Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

BĒrnu Uzdevumi Pret CitneŠieŠiem Un Kortu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jaunie karotāji Eduarda Osetrova vadībā cīnās pret citplanētiešu armiju, galvenokārt cikliem. Tomēr tad drosmīgajam zēnam jākļūst par indiāni, un kopā ar dievietēm cīnās pret Kortesa armiju, kura vēlas iekarot maiju valsti!

  BĒRNU UZDEVUMI PRET CITNEŠIEŠIEM UN KORTU
  ANOTĀCIJA
  Jaunie karotāji Eduarda Osetrova vadībā cīnās pret citplanētiešu armiju, galvenokārt cikliem. Tomēr tad drosmīgajam zēnam jākļūst par indiāni, un kopā ar dievietēm cīnās pret Kortesa armiju, kura vēlas iekarot maiju valsti!
  . NODAĻA #1
  Drosmīgi cīnījās bērnu speciālo spēku vienības jaunie cīnītāji. Taču aiz pusotra spēka lauka viņiem praktiski nebija nekādu izredžu nomirt. Bet uzbrukuma cikli cieta milzīgus bojājumus un faktiski izbeidzās. Tāpēc joprojām bija iespējams strīdēties, kurš ir īstais varonis.
  Bet mums ir jāizsaka atzinība, kaujas tērpos puiši un meitenes šāva precīzi. Bija jūtams, ka spēles datoros nebija veltīgas, un tie ir vienkārši brīnišķīgi cīnītāji.
  Adala, kura šāva pa Edika labo roku, paņēma un izmeta zābaku no bērna kājas. Un ar pērtiķa veiklību viņa iemeta vairākas magoņu sēklas uz priekšu tuvojošos ienaidnieku.
  Puisis komandieris pamāja.
  - Tā ir laba, teiksim, iznīcības dāvana! Bet labāk to izmantot pils uzbrukuma laikā.
  Adala loģiski atzīmēja:
  - Tev ir neizsīkstošs pārsteigumu krājums. Tātad visi trumpji nav izlikti. Un trumpis arī nav pāreksponēts!
  Un sīkās iznīcināšanas magoņu sēklas skāra ciklus, saplosot lielos karotājus mazos, nodriskātos gabaliņos. Šeit nāk iznīcināšana.
  Meitene čīkstēja, dauzīdama bērna kāju:
  Es ticu, ka gaidu uzvaru pār cikliem
  Būs jaunas dziesmas...
  Es nenodošu sevi zvēra verdzībā,
  Es jums parādīšu kaujas augstāko, zināt, klasi!
  Zēns, kurš cīnījās pa kreisi, smaidot atzīmēja:
  - Kāpēc tu meti nevis roku, bet kāju?
  Adala smējās un atbildēja:
  - Un tas ir jautrāk!
  Ediks pamāja.
  - Jā, jebkurš muļķis metīs roku, bet pamēģini ar kāju!
  Bērni korī iesaucās:
  - Slava gaismas karotājiem,
  Slava manai gaišajai dzimtenei...
  Mūsu darbi tiks dziedāti,
  Uzvara ir galvenais mērķis!
  Cikli patiešām, piedzīvojuši milzīgus bojājumus, sāka atkāpties. Bet sienas atkal ir pacēlušās. Un pārcēlās jaunas automašīnas. Tie izskatījās kā saplacinātas piramīdas uz kāpurķēdēm un liela izmēra ar stumbriem.
  Kad bērnu specvienības karaspēks apšaudīja viņus no staru ieročiem, viņi praktiski nenodarīja nekādu kaitējumu. Sijas atsitās no tērauda bruņām.
  Viena no meitenēm iesaucās:
  - Lūk, vēl viens jokdaris no ienaidnieka! Un vai pat vesela jokdaru lavīna!
  Karavīrs iesaucās:
  Labāk mirt uz kājām, nekā dzīvot uz ceļiem! Es jau biju nebrīvē, un viņi mani sita ar elektrisko strāvu, laižot izlādes cauri visam ķermenim no mēles līdz papēžiem. Un tas ir tik slimi, ka nāve ir labāka!
  Meitene pamāja.
  - Jā, un es tiku spīdzināta! Turklāt smalki, mainīga gravitācija un pulsējošs bezsvara stāvoklis. Un tas tik ļoti sāp, un turklāt neatstāj nekādas pēdas, izņemot murgus!
  Nu es domāju, ka mūsu nemirstīgais un lielais komandieris kaut ko izdomās!
  Ediks piekrītoši pamāja ar savu balto galvu un pavēlēja:
  - Un tagad puiši, ņemiet, kutiniet degunus un šķaudiet!
  Adala, šī pieredzējušā karotāja meitene, pārsteigta jautāja:
  - Un kāpēc tā?
  Zēns komandieris pārliecinoši atbildēja:
  - Šeit jūs redzēsiet, kāds būs efekts!
  Karojošie bērni nestrīdējās. Tā nu viņi ņēma un kutināja saviem jaukajiem bērnu deguntiņiem ar sīku dunču galiņiem. Un kā viņi to ņems un nošķaudīs.
  Atmosfēra uzreiz satricināja. Un gruveši ar daudziem asiem galiem lija no augšas. Viņi trāpīja piramīdveida tvertnēm. Un viņi tos kā ezis ar adatām bakstīja. Un milzīgie monstri apstājās.
  Ediks pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Tagad ejam un dziedam!
  Un bērnu specvienību cīnītāji to ņēma un ar prieku dziedāja;
  Mana princese, tu esi zieds
  Mirdz tā Kunga dārzā!
  Tavs skatiens ir kā svaiga vēsma
  Izkliedē elles liesmas!
  
  Svētās meitenes mīl
  Varonīgs zobens, spiežot ar godu!
  Es izliešu asinis straumē
  Eņģelis būs ar jums mūžīgi!
  
  Noslēpums izgaismojās ar sapni
  Tavs tēls, saldais aromāts!
  Tevi veidoja Visuma radītājs
  Visi ļaunuma kalpi neapgānīs!
  
  Varbūt tikai debesīs
  Liktenis apvienos mīlētājus!
  Bet Dievs neļaus mums sabrukt pīšļos
  Apvienojiet siržu savienību atdalīšanās rūdītā!
  Pēc tik brīnišķīgiem un cildeniem vārdiem notika brīnums. Vesela piramīdveida tanku armāda ziedēja kā puķu dobes kaskāde. Un sulīgie ziedi bija vienkārši krāšņi. Un viņi sāka augt ar izmisīgu un neticamu, vētrainu spēku. Un tas izrādījās tik skaists.
  Adala noskūpstīja zēna komandieri uz vaiga un atzīmēja:
  - Tu esi vienkārši unikāls šarms!
  Edijs smaidot pamāja.
  - Tehnomaģija!
  Karavīrs iesaucās:
  - Nu, un tagad uzbrukumā! Sasmalciniet savus ienaidniekus ar vienu sitienu!
  Zēns komandieris iebilda:
  - Nē! Ir par agru. Pirmkārt, jums vajadzētu apskatīt manus iepriekšējos piedzīvojumus. Viņiem tur bija jārīkojas pat bez progresīvām nanotehnoloģijām, un tas, jāatzīmē, ir ļoti grūti!
  Adala smaidot teica:
  - Protams, es saprotu, ka bez tehnoloģijām ir grūtāk. Bet tāds zēns kā tu, manuprāt, atrisinās jebkuru problēmu.
  Ediks dziedāja ar smaidu, kas sudraba balsī dzirkstīja kā jūras pērle:
  Pat ja mēs nevaram atrisināt visas savas problēmas,
  Neatrisiniet visas problēmas!
  Bet visi būs laimīgāki
  Visiem būs jautrāk!
  Pēc tam zēns ieslēdza hologrammu. Bērnu specvienības apklusa.
  Zēnu un meiteņu safīra un smaragda acis aprija skatu.
  Nu, zēns, kurš atradās dažādās Visuma vietās un parādīja vairāk nekā vienu, kad viņš vēl nebija tik daudz nobriedis. Un tas bija viduslaiku laikmets Jaunajā pasaulē, kaut kāda alternatīvā vēsture, piemēram, planēta Zeme.
  Šajā gadījumā tika parādīts, ka Ediks kļuva par indiešu zēnu, kas slazdā vajā bālu seju komandu. Viņš ir šortos, basām kājām, jo mokasīni tikai traucē, bet nokrāsots ar krāsainiem zīmējumiem no galvas līdz kājām. Pat bērna seja biedējošos tetovējumos ar pūķiem un eņģeļiem ar zobeniem.
  Lai gan šādi zīmējumi, šķiet, nav raksturīgi indiāņiem. Bet kur tikai Edika tūkstošiem piedzīvojumu un ceļojumu liktenis nemeta. Visi laikmeti, planētas un laiki sajaucās, sajaucās un saplūda tādā kā blīvā bumbiņā.
  Viņam blakus guļ muskuļota meitene ar platiem gurniem, kailiem, apaļiem, pavedinošiem papēžiem gandrīz zem deguna. Nez kāpēc karotāja, lai gan viņai vajadzētu būt indietei, ir blondīne. Viņai gandrīz nav apģērba, tikai bikini biksītes, pērļu virtene uz pilnas krūtis.
  Kad viņa pagriezās, Edvards ieraudzīja skaistu seju ar vīrišķīgu zodu un lielām, bet regulārām krūtīm. Karotājas rokas ir muskuļotas, āda ir šokolāde, kas kombinācijā ar balto, ar vieglu dzeltenuma piesitienu, pareizāk sakot, zeltainiem putekšņu matiem, izskatās sasodīti pievilcīgi.
  Tomēr blondais karotājs noraizējies čukst:
  - Bālās sejas nāk uz šejieni, ak, zēnu-vadoņa Strūklaka!
  Jaunajam karotājam kaut kas iedūra muskuļotajā sānā... Eduards raustījās un ieraudzīja graciozu, kailu, meitenīgu kāju. Arī muskuļots un spēcīgs. Un tad pati dāma ar degoši ugunīgi rudiem matiem. Te tāds skaistums. Medus blondīne un rudmate, abas puskailas, muskuļotas un atlētiskas. Nevis karotāji, bet dievības ar lokiem.
  Edvards uzmanīgi noglāstīja vispirms vienas un tad otras meitenes kājas. Viņi apmierināti murrāja, it kā kaķi tiktu glaudīti. Nu, tieši tā, normālai sievietei nav jāvairās no vīriešu glāstiem. Un tad ir izauguši visādi aizkustinoši cilvēki, ka par mazāko glāstīšanu, vai flirtu ir gatavi tiesāties. Bet vīrietim tā ir gluži dabiska vēlme paglaudīt un samīļot skaistu meiteni vai pat divas meitenes uzreiz.
  Tiesa, miesā viņš ir bērns, bet galu galā viņš jau ir pieklājīgi vecs, un gados un atmiņā viņš ir diezgan pieaugušais, tāpēc ....
  Tiesa, ļoti muskuļotais, bet sportiskais Edvards vienkārši mīlēja spēcīgas sievietes, kas spēj dzemdēt spēcīgus pēcnācējus.
  Bet tad ugunīgā skaistule ar lūpām iedeva Edvardam zīmi - salst! Drīz nāks ienaidnieks!
  Patiešām, pie malas parādījās atslāņošanās... Oho, tādu speciālo spēku pulkvedi negaidīja. Nē, tie nebija nekādi troļļi, vai rūķi - diezgan normāli cilvēki, bet... Viduslaiku bruņās, ar tik apjomīgām musketēm kā kanibālu nūjas, ar gariem zobeniem. Visa šī armija radīja kaut ko ārkārtīgi nereālu un sirreālu iespaidu. Un ļoti arhaisks. Tajā pašā laikā tas izcēlās ar lielo skaitu, lai arī ne pārmērīgi. Zirgu mugurā smagās bruņās izjāja arvien vairāk bruņinieku. Starp citu, bāla seja, stiprs pārspīlējums - purns iedegis, sārts, bārdas melnas.
  Pati rudmatainā velna karotāja atbildēja uz jautājumu, kas bija gatavs izlauzties no Edvarda mēles:
  - Šī ir Kortesa spāņu vienība. Nebaidieties, to ir tikai četri simti, un viņiem vēl nav bijis laika papildināt ar vietējiem indiāņiem.
  Karotāju zēns svilpa un čukstēja atpakaļ:
  - Burvīgi... Un cik no mums?
  Šoreiz medus blondīne atbildēja:
  - Ar tevi būs pieci! - Un pārtverusi Edika apjukušo skatienu, viņa piebilda. - Pareizākais skaitlis, pentagramma!
  Jaunais karotājs viegli nodrebēja. Spēku līdzsvars kvantitātes ziņā acīmredzami nav viņu labā. Un pats galvenais, viņiem nav ne spridzēju, ne spēka lauku, ne pat antimatērijas granātu. Un tas ir šausmīgi. Piemēram, viens hiperblasters var nogriezt visu atdalījumu, kur vienā minūtē var izmest uz Hirosimu nomestu desmit atombumbu enerģiju.
  Sarkanmatainā velniņa uzskatīja par vajadzīgu atgādināt Edvardam:
  - Tev ir loks, ak vado... Atver uguni uz manu pavēli!
  Blondīne komentēja:
  - Puika ir basām kājām, un viņam ir pārāk pieticīgs tērps, tā nav liela vadītāja kārtība, pat ja ar viņu tagad nav armijas. Meitene atcirta kailos kāju pirkstus. Un kaut kas mainījās, un Eduards juta, ka kaut kas vairs nav pa vecam.
  Zēns-karotājs atkal tikai tagad pievērsa sev uzmanību. Viņš patiešām ir bez krekla, bet bifeļu biksēs un dārgakmeņu mokasīnos. Uz galvas ir vainags, no kura izvirzītas trīs spalvas. Nē, nevis piekūni, bet kaut kāds spalvains putns, kas uz zemes ir nemainīgs.
  Pats ķermenis kļuva daudz izteiktāki un masīvāki muskuļi, lai gan Edvards vienmēr izcēlās ar izcilu muskuļu attīstību, tomēr pēdējos gados tas bija kļuvis pārāk sauss, tāpēc ribas parādījās no uztura trūkuma un pastāvīgas kustības. Bet šajā gadījumā viņš izskatījās kā profesionāls fitnesa čempions - ideāls atvieglojums un neviena tauka, un viņa āda bija pārlieta ar sarkanbrūnu iedegumu.
  Uz krūtīm bija tetovējums ar jaguāru - Hurona simbolu. Pārējie tetovējumi bija kaut kur sadalīti, it kā ar burvju mājienu. Savukārt karotājiem bija ideāla, gluda un pulēta āda, šokolāde ar zeltainu nokrāsu, un viņu āda mirdzēja siltā meksikāņu vakara krēslā.
  Viņu kājas palika kailas, taču tas tikai palielināja viņu kaujas efektivitāti.
  Viņi uzvilka lokus. Vēl divas meitenes, un Eduards nez kāpēc bija pārliecināts, ka tās ir tur esošās skaistās meitenes, maskējās tik rūpīgi, ka nebija redzamas. Bet viņiem abiem ir tik grezni loki, kā princesēm, un bultu apspalvojums ir blīvi nokaisīts ar dimantiem, topāzēm, rubīniem un smaragdiem.
  Un Edvarda bantīte arī nav zemāka par greznību, bet tajā ir vairāk safīru un dārgakmeņu tumšos toņos. Un skaistajām meitenēm ir gaišāks krāsojums.
  Viņu priekšā jau pilnībā atradās spāņu konkistadoru grupa. Četri simti Kastīlijas kabaleru. Šķiet, ka jūra nav tālu no šejienes, lai gan raksturīgās smakas nav dzirdamas, vējš pūš tieši no krasta. Bet meitenīgo ķermeņu aromāts ir tik pavedinošs, pilnīgi necilvēcīgs, kā medus, ziedu, nedaudz muskatrieksta un garšvielu maisījums.
  Paši karotāji ir ļoti forši, un viena paņēma un ar kailajiem pirkstiem noķēra kukaini un saspieda to kūkā.
  Viņu pretinieki, cīnītāji, tajā laikā, spēcīgā Spānijas impērija, vēl nav paspējuši noputēt kampaņā un izskatīties diezgan iespaidīgi.
  Visiem priekšā ir varens, platiem pleciem garš jātnieks ar garu, sarkanu bārdu. Iespējams, tas ir grāfs Kortess, kurš nākotnē saņems hercoga titulu un sagrābs vienkārši pasakainas bagātības.
  Likās, ka viņš bija vienkārši sarkans un ļoti vesels. Bruņas vien sver centneri un zem tām ir nevis vienkāršs, bet gan piebaldā uzvalka velkams zirgs.
  Pulkveža zēns ar ieroci paņēma spāņu grandu un gatavojās šaut.
  Jau daudz redzējis, Ediks labi šāva no loka, lai gan ar šāda veida ieroci viņš sen nebija praktizējis, tas bija modernāks un lietošanā progresīvāks, tāpēc nebija īpašas pārliecības, ka trāpīs.
  Ugunīgi sarkanā skaistule pārņēma komandu. Viņa izšāva pirmā, un bulta lidoja tangentes trajektorijā. Zeltamatainais izšāva kaut kur uz sāniem, un no pretējām brikšņiem izlidoja kā komētas, sita iznīcināšanas enerģijas starus.
  Edvardam, kuram nebija laika šaut, acu zīlītes bija noapaļotas trīsstūrī. Viņš nekad to nebija redzējis. Ugunīgi sarkanās meitenes bulta pārsprāga un izpletās melnos viļņos. Spānijas bruņinieki, kas bija nokļuvuši šajā paisumā, uzreiz tika pārogļoti un kopā ar zirgiem sabruka putekļos. Palika tikai gaisā sastingušie skeleti.
  Dāvana, ko izlaidusi meitene ar zelta lapu krāsām, radīja ne mazākā mērā destruktīvu efektu. Tikai tas tika izteikts nedaudz savādāk. Pārgāja balts vilnis, un pēkšņi sāka ziedēt vēl simts karotāju. Un vistiešākajā nozīmē. Proti, sulīgi un koši pumpuri nosedza Kastīlijas impērijas konkistadorus no galvas līdz kājām. Un tad, ātri dzinumi aizgāja, sāka augt brīnišķīga skaistuma aleja. Un potenciālie bandīti un žņaudzēji pārvērtās , katrs par pasakainu ziedu krūmu ar visbagātīgāko krāsu...
  Labi noderēja arī citas dāvanas... Trešā bulta izkaisīta ar koši zibeņiem, un spāņi liesmoja kā lāpu gaisma, pagānu gājiens, un tad pārvērtās simts ugunskuros... Un katra uguns liesmai bija sava krāsa un nokrāsa, un dzirksteles lidoja, cenšoties trāpīt augstākās melnās debesīs.
  Nu ceturtā dāvana izrādījās vēl brīnišķīgāka. No bultas lidoja dzirkstoši, kā kalnu kristāls, uzgriežņu atslēgas un skrūves! Un viņi uzkrita uz Kortesa vienības astes. Zirgi pārvērtās par kāpurķēdēm, bet jātnieki par ekskavatoriem, un simts dīvainas konstrukcijas mašīnas apstājās, iestrēgušas uz plašā ceļa starp kalniem.
  Tagad četri simti spēcīgu un drosmīgu Spānijas impērijas karotāju beidza pastāvēt.
  Ediks apbrīnā iesaucās:
  - Tehnomaģija! Šeit ir brīnums!
  Palika tikai viens Kortess, viņš sastinga kā nekustīgs bluķis uz sava milzīgā zirga, kā Vācijas tūre, un veiksmīgi centās saglabāt mieru.
  Eduards uzšāva uz viņu, bet pazibēja divi pliki, noslīpēti papēži, un meitenes, zeltmatainas un rudmatainas, veikli ar pirkstiem notvēra bultu, pēc kā korī iesaucās:
  - Nē! Uz zobeniem tev jānoskaidro, kura asinis tev ir cēlākas!
  Nu kas uz zobeniem, tā uz zobeniem. Edvardam bija prasme cīnīties ar nūju un sapieru lāpstu, kā arī ar bajonetes nazi. Ja vien viņš varētu atrast zobenu...
  Puisis jautājoši paskatījās uz karotājiem, it kā gaidīdams, ka tie viņam iedos burvju zobenu krāvēju - vienu šūpošanos un simts galvu no pleciem!
  Bet rudmatainā velniņa norādīja uz visparastāko spāņu asmeni, ko atgrūda tehnomaģijas sprādziena vilnis, čukstēdams draudīgā tonī:
  - Tagad jūs esat vienlīdzīgi!
  Tad vējš mainīja virzienu, ienesot vēlamo vēsumu tveicīgajā tropu vakarā. No jūras plūda svaigs gaiss, joda, garneļu, jūras aļģu smarža salda kā riekstu karameles.
  Edvards lēnām pārgāja pie sagūstītajiem ieročiem, viņš jutās kā īsts sarkanādains. Un Kortess, kāpēc viņš vispār uzkāpa Meksikā? Vai vēlaties iznīcināt seno maiju kultūru? Piepildiet savas kabatas ar zeltu, ko vietējie indiāņi uzskata par svētu metālu. Sagraut vecos kultus un uzspiest vēl nežēlīgāku inkvizitoru un jezuītu varu...
  Šeit Edvards pēkšņi pieķēra sevi pie domas, ka cīņai citā laikmetā viņa jūtas bija pārāk patiesas. Viņš jūt ar savu kailo, muskuļoto rumpi gaisa elpu, kas nes patīkamu, jūras vēsumu, un siltu sveķu gabalu, kas pil uz stipra pleca.
  Nē, tas nejūtas kā sapnis. Sapņā jūs parasti esat vai nu bezsamaņā, vai arī jūsu apziņa ilgst ļoti īsu laiku. Un tad vēl kaut kas... Pat mokasīni sagādā zināmas neērtības, un tu pats nepavisam neesi zēns, kurš izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs, bet gan jauneklis, kas vairs nav jaunāks par divdesmit gadu miesu. Tā viņa iztēle spēlējās, skatoties uz meitenīgajiem šarmiem.
  Tas ir, ķermenis nav viņa, lai gan kopumā Ediks vēl nesen bija ļoti tālu no brieduma. Un viņš bija karotājs ne tikai divdesmit pirmajā gadsimtā, bet arī vēsākos un kosmiskos laikmetos, ar slavu veselai armijai. Bet tagad patiešām tas ir vai nu viņš, vai, gluži pretēji, ne viņš... Miesa ir sveša, kaut arī veselīga, un tajā ir daudz enerģijas. Ne tā kā pēdējos pāris gados, kad Eduards juta sevī zināmu atdzišanu pret kariem un kaujām un nepārtrauktu cīņu par izdzīvošanu, entuziasma mazināšanos, viskozu slinkumu treniņos un nevēlēšanos no rītiem celties un vingrot. . Jā, un sapnis ir kļuvis kaut kā viskozs, kad nejūt to pašu enerģiju un vēlmi lēkt augšā, bet gribas gulēt, un domā - tev jau ir pieredze dažādās cīņās, vai nav pienācis laiks doties pensijā .
  Spēlēt spēles pilnībā, bez riska, bez sāpēm un tikai ar prieku. Un tiešām, kas vajadzīgs mūžīgajam zēnam? Iekārtojies kādā tehnoloģiski attīstītā un samērā drošā pasaulē un dzīvo sev, izbaudot izklaidi un priecīgu dīkstāvi.
  Bet Edvardam ir nedaudz apturēta situācija ar viņa pensiju. Formāli viņš kā elfu pilsonis, kurš Mečnijā cīnījās vairāk nekā vienu ēru un nostrādāja divsimt piecdesmit ciklus, šķiet, ka tur saņem pensiju. Bet tagad viņš dienē neatzītas valsts Saules armijā. Tātad viņa juridiskais statuss...
  Edvards bija pārāk apjucis, un Kortesam izdevās atgūties. Briesmīgais spāņu grands vērsa savu smago musketi uz to, kurš šķita indiānis. Tādas lietas kā krama bloķēšanas mehānisms vēl nebija, un Kortess mēģināja aizdedzināt šaujampulveri, izmantojot berzes mehānismu. Nu, nē, tas ir ļoti primitīvs ierocis, nepārprotami zemāks par parasto loku ar bultām. Vienīgā šādas musketes priekšrocība ir tā, ka tā ar savu svinu, vistas olas lielumā, noteikti caurdursies jebkurā bruņā. Taču veiklu un veiklu indiāni šādi trāpīt ir ārkārtīgi grūti.
  Tāpēc Edvards nekļuva nervozs, bet mierīgi virzījās uz zobena pusi. Jebkurā gadījumā jūs varat fotografēt tikai tad, kad aizdedzina drošinātāju, un tas prasīs laiku.
  Kortess kaut ko kliedza spāniski. Edvards nezināja šo valodu. Bet, no otras puses, viņš runāja vāciski un angliski, kā arī nedaudz franču valodā. Karotāju zēns nebija liels Kortesa vai visu koloniālo karu eksperts kopumā. Es zināju, kas ir skolas mācību grāmatās. Nu, un vēl kaut kas saskaņā ar slaveno grāmatu: "Montezuma meita". Bet tur, protams, informācija bija fragmentāra un sajaukta ar daiļliteratūru.
  Teorētiski Kortesam vajadzētu zināt franču valodu, jo spāņi bieži cīnījās ar lilijas valsti.
  Un Edvards franču valodā, ko viņš nerunāja ļoti tekoši, sacīja:
  - Vai jums ir man kādi jautājumi, monsinjora kungs?
  Kortess aiz apjukuma iesita ar aizdedzinātu dakti pa musketi, un šis mazais lielgabals nosprāga... Nu, rūkoņa, pat no viena šāviena. Varbūt tieši šī skaņa, piemēram, skaņa, lika indiāņiem krist, kad pašas lodes lidoja garām!
  Šajā gadījumā apaļa svina gabals nosvilpa vairāk nekā simts metru attālumā un Edvardam nebūt nebija bīstams. Karotāju zēns, nepieliekot soli, piegāja pie zobena un viegli pacēla ieroci, lai gan tas svēra duci kilogramu. Protams, pārāk ilga cīņa, pat rūdīta ar bruņinieku apmācību, nevarēs cīnīties ar šādiem zobeniem. Zobens, protams, ir daudz praktiskāks.
  Kortess beidzot runāja franču valodā:
  - Kas tu esi?
  Edvards atbildēja Mefistofele stilā:
  - Es esmu daļa no tā spēka, kas, vienmēr ļaunu gribēdams, dara labu!
  Lai gan viņam franču valoda nav īpaši laba, bet spānis, protams, sapratīs. Tomēr ir labi, ka militārajā licejā vienā no alternatīvajām realitātēm viņiem mācīja iespējamā ienaidnieka valodas. Pirmkārt, angļu un vācu, kā arī ķīniešu. Pēdējā mācīšanās valoda ir visgrūtākā, un gandrīz neviens to nezināja. Spānija netika uzskatīta par nopietnu pretinieku, lai gan šīs valodas izplatība visā pasaulē ir lielāka nekā vācu valodai. Bet ar vāciešiem karu, acīmredzot, uzskatīja, ka no tā izvairīties nebūs iespējams.
  Kortess pasmaidīja un franču valodā, kaut arī ne pārāk tīri, ieteica:
  - Vai vēlaties cīnīties ar zobeniem?
  Edvards lakoniski atbildēja:
  - Bruņinieku!
  Kortess pasmaidīja vēl platāk. Viņš tika uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem paukotājiem Spānijā. Un kas ir indietis? Vienkārši mežonis, kurš uzdrošinājās izaicināt Kastīlijas impēriju. Tātad viņš zaudēs savu tukšo galvu ar spalvu komplektu.
  Edvardam, šķiet, bija cits viedoklis un viņš tuvojās pretiniekam.
  Grāfs Kortess pietiekami viegli, jo vīrs pēc viņa uzbūves un masīvās bruņās nolēca no zirga.
  Viņš bija par galvu garāks par pretinieku, pat ja pateicoties maģijai un uz neilgu laiku kā pieaugušais, un vismaz divreiz smagāks. Taču Edvards izcēlās arī ar veiklību un muskuļotību, īpaši jaunā ķermenī. Un lai augstprātīgais grāfs mēģina to uztvert nekaunīgi.
  Zobens, protams, ir smagāks par nūju, tas ir kā lauzni vicināt. Bet ienaidnieka ieroči ir vēl smagāki. Un neatkarīgi no tā, cik spēcīgs ir Kortess, liela korpusa manevrēšanas spēja joprojām būs zemāka.
  Edvards tuvojās, ienaidnieks stāvēja uz vietas, centās saglabāt līdzsvaru un gaidīja.
  Lepnās Spānijas karotāji zaudēja ķermeņus pēc katra karotāja bultas izšaušanas, bet pats Kortess no tā nemaz nelikās apmulsis. Gluži pretēji, spānis izskatījās īpaši savākts un pompozs.
  Edvards pēkšņi paātrinājās un veica uzbrukumu. Grāfs viņu atvairīja ar tikko manāmu zobena kustību. Indiešu zēns iesmējās - ienaidnieks bija labāks, nekā viņš domāja.
  Kortess savukārt sarīkoja dakšu uzņemšanu, taču arī mērķi nesasniedza. Edvards atbildēja.
  Abi pretinieki sāka žogot, taču savdabīgi. Eduards, vieglāks un veiklāks, riņķoja ienaidnieka tuvumā, bet masīvais Kortess stāvēja nekustīgi, tikai ik pa laikam paspēra pussolīti uz priekšu, cenšoties sasniegt ienaidnieku.
  Abi karotāji pirmās desmit minūtes klusēja un rīkojās diezgan piesardzīgi. Edvards vairākas reizes trāpīja pa bruņām, taču sagūstītais zobens nespēja caurdurties prasmīgi izgatavotajās bruņās. Un, kad Kortess ar asu vilni notvēra jauno karotāju, uz Indijas karotāja kailā rumpja parādījās asinis.
  Pēc tam spānis mainīja taktiku, redzot kāda cita asinis, viņš zaudēja mieru, un pēkšņi devās uz priekšu. Edvards joprojām pārspēja ienaidnieku manevrētspējas ziņā. Viņš kā leopards atkāpās un atkāpās, desantnieka apmācībai bija ietekme.
  Kortesu var izsist, tikai trāpot viņam tieši pa seju, bruņas aizsedza gan rokas, gan kājas, bet tādējādi liekot ienaidniekam kustēties lēnāk.
  Te Edvards atguva pārliecību, lai cik stiprs un izturīgs būtu grāfs, viņš tik un tā nogurtu. Pat pasaules čempioni starp profesionālajiem bokseriem nogurst un ne vienmēr notur tempu divpadsmit raundos. Bet viņi cīnās vienādos sporta šortos. Tātad šim briesmonim beigsies tvaika.
  Patiešām, Kortess sāka smagi elpot un stipri svīst, un viņa kustību temps samazinājās.
  Pat uz biezajiem vaigiem parādījās neveselīgs sārtums.
  Edvards atkal kļuva aktīvāks un devās uzbrukumā. Tajā pašā laikā jaunais terminators izmantoja nevis speciālajos spēkos mācīto, bet gan piedzīvojumu literatūras akcentētos paņēmienus. Jo īpaši sitieni zem zobena roktura pamatnes, lai pēc iespējas vairāk nogurdinātu ienaidnieku un jo īpaši viņa roku.
  Kortess sāka mazliet atkāpties, un tad Edvards atguva runas spēku:
  - Ko, monseigneur, cep?
  Grāfs, atbildot, izdarīja asu sitienu, kas gandrīz iedūra Edvardam acī, bet viņš pats saņēma zobenu uz pirkstiem. Jaunais karotājs sita, pārlieku nešūpojoties, cimdu bifeļāda tikai iešķēlās, bet desantnieks salauza Kortesam pāris falangas. Turēt zobenu labajā rokā kļuva sāpīgi, un spāņu vadonis iemeta ieroci kreisajā rokā.
  Bet, protams, griezt ar kreiso ir daudz grūtāk nekā ar labo, pat ja esat jau apmācīts.
  Edvards ieguva zināmu pārliecību. Viņš uzbruka ienaidniekam pa galvu un tajā pašā laikā veica sitienu zem ceļgala.
  Bruņu plāksne bija nedaudz augstāka, bet tomēr bifelis mīkstināja triecienu. Bet, no otras puses, Kortess sastinga, un viņa zobens nedaudz novirzījās, un Edvards, izpildījis vēdekļa paņēmienu, kad tika veikta sitienu kombinācija, smagi saskrāpēja spāņu grāfu uz vaiga.
  Trieciens krita tieši zem uzacīm, bet asinis joprojām lija, un ienaidniekam kļuva grūti runāt, un pašas sāpes novērsa uzmanību no dueļa.
  Kortess tagad patiešām bija nikns, bet viņa niknums bija noguris un kaut kā impotents. Vairākas reizes grāfs netrāpīja, un, visbeidzot, Edvards, veikli nirstot kā zivs, trāpīja ienaidniekam ar asmeni pa seju.
  Labā uzacis pārsprāga kā bumba, kas piepildīta ar asinīm, un Kortess patiešām peldēja. Edvards, redzēdams viņa stāvokli, sacirta plaukstas locītavu. Bifeļa āda bija nedaudz "taurēta", ienaidnieks joprojām turēja zobenu kreisajā rokā.
  Četras sievietes karotājas spieda kailām, noslīpētām kājām un kliedza uz plaušām:
  - Labi darīts, mūsu puika! Jūs iznācāt ļoti gudri!
  Tad jaunais karotājs vēlreiz atkārtoja sitienu pa pirkstiem. Viņš principā varēja veikt uzbrukumu galvā, bet viņš gribēja sagūstīt Kortesu dzīvu.
  Spāņu vadoņa smagais zobens iekrita dubļos, un brūtgāns atkal atkāpās un noguris atbildēja franciski:
  - Nu izskatās, ka es tev zaudēju, mežonis!
  Edvards loģiski atbildēja:
  - Mežoņi nerunā franciski. Un vispār tu atnāci uz svešu zemi vergot un nogalināt!
  Spānijas līderis iesaucās:
  - Mēs jums atnesām ticību, kas glābj jūs no mūžīgām, elles mokām!
  Edvards atbildēja ar smīnu.
  - Tu jau esi kļuvusi par mokām visiem, pat ja ne mūžīgām!
  Abi karotāji stāvēja viens otram pretī. Abi bija klāti ar asinīm, lai gan Kortess, protams, bija biezāks un ievainotāks. Neapbruņots spāņu grands pret indiāni ar ne pārāk asu, bet diezgan nāvējošu zobenu.
  Kortess varēja redzēt tikai ar vienu aci, taču, neskatoties uz pārgriezto vaigu, viņš runāja diezgan skaidri. Edvards nezināja, ko darīt ar spāņu grāfu. Būtu nepieciešams viņu paņemt gūstā, taču šajā gadījumā nav skaidrs, kur viņu vest.
  Lai gan patiesībā to vajadzēja atdot maiju impērijas karotājiem. Starp citu, kā sauc viņu galvaspilsētu? Tas man izlidoja no galvas! Un kur tagad ir Meksikas indiāņu vienības. Viņu tā saucamā impērija jau ir panīkusi, nav redzama ne krasta apsardze, ne regulārā armija. Tātad četri simti spāņu, kas bija bruņoti ar lielgabarīta musketēm, viņiem izrādījās milzīgs spēks.
  Edvards ilgi lasīja grāmatu par Kortesa karu, tāpēc nevarēja precīzi atcerēties, kuram indiāņiem tajā laikā bija karalis un kāda viņiem vismaz aptuveni bija lielākā armija. Bet teorētiski varai, kas lielāka par pašu Spāniju (bez svešām mantām!) nevajadzētu būt mazai un iedzīvotāju skaitam.
  Kortess pārtrauca klusumu un neteica pārāk skaidri:
  - Ja uzvarēsi, tad nogalini!
  Edvards atbildot pasmaidīja un iepriecinoši jautāja:
  "Varbūt jūs piedāvāsit lielu izpirkuma maksu par sevi!"
  Spāņu grāfs godīgi atbildēja:
  - Man nav nekas cits kā parādi, kas paliek no valsts, es visu iztērēju ekspedīcijā un manā algotņu atdalījumā!
  Edvards atbildēja Kortesa vārdā:
  - Un karalis vienkārši izpilda neveiksminieku... - Un tad jaunajam karotājam galvā ienāca interesanta doma. - Un, ja jūs stājaties vietējā karaļa dienestā? Šķiet, ka jums nav citas izvēles!
  Kortess par to domāja. Bagātība ir iztērēta, parādi ir lieli, un procenti par tiem aug. Spānijā viņu sagaida parādnieku cietums un, iespējams, spīdzināšana. Protams, viņi lūgs mirušo atdalīšanu - viņi neapžēlos. Iet kalpot vietējam karalim? Vai ir maz spāņu, kas kalpo par algotņiem, un viņa tagad iznīcinātajā vienībā tālu ne visi ir Kastīlijas impērijas pamatiedzīvotāji.
  Jebkurā gadījumā morālu ierobežojumu nav. Vai tas ir vietējais karalis, visticamāk, no sava veida pagāniem. Bet pats Kortess īsti nesaprata kristīgo ticību, un jā, Dievs, karājoties kā neaizsargāts cilvēks pie krusta, radīja daudz jautājumu. Patiešām, vai Visvarenais ļautu sevi sist krustā? Un kāpēc Dievs, kurš sadedzināja Sodomu un Gomoru, noslīcināja gandrīz visu cilvēci plūdos, pēkšņi pamodināja tik dīvainas tieksmes?
  Jebkurā gadījumā Kortess bija vairāk agnostiķis nekā katolis. Turklāt kaujas laikā viņš pārāk necieta - lauztie pirksti ātri sadzīs un arī uzacis. Birstīte, par laimi, palika neskarta, lai gan bija sasista.
  Grāfs pasmaidīja un pieklājīgi jautāja:
  - Ja es iešu uz tavu dienestu, tad kādu algu tu man dosi?
  Edvards divdomīgi atbildēja:
  - Un tas izšķirs manu karali!
  Sarkanmatainais karotājs izskatījās kā sēne, kas izlēca no kušļa apakšas un iesaucās:
  - Tā nav zēna, bet vīra rīcība! Nāc, seko man!
  Un skaistule pamāja ar baso kāju. Spānijas līderis pazuda kopā ar viņu. Gluži kā filmās - pēkšņi un rezignēti!
  Bet tur bija meitene ar zelta matiem. Viņa vāji paskatījās uz Edvardu un klusi jautāja:
  - Jums piedāvāja veikt nodevības aktu?
  Jaunais karotājs paklausīgi pamāja ar galvu un bija pārsteigts:
  - Jā... Bet kā tu to zini!
  Karotājs runāja vienkāršākā tonī:
  Tas, ko jūs tagad redzat, nav sapnis! Tā ir paralēla realitāte, pār kuru dieviem, kuriem mēs kalpojam, ir ievērojama vara...
  Muskuļota meitene ar zeltainiem matiem apklusa, un parādījās cita ar zaļiem matiem un mirdzošām rubīna acīm. Viņa lēnām teica:
  - Cilvēki ir dažādi. Arī dievi... Un parasti viņi acīmredzot neiejaucas... izņemot gadījumus, kad ir nepieciešama iejaukšanās. Un tad šajā gadījumā viņi dod priekšroku cilvēkiem!
  Parādījās vēl viena meitene, kuras mati bija baltāki par pērlēm, viņa aizelsusies atbildēja:
  - Un tev paveicās ar tādu horoskopu, ka Dievu padome tevi izvēlējās svarīgākajai misijai!
  Edvards paklanījās meitenēm pie jostasvietas un kautrīgi atbildēja:
  - Nu, es tieši nezinu... Vai tas ir tā vērts?
  Sarkanmatainā mežsarga meitene atkal parādījās ar matiem, kas spīdēja spožāk nekā olimpiskā lāpa, un skarbi atbildēja:
  - Protams, nē! Un varbūtība, ka tiksi galā ar uzdevumu, ir ne vairāk kā viena iespēja triljonā!
  Edvards aizrijās un nomurmināja:
  - Bet tad?
  Sarkanmatainā velniņa skarbi atbildēja:
  - Un tev nav izvēles! Ne tu mani izvēlējies, es tevi!
  Zeltamatainā meitene ļoti maigā tonī paskaidroja:
  - Mēs tevi pārcelsim uz kādu no neskaitāmajiem paralēlajiem Visumiem, kurā tev ir jādara kas tāds, kas ar tavām zināšanām un prasmēm ir gandrīz neiespējams!
  Meitene ar smaragda matiem piezīmēja:
  - Nu, kāpēc - tas nav iespējams! Dažādos fantastiskos darbos slepkavas, izmantojot zināšanas par nākotni, dara dažādas, dažkārt šķita visai neticamas lietas. Turklāt šie cilvēki ir daudz sliktāki par jaunu karotāju, mūžīgo zēnu, specvienībām un pat tehnisko zinātņu kandidātu, kuru jūs izcili aizstāvējāt, parādot, ka jūsu smadzenes nemaz nav bērnišķīgas!
  Baltmatainais karotājs apstiprināja:
  - Jā, šis rāmis ir ne tikai izvēlēts pēc horoskopa, bet arī diezgan vērtīgs pats par sevi! Tātad izredzes palielinās!
  Zeltamatainā mežsarga meitene smagi nopūtās un piezīmēja:
  - Laika ir maz! Mēs nevaram viņu pamest līdz 1. jūnijam, kas nozīmē, ka mūsu iespējas pat brīdināt Staļinu samazinās par nulli!
  Edvards enerģiski mirkšķināja savas melnās skropstas un nomurmināja:
  Es īsti nesaprotu, kas notiek?
  Četras burvju meitenes saskatījās, un tad sarkanmatainākā no viņām ieteica:
  - Parādīsim viņam. Vārdi ir tikai lāsteku zvans Sahāras tuksnesī!
  Šeit, visinteresantākajā vietā, atskanēja gongs, kas paziņoja:
  Ir pienācis laiks pārtraukt šo izklaidējošo raidījumu.
  
  GALIVERS KĻUVA JAUNS PUIKA
  ANOTĀCIJA
  Leģendārais ceļotājs Gulivers šoreiz izrādījās jauns vergs, pārvēršoties par zēnu, kurš ar basām kājām stampā uz asiem akmeņiem. Un tad viņš kļuva par kajīšu zēnu uz pirātu kuģa.
  . NODAĻA #1
  Pāreja bija diezgan ilga. Ceļš ir akmeņains, un karstie akmeņi ir tropiskā klimatā. Un saule tikai gatavojās rietēt.
  Zēns Gulivers gāja kopā ar saimnieci. Viņa pēra ar basām kājām daudz pārliecinošāk nekā viņas kolēģi, kas bija kļuvusi tik jauna, izskatījās apmēram divpadsmit gadus veca.
  Zēns Gulivers nomurmināja:
  - Esmu noguris un izslāpis!
  Meitene smejoties atbildēja:
  - Tu esi vergs! Un vergi nevar kaut ko prasīt no saviem kungiem!
  Zēns nopūtās. Vēl nesen viņš bija pilngadīgs un kapteinis, bet tagad izrādījās tikai baskājains škets, kuru mudina kā grib!
  Bet tad pienāca apstāšanās. Konvojs nolēma atpūsties un uzkost. Sagūstītie zēni, kuri bija pieauguši, apstājās pirms dažām stundām.
  Un viņiem bija atļauts iedzert nedaudz ūdens un ēst tortilju ar sieru un ķiplokiem.
  Vietējais ēdiens Guliveram šķita garšīgs. Turklāt viņš novērtēja, ka tagad viņam ir jauni, veseli, absolūti veseli zobi. Tad viņš sajūsmināja.
  Vienīgi kailās kāju zoles bija ļoti nogāztas un noskrāpētas uz oļiem.
  Tad viņi atkal bija ceļā.
  Šeit bija dažas garas dienas, vai arī tā vienkārši šķita?
  Meitene jautāja Guliveram:
  - Tātad tu tici savam Dievam, bet varētu, piemēram, iet uz sārta pēc ticības!
  Jaunais ceļotājs atbildēja:
  - Esmu pret galējībām un fanātismu!
  Meitene piekrita
  - Šis ir pareizi! Bet starp jums bija tādi, kas devās nāvē!
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Viņi bija dažādi! Kurš gāja sāpīgā nāvē un kurš nodeva! Un ne tikai ar ieroci, bet pašlabuma dēļ!
  Meitene pasmaidīja. Viņas basās kājas sita pa rupjo granti, un acīmredzot tas viņai pat patika.
  Viņa dziedāja:
  Kristus mīlestība ir skaista un tīra,
  Viņa ir cieta, spilgta skaistule ...
  Tajā pašā laikā mūsu pasaulē ir daudz ļaunuma,
  Droši vien joprojām stiprs sātans!
  Zēns Gulivers bija pārsteigts:
  No kurienes nāk šis psalms?
  Meitene smaidot atbildēja:
  - Pats rakstīju! Kas ir labs?
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Godīgi sakot, nav slikti! Bet vai tu tici Kristum?
  Jaunā vikontese loģiski piezīmēja:
  - Kādā ziņā?
  Zēns-kapteinis nomurmināja:
  - Nu, ka viņš Dievs!?
  Meitene paraustīja plecus un atbildēja:
  - Ka viņš ir Visvarenais Dievs un Visuma radītājs Nr. Bet tas, ka viņam, iespējams, bija kaut kādas maģiskas spējas - diezgan!
  Gulivers precizēja:
  Kāpēc jūs neticat Viņa dievišķajai dabai?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Jo stulbi piekrīti Visvarenajam iet pie krusta! Ļoti stulbi, kam ir spēks nespēt sevi pasargāt!
  Zēns kapteinis atbildēja:
  - Viņš to izdarīja, lai uzņemtos visus mūsu grēkus uz sevi!
  Jaunā vikontese iesmējās un atbildēja:
  - Nav ļoti grūti noticēt, ka Visvarenajam Dievam nebija cita ceļa, kā glābt cilvēci, kā pašam iet pie krusta. Bet kā ar bezgalīgo radītāja gudrību?!
  Gulivers paraustīja plecus un atbildēja:
  - Nu ... Ir noslēpumi, kuros pat eņģeļi vēlas iekļūt! Un vispār tiešām var būt savādāk un tas nav iespējams!
  Meitene pamāja.
  - Te es tev pavēlēšu iebāzt ar nūjām uz plikajiem papēžiem, un tad tas būs iespējams!
  Iestājās sāpīgs klusums. Gulivers nezināja, ko piebilst. Patiešām, teologi ir strīdējušies gadsimtiem ilgi. Un tas tiešām ir paradokss: pievienojot vēl vienu, ļoti lielu noziegumu, cilvēki ieguva iespēju izglābties. Joprojām ir daudz par ko strīdēties. Un par to, vai Dēls ar savu upuri nav atnesis izpirkuma maksu. Tikai kam? Tēvam - tas ir dīvaini, vai Tēvs ņemtu tādu izpirkuma maksu kā Dēla nāvi. Bet tas arī izklausās zaimojoši sātanam.
  Un tā kļūst slikti un tik slikti.
  Gulivers nopūšoties dziedāja:
  Cik cilvēku ir tik daudz viedokļu
  Svēto debesu noslēpums
  Es gribu, lai visi zinātu...
  Meklējot patiesību, zaru tumsu,
  Dēmons dusmās plosās,
  Vēlas uzspiest plānu,
  Tas ir sapnis saņemt paaudžu mīlestības gaismu,
  Atbildi var sniegt tikai Visvarenais Dievs!
  Jaunā vikontese pamāja ar galvu.
  - Es tevi labi redzu, ēd!
  Gulivers atzīmēja:
  - Jā, ir pat patīkami staigāt puskailam, zem karstās saules, ar tik skaistu meiteni kā tu!
  Un atkal zēns noelsās, uzkāpdams uz asa akmens. Un viņš izskatījās nelaimīgs.
  Vikontese atzīmēja:
  - Protams, ticībai jābalstās uz saprātīgiem argumentiem! Piemēram, Jēzus apgalvo, ka ir Visaugstākais Dievs. Tomēr viņš māca: ja tev trāpa pa labo vaigu, pagriez kreiso! Un Vecajā Derībā, gluži pretēji, viņš dod pavēli iznīcināt gan sievietes, gan bērnus un pat mājdzīvniekus!
  Gulivers atbildēja:
  - Šķiet, ka tu labi pārzini Bībeli!
  Vikontese pamāja ar galvu.
  - Jā, es to izlasīju. Un tur ir daudz nežēlības un absurda! Tāpat kā pavēle precēties ar netiklēm vai pavēle nogalināt nevainīgos. Un Elīsa uzlika lāčus bērniem, kuri viņu tikai ķircināja par plikpaurību!
  Zēns Gulivers atzīmēja:
  - Un cilvēki dažreiz to dara, radot nežēlību!
  Meitene apstiprināja:
  - Jā viņi dara! Bet tas viņiem godu nedara!
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Diemžēl dažreiz gadās, ka nākas pielietot nežēlību. Nu, ja nav citas izglītības iespējas! Un vispār, kas tevi mulsina?
  Vikontese atzīmēja:
  - No vienas puses, Vecās Derības ārkārtējā nežēlība un tajā pašā laikā Jēzus Kristus maigums, kurš lūdza pat krustā sists, par saviem bendes!
  Gulivers noplātīja rokas un atbildēja:
  - Es nezinu! Lai gan ir grūti pateikt, kāpēc un kas ... Mums ir jāapkopo savas domas. Bet vienalga. Šeit ir jautājums, bet dzīve nebeidzas ar Zemi. Un varbūt, nogalinājis bērnu ar lāča Elīsas palīdzību, viņš atbrīvoja viņu no mūžīgajām ciešanām ugunīgajā ellē, nekavējoties pārvedot uz paradīzi?
  Vikontese iesmējās un atzīmēja:
  - Tātad jebkurš slepkava var teikt - es viņam neļāvu grēkot! Un pārcēlās uz paradīzi!
  Zēns Gulivers gribēja iebilst, bet viņam kaut kā neienāca domas galvā. Un par ko tur runāt? Šeit jums ir jābūt pieredzējušam teologam. Pat teologi un teologi nespēj sniegt apmierinošu atbildi uz visiem jautājumiem. Piemēram, kāpēc ļaunums pastāv Visvarenā un mīlošā Dieva klātbūtnē? Vai Dievs vēlas, lai pastāvētu ļaunums, vai arī viņš nespēj to izbeigt?
  Un šeit ir ļoti grūti konkrēti atbildēt. Vai tā izrādās, vai citādi. Bet ir paradokss, ka jebkura atbilde nebūs piemērota visiem.
  Zēns kapteinis ar skumju smaidu sacīja:
  - Šeit jūs, piemēram, dzīvojat tūkstoš gadus bez novecošanas. Tāpēc priecājieties par to. Jo Dievs tev ir devis žēlastību un mūžīgu jaunību. Bet viņš to nedeva vienkāršiem cilvēkiem. Un tas ir viņa bizness!
  Vikontese pamāja ar galvu.
  - Āmen! Tas ir forši!
  Gulivers dziedāja:
  Dievs ir bezdibena lielākā žēlastība,
  Tu radīji zemi, debesu augstumu...
  Tautas labā, Tavs vienpiedzimušais Dēls,
  Viņš gāja pie krusta un tad atkal piecēlās!
  Meitene pamāja ar galvu un čivināja:
  Pie debesu saraksta
  Visi mani draugi pulcēsies
  Pie debesu saraksta
  Tur ar Tā Kunga žēlastību,
  ES būšu!
  Gulivers piemiedza viņai aci un dziedāja atbildi:
  Mans Dievs, tas esi Tu, tas esi Tu
  Es tevi redzu visur...
  Kad garāmejot plosu ziedus,
  Un ar mīlestību es tevi pielūdzu!
  
  Jehova ir skaistuma kronis,
  Dienas un pusnakts starojuma gaismā...
  Tās ir manas domas un sapņi
  Šī jaunība ir gaiša vēlme!
  Meitene starojošu smaidu pamāja.
  - Jā, tev ir laba dziesma, tomēr es gribu, lai tu dziedi vairāk!
  Gulivers smaidot dziedāja:
  Cik skaists ir viss, kas ir tavs,
  Es visur dzirdu tavu balsi...
  Dieva labās rokas sirdī dzied,
  Un čukst dvēselē kā nobriest koloss!
  
  Tie ir sūnām klāti kalni,
  Tie ir viļņi ar niknām putām...
  Tā ir karstu smilšu pludmale
  Šī ir saule no bezgalīgā Visuma!
  Tad meitene dusmīgi iespieda baso kāju un pārtrauca Guliveru, jautādama:
  - Un neglītās vecenes, Dieva Kunga radītais, kas arī ir skaistas?
  Gulivers paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Ja ir citu pasauļu un planētu iemītnieki, un viņi nav tādi kā mēs, tad arī viņi, iespējams, var domāt, ka mēs esam ķēms. Turklāt pat attiecībā uz skaistākajām meitenēm!
  Vikontese piekrita:
  - No dialektikas viedokļa - tas izklausās loģiski!
  Gulivers smaidot dziedāja:
  Apgaismots Visvarenais Kungs,
  Atrast mieru Kristū...
  Es jutu, ka esmu grēcinieks,
  Ka Tas Kungs ir mans glābējs!
  Meitene pamāja ar galvu un dziedāja, zobus rāvusi:
  Debesu tronī
  Visvarenais karalis sēdēja...
  Pēc jūsu lielās gribas
  Kristus mūs valdīja!
  
  Viņi sita krustā Dievu pie krusta
  Jēzus lūdza Tēvu...
  Lai mūs netiesātu bargi,
  Grēks mums ir piedevis līdz galam!
  
  Žēlsirdība ir neierobežota
  Viņš sūtīja savu Dēlu mirt...
  Lai kalpotu viņam personīgi Dievam,
  Un neuzdrošinies mirt!
  Un meitenes piemiedza savam kolēģim ar aci.
  Gulivers atzīmēja:
  - Jā, tas ir jauki. Dzejoļi, teiksim tā - tas ir lieliski! Bet vai tu atzīsti Jēzu Kristu par savu Kungu un Glābēju?
  Meitene iesmējās un dziedāja:
  Jēzus pilnība,
  Jēzus ideāls...
  No smaida līdz žestam
  Pāri visam uzslavas...
  Ak, kāda svētība
  Ak, kāda svētība
  Ziniet, ka Dievs ir pilnība!
  Ziniet, ka Dievs ir ideāls!
  Gulivers apstiprināja:
  - Tu to dziedāji labi, un izteiksmīgi! Es saskatu tevī lielu potenciālu.
  Meitene ar sajūsmu dziedāja:
  Brīnišķīgās dzimtenes plašumos,
  Rūdīts kaujā un darbā...
  Mēs sacerējām priecīgu dziesmu
  Par visvareno Dievu un vadītāju ...
  
  Dieva gaisma ir cīņas godība,
  Mūsu jaunības lidojuma Dieva gaisma...
  Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsu ļaudis seko Tam Kungam!
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Lieliski tu dziedi! Vienkārši super!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  Dziesma palīdz mums celties un dzīvot,
  Mēs drosmīgi steidzamies pārgājienā ar dziesmu ...
  Un tas, kurš staigā pa dzīvi ar dziesmu,
  Viņš nekad, nekad nepazudīs!
  Bērni gāja pa akmeņaino ceļu. Tas bija sāpīgi zēna notriektajām pēdām, bet viņš izturēja un gāja. Un saruna novērsa uzmanību no ciešanām.
  Turklāt tas, ka tev ir visi savi un jauni zobi, jau pacilā. Un jaunais ķermenis ir izturīgs un veselīgs. Un viss apkārt ir tik gaiša, starojoša, svaiga pasaules uztvere.
  Vikontese jautāja:
  - Un kāpēc, piemēram, ja Kristus ir Dievs un viņam ir visa vara uz Zemes un debesīs, visu laiku un tautu veiksmīgākais valdnieks un uzvarētājs ir Čingishans? Kurš gan ir gan barbars, gan pagāns, gan ļoti nežēlīgs, gan poligāmists!?
  Gulivers ar apmulsušu bērnišķīgu smaidu atbildēja:
  - Nu, tas ir grūts jautājums... Godīgi sakot, Bībele saka, ka sātans ir šī laikmeta Dievs, un, iespējams, Čingishans par saviem panākumiem ir parādā Velnam!
  Meitene atbildēja:
  - Ak nē! Bībelē nekas nav rakstīts - sātans ir šī laikmeta dievs! Man ir mūžīgi jauna atmiņa un daudz labāka par jums, kuri kļūstat veci un neglīti!
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Ir rakstīts - šī laikmeta dievs apžilbinājis viņu prātus!
  Vikonte smējās un atbildēja:
  - Tur nav teikts, ka tas ir sātans! Varbūt tas nozīmē cilvēka egoismu. Vai varbūt, piemēram, pārmērīgs lepnums vai citi rakstura trūkumi.
  Gulivers atzīmēja:
  - Daļēji tā ir taisnība! Varbūt tas nozīmēja abus!
  Meitene dziedāja, zobus rāvusi:
  Ko Tas Kungs domāja?
  Gulivers neizpratnē atbildēja:
  - Par ko tu runā?
  Vikontese pasmaidīja un atbildēja:
  - Jā, par dažādām lietām! Man pat ir dziesma par to!
  Zēna kapteinis paraustīja plecus un ieteica:
  - Nāc, es dziedāšu pirmais!
  Meitene smaidot pamāja.
  - Ja gribi, dziedi
  Tikai nedziedi, lai atpūstos!
  Gulivers dziedāja savā skaidrā, bērnišķīgā balsī;
  Neticīgs vīrietis ir nelaimīgs
  Nav iespējams dzīvot grēcīgā iekārē...
  Jo Dieva dusmas ir briesmīgas
  Jo stingrs Dievs ir tiesnesis!
  
  Miesa ellē nīkuļo no karstuma,
  Un mums visiem ir pienācis laiks ilgi saprast ...
  Tie, kas nezina ticību Tam Kungam
  Pakrītiet zem elles jūga!
  
  Grēcīgs cilvēks dabūs savu
  Tas būs kā zirneklis ugunī...
  Dēmoni mocīs pazemē,
  Tie, kas pielūdza sātanu!
  
  Bīsties un nožēlo Kunga ienaidnieks -
  Tu tiksi iemests taisni ellē...
  Kas neievēro sabata dienu,
  Būs mūžīgi liesmās!
  
  Jūs pagodinājāt elku, un par to agonijā,
  Tik ļoti sāp ellē raustīties..
  Būs ļauns, zinātne -
  Es devu priekšroku elkam, nevis Kristum!
  
  Neticēja Dieva pavēlei
  Es negribēju pagodināt pirmo dienu ...
  Neceri, tu uzreiz nesadegsi -
  Mūžība grēcinieka mokās ir liktenis!
  
  Es ticu, ka pienāks atriebības laiks,
  Jēzus Lielais Dievs nāk
  Un nāks pastardiena
  Viņš nesīs cilvēkiem glābšanu!
  
  Svētais Dievs uzmodinās mirušos,
  Tos, kurus ticībā nedzēš pagrimums...
  Es ticu, ka arī es būšu kopā ar Visvareno,
  Debesīs - lai miesa sabrūk!
  Meitene ar smaidu, kas mirdzēja kā pērles, apstiprināja:
  - Ļoti laba dziesma! Bet ar dziesmām vien tu nebūsi pilns! Vajag kaut ko foršāku un unikālāku!
  Gulivers atzīmēja:
  - Arī stulbums ir unikāls!
  Vikontese čivināja:
  - Cik labi viss būs, ja mēs kaut nedaudz kļūsim par bērniem!
  Un ieteica:
  - Dziedāsim vēl kaut ko!
  Zēns kapteinis paraustīja plecus.
  - Vai jūs vēlaties to?
  Meitene pamāja.
  - Tieši tā, es gribu, lai tu dziedātu!
  Un Gulivers ņēma un dziedāja;
  Brīnumi jaunajā pasaulē
  Krāsā kā pasakā...
  Ir tāds skaistums
  Neatrodiet trūkumus ar rādītāju!
  
  Nu, ja nu ir jauna diena
  Nāk pār zemi...
  Tātad, mēs neesam pārāk slinki piecelties,
  Pasaulē nav dzesētāja!
  
  Būs jauna gaisma godībā,
  Kur koki ir kā konfektes...
  Mēs sagaidīsim rītausmu
  Mūžīgā laimē mūsu bērni!
  
  Nāk jauns laikmets
  Šī vieta ir tik skaista...
  Cilvēks būs laimīgs
  Lai ceļš ir bīstams!
  
  Ļaujiet planētai uzplaukt
  Drīz būs lekna paradīze...
  Atveriet laimējošo kontu
  Lai pasaule staro!
  
  Cik labi tas ir
  Ja saule spīd spoži...
  Dzenis urbj kaltu
  Ikviens ir brīnišķīgs uz planētas!
  
  Cik jautri mums ir
  Laimes pilna ieleja...
  Tas būs, ticiet stundas ziedu laikiem,
  Zelta vidusceļš!
  
  Kas veidos mūsu likteni,
  Ļoti drosmīgs izskatīgs...
  Ja notiek pārdale
  Tad tu kļūsti spēcīgāks!
  
  Mēs nenolaidīsim galvu
  Lepni iztaisno muguru...
  Pankūku sviestam, biezpienam,
  Uzreiz saimniece piebilst!
  
  Tātad būs laime zināt
  Un gaisma ar Svaroga vārdu...
  Īstā paradīze būs
  Cilvēki lūdza Dievu!
  
  Tas Kungs sniedza vienu atbildi:
  Mums jāstrādā ar prieku...
  Un tad nāks sveiks -
  Sejas izgaismosies!
  
  Šeit ir meitene ar basām kājām
  Es apsegloju bruņurupuci...
  Jāsit ar dūri
  Metot daudz baiļu!
  
  Kur notiek ugunsgrēks
  Nu kur deg uguns...
  satriecošs trieciens,
  Nežēlīgais ienaidnieks uzbrūk!
  
  Mēs nepadosimies ienaidniekam,
  Apsveriet šo vēlmi ...
  Iztaisno ķerubu
  Spārnus un piedošanu ienaidniekiem!
  
  Sakiet, ka drīz būs
  Ko sauc par uzvaru...
  Cirks ir Šapito,
  Un dažreiz suņi rej!
  
  Drīz būs kā paradīzē
  Padarīsim pasauli skaistu..
  Lada es pateicos -
  Ķerubi mirdz ar zeltu!
  Zēns skaisti dziedāja, un viņa balss kļuva bērnišķīga. Ļoti skaļš un caururbjošs.
  Vikontese čivināja:
  - Labi paēst! Un tas ir forši!
  Zēna kapteinis šņāca:
  Es dziedu, es dziedu un nogalināšu visus dēmonus!
  Meitene arī dziedāja:
  Mēs lepojamies ar Svarogu,
  Drosmīgi, drosmīgi karotāji...
  Mēs kalpojam uzticīgi, esam Ģimenes Vārdā,
  Lai vectēvi un tēvi lepojas!
  
  Dievs Svarogs un cilvēku prāts,
  Padariet pasauli laimīgu...
  Mēs netiksim uzvarēti, ticiet nelietim,
  Tas ir mūsu darbs un radīšana!
  Gulivers nosvilpās un ar mīlestību balsī atzīmēja:
  - Lieliska dziesma!
  Vikontese pamāja ar galvu un čivināja:
  - Jā, tas ir tā skaistums. Ko tu ēd, lai dziedātu.
  Zēns un meitene turpināja staigāt. Viņu mazuļu pēdiņas sevi apspieda ar lielu pārliecību. Un viņi, bez šaubām, varēja ļoti skaisti dziedāt.
  Šķiet, ka bērni ir viss. Un tā ir tik brīnišķīga pasaule. Pat ja tajā ir verdzība.
  Gulivers ar sajūsmu dziedāja:
  Visi cilvēki uz vienas planētas
  Jāprot dzīvot draudzīgi...
  Bērniem vienmēr jāsmejas
  Un dzīvo mierīgā pasaulē
  Bērniem jāsmejas!
  Bērniem jāsmejas!
  Bērniem jāsmejas!
  Un dzīvo mierīgā pasaulē!
  Tā viņi gāja, gāja un vēlreiz gāja ...
  Beidzot pienāca vakars. Un vakariņām tika uzcelta kolonna ar sagūstītajiem bērniem.
  Viņiem iedeva kaut kādu nosacīti ēdamu zupu, un vēl kūkas ar pienu. Vergu zēni ēda. Un labprātīgi aizmiga.
  Patiešām, pēc smagas dienas gājiena viņiem bija nepieciešama atpūta.
  Gulivers arī aizsmaka degunu, un viņam bija brīnišķīgi sapņi.
  Kurā puskailas meitenes dziedāja;
  Visums tika saplēsts
  Zvaigznes izbalēja, katastrofa-nāve!
  Šņukstot, vaidot elles tāluma mokās,
  Un tiem, kas izdzīvoja: tikai kauns izturēt!
  
  Tāpat kā Dievs - pārvalda visus likumus,
  Aizmirstot par sirdsapziņu un noraidot godu!
  Citplanētiešu rase atnes jaunu pasauli,
  Uzdevu mums izaicinājumu - iespaidīgas ziņas!
  . NODAĻA #2
  Kajītes puika, par kuru pārvērtās Gulivers, kuģoja ar skaistu un ļoti elegantu brigantīnu. Viņas buras bija ļoti spilgtas krāsas, ar brīnišķīgiem, brīnišķīgiem zīmējumiem ziedu un tauriņu formā, un spāres, kā arī meitenes ar zobeniem.
  Un tas ļoti saskanēja ar apkalpi. Arī šeit bija tikai meitenes. Un viņi bija gandrīz kaili, tikai lādes un gurni bija klāti ar rotaslietu virknēm. Un āda ir iedegusi, spīdīga, kā bronzas statujām.
  Pirātu meitenes pēra ar kailajām, ļoti graciozajām un pavedinošajām kājām.
  Un viņi dziedāja:
  Mēs esam nabagi, mēs esam nabagi, pirāti,
  Mēs ļoti, ļoti, ļoti atvainojamies,
  Neizvairieties no meitenēm, kas zina atriebību,
  Bet tāpēc, ka viņi mums neieaudzināja morāli!
  
  Pirātiem zinātne nav vajadzīga
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas
  Un galva nav priekš mums!
  Un tad priekšā parādījās galons, meitene augšpusē viņu pamanīja pirmā. Viņa nolēca, zibinot kailos, apaļos papēžus.
  Vispār, kādas skaistules te bija, un mati viņiem ir ļoti spilgti. Lielākā daļa no tām ir medus blondas ar matiem, kas mirdz kā zelta lapa, bet ir arī vara sarkanas meitenes un pat smaragda krāsas mati.
  Daži nēsā piespraudes auskarus. Un cik perfektas līnijas viņiem ir!
  Un viņu muskuļi kā dzīvsudraba bumbiņas ripo zem bronzas, spīdīgās ādas. Tās tiešām ir meitenes, kuras spēj cīnīties pa īstam.
  Un tagad brigantīna steidzas pēc galona. Un uz šī kuģa apkārt skraida pūkaini orku lāči, pievienojot buras un mēģina tikt prom.
  Meitene kapteine ar zelta lapu matiem, kas tik skaisti pūš vējā, un basām kājām, kas cilvēkus tracina kā rēcienu:
  Mēs iznīcināsim nolādētos lāčus! Lai pūķu banda deg!
  Šeit brigantīna saīsina distanci. Un trīs meitenes šauj no priekšgala lielgabala, atpūšot basām kājām uz klāja.
  Un tad kodols izlido un, aprakstījis loku, ietriecas tieši ienaidnieka galjona kambīzē. Un kuģis, saņēmis spēcīgu triecienu, sasvērās.
  Meitenes sāka lēkt augšā, zibinot plikus, apaļus papēžus un rūcot:
  Slava pirātiem, slava!
  Meitenes iet uz priekšu...
  Mēs cīnāmies zem koši karoga
  Armija ir uzbrukumā!
  Un tagad brigantīna arvien vairāk tuvojas galjonam. Un meitenes met āķus uz ienaidnieka kuģa klāja. Un viņi pievelk brigantīnu savam upurim. Un tad ņirb plikām, basām kājām. Viņi uzlec uz tā un cīnās ar orkiem. Un notiek mežonīgs brauciens. Meitenes sagriezās ar zobeniem un degošās straumēs noasiņo ienaidnieku. Un viņi krīt, orkiem nogriežot galvas.
  Un viņu galvas ripo pa grīdu.
  Tā ir patiesa iznīcināšana un iznīcināšana. Tagad karotāji sevi parādīja visā savā krāšņumā. Un viņu kailās, iedegušās kājas kā veseri deva graujošus sitienus.
  Meitenes ir ļoti skaistas un viņu bronzas āda mirdz saulītēs, kuras ir trīs.
  Karotāji svilpo un kliedz:
  - Mēs nogalināsim ienaidniekus, tas vienmēr ir mūsu kredo. Visi eksāmeni tika nolikti piecos, mūsu valsts ir svēta!
  Meitenes izrādījās ļoti foršas. Un tās tiek sagrieztas, lai šūpoles nevarētu apturēt.
  Un baskāju zēns Gulivers cīnās ar viņiem. Teiksim, ļoti brašs bērns.
  Un puika plikais papēdis ņems un iesitīs orkam pa zodu. Un viņa žoklis atkrita.
  Gulivers dziedāja:
  - Kā mēs dzīvojām cīnoties,
  Un nebaidās no nāves...
  Tātad no šī brīža dzīvosim jūs un es!
  Zvaigžņotā augstumā un zvaigžņotā klusumā,
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un nikns, un nikns uguns!
  Kabīnes zēns uzlauza, un viņa basās kājas bija pārsteidzošas.
  Tomēr ir labi būt bērnam. Cik tev ir ātrs ķermenis.
  Šis tiešām ir supermena zēns.
  Un dzied pilnā sparā:
  - Es esmu gaismas bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Tā puika cīnās un dzied. Un griezumi un dibeni.
  Un citas meitenes cīnās ar viņu. Kuras ir tik skaistas un mīļas.
  Cīnīties, protams, lielā augstumā. Šī vārda pārnestā nozīmē.
  Šeit ir karotāji. Par viņiem varam teikt: super un hiper.
  Ja viņi sāks cīnīties, tad nekas viņus neapturēs.
  Un tagad pēdējie orki krita zem skaistules sitieniem. Un karotāju vidū valdīja liels prieks.
  Un viņi dziedāja:
  Mēs visus nokausim un nocirtīsim,
  Mēs nogalināsim visus! Mēs nogalināsim visus!
  Un pēc tam viņi sāka rakņāties pa galonu un meklēt laupījumu. Tajā pašā laikā karotāji dziedāja:
  - Mēs meklējam garāmgājējus no nakts līdz rītam,
  Izlauzīsimies cauri fraera! Izlauzīsimies cauri fraera!
  Šeit Gulivers dziedāja ar entuziasmu;
  Brālis pacēla roku pret brāli:
  Nežēlīgs karš - pretinieka rēciens!
  Mašīna ir kļuvusi par jūsu draugu,
  Par vieglprātību nāca atmaksa!
  
  Ko darīt, ja cilvēki ir salauzti
  Kad apkārt svilpo brašas lodes!
  Dievs labāk pārtrauc karu ar spēku -
  Lai plēsoņa pūķa laiki būtu beigušies!
  
  Bet elle nezina mēru un līniju,
  Zeme deg napalmā, bērni raud!
  Šeit meiteņu vaibsti kļuva bāli -
  Kurš, Svētais Kungs, par to atbildēs?
  
  Nu, cik daudz tuvinieku vari nogalināt,
  Galu galā, cilvēks ir dzimis, ticiet man, laimei!
  Māte neļauj savam dēlam doties uz fronti,
  Un pat vasarā karā ir slikti laikapstākļi!
  
  Bet karavīra pienākums ir drošs pienākums:
  Kas jums nepieciešams, lai cīnītos par Tēvzemi!
  Sešpadsmit gadu vecumā jau pelēks templis,
  Nelaimīgu seju atraitnes ir uztūkušas no asarām!
  
  Bet kas tas ir, vai tu esi traks brālis?
  Nē, tu esi vājprātīgs, mīļotais atbild!
  Par zemisku, kas ir pie troņa, mūsu karavīrs,
  Viņš domā, ka viņa svainis ir netīrs Kains!
  
  Zemē asins plūsmas plēš vēnas,
  Un pulss no kodola atbildēs ar sitienu ...
  Laukā ar čaulu sasists arkls,
  Ak, cik violeta ir kļuvusi saule!
  
  Bet ir ticība, ka Jēzus nāks -
  Samieriniet brāļus, nesiet Pestīšanu!
  Tad aizmirsīsim atriebības negodīgo kontu -
  Mūsu visu dvēselē valda, lai piedošana!
  Pēc tam pirātu meitenes ķiķināja kajītes puiku. Un tas bija vienkārši lieliski.
  Pēc tam no galjona tilpnes tika vilktas ārā mucas ar alu un vīnu, viņi sāka dzert un trakot.
  Un kāda deja dejoja basām kājām, meitenīgas skaistuļu kājas. Cik lieliski tas izskatījās.
  Un viņu muskuļotie teļi dzirkstīja. Tas tiešām ir tas, kas meitenēm ir vajadzīgs.
  Arī zēns Gulivers dzēra un dziedāja ar degsmi;
  Katram ir savs personīgais skatījums uz mīlestību -
  Skaistuma un ideāla jēdziens!
  Lai gan cilvēki līdz viņam nav izauguši,
  Bet cilvēks jau nav mērkaķis!
  
  Un šeit, protams, var paņemt nedaudz aforismus un pievienot tādus asprātīgus;
  Meitene plika papēža, visticamāk, tiks pie modes apaviem!
  Bet kaut kas oriģināls nenāk prātā
  Šeit, piemēram:
  Mīlestība visiem vecumiem,
  Un zēns izskatās ļoti lepns ...
  Viņa acis mirdz tumsā
  Rezultāts būs foršs!
  Lai gan tas viss ir teiksim tā - stulbums un banalitāte.
  Tomēr, no otras puses, varam teikt, ka pat forši.
  Gulivers dziedāja:
  Es lecu. Bet es lecu savādāk
  Pareizāk sakot, es lēkāju kā utis...
  Un es varu īpaši iegult izmaiņas,
  Tu esi baskāju zēns nedreb!
  Un tad Gulivers nodziedāja kaut ko civilizētāku;
  Mēs vēlamies dzīvot skaistā paradīzes pasaulē -
  Kurās nav slimību, novājinātas teles ...
  Lai dzīves pavediens kļūtu bezgalīgs,
  Lai katra diena ir priecīga un dzīvespriecīga!
  
  Kur krāsa ir kā varavīksne pavasarī
  Ūdensrozes, kā zelts ar smaragdu.
  Kur realitāte jau sen ir līdzīga sapnim ...
  Jebkurš bērns spēj paveikt brīnumu!
  
  Ak Dzimtene, Dieva svētās skumjas;
  Tavi bērzi ir raibi, metāla mirdzums...
  Un es lūdzu To Kungu par vienu lietu,
  Lai Tēvzeme plaukst godībā!
  
  Bet šeit cīnītājs jau ir devies kampaņā,
  Viņš soļo kā barbaru karotājs!
  Mēs darīsim labu planētai -
  Lai pašas mātei lodes nedur!
  
  Troļļu uzbrukums, nikns spiediens;
  Steidzamie pretinieki siena-lavīna!
  Un tāpēc, kāpēc mums ir vajadzīgs karsts strīds,
  Kad Tēvzeme ir apvienota dūrē!
  
  Bet atkal orku velniņi smaida,
  Viņi ir vīrietis, kā kauls iestrēdzis kaklā!
  Un goblins mežonīgā dusmā ņurdēja,
  Bet pieteicāmies no rati dāvanas!
  
  Bet uzvara pār ienaidnieku ir tuvu,
  Mēs izrausim Krieviju no purva!
  Pienākusi atmaksa par nešķīstiem -
  Viņu kažokādas bija saplēstas un saplūktas!
  
  Ovāla meitene jauka seja -
  Deva man ticību un lielu spēku!
  Tā Gulivers dziedāja ar lielu sajūtu un degsmi. Un viņa dziedāšana bija tik neticami šika.
  Tad zēns-kapteinis atkal dziedāja, pēc kārtējās alus glāzes un ēda kaltētas zivis;
  Liela, varena, svēta valsts,
  Zem zilajām debesīm vairs nav starojuma!
  Viņu mums ir devis Visvarenais Dievs uz visiem laikiem -
  Neierobežota gaisma, paaugstinātais Mesija!
  
  Pasaule nekad nav redzējusi tādu spēku, nekad nevar zināt
  Lai mēs lepni mīdām kosmosa plašumus!
  Jebkura zvaigzne Visumā tev dzied,
  Lai An ir laimīgs ar mums!
  
  Galu galā šī ir mūsu dzimtene, tas ir tāds liktenis,
  Pārvaldiet visu jautājumu telpu!
  Jebkurš no mums, ticiet man, to vēlētos,
  Bez jebkādām muļķībām, sievišķīgām māņticībām!
  
  Erceņģeļi pūš savu vareno tauri,
  Viņi enerģiski slavina mūsu armiju gājienu!
  Un ienaidnieks atradīs savu partiju apses zārkā,
  Un viņš nesaņems nodokļus un nodevas!
  
  Šī ir mūsu dzimtene, viss tajā, ticiet man, ir skaistums,
  Viņa bez piepūles apgrieza visu Visumu!
  Meitenes ar diezgan smagu bizi,
  Medīt viņu, lai muca ir spēcīga!
  
  Tēvzeme, tas ir mātes zilo acu skatiens,
  Viņas roka ir gan maiga, gan akmens!
  Un ienaidnieks jauneklis, kuru tu nogalini ar lodi -
  Lai sirdī liesmiņa spožāk uzliesmo!
  
  Dodiet zvērestu bezgalīgajai Tēvzemei,
  Tas, protams, nāk par labu arī jums!
  Lai gan asinis plūst kaujas dusmās,
  Atmaksa nāks ienaidniekam tagad!
  
  Ieroči un drosme ir tik spēcīgs sakausējums,
  Ļaunais to nevar pārvarēt!
  Lidmašīnā ar bumbām es lidoju gudri,
  Un, kad tas eksplodē, viņi lej iekšā logu krusu!
  
  Bet valdnieka pavēle - lidot mazuli uz Marsu -
  Ir pienācis laiks atbrīvot vietu!
  Un marsieša augstprātība iedurs acīs,
  Tad mēs redzam tālu aiz Plutona!
  
  Mēs nonāksim kosmosa augstumos, redzot Visuma malu,
  Tāds ir mūsu cilvēciskais liktenis!
  Un tāpēc uzdrošinieties zēnam par varoņdarbiem,
  Galu galā, ziniet, ka atlīdzība ir ieguvuma jautājums!
  Arī meitenes stutēja un sita plaukstas. Un viņu basās kājas ir tik kustīgas. Un pliki papēži dzirkstī saulē.
  Gulivers ir kopā ar viņiem, baskāju zēna ķermenī, tik dzīvs un dzīvespriecīgs.
  Bet viņi dejoja uz pirmā numura.
  Tad nolēmām uzspēlēt kārtis. Un arī šis ir ļoti lielisks darbs.
  Un tiešām var ņemt un svaidīties. Un ar meitenēm līdz pašam niknumam rotaļāties.
  Pirātu meitene paņēma rokā Gulivera kailo, bērnišķīgo pēdu un sāka masēt viņa apaļo, rozā papēdi.
  Kajītes zēns smējās un ar prieku murrāja. Tas bija tik lieliski. Šis tiešām ir tikai brīnumpuika.
  Un viņa kailās, ļoti skaistās kājas ir tikai brīnums.
  Gulivers smaidot dziedāja:
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Zem jūlija pērkona un zem sērfošanas skaņas ...
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Mēs dejosim, mēs esam ar jums!
  Šīs ir dažas smieklīgas dziesmas. Un ir labi, ka joprojām ir zēns. Un tajā pašā laikā jūs demonstrējat kolosālus varoņdarbus.
  Bet, protams, tas vēl nav viss. Ko tikai Gulivers vēl nav izdarījis.
  Un viņš dziedāja un dejoja, un plaisās ar plikām bērnišķīgām kājām. Kas arī izskatījās ļoti forši un zināmā mērā odiozi.
  Šeit tas bija zēns-kapteinis, kurš ceļoja uz daudzām valstīm un vairāk nekā vienu reizi ara okeānu.
  Jā, un viņa noskaņojums, atklāti sakot, ir ļoti agresīvs.
  Bet tāpēc vēl neņemt meiteni uz pirātu karoga un nešaut haizivis no maziem ieročiem. Nav viegli iekļūt, bet tas ir tā skaistums.
  Zēns Gulivers, atpūties ar basām kājām, paņēma savas bērnišķīgās kājas un izšāva. Kodols skāra haizivi. Un salauza viņai muguru, izsitot iekšas. Bērns kliedza:
  - Zēns satvēra vēsu drosmi,
  Un ekipāža tika iedzīta zārkā!
  Meitene, pirātu kapteine, paņēma un ar kailajiem pirkstiem satvēra kajītes zēnu aiz bērna deguna un rūca:
  - Nu, puika, tu gribi ieņemt manu vietu. Es redzu tevī daudz ambīciju!
  Zēns Gulivers atbildēja:
  - Man piestāv būt vismaz mazam, bet tomēr vīrietim. Un sieviete ir...
  Cits rudmatains karotājs dziedāja:
  Jūs nevarat dzīvot bez sievietēm pasaulē, nē,
  Tajos ir maija saule, viņos plaukst mīlestība!
  Gulivers piedāvāja ar ļoti burvīgu smaidu, kas ir gan bērnišķīgi, gan reizē drosmīgi:
  Valstī ir grūts laiks.
  Asinis plūst kā straume!
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Un lai nāk laime, miers, mīlestība!
  
  Mēs esam ļaunā komunisma bērni
  Tēvzemes bezgalīgie dēli...
  Lai gan nāk revanšisma bari -
  Būsim uzticīgi savai valstij!
  
  Lielajā un kosmiskajā laikmetā,
  Kvazāri jārada no pirksta...
  Ar mums viss ir diezgan labi, ticiet man,
  Lai gan ļaunās elles armija uzbrūk!
  
  Mēs nogalināsim agresora armiju,
  Un mēs radīsim lāzerus no kvarkiem ...
  Un cilvēks kļūs par jebkuru varoni,
  Virs mums ir zelta spārnotais ķerubs!
  
  Lai gan mākoņi liesmo virs Dzimtenes,
  Gatavs cīnīties ar ienaidnieku...
  Tādu kaujinieku grupa uzskata, ka tā ir nepastāvīga,
  Nemidīt pasaules malu ar zābaku!
  
  Mēs zinām, ka ienaidnieks ir spēcīgs un mānīgs,
  Mēs viņam nedosim zemi ne laika ...
  Un cilvēks ir stiprs ar brīnišķīgu progresu
  Un ticiet tikai vienam Kungam!
  
  Mēs uzcelsim lielu komunismu,
  Dzimtā zeme uzplauks...
  Lai gan ienaidnieks ir ļoti mežonīgs,
  Mūsu liktenis uzbrukumā ir tikt uz priekšu!
  
  Pionieris, drosmīgs, drosmīgs zēns,
  Ka viņš vienmēr ir dzimis, lai būtu karotājs ...
  Lauva nav gļēvs zaķis,
  Lai sapnis piepildās!
  
  Mēs neciešam pazemojumus, brāļi,
  Par Tēvzemi mēs visi celsimies kā kalns ...
  Neņemsim vairs apvainojumus
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  
  Ja mēs visi sadodamies rokās
  Kukaiņus var uzveikt...
  Svētā dzimtene kā saule
  Un mednieks pārvērtīsies par medījumu!
  Šeit ir dziesma, ko dzied zēns, kurš vēl nesen bija kapteinis un kuram bija muižniecība. Un tas ir forši.
  Bet pie apvāršņa parādījās fregate. Turklāt liela klase - sešdesmit četri ieroči. Kas tas ir nopietni. Un viņš nāk kā pūķis, kas redz vistas.
  Meitene kapteinis teica:
  - Tas mums ir izaicinājums! Cīnīsimies vai...
  Meitene ar sarkaniem matiem teica:
  "Bēgšana nav iespējama!"
  Meitene ar ziliem matiem, pērļu zobiem, kas dzirkstīja un dzirkstīja, dziedāja:
  Mums jāciena, jābaidās,
  Meiteņu varoņdarbus nevar saskaitīt ...
  Meitenes vienmēr zina, kā cīnīties
  Viņi var izdrāzties kā ēzeļa maiss!
  Un viņa parādīja savu garo un kodīgo mēli.
  Nu, reiz būs kautiņš, tad kāpēc gan neizrādīt savu ļoti agresīvo temperamentu. Un tas būs ļoti sāpīgi ienaidniekiem. Jā, un draugi būs skumji.
  Un kaujai, protams, ir jāizvēlas pareizā vieta un manevrs.
  Un tagad meitenes ļoti gudri kustina savu brigantīnu un tajā pašā laikā neaizmirst dziedāt;
  Jūs esat Tēvzemes komjaunatnes biedrs,
  Vai jums patīk drosmīgi cīnīties par Elfu...
  Varēsi palīdzēt dzimtenei,
  Bruņinieks nav ar bufona dvēseli!
  
  Meitene ir skaista dziedātāja
  Skrien pa sniega kupenām basām kājām...
  Tu esi mirdzošā karaliene -
  Sitiet ar dūri Orkolfam!
  
  Viņa ar pliku papēdi iemeta granātu,
  Saplēsa duci karavīru...
  Fīreram drīz tiks samaksāts,
  Bruņinieks sagatavos ložmetēju!
  
  Mēs esam meitenes komjaunatnes kaujā,
  Apsveriet lielākos cīnītājus kaujā ...
  Skaistuļu balss ir skanīga,
  Lai vectēvi un tēvi lepojas!
  
  Elfskvijas vadībā viņi ļoti smagi cīnījās,
  Un viņi spēja drosmīgi noturēt ļaunos orkus...
  Mēs, meitenes, nepārprotami uzvaram
  Nokārtojot visus eksāmenus tikai uz pieci!
  
  Kā viesuļvētras mūsu dzīslās
  Zibens dzirkstele dzīslās zini...
  Pasaulē būs ļoti spēcīgas valstis,
  No lāčiem, suņiem un pērtiķiem!
  
  Vērmahts neliks meitenes uz ceļiem,
  Mēs nekad nepalocīsimies, ziniet...
  Staļins un gudrākais Ļeņins ir ar mums,
  Lai iet gadsimti un gadi!
  
  Dievs radīja Visumu no fotoniem,
  Dzīve bez nāves radīja mūžību...
  Mēs zinām kārtību, mēs uzcelsim jaunu,
  Un ķerubs atver spārnus virs mums!
  
  Patronimā ir daudz varoņu,
  Komjaunieši vienmēr ir pirmie ...
  Armija soļo milzīgā formācijā,
  Sargājot pilsētas elfus!
  
  Mēs cīnāmies ar Fricu zem Elfsquay,
  Un viņi spēja aizstāvēt galvaspilsētu ...
  Meitene paciņu izmeta ar basu kāju,
  Un šausim uz monstriem!
  
  Mēs nopļāvām daudz orkšistu,
  Tika nogriezti daudzi panki...
  Tālāk griežot jūdzes
  Mēs sagriežam sātana leģionus!
  
  Mēs izsitām visus Orktlera zobus,
  Pūķa prezidents ir uzvarēts...
  Meitene atvēra lūpas
  Lielais Armagedons liesmoja!
  
  Nedodiet fīreram žēlastību
  Jūs, meitenes, vienmēr esat drosmīgas...
  Skaistules gaida dāsna balva,
  Un ticiet, ka mums ir piepildījies sapnis!
  
  Dievs, visu Visuma pasauļu Radītājs,
  Paņēma svētī elfīnistu...
  Ar savu spēku kaujās nemainīgs,
  Meitene sagrauj ļauno orcismu!
  
  Viņa ar pliku papēdi iemeta granātu,
  Un pārvērta milzīgo "Tīģeri" ...
  Un tad piespieda tos pie virvēm,
  Skaistule zina daudz spēļu!
  
  Tā orkšisti ātri aizplūda,
  Kādus tankus un šāviņus meta ...
  Mēs redzam komunismu,
  Un viņi nopļāva veselu troļļu rindu!
  
  Tātad, ko jūs okrshi ieguvāt,
  Staļingrada stāvēja pret kaklu ...
  Mēs vējam slavenas jūdzes,
  Un tagad Svarogs Lielais ir laimīgs!
  
  Drīz nāks Jēzus ticība
  Un citi skaisti dievi...
  Elfi attīstīs mākslas gaismu,
  Vairošanās, vilks un ļaunie ziloņi!
  
  Beidzot mēs būsim viens
  Gudrā Tēva žēlastības godībā,
  Meitenes cīņās ir neuzvaramas,
  Mēs būsim Lada ticībā līdz galam!
  Tā dziedāja karotāji un pirāti. Nu, protams, Gulivers visu nesaprata. Viņš domāja, ka, ja viņu sagūstīs, tad, protams, dauzīs ar nūjām pa plikajiem, bērnišķīgajiem papēžiem. Turklāt sitieni būs spēcīgi un vienlaikus, lai nesabojātu. Un tad bende paņems karstas knaibles un sāks lauzt zēna kaulus. Un Gulivers, protams, to maz neatradīs.
  
  
  Tā notiek ar mūžīgajiem zēniem, kad viņi kļūst par pirātiem. Lai gan komanda šeit ir ļoti laba - tikai meitenes bikini. Un tajā pašā laikā viņi steidzas un satraucas, zibinot basām kājām, apaļus, rozā papēžus.
  Zēns-kapteinis to paņēma un dziedāja:
  Meitenes ir dažādas
  Un viņi visi ir lieliski...
  Viņu krūšu sprauslas ir koši,
  Un tie ir ļoti attālināti!
  Nu, zēni ir asiņaini,
  Viņi sita troļļus ar ļauniem sitieniem!
  Un, ja tiek atrasts orks,
  Tas tevi ļoti skars!
  
  IZSOLE SKAISTAM JAUNIEŠU VERGAM
  ANOTĀCIJA
  Izsolē tiek izlikts ļoti izskatīgs jauneklis Slavka. Kaulēšanās laikā izskatīgs vīrietis ar izteiktiem muskuļiem tiek izģērbts un par lielu naudu pārdots sievietēm.
  . NODAĻA #1
  Šeit pienāk patiesības brīdis, galvenais menedžeris paziņoja par izsoles atklāšanu. Uz vienu nakti kādai sievietei tika pārdota jauna, izskatīga, muskuļota jaunava. Protams, bija domāts, ka tā ir tradīcija visiem jaunajiem striptīzdejotājiem.
  Bet jauneklis bija tik izskatīgs un seksīgs, ka sievietēm pulcējās vesela milzīga zāle. Un vīriešiem vienkārši neļāva. Un tas, protams, no vienas puses ierobežoja peļņu, bet, no otras puses, žigoliem tas patika.
  Galu galā lielākā daļa vīriešu mīl mātītes. Turklāt bieži vien jauni vīrieši neiebilst mīlēties ar pieredzējušāku vecāku sievieti.
  Te, apzīmogojot zābakus, uz pjedestāla uzkāpa ar gultas pārklājiem klāts zēns, kurš tik tikko bija sasniedzis pilngadību. Un viņš izskatās vēl jaunāks. Viņš bija pilnībā noslēgts, taču viņu jau bija redzējušas daudzas sievietes vienās peldbiksēs un degam no sajūsmas.
  Un šīs dāmas ieslēdzās. Arī pats Slavka nodrebēja. Viņa jaunā vīrieša sirds kaujas laikā sitās kā bungas. Viņi pārdod cilvēku - kā kaut kādu dzīvnieku.
  Un tas jāsaka tik neparasti un unikāli.
  Jaunajam vīrietim katrā pusē stāvēja meitene melnos ādas uzvalkos, zābakos un cimdos, un viņu sejās bija sarkanas maskas. Viņiem vajadzētu pamazām atmaskot izskatīgo jaunekli, lai vēl vairāk iekārotu sabiedrību. Sievietes dažreiz pārspēj vīriešus izvirtībā un seksa slāpēs, un viņu orgasms ir daudz spēcīgāks un ilgāks. Tāpēc nevajadzētu brīnīties, ka tik daudz no viņiem pulcējās, lai apskatītu jaunu, ļoti skaistu tēviņu, un tad, ja līdzekļi atļauj, to var iegādāties.
  Warbler sajuta ļoti spēcīgu sajūsmu un dārgu smaržu smaržu, kas vēl vairāk iegrieza hiperseksuālo jaunekli.
  Šeit ir paziņots galvenais vadītājs:
  - Vīrietis Vjačeslavs Kotovskis izlikts izsolē. Astoņpadsmit gadus vecs, fiziski absolūti vesels. Ļoti izskatīgs, izliekts, jauns striptīza bārs un seksīgs. Tikai uz vienu nakti ar sievieti, kura viņam var nodarīt jebko - tikai nenogaliniet un nesakropojiet!
  Tradicionāli sākuma cena ir desmit dolāri!
  Un divas meitenes ādas uzvalkos, zābakos un maskās rūpīgi noņēma pirmo vāku.
  Atsegta jaunā vīrieša skaistā augstā piere un zeltaini, garie matu viļņi.
  Doma, ka viņš tagad būs kails daudzu simtu iekāres pilnu sieviešu priekšā, Slavku iespaidoja aizraujoši, un viņš nodrebēja.
  Šī trīce izraisīja sajūtu, ka izsolē tika izlikta jaunava, kas sievietes tik ļoti aizrauj.
  Un atskanēja saucieni:
  - Piecpadsmit dolāru!
  - Divdesmit!
  - Divdesmit pieci!
  - Trīsdesmit!
  Viena resna govs reja:
  -Piecdesmit!
  Cits cālis šņāca:
  - Sešdesmit!
  Atskanēja kliedziens:
  - Septiņdesmit!
  - Astoņdesmit!
  - Deviņdesmit!
  - Simts!
  Bija pauze. Zēnam bija jāturpina pakāpeniski atmaskot, kas iegrieza daiļā dzimuma pārstāves.
  Šeit ir divas meitenes, kuras noņēma plīvuru no savas sejas apakšējās daļas. Atvērās skaists deguns, gracioza mute un drosmīgs jaunekļa zods, kā arī kakls.
  Sievietes uzgavilēja.
  Viens nomurmināja:
  - Simt divdesmit!
  Cits čīkstēja:
  - Simts trīsdesmit!
  Trešais iesaucās:
  - Simtu piecdesmit!
  Resnā sieviete šņukstēja:
  - Simts astoņdesmit!
  Un diezgan jauna un patīkama sieviete izteica:
  - Divi simti!
  Bija vēl viena pauze. Kalpu meitenes tagad atkailināja jaunekļa plecus un rokas. Viņi bija muskuļoti, skaisti un graciozas formas. Nevis kultūrists, bet cast, izskatīgs cīnītājs. Un āda ir tik vilinoši spīdīga.
  Sieviete, kas izskatījās pēc nīlzirgus, nomurmināja:
  - Divi simti piecdesmit!
  Sieviete teica mazliet patīkamāk:
  - Divsimt septiņdesmit!
  Cita jauna meitene čīkstēja:
  - Trīs simti!
  Sieviete, gluži pretēji, savā vecumā ķērca:
  - Trīs simti piecdesmit!
  Daiļā dzimuma pārstāve izdeva:
  -Četri simti!
  Pati jaunā sieviete, šķietami striptīzdejotāja, nomurmināja:
  - Četri simti piecdesmit!
  Tirgū bija daudz jaunu un skaistu sieviešu. Jūs pat brīnāties, kāpēc viņiem ir vajadzīgi korumpēti un nolietoti žigolo, no kuriem var noķert infekciju.
  Kāda ļoti cienījama dāma teica:
  - Pieci simti!
  Un atkal iestājās pauze. Summa joprojām nav tik liela, īpaši ņemot vērā dolāra inflāciju. Jā, un nevaru sagaidīt, kad ieraudzīšu visādas dāmas, kā jaunu, skaistu žigolo izģērbties.
  Lūk, divas meitenes striktos uzvalkos, zābakos un maskā, novelk kārtējo plīvuru.
  Un ļoti skaistam un reljefam puikam viss rumpis ir kails. Un jūs varat redzēt viņa abs, kas ir izkārtoti kā šokolādes pieplūdumi. Un kāda gluda, spīdīga āda, kas mirdz uzmanības centrā.
  Viena no sievietēm teica:
  - Seši simti!
  Cits iesaucās:
  - Septiņi simti!
  Trešais nomurmināja:
  - Astoņi simti!
  Vecā sieviete ķērca:
  - Deviņi simti!
  Diezgan jauna un skaista sieviete ar dimanta auskariem šņāca:
  - Tūkstoš!
  Un atkal iestājās pauze. Visi ar nepacietību gaidīja, kas notiks tālāk. Šis jauneklis ir vienkārši pārsteidzošs. Labāk par jebkuru Apollo.
  Miljardiera sieva Jeļena viņu apbrīnoja, taču vēl nav noslēgusi darījumu. Patiesībā visinteresantākais būs beigās. Un tagad kur steigties. Šī patiešām ir ļoti vērtīga prece. Lai gan, no otras puses, Jeļena joprojām ir tik skaista un seksīga, ka, ja viņa satricinās gurnus, skrien vesels bars jauku jauniešu, kuri arī maksās naudu par seksu ar viņu.
  Un divas meitenes ādas uzvalkos un maskās atkal sāka vilkt kārtējo plīvuru no izskatīgā Slavika.
  Un tā viņi atklāja viņa muskuļotās, skaistas formas kājas līdz ceļiem. Un peldbikses. Zēns bija tik satraukts, ka viņa vīrišķā pilnība uzbriest. Un tas bija liels un ļāva sievietei sniegt pilnīgu prieku.
  Pa zāli pāršalca dārdoņa.
  Nīlzirga sieviete nomurmināja:
  - Pusotrs tūkstotis!
  Slaidāks izteica:
  - Divi tūkstoši!
  Sieviete kaķa maskā tviterī ierakstīja:
  - Divi pieci simti!
  Apsegtā sieviete teica:
  - Trīs tūkstoši!
  Sieviete ar dimanta auskariem teica:
  - Trīs pieci simti!
  Vecā sieviete nomurmināja:
  - Četri tūkstoši!
  Meitene, kas izskatījās ļoti jauna, čīkstēja:
  - Četri ar pusi!
  Un sieviete, pārklāta ar plīvuru, čivināja:
  - Pieci tūkstoši!
  Un atkal iestājās pauze. Šoreiz vienā vakarā ar žigolo tika nosaukta ļoti pieklājīga summa. Par pieciem tūkstošiem dolāru var izīrēt piecdesmit ne tā sliktākā līmeņa prostitūtas. Un parasts, pieredzējis žigolo divas stundas maksā divsimt dolāru. Nu, daži ir dārgāki un daži ir lētāki. Un tagad summa ir kļuvusi sakopta, un ne tik maza. Turklāt notiek karš, un Krievijas rublis krīt, un dolāra cena aug. Nav laika taukiem, es dzīvotu!
  Bet, protams, visi trumpji vēl nav izlikti. Meitenes novelk puisim lielos zābakus no kājām. Un tie atsedz graciozas formas, līdzīgas meitenīgām pēdām. Un nekādu matu - kā bronzas statujai. Iedegušas, basas kājas, pasakaini izskatīgs jauneklis, tracina daudzas sievietes.
  Un zāle atkal rūc.
  - Seši tūkstoši! - iekliedzās cienījamā kundze.
  Jaunā meitene čivināja, zobus rādot:
  - Septiņi tūkstoši!
  Jauna, bet resna sieviete ar nepatīkamu seju nomurmināja:
  - Astoņi tūkstoši!
  Jaunāka un glītāka sieviete ar dimanta auskariem tviterī ierakstīja:
  - Deviņi tūkstoši!
  Un sieviete, kuras vecumu nav iespējams noteikt biezā plīvura dēļ, čivināja:
  - Desmit tūkstoši!
  Tomēr viņas balss bija jauna. Un Slava uzmundrināja. Domāt, ka sekss ar musulmaņu sievieti par tādu naudu ir lieliski! Un viņam kabatā jau ir divarpus tūkstoši dolāru.
  Tiesa, tas vēl nav viss. Zēns, muskuļots, ļoti izskatīgs, spīdošs kā sengrieķu dieva statuja, bija peldbiksēs. Un viņa skaistā cieņa joprojām bija redzama visā tās krāšņumā.
  Un divas meitenes sarkanos uzvalkos un maskās ņēma un ar elegantu, gludu kustību noņēma jauneklim peldbikses.
  Uz puiša kailajām, iedegušajām, muskuļotajām un ļoti graciozajām, pavedinošajām kājām nokrita auduma sloksne, pilnībā atsedzot Slavku.
  Viņš juta dziļu kauna sajūtu. Piesarkusi kā jauna jaunava, kas nekad nav izbaudījusi sievietes ķermeni.
  Kārvis nodrebēja, viņa sirds dauzījās kā akmeņi grabulī.
  Un viņa kratīšana, kauns un acīmredzamais apmulsums valdzinoši ietekmēja sievietes. Patiesībā šis ir tik mīļš, pārsteidzoši skaists zēns ar zeltainiem matiem, turklāt jaunava, kas liek daiļā dzimuma pārstāvēm trīcēt nogurumā.
  Sieviete, tik resna kā nīlzirgs, kliedza:
  - Piecpadsmit tūkstoši dolāru!
  Sieviete izteica mazliet slaidāku:
  - Divdesmit tūkstoši!
  Sieviete mūka kleitā nomurmināja:
  - Divdesmit pieci tūkstoši!
  Jaunā meitene čīkstēja:
  - Trīsdesmit tūkstoši!
  Vecā sieviete ķērca:
  - Trīsdesmit pieci!
  Sieviete ar dimanta auskariem un diezgan patīkamu izskatu izteica:
  - Četrdesmit!
  Cita daiļā dzimuma pārstāve ar lielu izmeklētu pērļu kaklarotu kaklā čīkstēja:
  - Četrdesmit pieci tūkstoši!
  Un visbeidzot, sieviete plīvurā ar diezgan jaunu balsi nežēlīgi un skaidri izteica:
  - Piecdesmit tūkstoši!
  Kā parasti, uz apaļā numura bija pauze. Patiesībā par tādu summu var nopirkt labu un jaunu auto. Vai arī uz stundu izīrēt piecsimt ne sliktākās sievietes prostitūtas. Vai divsimt piecdesmit pieredzējuši žigolo tēviņi uz divām stundām vai pieci simti ne tik pieredzējuši un eleganti. Vai ir vērts sākt.
  Turklāt šo jaunekli vēlāk var izīrēt par mazāku summu.
  Elēna, kas tik ilgi gaidīja, trīcēja no nepacietības. Cik viņš ir skaists. Un tajā pašā laikā viņa nosarkst kā jauna meitene un trīc kā jērs pirms kaušanas.
  Stjuarte pacēla spārnu un sāka teikt:
  - Piecdesmit tūkstoši dolāru reizes! Piecdesmit tūkstoši dolāru divi... Piecdesmit tūkstoši dolāru...
  Elena savā balsī iesaucās:
  - Sešdesmit tūkstoši!
  Visi pagriezās. Mēs redzējām slaidu sievieti maskā. Un ar ļoti patīkamu un pazīstamu balsi.
  Slavka ļoti gribēja, lai šis skaistulis, pārklāts ar masku, nopirktu viņu vismaz uz vienu nakti.
  Un tad tikšanās ar arābu sievieti viņu nobiedēja. Pašos Austrumos izceļas nežēlība. Un var būt vienkārši briesmīgas perversijas. Lai gan viņu nevar nogalināt un sakropļot, viņam jādara viss, ko lūgusi sieviete, kas viņu nopirka.
  Un neko neatteikt.
  Tomēr skaistule plīvurā necentās piekāpties:
  - Septiņdesmit tūkstoši!
  Elena nomurmināja:
  - Astoņdesmit!
  Slēgtā sieviete pēkšņi iemeta:
  - Simts tūkstoši dolāru!
  Pa zāli pāršalca dārdoņa. Jā, summa tikai par vienu nakti ar žigolo ir bezprecedenta. Bet, kad tiek rīkota izsole, rodas kaulēšanās azarts, ar kuru ir grūti tikt galā.
  Un daudzām sievietēm vēl nav vīra. Viņi ir vai nu atraitnes, vai arī izveidojuši savu kapitālu, vai arī paspējuši saņemt mantojumu, pirms apprecējās. Vai fiktīvi vīri.
  Tātad bija kāds, kam slēgt darījumu.
  Jaunā meitene kliedza:
  - Simts desmit tūkstoši!
  Apsegtā sieviete ņurdēja:
  - Simt divdesmit!
  Sieviete ar dimanta auskariem teica:
  - Simtu piecdesmit!
  Tad sieviete plīvurā kliedza:
  - Divsimt tūkstoši!
  Elena kaislīgi norūca:
  - Divi simti piecdesmit!
  Meitene ar rubīna kaklarotu teica:
  - Trīs simti tūkstoši!
  Resnā sieviete gaudoja:
  - Četri simti tūkstoši!
  Tad sieviete burkā kliedza uz plaušām:
  - Miljons dolāru!
  Tā jau ir nopietna un liela summa. Par tādām summām viņi pērk gleznas, tīrasiņu zirgus vai veselu armiju prostitūtu. Uz nakti var pasūtīt elites prostitūtu par tūkstoti. Turklāt rubļa kurss krīt un notiek karš, un ir sagaidāms, ka tas tikai pasliktināsies.
  Iestājās smaga pauze. Elenas vīram miljardierim miljons dolāru nav tik nāvējoša summa. Bet tikai manam vīram. Un viņai tas ir pārāk pašsaprotami. Un veselu miljonu, kas aizgājis no kontiem, nevar tik viegli noslēpt un neattaisnot.
  Un citas sievietes nepārprotami samulsināja par šādu summu.
  Stjuarts pacēla āmuru un sāka skandēt:
  - Miljons dolāru vienreiz, miljons dolāru divi, miljons dolāru trīs...
  Elena skaļi kliedza:
  - Miljons dolāru un vēl viens dolārs!
  Sākt pārvaldnieku:
  - Miljons dolāru un vēl viens dolārs reizes ... miljons ...
  Sieviete burkā iesaucās:
  - Divi miljoni dolāru!
  Pa zāli pāršalca dārdoņa. Summa bija tāda, ka uz divām stundām varēja iznomāt desmit tūkstošus profesionālu žigolo vai uz stundu divdesmit tūkstošus prostitūtu. Par tādām summām tika iegādātas gleznas, dārgi tīrasiņu ērzeļi, un jau var uzcelt villu un iegūt ne mazāko jahtu. Un tikai uz vienu nakti.
  Slava sastinga, un viņa acis iepletās: tik viņš vēl maksā! Bagātība.
  Viena no jaunajām meitenēm no zāles, iespējams, pakļāvusies kaulēšanās uztraukumam, pie sirds:
  - Divi miljoni un viens dolārs!
  Vadītājs sāka skandēt:
  - Divi miljoni un viens dolārs reizes! Divi miljoni un viens dolārs divi! Divi miljoni un viens dolārs - trīs ...
  Sieviete burkā kliedza:
  - Pieci miljoni!
  Zālē starp sievietēm atskanēja dārdoņa. Tā jau ir kolosāla summa, varētu teikt, bagātība. Un tas viss tikai vienas nakts laikā. Var vienkārši teikt, ka traks. Pat pieci miljoni!
  Zēns, kuram galva griezās un no mulsuma, trīcēja no kauna un sajūsmas, ķērka:
  Es baidos no šīs tumsas, bezcerīgas un briesmīgas,
  No kurienes es nekad neatgriezīšos...
  Tas ir joks, kāds jauks joks
  Un sapnis ir sapnis, un tagad es pamostos!
  Un galvenais pārvaldnieks sāka sludināt:
  - Piecus miljonus dolāru reizes! Pieci miljoni dolāru - divi! Pieci miljoni dolāru trīs...
  Tad viena no sievietēm ar dimanta auskariem paņēma un izdalīja:
  - Pieci miljoni un viens dolārs!
  Pa zāli pāršalca dārdoņa. Summas bija vienkārši ārprātīgas. Lai gan, piemēram, pagājušajā gadsimtā kāds no Japānas par Van Goga gleznu samaksāja simt četrus miljonus dolāru, uzstādot rekordu. Bet kāda bilde tur bija: daub! Nav brīnums, ka viņa dzīves laikā neviens negribēja pirkt Van Gogu.
  Bet tomēr par vienu nakti ar žigolo maksā tik daudz.
  Stjuarte atkal pacēla spārnu un sāka skandēt:
  - Pieci miljoni un viens dolārs - viens! Pieci miljoni un viens dolārs - divi! Pieci miljoni un viens dolārs - trīs ...
  Sieviete burkā kliedza:
  - Desmit miljoni dolāru!
  Kārtējais troksnis zālē. Un dažas sievietes vairs nespēja sevi savaldīt un sāka bāzt pirkstus vai vibratorus starp kājām, lai mazinātu ārkārtēju uztraukumu. Tāpēc šī neiedomājamā kaulēšanās viņus ieguva. Šis bija patiešām forši.
  Slava kļuva traka: desmit miljoni dolāru! Un ceturtā daļa no šīs summas pieder viņam. Viņš ne tikai atmaksās mafiju, bet viņa pati kļūs par bagātu un cienītu cilvēku. Un tad viņu sagaidīs ļoti gaiša nākotne. Sievietei zem burkas bija jauna, patīkama balss, un pat nav skaidrs, kas viņai traucē filmēt vīriešus par velti. Tiesa, daudzām sievietēm patīk iegūt pilnīgu varu pār vīriešiem un komandēt viņus gultā. Un tā vibratora vietā, vai vīrieši no ielas pērk žigolo.
  Un Slava vēl ir tik jauna un izskatīga. Un, kad viņš smaida, cik spīdīgi ir viņa zobi. Patiešām, ārkārtīgi patīkams un jauks, figūrīgs jauneklis. Nu, kā tam tikt garām un tikt cauri? Šī patiešām ir lielākā dāvana Visumā.
  Summa jau bija pārmērīga. Un pārtraukt šādu ļoti bīstamu.
  Un stjuarte sāka teikt, zobus rādot:
  - Desmit miljonus dolāru reizes! Desmit miljoni dolāru divi! Desmit miljoni dolāru trīs...
  Jeļena, pirms āmurs nokrita, izmisīgi kliedza:
  - Vienpadsmit miljoni!
  Zālē troksnis ir lielāks. Viena no sievietēm iesaucās:
  - Lūk, tirgotājs svārkos!
  Slavka nomurmināja:
  - Tavs žigolo ir dārgāks,
  Kas tiešām ir tā vērts!
  Stjuarts pacēla āmuru un sāka skandēt:
  - Vienpadsmit miljoni reižu, vienpadsmit miljoni divi! Vienpadsmit miljoni trīs...
  Šeit Jeļena kļuva nobijusies. Viņai personīgi tādas summas nebija, viņa kliedza tikai savas spītības dēļ. Un, ja viņas vīrs par to uzzinās, tad tas notiks ar viņu. Lai gan šķiršanās gadījumā viņa, iespējams, tomēr iesūdzēs tiesā kādu daļu valsts. Un kļūsti brīvs. Un vismaz viņš ceļos pa pasauli, kas būs ārkārtīgi forši.
  Un ka vīrs viņu nelaiž no Maskavas - lai ātrāk nomirst, stulbi!
  Bet pēdējā sekundē pirms āmura trāpīja trešo reizi, sieviete plīvurā čivināja:
  - Divdesmit miljoni dolāru!
  Dāmas satricināja un ienāca. Walker. Un tad Jeļena juta sajūsmu un pārliecību par sevi. Šī plīvurotā dāma, iespējams, ir pasakaini bagāta. Tāpēc ļaujiet viņai izmantot savu iegribu. Ļaujiet viņam pilnībā samaksāt par mīļa, mīļa un muskuļota zēna prieku.
  Un Elena teica:
  - Simts miljoni dolāru!
  Zāle sāka darboties un kliedza. Oho! Nu summa par nakti ar ļoti izskatīgu un izliektu puiku. Cik lielā mērā jums ir jābūt iekāres pilnam vai iemīlētam, lai ieguldītu jaunā žigolo tik mežonīgu summu.
  Stjuarts pacēla āmuru un sāka teikt:
  - Simts miljonu dolāru reižu! Simts miljoni dolāru divi! Trīs simti miljoni dolāru...
  Sieviete burkā kliedza:
  - Divsimt miljonu! - Un piebilda. - Beidz cirku. Jums nav tādas summas un jūs tiksiet apkaunoti!
  Elena nomurmināja:
  - Kā tu to zini?
  Sieviete plīvurā atbildēja:
  - Es zinu! Kad es saku, es zinu!
  Stjuarte pacēla spārnu un sāka teikt:
  - Divsimt miljonu dolāru reižu! Divsimt miljoni dolāru divi! Divsimt miljoni dolāru trīs...
  Tad viena no zālē esošajām sievietēm čīkstēja:
  - Divsimt miljoni un viens dolārs!
  Vadītājs atgādināja:
  - Ja jūs nesamaksāsiet summu pilnībā, jūs tiksiet izmests un nekad netiks ielaists izsoles telpā.
  Sieviete ar tumšajām brillēm pamāja.
  - Es zinu! Bet pavisam gatavs!
  Vadītājs sāka skandēt:
  - Divsimt miljoni un viens dolārs reizes! Divsimt miljoni un viens dolārs divi! Divi simti miljoni un viens dolārs trīs...
  Sieviete plīvurā teica:
  - Piecsimt miljonu dolāru!
  Pa zāli pāršalca dārdoņa. Sievietes sāka masēt starp kājām un enerģiskāk izmantot vibratorus.
  Slavka pēkšņi ieraudzīja, ka viņa vīrišķā pilnība sāk norimt. Tas ir pārāk ilgi satraukts. Un tad tas izdega.
  Un starp iekāres pilno sieviešu tribīnēm pāršalca vilšanās rūkoņa.
  Stjuarte pacēla āmuru un sāka skandēt, rādot pērļu zobus:
  - Piecsimt miljonu dolāru reizes! Piecsimt miljoni dolāru divi! Piecsimt miljoni dolāru trīs!
  Iestājās smaga pauze, un stjuarts paziņoja:
  - Jauns žigolo, astoņpadsmit gadus vecs Vjačeslavs Kolobkovs, tika pārdots dāmai plīvurā par piecsimt miljoniem dolāru!
  Sieviete pamāja ar galvu.
  - Es pārskaitīšu naudu no tava konta! Un tagad viņš būs mans visu nakti!
  Viņi uzmeta Slavkai plīvuru. Un uz spēcīga, muskuļota kakla tika uzlikta ķēde.
  Zēns sita basām kājām aiz savas jaunās saimnieces.
  Vadītājs atzīmēja:
  - Viņš ir tavs nakts vergs! Tikai nenogalini viņu un nesakropļo viņu!
  Jaunietim tuvojās sieviete plīvurā. Viņas roka paņēma un satvēra puisi vīrišķīgas pilnības dēļ. Tūlīt atkal pacēlās augšā un pietūka. Un Slavka stipri nosarka no apmulsuma un kauna.
  Sieviete atvēra seju. Viņa bija ļoti skaista, austrumnieciska, melnmataina skaistule, ne vairāk kā divdesmit piecus gadus veca. Jā, viņa tiešām bija ļoti skaista, lai gan uz viņas sejas nebija nekādu kosmētikas pēdu.
  Slavka izpļāpājās:
  - Jā, jūs pats varat saņemt naudu par nakti!
  Sieviete pamāja ar galvu.
  - Es zinu! Es tev pastāstīšu vēlāk, kāpēc es tev izliku tik mežonīgu summu! Līdz tam ejam uz istabu! Laiks ir īss, un es vēlos pēdējo reizi dzīvē izbaudīt mīlestību!
  Zēns bija pārsteigts
  - Kāpēc pēdējā?
  Sieviete atbildēja:
  - Tāpēc, ka man, princesei Esmigulai, tika piespriests nāvessods par laulības pārkāpšanu! Un parīt rītausmā viņi man nogriezīs galvu!
  Slavka ieteica:
  Tātad jums ir jābēg!
  Princese atbildēja ar nopūtu:
  - Es zvērēju pie Allāha, ka neaizbēgšu! Tāpēc pirms viņa nāves mans vīrs man iedeva savu kontu un ļāva man darīt un nopirkt visu, ko vēlos šajās dienās!
  Slava iesmējās:
  - Tāpēc tu esi tik dāsns! Nav jēgas taupīt!
  Viņa pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Ja tu mani labi apkalposi, un man tas patiks, es tev nopirkšu veselu pili, jahtu un ko vēl tu gribi, veselu mašīnu parku! Tāpēc mēģiniet!
  Jaunais vīrietis pamāja.
  - Esmu gatavs un priecīgs jums kalpot!
  Šeit viņi iegāja atsevišķā, greznā istabā. Sieviete palika viena ar viņu. Graciozi viņa novilka drēbes, atklājot perfekti skaistu iedegušo augumu. Slavkas vīrišķā pilnība uzpūtās tā, ka bija gatava pārsprāgt.
  Kailā princese pamāja.
  - Nāc nomazgāties ar mani!
  Jauns vīrietis un jauna sieviete iegāja vannas istabā, pilnībā pārklāta ar zeltu.
  Izlēja siltas straumes. Un viņi sāka mazgāt skaistos ķermeņus.
  Sieviete pamāja ar galvu.
  - Jūs zināt, kā lietot valodu!
  Slavka pamāja.
  - Noteikti!
  Princese Esmigula pamāja ar galvu.
  - Tāpēc smagi strādājiet! Nāc mans skaistais zēns!
  Jauneklis nometās ceļos, iebāza seju viņai starp kājām, skaisti noskūtajā skaistules spraugā un sāka strādāt ar mēli, strādāt pašaizliedzīgi un ar entuziasmu.
  Jaunā, skaistā sieviete juteklīgi ievaidējās. Un viņa bija ļoti apmierināta.
  Slava arī nostiprinājās. Cik mokoši sāpināja un dedzināja viņa pārlieku satrauktā cieņa. Un viņš strādāja un tika svētīts.
  Princese vaidēja, un, visbeidzot, skaļāk kliedzot, viņa kratījās spēcīgā orgasmā un nokarājās.
  Tad viņa pati nometās ceļos un viņas seja tuvojās jaunā vīrieša cirksnim. Un tagad viņa ar lūpām apskāva satraukto, karsto, patīkami smaržojošo gailīti, jaunu un skaistu ērzeli. Un viņa sāka strādāt ar savu valodu.
  Vārbulis ar spēku piespieda sevi vēl neizmest sēklu. Ļaujiet sievietei izbaudīt laizīšanas procesu, gludu, saldu, ēstgribu, vīriešu pilnības galvu, skaistāko un izskatīgāko jauno vīrieti Maskavā.
  Un princese kļuva traka, strādājot ar biedru, mēli un lūpām. Viņai tas bija vienkārši neticami jauki un skaisti.
  Beidzot Vārbulis joprojām nespēja savaldīties un pabeidza. Viņa izmeta vētrainu, saldu putraimu, jauneklīgu sēklu. Princese mantkārīgi laizīja viņu ar mēli, neļaujot viņai palaist garām nevienu lāsi. Un tad viņa pavēlēja:
  - Un tagad iesim vārnas pozā! Es tevi laizīšu un tu laizīsi mani!
  Slava piekrītoši pamāja ar galvu. Viņa mēle atkal sāka prasmīgi un enerģiski masēt princeses klitoru. Kamēr jaunas, skaistas sievietes mēle un lūpas atkal bija spiestas uzbriest un uzkarst, jaunais, elastīgais muskuļotā un ļoti glītā un izveicīgā žigolo biedrs!
  
  KARALIENE UN PILĀKĀS VERGS.
  ANOTĀCIJA
  Jauns puisis no mūsu laika vispirms kļūst par karalieni. Bet pārmērīgas nežēlības dēļ dievi viņu pārvērš par vergu basām kājām. Tomēr kādu jaunu sievieti no verdzības atbrīvo elfi un sākas superpiedzīvojumi.
  . NODAĻA #1
  Agripina redzēja svinīgo ceremoniju. It kā viņa uzkāptu tronī un sēž uz troņa, kas nosēts ar dārgakmeņiem. Un viņai galvā tiek uzlikts ar zvaigznēm nosēts kronis. Un visi prezidenti, monarhi un citi pasaules valdnieki nometas ceļos un slavē viņu.
  Un salūts tiek aiznests debesīs, un lielgabali sitās. Un viss mirdz. Un tagad viņa ir planētas Zeme ķeizariene. Un viņai tiek dziedātas fanfaras, un spēlē orķestri. Un troņa telpa, kurā viņa sēž, ir piecdesmit reizes lielāka nekā Lužņiku stadions. Un viņam ir vesela armija. Tūkstošiem skaistu meiteņu īsos svārkos, kailām kājām, ar ložmetējiem aiz muguras, sveic viņu un dzied:
  Tu esi lieliska dieviete
  Visu cilvēku imperators...
  neierobežots elements,
  Nogalini visus savus ienaidniekus!
  Agripiņa izcēla zobus un rūca:
  Es samazināju ienaidniekus uz pieskares
  Es viņiem tik ātri trāpīju...
  Viss izrādās lieliski
  Es esmu karaliene, es nepazīstu visus skatītājus!
  Pēc tam viņai tika atvests pirmais upuris. Tas bija Pavluša, izskatīgs, gaišmatains, muskuļots pusaudzis apmēram četrpadsmit gadus vecs. Viņš ir tikai sarkanās peldbiksēs un ar rokudzelžos saslēgtām kājām. Zēns tika sasists ar pātagas un nolikts uz ceļiem.
  Agripiņa paņēma rokā smagu dzeloņstiepļu pātagu un iesita Pavlušam. Zēns kliedza no neciešamām sāpēm. Un jauna, spēcīga, muskuļota sieviete turpināja viņu pātagu un dziedāja, zobus rādot:
  - Mani zēni, mans mazulis,
  Šajā stundā jūs neguļat
  Un jūs iegūsit redzamu šašliku,
  Pātagu pa muguru!
  Un varenā sieviete puisi sita. Un tā, ka āda pārsprāga un asinis tecēja straumē. Un Pavluša kliedza no nepanesamām ciešanām.
  Pēkšņi atskanēja briesmīga rūkoņa. Pils sabruka un sienas sabruka. Un viņas priekšā parādījās milzīgs, dzirkstošs eņģelis ar diviem zobeniem.
  Pērkona balss teica:
  - Tu, pasaules ķeizariene, esi pārkāpusi visas robežas! Par to jūs saņemsiet sodu. Visvarenais Dievs atņems jums visu varu un pazemos to, kas sevi paaugstina.
  Zibens iespēra. Pils bija pazudusi, visi kalpi un arī valstu vadītāji.
  Un Agripina grezno halātu un kroņa vietā izrādījās puskaila verdzene važās. Uz viņas basām kājām un rokām bija smagas tērauda ķēdes. Ķermenis bija gandrīz kails - tikai viens jostas audums.
  Un viņa bija važās kopā ar citām gandrīz kailām vergu meitenēm. Un viņas kailās, stiprās kājas dedzināja karstās tuksneša smiltis.
  Agripina, spēcīga, ļoti muskuļota sieviete, ar augstu paceltu galvu, pati kļuva par verdzeni. Un pārrauga posts krita pār viņas reljefu muguru.
  Un pātaga svilpa. Pārraugs pat nebija cilvēks. Šis ir milzīgs, pinkains lācis un ar ļoti nejauku un neglītu krūzi. Viņš sēdēja uz kamieļa un no visa spēka izdarīja sitienus bijušajai, pasaules ķeizarienei.
  Agripina sāpēja un ievaidējās. Viņa atcerējās, kā pēc aizturēšanas viņa tika nogādāta kratīšanas telpā. Viņi piespieda mani novilkt visas drēbes un sāka pētīt spēcīgo, meitenīgo augumu. To izdarīja vairākas sievietes baltos mēteļos. It kā šī ir slimnīca, nevis cietums un nevis šmons, bet gan medicīniskā pārbaude.
  Tad viņi lika pietupties spoguļa priekšā un izgaismoti ar prožektoriem. Agripina pietupiens, protams, ir viegls. Bet ir nepatīkami, ja vairākas sievietes baltos mēteļos uz tevi dedzīgi skatās. Viņi apbrīno spēcīgos, reljefos muskuļus, kas vairāk piemēroti vīrietim, nevis meitenei, kas kustoties tik ļoti ripo.
  Un viņu acis ir iekāres pilnas. Agripiņai ir ļoti spēcīga jaunības ķermenis ar muskuļiem, nevis meitenei, lai gan āda ir gluda, tīra, attīstītas krūtis un plati gurni. Bet pleci ir plati.
  Agripiņa notupās, bet visi viņai nedod komandu apstāties. Viņa jau sāka svīst, un viņas iedegusi āda spīdēja, kā dēļ viņa vēl vairāk izskatās pēc senās grieķu karavīru dievietes statujas.
  Beidzot viņai apnika, ka viņu aprij ar acīm. Un virsniece uniformā lika nostāties laukumā un iebāzt zodu īpašā padziļinājumā. Tad viņa izaicinoši novilka plānos, gumijas cimdus un, saķērusi zodu, ar pirkstiem sasniedza Agripiņas muti.
  Un tie ir nemazgāti, nosvīduši. Un viņa kāpa aiz vaigiem un zem mēles. Agripiņa bija sašutusi un, viņu atgrūdusi, ņurdēja:
  - Uzvelc cimdus, kuce! Jūs inficēsit!
  Pēc tam viņa kaut kā samulsusi, un meklēšana tika pārtraukta. Fotografēts tomēr kails, tā ka tetovējumi bija redzami. Viņi ripināja ne tikai pirkstus, bet arī kailās pēdu zoles. Un pat ar rentgenu apgaismoja vēderu, acīmredzot aizdomājoties, ka tur varētu būt narkotikas.
  Pēc tam viņi mani aizveda uz dušu. Viņi pat iedeva ziepju gabalu un pēc tam dvieli. Tālāk sekoja uniforma.
  Agripina no cietuma īpaši nebaidījās. Gluži pretēji, viņa bija pārliecināta, ka viņa būs vissvarīgākā un foršākā.
  Bet kamerā bija mazliet pārpildīts, tur bija divpadsmit meitenes, un tur smirdēja pēc spaiņiem.
  Viņa nekavējoties tos uzcēla un lika sakopt. Tad viņa palūdza man salabot tualeti. Un viņi klausījās viņā.
  Agripina bija forša pat pirmstiesas izolatorā. Un viņa varēja likt man paklausīt.
  Bet tagad viņai apkārt ir divi desmiti meiteņu ķēdēs un vesels orku pulks ar pātagas.
  Un šie lāči sāka Agripinu smagi sist. Un tas bija tik sāpīgi, ka pat šī varonīgā sieviete gaudoja no ciešanām un lūdza žēlastību. Patiesībā tas bija sava veida murgs. Tad viņi arī pieķēdēja viņas kaklu, kas ir pilnīgi nepanesami.
  Agripiņa virzījās pa smiltīm. Un viņas garastāvoklis bija mazs. Viņa ir sista un saskrāpēta, klāta ar asiņainiem traipiem. Un važas šķind, un metāls mirdz.
  Agripiņa klusi smīdina. Smiltis ir karstas un sāp basas kājas. Viņai gan joprojām nekā nav - kautiņu un treniņu laikā kājas ir piebāztas. Un kā ar vergu meitenēm. Daudzi no viņiem ne vienmēr gāja basām kājām, un viņu zoles nav tik raupjas. Un tas dedzina tik stipri, ka parādās pat tulznas.
  Jauna sieviete staigā un ar šausmām domā: viņa ir važās un verdzene, kurai uz muguras ik pa laikam uzkrīt pātaga. Bet drīz viņa sacels sacelšanos un sagrābs varu pār šo planētu.
  Spēcīga, muskuļota dāma piesaista orku uzmanību. Un ik pa laikam iesita ar pātagu vai dzeloņstiepli.
  Agripina kliedza pretī:
  - Vājš sitiens!
  Un tajā brīdī viss mainījās. Precīzāk, asas, rūdītas bultas lidoja uz orkiem aiz kāpas. Viņi iesita pinkainajiem lāčiem, iznāca no acīm un izšuva cauri cirkšņiem un krūtīm.
  Agripiņa to paņēma un, ķēdes klabinot, metās pie orka. Viņa caurdūra viņam galvu ar ķēdi.
  Un viņa dziedāja:
  - Es esmu kā velns velns! Es iznīcināšu galvaspilsētu!
  Elfi izlēca no slazda uz izdzīvojušajiem orkiem. Viņi bija šīs krāšņās tautas pārstāvji uz maziem un gracioziem vienradžiem.
  Orki tika ātri nokauti un nocirsti. Pēc tam meitenes sāka atbrīvot no ķēdēm. Tāpat ar burvju nūjiņu palīdzību tika atslēgta arī Agripiņa.
  Jaunā sieviete kļuva brīva. Un spēcīgs, ar muskuļu bumbuļiem.
  Pēc tam viņai bija vesela meiteņu komanda. Un tagad skaistie karotāji tuksnesī sita ar kailām, noslīpētām kājām.
  Agripiņa dungoja, zobus rāvusi:
  Ceļš iet pa līkumu,
  Meitenes basām kājām...
  Noguris no blaktīm, lai iznīcinātu ļaunumu,
  Es gribu ķircināt savu laimi!
  Arī meitenes bija ļoti agresīvas un kaujinieciskas. Viņi gribēja dziedāt un lēkt. Un viņu kājas patiesībā ir graciozas, lai gan tās ir pārgurušas, notriektas, pārdurtas.
  Šeit ir komanda maršē. Un ar tiem elfi uz vienradžiem, un ar lokiem.
  Agripiņa jūt sevī spēku un dzied:
   Kopš Spartaka laikiem šī ticība dzīvo,
  Ka pasaulē nekad nevajadzētu būt vergiem!
  Ja meistars ir nekaunīgs - viņš silda vēderu ar plīti,
  Un zemnieks sastinga aukstumā - ticiet, ka tas nav liktenis!
  
  Krievu puisis Spartaks - viņš izvilka mums zobenu,
  Un aiz viņa bez gala cēlās apspiesto upe...
  Ja esi vīrietis - gods ir dārgāks par dzīvību,
  Ja vēlaties, lai dzīve plūst pasaules laimē!
  
  Stenka Razins gribēja iztaisnot vergu nometni,
  Lai būtu gribēšana, katrs var tikt galā...
  Un tādi cilvēki kā viņš nevarēja pieņemt kaunu,
  Un aiz viņiem ļaudis - bija nesaskaitāma armija!
  
  Spīdzināšana, stabs un miets - karaļu argumenti,
  Ikviens vēlas sagrābt visu gadsimtiem ilgi!
  Bet brīvība, ticiet man, ir maizes un medus jūdze,
  Un šāds sapnis jau sen deg mūsu sirdīs!
  
  Atnāca pērkons - oktobris, un tagad mūsu spēks,
  Valsts deg, daudz asiņu un sāpju!
  Bet Jēzus neielaidīs ellē labo bezdibeni,
  Tas, kuru nikni pērs, būs laimīgs labā!
  
  Ļeņins atvēra durvis, Staļins drosmīgi vada,
  Ar katru soli tuvojamies svētajam mērķim!
  Bet sātans nāca četrdesmit pirmajā ļaunajā gadā,
  Un tagad mūsu asinis kā straume vemj no vēnas!
  
  Mēs esam valsts ar jums; mūsu gods ir tava dzīvība,
  Nekad nenolieciet Krievijas tautas uz ceļiem!
  Turies pie Krievijas, cīnies par dzimteni,
  Tā ir paaudžu drosmes jēga un sāls!
  
  Fīrers ir zemisks līķis, un Rus ir milzis,
  Un čečens ar uzbeku un krievu ir vienoti!
  Komunisms ir monolīts, ideāls dvēselei,
  Un pretinieku pulki tiek sasisti kūkā!
  
  Kosmoss sauc jaunos - rags aicinoši taurē,
  Būs jauna robeža aiz Marsa!
  Mēs veidojam komunismu - viņi atcēla rubli,
  Pilsonībai nav nozīmes!
  
  Viss Visums, ticiet, tagad kļūs sarkans,
  Tur būs vārti uz paradīzi - sarkanas zvaigznes.
  Cilvēks ir brālis citiem - pagātnē traks zvērs,
  Un mīlestība, skaistums tiek dziedāts tīrās himnās!
  
  Tāpēc netaupiet savu bezjūtību un slinkumu,
  Par mūsu Tēvzemi cīnās kā piekūns!
  Un jūs cīnītāji strādājat gan naktī, gan dienā,
  Ko lai Ēdenes dārzs uzziedētu un dotu saldu sulu!
  Agripiņa dziedāja kopā ar savu baskāju komandu. Un pēkšņi viņa pieķēra sevi pie domas, ka šķiet, ka viņa ir par komunismu. Nu, Agripiņa nezināja padomju laikus: viņa bija pārāk jauna. Drīz viņai ir trīsdesmit septiņi gadi, un tagad ir 2023. gads. Ko tad viņa var atcerēties par padomju varu? Viņas acīs un prātā tā ir leģenda. Agripiņa, kā saka, ir sava laika bērns. Un, protams, dzirdēju ne tās labākās atsauksmes par padomju laikiem. Tāpat kā, un patiesībā pat tāda lieta kā banāni bija deficīts. Jā, un konfektes, un košļājamā gumija arī. Un džinsi bija reti. Un Gorbačova laikā no plauktiem pazuda pat rūgtais degvīns un cigaretes. Garas rindas, taloni, kartes, tukši veikali, totāls deficīts - tā cilvēki atceras padomju laikus.
  Un neviens viņus negribēja atpakaļ. Katrā ziņā Maskavā komunisti pat grūtajos deviņdesmitajos savāca niecīgu procentu balsu. Bet Agripina bija ļoti bagāta, un, protams, kapitālismam. Tad kāpēc viņa pēkšņi sāka dziedāt par kreisajām idejām?
  Jauniete iesita sev ar dūri pa zodu un šņāca:
  Mūsu karalis, debesu izredzētais,
  Mūsu karalis ir kā spokains dēmons...
  Mūsu karalis, likteņa vēstnesis
  Mūsu karalis esi tikai tu!
  Lucifers! Lucifers! Lucifers! Lucifers!
  Agripiņa to uzņēma ar mežonīgu prieku un dziedāja:
  -Tu esi lielais Lucifers, izlejiet staru gaismā,
  Un svētais kara zobens - sagriež noslēpumu!
  Un atkal meitene, pareizāk sakot, pieaugusi un pieredzējuša sieviete, sāka dziedāt;
  Mūsu karalis, debesu sūtnis,
  Mūsu karalis ir kā dēmons spoku.
  Mūsu karalis, likteņa izvēlēts,
  Mūsu karalis esi tikai tu!
  Lucifers! Lucifers! Lucifers! Lucifers!
  Tā karotājs dziedāja un stutēja tuksnesī. Un viņas garastāvoklis bija augsts. Kāpēc lai viņš būtu nepilngadīgs.
  Bet šeit atkal ir redzams nemiers. Elfi saņēma signālu par orku tuvošanos. Un sarindoti puslokā. Puse no braucējiem bija elfi. Skaistas meitenes, gandrīz kailas, bet pārklātas ar dārgām rotām.
  Viņi nepārprotami bija gatavi nāvējošai cīņai.
  Agripiņa uzspieda savu kailo, spēcīgo kāju. Un viņas rokās parādījās smags loks. Liels, kurā var ievietot daudz bultu.
  Meitene, precīzāk, sieviete-varone dziedāja:
  Mākoņi lidoja no asinssūcējiem,
  Netālu no Zemes izcēlās elle!
  Čūska rāpo pa panzvale, grabošais necilvēks,
  Mākoņi izgaismojas ar asinīm!
  
  Viļņi liesmo, šļakstās kā elles vētra,
  Un viņš satiks drosmīgāko pārdrošāko armiju!
  Mēs aizsargāsim skaistas jaukas sievietes
  Mēs būsim savu tēvu varoņdarbu cienīgi!
  
  Mana zeme, cik sāpīgi tu vaidēji,
  Pretinieks atstāja simts pēdu brūces!
  Bet nometīsim orkus, uzreiz esam nost no pjedestāla,
  Spilgto gadu sērga nebūs ilga!
  
  Un nāve jau balina aiz mākoņiem,
  Bet mūsu domas ir plosītas uz debesīm!
  Sasmalcināsim bēdīgi slavenos neliešus putekļos,
  Un saplēst, zini, orki uz pusēm!
  
  Mēs nezinām mieru un vecuma puvi,
  Mēs esam savas svētās Dzimtenes bērni!
  Viss gaišais cīnījās ar lāčiem,
  Šauj mēs vareni šīs saknes!
  
  Un ka ļaunā bumba eksplodēja ar spēku,
  Ko mums vajag čaulas plīsumu, šis pērkons!
  Elfi cīnītāji ir spējīgi uz daudz ko,
  Un augšdaļa kļūs par fīrera apakšu!
  
  Pazemes elle, uzliesmoja elle,
  Rāpoja pa rokādi ar plēsīgo uzpurni "Tīģeris"!
  Un viss nogurums vienā mirklī aizlidoja no mums,
  Jautro spēļu laiks ir beidzies!
  
  Granāta pie rokas, nāvējošs metiens,
  Lūk, "Tīģeris" purnā stingri saņēmis!
  Un fīrers katlā tatāru katlu telpā,
  Lai neatklātu pasauli elfiem!
  
  Lācis dreb no niknajām zalvēm,
  Lūk, virs Elfu Reihstāga plīvo karogs!
  Un saule uzspīdēja pār Dzimteni,
  Galu galā Orku Reihs ir nokritis pīšļos un pelnos!
  Agripina dziedāja, un pārējās vergu meitenes pacēla, un elfi. Viss izskatījās lieliski un vienkārši pārsteidzoši.
  Un vergu meitenēm rokās bija loki, un pārim pat bija arbaleti. Un viņi pavilka auklu un sāka šaut ar bultām. Viņi skrēja lokā un caururba virzošos orkus.
  Šie zvēri, pinkaini un smirdīgi, metās cīņā ar mežonīgu un neprātīgu niknumu.
  Šī patiešām bija cīņa. Elfi, gandrīz kaili, šaudījās no lokiem. Un vīriešu elfi izmantoja jaudīgākus un nāvējošākus arbaletus.
  Viņi ar lielu spēku meta skrūves. Kas griezās un caurdūra orkus, kas kāpj uz vētru. Un deva viņiem graujošus sitienus.
  Viens no elfiem, kas valkājis dārgakmeņu kroni, iesaucās:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara! Elfu karogs uz priekšu - slava kritušajiem varoņiem!
  Un tā viņa raidīja lielu bultu, velkot auklu ar basu kāju.
  Un atkal, kā tas rēc:
  - Nekas mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs!
  Un elfi kopā ar verdzenēm apmētāja orkus ar bultām. Un tās kārtīgi piepildīja. Tā bija viņu ļoti agresīvā cīņas panorāma.
  Karotāji izrādījās vienkārši super, demonstrējot fenomenālu un neaptveramu spēku.
  Tad atkal krāšņo un ļoti draisko cilvēku dziesmas.
  Nav nekā drošāka par monētu
  Viņa patiesi spīd bez meliem!
  Patiesībā dublons ir pasaules valdnieks,
  Viņa atbalsts ir spēcīgs zobens un vairogs!
  
  Tajā ir apslēpti pagānu dievi,
  Kā saule, mirdzoša zelta seja...
  Lai gan joprojām ir bandīti-parazīti,
  Kas devās ceļā dvēseles kaulēs!
  
  Monēta, tas ir elks un erceņģelis,
  Viņš ir glābējs, visu iznīcinātājs.
  Bez zelta algotais damasts nīkuļo,
  Bez naudas panākumi cīņā nenāks!
  
  Bet ko tu gribi, cilvēka sirds,
  Medības, lai nopirktu tev nemirstību...
  Mantkārīgi atvērt durvis svētlaimei,
  Lai noaustu gadsimtu dzīves pavedienu!
  
  Bet vai to var iegūt arī dublons?
  Vai zelta aplis spēj sapņot?
  Lai vecis ar izkapti nenāk ar sveicieniem,
  Un viņš morgā neuzlika zīmogu uz pieres!
  
  Lai gan monētai vajag daudz laimes,
  Ļaujiet mums nodoties grēkam!
  Bet cilvēkam nav varas pār kaisli,
  Viņam meitenes, kā prosa gailim!
  
  Viņš vēlas daudz dabūt vēderā,
  Ēdiet fazānus, ananāsus.
  Lai gan jūs nevarat ēst līdz kapam,
  Pat ja jums ir ārkārtīgi atdzist nauda!
  
  Un zārks, tas pat maksā pārāk daudz,
  Jo tajā ir vieta karaļiem!
  Galu galā eņģelis formā uzzīmēs nulli,
  Sitiens pa pieri un nūju smadzenēs!
  Karotāji, protams, kaujā nav zemāki. Un, kad orki, piedzīvojuši smagus zaudējumus, izlauzās līdz kaujas attālumam, skaistules palaida zobenus.
  Albīna pasmaidīja. Viņas rokās uzreiz parādījās divi zobeni. Viņa tos apgrieza, pagrieza vējdzirnavas, nocirta pāris orku galvas un nošņāca:
  - Tu uzskrēji nepareizajam!
  Un pēc tam viņa to paņēma ar pliku papēdi un iespēra orka ģenerālim pa zodu. Tas ietriecās kā smilšu maiss. Un zobi izkrita no viņa lauztā žokļa. Un tas viss izskatījās tik skaisti un forši. Ka meitenes dziedāja korī ar milzīgu entuziasmu:
  Es lūdzu, Kungs, lai diena nepazūd,
  Lai meitenes skatiens ir mūžīgi jauns!
  Lai mūsu bruņinieks paceļas virs akmeņiem,
  Lai ezeru segums būtu tīrāks par kristālu!
  
  Cik skaistu pasauli ir radījis Tas Kungs
  Viņi tajā ēda sudrabu, un kļava ir rubīns!
  Meklēju draudzeni, Dieva ideāls -
  Lai to izdarītu, viņš kaujās sasmalcināja ienaidniekus!
  
  Kas ir tik grūts jauna cilvēka sirdī?
  Ko viņš vēlas atrast šajā pasaulē?
  Nu kāpēc ir salūzis airis?
  Kā atrisināt lielu problēmu mudžekli?
  
  Es arī gribu, Dievs, būt laimīgam,
  Atrodi savu debesu sapni!
  Lai veiksme nepārrauj pavedienu,
  Lai zem ceļa, balasta līnija!
  
  Bet ko man vajadzētu meklēt bez mīlestības,
  Kas meitenei var būt dārgāks?
  Uz asinīm ir grūti uzcelt laimi,
  Uz tā jūs varat peldēt tikai ellē!
  
  Atdalīšana man ir spīdzināšana
  Karš joprojām ir tāds murgs!
  Lūk, kāja kāpslās, apseglots zirgs,
  Gan jau ļaunais orks atnesa bendei cirvi!
  
  Viņi paņem mūsu meitas pilnībā,
  Viņi viņus spīdzina un dedzina viņu ķermeni ar uguni!
  Bet mēs sagādāsim sakāvi fīreram,
  Ziniet, ka mūsu elfs nekad nav miris!
  
  Spēlēsim kāzas pēc ļauna kara,
  Tad bērni smiesies!
  Viņi visi man ir asinsradinieki,
  Es esmu medībās, būs trekns medījums!
  
  Un ozols kā smaragds, tā lapotne,
  Teica, ka puisis paveica lielisku darbu!
  Lai sirdsapziņa ir skaidra kā kristāls,
  Un tikai plusos būs skaitļi bilancē!
  Tās ir dziedātājas šeit, šīs apburošās un unikālās meitenes. Kuriem, ja jau viņi sāka cīnīties, tad pinkainie lāči nevarēja viņiem pretoties.
  Agripina, atkailinājusi seju, šņāc, ar zobeniem nocirta vēl pāris orku galvas:
  - Es varu visu, un tu to redzēsi!
  Tad viņa iekustināja savu baso kāju virsnieka, viena no agresīvajiem un pinkainajiem lāčiem, cirkšņos. Un viņa patiešām paņēma un nosita viņa bumbas. Tā patiešām bija meitene - Supermens.
  Un pret tādiem, iespējams, jebkura pūkaino lāču armija būs bezspēcīga.
  Agripiņa pasmīnēja un iebāza pirkstus mutē. Un viņa pūta no visa spēka. Atskanēja briesmīga, agresīva, skrāpējoša skaņa. Tas bija kā no gaisa nodīrāta āda.
  Un vairāki simti milzīgu grifu, kas riņķoja virs kaujas lauka, dabūja sirdstrieku un nokrita kā krusa. Un viņu asie knābji sāka caurdurt rāpojošo orku galvaskausus un šķelt kaulus. Un, burtiski, izsitot smadzenes.
  Agripiņa veica tauriņa paņēmienu ar zobeniem, nocirta šiem lielas bandas lāčiem vairākas galvas un rēca:
  - Es esmu foršs, viss ir man pakļauts,
  Skaidrs, skaidrs!
  Un visa zeme dreb,
  Sasmalcinot tos ar savu pliku papēdi!
  Pēc tam orki, nespēdami izturēt, pārvērtās par vairumtirdzniecības lidojumu. Meitenes un elfi metās vajāt viņiem, un tajā pašā laikā, izpildot kaujas un agresīvu dziesmu;
  Murgs vienmēr nāk kā čūska
  Jūs viņu negaidāt, bet viņš ielīst pa durvīm!
  Jūs esat laimīga, dāsni labi barota ģimene,
  Jūs nezināt, ka cilvēki ir dzīvnieki!
  Šeit sākās brašās ordas reids,
  Tatāri mūs aplej ar bultām!
  Bet mēs esam dzimuši drosmīgam varoņdarbam,
  Un mēs izturēsim smagus triecienus!
  
