kun olet nuori ja terve - voit helposti mennä nukkumaan.
  Seuraavana päivänä, 27. marraskuuta, E-100 kunnostettiin vain osittain. Tytöt eivät osallistuneet hyökkäykseen. Mutta toisaalta he juoksivat yhdessä bikineissä ja paljain jaloin lumikoiden läpi. Heitä katsottiin kuin hulluja, jotka ryntäsivät melkein alasti kylmässä. Mutta tytöt ovat yleensä taitolentokoneita. He ovat erityisiä tulevaisuuden ihmisiä!
  Gerda astui eteenpäin. Eikä niin paljasjalkainen tyttö Gerda, joka oli Andersenin sadussa. Mutta myös rohkea ja kova. Ja samaan aikaan hänestä tuli syntynyt tappaja. Nopea tyttö, jolla on vahvat lihakset.
  Kaikki neljä tyttöä ovat kuitenkin hyviä. He juoksivat nopeaa vauhtia viisikymmentä kilometriä ja palasivat takaisin. Sitten he tekivät sarjan harjoituksia, lauloivat ja heiluttelivat. Hieman harjoittelua ampumiseen.
  Vasta seuraavana päivänä E-100 säiliö korjattiin. No, eikä se ole niin paha. Lisäksi tässä superraskaassa koneessa oli alkuperäinen, porrastetusta järjestyksestä poikkeava rullien järjestely, joka lisäsi ajokykyä lumella, mutta aiheutti korjaajille tottumuksesta tiettyjä ongelmia. Vaikka E-100 on vain helpompi asentaa kuin "Tiger" tai "Panther".
  28. marraskuuta natsit onnistuivat murtautumaan hieman syvemmälle Murmanskissa. Mutta Neuvostoliiton joukkojen vastarinta on yksinkertaisesti käsittämätöntä. Ja edes Britannian ja Saksan taistelulaivojen kuusitoista tuuman kuoret eivät voineet rikkoa puolustuksen tahtoa.
  Mutta natsit edistyivät edelleen. E-100 tankki ohitti muutaman korttelin päivässä, mutta vaurioitti jälleen telat. Mutta tällä kertaa korjaus kesti vain muutaman tunnin. 29. marraskuuta terminaattoritytöt törmäsivät KV-3-tankkiin. Neuvostoauto osui pari kertaa etupanssariin, mutta kuoret lensivät rinteestä. Magda ampui takaisin venäläistä panssarivaunua kohti ja sytytti sen tuleen kuin pinottuja soihtuja.
  Christina kysyi kumppaniltaan pilkallisesti virnistettynä:
  - Etkö sääli noita venäläisiä ollenkaan?
  Magda vastasi vilpittömästi:
  - Olen pahoillani kaikkia, myös niitä, jotka eivät ole säälin arvoisia!
  Ja tyttö huokaisi raskaasti kääntäen silmänsä taivaalle. Soturit yrittivät toimia yhä varovaisemmin. Jotta korjaukset eivät häiritsisi. 128 mm ja 75 mm aseet toimivat kuin aasit. Mutta silti tankki vaurioitui.
  Yksi seinistä räjähti ja romahti auton päälle. Suojassa naarmuuntunut ja hieman lommottunut.
  Marraskuun 30. päivänä natsit etenivät vielä pidemmälle. Joissain paikoissa meni jopa kaupungin keskustaan. Mutta samana päivänä tarkasti kohdistettu laukaus neljästäkymmenestäviidestä vaurioitti 128 mm:n tykin suua, ja tytöt joutuivat nousemaan jälleen seisomaan korjausta varten. Ja ilmeisesti pidempäänkin.
  Sitten ne neljä päättivät taistella panssarivaunun sijaan, kuten yksinkertainen jalkaväki. Kauneudet yrittivät taistella yhdessä bikineissä. Mutta pakkasessa tytöt kestivät vain muutaman tunnin sellaisessa puolialastomassa muodossa ja sitten juoksivat lämmittelemään.
  Gerda kaivautui lumeen, ampui uusimmasta MP-44-konekivääristä ja tappoi venäläisiä sotilaita melko aktiivisesti. Tässä hän on, paljasjalkainen valkotukkainen tyttö, löi puna-armeijan everstiä päähän. Ja hän sanoi:
  - Ei, olen edelleen arjalainen!
  Charlotte, joka eteni toiselta puolelta, kikatti:
  - Olet soturi, joka tuo kuoleman vihollisille. - Sitten punatukkainen, paljasjalkainen tyttö ampui majuria kohti ja löi häntä suoraan silmän alle. Kauniisti virnisteli. - Näet, minä ammun yhtä hyvin!
  Gerda antoi käännöksen lopettaen komsomolin jäsenen, ja venäläisten joukkojen kapteeni osoitti hampaitaan narttu:
  - Kyllä, ammut, ja minä näin! Kuin moottorisaha!
  Charlotte heitti lasinsirpaleen paljain varpaillaan. Hän löi Venäjän armeijan luutnanttia niskaan ja sirutti:
  - Ja tässä minä olen, nappaa lasia!
  Gerda juoksi lumen läpi jättäen paljaita, siroja jalanjälkiä. Hän juoksi kumartuneena. Sitten tiikerityttö kääntyi ympäri ja teki salton. Hän väänsi ja liikutti päänsä Neuvostoliiton sotilaan leukaan. Hän sylki verta. Gerda puristi hänen kurkkuaan paljain jaloin ja kuristi venäläisen.
  Punatukkainen paholainen Charlotte kuristi pioneerin. Niin ilkeiksi ja pahoiksi tytöt osoittautuivat.
  Magda tappoi myös venäläisiä sotilaita, mutta ei koskenut lapsiin. Ei, hän ei koskaan nosta kättään lapselle. Ja yleensä verenvuodatus ei antanut hänelle iloa. Mutta silti hän on tiikeri SS-pataljoonasta, ja hänen on toteltava käskyä.
  Täällä Christina heitti tikarin poikaa, joka näytti noin 12-vuotiaalta. Jo julma. Ei, aikuisten ei pitäisi tappaa lapsia!
  Magda ristisi itsensä ja kuiskasi:
  - Anna anteeksi Herralle! Olet minusta inhottava, mutta sota on sotaa!
  Ja blondi ampui venäläistä ampujaa, hän kaatui tarkan osuman lävistettynä nenäseltään. Valitettavasti kuuluisa neljä ilmestyi. Tytöt tappoivat ensin brittejä ja osittain amerikkalaisia, mutta nyt he tarttuivat
  venäläiset. Sellaisia ovat toisen maailmansodan kolisevat virneet. Virne, joka näyttää todellisimmat ja terävimmat hampaat!
  Christina hieroi paljas jalkaansa puuta vasten, tunsi olonsa edelleen kylmäksi ja huomautti:
  - Ruma? Ja mitä haluat punatukkaisilta noidilta!
  . LUKU #14
  Saksalaiset jäädyttivät toiminnan vähitellen. Ilmailu mukaan lukien - ja pakotettu sääolosuhteiden heikkenemisen vuoksi. Hyökkäyksen aattona asetettuja tehtäviä ei ollut täysin mahdollista täyttää. Totta, Kaukasus on käytännössä vangittu. Bakun öljyntuotanto on hallinnassa. Neuvostoliitto menetti suurimman öljylähteensä. Totta, saksalaisten itsensä on vielä vietettävä aikaa kaivojen kunnostamiseen. Vangittu ja Karjala, Arkangeli, osa pohjoisrannikkoa. Täysin katkaistu kommunikaatiosta muun Venäjän Leningradin kanssa. Jotkut muut alueet on vangittu keskustassa. Puolet Turkmenistanista on myös miehitetty. Japani valloitti koko Mongolian ja kiilautui myös Keski-Aasiaan ja loi osittain sillanpäitä Amurin ulkopuolelle Usurin alueelle. Totta, samurai onnistui hieman vähemmän. Vladivostok on täysin tukossa ja sitä pommitetaan.
  Moskovaan on matkaa noin 200 kilometriä. Ja jo saksalaiset voivat pommittaa pääkaupunkia ballistisilla ohjuksilla ja pommittaa suihkukoneilla. Mutta talvella ja pakkasessa Wehrmacht menetti mahdollisuuden suorittaa uusi hyökkäys. Erityisesti siirtomaajoukot: intiaanit, afrikkalaiset, arabit ovat hyvin kylmiä. Ja he menettivät suurimman osan taistelukyvystään. On synti olla käyttämättä tällaista tilannetta hyväkseen. Vaikka puna-armeija kärsi valtavia tappioita, se oli myös vakavasti köyhtynyt.
  Itse asiassa kenraali esikunta päätti kaikista toimitusvaikeuksista ja Kaukasuksen menetyksestä huolimatta suorittaa useita suuria hyökkäysoperaatioita talvella. Vaikka fasistit eivät uskaltaisikaan työntää nenänsä ulos talvella, mutta me puristamme heidät ja murskaamme heidät.
  Tai joka tapauksessa pakotamme heidät taistelemaan pahimmassa säässä.
  Vasilevski, kenraaliesikunnan päällikkö ja apulaispuolustusministeri, ehdotti aivan loogisesti, että Neuvostoliitto ei pystyisi voittamaan teknologista kilpailua koko Eurooppaa ja Afrikkaa vastaan, kun Aasia olisi käynnistynyt.
  Tässä suhteessa talven aikana vihollisen etu, etenkin ilmailussa, vain kasvaa. Kyllä, tietysti, Neuvostoliiton suunnittelijat ovat jo kehittäneet ja kehittävät edelleen uusia, edistyneempiä tankkeja. Erityisesti T-34-85 suuremmalla tornilla ja tehokkaalla aseella. No, IS-2 122 millimetrin aseella on matkalla. Mutta saksalaisetkaan eivät pysy paikallaan. Sitä paitsi edes uudet autot eivät ole tarpeeksi hyviä voittamaan leijonaa tai mitään raskasta autoa.
  Ja on epätodennäköistä, että nyt on mahdollista saavuttaa numeerinen ylivoima.
  Myös Voznesensky puhui. Hän puhui myös varhaisen hyökkäyksen puolesta:
  - Kaukasuksen menetyksen jälkeen armeijamme kokee vakavan polttoainepulan. Tarkemmin sanottuna koemme sen jo täysillä. Talvella päiväsaika on kuitenkin paljon lyhyempi, lentäminen on yleistä ja myös polttoaineenkulutus vähenee.
  Myös kansankomissaari Zhdanov kiirehti lisäämään:
  - Lisäksi hävittäjät ja sapöörimme räjäyttivät kaikki öljylähteet Kaukasiassa. Ja tämä tarkoittaa, että Fritz ei voi vielä käyttää öljyämme. Mutta kun otetaan huomioon kuinka nopeasti julmat fasistit pystyvät rakentamaan ja ennallistamaan kaiken, niin keväällä Bakun öljy virtaa myös Kolmannen valtakunnan talouden valtimoon.
  Stalin tiivisti keskustelun:
  - Joulukuun lopussa lakkomme ensimmäisen talvilakon. Ainoa kysymys on missä?
  Armeijan keskuudessa ei ollut yhtenäisyyttä. Žukov ehdotti iskevää keskustaan ja heittämään vihollisen pois Moskovasta. Vasilevsky ehdotti, että olisi parempi löytää heikko kohta Tikhvinistä. Samalla auta Leningradia, jota saarron kaksoisrengas ei välttämättä selviä.
  Rokossovski vaati hyökkäystä Voronežin suuntaan. Oli ajatuksia hyökätä natseja vastaan Astrakhanissa tai jopa Arkangelin lähellä. Stalin kuunteli kaikki kommentit, raapi jotain ja ajatteli.
  Ajatus vihollisen työntämisestä pois Moskovasta vaikutti viettelevältä ja kerjäävältä. Kuitenkin keskellä natsit ovat nyt vahvimmat ja hyvin juurtuneet.
  Tuntui epäloogiselta hyökätä Volgaa pakottamalla, joki oli suuri ja täysvirtaava, ja operaation ensimmäinen vaihe pitkittyisi.
  Vaihtoehto hyökkäyksestä Donin ja Volgan välillä on mahdollinen, mutta meidän on jo lyöty siellä, ja myös saksalaiset ovat hyvin linnoitettuja.
  Vasilevskin idea näyttää loogisimmalta. Pohjoisessa saksalaiset ovat heikompia ja heidän joukoilla on jotenkin vähemmän taistelukokemusta. Lisäksi Tikhvin oli hiljattain miehitetty, saksalaiset joukot sijaitsivat reunalla. Mutta on täysin mahdollista, että Fritzit ajattelevat niin.
  Antaa kaikki voimat Voronežin suuntaan? Etuosan kokoonpanoon muodostui parveke, jota olisi erittäin järkevää yrittää katkaista kuin vino emakon ohdake.
  Mielenkiintoisempia ajatuksia on naida Arkangelin lähellä. Ottaen huomioon, että Fritzin on siirrettävä vahvistuksia meriä pitkin, tähän suuntaan on rationaalista viljaa.
  Vaikka omia joukkojamme on vaikea toimittaa, varsinkin kun fasistien sukellusvenelaivasto hallitsee merellä täysin. Kyllä, ja natsien uudet risteilijät ovat tulossa toimintaan. Näyttää siltä, että he jopa melkein rakensivat aiemmin tulvineen taistelulaivan Bismarckin. Lisäksi uuden aluksen pitäisi voittaa Yamato ennätyskoko ja aseistus.
  Vaikka toisaalta, miksi Fritz tarvitsee taistelulaivoja? Heittää pölyä koko maailman silmiin? Enemmän huolta kolmannessa valtakunnassa kehitettävistä uusista aseista. Erityisesti ohjuksista ja suihkukoneista, ja tämä on vakavaa.
  Pienen epäröinnin jälkeen Stalin hyväksyi suunnitelman: hyökkäys Tihvinin alueelle joulukuun lopussa ja tammikuun alussa vihollisen tunteminen Voronežin lähellä.
  Yleisesti ottaen tämä näytti loogiselta... Samaan aikaan melkein unohdettu neljä tyttöä jatkoi sankaruuttaan itärintamalla. Gerda ja Charlotte sekä Christina ja Magda von Singer - tauon jälkeen, joka aiheutui siitä, että he kaikki melkein samanaikaisesti tulivat raskaaksi; sitten synnytti terveitä lapsia, palasi rintamalle.
  Sää oli kylmä, kaunokaiset saapuivat vasta 25. joulukuuta. Lunta sataa ja tuuli puhaltaa kiharoita. Ja he eivät valinneet itselleen lämpimimpää paikkaa - aivan Leningradin lähellä.
  Saapuessaan bikineihin pukeutuneilla tytöillä oli hölkkä lumikengissä. Itse asiassa todellisten arjalaisten on osoitettava, etteivät he pelkää mitään, edes mitä ankarinta kylmää. Yhdessä heidän kanssaan pakeni Japanista saapunut ninjapoika, jota kaikki kutsuivat Karaksi.
  Tämä lapsi tuli tunnetuksi osallistumisesta erikoisoperaatioihin. Miellyttävät itämaiset piirteet sekä tuntemattomalta isältä perityt vaaleat hiukset tekivät pojasta erittäin komean.
  Tytöt jopa katsoivat häntä vastauksena, vaikka Karas ei ehkä olekaan vielä heille pari. Mutta lihasten helpotus, kuin lanka, juoksee, etteivät edes nämä kokeneet ja kokeneet tiikerit pysty pysymään sen perässä.
  Harjoitustukipaikalla synnytyksen jälkeen tytöt palasivat täysin kuntoon, mutta jokaiselle supermiehelle ei ole annettu kestämään tällaista jäistä vauhtia.
  Christina, joka, kuten Magda, von Singer, onnistui taistelemaan venäläisiä vastaan, huomautti:
  - Pakkanen ja lumi ovat heidän pääliittolaisensa. Ja niin mikään ei ole siistimpää kuin britit!
  Magda huomautti oikein:
  - En sanoisi niin. Venäläiset ovat paljon vahvempia ja yksiköt eivät peräänny melkein koskaan!
  Charlotte teki kuperkeikan hölkkääessään, nauraen, huomautti:
  - Mutta tämä on pikemminkin heidän heikkoutensa kuin plussa .... En ymmärrä sellaisia joukkojen komento- ja hallintamenetelmiä, kuten patojoukkojen luominen ja vetäytyvien yksiköiden komentajien teloitukset.
  Paljasjalkainen Gerda itse kääntyi ympäri juosten ja venytellessä, ja suostui:
  - Tietysti - kepin alta ei saa hyviä sotureita. - Tässä blondi tyttö kuitenkin joutui myöntämään sydäntään puristaen. - Mutta venäläiset taistelevat hyvin, jos ovat kestäneet jo kaksi ja puoli vuotta. Haluaisimme heidän elinvoimansa!
  Christina tuhahti halveksivasti.
  - Puhutko sinä meille?
  Gerda naurahti ja huomautti:
  Olemme eliittiä! Varsinkin Marseille!
  Kaikkien aikojen ja kansojen paras ässä Hitlerin kategorisesta kiellosta huolimatta, joka halusi tämän voittamattomuuden symbolin keskittyvän yksinomaan opetustyöhön - loppujen lopuksi hän oli edelleen kenraaliluutnantti, kuitenkin murtautui rintamaan.
  Tai pikemminkin, Fuhrer antoi hänen armollisesti palata, jos saksalaiset tuntuivat pahalta jossain.
  Natsit tietysti varmuuden vuoksi vahvistivat puolustusta ja valmistautuivat talveen, mutta he epäilivät vahvasti, että venäläisillä olisi resursseja laajamittaisiin hyökkäystoimiin.
  Älykkyys kuitenkin toimi. Eli tiedot lähestyvästä hyökkäyksestä Tihvinin vapauttamiseksi vuotivat kuitenkin. Lisäksi Neuvostoliiton joukot aloittivat voimakkaan tykistövalmistelun juuri joulun aikaan.
  Katyushat lyötiin, ja jopa pari ensimmäisistä Andryusha-suurtehoisista suihkukoneista. Ja jylinä oli sellaista, että paljain jaloin jääneet tytöt saivat sen kiinni.
  Onneksi heidän kuulonsa on erinomainen ja heidän silmänsä kimaltelevat kipinöitä.
  Katsoessaan toisiaan tytöt tulivat siihen tulokseen:
  - Mitä nyt taistellaan, niin kuin pitääkin!
  Ja ninjapoika Karas sanoi:
  - Tehtäväni on päästä Leningradiin ja tiedusteluun siellä. Olet liian kaunis partiolaisille!
  Magda kallistaa ripsensä tyynesti ja vastasi:
  - Ja sinä myös... Ja jos venäläiset vaikuttavat oudolta, aksentisi?
  Karas huomautti loogisesti:
  - Kun puhut venäjää liian oikein, se pettää sinussa ulkomaalaisen paljon enemmän. Joka tapauksessa juoksin, mutta murskasin varovasti vastustajan kyljessä ...
  Tytöt ryntäsivät tankkiinsa. Loppujen lopuksi he ovat testitankkereita. Ja he valitsivat itselleen jotain uutta. Tarkemmin sanottuna jopa kaksi noviisisäiliötä kerralla, jotka täytyy testata edestä.
  Nimittäin "Weasels", autot, joissa on kaksi miehistön jäsentä erittäin matalalla siluetilla. Ensimmäiset uuden sukupolven säiliömallit, joissa saksalaiset sitoutuivat todella vakavasti asettelun tiivistämiseen. Ja mielenkiintoista johtamistaitoa. Erityisesti sähkövaihteisto ja moottoriin asennetun vaihteiston sijainti. Ja itse tankkerit, pari, olivat itse asiassa makuulla. Samalla vaihteisto ja moottori sijoitettiin taakse, ja tytöt olivat mukavasti vatsallaan. Ja heidän jalkansa murskasivat vaihteet ja painikkeet takana, ja heidän kätensä päinvastoin liikkuivat mukavasti vaihtaessaan. Kaikkein makaavin istuin valmistetaan tilauksesta ja se kopioi heidän kehonsa muotoa. Tornia ei todellakaan ole - se osoittautui itseliikkuviksi aseiksi ja niin matalaksi, että rullat sijaitsevat ulkopuolella.
  Tietenkään tykki ei voi kääntyä, mutta se voi pyöriä hieman. No, itse hävittäjä kääntyy tunnetusti akselinsa ympäri ja siten kompensoi tornin puutetta.
  Magda selitti seuralaistytöille:
  - Siellä, ilman tornia, tankit halpenevat ja laskevat. Täällä voimme säätää korkeutta laskemalla sitä 1,2 metriin ja nostamalla 1,5 metriin ... Melkein kuin partisaanit, ryömme plastunalla.
  12 tonnin painoisella autolla oli erinomainen 82 millimetrin etupanssari 40 asteen kaltevuuskulmassa vaakatason yläosassa. Alaosa on hyvin pieni. Sivut ovat suojattu huonommin 60 millimetrillä, mutta itse rullat peittävät silti. 400 hevosvoiman moottori tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet. Lisäksi rullien ja jousituksen sijainti mahdollistaa paitsi siluetin pienentämisen, myös erinomaisen poikittaisliikkeen.
  Halusimme tai et, mutta raskaampi eläintarha, alkaen Pantherista, paljon isompi ja kömpelömpi. Ja lumikoilleen ja kokonaan arkkuun.
  Gerda, joka asettui asumaan pitkäaikaisen kumppaninsa Charlotten kanssa, ja hän tunsi tahtomattaan epämukavuutta säiliön ahtaassa, kompaktissa ja pitkänomaisessa laatikossa. Vaikka tietysti meidän on kunnioitettava sitä, että auto, jossa on T-4-aseistus ja paras panssari, mahtuu 12 tonnin painoon. Blondi terminaattori huomautti:
  - Mukavimmat tankit olivat "Tiger" ja "Lion". Tässä autossa meidänkin tyttöjen on vaikea kääntyä ympäri.
  Charlotte vastasi:
  - Mutta suoja... Kuten uusin "Panther", joka vasta marraskuusta lähtien alkoi tulla joukkoihin 60 millimetrin kotelolla .... Totta, otsa on suljettu paremmin kuin meillä 120 millimetrillä, mutta silti tarvitset lyödä sitä. Tällaisessa kulmassa kuin meillä, 85 millimetrin tykki kimpoaa jopa tyhjästä ammuttaessa.
  Gerda raapi jalkaansa korvansa taakse, mutta tästä liikkeestä huolimatta hänen varpaansa lepäsi kaltevalle katolle ja huomautti:
  - Venäläiset varoittivat meitä, että tankkeja, joiden kaliiperi on 122 millimetriä, saattaa ilmestyä. Älykkyys ei nuku!
  Charlotte sanoi luottavaisesti, puhaltaen poskiaan ja vääntäen suutaan vihaisena:
  - Älykkyytemme, kuten aina, on huipulla. Vain me olimme lukittu ahtaaseen laatikkoon.
  Uutta 400 hevosvoiman moottoria, kuten ohje sanoi, voitiin tehostaa lyhyen aikaa vesi-metalli- tai typpiseoksella. Tässä tapauksessa säiliö voisi ryntää useita minuutteja yli 100 kilometrin nopeudella.
  Neuvostoliiton joukot tekivät läpimurron, ennen kuin he täyttivät kaikki natsien juoksuhaudot ja bunkkerit. Mutta natsit vetivät suurimman osan joukoista toiseen ja kolmanteen linjaan. Sen jälkeen he yrittivät kohdata jalkaväen tykistön tuli- ja konekiväärin riveillä.
  Edessä oli tietysti liikkuvia tankkeja. Koska tehokkaampi T-34-85 ei ollut vielä tullut massatuotantoon, pienempi ja liikkuvampi T-34-76 hyökkäsi. Tappioista huolimatta he kiipesivät ojalle ja käyttivät erinomaista ajokykyään lumessa.
  Ja tässä saksalaiset autot yrittävät vastata. T-4 on jo poistettu tuotannosta, mutta monet niistä ovat edelleen käytössä. Kummallista kyllä, ne liikkuvat paremmin lumikuituissa kuin uudemmat hirviöt. Ne pitää vielä käynnistää, jotta luistinratojen väliin tukkeutunut lumi saadaan pois. On jopa hassua, kuinka Fritzit keittävät vettä kattiloissa ja kaatavat sen sitten raiteille niin, että tämä ilkeä kuori irtoaa.
  Jopa paras saksalainen tankki "Lion" kärsii jopa sellaisista rullista. Totta, useimmissa muunnelmissa ranskalaiset ovat jo ottaneet tämän huomioon, ja itse kone pystyy lyömään kolmekymmentäneljä ... Mutta tämä on vain ehdollisesti niin yksinkertaista.
  Mutta tässä on vielä pari saksalaista tankkia siirrettynä... Mutta loput, miten sanoa... Huipussa! Totta, "Lionista" viileät tankkerit yrittävät osua T-34-76:een kaukaa. On huomattava, että kun otetaan huomioon Neuvostoliiton suunnitteleman valutornin haarniska, valitettavasti on mahdollisuus osua.
  Seoselementtien puute on niin akuutti, että jopa Fritzin 50 mm aseet ovat vaarallisia. Pienen 37 mm:n tykin osumat aiheuttavat kuitenkin myös romahduksia ja panssarin irtoamista tai rungon ja tornin halkeamia.
  "Kolmekymmentäneljän" suhteellinen haavoittuvuus johti siihen, että ajatus "Panthersin" varustamisesta tehokkaammalla aseella lykättiin parempiin aikoihin. Tai pikemminkin pahimpia - jos IP:t menevät sarjaan. Mutta toistaiseksi IS-1:stä ei ole tullut massasarjaa. Mutta tietoa on jo vuotanut IS-2-tilille. Koska monet kenraalit ymmärsivät jo, että Neuvostoliitto oli melkein tuomittu, eivätkä pitäneet häpeällisenä pettää kotimaansa rahasta. Vakoilijoiden määrä, mukaan lukien kenraali esikunta, on siis kasvanut merkittävästi.
  Tässä on "Leijonan" raskas muunnelma 128 mm:n tykillä. Hän yrittää saavuttaa kolmekymmentäneljä pitkällä tassullaan ... Mutta yritä lyödä.
  Neuvostoliiton tankkerit päättävät kuitenkin hyökätä itse Fritziin. Vaikka Wehrmacht-aseiden tulinopeus otetaan huomioon, tämä on itsemurhaa.
  Täällä "leijona" onnistui repimään tornin irti ja neljä ystävää lensi pois kuin kyyhkyset seuraavaan maailmaan... Mutta muut tankit ovat vielä aktiivisemmin loppumassa... Täällä käsityöläiset ovat pahentuneet tehostaakseen jollain tavalla dieselmoottoreita, että ne, vaikkakin lyhyen aikaa, mutta ilman sekoituksia, kiihdyttävät säiliötä 70 kilometriin. Anna moottorin hajota sen jälkeen. Mutta tässä hyökkäävät epätoivoiset kaverit, joilla ei ole paluuta. No mitä? Jos on mahdotonta elää toisin, unohda selviytyminen.
  Ja nyt, kuten demoni lumimaailmasta, Neuvostoliiton tankki, joka on valinnut itselleen kalleimman uhrin, painaa raskaan ja tappavan "leijonan". Saksalainen auto oli juuri alkanut lähteä hallista.
  Isku on voimakas, Neuvostoliiton koneen kuono on taipunut. "Lion" on melko matala ja molempien koneiden rungot ovat litistyneet. Ja sitten edessä oleva saksalainen moottori räjähtää. Ja tuli alkaa, ja natsien pako alemman luukun läpi.
  Kaikki Neuvostoliiton tankit eivät tietenkään kyenneet murtautumaan tärinän etäisyydelle. Fritzin työkalut toimivat ja hiovat. Mutta kuka onnistuu, kuinka hän osuu!
  Gerda ja Charlotte olivat hieman edellä ystäviään ja olivat rajoissa, kun neuvostoautot olivat jo näkyvissä. No, voit ampua, mutta on parempi mennä lähemmäksi. Viiden kilometrin päästä jopa 34:n hauraat panssarit on ongelmallista ottaa.
  Fiery Charlotte huomautti filosofisesti:
  - Näin on aina. Ei saa ampua kaukaa!
  Gerda vastasi:
  - Voit, jos olet tarpeeksi varovainen!
  Mutta toistaiseksi tilanne ei ole pakottanut heitä avaamaan tulea kaukaa. Ja tuskin kukaan huomaa heidän valkoiseksi maalattua tankoaan. Ja auto kulkee niin hyvin. Kukaan ei syytä runkoa.
  Ja kyllä, ajo on tasaista. Neuvostoliiton ajoneuvot eivät myöskään ole huonoja, ja täällä he ovat jo hakkeroineet Saksan ensimmäisen puolustuslinjan ja murtamassa toisen läpi. Ja sää on lentävä, lumimyrsky on noussut ja monet Wehrmacht-koneet ovat poistuneet.
  Kun otetaan huomioon punaisen ilmailun numeerinen heikkous ja akuutti polttoainepula, parempaa säätä ei voi olla.
  Anna Fritzin piiloutua. Jotkut heistä alkoivat jo heiluttaa valkoisia riepuja. Hitler on tyhmä...
  Gerda ampui kahdesta kilometristä. Periaatteessa tämä ei ole vielä varma tappio, mutta kun nähdään kuinka monta saksalaista venäläiset onnistuivat lamauttamaan, mitä odottaa. Lisäksi kolmekymmentäneljä on vielä vähemmän sitkeä kuin sodan alussa, eivätkä he ole vielä onnistuneet kehittämään uusia esiintymiä. Niin...
  Blondi terminaattori oli hyvin huolissaan, kun hän painoi aseen liipaisinta. Hän oli jo menettänyt tapansa live-ammunta - lukuun ottamatta Murmanskin myrskyä, vaikka hän jatkoi harjoittelua ampuma- ja harjoituskentillä raskauden aikana sekä hallituskautensa ensimmäisten kuukausien aikana. Mutta ilmeisesti on helpompi taistella bikineissä ja paljain jaloin, tulet yhdeksi auton kanssa... Kuosi osui ja väänsi tornin... Ei, se ei syttynyt tuleen, mutta ystävän piti kuitenkin pysähtyä. Ja nyt toinen uhri...
  Charlotte kuiskaa:
  - Kuka on tottunut taistelemaan voitosta. Hän menee hautaan kanssamme... - Gerda ampui, ja punatukkainen soturi korjasi. - Tai pikemminkin, tuomme kaikki yhdessä viholliset hautaan.
  Lumikki Terminaattori keskeytti vihaisesti:
  - Kyllä, ei ole inspiraatiota, älä häiritse laulua!
  Charlotte pyysi:
  - Laula itse! Olet niin kykenevä!
  Ja Gerda, joka johti tulta, lauloi;
  Isänmaa ja armeija ovat kaksi pilaria,
  Millä planeetta lepää!
  Suojelemme sinua rinnoillamme,
  Kaikki ihmiset lämmittävät armeijasi!
  
  Pilvet ovat viileitä ja lämpö loistaa,
  Konekivääri hieroi sotilaan olkapäätä!
  Ikuisesti kotimaa olemme kanssasi,
  Kaivetaan hauta konnalle!
  
  Kyllä, joskus onnen kasvot ovat julmia,
  Luoti yrittää lävistää sydämemme!
  Pieniys vetäytyi ja taistelija kuoli,
  Avaa Herran ovi sankarille!
  
  Pohjattomalla taivaalla meillä on rauha,
  Paratiisi, siunattu soturi ei loista!
  Rauhaa isänmaassa kannan mukanani,
  Lapsemme maistavat voiton hedelmää!
  Laulaessaan Gerda löi yhdeksän tankkia lisää, mikä paransi merkittävästi tulostaan.
  Sitten Charlotte lauloi:
  kutsuvat tähtitaivaan korkeuksia,
  Houkuttele loputtomiin etäisyyksiin!
  Ja ajatusmaailman ihmiset,
  Unelmoi lentävästä Ikaruksesta!
  