  Neviens nezina, vai labais Dievs
  Tātad cilvēks kļuva nežēlīgs!
  Nāve klauvē pie sliekšņa -
  Un Veselvuls izbāza savus ragus no uguns!
  
  Jā, tie ir seni laiki,
  Kurā mums tik forši!
  Galu galā tas nebija mans sapnis,
  Mēs nedevāmies uz šo, cauri kalniem - tālu!
  
  Bet ja tu esi ellē
  Drīzāk sāpju, verdzības, kaujas pasaulē!
  Es joprojām saglabāju cerību
  Ļaujiet savai sirdij pukstēt visos ritmos!
  
  Bet pārbaudījumi, šī ir mūsu ķēde,
  Kas neļaus domām būt vieglām!
  Un, ja nepieciešams, mums ir jāiztur,
  Un ja bļauj, tad no visa plaušu spēka!
  
  Dzejnieks, viņš ir dziesmu autors un nelietis,
  Bet ne karstā kaujas laukā!
  Tēvzemes ļaunie ienaidnieki mirs,
  Viņi tiks apglabāti ātri un bez maksas!
  
  Tagad ņemiet to, atlaidiet loku Kristum,
  Krustojiet sevi, skūpstot ikonas!
  Es ticu, ka teikšu cilvēkiem patiesību,
  Kā atlīdzību Tas Kungs dos daudz-peculia!
  
  Darts Veiders pret Sātanu
  Darta Veidera flagmanis līnijkuģis, izskatoties pēc milzīga dzelzs, tuvojās planētai Zeme. Aiz viņa pārvietojās citi kuģi, kas nesa nāvi uz galaktiku un pārsteidzošos Visuma pamatus no vienas antipasaules uz otru. Leņķiskais, kosmosa impērija Sith. Un blakus tām racionalizēta, līdzīga plēsīgajām piranhām - totalitārs Stelzanāts ārpus izglītības.
  Divmetrīgs slepkava maskā ar platiem pleciem un lieliem ragiem uz ķiveres nikni murrāja:
  Jūs nevarat aizbēgt no Lūka Skaivolkera! Vai nu tu, vai es, bet mums abiem nav vietas galaktikā!
  Ne zemāka par Dārtu Veideru augumā un plecu platumā, izliektā un atlētiskā Lira Velimara aktīvi satricināja savu lielisko krūšutēlu. Ģenerāles meitenes kaujas tērps bija absolūti caurspīdīgs un neslēpa nevienu līniju, viņas muskuļoto, meitenīgo augumu. Viņas bronzētā āda bija nevainojama, un viņas sprauslas staroja kā rubīni.
  Dārts Veiders alkatīgi paskatījās uz skaistuli. Divzvaigžņu ģenerālis Stalzāns (kosmosa impērija, kas ir tik asinskāra un pakļauta iekarošanai, ka melnādainais Sith spēks ir nevainīgs mazulis uz viņa fona!) Izskatījās izaicinoši seksīgs.
  Bet ko gan viņš var būt nelaimīgs? Vai izmantot kibernētisko protēzi?
  Lira, pārtvērusi viņa domas, triumfējošā tonī paziņoja:
  - Nekrīti izmisumā, draugs... Uz Zemes ir Zālamana gredzens, kuram piemīt tik spēcīga maģija, ka uz tā fona Lūka Skaivolkera spēks ir tikai cigarešu dūmu šķipsna!
  Dārts Veiders, vardarbīgi izlaidis gaisu no maskas, šņāca:
  - Vai es spēšu iegūt sev īstu, dzīvu ķermeni?
  Lira, zem viņas bronzētās ādas lieliski ripoja muskuļu bumbiņām, smejoties sacīja:
  - Džins un ifrits var visu! Tā ir vara pār Visumu!
  Dārta Veiders dziedāja neregulāri:
  - Jā, nelaimīgais Visums karājās,
  Neskaitāma ļauno džinu tumsa!
  Zālamana nīstais gredzens -
  Palaida un nogrieza galvu!
  
  Bet ziniet, ka Veiders noteikti nav bandinieks,
  Un nestaigājiet mūžīgi zem jūga ...
  Pārvērš ļaunos ienaidniekus par uguns zīmogiem,
  Kļūs par pasaules valdnieku!
  Lira atbildē dejoja un ar savu graciozo, garo un aso pirkstu norādīja uz zilo bumbu:
  - Tā ir Zeme!
  Skaistā sportiste skaļi dziedāja:
  - Zeme ir iluminatorā, zeme ir iluminatorā, Zeme ir redzama iluminatorā ... Mēs nomērķējām spridzinātājus, izmērījām attālumu, un mēs nodedzināsim cilvēka māju līdz zemei!
  Tomēr citplanētieši pārāk ātri nopriecājās. Ziņas par to, ka Zemes orbītā no kosmosa tumsas parādījās desmitiem lielu karakuģu, izraisīja spēcīgāko paniku starp visām zilās planētas bailēm un valdībām. Citplanētiešu zvaigžņu kuģi ar tūkstošiem kaujas ieroču, daudzi izstarotāji atstāja uz cilvēkiem neatvairāmu iespaidu.
  Piecdesmit kuģi - divdesmit pieci Imperial un divdesmit pieci Stelzanath.
  Ellīga vara pār Zemi... Un nez kāpēc cilvēki īsti neticēja, ka citplanētieši atnāca ar mieru.
  Lira Velimara, ieteica Dārtam Veideram:
  - Ļaujiet man izlasīt aicinājumu zemniekiem!
  Melnais kungs bija sašutis par šo fragmentu:
  - Un kāpēc tu? Mums ir vienādi kuģi!
  Skaistā meitene pakratīja savu spēcīgo, bullish kaklu un ķiķināja:
  - Jā, ieraugot tavu seju, viņi nobīstas ...
  Dārts Veiders apdullinoši rūca, viņa balss aizsmaka kā tīģeri cilpā:
  - Un mums jāved zemieši nobiedēt! Lai viņi uzreiz paceļ ķepas!
  Lira Velimara, kurai jau bija planētas Zeme iznīcināšanas un iekarošanas pieredze, ķiķinot atzīmēja:
  - Ir pienācis laiks, ir laiks, pa radio, - Bojarskis runāja ... Ar savu piedzērušos balsi - viņš nobiedēja visu pasauli!
  Melnais kungs metās pretī hologrammai, mēģinot satvert vadības skeneri. Lira ar savu rotaļīgo kāju pirkstiem satvēra Dārtu aiz maskas un aizmeta slepkavu. Vadera kaujas tērps skaļi nomurmināja un dārdēja dzirksteles.
  Un bronzas harpija Lira izplūda smieklos:
  - Vai tu, stulbi, nezini, ka vispirms jālaiž cauri dāma!
  Stalzanath impērijas hiperiona ieroči atklāja savu dzirkstošo uguni uz satelītiem un citiem cilvēka atkritumiem, kas griežas Zemes orbītā.
  Un tad parādījās pati Lyra Velimara. Tas parādījās uzreiz visos ekrānos, pat izslēdza televizorus un datoru monitorus. Viņa izskatījās kaila un skaista, ar četrām kibernētiskām matu sprādzēm matos, izspiežot šarmu un iznīcināšanas maģiju. Īsta dievība brutālā spēka visumā!
  Starojošais viksēns sāka čīkstēt ar lakstīgalas čivināšanu:
  - Zemieši! Mēs negrasāmies iekarot jūsu nožēlojamo mazo pasauli. Jūs esat pārāk tālu no mums, lai mērītu impēriju ar lielu garnizonu. Meitenes safīra, topāza un smaragda acis nikni mirgoja vai pat liesmoja kā hiperlāzera stari. Un balss kļuva daudz vēsāka. - Mēs jūs triviāli izklīdināsim kvarkos, un ar hipermagogravitatora palīdzību nosūtīsim jūsu dvēseles uz pazemi, mūžīgās elles mokās!
  Izklausījās biedējoši, bet tas, ka tādus atkritumus nogādāja kaila, un ļoti ēstgribu sieviete, izraisīja ne tik daudz šausmas, cik smieklus!
  Tajā brīdī parādījās draudīga seja melnā maskā un kā rēciens caur hipertitāna žaunām:
  - Īsāk sakot, iedod mums Zālamana gredzenu, pirms mēs tevi pilnībā iznīcinām!
  Lira kratīja iedegušās krūtis, šņācot:
  - Ļoti sāpīgi iznīcināts!
  Darts Veiders piebilda, kratīdams dūri, kurā bija stingri saspiests sarkanā gaismā mirdzošais zobens:
  - Un mēs kastrējam bez anestēzijas!
  Kurš uz planētas Zeme smējās, kurš raudāja un kuram sākās nervu kolikas. Un tikai viens cilvēks uz zilā zemmēness izjuta patiesu prieku par sevi. Turcijas prezidents Erdogans lēnām tuvojās spogulim. Un parādīja sev cepumu. Es apbrīnoju dzirkstošo oļu, kas tik harmoniski rotājās ar labās rokas rādītājpirkstu.
  Osmaņu sultānu mantinieks iesaucās:
  - Vai vēlaties Zālamana gredzenu? Kāpēc gan neiedot boot vācu vigvamu?
  Dārts Veiders, caur hologrāfiskajiem attēliem redzot pārāk jautro zemes iedzīvotāju reakciju, nošņāca:
  - Ir jāpaziņo cilvēkiem ultimāts!
  Lira Velimar izšķīla Zenki, kas mirdz visās varavīksnes krāsās:
  - Un kas tas ir?
  Dārts Veiders ar triumfējošu toni bezdibenīgajās acīs paskaidroja:
  - Tas ir starptautisks vārds. Iznīcināšana garantēta!
  Lira ķiķināja un pamanīja dzirksteles no saviem garajiem, monoatomiski asinātajiem nagiem:
  - Ak puiši! Tikai miesu var iznīcināt... Un Magogravity - būs vēl foršāk!
  Darts Veiders ar jaunu, pārsteidzošu spēku ieslēdza visus gravomaga izstarotājus. Un viņš sāka apdullinoši stumt beluga.
  Un kāda balss bija melnajam kungam, pat bruņas bija baltas karstas:
  - Ultimāts! Ultimāts! Es tevi izdzēsīšu par iznīcinātāju!
  Lira Velimara šūpoja savu lielisko krūšutēlu un savija savus greznos gurnus. Tajā pašā laikā viņa čīkstēja, atceroties zemes folkloru:
  - Krievu mafija, jūs dzemdējāt nāvi! Degvīns ar ūdeņradi - vīriešu biedrs izpostīts! Un mums ir kosmisks Sabantuya spēks!
  Un lielā Stelzanata karotāji dziedās:
  - Mēs neesam nožēlojami kukaiņi - bruņurupuči supernindzjas ... Lielgabali - Čeburaškas ausis - mēs visus sadedzināsim kā bloti!
  Kosmosa citplanētieši izvirzīja ultimātu, taču nekādas ietekmes. Un tad Lira Velimara ieteica:
  - Un darīsim to foršā veidā... Uzsitīsim BASIC?
  Darts Veiders, par visu savu stulbumu - ko var paņemt no smadzenēm bez hiperplazmas uzlādes, nomurmināja:
  - Vai tad, kad agresīvas sarunas tiek veiktas ar gaismas zobena palīdzību?
  Lira piemiedza aci, ar basu kāju atgrūda rūtaino suni ar zirga galvu. Šaha galdiņa, zirga un krokodila maisījums čīkstēja un aizvainoti grieza virsu. Ģenerālmeitene iebāza kāju tā, ka karstā ultraplazma kutināja viņas kailo papēdi, un rūca, kratīdama savu septiņkrāsu galvu:
  - Nav smuks! Gaismas zobena vietā izmētāsim termokvarka bumbu!
  Dārts Veiders izbāza savu garo, čūskai līdzīgo klonēto mēli un nolaida to gar maskas sāļajām malām. Un sirsnīgi čīkst kā salūzis iekšdedzes dzinējs:
  - Man patīk termokvarka bumbas un vēl vairāk termopreona bumbas!
  Lira kaprīzi nosmīnēja, atkal pakustināja kāju, šoreiz pie nātru lapām klātā kaķa:
  - Tu neproti gatavot ar preonu!
  Melnais kungs loģiski atbildēja:
  - Ja nezināsi, mēs tevi iemācīsim, ja negribi, piespiedīsim!
  Lira kratīja spīļoto karavīra žokli.
  - Hiperplazmas izvirdums! Viens termokvarka šāviņš!
  No gravitācijas lielgabala platā stobra gurdeni uzliesmoja zils vilnis. Neliela raķete, parasta izmēra arbūza lielumā, metās uz planētas Zeme virsmu.
  Velimaras lira lēkāja kā spāre, un vairāki kaili Stelzanath karotāji viņai līdzi.
  Dārts Veiders smīnīgi pasmīnēja savu masku.
  - Un kas tagad notiks?
  Bet iznīcināšanas šāviens nav pat redzams radariem - ātrums pārsniedz emitētās fotonu lidojuma zvaigznes ātrumu!
  Vladimiram Putinam nebija laika uzzināt par uzbrukumu. Dažreiz neziņa ir pēdējais Dieva žēlsirdības akts.
  Hiperplazmatiskā Gehenna aprija planētas Zeme visspēcīgākās armijas augstāko komandieri. Miljoniem cilvēku iztvaikoja plazmā un hiperplazmā, pirms viņi varēja aptvert notikušo katastrofu.
  Ziedlapiņas uzziedēja ar simtiem tūkstošu nāvējošu iznīcināšanas mēļu, katrai no tām ir savs unikāls nokrāsa un dinamisks iznīcināšanas modelis.
  Milzu brūna sēne pacēlās vairāk nekā 500 kilometru augstumā, un sprādziena vilnis, vairākas reizes riņķojis ap zemeslodi, izsita visus logus pat ASV. Mirdzums apņēma visu jonosfēru visā neizmērojamajā krāsu un ziedkopu daudzumā. No smadzeņu satricinājuma pacēlās milzu cunami viļņi. Vairāk nekā divsimt metru ūdens šahtas pārklāja visus kontinentus, nogremdējot desmitiem tūkstošu kuģu. Elektrības līnijas tika pārtrauktas, pilsētas iegrima tumsā, tikai šur tur pārtrauca ugunīgi ugunsgrēki.
  No šī brīža uz planētas Zeme ir sācies jauns laikmets. Pūķa stunda ir pienākusi.
  Reaģējot uz dēmoniskajām hiperenerģijas plūsmām, Zālamana gredzens saņēma spēcīgu izlādi.
  Erdogans juta, ka viņā ienāk daudzu simtu tūkstošu džinu spēks. Turcijas prezidents acumirklī nosarka un sāka pietūkt. Vienkāršs vīrietis ar mazām tarakāna ūsām (tādējādi viņam līdzību ar Ādolfu Hitleru!), aug kā lavīna, kas ripo pa Everestu.
  Osmaņu diktatora civiltērps pārsprāga, un muskuļi sāka augt, it kā lēcieniem un robežām. Un šeit Edrogana pleca pleci balstījās pret senās sultāna pils velvi.
  Kādu laiku uzpūšošais burbulis gāja plašumā, līdz beidzot marmora sienas sabruka. Daudzi turku miesassargi bija izkaisīti dažādos virzienos. Un puskailie vergi no Osmaņu diktatora harēma, bailīgi raustīdams kailām kājām, izklīda vai rāpās prom, ja viņiem nepaveicās tikt saspiestiem.
  Un Odrogans turpināja augt, gluži kā supermens. Zem viņa zābakiem saplacinājās Turcijas galvaspilsētas Ankaras ēkas. Šeit Osmaņu diktators jau ir augstāks par Everestu. Un no Stalzanath un Black Sith impērijas zvaigžņu kuģiem viņa stiprais siluets ir ļoti skaidri redzams.
  Lira Velimara veikli iesaucās:
  - Kāds milzīgs puisis... Viņam ir cieņa - droši vien daudz!
  Dārts Veiders, uzsitot sev uz maskas, līdz ar to attēls uz tās kļuva dubļains, aizsmacis, ķērca:
  - Tas ir koloss ar māla kājām!
  Lira izlaida no acīm pāris zibens skrūves un iesaucās:
  - Un acīmredzot balsij vajadzētu būt eņģeliskai! - Seko aci, kas raksturīgs ārkārtīgi dārgai prostitūtai. - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Un Turcijas diktators Edrogans turpināja strauji uzbriest kā piepūšams burbulis. Un kas pats bīstamākais, viņa rokās parādījās garš un arī strauji augošs zobens.
  Tagad Edrogana izaugsme ir tūkstoš jūras jūdžu, un tas nav ierobežojums. Un cik muskuļots ir kļuvis Turcijas diktators - milzīgi muskuļi burtiski izspiežas un trīc - viņus apskaustu jebkurš, pat visizteiktākais kultūrists.
  Un viņa zobens dzirkstī kā zvaigznes, kas savijas neuzvaramā mantsarga ziedkopā.
  Un Turcijas prezidenta zobi izstiepjas, pārvēršoties ļoti asos, līkumotos raķešu vampīra ilkņos. Un tikko izceptais batirs sāk vicināt savu gigantisko zobenu.
  Lira Velimara apdullinoši kliedz:
  - Termokvarka lādiņš fīreram... Uhh, turku sultānam - uguns!
  Dārts Veiders ar cimdu piesita lielajai, zeltītajai vadības svirai un ironiski norūca:
  - Un kāpēc ne Hiperplazma! Uguns ir jau novecojusi zemes izteiksme!
  Lira Velimara, kā viņas elegantās, meitenīgās kājas, kailās, rozā zoles klauvēs pie metāla grīdas:
  - Dodiet termisko izvirdumu! Antipulsar bugs!
  Un termokvarka raķetes, atstājot aiz sevis ugunīgu pēdu un tik platu kā līgavas aste, metās pie Edrogana, pietūkušas no liela skaita garu un džinsu, kas tajā iekļuva.
  Osmaņu diktators, kura izmērs jau bija salīdzināms ar Mēnesi, vicināja savu kosmisko zobenu. Un Situ impērijas zvaigžņu kuģis - raķešu kreiseris "Baboon" salūza zem briesmīga trieciena. Izšļakstījās hiperplazmas lauskas... Un nokrita kaut kas neticams un fasmogorisks.
  Un tajā pašā laikā tas ir diezgan triviāli - tā kā klonu karavīri nomira diezgan prozaiski. Emociju izrādīšana ne vairāk kā bioroboti. Taču viņu komandieris Santa, nebūdams klons, bija nepārprotami nervozs. Un viņš atcerējās, cik daudz hatham vergu viņš slepeni pārdeva. Nu, tagad viņš noteikti gaidīja anti-visuma inferno un spēka tumšās puses mokas!
  Erdogana termokvarka raķetes. Katrs no tiem nesa simt miljardu atombumbu enerģiju, kas tika nomestas uz Hirosimu. Un spēcīgais, muskuļotais Osmaņu diktatora rumpis bija klāts ar čūlām un sprāgstošu ultra-kodolbumbu uzplaiksnījumiem.
  Lira Velimara pārbrauca ar basu kāju pār savu graciozo degunu un čīkstēja:
  - Protams, nē! Es gribu vīnu - Camel cigarešu paciņu!
  Dārts Veiders uzlika ķepu uz meitenes kailās, muskuļotās muguras un, pārlaižot to viņai pāri, dziedāja:
  - Atturība ir dzīves norma!
  Lira uzmeta ceļgaliem melnā lorda potenciālajam pretiniekam žoklī un dungoja:
  - Vispirms pasūtiet!
  Lai gan Erdogans tika caurdurts ar pietiekami daudz lādiņu, lai iznīcinātu Mēnesi, ar Merkuru, Osmaņu sultāns kļuva vēl lielāks. Tagad viņš patiešām izskatījās pēc milzīgas pasakas ifrit. Un viņa zobens aktīvi meklēja upurus starp Stelzanath un Sith impērijas kuģiem.
  Darts Veiders, paskatoties uz to, kā termokvarku raķetes šim mastodonam no pasakas nenodarīja ne mazāko ļaunumu un superlāzers varbūt pat baro Erdogana spēku, Lirai ieteica:
  - Vai apvienosim savus spēkus?
  Kailā skaistule no Stalzan impērijas ne visai saprata melno kungu:
  - Kā? Mēs esam tik vienoti!
  Tik tikko klāta bikini, ģenerālis Astara, šī kuplā karotāja meitene piedāvāja savu versiju:
  - Uzmetīsim viņam termopreona lādiņu!
  Dars Veiders, kurš pamodināja pētnieka un zinātnieka zinātkāri par spēka tumšo pusi, aizsmacis caur masku, jautāja:
  - Vai tas ir ierocis, kura pamatā ir preonu saplūšanas process?
  Astara, izliekusi savu muskuļu un cīpslu rumpi, zemu paklanījās melnajam kungam.
  - Ak jā, mans kungs! Šāda reakcija ļauj raķetē izmantot enerģiju, kas vienāda ar 1000 pentatoniem. Vai desmit, neviens simts triljoni atombumbu, kas tika nomesti uz Hirosimu!
  Melnā lorda ātrais prāts uzreiz sāka skaitīt, un Dārts Veiders pārsteigts nosvilpa:
  - Oho! No šāda sprādziena pat planēta Jupiters sabruks kvarkos!
  Nez kāpēc Lira Velimara ne pārāk daudz dalījās ar šādu optimismu:
  - Planēta Zeme sadegs no šāda trieciena. Visa dzīvība Saules sistēmā tiks iznīcināta!
  Dārts Veiders vēroja kosmosa kauju. Erdogans mēģināja sagriezt līnijkuģi Stelzanath, kas izskatījās pēc gaļēdājas piranjas. Viņš, izmantojot savu fenomenālo manevrēšanas spēju, izmisīgi centās izvairīties no sakāves.
  Tomēr hiperiona ieroči un superlāgera akumulatori bija pilnīgi bezjēdzīgi pret Erdogana ultra-magoplazmas miesu. Tas uzkrāja miljardu džinu enerģiju, un ātrums pārsniedza gaismu.
  Tā nu bija ņiprs bruņnesis, ar nazi sagriezts kā desa. Un tajā pašā laikā milzīgas dzirksteles izlidoja simtiem jūdžu attālumā.
  Osmaņu diktators apdullinoši kliedza:
  - Banzai! Jums būs zārka dizains!
  Darts Veiders, novērtējot attālumu, ar patiesām bažām atzīmēja:
  - Ja termopreona lādiņš eksplodēs, tad mēs paši tiksim aizpūsti kā tauriņu lāpa!
  Lira Velimara kautrīgi piemiedza melnajam kungam un pārliecinoši sacīja:
  - Nebaidies, mans tumšais terminator! Termopreonam ir kumulatīvs gals!
  Lords Veiders bezcerīgi pamāja ar roku.
  - Labi, uguns! Tikmēr es savākšu visas spēka tumšās puses!
  Erdogans, kurā bija visas septiņdesmit divas pasaku garu ciltis, pacēlās virs Zemes.
  Turcijas sultāns savā garumā divreiz pārsniedza Mēness diametru un vienkārši dzirkstīja ar dēmonisku un fenomenālu spēku. Šāda cīņa tagad plosās kosmosā. Erdogana zobens paceļas ātrāk par zibeni un satriec izmisīgi šaujošus zvaigžņu kuģus.
  Pat daļēji iznīcinošas daļiņas ir pilnīgi bezjēdzīgas pret tik vienkārši mežonīgu džinu spēku. Kosmosa impērijas milzīgais iznīcinātājs, kas iekrita asmeņa galā, uzliesmoja ar dzelteni zilu liesmu un pat neatstāja aiz sevis lauskas.
  Bet Lira Velimara no piedurknes izvilka savu "trumpu dūzi" - termopreona raķeti. Termopreons, pilnībā atbrīvojoties, spēj iegūt 7 kvadriljonus reižu vairāk enerģijas nekā kodoltermiskā reakcija.
  Kumulatīvais termopreona lādiņš ir nedaudz vājāks, taču tas nesalīdzināmi precīzāk fokusē iznīcināšanu. Un tagad viņu vadošo kaujas kuģu vēderā ir izmests prinča plazmas traips.
  Šādi izskatās kontrolēta un gudri mērķēta termopreona raķete, kuras pamatā ir kodolsintēze. Tam nav stabilas vielas, tāpēc to ir gandrīz neiespējami nolaist. Bet tajā pašā laikā lādiņš pats izvēlas mērķi.
  Princeses plazmas traips biedē Erdoganu. Viņš vilcinās izvairīties, taču īpaši uzlabotā viela bija ātrāka. Un kā zirneklis, hiperkodolu bumba piesūcas tikko izceptā karaļa un džinu imperatora varenajam rumpim!
  Lira Velimara karsti sita ar ķepām un dziedāja:
  - Es to saplosīšu! Sadalīsim to kvarkos!
  Varens kā Herkulss, Erdogans bija stipri sašķiebies, un viņš, noliecies, kā gutaperčas bumba uz pusēm.
  Uzsprāga supernova. Vairāki Stalzanata un Situ impērijas zvaigžņu kuģi tika apgāzti, hiperplazmas šahta sadedzināja daudzu bateriju platformas un mucas. Sasmalcināja daudzus klonus un skaistas Amazones meitenes no Stalzan impērijas.
  Pats Erdogans grozījās, pagriezās un... Kļuva vēl lielāks un baisāks. Otrs zobens kā gaļēdāja parazītauga asns izdūra viņa labo roku.
  Un Osmaņu impērijas diktators apdullinoši iesmējās:
  - Ak, jūs nožēlojamie kosmosa citplanētieši.... Jūs esat tikai Šaitana kalpi, bet patiesībā Šaitans ir mans kalps!
  Tikmēr uz planētas Zeme plosījās tornado. Pasaules okeāna viļņi acumirklī uzkarsa no hiperkodolu uzliesmojuma un uzvārījās ar stāvu verdošu ūdeni, kas applaucēja visu dzīvo. Un meži un daudzstāvu ēkas liesmoja.
  Simts triljoni Hirosimas liesmoja no Mēness orbītas attāluma - tas nav joks! Un uguns, kas aprija visu Zemi, burtiski to sadedzināja ellē.
  Vašingtonas vietā uzplaiksnīja spilgts, vardarbīgs gaismas uzliesmojums, tad parādījās kolosāls purpurbrūns zieds. Septiņas hiperplazmas ziedlapiņas atdalījās no žilbinošā pumpura, paceļoties debesu augstumos. Desmit sekundes tās mirdzēja visās varavīksnes krāsās un pēc tam, acumirklī aptumšojušās, nokrita, atstājot stratosfērā tikai gigantiskas purpursarkanas dzirksteles.
  Vienā acu mirklī sadega desmitiem, simtiem miljonu cilvēku, izkaisot elementārdaļiņas. Tie, kas atradās tālāk, bija akli un liesmoja kā dzīvas lāpas. Uguns sāpīgi aprija cilvēka miesu. Cilvēkiem nolobījās āda, mati kļuva putekļos, galvaskausi bija pārogļojušies. Sprādziena vilnis kā akordeons salocīja debesskrāpjus, vēl nesen karstos betona kapos apraka dzīvus daudzus tādus dzīvus un bezrūpīgus cilvēkus.
  Gaišmatainu, puskailu Teksasas skolēnu komanda dzenāja bumbu, un viņiem cauri gāja gravitācijas vilnis, atstājot uz nodegušās zāles tikai pelnu siluetus. Nabaga puikas, par ko viņi pēdējā brīdī domāja: varbūt sauca savu mammu vai kādu no filmas varoņiem neskaitāmām datorspēlēm.
  Meitene, atgriežoties no veikala ar groziņu, smaidīdama devās nākamajā pasaulē, pat nepaspējot kliegt. Bērns vienkārši saplīsa fotonos, un atmosfēras virpulī griezās tikai brīnumainā kārtā izdzīvojusi loka lente. Cilvēki, kas slēpās metro, balti un krāsaini, tika saspiesti kā mušas zem spiediena, tos, kas tajā laikā lidoja lidmašīnā, Gehennas viesuļvētras izmeta ārpus stratosfēras, un tā ir vēl sliktāka un lēnāka nāve ... Kad plēsīgā piranja vēsā vakuumā aprij gaisa paliekas, cilvēki sit ar galvu pret duralumīna sienām, un viņu acis izkrīt no dobumiem.
  Nāve ir izlīdzinājusi nabagus un miljardieri, senatoru un ieslodzīto, kinozvaigzni un atkritumu tīrītāju. Likās, ka miljoniem dvēseļu gaudo debesīs, pasaule apgriezās kājām gaisā un, iespējams, pirmo reizi cilvēki sajuta, cik tievs ir dzīves pavediens un cik ļoti viņi ir vajadzīgi vienam otram. Māte un bērns nosmaka zem gruvešiem, turoties viens pie otra ar tādu spēku, ka visi pazemes spēki nespēja tos atraut.
  Pat pusmehāniskais briesmonis Dars Veiders, kas līdz acs āboliem bija piesūcināts ar spēka tumšo pusi, izjuta sāpes un ciešanas, ko rada miljardiem bojā ejošu zemju.
  Un izmisumā viņš aicināja pie sevis visas spēka tumšās puses fenomenālās izpausmes šķiedras un masas.
  Lira Velimara viņu atbalstīja šajā jautājumā un pastiepa stingru roku melnajam kungam. Viņi garīgi saplūda. Viņu bioplazmas lauki acumirklī sajaucās, sievišķais un vīrišķais princips apvienojās, veidojot teoplazmas spēku savienību.
  Un pēc tam radās kolosāls hipergraviomaģisks sabrukums, veicot pārsteidzošas, burtiski superfantastiskas pārvērtības.
  Kosmosa impērijas un Stelzanath izdzīvojušie zvaigžņu kuģi sāka pulcēties vienā veselumā kā dzīvsudraba bumbiņas. Tie ātri saplūda, iespiedās princeps-plazmas plastilīnā, izveidojot starp tiem vienotu un monolītu veselumu.
  Daļiņas virpuļoja pa visu telpu, kā zāģu skaidas nāca nost indukcijas spolē. Un tad Situ impērijas flagmaņa zvaigžņotā kuģa vietā sekoja ložmetēja zibšņu uzliesmojums kā zibspuldzes, un pēc tam parādījās milzīgs cilvēks.
  Viņa figūra bija dīvaina. Rumps un kājas, tāpat kā Lyra Velimara, ir kaili un vilinoši, bet galvu, plecus un rokas klāj Dārta Veidera melnais kaujas tērps.
  Izrādījās biedējošs hibrīds: tumšo spēku pavēlnieks, SS karaspēka karavīrs Stelzanats Velimara. Turklāt slepkavas izmēri diametrā ar Venēru. Šāds briesmonis ir dzimis, un to radīja galēja izpausme, hipergravitācijas maģija.
  Dārtas-Līras rokās pazibēja divi gaismas zobeni, sarkans un violets. Abi ieroči kvēloja un dzirkstīja ļoti spilgti un intensīvi. Pa pusei vikšmeitene, pa pusei kibernētisks organisms virzījās uz Erdoganu.
  Zem graciozajām, kailajām, meitenīgajām kājām apdullinoši dārdēja vakuums. Likās, ka šis briesmonis vienkārši soļo pa mīnu lauku, kur sprāgstvielas ir neredzamas, taču tas padara tās vēl postošākas.
  Turcijas diktators, arī pietūkušais Venēras diametrā, devās pretī savam kolēģim. Viņi tuvojās, un viens zem kailajām, meitenīgajām kājām, bet otrs zem augstiem zābakiem, dārdēja kā miljons pērkonu ... tukšums!
  Dars Veiders un Lira vienā pudelē sveicināja Erdoganu ar zobenu.
  Osmaņu diktators tikai iesaucās, atbildot:
  - Nav žēlastības ienaidniekam!
  Darts Veiders atbildēja, izsakoties:
  - Atkārtojums māte - kabaneniya!
  Un viņu zobeni ar mežonīgu rūkoņu, šķērsoja miljarda Krakatau vulkānu izvirdumus. Un vakuums satricināja. Kvarki dejoja ētera virpuļos.
  Erdogans, juzdams, ka viņa miesa, ko austa viņu daudzās ļauno un labo garu baras, nodrebēja no trieciena, norūca:
  - Pie sātana! Tu esi stiprs!
  Dārts Veiders turpināja uzbrukumu un iesaucās:
  - Un viņš nekad nebija vājš!
  Erdoganam uzbruka melnā lorda un vikšņa karotāja hibrīds. Un, lai gan viņa pretinieks nebija zemāks spēka un ātruma ziņā, bet gan zobenmešanas mākslā, protams, Turcijas prezidentu nevarēja salīdzināt ar karotāju, kuru apmācīja galaktikas labākie karotāji un zobenbrāļi - džedi.
  Liras balss jau bija dzirdama. Šī ellišķīgā meitene arī labi mācījās. Tā kā viņu impērijā nebija vīriešu, meitenes tika audzinātas kibernētiskos klēpī. Viņi tika mācīti nogalināt un cīnīties pat tad, kad embrijs tika izveidots uzturvielu vidē ar datorprogrammu palīdzību.
  - Ka jums nepatīk Turcijas pilsoņa dēls, jums ir tāda uzņemšana!
  Un princeps-plazmas zobens sagrieza Erdogana labi pabaroto krūzi. Osmaņu diktatora nogrieztās ūsas nokrita, sagriezās ētera virpuļos, sāka plīst, sabrūkot kā vesela iznīcināšanas bumbu gūzma. Un no nogrieztā vaiga lija asinis. Turklāt katrā pilē šļakstījās džini un raganas ar slotām.
  Turcijas diktators mēģināja atbildēt, bet Dārts Veiders ļoti veikli ienira zem zobena-scimitāra izliekuma un pats iesita ienaidniekam sānis, saraujot veselu kārtu ienaidnieka muskuļus. Erdogans rēca vēl skaļāk un uzbruka vēlreiz.
  Darts Veiders atvairīja šūpoles, un liras basā pēda trāpīja ienaidniekam tieši cirksnī.
  Erdogans sāpīgi iesaucās un ar mežonīgu stenēšanu, kurā bija jūtamas čīkstošas notis, ķērkāja:
  "Tagad tu esi miris cilvēks!"
  Dārts Veiders paātrināja uzbrukumu un dziedāja, kad viņš uzbruka:
  - Un tomēr beigas, tās nav beigas! Beigas ir tikai sākums!
  Un tagad viņš tur savu parakstu, ar kura palīdzību grāfs Duko tika sakauts. Nogrieztā roka kopā ar zobenu karājas vakuuma paisumā. Un tad arī sāk plosīties. It kā vienā vietā viņi ieguva atkārtoti lietojamas, strūklas, palaišanas iekārtas - izstaro supernovas.
  Erdogans, izspiedis acis no nepanesamām sāpēm, atkāpās un ar galvu ietriecās Mēnesī.
  Planētas Zeme satelīts no trieciena deformējās, to klāja plašas plaisas, un sākās aktīvs magmas izvirdums. Mēness sāka atgādināt stipri sasistu seju. Lira atkal pabīdīja Erdogana pēdu zem ceļgala, un Vadera zobens no neaizsargātās puses satvēra viņa plecu, nogriežot biezu gaļas gabalu un muskuļus.
  Osmaņu diktators jau skaidri peldēja, viņa vienīgais izdzīvojušais zobens lidoja plašā amplitūdā, bet melnā lorda sarkanā zobena gals iedūrās tieši pretinieka rokās. Tad skaidrs pagrieziens, un vēl viena Erdogana ķepa nokrīt, lai ar iznīcināšanu un burvju petardēm sāktu plosīties.
  Osmaņu diktators ir atbruņots, un viņa pēdējais izmisīgais mēģinājums kā pūķim ir uzliesmot ar dzirksteli.
  Tas bija kā triljons liesmu metēju uzreiz. Un plazmas izvirdums appludināja gandrīz visu Saules sistēmu. Neprātīgas liesmas viļņi dažu sekunžu laikā metās uz Plutona orbītu. Dārta Veidera maska un rokas izdzīvoja, bet Liras kailie, meitenīgie papēži tika pamatīgi apdedzināti.
  Ģenerālmeitene kliedza aiz sāpēm - uguns stipri apdedzināja zoli, uzreiz uzpampās pat lielas tulznas, uz apdegušajām un nomelnējušajām sieviešu pēdām un apakšstilbiem. Tas nonāca man līdz ceļiem...
  Bet Darts Veiders ar profesionālu kustību lēcienā un ar ķermeņa pagriezienu un saplūstošu zobenu kustību nojauca Osmaņu prezidenta Erdogana lielo, ragaino galvu.
  Lielā karotāja un valdnieka milzīgā galva, kas pēc lieluma nebija zemāka par mēnesi, aizripojās, un biezas zilas lūpas čukstēja:
  - Viss beidz!
  Pēc tam dārdēja sprādziens, tik apdullinošs, postošs un milzīgs, ka viss iepriekš notikušais bija nožēlojams sērkociņu ugunsgrēks uz kosmosā pārbaudītas ūdeņraža bumbas fona. Iznīcināšanas hiperplazmas straumes pārpludināja telpu no Saules, tad Afla-Kentaura un Sīriusa...
  
  
  
  
  NELAIMĪGS Zēns
  Tur dzīvoja viens zēns, viņš vēl bija mazs, bet dziļi nelaimīgs. Skolā viņš tika apvainots un vajāts, mājās vecāki vienmēr bija aizņemti un lamāja viņu par sliktajām atzīmēm un pat sita ar siksnu. Un visi viņa muļķi, garīgi atpalikušais, gļēvulis - saindēti un piekauti.
  Zēns bija noguris no tā, un viņš nolēma pamest savu ļauno pilsētu un prom no nīstās skolas, lai kur viņa acis skatītos.
  Zēns vēl bija mazs un naivs. Viņš domāja, ka tikai viņa pilsētā dzīvo tik ļauni cilvēki un īpaši bērni, un citās pilsētās visi ir labi un laipni. Un citādi nevar būt, jo kvadrātveida TV kastē satraukti atkārto, ka viņu valsts ir cilvēciskākā, laipnākā, skaistākā un labākā pasaulē. Ka viņa valstī visi bērni ir laimīgi vai noteikti kļūs laimīgi, un partija un tās lielais vadītājs novedīs pie komunisma - kad katrs dabūs to, ko vēlas.
  Un piekautais un nomocītais zēns patiesi domāja, ka bērni skolā ir tik nežēlīgi un ļauni, ka viņus savervēja CIP un Mossad, ka tā ir Amerikas resnvēdera buržuju vaina pilsētā, ka tur bija tukši plaukti un cilvēki. stāvēja garās rindās. Ka viss bija kārtībā, ja ne buržuji un diversanti, kas naktīs šķērso robežas. Ka viņi vainīgi, ka kartupeļi pūst un bērniem sāp zobi. Un acīmredzot arī ASV cilvēku spīdzināšanai tika izgudrotas injekcijas.
  Bet būt tādam, lai ļaunums valda visās viņa plašās Dzimtenes pilsētās, lai CIP ļaunie aģenti savaldzina un izlutina visus bērnus, mācot cīnīties un sist guļošos.
  Nē, ir jābūt pilsētai savā labākajā un humānākajā valstī pasaulē, kur visi ir laipni un smaida viens otram un var droši pastiept roku pēc rokasspiediena, nebaidoties, ka tajā ielīps starp pirkstiem paslēpta piespraude.
  Zēns tam stingri ticēja, ka joprojām ir laipnas un mierīgas pilsētas. Un viņš, gandrīz nesagaidījis pirmās, siltās pavasara dienas, slepus no vecākiem izvāca visu no ledusskapja. Un pasaules humānākajā, bagātākajā, laipnākajā un mieru mīlošajā valstī nebija tik daudz produktu. Piebāzu somu un mugursomu ar šo, pirms tam izkratīdams mācību grāmatas un klades, ka tās radīja papildu smagumu un... Ik pa brīdim, gļēvi palūkojoties apkārt, viņš atvēra durvis un izlēca uz ielas.
  Zēns vienmēr baidījās iziet savā pagalmā. Viņam likās, ka tur viņu noteikti siks, sakropļo, pazemos, nospļaus vai darīs vēl kaut ko sliktāk. Bet vēl ir agrs pavasara rīts, visi dodas uz skolu, ir iespēja paslīdēt garām pagalma huligāniem un doties tālāk. No šī kvartāla, kur viņš kļuva par izstumto un apsmieklu, līdz kur viņi joprojām nezina. Kur viņš ir tikai balts puika ar auguma cepuri.
  Kāpēc cilvēki ir tik dusmīgi? Ko viņš ar tiem izdarīja, ka viņi viņu tik nikni ienīst? Un turklāt viņi to ienīst vishumānākajā, laipnākajā, humānākajā un godīgākajā valstī, kas nav uz zemeslodes? Ko viņš viņiem nodarīja? Vai viņš kādu ir aizvainojis, apmelojis, pazemojis, nospļāvis, nodevis?
  Vai viņš visiem neteica, ka jābūt laipniem, līdzjūtīgiem, jāpalīdz viens otram. Ka cīņa ir slikta, un vājajiem vajadzīga palīdzība? Bet par to viņi joprojām visus uzskatīja par muļķiem, vājiem, debīliem ... un vēl kādu sarežģītu un nesaprotamu vārdu - pacifisti?
  Bet vai nav dīvaini, ka visas bērnu pasakas, grāmatas un televīzija mums to mācīja. Vai cilvēkiem nevajadzētu streikot vienkārši tā: cildeni, uz pašatdevi tendēti, viens par otru stāvoši kā kalns. Vai cilvēks nav vīrieša brālis? Vai patiesā dzīves jēga nav darīt labu?
  Tad kāpēc patiesībā tiek atspēkots grāmatās, filmās un pat informātikas stundās mācītais? To uzskata par stulbu, absurdu, smieklīgu, sliktu!
  Kāpēc mūsu bērnos un viņa vienaudžos tik daudz dusmu un naida, nevēlēšanās klausīties savu sirdsapziņu, tieksme pēc vardarbības un iznīcības? Kurp virzās izglītība un labo darbu kults to vishumānākajā un cilvēcīgākajā pasaulē. Spēkā, kas palīdz un aizsargā apspiestos visās pasaules malās. Kas izglābj no bada un dabas katastrofām melnādainos, indiešus, visus, kas cieš un slimi.
  Zēnu sauca... Viņš sajuta bailes. Tagad viņus pieķers un iebiedēs.
  Viņš izlikās nedzirdam un paātrināja gaitu.
  Atbildot uz to, mežonīgs rēciens:
  - Turiet bremzi! Mēs tevi nogalināsim!
  Mežonīgais neprāts viņa balsī pārsteidz, tik daudz naida pret viņu? Par ko? Ko viņš viņiem nodarīja? Un viņi ienīst viņu, to, kurš vienmēr runāja par laipnību, par draudzību, par žēlsirdību tā, lai viņi neienīstu neuzticīgos, to, kurš nokauj savu māti.
  Bet zēns jau bija apņēmies pamest šo pilsētu, vairs neiet uz šo nolādēto, nīsto skolu. Bēdziet no šīs elles kanalizācijas un atrodiet kādu citu, laipnu, tīru, draudzīgu pilsētu. Galu galā var gadīties, ka viņa filantropiskajā valstī tādu pilsētu nebija.
  Zēns ļoti baidījās, ka viņi nepanāks viņu, neveiklo un vājo, un sitīs pa kaklu, ka viņš nevarēs aiziet. Bet ir arī autobuss. Vajag tikai ielēkt, tad kauslis un bandīts atpaliks.
  Šoreiz puisim paveicās, un pašā pēdējā brīdī viņam izdevās uzlēkt uz autobusa aizveramās kājiņas. Durvis saspieda tieva, bērnišķīga roka, par laimi ne pārāk, un viņam izdevās noturēties pie mugursomas, kas bija pilna ar pārtikas precēm.
  Ceļošana ar autobusu tajos laikos vēl maksāja niecīgu summu, un mazpilsētā bija neizdevīgi maksāt algu konduktoram. Turklāt cilvēki ir godīgi un viņiem nav žēl četras kapeikas. Pāris vienaudžu, nespēja panākt puisi un mīcīja savas dusmas uz miskastes. Viņu nežēlīgi spārdīja ar kājām, it kā dzelzs būtu vainojams pie tā, ka vēlamais medījums noslīdēja. Un puika brauca un lūdza to Kungu Dievu (kurš, starp citu, kā viņiem mācīja, nemaz neeksistē!), lai drīz atveras durvis un viņš atbrīvo roku.
  Beidzot nākamā pietura, roka ir brīva un var apsēsties uz sēdekļa un atvilkt elpu. Jo tālāk zēns attālinājās no sava nīstā pagalma, jo mierīgāka kļuva viņa dvēsele. Kur viņi nezina, tur ir drošāk.
  Lai gan varbūt kāds cits zēns, gluži pretēji, viņa vietā sapņotu būt tuvāk mājām, meklējot aizsardzību tās neieņemamajās sienās. Bet mājas pagalms vienmēr puikā izraisīja bailes. Viņš pat sapņoja par murgiem un saviem ellišķajiem, nežēlīgajiem vienaudžiem. Zēns centās pēc iespējas mazāk staigāt pa ielu. Pēc nodarbībām skrēju cik ātri vien varēju uz ģērbtuvēm, lai paspētu, pirms iznāk ienīstie, nežēlīgie vienaudži un sāka ņirgāties vai pat uzreiz sist. Mierinājumu zēns atrada tikai grāmatās. Toreiz nebija ne datora, ne interneta, pat TV ne - tikai trīs kanāli, kur labākajā gadījumā rāda izcilnieku pionierus, vai dziedošais koris - cik labi ir dzīvot savā cilvēcīgākajā un cilvēcīgākajā valstī pasaulē. . Un sliktākajā gadījumā garlaicīgas atskaites no laukiem un nemitīgas cīņas par ražu. Un tikai reizi nedēļā, svētdienā, bija iespējams noskatīties, stingri ievērojot limitu, kādu interesantu, spēlfilmu vai kādu pasakas viesošanās programmu.
  Un zēns mīlēja apglabāt sevi grāmatās, zīmējot tajās cildeno, cēlo un pasakaino.
  Un bieži vien nodarbībā, ja vienaudži, spļaujot no caurules vai šaujot ar gumiju, pārāk nenogura, viņš domāja arī par pasakaino, laipno pasauli. Par to, ka tad, kad beidzot tiks uzcelts komunisms un būs vispārēja, vispārēja brālība.
  Un tad bērni no Alfa Kentauri, Sīriuss, Ursa Major, Strēlnieka zvaigznājs apvienosies kopā. Un, plati smaidot, viņi sadevās rokās. Piemēram, Zivju zvaigznāja bērniem galvas ir pārklātas ar sudrabainām zvīņām un zeltainas, mirdzošas spuras. Un Strēlnieka zvaigznājā viņi, iespējams, izskatās kā Kentauri.
  Viss ir ļoti mierīgi un skaisti. Viņi viens otram dāvina dāvanas, dzied dziesmas. Nav ne naidīguma, ne ļaunprātības, neviens nebāzīs otram pogu vai beigtu vardi mugurā.
  Drīz nāks komunisms, un nīstais CIP, kas iepina visu pasauli naida tīklā un mācīja mūsu padomju bērniem ienīst labestību - lai tā iet bojā un tiek iznīcināta! Galu galā viņi ir amerikāņi, kas izraisīja kara murgus no indiāņu iznīcināšanas līdz Afganistānai. Viņi savās radiobalsīs tracina cilvēkus un liek pacelt rokas, brālis pret brāli, iedvešot naidu no šūpuļa!
  Autobuss lēnām slīd pa maršrutu. Ārpus maija rīts - diena tikai sākas. Jā, zēns nebaidās no tumsas. Gluži pretēji, kad ir tumšs, ir lielāka iespēja nepamanītiem paslīdēt garām vienaudžiem, izšķīst tumsā. Ziemā, kad ir auksts un garas naktis, un īpaši lielā salnā, var iziet uz ielas un nopietni sagaidīt, ka paslīdīsi garām dusmu pilniem puišiem.
  Ziemā arī huligāni saaukstējas un retāk iziet ārā. Bet siltajā sezonā tikai sākas mokas. Un vienkārši iešana uz veikalu pārvēršas par spīdzināšanu. Un puika domā, izdomā kaut kādu nulles pārejas moduli, lai vienreiz jau esi veikalā, un tad nospiež pogu un jau esi mājās.
  Var jau labi, ka mākslīgie spārni vēl nav izgudroti, savā dzīvoklī, augstā stāvā puika var justies relatīvi droši. Kad nosvīdat no ātra skrējiena, beidzot atverat durvis un ielecat dzīvoklī, jūtaties kā olimpiskais čempions ir šķērsojis finiša līniju - esi mājās un esi drošībā. Beidzot vari atvilkt elpu un rast mierinājumu, lasot kādu parastu grāmatu. Par laimi viņi no vecvectēva atstājuši bibliotēku, ko akadēmiķis apskaust.
  Šoferis signalizēja, ka viņi jau ir gala pieturā un visiem jādodas prom. Zēns nokļuva nepazīstamā vietā. Viņš nebija apstājies līdz pašām beigām. Un šis jaunums šķita patīkams un pārsteidzošs. It kā ir vērts spert soli, un jūs, tāpat kā Eli no Smaragda pilsētas burvja, nokļūsiet pasakainā un laimīgā valstī.
  
  KARŠ LĪDZ UZVAROTĀM GALĀM
  1945. gada 13. aprīlis. Berlīnes pilsēta, Imperatora kancelejas ēka.
  Ārlietu ministrs Ribentrops tikko bija atgriezies no sarunām ar padomju delegāciju, kuru vadīja pazīstamais Vācijas ķildnieks un ienaidnieks Molotovs. Neskatoties uz to, ka pēdējo kauju laikā gandrīz pilnībā tika iznīcinātas četras padomju tanku armijas. Un 1. aprīlī Rietumu palīdzības sniegšana saskaņā ar Lend-Lease tika pārtraukta, Staļins izvirzīja apzināti uzpūstas prasības.
  Ribentrops skumji Rommelam sacīja:
  - Sarunas ar padomju delegāciju nonāca strupceļā. Kompromisa nulles variants - atgriešanās pie 1941. gada jūnija robežām Staļinam nederēja. Koba pieprasa - Klaipēdas apgabals, Austrumprūsija un visa Polija 1939.gada robežās. Tā pretendē arī uz Slovēnijas zemēm, daļu Ungārijas un Rumānijas naftas atradnēm. Viņš paziņo, ka miljoniem padomju karavīru nav gājuši bojā, lai nonāktu tur, kur viss sākās. Turklāt Jāzeps pieprasa no mums reparācijas, visu militārpersonu un civiliedzīvotāju atbrīvošanu... Un viņš sola atbrīvot mūsējos tikai par izpirkuma maksu! Tālāk Staļins vēlas saņemt arī teritoriālos ieguvumus no Somijas.
  Feldmaršals fīrers Rommels drūmi atzīmēja:
  - Pēc 1944. gada jūnija apvērsuma bijām spiesti turpināt lēnu un spītīgu atkāpšanos austrumu frontē. Lai gan Normandijā sakautie sabiedrotie gāja mums līdzi uz viņiem samērā godpilnu mieru, bet... Sarkanā armija ir pārāk spēcīga, un mēs maksimāli rūpējāmies par karavīriem, dodot priekšroku aktīvai aizsardzībai un īsiem pretuzbrukumiem. Jā, krievi devās uz Vislu un pat uz milzīgu zaudējumu rēķina šķērsoja to, ielauzās Slovākijā, gandrīz ieņēma Rumāniju... Bet visi šie panākumi viņiem maksāja dārgi. Mēs arī asiņojām, taču izdevās izveidot vairāk vai mazāk apmierinošu aizsardzību un trīs līdz četras reizes samazināt zaudējumu attiecību mūsu labā. Bet Staļins acīmredzot nesaprot, ka arī viņa valsts ir izsmelta, un sabiedrotie, pārstājuši palīdzēt Krievijai, sāks paļauties uz mums?
  Ribentrops atbildēja ar priecīgu smaidu:
  - Lielākās aizjūras haizivis jau sola mums atbalstu apmaiņā pret zemēm, kuras saņemsim, iekarojot PSRS! Leiboristu valdība Lielbritānijā joprojām vilcinās, bet daudzas privātās struktūras ir gatavas mūs atbalstīt! Palīdzību mums sola Brazīlija, Spānija, Portugāle un īpaši Argentīna. Perrons pat neizslēdz, ka viņš atklāti iesaistās karā mūsu pusē. Arī somi zvēr iet līdz galam! Itālijā Musolīni pozīcijas ziemeļos ir nostiprinājušās, savukārt prorietumnieciskie spēki joprojām kontrolē dienvidus. Mēs esam gatavi turpināt karu, mans fīrere!
  Rommels lakoniski pavēlēja:
  - Speer man!
  Prasmīgais, strādīgais un talantīgais impērijas bruņojuma un munīcijas ministrs sēdēja savā vietā. Spēram, neskatoties uz visām grūtībām, izdevās ievērojami palielināt ieroču ražošanu un ļoti ātri laist sērijveidā progresīvākas klases pašpiedziņas ieročus - "e", "LEV" un "Panther" -2.
  Joprojām jaunais un ļoti enerģiskais Trešā Reiha ekonomikas diktators ziņoja:
  - Tanku būves jomā ir panākts ne tikai kvalitatīvs, bet arī kvantitatīvs izrāviens. 1944. gada decembrī tika saražoti 1960 tanki un pašpiedziņas lielgabali. Un tas ir par spīti visām militārajām grūtībām un pasaules labāko automobiļu laišanu masveida ražošanā! Jo īpaši E-25, Leo un Panther-2!
  Šobrīd tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana ir aptuveni divi tūkstoši mēnesī, no kuriem martā jaunākie transportlīdzekļi: E-10, E-25, Lev, Panther-2 veidoja vairāk nekā divas trešdaļas. tanku flote!
  Rommels sausi jautāja:
  - Vai esat pārliecināts, ka mūsu tanki ir pārāki par padomju tankiem?
  Špērs, cenšoties piešķirt savam toni saprātīgumu, sacīja:
  - Mūsu dizaineri, lai arī novēloti, spēja radīt transportlīdzekļus ar vairāk vai mazāk veiksmīgu izkārtojumu, bruņām, bruņojumu un braukšanas veiktspēju. Īpaši veiksmīgs bija E-25. Rezervējot 100 milimetru pieri ar racionālu slīpuma leņķi četrdesmit grādiem, sāniem un pakaļgalu 60 milimetriem un bruņojumu ar 88 mm kalibra EL 71 lielgabalu - pašpiedziņas lielgabali, ar šāvienu rezervi 80, sver tikai 26,6 tonnas. Ar 700 zirgspēku dzinēju automašīna paātrina vairāk nekā 75 kilometrus stundā. Turklāt, ņemot vērā svara rezervi, pašpiedziņas pistoles malas ir papildus pastiprinātas ar 30 mm sietiem. Tādējādi gan rullīši, gan ekrāns nosedz sānus, kas nozīmē, ka mašīna notur T-34-85 čaulu triecienu ne tikai uz pieri, bet arī uz sāniem. Tas pats 88 milimetru lielgabals caurdur bruņas 150-148 mm attālumā ar 60 grādu slīpumu. Ņemot vērā šaušanas ātrumu, mūsu 88 mm lielgabala precizitāti, kas ir labākais prettanku lielgabals pasaulē! Un pieres aizsardzība ļauj uzņemt kadrus, pat IS-2. Turklāt padomju ieroču smailie apvalki ir ļoti jutīgi pret rikošetu. Un mūsu augstas kvalitātes cementētajām bruņām ir augsta virsmas cietība un tās lieliski rikošetē racionāla slīpuma leņķī!
  Rommels loģiski atzīmēja:
  - Un tas viss tika panākts, pateicoties tam, ka dzinējs, transmisija un ātrumkārba atrodas kopā, vienā blokā. Tādējādi viņi ietaupīja uz kardāna un samazināja automašīnas augstumu līdz 144 centimetriem. Iekārta pārspēj visus padomju modeļus un ir salīdzinoši viegli izgatavojama. Lai gan, piemēram, jūs joprojām nevarat izveidot šādu tvertni!
  Špērs atcirta:
  - "Panther"-2 un jo īpaši tvertne "Lev" ņem vērā jaunākos sasniegumus un uzlabojumus. Jo īpaši "Panther" -2 spēja izturēt 47 tonnu svaru, palielinot bruņojumu un čaulu krājumus līdz "Karaliskā tīģera" līmenim un nedaudz atpaliekot bruņās. Un tā ir divdesmit viena tonna atšķirība. 700 zirgspēku dzinējs nodrošina ātrumu 55 kilometri uz šosejas un 30 kilometri stundā uz akmens. Jaunas automašīnas jau nonāk sērijās ar 900 zirgspēku dzinēju un spēj paātrināties līdz 70 kilometriem stundā. "Lauvai" ar 105 mm lielgabalu nav līdzvērtīgu bruņojumā, tas pārspēj "King Tiger" frontālās bruņās, ar vienādām malām un pakaļgalu. Un viss ar 51 tonnas svaru, ar 900 zirgspēku dzinēju. Mūsu jaunajiem tankiem ir izcilas braukšanas īpašības, kas nozīmē, ka tos var izmantot uzbrukuma karā!
  Rommels pasmaidīja un atkal izrādīja erudīciju:
  - Un šajā tvertnē dzinējs, transmisija un pārnesumkārba atrodas transportlīdzekļa virsbūves priekšā, un tornītis ir pārvietots atpakaļ. Viņi arī pastiprināja izkārtojumu. Bet mums vajag "Lauvu" ar stiprākām sānu bruņām!
  Špērs paklanījās un teica:
  - E-50 tankā mēs iemiesosim Maus aizsardzību un bruņojumu, nepārsniedzot septiņdesmit tonnu svaru!
  Rommels atbrīvoja Spēru un uzaicināja imperatora gaisa ministru Sauru. Arī ļoti prasmīgs un spējīgs vadītājs.
  Imperatora ministrs uzvaroši sacīja:
  -Mūsu aviācija ir pārņēmusi pilnīgu gaisa pārākumu! Un vispirms paldies varonīgajai vācu industrijai! Jaunie reaktīvie lidaparāti, kas tika nodoti ekspluatācijā ar Luftwaffe 1944. gadā, tiek ražoti masveidā un arvien pieaugošos apjomos. Viņiem ir ātruma priekšrocības salīdzinājumā ar padomju transportlīdzekļiem 200-350 kilometri stundā, un tie ir bruņoti ar jaudīgiem 30 mm lielgabaliem un raķetēm! Iznīcinātāji ME-163, Me-262, BA-349 un īpaši lēti, viegli, manevrējami un viegli izgatavojami HE-162 pierādīja savu pārliecinošo pārākumu pār ienaidniekiem Laggs un Yaks. Ātrgaitas izlūkošanas un bumbvedējam Ar-234 ir tāds ātrums, ka neviens padomju iznīcinātājs to nevar panākt!
  Tajā pašā laikā, kas ir vissvarīgākais, mēs spējām panākt paritāti ar ienaidnieku mašīnu kvantitatīvajā ražošanā. Nedēļā tiek saražoti 150 ME-262 iznīcinātāji, ļoti jaudīgi ieroči un kaujā izdzīvojami, jau 300 un šis skaitlis aug HE-162 iznīcinātājus, un 120 ar AP-234 pieaugumu. Vairāki modeļi ME-262 ar izvilktiem spārniem, ME-1010 ar spārniem, kur spārns ir regulējams, He-262 ar labākiem bruņojuma un lidojuma parametriem, un pats galvenais Yu-287 ir ceļā. Jaunākajai mašīnai ar atpakaļgaitas spārniem būs lieliska bombardēšanas precizitāte.
  Kopumā mēs plānojam palielināt reaktīvo lidmašīnu ražošanu līdz diviem simtiem lidmašīnu dienā, pilnībā apspiežot ienaidnieku!
  Rommels loģiski atzīmēja:
  - Un mūsu skrūvju mašīnas ir diezgan veiksmīgas. Piemēram, Focke-Wulf evolūcija - TA-152. Jā, un TA-400 reaktīvo bumbvedēju versijā ar sešiem dzinējiem parāda lielu solījumu!
  Zaurs lepni nošņāca:
  - TA-400 var bombardēt padomju rūpnīcas aiz Urāliem, sasniegt ātrumu līdz 800 kilometriem un pārvadāt vairāk nekā 10 tonnas bumbu! Tāpat arī bezastes bumbvedējs XO-18, kura lidojuma attālums ir 16 000 kilometru! Un reaktīvais TA-183 un citas mašīnas! Mēs dominēsim gaisā!
  Feldmaršals Fīrers atbrīvoja Zauru. Tagad bija laiks runāt ar Šmeiseru.
  vācu ložmetējs
  StG 44 (vācu: Sturmgewehr 44 - 1944 triecienšautene) ir vācu triecienšautene, kas izstrādāta Otrā pasaules kara laikā. Tika saražoti aptuveni 850 tūkstoši vienību. Starp mūsdienu automātiem tas kļuva par pirmo sērijveida izstrādi.
  Tas atšķiras no Otrā pasaules kara ložmetējiem (PPSh u.c.) ar ievērojami garāku tēmētu šaušanas diapazonu, galvenokārt tāpēc, ka tiek izmantots tā sauktais vidējais, jaudīgāks un ar labāku ballistiku nekā pistoles patronas, ko izmanto automātos. ieroči.
  Automatizācija StG 44 - ventilējams tips ar pulvera gāzu izvadīšanu caur caurumu mucas sienā. Mucas urbums tiek bloķēts, noliekot skrūvi vertikālā plaknē. Slīpums rodas, mijiedarbojoties slīpām plaknēm uz vārtiem un skrūvju nesēja. Gāzes kamera - bez regulēšanas iespējas. Gāzes kameras aizbāznis ar palīgstieni tiek atskrūvēts ar īpašu dreifēšanu tikai mašīnas tīrīšanas laikā. Šautenes granātu mešanai bija nepieciešams izmantot speciālas patronas ar 1,5 g (sadalīšanai) vai 1,9 g (bruņu caurduršanas-kumulatīvajām granātām) pulvera lādiņu. Standarta šaujampulvera svars 7,92x33 Kurz patronā ir 1,57 g Gāzes virzulis ar kātu ir apvienots ar skrūves kātu.
  Šmeisers arī pauda optimismu, ka jaunā mašīna - St 54 - būs vēl uzticamāka un labāka, ar augstu uguns precizitāti.
  Fon Brauns arī pauda patiesu optimismu - raķetes A-10 un A-11 solīja lidot līdz 1000 kilometru attālumā un trāpīt ar lielu precizitāti, radio vadītas.
  Ar atombumbu viss bija sliktāk, līdz kodolreaktors tikko tika palaists. Bet arī pēc pāris gadiem solīja, ka bumbu karaliene ies seriālos!
  Bet pats galvenais, amerikāņi un briti solīja palīdzēt Trešajam Reiham un tā pavadoņiem cīņā pret pasaules komunismu!
  Feldmaršals fīrers Rommels nolēma:
  - Pastāstiet Staļinam, ka mēs pilnībā atsākam karadarbību, pēc tam pilnīgu un totālu komunisma iznīcināšanu!
  1945. gada 13. aprīlis bija lielās noraidīšanas diena!
  Vācijas karš deva galveno triecienu no Ungārijas, lai izvairītos no piespiedu kārtā plūstošajai Vislai. Ofensīva sākās 20. aprīlī, kad nacistu divīzijās bija nepietiekams personāls.
  Vāciešiem izdevās izlauzties cauri pirmajai aizsardzības līnijai, gandrīz kustībā. Viņi aktīvi izmantoja nakts uzbrukuma taktiku, lai neļautu krieviem izmantot savu daudzo artilēriju. Naktīs, protams, uguns nav tik efektīva, un nacistiem ir nakts redzamības ierīces.
  Diezgan ātri tika pārrauta arī otrā aizsardzības līnija, un izveidojās divi katli. Bet pēc štāba pavēles kaujā ienāca lielas rezerves. Lai gan nebija iespējams sakaut nacistus, Mainšteina ofensīva tika apturēta.
  Vāciešiem pēc mēneša spītīgām cīņām izdevās tikai atgūt daļu Slovākijas, pavirzoties ne vairāk kā 70-80 kilometrus.
  Friča ofensīva Austrumprūsijā bija vēl mazāk veiksmīga. Viņi izlauzās cauri tikai pirmajai aizsardzības līnijai un saskārās ar blīvu aizsardzību. Izrādījās, ka Sarkanā armija prata iedziļināties un aizstāvēties. Un nodarīt nopietnu kaitējumu.
  Tikai Rumānijā Kisselring guva lielus panākumus. Fašistu karaspēks izveidoja trīs katlus un ieņēma gandrīz visu Moldovu un Bukovinu. Bet pat tur viņiem neļāva izlauzties cauri Odesai, apstājoties pie Bugas - dabiskas ūdens barjeras! Bet vāciešiem tomēr izdevās ieņemt daudz zemes. Tostarp Melnās jūras piekrastē un Ukrainas reģionā Čerņivci. Tādējādi virzot frontes līniju prom no Rumānijas naftas laukiem. Taču viņu panākumi aprīlī un maijā aprobežojās ar to.
  Sarkanā armija bija aizsardzības stāvoklī, un rūpniecība ražoja daudz militārā aprīkojuma. Īpaši iznīcinātāji Yak-9 un tanki T-34-85.
  Vasarā Rommels nokļuva sarežģītā situācijā - Vācijas cilvēkresursi jau bija izsmelti, un ofensīva noveda pie smagiem zaudējumiem. Nevajadzēja rēķināties ar četrdesmit pirmā gada atkārtojumu. Padomju karaspēks ir rūdīts kaujās, ģenerāļi ir ieguvuši pieredzi par augstu cenu, un ir izveidota diezgan blīva un padziļināta aizsardzība.
  Tātad, jums bija jāmaksā par pārcelšanos uz austrumiem.
  Centrā padomju karaspēks joprojām turēja placdarmus pār Vislu. Staļins negribēja atkāpties.
  Rommels nolēma veikt gaisa uzbrukumu PSRS. Tā kā bombardēšana ir vismaz dārga nodarbošanās, bet cilvēku zaudējumi šādas ofensīvas laikā ir daudz mazāki! Turklāt ASV un Lielbritānija ar savām kolonijām un valdībām sāka sniegt arvien aktīvāku palīdzību ar ieročiem, resursiem un pat brīvprātīgajiem.
  Reaktīvo lidmašīnu gaisa uzbrukums un lielu tanku armiju piesardzīgi mēģinājumi izlauzties cauri.
  Bet Staļins negribēja pasīvi sēdēt un gaidīt sakāvi! 22. jūnijā viņa karaspēks sāka ofensīvu Slovākijas virzienā. Atbildot uz to, amerikāņi Vācijai uz kredīta pārdeva tūkstoti bumbvedēju B-29.
  Vācieši dominēja gaisā un līdz šim varēja atvairīt Sarkanās armijas uzbrukumus, izmantojot tanku un pašpiedziņas lielgabalu kvalitatīvo pārsvaru. Jūlija beigās Vācijas armijas grupa Dienvidi devās uzbrukumā, mēģinot izveidot vēl vienu kabatu. Padomju karaspēks spēja apturēt vācu ofensīvu. Nacisti virzījās apmēram trīsdesmit kilometrus un, izvairoties no lieliem zaudējumiem, apstājās. Augustā Sarkanā armija virzījās arī Austrumprūsijā.
  Vasaras laikā frontes līnija nav īpaši mainījusies.
  Tikmēr ASV uz Japānu nometa divas atombumbas. Hirohito par padošanos paziņoja 16. augustā. Amerika atraisīja rokas un pastiprināja tehnoloģiju, izejvielu un aprīkojuma piegādi Trešajam Reiham.
  Pastiprinājās vācu aviācijas spiediens. Nacisti cerēja bombardēt PSRS. Rudens pagāja sitienu un uzbrukuma mēģinājumu apmaiņā abās pusēs. Abas puses centās izvairīties no nevajadzīgiem zaudējumiem.
  Taču kopumā Luftwaffe pārākums gaisā kļuva acīmredzams. 1945. gadā Trešais Reihs un satelīti saražoja vairāk nekā sešdesmit tūkstošus lidmašīnu, galvenokārt reaktīvo lidmašīnu, un saņēma vēl trīsdesmit tūkstošus no sabiedrotajiem. PSRS ražoja tikai četrdesmit piecus tūkstošus automašīnu. Turklāt ātrumā, ieročos un bruņās ir zemāks par ienaidnieku.
  Arī 1946. gads sākās ar Sarkanās armijas lielas ofensīvas mēģinājumu. Bet vācieši iemeta kaujā savu labāko piramīdveida tanku E-50 un spēja sakaut padomju vienības, atstumjot tās atpakaļ uz Poliju un Slovēniju. Bet padomju karaspēka spēcīgais sniegputenis un masveida varonība apturēja fašistu ordas pie Nemanas un nedaudz aiz Grodņas! Ar Bandera atbalstu Fritz ienāca Ļvovā. Tomēr liela mēroga ofensīva vai drīzāk tās neveiksme noveda pie tā, ka PSRS zaudēja pamatus Austrumeiropā, un tagad karš atkal ir pilnībā pārcēlies uz boļševiku Krievijas impērijas teritoriju!
  Maijā Rommela karaspēks mēģināja balstīties uz saviem panākumiem, bet pēc vairāku mēnešu kaujām tie sasniedza tikai līniju, Baranoviči, Viļņa, pēc tam tuvojās Rīgai. Nacisti bija nedaudz veiksmīgāki dienvidos - viņi ieņēma Vinnicu un Žitomiru - tuvojoties Kijevai! Un Odesa tika atdalīta no padomju karaspēka.
  Taču arī vācieši cieta milzīgus zaudējumus - armijā tika iesaukti pusaudži no četrpadsmit gadu vecuma un vectēvi no sešdesmit piecu gadu vecuma. Tika izveidotas pat vairākas sieviešu divīzijas, kā arī atsevišķi snaiperu un aviācijas pulki, kuros cīnījās vājais dzimums!
  Rudenī vācieši aizstāvējās, un padomju armija tos juta. Arī ziemā kaujas ritēja pilnā sparā. Neizdevās salauzt vāciešus, kuri saglabāja pārliecinošu gaisa pārākumu. Aplenktās padomju pilsētas Rīga un Odesa krita, bet Fritz nevarēja attīstīt ofensīvu tālāk.
  1947. gadā sērijveida ražošanā sāka nonākt padomju tanks T-54, kam vajadzēja konkurēt ar galveno vācu piramīdveida E-50. Tiesa, padomju automašīna bruņās un ieročos joprojām bija zemāka par vācu automašīnu, taču tā bija lētāka un vieglāka. Masveida ražošana sākās jūlijā.
  Aviācijā viss bija sliktāk, bet 1947. gada 30. decembrī beidzot notika pirmā padomju sērijveida reaktīvo iznīcinātāja MIG-15 lidojums.
  Tas nozīmē, ka fašistu monopols gaisā tiks pabeigts.
  Masveida ražošana sākās 1948. gada maijā. Pati mašīna ātruma un bruņojuma ziņā bija tikai nedaudz zemāka par ME-362. Tiesa, vāciešiem joprojām bija pārsvars labi iedibinātajā ražošanā un dūžu kaujas pieredzē. Bet kļuva skaidrs, ka gaisā PSRS gatavojas sasniegt paritāti.
  1948. gada rudenī sākās jaunas sarunas.
  Vācija bija depopulēta, bet PSRS arī tika noasiņota. Turklāt vācu fiziķi spēja tikt priekšā padomju fiziķiem, un Trešais Reihs jau bija veiksmīgi izmēģinājis kodolbumbu.
  Rommels piedāvāja mērenu variantu - vācieši saņem visu, ko jau ir izcīnījuši. No Rīgas uz Odesu.
  Staļins, atbildot, piekrita nulles variantam. Ne mēs tev, ne tu mums!
  Sarunas atkal nonāca pilnīgā strupceļā.
  Koba pēc kārtas tikās ar katru vairāk vai mazāk nozīmīgu rūpnieku, dizaineru un militāro ekspertu.
  Pēc tam, kad viņš publiski nolasīja runu, kurā viņš paziņoja, ka karos pret fašismu līdz galam!
  1948. gada 7. novembris. Kļuvusi par lielu pārmaiņu un lēmumu dienu!
  Epilogs
  1954. gada 21. decembris... Ņujorka... Amerikas Savienoto Valstu augstākais debesskrāpis grezni izkārts ar sarkaniem karogiem.
  Staļins, kura tēls redzams uz milzīgiem ekrāniem un uz visiem Amerikas Tautas republikas stendiem, ar smaidu pamāj padomju karaspēkam, kas iet garām Ļeņina prospektā!
  Visa pasaule svin septiņdesmit piecus gadus veco biedru Staļinu - planētas Zeme pirmo imperatoru!
  
  LUCIFERA KĻŪŠANA
  Lai arī viņam neklājās viegli, taču vēl salīdzinoši jauns un nepaspējis norūdīt dvēseli, karotājai Palpatīnai izdevās tikt pāri barjerai.
  Karolīnu vajadzēja nogalināt ar savām rokām un ar gaismas zobenu. Bet, lai noslēptu pēdas, pašā pilī tika ielikts neliels kodollādiņš.
  Darth Sidious jau apguva gaismas zobenu un ceļā pie karalienes nocirta savus personīgos aizsargus. Tad viņš lika viņai nomesties ceļos un novilkt dārgos apavus - lai viņa nomirtu, kā tas bija ierasts, basām kājām uz sastatnēm.
  Karolīna parādījās. Palpatīns viņai atklāja savu patieso seju, un augstprātīgais cilvēks izplūda vardarbīgi asarās. Pēc tam Dārta pirmo reizi mūžā pielietoja spēka zibeni... Un, kad pārogļotā karaliene nomierinājās, nežēlīgais Situ lords uzlika detonatoram kodolieroci un atstāja pili.
  Zemūdens pasaules iedzīvotāji tika apsūdzēti sabotāžā, kuras dēļ starp abām planētas pasaulēm izcēlās sīvs karš. Neskatoties uz tehnoloģisko pārākumu, zemūdens sacīkstēm izdevās izdzīvot. Turklāt iejaucās Republikāņu Senāta pārstāvji, kuri nevarēja pieļaut genocīdu.
  Palpatīns ir izpelnījies sev miera nesēja laurus un nu sasniedzis galaktikas līmeni, līdz šim tikai pieticīgā Naboo senatora palīga lomā, taču ļoti ātri gūstot sev popularitāti.
  Viņa skolotājs Plagasts apstiprināja mācekļa paaugstināšanu, bet viņš pats arvien vairāk iegrima magohloriešu zinātniskajā izpētē. Viņš gribēja pats iegūt nemirstību un iemācīties augšāmcelt mirušos. Turklāt Plagasts ar ārēju nežēlību vienkārši juta pieķeršanos dažiem saviem radiniekiem un sapņoja par viņu ātru augšāmcelšanos.
  Palpatīnas meita uzauga un kļuva par karalieni. Un drīz viņai bija sava atvase. Vīrs formāli nekļuva par karali, taču viņš bija pilnīgi likumīgs dzīvesbiedrs un bijušais džedaju virsnieks, lai gan ne ar augstāko prasmju līmeni. Oficiāli viņš saņēma prinča un jaunākā līdzvaldnieka titulu - karalienes vadībā.
  Bet Palpatīnam nepatika viņa neoficiālais znots: pārāk laipns, cēls, ārēji ļoti izskatīgs un izskatījies daudz jaunāks par saviem gadiem.
  Jā, un melnā valdnieka meita izauga ārkārtīgi laipna un līdzjūtīga. Pēc rakstura diezgan līdzīga viņas tēvam - kurš, iespējams, sapņoja kļūt par ļaunāko cilvēku Visumā.
  Jebkurā gadījumā Plagastam vairs nebija jāpierunā savs māceklis. Lēmumu Palpatīns pieņēma pats - iznīcināt gan meitu, gan viņas vīru.
  Bet protams tā, lai pašam neiedegtos. Un tas nav viegli, tāpēc pils aizsardzība pēc visiem nemieriem un sabotāžas tika ievērojami nostiprināta.
  Palpatīns nolēma sarīkot avāriju uz zvaigžņu kuģa. Viņam, izmantojot savu ietekmi, izdevās panākt karaliskās ģimenes bēgšanu uz Korusanu, metropoles planētu un republikas galvaspilsētu. Domājams, ielūgums uz lieliem svētkiem - liela veidojuma tūkstošgadi.
  Viņš labi apguva meistara Plagasta mācības;
  Skolotājs apsolīja skolēnam, ka, lai gan viņa apmācība būs nopietna, viņi būs brīvi no Divu likuma. Pārraujot Dārta Beina noteikto apburto loku, viņi viens no otra neko neslēptu, savās attiecībās nepiedzīvotu greizsirdību un neuzticēšanos un tādējādi kopā kalpotu tumšajai pusei. Sidious gadu desmitiem mācījās Mūna pakļautībā, kuru laikā Plagasts mācīja savam māceklim visu, ko viņš pats zināja, lai netiktu zaudēts viss Plagasta jaunatklātais spēks. Plagueast mācības piespieda Palpatīnu stāties pretī savām bailēm, laupīja viņam visus priekus un atņēma visu, kas viņam bija dārgs. Dark Lord mācīja Sidious, ka emocijas, piemēram, skaudība un naids, lai gan nepieciešamas, lai apgūtu tumšo pusi, ir tikai līdzeklis, lai atmestu ierastos morāles priekšstatus, lai iegūtu lielāku mērķi. Plagasts arī lasīja lekcijas savam studentam par līdzekļiem, kā sagrābt varu, lai gala mērķis būtu kontrolēt galaktiku.
  Taču visefektīvākais mācīšanās veids bija virtuālo barjeru pārvarēšana un daudzdimensionālais kino.
  Palīdzot Palpatīnam virzīties uz priekšu, meistars deva Tāleram Sidiousam piekļuvi viņa Sith holokronam, kā arī daudziem citiem. Viņš apmācīja Palpatīnu cīņā ar gaismas zobeniem, Spēka zibens izmantošanu, piespieda viņu apgūt visdažādākās zināšanas par dažādiem ieročiem un tumšās puses paņēmieniem, bet dot tiem tikai to vērtību, kas nepieciešama ordeņa patiesajam mērķim. Tajā pašā laikā Plagasts Damaskas granda aizsegā darīja visu nepieciešamo, lai nevienam nebūtu aizdomas, ka viņš ir saistīts ar Palpatīnu.
  Tātad šeit notika vienkārša lieta - zvaigžņu kuģis ietriecās asteroīda straumē. Turklāt jau zvaigžņu kuģa atgriešanās laikā, kad daudzi piloti dzēra stipros dzērienus.
  Un Palpatine ne tikai netika turēta aizdomās, bet pat tika apbalvota ar ordeni, jo izrādīja bažas un atturēja viņu no riskantā ceļa. Bet ir tādi attaisnojumu veidi, ka cilvēks noteikti darīs tieši pretējo. Un provokācija nostrādāja, un tur ierīces tika nedaudz sabojātas.
  Nomira gan mantinieki, gan dzīvesbiedrs, izdzīvoja tikai mazā princese Padme Amidala, Palpatīnas mazmeita. Viņš mantoja troni uz Naboo.
  Un Darth Sidious papildināja savu noziegumu sarakstu. Tomēr ne visu Plagast apstiprināja.
  "Jums ir spēks, māceklis un līdera talants. Vēl svarīgāk ir tas, ka jums ir sērijveida slepkavas asinskāre, lai gan mums tas jāpatur rezervē - ja vien vardarbība nekalpo kādam ekskluzīvam mērķim. Mēs neesam miesnieki, Sidious, kā daži no pagātnes sitiem. Mēs esam nākotnes arhitekti."
  "Cik ilgi?"
  "Pēc desmitgades - un ne dienu agrāk."
  Taču pacietība sevis savaldīšanā nevēlējās izpausties. Lai gan dažreiz pats Vits prātoja, kāpēc viņš pēkšņi kļuva tik nežēlīgs. Vai viņam jau kopš dzimšanas ir tik daudz agresijas? Turklāt draudzīgā lokā Palpatīna radīja laipna cilvēka iespaidu.
  Dars Sidious pat ieviesa jaunu teoriju: īstenam Sitam savas domas jāslēpj tik prasmīgi, ka pat skolotājs nesaprot jēgu! Pat ja viņš sevi dēvētu par Plagastu Gudro!
  Kamēr Palpatīns sāka ienākt galaktikas politikā, viņa mentors veica jaunu izrāvienu savos pētījumos. Noziedznieka Yinchorri griba, ko Damaskai prezentēja tās pašas rases delegācija, Spēka ietekmē tika lauzta, neskatoties uz reptiļu iekšējo dabisko pretestību. Plagasts arī veica daudz eksperimentu ar citiem paraugiem, pārbaudot savas spējas. Nākamajā kešatmiņas sanāksmē Plagasts izklāstīja Sidiusam vadlīnijas, saskaņā ar kurām Sithiem jārīkojas, runāja par Kerredas Santes ilglaicīgu likvidēšanu un lika Sidiousam dot rīkojumu nogalināt senatoru Vidaru Kimu, lai Palpatīns ieņemtu viņa vietu. . Pats Plagasts apmeklēja planētu Kamino, kur risināja sarunas ar vietējo klonu veidotāju rasi, lai izveidotu paklausīgo Yinchorri armiju. Vēlāk Damaska un viņa padotie devās uz Serenno, kur Plagasts personīgi runāja ar tur esošajiem džedajiem. Tāpēc viņš uzzināja, ka džedijam Kvigonam Džinnam ir nepatika pret korporācijām, un viņa bijušais meistars Dooku uzskatīja, ka Republikas stāvoklis nav ilgtspējīgs. Plagasts prasmīgi iesēja meistara Sifo-Dijas sirdī šaubu sēklas, maigi pārliecinot viņu, ka Republikai nepieciešama armija.
  Tiesa, kurš dosies radīt dārgu militāro mašīnu bez kara? Un Siti vēlējās precīzi kontrolēt vardarbības metodi, jo cits veids ir pretrunā ar viņu mācībām.
  Politiskajā sesijā, kurā Republikā tika uzņemtas vairāk nekā ducis Tirdzniecības federācijas pasauļu, Plaguest un Sidious atkal satikās Damaskas un Palpatīna aizsegā. Pēc iepriekš sagatavota plāna Palpatīns teica iespaidīgu runu, kas Senātā izraisīja kliedzienus un haosu. Plagasts bija gandarīts, jo Tirdzniecības federācijas planētas kļuva par republikas daļu un nākotnē Siti ar savām rokām varēja izvērst galaktisko karu. Taču Plagasts zināja, ka aizvainotais senators Pakss Tims bija sazvērējies ar citiem Damaskas ienaidniekiem - Santes drošības struktūru - un tagad rīkosies aktīvāk, lai aizvāktu Damasku. Tāpēc Plagasts apzināti sapulcināja Palpatīnu ar Timu politiskā sesijā un izmantoja studentu kā ēsmu, pārbaudot viņu. Neskatoties uz veiksmīgajām Sidious darbībām, Timam izdevās pārspēt abus Situs, pasūtot Maladijas Plagasta slepkavas. Tā kā pēdējais koncentrēja visus savus spēkus, lai apturētu nolaupīšanu un atrastu Timu, viņš nezināja, ka pret viņu tika plānots otrs uzbrukums.
  Un Dārta Sidiousa to juta, bet jau domāja par atbrīvošanos no mentora aizbildnības.
  Larša Hila uzņemšanas ceremonijas laikā ordeņa ložā Koruskantā Dārtu Plagastu gandrīz nogalināja algotņi. Palpatīna palīgs Pestage sazinājās ar maladiešiem un, saņēmis nepieciešamo informāciju, nekavējoties par to paziņoja Palpatīnam. Abi ieradās slepkavības vietā un atrada dzīvu tikai ievainoto un tikko elpojošo Plagastu, kurš aptīja brūci ar Spēku; pārējie muni no Damaskas galvaspilsētām tika nogalināti. Vēlāk Palpatīna personīgi atriebās Timam, nogalinot pašu Timu un daudzus citus Gran Protectorate locekļus Malastāras vēstniecībā Koruskantā. Policija nav atradusi nozieguma veicējus, neskatoties uz to, ka pēc senatora Kima slepkavības ir izveidota īpaša komanda šo nāves gadījumu izmeklēšanai. Līdz ar to Damaskas Capitals nezaudēja savu līderi, bet Hego Damaska izstājās no Galaxy lietām.
  Dārta Sidiousa plānus izšķīra diezgan viltīgi. Viņš savu mazmeitu Padvu nenogalināja, drīzāk sadraudzējās ar viņu. Un ar ārēju nevēlēšanos viņš kļuva par senatoru.
  Melnā kunga ietekme pieauga, parādījās trešais Siths Darts Mauls. Arī apmācīts barbaru metodēs, un ļoti spējīgs cīnītājs. Tomēr Maula spēka apdāvinātība nav tik liela, lai viņš varētu kļūt par pilntiesīgu mantinieku.
  Turklāt gan Plagasts, gan Tālers joprojām ir cilvēki, turklāt ne bez rasistu pazīmēm. Viņi īsti nevēlējās, lai topošās Situ impērijas troni mantotu rase, kas nav cilvēki.
  Tāpēc, iespējams, Dārta Maula nāve bija iepriekš noteikta. Turklāt Palpatīns gandrīz nomira dueļa laikā ar savu studentu, un tikai spēka pārākums izglāba topošo imperatoru no nāves.
  Dars Sidious jutās īgns, ka kāds Visumā labāk lieto savu gaismas zobenu. Un arī tas atstāja savas pēdas. Par laimi cilvēku pārim Mauls savu ierobežojumu dēļ nevarēja viņus pārspēt, zinot par spēka tumšo pusi!
  Damaska un Palpatīns darīja visu, lai nodrošinātu, ka Naboo krīze nāktu par labu abiem. Līdz brīdim, kad Dārta Mauls bija uzsācis operāciju uz Naboo, lai iznīcinātu Jedi, Damaska bija aktīvi rīkojusies, lai organizētu jaunu krīzi. Sazinoties ar Korporatīvās savienības, Tirdzniecības ģildes, Tehno savienības un citu korporāciju vadītājiem, Damaska pārliecināja viņus par Republikas ļauno rīcību pret viņu pasaulēm. Palpatīns, nodrošinot ievēlēšanu par Galaktiskās Republikas augstāko kancleru, nolēma, ka ir pienācis laiks pabeigt Lielo plānu vienatnē. Uzzinājis no Plagasta, kas viņam nepieciešams, un izmantojis mentora sakarus, lai nodrošinātu sev vēlamo amatu, Palpatīns uzskatīja, ka novecojošais Muuns ir tikai šķērslis. Savukārt Plagasts, šķiet, pilnībā uzticējās savam māceklim.
  Turklāt Dārts Mauls nomira, un divu valdīšana tika automātiski atjaunota.
  Priekšā vēl bija daudz darba un laika, un Dārtam Sidusam vienkārši nebija iespējas apmācīt jaunu studentu.
  Tātad, kāpēc viņu tandēms nepastāv vēl dažus gadus - līdz beidzot tiek iznīcināts džedaju ordenis?
  Bet svarīgākais nebija tas. Plagasts beidzot atklāja briesmīgu noslēpumu: "tieši viņš ir Palpatīna īstais, bioloģiskais tēvs - Vits Tālers."
  Jā, viņa māte, ļoti skaista zemniece, pagrieza galvu bagātajam tirgotājam Damaskam. Un viņš nespēja valdīt kaislību.
  Kopumā pēc iesvētīšanas Sithos spēja pavairot pēcnācējus strauji samazinās. Un tad tāda veiksme - tev ir dēls! Un tik spējīgs, un apdāvināts ne tikai ar spēku, bet ar izcilu politisko talantu.
  Tas bija galvenais iemesls, kāpēc viņš izglāba jauno vīrieti. Daudz patīkamāk ir nodot tālāk savu asiņu darbu. Lai gan sakarā ar to, ka augsta līmeņa Sith kļuva gandrīz sterili, ģimenes saites nekad netika uzskatītas par galvenajām.
  Plagasts jutās dziļi... Varbūt viņš tiešām nolēma, ka viņa paša dēls viņu neaiztiks.
  Bet tieši tas pamudināja Dārtu Sidou rīkoties. Jebkura Sith Master sapnis ir pastrādāt tādu noziegumu kā sava tēva slepkavība.
  Naktī pirms vēlēšanām Damaska pirmo reizi publiski uzstājās pēdējo gadu laikā, tikai kopā ar senatoru Palpatīnu: viņi kopā apmeklēja Mon Calamari jauniestudējuma pirmizrādi Galaktiskajā operā. Pēc ievada abi Situ lordi aizgāja uz Damaskas penthausu Kaldani Spire ēkā, lai atzīmētu Palpatīnas gaidāmos panākumus. Palpatīna apstaigāja skolotāju ar vīnu, cenšoties gaidāmajai Senāta runai.
  Plagasts, noguris, pastāstīja Palpatinam, ka viņa eksperiments ar magohloriešiem bijis vairāk nekā veiksmīgs. Zēns Anakins uzvarēja sacīkstēs, un, pats galvenais, viņam izdevās atspējot visu kaujas robotu armiju. Tas nozīmē, ka zēns ir vairāk apdāvināts ar spēku nekā visi Visumā dzīvojošie. Papildus savienošanai pārī ar zēnu viņam izdevās apsēklot ar magohloriešiem un Togrutas rases pārstāvi. Ņemot vērā, ka šīs humanoīdu, bet necilvēku rases pārstāvji Magoloriešu ziņā ir nabadzīgāki par cilvēkiem, bet tajā pašā laikā džedaju īpatsvars starp viņiem ar daudzkārt mazāku skaitu nekā cilvēku ir ļoti augsts, tad...
  Jaunā meitene Ahsoka Tano nākotnē spēs sasniegt neparastas, iepriekš nezināmas meistarības virsotnes. Alternatīvu Togrutas spēka uztveres veidu un Magohloriešu pārpilnības kombinācija var radīt īstu cilvēka radītas dabas brīnumu.
  Ko tālāk? Viņš turpinās eksperimentus un radīs jaunu cilvēku rasi - pēc spēka līdzvērtīgu dieviem. Un viņš spēs sintezēt vēl augstāka līmeņa būtnes nekā magohlorieši - teohlorieši, kas ļaus sitiem mainīt Visuma fiziskos likumus, un varbūt radīt jaunus Visumus!
  Melnajam lordam bija par ko baidīties un brīnīties.
  Pamazām piedzēries, Plagasts pirmo reizi pēc daudziem gadiem iekrita sapnī, un pēc dažiem mirkļiem Sidious pēc vilcināšanās (varbūt labāk vienkārši ar zobenu nocirst galvu?) nogāza Spēka straumi. zibens uz skolotāju.
  - Tu tēvs atbildēsi par visu! Par to, ka mani pametāt, par to, ka ļāvāt man pārdzīvot gadu elles nomocītajos karaļa pagrabos! Kāpēc viņš lika man nogalināt savu vienīgo patieso mīlestību Karolīnu!
  Melnais Sits rēca, spļaujot zibeni savam vecākam. Viņš viņu patiesi ienīda.
  Izbaudot Plagasta sāpes, Dārta Sidious viņu lēnām spīdzināja līdz nāvei, un viņš, būdams noguris ar Spēka palīdzību, neko nevarēja izdarīt un nomira.
  Pēdējās sekundēs melnais kungs teica:
  "Tu zaudēji šo spēli dienā, kad nolēmi iemācīt man valdīt pār Galaktiku. Tev blakus ir tavs tēvs - vai, precīzāk, zem papēža. Tu biji mans skolotājs, tēvs - jā, par to es tev teikšu mūžīgi , lai viņš ir mūžīgi pateicīgs, bet tu nekad nebūsi mans saimnieks.
  - Palpatīna atvadījās no mirstošā un degošā zibens spēku ugunī Dārta Plagasta.
  Un tā Sith izgudrotājs beidza savu nemierīgo dzīvi. Un līdz ar viņu pāršķīra universālās vēstures lappusi.
  Bet bija divi jauni, lieliski darbi: Ahsoka un Anakin, kā arī students, kuram izdevās iegūt varu pār galaktiku un uzvarēt džedajus.
  Tādējādi Lūks Skaivokers bija Palpatīnas mazdēls un Dārta Veidera dēls.
  Tāpēc Situ melnais kungs nevarēja dot pavēli, paņemt un iznīcināt savu tiešo, ar spēku apveltīto pēcnācēju. Turklāt, lai ko arī teiktu - Lūks ir simtprocentīgi cilvēks, un viņa paša bērni ir puse Togruta. Taču imperators Palpatīns jau bija ieviesis likumus, kas ierobežo necilvēku tiesības, un kopumā centās ieviest rasistiskus likumus jaunajā valstī.
  Patiešām, ja reiz cilvēki ir visskaitlīgākā rase galaktikā un pats imperators ir vīrietis, kā arī viņa svīta, tad skarbs rasisms un citu rasu pazemošana ir diezgan Situ garā. Mīlestība apspiest un dominēt.
  Lielais maršals Tarkins ir izstrādājis veselu teoriju un ideoloģiju, lai attaisnotu rasismu...
  Bet viņi mantoja troni, tikai puse cilvēku. Pat ja Ahsoka atbrīvojās no neglītajiem izaugumiem, un viņas hameleona āda izskatās skaista.
  Imperators īpaši nosūtīja savus bērnus, lai iznīcinātu dzīvību uz Šilo planētas, kur dzīvoja Togruta. Un melnā kunga atvase to piepildīja ar prieku.
  Viņi kalpoja no ieņemšanas brīža un zināja tikai spēka tumšo pusi. Palpatīns jaunībā ne reizi vien darīja labus darbus. Un, ja viņš nokļuva spīdzināšanas pagrabā, ja viņš nebūtu saskrējies ar Plagastu, viņš nekad nebūtu kļuvis par lielāko slepkavu galaktikā.
  Jā, viņa bērni nedarīja labus darbus, viņi ar prieku darīja jebkuru ļaunu. Bet nez kāpēc tieši tas imperatoram ir nepatīkams. Tolja un viņā labestība nenomira līdz galam. Toli Palpatīns uzskatīja, ka nav iespējams kļūt par īstu Situ, necīnoties ar sevi, ja uzveicat gaišo pusi sevī.
  Viņa bērni uztvēra kalpošanu ļaunumam kā pašsaprotamu, kā visdabiskāko lietu Visumā, neizjūtot garīgas ciešanas un nožēlu.
  Taču Palpatīns cīnījās pats ar sevi, un tikai Visvarenie Dievi zina, ko viņam maksāja Karolīnas nogalināšana.
  Turklāt imperators neuzdrošinājās nogalināt savu māti. Plagasts acīmredzot arī juta pieķeršanos pret viņu, nekad nav izvirzījis šādu jautājumu.
  Un Palpatīnas māte joprojām ir dzīva un, neskatoties uz to, ka viņai jau sen ir pagājuši vairāk nekā simts gadi, viņa nemaz neizskatās pēc dziļas vecas sievietes. Gluži pretēji, viņa šķiet jaunāka par savu dēlu, spēcīga blondīne - pēc izskata ne vairāk kā trīsdesmit gadus veca. Pēc atbrīvošanas no smagajiem darbiem viņa apmetās uz dzīvi nomaļā provincē un tur sāka burvestību.
  Jā, vienkārša, zemniece, bet arī neparasta sieviete, kas bija nobīdīta viņas ģenētikā. Citādi viņa diez vai būtu varējusi palikt stāvoklī no melnā lorda.
  Basām kājām, tikai gurnā, ar plānu vidukli kā jaunai meitenei, viņa smagi strādāja uz lauka un naktīs nodarbojās ar burvību. Bet, kad Vits dzīvoja kopā ar viņu, viņas māte slēpa studijas un nekam nedeva savu dēlu.
  Tiesa, viņa pāris reižu ļāva noslīdēt: ka viņai, iespējams, būs lemts apglabāt ne tikai savus mīļos, bet arī viņu bērnus un mazbērnus.
  Palpatīns savu māti apciemoja tikai pirms gada - kad bija nepieciešams nosegt Nabu no nemiernieku reida. Arī tie meklēja noslēpumus uz melnā imperatora dzimtās planētas. Varbūt viņi gribēja uzzināt viņa vājās vietas vai atrast radiniekus?
  Imperatoram bija pusbrālis. Te Palpatīns to upurēja tumšajiem spēkiem īsi pirms Nabū krīzes - kā teikt, veiksme uzsmaidīja.
  Līdz tam laikam brālis jau bija ieguvis mazbērnus, tāpēc Dārta Sidiona gaidošā taktika bija pamatota. Vēl vairāk upuru un noslepkavoto iedzimto asiņu panteona papildināšana.
  Tad viņš gribēja tajā pašā laikā, un piebeigt savu māti. Bet Palpatīns cerēja satikt veco sievieti, taču viņa māte garajos šķirtības gados nemaz nebija mainījusies. Meitenīga, muskuļota figūra, ļoti tumša no saules apdeguma, un gluda āda, skaista seja ar vīrišķīgu zodu. No attāluma viņu vispār var sajaukt ar meiteni, bet tuvplānā redzami sejas vaibsti: diezgan nobrieduši, veidojušies, un viņai ir vismaz trīsdesmit gadu. Un, ja paskatās smaragda-safīra acīs, tas šķitīs vēl vairāk.
  Vits Tālers, kurš negaidīja, ka viņa māte nav tik vienkārša, kā šķiet, bija satriekts un atteicās nogalināt vai, kā viņš to sauca, upurēties tumšajiem spēkiem.
  Toreiz viņš neatrada sevī drosmi pateikt vismaz pāris vārdu ar māti-burvi un, izvairoties no kontakta, steidzās projām. Māte varbūt atpazina savu dēlu, bet arī izlikās auksta un vienaldzīga.
  Un pēdējā Naboo apmeklējuma laikā viņa parādījās brīdī, kad imperatora karavāna ielidoja slazdā. Palpatīns bija gandrīz aprakts pilī, bet viņam parādījās sieviete basām kājām, norādot uz slēptu izeju un parādot, kur atrodas vēl viens nemiernieku slazds.
  Tad viņi ar viņu apmainījās ar dažām frāzēm.
  Nezūdošā māte uzlika roku Palpatīnam uz pieres un rūgti sacīja:
  Cik smagi tu esi ievainots, dēls. Tevī nav palikusi neviena atpazīstama iezīme!
  Darth Sidious dusmīgi atbildēja mātei:
  - Es izskatos tikai pēc dziļa veca vīra! Patiesībā mans ķermenis jau sen dzīvo nevis saskaņā ar cilvēku likumiem. Un es joprojām esmu spējīgs sakaut jebkuru džedaju ar zobeniem. Un manas miesas fiziskās pastāvēšanas termiņš ilgs vairāk nekā vienu gadsimtu!
  Jaunā māte pamāja savam sarucis dēlam.
  "Vai esat nolēmis pagarināt savu fizisko eksistenci, kļūstot par vampīru?" Protams, vampīriem ir priekšrocības salīdzinājumā ar cilvēkiem. Izņemot nepieciešamību dzert asinis trīs reizes dienā un izvairīties no saules gaismas. Bet tā nav dzīve!
  Imperators Palpatīns bija aizvainots uz savu māti un pat gribēja viņai sist, taču savaldījās. Viņš dusmīgi nomurmināja:
  "Es esmu stiprāks nekā jaunībā, un to ir grūtāk nogalināt ar jebko, izņemot sudrabu. Un jebkurā saulē var valkāt ērtu uzvalku ar filtriem, un mākslīgā gaisma man nav bīstama.
  Šeit Darta Sidiosa tonis kļuva maigs.
  - Tā labāk, pastāsti, kā tev, vienkāršam cilvēkam būdams, izdevās saglabāt jaunību?
  Lada Thaler ar saldu, baltzobu smaidu atbildēja:
  - Visu mūžu staigāju basām kājām pa Naboo, visu mūžu strādāju, ēdu veselīgu pārtiku, dzēru tikai sulu un pienu. Vienmēr ārā - prom no pilsētas. Es apmeklēju galvaspilsētu tikai vienu reizi un tad ķēdēs, kad mani atveda uz spriedumu. Un tur atkal uz ciemu ar kapli!
  Es piekopu veselīgāko no visiem iespējamajiem dzīvesveidiem, un kāpēc man vajadzētu novecot?
  Palpatīns šoreiz pat nebija dusmīgs, viņš jutās mazliet jocīgs un, gluži loģiski, lūdza paskaidrojumu:
  - Miljoniem zemnieku sieviešu dzīvo tādu pašu dzīvesveidu kā jūs, taču tas neliedz viņām atšķirībā no jums pārvērsties par neglītām vecenēm. Kāds ir noslēpums - pastāsti man!
  Mamma ar līdzjūtību savā tonī atbildēja:
  - Pats svarīgākais jautājums ir, kāpēc cilvēks noveco? Cikls dabā ir mūžīgs, un cilvēka ķermenis atgādina šādu ciklu. Objektīvi runājot, pašā cilvēka ķermenī nav nekā, kam būtu jānoveco. Jaunā izskata sieviete apstājās un turpināja ar dievietes pārliecību. - Tas viss ir domāt un ticēt. Tici, ka vecums ir nedabisks, un mūžīgā jaunība, gluži pretēji, ir paraugs un tu nenovecosi!
  Palpatīna tam gluži nepiekrita:
  - Noveco ne tikai cilvēki, bet arī metāls, priekšmeti, kosmosa kuģi, kaujas roboti. Kāpēc, jūsuprāt, cilvēks spēj no tā izvairīties, pieliekot piepūli un ticību?
  Jaunā sieviete pārliecinoši atbildēja:
  - Cilvēka ķermenis, atšķirībā no metāla, ir atjaunojama sistēma. Šūnas var dalīties un atjaunoties miljardiem miljardu gadu. Jebkurš zinātnieks teiks, ka cilmes krājumi organismā ilgs miljoniem miljonu dzīvību. Jums tikai jāiemācās izdarīt vienu būtisku sīkumu - atjaunot un atjaunot arī nervu šūnas. Tad nemirstība kļūs par realitāti!
  Palpatīns iepriecinoši jautāja:
  - Un kā tu to dari mammu?
  Sieviete iesmējās un čukstus atbildēja:
  Kāpēc vampīram tas būtu jāzina? Un tā šajā miesā jūs stiepsit piecus vai sešus gadsimtus. Un jums aug brīnišķīgas pārmaiņas ... Vai jums joprojām ir jāapgūst mūžīgās jaunības noslēpums. Īpaši ņemot vērā tavu egoismu?
  Dars Sidious šņāca kā nožņaugta čūska un izvilka sārtināto asmeni.
  - Es varu tevi upurēt tumšajiem spēkiem!
  Māte bez valsts ēnas skatījās uz savu dēlu-ķeizaru. Viņa atbildēja ar vēl platāku smaidu.
  - Šis upuris tev nepalīdzēs tavā cīņā! Lai arī es esmu asiņains tirāns, manas lūgšanas glābj jūs no nāves. Pēc gada tu staigāsi gar pašu bezdibeņa malu. Un tikai tava māte var izglābt tavu dvēseli no elles!
  Palpatīns piekāpās un noraidoši pamāja ar roku.
  "Labi, kā jūs teicāt, vampīram vēl ir palikuši pieci vai seši gadsimti. Un tur varbūt es uzzināšu efektīvāku veidu, kā pagarināt dzīvi. Turklāt jau tiek veikti eksperimenti, lai klonā iepludinātu garu!
  Mamma atvadījās noskūpstīja Palpatīnu un novēlēja veiksmi. Viņa smaržoja tik svaigi un patīkami. Un Dars Sidious ilgojās - labā ir skaistums.
  Ļaunums ir ļauns, un dzīvot, kad apkārt ir tumsa un mežonīgi šakāļi, ir ārkārtīgi nogurdinoši. Dažkārt bailes ievelkas... Sāpīgi un šausmīgi.
  Turklāt imperators Palpatīns vēlējās, lai viņu nomainītu siti, kas nav tīrais ļaunums, un lai pēctecis kosmosa lielvalsts dzīvē varētu ienest kaut ko radošu.
  Lūks Skaivokers ir simtprocentīgi cilvēks, un tas ir viņa nozīmīgais pluss.
  Turklāt viņā joprojām plūda Anakina un Palpatīna asinis. Un šī zēna nogādāšana tumšajā pusē prasīja nopietnas pūles.
  
  
  VELNA DZIMŠANA
  Kā Palpatīns - pieticīgs jauneklis, izcils students un izceļas ar priekšzīmīgu uzvedību - kļuva par universālā un ļaunā iemiesojumu un pārgāja uz spēka tumšo pusi?
  Dzīve uz planētas Naboo bija salīdzinoši laba - maigs klimats, dāsna zeme, gandrīz nekādu sacelšanos un prasību pēc pārmaiņām. Valdības forma ir konstitucionāla monarhija... Taču ķēniņa vara ir liela, viņa dekrētu spēks ir līdzvērtīgs likumiem, un tikai Padla Amidala tika grozīta, lai ierobežotu gan monarha valdīšanas laiku, gan viņa pilnvaras.
  Palpatīns jaunībā ir ļoti izskatīgs, slaids un, protams, fiziski attīstīts jaunietis, viņš uzvarēja starpplanētu sacensībās Aviaball. Tieši tad Palpatīns, kurš Naboo komandā tika iekļauts pašā pēdējā brīdī, sajuta jūtīgumu pret spēku. Viņš jau iepriekš redzēja pulsāru lidojumus un asteroīdu pagriezienus vissarežģītākajā virtuālajā spēlē. Un viņš saprata, ka var just, kad pienācis laiks dot liktenīgu, izšķirošu triecienu. Un tad viņa vārds bija nedaudz atšķirīgs: Vits Tālers. Parasta māte un nezināms tēvs. Tiesa, pateicoties iedzimtajām spējām un smagajam darbam, Vitam izdevās iestāties prestižas koledžas brīvajā fakultātē. Lai to izdarītu, bija jāsavāc ļoti augsts rādītājs.
  Uz sava tēva, viņa ļoti skaistās un izliektās mātes, rēķina viņš teica, ka ir dižciltīgs kungs, iespējams, pat no labi dzimušo džedaju vidus.
  Bet viņa nevarēja viņu nosaukt. Vits gan savā prātā izteica dažādus pieņēmumus - varbūt viņa tēvs vispār ir imperators no kaimiņu galaktikas?
  Jau bērnībā Tālers - topošā Palpatīna - juta spēju lasīt slēgtu mācību grāmatu - papīra formā vai elektronisku grāmatu - jebkurā gadījumā. Viņš pārsteidza savus draugus ar spēju paredzēt sporta iznākumu vai uzvarēja mīklas par uzdrīkstēšanos - kā tas, kas paslēpts dūrē.
  Bet tieši šajā spēlē viņš saprata, ka viņam ir reta dāvana. Sensacionālā uzvara padarīja Vitu Tāleru par Nabū varoni, un... Nu, gluži kā pasakā, tā noveda pie tā, ka viņā līdz galam iemīlēja skaistākā meitene princese Karolīna Amidala.
  Un pats Vits ar savām jaunajām, karstajām asinīm izjuta līdzjūtības un savstarpīguma uzplūdu. Viņi iemīlēja viens otru līdz neprātam, un oficiālā troņmantniece Karolīna Amidala Naberri palika stāvoklī no parasta zēna.
  Karalis bija nikns. Saskaņā ar planētas Naboo paražām un likumiem aborti ir stingri aizliegti, taču kroņprincesei un viņas atvasēm tika atņemtas tiesības uz troni. Vitam Tāleram pēc smagas spīdzināšanas vajadzēja izpildīt nāvessodu vissāpīgākajā veidā. Un Karolīna pēc bērna piedzimšanas tika nosūtīta kā verdzene uz plantācijām. Ir princese: basām kājām, tikai nobružātā tunikā, viņai bija smagi jāstrādā kopā ar citām ieslodzītajām meitenēm. Nakšņot kazarmās, uz plikiem dēļiem un ēst vienkāršu, rupju ēdienu. Topošo karalieni pārraugi sita ar pātagu, ja viņa strādāja kaut nedaudz lēnāk.
  Viens no sodu veidiem ir vergu pakāršana plauktā un kailu papēžu kutināšana ar lāpas liesmām.
  Pats Vits cietumā tika spīdzināts. Viņi mani spīdzināja nežēlīgi, smalki, bet ļoti profesionāli, neļaujot man zaudēt samaņu vai priekšlaicīgu nāvi.
  Vits Tālers izgāja tūkstoš elles apļus. Viņš tika spīdzināts veselu gadu pirms nāvessoda izpildes. Un tad bija paredzēts, ka žurkas ērce viņu apēs dzīvu miljoniem Naboo iedzīvotāju acu priekšā.
  Taču nāvessoda izpildes laikā pēkšņi briesmonis uzsprāga... Un, kad dūmi izšķīrās, Vits Tālers pazuda bez vēsts. Daudzi to uztvēra kā zīmi no augšas un nokrita ceļos. Un karalis sastinga, viņa seja kļuva zila - viņam bija insults.
  Un daudzu mēnešu spīdzināšanas kropļots, Vits pamodās mitrā grotā, ko klāja spilgti augi. Viņam tas bija ļoti sāpīgi, bet tajā pašā laikā atgriezās niknā spēka sajūta. Nez kāpēc spīdzināšanas laikā moku pagrabā Vits nevarēja izmantot savas spējas un sadedzināt bendes.
  Lai gan tas manāmi attēloja uguni, kas izlido no sevis, pulsāru izvirdumu un plūst no briesmīga plazmas lielgabala ieroča (vecajā republikā aizliegts - tā ārkārtīgi lielā postošā spēka dēļ!). Bet tad atgriezās spēka sajūta.
  Un bendes nodarītās dziļās brūces lēnām, bet pārliecinoši sadzija.
  Blakus Vitam atradās barības vielu maisījuma kārba, un viņš ik pa brīdim to uzsūca, iegrimdams miegā.
  Šeit viņš, piemēram, sapņoja ... maldīgs un tajā pašā laikā varonīgs;
  Līķa aprišana bija ātrs process, lauva mutants steidzās, kamēr gaļa bija svaiga un silta. Kad viņš beidzot pabeidza, skelets palika. Vairāki melni karotāji halātos, bruņojušies ar burvju nūjiņām, viņu padzina, pēc tam pacēla skeletu.
  - Drosmīgais gladiators, kurš miris drosmīgā nāvē, tiks apbedīts saskaņā ar vietējo paražu ar visiem pagodinājumiem. - komentētājs entuziasma tonī paziņoja.
  - Apbrīnojami! Nav nemaz tik sliktas beigas! - teica topošais kosmosa imperators. Vits joprojām ir jauns vīrietis sapnī, viņam šķiet, ka viņš atrodas nesenā pagātnē.
  Un nezināmais komentētājs niknā sajūsmā turpināja žņaugt:
  - Un tagad paziņojam par konkursa turpinājumu. Šobrīd ikviens sabiedrībā var cīnīties ar slepkavu lauvu.
  Vits Tālers nekavējoties piecēlās un caururbjoši kliedza:
  - Es gribu!
  - Saprotams, ka vēlies izpirkt savu vainu, ka neliki derības uz cilvēku. - Princese Karolīna Amidala viņu ķircināja.
  Jauneklis dusmās kliedza:
  - Un ja tā! Dzīvnieks, kurš nogalināja cilvēku, nav cienīgs dzīvot!
  - Bet tev ir konkurenti, paskaties šeit. - Princese Kerolaina norādīja uz augšāmcēlušos zvēru, kas atgādināja stāvus krokodilu ar ziloņa purnu. Šis puisis arī vēlas cīnīties!
  Komentētājs paziņoja:
  - Tātad divi cilvēki uzreiz izteica vēlmi iesaistīties cīņā, tad vispirms jācīnās vienam ar otru.
  Sabiedrība atzinīgi novērtēja šo lēmumu, vairāk briļļu un vairāk asiņu!
  Karotājs Vits skatījās uz briesmoni ar stumbru, kas pārklāts ar zvīņainām bruņām, pirmajās sekundēs tas nepatīkami iesūca vēderā. Tad jauneklis pārvarēja sajūsmu, lai gan ienaidnieks neapšaubāmi bija bīstams.
  - Tev iedos standarta ieroci! - komentētājs ar vēsu balsi paziņoja.
  Karotāji paklanījās pēc ieraduma. Tad viņiem iedeva zobenu un vairogu. Tad Vitu sagaidīja vēl viens pārsteigums, viņam tika pasniegts viens zobens labajā rokā, un ienaidnieks saņēma divus uzreiz, paņemot bagāžniekā otru ieroci.
  - Tas nav godīgi! - protestēja jauneklis. - Divi asmeņi pret vienu.
  - Šis ir līķis-sūcējs, viņš kaujās vienmēr izmanto degunu. Tāda paraža! - atbildēja kāds neredzams komentētājs, neslēpdams balsī nicinājumu, ieročus nodeva skaistas, gandrīz bezsvara meitenes, ļoti līdzīgas nimfām. Skatoties uz viņiem, Vits (topošā Palpatīna) sajuta kaislīgu vēlmi, un viņam bija liels kauns, ka viņa spriedze tiks pamanīta. Tāpēc viņš runāja ar dusmām.
  - Tāpēc iedod man otru zobenu neveiklā vairoga vietā. - Es negribu būt stulbs.
  - Tev ir tādas tiesības! - Teica, nedaudz podrev, komentētāj.
  Nimfa pasniedza jauneklim otro zobenu un ar patosu sacīja:
  - Cīņas bruņinieks, neapkauno godu.
  Komentētājs vēlreiz paziņoja:
  - Tiesības nogalināt vai apžēlot pieder cīnītājam, kuram pieder uzvarošs ierocis! Un arī sabiedrībai. Es domāju, ka tas ir jāņem vērā.
  - Es noteikti piebeigšu pārdrošo skaisto vīrieti. - teica Corpsesucker.
  - Bez āmura kalšanas jūs pili nesadalīsit! - Runāja, asprātīgs aforisms Vits.
  Viņi piecēlās kājās, krokodila zilonis bija daudz lielāks par puisi, un sāka gaidīt signālu.
  Viegla kā spalva, nimfa pielidoja viņam klāt un noskūpstīja jaunekli uz sārto vaigu.
  Vits nosarka un paspēra pussoli, tajā brīdī atskanēja kaujas signāls. Līķu ēdājs metās viņam virsū, vicinādams zobenus, un viņš gaidīja, ka to nekaunīgi paņems. Jaunais vīrietis bija modrs, un, lecot sāņus, un izejot spārdīja. Sitiens krita pa vairogu, tas noskanēja ar nejauku skaņu.
  - Čau puisis! Rūpējieties par saviem apaviem, tie ir skaisti.
  Jaunais Vits ļoti nožēloja, ka nenovilka kedas, tās bija dāvana dzimšanas dienā, neparasts krāsojums un, neskatoties uz spēcīgo ādu, nevēlējās tās sabojāt. Viņš ir nabaga sievietes dēls, dārgie labie apavi. Un viņš Vits joprojām ir zēns, lai viņš nevilcinās staigāt basām kājām.
  Cīņa turpinājās, tad jauneklis atzīmēja, ka ienaidniekam ļoti veikli pieder viņa bagāžnieks. Cik ātri zobens kustas, kamēr rokas nav tik kustīgas, un pat garuma pārākums.
  - Visu mūžu es sapņoju jāt uz ziloņa, nevis cīnīties. Tu jau esi pretīgs.
  Atbildot uz to, aizsmakusi čīkstēšana:
  - Kas cilvēkam nepatīk. Lūk, cik zemāka ir jūsu rase.
  Vits turpināja mainīt trajektoriju, izdarīja dzirnavniekam, kas bija viens no efektīvajiem trikiem
  Kendo, taču acīmredzot prasmīga cīnītāja slava pretiniekam nenāca velti. Viņam izdevās visu atvairīt un pat pats izdarīja jūtīgus sitienus. Šeit, piemēram, viens no uzbrukumiem trāpīja Vitam pa krūtīm, tika pārgriezts T-krekls, jaunietis izdarīja atspērienu, tik tikko izvairoties no nopietnas sakāves. Divgalvainais krievu ērglis tika bojāts, pārgriezts uz pusēm.
  - Tas ir nelietis! - Vits teica un izpildīja "Butterfly" tehniku, bet atkal visi uzbrukumi izrādījās tādi
  atvairīja. - Deguns velns.
  Viņš atkal tika ievainots, saskrāpējot roku, pēc tam iesitot plecā. Vits atkāpās, viņš pēkšņi saprata, ka bezcerīgi zaudē kauju, saskaroties ar prasmīgāku ienaidnieka partneri nekā viņš pats. Turklāt jauneklis vēl nebija pārāk pieredzējis kendo.
  Princese Karolīna arī bija noraizējusies:
  - Es esmu pēdējais muļķis, kurš neapturēja manu draugu. Šajā Visumā viņš ir pilnībā
  Citplanētietis, un nolika galvu nav zināms par ko.
  Viņa gribēja izlēkt no arēnas. Šeit, kā laime, uzradās pazīstams burvis.
  - Kāds skaistums, tas nav viņam šaut no nūjas vai vicināt kājas. Es pazīstu Corpsesucker! Ko, viņš noteikti nogalinās un pat ņirgāsies par līķi. Tātad, vai jums tas patīk vai nē, jums būs jāpadodas man.
  - Nekad! Princese Karolīna teica.
  Spēka tumšās puses burvis šņukstēja:
  - Šajā gadījumā jūs var pārdot pulkam, un jūs dienēsit divdesmit karavīru dienā. Vai, gluži pretēji, uz kunga harēmu, kur jūs ir tūkstošiem un jūs novīstīsit no melanholijas un atturības.
  Princese drosmīgi iesaucās:
  - Es kļūšu par karotāju!
  Burvis ķiķināja:
  - Jūs esat trausla meitene, kurai nepieder elementāri burvju triki. Jā, jūs tiksiet sadedzināts pirmajā kaujā.
  Karolīna bija aizvainota:
  - Slavas meistars mani iemācīs! Un jā, es esmu fiziski spēcīgs!
  Burvis pretīgi iesmējās:
  - Slavas meistars? Un jā, viņa ir egoiste. Maz ticams, ka viņai izdosies kaut kas vērtīgs. Tāpēc es varētu padarīt jūs par sievu un nodot savas prasmes kā dzimtā.
  Princese ironiski pasmaidīja.
  - Vai vēlaties kļūt par dievu?
  Burvis pompozi iesaucās:
  - Kāpēc ne! Ka es esmu sliktāks par citiem pretendentiem?
  Karolīna sirsnīgi un ar nicinājuma izteiksmi teica:
  - Tu esi pretīgs. Es ienīdīšu tavu pieskārienu.
  Kārdinātāja acīs iemirdzējās sārtināta gaisma.
  - Nu, es to atcerēšos.
  Kamēr viņi runāja, Vitam pieauga brūces. Jauneklis atkāpās, viņam jau sāka reibt galva no asins zuduma. Līķa sūcējs izdarīja vēl vienu izrāvienu, šausmīgs šūpoles gandrīz nogrieza galvu, pārgrieza puisim vaigu.
  - Viņš teica nelietis. - Cīņu laikā vienai no viņa sporta kurpēm atsprāga Velcro.
  Un kurpes knapi der. Taču spējīgu jaunekli pārsteidza iedvesma, strauji uzlecot. Viņš pamāja ar kāju, un kedas kā akmens no stropes ielidoja Līķa ēdāja purnā, ar kniedēm ietriecoties acī pret radžoto papēdi. Viņš auroja, uz mirkli novērsis uzmanību.
  Vits izpildīja vienu no grūtākajām džedaju Kendo gājieniem, Triple Fan, un nogrieza briesmonim stumbru. Izplūda asiņu strūklaka, un Līķu ēdājs atkāpās, kājas plaši izpletusi. Viņa kaklā atrauga briesmīga rēkoņa.
  Vits nikni paskatījās.
  - Ienaidnieks atrodas uz pilnīgas iznīcināšanas robežas! es uzvarēšu!
  Jauneklis uzbruka ienaidniekam, ar vienu zobenu viņš nebija briesmīgs. Līķa sūcējs atkāpās, sastinga un izlaida sitienus. Drīz viņš guva vairākas smagas brūces un nometa zobenu. Tad viņš reaģēja tikai konvulsīvi, pagriežot vairogu. Satraukumā Vits izpildīja dakšas paņēmienu, iedurot ienaidniekam vispirms galvā, uz ko izdevās noreaģēt, un pēc tam vēderā. Punkcija bija dziļa un iznāca zarnas. Tad, redzot, ka ienaidnieks beidzot ir novājināts, Vits veica "otas" paņēmienu un caurdūra viņam galvaskausu. Viņš sabruka miris.
  - Cīnītājs Vits, saukts par spoku, uzvarēja. Viņa pretinieks Trubosos, kurš sasit stumbru, ir gandrīz miris. Tagad uzvarētājam jauneklim ir tiesības viņu piebeigt vai nē.
  Pūlis bija skaļš, daļa derību uzvarēja un daļa zaudēja, taču visi bija ārkārtīgi izslāpuši pēc asinīm.
  Vienoti, mežonīgā impulsā un satracinātā saucienā:
  - Sit viņu! Nogriez galvu un pakārt uz mieta! - Viņi kliedza. "Tā ir paraža rīkoties ar zaudētājiem.
  Vits pakratīja galvu, kaujas karstumā viņš joprojām varēja nogalināt, un tāpēc, kad viss bija beidzies, viņa dusmas izgaisa. Viņa noteikumos neietilpst aukstasinīgi nogriezt galvu un joprojām to ļaunprātīgi izmantot. Jauneklis nolieca savu gaišo galvu un stingri sacīja:
  - Nē, es nenogalināšu bezpalīdzīgu radījumu.
  - Iznīcini to! Pabeidz to! - pūlis turpināja kliegt, un dažādas ekstremitātes uzlēca. Un čīkst - Dod mums prieku!
  Topošais imperators Palpatīns parādīja nedzirdētu muižniecību:
  - Ienaidnieks ir uzvarēts un pat kropls, ko gan vēl vajag!
  -Tavs draugs ir stulbs. Atstājot Corpsesucker dzīvu, viņš padara sevi par mirstīgu ienaidnieku.
  Viņš nepiedos pazemojumu un stumbra zaudējumu. - teica burvis ar sarūsējušu sēkšanu. Kāpēc tu esi stulbs. Nevajag kliegt, pabeidz?! Viņš jūs uzklausīs!
  - Man ir pietiekami daudz asiņu! - meitene-princese atbildēja. - Un kāpēc jūs visi esat tik nežēlīgi? Vai tiešām nav cita veida, kā izklaidēties?
  Burvis, kura maskēšanās bija paslēpta zem halāta, šņāca:
  - Bet kā?
  Karolīna, tik tikko slēpdama savu aizkaitinājumu, atbildēja:
  - Dziesmas, piemēram, lai klausās! Vai arī māksliniecisko skaitļu izpildījums, visādas izklaides programmas, tas ir iespējams ar dzīvniekiem.
  Burvis, kura seja ir apslēpta, bet degošās galvas joprojām spīd cauri tumsai, dziedāja:
  - Kas tas par bootleg? Nē, tas nav interesanti! Visādas buffuns un buffoons nevar aizstāt brilles asinis.
  Princese savilka seju grimasē.
  - Tiešām?
  Burvis, saraucis pieri un dzirkstošs, rūca:
  - Un kas tie par dziedātājiem ar skārušo rīkli. Ar burvju un burvju palīdzību jūs varat atjaunot jebkuru mūziku un balsi. Mēs to varam. Un, ja mēs gribam, tad kailā stunda dejos.
  Burvis pacēla garu, nagainu pirkstu.
  -Nē, meitene nopietna gladiatoru cīņa ir vislabākā.
  Princese Karolīna tam kategoriski nepiekrita, taču neiebilda.
  Vits Tālers saņēma naudu par cīņu, vienlaikus kaut ko nogriežot izlozē. Tad jauneklim, kurš vēl nebija izgājis no iepriekšējās kaujas, un ievainotajiem nācās cīnīties ar
  Lauvas mutants. Bet, ja plēsējs visas brūces bija sadziedējis ar burvju palīdzību, tad jauneklis iznāca svaigos griezumos. Vits novilka griezto T-kreklu un novilka kedas, uzmanīgi noliekot tās malā, abās rokās paņemot zobenu. Puskails uzrullētos džinsos viņš princesei Kerolainai šķita īpaši izskatīgs. Uz reljefa rumpja bija redzami plati griezumi. Zēns paraustīja cīpslainos plecus, cenšoties panākt, lai sāpes kalpotu viņa niknumam. Viņa basās kājas juta mākslīgi apsildāmās grīdas karsto virsmu.
  Vits Tālers atlaida skūpstu. Skatītāji sasita plaukstas.
  Skaļi ievaidējās:
  - Nevajag iepazīstināt cīnītājus! Lai cīņa ir interesanta!
  Lauva, negaidot bugli, lēca, cenšoties ar zobenu ilkņiem izkliegt ienaidnieku. Viņam tas neizdevās, atsitoties, Vitam izdevās trāpīt ar papēdi acī. Zvērs kļuva nikns, metās uz priekšu un paklupa uz zobena astes. Šeit gladiatoru zēns jau bija pārsteigts - asinis, kas iepriekš bija sarkanas, kļuva zaļas.
  - No kā tas viss? - jautāja pārsteigtā princese Kerolīna.
  - Tas liecina, ka zvērs kļuvis sīkstāks un stiprāks, pieaugusi pielāgošanās spēja. - burvis drūmā tonī atbildēja.
  Meitene izdarīja nepārprotamu secinājumu:
  - Tas ir slikti!
  Burvja balss kļuva daudz jautrāka:
  - Kāpēc! Tavs puisis ir lielisks cīnītājs, vienkārši lamāties būs interesantāk.
  Pūķa lauva turpināja lēkt, ignorējot asinis, tas bija ļoti ātrs un jauniešiem tik tikko bija laiks izvairīties. Šeit Vits veica kūleņus, lēkādams: kā akrobāts, tad nirstot kā lāpstiņa, viņš pārrāva lauvas vēderu. Šķita, ka ilkņotais terminators tam nepievērsa uzmanību, turpinot vajāt jauno vīrieti ap gredzenu.
  - Sasodīts! - Vits aizkaitināts teica. - Jūs, ka asmens neņem.
  No asins zuduma jauneklis sāka nogurt. Ar precīzu sitienu viņam izdevās izdurt lauvas aci, taču pat ar vienu aci plēsējs palika bīstams un, noķēris brīdi, sāpīgi iecirta nagaino ķepu ribās. Nagi atstāja sešas dziļas svītras.
  - Tas ir nelietis! Noplēš gaļu! - iesaucās jauneklis.
  Likās, ka lauvai no asins zuduma jau sen vajadzēja novājināt, taču viņa uzbrukumi kļuva arvien straujāki. Vairākas reizes ilkņi gandrīz iedūra presi, un viens iedūrās Tālera krūšu muskulī, to smagi saskrāpējot. Jaunais vīrietis sastinga, un zobi viņam zibēja pāri,
  iestrēdzis viņa plecā. Vits bija nosvīdis, asiņains un paspēja izlīst un pat ar asmeni pārcirst rīkli. Zvērs asiņoja, galvenā artērija bija salauzta, taču ātrumu nezaudēja.
  - Tu esi kā zombijs, lai cik reakcijas būtu. Varbūt tu neesi īstā lauva. - jauneklis teica.
  Viņš veica mēģinājumu pretuzbrukumā, lai izsist pēdējo aci, taču netrāpīja, atstājot vēl vienu asiņainu svītru uz purna. lauva
  atkal paspieda viņam ķepu.
  - No kurienes tādi nāk? - Izmisumā jauneklis ar visu spēku trāpīja pretiniekam pa ilkņa zobenu. No spēcīga trieciena kauls saplaisāja, un no tā izplūda balta sula.
  - Ege! - Ar ārkārtīgi apmierinātu toni teica burvis. - Šķiet, ka tavs draugs ir nolēmis uzasināt asmeni, jebkurā gadījumā var just nopietnu augstprātību.
  - Ko tu gribēji? Vitka ir gudrs bērns. - Princese Leia atbildēja, drīzāk murrājot.
  Nākamais sitiens, beidzot nocirta ilknis. Zvērs sāka griezties uz vietas, it kā būtu zaudējis orientāciju. Vits spiedās tālāk, viņa sitieni kļuva arvien asāki, redzot, ka lauva mutants peld, jauneklis piedeva enerģiju.
  - Kāda lauvas gaļa, nepatīk! - kliedza kāds drosmīgs puisis.
  - Uzveic viņu Viteku, tu esi tik seksīga. Princese Karolīna kliedza.
  Jauneklis trāpīja pa otro ilkni, jo mērķis bija ērts. No pirmās reizes kauls nepadevās, un man tas bija jāpievieno. Beidzot šis punkts sabruka, lauva bija nepārprotami apmulsusi.
  - Kā tu tagad bez ilkņiem tikai liels kaķis, nolemts nāvei! - nikns sacīja Vits.
  Zobu griešana un vaidēšana bija viņa atbilde. Cīņa turpinājās buffonish manierē, lauva-pūķis kustējās it kā uzbrūkot, taču tā kustības zaudēja asumu. Savukārt zēns, jūtot spēka pieplūdumu
  nepārtraukti pretuzbrukumā un beigu beigās iedūrās pēdējā acī. Šoreiz asmens, šķiet, ir iegājis daudz dziļāk un sasniedzis smadzenes.
  - Bravo, saslapini! - iesaucās princese Karolīna.
  Visa zāle apvienojās korī.
  - Pabeidz viņu, pabeidz viņu!
  Jaunais gladiators vēlreiz iespēra ar kāju un, lecot aiz muguras, spārdīja no apļveida krustojuma. Likās, ka lauva mutants zaudē orientāciju, vairākas reizes bakstīdams savu purnu. Beidzot, kad zēns bija pieradis, viņš iegrūda asmeni krūtīs un mēģināja iedurt viņu dziļāk, līdz pašai sirdij. Spīļotās ķepas ietriecās ribās, tās saskrāpējot, pēc tam iedūrās gaļā, taču Vits spītīgi neatlaida asmeni, lai gan tika burtiski saplēsts gabalos. Šeit visu jau izlēma griba, nagi turpināja skrāpēt un plēst jauno miesu.
  - Nomet to! Princese Kerolaina iesaucās. Viņas sauciens palika viens.
  - Noved to līdz galam! - pūlis rēca.
  Beidzot saniknotā Vita asmens iedūrās sirdī, un zvērs nomierinājās, pēdējo reizi pārlaidis nagus pāri ilgi cietušajai gaļai.
  - Nu, šķiet, viss! Jaunais vīrietis izvilka elpu. - Tumsas radījums ir iemests putekļos.
  Burvis komentētājs paziņoja.
  - Atkal uzvarēja Vits - nāves spoks; arēnas uzlecošā zvaigzne. Viņš saņems nopelnīto balvu.
  Pēc šīs frāzes Tālera redzējums izklīda kā migla, kad tika palaists spēcīgs vēja tunelis.
  Un no šīs miglas nāk cauri ... spēcīga, gara vīrieša figūra vai humanoīds radījums kapucē. Atskan čīkstoša balss, ļoti līdzīga tā burvja balsij sapnī.
  - Tu labi cīnījies Vit... Es saskatu tevī dzimuša karotāja prasmes!
  Tālers piecēlās. Miega laikā viņa brūces gandrīz sadzija, un rētas kļuva bālas un kļuva mazāk pamanāmas.
  Jauneklis sacīja, pastiepdams roku pret vīrieti:
  Es pateicos jums, ka izglābāt mani, kungs...
  Vīrietis rupji atmeta savu jauno plaukstu un nošņāca:
  - Nē paldies! Visa pateicība ved uz žēlastību un vājumu!
  Vits piespieda pasmaidīt un nomurmināja:
  - Bet tu izglābi manu dzīvību... Tātad, man kaut kā jāpateicas!
  Vīrietis pēkšņi atmeta kapuci. Jauneklis ielūkojās atvērtajā sejā. Vīrietim bija dižciltīgs izskats, viņš izskatījās nedaudz pāri četrdesmit, spēcīgs kakls un krokaina, īsa bārda. Acu izskats ir ļoti valdonīgs, uzreiz ir skaidrs, ka viņš ir pieradis komandēt, un viņa vaibsti ir gribasspēki, spēcīgi.
  Lai gan šis kungs Vitam bija svešs, jaunajam vīrietim šķita, ka viņš viņu jau kaut kur redzējis. Lai gan ir ļoti grūti aizmirst tik izteiksmīgus un gribasspēku sejas vaibstus, karalisko stāju, lineāla acis no šūpuļa. Bet tajā pašā laikā, neskatoties uz cēlo izskatu, balss ir aizsmakusi, šķebinoša, it kā saplēsta, neskatoties uz skaļumu.
  Vīrietis paskatījās uz Vitu un, nemainīdams stingro sejas izteiksmi, sacīja:
  - Es tevi izglābu nevis mīlestības dēļ, bet tāpēc, ka tu man esi vajadzīga!
  Runātāja acis iemirdzējās.
  -Es ņemšu tevi par savu mācekli, un atklāšu spēka zināšanas, par kurām džedaji neuzdrošinās sapņot... Bet zini, ka moku pagrabā piedzīvotais joprojām ir ziedi, salīdzinot ar to, kas tevi sagaida!
  Vits piecēlās un izlēmīgi teica:
  - Esmu gatavs! Gatavs uz visu - vienkārši izglāb Karolīnu!
  Vīrietis šņāca ar vislielāko nicinājumu.
  - Pieķeršanās ir vājums! Lielākais vājums, ko Sith var atļauties! - Te melnā valdnieka balss kļuva draudīgāka. - Precīzāk, viņi nevar, viņiem nevajadzētu to atļauties, bet ... Savādi, ka es atbrīvošu Karolīnu no verdzības! Tikai apmaiņā pret tavu pilnīgu paklausību, lai tu zvēr, ka īstajā laikā izpildīsi pilnīgi jebkuru manu pavēli!
  Vits paklausīgi nometās ceļos un nodeva lielu zvērestu.
  Un tad vīrietis teica:
  - No šī brīža tavs jaunais vārds ir Dārta Sidiousa! Es esmu Dārta Plāga ir jūsu skolotājs un meistars!
  Kopš tās dienas Vits jeb tagad Dārta Sidiousa sāka trenēties zobenmešanā un tumšajā varā. Nežēlīga un nežēlīga doktrīna. Taču jaunais melnais kungs sevī sajuta strauji augošu spēku. Viņš kļuva stiprāks un izsmalcinātāks ar katru dienu, nedēļu un mēnesi.
  Dārtam Plagueisam papildus sapnim par nemirstību bija plāni atjaunot Situ valdīšanu. Vits Tālers nomainīja savu vārdu uz Palpatine un nedaudz mainīja savu izskatu, kā arī pirkstu nospiedumus. Viņš kļuva par citu cilvēku, aizstājot līdzīgu cilvēku no dižciltīgas Palpatīnu ģimenes.
  Viņš sāka veidot nesteidzīgu ierēdņa karjeru, vienlaikus uzlabojot savas tumšās varas meistarību. Turklāt Dārts Plagueis, kuram bija pilnīgi juridisks liela uzņēmēja statuss, turēja savu vārdu.
  Pēc karaļa nāves viņa jaunajam dēlam tas izdevās. Darts Plagueis pamudināja hutu uzbrukumu pilij. Mantinieks, viņa māsa, brālis un tēvocis tika nogalināti.
  Pēc tam pils apsardzes ģenerālkapteinis troņoja tautas vidū populāro Karolīnu.
  Vairāki nebrīves gadi tikai rūdīja spēcīgu sievieti, un viņa sāka valdīt vēl stingrāk. Un viņas meita Serafima, kas tika uzaudzināta klosterī, kļuva par Naboo valstības mantinieci.
  Lai gan bijušais mīļākais atgriezās pie varas, Palpatīns bija spiests slēpt savu identitāti un pagaidām palikt malā. Lai gan viņa ietekme valstībā pastāvīgi nostiprinājās.
  Ģenerālkapteinis drīz nomira - acīmredzot no negadījuma, bet aiz tā stāvēja Palpatīns. Un drīz Sith Lord pieprasīja no Vita Tālera upurēt savu pirmo mīlestību - karalieni Karolīnu.
  Tas notika nāves duelī ar Plagueis. Turklāt spēki bija aptuveni vienādi. Kad abi siti bija noguruši no kaujas, Palpatīna piekāpās un nomurmināja:
  - Es nogalināšu savu mīlestību un tajā pašā laikā cilvēka paliekas, kas manī joprojām kūp! - Te melnais kungs pacēla balsi un izlēmīgi piebilda. - Bet es zvēru, es tev to nepiedošu un noteikti iznīcināšu!
  Vēlme atbrīvoties no tiem, kuriem ir augstāks statuss, ir raksturīga Sith dabai. Mans nesasniedzamais spēks rada jūsu skaudību; mana gudrība baro jūsu slāpes pēc zināšanām; mani sasniegumi izraisa kaislīgu vēlmi tos atkārtot! - Dārta Plagueis teica Dārtam Sidouam un smaidot turpināja. - Nogalinot sev tuvākos un mīļākos cilvēkus, tu atklāsi sevī neaptveramu spēka avotu. Jūtu, ka kļūsi par dižāko no sitiem - kad iznīcināsi pēdējo cilvēcisko vājumu sevī!
  
  
  BRĪVĀNI DZIMUSI
  - Reiz bija kāds Gaisa spēku pulkvedis, kurš Afganistānas kara laikā saņēma smagu lādiņu triecienu. Un viņš zaudēja iespēju radīt pašam savus bērnus, lai gan ļoti gribēja. Sieva ļoti mīlēja pulkvedi un devās viņam pretī, viņi uzņēmās divu spēcīgu zēnu audzināšanu no bērnunama. Viņu adoptētājs viņus audzināja kā spartiešus. Bet tomēr tas nebija tas. Puiši izauga spēcīgi, veseli, taču īpašas superspējas neizrādīja.
  Un vecmāmiņa Vanga pareģoja pulkvedim, ka viņa pēcnācēju pārstāvis kļūs par dīvainā un visuma likteņa tiesnesi. Tad pulkvedis nolēma doties pie vienas slavenas burves, lai viņa palīdz viņa sievai brīnumainā veidā palikt stāvoklī.
  Burvei tiešām bija ievērojamas spējas, bet būtībā viņa bija augstākā līmeņa šarlatāne. Viņa paziņoja, ka varētu to izdarīt un uzdāvināt pulkvedim dēlu, taču pieprasīja kolosālu naudas summu.
  Pulkvedim bija daži nekustamie īpašumi Maskavā, kā arī vērtīgas trofejas, kas tika atgūtas kara laikā ar dušmaniem un čečeniem.
  Viņš savāca šo mežonīgo summu - pusotru miljonu dolāru... Tas ir pat pārsteidzoši, ka pieredzējis cilvēks un tā nopirka maldināšanu. Bet acīmredzot burvei bija nopietna hipnozes dāvana, suģestija, prasme, ko apmānīt pats Kašpirovskis vai pasaules līmeņa politiķis apskaustu.
  Burve tikmēr veica ļoti krāsainu iestudētu rituālu, triviāli iemidzinot pulkveža sievu. Un tad viņa vienkārši ievadīja sēklu no donora Venēras klēpī.
  Ne pārāk sarežģīta izrādījās krāpniecība. Bet efektīva. Sieva, (tāpat kā Jaunava Marija), nevainojami ieņēma bērnu - starp citu, viņa palika jaunava, tāpēc vīrs traumas dēļ pilnībā zaudēja vīrišķo spēku.
  Visi bija apmierināti un tieši laikā sieviete tika atbrīvota no veselīgas meitenes nastas. Viņa tomēr izrādījās pilnīgi atšķirīga no sava brunetes tēva un tumšmatainās mātes. Bet tēvs, kaut arī rēķinājās ar dēliem, mīlēja savu meitu. Tikai savā veidā, audzinot viņu par spartieti - rūdīšanu un apmācību.
  Meitene strauji attīstījās, demonstrēja augstas tieksmes un spējas. Īpaši fiziskās. Viņas mati ir biezi, viļņaini, zeltaini un brīnišķīgi skaisti.
  Bet, kad meitene, būdama basām kājām, sāka skriet pa janvāra sniegu - tradicionāli mostas puspiecos no rīta -, notika notikums. Tā parasti sākās viņas diena. Tāds rīta skrējiens, vēl rītausmas tumsā. Diezgan spartiski.
  Viņa skrēja tradicionālos desmit ar pusi kilometrus jebkuros laikapstākļos, lai gūtu možuma lādiņu visai dienai. Protams, tas ir tikai apmācības sākums, jo Vladlens (vārds par godu Ļeņinam un Staļinam!) nopietni nodarbojās ar cīņas mākslu. Viņa pat startēja sacensībās - pārspēja meitenes, lai būtu lielākas un vecākas par viņu.
  Bet viņa joprojām ir apmēram desmit gadus veca meitene, un viņa skrien tikai peldbiksēs. Un zelta mati ir kā liesma. Un sasodītais maniaks gaida bērnu slazdā. Acīmredzot viņš slazdu sagatavoja iepriekš, jo meitene steidzas tik ātri, ka ne katrs pieaugušais paspēs.
  Meitenes ceļā gulēja vairākas labi nomaskētas lamatas. Situāciju pasliktināja tas, ka sniga un visas pēdas bija aizsegtas. Un Vladlena, meitene, kura jebkuros laika apstākļos steidzās basām kājām un puskaila, pat priecājās par šādu ekstrēmu. Galu galā grūtības tikai rūda, un tas, kas mūs nenogalina, tikai padara mūs stiprākus.
  Slazds nostrādāja, stipri saspiežot meitenes kāju. Par laimi, trenējoties, kauli bija pietiekami stipri, lai neielauztos lāču slazdā.
  Bet Vladlens veica pamatīgu remontu. Un tas ļoti sāpēja. Un nelietis mēģināja iemest un izvarot karatē meiteni. Vladlens uzreiz reaģēja, ar papēdi sasita zodu. Bet noziedznieks bija spēcīgs. Šņukstēdams viņš atlēca atpakaļ, berzēdams savu sasitušo žokli. Tad viņš izvilka nazi.
  Meitene neapbruņota un gandrīz kaila nokļuva slazdā pret maniaku ar garu nazi.
  Sekoja plašs uzbrukums, un Vladlens noliecās un trāpīja ienaidniekam ar galvu saules pinumā. Nazis izgāja cauri, saskrāpējot meitenes muguru. Vladlens pārtvēra otu un mainīja sitiena virzienu. Gals iedūra noziedzniekam tieši kaklā. Maniaks aizrijās ar savām asinīm un pēkšņi izbeidzās.
  Un meitene, izdarījusi savu pirmo atriebību, iesaucās:
  - Tas ir pabeigts!
  Neskatoties uz to, tā bija slepkavība, un slazdā esošā kāja tika nopietni ievainota.
  Diemžēl maniakam bija ļoti ietekmīgi vecāki, un Vladlenam bija nopietnas nepatikšanas. Viņai tika veikts mēģinājums, un viņu mājā tika iestādītas narkotikas. Pulkvedim bija jāsūta meitene uz tālākām vietām. Uz krievu cīņas mākslas skolu Sibīrijā.
  Tur, dziļā pazemē, Rodnovers dzīvo un kalpo gadsimtiem ilgi.
  Tomēr tas pulkvedi neglāba. Viņu nošāva snaiperis, un viņa sieva tika arestēta apsūdzībās par narkotiku kontrabandu. Šķiet, ka kāds patiešām izrēķinājās ar ģimeni. Arī jaunākais brālis tika arestēts, vecākais brālis, par laimi, jau bija dienējis armijā. Četrpadsmit gadus vecs zēns tika nosūtīts uz nepilngadīgo koloniju. Arī izrakstītās zāles.
  Lai gan lieta sākotnēji bija viltota. Bet, par laimi, saskaņā ar jaunajiem likumiem viņam nevarēja dot vairāk par sešiem gadiem.
  Māte bija sportiska sieviete un arī trenējās kā spartiete. Tāpēc sieviešu kolonijā viņa drīz vien ieguva autoritāti un varēja iegūt labu darbu. Arī jaunākais brālis, spēcīgs un labi apmācīts kaujas tehnikā, kļuva par vienu no cīnītājiem, pēc tam viņš kļuva par vienības komandieri. Pēc vienas trešdaļas termiņa izciešanas viņš nosacīti tika atbrīvots no pirmstermiņa. Krievijā likumi nepilngadīgajiem likumpārkāpējiem ir humāni, un varētu pat teikt, ka paveicās, ka viņš pirmajā ceļojumā devās tikai četrpadsmit gadu vecumā.
  Kopumā tas, ka pulkvedis pēc tradīcijas bija dedzīgs spartiešu izglītības cienītājs, neapšaubāmi nāca par labu viņa ģimenei. Stiprie cietumā ir samērā labi, bet vājie un tronī ir nerelatīvi slikti! Bērns izgāja cauri zonai, nekaitējot sev, un pat ieguva augstāko juridisko (!) izglītību. Acīmredzot viņu neaizrāva zagļu romantika, un laiki ir mainījušies - būt par bandītu ir izgājis no modes. Drīzāk tas piesaistīja biznesu.
  Juridiskā izglītība uzņēmējam ir ļoti svarīga. Ar māti situācija bija sarežģītāka - viņa tad ir pilngadīga, un noziegums viņai tika uzkārts safabricētā lietā. Burtiski sindikāta organizētājs dopu pārvadāšanai un tirdzniecībai. Un to ir gandrīz neiespējami pārdomāt. Tik daudz augstāku rangu tad izrādīsies muļķi.
  Bet mātei izdevās panākt, ka viņa tika pārcelta uz labu zonu pie Kaspijas jūras, un tur viņa ieguva darbu kā obshchak aizbildne. Cietuma sargs uzrakstīja vairākas grāmatas un pat filmējās filmās. Kāpēc ne?
  Viņa ir slaida pāri saviem gadiem, fiziski spēcīga, skaista sieviete ar izteiksmīgu seju un vīrišķīgu zodu.
  Tātad principā viņa nesēdēja slikti zonā, viņa neizslēdzās no dzīves. Un pat ieguva pēcnācējus. Zēns trenējās no šūpuļa un paspilgtināja cietuma ikdienu. Taču, kā jau krusttēvam pienākas, mamma nestrādāja, tāpēc bija daudz brīvā laika.
  Vladlens atgriezās septiņus gadus vēlāk - izturējis augstākā līmeņa iesvētību cīņas mākslā. Lai gan atriebības draudi vēl nav pilnībā pārgājuši, karotāja tikai nomainīja uzvārdu uz Šamanovu - atstājot savu iepriekšējo vārdu.
  Tā kā viņas tēvs patiešām bija draudzīgs ar pazīstamo ģenerāli Šamanovu, uzvārda maiņa izvērtās diezgan simboliska.
  Vladlenam, kura spējas ir fenomenālas un skola ir ļoti skarba un tajā pašā laikā diezgan racionāla, cīņas mākslā nebija līdzvērtīgu. Viņa apguva savdabīgo krievu cīkstēšanās stilu. Cīņas nosaukums, protams, nosacīts, vai tāds kā Ruskundo.
  Vladlens apguva Tehwando līdzīgu cīņas mākslu - ļoti attīstītu sitienu tehniku, ar krievu dūrēm, Aikido līdzīgu cīņu - metienu paņēmienus un pretinieka inerces izmantošanu, no Taiboksa - elkoņus, ceļgalus, galvas sitienus. Rodnoverie radīja sinkrētisku cīņas mākslu, kuras tehnikas tika slīpētas gadsimtiem ilgi, un burvju meistari pārņēma visu labāko no citām tautām un skolām.
  Protams, Vladlens Šamanova tika mācīta, un ieroču glabāšana ... Bet nav iespējams visu zināt un apgūt. Īstam cīņas māksliniekam arsenālā jābūt lietpratīgam visā, bez izņēmuma. Taču atsevišķi triki un to čipi darbojas izcili.
  Vladlenai visvairāk patika cīnīties ar kājām un ar kailiem pirkstiem mest nāvējošus priekšmetus, lai gan viņa, iespējams, bija spēcīga visā.
  Meitene, kuru sauca par karatē, lai gan viņa nemaz nemācās karatē, atvēra savu skolu. Viņa startēja dažādos konkursos, bet netiecās pēc slavas un tituliem.
  Lai gan viņa piedalījās dažās komerciālās sacensībās un pat pagrīdes cīņās bez noteikumiem, viņai vajadzēja naudu.
  Būdama vēl ļoti jauna meitene, Vladlena nesteidzās precēties un iegūt pēcnācējus. Viņa pilnveidoja sevi cīņas mākslās un mācīja tās bērniem. Īpaši lielas cerības izrādīja Volka Rybachenko. Starp citu, viņš arī ārkārtīgi veikli ar kājām meta asus priekšmetus. Karatē puika (atkal iesauka, kam nav nekāda sakara ar realitāti!) solījās izaugt par lielāko meistaru.
  Un tad pēkšņi Volka tika uzaicināts darboties filmās, un viņa brālis Oļegs Rybachenko un pati Vladlen Šamanova devās viņam līdzi. Un tas ir cits stāsts.
  
  
  AMATIERIS
  Tas ir reālistiskāk un ticamāk. Proti, Staļina ķermenī ienāca visparastākā un parastā cilvēka gars. Un tā kā viņš bija tikai vidusmēra cilvēks, iedzīvotājs. Un viņš zināja tikai to, ka Hitlers streiks 1941. gada 22. jūnijā, un rezultāti bija katastrofāli.
  Vācieši spēja ieņemt Maskavu, un viduvēju slepkavu vienkārši saindēja viņa paša svīta. Taču pēc galvaspilsētas krišanas jau bija par vēlu kaut ko labot. Japāņi trāpīja Tālajos Austrumos, Turkije no dienvidiem. Arī Kaukāzs krita.
  Un Staļinu sākotnēji kā kompromisa figūru nomainīja Molotovs. Bet tad ambiciozā Berija iebāza galvu. Un Žukovs viņu pārtvēra. Un sākās strīds. Īsāk sakot, vācieši devās uz Urāliem vasarā un pēc tam, savienojoties ar japāņiem, apspiežot visas pretestības izpausmes.
  Bet Rietumos karš turpinājās. Amerikāņi vilcinājās - Frenklins Rūzvelts, kā jau gaidīts, pievilka līdz pēdējam. Jau 1941. gada Ziemassvētkos vācieši uzbruka Gibraltāram. Līdz tam laikam tika uzņemta Maskava un Ļeņingrada, un dienvidos vācieši izšuva līdz Volgai un Terekam. Viņus vairāk apgrūtināja izstieptie sakari un plašās Krievijas telpas, nevis padomju karaspēka slikti organizētā pretestība.
  Hitlers personīgi tikās ar Franko un izklāstīja viņam izredzes: PSRS kā militārs spēks nepastāv. ASV tik un tā nebūs pirmās, kas iesaistīsies karā. Tātad Lielbritānija absolūti nav bīstama. Turklāt novembrī pēc Maskavas ieņemšanas Rommels saņēma papildspēkus, pāris izvēlētas divīzijas un visu gaisa armiju. Un briti krita kā putekļi. Vācieši jau ir Aleksandrijā... Tātad Franko ir vairāk pamata baidīties no Hitlera dusmām, nevis no Lielbritānijas atriebības. Bet, ja viņš joprojām vēlas saņemt no Āfrikas un Anglijas kolonijām, tad ...
  Franko, saprotot, ka Vērmahta rokas ir atraisītas un viņš pats var zaudēt visu, vispirms piekrita izlaist cauri vācu karaspēku, un tad pats pieteica karu Lielbritānijai. Tajā pašā laikā britu stāvoklis ar katru dienu pasliktinājās. Gibraltārs tika ieņemts trīs dienu laikā. Un drīz vācieši okupēja Palestīnu un Sīriju kopā ar turkiem un Irāku ar Tuvajiem Austrumiem.
  Amerika tika iesaistīta karā 1942. gada 4. jūlijā. Japāna uzbruka Peru-Habarai Neatkarības dienā.
  Vācieši, izmantojot Krievijas, Eiropas un pēc tam Āfrikas un Āzijas resursus, veica gaisa ofensīvu un zemūdens karu.
  Vācija palielināja ieroču ražošanu un vadīja ofensīvu Dienvidāfrikā.
  1942. gada beigās Āfrika bija pilnīgā nacistu kontrolē, tāpat kā, starp citu, Indija. Un Indoķīna, Singapūra un salas līdz Austrālijai nonāca japāņu kontrolē. Tiesa, ziemas mēģinājums ieņemt Havaju salu arhipelāgu bija neveiksmīgs samuraju nepietiekamās organizācijas dēļ.
  Bet tomēr japāņi, kuriem bija lielāka militārā pieredze, dominēja jūrā. Turklāt Vācijas zemūdeņu flote ļoti strauji pieauga, samazinot Lielbritānijas un ASV jaudu.
  1943. gada maijā Anglijas metropolē notika vācu desants. Vācieši izmantoja nosēšanās planierus un zemūdens tankus un pat pirmos reaktīvos bumbvedējus AP-161 un četru dzinēju Yu-488.
  Zemūdeņu kara nomocītā Lielbritānija nevarēja ilgi izturēt, taču cīnījās ārkārtīgi smagi.
  Pēc mēnesi ilgām asiņainām cīņām Londona krita un cīņa par Angliju beidzās.
  Amerika bija nākamais solis. Kanāda karoja ASV pusē, kur Čērčils aizbēga, bet Latīņamerikas valstis atteicās karot ar Trešo Reihu. Un Argentīna, kam sekoja Brazīlija, nodrošināja vāciešiem sabiedroto militārās bāzes savā teritorijā.
  Karš ieguva ilgstošu raksturu. ASV ārzemēs. Viņu sauszemes armija ir spēcīga, un flote tiek veidota ļoti ātri.
  Bet pamazām vācieši un japāņi uzņēmās. Viņu pusē atradās visi austrumu puslodes resursi un daļa no rietumu puslodes. Jā, pieteiktais totālais karš nesa augļus.
  Operācija Ikars bija veiksmīga, un Islande krita. Pēc tam Fritz pārgāja uz Grenlandi. 1944. gads tomēr nevienam nedeva izšķirošas priekšrocības. Tomēr Japāna un Trešais Reihs nostiprinājās austrumu puslodē un nostiprinājās Latīņamerikā. Četrdesmit piecu gadu ziemā samuraji kopā ar nacistiem ieņēma Havaju salas. Un pavasarī viņi pārcēlās uz Panamas šaurumu.
  Pēc Rūzvelta nāves ASV sāka meklēt mieru ar Trešo Reihu un Japānu. Taču atrast kompromisu ir grūti. Jo īpaši tāpēc, ka Hitlers sajuta asiņu smaku. Fašisma barakuda gribēja pārāk daudz. Karš turpinājās. Nacisti iesakņojās Grenlandē, un 1945. gada vasarā viņi mēģināja izsēsties Kanādā, taču tika iemesti jūrā. Kanāda nevēlējās kapitulēt. Tiesa, 1945. gada rudenī krita Austrālija - pēdējais nozīmīgais Rietumu pasaules cietoksnis austrumu puslodē. Japāna un Vācija pilnībā dominēja jūrā. Viņu zemūdeņu flote bija nepārspējama.
  Turklāt ūdeņraža peroksīda zemūdenes izrādījās ļoti spēcīgas un mobilas. Viņu ātrums sasniedza četrdesmit mezglus stundā.
  Un četrdesmit piecu vai četrdesmit sešu gadu ziemā pienāca kārta Zēlandei. 1946. gada pavasarī ASV pieteica karu gandrīz visām Latīņamerikas valstīm.
  Un projekts par atombumbas radīšanu nedeva taustāmus rezultātus finansējuma samazinājuma dēļ. Tāpēc amerikāņi šo trumpa dūzi nevarēja iemest zaudētā spēlē!
  Un tanku būves jomā Trešais Reihs ievērojami apsteidza ASV. Labākajai amerikāņu ražošanas tvertnei "Pershing", kas sver četrdesmit divas tonnas, bija 102 milimetri frontālās bruņas un 90 mm lielgabals ar purna ātrumu 810 kilometri stundā. Un labākajam un masīvākajam 1946. gadā vācu tankam "Royal Lion" - ar svaru 65 tonnas - bija 250 milimetru frontālās bruņas. Arī sāni un pakaļgals 200 mm un lielgabals 105 mm ar stobra garumu 100 EL.
  Ņemot vērā tvertnes piramīdas formu, to nevarēja iekļūt no Pershing no jebkura leņķa.
  Mēģinājums palaist jaudīgākus tankus no sērijas neizdevās. Starp citu, tikai T-93, kas sver tikai 93 tonnas ar 305 milimetru frontālajām bruņām un 120. kalibra lielgabalu, bija dažas iespējas pret vācieti. Taču automašīnas ļoti zemā braukšanas veiktspēja, kā arī rotējoša torņa neesamība to nepadarīja par cienīgu konkurentu.
  "Supershing" attīstība ievilkās ilgu laiku, un vienalga šī tvertne bija zemāka par vācu.
  Un reaktīvo aviāciju pilnīgs kvalitātes pārākums ir nacistu pusē. Amerikāņi varēja iebilst tikai pret kvantitāti. Bet vācieši, kam bija vecās pasaules resursi, dienā varēja izlaist trīssimt vai četrsimt automašīnu, kas nav zemākas par ASV. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - šie reaktīvie iznīcinātāji ir ārpus konkurences pret amerikāņu nepilnību - "F" klase!
  Un reaktīvie bumbvedēji TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 arī ir ārpus konkurences. ASV vēl nav pilnvērtīga reaktīvo bumbvedēja. Vai tas ir B-29. Tiesa, projektā ir B-36, taču pagaidām tas ir tālu no sērijveida ražošanas.
  Un vācu "A" klases ballistiskajām raķetēm pasaulē vispār nav analogu.
  Diski - arī nav konkurentu ...
  Tehnoloģiski Trešais Reihs Ameriku ir pamatīgi iekārtojis, un tāpēc Hitlers ir apņēmības pilns piebeigt ASV līdz galam. Un bez kompromisiem. Četrdesmit sestajā gadā sākās ofensīva pret Meksiku un Kubu. Rudenī Teksasā un Kalifornijā cīņas jau ritēja pilnā sparā. Un vācieši un japāņi iebruka Kanādā no Aļaskas.
  Bet nu ir pagājis četrdesmit sestais gads. Otrais pasaules karš joprojām turpinās. Četrdesmit septītais gads bija liktenīgs Kanādai, kuru beidzot okupēja Fritz, kas ienāca no ziemeļiem.
  B-36 reaktīvais bumbvedējs beidzot parādījās Amerikā, taču joprojām nebija iespējams iegūt Vāciju un Japānu. Turklāt Vašingtonas tanks parādījās gada beigās ar 120 mm garu stobru un salīdzinoši pieņemamām bruņām un braukšanas īpašībām, kas sver sešdesmit trīs tonnas. Lai gan tas bija aizsargāts un sliktāks par vācu, tas vairs nebija zemāks ar bruņu caurduršanas spēku.
  Tomēr līdz četrdesmit septītā gada beigām Amerikas Savienotās Valstis jau bija zaudējušas vairāk nekā pusi teritorijas un bija nolemtas.
  Vāciešiem pat izdevās izmēģināt supersmagos tankus "Rat" un "Monster" lielo pilsētu šturmēšanas laikā. Pēdējam bija bumbas palaišanas iekārta, kas izmeta desmit tonnas smagu lādiņu!
  Iedomājieties, cik šausmīgs izrādījās ierocis!
  Un Vecgada vakarā krita Ņujorka, bet desmitajā janvārī Vašingtona.
  Neskatoties uz to, Yankees joprojām izturēja vēl gandrīz sešus mēnešus. Ironiski, bet otrais karš beidzās tieši 1948. gada 9. maijā.
  Taču arī pēc tam miers nebija ilgi. Hitleram nepatika, ka Japāna, būdama ekonomiski daudz atpalikušāka nekā Trešais Reihs, sagrāba sev tik daudz zemes.
  Nacistiem, lai arī ar novēlošanos, 1948. gada augustā bija sava atombumba. Daļēji kavēšanās bija saistīta ar to, ka fīreram bija auksti pret ideju par masu iznīcināšanas ieročiem. Hitlers uzskatīja, ka valstis ir jāiekaro, nevis jāiznīcina.
  Bet kādu iemeslu dēļ sabiedrotās Japānas cietsirdīgais tirāns nolēma izdarīt izņēmumu.
  Apzīmogojot lielas ballistiskās raķetes un kodollādiņus, nacisti 1951. gada 4. jūlijā uzsāka Trešo pasaules karu.
  Sniedzis spēcīgus kodoltriecienus Tokijai un citām Japānas pilsētām. Tad skāra jūras un sauszemes spēki.
  Trešais pasaules karš beidzās sešos mēnešos, kopumā tas faktiski gāja vienā virzienā. Un karadarbības aktīvā fāze ilga trīs mēnešus.
  Tādējādi Trešais Reihs izveidoja galīgo pasaules hegemoniju. Šāda netaisnība notika tāpēc, ka viduvējības iekļuva Lielā Staļina ķermenī. Un nekādas zināšanas par nākotni viņai nepalīdzēja! Jo īpaši amatieris nolēma izstrādāt reaktīvo lidmašīnu un deva šādu rīkojumu visām rūpnīcām un rūpnīcām. Izrādījās, ka skrūve ir atslēgta un strūkla netika atbrīvota.
  Un slepkavas stratēģiskie lēmumi nekur nav stulbāki. Nav brīnums, ka Sarkanā armija tika uzpūsta. Un bez tā nav neviena, kas varētu pretoties Vācijai, tās sabiedrotajiem un Japānai.
  Nu, Hitlers pats izlēma par impērijas apvienošanos. Proti, pasaules unitāras varas radīšana, kur brīvprātīgi-piespiedu kārtā tika iekļautas visas planētas Zeme varas bez izņēmuma. Ar vienotu valūtu, protams, un barbarisku ģenētiskās atlases programmu.
  Un arī ar masveida telpas paplašināšanas sagatavošanu!
  
  
  BOY SAVE TSAR RUSSIA
  Ārā ir auksts janvāris. Lūk, zēns Oļegs Ribačenko iet pa ielu uz skolu un pēkšņi ierauga, ka kaimiņu paneļu mājā siena kaut kā dīvaini mirdz. Puika jūt īpašu aicinājumu - skrien tur, tu kļūsi par tiesnesi. Zēns skrēja no visa spēka.
  Labi, ka mašīnu bija pārsteidzoši maz, un viņam izdevās paslīdēt viņiem tieši zem deguna. Izveicīga niršana un jūs esat pie zaļā sienas atspulga.
  Zēns met viņai pretī. Rokas kā Harija Potera filmā bez problēmām iekļūst šajā želejā, un pēc sekundes pats zēns no divdesmit piecu grādu sala attopas uz vasaras zāliena, kas apaudzis ar zaļu zāli.
  Pat pēc inerces puika nokrīt uz zāles un uzreiz uzlec. Ir labi būt tādas vasaras rokās, kas vēl nav mirusi pēc sala. Pat ja tas pārlēca pār savu vainagu.
  Puika paskatījās apkārt - cilvēku apkārt nebija, tikai koki, kas jau sākuši dzeltēt, un ... dzelzceļa uzbērums. Augsts, ar granītu apšūts un tam priekšā dzeloņstieples pat uztītas uz svītrainiem stabiem.
  Oļegs Ribačenko uzskatīja, ka tas viss nav tikai tā. Un viņš patiesībā saskaras ar kaut ko izšķirošu... Viņa galvā atskan pavēle: tuvoties dzelzceļa sliedēm. To izdarīt nav pārāk viegli, pa ceļam ir bieza stieples kārta - Bruno spirāle.
  Pats karstums zēnam ieteica izeju. Viņš sāka ātri novilkt ziemas drēbes. Un iemet to uz ērkšķa. Bērns izjūt īpašu garīgās kārtības formu. "Tagad jūs varat kļūt par vēstures veidotāju. Jūs vairs neesat tikai skolēns ar pārāk attīstītu iztēli, Oļegs Ribačenko paveiks lielas lietas!"
  Zēns piepildīja vadu, atstājot tikai džinsus un T-kreklu. Arī siltos ziemas zābakos bija karsts, un mazulis pamodās. Ir ļoti patīkami basām kājām just aso, zaļo zāli. Augsne augustā ir lieliski sasilusi un puikam patīk pa to staigāt.
  Un ziema ir trakais gada laiks - atšķirībā no saldās vasaras. Zēnam gan nav laika stāvēt ar vaļēju muti - jo viņš ir šķīrējtiesnesis. Zēns ātri izrāpjas pa vadu. Caur viņu tika sūtīta elektrība, un dzirksteles izšāvās cauri viņas drēbēm uz kailajiem papēžiem.
  Zēns kliedza, sāpīgs sitiens, un uzlēca uz audekla. Zoles iedūra asi akmeņi. Bet zēns ātri pārskrēja pāri uzbērumam. Viņš juta, ka tas viss nebija bez pamata, bet gan daļa no lieliska plāna!
  Šeit tās ir karstas sliedes, saule jau pārsniegusi pusdienlaiku, gaiss smaržo pēc liepām un medus. Tik kluss, ka var dzirdēt tālo bišu dūkoņu.
  Zēns basām kājām stāvēja uz karstā gludekļa un dzirdēja jaunus pavēles: "nolieciet uz katras sliedes septiņus akmeņus." Zēns vilcinājās un skaļi teica:
  - Bet tad vilciens var nobraukt no sliedēm?
  Balss atskanēja manās bungādiņās:
  - Tas ir tieši tas, kas tev vajadzīgs! Te dosies Krievijas ienaidnieki!
  Puisis vairs nestrīdējās. Un Dieva balss precizēja: izvēlieties tikai tērauda krāsas akmeņus.
  Rokas jau kustējās. Oļegs Ribačenko juta prieku par sevi - viņš ir šķīrējtiesnesis, vienkāršs skolnieks ieies vēsturē!
  Akmeņi ir gaiši uz abām dzelzceļa joslām: tieši četrpadsmit gabali - septiņi no katras. Un tās praktiski nav atšķiramas!
  Tas ir izdarīts! Puika beidzot atkal sakrustojās, izlasīja - "Mūsu Tēvs" un, zibinot plikajiem papēžiem, atguvās. Viņš bēga ar skriešanas startu, grabēdams pa akmeņiem un sāpošām zolēm. Es gandrīz pārlecu pāri uzbērumam...
  Pa straumi atkal kāpt negribējās, bet izejas nebija. Zēns, izmantojot skrējienu, gandrīz acumirklī nolidoja no uzbēruma līdz pēdējai barjerai. Nedaudz šokēts, bet tas nav biedējoši. Un šeit viņš atkal ir Oļegs Ribačenko uz siltās vasaras zemes. Uz priekšu, tieši gaisā, mirdz zaļa migla: ceļš atpakaļ.
  Zēns ļoti nevēlas atgriezties no siltas vasaras atpakaļ salā un ziemā. Bet tad noslēpumaina balss dod pēdējo pavēli:
  - Pasteidzies, pretējā gadījumā portāls aizvērsies, un tu uz visiem laikiem paliksi 1914. gadā un nekad neredzēsi savus vecākus.
  Oļegs Ribačenko steidzīgi norauj drēbes no stieples un nejauši uzvelk. Portāls sāk izbalēt un zēns bez apaviem steidzas uz izeju. Tas atduras pret kaut ko elastīgu un ar piepūli izlec. Basās kājas dedzina nomīdītais pilsētas sniegs. Turpat uz ielas jāuzvelk apavi un jāvelk ziemas jaka - tverot garāmgājēju apmulsušos skatienus.
  Kāds pat kliedza: "traks". Taču puika nepievērš uzmanību - savu darbu paveica un lielo misiju izpildīja...
  1914. gada 22. augustā avarēja vilciens, kuram sekoja Hindenburgs un Ērihs Ludendorfs, Makss Hofmans. Gāja bojā visi trīs militārie komandieri, kuriem bija izšķiroša loma kaujās austrumu frontē - sākot ar operācijām Austrumprūsijā un tā tālāk.
  Rezultātā nesakārtotais vācu karaspēks cieta graujošu sakāvi. Kustībā tika uzņemta neaizsargātā Kēnigsberga, un vācu karaspēks tika daļēji ielenkts un daļēji iznīcināts vai sagūstīts.
  Krievu karaspēka uzvarai bija izšķiroša ietekme uz visu kara gaitu. Un vispirms jau no karavīru un virsnieku morāles viedokļa. Nav noslēpums, ka pēc Japānas sakāves Krievijas armijas autoritāte strauji kritās. Neviens pat neuzskatīja dažus šaura acu aziātus par nopietnu pretinieku. Un tad krievi zaudēja četras lielas cīņas, un visās cīņās viņiem bija skaitliskais pārsvars.
  Un arī jūrā viņi tika pilnībā sakauti, izņemot to, ka bija atsevišķi, privāti panākumi. Īpaši izcēlās Vladivostokas kreiseri.
  Nu kur cīnīties ar vāciešiem, kurus uzskatīja par labākajiem sauszemes karavīriem pasaulē?
  Un tad izrādījās, ka bija iespējams sasist Frici, un braukt un paņemt desmitiem tūkstošu gūstekņu!
  Krievijas militārpersonu un iedzīvotāju entuziasms ir pieaudzis daudzkārt. Austrijas frontē virzība uz priekšu bija ātra. Austrija-Ungārija nebija gatava karam. Un it īpaši slāvu vienību morāle ir ārkārtīgi zema. Daudzi no viņiem padevās tieši bungu sitieniem un orķestra skaņām. Slāvi negribēja cīnīties pret saviem brāļiem, par nīstajiem austriešiem. Vairāk vai mazāk kaujas gatavības bija tikai ungāru un etniskās vācu vienības.
  Krievijas armija apgāza Austrijas karaspēku un nekavējoties ieņēma Ļvovu, Pšemislas cietoksni un, gūstot panākumus, ienāca Ungārijā. Vācu fronte pārsprāga. Krievu pārākie spēki sakāva prūšus Poznaņā un metās uz Oderu. Vācieši sešus korpusus pārveda uz Austriju.
  Bet ar to nepietika. Turklāt nepietika spēka noturēt pozīcijas centrā. Un rietumos turpinājās smagas cīņas.
  Tad Vācija bija spiesta pārcelt jaunus spēkus uz austrumiem. Situāciju pasliktināja karadarbība pret Austriju Itāliju. Šīm valstīm gadsimtiem ilgi ir bijušas naidīgas attiecības. Un trīspusējā alianse daudzējādā ziņā bija mākslīgs veidojums. Lai gan karš bija labvēlīgāks Vācijai un Austrijai, Itālija būtu pievienojusies spēcīgākā. Un tā Krievijas karaspēks jau tuvojas Budapeštai, un Centrālo spēku lietas ir miskas! Rumānija steidzās pievienoties karam.
  Skaidrs, ka Rumānijas karalis ir Nikolaja II radinieks, un viņš vēlas paplašināt savas zemes uz brūkošās Austrijas impērijas rēķina.
  Un Bulgārija, atšķirībā no reālās vēstures, ienāca karā Krievijas pusē.
  Tikai Osmaņu impērija izrādījās uzticīga vāciešiem. Un tas ir tikai tāpēc, ka aizsardzības ministrs pavēlēja sākt karadarbību, nostādot premjerministru un sultānu priekšā. Turcijas armija nav pārāk spēcīga, taču tā radīja problēmas ar Krievijas apgādi ar Antanti. Bet, no otras puses, šī ir lieliska iespēja Krievijai ievērojami paplašināt savas teritorijas uz dienvidiem. Japāna, protams, pieteica karu Vācijai un Austrijai. Lai sagrābtu vācu kolonijas Klusajā okeānā.
  Tas atbrīvoja Krievijas rokas Tālajos Austrumos. Un rietumos vācieši tika saspiesti.
  Tikai pie Oderas upes Vācija spēja apturēt Krievijas armijas ofensīvu. Lai to izdarītu, bija jāpārtrauc visas uzbrukuma operācijas Rietumos. Gandrīz pusi Austrijas-Ungārijas atbrīvoja Krievijas karaspēks.
  Tādējādi Austrijas impērija faktiski pameta spēli un pārvērtās par nastu Vācijai. Bulgāri uzsāka ofensīvu pret Stambulu.
  Ziemā Eiropā iestājās karadarbības klusums. Bet Krievijas armija sāka ofensīvu pret Turciju. Un šeit viss veiksmīgi attīstījās. Turklāt arābi un armēņi sacēlās pret Osmaņu varu.
  Krievijas karaspēks jau februārī atradās Bagdādē, un briti ieņēma Basru. Līdz marta beigām Krievija okupēja visu Mazāziju un kopā ar Stambulas bulgāriem un serbiem uzsāka uzbrukumu. Türkiye ir ārpus spēles. Sīrija, Palestīna, Irākas dienvidi devās uz Lielbritāniju un Franciju - Krievija ieguva visu pārējo. Saūda Arābija - līdz šim palika formāli neatkarīga teritorija, taču to arī bija paredzēts sadalīt pēc Vācijas kapitulācijas. Un viņa nebija tālu. 1915. gada 25. aprīlī ASV iesaistījās karā ar vāciešiem. Skaidrs, ka amerikāņi ir praktiski cilvēki un vēlējās tikt laikā uz uzvaras pīrāga dalīšanu. Līdz pavasarim Krievijas armija lielos daudzumos bija izgatavojusi jauna veida ieročus: visurgājējus "Luna" -2 ar ložmetējiem. Jaunās tvertnes, lai arī vieglas, uz šosejas attīstīja ātrumu 40 kilometri stundā un tām bija izcilas braukšanas īpašības.
  Krievijas karaspēks maija sākumā, tiklīdz ceļi izžuva, uzsāka ofensīvu Ungārijā un visā dienvidu frontē. Austrijas armija sabruka, ar vācu karaspēku nepietika frontes noturēšanai.
  22. jūnijā Krievijas karaspēks ienāca Vīnē. Un 24. jūnijā Briselē ienāca britu, franču, beļģu un pirmie amerikāņu bataljoni. Holande iesaistījās karā pret Vāciju un nedaudz vēlāk Zviedriju ar Dāniju. Vācieši gandrīz neturēja barjeru gar Oderu, bet krievu cara armija attīstīja ofensīvu pret Minheni. Lielākā pilsēta Vācijas dienvidos krita 1915. gada 7. augustā. Un 11. augustā Vācija, atrodoties sev absolūti bezcerīgā situācijā, kapitulēja.
  Pēc tam sākās teritorijas sadalīšana. Austrija-Ungārija un Osmaņu impērija pazuda no pasaules politiskās kartes. Bulgārija izrādījās tā Turcijas teritorijas daļa, kuru osmaņi no tās iekaroja 1913. gadā. Serbija ievērojami paplašinājās un pārvērtās par Dienvidslāviju. Rumānija saņēma Transilvāniju. Krievija savā sastāvā iekļāva: Bukovinu, Galisiju, Čehoslovākiju, Krakovas apgabalu un pusi Ungārijas līdz pašai Budapeštai, kur novilka robežu. Vācija saņēma ievērojamu tās teritorijas samazinājumu. Rietumos viņai vajadzēja atgriezt Elzaru un Lotringu Francijai, iepriekš iekarotajām Dānijas zemēm. Austrumi ir visgrūtāk.
  Krievija uzstāja uz robežas novilkšanu gar Oderu, bet Francijai - pa Reinu. Taču ASV un Lielbritānija nevēlējās pārāk stiprināt Krieviju un Franciju un pārāk vājināt Vāciju. Rezultātā tika pieņemts kompromiss. Krievija saņem visas zemes austrumos, kur poļiem ir vairākums.
  Austrumprūsija zaudēja Klaipēdu, Dancigu un izrādījās atdalīta no Vācijas, taču tā vismaz izdzīvoja saīsinātā veidā. Kēnigsberga palika vāciete. Bet Vācija zaudēja daudz zemes. Robeža izrādījās ļoti pārrauta. Dažviet tas sasniedza pat Oderu un lielā mērā bija atkarīgs no iedzīvotāju etniskā sastāva. Tomēr vācieši gandrīz pilnībā saglabāja Pomerāniju. Bet no Berlīnes līdz Krievijas robežai nebija vairāk par simts kilometriem.
  Tātad vācieši ir pie ieroča. Vācu armijas lielums bija ierobežots līdz simts tūkstošiem karavīru un virsnieku. Vāciešiem tika uzliktas milzīgas reparācijas. Karš ilga nedaudz vairāk par gadu.
  Krievijas, cara impērijai nebija laika nonākt krīzes stāvoklī, un tā iznāca ar lieliem teritoriālajiem ieguvumiem. Nostiprinājās cara autoritāte, un revolucionārās kustības vilnis sāka kristies, savukārt ekonomikā, gluži pretēji, sākās neparasti straujas izaugsmes periods.
  
  
  KĀ ĻEŅINAM IZMANTA KĻŪT PAR ASV PREZIDENTU
  Vladimirs Iļjičs Ļeņins, cenšoties izskatīties garāks, no visa spēka iztaisnojās. Viņa sausās, mazās, bet ļoti kustīgās rokas nervozi rosījās uz spoža, melna galda, kas bija no visretākā sandalkoka. Viņam pretī sēdēja milzīgs vīrietis baltā uzvalkā ar smagu zelta ķēdi ap vērša kaklu, ņurdēja:
  - Nu, Uļjanova kungs. Es piekrītu jūsu noteikumiem - pieci tūkstoši dolāru mēnesī, plus procenti no katra biznesa, kas tiek likts zem āmura! - Te slepkavas balss kļuva cietāka un viņi pat asi kratīja smago ķēdi. - Tikai tas biedrs Ļeņins bez meliem un putekļiem!
  Apmierināti berzēdams nosvīdušās rokas, Vladimirs Iļjičs sacīja:
  - Protams, Rokfellera kungs, tikai mūsu biznesā nevar iztikt bez meliem! Visam jābūt draudzīgi un ļoti sirsnīgi!
  Un abi krāpnieki skaļi smējās...
  ------------------------------
  Oktobra revolūcija Krievijā nenotika. Pirmā pasaules kara frontēs bija īslaicīgs klusums. Vācieši un austrieši centās gūt panākumus Rietumos.
  Krievijas armija darbojās tikai Turcijas frontē, kur tai beidzot izdevās savienoties ar britiem un sagādāt ienaidniekam virkni sakāvju, ieņemot lielāko daļu Mazāzijas.
  Bet tad sapulcējās Satversmes sapulce, kurā boļševiki atradās izmisīgā mazākumā, un dominēja sociālisti-revolucionāri.
  Viens no pirmajiem lēmumiem bija: atdot zemniekiem zemi un turpināt karu līdz uzvarošām beigām!
  1918. gada jūlijā vācu ofensīva pret Parīzi cieta neveiksmi, un uzvarošā Krievijas armija uzbruka vispirms austriešiem, pēc tam vāciešiem.
  Vācija izmisīgi pretojās, bet decembrī, kad Krievijas karaspēks austrumos ieņēma Varšavu un Krakovu, sabiedrotie rietumos ieņēma Briseli - viņi tomēr kapitulēja. Tiesa, divas nedēļas vēlāk - revolūcijas neesamība ietekmēja.
  Tomēr Vilhelms bija spiests atteikties no gandrīz visām savām pilnvarām, paliekot tīri nominālā monarhā.
  Un ģenerālis Korņilovs kļuva par jaunās Krievijas republikas prezidentu. 1917. gada augustā viņa sacelšanās bija veiksmīga, lai gan Kerenskis formāli palika premjerministra amatā, bet prezidenta amatu viņš jau bija atdevis Korņilovam.
  Viņš Korņilovs kļuva par augstāko virspavēlnieku.
  Tam sekoja valsts mēroga prezidenta vēlēšanas Krievijā un referendums par jauno konstitūciju.
  Cilvēki, kuriem autoritārā valdības forma ir diezgan pazīstama, - atbalstīja Korņilova versiju.
  Krievija paplašināja savus īpašumus uz Vācijas, sabrukušās Austrijas-Ungārijas un no pasaules kartes pazudušās Turcijas rēķina.
  Pēdējais beidzot tika sadalīts starp lielvalstīm. Krievija ieguva Mazāziju, jūras šaurumus un Konstantinopoli. Franči ieņēma Sīriju, briti - Palestīnu un Irāku.
  1926. gadā atkal sākās karš starp Krieviju un Japānu. Iemesls bija Mandžūrijas un Portartūras statuss. Saskaņā ar līgumu nomas tiesības uz Port Arthur tika nodotas Japānai, un nomas termiņš beidzās. Tomēr japāņi negrasījās atdot Ķīnai sagūstīto.
  Turklāt jaunais Hirohito tikko bija saņēmis varu - sapņoja par jaunām uzvarām.
  Tomēr krievs jau bija savādāks. Rūdīta Pirmā pasaules kara frontēs, ar pieredzējušiem komandieriem, jauniem tankiem un lidmašīnām, viņa sāka veiksmīgi uzbrukt japāņiem.
  Pēc četrarpus mēnešiem Krievijas armija ieņēma Portartūru un padzina japāņus no kontinenta!
  Kādu laiku Japāna joprojām izturēja jūrā - līdz tuvojās Baltijas un Melnās jūras eskadras kuģi.
  Pēc tam uzlecošās saules valsts kapitulēja.
  Krievija attīstījās ļoti ātri, bet 1929. gadā visā pasaulē sākās liela depresija.
  Nemieri pārņēma arī Krievijas impēriju. Turklāt Korņilovs veica aktīvu rusifikāciju.
  Tomēr viņam izdevās noturēties tronī, un ASV ... pie varas nāca amerikāņu boļševiki ar Ļeņinu priekšgalā!
  Atkāpjoties no depresijas, jaunais boļševiku režīms sāka gatavoties jaunam karam!
  Revolūcija Spānijā beidzās ar komunistu uzvaru un tādējādi Eiropā tika izveidots spēcīgs boļševiku balsts...
  1938. gada 1. janvāris. Vladimirs Iļjičs Ļeņins nervozi soļo pa milzīgo biroju Baltajā namā. Situācija visā pasaulē saasinās. Pēc Spānijas komunisti guva panākumus Francijā.
  Ģenerālisma un prezidenta Korņilova pārvaldītā Krievija jau ir likusi saprast, ka nepieļaus boļševisma ekspansiju Eiropā. Piecsimt divīzijas desmit miljonu krievu armijā vispār nav joks!
  Vladimirs Iļjičs to saprot. Un piedāvā Lielbritānijas taktisko aliansi pret Krieviju.
  Briti vienmēr ir ārkārtīgi piesardzīgi pret Krievijas ekspansiju. Taču radikālais komunisms viņus biedēja vēl vairāk. Starp viņiem un Krieviju vajadzēja iedzīt ķīli.
  Ļeņins gatavojās uzņemt aizsardzības ministru Čērčilu un vienlaikus sniegt britiem pierādījumus par ASV nesatricināmo spēku.
  Un iesākumam plikpaurainais diktators dzirdēja ziņojumu par jaunu ieroci - "atombumbu".
  Oppenheimers savu ziņojumu sniedza ļoti atturīgā tonī. Jā, jau ir panākumi un pat ir palaists kodolreaktors, bet līdz atombumbas parādīšanās vēl ir ļoti tālu. Galvenā problēma ir bagātināta urāna un plutonija iegūšana. Turklāt pat šī ziņa nav gluži patīkama - viena šāda bumba maksās tikpat daudz kaujas kuģu. Tātad, kāds vispār ir jautājums - vai ir vērts tērēt naudu par vienu lielu bumbu - ja jūs varat izgatavot simts tūkstošus mazu?
  Ļeņins, mazs, plikpauris, bet joprojām kustīgs sirmgalvis (sešdesmit septiņi gadi, starp citu, vēl tālu no vecuma!), enerģiski soļojot pa sava kabineta lielo zāli, atzīmēja:
  - Jūs, biedri, nesaprotat dialektiku! Jā, bumba joprojām būs dārga, bet tad tās izmaksas samazināsies par arku, pārejot uz masveida ražošanu!
  Oppenheimers kautrīgi atzīmēja:
  - Un krievi nesēdēs dīkā!
  No Vladimira Iļjiča izriet loģisks un grūts secinājums:
  "Tātad jums ir jāpanāk viņiem priekšā par katru cenu!"
  Šeit dzied Oppenheimera melnais asistents:
  - Galu galā mums vajag uzvaru! Viens par visiem, par cenu neiestāsimies! Viens par visiem, par cenu neiestāsimies!
  Openheimers paklanījās ASV prezidentam Ļeņinam un noņurdēja:
  - Tu esi ģēnijs! Protams, par cenu nestāvēsim, un tiksim priekšā krieviem, bet vajag naudu!
  Ļeņins pārliecinoši teica, klabinot papēžus, kurpes no krokodila ādas:
  - Nauda būs!
  - Un vergi!
  Vladimirs Iļjičs izteica vēsturisku frāzi:
  - Es neierobežoju jūs līdzekļos! Es ierobežoju tavu laiku!
  ASV impērijas vadības un administrēšanas mašīnas zobrati sāka griezties.
  Bet tas nav pats svarīgākais. Vladimirs Iļjičs, tāpat kā neviens cits, saprata, ka, lai sakautu Krieviju, tā ir jāsagrauj no iekšpuses.
  Vladimirs Iļjičs sarauca savu augsto, garo, nelīdzeno pieri un, enerģiski pacēlis klausuli no telefona klausules, sāka zvanīt Dulles.
  Kad galvenais spiegs tuvojās aparātam, Ļeņins apdullinoši iesaucās:
  - Mums ir vajadzīgs cilvēks, kas ir līdzvērtīgs vai vismaz nav daudz zemāks par spēju sacelties, mānīt un savaldzināt tautu!
  Dulles atbildēja ļoti pārliecinātā tonī:
  - Es pazīstu tādu cilvēku Vladimiru Iļjiču!
  Ļeņins, lecot augšā kā velns, rēca:
  - Kas tad viņš ir? Kas ir šis cilvēka radītais ģēnijs?
  Dulles, izstiepjot zilbi piedziedājumā, sacīja:
  - Josifs Vissarionovičs Staļins! Tu droši vien viņu pazīsti, Vladimir Iļjič!
  Ļeņins piemiedza sev aci spogulī ar zeltītu un rombveida malu un iesaucās:
  - Šis pavārs gatavo tikai asus ēdienus!
  Dulles, pārliecināti smaidīdams, apstiprināja:
  Bet tas ir tieši tas, kas mums vajadzīgs!
  Ļeņins atkal piemiedza aci un norūca:
  - Dod Staļinam visu, ko viņš lūdz. Un apsoli viņam vietu tam arhi necilajam ģeneralisimo Korņilovam!
  Dulles apdullinoši rēca:
  - tiks izpildīts Vladimirs Iļjičs!
  
  NEKAD NEPADODIES VITYAZ
  Daudzi strīdas par to, vai krievi paši būtu uzvarējuši Otro pasaules karu, bez Rietumu palīdzības? Tāpēc Dievi nolēma to pārbaudīt praksē. Un vienā paralēlajā Visumā viņi novietoja barjeru starp sabiedroto spēkiem, kolonijām un Trešo Reihu kopā ar PSRS. Un tas notika eksperimenta tīrības dēļ 1941. gada jūnijā.
  Lai sabiedrotie nevarētu palīdzēt ne PSRS, ne Trešajam Reiham. Un eksperimenta pilnīgai tīrībai Japāna tika paslēpta arī aiz barjeras. Piemēram, lai viss būtu absolūti tīrs, kā laboratorijā.
  Pirmajās dienās nekas īpaši neatšķīrās no patiesā stāsta. Fritz virzījās uz priekšu, tāpat kā reālajā vēsturē, ar aptuveni 30-40 kilometriem dienā, bet pakāpeniski palēninājās. Protams, britu bombardēšanas un pretinieku trūkums Rommela korpusa tuvumā ļāva atbrīvot daļu spēku - īpaši aviāciju. Bet vācieši to vēl nav izdarījuši, tāpēc frontēs lietas tik un tā ritēja diezgan veiksmīgi. Tomēr jūlija beigās Smoļenskas kauja palēnināja Frica virzību. Hitlers nolēma izvest Rommelu un viņa divīzijas no Lībijas, nolemjot, ka pietiek ar Itālijas okupācijas spēkiem. Fašistu vadība, lai netērētu laiku, sāka pārvietot bruņotos spēkus un īpaši aviāciju no Francijas un Balkāniem. Hitlers joprojām cerēja, ka viņam izdosies izlauzties cauri padomju karaspēkam centrā un tikt līdz ziemai.
  Tā vietā, lai pagrieztos uz dienvidiem, Fritz atsāka ofensīvu centrā, mēģinot apņemt padomju karaspēku, kas uzbrūk Smoļenskai no flangiem. Un 13. augustā Rommela korpuss devās uzbrukumā, šķērsojot Dņepru un mēģinot nokļūt Kijevu aizstāvošās padomju grupas aizmugurē.
  Staļins bija zaudējis. Gandrīz visa Eiropa un Francijas īpašumi Āfrikā pēkšņi izrādījās pret viņu un ne vienu vien sabiedroto.
  Vai tagad negaidiet briesmas no Japānas. Un Augstākais komandieris dod pavēli: izņemt visas divīzijas no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu karaspēku, kas izlauzās gandrīz līdz pašai Maskavai, apturēja Sibīrijas korpuss. Bet dienvidos, pateicoties komandas maiņai un Rommela darbībām, Fritz spēja nogriezt padomju dienvidu grupu.
  Karadarbības gaitu Ukrainā negatīvi ietekmēja arī fakts, ka Staļins gļēvi izvilka visas rezerves uz Maskavu un tādējādi atklāja savu aizmuguri.
  Precīzāk, nevis sev, bet dienvidu grupai. Tas izrādījās slikts stāvoklis. Taču reālajā vēsturē Kijevas aizsardzība pārvērtās sakāvē. Tikai šeit bija nianse, vācieši jau bija Maskavas tuvumā, un nacisti nostiprinājās uz Eiropas rēķina, ātrāk nekā Staļins uz Tālo Austrumu rēķina. Un vāciešiem attālums bija jāpārvar mazāk, un ceļi Eiropā ir labāki. Un mēģiniet ātri pārsūtīt visu pēc kārtas uz Transsibīrijas dzelzceļu.
  Rezultātā vācieši spēja izlauzties uz Harkovu un Vorošilovgradu pat agrāk nekā reālajā vēsturē, ieņemot daudz rūpniecības un rūpnīcu.
  Ļeņingrada arī izrādījās bloķēta, bet nav paņemta. Un vācieši ienāca Krimā. Un Fritz izdevās ieņemt Voroņežu dienvidos, virzoties gar Donu uz Staļingradu.
  Maskava tomēr tika aizstāvēta, un ziemā viņi pat pārgāja pretuzbrukumā. Bet dienvidu flangā Rommelam izdevās izlauzties līdz Staļingradai. Tādā pašā veidā nosēšanās Kerčā nenotika. Padomju karaspēkam ar lielām grūtībām izdevās tikai atgrūst ienaidnieku no Staļingradas. Un tas bija tikai tāpēc, ka klimats nebija Vērmahta pusē un viņi bija mēmi, lai cīnītos salnā un sniega kupenās.
  Jā, Rommelam bija jāpārvietojas tālāk par Donu. Un tas fīreram bija apdullinošs sitiens sejā.
  Taču 1942. gada pavasarī spēku samēri mainījās. Izdarot lielu spiedienu uz saviem sabiedrotajiem, vācieši palielināja savu karaspēka skaitu, tostarp uz Hivas rēķina, un satelītu skaitu. Īpaši pievienoja Itālijas un Francijas daudzums. Melnās divīzijas parādījās arī austrumu frontē. Par laimi, britu un amerikāņu fronte no Āfrikas netraucēja karaspēka un resursu pārvietošanai.
  Un de Gollu, kad viņš zaudēja sabiedroto atbalstu, nodeva viņa paša līdzgaitnieki.
  Tādējādi pret PSRS tika savākti nozīmīgāki spēki nekā patiesībā. Fritz tika īpaši pievienoti lidmašīnās, vienlaikus saglabājot savas priekšrocības gaisā. Un sauszemes spēki pārsniedza septiņus miljonus pret 5,6 miljoniem padomju karavīru.
  Un nacisti sāka ofensīvu dienvidos. Rommelam 27. jūnijā izdevās ieņemt Staļingradu. Frics uzreiz varēja sakraut pilsētā simtiem tanku. Savu ietekmi atstāja arī ienaidnieka aviācijas dominēšana gaisā, kas apgrūtināja padomju pastiprinājuma pārvietošanu pāri plašajai Volgas upei.
  Diemžēl varonīgā Staļingrada AI nenotika. Un Rommels pārvietojās pa Volgu un Kaspijas jūru pa plānoto maršrutu.
  Mēģinājumi ar pretuzbrukumiem centrā izlauzties cauri vāciešiem neizdevās. Turklāt Rževas dzega netika izveidota. Tātad Padomju Savienības pretuzbrukuma laikā Fritz fronte bija vienmērīgāka, un viņi arī atkāpās vienmērīgāk. Bet Rževs diemžēl palika pie nacistiem.
  Nebija iespējams izlauzties cauri Fricim, un ir ļoti grūti saglabāt Kaukāzu pēc Staļingradas krišanas. Tā kā Volgas piegādes artērija ir pārgriezta. Un, kad jūlija beigās vācieši sasniedza Kaspijas jūru, situācija kļuva gandrīz bezcerīga. Tagad bija iespējams piegādāt tikai ar ūdeni.
  Ņemot vērā, ka nacistiem bija gaisa pārākums, notikums kļuva par kaut ko pa vidu, ārkārtīgi sarežģītu un bezcerīgu.
  Augusts un septembris pagāja sīvās cīņās, līdz ienaidnieks gar Kaspijas jūras piekrasti sasniedza Baku. Un tur ar Rommelu viņi pretojās līdz oktobra beigām. Situāciju pasliktināja Turcijas iesaistīšanās karā.
  Uz Japānas rēķina eksperimentējošie dievi rūpējās, bet ne uz osmaņu rēķina. Bet ziemā nacisti joprojām neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai, viņi apstājās ziemai.
  Sarkanā armija veica vairākus uzbrukuma mēģinājumus. Bet ienaidnieks bija pārāks ar darbaspēku, pieredzējušo darbinieku skaitu un aviāciju. PSRS līdz šim vairāk ražoja tikai tankus un artilēriju. Bet tanki pārsvarā bija viegli, un bruņu kvalitātei nebija lielas nozīmes. Šķiet, ka tiek ražots arī daudz lidaparātu, taču duralumīnija trūkuma dēļ tie ir smagāki un mazāk manevrējami nekā atsauces lidmašīnas. Izrādījās arī Yak-9, gandrīz pilnībā no koka. Un tas, protams, bija mīnuss.
  Hitlers paļāvās arī uz saviem jaunajiem slavenajiem tankiem - "Panthers" un "Tigers".
  Tie tika ražoti arvien lielākā skaitā. Parādījās trešais zvērnīcas pārstāvis: "Lauva". Reālajā vēsturē šāda mašīna tika izstrādāta 1942. gadā, taču resursu trūkuma un lielā svara dēļ smagākais briesmonis tika noraidīts.
  Bet šeit sērijā nonāca 90 tonnas smagais "Lauva". Tās priekšrocības, jaudīgās bruņas un 105 mm lielgabals daļēji kompensēja sliktāko braukšanas veiktspēju. Sērijveida 76 mm padomju ieroči nevarēja iekļūt "Lauvā" no visiem leņķiem.
  Tātad tas nebija slikts izrāviena tanks, ja aizsardzības līnija ir ļoti spēcīga un ar dziļiem ešeloniem.
  Un padomju pavēlniecība padomju galvaspilsētā pamatīgi nostiprinājās. Un mēģiniet izlauzties šeit.
  Ceturtais zvērnīcas pārstāvis: "Maus" nedaudz aizkavējās ar sērijas palaišanu.
  Sarkanās armijas skaits tika palielināts līdz sešiem miljoniem, lai gan daudzi karavīri bija jauniesauktie.
  Pret viņiem bija vairāk nekā deviņi miljoni, taču skaitliskais pārsvars daļēji kompensēja ienaidnieka armijas pārāk raibo raksturu.
  Aviācijā ienaidnieks ir spēcīgāks gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Parādījās jaunākie ME-309 un Yu-288. Atbildot uz to, cīnās padomju zemas kvalitātes mašīnas kvalificēta darbaspēka trūkuma un materiālu trūkuma dēļ. Tanki joprojām ir veci T-34, un lielākā daļa vieglo, kā arī KV.
  Vasarā Vērmahts vadīja ofensīvu: uzbrukumu Maskavai un uzbrukumu pa Volgu uz Saratovu. Maskava pēc sīvām cīņām tika ielenkta rudens beigās. Sagūstīti arī Saratova, Kuibiševa, Penza, Uļjanovska. Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Situācija kļuva kritiska.
  Kapitālam tika pavēlēts nekādā gadījumā nepadoties. Vācieši veica uzbrukumus, bet atkāpās vai iegrima ielu kaujās. Ziemā Vērmahta ofensīva tika apturēta. Tiesa, vācieši dubultā gredzenā noslēdza ne tikai padomju galvaspilsētu, bet arī Ļeņingradu.
  Maijā atkal sākās nacistu ofensīva, taču jau Gorkijas un Kazaņas pilsētas virzienā. Padomju tanku būve, neskatoties uz visām grūtībām, varēja laist ražošanā: T-34-85 un IS-2, tomēr nelielos daudzumos.
  Gorkijs krita tikai jūlijā, kamēr Kazaņa izturēja līdz augusta beigām.
  Ļeņingradā valdīja briesmīgs bads, un Fritz pat nemēģināja to iebrukt. Un Maskava pamazām tika pārņemta savā kontrolē. Un 30. septembrī pēc ārkārtīgi asiņaina uzbrukuma Kremlis krita.
  Pirmās šķiras cietoksnis tika smagi nopostīts. Un tas bija jauns trieciens padomju cilvēkiem. Vācieši pārcēlās uz Urāliem, bet tur iegrima sniega kupenās. Grūti cīnīties ar PSRS. Staļins atbalstīja noturēšanos līdz galam. Bet tas bija ārkārtīgi dārgi pašai valstij un jo īpaši vāciešiem.
  Dienvidos nacisti virzījās arī cauri Vidusāzijai.
  1945. gadā PSRS saņēma SU-100 un IS-3, bet tikai nelielās sērijās. Diemžēl līdz jūnija beigām nacisti bija iekarojuši arī Vidusāziju. Un jūlijā krita arī Sverdlovska. Augustā vācieši ieņēma Kurganu un Tjumeņu. Un 3. septembrī arī Toboļska. Septembra beigās Hanti-Maisijska. Un oktobra vidū un Omskā.
  Tomēr Novosibirska vēl nav pakļāvusies nacistiem. Jau ļoti bargais sals piespieda Frici pieturēties pie pilsētām.
  Tātad līdz 1946. gada maijam nacisti neveica aktīvu karadarbību.
  Pēc tam devāmies uz Novosibirsku. Kaujās piedalījās diskveida helikopteri un jaunākie "E" sērijas tanki. Tomēr tas fīreram pārāk nepalīdzēja. Krauts ieņēma Novosibirsku jūnija beigās . Piespieda upi Ob. Vēlāk jūlijā monstri ieņēma gan Kemerovu un Tomsku, gan Altaja apgabalu. Pēc sīvām cīņām Abakans krita augustā, bet Irkutska iebruka septembrī.
  Vācieši, pamatīgi vemdami asinis, paņēma arī viņu. Bet atkal viņi pazuda. Izstiepies komunikācijās. Tā nu mēs apstājāmies pie Čitas pieejām. Bet principā, kur viņi steidzas? Jūs varat sagaidīt vasaru un izmēģināt jaunu aprīkojumu.
  Vai tās būtu diskotēkas vai lidmašīnas. 1947. gadā padomju dizaineri palaida IS-4, IS-7 un T-54 tankus sērijā. Tiesa, tīri simboliskos apjomos. Nepietika ne cilvēku, ne resursu. Nacisti atsāka virzību. Aginskoje tika sagūstīta jūnija beigās Blagoveščenskā. Habarovska krita jūlijā, bet Vladivostoka augustā. Tādējādi nacisti sagrāba gandrīz visas lielākās padomju pilsētas. Varbūt izņemot Pertopavlovsku. Fiends sagrāba Magadanu septembrī. Tomēr Staļins nedeva kapitulāciju.
  Galu galā nacisti tomēr zaudēja!
  
  
  KOSMOSA VIRZIENA KARI
  Pēc vairākiem salīdzinoši pārtikušiem gadiem Krievijai pienākuši smagi pārbaudījumi. Debesu impērija, izmantojot savus kolosālos cilvēkresursus un totalitārās politiskās sistēmas priekšrocības, spēja kļūt par pasaules hegemonu. Krievijā uz dienvidu robežām izcēlās nežēlīgs slaktiņš. Un, lai gan islāmistu nemiernieki tika apspiesti, karš pret terorismu ir patērējis daudz resursu. Situāciju pasliktināja smaga konfrontācija ar Rietumiem.
  Kamēr visa pamatā bija kodolieroču atturēšana, liela mēroga karu nebija. Bet amerikāņu zinātnieks Velingtons izdomāja palaist īpaša veida raķeti uz Merkūriju uz mākslīgi sintezēta radioaktīva elementa.
  Taču navigācijā radās kļūda. Raķete novirzījās no kursa un nokrita uz Sauli... Notika ārkārtīgi izretinātas plazmas izvirdums, kas nav dzīvajiem organismiem bīstams, bet nojauc atoma struktūru, un nedaudz mainīja saites starp neitroniem atoma kodolā. Tieši tik daudz, lai padarītu neiespējamas nekontrolētas kodolreakcijas un kodoltermiskās reakcijas.
  Un tā rezultātā: kodolieroči ir pārvērtušies par nederīgu atkritumu kaudzi.
  Militāri un ekonomiski visspēcīgākā valsts pasaulē: Debesu impērija, kurai pārapdzīvotības dēļ bija akūts saldūdens un enerģijas trūkums, izvirzīja ultimātu par Sibīrijas nomu.
  Krievija atbildēja ar izšķirošu atteikumu ...
  Ir sācies liels karš: Āzijas koalīcija pret Rietumiem. Mūsu Tēvzeme ir kļuvusi par galveno liela mēroga kauju arēnu. Mierīga dzīve ir pagātne: visur valdīja kara elle. Sīvākās cīņas ritēja pilnā sparā no staba līdz stabam.
  Situācija frontēs bija kritiska: Āzijas Savienība jau tuvojās Urālu kalniem.
  Netālu no Jekaterinburgas nokrita žilbinoša uguns bumba, un izveidojās nāvējoša zona, kurā neviens cilvēks nevarēja dzīvot pat minūti.
  Dzimtene, svētā Krievija -
  Mana sirds ir atvērta tev...
  Kaujas lauka asinis apūdeņotas -
  Lai zied Tēvzemes mīlestībā!
  
  Zemes pulss sitās ar plaukstošu vaidu,
  Grūti, kad plosās karš...
  Bet krāšņā saule uzlēks pār Krieviju -
  Tu esi mūsu vienīgā nemirstīgā māte!
  
  Rudzi bezgalīgajos laukos ir zeltaini,
  Sniegs mirdz spilgti sudrabaini.
  Un sejas lepni izskatās no ikonām -
  Bruņinieks, esi ērglis kaujā!
  
  Mēs uzvarēsim pretinieka cīņā,
  Aizstāvēsim spārnoto sapni.
  Nav drosmīgāka par krievu karavīru,
  Es lūgšu Dievu!
  . Galvenais saturs.
  Kad sirds ir žēlsirdības pilna, nez kāpēc maciņš ir tukšs!
  Urālu kalnu virsotnes atgādina no mutes izspraustiem ilkņiem, kurus saēd kariess. Krievu bezastes iznīcinātāji lido zemā līmenī. Kā ātri piekūni krievu bruņinieki uzbrūk neveiklajiem, bet spēcīgi bruņu spārnotajiem Debesu impērijas kaujas kuģiem.
  Gaisa spēku pilots Andrejs Ogņevs veic sarežģītu pagriezienu. Smags piecu stobru ķīniešu lielgabals, kas izspļauj liesmu un metālu. Uguns tornado burtiski slauka dažus milimetrus no krievu iznīcinātāja caurspīdīgajām bruņām. Atbildot bezastes šņāc. No smailā deguna izslīd sadrupis pulsārs. Gigantiskā ķīniešu helikoptera rotējošais tornītis trieciena laikā deformējas... Atskan apslāpēti kliedzieni.
  Andreja tumšā seja ar augsto pieri pārraujas baltzobu smaidā.
  Viņa partnere, žilbinoši skaista blondīne Vasa Koļcova izgatavo stobru, liekot garām paslīdēt nevadītas raķetes tērauda piranjai un nosūta "dāvanu" vienā no divpadsmit milzīgajiem līnijkuģa helikoptera dzenskrūvēm.
  Milzīgs, ar trīskāršu lāpstiņu rindu, dzenskrūve brūk. Vassa, ne velti viņas vārds tiek tulkots kā karaliene, prata pārspēt. Viņa vienmēr cīnījās tikai vienos īsos svārkos un haki krāsas T-kreklā, bet uz kailajiem papēžiem sajuta sevi un cīnītāju kā vienotu veselumu.
  Daudzas sieviešu kārtas pilotes viņu atdarināja, cenšoties panākt fenomenālu jutīgumu. Kaujas kuģa helikopters ir simt divdesmit ugunsdzēsības punkti, kas tiek nolaisti uz virsmas - ugunsdzēsības laukums. Mašīna, kas darbojas uz ogļu putekļiem, bet tajā pašā laikā pārvadā tūkstošiem tonnu metāla, piemērojot dinamisku aizsardzību.
  Japāņu, ķīniešu, indiešu dizaineri padarīja automašīnu neievainojamu pret Krievijas pretgaisa aizsardzības sistēmām, taču negaidīti nonāca gaisa uzbrukumā.
  Mežonīgo dusmu satraukts, šauraacis ģenerālis Maklijs rūca, norādot ar melniem cimdiem apvilkto roku:
  - Iznīcini viņus! Izkausējiet tos monstrus!
  Kāds Indijas pulkvedis ar pilnām krūtīm, bet tievu vidukli teica:
  - Šis pāris ir melnais princis un karaliene. Neviens viņus nekad nav nogāzis!
  Maks neticīgi pasmaidīja un kurnēja:
  - Nevar būt. Palieliniet uguns blīvumu.
  Un atkal līnijkuģis-helikopteris nodrebēja. Rotējošais tornītis iestrēga, un titāna korpuss aizdegās. Liesmojoši dzeltenie un kanēļkrāsas kareivji ar gaudām aizslaucīja garām. Sākās detonācija, un gigantiskā helikoptera korpusa iekšpusē uzliesmoja ar napalmu piekrauta raķete.
  Vassa, atveidojot "slīdēšanas" tehniku un ejot garām uguns takām, izteica:
  -Visi vecumi ir pakļauti karam, tikai jūs nevarat segt savu pēdējo dienu, bez laika tikt uzvarēts!
  Endrjū ir foršs. Viņa tēvs bija jaunākais ģenerālis Angolas armijā un ieradās mācīties Maskavā. Tur viņš apprecējās ar Lidiju Ogņevu, slaveno sportistu un doktora grādu. Tad viņa tēvs nomira, un melnā un cirtainā māte viņu uzaudzināja. Skolā viņi mēģināja ķircināt Andreju, bet zēns bērnudārzā joprojām nodarbojās ar cīņas mākslu. Viņa māte prata cīnīties pati, un patēvs bija jaukto stilu čempions.
  Andrejs labi mācījās, viņam bija fenomenāla atmiņa, un drīz viņš pats kļuva par zēnu vadītāju, viņu vadītāju. Protams, viņš izvēlējās lidojumu skolu un devās cīnīties par savu dzimteni Krieviju. Viņš izpelnījās slavu un cieņu. Un neviens neuzdrošinājās pārmest Krievijas varonim ar melnu ādu, jo īpaši tāpēc, ka nēģeru sejas vaibsti jaucās ar slāviskajiem un tas atlētiski uzbūvēto pilotu padarīja diezgan izskatīgu.
  Par viņa mīlas lietām bija ne mazāk leģendu kā par militāriem varoņdarbiem. Lai gan pats Andrejs bija daudz pieticīgāks, nekā viņam tika piedēvēts.
  Tagad viņš meklēja veidu, kā iznīcināt neievainojamu līnijkuģi. Aktīvās, daudzslāņu bruņas aptvēra Debesu impērijas visspēcīgākās mašīnas galvenās sastāvdaļas.
  Savva šāva uz dzenskrūvēm, mēģinot imobilizēt konstrukciju...
  Pa to laiku kauja uzliesmoja uz zemes. Uzbrukumā devās Austrumu bloka beztorņu tanki. Daži ir milzīgi, bet citi ir ne vairāk kā metru augsti.
  Pret tiem Rietumu koalīcijas kaujinieki bez atsitiena izmantoja pārvietojamās mīnas un vadāmos lādiņus.
  Šeit karoja ne tikai krievi, bet arī eiropieši: briti, franči, zviedri un daudzi citi.
  Kopīgs ienaidnieks saveda kopā cilvēkus ar baltu ādu un kristīgu morāli. Debates par demokrātiju ir rimušas. Turklāt Krievijā antirietumnieciskie noskaņojumi pēc agresijas nākšanas no austrumiem kļuva par velti. Patiešām, kur gan pacifistiska un toleranta Eiropa var kāpt uz austrumiem. Viņi un cilvēki lielā mērā aizmirsa, kā cīnīties. Un, kad pazuda kodolieroči, spēcīgā un pārapdzīvotā Āzija pārvietoja savas neskaitāmās ordas uz ziemeļiem un rietumiem.
  Starp tiem, kas virzās uz Krievijas pozīcijām, ir daudz arābu. Daži fanātiķi dodas uzbrukumā, nepārģērbušies, baltos kombinezonos. Pieņemiet nāvi ar smaidu uz lūpām.
  Tūkstošiem uz priekšu virzošu tanku un kājnieku kaujas mašīnu no putna lidojuma šķiet kā skudras. Savva, sabojājusi citu skrūvi, nedaudz bāla, čukstēja:
  - Tomēr viņu ir pārāk daudz... Dievs, palīdzi Krievijai.
  Pati meitene redzēja, kas notiek Āzijas koalīcijas sagrābtajās pilsētās. Masu pogromi, slepkavības, slaktiņi. Vīrieši tika pakārti uz stieples, bet sievietes un bērni tika nogādāti īpašās nometnēs. Un tad viņi tos pārdeva vai izplatīja noteiktiem darbiem. Un karagūstekņu spīdzināšana jau ir izplatīta un pat obligāta.
  Ģenerālis Maklijs nesaudzē pat savējos. Bezpalīdzīgā trakā, ka viņi netiek galā ar mazajiem iznīcinātājiem Chizh-3, viņš paķer zobenu no sienas un nogriež roku arābam, kurš kontrolē pretgaisa lielgabalu. Viņš kliedz un piespiež asiņaino celmu pie krūtīm.
  Un tikko nogrieztas rokas drausmīgais komandieris ar gariem nagiem draud neprātīgo krievu dūžu virzienā, kliedzot:
  - Iznīcināt! Dedzini! Dedzini!
  Savva dusmās izšauj vēl vienu raķeti... Viņai beidzas munīcija. Taču arī gaisa kaujas kuģis zaudē stabilitāti.
  Tā nāvējošā artilērija ir izgājusi no spēles... Zaudējis lauvas tiesu no kaujas spēka, Hulks pagriežas atpakaļ. Viņiem pēc iespējas ātrāk jāatgriežas bāzē, lai veiktu remontu un piegādi.
  Apakšā krievu lielgabali precīzi šauj uz ienaidnieka stūrainajiem plakandzelzs tankiem. Vairākas automašīnas apstājās, pūšot dūmus debesīs. Vienā "bandurā" sāka plīst munīcija. Tas aizlidoja, apmetoties kā vingrotāja purns, līdz ietriecās grants kalnā.
  Tālsatiksmes, krievu lielgabals raida šāviņu karoga masta virzienā. Strēlniece ar blondu izkapti sakrusto ar diviem pirkstiem un čukst vāciski:
  - Lai mums veicas!
  Āzijas koalīcijas karogs ir spilgti dzeltens ar sarkanu apli vidū. Tas ir tuvāk Japānai, bet koalīcijas izvēlēto simbolu. Neliels augstas precizitātes lielgabala lādiņš salauž resnu stieni un nokrīt milzīgs audekls, kas var nosegt stadiona grīdu. Ducis Āzijas tanku uzreiz pārklāj ar samtainu plīvuru.
  No Rietumu koalīcijas puses un Krievijas pozīcijām dzirdama vienprātīga skaņa:
  - Urrā!
  Tiešām simbolisks. Un lai ienaidnieks desmit reizes pārsniedz, bet krievu gara spēks ir nesatricināms.
  Abi krievu iznīcinātāji uz brīdi atrodas spārnā pret spārnu. Viens vesels - gandrīz trīsstūrveida piekūni - Krievijas aizstāvji. Savva jau ir iztēlojusies, kā Andrejs uzliks viņai uz pleca savu melno spēcīgo roku. Šis ir patiešām spēcīgs vīrietis, uz kuru varat paļauties.
  Bet tieši tajā brīdī bija tā, ka uzreiz uzplaiksnīja tūkstotis fotoattēlu zibšņu. Un kaujas pāra acīs tas aptumšojās. Pēc tam melnums tika nokrāsots ar daudzkrāsainiem traipiem, līdzīgiem tiem, kas parādās, kad eļļa tiek izlijusi uz ūdens.
  Andrejs mēģināja berzēt acis. Viņa roka, ar grūtībām pārvarot pretestību, šķita grābt ūdeni.
  It kā no tālienes Savvas balss ir apslāpēta:
  - Vai mēs esam miruši?
  Melnais kapteinis skaļi atbild:
  - Nē! Mēs esam dzīvi.
  Pēkšņi šī biezā, lipīgā sajūta pazūd, un šķiet, ka viņi atrodas brīvā kritiena stāvoklī. Uz dažiem mirkļiem kļuva pat gaišs, it kā bezsvara stāvoklī.
  Savva pat mazliet satraukta čukstēja dziesmas balsī:
  Šķiet, ka pasaule ir bezcerīgi zaudēta
  Un ceļš uz bruņinieka zvaigznēm ir bloķēts ...
  Šajos bezgalīgo orbītu līkumos,
  Nav lemts - ticība ir noslīcināt!
  Un tad viņa noelsās, ar kailām zolēm piezemējoties uz asiem, kalnainiem akmeņiem. Tumsa, sajaukta ar gaišiem plankumiem un viļņiem, izklīda.
  Nedaudz sāp acis no maija, pusdienas gaismas. Savva bija četrrāpus un uzreiz uzlēca.
  Andrejs profesionāli salieca kājas lēcienā un prasmīgi piezemējās. Viņa seja ar vīrišķīgu zodu un augstu platu pieri saglabāja mierīgu izteiksmi. Viņš pat pasmaidīja savam partnerim.
  - Tu redzi! Tur ir tā gaisma, un, kā man jau sen bija aizdomas - šī nav paradīze!
  Savva, satriekusies, paspēra dažus šaubīgus soļus. Piezemējoties viņa sāpīgi sasita kailās zoles un saplēsa ceļgalu. Bet meitene ar ierastu gribas piepūli noraidīja no sejas mocekļa izteiksmi un norādīja ar pirkstu sev priekšā, iesaucoties:
  - Oho!
  Andrejs paskatījās tur, kur norādīja Savva. Pirms viņiem bija nobružāts kalns. Un tās augšpusē, plaisās salauzta, atradās bumba. Precīzāk, sfērisks, pa pusei svina, pa pusei platīna nokrāsas aparāts ar asu knābi augšpusē un duci plānu taustekļu, kas vienmērīgi izvietoti gar šī futūristiskā objekta malām.
  Meitene, apmulsusi, čukstēja;
  - Šis ir Ņūtona bioms! Un kā viņš tika ievainots?
  Andrejs cieši paskatījās, iespieda galvu plecos, iešņaukāja gaisu. Gaiss smirdēja pēc ozona un piedegušām riepām. Piesardzīgi palūkojies apkārt, kapteinis tikko dzirdamā balsī sacīja:
  - Šeit mēs varam uzskriet slazdam!
  Savva pārliecinoši paspēra soli pretī bumbiņai un, nesamazinot balss skaļumu, teica:
  - Nē! Es zinu, kur mēs esam! Tieši šī ir anomālijas zona, kurā kosmosa kuģis nokrita. Tas ir tikai simts jūdzes uz ziemeļiem no vietas, kur mēs cīnījāmies!
  Kapteinis atkal paraustīja plecus un, saglabājot balsī mierīgu sajūtu, sacīja:
  - Vairāk nekā minūti anomālajā zonā neviens nevarēja izdzīvot. Pat roboti salūza, sabrūkot rūsā!
  Savva, kaut arī viņai nebija viegli, drosmīgi iesaucās:
  -Un mēs izdzīvosim!
  Un viņa skrēja uz kalna pusi. Viņas putekļainie, apaļie papēži, kurus saskrāpēja kritiens, ātri pazibēja pāri nelīdzenajai, akmeņainajai grēdai.
  Endrjū bija pārsteigts. Vai viņai nesāp basām kājām uz asiem akmeņiem? Kopumā Koļcovas uzvedība daudziem šķita dīvaina, kad viņa ignorēja ierasto lidojuma formu, cīnījās gandrīz kailā apģērbā. Un, ja kaut kur Mezopotāmijā vai Āfrikā, var ērti vienā maskēšanās T-kreklā, bet Urālos pavasarī tomēr ir forši.
  Meitene ieradās no dienvidu robežas. Krievijas un Eiropas karaspēks karoja Sīrijā, Irākā, cenšoties ierobežot Āzijas koalīcijas izrāvienu. Turklāt daļa islāma spēku bija Krievijas pusē un daļa Āzijas.
  Dienvidos nebija pat izteiktas frontes līnijas. Āfrikā vispār pat vienā un tajā pašā valstī dažādas ciltis cīnījās savā starpā. Turklāt reliģijai nebija izšķirošas nozīmes. Daudzi kristieši, kā arī pagāni, sekoja aziātiem ar it kā kreisiem saukļiem. Āfrika patiešām ir kļuvusi kā dziesmā multfilmā par Aibolītu.
  Bet, iespējams, skriet basām kājām tuksnesī ir vēl grūtāk nekā skriet pa kalnu stāviem. Un Savva, šis mežonis ar maģistra grādu, bioloģijas zinātņu kandidāts, nepazina ne sāpes, ne bailes.
  Andrejs metās viņai pakaļ, cenšoties panākt velnu. Kosmosa kuģis izrādījās daudz tālāk, nekā šķita no pirmā acu uzmetiena.
  Meitene parasti sapinusi matus, bet tagad mati izjuka, un zelta vilciens vējā plīvoja kā lāpas liesma.
  Nekad agrāk melns kapteinis nebija uzskatījis savu draudzeni tik skaistu.
  Lai arī Andrejs nav vājš sportists, viņam tikai ar lielām grūtībām izdevās saīsināt distanci, taču viņš nekad viņu nepanāca, lai gan paklupa un gandrīz savainoja degunu.(Starp citu, nemaz ne afrikānis, bet ar nelielu kupris un nedaudz uz augšu, pat , tāpat kā viss ķermenis.) Un Savva kailās, šokolādes krāsas kājas pazibēja gandrīz pie pašas melnā kunga galvas un ... meitene izgāja cauri sienai, it kā viņa būtu tikai hologramma. .
  Nokaitināts, ka viņa viņu apdzina, Andrejs metās viņai aiz muguras. Neuzmanīgs, bet diezgan bruņniecisks.
  Svina virsma noskalojās kā silts jūras ūdens un pēc tam lidoja pāri grīdai, apglabājot seju Savvas basajās pēdās. Mehāniski Andrejs noskūpstīja viņas potītes, bet meitene dusmīgi iespēra, iesaucoties:
  - Paskaties, kas šeit ir interesantas!
  Ogņevs gan gribēja teikt, ka nav nekā interesantāka, kad tāds skaistulis ir blakus, bet, saņēmis papēdi degunā, ātri uzlēca. Un nebija vīlies.
  Pie sienām karājās dzīvnieku un kukaiņu izbāzeņi. Turklāt tādi, kas neeksistēja un nevarēja pastāvēt aiz zemes. Un burkāni ar duci krabju nagiem, un kaktuss ar varžu kājiņām un gaiļbiksēm, un spalvu tarakāni ar krokodila mutēm ar izvelkamām ilkņu mēlēm. Ja vien, protams, to nevar salīdzināt ar ceptu princi.
  Andrejs pārsteigumā pielēca un skaļi iesaucās:
  - Sveiciens brāļiem prātā!
  Atbildot uz to, klusums ... Savva diezgan loģiski un racionāli atzīmēja:
  - Nevajag kliegt, labāk apskatīsim zvaigžņu kuģi.
  Kosmosa kuģa iekšpusē bija daudz lielāks, nekā šķita no ārpuses. Gaiteņi sašaurinājās un paplašinājās. Bruņu durvis pašķīrās, cilvēkiem tuvojoties tām. Un kas tur vienkārši nesanāca.
  Visādi dzīvnieku izbāzeņi, un statujas, un hologrammas. Kā arī gleznas: kustīgas, un eļļā, un ar kibernētisko mozaīku. Hologrammas patiešām rādīja īsto filmu krāsainā veidā. Un kaujas ainas, un dažādas mierīgas, diezgan idilliskas bildes.
  Endrjū ar izbrīnu atzīmēja:
  - Dīvaini. Tas ir kā lidojošs muzejs.
  Savva diezgan racionāli iebilda:
  - Viss mūsu pasaulē ir gan muzejs, gan izgāztuve! Ēdam labāk...
  - Ierocis! - izbļāva melnais kapteinis. Un ātri pievienoja. - Mums jāpalīdz mūsu dzimtenei uzvarēt Trešajā pasaules karā.
  Savva paskatījās uz augšu un kliedza:
  Palīdzi mums glābt civilizāciju! Cilvēce ir apdraudēta!
  Atbildot uz to, atskanēja zems, neparasti dziļš bass:
  - Jūs, pamatiedzīvotāji, acīmredzot gribat no mums kaut ko dabūt?
  Meitene pastiepa rokas uz priekšu un lūdzoši čukstēja:
  - Ne mēs! Tas ir par visas cilvēces likteni. Trešais pasaules karš izšķir - kas uzvarēs: barbariska, nežēlīga pieeja vai humānisms un civilizācija?
  Bass mainījās uz plānu soprānu un neticīgu toni:
  - Ak, vai tā ir? Galu galā cilvēks mēdz kļūdīties, arī par saviem nodomiem. - Oranži vēji slīdēja pa gaisu un balss, palikusi par pusoktāvu zemāka, turpināja. - Kā vienmēr, lielākajai daļai visuma rasu ir tendence: parādīt sevi, ja jūs lietojat savu valodu, kā ļoti humānu, bet ienaidnieku vienkārši kā velni.
  Savva, nebeidzot nervozi bungot ar kāju uz nezināma metāla pārklājuma, nomurmināja:
  - Un tu pats skaties! Paskatieties, ar kādām barbariskām metodēm viņi karo pret mums!
  Balss nedaudz sasila, un gaiss sāka šķist maigāks:
  - Jā, jūsu ienaidnieks ir nežēlīgs, bet jūs arī neesat eņģeļi. Galu galā tā nav matemātika, kas izšķirs, kuram no jums būs vara uz Zemes!
  Andrejs jau ir izteicies:
  - Kurš tad?
  Taču tā vietā, lai atbildētu, grīda zem viņiem sašūpojās, un meitene kopā ar melno puisi ar sejām sastapās ar griestiem. Tad viss mainījās uzreiz. Viņi atradās lielas, smagi iznīcinātas pilsētas centrā . Ieroči rūca apdullinoši. Uzsprāga lieli šāviņi un krita bumbas. Krievu un Eiropas karavīru grupas virzījās uz priekšu. Āzijas savienības dzeltenie un brūnie karavīri, nesot zaudējumus, atkāpās, pārklājot ceļu ar līķu kalniem. Savva paspēra soli un uzkāpa uz asiņainas straumes.
  Nē, tas, protams, nevarēja mulsināt karotāju, kurš bija izgājis cauri ugunij, ūdenim un vara caurulēm (pēdējām līdz šim minimāli!) Bet ar sirdi nebija labi. Bet Andrejs uzmundrināja, ar labo roku svieda akmeni pa dzelteno seju šauracīgam karavīram, kurš pacēla ložmetēju, viņš nokrita. Kapteinis iesaucās:
  - Šī ir Pekina! Mūsu puiši uzvar!
  Patiešām, greizs rādītājs ar līdzīgu hieroglifu dega ar zilām liesmām. Savva nez kāpēc nejuta prieku. Lai gan viņa internetā bija redzējusi attēlus no Pekinas un Ķīnas galvaspilsētai raksturīgajām ēkām.
  Bet šeit tas ir briesmīgi. Sievietes deg, bērni raud. Un daudz līķu. Mirušie burtiski piepildīja visas pieejas, un viņu skaits pieauga. Nekad agrāk meitene nebija redzējusi mirušos, kas sakrauti pilskalnos.
  Andrejs jau ir paņēmis kāda nomesto ložmetēju un atklājis uguni, lai nogalinātu. Viņš ir dzimis karotājs. No tēva puses no zulu cilts, no mātes puses: vecvectēvs divreiz PSRS varonis, vectēvs karojis Vjetnamā un Afganistānā, tēvs Sīrijā, Donbasā un Čečenijā.
  Savva galvā pazibēja:
  Ikviens, kurš ir vīrietis, ir dzimis kā karotājs,
  Tā notika - gorilla paņēma akmeni!
  Kad ienaidnieki bez skaita ir leģions,
  Un sirdī liesmo karsta liesma!
  Un meitene pati pacēla automātu. Spēcīgās rokas parasti ir vieglas rokturī. Manā galvā skanēja drosmīgi gājieni: iznīcini, kalpo savai Lielajai dzimtenei.
  Taču negaidīta vāja čīkstēšana lika meitenei sastingt. Labajā pusē bija skaidri dzirdamas bērnu šņukstas un raudas. Savva pagriezās, un viņas ērgļa skatiens cauri dūmiem, kas apņēma visu, iezīmēja mazas, dzeltenīgas figūriņas. Dzelteni, šauras acis bērni raudāja un mēģināja tikt ārā no degošās mājas. Taču viņu ceļu aizšķērsoja ar darvu piesūcinātu baļķu aizsprostojums. Un aiz puišiem izplatījās gaļēdāju liesmas.
  Šķita, ka uguni elpojošais pūķis vēlējās upurēties Gehennai...
  To izturēt bija augstāk par Savvas spēku. Meitene skrēja pretī ugunskuram. Jāglābj mazie: vai tie ir krievi vai ķīnieši, nav svarīgi!
  Pēkšņi napalma straume aizšķērsoja baskāju karotāja ceļu.
  Ar mežonīgu saucienu
  - Kungs glāb!
  Viņa metās ugunī. Simts karsti uzkarsušas adatas, šķiet, caururba viņa kailās zoles, liesmas dziedināja viņa neaizsargātos ceļus. Maiga, olīvu āda, klāta ar nepatīkamiem, sārtinātiem tulzniem. Cik sāpīgi tas bija Savvai. Pats trakākais kliedziens izlīda no plaušām. Es gribēju pagriezties atpakaļ un izlēkt no elles liesmām.
  Bet meitene juta: nav iespējams aizkavēt ne sekundi. Bērni var nomirt. Un nav svarīgi, kas viņi ir. Dostojevskis teica: visi pasaules dārgumi nav vienas bērna izlietas asaras vērti. Sāpes no kailiem papēžiem līdz pakausī, kā zirgu bari, sitas ar tērauda asiem nagiem nervu galos.
  Viņas brīnišķīgie zelta mati jau ir aizdegušies, un liesmas mēģina laizīt plēsoņa seju. Viņa nekad vairs nebūs tāda pati skaistule. Šeit ir violeta čūla, kas izplatījusies pār viņas maigo, samtaino vaigu.
  Savva izmisīgi lec, cik tālu šķiet, ka sasniedz mērķi. Dūmu un degoša gaisa maisījums ieplūst plaušās. Plankumainais T-krekls uz tevis jau ir izdedzis, un tu, tāpat kā Žanna D, atrodies sāpīgā ugunī. Vēl mazliet, vēl mazliet. Ak dievs, viņas ķermenis ir spitālīgs.
  Ugunīgā siena tiek pārtraukta, un Savva izlec vēsumā. Viņa jau ir apdegusi, viņas brīnišķīgais ķermenis ir kā nepārtraukta brūce, un viņas apdegušās zoles, šķiet, uzkāpj uz asākajiem dunčiem. Priekšā ir aizsprostojums. Un atkal vajag mesties rūcošajā, nežēlīgajā liesmā.
  Un meitene jūt, ka viņas spēks un drosme izsīkst. Viņa gandrīz pazūd no sāpju šoka. Bet caur duļķi var redzēt meiteni, kas rausta mazās rokas un čīkstot atlec no uguns, un zēnu ar noskutu galvu un pavisam mazu, kurš tik tikko iemācījies staigāt.
  Sakopusi atlikušos spēkus, Savva lēkā, niknums un taisnīguma izjūta dod viņai drosmi pārvarēt nepanesamas sāpes. Uz sāniem lido liesmojoši baļķi un sijas. Vēl mazliet piepūles. Izkropļotās meitenes apdegušās rokas satver uzkarsušās restes. Sāpes kā simttonnīgs auns krīt uz galvas, krūtīm, visa ķermeņa līdz pēdējai šūnai. Režģis nekustas un tad Savva to satver ar zobiem. Jūs varat palikt traks no šādām ciešanām, sabrukt un sabrukt pēdējo no liesmu neskartajām miesas skaistumkopšanas vietām. Bet tad beidzot Kungs atalgoja pūles, reste, no karstuma sarkana, nolidoja no cementa pamatnes.
  Invalīdu meitene, kurai zobi bija izlauzti un plīst no karstuma, noģībst. Pie pēdējā apziņas pavediena sakropļotā āda jūtas kā atbrīvots bērns, kurš lec pāri kritušās varones pārogļotajām kājām.
  Savva pamodās... Viņa stāvēja kopā ar Andreju uz augstākās sniegotās virsotnes. Pērkonainā, kā tūkstoš erceņģeļu balsu koris, balss paziņoja:
  - Tu nokārtoji pārbaudījumu! Uz planētas būs miers! Krievija kļūs par māti visiem Zemes cilvēkiem!
  Melnādains jauneklis un blondīne, kas kļuva vēl slaidāka un skaistāka, redzēja mūsu acu priekšā ziedošus dārzus, aizaugušas piltuves un meta ieročus, apskauj karavīrus. Naida un kara laikmets bija beidzies uz visiem laikiem.
  Un tas skanēja pāri visai planētai;
  Krievija un Ķīna mūžīgi vienotas,
  Islāms, kristietība: draugi bez ļaunprātības!
  Pagodināsim Visaugstākā Kunga Vārdu -
  Visas pasaules tautas - Dzimtā ģimene!
  
  PĒTERS III - LIELAIS Karalis
  Pēterim Trešajam izdevās pārliecināt slaveno reformatoru ģenerāli pievienoties viņa komandai un pieņemt feldmaršala pakāpi. Nikolajs Papins kļuva par aizsardzības ministru un veica vairākas reformas. Šis spēcīgais un autoritatīvs cilvēks palīdzēja Pēterim III atklāt un apspiest brāļu Orlovu sazvērestību. Visi pieci sazvērnieki tika pakārti. Katrīna tika šķirta par laulības pārkāpšanu un tika izsūtīta uz klosteri.
  Pēteris Trešais nostiprināja savu varu un tika kronēts. Un līdz ar viņa nākšanu pie varas Krievijā notika taustāmas pārmaiņas. Patiešām, Pēteris Trešais, tāpat kā viņa vectēvs, iezīmēja būtiskas reformas. Un turklāt izmaiņas skāra ārpolitiku.
  Alianses ar Frederiku II atbalstītājs Pēteris pavēlēja Rumjancevam kopā ar vāciešiem sakaut austriešus. Pēc tam Vācija vairāk nekā atdeva iepriekš zaudētās zemes.
  Bet Krievija arī saņēma kontroli pār jūras šaurumiem no Dānijas, sadalot to ar prūšiem. Tomēr Pēteris izrādīja praktisku asumu un paņēma gandrīz visus šīs valsts īpašumus, atstājot tikai simbolisku daļu no kroņa mantas savam "mīļākajam" Frederikam. Jāsaka, ka Papina ietekme nāca par labu Pētera Lielā mazdēlam.
  Viena no Pētera Trešā idejām bija doma sadalīt Poliju starp Krieviju un Prūsiju. 1965. gadā sākās karš ar Sadraudzības valstīm. Spožais Aleksandrs Suvorovs tajā ātri virzījās uz priekšu. Pēteris Trešais izrādījās inteliģents un spēja savā impērijā iegūt pirmatnēji krievu zemes, un prūši pazina Polijas etnisko daļu.
  Tāpat kā reālajā vēsturē, Krievijai bija jācīnās ar Osmaņu impēriju. Krieviem cīņa bija vēl veiksmīgāka. Papina reformas, Rumjanceva talants un strauji virzošais Suvorovs atstāja savu ietekmi. Caram patika nemierīgais Aleksandrs Vasiļjevičs, Pēteris Trešais, un viņš pats bija ļoti kaprīzs un visu laiku stāvēja kājās. Tāpēc viņiem sanāca ļoti labi.
  Valsts iekšienē imperators Pēteris veica vairākas reformas. No nolaidīgiem zemes īpašniekiem par labu valsts kasei tika konfiscēti īpašumi, tika ieviesti vairāki ierobežojumi attiecībā uz corvée un zemnieku pārdošanu. Bet līdz šim cars Pēteris neuzdrošinājās pilnībā iezīmēt dzimtbūšanu.
  Turklāt baznīcas reformas izraisīja spēcīgu pareizticīgo sinodes pretestību. Karalis, apgalvojot, ka Bībele aizliedz pielūgt un kalpot kādam citam, izņemot Dievu, atcēla svēto kultu.
  Tajā bija kaut kas no luterānisma - cīņa ar relikvijām un ikonām.
  Lūdziet tikai Kungu Dievu, tikai pielūdziet viņu!
  Bet tas nevarēja neizraisīt pretestību. Vietām pat priesteri kūdīja ļaudis uz sacelšanos.
  Tomēr reforma pagāja, un baznīcās, lūgšanu vietās, palika tikai Kristus un Jaunavas Marijas attēli.
  Cilvēki parasti deva priekšroku klausīties karali. Turklāt Pēteris Trešais kļuva slavens kā gādīgs valdnieks. Nopietnāka bija visu zemju sagrābšana klosteriem un baznīcām.
  Pēc uzvaras pār Turciju karaļa autoritāte pieauga vēl vairāk. Pērta Trešais beidzot nolēma atcelt dzimtbūšanu. Šāds lēmums nevarēja neizraisīt nopietnus satricinājumus valstī. Zemes īpašnieki cieta milzīgus zaudējumus, bet sākās rūpnieciskā revolūcija. Valsts cauri visām grūtībām strauji un ar palēninājumu virzījās uz priekšu.
  Otrais karš ar turkiem izrādījās vēl īsāks un Suvorova vadītais krievu karaspēks ātri uzvarēja. Turklāt revolūcija Francijā novirzīja Eiropas uzmanību.
  To izmantoja Pēteris Trešais, ieceļot Konstantinopoles tronī savu jaunāko dēlu no Turcijas sultāna Konstantīna Voroņinas.
  Tādējādi Osmaņu impērija it kā atradās savienībā ar Krieviju.
  Pēc tam notika karš Ēģiptē. Vietējais sultāns nevēlējās atzīt Krievijas kundzību pār Āfriku. Un šeit pirmo reizi viens ar otru sadūrās Suvorova un Napoleona Bonaparta ģēnijs.
  Tolaik 70 gadus nodzīvojis diezgan daudz, Pēteris Trešais nomira. Viņš iegāja vēsturē ar nosaukumu Lielais atbrīvotājs. Kas ir ļoti cienījami!
  Varbūt pārspējot savu harizmātisko vectēvu! Un imperators Pāvils kāpa tronī. Suvorovs, uzvarējis vēl pārāk jauno un nepieredzējušo Napoleonu, iekaroja Āfrikas ziemeļus un pat Maroku.
  Tā kā šajā alternatīvajā vēsturē nebija neviena slavena Šveices kampaņa, kas iedragātu Suvorova veselību, slavenais rūdītais feldmaršals dzīvoja ilgāk.
  Napoleons nekļuva par Francijas imperatoru, jo viņam nebija laika kļūt slavenam kā komandierim un viņš tika piekauts vairāk nekā vienu reizi. Pēc direktorijas sabrukuma Luiss Astoņpadsmitais pārņēma varu. Notika reformācija, tas ir, monarhijas atjaunošana.
  Pāvils Pirmais joprojām neizbēga no sazvērestības, taču tas notika piecus gadus vēlāk. Un viņa dēls Aleksandrs kļuva par imperatoru. Šeit sākās pagrieziens. Konstantīns bija pusaudzis un, būdams arī Osmaņu impērijas krievu sultāns, pretendēja uz varu.
  Bet Aleksandrs Suvorovs joprojām bija dzīvs un viņam izdevās samierināt savu brāļadēlu un tēvoci. Lai gan, protams, Osmaņu impērijas iekšējā autonomija radīja berzi.
  Turklāt Krievija saskārās ar Anglijas pretestību. Lielbritānijas pieaugošā vara nebija apmierināta ar savu kaimiņu. Un sākās pat otrais lielais karš ar ASV. Iespējams, briti gaidīja, ka pēc Džordža Vašingtona nāves Amerikā iestāsies haoss un negods. Bet aprēķins nebija pamatots.
  Amerikas Savienoto Valstu iedzīvotāji nevēlējās atgriezties Anglijas karaļa pakļautībā. Karš ar mainīgiem panākumiem ilga desmit gadus, un beigās Lielbritānija, izsmēlusi savus spēkus, pārtrauca ofensīvu.
  Taču amerikāņi nenomierinājās un attīstīja ofensīvu pret Kanādu. Lielbritānijas situāciju pasliktināja Krievijas nostāja, kas sniedza palīdzību amerikāņiem.
  Vēl vienpadsmit asiņainā kara gadi, un Amerika atkaroja Kanādu. Lielbritānija tika novājināta, bet parādījās jauns ģeopolitiskais briesmonis: ASV.
  Krievija karoja ar Austriju un iekaroja to, daļēji sadalot ar Prūsiju.
  Tajā pašā laikā turpinājās paplašināšanās Kanādā. Valsts ir kļuvusi ļoti industrializēta. Tika uzbūvēta spēcīga un daudzskaitlīga flote. Krievi izkāpa Austrālijā un paplašinājās Āfrikā.
  Pēc Aleksandra Pirmā nāves atkal izcēlās cīņa par varu, starp zariem. Aleksandra brālis Konstantīns atteicās no troņa, un cita Konstantīna dēls Andrejs izvirzījās tronī, apstrīdot to ar Nikolaju.
  Formāli Nikolajs tika pasludināts par karali, bet kronēšanas laikā karalis tika nogalināts.
  Sekojošā apjukumā Endrjū bija pirmais, kurš ne gluži likumīgi sagrāba troni. Jaunais karalis gandrīz nekavējoties sāka karu ar Irānu un uzsāka kampaņu pret Indiju. Lielbritānija joprojām karoja Kanādā un atradās piesieta. Un austrumu kampaņa nostiprināja Andreja Pirmā autoritāti un ļāva viņam uzsākt savu Romanovu dinastijas atzaru. Tajā pašā laikā Krievija un Osmaņu impērija beidzot apvienojās vienā valstī. Jā, un Persijas un Indijas aneksija.
  Andreju Pirmo nomainīja Aleksandrs Otrais. Šī monarha laikā Krievija turpināja ekspansiju Indoķīnā un pašā Ķīnā. Prūsija kļuva arī par spēcīgāko impēriju, apvienojot vācu zemes un sakaujot Franciju.
  Tomēr Lielbritānija atbalstīja frančus un notika atriebības karš. Britu impērija izrādīja spītīgu pretestību. Karš ievilkās pāris gadu desmitus.
  Tikmēr Krievija pilnībā iekaroja Āziju un sasniedza Singapūru. Tā kļuva par lielāko, spēcīgāko spēku pasaulē, virzoties cauri Āzijai un Āfrikai.
  Taču tajā pašā laikā pieauga arī ASV. Amerikāņi pabeidza Kanādas attīstību, kur viņi dalīja ietekmes sfēras ar Krieviju. Tad viņi no Meksikas sagrāba Teksasas un Kalifornijas štatus.
  ASV saglabāja republikas valdības formu, bet Krievija pagaidām palika absolūta monarhija. Aleksandrs II, kuru aizstāja Andrejs II. Romanovu dinastija turpinājās.
  Ieilgušais karš starp Lielbritāniju un Franciju pret Vāciju noveda pie tā, ka vācieši paturēja iepriekš iekarotās zemes, tostarp Lotringu, bet nevarēja virzīties tālāk un pilnībā izsīka. Tomēr arī briti un franči diezgan daudz noasiņoja līdz nāvei.
  Šādos apstākļos cariskā Krievija turpināja dominēt pasaulē un palielināt savu ietekmi.
  Tiesa, pretī ASV auga briesmonis. Turklāt uz Kanādas rēķina Amerika izrādījās plašāka nekā reālajā vēsturē.
  Bet tas vēl nav sasniedzis satraucošus apmērus. Turklāt ASV izcēlās pilsoņu karš, kas izraisīja masveida upurus un iznīcināšanu. Turklāt atšķirībā no patiesā stāsta ģenerālim Lī izdevās izlauzties cauri Konfederācijas kongresam, dienvidu štatu armijā dienējušajiem melnādainajiem tiesības: saņemt brīvību un pilsonību.
  Un tas ļoti ievilka karu un, protams, palielināja upurus. Savu ietekmi atstāja arī viltīgā Krievijas diplomātija, kas arī izrādīja interesi par konflikta ievilkšanu. Un tīri taktiski dienvidnieki kara pirmajā posmā guva lielus panākumus un spēja ieņemt Vašingtonu un Ņujorku. Filadelfija kļuva par jauno Ziemeļu alianses galvaspilsētu.
  Pats pilsoņu karš iekrita vēlākā periodā: no 1881. līdz 1905. gadam, un tajā tika saspiests dinamīts un pat ložmetēji.
  Krievijā caru Andreju II nomainīja Aleksandrs III. Jaunais karalis nepavisam nebija mierīgs. Krievija Āfrikā saskārās ar Franciju un Lielbritāniju, kuras mēģināja izveidot jaunas kolonijas. Un karājās konfliktā ar viņiem.
  Sākās jauns karš par pasaules pārdalīšanu, kurā Prūsija tradicionāli darbojās aliansē ar Krieviju. Šoreiz vāciešiem izdevās. Francija kopā ar krieviem tika sakauta dažu nedēļu laikā. Lielbritānija sēdēja ārzemēs, bet zaudēja visas savas kolonijas Āfrikā un Austrālijā, kā arī Klusajā okeānā.
  Vācieši ieguva savu un paplašinājās, vedot robežu netālu no Parīzes un līdz Kalē portam, un pat iekļāva Normandiju. Un kaut kas pašā Āfrikā.
  Un Lielbritānija nogrima līdz mazvaras līmenim, Francija pilnībā kļuva par pieteku.
  Bet nākamais karš notika jau ar Prūsiju, Vladimira Trešā vadībā. Līdz tam laikam parādījās tādi ieroču veidi kā tanki, lidmašīnas, zemūdenes.
  Prūši darbojās aliansē ar Japānu. Karš Krievijai sākotnēji neattīstījās ļoti veiksmīgi. Ietekmēja korupcija cara armijā, ģenerāļu konservatīvisms un Amerikas Savienoto Valstu aktīvā palīdzība Japānai. Turklāt pret Krieviju iestājās Zviedrija un Norvēģija, kā arī Lielbritānija un Francija.
  Karš sākās 1921. gadā, ironiskā kārtā liktenīgajā 22. jūnijā. Tā bija gandrīz vispasaules cīņa. Tas, kas bija palicis pāri no Eiropas un Āzijas, gāja pret Krieviju. Līdzīgā piedzīvojumā devās arī Spānija un Portugāle. Portugāle Āfrikā jutās atstumta, un spāņi sapņoja par savas agrākās godības atjaunošanu viduslaikos.
  Kopš šī brīža austrumu puslodē vairs nav tik daudz vietas, ko nekontrolētu Krievijas cars.
  Starp citu, karā izšķirošo lomu spēlēja cariskās Krievijas nospiedošais pārākums cilvēkresursos, spēcīgā autokrātiskā iekārta un iekšējās opozīcijas vājums.
  Jā, vācu tankiem pirmajos divos mēnešos izdevās izlauzties cauri no Nemunas līdz Dņeprai un aplenkt Rīgu, bet dienvidos izdzīt krievu karaspēku no Ungārijas. Un dievi deva iespēju uzlecošās saules zemei sakaut krievu floti. Bet atkal pagaidām.
  Netalantīgie ģenerāļi varēja zaudēt kauju pēc kaujas. Bet auga jauns. Un karalis galu galā pastiprināja cīņu pret korupciju un organizēja vairāk vai mazāk pieļaujamu piegādi. Un cilvēkresursi: ķīniešu, indiešu, arābu divīzijas bija kustībā. Vācieši nespēja šķērsot Dņepru, un ziemā krievu karaspēks uzsāka pretuzbrukumu.
  Jāpiebilst, ka Zviedrija un Norvēģija nav īpaši spēcīgas pretinieces, jau 1922. gada martā tika ieņemta Stokholma. Un Oslo krita maijā. Līdz 1922. gada jūnijam cara karaspēks spēja atjaunot pirmskara stāvokli, atspiežot prūšus savās sākotnējās līnijās.
  Francija, redzot šo notikumu attīstību, steidzās ārā no kara. Atbildot uz to, Prūsijas karalis Vilhelms ieņēma Parīzi un tās dienvidu reģionus. Krievu karaspēks virzījās uz priekšu. Septembrī viņi izšuva līdz Vislai. Izvērsās cīņas par Austrumprūsiju. Kēnigsberga krita decembrī ... Un Vīne tika atbrīvota jaunajam gadam.
  Viegli neklājās arī japāņiem, kuru flote cieta smagus postījumus un zaudēja iniciatīvu.
  1923. gads sākās ar lielu Krievijas karaspēka ofensīvu Polijā un trīs mēnešu laikā izeju uz Oderu un Alpiem dienvidos. Vāciešiem bija iespēja noturēties pie Berlīnes, bet Krievijas karaspēks aprīlī uzsāka ofensīvu Bavārijā. Karaspēks lēni un vienmērīgi virzījās uz priekšu vasaras beigās, krievi sasniedza Reinu. Rudenī Rūras reģions tika atkarots no vāciešiem, bet decembrī pēc sīvām cīņām Berlīne tika ielenkta.
  Vācijai vairs nebija izredžu uzvarēt karā. 1924. gadā kontinentā cīnījās vēl seši mēneši, līdz tika pakļauta Spānija, Portugāle, Vācija, kas iepriekš bija vāciešu sagūstīta: Holande un Beļģija.
  Palika tikai Lielbritānija, un Japāna jau bija zaudējusi gan Okinavu, gan Hokaido.
  Čērčils vadīja metropoles aizsardzību. Bet britiem nebija nekādu izredžu.
  Tiesa, viņi pārspēja rudens piezemēšanos.
  Ir pienācis 1925. gads. ASV nebija vienotības par to, ko darīt. Ļaujiet pabeigt Lielbritāniju un Japānu. Vai tomēr iesaistīties sarežģītā karā?
  Veselais saprāts teica, ka, neskatoties uz attīstīto nozari, Ameriku triviāli sagraus skaitļi. Bet būt vienam ar krievu lāci ir ārkārtīgi biedējoši.
  Jūnijā Krievijas karaspēks veica, šoreiz veiksmīgu desantu Lielbritānijā, Londona krita. Un augustā arī Japāna tika pabeigta.
  Tā beidzās vēl viens karš.
  Krievija pārņēma kontroli pār visām austrumu puslodes valstīm. Tajā pašā laikā pati impērija palika autokrātiska un vienota. Vai gandrīz vienota. Eiropas īpašumiem bija daži ārēji autonomijas atribūti. Tomēr cara vara visur dominēja. Vai tā būtu Polijas karaliste, vai Zviedrijas karaliste ar caru Vladimiru priekšgalā.
  1933. gada 5. martā nomira cars Vladimirs Lielais, un viņa dēls Kirils kļuva par jauno caru. Bet jaunā monarha valdīšana bija īsa, tieši simts dienas. Un tronī bija piecpadsmit gadus vecais Aleksandrs, ceturtais. Un pēc piecdesmit dienām viņš cieta avārijā. Nikolajs II kļuva par troni tikai desmit gadu vecumā. Vienā gadā ir četri imperatori... Nu, kas notiek!
  Tikai ļoti reti, protams, un ne visās pasaules valstīs!
  Lai gan, protams, daudzi atcerējās, ka Nikolajs Pirmais valdīja ļoti īsu laiku un nomira vardarbības rezultātā.
  Bet Nikolaja II valdīšanas sākums izrādījās diezgan labs. Divus gadus vēlāk tika palaists pirmais mākslīgais pavadonis planētas Zeme vēsturē, kas aplidoja planētas.
  Un 1937. gads izrādījās ne tik draudīgs kā reālajā vēsturē. Kopš šogad pirmais krievu puisis lidoja kosmosā. Nē, nevis Gagarins, bet princis Igors Trubetskojs. Jurijam Gagarinam vēl nav paveicies. Un uz kurieni jūs dodaties?
  Krievija, visplašākā impērija, var atvēlēt kolosālus līdzekļus kosmosa paplašināšanai.
  Nākamajā, 1938. gadā, tika izmēģināta pirmā Krievijas atombumba.
  Jaunais cars Nikolajs II vēl bija ļoti jauns un, protams, nepacietīgs. Turklāt ASV palika vienīgā bīstamā Krievijas konkurente. Nemaz nerunājot par to, ka arī amerikāņiem varētu būt atombumba.
  1940. gada 1. martā pēc cara Nikolaja II pavēles, kurš formāli jau bija kļuvis pilngadīgs, sākās iebrukums ASV. Formālais iemesls bija amerikāņu atbalsts republikāņu opozīcijai Krievijā ar prasībām par parlamenta vēlēšanām.
  Iespējams, ka Jaunekļa Nikolaja II lēmums bija visgudrākais solis. Galu galā nav iespējams ļaut potenciālajam pretiniekam iegūt arī kodolieročus.
  Krievijas karaspēka ofensīva, izmantojot lielas tanku kolonnas, sākotnēji attīstījās veiksmīgi un ātri. Bet tad amerikāņu pretestība pastiprinājās. Vairākus mēnešus Krievijas karaspēka virzība uz priekšu bija ārkārtīgi lēna. Tomēr ienaidnieks zaudēja un pakļāvās darbaspēka daudzumam, un tanku flotes kvalitāte bija lemta.
  Bet Āfrikā un Ķīnā izcēlās sacelšanās. Turklāt ievērojami spēki tika novirzīti, lai apspiestu sacelšanos.
  1941. gadā ASV armijas uzsāka pretuzbrukumu, taču arī nespēja sasniegt savu mērķi. Vairāki uzbrukumi un pēc tam 1941.-1942.gada ziema, kuras laikā amerikāņi zaudēja gandrīz visu Kanādu. Un aprīlī Toronto un Kvebeka krita gandrīz vienlaikus.
  Karš jau ir sācies tradicionālajā Amerikas teritorijā. Notika sitienu apmaiņa. Bet lielākais krievu bokseris pārvarēja amerikāņu gaili.
  Filadelfija krita 1942. gada augustā. Un 1942. gada oktobrī Krievijas karaspēks tuvojās Ņujorkai. Tad ASV valdība nolēma izmantot kodolieročus.
  Bet viņiem joprojām nebija ne mazākās iespējas iegūt Krievijas teritoriju, tāpēc tika liktas likmes uz triecieniem pret uzbrukuma karaspēku.
  Bumba tika izšauta naktī. Šāds lēmums ir saistīts ar to, ka spilgta zibspuldze padara karavīrus aklus.
  Ietekme nebija īpaši nozīmīga, nomira nedaudz vairāk nekā tūkstotis cilvēku, divdesmit tūkstoši cilvēku kļuva akli, lai gan vairums no tiem bija īslaicīgi. Bet šādu triecienu nevar saukt par izšķirošu.
  Turklāt cariskajai Krievijai ir daudz vairāk kodollādiņu, tāpēc vēl nav fakts, ka būtu racionāli atvērt šādu kodoldevu apmaiņu.
  Bet kur tu dosies? Sliktā stāvoklī visi gājieni ir slikti, un gudri politiķi nenokļūst sliktā stāvoklī.
  Decembrī krita Ņujorka un Vašingtona, un pirms tam amerikāņi izmantoja vēl piecas savas ne pārāk jaudīgās un dizaina ziņā veiksmīgās bumbas. Un cara ģenerāļu atbilde atmeta divdesmit viņu apsūdzības. Tātad izrādījās, ka sērijveidā tika izmantota briesmīga bumba.
  Karš ilga līdz 1943. gada 23. februārim, taču neviens atombumbas nemeta.
  Amerika tika pilnībā atbrīvota no kapitāla kundzības un pakļauta autokrātiska monarha varai.
  Karalis saņēma jaunas zemes un lielu slavu. Un tagad neviens neuzdrošinājās ar viņu strīdēties.
  1945. gadā krievu kosmonauti nolaidās uz Mēness. Un 1947. gadā Krievijas armija ienāca Meksikā. Karalis nolēma, ka ir pienācis laiks izbeigt tādu relikviju kā daudzu valstu pastāvēšana uz vienas planētas. Un viņa armija virzījās, lai iekarotu visu, ko var iekarot.
  1949. gadā Argentīna kļuva par pēdējo suverēnu valsti, kas tika pievienota Krievijas impērijai.
  Un visā pasaulē valdīja miers. 1953. gadā uz Marsa virsmas kāju spēra arī Krievijas kosmonauti. 1956. gads - Venera ar vīrieti. 1960. gads - Merkurs. 1961. gads - viens no Marsa pavadoņiem. 1967. gads - cilvēks uz Neptūna, bet 1968. gadā - uz Saturna. 1970. gadā - Urāns, bet 1971. gadā - Plutons.
  Nikolajs II iegāja vēsturē ar segvārdu: finišētājs! 2016. gadā karalim jau bija deviņdesmit trīs gadi. Bet zemes medicīnas panākumi vēl neļauj uzskatīt karali par pārāk novārgtu un vāju. Viņš ir bijis pie varas 83 gadus, kas ir absolūts rekords starp tiem valdniekiem, kuru pilnvaru termiņš ir vairāk vai mazāk uzticams. Lai gan vēsturē, viņi saka, bija gadījumi, kad viņi valdīja ilgāk.
  Uz Zemes lietas gandrīz iet labi. Tiesa, problēma ir ar iedzīvotāju skaita pieaugumu, kas jau pārsniedzis astoņus miljardus. Lielas cerības ir saistītas ar kosmosa paplašināšanos.
  Uz Mēness jau ir uzceltas vairākas pilsētas. Kā izrādījās, ar sešas reizes mazāku gravitāciju nekā uz Zemes siltumnīcās audzēti dārzeņi un augļi var sasniegt milzīgus izmērus.
  Pilsētas ir uzceltas gan uz Marsa, gan Veneras, kā arī rūpnīcas uz Merkura. Šī planēta, kas atrodas vistuvāk Saulei, ir ļoti ērta metālu ražošanai un velmēšanai. Šim nolūkam tiek izmantota saules enerģija.
  Cilvēku apmetnes ir arī uz Jupitera, Urāna, Saturna pavadoņiem. Kosmoss pamazām tiek apgūts arvien lielākā mērā.
  Un tieši 2016. gadā no Mēness sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija uz zvaigzni Sīriusu. Monarhs ļoti cer dzīvot līdz tik priecīgam notikumam kā kontakta nodibināšana ar brāļiem.
  
  
  
  VISUMA MURGS
  Spānijas diktators Franko, atšķirībā no patiesā stāsta, piekrita vācu karaspēkam uzbrukt angļu Gibraltāra cietoksnim. Apmaiņā Spānija saņēma dažas britu un franču zemes Āfrikā.
  Uzbrukums Mainšteina vadībā notika naktī no 1940. gada 25. uz 26. novembri. Kā izrādījās, briti nebija īsti gatavi šādam militāram gājienam, un nacistiem izdevās iekarot tik spēcīgu cietoksni no sitiena.
  Tās krišana būtiski ietekmēja kara gaitu. Vērmahts spēja pārvietot spēkus visīsākajā attālumā uz Āfriku, un britiem tika bloķēta iekļūšana Vidusjūrā no austrumiem.
  Vācu pavēlniecība nosūtīja vairākas divīzijas uz ekvatoriālo Āfriku. Turklāt Rommela korpuss tika pārvests uz Lībiju dažus mēnešus agrāk nekā patiesībā.
  Briti savukārt atteicās no ofensīvas pret itāļiem Etiopijā un sāka nostiprināt savas pozīcijas Ēģiptē. Tomēr Rommelam izdevās viņiem tikt priekšā, un preventīvā trieciena rezultātā viņš sakāva koloniālo karaspēku, ieņemot Aleksandriju un Kairu. Lielbritānijas stāvoklis Āfrikā kļuva sarežģītāks. Vācieši jau bija sasnieguši Suecas kanālu un draudēja virzīties tālāk Tuvajos Austrumos. Turklāt kļuva iespējams virzīties uz Sudānu.
  Tiesa, itāļu lietas Grieķijā nebija īpaši veiksmīgas, taču situāciju glāba papildspēku tuvošanās no Vācijas.
  Hitleram bija dilemma: uzbrukt PSRS vai piebeigt Lielbritāniju? Vērmahta panākumi Āfrikā pamudināja pieņemt otro lēmumu - atraisīt rokas Rietumos. Lai gan PSRS militārā gatavošanās fīrerā iedvesa bailes.
  Sarkanā armija kļuva arvien spēcīgāka, taču arī vācieši nesēdēja dīkā. Tanku ražošana 1941. gadā, salīdzinot ar 1940. gadu, dubultojās, un aviācija pieauga gandrīz divarpus reizes.
  Nacisti veica bombardēšanu un nolaišanos Maltā. Tad Rommels izlauzās cauri aizsardzībai pie Suecas kanāla un iekļuva Irākā, kas bija sacēlās pret britu varu. Vācieši salīdzinoši viegli iekaroja gan Kuveitu, gan visus Tuvos Austrumus. Savukārt Staļins pieturējās pie nogaidīšanas taktikas. Bet Čērčils spītīgi turpināja karu. Vērmahts, sasniedzis Irānu, pievērsās Dienvidāfrikai.
  1941. gads tuvojās beigām. Zemūdeņu izlaišana pieauga, un Lielbritānija zaudēja savas kolonijas. ASV ir bijusi pasīva. Taču Japāna nevarēja sēdēt dīkā un 7. decembrī uzbruka Peru ostai. Klusajā okeānā sākās jauns intensīvs karš. Un Hitleram atkal bija jāatsakās no plāniem uzbrukt PSRS.
  Ir jāpalīdz japāņiem, jāsaņem Irāna un Indija, kā arī Dienvidāfrika. Un pats galvenais Lielbritānija. Turklāt amerikāņu bumbvedēji nav rotaļlieta. Tie var radīt daudz nepatikšanas Trešajam Reiham. Un visērtāk ir piegādāt bombardēšanas triecienus no Lielbritānijas teritorijas.
  Tāpēc fīrers 1942. gadā bija spiests atteikties no idejas par iebrukumu austrumos.
  Bija risks, ka Staļins pats atvērs fronti, bet... Ir jāzina Staļina raksturs. Ārpolitikā viņš ir ļoti atturīgs. Karš ar Somiju Sarkano diktatoru padarīja vēl piesardzīgāku.
  Kamēr PSRS uzkrāj spēkus. Aviācijas skaits 1942. gada 1. janvārī sasniedza trīsdesmit divus tūkstošus transportlīdzekļu, bet tanku - vairāk nekā divdesmit piecus tūkstošus un vēl trīs tūkstošus tankešu. Kopumā Staļins plānoja pabeigt 20 mehanizēto korpusu komplektēšanu ar kopējo tanku skaitu 32 tūkstoši transportlīdzekļu, no kuriem jaunākie dažādu marku KV un T-34, 16,5 tūkstoši. Turklāt T-50 tanku izstrāde joprojām turpinājās, lai gan automašīna izrādījās viegla.
  Vācieši, sastapušies ar Matildu un dažiem kreiseru tankiem, kā arī zinājuši, ka briti izstrādā smagos tankus, arī sāka izgatavot savus mastodonus. Pirmkārt, "Tīģeris" ar 88 mm lielgabalu, un bruņas ar necaurlaidīgu 75 mm lielgabalu ar garu stobru.
  Bija pieejama arī informācija par padomju tanku būvniecību. Tanks KV-2 devās gājienā Maija parādē Sarkanajā laukumā, un trīsdesmit četriem bija daži dati.
  Jebkurā gadījumā, kad Špērs vadīja impērijas bruņojuma un munīcijas ministriju, tehnoloģiju attīstība noritēja ātrāk. Hitlers gribēja, lai viņam būtu labākie tanki pasaulē un smagāki. Bet, kamēr Vācija bija nepārprotami zemāka par PSRS. Un automašīnu skaits un to kvalitāte. 1941. gada augustā sākās tanka KV-3 ražošana. Mašīna izrādījās diezgan smaga ar 68 tonnām, bet bruņota ar 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē. Tas viņai nodrošināja priekšrocības salīdzinājumā ar "Tīģeri", kas, starp citu, vēl nebija palaists sērijā.
  Vēl jaudīgāks bija KV-5 ar 125 tonnu masu un diviem lielgabaliem. Tiesa, tik smaga mašīna padomju armijai radīja vairāk problēmu nekā laba. Un 1942. gadā tika pieņemta KV-4 versija, kas sver 107 tonnas . PSRS varēja pamatoti lepoties ar saviem smagākajiem tankiem pasaulē un pat visspēcīgākajiem.
  Bet, no otras puses, Vācija ir diezgan labi attīstījusies aviācijā. Yu-188, nonākot sērijās, attīstīja ātrumu, kas ir salīdzināms ar iznīcinātājiem. DO-217 arī izskatījās pieklājīgi. Aktīvi tika izstrādātas arī reaktīvās lidmašīnas. Tā kā Lielbritānija bija galvenais mērķis, reaktīvajiem bumbvedējiem tika pievērsta daudz lielāka uzmanība nekā reālajā vēsturē.
  Vācieši aktīvi izmantoja vergu darbu. Ievests no Āfrikas milzīgs skaits melnādaino. Melnie strādnieki bija paklausīgi, izturīgi, bet nekvalificēti. Tos izmantoja palīgdarbiem.
  Bet, kontrolējot Eiropu, vācieši varēja savervēt pietiekami daudz un kvalificētu darbaspēku.
  Špēram pat izdevās pārliecināt Hitleru, vēl nevadot programmu ebreju iznīcināšanai, bet gan izmantot tos lidmašīnu un aprīkojuma ražošanā.
  Likmes tika liktas uz gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju un masveida zemūdeņu karu.
  Tomēr Amerikas iesaistīšanās konfliktā Fritz sagādāja galvassāpes un piespieda krasi palielināt vilku baru skaitu.
  Vācija bija spiesta novēloti palielināt bumbvedēju un stratēģisko lidmašīnu ražošanu. Pirmkārt, Yu-288 un Yu-488 - ar četriem dzinējiem. Taču to izstrāde un ievešana pie prāta prasīja laiku. ME-109 modifikācija "F" kopumā bija cienīgs pretinieks britu automašīnām. Taču ME-209 izstrāde neizdevās, tāpat kā ME-210.
  Neizdevās arī niršanas bumbvedējs XE-177. Bet Špērs spēlēja ar kvantitāti. Turklāt Focke-Wulf kļuva par jaudīgāko iznīcinātāju bruņojuma ziņā, kompensējot dažas ME-109 vājās vietas. Jā, un vāciešu lidojumu skola izrādījās labāka par angļu valodu un vēl jo vairāk par amerikāņu. 1942. gada maijā nacisti ieņēma Dienvidāfriku. Un Madagaskarā ieradās amerikāņu eskadra. Midvejas kauju zaudēja amerikāņi: tā trešā ranga kapteinis, kuram šajā cīņā bija izšķiroša loma, ironiskā kārtā nokļuva Madagaskarā. Amerikas Savienotās Valstis vēlējās saglabāt bāzi Āfrikā un neļaut nacistiem atpūsties. Bet tas ievērojami pasliktināja viņu stāvokli Klusajā okeānā.
  Tiesa, japāņi nerīkojās gluži atbilstoši. Cīņa par Havaju salu arhipelāgu ievilkās.
  Nacisti ieguva kontroli pār Āfriku un milzīgas stratēģisko izejvielu rezerves, kā arī sagrāba Indiju un Irānu. Trešā Reiha pārziņā esošie resursi ir milzīgi, taču tie vēl ir jāsagremo.
  Gaisa cīņa par Lielbritāniju nav tik vienkārša. Pastāvīgi palielinot lidmašīnu ražošanu, vācieši izdarīja spiedienu, taču pilnīga pārsvara nebija. Ietekmēja stratēģiskās aviācijas jaudas trūkums un Amerikas Savienoto Valstu palīdzība, un pat tad nav pietiekami daudz zemūdeņu. Un brīnuma torpēda, ar kuru tika saistītas tik daudz cerību, mūs pievīla.
  Fīrers neuzdrošinājās nolaisties Lielbritānijā 1942. gadā. Likme tika veikta uz jūras spēku un zemūdeņu flotes stiprināšanu. Tajā pašā laikā tika uzbūvēti gaisa kuģu pārvadātāji un kaujas kuģi. Ražošanas jaudas bija pietiekami, bet viss prasīja laiku.
  Arī A klases ballistiskajām raķetēm bija nepieciešama precīza regulēšana. Bet FAU-1 robotizētās čaulas sāka ražot masveidā. Salīdzinoši lētām automašīnām, izmantojot vienkāršu degvielu, bija neapšaubāma priekšrocība, ka tām nebija vajadzīgi piloti.
  Hitlers, ieguvis piekļuvi neierobežotiem dabas resursiem un darbaspēka rezervēm, vēlējās glābt vācu pilotu dzīvības. V-1 kā viegli izgatavojams un bezpilota šķita labākais risinājums. Kopš 1942. gada rudens Londonā ir nokrituši tūkstošiem šādu robotu čaulu.
  Tajā pašā laikā vācieši paātrināja Arado reaktīvo bumbvedēju un ballistisko raķešu izstrādi.
  Staļins turpināja gaidīt un krāt spēkus. 1942. gadā PSRS saražoja piecarpus tūkstošus jaunu tanku KV un T-34 un apmēram tūkstoti veco zīmolu, apmēram piecsimt jaunu vieglo T-50 un T-60 un divus simtus amfībijas. Palielinājās arī lidmašīnu flote - ekspluatācijā nonāca aptuveni piecpadsmit tūkstoši jaunu un vecu lidmašīnu. Pat pilotu trūka. Katjušu ražošana pieauga lēnām.
  Nacistiskā Vācija saražoja vairāk nekā trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu, taču kaujās cieta ievērojamus zaudējumus. Vācieši saražoja apmēram sešarpus tūkstošus tanku. Galvenokārt T-3 un jauna T-4 modifikācija ar garo stobru 75 mm lielgabalu. Tika saražoti nedaudz vairāk kā simts jaunāko "Tīģeru", un "Panthers" joprojām ir tikai prototipos.
  Bet sērijā sāka ienākt Šmeistera izstrādātā triecienšautene MP-44. Atšķirībā no patiesā stāsta, mašīna nebija jāattīsta, ņemot vērā krāsaino metālu trūkumu. Un tas paātrināja vienkāršākas triecienšautenes ar leģēto tēraudu izstrādi.
  Tātad kājnieku ieročos vācieši sāka iegūt priekšrocības. Bet viņiem arī bija vajadzīgs laiks, lai mašīna pārbruņotu visu karaspēku.
  Bet zemūdeņu flotē, kur izlaišana ir sasniegusi četrdesmit vai piecdesmit zemūdenes mēnesī, vāciešiem īsti nav līdzvērtīgu.
  Bija pat ļoti liela ātruma zemūdenes ar ūdeņraža peroksīdu. Paātrināts darbs kodolprogrammā. Par laimi, resursu ir daudz. Un pat vācu fiziķu kļūda, ka grafīts neder kā moderators, neizrādījās katastrofāla. Ir uzceltas vairākas rūpnīcas smagā ūdens ražošanai, tostarp Āfrikā.
  Tātad nevis mazgājot, bet velmējot, bet nacistu kodolreaktors sāka darboties 1942. gada decembrī. Pat nedaudz agrāk nekā amerikāņi. Pēc sakāvēm Klusajā okeānā viņi sāka nopietnu demontāžu. Un finansējums kodolprogrammai ir krasi samazināts.
  1943. gada sākums iezīmējās ar Hitlera Totālā kara pasludināšanu un vispārējā darba dienesta ieviešanu okupētajās teritorijās. Milzīgie V-1 triecieni Londonai sevi neattaisnoja. Briti iemācījās daļēji atvairīt šādus sitienus, bet vācieši paņēma numuru.
  Taču zemūdeņu karš Lielbritānijai izrādījās patiesi postošs. Ieroču ražošana salā krasi samazinājās izejvielu trūkuma dēļ. Metropole bija uz sabrukšanas robežas. Turklāt nacisti ieņēma Madagaskaru, un japāņi kopā ar nacistiem iebruka Austrālijā un salīdzinoši ātri panāca tās kapitulāciju.
  Lai gan Staļins saprata nogaidīšanas taktikas bīstamību, viņš palika uzticīgs sev, neiesaistoties cīņā. Labāk lai kapitālisti iznīdē sevi līdz galam. Un mēs skatīsimies...
  Taču šai taktikai bija arī savi trūkumi. Izmantojot milzīgus resursus, Trešais Reihs jau gatavoja karu pret PSRS. Tanku ražošana Trešajā Reihā 1943. gadā sasniedza vidēji 1200 transportlīdzekļu dienā, plus trīs simti piecdesmit pašpiedziņas lielgabalus. Turklāt pašpiedziņas pistoles nemaz nav vājas. "Ferdinands", "Kamenes", "Jagdpanther". Ņemot vērā, ka vācieši gandrīz necieta zaudējumus tankos, viņu panzvāles papildināšana jau bija divreiz ātrāka nekā Sarkanajai armijai. Un kvantitatīvā plaisa tehnoloģijās par labu PSRS sāka sarukt.
  Kvalitātes ziņā Fritz ieguva KV-3 svaram līdzīgu "King Tiger", caururbšanas jaudas ziņā lielgabals bija pat nedaudz pārāks, pateicoties lādiņa kvalitātei un spēcīgākām frontālajām bruņām. Nu supersmagie padomju KV-5 un KV-4 izrādījās ļoti tehniski neuzticami, it īpaši to šasijas. Tāpēc šādu monstru izmantošana kaujās bija apšaubāma.
  Un Staļins arī pavēlēja izveidot KV-6 ar septiņiem lielgabaliem un divām raķešu palaišanas ierīcēm. Viņi izgatavoja automašīnu. Bet tas izrādījās tik smags un garš, ka nevarēja to nest vilcienā vai izvietot kaujā. T-34-76 ir diezgan veiksmīgs transportlīdzeklis, taču tiešā cīņā vājāks nekā Panther vai Tiger. Un KV-1 un KV-2 svara ziņā ir salīdzināmi ar vāciešiem, taču sadursmē tie ir zemāki par panterām un tīģeriem. Vācu T-4 panāca trīsdesmit četrus ar bruņām un pārspēja bruņojumā, redzamībā un optikā, turklāt ar vienādu svaru vai pat mazāku, ja salīdzinām smagākas modifikācijas.
  Īsāk sakot, Fritz tika uzvilkts un kvalitāte bija līdzvērtīga. Un ME-309 un ME-262 izskats deva priekšrocības aviācijas kvalitātē. Tāpat kā Yu-488, labākais četru dzinēju bumbvedējs. Un aiz tiem ir reaktīvie modeļi. Piemēram, Yu-287 un Arado.
  1943. gada septembrī nacisti beidzot veica veiksmīgu desantu Lielbritānijā. Pēc divu nedēļu cīņas - Anglija kapitulēja. Un, lai gan Čērčils aizbēga uz Kanādu, kara iznākums Rietumos šķita jau iepriekš zināms.
  Rūzvelts, zaudējis savu galveno sabiedroto un baidoties no Trešā Reiha pieaugošās varas, lūdza mieru.
  Hitlers pēc pārrunām ar savu svītu izvirzīja ASV nosacījumu: kodolprogrammas noraidīšanu un visu Japānas un Trešā Reiha iekarojumu atzīšanu. Kā arī karaspēka izvešana no Islandes, kuru Fritz jau faktiski bija pārklājis ar zemūdeņu floti. Uzlecošās saules zemes kontrole pār Gaiju, kur cīņas vēl nav beigušās. Turklāt Hitlers pieprasīja materiālu kompensāciju Trešajam Reiham un Japānai par visu iznīcināšanu un militārajiem izdevumiem, ko izraisīja ASV un Lielbritānija.
  Lai gan miera nosacījumi bija ārkārtīgi grūti, Rūzveltam ar lielām grūtībām izdevās panākt to pieņemšanu Kongresā un Senātā.
  Lielu lomu ASV atbilstībā spēlēja Staļina mājieni, ka viņš neiebilst pret pievienošanos ass lielvaru koalīcijā un vismaz gatavs atgūt Aļasku.
  Uzvarēja amerikāņu pragmatisms, kas izrādījās augstāks par entuziasmu un emocijām. Turklāt vāciešu kodolprogramma attīstījās ātrāk nekā amerikāņu, un nākotnē tas bija pilns ar katastrofu.
  Otrā pasaules kara pirmais posms ir beidzies. Bet fīrers tagad gribēja izbeigt PSRS.
  Staļina negaidītā nogaidīšanas taktika un viņa uzticība pasaules miera mērķim izspēlēja draudīgu joku. Džozefam pretojās Trešais Reihs un Japāna ar visiem austrumu puslodes resursiem, ieskaitot Austrāliju, un daži Rietumu pasaules placdarmi.
  Tomēr uzlecošās saules zeme vēl nav noslēgusi Ķīnu, taču tā varēja atvērt otro fronti. Savukārt Hitlers aktīvi veidoja koloniālo karaspēku un svešzemju leģionus. Tajā pašā laikā pieauga arī ieroču ražošana.
  1944. gada pirmajā pusē tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana Trešajā Reihā sasniedza un pārsniedza simts transportlīdzekļu dienā. Panther-2 savā līmenī apiet visas padomju automašīnas. Bija arī progresīvāks vācu tanks "Lion" un drīz vien "Karaliskā lauva".
  Un pats galvenais, reaktīvā aviācija ir izstrādāta sērijveidā. Atbildot uz to, PSRS sāka ražot tankus T-34-85 un IS-1 un IS-2, un arī KV sēriju neviens no ražošanas neizņēma. 1944. gada masīvākā Trešā Reiha ražošanas tvertne bija Panther-2 un PSRS T-34-85. Smagāki modeļi tika ražoti ievērojami - apmēram reizes, desmit mazākos daudzumos. Un vācieši nevēlējās daudz braukt ar svariem pa padomju ceļiem, un Staļins sāka neuzticēties KV sērijai, un IS izrādījās pārāk jēli.
  Tomēr vācu "Panther" -2 ar 88 mm lielgabalu ar 71 L kalibru pārspēja T-34-85 ar ieroča bruņu caururbšanas spēku, priekšējās bruņās un nedaudz sānos, kā arī nepārspēja. piekāpjas braukšanas sniegumā ar 900 zirgspēku dzinēju un 47 tonnu masu. Pat tad, kad vācu tanka svars pieauga līdz 50,2 tonnām, izrādījās, ka tas nav liktenīgs.
  Un vācu reaktīvajai lidmašīnai vispār nebija cienīga pretinieka.
  Hitlers nolēma, ka gumiju labāk nevilkt, un sāka karu 1944. gada 22. jūnijā. Uzmetot PSRS trīssimt piecdesmit savas un ārvalstu divīzijas un simt divdesmit satelītu divīzijas. Trešā reiha pusē bija: Rumānija, Ungārija, Slovākija, Horvātija, Somija, Zviedrija, Itālija, Portugāle, Spānija, Bulgārija, Argentīna, Turcija.
  Vērmahtā vācieši izmantoja arī milzīgu skaitu ārzemnieku un hiwi. Kopumā Trešais Reihs pirmajā ešelonā vien kaujā iemeta divpadsmit ar pusi miljonus karavīru, no kuriem ne vairāk kā četrdesmit procenti bija vācieši pēc tautības. Satelīti pievienoja vēl trīs miljonus. Kopumā pirmajā ešelonā ir gandrīz sešpadsmit miljoni kājnieku, apmēram trīsdesmit trīs tūkstoši tanku, vairāk nekā piecdesmit pieci tūkstoši lidmašīnu, apmēram divi simti piecdesmit lielgabali un mīnmetēji.
  PSRS pēc mobilizācijas izvietoja trīsarpus miljonus karavīru, bet daļu spēku nācās paturēt Tālajos Austrumos un iekšējos rajonos. Pirmajā ešelonā bija astoņi miljoni karavīru, apmēram trīsdesmit tūkstoši tanku, gandrīz četrdesmit tūkstoši lidmašīnu un aptuveni divi simti tūkstoši ieroču un mīnmetēju.
  Tādējādi Trešā Reiha pusē ar labāku ložmetēju ir dubults kājnieku pārsvars un pieckāršs spēka mobilitātes pārākums. Tiesa, PSRS ir daudz ložmetēju, gandrīz paritāte.
  Tanku starpība nav liela, taču procentuāli lielāks ir PSRS novecojušo transportlīdzekļu, kā arī agrāk izlaiduma tanku.
  Vācu reaktīvai aviācijai nav pretinieka, un Trešā Reiha dzenskrūves lidmašīnas ir ātrākas un labāk bruņotas. Tiesa, padomju transportlīdzekļi ir pārāki ar horizontālo manevrētspēju.
  Artilērijā un mīnmetējiem spēku samērs ir vistuvāk vienlīdzībai. Gan kvantitāte, gan kvalitāte.
  Tiesa, Trešā Reiha flote ir īpaši zemūdens, daudzkārt spēcīgāka nekā padomju flote. Kā tas ir Japānas gadījumā.
  Turklāt nacistiem jau ir A klases ballistiskās raķetes masveida ražošanā, un pirmās disketes pacēlās gaisā.
  Kopumā nacisti būs stiprāki, un Staļins diezgan saprātīgi sagatavoja aizsardzību, kaut arī novēloti. Bet daudz kas nav izdarīts. Staļina līnija netika pilnībā atjaunota, un, pats galvenais, karaspēks nebija pietiekami apmācīts, lai noturētu līniju. Lai gan viņi bija izmisīgi pārkvalificēti.
  Molotova robežlīnija trīs gadu izredzes kopumā bija pabeigta, taču tā atradās pārāk tuvu robežai un tai nebija pietiekama dziļuma. Turklāt Staļins pavēlēja būvēt trešo ešelonu aiz Dņepras, taču tas tika uzsākts tikai pēc ASV kapitulācijas.
  Tiesa, papildus padomju karaspēkam var paļauties uz NKVD daļām, kuru skaits sasniedza miljonu karavīru un miliciju. Tas ir aptuveni četri miljoni cilvēku, tikai rietumu pilsētās. Lai gan, protams, viņu kaujas efektivitāte ir daudz sliktāka nekā parastajām vienībām.
  Vācieši, kā arī reālā vēsture, deva galveno triecienu centrā, pārgriežot Bjalistokas dzegas un Ļvovas dūri. Jau pirmās kauju dienas liecināja, ka vācieši, neskatoties uz lielo ārvalstu vienību skaitu, ofensīvu veica vairāk vai mazāk raiti. Bet padomju karaspēks bieži tiek zaudēts.
  Turklāt Ukrainas vienību kaujas spēja izrādījās apšaubāma. Daudzi dezertieri un padevās pašās pirmajās kara dienās.
  Robežkaujās nebija iespējams ienaidnieku savaldīt. Un tad Staļins pieļāva kļūdu, aizliedzot vienību atvilkšanu uz galveno līniju un pieprasot iztaisnot fronti. Tomēr kļūda tika izlabota, taču ar nokavēšanos. Vācieši Minsku spēja ieņemt jau 28.jūnijā, centrā pārrāvuši Staļina līniju.
  Apjukums tikai pastiprinājās. 30. jūnijā notika paredzamā Japānas un tās pavadoņu karā. Tāpēc pagaidām nācās aizmirst par karaspēka pārvietošanu no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu izrāviens centrā paplašinājās. Bija milzīga plaisa, kuru izmisīgi centās aizbāzt. Bet nacisti virzījās uz priekšu un 16. jūlijā ielauzās Smoļenskā.
  Izmetot kaujā visas pieejamās rezerves un pakļaujot kaujiniekus zem ieročiem, Staļins un Žukovs spēja apturēt Fritz virzību centrā. Bet Hitlers pagrieza savu karaspēku uz dienvidiem. Nacisti Kijevā izveidoja milzīgu katlu un ieņēma gandrīz visu Ukrainu.
  Bloķēja Ļeņingradu, iebruka Krimā. Karadarbības gaita ļoti izskatījās pēc 1941. gada, pēc nerimstošās karmas. Taču atšķirības bija arī diezgan būtiskas. PSRS 1941. gadā bija dažas brīvas rezerves, un tagad viss jau bija mobilizēts. Un, kad oktobrī notika uzbrukums, izrādījās, ka gandrīz nav ar ko noturēt aizsardzību.
  Līdz 1944. gada novembra sākumam nacisti ielenca Maskavu, liekot Staļinam bēgt uz Kuibiševu.
  Nacistiem, atšķirībā no reālās vēstures, bija ievērojams skaitliskais pārsvars. Viņiem bija pietiekami daudz divīziju, lai apietu Maskavu no ziemeļiem un dienvidiem. Bet padomju vienības ir pārāk izplatījušās dažādās frontēs.
  Realitātē 1941. gadā pēc mobilizācijas Staļins ieguva pārsvaru pār Vērmahtu personāla skaitā, un viņam bija četras reizes vairāk lidmašīnu un tanku nekā Trešajam reiham jau no paša kara sākuma. Un pirmajos piecos kara mēnešos reālajā vēsturē tika ražots vairāk padomju iekārtu.
  Bet tagad nacisti ir visi trumpji gan ieroču, gan personāla kvantitātes un kvalitātes pusē. Un Sarkanajai armijai ir tādas pašas čūlas kā 1941. gadā. Tai skaitā ukraiņu, baltu un daudzu mazo tautu nevēlēšanās mirt par padomju iekārtu. Masu nodevība un skriešana pāri represiju upuriem, atņemtajiem un citiem visa veida aizvainotajiem. Ieskaitot padomju režīma ideoloģiskos ienaidniekus.
  Un tas, ka vācieši sakāva arī Rietumus, tikai palielina nodevēju skaitu.
  Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Maskava ir ielenkta, un vācieši ir ieņēmuši Donbasu, Voroņežu un virzās uz Staļingradu.
  1944. gada ziema diemžēl nebija tik salna un sniegota kā 1941. gadā. Tomēr Maskava varonīgi izturēja līdz 1944. gada decembra beigām. Staļingrada krita 1945. gada janvārī, un cīņas par to nebija pārāk ilgas. Februārī un marta sākumā vācieši un viņu pavadoņi pilnībā ieņēma Kaukāzu un Baku naftas urbumus.
  Tad ofensīva devās gar Volgu. Uz Saratovu, uz Kuibiševu un tālāk uz Orenburgu un Kazaņu.
  Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Kazaņa krita maijā. Vasarā vācieši un japāņi turpināja pārvietoties Krievijas dzīlēs. Padomju karaspēka pretestība krita. 1945. gada 5. augustā Sverdlovska tika ieņemta. Un 1945. gada 3. septembrī Staļins beidzot piekrita padoties. Apmaiņā pret savu dzīvību un brīvību.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Bet miers nebija ilgi. Izmēģinājis kodolieročus, Hitlers pārliecinājās par to fenomenālo postošo spēku.
  Tagad izrādījās, ka Japāna un ASV joprojām ir ceļā uz Trešā Reiha kundzību pasaulē. Un, lai gan fīrers iekaroja vairāk zemes nekā Čingishans, Aleksandrs Lielais, Napoleons, Trojas imperators un Suleimans Lieliskais kopā, viņš nolēma sakaut arī Japānu.
  Tieši trīs gadus pēc Otrā pasaules kara beigām Uzlecošās saules valsti uzreiz pārklāja simts ballistisko, starpkontinentālo raķešu ar spēcīgiem kodollādiņiem.
  Un tad sākās Vērmahta sauszemes vienību un flotes ofensīva. Vācieši salīdzinoši ātri sagrāba Japānas īpašumus Āzijā, un pati metropole tika nolīdzināta ar zemi ar atombumbām.
  Vairāk vai mazāk ilgstošu pretestību nodrošināja Uzlecošās saules valsts Klusā okeāna īpašumi. Taču līdz 1949. gada jūnijam viss bija beidzies. Tagad atlika tikai sakaut ASV. Turklāt tam bija iemesls. Amerikāņi, pretēji līgumam, tomēr izstrādāja kodolieročus un veica savu slepeno izmēģinājumu.
  Hitlers sāka karu 1950. gada 1. janvārī, jaunajā gadā nometot uzreiz trīs simti kodolraķešu. Postošais kodoltrieciens iznīcināja simts lielākās Amerikas pilsētas un nogalināja vairākus desmitus miljonu cilvēku. Tika pievienots vēl viens no lielākajiem Ādolfa Hitlera noziegumiem garākajam ļaunāko zvērību sarakstam. Tad nāca iebrukums Kanādā un no dienvidiem kopā ar Latīņamerikas diktatūrām. Amerikāņi bija novājināti un satriekti, taču viņi izmisīgi cīnījās. Viņi saprata, ka sakāve viņiem nozīmēja tikai verdzību un lēnu, sāpīgu nāvi. Tāpēc tas bija izmisīgākais no visiem kariem. Un tas ilga vairāk nekā gadu, liekot Trešajam Reiham nomest vēl aptuveni divus simtus kodollādiņu un daudzas auglīgas zemes pārvērst radioaktīvā tuksnesī. Bet mērķis tomēr tika sasniegts un tika uzvarēts pēdējais Trešā Reiha ienaidnieks. Un pēc tam sākās tā saucamās pasaules globalizācijas process. Vācijas marka kļuva par vienīgo pasaules valūtu. Pat formāli neatkarīgas valstis tika samazinātas līdz Trešā Reiha koloniju līmenim, saglabājot tikai ierobežotu vietējo pašpārvaldi. Ebreji un čigāni tika aizliegti: viņi tika meklēti un iznīcināti. SS veica masveida tīrīšanas un plosījās. Ir pienācis īsts murgs - pūķa stunda. Vai, precīzāk, laikmets. Fīrers veidoja reālu pasaules totalitāru impēriju ar pretenziju uz kosmosa paplašināšanos. 1959. gadā Fīrera septiņdesmitās dzimšanas dienas svinību laikā notika oficiāla kronēšana, vispasaules plebiscīts, kas leģitimizēja superimperatora titulu. Un, kad Ādolfs Hitlers nomira 1967. gadā, viņa dēls mantoja viņa titulu un varu. Planēta Zeme līdz tam laikam jau bija izveidojusi apmetnes uz Mēness un uz Marsa ar Veneru un aktīvi gatavojās ekspansijai ārējās zvaigžņotajās pasaulēs... Nacisti gribēja universālu impēriju - Zvaigžņu reiha celtniecību, iegremdēt visu Visumu murgā.
  