  Silmäni on kiinnitetty taivaalle
  Pallo on vaikea koskettaa.
  Archimedesin ensimmäisistä ruuveista -
  Suunniteltu ne pitkäksi ja työlääksi!
  Sitten tyttö ei voinut vastustaa ja alkoi tähdätä ja ampua itseään ... Neuvostoliiton tankkerit eivät kiinnittäneet huomiota laukauksiin, vaikka Magdan itseliikkuva ase liittyi myös. Silti lumimyrskyssä ei oikein näe minne, mitä ja miten se osuu. Lisäksi molemmat tankit istuivat alas ja niistä tuli melkein erottamattomia lumikuormasta. Kyllä, ja uusi ase oli huomaamattomampi, ja lopussa oli äänenvaimennin valolla. Tämä on salakavalin auto, jonka Fritz on keksinyt.
  Ristikarppi, joka sillä hetkellä leijui kyljellään, lauloi innoissaan:
  - Jos naiset taistelevat, on parempi olla tappelematta!
  Näytti siltä, mitä vahinkoa kaksi vain 12 tonnin autoa voisi aiheuttaa? Tässä tapauksessa kehykset ovat kuitenkin kaikki kaikessa. Tytöt eivät käytännössä menettäneet, vaikka kaikki osumat eivät osoittautuneet tappaviksi. Kolme tai neljä vinoa kolmenkymmenenneljän panssaria rikosoitui, noin tusina laskua johti vaurioihin eriasteisille ajoneuvoille, mutta kentällä helposti korjattavien ajoneuvojen luokasta. Mutta noin viisikymmentä Neuvostoliiton ajoneuvojen huonolaatuista panssaria vaurioitui vakavasti.
  Täällä esimerkiksi komentajan kolmekymmentäneljä alkoi repeytyä, kun ammus räjähti. Torni heitettiin kauas, ja kuono muuttui ohjauspyöräksi. Ihmisiäkin kuoli.
  Neuvostoliiton tankkerit ymmärsivät myöhässä, että heitä pistottiin, ja yrittivät tehdä vastahyökkäyksen.
  Tiger-tytöt ovat hyvin tungosta, mutta 82 kuoren ammuskuorma on melko verrattavissa Pantheriin. Vaikka ammukset lepäävät nenässä ja tytöt kuoriutuvat kyynärpäänsä ympäriltä. Mutta silti on jotain, mihin ampua, ja lähestyttäessä on helpompi lyödä venäläisiä.
  Gerda ylittää itsensä hyvin nopeasti ja lähettää toisen tankin romuksi ja kuiskaa:
  - Jumala anna minulle anteeksi! Nämä ovat rohkeita tyyppejä, mutta yksi heidän komentajistaan on täysin hullu!
  Charlotte huomautti hysteerisesti kuiskaten:
  - Jos he tulevat kyytiin, niin loppu!
  Todellakin, kolmekymmentäneljä ampui liikkeellä, savun peittämänä, vapisten tärinästä. Tietenkin heidän osumansa ovat harvinaisia, laukaukset ovat epätarkkoja, mutta tankki surina.
  Otsa on edelleen täysin suojattu ja panssari, sanotaanpa mitä tahansa, on korkealaatuista, sementoitua. Ja tämä tarkoittaa, että kohonnut pinta antaa erinomaisen pomppauksen, aivan kuten hyppäävä kani.
  Mutta kaikesta huolimatta se on tyhmää sisältä, se on sama kuin rumpuun kiipeäminen ja he lyövät sitä raskailla mailoilla.
  Totta, hytti lämpeni iskujen jälkeen, mutta bikineissä on mukavaakin lumikuituihin sukeltamisen jälkeen. Mutta on paljon epämiellyttävämpää, että Neuvostoliiton kuori osui kentän oikeaan esiliinaan. Tämä on auton ajokykyä varten, kuten sorkkarauta silmän alla. Vaikka rullat eivät ole shakkia, vaan erillisiä kärryjä, säiliö voi silti liikkua. Käänny ympäri ja lähde. Tämä olisi pitänyt tehdä aikaisemmin. Ja siten perän suoja on heikompi. Ja kaltevuuskulma on pienempi. Jos se osuu, se voi murtautua. Venäläiset aseet eivät ole niin heikkoja.
  Gerda kuiskasi vapauttaen jälleen kerran helvetin lahjan heidän puoliautomaattisesta tykistään:
  - Mutta Pasaran!
  Vaikka tämä sana, tai pikemminkin espanjalaisten kommunistien motto saksalaisille tiikerisotureille, ei näytä ollenkaan sopivalta. Loppujen lopuksi natsit taistelivat Francon puolella. Vaikka joskus sotilaat ottavat mielellään muiden ihmisten temppuja.
  Ammuttaessa Charlotte käänsi Laskan itseliikkuvaa asetta hieman, jolloin oikean rullan rikkominen ammuksella aiheutti heille ongelman tässä suhteessa.
  Neuvostoliiton panssarivaunut eivät kiihtäneet lumikengissä yhtä nopeasti kuin valtatietä pitkin, mutta silti niiden nopeat hyppyt häiritsivät näkyä ja olivat nopeita.
  Täällä kuoret kaadetaan itse asiassa pisteen väliltä.
  Ja Gerda ampuu huippunopeudella, hiestä märkänä. kalteva panssari
  levypalloja otsaan, mutta jos he osuvat niihin pisteen sivuilta ...
  Charlotte huusi:
  - Ja vaikka putoaisin helvetin syvyyksiin - en palaa kehtoon!
  Tytöt ampuvat loppuun asti, mutta kuoret ryntäävät sivuilta ja tunkeutuvat rikkoen telat. Panssari halkeilee ja auto syttyy tuleen.
  Gerda päättää:
  - Heijastamme autot ja lähdemme!
  Charlotte huudahtaa ahdistuneena:
  - Haluatko lopettaa raudan?
  Gerda sanoo päättäväisesti:
  - On metallia tärkeämpiä asioita, esimerkiksi kehykset!
  Charlotte repii irti pienen elokuvakameran ja huutaa:
  - Mutta rikoksemme tallennetaan ikuisesti!
  Gerda käänsi paljain sormin vipua, joka aktivoi räjähteen, joka pystyi murskaamaan kokeellisen panssarivaunun tukikohtiin. Tiikerityttö oli hyvin pahoillaan tuhottuaan tällaisen taideteoksen, mutta minne voit mennä, jos muuten Neuvostoliiton soturit, joilta ei voida kieltää rohkeutta, tarttuvat ainutlaatuisiin tekniikoihin.
  Niinpä he räjäyttivät Laskan ja sukelsivat lumikoilleen pelastaakseen ainutlaatuisen henkensä.
  Magda von Singer ja Christina eivät myöskään halunneet vetäytyä, ja heidän autonsa repeytyivät tarkat kuoret. Sellainen on kohtalo - minkä tahansa sodan armoton Pallas. Kun sinun täytyy vetäytyä, jättäen sydämesi. Mutta tytöt taistelivat taitavasti ja onnistuivat käyttämään lähes koko ammuskuorman. Mutta nyt heidän täytyi kaivaa kuin käärmeet lumikoilleen ja yrittää siellä istua väistämättömien Neuvostoliiton aseiden edestä.
  Kun olet hikinen ja bikineissä, niin lumen syvyyksiin kiipeäminen ei ole miellyttävin idea. Mutta kuinka usein maailmassamme teet sitä, mikä miellyttää sinua. Joka tapauksessa esimerkiksi valo onnistui vakavasti polttamaan Christinan pohjat, jumalalliset jalat, ampuen loppuun asti. Mutta tyttö tästä tuli vieläkin vihaisemmaksi ja huusi:
  - Kunnia ja rohkeutta painon mukaan ei myydä!
  Magda, joka myös sytytettiin tuleen, jopa hänen ruskettunut ihonsa oli rakkuloiden peitossa, huudahti:
  - Tuli on lämpöä, ei tulta!
  Neuvostoliiton panssarivaunut itse kuitenkin helpottivat tehtävää. Raivoissaan he ampuivat hylättyjä "lumikkoja" säälimättä ja laittoivat useita kymmeniä kuoria rikkoutuneeseen metalliin. Samaan aikaan osa säiliöaluksista nojautui ulos luukuista ja vesiputouksen kaskadin tavoin saksalaisten autojen siivet sekä säädytöntä kieltä ajavien autojen siivet.
  Magda irvisti ja huomautti:
  - He, bolshevikit, ovat tietysti rohkeita, mutta äärimmäisen kulttuurittomia!
  Christina sylki lunta suuhunsa ja osoitti yhtäkkiä ankaraa oikeutta:
  - Luuletko, että soturimme ovat parempia?
  Magda huomautti vitsillä:
  - Tietysti on parempi, jos voitamme. Kaukasus on jo meidän, edelleen Moskovaan on vain parisataa kilometriä... - Ja hunajablondi paljasti ankarasti pitkät hampaat. - Vai haluatko pitää maanpetospuheita?
  Christina, joka oli jo nähnyt tarpeeksi kaikkea ja kaikkia, nosti vain lumipölyä jaloillaan ja naurahti ja huomautti:
  - Joskus hiljaisuus on kauhein petos.
  Yö, lumimyrsky ja lumipyryt antoivat neljälle tytölle hyvät mahdollisuudet selviytyä.
  . LUKU #15
  Sitä paitsi vastustajilla ei tullut mieleen kammata lunta ja etsiä paljasjalkaisia paholaisia lumihousuista. Joten lumen hautautumat soturit istuivat ulos, ja Neuvostoliiton panssarivaunut lähtivät eteenpäin kehittäen läpimurtoa. Vaikka yli sata autoa jäi makaamaan rikkinäisesti, vääntyneenä,
  tiikerityttöjen toiminnan seurauksena.
  Yleisesti ottaen Neuvostoliiton joukot saavuttivat jonkin verran menestystä muutaman ensimmäisen päivän aikana ja onnistuivat tunkeutumaan huomattavasti vihollisen kokoonpanoihin.
  Fritzit vetäytyivät Tihviniin ja yrittivät saada jalansijaa kaupungissa. Luonnollisesti talot ja asuinalueet itsessään ovat jo varsin vakava suoja eteneviä neuvostojoukkoja vastaan.
  Tiikerityttöjen rohkea neljä onnistui vetäytymään Tikhviniin. Mutta heidän piti tarttua konepistooleihin puolustaakseen kaupunkia. Ja tankkereille tämä ei ole miellyttävin ajanviete.
  Charlotte, joka ampui takaisin etenevästä jalkaväestä ja lähetti toisen punaisen sotilaan toiseen maailmaan, ilmaisi itsensä:
  - No, emmekö me ole hirviöitä... Ja haluamme myös saada aarteen!
  Tikhvin kärsi vakavia vahinkoja, kun saksalaiset valtasivat kaupungin.
  Nyt Fritz nousi barrikadeille ja odotti rakentavansa valloittamattoman puolustuslinjan.
  Gerda avasi tulen yksittäisillä laukauksilla - patruunat oli pelastettava. Neuvostojoukot menettivät liian monta panssarivaunua ja siksi jalkaväki lähti hyökkäykseen.
  Neuvostoliiton mallien panssarivaunuja ei tietenkään ollut tarpeeksi. Siksi he helmiäisivät sotilaat teurastettaviksi. Ja heitä kohtasivat konekiväärit ja konekiväärit. Neljä ampui hyvin ja piiloutui taitavasti barrikadeihin.
  Gerda makasi toisen Neuvostoliiton sotilaan ja lauloi:
  - Meidän on suoritettava aseiden urotyö - muuten emme saa mitään järkeä, elää!
  Taistelu raivosi ympäri kaupunkia. Ja pommeja satoi jo ylhäältä, varsinkin kun sää parani huomattavasti ja Fritz sai etumatkan.
  Raivoissaan Gerda heitti tikarinsa siroilla paljailla sormillaan ja huusi:
  - Taistelumme on voitollinen, muuten se on mahdotonta!
  Charlotte, joka ampui takaisin yhtä hyvin, lisäsi:
  - Yksi voitto, mutta iso!
  Gerda, joka katkaisi useita hävittäjiä lyhyellä purskeella, lisäsi:
  Mutta tappio ei ole koskaan pieni!
  Neuvostoliiton itseliikkuvat tykit ampuivat Tikhviniin, kenttä- ja piiritystykistö vetäytyi hieman myöhemmin. Fritz vahvisti puolustusta ja ilmanpainetta. Neuvostoliiton joukot nostivat uusia lentokoneita.
  Legendaarisen Marseillen ilmestyminen muutti voimatasapainoa dramaattisesti.
  Suuri ässä lensi ME-309:llä, joka oli erittäin tehokas ase aseistuksen suhteen. Ja kirjaimellisesti pyyhkäisi pois kaikki tiellään. Jopa Neuvostoliiton armeijassa he varoittivat erityisesti, että tällainen hirviö ilmestyi ilmaan.
  Marcel itse ei suinkaan pitänyt itseään pahana, saati vielä vähemmän julmana ihmisenä. Hän uskoi, että taistelemalla puna-armeijaa vastaan hän vain täytti pyhän velvollisuutensa isänmaata kohtaan. Lisäksi monet tosiasiat natsien julmuuksista eivät olleet hänen tiedossa. Kyllä, ja liian paljon syytettiin sodasta.
  Mutta tässä on ensimmäinen superass-taistelu paluun jälkeen. Lentävät Neuvostoliiton pommikoneet, hyökkäyslentokoneita ja hävittäjiä. He haluavat selvästi käydä ankaran taistelun Wehrmachtin maayksiköitä vastaan. Mutta Marcel näkee kaiken tämän ja avaa tulen viiden tai kuuden kilometrin etäisyydeltä ja jopa viheltää nenänsä läpi.
  Neuvostoliiton autot ja rohkeat ässät eivät vieläkään todellakaan nähneet vihollista, kun heidän lentokoneensa alkoivat räjähtää ja heidän siivensä murentuivat. Marseille ampui tähtäämättä, mutta intuitiivisesti. Hän näytti tietävän etukäteen, minne kukin lentäjä lensi ja ohjaisi siivekästä hirviötään. Joten kävi ilmi, että nuori mies, jolla on lapselliset kasvot, pyyhkäisee pois siivekäs armadan.
  Uusi vuosi, vaikkakin pakkasta, osoittautui kuumaksi. Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät epätoivoisesti ja itsepäisesti, yrittivät vallata Tikhvinin. Fritz puolusti itsepintaisesti itseään yrittäen pysyä kaupungissa, jossa valtimo oli, ruokkimassa vallitsematonta Leningradia. Lisäksi kyse oli saksalaisten joukkojen arvovallasta, sillä heidän on vaikea ja häpeä luopua suurista kaupungeista.
  Onneksi sää parani ja lukuisat vihollisen pommittajat, erityisesti massiivinen Yu-288, pistivät Neuvostoliiton joukkojen asemaan ja pommittivat viestintää.
  Neuvostoliiton lentokoneet Yak-9 ja Lagg-5 olivat paljon heikompia kuin vihollinen aseistuksen ja nopeuden suhteen. Erityisesti ME-309, kuten lohikäärme, tyrmäsi heikommat Neuvostoliiton ajoneuvot. Lisäksi saksalaiset kehittivät kaksoissiipimiehen taktiikan, joka mahdollisti numeerisen etunsa tehokkaan hyödyntämisen ja vähensi joitain uusimpien Focken ja ME:n sitkeiden, raskaasti aseistettujen mutta raskaiden saksalaisten ajoneuvojen ohjattavuusongelmia. Lisäksi jet ME-262:t alkoivat ilmestyä etuosaan, vaikka tämä kone ei ole vielä täysin teknisesti luotettava, samoin kuin kevyempi, ohjattavampi ja halvempi muunnos HE-162:sta. Jälkimmäiset koneet olivat helpompia valmistaa ja teknisesti luotettavampia kuin jet Messerschmites. Mutta sen hallintaan vaadittiin melko korkeasti koulutettuja lentäjiä. Mikä hieman heikkeni, tämän kehityksen positiiviset ominaisuudet kuten lentokoneen alhainen paino - vain 1,6 tonnia tyhjänä, alhaiset kustannukset ja tuotannon valmistettavuus sekä maailman paras ohjattavuus.
  Mutta ne saksalaiset ässät, jotka hallitsivat tämän auton, ylistivät sitä. Erityisen menestyksekäs oli Huffman, pilotti numero kaksi Marseillen jälkeen, joka pysyi ulottumattomissa. Ylitettyään 300 pudonneen auton tuloksen Huffman sai korkean palkinnon Rautaristin Ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hänen taktiikkansa lähestyä minimiä ja sitten lyödä ja lentää takaisin on kätevintä HE-162:ssa. Joten Huffman osoittautui erinomaiseksi lähitaistelun mestariksi. Vaikka Marseillen tulos vuonna 3117 - pudonnut lentokone on edelleen saavuttamaton.
  Lisäksi 2. tammikuuta 1944 tämä legendaarinen lentäjä ilmestyi taivaalle, siitä huolimatta hän suostutteli Hitlerin muistuttaen, että saksalaiset joukot tunsivat huonosti ja tehokkaammat saksalaiset laitteet kulkivat selvästi lumessa. Joten on välttämätöntä tarjota ilmaa ympäröitylle Tikhvinille, jossa saksalaiset joukot asettuivat ja pommittaa kaikki lähestymismahdollisuudet kaupunkiin.
  Tiikeritytöt ampuivat maassa, ja superace teki maalin taivaalla.
  Heti ensimmäisenä päivänä Marseille teki kuusi laukaisua ja ampui alas yli sata Neuvostoliiton lentokonetta. Totta, tammikuun 4. päivänä sää huononi jyrkästi ... Lumimyrsky nousi, ja Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät kaupunkiin.
  Upea neljä terminaattorityttöä taisteli mieluummin yhdessä - olkapäätä vasten. Niin ainutlaatuisen kaunista ja tappavaa. Kylmän vuoksi he joutuivat pukeutumaan naamiointiin ja taistelemaan valkoisissa.
  Myös ninjapoika Karas tuli apuun. Peloton terminaattorilapsi, hän ei pelännyt kylmää ja taisteli shortseissa yksin. Hänen ainoa lämmönlähteensä oli naamiointivoide, joka teki hänen suklaasta palaneen ihonsa valkoiseksi sateisen lumen alla peittäen kaikki kadut. Lisäksi hän käytti taistelussa erittäin ohuiden metallikiekkojen ja katanamiekan heittämistä. Mutta tietysti hän ampui täydellisesti ja vangituista aseista. Tytöt eivät kuitenkaan jääneet käyttämättä automaattikiväärit.
  Tällaiset aseet ovat tarkempia kuin konepistoolit, ja mikä tärkeintä, luotettavampia. MN-44-rynnäkkökiväärit eivät kuitenkaan pääsääntöisesti petäneet saksalaisia. Kolmanteen talveen mennessä hyvin öljytty saksalainen sotakone oli valmis. Erityisesti jopa lumimyrskyssä Focke-Wulf ja ME onnistuivat lämmittämällä antamaan kivuliaita, vaikkakin rajoitettuja, injektioita Neuvostoliiton joukkoihin.
  Gerda ampui käsistä ja yrittää olla katsomatta siihen suuntaan, johon neuvostosotilaat putosivat. Monet taistelijat olivat hyvin nuoria, seitsemäntoista tai kuusitoistavuotiaita. Jalkaväki värvättiin maanvyörymien seurauksena, mikä keräsi kaikki resurssit. Todellakin, paljon on menetetty.
  Mutta joukossa Fritz ovat täynnä ulkomaalaisia. Erityisesti Ruotsi, jossa natsit voittivat äskettäiset vaalit, ja tämä nukkealue on kolmannen valtakunnan hallinnassa. No, jo kaksi divisioonaa ja neljä prikaatia Ruotsista saapui vapaaehtoisina. Itse maassa järjestetään mielenosoituksia ja joukkomarsseja, joissa vaaditaan sotaa. Ja he käyttävät Hitlerin ja Karl kahdestoista muotokuvia.
  Joten Ruotsin joutuminen suoraan sotaan on ajan kysymys. Espanja ja Portugali ovat jo sodassa, mutta ne lähettävät joukkoja kauemmas etelään. Ja nyt talvella he yleensä yrittävät kiivetä jonnekin Kaukasuksen vuoriston ulkopuolelle. Brasilian joukko on ilmeisesti valmis ottamaan harppauksen Keski-Aasiaan, missä Basmachi-liike leimahtaa jo uudella voimalla.
  Mutta nämä ovat kaikki yksityiskohtia, Vlasov-divisioonat taistelevat myös Tikhvinissä. Nämä kaverit taistelevat pahaa vastaan ymmärtäen, että hirvittävät kidutukset ja väistämätön silmukka odottavat heitä vankeudessa. Ja entä saksalaiset? Ei kuitenkaan sokeria! Heillä on myös vaikeuksia, monet kuolevat Siperiassa, mutta silti heitä ei hirtetä umpimähkäisesti.
  Gerda, vaihtanut klipsiä ja leikkaanut harmaisiin päällystakkeihin pukeutuneita sotilaita - venäläisillä ei ole tarpeeksi naamiointivaatteita kaikille, hän kuvitteli, mikä heitä saattaisi odottaa vangitsemisen tapauksessa ... Ja hän hymyili mahdolliselle seksuaaliselle, viileälle seikkailulle . Totta, sitten Siperiassa se on pahempaa. Kuinka tämä pakkanen saa - liekinheittimen lämpö on vielä parempi. Täällä erämaassa he tottuivat nopeasti kuumaan hiekkaan ja juoksivat paljain jaloin, mutta se ei toiminut niin. Parin tunnin bikineissä kylmyyden jälkeen se alkoi täristä ja kylvyssä piti lämmitellä. Siellä heidän nuoret miehensä eliitti-SS-pataljoonasta lämmittivät ruumiita kuusiluudan iskuilla. No, eikä tietenkään vain luudalla - komeat arjalaiset tyypit ovat valittuja, mitä tarvitset!
  He ovat täysin menettäneet entisen ujoutensa, tai ehkä päinvastoin, he ovat saaneet naismachon löysyyden. Mutta nyt heidän täytyy vetäytyä hieman - Neuvostoliiton jalkaväki, joka täytti lähestymisväylät ruumiilla, lähestyi liian vaarallisen läheltä ja alkoi heittää kranaatteja.
  Oli tarpeen katkaista etäisyys, jotta se ei joutuisi sirpaloituneen rakeen alle.
  Magda sai sirpaleen iskun ja ampui vastauksena kahdeksan luotia kolmessa sekunnissa. Neuvostosotilaat pakenivat lähes murtautumatta, vain hieman kyyristyen ja leike löysi uhrinsa. Purettu kahdeksan patruunaa ja Christina. Aggressiivinen punatukkainen paholainen ilmaisi:
  - Rohkeiden hulluudeksi laulamme laulun!
  Mutta neuvostosotilaat päättivät ilmeisesti todistaa, että tämä on elämän viisautta. Saksalainen rynnäkkökonekivääri iskee kaikin voimin, ja sen laukaukset näyttävät jäävän huomiotta. Vaikka sotilaat putoavat, hengissä selvinneet jatkavat juoksemista ja jopa heittävät kranaatteja melkein tyhjään, vaikka tämä voidaan tehdä aikaisemmin.
  Risti heittää erittäin taitavasti kiekkoja ja katkaisee kaksi tai kolme sotilasta yhdellä. Sitten hän hyökkää miekalla, joka leikkaa konekiväärit ja kiväärit - yhtä helposti kuin tulitikkuja!
  Ninjapoika on vielä melko pieni, hän näyttää olevan yksitoista tai kaksitoista vuotta vanha, mutta hän on niin nopea... Heillä ei ole aikaa lyödä häntä tai puolustaa itseään. Lapsia kasvatettiin ja koulutettiin syntymästään lähtien, he heittivät vauvaa miekoilla, pakotettiin purkamaan ja leikkaamaan nauhoja, uppoutumaan jääkoloon ja asettamaan erityiskoulutettuja kissoja. No, ja paljon muuta, geneettisesti lahjakkaan pojan muuttaminen todelliseksi kuolemakoneeksi. Hänen äitinsä on kahdennenkymmenennenviidennen sukupolven ninja, hänen isänsä on voimakas siperialainen velho ja Neuvostoliiton ideologinen vihollinen, "neuvostovallan". Erinomainen genetiikka ja harjoittelu taikuudella - teki pojasta parhaan ninjojen joukossa. Ja tietysti, keisari Hirohito lähetti pojan Saksan ja Neuvostoliiton rintamalle osoittaakseen saksalaisille, että he eivät ole ihania supermiehiä, vaan että Japanissa on kovia tyyppejä.
  Ja Karas (karppikala symboloi samuraiden ylpeyttä ja elinvoimaa!) osoittautui arvokkaaksi soturiksi.
  Esimerkiksi paljain sormin, jotka ovat hieman punoituneet monen tunnin kovassa pakkasessa, hän heittää teräskiekon hiusta ohuemmaksi. Ja kahden miekan käsissä kerralla, jotta paksuja vihollislinjoja olisi helpompi katkaista. Kuinka kauheaa tämä terminaattorilapsi onkaan, että ensimmäistä kertaa neuvostosotilaat, jotka olivat puolustuskyvyttömiä miekkojen ja kiekkojen iskujen alla, nojasivat taaksepäin ja kokivat todellista pelkoa.
  Tytöt, vaihtaneet leikkeitä, alkoivat säteillä entistä nopeammin, tai pikemminkin, ei minnekään.
  Jalkaväkijoukkojen ruumiit kasattiin kumpuille. He jäätyivät melkein heti pakkasessa, ja lisää sotilaita kiipesi niitä ylös. Näin he kiipesivät ja laskivat tappioita. Mutta ninja astui taisteluun ja jälleen, ikään kuin pelon aallot olisivat leviäneet.
  Epätoivoinen hyökkäys raivosi melkein koko päivän. Suurimpien tappioiden kustannuksella Neuvostoliiton joukot miehittivät muutaman neljänneksen työntäen saksalaiset useisiin linjoihin. Mutta tykistön heikko tuki - saksalainen ilmailu pommitti aiemmin rautateitä, riiskien tarjonnan ja paljon uhreja etenevien yksiköiden keskuudessa, ja pakotettiin väliaikaisesti keskeyttämään jalkaväen liikkeet.
  Tällaisten taktiikkojen riskistä huolimatta panssarivaunut heitettiin taisteluun. Oli tarpeen murtaa vihollinen lähellä Tikhviniä, kunnes Fritzit vapauttivat kaupungin eston hyödyntäen tekniikan etujaan.
  Ja tässä hyökkäyksessä tehtiin melko riskialtis päätös - käyttää IS-2-tankkia. Ajoneuvo, joka on erityisesti suunniteltu läpimurtosäiliöksi. Koska tehokas ase alhaisen tulinopeuden ja suhteellisen heikon tulitarkkuuden vuoksi soveltuu huonosti taisteluun toisten panssarivaunuja vastaan, se voi kuitenkin onnistuneesti tuhota panssarittomia kohteita.
  Joten vaikka tankit kaupunkiolosuhteissa ovat itsemurhapommittajia, sinun on murtauduttava asemien läpi, jopa otsalla.
  Kolmekymmentäneljä muuttaa ensin. Suhteellisen kevyet ja pienet autot ajoivat kapealla radalla... Kranaatteja ja Molotov-cocktaileja satoi niiden päälle katoilta. Sitten naamioidut bensiini- ja napalmisäiliöt räjähtivät. Mutta raskaat tappiot eivät pysäyttäneet Neuvostoliiton tankkereita. He menettessään satoja autoja murtautuivat kaupungin keskustaan ja ottivat siellä itsepäisen iskujen vaihdon. Edes tehokkaat faustpatronit, jotka murskasivat 34:n heikot sivuhaarnisteet, eivät pelänneet Neuvostoliiton sotilasta.
  Kolme panssariarmeijaa heitettiin taisteluun kerralla. Stalin jopa päätti kieltäytyä toisesta iskusta Voronežin suuntaan ratkaisevan voiton Tihvinistä ja "vallankumouksen kehdon" pelastamiseksi. Vaikka polttoainetta annettaisiin tiukalla rajalla, parin tunnin ajopäivän ajaksi kaukasialaista öljyä katoaa, ja uusien kenttien kehittäminen vie aikaa ja rahaa, joiden inhimillisistä resursseista Neuvosto-imperiumilla on sodan vuoksi kovasti puutetta. kahdella rintamalla.
  Mutta Tikhvin on Leningradin valtimo ja elämän tie, ja mikä tärkeintä, se symboloi sitä tosiasiaa, että Neuvostoliiton joukot voivat ja pystyvät voittamaan lukuisia ja hyvin aseistettuja fasisteja. Joten emme kestä hintaa...
  IS-2-tankki näyttää vaikuttavalta - se näyttää myös kolmekymmentäneljältä, vain tornia siirretään vielä enemmän eteenpäin. Tietenkin itse piippu on paksu ja pitkä, eikä sitä voi verrata T-34-76:een, joka hallitsee edelleen taistelukenttää. Koko tammikuun aikana T-34-85:n titaaniset ponnistelut eivät tuota enempää kuin sata.
  Totuus on silmiinpistävää tornin otsan haavoittuvuus - litteä ja ei liian paksusti panssaroitu.
  Pieniä, mutta erittäin voimakkaita räjähdyskranaatteja tankkeihin heittelevä ristikko juoksi tyttöjen luo ja ehdotti:
  - Otetaanko IS-2 ja ajetaan sillä?
  Magda kannatti ajatusta:
  - Tietenkin ajetaan! Kaipasimme hyttiä.
  Gerda varoitti poikaa:
  - Tässä tankissa on neljä konekivääriä!
  Karas vilkutti tytöille ja huomasi:
  - Se on siis hyvä. Pian jalkaväki hyökkää uudelleen, ja sinä leikkaat sen!
  Magda tönäisi ninjapoikaa.
  - Kiire terminaattori!
  Vaaleanpunaiset korot välähtivät kuin hyttysen siivet, karatepoika juoksi nopeammin kuin sprintin olympiavoittaja. Aluksi hän heitti pienen palan savukimpun kanssa valtavaan IS:ään. Reaktio puhkesi, paksua savua vuoti ulos. Samaan aikaan mustat suihkut hajaantuivat eri suuntiin sokaisen konekiväärit.
  Kaatettuaan useita jalkaväkimiehiä Karas lensi kuin ballistasta irrotettu mukulakivi ja kiipesi torniin. Erityisellä koukulla hän katsahti luukun irti ja heitti raskaan kannen takaisin. Lisäksi kaikki on yksinkertaista - pari keinua kahdella miekalla ja viisi raskaan tankin miehistön jäsentä erottuivat päässään. Hänen perässään hyppäsivät sisään myös tytöt, jotka heitettyään pois turkisnaamioistaan päätyivät jälleen bikineihin. Mikä on lämmintä tankissa ajon aikana. 520 hevosvoiman dieselmoottori lämmittää metallia hyvin. Kyllä, paljaat tyttömäiset pohjat tuntevat itse auton paljon paremmin kuin erikoisten talvisaappaat, joissa on uurretut synteettiset kumipohjat. Saksalainen päivystäjäpalvelu otti huomioon ankarien talvien kokemukset ja loi uuden ammuksen, jossa jalat eivät kylmässä ole niin kylmät. Ja se on todella sääli, Fritzit ottivat paikalliselta väestöltä huopakengät ja vetivät ne päällensä. Tai kääritty turkishuiveihin.
  Karas suuteli Magdaa hyvästit huulille ja sanoi:
  - No, tankki on sinua varten! Taistelen siellä, missä osaan tappaa paremmin.
  Gerda suuteli poikaa ihaillen liukkaalle, joustavalle kantapäälle ja sanoi:
  - Olet ihme!
  Christina lisäsi:
  - Arjalaisten taso!
  - Tiedän! - Poika sanoi ja hyppäsi kylmään yhdellä hyppyllä puoliavoimesta luukusta... Sitten kansi putosi karjuen... Ja tytöt saivat mahdollisuuden taistella vihollisen aseilla. Ja ase on todella voimakas. Vain äskettäin ilmestynyt Lev-3 tai kuten sitä kutsuttiin myös "kuninkaaksi leijonaksi" 128 mm:n tykillä, on vahvempi. Mutta tämä tankki on edelleen rintamalla yksittäisinä kappaleina. Hänet näytettiin 8. marraskuuta järjestetyn juhlan aikana demonien riivaamalle Fuhrerille. Tietenkin, kun hän ei vielä ole sarjassa. Kuten muuten, IS-2 on ohimennen, sen ensimmäinen sisäänajo.
  Toistaiseksi edes Neuvostoliiton tankkerit eivät ole ampuneet ainuttakaan laukausta, ilmeisesti valinneet kohteensa varmasti aseesta.
  Christina huomautti sarkastisesti kääntäen mekanismia:
  - Voi, roskaa... Täällä ei ole automaatiota ja kaikki pitää tehdä käsin...
  Gerda, joka söi koiran osoittaessaan, huomasi:
  - Ja näky on synkkä ja näkyvyys on merkityksetön. He eivät ole kovin hyviä kohdistamaan.
  Magda kosketti vaihteistoa paljaalla jalallaan ja käänsi laatikkoa, huomasi:
  - Ja kuitenkin, verrattuna 34:ään, edistystä on tapahtunut. Erityisesti vaihteiden vaihtaminen on helpompaa. Mökki on ahdas, mutta liikkua enemmän tai vähemmän. Ampumatarvikkeet ovat todella pieniä. Kaksikymmentäkahdeksan kierrosta...
  Gerda huomautti loogisesti:
  - Se saattaa riittää ampumiseen rajoitettuun määrään bunkkereita, mutta se ei selvästikään riitä täysimittaiseen panssarivaunutaisteluun.
  Charlotte löysi tankista jotain hyvää:
  - Mutta konekiväärin aseistus on huipulla! Neljä konekivääriä voivat tarjota hyvän suojan. Ja sitten katsoin tätä "hiirtä" - siinä on vain kaksi "sylkemistä" sellaiselle autolle ...
  Christina kiihdyttää moottoria, vahvisti:
  - Se siitä! Onko tämä aseistus niin raskaalle satakahdeksankymmenen tonnin tankille?
  Magda, kuin pantteri, joka on tappanut puhvelin, murisi:
  - Kanat nauravat!
  Dieselmoottori kiihdyttää tankkia voimakkaasti. On nähtävissä, että IS-2 ajaa edelleen moottoritiellä, mutta maastossa sen painopisteen siirtyminen eteenpäin vaikuttaa. Mutta ei mitään, kunhan voit rentoutua ja valita arvokkaan tavoitteen itsellesi ...
  Magda avasi säiliön tornin nähdäkseen paremmin.
  Ja tässä on toinen IS-2, on hyvä idea käyttää tällaisia tankkeja massiivisemmin. Hänen takanaan on kolme muuta IS:tä, mutta yksi kevyemmällä 85 mm:n tykki. Muuten, vaarallisin, joten pystyy ottamaan auton edestä vastaan ja lyömään nopeammin...
  Magda päätti ampua kahden kilometrin etäisyydeltä. Hän määräsi pienellä äänellä:
  - Ammu tarkalleen tornin otsaan... Ja... Ymmärrät!
  Auto pysähtyi, joten sileyttä ei ollut, ja Gerda, valitellen optiikan huonosta laadusta, jonka luultavasti kouluttamattomat teini-ikäiset kiillottivat, osoitti piippua. Tytöt auttoivat lastaamaan puolitoista kiloa painavan kuoren. Blondi soturi painoi poskensa housua vasten ja yritti tuntea jonkun muun auton. Loppujen lopuksi hän ei ollut koskaan aiemmin ampunut tästä tykistä, mallista 1931. Tehokas, mutta vanhentunut, terävällä, kimmoherkällä ammuksella. Yleensä asetta ei tietenkään ollut suunniteltu tankeille. Mutta ilmeisesti vuonna 1940 kehitetty 107 mm aseen panssarintorjuntamuunnos osoittautui liian epäluotettavaksi ja siitä oli luovuttava. Ja täällä on välttämätöntä osua kohteeseen huonon näkyvyyden olosuhteissa 2000 metrin etäisyydeltä. Kyllä, ja vihollisen on vaikea vastata ja lyödä, mutta ...
  Gerda suuteli aseen olkapäätä, katsoi nopeasti ulos luukusta, poimi kourallisen lunta kielellään, nieli sen, lepäsi paljain kantapäänsä vipujen varassa ja ... ampui!
  Se antoi periksi, niin että se pisti hänen ranteitaan ja pohkeita ja haisi savulta.
  Lahja lensi pitkässä kaaressa ja ... Edessä kävelevä IS-2 pysähtyi, alkoi savuta, ja sitten ammuskuorma alkoi räjähtää ...
  Magda vastasi iloisena:
  - Sen me annoimme heille! - Ja loogisesti, melko epäloogisesti hämmentäviä käsitteitä, hän lisäsi. - Ei mies maalaa asetta, vaan miehen ase!
  Gerda murisi:
  - Lataa uudelleen!
  Ja tytöt jännittyivät... Eihän se "Tiikeri" tietenkään ole, vaan pitää hikoilla, mutta näin on hauskempaa, varsinkin kun seisova tankki jäähtyy nopeasti. Rauta on hyvä johdin.
  Toisella kerralla Gerda ampui nopeammin ja varmemmin. IS:t jatkoivat liikkumistaan, eivätkä ilmeisesti olleet vielä selvittäneet, mistä aseet ampuivat. Kyllä, ja pysähtyminen ei ole Venäjän tapa. Koska on tilaus ... Ja toinen kuori osuu jo luottavaisesti kohteeseen ...
  Gerda nuolee huuliaan ja käskee:
  Ja kolmas tässä...
  Suurella viiveellä neljäs IS-1 avasi tulen liikkeellä ... Ja kummallista kyllä, se osui, vaikka tällaiselta etäisyydeltä liikkuvasta autosta se on melkein mahdotonta, mutta laukaukset ratkaisevat kaiken! Kuitenkin etäisyys 85 mm aseelle on liian suuri, yli tunkeutumisrajan. Mutta tornissa kuului voimakasta jyrinää ja etupanssari painui sisään. Gerda lähetti vastaukseksi neljännen "kirjepaketin", joka painoi puolitoista kiloa... IS-1-tankin otsa halkesi ja oranssit kielet nousivat korkealle taivaalle.
  Tytöt taistelevat kauniisti... Tänä päivänä heillä oli onnea. Mutta Neuvostoliiton armeijan kyvyt eivät ole oikeassa suhteessa.
  Kaikista Fritzin ponnisteluista huolimatta Tikhvin otettiin 13. tammikuuta valtavien tappioiden suurimpien ponnistelujen kustannuksella ... Erilliset saksalaiset yksiköt yrittivät murtautua ulos piirityksestä, käytävä lyötiin niitä kohti - kuusi saksalaista divisioonaa. kerralla valittujen Lev-panssarivaunujen kanssa yrittäen pelastaa sankarillisen puolustuksen.
  Poikaninja ja neljä tyttöä etenivät erillisessä osastossa kolmen muskettisoturin tyyliin. Nimittäin siellä, missä ei voitu hiljaa kiertää tappelemalla ja ruumiiden yli. Luonnollisesti IS-2:sta jouduttiin luopumaan, mutta matkan varrella he törmäsivät yllättäen myös harvinaiseen T-34-85-tankkiin, ajoneuvoon, jonka pitäisi korvata vanhentuneet ja tunkeutumisen suhteen riittämättömät T-34-76-aseet. .
  Koneessa oli samanlainen runko ja alavaunu, mutta suurempi torni pitkäpiippuisella ja paksulla aseella. Ase oli hieman huonompi tunkeutumisteholtaan kuin Panther, sekä pienemmän suunopeuden että ammusten laadun vuoksi. Mutta silti ero ei näyttänyt ylivoimaiselta 76 millimetrin paperina.
  Tavalliselle "Tiikerille" se on jo vaarallista, "leijonalle" se ei ole vielä - joten 100 - millimetriä kallistuu. Vaikka tietyssä kulmassa oli mahdollisuus. Tai rungon alaosassa, mutta myös toukkasuojat.
  Säiliöön nostettiin ja se vapautettiin miehistöstä. Tietysti sisälle roiskui verta. Kone itsessään on aivan uusi, mutta ammusten kuorma on melko vaatimaton - vain 35 kuorta. Mökki ei ole liian tilava, mutta parempi kuin vanha kolmekymmentäneljä.
  Gerda huomautti:
  - Ja tässä on komentajan torni. Tämä tarkoittaa, että meillä on vahva kilpailija. Nyt venäläiset eivät ole niin sokeita.
  Magda hymyili ilkeästi ja huomautti:
  - Ja venäläiset ampuivat jo hyvin, vaikkakin huonommalla näkyvyydellä. Lisäksi tornista on tullut suurempi ja helpompi lyödä!
  Gerda nauroi ääneen tälle.
  - No kyllä! Tämä on tankkeriemme suurin ongelma ja luultavasti tämän tankin kruununarvo! Kokeile, osu!
  Charlotte lauloi:
  - Yksi, kaksi, viisi! "Tiikeri" tuli ulos ampumaan!
  Christina otti:
  - T-4:n täyttämiseksi jalat ovat leveämpiä kuin käsivarret!
  Ja niin he ryntäsivät panssarivaunuun, joka liikkui kevyemmin kuin IS... Gerda muisti kuinka he löivät Neuvostoliiton jalkaväkeä neljällä konekiväärillä. He niittivät kunnollisesti, eivätkä venäläiset edes ymmärtäneet, mistä tällainen hyökkäys osui heihin. Mutta toisaalta, lähdön jälkeen he lähtivät hyökkäykseen heittäen kranaatteja ... Pari palaa, huolimatta kohtuullisesta etäisyydestä, lensi ylös räjähtäen torniin. Tietysti 100 ja 90 millimetrin IS panssaria varten tämä on kuin pelletti norsulle, mutta se surinaa epämiellyttävästi. Kyllä, ja toukkia voidaan leikata.
  Joten minun piti käynnistää moottori ja vetäytyä. Ja sitten ammukset loppuivat. He niittivät yli sata punaista sotilasta.
  Gerdaa iski sellainen kuolemanhalvaus Neuvostoliiton kansan keskuudessa. Arabeilla, jotka lupasivat haaremia ja helmiäispalatseja, ei ollut tällaista omistautumista. Mutta nämä ovat ateisteja - ihmisiä, jotka eivät usko tuonpuoleiseen ja satuihin Eedenin puutarhoista. Ja mikä motivoi heitä taistelemaan niin itsepäisesti, kun sodan lopputulos on jo ennalta arvattu ja tämä on vain tuomittujen raivoa?
  Tätä on uskomattoman vaikea ymmärtää ja ymmärtää.
  Vaikka tietysti venäläisten pettureiden joukossa on monia. "Vapautusarmeija" Vlasov muodosti kuuden kuukauden ajan kuusi divisioonaa ja yhdeksän erillistä prikaatia. Vaikka tietysti on selvää, että Wehrmacht-sotilas on helpompaa kuin työskennellä viisitoista tai kuusitoista tuntia koneen ääressä paljon huonommalla juotolla, mutta silti... Jostain syystä saksalaiset divisioonat entisistä sotavangeista eivät näy ruudulla. edessä...
  Vaikka vankeudessa on muuten vähän saksalaisia, mutta neuvostoliittolaisia ... Näyttää jo yli kuusi ja puoli miljoonaa. Ehkä ei niin paljon vlasovilaisia, vaikka monet vangit hajaantuivat SS:n hallitsemiin kansallisiin divisioonoihin ja legiooneihin. Lisäksi osa venäläisistä lähetettiin aatelisten ja monarkistien muodostamiseen.
  Mutta joka tapauksessa he onnistuivat valloittamaan Tikhvinin tällä tavalla huolimatta sään paranemisesta ja massiivisista pommituksista. Vaikka he maksoivat kovan hinnan.
  Gerda sai käskyn ja ampui sytyttimeen kolmekymmentäneljä. Aseen tulinopeus on korkeampi, joten voit tuntea olosi itsevarmemmaksi. Kerran, sitten toisen ja lopulta kolmannen säiliön kaatopaikalle ...
  Joten sinun on oltava varovaisempi. Muuten ne lyövät tänne autoon, vain tornin etupanssari on vahvistunut ja paksumpi, joten se on melkein samaa muotoa. Keho on erityisen haavoittuvainen. Ja venäläisten tankkerien joukossa on käsityöläisiä. IS-2:n tai IS-1:n kaltaisesta harvinaisesta panssarivaunusta heikkoa ei kuitenkaan vangita. Ja kolmekymmentäneljä tavanomaista muotoa voi olla yksinkertaisilla hävittäjillä. Komentajan tornin raon läpi ne näyttävät hevosten kuonoilta, joissa on kuono. On jopa jotenkin epämukavaa tehdä kohdennettu laukaus sellaisiin kaunokaisiin.
  Crucian tällä kertaa tornissa tyttöjen kanssa, hän pääsi ulos toimimaan heidän oppaakseen eikä voi jättää tyttöjä kattilaan. Totta, Magda huomautti loogisesti:
  - Voimme lähteä joka tapauksessa, ampumatta ja provosoimatta...
  Crucian, lapsellisesti kuonoaan vääntelevä, julisti vinkuvasti:
  - Ei - älä ammu, se ei ole mielenkiintoista!
  Magda kuitenkin varoitti tyttöjä:
  - Avaa tuli tappaaksesi vain, kun autoja on enintään kolme tai neljä. Meidän on tuotava tämä uusi tankki takaisin yksiköillemme ehjänä.
  Gerda suostui.
  - Tämä uutuus ei toistaiseksi ole palkintojen joukossa, mikä tarkoittaa, että siitä on meille edelleen hyötyä.
  Tiikeritytöt jatkoivat metsästystä maltillisesti. He eivät menestyneet kovin hyvin, mutta he lisäsivät omaisuuteensa seitsemän tankkia ja viisi kuorma-autoa. Kerran jouduin taistelemaan auton ulkopuolella saadakseni polttoainetta tankkaamista varten.
  Lyhyesti sanottuna, neljä ilkikurista pilailijaa pääsi ulos kattilasta ja melkein kuoli tykistönsä tulessa. Pelastui vasta ajoissa nostamaan lippu hakaristi-hämähäkin kanssa.
  Nyt he ylittävät kaivannon, ja siellä on jopa pari paperikukkia, jotka luovutetaan sankaritarsotureille.
  Oleg Rybachenko, joka oli kyllästynyt katsomaan tätä pilkkaavaa elokuvaa, huusi:
  Miksi näytät minulle kaikki kirotut nartut! Kuinka paljon voit katsoa venäläisten tappamista!
  . LUKU #16
  Sota antoi Janelle ja hänen tiimilleen mahdollisuuden löytää itsensä elämässä. Siksi tytöt osallistuivat mielellään itään suuntautuvaan kampanjaan. Ja miksi ei? Se on rahaa ja mainetta.
  Neuvostoliiton tankkien arsenaali ei ole muuttunut paljon. Pääsäiliö on edelleen T-34-85. Alusta ja runkopanssari säilyivät neljästäkymmenennestä vuodesta. Sama viidensadan hevosvoiman dieselmoottori, samat 45 millimetriä kalteva etupanssari. Rungon sivujen heikompi suoja, herkkä saksalaisille faustpatroneille.
  Vain suurempi torni asennettiin, 90 mm etupanssari ja 85 mm tykki. Tankki on tietysti vanhentunut, eikä se ole ollenkaan vaarallinen saksalaisille!
  Tytöt ajavat Goering-5-autoa, myöhemmässä modifikaatiossa. Sivupanssari on kasvanut 178 millimetriin ja etupanssari 250 millimetriin kallistettu. Itse säiliö on varustettu kaasuturbiinimoottorilla ja kiihdyttää brittejä 60 kilometriin tunnissa.