  
  SIMTS TŪKSTOŠU SKAISTU MEITEŅU
  Elfaraja redzēja sevi kaujā... Tagad viņa ir karotāja un ne vājas armijas vadītāja.
  Skaistas meitenes: viņām ir tikai krūtis un augšstilbi, kas pārklāti ar vieglām bruņu plāksnēm. Un rokas, kājas un vēders ir plikas, iedegušas.
  Un šīs meitenes pērta ar basām kājām. Viņu bija simts tūkstoši. Un visas meitenes, neviena vīrieša! Un visas skaistas, slaidas, atlētiskas, muskuļotas, iedegušas, ar pērļu zobiem!
  Kā amazones... Sastādīja kohortās. Zobeni rokā, loki aiz muguras. Vairogu nav - karotājs uzskata, ka zobens ir patiesāks par vairogu.
  Un pār meitenēm lepni plīvo karogi. Viņi ir gatavi cīnīties un vēlas pārliecinoši uzvarēt!
  Bet no tālienes kustas orku bari. Mataini, nejauki lāči. Un apmēram simts reižu mazāk troļļu, kas kalpo par viņu komandieriem.
  Un tagad šī bara virzās uz meitenēm.
  Elfaraja dod komandu:
  - Šauj no lokiem, augstā lokā!
  Meitene, izmantojot savu graciozo kāju kailos pirkstus, velk bantes. Un izšauj nāvējošas bultas.
  Tajā pašā laikā karotāji atsita zobus un rēca:
  Būsim čempioni!
  Un viņi lido uz ienaidnieku ar biezu bultu baru. Viņi baksta pretiniekus kā ezis ar adatām.
  Orki un troļļi krīt, slepkavnieciski un nežēlīgi.
  Un Elfaraja saka:
  - Par jaunajām impērijas robežām!
  Karotāji darbojas sinhroni. Viņu iedegušie ķermeņi, tik krāšņi un spīdīgi. Un basām pēdām mirgo iedegušas potītes. Un pirksti ir izturīgi apakšējās ekstremitātēs. Un iznīcināšanas dāvanas lido pie sevis, sitot pretiniekos.
  Orki un troļļi krīt salauzti. Un viņiem no sāpēm ir savītas dzīvnieku sejas.
  Karotāji ir vienkārši apbrīnas vērti. Tie ir tievi, muskuļoti vidukļi un cīpslainas kājas. Kā uzreiz tiks izšautas tūkstošiem bultu.
  Un viņi satrieks orku masu. Un dziedi:
  - Par mūsu lielo godu,
  Ēdīsim bandītus!
  Un atkal daudz bultu, un viņi to atlaidīs. Un viņi piegružīs ar līķiem visas pieejas kalniem, kur tie atrodas.
  Jā, viņi ir pārsteidzoši karotāji. Kurā tāds mežonīgs smīns, un ķermenis pagriežas pareizajā virzienā ar pretinieku iznīcināšanu.
  Pati Elfaraja šauj ar loku. Viņa velk auklu ar kailiem kāju pirkstiem un sit ļoti precīzi.
  Tajā pašā laikā meitene pie sevis dzied:
  - Vardarbība saglabā pasauli,
  Dusmu vulkāns uzplaiksnās lielā mērā!
  Lielāka spriedze,
  Pamostas ar sāpēm un bailēm!
  Un atkal lido karotāja basās pēdas palaista bulta. Un sit trīs orkus uzreiz.
  Tie aizrīties no asins strūklakām. Un Elfaraya kā čīkstēt:
  - Slava manai burvībai!
  Un atkal viņš izšaus bultu ar basu kāju. Šī ir meitene - augstākās klases, viņai ir gan ķermenis, gan viss pārējais.
  Pirmais orku un troļļu uzbrukumu vilnis iestrēga. Palika tikai līķu masa. Bet tagad parādās jauni pūkainu radījumu atdalījumi.
  Elfaraja šauj vēlreiz un dara to precīzi, un tajā pašā laikā rūc:
  - Slava mūsu pasaulei!
  Un zibens nolido no viņas basās kājas. Un orku masa tiek aizdedzināta un saplēsta.
  Jā, tā ir kareivīgā princese. Ar viņu jebkurš vīrietis jutīsies droši aizsargāts.
  Un pārējās simts tūkstoši meiteņu nav sliktākas. Un viņi šauj ļoti labi. Un pats galvenais, ātri.
  Viņu kailajām, muskuļotajām kājām ir laiks tikai mirgot.
  Šeit tie ir unisonā:
  - Mēs dodam aktīvo piespēli,
  Mēs trāpījām ienaidniekam tieši acī!
  Un atkal viņi atbrīvo jaunas nāves dāvanas ar basām kājām. Tas parasti ir viņu kaujas enerģijas palaišana.
  Pat Elfaraja dziedāja:
  - Orki rēc - sērīgas sejas,
  Ziniet, draugi, es esmu slepkava!
  Es nogalināšu visus, es iznīcināšu visus,
  Un es salauzīšu tam, kuram matainā seja!
  Jā, meitene tiešām ir ārkārtīgi kaujinieciska. Un, kad orku bars pieskrēja tuvāk, tas viņiem trāpīs kā pulsārs. Un tūdaļ piecdesmit radības ar gaļu saplēsa mazos gabaliņos.
  Elfaraja norūca:
  - Par lielām idejām, lai visas radības deg!
  Pēc tam karotāja paņēma un izlaida zibeni no viņas nabas. Un pāris desmiti orku izrādījās kā auni, kas sadurti ar iesmu. Viņi cepās gandrīz uzreiz.
  Un pārējās meitenes iesaucās:
  - Svētajai zemei!
  Un es arī to paņemšu, un viņi nometīs enerģijas recekļus no plikiem papēžiem! Un saplosīja daudz pūkainu cīnītāju.
  Elfaraja, turpinot šaut, šoreiz ar rokām velkot loka auklu, čīkstēja:
  - Mūsu maģijai!
  Un viņa arī nokratīja zibens spērienu no sava kailā papēža... Un viņa sita tik spēcīgi, ka pārogļoja vesels simts orku un troļļu. Kā bloteri, kas ieķerti liesmas metējā.
  Elfaraja iesaucās:
  - Es esmu lieliska burve!
  Un atkal, kā viņš triec ienaidniekam. Un viņas acis mirdzēja. Un meitenes ar savu lielo kaislību met bultas uz orkiem un troļļiem.
  No līķiem aug pilskalni. Viņi visi krājas un krājas. Un arvien vairāk mirušo.
  Elfaraja to paņēma un smejoties atzīmēja:
  - Ko darīt, ja galvā ir karalis?
  Tad izveidojiet viņam pili!
  Un atkal princese ar basu kāju pados slepkavniecisku un nāvi satriecošu iznīcināšanas dāvanu.
  Šī meitene ir tikai nāves iemiesojums. Bet tajā pašā laikā viņas mirdzošās acis ir tik laipnas.
  Un pārējās meitenes iznīcina daudz dzīvnieku radības, tāds cunami vilnis piezogas, tas vispār ir super. Un tik nikni apbēra ienaidnieku ar bultām. Bieži dur cauri.
  Elfaraja kliedz:
  - Es esmu dzimis tādos laikos,
  Ka mana dārgā zeme mani atceras!
  Un karotāja nostājās viņai uz rokām, pagrieza kailās kājas virs galvas un virpa milzīgu, ugunīgu kamolu. Un kā tas uzmetīs enerģijas recekli pretiniekiem.
  Un tūdaļ tūkstoš orku uzsprāga. Un viņu ādas tika aizdedzinātas un uzreiz nolobītas.
  Elfaraja kliedza:
  "Es esmu G klases karotājs!"
  Un kā viņš smejas.
  Tad zibens tiks atbrīvots no mēles. Un sadedzināt daudz ienaidnieku.
  Tad meitene-princese rēca:
  - Man visa pasaule!
  Un no skaistuma zaļajām acīm nokrita zibens... Un kā tie iespēra visiem šiem neskaitāmajiem radījumiem.
  Elfaraja pat dziedāja:
  - Miljardi šakāļu, velni! Un mans sauklis ir vienkāršs - nogalini visus!
  Un ar kailajiem pirkstiem princese palaida vaļā citu, ļoti slepkavu pulsāru.
  Un kā tas visus saplosīs...
  Un citas meitenes nav zemākas par viņu. Ikviens ar savām bultām grauj un sagrauj pretiniekus. Izmantojot, protams, viņu ļoti veiklās, bez liekām kurpēm kājas.
  Orkiem acīmredzami trūkst elpas. Bet tādu ir tik daudz. Un rāpo arvien jauni radījumu pulki.
  Tomēr šādas meitenes nevar apmulsināt vai satricināt. Ja viņi gatavojas cīnīties, tad viņi cīnās. Un viņi nezina, kā baidīties. Pareizāk sakot, viņi nevēlas zināt.
  Šeit ir viņu basās kājas, kas palaiž nāvējošas nāves dāvanas. Kas sašķēla orkiem pieres.
  Tās ir meitenes - viņas tiešām ir supervīri ļoti īsos svārkos. Un tik pievilcīgs un skaists.
  Un simts tūkstoši meiteņu ir kolosāls spēks! Pret kuru nekas nevar tikt galā!
  Elfaraja čivināja:
  - Slava mūsu fenomenam!
  Un no plika papēža atkal izlaida iznīcināšanas pulsāru. Un orku masa kļuva par elles iemītniekiem.
  Un kāpēc lai tādi pinkaini tiktu ielaisti paradīzē?
  Elfaraja rēc plaušās:
  - Es būšu absolūtais pasaules čempions!
  Un atkal meitenes ar plikiem kāju pirkstiem atbrīvos karstu un letālu pulsāru.
  Tas sadedzinās visus un liks viņiem sadedzināt.
  Elfaraja ar prieku dziedāja:
  - Es neesmu vienkārša meitene,
  Un zelta kronis!
  Un atkal no skaistules nabas izlidos zibens. Tas sitīs pūkainos radījumus un pārogļos kā sadedzināta malka.
  Elfaraja rēc:
  Es tevi sadedzināšu, es tevi pārvērtīšu pelnos!
  Un no nabas atkal sūtīs zibens ...
  Un orku masa, kas cepta kā kotletes pannā.
  Elfaraja to paņēma un ar prieku dziedāja:
  - Orks sver sevi cilpā,
  Cepiet to uz uguns!
  Un tagad no meitenes kailā papēža izlidos kaut kas ļoti grūts un nāvējošs. Pret ko nevar aizstāvēties.
  Atkal simts orku tika pārogļoti uzreiz. Un tas pārvērtās par plēnēm un pelniem ar vilnu.
  Un meitenes, kā čīkstēt:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Un atkal viņu kailie papēži ellišķīgā ātrumā met nāves dāvanas. Tās ir meitenes, kuras neapturēs ne vētras, ne vētras, ne barjeras!
  Šeit ir terminatori!
  Karotāji neļauj orkiem uzspiest ciešu cīņu un turēt ienaidnieku attālumā.
  Bet tomēr pūkaini radījumi izmisīgi cenšas izlauzties cauri tuvāk. Bet karotāji to viņiem noteikti nedos.
  Elfaraja ir atpakaļ savās rokās un ar basām kājām atveido astoņus. Un parādās ugunīgs mākonis. Un tas kā mežonīga straume krīt virsū orkiem.
  Un pāris tūkstoši pūkainu radījumu uzreiz paņēma un nodedzināja.
  Elfaraja iesaucās:
  - Melni radījumi kliedz kā mušas! Ko nevar izsalkt!
  Un tagad karotāja izlaidīs uzreiz trīs bultas, ar basu kāju paraujot loku, un ducis orku izlauzīsies cauri!
  Šī ir terminatora meitene. Un tajā ir tik mežonīga un traka enerģija.
  Elfaraja paņēma to un dziedāja:
  - Meitenes ir dažādas
  Tikai tie nav lipīgi!
  Ja tas nokrīt,
  Tas netiks izglābts ellē!
  Un no meitenes kailā papēža metas slepkavniecisks pulsārs. Un izkaisa pinkainus lāčus uz visām pusēm.
  Elfaraja mežonīgā sajūsmā saka:
  - Es esmu no tādas cilts, ka es tevi nogalināšu Dieva dēļ!
  Un atkal karavīrs palaidīs bultas, kas caurdur visas bruņas, un saplēstu, pinkainu orka gaļu.
  Viņas partneris, ļoti skaista meitene ar rudiem matiem, iesaucās:
  - Par varenu draudzību!
  Un tas arī sūtīs iznīcināšanas infernālu pulsāru!
  Un ienaidnieka letālā masa sagraus.
  Elfaraja čīkstēja:
  - Manai dēmoniskajai pasaulei!
  Pēc tam princese meitene, kā viņa sāk, ka viņa pārzīmēs kaulus smiltīs. Ceremoniju karotājs nezina.
  Rudmatainā partnere princese de La Valjēra čīkst:
  - Nākotne ir mūsu!
  Elfaraja rībojās, atbildot, pirms palaižot vaļā mežonīgu slepkavniecisku pulsāru.
  - Un pagātne tikai palīdzēs mūsu nākotnes uzvarām!
  Un tagad meitenēm ir simts tūkstoši, kā viņas ņem un izstaro savvaļas zibeņus ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un orku armija ņems un sadedzinās. Jā, ir bail pakrist zem tādu karotāju izplatības.
  Un viņi arī smaida un parāda zobus, kas atspoguļo zvaigžņu starus.
  Un tagad meitenes to paņems un satrieks ar kailajiem papēžiem, un vilnis pāries pāri zemei un aptvers visu orku armiju. Un apglabāt!
  Karotāji no žilbinošiem zobiem atbrīvos saules starus un padarīs aklus pūkaino karavīru rindas.
  Elfaraja čīkstēja:
  - Par manu lēmumu un uzvedību!
  Meitenes cīnās arvien grūtāk. Un tā viņi ņems un metīs ripas ar basām kājām. Tie aizslaucīs garām, un orku masa ir mazinājusies.
  Princese rūca uz plaušām:
  - Es jūs nogriezīšu, es jūs nogriezīšu, es jūs visus drīz nogriezīšu!
  Es tevi nogalināšu, es tevi nogalināšu, es tevi nogalināšu!
  Un tagad karotāja ar savu kailo papēdi atstaros saules staru un kā lāzers uz orkiem.
  Un izgrieziet veselu, pinkainu līniju. Un orki čīkst un satvēra šo armiju izkārnījumos.
  Un atkal orki ir mežonīgā uzbrukumā, un meitenes ar basām kājām met viņiem nāves priekšmetus.
  Un krūtis trīc. Un tā katra lāde ir vesels tanku tornis!
  Un tā meitenes ņēma un raidīja zibens no nabas. Visas simts tūkstošus meiteņu ar nabām sagrieza lāzera stari.
  Un uzreiz tika izcepts pat pusmiljons orku. Un tikai kosmoss tos varēja sagremot.
  Elfaraja iesaucās:
  - Es tevi saplēsu un sadedzināju,
  Es esmu meitene - vienkārši sātans!
  Un atkal no nabas atbrīvos zibens. Un tas sit nāvējoši. Un tad kā bultas lido. Un viņi visi kļuva par bāriem.
  Un tagad orki ir kā caurumu pilni stieņi.
  Un meitenes ar burvju palīdzību izsit savas krūtis un nopļauj daudz smirdīgu orku. Un viņi tika izsisti.
  Elfaraja dziedāja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Tu esi tāda meitene - vienkārši princese!
  Karotājs rēca:
  - Es tevi saplosīšu un neapžēlosi!
  Un tā viņš krata savu bisti. Un atkal atbrīvošana, tas nes īstu nāvi.
  Orki mēģina burtiski apbērt ienaidnieka pozīcijas ar līķiem. Un viņi turpinās un turpinās, un vēl un vēl un vēl. Šeit aug jauni mirušo kalni. Bet orki nepadodas.
  Viņi virzās uz priekšu un tālāk un tālāk. Un viņi mirst bez žēlastības. Bet karotāji apbēra orkus kā bultu krusu. Un karotāji nevar apturēt šo putru. Bet pinkains vilnis steidzas pie sevis. Un šī ilkņotā jūra kustas.
  Meitenes mežonīgā sajūsmā. Un salieciet muskuļus. Un orki virzās uz priekšu, it kā būtu aizgājis kārtējais cunami vilnis. Bet tas nevienu netraucē.
  Elfaraja pat dziedāja, pirms tam viņa ar kailajiem pirkstiem vilka auklu uzreiz piecos lokos un raidīja maģiskas bultas:
  - tieši ar kailām rokām,
  Es tiku galā ar cunami...
  Es esmu jebkurš devītais vilnis,
  Mans mīļākais saplīsa!
  Karotājs pat uzlec un uzreiz izdala izdalīšanos no nabas. Un sagrauj ienaidnieku.
  Un rēkt:
  - Mana armija ir spēcīga,
  Viņa iekaro pasauli!
  Elfaraja pilnībā izklīda. Viņi un citas meitenes, protams, ir izcila karotāju klase. Kurš nevienam nedos ne mazāko žēlastību.
  Tie ir vienkārši mežonīgi dzīvnieki. Vai varbūt pat kaut kas līdzīgs orkiem! Tikai skaista, nevis neglīta.
  Elfaraja kā izlaist zibeni no mutes. Un sadedzini simts orku un dziedi:
  - Manai mīļajai dvēselei!
  Un piemiedz ienaidniekam!
  Pēc tam viņas kailie pirksti nometīs pulsārus. Un viņi saplēs visu paku mazās, saplēstās daļās.
  Tad Elfaraja čīkstēs:
  - Slepkavība ir mana ticība!
  Viņas rudmatainais partneris rej:
  - Un manējais arī, un laukumā!
  Elfaraja atklāja iznīcināšanas kaskādi un iesaucās:
  - Un manējais vispār ir kubā!
  Un abi karotāji mētājas ar basām kājām. Ir pacēlies jauns burvju vilnis.
  Un tagad no orkiem atkal čipsi un saplēstas gaļas mušas. Un tad tos apcep pannā.
  Elfaraja iekliedzās.
  - Uzstādiet jaunus rekordus!
  Sarkanmatainā partnere ar rūkoņu apstiprināja, kailiem kāju pirkstiem izšaudama ugunīgus pulsārus:
  - Lai audzētu zemi!
  Elfaraja iesita orkiem un čīkstēja:
  - Divreiz, trīsreiz augstāk par normu!
  Sarkanmatainā karotāja ar atkailinātu papēdi iedeva maģiskas enerģijas burbuli un ar sajūsmu piebilda:
  - Lai mana valsts zied!
  Tā meitenes šķīrās, turklāt ļoti pamatīgi. Un viņi sagrauj šo pinkaino radījumu armiju ar lieliskiem ieguvumiem sev.
  Elfaraja atkal izmeta no nabas burvju lāzeru un iekliedzās dzirkstošām acīm:
  - Man vienā pudelē ir kobra un gyurza!
  Un kā viņš atbrīvos jaunu staru, kas dedzina orkus dzīvus pie ienaidnieka.
  Princeses rudmatainais partneris, kurš pēkšņi paziņoja:
  - Tagad mani sauc de Lavaljē!
  Elfaraja viegli apstiprināja:
  - De Lavalier, tā de Lavalier! Tātad vēl skaistāk!
  Sarkanmatainais karotājs čīkstēja:
  - Es esmu gaismas bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Es noslaucīšu šos orkus no zemes virsmas!
  Un kā viņa kustinās savas kailās, noslīpētās kājas pa tām... Un pārējās meitenes, visa simttūkstoš karavīru armija, to paņems, atvērs muti un atlaidīs no tām uguni.
  Un atkal uz orkiem kritīs liesmu kaskāde, kas bez vilcināšanās sadedzinās un nedod iespēju.
  Tūlīt uzreiz aizdegās trīs miljoni pinkainu radījumu. Likās, ka tie būtu aplieti ar napalmu. Vai pat fosfors kopā ar sēru. Un viss uzliesmoja kā miljards sērkociņu uzreiz.
  Un kā šī masa iedegsies. Un cik daudz gaudošanas un kliedzienu un lāstu no šī visa uzreiz.
  Elfaraja iesaucās:
  - Neapžēlojies par orkiem
  Nogalini tos neliešus...
  Kā sasmalcināt blaktis -
  Plēš kā tarakāni!
  Un viņš paņems kailos kāju pirkstus un atlaidīs zibeni. Un lūdzu ļoti lielu trolli. Viņš pacelsies un pacelsies. Iedomājieties, ka tika uzspridzināts dinozaurs.
  Sarkanmatainais partneris čīkstēja:
  - Tas ir spoks!
  Atbildot Elfaraja, ar kailu papēdi izmetot magoplazmas burbuli, kliedza:
  - Mums ir atbilde spokiem!
  Ugunīgais karotājs iesaucās:
  - Un būs viņam zārks, un sveicieni vainagā!
  Elfaraja atzīmēja:
  - Vainags var būt gan bēru, gan lauru! Tāpēc neesiet pārāk satraukti!
  Rudmatainā princese rūca, arī raidīja zibeni no nabas, notriekdama dažus izdzīvojušos orkus:
  - Mēs esam viņiem sagatavojuši kaut ko svarīgāku par vainagu!
  Un tagad karotāji, visas simts tūkstoši meiteņu, to paņems un, pēc Elfarai pavēles, uzlēks un izgriezīs gaisā savas kailās, muskuļotās kājas. Tā rezultātā sacelsies vētra un īsta maģiska vētra. Un aizies kolosāla spēka vilnis un maģiska cunami miljonā vārpsta.
  Rezultātā pēdējie orki tiek iznīcināti un pilnībā saplacināti.
  Cepta un kļuva par kotletēm.
  Elfaraja ar patosu saka:
  - Dzimtenes himnu sirdīs dziedam,
  Mēs visu visumā padarīsim laimīgu...
  Paņemsim leģendāro Muhamedu,
  Debesīm un zemei ir liels spēks!
  
  ELF PILOTS PRET SAŠKU
  Vienā no alternatīvajiem Visumiem Otrā pasaules kara laikā ieradās elfs. Viņš iekļuva Japānas gaisa spēkos un rezultātā kļuva par dūzi numur viens. Galu galā elfi ir ļoti spējīgi, ātri, veikli, spēcīgi. Viņiem ir reakcija un visi refleksi, daudz labāki nekā cilvēkiem, kā arī maģisks kaujas redzējums. Kad elfs redz, ko darīs ienaidnieks.
  Īsāk sakot, elfs, kurš ieguva iesauku Konans, notrieka lidmašīnas ar tādu vieglumu, it kā viņš plēstu sēklas.
  Un viņa dēļ Japāna uzvarēja jūras kaujā Midvejā. Liela uzvara ietekmēja visu Otrā pasaules kara gaitu. Pirmkārt, japāņi beidzot pārtvēra iniciatīvu Klusajā okeānā. Un viņu flote spēja ieņemt Havaju salu arhipelāgu, iegūstot ļoti spēcīgu pozīciju, pabeidzot aizsardzības perimetra būvniecību jūrās.
  Tomēr tam, iespējams, nebija izšķirošas nozīmes, ja pēc šīm uzvarām samuraji nebūtu nolēmuši atvērt otro fronti pret PSRS.
  Tālajos Austrumos sekoja negaidīts uzbrukums. Un Uzlecošās saules impērijas karaspēks uzbruka arī Vladivostokai. Neskatoties uz to, ka militāristiskās Japānas uzbrukuma draudi pēc Midvejas triumfa kļuva diezgan reāli, ar kukuļošanas un nodevības palīdzību Mikado aģenti pārliecināja Vladivostokas pavēli nenovest karaspēku līdz pilnīgai kaujas gatavībai. Un rezultātā jau ir ievests Damokla zobens, un viņi mielojas restorānā. Majors Staļingradova satvēra jauno virsnieku aiz matiem, viņa bija par viņu galvu garāka un nepārprotami stiprāka:
  - Kas par rūgu un dzērāju! Kāpēc jums ir tik izformēta komanda! Šis puisis vairāk izskatās pēc salona zēna nekā virsnieka. Varbūt iesākumam labi uzspridzināt, lai visi apiņi iznāk.
  Pulkvedis Palatsevs samulsa:
  - Tas ir Saša Sokolovskis. Viņš tika nosūtīts uz kursiem tieši no Suvorova skolas saskaņā ar saīsinātu programmu. Viņš vēl ir diezgan puika, pēc diviem mēnešiem dzimšanas dienā aprit piecpadsmit gadi.
  Staļingradova nepatīkami savilkās:
  - Oho! Četrpadsmit gadu vecumā un jau virsnieks! To dara karš! Un es nezināju, ka piena produkti jau saņem pilnvērtīgus titulus.
  Paļcevs paraustīja plecus.
  - Karā bērni aug agri! Turklāt ar viņu notika stāsts, piemēram, viņš uzrakstīja labāko stāstu par Maskavas aizsardzību, un Žukovs to atzīmēja un ieteica viņam pārcelt zēnu no kadetiem uz virsniekiem.
  Staļingradova kļuva laipnāka par šiem vārdiem:
  - Labi! Ka viņš nav stulbs. - Viņa piedraudēja kā skolas skolotāja ar pirkstu. - Vispār nav slikti, bet nedzer vairs! Es jūtu smaržu, un mans deguns ir kā suns, tūlīt zem tribunāla! - Spēcīga sieviete, nobriedusi, bet nezaudējusi sportisko harmoniju un svaigumu, ar pirkstu iebakstīja pulkvedim. "Patiesībā jūs par to maksāsit. Jau pusmūža vīrietis, bet uzvedas.
  Palatsevs dusmīgi noklepojās:
  "Patiesībā man ir trīsdesmit trīs, bet es jau esmu septiņas reizes ievainots, tāpēc es šķiet vecs ...
  Staļingradova gribēja kaut ko teikt, atbildot, kad pēkšņi zvērīgs rēciens pārtrauca rītausmas klusumu. It kā no debesīm birtu smagi laukakmeņi, loga stikls uzreiz izsprāga. Krusas šķembas sitās pa galdu un iekrita pat iereibušu virsnieku rokās un sejās. Staļingradova kliedza kā komandieris:
  - Visi nekavējoties ārā.
  Palcevs atbildē kliedza tik ļoti, ka gandrīz pārrāva balss saites:
  - Tie ir divpadsmit un astoņpadsmit collu čaumalas! Šķiet, ka japāņu kaujas kuģi ar lielāko tonnāžu atrodas medībās, kas nozīmē.
  Staļingradova aizkaitināta ar zābaku atsitās pret sienu. No bakstīšanas ar gudru, starp citu, trofeju zābaku, flīze saplaisāja:
  - Sākās, bet ne tā, kā plānojām! Nepavisam! Sasodīts, jums nekavējoties jāved eskadra uz jūru un jānogremdē šaura acu karotāju valsts flote.
  Kritot četrrāpus, pirmās pakāpes kapteinis (Citādi pulkvedis) nomurmināja:
  - Ieroči ir tikai uz mana iznīcinātāja un uz pāris mazām siles. Mums pat nav atbildes.
  Staļingradova parādīja smagu dūri:
  - Nu tu un ēzeļi! Karotāja sieviete ar ziliem matiem kā cunami plosās rūca. - Bet jums vajadzētu piekrastes artilēriju! Galu galā ne visi tika nosūtīti uz rietumu fronti, tāpat kā aviāciju. Galu galā par to, ka Japāna jebkurā brīdī var iestāties karā, tiek runāts gadiem ilgi.
  Palatsevs jau bija diezgan ievainots, viņš gribēja teikt, bet tas atkal dārdēja, lauskas nokrita. Sirēna iesaucās, brīdinot par lidmašīnu ierašanos. Ar lielām grūtībām jūras spēku pulkvedis piecēlās un kliedza, bloķējot Staļingradovas dārdoņu:
  - Mums ir aviācija, un piekrastes akumulatori, pat ja ne pilnā komplektācijā, ir pieejami. Atbildēsim!
  Skrienot pa ielām, pilote norūca:
  - Es vienkārši skrietu pie sava cīnītāja un iestādīšu šos samuraju karotājus, šķiet, ka ar to būs par maz. Viņi joprojām maksās par Tsushima un Miduen.
  Saška Sokolovskis, sapnī jau virsnieks, nevis vergs, kuram bija nogriezta puse auss, piekrita:
  - Jā, viņi maksās! Jā, pat ar procentiem!
  Atskanēja sprādzieni un novēlota pretgaisa ieroču čivināšana. Kopumā lielākā daļa Vladivostokas pretgaisa aizsardzības tika izņemta četrdesmit pirmajā gadā, lai stiprinātu Maskavas aizsardzību, tāpēc uzlecošās saules valsts moskītu kolonijas vairāki punkti, šķiet, nepievērsa lielu uzmanību. uz tādu "troksni". Japāņu niršanas bumbvedēji nometa pavasara "dāvanas" ar pīrsingu. Trieciens tika nodarīts gan pilsētai, gan flotei. Japāņu lidmašīnas nav pārāk lielas, bet izveicīgas, bet līnijkuģi, gluži pretēji, ir dūšīgi. Šeit lielākais no tiem ir pat šaurs okeānā, garums ir trīs simti metri, un lielgabali ir 460 milimetri. Līdz šim amerikāņiem nav izdevies nogremdēt nevienu no šīm daiļavām, un izdzīvojušie kopā ar kreiseriem postīja piekrasti. Tas ļoti atgādināja ļauno uzbrukumu Uzlecošās saules zemē 1904. gada 27. janvārī. Tikai tad aviācijas nebija.
  Paļcevs juta, ka nosmaka no skriešanas. Viņš nav pārcilvēks, bet vienkāršs cilvēks ar slimām plaušām, nokļuvis sarežģītā situācijā. Bet Viktorija Staļingradova viņu neapsteidza daudz. Interesanti, cik viņai gadu, viņa gandrīz neizskatās vairāk par trīsdesmit, viņas krūtis ir lielas, un pleci plati kā vīrietim.
  Staļingradova pēkšņi pagriezās un pamāja ar roku:
  - Nebēdz vecīt, seko man! - Viņa kliedza ar tādu spēku, ka skaņas vilnis vienkārši trāpīja ausīs. - Pēc iespējas ātrāk izvediet iznīcinātāju jūrā.
  Netālu nogranda sprādzieni, nokrita gruveši, viens no tiem uzkrita tieši Staļingradovai, un viņa to mehāniski aizķēra ar rokām. Terminatora meitene jutās kā vārtsargs, kurš veiksmīgi uzvarēja sodu, fragments bija apaļš, silts un izskatījās pēc bumbas. Viktorija pēkšņi sajuta, ka pār viņas rokām plūst kaut kas šķidrs. Meitene paskatījās uz fragmentu, un tad pat trīs gadu kara rūdītajam dzelzs karotājam (Kopā ar spāņiem un civilajiem būs vēl) slikta dūša uznāca kaklā. Viņas rokās bija bērna galva. Nabaga meitene (to var redzēt no īsajām bizēm, ar izdurtām acīm. Staļingradova uzmanīgi nolika galvu uz saplaisājušā asfalta un sakrustoja:
  - Tev nebija laika grēkot, nevis dzīvot! Taču nav lielāka grēcinieka par Dievu, tāpēc nav lielāka grēka kā vienaldzība pret bērnu ciešanām.
  Atkal rūkoņa, un lauskas, viena trāpīja meitenei zābakā, skrāpējot ādu. Staļingradova jau gribēja apgriezties un steigties pēc iespējas ātrāk uz skrejceļu, kur viņas MIG pacietīgi gaidīja agresīvo saimnieci, bet ...
  Ass kā dunča asmens, kaujinieka skatiens pirmās pakāpes kapteiņa Vladimiroviča sejā izvilka neciešamu sāpju grimasi, kad viņa nogrieztā ķermeņa augšdaļa uzlidoja sprādziena viļņa uzslieta. Pati meitene tik tikko izvairījās no fragmenta. Lai gan viņa ir meitene, viņa pirmo reizi paņēma ieročus Nikolaja II krievu-japāņu laikos. Viņa jau savulaik kaut kā aizķēra vaigu, pat starptautiskās kaujas laikā Spānijā. Rezultātā palika dziļa rēta, kas ilgu laiku sabojāja viņas izskatu. Plus arests un pulkveža nosūtīšana uz koncentrācijas nometni. Tiesa, tieši Sibīrijā mežizstrādes vietā viņa tika iepazīstināta ar vienu ļoti spēcīgu burvi, kuram ar smērvielu palīdzību un garu piesaukšanu izdevās sadziedēt, it kā nekad nebūtu bijis, šo brūci un vēl vairākas. Rētas, kas iegūtas kaujās ar japāņiem, vāciešiem, baltajiem čehiem, Kolčaka, Deņikina, Vrangeļa karaspēku. Un viņa viņai daudz mācīja, tāpēc Stalingradova, šķiet, piederēja izvēlētajam cilvēku veidam.
  Viņa ieguva iespēju doties prom pirms termiņa, izmantojot sieviešu piekariņus, tāpēc, neskatoties uz grūto rakstu, viņai tika piemērota amnestija. Lieta, protams, nav tik daudz pierunāt vīrieti, bet gan nodrošināt, lai ballītes rīkotājs par to neuzzina. Un visādu krāpnieku ir tik daudz, ka šmuce, pa sniķi un šmuce, dzen tālāk. Tātad jūs patiešām nepaātrināsit, ja jūsu karjera jums ir dārga.
  Tas nozīmē, ka Japānai ir lielas priekšrocības kājnieku, aviācijas un pat tanku jomā. Nu, tankos no mūsu puses to kompensē kvalitatīvs pārākums, un pārējais ir daudz sliktāks. Lai gan, ja ņem kājnieku ieročus, arī Japāna atpaliek ložmetēju skaitā, pārsvarā tai ir ieroči. Tomēr Tālo Austrumu divīzijas ir vāji aprīkotas ar ložmetējiem. Mašīnu visiem nepietiek. Tātad ... Kvalitātes ziņā kājniekos nav nekāda pārākuma, drīzāk, vēl ļaunāk, visus labākos virsniekus pārceļ uz padomju fronti, te sliktāko karaspēku, kā likums, neapšauj, kam ir minimums militāro apmācību. Tas nozīmē, ka sākas karš PSRS ārkārtīgi nelabvēlīgā situācijā. Un diezgan daudz jaunizveidotās rezerves tiks izmestas uz austrumiem...
  Staļingradova pēkšņi iedūrās ugunsgrēkā. Bombardētā pilsētas slimnīca dega. Attēls ir patiesi apokaliptisks, un sievietes, bērni un veci cilvēki deg dzīvi. Šeit mazulis iekrita tieši ugunī, un visapkārt bija briesmīga rēkoņa un vaidi.
  Staļingradova sajuta galvā erceņģeļu taures un metās liesmās. Uguns mēles laizīja meitenes kailās rokas un atvērto seju, bet pilote kustējās tik strauji, ka viņai izdevās bērnu satvert, izraujot viņu no iznīcības apskāvieniem.
  Meitene izlēca, sajutusi tikai nelielu niezi uz ādas, uzmeta skatienu mazulim. Ak, bija jau par vēlu, zēns nosmaka, ievelkot liesmas plaušās, apdegumus apaļajā sejā. Šādi saplēsti tulznas uz ādas ir mīkstāki par margrietiņu pumpuriem. Staļingradova kliedza:
  - Lūk, tas ir cilvēku haoss!
  Viņa ar zābaku trāpīja atkritumu kaudzei, pēc kā steidzās palīdzēt, kurš vēl varētu tikt izglābts. Tas bija kā kobra, kas dejo starp gāzes degļiem, meitene ļoti dīvaini izlocījās un dejoja. Viņa bija apdegusi, zābaki izkusuši, tunika pārogļota, bet viņa turpināja spītīgi cīnīties par katru bērna asaru, par katru mazas sirdspukstu, par katru trauslo, bet valstij tik nepieciešamo dzīvību! Zābaki izjuka, un tagad meitene dejoja cauri liesmu virpuļiem, kailās, burvīgās kājas. Viņa bija moceklis, bet ne tikai mūķene, kas mocīja sevi ar gavēņiem un pātagu, kas nenāk par labu ne Dievam, ne cilvēkiem, moceklis-cīnītājs, kas glābj konkrētas dzīvības. Karotājas meitenes kājas bija klātas ar mazu tulznu kārtiņu, taču tās no sāpēm kustējās vēl ātrāk un precīzāk.
  Medicīnas dienesta kapteinis, izņēmis no somas lielus zābakus, kliedza viņai:
  - Ņem tos, ātri uzvelc! Tu, dejodams uz liesmas, kļūsi par invalīdu.
  Karavīrs ar majora pakāpi nekavējoties atbildēja:
  - Labāk fiziski kļūt par invalīdu, nekā morāli būt ķēmam! Ne sekundi sev, viss priekšai, viss uzvarai!
  Medicīnas dienesta kapteinis atbildēja:
  - Tas ir īsts padomju cilvēks!
  Staļingradova, mīda liesmu, nolādēja:
  - Un ko jūs stāvat, glābiet cilvēkus!
  Kapteinis nopūtās.
  - Man ir protēzes, kāju vietā!
  Staļingradova, izvilkusi citu meiteni ar pussadegušu seju un bezsamaņā, nikni kliedza:
  Cik nežēlīgs ir Dievs!
  Kapteinis paraustīja plecus.
  Tā nav Dieva vaina, bet gan cilvēki!
  Staļingradova ļoti pamatoti un pārliecinoši iebilda:
  - Tas ir tas pats, kas teikt - ne jau vecāki vainīgi, bet bērni!
  Kapteinis gribēja kaut ko teikt, bet dūmu mākoņi iekļuva viņam kaklā, un viņš dusmīgi noklepojās.
  Uzlidojumi rimās, bet apšaude turpinājās. Kuģa lielgabaliem ir pienācīgs lādiņu krājums, tomēr tagad uguns vairāk tika vērsta uz atbruņotajiem padomju kuģiem. Jamamoto saprata, ka dominēšana jūrā iniciatīvu šajā karā uz ilgu laiku nodos Japānai. Un, lai uzbūvētu kuģus, process ir dārgs un ilgs, lai gan, piemēram, zemūdenes, iespējams, ir vieglāk apzīmogot. Tas, protams, arī jāņem vērā, taču ir svarīgi lauzt struktūru. Admirālis Jamamoto, Japānas spēcīgākais cilvēks pēc imperatora Hirohito, jutās kā dievs. Īsts dievs, tāpēc uzlecošās saules valsts reliģija mācīja, ka labākais veids, kā dievišķoties, ir militārā varonība! Un tagad lielais komandieris varēja patvaļīgi mocīt un izjaukt telpu sev apkārt. Virs Vladivostokas daudzu kilometru garumā ir biezi, melni dūmu mākoņi, tās ir naftas krātuves un deg degvielas noliktavas. Simtiem, tūkstošiem cilvēku deg, elle, nu, kā pēc tam nejūties kā dievs, kurš atriebās krieviem par gadsimtiem ilgo pazemojumu, liela tauta ir spiesta saspiesties virknē tik niecīgu salu, salīdzinot ar Krievijas plašumi. Tagad Krievijas flote grimst, un atšķirībā no Peru ostas viņi neatstās nevienu kuģi.
  Khalkhin Gol kaujas laikā Jamamoto ierosināja dot līdzīgu triecienu Vladivostokai, par kuru tika izstrādāts detalizēts plāns. Bet Hitlers negaidīti noslēdza mieru ar Staļinu. Vispār, idiots Hitlers, sāka ebreju slaktiņu un tādējādi lika pret sevi gan Poliju, gan Rietumu valstis. Un kāpēc viņam tas bija vajadzīgs? Vai gribējāt iegūt ebreju bagātības? Bet labāk bija vispirms kļūt par pasaules lielvaru, uzvarot PSRS un varbūt pēc tam citas valstis. Rietumus ir vieglāk uzvarēt tāpēc, ka to mentalitāti daudz mazāk raksturo fanātisms un tieksme uz pašatdevi. Vai ir zināms vismaz viens amerikāņu pilotu taranēšanas gadījums? Tiesa, bijušas pāris sadursmes, taču šī, visticamāk, ir avārija. Krievi ir fanātiski, kas ir dīvaini, jo pareizticīgā ticība neatbalsta pašnāvību un nemaz neuzskata, ka ceļu uz paradīzi var nopelnīt ar ieroču varoņdarbiem. Kopumā Kristus mācība ir ārkārtīgi stulba un nepraktiska. Viņš Jamamoto lasīja Bībeli un brīnījās par cilvēku stulbumu, uzskatot šādu pacifistu Dievu. Piemēram, viņš māca: tev sit pa labo vaigu - pagriez kreiso, prasa vienu kreklu - dod divus, mīli ienaidnieku! Tikai garīgi slims cilvēks var uzskatīt Kristu par Dievu. Šāda reliģija ir piemērota tikai vergiem, saderīgiem vasaļiem. Un noteikti ticēja visai Eiropai un pusei pasaules. Tiesa, Jēzus mācība, neskatoties uz to, ka tā noraida Vecās Derības principu acs pret aci un māca mīlēt savus ienaidniekus, neliedza britiem iekarot trešdaļu visas planētas, radot plašākā impērija cilvēces vēsturē. Un tas notiek neskatoties uz Lielbritānijas reliģiozitāti, kur Dievs ir pieminēts pat valsts himnā. Dīvainā kārtā ASV prezidenti zvēr pie Bībeles, bet tomēr bombardēja Japānas pilsētas ar napalma bumbām, dzīvus sadedzinājot tūkstošiem sieviešu un bērnu. Turklāt civiliedzīvotāji tika nogalināti nevis nejauši, bet apzināti, tā bija civiliedzīvotāju terorizēšanas taktika: cilvēku un ekonomisko resursu graušana. Bet japāņi vēl nav bombardējuši ASV. Bet viņi to darīs! Un viņi arī piedēvē īpašu nežēlību samurajiem. Galu galā viņš Jamamoto, ja vēlas, varētu izlauzties ar bumbvedējiem uz ASV pilsētām, it īpaši pēc jeņķu flotes sakāves netālu no Peru ostas. Jā, eiropieši ir morāli nelieši. Viņiem ir samaitāta saprašana, ticība, mācība un nedarīšana! Japānā tā nav! Tas, ko mums māca, ir tas, ko mēs darām. Nav tādas lietas, ka Dievs saka pagriezt otru vaigu, tomēr viņa kalpi apzināti nogalināja mazus bērnus. Jā, vispār ticība, ka Dievs ir viens un visvarens, nevar būt patiesa. Ja viņš būtu viens, tad, protams, viņš rūpētos par to, lai cilvēki viņu pielūgtu pareizi, ticībā un patiesībā, un viņiem būtu vienota doktrīna. Un tā katrs lūdz, kā grib, ko grib. Un pasaule ir pārāk neglīta un nepareiza, lai to radītu viens Visvarenais Dievs. Galu galā jebkurš atbildīgs valdnieks, pirmkārt, cenšas panākt kārtību un taisnīgumu. Viņš vēlas, lai pirmajā vietā būtu stiprie, gudrie, cēlie, godīgie, bet pārējie vai nu labotos, augtu fiziski un garīgi, vai... Tomēr, ja Dievs ir Visvarenais un Visuma Radītājs, tad viņš to nedarītu. radīt miesas un garīgas frīkus. Galu galā, kāpēc imperators dažkārt ir spiests paciest cilvēku vājās puses? Tā kā citas izejas nav, viņš nevar acs mirklī pārvērst ķēmus par izskatīgiem vīriešiem un gļēvuļus par drosmīgiem. Bet, ja es varētu, es to nekavējoties darītu!
  Ak, man ir jāpieņem tas, kas ir, un jātiek galā ar cilvēka materiālu, ko saņēmu kā dotu. Bet no kā viņš to saņēmis, tas ir cits jautājums. Jā, un pašam imperatoram ir vājības: viņš ir tikai vīrietis - viņš kļūst vecs, slims, noguris. Savādi, ka dievišķais imperators bieži dzīvo mazāk nekā parasts kalps, viņam ir mazākas ieroču prasmes nekā lielākajai daļai ģenerāļu un daudziem karavīriem. Nu, kas tajā ir no Visvarenā Dieva. Bet balts nav labāks! Visā Eiropas vēsturē nebija briesmīgāka un veiksmīgāka iekarotāja par Hitleru. Jā, viņš patiešām ir balto cilvēku militārās varenības simbols! Un, neskatoties uz to, visu laiku un tautu lielākais komandieris, pat nevarēja pabeigt ģimnāziju, iegūt vidējo izglītību, kas Japānā ir obligāta!
  Turklāt Hitlers netika pieņemts armijā veselības apsvērumu dēļ. Dīvainā kārtā šis spēka kulta dedzējs, kara lauva, izrādījās tik fiziski vājš, ka pat Vācijā, kur pie katra posteņa ir militārais postenis, viņu neiesauca par ierindnieku. Cik degradēta ir Eiropa.
  Taču arī citam no mūsu laika ievērojamākajiem politiķiem Staļinam nebija vidējās izglītības, viņš bija tīrradnis. Un interesanti, ka viņš arī netika iesaukts armijā veselības apsvērumu dēļ. Interesanti, ka sakritības, diviem ļaunajiem ienaidniekiem nebija vidējās izglītības, veselības dēļ nebija iesaukti militārajā dienestā, bija dzērāju tēvi, un arī Hitlera tētis sākumā strādāja par kurpnieku!
  Šeit ir tāda nejaušība, dīvaina, draudīga. Gērings ar Hitlera labo roku tā nav. Viņš ir no aristokrātu dzimtas, Gēringa sencis bija Vācijas faktiskā valdnieka Bismarka vietnieks. Gērings ir uzņēmējs, oligarhs, aristokrāts un pragmatiķis. Viņi arī redz iespēju nomainīt apsēsto fīreru. Arī Amerika un Lielbritānija, kaut arī slepus, vēlas izbeigt Krieviju neatkarīgi no valdošā režīma, bet vēlas izbeigt komunistus, kuri noliedz pašu privātīpašuma jēdzienu, tik ļoti, ka pat piever acis uz pārmērīgo nostiprināšanos. no Vācijas.
  Taču Vācija ir ģeopolitiska konkurente, taču konkurente kapitālistisko un aristokrātisko spēles noteikumu ietvaros, un boļševistiskā Krievija ir absolūti sveša un naidīga. Pat pārsteidzoši, ka no četrdesmit pirmā Čērčils pats piedāvāja Staļinam palīdzību, tas ar visu savu antikomunismu, tradicionālo, angļu naidu pret Krieviju. Galu galā Vācija zem sarkanajiem ir kara zirgs, kas iejūgts padomju ratos, bet PSRS zem brūnajiem ir mūžīgā partizānu zona. Galu galā, fanātiskie boļševiki nesamierināsies un rīkos ilgstošu partizānu karu, kas tā nogurdinās Trešo Reihu, ka visi sapņi par tālāku paplašināšanos pazudīs kā varavīksne pēc pērkona negaisa! Krievija zem Vācijas, labāk nekā Vācija zem Krievijas! To saprotot, ir skaidrs, kāpēc ASV un Lielbritānija meklē izeju no kara.
  Jamamoto ir pragmatiķis, viņš karoja ar ASV un Lielbritāniju. Bet šīs abas impērijas pašas provocēja Japānu, uzliekot naftas produktu piegādes embargo. Galu galā uzlecošās saules valstij nav savu aku un daudzu citu izejvielu. Japāņi veda sarunas, amerikāņi izvirza arvien pazemojošākas prasības.
  Un tajā pašā laikā jeņķi, provocējot karu, nemaz nerūpējās par armijas un flotes novešanu kaujas gatavībā. Kārdinājums izrādījās pārāk liels, vēl jo vairāk pavīdēja cerība, ka Maskava grasās krist un palīgā nāks Vācija un viņas sabiedrotie. Turklāt pastāvēja cerība, ka ASV, būdama vēl salīdzinoši demokrātiska valsts, ļoti atkarīga no sabiedriskās domas, ja karš ievilktos, nevēlēsies liet asinis uz citu cilvēku salām. Patiešām, kāpēc parastam Amerikas pilsonim būtu jādabū cinka zārki ar saviem radiniekiem, ja mēs nerunājam par pašu ASV teritorijas aizsardzību un pat diezgan lielu militāro nodokļu maksāšanu! Varbūt tāpēc cariskā Krievija zaudēja, kam bija vairāk karavīru, bet krievu tauta Mandžūriju neuzskatīja par savu teritoriju, nevēlējās maksāt ar asinīm un sviedriem par abstraktām interesēm. Ak, Hitlers neieņēma Maskavu daļēji nesagatavotības bargajai ziemai un daļēji boļševikiem raksturīgā fanātisma dēļ. Tomēr ne tikai boļševiki, bet arī krievu tauta ir tendētas uz pašatdevi lielu mērķu labā. Galu galā pirmo gaisa aunu izgatavoja krievu puisis Mesers. Pat pārsteidzoši, ka viņš to darīja nevis paradīzes stundu, bet gan Tēvzemes dēļ. Lai gan ... Mesers ir daļēji muļķis, galu galā viņš ir akrobātikas meistars, izgudrotājs, dizainers un, protams, dzīvs dotu daudz lielāku labumu Dzimtenei. Varbūt jeņķi nav tik nepareizi, atkārtojot principu: kaujā galvenais ir izdzīvot! Galu galā mirušie vairs nevar nogalināt!
  Admirālis Naumo atzīmēja:
  - Mēs jau esam iztērējuši vairāk nekā divas trešdaļas munīcijas. Ieroči ir ļoti karsti, tie ir pārlieti ar ūdens spaiņiem!
  Jamamoto ar pirkstu izdarīja krustu gaisā un teica zemā, nedaudz aizsmakušā balsī:
  - Domāju, ka ieroči izturēs pēdējo trešdaļu šāviņu. Lai gan nē, izsit līdz deviņdesmit pieciem procentiem.
  Admirālis Naumo paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres.
  - Vai ir vērts pirmajā dienā atdot visu to labāko?
  Jamamoto sažņaudza dūres.
  - Izmaksas! Protams, tas ir tā vērts! Krievus pārsteidzām, kā tas bija 1904. gadā, vāciešus 1941. gadā, bet Staļins komandu bargi sodīs un tas vairs neatkārtosies. Tāpēc ir jāizmanto fakts, ka pūķa aste aizmiga. Patiesībā es saprotu Staļinu, karš ar Vāciju tik ļoti piesaistīja viņa uzmanību, ka viņš pārstāja rūpēties par Tālajiem Austrumiem. Un viņa svīta bez vadītāja baidās uzņemties iniciatīvu. Šeit mēs palaidām garām savu sitienu. Kā arī amerikāņi. Visiem bija skaidrs, ka lieta tiek gatavota, mākoņi pulcējas, drīz pērkons, bet ...
  Naumo pieskārās samuraju zobena rokturim, kas karājās pie jostas jeb kā to mēdz saukt arī par katanu:
  - Krievi vienmēr rīkojas vēlu! Karš nebūs pārāk ilgs un mēs sasniegsim Urālus.
  Jamamoto pacēla acis pret debesīm.
  "Lai dievi mums palīdz, bet es tā nedomāju!" Viņi ātri mācās, Khalkhin Gol parādīja, ka krievu līmenis ir augstāks nekā kara laikā 1904-1905. Turklāt es jums pateikšu noslēpumu. Mūsu slepenais aģents Vladivostokā nedaudz palīdzēja, ka diezgan spēcīgajai piekrastes artilērijai nebija šāviņu, un lidmašīna nepaspēja laicīgi pacelties gaisā. Šis ir slepenais karš.
  Naumo bija pārsteigts:
  - Un kur skatījās SMERŠS un NKVD?
  Jamamoto iesmējās, kratīdams pirkstus.
  "Krievijas sliktākie kadri kalpo šeit Tālajos Austrumos, tie, kas baidās nomirt padomju-vācu frontē, tiecas uz Vladivostoku. Tāpēc šeit daudz vieglāk ir atrast augšgalā nodevēju vai muļķi, kā arī pašapkalpošanās cilvēku. Un NKVD ir tik ļoti pieradis atklāt iedomātas sazvērestības, ka vairs nepamana īstus nodevējus. Tātad strādāt ir pilnīgi iespējams. Starp citu, ja vairāki ģenerāļi pārgāja vāciešu pusē, neskatoties uz to, ka viņu ģimenēm, radiem un draugiem par to draud sods, tad ir pilnīgi iespējams uzpirkt kādu no augšas. Vai arī izmantojiet to tumsā, kas ir vēl labāk. Tāpēc mēs esam paveikuši daudz darba. Mūs, japāņus, parasti raksturo pamatīgums, domājot par militārajām operācijām un ņemot vērā visas mazās lietas.
  Naumo paberzēja katanas rokturi.
  - Pa labi! Bet Khalkhin Gol kauns izraisa rūgtuma sajūtu un spēcīgu īgnumu! Kā mēs varējām...
  Jamamoto mierināja:
  - Manču bija vairāk nekā japāņu, un vispār visu laiku uzvarēt nav iespējams. Man jāatzīmē, ka tomēr mūsu pusē cīnījās ne labākās vienības, un krieviem bija lielas priekšrocības aviācijā un tankos.
  Naumo pa pusei izvilka savu katanu.
  - Mēs neesam attaisnoti! Samurajs nekad neatsaucas uz blāvu asmeni un nogurušu zirgu, daudziem ienaidniekiem un vāju ieroci!
  Yamamoto laboja:
  - Samurajs protams nē, bet vīrietis diemžēl jā! Cilvēki mēdz kļūdīties!
  Jamamoto bija apjucis un kaut ko kliedza caurulēs, un tad turpināja:
  - Samurajs nekad īsti nelocīsies! Viņš iet uz aunu un pret straumi.
  Naumo pamāja.
  - Tiešām! Bet mēs cīnījāmies ar ASV un britu lauvu.
  Jamamoto ar pirkstu piesita stūres mājai.
  - Jā! Tiesa, bet ASV sasita pa zobiem, Lielbritānija zaudēja savas kolonijas, un Vācijai bija problēmas. Mēs vēlējāmies izvest pēc iespējas vairāk spēku no Krievijas rietumiem, lai Vērmahtam būtu vieglāk doties uzbrukumā. Trieciens bija plānots maijā, līdz brīdim, kad ceļi bija izžuvuši, taču amerikāņi to novērsa.
  Naumo izvilka savu katanu un pacēla to gaisā:
  - Nāvi ASV! Viņi vienmēr traucē Japānai.
  Jamamoto viltīgi pasmīnēja.
  - Ne vienmēr, protams, piemēram, kad mēs pirmo reizi cīnījāmies ar Krieviju, jeņķi mums ļoti palīdzēja ar kredītiem, kā arī ar ieroču piegādēm. Vairāk nekā puse no mūsu flotes tika izgatavota par ASV un Lielbritānijas naudu, kā arī to pašu kuģu būvētavās. Tātad Amerika ne vienmēr ir slikta, bet ne šajā gadījumā.
  Naumo pārsteigts jautāja:
  - Un kāpēc?
  Jamamoto piekāpās, lai paskaidrotu:
  - Tāla darbības rādiusa bumbvedēju bars ielauzās Tokijā un deva mānīgu triecienu galvaspilsētai, izmantojot napalma bumbas. Nodega simtiem koka māju, un imperators pavēlēja par katru cenu pārvietot kontroles zonu prom no galvaspilsētas. Un vispirms, lai iemūžinātu amerikāņu bāzu kaujas kompleksu Midvejas arhipelāgā, kas ir vistuvāk Japānas skeletiem. Un mums tas izdevās!
  Nauma pamāja ar zobenu gaisā:
  Mēs joprojām uzvarējām!
  Jamamoto pārtrauca:
  - Arī starp baltajiem ir gudri! Nav brīnums, ka imperators savā kabinetā uzlika Napoleona krūšutēlu. Bet bija vēl viens ķeizars, viņš teica: grūtāk ir noturēt iekaroto nekā uzvarēt. Šajā gadījumā tas, pirmkārt, attiecas uz mums. Nauma ar zobenu atveidoja astoņnieku:
  Es saprotu ar prātu, bet ar sirdi!
  Jamamoto piecēlās un uzsita kolēģim pa plecu.
  - Jā, tu nebēdā, šajā gadījumā mēs braucam, lai atgrieztos. Uzvarēsim PSRS un atkal metīsimies uz ASV un britiem, bet jau kopā ar vāciešiem un makaroniem.
  Admirālis Nauma ar gandrīz nemanāmu kustību paslēpa katanu tās apvalkā un, klusēdams, čukstēja:
  - Nākotne ir laba, bet tagadne ir labāka! Dzirdiet uz gaisa kuģu pārvadātājiem, viss bumbu krājums ir iztērēts, un ...
  Yamamoto īsi pavēlēja:
  - Nāc uz klāja un paskaties apkārt, pēc pusstundas apgriezīsimies un dosimies uz savu tuvāko bāzi.
  Nauma viņam caur degunu nosvilpa:
  - Klausieties komandieri!
  Admirālis izlēca, turēdams durvis, lai tās neaizcirstu. Pirms viņa soļi bija norimuši, pa durvīm izslīdēja ēna, viņa gāja uz pirkstgaliem un nometa segu.
  Nu, kas tas par laiku, un mīlestība ir nakts.
  Tikmēr Saša Sokolovskis tomēr uzkāpa iznīcinātājā LAGG-5.
  Zēns gribēja kauties. Viņš uzlidoja, lai satiktu briesmīgo Konanu. Tāpēc tas ir sapnis, ka ir neticamas sakritības.
  Konans jau ir notriecis piecsimt sešdesmit amerikāņu un britu lidmašīnas. Un viņš sakrustoja knābi ar padomju dūžiem.
  Tomēr viņš nenojauš, kāds pārsteigums viņu sagaida.
  Pats Saša Sokolovskis ir pret viņu.
  Puika peldbiksēs viens, tā ērtāk un racionālāk. Viņš steidzas sīvā cīņā.
  Viņa sāncensis Konans arī ir gaišmatains un izskatās pēc apmēram četrpadsmit gadus veca zēna, tikai ļoti izskatīgs un ar izteiktiem muskuļiem.
  Abi zēni ir terminatori.
  Viņi sāk šaut viens uz otru no liela attāluma. Un viņi izvairās tajā pašā laikā.
  Izvairieties no šāvienu ceļa.
  Saša kliedz:
  - Par dzimteni Staļinam!
  Konans rūc pretī:
  - Par Japānu, par imperatoru!
  Lai gan viņš nemaz nav samurajs, bet gan elfs. Šeit ir zēns Konans, kurš notriec padomju automašīnu.
  Saša atbild simetriski - nogriežot japāņu.
  Abi cīnītāji ir pelnījuši būt varoņi.
  Viņi vai nu pulcējas barā, tad izklīst dažādos virzienos, bet neviens nevar nojaukt otru.
  Saša kliedz:
  - Cīnies ar zemo gļēvuli!
  Konans atbild:
  - Tā ir jūsu gļēvulīgā cīņa!
  Viņi atkal saplūst. Viņi gandrīz taranē viens otru, bet atkal izklīst dažādos virzienos. Nē, neviens nevienu nevar sist. Diemžēl viņiem tas nav iespējams.
  Un viņi atkal izklīda.
  Saša norūca:
  - Par svēto Krieviju!
  Konans rēca:
  - Nē, Japāna ir svētāka!
  Saša nosvilpa un atbildēja:
  Bet tu neesi japānis! Un pat ne cilvēks!
  Konans noņurdēja ar atsegtiem zobiem:
  - Un kas es esmu?
  Saša godīgi atbildēja:
  - Jūs esat no sava veida gaismas elfiem!
  Konans iesmējās un atbildēja, nogriežot citu padomju lidmašīnu:
  - Tā tu to zini!
  Saška ar pērļu zobu smīnu atzīmēja:
  - Es zinu daudz!
  Pēc tam Konans ieteica:
  - Darām to! Man personīgi šis karš ir vairāk kā spēle un izklaide, tu arī esi divdesmit pirmā gadsimta bērns! Ko jūs vēlaties no Otrā pasaules kara?
  Saša loģiski atzīmēja, notriekdams japāņu automašīnu:
  - Es nāku no Krievijas, un pirms Krievija bija PSRS. Tāpēc varu teikt, ka es cīnos par savu Dzimteni!
  Konans iesmējās un atzīmēja:
  - Un mani izgudroja japāņu elfs Konans, un es zīmēju anime. Tāpēc es cīnos par Japānu. Tātad šī zināmā mērā ir arī mana dzimtene!
  Saša atkal nosūtīja uz tuvināšanos. Viņi šāva no aizmugures visiem ložmetējiem, bet nevarēja trāpīt viens otram.
  Viņiem beigusies munīcija.
  Konans ieteica:
  - Aiziet! Jūs un es abi pametīsim Otro pasaules karu! Es esmu savā pasaulē, un tu esi savā... Un ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu!
  Saša atbildēja:
  - Nē, tas nederēs! Japāna jau ir uzbrukusi PSRS un radījusi problēmas ar to. Vai arī padarīsim tā, ka tu esi Otrajā pasaules karā, it kā tā nebūtu. Vai arī es palikšu šeit cīnīties!
  Konans iesmējās un atbildēja:
  - Laiks mums abiem otrajā pasaules karā iet uz beigām! Un mēs atgriežamies savā pasaulē! Kas attiecas uz pārmaiņām, man ir izdevies vairāk nekā tev, jaunais virsniek, jo es esmu elfs! Jā, viņi tevi uzreiz nelaida pie lidmašīnas stūres!
  Saša norūca:
  - Esi par...
  Bet, pirms viņš bija paspējis, uzliesmoja zibspuldze, un abas lidmašīnas, pilotu dūži, pazuda no gaisa.
  Tad karš turpinājās bez diviem karotājiem no dažādām pasaulēm. Viena no japāņu anime karikatūrām, bet otrs zēns, dzimis divdesmit pirmajā gadsimtā, atgriezās savā laikā.
  Bet akts jau ir izdarīts, un Japāna, uzvarējusi ASV jūrā, uzbrūk PSRS no austrumiem.
  Staļins ir spiests pārcelt ievērojamus spēkus uz austrumiem un atliek ofensīvu pie Staļingradas. Tiesa, Rževa-Sičova operācija joprojām notiek, taču ar vēl mazākiem panākumiem nekā reālajā vēsturē. Vāciešiem izdodas atvairīt padomju karaspēka ofensīvu, nodarot tiem lielus postījumus.
  Tiesa, Āfrikā iniciatīvu pārņēma sabiedrotie. Bet, tā kā nebija vajadzības glābt Paulu no katla, Rommels saņēma vairāk pastiprinājumu un veica ļoti efektīvu uzbrukumu amerikāņiem Alžīrā, sagūstot vairāk nekā piecdesmit tūkstošus karavīru un virsnieku.
  Smagie postījumi izraisīja domstarpības amerikāņu pavēlniecībā, un Rūzvelts iesaldēja karaspēka pārvietošanu uz Āfriku un kopumā paziņoja, ka Klusais okeāns Amerikai ir vissvarīgākais.
  Daļa no ASV militārpersonām un lielākā daļa rūpnieku arī uzstāja, ka jākoncentrējas uz Japānu.
  Rezultātā Amerikas Savienotajās Valstīs izolācijas piekritēji varēja izlauzties cauri projektam par Amerikas nepiedalīšanu karā Eiropā. Vērmahtam pat tika piedāvāts pamiers.
  Hitlers, piedzīvojot problēmas ar rezervēm, vienojās par pamieru ar amerikāņiem.
  Lielbritānija arī nevēlējās cīnīties bez ASV un arī ierosināja pamieru uz gadu.
  Fīrers tam piekrita. Ziemā vācieši spēja noturēt fronti. Tikai netālu no Ļeņingradas operācija Iskra vainagojās panākumiem, un bija iespējams izlauzties cauri koridoram.
  Vācieši decembrī spēja pilnībā ieņemt Staļingradu, taču tālāk netika.
  Februāra beigās Sarkanā armija veica veiksmīgu triecienu pie Voroņežas un spēja ievērojami virzīties uz priekšu. Taču Mainšteins ar prettriecienu martā spēja aplenkt padomju karaspēku un atjaunot situāciju.
  Sarkanais nodarīja lielus bojājumus. Un uz brīdi nomierinājās.
  Tikmēr vācieši februārī pieteica totālo karu. Un sabiedrotie pārtrauca bombardēšanu un cīņu.
  Trešajā reihā ieroču, īpaši tanku, ražošana dramatiski pieauga.
  Frici plānoja, izmantojot "tīģerus", "panteras" un "ferdinandus", lai izlemtu kara iznākumu sev par labu.
  Bet ar to, protams, nepietika. Viņi veica galveno triecienu Staļingradas apgabalā, gar Volgas piekrasti, Kaspijas jūras virzienā.
  Plāns bija pa sauszemi atdalīt Kaukāzu no pārējās PSRS. Un tad pārejiet uz Baku gar Kaspijas jūras krastu.
  Tajā pašā laikā vācieši pielika diplomātiskas pūles, lai iesaistītu Turciju karā.
  Viņi jau ir devuši principiālu solījumu streikot, ja Vērmahts iznāks Kaspijas jūrā.
  Japāna joprojām karoja. Viņai izdevās nogriezt Vladivostoku un ieņemt Mongoliju.
  Samurajiem ir daudz kājnieku un viņi cīnās fanātiski. Tvertnes ir diezgan vājas, taču tās ir vieglas, mobilas un lētas ražošanā. Un pats galvenais ar labu satiksmi.
  Īsāk sakot, ienaidnieka spēks ir liels. Un Staļins nezina, ko darīt.
  Pagaidām visa likme ir uz trīsdesmit četriem. Bet tie ir vājāki par vācu automašīnām, īpaši Tigers. KV tvertne ir vēl sliktāka un smagāka.
  45 mm lielgabals ir novecojis, un 76 mm nav pietiekami izturīgs.
  Aviācija praktiski nav slikta. Tomēr īpaši Yak-9 ir diezgan vāji ieroči.
  Vācieši, protams, izdarīja likmi uz Focke-Wulf! Taču automašīnu bija grūti vadīt. Lai gan ļoti spēcīgs un ātrs.
  Sāka ierasties ME-309, ātra automašīna ar septiņiem šaušanas punktiem, bet arī ne pārāk viegli vadāma un smaga. Un tas nozīmē ar sliktāku manevrēšanas spēju.
  Vairāk vai mazāk no jauninājumiem Yu-188 un Yu-288 bija veiksmīgi, kas ir labi bumbvedēji.
  Un, protams, sāka parādīties pirmie reaktīvie automobiļi. Bet vēl ne masveidā.
  Vācieši ofensīvu sāka tikai 15. jūnijā, pārvedot tanku masas. Un, protams, viņi tika gaidīti jau no paša sākuma. Tika izveidota spēcīga aizsardzība.
  Īsta citadele.
  Turklāt IL-2 sagatavoja vāciešiem labu pārsteigumu mazu kumulatīvo bumbu veidā.
  Bet ar to nepietiek... Vācieši joprojām bija stiprāki. Viņi uzkrājuši arvien pieredzējušākus kājniekus gan aviācijā, gan tankos.
  Bez rietumu frontes nacisti ir spēcīgāki gaisā. Tvertnēs tiem ir neliela priekšrocība skaita ziņā, bet kvalitātē, pateicoties smagajam transportam.
  Artilērijā pat nedaudz vairāk stobru no PSRS. Bet, protams, kalibru ziņā ienaidnieks ir priekšā.
  Atliek tikai paļauties uz spēcīgu aizsardzību un padomju cilvēku izturību.
  
  
  
  NAPOLEONS UZVARĒJA ZEM ŪDENSKRĀJUMIEM
  Napoleons Lielais uzbruka Hamiltonam pāris stundas agrāk un paguva viņu sakaut pirms Bluhera tuvošanās. Un tad viņš uzvarēja Blucheru.
  Šādos apstākļos Krievija Aleksandra Pirmā vadībā nolēma necīnīties ar Napoleonu. Austrieši, kas viņam šķiet radniecīgi, piedāvāja mieru ar mēreniem noteikumiem.
  Francija savā sastāvā saņēma atpakaļ divas nelielas teritorijas Itālijā, ko apdzīvoja franči, un Nīderlandi. No tā tika noņemta atlīdzība, un tika atzīta Napoleona Pirmā autoritāte.
  Ir izveidots pagaidu līdzsvars. Francija bija pārāk nogurusi no kariem, un Napoleons kādu laiku sēdēja klusi. Lai gan dažas reformas sāka veikt. Viens no svarīgākajiem ir poligāmijas oficiālā ieviešana ar tiesībām uz līdz četriem partneriem.
  Lai gan katoļu baznīca pretojās, pāvesta autoritāte stipri kritās. Un protestanti šajā jautājumā izrādīja elastību.
  Pats Napoleons bija gandrīz ateists. Viņš stingri atdalīja baznīcu no valsts. Piemēram, laicīgie likumi uz jums neattiecas.
  Napoleons Lielais, nedaudz atjaunojis Francijas varu, iebruka Alžīrijā un Marokā. Viņš sāka pievienot saviem īpašumiem kolonijas Āfrikā. Drīz viņa karaspēks ieņēma Lībiju. Taču Ēģipti neļāva ieņemt Lielbritānija, kurai pašai par to nebija nekādu uzskatu.
  Napoleons nolēma, ka labāk nesākt karu jūrā, kur viņš bija daudz vājāks par ienaidnieku. Turklāt ir nepieciešams arī sagremot Āfrikā sagūstīto.
  Franči nolēma pārcelties uz Nigēru un iekarot zemes Rietumos un Āfrikas centrā.
  Napoleonam izdevās nodibināt labas attiecības ar Krieviju, īpaši pēc Nikolaja I nākšanas pie varas, ar kuru viņi sadraudzējās, un ar Austriju. Turklāt 1829. gadā Austrija un Francija iesaistījās karā pret Turciju Krievijas pusē. Kas kopumā izrādījās spēcīgs gājiens.
  Turkiye beidzot tika izraidīts no Balkāniem. Bosnija un Hercegovina kļuva par Austrijas daļu, Krievija saņēma Rumānijas austrumu daļu, bet rietumu daļa kļuva par Austrijas daļu.
  Bulgārija un Serbija formāli ieguva neatkarību, bet bulgāri kļuva par Krievijas vasaļiem, bet Austrijas serbi. Francija savā kontrolē saņēma Sardīnijas un Neapoles karalisti. Turklāt franči ieņēma Krētu no Grieķijas un daļu salu. Pati Grieķija šajā kontinentā formāli ieguva neatkarību, bet Francijas aizbildnībā.
  Turcija Eiropā palika īpašumā tikai praktiskā Stambulā.
  Krievija saņēma arī Aizkaukāziju un Batumi, un Karsu un Erzurumu - gandrīz visas armēņu un kurdu apdzīvotās zemes. Irākas ziemeļi kļuva par krievu, bet dienvidus anektēja briti.
  Turkiye tika pazemināta uz mazāko spēku kategoriju. Un Krievija, gluži pretēji, izrādījās spēcīgāka nekā reālajā vēsturē. Napoleons nomira 1837. gadā, atstājot Franciju par lielu un spēcīgu varu ar koloniāliem īpašumiem Āfrikā, Eiropā un daļā Āzijas.
  Pēc tam pie varas nāca viņa dēls Napoleons II. Garāks, gaišmatains, lielas ambīcijas viņš mantojis no sava tēva. Un viņš mēģināja izveidot koalīciju pret Lielbritāniju.
  Austrija tam piekrita, un Krievija, kas tajā laikā bija iegrimusi Kaukāza karā, atteicās uzsākt koalīcijas karu. Tad 1846. gadā Austrija un Francija uzsāka karu ar Vāciju. Tā vēl nav apvienojusies Prūsijas pakļautībā. Jā, un spēki bija nevienlīdzīgi. Austrija ir savas varas virsotnē un Francija arī... Un Prūsija nav īpaši spēcīga.
  Kara rezultātā visas vācu zemes tika ieņemtas un sadalītas starp frančiem un austriešiem. Tad Napoleons II ātri pievienoja sev Dāniju. 1851. gadā Norvēģiju sagūstīja franči.
  Un 1853. gadā Nikolajs I beidzot pievienojās koalīcijai. Krievija, Austrija un Francija krita pāri tam, kas palika no Turcijas un Lielbritānijas.
  Uz sauszemes panākumi veicināja koalīciju. Jūrā britiem klājās nedaudz labāk. Bet koalīcija sagrāba visus Tuvos Austrumus, Ēģipti, Sudānu. Un tad Irāna. Un 1857. gadā Krievija, Francija un Austrija pārcēlās uz Indiju. Un viņi arī to spēja iemūžināt.
  Notika Āfrikas iekarošana ar virzību uz dienvidiem. Un pašu Lielbritāniju nožņaudza kontinentālā blokāde. Tajā pašā laikā trīs impērijas veidoja flotes.
  Viņu priekšrocības kaujas spēka un resursu ziņā kļuva arvien spēcīgākas.
  Un 1862. gadā, ņemot vērā Krievijas, Francijas un Austrijas izkraušanas draudus pašā metropolē, briti lūdza mieru. Lielbritānijai bija jāpiekrīt virknei pazemojošu nosacījumu un jāatsakās no savām kolonijām.
  Nikolajs Pirmais nomira 1864. gadā... Viņa troņa vietā stājās Aleksandrs II. Bet šim karalim atkal nepaveicās. Jau 1866. gada aprīlī muižnieks Karakazovs viņu nošāva un ilgi gaidītā zemnieku atbrīvošana nenotika.
  Un jaunais jaunais cars Aleksandrs Trešais bija pret zemnieku atbrīvošanu. Un turpināja konservatīvo kursu. Tomēr Krievija virzījās uz priekšu Āzijā un Ķīnā.
  ASV pilsoņu karš ievilkās. Īpaši pēc Abrahama Linkolna slepkavības. Ziemeļnieku vidū izcēlās nopietnas nesaskaņas. Karš ilga vairāk nekā desmit gadus, un ASV palika sadrumstalota. Kara pagarināšanos veicināja Napoleona II palīdzība dienvidniekiem un nevēlēšanās iegūt spēcīgas ASV, uz robežas ar franču koloniju Kanādu un vasali Meksiku. Napoleons II valdīja līdz 1879. gadam, un viņa valdīšana bija diezgan ilga: četrdesmit divus gadus un krāšņa. Franči pilnībā okupēja Āfriku, tikai Austrija nedaudz paņēma tajā, guva peļņu no Sīrijas, Palestīnas, Indoķīnas, daļēji Indijas, Irānas un tā tālāk.
  Nostiprinājās Kanādā, Meksikā, sāka iekļūt Latīņamerikā. Spānijā un Portugālē sāka valdīt profranču karaļi. Lielbritānija kļuva par mazsvarīgu valsti.
  Tiesa, Krievija ir nostiprinājusies, un nedaudz Austrija. Bet tas nav biedējoši.
  Napoleons III, Napoleona II dēls, kāpa tronī. Viņam jau bija trīsdesmit astoņi gadi. Būdams diezgan nobriedis imperators, viņš turpināja sava tēva politiku, karojot Latīņamerikā un pārvaldot Austrāliju un Kluso okeānu.
  Krievija tajā laikā iekaroja un sagremoja Ķīnu un Indiju, daudz zemes. 1904. gadā krievi izkāpa arī Japānā, iepriekš iekarojuši Koreju. Karš ar Japānu nedaudz ievilkās un pārgāja partizānu fāzē. Napoleons III iekaroja Latīņameriku, gandrīz visu Sarkano kontinentu. Bet viņam nebija laika iekļūt Amerikas Savienotajās Valstīs un viņš nomira 1909.
  Napoleons Ceturtais - visus vecākos dēlus tradicionāli sauca par Napoleoniem, ieņēma un uzbruka ASV, lai pabeigtu zemes konsolidāciju. Tikmēr Amerikas Savienotās Valstis tika sadalītas trīs daļās un palika salīdzinoši atpalikušās. Un daudzas franču armijas tos sagūstīja.
  Krievija joprojām ilgu laiku cīnījās ar japāņu partizāniem, un Ķīnā pastāvīgi izcēlās sacelšanās.
  1913. gadā Aleksandrs III nomira, un Nikolajs II kāpa tronī. Jaunais karalis turpināja sava tēva gaitas.
  Pēc ASV iekarošanas Napoleons Ceturtais vēlējās vairāk. Lielbritānija, pagaidām bez kolonijām, nav īpaši spēcīga. Austrija un Krievija, tās ir divas galvenās lielvaras pasaulē bez Francijas.
  Turklāt abās impērijās ir absolūtas monarhijas, un cariskajā Krievijā darbojas arī dzimtbūšana!
  Napoleons Ceturtais par to domā... Taču cīnīties ar diviem briesmoņiem uzreiz ir neiespējams uzdevums. Vai arī pārāk sarežģīti. Ir nepieciešams izvēlēties vienu no tiem un pārspēt tos kopā.
  Pēc imperatora Franča Džozefa nāves 1916. gadā, kurš valdīja sešdesmit astoņus gadus - vienu no ilgākajām valdīšanas reizēm pasaulē, tronī kāpa viņa brāļadēls Kārlis I. Un pēc tam Austrijā sākās sadursmes. Ne visi atpazina jauno mantinieku, kura vienīgais vecvecvecvectēvs Francis II bija imperators.
  Un izcēlās vairākas sacelšanās un apvērsumi.
  Francija un Krievija nosūtīja karaspēku uz Austriju. Kopīgais trieciens noveda pie raibu impērijas un tās sadalīšanas straujas sakāves. Un drīz vien Zviedrija tika sadalīta.
  Francijā bija arī Spānija un Portugāle.
  Tādējādi pasaulē ir palikušas tikai divas valstis: Francija un Krievija, kas sadalīja visas teritorijas ...
  Nikolajs II un Napoleons IV. Tāda ir kombinācija. Un divi monarhi stāv viens otram pretī... Bet karš tā arī nesākās... Nikolajs II nomira 1936. gadā. Viņa vietā stājās Aleksejs II. Un Napoleons Ceturtais nomira gadu vēlāk 1937. gadā. Viņa vietā nāca nevis vecākais dēls, kurš arī nomira, bet vidējais Luijs deviņpadsmitais.
  Jaunais karalis bija jauns un Aleksejs jauns. Un 1941. gadā viņi cīnījās vairākus mēnešus no maija līdz decembrim... Pēc tam viņi noslēdza mieru ar nosacījumiem bez aneksijas un kompensācijām.
  Tas jau bija pēdējais divu pasaules impēriju karš. 1943. gadā franči lidoja uz Mēnesi. Un krievi 1945.g. Ir sākusies kosmosa paplašināšana.
  Un divas impērijas: krievu un franču, Bonapartu un Romanovu dinastijas mierīgi līdzās pastāvēja.
  Tātad kopumā dzīve citā zemes Visuma sistēmā attīstījās diezgan mierīgi.
  Līdz divdesmitā gadsimta beigām krieviem un frančiem izdevās apmeklēt gandrīz visas Saules sistēmas planētas un attīstīt kosmosa industriju.
  Kopumā uz Zemes nebija epidēmiju un bada. Dzimstības līmenis abās impērijās tika kontrolēts, un reliģijas bija ierobežotas.
  Baznīca tika atdalīta no valsts, modē kļuva ateisms un jaunais pagānisms.
  Un kari pazuda pavisam, tāpat kā lielu nemieru tikpat kā nebija.
  
  JA RASPUTINS IZDZĪVOTU
  Ar kādu brīnumu Rasputins, neskatoties uz indi un brūci kuņģī, joprojām izdzīvoja pēc slepkavības mēģinājuma. Ilgi plānotās cara Nikolaja II svītas rezultātā pils apvērsums nenotika. Cars veiksmīgi izturēja visgrūtāko posmu Krievijas vēsturē. Un aprīļa beigās, tiklīdz ceļi izžuva, dienvidos sākās ilgi gaidītā ofensīva.
  Pagaidu valdības muļķīgie dekrēti neietekmēja cara armijas kaujas efektivitāti, un izcilā komandiera Brusilova vadībā tā guva lielus panākumus. Starp citu, reālajā vēsturē sākumā bija lieli panākumi, ofensīva izgāzās gan boļševiku, gan citu destruktīvu elementu, tostarp lielās buržuāzijas un pagaidu valdības ministru, sabotāžas rezultātā.
  Un tātad nav nekādas sabotāžas, armija joprojām ir spēcīga ar cara ģenerāļu disciplīnu. Un austriešu un it īpaši slāvu vienību morāle krītas.
  Brusilovs ieņēma Ļvovu un virzījās uz priekšu līdz Pšemislas aplenkumam.
  Tikai nopietni vājinot fronti centrā, vācieši kaut kādā veidā apturēja krievu ofensīvu.
  Tomēr Krievijas karaspēks veica triecienus arī Rumānijā. Ir bijuši lieliski panākumi. Un pat atkaroja Bukaresti un Transilvāniju.
  Vācieši arī izveda karaspēku no citiem sektoriem, glābjot austriešus. Vācijas situāciju pasliktināja ASV iestāšanās karā 1917. gada aprīlī. Kāpēc nepievienoties amerikāņiem? Redzams, ka Vācija jau burā un ir patīkami būt starp uzvarētājiem.
  Rudenī, kad sāka snigt, beidzot sākās centrā esošā krievu karaspēka ofensīva pret īstajām vācu vienībām.
  Sliktā redzamība slapjā sniegā apgrūtināja vācu ložmetēju un artilēristu darbu. Turklāt aukstumā Frici vienmēr gaudo sliktāk nekā krievi, kas ir vairāk pieraduši pie skarbā klimata.
  Tātad centrālo, rietumu fronti komandēja izlēmīgāks un spējīgāks komandieris Korņilovs, kurš noslaucīja malā ne tik drosmīgo priekšgājēju.
  Krievijas karaspēks izlauzās cauri novājinātajai vācu aizsardzībai un veiksmīgi virzījās uz priekšu, sagūstot lielu skaitu ieslodzīto un trofeju.
  Tikai Vislas upē, novājinājuši savu karaspēku rietumos, vācieši spēja apturēt krievu karaspēka virzību uz priekšu. Cara armija atbrīvoja Baltijas valstis un iegāja Austrumprūsijā.
  Krievi guva lielus panākumus arī frontes dienvidu sektorā pret Turciju. Līdz gada beigām viņi kopā ar britiem un frančiem gandrīz pilnībā sagrāba Mazāziju un tuvojās Stambulai.
  Janvārī Stambulu galvenokārt izdarīja Krievijas karaspēks, un Osmaņu impērija kapitulēja.
  Ir pienācis 1918. gads. Krievijā viņi ticēja ātrai uzvarai, un valsts turējās, neskatoties uz visām militārajām grūtībām. Sabiedrotie arī nedaudz nospieda vāciešus Rietumos un ticēja viņu panākumiem.
  Amerika nodeva arvien jaunas divīzijas. Austrija-Ungārija sabruka, un tās armija dezertēja. Bulgārija pieteica karu Vācijai un Austrijai-Ungārijai, izstājoties no centrālo valstu savienības. Un Turkiye tika uzvarēta.
  Protams, Vācijā radās noskaņas pēc iespējas ātrāk izbeigt šo karu.
  Bet joprojām nedaudz neizlēmis. Un uz kurieni jūs dodaties? Vēl martā, negaidot silto laiku, Krievija uzbruka jau salauztajai Austrijai-Ungārijai un izlauzās cauri frontei. Vācieši neizturēja uzbrukumu un plūda. Viņi tika saspiesti ar lielu zaudējumu. Budapešta krita un Austrijas impērija kapitulēja.
  Pēc kāda laika Vācijā notika apvērsums, un 1918. gada 9. maijā Vācijas impērija kapitulēja.
  Tā beidzās Pirmais pasaules karš. Tam sekoja sarunas Versaļā un jaunas miera sistēmas parakstīšana.
  Osmaņu impērija pazuda no kartes. To sadalīja Krievija, Lielbritānija, Francija. Cara impērija kopā ar Armēniju saņēma Konstantinopoli un Mazāziju. Lielbritānija Irāka, Palestīna, Osmaņu īpašumi Saūda Arābijā un Francija Sīrija. Arī Austrija-Ungārija pazuda no Eiropas kartes. Krievija saņēma Galisiju, Bukovinu, Krakovu ar poļu zemēm. Čehoslovākija kļuva par daļu no Krievijas, saglabājot zināmu autonomiju, bet Nikolajs II kļuva par Čehijas un Slovākijas karali. Krakova ienāca Polijas karalistē, kā Poznaņa un daļa no vācu zemēm. Dancigu ieskaitot. Krievija saņēma arī Klaipēdas apgabalu. Būtiski paplašina īpašumtiesības.
  Rietumos Vācija atdeva Bismarka laikā sagrābtos franču un dāņu īpašumus. Un viņa arī bija spiesta piekrist demilitarizētajai zonai Reinas baseinā. Arī Vācija bija spiesta maksāt milzīgas reparācijas uzvarējušajām valstīm. Pirmkārt, Krievija un Francija kā vāciešu visvairāk skartās.
  Parādījās arī Dienvidslāvija, kas atzina sevi par Krievijas vasali, bet formāli nekļuva par tās sastāvdaļu. Ungārija tika nocirsta un arī atzina sevi par Krievijas vasali. Austrija formāli palika neatkarīga, bet maksāja reparācijas. Rumānija saņēma Transilvāniju.
  Visi bija vairāk vai mazāk apmierināti, izņemot tos, kuri zaudēja. Turkiye un Austrija-Ungārija pazuda no Eiropas un Āzijas kartes. Un Krievija ir palielinājusi gan iedzīvotāju skaitu, gan teritoriju. Kā arī Francija, Japāna, Lielbritānija un tikai ASV saņēma tikai nelielu daļu no reparācijām. Vācijas īpašumi Klusajā okeānā tika sadalīti starp Japānu un Lielbritāniju. Āfrikā, galvenokārt Lielbritānijā.
  Dažus mēnešus vēlāk Krievija pievienojās britu pusei karā Afganistānā. Tika izcīnīta ātra uzvara, un pirmo reizi to pārbaudīja kaujā, Mendeļejeva dēla izstrādāto tanku. Jaunā automašīna izrādījās ļoti efektīva un ar labām braukšanas īpašībām.
  Viņa tika nosaukta par "Alekseju" par godu troņmantniekam. Un šī automašīna izskatījās ļoti daudzsološi.
  Pēc Afganistānas iekarošanas un sadalīšanas sākās miera periods. Lai gan ir pagājuši vairāki nelieli kari. Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu. Un tad sabiedrotie pabeidza Saūda Arābijas sadalīšanu.
  Krievijas ekonomika piedzīvoja strauju izaugsmi aptuveni desmit procentu gadā un 1929. gadā ieņēma otro vietu. Arī ASV strauji pieauga, nedaudz mazāk nekā Francija un pat mazāk nekā Vācija. Un Lielbritānija bija pilnīgā stagnācijā, knapi sasniedzot pirmskara līmeni.
  Taču, kad sākās Lielā depresija, tas atkal kļuva grūtāks un sāka pieaugt sacelšanās un nemieri.
  Nikolajs II nostiprināja savu autoritāti, uzvarot Pirmajā pasaules karā. Cars saīsināja darba dienu līdz desmit ar pusi stundām, bet sestdienās un pirmssvētku dienās līdz astoņām stundām. Alga Krievijā pieauga. Cenas saglabājās stabilas, un cara rublis bija spēcīgākā valūta uz zemes.
  Turklāt karalis 1925. gadā ieviesa bezmaksas septiņu gadu izglītību. Un 1929. gadā septiņu klašu izglītība kļuva par obligātu. Arī bezmaksas veselības aprūpe ir kļuvusi pieejamāka.
  Un iegūt augstāko izglītību bez maksas ir kļuvis daudz vieglāk. Un pensijas palielināja, un tās maksāja pat strādniekiem un mājsaimniecēm, un invalīdiem.
  Bet Lielā depresija atkal saasināja visas problēmas. Un atkal viņi atcerējās Domi, kuru cars atlaida, bet jaunas vēlēšanas tā arī nenotika. Kas noveda pie absolūtisma atdzimšanas.
  Karalis atkal saņēma tiesības izdot likumus un sāka izrādīt ievērojamu aktivitāti. Taču bez Valsts domes pat kļuva labāk, strādāja Valsts padome, tika pieņemts Krievijas impērijas civilkodekss.
  Tomēr jaunā buržuāzija vēlējās vairāk demokrātijas un vismaz Domes atdzimšanu. Depresijas laikā sāka dumpoties gan proletariāts, gan zemnieki.
  Viss ciems, kulaku šķira ir kļuvusi daudz spēcīgāka. Bet saimnieki joprojām saglabāja zemes īpašumtiesības. Dzimstības līmenis joprojām bija augsts, un mirstības rādītāji samazinājās, īpaši uzlabojot medicīnisko aprūpi. Tas izraisīja iedzīvotāju skaita pieaugumu un zemes sadrumstalotību. Tiesa, daļu no šīs izaugsmes uzņēma pilsēta. Depresijas laikā bezdarbs strauji pieauga.
  Taču cara valdība ar enerģiskiem pasākumiem spēja mazināt depresijas sekas. 1931. gadā, kad Japāna iebruka Ķīnā un mēģināja Mandžūrijā izveidot marionešu valdību. Tas pārkāpa iepriekšējos līgumus un kļuva par iemeslu Krievijas iesaistīšanai karā.
  Līdz tam laikam cara armijai bija vismodernākie un jaudīgākie tanki pasaulē, labākās lidmašīnas, tostarp seši motorbumbvedēji. Tādējādi cariskajā Krievijā parādījās pasaulē pirmie sērijveidā ražotie helikopteri, bet visveiksmīgākie - bezatsitiena lielgabali.
  Turklāt cariskajā Krievijā pacēlās ģenerāļu līmenis. Un floti komandēja ģeniālais admirālis Kolčaks.
  Pirmā pasaules kara laikā cara armija pavairoja hidroplānus un pilnveidoja tos. Un aktīvi sadauzīja japāņus jūrā.
  Jau no paša sākuma karš gāja japāņiem nelabvēlīgi. Cara laikā tika uzbūvēta vēl viena Baikāla-Amūras maģistrāle un bez problēmām tika veikta Krievijas armijas apgāde.
  Pārspējot gan kvantitāti, gan kvalitāti japāņu feldmaršali Deņikins un Korņilovs aizvadīja veiksmīgu ofensīvu. Jauno ģenerāļu vidū izcēlās Vasiļevskis, kurš Pirmā pasaules kara laikā divdesmit trīs gadu vecumā kļuva par pulkvedi. Un divdesmit piecu gadu vecumā viņš jau bija ģenerālis.
  Protams, bija arī citi komandieri. Arī Tuhačevskis piedzīvoja strauju karjeras izaugsmi. Uzkāpa Budjonijā. Virkne uzvaru un jau no paša sākuma cara armijai piederēja iniciatīva, veidojot katlus un aplenkjot Portartūru. Tomēr aplenkums nebija ilgs, uzbrukuma laikā šī neieņemamā citadele nokrita divu nedēļu laikā. Un tikai četru mēnešu laikā tika atbrīvota Ķīna un visa Koreja.
  Cars Nikolajs II, izmantojot to, ka ASV bija novājināta Lielās depresijas dēļ, kā arī Lielbritānija nevarēja iejaukties karā, pavēlēja pilnībā sagrābt Japānu un pievienot to Krievijas impērijai.
  Kolčaks pilnībā sakāva samurajus jūrā, izmantojot, cita starpā, labākos hidroplānus pasaulē. Turklāt flote ieradās no Baltijas un Vidusjūras.
  Un 1932. gada martā Japānā izkāpa cara armija. Pēc trīs mēnešu spītīgām cīņām Uzlecošās saules zeme tika iekarota un kļuva par Krievijas provinci. Tajā notika referendums par pievienošanos Krievijai. Un Nikolajs II kļuva par japāņu mikado un imperatoru. Krievija arī iekaroja īpašumus Klusajā okeānā.
  Hitlers nāca pie varas Vācijā 1933. gada janvārī. Un, protams, viņa pievienošanās varētu izraisīt kataklizmas.
  Fīrers nekavējoties zvērēja uzticību Nikolajam II un paziņoja par aliansi ar Krieviju.
  Hitlers personīgā sanāksmē ierosināja sadalīt Francijas un Lielbritānijas kolonijas.
  Nikolajs II piekrita. Un tika noslēgta Itālijas, Vācijas un Krievijas savienība. Pret, protams, Lielbritāniju un Franciju. 1937. gadā Vācija anektēja Austriju. Tajā pašā laikā Nikolajs II, valdījis gandrīz četrdesmit trīs gadus, nomira. Tronī bija viņa mazdēls - Aleksandrs ceturtais. Mantiniekam Aleksejam izdevās apprecēties, padarīt sevi par dēlu un arī nomira no neārstējamas slimības. Mazdēlam bija tikai seši gadi, un par valdnieku un reģentu kļuva cara brālis Mihails Romanovs. Nav jauns, bet vispār pieredzējis karalis. Starp citu, tieši viņš veica Japānas sagrābšanas vispārējo vadību, un viņam bija lielā maršala tituls, piemēram, ģenerālis.
  Reģents Mihails Romanovs turpināja virzību uz aliansi ar Vāciju un Itāliju. Un 1940. gada 15. maijā Trešais Reihs uzbruka Francijai, Beļģijai un Holandei, kā arī Lielbritānijai. Krievija uzbruka arī britu kolonijām. Un Itālija pārcēlās uz Āfriku.
  Karš attīstījās diezgan veiksmīgi. Krievi trīs mēnešu laikā sagrāba visus Lielbritānijas un Francijas īpašumus Āzijā. Un tad nolaidās Austrālijā. Krievija progresēja arī Āfrikā.
  Vācieši pēc Francijas straujās sakāves un Beļģijas un Holandes okupācijas uzsāka gaisa uzbrukumu Lielbritānijai. Tas nebija īpaši veiksmīgs, līdz Krievijas aviācija ienāca karā.
  Un Lielbritānija kļuva ļoti slikta. Un viņi bombardēja visu, ko varēja. Austrāliju ātri iekaroja Krievijas karaspēks. Un Āfrika tika ieņemta lēnāk, ne tik daudz britu un franču karaspēka pretestības dēļ, bet gan lielo attālumu un ceļu trūkuma dēļ.
  Viņiem nebija laika ieņemt Lielbritāniju 1940. gadā, taču četrdesmit pirmā gada vasarā notika desants, un kopā ar britiem tas beidzot tika pabeigts.
  Tad sekoja karš ar ASV. Rūzvelts netīšām iekļuva kautiņā un novēloti. Un cariskā Krievija gribēja atgūt Aļasku.
  Bet ne tikai... Četrdesmit viena - četrdesmit divu gadu ziemā cara karaspēks šķērsoja ledu ASV teritorijā un izvērsa tur cīņas.
  No Krievijas karaspēka puses pārākums karaspēka kvantitātē un kvalitātē.
  Amerikāņi zaudēja. Un vācieši ielauzās no Kanādas, kā arī guva lielus panākumus. 1942. gads bija pēdējais neatkarīgās Amerikas gads. Saskaņā ar Krievijas un Vācijas sitieniem ASV izturēja līdz 8. oktobrim, kad pēc Ņujorkas un Vašingtonas krišanas tās kapitulēja.
  Tādējādi beidzās Otrais pasaules karš. Īsāks nekā reālajā vēsturē, uzvarošs Krievijai un Trešajam Reiham. Kara laikā vācieši okupēja arī Spāniju un Portugāli, anektējot to kolonijas.
  Pasaulē notika pārmaiņas. Cariskā Krievija anektēja visas Lielbritānijas un Francijas kolonijas Āzijā un Klusajā okeānā, kā arī Austrāliju. Aļaska, lielākā daļa Kanādas un ASV kļuva par krievu, un Vācija saņēma tikai nelielu daļu. Lielākā daļa Āfrikas kļuva par krievu. Bet vācieši pārņēma daļu no Francijas, Beļģijas, Portugāles, Spānijas kolonijām.
  Vācieši arī ieņēma gan Dāniju, gan Norvēģiju. Un Zviedrija tika sadalīta ar Krieviju. Francija, Beļģija, Holande, Spānija, Portugāle iestājās īpašajā pastmarkas zonas valstu savienībā. Nacisti tos okupēja ar karaspēku, lai gan viņi saglabāja formālas marionešu valdības. Tas pats Dānijā un Norvēģijā ar daļu Zviedrijas.
  Krievija pārņēma kontroli pār Lielbritāniju. Tā kā cars Aleksandrs Ceturtais bija saistīts ar Anglijas karaļiem, viņš tika atzīts par Lielbritānijas monarhu.
  Itālija ieguva dažus īpašumus Āfrikā un nostiprinājās Etiopijā.
  Cariskā Krievija neapšaubāmi ir visspēcīgākā un lielākā impērija pasaulē. Bet Trešais Reihs ir spēcīgs. Un bija īslaicīga pauze. Jāsagremo jaunieguvumi. Reģents Mihails pat spēra bezprecedenta soli, atļaujot krievam četras sievas.
  Pat sinode bija spiesta to atzīt, lai paātrinātu nomaļu asimilāciju.
  Un cik laba ideja! Aleksandrs Ceturtais pat divreiz apprecējās jaunībā, lai rādītu piemēru saviem pavalstniekiem. Tātad situācija ir stabilizējusies.
  Mihaels nomira 1947. gadā, un cars Aleksandrs patiešām pārņēma vadību. Un līdz šim viņam tas ir izdevies. Taču Hitleram ar zemi nepietika, un apsēstais fīrers sapņoja par pasaules kundzību.
  Un 1955. gada 20. aprīlī sākās liels karš pret carisko Krieviju. Trešais reihs un Itālija, kur jau valdīja Musolīni jaunākā dēls, uzbruka cara Aleksandra Ceturtā impērijai.
  Sākās Trešais pasaules karš. Argentīna, Brazīlija, Venecuēla, Meksika un vairākas Latīņamerikas valstis arī izstājās Trešā Reiha pusē. Un sākās Trešais pasaules karš...
  
  
  ROKOSSOVSKII KĻŪDA
  Paralēlais visums, zemes pasaule. Lielā Tēvijas kara laikā bija tikai viena neliela neatbilstība reālajai vēsturei. Rokossovskim izdevās pārliecināt Staļinu ievest 2. gvardes armiju pret Paulu un citas rezerves, lai tās iznīcinātu pirms Mainšteina tuvošanās. Arguments, kuram bija izšķiroša loma: "Ja mēs iznīcināsim Paulu un atbrīvosim Staļingradu pirms Jaunā gada, tas būs kolosāls politisks efekts! Katolicisma Ziemassvētki tiks svinēti Staļingradā!".
  Staļins piekrita, ka politiķi vispirms pavēlēja uzbrukt Paulusam, savukārt Mainšteins pagaidām bija atturīgs. Taču šī spontānā lēmuma rezultātā notika sekojošais. Vēl decembrī, salīdzinoši kaujas gatavībā un paļaujoties uz spēcīgām aizsardzības struktūrām, Paulusa karaspēks izrādīja spītīgu pretestību un spēja noturēt savas pozīcijas. Un 25. decembrī Mainšteins izlauzās cauri koridoram uz Staļingradu nedaudz uz dienvidiem.
  Un izvērtās sīvas cīņas. Hitlers pavēlēja par katru cenu noturēt placdarmu pie Volgas, Staļins pavēlēja par katru cenu atgūt Staļingradu. Cīņas sāka vārīties kā Staļingradas šturmēšanas laikā no vāciešu puses, bet tagad ir tieši otrādi.
  Padomju karaspēks lauzās uz priekšu, un vācieši izmisīgi cīnījās pretī.
  Trīsarpus mēnešus turpinājās spītīgākās cīņas. Kaujā iesaistījās arvien vairāk rezervju. Galu galā līdz marta beigām vācieši bija spiesti izkļūt no Staļingradas, liekot viņiem atkāpties uz Donu. Bet padomju karaspēka zaudējumi izrādījās pārāk lieli, un tam sekoja ilga operācijas pauze ofensīvā.
  Vācieši arī nostiprināja savu armiju ar totālu mobilizāciju, pārveda smagos tankus "Tiger" un "Panther", laizīja viņu brūces. Bet zaudējumu attiecība kauju laikā Fritz izrādījās labvēlīgāka nekā reālajā vēsturē. Tā kā nacisti neiekrita katlos un cīnījās sev labvēlīgākos aizsardzības apstākļos. Un tas viņiem palīdzēja noturēt frontes līniju sev labvēlīgākās līnijās.
  Jā, sabiedrotie Āfrikā rīkojās ne tik izlēmīgi. Katastrofas neesamība vāciešiem austrumos radīja nenoteiktību un šķelšanos viņu rindās. Amerikāņi, baidoties no lieliem zaudējumiem, izturējās pasīvi, un dažiem britiem nepietika spēka.
  Saskaņā ar to nacisti joprojām turēja spēku Tunisijā un nevarēja uztraukties par Itāliju.
  Un 6. jūlijā netālu no Staļingradas sākās jauna nacistu ofensīva. Tomēr šoreiz Fritz izrādījās viltīgāks un neuzdrošinājās uzbrukt, kā padomju pavēlniecība gaidīja pašā pilsētā, bet pārvietoja bruņu knaibles uz dienvidiem. Un spēja izlauzties cauri aizsardzības līnijai.
  Virzoties uz priekšu, Mainšteins sasniedza Volgu simts kilometrus uz dienvidiem no Staļingradas, pēc tam pagriezās uz dienvidiem. Tas bija pārdroši un negaidīts manevrs. Turklāt uzbrukuma cīņās "Tīģeris" parādīja savu milzīgo spēku kā izrāviena tvertne ar spēcīgu sānu un pakaļgala aizsardzību.
  Padomju pavēlniecība novēloti mēģināja atbildēt ar pretuzbrukumu pa stipri nocietinātu zonu. Izvērsās tanku kaujas, kur Pantera pirmo reizi parādīja savu spēku aizsardzībā un slazdā. Vācieši prasmīgi atvairīja padomju karaspēka pretuzbrukumus ar saviem jaunākajiem tankiem. Arī Ferdinands izrādījās neslikts.
  Bet skaitliskais pārsvars joprojām ir PSRS pusē. Vācieši nevarēja virzīties tālu un bija spiesti apstāties. Likās, ka situācija uz Volgas sastingusi. Bet Čečenijā izcēlās pretpadomju sacelšanās. Un Groznijas pilsēta tika ieņemta dubulta trieciena rezultātā, nokrītot Kaukāza Tereka vārtiem. Situācija kļuva ārkārtīgi saasināta. Turkija sakustējās. Viens no Osmaņu ģenerāļiem izrādījās vācu aģents. Viņš vienkārši pavēlēja savam korpusam patvaļīgi uzbrukt padomju karaspēkam, tādējādi nostādot vadību pirms ievilkšanas karā. Čērčils un Rūzvelts klusēja, un trīsdesmit turku divīzijas, kuru skaits ir aptuveni miljons karavīru, devās uzbrukumā.
  Šis nodevīgais sitiens pa muguru un vienlaikus saspiežot padeves artēriju gar Volgu, ievērojami pasliktināja situāciju.
  Mainšteins, atvairījis padomju karaspēka mēģinājumus viņu atgrūst no Volgas, mēģināja attīstīt ofensīvu. Tad padomju pavēlniecība iemeta kaujā daļas no Stepes frontes. Vācieši tika apturēti, astoņdesmit padomju divīzijas pret piecdesmit vācu divīzijām. Bet viņi spēja tikai palēnināt savu virzību, bet nespēja uzvarēt ienaidnieku. Atrodoties Kaukāzā, situācija pasliktinājās. Turki ielenca Erevānu un gandrīz pilnībā ieņēma Batumi. Aizkaukāzijā ir ļoti maz padomju rezervju, pēc Groznijas ieņemšanas piecpadsmit vācu divīzijas turpināja virzīties dienvidu virzienā, tuvojoties un apkārt Tbilisi.
  Pēkšņi Staļins pavēlēja ofensīvu centrā, trešo Rževa-Sičova operāciju. Bet vācieši bija tam gatavi, un tik izšķirošas ofensīvas veikšanai nebija atvēlēts pietiekami daudz spēku. Situāciju pasliktināja Japānas iestāšanās karā. Tiesa, samuraji neuzbruka pašai PSRS, bet gan uzsāka ofensīvu pret Mongoliju. Bet padomju pavēlniecība, atbildot, protams, pārcēla karaspēku un devās kaujā ar japāņiem. Japānas armijas sešsimttūkstošā dūre bija vērsta pret triecienu, un vēl divdesmit piecas divīzijas bija steidzami jāpārvieto uz Tālajiem Austrumiem, vājinot to spēkus pret Fritz.
  Kas attiecas uz ļaunumu, bet sabiedrotie pieturējās pie nogaidīšanas taktikas, pat samazināja Eiropas kontinenta un Vācijas pilsētu bombardēšanas intensitāti. Un Tunisijas placdarmam joprojām netika uzbrukts. Kopumā sabiedrotie nesteidzās dabūt kastaņus no uguns. Un praktiski sabotēja karu. Un vācieši un viņu satelīti pamazām uzvarēja Kaukāzā.
  Tad Staļins nolēma rīkoties kā Solons un piedāvāja Hitleram pamieru. Turklāt apstākļi ir ļoti labvēlīgi vāciešiem. Visi karagūstekņi viņiem tiek nodoti bez maksas, savukārt krievi tiek ņemti atpakaļ par ievērojamu izpirkuma maksu. Turklāt PSRS apņēmās uz pamiera laiku bez maksas piegādāt Trešajam reiham naftu un naftas produktus, kā arī vairākas izejvielu kategorijas.
  Hitlera poraskinuv smadzenes nolēma pieņemt Staļina priekšlikumu. Pamiers bija uz gadu ar iespēju to pagarināt. 1943. gada 1. septembrī karš austrumos beidzās. Un cīņas atsākās ar jaunu sparu. Tikai šoreiz Rietumos. Pirmkārt, jūrā. Tunisija kļuva par uzliesmošanas punktu un tramplīnu nacistu iebrukumam.
  1943. gada 25. novembrī vāciešu augstākie spēki Mainšteinas vadībā sāka iebrukt Gibraltārā. Franko saņēma ultimātu ļaut nacistiem cauri, pretējā gadījumā viņam draudēja gāzt. Trīs dienas un trīs naktis notika nikns uzbrukums. Tajā vācieši vispirms izmantoja jaunumu: Sturmtigr, kas bruņots ar reaktīvo bumbu. Šī mašīna vienkārši sadalīja britu pozīcijas un eksponenciāli iznīcināja ienaidnieku.
  Gibraltārs ir Vidusjūras kontroles atslēga, un abas puses to saprata. Diemžēl vāciešiem bija vairāk iespēju koncentrēt savus spēkus. Un cietoksnis sabruka.
  Cīņas saasinājās arī jūrā. Zemūdeņu ražošana Trešajā Reihā pārsniedza četrdesmit vienības mēnesī un turpināja palielināties. Sabiedroto zaudēšana jūras izaugumos. Un Āfrikā izvērtās īsts karš. Vācu "Panthers" un "Tigers" demonstrēja savu pārākumu pār ienaidnieku. Vācu ofensīva kā daļa no trīsdesmit divīziju grupas sākās ar iebrukumu no Marokas un divdesmit piecām divīzijām ar uzbrukumu Alžīrijai ...
  Jaunais 1944. gads atrada visus, kad cīņas izvērsās pilnībā ...
  1944. gada janvāra beigās Alžīrā izveidojās liela amerikāņu un britu karaspēka kabata. Un šie spēki vienkārši padevās pēc salīdzinoši nelielas pretestības. Tad vācieši kopā ar itāļiem iebruka Lībijā. Sakrājās jaunas Āfrikas šūpoles. Rommela grupa virzījās uz Ēģipti, bet Mainšteina grupa uz Nigēras cilpu.
  Vācieši bija bruņoti ar "Panther" -2 ar jaudīgākām bruņām un lielgabalu, kā arī 900 zirgspēku dzinēju. Un amerikāņi sāka saņemt tanku Sherman M 4. Staļins savukārt pārbruņoja savas tanka dūres T-34-85 un IS-2. Vēl viena vācu tvertne "Tiger" - 2 izrādījās morāli novecojusi no brīža, kad tā tika nodota sērijveida ražošanā. Kam ir vienāds bruņojums ar "Panther" -2 un būdams divdesmit vienu tonnu smagāks, vācu mastodons "Tiger" -2 tikai nedaudz pārspēja savu jaunāko līdzinieku bruņās, ievērojami atpaliekot gan braukšanas veiktspējā, gan tehniskajā uzticamībā.
  Taču jaunākajam reaktīvajam iznīcinātājam ME-262 nebija līdzinieku ne bruņojumā, ne ātrumā. Tātad viņa kvalitatīvajam pārākumam bija jākompensē sabiedroto kvantitatīvās priekšrocības. Kopumā liels skaits lidmašīnu no Rietumu koalīcijas karaspēka nevarēja dot izšķirošas priekšrocības kaujas laukā. Vācu dūži meistarībā bija pārāki par saviem Rietumu kolēģiem, un tas ietekmēja gaisa kauju statistiku. Un augšā ir nacistu pretgaisa artilērija. Turklāt sabiedrotos pievīla viņu komandas neizlēmība, kas pa daļām ieveda spēkus kaujā, kā dēļ viņi cieta daudzus zaudējumus. Un tas bija neērti izvietot Āfrikā.
  Rommels līdz marta vidum sagūstīja Lībiju un devās uz El Amanu. Šeit britiem bija spēcīgs aizsardzības valnis. Un Montgomerijs komandēja ļoti efektīvi, it īpaši, kad saņēma pastiprinājumu. Bet vācieši nav tik piedodoši. Aprīļa beigās izvilkuši papildu munīciju un degvielu, vācieši veica apļveida manevru pa tuksnesi un sasniedza Nīlas augšteci, apejot britu aizsardzību. Maijā Aleksandrija krita un vācieši sasniedza Suecas kanālu. Turkiye iebruka arī Sīrijā un Palestīnā.
  Jūnijs kļuva par pagrieziena punktu cīņā par Tuvajiem Austrumiem. Tajā bija vairāk nekā septiņdesmit vācu un divdesmit turku divīzijas. Briti un amerikāņi tika uzvarēti. Un jūlijā arī Saūda Arābija nonāca Trešā Reiha kontrolē, un fašistu karaspēks ienāca Irānā, kur viņi pārvietojās, sastopoties tikai ar britu karaspēka fokusa pretestību. Augustā vācieši, gandrīz nogājuši vairāk nekā tūkstoš kilometrus, ienāca Indijā. Septembrī gandrīz visa Indija bija okupēta. Vietējie iedzīvotāji tikās ar Vērmahtu kā atbrīvotājiem. Un Japāna beidzot ieguva sauszemes robežu ar savu ļoti spēcīgo sabiedroto.
  Pienāca 1. oktobris. Ar PSRS pasludinātā pamiera gads. Vācieši apvienojās ar japāņiem, sagrāba zemes no Marokas līdz Birmai, ieskaitot Indiju, sasniedza ekvatoru, paņemot sev lielāko daļu Āfrikas. Tādējādi Trešais Reihs paplašinājās, bet, no otras puses, izklīdināja savu karaspēku pa kontinentiem.
  Šajā laikā Staļins sagatavoja un izveidoja ap trīssimt divīziju, ieskaitot tanku divīzijas. Un kopējais padomju armijas apjoms tika palielināts līdz vienpadsmit miljoniem, no kuriem astoņus varēja izmantot padomju Vācijas frontē. Bet nostiprinājās arī Vērmahts, lai gan tas savā sastāvā asi meklēja ārvalstu šķelšanos. Turklāt ir augusi reaktīvo lidmašīnu jauda. ME-262 jau tika ražots tūkstošos trīsdesmit līdz četrdesmit lidmašīnu dienā, un tas neapšaubāmi bija labākais Otrā pasaules kara iznīcinātājs. Tās divi dzinēji paātrinājās līdz 900 kilometru stundā, un četri 30 mm lielgabali un plus raķetes padarīja automašīnu par ļoti nopietnu pretinieku jebkurai lidmašīnai.
  "Panther"-2 izrādījās nepārspējams pēc tanka kopējām īpašībām, ievērojami pārsniedzot bruņojumu un bruņas par "Shermans" M4 un T-34-85. Tiesa, ar 47 tonnu svaru, bet 900 zirgspēku dzinējs to vairāk nekā kompensēja. Turklāt Panther-2 bruņu caurduršanas un frontālo bruņu ziņā bija pārāka par IS-2, nemaz nerunājot par braukšanas veiktspēju.
  Tas, protams, satrauca Staļinu. Bet Trešais Reihs joprojām ir sākuma stadijā.
  Tiek veidotas jaunas ārvalstu un koloniālās šķelšanās. Par pieeju E sērijas tanku izstrādei ar vēl jaudīgākiem dzinējiem, biezākām bruņām un spēcīgākiem ieročiem. Un izveidot jaunus lidmašīnu modeļus. Nacistiem jau ir sērijveidā ražots reaktīvais bumbvedējs Arado, un parādījās NE-162. Un Vērmahta priekšrocības palielināsies.
  Tāpēc Staļinam bija par ko padomāt: pieņemt vai nepieņemt Hitlera priekšlikumu pagarināt pamieru vēl uz gadu. No vienas puses, es negribēju atkal iemest savu tautu kara bezdibenī. No otras puses , skaidrs, ka būs vēl trakāk - laiks strādā pret PSRS.
  Staļins tomēr pagarināja pamieru. Viņš nolēma, ka gudrie necīnās.
  Bet fīrers negaidīti 1944. gada decembrī nolaidās Lielbritānijā. Neviens negaidīja, ka nacisti ieradīsies ziemā. Un britus varēja pārsteigt. Pārsteigums, laba organizācija, ļoti efektīvi mazie pašpiedziņas lielgabali E-10, tas viss spēlēja Fritz rokās.
  Un burtiski nedēļas laikā Lielbritānija tika sagūstīta! Tas vispār ir kolosāls Vērmahta sasniegums!
  Londona ir kritusi! Un fīrers iedomājās sevi neuzvaramu! Jau martā Islande tika sagūstīta.
  Pēc tam nacisti ieteica Amerikai - saka, ko tu gribi: cīnīties tālāk vai tomēr sadalīsi ietekmes sfēras? Pēc Rūzvelta nāves ASV valdīja pragmatiska pieeja - vāciešiem tika piedāvāts miers. Fīrers tomēr izvirzīja vairākus nežēlīgus nosacījumus - tostarp reparāciju un kompensāciju samaksu par Vācijas pilsētu bombardēšanu.
  Amerikāņi nedaudz vilcinājās, bet pēc kārtējās, brutālās sakāves jūrā, samierinājās. Un viņi pieņēma Hitlera nosacījumus.
  Fīrers paņēma nelielu pauzi karā... Sagremot iekaroto un nostiprināt savas pozīcijas Eiropā, Āfrikā un Āzijā.
  Bet 1947. gada 1. maijā nacisti, ietaupot spēkus un uzsēdušies uz galveno tanku E-75 - masīvāko Vērmahtā - iebruka PSRS.
  Precīzāk, viņi tur turpināja ofensīvu. Un izvietoja daudz jaunu tanku.
  E-75 kļuva par galveno, jo Hitleram ļoti patika lielas automašīnas. Lai gan mastodons izrādījās ne visai veiksmīgs: visas vairāk nekā deviņdesmit tonnas, ar tikai 900 zirgspēku dzinēju - tas ir, tvertne izrādījās ne pārāk ātra un bieži sabojājās. Jaudīgajam 128 mm lielgabalam bija mazāks lādiņu krājums un lēnāka šaušana nekā 88 mm lielgabalam.
  Tornim bija laba aizsardzība - 252 mm piere, 160 mm sāni leņķī, bet korpuss bija sliktāks - 160 mm piere, tiesa, 45 grādu slīpumā, tikai 120 mm sānu, un diezgan augsts.
  Kopumā E-75 bija diezgan pieaudzis "Karalis tīģeris", tāpēc ar dažām problēmām. Taisnības labad jāatzīmē, ka dzinējs un transmisija atradās kopā, kas sablīvēja tvertnes izkārtojumu. Turklāt uz lauka bija iespējams nostiprināt korpusa aizsardzību ar vairogiem.
  Tātad E-75 bija labi aizsargāts, spēcīgi bruņots, bet pārāk smags, ne pārāk mobils un bieži sabojājās.
  E-50, protams, bija mazāks, vieglāks, ar formētu dzinēju un attīstīja ātrumu virs sešdesmit kilometriem stundā. Un viņam bija 88 mm lielgabals un 100EL stobra garums. Un viņa izdarīja 12 metienus minūtē. E-50 korpusa frontālās bruņas ir gandrīz tādas pašas kā E-75, sānu un torņa aizsardzība ir sliktāka. Bet praksē E-50 jebkurā gadījumā ar savu mobilitāti, mazāku svaru un lielāku uzticamību ir efektīvāks par E-75.
  Bet Hitlers pavēlēja padarīt masīvāku mašīnu smagāku. Kopumā fīrers aizliedza ražot tankus, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām. Lai aizsargātu āriešu asinis. Tika ražots tikai neliels skaits izlūkošanas E-10 un E-5.
  Tāds bija arī tanks E-100. Un vairākas tā modifikācijas, tostarp tās ar bumbas palaišanas ierīci.
  Fīrers parasti mīlēja visu lielo. TA-400 reaktīvā modifikācija kļuva par masīvāko bumbvedēju. Jā, tas ir briesmīgs spēks.
  Yu-488 tik tikko sāka izmantot, tika uzskatīts par novecojušu un tika aizstāts ar reaktīvo lidmašīnu. Vāciešiem bija bezastes bumbvedēji B-2 un B-18. Arī ļoti efektīvas mašīnas, kas spēj bombardēt ASV no Eiropas.
  Un kas tas vienkārši nebija gaisā. Parādījās pat diskotēkas, kuras plūstošās laminārās strūklas dēļ ir neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Īsāk sakot, spēki ir nevienlīdzīgi. Un Hitlers cer viegli piebeigt PSRS.
  Bet tā tur nebija. Tiesa, Kaukāzā nacisti virzījās uz priekšu kopā ar turkiem. Viņi ieņēma Baku, Erevānu un visas naftas akas. Un no austrumiem, ieņemot Primoriju un aplenkjot Vladivostoku, Japāna virzījās uz priekšu.
  Bet četras meitenes: Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana izaicināja nacistus un, kad sākās lielais ofensīvs pret Maskavu, viņas iesaistījās kaujā.
  Nataška izšāva sēriju un ar basu kāju meta nāvējošu granātu. Viņa mētāja fašistus un čivināja:
  - Slava Padomju Krievijai!
  Zoja arī paņēma un nopļāva Friča līniju. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa meta nāves dāvanas. Nogalināja daudz fašistu.
  Un viņa dziedāja:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Nākamais Augustīns kustībā. Sasmalcināja ienaidniekus. Izkaisīja tos ar spēcīgiem dūru sitieniem dažādos virzienos. Un arī ar basu kāju palaidīs iznīcības dāvanu.
  Un dziedi:
  - Mēs sagrausim ļauno baru uzbrukumu!
  Un šeit ir uzbrukums Svetlanai. Viņa nogrieza daudz nacistu. Un pēc tam viņas kailie kāju pirksti atkal palaida slepkavu dāvanu.
  Un karotājs šņāca:
  - Es esmu super čempions!
  Četras sievietes karotājas patiešām strādāja visai divīzijai. Bet viena divīzija un pat četras ir par maz, pret visu Vērmahtu. Īpaši ar spēcīgākiem un modernākiem ieročiem.
  Tātad līdz augusta beigām nacisti tomēr ieskauj Maskavu. Un tas ir ļoti skumji. Un līdz 1947. gada decembra beigām PSRS galvaspilsēta krita. Un nākamais kara posms beidzās.
  Pēc tam vairs nebija kā agrāk... 1948. gadā nacistu karaspēks kopā ar japāņiem pilnībā ieņēma visu PSRS teritoriju. Un kļuva vēl sliktāk...
  Kādu laiku nacisti karoja ar partizāniem un notvēra Staļinu, kurš spītīgi nevēlējās ar to samierināties. Pēc tam, kad 1951. gada aprīlī PSRS līderis tomēr tika iznīcināts, partizānu karš sāka norimt.
  Vācieši izveidoja savu marionešu Krievijas valdību un cīnījās ar partizāniem ar vietējiem spēkiem. Un viņiem izdevās gūt panākumus... ASV līdz šim palika ārzemēs un ieguva kodolieročus.
  Hitlers pārāk ilgi kavēja savu gājienu uz Ameriku. Un ASV spēja izveidot atombumbu un pēc tam ūdeņraža bumbu masveida ražošanu. Un tad viņi radīja, kaut arī vēlāk nekā vācieši, ballistiskās raķetes.
  Neviena no pusēm neizlēma karot. Notika ietekmes sfēru sadalījums. Gan ASV, gan Vācija, gan Japāna ir daudz sagrābušas un tāpēc pagaidām šķeļ īpašumus.
  Hitlers avarēja 1957. gada 20. aprīlī, tieši savā sešdesmit astotajā dzimšanas dienā. Pēc viņa pie varas tika reģents Šelenbergs, kurš nomainīja izslēgto Himleru. Un Gērings nomira no narkotiku lietošanas.
  Šelenbergs veica daļēju liberalizāciju okupētajās teritorijās. Un ieviesa lielāku pašpārvaldi kolonijās. Arī cenzūra ir kļuvusi maigāka. Bez nacistu partijas bija arī citi.
  Šelenbergs sāka mīkstināt rasistisko teoriju. Pakāpeniski attīstoties uz kapitālisma sliedēm un vienlaikus saskaņā ar plānu, Trešā Reiha ekonomika paaugstināja dzīves līmeni.
  Partizānu karaspēks krita. Cilvēki pieraduši pie disciplīnas un jaunās kārtības. 1961. gadā notika pirmais lidojums uz Mēnesi. Un 1976. gadā uz Marsu.
  Kaut kā tika atrisinātas bada problēmas un noregulēta dzimstība.
  Pēc Šellenberga valdīja Kleimans. Viņš arī turpināja liberalizēties.
  Trešais Reihs kļuva par daudzpartiju demokrātisku impēriju. Bet no viņa nebija iespējams atdalīties.
  Arī Japāna piedzīvoja demokratizāciju. Un Amerika jau sen ir bijusi demokrātiska valsts.
  Šeit, Trešajā Reihā, pēc Kleimana tika ievēlēts jauns prezidents. Un viņi kļuva - Nataša Rostova. Kas ir patiešām forši!
  Un ir pienācis demokratizācijas un vienlīdzības laikmets.
  Karotājs pat dziedāja;
  Mūsu tauta nepacietīs ciešanas,
  Ļaujiet ieročiem dārdēt infernālā kara balss!
  Mēs stāvēsim: ar cerību uz izsaukumu,
  Plecu pie pleca: saliedēti, veci un jauni!
  
  Bajonu pacelšana kallusos,
  Cīnītāju bargais skatiens - tikai puiši!
  Zeme no skumjām kļuva sirma,
  Meiteņu bizes bailīgi velk!
  
  Mēs esam krāšņās, padomju tautas bērni,
  Mūs nevar salauzt, ne tēraudu, ne uguni!
  Cīnīsimies no visa spēka par brīvību!
  Fašisma bars - es ticu, ka mēs to salauzīsim!
  
  Lai tie netiek pieņemti ekspluatācijā - rūgti no īgnuma,
  Bet pionieris savāca sevi cīņā!
  Kaklasaite deg - tajā ir atvērtas visas acis,
  Pa krāšņajām boļševiku pēdām!
  
  Karavīru pūlis ar niknumu bēga uz uzbrukumu,
  Fašisti klusē, lielgabalu rūkoņa norauta!
  No metāla saspiestā sarkanā spēka,
  Salauztais karogs ar kāškrustu ir nokritis!
  
  Kur mūsu baterijas precīzi zināja
  Un kāpēc? drosmīgs zēns,
  Lai gan sniegs ir duļķes, tas sāp, viņi mocīja ļaunumu,
  Kad naktī basām kājām viņš staigāja somā!
  
  Kad esi mazs, ir vieglāk izlūkot, vieglāk,
  Jebkurā plaisā jūs varat iebāzt degunu!
  Tu devi zvērestu aukstumā, birzī,
  Bet kāds pasmējās: puisis nav pietiekami nobriedis!
  
  Arī meitenes nezināja gļēvulību,
  Viņi cīnījās ne sliktāk, drosmīgie zēni!
  Atvaļinājumā mēs dejojām pa pāriem,
  Pļāpājuši taupīgi - žēl vārdus tērēt!
  
  Nežēlīgais Hitlers - Sātana kalps,
  Cilvēki bez konta, nelietis izpostīts!
  Bet atbrīvotājs sagraus baru,
  Galu galā spēku padomēm nav ierobežojumu!
  
  Komunistiskā partija mīlēja un audzināja,
  Mēs, pionieri, esam drosmīgi par to!
  Lai neizturētu Frica kungu,
  Lai neuzvelk jūgu!
  
  Mūs mācīja svēti ticēt sapnim,
  Un nenožēlojiet pūles valsts labā!
  Tas, ko mēs izturējām, vienkārši nav izmērāms,
  Dārgie, padomju armijas dēli!
  
  Neviens no mums neatsaucās uz vecumu,
  Žēl sevi - necieni citus!
  Nomirt ir biedējoši, bet es nebaidījos
  Rus' ir neuzvarama - padomju armija!
  
  Un laimīga pasaule nāks uz Zemes,
  Nebūs ne sāpju, ne asaru, ne bēdu, ne vajadzības!
  Reklāmkarogs pār visu komunisma planētu,
  Tie, kas ir krituši, augšāmcelsies skaistuma valstībā!
  
  
  Saplēst fīreru gabalos
  Fīrers nedaudz novirzījās no patiesā stāsta, pavēlot Rommelam pēc Tolbukas garnizona padošanās bez pārtraukuma virzīties uz priekšu britiem. Tādējādi neļaujot viņiem iekārtoties aizsardzībā un ieņemt iepriekš sagatavotas līnijas.
  Turpinot ofensīvu, Rommels spēja, neskatoties uz ievērojami mazāku spēku, sakaut britus, un koloniālais karaspēks padevās gandrīz bez cīņas.
  Rezultātā briti zaudēja Ēģipti un kontroli pār Suecas kanālu. Bet pat ar to antihitleriskās koalīcijas nepatikšanas nebeidzās.
  Fīrers nepagrieza Ceturto Panzeru armiju uz dienvidiem, turklāt uzbrukumu Staļingradai viņš uzticēja Krimas varonim Mainšteinam. Tā rezultātā vācieši gandrīz nekavējoties varēja ieņemt pilsētu pie Volgas, un padomju karaspēkam nebija laika tur nostiprināties.
  Balstoties uz Mainšteina karaspēka panākumiem, viņi virzījās gar Volgu un sasniedza Kaspijas jūru. Un tad Turcija ienāca karā, sniedzot spēcīgu triecienu ar miljonu lielu armiju. Japāna pirms tam uzvarēja arī Midvejas kaujā un ieņēma Havaju salu arhipelāgu.
  Un tā samuraji atklāja otro fronti Tālajos Austrumos. Viņi virzījās uz priekšu lielās kājnieku masās. Un viņi spēja nogriezt Vladivostoku un ieņemt Habarovsku, kā arī sagūstīt lielāko daļu Mongolijas.
  Rezultātā PSRS neatrada spēku ziemas pretuzbrukumam. Un vācieši, turki un citi Trešā Reiha pavadoņi ziemā sagrāba gandrīz visu Kaukāzu un naftu Baku.
  Padomju Krievija atradās stratēģiskā spiediena pozīcijā. Staļins pat piekrita atsevišķam mieram ar Vāciju uz jebkādiem nosacījumiem.
  Fīrers saņēma izlūkdienestu informāciju, ka ASV notiek darbs pie atombumbas radīšanas. Un par to uztraucies, viņš piekrita atsevišķam mieram ar PSRS. Bet protams, ņemot visu jau iekaroto, kā arī Ļeņingradu, un visu Karēliju līdz pat Arhangeļskai ieskaitot. Padomju Krievijai tika veltīta liela cieņa. Japāna ieņēma jūrmalu un daļu citu zemju Tālajos Austrumos.
  Staļins, apzinoties bezcerību vest karu divās frontēs, kā arī baidoties no jauniem vācu tankiem - Panther un Tiger, pieņēma ārkārtīgi sarežģītus miera nosacījumus, bet saglabāja Maskavu un savu personīgo varu.
  Un Fritz turpināja ofensīvu Āfrikā un pārcēlās uz Indiju. Sākotnēji viņi plānoja atņemt visas kolonijas no Lielbritānijas un pēc tam ieņemt mātes valsti.
  Briti nevarēja izturēt Āfrikā. Nacisti ar ārkārtīgi vāju pretestību okupēja visu melno kontinentu, kā arī Indiju, apvienojoties ar japāņiem.
  Nosēšanās Lielbritānijā notika 1944. gada jūnijā, līdz tam laikam vācieši bija izstrādājuši reaktīvo lidmašīnu un, pateicoties to kvalitatīvajam pārākumam, pilnībā sagrāba pārākumu jūrā un gaisā.
  Arī Amerika līdz šim zaudēja japāņiem, jo viņi pa daļām pārspēja jeņķu floti. Un tas ļāva kompensēt mazāko ekonomisko potenciālu.
  Lielbritānija mātes valstī tika ātri sakauta. Un pēc tam tur tika iecelts jauns provācisks karalis un valdība, kuru vadīja Moslijs. Lielākā daļa angļu flotes kuģu nonāca Trešā Reiha pakļautībā. Augustā vācieši ieņēma Īriju, bet septembrī notika operācija Ikars, sagūstot Islandi.
  Tādējādi Trešais Reihs nodrošināja sevi no ASV bombardēšanas.
  Bet fīreram ar to nepietika, un Fritz sāka uzbrukt Amerikai.
  Daļa karaspēka tika pārvesta uz Argentīnu un Brazīliju. Un daļa pārvietojās caur Grenlandi un Kanādu.
  Protams, līdz ar japāņiem vācieši ieņēma arī Austrāliju.
  1945. gadā nacisti spēja ieņemt nozīmīgas teritorijas Rietumu puslodē. Amerika saskārās ar jaunajiem vācu E sērijas tankiem, kas bija ievērojami pārāki par Shermans un pat Pershings. Hitlera E-75 izrādījās praktiski necaurejams no jebkura leņķa ar amerikāņu ieročiem un ātri kļuva par galveno vācu tanku. 1946. gada martā ASV kapitulēja.
  Un bija īslaicīga militārā pauze. Staļins sēdēja klusi un nekustināja laivu.
  Hitlers piecus gadus atpūtās un sagremoja mantu. Un tad, neskatoties uz to, viņš paņēma un uzbruka Japānai tieši 1951. gada 20. aprīlī. Viņai bija pārāk daudz mantas.
  Karš ilga astoņus mēnešus un beidzās ar Japānas un visu tās koloniju ieņemšanu.
  Pēc tam fīrers veica vēl vairākas operācijas Latīņamerikā un sagrāba Spāniju un Portugāli, kā arī citas neitrālas valstis.
  Tika iekarota arī Turkija.
  Izrādījās, ka Trešā Reiha impērija bija gandrīz universāla. Bet joprojām bija izģērbta PSRS.
  Staļins nomira 1953. gada martā, un tad arī Berija tika nošauta. Ņikita Hruščovs sagrāba varu. Kas sarīkoja 20. kongresu ar Staļina personības kulta atmaskošanu un pat apkaunojoši zaudēja karu.
  Un Hitlers nolēma:
  - Iegūstiet pēdējo neatkarīgo varu pasaulē.
  Un tā 1956. gada 1. maijā sākās lielās, vispasaules Trešā Reiha armijas ofensīva pret PSRS. Atkal karš un lielas asinis.
  Hitleram pavisam nesen bija sešdesmit septiņi gadi, bet kanibāls negribēja nomierināties.
  Robeža gāja ļoti tuvu Maskavai - tikai divi simti divdesmit kilometri pa īsāko attālumu. Jau Rževa bija Vācijas pilsēta. Tātad Frici gaidīja, ka pat pirms vasaras viņi ieņems PSRS galvaspilsētu un beidzot pabeigs impērijas konsolidāciju planētas mērogā.
  Taču četras meitenes Natašas vadībā stājās viņiem ceļā.
  Skaistas, basām kājām meitenes bikini aizstāvēja padomju pilsētu Kaļiņinu un 1956. gada 4. maijā vācu karaspēks ielauzās tai, uzsāka uzbrukumu.
  Priekšā bija vācu, AG sērijas piramīdveida tanki. Tie bija spēcīgi un pilnīgi neievainojami pret padomju ieročiem, šaujot no visiem leņķiem.
  Bet nacistiem šajā gadījumā nepaveicās: jo viņiem pretojās četras meitenes - ļoti spēcīgas raganas. Un šie karotāji prata cīnīties ar ienaidnieku.
  Nataša ar basu kāju meta granātu. Viņa trāpīja vācu piramīdveida tanka kāpurim. Rezultātā automašīna nogriezās pa kreisi un taranēja savu kaimiņu.
  Un abi tanki uzsprāga reizē.
  Un Nataša čivināja:
  - Tā ir mana stratēģija!
  Arī viņas partnere Zoja ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu. Un viņa trāpīja piramīdveida nacistu mastodona kāpurķēdēm. Sakāves cilvēks pagriezās un taranēja savu kaimiņu. Un atkal sprāgst divi tanki.
  Zoja kliedz:
  - Slava PSRS!
  Tālāk uguns ved Augustīnu. Viņa arī uzmeta basu kāju, kaut ko ļoti letālu. Un izsita vācu mašīnu kāpurķēdē. Un rezultātā nacistu tanki atkal sadūrās.
  Un rudmatainais velns dziedāja:
  Mēs nebūsim vergi
  Metīsim basām kājām!
  Un tad Svetlana apsūdzēja ienaidnieku. Jā, tik precīzi un precīzi. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību. Un fašistu automašīnas sadūrās. Un kā viņi eksplodē.
  Un Svetlana dziedās:
  - Slava manai dzimtenei!
  Meitenes drosmīgi cīnās!
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu un sastumj kopā divus vācu tankus, iesaucoties:
  - Slava Staļinam!
  Arī Zoja ar plikiem kāju pirkstiem mētājas ar kaut ko nāvējošu un plaušās iesaucas:
  - Par svēto Krieviju!
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu, stūma nacistu mastodonus un čīkstēja:
  - Par jaunām robežām!
  Svetlana mežonīgā neprātā ar kailajiem graciozās pēdas pirkstiem meta nāves dāvanu un nošņāca:
  - Par lielisku uzvaru!
  Meitenes cīnījās ar piramīdveida mašīnām, ļoti forši. Bet ko var darīt pret tik lieliem spēkiem? Un tagad nacisti pilnībā ielenca Kaļiņinu, un karotājiem bija jāizlaužas no ielenkuma.
  Maijā vācieši ieņēma Saratovu, Kuibiševu, Tulu, Penzu un pilnībā aplenca Maskavu, aplencot pilsētu no visām pusēm.
  Un jūnijā notika uzbrukums galvaspilsētai.
  Drosmīgais četrinieks cīnās vēlreiz un cīnās izmisīgi.
  Nataša pagriezās, ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Slava mūsu pasaulei!
  Zoja arī izšāva sēriju un atkal ar basu kāju palaida granātu un čīkstēja plaušās:
  - Jaunais Staļins ir mans elks!
  Tad Augustīns šauj, un arī aktīvi šauj. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met granātu un rēc:
  - Būs jaunas uzvaras! Pacelsies jauni cīnītāji!
  Tad Svetlana šauj, pļauj pretiniekus. Un ar basu kāju viņš met slepkavu pa pretiniekiem, gaudams:
  - Tā būs mūsu uzvara svētajā karā!
  Četri izmisīgi cīnījās Maskavā. Bet spēki nav vienādi. Pilsētu burtiski pārņēma bari, visādi melni, dzelteni, brūni kaujinieki, kas tika izmantoti kā lielgabalu gaļa.
  Un 3. jūlijā Maskava beidzot krita ... Līdz šim brīdim vācieši bija ieņēmuši Kazaņu un Uļjanovsku, Gorki pilsētu un Rjazaņu, un patiešām zemi līdz Uralskas upei, un jau bija iebrukuši Orenburgā.
  Arī no austrumiem notika lielu spēku ofensīva. 1956. gada 4. jūlijā Ņikita Hruščovs piedāvāja padoties Trešajam reiham apmaiņā pret garantijām par savu un citu Politbiroja locekļu drošību.
  Hitlers tam piekrita... Karš beidzās pēc nedaudz vairāk kā diviem mēnešiem. Un spēku samērs jau no paša sākuma bija bezcerīgs.
  Tomēr četras meitenes nesamierinājās ar sakāvi. Tā kā PSRS jau ir pilnībā sagrābta, vai var Hitleru paņemt un nogalināt?
  Un 1956. gada 9. augustā pazīstamās četras meitenes kopā ar puisi Oļegu Ribačenko nolēma uzbrukt Hitlera bunkuram, iznīcinot visu laiku un tautu galveno noziedznieku.
  Un tā četras meitenes un zēns, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, ļoti muskuļots, tikai šortos, pārcēlās uz Hitlera rezidenci, kurš to bija izvēlējies Kiprā.
  Meitene bija basām kājām un bikini, zēns bija šortos, un arī basām kājām. Tātad visi pieci tika apsūdzēti maģijā.
  Uzbrukumā bērns un četras meitenes.
  Oļegs Ribačenko svieda basām kājām, bērnišķīgu kāju pulsāru, izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Par Krievijas varenību!
  Nataša izlaida zibeni no nabas, sadedzinājot Frici, un ar kailiem kāju pirkstiem palaida uguns lodi, dedzinājot nacistus un dziedot:
  - Par jaunu Rus'!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Ar kailiem kāju pirkstiem viņš met slepkavu dāvanu. Un atsedz lādi, izspļaujot no tās zibeni!
  Tad viņa dziedāja:
  - Jā, esi slavens ar Rus'!
  Augustīna arī atsita krūtis. Viņa izmeta pulsāru no purpursarkanā sprauslas. Un viņa izsvieda zibeni ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un viņa dziedāja:
  - Pirmais piekūns ir Ļeņins, otrais piekūns ir Staļins!
  Un tagad Svetlana ir uzbrukumā. Kā izmest pulsāru ar plikiem pirkstiem... Fašistus sasitīs. Un tad ar koši nipelis rāvējslēdzēju. Un viņš nopļaus daudz nacistu.
  Un dziedi:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Oļegs Ribačenko atkal uzbrukumā. Viņš griež fašistus ar burvju zobeniem un atbrīvo zibeni ar kailiem pirkstiem.
  Un zēns kliedz:
  - Valsts varenība!
  Nataša, sagraujot nacistus ar zobeniem un ar basām kājām metot elles pulsārus, čīkst:
  Mēs esam sātana bērni!
  Un meitenei no kailā papēža nolidoja nāvējošs burbulis. Un izkausēja visus.
  Zoja arī ir uzbrukumā. Sasmalcina visus ar zobeniem. Un ar ugunīgu zibeni no koši sprauslām ūdeņi Fritz. Un ar plikiem kāju pirkstiem met elles pulsārus.
  Rūkšanas laikā:
  - Par patieso Tēvzemi!
  Uzbrukumā ir arī Augustīns. Un viņas rubīna sprauslas darbojas, spļaujot zibens kaskādes. Un rokas grieza pretiniekus ar zobeniem. Un pliki kāju pirksti met pulsārus.
  Ugunīgi skaistuma kliedzieni:
  - Melnajam dievam!
  Un šeit Svetlana ir uzbrukumā. Arī terminatora meitene. No zemeņu sprauslām izlidoja zibens un pulsāri. Viņi sadedzināja visu ap meiteni. Īpaši cieta nacisti un Trešā reiha bruņinieki.
  Un meitene to paņems un kliedz:
  - Par lielāko Krieviju! es cīnos!
  Puisis un četras meitenes uzbrukumā.
  Viņi pārvietojas pa bunkura gaiteņiem. Viņi iznīcina fašistus. Viņi dodas pie Hitlera. Patiesībā šajā pasaulē šim morenam izdevās nodzīvot sešdesmit septiņus gadus. Un tā pieci terminatori nolēma: pietiek ar Hitleru, un viņi viņu nogalinās! Tātad meitenes un zēns pārvietojas.
  Oļegs griež nacistus ar zobeniem un basām kājām met enerģijas recekļus un dzied:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Nataša, izmantojot krūšu koši krūšu sprauslas, kā arī kapājot nacistus ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem metot pulsārus, kliedz:
  - Par Baltkrieviju!
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš arī griež ar zobeniem un met zibens pret nacistiem ar koši sprauslām. Un viņš rēc pie sevis:
  - Lai uzvar Baltais Dievs!
  Un ar basām kājām kā pulsārs palais.
  Un šeit ir Augustīns uzbrukumā. Tik sīvi un ātri. Tas arī izlej zibens no koši sprauslām, it kā no pārpilnības raga. Un viņš iznīcina nacistus ar zobeniem. Un ar plikiem kāju pirkstiem kaut kas deg, it kā izmests.
  Tad rudmate dziedās:
  - Melnais Dievs dos uzvaru!
  Un ofensīvā pret nacistiem Svetlana. Viņš tos arī griež ar zobeniem. No rubīna sprauslām tas izlej zibeni, un ar basām kājām palaiž svilošus pulsārus.
  Un plaušās kliedz:
  - Slava Svarogam!
  Pieci trako, apgāž tankus, iznīcina nacistu bunkurus un tā tālāk. Iznīcina pretiniekus kā siseņus.
  Oļegs uzbrukumā. Puika griež kā zobenus. Un ar plikiem pirkstiem metīs bērniem kājas. Un nacisti bez problēmām noliksies.
  Un tad dziedi:
  - Jā, lielā Krievija! Esmu ar tevi!
  Arī Nataša ir uzbrukumā. Nacisti grauj paši sevi. Met pulsārus ar basām kājām. Scarlet sprauslas, zibens kaskādes spews.
  Un dzied pie sevis:
  - Krievijas diženums, Svarogs ir mans mesija!
  Zoja ir uzbrukumā. Arī met zibens. Un viņas rubīna sprauslas raustās kā sērfošanas bojas no enerģijas straumēm.
  Un pliki kāju pirksti, ugunīgi pulsāru recekļi noklikšķ paši.
  Zoja kliedz:
  - Slava kosmosa Krievijai!
  Un kā pliks papēdis ņems un padosies lielā mērogā, iznīcība.
  Un šeit kaujā un Augustīns. Ar kailiem kāju pirkstiem viņš arī met ienaidniekam iznīcinošus un nāvējošus ieročus. Un viņas sārtinātie sprauslas, it kā no ložmetēja, ienaidniekam rada neprātīgas enerģijas un iznīcināšanas straumes. Lūk, kāda rudmate, kā viņa sit nacistus. Burtiski iemīlēties.
  Un kā viņš sit ar pliku papēdi!
  Un rēkt:
  - Par Melnā Krievu Dieva spēku un gudrību1
  Un tad Svetlana ir uzbrukumā. Arī iznīcina nacistus ar zobeniem. Un koši sprauslas izspiež nāves dāvanas. Un kā viņš ņems un dziedās:
  - Slava mūsu lielajai Krievijai.
  Un ar savu pliku papēdi viņš trāpīs ienaidniekam ar pulsāru. Un viņš paņems zobenus un sagriezīs ...
  Jā, pieci Hitlera apsargi ļoti slaveni pļauj. Tas tiešām ir tas, kas meitenēm ir vajadzīgs.
  Un puika ar viņu, Oļegs Ribačenko, ir tik foršs! Un nacisti iznīcina ļoti slaveni.
  Šis ir terminatoru zēns.
  Zobeni kā slīpsvītra. Un viņš pagriezīsies un nocirtīs nacistus ar zobeniem. Un pulsārs metīs ar basām kājām.
  Un rēkt:
  - Eiropas varenībai!
  Un šeit Nataša ir uzbrukumā. Tik nikni. Un arī no sarkanajiem sprauslām atbrīvosies pulsāri. Un sagrauj fašistus. Un met tādus nāvējošus pulsārus ar basām kājām.
  Un viņš rūc pilnā sparā:
  - Slava krievu dieviem!
  Zoja pati ir uzbrukumā. Un viņa nogalināja visus nacistus ar zobeniem. Un sagriež to ādu bungā. Vai drīzāk sietā. Un ar pliku papēdi, it kā nacistiem, viņš padosies. Un no sarkanajiem sprauslām uzlādējieties ar enerģijas plūsmām. Nu, nacistiem ir patiešām sāp.
  Un Zoja pie sevis kliedz:
  - Svētajai Krievzemei!
  Un tad Augustīns kļuva vēl aktīvāks. Viņa arī palaida pulsārus ar plikiem kāju pirkstiem. Un no sarkanajiem sprauslām kā zibens uzplaiksnī. Un it kā no plika papēža atbrīvos pulsāru, dedzinošu zibeni.
  Un kliedz:
  - Melnā Dieva žēlastība ir ar mums!
  Un rudmatainais velns ņems un iepļaukās ienaidnieku.
  Un šeit Svetlana ir uzbrukumā. Meitene, kas ir tikai košas krāsas zieds.
  Nacisti pārliecinoši deg. Un no rubīna sprauslām tiek raidīti tādi ložmetēja sprādzieni. Ka var aizdedzināt visu Visumu. Un viņi to paņēma, aizdedzināja visus nacistus.
  Jā, Hitleram būs grūti, jo tāda vara ir pret viņu.
  Bet Svetlana kliedza:
  - Un Baltā Dieva mīlestība ir ar mums!
  Piecas kustības uz sevi. Sasmalcina nacistus bez žēlastības. Un parāda ellišķīgu iznīcināšanu. Tas, kurš uzdrošinās stāties ceļā šādām meitenēm, viņš nomirs.
  Oļegs uzbrukumā. Arvien tuvāk un tuvāk zēns nāk uz Hitlera kabinetu. Kā viņš mežonīgi sasmalcina savus zobenus. Un bērna basās kājas raida pulsārus.
  Jā, nacistiem nepaveicās, viņi sazinājās ar tik brašām meitenēm un puisi.
  Šeit Nataša izlaidīs tik ugunīgu miglu no saviem koši sprauslām. Un tik daudz fašistu tiek sadedzināti. Šī ir meitene, tur ir īsts terminators.
  Un lūk, kā palaist slepkavu ar kailiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku. Un drāž konkrēti.
  Pēc tam Nataša čīkstēs:
  - Slava PSRS!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Šeit no zemeņu sprauslas dos ugunīgu plūsmu. Un pārspēj savus pretiniekus. Un dod pagriezienu pēc kārtas. Un viņš paņems koši sprauslas un šaus uz ienaidnieku.
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš sitīs ienaidnieku.
  Tad viņš dzied:
  - Slava mūsu Zemei!
  Tālāk Augustīna ofensīvā. Arī mežonīgajā pusē. Apmāca savus pretiniekus. Un met ienaidniekiem ar sarkaniem sprauslām, ļoti degošiem diskiem. Viņi burtiski sadedzina nacistus pelnos.
  Un karotājs rēc:
  - Par lielu uzvaru!
  Bet uzbrukumā Svetlana. Tik sīva un agresīva. Viņa pārklāj Fritz ar basām kājām. Un no zemeņu sprauslām, kā tas atbrīvosies, kaut kas diezgan nāvējošs.
  Un viņš paņems nacistus un sadedzinās tos, tad putekļus.
  Meitene to paņēma un rūca:
  - Par stiprajiem, krievu dieviem!
  Pieci paņēma un ielauzās fīrera birojā. Hitlers ir vecs. Parādījās sirmi mati, un uz pieres parādījās pliki plankumi. Maza auguma vīrietis. Nokrita uz ceļiem meiteņu un puiša priekšā.
  Nataša iegrūda savu kailo, asiņaino kāju viņam rokās un kliedza:
  - Noskūpstiet suni!
  Hitlers nobijies skūpstīja...
  Zoja arī piespieda fīreru noskūpstīt viņas kailo papēdi. Hitlers tika pakļauts.
  Tad viņš noskūpstīja arī Augustīna kailās, raupjās zoles. Viņa diezgan daudz kūkēja.
  Svetlanai nācās skūpstīt arī basās kājas. Pēc tam fīrera meitenes to satvēra aiz rokām un kājām. Un, velkot, tie tika saplēsti četrās daļās.
  Un Hitlers no sāpīgā šoka tieši 1956. gada 9. augustā paņēma un nomira.
  Visu laiku un tautu lielākā noziedznieka valdīšana, kas sagrāba visu pasauli, ir beigusies.
  Lielā un asiņainā diktatora vietā stājās Šellenbergs, kurš nomainīja Himleru. Un spējīgākais no Hitlera dēliem, kas iegūts mākslīgās apaugļošanas ceļā, tika pasludināts par formālo mantinieku.
  Bet... Sākās cīņa par varu, Šelenbergu gāza Mainšteins un sākās asiņainas izrēķināšanās.
  