  Jane kysyi ampuja Gringetalta:
  - Näetkö hyvin?
  Talonpoikassoturi vastasi luottavaisesti:
  - Näkyvyys täällä on erinomainen! Näen kaiken!
  Malanya kikatti ja haukkui:
  - Murskaamme venäläiset!
  Matilda vahvisti itsevarmasti:
  - Kyllä, teemme!
  "Goering" -5 kierrosta, ase sylkee ammuksen. Neuvostoliitosta kolmekymmentäneljä rikkoo torni. Tytöt huutavat ilosta. Heidän mielestään kaikki on todella hienoa. Ja se, että Neuvostoliiton tankkerit kuolevat, jopa iloitsee.
  Jane siristi suloisella äänellä:
  - Pyyhitään kaikki tuhkaksi ... Ja Moskova on allamme!
  Kuitenkin, kun saksalainen panssarivaunu oli törmännyt miinakenttiin, hänen täytyi pysähtyä. Venäläiset olivat hyvin tiukasti juurtuneet. Ja paljon panssarintorjuntasiilejä. Tykistö suorittaa aktiivista ammuntaa.
  Gringeta suuttuneena sanoo:
  - Näin se käy... Kompastuimme kovaan lohkoon!
  Jane vastaa näyttävästi luottavaisesti:
  - Ei, se tapahtuu vasta aamulla... Murtaudutaan oopperan läpi!
  Saksan sotakoneisto pysähtyi jonkin verran. Taivaalle ilmestyi suihkukoneita ja teletankkeja käytettiin. Ilmeisesti he yrittivät tuhota miinakenttiä.
  Radiolla ohjatut autot, joissa on räjähteitä. Käytettiin myös siirrettäviä kaasunheittimiä. He kirjaimellisesti pommittivat puna-armeijan paikkoja tulella ja liekeillä.
  Gringeta totesi tyytymättömänä:
  - Sodassa on enemmän ja enemmän likaa ja vähemmän ja vähemmän rohkeutta!
  Jane joutui suostumaan tähän:
  - Seljavi! Valitettavasti me jotenkin häviämme!
  Gringeta korjasi komentajaa:
  - Ei me, vaan vastustajamme! Ei nyt mitään, poistutaan umpikujasta, niin tulee tappelu...
  Saksalainen panssarivaunu ampui, vaikka mitään ei oikeastaan näkynyt. Jane hieroi paljaita jalkojaan yhteen ja lauloi:
  - Emme ajattele pahaa - eksymme varmasti! On olemassa tie ulos labyrintista, mistä tahansa umpikujasta!
  Gringeta sirkutti hymyillen:
  - Kuka on iloinen, hän nauraa ...
  Kuka haluaa - hän saavuttaa ...
  Joka etsii, löytää aina!
  Melodinen ja hampaillaan kimalteleva Malanya lisäsi:
  - Joka on tottunut taistelemaan voitosta, se laulakoon kanssamme!
  Kanuonadi kesti useita tunteja, ja sitten saksalaiset panssarit lähtivät kuitenkin eteenpäin. Heitä kohtasi Neuvostoliiton tykistö ja eri kaliiperin panssarintorjuntatykit. Tuntui kuitenkin, että läpäisyvoima ei selvästikään riitä. Saksalaiset etenivät... Vasta kun 203 millimetrin tykit alkoivat ampua, ilmestyivät ensimmäiset romutetut ajoneuvot natseilta.
  Jane kuiskasi epävarmasti:
  - Herra... Kulkkoon tämä kuppi minut ohi!
  Gringeta sanoi luottavaisesti:
  -Kaksi kuolemaa ei voi tapahtua, yhtä ei voida välttää! Joten elämme, jos yhtään, seuraavassa maailmassa!
  Malania kysyi kuiskaten:
  Millainen se valo on?
  Gringeta ei puhunut liian itsevarmasti:
  - Minusta se on parempi kuin meidän!
  Malanya kuiskasi vastauksena:
  - Jumala varjelkoon sokeita avaamasta silmiään ja oikaisemasta selkänsä kypäräisille!
  Jane todellakin ihmetteli, mikä tuo valo voisi olla. Ehkä tämä maailma on vieläkin irrationaalisempi ja vähemmän turvallinen. Jane väänteli vyötäröään, liikutti lantiotaan ja siristi:
  - Tämä on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto - kuolla ja päätyä seuraavaan maailmaan! Mikä meitä siellä odottaa? Tapaammeko siellä niitä, jotka olivat meille rakkaita maan päällä vai täytyykö meidän saada uusia ystäviä?
  Gringeta liikutti koiraa paljain jaloin ja sihisi:
  - Tulee uusia vuosisatoja, tulee sukupolvien vaihto ... Mutta kukaan ei koskaan unohda nimeä Lenin!
  Ja purskahti nauruun, hänen hieman hulluna naurunsa. Hän oli soturi-talonpoika, joka sormi aktiivisesti paljaita, siroja jalkojaan ja hänen sormensa leikkivät.
  Tässä sain IS-3:n kiinni... Kaukana totuudesta. Kaikki eivät osu, ja jos osuu, niin hauen kuonoon törmäävä ammus voi kimmahtaa. Mutta tyttö tiesi mitä oli tekemässä. Hän ampui ja mutisi:
  - Sumujen rannikko, me murskaamme syötillä!
  Matilda lauloi lisäksi:
  - Ja tämä "Agdam", juodaan naisille! Super rouva!
  Gringetan laukaus oli tarkka. Ammus osui tornin etupanssarin alaosaan, aivan rakoon. Ja teki tuhoisan vaikutuksen menemättä kimppuun. Tällainen tilanne on syntynyt. Tarkemmin sanottuna viisi Neuvostoliiton tankkeria kuoli melkein välittömästi. Ja englantilaiset naiset lisäsivät rikosluetteloonsa.
  Malanya karjui, kun hänen konekiväärit laukesivat. Useat poikasotilaat halusivat ryömiä Hitlerin taknukselle.
  - Mutta pasaran, älä tule lähelle poika! - Huusi nätti tyttö ja kaatoi konekivääripurskeita, rohkeat pioneerit.
  Jane sirkutti naputtamalla paljas kantapäänsä haarniskaansa vasten.
  - Voi pojat, pojat, pojat... Teistä tuli yhtäkkiä vastenmielinen! Se on nähtävissä tälle kirottulle maalle, olet liian jalo!
  Ja tyttö, herran tytär, sääli näitä paljain jaloin, naarmuuntuneita, likaisia poikia, jotka olivat armottomien luotien lävistämät. Kuinka surullista ja vaikeaa se kaikki on.
  Gringeta ampui uudelleen, lävisti itseliikkuvan SU-100 aseen ja siristi:
  - Ja heinäsirkka juoksee luovuttamaan pullot!
  Malanya nuoli huuliaan helakanpunaisella kielellä ja siemaili muovipullosta Coca-Colaa sanoen:
  - Ei tietenkään! Anna viiniä ja tupakka-aski!
  Matilda siirsi varovasti tankkia eteenpäin, sihisi:
  - Tupakka on myrkkyä...
  Jane otti rytmin ja jatkoi:
  - Aivan, ihmiset sanovat!
  Gringeta vastauksena, ammu ja sihisi:
  Ei ole pahempaa kuin nikotiini!
  Malanya naurahti ja murisi:
  - Tupakka-aski uunissa!
  Matilda lisäsi vastauksena raapimalla rintansa helakanpunaista nänniä:
  Kyllä ihmiset sanovat...
  Jane lopetti virnistyksen ja ojensi kielensä.
  - Mutta poltan...
  Malanya lopetti aplombilla.
  - Ja erittäin iloinen!
  Tytöt nauroivat ja näyttivät pitkiä kirsikkakieliään. Jane huomautti hymyillen:
  - Tupakka on tuottavin tappaja, varsinkin asiakasta vastaan!
  Malania lisäsi:
  - Tupakka on kuin äänetön kivääri, mutta tappava amatöörin käsissä!
  Gringeta ampui tykkinsä ja huomautti hymyillen:
  - Savuke on luotettavin tarkka-ampuja, tappaa aina!
  Matilda hidasti hieman säiliötä kukkulalla, hiljensi:
  - Savuke maistuu katkeralta, mutta se houkuttelee enemmän kuin makeiset!
  Jane veti syvään henkeä ja mutisi:
  - Tupakka on kuin paha tyttö, vain eroaminen siitä on paljon kivuliaampaa!
  Gringeta kikatti, ampui ja karjui:
  - Savuke, toisin kuin kranaatti, heitettynä pidentää ikää!
  Tytöt vaikenivat. Heidän tankkinsa pysähtyi jälleen ja päätyi ojaan. Minun piti päästä ulos. Soturit olivat hieman hermostuneita. Neuvostoliiton puolustus on erittäin vahvaa.
  Jane huomautti filosofisesti:
  - Sodassa lyhin tie tavoitteeseen on kiertotie, ja puhdas totuus on ilkeä petos!
  Gringeta, murskattuaan Neuvostoliiton tykin tarkasti kohdistetulla laukauksella, huomautti:
  - Kiertoliikenteellä katkaiset todennäköisesti polun maaliin!
  Malanya ampui konekiväärillään ja siristi:
  - Elämä on punaista, mutta lehdet helakanpunaisella verellä!
  Matilda tiivisti omituisen johtopäätöksen:
  - Sodassa elämä menettää arvonsa, mutta saa merkityksen!
  Tytöt jatkoivat sotaa. He ampuivat ja samalla sävelsivät aforismeja liikkeellä ollessaan.
  Jane ampui paljain jaloin ja pudotti:
  -Sota on kuin sulhanen, ahne maanpetokseen, mutta ei salli vanhentua!
  Gringeta ampui ja sanoi nokkelasti:
  - Sota on himokas nainen ahmimassa miesvartaloja!
  Malanya sihisi vastauksena:
  - Sota, kuten rakkaus, on alistuva kaiken ikäisille, mutta ajanvietto ei ole miellyttävää!
  Matilda katsoi sopivaksi lisätä:
  - Sota, kuten kurtisaani, on kallis, vaihteleva, mutta se jättää aina sankarillisen muiston itsestään!
  Jane käänsi koiran ympärilleen siroilla, paljailla sormillaan ja koukutti:
  - Sota ei ole kuin unelma, vahvat tunteet ovat välttämättömiä!
  Gringeta ampui virnistäen ja vastasi:
  - Maailma on tylsää ja rentouttavaa, sota on mielenkiintoinen ja jännittävä!
  Matilda, siemaillen Cokea iloisesti, jatkoi:
  - Sota on verta ja hikeä, hedelmöittää versoja, jotka synnyttävät rohkeutta!
  Malanya naurahti ja huomautti:
  - Ei ole väliä kuinka mielenkiintoinen sotaprosessi on, kaikki haluavat loppua!
  Jane juoksi paljain varpaillaan aseen olkapään yli ja lauloi:
  -Sota ei ole kirja, sitä ei voi lyödä kiinni, et voi piilottaa tyynyn alle, voit vain sotkea sen!
  Gringeta sirkutti aplombilla:
  - Sota on uskonto: se vaatii fanaattisuutta, kurinalaisuutta, kiistatonta kuuliaisuutta, mutta sen jumalat ovat aina kuolevaisia!
  Malanya naurahti pehmeästi ja huomautti:
  - Sodassa, kuten kasinolla, riski on suuri ja voitto lyhyt!
  Matilda virnisti ja haukkui:
  - Sotilas on kuolevainen, kunnia unohdetaan, palkinnot kuluvat, ja vain syyt aloittaa uusi joukkomurha ovat poistamattomia!
  Jane puhui hienovaraisesti:
  - Me halveksimme murhaajaa, ellei hän ole sotilas rintamalla, halveksimme varasta, jos hän on ryöstäjä taistelukentällä kaksinkertaisesti!
  Gringeta naulitti uudelleen ja sihisi:
  - Sotilas on ritari, jonka haarniskassa on rohkeutta ja kunniaa! Kenraaliparoni, jolla on kruunu: varovaisuutta ja älyä!
  Malanya sanoi hymyillen:
  - Sotilas kuulostaa ylpeältä, sotilas halveksitavalta!
  Matilda vastasi viisaasti:
  - Ensimmäinen hyökkäyksessä voi kuolla, mutta viimeinen ei jää muistiin!
  Jane huusi hengästyneenä:
  - On parempi olla ensimmäinen palkintojaossa kuin hyökkäyksessä!
  Gringeta lisäsi hymyillen:
  - Sota on kuin nainen, vain masentaa miehet rikkoutumatta!
  Malanya vastasi arvokkaasti:
  - Naisella, toisin kuin sodalla, ei ole kiirettä laittaa miestä sänkyyn!
  Matilda sanoi nauraen:
  - Sota, toisin kuin nainen, ei ole koskaan tyytyväinen määrättyjen miesten määrään!
  Jane käänsi vipua uudelleen paljain sormin ja sanoi:
  -Sota on kyltymättömin nainen, hänellä on aina vähän miehiä, eikä hän kiellä naista!
  Gringeta katsoi sopivaksi toistaa tämä nokkela aforismi:
  - Naiset eivät pidä tappelemisesta, mutta halu makaa mies ei ole paljon huonompi kuin luoti!
  Malanya sihisi kuin kobra ja sylki vaaleanpunaista kieltään:
  - Makaa mies, ehkä pieni luoti, ilahduta, nainen jolla on suuri sydän!
  Matilda lisäsi sarkastisesti hymyillen:
  - Suuri sydän, johtaa usein pieneen omaan etuun!
  Tytöt lopettivat nokkelien huomautusten vaihdon ja alkoivat keskittyä taistelukentälle. Taivaalla lensi TA-311-hyökkäyslentokoneita, jotka ampuivat Neuvostoliiton joukkojen paikkoja. Vaikka hitaasti, kolmannen valtakunnan liittouma eteni. Ja hänellä oli aikaa syödä vähän ja niellä ruumiita.
  Tytöt tylsistyneenä alkoivat taas vitsailla aforismeilla:
  Jane huusi:
  - Sodassa ei ole naisen kasvoja, mutta se vuotaa miehiä äkillisemmin verta kuin vaimo!
  Gringeta ampui ja sihisi:
  - Sota ei tuo iloa, mutta se tyydyttää aggressiivisia vaistoja!
  Malanya vihelsi vastauksena:
  - Ilo sodassa, vihollisten ruumiit vain hinnassa!
  Matilda rullaa raitoja ja lisäsi:
  -Sota on pellon kyntö: se on hedelmöitetty ruumiilla, veri kastellaan, mutta se nousee voittoon!
  Jane ampui ja kehräsi takaisin.
  - Voitto kasvaa ruumiissa ja veressä, mutta se kantaa hedelmää heikolla!
  Gringeta ampui murskaten kolmekymmentäneljä kuin lasikiven ja sihisi:
  - Sota on kuin kannibaalikukka, kirkas, lihansyöjä ja paha haju!
  Malanya pyyhki poljinta paljaalla jalallaan ja huusi:
  -Sota on edistyksen äiti ja laiskuuden äitipuoli!
  Matilda ottaa sen ja kuinka se karjuu:
  - Ja sodassa sotilaan elämä ei ole hinnassa, vaan kenraaleista ja tappiosta ollenkaan!
  Jane juoksi kätensä reunalla rintaansa yli ja siristi:
  - Jos haluat rauhaa - herätä pelkoa, jos haluat sodan - aiheuta naurua!
  Gringeta otti sen ja ampui, osoitti asetta paljain jaloin ja lauloi:
  -Nauru ei ole synti, jos et ole sotilasasioissa naurunalaiseksi!
  Malanya kikatti ja murisi menestyksestä:
  - Sota on kuin sirkus, vain voittaja nauraa viimeisenä!
  Matilda johti tankkia murskaamalla pari pioneeria, karjui:
  - Sodassa, kuin sirkuksessa, vain kokolattiamatto, vakava tappaja!
  Tytöt olivat taas hiljaa. He ovat väsyneitä olemaan teräviä. Yleisesti ottaen sota ei ole liian kaunis.
  Jane ajatteli harmissaan: Britannia oli luovuttanut saksalaisille. Vaikka kuinka monta maata britit valloittivat. Ja kuinka paljon sitä Saksaa! Britanniasta tuli valtava imperiumi. Mutta hän ei voinut sulattaa pesäkkeitään. Kolmas valtakunta ylitti kulmien voiman ja jopa komentajat osoittautuivat paljon vahvemmiksi ja kykenevämmiksi.
  Ja kun natsit tulivat Lontooseen, historia päättyi Englannin osalta. Syntyi uusi imperiumi, jolla oli ennennäkemätön voima. Joiden joukot palvelevat monia kansoja ja maita. Ja mitä voimme sanoa: Kolmas valtakunta, levittäen siipiään, hukkui Britanniaan.
  Mutta neljäntenäkymmenentenä vuonna, valloitettuaan Ranskan, Hitler tarjosi anteliaasti rauhaa Churchillille. Ja se oli välttämätöntä hyväksyä: terve järki viittasi siihen, että Britannia ei voinut saada sodasta mitään, edes teoreettisesti, vaan menettää sen. Hitler kävi ilmataistelun Englannin kanssa puolivoimalla. Suurella viiveellä hän siirsi joukkoja Afrikkaan. Meni Neuvostoliittoon. Mutta kaikki tämä vain viivästytti katastrofia.
  Saksalaiset, käyttämällä miehitettyjä alueita, löysivät voimaa taistella kahdella rintamalla, Japani voitti itsevarmasti amerikkalaiset. Ja sitten Stalin petti ja teki aselevon. Britannia kaatui polvilleen ja tuli osaksi Kolmanteen valtakuntaan.
  Monet voitot ansaitsivat Wehrmachtille voittamattomuuden kunnian. Jane ja hänen ystävänsä menivät mielellään natsien armeijaan - saadakseen onnea ja rivejä. Ja onnistuivatkin jossain määrin.
  Mitä sitten? Nyt heillä on kaksi kotimaata: Suur-Saksa, Pieni-Britannia.
  Jane siemaili Coca-Colaa kurkultaan ja siristi:
  - Rakkaus ja kuolema, hyvä ja paha... Mikä on pyhää, mikä syntistä, tappajat eivät välitä!
  Gringeta lauloi vastauksena ja lähetti toisen ammuksen:
  - Rakasta ja uskalla, anna pahan hallita ja valitse, meille on annettu vain yksi!
  Tytöt piristyivät hieman. Itse asiassa, niin paljon kuin mahdollista, viritä itseäsi pienellä tavalla. He ovat nuoria, iloisia, energisiä ja melko onnekkaita. Niin monta tappelua eikä yhtään naarmua. Paitsi että he naarmuuntuvat itse tankkiin.
  Malanya huomautti jyrkästi:
  - Eh, Churchillin olisi pitänyt hyväksyä Hessin ehdotus ja mennä sotaan Neuvostoliiton kanssa. Silloin olisimme hallinneet koko planeettaa, ja lopulta Saksa olisi murskattu!
  Matilda lauloi iloisesti:
  - Saksa on hyvä taistelussa, brittiläinen leijona on paras!
  Malania vahvisti:
  - Kyllä, leijonamme Britanniasta on paras!
  Jane sanoi hymyillen:
  - Meillä on vielä mahdollisuus! Täällä Hitler kuolee ja Saksan valtakunta hajoaa!
  Gringeta ampui ammuksen ja suostui osittain:
  - Anna sen hajota! Loppujen lopuksi ne ovat lihansyöjiä saalistajia, mutta onko se meille parempi?
  Malanya huomautti filosofisesti:
  - Yhtenäisyys kovassa tilassa, parempi kuin sotku ja huolimattomuus pehmeässä tilassa!
  Matilda painoi paljaita polkimiaan polkimiin ja haukkui:
  Olemme myös Marsissa! Ja aurinkokunnan ulkopuolella!
  Jane vastasi Mona Lisan hymyillen:
  - Ensin sinun on luotava yksi tila planeetalle Maa!
  Gringeta otti sen ja lauloi kiihkeästi:
  - Ja me olemme sellainen hallinto, emme anna sen muuttua!
  Malanya huomautti viisaasti:
  - Mutta jättääkseni sinulle nenän, minun on vaihdettava nenäni!
  Tytöt ovat yhtä onnekkaita kuin koskaan. Täällä heidän säiliönsä saavuttaa ensimmäisen juoksuhaudan rivin. Ja murtaa maata toukkojen kanssa. Soturit nauravat.
  - Otamme ne kaikki!
  Yksi aseista juuttui telojen väliin ja tankki pysähtyi. Tytöt nousivat autosta, mutta tankki oli liian täynnä ja liian kuuma. Ja ulkona on riskialtista, voit polttaa.
  Soturit ryntäsivät pois, heiluttaen kantapäitään ja laulaen:
  - Olemme reippaita tyttöjä, hyviä ystäviä, no, mutta paljain jaloin, anna heidän ruoskia, reippaasti pelottaa!
  Jane juoksi, huomautti:
  - Tässä olemme avaruussotilaita!
  Malanya vahvisti hymyillen:
  - Ja avaruudessa ja laskeutumisessa!
  Ja Gringeta otti sen ja käveli käsillään ulvoen:
  - Olen supersoturi! Epäilen kaikkia!
  Matilda vastasi ja sihisi:
  - Myrkkyä pisara pisaralta Fuhreriin!
  Jane nauroi ja lauloi:
  - Isku on voimakas, ja Fuhrer on kaikkivoipa!
  Soturit pakenivat kävellen paljain jaloin raunioiden, murskatun, voimakkaasti kuumennetun raudan, kaikenlaisten palkkien ja rikkoutuneiden pääkallojen yli.
  Jane lauloi:
  - Ymmärrät minua... Ymmärrät minua... Ymmärrät minua, etkä löydä parempaa maata!
  Tyttö juoksee mielellään ei liian karkaistujen jalkojensa kanssa terävää polkua ja roskia pitkin. Se on todella suuri ilo.
  Gringeta lauloi:
  - Kesä, aurinko paistaa korkealta...
  Malanya tuki kappaletta:
  - Korkea... Korkea!
  Matilda lisäsi:
  - Kesä, olemme kaukana kuolemasta! Kaukana!
  Soturit piristyivät näkyvästi. Todellakin, mikä ilo onkaan liikkua niin voimakkaasti ja hypätä.
  Jane naurahti ja huomautti:
  -Kuolema on sopimus, häpeä on ehdoton!
  Gringeta hieroi toista paljas jalkaa toista vasten ja sihisi:
  - Meillä on loma! Ja sen myötä voitto!
  Malania sanoi skeptisesti:
  - Meidän vai saksalainen?
  Matilda hymyili ja lauloi:
  - Tappava tulipalo odottaa meitä...
  Jane vastasi:
  Mutta hän on voimaton...
  Gringeta huusi kuin pantteri:
  - Jokaisella on oma arkku...
  Malanya otti sen ja sihisi ampuen:
  - Boshey-pataljoona upposi hautaan!
  Matilda huusi takaisin:
  "Koko legioona on pudonnut hautaan!"
  Ja tytöt ottivat sen ja miaukivat... He ovat kuin hoikkaat hevoset. Ja niin söpö, jalat ovat paljaat, ruskettuneet.
  Jane otti sen ja sihisi iloisesti:
  - Ja minä olen kobra! Ja minä olen kobra! Ei ollenkaan karhu!
  Gringeta huusi takaisin:
  - Ja kobralla on kiva lentää pilviin!
  Ja tytöt ottavat ja törmäävät otsaan. Kipinät vuotaa silmistä, kuin hetki olisi tullut!
  Malanya otti sen ja sihisi:
  - Hitler huijaa!
  Matilda tuki häntä:
  - Ja Stalin kaput!
  Jane pudisti lantiotaan ja sirutti:
  - Olen valon soturi, villit polvillaan... Kaikki, jotka panettelevat, pyyhin pois maan pinnalta!
  Malanya otti sen ja karjui:
  - Ja Hitler on typerys, hän polttaa tupakkaa! Hän varastaa tulitikkuja, hän ei nuku kotona!
  Matilda hymyili ilkeästi ja kysyi:
  - Mitä luulet, onko Fuhrerilla?
  Gringeta taputti tuhkan päälle paljain jaloin ja murisi:
  - Ei tietenkään! Annamme hänelle nelonen, suihin!
  Malanya pyöräytti silmiään ja kuiskasi:
  - Oi, on tosi kiva pitää sykkivä jadetanko suussa ja tuntea sitä kielellä!
  Matilda kuiskasi hengästyneenä:
  - Ja kuinka hienoa se on! Ja kaikki tulee olemaan vain hienoa!
  Tytöt hyppäsivät yhä korkeammalle. Mutta heidän säiliönsä korjattiin ja heidän oli palattava. Soturit kiipesivät takaisin sisään ja sihisivät:
  - Tämä on meidän tankkimme! Hänestä tulee vain mahtava!
  Jane muisti yhtäkkiä tarinan Robin Hoodista. Pikku Joe on siellä, pojan joutui sheriffin vangiksi. Poikaa kidutettiin: hänet vedettiin telineeseen, hänen kantapäänsä paistettiin.
  Kun liekit nuolivat pojan paljaita, karkeita jalkapohjia... Jane tunsi kiihottumista täällä, ja hän halusi todella seksiä. Täällä he tulivat sisään. Varsinkin japanilainen ninja Karas. Tämä vaalea poika, niin komea, ja hänellä on erittäin suuri miespuolinen täydellisyys. Ja on niin ihanaa koskettaa rinnoista niin puhdasta ja sileää ihoa.
  Jane halusi työntää varpaansa jalkojensa väliin, mutta oli nolostunut ja muutti mielensä. Vaikka todellakin tällainen toiminta on erittäin miellyttävää!
  Herran tytär sanoi:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan, ja raivoissaan tuli!
  Tytöt siirsivät jälleen "Goering" -5:nsä Neuvostoliiton joukkojen asemiin. Todennäköisesti Stalin itse oli melko sekaisin, kun hän sai tietää natsien etenemisestä. Oikeasti, kuinka et voi eksyä tänne. Kolossi ryntää sinua vastaan, mutta ei ole mitään vastausta. Kolmekymmentäneljä, et voi voittaa E-sarjaa. Ja vielä enemmän pyramidimuotoisista AG:ista.
  Ja Stalin on ilmeisesti shokissa. Soita ainakin torakka neuvonantajillesi. Ei ääntä, ei merkitystä, ei vesiroiskeita! Näyttää siltä, että saat hanat!
  Jane huomautti hymyillen:
  - Ja Stalin, toisin kuin Churchill, otti aina mielellään Hitlerin monisteet ja meni rauhaan!
  Gringeta lauloi innostuneesti:
  - Kerro minulle, mikä maailma on! He vastaavat sinulle - aurinko ja tuuli!
  Malanya huomautti innostuneesti:
  - Ja meillä tulee olemaan vahvoja, terveitä lapsia!
  Matilda naurahti ja kuiskasi:
  - Maailma ei ole shakkilauta, eikä Hitler ole kuningas!
  Jane korjasi ystäväänsä:
  Hän on pitempi kuin kuningas! Ja me lakaisemme hänet pois planeetan pinnalta!
  Gringeta otti sen ja karjui:
  - Brittien suuruus, tunnusti planeetan! Fasismi murskattiin miekan iskulla!
  Malanya lisäsi innostuneena:
  - Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä!
  Matilda lisäsi ensimmäisen rakkautensa löytäneen tytön innostuksella:
  - Uskon, että me rakennamme pyhää kommunismia!
  Jane purskahti nauruun ja huomautti:
  - Ja saksalaisten johdolla voidaan itse asiassa rakentaa kommunismia!
  Gringeta löi otsaansa aseen olkapäätä vasten ja lauloi:
  - Vitsailemme kommunismia, nyt rakennamme sen! Ja Stalinista tulee supersankarimme!
  Malanya lisäsi selventäen:
  - Tietysti arkussa!
  Gringeta vahvisti helposti:
  - Tietysti arkussa!
  Jane huomautti filosofisesti:
  - Ei ole väliä kuinka suuri kuningas on, hän menee arkkuun, kuten kenneliin!
  Gringeta lisäsi viekkaasti virnistettynä:
  - Poliitikko valehtelee aina, hän vain kuolee toden teolla!
  Malanya napsautti paljaita varpaitaan ja sanoi:
  -Kuolemattomuus on todellista, mutta kuolema on illuusiota!
  Matilda julkaisi myös aforismin:
  - Kuninkaat voivat tehdä kaiken, mutta ei yksi, ei yksikään kuningas voi jättää arkkua maahan!
  Jane twiittasi:
  - Pian elämä loppuu...
  Gringeta tuettu aplombilla:
  - Tulossa pian!
  Malanya ampui konekivääreillä Neuvostoliiton jalkaväkeä ja sihisi:
  - Voi äiti, äiti, sääli poikaa!
  Matilda, jolla oli vaikeuksia hillitä nauruaan, lisäsi:
  - Loppujen lopuksi hänen täytyi elää, ei päivääkään!
  Jane ajatteli filosofisesti:
  - Kaikki haluavat elää kauniisti, mutta vain harvat kuolevat arvokkaasti!
  Gringeta vastasi hymyillen:
  - Kuolema lupaa ongelmia, ellei se kimaltele saavutuksen säteillä!
  Malanya sihisi raivoissaan hammasvirnistyksenä:
  "Hyvä kuolema on parempi kuin huono elämä!"
  Matilda haastoi:
  - On hyvä olla Jumala, luonnossa, se on huonoa paholaiselle alueella!
  Gringeta huomautti myrkyllisen virnistyksen kanssa:
  - Ja meiltä loppuivat kuoret... Samaa mieltä, tämä on valtava tragedia! Ei mitään tuhoamista!
  Jane tuhahti halveksivasti.
  - Tulee uusia esityksiä ja muita presidenttejä!
  . LUKU 17
  Friedrich kilpaili tänä päivänä, 10. lokakuuta 1947, kuten aina vinttikoira ja väsymätön ilmahevosella Me-362. Poika ei tuntenut edes varjoa väsymyksestä, hän oli liian innoissaan ja ampui silti ilman osumaa. Yöllä korjausryhmät, pääasiassa amerikkalaiset, ottivat käyttöön osan vaurioituneesta laitteesta. Erityisesti "Pattonit" kehrättiin jälleen toukoilla, lisäksi parisataa näitä koneita otettiin käyttöön siirrettäessä meren toiselta jo debuggoituja rautateitä pitkin. Partisaanit tietysti yrittivät, mutta menestyivät paljon huonommin kuin tavallisesti. Bandera voitti vaaleissa ukrainalaisen Batkan, ja petos ja hylkääminen lisääntyivät partisaanien riveissä. Lisäksi partisaaniliikkeen komentaja Voroshilov sairastui ... Ja he eivät löytäneet hänelle korvaavaa ajoissa ... Näin ollen kansainvälisen fasistiryhmän shokkiryhmän tarjonta oli varsin tyydyttävää. Kyllä, rohkeat maanalaiset työntekijät ja sankarilliset sabotöörit saavuttivat joskus menestystä, mutta eivät taktisen tason yläpuolella. Lisäksi uusien antautuneiden liittolaisten ilmaantuminen aiheutti jyrkän uskon laskun Neuvostoliiton voittoon, mikä johti siihen, että horjuvat elementit siirtyivät avoimesti tai jopa piilossa natsien puolelle.
  Karkureiden määrä lisääntyi erityisesti Kraikovin puna-armeijan ja Puolan armeijan keskuudessa. Puolalaiset, jotka uskoivat natsien ja erityisesti länsimaisten kapitalistien lupauksiin, luottivat vakavasti suuren imperiumin luomiseen itään Venäjän kustannuksella! Ei tietenkään kaikki, puolalaiset kommunistit pysyivät uskollisina neuvostoille, mutta muut poliittiset sävyt... Liberaalit ovat erityisen epäluotettavia... Niinpä puolalaiset joukot alkoivat antautua Moskovan bulgella lähes välittömästi kauden alusta lähtien. hyökkäävä... Onneksi niitä oli vähän, eikä tällä ollut vielä ratkaisevaa vaikutusta sodan etenemiseen.
  Friedrich teki itse pari ensimmäistä laukaisua irtautuen muista lentäjistä. Hän näki, että vihollinen ei enää kohtaa natsilaumoja tulella niin tiheästi, eikä tankkikiilien tielle jäänyt juuri lainkaan miinakenttiä. Mutta Neuvostoliiton sotilaat taistelivat kovasti. Jalkaväki ei avannut tulta ja yritti panssarivaunujen sulkeutuessaan horjuttaa telaketjunsa tai kranaattinipun tai sytyttää ne palava seospulloilla.
  Terminaattoripoika periaatteessa lisäsi pisteitä Neuvostoliiton aseiden ansiosta. Lisäksi kuvaaminen vaakatasosta välttäen ajanhukkaa sukellukseen. Totta, myös useita väijytyksissä olevia tankkeja tuhoutui. Neuvostoliiton ilmailu toimi epäaktiivisesti. Aamulla vain seitsemän U-2-konetta ilmestyi, sitten neljä Laggaa. Yleensä Friedrich kävi lyhyen keskustelun heidän kanssaan painaen kevyesti liipaisinta... Ja sitten, kuten aina!
  Tukahdutettuaan jo heikentyneet taistelupisteet natsien panssarivaunut ryntäsivät pidemmälle kentän poikki ja juoksuhaudoihin... Panssarintorjuntaojia ja siilejä tuli kuitenkin vastaan myös tällä jo kuudennella ja osittain viidennellä puolustuslinjalla (yhteensä kahdeksan ). Neuvostoliiton ampujat hermostuivat ja alkoivat ampua kaukaa. Natsien tykistö oli häikäilemätöntä, ja ilmailu .... Toistaiseksi kaikki oli silputtu kuin luistinrata. No, Friedrich, kuten aina, on kaikkien edellä, nopeampi ja siistimpi. Joukkojen muodostumisessa tapahtui muutoksia, pattonit, joilla oli voimakas konekiväärin aseistus, murtautuivat eteenpäin. Pakotettu päätös vähentää tappioita, kun kamikaze-jalkaväki uhrasi itsensä, mutta ei halunnut antautua...
  Friedrich teki kolmannen erän tyttöystävänsä Helgan kanssa. Täällä he tapasivat ensimmäistä kertaa enemmän tai vähemmän suuren erän Neuvostoliiton lentokoneita. Heidän joukossaan oli jopa viisi Br-3:a (josta ne kaivettiin esiin). Kummallista kyllä, mutta Neuvostoliiton pommittajat kääntyivät heti saksalaisten ässien nähdessään takaisin, ja hävittäjät ryntäsivät heitä vastaan.
  Friedrich ampui kylmäverisesti autoja, jotka yrittivät lähestyä. Sisältää ässän, jonka rungossa on Neuvostoliiton sankarin tähti. Kokenut soturi yritti kuitenkin mennä pilviin, mutta Friedrich Bismarckin kaltaista hirviötä vastaan se osoittautui vain pahemmaksi. Terminaattoripoika, ilman kadota, ampui alas kolmekymmentäkuusi hävittäjää ja neljä hyökkäyslentokonetta kerralla, käynnistyen, pakottamalla, ryntäsi pommittajien perään.
  Täällä Friedrich kuitenkin huomasi, että hänen autonsa ei kiihtynyt niin paljon, eikä tyrmännyt 740 arvioitua kilometriä edes pakotetulla moottorilla. Syy on selvä, Friedrichin 30-millimetriset tykit Mr-108 korvattiin Mr-103:lla, jotka 960 metrin sekunnissa ammuksen alkunopeudella tunkeutuvat paljon tehokkaammin panssarivaunujen katolle ja vihollishävittäjät hyvin kaukaa, mutta lähes puolitoista kertaa raskaampi ja pienempi tulinopeudella 420 laukausta minuutissa (kuitenkin Friedrich piti yleensä transsiin joutuessaan parempana lyödä yksittäisillä kuorilla!). Kyllä, ja aseiden ammuskuormaa lisättiin erityisesti Friedrichille. Joten ei ollut helppoa saada kiinni pommikoneisiin. Useat ketterät He-362:t ohittivat rohkean, nuoren ässän. Ne putosivat kuin rakeita sadon päälle murskaamalla ja kiusaten Neuvostoliiton autoja. Lisäksi Br-3:sta tuli hitaampana ja huonommin aseistetulta terroristilentäjien helppo saalis. Frederick oli jo kypsä juhlan loppuun mennessä, mutta hän suoritti vielä tusinaa matkaa ja tyrmäsi viisikymmentä. Poika ei kuitenkaan onnistunut lyömään aiempaa ennätystään, kaksisataaviisikymmentäkolme autoa.
  Friedrich palasi suurella innostuksella sielussaan. Hän on voittanut ja voittaa! Ja ajatukset hänen pettämisestä ovat täysin poissa. Nuori mies jopa sanoi itselleen:
  - Ja miksi nämä ennakkoluulot! Koti on paikka, jossa ystäväsi ja lapsesi kasvavat! Ja Neuvostoliitto ei ole isänmaa, vaan kansojen vankila!
  Helga kuuli nämä sanat, mutta ymmärtämättä niiden todellista merkitystä, hän vahvisti:
  - Olet oikeassa! Ja pian saamme lapsia! En kuitenkaan halua saada vatsaa, kun vielä on sellainen sota!
  Friedrich naurahti.
  - Se riippuu Kaikkivaltiaan Jumalan tahdosta. Paavi ja monet metropolit ovat kuitenkin puolellamme!
  Neljäs hyökkäystaistelu, suihkumoottorilla varustettu Fokken-Wulf-5, muuttui aseiden metsästykseksi, koska vain pari tankkia saatiin kiinni. Mutta todellinen testi oli vielä edessä.
  Rotmistrovin Viidennen Kaartin panssarivaunuarmeija sai päätökseen alittavuuden siirron Krasnogvardeiskin alueelle. Täydellistä yllätystä ei kuitenkaan voitu saavuttaa. Natsien tiedustelukoneet tallensivat suuren panssarimassan liikkeen, ja natsit kiirehtivät ryhtymään vastatoimiin. Noin viisisataa 2. SS-panssariarmeijan SS-yksikköä sekä kaksisataa ajoneuvoa strategisesta reservistä tulivat tapaamaan yhdeksänsataaviisikymmentä tankkia ja itseliikkuvaa tykkiä, jotka oli vahvistettu Rotmistrovin panssaroidun nyrkin reserveillä. Erityisesti taistelu eteni kentällä, lähellä Pervomaisky-kolhoosia, jossa saksalaiset kranaatierit ja aseet sijaitsivat vangitulla linjalla.
  Friedrich ja parhaat Saksan ässät kutsuttiin torjumaan massiivisen iskun maasta ja ilmasta.
  Stalingradin taistelun sankari kenraaliluutnantti Rotmistrov toteutti itse korkeimman komentajan käskyn, uskoen vilpittömästi, että taistelu Moskovan lähellä ei ollut vielä menetetty. Hänellä oli valta käsissään, toivo, että Neuvostoliitto saisi takaisin sen, minkä se oli aiemmin menettänyt. Omalla voimallaan liikkuva pylväs kuitenkin venyi melkoisesti. Tämä johtui osittain halusta välttää kolmannen valtakunnan tiedustelulentokoneita, ja marssin toinen kesto johtui vihollisen lentokoneiden törmäyksen aiheuttamista rautatievaurioista.
  Voimakkaat pommi-iskut pakottivat suuret panssarijoukot marssimaan satoja kilometrejä omalla voimallaan. Lisäksi marssi oli suurin nopeudella ... Säiliökaluston tietyn heterogeenisuuden vuoksi jotkut autot onnistuivat vaihtamaan suodattimet, kun taas toiset päinvastoin, vanhat tyypit, mukaan lukien epätäydelliset vaihteistot, hidastivat dieselmoottoreita.
  Vihollisen lentokoneiden julman ja massiivisen törmäyksen vuoksi viides shokkiarmeija sijaitsi riittävän kaukana etulinjasta ja tämä pakotti tämän teräsradan kulkemaan illasta aamuun.
  Kompaktimpi ryhmä natseja odotti jo Rotmistrovia. Panssarivaunujen kokonaismäärään myöntyessään natsit olivat laadultaan ylivoimaisia: heillä oli noin puolitoista sataa "Panthers" -5 ja "Tigers" -5 sekä tusina "Goerings" L (englanninkielisiä ajoneuvoja 17 jalkaa) aseet, tunkeutumisteholtaan suunnilleen sama kuin aseella "Panthers"), E-50, AG-50 ja "Patton". Superferdinanda-tankkihävittäjät olivat edelleen matkalla.
  Tietysti olisi ollut parempi hyökätä natseja vastaan joukkona, mutta mahtava Žukov kiirehti Rotmistrovia liikaa, koska pelkäsi oikeutetusti natsien ryhtyvän energisiin vastatoimiin. Se on kuitenkin jo tehty...
  Mutta täällä Neuvostoliiton armeijalla oli yksi valttikortti - tämä oli vakava ilmasuoja ... Lentokoneet poistivat sekä Ural-suunnan että kurssireservin, ja jopa koulutusajoneuvot sekä varusteet heitettiin taisteluun suoraan kokoonpanolinjalta . Tämä oli tilaisuus murtautua läpi oikealta kyljeltä ja takaa, fasistinen kiila, joka oli ryntänyt kauas eteenpäin.
  Kenraali Gota ja muut komentajat olettivat jo Moskovan operaation suunnitelman alustavien keskustelujen aikana, että Krasnogvardeyskistä tulee varmasti panssarivaunutaistelun paikka Neuvostoliiton armeijoiden taistelureservin kanssa, mikä tarkoittaa, että sinulla on oltava suoja. suunnitelma.
  Erityiset saksalaiset lentokoneet, erityisesti Xe-362, tarkkailivat ilmatilaa, niin että Krasnogvardeiskyn taistelusta tuli Toisen maailmansodan suurin tankkien lisäksi myös ilmataistelu!
  Friedrich kutsuttiin taistelemaan vihollista vastaan, hän on Luftwaffen paras ässä, ilmataistelujen kuningas oli kolmannen valtakunnan voiton symboli. Ja hänen vieressään tai melkein vieressä oikealla puolella hyökkäystä ja siksi erityisen voimakasta Fokken-Wulf-5:n muunnelmaa, Helga ryntäsi.
  Poika jopa lauloi:
  - Tähtialuksilla ryntäämme aaltojen läpi! Kvarkit vaahtoavat eetteripyörteissä!
  Helga vahvisti:
  - Punaiset olennot, teillä on koukku! Alamaailman helvetin maailman lapsille!
  Friedrich nauroi ja antoi suosikkinsa:
  - No, ruuvista! Kuoleman enkeli, vihelkää se vain ilmestymään! Revi kaikki saasta palasiksi perseeseen!
  Helga naurahti vastaukseksi.
  - No, sinä olet nokkela!
  Friedrich oli jonkin verran huolissaan lentokoneensa painon kasvusta, yhteydestä pitkän kantaman aseiden asentamiseen ja ammusten lisääntymisestä. Loppujen lopuksi 30 millimetrin tykin ammus , kolme kertaa raskaampi kuin 20 mm:n tykin ja ehkä neljä kertaa tehokkaampi tuhovoimaltaan, on universaali ase, joka on sovitettu kantamaan panssaria sekä tykin pinnalla. planeetalla ja ilmassa! Nuori ässä halusi jopa luopua konekivääreistä, poistaa niiden neljä isokaliiperia, mutta ... Helga vastusti ennen lentoa:
  - Loppujen lopuksi se voi tulla lähitaisteluksi. On parempi pitää tämä valttikortti ...
  - Tarpeeksi Force Majeure ja kaksi "ampujaa"! Friedrich keskeytti. Minulle mitä ampua läheltä - se riittää. Yleisesti ottaen konekiväärin aseistus on mielestäni tarpeeton tässä.
  Helga naurahti iloisesti ja taputti poikaa selkään.
  - Kaikki eivät valitettavasti ole niin voittamattomia ritareita kuin sinä! Monet ässät ovat vielä aloittelijoita, he tarvitsevat tiheämpää tulia voidakseen varmasti lyödä ...
  Friedrich vastusti kohtuullisesti:
  - Niin kallista autoa kuin ME-362 U ei anneta aloittelevalle lentäjälle. Tämä taistelija on ässälle.
  Helga, sen sijaan, että olisi vastannut, törmäsi hävittäjähyökkäyskoneeseensa välkkyen, alastomiin, vaaleanpunaisiin korkokenkiin. Ja mitä muuta tehdä, hätäpuhelu soi.
  Friedrich oli yleisesti ottaen tyytyväinen siihen, että hän poisti kaksi äärimmäistä konekivääriä, massiivinen kone käynnistyi helpommin ja nopeus kasvoi ja siipien keventäminen paransi ohjattavuutta. Vaikka itse tulipisteet oli peitetty suojuksilla, niiden pienentäminen lisäsi merkittävästi auton aerodynamiikkaa. Vaikka Me-362 on aerodynaamisten ominaisuuksiltaan vielä vertaansa vailla mäntämoottoreiden joukossa, sellainen on universaali sodan hevonen.
  Alla harvinaisia puita, peltoja välkkyvät... Päivä on kuuma ja näyttää siltä, ettei sitä ole helppo taistella. Varsinkin venäläiset, jotka häviävät tämän valtavan taistelun. Täällä vasemmalla ja hieman alla lentää variksen parvi... Suuri parvi, ja jotkut varikset ovat hyvin suuria... Pahaenteinen merkki, varikset seuraavat kaikkia sotia, tämä julma maailma vailla sentimentaalisuutta. Kuten Boyarsky lauloi kuuluisassa musikaalissa:
  - Mutta miksi! On mahdotonta elää mielessä! Mutta miksi - elämä ei opeta meille mitään!
  Tämä on väkivaltaa, väkivaltaa ja lisää väkivaltaa! Julmuus, julmuus ja vielä kerran julmuus, joka sementoi kansakunnan!
  Varisparvi näyttää loputtomalta, niitä on kymmeniä, satoja tuhansia, ja ne huutavat niin, että jopa ilmatiiviissä hytissä kuulee. Friedrich kysyi Helgalta radiossa:
  - Voimmeko lyödä heitä konekivääreillä?
  Ässätyttö vastusti:
  - Älä! Jokainen luoti on tässä tärkeä!
  Friedrich naurahti.
  - Mikä on aivan mahdollista! Kuningas valtaistuimen alla, makaa patruunoiden pussissa.
  Korppikotkaparven takaa hyppäsi yhtäkkiä ensimmäinen erä Neuvostoliiton lentokoneita. Salamanterit tapasivat heidät ensin. Tappioita oli molemmin puolin, enemmän venäläisiä kuoli. Friedrich avasi tulen myöhään ja ampui alas vain kahdeksan autoa. Mutta se on silti huono alku. Mutta pari saksalaista "Salamanderit" -3 ammuttiin alas, samoin kuin Me-262, ei ole selvää, kuinka se onnistui pääsemään kaikkien edelle.
  Mutta pääasia oli vielä edessä. Varisparvi loppui, saksalaiset lentäjät hyppäsivät Krasnogvardeisky-kentän yläpuolelle ja aloittivat.
  Kokonainen armeija ryntäsi kohti saksalaista laivuetta, ja täällä itse asiassa oli ilmailua useilta Neuvostoliiton ilma-armeijilta. Valtava armada kaikenlaisia lentokoneita, mutta ennen kaikkea se oli Yakov ja hieman vähemmän Laggs.
  Friedrich avasi tulen yli kuuden kilometrin etäisyydeltä. Hän syöksyi jälleen villin transsin virtoihin, kun et tähtää ja sormesi painavat automaattisesti. Kun ei ole enää harkintaa, ajatuksia, ruumis näyttää olevan sinun, mutta olet jo kuin tuntemattomien voimien nukke... Tämä tarkoittaa, että liha ei ole sinun, vaan alamaailman henki - epäpuhtaat, pahat voimat ...
  No, ja terminaattoripojan päässä, kuinka monta kertaa kappale soi:
  Ystäväpiirissä, mutta samalla yksinäinen,
  Kärsimyksen, surullisten huolien vankeudessa!
  Maailmamme on niin kyllästynyt moittimiseen,
  Laajuutta tai kauneutta ei näy!
  Mihin johdatit meidät - paha paha paholainen?
  Kun paha demoni kääntää armeijan!
  Metsästämässä meitä, tietysti sotilaallista kunniaa,
  Vaikka sieluni on ilkeä loinen!
  
  Sellaista tyhjyyttä kuolevassa hengessä
  Suon ympärillä et näe tietä!
  Ja kuolema, tämä panos häikäilemättömälle vanhalle naiselle,
  Mikä kerää kunniaa pyhällä Venäjällä!
  
  Yksinkertainen ymmärrys ei loista,
  Kaikki verkossa, rajaton voima!
  Halu elää maallisessa asunnossa,
  Maistaminen makealla makeudella, ilolla, onnella!
  
  Mutta kohtalo lähetti hänen poikansa sotaan,
  Missä meidän piti unohtaa rauha!
  Ei tarvitse kirota Saatanaa tästä,
  Emme halunneet mitään muuta!
  
  Lentokoneessa leikkasin pyörteen läpi,
  Suoritettuaan tempun, ja vastaanotto on kruunu!
  Usko minua, isänmaan taistelija ei kuollut,
  Pelataan hautajaismarssi saastalle!
  
  Vihollinen on lukuisa, vahva,
  Autoja, hävittäjiä, ohjuksia!
  Me murskaamme helvetin Wehrmachtin palasiksi,
  Venäjän hyökkäyksiä lauletaan!
  Tulee maan päälle, uskon kommunismin,
  Elämme onnellisina - tiedän varmasti!
  Ihmisten teloittaja murenee - fasismi,
  Voitto tulee ystävällisyydestä, toukokuun valo!
  
  Isänmaa, nopea lento,
  Se antoi meille pyhän elämän!
  Isänmaan hymni laulaa sydämissämme,
  Loppujen lopuksi taistelen kiivaasti hänen puolestaan!
  
  Ja aika, uskon kirkkaana, tulee,
  Murhia ei tapahdu, vanhuus hukkuu kuiluun!
  Suku kehittyy ilman reunaa,
  Huippu ryntää linjan saavutuksiin!
  
  Ja jotta voisimme tuoda sen ajan lähemmäksi;
  Sinun täytyy taistella kuin Venäjän sotilas!
  Jotta se tavoittaa kaikki, jotka eivät ole tyhmiä,
  Että venäläiset osaavat aina taistella!
  Friedrichin päässä soi hyvä isänmaallinen laulu, mutta petturit kädet ja jalat tekivät juuri päinvastoin. Nimittäin he lähettivät kuoria kaikentyyppisiin ja -merkkisiin Neuvostoliiton lentokoneisiin. Neuvostoliiton lentäjät yrittivät päästä lähelle ja käynnistää kaatopaikan ... Volka ampunut yli viisikymmentä autoa liikkeellä, teki käännöksen ja vältti laukaukset ja törmäysyrityksen (hän katkaisi tämän kamikazen konekiväärin lyhyillä purskeilla) . Sitten nuoren ässän kone siirtyi, ja taistelutranssissa ollessaan poika antoi paljon ilma-aseita. Hyvin leikattu alas useita neuvostohävittäjiä, jotka nousivat takaapäin.
  Täällä Friedrich melkein törmäsi itsensä, mutta onnistui liukumaan tulilinjaan ja jatkamaan vastustajien tuhoamista. Tällä kertaa hänen uhreiksi tuli kaksimoottorinen "Pawns". Poikien pään läpi välähti aforismi (eivät pelinappulatkaan ole hulluja, tulevat kuningattaret!). Helga huusi radioonsa.
  - Voi rakas äiti! Kuinka he painavat!
  Friedrich suoritti keskeneräisen kuolleen silmukan, joka katkaisi Neuvostoliiton hävittäjät kaukaa yrittäen mennä Helgan perään. Yksi heistä "Shopkeeper" (Lagg-5), oli isolla punaisella tähdellä rungossa... Joten Neuvostoliiton sankari. Tyttö itse ampui Fokken-Wulfin hyökkäysmuunnelman Rotmistrov-armeijan panssarivaunuihin, jotka etenivät saksalaisten asemiin. Ja samalla hän osui melko tarkasti, onnistuneesti sukeltaen.
  Sillä välin Friedrich taisteli vihollisen lentokoneiden kanssa ja kiitti henkisesti tarvikkeita ammusten lisääntymisestä. Hän onnistui jopa laittamaan T-34-85 panssarivaunuun petturiterminaattorin ja valitessaan komentajan (tämä näkyy antenneista, jotka pölystä ja etäisyydestä huolimatta näkyivät helposti!).
  Luukun kanteen lävistettiin kolme kuorta kerralla ja säiliö pysähtyi...
  Myös alakerrassa oli kuuma, Viidennen Kaartin Pankkiarmeijan etujoukko oli jo kiertynyt SS-kranaderien ja toisen joukkojen osien päälle.
  Ensimmäiset Neuvostoliiton ajoneuvot vieriivät panssarintorjuntaojaan ja hidastuivat. Pikatuliaseet "Tigers" -5 ja "Panthers" -5 putosivat heidän päälleen. Siinä uudet saksalaiset ovat vahvoja, taistelevat etänä, saadakseen etulyöntiaseman heihin nähden, Neuvostoliiton panssarivaunujen oli ryhdyttävä lähitaisteluun. Järjestä kaatopaikka... Mutta taktisesti päätös oli epätarkka, repiä avoimen pellon poikki, jossa ojat kaivettiin, tavata "saalista" odottavia autoja. Kyllä, ei kasa samaan aikaan massaksi?
  Totta, Neuvostoliiton Ils murtautui konkreettisista tappioista huolimatta, kuten pieni nyrkkeilijä, joka sukelsi jättiläisen hillon alle, vihollisen tankkeihin aiheuttaen vahinkoa, mukaan lukien pieniä pommeja. Totta, joissakin "Tigers" -5:ssä ne seisoivat ruudukon päällä, mutta monet ajoneuvot, Saksan jalkaväki, joutuivat asettamaan suojan kirjaimellisesti liikkeellä ollessaan.
  Friedrich ajatteli, että jos venäläiset olisivat antaneet keskitetymmän iskun, heillä olisi ollut paljon paremmat mahdollisuudet "pieniin" ja kannattaviin lähitaisteluihin.
  Punaisten lentäjien rampailu jatkui, mutta esimerkiksi erittäin ketterää "Salamander" -3:a vastaan tämä taktiikka ei tuonut toivottuja tuloksia. Saksan ilmailun tappiot kasvoivat, samoin kuin vielä enemmän Neuvostoliiton. Mutta se ei ollut enää vastaamaton taistelu. Monilla Neuvostoliiton lentäjillä oli kunnollinen kokemus, he eivät turhaan peittäneet Moskovan, joten natseilla kävi melko huonosti.
  Friedrich, jonka hohto on terävöitynyt uskomattoman, vältti aina osumia ja osui intuitiivisesti vaarallisimpiin Neuvostoliiton hävittäjiin. Yritetään tyrmätä johtajat. Hän teki sen, ja se toimi ilman sytytyskatkoja. Päässäni muuten oli tyhjyys ja taistelun käsityksen puute sellaisenaan. Ruumis reagoi, kohteet saatiin kiinni, ei ollut mistään. Muutaman kerran saanut jopa tankkeja.
  Ja monet sadat, elleivät tuhannet kaikenlaiset lentokoneet välkkyivät ja välkkivät silmieni edessä. Täällä esimerkiksi Huffman Non-362:llaan... Taistelee erikoisella tavalla, nopeus, suihkukoneen nykiminen ja roskia lentää joka suuntaan... Eikä venäläisetkään ole huonoja.... Juuri siellä Kozhedub on, olisi aika ottaa hänestä jännitteet pois... Friedrich liikkuu minimissään, nyt ei tarvitse kääntyä, lyödä taloudellisesti, vaan vain, joten hieman siirtymässä tappiosta..
  Ampumatarvikkeet ovat loppumassa, samoin kuin polttoaine tankeissa, ja vaikuttavia vahvistuksia saapuu saksalaisilta. Salamanterit ja jopa useat mahtavat Me-362-koneet lähtevät ensimmäisinä taisteluun ja niiden takana loput natsien hyttysleiristä. Jälleen rannikolta rannikolle... Myös Neuvostoliiton koneet alkavat vetäytyä. Polttoaine on loppumassa ja tappiot ovat ylittäneet: kaikki ajateltavissa olevat ja käsittämättömät rajat. Friedrich palaa ja kysyy Helgalta:
  - Kaikki on hyvin?
  Tyttö vastaa:
  - Lentokone on liikkeellä! Pudotin kuusi tankkia ja yhden hävittäjän...
  Friedrich vihelsi:
  - Kyllä, ohitit jopa minut tuhoutuneiden tankkien määrässä. Itse tuhosin vain viisi kuono-autoa!
  Helga naurahti.
  - Ja kuinka monta konetta?
  - Lentokoneita? - Friedrichin päässä välähti numerot... - Tasan kolmesataa yksi! Uusi maailmanennätys. Tässä saavutus...
  Helga huudahti:
  - Kyllä, olet vain ritari! Ei, pian tuhon jumala. Suuri Kali itse ... universaali taistelija!
  Friedrich korjasi kohteliaasti:
  - Itse asiassa Kali ei ole jumala, vaan pahuuden jumalatar. Eli nainen, vaikka hindulaisuudessa erittäin arvostettu ja suosittu jumaluus. Hänelle on rakennettu monia temppeleitä, ja rukouksia pidetään.
  Poika huomasi yhtäkkiä, että hän oli naarmuuntunut pahoin vivusta. Ja kirottu:
  - Perkele! Ei kannattanut tehdä käännettä niin raskaasti aseistetussa ajoneuvossa.
  Helga sanoi huolestuneena:
  - Entä seuraava lento ilman minua?
  Friedrich vahvisti helposti:
  - Kyllä, sinun Fokkenisi tankataan ja lastataan vielä, ja omani on jo valmis. Älä vain puhu, vaan pidä huolta itsestäsi!
  Helga sanoi painokkaasti:
  - Ei! Neuvoni sinulle on taistella ja taistella parhaansa mukaan... Jos suinkin mahdollista.
  Lentokoneet laskeutuivat ja Friedrich juoksi seuraavaan autoon. Valittu Me-362:n ja Assault F -490:n yhdistelmä oli optimaalinen kaikkien aikojen ja kansojen superperseille.
  Friedrich tunsi paljain jaloin Fokken-Wulf-4:n teräviä, karkeita polkimia, ja alkoi puristaa vauhtia ja laulaa mukana:
  - Menen taistelemaan! Murskaan olennon tomuksi!
  Taistelu Krasnogvardeiskissa jatkui. Itse Rotmistrov-armeijan panssarivaunujen lisäksi taistelukentälle saapui ajoissa puolitoista sataa Neuvostoliiton ajoneuvoa, jotka oli otettu eteläpuolelta ja Kashirnan Neuvostorintaman alueelta. Totta, toistaiseksi vain ensimmäinen erä autoja on saapunut. Neuvostoliiton ilmailu ei myöskään ajatellut antautumista, mutta toistaiseksi se ei ole ollut erityisen aktiivinen.
  Friedrich ryhtyi työskentelemään tankkien parissa käyttämällä erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja kanuunojaan. Hänen mielestään 37 millimetrin kaliiperi soveltui edelleen tähän tarkoitukseen optimaalisesti. Täällä esimerkiksi Rudel tällaisilla aseilla, ilman taistelutranssia, tuhosi, tai oikeammin, mikä on oikeudenmukaisempaa, tyrmäsi 534 tankkia koko sodan aikana. Mutta hän oli tavallinen ihminen, ei Friedrich. Poika muisti, kuinka hänen isänsä kertoi äidilleen, että yhteisvaikutus lapsen kohdussa kantavaan sikiöön, paitsi ilmiömäisten kykyjen ilmentyminen murrosiässä, voi muuttaa jälkeläisestä psykopaatin ...
  Ehkä hänen taistelutrancensa ja tämä soturin supervoima on myös seurausta iskusta, jonka luonne on hänelle tuntematon.
  Mutta nyt tankit tulevat, lentäjän mielestä niiden liikkeet näyttävät hitailta, ja vielä enemmän Friedrichiltä. Nuori ässä alkoi irrota vaakatasosta. Se vain sytyttää ja iskee. Valon välähdyksiä, pienistä räjähdyksistä, luukut lävistetty. Samaan aikaan monet autot syttyvät, koska kaasusäiliöt sijaitsevat taisteluosastossa. Ja tuho, T-34 lensi kuin ritsapiippu.
  Usein ammusten osuminen aiheutti ammusten räjähdyksen. Ja tämä vuorostaan...
  Friedrich ei ajatellut tällaisia pikkujuttuja, hän katseli kuvaa, kun neuvostokansan kaivamien ojien jälkeen raskaita tappioita kärsittyään ja läpimurtoyritysten turhuuden tajunnut vartijapanssarivaunut liikkuivat.
  Mutta myös täällä heitä odotti epämiellyttävä yllätys. Kaksi tusinaa "superferdinandia" onnistui lähestymään. Niillä oli valitettavasti vahvemmat ajo-ominaisuudet amerikkalaisten moottoreiden käytön ansiosta.
  Neuvostoliiton ajoneuvot liikkuivat avoimen kentän poikki, mikä tarkoittaa, että legendaariset hävittäjät saattoivat osua jo kolmen kilometrin etäisyydeltä. Tietenkin "Superferdinandit" missasivat, mutta ilmatorjunta-aseiden korkea tulinopeus antoi heille mahdollisuuden osua melko usein. Lisäksi pelto oli voimakkaasti kaivettu ja kynnetty kuorilla, eikä T-34-85 voinut nostaa nopeutta. Mutta ne silti liikkuivat kuin aallot purkauksen aikana. Ja Panthers -5 ja ketterät American Witches -5, nopeat panssarihävittäjät, kiiruhtivat avuksi Ferdinands -4:lle.
  Friedrich yritti tyrmätä (puhtaasti alitajuisesti) komentajat. Jopa sormeni kramppasivat jännityksestä. Ja siellä oli hedelmiä! Nuori terminaattori tyrmäsi vaakasuuntaisesta heijastuksesta neljäkymmentäkaksi T-34-panssarivaunua, kolme KV-konetta ja kaksi Su-122-konetta. Se olisi voinut olla kolme muutakin autoa, mutta Neuvostoliiton hävittäjien hyökkäys ja mikä tärkeintä hyökkäyslentokone, häiritsi heitä. Heidän mukaansa Friedrich alkoi istuttaa sekä 37-millimetristä ilmapistoolia että kahta 20-millimetristä (myös varsin silmiinpistävää, jos osut lyhtiin tai kaasutankkiin tai moottoriin.
  Vain kaksikymmentäseitsemän lentokonetta, ja niistä kahdeksantoista Ilsiä... Ei paha, kun otetaan huomioon jokaisen tankin tärkeys, jopa vaurioituneena tässä itsepäisessä taistelussa... Tässä on muutama T-34-85 kiihdytetty, ja silti murtautui läpi sulkeakseen alue. Täällä heikosti panssaroitu amerikkalainen "Witches" -5 leimahti.
  Friedrich näki Hans-Ulrich Rudelin hyökkäyslentokoneen. Tämä jo pitkään kuuluisa ässä näyttää myös päättävän korvata "Shtukan" vahvemmalla ja nopeammalla Focken-Wulf-5:llä. Hänen soihtunsa tunnus on kaikkien tiedossa. Hän kysyi Friedrichiltä:
  - Kuinka voit, kuoleman enkeli!
  Terminaattoripoika vastasi:
  - Asiat Gestapossa, ja minulla on saavutuksia!
  Rudel vakuutti:
  - Ja minä voin hyvin! Mutta kuinka onnistut ampumaan niin tarkasti ja nopeasti, ja jopa vaakatasosta?
  Ässäpoika nauraen, vastasi tai jopa lauloi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista, tiedän varmasti! Löydä Maan kuninkaiden timantti juoksevasta vedestä!
  - Ei mitään, täytän päivän päätteeksi kolmekymmentä! Rudel lupasi.
  Paluu, lentokoneen vaihto ja jälleen alkuperäinen Me-362, lentokone, joka siipien luodinreikiä lukuun ottamatta ei saanut vahinkoa Volkan johdolla. Ja tietysti tankkitaistelu....
  Krasgvardeiskyssä oli kuuma. Viidennen kaartin armeijan kolonnit ja muilta rintamilla poistetut prikaatit vetäytyivät. Saksalaisten luo ryömi vahvistuksia, mukaan lukien tusina amerikkalaista panssarivaunuhävittäjää, uusimmat M-18-koneet 110 millimetrin aseilla. Nämä koneet eivät olleet tappavampia kuin Tiger-5-aseet, kaliiperi 105, ja jopa voittivat T-34:n paremmin, koska ne olivat vähemmän alttiita kimmoille. Itse ase on samaan aikaan myös muunnetusta amerikkalaisesta ilmatorjuntatykistä, mikä tarkoittaa, että se on nopealaukaisu. Vain täällä panssari on heikompi kuin saksalaiset, mutta silti 186 millimetriä riittää pitämään ammuksen otsassa. Etenkin liikkeellä ollessa T-34-85 tahriutuu hyvin usein.
  Friedrich tunsi jopa kaukaa tsunamin lähestyvän, puna-armeijan lentokoneiden uuden aallon. Tämä tarkoittaa, että se ei ole panssarivaunujen päätettävissä, sillä ne ovat jo melkein tarttuneet tiukkaan, joten anna hyökkäyslentokoneiden huolehtia niistä. Heidän joukossaan on muuten näkyvissä erittäin raskaasti aseistettuja ja panssaroituja He-329-koneita. Hyökkäyksenä lentokoneet ja tankkien hävittäjät ovat vahvoja. Varsinkin 88 mm:n Ra-44-aseilla, jotka läpäisevät paitsi tankin katon myös otsaan. Vain täällä ilmataistelussa tämä kone ei ole lievästi sanottuna yhtä monipuolinen kuin "työtamma" Fokken-Wulf.
  Hyökkäyslentokoneiden joukossa Friedrich huomasi Helgan koneen. No, tietenkin, takaisin riveissä.
  Terminaattoripoika, laskeutuessaan hieman matkan varrella, leikkaamme auki kolme tankkia ja itseliikkuvat tykit-76, lauloi:
  - Meillä on esitys! Yksinkertaisesti korkein superluokka!
  . LUKU 18
  Helga vastasi heti:
  - Tietysti uskon sinua! En antanut sydäntäni pedolle! Vastaus annetaan sinulle - uskotko vai et?
  Vastauksen sijaan Friedrich alkoi ampua kaukaa pohjasta ... Ja sitten nousi korkeuteen.
  Neuvostoliiton lentokoneita oli melko paljon, mutta silti vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Luftwaffen lentäjät tunsivat olonsa varsin itsevarmaksi, kuin ekaluokkalainen, joka oli lyönyt ärsyttävän ikätoverin tuntemattomassa koulussa, jonka jälkeen hän oli kirjaimellisesti vallannut voimia.
  Neuvostoliiton lentäjistä tuli ovelampia, ja joutuessaan iskujen alle he hajosivat välittömästi ryhmiin yrittäen vetää saksalaisia itseään kohti. Friedrich hyökkäsi heidän kimppuunsa ja kiipesi mäkeä ylös. Hänelle kuitenkin vihollisen kieltäytyminen suoraviivaisesta hyökkäyksestä vain helpotti taktiikkaa. Mutta muut saksalaiset hävittäjät kiipesivät taisteluun.
  Friedrich huomautti harmissaan, että He-362 oli yleensä hänen edellään. Mutta ei se mitään, useiden kilometrien pitkältä etäisyydeltä ei kukaan osaa leikata joka tapauksessa.
  Ja "Salamanterit" -3, aivan kuten lasten paperilentokoneita, hyppäävät, hyppäävät kuin hai aalloilla, ja he itse saavat ...
  Friedrich valitsi uhrinsa, komentolentokoneen, ennen kuin ehti miettiä, kuinka tämä auto ammuttiin alas. Poika toi esiin moraalin:
  - Voit hävitä sodassa, toisin kuin urheilussa, kerran, voit voittaa sodassa, toisin kuin pelissä, loputtomasti! Kuitenkin nappulat laudalta lentävät pois vain häviäjältä, voittaja laittaa laudalle aiemminkin ammutut taisteluyksiköt!
  Taistelu tuntui kuitenkin kentällä. Esimerkiksi Wittmann on jo melko kova tankki-ässä, hän taisteli "Tigerillä". Hän myös ampui ampujan ohella melko usein, vaikka panssarivaunu kääntyi helposti ympäri. Tykkimies Schleich tuskin ehti pyyhkiä hikeä kasvoiltaan. Tämän teräshirviön otsaan on lyöty jo useita kertoja, mutta toistaiseksi se on onnistunut kikottamaan. Wittmann huusi keuhkoihinsa:
  - Anna heidän tulla lähemmäksi, älä hermostu, kiitos...
  Taistelun osallistujan, 31. prikaatin apulaisesikuntapäällikön, josta äskettäin tuli Neuvostoliiton sankari, Grigory Penezhkon vaikutelmat puhuivat myös ihmisen tilasta noissa kauheissa olosuhteissa. ... Ennen mielikuvia oli raskaita kuvia ... Oli sellaista pauketta, että kalvot puristivat, verta valui korvista. Jatkuva moottoreiden pauhina, metallin kolina, pauhina, kuorien räjähdyksiä, revityn raudan villi kolina... Tyhjistä laukauksista kääntyi torneja, kiertyi aseita, haarniska räjähti, tankit räjähtivät.
  Läpäisemätön raskas "Patton" -3, melkein tyhjä, yritti ottaa Neuvostoliiton T-34-85:n. Hän ärähti, suojattu panssari pullistumassa. "Noidat" -4 liukastuivat ja yrittivät toteuttaa liikkeen itse. Oli kuin se olisi muinaisten ritarien ratsuväen armeija, joka aikoi tappaa toisensa. Usein molemmat panssarit ampuivat suoraan ja räjäyttivät toisiaan.
  Ampumisesta kaasusäiliöihin tankit syttyivät välittömästi. Luukut avautuivat ja panssarivaunut yrittivät päästä ulos. Grigory näki nuoren luutnantin, puoliksi palaneen, riippumassa panssarissaan. Haavoittuneena hän ei päässyt ulos luukusta. Ja niin hän kuoli. Lähellä ei ollut ketään, joka auttaisi häntä. Sotilaat menettivät ajantajunsa, he eivät tunteneet janoa, lämpöä eivätkä edes iskuja tankin ahtaassa ohjaamossa. Yksi ajatus, yksi halu - eläessään voita vihollinen. Neuvostoliiton tankkerit, jotka nousivat haaksirikkoutuneista ajoneuvoistaan, etsivät kentältä vihollisen miehistöjä, jotka jäivät myös ilman varusteita, ja löivät heitä pistooleilla, tarttuivat käsiin.
  Surrealismin tyylinen kuva kapteenista, joka jossain kiihkossa kiipesi haaksirikkoutuneen saksalaisen "Tiger" -5:n panssariin ja löi konepistoolilla luukkua "savuttaakseen pois" natseja siellä. Melko rohkeasti tankkikomppanian komentaja Chertorizhsky toimi. Hän tyrmäsi kuorien pyörteen läpi murtautuen vihollisen "Tiger" -5 kylkeen, mutta hän itse sai osuman. Autosta ulos hyppääneet tankkerit sammuttivat palon. Ja he lähtivät jälleen taisteluun.
  Helga oli jo lävistänyt Grigori Penezhkon tankin katon viimeisellä kuorella. Ammus osui kaasusäiliöön ja kaikki syttyi liekkeihin. Liekit polttivat Neuvostoliiton tankkerit pakottaen ne hyppäämään ulos luukuistaan. Mutta haavoittuneella Grigorylla itsellään ei ollut aikaa hypätä ulos ... Hän paloi elävältä ymmärtäen, mikä alamaailma on ...
  Friedrich, nähdessään, että vihollisen lentokone oli jo viisaampi ja yritti lentää pois yhteisellä tavalla, hyökkäsi itse panssarivaunuihin... Saksalaisilla oli todella vaikeuksia, vaikka raskaasti aseistetut englantilaiset Challenger-panssarit tulivat taisteluun. miehistöt ovat myös Britannian pojista ja ampuvat erittäin tarkasti!)
  Friedrich on täynnä demonista energiaa ja jännitystä, hän on valmis yksin lakaisemaan pois kaiken ja kaikki, vaikka joutuisit taistelemaan kokonaisen panssariarmeijan kanssa ja vielä enemmän ilmalla. Mutta sinun on palattava, polttoaine ja ammukset ovat loppumassa, tätä varten lento, jossa ammutaan alas 57 lentokonetta ja tyrmätään 31 panssarivaunua ja kuusi itseliikkuvaa tykkiä sekä kaksi muuta panssaroitua miehistönkuljetusalusta, kolme katyushaa, neljä Andryushaa, autoja, jotka yrittivät mennä taakse.
  Helga huomautti:
  - Venäläisillä on laulu naisista kylissämme! Ja meillä ei ole vain taistelevia naisia, vaan myös miehiä, mitä tarvitset!
  Friedrich suostui:
  - Meidän miehet, mitä tarvitset, mutta naiset ovat parempia!
  Helga sanoi ovelasti:
  - Nainen voittaa vuodattamalla kyyneleitä, mies saamalla ne vuodattamaan!
  Friedrich hampaita paljastaen huomautti:
  - Koska olemme teräviä, niin kaikki ei ole niin huono tänään!
  Sinun täytyy lentää seuraavalle lennolle yksin ... No, jos on, niin ei ole mitään järkeä menettää sydämensä ... Focken-Wulfissa on jo kuuma ilmajäähdytteisellä moottorilla. Erittäin kuuma, moottori, plus aurinko, plus vähän aikaa jäähtyä. Friedrich itsekin ihmetteli, kuinka hän ei ollut vielä pudonnut niin rajulla kuormalla. Loppujen lopuksi se on alkeellista ... se syö pois kaikki sisältä ...
  Neuvostoliiton tankit ohennettiin kokonaan... Siitä huolimatta vahvistukset saapuivat jälleen saksalaisille, ja melkein kaikki hyökkäyskoneet heitettiin taisteluun... Mutta vahvistukset sopivat myös Rotmistroville ... Samat tankit toiselta rintamalta.
  Mutta ilma on paljon rauhallisempi, vaikka hävittäjiä tai hyökkäyslentokoneita on erilliset erät.
  Friedrich toistaa vanhaa todistettua taktiikkaa, hän tietää jo, ettei hän petä häntä. Ja saksalaiset...
  Myös uudelleenryhmittelyä tapahtuu, koska suurin osa Neuvostoliiton tankeista on jo tuhottu, niin voit yrittää hyökätä itsesi kimppuun... Wittmann huomautti synkästi:
  - Kahdeksan tankkia tyrmättiin ... Yhtenä päivänä se on hyvä, mutta sellaiselle päivälle se on huono ...
  Ohje korjasi:
  - Itse asiassa kaksitoista...
  Wittmann keskeytti:
  - Neljä tuhoutunutta autoa, kun venäläiset kiipesivät syvän panssarintorjuntaojan läpi - ei lasketa! Se oli alkeellista. Kyllä, ja ammukset pitäisi täydentää ...
  Mutta Neuvostoliiton panssarivaunut ryntäsivät jälleen eteenpäin, kun hyökkäyslentokonet alkoivat erityisesti saada niitä. Erityisesti Friedrich, joka ampui viisikymmentäviisi kuorta, joista neljäkymmentäyhdeksän T-34-tankkia ja kuusi itseliikkuvaa tykkiä. Ja se kesti viisi ja puoli minuuttia... Siinä se taistelu... Tietysti se olisi voinut olla enemmänkin... Friedrich ajatteli, miksi hänen pitäisi ampua kahdesta tykistä samaan aikaan? Ja yksi riittää... Sillä välin...
  Helga tapasi hänet lentokentällä, suuteli häntä niin intohimoisesti, kuiskasi:
  - Tässä on ritarillisuuden ruumiillistuma - Don Quijote!
  - Mitä sanoit? Friedrich tiuskaisi.
  Tyttö toipui heti:
  - Anteeksi sudenpentu... Halusin sanoa Lancelot!
  Ässäpoika napsahti:
  - Sitten toinen asia! Loppujen lopuksi Don Quijote on ritarin parodia. Tyhmää ritarillisuutta ja välinpitämätöntä aatelistoa pilkataan tavallaan!
  Helga suostui.
  - Ymmärrän sen yleisesti! Mutta...
  Friedrich keskeytti tytön:
  - Lentokoneissa elossa!
  Neuvostoliiton panssarivaunumiehistöt ja lentäjät näyttävät tehneen viimeisen yrityksen kääntää äärimmäisen epäonnistuneen taistelun vuorovesi. Kenraali Gota kokeneena komentajana, joka oli jo perusteellisesti perehtynyt venäläisten taktiikoihin, ei kiirehtinyt hyökkäämään, ja jopa nojautui hieman taaksepäin käyttääkseen tulivoimaetua sataprosenttisesti. Ja tietysti varaus. Tämä on pitkän nyrkkeilijän taktiikka, joka vetäytyy lyhyen miehen eteen, toimii toisena numerona, mutta ei anna alamittaisen pinseriin sulkea etäisyyttä ja saada etua. No, Rotmistrovilla ei ole muuta vaihtoehtoa! Joko hyökkää tai kuole! Jälkimmäinen on parempi, vaikka molemmat voivat hyvinkin olla yhdessä!
  No, Friedrichin on taisteltava myös lentokoneiden kanssa ... Se on myös taistelu, ja vihollinen on rohkea ...
  Mutta ensin terminaattoripoika ampui viisitoista hyökkäävää T-34-85-panssarivaunua. Niin eteeristä yhdessä purskeessa...
  Helga huudahti:
  Sinä olet ilman keisari! Näin Kolmas valtakunta tulee kuuluisaksi!
  Friedrich vastasi hänelle:
  - Ja hän on jo kuuluisa! Eikä tarvitse kehua!
  Helga huusi:
  - Ja sinä ylistät häntä vielä enemmän!
  - Yrittää! Friedrich murahti.
  Hän vaipui takaisin ultrataistelutranssiin. Outoja ajatuksia pyöri pojan päässä. Esimerkiksi, mitä hänelle tapahtuu kolmannen valtakunnan voiton jälkeen? Tietenkin keisarin vaimon holhous antaa hänelle korkeimman aseman, ja hänen pojastaan tulee Suuren imperiumin perillinen. Jännittäviä näkymiä! Ja lopulta venäläiset oppivat järjestyksen ja kurin, johon edes Stalin, verinen georgialainen, ei voinut tottua heitä.
  Vaikka voitto on tietysti vielä kaukana... Tai se voi ottaa ja kääntää hävittäjä törmäyksen Fritziin. Tappaa tällä tavalla useita kymmeniä fasistisia ajoneuvoja ja palata Neuvostoliittoon sankarina?
  Mutta auttaako häntä, jos vankeudesta paenneet sodan sankarit ammutaan, mutta .... Stalin ei luota kehenkään, hän sanoi, ettei hänellä ole poikaa Jakovlev! Joten hän ei voi enää palata Friedrichin luo... Etenkin hänen tekojensa jälkeen... Oli mahdollista paeta heti Neuvostoliittoon, kun hänelle annettiin "Stuka". Pojalle annettaisiin anteeksi... No, ehkä he lähettivät hänet rangaistuspataljoonoihin, ja jos hän myös ampuisi alas joitain natseja... Kyllä, hänellä oli mahdollisuus palata... Mutta nyt, Neuvostoliitossa he ei säästä häntä, hänestä on tullut liian verinen....
  Friedrich ajatteli, miksi hän ei loikannut Neuvostoliiton puolelle. No, okei, hän liittyi Hitler Youthiin ollessaan Berliinin keskustassa, eikä hänellä ollut muuta tapaa selviytyä. Mutta miksi hän tappoi komissaarit? Voisit vain sammuttaa sen ... Miksi peto yhtäkkiä heräsi siihen ... Ei edes peto, koska eläimet tappavat yleensä syödäkseen tai nälän tunteen vuoksi. Ihminen puolestaan muutti tappamisen hauskaksi, muuttuen pahemmaksi kuin tiikeri ...
  Mitä hänelle tapahtui, että murha alkoi tuoda iloa, ja halu ylentää Kolmannessa valtakunnassa, tehdä ura vangitsi koko olemuksen? Kuka hänestä tuli, .. Miksi hän menetti isänmaallisuuden tunteen ja kiintymyksen kansaansa?
  Onko hänellä kuitenkin sellainen? Tässä on sama kenraali Vlasov tai Boris Alekseevich Smyslovsky. Tässäkin oudolta henkilöltä se vaikutti tsaari-Venäjän jalojoukon esimerkilliseltä edustajalta. Ja hänen täytyi mennä Hitlerin ja muiden fasistien puolelle. Venäjän keisarillisen armeijan upseeri, kapteeni. Sisällissodan jälkeen hänet internoitiin Puolaan, minkä jälkeen hän muutti Saksaan. Hän astui palvelukseen Saksan armeijassa. Vuodesta 1928 vuoteen 1932 hän opiskeli Reichswehrin sotilasosaston (General Staff Academy) korkeammilla kursseilla. Toisen maailmansodan aikana hän osallistui aktiivisesti venäläisten vapaaehtoisyksiköiden muodostamiseen. Hän uskoi, että saksalaiset voisivat edistää Venäjän palauttamista: "Saksan armeijoiden voiton pitäisi johtaa meidät Moskovaan ja siirtää valta vähitellen käsiimme. Saksalaiset joutuvat jopa Neuvosto-Venäjän osittaisen tappion jälkeen taistelemaan anglosaksista maailmaa vastaan pitkään. Aika tulee palvelemaan meitä, eivätkä ne ole meistä kiinni. Merkityksemme liittolaisena kasvaa ja meillä on täydellinen poliittisen toiminnan vapaus."
  Pojan pää leijui aiemmin Internetistä lukemaansa... Aivan sattumalta hänen silmänsä juoksivat yli hakuteoksen sivun - "natsismin rikoskumppanit - kansakunnan häpeä!"
  Totta, samaan aikaan hän ei koskaan tehnyt yhteistyötä kenraali A. A. Vlasovin kanssa, koska hän ei jakanut näkemyksiään tai toimintasuunnitelmaansa, mutta hän tapasi hänet henkilökohtaisesti kolme kertaa, pääasiassa Saksan kenraalin ohjeiden mukaisesti.
  Friedrich keskeytti ajatuksensa... Kahdeksankymmentäkolme Neuvostoliiton lentokonetta ammuttiin alas, ja viimeisiä kuoria jo istutetaan tankeihin, ja on jo mahdollista palata... No, mikä paskiainen hän on... Kuinka hän on tehnyt kaatunut... Verinen huora! Silmät kastuivat heti... Suolaisia kyynelpisaroita valui alas sileitä poikamaisia poskia... Kuinka katkeraa, ammu vaikka itsesi!
  Palattuaan väsyneen mutta iloisen Helgan näky nosti heti hänen mielensä, ja hän ryntäsi jälleen taisteluun ... Hän on soturi! Joten hän syntyi voittamaan, ja jonka kansakunta on heikompi, hän ei ole hänen ystävänsä!
  Helga huomasi yhtäkkiä:
  - Itketkö sinä?
  Friedrich pudisti päätään.
  - Minun silmäni valuvat jo, väsymyksestä! Mikä taistelu! En ole sulkenut silmiäni kuuteen päivään! Ja ennen sitä, melkein ei nukkunut!
  Helga lohdutti:
  - Täällä pata sulkeutuu ja me nukutaan vähän... Se jää vähän. Vain vähän voittoon!
  Lento Focken-Wulfach-4:llä, vihollisen lentokoneet eivät ole näkyvissä, ja tankkeja on vähän jäljellä. Mutta jopa ne, jotka ovat siellä, on lopetettava.
  Helga kuiskaa radioon:
  - No, haetaan ne! Joten vääntää kahdeksan!
  Friedrich nauraa.
  - Kahdeksan kiertäminen on parempi kuin kuuden saaminen olkahihnoihin!
  Tyttö törmäsi autoon sukelluksesta ja haukkui:
  - Ei, sinua ei voi kuvitella kuudeksi. Sinulla on kuninkaan rotu.
  Viidennen kaartin armeijasta tuli sarvet ja jalat. Nyt Gotha antoi käskyn edetä, varsinkin kun oli jo ilta, aika oli kulunut reilusti illallisen jälkeen ja pimeys alkoi lähestyä.
  Taistelukentällä oli yli tuhat ja sata haaksirikkoutunutta ja tuhoutunutta neuvostopanssarivaunua ja noin kolmesataa saksalaista panssarivaunua, jotka saivat jonkinlaisia vaurioita. Näistä noin kuusikymmentäviisi autoa ei ollut mitenkään entisöinnin kohteena.
  Ja Friedrich, joka jätti tyttöystävänsä nukkumaan pinnasänkyyn, lensi edelleen. Tällä kertaa se ohjattiin tukahduttamaan tykistöä. Rotmistovin epätoivoinen marssi vei osan joukkoista, Meinsheinin armeijat pois, ja ne etenivät korkeintaan kaksitoista kilometriä päivässä ja illassa. Yö tuli, mutta iskusotilaat työskentelivät edelleen. He vaihtoivat vain lentäjää.
  Jälleen kerran Friedrich kohtasi U-2-yöpommittajat. Autot lensivät melkein lähellä maata - matalan tason lento. Heillä olisi ollut mahdollisuus lipsahtaa läpi sellaisella naamiolla, mutta tässä tilanteessa nuoren terminaattorin pirullinen vaisto toimi.
  Lisäksi Friedrich tunsi yhtäkkiä kovasti häpeää kyyneleitään, ja hänestä tuli raivoisa... Jopa pojan ilme muuttui. Ja aivan erilaiset sanat, toisesta laulusta, ryntäsivät päässäni;
  Viha leviää kehon läpi tulisena aallona,
  On mahdotonta ymmärtää sellaista asiaa ja sitä, mitä minulle tapahtuu nyt!
  Täällä alamaailma avasi kaiken mustuuden sielussa,
  Haluan palatseja - minulle ei riitä rakas ja paratiisi mökissä!
  