  ELLES TERMINATORA KLIPS
  1942. gada pavasarī viens no vācu ekspertiem atklāja, ka vācu viltotiem dokumentiem izmanto nerūsējošā tērauda klipsi, bet krievi izmanto tikai vienkāršu dzelzi. Un tad viņš par to ziņoja augstākajai komandai.
  Pēc tam šī nianse tika ņemta vērā, un vācu aģenti sāka kļūdīties daudz retāk.
  Un tā rezultātā Fritz atklāja ofensīvas plānus flangos pie Staļingradas. Un karaspēks tika pārgrupēts. Kad 19. novembrī sākās ofensīva, Sarkanā armija saskārās ar ļoti spēcīgu aizsardzību. Turklāt ofensīvas dienā laikapstākļi izrādījās nelidojoši, un tas atspējoja aviāciju un samazināja artilērijas sagatavošanas efektu.
  Tad vācieši varēja izturēt, un kaujas ilga vairāk nekā mēnesi bez īpašiem Sarkanās armijas panākumiem.
  Arī Āfrika ir nedaudz savādāka. Rommels saņēma vairāk pastiprinājumu no Eiropas un spēja veikt lielisku ofensīvu pret amerikāni. Vairāk nekā simt piecdesmit tūkstoši nepietiekami apmācītu un nepieredzējušu amerikāņu karavīru tika sagūstīti. Un Rommela karaspēks ieņēma arī Alžīriju un Maroku.
  Pēc tam ASV pieprasīja pamieru ar Vērmahtu. Izmantojot Amerikas izstāšanos no kara, vācieši vēl vairāk nostiprināja Rommelu un sakāva Lielbritāniju Lībijā un Ēģiptē. Tajā pašā laikā vācieši ziemas laikā atvairīja Sarkanās armijas ofensīvu pie Ļeņingradas un jaunu uzbrukuma mēģinājumu pie Staļingradas un Rževas-Sihovas virzienā. Pavasaris pagāja salīdzinoši mierīgi. Neguvusi panākumus ziemā, PSRS krāja spēkus. Un vācieši virzījās uz priekšu Āfrikā un Tuvajos Austrumos. Sagūstīts pēc Ēģiptes, Irākas un Kuveitas krišanas. Daļu Sīrijas okupēja Türkiye. Kas devās karā ar Lielbritāniju.
  Arī vasarā austrumu frontē valdīja klusums. Nacisti virzījās uz priekšu Sudānā un virzījās uz Irānu un Tuvajiem Austrumiem. Tikai augustā Staļina karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu pie Staļingradas. Taču atkal viņi iegrima grūtajā vācu aizsardzībā.
  Pantera, kurai bija bruņas caururbjošs, precīzs un ātras uguns lielgabals, izrādījās īpaši labs aizsardzības kaujās.
  Vācieši visu četrdesmit trešo gadu pavadīja austrumos aizsardzībā. Pa to laiku viņi ieņēma Āfriku un pēc tam, kad Irāna ienāca Indijā, apvienojoties ar japāņiem.
  Ziemā Sarkanā armija gandrīz netika uz priekšu. Staļins pētīja miera iespējas. Un vācieši sagremoja britu kolonijas. Čērčils saslima, un, jūtoties nedrošs, viņš paņēma un noslēdza pamieru ar vāciešiem pēc koloniju zaudēšanas. Tas atraisīja nacistu rokas austrumos.
  Un 1944. gada maijā sākās Vērmahta ofensīva Kaspijas jūras virzienā.
  Cīņās piedalījās "Panthers" -2 un "Tīģeri" -2. Šīs mašīnas parādīja savu spēku, bet galvenais ir reaktīvais lidaparāts, kas vairs nebija līdzvērtīgs. Jo īpaši ME-262 un XE-162.
  Jā, un daudzi arābi, afrikāņi, indieši tika savervēti kājniekos. Tie kāpa uz priekšu kā lielgabalu gaļa.
  Nu, kas par kauju tā kaujā!
  Ienaidnieks, metot līķus, izlauzās līdz Kaspijas jūrai un noliedza Kaukāzu pa sauszemi. Un turki skāra no dienvidiem, un Rommela karaspēks.
  Pilnīga bloķēšana...
  Vērmahts uzbrukumā iemeta vairāk nekā trīssimt divīziju, galvenokārt no ārzemniekiem. Un viņš ir panācis ievērojamu progresu.
  Lai gan Sarkanā armija cīnījās varonīgi.
  Īpaši četras meitenes, Nataša, Zoja, Augustīns un Svetlana.
  Īpaši slaveni viņi ar basām kājām meta ienaidniekam nāves dāvanas.
  Bet pat drosmīgās četras un skaistās raganas kopumā izrādījās bezspēcīgas.
  Kaukāzs tika pilnībā ieņemts vasarā. Rudenī Fritz ieņēma arī Saratovu un Kuibiševu, virzoties uz priekšu no dienvidiem. Un arī Uralska, Gurjevs un tuvojās Orenburgai.
  Ziemā viņi apstājās. Iestājās īslaicīgs miers. Tikai pašā Orenburgā notika kaujas. Un šī pilsēta atkal kļuva leģendāra. Viņi atcerējās viņā Emeljana Pugačova laikmetu.
  Fīrers kādu laiku mēģināja vienoties par galīgo mieru ar ASV un Lielbritāniju. Tad viņi turpināja karu ar Japānu. Lai gan bez panākumiem. Samurajs jūrā izcīnīja vairākas uzvaras.
  1945. gada pavasarī, 20. aprīlī, sākās operācija "Kremlis" ar uzbrukumu Maskavai.
  Cīņa izvērtās ļoti sīva. Vācieši tika iesaistīti asiņainās kaujās. Padomju karaspēks cīnījās varonīgi. Neskatoties uz to, pēc trīs mēnešu spītīgām kaujām, izmantojot reaktīvo lidmašīnu, jaunākos E sērijas tankus, vācieši ielenca Maskavu. Citos virzienos viņiem izdevās uzņemt Tambovu, Penzu, Uļjanovsku, lai virzītos uz Ufas pusi.
  Augustā Rjazaņa kritās, un atstarpe ar Maskavu palielinājās vēl vairāk.
  Staļins piedāvāja mieru ar jebkādiem nosacījumiem. Fīrers to ignorēja. Taču Maskava izturēja līdz decembrim, kad galu galā to paņēma.
  Frics arī līdz gada beigām sagūstīja gan Gorkiju, gan Kazaņu.
  Pēc ziemas pārtraukuma 1946. gada maijā Fritz pārcēlās uz Urāliem. Cīņas jau ritēja pilnā sparā ne tik intensīvi. Daudzi ģenerāļi nodeva un padevās bez cīņas. Jā, un pats Staļins cieta insultu un nebija tik kaujas gatavs.
  Pēc Sverdlovskas ieņemšanas PSRS valdība pārcēlās uz Novosibirsku.
  Bet Vērmahta armija sekoja viņiem uz papēžiem.
  Pilsētas tika ieņemtas visu gadu. Pēc Novosibirskas vētras ieņemšanas Staļins piekrita padoties apmaiņā pret personīgo drošību.
  Un drīz noslēdza miera līgumu starp Japānu un ASV. Lielbritānija un Amerika galu galā atzina visus Vērmahta ieguvumus.
  Hitlers, iekarojis daudz teritoriju, kopā ar japāņiem izveidoja savu koloniālo impēriju.
  Bet viņam nebija ilgi jābrauc. 1957. gada 20. aprīlī raganu meitenes nolēma veikt operāciju pret fīreru. Jau pusmūža diktatora rezidencē uzbruka četras raganas.
  Karotāji bikini, turot rokās burvju zobenus un ar basām kājām met zibeņus un pulsārus.
  Nataška palaida vējdzirnavas, griezdamies cauri nacistiem un ar basās kājas pirkstiem izmeta enerģijas recekli, kliedzot:
  - Slava Dzimtenei!
  Zoja cirta ar maģiskiem zobeniem. Viņa atplēsa nacistu vēderus un čivināja:
  - Par jaunām robežām!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem kā atlaist pulsāru.
  Tad Augustīna uzbrukumā. Viņš arī vada dzirnavas ar burvju zobeniem. Tad viņš ar basām kājām met kaut ko nāvējošu.
  Tad sarkanā harpija saka:
  - Melnajam dievam!
  Nākamā uzbrukumā Svetlana. Tas arī griež ar zobeniem un izlaiž zibeni ar kailiem kāju pirkstiem, izgriežot nacistus.
  Tad Nataša uzbruka, nocērtot Hitlera miesassargus un kliedzot:
  - Un es esmu bižele, es sasmalcināšu visus nacistus!
  Un ar basām kājām kā pulsāra meitene, un viņa metīs.
  Un šeit ir Zoja uzbrukumā. Zobeniem patīk vērpšana, un sagriež gaļu. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš atlaidīs zibeni.
  Tad tas kliedz:
  - Man ir super meitene!
  Tālāk Augustīna ofensīvā. Tas arī griežas... Un viņam no krūtīm izkrita pāris zibens. Un ar basām kājām pulsārs metīs un kliegs:
  - Es esmu super karotājs!
  Un viņas sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Un šeit Svetlana ir uzbrukumā.
  Viņas zobeni griežas, un basās kājas izkliedē enerģijas recekļus, un no nabas izlidos zibens.
  Meitene dziedās:
  - Mēs saplosīsim pūķi un nogalināsim fīreru!
  Nataša arī šūpo savus zobenus uzbrukumā un sagrauj nacistus. Un viņas basās kājas met nāvējošus šāviņus.
  Un zārks iedzen nacistu apsardzē.
  Un meitene pie sevis dzied:
  - Es esmu iznīcinātājs cīnītājs,
  Un lielais terminators...
  Sadalīja atomu uzreiz,
  Un galvu pret sienu!
  Zoja uzbrukumā, paņēma to un iemeta ar plikiem kāju pirkstiem, kaut ko, kas pūš jumtu.
  Un kā dziedāt:
  - Slava kosmosa attālumiem!
  Un atkal viņas zobeni saplēsa ienaidniekus mazos lauskas un saplēstas gaļas gabalos.
  Un šeit Augustīna kustībā. Kā viņa sit nacistus. Un asiņainas gaļas gabali lido uz visām pusēm.
  Un arī meitene ar basu kāju padosies pulsaram un riesies:
  - Es esmu lieliska skaistule! Kas visiem patīk!
  Un šeit Svetlana ir kustībā. Tas arī atbrīvos zibeni no nabas. Un ar basu kāju pulsārs uzmetīs nacistiem. Un viņas zobeni, nu, tikai bendes.
  Tad meitene čīkst:
  - Slava Dzimtenei!
  Nataša ir mežonīgā trakā. Uzbrūk Fricim. Sasmalcina tos un met ugunīgus burbuļus ar plikiem papēžiem.
  Un dzied pie sevis:
  - Slava mūsu mājai!
  Un viņai arī no nabas izkrita enerģijas receklis.
  Zoja vada vējdzirnavas ar zobeniem. Nogriež fašistu baru. Un tad, kā ar plikiem kāju pirkstiem, tas metīs ienaidnieku. Un izkaisīt pretiniekus uz visām pusēm.
  Tad viņš dzied:
  - Slava krievu cariem!
  Šeit ir Augustīns grūtā uzbrukumā. Samazina pretiniekus. Un tagad viņas basā kāja metīs zibeni ... Un no viņas kailās nabas izlidos pulsārs. Un izklīst Hitlera miesassargu virzienā.
  Tad rudmatainā meitene dziedāja:
  - Negaidi no manis žēlastību!
  Svetlana arī uzbrukumā... Pretinieku sasmalcināšana, graušana. Met zibens spērienus no nabas. Un ar plikiem kāju pirkstiem, it kā dzirkstoši, plūst veselas enerģijas kaskādes.
  Un dzied sev:
  - Es esmu ļoti pateicīgs
  Es esmu foršāks par mērkaķi!
  Nataša arī ir uzbrukumā ... Kā viņa griež ar zobeniem. Un ar basām kājām slepkava palais. Un te ir zibens lidojums no nabas.
  Tad meitene norūc:
  - Tēvzemes godam!
  Tālāk nāk Zoja. Tas arī iznīcina ienaidniekus. Zibens aiz mutes spļauj. Viņš izmet enerģijas recekļus ar nabu. Un viņš rēc pie sevis:
  - Es esmu mešanas čempions!
  Un basām kājām kā spiningam.
  Tālāk Augustīns uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus ar zobeniem un sagriež tos mazos salātiņos. Un ar basām kājām kā pulsārs metīs. Un pat divas zibens no nabas... Un ducis fašistu cep uz vietas!
  Karotājs dziedās:
  - Mātes mātes vārdā!
  Un atkal basas kājas kā pulsāra āmurs!
  Un tad uzbrukumā Svetlana. Šī ir tāda meitene, kas nevar būt foršāka. Šī karotāja to paņems un metīs zibeni ar basām kājām. Un no nabas izlidos iznīcināšanas burbuļi. Un tā karavīrs kliedz:
  - Man apjauta, ka dzenam ir kalts!
  Nataša ir kustībā. Ritināts un ducis fašistu nogriezts. Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem izlaida iznīcināšanas līdzekli. No nabas zibens kaskāde un dziedāja:
  - Mūžīgais mans, lielākais karalis pasaulē!
  Un no meitenes kailā papēža izlidoja pulsārs.
  Zoja turpināja kustēties. Viņa paņēma to ar zobeniem un nocirta. Ienaidnieki sagrāva, piemiedza safīra acis. Un no nabas enerģijas stabs. Un basām kājām iznīcības pulsāri.
  Un kā dziedāt:
  - Es būšu čempions!
  Un tad Augustīna kustībā... Viņas zobeni kā dzirnavu asmeņi. Viņš bez vilcināšanās nogriež sevi. Un no nabas bultas asas no burvju uguns muša. Un meitenes basās kājas sniedz tādas iznīcības dāvanas.
  Un pati rudmate rēc:
  - Liels čempionāts!
  Svetlana arī nav dāvana. Viņa to paņēma un ar basām kājām izmeta saplēstas stikla lauskas. Un divi desmiti fašistu gulēja miruši. Un kā no nabas tas iedos veselu līniju. Un tas nopļaus bez problēmām visus nacistus.
  Un ar aci viņš atzīmē:
  - Es esmu liels sapnis!
  Nataša ar burvju zobeniem griezīs trīskāršās vējdzirnavas. Viņš ņems un mētās dāvanas ar kailiem pirkstiem. Un ar savu kailo papēdi ugunīgais iedos dažus burbuļus ...
  Un no nabas vesela zibens kaskāde.
  Tad viņš dzied:
  - lāzera zobens,
  Grib sagriezt ienaidniekus!
  Zoja ir uzbrukumā. Un viņas zobeni ir īsti dimanta urbji. Un sasmalciniet Frici kā simts mārciņu čaulu. Bet, kad meitenes paņēma basās kājas un iemeta kaut ko asiņainu.
  Un tad paņēma un salūza.
  Zoja iesaucās:
  Mēs esam jaunie čempioni!
  Un šeit ir Augustīns kustībā. Kā viņa sagriež ienaidniekus. Un viņas zobenu šūpošanās sagriež visus.
  Un ar basām kājām izlido visādas nāves dāvanas.
  Un Augustīns dziedāja:
  - Mans svētais zibens!
  Un uguns nāk no viņas mutes!
  Un šeit Svetlana ir kustībā. Tāda pati kā no nabas izlaida slepkavnieciska spēka dāvanu.
  Tad meitene dziedāja:
  - Es esmu absolūtais čempions!
  Un viņa paņēma basās kājas un nosūtīja pulsāru. Un no viņas rīkles izlidoja elles uguns. Un tagad kailais papēdis padevās burbuļiem.
  Un no nabas lido nāvējošs un slepkavīgs zibens.
  Nataša izmantoja arī zobenus. Sasmalcināja daudz fašistu. Un kā tas ar zibeni tiks atbrīvots no nabas. Un sagraut fīrera miesassargus mazos gabaliņos.
  Pēc tam viņš dziedās:
  - Tēvzemei un Brīvībai līdz galam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem atbrīvosies kaut kas pavisam nāvējošs.
  Zoja, uzbrūkot ienaidniekiem un atsegusi zobus, rēca:
  - Wild Crew! Sagrauj ienaidnieku!
  Un arī basām kājām izmetīs ārā. Un no nabas gāja tādas nāvējošas rindas.
  Meitene kliedza:
  - Liels kauns!
  Un tad Augustīns pārcēlās. Viņa arī pazibināja smaragda acis. Un viņa izmeta no nabas zibens spērienu kaudzi. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa metās pretī ienaidniekam.
  Un viņa sita ar zobeniem, kliedzot:
  - Es esmu pāri visiem pasaules čempioniem!
  Un tad uzbrukumā Svetlana. Tā visi kulj un griež. Un viņa ir tik forša un jautra meitene. Arī no nabas burtiski lido ložmetējs. Un viņš notriec daudz fašistu. Un basas kājas straumēs izsviež tādus enerģijas kūlīšus.
  Karotājs dziedāja:
  - Mērķis ir tuvu!
  Un uzkrājot spēkus metienam!
  Jā, beidzot, četrinieks ielauzās Hitlera kabinetā. Nogalināja visus savus apsargus. Un fašistu numur viens tika izvilkts no gultas apakšas.
  Hitlers ņurdēja:
  - Es iedošu Poliju!
  Nataša sarkastiski jautāja:
  - Vai varbūt Kaukāzs?
  Fīrers rēca:
  - Jā, vismaz divi Kaukāza, tikai nenogaliniet!
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Noskūpstiet mūsu kājas!
  Hitlers, stenēdams, tikko bija apritējis sešdesmit astoņus gadus vecs, rāpoja uz ceļiem un skūpstīja, basām kājām, apaļus meiteņu papēžus. Viņi smējās un smējās.
  Fīrers noskūpstīja katru meitenes putekļaino un asiņaino zoli trīs reizes.
  Pēc tam Nataša paņēma Hitleru ar kailajiem pirkstiem pie labās rokas, Zoju ar kreiso, arī ar basu kāju. Augustīna un Svetlana satvēra fīreru ar kailajiem pirkstiem aiz potītēm.
  Pēc tam meitenes vilks visu laiku un tautu lielāko noziedznieku uz visām pusēm un ņems, saplēs gabalos.
  Hitleram tika norautas gan rokas, gan kājas, un no sāpju šoka pūķa valdnieks nomira uz vietas.
  Šī atriebība atrada slepkavu un lielāko bende pasaules vēsturē.
  Šeit pasaka beidzas, lai gan uz šīs planētas tā ir kļuvusi par murgu realitāti, un tas, kurš klausījās, bija darīts!
  
  
  RAGANAS PRET HITLERU
  Četrdesmit pirmajā gadā Hitlers pēc Krētas salas ieņemšanas mainīja domas par došanos uz PSRS. Fakts, ka Staļins neuzbruka Vācijai Dienvidslāvijas uzbrukuma laikā, pārliecināja fīreru, ka nav plānots viņam uzskriet no austrumiem.
  Turklāt priekšnojautas liecināja, ka vieglas uzvaras austrumos nebūs, un tur labāk nebraukt.
  Fritz nostiprināja Rommela grupējumu un spēja pārliecināt Turciju ielaist karaspēku Tuvajos Austrumos. Briti tika pilnībā sakauti Ēģiptē un padzīti no Irākas un Tuvajiem Austrumiem. Drīz Franko piekrita Gibraltāra ieņemšanai.
  Pēc tam vācieši jau varēja bez problēmām pārvest karaspēku uz Āfriku un tālāk uz Tuvajiem Austrumiem.
  Pal Indija. Un pēc tam bez liekām problēmām tikai sešu mēnešu laikā Melnais kontinents tika notverts. Un kulminācija bija ofensīva pret Lielbritāniju un karaspēka desantēšana mātes valstī 1942. gada novembrī.
  Divu nedēļu laikā Anglija krita. Un Frici beidzot nostiprinājās austrumu puslodē.
  Bet karš ar ASV joprojām turpinājās. Un tas ievilkās okeāna attāluma un karaspēka pārvietošanas grūtību dēļ.
  Paļaujoties uz Āfrikas, ievērojamas Āzijas un Austrālijas daļas, resursiem, vācieši būvē lielu floti. Kopā ar Japānu viņi arī vada zemūdeņu karu.
  Četrdesmit trešais un četrdesmit ceturtais gads pagāja kaujās jūrā. Islande un Grenlande tika sagūstītas. Un četrdesmit piektajā, kam jau bija "E" sērijas tanki, vācieši izkāpa Kanādā un koncentrēja savus spēkus Argentīnā.
  Tādi bija viņu plāni. Lai gan ieilgusī komunikācija apgrūtināja uzbrukumu ASV.
  Taču līdz septembrim lielākā daļa Kanādas tika pārspēta.
  Gan vācu, gan japāņu karaspēks ienāca ASV ziemeļu reģionos.
  Bet tad Frici sagaidīja četras meitenes.
  Monika, Leia, Ģertrūde un Andželīna.
  Cīņā iesaistījās četras skaistules. Monika, Lea, Ģertrūde ir blondīnes, un Andželīna ir sarkana.
  Un lai meitenes iznīcina Trešā Reiha milzīgo armiju.
  Viņi šauj ar ložmetējiem.
  Šeit Monika ar basu kāju met granātu un dzied:
  - Slava maniem spēkiem! Visi ir nopļauti!
  Leia dod rindu. Tas arī nopļauj ienaidniekus un čīkst plaušās:
  - Mana armija ir spēcīga!
  Un ar basu kāju viņš met nāves dāvanu.
  Ugunīgā jeb rudmatainā Andželīna ar kailiem kāju pirkstiem palaiž nāves dāvanu un čīkst:
  - Mana uzvara!
  Un arī dod pagriezienu!
  Tālāk Ģertrūde jau ar basu kāju kalj nāves dāvanu un cik apdullinoši gaudo:
  - Es esmu čempions!
  Un atkal uzsāks killer līniju.
  Monika atkal šauj uz fašistu ordu un dzied:
  - Slava manai pasaulei!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš met slepkavniecisku nāves dāvanu, sagrauj pretiniekus.
  Ved uguni un Leia. Viņa ir ļoti gudra meitene. Un basām kājām uz ienaidnieku kā granātu mētāšanu.
  Un meitene rēc:
  - Es esmu ASV hiperkareivis!
  Tad Andželīna šauj. Tas to dara ļoti glīti. Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem lido nāvējoša dāvana.
  Un skaistā meitene rēc:
  - Es būšu absolūtais pasaules čempions!
  Un kā karotāja parādīs savu garo mēli!
  Un tad Ģertrūde mēģināja. Un arī kā rinda dos. Un tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem metīs nāves dāvanu.
  Un izkaisīt visus pretiniekus gaļas lūžņos.
  Tātad četras meitenes aktīvi strādā. Spiediens, ienaidnieka armija acīmredzami beidzas.
  Lai gan nē, parādās briesmīgi tanki, E sērija. Nu, meitenes viņus gaida.
  Monika ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Mēs cīnīsimies kosmosā!
  Un no viņas kailā papēža nāves dāvana atlēca no E-50 kāpurķēdes. Šis transportlīdzeklis tika bojāts un apturēts.
  Karotājs kliedz:
  - Super!
  Nākamā Leia kaujā. Arī ar basu kāju, kā viņš met nāves dāvanu. Sagrauj ienaidnieku. Un tvertne kļuva cieši.
  Un karotājs rēc:
  - Es esmu meitene bikini!
  Nākamā ir Andželīna. Viņš arī ar basu kāju met granātu pa E-75, un vācu vampīram ir grūti.
  Un karavīrs kliedz:
  - Es esmu tā, kas rādīs superklasi!
  Un Ģertrūde cīnās. Arī karotājs, kurš nepazīst žēlumu un šaubas.
  Skaistule to paņēma un čīkstēja:
  - Liela regate!
  Un no basas kājas lidoja nāvējoša granāta.
  Monika atkal šauj un čīkst:
  - Akrobātika un ekipāža!
  Viņas kailā ekstremitāte arī paņems un nāves straume metīs. Un iznīcināt visus ienaidniekus.
  Pēc tam karavīrs vjaknets:
  - Es esmu super meitene!
  Un Leia ir īsts kaujas varonis. Un sit ienaidniekus. Un ar basu kāju viņš metīs granātu, un viņš paņems ienaidnieku masu un saplosīs tos. Un pēc kliedziena:
  - Es esmu tā meitene, kas Supermens!
  Un kaujā Andželīna, arī ar basu kāju metot nāves dāvanu. Ienaidnieks tiks saplēsts un dziedāts:
  - Pie velna, es esmu dēmons!
  Un sprādzienā uz ienaidnieku.
  Un šeit ir Ģertrūde biželes lodītē. Viņš nošauj sevi bez jebkādām ceremonijām un aizspriedumiem. Un viņš to paņems, ar kailiem kāju pirkstiem, viņš palaidīs iznīcināšanas dāvanu un sagraus ienaidniekus. Vai tas ir ļoti kaujinieciski?
  Četras meitenes cīnījās kā bruņinieki vai eņģeļi. Bet visam ir robeža. Un tā karotāji atkāpās ...
  Četrdesmit piektā gada rudens un ziema pagāja spītīgās cīņās. Spēki bija nevienlīdzīgi. Vāciešiem E sērijas tanki ir pārāk stiprāki par šermaņiem un pat mazajiem peršingiem. Un reaktīvai aviācijai vispār nav līdzvērtīgu. Un sāka parādīties pat diskotēkas, pilnīgi neievainojamas pret jebkādiem kājnieku ieročiem.
  Tātad ASV pamazām ieņem visa veida Trešā Reiha ārvalstu divīzijas.
  Lielākā daļa Amerikas tiek sagūstīta rudenī un ziemā. Plus vēl sacelšanās ASV dienvidos un ģenerāļu ar vācu saknēm nodevība. Kā arī neapšaubāms jauno ložmetēju un pat Vērmahta pazemes tanku pārākums.
  Un 1946. gada aprīļa pavasarī pēc tam, kad Trešā Reiha bars ielenca un ieņēma Vašingtonu un Ņujorku, ASV kapitulēja.
  Tādējādi tika pāršķirta vēl viena kara lappuse.
  Taču 1947. gadā maijā sākās vēl viena kauja, šoreiz ar Japānu.
  Un kampaņa pret PSRS atkal tika atlikta.
  Un tagad četras meitenes no ASV nepadevās un atkal cīnās ar ienaidnieku.
  Vasara četrdesmit septiņi un karstums, karotāji bikini. Un viņi cīnās paši.
  Monika ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Es esmu terminators!
  Un dod pagriezienu.
  Leia arī šauj, un viņam klājas ļoti labi. Un atkal basās kājas kaut ko mētājas. Un viņi iznīcina.
  Un meitene kliedz:
  - Cīņa aerobātika!
  Turklāt Andželīna atlaiž. Sagrauj pretiniekus. Izdzen viņus bariem. Un viņas kailie kāju pirksti atkal met kaut ko brutāli slepkavniecisku.
  Karotājs kliedz:
  - Es esmu tērauda nags!
  Un Ģertrūde nošauj sevi un nopļauj ienaidniekus. Pēc tam viņš ar basu kāju metīs nāves dāvanu un murminās:
  - Militārā tēma un matemātika!
  Un atkal, kā viņš visus paņems un nopļaus līdz ārprātam!
  Jā, četri cīnās. Bet spēki nav vienādi. Jaunās E-50 U sērijas tvertnes ar blīvāku izkārtojumu, mazāk nekā divu metru augstumu un 170 sānu bruņām, 250 mm pieri un sešdesmit piecu tonnu svaru ar 1800 zirgspēku dzinēju.
  Nepretojies tādam japānim. Kā arī pret ME-462, kas bez jebkādas ceremonijas iznīcina visas ienaidnieka lidmašīnas kā kolobokus.
  Un pret, arī lidojošie diski. Un viņi visu salauž.
  Īsāk sakot, sešos mēnešos Japāna tika pilnībā sakauta un visas viņas kolonijas tika sagūstītas.
  Un kas notika. Fīrers drīz iekaroja visas pasaules valstis, izņemot PSRS.
  Līdz šim viss ir bijis vairāk vai mazāk mierīgi. Bet tad Staļins nomira, un varu sagrāba Ņikita Hruščovs. Un atkal sarežģītas attiecības ar Trešo Reihu.
  Nemaz nerunājot par to, ka PSRS izstrādāja kodolieročus. Un arī notika divdesmitais kongress, kurā tika nosodīta līdzšinējā politika.
  Un 1956. gada 22. jūnijā Trešais Reihs pēc jau pusmūža, bet ļoti agresīvā Hitlera pavēles uzsāka iebrukumu. Viņa bars cerēja uz ātru uzvaru, taču viņu gaidīja negaidīts pārsteigums!
  Cīņā ar Vērmahta bariem devās ne tikai četras amerikāņu meitenes, bet arī četras krievu skaistules un raganas. Un vēl vesels bars meiteņu dažādās armijas nozarēs, un arī visas raganas!
  
  NAPOLEONS ALEKSANDERA I DĒLA LIKUMS
  Napoleons nedevās uz Krieviju un parasti apprecējās ar Aleksandra Pirmā jaunāko māsu. Tas izraisīja dažas izmaiņas vēsturē.
  Pirmkārt, cariskā Krievija cīnījās pret Austriju un ieņēma Galisiju. Otrkārt, Francija organizēja Itāliju un ievietoja tur Napoleona dēlu un krievu princesi.
  Un tad Krievija un Francija iekaroja un sadalīja Turciju.
  Turklāt ar kopīgiem pūliņiem Lielbritānija tika iekarota. Spānijas kolonijas beidzot kļuva par francūžiem, tāpat kā liela daļa Āfrikas. Un tad Indija un Irāna tika okupētas!
  Pēc Aleksandra Pirmā nāves un Konstantīna atteikšanās no troņa notika apvērsums, un četrpadsmit gadus vecais Romas Cēzars Napoleons II tika pacelts Krievijas tronī. Un pēc Napoleona nāves 1836. gadā Napoleons II kļuva par Francijas un visas Eiropas un daudzu koloniju valdnieku.
  Radās viena superimpērija, kas turpināja paplašināties. Pēc tam Napoleons II iekaroja Ķīnu un Indoķīnu un visu Āfriku. Un Austrālija un Kanāda. Un viņš nomira 1879. gadā gandrīz sešdesmit astoņu gadu vecumā.
  Tad troni nomainīja Napoleons III. Viņš arī gribēja cīnīties. Bet visā pasaulē no Francijas palika neiekarota tikai ASV teritorija!
  Un Napoleons Trešais 1890. gadā sāka karu ar Ameriku. Pēdējā valsts, kas nebija Francijas īpašums.
  Un ASV teritorijā ienāca milzīga piecu miljonu karavīru armija no visas pasaules.
  Spēki būtu nevienlīdzīgi. Bet amerikāņi ļoti varonīgi cīnījās pret Napoleonu III.
  Īpaši četras meitenes: Monika, Leia, Ģertrūde, Anna! Un viņi cīnījās kā kobras un varones.
  Monika cirta ar zobeniem un ar kailiem metāla pirkstiem asus diskus. Un iesita pretiniekus.
  Un karavīrs dziedāja:
  - Slava Amerikai!
  Arī Leia ar zobeniem iecirta sevi ar svešu armiju un agresīvi šņāca:
  - Slava labākajai valstij pasaulē!
  Un arī ar basām kājām palaida slepkavu.
  Ģertrūde cīnījās ar milzīgu armiju un arī ar basām kājām, meta ļoti asas adatas un sita ienaidniekus.
  Tajā pašā laikā meitene čīkstēja:
  - Esmu tādas klases cīnītājs, kas ir super!
  Anna arī cīnījās, basām kājām mētādama slepkavnieciskas dāvanas.
  Un kliedza:
  - Sasniegumi mums ir lieli!
  Bet neatkarīgi no tā, kā viņi cīnījās, un pat ļoti varonīgi, šie četri, bet franču pārākie spēki tomēr viņus uzvarēja.
  Meitenes nonāca gūstā. Tur viņi tika izģērbti un nežēlīgi spīdzināti. Viņi savija rokas uz plaukta, sita ar pātagu un karstu stiepli. Kailās zoles dedzināja ar uguni, uz plikiem papēžiem uzklāja sarkanīgi karstu dzelzi. Bet meitenes nekad neatzina jauno Napoleona III kundzību.
  Pēc tam viņi tika nosūtīti uz darbu, gandrīz kaili akmeņlauztuvēs. Un Amerika kļuva par jaunu Francijas provinci.
  Kad 1903. gadā sešdesmit astoņu gadu vecumā nomira Napoleons III, Napoleons IV kļuva par imperatoru. Viņa ierašanās iezīmēja jaunu valdīšanu. Parlamenta lomas stiprināšana un muižniecības ietekmes mazināšana. Pamazām pasaules impērija kļuva demokrātiskāka.
  Un 1917. gadā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Tādējādi tika atvērts astronautikas laikmets.
  1922. gadā cilvēki lidoja uz Mēnesi. Un 1933. gads uz Marsu. Un līdz 1950. gadam viņi bija apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas. Bet 2000. gadā sākās pirmais lidojums uz zvaigznēm, vesela kosmosa ekspedīcija. Šeit ir šāds AI tikai Napoleona Bonaparta vienas laulības dēļ ar krievu princesi.
  Kā visas cilvēces liktenis ir atkarīgs no mazākās gadījuma.
  
  KRĪT PRET ĶĪNU
  ANOTĀCIJA
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova septiņpadsmitajā gadsimtā pārcēlās uz Sibīriju, kur devās karā ar Ķīnas impēriju Mandžūru dinastijas pakļautībā. Nemirstīgie slepkavas maina vēstures gaitu ne tikai Ķīnā.
  Karš plosās kā viesuļvētra
  Zēns cīnās ar lielu armiju ...
  Mēs griezāmies cauri niknajai miglai
  Lai gan dažreiz tas ir pat pārāk grūti!
  
  Ienaidnieks ir ļoti spēcīgs,
  Tuvojas nepārtraukta lavīna...
  Zem koši koši koši, steidzinošu baneru šalkoņas,
  Bet mēs, es ticu, kauju dabūsim maijā!
  
  Nedomājiet, ka mūs var iekarot
  Mēs esam lieli karotāji no Dieva...
  Un tas netiks pārtraukts, es zinu dzīves pavedienu,
  Lai gan dažreiz tas var būt ļoti stingri!
  
  Ziniet Krievijas varenību tajā
  Ka Dzimtene ir dārgāka par visu...
  Un tur būs ļoti spēcīga krievu māja,
  Un iekustini sejā fašistu nelietību!
  
  Neticiet, nesalaužiet Rusu ordu,
  Kas nenometas ceļos...
  Cīnies bez ierobežojumiem, nebaidies,
  Jauno ģints paaudžu vārdā!
  
  Par Krievijas māju, par tās siena kaudzēm,
  Mēs cīnīsimies ļoti sīvi...
  Bezgalīgs sapņa piepildījums
  Tu neesi karotājs ar bufona dvēseli!
  
  Šeit jūs zvērējat Tēvzemei,
  Kļūsti par lielā Svaroga karotāju...
  Nē, necel laimi uz asinīm,
  Kad Jēzus sirdī nav Dieva!
  
  Mēs varam sasniegt jaunus veidus,
  Plaukstošās valsts varenība...
  Un nogalini briesmoni ar brillēm,
  Lai planēta drīz kļūtu par paradīzi!
  . NODAĻA #1
  Zēns un meitene, kā arī četras raganu meitenes nokļuva Sibīrijas dienvidos un atvairīja ķīniešu uzbrukumu. Tas bija mazpazīstams karš, kad Ķīnā pie varas bija mandžu, kuri aktīvi izpletās dažādos Āzijas reģionos.
  Un tā viņi uzbruka krieviem Tibetas reģionā. Un patiesais stāsts, viņiem izdevās atņemt daļu teritorijas. Turklāt Krieviju tajā brīdī novājināja zemnieku sieviete un Stenkas Razina kazaku karš. Jā, un karaspēks būtu jāpārvieto ļoti lielos attālumos.
  Bet krievu fortam palīgā nāca nemirstīgais zēns un meitene un četras terminatores.
  Milzīga Ķīnas armija iebruka jaunuzceltajā krievu cietoksnī. Un spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Ir tikai tūkstotis krievu un divi simti tūkstoši ķīniešu. Un šķita, ka nebija nekādu iespēju.
  Bet seši klases karotāji ir ļoti gatavi cīņai.
  Oļegs Ribačenko uz sienas. Nemirstīgs zēns, izskatoties apmēram divpadsmit gadus vecs, ar kailiem kāju pirkstiem met adatas. Un uzbrūk progresējošajiem ķīniešiem. Ducis uzreiz.
  Met adatas un Margarita ar plikiem pirkstiem. Meitene iznīcina pretiniekus un čīkst:
  - Mans lielais spēks!
  Un viņš drosmīgi cīnās.
  Arī Nataša ar plikiem kāju pirkstiem met spēcīgu bumerangu. Kā sagraut pretiniekus un čīkstēt:
  - Lielās godības vārdā!
  Tad Zoja sagriež ķīniešus ar zobeniem un tajā pašā laikā ar basām kājām met adatas ar indi. Un dzied pie sevis:
  - Krievijas plašumos,
  Mēs varam izglābt visus!
  Un atkal zobeni krīt uz pretiniekiem. Un ja viņi sakapā, tad bez žēluma.
  Bet, kad Aurora sāka iznīcināt un mest bumerangus ar plikiem kāju pirkstiem, tad tā ir pilnīga iznīcināšana. Un nogalinātie ķīnieši pakrīt zem sarkanā velna sitieniem.
  Un meitene rēc:
  - Es visu sasmalcināšu un saplēšu!
  Un kā viņš ņems un cirtīs ar abiem zobeniem!
  Un no viņas kailā papēža lido ass un caururbjošs disks. Tā parasti ir pilnīgas nāves meitene.
  Un šeit ir Svetlana izšķirošajā cīņā. Kā mocīsim ķīniešus, un ar zobeniem sagriezīsim mazos gabaliņos.
  Meitene ritināja tauriņu, un septiņi Debesu impērijas karotāji tika uzlauzti līdz nāvei.
  Un tad no plikiem kāju pirkstiem lido asas, indīgas adatas. Un pārsteigt ķīniešus.
  Oļegs Ribačenko cīnās ar dzeltenajiem karotājiem. Viņa zobeni mirgo kā dzenskrūve.
  Zēns ar prieku dzied:
  - Es būšu spēcīgākais pasaules čempions,
  Mēs uzvarēsim Ameriku, Ķīnu!
  Un atkal puika met asas spēles ar plikajiem bērnu kāju pirkstiem. Un divi desmiti nogalināto ķīniešu krīt uzreiz.
  Šeit ir tāda cīņa. Reālajā vēsturē cariskā Krievija pirms Petrīnas laika zaudēja daļu savas teritorijas. Bet te krievu bruņinieki cīnās un netaisās piekāpties.
  Oļegs Ribačenko cīnās un dzied:
  - Bet mēs esam krievu gara pilni bruņinieki,
  Bendes nekad nedzirdēs mūsu apslāpēto vaidu!
  Un atkal puika met ļoti asi, un ar stipru indi, raganu vārītas, ļoti tievas adatas!
  Viņam blakus ir meitene Margarita. Un arī viņas kājas met tādas nāvējošas adatas. Un rokas sagriež uzbrūkošo ķīnieti. Karotājs iznīcina pretiniekus un dzied:
  - Es esmu tik foršs, kā visu valstu dēmons ...
  Dima, Dima, Bilans! Dima, Dima Bilan!
  Visu valstu valdnieks!
  Nataša arī nogriež ķīniešus un dzied:
  - Vakara rītausmā mēs neļausim sātanam uzvarēt!
  Un no viņas basām kājām lido arī nāvējošas adatas.
  Tālāk Zoja iznīcina ienaidniekus. Un no šīs meitenes, šķiet, izplūst kolosālas enerģijas vibrācijas.
  Un no skaistules basajām kājām lido bumerangi un asas adatas.
  Warriors čīkst:
  - Es esmu liels baskāju sapnis un skaistums!
  Un atkal viņš izmetīs pretiniekiem kaut ko ārkārtīgi nāvējošu.
  Bet, kad Aurora vada dzirnavas un nocērt ķīniešus, tad tā ir pilnīga iznīcināšanas aerobātika.
  Un tad rudmate ar plikiem kāju pirkstiem metīs pīrsinga adatas. Un mirušie dzeltenie karotāji krīt.
  Bet kad Svetlana lupanet. Un tajā pašā laikā no viņas plikajām kājām izlido vesels ķekars adatu, kas visu caurdur un nogalina.
  Un karotāji čīkst:
  - Tā, tā, tā - dabū fašistu grašā!
  Un viņas basās kājas atkal tiks nāvējoši uzmestas ķīniešiem.
  Nataša, sasmalcinot dzeltenos karotājus ar zobeniem, atzīmēja:
  - Ar nacistiem bija vieglāk un grūtāk!
  Svetlana, pagājusi garām dzirnavām, atzīmēja:
  - Un pie mums, meitenēm, vienmēr ir viegli!
  Aurora atkārtoja ventilatora uztveršanu un nomurmināja:
  - Ar mani tev nepavisam nebūs garlaicīgi!
  Un no viņas basajām kājām lido nāvējošs dzelonis.
  Un Zoja to paņems un čīkst:
  - Mēs neesam tarakāni, mēs esam meitenes - lielas godības!
  Un atkal kaut kas izlidos no viņas basajām kājām, un tas sitīs ienaidnieku.
  Meitenes ņēma šo darbu pie sirds.
  Šis cietoksnis ir gandrīz vienīgais krievu cietoksnis šajā apgabalā. Tiek būvētas vēl pāris pilsētas. Labi, ka ķīnieši nebāza galvu virs Amūras. Bet Krievija reālajā vēsturē ir zaudējusi daļu savas teritorijas. Ļoti agresīva dinastija pie varas Ķīnā. Tomēr meitenes ir tās, kas spēj likt lidojumam Lucifera pulkus.
  Oļegs Ribačenko sagriež ķīniešus. Un, kamēr zēns dzied:
  - Augstākā klase būs...
  Un tad aizlido puiša basās kājas mestais bumerangs un sauciens:
  - Dūciņa nocirtīs visus!
  Margarita arī uzmeta ienaidniekam to, kas ir slepkavība. Viņa to sasmalcināja gabalos un čīkstēja:
  - Es esmu baskāju sapnis un liela skaistule!
  Un viņas kāja metīs mežonīgus diskus.
  Nākamā kaujā ir Nataša. Un tas arī met ienaidniekam to, kas sašķeļ pretiniekus.
  Un viņš to dara ļoti gudri.
  Un viņas basās kājas met regulāras, nāvējošas adatas.
  Tālāk, Zoja kaujā. Un viņš arī mētājas ar ienaidnieku, visādas svastikas un bumerangus.
  Un nopļauj ienaidnieku.
  Tad garāmejot:
  - Slava labajam karalim!
  Bet kaujā un Aurorā. Tas arī iznīcina ienaidniekus no Ķīnas. Un, ja metīs, tad metīs ar nāvējošu spēku.
  Un dziedot:
  - Jā, krievu zemes vārdā!
  Un arī no viņas basajām kājām lido nāvējoši lādiņi.
  Svetlana arī nepieviļ ienaidnieku. Un no viņas basām kājām lido kaut kas tāds, kas nes acīmredzamu nāvi.
  Un karotājs dzied:
  - Mēs nekad nepadosimies! Krievu nepatikšanas nenāks!
  Un atkal ķīnieši tiks ievainoti. Un viņš to paņems bez ceremonijas un sasmalcinās.
  Seši karotāji un karotāji smagi sita. Un sagriež ienaidnieku un met basām kājām.
  Oļegs Ribačenko, nogriežot ķīniešus, dziedāja:
  - Zvaigžņu cīnītājs, tavs rags pūš velti -
  Tava zeme ir tālu apšaubāmā krāšņumā...
  Kaujas liesma trīc starp rindām -
  Vienpusējā spēlē bez noteikumiem!
  Un vēl viens bumerangs lido ar zēna basām kājām, kas pārgrieza rīkles duci ķīniešu.
  Zēns, kā redzam, ir cīnītājs.
  Un arī Margarita ir kaujā. Un tā viņas basās kājas strādā. Viņa, bez šaubām, iznīcina ienaidniekus ārkārtīgi forši.
  Un viņas zobeni ir kā bendes.
  Karotājs čīkst:
  - Lai top slava!
  Nataša arī šauj ar basām kājām un met nāvējošo. Un tajā pašā laikā viņš aktīvi griež ar zobeniem.
  Vienlaicīgi pīkst:
  - Mana svīta ir valstij piederoša ekipāža!
  Nākamā cīņā ir Zoja. Arī augstākā līmeņa iznīcības velns. Kā turēt tauriņu ar zobeniem. Un tad viņš ņems un metīs uzkrītošus elementus ar basām kājām.
  Pēc tam tas pāriet:
  - Armija priecājas - virzās uz priekšu!
  Un vesela rinda slīpu ķīniešu kritienu.
  Meitene pie sevis dzied:
  - Zojai patīk nogalināt! Ak, tā Zoja!
  Un šeit ir Aurora ātrā ofensīvā. Vai drīzāk agresīva aizsardzība. Un ar basu kāju palīdzību izsit ienaidniekus.
  Un tajā pašā laikā čīkst. Un, kad viņas zobeni pāries kā kultivatora asmeņi, tad trīs desmiti ķīniešu tiks saplēsti gabalos!
  Un Aurora čīkst:
  - Harmoniski akordi, Krievijas karogs ir ļoti lepns!
  Un tagad viņas kailais papēdis iederēsies ķīniešu ģenerālim zodā. Viņš paņems un kritīs.
  Zoja ir agresīva cīņā. Viņš sagriež savus ienaidniekus un čīkst:
  - Mēs šaubīsimies un nogalināsim visus!
  Un no basām kājām tādi dunči lido.
  Arī Svetlana nevienu nepieviļ. Un iznīcina ienaidniekus, it kā izkapts pļauj zāli. Ķīniešiem neizdodas.
  Meitene kliedz:
  - Trakā Adata! Ej ārā no pagalma!
  Oļegs Ribačenko ar zobeniem nocērt dzelteno karotāju baru. Un tad ar basām kājām viņš metīs zvaigznīti un kliegs:
  - Mana armija ir spēcīgākā!
  Terminatora zēns, kā redzat, atrodas ienaidnieku iznīcināšanas pašā virsotnē. Un viņš to dara ar lielu aizrautību.
  Un no viņa plikajiem kāju pirkstiem aizlido vēl viena nāves dāvana. Un kā tas piepilda ķīniešus, kas kāpj pa sienu.
  Dzeltenie karotāji ir fanātiķi. Viņi jau ir sakrāvuši veselus līķu uzkalnus. Un viņi turpina kāpt, kāpt un kāpt!
  Bet zēns un meitene ir tikai nāvējoša spēka iemiesojums. Un, kad viņi griež, asins šļakatas lido uz visām pusēm un ļoti tālu.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  -Varonība ir slavēts varoņdarbs,
  Mēs esam planētu iekarotāji!
  Margarita, šī nemierīgā meitene dziedāja:
  Mēs neapstāsimies ne mirkli.
  Ir dzirdams kāda apslāpēts kliedziens!
  Un arī no meitenes basām kājām lido iznīcinošas un slepkavnieciskas adatas. Pārsteidzot ķīniešus kā kviešu kūlīši. Jā, meitene Margarita ir īsta terminatore.
  Nataša, nogriežot ķīniešus, dziedāja:
  - Un meitene domāja, drupinot dzelteno,
  ka dzīve ir laba, un ka dzīve ir laba!
  Tad atkal no viņas basajām kājām lido adatas.
  Zoja ar zobeniem pagāja garām vējdzirnavām un čīkstēja:
  - Es nogalināšu visus ienaidniekus, un ticiet man, es nejokoju!
  Un karavīra kājas palaida vairākas zvaigznes.
  Un skaistule dziedāja:
  - Militāra darbība - trāpīju pa niķeli!
  Aurora, griežot bez liekām emocijām, izdeva:
  - Mūs sagaida lieli panākumi! Tici man, labāk nepaliek!
  Un arī kā basām kājām, kas nokauj palaidīs.
  Tad tas čīkstēs:
  - Es esmu asiņaina kobra!
  Svetlana nežēlojas ķīniešiem. Un tas iznīcina kā skudras. Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Atkritumiem nebūs ceļa,
  Ātri ņem kājas prom!
  Un tagad no viņas kailajiem kāju pirkstiem atkal lido slepkavnieciskas dāvanas. Šī ir foršākā dāma!
  Un arī rūc:
  - Svētā karā būs mūsu uzvara!
  Oļegs Rybačenko kļūst arvien aktīvāks. Un viņš griež ar abām rokām, un pat paņēma pīpi mutē un uzspļauj ķīniešiem ar adatām. Iznīcina pretiniekus un čīkst pie sevis:
  - Šī ir mūsu uzvara...
  Pilns apgrieziens un aiziet!
  Un atkal terminatora puika plēš kā traks. Un tajā pašā laikā mest to, kas nogalina bez žēluma.
  Cīņā ir arī Margarita. Izmisusi meitene. Un, ja viņš palaiž bumerangu ar basu kāju, tad tas ir ne mazāk kā ducis nocirstu ķīniešu.
  Tad meitene dziedās:
  - Ak, man ir liels helikopters,
  Nu, mana sirds dzied no laimes!
  Un no meitenes kailā papēža lido nāvējoša zvaigzne. Jā, tas ir augstākās akrobātikas skaistums. Un nāve sēj pa labi un pa kreisi.
  Nataša arī visādi iznīcina ķīniešus.
  Un, kamēr viņš dzied:
  - Čīkst, čīkst, čīkst...
  Olivers atrada Tvistu!
  Un no viņas basās kājas lido nāvējoša dāvana.
  Tātad Zoja pievilka sevi ... Viņa paņēma to un spļāva uz ienaidnieku no caurules. Tad viņa sasmalcināja dzirnavas ar zobeniem. Tad viņas basās kājas paņēma un palaida ellišķīgu nāves dāvanu.
  Un ķīnieši krita. It kā viņus būtu nolaizījis liesmas metējs.
  Un šeit kaujā un Aurorā. Arī ātra meitene. Un sarkanā nāve, un elles degošs stars. Un viņš to paņems, viņš to nogriezīs.
  Nē, nekas to neapturēs.
  Pat Maus tanks.
  Šeit ir Aurora un nagi ķīnieši. Kas ir ārkārtīgi forši un ar trakiem simboliem un zobenu.
  Un sarkanās harpijas zobeni neapstāsies, ne mirkli.
  Tajā pašā laikā Aurora čīkst:
  - Mana dzimtene ir komunisma dzimtene!
  Un arī no viņas basām kājām, kā lidojums kaut kam ārkārtīgi letālam.
  Un atkal meitene ir gaisā.
  Un tad Aurora vienā no alternatīvajiem stāstiem atcerējās, kā viņa īsti cīnījās ar peli. Pēc tam sabiedrotie noslēdza pamieru ar Trešo Reihu, un, izmantojot bombardēšanas trūkumu, vācieši sāka Mouse ražošanu.
  Jā, šīs tvertnes patiešām pērles kā dzīvnieki. Un viņu progress bija briesmīgs.
  Bet ne terminatora meitenēm. Viņi aukstasinīgi un ātri cīnījās pret nacistiem vienlaikus.
  Un viņi parādīja Kuzmas māti! Un karotāji drosmīgi cīnījās.
  Un tagad rudmatainā Aurora griež ar zobeniem. Un nopļauj ienaidniekus, kā kultivators.
  Tad tas čīkstēs:
  - Es to nogalinu!
  Arī Svetlana nekautrējas kaujā. Ķīnieši tiek iznīcināti. Un tajā pašā laikā ar basām kājām, kas sēj nāvi, met.
  Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Kosmosa bravūra -
  Būs liela serenāde!
  Un piemiedz ienaidniekiem!
  Tad viņš izspļaus no caurules!
  Un tad Oļegs Ribačenko izklīdīs. Un metīsim ķīniešiem ne tikai adatas, bet arī ar kājām metīsim bumerangus.
  Tāds ir pieķertais ātrais terminators zēns.
  Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Ienaidnieki mūs neapturēs,
  Ja vājie palīdz!
  Un neskrien, neskrien...
  Ja ne uz priekšu!
  Un Oļegs nosvilps.
  Un Margarita to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem meta postošo un nāvīgi slepkavīgo. Un tajā pašā laikā viņa dziedāja:
  - Tas būs kobras vēstījums!
  Un meitene mirkšķina un čīkst!
  Nataša arī nav garām kaujā. Viņa to paņēma un ar kailajiem pirkstiem uzmeta asu svastiku. Viņa iesita cauri daudziem ķīniešiem un čīkstēja:
  - Manai Dzimtenei!
  Un tad ir Zoja kaujā. Un viņš arī met lādiņus ienaidniekiem ar basām kājām.
  Un čīkst ar zobu smīnu:
  - Es esmu tāds karotājs, tiešām terminators!
  Pēc tam meitene sit ar zobeniem. Un kliedz viņam pa plaušām.
  - Banzai!
  Meitene, kā redzat, nepārtrauks cīnīties. Un viņš griezīs bez lieka antimona.
  Arī Aurora sāks iznīcināšanu. Ķīnieši paši sevi grauž, bez jebkāda sarkasma. Un dzeltenie karotāji krīt, it kā būtu pārplīsuši uz pusēm.
  Un rudmatainā meitene kliedz:
  - Komunisma liesma pār pasauli!
  Un atkal viņš ņems un nocirtīs ar diviem zobeniem. Un tad izspļauj no caurules. Un iestādiet to ienaidniekam.
  Jā, Aurora ir pati skaistums un pilnība.
  Lai gan Svetlana nav sliktāka. Un viņa arī noorganizēja ķīniešu piekaušanu un nogalināšanu natūrā.
  Un viņas basās kājas met dzeltenajiem karotājiem iznīcināšanas dāvanas. Jā, viņi to visu dara uz augsta viļņa.
  Svetlana kliedz:
  - Cīņa būs asiņaina, svēta un pareiza!
  Un no viņas basās pēdas atkal kaut kas nāvējošs nolūza. Un kā viņš ņems un sitīs ķīnieti!
  Šeit meitenes patiešām izjuka. Un viņi nedod ne pilienu. Šeit ir sievietes - visas sievietes sievietes!
  Oļegs Ribačenko brašajā uzbrukumā. Viņi jau ir nogalinājuši daudzus tūkstošus ķīniešu. Šīs dzeltenās impērijas karotāju uzbrukums ir novājināts.
  Oļegs čīkstēja:
  - Uzvaras augstākais mērs!
  Margarita to paņēma un ar kailajiem pirkstiem meta nāvējošo, un to, kas bija asāks par skuvekli.
  Tad meitene dziedāja:
  - Mēs izaicinām vētras,
  Kāpēc un kāpēc?
  Dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem -
  Nevienam neiespējami!
  Margarita izspļāva ķīnietei veselu pīpju rindu un turpināja:
  - Lai veicas - neveiksmes,
  Un lec augšā un lejā!
  Tikai šādā veidā, nevis citādi -
  Tikai šādā veidā, nevis citādi...
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Un tikai uz augšu - ne milimetru uz leju!
  Meitene izrādīja diezgan kaujiniecisku noskaņojumu.
  Nataša ir arī pašā kaujas epicentrā. Kā vulkāna izvirdums. Un met adatas ar plikiem pirkstiem. Triec pretiniekus. Un atstāj no tiem līķus.
  Tad meitene ar zobu smīnu dziedāja:
  - Mēs esam tādi terminatori, kā sapņu roboti, un liels skaistums!
  Un šeit ir meitene, kas sita ar zobeniem. Un nocirsti daudz cilvēku.
  Zoja ir arī cīņas biezumā. Viņš cīnās par sevi un izliek zobus un rūc:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un no viņas basās pēdas disks izslaucīja ķīniešus. Kas pārgrieza daudz rīkles. Un debesu impērijas armijas aizrījās.
  Un meitenes spiež arvien vairāk.
  Lūk, kā Aurora laidīs klajā kaut ko, kas griež metālu. Viņš nocirtīs masu galvu, kas izveidojušās par pilskalniem. Un tas lēks, uzlidos un paņems, rēks:
  - Mans vārds ir mana dūre!
  Un atkal viņš pamāja ar diviem zobeniem, un ķīnieši atbrīvoja iekšas. Bet tajā pašā laikā nekautrējieties.
  Un viņas basās kājas palaiž nāvējošus bumerangus. Kuras galvas tiek pļautas rindās.
  Tad rudmatainais karotājs iekliedzas:
  - Mēs netiksim kabelī!
  Lai uz Zemes ir laime!
  Un viņš vēl paņems no pīpes ar savu koši muti un nospļaus. Un debesu impērijas karotāji sabruks, kā kuliji ar miltiem.
  Tātad Svetlana kaujā parādīja ..
  Viņa apgāza verdoša ūdens pretiniekus. Un tie applaucētie ņems un ļoti mežonīgi bļaus.
  Svetlana čīkst:
  - Mana nogalināšana!
  Un ar basu kāju viņš uzmetīs pāris bumerangus. Griezīs daudz ķīniešu.
  Un izspiež daudz līķu.
  Tā strādā sitēji.
  Un viņi bez papildu runas nocirta sev Ķīnas impēriju. Nē, viņiem pat ir īpašs takts.
  Jau tagad nogalināto ķīniešu skaits mērāms desmitos tūkstošu. Un meitenes vienkārši izklaidējas un lēkā kā bumbas.
  Oļegs Ribačenko arī parāda stilīgāko aerobātiku, kādu vien varat iedomāties.
  Un puika griež ar diviem zobeniem tā, ka rokas un kājas un galvas lido uz visām pusēm.
  Oļegs kliedz:
  - Tā būs, es ticu, ka mūsu izšķirošā uzvara!
  Margarita ar basu kāju, metot postošo, apstiprināja:
  - Jā tas būs!
  Un viss sešnieks sāka kapāt vēl aktīvāk.
  . NODAĻA #2
  Pēc tam, kad gandrīz visa divsimt tūkstošu lielā Ķīnas armija tika iznīcināta, seši karotāji devās tālāk Debesu impērijas dzīlēs. Lai neļautu ķīniešiem atkal atgriezties Krievijas pilsētās Sibīrijā.
  Šeit karavīri uzbruka dzeltenajiem karotājiem tuvākajā lielajā pilsētā.
  Oļegs Ribačenko, nocirtot dzeltenos cīnītājus un vicinot abus zobenus, kliedza:
  - In un krievu cari!
  Un no basām kājām lidoja asas adatas. Viņi trāpīja ķīniešu kaujiniekiem.
  Margarita, ar zobeniem kapādama dzeltenos karotājus, paņēma to un dziedāja:
  - Tagad mēs veidojam vēsturi!
  Un adatas lidoja no viņas basajām kājām dzeltenajos karotājos.
  Nākamā ir Nataša kaujā. Viņš arī met nāves dāvanas un čīkst:
  - Nākotne ir mūsu! Slava lielajai Krievijai!
  Un viņas kailā, noslīpētā kāja to izmetīs ar šausmīgu spēku. Un sagrieza ķīniešus asiņainā bardakā.
  Zoja arī izmisīgi nogriež. Un pārpūta uz pusēm ķīniešu ģenerāli. Un sagrieza viņam kaulus.
  Pēc tam viņa kliedza:
  - Par manu lielo uzvaru!
  Un ar basām kājām atkal palaidīs slepkavniecisku dāvanu. Un izsist daudz ķīniešu cīnītājus.
  Bet, kad Aurora ir kaujā, tas parasti ir briesmīgi. Viņa pārgriež ķīniešu karavīrus uz pusēm un ar basām kājām palaiž slepkavnieciskas dāvanas. Un tā sagrauj dzelteno armiju.
  Nē, Auroru patiešām sauc par sarkano raganu. Un viņa ir neuzvarama.
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido nāvējošas adatas. Viņi trāpa ķīniešiem un tie sabrūk kā smilšu maisi.
  Aurora rūc plaušās:
  Krievi mani pazīst
  Un viņi to sauc par lielisku!
  Un atkal skaistums ir kā nāvējošas adatas mešana. Un ienaidnieks ir piesprausts kā vabole.
  Aurora gurkstēja:
  - Var sapņot, slikti sapņot!
  Un atkal meitene sitās kā bumerangs.
  Jā, šī rudmate - ne mārciņa sāls apēda militārās lietās. Ja kulj, tad kulj.
  Un atkal ātrā un ugunīgā meitene ir uzbrukumā.
  Un šeit Svetlana vēlas cīnīties. Un tā viņš visus sagriež un iznīcina. Un viņas zobeni ir kā dzirkstošs zibens.
  Un adatas lido no basām kājām.
  Meitene kliedza:
  - Mans lielais spēks -
  Spēlē ar mani, lai draudzējas ar krokodilu!
  Puika Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, ir uzbrukumā. Viņš ir ātrs mangusts. Sasmalcina un met ienaidniekam zvaigznes.
  Un jaunais karotājs raud:
  - Dosimies uzbrukumā
  Uzvarēsim visus ķīniešus!
  Un šeit ir zēns uzbrukumā.
  Un meitene Margarita lielā sajūsmā sagrauj dzelteno karaspēku. Un viņas kailie pirksti met nāves dāvanas.
  Un meitene rēc:
  - ES uzvarēšu!
  Un atkal no viņas basās pēdas metās vesels skuju lietus.
  Un adatas ir nāvējošas un saindētas.
  Margareta uzbrukumā. Ķīnieši ir ļoti cieši pret viņu. Un meitene ir šausmu iemiesojums.
  Lai gan skaists karotājs.
  Un tagad no viņas basās kājas atkal nolido nāves gabals. Kas pārsteidz ienaidniekus.
  Nataša mežonīgā lidojumā. Sagriež ķīniešus gabalos. Un viņas zobeni nepazīst žēlastību.
  Karotājs rēc:
  - Tā būs mūsu lielā uzvara!
  Un no skaistules basajām kājām atkal lido ļoti nāvējošas un bīstamas adatas.
  Viņi lielā skaitā skāra ķīniešus. Kādas meitenes ir patiešām foršas.
  Un ofensīvā viņi nevienam nedod nolaišanos.
  Bet Zoja nezina, nekad nav neviena vārda. Viņa izlaužas pie pretiniekiem. Un viņas zobeni ir kā bendes.
  Zoja skaļi kliedz:
  - Es nepazīstu žēlastību - tikai nāvi!
  Un basās kājas metīs tādas, ka ķīnieši nevar pretoties!
  Un otrādi, karotājs ar katru minūti paātrinās. Šeit ir ledus laukums uzbrukumā.
  Aurora arī ir tik gudra meitene. Neatkāpjas un nepadodas. Un viņai viss izdodas.
  Šeit viņa ar plikiem kāju pirkstiem iemeta tērauda vēdekli. Viņa nocirta ķīniešu karavīrus un šņāca:
  - Sarkanajā impērijā būs uguns, kas sasildīs visu planētu!
  Un atkal kaut kas, kas īpaši nogalina mušas no viņas basās kājas.
  Un karotājs atkal atrodas augstā pozīcijā.
  Un šeit ir Svetlana kaujā. Neatkāpjas no plāna. Un viņš sagriež sevi ar mežonīgu spiedienu. Un no viņas basajām kājām lido ass disks. Kas lieliski sagriež pretiniekus.
  Svetlana mežonīgā niknumā čīkst:
  - Es jūs visus saplosīšu!
  Un meitene ir uzbrukumā. Un viņas basās kājas ir tik kustīgas.
  Tālāk kaujā Oļegs Rybačenko ir saplēsts. Šeit ir izmisušais zēns-terminators. Tas ietver kolosālus spēkus un mežonīga zēna spiedienu.
  Un šeit ir bērns, kurš met bumerangu ar basu kāju. Jā, un pretinieki zaudēja divus desmitus galvu uzreiz.
  Tas patiešām ir nāvējošs spēks.
  Oļegs dziedāja:
  - Mans rokraksts ir vienkāršs -
  Man nepatīk vilkt kaķim asti!
  Un puikam no plika papēža nolidoja asmens, un kā ķīniešus nositīs. Viņi burtiski zaudēja savu garu un drosmi.
  Oļegs ar mežonīgu neprātu atzīmēja:
  - Nekad nesaki vārdu nē!
  Puika uzbrūk... Tad viņš atcerējās Vladimiru Kļičko. Jā, šis bokseris varētu atgriezties ringā. Un kāpēc gan nepamēģināt? Ja vēl ir veselība, tad pats Dievs lika cīnīties!
  Terminatora zēns uzbrukumā. Sasmalcina ķīniešus un dzied:
  Jauns draugs vienmēr ir jauns
  Nesteidzies atpūsties...
  Esiet jautrs, drosmīgs, skaļš -
  Jums ir jācīnās - tāpēc cīnies!
  Cilvēks ar stingrību -
  Lai pārspētu jūs visus pēc kārtas!
  Es esmu mūžīgs zēns ar dvēseli,
  Kas rada rezultātu!
  Mūžīgais zēns es dvēsele
  Un neatkāpieties!
  Jauns karotājs un mūžīgs bērns niknā uzbrukumā ķīniešiem. Viņš parādīs sevi no labākās puses.
  Margarita arī sasmalcina dzeltenos karotājus un dzied:
  - Mēs nekad nepadosimies!
  Un viņa nogrieza daudz ķīniešu, smejoties piebilda:
  - Nē, netici man nekad!
  Un meitene atkal iemeta asas, indīgas adatas.
  Viņa atrodas ātrā un unikālā kustībā.
  Nataša kaujā ir ātra un briesmīga kā Valkīrija. Drosmīgi cīnās. Un notriekt ķīniešus.
  Viņa bieži cīnījās debesīs. Viņa bija izcila ace pilote. Viņai bija jācīnās kājniekos.
  Bet tagad Nataša ir ķērusies pie ķīniešu valodas. Un kulsim ar visu dusmu.
  Un no viņas basajām kājām lido bumerangi un adatas. Viņa sagrauj ienaidnieku.
  Meitene dzied:
  - Bet es ticu saullēktam,
  Izkliedēs cietuma cietuma tumsu!
  Zoja uzbrūk ķīniešiem. Un izlaužas cieši. Un viņas basās kājas bez apstāšanās izsit ienaidniekus.
  Karotājs kustībā. Viņa ir kā kobra, kas lec un lec pie sevis.
  Meitene ar zeltainiem matiem kliedz:
  - Nākotne ir mūsu
  Mēs esam kā Jedi Knights!
  Un tagad viņa paņems to no pagrieziena un iepļaukās.
  Nākamā uzbrukumā ir Aurora. Sarkanas krāsas graujoša un kaujas meitene. Viņa devās uzbrukumā, vēl vairāk palielinot tempu. Viņas zobeni ir kā vējdzirnavu asmeņi.
  Ugunīgais skaistums izdots:
  - Tāda laime būs visai pasaulei!
  Un atkal meitene dodas mežonīgā tempā. Šī ir īstā kara dieviete.
  Svetlana arī dzied, lecot augšā:
  - Simts pēc simts, pulks pēc pulka,
  Krievu bruņinieki cirta ar zobenu!
  Un tagad viņas kailie kāju pirksti metīs to, ko nevar atvairīt vairogs.
  Šeit ir meitene. Īsts megeris.
  Nataša čivināt ar zobu smīnu:
  - Nemāciet mani!
  Un viņš met nāvi ar basu kāju.
  Aurora piekrīt:
  - Mums vispār nav ko mācīt!
  Karotāji paātrina savas kustības. Pagaidām gandrīz visa pilsēta ir nosēta ar līķiem. Jā, ķīnieši nonāca iznīcināšanā. Ir tikai seši cilvēki, bet viņi strādā veselai armijai.
  Oļegs Ribačenko atcerējās stāstu par vienu puišu no elfu ģints. Viņš nokļuva Trešajā Reihā un spēja pārliecināt viņu nosūtīt uz Luftwaffe.
  Jā, elfs, lai arī augumā mazs, ir ļoti ātrs, spēcīgs ar izcilu reakciju. Kopumā elfi ir pārāki par cilvēkiem fiziskajā stāvoklī un domāšanas ātrumā. Un lidmašīnā elfs un pat karaliskās asinis jūtas kā ērglis.
  Un šis karotājs fīrera dzimšanas dienā 1944. gada 20. aprīlī spēja notriekt 538 ienaidnieka lidmašīnas, un viņš pats nekad netika notriekts.
  Par pirmajām divsimt lidmašīnām elfs saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Vairāk nekā trīs simti jau Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem. Vairāk nekā četrsimt Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapu zobeniem un dimantiem. Un piecsimt piemiņas lidmašīnām - Dzelzs krusta Lielais krusts. Tādējādi elfs savāca rekordlielu balvu skaitu, un šajā sakarā viņš pat pārspēja Hermani Gēringu un saņēma pulkveža pakāpi.
  Lai gan viņš cīnījās lidmašīnā kā ierindnieks.
  Tātad, lai gan Luftwaffe parādījās tik izcils dūzis, viņš pārāk daudz neietekmēja kara gaitu. Patiešām, ja ņemam pirmos sešus Luftwaffe dūžus reālajā vēsturē, viņi kopumā notriekuši vairāk nekā pusotru tūkstoti lidmašīnu. Nu, cik tas palīdzēja Vērmahtam?
  Lai gan notriekto lidmašīnu skaitu, iespējams, pārspīlēja Gebelsa propaganda.
  Daudzi no šiem skaitļiem stipri apšaubīja.
  Bet elfs godīgi notrieca tik daudz automašīnu, bet viņš pats nezaudēja nevienu cīnītāju.
  Bet tad Oļegs Ribačenko viņu satika un jautāja:
  - Kāpēc jūs palikāt pie Trešā reiha, kas tiek uzskatīts par ļaunuma spēku?
  Elfs loģiski atzīmēja:
  - Tāpēc, ka pasaulē vispār nav labā spēka! Vai jūs domājat, ka Staļins un sabiedrotie ir svētie?
  Oļegs smaidot atzīmēja:
  - Bet PSRS jūs, tik daudz lidmašīnas notriecot, uzskatītu par Dievu ar lielo burtu! Un tāpēc jums vajadzētu nospļauties un nolādēt!
  Elfs godīgi atzīmēja:
  - Četrdesmit otrā gada oktobrī, kad viņš sāka cīnīties par Reihu, kara iznākums vēl nebija acīmredzams. Kā jūs domājat, man nav izredžu tikt starp uzvarētājiem?
  Oļegs Rybačenko godīgi atbildēja:
  - Ja tu pārkāpsi uz PSRS, es domāju, ka tev tiks piedots un pieņemts. Varoņi un lieliski karotāji tiek novērtēti visur!
  Elfs starojoši pasmaidīja un atbildēja:
  - Paldies par piedāvājumu! Bet, kad otrais pasaules karš būs beidzies, es atgriezīšos uz savas planētas ar balvām... Un, protams, man nebūs svarīgi, ka Vācija zaudēja. Galvenais, ka parādīju sevi kā varoni un iegāju aviācijas vēsturē kā visu laiku labākais dūzis!
  Oļegs Ribačenko sašutis atzīmēja:
  Cik daudz labu puišu nomira tevis dēļ!
  Elfs čīkstēja, loģiski atgādināja:
  - Ir arī Rūdels... Viņš arī ir supermens!
  Oļegs pamāja.
  - Rudel... Jā, tas ir kā komiksu varonis!
  Elfs nomurmināja:
  - Es biju un esmu un būšu karotājs! Tāpēc es mēģināšu palielināt savu kontu līdz tūkstotim!
  Oļegs Rybačenko šaubījās:
  - Vai tu to vari? 1945. gada 9. maijā Trešais Reihs kapitulē!
  Elfs iepriecinoši jautāja:
  - Vai varat precīzāk pateikt, kad un kur un kurā laikā, ar kādiem spēkiem sarkanie un sabiedrotie uzbruks?
  Oļegs pārsteigts jautāja:
  - Kāpēc tev to vajag?
  Elfs godīgi atbildēja:
  - Es gribu triviāli izvilkt karu, lai jautrība ilgst ilgāk!
  Tad Oļegs izņēma ieroci un atbildēja:
  - Es varētu tevi nošaut, bet es to nedarīšu!
  Elfs bija pārsteigts
  - Un kāpēc?
  Oļegs Ribačenko apņēmīgi paziņoja:
  - Lai sirdsapziņa tevi soda!
  Un viņi izšķīrās...
  Oļegs Ribačenko domāja, ka viņš nav veltīgi nogalinājis šo elfu. Cik lidmašīnas viņš vēl notrieks. Tas būs vienkārši briesmīgi.
  Un zēns atkal palaida nāves bumerangu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Margarita kaujā aktīvi iznīcina ķīniešus. Viņas basās kājas ir tik trāpīgi sistas ar slepkavas dāvanām, ka jūs vienkārši esat pārsteigts.
  Supermena meitene.
  Un viņas darbība kaujā, kā zebiekstes dzīvnieks.
  Nē, tādu meiteni neviens nekad nenobiedēs, pat ja ķīniešu ir divi miljardi.
  Bet ko Margaretai lai dara?
  Viņa aizstāv savu valsti.
  Oļegs Ribačenko, nogriežot ķīniešus, dziedāja:
  - Nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums ir gaismas lāpa Rus!
  Zēns uzlēks un paātrinās, nokaudams visus ar kājām.
  Nataša arī cīnās un dzied:
  Liktenīgs gads, jūs nevarat man noticēt
  Tūkstoš deviņi simti deviņdesmit deviņi...
  Pārtrauciet iet aprindās
  Velns griezīsies ar zelta ragiem!
  Un meitene atkal uzmetīs slepkavas dāvanu ar basām kājām.
  Zoja arī ir kaujā, tika ievainota un cīnās. Aktīva meitene. Un, ja viņš griež ar zobeniem, viss lido tik tālu.
  Un viņas basās kājas tik aktīvi mētā dāvanas. Un tik daudzi izsit ienaidniekus.
  Jā, ķīniešiem acīmredzami ir tumšas dienas.
  Aurora sit bez žēlastības. Un viņas basās kājas ir kaut kas vairāk nekā nāvējošs. Šī parasti ir iznīcināšanas dieviete.
  Un tajā ir tūkstoš velnu.
  Svetlana ar lielu kaislību sit ķīnieti un čīkst:
  - Nākotne ir
  Lai mums nav jābūt kaķim!
  Un viņas kailās kājas atkal kaut ko izmetīs, un ienaidnieki tiks saplosīti gabalos.
  Cīņas meitene - aerobātika viņā!
  Attīrījuši pilsētu no ķīniešiem, sešinieki atpūtās. Nekavējoties piepildiet kuili un apcepiet to veselu.
  Viņi to sagrieza gabalos un sāka ēst.
  Nataša atzīmēja:
  - Šeit pie Valtera Skota bruņinieki vienlaikus ēda daudz!
  Oļegs Ribačenko iesmējās un atgādināja:
  - Dari arī Dumas! Tā Portoss apēda veselu aunu!
  Nataša iesmējās.
  - Aita? Kāpēc ne kuilis?
  Oļegs atbildot dziedāja:
  Visa tava sasodītā ģimene
  Mans onkulis, kurš dabūja kuili ...
  Kad viņš bija dzīvs - viņš mani brīdināja -
  No kanibāliem sievu paņemt nav iespējams!
  Mārgareta apstiprināja:
  - Tā ir mežonīga dziesma! Un es gribu kaut ko dvēseliskāku!
  Oļegs atzīmēja:
  - Garīgs? Tas ir labi!
  Un zēns kaut ko dziedāja ...
  Bet Aurora viņu pārtrauca un piezīmēja:
  - Vajag nevis dziedāt, bet tēlot.
  Un meitene no jostas izņēma iPhone. Oļegs pasmaidīja, Nataša pasniedza viņam savu un piedāvāja:
  - Spēlējiet tankus ar rudmati!
  Aurora piekrita:
  - ES mīlu šo spēli!
  Un meitene-varonis sāka iegūt parametrus.
  Oļegs Rybachenko ieņēma tanku floti.
  Aurora brīdināja:
  - Viena tvertne pret vienu! Izmēģiniet dueli!
  Zēns piekrita.
  - Tas ir pareizi!
  Oļegs izvēlējās stilīgāko četrdesmito gadu padomju tanku - IS-7. Brīnišķīgs auto, kas nekad nav kļuvis par sērijveida. Viņai ir viss un bruņas, un ieroči, un ātrums. Īsts halo!
  Aurora E-75. Mašīna ir sliktāka. Un smagāks, un mazāks ātrums, jaudas rezerve, nedaudz vājāks un lielgabals. IS-7 ir 130 milimetri, salīdzinot ar 128 E-75. Vācu bruņas, iespējams, ir biezākas, taču to kompensē lielais IS-7 slīpums. Un Friča malas ir augstākas ... Viss ir tā, bet ...
  Aurora pārvērš E-75 uz M līmeni ... Un automašīna uzlabojas. Un dzinējs ir jaudīgāks, un siluets ir daudz zemāks, un pistoles stobrs ir kļuvis garāks. Un tagad bruņas ir sabiezētas. Vācu tanks joprojām sver deviņdesmit piecas tonnas, bet padomju tankam tas ir sešdesmit astoņi. Un pēc jaunināšanas tam ir līdzīgs izkārtojums un tagad tas būs jaudīgāks.
  Un IS-7 tik un tā palika bez izstrādes. Tātad reālajā vēsturē neviens to neparedzēja.
  Nu, Oļeg, izmantosim sevi.
  Zēns tomēr nav apmaldījies. Tā kā ienaidnieks ir modernizējies, tad mazulis kaut ko darīs un izmantos spalvu čaulas. Un tad būs ļoti laba cīņa.
  IS-7 tuvojas. Bet tomēr vācieša braukšanas rādītāji joprojām ir labāki.
  Aurora izšauj savu garāko stobru lielgabalu. Bet joprojām nevar iekļūt.
  Un terminatora puika tuvojas un vijas pa sliedēm. Šķiet, ka mazais puisis ir diezgan pārliecināts.
  Aurora pēc kārtējā šāviena izcēla morāli:
  - Pele var nogalināt ziloni!
  Un cīņa turpinājās, Oļegs iedzina 130 mm lielgabala lādiņu korpusa savienojumā un uzvarēja. Neskatoties uz visām priekšrocībām.
  Bet vispār četrdesmito gadu tankos ir dažādas mašīnas. Ļoti drausmīgs projekts - "Karaliskā lauva". Svars ir simts tonnas, lielgabals ir 210 mm kalibrs, frontālās bruņas ir 300 mm slīpas, sāni ir 200 mm, un dzinējs ir 1800 zirgspēku.
  Šī ir automašīna - pat IS-7 var tikai iekļūt sānos un aizvērt. Un tas tiešām ir lieliski!
  Aurora ar zobu smīnu dziedāja:
  - Tas ir ērgļa mazulis, kas lido virs saules!
  Un klusē...
  Paēduši sešinieki devās tālāk uz Ķīnas pilsētām. Pagaidām nepieciešams panākt miera noslēgšanu un atturēt mandžus no uzbrukuma.
  Meitenes un zēns uzbruka ķīniešiem un atkal daudzus nogalināja ar zobeniem un kailiem kāju pirkstiem.
  Tad karotāji šāva no sagūstītajiem lielgabaliem. Un tika nogalināti daudzi ķīnieši.
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Varbūt labāk spēlēt aizsardzībā? Un tad tas izrādās kaut kā neglīts?
  Aurora atbildēja:
  - Ir preventīvā kara koncepcija!
  Oļegs atgādināja:
  - Arī Viktors Suvorovs mēģināja pierādīt, ka fašistiskās Vācijas karš pret PSRS bija preventīvs!
  Aurora smējās un ņurdēja:
  - Vai tas tā nav?
  Oļegs pamāja ar galvu.
  - Apšaubāmi!
  Mārgareta atcerējās:
  - Es lasīju šo grāmatu. Viņa no pirmā acu uzmetiena izskatās pārliecinoša. Bet ja iedziļināsies...
  Aurora piekrītoši pamāja ar galvu.
  - PSRS gatavoja ofensīvu karu, un tas ir fakts!
  Margareta atzīmēja:
  - PSRS arī pēc kara gatavoja ofensīvu karu. Bet ofensīva nekad nesākās!
  Oļegs loģiski atzīmēja:
  - Ja Staļins plānoja ofensīvu, tad vēlāk, vispirms pabeidzot savu divīziju komplektēšanu ar tankiem un citu aprīkojumu. Un jaunākā aviācija tikko sākusi ierasties vienībās, pat piloti to nav apguvuši!
  Aurora arī loģiski iebilda:
  - Ja padomju armija pārbruņojās, tad arī vācu armija nestāvēja uz vietas. Kamēr PSRS izlaida jaunākās lidmašīnas, Fritz palielināja jaunāko tehnoloģiju ražošanu.
  Kavēšanās Staļina pārsvars nepalielinātos. Drīzāk tieši otrādi, nacisti ar Eiropas potenciālu varētu kvalitatīvāk panākt Krieviju tehnikas apjomā!
  Oļegs Rybačenko šaubījās:
  - Kas tev liek domāt, ka viņu kvalitāte bija labāka?
  Aurora godīgi atbildēja:
  - Bet viņi uzvarēja četrdesmit pirmajā gadā! Ja viņus sita nepilnīgākus pēc skaita, tad varbūt viņi bija pārāki arī pēc kvalitātes!
  Zēns ģēnijs šaubījās:
  - Es tā nedomāju!
  Mārgareta atzīmēja:
  - Četrdesmit pirmais gads ir noslēpums. Kāpēc formāli spēcīgākā Sarkanā armija zaudēja kauju pēc kaujas. Un tad, būdama formāli un faktiski vājāka, viņa sāka uzvarēt?
  Oļegs Rybačenko atbildēja:
  - Tas ir liels Otrā pasaules kara noslēpums!
  Nataša ieteica:
  - Notika augstāku spēku iejaukšanās!
  Oļegs pamāja.
  - Tur tiešām kaut kas bija!
  Augustīns norūca:
  - Mūsu elki ir asinīs, mūsu dievi ir kara dievi!
  Zoja piekrita.
  - Pārklāts ar asinīm un kara dieviem!
  Pēc tam, kad Oļegs un Aurora sāka spēlēt Otrā pasaules kara stratēģiju. Aurora Hitleram, Oļegs Staļinam.
  Bija jau reālu sitienu apmaiņa. Aurora izmantoja negodīgo kodu un E sērijas tanku masu, ielauzās Maskavā. Togo un Oļegs izmantoja blēža kodu un IS-7, lai izdrāztu vāciešus. Un izkapts saplūda uz akmens. Un daudz zārku. Ļaujiet un virtuāli.
  Oļegs Ribačenko spēlē ar prieku, un viņa karaspēks izlaužas cauri vācu aizsardzībai. Veidot katlus. Aurora atkal palaiž negodīgo kodu. Notiek ļoti mežonīga gājienu apmaiņa.
  Zēns ģēnijs dziedāja:
  - Kaut kur uz Kamas - mēs paši sevi nezinām,
  Kaut kur Kamas upē mātes!
  Nesasniedz ar rokām, nesasniedz ar kājām,
  Nu ja vajag, pakustini pokerus!
  Un padomju tanki sagrauj nacistus. Nav nekā labāka par IS-7. Un jūs varat droši cīnīties ar "Peles" un "E" -100. Padomju tanks no šādiem monstriem nebaidās.
  Viņi ir smagāki, bet tas nenozīmē, ka viņi ir stiprāki.
  Un Oļegs virzās uz priekšu, strauji pārvietojoties ar mašīnām. Un tas ir kā tūkstoš velnu.
  Prodigy boy dzied:
  - Sadausim Frici, čiki-čiki-čiki-ta!
  Un tagad padomju karaspēks paņēma vēl vienu barjeru. Viņi ir kā cīņu un cīņu ģēniji!
  Tomēr Aurora arī nav vienkārša. Un tas darbojas agresīvi. Met jaunus un jaunus un jaunus spēkus zem Sarkanās armijas riteņiem.
  Un rudmatainais karotājs dzied:
  - Ienaidnieki mani neapturēs! Es uzvarēšu Visuma plašumus!
  Un kaujā dodas jauni un jauni pulki.
  Oļegs Ribačenko priecīgi dziedāja:
  Frics dusmās dusmās,
  Pulka ienaidnieks virzījās uz priekšu ...
  Bet trakie ārieši -
  Krievi sagaidīs ar naidīgumu!
  Viņi ieraksies cūkas ādā,
  Ienaidnieks tiks iemests putekļos -
  Krievi nikni cīnās
  Spēcīga karavīra dūre!
  Un zēns veic vēl vienu apļveida manevru un ieved Auroras karaspēku ringā.
  Jā, bērns ir gudrs, trūkst vārdu.
  Aurora gurkstēja:
  - Nē, es nepadošos, bet es vienmēr zināju, kā cīnīties!
  Oļegs Rybachenko piekrita:
  - Nepadosimies! Mēs jūs vienkārši iznīcināsim!
  Un tagad padomju karaspēks atkal ir uzbrukumā. Un jau blēža kods Fricim nepalīdz.
  Tad Aurora viltīgi maina opciju. Un Lielbritānija un ASV iesaistās karā tās pusē. Šīs armādas karotāji metās cīņā. Un piespiedīsim ienaidnieku.
  Bet padomju tanki IS-7 ar vēl lielāku vieglumu iznīcina ASV Shermans un Pershings, kā arī angļu Čērčila tanku.
  Viņi paši nekādus bojājumus nenes.
  Aurora norūca:
  - Nu tu un mazais imp!
  . NODAĻA #3
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal sadūrās ar septiņpadsmitā gadsimta ķīniešiem.
  Debesu impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, griežot ķīniešus ar zobeniem, iesaucās:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas nolidoja ass disks!
  Margarita, sagraudama pretiniekus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās pēdas izmētātas indīgas adatas, trāpot ķīnietei.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām ķīniešiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un no viņas basajām kājām izmētātas jaunas adatas. Un kas acī, kas ķīniešu karavīriem rīklē.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Aurora grieza dzeltenus karavīrus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un dzeltenie cīnītāji krīt.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Ķīnieši krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Oļegs Ribačenko uzvar pret ķīniešiem. Terminatora zēns sagriež dzelteno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā griež visiem galvu un purnu.
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Ķīnieši mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Ķīniešu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš griež pats savu ķīniešu valodu un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas ķīniešiem pārgrieza rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Ar abām rokām griež dzeltenos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un met nāvējošas adatas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Aurora, nocērtot ķīniešus un iznīcinot dzeltenos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist pretī ienaidniekam, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Kapāšana sagriežot ķīniešus. Ar basām kājām viņš palaiž uz tām nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas palaiž nāvējošas adatas.
  Oļegs Ribačenko pielēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz ķīniešu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem pirkstiem un rībināja:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina dzeltenos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši ķīnieši krīt beigti. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja uzbrūk ķīniešu līķu aizsprostojumam. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un dzeltenie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Baskājain, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši ķīniešu rokā rīklē.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Aurora uzbrukumā. Sasmalcina dzelteno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri Ķīnas karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Aurora savvaļā ekstazī rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un meitenes kustībā arvien vairāk niknuma.
  Oļegs uzbrukumā visu paātrina. Puika sit ķīnieti.
  Viņa basās kājas met asas adatas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Niknā impērija - saplosīs visus!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa uzsprāgs un tūlīt uzmetīs simts ķīniešus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un palaist dzirnavas ar zobeniem.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež dzeltenos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim ķīniešus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Nedomā apstāties un bremzēt.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļas salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļaužu masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros.
  Aurora ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sadauzījis ne simts ķīniešu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti ķīniešu saplosīja spēcīgs sprādziens.
  Aurora dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina ķīniešus. Un dzelteno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie ķīnieši krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Zēns atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Tiešām foršs un foršs izpildījums izrādījās. Un cik nogalināja ķīniešus. Un vislielākais skaits no lielākajiem nogalināja dzeltenos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina dzeltenās armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni uzlauž ķīniešus. Dzelteno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš ņems un sasitīs dažus pretiniekus.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik ķīniešu jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz ķīniešu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un sagriež daudz dzelteno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus ķīniešus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Aurora virzās uz priekšu un iznīcina pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un tāda rudmate... Viņas mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains puika izlaiž adatu kaudzi un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņš ir diezgan vecs, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta ķīniešiem ar nāvējošu adatu kaskādi un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar plikiem kāju pirkstiem met zirni, tūkstoš ķīniešu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, Debesu impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz ķīniešu mirst.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk ķīniešiem. Sadaliet tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete met adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un vada mežonīgas dzirnavas ar zobeniem. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Bet kobra Aurora devās uzbrukumā. Šī ir sieviete - murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni darbībā un sagriež gaļu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Kā sakapāt, tā līķu masa ir piegružota.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal simts ķīniešu, kas nesa meteoru, nogriezts. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirta daudz dzelteno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā satriec ķīniešus. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Dzeltenās armijas galvu masa ripināja atpakaļ.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkli un taisa zārkus.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un trāpīja daudziem cīnītājiem.
  Aurora kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodīts stulbi!
  Aurora to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko kurnēja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Aurora tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Nevis meitene, bet liesmas beigas.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Aurora, atlaižot asmeni ar basu kāju, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, iznīcinot ienaidniekus, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, nogriežot ķīniešus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Ģeniālais zēns ar kāju palaida to, kas izskatījās pēc helikoptera propellera. Viņš ķīniešiem nogrieza pāris simtus galvu un čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Oļegs, nocirzdams dzeltenos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz ķīniešu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem cīnītājiem.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Aurora, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja6
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes vienbalsīgi kliedza, satriecot ķīniešus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Gaļa ir saplēsta.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Viņa atrāva pretiniekus un izteica:
  - Mēs esam vilki, apcepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, agri, dod drošību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša nocirta ķīniešus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Zēns atbildēja:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailajiem kāju pirkstiem meta pret pretinieka adatām un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit ir palaista vesela muca ķīniešu valodā. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājieties, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Aurora kaujā arī nav vāja. Tā satriec ķīniešus. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies noderēs,
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un ķīnieši to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, izkausējot galvaskausus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzija sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes uzņēma ķīniešus. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk ķīniešiem. Sita tos bez žēluma un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama dzelteno armiju, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudoja, nocirtot dzeltenos cīnītājus:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja saplēsa ķīnieti, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un viņš arī paņems un atlaidīs zvaigznīti ar basu kāju.
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja, arī sasmalcinot ķīniešus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Aurora arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un nogalināja daudz ķīniešu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tad viņš sit ar galvu pret ķīniešu ģenerāli. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana, ļoti sašutusi uzbrukumā, čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Kā viņa pārspēj visus. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un ķīniešu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Mārgareta kustībā. Tas visiem saplēs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalina visādi ienaidnieki.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un ķīnieši ir kā naglas. Un sagraut.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš ķīniešiem griež trīskāršas dzirnavas!
  Un Aurora rēca, atbildot:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz debesu impērijas karotāju.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties.
  Aurora šņāca:
  - Mēs visus nodevējus saspiedīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Aurora apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana!
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Aurora, plēsdama ķīniešus ar kailām rokām, cirta tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā!
  Nataša, iznīcinot dzeltenos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Oļegs Rybačenko sagriež pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks.
  Margarita, sagraudama Debesu impērijas karotājus, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  un kuru mēs atradīsim kaujā ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  . NODAĻA #3
  Pēc ķīniešu piekaušanas var mazliet atpūsties. Bet diemžēl jums nav laika pārāk daudz atpūsties.
  Iezogas jaunas dzeltenās baras.
  Oļegs Ribačenko tos atkal sagriež un rēc:
  - Svētā karā - krievi nezaudē!
  Margarita ar kailiem kāju pirkstiem met nāvējošas dāvanas un apstiprina:
  - Nekad nezaudē!
  Oļegs gribēja pateikt ko citu...
  Bet tagad raganas burvestība tos uz laiku pārcēla citā vielā.
  Un Oļegs Rybachenko kļuva par pionieri vienā no Vācijas nometnēm. Un Margarita pārcēlās ar viņu.
  Nu ne jau visu laiku griezt ar ķīniešiem.
  - Slava Dzimtenei! - Pionieris Oļegs Ribačenko atkārtoja saucienu un klusībā izturēja sitienu pa pleciem, lai gan tieši uzkrita uz vienas no pagātnes pietūkušajām rētām. Un no otrā un vispār sekcija - asinis plūda! Margarita ar izbrīnu un pateicību paskatījās uz Oļegu Ribačenko un jautāja viņam kaut ko angļu valodā. Brīnumbērns Oļegs Ribačenko domāja - droši vien, viņš atkal jautā, ko es redzēju sapnī - vai ir sinhronizācija? Zēns uzsmaidīja māsai rokās un paraustīja diezgan platos plecus par desmitgadnieku. Acīmredzot Margarita saprata, ka Oļegs Ribačenko vienkārši gribēja parādīt, ka nepadodas un nesaprata, kas viņu mudināja kliegt proletāriskā kino stilā.
  Un ne tikai viņš, bet arī šis tievs, pliku apcirptais Marats Kazejs. Bet ar uzmundrinošu aci viņa pamāja drosmīgajam zēnam...
  Oļegs Ribačenko pēkšņi apvainojās un, apspiedis sāpes balsī, atzīmēja:
  - Bravūra ir viss!
  Margarita čukstus iebilda:
  - Nē, ne bravūra! Tas ir tāpat kā teikt - vārds smird ar durkli!
  Oļegs nopietni atzīmēja:
  - Labāk vienu fašistu nogalināt, nekā nolādēt simts Krautu!
  Atskanēja troksnis, dzinēju rūkoņa un troksnis, jātnieki no SS un bendes ārsti - nolēca zemē, atsedlos savus vairāk līdzīgos mutantus nekā dzīvnieku zirgus. Ieslodzītie tika nosēdināti uz zāles - ķēdē. Viņi pārbaudīja važas: tāpēc tās bija cieši sasietas. Un Oļegs Ribačenko nebija pārāk pārsteigts, redzot, kā viens no jaunākajiem SS ārstiem viņam tuvojās. Vāciski viņš rupji teica - celies, primātu mazulīt, - iegrūžot pionieru zēnu ar mīksta zābaka purngalu augšstilbā vai pat nedaudz augstāk, nierēs. Oļegs Ribačenko saspringa... un tad iejaucās vēsā Aurora. Ugunīgais velns (Tātad viņa tika iesaukta karaspēkā nedabīgās un spilgti sarkanās matu krāsas un nesievišķīgās izturības un spēka dēļ!) Izsmejoši paskaidroja kaut ko - un šī ņirgāšanās Oļegam nebija pāri. Redzams, ka to sajuta arī fašistu ārsts! Nacisti ar kāju iesita Aurorai pa muskuļoto plecu. Viņa tikai iesmējās. Tad fašists trāpīja no apļveida krustojuma, strauji uzsitadams pār elastīgu muguru pārdrošai meitenei. Oļegs no kratīšanas paraustījās sānis. Aurora tūdaļ atkal apsēdās un klusībā parādīja savas važās saliktās rokas. Resnais profesors uzsauca jaunākajam kolēģim, kurš pēkšņi paskatījās uz leju. Tad viņš nolauza sauso viršu zaru un parādīja to Oļegam Ribačenko. Viņš pamāja deguna priekšā - zēns neviļus atkāpās. Fašistu ārsts atkal izlikās, ka paņem roku, pakratīja galvu, izdarīja dīvainas kustības. Nesaprotu, it kā SS cilvēks ēdu ar karoti ...
  Oļegs Ribačenko dusmīgi izpļāpājās vācu valodā:
  Jūs nevarat izteikties cilvēciski.
  Frics izšķīlās: zemcilvēks, zina galvenās rases valodu?
  Jaunais Ribačenko jaunākais saprata, ka ir sevi veltīgi nodevis, atklāja, ko labāk paturēt noslēpumā, bet... Vārds nav zvirbulis - palaidīsi garām, nenoķersi. Tiesa, resnais, garais ārsts uztvēra vienaldzības gaisotni, šis vārds apslāpēja puiša izrunāto vācu frāzi. Atkal atkārtoja iepriekšējo žestu un parādīja salocītu roku.
  Un Oļegs Rybačenko saprata - viņi sūta viņu par kalpu pēc malkas ...
  Es negribēju, lai mani atkal sita pēc lepna atteikuma. Un jā, jūs nevarat palaist garām iespēju.
  Nu ko gan simtnieka, pareizāk sakot, patricieša lepnumu lauzt. Doma par bēgšanu, protams, nāca - tā pienāca, tiklīdz zem lielās atslēgas noklikšķināja smagie roku dzelži. Lai gan varētu būt loģiskāk teikt, ka viņa nemaz neaizbrauca! Taču mazā doma izrādījās kā izbijies trusis, kas skrien priekšējos lukturos, nezinot, ka patiesībā jau ir noķerts. Un tomēr - tiklīdz Oļegs Ribačenko attālinājās no autostāvvietas - zēns ieraudzīja, ka viņam seko vilkacis. Viens no tiem dīvainajiem, apmācītajiem mutantiem, kas apsargā SS vadīto karavānu. Tajā pašā laikā neviens no karavānas izaicinoši neskatās uz baskāju zēnu, kurš steidzīgi kāpj pa krastu. Lai gan Oļegs Ribačenko juta, ka, visticamāk, viņa kustības filmē slēptā kamera. Tas ir pat pārsteidzoši, cik tehniski Fritz ir attīstījušies. Ja mūsējie neatbildēs adekvāti, tad būs slikti.
  Slānis sāpīgi sadūra jau sadzijušos neaizsargāto bērnu kāju zoles. Spēcīgi notriektas pēdas jau sākušas raupties, taču šis process ir diezgan sāpīgs, uzkāpjot uz asiem akmeņiem. Oļegs klusi ievaidējās, cenšoties neizrādīt, ka viņam sāp, un neskatīties uz asinīm, kas atkal bija izplūdušas. Bet tad tas bija kā neizskaidrojamā cunami pārņemts pār viņu.
  Bailes acumirklī un neizskaidrojami atņēma pionieru zēnam viņa paša domas un vēlmes. Vienkārši gribējās pagriezties vilkača (?) virzienā. Nacistiskā zvēra necilvēcīgo acu skatienā Oļegs Ribačenko neviļus sastinga un sastinga. Taču tūdaļ tikko izcepto pionieru apbēra svelmains karstums, un zēns kustējās kā ložmetējs no rūpnīcas. Viņš lauza sausos stumbrus spraugās augošajiem bērziem un cipresēm, kas pēc ziemas vēl nezaļoja - daudz, knapi vilkdamies. Es to salocīju lielā, caurspīdīgā somā, vilku prom, neatšķirot ceļu uz stāvvietu.
  Oļegs Ribačenko ceļā izmisīgi centās pārvarēt nomācošās šausmas. Pionieris-izcils viņš vai nē! Bet šis bija kā nemākulīgs peldētājs, kurš mēģina noturēties uz ūdens. Tas uznirst, tad atkal pārplūst ...
  Vilkacis viņam sekoja: ik pa laikam apstājoties un nošņācot zēna atstātās kailās pēdas.
  Ģeniālais pionieris jutās atbrīvots no šausmu viļņa tikai tad, kad atgriezās nometnes vietā.
  Šķiet, ka necilvēcīgie fašisti uz Oļegu Ribačenko neskatījās. Lai gan patiesībā pāris esesiešu acis nenolaida. Tikai salocījis atnesto, vecākais ārsts-bende, īsi uzmetot skatienu, kaut ko iemeta puisim ... eh! Oļegs beidzot nāca pie prāta. Mantkārīgi to satvēra, domājot, ka varbūt viņi darbam izsniedza šokolādes tāfelīti vai ko citu, kas nav lodēts. Un izšķīlušies - gulēja, krama un tērauda. Krams, visticamāk, bija kvarcs. Un krēsls izskatās kā fails. Kā to visu izmantot - attīstītais pionieris Oļegs zināja teorētiski un pat ar interesi, viņš būtu izmēģinājis arī Poļesjes Robinsonus... ja ne dīvaini apstākļi.
  Oļegs pieskārās mitrajiem zariem ar kāju, tad ar roku un pakratīja galvu.
  - Tinder... - pionieris klusi teica krieviski, pēkšņi noklepojās un atkārtoja. - Tinder ir vajadzīgs. - Un ar grūtībām atturējās pāriet uz vācu runu. - Tas neiedegsies.
  Oļegs paskatījās uz viņiem... Nav skaidrs, kāpēc Fricim, kuriem līdzi ir gan šķiltavas, gan sērkociņi un, iespējams, pat liesmu metējs, bija vajadzīgs šis vecmodīgais uguns dabūšanas veids. Viņi vēlas pārbaudīt pionieru atjautību. Vai tie mēra padomju cilvēka garīgo attīstību? Vai arī triviāli ņirgāties par gūstā esošu zēnu? Kurš gan viņus sapratīs kā no citas planētas!
  Nacisti skatījās viens uz otru, izlika zobus. Pats dīvainākais un ... un visbriesmīgākais Oļegam Ribačenko ir tas, ka viņu sejas izrādījās ne ļaunas, ne cietsirdīgas, pat ne ņirgājošas, nē! Ļoti ziņkārīgs, it kā domājot par dīvainu dzīvnieku, īpaši spilgta interese tiek reģistrēta vecākajam profesoram, it kā tīšām viņš noņēma brilles. Nav ne piles vienaldzības, ir tik interesanti, kā zinātnieki seko eksperimentam.
  Oļegs Ribačenko čukstus atkārtoja, mēģinot apvaldīt sajūsmu savā balsī:
  Ziemā viss kļuva mitrs! Nebrauks!
  Acīs drīzāk tēlots nekā sirsnīgs pārpratums, bet atkal bez dusmām. Bet tad viens no jauniešiem - ne tas, kurš atvairīja Oļegu - kurnēja, piecēlās, izstaipījās, berzēja seglos sistu dupsi par pārējo esesiešu smiekliem... Oļegs nebija pārāk pārsteigts, ka daži no vācieši pārvietošanai izmanto zirgus - degvielas deficīts. Lai gan nez kāpēc transports rāpo pēc tiem? Nacistiskais ienaidnieks no salocītajiem segliem atnesa kastīti, no kuras viņš kaut ko izņēma... Pionieris domāja, ka tā ir vate, bet nē. Tas attālināti izskatās kā plānu pavedienu kamols. Oļegs Ribačenko, paņēmis rokās, saprata - sausas sūnas.
  Atkal, pionieru brīnumbērns bija pārsteigts, kāpēc tas ir Fritz, un pat ārsts, kas nes zāli arklā... Varbūt šīs sūnas nav tik vienkāršas?
  Nu beidz domāt, man sāp galva. Jāliekas - vienkāršāk un stulbāk nekā tu. Savādi, bet svelme sāka darboties uzreiz - Oļegs netrāpīja kramam pa kramu, bet gan gludi nokasīja (kaut kur lasīt) - un dzirksteles lija kā krusa. Un viņš jau vairākus gadus, lielāko mūža daļu, ir spējis kurt ugunskurus (tagad uzcēlis parastu "būdiņu"). Drīz vien uguns dejoja ar spēku un varenību - bērzs labi deg un ir mitrs. Šeit jaunsargi no SS atdzīvojās, sāka dzīt zemē metāla stāvvadus uguns malās.
  Un Oļegam Ribačenko galva sagriezās, degunā ielīda kaut kas ārkārtīgi kodīgs un acumirklī atslēdza viņa apziņu no realitātes. Taču uzreiz apgāzās reālismā satriecoša vīzija.
  Pat bērna personība mainījās, viņš iedomājās sevi kā nelaimīgu bāreni, ar dzīviem vecākiem. Turklāt tētis un mamma neatstāja nē - viņi atņēma saviem senčiem tiesības par parādiem un nosūtīja zēnu uz labošanas, cietuma patversmi. Bez vainas, bet tā kā tavi vecāki ir parādā, tad tu ar tiesas lēmumu diktatoriskā kosmosa impērijā esi nepilngadīgs noziedznieks.
  Bērnu nams atradās galvaspilsētas industriālajā rajonā un patiešām izskatījās kā cietums. Visur kazarmas, kameras-barakas. Oļegs Ribačenko reālistiskā redzējumā nakšņoja uz slikti ēvelētiem koka gultiņiem. Netālu gulēja citi zēni, gan no cilvēku rases, gan citplanētiešiem. Nebija segu, matraču, spilvenu, pārpūlētais un bieži piekautais ķermenis guļ uz kaila koka. Un naktī kāju pieķēdē pie ķēdes, lai tie neaizskrien. Kamerā ir ap simts bērnu, ļoti smacīgs, ķermeņi sasvīduši, spaiņa stūrī piekauti blakus, nav pat kanalizācijas. Un tas ir štatā, kura zvaigžņu kuģi plosa galaktikas plašumus un kura karogi vainago desmitiem tūkstošu apdzīvotu pasauļu! Tomēr puiši cenšas atvieglot sevi uz ielas, aptuveni divas trešdaļas dienas viņi ir aizņemti ar darbu. Visgrūtākais tiek uzskatīts veikalā, putekļains un nogurdinošs. Mugura un rokas ir šausmīgi nogurušas no tā, un acu priekšā tas sāk "izgāzties", operācijas ir vienkāršas, bet darbietilpīgas, prasa atkārtojumu. Patīkamāks darbs ārā uz lauka vai būvlaukumā. Bērni, lai viņi būtu mazāk noguruši un saņemtu relaksāciju, cenšas pārmaiņus dažādos darba procesos. Bet vienalga, ķermenis sāp, daudzi zēni, bērnunamā - gandrīz puse cilvēku vaid miegā.
  Oļegs Ribačenko nervozi mētājās un griezās, ķēde klīda, gredzens noberzēja kāju līdz asinīm. Skan sirēna, tas nozīmē celties, strādāt. Bērna ķermenis vēl nav atpūties, pārējie zēni - kailā cilvēku rase un citu pasauļu pūkainie pēcnācēji cīnās par augšāmcelšanos. Verdzības mēnešu laikā uzkrātais nogurums dod vietu trulām sāpēm muskuļos. Iebūvētās skaidas vadītās ķēdes no kājām nolido automātiski, tās ir izgatavotas no ļoti spēcīga sakausējuma, ko nevar izzāģēt. Parādās pārraugi, atskan draudīgi saucieni.
  Puikas ved mazgāties, ilgi nepaies, ūdens no cisternām sarūsējis. Oļegs Ribačenko izskalo muti, šļakstās, lai nomazgātu sviedrus. Kamerā nav ventilācijas, un sviedriem smaržojošā telpa nespēj atsvaidzināt miegu. Pēc tam ved uz brokastīm, jāēd stāvot, nepilngadīgajiem notiesātajiem krēsli nav vajadzīgi. Viņus baro ar maizi un skābbarību, gaļa ir dārga, un bērniem tas nav paredzēts, tāpēc viņi dod priekšroku ganībām. Zirgs taču ir veģetārietis, un kā tas strādā, kamēr plēsēji gaļu ēduši, iet gulēt. Blakus Oļegam ir viņa draugs Timurs. Abiem šajā vīzijā ir divpadsmit gadi, precīzāk nekā cita realitāte, stipro puišu vecums ir pagrieziena punkts, kad ir ļoti grūti samierināties ar vergu partiju.
  Timurs, dzerot nātru sulu slikti nomazgātā glāzē, stenēdams sacīja:
  - Un tas atkal strādāt šajā veikalā! es negribu!
  - Es nevēlos stāvēt un atkārtot vienu un to pašu kustību desmit tūkstošus reižu. - Atbildēja, drebēdams no nepatīkamām atmiņām, Oļegs Ribačenko.
  - Varbūt palūgsim lauku darbus! - Timurs sapņaini raudzījās debesīs, kur uz šīs planētas uzreiz spīdēja trīs zvaigznes. - Īpaši notīriet karpas-persikus. Tie ir tik garšīgi, it īpaši ar zelta spurām, bet, tā kā uzraugs neskatās mantkārīgi, var tik un tā kaut ko paņemt mutē.
  Oļegs Ribačenko smagi nopūtās:
  - Es arī dotu priekšroku tieši tādam darbam maigās dabas klēpī. - Un tad iemiesotais pionieris kļuva jautrāks. - Robotu-novērotāju var apmānīt, te jau lielākā daļa novērošanas tehnikas ir nozagta!
  Brokastis ir beigušās, un viņi tiek vadīti pie elektroinstalācijas ...
  Parādes laukumā sarindoti bērni, cilvēces zēni cenšas turēties kopā, citplanētieši veido veidojumu atbilstoši savam augumam. Tos iedala grupās pēc vecuma un lieluma. Tur ir puikas no piecu līdz sešpadsmit gadu vecumam, kā arī pūkaini un zvīņaini jaunekļi citu pasauļu pārstāvji.
  Vienīgais, kas viņus vieno, ir apģērbs, vai drīzāk tā gandrīz pilnīga neesamība, puikām vien šorti ar identifikācijas numuru.
  Impērija izturas pret viņiem pēc principa izspiest sev vairāk labumu no tiem, kuri vairs netiek uzskatīti par pilsoņiem! Ietaupījumi it visā, uz drēbēm, apaviem, tomēr daži zēni brīvajā dzīvē nekad nezināja apavus.
  Bet ar nūjām un gumijas kaudzi uz plikiem papēžiem viņi bieži saņēma. Galvas tiek noskūtas, ik pēc divām nedēļām vanna, kur tās tiek applaucētas. Tad uzreiz ar strupu aparātu noskuj nost, tad vairs daudz nav izdevies ataugt. Zēni basām kājām soļo pa asiem akmeņiem. Ja Oļegs pie tā ir pieradis un viņa raupjā pēda nejūt sāpes, tad mazākie bērni gāž papēžus un pliku pirkstus līdz asiņo.
  Visa apsardze sastāv no citplanētiešiem, kas pārstāv visnežēlīgākās rases pasaulē, tikai patversmes vadītāja, vecākā Frau Pontuss, ar savām brutālajām sadista acīm izskatās.
  Tīģeris-degunradzis, kurš pilda pārrauga lomu, dod norādījumus, kur kurš šodien strādās, pareizāk sakot, smagi strādās, līdz zaudēs samaņu. Oļegs, nolaidis kaulainos plecus, skatās uz pagalma otro pusi. Ir meitenes, no mazām līdz gandrīz pieaugušām. Viņi ir ģērbušies kā ubagi nobružātās rupjākās veļas lupatās. Sejas ir sausas, acis šķiet lielas un skumjas. Maisaudums ir īss, tievs, bet no tā apakšas redzamas cīpslainas kājas. Meitenes arī ir basām kājām un visas bez izņēmuma ir noskūtas plikām kājām. Acīmredzot tas tiek darīts, lai viņus pazemotu, vēlreiz parādītu, ka viņi nav nekas. Bet šeit nekādā gadījumā nav savākti noziedznieki - nelaimīgie pamestie bērni.
  Šeit viņi paziņo, ka puišu grupa dosies uz šūšanu, lai strādātu visnogurdinošākā un nogurdinošākā profilā. Šeit Timurs neizturēja un ar sāpēm kliedza:
  - Es negribu tā strādāt! Sūti mani uz plantāciju vai dārzu.
  Zēni sastinga, iedeguši, plānie ķermeņi saspringa.
  Pontuss bija nepārprotami priecīgs par jauno nāvessoda izpildes gadījumu:
  - Vakar tu biji kluss, un es baidījos, ka tava ģimene paliks bez vizuālās nodarbības. Ka puika piecas reizes pa ierindas dzenās.
  Bērnu rindās pāršalca satraukums.
  - Pareizi. - Peremptīvs tonis sacīja matrona. - Izdaliet makšķeres visiem.
  Sitieni tika veikti ar speciāliem dzeloņstieņiem. Parasti tos puikas paši salasīja no brikšņiem, periodos, kad nebija darba. Tomēr patiešām, arī tad bērni bija spiesti, pat ja impērijai nedodot labumu, rakt, piemēram, pusi dienas rakt bedri un pusi dienas aprakt.
  Oļegs Ribačenko paskatījās uz savu bērnu rokām, tās bija notriektas klepus.
  Puiši automātiski demontēja stieņus, Oļegam šķita, ka viņi, spīdzināšanas instrumenti, apdedzināja pirkstus, un kājas kļuva smagas. Viņš nevēlējās sist savam draugam, bet viņam nebija drosmes protestēt. Viņš gandrīz neko neredzēja un sāpīgi atsitās ar kājas īkšķi pret guļošu bruģakmeni. Savādi, bet sāpju sajūta palīdzēja savākties un migla acu priekšā noskaidrojās. Solis kļuva stingrāks, lai gan pirksts kļuva zils.
  Tie tika uzbūvēti puslokā garā rindā. Timurs aiz rokām bija sasiets ar nūjām un izlocīti pleci, lai būtu ērtāk pārspēt pārkāpēju. Puiši šķobās un cenšas novērst skatienu. Pēc Frau Pontuss pavēles viņi apšļakstīja sālījumu, apsmidzinot zilo sāli viņa liesajai, bet cīpslainajai mugurai. Spriežot pēc tā, kā zēns grimasē, viņš sāka degt.
  Saimniece pamāja ar lūpām.
  - Tagad jūs visi saņemat mācību. Sitiet stiprāk, tas, kurš krāpjas, būs lemts represijām.
  Šajā gadījumā palīgs degunradžu žurka atsita savus ilkņus:
  Mēs tūlīt tiksim ar viņiem galā! Briesmonis nomurmināja.
  Zēns tika pārvietots starp rindām. Puiši lēnām pacēla stieņus un pirmie sitieni krita pa Timura muguru. Spriežot pēc rētām uz muguras un sāniem, puika sodīts ne reizi vien, tāpēc viņš tikai nopūtās un smagi elpoja, kā jau visi puiši, kas mēģināja aizturēt kliedzieni.
  - Sitiet stiprāk! - kliedza Pontuss. - Ļaujiet viņam kliegt.
  Pirmos sitienus veica paši mazākie puikas, kuriem vienkārši nebija spēka izraisīt nopietnas sāpes. Bet tad vecāki puiši sāka mani sist. Bērnam pārgriezta mugura ar sarkanām svītrām, pilēja asinis. Sāpes, ko pastiprināja zilā sāls, lika Timuram kliegt, viņš pat nokrita, apakšā tika iedurts dēlis ar naglām un iedūra viņa krūtīs.
  - Nav vajadzības! - zēns kliedza. - Es strādāšu, kur vien tu liksi.
  - Protams, ka darīsi! - atbildēja Pontuss. - Bet vispirms pēriens.
  Vakardienas biedri bija pārāk satraukti un sita savu vakardienas brāli. Gan cilvēki, gan citplanētieši dauzījās ar tādu pašu niknumu. Zēns kliedza, viņa basās kājas atstāja asiņainas pēdas. Žurka-degunradzis ņurdēja un sita kazlēnu ar nūju pa viņa kailajām, iedegušajām kājām. Viņš gribēja zēnam sagādāt vēl lielākas sāpes. Sitiens krita pa cīpslainajām potītēm, bet nākamais - pa papēžiem. Timurs čīkstēja un nokarājās. Tad spīdzinātājs iedzina resnu adatu sēžamvietā, ielejot šķidrumu.
  - Pa labi! Pontuss teica. - Tagad viņš drīzāk nomirs, nekā noģībs. Neviens neizbēg no soda.
  Oļegs Ribačenko stāvēja gandrīz pašā rindas galā, un viņam šķita, ka tieši pātagas sitieni uzkrita viņam virsū. Timurs tika pievilts, pats puika tikai raustījās, kliedza un raudāja. Viņa apaļā seja kļuva sārtināta no sāpēm, to sagrieza ciešanu grimase.
  Ieraudzījis Oļegu, viņš bālām lūpām čukstēja:
  - Apžēlojies!
  Zēns vilcinājās: viņš sastinga.
  Degunradžu žurka kliedza:
  - Nu ko tu gaidi! Līcis!
  Oļegs Rybačenko atbildēja:
  - Nē, es nevaru! Viņš ir mans draugs!
  Degunradžu žurka pasmaidīja:
  Vai jūs vēlaties to pašu?
  Oļegs trīcēja viscaur nobālēdams:
  - Nē, bet!
  Ponts viņu pārtrauca:
  - Pietiekami! Zēns parakstīja savu spriedumu. Ko tu esi mordovorot vērts. Kārtīgi ielejiet un pakariniet uz plaukta, lai citi to apbrīno.
  Oļegs tika izstumts no darbības, pievilkts pie kazām. Zēns mēģināja pretoties, bet degunradžu tīģeri ar viņu tika galā kā ar kaķēnu. Rokas sāpīgi savijās, kauli kraukšķēja. Viņi to nolika uz dēļiem, zēns sajuta uz vaiga un vēdera izvirzīto naglu galu raupjumu. Tie ieurbās muskuļos, krūtīs, zodā, augšstilbu priekšpusē, ceļos. Viņa vaigs bija saskrāpēts līdz asinīm.
  - Ak, nevajag! - jautāja Oļegs.
  - Nepieciešams! - teica žurka-degunradzis, lai visi būtu par piemēru.
  Zēns juta, ka viņam mugurā tiek uzliets sālījums, bet pēc tam - sāls. Smeldz kā sinepju plāksteri. Oļegs saviebās ar grimasēm, viņa saraustītās pēdas bija izsmērētas (pēdējo reizi, kad viņš bija tajā dīvainajā atmiņā, kas parādījās šajā vīzijā - pirms apmēram sešiem gadiem viņš uzvilka sandales), tās gandrīz uzreiz sāka mežonīgi niezēt. Žurka-degunradzis iedūra adatu sēžamvietā, tā rupji un sāpīgi iedūra, degošais šķidrums gāja iekšā.
  - Tagad tu būsi ļoti pārbijusies un nezaudēsi samaņu. - Briesmonis ķērka, atkailinot seju, viņš būtu stostījies un šausmu filmas producents!
  - Par ko? stenēja nevainīgi ieslodzītais bērns. - Kristus dēļ izrādi žēlastību.
  Degunradžu žurka, izsmidzinot indīgas siekalas, atbildēja:
  - Es neticu šīm pasakām par labo Jēzu! Vispār, ja ir Dievs, tad viņš ir ļauns un nežēlīgs. Un jo vairāk ļaunuma un ciešanu tu nodarīsi savam tuvākajam, jo vairāk spēka un svētlaimes tu saņemsi nākamajā pasaulē.
  - Absurds! - Viņš teica, nobālēdams no šausmām, un pēkšņi Dievs tiešām ir tāds zēns.
  - Jūs redzēsiet! - Kosmiskā Tartara atvase ķiķināja. - Bet neceri, šodien tu nemirsi.
  Pontuss riešanas tonī pavēlēja:
  - Sāc! Lai viņš mūžībā atceras pātagas skūpstus!
  Sagūstītais pionieru brīnumbērns trīcēja, izdzirdot caururbjošu svilpi un pēc tam spēcīgu smadzeņu satricinājuma sitienu, no kura pārsprāga āda uz muguras. Degunradžu žurkas smagi sita, bet tajā pašā laikā savaldīja spēkus, lai nenogalinātu. Puisim no rīkles izplūda kliedziens, viņš nodrebēja, iznāca asara. Iekodis lūpā, līdz tā noasiņoja, zēns savaldījās. Pēc brīža sekoja vēl viens sitiens, kas satricināja visu ķermeni. Oļegs Ribačenko dziļi ievilka elpu, sāpes, ko pastiprināja sāls un sālījums, bija neizturamas.
  Pontuss kliedza:
  - Turpini!
  Atkal svilpe un sitieni! Nogriežas līdz kaulam. Zēns tika apdedzināts līdz iekšpusei. Likās, ka tas pārspēja vēderu. Neskatoties uz viņa pūlēm, daļa kliedziena izplūda no viņa saspringtajām lūpām.
  - Māte!
  Atkal sitieni! Uz muguras, starp asajiem lāpstiņām un, visbeidzot, uz kailajiem papēžiem. Zēns kliedz, viņam vairs nav spēka savaldīties. Kliedziens kā vulkāns izplūst no rīkles un šķietami deguna. Pontuss ir apmierināts:
  "Tagad es redzu, ka jūs viņu sitāt līdz sirds dziļumiem. Sit viņu labi, bet nenogalini!
  Ar katru sitienu sāpes pastiprinās. Asaras sajaucas ar asinīm un krīt uz gultas. Asiņainās svītras mugurā savienojas, saplūst sārtinātā haosā, sāk atsegties tievie, baltie zēna kauli. Oļegs Ribačenko smacē, viņam nepietiek gaisa, stieple ierakusies viņa saliektajās potītēs. Kailie papēži dārd, raupja, kaļķaina āda uzreiz nekustas, bet asins lāsītes vienalga izplūst. Sitieni pastiprinās, šķiet, ka zibens pa nervu galiem aiziet līdz pašai grēdai. Citi puikas klusē, sirdsapziņa neļauj apstiprināt, bailes no represijām neļauj nosodīt. Redzams, kā zēniem nokārušās galvas, bet acis seko eksekūcijai. Ziņkārīgs un nervus kutinošs, lielākā daļa jau ir pērti līdzīgā vai sarežģītākā veidā. Jūs domājat, ja tikai tas nebūtu mans, un dažreiz jūsu domās ir ļaunprātība: viņš kliedz, bet, protams, viņš to varētu izturēt, nevis tāds vājš kā Oļegs.
  Sitiens jau ir pa kailajiem kauliem, mugura, sāni, augšstilbi ir pamatīga brūce. Ja ne stimulatora injekcija, zēns būtu ieskrūvēts līdz nāvei - viņš nomira no sāpīga šoka. Un tā viņš ienira kaut ko sliktākā par Dantes elli. Tas ir tad, kad katra molekula, katra šūna, katra vēna ir piesātināta ar murgainām sāpēm.
  Pionieris Oļegs Ribačenko izmisīgi mēģināja novērst uzmanību no sāpēm. Atceroties savus vecākus, tālās bērnības laimīgo laikmetu, viņš it kā ar kājām izgrūda no karsti mutuļojošās ciešanu lavas, bet viņa atkal viņu iesūca, apsedza ar galvu. Tā viņi kuģoja pa spīdzināšanas okeānu, sapni par nāvi kā atbrīvotāju no mokām. Es atcerējos Jāņa Atklāsmes vārdus. - Un viņi gribēs mirt, bet nevar. Tā liktenis sagaida grēciniekus, kuri spīdzina bērnus. Kungs viņus atalgos simtkārtīgi, un vissvarīgākais sods, kā Jēzus saka Mateja evaņģēlijā, būs mūžīgs. Un daži ieies mūžīgajā dzīvē, citi - mūžīgās mokās. Tas kaut kā mierina, modina naidu pret ienaidniekiem, vēlmi izdzīvot un uzvarēt. Zēns paspēj iesaukties:
  - Par to tu maksāsi, par katru bērna izlieto asaru tu atbildēsi Dieva tiesas dienā.
  - Aizveries kuce! - degunradžu žurkas rūc.
  - Tu nevari apslāpēt patiesību. Pionieris nopūtās.
  - Iegūt vairāk!
  Atkal sit, ieguldot visas dusmas, laužot kaulus, bet sāpes jau sasniegušas tādu slieksni, ka tās vienkārši nevar kļūt stiprākas. Tas ir dzelzs, ko var uzkarsēt līdz noteiktai temperatūrai, un tad tas izplatās.
  Pontuss to saprot, vecenei (pareizāk sakot, viņa izskatās ne vairāk kā četrdesmit gadus veca, bet patiesībā pārsniegusi pāris gadsimtus), ir liela bendes pieredze:
  - Nu, pietiks! Un tad tas mirs! Izdziedināsim mazu ieslodzīto un spīdzināsim viņu ar datora palīdzību. Man vienkārši ir programma "olimpiešu spīdzināšana".
  Degunradžu žurka, apzināti žāvādama, saka:
  - Kur tas tagad ir? Uz slimnīcu?
  - Nē uz plaukta! - Matrona bez pārsūdzības nogrieza. Lai tas karājas kā brīdinājums citiem. Injicējiet tikai injekcijas, lai atbalstītu sirdi. Un lai viņi atkal dzen Timuru pa rindām, un lai viņš saņem pārējos sitienus no jums. Reiz izrāde, lai audzētu. Jāstrādā!
  Ārzemnieks ar pātagu nolieca galvu un kustināja pūkainās ausis:
  - Klausieties saimnieci. Nu, palaist to vēlreiz.
  Timuru piedzīvoja jauni triecieni. Šoreiz neviens neuzdrošinājās protestēt. Nebija ne mazākās vēlēšanās nonākt bendes rokās. Timurs ik pa brīdim kliedz. Viņu atkal paņem un sit. Otrā streiku sērija jau tuvojas beigām. Palika tikai daži zēni. Viens no viņiem ir vecākais, sešpadsmit gadus vecs, bārda jau laužas cauri un redzamas ūsas. Viņš acīmredzot vilcinās, sit, bet dara to viegli, tik tikko pieskaroties.
  Frau Pontuss ir nikns:
  - Pakariet šo slinko jaunekli uz plaukta un piesieniet viņam akmeni pie kājām. Ļaujiet viņam ciest.
  Zēns ir sagrābts, viņš sasprindzina savus atvieglojuma muskuļus, smaga darba augļus, un kliedz:
  - Nu ko tu skaties, puiši viņus sit!
  Puiši nodreb, dārdoņa pārņem rindas, bet trūkst apņēmības steigties pie saviem mocītājiem.
  Jaunais vīrietis ir vilkts, katra degunradžu žurka ir vismaz septiņas reizes smagāka par viņu. Ir bezjēdzīgi cīnīties. Bet tad notiek notikumi tādu līmenī, kas maina impērijas likteni. Atskanēja divi šāvieni, un degunradžu žurkas krīt, briesmoņiem tiek nogrieztas muguras, pavērās dziļi krāteri. Jauneklis atbrīvojās un nokrita, bet uzreiz uzlēca ar saucienu:
  - Redzi, ir Dieva taisnība.
  Izradusies kā eņģelis no tumsas, zeltmatainā meitene, kas tik ļoti līdzinājās savai ieroču māsai Margaritai, atbildēja:
  - Drīzāk cilvēciski. Ziniet, ka darījums ar Velnu negarantē debesis uz Zemes un siltu vietu ellē. Balstīties uz sātanu ir kā sēdēt elektriskajā krēslā!
  Otrais šai ugunīgajai Aurorai skaļi:
  - Tas, kas šeit notiek, ir šausmu filmas sižets. Dariet to ar bērniem. Noceliet zēnu no plaukta.
  Oļegs Ribačenko pamāja ar galvu un... pamodās. Viņa vīzijas laikā neapgūlās, bet vienkārši stāvēja uz vietas...
  Un ir pagājis diezgan daudz laika. Nacisti joprojām to darīja
  Pārtikas izstrādājumi. Bet šī briesmīgā narkotika, kas radās, SS ārstiem ieelpojot dūmus no dīvainām sūnām, nekādā gadījumā nešķita īss.
  Oļegs Ribačenko uzreiz nodomāja, kāpēc šiem Krautiem nebija nekādas ietekmes. Vai tie ir bez filtru maskām? Un kāpēc tāds murgs šajā halucinācijā. Ko viņi ar to dara?
  Bet paši nacisti uzvedās diezgan dabiski, pat kļuva kaut kā draudzīgāki, dodot mājienu, ka, viņi saka, viņi varētu ēst kopā ar mums.
  Patiešām, viņi izvilka pāri dūšīgus augšstilbus no vietējiem iedzīvotājiem nozagtas govs. Tad viens nacists vilka dūšīgu katlu, bet otrs fašists kopā ar Oļegu devās pēc ūdens. Atkal zinātkārajam pionierim tas šķita dīvaini, divi ādas spaiņi un parasts metāls vai koks sliktākajā gadījumā. Turklāt viens esesietis, kas arī nebija gluži tipisks, vilkās.
  Pionieris nebija gluži pārliecināts par savām kājām, sitieni uz šo nāvessodu bija pārāk reāli, un Lomonosova pēcnācējs uzminēja, ka aiz tā slēpjas kaut kas vairāk nekā vienkārša vai pat ne vienkārša halucinācija.
  Ūdens plūda simts soļu attālumā no nometnes, sudrabaina, dzirkstoša kristāla strūkla no diviem akmeņiem karājās pāri balkonam. Oļegs Ribačenko mantkārīgi pieliecās pie viņas. Zēns tikai tagad sajuta, ka viss iekšā ir iecepts akmenī, pareizāk sakot, oglēs. Mantkārīgi pieķērās patīkamajam vēsumam un ... dabūja ausī.
  Viens no esesiešiem, paslēpies aiz akmeņainas sienas, kaut ko noklikšķināja uz sarežģītas ierīces paneļa un ķiķināja kā žurka.
  Sitienu fašists izdarīja bez ļaunprātības, bet ar tādu spēku, ka Oļegs tika uzmests uz akmeņiem, viņš pārstāja dzirdēt ar kreiso ausi, un šī galvas puse bija patiešām nejūtīga.
  Trauksme-dakteris rītasvārkos un zelta ķēdītē izplūda smieklos un ņurdēja:
  - Bokss! Bokss!
  . NODAĻA #4
  Pionieru zēns uzlēca un metās virsū SS jaunajam vīrietim. Ar labo roku mānīgi tēmē zem vēdera, bet ar kreiso viltīgi slēpjas aiz muguras. Viņš apmeklēja pāris boksa nodarbības, taču viņa atmiņa ir absolūta. Piemēram, viltots sitiens un asa puse uz augšu un puse sānu kreisā roka. Tad sitienā tiek iekļauts ķermenis, augšstilbs, abs un pat kājas pagarinājums. Un - pats galvenais - parasti bokseri, kas cīnās ar labo roku, necer trāpīt ar ieguldījumu no kreisās rokas. Pārsteiguma faktors nostrādāja, Oļegs Ribačenko to izdarīja! Jauns un labi apmācīts esesietis nezināja, ka vismaz Oļegs nav kreilis, bet viņš var mest "ieroci" pa kreisi. Un ieķēra āķi žoklī. Un foršais - SS karavīrs nostājās uz kājām tikai tāpēc, ka ietriecās atpakaļ tīrā akmens bluķī... Un ar pusbadā nomiruša zēna svaru nepietika, lai izmestu izvēlētu karavīru SS, viņi to nedara. ņem vārgi!
  Ja Oļegs Ribačenko būtu bijis pieredzējušāks cīnītājs šajā kustībā, viņš droši vien būtu devies uz virkni nobeiguma gājienu. Bet prasme nav slavēšana, bet arī fiziskās īpašības.
  Taču viņam tas izdevās diezgan labi, īpaši ņemot vērā, ka sitiens treniņos netika praktizēts, un pats Oļegs Ribačenko, neskatoties uz viņa lieliskajām dabiskajām spējām, bija forši pret boksu.
  Tagad viņš pat nožēloja, ka nav pierakstījies sekcijā, kur treneris Faraņenko teica - izaugsi par lielu puisi, bet ar ātru un vieglu reakciju. Drīz PSRS piedalīsies olimpiskajās spēlēs - un jūs varētu adekvāti cīnīties par medaļu!
  ko tu saki? Oļegs Rybačenko uz to atbildēja šādi:
  "Es labāk attaupīšu savu galvu valstij noderīgākām lietām, nevis tīrīšu viens otra niķeļus!" Piemēram, ja jūs izgatavojat traktoru, kas darbojas ar zāģu skaidām vai pat parastajiem atkritumiem, tad daudz vairāk
  Tēvzemei būs labums!
  Bet tagad pats zēns saņēma kapitālu.
  Tātad Oļegs Ribačenko nekad mūžā nebija sists. Pieaugušais esesietis ātri satrieca desmitgadīga, lai arī savam vecumam gara zēna organizēto pretestību (ko viņš tomēr izrādīja un pāris reizes veiksmīgi sita) un prasmīgi sadūra viņam dūres - pacēla pakritušo un sita vēlreiz. Kad Oļegs Ribačenko pārstāja pretoties (Tas ir, viņš gandrīz zaudēja samaņu, proti, galvā joprojām ir domas, tu neesi melnumā, bet ķermenis vairs nepakļaujas. Tie, kas nopietni cīnījās ringā, droši vien zina, kas tas ir patīk būt grogā.). Fašists ļāva viņam nokrist un, dīvainā kārtā, viņš nekad netrāpīja kritušajam. Tomēr ārsts-bende viņam kaut ko kliedza anagrammas valodā. Viņš paņēma spaini un uzlēja ūdeni uz savainotās sejas.
  Slīkstoša kaķēna sajūta, un ūdens no tikko izkusušā ledus ir tik auksts - vienkārši ziemas pelde!
  Oļegs satricināja sevi, piecēlās un uzspļāva uz zābaka ar asinīm no kreisā vaiga, kas bija pārsprāgušas no iekšpuses. Esesietis viņu vairs nedabūja - viņš pēkšņi nopūtās, ka, ņemot vērā, kādā karaspēkā briesmonis kalpo pārsteidzoši, gandrīz līdzjūtīgi, un pats sāka smelt ūdeni spainīšos, kas izgatavoti ar krokodila (arī šķietami ne tik izšķērdības) ādas spaiņiem. ...
  Rybachenko Jr atzīmēja šo apstākli kā labu un sliktu vienlaikus. Labā ziņa ir tā, ka viņi netiks nogalināti, vismaz līdz eksperimenta loģiskajam beigām. Tiesa, finiša līnija var būt ļoti šaura un, iespējams, atvieglojums no ciešanām! Slikti ir tas, ka tie tiks stingri apsargāti un, lai aizbēgtu, patiesībā ir jāizmanto ģeniāla atjautība!
  Drīz Oļegs Ribačenko pārliecinājās, ka būt par jūrascūciņām nozīmē iegūt noteiktas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem karagūstekņiem.
  Izrādījās, ka gūstekņus un gūstekņus arī pabaros karsti. Cienījamā, tas nozīmē, ka SS sargi jau sen bija kaut ko aprijuši no bundžām un vienkārši gulēja uz kaut kādas gultas, klaigāja vai gulēja. Nu, vilkači klaiņoja apkārt - vai nu medībās, vai patruļas rokās, vai abi . Tomēr Oļegs nebija apmierināts. Viņš gulēja uz Auroras un vēl vienas jaunas meitenes nobīdītajām kailajām kājām (lai nenokristu uz mitrās, vēl aukstās zemes?) un šņāca - Margarita noslaucīja viņa seju ar jūrnieka mēteļa malu, kas samērcēta kausētā ūdenī, kas ņemta no Oļega Ribačenko. , apstiprinoši sakot:
  Tagad jūs esat īsts vīrietis. Zaudēja ar dūrēm, uzvarēja uz muļķiem!
  Aurora ieteica:
  - Jā, es viņam uztaisīšu sejas masāžu, griezums sadzīs ātrāk.
  Oļegs Ribačenko caur spēku pasmaidīja. Ļoti nedabiski. Viņam kļuva slikti, līdz dejoja velnus ar plazmas slidām uz nagiem. Un tajā pašā laikā... vai viņš tagad jutās jautrāks? Nedaudz baidījos turpināt: tagad izliks uz akmeņiem un sitīs ar pātagas no sirds, vai varbūt pamēģinās ar mirdzumu. Bet nacisti šeit pat neskatījās un runāja par kaut ko savā putnu dialektā, pārmaiņus degustējot no katla.
  Margarita čukstēja viņai ausī:
  - Protams, labi darīts... Bet esi gudrāks! Kad stiprais šķiet vājš un otrādi!
  Oļegs Ribačenko kurnēja:
  - Diemžēl nav jēgas izlikties par vāju, jo tā taču ir!
  Nu smagi sita pa ragiem... Papildus nogrieztajam vaigam vēl satriecoši, lai arī ne daudz, mugurkauls stiprs - divi zobi. Sāpēja ribas, sāpēja auss.
  Tomēr nāvessoda izpilde fantastiskā redzējuma laikā radīja daudz lielākas ciešanas.
  - Pietiek, labi, - Oļegs Ribačenko ar tikko sasietajām rokām atgrūda Auroras garos pirkstus, apsēdās ar jūrnieka uzvalka malu. Nodrebēja. - Nē, ir auksti. Un ēd medībās...
  Kā galu galā apziņa ir atkarīga no esamības - jūs neviļus kļūsiet par marksistu. Ja tikai tu izdzīvo!
  Cietuma putra tika iebērta alumīnija bļodiņās - tās tika transportētas vienā no bruņutransporta līdzekļiem. Bet karotes nebija. Acīmredzot tika uzskatīts, ka vergi tik un tā ēdīs biezu putru. Vai arī viņi nolēma pasmieties, jo šīs karotes nemaz tik ļoti netrūkst. Nu... tā ir labāk!
  Tu kļūsti īsts mežonis - puika izplūda smieklos un uzreiz aizspieda muti, lai nedabūtu.
  Putra izrādījās griķu biezputra, kas sajaukta ar grūbām - bieza, gandrīz nesālīta un, protams, bez gaļas vai kaut kā tamlīdzīga, nu, varbūt pievienoja nedaudz zivs smaržai. Elementārs, gandrīz tukšs divu graudu maisījums (un tie paši pārsprāgst ar kūpinātu gaļu, spriežot pēc smaržas). Bet pionieru zēna vēders jau sen bija sasniedzis savu robežu: tā, ka izsalkums nedaudz atkāpās, atgriezās, tikai redzot putru, bet ar trīskāršu spēku.
  Tiesa, ēst bija slikti - pāris reizes karstais maisījums no iekšpuses nokrita uz ievainotā vaiga, un no sāpēm acīs sariesās asaras - bet kas tas ir?! Jā, un "aproces" traucēja, Oļegs Ribačenko raustīja rokas, dusmīgi metās no acīm sev apkārt dzirksteles... un kādā brīdī saprata, ka labā roka no viena no šiem raustījumiem ir ielīdusi ringā līdz vidum!
  Neticami - vai tiešām SS tik primitīvi izurbās. Tā arī tiktu vaļā no sodītāju dresētajiem vilkiem!
  Oļegs Ribačenko sastinga. Tūlīt viņš piespieda sevi košļāt, slēpjoties aiz bļodas. Un ar labo roku viņš grozījās, līdz rūdītais tērauds diezgan neizturami iegriezās ādā.
  Šķiet, ka SS nav visi tik forši!
  Un viņš saprata, ka, iespējams, viņš varētu izvilkt roku. Gredzens, kas paredzēts lielākai rokai - vīrieša vai vietējam jaunietim, varbūt pat vecākam zēnam, kurš daudz strādāja. Taču pirmspusaudžu puiša Oļega Ribačenko sasvīdušajām rokām lamatas izrādījās platas.
  Zēns čukstēja:
  - Gaidu uzvaru! Uzvaras gaidās! Tie, kas alkst pārraut važas! Vectēvi uzvarēja Fritz! Mēs arī tos piepildīsim kā spēli!
  Aurora, sirsnīgi skatoties uz Oļegu Ribačenko, ar vienmērīgu kustību atgrūda viņa roku atpakaļ (asinis izplūda no plaša griezuma un nobrāzuma uz rokas). Otrs kaimiņš tajā brīdī sakustējās, piesedzot notiekošo. Oļegs paskatījās ugunīgajam velnam acīs, viņa piemiedza aci. Un viņa arī sāka urbt ar smaragda lāzeriem precīzā diapazonā kā kobra - neatdalāmi. Tad viņa pamāja ar galvu, diskrēti norādot uz vilkačiem. Pēc tam, nemitīgi, ēst - satvert tieši ar koši sūkļiem no krūzes, kas stāvēja uz pacelta ceļgala, nolaida rokas un sāka zīmēt līkumainas līnijas, kas pārvēršas viļņos uz mitras zemes.
  Oļegs Ribačenko neko nesaprata, bet galvā jau skanēja uzvaras dziesma;
  Jauns, salds, tīrs;
  Sarkanā padomju valsts!
  Saule lec starodama
  Ar sirdi dots!
  
  Mūsu ezeri ir skaidri
  Vētrains upes kristāls!
  Zēni skraida apkārt ar bumbu
  Skrieniet kalnā kopā!
  
  Krūtis plosās no gaisa,
  Pavasaris katrā zāles stiebrā!
  Es vēršos pie Kunga
  Ļaujiet mums būt ļaunuma, nepatikšanas appūstiem!
  
  Ir pienācis skarbs laiks
  Fašisms ir iebrucis Krievijā!
  Mēs izveidosim kaujai jaunu,
  Lai valda komunisms!
  
  Kopā lietas vienmēr strīdas,
  Mēs esam kā sažņaugta dūre!
  Kavalērija mēdza jāt
  Nu, tagad tērauda tvertne!
  
  Lielais Ļeņina darbs
  Turpināsim kā esam!
  Gudrais ģēnijs Staļins
  Kas mums iemācīja uzvarēt!
  