  Ja kuinka kaikki tapahtui, ei edes Jumala tiedä,
  Minusta tuli petturipaskiainen, mutta toistaiseksi olen kuollut!
  Mistä tämä ilmestys on, kuka sen synnytti,
  Haen inspiraatiota kulhoon - mahtavia voimia!
  
  Paholainen raahasi meidät verkossa ja heitti meidät noidankehään,
  Näin kävi, jäin verkkoon!
  Mutta minä katkaisen verkon ja otan vastaan Jumalan sydämelläni,
  Älä vain kiroa taivaallista kuuta!
  Ja nämä ovat aseveljiä, tiedän varmasti!
  
  Oi, anna minulle mahdollisuus pyhä Herra
  Luonteeni, olet petos ja häpeä!
  Halusin lihaa, paitsi lihaa,
  Ja päätyi kuiluun, jossa viisaus nukahti!
  
  Fasisti sanoi: te palvelette meitä -
  Saat tunnustuksen maasta, rahasta ja arvonimikkeistä!
  Mutta luovuta sielusi
  Ja tämä on maailman pahin rangaistus!
  
  Mutta olen heikko, joutunut sekaisin,
  Ja hän tuhosi elävät, kunnian ja omantunnon!
  Olkoon niin, kova tosiasia
  Loppujen lopuksi se ei ole romaani, se on vain tarina!
  
  Mitä minun pitäisi tehdä, takaperin;
  Ei ole enää jäljellä, ja nyt on ainakin kaula silmukassa!
  Mutta demoni sanoi, lopeta sotku,
  Sellaista pelkuruutta, usko meitä, en hyväksy!
  Friedrich lopetti tämän "laulun", lyömällä "korvansa" alas ja sitten hän tunsi olonsa äärimmäisen väsyneeksi ... Ja mikä on jo kukoistanut, mikä tarkoittaa, että uusi päivä on koittanut heinäkuun 11. päivänä. Ja hän on ollut jaloillaan seitsemän päivää...
  Laskeutumisen jälkeen poika ehti tuskin juosta kerrossänkyyn ja kaatui välittömästi;
  Unelma osoittautui erittäin jännittäväksi ... Friedrich unelmoi olevansa opiskelija ja kuunteli luentoa. Lisäksi jättimäisen kasvun opettaja kertoo sen niin innostuneesti ja kiihkeästi, että kuuntelet tahattomasti. Siellä puhutaan Venäjän pitkäaikaisesta historiallisesta vihollisesta, Yhdysvalloista. Näyttää siltä, että hänen kotimaassaan he lopulta keksivät arvokkaan kostoaseen;
  - Sinun tulee olla tietoinen siitä, että Pentagonin armeija on käyttänyt parhaat iskujoukkonsa taistelussa haluamme murtaa polku muihin maailmoihin. Lähetin Naton armeijalle sähkeen, jossa totesin, että en aio vallata maata, että teen rauhanomaista tutkimusta koko ihmiskunnan hyödyksi. He eivät ymmärtäneet viestiäni, he mittaavat kaikkia heidän epäilyttävällä ja itsekkäällä arvoasteikolla. Nämä megalomaanit paskiaiset luulevat voivansa hallita koko ihmiskuntaa. He ajattelevat, että jos heillä on maaninen intohimo vangitsemiseen ja tuhoamiseen, muiden maailmojen edustajilla pitäisi olla sama eläimellinen intohimo.
  Puhuja pysähtyi ja kuunteli runsaita aplodeja. Ja Volka myös taputti hänelle voimakkaasti, vaikka hän ei halunnut tunnistaa auktoriteettia takanaan. No, mahtava jättiläinen jatkoi:
  - En ole peto tai saalistaja, mutta pystyn ja aion puolustaa itseäni, sivilisaationi hyvä riippuu taistelustani, ja jos viholliseni ja sivilisaationi viholliset aikovat hyökätä, aion puolustaa itse. Minä tuhoan ne, jotka ovat minun ja vapauden välissä. Ne, jotka ovat melkein orjuuttaneet ihmiskunnan pitäen itseään korkeimpana kansakuntana ihmisten lainkäyttövallan ulkopuolella, kohtaavat koston. Olen jo antanut ryhmälle oligarkkeja pennin kullekin, näytän heille esimerkin ihmisestä, joka pystyy taistelemaan, eikä mene kirveen alle kuin alistuva lammas. Meidän kaikkien on yhdistyttävä, koska tämä on yhteinen asiamme, koska maan päällä ei pian ole mitään hengitettävää. Nyt bisnestä. Amerikkalaisten ja Naton laivastojen päihittämiseksi tarvitsemme suuria, rajattomia energiavarastoja, pohjimmiltaan uuden aseen, ja meillä on se. Monille, jopa parhaille teistä, H-pommi näyttää äärimmäiseltä. Monet, jopa parhaat teistä, olettavat, ettei ole muuta tehokkaampaa tapaa saada energiaa, paitsi tuhoaminen, jota voi olla vaikea toteuttaa käytännössä. Te kaikki tunnette lämpöydinreaktiot, vetyatomien fuusioitumisen ja heliumin muodostumisen. No, muita elementtejä rautaa asti. Ydinfuusio antaa valoa tähdille miljardeja vuosia. Ja monille teistä tuntuu uskomattomalta , että täysin uusia synteesireaktioita voidaan suorittaa: niitä ei käytännössä ole luonnossa. Monet teistä ovat täynnä stereotyyppisiä ajatuksia siitä, että jos reaktiota ei ole luonnossa, niin se ei voi olla olemassa periaatteessa. Mikä absurdi harha, supersivilisaatioiden tiede tarjoaa tavan saada jättimäisiä energiamassoja mittakaavassa ja reaktioita, joita luonnossa ei ole. Tiedät jo kvarkkien olemassaolon: minihiukkaset, jotka muodostavat alkuainehiukkasia. Jopa tieteenne on löytänyt satoja alkuainehiukkasia. Niiden lisäksi, jotka tieteenne on myös tallentanut, on erilaisia hiukkasia, joista monet vaikuttavat sinusta oudolta tai jopa tarpeettomilta. Olet hämmästynyt kvarkkien monimuotoisuudesta, jota on vaikea selittää tavanomaisella loogisella tavalla. Äskettäin tiedemiehenne löysivät partikkeleita, joita kutsutaan preoneiksi, hiukkaset, jotka muodostavat kvarkeja, etkä ole pystynyt pääsemään ja tutkimaan niitä kunnolla. No, et ole vielä onnistunut erottamaan ytimestä paitsi preoneja, jopa kvarkkeja. No, millaista energiaa voidaan saada niiden fuusioitumisen tai halkeamisen takia: mittaamatonta jopa lämpöydinreaktioon verrattuna. Jopa nykyaikaisella, melko alhaisella maantieteellisellä tasolla on olemassa teoreettisia laskelmia, jotka osoittavat, että mitä pienempi hiukkanen, sitä enemmän se ottaa energiaa. Tämä viittaa siihen, että jos tällainen energia olisi mahdollista hallita, olisi mahdollista saada lähes rajoittamaton energialähde. Yksikään maanpäällinen tiedemies ei kuitenkaan ole onnistunut luomaan uudelleen mikrohiukkasten fuusioreaktiota, vaan jopa erottamaan vapaata kvarkkia ytimestä.
  Edes ilmaisen, sitomattoman kvarkin saaminen ei ole vielä menestys. Mistä johtuu, että reaktio ultrakevyitä hiukkasia rikkomalla tai yhdistämällä ei ole edelleenkään mahdollista, ei vain toistuva, vaan jopa kiinnittyvä luonnossa. Syy on tässä: siksi lämpöydinreaktio on niin vaikea, että sitä kutsutaan kuvaannollisesti jopa sankariksi, jolla on hyvin lyhyet kädet. Lämpöydinreaktion aikaansaamiseksi tarvitaan atomipommin energiaa, atomipommin räjähtämiseen tarvitaan tavanomaisia räjähteitä. Kvarkkifuusioreaktion aiheuttamiseksi lämpöydinvarauksen räjähdyksen reaktio ei riitä, sen teho ei riitä reaktioon, minkä vuoksi superraskaita kvarkkeja ei löydy luonnosta. Ei ole välivaihetta, vaihetta, joka erottaa ja luokittelee atomifuusion reaktiot. Termoydinfuusiossa on vaiheita peräkkäin, jotka lisääntyvät vapautuvan energian suhteen. Reaktio, joka vapauttaa paljon enemmän energiaa kuin lämpöydinräjähdys ja on erittäin harvinainen: tuhoutumisreaktio. Se tulee aineen ja antiaineen kosketuksesta. Luonnossa se on harvinainen, erittäin harvinainen, koska todellisessa maailmassa ei juuri ole antimateriaa. Annihilaatioreaktio on luonteeltaan harvinainen, alkuaineiden fuusioreaktion ja lämpöydinreaktion välillä ei ole välivaihetta. Ongelman ydin on, että antimateriaa itsessään ei ole tehty yksinkertaisesta aineesta. Näkyvässä järjestelmässämme emme voi havaita sitä. Mutta jos liikkuisit avaruudessa ja löytäisit itsesi universumien risteyksestä, maailman ja antimaailman rajalta, näkisit kuinka tuhoutumisprosessi etenee suuressa mittakaavassa. Ongelman ydin paljastui riittävän määrän antimateriaa, eli ainetta, jota ei voisi olla olemassa todellisessa maailmassa, hankkimisessa. Se joutuisi jatkuvasti kosketuksiin todellisen tavallisen aineen kanssa, sen täytyisi tuhoutua tai räjähtää, aivan kuten kaksi erikseen vaaratonta kemiallista alkuainetta räjähtää kosketuksessaan. Protonit, neutronit, elektronit joutuessaan kosketuksiin positronien, antineutronien, antielektronien kanssa muuttuisivat fotoneiksi ja muiksi eri suuntiin ryntääviksi hiukkasiksi. Niiden laajenemisnopeus on valtava ja ylittää valon nopeuden. Kyllä, suuren mittakaavan tuhoamisen aikana hiukkaset siirtyvät superkevyen nopeuteen siirtyen pois toisistaan. Anti-ainetta on vaikea saada yksinkertaisella tavalla kiihdyttämällä hiukkasia kiihdyttimissä. Tällä tavalla saatu tulos ei koskaan oikeuta kustannuksia. Siitä huolimatta tehokas tapa saada antimateriaa kiinteässä mittakaavassa löydettiin kokeellisesti. Sen olemus piilee siinä, että todennäköisyys saada antimateriaa, samoin kuin ainetta, on suunnilleen sama, mikä tarkoittaa, että ero antiaineen ja tavallisen aineen välillä ei ole suuri eikä aineen polariteetin muuttamiseen vaadita paljon energiaa. Tämä voidaan tehdä käyttämällä erikoiskentän ei niin voimakasta säteilyä ja erityisluonteista aaltoa. Kvarkkien, preonien lisäksi on olemassa kreoneja, resoneja, forkoneja, ryumoneja, horodoneja, romoneja jne. Säteily erityisellä telepaattisella tasolla muuttaa aineen rakennetta kreoni-resonanssitasolla, muuttaen vain vähän, muuttaen aineen rakennetta. mikrohiukkasten järjestely. Erikoisaaltojen löytäminen on mullistanut tieteen ja yhteiskunnan. Mutta kenen säteily, mikä taso voisi muuttaa aineen tyyppiä siirtämällä sen laadullisesti uudelle tasolle, muuttaen aineen ominaisuuksia. Uuden tyyppinen säteily löydettiin tutkittaessa ihmisen kykyjä, hänen poikkeuksellisia kykyjään. Me Hitlernaattorit ennen muita kansakuntia ja kansoja hallitsivat ylimääräisiä kykyjä. Uusi telepaattinen säteily läpäisi lyijyä ja vielä tiheämpiä kiinteitä supermateriaaleja, mikä itsessään osoitti erilaista järjestelmää ja erilaista säteilyaluetta. Jopa teidän tieteen ja sivilisaation tasolla on olemassa ja luotu säteilyä, joka ylittää valon nopeuden. Radioaktiivisesta säteilystä Alfa, Beta, Gamma, jo Beta-säteet liikkuvat hieman enemmän kuin valon nopeus, ja Gamma-AS-säteilyllä valonnopeuden ylitys on lähes puolitoistakertainen. Maaplaneetalla he ovat jo kokeellisesti löytäneet Klekon- ja Der-aaltojen säteilyn, jotka ylittävät valon nopeuden kaksi kertaa. Totta, vaikka niitä tuotetaan mikroannoksina, he eivät ole edes tietoisia näkymistä. Sanon enemmän säteilyn nopeuden ja sen kyvyn tunkeutua aineeseen välillä, suora yhteys on olemassa. Mitä lyhyempi aaltoalue, sitä suurempi tunkeutumisteho, sitä suurempi säteilyn nopeus. Gammasäteet vaimentuvat puoleen vasta sen jälkeen, kun lyijy-senttimetri on ohitettu. Kleconin ja Derin säteilyn läpäisykyky on vielä suurempi. Kantaman ulkopuolisella säteilyllä, olipa se sitten auraa, teleportaatiota, telekineesiä, telepatiaa, kyberkineesiä, tormokineesia, plasmokineesia, on suurin nopeus ja kaikki tunkeutumisalue. Eli niin kutsutussa henkisessä superrakenteessa on avain maailmojen hallitsemiseen, ennennäkemättömien energiamuotojen hallitsemiseen. Uusimmat energiamuodot avaavat tien uusimmille mittausmuodoille, mikromaailman mittauksille, jotka pystyvät juurtumaan ja toteutumaan makrokosmuksessa siirtäen mittaukset mikrofundamentaalisten hiukkasten välillä todelliseen maailmaan, ns. tilasta. Uudenlainen energia antaa uuden aseen, lähettää Z-56-säteitä ja murskaa hyökkääjän armadan jauheeksi. Voisin nyt selittää tarkemmin uuden energian olemuksen ja kuvailla yksityiskohtaisesti kuinka se syntyy, samoin kuin sulautumisen vaikutuksen, mutta meille on jo asetettu uhkavaatimus. Nämä gorillat luulevat pelottavansa meitä, mutta vaikka antautuisimmekin, he eivät voi vastustaa kiusausta kyntää saarta ja silittää sitä pommeilla ja raskaiden aseiden volleyilla. Jos sotilaallista toimintaa ei ole, niin miksi jenkit keräsivät sellaisen armadan, he tarvitsevat pelottelua, esimerkkiä koko maailmalle. Elämäsi riippuu minusta. Annan hyökkääjälle opetuksen, jonka hän muistaa loppuelämän, ja joka jää eloon, kadehtii kuolleita!
  Tästä lauseesta Friedrichin unelma keskeytettiin. Hän avasi kiihkeästi silmänsä. Helga seisoi hänen edessään ja piti kukkakimppuja käsissään, ja paljaan, tyttömäisen jalan sormissa oli ruusu, jolla hän hellästi kutitteli pojan paljaasta vaaleanpunaista kantapäätä.
  - No, nuku vähän. On illallisen aika!
  Friedrich hyppäsi ylös ja imi heti vatsaansa ... Mutta kyllä, hän ei ollut syönyt melkein mitään viikkoon. Hän joi vain vedellä laimennettua suklaata. Poika katsoi aurinkoon ja hämmästyi:
  - Se on outoa, vietin noin viisi tuntia, mutta se näyttää paljon vähemmän. Minulla ei ollut aikaa edes kuunnella mielenkiintoisinta luentoa uusista aseista!
  Helga naurahti.
  - Uudesta aseesta? Kyllä, kun suuret soturit taistelevat, vanhin tekniikka antaa kaikkien voittaa. Mutta ensin, syö kalakeittoa. Pari tyttöä, fanisi, hitsattiin erityisesti sinua varten. Syö ja uusia voimia tulee.
  Friedrich otti mielellään kalakeittoa, joka tuntui hänestä maapallon herkullisimmalta. Poika tyhjensi keilahatun ja tunsi raskauden vatsassaan. Mutta tästä huolimatta hyppäsi iloisesti ylös ja ryntäsi autoon.
  - No, Helga, taistelemme taas!
  Tyttö vastasi leikkisästi:
  - Ja miten!
  Ja nyt luotettava hevonen Me-362 yhdessä erottamattoman satelliitin Fokken-Wulf-4 kanssa piinaa taas ilmakehää potkureilla. Ja niin sodassa kuin sodassa. Friedrich kysyi Helgalta:
  Mikä on suosikkiharrastuksenne tappelun lisäksi?
  Tyttö naurahti hiljaa ja vastasi:
  - Vaikea edes sanoa! Vaikka tiedät. Harrastin puunveistoa. Niin kauniita kuvioita tuli... Ja yritin myös kirjoittaa upeita tarinoita. Vasta kun kirjoitin pari, kaikki alkoivat nauraa minulle. Ja olin niin häpeissäni, että lopetin niiden säveltämisen. Tiedätkö kuinka epämiellyttävää on, kun sinulle nauretaan!
  Friedrich suostui:
  - Kyllä minä ymmärrän! Vaikka nyt olenkin kuuluisuuden huipulla! Mutta heti kun kuolen, olen melkein...
  Helga keskeytti:
  - Ei! Luota minuun, he eivät unohda! Luulen, että nimeäsi kutsutaan ilma-armeijaksi tai joihinkin valloitettuihin idän kaupunkeihin. Tai ehkä katu Berliinissä!
  Friedrich nauroi.
  - Kyllä, lohdutit minua!
  Helga lisäsi vakavasti:
  - Ehkä jopa ilmailutilaus hyväksytään muotokuvasi kanssa. Ensinnäkin sinulla on niin suloiset kasvot, ja toiseksi, tulostasi, jo yli kaksikymmentätuhatta viisisataa vihollisen lentokonetta, tuskin kukaan voi ylittää!
  Friedrich vastusti myös vakavasti:
  - Ei, he voivat ylittää, jos sota Neuvostoliiton kanssa kestää hyvin pitkään tai jos heidän täytyy vielä olla tekemisissä eilisen liittolaisten kanssa. Joten kaikki on mahdollista ... Mutta periaatteessa on mahdollista saavuttaa tuhat konetta! Mitä voin tehdä ja tämä!
  Keskustelu keskeytettiin, pieni laivue vihollishävittäjiä lensi eteenpäin, ja sitten heidän täytyi ottaa vakavasti aseet käteensä.
  Huolimatta natsien armeijan äärimmäisestä väsymyksestä ja uupumuksesta Krasnogvardeiskin voitto inspiroi Fritziä ja moniheimolaumaa uusiin saavutuksiin.
  Natsit eivät uskaltaneet hyökätä Moskovaan, ja hyökkäsivät idässä sijaitsevaan Pavlovsky Posadin kaupunkiin ja linnoittivat sen viereisiä alueita.
  Neuvostosotilaat, muuten sitä ei olisi voitu taistella rohkeasti, mutta saksalaisten kiilien välinen käytävä oli iltaan mennessä kaventunut niin paljon, että sitä ammuttiin jo läpi.
  Friedrich ja Helga joutuivat jälleen ottamaan vastaan panssarivaunuja, jotka yrittivät tehdä vastahyökkäyksen ja ummistaa aukon. Ja sitten he näyttivät itsensä ja täydellisesti. Nuori mies onnistui ylittämään viisisataa tankeissa! Ja tämä on yleensä ultra-luokan saavutus!
  Friedrich tunsi todella iloa, että hän oli niin siisti! Se, että hän on kaikkien aikojen ja kansojen paras soturi, tarkoittaa luokkaa! Ja miltä tuntuu olla muita pitempi ja viileämpi! Friedrich on susi, mikä tarkoittaa susia!
  Oli jo pimeää, eikä taistelu vieläkään sammunut. Saksalaiset pylväät pohjoisesta, jossa kuuluisan Rommelin laumoja repeytyivät, ja etelästä, missä Mainsteinin sola, ympäröivät Pavlovsky Posadin kaupunkia. Jo keskiyöllä Gothan panssarivaunut ja ennen kaikkea useat Ferdinand-4:t murtautuivat tämän kylän laitamille... Mutta heidän oli pakko pysähtyä. Sitten Gota antoi käskyn ohittaa sitkeimmät puolustukset. Kello kaksi aamulla Pavlovsky Posadista itään, osa toisesta SS-joukosta ja ensimmäisestä panssarijoukoista, myös Neuvostoliitosta, tulivat tapaamaan toisiaan. Joten yönä 12. lokakuuta 1947 saartorengas sulkeutui Moskovan sotilasryhmän ympärille!
  . LUKU #19
  Aamulla 13. lokakuuta 1947 Friedrich taisteli, kuten aina epäitsekkäästi ja taitavasti. Hänen uskollinen lentävä hevonen oli repeytynyt korkeuteen, ja moottori, huolimatta siitä, että poika pakotti sen useammin kuin kerran, toimi ilman vikoja ...
  Neuvostojoukkojen vastarinta heikkeni huomattavasti... Natsit eivät vielä uskaltaneet hyökätä vallitsemattomaksi linnoitukseksi muutettua Moskovaa vastaan, vaan siirtyivät itään. Pavlovsky Posadissa taistelut olivat edelleen täydessä vauhdissa, fasistikomentajat kieltäytyivät melko kohtuudella käyttämästä tankkeja kaupungissa, jättäen romanialaiset, italialaiset, arabit, intialaiset ja muut ulkomaiset yksiköt hyökkäämään.
  Friedrich osallistui kahteen tai kolmeen pieneen ilmataisteluun ja katkaisi vaikeuksitta noin tusina lentokonetta. Muita kohteita maatettiin: tykkejä, haubitseja, kranaatinheittimiä, katyushaa ja jos onneksi tankit.
  Jälkimmäistä sen sijaan ei esiintynyt usein. Näyttää siltä, että neuvo on kariutunut. Puolenpäivään mennessä, kun lokakuun parisuhde muuttui sietämättömäksi, vallitsi lyhyt tauko ja Frederick, tai kuten häntä virallisesti kutsuttiin Frederick Suuri Bismarck, kutsuttiin Smolenskiin.
  Nuori ässä-terminaattori näytti erittäin tyytyväiseltä ja iloiselta. Vaikka Friedrich oli hyvin katkera ja häpeä pettämistään, mahdollisuus saada fasistisia palkintoja miellytti poikaa.
  Helga kutsuttiin mukaan. Tyttö oli myös innoissaan ja hänen helmiäishampainsa loistivat hurmaava pantterihymy. Hän sanoi:
  - Näetkö, susipoika, voitimme venäläiset!
  Friedrich ei jakanut optimismia tässä tapauksessa:
  - Toistaiseksi tämä on vain välimenestys ja kamppailu ... Taistelut ja taistelut vain kiihtyvät. Mutta alku ja itse asiassa onnistuneesti...
  Palkinnon saajaksi valittiin NSKP:n aluekomitean rakennus. Valtava parkkipaikka sisälsi monia luksusautoja, enimmäkseen amerikkalaisia.
  Todellakin, nukkekenraaleja Yhdysvaltain armeijasta, Brittiläisestä imperiumista ja Kanadan dominionista oli läsnä konventtisalissa. Siellä oli jopa yksi Englannin prinsseistä... Ja tietysti itse Hermann Göring ja Adolf Hitler... Vain tämä yllätti Friedrichin, Margaret ei ollut hänen kanssaan. Outoa, ehkä juuri raskaana ollessaan tämä erinomainen, ainutlaatuinen nainen ei halua vaarantaa omaansa ja ässältä saatua lasta... Eihän sota ole ollenkaan vitsi!
  Tai ehkä hän ei halua kommunikoida Hitlerin uuden suosikin kanssa miehensä kanssa? Täällä yleensä kaikki on mahdollista, ja on melkein mahdotonta lukea, mitä naisen mielessä on kaunis, kuten Afrodite, ja salakavala kuin Hera ...
  Friedrich on kuitenkin jopa iloinen siitä. Ei riittänyt Fuhrerin läsnäollessa altistaa itsensä ja hänet riskille tunteidensa pettämisestä tahattomalla eleellä tai harkitsemattomalla sanalla. Loppujen lopuksi sarvilliset aviomiehet, etenkin puolimaailman hallitsijan persoonassa, ovat erittäin vaarallisia. Jopa sellaiselle kovalle kaverille kuin Hän on kolmannen valtakunnan ykkössotilas!
  Suurin osa palkinnon saajista oli lentäjiä - Goering itse oli ässä, kenraali Duan teorian kiihkeä ihailija - ilmailu, sotien jumala, tietysti ennen kaikkea jakoi ilmavoimat. Mutta siellä oli myös tankkereita, heidän joukossaan kuuluisa Wittmann. Ja palkintojenjakotilaisuus alkoi ritariristeillä.
  Kun Helgalle soitettiin, tyttö kirjaimellisesti hyppäsi kuin hevonen, naputtamalla kantapäätään. Hänet palkittiin ritariristillä ja taistelijan erikoismerkillä, panssarivaunuilla ... Tämän lisäksi Fuhrer Adolf itse ojensi tytölle nimellismiekan timanteilla, parhaana naisena, joka erottui taisteluistaan. Moskovan taistelu.
  Wittmann sai ristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, Ritariristin tähti kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla myönnettiin myös "vauva" Huffmanille. Myös amerikkalainen ässä muuttumattomassa cowboy-paidassa sai palkinnon.
  Friedrich palkittiin viimeisellä... Se oli varsin loogista, koska hän oli parhaista paras. Korkea palkinto, Rautaristin Ritariristin suuri tähti ja tammenlehdet, miekat ja timantit, luovutettiin natsien hymnin uhkaavien äänien säestyksellä. Lisäksi neljä rintamerkkiä myönnettiin neljästäsadasta viidestäsadasta lentokoneesta ja neljästäsadasta viidestäsadasta tankista. Nämä merkit olivat myös kultaa, ja viisisataa jopa pienillä timanteilla.
  Hitler puristi Friedrichin kättä pitkään ja sanoi jotain innostuneesti... Poika söi kuuluisan ristin silmillään. Timantit koristavat platinatammen lehtiä ja miekan kädensijaa. Mielessäni välähti hahmo, että jopa tavallisia ritariristejä, joissa on timantteja, koko sodan aikana myönnettiin vain 27 tällaista ritarikuntaa. No, tässä vaiheessa se on vielä vähemmän... Korkeampaa palkintoa, Ritariristiä, jossa hopeiset lehdet korvataan kultaisilla, ei ole vielä perustettu.
  Palkinnot eivät kuitenkaan jääneet tähän. Hitler ilmoitti, että Friedrichille myönnettiin ilmavoimien ja SS-kaartin majuri kenttämarsalkka, henkilökohtaisten aseiden ja miljoonan viisisataatuhannen markan bonuksella (viidentoista uusimman Pantherin hinta).
  Nimellinen ase oli sama kuin Helgalle lahjoitettu sapeli, joka oli valmistettu Damaskoksen teräksestä ja jonka kädensija oli koristeltu kauniisti timanteilla ja smaragdeilla.
  Friedrich ei voinut vastustaa kiusausta ja heilutti useita kertoja sulttaanin arvoista asetta. Kahva oli mukava ja miekka oli täydellisesti tasapainossa ja vaikutti kevyeltä vahvaan poikakäteen.
  Sitten puhui amerikkalainen kenraali Mankurt, joka jäi historiaan yleisen ilmaisun kirjoittajana: olkoon maani väärässä, mutta tämä on minun maani!
  Lisäksi tämä komentaja tuli kuuluisaksi hirvittävästä julmuudestaan, mukaan lukien sotavangit.
  Mankurt sanoi ankarasti:
  - Venäläiset barbaarit ovat vallanneet paljon maata ja luoneet yhden valtavan kasarmin, jossa vallitsee ikuinen sotku. Kuinka kauan heidän terroristihallinnonsa piinaa kuudesosaa ihmiskunnasta? Venäjän kansat odottavat vapautumista ja vapaan Euroopan ja Yhdysvaltojen armeijan saapumista mailleen. Ja siksi Amerikka tekee kaikkensa voittaakseen Neuvostoliiton. Varustemme ja vapaaehtoisvoidemme virta kaikkialta maailmasta voimistuu ja lisääntyy! (myrskyisiä suosionosoituksia). Kaikki maailman maat yhtyivät bolshevikkien leviämistä vastaan. Herra Jumala ja taivaallinen armeija ovat kanssamme. Eteenpäin voittoon!
  Englantilainen seurasi häntä ja sen jälkeen Fuhrer keskeytti seremonian virallisen osan ja ilmoitti pallon alkamisesta. Välittömästi monet tytöt ja naiset olivat valmiita tekemään pari kuuluisaa sankaria.
  Friedrich halusi valita Helgan kumppaniksi, mutta hän kieltäytyi yllättäen - sanoen, että tapa ei tilata tanssia kumppaneiden tai sotilasaseiden kanssa. No, miksi poika valitsi toisen naisen, varsinkin kun kaikki naiset täällä ovat kauniita - ilmeisesti heidät valittiin erityisesti. Friedrich hymyili ja tanssi kevyesti, mutta pojan ajatukset olivat jotain muuta.
  Joten hän sai korkean tilauksen ja on nyt merkittävä marsalkka ... Hänen uransa on nousussa, ja pudonneiden lentokoneiden ja haaksirikkoutuneiden tankkien lukumäärän suhteen hänellä ei ole vertaa maailmassa! Kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta jostain syystä kissat raaputtavat sydäntään ... Mutta jos otamme tunnettuja hahmoja, esimerkiksi Robert Artroisin, kapetian kuninkaallisen haaran veren prinssin. Loppujen lopuksi hän taisteli kotimaataan Ranskaa vastaan eikä kärsinyt vähän, vaikka hänen maanmiestensä veri oli hänen käsissään.
  Ja sadat tuhannet venäläiset taistelevat natsien puolella. Jopa suurruhtinas Kirill Romanov ilmoitti virallisesti tukevansa itäistä kampanjaa ja isänmaan vapauttamista bolshevikeista. Romanovit ovat natseja ja heidän takanaan olevia lännen maita varten.
  No, jos maineikkaat ruhtinaat ja Kolmas valtakunta ovat Stalinia vastaan, niin miksi Frederickin pitäisi kärsiä. Lisäksi on mahdollista, että hänen esi-isänsä eivät asu ollenkaan Neuvostoliitossa. No, ajatellaanpa loogisesti... Historian kulkuhan on jo muuttunut vakavimmalla tavalla. Nyt maailma ei tule koskaan olemaan erilainen, joten Neuvostoliitto hävisi Moskovan taistelun ... Ja mitä tämä tarkoittaa? Ja se tosiasia, että ensinnäkin maailmassa, joka on muuttunut merkittävästi, todennäköisyys, että hänen vanhempansa (muuten, eri kaupungeissa syntyneet) tapaavat ja perustavat perheen, laskee jyrkästi. Mutta myös isä ja äiti eivät syntyneet vuonna 1947 ... Tämä tarkoittaa, että todennäköisyys tavata kaksi isoisää ja kaksi isoäitiä on vielä pienempi!
  Lisäksi jokainen lapsi on geenijoukon suhteen ainutlaatuinen ja puhtaasti yksilöllinen. Ja se tarkoittaa, että jos hedelmöittymishetki muuttuu edes tunniksi tai jopa kymmeneksi minuutiksi, se ei ole enää hän ... Ei Friedrich, jolla on ainutlaatuinen persoonallisuus ja geenit, vaan täysin erilainen, ehkä ei edes ulkoisesti. samanlainen poika.
  Eli palkkamurhaajan menneisyyden väliintulon pitäisi asioiden logiikan mukaan johtaa loukkaamattomien ajan lakien rikkojan katoamiseen ... Eli Friedrichin, josta tuli Hitlerin suosikki, pitäisi yksinkertaisesti kadota! Ja hän ja hänen veljensä, ja ehkä vanhemmat ja muut.
  Mutta koska nuori ässä on elossa, vahva, terve kuin kukaan muu tällä onnettomalla planeetalla, niin ehkä tämä menneisyys ei ole hänen maailmansa ollenkaan! Ehkä tämä ei ole edes hänen universuminsa, jonkinlainen rinnakkaisuniversumi ja jopa aikaviiveellä. Toisin sanoen hän ei tapa Friedrichiä esi-isiään, ei alkuperäisiä maanmiehiään, vaan ulkomaalaisia yksilöitä, jotka muistuttavat vain yleisesti terminaattoripojan abstraktia menneisyyttä.
  Tämä tarkoittaa, että hän ei itse asiassa ole petturi - vain henkilö, kuten eri tieteissarjan lyöjät, joka aiemmin käyttää nykyajan tietoa ja jopa jolla on uskomaton voima. No, jos hänelle on määrätty supervoimia, on yksinkertaisesti synti olla käyttämättä niitä! No, koska kohtalo, itse taivaan oikea käsi, lähetti hänet ensin Hitler Youthiin, sitten Kolmanteen valtakuntaan, sinun on tehtävä kaikkensa uran luomiseksi. Majuri marsalkka on hyvä olla neljätoista, poikavuotiaana, mutta parikymppisenä täysi kenraali tai jopa marsalkka on parempi. Ja kuka tietää, ehkä Kolmas valtakunta ja Amerikka vihdoin sulattavat, ja sitten hänen pojastaan tulee ensimmäinen maailman diktaattori!
  Sitten yhtäkkiä ilmestyi se, jonka nuori mies vähiten odotti näkevänsä: Eugene Porsche ... Pitkä, kaunis, vahva, jopa hieman maalaismainen ja yllättävän ei aristokraattinen kolmannen valtakunnan suurimman magnaatin tyttärelle.
  Totta, toisin kuin edellisessä kokouksessa, tyttö puki erittäin kalliit timanteilla, mutta samalla ne olivat läpinäkyviä eivätkä piilottaneet siroisten, vaikkakaan ei pienten jalkojen viehätysvoimaa.
  Korkokenkien takia jo ennestään pitkä tyttö vaikutti melkein jättiläiseltä. Friedrich itse oli tavallinen ja vielä pienempi teini ikäisekseen, häntä lyhyempi, noin kaksikymmentäkolme, kaksikymmentäviisi senttimetriä, ja ottaen huomioon kantapäät ja paljon muuta ...
  Friedrich oli jopa hämmentynyt, entä jos hän ei koskaan kasvakaan enempää kuin tämä kuusikiloinen tyttö (joka onnistui isänsä Porschessa, ei loppujen lopuksi jättiläinen, vaikka ei tiedetä millainen äiti hän oli, ja kuka kiipesi hänen hameensa alle !), tulee hänen ylitse aina nousemaan. Kyllä, on parempi, että hän, kuten viime kerralla, meni paljain jaloin ...
  Evgenia kuitenkin katsoi nuorta ässää ihaillen ja ojentaen kätensä suuteli häntä huulille:
  - Olet ritarini! Valo ei ole maallista!
  Friedrich oli hämmentynyt:
  - Kyllä minä....
  Eugene keskeytti:
  - Ei sanoja tarvita! Olet ansainnut kiitosta. Eikä vain lentäjänä... - Tycoonin tytär pudisti hiuksiaan. - Ajattele vain, sinulla on upea insinöörin ja suunnittelijan lahja. Ehdota tällaisia ideoita... Nero! Leonardo Davincin yläpuolella.
  Friedrich soitti:
  - No kyllä! Olen samaa mieltä, tämä taiteilija ei ole voittanut yhtäkään sotaa. Vaikka hänen mestariteoksensa valloittivat koko maailman!
  He alkoivat tanssia. Evgenia oli aivan yhtä kaunis, taitoluistelija, mutta Volkaan hän näytti liian isolta ... Ja hajuvesi tuoksui huumaavalta ... Poika katsoi hänen ylellisen rintakehän pääntietä aivan luonnollisen halun fyysisesti vahvaan ja kehittyneeseen. teini-ikäinen. Lisäksi Helga uhmakkaasti teeskenteli, ettei hän huomannut mitään. Saksalaisten nuoremmalle sukupolvelle opetettiin kuitenkin, että naisen on sopimatonta tuntea mustasukkaisuutta ja vielä varsinkin osoittaa mustasukkaisuutta, ja miehen, jos hän on sodan sankari, on jopa velvollisuus pettää . Mitä parantaa rotua! Kuten Hitler sanoi: naimisissa olevalle naiselle ei ole syntiä synnyttää lasta toiselta mieheltä, on yksi, jolla on paremmat fyysiset tiedot kuin miehellä. Evgenia kuitenkin kysyi pojalta vakavasti:
  - Ja mistä opiskelit, että tunnet niin hyvin panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden hallinnan periaatteet, kun keksit sellaista osaamista?
  Friedrich ei voinut eikä halunnut kertoa totuutta, ja tuntemattomalle tytölle, vaikka hänen isänsä olisi magnaatti, yksi kolmannen valtakunnan kymmenen rikkaimman ihmisen joukosta ja Hitlerin ja Göringin suosikki. Hän vastasi välttelevästi:
  - Lapsuudesta saadut harrastukset ovat tässä roolissa ... Erilainen tieteellinen kirjallisuus, halu keksiä! Ei tarvitse istua pöydän ääressä luodakseen jotain järkevää ...
  Evgenia nyökkäsi.
  - Kyllä, pidän myös urheilusta, ja samalla pureskelen tai jopa pureskelen tieteen graniittia... Näyttääkö Mrs. Piston kuitenkin toimistorotalta?
  Friedrich, paljastaen suden hampaat, vahvisti:
  - Kyllä, rotalla, etkä vain kaapissa, et näytä ollenkaan! Todennäköisesti jopa sinua voidaan verrata ...
  Evgeniya varoitti:
  - Älä vain vertaa lehmään! Se on aika ilkeä vihje!
  Friedrich huomautti filosofisesti:
  - Joka ei kiusaa liiketoiminnassa, saa vuohen arvosanan! Joten... Meillä on tyhmä basaari.
  - Onko basaari slangia? Evgenia arvasi. - Yleisesti ottaen saksankielinen puhe näyttää olevan oikein, mutta jotenkin... Liian oikea, täsmälleen sijoitetut painotukset, selkeät sanat, puheen jännitys... Eikä aksenttia ole, mutta tässä oikeellisuudesta tuntuu jotain ei aivan syntyperäistä. .
  Friedrich ei osoittanut merkkejä siitä, että olisi huolestunut:
  - Entä tämän kanssa? Ehkä epäilet, että se oli Neuvostoliiton vakooja ja että venäläiset lahjoittivat kaksikymmentätuhatta, amerikkalaisten ja puolituhatta heidän lukemattomista lentokoneistaan soluttautuakseen minulle Kolmannen valtakunnan huipulle?
  Evgenia pudisti päätään.
  - Ei enpä usko! Se oli liikaa, jopa venäläisille. Vaikka on tunnettu sanonta: Venäjää ei voi ymmärtää mielellä. Mutta tässä minusta näyttää joltain muulta, ehkä sinä, kuinka sanoa... SS:n geenitekniikan tuote. Jonkinlainen tulevaisuuden mies? Olen lukenut genetiikkaa koskevia tieteellisiä teoksia ja tiedän, että ihmisluontoa voidaan muuttaa, parantaa tai pahentaa keinotekoisella väliintulolla. Ja yli-inhimilliset soturin ominaisuutesi... Se on totta...
  Vastauksen sijaan Friedrich kumarsi päänsä pitkälle tyttöystävälleen ja suuteli tätä intohimoisesti tämän täyteläisille huulille. Sitten hän sanoi:
  - Älä anna itsellesi kaunista päätäsi. Jos pelkäät saavasi minulta viallisia lapsia, niin usko, ettei se ole niin! Yleensä voimme vaihtaa keskustelun aihetta.
  Evgenia suostui:
  - On parempi vaihtaa! Puhutaan panssarivaunuista... Erityisesti Guderianin johtama operatiivisen päämaja antoi kilpailutehtävän: kahdenlaisia panssarivaunuja... Kuten keskikokoinen "Imperial Panther", jossa on 88 millimetrin tykki El 100 tai lyhyempi, mutta panssaria lävistävä, ja vähintään 250 millimetrin kallistettu etupanssari ja raskas "Royal Tiger" 105 mm:n El100-kaliiperin aseella, jonka etupanssari on vähintään 300 ... Lisäksi ensimmäisen tankin paino on enintään viisikymmentä tonnia, ja toinen on 65.
  Friedrich tuhahti halveksivasti, kuin leijona goferin edessä:
  - Eikö tällainen ole totta? Varsinkin kun otetaan huomioon, että sinusta on tullut paljon helpompaa niukkojen materiaalien kanssa, eivätkä liittoutuneiden pommittajat tuhoa Kolmannen valtakunnan maita!
  Eugenia vastasi huokaisten:
  - Periaatteessa se on mahdollista, mutta meillä ei ollut aikaa, tai pikemminkin meillä ei ole aikaa tehdä prototyyppiä metallista oikeaan aikaan. Annoit meille jotenkin loistavan tietotietosi liian myöhään. Ja Hitler haluaa uusimpien panssarivaunujen aloittavan palvelukseen Kolmannen valtakunnan armeijan tänä vuonna.
  Nuori ässä oli yllättynyt:
  - Miksi prototyypin tekemiseen menee niin paljon aikaa?
  Tyttö nyökkäsi.
  - Ei vähän, varsinkin jos malli on pohjimmiltaan uusi... Se on kuin kansanjuttu: jos ajat, putoat rotkoon!
  Friedrich ajatteli: tässä on tietysti ongelmia... Esimerkiksi Neuvostoliiton suunnittelijat kärsivät niin monta vuotta IS-10-tankin luomisesta tai viettivät kaksi kokonaista vuotta T-54:n kanssa. Lisäksi tämä säiliö suunniteltiin sodan jälkeen, ja sillä oli kokemusta toisen maailmansodan taisteluista. Lisäksi se ei ollut täysin uusi malli, vaan vain T-34:n jatkokehitys. Esimerkiksi täällä T-44 ei ollut täysin onnistunut, eikä sitä käytännössä käytetty vihollisuuksissa ... Joten sinun ei pitäisi odottaa mitään erityisiä ihmeitä.
  Tiger-tankki, kun otetaan huomioon saksalaisten kokemuksen puute tämän tyyppisten koneiden luomisesta (ellei tietysti lasketa alustaa, sillä ensimmäisen maailmansodan aikana luotiin jo 150-tonninen Colossal).
  Friedrich huomautti:
  - On tarpeen suunnitella jo luodun "Panther" -5 tai AG perusteella. Sen alavaunun avulla voit kuljettaa 88 mm kaliiperin lisäksi jopa 128 tai 150 haubitsaa ...
  Evgenia naurahti.
  Mutta juuri sitä me teemme! Porschella on kuitenkin jo oma "Royal Tiger", vaikkakin 88 millimetrin kaliiperin aseilla. Mutta ehkä tämä kelpaa välimallina. Alkutehtävä 250 millimetrin varaamisesta saatiin päätökseen, vaikka paino on melko suuri - 63 tonnia. Toisaalta torni erittäin suurella panssarin rationaalisella kaltevuuskulmalla, tyylikäs ja virtaviivainen... Välikilpailun voittaminen saattaa olla mahdollista, mutta ongelmia tulee jatkossa. Mutta taitotietosi mukaan on mahdollista luoda tankki, joka on läpäisemätön kaikilta puolilta ja tuhoaa kaiken puolustuksen. Todellakin, läpimurtokoneelle on erittäin tärkeää saada hyvä sivusuoja, josta Panther ei valitettavasti voinut ylpeillä pitkään aikaan.
  Friedrich huomautti:
  - Ehkä emme kosketa nyt tankkien aihetta... Tai pikemminkin lopetamme keskustelun. Olemme vanhoja professoreita tai nuoria miehiä ja tyttöjä.
  Evgenia suostui:
  - Olet oikeassa, kuten aina, puhutaan jostain maallisemmasta. Esimerkiksi Britannian kuninkaallinen talo.
  Friedrich virnisti.
  - No, teema! Kyllä, Winsorien aika tulee, eikä mitään jää jäljelle. Vai luuletko, että Moskovan valloittamisen jälkeen panssarivaunumme eivät pysty murskaamaan jo valloitettua Lontoota?
  Evgenia välähti hampaitaan:
  - No, tietysti he voivat!
  Ballin jälkeen seurasi jalo illallinen itse runsaiden ruokien kanssa, mutta ilman vahvoja alkoholijuomia. Ei mitään vahvempaa kuin kuusi astetta. No, sitten Friedrich ja Evgenia, kuten pojalle ja tytölle sopii, vetäytyivät erilliseen huoneeseen.
  Vaikka on yleisesti hyväksyttyä, että pitkät blondit eivät eroa luonteeltaan, Evgenia osoitti päinvastaista erittäin vakuuttavasti useiden tuntien ajan. No, Frederick ei tietenkään menettänyt kasvojaan. Joten he nukahtivat halaillen tiukasti.
  Poika unelmoi olevansa japanilainen ninja, joka sai Venäjän tsaarilta Nikolai II:lta käskyn tappaa mikadon eli keisarin.
  Friedrich unelmoi kiipeävänsä karkeita seiniä pitkin tarttuen sormillaan ja varpaillaan pienimpäänkin halkeamaan tai rakoon. Poika astui palatsiin, missä alkoi kova taistelu ...
  Nuori ninja, kuten tavallista, pilkkoi, puukotti, puhalsi päät pois vihollisilta... Unelma oli liian kaoottinen, liikaa verta, leikkausta ja vähän merkitystä. Lisäksi paljasjalkaiset miekkaa käyttävät tytöt hyppäävät kaikkialla... Lyhyesti...
  Pystyimme nukkumaan kolme tai neljä tuntia, ei enää... Friedrich heräsi sanansaattajatytölle sanoen:
  - Taistelu on täydessä vauhdissa! Ei ole korvaamattomia ihmisiä, paitsi sinun kaltaiset ihmiset, Friedrich Bismarck.
  Poika hyppäsi ylös ja edes hyvästelemättä kiiruhti lähimmälle kiitotielle.
  Ja kuten kävi ilmi, häntä ei turhaan kutsuttu ... Armeijan kenraali Rokossovsky sai Stalinilta käskyn, odottamatta täydellistä joukkojen keskittymistä, iskeä Rommelin armeijaryhmää vastaan. Tässä tapauksessa laskelma perustui siihen, että saksalaiset eivät vielä olleet ehtineet lähettää joukkojaan Voronežin hyökkäykseen. Joten oli mahdollisuus suorittaa matala potku venytetyllä kyljellä, joka oli uupunut saksalaisten joukkojen aikaisemmista taisteluista.
  Friedrich pakotettiin istumaan Focken-Wulfiin, eikä hyökkäysversio, vaan tavallinen malli, jossa oli neljä kahdenkymmenen millimetrin tykkiä ja kaksi konekivääriä. Niinpä poika joutui liiallisesta kiireestä joutumaan ilman asetta, joka oli osoittautunut niin tehokkaaksi taistelemaan panssarivaunuja vastaan. Totta, hänellä oli vielä kymmenen pommia rungossa ...
  Taivas oli myös kuuma, siellä oli Neuvostoliiton hyökkäyslentokoneita ja Yaki-9-hävittäjiä. Uusimmat ajoneuvot olivat kuitenkin heikon suojan ja kestävyyden vuoksi haavoittuvia myös pitkällä etäisyydellä 20 mm:n kaliiperin aseille. Friedrich antoi ensin hävittäjille torvet, jotka tietysti olivat hitaampia Ilyjä edellä. Neljä lentokonepistoolia, siinä on voimaa... Ensimmäiset kaksi tusinaa jakkia hajosi, jopa ilman ovelaa lähestymistä häntään.
  Friedrich ei pyörinyt, ei ohjannut, hän yksinkertaisesti siirsi hieman ilmaaseita ja täristi massiivisen koneensa runkoa.
  Kaksikymmentäviisi, kaksikymmentäkuusi, kaksikymmentäseitsemän ... Ilman ikävyyksiä röyhkeille jakseille, jotka kärsiessään tappioita eivät kuitenkaan sammu, vaan yrittävät jopa nostaa vauhtia ... Friedrich oli jopa yllättynyt. miksi Neuvostoliiton sotilaskirjallisuudessa tätä loistavaa Fokken-konetta niin vähäteltiin -Wulf. Kyllä, hän suorittaa täyden käännöksen 22 sekunnissa 19:ää vastaan Yaksilla (ja kevyessä versiossa Jak pystyy tekemään tämän jopa 17 sekunnissa!). Mutta Friedrichin ei tarvitse ohjailla, hän vain hidastaa vauhtia ja lentää heitä kohti. Yhdessä sekunnissa voit itse asiassa pudottaa seitsemästä kahdeksaan autoa.
  Taistelutranssissa olevan Friedrichin aika kului hirvittävän hitaasti, ja hänellä on aikaa ajatella ja purkaa ammuksiaan. Periaatteessa on yleisesti hyväksyttyä, että edes taitavin ässä, mukaan lukien jopa sellaiset ilmiöt kuin Rudel, ei pysty vakavasti vaikuttamaan sodan kulkuun. Täällä todellisessa historiassa kuusi parasta saksalaista ässää tuhosivat kokonaisen ilmaarmeijan, mutta natsit hävisivät toivottomasti taistelun ilmakehän hallitsemisesta.
  Mutta tässä tapauksessa niin monen jakin heittäminen yhteen paikkaan miestä vastaan on täynnä... Kuusikymmentäyksi hävittäjää ammuttiin alas alle minuutissa . Samalla tavalla siivet putoavat tai hyttien panssaroitu lasi rikkoutuu. Jälkimmäinen on vielä pahempi, koska tässä tapauksessa ohjaajaa ei voida pelastaa. Ja Puna-armeijassa on jo vähän kokeneita ässäjä jäljellä.
  Pudotettujen ajoneuvojen joukossa neljä kuului vartijoille, jotka ampuivat alas yli viisi konetta... Vain tämäkään ei auttanut, koska Volka tiesi minne lyödä ja miten... Kuin metsästäjä kaatoi hanhiparven konekivääri. Siinä se, parvi, yhdessä purskeessa, intuitiivisesti, vaistomaisesti määritellen ja ohjaamassa piipun liikkeet haluttuun kohteeseen, kun yksikään luoti ei lennä ohi. Hanhet, ja tässä tapauksessa Neuvostoliiton lentokoneet ammutaan alas, ja missä ohjaamot ovat rikki ja ommeltu lentäjät lentävät suoraan vielä jonkin aikaa. Mutta jotkut siivet ovat menettämässä...
  Friedrich muisti täällä elokuvia hyvin kohdistetuista amerikkalaisista cowboeista ja kuuluisan elokuvan DiCaprion pääosassa - "Fast but Dead!". Mutta niinä päivinä yhdysvaltalaiset cowboyt eivät tunteneet automaattisia konekiväärejä ja pikatuliaseita. Muuten he olisivat ymmärtäneet, mikä hirviömäinen ase tuhovoiman kannalta.
  Jakit lähikuvassa loppuivat ja Friedrich vaihtoi Ilaan. Täällä on parasta hyökätä niitä ylhäältä tai takapuoliskolta. Ja se olisi myös optimaalinen etäisyyttä pienentämättä.
  Toinen tapa on ampua pois hauraammat siivet, niihin ei voi ripustaa panssaria.
  IL-2 on lempinimi humpbacked. Kun toinen paikka oli asennettu siihen, aloittelijan oli vaikeampaa ampua alas samanlainen auto aloittelijalle, mutta ampujalle, joka suojasi takapuoliskoa, mutta ... Tietenkin tämän lentokoneen aerodynamiikka huononi. . Joten heidän kanssaan on vielä helpompaa...
  Ilamin olisi ollut loogisempaa levitä eri suuntiin, mutta tässä on järjestelmä... Lyhyesti sanottuna se alkoi legendaarisen hyökkäyslentokoneen lyömisestä. Ketterät "Salamanders" -3 ovat kuitenkin saapuneet jo ajoissa. He ottivat myös lietteen...
  Friedrich jopa ajatteli, että he voisivat päästä hänen edelle, kun oli tavannut jakit vielä lähestyessään... Vaikka, kuka tietää... Luftwaffen lentäjät eivät ole urheita venäläisiä sotilaita, eivätkä yleensä mene taisteluun ylivoimaisesti, mutta ehkä paitsi kun maajoukoille on liian vakava uhka.
  Friedrich ei kuitenkaan myöskään koe ongelmia ... Lahti tykeistä takapanssaroituun pallonpuoliskoon tai verhoile siivet - tulos on sama. Ja kuinka nämä autot sitten rullaavat alas, ne jättävät jopa jäljen ilmaan... Kuin raidat hakatun orjan selässä.
  Friedrich ampui alas kolmekymmentäseitsemän lietettä ja nappasi kaksi muuta sotilasta. Kudontaan taas, vaikka aiempaa sadanyhden ennätystä ei ole rikottu. Se on vain, että vihollisella on lentokoneita jäljellä. Pudota nyt vain pommit ja tule takaisin.
  Neuvostoliiton panssarivaunut hyökkäsivät nyt ilman ilmailun ja vielä enemmän tykistön tukea. Hyökkäyslentokone ja pommikoneet putosivat heidän päälleen. Neuvostoliiton tankkerien onneksi he pystyivät hyödyntämään ajoneuvojen ajo-ominaisuuksia. Mutta kaikenlaisten lentokoneiden määrä jatkoi kasvuaan.
  Friedrich pudotti kaikki pomminsa ja kääntyi lentokentälle. Hän onnistui kuitenkin näkemään kuuluisan panssarihävittäjän Focken-Wulf-4 Rudelin.
  Nuori ässä palasi "syntyperäiselle" lentokentälleen, missä Pegasus-terminaattori Me-362 odotti häntä.
  Friedrich, laskeutuessaan Focken-Wulfiin, huusi naapuriohjaajalle:
  - Se, joka uskaltaa väittää, että F -490 on huono hävittäjä, valehtelee. Ei ole huonoja lentokoneita, on vain huonoja lentäjiä.
  Seuraava taistelu rajoittui yksinomaan taisteluun tankkeja vastaan. Toistaiseksi saksalaisilla ei ollut aikaa tuoda voimakasta nyrkkiä panssaria vastaan, ja he kasautuivat lentokoneiden päälle.
  Upea Neuvostoliiton panssarivaunumiehistö oli jo ylittänyt repaleisen etulinjan ja hyökkäsi arabien vapaaehtoisista koostuvan jalkaväkiyksikön kimppuun.
  Muslimit, vastoin odotuksia, taistelivat rohkeasti eivätkä ajatellut paeta, mutta samalla he toimivat äärimmäisen sopimattomasti. Erityisesti amerikkalaista bazookaa käytettiin jotenkin ei ihmisen tavalla, ja vielä enemmän kranaatteja.
  Mutta Neuvostoliiton yksiköiden hyökkäys lakkasi. Erityisesti fasistiset iskusotilaat käyttivät lukuisia pieniä pommeja, joissa oli muotoiltuja panoksia, Neuvostoliiton suunnittelijoilta kopioitu idea, mutta taidokkaammin toteutettu. Mutta Neuvostoliiton tankkerit eivät saaneet käskyä ripustaa verkkoa ylhäältä.
  Ja Friedrich juuri istutti ilmatykit katoille. Tämä on yksinkertaisin taktiikka. Lyö tornin luukun läpi ja voittosi. Ja kuinka monta autoa voidaan upottaa tällä tavalla, jos osut vaakatasosta ...
  Ja tankin nopeus ei pelasta, jos hävittäjä osuu intuitiivisesti, tähtäämättä, mielijohteesta ...
  Se on kuin simulaattori tankeilla, vain sinulla on jumalatila, ja jokainen laukaus on tarkka, ja ammut usein, usein ...
  Täällä haaksirikkoutuneiden tankkien määrä ylitti viisikymmentä, joten Rudel lepää... Mutta nyt minun piti poiketa. Ilmestyi sivulta "Korvat". Kuusi palaa ammuttiin alas, ja anna loput tuhota salamanterit. Yleensä nämä maissityöntekijät sallitaan taisteluun päivän aikana, puhdas itsemurha.
  Tankit ovat tärkeämpiä...
  Paluu ... Lento Focken-Wulf-4:llä, ja hänen vieressään on Helga.
  Tyttö kysyi häneltä:
  - No, mistä pidit Evgeniyasta?
  Friedrich tuhahti halveksivasti radioon:
  - Mistä olet kateellinen?
  Tyttö naurahti.
  - Ei tietenkään! Olemme vapaita, emmekä naimisissa. Mietin vain, kumpi on parempi sängyssä, minä vai hän!
  Frederick vastasi kiihkeästi:
  - Totta kai sinä olet! Et ole niin iso, vaan paljon ketterämpi!
  Helga nauroi iloisesti.
  - En odottanut sinulta mitään muuta! Mutta tietysti, paras kaikista... Fu hän on designrotta, ja yksi harvoista Rautaristin Ritariristillä palkituista naisista!
  Friedrich huomautti:
  - Luulen, että tammenlehtiä, olet aivan nurkan takana!
  Taistelu osoitti, että poika oli ehkä oikeassa. Helga löi itsevarmasti tankkeja. Ilmeisesti hän halusi todistaa, että soturi voi olla äkillisempi kuin soturi. Vaikka häntä ei tietenkään voida verrata Friedrichiin.
  Pian ilmestyi suuret tankkikolonnit saksalaisia ja amerikkalaisia ajoneuvoja. Erityisen ketterät ja leikkisät amerikkalaiset panssarihävittäjät "Witches" -3. Tämä oli vakavaa, varsinkin kun Neuvostoliiton ajoneuvot olivat jo suurelta osin tuhoutuneet ilmaiskuissa. Panther-5 osoittautui myös ongelmalliseksi ... Sen pitkäpiippuinen pikatulituskanuuna ja läpäisemätön etupanssari ... Näyttää siltä, että suljinnopeus alkoi pettää, Neuvostoliiton tankkien miehistöt. Jotkut, jotka eivät kuunnelleet komentajia, kääntyivät takaisin yrittäen paeta tästä teknotronisesta helvetistä.
  Ja taas paluu ja lähtö, hyökkäys tankkeja vastaan ...
  Oli jo keskipäivä, hämärä... Puna-armeijan vastahyökkäys oli loppunut. Hänet ja Helga ohjattiin tukisuunnassa, Saksan armeijan joukossa Ryazania kohti. Samaan aikaan Vatutinin sotilaita kattilassa yritettiin myös kiristää ...
  Idässä saksalaiset etenevät edelleen hitaasti. Täällä heitä haittaa Neuvostoliiton joukkojen kestävyys ja arorintaman puolustuslinjat, vaikka eivät niin tiheät kuin Moskovan laitamilla.
  Natsijoukot saivat kuitenkin enemmän liikkumavaraa, ja Goth yritti ohittaa tärkeimmät puolustussolmut tällaisilla pylväillä. Paikoin saksalaisten yksiköiden eteneminen kiihtyi ...
  Friedrich kysyi Helgalta:
  Oletko kyllästynyt unelmieni tyttöön?
  Blondi soturi vastasi:
  - Iloinen mieli ajaa väsymyksen pois, paremmin kuin lehmien ruoskiminen! Vaikka väsymys maidon sijaan tulee veristä mätä!
  Friedrich suostui:
  - Totuutta ei enää poljeta!
  Yöllä nuori jatkoi lentämistä huolimatta siitä, että taivaalle oli tullut pilviä ja sadetta. Saksalaisen sotilasdoktriinin mukaan ilmailua käytettiin myös eturintaman puolustuksen tukahduttamiseen... Ja toisin kuin 41. vuonna, Luftwaffella oli runsaasti lentokoneita Pindostanin avulla.
  Friedrich hyökkäsi nyt bunkkereihin ja vielä pienempiin kohteisiin... Yöllä taistelu ei laantunut, ja Neuvostoliiton joukot aloittivat vastahyökkäykset. Olkoon ne pieniä ja melko kaoottisia, mutta eivät vähemmän rohkeita tähän ...
  Yöllä U-2-lentuetta lukuun ottamatta ilmakohteita ei tavattu. Ja he pommittivat bunkkereita... Hieman.
  Aamulla 15. lokakuuta 1947 puhkesi taistelu kaupungista ja samalla rautatieliittymästä: Elektrostalista. Siellä oli erittäin kuuma, ja mikä tärkeintä, Friedrichiin liittyi hänen erottamaton ystävänsä Helga.
  - No, mikä mahtava ritari, me painostamme vihollisia?
  Friedrich vastasi iloisesti:
  - Pummit tönäisevät olutkojuja, ja me voitamme. Ja miten me voitetaan...
  Itse Elektrostalin kaupunki oli kunnollisesti linnoitettu. Sen puolustukseen osallistui armeijayksiköiden lisäksi kaksi uutta NKVD:n divisioonaa. Vaikka he eivät yleensä olleet niin eliittiä sotilaallinen vartija kuin SS, he olivat aseistettuja sekä tykistöllä että kevyillä tankeilla.
  Natsit puolestaan yrittivät luoda oman kattilan ... Ohita linnoitus, peitä se punkeilla ...
  Tässä tietysti ilmatuella on merkittävä rooli, varsinkin jos niska on venytetty.
  Helga, tytölle tyypillisesti, vakuutti:
  - Voitto on meidän! Laita reki valmiiksi kesää varten!
  Friedrich suostui:
  - Eikä vain kesällä! Käytämme raskaita tankkeja ja ilmasäiliöitä.
  Poika luuli heidän palaavan Mainsteinin armeijaan, mutta suosituin Rommel on tunnetumpi lännessä. Koska taistelun aikana nuori mies toimi enemmän transsissa, helvetin hengen johdolla, niin miksi hän ei muistaisi tämän komentajan loistavia tekoja. On sitäkin miellyttävämpää muistaa lyötyjä brittejä kuin lyötyjä venäläisiä!
  Marret-linjalle saavuttuaan Rommel tajusi olevansa Napoleonin "keskiasemassa" kahden vihollisarmeijan välissä ja voisi nyt, antaen ratkaisevan iskun, kukistaa yhden niistä ja vasta sitten kääntyä ja kohdata toisen.
  Friedrich naurahti itsekseen: Napoleon, vaikka Leo Tolstoi epäili sitä, oli epäilemättä suuri komentaja ja hallitsija. Varsinkin jos tarkastellaan saavutuksia. Hän vain ei pitänyt niitä. Hitler siinä asiassa, vielä pahempaa... Mutta periaatteessa voit verrata Fuhreria Napoleoniin!
  Lahjakas komentaja Rommel ymmärsi myös jotain muuta: amerikkalaiset ja ranskalaiset muuttivat kauas itään Keski-Tunisiaan ja pitivät itäisiä selkärotkoja Fondukissa, Faidissa ja Gafsissa, peittäen läntisen selkärotkon 60-70 mailia länteen.
  Näytti siltä, että jos italialais-saksalaiset joukot olisivat valloittaneet Faidin ja Gafsan ja sitten siirtyneet länteen Ferianan ja Kasserinen ohi, he olisivat voineet mennä suoraan valtavaan amerikkalaisten tukikohtaan ja päämajaansa Tebesseen. Tebessessä italialais-saksalaiset joukot löysivät olevansa kaukana Tunisian liittoutuneiden linjan länsipuolella ja käytännössä heidän yhteyksissään. Jos Rommel sitten kääntäisi panssarivaununsa ja lähettäisi ne pohjoiseen merelle, sadan mailin päässä tästä paikasta, saksalaiset voisivat katkaista koko liittoutuneiden armeijan Tunisiassa tai pakottaa heidät vetäytymään Algeriin.
  Friedrichin ajatukset keskeyttivät kahden Laggin ilmestyminen pilvien takaa... Nämä ovat kulutuksessa... Ja sitten oikein kohdistettuja laukauksia aseisiin... Vain hän osaa ampua niin... Neljä muuta jakia... ja siellä ne ovat, kyllä... Ja nyt, Katyushassa, ampua... Niin että sirpaleet lentävät kaikkiin suuntiin... Toinen suihkunheitin... Joten Helga yrittää sivulta. huutaa hänelle:
  - Sankari, työnnetään kovemmin!
  . LUKU 20
  Oleg Rybachenkon ja Margarita Koršunovan tehtävä rinnakkaismaailmassa ei ole vielä päättynyt.
  Saksalaiset etenivät Gorkin kaupungin suuntaan. He veivät hänet täydelliseen piiriin. Poika ja tyttö puolustivat tätä suurkaupunkia.
  Täysin ympäröity ja tukahdutettu Moskova. Natsit ovat jo paikoin murtaneet läpi Kremlin. Neuvostoliiton pääkaupungin tilanne oli käytännössä toivoton. Moskovan varuskunnan ammukset olivat loppumassa. Ja pääkaupungin kaatuessa se olisi ollut uusi sota.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat Volgan kaupungin puolesta.
  Poika ja tyttö ovat, kuten aina, tappelutunnelmissa.
  He ampuvat ja laulavat:
  Pioneerit eivät anna periksi
  He eivät pelkää kidutusta...
  He taistelevat kuin kotkat
  Fritzin lähettäminen helvettiin!
  
  Monet heistä ovat sankareita
  Paljon hulluja lapsia...
  Jos sinun täytyy mennä koulutukseen -
  Konetta ladataan!
  Ja nyt poika, joka näyttää noin 12-vuotiaalta, mutta itse asiassa paatunut veteraani, joka on jo monta vuotta vanha, Oleg Rybachenko antoi käänteen leikattuaan natseja.
  Ja sitten kuinka hän heittää kranaatin vihollista kohti paljain jaloin.
  Ja levitä Fritziä kaikkiin suuntiin.
  Sitten poika laulaa:
  - Olen venäläinen soturi villien polvilla,
  Venäjän viholliset, lakaisin pois maan pinnalta!
  Margarita, tämä tyttösankari, heittää myös tappavan kuoleman lahjan paljain jaloillaan. Hän tyrmäyttää joukon natseja ja siristaa:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ja taas kuinka nauraa.
  Poika ja tyttö tappelevat sankarillisesti. Vaikka sota on melkein hävitty. Saksalaiset ovat jo peittäneet Orenburgin ja puristaneet puna-armeijaa kaikkialla, missä vain pystyivät.
  Tarkemmin sanottuna Orenburg on otettu pitkään. Vain yksi linna on pystyssä. Natsit ovat jo piirittäneet Ufan.
  Lisäksi heidän joukkonsa etelästä lähestyvät jo Kazania. Tilanne on enemmän kuin kriittinen.
  Ja tilannetta pahentaa se, että samuraita tulee idästä ja Keski-Aasiassa he ovat jo liittyneet saksalaisten joukkoon.
  Mutta kaatuneiden rohkeat lapset taistelevat. He uskovat voittoonsa. Tai ainakin he ovat valmiita kuolemaan pää pystyssä. Miten se kuolema kuitenkin on? He ovat kuolemattomia!
  Ja ovat olleet lapsia vuosia. Ja jossain on muita maailmoja ja tehtäviä.
  Oleg antaa toisen laukauksen. Sitten hän heittää kranaatin paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Stalin on kanssamme ikuisesti!
  Margarita siristi Fritziä ja vinkaisi:
  - Jumala varjelkoon! Tämä kannibaali meille!
  Ja vihainen tyttö heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Oleg Rybachenko huomautti melko loogisesti:
  - Olemme kaikki jossain määrin kannibaaleja!
  Ja poika heitti kuolemanlahjan paljain varpaillaan.
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Jossain määrin kyllä!
  Ja hän laukaisi myös tappajan paljain jaloin, josta kaksi saksalaista autoa törmäsi yhteen.
  Oleg Rybachenko ampui ja ajatteli, että tilanne Neuvostoliitossa oli ehkä jo toivoton ja sodankäynnissä ei ollut paljon järkeä. Siksi he tappavat ihmisiä turhaan.
  Poika heitti kaksi kranaattia paljain jaloin. Osuma toukka, saksalaiset "E"-sarjan tankit törmäsivät yhteen.
  Terminaattorilapsi lauloi:
  - Kun aika koittaa
  Taistelemme rohkeasti!
  Taistelijoiden nousu aamulla -
  Ja taistele hyvin!
  Poika oli itse asiassa valmis murskaamaan minkä tahansa armeijan muutamassa minuutissa.
  Margarita heitti myös paljain jalkansa kuolinlahjan alas ja vinkaisi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Lapset ovat niin rohkeita sotureita, ettei kukaan talla heitä. He ovat niin mahtavia taistelijoita.
  Poika ja tyttö, kuten aina, ovat hurjan innoissaan. Ja heidän kanssaan rohkeutta, kunniaa ja rohkeutta. He taistelevat natseja vastaan kuin titaanit. Ja on selvää, että vihollinen ei kulje, missä he seisovat kuin kivi. Ehkä jopa jotain vahvempaa kuin kivi ja monoliitti.
  Margarita ampuessaan sanoi:
  - Ollaan maailmanmestareita
  Olemme lukion jättiläisiä!
  Ja tyttö laukaisee jälleen kuoleman lahjan paljaalla, kaiverretulla jalallaan. Ja murskasi vihollisen.
  Tämä tyttö on niin siisti, ettet voi käyttää mitään häntä vastaan.
  Koska ei ole vastaanottoa romua vastaan. Tämä ei kuitenkaan ole romu, vaan jotain vielä tappavampaa ja siistimpää.
  Oleg Rybachenko, ampuu, kurjahti:
  - En ole poika, olen superpoika ja tulen olemaan kaikkien yläpuolella maailmassa!
  Ja taas, kuinka hän heittää tuhoisaa räjähdehyytymää paljain jaloin. Ja taas kaksi saksalaista tankkia törmäävät yhteen.
  Nuori soturi on asetettu hyvin taistelevaan tapaan. Mutta hänestä tuntuu, että täällä ei voi rikkoa persettä piiskalla. Vaikka ei ole toivottomia tilanteita, samoin kuin voittamattomia vastustajia.
  Poika muisti, kuinka hän keksi sotkuja Valko-Venäjän presidentinvaaleihin:
  Kuudes kerta hölynpölyn kuunteleminen ei ole mielenkiintoista,
  Ja en ymmärrä kuinka paljon "isää" uskon!
  Paratiisi lupasi rakentaa Lukashenkan -
  Mutta yhdessä valon kanssa menemme pimeyteen!
  Kyllä, se oli haaste järjestelmälle ja persoonallisuuskultille. Miksi eurooppalaisen maan pitäisi todellakin sietää diktaattoria, ikään kuin keskiajalla?
  Kyllä, ja Stalin on myös diktaattori, ja tässä universumissa hän alentaa vähitellen sotaa voittaakseen ...
  Lapset-sankarit taistelivat vielä kolme päivää. Sillä välin natsit piirittivät Kazanin ja valloittivat Ufan.
  Taistelut käytiin jo itse Kremlissä. Neljä noitatyttöä taisteli natsien kanssa käyttämällä miekkoja ja ohuita kiekkoja heittämiseen paljain jaloin.
  Kremliä vaurioittivat pahoin "Sturmlions", "Sturmtigers", pommitukset ja valtavat tykit.
  Stalin itse on tietysti edelleen Sverdlovskissa. Ja Neuvostoliiton asema näyttää käytännössä toivottomalta. Mutta toistaiseksi Red Banner kohoaa edelleen Venäjän pääkaupungin yllä, mikä tarkoittaa, että kaikki ei ole menetetty!
  Ihmiset uskovat, että käännekohta on tulossa!
  Natasha leikkaa arabin kahtia. Hän heittää kiekkoa paljain jaloin ja vinkua:
  - Kunnia kuolemattomalle isänmaalle! Hitler ei voi murtaa meitä!
  Zoya leikkasi myös fasistin kahdella sapelilla ja sirutti:
  - Ei, älä riko meitä!
  Sen jälkeen hänen paljas jalkansa heitti murhanhimoisen kiekon natseja kohti.
  Ja pari mustaa taistelijaa putosi Kremlin tuhoutuneesta muurista.
  Aurora ampui edelleen. Hän ampui harvoin, mutta tarkasti. Ja sitten hän laukaisi sapelinsa. Ja hänen paljaista varpaistaan lensi tähtiä ja teräviä ohuita hakaristi.
  Ja tässä Svetlana heittää terävän kiekon paljaalla jalallaan ja leikkaa Fritzin auki. Sitten hän laulaa:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat on isänmaan puolustaja, Perun on sotilas!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' kerää hälytyksen!
  Täällä kaikki neljä taistelevat. Lähes koko Moskova on jo vallattu, ammusten toimitukset ovat päättyneet. Ja venäläiset pojat ja tytöt kuolevat. Mutta he eivät luovuta. Vaikka kuinka kauan piiritys on kestänyt.
  Kremlin muurin tytöt taistelevat. Kuten rikkaat ihmiset. Ja joulukuusta huolimatta he ovat paljain jaloin ja yhdessä bikineissä. Mutta he eivät tunne kylmää. Päinvastoin, heidän energiansa vain lisääntyy.
  Ja terävät, erittäin litteät levyt lentävät pois paljaista varpaista. Wehrmachtin ulkomaiset joukot repivät osiin.
  Soturit taistelevat kuin sodan sankarit. Ja minimaalisilla vaatteilla. Tällaisia kaunottajia eivät hämmennä E- ja AG-sarjan valtavat tankit tai muut natsien kauheat keksinnöt.
  Yksikään tyttö ei voi voittaa minkäänlaista fasismia. Vaikka se on yhtä täydellinen kuin tässä maailmassa.
  Natasha viilti miekalla, heitti kiekon paljain jaloin, katkaisi natsit ja lauloi:
  - Kuinka mukavaa on asua neuvostomaassa,
  Ja kuinka kaunista on murskata Wehrmacht!
  Zoya, joka kulki myllyn ohi sapelinsa kanssa, huomautti:
  - Wehrmachtista on tullut tuskallisen vahva! Täällä me puolustamme Kremliä!
  Ja tyttö heitti paljain varpaillaan Fritziin osuvan tähden.
  Sitten hän lauloi:
  - Tämä on villi vihollisten metsästys!
  Ja sitten on Aurora taistelussa. No, tyttö on punainen ja viileä. Talvituulessa hänen kuparinpunaiset hiuksensa heiluvat kuin taistelulippu. Ei, sellainen tyttö ei taivu kenenkään edessä.
  Ja hänen paljain jalkansa heittämällä, leikkaamalla lihaa ja verta, terävin kiekko lentää.
  Se leikkaa vastustajien ruumiita. Ja Aurora huutaa:
  - Olen supertyttö!
  Ja miltä Svetlana näyttää taistelussa?
  Tämä blondi terminaattori on yksinkertaisesti pirullinen tuli ja tuhon tornado.
  Ja tappava yllätys lentää myös hänen paljaalta jalaltaan. Ja tyttö täydellä vauhdilla taistelussa.
  Kaikki neljä taistelussa. Eikä hänen pitäisi perääntyä eikä luovuttaa.
  He ovat neljä noitaa - aivan super! Todellinen kaiken ja kaikkien tuhon kvartetto!
  Soturit pitävät puolustussektoria. Mutta Kreml on suuri, eikä se voi vastustaa kaikkialla. Voimat ovat hyvin epätasaiset.
  Natasha huomautti ärsyyntyneenä:
  Tapamme, emme voita!
  Ja tyttö heitti taas tappavan hyökkäyksen paljaalla jalallaan.
  Zoya huomautti loogisesti pilkkoen vihollista:
  - Kaikkea ei voi voittaa... Paitsi tietokonepelissä!
  Ja kultatukkainen tyttö heitti taas kuoleman kiekon.
  Aurora leikkaa vastustajia sapeliillaan ja sirutti:
  - Uskon, että voitto on meidän! Pyhän Venäjän nimessä!
  Ja hänen paljaiden jalkojensa heitosta lentää tuhon lahja.
  Ja leikatut natsit kaatuvat.
  Ja sitten Svetlana taistelussa. Leikkaa fasisteja heitoillaan. Ja se toimii äärimmäisen tai jopa äärettömän taitavasti. Hänen paljaat jalkansa ovat niin ketterät. Ja näytä kauheaa tuhoa.
  Ja sitten tyttö laulaa:
  - Kunnia isänmaalle ja uusille maailmoille!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan kuoleman yllätys lentää.
  Ja tässä Natasha on jälleen taistelussa. Ja leikkaa Fritzin, ryntääen kuin komeetta. Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia suurimmalle isänmaalle!
  Ja hänen miekkansa lähtevät kuin ruohonleikkuri.
  Ja tyttö jopa laulaa:
  - Ole ylistetty Venäjää vuosisatojen ajan,
  Unelmamme toteutuu!
  Ja tyttö antoi terävän bumerangin paljaalla kantapäällään. Ja hän väänteli ja katkaisi kymmenkunta mustaa ja tummaa päätä.
  Tytöt eivät tietenkään tappaneet saksalaisia, vaan niitä vastaan käytettyjä siirtomaayksiköitä. Mutta soturit jopa tästä vain viileämpi.
  Ne ovat kimaltelevia ja raikkaita.
  Natasha katkaisee jälleen viholliset. Ja hän on paljain jaloin ja heittelee sellaisia tavaroita.
  Ja huutaa:
  - Stalin ja kunnia!
  Ja sitten Zoya. Myös kuinka vapauttaa murhaaja. Ja hänen paljaat varpaansa sylkevät kuoleman sanoman.
  Ja soturi kuinka karjua:
  - Sellaiselle isänmaalle kuin meidän ei ole pelottavaa kuolla!
  Ja sitten myös Aurora ottaa sen ja astuu taisteluun. Ja myös paljain jaloin käynnistää bumerangin. Ja muotoile viholliset uudelleen.
  Sitten, kun hän laulaa:
  - Neuvosto-Venäjälle! Mikä hallitsee maailmankaikkeutta!
  Ja sitten taistelussa Svetlana. Myös tyttö, jota ei voi pysäyttää eikä hidastaa. Näin hän lyö. En vain voi pelastaa sellaiselta soturilta!
  Ja paljain jaloin hän heittelee tappavia paketteja. Ja hän tappaa vihollisensa ilman armoa.
  Vaikka silloin Yarile voi rukoilla heidän puolestaan. Tai ehkä Perun. Syntisille on vaikeaa kuoleman jälkeen, Tšernobogin valtakunta odottaa heitä! Mutta se on jopa mielenkiintoista omalla tavallaan - sodat jatkuvat koko ajan! Ja niin monta tappelua! Joten ehkä ei kannata surra liian katkerasti syntisten kohtaloa?
  Svetlana tuntui jopa hieman hassulta: et kadehdi kristittyjä - heiltä riistetään monia iloja ikuisuudessa. Jopa mitä heillä oli maapallolla.
  Voi syntisiä köyhiä! Ja vielä enemmän onneton vanhurskas!
  Ja tyttö heittää jälleen kuolemanlahjan taltatulla, paljaalla jalallaan. Sitten hän sanoo:
  - Maailma tulee olemaan meidän! Kunnia Venäjälle!
  Natasha piirsi miekoillaan kolminkertaisen perhonen ja siristi:
  - Olkoon suuren Venäjän ikuinen kunnia!
  Ja hänen paljaat jalkansa näyttävät heittävän esiin murhanhimoisen ja ainutlaatuisen. Sen jälkeen tytön paljas kantapää osui mustan miehen otsaan ja kaatoi hänet seinältä ja vielä viisi arabia.
  Seuraavana taistelussa on Zoya. Mikään ei estä häntä. Hän taistelee natsilaumojen kanssa. Ja kuluttaa kolminkertaisen myllyn. Taistelijat leikkasivat hänen kaatumisestaan.
  Sitten tyttö sanoo:
  - Ikuinen Rus', tulee Svarogin kanssa!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen.
  Seuraavana taistelussa on Aurora. Hän pyyhkäisi kuin pantteri. Hän leikkasi kaikki. Ja paljain jaloin hän lanseerasi kuoleman lahjan. Hän leikkasi paljon fasisteja ja lauloi:
  - Isänmaan korkeimmalle muodolle!
  Ja sitten taistelussa ja Svetlana. Kuinka hän leikkaa vihollisia. Ja se toimii erittäin hyvin.
  Sen jälkeen hänen paljaista jaloistaan lentää kuolemanlahja. Ja hän leikkaa natsit perusteellisesti, kuin parturin partaveitsi.
  Ja tyttö huutaa:
  - Ikäni ja totuuteni! Kunnia suurelle Venäjälle!
  Kyllä, tämä neljä taistelee todella sankarillisesti. Mutta neljä paljain jaloin ja melkein alastomaa kaunotar ei voi voittaa toista maailmansotaa. Ja niin Moskova kaatui.
  Tytöt murtautuivat valloitetusta pääkaupungista käyttämällä sekä miekkojaan että näkymättömyysviittaansa.
  Yleensä he pystyvät paljon. Korkeimman aloitteen tytöt, että heitä ei voi löytää pitemmäksi ja kauniimmaksi.
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova lähtivät vangitusta Gorkin kaupungista.
  Valitettavasti natsit onnistuivat melkein kaikkialla.
  Poika ja tyttö lähtivät ja heittivät neuloja liikkeelle paljain jaloin tuhoten Fritzin.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei, valppaus ei katoa,
  Haukka, kotkan katse...
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Uskon, että koko maailma herää -
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Margarita heitti muutaman neulan paljain jaloin sormin ja vahvisti:
  - Ei, se ei haalistu!
  Ja hän ampui räjähdyksen konekivääristä, viikattaen kaksi tusinaa fasistia.
  Sellaisia ovat lapset. Kova, horjumaton. Vaikka todella, tämä ei ole sellainen sota. Ja heidän täytyy paeta.
  Moskova kaatui, Gorkin kaupunki kaatui. Natsit hyökkäävät Kazaniin. Tämä on viimeinen Neuvostoliiton kaupunki Volgan varrella. Vastarinta on sankarillista, mutta yhä enemmän ja enemmän toivottomuuden tunnetta.
  Natsit saivat kehittyneempiä pyramidipanssarivaunuja AG-sarjasta, joihin mikään Neuvostoliiton ase ei pysty läpäisemään. Ja tämä, minun on sanottava, on erittäin huono.
  Vasta kun pojan ja tyttöjen paljaat jalat heittävät kranaatteja toukkia kohti, saksalaiset hirviöt törmäävät. Mutta mitä voi tehdä vain yksi pariskunta, kun melkein koko maailma on noussut Neuvostoliittoa vastaan!
  Oleg Rybachenko heitti kranaatin paljain jaloin, työnsi AG-50:tä ja AG-75:tä otsallaan, minkä jälkeen hän sanoi:
  - Jos linnoitus on matkalla,
  Vihollinen rakensi...
  On välttämätöntä ohittaa takaa -
  Ota hänet ilman laukausta!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Sodan pettäminen on iso juttu! Varsinkin jos voimat ovat eriarvoisia!
  Oleg Rybachenko huomautti:
  - Ja pelasin Entente-strategiaa. Samoilla aseilla hän tuhosi sataneljätoista miljoonaa vihollissotilasta, ja hän itse menetti vain nollan. Joten taktiikan ansiosta voit itse asiassa taistella koko maailmaa vastaan!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Hyvin mahdollista! Ja taistele ja voita!
  Oleg Rybachenko heitti neuloja paljain sormin. Hän tappoi kolme tusinaa fasistia ja sanoi:
  - Voitamme Pyhän Venäjän nimessä!
  Poika ja tyttö jatkoivat juoksuaan... Valitettavasti voimat ovat todellakin liian epätasaisia.
  Kazan tuhoutui kaikenlaisilla aseilla. Stalin käski pitää hänet kiinni viimeiseen veripisaraan asti. Mutta todellisuudessa puna-armeijan taisteluhenki Moskovan kaatumisen jälkeen oli liian rikki. Kaikki halusivat kuolla yhä vähemmän. Kyllä, ja natsit ovat liian ylivoimaisia lukumäärissä ja aseissa.
  Ja heidän suihkukoneensa pommittavat kaikkia kaupunkeja ja kyliä, joita natsit eivät ole vielä onnistuneet miehittämään.
  Ennen kuin Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova saavuttivat Kazaniin, tämä kaupunki kaatui.
  Ufa otettiin myös. Joten kovasta talvesta huolimatta natsit olivat siirtymässä Sverdlovskiin.
  Stalinin päämaja sijaitsi siellä. Ja idästä kiipesi samurai. Japanilaiset ovat myös vahvoja.
  Heidän soturinsa ovat erityisen vaarallisia - ninjatytöt. Siperian talvesta huolimatta he ryntäävät lumen läpi paljain jaloin ja ovat itse samoissa uimapuvuissa. On pelottavaa edes kuvitella sellaisia sotureita. Vaikka ne ovat erittäin kauniita.
  Tässä on yksi heistä sinisillä hiuksilla, toisella keltainen, kolmannella punainen, neljännellä valkoinen.
  Sellaisia ovat kauneimmat tappajat. He työskentelevät yhdellä miekalla ja heittävät ohuita kiekkoja tai chakroja jalkaväkeä kohti. Ja ninjaräjähteitä heitetään tankkeja vasten - ne ovat vain herneen kokoisia, mutta raskaimmat Neuvostoliiton tankit lentävät korkealla ja repivät ne osiin.
  Edes mahtava IS-7, ninjatytöt eivät ole este. He ovat niin korkean luokan sotureita, että jopa vartijat ovat voimattomia heitä vastaan.
  Tässä ninjatyttö sinisillä hiuksilla, heitti paljain varpaillaan herneen ja kolme Neuvostoliiton tankkia yhtä aikaa, lensi korkealle ja räjähti osiin.
  Ja sitten on tyttö, jolla on keltaiset hiukset ja paljas jalka, joka heittelee hernettä. Ja jälleen, Neuvostoliiton autot lentävät eri suuntiin ja hajoavat kakkuiksi. Sanotaan vaikka tämän kaltaisia sotureita täällä - jopa rohkein ritari on ujo heidän edessään.
  Mutta taistelussa, ja ninja tyttö punatukkainen. Aivan kuten tappajaherneen heittäminen paljain jaloin. Ja hänen osumastaan valtavan IS-12:n panssari räjähti.
  Tämä on terminaattorityttö.
  Ja sitten ninjatyttö, jolla on valkoiset hiukset. Samalla tavalla hän ottaa sen ja kaikella voimallaan hän lyö miekkansa puna-armeijan taistelijoiden kimppuun. Paloittele ne ja laula:
  - En ole säälittävä hyönteinen, ninja, mutta en kilpikonna!
  Ja taas taistelussa, kaikki neljä tappajatyttöä.
  Puna-armeija häviää sodan kaikilla rintamilla. Mutta silti yrittää taistella.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova vaeltavat talven lumessa. He ovat köyhiä paljasjalkaisia lapsia. Kuolemattomille ruumiille pakkanen ei ole niin kauhea. Nämä supermiehet eivät voi jäätyä saadakseen sairaan tai vilustuakseen. Mutta kaikesta huolimatta, kun lähestyt Uralia, pakkanen on epämiellyttävä ja puree lasten paljaita kantapäitä.
  Oleg huomautti surullisesti:
  - Et tiedä mikä on pahempaa - kylmyys ja nälkä vai ymmärrys siitä, että pyhä kotimaasi on menettämässä!
  Margarita huomautti melko loogisesti:
  - Meille kylmä ja nälkä eivät ole mitään... Mutta se, että hävisimme natseille, on itse asiassa huono!
  Oleg oli samaa mieltä tästä:
  - Ei se pahene! Yleisesti, miksi Kolmas valtakunta yleensä menestyy enemmän rinnakkaisuniversumeissa kuin meidän?
  Margarita teki loogisen oletuksen:
  - Koska natsit ovat erittäin vahvoja ja järjestäytyneitä. Ja meillä on ollut onnea monta kertaa. Varsinkin Stalingradin kanssa!
  Oleg Rybachenko potkaisi lumipalloa paljaalla jalallaan ja huomautti:
  - Kyllä, meillä oli erittäin onnea Stalingradin kanssa! Fritzit itse kiipesivät typerästi ansaan!
  Marguerite huusi:
  - Yritän olla joutumatta vaikeuksiin,
  Jotta et joutuisi hämmentymään ja et eksyisi ...
  Pitäisi kerätä penniäkään,
  Tai pikemminkin uudestisyntyä!
  Lapset matkan varrella hyökkäsivät natsien joukkoon. Tappoi yli sata sotilasta. Yksi jäi vankeuteen. Margarita pakotti nuoren miehen suudella heidän erittäin joustavia, kylmästä punaisia pohjallisia. Hän teki sen nöyrästi. Ja hän sanoi, että saksalaiset olivat jo lähestymässä Sverdlovskia ja ympäröivät sitä.
  Oleg huomautti:
  - On outoa, että sinä ja minä Margot olemme nopeampia, mutta jokin liikkuu kuin tavalliset ihmiset tai jopa hitaammin!
  Margaret suostui:
  - Tappion aallon kiinni! Ilmeisesti tässä universumissa kaikki on Neuvostoliittoa vastaan. Jopa luonto ja avaruus!
  Oleg ehdotti sitten:
  - Entä jos meille on triviaalia tappaa Hitler?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti.
  - Hypernota ei antanut meille sellaista käskyä! Joten pärjätään ilman omatoimia. Sitä paitsi mitä se antaa?
  Oleg Rybachenko vastasi luottavaisesti:
  - Paljon! Lisäksi Fuhrer, tämä on Fuhrer Afrikassa!
  Margaret ehdotti:
  - Taistelkaamme rintamalla toistaiseksi, ja sitten katsotaan Hitlerin kustannuksella! Kuten he sanovat - kiirehti hitaasti!
  Oleg lauloi:
  - Nopeus on hyvä, älä riko talttaa ... Mies ei ole tikka, ja tuli hätäisesti hulluksi!
  Poika ja tyttö juoksivat virtsansa kanssa. Ja onnistui kiirehtimään Sverdlovskiin. Ja he alkoivat puolustaa natsien hyökkäämää kaupunkia.
  Hyökkäys seurasi yksi toisensa jälkeen.
  Lapset olivat paljain jaloin. Margarita pukeutuu tunikaan ja Oleg Rybachenko on shortsipoika. Mutta he taistelivat kuin todellisimmat ja taipumattomimmat sankarit.
  Oleg heitti neulan paljain varpaillaan, lävisti Fritzin kurkkuun ja siristi:
  Emme luovuta senttiäkään maasta!
  Margarita heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Ei pisaraa, ei jänneväliä, ei senttimetriä!
  Poika ja tyttö tappelivat kylmässä. Ja heidän kanssaan oli muita pioneereja. Ja monet ovat myös paljain jaloin hurjasta kylmyydestä huolimatta. Ja jos kuolemattomat lapset eivät pelkää villiä pakkasta, he eivät voi satuttaa, niin se on melko vaarallista tavallisille lapsille.
  Tässä on paljasjalkainen pioneeri, jonka sormet olivat siniset kylmästä, hänen hampaat olivat vilustuneet ja hänen leukansa oli turvonnut. Pojalla on kova kipu. Mutta tästä huolimatta hän ottaa raivoissaan joukon kranaatteja ja heittää sen natsien panssarivaunun alle, ja hän itse putoaa konekivääripurkauksen lävitse.
  Tämä on rohkea poika...
  Tai tyttö, jonka paljaat jalat leimuavat kuin punaiset unikot, työntää miinan saksalaisten mastodonien toukkien alle. Hän itse kuolee itkien:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  On erittäin tuskallista olla paljain jaloin talvella, Siperiassa, kun sinua ei suojele kuolematon liha.
  Jopa Oleg ja Margarita ankarissa pakkasissa eivät ole niin tyytyväisiä ollakseen puolialasti. Mutta he hymyilevät ja laulavat haluten piristää kavereita:
  - Eh, pakkanen, pakkanen, älä jäädytä minua,
  älä jäädytä minua! Minun hevoseni! Minun hevoseni!
  Valkoharjainen!
  Pojat ja tytöt, pudistaen punaisia ja sinisiä jalkojaan kylmästä, lauloivat:
  Lumi ei estä meitä! Pakkanen ei voita meitä! Olemme Fritzin pioneereja! Fasisti hakataan kovasti!
  Lapset taistelevat hyvin! Mutta tuskallisen epätasa-arvoiset voimat. Stalin pakeni piiritetystä Sverdlovskista Novosibirskiin. Japanilaiset ovat kuitenkin jo lähestymässä tätä kaupunkia idästä. He eivät edes pelkää Siperian pakkasta.
  Kyllä sota lähenee loppuaan.
  Mutta edelläkävijät eivät anna periksi. Ja jopa vaikeina aikoina lapset laulavat rohkeasti;
  Olemme kommunismin lasten edelläkävijöitä -
  Tuli, teltta ja soiva bugle!
  Kirottu fasismin hyökkäys -
  Kuka odottaa raivoisaa tuhoa!
  