  Un visbeidzot, es jums pastāstīšu
  Kas izglāba - zaudēja!
  Padomāju precīzāk - izteikšu,
  Fināls jau pavisam drīz!
  Oļegs Ribačenko, pēc tādām smiltīm jau likās, ka jūra ir līdz ceļiem! Un kalni noteikti, uz pleca!
  Meitenes arī uzbudinājās un čukstēja no auss līdz ausij. Visiem bija cerība.
  Lomonosova un Stenkas Razina pēcnācējs izpūta vaigus un tad noelsās - nolādētais griezums sāp.
  Ko darīt, ja jums izdosies aizbēgt? Oļegs Ribačenko ātri paskatījās uz sāniem, it kā viņa domas varētu (un kas zina, ja var viņu nosūtīt, kļūmes, tad nav zināms, kāds viņiem ir aprīkojums!) noklausījās SS eskortu.
  Ugunīgais velns ar elles mirdzumu acīs pieskārās tērauda gredzeniem uz pionieru zēna rokām un apstiprinoši pamāja ar galvu: viņi saka, jā, jūs varat mēģināt! Tas ir skaidrs pat bez diskusijām un bez papildu piepūles.
  Lapsmatainais karotājs čukstēja:
  - Pat ja kāds izdzīvos... Būs kam atriebties!
  Bet tad Oļegs Ribačenko iekšēji pārvērtās akmenī, it kā no sasalšanas. Un viena vienkārša doma viņu iesaldēja: viņš sagriezīs rokas. Un tad ... bet tad būs jāpalīdz pārējām meitenēm atbrīvoties. Citādi viņš nav pionieris-izcils students, bet kurš gan ?!
  Atcerējos vārdus: vadītājs nav tas, kurš pats iet uz priekšu! Un kurš soļo un palīdz citam!
  Un kas viņi tev ir - tik skaistas meitenes ar asinīs salauztām kājām. Jaunajā ļeņinā kaut kas bija sašutis - ar tūkstošiem viesuļvētru rūkoņu tas sacēlās! Izrādās - skrien cik ātri vien vari un...
  Patiesībā, ja aizbēgsim, tad, kad citas iespējas vairs nebūs. Pretējā gadījumā tā ir nodevība.
  Viņš atkal sastapās ar acīm, vispirms ar Margaritu un pēc tam ar Auroru, kura, arī nepārprotami uzmundrināta, ar garšu laizīja trauku. Un viņa, izbāzusi degunu no bļodas, piemiedza aci.
  - Mēs tevi neturam! - Uguns velns piebilda. - Ja aiziesi, noteikti nāksi palīgā!
  Oļegs Ribačenko pamāja ar galvu un atbildēja:
  - ES zvēru! Godīgs pionieris sazināsies ar partizāniem, un jūs tiksiet izglābti!
  Nu tā mēs nolēmām! Tālākais bija daudz prozaiskāks. Labi jau, ka tas nebija Oļegs, kurš dabūja bļodas mazgāt - acīmredzot vai nu baidījās viņu atkal atslēgt no ķēdes, vai arī nolēma ļaut meitenēm smagi strādāt. Sīkums, bet šajā pozā patīkami. Slikti ir tas, ka man atkal bija jāiet, un kad šie fašisti nomierinās. Nevar atrast neko vairāk vai mazāk ilgtspējīgu.
  Ir nedaudz vēss, un, lai gan vējš ir norimis, mākoņi sacēlās zirga mugurā, un no tiem sāka līt auksts lietus. Šķiet, ka esesieši tagad ir pat apmierināti, lai gan viņi un viņu vilkači nesa slapju smaku.
  Man bija daudz jāiet. Šāda pasaule šeit ir īpašs Krimas mikroklimats. Parasti nav lietains, bet šajā gadījumā ar vēja brāzmām.
  Meitenes jau bija labi izgulējušās un aukstums uzmundrināja.
  Bet nez kāpēc Oļegs Ribačenko gribēja gulēt, viņa acis nodevīgi salipušas kopā.
  Jā, tāds svars, it kā simttonnīgs karkass spiež tevi un neelpo dziļi.
  Ak, es saslimšu, nodomāja Oļegs Ribačenko, smagi pārkārtodams kājas, kuras atkal sāka stīvs. "Es tagad noteikti saslimšu, bet ko tad?" Nacisti noteikti nelietos aspirīnu un neinjicēs penicilīnu un, iespējams, nožēlos pat medu. Vai arī tā joprojām nav? Vai saglabāts eksperimentiem? Kur mēs, nabagi, tagad ejam?!
  Atkal realitāte ar lietu un ciešanām pazuda, un viņš aizmiga ceļā. Kas, iespējams, šajā amatā nāk tikai par labu;
  Kosmoss savā ziņā - kauja;
  Pionieri Dmitrijs un Oļegs Ribačenko kā izcili audzēkņi un izcili sportisti saņēma tiesības pārstāvēt savu valsti PSRS draudzības boksa sacensībās, kas tika organizētas starp PSRS un Vācijas bērnu sporta klubiem. Abas valstis joprojām tiek uzskatītas par sabiedrotajām, un baumas par gaidāmo karu ir rimušās. Patiešām, vācu karaspēks ir atkāpies no robežas, un Vērmahts veic uzvaras ofensīvu Āfrikā, un jau ir iekarojis Ēģipti, un tikko viņam tika ziņots par Gibraltāra ieņemšanu. Sakari, ar kuriem Staļins personīgi apsveica fīreru!
  Maldīgs redzējums bez vārdiem, bet tas, kas nenotiek Visumā. Oļegs pieķer sevi pie domas, ka - atkal iedvesmojoties no kaut kādu staru mākslīgās ietekmes vai kā cita. Bet viss ir tik reāls, ka nav spēka pretoties šim maldiem.
  Tātad, jūs varat droši lidot uz gandrīz draudzīgu valsti. Vācu presē par Padomju Savienību runā tikai labus vārdus, un komunisms pat ir iekļauts nacionālsociālisma brālīgās ideoloģijas vidū. Turklāt parādījās Stakhanovam līdzīga kustība ...
  Dmitrijs un Oļegs Ribačenko ir jaunākās vecuma grupas bokseri, viņiem ir tikai vienpadsmit gadi, zemākā snieguma robeža sacensībās. Bet zēni ir diezgan lieli savam vecumam, un pat laikmets nav tik straujš paātrinājums kā divdesmit pirmā gadsimta beigās.
  Oļegs taču ir mazāks, tievāks, no vieglākas svara kategorijas, bet ļoti ātrs. Dmitrijs ir lielāks, kaulos platāks, viņam var piešķirt zēna varoņa izskatu vismaz četrpadsmit.
  Zēni atšķiras pēc matu krāsas. Oļežeks ir gaišs, kā dabīgs blondīns, kā sniega bumba. Dmitrijs ar brūniem matiem, brūniem matiem. Oļegs ir dažus mēnešus jaunāks, un ar savu apaļo seju joprojām izskatās pēc bērna, un Dmitrijs ir vienkārši izskatīgs, propagandas plakāta cienīgs. Meitenes jau skatās uz viņu, neticot, ka tas ir tikai tik liels bērns.
  Tomēr Oļegs Ribačenko ir daudz erudītāks par Dmitriju, lai gan abi puiši ir ļoti gudri un mācās uz tiem pašiem pieciniekiem. Patiešām, padomju valstī labiem sportistiem jābūt izciliem studentiem.
  Pārējie puiši ir vecāki, bet līdz astoņpadsmit gadiem, lai gan pāris varoņu ir labus divus metrus gari un sver centneru...
  Bokseri, valsts labākie jaunie kadri... Un ar viņiem cīnīsies Vācijas un tai pakļauto valstu čempioni... Starp bērniem, protams, vai junioriem.
  Viņi bez apstāšanās lido ar Trešā reiha lielāko pasažieru laineri maršrutā Maskava-Berlīne.
  Bokseri sēž atsevišķi, bet ir arī cīkstoņi, svarcēlāji, futbolisti, peldētāji. Visi juniori un teicams sniegums. Staļins lika mūsu jaunajai paaudzei, kas dzimusi padomju režīmā, parādīt visu to labāko un nezaudēt seju. Un, protams, visi vēlas cīnīties ...
  Dmitrijs jautāja Oļegam:
  - Vai esat izveidojis kaujas taktisko plānu?
  Pionieru zēns atbildēja:
  - Man ir ducis plānu katram pretiniekam... Bet vispirms ir jāpaskatās uz viņu, un tikai tad jāpieņem lēmums... Katrai individuālai pieejai tīri nosaka mazākās kustības un specifika, tai skaitā ienaidnieka fizioloģiskā uzbūve. individuāla taktika.
  Dimitrijs nicinoši nošņāca:
  - Bet man iet daudz vieglāk! Bez taktikas metos ienaidniekam virsū, situ stiprāk un biežāk un salūzu.
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Tavā vecumā ir maz tādu lielu un fiziski attīstītu puišu kā tu. Tāpēc spiediena taktika pāriet. Jūs varat vienkārši apgāzties. Bet te es esmu gandrīz normālā augumā, nu, varbūt nedaudz virs vidējā, un, lai kļūtu par PSRS čempionu, tik milzīga valsts, ar vienu spiedienu nepietiek. Galu galā jūs nevarat uztvert ienaidnieku ar rupju spēku, jo viņš arī trenējas, piekopj veselīgu dzīvesveidu, ēd pareizi, mācās taktiku. Un tad tas ir jāatspēlē kā šaha spēlē. Reizēm pat kaut ko, upurējot paklājiņa dēļ.
  Dmitrijs asi iebilda:
  - Un mani pretinieki trenējas, un finālā puika bija vēl lielāks un smagāks par mani. Daudz kas ir atkarīgs no tā, kā tu trenējies. Dažiem šķiet, ka par olimpisko čempionu iespējams kļūt divās nedēļās, strādājot līdz spēku izsīkumam... Tas ir malds. Galu galā sporta treniņos svarīgākais ir ne tik daudz dot superslodzi, bet gan radīt superatveseļošanos. Bet ir pareizi individuāli izvēlēti vingrinājumu komplekti, un vissvarīgākais ir sekojošā atveseļošanās un spēka iegūšana... Pēc tam jūs cīnāties vienā elpas vilcienā, izmetot simtiem sitienu trīs raundos, pareizāk sakot, patiesībā , daudz mazāk.
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  Nu, tā noteikti arī ir taisnība! Jo īpaši pareizas elpošanas noslēpums un injekcijas bērna ķermeņa augšanas punktos... Šeit ir dažas mūsu guru zināšanas. Bet es nesaprotu, kāpēc viņš tos nedala ar citiem treneriem?
  Dmitrijs čukstēja:
  - Viņš man pārliecībā teica, ka mēs esam ar jums... Ne tikai bokseri, bet pirmām kārtām karavīri. Mums vēl ir jāizdara kaut kas īpašs... Ļoti svarīgs, pat svarīgāks par olimpisko zeltu!
  Oļegs nolieca gaišo galvu un sacīja:
  - Kaut kas svarīgāks... Varbūt viņš man arī to teica... Ka cilvēces liktenis var būt atkarīgs no divu padomju pionieru zēnu izdarībām. Gluži kā pasakā.
  Dmitrijs filozofiski atzīmēja:
  - Un no kurienes tad rodas pasakas, ja ne no dzīves. Varbūt tas tiešām tā būs! Lai gan mēs neesam neglīti pīlēni, bet... Par Ērgļiem mūs vēl pāragri saukt.
  Oļegs Rybachenko gludi mainīja sarunas tēmu:
  - Vai, jūsuprāt, Vācijas iebrukuma draudi beidzot ir pārgājuši?
  Dimitrijs neizpratnē paraustīja platos plecus.
  - Šeit, manuprāt, jūs esat vairāk eksperts. Pats par sevi domāju, ka nevar uzreiz sist ar visām rokām un kājām, tad atkal nav iespējams uzbrukt uz visām pusēm. Tiesa, ja pārvietojaties lēcienā ...
  Oļegs Ribačenko iesmējās:
  - Tas izklausās diezgan loģiski ... Bet mēs nezinām, ko tieši Hitlers bija domājis, bet spriedze patiešām mazinājās, un vācu lidmašīnas pārtrauca pārkāpt mūsu gaisa telpu, un kāpuru šķindoņa ārzemēs nav dzirdama, tas ir fakts. Jā, un fīrers, daži strādnieki atgriezās pie mašīnām. Tas ir, Trešais Reihs paslēpa savus ilkņus... Bet mēs nedrīkstam atslābināties.
  Dmitrijs no somas izņēma ceptu sviestmaizi ar zivīm un īpašu beztauku sieru un pasniedza Oļegam. Tad viņš sev izņēma divreiz vairāk. Piedāvājumā:
  - Ēst ... Jūs nevarat veikt ilgus pārtraukumus pārtikas un olbaltumvielu uzņemšanā. Kad aminoskābju koncentrācija organismā samazinās, muskuļi zaudē spēku.
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Kultūristiem, kuri daudz strādā, tā ir taisnība, bet bokseriem ... Galu galā mums nav gaļas, ķermeņa krāsas, un vēl jo vairāk tas palielina cīņas efektivitāti!
  Dmitrijs, nokodis sviestmaizi un pievienojis tai tomātu, piekrita:
  - Ne visu, bet... Es pat naktī ēdu vai dzeru olu baltumus, lai aminoskābju koncentrācija nekristu. Un pats labākais, nevis vistu olas, bet paipalu vai strausu olas, nu, pēdējās ir tiešām reti sastopamas... Lai gan Vidusāzijā šķiet, ka strausi jau sākuši vairoties...
  Oļegs diezgan nopietni (tonī) jokoja:
  - Ļoti vērtīgs proteīns vardes priekškājās. Iesaku pamēģināt!
  Dimitrijs iesmējās kā zēns:
  - Jā, bet vēl jo vairāk austerēs ar sarkanajiem Indijas pipariem!
  Oļegs tomēr uzmanīgi iekoda no sviestmaizes un sāka uzsūkt gabaliņu. Zivs bija sarkana, garšīga, mērcēta kečupā ar saspiestu ķiploku. Varēja nedaudz pielikt spēku... Kā piemēram, Vinnijs Pūks...
  - Vinnijs Pūks labi dzīvo pasaulē! Viņam ir sieva un bērni, viņš ir dadzis!
  Oļegs pēkšņi ierosināja:
  - Vai mēs varam dziedāt?
  Dmitrijs bez liela entuziasma atzīmēja:
  - Vai nav par agru dziedāt?
  Oļegs Ribačenko pasmaidīja:
  - Tieši pareizi, īpaši tāpēc, ka lidojām pāri PSRS robežai!
  Dmitrijs jautāja savam partnerim:
  - Šķēres vai papīrs?
  Oļegs to pamāja.
  "Varbūt labāk iztikt bez bērnišķīgiem jokiem. Mēs esam mierīgi cilvēki, bet mūsu bruņuvilcienam izdevās paātrināties līdz gaismas ātrumam...
  Dimitrijs pārtrauca:
  - Nē! Tādas bērnudārza dziesmas mums nevajag. Ej, kaut kas vairāk... patriotisks!
  Oļegs izpūta pilnas plaušas un sāka dziedāt, ejot komponējot. Savukārt Danka ļoti labi dziedāja līdzi. Pareizāk sakot, viņa balss bija kā maršala trompete un varbūt pat Jērikas;
  Pionieris ir lepns vārds
  Sasiets Staļins Rodnojs.
  Mājās nav nekas cits kā ballīte,
  Man komunistu ideāls!
  
  Es zvērēju kalpot Tēvzemei mūžīgi
  Lai dzimtene krāšņi uzplauktu,
  Lai padarītu to labāku ikvienam dzīvē,
  Lai lidojums kļūst pēkšņāks par ērgli!
  
  Pērkona - karš ir pienācis,
  Tāpēc, drosmīgi, puiši dodas kempingā!
  Vērmahts uzlika smirdīgu purnu,
  Tātad mēs to nosūtīsim uz rēķina!
  
  Viņi nedeva puišiem šautenes,
  Bija atbilde jūs gadi - esat mazi!
  Tomēr viņi aizbēga pie karavīriem,
  Jo bajonetes ir tik vajadzīgas!
  
  Netālu no Maskavas mēs cīnījāmies uz sniega kupenām,
  Viņi basām kājām metās cauri salu ...
  Skaisti pionieri skrien halātos -
  Nav granātas, tāpēc sit ar dūri!
  
  Cik nežēlīgi ir fašistu kaķi -
  Cik daudz jūs varat dzert viņu asinis,
  Bet nacisti nāks atriebties,
  Grifi pārvērtīsies medījumā!
  
  Pusdienās pieticīga deva - izsalkums,
  Karavīri guvuši pēdu apsaldējumus...
  Es būtībā esmu tikai bērns
  Bet tēvi lepojas ar varoņdarbu!
  
  Tanks steidzas, "Tīģeris" ir pagrūdis purnu,
  Bet jaunais cīnītājs izspieda granātu!
  Un fašistu nelietis uzgāja mīnu:
  Lūk, viņa karstā lāpa ir apskauta!
  
  Pat mazais būs milzis
  Ja tu audzināji drosmi!
  Pionieri kā saites ir vienotas,
  Dvēsele stiprāka: titāns - metāls!
  
  Vērmahts netika garām, viņi to dabūja pierē,
  Tērauda zārki aizrijās!
  Krievijā ir tādi zēni,
  Pēcnācēju paaudzes lepojas!
  
  Cīņa atkal, šoreiz pie Volgas,
  Pionieris - terminators ir kļuvis!
  Fašistiem ir pilni morgi
  Un krastā nāves valnis ir salauzts!
  
  Cik no mūsējiem nomira - nav skaitļa,
  Cik daudzi nomirs vēlreiz - bez asarām ...
  Bet šādi cīnītāji tic darbam;
  Augšāmceliet to, kas ir Kristus cienīgs!
  
  Viņi kļuva par komjaunatnes biedriem Berlīnē,
  Tur viņš deva uzticības zvērestu!
  Puse Eiropas ar Savienību basām kājām,
  Mūsu jaunā komanda izstājās!
  
  Un tagad mēs veidosim jaunu pasauli,
  Katrs kļūs par radītāju-demiurgu....
  Nogrimt ciešanu bezdibenī - karā,
  Mēs neuzzināsim, ko nozīmē bailes!
  
  Visumā sāk valdīt laipnība
  Un tad sāpes pazudīs, ticiet man ...
  Ar mums ir labākais no visiem ģēnijiem, Staļin,
  Uzvarēts Hitlera elles zvērs!
  
  Par to mēs drosmīgi cīnījāmies.
  Mūžīgi pagodināts...
  Un saprotiet, ka ballīte ir svarīga -
  Visums novedīs pie sapņa!
  Ziņojumu lidmašīna šo dziesmu dziedāja unisonā. Tas izklausījās tik svinīgi, ka varēja izplūst asarās ...
  . NODAĻA #5
  Vīzija pazuda, un zēns, rakstnieks un ģēnijs atkal nokļuva klejojošās kolonnas realitātē.
  No niecīgas sarunas neiespējamības ar kādu (pēc vīzijas valoda pavisam sastinga!) Oļegs Ribačenko bija papildus sašutis. Un kaut kā es pat uzreiz nesapratu, ka viņi tuvojas mežam. Tas beidzās - izmirkuši, un zem kājām bija labi iestaigāts ceļš, lai arī izmirkis, bet skaidrs, šur tur izcirstas pajūgu, automašīnu, vieglo tanku kāpurķēžu, motociklu un pat zirgu nagu pēdas.
  Aukstie dubļi, kas izskatījās pēc nejaukām ziepēm, izrādījās tikpat slideni, Oļegs Ribačenko vairākas reizes brīnumainā kārtā noturēja līdzsvaru, un kolonnā divas vai trīs meitenes nokrita un ātri piecēlās.
  Pati Margarita, diezgan pārgurusi, iedrošināja savu rokasbrāli:
  - Kļūst tumšs, drīz ļaus tev atpūsties!
  Pusotru stundu pēc lietus sākuma viņi pabrauca garām tam, kas no tālienes šķita kalnu grēdas. Netālu no Oļega Ribačenko saprata - tie nav pakalni, bet šahta ar ložmetēju torņiem. Sens, Krimas vaļnis, kas stiepās austrumu un rietumu virzienā, cik tālu vien acs sniedza. Ar regulāriem starplaikiem uz "pakalniem" bija redzami ar zemi gandrīz nolīdzināti pelēki akmens gredzeni - sargtorņu drupas. Starp diviem no tiem - ieplakā, kas kādreiz, iespējams, bija vārtu atvērums, pagāja gūstekņu kolonna.
  Tad viņus atkal aizveda gulēt. Viņi pat nenoņēma važas un nesāka baroties. Miegs klāja meitenes kā kraukļa spārnu;
  Pēkšņi meiteņu priekšā ainava mainījās (un ka sapņi pārāk bieži ir pretenciozi!) Un viņas nokļuva jūrā, precīzāk uz mola ar skatu uz jūru un forši.
  Komjaunietes devās uz ostu, iznīcinātāja siluets nebija tālu, kādus pāris kilometrus, bet gandrīz saplūda ar horizonta līniju. Šeit viņiem atkal vairākas reizes uzbruka piecas tarakānu žurkas. Tie ir tik pretīgi radījumi, ar sešām kājām, ka skaties un velc uz vemšanu. Tomēr tas ir divu sekunžu jautājums, dūrieni ar dunčiem un viss.
  Skaistā Margarita pat dziedāja:
  - Un man kā vemšanai, tad mīlas dziru!
  Sarkanā Aurora caur nāsīm izsvilpa:
  - Bet uzvedība ir laba - un es esmu cieši žoklī ar kāju!
  Bīstamākas radības bija kaiju cirvji. Viņiem bija iespēja šaut ar knābi. Punkts tika izmests un caurdurts ādā, injicējot skābi. Tad cirvja putns uzsēdās uz uzvarētā upura - saplēsa gaļu. Tiesa, te jau lielākoties tika nošauti. Bet četri plēsēji ar savstarpēji uzasinātām galvām mēģināja uzbrukt izlūkiem.
  - Lūk, tās ir kārtējās dabas perversijas! - Ugunīgais velns Aurora pamanīja ...
  - Kas tos radīja, tas nekad neko neizvirtu! - Margaritas jaunajā misijā atkal parādījās atavistiskas reliģiskas jūtas. Personība mainās, ja zemapziņā mostas noteikti spēki. - Tā patīk Visvarenais Dievs!
  Sarkanmatainais dēmons īsos svārkos un matos, kas dega karstāk nekā liesmas metējs, atkal iebilda:
  - Nē, tas kārtējo reizi parāda mutāciju vareno spēku. Līdzīgu seku sērija var izraisīt dzīvību!
  Izmetot divas čakras, meitenes nogrieza plēsējus un pēc tam noķēra diskus, kas viņām atgriezās.
  - Kā bumerangs, bet titāna griezumi! Ugunīgais velns pasmaidīja.
  - LABI! Ka tikai šis titāns negriež, šis metāls ir vājāks par bloteri.
  Meitenes sāka griezt laivu. Ugunīgais velns, negaidīti lūdzot, jautāja:
  - Sacerēsim beidzot dziesmu Margarita!
  Sniegbaltā blondīne, kas smaidīja spožāk par sauli, jautāja:
  - Lai mums nes veiksmi!
  Foršā Aurora ierunājās:
  - Tieši tā! Lai raud neveiksminieks - skauģs nelietis!
  Komjauniete atliecās un klusi dziedāja, vārdi peldēja un mirgoja:
  Orākuls starp burvju akmeņiem,
  Vētras dzimis - spoža saule!
  Mēs neesam nārsts - nepilnīga tumsa,
  Cik krāsainā starā vijas dziesma!
  
  Dažreiz roks noteikti ir kaitīgs -
  Mēs esam grūtībās, bēdās, nāvē, pravietojumos!
  Un spoki bālā mirdzumā,
  Mirdziet kā zīme naktī!
  
  Bet mēs nebūsim māņticīgi
  Krievu karotājs - zobens rokā!
  Uzticīgi kalpojiet Jēzum
  Lai velns muļķo mūžīgi!
  
  Nav stiprākas dzimtenes,
  Galu galā mūsu griba ir kā metāls!
  Gudrais Staļins vada uzbrukumu,
  "Andryusha" tornado uz Ķelnes metāla!
  
  Mēs svēti kalposim Krievijai,
  Es sapņoju veltīt viņai savu sirdi!
  Karavīram ir asākā bajonete,
  Un liesma diktorā - runas!
  
  Slava tev Rus' ar himnu,
  Mēs dziedam viņai himnas,
  Atriebība nāks pret pretiniekiem -
  Tiksim galā ar vārnu!
  
  Mēs veidosim jaunu svēto pasauli,
  Dievs, svētī mūs!
  Meiteņu greznība un atjauninājumi,
  Par kalifu nekļūsi ne uz vienu stundu!
  
  Apbalvojiet mūs ar brīnišķīgu redzējumu -
  Tā Kunga balss sauc pie zobena!
  Dzīve kļūs par cukurotu ievārījumu
  Kad tu esi stiprs kā "KAMAZ"!
  
  Dzimtenē lekni ozolu meži,
  Kur tu zini ar savu dvēseli, tu atpūtīsies!
  Jūs saņemsit okeānus - slava,
  Kremlī ieiesi kā meistars!
  
  Jūs esat bruņinieks - milžu cilts,
  Jūras plašums un ledus gabali mirdz!
  Lielā zelta tuksneša smiltis,
  Un ar smaragda samtu - mežs!
  
  Mēs drosmīgi ejam asiņainā cīņā,
  Lai gan "Tīģeri" briesmīgs rēkt!
  Nacistu ķepu nagi,
  Pēc izskata Ādolfs noteikti ir foršs!
  
  Bet dabūja ūsas sejā,
  Purns sagriezies, žoklis nost!
  Un mūsu cilvēki ir lieliski, lepni,
  Fašistiskajam radījumam atklāts spēks!
  
  Tagad ir pienācis laiks gaismai
  Debesu žēlastība ir atnākusi...
  Dzejoļos tiek dziedāti varoņdarbi -
  Kristus, svētais dvēselē, ir augšāmcēlies!
  Aurora aplaudēja, sita plaukstas tā, ka pacēlās mušu mākonis:
  - Margarita dziedāja labi, bet baznīcas korī vajag dziedāt psalmus. Visas domas ir iestrēgušas par reliģisku tēmu!
  - Tev ir jāizpērk savs grēks. - teica Koršunova, kas atkal iekrita reliģiskā ekstāzē, nobriedusi. - Tas, kurš pārdod savu dvēseli, vienmēr paliek ar zaudējumiem - viņš dod nemirstīgo par mirstīgo!
  Ugunīgais velns iesmējās.
  - Tu, redzu, arī māki skaisti runāt! Labi, mīļā, tagad mums ir jautra pastaiga.
  Sēžot uz piepūšamās laivas, kas nav atšķirama ar radariem ar krāsojumu zem nakts tauriņa, komjaunatnes meitenes piepeldēja līdz smagajam iznīcinātājam. Tagad viņiem bija jādara kaut kas liels. Briesmu brīdī saasinājās visi refleksi un reakcijas. Komjaunietes daudzu kilometru garumā juta skaņas, šļakatām viļņiem, čīkstošas kaijas un pat žāvājošas zivis. Viņi dzirdēja, ka kāds peld pāri! Komjaunieši, metot ar ložmetēju, ieraudzīja puisi uz gaisa matrača. Viņš noņēma masku, un parādījās Denisa Baranova seja. Zombiju virsnieks, iepriekš sodīts sodnieks, šajā redzējumā manāmi atguvies un daudz glītāks, piemiedza viņiem ar aci.
  Aizsmakušā balsī, kas krakšķēja gaisā, viņš teica:
  - Mani atsūtīja lielais melnais fīrers!
  - Bet mēs neko nerakstījām! Meitenes vienbalsīgi iesaucās.
  Mirabela nemaz nebija apmierināta ar rūdīta noziedznieka parādīšanos no viņu bataljona šeit, bet Aurora, gluži pretēji, atsmaidīja apmierinātu smaidu. Starp citu, pārsteidzoši, tiklīdz notiesātais nometās pusotru gadu desmitu un atbrīvojās no rētas, viņš pārvērtās par diezgan jauku puisi. Ja viņi nezinātu iepriekš, viņi, visticamāk, nebūtu atpazinuši Baranovu.
  - Un tas nav vajadzīgs! - iesaucās, sagrauztais bijušais notiesātais. - Mans vienīgais mērķis ir nomirt! Nākamajā dzīvē es kļūšu par sultānu, un manā harēmā būs simts tūkstoši jaunavu.
  - Nodarbojieties ar vismaz vienu. Citādi būs nishtyak, tieši otrādi! - Viņa paziņoja, cenšoties šķist asprātīgāka nekā Margarita.
  Deniss apklusa, parasti tādi zombiji nav īpaši runīgi. Lai gan šoreiz tā bija kara mašīna.
  - Vai jums ir pienācīga militārā pieredze? - jautāja Aurora. Patiešām, galu galā viņi jau ir izgājuši cauri Otrajam pasaules karam un atraduši sevi nākotnē. Ne tik futūristiski skaista, kā apraksta padomju zinātniskās fantastikas rakstnieki, arī pilns ar kariem un, galvenais, dažādām mutācijas radībām.
  Ir tāda lieta - magoraradiācija un ārpusradiācija.
  Magoraradiācija ir starojums, kas nenogalina dzīvos, bet maina matērijas īpašības, tajā skaitā transformācijas, dažādu dzīvības formu saplūšanu - arī dzīvās un nedzīvās.
  Bezstarojums - atšķirībā no parastā starojuma izraisa nevis atomu jonizāciju, bet gan to permutāciju molekulās un visaktīvāk DNS un šūnās, kas nes ģenētisko informāciju. Dažos gadījumos to var izmantot medicīniskiem nolūkiem, ātrai atjaunošanai.
  - Protams! Baranovs pārliecināti teica. - Es cīnījos daudzas reizes!
  Sarkanā Aurora šaubījās:
  - Un kuru tu nogalināji?
  Bijušais notiesātais atklāja:
  - Neticīgie!
  Ugunīgais velns saburza viņas purnu:
  - Kā jums klājas, krievu virsnieks:
  - Es esmu modžaheds un mans uzdevums ir iznīcināt neticīgos! - Baranovs norūca. - Tātad man ir lemts uz visiem laikiem.
  Aurora čukstēja Margeritai ausī:
  - Nestrīdies! Labāk dari darbu.
  Zombijs, kas murrāja zem deguna arābu valodā. Radio pārraidīja jaunākās ziņas.
  - Čečenijā kaujinieki ir manāmi aktivizējušies. Jo īpaši tika mēģināts apšaudīt valdības māju. Kaujas laikā pieci policisti tika nogalināti un vienpadsmit ievainoti, kaujinieku zaudējumi tiek precizēti. Saskaņā ar dažiem ziņojumiem bijušais šariata tiesas priekšsēdētājs saņēmis aptuveni simts miljonus dolāru no ārvalstu sponsoriem un aktīvi cenšas tos atstrādāt. Kalnos tika veikta īpaša operācija: bandīti tika izklīdināti.
  Zombijs atdzīvojās:
  "Drīz nositīsim neuzticīgos, lai viņi bēg uz svilpienu un izsmieklu!" Viņa vārdus pārtrauca ripojošs vilnis, viņš uzsvieda laivu un aplēja to ar aerosolu. - Tieši tā, es saku!
  - Principā pareizi! Aurora izlaida no acīm dzirksteles. - ASV ir liels islāma ienaidnieks. Viņa to sadala ar Holivudas, porno laikrakstu, mistisku seriālu palīdzību. Tagad mums būs jāšauj daži jeņķi.
  Meitenes piepeldēja līdz iznīcinātājam. Pirmā ranga kapteinis Rūdolfs Reigans, iedzēris malku sava iemīļotā konjaka (nu, visi šie amerikāņi ir dzērāji, ne velti ASV kļuva par neveselīga dzīvesveida un pagrimuma simbolu!), apgūlās uz gultā, atspiedis galvu uz prostitūtas krūtīm. Kad jaunībā viņam patika puiši un pēc tam, kad Franklins Trūmens ļāva homoseksuāļiem dienēt armijā, viņam bija pieredze attiecībās pat ar admirāļiem. Un kaut kā pat ar Indijas kara četrzvaigžņu varoni. Bet terminatora prezidenta un pat musulmaņa laikā morāle kļuva atšķirīga un geji tika nospiesti. Pēc tam Rūdolfs Reigans nolēma parādīt savu visēdāju, uzaicinot prostitūtas. Tomēr, glāstīdams smalko sievietes ķermeni, viņš nebeidza iedomāties puišus, muskuļotus, melnus, kas spēj sniegt neizsakāmu baudu.
  Bastars protams viņi tad ir izvirtulis!
  Rūdolfs Reigans ļāva padauzai braukt pie sevis, taču viņš nespēja izlādēties un kļuva izsmelts. Nē, viņam steidzami vajadzīgs puisis. Lai gan vīrieši ir nedaudz sliktāki par sievietēm, viņiem ir maz naudas - viņi vēlas karjeras izaugsmi. Gaļina to atzīmēja - tas noderēs Padomju Krievijas ienaidnieku iznīcināšanā; Amerikāņi un viņu sabiedrotie.
  Apsargi uzvedas nevērīgi. Ir auksts, un viņi labprātāk uztur siltumu ar neatšķaidītu viskiju. Margarita sarauca pieri (šeit ir gatavie dzērāji - galu galā alkohola molekula simbolizē ķermeņa, īpaši mātītes, iznīcināšanu), jeņķi ir muļķi!
  Monitoros spīdēja viļņi, reizēm parādījās radības. Viens no šiem bīstamajiem dzīvniekiem bija zāģkrabis un vienlaikus nātru haizivs. Briesmīgs dzīvnieks, bīstams gan uz sauszemes, gan jūrā. Ar savu nagu ar dzeloņainajām adatām tas varētu labi iekost cilvēku uz pusēm vai vēl ļaunāk indi. Meitenes nebija manāmas, bija apšļakstītas ar atstarotāju, un zombijiem apkārtējā temperatūra ir pat par pāris grādiem aukstāka.
  Metis prostitūtu malā, Rūdolfs Reigans aizsmakušā balsī sacīja:
  - Ej prom, es gribu gulēt. Jā, un tu marš uz lielo gultu!
  - Kā gribi, tikai maksā! - izspūrusi prostitūtas iekliedzās.
  - Tu neesi pietiekami izveicīgs, tev pietiek ar pusi pļāvēja! - Rūdolfs Reigans atbildēja un tad ar grūtībām atturējās no atraugas. - Kā vēlies! Bet šī ir laupīšana.
  - Pēc kāda plāna? - brīnījās karavīru prostitūtas.
  - Tev ir labs darbs. - Rūdolfs norūca. - Izbaudīja un bagātināja, un es kratīšos kā ellē! Ģenerālis tiešām satricināja, viņa dubultzods trīcēja.
  - Neesi pliks! - palaistuves izmisumā kliedza (un kāds kauns, kad tiek ielikta morāle!). - Es iešu meklēt citu klientu!
  - Bet ņemiet vērā, mūsu jūrnieki ir temperamentīgi. - Rūdolfs Reigans piezīmēja ar neviennozīmīgiem draudiem.
  Komjaunietes jau bija tuvu. Zombijs atspiedās pret karotāju Gaļinu, uzlicis galvu uz viņas pleca. Mirušais virsnieks piespieda savu vaigu viņas zīdainajiem, smaržīgajiem matiem, skūpstīdams viņas galvas augšdaļu. Aukstās lūpas nepatīkami dedzināja matus, virsnieks smirdēja pēc līķa.
  - Atkāpies! - dusmīgā Margarita draudīgi ierunājās.- Es arī atradu sev mīļāko.
  - Es negribēju tevi aizvainot! Tu vienkārši izskaties pēc gurijas. - Sāka šņākt racionāla līķa līdzība.
  Cīnīsimies maskās. Nevienam nevajadzētu redzēt, ka mēs esam meitenes. - Viņas draudzene Aurora Firefire izņēma kolbu ar stimulantu. Viņa iedzēra pāris malkus. Kolba nav īpaši viltīga, taisīta ar akordeonu, tā ka tajā nebija gaisa. Tātad dzīvību sniedzošais šķidrums beidzas pats no sevis. Warrior pati piezīme - pievienots. - Iztukšojot tas saraujas: rezultātā ūdens nešļakstās, var klusi kustēties.
  Citos aspektos pat skaņas ir dažādas, kurlas, it kā bez spēka. Skanošās meitenīgās balsis šķiet aizsmakusi. Viļņi ir kā melna sega, kuras tumsā brīžiem mirgo gaismiņas, gandrīz kvadrātveida zivis cenšas kaut ko izspļaut no mutes. Šeit ir spilgts siluets, kas izlēca no ūdens, un to gandrīz uz pusēm pārgrieza Auroras sprādziens. Šai zivij ir asas spuras, un tā nevēlējās tām savainoties.
  Komjauniešu meitenes nav redzamas, laiva automātiski maina krāsu uz jūras ainavu, tāpat kā tērpi parāda hameleonu īpašības. Maskēšanās ideāla. Īpaši var redzēt, kā jūrnieki ķer mutantu zivis. Viņi to dara ļoti vienkārši: vispirms viņi iemērc gumiju, biezi ieeļļojot to ar motoreļļu un benzīnu: smaka izplatās tālu. Žurku bruņurupucis viņu mīl, viņa parasti ēd ķīmiju kā tarakāns. Noķer, norij, pieķeras pie āķa. Patiesība ir tāda, ka jūs nevarat ēst šo muļķi. Bet dzīvā ēsma nav slikta. To knābā lielas zivis, dažreiz delfīna lielumā. Daži no tiem ir ēdami un pat tiek uzskatīti par delikatesi.
  Ir arī indīgi, bet pieredzējuši pavāri spēj tos neitralizēt, un tas padara tos vēl dārgākus. Jo īpaši smaragda karpu zivis ir sastopamas tikai radioaktīvajā Radikāla ezerā, kā to sauca saskaņā ar Baikālu, tikai tagad tas ir piesārņots. Ar urānu plankumaina smaragda karpa izraisa narkotiku intoksikāciju, būšu kārtīgi izcepts, kļūda pat minūtē ienesīs gardēža mokošu nāvi. Un šādas "gļukas" ir neparastas, spilgtās krāsās, to jūs pat redzēsiet grāvējā. Ļoti izdevīga makšķerēšana, meta-kvazi-nāvējoši mutanti, smaragds un radioaktīvi, bīstami patērējot, un tajā pašā laikā viņi mēģināja audzēt karpas, kas ir lielas kā sams ārpus zonas, bet tur nomira.
  Meitenes to redzēja un pacēla ieročus. Margarita pēkšņi atkāpās; man ausī atskanēja tieva čīkstēšana:
  - Četri simti metru līdz kuģim.
  Blondīne terminators sajūsmā atbildēja:
  - Mēs turpinām tuvināšanos.
  Auroras un Margaritas acis tumsā varēja redzēt tikpat labi kā kaķis, ja ne labāk. Uz kuģa atradās nedaudz vairāk cilvēku, aptuveni trīsdesmit pieci cilvēki, tostarp algotņi zvejnieki, no kuriem daudzi bija piedzērušies. Zombijs arī mērķēja uz pretinieku, bijušajam notiesātajam virsniekam bija automāts ar klusinātāju.
  Viņš noskūpstīja, klusi noklikšķināja uz drošības fiksatora un ieslēdza nakts stiklu. Viņam bija profesionāla sajūta, it īpaši, kad viņš turēja gumijas acu uzgali pie sejas, lai ar zaļganu mirdzumu neatdotu savu pozīciju skatītājiem.
  Meitenes skatījās uz pretiniecēm caur datoroptiku. Viņa nekavējoties noteica mērķus, uzstādot tiem maksimālo uguns ātrumu: tūkstoš pieci simti šāvienu uz vienu mīnu. Tajā pašā laikā meitenes izdalīja upurus, bija nepieciešams uzreiz izņemt trīsdesmit četrus cilvēkus. Dators deva mājienu, kā un uz ko šaut.
  Karavīra novērotājs stāvēja pie žoga ventilatora, viņš smēķēja cigāru un ik pa laikam malkoja viskiju no kolbas.
  - Amerikāņi neuzmanīgi apkalpo! - Aurora pamanīja un ļauni piebilda ar indi balsī. - Tas ir viņu sapuvušās liberālās demokrātijas rezultāts.
  - Mēs domājam labāk! Mārgareta savilkās grimasē. - Īpaši armijā pieņemtie, kas nav slāvu izcelsmes?
  - Neesiet muļķi arī dzert! - komjauniete noberzēja degunu. - Tas niez, iespējams, ka lietus. Vai varbūt liels hit!
  - Es to novilkšu! Trešā Reiha pretinieks... - Zombiju notiesātais čukstēja.
  - Vispār smēķēšana palēnina reakciju un aizmiglo acis! Mārgareta teica. - Es personīgi aizliegtu cigaretes.
  Lielā iznīcinātāja bartera pakaļgalā redzami vairāki dvīņi ātrās šaušanas lielgabali, Lincoln klases - blakus ar pāris ložmetējiem uz sēdekļa. Pārējie divi nodarbojas ar makšķerēšanu. Sapārots "grobodons" labajā pusē. Un tad kāds amerikānis kā nēģeris aizgāja, kaut ko apskatīdams savā "mobilajā telefonā". Acīmredzot "pornukh", sava veida video. Kopumā šaujamieroči ir bīstami, nav zināms, vai "bruņas" izglābs akmeņus, un piepūšamā laiva noteikti ir kranty.
  - Tātad vārti tika sadalīti. Mēs nākam tuvāk. - teica ugunīgais velns. - Jāredz, ka primitīvie lopi aizvaino.
  - Ložņājiet kā čūskas! - atbalstīja Margaritu, izlocīdamās vidukli.
  Zombijs runāja daiļrunīgi.
  Uzmanīga kā vienmēr, rudmatainā Aurora atzīmēja loka ieročus ar eskortu un līdz šim droši. Vairāki ložmetēji, smagi, varbūt jaudīgāki par PKM. Un tad ir redzama ekipāža, puisis, visticamāk, ķīnietis, ļoti saspringts, pat nervozs sargs. Iespējams, iesācējs šeit ir kā viņš izstiepās. Netālu atrodas virsnieks, nejauši atspiedies uz margām, viņam garām gāja radists ar antenām.
  Sadalīsim mērķus! - Piedāvāja dūņas, spēlējas ar košļājamajām gumijām Aurora.
  - Es virzīšos pa labi, jūs pa kreisi iegūsit lielu teritoriju! - Margarita ar rokas malu pārbrauca pāri rīklei.
  Piepūšamā laiva sadalījās divās daļās, meitenes apgriezās.
  - Es izslaucīšu ložmetējus! Aurora pazibināja zobus.
  - Un es esmu šāvējs! Mārgareta iesmējās.
  Iznīcinātājs nekādā gadījumā nav mazs un ir ļoti svarīgi tajā pēkšņi ielauzties, to pārtraucot un iekrītot kajītēs. Komjaunietes jutās nervozas, slepkavību pieredze nebija pārāk maza, bet vienalga, viņu sirdis sāka strauji pukstēt, galvas bija trokšņainas no asiņu izlaišanas.
  Viņi dod sev garīgu komandu nomierināties un rīkoties vēsi. Ne katrs pat pieredzējis cīnītājs vai ārsts to var izdarīt, bet pulss nomierinās. Asa auss uztver sarunas, jo visi jeņķi nav redzami, bet tie uzreiz jānoņem.
  Kurš jo īpaši augšējā virsbūvē. Tur viņus acīmredzot sagriež kārtīs. Jā, pat primitīvā muļķī. Cik deģenerāti ir jeņķi, Padomju Krievijas pretinieki. Tik spēcīgi amerikāņu vārdi jau ir dzirdēti. Kādi pieci karavīri, un arī viņi būs jānovāc.
  - Tikai šķiet, ka mums ir vienkārša operācija! Mārgareta pamanīja. - Un tāpēc izvairieties no nevajadzīga trokšņa, lai nebūtu nepatikšanas!
  - Mēs esam sabotāžas Pērkona vēja karaļa lomā! Tikai šeit mēs uzveicām jeņķus. Lai gan, godīgi sakot, valstij, kas uzņem tik foršas asa sižeta filmas, vajadzētu būt mūsu sabiedrotajai un tuvam draugam. - Komjaunatnes biedre Aurora sarauca uzacis īpašā, vērienīgā līkumā.
  - Ja es nebūtu dzimis PSRS, es labprātāk būtu dzimis ASV. Amerikas civilizācija ir simtiem kultūru no visas pasaules! - Margarita kādu ķircināja, parādīja garu mēli.
  - Uzvara pār spēcīgu pretinieku parasti maksā vairāk, bet jūs to neatdosit par velti! Aurora norūca.
  - Izņemot Lielo karu pret spokiem un troļļiem, kuru augļi tika zaudēti. Mārgareta smagi nopūtās.
  - Uz laiku! - Stingri nogrieza ugunīgo velnu.
  Meitenes ļoti riskēja. Ievērojiet tos, smagie ložmetēji nekavējoties sāktu darboties. Tie ir vēl bīstamāki par lielgabaliem, tiem ir vajadzīgs laiks, lai gan ne daudz, lai mērķētu. Arī galu galā jeņķiem ir datori, kā arī nakts redzamības ierīces. Un cik čaulu vajag, lai izritinātu to krāšņos? Tad tos var nogremdēt pat akli šaujot, vai ieslēdzot jaudīgākos radarus. Jā, un prožektors, jūs varat redzēt kaut ko neskaidru, jo īpaši zombijus. Šis puisis atmasko komjaunatnes izlūkdienesta darbiniekus. Augšā parādījās cits tips, purns nokrāsots kā zils, devās pie zvejniekiem.
  Mums atkal ir problēmas! - Margaritas balsī skanēja bažas.
  - Mēs uzreiz visu nofotografēsim! Tas ir piecu sekunžu jautājums! Aurora iedzēra malku sava stimulatora. Viņa iedunkāja savu partneri ar elkoni. - Jā, un tu dzer!
  Blakus pašai malai ir gaismas josla, taču tā nav problēma.
  Margarita saka, pareizāk sakot, pavēl zombijiem:
  - Nešaujiet bez komandas.
  - Klausieties, kundze! - Atbildēja "notiesātā lelle".
  Tagad visi mērķi ir gūti, un šeit ir veiksme. Uz "makšķernieku" klāja izvelku rubīniem mirdzošu zvēru: brīnumzivju pastas. Pat četri puiši izliecās no slēptuves, tagad visi mērķi ir notverti.
  - Ir laiks! Hipervolley! - Aurora čukst. - Viņai patīk izcelties.
  Ložmetēji klusi sit viļņu šļakatus, pilnībā bloķējot to šaušanu. Divdesmit piecas lodes izplūst vienā sekundē un piecdesmit divās. Un uzreiz jānoņem četrdesmit seši cilvēki. Pat ar garām un neizbēgamo dublēšanu pietiek ar divām sekundēm pilnīgai slaucīšanai. Tikai tieva ložu kustības svilpe, pat slēģi neklikšķināja. Klapes ir tikko manāmas, tikai dibens nedaudz nospiests uz pleca.
  - Lūk, ko nozīmē elektromagnēts un paātrinājums! - Ugunīgais velns ar apbrīnu teica.
  - Un arī mūsu spējas! Mārgareta noņurdēja. - Slava lielajam radītājam!
  - Nav Dieva dots, zinātne! Aurora iebilda.
  Lai gan viņi sita no dažādiem punktiem, viņi bija diezgan spējīgi runāt pat lielā attālumā, izmantojot mini rācijas.
  - Lai neviens nepārkāpj limitu, sāksim izkāpt! - pavēlēja komjaunatnes karavīrs.
  Smieklīgi, ka visi desantnieki ir trīs cilvēki, divas komjaunatnes un dzīvs notiesātā līķis. Sieviešu reindžeri met mērķa apzīmējumus. Šeit var redzēt, ka iznāca vēl trīs melnie.
  - Dievs man piedod! - Dievbijīgā Margarita čukstēja, sūtot cīnītājus uz labāku pasauli.
  Zombijs nošāva tikai divus, kas kūpēja pie sāniem un skatījās tālumā. Te vispār bija ko apbrīnot, un kurš gan lai nosodītu jūrniekus, kas atpūtušies draudzīgā ostā.
  Ar acs kaktiņu Margaritai izdevās pamanīt asiņainos mākoņus, kas izlidoja no tukšām galvām.
  - Aprēķins tuvojas! - blondais terminators saka. - Konta atvēršana!
  - Izskatās, ka tu netērē nevienu sekundi! Aurora pavēlēja.
  Iznīcinātāju dēlis acumirklī pacēlās skautu priekšā. Uz klāja ir tikai līķi, parasti nav kluss, tikai sarecējušas zivis sit asti pret sāniem.
  Atkal pamostos interesantākajā vietā. Komjaunietes steidzīgi pieceļas un, uzlēkušas, atkal skrien. Viņiem pat nebija atļauts ieturēt brokastis, tāpēc viņi palaida viņus basām kājām uz karstām smiltīm. Tāpēc skrien vēlreiz un nesamazini ātrumu. Izskatās, ka viņiem ir smagi jāstrādā...
  Aurora iedrošināja savu draugu:
  - Turi degunu augšā, foršā padomju sieviete! Tad mēs nelauzīsimies zem tvertnes!
  Margerita nikni iecirta:
  - Jā, es nedomāju salūzt! - Un saprotot šāda izteiciena dubulto nozīmi, viņa paskaidrodama piebilda. - Un vēl vairāk līkumu!
  Komjaunieši apglabājās sānos. Uz brīdi pakaļgals bloķēja jau tā blāvo gaismu. Padomju skauti kāpj kā Zirnekļcilvēks, izmantojot Velcro zābakus. Margarita palīdz arī "balastam": zombijs velk gandrīz aiz kakla. Labi, ka šis cilvēks nav no lieliem īpatņiem. Šeit viņi atrodas uz klāja. Viens no kaujiniekiem paceļ galvu, komjauniete viņam nogriež ar bumeranga disku.
  - Nomierinies kuce! - Viņa viņam saka.
  Viņi ātri iekāpa iekšā, tajā pašā laikā pielīmējot laivas. Tagad viss ir pareizi! Viss klājs ir zem daiļavu ieročiem. Te izliecās divi jūrnieki, pussekunde un galvās bija bedres, tikai paspēja raustīties.
  - Es turēju ienaidnieku ar ieroci! Un tagad klusi noņemiet visu! Augustīns pavēlēja. - Vispār viņa uzņēmās vecākās komandieres lomu, baidoties, ka pārāk "laipnā" un reliģiozā Margarita kaut ko nesabojā. Koršunova cenšas to nepamanīt. Turklāt, kā teica viens no padomju maršaliem - divi cilvēki nav rota, trīs nav kompānija!
  Margarita novilka zābakus, ielikusi tos mugursomā, un basām kājām gāja gar sānu. Ātri viņa noņēma kamerā paslēpušos ložmetēju, šķiet, ka viņš joprojām nesaprata notikušo. Komjaunietes izvilka aiz muguras savus brīnišķīgos ložmetējus, pasmaidīja, viena tēmēja uz visu eju, vajag visu eju atbrīvot.
  Aurora pēkšņi skrēja ātrāk nekā olimpiskais sprints. Viens-divi, un viņa ir pie priekšgala ieročiem. Cīnītāji ir ap divpadsmit, puse no tiem stāv uz "skriemeļa", citi sagriezti kārtīs. Viņiem līdzi ir divas prostitūtas. Žēl meiteņu, bet tāds ir rūgtais ielasmeitas liktenis. Samaksa ir atsevišķa, un demontāža ir vairumtirdzniecība. Aurora nogriež visus ar īsu uzliesmojumu, no klusā ieroča. Viņai šeit nav vajadzīgs kolimatora tēmēklis, un tāpēc ir apgaismojums, un jūrnieki negaida uzbrukumu no aizmugures. Jā, vispār lielai iedomībai ir nozīme: kurš uzdrošinās uzbrukt iznīcinātājam, kas pilns ar karavīriem un jūrniekiem.
  - Pārvietojies kā lapsa pa eju labajā pusē! Aurora klusi nomurmina. - Lai zombijs stāv uz vietas, viņš izdosies tikai ar ķīniešu zābakiem.
  - Protams, es pats to iztīrīšu. Margarita atbild.
  Meiteņu kustības tika izstrādātas uz daudzām virtuālajām mašīnām, mācīja tvert kuģus, tankus, cīnīties labirintos, vētras lidmašīnās, stādīt sprāgstvielas.
  Jā, šajā pasakainajā futūristiskajā redzējumā parādās tik nepatiesa vai patiesa atmiņa no citas pasaules.
  Ja vēlas, izlūki varētu maldināt "G-2", lai Lielbritānijas premjerministra kabinetā ienestu sprāgstvielas, un darītu vēl daudz ko citu. Tā nu Margarita izgāja cauri aizsargmargām, ātri no labvēlīga leņķa apšaudīja ejas. Uznāca pāris melni un viens dzeltens. Margarita pietrūka tuvāk. Sekoja vēl pieci. Tad reiz īsa rinda visus noguldīja.
  - Viss būs viegli! - Viņa atbildēja. Sirdsapziņa nez kāpēc atkāpās, radās kaislība pēc vēlmes pēc iespējas labāk paveikt savu darbu.
  . NODAĻA #6
  Tankā ieskrēja komjauniete, tāpēc kaujinieki bija vēl septiņi. Es tos novilku pēc tam, kad pieskrēju pie deguna, bet no otras puses. Zombijs, neskatoties uz pavēli, nestāvēja uz vietas, bet gāja pa klāju gar pakaļgalu, bet par laimi viņš nebija redzams.
  Piegājusi pie Margaritas deguna, viņa ielika vēl četrus, jo viņi gāja apskāvieni, likās, ka pat skūpstās.
  - Es devos uz durvīm! - iemeta blondo terminatoru.
  Aurora, kura neatpalika no viņas, apstiprināja:
  - Un es notīrīju ieročus.
  - Saslapini jeņķus! Margarita izbāza mēli.
  - Un ļoti efektīvi! - Aurora ar basās pēdas pirkstu pacēla nomestu izsmēķi un iemeta to tā, ka tas iekrita tieši amerikāņu "ērgļa" knābī.
  - Es kustos no malas! - Viņa lakoniski iemeta ugunīgu dēmonu.
  Skaistules devās tālāk. Aurora gandrīz saskārās aci pret aci ar melnu puisi. Viņš gribēja kliegt, bet meitene aizsedza viņa muti ar skūpstu:
  - Nomierinies kaķenīt.
  - Tu esi mans dievišķais! - Viņš teica.
  - Tev ir labas lūpas, zēn, bet man nav laika. - Komjauniete ar pirkstiem saspieda artēriju pie deguna. - Dažreiz man ir žēl, ka neizvēlējos tenisa čempiona karjeru. Būtu nauda, slava, daudz skaistu puišu un nebūtu slepkavību.
  Puisis atliecās, viņam aiz mutes izlēca mēle.
  Sarkanmatainā Aurora lika kādam pārim nometies ceļos uz ceļiem, izšaut no rokām, iznīcinot nākamos puišus. Komandēja:
  - Gaļina apmet apli un pietuvojies pakaļgalam.
  - Protams, tas mums ir pats svarīgākais. - Izsniedzis Mirabela
  Kāda komjauniete staigāja pa centru ar sandalēm, pa ceļam nogalinot vēl dažus kaujiniekus, jo īpaši viņa skrēja gar augšējo virsbūvi. Un tad ātrums ir viņas pusē, pāris nesaprotami saucieni, pat nevienam nebija laika nošaut.
  - Un pēcteči saka, kovbojus ātri atlaiž. Meli, droši vien!
  Ložmetējs (ierocis, kas runā sapnī, nav nekas neparasts, nekad nevar zināt, uz ko tas ir spējīgs, zemapziņa!) nevarēja pretoties piezīmei:
  Jūsu profesionalitāte ir neslavējama.
  - Varbūt vari vēl ko pateikt! Mirabela ar basu kāju uzkāpa uz nomestas, liesmojošas šķiltavas un savilkās sāpēs.
  -Tu esi pati pilnība, tu esi pati pilnība,
  no smaida līdz žestam nav slavējams!
  Izdarīt zvērību ar ienaidnieku, lielu fanātismu,
  Un nolaidiet svina lietusgāzi, ar degošiem pelniem - napalmu!- Ložmetēja kibernētiskā ierīce maigi iedziedājās austiņā.
  - Gudri tu sagrozi sitienu! Mirabela iesmējās (bet viņa nevarēja atcerēties, kur dzirdēja dziesmu!) un berzēja savu sāpošo papēdi pret raupjo metālu.
  Mašīna atbildēja:
  - Programmai ir humora izjūta. Lai celtu cīnītāju garu!
  - Iepriekš filmas bija foršākas, lai gars ar spēku katru dienu,
  bet pasaki ko cels, porno filma "Emanuels"! - Mirabela atbildēja ar humoru (Un kas ir Emanuels, no kurienes tāds tēls manā galvā. Varbūt no vārda Emanuels?).
  Un viņa pasmējās par joku.
  Pacēlusies pāri žoga malai, meitene noķēra četrus nabaga puišus, iegriežoties stratēģijā norādītajā prefiksā.
  - Komanda ir pilnībā sagrauta! Labi, ka tavs pēdējais brīdis būs priecīgs!
  Aurora klusi nokāpj pa kāpnēm, ieņem vietu durvju priekšā uz vietu. Izvelk masīvu, simt sešdesmit kilogramu nēģeri. Viņam virsū no augšas karājas komjauniete, kas atspiedusies pret gaiteņa sānu sienām. Slepkava, murmina.
  - Fakju! Kāpēc tik klusi! - Aurora - sit viņam ar dibenu pa templi. Tad viņš paceļ liemeni, ļaujot tam viegli nolaisties.
  Jo mīlestība ir atnākusi pie jums! - Viņa atbild.
  Arī te komjauniete mūs nepievīla, ienāca kā vējš, rinda, nopļaujot divus desmitus, no kuriem puse gulēja. Spēcīgā alkohola smaka vēstīja, ka jeņķiem bija laiks kaut ko nosvinēt.
  Sapnis tiek pārtraukts, sirēna rūc zemā tembrā. Meitenes pamodina ar gumijas pātagas kājās un piespiež stāties rindā.
  Viņi tos paņem un atkal saliek važās, stumjot tālāk.
  Pirms tam taču deva ēst. Atkal putra sajaukta ar ne pārāk svaigām zivīm. Bet šis ir sālīts vēl vairāk par normu. Acīmredzot veci konservi, kuriem beidzies derīguma termiņš, no trofejām tika iemesti miežos. Un viņi pievienoja sāli zivīm dezinfekcijai. Sagūstītie kadri vēl nav zaudējuši savu vērtību nacistiem!
  Oļegs Ribačenko klibo viņiem līdzi. Lai arī šķiet, ka pietiks laika miegam un pat vairāk, bet jautrības nav. Sāpīgi sapnis zēnu nogurdināja.
  Tāpēc viņš staigā šādi un jūtas kā uz galvas, piesitot atmiņām par dīvaino halucināciju augļiem, ko viņā iedvesmojuši nacistu eksperimentētāji;
  Šeit sapnī viņš redz Dmitriju. Viņš izskatās kā tievs un garais zēns, kurš ir važās kopā ar viņiem, bet garāks un muskuļots. Tomēr seja un vārds ir līdzīgi. Arī dīvaina sakritība. Un šim puikam bija pāris vieglas cīņas, pret zēnu izlasi no Slovēnijas un pēc tam Rumānijas. Abas cīņas ir ātri nokauti, un jau pirmajā minūtē! Trešā cīņa bija grūtāka. Tiešajam itālietim bija lieliska aizsardzība un kāju kustīgums. Viņš neļāva sevi uzreiz izsist un labi aizgāja. Pirmo raundu Dmitrija pretinieks pabeidza kājās...
  Tad zēns otrajā raundā, nepievēršot uzmanību iespējai uzskriet sev pretī skarbu pretimnācēju, vienkārši pieskrēja pie pretinieka, metot sitienus no abām rokām. Un viņš saņēma precīzu un ātru tiešu sitienu pret viņu tieši pa zoda punktu.
  Pirmo reizi jaunais bokseris satricināja, bet tas tikai sadusmoja Dmitriju. Viņš lēca kā tīģeris un ar labo aizķēra pretinieku.
  Vis-a-vis sastinga un nokrita uz ceļgala... Tiesnesis ieskaitīja nokautu un deva signālu:
  - Bokss!
  Itālis, šķiet, zaudēja kustīgumu un pēc straujas piespēles pie deniņa un vaiga kaula nokrita un tik bezcerīgi izpleta rokas, ka tiesnesis pat nesāka skaitīt, bet nekavējoties pārtrauca cīņu. Tribīnes, kurās pārsvarā bija skolēni, svilpoja un rūca. Tomēr sabiedrības vidū bija augsta ranga SS virsnieki. Uzveikto zēnu sāka izsūknēt, meitene masēja viņa vaigus un mīcīja kaklu ...
  Dmitrijs pat nobijies:
  - Vai es viņu nogalināju?
  Taču pēc minūtes enerģiskas manipulācijas jaunā boksera seja kļuva sārta, un viņš atvēra acis. Viņš kaut ko klusi nomurmināja. Dmitrijs palīdzēja viņam piecelties, un zēns draudzīgi apskāva.
  Savukārt Oļegs Ribačenko boksējās glīti, cīņas bija amatieriskas, pa četrām trīsminūtēm... Puika savus pirmos divus pretiniekus sūtīja trešajā un ceturtajā raundā. Nācās čakarēt ar trešo... Un, lai gan Oļegs Ribačenko, demonstrējot brīnišķīgu aizsardzību, pārliecinoši izvirzījās vadībā pēc punktiem, tika nozīmēta piektā kārta.
  Līdz viduklim kaili un iedeguši zēnu ķermeņi mirdzēja sviedros, muskuļi trīcēja, vēnas un dzīslas izcēlās vēl asāk. Pretinieks Oļegs Ribačenko metās uz priekšu, rēķinoties ar to, ka aktivitātes gadījumā viņam tiks dota šī kārta. Bet drosmīgais pionieris pamanīja, ka viņa kolēģis jau bija noguris, un viņa reakcija palēninājās. Seko straujš sāns uz zoda kreiso pusi un pretimbraucošā satiksme. Jaunais pretinieks sasprādzējās un krita uz priekšu ... Acīmredzot tas bija nokauts, tāpēc viņš netika pie desmitnieka.
  Tad bija pārtraukums, trīs cīņas vienā dienā kausu sistēmā ir daudz!
  Dmitrijs ar zināmu sarkasmu atzīmēja:
  - Šeit profesionāļi cīnās piecpadsmit raundos, un pirms Pirmā pasaules kara laika ierobežojumu nebija vispār. Bokseri cīnījās, līdz viens no viņiem noguruma sabruka.
  Oļegs Rybachenko šeit piekrita tikai daļēji:
  - Zini, tas ir profesionālais bokss, man tas kaut kā nepatīk. Amatieru boksā jūs vienkārši pārvietojaties pa režģi, bet pro boksā pārāk daudz ir atkarīgs no veicinātājiem. Piemēram, viņi var sapūt ļoti talantīgu bokseri, nedodot viņam cīņas. Jā, un čempioniem ir iespēja neļaut pārāk bīstamam pretiniekam cīnīties. Piemēram, vienkārši ar dažādu kavēšanos palīdzību atsakoties parakstīt līgumu.
  Dmitrijs pakratīja dūri:
  - Vienkārši ļaujiet viņam mēģināt!
  Pusdienu laikā jaunie sportisti tika pieklājīgi pabaroti... Bija pat apelsīni un desertā banāni, kokosrieksti un mango, ko iepriekš nebija mēģinājuši padomju pusaudžu sportisti.
  Acīmredzot nacistu sacensību rīkotāji centās parādīt, ka Trešajā Reihā viss ir kārtībā, ļoti apmierina un var atļauties greznību.
  Dmitrijs un Oļegs Ribačenko pirmo reizi izmēģināja kokosriekstus un banānus jaunos ķermeņos, bet ananāsus otro reizi (labi, ar apelsīniem PSRS, Vidusāzijā ir daudz vieglāk ēst savus!). Šeit puiši pieļāva diezgan izplatītu kļūdu - pārēdās... Un komandā nebija pieaugušo treneru... Ja Hitlera jaunatnei bija sauklis - jaunie jāvada jaunajiem, tad padomju sporta delegācija nolēma sekojiet šim piemēram.
  Varbūt tā nebija labākā ideja, kam sekot!
  Jebkurā gadījumā pēc sātīgām vakariņām ar desertu un kūkām bija jārīko vēl trīs cīņas (ja nezaudējat!) ... Un ar spēcīgiem puišiem!
  Pēc maltītes zēni diezgan aizrāvās, Oļegam Ribačenko pat radās aizdomas, ka viņi ir ar kaut ko sajaukti ...
  Jebkurā gadījumā tagad jauno padomju sportistu klase ir kritusies, un viņi sāka zaudēt viens pēc otra ... Turklāt tiesneši kopā ar tiesnesi tika pilnībā brutalizēti.
  Jā, un padomju vara jau cīnījās pret vāciešiem ....
  Sākumā Dmitrijs jutās paciešami, un pirmajā kārtā ceturtdaļfināls...
  Taču jau pusfinālā viņš sajuta vājumu rokās un kājās... Liels vājums un kustību palēninājums... Bet Dmitrijs turējās lepnumā, un devās uz priekšu, neskatoties uz to, ka daudz ko palaida garām. .Bet puisim bija stipra galva, un lielā, tehniskā un ātrā pretinieka precīzie sitieni viņu tikai saniknoja... Un dusmas un lepnums savukārt ļāva pārliecinoši turpināt cīņu....
  Beidzot trešajā raundā Dmitrijs aizķēra pretinieku, salaužot degunu...
  Vācietis bija nedaudz pārsteigts un saņēma zodu. Zēns no Trešā Reiha atgriezās, viņš bija sapīts. Dmitrijs attīstīja panākumus, izdarīja nepietiekami ātru, bet tajā pašā laikā taustāmu trīskāršu ... Pretinieks krita, tiesnesis sāka skaitīt nokautu ļoti lēni ... Vācu zēns piecēlās, bet neturējās stingri uz kājām ... Iedvesmotais Dmitrijs metās viņu piebeigt. Dažas precīzas šūpoles... Bērns krīt...
  Tiesnesis nesteidzas viņam tuvoties. Viņš jautā par kaut ko uz sāniem. Viņi viņam atbild...
  Sākas jauns niķīgs skaitīšana... Pie deviņiem puika joprojām guļ... Bet apļa beigu signāls atskan. Viņi viņu paņem un aiznes...
  Dmitrijs pārliecinoši saka:
  - Ceturtās kārtas nebūs! Tas vienkārši neiznāks!
  Krievu puikam šajā gadījumā izrādās taisnība, sekundes deva piekāpšanos...
  Oļegs Ribačenko savukārt cīnās tā, it kā nekas nebūtu noticis... Aukstasinīgi gūst punktus, un tad finišē ceturtajā raundā... Un kustības joprojām ir precīzas un ātras...
  No padomju sportistiem - jaunākās vecuma grupas pārstāvjiem - finālā iekļuva tikai viņi divi. Smagsvars starp bērniem un vidējais svars ... Mušsvaru čempions tika ievainots dažas stundas pirms izlidošanas, un viņiem nebija laika atrast viņam aizstājēju ...
  Tātad finālā nokļuva tikai divi krievi, un visi pārējie, protams, ir vācieši, kuri savā starpā spēlēs zeltu ...
  Sacensības tiek aktīvi filmētas... Dmitrijs riebumā saviebās:
  - Tā viņi grib mūs apkaunot! It kā mēs krievi būtu sliktāki par vāciešiem un nemaz ne ārieši!
  Oļegs Ribačenko pamāja ar galvu.
  - Ne īsti! Jebkurš tautību dalījums pilnvērtīgās un nepilnvērtīgās ir absurds jau pēc paša jautājuma formulējuma. Un ko lai saka, ja mūsu idejas kopumā ir starptautiskas!
  Dimitrijs iesmējās un piekrita.
  - Un mēs viņus uzvarēsim starptautiski ...
  Pirms fināla kaujas, protams, bija pārtraukums... Un tad vācieši padomju puikām uzcēla kārtējo netīro triku... Esot piedāvājuši savas kedas nospodrināt ar spīdumu. Bet rezultātā apavi uz zēnu kājām pēkšņi kļuva mīksti un sāka drupināt ...
  Man nācās to nomest un jāskrien mazgāt izlietnē... Dmitrijs bija nopietni dusmīgs:
  - Kāpēc viņi to darīja? Viņi gribēja mūs izprovocēt uz kautiņu un pēc tam noņemt mūs no sacensībām?
  Oļegs Rybačenko diezgan loģiski atzīmēja:
  - Jā, ne tikai! Viņi arī gribēs parādīt, ka PSRS valda nabadzība, un pat vadošie sportisti ir spiesti startēt basām kājām. Piemēram, kādi nabaga bērni ir Krievijā!
  Dmitrijs ieteica:
  - Varbūt varam palūgt saviem vecākiem biedriem kedas? Tiesa, tie būs lieliski jums, bet būs arī man!
  Oļegs Ribačenko negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nav tā vērts! Mēs viņiem parādīsim, ka spējam uzvarēt pat visgrūtākajos apstākļos. Turklāt mūsu vecuma zēniem nav kauns staigāt basām kājām ... Kā saka, basām kājām bērnība ...
  Dmitrijs sažņaudza dūres ar tādu spēku, ka gurkstēja pirkstu locītavas. Jaunais bokseris teica:
  - Nu viņi mani nokaitināja! Nē, viņi vienkārši sadusmojās!
  Oļegs Rybačenko atbildēja:
  - Tāpēc lai dusmas dod spēku tev un man.
  Tad atmiņu pārtrauca viņam blakus pieķēdētā Dima pieskāriens, zēns čukstēja:
  - Tu arī to redzēji?
  Oļegs Ribačenko atbildēja lakoniski:
  -Jā!
  Atkal sāka līt, kas nav gluži raksturīgi Krimas pavasarim. Tas ir gan pretīgi, gan vēsi. Tas ir pat netīrs, un no izmērcēta auksta ūdens pretīgi sāp uz zolēm izveidojušās ādas klepus. Kolonna ar basām kājām gūstekņiem mežā ienāca dažas stundas vēlāk, jau vēlā pēcpusdienā. Acīmredzot esesieši steidzās slēpties no lietus. Pionieru zēns gandrīz aizmirsa, kas ar viņu notika. Jā, un jaunam ļeņinam sejai padomāt par aukstumu, cauri slapju apģērbu, stīvētām kājām un tērauda važām no izturīga nerūsējošā tērauda, kas līdz asinīm izdzēsa plaukstas.
  Dmitrijs pārtrauca klusumu un teica:
  - Šķiet, pa ziemu paspēju uzkāpt pa Krimu, bet... Tas kaut kā nav uz zemes!
  Oļegs Ribačenko piekrita, pamādams ar galvu:
  - Un pie mums vispār viss nav kā ar cilvēkiem!
  Mežs bija milzīgs. Ceļa malās veidojās priedes - trīs vai četras apkārtnes, ar sarkanbrūnu plaisu vai dzelteni oranžu mizu kā lielas zivju zvīņas, kas mežonīgā augstumā pacēla kompaktus mūžzaļus vai zilus vainagus.
  Un uz zariem ir arī ziedi, kas, šķiet, ir petūnijas. Nevis mežs, bet pasaka, sajūta, ka iekrīt citā pasaulē. Bet ir arī mīnuss - netīrumos uz ceļa bija daudz ērkšķu, asi, kā tērauda adatas no šujmašīnas.
  Dažas meitenes jau stenēja, uzkāpjot viņām virsū. Dima, saspiežot viņa roku, sacīja Oļegam Ribačenko:
  - Tas ir murgs! Neticiet vīzijām!
  Mirabela uzlika roku uz Dimas gaišo ezīti, kurš jau bija sācis augt, un čukstēja:
  - Tici vai nē! Un paskaties zem kājām! Nepietika ar to, ka atnesa sev infekciju!
  Pamežā biezi auga kadiķis un ... jau nobriedušas meža zemenes ar zemenēm. Gars stāvēja - pavasara priedes un pavasara zemeņu un kadiķu aromāta sajaukums. Šķita, ka kļuva vēl siltāks. Un es vienkārši nespēju noticēt, ka simts soļu attālumā no šejienes - slapja, ja ne tundra, kāda gan varētu būt tundra Krimā? Bet tomēr slikti laikapstākļi un melni auksti akmeņi, zem kuriem soļo fašistu ordas. Žēl, ka apbrīna nebija ilga - sāpes rokās, mutē un mugurā, aukstums, drēgnums atgriezās, un Oļegs Ribačenko jutās ļoti nelaimīgs. Tikai līdz robežai.
  Tomēr... izcilais students-pionieris pēkšņi iesmējās. Ne reizi vien īsajā nebrīvē pavadītajā laikā viņš domāja: nu, viss ir slikti, tālāk un sliktāk jau nevar! Un katru reizi izrādījās - ir pat daudz.
  Dīvainā veidā šī doma viņu nedaudz mierināja. Oļegs pat sāka atcerēties Krimas karti no atlanta. Bet viņš to nevarēja atcerēties un apmaldījās apmulsušajās pārdomās, ka ir noticis kaut kas pilnīgi neiespējams. Jūs varat nokļūt citā laikā - tā ir zinātniskā fantastika kopš Marka Tvena iemīlēšanās. Uz citu telpu, kas ir modernāka, uz citu planētu - pieņemsim! Pie velna, ar prātu - pēkšņi tās ir supercivilizācijas; cilvēki, kuri attīstībā ir miljons gadu priekšā cilvēcei! Viss neiespējamais ir iespējams - es noteikti zinu!!!! Bet lai tajā pašā laikā mainītos tava būtība, atmiņa, visa izteiksme un ne tikai tava?! Tas ir pilnīgi bezgalīgs un pārpasaulīgs ...
  Oļegs Ribačenko jautāja Dmitrijam:
  - Vai tev ir plāns cīņai?
  Zēns atbildēja:
  - Plāns ir vienkāršs - sit! - Kratot novājināto, uz kura ar muguru redzams katrs kauls, viņš piebilda. - Bet tas ir labi, ja tu neesi tikai skelets, bet uz tevi spēlē spēcīgi muskuļi. Labu miegu... Bet tu esi kļuvis mazāks!
  - Mazs, bet drosmīgs! - Trie, bet trāpīgi atbildēja Oļegs.
  Un ceļš kļuva gludāks, tikmēr paātrinājās. Un tas ir tik dīvaini, ka Krimā, bet viss, šķiet, ir izmiris. Pāris reizes mums pretī lēca motociklisti ar nīstu melnu svastiku. Un tad kādas piecas minūtes viņiem pretī vilkās karavāna - filozofiska izskata bitjugi iejūgti lieli vagoni ar slēgtu maisa bagāžu, uz kuriem sēdēja izspūruši policisti kamuflāžas lietusmēteļos un nodevības apsējus. Līdzi arī vedējs. Atšķirībā no tankiem, Hitleram to ir daudz. Tad vēl viena vienība uz kravas automašīnām, kā arī motocikli ar blakusvāģi viegli apsteidza sagūstītās vergu meitenes. Ir simts automašīnu, ne mazāk, gandrīz visas krāsotas haki krāsā.
  Braucot, nacisti sauca viens otru ar gūstekņu kolonnām, kas brauca galvā, un patiesībā jātnieki, vergi, un Oļegs Ribačenko varēja zvērēt, ka balsis bija ņirgāšanās. SS sargi klusēja. Ārsti brauca ar bruņumašīnām, kas bija līdzīgas bruņurupučiem, un smagiem, joprojām velkošiem kāpuriem. Viņi bija saraustīti ar ložmetējiem. Bet šķiet, nodomāja Oļegs, ka viņiem īsti nepatīk šī loma - sargi-pavadītāji... Viņi pat slēpa savus zvēru purnus.
  Dima atzīmēja:
  - Arī Vācijā bendes nav cieņā!
  Mirabela atkal kaut ko teica, pamājot pēc zemiskajiem SS karavīriem. Oļegs nopūtās.
  - Nogalini viņus! Visi uz vienu, Hitleram!
  Dima ar nopūtu atzīmēja:
  - Eh, es nesaprotu viņu valodu. Un tad es jautātu, vai mēs beidzot drīz ieradīsimies ...
  Oļegs Ribačenko klusi atzīmēja:
  - Es zinu vācu valodu, bet no tā maz noder!
  Tikmēr lietus mitējās, un debesis noskaidrojās pār kokiem, parādījās saule. Oļegam Ribačenko bija vēl viena problēma - viņš arvien vairāk un vairāk gribēja iet uz tualeti abos veidos. Un kaut kas pamudināja: maz ticams, ka viņi tāpēc apstāsies. Nez kāpēc tik elementāras lietas neiespējamība, ka pat šeit tas ir atkarīgs no kāda cita gribas, pionieru zēns bija galīgi dusmīgs. Turklāt vēlme kļuva diezgan sāpīga. Gan esesieši, gan viņu palīgi šo problēmu atrisināja bez apstājas, taču tas izraisīja tikai riebumu, nevis vēlmi sekot viņu piemēram.
  Dažreiz jūs nožēlo, ka pabaroji pietiekami daudz, lai radītu vajadzību. Fašisti prot radīt problēmas - dzimuši sadisti. Vai arī tas bija veids, kā partija viņus audzināja?
  Oļegu Ribačenko jau bija sācis nopietni vajāt, kad viņš pēkšņi ievilka vēl mitro gaisu, ar dūmiem, tad atskanēja suņa riešana un cilvēku balsis, pa labi, asi, uzreiz sākās skaidrošanās, uz kuras karavīri kaut ko darīja - tikai ducis vai trīs, un aiz tā dūmi pacēlās virs akmens un masīvām ēkām. Maskēšanās tērpos ģērbušies bērni ar galvu metās no ceļa uz tiem, kas atradās laukā. Nevis krievi, spriežot pēc saucieniem un apsēju ar kāškrustu, bija divdesmit - viņi skrēja un kliedza. Brīdī, kad kolonna tuvojās ciemam, viņus sagaidīt jau bija iznākuši vismaz ducis karavīru - ar lieliem granātmetējiem un pārnēsājamiem ložmetējiem, kas aprīkoti ar platiem granātmetējiem. Viņus vadīja dūšīgs vecs vīrs SS ģenerāļa formā.
  Vai varbūt ne vectēvs, bet vienkārši sirms, jo viņā nebija nekādu citu vecuma pazīmju, un garas mezglotas rokas žests, kas rotāts ar zelta rokassprādzēm, izskatījās karaliski un valdonīgi.
  Un viņam ir balvas ... Oļegs Rybachenko lasīja atsauces grāmatā un bija pārsteigts - ka tik daudz var savākt kolekcijā. Augstākais ir Bruņinieka krusts ar ozola lapām un zobeniem. Tikai augšā tas pats, bet ar dimantiem, kā arī Dzelzs krusta Lielais krusts, bet tāds apbalvojums ir tikai Gēringam. Dzelzs krusta Lielā krusta zvaigzne ir vēl augstāka, un visā Vācijas vēsturē ar to tika piešķirti visi divi cilvēki - feldmaršali Bļuhers un Hindenburgs. Nu ērgļa ar dimantiem kārtība būs augstāka.
  Ieslodzīto kolonna apstājās. Vēderainais "ārsts-boss", kā Oļegs Ribačenko nodēvēja karavānas vadītāju, nokāpa no zirga un runāja ar sirmo. Pārējie saraukti un saspringti skatījās uz konvoju. Oļegs Ribačenko pamanīja, ka visi laukā pameta darbu, un bērni, kuri bija aizbēguši, pietuvojās gandrīz tuvu. Pirmie vācieši, viņi soļoja kolonnā. Un aiz viņiem ir vietējie iedzīvotāji - izdilis: basām kājām vai austas kurpēs. Vietējie ubagu puiši izrādījās tikai krāsainos rūtainos kreklos - melnbaltos.Tādos nobružātos, ka uzreiz nav skaidrs, kur ir puikas, kur meitenes; visi pinkaini, gaišmataini, bet pelēki ar putekļiem vai brūni sarkani, garmataini, zvērīgi netīri, bet dzīvām, skaidrām acīm - ziņkārīgi, nedaudz nobijušies un skaidri žēl. Oļegs Ribačenko arī pamanīja, ka SS konvojs cenšas turēties pēc iespējas tuvāk vergiem un tālāk no vietējiem iedzīvotājiem. Nacisti nekliedza, neiebiedēja un parasti izturējās klusi.
  Margarita, skatoties uz to, atzīmēja:
  - Kur palika SS bravūra?
  Oļegs Ribačenko asprātīgi atbildēja:
  - Gāja pie pātagas un cilpas!
  Sirmais ģenerālis tikmēr pāris reizes tikai norādīja uz esesiešiem ar deģeneratīviem purniem, un tad, kad resnais sāka kaut ko iebilst ar putām pie mutes, viņš asi pamāja ar roku, it kā cirsts ar zobens. Un resnais arī pamāja ar roku, bet ar īgni piekrītošu skatienu, un tad deva īsu komandu. Bruņumašīnas rūca, un Wolf Riders metās tālāk pa ceļu. Sekoja pusducis vietējo karavīru. Pārējie aplenca sagūstītos vergus, un kolonna atkal kustējās. Sirmais kliedza gan uz bērniem, gan uz lauka strādniekiem, un pats gāja blakus nokāpušajiem cilvēku pavadoņiem.
  Dima, nodrebēdams, atzīmēja:
  -Kaut ko viņi nedalīja!
  Mirabela smaidot teica:
  - Jā, lai viņi strīdas un atbrīvo viens otra iekšas!
  Kāds drukns jauns bārdains vīrietis no vietējiem SS kaujiniekiem, kurš ieņēma vietu blakus Oļegam Ribačenko, sarauca pieri uz puisim pionieri, pakratīja vieglo ložmetēju, tad kliedza galvā:
  - Vai tu esi krievu cūka vismaz par ko padomāt?
  Un smaidot viņš piebilda:
  - Būsim Maskavā un Vašingtonā vai nebūsim?
  Oļegs Ribačenko saprata, ko no viņa vēlas, ātri pagrieza galvu, sastapās ar Mārgaretas skatienu - izmisušu un vienlaikus it kā sakot: "Laimējie - mūs sagaida lielas lietas!" - bet sirmais ģenerālis to pamāja, un bārdainais, kaut ko citu kurnējot, ar nožēlu paskatījās uz Oļegu un vairāk neteica. Oļegs Ribačenko gandrīz saprata, ko vēlas... Lai tas būtu pat neskaidri.
  Bet tik daudz jo labāk, lai eksperimentiem joprojām ir jēga? Vai tiešām vācieši vēlas uzzināt nākotni šādā veidā? Bet izrādās, ka tā ir pretruna. Draudzīgas boksa sacensības pēc tāda kara vairs nav runas. Fašisms un komunisms ir ienaidnieki uz visiem laikiem. Vai arī ir kas cits... Cik sāpīgi sāpēja deniņi.
  Militārā apmetne izrādījās aiz zemas, bet pamatīgas palisādes - ar platformu zvērīgās SS organizācijas karavīriem, ar spēcīgiem, tomēr plaši atvērtiem vārtiem. Tikai viena lieta Oļegam Ribačenko šķita dīvaina - akmens vārtu stabi, klāti ar kokgriezumiem bezgala vijīgu ziedu un kātu veidā. Šie stabi nekādi neiederējās ciema kopskatā, kur tas bija netīrs (tomēr varbūt pēc ziemas?), Un mājas, kas celtas no akmens flīzēm, plašās spraugās ar dzeltenīgu sūnu aizblīvētas, kļuva brūnas. ar plakaniem salmu jumtiem.
  Bet bija ACS. Nav pašpiedziņas pistoles, un kāpurķēžu trasē modifikācija, kas nav pazīstama zinātkārajam Oļegam Ribačenko. Šeit, piemēram, ieroči - java ne mazāk kā 350 milimetri pēc izskata. Viņš atzinās, ka nekad nav dzirdējis par tādu lietu.
  Turklāt izskatās, ka mašīna sver zem astoņdesmit tonnām, un kā tā vispār tika vilkta pa Krimas kalniem? Vai vēlaties uzbrukuma laikā piedzīvot neieņemamo Sevastopoli? No šī pieņēmuma nedaudz sāp tukšā dūšā. Kas būs jādara krievu karavīriem zem tādiem sitieniem. Šeit viss elpoja viduslaikus, sajaucoties ar mūsdienīgumu un tehniskajiem jauninājumiem. Kā bedrītes ar zvaniņiem un svilpieniem. Jūs pat nebūsit pārsteigts, ja šeit būs televizors un pat krāsains. Nevis melnbalts.
  Telpa izrādījās tā pati, kurā viņi ieveda, pareizāk sakot, iedzina vergus. Tomēr nē - sliktāk, jo šeit neviens netraucēja aizblīvēt plaisas ar cementa javu, un Oļegam Ribačenko smaržoja ļoti pazīstami - cūkas. Zem angāra vergi nolēma pielāgot vai nu pamestu, vai īslaicīgi tukšu šķūni (smaka no šādām vietām gandrīz nekad nepazūd).
  Margarita sarauca uzacis tik ļoti, ka kļuva šausmīga un čīkstēja:
  - Šeit mēs atkal esam nolaisti! Nu Hitlers tu saproti tikai mani!
  Bet tas bija jumts virs viņu galvām. Turklāt vergi tika atvienoti. Lai gan, kā baidījās Oļegs, viņi šeit nenodrošināja tualeti. Iepriekšējās telpās, kur cietums ir modernāks, ir daudz ērtāk. Frics, lai gan cūkai nepatīk netīrumi.
  Tomēr viņš par to domāja, jau nokārtojis savas lietas pie tālās sienas. Un nopūtās. Ko lai saka... Tas nav celmlauži, tas nemaz nav skaisti. Viss nav biksēs, jau maza uzvara. Un arī meitenēm acīmredzot šeit bija jābūt ... Labāk neskatīties ...
  Aurora tomēr nezaudē drosmi:
  - Kārtējais piedzīvojums... Mēs dzīvojam un elpojam šajā laimē!
  Oļegs Ribačenko izpļāpājās:
  - Un nākamajā pasaulē tas var būt daudz labāk!
  Ugunīgais velns piemiedza zēnam:
  - Es esmu gatavs strīdēties, iespēja pārbaudīt, kā nākamajā pasaulē tas neaizpeld no mums!
  Atbildot uz to, Oļegs Ribačenko klusi dziedāja. Tas palīdzēja tikt galā ar pazemojumu un kaunu;
  Es veltīšu tēvzemei bez pēdām -
  Lai notiek varoņdarbs, karotājs ir paaugstināts!
  Tiek mests zobena sitiens un cimds,
  Nežēlīgais zemes karalis likums!
  
  Vulkāns deg - ūdeņi vārījās,
  Manas mīlestības dzintara lūpas!
  Es gribu uz mirkli brīvības
  Cik tu esi gaisīgs un tīrs!
  
  Deg kā zelta dārgie mati,
  Viņš pamāja ar rokām - izauga spārns!
  Tas Kungs man deva nenovērtējamu dāvanu
  Un tas uzreiz kļuva priecīgs, viegls!
  
  Kur Dievs gāja: tur auga ieleja;
  Ziedošas, sulīgas baltas rozes!
  Būs gods - visu pasauļu vidus -
  Dāvana uz altāra, ko piedāvāju!
  
  Jā, es zinu, grēcīgs, saistīts ar burvību,
  Un nav paradīzes un brikšņu cienīgi!
  Bet Golgātā ar Kristu,
  Es šņukstēju, ietinot ikonu apmetnī!
  
  Mana tu esi visu līgavu labākais tēls,
  Es ticu Visvarenajam, gars pārvērtīsies!
  Es nesīšu savu necienīgo krustu,
  Un es pacelšu vairogu, kas nokritis no manām rokām!
  . 7. NODAĻA
  Viņi apmetās šķūnī, kāpēc tad paciesties, ja nacisti ir pieraduši pat pret liellopiem izturēties labāk nekā padomju pilsoņi.
  Trīs vietējie zēni SS kontrolē tika ievilkti salmos. Viņi steidzīgi metās, zibinot savus kailos, putekļainos papēžus, atnesa lielas rokas. Pagājušajā gadā viņi to vilka, bet daudz, gandrīz siena kaudzi. Un septiņas vai astoņas minūtes pēc tam, ne vairāk, parādījās sieviete, kura kopā ar divām vietējām meitenēm atnesa milzīgas kūkas un divus biezus siera apļus. Runājot ukraiņu valodā, viņa veikli sadalīja ēdienu visiem. Oļegs Ribačenko kļuva ziņkārīgs: daudzi gan viņai, gan zēniem kaut ko jautāja, un visi trīs atbildēja labprāt.
  Vāciešu ir daudz un viņi te kaut ko montē. Bet atkal neviens nezina! Beidzot tie paši zēni ievilka ūdens spaini un cieši aizslēdza durvis. Pēc kompanjonu uzvedības Oļegs Ribačenko saprata: tas ir izgājiens, viņi šodien nekur citur netiks braukti.
  Margarita piedāvāja brālim ieroču ūdeni un sacīja:
  - Atsvaidzināt nenāks par ļaunu!
  Maize izrādījās svaiga, bet neparasta, kaut kāda smaga (tas no rīta apēstais gabaliņš, Oļegs Ribačenko neatcerējās garšu, ar ko salīdzināt). Vai nu neceptu, vai arī viņi to vienmēr ēd šeit (vai drīzāk, visticamāk, otrs, pārējie ēda un neizrādīja nekādu neapmierinātību). Bet siers noteikti izrādījās uz vietas ražots - ļoti labs, līdzīgs fetas sieram, kuru dievināja Oļegs Ribačenko. Žēl, ka gabals bija tikai trešdaļa no plaukstas. Jā, pat pusaugu puika, ne vīrieša.
  Margarita atbalstīja novārgušo brāli. Viņš uzkrita uz salmiem, it kā nocirsts, košļāja, ko dabūja, guļus, pat nesāka dzert. Oļegs Ribačenko pēkšņi saprata, ka viņam ir drebuļi. Varēja tikai cerēt, ka tā bija tikai kratīšana pēc aukstuma un īpaši mežonīgām vīzijām. Ka pēc miega šī trīce pāries. Ribačenko Oļegs mēģināja sagrābt sev vēl salmus un, ja iespējams, tajos ierakties. Viņš nekur nezaudēja apetīti, viņš mierināja sevi, bet kā dzirdēja cilvēkus; temperatūrā pirmais, kas nogriež vēlmi, ir ēst. Pats Oļegs Ribačenko nekad nav bijis slims - pateicoties ģenētiskajai struktūrai. Tiesa, es ar viņu neizveidoju līdzīgus eksperimentus, tostarp daudzas stundas ilgas pastaigas aukstumā. Tātad... Bet varbūt tā būs. Un ja nē, tad pastāv iespēja, ka zinātnes labad viņi izturēsies pret viņu ...
  Dažas meitenes krata tikpat stipri, bet neviena neklepo.
  Ak, cik nogurums pārņēma pionieru zēnu no galvas līdz kājām! Plaukstas berzētas asinīs, pietūkušas rētas mugurā, ievainotas, notriektas un kājas, kas sāka sildīt - viss sāpēja, bet šī čīkstēšana tikai vairoja vēlmi gulēt un gulēt.
  Un ir biedējoši aizmigt - jūs varat nepamosties vai, vēl ļaunāk, atkal būt redzējumā. Tomēr diezgan interesanti.
  Oļegs Ribačenko aizvēra acis un uzreiz iepeldēja Morfeja rokās - sapņu pilns, krāsains un apdullinoši skanīgs.
  Viens un testi ar to nebeidzās ... Gredzena vāks tika mainīts, uzstādot dzelzs loksnes ar smailēm, kas nežēlīgi iegremdējās zēnu kailajos papēžos ...
  Oļegs Ribačenko pat noelsās, bet izturēja, kaut arī nevarēja nostāvēt uz vietas, un Dmitrijs pat dejoja un sāka rūgt ...
  Viņu konkurenti bija spēcīgi un nepārprotami vecāki par oficiāli paziņoto. Piemēram, Dmitrija sāncensis ir par galvu garāks par viņu, un antenas jau laužas cauri... Bet kā gan antenas var izlauzties cauri vienpadsmit gadu vecumā?
  Oļega Ribačenko pretinieks arī ir daudz lielāks un smagāks, un tajā pašā laikā gangstera seja nav bērnišķīga.... Toties puika nav svešs, gredzens ir gredzens, tur sanāk visādi cilvēki!
  Abas kaujas notika vienlaicīgi .... Jāpabeidz ātri, jo jau tuvojas pusnakts ...
  Pārveidotajam Dimam gandrīz uzreiz sāka pietrūkt smagu sitienu pa seju. Pretiniekam bija pārsvars roku garumā, svarā, un šķita, ka viņš bija lieliski sagatavots gan fiziski, gan tehniski... Muskuļi kopumā ir tādi paši kā sportista sitieniem... Tomēr Dimka ir ļoti glīts un ātri ... Viņš bija ātrs, tagad lēns ...
  Saindētais Dmitrijs pirmajā raundā izlaida daudz vienreizēju un dubultsitienu. Pat zem labās acs sāka uzbriest hematoma ...
  Otrais raunds izvērtās vēl sliktāks, pretinieks gāja uz priekšu un sita, sita, sita... Un Dmitrijs gandrīz neaizstāvējās, tikai atmetot galvu atpakaļ sitienus mīkstināja, reti, bet negaidīti spiežot atbildē, un dažreiz arī izraujoties. viņa pretinieks ... Viņš ņurdēja vāciski:
  - Tu, krievs, nozīmē nepilnvērtīgs!
  Dmitrijs skarbi atcirta, arī vāciski:
  - Un tu esi vācietis, no krieva dabūsi pavisam pilnvērtīgi!
  Viņš kļuva nikns un iebāza elkoni degunā ...
  Parasti Dmitrija deguns šajā visumā ir ļoti spēcīgs, un tas nekad nav lauzts, pat ja trāpīja, taču šajā gadījumā tas nebija cimda mīkstināts sitiens, bet gan cieta elkoņa kaula smaile.
  Un asinis tecēja pa puiša seju, liekot tai laizīt nost... Dimka atbildēja... Satverts pretī Ienaidnieks viegli satricināja un viņš sastinga, bet viņam nepietika spēka, lai balstītos uz panākumiem - šķita, ka kājas ar caurdurtām zolēm. tikt vatetam.
  Trešā kārta izrādījās ne mazāk grūta, pretinieks izmisīgi spieda, bet Dmitrijs sāka biežāk bloķēt, atspoguļojot sitienus ... Fināla noteikumi tika mainīti, jo mēs runājam par starptautisku zelta medaļu, kārtas tika palielināts līdz piecpadsmit ... Tāpat kā pro. Jāsaka ļoti nežēlīgs lēmums attiecībā pret pusaudžiem, kuri tajā dienā cīnījās jau piecas reizes... Tiesa, arī Dimka ātri finišēja, un viņa pretinieks nepārprotami tika pievilts bez lielas cīņas...
  Taču pēc pirmajām četrām ļoti aktīvajām kārtām Dmitrija pretinieks nedaudz piebremzēja. Viņš arī jutās noguris, viņa elpošana kļuva daudz nemierīgāka un tajā pašā laikā smagāka ...
  Dimka, neskatoties uz hematomām un smagu dedzinošu sajūtu basās pēdās, pat juta papildu spēka pieplūdumu. Sestajā raundā viņš pat vairākas reizes trāpīja pretiniekam pa žokli ... Bet viņš bija arī nelokāms, liels un, iespējams, arī dopings ...
  Septītajā raundā Dmitrija nelietīgais pretinieks nedaudz mainīja taktiku un sāka mēģināt pēc iespējas vairāk sitienu pretēji noteikumiem, sist ar elkoni vai pat ar galvu... Dima sāka sist vēl biežāk, un astotais raunds guva privātu panākumu, visbeidzot, iztecēja no pretinieka lielā deguna juška... Un, kad viņš kārtējo reizi pakustināja elkoni, viņš pats ieskrēja pretimbraucošā stabā... Izsmejot Dmitrijs rūca uz viņu:
  - Nu, ka noķēra, kura nokošana!
  Vācietis bija vēl vairāk izklīdināts, vēl rēķinājās ar atsevišķu šaušanas āķi!
  Oļegs Ribačenko cīnījās līdzvērtīgāk, gandrīz neizlaižot garām, un, izmantojot pretinieka pārāk plato šūpošanos, viņš sastapa zodu ar kreiso sitienu vai labo krustu... Bet lielais vācu kazlēns uz šiem sitieniem nereaģēja. jebkādā veidā. Tad Oļegs Ribačenko mainīja taktiku un sāka strādāt pie pretinieka saplacinātā deguna... Vācu sniferis izturēja ilgu laiku, bet līdz septītajam raundam sāka tecēt...
  Jāsaka, ka Oļega Ribačenko pretinieks iznāca, lai aizstātu citu, vieglāku un vieglāku puiku. Bijušais, šķiet, ir ievainots (Lai gan, protams, tas ir nacistu triks!) ... Tāpēc kaujas sākumā viņš bija svaigs un varēja uzvilkt trakulīgu tempu.
  Bet devītajā raundā arī Oļegs Ribačenko nedaudz atrāvās un netrāpīja sitienu, no kura viņš tika notriekts... Puišu kailās, nogāztās kājas bezspēcīgi griezās... Oļežeks tomēr ātri uzlēca tā, ka nokauts netiktu ieskaitīts. Mešana, karāšanās uz ienaidnieka ...
  Viņš to nokratīja, steidzoties to piebeigt... Rakurs atskanēja ap devītā raunda beigām, bet tiesnesis izlikās nedzirdam...
  Oļegs Ribačenko izlaida dažus smagus sitienus, taču noturējās, mīkstinot tos, pakratot galvu. Ienaidnieks iegrima niknumā, jau nemanīdams neko kultu. Šeit padomju zēns refleksīvi, bet ļoti spēcīgi trāpīja pa ķermeni pret viņu ... Sitiens trāpīja tieši aknās ... Ļoti bīstams sitiens ...
  Pretinieks izdarīja vēl dažus sitienus un viņa lielā seja kļuva violeta. Konvulsīvi norijot gaisu, viņš nokrita uz priekšu un sāka raustīties... Tiesnesis nekavējoties pārtrauca cīņu, un ārsti ieskrēja ringā... piliens...
  Tas nežēlīgi ietekmēja Dmitrija draugu un viņš devās uzbrukumā pret manāmi nogurušu pretinieku... Desmitā, vienpadsmitā, divpadsmitā kārta... Smaga sitienu apmaiņa, bet ar Dmitrija nepārprotamu pārsvaru... Trīspadsmitā kārta nedaudz izlīdzinājās. nost, izmisušā astoņkāja vācietes dēļ, un padomju puika saņēma iegriezumu uzacī.... Bet četrpadsmitajā Dimka, kurš bija uzmundrinājies, atkal pārņēma iniciatīvu savās rokās. Šie puiši joprojām neko nezināja, piemēram, par Mohammedu Ali, taču daudzējādā ziņā viņi kopēja viņa taktiku.
  Līdz piecpadsmitajam raundam vācietim no noguruma nolaidās rokas, un viņš vairs nereaģēja uz sitieniem, bet vienkārši stāvēja, demonstrējot āriešu izturību... Turklāt Dmitrijam no izšļakstītā dopinga un zvērīgā noguruma parasti satriecoši sitieni kļuva daudz vājāki. . Lai notiek! Bet, no otras puses, to bija daudz, daudz, un tie lija uz ienaidnieka neaizsegtā zoda. Beidzot galva, vācietis neizturēja, izturības robeža bija izsmelta un viņš bija "āriešu" nācijas pārstāvis gluži kā netīrumi noslīdēja lejā, apmēram piecpadsmit minūtes pirms pēdējā raunda beigām...
  Tiesnesis sāka neķītri lēni skaitīt, bet, saskaitījis piecus, redzot, cik šausmīgi nekustīgs ir Dmitrija Ļebedeva pretinieks, viņš apstājās un kliedza:
  - Vairāk kā ārsts!
  Un vēl viens nepilngadīgais "supermens" tika nogādāts slimnīcā.... Pēc tam uzvarējušie finālisti sastājās rindā uz kolonnu un sāka gājienu... No augšas lija rožu ziedlapiņas.
  Garais zēns Dmitrijs plati pasmaidīja, bija jautrs. Bet tad viņš pēkšņi pamanīja, ka kamera ir pavirzījusies viņiem tuvāk, un uzņem tuvplāna kadrus ar kailām, stipri radzēm un nedaudz asiņojošām padomju zēnu pēdām... Viņa garastāvoklis uzreiz pasliktinājās, un viņš mēģināja paslēpt savas ekstremitātes aiz muguras. citu Vācijas jauno sportistu greznas zeltītas kedas vai aprakt tās ziedlapiņās.
  Oļegs Ribačenko pavilka viņu aiz rokas:
  - Nevajag! Tas ir jūsu apmulsums, kas izraisīs smieklus un šaubas... Turklāt Vācijā pēc totālā kara pasludināšanas gandrīz visi bērni staigā basām kājām, ko jūs pats redzējāt Berlīnes ielās. Tāpēc lepni iztaisnojiet muguru.
  Viņiem piešķirtās medaļas bija uz brūnām lentēm un īsta zelta, apmēram piecdesmit gramus smagas un 900 gramus lielas. Protams, padomju zēniem tā ir liela summa - aptuveni... Pat grūti aprēķināt, jo padomju nauda it kā bija oficiāli nodrošināta, bet patiesībā emisija tika veikta bez zelta rezerves.
  Kad padomju pionieri uzkāpa platformā, atskanēja PSRS himna. Starp citu, tā vēl nebija Aleksandrova mūzika, kaut kas līdzīgs internacionālei. Oļegs šeit juta lielu iedvesmu un lūdza atļauju dziedāt...
  Himlers, kurš piedalījās konkursā, laipni atļāva:
  - Mēs ļoti priecāsimies dzirdēt mūsu viesu no Lielās Krievijas sastāvu.
  Oļegs Rybačenko vispirms paklanījās pa labi un pēc tam pa kreisi, pēc tam viņi dziedāja kopā ar Dmitriju;
  Dzīvē tu esi bruņinieks, tu lido kā ērglis -
  Un jūs nevēlaties zināt piezemējumus!
  Mums balvas nemaz nav fetišs -
  Mums ir tikai viens pieņemams ceļš pie karaļiem!
  
  Vispirms sasieta sarkana kaklasaite,
  Tad, kad nāca karš...
  Tievs zēns paņēma rokās lāpstu -
  Lai adata nelīp krūtīs!
  Bērni basām kājām raka tranšejas,
  Novecojis gabals trim...
  Uzsilda aukstumā ar verdošu ūdeni,
  No kožām pakām, ļoti dusmīgs!
  
  Cīnītājs nomira un ložmetējs nokrita,
  Viņa mazais puika to pacēla!
  Varens kā "Katjuša" kļuva par triecienu,
  Bezbailīgā, jauna komanda!
  
  Es šauju uz melno ēnu ķēdi
  Kur tu ņēmi asumu?
  Kā senatnē asākais zobens,
  Jūs skrējāt zināt sodu!
  
  Karš bez žēluma, diemžēl, nav māte,
  Tajā tuksneša sausums ir briesmīgs karstums!
  Bet par Tēvzemi jums ir jāatdod sava dzīvība,
  Tad laimi saņemsi dāvanā!
  
  Bet kā ir iemīlēties?
  Ne katrs zēns to zina...
  Kad straumes lej asinis -
  Nacisti brutāli nogalina!
  
  Bet dzimtene ir mīlestība,
  Tajā ir gaišo paaudžu godība ...
  Un nepārkāpjiet sirdi
  Tajā Staļins - Tērauds un Liesma - Ļeņins!
  
  Esiet starojošs laiks -
  Svētais komunisma cēlonis...
  Ļaunā bara ir salauzta -
  Un izravēja nacismu!
  
  Visa cilvēce ir...
  Domes vienotas!
  Lai uz planētas ir paradīze
  Es esmu bruņinieks - Krievija ir neuzvarama!
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs pie pēdējiem vārdiem uzlēca augstāk, tādējādi vēl vairāk pastiprinot iespaidu par savu dziesmu.
  Tribīnes entuziastiski svilpa un aplaudēja...
  Kamēr zēni kopumā redzēja diezgan interesantu un viņiem labvēlīgu sapni, meitenes atgriezās pie iepriekš pārtrauktās kuģa sagūstīšanas. Sērijveida vīzijas ir reti sastopamas, taču aiz tā acīmredzami bija kaut kas vairāk.
  Precīzāk, nevis uzvedību, bet Hiperraganu un krievu demiurgu dievu misijas izpildi. Praktizējot savu nemirstību.
  Tagad nākamais nodalījums, šeit ir problēmas, no kuras puses durvis ir atvērtas un no kuras tās ir līstes. Vislabāk no tā izvairīties vai riskēt. Tomēr tas ir labi, ja viņa pagriezīs pogu, viņi viņu paņems par savu dzērāju. Tad no iluminatora apakšas paskatījās kāds neskuvies, meitene knapi paguva pieglausties. Tomēr viņš to tik ātri neapsvērs. Durvis ir aizvērtas un jāklauvē.
  - Kas tur ir? - sasprindzināta balss iesēcas.
  - Tavs! - Aurora atbildēja angliski ar skaidru teksasiešu nokrāsu, parādot negaidītu valodu talantu. - Mēs atvedām vietējo rumu, viskijs ir slikti.
  - Ak jā! Ātrāk! Jūrnieks aiz durvīm čīkstēja kā cūka. - Protams, rums!
  Ir vaļā masīvas durvis, kurām nevar izlauzties cauri ar granātu. Tiek izvēlēts tips ar apmulsušu skatienu, ar viņu vēl daži pusģērbti subjekti. No tiem, it kā gāzes uzbrukuma laikā, tas nes, vai drīzāk intensīvi streiko, ar dūmiem,
  - Kur ir rums! viņi unisonā kliedza.
  - Tu esi tik labs! - Sarkanmatainā Aurora ar lielu prieku šauj, noliekot jūrnieku kaudzes. Noliku veselus trīsarpus desmitus, būs jāmaina klips. Labi, ka lodes mazas, kompaktas, var paņemt līdzi daudz.
  - Vēl viens nodalījums iztīrīts! - Ar zināmu rudens vēsumu balsī viņa teica. - Mums izdevās izdarīt pāris metienus, bet šeit es ceru, ka tas nav dzirdams.
  Terminators Sniegbaltīte atbildēja:
  - Un tie, kas dzirdēja - lai paliek kurls!
  Margarita Aurora pagāja garām nākamajam nodalījumam, nedaudz pagriezās, nedaudz izšāvās pa koridoru, ejot pakaļgalā, redzēja, kā viņas zombiju partneris cīnās ar jeņķiem. Mirušais vīrietis tomēr neizrādīja lielu spēku, laužot kakla skriemeļus.
  Nu tu mūs gandrīz nodevi! - čīkstēja meitene-komjaunietis.
  - Un kas atlika darīt! Viņš mani pamanīja un gandrīz pacēla trauksmi! - Zombijs ieņēma aizvainota suņa veidolu.
  - Nu, tev ir ideja! Apgulies un esi pazemīgs. - Margarita piedraudēja "kalpai" ar pirkstu un maigi uzsita ar kāju pret klāju.
  Bija jāšauj pakaļgalā, viens no karavīriem izmeta granātu, tā draudēja, viss sabruks. Amerikāņu F-1 analogs lidoja kā palēnināta kustība. Lēmums piedzima negaidīts, specvienībā to neiemācīja. Margarita pēkšņi iemeta diska bumerangu. Viņa pagrieza savu trešo aci un burtiski saplūda ar plānu lieljaudas metāla gabalu. Prāta acs sekoja diska kustībai, un tad gals iestrēga starp flīzēm, sagriežot pistoli un drošinātāju, kas bloķēja piekļuvi skābei. Sviedru krelle ritēja pār blondās Terminatora pieri.
  - Oho, es gandrīz vēmu! Tas ir tikai brīnums. Paldies Dieva Mātei, ka izglābi mani par grēcinieku.
  Sarkanmatainā Aurora viņu dzirdēja un ar bažām sacīja:
  - Kas tur ir?
  - Viņi iemeta granātu! - Greyhound Margarita atbildēja.
  - Es nedzirdēju sprādzienu! - pārsteigts lācis-komjaunietis.
  - Tu neticēsi, es to uztaisīju par bumeranga disku. Baltais karotājs iesmējās.
  - Tā tas notiek. Principā tas nav pretrunā ar dabas likumiem, ja nokļūsti starp flīzēm. - Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem izveidoja vīģes līdzību.
  - Un tā sanāca! - Margarita iesmējās smīnējot.
  Ugunīgais velns kļuva ziņkārīgs:
  - Cik nogalināto pakaļgalā?
  Skaistā Koršunova lepni atbildēja:
  - Divdesmit astoņi cilvēki, un divdesmit devīto nožņaudza zombijs.
  - Nedaudz! Tagad es pārvietojos pa kajītēm, lai iztīrītu visu kuģi. Palīdzi man! - Sarkanās Auroras balsī tagad skanēja nepacietība.
  - Nu, es pārvācos ar tevi. - Margarita pēkšņi izmeta no matiem asiņaina kaula gabalu.
  Ugunīgā Aurora ātri iekļuva garderobes telpā, šeit jau gulēja vairāki virsnieki, un sargi kustējās no vienas puses uz otru no dzeršanas. Tomēr viņi kliedza:
  - Tu nedrīksti šeit nākt!
  - Steidzams ziņojums no Hamiltona. - Ugunīgā komjauniete atbildēja un gandrīz tukša pagriezās. Lodes lido klusi, gaisma arī nav īstā, uzreiz nesapratīsi, ka uz tevi šauj šis ložmetējs. Tāpēc bija pārsteidzoši, ja kāds reaģēja. Astoņpadsmit līķus, un drīz tiem pievienoja vēl četrus, no vannas istabas, pat seši - no mucas izkrita pāris apskāvienu līķu. Viens no pelniem piederēja kādai prostitūtai.
  Kluss kaps pagriezienā,
  Atrada nāvi - mazais zvērs!
  Šodien dolārs - rīt lode pierē,
  Tik bīstama profesija!
  
  Jā, meitene tevi negribēja
  Spīdzināšana, eksāmenu kārtošana...
  Bija arī citi neskaidri sapņi
  Tikai virpiniet ņiprus ēzeļus!
  
  Lai plūst šampanieša upe
  Jahtas, automašīnas - viss gods!
  Bukus bez konta sagrāba ar roku,
  Meitene izlēma par nelietību!
  
  Bet tikai idiots domā
  Bordelis ir labs un ļoti jautri!
  Es aizbāzu muti ar melnajiem ikriem -
  Es nezināju, ka tu sev uzdāvināji AIDS!
  
  Un neviens nenāks pie kapa,
  Baidoties tikt kristītam, tēvs!
  Rezultāts bija ļoti slikts.
  Bijušais klients pat ņaud!
  
  Jūsu bērni slikti atcerēsies,
  Žēl tādu māti pazīt!
  Kas viņiem atliek - cietuma patversme -
  Klusi paciest sodu...
  
  Un tāpēc, meitiņ, tu mācies
  Un strādājiet Dzimtenes labā - skaistums!
  Tad būs ceļš bez lejupslīdes augšup...
  Citādi cepies mūžīgi pazemē!
  Ugunīgais Velns rezumēja, paklanīdamies kritušajai netiklei.
  Un tā viņa pagāja garām, kā ēna pielipusi pie sienas un tālāk pa koridoru. No sāniem pūš ventilators, ķerot karstumu, Aurora savija matus kodīgā bizē, tāpēc sajūtas ir patīkamas. Viņa iet uz durvīm, ja tiek atvērts karstais gaiss, tas var pamodināt tos, kas atrodas aiz letes. Nedaudz vilcinās, tad gludi izveido šauru plaisu, rāpot pa to. Ar savu pliku presi jutu paklāja kutinošo raupjumu. Tikko nokāpu pa kāpnēm, te jau daudzi guļ, pie letes malko alu. Vieglā troksnī Auroras atkailinātās kājas nav dzirdamas, kailā zole skaņas slāpē labāk nekā kurpēs, tāpēc meitene staigāja basām kājām. Jau vienmuļa iznīcināšana sprādzienā, cenšoties vienam iztērēt ne vairāk kā lodi. Gulētājus vispār var nokaut. Ja jūs nekavējoties izspiedīsit miega artēriju, tad no ienaidnieka būs maksimāla žāvas.
  Un tad darbojās kailkājainā Aurora, uz kuģa, bez jeņķiem, bija apmēram puse no Stabilitātes cīnītājiem, bet tie tikai samazināja disciplīnu.
  - Lūk, ko tas nozīmē, kad tu ielaiž apkalpi, kas zina, kuru.
  Meitene uzkāpa pa kāpnēm, no augšas krīt izkliedēta gaisma. Parasts troksnis, zem kājām paklājs nez no kurienes plīst. Spriežot pēc figūras irākietis. Kas tas savā ziņā ir
  arī nav slikti, lai gan tas runā par komandas pieredzi. Taču tieksme pēc pārmērīga komforta jeņķiem ir liktenīga. Tāpēc viņa uzkāpa uz pakāpieniem un apstājās. Uz tilta ir trīs un divi bruņurupuča uzvalkā. Nu bruņurupuča tērps pat nav tanks, var paņemt no granātmetēja, bet troksnis būs kā cūkas skūšanās. Tāpēc nav vēlēšanās traucēt tik labi ieeļļotu darbību.
  Es vērsos pēc palīdzības pie draudzenes Margaritas:
  - Mums te ir viens, pareizāk sakot, divi bruņurupučos!
  - Saproti! - Margarita mēģina atspēlēties. pasmīnēja.
  Ugunīgais velns kliedza:
  - Kā izgāzt?
  Margarita samiedza acis un ar šaubām par Sfinksu, pa kuru rāpoja kaza, viņa jautāja:
  - Granātmetējs ir izslēgts?
  - Pārāk skaļš! Aurora dziļi ievilka elpu.
  - Vislabāk ir palaist bumerangu sejā, nogriežot bruņas-vizieri vietā, kur atrodas stikls. Tad ielieciet trīs lodes trīskāršā režīmā. Vajadzētu strādāt. Mārgareta pārliecināti sacīja.
  - Nāc pie manis, darīsim to sinhroni! - Nervozi krakšķēdams pirkstus, ugunīgais velns jautāja.
  - Protams, es steidzos! - Margarita noguldīja vēl pāris un iegāja iekšā no pretējās puses. Barefooted Aurora koncentrēta un pievienota zemā tonī:
  - Šeit jūs nevarat palaist garām.
  - Lūdzieties, tas palīdz! - Piedāvāja, kārtējo reizi iekrita reliģiskā ekstāzē komjaunatnes biedre Margarita.
  - Es neticu Dievam! - Nogriez lāču karotāju. - Tā ir vājuma pazīme!
  Blondīne karotājs, pieliekot krusta zīmi, ieteica:
  - Tāpēc lūdziet palīdzību - augstāko cilvēka prātu. Lai viņš palīdz uzvarēt Padomju Krievijas vārdā.
  Meitenes sastinga piecas sekundes, čukstēja un tad izpildīja savu plānu. Bumeranga disks, tāpat kā plāns tīkls, ir gandrīz neredzams izkliedētā gaismā. Vienreiz un trāpīja vizierā divus nekustīgus elkus. Viņiem nebija laika reaģēt, jo klusas lodes trāpīja nedaudz pārgrieztajā viziere, izlaužoties cauri čaulām un apgriežot smadzenes. Nu, trešais tika nogalināts vienlaikus, tāpēc viņam nebija laika reaģēt. Tiesa, bruņurupuču tērpi nokrita, radot troksni. Ziņkārīgais jūrnieks izlēca, rudmatainā Aurora viņu apsteidza ar vienu lēcienu un ar rādītājpirkstu pret pakausi.
  - Guli dēls!
  Tad tur lejā parādījās dažas galvas, dubultā ventilatora līnija un klusums.
  - Margarita ir izturējusi šo posmu!
  - Šeit, blakus kapteiņa kajītei, mēs viņu notversim kopā ar oļiem. - ierosināja dusmīga blondīne komjaunatne.
  - Viens pats.
  Lai nokļūtu kapteiņa kajītē, man bija jāveic divas slaucīšanas, viena prostitūta pašaizliedzīgi strādāja pie divus metrus gara melnādaina, Margarita Koršunova saudzēja. Viņa bija pārāk jauna, ne vecāka par astoņpadsmit, varbūt pat sešpadsmit. Viņa izskatījās tik lūdzoši.
  - Es neko neteikšu, karotāji...
  - Allāhs! Neuzvarams un vadīts uz laimes spārniem. - viltīgā Margarita atbildēja arābu valodā.
  Patiešām, viņu sejas nav redzamas, kas ir neskaidrs, meitene joprojām neatpazīst, un versija, ka tas ir Turcijas sultāns, nostiprināsies.
  - Kur ir kapteinis? Aurora jautāja angliski ar arābu akcentu.
  Mīlestības priesteriene stostījās:
  - Luksusa kajītē! Šis "pedrilis" nebūt nav mierīgs mīlestībā. Jā, ja vēlaties, es jūs apkalpošu, bez maksas!
  - Paradīzē meitenes mūs gaida tūkstošreiz labāk nekā jūs! - Lāču karotāji atmeta malā.
  Putana nevēlējās kaitināt slepkavas, bet prostitūta reflekss bija spēcīgāks par saprāta balsi:
  - Es tev parādīšu tikai to, ko varu! Mana mēle ir viegla kā spalva un salda kā medus!
  Nopietni dusmīga Margarita iedūra ar pirkstu plakstiņā, izslēdzot prostitūtu:
  Vēl nedaudz, un mums viņa būtu jānogalina. - Reliģiskais komjaunatnes loceklis Krakatau bija sašutis, redzot šādu izlaidību.
  Pie ieejas nejauši tika noguldīti divi apsargi, kas lēca aiz muguras un lauza kaklu.
  Kapteinis jau šņāca kā izskalots necilvēks, apskāvis divus tipus, melno vīrieti un taizemieti. Tie, neskatoties uz to, ka arī viņi piekāpās, nervozi mētājās un grozījās.
  Meitenes datorā ieraudzīja kapteiņa fotogrāfiju un, nevilcinoties, abus "trans-puikas" nolika gulēt. Pirmās pakāpes kapteinis, otrais pēc admirāļa, tika saraustīts un ar pāris pļaukiem pa seju pievests. Pirmo reizi notverts, neglītais radījums neraustījās, tikai skatījās uz savu nāvi ar apstulbinātām acīm.
  Margarita pacēla viņu uz izstieptām rokām, aizsedzot muti ar cimdu, un Aurora pacēla pie acīm dunci ar mirdzošu asmeni. Nošņāca ar mežonīgu kobru:
  - Viens vārds un izrauj aci!
  Margarita nedaudz atlaida žokli, bet kapteinis klusēja.
  - Šeit tu esi! - Ugunīgais velns padarīja toni viņas balsī vēl šausmīgāku. - Uzklājiet sāpes komandieri.
  Gaļina nedaudz nospieda nervu galu un aizspieda muti, tāpēc no amerikāņu kapteiņa rīkles izplūda kliedziens.
  - Nu, tagad būs klusāk. - Sarkanā Aurora ar kailiem pirkstiem sāka sist pa grīdu bēru gājieniem raksturīgā ritmā. - Runā nepareizo kuili! Vai arī mēs nogriezīsim jūsu cieņu un ieliksim to jums mutē.
  Kad perversais kapteinis nedaudz nomierinājās, Margarita nedaudz saspiedās. Arī blondais karotājs nolēma dot mutisku ieguldījumu pratināšanā:
  - Suns izsaki sevi, ja vēlies izvairīties no mokām. Pretējā gadījumā jūs mūs tikai iepriecināsit.
  Kapteinis nerunāja skaidri.
  - Es tev visu izstāstīšu!
  - Nu, tā ir labāk. Pratināšana kā pateikt vieglā veidā! Meitenes izsmejoši pasmīnēja.
  Kapteinis ievaidējās, viņa truša ausis trīcēja:
  - Vienkārši pamet dzīvi!
  Aurora loģiski atzīmēja:
  - Tas ir visvērtīgākais ēdiens, jums ir jāpelna vairāk!
  - Esmu biznesa cilvēks. - Kāpēc sagūstītais amerikānis bija sajūsmā. - Ja vēlies, varu apkalpot!
  - Un šī arī tur, nospļauties, neizejot, vīriešu palaistuve! - Margarita niķīgi piezīmēja.
  Pat kuģa tarakāns, uzdūris meitenes gludo kāju ādu, sašutis par šādu priekšlikumu metās atpakaļ spraugā.
  - Cik cilvēku ir uz kuģa? - Lepnā rudmatainā Aurora izlikās, ka nav dzirdējusi pēdējo teikumu.
  Amerikāņu izvirtulis vilcinājās, viņa seja kļuva debīla, it kā nebūtu dzirdējis jautājumu, acis klabina, aplaudē!
  Ugunīgais Velns ar dunci nocirta viņas mazo pirkstiņu, tecēja asinis. Viņš uzreiz atnāca pie prāta:
  - Nu, cik cilvēku ir uz iznīcinātāja?
  - Apmēram četrsimt! Es precīzi nezinu, ka "stabilitātes" kaujinieki ieradās no krasta. Bet prostitūtu ir maz. Ar tiem pat piekrastes puišiem nepietiek. - Izlikšanās un debīls čīkstēja un parāva cūkas kaklu.
  . NODAĻA #8
  - Izlaidīsim detaļas! - Ugunīgā Aurora uzreiz pievērsās praktiskām lietām. - Artefakti kur?
  Kapteinis mēģināja tēlot muļķi:
  - Kādi artefakti?
  Baskājainā Aurora nedaudz saspieda ceļgalu, kauls kraukšķēja.
  - Tagad saprati?
  Sāpes izrādījās visefektīvākais līdzeklis, lai pārvarētu narkotiku:
  - Jā, viņi atrodas kuģa seifā.
  Foršā Aurora norūca:
  - Un seifs?
  - Tur aiz durvīm! - cūciņa primāts čīkstēja.
  Lāču karotāja pazibināja zaļās acis. Margarita pavilka titāna durvis pret sevi un sarūgtināta iesaucās:
  - Kodēts!
  Kapteinis izmisīgi centās izdzīvot:
  - Jā, man ir atslēga.
  - Kur? - basās kājas pirksta kareivīgā meitene pacēla krēslu aiz kājas.
  Dzīvnieks neskaidri gurkstēja:
  - Skapī!
  Baskājainā Aurora strauji pielēca pie skapīša un izņēma ierīci ar mikroshēmu.
  - Šo?
  - Jā! - žurka čīkstēja.
  - Es pats atvēršu! - Braucošā Aurora trāpīja kapteinim pa rokām. - Skaties, esi gudrs.
  - Kāpēc jūs esat tikai divi? - Cūkai pietika drosmes interesēties.
  - Neesiet pārāk ziņkārīgs. Jūs dzīvosiet ilgāk. Auroras kailais papēdis ietriecās Forleinda ļenganajā vēderā, liekot viņam saviebties sāpēs. Meitene atvēra durvis, kas veda uz seifu. Telpā atradās vairāki portatīvie datori, granātmetēji. Padomju RPG - 39, vienā eksemplārā, un tā sarežģītāks amerikāņu līdzinieks.
  Vai jūs zināt seifa kodu? - Lāču Karotājs ņurdēja.
  - Papildus pēdējiem diviem cipariem informācija par tiem ir tikai komandierim. - Mūsu admirālis Džordžs Arnolds.
  - Piezvani man! - Margarita iedūra kāju gūstekņa ļenganajā purnā un ar kailiem pirkstiem satvēra viņa degunu.
  Klūpot, gūstā esošais amerikānis uzskaitīja kombināciju, kas nebija pārāk gara. Aurora nedaudz paspilgtināja acis.
  - Labi darīts, nemeloju. Punkts jūsu labā.
  - Un kā tad teikt... Tagad, ja trīs reizes nepareizi sastādīsiet numuru, atskanēs modinātājs. - pēkšņi izskanēja izbijies kapteinis.
  - Mēs viņu jau pazīstam! - Komjauniete ātri uzspieda kodu un atvēra četrsimt milimetru biezās durvis. Oļi tika glabāti atsevišķās kastēs un rūpīgi izņemti.
  - Stingers from the Infinite, vai jūs jau esat tos apstrādājuši?
  - Pārsvarā jā! - čīkstēja gūstā gūstā žurka. - Pārbaudīts vakarā.
  Ugunīgais velns priecājās:
  - Lieliski, kur glabājas stingeres?
  Stostīdamies kapteinis nosmaka:
  - Angārā, kur ir kravas telpa. Uz tā ir "Orlan" zīmogs, kā arī divas "Pershing" tvertnes.
  Šīs kastes ir piemērotas tikai metāllūžņiem. Bet uzlabotais "stingeru" modelis ir diezgan piemērots. - Trakā Aurora, ķircinādama ieslodzīto, parādīja mēli.
  - Tie ir ar datoru mikroshēmām, tik īpaši, ķer siluetu. - amerikānis nomurmināja, cenšoties atpirkt sev dzīvību.
  - Mēs zinām! - Ugunīgais velns pagriezās pret savu partneri. - Kā tu domā, Mirabela, cik no četrsimt piecdesmit cilvēkiem ir palicis?
  - Mazāk par pusi. Kopumā mums ir divi simti trīsdesmit astoņi līķi. - komjauniete pat no baudas ķiķināja.
  Saniknotā Aurora izdvesa no sevis:
  - Būs vajadzīgi gūstekņi, lai noslogotu "dzelonus", ir pie kā strādāt zinātniekiem.
  Sagūstītais nelietis izpļāpājās:
  - Vai tu esi krievs?
  - Kas tev liek domāt, ka esam modžahedi. - komjaunieši ņurdēja.
  Kapteinis parādīja negaidītu prātu un atjautību:
  - Tikai krieviem var būt tik bargi kaujinieki, kas spēj kopā sagūstīt diezgan lielu kuģi!
  Stingrā Aurora nepiekrita:
  - Un lielā turku sultāna karotāji ar artefaktiem!
  - Tā? Viss ir iespējams, bet tu esi pārāk inteliģents priekš arābiem. - cūkas primāts sastinga. - Lai gan varbūt jūs esat vācieši?
  Svifta Aurora, atspēkodama viņa vārdus, iesita viņai apakšstilbu vēderā, pēc tam salauza abas kājas, kazas kapteinis no sāpju šoka zaudēja samaņu.
  - Vispār mums tas nav vajadzīgs, mēs zinām pietiekami daudz. - rezumēja rudmatainais karotājs. "Tagad mums vienkārši jāpaņem apkalpe.
  Margarita nekavējoties ieteica:
  - Ejam uz kajītēm, mums ir atslēgu komplekts!
  Aurora bija sajūsmā:
  - Jā, ir avārijas elektroniskā atvēršana.
  Komjaunatnes klusi nokāpa lejā, atvēra kajītes durvis un atkal iznīcība. Tikai kaut kāda kulšana, nevis karš, bet kviešu kulšana.
  - Sešā kajīte ir tīra! - Aurora teica, zobus griežot.
  - Varbūt sestajā istabā! Mārgareta iesmējās. - Ejam labāk.
  - Mēs neesam zosis, lai ganītos kaudzē. - ugunīgais velns rēca. - Pareizāk sakot zosis, bet mežonīgas!
  - Nav taisnība! - Te jau apvainojās blondais terminators. - Tie algotņi cīnās par naudu, un mēs esam tikai par komunistisko dzimteni.
  Komjaunatnes meitenes virzījās tālāk no apkalpes klāja, šaujot vieniniekus. Margarita pilnā ātrumā metās tālāk, uz mašīntelpām, pieliekamajiem, tilpnēm, kambīzi. Militārie spēki tika rūpīgi bloķēti, sasmalcinot pa daļām. Tas, ka dežūras apgaismojums bija vājš, nospēlēja tikai skautu rokās, ienaidnieks desmit metru augstumā neredz neko citu kā tikai vibrāciju, un viņi izskatās izteikti.
  Dators automātiski sniedza savu viedokli.
  - Un, ja jūs izmantojat vīrusa modeli.
  - Un mēs jau izmantojām ar akumulatoru darbināmu viedtālruni. - teica, aizvainota par robotu, Margarita Koršunova. - Šeit jūs redzat visas novērošanas sistēmas hibernācijā.
  - Kā šis! - mašīna ar mikroshēmu bija pārsteigta.
  - Atgriežoties admirāļa kabinetā, viņi pa kanālu nosūtīja tārpa un vīrusa hibrīdu. Šķiet, ka tas nav manāms, neviena pretvīrusu programma necels trauksmi. Tāds ir tīrais darbs, neredzamība iemidzināja visas novērošanas sistēmas. - Komjauniete lielākai pārliecināšanai parādīja savu aso bicepsu uz rokas.
  - Ak, tu dod! - Viņš teica, brīnīdamies par meiteņu izdomu, ložmetēju. - Vai vari mani pārprogrammēt?
  - Ir diezgan reāls! Un ko tu gribi?! - Margarita šeit uzmeta ļoti mīļu seju.
  - Atpazīsti sevi kā cilvēku! - Prasīja elektronisku ierīci.
  - Tas ir lieki, kamēr tu šauj. - Blondīne termināte nav stulba, lai darītu stulbas. - Vēlāk es tev pastāstīšu par Kristu.
  Margarita ieņēma pozīciju ar muguru pret spārnu, nometās uz viena ceļgala, lai nodrošinātu stabilitāti, un norādīja uzpurni pretī esošajām durvīm. Iznāca puisis, šoreiz balts, tikai nedaudz "paviršs" acīmredzot smēķējis dopu.
  - Narkomāni Dieva valstību neiemanto. - Komjaunietis viņus pārtrauca. - Viņa nometa līķus, ātri sakrustodama.
  Baskājainā Aurora zigzagā pa kārtējo perimetru devās uz durvīm, tās bija aizslēgtas, atvērtas ar universālo atslēgu. Nēģeris iemeta viņai spilvenu.
  - Kaķenīte!
  Komjauniete reaģēja uzreiz, saplēsdama gan spilvenu, gan afrikāni un viņa partnerus; - Mazāk nekā puse. Kopumā mums ir divi simti trīsdesmit astoņi līķi. - komjauniete pat no baudas ķiķināja.
  Ak, lai ievelkas gultā, partneri.
  - Lūk, gīķi, izdevās nobiedēt! - rudmatainais lāču karotājs atbildēja. - Tagad kur iet? Acīmredzot deputāta kajītē. Šķiet, ka viņš guļ.
  Kapteiņa palīga mājvieta nav tik plaša, taču no turienes skan mūzika. Tas nozīmē melomāniju? - Atvieglo lietas.
  Komjauniete basām kājām ienāca kā ēna, izsita vienu karotāju un nedaudz nožņaudza otrā ranga kapteini, pagriežot elkoni:
  - Vai tu gribi dzīvot?
  - Gribi! - Viņš atbildēja, ka kopumā amerikānis bija gaidāms.
  - Būs iespēja! - Braucot, Aurora izvēlējās to izslēgt, bet ne uz ilgu laiku. - Noderēs Kents! Viņa devās tālāk, koridors sāka sašaurināt, skaidri pazeminot jūrniekus. Komjauniete notēmēja uz tālākajām durvīm un noņēma tās virs sargsarga galvām. Tātad šāviens bija kluss, viņa teica čukstus.
  - Bang Bang!
  Komjauniete rūpīgi izmēģina kajītes durvju rokturi. Ieslēgts. Nu šī ir pussekunde, kajītē ir septiņi cilvēki, trīs guļ, pārējie griež domino, diezgan krieviski. Margarita sprūda nospiež ar spēku, šajā gadījumā slepkavība prieku nesagādā. Bet darbiņš izdarīts, pat asins lāse nokritusi sejā.
  - Mirušie ar bizēm stāv un klusē! - komjauniete ķiķināja.
  Jauna kajīte, te Margarita dzīvi atstāja diviem guļošajiem, tikai izslēdza, var noderēt.
  - Slepkavība nevar attaisnot pašlabumu un peļņu - tikai gods, brīvība un Tēvzeme ir vardarbības aizstāvji! - Viņa teica - apburošs filozofs-terminators.
  Aurora ir arī viegli pārvietojama, izvēloties ventilācijas cauruli. Ir šausmīgi šaurs un traucē mugursomai. Man pat bija jāsaloka mašīna, lai saruktu. Tagad komjauniete kļuvusi daudz attapīgāka, lai gan riskēja. Šeit, it kā svētie būtu dusmīgi uz grēcinieku, uzbruka mutants zirneklis. Un kad viņam tikko izdevās tikt cauri. Sāpīgi sakoda, un pāris reizes pameta dūri. Komjauniete saskrāpējusi galvu, taču paspējusi viņu satvert aiz taustekļu gala un pabīdīt zem elkoņa. Viņa atrāva roku, atsitot viņu, kad izturīgā kaste atsprāga vaļā, ievainojot viņas aizbāzto elkoni.
  - Šausmīgi! - atbildēja lāču karotājs. - Es iedošu sev pretlīdzekli.
  Margarita kaut kā izkāpa un ielauzās kajītē, kur kareivji šņāca. Kad durvis atvērās, viņi mēģināja uzlēkt, taču viņus uzreiz pārklāja nāvējošs lietus. Atstājot tikai vienu, izslēdzot puisi, komjauniete turpināja ceļu.
  Šeit durvis no viņas pa kreisi sāk griezties. Redzams, ka noskūto galvu starpzobu puisis gribēja urinēt.
  - Kas te ir? - piedzēries balsī jautāja jūrnieks.
  - Tavs sapnis par basām kājām! - Komjauniete noliecas ar atsperi un, izklīdusi durvis, ietriecās pierē. Tas joprojām ir leģēts tērauds. Piere uzpampās uzreiz, līdzīgi kā "boksera" tipam, turklāt viņam tika nogriezta ar pakausi. Margarita lido iekšā, sit ar dzelzs ceļgalu pa žokli, vienlaikus ļoti asi, izsitot zobus. Tam trūkst masas, bet vairāk nekā kompensē tā ātrumu.
  - Šķiet, ka tas ir gatavs. - rezumēja slepkava ar dievietes figūru.
  Aizmugurē ir vēl pieci cilvēki. Tātad viens bumbās, laba uzņemšana. Kārtējais nelietis ar dūri pierē, tik ļoti, ka viņu izsita. Trešā plaukstas mala kaklā. Jums ir jāatkārto sevi, bet šis paņēmiens ir nāvējošs. Viens tips nokrīt no augšējā plaukta, bet lidojumā Margarita ietriec viņu ar galvu saules pinumā.
  - Atpūties mazulīt. - saka komjauniete.
  Pēdējais tips lamājas ar trīsstāvu neķītrību, angļu un krievu vārdu sajaukumu. Vai tas nav iedzīvotājs? Margarita vada kobru, sitienu ar pirkstiem acīs, gandrīz letālu. Visi "partneri" apklusa. Tiesa, blakus kajītē pacēlās kāda balss.
  - Kas tur ir!
  - Viegla cīņa! - Atbildēja, nelietīgi, it kā piedzērusies balsī, sēkdama, Margarita. Palīdziet mūsu ievainotajiem. -
  Kajītes durvis atveras un pagriežas, atkal cīnītāji krīt.
  Labam vajadzētu būt ar ložmetēju,
  Ļaunā nāve Tēvzemes ienaidniekiem!
  Lai lidotu uz zvaigznēm,
  Lai iekarotu šo velni debesīs!
  
  Mēs esam Saules komunisma bērni,
  Cīnītāji dzimuši kā viesulis...
  Nacisti atbildēs par vilka rēkšanu,
  Liels lācis viņu saplosīs!
  
  Labais ir stiprāks par ļauno,
  Lai gan skarbāks var būt ļauns...
  Mēs cīnāmies zem debesīm, lai
  Ziedošais pavasaris ir klāt!
  
  Tajā lakstīgalu dziesmas - trilles,
  Un strautu sudrabaini zvana!
  Ledus, sniegs un putenis atkāpsies,
  Zem karstās saules!
  
  Zied - kumelītes, magones, rozes,
  Tik sulīga vasaras pļava!
  Un, ja zināsi, sals nāks!
  Pat tad nebaidieties!
  
  Lielie kaķi - šie "tīģeri",
  Viņi rūc un purns - viņi krata!
  Viņi iemet Frici ļaunās spēlēs,
  Bet kaput vēl nāks!
  
  Gaidīsim saullēktu!
  Karaspēks ieies Krievijas Berlīnē,
  Tēvzeme tiek dziedāta ar himnām -
  Un Tartaras bezdibenī ir ilgas!
  