  Mitä olemme menettäneet näissä taisteluissa?
  Ja sitten taisteluissa vihollisen kanssa hankittu?
  Olimme ennen vain maailman lapsia -
  Ja nyt kotimaan soturit!
  
  Mutta Hitler otti askeleen kohti pääkaupunkiamme,
  Pudotettiin pommeja laskematta vesiputousta!
  Olemme Isänmaa vielä kauniimpi kuin taivas -
  Nyt on helvetin auringonlasku koittanut!
  
  Vastaamme aggressioon ankarasti -
  Vaikka he itse ovat pienikokoisia!
  Mutta miekka hauraan teini-ikäisen käsissä -
  Vahvempi kuin Saatanan legioonat!
  
  Anna tankkien rynnätä lumivyöry toisensa jälkeen,
  Ja jaamme kiväärin kolmeen!
  Antaa poliisin tähdätä ilkeästi taakse,
  Mutta Pyhä Jumala rankaisee heitä ankarasti!
  
  Mitä päätimme? tehdä maailman työtä
  Ja sitä varten minun piti valitettavasti ampua!
  Rauhallisuus on jo inhottavaa.
  On myös väkivaltaa!
  
  Juoksemme tytön kanssa paljain jaloin yhdessä -
  Vaikka lunta satoi, lumihousu palaa kuin hiili!
  Mutta älä pelkää, tunne lapset -
  Fasisti ajetaan rohkeasti arkkuun luodilla!
  
  Tänne he laittoivat ilkeän Fritz-yhtiön,
  Ja loput pelkurit pakenevat!
  Murskaamme jalkaväen kuin viikate taistelussa -
  Emme ole este nuorille kesille!
  
  Voitto saavutetaan toukokuussa,
  Nyt lumimyrsky on piikistä, kovaa lunta!
  Poika on paljain jaloin, hänen siskonsa on paljain jaloin,
  Ruuteissa lapset kohtasivat kukoistusajan!
  
  Mistä nämä voimat tulevat?
  Kestää kipua ja kylmää, se tarve!
  Kun ystävä mittasi haudan pohjan,
  Kun ystävä huokaa - minä kuolen!
  
  Kristus siunasi meitä pioneereja,
  Hän sanoi: Isänmaan on Jumala antanut sinulle!
  Tämä on ensimmäinen usko,
  Neuvostoliitto, pyhä maa!
  Ja he kuolevat hymy huulillaan. Lapset eivät tiedä heikkoutta... Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat kokonaisen viikon. Mutta Sverdlovsk kaatui. Osa varuskunnasta antautui - tunsi tilanteen toivottomalta. Vain pioneerit kieltäytyivät antautumasta.
  Ja kourallinen rohkeita, paljasjalkaisia miehiä teki epätoivoisen läpimurron. He juoksivat lumikoilleen läpi, kirjaimellisesti sinisinä kauheasta kylmästä. Ja he kuolivat konekiväärien ja tykkien alla.
  Myös Oleg Rybachenko ja Margarita naarmuuntuivat, mutta pääsivät silti Sverdlovskista. Sitten muutimme Novosibirskiin. Pakkanen, talvi, pitkät yöt.
  Poika ja tyttö juoksevat luokseen, he ovat surullisia ja hyvin vihaisia.
  Margaret huomautti:
  - Hypernoita voisi auttaa tätä maailmaa! Ja sitten natsit voittivat! Tämä on todella yleismaailmallista epäoikeudenmukaisuutta!
  Oleg Rybachenko hyppäsi korkeammalle, kiertyi seitsenkertaiseen kuperkeeseen ja huomautti melko loogisesti:
  - Yleisesti ottaen maailmassa on vähän oikeutta! Miksi esimerkiksi vanhat ihmiset kärsivät? Ja melkein poikkeuksetta! Ja kun ihminen on nuori, hän polttaa ja juo, ja jopa pahentaa asioita, ja hän on terve! Missä on vanhusten kärsimä oikeudenmukaisuus?
  Margarita suostui tähän:
  - Maailmankaikkeudessa ei ole oikeutta!
  Oleg Rybachenko kysyi hieman naiivisti:
  - Ja mihin Jumala katsoo?
  Margarita, tämä paljasjalkainen tyttö reikäisessä tunikassa, ehdotti:
  - Todennäköisesti meidän on itse tultava jumalien kaltaiseksi, jotta oikeus vallitsee maailmassa! Tämä on Luojan viisautta!
  Oleg Rybachenko vahvisti itsevarmasti:
  - Uskon, että herätämme kuolleet!
  Terminator Girl vahvisti:
  - Kyllä, uskon siihen tietysti!
  Lapset juoksivat Novosibirskiin ja osallistuivat tämän kaupungin puolustamiseen.
  He taistelivat melkein viimeisessä puna-armeijan valvonnassa olevassa suuressa kaupungissa.
  Stalin oli jo neuvotellut Hitlerin kanssa ja suostui antautumaan, jos hänen henkilökohtainen turvallisuus taataan. Fuhrer oli valmis tähän, varsinkin jos partisaanit rauhoittuivat.
  Japanilaiset olivat jo hyökänneet Novosibirskiin idästä. Joten pakoon ei käytännössä ollut mahdollisuutta. Neuvostoliitto oli kuolemassa.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova ampuivat natseja, heittivät kranaatteja paljain jaloin. Ja he vielä toivoivat jotain.
  Heidän vieressään olivat pioneerit. Kovassa pakkasessa Siperiassa kaikki lapset olivat paljain jaloin ja kesällä pioneeriunivormuissa solmioin. He kuolivat kuin sankareita.
  Heidän jalkansa olivat punaiset kuin hanhien jalat, ja heidän varpaansa muuttuivat siniseksi.
  Mutta pioneerit eivät antaneet periksi.
  He antautuvat fasismille!
  Oleg Rybachenko heitti kranaatin paljaalla poikamaisella jalallaan. Hän työnsi otsallaan kolmea saksalaista tankkia kerralla ja kuiskasi:
  - Uskon voittoon!
  Margarita heitti myös tappajalahjan paljain sormin ja sirutti:
  - Minäkin uskoin, ja uskon loppuun asti!
  Ja he taistelivat viimeisen, Neuvostoliiton kaupungin puolesta epätoivon raivossa. Ja silti he eivät aikoneet taipua.
  Oleg Rybachenko lauloi suurella innolla piristääkseen melkein tappavasti jäätyneitä pioneerilapsia;
  Olen äiti-Venäjän nuori soturi,
  Voimakkaat maat, kaikkien maiden isänmaat...
  Universumissa ei ole kotimaata, tiedä se on kauniimpi,
  Vuoren alla Stalin sidoi kravatin!
  Pioneerina oleminen on ilo ja kutsumus,
  Loppujen lopuksi se tarkoittaa, että olet maan palvelija.
  Ja voit moninkertaistaa maailmankaikkeuden -
  Helvetin-Saatanan juonien tuhoaminen.
  Kun kesä tuli neljäkymmentäyksi
  Kesäkuun ukkosmyrsky jylisee meille...
  Emme halua alueen köyhtyvän,
  Onnea varten usko - Isänmaa on luotu!
  Tytön kanssa odotamme natseja väijytyksessä,
  Meillä oli ennen sitä konekivääri.
  Ja Hitlerin mielettömäksi harmiksi,
  Osastomme voittaa onnistuneesti natsit!
  Tyttöystävät paljain jaloin karkeasti,
  Lumi pistelee jo paljaan pohjan alla.
  Kylmästä ja raunio muuttui siniseksi,
  Mutta pyhä tuli lämmittää sieluamme!
  Lyömme tietämättä vihollisten mittoja,
  Emme anna lepoa yötä päivää!
  He lentävät ešeloneille kranaattiparvessa,
  Ja upseerit kiikarikiväärin kanssa.
  Fasistit eivät löydä tukea mistään,
  Pioneerimme, urhoollinen joukkomme...
  Pystyy, jos haluat kaataa vuoria,
  Tässä ovat Hitlerin tankit palamassa kuin kynttilät.
  Raivokohtauksessa olleet ihmiset kokoontuivat -
  Oikeuden, rohkeuden ja kunnian puolesta.
  Ja myrskyn meressä ei ole riutta -
  Mikä sai meidät istumaan!
  Tulimme Berliiniin, liitymme komsomoliin,
  Paljain jaloin polkemasta tyttöjen kanssa ympäri maailmaa!
  Hengitämme voiton hunajaa taivaallisessa toukokuussa,
  Nyt siitä on tullut ikuinen, meidän kirkas menestys!
  
  
  
  
  . Aleksanteri III eli KUUSIkymmentäkahdeksan vuotta
  Kuningas vahvisti valtakuntaa myös taloudellisesti. Ei ollut mellakoita eikä vallankumousta, joten talous oli jatkuvassa kasvussa. Ja Venäjällä ensimmäisen maailmansodan aikana ja väestöllä oli enemmän johtuen alhaisemmasta kuolleisuudesta ja Kiinan ja Korean pohjoisten alueiden liittämisestä. Ja armeija oli isompi. Ja sarjan ensimmäiset kevyet tankit ilmestyivät ja monia eri merkkisiä lentokoneita.
  Valitettavasti Aleksanteri III ei elänyt voittaakseen ensimmäisessä maailmansodassa, mutta Nikolai II sai sen jo.
  Uudella kuninkaalla oli vankka valtaistuin, toinen vaimo, suuri perillinen, kaksisataakahdeksankymmentä miljoonaa ihmistä ja kaksi ja puoli miljoonaa sotilasta rauhanaikaisissa valtioissa.
  Voit siis taistella rohkeasti ja taitavasti! Lisäksi venäläisillä on myös tankkeja kevyillä konekivääreillä, mutta ne ovat juuri ilmestyneet ja raskaita. Sen kehitti Mendelejevin poika.
  Joten älä pysäytä kuninkaallista armeijaa!
  Nikolai II osallistui sotaan saksalaisten ja itävaltalaisten kanssa... Venäjän joukot valloittivat Galician, Bukovinan ja aiheuttivat joukon tappioita itävaltalaisille. Aluksi heitä hakattiin Itä-Preussissa, mutta sitten he kostivat ja katkaisivat Koenigsbergin. Liittolaiset työnsivät saksalaiset pois Pariisista... Venäläiset joukot valloittivat Krakovan ja jatkoivat talvesta huolimatta hyökkäystä lähestyen Budapestia. Saksa tarjoutui, koska se haisi rauhan tappiolta maltillisin ehdoin.
  Saksalaiset suostuivat antamaan Venäjälle Klaipedan ja osan Puolan maista sekä maksamaan korvauksen. Ranskalle annettiin takaisin osa aiemmin Bismarckin valtaamasta alueesta ja osa Tanskasta.
  Itävalta-Unkari luovutti Galician, osan Bukovinasta ja Krakovasta. Mutta imperiumi ei romahtanut. Venäjä sai takaisin slaavien maat, kaiken, mikä oli ennen Kiovan Venäjää, ja laajensi Puolan valtakuntaa.
  Turkkiye ja Japani eivät ehtineet osallistua sotaan, kuten myös Italia. Eli ensimmäistä maailmansotaa ei itse asiassa ollut olemassa. Niin vähän vaivaa. Nikolai II vahvisti auktoriteettiaan ja hallitsi sitten rauhanomaisesti jonkin aikaa.
  Venäjä kuitenkin kävi sodan Afganistanissa ja jakoi sen lopulta brittien kanssa. Sitten Iran jaettiin Britannian kanssa.
  Venäjä laajensi siten omaisuuttaan. Mutta talouskriisi ja vuoden 1929 suuri lama tulivat... Vuonna 1931 Japani aloitti liittoutuneena Turkin kanssa sodan tsaari-Venäjää vastaan. Mutta todellisuudessa se oli itsemurha. Tsaarin laivasto Tyynellämerellä Kolchakin komennossa voitti japanilaiset. Ja maa-armeija oli yleensä monta kertaa vahvempi.
  Samaa voidaan sanoa turkkilaisista. He eivät selvästikään nousseet tuota vihollista vastaan.
  Tsaari-Venäjä pystyi laskemaan maihin joukkoja ja valloittamaan Japanin. Ja sitten Venäjän joukot lopulta miehittivät Turkin. Näin päättyi Ottomaanien valtakunnan aika.
  Ja tsaari Nikolai II lisäsi kunniaansa ja Venäjän valtaa. Tämä loistava keisari hallitsi vuoteen 1936 ja myös kuoli 68-vuotiaana.
  Häntä seurasi Aleksei II. Yleensä täysin terve 32-vuotias mies. Hänen äitinsä oli erilainen, joten Aleksanteri Kolmas ei sallinut kohtalokasta avioliittoa.
  Aleksei II viimeisteli Saudi-Arabian valloituksen jakamalla sen Britannian kanssa.
  Wilhelm II hallitsi valtaistuimella Saksassa vuoteen 1941 asti. Tämä monarkki on ollut vallassa viisikymmentäyksi vuotta! Melko pitkä!
  Mutta täällä valtaistuimella on hänen poikansa Ferdinand. Ei haise Hitleriltä. Muu tarina.
  Niin kauan kuin on rauhaa. Kaikki pesäkkeet jaettiin. Mussolini valloitti Etiopian.
  Ei ole enää mitään jaettavaa... Britannialla on kuitenkin vaikeita aikoja. Ja on talouskriisissä.
  Niinpä Ferdinand ehdotti Aleksei II:lle Ranskan ja Britannian siirtomaaomaisuuden jakamista. Kuten itse asiassa, kuinka paljon voit katsella näitä maita.
  Näin Mussolini, Ferdinand ja Aleksei II solmivat sopimuksensa.
  Mutta tietysti Venäjä oli jo tähän mennessä onnistunut valloittamaan lähes koko Kiinan ja tullut useampaan kertaan vahvemmiksi kuin kaikki taloudessa, sotilaallisella alalla ja väestössä.
  Tsaari Aleksei hyväksyi yleensä tällaisen ehdotuksen ja päätti, että he aloittavat yhdessä.
  Ferdinand ei ollut enää nuori. Ja hän oli varovainen.
  Kuitenkin 15. toukokuuta 1945 sota alkoi. Saksalaiset muuttivat jälleen
  Belgiaa vastaan...
  Ja tsaarin armeija kulki Ison-Britannian siirtokuntien läpi ja ryntäsi Egyptin läpi.
  Venäjällä oli kymmenen miljoonaa sotilasta ja viisisataa divisioonaa, ja luottavaisesti
  Voitti. Näytti siltä, ettei kukaan voinut estää häntä.
  Kahdessa kuukaudessa tsaarin armeija valloitti Intian, Etelä-Iranin, brittien omaisuudet Saudi-Arabiassa, Egyptin, Sudanin ja suurimman osan Indokiinasta.
  Mutta saksalaiset kykenivät miehittämään vain Belgian, ja Pariisin laitamilla heidät pysäytettiin. Myös Alankomaat osallistui sotaan.
  Tsaari-Venäjä valloitti Britannian Aasiassa vielä kahdeksi kuukaudeksi ja lopetti Indonesian. Sitten hän laskeutui Australiaan, muutti Afrikan läpi.
  Saksalaiset yrittivät vallata Pariisin, mutta heidän hyökkäyksensä torjuttiin. Sota kuitenkin hävittiin. Italia valtasi myös Afrikan Britannian ja Ranskan.
  Vasta viidennessä kuussa tsaarin joukot alkoivat saapua Eurooppaan. Toistaiseksi taistelut olivat täydessä vauhdissa Afrikassa ja Australiassa, mutta ovat jo päättymässä. Itävalta-Unkari, jota suuresti heikensi maiden menetys, astui myös sotaan koalition puolella.
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Hollannin. Ja he paransivat asemaansa.
  Toiset kaksi kuukautta tsaari-Venäjä valtasi Australian ja Afrikan. Ja vasta marraskuun lopussa, juuri kylmässä, saksalais-venäläisten joukkojen uusi hyökkäys alkoi Pariisin ohittamisesta.
  Tässä tapauksessa voimat olivat jo liian epätasaiset. Ranskalais-englannin joukot voitettiin. Ja Pariisi on ympäröity.
  Ja uudessa vuonna varuskunta antautui ... Sitten tsaarin ja saksalaiset joukot valloittivat koko Ranskan kolmessa viikossa. Sitten Britannian pommitukset alkoivat... Ja kaikki siirtokunnat vangittiin koalitioon.
  Iso-Britannia jo toukokuussa 1946, joutui verenvuotoon ja tyrmäsi pommit
  Antautui.
  Näin päättyi toinen suuri sota. Venäjä valtasi lähes kaikki siirtokunnat. Saksa sai suhteellisen vähän, Italia nappasi jotain, Itävalta-Unkari sai symbolisen palan.
  Huolimatta siitä, että saksalaiset odottivat suuria siirtokuntia ja vain Marokko sai paljon vähemmän kokonaisuudessaan, Saksa sisällytti kokoonpanoonsa: Belgian, Hollannin ja Ranskan Port de Calais'hun.
  Lisäksi tsaari-Venäjä palautti Saksan Namibialle ja sen, mitä he aiemmin omistivat.
  Lyhyesti sanottuna me jotenkin selvitimme ja sovimme ...
  Rauha on tullut... Vuonna 1953 Venäjällä oli atomipommi ja vuotta myöhemmin Saksalla. Yhdysvallat sai ydinaseet vuonna 1960.
  Näin luotiin pelon tasapaino.
  Ja vuonna 1955 ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi avaruuteen lentäen pallon ympäri. Ja vuonna 1961 venäläiset asettivat jalkansa Kuuhun.
  Ja vuonna 1983 Marsiin! Amerikkalaiset lensivät kuuhun vuonna 1971 ja saksalaiset vuonna 1984. Itävalta-Unkari ja Saksa sulautuivat yhdeksi osavaltioksi. Ruotsista ja Norjasta tuli osa Venäjää autonomialla ja itsehallinnolla.
  Muut maat menettivät vähitellen itsenäisyytensä.
  Vuonna 1987 venäläiset kosmonautit lensivät Venukseen ylös vuorelle. Vuonna 1992 Mercurylla. Ja vuonna 1999 Pluto.
  Aurinkokunta on hallittu.
  Ydinimperiumia oli kolme: Iso-Saksa, USA ja Suuri Venäjä.
  Aleksei II kuoli myös 68-vuotiaana vuonna 1972. Hänen seuraajakseen tuli hänen poikansa Aleksanteri neljäs. Tämä kuningas oli neljäkymmentäyksi vuotta vanha nousessaan valtaistuimelle. Kummallista kyllä, mutta Aleksanteri neljäs täytti myös kuusikymmentäkahdeksan vuotta ja kuoli vuonna 1999. Ja hänen poikansa Vladimir III nousi valtaistuimelle. Vuonna 2013 vietettiin Romanovien dynastian neljäsataa vuotta.
  Toistaiseksi Venäjä seisoo tukevasti jaloillaan. Mutta maailmassa on edelleen Saksa ja Yhdysvallat sen kilpailijoita. Tsaari-imperiumi yhdessä siirtomaiden kanssa kattaa hieman yli puolet maailman alueesta ja yli kaksi kolmasosaa maailman väestöstä. Venäjä on vahva, mutta ei vielä ainoa.
  Rules Venäjä, Vladimir kolmas vuonna 2019 hän täytti kuusikymmentäseitsemän vuotta. Monet ihmettelevät, elääkö hän edellisten kuninkaiden tapaan kuusikymmentäkahdeksan vuotta vai keskeyttääkö hän nämä omituiset yhteensattumat ?!
  Sillä välin Venäjällä kehitetään ydinaseita. On selvää, että ydinaseita ei tule, ja Venäjä selviytyy täysin Saksan ja Yhdysvaltojen kanssa. Siellä on enemmän asukkaita ja enemmän sotilaita. Ja aseiden laatu on parempi!
  Mutta vaikka ydinaseita on, eikä kaikkia niitä ole vielä valloitettu. Mutta he kehittävät ydinaseita erittäin aktiivisesti, joten on olemassa tiettyjä mahdollisuuksia voittaa.
  
  GIBRALTARIN SYNTYMINEN
  Espanjan diktaattori Franco, toisin kuin todellinen tarina, suostui saksalaisten joukkojen hyökkäämään Gibraltarin Englannin linnoitukseen. Vastineeksi Espanja sai joitakin brittiläisiä ja ranskalaisia maita Afrikassa.
  Mainsteinin komennon alainen hyökkäys tapahtui yöllä 25. marraskuuta 1940 26. marraskuuta. Kuten kävi ilmi, britit eivät olleet aivan valmiita sellaiseen sotilaalliseen siirtoon, ja natsit onnistuivat valloittamaan niin voimakkaan linnoituksen yhdellä iskulla.
  Sen kaatuminen vaikutti merkittävästi sodan kulkuun. Wehrmacht pystyi siirtämään joukkoja lyhimmän matkan Afrikkaan, ja brittejä estettiin pääsemästä Välimerelle idästä.
  Saksan komento lähetti useita divisiooneja päiväntasaajan Afrikkaan. Lisäksi Rommelin joukot siirrettiin Libyaan, muutama kuukausi todellisuutta aikaisemmin.
  Britit puolestaan luopuivat hyökkäyksestä italialaisia vastaan Etiopiassa ja alkoivat vahvistaa asemiaan Egyptissä. Rommel onnistui kuitenkin pääsemään heidän edelle, ja ennaltaehkäisevän iskun seurauksena hän voitti siirtomaajoukot vangiten Aleksandrian ja Kairon. Britannian asema Afrikassa muuttui monimutkaisemmaksi. Saksalaiset olivat jo saavuttaneet Suezin kanavan ja uhkasivat edetä pidemmälle Lähi-itään. Lisäksi oli mahdollista siirtyä kohti Sudania.
  Totta, italialaisten asiat Kreikassa eivät olleet kovin onnistuneita, mutta Saksan lisäjoukkojen lähestyminen pelasti tilanteen.
  Hitlerillä oli dilemma: hyökätä Neuvostoliittoon vai lopettaa Britannia? Wehrmachtin menestykset Afrikassa saivat aikaan toisen päätöksen - irrottaa kätensä lännessä. Vaikka Neuvostoliiton sotilaalliset valmistelut herättivät pelkoa Fuhrerissa.
  Puna-armeija vahvistui, mutta saksalaisetkaan eivät istuneet sivussa. Säiliöiden tuotanto vuonna 1941 kaksinkertaistui vuoteen 1940 verrattuna ja ilmailu lähes kaksi ja puoli kertaa.
  Natsit suorittivat pommituksen ja laskeutuivat Maltalle. Sitten Rommel murtautui Suezin kanavan puolustuksesta ja saapui Irakiin, joka oli kapinoinut brittihallintoa vastaan. Saksalaiset valloittivat suhteellisen helposti sekä Kuwaitin että koko Lähi-idän. Stalin sen sijaan noudatti odotustaktiikkaa. Mutta Churchill jatkoi itsepäisesti sotaa. Iraniin päästyään Wehrmacht kääntyi Etelä-Afrikkaan.
  Vuosi 1941 oli lähestymässä loppuaan. Sukellusveneiden vapautuminen lisääntyi, ja Britannia menetti siirtomaansa. USA on ollut passiivinen. Mutta Japani ei voinut istua toimettomana ja hyökkäsi Perun satamaan 7. joulukuuta. Uusi sota on alkanut Tyynellämerellä. Ja Hitlerin täytyi jälleen luopua suunnitelmistaan hyökätä Neuvostoliittoon.
  On tarpeen auttaa japanilaisia, vallata Iran ja Intia sekä Etelä-Afrikka. Ja mikä tärkeintä itse Britannia. Lisäksi amerikkalaiset pommikoneet eivät ole lelu. Ne voivat aiheuttaa Kolmannelle valtakunnalle paljon ongelmia. Ja on kätevintä toimittaa pommi-iskut Britannian alueelta.
  Niinpä Fuhrer joutui vuonna 1942 luopumaan ajatuksesta tunkeutua itään.
  Oli olemassa vaara, että Stalin itse avaisi rintaman, mutta... Täytyy tietää Stalinin luonne. Hän on hyvin pidättyväinen ulkopolitiikassa. Sota Suomen kanssa teki punaisen diktaattorin entistä varovaisemmaksi.
  Kun Neuvostoliitto rakentaa voimaa. Ilmailun määrä 1. tammikuuta 1942 oli kolmekymmentäkaksi tuhatta ajoneuvoa ja tankkeja yli kaksikymmentäviisi tuhatta plus kolme tuhatta tankettia. Yhteensä Stalin suunnitteli saavansa päätökseen 20 mekanisoidun joukon rekrytoinnin, joiden tankkien kokonaismäärä oli 32 tuhatta ajoneuvoa, joista uusimmat eri merkkiset KV ja T-34, 16,5 tuhatta. Lisäksi T-50-tankkien kehitys oli edelleen käynnissä, vaikka auto osoittautui kevyeksi.
  Saksalaiset tapasivat Matildan ja jotkin risteilijäpanssarit ja saivat tiedon siitä, että britit kehittivät raskaita tankkeja, ja he alkoivat myös valmistaa omia mastodonejaan. Ensinnäkin "Tiger" 88 millimetrin tykillä ja haarniska läpäisemättömällä 75 millimetrin tykillä pitkällä piipulla.
  Saatavilla oli myös tietoa Neuvostoliiton panssarirakennuksesta. KV-2-panssarivaunu marssi vapun paraatissa Punaisella torilla, ja kolmekymmentäneljällä oli joitain tietoja.
  Joka tapauksessa, kun Speer johti keisarillista ase- ja ammusministeriötä, tekniikan kehitys eteni nopeammin. Hitler halusi saada maailman parhaat tankit ja raskaammat. Mutta vaikka Saksa oli selvästi huonompi kuin Neuvostoliitto. Ja autojen määrä ja laatu. Elokuussa 1941 aloitettiin KV-3-tankin tuotanto. Auto osoittautui melko raskaaksi, 68 tonnia, mutta aseistettu 107 mm:n tykillä, jonka ammuksen alkunopeus oli 800 metriä sekunnissa. Tämä antoi hänelle edun "Tigeriin", jota ei muuten ollut vielä julkaistu sarjassa.
  Vielä tehokkaampi oli KV-5, jonka paino oli 125 tonnia ja kaksi asetta. Totta, tällainen raskas kone aiheutti Neuvostoliiton armeijalle enemmän ongelmia kuin hyötyä. Ja vuonna 1942 otettiin käyttöön KV-4-versio, joka painoi 107 tonnia. Neuvostoliitto saattoi oikeutetusti olla ylpeä maailman raskaimmista ja jopa tehokkaimmista tankeistaan.
  Mutta toisaalta Saksa on kehittynyt ilmailussa melko hyvin. Yu-188, mentyään sarjaan, kehitti hävittäjiin verrattavan nopeuden. DO-217 näytti myös hyvältä. Myös suihkukoneita kehitettiin aktiivisesti. Koska Iso-Britannia oli pääkohde, suihkupommittajiin kiinnitettiin paljon enemmän huomiota kuin todellisessa historiassa.
  Saksalaiset käyttivät aktiivisesti orjatyövoimaa. Afrikasta tuotu valtava määrä mustia. Mustatyöläiset olivat tottelevaisia, sitkeitä, mutta kouluttamattomia. Niitä käytettiin aputöissä.
  Mutta hallitsemalla Eurooppaa saksalaiset saattoivat palkata riittävän määrän ja ammattitaitoista työvoimaa.
  Speer onnistui jopa suostuttelemaan Hitlerin, mutta ei vielä suorittanut ohjelmaa juutalaisten tuhoamiseksi, vaan käyttää niitä lentokoneiden ja laitteiden valmistuksessa.
  Veto asetettiin ilmahyökkäyksestä Britanniaa vastaan ja massiivisesta sukellusvenesodasta.
  Amerikan liittyminen konfliktiin lisäsi kuitenkin päänsärkyä Fritzille ja pakotti susilaumojen määrän lisääntymään jyrkästi.
  Saksa joutui viivyttelemään pommikoneiden ja strategisten lentokoneiden tuotantoa. Ensinnäkin Yu-288 ja Yu-488 - neljällä moottorilla. Mutta niiden kehittäminen ja mieleen saattaminen vei aikaa. ME-109 modifikaatio "F" kokonaisuudessaan oli arvokas vastustaja brittiautoille. Mutta ME-209:n kehitys epäonnistui, kuten myös ME-210:n.
  Myös XE-177-sukelluspommikone epäonnistui. Mutta Speer leikki määrällä. Lisäksi Focke-Wulfista tuli tehokkain hävittäjä aseistuksen suhteen, mikä kompensoi joitain ME-109:n heikkouksia. Kyllä, ja saksalaisten lentokoulu osoittautui paremmaksi kuin englantilainen ja vielä enemmän amerikkalainen. Toukokuussa 1942 natsit valloittivat Etelä-Afrikan. Ja amerikkalainen laivue saapui Madagaskarille. Midwayn taistelu osoittautui amerikkalaisten menettämäksi: joten tässä taistelussa ratkaisevassa roolissa ollut kolmannen luokan kapteeni päätyi ironisesti Madagaskarille. Yhdysvallat halusi säilyttää tukikohdan Afrikassa eikä antaa natsien rentoutua. Mutta tämä heikensi merkittävästi heidän asemaansa Tyynellämerellä.
  Totta, japanilaiset eivät toimineet aivan tasan. Taistelu Havaijin saaristosta kesti.
  Natsit saivat Afrikan hallintaansa ja valtavia strategisten raaka-aineiden reservejä ja valloittivat myös Intian ja Iranin. Kolmannen valtakunnan hallinnassa olevat resurssit ovat valtavat, mutta ne on silti sulatettava.
  Ilmataistelu Britanniasta ei ole niin suoraviivaista. Saksalaiset painostivat jatkuvasti lentokoneiden tuotantoa, mutta täydellistä määräävää asemaa ei ollut. Strategisen ilmailun tehon puute ja Yhdysvaltojen apu, ja silloinkaan ei ole tarpeeksi sukellusveneitä, vaikuttivat. Ja ihmetorpedo, johon niin monet toiveet liittyivät, petti meidät.
  Fuhrer ei uskaltanut laskeutua Britanniaan vuonna 1942. Veto tehtiin merivoiman ja sukellusvenelaivaston vahvistamisesta. Samaan aikaan rakennettiin lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Tuotantokapasiteettia oli riittävästi, mutta kaikki vei aikaa.
  Myös A-luokan ballistiset ohjukset vaativat hienosäätöä. Mutta FAU-1-robottikuoret alkoivat massatuotantoa. Suhteellisen halvoilla autoilla, jotka käyttivät yksinkertaista polttoainetta, oli kiistaton etu, että ne eivät tarvinneet lentäjiä.
  Hitler, saatuaan käyttöönsä rajattomat luonnonvarat ja työvoimavarat, halusi pelastaa saksalaisten lentäjien hengen. V-1 yhtä helppo valmistaa ja miehittämätön tuntui parhaalta ratkaisulta. Ja tuhansia tällaisia robottikuoreja on pudonnut syksystä 1942 lähtien Lontooseen.
  Samaan aikaan saksalaiset vauhdittivat Arado-suihkupommittajan ja ballististen ohjusten kehitystä.
  Stalin jatkoi odottamista ja voimien keräämistä. Vuonna 1942 Neuvostoliitto valmisti viisi ja puoli tuhatta uutta tankkia KV ja T-34 ja noin tuhat vanhaa merkkiä, noin viisisataa uutta kevyttä T-50 ja T-60 sekä kaksisataa amfibista. Myös lentokonekanta on kasvanut - noin viisitoista tuhatta uutta ja vanhaa lentokonetta tuli liikenteeseen. Jopa lentäjistä oli pulaa. Katyushien tuotanto kasvoi hitaasti.
  Natsi-Saksa valmisti yli kolmekymmentä tuhatta lentokonetta, mutta kärsi merkittäviä tappioita taisteluissa. Saksalaiset tuottivat noin kuusi ja puoli tuhatta tankkia. Ennen kaikkea T-3 ja T-4:n uusi muunnos pitkäpiippuisella 75 mm aseella. Uusimmat "Tigers" tuottivat hieman yli sata, ja "Panthers" ovat edelleen vain prototyypeissä.
  Mutta Schmeisterin suunnittelema MP-44-rynnäkkökivääri alkoi tulla sarjaan. Toisin kuin tositarina, konetta ei tarvinnut kehittää värimetallien pulaa huomioiden. Ja tämä nopeutti yksinkertaisemman rynnäkkökiväärin kehitystä seosteräksellä.
  Joten pienaseissa saksalaiset alkoivat saada etua. Mutta he tarvitsivat myös aikaa, jotta kone aseistaa kaikki joukot uudelleen.
  Mutta sukellusvenelaivastossa, jossa vapautuminen on saavuttanut neljäkymmentä tai viisikymmentä sukellusvenettä kuukaudessa, saksalaisilla ei todellakaan ole vertaa.
  Oli jopa erittäin nopeita sukellusveneitä vetyperoksidilla. Nopeutettu työ ydinohjelmassa. Onneksi resursseja on paljon. Ja edes saksalaisten fyysikkojen virhe, jonka mukaan grafiitti ei sovellu moderaattoriksi, ei osoittautunut katastrofaaliseksi. Raskaan veden tuotantoa varten on rakennettu useita tehtaita, myös Afrikkaan.
  Ei siis pesemällä, vaan rullaamalla, mutta natsien ydinreaktori alkoi toimia joulukuussa 1942. Jopa vähän aikaisemmin kuin amerikkalaiset. Tyynenmeren tappioiden jälkeen he aloittivat vakavan purkamisen. Ja ydinohjelman rahoitusta on leikattu rajusti.
  Vuoden 1943 alkua leimasi Hitlerin Total War -julistus ja yleisen työpalvelun käyttöönotto miehitetyillä alueilla. Massiiviset V-1-iskut Lontooseen eivät oikeuttaneet itseään. Britit oppivat torjumaan tällaiset iskut osittain, mutta saksalaiset ottivat numeron.
  Mutta sukellusvenesota osoittautui todella tuhoisaksi Britannialle. Aseiden tuotanto saarella laski jyrkästi raaka-aineiden puutteen vuoksi. Metropoli oli romahduksen partaalla. Lisäksi natsit valloittivat Madagaskarin, ja japanilaiset yhdessä natsien kanssa hyökkäsivät Australiaan ja saavuttivat suhteellisen nopeasti antautumisen.
  Vaikka Stalin ymmärsi odotustaktiikkojen vaaran, hän pysyi uskollisena itselleen eikä joutunut tappelemaan. Parempi antaa kapitalistien tuhota itsensä loppuun asti. Ja katsotaan...
  Mutta tällä taktiikalla oli myös haittapuolensa. Käyttäen valtavia resursseja, Kolmas valtakunta valmisteli jo sotaa Neuvostoliittoa vastaan. Panssarivaunujen tuotanto Kolmannessa valtakunnassa vuonna 1943 saavutti keskimäärin 1200 ajoneuvoa päivässä sekä kolmesataaviisikymmentä itseliikkuvaa tykkiä. Lisäksi itseliikkuvat aseet eivät ole ollenkaan heikkoja. "Ferdinandit", "Kimalaiset", "Jagdpanther". Ottaen huomioon, että saksalaiset eivät juuri kärsineet tappioista panssarivaunuissa, heidän panzvalen täydentäminen oli jo kaksi kertaa nopeampaa kuin puna-armeijan. Ja teknologian määrällinen kuilu Neuvostoliiton hyväksi alkoi pienentyä.
  Laadultaan Fritz sai "kuninkaallisen tiikerin", painoltaan samanlaisen kuin KV-3, tunkeutumisvoiman suhteen ase oli jopa jonkin verran parempi ammuksen laadun ja vahvemman etupanssarin ansiosta. No, superraskaat Neuvostoliiton KV-5 ja KV-4 osoittautuivat teknisesti erittäin epäluotettavaksi, varsinkin niiden alavaunu. Joten tällaisten hirviöiden taistelukäyttö oli kyseenalainen.
  Ja Stalin määräsi myös KV-6:n luomisen, jossa oli seitsemän tykkiä ja kaksi raketinheitintä. He tekivät auton. Mutta se osoittautui niin raskaaksi ja pitkäksi, että et voinut kuljettaa sitä junassa tai käyttää sitä taistelussa. T-34-76 on varsin onnistunut ajoneuvo, mutta heikompi otustaistelussa kuin Panther tai Tiger. Ja KV-1 ja KV-2 ovat painoltaan verrattavissa saksalaisiin, mutta ne ovat panttereja ja tiikereitä huonompia. Saksalainen T-4 saavutti panssarissaan kolmekymmentäneljä ja ylitti aseistuksen, näkyvyyden ja optiikkansa, ja tämä sama paino, tai jopa vähemmän, jos vertaamme raskaampia modifikaatioita.
  Lyhyesti sanottuna Fritz nostettiin ylös ja laatu oli tasaista. Ja ME-309:n ja ME-262:n ulkonäkö antoi edun ilmailun laadussa. Kuten Yu-488, paras nelimoottorinen pommikone. Ja niiden takana ovat reaktiiviset mallit. Kuten Yu-287 ja Arado.
  Syyskuussa 1943 natsit suorittivat lopulta onnistuneen maihinnousun Britanniassa. Kahden viikon taistelun jälkeen Englanti antautui. Ja vaikka Churchill pakeni Kanadaan, lännen sodan lopputulos vaikutti itsestään selvältä.
  Roosevelt, joka oli menettänyt pääliittolaisensa ja pelkäsi Kolmannen valtakunnan kasvavaa valtaa, pyysi rauhaa.
  Keskusteltuaan seurueensa kanssa Hitler asetti Yhdysvalloille ehdon: ydinohjelman hylkäämisen ja kaikkien Japanin ja Kolmannen valtakunnan valloitusten tunnustamisen. Sekä joukkojen vetäytyminen Islannista, jonka Fritz oli jo peittänyt sukellusvenelaivaston kanssa. Nousevan auringon maan hallinta Gaian yli, missä taistelut eivät ole vielä loppuneet. Lisäksi Hitler vaati aineellista korvausta Kolmannelle valtakunnalle ja Japanille kaikista Yhdysvaltojen ja Britannian aiheuttamista tuhoista ja sotilaskuluista.
  Vaikka rauhanehdot olivat äärimmäisen vaikeat, Roosevelt onnistui suurilla vaikeuksilla ajamaan niiden hyväksymisen läpi kongressissa ja senaatissa.
  Suuri rooli USA:n noudattamisessa oli Stalinin vihjeillä, ettei hän vastustanut liittymistä akselivaltojen koalitioon ja ainakin valmis valtaamaan takaisin Alaskan.
  Amerikkalainen pragmatismi voitti, joka osoittautui innostusta ja tunteita korkeammaksi. Lisäksi saksalaisten ydinohjelma kehittyi nopeammin kuin amerikkalainen, ja tämä oli täynnä katastrofia tulevaisuudessa.
  Toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe on ohi. Mutta Fuhrer halusi nyt lopettaa Neuvostoliiton.
  Stalinin odottamaton odotustaktiikka ja hänen omistautumisensa maailmanrauhan asialle olivat synkkä vitsi. Kolmas valtakunta ja Japani vastustivat Josephia kaikilla itäisen pallonpuoliskon resursseilla, mukaan lukien Australia, ja eräillä läntisen maailman sillanpäillä.
  Nousevan auringon maa ei kuitenkaan ole vielä lopettanut Kiinaa, mutta se olisi voinut avata toisen rintaman. Hitler puolestaan muodosti aktiivisesti siirtomaajoukkoja ja vieraslegioonoita. Samaan aikaan myös aseiden tuotanto lisääntyi.
  Vuoden 1944 ensimmäisellä puoliskolla panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden tuotanto Kolmannessa valtakunnassa saavutti ja ylitti sata ajoneuvoa päivässä. Panther-2 ohitti tasollaan kaikki Neuvostoliiton autot. Edistyneempi saksalainen tankki "Lion" ilmestyi ja pian "Royal Lion".
  Ja mikä tärkeintä, suihkulentokoneita on kehitetty sarjassa. Vastauksena T-34-85 ja IS-1 ja IS-2 tankit otettiin tuotantoon Neuvostoliitossa, eikä kukaan myöskään poistanut KV-sarjaa tuotannosta. Kolmannen valtakunnan massiivisin sarjapanssarivaunu vuonna 1944 oli Panther-2 ja Neuvostoliiton T-34-85. Raskaampia malleja valmistettiin merkittävästi - noin kertaa, kymmenen pienempiä määriä. Ja saksalaiset eivät halunneet ajaa painoja paljon Neuvostoliiton teillä, ja Stalin alkoi epäillä KV-sarjaa, ja IS:t osoittautuivat liian raaiksi.
  Kuitenkin saksalainen "Panther" -2 88 mm:n tykillä, jonka kaliiperi on 71 L, ylitti T-34-85:n aseen panssarin lävistysvoimassa, etupanssarissa ja hieman sivulla, eikä myöskään 900 hevosvoiman moottorin ja 47 tonnin painoisen moottorin ansiosta. Vaikka saksalaisen tankin paino kasvoi 50,2 tonniin, se ei osoittautunut kohtalokkaaksi.
  Ja saksalaisella suihkukoneella ei ollut lainkaan arvokasta vastustajaa.
  Hitler päätti, että oli parempi olla vetämättä kumia, ja aloitti sodan 22. kesäkuuta 1944. He heittävät Neuvostoliittoon kolmesataaviisikymmentä omaa ja ulkomaista divisioonaa ja satakaksikymmentä satelliittidivisioonaa. Kolmannen valtakunnan puolella olivat: Romania, Unkari, Slovakia, Kroatia, Suomi, Ruotsi, Italia, Portugali, Espanja, Bulgaria, Argentiina, Turkki.
  Saksalaiset käyttivät myös valtavaa määrää ulkomaalaisia ja hiwiä Wehrmachtissa. Kaiken kaikkiaan Kolmas valtakunta, pelkästään ensimmäisessä ešelonissa, heitti taisteluun kaksitoista ja puoli miljoonaa sotilasta, joista enintään neljäkymmentä prosenttia oli kansallisuudeltaan saksalaisia. Satelliitit lisäsivät vielä kolme miljoonaa. Kaikkiaan ensimmäisessä ešelonissa on lähes kuusitoista miljoonaa jalkaväkeä, noin kolmekymmentäkolme tuhatta tankkia, yli viisikymmentäviisituhatta lentokonetta, noin kaksisataaviisikymmentä tykkiä ja kranaatinheitintä.
  Neuvostoliitto käytti mobilisaation jälkeen kolmetoista ja puoli miljoonaa sotilasta, mutta osa joukkoista oli pidettävä Kaukoidässä ja sisäisillä alueilla. Ensimmäisessä ešelonissa oli kahdeksan miljoonaa sotilasta, noin kolmekymmentä tuhatta tankkia, lähes neljäkymmentä tuhatta lentokonetta ja noin kaksisataatuhatta aseita ja kranaatinheittimiä.
  Siten Kolmannen valtakunnan puolella jalkaväen ylivoima on kaksinkertainen ja voiman liikkuvuudessa viisinkertainen paremmalla konekiväärillä. Totta, Neuvostoliitossa on paljon konekivääriä, melkein pariteetti.
  Säiliöiden ero ei ole suuri, mutta vanhentuneiden ajoneuvojen prosenttiosuus Neuvostoliitossa on korkeampi, samoin kuin aikaisempien julkaisujen tankit.
  Saksalaisella suihkukoneella ei ole vastustajaa, ja Kolmannen valtakunnan potkurikäyttöiset koneet ovat nopeampia ja paremmin aseistettuja. Totta, Neuvostoliiton ajoneuvot ovat parempia vaakasuorassa ohjattavuudessa.
  Tykistössä ja kranaatinheittimissä voimien tasapaino on lähimpänä tasa-arvoa. Sekä määrä että laatu.
  Totta, kolmannen valtakunnan laivasto on erityisen vedenalainen, monta kertaa vahvempi kuin Neuvostoliiton. Kuten Japanin tapauksessa.
  Lisäksi natseilla on jo A-luokan ballistisia ohjuksia massatuotannossa, ja ensimmäiset levykkeet lähtivät lentoon.
  Yleensä natsit ovat vahvempia, ja Stalin valmistautui varsin kohtuullisesti, vaikkakin myöhässä, puolustuksen. Mutta paljon ei ole tehty. Stalinin linjaa ei palautettu täysin, ja mikä tärkeintä, joukot eivät olleet tarpeeksi koulutettuja pitämään linjaa. Vaikka heidät koulutettiin epätoivoisesti uudelleen.
  Molotovin rajalinja, kolmen vuoden todennäköisyydellä, oli yleensä valmis, mutta se sijaitsi liian lähellä rajaa, eikä sillä ollut riittävää syvyyttä. Lisäksi Stalin määräsi kolmannen ešelonin rakentamisen Dneprin taakse, mutta tämä aloitettiin vasta Yhdysvaltojen antautumisen jälkeen.
  Totta, Neuvostoliiton joukkojen lisäksi voidaan luottaa NKVD:n osiin, joiden lukumäärä nostettiin miljoonaan sotilaan ja miliisiin. Tämä on noin neljä miljoonaa ihmistä, vain läntisissä kaupungeissa. Vaikka tietysti niiden taistelutehokkuus on paljon huonompi kuin tavallisten yksiköiden.
  Saksalaiset, kuten todellinen historia, antoivat suurimman iskun keskelle leikkaamalla Bialystokin reunan ja Lvovin nyrkin. Taistelujen ensimmäiset päivät osoittivat, että saksalaiset suorittivat hyökkäyksen ulkomaisten yksiköiden suuresta määrästä huolimatta enemmän tai vähemmän sujuvasti. Mutta Neuvostoliiton joukot menetetään usein.
  Lisäksi Ukrainan yksiköiden taistelukyky osoittautui kyseenalaiseksi. Monet karkurit ja antautuivat sodan ensimmäisinä päivinä.
  Vihollista ei voitu hillitä rajataisteluissa. Ja sitten Stalin teki virheen, kieltäen yksiköiden vetäytymisen päälinjalle ja vaatien rintaman oikaisemista. Virhe kuitenkin korjattiin, mutta myöhässä. Saksalaiset pystyivät valloittamaan Minskin jo 28. kesäkuuta murtaessaan Stalinin linjan keskustassa.
  Hämmennys vain lisääntyi. Kesäkuun 30. päivänä tapahtui odotettu liittyminen Japanin ja sen satelliittien sotaan. Joten toistaiseksi meidän piti unohtaa joukkojen siirto Kaukoidästä.
  Saksan läpimurto keskustassa oli laajentumassa. Siellä oli valtava aukko, jonka he epätoivoisesti yrittivät tukkia. Mutta natsit etenivät ja 16. heinäkuuta murtautuivat Smolenskiin.
  Heittäessään kaikki käytettävissä olevat reservit taisteluun ja asettamalla miliisit aseisiin, Stalin ja Žukov pystyivät pysäyttämään Fritzin etenemisen keskustassa. Mutta Hitler käänsi joukkonsa etelään. Natsit loivat valtavan patan Kiovaan ja valloittivat lähes koko Ukrainan.
  Estetty Leningradin, hyökätty Krimiin. Vihollisuuksien kulku näytti hyvin paljon vuodelta 1941, säälimättömältä karmalta. Mutta erot olivat myös melko merkittäviä. Neuvostoliitolla vuonna 1941 oli vapaita varantoja, ja nyt kaikki oli jo mobilisoitu. Ja kun hyökkäys tapahtui lokakuussa, kävi ilmi, ettei puolustamisessa ollut juuri mitään.
  Marraskuun 1944 alkuun mennessä natsit piirittivät Moskovan ja pakottivat Stalinin pakenemaan Kuibysheviin.
  Natseilla, toisin kuin todellisessa historiassa, oli merkittävä numeerinen ylivoima. Heillä oli tarpeeksi divisioonaa ohittaakseen Moskovan pohjoisesta ja etelästä. Mutta Neuvostoliiton yksiköt ovat levinneet liikaa eri rintamilla.
  Todellisuudessa Stalin sai vuonna 1941 mobilisaatioiden jälkeen etulyöntiaseman Wehrmachtiin verrattuna henkilöstömäärässä, ja hänellä oli neljä kertaa enemmän lentokoneita ja tankkeja kuin Kolmannella valtakunnalla oli sodan alusta lähtien. Ja sodan viiden ensimmäisen kuukauden aikana todellisessa historiassa tuotettiin enemmän Neuvostoliiton laitteita.
  Mutta nyt natsit ovat kaikki valttikortteja sekä aseiden että henkilökunnan määrän ja laadun puolella. Ja puna-armeijalla on samat haavat kuin vuonna 1941. Mukaan lukien ukrainalaisten, balttilaisten ja monien pienten kansojen haluttomuus kuolla neuvostojärjestelmän puolesta. Massapetoksesta ja sorron uhreista, syrjäytyneistä ja muista loukkaantuneista. Mukaan lukien neuvostohallinnon ideologiset viholliset.
  Ja se, että saksalaiset voittivat myös lännen, vain lisää pettureiden määrää.
  Siksi ei ole yllättävää, että Moskova on ympäröity, ja saksalaiset ovat valloittaneet Donbassin, Voronežin ja siirtyvät kohti Stalingradia.
  Vuoden 1944 talvi ei valitettavasti ollut niin pakkas ja luminen kuin vuonna 1941. Moskova kuitenkin kesti sankarillisesti joulukuun 1944 loppuun asti. Stalingrad kaatui tammikuussa 1945, eivätkä taistelut siitä olleet liian pitkiä. Helmikuussa ja maaliskuun alussa saksalaiset ja heidän satelliittinsa valloittivat Kaukasuksen ja Bakun öljylähteet kokonaan.
  Sitten hyökkäys kulki Volgaa pitkin. Saratoviin, Kuibysheviin ja edelleen Orenburgiin ja Kazaniin.
  Stalin pakeni Sverdlovskiin. Kazan kaatui toukokuussa. Kesällä saksalaiset ja japanilaiset jatkoivat muuttoa Venäjän syvyyksiin. Neuvostoliiton joukkojen vastarinta kaatui. 5. elokuuta 1945 Sverdlovsk vallattiin. Ja 3. syyskuuta 1945 Stalin lopulta suostui antautumaan. Vastineeksi omasta elämästään ja vapaudestaan.
  Toinen maailmansota on ohi. Mutta rauha ei kestänyt kauaa. Testattuaan ydinaseita Hitler vakuuttui niiden ilmiömäisestä tuhovoimasta.
  Nyt näytti siltä, että Japani ja Yhdysvallat olivat edelleen matkalla kohti Kolmannen valtakunnan maailmanvaltaa. Ja vaikka Fuhrer valloitti enemmän maata kuin Tšingis-kaani, Aleksanteri Suuri, Napoleon, keisari Troijalainen ja Suleiman Suuri yhteensä, hän päätti kukistaa myös Japanin.
  Tasan kolme vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen sata ballistista, mannertenvälistä ohjusta, joissa oli voimakkaita ydinpanoksia, peitti Nousevan auringon maan kerralla.
  Ja sitten Wehrmachtin ja laivaston maayksiköiden hyökkäys alkoi. Saksalaiset valtasivat suhteellisen nopeasti Japanin omaisuuden Aasiassa, ja itse metropoli tuhottiin maan tasalle atomipommeilla.
  Enemmän tai vähemmän pitkittynyttä vastustusta tarjosivat Nousevan auringon maan Tyynenmeren omaisuus. Mutta kesäkuuhun 1949 mennessä kaikki oli ohi. Nyt jäljellä oli vain voittaa Yhdysvallat. Lisäksi siihen oli syy. Amerikkalaiset, vastoin sopimusta, kehittivät kuitenkin ydinaseita ja suorittivat salaisen kokeensa.
  Hitler aloitti sodan 1. tammikuuta 1950 pudottaen kolmesataa ydinohjusta kerralla uuden vuoden aikana.
  Tuhoisa ydinisku tuhosi sata suurta Amerikan kaupunkia ja tappoi useita kymmeniä miljoonia ihmisiä. Lisättiin yksi Adolf Hitlerin suurimmista rikoksista pisimpään vastenmielisimpien julmuuksien luetteloon.
  Sitten tuli hyökkäys Kanadaan ja etelästä sekä Latinalaisen Amerikan diktatuurit. Amerikkalaiset olivat heikentyneet ja järkyttyneitä, mutta he taistelivat epätoivoisesti. He ymmärsivät, että tappio merkitsi heille vain orjuutta ja hidasta, tuskallista kuolemaa.
  Siksi se oli kaikista sodista epätoivoisin. Ja se kesti yli vuoden, pakottaen Kolmannen valtakunnan pudottamaan vielä noin kaksisataa ydinpanosta ja muuttamaan monet hedelmälliset maat radioaktiiviseksi autiomaaksi.
  Mutta tavoite kuitenkin saavutettiin ja Kolmannen valtakunnan viimeinen vihollinen voitettiin. Ja sen jälkeen alkoi niin sanottu maailman globalisaatioprosessi. Saksan markasta tuli ainoa maailmanvaluutta. Jopa muodollisesti itsenäiset maat supistettiin Kolmannen valtakunnan siirtokuntien tasolle säilyttäen kuitenkin vain rajoitetun paikallisen itsehallinnon.
  Juutalaiset ja mustalaiset kiellettiin: heidät etsittiin ja tuhottiin. SS suoritti massiivisia puhdistuksia ja raivosi. Todellinen painajainen on tullut - lohikäärmeen tunti. Tai tarkemmin sanottuna aikakausi. Fuhrer rakensi todellista totalitaarista valtakuntaa, joka vaati avaruuden laajenemista.
  Vuonna 1959 Fuhrerin 70-vuotisjuhlan aikana järjestettiin virallinen kruunajaiset, maailmanlaajuinen kansanäänestys, joka laillisti superkeisarin tittelin. Ja kun Adolf Hitler kuoli vuonna 1967, hänen poikansa peri hänen arvonimensä ja valtansa.
  Siihen mennessä planeetta Maa oli jo perustanut siirtokuntia Kuuhun ja Marsiin Venuksen kanssa ja valmisteli aktiivisesti laajentumista ulkoisiin tähtimaailmoihin ... Natsit halusivat universaalin imperiumin - Tähtivaltion rakentamisen, jotta upota koko maailmankaikkeus painajaiseen.
  
  NELJÄNKYMMENEN SAAREN RITARIEN UUDET SEIKKAUKSET
  Dimka murskasi miekkansa palasiksi ja mykistyneenä, räpytellen silmiään, seisoi kadulla. Hänen kätensä olivat veren peitossa ja miekasta jäljellä oli veristä. Sireenit soivat. Kesäinen kaupungin katu. Ja juoksevat poliisit. Seurasi isku patukalla selkään. Dimka tuskin kuultavissa sanoo:
  - Luovutan!
  He tuovat hänen kätensä takaisin ja napsauttavat käsiraudat. Poika tuntee kipua ranteisiinsa ruiskutetusta metallista. Hänet viedään pakettiautoon - musta varis.
  Dimka tuntee sekoituksen vihaa ja pelkoa. Muistelee menneisyyttä. Saari, jossa lapset taistelivat olemassaolostaan miekoilla. Puisia, mutta kun raivo valtaa pojan, ne muuttuvat terävästi hiottuiksi teräksiksi. Dimka viipyi siellä yli pari kuukautta. Hän taisteli, taisteli, haavoittui ja haavoittui itse. Jopa henkilökohtaisesti tappoi petturin. Kaikki oli. Ja lopulta he voittivat.
  Harmi, että vain lapset jäivät tuhoutuneeseen laivaan. Ja hän onnistui pakenemaan vain tyttönsä kanssa. Tällaisten seikkailujen jälkeen vankila ei enää tuntunut maalta.
  Hän löi kiusaajapoikaa miekalla ja näki tämän makaavan ja verilammikko vuoti ulos.
  Oliko isku kohtalokas? Niin epäonninen, Dimka, aivan kuin hänen päässään ei olisi ollut tarpeeksi seikkailuja ennen tätä. Ja jos hän tappoi mitä? Vankilaan? Vievätkö hänet likaiseen, haisevaan selliin rikollisten kanssa?
  Ja kuinka pitkälle hän istuu? Hän on vasta neljätoistavuotias. Yli kymmenen heillä ei ole lain mukaan oikeutta antaa. Ehkä kaikki järjestyy!?
  Yhdeksänkymmentätoisen vuoden pihalla. Aika, jolloin puhutaan niin paljon demokratiasta ja vapaudesta, mutta rosvollisuus on saamassa vauhtia.
  Suppilo pysähtyi ja Dimka otettiin ulos. Komea, ruskettunut mustatukkainen poika ei näytä rosvolta, vaan pikemminkin uhrilta kahlituilla käsiraudoilla.
  Dimka vietiin lähes välittömästi tutkijan ja syyttäjän luo.
  He laittoivat minut tuoliin.
  Tutkija esitti muutaman rutiinikysymyksen ja sanoi hymyillen:
  - Haavoittamasi lapsi on kuolemassa! Joten rukoile Jumalaa, ettei hän kuole!
  Dimka vastasi huokaisten:
  - En halunnut...
  Syyttäjä ojensi paperin:
  - Tämä on tunnustus. Jos allekirjoitat, sinut vapautetaan takuita vastaan oikeudenkäyntiin asti. Ja siellä, kun otetaan huomioon nuori ikä ja poliisin ajojen puute, saat sen ehdollisesti!
  Dimka katsoi paperia ja luki sen nopeasti ja pudisti päätään kieltävästi:
  - Tässä lukee, että teini itse hyökkäsi yrityksen kimppuun. Ja he vain hyökkäsivät kimppuuni!
  Kuulustelijalla oli hiirimainen fysiologia ja paksut kulmakarvat, hän kurjutti:
  - Allekirjoita neuvomme mukaan! Muuten päädyt vankilaan. Nyt olemme kirjaimellisesti täynnä tapauksia, ja joudut istumaan tuomioistuimen edessä hyvin pitkään. Ja siellä sellissä on kolme riviä pankkeja laudoilla, nurkassa ämpäri ja viisikymmentä hermostunutta, nälkäistä poikaa kuin sinä. Erilaisia rikollisia. Ja vaikka haavoittumasi poika jää eloon, tutkinta kestää kolme vuotta ja sitten vielä vuosi ja oikeudenkäynti! Vietät elämäsi parhaat vuodet helvetissä!
  Syyttäjä nyökkäsi hyväksyvästi ja vahvisti:
  - Sinua koskeva pidätysmääräys tai säilöönotto tai kirjallinen sitoumus olla poistumatta, niin äiti ja isä vievät sinut pois. Päätös on sinun! Ja usko minua, nuorten siirtokunnat ovat jo liian täynnä, ja he antavat sinulle mielellään koeajan. Mutta jos riitelet kanssamme, siellä on varmasti paikka!
  Dimka koki, että tutkija ja syyttäjä eivät vitsailleet. Ja itse asiassa he voivat mätää vankilassa. Vaikka toisaalta ei ole tosiasia, että heidät vapautetaan, jos hän allekirjoittaa. Onko olemassa monia esimerkkejä, kun poliisit huijaavat? Mutta pääasia Dimkassa oli itsepäisyys ja itsepäisyys, joka ilmeni selvästi kuoleman saarilla jäämisen jälkeen. Ja poika sanoi päättäväisesti:
  - Ei!
  Tutkija murisi ankarasti:
  - Mikä ei ole?
  Dimka sanoi ankarasti:
  - En allekirjoita! He hyökkäsivät kimppuuni, halusivat haavoittaa minua ketjulla, ja se oli itsepuolustusta!
  Tutkija murahti:
  - Hyvä on! Vankilassa se, istu viikon viisaammin!
  Syyttäjä nyökkäsi ja allekirjoitti:
  - Kahden kuukauden säilöönoton aikana. Mutta tietysti voit vapauttaa aikaisemmin!
  Tutkija murahti:
  - Luulen, että pidätys tekee pojalle hyvää!
  Dimka vietiin pois toimistosta ja vietiin vankilaan. Käsiraudat jyrisivät, ja ainoa asia, mitä Pojan täytyi tehdä, oli ylittää ketju tien poikki. Siellä hänet olisi pitänyt hyväksyä.
  Dimka käveli ketjussa, kahletettuna kahteen poliisiin. Tuntui aika pahalta. Vankila, selli, pahat vangit. Kyllä, ja hän joutui vaikeuksiin kieltäytymällä allekirjoittamasta tunnustusta. Vaikka toisaalta, sen jälkeen et irrota koukkua.
  Dima vietiin päivystykseen. Nimi, sukunimi, sukunimi, arvoesineet mukanasi.
  Sitten shmon. Poliisi ja kaksi valkotakkiista naista veivät pojan huoneeseen, jossa oli peili ja sytyttivät lisälamppuja. Käsky seurasi:
  - Riisuutua!
  Dimka huokaisi - shmon! Ihmettelen vain miksi naiset? Poika riisui farkut, T-paitansa, lenkkarit, takkinsa. Hänelle jäi vain shortsit.
  Nuori nainen valkotakissa huomautti:
  - Hän on hyvin rakennettu!
  Virkailija huusi:
  - Ja ota pikkuhousut pois! Elossa!
  Häpeästä palava Dimka otti nekin pois. Tahattomasti hän punastui ja peitti itsensä. Poliisi huusi:
  - Hiljaa! Kädet saumoissa! Katso tarkemmin - se on tappaja!
  Nainen valkoisessa takissa, joka näytti sairaanhoitajalta, hymyili ja laittoi ohuet, lääketieteelliset hanskat käteensä, huusi:
  - Emme ole sellaisia nähneet! Rentoudu poika, tätisi tuntee sinut!
  Hän alkoi tutkia Diman ruumista. Kävelin pojan hiusten läpi, jotka olivat kasvaneet hänen saarilla oleskelunsa aikana. Kampaa huolellisesti jokaista säiettä etsien jotain piilotettua. Ehkä jopa rahaa. Sitten hän loisti pojan korvissa ja sieraimissa. Hän teki sen varovasti, ikään kuin toivoen löytävänsä jotain.
  Sitten hän käski laittaa päänsä aukkoon ja kaivoi kätensä leukaansa. Hän laittoi kätensä suuhunsa. Dimka haisi ja maisti kumia kielellään. Nainen tunsi ikenien, hampaiden, poskien takana. Kun hän painoi kielen juurta, poika tunsi oksennuskohtauksen. Kyllä, kuinka noloa. Hänen kätensä meni risoihin asti, ja hengittäminen oli vaikeaa.
  Sitten lopulta nainen lähetti sen hänelle ja virnisti:
  - Ei ole mitään!
  Virkailija käski:
  - Jatka Olga! Henkilöhaun tulee olla aiheen erityisvaara huomioon ottaen mitä perusteellisin!
  Valkoinen nainen alkoi tuntea Dimkan rintakehää. Hän kohotti kätensä ja katsoi kainaloidensa alle. Ja odottamattomalla voimalla painoi napaan. Dimka huokaisi...
  Sitten nainen pysähtyi ja kysyi:
  - No, anna hänen nyt kyykistyä!
  Poliisi virisi:
  - Se ei ole kovin luotettavaa! Katso myös hänen peräaukkoaan!
  Nainen valkoisessa takkissa pudisti päätään.
  - Tämä vaatii erityisluvan! Samoin pojan intiimipaikkojen tarkistamiseksi!
  Upseeri komensi tyynesti:
  - Istu alas, pikku piru...
  Dimka vastasi arvokkaasti:
  - Olen poika!
  Ja kyykkystä tuli helppoa. Istui kymmenen kertaa. Sen jälkeen naiset tutkivat hänen jalkapohjansa ja kulkivat hänen varpaiden välissä.
  Sen jälkeen Dimka oli viereisessä huoneessa. Siellä toinen vankilan univormussa nollaan leikattu lapsi kirjoituskone kädessään sanoi:
  - Mikä on uutta?
  Poliisi vastasi:
  - Kyllä, ja erittäin vinttikoira!
  Poika naurahti ja huomautti:
  - Hän ei ole niin pelottava! No, istu tuolille ja leikkaa hiuksesi!
  Dimka istui. Ei ole mukavaa olla alasti. Ja sitten he leikasivat sinut kaljuun kuin rikollisen. Kaiken lisäksi kone oli tylsä ja hiustenleikkaus oli tuskallista. Paksut, mustat hiukset putosivat lattialle. Nuoren vangin kaatuneet saappaat taputtivat niihin. Näytti siltä, että jokaisella hiussäikeellä hiukkanen kuolematonta sielua lähti pois, ja sinusta oli tulossa yhä vähemmän vapaa. Diman mieliala oli hillitty. Hänen edessään oli vankilaselli ja tapaaminen alaikäisten rikollisten kanssa.
  Dimka ei kuitenkaan koskaan pelännyt vertaisiaan. Ja neljänkymmenen saaren kovettamisen jälkeen se ei ole enää pelottavaa. Jos on, hän taistelee. Ja vankila?
  Mikä on toinen testi. Hän on vasta neljätoistavuotias ja hänellä on koko elämä edessään.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"