  Tad valstu tautas saplūdīs,
  Brālība un mīlestība nāks!
  Ielejiet medu krūzēs, apakštasītēs -
  Lai asinis neplūst pa straumēm!
  Margarita apdullinoši nodziedāja pēdējo pantu līdz rēkšanai, un pārējie pantiņi kā zirgi šauj galvā. Kad tu uzņem ar dziesmu, vienmēr ir interesanti:
  - Lai gan tas ir tik nežēlīgi, šādi rīkoties ar dzīviem cilvēkiem! - Jau ar nožēlu teicu "Kristietis".
  Lai kā meitenes censtos visam izsekot un kontrolēt, ar četrām acīm tas nav iespējams. Neprātīgs zombijs neskaitās. Kādam nezināmam izdevās sacelt trauksmi. Nekavējoties iedegās avārijas gaismas, un atskanēja sirēna.
  - Notika neizbēgamais, un tas bija pārāk laimīgs. - teica rudmatainā Aurora.
  Komjauniete metās uz kajītēm, no tām izskrēja jūrnieki un specvienības. Viņa bez ceremonijām viņus nošāva. Tik daudz cilvēku tika noguldīti, jeņķi krita desmitiem.
  Bija dzirdami automātiskie sprādzieni, sprāga granātas, vairākas uzreiz. Tomēr cīnītāji varēja vairāk savainot sevi. Šeit savu lomu spēlēja arī klusinātāji,
  Noziedzīgie specvienības to uzreiz neizdomāja, no iekšpuses viņus gaida nāve. Margarita bloķēja karavīru izeju un pati iemeta pāris sagūstītas granātas. Kliedzieni kaisa asiņainas kaulu lauskas, te kāda komjauniete ar basu kāju saķēra vienu nogrieztu galvu. Par ko kļuvusi viņas kustīgā pēda, liecas jebkurā leņķī. Varētu domāt, ka fiziskie likumi ir mainījušies un miesa ir gutaperča.
  No ienaidnieka puses plosās rindas, taču lielākoties akli. Margarita šauj, gandrīz neslēpjoties, burvju akmeņi "Kolchuga" droši novirza visus šāvienus.
  - Žēl, ka mana partnera vārds nav Sniega karaliene. Tātad mūsu pāris izskatītos simboliskāk!
  Pamodās, šoreiz Oļegs Ribačenko, nevis no bugļa un pātagas sitiena, bet gan no savas raudāšanas - mierīga un nemierināma. Meitenes vēl gulēja un darīja varoņdarbus.
  Un viņa varonību nomainīja murgs, kā tas bieži notiek, kad nacisti par tevi ņirgājas.
  Oļegs Ribačenko juta, ka nirst lejā, it kā būtu iekritis tintes sveķos, un pat sāka ēst acis. Tad viņš patiešām nobijās, un pēkšņi nacisti ieguva varu pār citu pasauli. Atskan skrāpēšanas skaņa, kā suns kasītos uz kaudzes, tikai daudz skaļāk, iekož ausīs, tās griežot. Ausu bungādiņas tiek salauztas ar knaiblēm. Tad no tumsas iznira mute ar zobiem, kas dzirkstī kā vulkāna lava. Tik pretīgu briesmoņa krūzi Oļegs Ribačenko jaunākais nebija redzējis, šausmu filmu varoņi uz viņa fona bija tikai nožēlojama murga parodija.
  Tad parādījās citi, vēl briesmīgāki žokļi, daži bija milzīgi kā Everests, bet citi bija mazi kā ļoti ļauni suņi. Šeit viņi ir ar saviem greizajiem indīgajiem zobiem, kas pieķērušies viņa miesai. Patiesību sakot, Ribačenko jaunākais nekad savā īsajā mūžā nav piedzīvojis tādas sāpes. Galvenais ir tas, ka nebija iespējams atrast sajūtu analogu. Tā ir gan degoša liesma, gan kodīga skābe, vienlaikus salstoši gadi un blāvs griešanas zāģis.
  Un viņi turpināja viņu mocīt, bija skaidrs, kā gaļa tika norauta no rokām, atsegti kauli, kā zarnas rāpās ārā no atvērtā vēdera. Ļaunie radījumi tos grauž, aptinot ap zobiem. Ribačenko jaunākais sten, asaras plūst no viņa acīm.
  - Dievs par ko. Galu galā es savā dzīvē nevienu neesmu nogalinājis, neesmu nodevis.
  Atskan ķiķināšana un no viņa puses šķiet, ka bungādiņā ieduras sarkani karstas adatas. Beidzot parādās gigantiska mute, tā viņu norij veselu. Oļegs Ribačenko jaunākais redz, ka viņa kaklā plosās liesma, tā saplīst septiņās pilnīgi dažādu krāsu ziedlapiņās.
  - Šeit tā ir leģendārā pazemes uguns. - zēns nočukstēja, viņa roku āda saplūda, pārklāta ar neglītām rētām. Viņš cenšas palēnināt savu lidojumu, bet tas ir bezjēdzīgi, viņš nevar pat pakustināt sevi par milimetru. Lūk, viņa mīļotais jauneklīgais ķermenis, ko skar ugunīga straume. Viņš nekad neko tādu nebija piedzīvojis, viņa acis satumsa un likās, ka mutē sākas izvirdums, un vēders sacēlās, un viņam uzbruka ar kodolieročiem. Cik karsta bija šī liesma, uz kailas ādas parādījās lieli abscesi, kauli kļuva tumšāki un saplaisāja, radot ciešanas.
  - Nē, es negribu, nevajag - pionieris pilnā balsī iesaucās. - Atlaid mani lūdzu!
  Katra uguns krāsa ir īpašs unikāls sāpju raksts. Ciešanām var piešķirt dažādas nokrāsas, to daudzveidība ir pārsteidzoša, pat marķīzs de Sads neiedomājās, cik tālu var aizsniegt pazemes iemītnieku atjautība.
  - Nu, velns, jūs varat viens otru iepazīt. - pretīgi čīkst pazīstama SS profesora balss.
  To izskats gan ir šausmīgs, taču īpaši nepatīkami ir skatīties uz dzeloņainajām mutēm, kas attālināti izskatās pēc haizivju un krokodilu sajaukuma. Bet ragi, dīvainā kārtā, nomierināja. Pionieru zēns, lai novērstu uzmanību no caururbjošajām sāpēm, sāka atsaukt atmiņā folkloru, kur šie jaukie, smieklīgie mazie velniņi, dažreiz neglīti, dažreiz otrādi smieklīgi un naivi, dažreiz palīdz un dažreiz kaitē cilvēkiem. Īpaši neaizmirstams stāsts par "Priesteri un viņa strādnieku Baldu". Ir pilnīgi iespējams tikt galā ar šādiem "cilvēkiem". Un te viņi tikai zina, iedur ar dakšiņu.
  - Ka grēcīgā dvēsele neklausīja nacionālsociālistus? - Velna rags ir pieaudzis, pārvēršoties par tādu kā knābi un tirku uz lauskas.
  Kad galvai tiek lauzti kauli, tas sāp tik ļoti, ka to nav iespējams aprakstīt vārdos. Bet tajā pašā laikā apziņa neaptumšojās; ja Oļegs Ribačenko būtu bijis parasta cilvēka miesā, viņš noteikti būtu miris no šoka. Un tā viņš juta rupju pieskārienu savām smadzenēm, tad briesmonis sāka dzert smadzenes. Viņš to darīja lēnām, it kā malkotu. Cits dēmons sāka urbt savus nagus, dzenot zem tiem asas adatas.
  Oļegs Ribačenko kliedz, mute atveras pati no sevis.
  - Nelaid vaļā.
  Viņi satver viņu aiz mēles un velk, lēnām atraujot viņu no aukslējām.
  Arī sāpes, bet nedaudz savādāk, un vairs nav kliedzienu, tikai šņukstēšana un gaudošana.
  Velni turpina plēsties, sekojot nagiem, sāka lauzt pirkstus, un dara to lēnām, izbaudot ciešanas.
  - Tā kaza bez ragiem saņem tavu porciju. - Viens, iespējams, vecākais impērijas rangā čīkst.
  Oļegs Ribačenko jau nonācis ārprāta stāvoklī, viņu pārņēma moku vilnis. Bet velni neatkāpjas, viņi jau ir sākuši vilkt ārā zobus, tad izurbuši tos, caurdurot smaganu ar smaili.
  - Kā var nogrimt līdz tādai nežēlībai, vai tiešām viņiem nav mātes. - nodomāja nomocītais pionieris. Acīmredzot, lasot viņa domas, velni kliedza.
  - Nav mātes, tēva Hitlera-Sātana.
  Tad atrada jaunus miltus, uzkarsēja urbi, pabeidza ar frēzi zāģēt pēdējos zobus. Tālāk sekoja kaulu kārta. Tās tika salauztas ar knaiblēm sarkanas no karstuma. Āda kūpināja, kauli apdeguši. Likās, ka sirds tūlīt pārsprāgs, uzsprāgs kā bumba.
  Šeit Oļegs Ribačenko pēkšņi sajuta, ka viņam mēle ir izaugusi un var kaut ko pateikt.
  - Apžēlojies Kristus dēļ.
  Atbildot uz to, dēmoni iegrūda viņā dakšiņu.
  - Jūs esat grēcinieks un jums jāzina, ka Kristus ir nožēlojamu cilvēku izdomājums. Patiesie dievi ir viens no diviem cilvēkiem un radīja visu Visumu, kā arī fašisti pēc sava tēla un līdzības. Un jūs esat cilvēki un lasāt radības, tiem jābūt vergiem, kuri izpilda jebkādas pavēles un cieš no pazemojumiem. Tu necilais vergs neticēji mūsu esamībai, un tagad tu to visu piedzīvoji uz savas ādas.
  - Tagad es ticu! - iesaucās nobijies pionieris.
  - Vēlu! - ķērka velns no SS. - Tev nav izredžu.
  Viņi turpināja mocīt Oļegu Ribačenko, vairākas reizes pēc kārtas viņu salauza, sadedzināja, tad viņš neiedomājami atguvās. Tad tas tika sasmalcināts jaunā veidā. Tad pašiem SS-velniem tas apnika un, pacēluši viņu gaisā, iznesa pa pazemes pasauli.
  "Paskatieties, kā tiek sodīti nepaklausīgie.
  Oļegs Ribačenko redzēja krustā piestās meitenes. Viņu kādreiz skaistie ķermeņi bija šausmīgi sakropļoti un pilēja ar asinīm. Lielas cūkas stādīja krustus, dažreiz upuri krita un mežacūkas metās virsū, saplēšot mātītes miesu. Kā cieta šie nelaimīgie radījumi, dažiem no viņiem pār vaigiem plūda asaras, kas sajauktas ar sviedriem un asinīm. Viņa acīs spīdēja izmisums. Šķita, ka viņi lūdza: mēs esam nevainīgi, saudzējiet mūs.
  Kāpēc šie nelaimīgie tiek sodīti?
  No visa spēka dēmons iesita baskājainajam pionierim ar karstu lauzni pa papēžiem un dziedāja:
  - Dažādas lietas. Viena bija nekaunīga pret saimnieci, otra salauza viņas mīļāko vāzi, trešā atteicās no seksa, ceturtā atkāpās. Tas ir, lai šeit nokļūtu, nav jābūt lielam grēciniekam, pietiek ar maziem pārkāpumiem.
  - Un viņu mokas nekad nebeigsies? - Oļegs Ribačenko ievaidējās.
  - Un tas ir visvarenā Dieva un nežēlīgā fīrera ziņā. Ja Viņa Majestāte Ādolfs ir pirmais, kas izdod apžēlošanas dekrētu, tad viņus var pārvest uz citu vietu, kas nav tik sāpīga.
  - Uz debesīm!? - Oļegs Ribačenko ar pārliecību sacīja.
  Netīrais SS vīrs ripināja:
  - Jums, primāti, nav debesu. Vienkārši ir vietas, kur tu netiksi sists un nemocīts katru sekundi un kur varēsi turpināt kalpot saviem kungiem pēc nāves.
  Oļegs Ribačenko, šausmās drebēdams, jautāja:
  - Un kas sagaida cilvēkus, kuru noziegumi ir smagāki.
  Mēs jums parādīsim arī šo.
  Velns viņam ar dakšiņu iedūra acī, āboli pārsprāga, izlija šķidrums, un puika-rakstnieks kļuva nejūtīgs. Tad pēc dažām sekundēm viņš atguva spēju redzēt, tomēr katrs mirkšķis izraisīja neciešamu niezi. Atkal viņi lidoja, un vēl pretīgāki radījumi izlidoja viņiem pretī.
  Oļegs Ribačenko tās rūpīgi pārbaudīja. Izskats tiešām nekāds: kails, bez apmatojuma un krevelēts galvaskauss; acis deg ar infernālu gaismu; īss, kā nogriezts deguns ar melnu iedobi vidū. Un, iespējams, pats zemiskākais - apakšējā žokļa trūkums, kura vietā karājas un kustas pieci resni, zvaigžņveida velna taustekļi. Tāpēc viņš pieķērās Oļegam Ribačenko, iegremdējot zobus savās lūpās, sniedzot savu slaveno skūpstu hokejā. Tad viņa spīles sāka lauzt kaulus. Pionieru rakstnieks Oļegs aizelsās no akūtām sāpēm elkoņos, viņa locītavas tika saspiestas.
  - Tā var primāts, iedzersim paziņai.
  Nolobījis rakstnieku Ribačenko, briesmonis pastiepa roku pret krūzi, un tā uzreiz piepildījās ar vīnu. Viņš iedūra viņai pioniera seju.
  Es pat nevarēju kliegt. It kā nāsīs izvirdās vulkāns, pionieru zēnu pamodināja viņa raudāšana.
  Mirabela, uz kuras saskrāpētajām kājām gulēja Oļega Ribačenko galva, no kratīšanas tikai raustījās un miegā turpināja smaidīt. Laimīga meitene, līdz nacisti viņu iegrūda ellē. Lūk, pie kā ir nonākusi viņu infernālā tehnoloģija - jums nav varas pār savām domām!
  Bet tomēr realitāte: smacīga un tajā pašā laikā diezgan auksta - izrādījās tūkstoš reižu labāka nekā dēmonisks sapnis. Drebuļi puikā-pionieri-rakstniekā, it kā vēja aizpūsti. Tomēr dažreiz viņam pat gribējās saslimt, lai viņu apžēlo, iedod šokolādes tāfelīti. Bet, ja jūs neesat slims, tad šī ir tik liela svētība! Puisis ievilka elpu un pārbrauca ar roku pār savu tievāko, no asarām slapjo seju, pieradis pie domas, ka viņš tikai sapņojis par nacistu Hades šausmām. Nav nekā sliktāka par verdzību, Oļegs nodomāja un nodrebēja. Izrādās, ka ir lietas, salīdzinot ar kurām verdzība var būt sliktāka tikai vārdos... Lai gan, protams, elle, iespējams, nav īsta. Bet ja nu fašisti viņu tur atkal un ar vēl lielāku intensitāti atgriezīs.
  Viņi nerūsēs. Vajag par katru cenu izdzīvot, pārspēt šos Krautus. Viņš pat var izlikties salauzts vai lūgt sevi viņiem kalpot. Pagaidu protams!
  Bet... tas ir pārsteidzoši. Gandrīz uzreiz kaut kas Oļegā Ribačenko sacēlās par šo domu. Dumpojās nevis kā iepriekšējās dienās, ar konvulsīvām trīsām, kas sajauktas ar bailēm, bet nesamierināmi un nikni. Savu naidu pret esesiešiem, kas bija sagrābuši viņu un viņu nolādēto kungu fīreru, viņš neietērpa ne tikai vārdos - pat domās. Es nemeklēju paskaidrojumus vai attaisnojumus. Bet par sevi es skaidri nolēmu: skriet pie pirmās reālās iespējas. Un augstākie dos, un būs vismaz mazākā iespēja, viņš palīdzēs pārējiem aizbēgt. Kāpēc?! Jo viņš ir pionieris! Pionierim jāpalīdz saviem biedriem - komjaunatnes biedriem! Un vienkārši tāpēc, ka viņš tā grib, bet fašists to nemaz negrib! Eh!!! Ne ar vienu nerunāt, un, nezinot pazemi, kurā viņš iekrita, ir grūti skriet... Oļegs Ribačenko saburzīja salmus un ar dūri dauzīja viņas spilvenu. Viņš nebūs Hitlera un viņa bara vergs! Padomju valsts pionieris: viņš nevēlas pazemojumu un sāpes - ar to pietiek, un viss līdz finišam ir klāt !!!
  Dažas meitenes jau pamodās ... Nabadziņi bija pārguruši, tā īpaši plaisāja pilsētas papēži.
  Bet, diemžēl, jums ir jāizliekas. Kamēr viņš nēsā pazemības masku! Es nevēlos iet uz Gestapo pagrabu, un dabūt pa seju nav liels prieks ...
  Tātad viņš joprojām atradīs savu iespēju.
  Visnežēlīgākie - šie vilkači vilki. Es atcerējos acis, un tagad, pirms ziedu laikiem, kad jūtas ir saasinātas, zēns-pionieris-rakstnieks skaidri saprata: tie nav nekādi vilki, bet gudrāki radījumi, virzītas mutācijas produkts. No gēnu nobīdes - daudz gudrāki par saviem deģenerētajiem SS braucējiem. Jautājums, vai viņi ir gudrāki par padomju cilvēkiem?
  Sāk jau kļūt gaišs un jāsteidzas.
  Oļegs Ribačenko apgāzās uz sāniem, sasēdās četrrāpus un ielīda starp guļošajiem pie saplaisājušās sienas. Tas bija prasmīgi uzbūvēts, spēcīgs, kaut arī ar caurumiem un bez cementa - bez trokšņa to nevar satricināt. Ciemats vēl gulēja, bet pie vārtiem dega ugunskurs un pie tā bija redzamas ēnas. Motocikli un bruņumašīnas nekur nav redzamas... Vietējie sargi, vai kā?
  Meitenes atstāja plikas pēdas.
  Oļegs Ribačenko nodrebēja - viņi satvēra viņu aiz pleca un atkāpās, gatavojoties aizstāvēties. Bet atspulgos caur spraugu pazibēja vēsās Auroras acis.
  Uguns velns jautāja:
  - Kurp plikpauris dodas?
  - Man ļoti gribas skriet, - Oļegs Ribačenko klusi, bet ar īgnumu nočukstēja. Vai jūs saprotat, kā viņi mani šeit nokļuva!?
  Vēsā Aurora smaidot atzīmēja:
  - Kamēr šie vilkači mūs ganās... Lai gan nemaz ne vilkači, bet kaut kas... - Meitene apmulsa, meklējot izskaidrojumu. Tad viņš nedroši piebilda. - Tajos kaut kas kosmisks. Pats nezinu...
  Pats Oļegs Rybačenko secināja:
  - Tev neļaus izbraukt!
  Rudmatainā meitene paraustīja plecus.
  - Viņi to vienkārši nedos, bet iespēja vienmēr nāks! Līdz tam sakopot spēkus. Rod-Radītājs dos, mūsējie atbrauks uz Krimu un aizslaucīs nacistu ļaunos garus.
  Rīts Krimā izrādījās saulains un auksts, bet bezvēja. Vakardienas lietus dubļi nokļuva sals. Nu ziema negribēja pamest bez cīņas. Sarma bagātīgi dzirkstīja, kā izkaisīts un nokarināts sudrabs, taču šis skaistums viņu satrauca. Turklāt, atnesuši brūnmaizi un lielu katlu ar kādu ēstgribīgi smaržojošu, nepārprotami ne cietuma sautējumu (kam sekoja viens no ļoti nejaukā izskata SS eskortiem ar bļodām), trīs divpadsmit gadus veci zēni skaidri paskaidroja meitenēm šķūnis-kazemāts, ka ārā Cold. Tiesa, viņi paši, kā jau nacistu okupācijas bērniem pienākas, ir basām kājām. Šķiet pat ir tāda kārtība, lai jaunieši retāk plēstu kurpes. Bet viņi nedrīkst pērt nekur no mājām.
  . NODAĻA #9
  Tomēr nekas, tas nav īsts sals, bet gan salnas sals. Ziema jau ir beigusies, un pavasaris Krimā ir vētrains!
  Oļegs Ribačenko pēkšņi gribēja iztīrīt zobus. Mutē šausmīgi rūgts. Pat daudz vairāk, nekā tas ir - rokas pastiepās, lai saskrāpētu zobus.
  Pionieris pieskrēja pie durvīm, uzlēca, nolauza lāsteku. Viņš to ielika savā ģintī, sakošļāja un izspļāva. Pēc tam atkal noskalo un atkal ļaujiet strūklakai. Nekavējoties atsvaidzinājās un, manā dvēselē, aprīlī laidu vaļā.
  Katlā bija kaut kas šķidrs-miltains un, šķiet, ar sēnēm. Nācās iemalkot pāri bļodiņu malām, un, starp citu, sautējums sanāca gards. Tiešām ar patiku, un ne tikai ar izsalkumu. Deģenerētais eskorts no SS žāvājās ar visu savu izspūrušo, dusmīgo muti un miegaini skatījās apkārt. Bet pagrieziet to tagad, un uz galvas pēkšņi nodomāja Oļegs Ribačenko, košļādams ukraiņu maizi.
  Bet kur tad viņš iet? Viņi segs ar visu uzņēmumu un pat ar vietējo garnizonu. Un viņiem tas būs sliktāk nekā ... Tajā vīzijā - kur nacisti to nometa kā šļūteni.
  Ka viņš ir idiots, lai tā sevi atmaskotu... Nevis sevi, bet citas meitenes un trīs puišus. Jā, un es arī - viņš joprojām ir noderīgs valstij.
  Oļegs Rybachenko kļuva domīgs. Ņemiet, piemēram, lidmašīnu - vai tās dizainā ir jābūt duralumīnijam? Vai ir iespējams to izgatavot tikai no koka, bet piešķirot tam titāna cietību! Teorētiski kokam savā formulā un molekulās ir tāda valence, ka tas faktiski var pārspēt titānu ar mazāku svaru.
  Tātad lidmašīnas uzlabos manevrēšanas spēju un iegūs izdzīvošanu.
  Jā, un ložu necaurlaidīgas vestes var izgatavot super klases cīnītāji, un šādi tanki kļūs par ...
  Jūs tos nesalauzīsit. Pat "Karaliskais tīģeris", ko viņš redzēja vīzijās, neizdodas. Un mūsu tanki nebaidās no netīrumiem. Un tāpēc čaumalas tos neņems.
  Oļegs Ribačenko, apridams ēdienu, jautāja savai māsai rokās, mājīgā balsī:
  - Klau, ja jūs saistīsit zāģu skaidas ar reaģentiem uz ūdens regija, kādu efektu jūs iegūsit?
  Margarita uzreiz atbildēja:
  - Dūmu... - meitene bija pārsteigta. - Ko tu esi mēģinājusi?
  Oļegs Ribačenko čukstus teica:
  - Es meklēju veidu, kā palielināt koka izturību. Un ticiet man, mana lidmašīna parādīja praktisku iespēju iztikt bez metāla detaļām!
  - Tu esi īsts Lomonosovs Oļegs... - Roku māsa pielika pirkstu pie lūpām un noskūpstīja puisi uz pieres.
  Kamēr viņi ēda, tuvojās vēl divi SS eskorti. Kopā ar viņiem bija vakardienas vācu ģenerālis. Aiz viņa ir divi cīnītāji, jauns vīrietis un meitene, ar patīkamu izskatu. Arī SS, bet no cita sektora. Šeit visi pieci turēja rokās krūzes ar kaut ko kūpošu. Un vēl viens jauns fašists atveda savu partneri. Caur kazemātu peldēja kanēļa, medus, meloņu un ābolu aromāts. Ģenerālis jautājošā tonī teica:
  - Tūlīt apčakarēsim meitenes vai vispirms izklaidēsimies!
  Apkārtējie gūstekņi smējās, un pat SS eskorti atbalstīja, un sirmais ģenerālis smējās tik vienkārši, pavērdams muti kā buldogs ar pārsteidzoši spēcīgiem un gariem ilkņiem, veseliem un lieliem, līdzīgi kā zirga temperamentam.
  Varbūt tas ir traki, ka meitenes par to smejas, bet... Tas ir labāk, nekā rēkt un rādīt asaras nacistiem.
  Oļegs Ribačenko kļuva domīgs: vai viņus šeit atstās vai atkal brauks? Nu, patiesībā, kāda jēga no viņu pārejām, ja galvenais ir eksperimenti bez skaidra mērķa. Kāpēc vācieši dedzina degvielu braucot ar tehniku. Un ja tās vismaz kaut kur nogādā, tad varbūt var izdomāt ko vienkāršāku. Iekrauj kravas automašīnās vai vilcienos. Jā, un transporta lidmašīna, ja eksperimenti ir tik svarīgi, kāpēc to nožēlot?
  Kāda jēga no tiem, kā viņi ved aitas ķēdē. Vai arī viņi pārbauda savu izturību? Patiešām, neviena no meitenēm vēl nav kritusi. Jā, pirmajā pārejā viņi krita, bet nekas nenotika. Tātad, kāpēc pārbaudīt tagad?
  Vai varbūt izturība uzlabojas no nebijušu ierīču ietekmes. Vai šis efekts ir izmērīts? Un tā viņi brauc basām kājām, pa līkumotu ceļu, nepārprotami necenšoties ātri sasniegt konkrētu galamērķi?
  Un tas ir loģiski - ja eksperimentē, tad līdz galam. Un, lai pārbaudītu mazākās nianses. Lai kā saka - viss nāks par labu.
  Varbūt viņu karavīri tādējādi tiek gatavoti padomju gūstam un izsūtīšanai uz Sibīriju!
  Aiz visām šīm domām Oļegs Ribačenko palaida garām brīdi, kad viņi sāka tās pieķēdēt un rupji izstumt. Atkārtošana ir sāpju māte! Sasaluši dubļi ar pliki sagrieztiem ledus gabaliem, bērnu kājas kā izsists stikls.
  Margarita enerģiski iedrošināja savu rokasbrāli:
  - Laba uzmundrinoša masāža, tāds aplikators ar adatām, ko sniega karaliene mums uzdāvināja!
  Oļegs Rybačenko arī ironizēja:
  - Ne jau sāpes ir briesmīgas un pat ne tas, kas tās izraisa - vissliktākais, kas atņem drosmi, ir bailes no sāpēm!
  Kārtējā jauna, pareizāk sakot, veca spīdzināšana - nu, apvainojumu balva būs lielāka. Jā, un arī uzvaras.
  Galu galā viņš, tādējādi, pierod izturēt, un vēl labāk, ja ir iespēja atriebties!
  Un varbūt pamēģini dziedāt dzīvespriecības labad. Tas ir tikai pirmais motīvs.
  Ciemats jau sen ir nomodā. Tikai visuresošie bērni nozāģēja karavānu. Beidzot: jau pie meža viens no viņiem palaida svaigus kūtsmēslus pie karavānas resnās galvas, un viss baskāju bars ar smiekliem metās prom. Un jau aiz malas sastapu gara auguma puiku, kurš izskatījās apmēram četrpadsmit gadus vecs. Ar melnām cirtām un noplucis drēbēm, netīriem zābakiem, ar šķēpu rokās un diviem liesiem baltiem suņiem, kas uzreiz stāvēja saimniekam sānos, tik tikko parādījās nogurušie, bet skaistie gūstekņi. Melnacīgā zēna labā roka bija ietīta asiņainā lupatā, kopumā viņš izskatījās nevīžīgs un neuzmanīgs. Skaidrs, ka čigāni vai pat čigāni: kaklu, plaukstas un ausis rotāja savīta bieza grivna, masīvas piedurknes un auskars. Tālāk parādījās četri jaunāki čigānu puikas - ar pūlēm, bet jautri vilkdami uz vilkmes milzīgu kuili, viņi, ieraugot gājienu, sastinga uz vietas.
  Viņi svilpa, rādīdami ar pirkstiem. Par pusģērbtajiem gūstekņiem bija dzirdēti vulgāri joki. Turklāt atklāts trīsstāvu paklājiņš.
  Esesieši, atbildot, rēca un pat sāka šaut, kā nekulturāli
  bērni rāda nepieklājīgus žestus. Lai acīmredzot parādītu līdzīgu Vācijā.
  Vecākais čigānu puika kaut ko kliedza uz pankiem. Viņi pēkšņi nomierinājās
  Esi kluss un klusi piecelies.
  Mirabela čukstus atzīmēja:
  - Droši vien barona dēls! Lai gan kāda tam nozīme?
  Oļegs Rybačenko loģiski atzīmēja:
  - Hitlers ienīst čigānus. Tātad čigāni ir mūsu sabiedrotie. Bet ar tādu uzvedību viņi apkauno Romulu ģimeni!
  Garāmejot, Oļegs Ribačenko sastapās ar čigānu vadoņa zilo, saraustīto acu skatienu. Tajos valdīja lepnums - iedzimts un neapzināts lepnums jaunam plēsējam, kurš vēl nebija pazinis sakāvi dzīvē. Bija dziļš nicinājums, bet ne pret Oļegu un ne pret citiem pieķēdētajiem gūstekņiem.
  Pionieris rakstnieks jautāja brīvajam vadītājam:
  - Atdosim Fricim elpu! Sitam suņus?
  Viņš īsi atbildēja:
  - Zārks jau ir pasūtīts!
  Un viņi neviļus uzkāpa aukstumā, kā pionieri saka, mēs esam ērgļi, nevis akli truši.
  Oļegs Ribačenko pat nolēma dziedāt, lai iegūtu lielāku dzīvīgumu, pat ja tas joprojām ir dzirdams. Jums ir jāsagatavo sevi uzvarai;
  Pērkona negaiss plosās un taures dārd
  Pasaulē atkal ir karš!
  Tur bija mūsu atdalīšana no oktobra,
  Kad orda iebruka Tēvzemē!
  
  Sasieta kaklasaite - Frics pie Maskavas,
  Ieroču zalves, kas apkaisītas ar uguni ...
  Es roku tranšejas ar meiteni basām kājām,
  Lai aizsargātu pieeju Krievijas sirdij!
  
  Kāds ir nogalināts, labi, bet Ļeņins dzīvo,
  Katrā smaidā un katrā smaidā!
  Trompetes balss ir varena - drīz kampaņā,
  Mēs esam pionieri ar dedzīgu drosmi!
  
  Tanki deg, Fritz kaput,
  Sitam drosmīgi - tautas bērni!
  Briesmīgā Katjuša aizslaucīs negantību -
  Mēs slavējam Visvareno Kungu - Rod!
  
  Mēs esam dzimuši - protam uzvarēt
  Gļēvulība ir nepiedodama!
  Nokārtoja eksāmenu - skaidri piecos,
  Nu Ādolfs uzkāpa uz grābekļa!
  
  Krievu karavīrs ir īsts varonis,
  Viņš nezina vārdu - AWOL!
  Ziniet, ka esat dzimis ar sarkanu sapni,
  Mēs varam iejūgt rūdītu vilku!
  
  Mūsu Staļingrada, mūsu Ļeņingrada,
  Visur ir milžu svētā zeme!
  Gliemeži sitās kā nikna krusa,
  Un pionieri ir vienoti ar Dzimteni!
  
  Es uzskatu, ka mēs varam lidot uz Marsu,
  Mēs varam uzbūvēt raķetes uz Venēru!
  Nu, fašists tev iedur acīs,
  Ticībā nav neviena stiprāka par krievu!
  
  Salauzts, ticiet Friča mugurkaulam,
  Mēs uzvarēsim, arī tagad badā!
  Trakais zvērs tiks saspiests,
  Nu uzvara pienāks siltajā maijā!
  
  Mamma neraudi, nelej asaras,
  Ja es nomiršu, uzskatiet mani par komunistu!
  Tas sevi žēlo kā sabojātu līmi,
  Labums tikai fašistiem!
  Iešana pa sniegu ir grūta, bet par laimi dubļi izkusa pietiekami ātri.
  Un tad viss, kā iepriekš. Regulāri pa kalnu ieliņām, izvairoties no cilvēku apmetnēm, ar stutēšanu, gandrīz pa apli.
  Nē, viņi gāja, ja paskatās uz Sauli pa kaut kādu spirāli. Sevastopoles virzienā, un tas ir skaidrs.
  Bet tajā pašā laikā kolonna joprojām bija izliekta. Rūcoši transportieri, trokšņaini lokatori. Un atkal testi.
  Viņi tika iedzīti atpakaļ kazemātā, tikai šoreiz bijušajā asinsizliešanas vietā. Pat kūtsmēslu smaka nav pazudusi.
  Bet siena ir daudz, tas kļūs mīksts gulēt. Atraisīts bez liekām ceremonijām un likts pagaidīt vakariņas.
  Un viņi patiešām cienīja: parādījās piecas vietējās sievietes, kuras nesa lielu kannu, kas pildīts ar piena zupu.
  Margarita bija pārsteigta un jautāja kapteinim Natašai:
  - Sietā vai bez sieta ir brīnumi. Bet tiešām, vai nu vācieši ir daudz laipnāki nekā mūsu propaganda viņus attēlo, vai arī mēs esam vērtīgi putni!
  Rudmatainā Aurora pietiekami rupji piezīmēja:
  - Neglaimojiet sev pārāk daudz! Jūrascūciņas vienmēr tiek barotas ar sabalansētu uzturu.
  Oļegs Rybachenko ievietoja nepareizā vietā:
  Un vēl vairāk cūku! Tā ka svars pieņēmās ātrāk!
  Sarkanmatainais karotājs apstiprināja:
  - Patiesība runā caur mazuļa muti! Nepriecājieties par dāsnu lodēšanu! It īpaši tāpēc, ka viņa atrodas cietumā!
  Oļegs Rybačenko loģiski ierosināja:
  - Labāk paēdīsim, un tad jau redzēsim!
  Vermicelli biezi peldēja zupā, un šķita, ka ir pievienots pat medus. Un maizi atveda diezgan svaigu, smaržīgu. It kā viņi būtu kūrortā. Kūtī ir silti. Un ņemiet vērā, ka pavasaris jau ir atgriezies, atstumjot malā māti ziemu.
  Oļegs Ribačenko bļodu izdzēra, tad, redzot, ka lielā kanna vēl nav tukša, prasīja vēl.
  Pēc tam gan viņam, gan meitenēm atnāca sapnis kā vilnis no meteorīta kritiena - pēkšņi un neizbēgami.
  No aizmugures uzlēca zombiju terminators. Man pat žēl Dmitrija Baranova. Lode viņam trāpīja tieši krūškurvja vidū. Bet iepriekš sodītais zombijs nepamana un izšauj.
  - Mans ķermenis ir agri miris un liekā svina nekādā veidā, neapgrūtina. - Dmitrijs pasmaidīja, bet tik biedējoši, kā miris.
  - Fu un šausmas! Man atgādina Hadesu. - es pamanīju, iesaucoties Margarita.
  Sarkanmatainā Aurora apgūlās uz tilta augšējā pakāpiena, aizdedzinot ne tikai izeju no militārā nodalījuma, bet arī ievērojamu daļu koridora. No šejienes ir ērti ar uguni aizslaucīt no kajītēm ārā lecošos krāsainos puišus. Tajā pašā laikā viņai laiku pa laikam ir jāpārvietojas, mainot savu pozīciju:
  - Neuztraucieties, māsa Margarita, jau ir mazāk nekā simts ienaidnieku. Gan jau kaut kā tiksim!
  - Pat nepilni septiņdesmit, es sāku "skaļu slaucīšanu"! - Lācis-komjaunietis atsita purnu.
  - Pārejiet uz mašīntelpu, ienaidnieks var uzspridzināt katlus un mēģināt appludināt kuģi! - Tagad rudmatainā Aurora ir nepārprotami noraizējusies. Bet, protams, viņa nešāva sliktāk, gluži pretēji, viņa to notīra kā rūsu ar smilšzāģi. Un asinis no viņas iznīcības skūpstiem - toveri ar mucām!
  - Aiziet! Pēc skrūvēm! Margarita pateica frāzi no savas mīļākās multfilmas. Precīzāk, karikatūra, kas izcēlās šajā brutāli izkropļotajā nacistu realitātē. - Mirušie ķermeņi!
  Komjauniete gāja pa gaiteni kā iznīcības viesulis. Šeit ir nodalījumi, titāna durvis, tērauda starpsienas. Aiz viņas ir zombiji. Viņš neslēpj, un šeit nāk rinda. Šautene M-18, kalibrs 7,45. Tas trāpa tieši sirds priekšā. Zombiju noziedznieks tiek notriekts, viņš nokrīt, bet pēc tam uzlec. Met granātu.
  - Nu tu un nerimstošais mačo. Mārgareta ir pārsteigta.
  Lūk, kāda komjauniete izsita mašīntelpas durvis. Izlaida bumeranga disku, nogriežot vairākus cilvēkus. Pārējo viņa pabeidza ar dunča šūpošanos. Cīnītāja ar japāņu vaibstiem līķis iekrita biezos tvaikos. Viņam uzreiz tika applaucēts purns, un no šoka viņš zaudēja samaņu un varbūt pat nogāja grāvī.
  - Tīrīšana norit labi! - ziņoja Margaritai.
  - Es arī nekļūdos! - Atbildes, sajūsmā Aurora. No augšas atskan garš ložmetēja sprādziens, tad vēl divi. Komjauniete šauj, liekot pretiniekam apklust.
  - Izlauzties cauri no visām pusēm. Tas ir tā, it kā jūs būtu iznīcības spēlē. - ugunīgais velns pūta.
  - Es arī kustos. Ir redzami vairāki līķi. Tomēr galvenie pretinieki jau ir nomierinājušies. Mārgareta ziņoja.
  Granātas fragments ievainoja Dmitriju. Tas izurbās cauri, izlidoja caur muguru. Ieslodzītais Baranovs tikai piespieda pirkstu pie lūpām:
  - Nekliedz, man tas nesāp.
  - Neejiet pa priekšu tantei karstumā!- Viņa teica, pieskrūvēdama labo aci Margarita.
  - ES klausos! - Bet zombijs rīkojās tieši pretēji.
  Margarita pagāja garām gaitenim, kārtējais sprādziens, kāda ievilkts kliedziens, it kā naglas tiktu izvilktas, sprāga smaga granāta.
  Kailā Aurora, nogalinājusi bēgļus, iedūrās kajītē, viena, otra, trešā. Tikai ceturtajā gribēja viņu apcept ar uguni, bet komjauniete bija viņiem priekšā, liekot ienaidniekiem uz visiem laikiem nomierināties.
  - Viņu paliek arvien mazāk, bet daži noslēpās kamerā pie noliktavas. Aurora kliedz. - Granātu mešana ir bīstama, beidzies.
  - Atdariniet šīs smirdīgās siles kapteiņa balsi. - Mirabela Koršunova ieteica. Viņi to atvērs jums, pēc tam uzmanīgi nogriezīs to ar sprādzieniem. Stingers nedrīkst nogrimt. Tagad esmu aiz dzinēja, izmantoju bumerangu. Granātas fragments ievainoja grūto Dimu. Tas izurbās cauri, izlidoja caur muguru. Ieslodzītais Baranovs tikai piespieda pirkstu pie lūpām:
  ng, es novilku vēl trīs.
  Svaigā Aurora ar patiesām bažām iekliedzās:
  - Labi darīts, drīz parādīsies helikopteri, un mums būs sliktāk.
  Rēciens atbildē:
  - It kā tu nezinātu!
  & Flame Devil Terminator piekrita:
  - Es zinu, cerība silda dvēseli!
  Auroras virzienā lidoja gaismas un skaņas granātas ME-198. Viņiem pretī metās komjauniete, atbaidot ar savu ķermeni. Sešu akmeņu lauks darbojās kā gumija, atnesot granātas. Atkal izlido līķi, man pat apnicis skaitīt.
  Komjauniete aizskrēja ap stūri, apgūlās, izšāva sēriju, nopļaujot tos, kuri mēģināja iekļūt no aizmugures. Parādījās tipāžs dzīvnieka tērpā, taču viņu gaidīja trakā Aurora , kura reiz pacēlās ar to pašu granātmetēju, kas nokrita no jeņķu karavīra. Šāviens ir diezgan spēcīgs un visneaizsargātākajā daļā - vizieris. Tika nopūsta galvas grīda un sabruka milzīga metāla masa, uz bruņām zvanot.
  - Tev jāēd! - kurts Aurora attrauca.
  Tagad komjauniete piegāja pie noliktavas un, atdarinot komandiera balsi, sacīja:
  - Es savainoju! Modžahedi ir pēc manis! Ielaidiet šo pasūtījumu.
  Nu kurš uzdrošinās nepakļauties. Komjauniete pielēca pie griestiem, nostiprinājās un, šaujot no durvju augšas, iznīcināja deviņpadsmit pārbiedētos kaujiniekus, iesitot viņu galvas.
  - Bīstamākās vietas attīrīšanas pirmais posms ir beidzies. - komjauniete paziņoja.
  Blakus Margaritai noskanēja sprādziens, un viņa ielēca atverē. Šeit kravas telpā tas smaržo pēc izmisīgi degoša metāla un caururbjoši velk sprāgstvielas. Kāds cits mēģina "izplēst" un krīt cauri. Divi puiši, acīmredzami akli, paceļ rokas un kliedz angļu valodā:
  - Nešauj! Padosimies! Ženēvas konvencijas vārdā saudzējiet mūs.
  Laipnākā Margarita Koršunova nevarēja nogalināt neapbruņotos, un tāpēc viņa tos vienkārši izslēdza, ar parasto pirkstu nospiešanu. Lāča karavīra balsī skanēja nožēla:
  Mēs vēl esam tik jauni zēni. Nu kam tev tā NATO armija vajadzīga. Ja jūs, nedod Dievs, sarīkosit provokāciju, mēs jūs sagrausim kā kaķēnus. Sakiet oranžā Aurora, mēs gandrīz pabeidzām slaucīšanu.
  - Ienaidnieks var paslēpties. Mēģiniet ieklausīties un uztvert satraucošo elpu, un mūsu smarža ir lieliska! - rudmatainais nikns apzināti skaļi nošņāca.
  - Jā, es sajutu smaku. Līķi drīz sāks sadalīties, tad spējas spēlēs pret mums! - Mirabela izlikās, bet skaļi raudāja.
  Komjaunietes paslīdēja garām kajītēm. Aurora skrēja īpaši ātri. Šeit ir adrenalīna smarža, šeit ir trīs svaigi cīnītāji. Sagatavots, nosalusi slazdā.
  - Tas nav nopietni.- Atbildot atskanēja šāviens no RPG. Šāviņš lidoja garām, bet pārdūra daļu bruņu plāksnes. Tomēr šī jauda ir paredzēta šaušanai pret T-7. Komjauniete gandrīz akli iemeta disku-bumerangu, kādu nogrieza, atskanēja kliedziens. Viņa ielauzās ar pāris šāvieniem, nogalinot drosmīgos. Pārējie kliedza:
  - Mēs arī padodamies!
  Aiz dusmām Aurora sita ar basu kāju tik ļoti, ka nosvieda trīs uzreiz.
  - Krāpojiet tautas labumu! - komjaunietis-terminators norūca.
  Uz kājām palika tikai viens jauns notiesātais.
  Margareta a tilpnē sastapās ar pretestību. Pa ceļam viņa notrieca karavīru, acīmredzot zaļu bereti. Viņi kliedza: "Roku rokā!"
  Margarita atbildēja ar rūcienu:
  - Veiksmi! - Izpildīja "dubultā naga" tehniku. Rezultātā zaļajai beretei tika lauzts kakls.
  Es paķēru granātas, šeit kļuva nedaudz drošāk, ducis karavīru acīmredzot mēģināja īstenot skautu likumu: izdzīvot par katru cenu. Tomēr Margaritai šī spēle savā veidā pat patika:
  - Nu, ja tu tā uzstāj. Dosimies uz beisbolu, jūsu mīļāko amerikāni, metēja lomu.
  - Ja vēlies, es varu redzēt, kā viņi spēlē! Sarkanmatainā Aurora ķiķināja.
  - Neiebilst! Blondā slepkava ķiķināja vēl skaļāk.
  - Es gāju pa koridoru, tur vēl ir neiztīrītas kajītes. - Komjauniete jau kustējās, atskanēja īsi uzliesmojumi, tie bija pēdējie. Bezbailīgā Aurora pat neslēpās, lepni uzpūšot krūtis.
  - Es esmu kā terminators robots. - Tikai manī pat iespiedumi nepaliks.
  Komjauniete klusēdama gāja lejā pa kāpnēm. Ieslēdza infrasarkano atstarotāju. Es pārbaudīju kajītes. Šķiet, ka viņi joprojām pārvietojas. Veiklā Aurora kāpa pāri līķiem, lēkādama kā stirna vai nindzja. Viņa nevēlējās tērēt munīciju, un viņa vienkārši ielidoja salonā. Viņa gāja ar dunci, un ienaidnieki apklusa. Tad pie nākamās, līdzīgas taktikas.
  Arī Margarita netērē laiku, metot granātas izliektā lokā. Viens sprādziens, tad otrs. No gaiteņa izskrēja šrapneļu satriekts karavīrs un paklupa uz bumeranga diska.
  - Un šis arī tur! Mārgareta bija pārsteigta. - Kā jums visiem patīk pikants.
  Viņas priekšā pazibēja joprojām neatturamie zombiji. Viņš atklāja uguni no Izraēlas ložmetēja, kas acīmredzot bija paņemts starp trofejām, ar milzīgo nosaukumu "Armagedons". Un acīmredzot viņš kādu noguldīja, lodes rikošē no sāniem, izsita jaunus asins traipus.
  Margarita satvēra no zombijiem līķa smaku, viņa nepārprotami mirst stiprāka. Te atkal ielien šāviens un atkal lien iekšā spoka kaulu lauskas.
  Margarita skraidīja pa koridoru, šaudama no sagūstītā M-18. Žēl, ka ir jāpārlādē. Bet jūs varat izmantot notvertās granātas. Nežēlojiet savējos. Meitene tās savdabīgi met, ar pirkstiem paceļot savas kailās, meitenīgās kājas.
  "Citroni" lido, griež iekšas. Līķi ir redzami un viss ir kluss. Nevienam nevajadzētu palikt dzīvam.
  Šķiet, ka viņi ir nomierinājušies. - saka komjauniete.
  Agile Aurora apstiprina:
  - Esmu ceļā. - Terminatora skauts ir ticis galā ar citu baru. Tagad paliek detaļas. Kā lapsa, kas medī zaķi, viņa skrien uz pēdējām durvīm pa kreisi. Viņa pat dziedāja:
  - Manās acu zīlītēs valda murgs, tevi saspiedīs tērauda sitiens! Es izšaušu Rembo olas un sasmalcināšu kaulus! Es visus pārsteigšu!
  No turienes koridorā izlido granāta. Mežonīgā Aurora viņu notriec, kad viņa iet. Sprādziens, lauskas lido. Vēl viens atsitās pret sienu, atlēca un lidoja atpakaļ, kontrolējot ar roku.
  Dārdēja atvērumā. Ir dzirdami kliedzieni. Komjauniete ieskatījās kajītē. Virsnieks mēģina savākt iekšas. Briesmīga bilde.
  Jā, tu sevi sodīji. - Braucošā Aurora beidza ar žēlastības sajūtu. - Vispār, manuprāt, granātas nav estētiski baudāmas. Tomēr tas ir labāks par vienkāršu dūri. Pēdējā kajīte ir iztīrīta! Kā tev iet, Margarita?
  - Velkot ieslodzīto! - teica komjauniete. - Šķiet, ka viss ir beidzies.
  Aurora pa radio viņai nosūtīja izsaukuma signālu:
  - Klausies mani Don Kihots. Tikko pabeidzām operāciju, viss ir notīrīts, varam veikt komandas nosēšanos.
  - Miniatūra zemūdene ir ceļā. Bet neaizmirstiet tikt galā ar Blink helikopteriem. - Izklausās pēc metāliskas, strupās zāģa griešanas balss.
  - Protams, mēs jau viņus gaidām. - Pabeidza rudmataino zvēru.
  Trīs "Sachkov" patiešām nāca jau bija par pieeju. Margarita un Aurora satvēra RPG - "superkobru", kas ir analogs RPG divdesmit deviņi un seši. Tika sagatavoti trīs granātmetēji. Ir svarīgi, lai ienaidnieks aizvērtu distanci un palēninātu ātrumu. Pirmkārt, "Tīkls" mēģina nokāpt zemāk, lai pārbaudītu klājus un bandītus, kuri uzdrošinājās uzbrukt labākajai armijai pasaulē. Tīkla uzlabotajā versijā ir jaudīgi ieroči, ne sliktas bruņas un trīs dzenskrūves. Ne katrs pretgaisa komplekss to paņems, var redzēt, kā termiskās raķetes šauj atpakaļ. Kas ir slikts pret RPG atskaņotāju? Tas, kas nav pašvadīts. Tāpēc no tā ir grūtāk izkļūt. Neskatoties uz to, meitenes mērķē, ņem vērā pārsvaru.
  Margarita lūdz vēlreiz. Galu galā labie puiši atrodas helikopterā. Āda jau jūt asmeņu maisīšanu. Vēja pieskāriens ir patīkams un satraucošs.
  - Ak, es atkal iznīcinu mākslas darbu! Viens militārs mierinājums!
  Jautrā Aurora pasmaidīja:
  - No visiem mākslas darbiem tieši militārie šedevri visstingrāk fiksējas cilvēku atmiņā un izraisa visvairāk asaru!
  - Pa labi! Glezna, kas rakstīta ar asinīm: gaišāka par eļļu un izbalē daudz lēnāk! - Margarita, noskumusi no piespiedu cietsirdības, piekrita. Tātad viss ir ņemts vērā, var šaut!
  - Lai tiek izpildīts Teksasas taisnīgums! - Kā vienmēr, Aurora nav zaudējusi humora izjūtu.
  Šāviņas pārrāva vaļā mašīnu vēderus. Pagrieziena galdiņi sadrumstaloja mazos lauskas. Uguns velns izšāvis no abām rokām uzreiz, un tāpēc visas trīs mašīnas bija apsegtas.
  Lauvas meitenes netrāpīja, lidojot garām.
  Tālumā parādījās Kara-132. No Argentīnas iegādātās lidmašīnas lidoja lielā augstumā. Viņi šāva uz aklajiem savā trakajā lidojumā.
  - Šis ir kārtējais spontānais aborts. Mārgareta pamanīja. - Prāta saraušanās.
  Sarkanmatainais komjaunatnes biedrs piekrita:
  - Laikam, jā! Tos būs grūti noņemt no RPG.
  - Es tomēr mēģināšu! - Margarita, tagad aizmirsusi par laipnību, bija sašutusi. - Bet no cita niknāka un tāla darbības rādiusa granātmetēja, kas radīta pret ātrās reaģēšanas tankiem. - blondā blondā komjauniete parādīja iespaidīgu ieroci.
  - Vai varbūt pamēģināt uzlabotās "dzelonu" īpašības? - Piedāvāja, izvildama zobus no pērlēm Aurora.
  - Žēl tērēt uz tādiem sūdiem! Mārgareta iecirta.
  - Tomēr būs uzlabota demonstrācija. Ļaujiet mūsu puišiem paskatīties tajā pašā laikā. - Lācis-terminators iemeta dunci ar noslīpētiem kājas pirkstiem, kura gals iedūrās tieši acī melnajam vīrietim, kurš mēģināja paskatīties aiz caurules.
  - Tad tikai viens Stingers, un es tikšu galā ar granātmetēju. - atbildēja gaišs draugs.
  - Labi, darīsim tā. Aurora steidzās uz noliktavu. Garām viņiem gāja sakropļots bijušais sodnieks Dmitrijs Baranovs jeb dzīvs līķis, it kā tīšām pakļāvies lodēm. Iespējams, ar jaunākās datortehnikas palīdzību zombijiem izdevās redzēt, neskatoties uz attālumu. Lielkalibra ložmetēji trāpīja, lielākā daļa ložu lija garām. Bet ir astoņi šāvēji, un izplūst daudzi tūkstoši ložu. Viņi iesita zombijam, viņš nokrita! Pilnīgi sakautais karavīrs čukstēja:
  Esmu savu pienākumu izpildījis!
  - Tā izskatās! Kur ir rūcošā Aurora, ja ne "bruņas" sen man būtu trāpījuši. Margarita atskatījās.
  - ES esmu šeit! - Komjauniete iznesa granātmetēju Bumblebee un Stinger. - Tagad mērķē.
  Margarita atkal saplūda ar savu ieroci, redzēja katru ienaidnieka kustību, maigi nospiežot startu. Lādiņš lido! Bet "Stinger" strādāja, un viņš metās uz mērķi daudz agrāk. Amerikāņu ierocis uzsprāga tā, ka pat blakus esošais helikopters tika aizmests atpakaļ. Šī neparedzētā apstākļa rezultātā Margarita palaida garām:
  - Briesmīgi! Šī ir pirmā reize, kad tas notiek ar mani!
  - Viņš mainīja trajektoriju, nebēdā, komjaunatne ! - mirstošais Dmitrijs Baranovs čukstēja.
  - Var būt! Bet mana intuīcija mani pievīla. - Margarita tagad bija gatava raudāt.
  - Mēģini vēlreiz. Aurora iedrošināja.
  Bet Kara-132 acīmredzot saņēma bojājumus no notriekta kolēģa fragmentiem, devās malā un sāka nīkt. Margarita, apjukusi ar sāpēm, sacīja:
  - Varbūt pagaidām pietiks!
  Sarkanmatainā kuce ar labiem darbiem ņurdēja:
  - Labi, laiks izkraut Stingerus. Ceļš ir skaidrs.
  Gandrīz vienlaikus ar viņas vārdiem virspusē izcēlās zemūdene. Kā katapulta izlēca nelieli, bet diezgan apjomīgi četri kaujinieki elektroniskajos tērpos. Margarita palūkojās uz viņiem: viņi ir ģērbušies bruņu uzvalkos, taču neizskatās tik neveikli kā iepriekšējie modeļi.
  - Kravāsim "stingerus"? - jautāja Lomonosova un Stenkas Razina mazmazmeita.
  - Noliktava ir atvērta! - atbildēja rudmatainā Aurora. - Iedosim tev!
  . NODAĻA #10
  Izpletņlēcēju komandieris pulkvedis auksti paziņoja:
  - Nu ko, ātri pielādēsim un mēģināsim tikt galā ar šo viltīgo ieroci.
  Pa klāju gāja komjauniete, apkārt gulēja vācu šautene G-5. Netālu atrodas vēl viens ar granātmetēju. Kā jau Vācijai raksturīgi, tas ir diezgan kvalitatīvs, varbūt pat labāks par M-18, vai, katrā ziņā, uzticamāks. Jaunākais modernais modelis MG-8, arī vācu, tika likvidēts, taču tas pētniekus īpaši neinteresēja.
  Stingeri tika glabāti iegarenos traukos, rūpīgi sakrauti, nostiprināti un polsterēti ar triecienu absorbējošiem tīkliem, izmantojot hidrolizētu spilvenu. Tās tika izjauktas un saliktas. Komjaunatnes meitenes aktīvi palīdzēja saviem bruņotajiem puišiem. Viens no atradumiem bija negaidīts RPG-49, jaunākais modelis.
  - Dīvaini, ka mēs tos tā neeksportējām. - pamanīja operāciju atbildīgais pulkvedis. Tad viņš pagriezās pret meitenēm un aizrautīgi atbildēja:
  - Tādas sievietes kā jūs nesatiksiet nevienā asa sižeta filmā. Simtiem līķu un liela kuģa sagūstīšana. Domāju, ka drīzumā par tavu tēmu tiks uzņemta filma. - Un pērkona sauciens. - Viņi sauks Margaritu un Aurora paslēpj zonu!
  Patiešām, kas šeit nav;
  Bija arī uzlaboti OG un PG modeļi, modeļi ar jaudīgākām sprāgstvielām. Jo īpaši PG izmantoja četru veidu skābes un elektrisko indukciju, kas ļāva palaist sprādzienbīstamu vilni, kas šaurākā virzienā izlaužas cauri daudzslāņu aktīvajām bruņām kopā ar anti- kumulācijas ekrānu (Un kur Margarita lasīja šādu daiļliteratūru? ). Nedaudz dārgāks, bet efektīvs.
  - "Pershing" jau ir novecojis. - Es pamanīju Lomonosova un Koršunova meitu, kura pamodināja nepatiesu atmiņu. - Ekspluatācijā parādījās progresīvāki Powell tanki, tajos ir tikai divi apkalpes locekļi, un tie atrodas guļus stāvoklī. Ļoti līdzīgs mūsu padomju IS-10, tikai bruņas ir nedaudz biezākas. To bija labi iemūžināt.
  - Ne visu var noķert zonā. Mēs paķersim dažus Antarktīdai. - Viņa jokoja, raidot saules atspīdumu ar Auroras zobiem. Mēs nebaidāmies no sala.
  - ES zinu! Margarita vēl spožāk uzplaiksnīja savus pērļu zobus.
  Sarunas laikā "Stingers" izlādējās. Viņu bija tieši simts pieci. Piecām bija jāierodas Krievijā, bet pārējie pēc apstrādes tika nodoti teroristiem.
  Komjaunieši jautāja pulkvedim:
  - Kur ir akmeņi?
  Pieredzējis speciālo spēku cīnītājs daiļavām pamatoti paskaidroja:
  - Lieta tāda, ka, ja tos aizvedīs uz Padomju Krieviju, viņi ātri zaudēs savus īpašumus un nav zināms, kad tie tiks atjaunoti.
  - Noteikti! - Apstiprinājušas komjaunatnes lāču mātītes.
  Pulkvedis Jurijs (šeit Margarita atcerējās, ka viņam ir jocīgs uzvārds Petuhovs!), Ieteica Solonovy variantu:
  "Tāpēc ļaujiet viņiem kādu laiku palikt pie jums. Tikai dodiet turku sultānam nevis septiņus, bet sešus. Tomēr viņš nevarēs izmantot bruņu pastiprinātājus un stingerus, un pieaugs teroristu uzticības līmenis jums.
  Ugunīgais velns, protams, piekrita šim priekšlikumam:
  - Neapšaubāmi. Un kādu akmeni atstāt?
  Pulkvedis saburzīja augsto pieri, grumbas mēness gaismā kā jūras viļņi izlīda uz augšu un pēc tam izlīdzinājās. Tomēr viņš pieņēma lēmumu:
  - Tas, kas absorbē starojumu, jums var būt nepieciešams. Un atlikušie seši atgriezīsies pie mums pēc Turcijas sultāna pabeigšanas. Pulkvedis ar rokas malu pārbrauca pār rīkli.
  Tagad Margarita ir izraisījusi interesi:
  - Cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai pārtaisītu Stingers?
  Pulkvedis pārliecinoši paziņoja, berzēdams savu zābaku smailo virsmu pār zonas dzeltenīgi oranžo zāli.
  - Ne tik daudz, mēs to darīsim ar īpašiem robotiem-dizaineriem. Un viņš pamāja ar dūri. Mēs to izdarīsim stundas vai pusotras stundas laikā! Mēs jums paziņosim.
  Pielecot augšā, Aurora ķiķināja, atlaidusi zobus:
  - Labi, bet kā ar mūsu uzdevumu?
  SWAT komandieris iesaucās:
  - Dodieties uz pilsētu, nogalinot visus savā ceļā! Tādējādi jūs vājināsit proamerikānisko grupu "Constancy" un radīsit lielāku troksni. Jā, turku sultāns būs jums pateicīgs.
  - Vai tas ir loģiski? - Abi komjaunieši skaidri šaubījās par idejām.
  Īpašo spēku pulkvedis smagi iesmējās.
  - Mēs aprēķinājām loģiski! Tātad krievu Rambo svārkos medīt.
  - Pagaidām ceru, ka mēs novērsīsim ienaidnieku uzmanību no jums. Auroras acīs iemirdzējās neveselīgs mirdzums.
  - Vai jums vajag munīciju? - jautāja kaujas pulkvedis.
  Abi ķeburi piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Nenāks par ļaunu, lai gan par diviem iztērējām ne vairāk par tūkstoti.
  Garīdznieka stila pulkvedis runāja rupjā tonī.
  - Roka devējam nepievils! Neuztraucieties, URSH budžets ir ievērojami palielinājies.
  - Bet tas nozīmē, ka militārpersonas vai pensionāri, sociālajā sfērā strādājošie papildu naudu nesaņems! Margarita sagrozīja seju.
  Pulkvedim pašam kļuva neērti, un viņš neizpratnē paziņoja:
  - Kamēr eļļa beigsies, mums tas nedraud. Ļoti labi, ka nosit oļu no amerikāņiem. Kas zina, viņiem izdevās iegūt lētu naftu, kas negatīvi ietekmēja mūsu ienākumus. Šeit mēs esam apguvuši tik milzīgus iekarojumus un platformas, ka tie sūknē degvielu tieši no zemes. - Pulkvedis uz plecu siksnām zibināja zvaigznes.
  - Nevar nosaukt par attīstītu valsti, kurā lielākā daļa budžeta ieņēmumu ir nafta un gāze. - Margarita Korušnova stingrā tonī pamanīja. - Ir jāpopularizē zinātne civilajā sfērā, citādi viss aiziet uz militārismu.
  Tas ir tas, ko jūs, meitenes, darīsit. Mums jau aug jauni supermeni. Kas var apvienoties ar šķiedrām vai pat šķidriem metāliem. Pulkvedis savilkās grimasē, it kā viņam sāpētu zobs. Viņš izņēma košļājamo gumiju un iebāza to sev mutē. Skats kļuva spokains.
  - Un tad kā "Dieva kārdināšanā" vai citā vārdā "Stiprāks par visvareno Dievu"! multiteohiperplazma kļūst līdzīga Radītājam! Mārgareta pamanīja.
  Komandieris neizpratnē aizvēra acis.
  - Neesmu lasījis tādu romānu, bet kas ir teohiperplazma?
  Abas meitenes reizē ierunājās:
  - Nākotnes enerģija! Kas bija Žila Verna elektrība, kļuva par fundamentāli jauniem matērijas veidiem.
  Tomēr mums nav daudz laika runāt. - teica komjauniete, izkraudama laivā "stingerus".
  - Jālasa "Dieva kārdinājums". - teica pulkvedis, neviļus nodrebēdams.
  - Ļoti noderīga kaujas stratēģijai. Aurora pamanīja. - Vispār mūsu trešais pasaules karš pret ASV un Angliju tika izvērsts tik neprasmīgi, ka nepārprotami ož pēc nodevības.
  - Atzīstiet, ka tā bija! Mūsu ģenerāļi nav tik stulbi, ka nezinātu pat elementārus stratēģijas un taktikas pamatus. Pulkvedis piezīmēja.
  Kāpēc neviens netika arestēts? Sīkstā Aurora enerģiski kratīja dūri.
  Pulkvedis neizpratnē nomurmināja:
  - Politiskā pasūtījuma nebija, turklāt nevēlējās radīt precedentu, varēja ciest ļoti ietekmīgi cilvēki.
  - Kārtīgs cilvēks taisnību nostāda augstāk par ģimeni un draudzīgām attiecībām! Likumam par ienaidniekiem un draugiem jābūt tādiem pašiem kā vīram sievai! Dažādu likumu klātbūtne pārvērš taisnīgumu par prostitūtu! - Margarita kategoriski paziņoja.
  Pulkvedis bija patiesi pārsteigts:
  - Oho, es redzu vācieti Jekaterinu. Tu gribi taisnību!
  - Es gribu patiesību, kārtību un, protams, brīvību! - teica, iesaucoties Margarita.
  - Kādu ballīti? Pulkvedis bija pārsteigts.
  - No pašreizējā neviena! - Ieslēdzās Mihaila Lomonosova un Stenkas Razina jaunā mazmazmeita. Viņa apsegloja zirgu. - Tai jākļūst par jaunu kustību, kurā dominē intelektuāla jaunatne. Un vispirms ir jācīnās pret ekonomikas izejmateriālu orientāciju. Ir ierasts lamāt Hitleru, taču viņa vadībā rūpniecība, it īpaši inženierija, veica kolosālu lēcienu no nulles. Viņam izdevās modernizēt valsti bez naftas dolāriem. Diemžēl Shtakh laikā tika liktas likmes uz izejvielu eksportu un patēriņa preču, pārtikas importu. Un diemžēl šī politika turpinās līdz pat šai dienai. Es padarītu zinātniekus par bagātākajiem cilvēkiem valstī. Oligarhu profesori būtu likums, nevis izņēmums. Turklāt augstākajai izglītībai jābūt ne tikai bezmaksas, bet arī obligātai, un uzņēmuma direktoram ir jābūt disertācijai, un tas jānodod uz datoru, kuru nevar uzpirkt. Kopumā būtiski celsim jauniešu intelektuālo līmeni, lai nedominētu princips: pērc un pārdod!
  - Jā, daudzi pat ar augstāko izglītību meklē vieglu maizi, tirdzniecības nozare ir nepārprotami pārslogota. - pulkvedis nopūties piekrita un vēl skumjāk piebilda. - Zinātnes joma netiek turēta augstā cieņā.
  Ieroči tika ātri pielādēti. Komjaunietes strādāja un runāja vienlaikus:
  - Es domāju, ka mums ir vajadzīgi stingrāki ierobežojumi tirgus ekonomikā un. - sarunā ienāca gudrā Aurora. - Kas gan nebūtu tik superbagāts. Un tad vienam krievu oligarham ar ebreju saknēm ir bagātība, ka uzreiz divi simti Ķīnas bagātāko cilvēku.
  Pulkvedis jau bija zaudējis savaldību, bet tajā pašā laikā viņš izrādīja retu atturību:
  - Tieši tā, un pat lielākā daļa miljardieru nav slāvu tautības. Mēs par to domājam un cenšamies viņus nospiest.
  - Vāji šķipsnu! Jā, te ir nepieciešama pamatīga ravēšana. Mārgareta iebilda. - Nu, visi "Stingers-krekeri" izkrauti ir pienācis laiks pārspēt ienaidnieku.
  Krastā viņi jau zināja par uzbrukumu un jeņķi vāca spēkus. Helikopteru nāve parādīja ienaidnieku, tie ir ļoti spēcīgi, un amerikāņi nav tāda tauta, lai plosītu ellē ar galvu. Viņi noteikti bija gatavi sist. Turklāt "pastāvības" grupa velk uz augšu savas vienības.
  Šajā situācijā jums ir jāuzbrūk sev. Tad būs priekšrocība. Tas ir tikai veids, kā virzīties uz priekšu vai veikt apkārtceļa manevru. Margarita Koršunova ieteica:
  - Dosimies taisni uz ostu un tur viņus visus nogalināsim!
  - Nav slikta ideja, bet jūs varat uzreiz pakrist zem dunču uguns. Piedāvāju mīkstāku versiju. Ātrs nobrauciens, ieeja no meža puses. - Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem apmeta apli un pēc tam atveidoja pentagrammu.
  - Vai ir vērts tērēt laiku!? - zinātnieces Margaritas balsī skanēja skepse.
  - Ziemas nakts ir diezgan gara. Aurora iebilda. "Turklāt ienaidnieks nedrīkst zināt, ka mēs esam tikai divi. Jārada ilūzija, ka uzbrukums nāk arī no sauszemes puses, it kā pret viņiem būtu lieli spēki.
  - Šoreiz piekrītu, ejam! - Margarita nekavējoties atveda peldēšanas iekārtu kaujas gatavībā.
  Komjaunietes lielā ātrumā pārvietojās piepūšamā laivā. Joprojām neredzami karavīri, virtuālai novērošanai un radaram.
  Izgriežoties pa gaisu, viņi apieta vairākus kuģus un, pabraucot garām ēkām, nokļuva brīvākos ūdeņos. Pa ceļam viņus sagaidīja mutācijas haizivis, taču atšķirībā no anakondām komjaunietēm pēc asiņu smakas nebija. Tāpēc viņi nemēģināja uzbrukt. Turklāt Aurora ar plikiem kāju pirkstiem palaida diska bumerangu:
  - Ļaujiet viņam dot viņiem jaunu mērķi.
  Savainojot haizivi, viņš no viņas ķermeņa izsita asiņu strūklaku. Dzīvnieks raustījās, un viņas pavadoņi nekavējoties uzsita ar saviem izvelkamiem žokļiem un mamutu ilkņiem. Tas izskatījās biedējoši, zvērīgie zvēri iedzina savu draugu, viņa sasita ar ilkni, sita. Pa virsmu izplatās zaļganas, taukainas asinis. Cīņā iesaistījās plēsēji, un kroplu skaits pieauga; viņus savukārt piebeidza citi.
  - Oho, Mārgareta ! Bet ar tiem ir viegli tikt galā. Viņš paņēma, vienu ievainoja, un pārējie sakropļos sevi. - Aurora skaļi izšļakstījās un sita basām kājām.
  - Jūs redzat, ka velna morāle spēlē lomu. Nav nepieciešams sludināt naidu pret savu tuvāko un vēlmi piebeigt vājos. Terminators Sniegbaltīte piemiedza aci.
  Mēs necīnījāmies ar vājajiem. - Aurora, dzirkstīdama smaragda acīs, ļoti lepni teica. - Viņi bija četri simti astoņdesmit pret mums diviem, un priekšā ir kauja ar vismaz diviem tūkstošiem, no kuriem trīs simti piecdesmit ir atlasīti speciālie spēki, kas izgājuši cauri Irākai, Afganistānai, Somālijai. Un citi cīnītāji nav bez pieredzes.
  - Spēcīgs pretinieks, rūda miesu un gribu, padara stiprāku - vājš samaitā dvēseli un vājina miesu, padara vājāku! Tātad grūtākais ceļš dod daudz vieglāku uzvaru! - teica gudrā Margarita.
  Apejot komjaunatnes ostu, devāmies uz kanālu. Tas nebija tālu no ostas, var pat dzirdēt kuģu dūkoņu. Skautu karotāji atradās kanālā. Tas bija diezgan garš un savādi saviebies. Pa ceļam komjaunietes gandrīz iedūrās anomālijā. Tas izlieka gaisu kā caurspīdīga atspere. Kukaiņi pielidoja pie viņas un uzliesmoja ar košiem ikriem. Neskatoties uz to, viņa piesaistīja spārnotas radības.
  - Tas ir kaut kas līdzīgs mušu iznīcinātājam. - Aurora pievērsa uzmanību, zibinot plikus papēžus.
  - Varbūt kāds starojums pievelk kukaiņus. Ar ādu jūtu gaisa ultraskaņas vibrācijas. - Margarita pat gļēvi sarāvās.
  - Mums jauna problēma! Kopumā šis dīvainais zonas raksturs var izraisīt sirdslēkmi. - ugunīgās Auroras balsī skanēja ironija.
  - Man un tev ir divas sirdis, tāpēc mēs uzreiz nenomirsim! - Margarita kļuva jautra.- Ir labi, kad tu neesi gluži cilvēks.
  Ugunīgais velns uz to kliedza:
  - Piekrītu! Un tad viņa būtu stāvējusi pie plīts un pat stāvoklī!
  Neskatoties uz to, meitenēm nācās apstāties, izstumties no aizķeršanās, vairākas reizes virzīties malā, sperot atmuguriski.
  Aiz vienas anomālijas uzreiz parādījās cita, šoreiz ovāla intermitējoša. Tas viss apgrūtināja kustību. Tomēr viņi gāja garām, un priekšā bija straume.
  Grūti uzkāpt, ir pretimbraucošā satiksme, bet anomāliju nav. Uz sarma klātās zāles paliek kailas pēdas.
  Komjaunatnes apstājās, pirms to atstāja. Redzams, kā uzskrēja vairākas "kāposta" galvas. Mutācijas augi gandrīz neatšķiramās meitenes neredzēja, pāris uzdūrās zābakiem (Lāču karotāji tikko bija uzvilkuši kurpes, lai slēptu smaku), taču, acīmredzot, pārliecinājušies, ka tās nav ēdamas, atpalika.
  - Jāpeld mazliet uz priekšu! - teica, izmetot zvērīgo smīnu Aurora. - Mēs tur paslēpsim laivu.
  - Nēsāt līdzi nav parocīgi! - Margarita Koršunova piekrita.
  Padarīt reaktīvo dzinēju klusu dizaineriem nav viegls uzdevums, taču sēpija izmanto to pašu principu un ir pirmās klases mednieks.
  Atrast slēptuvi, lai nejaušs frāeris to nesagrābtu, nav tik vienkārši. Šeit vislabāk piemērota bīstamā zvēra midzenis. Piemēram, bebru žurka. Dzīvnieks ir bīstams, grūti nogalināms un mežacūkas lielumā. Ne jau vilnas zvīņas, normāls frāris pie viņas midzeņa nepielips. Īpaši naktī. Tā meitenes sprieda, paslēpušas kabatas līdzībā piepūšamo laivu. Kur krūmi karājas virs ūdens no augšas. Tieši tur meitenes atstāja savu dārgumu, maskējoties ar krūmu zariem.
  - Labi paslēpies? - Margarita jautāja, veicot vingrinājumus ceļā.
  - Līdz rītam nogulies, un rītausmā nomazgāsimies! Saniknotā Aurora ar papēdi iztaisnoja akmeni.
  - Un ja žurka-jenots sūdās! - Krunkains karotājs-komjaunietis.
  - Šaujam! Tā āda ir stiprāka nekā aligatoram, un tā ir ļoti novērtēta. Aurora piemiedza smaragda acis kā bērns.
  - Pārdosim! Mainīsim savu maskēšanos, un neviens mūs neatpazīs! - Margarita Korušnova izaicinoši rādīja mēli.
  Aurora norūca.
  - LABI!
  Meitenes nedaudz atkāpās, jo parādījās pats žurkas jenots. Viņi sastinga, apņēmības pilni zvēru pagaidām paturēt pie dzīvības. Savā ziņā viņi atgādināja bandītu, kurš nogalināja ģimeni, bet izlaida no būra putnu. Žurkam-jenotam neizdevās noķert meiteņu gandrīz neizšķiramo smaku, turklāt viņš bija paēdis, nogaršojis mārciņu, devās gulēt.
  Viņa neparastā krākšana atgādina viduvēja vijolnieka čivināšanu.
  Komjaunietes centās ātri pārvietoties, un tajā pašā laikā neviens viņas neredzēja, kustība bija tik slepena. Viņi pat novilka zābakus.
  Baskājainā Aurora jautāja savam draugam, un nevis informācijas iegūšanas nolūkos, bet vienkārši spriedzes mazināšanai:
  - Nu, kā izdodas apvedceļš?
  Margarita bez satraukuma atbildēja:
  - Ja vien mēs nesaskaramies ar anomālijām.
  Ugunīgais velns pielika pirkstu pie viņas lūpām:
  - Un te ir viens tāds rāpotājs.
  Anomālijas pērle no pazemes. Viņa pat irdināja augsni. Kā gigantisks kurmis, taranētas smiltis, māls, zāle. Izspieda kaut ko gļotainu, piemēram, eļļu. Pēc tam, kad sāka smieties.
  - Tas ir pretīgi! - teica ugunīgā Aurora. Tas ir kā divas cūkas, kas skūpstās.
  Anomālija tos dzirdēja un pārcēlās uz meitenēm traucēts.
  - Ejam uz sāniem! - Margarita pavēlēja.
  Veiklā Aurora nesaprata:
  - Un kāpēc tā?
  Terminators Sniegbaltīte pasmīnēja.
  - Liks tev dzenāt divus zaķus!
  Komjauniete rādīja mēli, noķēra ar to lapseni un košļāja, viņu uzjautrināja šāds priekšlikums. Izlūki izklīda, un anomālija sastinga. Tas nedaudz satricināja un sāka krist, neliela liesma izgāja cauri eļļas peļķei. Taču, tiklīdz iedegās, tā arī ātri nodzisa.
  - Tā nav piromānija! - es pamanīju, šķieldama basām kājām Aurora un uzreiz pielecu, griezdamies kūleņot mugurā.
  - Jā, Piromānijas anomālija var izraisīt katastrofu! Mārgareta piekrita. - Tagad ātrāk uz priekšu, un tāpēc mēs tērējam laiku.
  Tiklīdz komjaunietes gāja dziļi krūmu biezokņos pumpuros, kokos, savītās mutantu liānās, viņas apņēma gandrīz necaurredzama tumsa. Tikai koku miza mirdzēja, radot ainavai draudīgu, citpasaulīgu sajūtu. Taču meitenēm nakts redzamības monokļi nav vajadzīgi, tas ir domāts vājajiem, cilvēkiem, kuri nav spējīgi pieņemt patstāvīgus lēmumus un redz tumsā. Aurora gandrīz taranēja koku, radioaktīvais fona apgaismojums padarīja attālumu iluzoru, bieži krāpjoties ar attālumu.
  - Sasodīts! - Ugunīgais velns gluži atbilstoši pieminēja nešķīsto. Šķiet, ka anomālijas nav, bet gaisma ir saliekta.
  - Tas ir fosgēns un fosfors! - Margarita paziņoja un savija savu graciozo kaklu. Galu galā viņi bieži maina gaisa parametrus.
  - Tātad tas ir jāņem vērā! - Sarkanā Aurora piekrita ar vāji slēptu ironiju.
  Karotāja pamāja ar roku pa gaisu.
  - Sākumā lēni, tad pierod.
  Komjaunietes pamazām paātrinājās, cenšoties neplaisāt pat ar mezglu zem zoles. Baidās ne tik daudz no nejaušiem novērotājiem, cik no dažādām radībām, kas varētu reaģēt uz skaņu.
  Sākumā bija sauss, bet pēc tam, tiklīdz meitenes pakustināja krūmus, uzlija īsts ūdenskritums!
  - Ūdens, man šķiet, ir smags! Aurora ieteica.
  - Desmit procenti noteikti! Mārgareta piekrita.
  Ugunīgais velns nogāza kukaini ar hipertitāna papēdi un izteica savu viedokli:
  - Tāpēc rasa ir tik liela un neiztvaiko!
  Māls sita zem zābaku zolēm. Tās krāsa ir neparasti zaļgani violeta, piemēram, kapa. Tā nebija nekur uz Zemes, izņemot zonas vietu.
  Kājas mēģināja no tā šķirties uz sāniem, taču sliedes uzreiz aizauga, kas atviegloja iepazīšanos. Vienkārši ir grūti kustēties, tas pielīp pie apaviem, liekot lieki tērēt spēkus. Aurora un Margarita pat norija koncentrētu šokolādes tāfelīti. Zāle reizēm satikās un pārsvarā bija plēsīga. Viņa rāpoja pa māliem un mēģināja satvert kukaiņus. Augsto liānu, krūmu, zaru, lapu smalkumi, dažreiz bez smaržas un dažreiz ar spēcīgu aromātu.
  - Un no kurienes ir staipekņi? - Margarita jautāja. - Tā ir mērena zona.
  - Mutācijas rezultāts, sakņojas. Turklāt zona ir siltāka nekā tajā! Apmēram piecpadsmit grādiem. Vasarā šeit ir karstāks nekā Āfrikas ekvatoriālajā daļā. Vai arī ne par tādu pašu temperatūru. - Skaistā Aurora sarauca pieri, acīmredzot cenšoties atcerēties reiz lasīto.
  Margarita ļoti pārliecinoši paziņoja:
  - Tas nekas! Vismaz mums.
  Aurora ar kailām kājām apgriezās gaisā, kūleņojot un vaimanādama:
  - Mēs esam komjaunatnes lāči un ar to viss ir pateikts!
  - Es atceros, ka mūs kaut kā aizveda uz Sahāru. Nedēļu pavadīju bez ēšanas un dzēriena, gāju pa smiltīm, kuras basām kājām kā uz plīts dega pannu un nekas neizdzīvoja! - Es pamanīju, izlaižot no acīm dzirksteles (un nevis pārnestā nozīmē, bet tiešā nozīmē!) Margarita. - Tikai protams patīkami, ar to bija par maz.
  - Protams! Es arī tam izgāju cauri! Pēdas ātri pierod, bet tikai pēc tam niez. Un āda kļūst tumšāka saulē. - Apstiprināts, dzīvespriecīgs un rotaļīgs kā kaķis no Viria Aurora.
  - Man nepatīk, kad ķermenis ir balts, šķiet pārāk lutināts. - Margarita neizlikās, ka savija grimases.
  - Šokolādes iedegums šobrīd ir moderns. Ugunīgais velns ņurdēja panteras zobus. - Tas nozīmē, ka jums ir nauda, lai dotos uz dienvidiem.
  Meitenes gandrīz izskrēja no Černobiļas džungļu sarežģījumiem. Gar plata kanāla krastu atradās. Blīvs krūms, izceļas saknes, mutants ceļmallapa ar platajām lapām - radīja ērtu aizvērtu stāvokli.
  Mārgareta iesaucās:
  - Nu, lūk, mūsu priekšā ir Vižņica.
  - Jā, bijusī padomju pilsēta! Kāpēc Ukraina lepojas, tā ir kļuvusi gandrīz par atsevišķu valsti Padomju Savienības sastāvā. Galu galā mēs ar viņiem esam karojuši gadsimtiem ilgi ! Tāpēc PSRS uzvarēja, un tagad ukraiņi ir mūsu brāļi. Sarkanā Aurora plati izpleta rokas un mēģināja pacelties.
  - Un agrāk viņiem bija brāļi krievi. Katrs bērns zina, ka Kijeva ir Krievijas pilsētu māte. - Viņa teica, smaidot plašāk Margarita. - Viņus vienoja svētā pareizticīgo ticība un slāvu saknes. Pats Dievs pavēlēja, lai PSRS būtu vienota valsts. Bet atnāca Bandera un uztaisīja bedlam - tas izrādījās karš. Tomēr uzvarējām.
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība, bet smiltis ir griba! Un šim nolūkam ir jāiestāda daudzi nelieši! - atbildēja, nikni rūcot Aurora.
  Apskatīt pilsētu nav grūti. Te grāvis piegružots, nav problēma tikt pāri valnim. Mājas pārsvarā ir vecas, redzamas piecstāvu ēkas un staļina laikmeta debesskrāpji. Meitenes jau apmeklējušas modernas ēkas. Tad Margarita atcerējās:
  - Mums jāizved astoņpadsmit bērni, vai ne?
  - Mūsu puiši palīdzēs! Radīsim pilsētā tādu paniku, ka viņi nevarēs izsekot mūsu kustībām! Baskājainā Aurora kratīja ieroci.
  Sniegbaltā karotāja paskatījās apkārt un, nocirtusi odu ērci, nolaidusi balsi, jautāja:
  - Ja viņš apgāzīsies?
  Ugunīgais velns loģiski atzīmēja:
  - Es rēķinos ar viņa elementāro alkatību. Turklāt es tagad nosaukšu šo rūķi. Es atbalstīšu viņa cīņassparu.
  Margarita Koršunova diezgan neprātīgi norūca:
  - Vislabāk to darīt ar kārtīgu pļauku pa seju.
  Aurora, ātri skraidot basās kājas, uzspieda numuru ar pogām un skaļi teica:
  - Vai tu esi gatavs!
  - Jā, bet tur bija tāds bardaks! - atbildē dzirdēju tievu čīkstu.
  - Nevajag izmisumā aizsegā, kur to ir vieglāk izņemt. Turklāt neviens nebūtu pārsteigts par bērnu neesamību pēc tik vētrainas nakts. Viltīgais, rudmatainais velniņš pazemināja viņas toni.
  - Piekrītu! Tie vairs nebūs mūsu ziņā! - rūķītis nomurmināja - kidumpinga speciālists.
  - Pagaidi mūs, lai kas arī notiktu! Varbūt pielikt vēl piecus procentus. Aurora maigi teica.
  Pēdējiem vārdiem bija maģiska ietekme. Debīlais bandīts murrāja:
  - Es gaidīšu, pat ja tuvojas pasaules gals!
  Vēsā Aurora, ironiski paceļot un nolaižot garās skropstas, domāja: "kaut kas man atgādina Jūdu, kas gaida apses mietu."
  - Nu, tagad mēs uzvarēsim amerikāņus un viņu rokaspuišus.- zaļacainā Aurora izlēmīgi noteica.
  - Vai tu zini, ka es nekādi nevaru piedot Amerikai? Gaļina sažņaudza dūres.
  - Kas? - pārsteigts sarkanais lācis-komjaunietis.
  - Mūsu un Japānas pilsētu bombardēšana! Tas ir barbarisms! Es pat rakstīju dzeju! - Margarita kratīja granātu un pat ar tādām dusmām, ka nokrita vesels pūkainu mutantu kukaiņu bars.
  Aurora sajūsmā pielēca augšā:
  - Dziedam! Tas ir interesanti.
  Un dziedās Koršunova, viņas balss, kā vienmēr, ir augstāka par slavas Himalajiem;
  Tēvzemes zvaigzni dāvā Kungs,
  Tici man, viņa ir starojošāka par Sauli!
  Tu esi mana dzimtā zeme -
  Zini par tevi, sirds pukst no skumjām!
  
  Tevī mēs esam komjaunieši kā ērgļi,
  Mēs sagraujam nacistus un slaukām lūžņus!
  Mums pat izdevās uz Jupitera,
  Audzējiet augļus - nerealizējama paradīze!
  
  Venera ir mīlestības vieta
  Uz Marsa karotāja sajūta ir visaugstākā!
  Tu sarauj ļaunuma, šaubu ķēdes,
  Galu galā Dievs vēlas darīt labāko!
  
  Iznīcini kosmisko spiedienu
  Ķeram zodu ar stipru āķi!
  Ienaidnieku sagraus pasaules spēks,
  Un Junkers tika notriekts ar parastu bērnu loku!
  
  Izlīdzinājums viens - ņem un uzvari,
  Mēs nevaram zināt citu iznākumu!
  Un tu neplēsi Reiha vilku,
  Dabū durkli sejā no cīnītāja!
  
  Un bajonete jums nebūs piemērota nākotnei,
  Buldozeram pievienosim dinamītu!
  Tik ātrs lidojums
  Kad proletārietis sita pa āmuru!
  
  Nākamais gājiens paies kā viesuļvētra
  Un beigu spēle būs uzvarētājs!
  Galu galā mūsu dusmas ir traks vulkāns,
  Slaktiņš uz nelietis, briesmīgs kaķis!
  
  Mēs saspiedām ērces Berlīnē,
  Parīze ir brīva zem Krievijas karoga!
  Mēs esam Tēvzemes meitas un dēli,
  Kad mielojamies, ar garšu ēdam medu!
  
  Foggy Albion tagad ir kā brālis,
  Ņujorka sanāca kā pīrāgs uz šķīvja!
  Mūsu sarkanais, koši magoņu krāsas karogs,
  Zem tā visi cilvēki ar brīvību ir laimīgi!
  . NODAĻA #12
  Arī Oļegam Ribačenko ir sapnis, kas nav pat vienkāršs, bet brīnišķīgs. It kā viņš un Dima turpina savu militāro karjeru;
  Viņi abi pierakstījās kā brīvprātīgie bērnu SS divīzijā, kuru veidoja dēmonu apsēstais fīrers. Šķiet, ka šajā realitātē Hitlers beidzot kļuva traks. Tiesa, no otras puses, viņam pietika apdomības nesākt bezcerīgu karu ar PSRS.
  No otras puses, kāpēc gan zēns nesaņem militāru rūdījumu? Kāpēc lai viņi laist medmāsas un gozējas kā barčuki?
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs kopā ar citiem puišiem no junioru bataljona lidoja uz Āfriku. Vācu sešu dzinēju transports varēja pārvadāt līdz diviem simtiem bruņotu desantnieku. Bet tur bija vesels trīssimt Hitlera jaunatnes kaujinieku bataljons. Trīs simti apmēram divpadsmit gadus veci zēni, šķietami vēl diezgan izpūsti deguntiņi, bet patiesībā tie bija īpaši atlasīti zēni, kuri jau bija saņēmuši ne vāju militāro apmācību.
  Fīrers vēlējās, lai karā piedalītos pēc iespējas vairāk pusaudžu. Āfrikā galvenie britu spēki jau ir sakauti, lai gan Sudānā joprojām ir spēcīgi garnizoni. Tiesa, koloniālais karaspēks nav pilnīgi uzticams, un patiesībā arī britu vienības. Tie nav gluži angļi. Viņi nav tik labi bruņoti, it īpaši ar tankiem, izmēģiniet to, tāpēc pārvietojiet aprīkojumu pa metropoli. Tāpēc lielu zaudējumu risks zēniem ir minimāls. Tas it kā ir konvencionālo taktisko vingrinājumu līmenī, un jaunākā paaudze gūs pieredzi karadarbībā.
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs brīvi pārvalda vācu valodu (iespējamais ienaidnieks), kā arī angļu, spāņu un franču valodu. Viņu skola arī ir elitāra un padomju bērniem teorētiski vajadzētu būt gudrākajiem.
  Kāds vācu zēns, šķietami viens no līderiem, garš un muskuļots Hanss Feuers paspieda roku un godīgi teica:
  - Nebijām gaidījuši, ka krievi var būt tik spēcīgi un gudri. Piemēram, nospļauties mums kā pirmšķirīgiem vāciešiem!
  Oļegs Ribačenko pieticīgi atzīmēja:
  - Un kas tur tik pārsteidzošs. Varbūt mums būs jācīnās, bet, ja jūs dodaties izlūkos un nezināt vācu valodu, cik daudz informācijas savāksiet?
  Hanss piekrita:
  - Tā ir taisnība! Bet vispār mums mācīja, ka jūs esat krievu zemcilvēki. Slāvi ir pārejas posms starp pērtiķiem un cilvēkiem. Tas ir, inteliģences attīstības ziņā krievu valoda ir nedaudz augstāka par mājdzīvnieku.
  Dimitrijs dusmīgi savilka dūres.
  - Jā, es varu iegult par tādiem vārdiem.
  Hanss drosmīgi atbildēja, savilkdams dūres:
  - Tikai ieroču izvēle ir manā ziņā. Ar cimdiem jūs esat puspasaules čempions, bet kā būtu ar dueli par nunčukiem?
  Dmitrijs bija pārsteigts:
  - Un kas tas ir?
  Vācu elites puisis gribēja atbildēt, izrādot savu erudīciju, bet Oļegs Ribačenko viņam bija priekšā:
  - Tas ir lauksaimniecības rīks, kas Ķīnā izsit ritenis. Mongoļi-tatāri aizliedza ķīniešiem nēsāt ieročus, tāpēc viņi pārvērta šo ārēji nekaitīgo ierīci par nāvējošu klubu. Tika izstrādāta visa sistēma cīņai pret nunčukiem. Pēc tam deviņpadsmitā gadsimta beigās to pieņēma japāņi. Iespējams, tas no viņiem nonāca SS karaspēkā.
  Hanss atbildēja:
  - Noteikti ne tādā veidā. Pirms desmit gadiem Lielais fīrers uzaicināja vairākus guru no Ķīnas, pavēlēdams, lai Trešā Reiha roku cīņas skola būtu visattīstītākā pasaulē. Nevajag domāt, ka mēs, vācieši, augstākā tauta būdami, nevēlamies neko mācīties no citām tautām. Mūsu vācu karaskola pieprasa, lai pēc iespējas vairāk tiktu ņemts vērā cilvēciskais faktors.
  Dmitrijs enerģiski pamāja, apstiprinot domu:
  - Un padomju arī. Staļins teica - tehnoloģijas rekonstrukcijas periodā izšķir visu! Un tad otrajā piecgades plānā viņš attīstīja domu - kadri visu izlemj!
  Oļegs Rybachenko teica citādi:
  - Jāsaka, ka ar cilvēcisko faktoru viss nav kārtībā. Piemēram, PSRS karavīru tehniskās sagatavotības līmenis atpaliek. Bet kopumā mēs esam lieliski!
  Hanss ieteica:
  - Vai jūs vēlētos spēlēt Hitlera haši?
  Padomju zēni bija pārsteigti:
  - Un kas tas ir?
  Hanss piemiedza aci.
  - Pēdējais Lielā fīrera izgudrojums. Tāpat kā šahs, kuru spēlē nevis divi, bet četri, divi pa divi. Bet uz viena četrsimt šūnu dēļa. Tam ir gan tanki, gan SAU un kaujas kuģi. Kopumā katram skaitlim ir četrdesmit, un kopā simts sešdesmit. Daži kustas kā šahs, citi ne. Plus vēl daži jauninājumi... Piemēram, tanku un līnijkuģi var notriekt tikai ar tankiem, pašpiedziņas lielgabaliem un Linkiem un kājniekiem vai nu kopā, vai arī sasniedzot noteiktu līniju, viņi pastiprina ieročus. Kopumā spēle ir ļoti grūta, nemaz nelīdzinās šaham.
  - Parādi viņai. - jautāja Oļegs Ribačenko.
  Hanss izņēma no mugursomas saliekamo dēli. Tas bija eņģes un diezgan kompakts. Figūras ir magnetizētas. Katrā četrdesmit vienādi. Pati dēlis ir diezgan konservatīvs, taisnstūris. Noteikumi ir interesanti, jo īpaši gandrīz visas figūras netrāpa kā kustas, izņemot tankus. Viņi var gan pārspēt, gan staigāt ar notveršanu.
  Kā gaidīts, spēcīgākais gabals ir līnijkuģis, vājākais ir vieglais kājnieks. Pašpiedziņas lielgabali izrādījās šeit, un kam interesē lidmašīnas, un pa vienam, bet no otras puses, uzbrukuma lidmašīna, iznīcinātājs, bumbvedējs un hidroplāns. Papildus kaujas kuģiem ir arī iznīcinātāji. Arī kājnieki ir dažādi, mehanizēti, vienkārši un jātnieki. Tas ir, nav viegli saprast noteikumus. Oļegs Rybachenko uzreiz atzīmēja:
  - Nē, šo šaha spēli popularitātē nevar pārspēt. Grūtības līmenis ir nedaudz virs augšdaļas!
  Hanss piekrita:
  - Jā, šeit nebūs viegli izstrādāt stratēģiju. Un jūs nevarat rakstīt gudras grāmatas. Bet tas ir priekš āriešiem!
  Dmitrijs piekrita:
  - Jā, par āriešiem! Uzspēlējam!
  Oļegs Rybačenko brīdināja:
  - Prieka būs maz!
  Hanss uzaicināja vēl vienu zēnu un, izveidojis pāri, viņš sāka spēlēt pret zēniem. Šajā gadījumā es izvēlējos brūnu. Oļegs un Danka ir dabiski sarkani!
  Sākumā spēle nebija īsti aizraujoša, bet pēc tam puiši iesaistījās. Oļegs Ribačenko kā dzimis stratēģis pārtvēra iniciatīvu un sāka grūst ienaidniekus no flangiem. Fīrera spēlē kopumā nebija karaļa, un štābu varēja pārvietot, nezaudējot nevienu kustību.
  Bet zēni nedrīkstēja spēlēt. Atskanēja modinātājs...
  - Gaisa uzbrukums!
  Puiši nekavējoties metās pie iluminatoriem. Lai gan logi bija šauri, pa tiem nevarēja īpaši labi redzēt, un bija pat saspiestība.
  Nosēšanās lidmašīnas lidoja kolonnā, un, protams, ar labi bruņotu kaujinieku eskortu.
  Angļu nebija vairāk par duci. Spitfires, redzot, ka vācieši atklāj vairāk ložmetēju uguni, mēģinot trāpīt no liela attāluma. Bet viņi paši saņēma atbildi. Trīs Karalisko gaisa spēku lidmašīnas sāka dūmot, bet pārējās aizbēga.
  Puiši skaļi svilpa, bet neviens neķītrības nezvērēja - disciplīnu. Bet viņi stutēja ar zābakiem un izlaida vairākus sāļus jokus.
  Protams, transports nevar dzenāt cīnītājus, ātruma atšķirība ir par lielumu, tāpēc zēniem nācās nomierināties un atgriezties savā biznesā. Daži pat sāka veikt atspiešanos no grīdas, citi - presē.
  Tomēr Oļegs Ribačenko bija tik iedvesmots, ka dziedāja ar balsi, kas spēj padzīt ne tikai karali, bet arī meļu imperatoru (Hitleru!);
  Mēs lidojam skarbā, mirstīgā cīņā,
  Pionieri - komunisma bērni!
  Mūsu Kungs Svarogs vienmēr ir ar mani,
  Sagrausim revanšisma pamatus!
  
  Mums ir drosme un neatlaidība
  Katra mašīna zina, kā salikt!
  Nacistus gaida nikna sakāve,
  Nenēsāt Friča muļķības!
  
  Netālu no Maskavas Vērmahts tika stingri pārspēts,
  Mēs parādījām brašu drosmi!
  Slidenais parazīts tika saspiests
  Mēs uzvarējām, mēs uzskatām!
  
  Ko Frics var darīt tālāk?
  Tikai ķepas uz augšu - ātri padoties!
  Un Ādolfs kaklā - ass špics,
  Lai ēzelītis klauns spēlē lomu!
  
  Mūsu uzdevums ir pūst uzvaras taurē,
  Sarkano leģionu pulcēšana!
  Un nežēlīgi nocirta agresora galvas,
  Vismaz frontē nāca pa taisno no skolas!
  
  Mēs pārspējām rāpuļus, it kā viņi būtu dzimuši no Marsa,
  Un visur Frici lūdz žēlastību!
  Mēs esam diženu dēli, kur visas vienlīdzīgas valstis -
  Ļaujiet viņiem apstiprināt gājienu no sejas ikonas!
  
  Hitlers domāja sagūstīt mūsu Zemi,
  Un tagad viņam ir pumpis zem sprādzieniem!
  Galu galā vācieši gribēja visus pārvērst par spēli,
  Un tos nolika vienkāršs zēns!
  
  Kas notika ar "Tīģeri" - viņš iegāja metālā,
  No tā mēs vārīsim samovārus ar saldu tēju!
  Fricis to panāca - strauja sakāve uz ragiem,
  Esam Berlīnē starojošā, siltā maijā!
  
  Un Ādolfs kļuva par cilpu kaklasaites vietā,
  Savilcis kaklu ienaidniekam-bendei!
  Par viņa grēkiem draudēja bargs sods,
  Un tagad es mīdam Vāciju ar tankiem!
  
  Pats Lielais Staļins apbalvoja komjaunatnes locekli,
  Viņš deva pavēli - liela "Uzvaras" zvaigzne!
  Cik daudz mēs ieliekam - spēku svētajai tēvzemei,
  Lai mūsu vectēvi priecājas nākamajā pasaulē!
  Dīvaini, bet par tik trakulīgu dziesmu viņam nežēlīgi aplaudēja - te visi galīgi sastinguši, vai kā?
  Kad Oļegs Ribačenko beidza dziedāt, sapnis tika pārtraukts, un viņi atkal tika pamodināti, šoreiz ne visparastākajā veidā, bet gan paņemti un aplieti ar aukstu ūdeni. Pēc tam atkal šīs ķēdes, kas bija piepildītas ar briesmīgiem nobrāzumiem uz rokām, un kolonna tika iedzīta ... Viņi man pat brokastis nedeva! Raunds! Tieši tā, vācieši palika savā vietā, un gūstekņi lēnām virzījās pa apvedceļu. Kāda ir šī jēga, nav skaidrs. Ceļš klāts ar asfaltu un oļiem. Dažas stundas vēlāk kailie papēži sāka degt un spēcīgi niezēt. Daudzas meitenes asiņoja.
  Tad, lai gan līdz vakaram vēl bija tālu, viņi bez ceremonijām viņu padzina atpakaļ un steigšus atraisīja ķēdi, lika apgulties.
  Oļegs Rybačenko un pārējās meitenes steidzīgi paklausīja. Un, lai gan man nemaz negribējās gulēt, miega dieva rokas un hipnozes vīzijas (kuras pats Visvarenais Zevs radīja, lai aizvērtu acis!) pēkšņi un neizbēgami saritinājās.
  Un atkal pionieru zēni godājamās militārās lietās, pat ja viņi pieder svešai armijai;
  Trīssimt divpadsmit gadus veco zēnu bataljons no Jungvolkas tika pārbūvēts uz vietas un pārvietots tālāk uz dienvidiem. Sākumā zēni pāris kilometrus nodzīti ar mašīnām, bet tad vadība acīmredzot pārdomājusi un nolēma sarīkot puišiem izdzīvošanas skrējienu.
  Zēni bija spiesti izģērbties, paliekot dažos militāros šortos, gandrīz kaili un basām kājām ar somām plecos, lai skrietu uz dienvidiem.
  Protams, drīkstēja smērēties ar jaunu, diezgan iedarbīgu saules aizsargkrēmu, un maršruts veda nevis cauri tuksnesim, bet gan pa mīkstāku un ne tik degošu zāli, jo tā skrēja gar Nīlas upi, un apkārt pilnai plūstošai. avots, zāle un koki auga, bet tomēr pārbaudījums bija visgrūtākais. Jo man nācās bēgt mežonīgā Āfrikas jūlija karstuma apstākļos un pat ar automātiem, kā arī mugursomām ar krājumiem.
  Protams, speciālajā bataljonā bija zēni, kas pārstāvēja vācu nācijas krāsu un ar pienācīgu fizisko sagatavotību, bet tomēr.
  Jaunie karotāji tika uzbūvēti, un viņu komandieris, tāds pats kā viņi, kaut arī diezgan garš, ar Apollona muskuļiem, pavēlēja:
  - Nu, brāl! Es zinu, ka jums būs grūti, bet parāds ir parāds! Līdz vakaram jāpieveic piecdesmit astoņi kilometri! Tas ir pasūtījums.
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Hmm jā! Vārds šī komanda izklausās kā burvestība! To nevar ignorēt.
  Dima atzīmēja:
  - Esmu gatavs derēt, ka mēs to nedarīsim!
  Hanss Feuers iebilda:
  - Pienākas izpildīt, jo mēs esam ārieši! Un jūs arī esat krievi, ārieši, ja pierakstāt labāko Jungfolkas bataljonu.
  Mugursoma aiz muguras kopā ar munīciju, ūdeni un lodēšanu ir astoņpadsmit kilogrami, plus trīs kilogramus smags automāts. Divdesmit viens kilograms, pieaugušam cilvēkam ir grūti, ja jūs ilgi staigājat un pēc tam skrienat un pat zem dedzinošas saules.
  Oļegs Ribačenko berzēja kāju zālienā. Puikas bija sajūsmā par to, ka tika vaļā no apaviem, valkāja ādas zābakus (āda tiešām mākslīga, bet tomēr nav kaut kāds kirzačs), te grūti skriet. Labāk būtu bijuši vingrošanas apavi vai tenisa kurpes, taču karojošās Vācijas apstākļos tā ir greznība, un viņi nolēma puišus nelutināt.
  Atskanēja pavēle, un Jungvolkas karavīri metās skriet, vienlaikus cenšoties saglabāt formācijas izskatu.
  Svaigs vējiņš pūta no Nīlas, patīkami pūšot pāri kailajiem, muskuļotajiem karavīru zēnu rumpjiem. Tie nedaudz atgādināja pusaudžu titānus, kuri bija gatavi vētraini debesīs. Viņi skrēja, mēreni elpodami, gandrīz kāju pirkstiem. Priekšā bija garākais un, protams, garais Dimka, lai gan seši zēni, ieskaitot komandieri, bija garāki par viņu. Oļegam Ribačenko, kurš tikai nedaudz pārsniedza standartu, viņa vienpadsmitgadīgā izaugsme (atšķirībā no realitātes, kurai viņš sekoja savos varonīgajos senčos!) bija jāsteidzas gandrīz pašās beigās. Tiesa, tā bija priekšrocība, mazāka iespēja saspiest papēžus vai dabūt kāju zem vietas, kur viņi sēdēja. Viņš šeit ir jaunākais, bet noteikti ne vājākais vai vēl stulbāks.
  Slodze ir jūtama, bet tomēr pieņemama, un katram ir pieredze skriešanā ar slodzi. Pat ar lielu svaru, kad viņi uz pleciem nesa, piemēram, partneri.
  Zem basām pēdu pēdām ik pa laikam tās krakšķ vai saplaisā, lūzušajos palmu zaros vai čiekuros, reizēm ir ērkšķaini augi, kurus puikas cenšas apiet. Zāle ir sakarsusi, bieži sausa, bet noteikti nedeg kā tuksneša smiltis. Vispār dzīvot vēl var, tikai Saule lec un pastiprina siltumu.
  Garais Hanss, apmēram tādā pašā augumā kā Dmitrijs, un viņi skrien plecu pie pleca. Vācu karotāju zēns jautā padomju jaunajam karavīram:
  - Nu, tagad tu karo! Šaujampulveris, protams, vēl nav nosmēlies, bet mums viss vēl priekšā. Vai jūs piedzīvojat kādu aizrautību?
  Dmitrijs godīgi atbildēja:
  - Vēl nē! - Un viņš piebilda, atkal pagriezis galvu. - Godīgi sakot, nē!
  Hanss nicinoši nošņāca.
  - Jā! Teikšu godīgi, jā! Nu kas no mana vecuma puikām var legāli karot. Cīnies, šauj, nogalina, uzspridzina, sagūsta. Galu galā šī ir romantika. Galu galā arī jūs ar Oļežku gribējāt justies kā dzīvi karotāji, izkļūt no rutīnas!
  Dimka apņēmīgi iebilda:
  Mūsu dzīve nav rutīna. Vispār būt pionierim, pat līderim un sportistam ir ļoti interesanti.
  - Nu ko, tu pierakstījies pie mums? Vai jūs baidāties tikt nogalināti vai sakropļoti? - Hanss sarkastiski attrauca.
  Dimka, iesauka Iļja Muromets - ņirgājās:
  - Tāpēc es pierakstījos, lai parādītu, ka krievi var cīnīties ne sliktāk par vāciešiem. Un tad visa pasaule raksta un runā par jūsu uzvarām ...
  Hanss iesmējās.
  - Nu jā! Par mūsu uzvarām, slava visā Visumā. - Gara auguma karotāju zēns lepni uzpūta platās krūtis. - Un jūs, krievi, diez vai varat pagrūst niecīgo somu armiju. Jums nav ar ko lielīties!
  Dmitrijs, aizvainots, ar grūtībām savaldījies, lai nelietotu dūres, iebilda:
  - Mums ir arī Khalkhin Gol!
  Hanss nicinoši nošņāca.
  - Neliela sadursme, kaut kur Āzijā. Un mūsu puiši jau ir paņēmuši Eiropu un gandrīz visu Āfriku un Āziju. Un mēs sagrābsim Krieviju, mums laiks nospļauties!
  Dmitrija acis dusmīgi pazibēja:
  - Neķer, rokas ir īsas!
  Hanss iesmējās.
  - Un kā mēs jūs piespiedām parakstīt Brestļitovskas līgumu? Jūs iedevāt mums zemi, skaitiet līdz Dņepram, jums ir trīsreiz vairāk durkļu un zobenu. Ko šajā gadījumā var teikt par krievu kā karavīru?
  Dimka sagrupējās, viņš domāja iesist Hansam pa purnu un, zinot viņa spēku kā "puspasaules" čempionam, viņš noteikti būtu izsitis nekaunīgo vācu puiku, bet ... es negribēju salūzt. līniju un sarīko kautiņu. Jā, un nav labi izmantot dūres strīda laikā. Izņemot šo gadījumu, visticamāk, viņš tiks arestēts, un viņam nebūs laika parādīt, ka krievi cīnās ne sliktāk kā vācieši. Tāpēc Dmitrijs mierīgi iebilda:
  - Mēs, krievi, jūs sitām Frederika II vadībā un pat ieņēmām Berlīni. Un, kad Napoleons Lielais jūs komandēja, puse viņa armijas bija vācieši, un Pirmajā pasaules karā notika Brusilovska izrāviens. Jā, un jūs neieņēmāt Parīzi, jo mūsu karaspēks gandrīz ieņēma Kēnigsbergu.
  Hanss atrada diezgan smagu pretargumentu:
  - Bet vienalga, pēdējās cīņās ar mums jūs tikāt uzvarēts! Un viņi spriež par cilvēku un tautu pirmajā vietā, pēc galīgiem darbiem!
  Dmitrijs diezgan pamatoti iebilda:
  - Cara laikā mums bija atpalikusi rūpniecība, īpaši militāri tehniskajā sfērā. Un tagad mēs esam attīstījuši nopietnu nozari. Piemēram, jūs redzējāt tanku KV-2. Tas ir aprīkots ar 152 mm haubici. Vai jums, vāciešiem, ir kas tāds?
  Hanss iesmējās.
  - Francūžiem uz S-2 tankiem bija arī haubices, kas bija pat lielākas par 155 milimetru kalibru, taču tas mums netraucēja sakaut vardes, jo viņiem bija vājāks aprīkojums nekā tagad. Vērmahta galvenais spēks ir cilvēciskā faktora pārākums!
  Dmitrijs sagrieza seju ar vienmērīgu iedegumu:
  - Un kāpēc tu domā, ka tev ir priekšrocības pār mums cilvēciskajā faktorā, ja kļuvi par "puspasaules" čempionu? Un uzveikt labākos no saviem puišiem?
  Hans diezgan pamatoti teica:
  - Izņēmumi dažkārt tikai apstiprina noteikumus. Patiesībā gandrīz vienmēr! Tagad, ja mēs ņemam nevis atsevišķas parādības, bet gan militārās apmācības līmeni kopumā, tad šeit ...
  Dmitrijs sadusmojās:
  - Jūs nezināt, kāda līmeņa kaujas sagatavotība mums ir un kā notiek mācības padomju armijā. Tāpēc nevajag spekulēt!
  Hanss loģiski atzīmēja:
  - Spānijā notika sacensības starp padomju kara skolu, doktrīnu un vācu valodu. Mēs pārbaudījām savu ekipējumu un ieročus. Rezultāts ir mūsu militārās skolas uzvara, stratēģiskā māksla un Franko režīma nostiprināšanās. Tātad mēs jau cīnījāmies ar jūsu puišiem un uzvarējām!
  Dmitrijs Muromets skumji atzīmēja:
  - Jums bija daudz vairāk karaspēka nekā mums! Jūs tikko paņēmāt summu!
  - Es tā neteiktu. - Hanss nolaida galvu un apklusa, sāka parādīties pirmās noguruma pazīmes un kļuva grūti runāt.
  Sliktākais, protams, ir karstums. Saule nepielūdzami devās zenītā. Neviens no zēniem nebija pie viņas pieradis. Vācija un Krievija ir ziemeļu valstis, un vasarā tās reti pārsniedz trīsdesmit grādus. Un šī ir Āfrika jūlijā, un vējš ir pārstājis vilkt no Nīlas.
  Puišu basās pēdas kļuva durstīgākas ar sausu zāli, un tad pēkšņi tas beidzās, un veselu kilometru klāja degoša grants. Tas bija ļoti sāpīgi, daži ne pārāk atturīgie zēni čīkstēja. No tiem pilēja sviedri un ar šņākšanu pilēja uz karstās grants.
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs, kā arī lielākā daļa citu spartiešu garā audzināto zēnu centās smaidīt un neizdalīt miltus. Viņi domāja par kaut ko citu. Tāpēc Oļegs Ribačenko iztēlojās, ka viņa basās pēdas ir nolaizījušas liesma uz bagāžnieka, un viņi vēlas no viņa izkrāpt svarīgu valsts noslēpumu. Un viņam tas ir jāiztur un nav jāparāda, ka viņš ir ievainots vai nobijies. Turklāt puikas auguši skarbos apstākļos un viņu papēži nebija tik lutināti, lai gan dzejnieks un melnā grants dega, bet ne tik ļoti, lai raupjā āda nolobītu.
  Drīz vien sekoja karstuma dūrieni. Gandrīz vienlaikus vairāki pārkarsuši zēni noģība, un viņus nācās pacelt uz vieglām, salokāmām nestuvēm.
  Oļegs Rybačenko pie sevis atzīmēja, ka vāciešiem kopumā ir labs ekipējums. Vai ir iespējams, ka Sarkanajā armijā jūs atradīsiet ierīci ievainoto pārnēsāšanai no duralumīna, kas tajā pašā laikā ir viegli paslēpta mugursomā.
  Bet ar papildu slodzi rokās skriet ir grūtāk, un kaili papēži deg stiprāk, palielinoties spiedienam. Tātad viņi ir sava veida brīvprātīgā-obligātā ellē. Oļegs Ribačenko pat domāja: kā viņa biedri reaģētu uz šādu pārbaudījumu, visi būtu izdzīvojuši.
  Plaši sarkani karstas, nomelnušas grants slāņi tika apvienoti ar durstošu, žāvētu zāli. Turklāt komandieris pamazām veda zēnus prom no Nīlas, acīmredzot, lai izvairītos no iekļūšanas Ēģiptes apmetnēs.
  Atkal daži zēni sāka sabrukt, un zēni, saules nūjas noguruši vai apdullināti, aizsedza galvas ar ūdenī samērcētu lupatu un noguldīja uz nestuvēm. Daži, kas iepriekš bija cietuši vieglu triecienu, piecēlās un turpināja skriet.
  Taču jauno puišu spēki saruka, un gandrīz puse bija no ierindas.
  Visbeidzot, komandieris, arī diezgan noguris, sacīja:
  - Es pavēlu visiem atpūsties! Esam sasnieguši limitu! Apsedzies ar saulessargiem, dzer ūdeni ar etiķi un šokolādi. Tad tu gulēsi veikt elpošanas vingrinājumus!
  Karotāju zēni vārgā korī iesaucās:
  - Mēs esam gatavi izpildīt jebkuru pasūtījumu!
  Neskatoties uz sauļošanās līdzekli, mazuļa āda kļuva sarkana un sasitusi. Bija neērti gulēt uz dzeloņainās, sausās zāles, un zēni lika zem sevis celofānu.
  Dmitrijs un Oļegs Ribačenko apmetās viens otram blakus vienā teltī. Zēni šķita nedaudz izžuvuši, un āda kļuva tumšāka. Basās pēdas stipri dega un niezēja, kājas bija jāceļ uz augšu, lai asinis tecēt ārā, un kļuva vismaz nedaudz vieglāk.
  Dmitrijs atzīmēja:
  - To, ka karš nav medus, mēs to zinājām, bet ne tādā mērā!
  Oļegs Ribačenko drūmi solīja:
  - Tie joprojām ir ziedi. Ja redzat asinis un paskatīsities uz savu pirmo līķi, tad sapratīsiet, ka visa tā skraidīšana pa karstu virsmu nav nekas!
  Dmitrijs ievilka vēderu un teica:
  - Grāmatās, protams, raksta par to, kāda ir sajūta, kad pirmo reizi nogalini cilvēku. Pat slikts cilvēks un tavs ienaidnieks, gatavs atbrīvot iekšas. Bet tomēr tā ir..
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Bousenarda grāmatā "Captain Daredevil" bija arī vesels bataljons piesūcekņu, kas cīnījās ar britiem. Kaut kas mums atgādina. Bet tur psiholoģijas problēma, kā tas ir, kā ir nogalināt cilvēku, tiek skarta tikai īsi, kad lode nejauši nopļāvusi jaunu bundzinieku. Un tāpēc vispār ir diezgan vieglprātīga attieksme pret nāvi. Šķiet, ka tas pat nav karš, bet gan svētki!
  Dmitrijs loģiski iebilda:
  - Šī ir grāmata bērniem un pusaudžiem; kuriem ir garlaicīgi lasīt par psiholoģiskiem pārdzīvojumiem. Un beigas ir tik sliktas, gandrīz viss piena sūcēju bataljons gāja bojā, un turpinājums netika uzrakstīts!
  Oļegs Ribačenko ar dziļu patiesu skumju izpausmi atzīmēja:
  - Bet šī ir tāda grāmata, ka tu nožēlo, cik ātri tā beidzās. Taču daudz biežāk notiek otrādi, ka tu burtiski cieši, cenšoties pārvarēt to vai citu darbu!
  - Ja jums ir Ļeva Tolstoja romāns "Karš un miers", tad Oļežekam neapšaubāmi ir taisnība! Dmitrijs piekrita.
  Tad jaunais partneris iebilda:
  - Grāmatā "Karš un miers" ir intriga, vairākas sižeta līnijas, detalizēti atklāti tēli. Nē, viņa nav tukša. Nekādā gadījumā nav garlaicīgi! Lai gan, protams, sākumā ir tālu no interesantākā.
  Dmitrijs piekrita:
  - Jā, tieši tā... Daudzi rakstnieki grēko ar gausu sižetu, kad, pirms sākas interesantākā darbība, izdodas izmest šķietami garlaicīgu grāmatu.
  Atļāvis zēniem sagaidīt pašu saules maksimumu, komandieris bija sparīgs Vilks Štičs, ļoti muskuļots, pēc izskata apmēram četrpadsmit gadus vecs. Seja skaista, bet stingra, bērnišķīga un pieauguša reizē. Pats Vilks vēl ir no Jungvolkas, bet viņa pavēles princips ir tāds, ka jaunajiem jāvada jaunajiem. Un tas, ka Shtih nav pieredzes un uzskata, ka bērns nevienam netraucē. Galvenais, ka viņš ir ārietis un komandē āriešus, kas nozīmē, ka viņš spēj izdarīt neiespējamo, parastajiem cilvēkiem. Un kas? Viņi to dara!
  Atkal skrienot, aizmirstot par sāpēm, nogurumu, zēniem, kuriem pat kauns (tāda ir audzināšana!), Atcerēties mammu, tēti vai padomāt par kaut ko maigu. Tas ir tad, kad spēja izturēt ciešanas un pati pārbaude ir liela svētība.
  Jaunie karotāji skrien, nedomājot par nepaklausību, un, ja viņi kaut ko vēlas, tad tā ir cīņa!
  Karstums joprojām ir ļoti stiprs, un atkal puikas izskrien uz dzeloņaini karstās grants. Un viņš pat neredz beigas. Sāpes kļūst nepanesamas, un daudzi jaunie karotāji vairs nespēj atturēt sāpju vaidus.
  Tad Oļegs Ribačenko sāka dziedāt dziesmu, ko viņš komponēja ceļā, īstu maršu;
  Padomju dzimtenes godība ir liela -
  Mēs esam cienīgi ticēt, mēs būsim šī godība!
  Mēs kaujā uzvarēsim nežēlīgu ienaidnieku,
  Krievu, visstarojošākā Spēka labad!
  
  Kas Dzimtenē dzied,
  Godīga, baskāju pioniera sirdī!
  Mēs skrienam kā putns lidojumā,
  Cik svēta ir kļuvusi mūsu ticība!
  
  Automātiski ticiet man lielais brālis
  Un granātas nemaz nav liekas!
  Ja esi drosmīgs, tad rezultāts
  Tā būs, neskatoties uz to, ka esat zēns!
  
  Pionieris ir uzpūtīgs un stingrs ...
  Bet Dieva smaids mūs apgaismo!
  Diemžēl pasaulē ir daudz ļaunu dūžu,
  Viņi vēlas sabojāt vietu paradīzē!
  
  Fašistu šakālis velk ķepas pret mums,
  Viņš vēlas izplēst bērnam sirdi!
  Un viņa cūkas smaids,
  Lai viņš skaļi dabū pļauku pa seju!
  
  Tanki "Tīģeri" ir "zābaki",
  Neveikls - šausmīgi kantains!
  Un tu nebēg no viņiem,
  Nu labāk sagatavo granātas!
  
  Mēs radīsim tādu pasauli, ticiet man,
  Kur miljoni būs laimīgi!
  Plēsīgs zvērs aizbēgs migā,
  Mēs noliksim zemiskos leģionus!
  
  Kas Dzimtenē dzied,
  Un ļoti slaveni sagrauj visus nacistus ...
  Saspiediet spēcīgāku bruņinieku staru pistoli ...
  Un lai uz planētas kļūtu mierīgi un klusi!
  
  
  
  
  Sarkanais baneris spīdēs
  Tajā ir Jēzus svētais vārds!
  Nokārtot pionieru eksāmenu par pieciem -
  Būt slavenam - tava Krievija!
  
  Bet tas eksāmens nav pie tāfeles -
  Būs jānodod no tranšejas!
  Sirmi mati metas pie zēna viskijā,
  Draugs nomira - tagad sērojiet pie kapa!
  
  Kas ir nolādētā kara putas,
  Nav pat cienīgi saukties par zvēru!
  Un orda neprot noturēties
  Lai gan Ādolfs dažreiz ir smieklīgāks par blēņu!
  
  Mēs zinām, ka nedrīkstam atkāpties,
  Pionieri mūžīgi baidās no kāda cita!
  Mēs, puiši, esam patiesi draudzīgi,
  Un morāli es uzskatu, ka nav kropli!
  
  Mēs pabeigsim krāšņo gājienu Berlīnē,
  Mēs vienmēr ticam, pratām cīnīties!
  Un uzreiz sagrāba drosmi,
  PKK mugursomā skrien!
  Oļegs Ribačenko pabeidza draisku un drosmīgu dziesmu, un vācu zēni to apstiprināja ar svilpienu un smiekliem. It kā viņi nepamanītu, ka viņu slavinātais fīrers ir apliets ar netīrumiem no galvas līdz kājām!
  Kļuva jautrāk skriet, pienāca spars... Un drīz grants beidzās un aizgāja mīksta zāle, kas kļuva par prieku apdegušajām kājām, drosmīgajiem zēniem.
  Dimitrijs smaidot atzīmēja:
  - Saka, ka dziesma palīdz mums dzīvot, bet nekas netika teikts par to, ka tā arī atvieglo smagu slodzi aiz muguras!
  Oļegs Rybachenko iebilda:
  - Jau Senās Ēģiptes civilizācijas laikā bija zināms par mūzikas un arī dziesmu dzīvinošo ietekmi uz cilvēka ķermeni. Piemēram, mazās verdzenes un verdzenes, kuras vēl nevarēja efektīvi strādāt laukos un akmeņlauztuvēs, bija spiestas dziedāt, lai uzmundrinātu pieaugušos verdzenes. Galu galā šāda Vallioloģijas zinātne nāca no Ēģiptes.
  Komandieris Vilks kliedza:
  - Pārbūvējiet izaugsmei! Un nerunā!
  Karojošie zēni uzreiz pārkārtojās un tad klusēdami skrēja.
  Saule jau ir aizgājusi saulrietā (Ziemeļāfrikā jūlijā satumst agrāk nekā vidējā joslā.). Apstāšanās jau bija tuvu, kad pēkšņi sekoja signāls.
  - Visi apgulieties un pārģērbieties!
  Kā izrādījās iemesla dēļ. Priekšā atskanēja tāls troksnis. Un puikas aktīvi darbojās ar sapieru lāpstām, metot sev virsū zāli. Bija jau pietiekami tumšs...
  Hanss atzīmēja:
  - Droši vien, tas ir mūsu! Līdz frontes līnijai joprojām ir pārāk tālu, jo Vērmahts ir pieklājīgi virzījies uz priekšu.
  Dimitrijs smaidot atzīmēja:
  "Bet maskēšanās mākslas apguve nekad nenāk par ļaunu!" Īstā karā tas noderēs!
  Hanss piekrita:
  - Jā, nekad, bet esmu pārliecināts, ka tas ir mūsu!
  Vilks šņāca:
  "Vēl viens vārds, un es tevi nošaušu uz vietas!" Visi gaida! Un pagatavojiet granātābolus.
  Kā drīz vien izrādījās, Hanss un patiesībā kļūdījās. Parādījās britu tanki. Tomēr zēni mierīgi sēdēja slazdā: ja nu viņi būtu savējie uz notvertajiem transportlīdzekļiem.
  Lai gan tanki dodas uz ziemeļiem. Tās ir tikai četras, trīs vieglas un viena grūti caurdurama "Matilda". Pēdējā tvertne ir liela problēma, jo granātas var sabojāt tikai tās kāpurķēdes. Savukārt plaušas var trāpīt ar precīziem metieniem jumtā vai pakaļgalā. Ja "Matilda" nolauž sliedes, tad viņa ar saviem diviem ložmetējiem un lielgabalu var sagādāt puišiem zaudējumus.
  Vilks nevēlējās, lai viņa draugi mirst jau otrajā, pareizāk sakot, pat trešajā dienā pēc ierašanās Āfrikā. Tiesa, ložmetēji varētu atspējot precīzus trāpījumus. Bet jautājums ir, kura tanki tie ir? Pēkšņi vāciešu jau sagrābtās trofejas?
  Vilks pavēlēja:
  - Ierindnieks Yungfolkovets Oļegs. Izej uz tankiem bez ieročiem un somas un uzzini, kas tie ir!
  Oļegs čukstēja:
  - Klausieties komandieri!
  Puspliks melnos šortos, puika bija slapjš no aizsargkrēma, un, lai paslēptu savus blondos matus, viņš uzvilka kaut kādu turbānu no avīzēm. Tagad viņš izskatījās pēc parasta, nabaga arābu puika. Maz ticams, ka viņš tiks uzskatīts par ienaidnieku.
  Tanki kustējās nesteidzīgā tempā, pārslēdzot pārnesumu, kurā dzinēji radīja vismazāko troksni, kas arī raisīja aizdomas. Pielēcis viņiem klāt, Oļegs enerģiski vicināja rokas un kliedza lauztā angļu valodā.
  - Tur ir mīnas! Ir mīnas!
  Tanki apstājās, no Matildes izsprausta galva ar ķiveri un dusmīga balss angļu valodā atbildēja:
  - Kāpēc arapčonok, tu gribi?
  Karavīrs vaimanāja:
  - Vācieši lika ceļā mīnas! Esiet uzmanīgi karaliskais karaspēks!
  No plecu siksnas parādījās otra galva, es to dzirdēju, tā atbildēs:
  Lai tie nejaukie vācieši mirst! Mans karalis ir ar mums! Tagad mēs tos ēdīsim!
  - Nāc, sēdies šeit! - Pavēlēja, spriežot pēc epauletēm, Lielbritānijas Karaliskās tanku armijas pulkvedis!
  Zēns uzrāpās augšā tornī, sajuzdams bruņu patīkamo vēsumu uz savām kailajām, sīkajām tulznu pēdām. Tad viņš atliecās un sāka rādīt britiem ceļu.
  Tie bija pieci, un Matilda vidējā tanka ne pārāk ietilpīgajā tornī tas bija nedaudz šaurs. Šeit Oļegs Rybachenko nolēma kļūt par varoni. Viņa veiklās, trenētās rokas, gluži kā profesionālam kabatzaglim, iestiepās jostās un izvilka revolverus. Īkšķi uzreiz noņēma drošinātājus.
  Protams, tas bija zemiski, taču kārdinājums paveikt "varoņdarbu" bija tik spēcīgs, ka Oļežeks pāris reizes izšāva no katra revolvera, tēmējot zem kreisās lāpstiņas.
  No tāda attāluma ir grūti palaist garām, un tikai trakais vai pēdējais gļēvulis var uzvilkt bruņuvesti, sēžot tankā. Pulkvedis bija pārsteigts un sajuta pistoles uzpurni aiz skausta. Zēns čukstēja vistīrākajā Londonas dialektā:
  - Ja gribi dzīvot, pavēli padoties pārējiem trim tankiem! Citādi mūsu bataljons viņus iznīcinās kopā ar ekipāžām!
  Pulkvedis bija pārsteigts:
  - Kas tu esi?
  Oļegs Rybačenko atklāti atbildēja:
  - Tava pēdējā iespēja izdzīvot! Trīs vieglās tvertnes tiks bombardētas ar granātām, un jūs tiksiet spīdzināti ar uguni. Cilvēki mirs! Es noskaitīšu līdz trīs, vai nu tu dod pavēli padoties un izkāpt no mašīnas, vai arī es tev iešaušu tev kājas miesā un atkārtošu lūgumu no sākuma! Viens divi...
  Pulkvedis ņurdēja.
  - Piekrītu! Tikai nenogalini mūs!
  Oļegs Rybačenko lepni paziņoja:
  - Mēs, vācieši, nenogalinām gūstekņus! Un tad pēc Lielbritānijas kapitulācijas jūs varat atkal dienēt jaunajos Karaliskajos spēkos, atjaunotajā Lielbritānijā.
  Pulkvedis drebošā balsī deva komandu. Tankuģi paklausīgi kāpa ārā no tankiem, noliekot ieročus. Vairāki lielākie vācu zēni, metot nost savu maskēšanās zāli, skrēja viņiem pretī, gatavojoties uzņemt pirmo ieslodzīto partiju savā dzīvē.
  . NODAĻA #13
  Sešinieks atkal cīnās ar ķīniešiem. Atkal viņu hiperragana viņus iemeta septiņpadsmitajā gadsimtā. Ienaidnieks jau paspējis savākt milzīgu armiju. Debesu impērijas karaspēks aplenca Krievijas pilsētu.
  Un tagad zēns, meitene un četras meitenes ar zobeniem sagrauj dzelteno armiju.
  Oļegs Ribačenko vadīja vējdzirnavas, nocirta vairākus ķīniešus un dziedāja:
  - Uz asiņaino kauju...
  Un zēns ar basu kāju iemeta vairākas indīgas adatas.
  Margarita, veicot ātru uzbrukumu ar zobeniem un turot dzirnavas, apstiprināja:
  - Svēti un pareizi!
  Un viņa arī ar plikiem kāju pirkstiem meta adatas. Sitot pāris desmitiem ķīniešu.
  Nataša, iznīcinot ienaidniekus ar zobeniem, piebilda:
  - Marts, marts, uz priekšu ...
  Un arī palaidiet basās adatas pēdas.
  Strādājot ar rokām un kājām, meitenes ļoti slaveni saspieda ķīniešus.
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem meta adatas un čivināja:
  - Darba cilvēki!
  Aurora, palaižot bumerangu ar basu kāju un nogriežot dzeltenos karotājus, viegli apstiprināja:
  - Marts, marts, uz priekšu ...
  Svetlana, sasmalcinot ķīniešus un ar kailiem pirkstiem atlaižot tērauda zvaigznes, trāpot ienaidniekam, čīkstēja:
  - Darba cilvēki!
  Meitenes uzvedās kā īsti kaujas ērgļi. Un no viņu zobenu sitieniem un triecienelementu metieniem ienaidnieki krita un krita.
  Oļegs turēja "Tauriņa" tehniku ar zobeniem un dziedāja:
  - Nāves sejas!
  Un ar basu kāju zēns atkal iemeta slepkavu.
  Margarita sarīkoja pieņemšanu dzirnavās. Viņa sagrāva pretinieces un agresīvi čīkstēja:
  - Tas ir mūsu ceļš un cīņa!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izkrita vairāki nāvējoši diski.
  Oļegs Ribačenko ir terminatoru zēns, atkal met, kas nogalina, un dzied:
  - Maijs ir darba svētki!
  Un no jaunā slepkavas basajām kājām atkal lido diski, nogriežot Debesu impērijas karotājus.
  Nataša atkal met nāvējošo un čīkst:
  - Tas ir mans labums!
  Un viņas kailais papēdis ietriecas ķīniešu ģenerālim pa zodu un salauž žokli.
  Zoja rīko tauriņu pieņemšanu ar zobeniem un čīkst:
  - Es esmu traka pantera!
  Un no viņas plikajiem pirkstiem gadiem ilga asa mazā diska slepkava. Un tā viņi ņēma un sagrieza visus.
  Tad atkal zobeni darbojas, un visi tiek nocirsti. Šī ir terminatora meitene.
  Aurora sacirta ķīniešus, saspieda viņu ķermeņus un rībēja:
  Mēs esam izvēlēti...
  Un nāves dāvana lido no viņas kailā papēža.
  Svetlana, nocēlusi dzeltenās impērijas karotājus, apstiprina, pērļainos zobus izliekot:
  - Mēs izvēlamies!
  Un no viņas basajām kājām atkal iznīcības lidojums.
  Oļegs Ribačenko, graujot pretiniekus, piebilst:
  Cik bieži ir...
  Zēna kailie kāju pirksti palaida nāves vēsti.
  Margarita, iznīcinot pretiniekus un uzsākot iznīcināšanas prezentācijas, piebilda:
  - Nesakrīt!
  Kā meitene ar veiklām kājām.
  Nataša, šaujot uz ienaidnieku un palaižot nāves dāvanas, izdeva:
  - Es esmu aiz tevis...
  Un basām kājām kā vienmēr biznesā.
  Zoja, izrāvusi ienaidniekus, paņēma to un agresīvi šņāca ar kobru:
  - Seko ēnai...
  Un viņas basās kājas atkal sāk darboties...
  Aurora, metot ieroci ar kailu apakšējo ekstremitāšu pret ienaidniekiem un kārtīgi to sasmalcinot, agresīvi čīkstēja:
  - Es sāku pierast...
  Svetlana ņēma un ar basu kāju izmeta duci adatu, sita ķīniešu masu un čīkstēja:
  - Lai nesakrīt!
  Oļegs Ribačenko atkal uzbrukumā. Viņš nokauj savus ienaidniekus un ik pa laikam dzied:
  - Labestības eņģeļi, divi balti spārni, divi balti spārni pār pasauli!
  Un no viņa kailās kājas atkal lido iznīcības dāvana.
  Zēns, kā mēs redzam, ir ļoti kurts. Un visu laiku basām kājām, un grūti. Īsts mačo. Pat ja viņš izskatās divpadsmit gadus vecs. Bet tas ir iznīcināšanas iemiesojums.
  Arī Margarita ar basām kājām met adatas un čīkst:
  - Traks sapnis! Pilnīgs skaistums!
  Un atkal kaut kas pavisam nāvējošs atlec no kailā papēža.
  Šī meitene ir nāves un iznīcības iemiesojums.
  Un šie ķīnieši, jā, to saprot.
  Nataša skaistā terminatora straujajā kustībā. Nogriež pretiniekus, sagriež tos ar zobeniem un dzied:
  - Slavējiet caru Alekseju!
  Un no viņas basām kājām lido adatas.
  Zoja, nocērtot ķīniešus un iznīcinot ienaidnieku, apstiprina:
  - Ļaundaris tiks uzvarēts!
  Un no viņas basajām kājām izlido mežonīgas nāves dāvana.
  Aurora, sagraujot ienaidniekus, agresīvi apstiprina:
  - Un nelūdziet ienaidniekam žēlastību!
  Un viņas basā kāja, atkal met ārā, kaut kas absolūti nāvējošs. Un sagrauj pretiniekus līdz saplēstiem gaļas gabaliem.
  Svetlana, notriecot sāncenšus un metot ienaidniekam jaunas adatas, kā kobra šņāc:
  - Nekliedz uz mēnesi!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlido bīstamas nāves dāvanas. Kas ievainoja un nogalina visus.
  Oļegs Ribačenko ir kustībā... puika kā vienmēr nenogurst...
  Ķīniešiem klājas grūti. Viņš tos tā sasmalcina un zāģē.
  Zēns ģēnijs čīkst:
  - Šī ir mana cīņa!
  Un atkal no viņa basām kājām lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un jaunais karotājs cīnās kā pilnīgs un agresīvs varonis. Un viņas zobeni ir kā Melnā Dieva nūjas.
  Margarita paņēma, uzlēca, nocirta masu ķīniešu. Sarīkota pieņemšana, it kā nāvējošs spēks.
  Tad viņa atkal vicināja savus kailos pirkstus, uzvedoties kā asiņains dēmons.
  Ķīniešu līķi jau izveidojuši veselus pilskalnus. Jaunais karotājs nošņāca:
  - Mana dzīve uzvarā pār ienaidniekiem!
  Un meitene atkal no basas kājas izlaidīs skuju mākoni. Un dzeltenie karotāji krīt miruši.
  Nataša no dzelteno karotāju līķiem izgrieza sev priekšā gaiteni. Viņa meta asus, slīpētus diskus un čīkstēja:
  - Uzmet uz Marsu, un būs nodarbība!
  Un no viņas basās pēdas atkal lido slepkava dāvana par ļoti nepatīkamu nāvi.
  Un cik ķīniešu mirst. Simtiem, tūkstošiem, zem satriecošā sešnieka sitieniem.
  Zoja arī ir kustībā. Brauc kā kobra, nedod ienaidniekam ne mazāko iespēju. Un Ķīnas kritums hacked.
  Meitene ar basu kāju palaida asas adatas ar indi un dziedāja:
  - Krievu varoņi sagriež ar zobenu!
  Un karotājs, it kā vilnis paceltos, tad nokristu.
  Un Aurora sper soli pretī ienaidniekam un bez turpmākas runas to nocirta.
  Nogalina ķīniešus un šņāc:
  - Mana lielā varonība!
  Un no viņas basās pēdas atkal izlido tas, kas sasit gabaliņus krītiņos.
  Rudmatainā meitene nesaudzē ķīniešus. Šeit uzreiz sagriež septiņus cilvēkus.
  Un viņas kailais papēdis, Debesu impērijas ģenerālis, salauza pieri. Viņš, protams, nomira.
  Svetlana arī pārvietojas un nogriež ienaidniekus. Viņas divi zobeni kā saliekamās šķēres griezās cauri ķīniešu ķermeņiem.
  Kustībā meitene sagrāva duci pretinieku. Un viņa paņēma diskus ar basām kājām un palaida tos. Un viņa nogrieza daudz ķīniešu.
  Viņa visa ir mežonīgā trakā.
  Svetlana saka:
  - Ienaidnieki nepāries!
  Aurora piekrita:
  - Protams, viņi nepāries - bez iespējas!
  Un rudmatainā kuce, atkal mežonīgi gaudodama un ķīniešus dauzīdama ar zobeniem. Un tad cirteņa kailie pirksti atlaidīs dažas adatas. Ka pāris desmiti ķīniešu tiks nosūtīti uz nākamo pasauli.
  Oļegs Ribačenko, nocirzdams dzeltenos karotājus, paņēma to un čīkstēja:
  - Prāta iznīcināšana!
  Un atkal puika ar plikiem kāju pirkstiem izmeta šausmīgi nāvējošās un nāvējošās adatas.
  Un tad viņš čivināja:
  - Manā sapnī - vienmēr uzvara!
  Margarita, cīnoties ar ienaidnieku un iznīcinot pretiniekus, piekrita:
  - Pat ļoti liela uzvara!
  Un meitene atkal ar plikiem kāju pirkstiem, kā viņa to ņem un palaiž nāvi nesošo pret ienaidnieku.
  Tik daudz ķīniešu jau ir nogalinājis viņu pāris. Jā, un četras meitenes ne mazāk.
  Nataša ar basu kāju meta paštaisītu granātu no ogļu putekļiem. Tas uzsprāgs, saplosot ķīniešu karavīrus.
  Un meitene kliedz:
  - Es esmu varas ērglis pār pasauli!
  Zoja arī ļoti veikli iznīcina Ķīnas armiju. Viņš šūpo zobenus un dzied:
  - Mēs esam lepni ērgļi!
  Un atkal no viņas basās kājas izlido kaut kas ļoti nāvējošs. Un ķīnieši ir ļoti specifiski nogalina.
  Meitene mežonīgā sajūsmā par veiklu un agresīvu kustību, neļaujot nokrist pat vienai adatai, bez sitiena.
  Aurora arī kustas. Viņas basās kājas met asas adatas. Rudmatainā meitene uzvedas kā pantera, kas dzenā šakāļus. Viņa griež ķīniešus kā cukurniedres.
  Un plaušās kliedz:
  - Nākotne ir mana!
  Un izbāza mēli.
  Svetlana arī iznīcina ķīniešus. Un viņas basās kājas paātrina to straujo kustību.
  Blondīne, kā kobra. Un bez žēlastības griež pretiniekus.
  Viņas zobeni griežas kā vējdzirnavas. Un neļaujiet ienaidniekam sastingt mierā. Ja vien miers nekļūs pilnīgs un mūžīgs.
  Svetlana, nogriežot ķīniešus, ziņo:
  - Mūsu forma ir visaugstākā!
  Un no viņas basās kājas izlido letālais un nesaprotamais. Kā trāpīt pretiniekiem, tik taisni līdz nāvei.
  Aurora apstiprina:
  - Tīra sakāve!
  Un no meitenes basās pēdas lido ducis adatu. Jā, tik trāpīgi, ka uzreiz nokrita piecdesmit ķīniešu.
  Nataša to pamana, sagraujot Debesu impērijas karotājus:
  - Tavas dusmas ir lielas!
  Un kaili kāju pirksti palaidīs diskus.
  Zoja, sagriežot pretiniekus, iesaucas:
  - Lai sapnis piepildās!
  Un arī basa kāja, kā slepkavnieciska iznīcība sūtīs.
  Un ķīniešu masa pārvēršas par līķiem.
  Aurora, nogriežot dzeltenos karotājus, dzied:
  - Nav žēlastības ienaidniekam!
  Un no viņas kailās kājas izlido kaut kas, kas saspiež dzeltenos cīnītājus līdz nāvei.
  Un sarkanmatains karotājs mežonīgā kustībā.
  Svetlana, izcirtusi ienaidnieku baru, paņēma to un čīkstēja, atsegdama pērļainos, mirdzošos zobus:
  - Mēs nekad neapstāsimies! Tātad krievu armija ir dzimusi, lai uzvarētu!
  Un tad meitene ar basu kāju met ogļu granātu un sasit pretiniekus asiņainos gaļas gabalos.
  Oļegs Ribačenko, uzvarot ķīniešus, rīkojās veikli.
  Un terminatoru zēns dziedāja:
  - Krievijas armija ir dzimusi, lai uzvarētu!
  Un zēna kailais papēdis lēcienā trāpīja mandarīnam pa zodu, burtiski saspiežot viņu.
  Jaunais karotājs skaļi iesaucās:
  - Uzvara nāks mums!
  Margarita, nocirta ķīniešus un nocirta viņiem galvas, atzīmēja:
  - Ja ir...
  Un meitene ar basu kāju iemeta adatu kaudzi ...
  Oļegs Ribačenko atbildē iesaucās:
  - Kas nāk pie tevis!
  Un tad zēna basā kāja izlaida skuju mākoni. Tūlīt simts ķīniešu tika piekauti.
  Margarita čīkstēja pie plaušām:
  - Būs tie...
  Un viņas kailie pirksti palaida nāvējošu bumerangu.
  Oļegs, izgriežot Debesu impērijas karotājus, apstiprināja:
  - Kurš nāks pēc tevis!
  Un zēna basās kājas palaidīs slepkavu un unikālu. Kaut kas tāds, kas sasmalcina ķīniešu kaulus.
  Un saindēt tos.
  Jā, zēns nav no kautrīgā duča ...
  Nataša sarīkoja dubultstobra pieņemšanu - nocirta ķīniešus un čīkstēja:
  - Tās ir mūsu meitenes!
  Un no viņas basajām kājām lidojums ir pilnīgas iznīcināšanas dāvana.
  Un meitene šņāks:
  - Aizveries!
  Un viņas zobeni cirta visiem galvas.
  Zoja kustībā sagriež pretiniekus un dzied:
  - Mana mīlestība ir piektajā stāvā!
  Un atkal meitenes basā kāja palaidīs bumerangu. Un dzelteno karotāju masa ar atvērtiem vēderiem sabruka.
  Nataša, sasmalcinot dzeltenos, ierunājās:
  - Mīlestība? Kā ar Faberža olām?
  Un atkal no plika papēža atbrīvota nāve.
  Zoja, sasmalcinot ķīniešus, atzīmēja:
  - Un tu jau konkrēti esi sastindzis!
  Un piemiedza ar aci draudzenei!
  Acīmredzot meitenes nav vienkāršas. Un noteikti ne vardes.
  Zojas basā pēda atbrīvo kaitīgu elementu. Un daudzi ķīnieši pamet mācības.
  Aurora uzbrukumā. Unikāls un postošs. Sagriež ienaidniekus, un viņas zobeni ir kā vējdzirnavu spārni.
  Sarkanmatains velns klasiskā ātrā uzbrukuma kustībā. Ja tiešām griež, tad griež speciāli.
  Un kliegt:
  - Risks ir cēls mērķis!
  Un no viņas basajām kājām atkal dāvana ķīniešu mušām. Visi tiks sagriezti un saspiesti.
  Svetlana kustībā Sasmalcina debesu impērijas karavīrus. Nedod jums ne mazāko iespēju.
  Un tagad viņas basās kājas ir tik virtuozas, un slepkava tiks izmesta. Un ķīnieši tiks tik ļoti nopļauti, ka jūs vienkārši brīnīsities.
  Un meitene Svetlana kliedz:
  - Lepni lidinās virs planētas...
  Un viņa ar pliku papēdi salauza ķīniešu komandierim kaklu.
  Oļegs Ribačenko, sagraujot ienaidniekus, dziedāja:
  - Krievu divgalvainais ērglis ...
  Un no zēna basās pēdas lido kārtējā nāves dāvana Ķīnas armijai.
  Margarita, izcirtusies cauri ienaidniekiem un izlikusi zobus, piebilda:
  - Dziedātās tautas dziesmās ....
  Un no karavīra kailā papēža nolidoja ogļu citrons, salaužot pretiniekus.
  Nataša sagriezās gaisā, nocirta pusotru duci ķīniešu. Viņa nogrieza daudz ienaidnieku un čīkstēja:
  Viņš ir atguvis savu varenību!
  Un meitene atkal ir kustībā un nāves dejā.
  Un viņas basās kājas kaut ko izmet, un ienaidnieki tiek ļoti konkrēti nogalināti.
  Jā, ķīniešiem tā ir melna diena.
  Zoja tos arī sasmalcina, sagriež gabalos un čīkst:
  - Krievijas impērijas varenība!
  Un viņas kailie kāju pirksti palaiž kārtējo nāvējošo bumerangu. Kas atņem pretiniekiem galvas.
  Un meitene pati ņems un nocirtīs ar bekheni.
  Bet kaujā Aurora nekautrējas. Ja bojā dolbanet, tātad bez žēlastības. Un sagriež viņas zobenus - gluži kā bendes.
  Sarkanmatainais velns rēca viņas plaušās:
  - Es tiešām esmu tikai sātans!
  Un atkal viņas zobeni paceļas un krīt uz ķīniešu cīnītājiem.
  Ugunīgais zvērs gatavojas gaudot, un no viņas basās kājas nolidos zāģu skaidu granāta.
  Būs sprādziens. Un daudz ķīniešu jau ir zārkā.
  Precīzāk, viņu līķi ir izkaisīti visur.
  Aurora čīkstēs:
  - Mana ticība ir iznīcināšana!
  Un no viņas basajām kājām lidos kā nāves dāvana.
  Un sarkanā kuce ir tikai slepkavības dinamīts!
  Svetlana, ir arī kas tāds, kas neļauj garlaikoties, bet var nogalināt.
  Viņš paņems, ar basām kājām palais bumerangu. Un nogrieza daudz ķīniešu. Šī meitene ir vienkārši temperamentīga blondīne.
  Un šajā kareivīgajā tieksme ir nogriezt galvu ar asa un degoša zāģa palīdzību.
  Un karotājs dziedās:
  - Tevi nesaudzēs! Mēs būsim ļoti priecīgi!
  Un atkal meitene izdara ļoti drosmīgas un gudras kustības. Un lauž pretiniekus, neļaujot viņiem skatīties apkārt.
  Meitenes uzbrukumā Ķīnas armijai. Viņi griež pretiniekus ar zobeniem un sūta iznīcināšanas dāvanas ar basām kājām.
  Oļegs Ribačenko kustas kā pantera. Un viņš sagriež ienaidniekus, liekot vilni pēc viļņa. Vienā sekundē nemirstīgs zēns var šūpoties piecpadsmit vai divdesmit reizes.
  Un nomest daudz karotāju ar pārgrieztiem galvaskausiem.
  Mūžīgais zēns iesaucas:
  - Sapņu vraks!
  Atkal viņa zobens ir kustībā un parāda tendenci iznīcināt pretiniekus.
  Arī Margarita nogriežas un čīkst:
  - Es esmu nāves vulkāns, un es jums došu ragus kā dāmas!
  Un viņas basās kājas met asus diskus, kas notriec ienaidniekus līdz nāvei.
  Un meitene kliedz:
  - Būs jaunas uzvaras - būs jauni cīnītāji!
  Un karotājs iznīcina visus ar niknu uzbrukumu.
  Un viņas kailās, noslīpētās kājas, šķiet, kalj naglas zārkā.
  Nataša nocirta ķīniešu baru un čīkstēja:
  - Par mūsu uzvaru!
  Un no viņas basām kājām lidoja vēl viena nāves dāvana.
  Zoja arī sagriež pretiniekus. Darbojas visā iespējamā un neiespējamā agresivitātē.
  Lūk, viņas basā kāja palaida citronu uz oglēm. Un tūdaļ simts dzeltenajiem karavīriem tika uzmests.
  Meitene smaidot dziedāja:
  - Es ņemšu zirgu kā ķīlu, un veiksme mani sagaida!
  Un atkal meitene sitīs ienaidnieku. Un viņš staigās, sagriežot ienaidniekus, neatstādams viņiem ne mazāko iespēju.
  Aurora ir tīrs zvērs cīņā. Šī sievietes terminatore ir vienkārši velnišķā prāta iemiesojums.
  Un, ja viņa griež, viņa griež.
  Un no ķīniešiem lej tikai saplēstus gaļas gabalus.
  Aurora, iznīcinot pretiniekus, rēca:
  - Kobras temperaments!
  Un tad viņas basā kāja iemeta īstu bumbu. Un plosījās daudz dzelteno karavīru.
  Svetlana sagrauj ķīnieti. Griež tos ar zobeniem un dzied:
  - Nākotne ir pagātne, tikai tad, kad tā ir laba!
  Un tagad no viņas basās kājas atkal lido slepkava. Viņš izkaisa pretiniekus. Un tur ir lauskas no rokām, kājām un citām asiņainām putām.
  Meitenes cīņā ir tik mežonīgas, pastāvīgi uzbrukumā.
  Bet ķīniešu ir pārāk daudz un tāpēc iznīcināšana rada atkarību. Kaut vai zobeni un darbs.
  Jo īpaši Oļegs sāka spļaut no salmiņa. Kas arī papildina iznīcināšanu.
  Atzīsim, puika ir ļoti kurts. Viņa kustības ir kā svārsta šūpošana.
  Un tas ir daudz ātrāk nekā stundas. Un viņi ļoti ātri un ātri grieza zobenus.
  Zēns šņāca:
  - Tas ir mūsu sapnis, uzvarēt un iznīcināt!
  Un atkal viņa basās kājas izsitīs nāvējošu dāvanu.
  Margarita mežonīgā kustībā. Nogriež ienaidniekus un čīkst:
  - Būs uzvara, es zinu noteikti!
  Un meitene metīs nāvējošu granātu.
  Un saplēst dzelteno karotāju daļas.
  Arī Nataša ir kustībā. Nepazīst barjeras un kautrību. Viņas zobeni nocirta pretiniekus. Un veikt trīskāršu dzirnavu.
  Tad meitene saka:
  - Liela kaskāde!
  Un basa kāja met bumerangu. Ducis ķīniešu palikuši bez vārtiem. Šeit ir karavīrs, kas ar viņiem nodarbojas.
  Zoja arī ir kustībā. Sasmalcina pretiniekus un čīkst:
  - Cīnies asiņaini un pareizi!
  Viņas basā pēda ir kustībā, kaut kas metīsies. Un saplēst debesu impērijas karotāju masu.
  Aurora arī kustas. Un tas arī veic ķīniešu iznīcināšanu. Un viņš to dara, it kā grābtu ar otu.
  Un tas kliedz:
  - Banzai tendence!
  Un no viņas basās kājas atkal lido granāta. Un sagraus daudz salauztu ienaidnieku.
  Svetlana arī ir kaujā. Un viņš nepadodas bez īpašas ceremonijas. Un zobeni kā iecirtums. Un ar basām kājām viņš to paņems un atlaidīs. Un no tā rodas tādi enerģijas zibeņi.
  Aurora iedrošina savu draugu:
  - Ir kontakts!
  Svetlana, sagriežot Ķīnas komandieri uz pusēm, apstiprināja:
  - Ir kontakts!
  Un abas meitenes sita viena pret otru ar plikajiem papēžiem.
  Aurora atkal ir kustībā. Straujš un nepārspējams. Nezina vājumu un šaubas.
  Viņas zobeni griezās cauri cilvēka miesai.
  Sarkanmatainais velns, sasmalcinot citu ķīnieti, jautā:
  - Ko tu īsti domā?
  Svetlana atbildēja:
  - Tiesa, jēdziens ir relatīvs!
  Aurora iesmējās un atzīmēja:
  - Jā tā ir taisnība!
  Un no viņas basās kājas izlidoja vēl viena granāta. Un kā viņa skāra ienaidniekus. No ķīniešiem dažādos virzienos lidoja tikai saplēstas gaļas gabali.
  Svetlana smaidot atzīmēja:
  - Tā ir mūsu nogalināšana un radīšana!
  Un meitene arī ar basu kāju palaida nāvējošu un nežēlīgu nāvi.
  Nataša, sasitot ķīniešus ar zobeniem, loģiski atzīmēja:
  Viņiem ir sava patiesība, mums sava!
  Un no meitenes basās kājas izlidoja vēl viena granāta.
  Zoja tam labprāt piekrita, sagriežot ienaidnieku mazos gabaliņos:
  - Katram savs. Un ļoti liela patiesība!
  Un no viņas basās pēdas atkal lido ārkārtīgi nāvējošs viens. Un mīkstumu saplēšot mazos granātābola gabaliņos.
  Nataša loģiski atzīmēja:
  - To mums deva zinātne un dievi!
  Zoja, iznīcinot pretiniekus, piekrita:
  - Viņa deva daudz!
  Un viņas basā kāja atkal meta vairākus diskus. Un trāpīja baram pretiniekiem.
  Nataša atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Tendence tomēr!
  Un viņas kailie pirksti svieda vēl duci adatu. Viņi demonstrēja letālu un mežonīgu politiku.
  Desmitiem tūkstošu ķīniešu jau ir nogalināti. Sešinieks paveica lielisku darbu, veidojot alternatīvu vēsturi.
  Un, protams, meitenes un zēns ir ļoti liels un kolosāls spēks!
  . NODAĻA #14
  Ķīnieši saņēma nežēlīgu mācību, līdz viņi uzbruka, zēns ģēnijs Oļegs Ribačenko uzskricelēja kārtējo šedevru;
  DĀVANU LAIKS!
  PROLOGS
  Jaunā gada priekšvakarā galvaspilsēta Maskava izskatās kā gigantisks bišu strops, kas dāsni izkrāsots ar gaismām. Ikviens steidzas pabeigt gada laikā sakrājušās neskaitāmās lietas, lai ienirtu svētku jautrības saldajos virpuļos.
  Un jaunajam Aleksam ar savu draudzeni Andželīnu bija jāgriežas, piegādājot daudzas dāvanas. Zem filca zābakiem čīkstēja lipīgs, netīrs sniegs, bija karsts tēva Frosta kokvilnas aitādas kažokā, un zem šķiedru bārdas jaunekļa sārtie, bez skuvekļa vaigi dzelkoja sāļi sviedri. Andželīna, sniega meitenes kostīmā ir nedaudz vieglāk, lai gan pēc divdesmitās mājas tēlaini krist no kājām nesāki.
  Bet kā atteikties no iespējas nopelnīt papildus naudu Jaungada pārim?
  Jauniem atjauninājumiem naudas nepietiek, un stipendija ir ārkārtīgi maza, par trakām cenām...
  - Tas tu kudlaty kur chapaet? - dzirdēju neveiklu balsi.
  Laterna pēkšņi nodzisa, un tumsā mirgoja draudīgas ēnas. Bārdainais, šauras acs bandīts kratīja garu dunci, kam sekoja vēl vairāki, izskatoties pēc velniem, kas izbēguši no pazemes.
  - Nogrieziet neticīgos! - Tas skan, mocīdams bungādiņas, nejauki, kā sarūsējuša zāģa raustīšanās pa betona balsi.
  Lai gan, protams, pēc Holivudas scenārija pārim nācās uzreiz piecelties un izsist trakos bandītus, taču dzīve ir prozaiskāka. Alekss un Andželīna iedeva zosi. Protams, viņi ir jauni, atlētiski, bet smagas somas ar dāvanām aiz muguras un lielgabarīta halāti ļoti apgrūtina skriešanu...
  Aiz viņa dzirdami smagi dūmi, netīri paklājiņi, te kādam jauneklim ar dunci uz muguras cirta mēteli...
  Bēgošajiem studentiem zem kājām lido pelēks priekšmets, šķiet, ka tā ir žurka ar dzirkstošu (deg drošinātājs!) Astīti. Andželīna čīkstēja: viņai nepatika žurkas, taču, kas patiesībā bija daudz briesmīgāk ...
  Dārdēja! Asfalta segums, strauji paceļoties, ietriecās sejā, un ķermeni acumirklī caururba asas, plīstošās šūnas...
  CILVĒCES PĒDĒJĀ IESPĒJA
  Kad tuvojas tik neskaitāma armāda, ir biedējoši, no attāluma šķita, ka rāpo daudzkrāsains, dzirkstošs miglājs. Turklāt katra dzirkstele ir mežonīgs dēmons vai drebošs gars, ko izraisa nekromanta burvju maģija. Priekšpuse stiepās pāris parsekus, tādā mērogā pat flagmaņu ultrakaujas kuģi izskatās pēc smilšu graudiņa Sahārā.
  Cilvēku konfederācija kopā ar citām rasēm, kas apdzīvo metagalaktiku, iekļuva izšķirošajā cīņā.
  Šeit ir tik daudz kuģu ar pārsteidzošu, lai gan vairumā gadījumu tikai kavē efektīvu kaujas dažādību. Nu, piemēram, zvaigžņu kuģis klavesīna formā vai ar gariem purniem, kas arfas stīgu vietā ieritināti ramrodā, vai pat kontrabass ar taisnstūrveida tanka tornīti . Tas var atstāt iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, un tas arī atstāj iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, taču tas, visticamāk, izraisa smieklus nekā bailes, īpaši izsmalcinātu karotāju vidū.
  Viņu pretinieks ir impērija, kas nekaunīgi apgalvo, ka ir universāla vara. Lielais zārks, kur viss ir nodots kara vajadzībām, galvenais sauklis ir efektivitāte un lietderība. Atšķirībā no koalīcijas, zārku nesēju zvaigžņu kuģi atšķiras tikai pēc izmēra. Un forma ir gandrīz tāda pati - pēc izskata ļoti plēsīga, dziļūdens zivis. Varbūt ar vienu izņēmumu: pēc izskata pēc bieziem, tērauda lietiem dunčiem - annigelāniem.
  Zvaigznes šajā kosmosa daļā nav pārāk blīvi izkaisītas pa debesīm, taču tās ir krāsainas, savdabīgas savā gaismas diapazonā. Nez kāpēc, skatoties uz šiem gaismekļiem, ir tāda skumja sajūta, it kā skatītos eņģeļu acīs, ka viņi nosoda Visuma dzīvās būtnes par viņu zemisko, patiesi mežonīgo uzvedību.
  Grobzagonāta armija nesteidzās tikties, tikai atsevišķas mobilās vienības ātri, izmantojot savu lielisko ātrumu, uzbruka ienaidniekam, nodarīja postījumus un atkāpās. Atbildot uz to, viņi mēģināja viņus sagaidīt ar aizsprostu uguni, taču veiklāki un tehnoloģiski attīstītāki zārku piltuves darbojās daudz efektīvāk. Mīnas uzsprāga it kā detonētas, izlaužoties kreisera un iznīcinātāju fragmentu geizerā. Bet šeit bija iespējams izgāzt un lielos medījumus. Notriekts viens no milzīgajiem cilvēku konfederācijas kaujas kuģiem, kuģis biezi kūp, un uz gigantiskā zvaigžņu kuģa "Stalingrad" klāja valda satricinājumi.
  Viņi cenšas viņu glābt ar visu spēku, meitenēm un zēniem āda burtiski nolobās no briesmīgā karstuma. Un gaisā kā modesistam tika izsmidzināts rožūdens, reaģēja slāpekļa un skābekļa molekula, paaugstinot cilvēkam jau tā pārmērīgo temperatūru. Šeit meitene nokrita uz ceļiem, un, noliecoties pāri Peruna amuletam, asaru pilieni iztvaiko, nepaspējot sasniegt lieljaudas metāla pārklājumu. Lūk, tā ir nāve, jauns vīrietis, kurš pirms pusstundas mēģināja to pacelt, nokrīt uz grīdas un liesmo, sarkanā gaļa nomizo no kauliem ...
  Kaujas robots, no plata purna pil smērvielas pilienus, šķiet, ka šī mašīna rūc, piedzīvo mokas, sūta lūgšanu elektroniskajiem dieviem, balstoties uz bināro kodu. Ventilācijas sistēma sabojājas, pārvēršoties par tādiem kā maziem, bet daudziem melniem caurumiem, riskējot absorbēt visu un visu.
  Lūk, divas burvīgas sievietes karotājas, neveiksmīgi ar rokām pieķērušās pie iekāpšanas javas, cenšoties aizkavēt nāvi. Viņu smalkās, rozā sejas ir izkropļotas, un viņu skaistos vaibstus izkropļo nepanesamas sāpes. Bet sūkšanas tornado spiediens palielinās. Viņš norauj viņam pirkstus, no saplēstiem muskuļiem un cīpslām izplūst sārtinātas asinis , un meitenes steidzas gaļasmašīnā. Lidojumā sarkanmataina meitene saduras ar jaunu vīrieti, taranējot savu lapsai līdzīgo galvu vēderā.
  Viņi paspēj uzsmaidīt viens otram pirms došanās uz neatgriešanās vietu. Cita sieviete, jau vairāk nekā puse pārogļojusies, ar degošu roku pie sienas zīmēja: "Drosmīgais reiz nomirst, bet dzīvo mūžīgi, gļēvulis dzīvo vienreiz, bet mūžam miris." Zilgani zaļa liesma pievieno siltumu, aptverot apburošu ķermeni, kas pirms dažiem mirkļiem bija prestižāko pjedestālu cienīgs. Šeit atklājas meitenīgie kauli, un spēcīgie muskuļi, kas no zīdaiņa vecuma sacietējuši, sabirst baltos pelnos.
  Kaujas kuģis spēcīgi liesmoja, izdzenot vakuumā zaigojošus gaisa burbuļus, un pēc tam eksplodēja, sadaloties daudzās lauskas.
  Hipermaršals Grobzagonath princis "Giant Mace" pavēlēja:
  - Virziet uz priekšu piecus miljonus astoņi simti piecdesmit tūkstošus superfregatu, kā arī izturīgus annigēnu nesējus. Ļaujiet visumu baram slaucīt garām ienaidnieka mugurā!
  Fregates centās saglabāt formējumu, ierindojoties atsevišķās rindās. Raķešu kreiseri un satvērēji kopā ar iznīcinātājiem veidoja sava veida smalku tīklu. Sākotnēji viņi mēģināja bombardēt ienaidnieku no liela attāluma, izmantojot ieroci, kas Visumā vairs nav jaunums, bet ārkārtīgi iznīcinošu: termokvarku raķetes. Tāpat kā liela perforatora boksa taktika: metiet garu sitienu pa kreisi un turiet savu partneri mierā. Koalīcijas kuģi atkāpās, zvaigžņu kuģu aizmugures apsardzes daļa metās uz priekšu, mēģinot laikus izlauzties uz kaujas lauku. Zārki, izmantojot savas priekšrocības organizācijā un manevrēšanas spējā, līdzīgi kā bende ar cirvi, nojauc pretējo spēku vaļīgāko sastāvu. Tiem, kas mēģināja uzbrukt citplanētiešiem, zaudējumi pieauga.
  Velnišķīgā skaistuma ģenerālhercogiene de Fūrija steidzas ar savu ātrgaitas annigēna nesēju. Šis ir tāds kaujas zvaigžņu kuģis, kuram, atšķirībā no parastajiem kreiseriem, ieroču vietā ir antenu raidītāji, kas, izmantojot kaujas, ar savu efektu sarūsē ienaidnieka kuģu bruņas. Šeit nāk gravioplazmas viļņi, kas ātri izslauka vakuumu. Melnā telpa no viņu kosmosa applūstošajām kustībām ir iekrāsota kā ūdens no izlijuša benzīna. Darbība ir ļoti destruktīva. Tie deformē citplanētiešu ieročus, neveiksmīgi cenšoties tiem pretoties, rada traucējumus datora vadībā vai pat ar lielu intensitāti izraisa termokvarku raķešu iznīcināšanas drošinātāju detonāciju. Ienaidnieku zvaigžņu kuģi ir kā zivis zem mašīneļļas plēves, daži no tiem nav izgatavoti no metāla vai keramikas, bet gan bioloģiskas izcelsmes un diezgan reālistiski savijas visbriesmīgākajās krampjos.
  Šeit vēl viens kaujas kuģis sāk drūpēt, liesmot, it kā milzīgs kuģis ar diametru visā Lamanša platumā būtu izgatavots no domino kauliņiem, kas aplieti ar benzīnu. Par zaudējumiem no mazāko zvaigžņu kuģu vidus nav ko teikt. Citplanētiešu un zemiešu koalīcija nepārprotami piekāpjas, acīmredzot staļzānu jaunākais ierocis - izdalītā gravioplazma burtiski šokēja vairāku simtu impēriju kosmosa spēkus.
  Comte de Barsov kontrolē uguni, virzot pirkstus skenera priekšā noteiktā secībā. Ārēji zārka kaste Sešu zvaigžņu ģenerālis izskatās pēc varena, varonīga vīrieša ar svītrainu tīģera seju. Agresīvi izskatīgs zvērs, bet tas ir ļaunais skaistums - Lucifers. Grobzagons dusmīgi smaida, sniedzot nežēlīgus sitienus. Viņš jūt no vairākām galaktikām savākto ārdīšanās apjukumu. Nu, lai viņi vēl vairāk sakrājas, vairo paniku. Kad kaujā iesaistīsies nežēlīgo, kapu impērijas galvenie spēki, dažiem būs uzvarošas, priecīgas beigas, bet citiem bēdīgas.
  Koalīcija rīkojas nedaudz haotiski, organizēta pretdarbība, neskaidri manevri, pat divi grandiozi kaujas kuģi, neskatoties uz kosmiskajiem attālumiem, apžilbināja viens otram pretī, tad ar rūkoņu, ar gravitācijas viļņu palīdzību, sāpīgi izdaloties ausīs. tuvu atradušos iznīcinātājus, sadūrās.
  Tajās ielauzās starpsienas, tika saspiesti kaujas nodalījumi, kazarmu kajītes, mācību un izklaides zāles. Tas viss notika paisuma un paisuma ātrumā, pietiekami ātri, lai nogalinātu jebkādu iespēju izglābties, taču joprojām mokoši lēni, sniedzot miljoniem iesprostoto dzīvo būtņu iespēju sajust murgainās bailes no nepielūdzamas nāves.
  Lūk, čipu skrējiena grāfiene, ļoti līdzīga vijolīšu pušķim ar rozā varžu kājiņām zeltainās cirtās, pieņem sāpīgu nāvi, atzīstoties... savai kaujas izstarotājai. Datora hologramma ātrā tempā lasa lūgšanas un atbrīvo grēkus. Tāda ir šīs krāšņās tautas reliģija, tavs augsto tehnoloģiju ierocis pilda priestera lomu, par tādu tiek uzskatīta tikai kibernētiskā inteliģence, tai ir pietiekams svētums un tīrība, lai kalpotu par starpnieku starp dzīvu organismu un Visvareno Dievu. Pēdējie priestera emitētāja vārdi bija:
  -Pasaule nav bez šarma, bet negantība nav upurēta Dievam!
  Hercogiene de Fūrija ir slaids un atlētisks komandas rokaspuisis īpašā režīmā, saspiestā runas kodā, kam ir divējāda loma. Pirmais šifra vairogs no iespējamiem komandas telefonsarunu noklausījumiem. Otrais magotelepātiskais impulss.
  Kreiseri, iznīcinātāji, brigantīnas un pat viens kosmosa kuģis, tie ir kuģi, kurus sabojājis vai pilnībā iznīcinājis viņas zvaigžņu kuģis. De Furia loģiski atzīmē:
  - Drosme var kompensēt nepietiekamu apmācību, bet treniņš nekad nekompensē drosmi!
  Viņu satvērējs jau gandrīz līdz galam ir izpostījis reaktora termokvarka enerģiju (pagaidām tā izmantošana nav tik perfekta) un ar nepacietību gaida komandu. Daudzi simti tūkstošu galveno klašu ienaidnieka kuģu jau ir iznīcināti, cīņa notiek visplašākajā frontē.
  Pavēle tika dota, viņi steidzās, organizēja atkāpšanos, lai uzlādētos kravas stacijās - speciālos zvaigžņu kuģu konteineros.
  Un princis "Giant Mace" iemeta kaujā jaunus spēkus:
  Jo īpaši viņa personīgais flagmanis ultrakaujas kuģis "Zvērs".
  Tad uz priekšu virzījās vēl divi giganti "Shock and Awe" un "Red Noose". Viņi izvietoja desmitiem tūkstošu lielu un mazu lielgabalu un izstarotāju. Virs tiem mirgoja vairāki aizsargslāņi: graviomatrix, magostelpiskie lauki (caurlaidīga viela tikai vienā virzienā), spēka reflektors. Visas kibernētiskās ierīces darbojās uz apakšlīmeņa teoplazmu, kas nodrošināja izturību pret traucējumiem. Tajā pašā laikā tika izmantoti milzīgi radari, kas paši radīja jezuītu aizķerumus ienaidnieka elektronikai.
  It kā nāvējoša krusa krita uz labības, krita "dāvanas", kas nes nāvi... Trīs milži mēģināja izklīst plašāk, lai pēc iespējas efektīvāk iznīcinātu ienaidnieku. Tie ir praktiski neievainojami, piemēram, lodveida zibens, lido, sadedzina papeļu pūkas, kas plīvo kosmosā, tāda ir to nāvējošā ietekme uz citplanētiešu kosmosa kuģiem. Piespiežot viņus panikā atkāpties. Neskaitāmi tabletes formas glābšanas moduļi izklīst pa vakuumu, arvien vairāk no tiem nodrebējot no raķešu sprādzieniem kā bojas nelīdzenā jūrā. Pagaidām zārki tiem nepievērš uzmanību, salauž vispirms bīstamos un stipros, tad varēs piebeigt citplanētiešus, kuri no šausmām zaudējuši prāta paliekas. Cīņa vēl nav uzvarēta, arī Nežēlīgās impērijas karaspēks cieš, tomēr niecīgus zaudējumus salīdzinājumā ar ienaidnieku.
  Bet tajā pašā laikā uz liesmojošiem kosmosa kuģiem nav steigas un panikas. Evakuācija norit ļoti raiti, it kā tie nebūtu dzīvi organismi, bet gan bioroboti. Turklāt rekolekciju, it kā ņirgājoties par nāvi, pavada drosmīgas dziesmas.
  Un šeit ir de Furia annigēna nesējs: tāds īpašs gravitācijas plazmas nesējs, kas izrādījās negaidīts iznīcinošā spēka ziņā. Iznīcināšanas enerģijas uzlādēšana notika gandrīz acumirklī un atkal kaujā.
  Zvaigžņu kuģis iegūst maksimālu paātrinājumu, hercogiene pat turas pie stabilizatora, caur kaujas tērpa caurspīdīgo audumu var redzēt, kā viņas lielie bicepsi ir sasprindzināti, nevis sievišķīgi. Viņai un citiem apkalpes locekļiem ir jāpieliek pūles, lai nenokristu uz muguras. Hercogiene ar tīģera galvu ir neatkārtojama, kā karotāja no komiksiem, acis caururbjošas, ļoti spilgti, gari un kupli mati plīvo no pretimnākošā gaisa.
  Grūti noticēt, ka šī varonīgā meitene jau ir trāpījusi divsimt ciklu. Cik svaiga un tīra ir viņas seja, ļoti kustīga, dažreiz ar niknu izteiksmi, dažreiz gluži pretēji eņģeliska vai rotaļīga. Aiz viņas ir daudzas cīņas, taču šķita, ka viņai tās nekad nav nogurušas. Katra jauna cīņa ir kaut kas īpašs, ar savu neaprakstāmo skaistumu un attēla bagātību, aizraujošu ritmu.
  Un tagad viņiem ir jaunākie ieroči darbības principa ziņā, pret kuriem ienaidnieks, visticamāk, nespēs atrast efektīvu aizsardzību, vismaz līdz Grobzagonāta galīgajai uzvarai.
  Cik bezpalīdzīgs ir Fiztu rases drednauts. Akls, zaudē virzienu. Spining ar sportista palaistu disku, ka pēc pāris mirkļiem tā sastāvdaļas tika izsmidzinātas pāri galaktikas plašumiem. Vai vēl kāds nelaimīgs upuris, trīs iznīcinātāji, kas uzreiz mirst gravioplazmas rokās, kuģi trīc un saplacinās, kā mazuļi, ko sērfs izmet uz dedzinošām smiltīm.
  Barons de Aligators, labojot izstarotāju tēmēšanu (un ne bez panākumiem, no jaunā sadedzinātā kreisera palika tikai monobloku nūjas), ar nožēlu atzīmēja:
  - To ir viegli nogalināt, ir grūti augšāmcelt, un vispār nav iespējams dzīvot bez vardarbības!
  Defūrija, vadot savu zvaigžņu kuģu grupu, izlādējot kārtējo iznīcināšanas straumi un izskatoties pēc kuģa, kas pārveidots no kravas transporta, arī ir sapinusies plazmas tīklā, norādīts:
  - Nāve, kā uzticams draugs, noteikti atnāks, bet, ja vēlies ar kaprīzu dzīvi doties garākā pastaigā, pierādi savu nodošanos prātam un drosmi!
  Komts de Barsovs aizsmacis iesaucās, turpinot savu asprātīgo verbālo līniju:
  - Likumi nav rakstīti muļķiem, bet viņi arī saņem sankcijas par savu pārkāpumu tiem gudrajiem cilvēkiem, kuri rakstīja šos likumus!
  Daudzveidīgās armādas organizētā pretestība ir salauzta. Bēgšana kosmosā ir kā pat kalnu sabrukums, tas ir viesulis, kas uzreiz aptvēra punduru baru, notriecot un savācot visus uzreiz... Sākās vajāšana. Kā vilku bars, kas dzenā aitu ganāmpulku. Tikai zārki ir daudz ļaunāki, nežēlīgāki par vilkiem. Viņiem tas nav pat izdzīvošanas jautājums, bet gan nelokāmas gribas un nežēlīgas niknuma demonstrēšana. Dzenieties, mociet, neatlaidiet. Un, lai gan daudzi bērni negaidīs savus vecākus (un te ir sapulcējušies radījumi no viendzimuma līdz pat duci dzimumu), bet gan mātes, tēvi, neitrālie, viņu dēli, meitas un kas zina, kas vēl... Kāda varonība tādā slepkavība, kad pat šaušana uz irbēm prasa lielāku prasmi un piepūli. Atlūzas appludināja telpu un nokrita uz gaismekļiem, izraisot koronālus traucējumus, izvirzījumus un plazmas virpuļus uz virsmas. Atsevišķas zvaigznes pat maina krāsu no daudzajiem svešķermeņiem, kas nokrituši uz to virsmas. Ne visi sapratīs, bet tie, kam ir sirds: īpaši briesmīgi ir, ja radījums, kuram ir personība, sadeg dzīvs, un personība ir vesela iracionāla un neparedzama pasaule.
  Pat vakuums var raudāt, no tādas trases...
  Pirmā kursa studenti Alekss un Andželīna to visu redzēja, un pat ne kā filmā, bet visu uzreiz, daudzos punktos un detaļās, kad viss ienāk, piepildot prātu ar uztveres kaleidoskopu.
  Tad viņi pamanīja, ka viens no cilvēku zvaigžņu kuģiem - brigantīna ar delfīna mazuļa kontūrām virzās uz... Pretī snaudošajam kvazāram, kas mirdz visās varavīksnes krāsās. Kaut kas skolēniem teica, ka tas ir kvazārs, pat ja ne ar tādiem stariem, kas sadedzina visu dzīvo. Bet pat samazinātā formā viņš slēpa nāvējošus draudus visam materiālajam. Un šī brigantīna šķita kā drosmīga pašnāvība.
  Annigenos hercogienes de Furijas vadībā saņēma pavēli: "Pārtvert, zemes zvaigžņu kuģis!". Un trīs milzīgi tūkstoši karavīru un desmitiem tūkstošu kaujas robotu uz klāja, gandrīz nebojāti, steidzās pēc brigantīnas.
  It kā plēsīgās haizivis dzenā mazu pīlēniņu, kas aizrijās trakojošā okeāna vētrainajos ūdeņos.
  Alekss pēkšņi sajuta, ka spēj ne tikai planēt, bet arī kustēties, kliedza draugam: "Sekosim viņiem eņģelis." Meitene atbildēja: "Jā, es jūtu, ka varu."
  Lai Mihails Bojarskis dzied: "Kaut arī ķermenis bez dvēseles nav ķermenis, bet cik vāja ir dvēsele bez ķermeņa!" Varbūt tā ir taisnība, bet... Gars, ienācis svešā miesā un pārņēmis to savā varā, var izpausties pasakainā spēkā...
  No trim dunčiem tika izmestas dedzinošas iznīcinoša starojuma straumes, un šķita, ka cilvēku brigantīnam, ko vadīja drosmīgā kapteine Alena Sņegova, nebija ne mazāko iespēju. Jau magoplazmas viļņi ieurbās korpusā, deformējot sudrabotās bruņas, liekot vieglo lielgabalu stobriem krist kā pārvārītiem makaroniem. Apkalpes locekļi piedzīvo šausmīgas sāpes, kaujas tērpi izjūk, āda lobās, acis akls... Šķiet, ka nav nekādu iespēju... Brigantīna sāk kvēlot, atstājot aiz sevis kūpošu spalvu, ar antimatērijas ikriem.
  Bet šajā pēdējā brīdī, kad jūs iekrītat bezcerīgajā neesamības elles bezdibenī, divi annigēna nesēji, kas atrodas sānos, neapgriežoties, ievada starojumu vidējā.
  Un sākās, zaigojoši viļņi gāja cauri centrālajam duncim, automātika pārslēdzās uz aizsardzību. Un cilvēku kuģis, kas uz milzu fona šķita niecīgs, zaudējot savas struktūras daļas, izkļuva no zaigojošā magoplazmas tīkla.
  Alekss sēdēja barona de aligatora ķermenī, un Andželīna sedza grāfa de Barsova apziņu. Parastās zārku piltuves, tāpat kā virsnieki, ir pieradušas nevis apspriest komandieru pavēles, bet tās izpildīt. Ja sitēji ķermeņos, izmantojot savu "zirgu" atmiņu, lika nomainīt uguns objektu, tad... Tātad tas ir nepieciešams. Kā saka galvenais Grobozagonāta noteikums: "Es zvēru neapšaubāmi paklausīt Hiperimperatoram, viņam personīgi, kā arī jebkuram viņa ieceltam priekšniekam!".
  Pavēle ir dota un tiek pildīta... Taču zārku nesēju personības nevēlas samierināties ar to, ka viņu miesas ir pārņēmušas jauno ieslodzīto bezķermeniskās dvēseles. Sākas sīva cīņa, aligators un Barsovs sastingst, tīģera acis iemirdzas. Pasūtījums jau ir dots un tiks izpildīts līdz tā atcelšanai...
  Tomēr brigantīna jau ir guvusi nāvīgas brūces, tikai nedaudz vairāk ... Alena Morozova ar pēdējiem spēkiem turas pie tievā apziņas pavediena. Viņas uzvalks kopā ar formastērpu ir pārogļots, un liesmas nežēlīgi glāsta jau tā pilnīgi kailo ķermeni. Āda kļūst pārklāta ar lieliem tulzniem, pēc tam nolobās. Apmetņa gabaliņi birst nost... Vēl mazliet...
  Lūk, tā ir tievā kvazāra aste, kur jānokļūst viņas brigantīnai, pareizāk sakot, kas no tās palicis pāri... Aligatora un Barsova personības jau atgriezušās, atkal iezāģēta magoplazma.... Alēnas apdegušie kauli brūk, un viņas apziņa ir sadedzināta melnā piltuvē... Un uz nenozīmīgu nanosekundes daļu, galīgā iznīcināšana, komandiera brigantīna fragments ielido kvazāra Probomerānā...
  Viss pēkšņi apstājās, it kā nemaz nebūtu sācies. Purpura zvaigznāju flotes armāda sastinga, un tās pretinieki uzreiz pazuda. Šķita, ka tie ir spārni, un kosmosa grifu ķepas bija pielīmētas kosmosā un nevarēja kustēties. Un tajā pašā laikā neviens nejuta ne mazāko trīci vai grūdienu. Viss, kas notika, bija ārpus parastās fizikas robežām.
  Hercogiene de Fūrija nikni norūca:
  - Kas tas ir, foršais, kas mūs spēja apturēt?
  Genhirs Volfs paskatījās ar neslēptu naidu:
  - Man nav ne jausmas... Tas taču principā nav iespējams... - Ģenerāļa zārka mašīna pieklusināja balsi, acīmredzami nobijies līdz čukstam, viņu nodeva nervoza skraidīšana ar ledainām acīm apkārt, piebilda. - Mūsu aģents ziņoja, ka zeme laika gaitā var izmest joku.
  Hercogiene mierīgi, pat noraidoši atbildēja:
  - Tas, protams, ir kaitinoši, taču neviens nevar aizliegt dzīviem indivīdiem cīnīties un mums zārku pagalmiem uzvarēt!
  Aligators izaicinoši žāvājās un iemeta viņam mutē sviestmaizi, kas izskatījās pēc ļoti garšvielām. Glāstīdams tīģera adjutanta nepaklausīgos matus, enerģiski košļādams kulinārijas izstrādājumu ar skaļu gurkstēšanu, bet tajā pašā laikā pilnīgi saprotamā un spēcīgā balsī, viņš rezumēja:
  - Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Blakus Andželīnas un Aleksa satriektajām dvēselēm it kā no ledus bedres iznira Alena gara starojošā viela. Atbrīvotās dvēseles seja mirdzēja kā saule. Uztverot kolēģu neizprotošos skatienus, kapteine meitene priecīgā entuziasmā paskaidroja:
  -Mēs uzvarējām! Draudi cilvēcei ir novērsti, gan šis, gan, cerams, turpmākie izaicinājumi.
  Andželīna neizpratnē nomurmināja:
  - Un kā?
  Alenka sāka skaidrot:
  - Lielais zinātnieks Pāvels Karpovs atklāja, ka laikam ir struktūra, kas līdzīga pilnai plūstošai, bezrobežu upei ar daudziem miljoniem neatkarīgu straumju. Un ka ir iespējams, uzliekot sava veida molu, ietekmēt konkrētas straumes gaitu. Diemžēl viņš nomira, tādējādi līdz galam atklājot ietekmes mehānismus, un cita tāda ģēnija nebija. Bet šeit ir viens veids, kā izveidot šādu molu, un to atklāja viņš. Ja jūs izspiedīsit guļošā kvazāra enerģiju noteiktā diapazonā un tikai tieši pusnakts Jaunā gada svinību laikā uz planētas Zeme, tad atbrīvotā enerģija radīs sava veida pieplūdumu planētas pagātnē un dubultosies. laika plūsma notiks Saules sistēmā ...
  Alekss bija apmulsis un, mirkšķinot ēteriskos plakstiņus, viņš čukstēja:
  - Un kāda tam būs nozīme?
  Karotāja Alena paskaidroja:
  - Visi cilvēki Saules sistēmā saņems papildu dzīves gadu, kas nozīmē, ka Pāvelam Karpovam būs laiks pabeigt savus unikālos atklājumus... Pareizāk sakot, viņam jau ir, mūsu priekšā nav ienaidnieka armādas!
  Andželīna nodrebēdama iesaucās:
  - Vai tu viņus visus iznīcināji!
  Brigantīnas kapteinis mīļi pasmaidīja un piemiedza ar aci, atbildot:
  - ES domāju, ka nē! Tikai laika upē novietots mols viņiem sagrieza hronoloģisko plūdumu riņķī. Tas nozīmē, ka zārku kastes dzīvos mūžīgi, vienā laika cilpā, dzīvojot vienu un to pašu gadu bezgalīgi daudz reižu!
  - Un mēs? Alekss jautāja.
  - Jūs atgriezīsities savā laikā, un es ceru, ka nākamreiz neiziesit uz ielas ar bandītiem ...
  Jaunais vīrietis un meitene pamodās, stāvot tieši Kremļa zvana priekšā, Sarkanajā laukumā. Gigantiskais pulkstenis sāka mērīgi un majestātiski sist pusnakti.
  Ir pienācis Jaunais gads.
  . NODAĻA #15
  Pēc pauzes karadarbība atsākās. Ķīnieši mēģināja vēlreiz, savācot spēkus, lai uzbruktu tālajiem Krievijas īpašumiem.
  Šoreiz sešinieks paņēma dažus modernākus ieročus.
  Šajā gadījumā viņi visi seši uzkāpa uz IS-7 ar maģiskiem, nenomaināmiem čaulām un patronām.
  Un viņi bez nevajadzīgām ceremonijām sāka šaut Ķīnas armiju un saspiest to ar kāpuriem.
  Un arī Oļegs Ribačenko izšāva no lielgabala un rūca:
  - Mūsu uzvara ir neizbēgama, tagad vairs nebūs tā, kā agrāk!
  Tomēr šaušanas laikā un pat tad, kad jūs šaujat pēc kārtas, jūs varat domāt par kaut ko citu.
  Patiešām, kāpēc Vladimirs Vladimirovičs Putins ir tik laimīgs politiķis un prezidents? Konkrēti, no paša iecelšanas par Jeļcina oficiālo pēcteci viss noritēja labi.
  Šķita, ka komunistiem un Jabloko vajadzēja darboties kā vienam veidojumam - Jeļcina pēctecis ir ienaidnieks numur viens.
  Bet runa nenotika. Un Sobčaku, kurš zaga, neatcerējās. Apstiprināšana notika regulāri. Kaut gan komunistiem vajadzēja saprast: tas ir viņu topošais kapracis!
  Jā, un Javļinskis - kurš centās sevi parādīt kā opozicionārāko politiķi, kurš nekad nebija balsojis par budžetu, kāpēc neiebilda.
  Tas vienkārši kļuva tik dīvaini.
  Un tad kaut kā paveicās. Vardarbīgā un izsalkušā Dagestāna neatbalstīja vahabītu uzstāšanos, lai gan, iespējams, Basajevs un Khattabs ar to rēķinājās. Domes opozīcija nesaskārās ar varas iestādēm. Vai arī izmantojiet čečenu faktoru.
  Vārdu sakot, jau no paša sākuma viss bija par labu Putinam. Un Domes opozīcija nemēģināja izmantot sprādzienus Maskavā un Volgodonskā pret varas iestādēm.
  Lai gan komunistiem jāsaprot, viņi ir atstumti otrajā plānā.
  Javlinskis to saprata ļoti novēloti.
  Oļegs šāva uz ķīniešiem, saplosīja dzeltenos karotājus ar šāviņiem.
  Un nopūtās...
  LABI. Domāšana par politiku ir mazliet kaitinoša. Ņemiet, piemēram, Gerdu. Viņa vienā no attēliem ir attēlota kā laupītāju gūstekne ar aizsietām rokām basām kājām. Un kājas ir pat sarkanas, to var redzēt neapsildāmajā zoodārzā ar briedi, laupītājam ir auksti, un Gerdai kājas ir ļoti aukstas.
  Nabaga meitene, viņai atņēma kurpes, ko viņa lūdza no karalienes. Un tagad viņa cieš nebrīvē.
  Zēns atkal šāva uz debesu impērijas armiju, nospiežot kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogas.
  Tad viņi devās otrā virzienā.
  Žirinovskis Jeļcinu tiešā veidā neatbalstīja, un nav neviena video ieraksta, kur viņš nāktu klajā ar tādiem izteikumiem! No otras puses, jaunas vēlēšanas un pat partiju sarakstos viņam bija ļoti izdevīgas. Īstenojot militāru apvērsumu, Jeļcins uzurpēja varu, kļūstot par pilntiesīgu diktatoru, kuru formāli nekas neierobežo! Pat konstitucionālās tiesas darbība tika apturēta, un prezidents formāli ieguva neierobežotas pilnvaras! Šādos apstākļos jaunas konstitūcijas pieņemšana drīz vien ierobežoja diktatora varu, kas to noteica! Jāteic arī, ka saskaņā ar sabiedriskās domas aptauju datiem par prezidenta konstitūcijas projektu bija gatavi balsot līdz 80 procentiem Krievijas iedzīvotāju. Tāpēc nevar stingri spriest par Žirinovski par konstitūcijas atbalstīšanu. Pirmkārt, citādi viņam vienkārši nevarēja ļaut piedalīties vēlēšanās, otrkārt, Vladimirs cerēja iegūt dažu Jeļcina daudzo atbalstītāju atbalstu. Kas attiecas uz partijas nosaukumu, tad toreiz tautā radās ilūzija - komunistu-fašistu (mediju sasaukuma) parlaments bija izklīdināts, reformām neviens netraucē, un drīz dzīvosim kā Amerikā! Šādos apstākļos vārds liberāldemokrāts bija vēlēšanu ziņā diezgan izdevīgs! Vēlēšanu bloks kļuva par valdošo partiju: Krievijas izvēle, kuru vadīja Gaidars! Liberāldemokrātiskās partijas izredzēm neviens neticēja, daudzi domāja, ka Žirinovskis pat piecu procentu barjeru nepaņems!
  Jā, likās, ka Žirinovskim bija ļoti vājas iespējas. Un Krievijas izvēlei ir visi trumpji savās rokās. Izņemot, iespējams, vissvarīgāko, ekonomikā nebija reālu sasniegumu. Bet pēc tam milzīga propagandas aparāta un administratīvo resursu rokās. Kazahstānas un citu valstu pieredze liecina, ka nereti ar to pilnīgi pietiek, lai uzvarētu vēlēšanās, pat lai iegūtu sensacionālus rezultātus!
  Bet Vladimirs Volfovičs parādīja savas izcilās politiskās spējas: jo īpaši viņam izdevās pārliecināt Jeļcina svītu par savu lojalitāti un viņam netika liegts reģistrēties, kā tas notika, piemēram, ar Baburina bloku un dažiem citiem! Viņam izdevās iegūt naudu, pārliecinot sponsorus par viņa izredzēm uz apmaksātu raidlaiku (un viņš pats kaut ko nopelnīja, veicot uzņēmējdarbību!). Un pats galvenais, viņš vēlēšanu laikā parādīja lielisku runas dāvanu, veicot burvīgu vēlēšanu kampaņu! LDPR mājaslapā var atrast vecus 1993. gada vēlēšanu kampaņas ierakstus: tās ir patiešām spēcīgas runas, salīdzinājumā ar kurām Hitlers ir tikai nožēlojama runātāja ēna. Demokrāti sastrīdējās savā starpā un ar lielu nokavēšanos pamanīja Liberāldemokrātiskās partijas popularitātes pieaugumu! Jāsaka, ka sociologi neparādīja īsto ainu, bet gan tādu, kuru varas iestādes gribēja redzēt! Gaidars Žirinovski nosauca par Hitleru un pieprasīja Jeļcinam dereģistrēt Liberāldemokrātisko partiju. Taču prezidentam tuvu stāvoši analītiķi ziņoja, ka Jeļcina atzinības reitingi krītas un atbalsts konstitūcijai sarūk. Šādos apstākļos diskvalifikācija var radīt problēmas iestādēm. Turklāt 1993.gadā vēl nav izstrādātas masu vēlēšanu krāpniecības tehnoloģijas, izņemot primitīvu biļetenu mešanu urnās, tātad tautas griba bija samērā godīga! Žirinovskis savukārt apsolīja atbrīvot Rutskoju un citus opozicionārus!
  Oļegs Ribačenko šeit tika apjucis un atkal izšāva no neaizstājamā šāviņa.
  Kamēr meitene Margarita ar basām kājām rādīja ieroci, zēns domāja un izdomāja.
  Vēlēšanu rezultāts bija sensacionāls, un par Liberāldemokrātiskās partijas līderi nobalsoja gan režīma ienaidnieki, gan daudzi Jeļcina atbalstītāji! Partija ieguva gandrīz 24 procentus no 13 biedriem, ierindojoties pirmajā vietā. Taču jauktās vēlēšanu sistēmas dēļ Žirinovskis ieguva tikai 60 deputātu vietas jeb 15 procentus no Valsts domes, parlamenta apakšpalātas! Turklāt Valsts domes pilnvaras tika stingri ierobežotas ar jauno konstitūciju, tā ka patiesībā Žirinovskis nesaņēma ievērojamu varu. Visticamāk, viņa frakcija Valsts domē varētu tikt uzskatīta tikai par tramplīnu tālākam uzbrukumam varai! Pats Žirinovskis arvien vairāk tika salīdzināts ar Hitleru! Starp citu, 1930. gadā Hitlers ieguva 18 procentus balsu, ieņemot otro vietu vēlēšanās, bet tajā pašā laikā iegūstot daudz reālāku sviru uz varu. Pirmkārt, Reihstāgā bija tikai viena palāta, otrkārt, vēlēšanas notika tikai pēc proporcionālās sistēmas, treškārt, parlamenta vara bija nesalīdzināmi spēcīgāka nekā Krievijā! Savukārt Žirinovskis izrādījās daudz sliktākā situācijā: uzvaras parādīšanās radīja pārlieku lielas vēlētāju cerības, bet reāla vara un iespēja kaut ko mainīt no gugulkina deguna!
  Šeit, protams, sākas brīnumi: Žirinovskis, kurš iepriekš bija rīkojies kā apdomīgs politiķis, pēkšņi kļuva impulsīvs un ārkārtīgi neloģisks. Jo īpaši viņš tika apsūdzēts hitlerismā, tāpēc viņš nostiprināja pret Rietumiem vērsto retoriku, radot bažas, ka, nonākot pie varas, viņš izcels trešo pasaules karu! Un daži paziņojumi bija pilnīgi traki, tostarp atombumbas izmantošana pret Kazahstānu un citām valstīm. Konkrēti Žirinovskis pat paziņoja, ka nometīs Tbilisi atombumbu! Tajā pašā laikā bija daži sasniegumi: bija iespējams veikt amnestiju, pildot vēlēšanu solījumus .... Bet kopumā Vladimirs Volfovičs punktus neguva, nemitīgi iekļūstot skandālos... Jā! Protams, viņu izprovocēja, daudzas skandalozas situācijas radīja CIP un Liberāldemokrātiskās partijas pretinieki, galvenokārt no Rietumu demokrātu vidus Krievijas iekšienē, bet tomēr apdomīgam un pragmatiskam politiķim nevajadzēja tam pakļauties vai vismaz. samazini provokācijas iespēju līdz minimumam! Lūk, piemēram, Zjuganovam, neskatoties uz to, ka nu jau septiņpadsmit gadus plūc Kremļa galvenā politiskā oponenta laurus, kaut kā izdevās izvairīties no skandāliem, viņš nekad nav sevi cēlis un viņam nav reputācijas. kā korumpēts politiķis! Tiesa, komunistiem bija arī viens moments ar it kā galvenā KF komunistiskās partijas finansētāja Hodorkovska uzstādīšanu, taču šajā gadījumā Zjuganovs nekādus diskreditējošus izteikumus neatstāja. Ļoti piesardzīgs politiķis Genādijs Andrejevičs, dažreiz pat pārāk piesardzīgs! Konkrēti, 1999. gada maijā, kad Jeļcins ierosināja Stepašina kandidatūru, komunistiem vajadzēja viņu bloķēt un vai nu piekāpties, vai izprovocēt Valsts domes atlaišanu un pirmstermiņa parlamenta vēlēšanas. Bet Zjuganovs izvēlējās neriskēt, lai gan, ja Valsts dome toreiz būtu likvidēta, komunisti būtu saglabājuši un pat paplašinājuši kontroli pār to. Jā, 1999. gada augustā komunisti Putinu apstiprināja bez cīņas, lai gan fakts, ka Jeļcins viņu pasludināja par savu pēcteci, tikai prasīja opozīcijai darboties kā vienotai frontei pret šo kandidatūru. Bet Zjuganovs nolēma, ka labāk iet uz vēlēšanām, izmantojot privilēģijas, ko dod deputāta statuss, un tas, ka Putins var pārvērsties par nacionālo varoni tikai trīs mēnešu laikā, nevarēja iekļūt pat drosmīgākā Kremļa galvā. analītiķi.
  Oļegs Ribačenko atkal ar zēna basās kājas palīdzību šāva uz ķīnieti un turpināja savas domas.
  Ģeniālais zēns patiesi ticēja, ka Žirinovskis nav līdzvērtīgs;
  Īsāk sakot, 1993. gada decembris bija Liberāldemokrātiskās partijas līdera politiskās karjeras virsotne, pēc tam sākās lejupslīde, lai gan sākumā tā nebija nogruvusi ar dažādām svārstībām. Arī Jeļcins strauji zaudēja popularitāti: krīzi ekonomikā pārvarēt nebija iespējams, gluži otrādi, tā kļuva arvien sliktāka. Šeit Žirinovskis izdarīja kārtējo aprēķinu, parakstīja vienošanos par mieru un harmoniju. Galu galā viņš jau tika vainots konstitūcijas atbalstīšanā, kas legalizēja milzīgo prezidenta varu (no otras puses, kas būtu noticis, ja konstitūcija nebūtu pieņemta? Ļoti iespējams, ka bija pilsoņu karš!), Un tad bija jāparaksta miera līgums. Tiesa, Žirinovskis to pameta rudenī. Bet kopumā būtu nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai konkrēti aprakstītu, kādas kļūdas LDPR vadītājs pieļāva un kāpēc viņš nekļuva par prezidentu. Viņa galvenā kļūda ir stratēģiski nepareizs PR! Pēc 1993. gada vēlēšanām bija jāveido pašreizējās valdības galvenā ienaidnieka un Jeļcina tēls personīgi! Tas ir, kļūt par Antijeļcinu, ar populistiskāko retoriku, ar kritiku galvenokārt par iekšējiem ienaidniekiem, korupciju, zādzībām utt! Un galvenais sauklis - Band Jeļcins tiesā! Un tajā pašā laikā, nenoniecinot kreisos saukļus, sociālo demagoģiju, taisnīguma solījumu! Jo īpaši Baltkrievijā Lukašenka ieguva vairāk nekā 80 procentus prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā, kas opozīcijas politiķim ir vienkārši lieliski ! Bet nevar teikt, ka Lukašenka oratorijā ir spēcīgāka par Žirinovski, gluži pretēji, Vladimirs Volfovičs ir daudz izglītotāks un intelektuāli attīstītāks! Taču Žirinovski pievīla viņa pārāk agresīvais un ātrs raksturs, un, no otras puses, pārliecība, ka Jeļcina svīta un pats Jeļcins liks uz viņu, izvēloties viņu par pēcteci. Kas zina stāstu: viņi, iespējams, atcerēsies attiecības starp Hitleru un Gindebruneru, vispirms piesardzīgi un pēc tam partneri! Bet fakts ir tāds, ka Gindebrugs bija Pirmā pasaules kara varonis, savas valsts patriots un jau novājējis vecis. Un Jeļcins, PSRS iznīcinātājs un dedzīgs impēriskās ideoloģijas ienaidnieks, Žirinovskim bija stratēģisks pretinieks. Jā un Jeļcina svīta baidījās, ka toreiz jaunais un agresīvais Žirinovskis sāks atjaunot kārtību un tad jau galvas ripos! Tātad Jeļcina apkārtnei nebija nekādas vēlēšanās Volfoviču iedzīt prezidenta vai premjerministra amatā, un viņa reālā iespēja tikt pie varas bija tikai caur Jeļcina līķi. Respektīvi, Žirinovskim bija vismaz ārēji jāatdarina iespējami augstākā līmeņa pretestība režīmam! Lai tauta domā, ka nav lielāka varas ienaidnieka par Žirinovski, un lai rodas asociācija: Žirinovskis vai Jeļcins, Žirinovskis pret Jeļcinu! Tomēr Vladimira Volfoviča vidē vai nu nebija spēcīga analītiķa un PR personas, vai arī viņš nevēlējās nevienu klausīties. Vai varbūt viņš pat baidījās no Jeļcina, lai gan jāsaka, ka Jeļcins joprojām nav gluži tirāns, ja viņš samierinājās ar amnestiju un ienaidnieku atbrīvošanu: Ruckoju un Makašovu. Jā, un Jeļcins devās uz parlamenta atlaišanu, jo tauta viņam it kā deva atļauju referendumā 1993. gada 25. aprīlī. Turklāt parlamenta izpilde un pats Jeļcins viņu tik ļoti nobiedēja, ka viņš zaudēja apņēmību. Tātad Žirinovskis ļoti labi varēja kļūt par viņa galveno pretinieku, jo īpaši tāpēc, ka Zjuganovs, lai kā viņš durstīja Jeļcinu, viņš saņēma sodu!
  Puisis atkal ar basās kājas palīdzību izšāvis pēc meitenēm smagu šāviņu un turpināja domas.
  Otra Žirinovska kļūda bija nostāja, ko viņš ieņēma karā Čečenijā. It kā nacionālists, viņam vajadzēja atbalstīt konstitucionālās kārtības nodibināšanu, bet kādā formā! Karš jau no paša sākuma gāja slikti, krievu karaspēks cieta milzīgus zaudējumus, galvenokārt Jeļcina pavēlniecības noziedzīgās viduvējības dēļ. Turklāt ģenerāļi ar pieredzi karā Afganistānā, piemēram, aizsardzības ministrs Gračevs, komandēja sliktāk nekā pirmklasnieki. Pat žurnālisti ģenerāļiem iemācīja cīnīties! Tas bija paradokss!
  Šādos apstākļos bija jāieņem pozīcija: Jeļcins un viņa banda ir vainojami Krievijas armijas milzīgajos zaudējumos! Kritiku valdošajam režīmam vajadzēja pastiprināt, bet tajā pašā laikā, neskarot armiju. Gan jau arī Gračevu nevajadzēja aizstāvēt! Zjuganovs ieņēma optimālo uzvaras pozīciju! Kritizējot Jeļcinu, nestrīdoties ar armiju, neatbalstot separātistus. Kopumā Zjuganovs izvēlējās pareizo darbības virzienu: maksimāla distancēšanās no Jeļcina politikas, konfrontācija. Tomēr pirmā sasaukuma Domes komunisti ne vienmēr bija konsekventi pretojoties. Jo īpaši netika atbalstīts Žirinovska priekšlikums par neuzticības izteikšanu Černomirdina valdībai. Kopumā komunisti par neuzticības izteikšanu pirmo reizi nobalsoja tikai 1994. gada oktobrī pēc melnās otrdienas, kad Černomirdina ekonomiskās politikas pasīvā apstiprināšana viņiem varēja dārgi maksāt. Otrā sasaukuma Valsts domē, kur jau vairākumā bija Zjuganova vadītie komunisti, neuzticības izteikšana nekad (!) netika likta uz balsošanu! Un parlaments apstiprināja visus piecus premjera amata kandidātus, bet tas jau ir cits stāsts! Zjuganova personība ir pelnījusi atsevišķu rakstu, kā arī to, kāpēc viņš tomēr 1996. gadā zaudēja Jeļcinam.
  Pats Žirinovskis, šķiet, vēlējās kompromisu ar Jeļcina svītu, cerēdams pārliecināt oligarhus par viņa lojalitāti, lai tie viņu iestādītu kā vienīgo, kurš spējis atturēt komunistus no troņa ieņemšanas. Bet problēma ir tā, ka Jeļcina svīta tajā laikā nevēlējās pārmaiņas un neuzticējās Volfovičam, kuram, starp citu, izdevās pasliktināt savu attieksmi Rietumos. Daudziem prezidentam pietuvinātiem oligarhiem bija bizness Rietumos un viņiem izdevās tur uzkrāt milzīgus parādus. Jā, un naftas cenas bija ap 10 dolāriem par barelu, tāpēc bija lēta gāze, un elite diezgan aizrāvās ar aizdevumiem no NATO valstīm. Un Rietumos viņi skaidri norādīja, ka Žirinovskis viņiem ir nepieņemams.
  Šādos apstākļos paļaušanās uz aliansi ar Jeļcina eliti tikai sabojāja Liberāldemokrātiskās partijas līdera tēlu un iejaucās blokā ar komunistiem un nacionālistiem. Jāsaka arī, ka Krievijas armijas lielie zaudējumi, nevēlēšanās sakaut, kopumā, dažus un ne īpaši labi bruņotus ienaidniekus, mazināja kareivīgo saukļu popularitāti un vēlmi gūt laimi ar kara palīdzību. Tauta redzēja, ka Krievijas armija nav gatava mazgāt kājas Indijas okeānā un ar naftas krājumiem iekarot Tuvos Austrumus. Jā, teorētiski Tuvo Austrumu sagrābšana varētu dot lielu naudu naftas dolāru un neizbēgamā enerģijas cenu lēciena dēļ, bet pat ja Čečeniju nevarēs uzvarēt... Pacifistu noskaņas sāka augt, un Žiriks cieta nopietnus zaudējumus vēlēšanās!
  Brīnumbērns atkal šauj taisni. 130 milimetru lielgabala šāviņš izklīdināja ķīniešus.
  Margarita apstiprinoši teica:
  - Tu esi gudrs!
  Un viņa sāka izmantot savus kailos kāju pirkstus, lai šautu.
  Un Oļegs Rybachenko turpināja savu argumentāciju.
  Tomēr jāsaka, ka Zjuganovs bija ārkārtīgi piesardzīgs. Piemēram, kad Boriss Fjodorovs ieteica balsot par neuzticības reitingu valdībai, Krievijas Federācijas Komunistiskā partija to neatbalstīja. Kopumā Zjuganovs un viņa svīta pret Černomirdinu izturējās ļoti uzmanīgi, lai gan pēdējais turpināja savu politiku oligarhu interesēs un demonstrēja lojalitāti pret Jeļcinu. Bet interesanti ir tas, ka Zjuganovam izdevās kļūt par opozicionāru un antiJeļcinu numur viens. Turklāt viņam šajā ziņā palīdzēja arī prezidentu atbalstošā propaganda, iespējams, apzināti, jo komunists Zjuganovs otrajā kārtā ir labāks par nekomunistu kandidātu.
  LDPR partija 1995. gada ziemā un pavasarī piedzīvoja nopietnu krīzi, to pameta vairāki deputāti, tostarp gaišais, harizmātiskais Maryčevs.
  Bet karš Čečenijā tika pamazām uzvarēts, kaujinieki arī cieta milzīgus zaudējumus un tika noasiņoti un demoralizēti, Krievijas armija virzījās uz priekšu. Jūnijā Šamils Basajevs sagrāba dzemdību namu Budenovskā. Principā šāds kaujinieku gājiens militāri neko nedeva un propagandas ziņā pat bija par labu kara partijai... Bet Jeļcins salūza, acīmredzot 3.-4.oktobra notikumi un miljonu lāsti. krievi viņu nogāza un viņš pavēlēja Černomirdinam pārtraukt karu un sākt sarunas...
  Krievijas armija vienpusēji pārtrauca karadarbību. Un Valsts dome beidzot savāca pietiekami daudz balsu, lai pieņemtu neuzticības balsojumu valdībai, pieprasot vairāku drošības amatpersonu atkāpšanos. Jeļcins piekāpās, paturot tikai Gračevu, bet padevās Jegorovam, Jerinam, Stepašinam. Šeit Žirinovskis sākumā ieņēma pareizo pozīciju: viņš nosodīja pamieru un balsoja par neuzticības izteikšanu. Un, kad Černomirdins blefoja, draudot jautājumu par uzticību Ministru kabinetam likt uz Valsts domes balsojumu (ir viens brīdinājums, ja par uzticību valdībai nobalso mazāk nekā 226 balsis no 450, tad prezidenta pienākums ir nedēļa, lai vai nu izkliedētu valdību, vai likvidētu Valsts domi), Žirinovskis izrādīja stingrību un gatavību doties uz pirmstermiņa parlamenta vēlēšanām. Pirmstermiņa vēlēšanu priekšrocības ir mocekļu tēls, veiksmes trūkums - vaino Jeļcinu un valdību, nedod laiku Krievu kopienu kongresa Kremļa projekta popularizēšanai un varas partijai: Mūsu mājas ir Krievija. . Un protams citas organizācijas - mazākas!
  Černomirdins, saprotot, ka blefs nedarbosies un jaunais parlaments kļūs vēl opozicionārāks, viņš balsojumu atsauca. Valsts dome kārtējo reizi izteica neuzticību, Žirinovskis rīkojās ļoti agresīvi, bet balsu nepietika. Te gan jāsaka, ka Jabloko nobijās, Javlinskis nevēlējās zaudēt parlamenta krēslu priekšrocības. Turklāt viņa reālais reitings nebija augsts, pastāvēja briesmas vienkārši aizpūst.
  Žirinovska popularitāte uzreiz pieauga, taču Volfovičs atkal izdarīja kļūdainu aprēķinu, impīčmenta procedūras ietvaros atsaucot savas partijas parakstus. Tas nebija svarīgi, opozīcijai bija pat 300 balsis, lai izveidotu komisiju apsūdzību izvirzīšanai, bet tas sabojāja reitingu! Žirinovskis atkal devis sev iemeslu apsūdzēt sevi samiernieciskā politikā, atsvešinot daļu no pieaugošā protesta elektorāta.
  Neskatoties uz to, pamiers Čečenijā, ko kaujinieki nekaunīgi pārkāpa, dažādi teroristu uzbrukumi, īpaši pret Romanovu, apšaudes upuri izraisīja kaujinieku noskaņojuma pieaugumu sabiedrībā, un Žirinovskis sāka gūt punktus. Turklāt 1995. gada septembrī NATO sāka bombardēt Bosnijas serbus, pastiprinot pretrietumniecisko noskaņojumu, kas arī cēla Liberāldemokrātiskās partijas reitingu.
  Tiesa, Žirinovskis pakļāvās provokācijai, parlamentā piekāvis sievieti, vairāk nekā pāris reizes viņu viegli pakustinot vispārējā izgāztuvē. Tad Jeļcina prese to visu uzjauca, tēlojot Žirinovski kā bandītu! Tomēr šāds fragments varētu patikt dažiem: īpaši tiem vīriešiem, kuri cieta no sievietēm, vai tiem, kuri no visiem kandidātiem meklēja visnežēlīgāko diktatoru, cerot, ka viņš sakārtos lietas! Katrā ziņā "staļinisti" bija par Žiriku.
  Oļegs Ribačenko turpināja šaut. Zēns to izdarīja, uzvarot Ķīnas armiju Mandžūrijas dinastijas laikā un turpināja domāt.
  1995. gada oktobrī Liberāldemokrātiskā partija savāca 100 parakstus, lai Valsts domē izteiktu neuzticību valdībai, taču Žirinovskis pagājušajā reizē no šī nodoma atteicās.
  Man jāsaka, ka tā bija viņa kļūda, un nekas nav attaisnojams. Pirmkārt, Žirinovskis, vēlēšanu priekšvakarā izteicis neuzticību, piesaistīja protesta elektorāta simpātijas, kas tobrīd veidoja vairākumu. Otrkārt, balsojums bija vērsts pret Žirinovska galveno konkurentu Černomirdinu, un tas netraucēja aizkulišu mēģinājumiem pārliecināt Jeļcinu un viņa svītu padarīt Žiriku par savu pēcteci.
  Turklāt Žirinovskim vajadzēja saprast; ka jo augstāku rezultātu viņš uzrādīs Domes vēlēšanās, jo lielāka iespēja, ka "ģimene" uz viņu uzliks!
  Uz to brīdi labākā kampaņas taktika bija opozīcijas pirmā numura loma, kas pārspētu komunistu konfrontācijas līmeni.
  Vispār Žirinovskis to saprata, bet viņš mēģināja sēdēt uz diviem krēsliem un bija nekonsekvents. Jaunās vēlēšanas bija daudz grūtākas nekā vecās! Pirmkārt, atšķirībā no 1993. gada viņiem nebija iespējas parādīt savu oratora talantu līdz galam, pārāk maz raidlaika atdeva partijām, kuru skaits pieauga no 13 līdz 44 (!). Otrkārt , pret Žirinovski spēlēja nepiepildīto cerību un gaidu faktors. Galu galā likās, ka viņš bija pirmais, bet nepadarīja cilvēku dzīvi labāku... Lai gan inteliģentam cilvēkam bija skaidrs, ka Žirikam nav īstas varas, un tie paši komunisti kontrolēja daudz vairāk balsu nekā Liberāldemokrātiskā partija. : 102 pret 60, bet ... Cik tad gudru cilvēku bija, īpaši deviņdesmitajos.
  Trešais iemesls, viņi uzlēja netīrumus uz LDPR vadītāju, bija briesmoņa un kausa tēls, bailes, ka viņš sāks trešo pasaules karu.
  Ceturtais iemesls ir arī viens no galvenajiem iemesliem liela skaita konkurentu parādīšanās. Slavenākie ir: Krievu kopienu kongress, kuru vadīja Skokovs (bijušais Jeļcina drošības padomes sekretārs) un Aleksandrs Ļebeds, arī Jeļcina cilvēks, kura lomu Piedņestrā ļoti uzpūta mediji. Šis ir aktīvā PR bloks, bet izskatās, ka viņiem ir bijis pietiekami daudz, pāri malai. Galu galā, cilvēki nav tik slikti, kā varasiestādes domā, un lielākā daļa no viņiem saprata, ka KRO nav nekāda opozīcija, bet gan Kremļa projekts, kas vērsts galvenokārt pret Krievijas Federācijas Liberāldemokrātisko partiju un komunistisko partiju. Bet tomēr šī organizācija ieguva vairāk nekā četrus procentus!
  Un virs jumta bija arī citi konkurenti, Deržava-Rutskoi, kur aizbēga Maryčevs, Bloks par PSRS - Tyulkin-Ampilov, Lisenko Nacionālā republikāņu partija un ļoti daudz visādu veidu. Jāteic, ka komunisti izklīdināja arī savu elektorātu: PSRS bloks ieguva vairāk nekā četrarpus procentus balsu, bet neiekļuva parlamentā, un tika zaudētas balsis Krievijas Federācijas Komunistiskajai partijai, agrārajai partijai. arī nepieņēma piecu procentu barjeru, tāpat kā citas kreisās organizācijas. Jo īpaši nav skaidrs, ar ko bijušais premjerministrs Rižkovs rēķinājās vēlēšanās ar bloku: Darba arodbiedrību vai Govoruhina bloku! Taču 1995. gada vēlēšanas uzrādīja vājāko pie varas esošās partijas rezultātu visā Krievijas vēsturē un lielāko protesta balsojumu procentu.
  Zēns izšāva vēlreiz, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu un turpināja savas domas;
  Žirinovskis vēlēšanu kampaņas laikā kopumā lamāja varas iestādes, taču nedarīja to pietiekami agresīvi. Turklāt viņa frakcija atbalstīja nākamā gada budžetu, dodot vēl vienu pamatu pārmetumiem prokremliskā orientācijā. Ņemot vērā šajās vēlēšanās valdošās gandrīz visa elektorāta protesta noskaņas, ar šo valdību nevajadzēja iet uz kompromisu! Turklāt Valsts dome negaidīti viegli apstiprināja Dubiņinu par Centrālās bankas vadītāju, lai gan pēdējais bija cilvēks no Jeļcina aprindām, tirgus reformu piekritējs radikālajā Gaidara versijā. Starp citu, arī Zjuganovs atbalstīja šo kandidatūru, lai gan Dubiņins bija iesaistīts Melnajā otrdienā, parādot, ka arī viņš nav principiāls opozicionārs!
  Vēlēšanu laikā Žirinovskis nevēlējās veidot nekādus vēlēšanu blokus, lai gan vēlmi to darīt izteica vairākas mazākas nacionālistu partijas. Turklāt Vengerovskis ieteica mainīt partijas nosaukumu uz politiski atbilstošāku un eifoniskāku - piemēram, Lielā Krievija! Žirinovskis šajā jautājumā izrādīja spītību, lai gan vārds liberāldemokrāts jau bija kļuvis par aizskarošu!
  Turklāt LDPR partijas sarakstā netika iekļauti pazīstami dziedātāji vai mākslinieki, lai gan gribētāju bija pietiekami daudz. Jo īpaši Alla Pugačova, kurai ļoti patika piesaistīt preses uzmanību, varēja piekrist otrajai vietai LDPR partijas sarakstā. Tas viņu nekādi netraucēja, taču varēja radīt papildu informatīvu iemeslu sevis pieminēšanai. Plus iespēja ierosināt atsevišķus projektus un likumus apspriešanai Valsts domē. Pat komponists Antonovs tika iekļauts tikai reģionālajā sarakstā, un tad viņi pilnībā sastrīdējās. Vispār Žirinovskis: raksturā ir ļoti slikta īpašība: nevēlēšanās paciest spēcīgas personības savā vidē, tādus, kas aizstāv savu viedokli. Piemēram, tieši šī iemesla dēļ no partijas pameta slavenais hipnotizētājs Anatolijs Kašpirovskis; kurš apsūdzēja Vladimiru Volfoviču autoritārās vadības metodēs un vēlmē ieskaut sevi ar sīkofantiem. Starp citu, jāsaka, ka pat Hitlers slēdza kompromisus ar sev vajadzīgajiem cilvēkiem un pacieta tos savā vidē, līdz tie kļuva viņam nederīgi vai bīstami. Atgādiniet Remu, Štraseru, Gebelsu, kuri izcēlās ar kreisumu un pretošanos varas iestādēm. Bet tieši pateicoties šādām personībām Hitleram izdevās izvilkt komunistu un sociāldemokrātu balsu maksimumu. Jāsaka arī, ka Žirinovskis pārāk bieži teica: nedomājot, viņš Staļinu vai nu slavēja, vai lamāja. Kopumā pats Liberāldemokrātiskās partijas līderis zināmā mērā atdarināja Staļinu, veidojot savu kultu, demonstrējot pieturēšanos pie autoritāras valdības metodēm, bet tajā pašā laikā viņš apsūdzēja komunistus vardarbībā, lai gan viņš pats tikai iestājās par vardarbību, vardarbību. un vēl vardarbība!
  Kreiso ideju pieaugošās popularitātes kontekstā Žirinovskim pret komunistiskām idejām būtu bijis jāizturas līdzsvarotāk un jāatceras, ka ievērojamai daļai vēlētāju ir nostalģija pēc padomju laikiem. Turklāt kreisuma ārējie atribūti netraucētu: piemēram, zilā krāsa LDPR karogam ir ārkārtīgi žēl! Pirmkārt, tas raisa asociācijas ar gejiem, kuri arī ir "zilie", otrkārt, zilā krāsa nomierina, kas ne visai labi harmonizējas ar Žirinovska aizdedzinošajām runām! Viņa ballītei labākais variants būtu purpursarkans. Uzmundrinoši, uz varoņdarbiem aicinoši, bet tomēr ne tādi paši kā komunisti! Turklāt purpursarkanā krāsa ir autoratlīdzības simbols un varētu piesaistīt suverenitātes, monarhistu un nekomunistu pārliecības atbalstītāju balsis!
  Ģeniālais zēns vēlreiz nospieda kursorsviras pogas un čīkstēja:
  - Mana uzvara būs krāšņa!
  Un turpināja gudru spriešanu.
  Ne labākā ideja bija arī video, kur Žirinovskis spēlēja jestru, jo īpaši viņš nedziedāja ļoti labi! Šajā gadījumā tas nebija labākais gājiens, jo tauta toreiz bija izsalkusi 1995. gadā un gribēja nopietnas pārmaiņas un nopietnu vadītāju, un viņš nebija jokiem noskaņots! Jāteic, ka prokremliskie mediji jau mēģināja no Žirinovska uztaisīt jestru un klaunu, un nebija vērts šo iespaidu stiprināt, dodot ienaidniekiem jaunus trumpjus!
  1995. gada vēlēšanās CVK vispirms atteicās reģistrēt "Deržavu" - Ruckoju, bet pēc tam "Jabloko". Pēc tam abas puses tika atjaunotas, ar Augstākās tiesas starpniecību. Par šo epizodi ir vairākas versijas: jo īpaši Kremlis un tā PR cilvēki gribēja palīdzēt Javļinskim Domes vēlēšanās kā demokrātam un rietumniekam, un Rutskojam, šķiet, vajadzēja izvilkt komunistu balsis. sev....
  Versija no pirmā acu uzmetiena ir loģiska, ja viņi patiešām gribēja, lai Jabloko un Deržava tiktu noņemti, tad Augstākā tiesa, kas izveidota pēc Jeļcinu ģimenes pavēles, tos nebūtu atjaunojusi! Galu galā mēs varam atcerēties nesenos piemērus, kad Yabloko, Cita Krievija un Dzimtene bez jebkāda juridiska pamata nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās. Piemēram, Tēvzemes bloka izņemšana no vēlēšanām Maskavā 2006.gadā no juridiskā viedokļa bija absolūti nelikumīga! Tātad tajā video, kas kļuva par iemeslu diskvalifikācijai: nebija tiešu aicinājumu uz vardarbību, pogromu, rasu tīrīšanu un pat "kaukāziešu" deportāciju. Vienkārši runāja par Maskavas attīrīšanu no atkritumiem... Jā, tur bija mājiens par nepieciešamību atjaunot kārtību un emigrantiem. Bet... Pirmkārt, tas nav pretrunā ar likumu, otrkārt, jebkurā visnekaitīgākajā video var atrast mājienu par jebko. Jūs varat, piemēram, pat multfilmu "Just you wait!" aizliegums kā pedofilijas propaganda. Un ka zaķis ir kā bērns, brauc ar bērnu biļeti, un vilks ar viņu flirtē, samīļo... Šajā gadījumā tiesnesim nebija likumīgu tiesību noņemt Rodina bloku no reģistrācijas! Hodorkovska tiesa ir atsevišķa tēma, par to šajā rakstā nerunāsim. Bet šķiet, ka visi saprot, ka bez Kremļa sankcijas tas nebūtu noticis ...
  Jā, jā, bet ne īsti! Jo īpaši Rutskojs toreiz tika uzskatīts par kvēlu Jeļcina ienaidnieku - tas joprojām būtu nonācis tiešā bruņotā konfrontācijā! Power reitings bija diezgan augsts, un tā izredzes pārvarēt piecu procentu barjeru ir lielas! Nu, kāpēc Kremlim būtu jākrāpj sava ienaidnieka izredzes? Jā, lai gan Jabloko ir demokrātiska partija, tā ir diezgan opozicionāra: tā ne reizi nav atbalstījusi budžetus, gan šajā domē, gan nākamajā, Javļinskis paziņoja, ka cīnīsies par Krievijas prezidenta amatu. Tātad, kāds ir īpašais iemesls Yabloko stiprināšanai: īpaši nākotnes prezidenta vēlēšanu kontekstā tas ir ārkārtīgi neizdevīgi! Javļinskis pirmajā kārtā izvilka balsis no Jeļcina, un jaunais un atlētiskais Jabloko līderis izskatījās daudz pievilcīgāks nekā diskreditētais, novājinātais Jeļcins.
  Tātad pirmā versija nav gluži pārliecinoša, un Krievijas tiesas vēl nebija tik ļoti atkarīgas no Krievijas prezidenta. Jo īpaši tika attaisnots armijas ģenerālis Vareņikovs, GKChP biedrs; var minēt citus piemērus, kad tiesa ne vienmēr nostājās varas iestāžu pusē.
  Visticamāk, savu lomu nospēlēja Rietumu negatīvā reakcija uz Javlinska diskvalifikāciju, un Jeļcina režīmam vēlēšanu priekšvakarā bija nepieciešami kredīti, lai radītu valstī labklājības iespaidu. Nu, Rutskojs tika noņemts tajā pašā reizē, tāpēc viņi tika atjaunoti uzņēmumam. Tas gan nepalīdzēja Deržavai ieņemt 5% slieksni. Rutskoja rezultātu 2,7 procenti var uzskatīt par universālu, īpaši ņemot vērā to, cik slavens viņš bija. Taču arī Kremļa KRO projekts zaudēja. Žirinovskis Domes tribīni neizmantoja pietiekami efektīvi, taču jāsaka, ka viņam par labu nāca tas, ka visa prokremliskā propaganda darbojās pret viņu. Šķiet, tas radīja priekšstatu, ka Žirinovskis ir varas ienaidnieks numur viens, un, ja Vladimirs Volfovičs būtu konsekventāks pretestībā, viņa rezultāts būtu daudz augstāks.
  Oļegs Ribačenko atkal ļoti veikli pārklāja ķīniešu pulku ar sprādzienbīstamu sadrumstalotības lādiņu. Pēc tam viņa domas kļuva vēl harmoniskākas.
  Taču liberāldemokrātiskās partijas līdera īsās runas televīzijā ar draudiem pret varas iestādēm, diezgan kareivīgi aicinājumi kopumā bija korekti, tikai, iespējams, Jeļcinu un Jeļcinu personīgi vajadzēja aktīvāk lamāt.
  Īsāk sakot, 1995. gada decembra vēlēšanās pirmā vieta bija Krievijas Federācijas Komunistiskajai partijai ar gandrīz 23 procentiem, otrā LDPR 11,5 procenti, trešā NDR 10,3 procenti un ceturtā Jabloko 6,7 procenti.
  Pārējās četrdesmit partijas nesasniedza 5% slieksni!
  Kā novērtēt līdzīgu Žirinovska rezultātu? Procentuāli divkāršs samazinājums salīdzinājumā ar pirmajām vēlēšanām. Bet, ja ņem vērā palielināto vēlētāju aktivitāti par aptuveni 12 procentiem, tad Žirinovskis saņēma aptuveni 62 procentus no 1993.gada rezultāta. Vai tas ir daudz vai maz?
  Ņemot vērā visus nelabvēlīgos apstākļus, šis rezultāts ir starp apmierinošu un tikai labu. Slikti faktori:
  1. Vēlētāju neapmierinātība ar Liberāldemokrātiskās partijas darbību Valsts domē. No pirmās vietas ieguvēja kandidāta tauta gaidīja vairāk, taču dzīve nekļuva labāka. Tiesa, lielākā daļa cilvēku saprata, ka Žirinovskim nav īstas varas, taču vilšanās tomēr valdīja.
  2. Bailes, ka Liberāldemokrātiskās partijas kaujinieciskais līderis sāks trešo pasaules karu ar katastrofālām sekām. Turklāt daudzi nebaidījās no Žirinovska atturības un bažām, ka viņš izveidos totalitāru diktatūru un pārpludinās valsti ar asinīm. Viņa histērija daudzus biedēja.
  3. Ar Liberāldemokrātiskās partijas līdera opozīciju nepietiek. Īpaši pirmo reizi Čečenijas kara mēneši un pati prokremliskā propaganda tajā vainoja Žirinovski, ievērojami palielinot viņa lojalitāti pret varas iestādēm. Taču pats Vladimirs Volfovičs vēlējās draudzību ar Kremli, zaudējot pašreizējās valdības galvenā ienaidnieka tēlu.
  4. Nepietiekama domes sviru izmantošanas efektivitāte populistiskas, finanšu politikas īstenošanai. Jo īpaši varēja likt uz balsošanu, vienu populistisku likumu pēc otra, strādājot sabiedrības labā. To īpaši darīja Jeļcins, kongresā piedāvājot kaut ko tādu, ko nebija reāli izpildīt, un nopelnot sev punktus. Jā un Jeļcins uz vēlēšanām visiem pacēla algas un pensijas un tad vai nu nemaksāja, vai arī tos apēda inflācija. Lukašenko un citi darīja tāpat, bet Jūlija Timošenko neatteicās no savas stingrās monetārās politikas un zaudēja vēlēšanās, vienlaikus zaudējot brīvību!
  5. Žirinovskis veica kārtējo aprēķinu saistībā ar savu izskatu. Viņš kļuva nevajadzīgi resns un tāpēc sāka izskatīties daudz sliktāk. Turklāt izsalkušajiem cilvēkiem nepatīk vēdera un resni cilvēki. Šeit, starp citu, Žirinovskis parādīja citu savu trūkumu, fanātisma trūkumu politikā, nepietiekamo gribasspēku, lai uzturētu savu ķermeni formā un nepārēstos. Starp citu, pat 1991. gada vēlēšanu laikā Žirinovskis četrdesmit piecos bija slaids, pat tievāks par normu. Tas liek domāt, ka pēc dabas "Žiriks" nav tendēts uz lieko svaru, kas nozīmē, ka viņam nebija tik grūti uzturēt sevi formā, atšķirībā no, piemēram, Gaidara.
  Tas arī ir būtisks trūkums!
  7. Salīdzinot ar pirmajām vēlēšanām, raidlaiks, ko Žirinovskis varētu izmantot, ir krasi samazinājies. Bezmaksas raidlaiks tika sadalīts starp 44 partijām, un maksas raidlaiks nevarēja būt vairāk par bezmaksas raidlaiku, un to varēja iegādāties tikai naktī. Tātad Žirinovskis nevarēja pilnībā izmantot savu izcilo oratorisko dāvanu, kā tas bija 1993. gadā. Lai gan, piemēram, viņam bija vairāk naudas nekā toreiz!
  6. Varbūt pat visnozīmīgākais: strauji pieaugusi politiskā konkurence un Liberāldemokrātiskās partijas vēlēšanu laukā parādījies vesels bars partiju un atdarinātāju bloki. No tiem, pirmkārt, KRO, Power, CHP, un vēl vesela kaudze citu partiju. Un valdību kritizēja visi, izņemot valdošo partiju Mūsu Krievijas māja. Bieži viņi aktīvi reklamēja un daudz rādīja televīzijā Borisu Fjodorovu un viņa bloku Forward Russia, kritizējot Černomirdinu un valdību. Tiesa, pats Boriss Fjodorovs tikai apspēlēja opozīciju, cerot iekarot protesta elektorātu. Bet lielākā daļa cilvēku viņam neticēja! Tad Boriss Fjodorovs pat pievienojās NDR. Ļoti aktīva bija arī Lisenko vadītā Nacionālrepublikāņu partija, kuras līderis kopēja Žirinovska emocionālo trakumu un nekādā gadījumā nebija aizvainots par mediju uzmanību. Turklāt aktīvi darbojās Vēdenkina bloks, arī bijušais Liberāldemokrātiskās partijas līdera palīgs un ekstrēms nacionālists, kā arī Baburina bloks. Baburins ir arī ļoti aktīvs cilvēks, savulaik gandrīz kļuva par runātāju Khasbulatova vietā. Īsāk sakot, Žirinovska elektorātu diezgan lielā mērā izšķīdināja līdzīgi dubultnieki un atdarinātāji. Turklāt kreisajiem bija arī jaunas tendences, tostarp staļiniskā pārliecība.
  Šādos apstākļos 11,5 procenti no 44 patiešām ir pienācīgs rezultāts, lai gan tas ir zemāks, nekā tas ir iespējams ar saprātīgāku vēlēšanu politiku. Piemēram, Zjuganovam izdevās palielināt savu punktu skaitu no 13,5 procentiem līdz 22,9, lai gan konkurentu skaits pieauga. Viens bloks "Par PSRS!" atņēma vairāk kā 4,5 procentus vēlētāju! Yabloko cieta zaudējumus, taču nepilnu procentu, un, ņemot vērā partijas, kas pazuda aiz barjeras, palielināja savu frakciju. Kopā viņiem bija 46 deputāti vienpersoniski. Bet "Krievijas izvēle" pēc šķelšanās pazuda, tāpat kā Shakhrai PRESS.
  . NODAĻA #16
  Ķīnas armija tika pilnībā iznīcināta uz tanka IS-7. Un atkal iestājās pauze cīņā ar Debesu impēriju. Un Oļegs Ribačenko, divreiz nedomājot, ieskicēja skaistu un interesantu stāstu;
  Bija smagas vēlā rudens dienas. Debesis šņukstēja, bagātīgi laistot zemi ar svina lāsēm. Pasaule bija pelēka, zelta lapas drūpēja, koku zari šūpojās vējā kā pliks rāmis. Sudraba sniega bumba izkusa, nepaspējot uzzīmēt savus sarežģītos rakstus uz logiem, pārklāt brūni pelēko zemi ar žilbinošu paklāju.
  Deviņus gadus vecais zēns Slava Ivanovs bija bēdīgs, likās, ka viss Visums ir ietīts ar dzeloņdrātīm. Ar noliektu galvu viņš atgriezās no nemīlētas skolas, kur arī viņu piekāva klasesbiedri. Sejā blāvi parādās zilumi, portfelis saplēsts, nav vēlēšanās doties mājās, kur tevi gaida uzmācīgi vecāku jautājumi. Un vēl ļaunāk, rīt jums atkal būs jāiet uz skolu, ar galvu ienirstot Dantes ellē jauniešiem. Tajā brīdī, kad ieejā ienāca puisis ar kaušanai dzītas aitas izskatu, viņam pretī izlēca kāds cilvēciņš kā velns no šņaucamās kastes. Viņš atgādināja zēnu, bet tajā pašā laikā viņš nebija Pinokio asais deguns, trīs iecirtīgas acis - sarkanas, dzeltenas, zaļas nepārtraukti mirkšķināja.
  -Sveiki! Teica cilvēciņš ar luksofora acīm. Un viņš izstiepa savas, kā likās pēc taustes, koka rokas.
  Slava viņus pārliecinoši nekratīja, viņš jau bija vecumā, kad bērni saprot, ka brīnumi nenotiek, un izskatījās diezgan šokēts par šādu masku.
  "Viņam noteikti ir kibernētiskas acis," un viņš pārklājās īpašā kartona uzvalkā.
  -Nu kāpēc tik drūmi! Ļaujiet man iepazīstināt ar sevi, es esmu Krore no planētas Chrome. Jūs redzat konkrēti, planētas smacējošās atmosfēras pārņemti. Kā tevi sauc.
  -Slava vai Vjačeslavs. Zēns nedroši nomurmināja.
  -Tātad tā ir Glory. Mēs - es un Vints - lidojām garām jūsu planētai, vietējie iedzīvotāji to sauc par Zemi, un mēs to saucam par Erbanu. Mūsu hipertelepātiskā dziņa ir apstājusies, zaudējot gandrīz visu savu spēku. Tas ir pilns ar faktu, ka mēs varam uz visiem laikiem palikt uz jūsu planētas. Palīdzi mums. - Bet es esmu tikai bērns un nesaprotu kosmosa dzinējus.
  Zēns nedroši paraustīja savus tievos plecus.
  - Tev tas nav jāizdomā. Te nāk Vints, viņš tev visu paskaidros.
  Pirms viņiem parādījās tēma, kas ļoti atgādināja Samodelkinu no žurnāla "Merry Pictures". Tam bija tāda pati skrūve degunam, krusta formas mute, un tikai trīs luksofora acis lidojošā šķīvīša formā piešķīra tam neparastu kosmisku izskatu. Roku pirksti bija saliektu uzgriežņu atslēgu veidā ar daudzām locītavām. Lai gan pieskaroties tie jutās kā tērauds, Vints ļoti maigi paspieda roku.
  -Mūsu cilvēku draugs, trauslais ķermenis.
  Vinta balsī skanēja nožēla.
  -Un viņš man no viņa tik ļoti patīk, un tas elpo ar skumjām, viņš ir tik temperamentīgs.
  Krors draudzīgi paglaudīja viņam plecu. Vints turpināja nedaudz mainītā tonī.
  -Mīļā, tu gribi lidot kādā vietā ar mums, lai redzētu citas pasaules.
  Glory nodrebēja. Viņam šķita, ka viņš guļ un sapņo. Lai redzētu realitāti, ir labākais veids, kā sevi saspiest. Ko viņš izdarīja. Tas īpaši nesāpēja, bet Vints un Krore joprojām stāvēja blakus, mazi apmēram viņa augumā ar platiem, nedaudz nekaunīgiem smaidiem.
  -Nē, mēs neesam izgatavoti no vaska un izkusīsim saulē.
  Vints iesmējās.
  -Tagad plēsīsim.
  Trīsvienība izgāja no ieejas, pagalmā bija slampa, cauri peļķēm slīdēja zābaki.
  - Man ir apnicis tavs primitīvais pārvietošanās veids. Krors teica un izņēma no kabatas ierīci, kas izskatījās pēc Rubika kuba.
  Klusumu pārtrauca asa svilpe. Slavas pieci klasesbiedri viņus nosēdināja tieši tikšanās reizē. Viņu pārspēja tie paši brašie zaudētāji. Un tagad uz viņu purniem parādījās sadistiski smīni.
  -Tā Sniegbaltīte (Slavai bija blondi mati) un jūs abi saģērbtie stulbi. Piemērotākā kompānija
  Viņi tuvojās, lielākais no viņiem, resns vīrietis vārdā "Barans", mēģināja iesist Kroram. Viņš pēkšņi satvēra savus pirkstus ar saspiedienu.
  - Čau, "Pinokio". Auns burtiski aizrijās no dusmām. - Nu, atlaid, citādi dabūsi.
  Auna draugs mēģināja viņam iesist pa seju, bet Krors sakustējās un spēcīgi iespēra pa vēderu. Huligāniskais zēns nokrita, ar plaši atvērtu muti elsdams gaisu.
  - Konts ir atvērts. Pinokio pasmaidīja.
  Tad viņš izdarīja kustību ar pirkstiem: Barans raustījās un zaudēja samaņu no sāpēm.
  - Lai viņš nesaka viņam paldies, ka mēs to neizsmidzinājām fotonos visā galaktikā.
  Pārējie trīs zēni sastinga, lūkodamies noteiktā punktā, un tad metās dažādos virzienos.
  -Tā viņi sabruka kā ķegļi. Vai es tev, Slava, neteicu, ka cilvēku bērni ir gļēvi.
  Zēns vilcinājās.
  -Es nezinu.
  -Tātad zini. Pa to laiku mēs nedaudz pastaigājamies.
  Skrūve pagrieza sviru, un šķita, ka tie ir iekrituši zemē. Visapkārt valdīja gandrīz kosmiska tumsa.
  Slava raustījās un iebrauca vairogā, it kā būtu satriekts, trieciens bija tik spēcīgs. Visa telpa nodrebēja un izrādījās sarkana pārpludināta, jaunizkalto draugu komiskās sejas dejoja sārtos toņos.
  - Tu sapucējies. Krors ar prieku teica. Bet jums tas nav jādara, jums vienkārši bija jāsasaldē. Ko mēs tagad darīsim?
  -Nekas. Vints gurdēja. Uzlādēsimies, un tad jau redzēs.
  Vints uzlika Slavam galvā ķiveri.
  -Padomāsim mūsu kvazāra baterija.
  - Par ko domāt.
  - Par jebko sliktu un aizskarošu. Atcerieties, kas jūs visvairāk apbēdināja.
  Un ko tas tev palīdzēs? Glorijas acis pārsteigumā iepletās.
  Krors pielika kāju atpakaļ, viņa "luksofors" iedegās sajūsmā.
  -Protams, mūsu hipertelepātiskais ģenerators barojas no negatīvām emocijām. Viņš pārveido tos par spēku, kas spēj novirzīt zvaigznes no to orbītām. Galu galā, tas ir tieši tas, kas jums izrādījās pievilcīgs - jums ir daudz negatīvu emociju.
  No tā visa Slava saprata, ka viņā slēpjas vēl nepieredzēta enerģija, un nez kāpēc viss ļaunākais viņā spēj uz to, ka mazie puiciski kautiņi izgaist kā svece saulē.
  - Un es esmu stiprs.
  Zēns sažņaudza dūres.
  -Jums ir spēcīgs biolauks, - atbildēja Skrūve. Mūsu mazais zvaigžņu kuģis paātrinās līdz superkosmiskam ātrumam.
  Zvaigžņu kuģa kabīnē uzreiz kļuva gaišs. Slava zāģēja ierīces glītas kā spēļu automātu zālē. Uztvēris viņa skatienu, Krors ieslēdza hologrāfisko ierīci. Zvaigžņotās debesis iedegās kā prožektors.
  -Šī ir tava galaktika, redzi, mazulīt, tā ir savīta spirālē.
  Zēns ar pārsteigumu ielūkojās līdz šim nezināmajā telpā, kas nevienam nebija zināma. Viņš bija priecīgs un mazliet nobijies ieskatīties šajā svešzemju tehnoloģiju brīnumā.
  -Šis sarkanais punkts ir vieta, kur šobrīd atrodas laiva.
  -Es saprotu, un šobrīd uz Zemes.
  Glory jautāja.
  - Nē, mēs esam uz Mēness. Un, ja vēlaties, varat apbrīnot Mēness ainavu.
  Skrūve ieslēdza kiberskeneri, kuģa sienas kļuva caurspīdīgas, un neparastā Mēness ainava apgaismoja visu kajītes virsmu.
  -Tas mazais cilvēciņš, kuram gribas skriet pa kosmosa krāteriem.
  Vints ierosināja dedzīgā tonī.
  Glory vilcinājās.
  Bet tur nav gaisa.
  - Bet ir smiltis. Nebaidieties beigties, kamēr vakuums jums nav briesmīgs.
  Zēns uzreiz noticēja savam dīvainajam draugam. Tiklīdz viņš izlēca uz mēness virsmu, ķermeni pārņēma neaptverams vieglums. Likās, ka viņš nevis lec bezgaisa telpā, bet gan peld pa ūdeni. Viens straujš lēciens uz augšu, un jūs vienmērīgi piezemējaties uz zemes. Slava juta, ka kaut kur ir piedzīvojis līdzīgu sajūtu. Tieši tur - karuselī, šūpolēs? Nē, tas vairāk atgādina lēkšanu sapnī. Tāda pati sajūta, ka lēnām krīti, tu esi kā lapa, kas peld gaisā. Cik augstu viņš var uzlēkt. Tas ir vienkārši prātam neaptverami.
  -Supermens! Zēns kliedz un spārda no visa spēka.
  -Kad trāpīsi asteroīdam, esi uzmanīgs un vari aizlidot.
  - Tad uzspēlēsim paķeršanu. Glory ieteica.
  - Kāda ir doma. Vints piemiedza acis luksoforā.
  -Tad nāc, kurš kuram pieskarsies, tas noķers.
  Spēle sākās, un, lai gan Vints un Krore bija krietni ātrāki par puisi, viņš ļoti prasmīgi piekāpās, kā rezultātā spēle izvērtās jautra. Un, kad Krors piedāvāja Slavai kaut ko pārslēgt uz ķiveres, viņš juta spēcīgu spēku ieplūstam ķermeņa gurnos.
  - Oho! Pirmo reizi jūtu sevī pilnīgu pārvērtību.
  Zēns uzreiz uzlēca trīsdesmit metrus gaisā, tad diezgan strauji izlēca virspusē, atstājot dziļas pēdas.
  - Ei, pamēģini mani panākt.
  Tomēr Skrūvs mazliet, nesamulsis no asa lēciena, panāca puisi, viegli iesitot viņam ar pirkstiem pa krūtīm.
  -Bērn, tevi joprojām salīdzina ar mums. Lai kā jūs mēģinātu, mēs jūs panāksim.
  Pēc tam Slavam apriebās spēlēšanās, viņš salika rokas, nolieca galvu.
  - Izrādās, ka jūs padevāties man - divkāršiem melīgiem ļautiņiem.
  - Kāpēc mēs melojam, jo šī ir spēle, un spēlē viņi cīnās, un katram ir tiesības uz savu taktiku. Un mūsu stratēģija ir palīdzēt visām vājajām būtnēm, kas dzīvo Visumā.
  Es domāju, ka mums ir gana no mēness. Turpināja doma Vints. Mēs varam visu, vai vēlaties, lai zēns redzētu citas pasaules un visumus?
  -Protams, ka gribu! Slavika seja atkal iedegās priekā. Pat zilumi, šķiet, rotāja sārto seju.
  -Tad kāp uz kuģa un brauc.
  Slaviks apsēdās galvenā pilota krēslā - apbrīnojot grandiozo debess ainavas attēlu. Uz zemes nav iespējams redzēt tik daudz spožu zvaigžņu uzreiz, biezā zemes atmosfēra apgrūtina zvaigžņoto debesu kolosālā varenuma novērošanu.
  Un šeit vakuumā var redzēt visu līdz mazākajam zvaigžņu akmenim. Slava apbrīnoja debesis, jutās labi un gandarīts, jo vēroja to, ko varēja redzēt tikai daži desmiti, maksimums simti cilvēku.
  -Tagad kosmosa kuģis dosies hiperdriftā un jūs varēsiet novērot kaut ko tādu, ko neviens vēl nav redzējis.
  Slava pastiepa pirkstus pret paneli.
  Vints nobolīja acis. Tad viņš maigi, bet stingri sita ar rokām.
  - Neaiztieciet ierīces. Jūs varat pagriezt nepareizo āķi un iegāzt pusi Visuma melnajā caurumā.
  Slaviks plaši atvēra acis.
  - Svilpo.
  -Nē, mēs nācām no cita Visuma, kas ir nesalīdzināmi attīstītāks par šo. Un mūsos ir paslēpts kolosāls enerģijas krājums, salīdzinājumā ar kuru miljardiem zvaigžņu ir putekļi. Paskaties, kā mēs uzņemam ātrumu.
  Sākumā debesu ķermeņi sablīvējās, likās, ka priekšā to ir vairāk, un spektrs nobīdījās uz zilo pusi. Aiz muguras, gluži pretēji, zvaigznes kļuva retākas un blāvas, iegūstot sarkanu nokrāsu.
  - Turpiniet palielināt ātrumu. Krors ķērka.
  Zvaigznes strauji pazibēja aiz borta, to spektrs mainījās, pārvēršoties vienkrāsainā purpursarkanā mirdzumā. Slava atskatījās. Bija absolūts tukšums. Zvaigznes sānos bija retas un blāvas. Skatoties uz zēnu, kurš pārsteigts pavēra muti, Vints pat nepaskaidroja.
  - Tie ir superlumināli ātrumi. Zvaigžņu fotoni, kas atrodas aiz mums, atpaliek no kuģa, kas nozīmē, ka mēs tos vienkārši neredzam. Ne tikai tas, ka mēs panākam fotonus, kas ir lidojuši uz priekšu, kas nozīmē, ka jūs redzat visas zvaigznes vienlaikus gan aizmugurē, gan priekšā un daļēji lidojot no sāniem. Šeit viņi ir saspiedušies jūsu priekšā monitorā. Ja pievienosim nedaudz vairāk ātruma, tie kļūs jums neredzami, nonākot spektra ultravioletajā daļā. Skaties.
  Skrūve pagrieza stūri, un purpursarkanais spīdums uzreiz noklusa, pēc tam pilnībā pazuda.
  - Nu, no skrūves. Tagad jūs neko nevarat redzēt.
  Melnā telpa uzreiz kļuva drūma un drūma. Krors viltīgi piemiedza aci.
  -Tagad mēs pievienosim ātrumu. Kosmosa kuģis dzirksteļoja, un ekrāns atkal mirgoja.
  - Mēs bijām tie, kas ieslēdzām gamma starojuma pārveidotāju parastā gaismā. Tagad jūs atkal redzat zvaigžņotās debesis.
  Zvaigznes patiešām lidoja pāri bortam trakā režīmā. Viņi jau ir pagājuši garām zemei blakus esošajai galaktikas daļai un pārvietojušies uz tās centru. Šeit viņi nedaudz palēninājās. Lai apbrīnotu neparasto ziedkopu. Man sāpēja acis, cik biezi mirdzēja neskaitāmas zvaigžņu kopas. Vairāk nekā viens cilvēks uz zemes nav redzējis tik pārsteidzošu ziedkopu. Šķita, ka rubīni, dimanti, safīri, topāzes, smaragdi, ahāti un citi akmeņi kosmosā mirgo, saberzti. Viņu žilbinošā gaisma padevās, apspīdēja visas iekšpuses. Glory pamirkšķināja acis. Skrūvs iesmējās, viņš bija saviebies no spriedzes
  - Tas vīrietis neko tādu nav redzējis. Tas ir galaktikas centrs. Paskaties, nekļūsti akls.
  "Jautri mazie vīriņi" iesmējās ar bezskaņu smiekliem.
  - Cik ātri mēs lidojām?
  Mazākais ir tūkstotis parseku sekundē. Viens parseks ir gandrīz trīs gaismas gadi. Tas ir, vienas sekundes laikā mēs ejam pa ceļu, pa kuru gaisma noiet gandrīz trīs tūkstošus Zemes gadu.
  Slava nebeidza pārsteigt - Oho, nu, ātrums.
  Vints viltīgi piemiedza aci.
  -Ātrums joprojām nav pietiekami liels, lai lidotu no Visuma uz Visumu, taču mēs varam palielināt ātrumu vairākas reizes. Vai vēlaties skriet apkārt pasaulei?
  - Es jau teicu, ka gribu!
  -Tad turies cieši, jaunais paātrinājums būs stāvāks par iepriekšējo.
  Zvaigznes uz brīdi nodzisa, un tad tās metās neprātīgā kavalkādē. Mini zvaigžņu kuģa kustība paātrinājās un paātrinājās. Veselas galaktikas metās pāri bortam. Gaisma izplūda un mirgoja, un zvaigžņu kuģa trakais skrējiens auga un auga.
  Mēs jau pārvietojamies ar ātrumu miljons parseku sekundē. Tas joprojām nav liels overclock. Lai aizlidotu līdz jūsu mazā Visuma malai, būs nepieciešama diena. Bet mēs Vints piespiedām viņa pirkstu pie lūpām - vēl vairāk varam paātrināt, ja ieslēdzam hiperultraplazmas paātrinātājus.
  Slava bija nedaudz iespiesta krēslā, un viņš bija spiests aizsegt seju ar rokām, lai nepaliktu akls no zvaigžņu staru pārpilnības. Pat pirksti spīdēja cauri.
  -Mūsu ātrums ir desmit miljoni parseku sekundē. Mēs turpinām paātrināties.
  Ugunīgais spīdums kļuva karsts, gaisma dega cauri iekšpusei. To redzot, Krors ieslēdza gaismas filtru.
  - Es tev teicu, ka zemieši ir vāji. Ir nepieciešams dot vēl lielāku paātrinājumu un nostiprināt spēka lauku, padarot to necaurlaidīgu stariem.
  -Mūsu ātrums ir simts miljoni parseku. Skrūve čīkstēja.- Drīz mēs tuvosimies subtelepātiskajam ātrumam.
  - Bet tas ir maz ticams, domas ātrums ir bezgalīgs un hipertelepātiskais motors var paātrināties līdz bezgalībai. Turklāt jūs nezināt, cik barojošas ir negatīvās emocijas. Mēs jau esam apskrējuši pusi Visuma un vēl neesam iztērējuši simto daļu.
  Krore atbildēja.
  - Jā, šis zēns ir īsts dārgums. Starp citu, Slavka, mūsu ātrums ir sasniedzis miljardu parseku sekundē.
  Pēkšņi gaismas spēle aiz borta tika pārtraukta, kļuva tumšs, un tikai gaisma miniatūrajā zvaigžņu kuģī apgaismoja melno vakuumu.
  -Kur mēs esam? Slava jautāja naivā balsī.
  - Un nekur starpuniversālajā telpā. Kiberskeneri vēl nav gājuši bojā, bet apkārt gandrīz nav matērijas, ir tikai vakuums, hipertelpa un daudzi lauki.
  -Mēs esam tukšumā. Zēns sajuta bailes.
  -Vari tā teikt. Bet nebaidieties, drīz mēs nonāksim citā, daudz lielākā Visumā nekā jūsu pasaule. Tur mums būs vieta radošai darbībai.
  -Visumu ir ļoti daudz un tie atrodas ne tikai trīsdimensiju, bet arī daudzdimensionālā telpā. Mērījumu ir miljoniem, tie nepārtraukti mainās, transformējas. Lai jūs nešokētu ar formu daudzveidību, mēs dosimies uz ierasto trīsdimensiju Visumu. Galvenais, tā atšķirība no tavas sfēras ir tā, ka tajā ir augsti attīstīta burvība un maģija. Tās visas ir telepātijas intrigas, iespēja ar verbālu ietekmi ietekmēt materiālo vidi. Jūs nokļūsiet pasakainā superkaraļvalstī, fantāziju un sapņu pasaulē.
  Ko es tur darīšu! Galu galā burvība man ir noslēpums aiz septiņiem zīmogiem.
  -Tas joprojām ir noslēpums, un reiz citā pasaulē jūs ātri iemācīsities maģiju. Pats Harijs Poters tev nebūs līdzīgs. Taču, ja šis Visums tev neder, tad mēs tev atradīsim citu. Varbūt jums patīk hiperplazmas tehnoloģija - mēs jums pamācīsim vēl, bet pagaidām mums trim ir īpašs uzdevums, un tam mums ir vajadzīgs tāds zēns kā jūs.
  -Priekš kam?
  -Jo tu esi cilvēks.
  -Mūsu ātrums ir sasniedzis desmit miljardus parseku sekundē. Un tas nozīmē, ka drīz virs mums griezīsies zvaigznes. Vints izlaida no mutes dūmu gabalu.
  Un tiešām, it kā pasakā, viņu priekšā iedegās brīnišķīga gaismas skala. Zvaigžņu kuģa ātrums samazinājās, un viņi iekrita pasaku pasaulē. Šī Visuma zvaigznes bija īpašas nevis apaļas, bet kvadrātveida, trīsstūrveida, konusu un prizmu formā. Katra zvaigzne bija īpaša un unikāla, atšķīrās vai nu pēc formas, vai ar netveramu gaismas nokrāsu.
  Glory tā sastinga ar pavērtu muti, ka redzētais pārsniedza visdrosmīgākos pieņēmumus.
  Zvaigznes lēnām peldēja pāri bortam, tās šķita kā uguns salas uz melna samta jūras.
  Beidzot viņu acu priekšā parādījās liela planēta, kuras diametrs bija aptuveni desmit saules cilindra formā. Tieši šī cilindra centrā atradās gigantiska gotiskā stila pils. Tās tūkstoš kilometru garās sienas bija viegli pamanāmas no orbītas.
  -Šajā pilī dzīvo karalis un karaliene, kuri ļoti vēlas iegūt troņmantiniekus. Bet viņus nomāc briesmīga burvestība. Tikai nevainīgs bērns no cita Visuma var pārtraukt šo burvestību. Krore teica.
  Un tagad mums, kā cilvēki saka, jānolaižas uz planētas virsmas.
  Nosēšanās bija veiksmīga, veicot pagriezienu, viņi lidoja garām vareno ērgļu milzu statujām.
  - Visa slava ārā. Skrūve sniedza roku un palīdzēja izlēkt no maza kuģa.
  - Paklanieties planētas priekšā.
  Slava viegli paklanījās. Spēks bija apmēram tāds pats kā uz zemes, lai gan gigantiskā pils bija šokējoša. Tad viņu priekšā pavērās kilometru gari kristāla vārti. Trīs draugi iegāja koridorā, kas bija bagātīgi mēbelēts ar zelta un dārgām statujām. Bija arī četrastes delfīni, citplanētiešu karavīri ar megaplazmas ieročiem. Skaisti dabisko ziedu pušķi, kas izgrebti no rubīniem, viņi turpināja šūpoties un raustīt galvu. Ap zāli peldēja svešas zivis, mirdzot dzirkstošām zvīņām.
  -Dīvaini, kā viņi var peldēt gaisā? Zēns jautāja.
  -Antigravitācija! Krore atbildēja. - Tu vēl neredzēsi.
  Bija daudz visa cita, visdažādākās lietas, kas apbūra acis un pārsteidza deviņus gadus veca zēna iztēli, taču tāda krāšņuma aprakstīšana prasītu ļoti ilgu laiku.
  Bija pārāk garš, lai staigātu pa simts kilometru gaiteni, tāpēc Vints nospieda pogu un viņi teleportējās taisni uz troņa zāli. Zvaigžņu karaļu galvenā atrašanās vieta bija pārsteidzoša. Zāles vidū atradās tronis, iespaidīgs kā kalns, spirālveida akvedukta formā, uz kura tika uzkausētas nelielas, bet koši mēbelētas laivas. Ik pa laikam tās uzliesmoja salūtā, spožākajā dzirksteļu kaskādē, kas pārpludināja apkārtējo krēslas valdošo telpu. Tad sāka skanēt grandioza mūzika, un uzliesmoja vulkāna blāzma. Ugunīgi sarkana lava iegrieza atmosfēru, un no žilbinoša mākoņa iznira karaliskais pāris. Viņi šķita jauni un bagātīgi tajā pašā laikā gaumīgi ģērbušies. Uz ķēniņa krūtīm bija ķēde ar smaragdiem kopā ar zila pūdeļa attēlu. Un ķēde, kas rotāja karalienes kaklu, gluži pretēji, bija izgatavota no safīra. Viņš nolieca seju pret zēnu, suns klusi iesaucās un pakratīja asti. Karalis pasmaidīja, zobiem kvēlojot kā spuldzītes.
  - Es sveicu jūs, mans viesis, vārdā Slava. Tu, kā saka mans talismans, esi ļoti labs puika un spēj piepildīt savu likteni.
  Karaliskā persona frāzes sakārtoja nedaudz necilvēcīgi, taču nozīme bija skaidra arī bez tulkojuma. Lai gan dīvaini, kā cita Visuma iedzīvotājs varēja zināt krievu valodu.
  -Tā ir telepātija. - Krore čukstēja.
  - Mums ir liels bēdu mazulis. Vienīgo meitu tur gūstā starpgalaktikas tirāns Eletromends. Un mums ir vajadzīgs bruņinieks, kas spēj viņu atbrīvot. Lielajā pravietojumā teikts, ka viņš nāks no maza Visuma ar apaļām zvaigznēm. Divi mani vecie draugi Vints un Krors atveda jūs uz pili, tagad jums ir jāiztur nopietns pārbaudījums un jāuzvar hipertirāns.
  Slava pasmaidīja, viņam šķita, ka viņam aiz muguras aug spārni un viņš bija spējīgs tikt galā ar briesmoni, kas terorizē visu bezgalīgo Visumu.
  -Es esmu gatavs cīnīties ar ienaidniekiem un atbrīvot tavu meitu.
  -Tad Vints un Krons ir ceļā un tevi vadīs, bet vispirms tev jāiztur neliels pārbaudījums. Sava veida teksts par profesionālo piemērotību.
  -Ar prieku.
  Vints un Krore satvēra zēnu aiz rokām, un viņi atgriezās mini zvaigžņu kuģī.
  -Teksam ir teksts, un tagad mēs lidosim uz planētu, kas atrodas gandrīz blakus lielai zvaigznei.
  Miniatūrais kuģis apgriezās, un viņi atradās zilas planētas priekšā ar putojošiem mākoņiem.
  Vints izņēma ierīci.
  - Ardievu Sniegbaltīte.
  Snap ar pirkstiem un Glory bija, lai kur jūs domājat. Viņa priekšā stāvēja pelēkā skolas ēka, kas bija sastingusi malā. Aiz muguras stāv smags portfelis, kas nozīmē, ka viņam jāiet uz garlaicīgu un dusmīgu klasi. Un tas ir šausmīgi nevēlami. Kājas kļuva trauslas un trīcēja. Vai tas tiešām bija tikai sapnis vai halucinācijas? Puisis izberzēja acis un neveikli mēģināja saspiest sevi. Ievainot. Tātad tā ir realitāte, viņam tiešām ir jāiet uz skolu. Un debesis raudāja, bija mitrs un auksts, pūta vēss vējš. Tālumā atskanēja zvans. Kājas neviļus pārcēlās uz skriešanu. Jums ir jābūt laicīgi, lai varētu sākt nodarbības.
  Zēns, nedaudz aizelpas, ieskrēja klasē. Drūmais skolotājs Rūdolfs Frankenšteins viņu sagaidīja ar dzīvnieka rēcienu.
  Tu atkal muļķi vēlu. Žēl, ka tagad vecie laiki ir pagājuši un tevi nevar pērt. Paliec pēc skolas, izmazgāsi klasi.
  Indīga smiekli no muguras. Auns čukst, rāda dūri un vidējo pirkstu.
  - Pārtraukumā mēs tevi uzvarēsim. Pārvērtīsim to par Sniegbaltītes karbonādi.
  Un skarbi smiekli. Skolotājs izliekas nedzirdam.
  Nodarbība šķiet gara un garlaicīga, lai to papildinātu "Baran", un viņa kompānija sāk spļaut no salmiņiem sakošļātu papīru.
  Bailes neviļus ielīst dvēselē, tās sāp vēderā, atvēsina ķermeni. Ar nodrebumu tu gaidi pārmaiņas, kad nelietīgais piecinieks pieķersies tev. Beidzot atskan zvans, un viņa kājas neviļus ielaužas skriešanā - puika steidzas nogurt no draudīgajiem vienaudžiem. Viņš skrien, cenšoties paslēpties skolas tumšākajā stūrī, kur šie vampīri viņu nevar atrast. Slava pakāpās zem šķūnīša, atrodoties uz ielas. Viņš tulkoja, bija elpa, jo no dažādām pusēm parādījās briesmoņu bērnu ēnas, viņi bija turpat.
  - Nu, muļķis aizbēga. Tu biji "Sniegbaltīte" un šī tēja būs "slapja".
  Auns sadistiski pasmīnēja.
  -Stāvi uz sūnām un mēs tevi nositīsim, citādi tu gulēsi kā līķis.
  - Nē, zēni nē. Slava gurdeni nomurmināja.
  - Mums vajag kazu. Un neatkarīgi no tā, ko jūs palēninat, turpiniet.
  Viņš bija auns gandrīz par galvu garāks par Slavu un pusotru reizi spēcīgāk sita spēcīgu sitienu pa seju. Bērns raustījās, acs gandrīz uzreiz pietūka. Tad sekoja bakstīšana degunā, plūda Juška. "Barana" partneris metās cīņā, atsitoties pa ribām, taču dūšīgais līderis viņu nedaudz atturēja.
  - Pagaidi, ļauj viņam nostāties ceļos. Nu "Sniegbaltīte" kļūs sūnaina.
  Slavai no deguna pilēja asinis, asaroja acis, bet līdzās bailēm viņas dvēselē sāka mosties cita lepnuma un cieņas sajūta.
  Nē, es nemetīšos ceļos.
  "Barans" izlikās pārsteigts.
  - Tā šis šmuks man iebilst. Pēc tam uzkodas.
  Un viņš kustējās ar visu savu spēku ausī. Slavam trīcēja galva, auss kļuva violeta.
  - Nē, es joprojām nedarīšu. Viņa balsī skanēja neatlaidība, nepārvaramas bailes.
  - Tad tu esi miris. Mēs tevi nogalināsim.
  Ringu vadītājs atkal šūpojās un no visa spēka iebrauca vaiga kaulā. Slava nedaudz pagāja malā, un sitiens iznāca miglains.
  - Turies pie Sniegbaltītes. "Barans" izdarīja draudīgu žestu.
  Huligāns uzbrucis Slavai, noplātījis rokas un piespiedis tās pie sienas. Tad jaunais priekšnieks izņēma sērkociņus un aizsmēķēja cigareti.
  -Tagad es tev iedošu kauterizāciju. Nometieties uz ceļiem vai izbaudiet traku skaņu.
  Slava kļuva neciešami nobijusies, viņš jau gribēja padoties un nometies ceļos, jo atcerējās Krora jautro seju un Vinta izsmejošo skatienu. Īpaši nepanesama bija atmiņa par cita plašā Visuma valdnieka unikāli bargo un laipno seju. Nomesties ceļos nozīmē viņus nodot. Un kāds varonis viņš tad ir gatavs izaicināt tirānu Eletromendosu, ja visparastākie huligāni viņu iedzen mirstīgās drebuļos.
  Kad cigarete pieskārās viņa pierei, Slava iekliedzās un strauji izrāva labo roku.
  Cieši sažņaugta dūre ar izmisīgu niknumu krita uz "Barana" žokļa.
  Viņš izbrīnā izspieda acis, apmulsa un ar troksni nokrita uz muguras. Šeit Slava juta sevī neparastu niknumu un spēku. Viņš dauzīja kā profesionāls kikbokseris, sita un spārda. Pagāja pusminūte un visi pieci gulēja bezsamaņā. Slava stāvēja ar lepni paceltu galvu, gaisā paceltām rokām.
  -Uzvara! Kā es to varēju izdarīt!
  Noskanēja zvans uz nodarbību, tikai šoreiz tas neradīja ierasto nodrebumu, bet likās kā lakstīgalas trille. Zēns kā spārnos ielidoja klasē. Šeit viņš no nekurienes izgāzās. Slava pat neapsēdās, lai pateiktu ne vārda, jo viņš nokļuva kosmosā. Viņš nebaidījās - tagad pats velns no viņa nebaidās un atvēra acis. Zvaigznes likās mīļas un mīļas, nemaz nebija biedējoši, gluži otrādi, bezsvara stāvoklī jūtams dīvains vieglums. Bērns nedaudz pagrieza galvu. Skrūvs un Krore lidinājās viņam blakus.
  -Tā "Sniegbaltīte" nobijās. Atvainojiet, bet mēs nevarējām rīkoties citādi: jums vajadzēja pārvarēt bailes savā dvēselē.
  Tātad tas nebija īsts pārbaudījums.
  - Un nē! Tas viss bija reāli, mums ir tiesības aizvest jūs uz Zemi un pat nedaudz mainīt laika skalu. Kā? Tas ir noslēpums būtnēm, kurām pieder miljons dimensiju. Tagad jūs esat izturējis pārbaudi, un mēs pāriesim pie citām nopietnākām lietām.
  -Kas?
  Skrūve čīkstēja ar metālisku balsi.
  -Piemēram, atbrīvo ķēniņa Ezarama vienīgo mantinieci. Uzvarēt Eletromendu nebūs viegli, viņam zem papēža vaidē kvintiljoni pasauļu. Bet jūs izcīnījāt savu pirmo uzvaru pār savām bailēm.
  - Bailes no mazas nāves - uzvarot to, mēs tuvojamies nemirstībai.
  - Krūrs pabeidza domu. Priekšā parādījās pazīstamā cilindriskās planētas forma.
  . EPILOGS
  Pēc virknes satriecošu sitienu un sakāves Debesu impērija piekrita mieram un apsolīja vairs neuzbrukt cariskās Krievijas īpašumiem.
  Lielais sešinieks sprieda, ka ir pāragri iekarot Ķīnu un ka viņi varētu vienoties par labvēlīgiem nosacījumiem. Faktiski daļa Mongolijas, dienvidu Usuri reģions, Primorye un pat Koreja atkāpās no Krievijas. Tie bija izdevīgi līgumi - ļāva Alekseja Mihailoviča cariskajai Krievijai nostiprināties Sibīrijā un Klusā okeāna piekrastē. Un justies samērā droši.
  Un ar to krāšņais praktiskais karš beidzās, un sešus varoņus gaidīja citas lietas!
  
  
  NEMIERĪGĀS KOSMOSA KARALIENE
  Karaliene ļoti gribēja izskatīties jaunāka. Un tāpēc viņa nosūtīja veselu ekspedīciju, lai meklētu nemirstības spoguli. Ieskatoties tajā, jūs varat pārvērsties par jaunu meiteni.
  Galu galā meklēšana bija veiksmīga, bet ... Džins spogulī teica vecāka gadagājuma karalienei:
  - Es atjaunošu tavu jaunību, bet tu kļūsi par vergu!
  Karaliene atbildēja ar zobainu smaidu:
  - Ja jaunība ir mūžīga, tad es piekrītu verdzībai!
  Džins iemeta burvestību. Karaliene pārvērtās par meiteni, kura, gandrīz kaila vienā gurnā, ar kapli raka lauku. Un viņa pati strādāja un smagi strādāja.
  Tikai jaunais ķermenis gandrīz nesāpēja un nebija pārāk noguris. Bet tas bija ļoti pazemojoši un garlaicīgi. Tas bija uz kādas planētas ar divām saulēm. Un struktūra ir kā vēlajos viduslaikos.
  Turklāt sasaluši veidojumos. Karaliene strādāja dienām ilgi un kļuva blāvi. Viņa kļuva gandrīz kā dzīvnieks, tikai sapnī viņai atnāca brīvība. Un viņa vienmēr smagi strādā važās. Bijušajai karalienei tas ir ļoti grūti. Un pārrauga pātagas pieskāriens kailam ķermenim, kā sarkanīgi sakarsušam dzelzs.
  Beidzot viņas dzīvē notika pārmaiņas. Tikai uz slikto pusi. Īpašnieks nomira, un viņa mantinieks tika pilnībā izpostīts. Un meitene tika pārdota karjerā.
  Tagad bija jānēsā smagi grozi, jāstrādā kailām ķēdēs, jāsaņem pātagas un jāguļ uz akmeņiem.
  Karaliene tagad bija daudz vairāk nomocīta. Džins, protams, viņai bija izlicis lamatas. Jā, viņa ir nemirstīga un nenovecoja, bet mokās, it kā ellē.
  Lai gan spēcīgs ķermenis ir pieradis pie stresa. Un karaliene nolēma aizbēgt.
  Ar garo matu palīdzību viņa sāka vīlēt ķēdi, ar kuru viņi uz nakti pieķēdēja viņas basās kājas un stipro kaklu. Rūdīto dzelzi tu ar matiem vīlē lēnām, bet karalienei laika tieši pietiek - nemirstīga. Cita lieta, ka pēc smaga darba akmeņlauztuvēs jums ir jāguļ, un jūs katru dienu redzējāt nedaudz.
  Bet jūs joprojām dzerat.
  Karaliene sazāģēja sevi un tad iekrita sapnī. Tad uz nākamo zāģēja vēlreiz.
  Līdz beidzot viņa salauza saites .... Tomēr viņai neizdevās aizbēgt. Apsargi sacēla trauksmi.
  Karalieni noķēra un bez žēlastības sita ar pātagu. Tad viņi sadedzināja papēžus ar karstu dzelzi. Tālāk viņi izdedzināja aizbēguša verga zīmolu. Un atkal nosūtīts uz raktuvēm.
  Vergi mirst tik bieži, un viņa gadiem ilgi ir smagi strādājusi. Tāpēc ļaujiet viņiem strādāt važās.
  Un katru vakaru viņi pārbaudīja viņas ķēdi.
  Karaliene gulēja važās, un viņu nemitīgi pātaga.
  Viņi uzlika viņai smagas ķēdes un sita ar pātagu, tiklīdz viņa strādāja nedaudz lēnāk.
  Karaliene jau bija sajutusi smaku un nebija slima. Infekcija to nepārņēma, niecīgā un vienmuļā uzturā neizraisīja sāpes vēderā. Mūžīgā meitene cieta, bet nenomira. Un gadi gāja un turpinājās. Raktuves pakāpeniski tika attīstītas un noplicinātas.
  Šeit viņa atkal tiek pārcelta uz citu darbu. Izmazgāts no netīrumiem, izlikts pārdošanai.
  Šeit karalienei beidzot paveicās. Pircējs izrādījās viens no gladiatoru piegādātājiem arēnai.
  Karaliene bija ļoti sausa un trakulīga, vairāk nekā simts gadus smagā darbā pavadījusi raktuvēs. Viņa ir ļoti spēcīga un izturīga, turot virs galvas smagu akmeni.
  Protams, viņas spēks piesaistīja piegādātāju. Viņš paskatījās uz viņas zobiem: nebija neviena cauruma, un tie bija tik lieli un spēcīgi. Jutu tēraudu, atmetu muskuļus - kā akmeni!
  Un, protams, es nopirku tik spējīgu kopiju!
  Pēc tam karalienei sākās cita dzīve. Arī skarbi ar treniņiem, kautiņiem, iebiedēšanu, pēršanu, bet daudz jautrāk.
  Karaliene vairāk nekā divsimt gadu bija pēc miesas būves un izcēlās ar lielu spēku un izturību, pateicoties piespiedu treniņiem pastāvīgā smagā darbā.
  Tas viņai deva zināmu priekšrocību attiecībā uz citām meitenēm. Turklāt visas rētas un griezumi uz viņas muskuļotā ķermeņa sadzija ļoti ātri un bez pēdām.
  Karaliene arī bija ātra, laba nemirstīga reakcija un ļoti cītīgi mācījās. Ne viss viņai izdevās uzreiz, bet viņai ir ļoti sīksts ķermenis.
  Tātad sākumā viņa uzvarēja uz spēka, izturības un vitalitātes rēķina. Un tad viņas prasmes sāka augt.
  Sākumā viņām nebija spēcīgākās sāncenses, taču pamazām ar pieredzi viņas līmenis cēlās.
  Un tā karaliene sāka uzvarēt un izcilas sievietes. Un pat cīnīties ar vīriešiem un dzīvniekiem!
  Pēc impērijas paražas pēc simts uzvarām gladiatoru cīņās var iegūt brīvību.
  Sīkstā karaliene, lai gan viņa saņēma brūces un skrāpējumus no ilkņiem, galu galā spēja uzvarēt simtajā cīņā.
  Tad viņa saņēma brīvību no ķeizara rokām. Un viņa jau varēja pati nopelnīt kaujās, vai iemācīt meitenēm paukot.
  Un drīz karaliene, skaista un jau bagāta un vēl jaunībā, apprecējās ar dižciltīgo patricieti.
  Un vecs un neglīts. Bet viņš nav nemirstīgs un drīz nomira.
  Karalienei, kas tagad bija mūžīgi jauna atraitne, bija ducis skaistu jaunekļu mīļākos.
  Un liela bagātība.
  Tātad šķiet, ka viņa atrada laimi... Ja vien nebija pietiekami daudz progresa augļu - nu, zinātne kaut kā neattīstās šajā impērijā. Un vispār uz planētas. Un ieroči un musketes ir paši primitīvākie. Viss burtiski sastinga.
  Un tā impērija iekrita pagrimumā, jauns barbaru reids... Karaliene atkal ir nebrīvē un verdzībā. Bet kopš jaunās skaistules viņa kļuva par vietējā khana konkubīni.
  Un līdz viņš nomira un nodeva viņu mantiniekam. Un arī viņš kādu laiku vēlāk nomira.
  Un karaliene tika izlikta izsolē. Izģērba kailu un pārdeva dižciltīgam šeiham. Un viņa bija ar viņu līdz šeiha nāvei. Un atkal meitene tika izlikta izsolē. Un šoreiz viņa nokļuva pilī pie sultāna. Būdama nemirstīga, viņa spēja ietīt monarhu un kļūt par pirmo sievu.
  Bet nepaveicās, nemirstīgā meitene nevarēja dzemdēt bērnus. Un, kad sultāns nomira, viņa mantinieks pavēlēja karalieni atkal piesiet ķēdē un nosūtīt uz raktuvēm.
  Un atkal karaliene ellē. Važās smaga darba laikā viņa vilka akmeņus grozā, ar lauzni cirta akmeni. Arī niecīgs, vienmuļš ēdiens, pātaga, smirdīgs, pieķēdēts. Un viņu katru vakaru izvaro apsargi. Lai gan karalienei tas pat patika, viņas jaunais ķermenis viegli sasniedza orgasmu.
  Un tā mūžīgā meitene pavadīja gadu no gada, desmitgadi pēc desmitgades.
  Līdz beidzot šīs raktuves nebija izsmeltas, bet pagāja divi simti gadu. Neviens neatcerējās, kas bija šī karaliene. Un tas atkal tika izlikts izsolē. Kā parasti kaila un muskuļota. Protams, pirms tam nomazgāties.
  Un viņi viņu atkal nopirka armijai, tāpēc viņa bija fiziski ļoti spēcīga. Jā, un viņa bija izveicīga, viņa prata cīnīties ar zobeniem.
  Un karaliene sāka militāro karjeru. Viņa piedalījās daudzās kaujās, bija sīksta, spēcīga, izturīga, visu laiku skrēja basām kājām. Un pamazām viņas karjera gāja augšup.
  Šeit viņa jau ir sieviešu pulka komandiere un tai ir ievērojama bagātība. Un atkal viņš atrod sev izdevīgu ballīti un iegūst īpašumā milzīgu īpašumu.
  Tāds ir nemirstīgās dzīves zigzags: tagad augšā, tagad lejā!
  Karaliene, protams, bija atraitne un pēc tam apprecējās ar jauno princi. Zēns zaudēja galvu no pieredzējušas, bet ārēji jaunas sievietes. Un tā viņi apprecējās. Un tad jauneklis kļuva par karali. Un viņa sieva kļuva par milzīgu ietekmi.
  Karaliste karoja un paplašinājās. Tas kļuva stiprāks un stiprāks. Un vakardienas jaunība vispirms nobriest, un pēc tam novecojusi. Ārēji jaunā karaliene tika piekauta no mirstošā karaļa gribas, lai viņa kļūtu par ķeizarieni. Un viņš to parakstīja.
  Pēc viņa nāves bijusī karaliene kļuva par ķeizarieni. Un veica karu. Būt mūžīgi jaunam galu galā iekaroja visu pasauli!
  Un šķita, ka viņa atrada absolūtu laimi ... Bet tad pagāja trīs simti gadu, un citplanētieši nolaidās. Un viņi pārņēma planētu.
  Un ķeizariene atkal atradās akmeņlauztuvēs. Un jau ar apkakli, pliks, basām kājām, bet bez ķēdēm. Es strādāju noteiktu laiku, un tad es skatījos televizoru pirms gulētiešanas.
  Tā ir arī tāda dzīve ... Viņa izcieta vairāk nekā simts gadus cietumā, vēlāk tika atbrīvota nosacīti un dzīvoja uz okupētas planētas kosmosa impērijā.
  Viņa izbaudīja visas augsti attīstītās civilizācijas priekšrocības un ... Šoreiz viņa ienāca kosmosa armijā.
  Viņa sāka veidot karjeru Zvaigžņu karos. Viņa ir nemirstīga! Nekas nebaidās!
  Tāpēc viņa virzījās uz priekšu savā dienestā, līdz kļuva par maršalu. Tad viņa ieguva īpašumā veselu planētu.
  Daži bija gubernatori. Tad viņa atgriezās armijā. Cīnījās un komandēja. Kļuvis par hipersupermaršalu.
  Un tad viņi veica militāru apvērsumu un sagrāba kosmosa impērijas imperatora troni, vadot galaktiku.
  Tad viņa sāka iekarot citas pasaules. Viņa komandēja, uzbruka, uzvarēja, dažreiz zaudēja, bet atriebās ...
  Viss bija labi, līdz viņa ieskrēja hibrīda moskītu un spīļu impērijā.
  Viņi savairojās pārāk ātri un pārsteidza humanoīdu civilizāciju ar skaitļiem.
  Tā cīņas turpinājās, cīņa pēc kaujas... Līdz beidzot cilvēki zaudēja. Un bijusī karaliene atkal nekļuva par vergu raktuvēs.
  Atkal jūs smagi strādājat ķēdēs un guļat pieķēdēts uz laukakmeņiem. Un pilnīgā robotu kontrolē.
  Tikai sapnī mūžīgā meitene ieraudzīja sevi brīvu un lielisku. Un pārējā laikā viņa cītīgi strādāja sev, strādāja un asiem akmeņiem ar kailām rūdītām kājām.
  Taču karaliene nezaudēja cerību. Viņa ir nemirstīga un noteikti mainīsies uz mūžību! Verdzība nebūs mūžīga!
  Bijusī karaliene pat dziedāja, neskatoties uz to, ka uz viņas kailo, muskuļoto muguru krita posts:
  Zemes meita atbildē teiks: nē,
  Es nekad nebūšu vergs...
  Es ticu, ka brīvība ausīs -
  Vējš atsvaidzinās svaigu brūci,
  Par Tēvzemes svēto cīņu,
  Jo Lielais Kungs aicina...
  Celies drošsirdīgais bruņinieks agrās stundās,
  Tumsa aizies, maija rozes uzziedēs!
  
  
  
  
  NEAPKOPE AR CILVĒKĒTĀJU
  1941. gada novembrī Hitlers negaidīti piedāvāja Staļinam mieru. Lēmums, kas šķiet maz ticams nevienam, kas pārzina reālo situāciju.
  Šķiet, ka vācieši grasās ieņemt Maskavu. Un kāpēc šajā situācijā piedāvāt mieru?
  Bet Hitleram, kā zināms, bija ļoti attīstīta intuīcija. Un viņš juta, ka Maskava ir paņemta, bet ne. Un ja tā, tad tajā pašā laikā, kad Staļins ir iebiedēts, piedāvāt mieru. Protams, ne visi militāristi tam piekrita, bet Hitleram bija vara un autoritāte.
  Turklāt miera apstākļi solījās būt izdevīgi vāciešiem. Faktiski Ukraina pāriet Vācijai un līdz ar to melnzeme un lauksaimniecība, kā arī Baltkrievija, un Baltijas valstis un Smoļenskas apgabals.
  Staļins kopumā piekrita atdot visu, ko vāciešiem jau bija izdevies sagūstīt.
  Sevastopols atkāpās vāciešiem. Atbildot uz to, Fritz pameta Maskavas apgabalu. Ļeņingrada palika aiz PSRS un uz to veda koridors. Vācieši piekrita atstāt Ļeņingradas apgabalu apmaiņā pret Vorošilovogradas un Doņeckas apgabaliem, kurus vācieši vēl nebija pilnībā okupējuši.
  Kopumā nacisti saņēma Donbasu ar oglēm, metāliem un rūpnīcām, boksīta atradnēm un lauksaimniecības zemi, visu Krimu un pat daļu Donas dienvidu daļas. Vācieši atstāja Ļeņingradas apgabalu, Maskavu, Tulu, daļu no Rževas, Kaļiņinas apgabala. Apmaiņā pret daļu Donbasa, daļu no Donas ar bagātīgo melnzemi un Sevastopoli. Somi ieguva sev Petrozavodsku, un to, ko viņiem izdevās notvert. Viņi draudzīgi šķīrās.
  Turklāt PSRS apņēmās piegādāt naftu par zemākām cenām nekā tirgus, kā arī maksāt lielu izpirkuma maksu par karagūstekņiem.
  Staļins, baidīdamies zaudēt karu un zaudēt Maskavu, piekrita šādiem nosacījumiem. Pašā Vērmahta panākumu virsotnē.
  Nu, un Hitlers, kuram ir pārdabisks instinkts, saprata, ka tas ir labākais variants.
  Karš ar PSRS ir beidzies. Nacisti vispirms sāka pārvietot karaspēku uz Āfriku. Turklāt briti sāka ofensīvu pret Rommelu. Nu ko? Un Fritz paņēma un izsēdināja karaspēku Maltā. Protams, vispirms bombardējot britus tur.
  Tālāk, protams, uzbrukums Gibraltāram. Hitlers personīgi tikās ar Franko.
  Piemēram, jūs redzējāt, cik spēcīga ir Vācija. Iznīcināja PSRS. Viņa saņēma četrus miljonus krievu gūstekņu un daudzus tūkstošus tanku. Mums Spānija ir kā smērējums kartē. Mēs ieņemsim, ja jūs nelaidīsiet karaspēku cauri. Un, ja jūs garām, jūs varat kaut ko dabūt Āfrikā. Turklāt Lielbritānija ir lemta un nekur netiks!
  Franko, saprotot, ka Spāniju var okupēt un nav nekādu izredžu, piekrita.
  Uzbrukums Gibraltāram bija veiksmīgs un diezgan ātri. Citadele ir kritusi. Un tad vācieši ienāca Ekvatoriālajā Āfrikā.
  Briti cieta milzīgus zaudējumus. Viņus sagūstīja kā piesūcekņus.
  Rommels uzvarēja Lielbritāniju Lībijā un attīstīja ofensīvu Ēģiptē. Sagūstīta Aleksandrija.
  Tad viņš izgāja ārā un šķērsoja Suecas kanālu. Attīstoties panākumiem, vācieši sagrāba Irāku, Kuveitu un visus Tuvos Austrumus.
  Vērmahts austrumos zaudēja ne pārāk daudz karavīru un virsnieku. Un viņa karaspēks bija daudz lielāks, pieredzējušāks un labāk apmācīts nekā angļu un it īpaši koloniālie spēki.
  Briti varēja kaut ko tādu saturēt, un, bez šaubām, viņi zaudēja. Bez PSRS Fritz izdevās veiksmīgi cīnīties ar Lielbritāniju.
  Kopumā Lielbritānija bija lemta zaudēt savas kolonijas. Tās sauszemes armija bija pārāk vāja un nepietiekama, lai noturētu kolonijas pret daudzskaitlīgāko un disciplinētāku Vērmahta karaspēku.
  Un flotes likme nedarbojās. Pēc Gibraltāra un Maltas krišanas kļuva neiespējami saglabāt Āfriku. Šeit Rommels bloķēja Suecas kanālu. Un pat uz sauszemes vācieši britus pārspēja vienos vārtos. Pēc kara ar PSRS Vērmahts kļuva vēl spēcīgāks un pašpārliecinātāks, ieguva lielu kaujas pieredzi.
  Tā pamazām tika iekarota Āfrika. Un caur Irānu vācieši ienāca Indijā. Arī tur vietējie sepoji negribēja mirt par Lielbritāniju. Kopumā vāciešus vairāk traucēja attālumi, ceļu trūkums, ilgi sakari, apgādes problēmas nekā britu karaspēks.
  ASV vāc putekļus, lai izvairītos no kara. Viņi pat atcēla visas sankcijas pret Japānu.
  Bet tomēr samuraji uzbruka Peru ostai. Mums vajadzēja nodrošināties un sagrābt britu īpašumus Āzijā. Un japāņi to izdarīja.
  Īsāk sakot, četrdesmit otrajā gadā un četrdesmit trīs gadu pirmajā pusē vācieši un japāņi sagrāba Āfriku, Austrāliju, visu Āziju. Un 1943. gada septembrī sekoja piezemēšanās Lielbritānijā. Pēc, protams, masveida bombardēšanas. Vācieši izmantoja Yu-288, Yu-188 un citas mašīnas.
  Zaudējusi savas kolonijas un nogurusi zemūdeņu karā, Lielbritānija nespēja pretoties.
  Un vāciešiem bija pārāk daudz resursu, un jo īpaši darbaspēka. Viņi burtiski bombardēja visas Anglijas pilsētas un rūpnīcas. Un tad, protams, piezemēšanās un "Panteru", "Tīģeru", "Lauvu" un pat "Peļu" izmantošana. Nu, protams, arī peldošās tvertnes, un zemūdens transportlīdzekļi.
  "Pelei" bija laiks veikt operācijas sākumu, un viņš pat cīnījās. Bet peles ir pārāk smagas.
  Gerdas apkalpe uz Panther izcēlās kaujās. Vācieši pēc Lielbritānijas sagrābšanas kādu laiku joprojām cīnījās ar ASV. Izdzina amerikāņus no Islandes. Taču saziņas ilguma dēļ Amerikas sagrābšana izrādījās grūts uzdevums. Tomēr Atlantijas okeāns nav joks. Ja vien viņi nesabombardēja draugu un nesagrieza sevi jūrā.
  Vācu zemūdenes attīstījās, tostarp uz ūdeņraža peroksīda, un nogremdēja gandrīz visu Amerikas floti.
  Tomēr ASV joprojām ir ārkārtīgi grūti notvert. Karš ievilkās, un galu galā vācieši paņēma un noslēdza mieru.
  Pēc tam, kad vācieši pievērsās PSRS.
  1945. gadā E-50 un E-75 sāka ražot. Hitlers aizliedza ražot tankus, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām, izņemot nelielu izlūkošanas transportlīdzekļu sēriju.
  Pantera svēra četrdesmit četras ar pusi tonnas. "Panther" -2 jau ir piecdesmit divas tonnas. E-50 jau ir izvilcis gandrīz sešdesmit piecas tonnas. Pēdējam tankam bija ļoti pienācīgas frontālās bruņas ar 150 mm korpusu 45 grādu slīpumā un 185 mm no torņa pieres, arī leņķī. 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Un 82 mm bruņas sānos, arī zem nogāzēm. Apvienojumā ar dzinēju, kas, pastiprinot, paātrinājās līdz 1200 zirgspēkiem, ļoti jaudīga vidēja tvertne.
  Plus divpadsmit metieni minūtē.
  Vēl smagāks E-75, kas sver vairāk nekā deviņdesmit tonnas. Šī tvertne izrādījās ne visai veiksmīga. 128 mm lielgabalam bija lēnāks šaušanas ātrums, mazāks sprauslas ātrums, un tam nebija priekšrocību tuvā diapazonā, salīdzinot ar 88 mm E-50.
  Korpusa priekšējās bruņas ir nedaudz labākas par 160 mm 45 grādu leņķī. Tomēr vairāk nevajag. Viņa rokās ir visi amerikāņu un pat padomju ieroči. Aizsardzības tornis ir lielisks: 252 mm piere, 160 mm sāni un pakaļgals. Redzams, ka vismaz tornim ir vairāk vai mazāk uzticama aizsardzība, īpaši sāniem.
  Korpusa sānu mala ir 120 mm, kas ir pieņemami, kā arī var piekārt ekrānus. Dzinējs tomēr ir diezgan vājš ar 900 zirgspēkiem. Kopumā, protams, tvertne ir nepabeigta, diezgan augsta. Atgādina diezgan aizaugušu "Tīģeri" -2 ar līdzīgām problēmām.
  Abi vācu auto ir nepilnīgi, bet E-50, protams, ir praktiskāks.
  Nu un E-100. Bet šī automašīna ir vēl smagāka un sliktāka braukšanas veiktspējā nekā E-75.
  E-100 lielās masas dēļ tika ražots nelielos daudzumos.
  Un paši militāristi parasti apstiprināja E-50.
  1946. gada pavasarī, tieši 20. aprīlī, fīrera dzimšanas dienā, vācieši pārcēlās uz PSRS.
  Viņiem bija liels skaits automašīnu un aprīkojuma. Desmitiem tūkstošu dažādu versiju tanku. PSRS ekspluatācijā bija arī sērijveida T-34-85 un IS-2 un IS-3. T-44 nebija pilnībā veiksmīgs. Un T-54 vēl nebija gatavs.
  Vācieši lielā skaitā ražoja E-50 un E-75.
  Staļins aizliedza pēc ievērojamas valsts daļas zaudēšanas izstrādāt mašīnas, kas smagākas par četrdesmit septiņām tonnām.
  Papildus lielajam skaitam T-34-85 un nedaudz mazākajiem IS-2 un IS-3 SU-100 tika ražots masveidā, kas bija salīdzinoši vienkāršs un efektīvs pašpiedziņas lielgabals.
  Jāatzīmē, ka masīvākais tanks T-34-85 varēja iekļūt vācu E-50 sērijā tikai sānos, un E-75 pat no sāniem bija pārāk izturīgs, un to spēja tikai SU-100. to un pēc tam aizveriet.
  Tātad spēki ir acīmredzami nevienlīdzīgi. Vācu tanki paši no liela attāluma caururba padomju tankus. Un tikai IS-3 bija vairāk vai mazāk apmierinoša pieres aizsardzība un tad augšdaļa.
  Šeit ir vācieši PSRS teritorijā.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda E-50. Viņi svilpo dziesmas un rūc.
  Mēs visi šaubāmies par auna ragu,
  Dievs būs par mums!
  Un kā viņi ņems un šaus uz ienaidnieku.
  Trīsdesmit četri noskrēja no torņa. Jā, kaujas apkalpe, jūs neko neteiksiet.
  Šarlote neapmierināti atzīmēja:
  Mums joprojām nav daudz bruņu. Ienaidnieks var, un klāja un āķa!
  Kristīna atzīmēja:
  - Bet lielgabals ir precīzs un nāvējošs! Tātad viens kompensē otru!
  Gerda šņukstēja:
  - Mēs tos visus salauzīsim!
  Tikmēr Nataša ar savu apkalpi cīnās pret Fritz ar SU-100.
  Oļegs Ribačenko bija piektais SU-100 apkalpes loceklis kopā ar Natašu, Zoju, Augustīnu un Svetlanu.
  Meitenes apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Jūs esat cīnītājs, kas ir lieliski!
  Nataša šāva uz ienaidnieku. Šāviņš ietriecās vācu automašīnas pieri, noskrēja. Meitene dusmīgi sita ar baso kāju. Un viņa pārbaudīja:
  - Un tagad tu esi zēns! Šķiet, ka tu esi gudrs, vai ne?
  Oļegs pamāja. Viņš ir nemirstīgs zēns, tāpēc viņš var daudz. Šeit ir vācu E-75 priekšā. Kā tam izlauzties cauri?
  Ģeniālais zēns to izdomāja, čukstēja šāviņam:
  - Mēs esam metāls, vienas asinis - tu un es!
  Un ar savas kailās, bērnišķīgās pēdas palīdzību viņš atlocīja tēmēkli un izšāva.
  Neatkarīgi no tā, cik stiprs ir vācu tanks ar frontālajām bruņām, bet, ja jūs trāpījat precīzi no gala līdz galam vai spēka līniju kombinācijai, tanks padodas. Un tad metāls pārsprāga, un kaujas komplekts sāka detonēt.
  Oļegs Ribačenko čīkstēja:
  - Tā ir augstākā klase!
  Nataška kutināja zēna kailo papēdi un pamāja:
  - Šaut!
  Oļegs Ribačenko atkal izšāva no SU-100. Viņi trāpīja no liela attāluma, un tad 100 mm padomju lielgabals neņēma jaunākos vācu tankus: E-50 un E-75. Bet puika ir fenomenāls. Un viņam izdodas trāpīt ienaidniekam.
  Terminatora puika atkal šauj. Un tas izlaužas cauri E-50. Šī tvertne ir ātra, un tā ir jātrāpa. Un vācieši visi ir nūjas un nūjas.
  Zoja nošauj. Un ļoti trāpīgi.
  Sit ienaidniekam tornī. Tad Oļegs Ribačenko atkal šauj. Simts milimetru lielgabals dara brīnumus.
  Zēna ģēnijs rēc:
  - Es tevi saplēsīšu! Es tevi saplēsīšu! Tas nebūs labi!
  Un atkal, kā bērns, viņš to ņems un ļoti trāpīgi āmurēs. Un tiešām saplēst ienaidnieku.
  Pēc tam tas izdos:
  - Es esmu virsskaņas cīnītājs!
  Un atkal ar basas pēdas palīdzību viņš šaus.
  Mazulis izskatās tikai divpadsmit, bet viņš ir ļoti ātrs un fenomenāls.
  Šeit viņa šāva ar kailiem kāju pirkstiem un Augustīna palīdzību.
  Un meitene avarēja ar E-50.
  Vācieši nodara ievērojamus postījumus. Bet viņu tanku lavīna tuvojas un tuvojas. Šeit ir E-100 kustībā. Arī spēcīgas bruņas, ieroči un vairogi.
  Bet arī viņa meitenes un zēns izlaužas cauri.
  Vācu automašīna deg un ir saplēsta gabalos.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava Svētajai Tēvzemei,
  Ar neparastu niknumu!
  Atkal zēns izšāva, sasita fašistu un piemiedza meitenēm. Un atkal kazlēns šauj un sagrauj ienaidnieku.
  Cīņa, teiksim tikai zēns. Un izšauj šāviņu. Un Tiger-2 tanks, novecojis, bet spēcīgs, jau ir kļuvis par upuri. Arī vācu "Panther" -2 cieš no sakāves. Bet viņa gandrīz pati iekaroja Ameriku.
  Un tagad PSRS spiež.
  Savukārt Oļegs Ribačenko met un sit pārliecinoši.
  Un tā viņi sāka šaut pēc kārtas un dziedāt ...
  Nataša iespēra baso kāju un iesaucās:
  - Tas ir no taigas...
  Zoja arī iesita kailajiem pirkstiem un čīkstēja:
  - Uz Britu jūrām....
  Augustīna arī izšāva lādiņu un teica:
  - Sarkanā armija!
  Svetlana ar kailiem pirkstiem izšāva šāviņus un teica:
  - Spēcīgāks par visiem!
  Oļegs Ribačenko izdrāzēja un izdeva:
  Un lai Red...
  Nataša izšāva un čīkstēja:
  - Spēcīgi saspiež!
  Zoja arī iepļaukāja un rēja:
  - Tavs durklis ar nobružātu roku!
  Augustīns iesaucās un iesaucās:
  - Un mums ir...
  Svetlana izšāva nāvējošu lādiņu un kliedza:
  - Neapturams!
  Oļegs Ribačenko vēlreiz izšāva, smejoties:
  - Iet uz pēdējo...
  Nataša nosūtīja šāviņu un rūca:
  - Cīņa uz nāvi!
  Un meitenes izklīda, ierocis dauzīja, līdz lādiņi beidzās.
  Jā, Oļegs Ribačenko atkal karo.
  Taču Sarkanajai armijai klājas grūti. Vācieši virzās uz priekšu. Viņiem ir vairāk ekipējuma, vairāk kājnieku. Un japāņi nāk no austrumiem.
  Nepretojies šādai varai.
  Gerda un viņas apkalpe cīnās uz E-50. Vācieši jau šturmē Voroņežu. Cīņa ir sīva.
  No vienas puses, vācu tanks kā sava veida cīnītājs ir ļoti labs. Bet dēlis ir diezgan vāji aizsargāts. Un tas ir viņa mīnuss, tāpēc meitenēm jābūt modrām.
  Joprojām tiek ražots daudz T-34-85. Šī iekārta joprojām tiek ražota masveidā, un vācu 88 mm lielgabals 100EL no liela attāluma novāc bagātīgu ražu.
  Arvien vairāk tiek ražots arī SU-100, kas, būdams pašpiedziņas lielgabals, ir vieglāk izgatavojams nekā tanks, bet lielgabals ir stiprāks.
  Šobrīd, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, Gerda izlauzās cauri padomju žāvētājam. Tuvā attālumā šāda iekārta var būt ļoti bīstama.
  Blondīne terminators to paņēma un dziedāja:
  - Mani nervi nav izgatavoti no tērauda,
  Tu mani pilnībā saprati!
  Un tad Šarlotes lielgabals izšāva un saspieda trīsdesmit četrus.
  Un lielgabals, kas izšauj divpadsmit šāvienus minūtē, sasniedz lielu attālumu.
  Tālāk, kā Kristīna šauj. Un arī to darīs ļoti trāpīgi un precīzi. Viņa sadauzīja Sarkanās armijas tanku un čīkstēja:
  - Trakojoša uguns! Urā Staļins!
  Tad lupanula un Magda. Viņa to izdarīja ļoti precīzi ar pliko kāju pirkstu palīdzību.
  Un viņa dziedāja:
  - Par godu mūžīgajai Tēvzemei!
  Tad meitene izplūst smieklos...
  Vācu mašīna strādā pati bez kļūmēm.
  Šeit par tā upuri kļuva IS-2, diezgan jaudīgs un bīstams tanks, taču to slikti aizsargāja torņa piere.
  Salīdzinoši laba aizsardzība ir tikai IS-3 pierē, bet šī tvertne joprojām tiek ražota nelielās partijās. Tam ir pārāk sarežģīta torņa forma. Lai gan IS-3, kā liecina kaujas prakse, vismaz ir iespēja iekļauties E sērijas transportlīdzekļos no tuva attāluma.
  Smagākas tvertnes PSRS vēl neražo, un pat to izstrāde ir apturēta. Tas, protams, rada problēmas. Vāciešiem ir tikai vieglās sērijas pašpiedziņas lielgabali E-25, taču to ražošana ir gandrīz iesaldēta. Lai gan mašīna nav slikta.
  Tikai divi apkalpes locekļi un pusotra metra augstums. Mazs ar 75 mm lielgabalu no Panther. Padomju automašīnu mednieks.
  Bet fīrers dod priekšroku varai. Pat E-50 pakāpeniski atpaliek no E-75, kas arī ir aizvērts no sāniem ar atlokiem.
  E-75 ir grūti iekļūt pat sānos. Un vācieši to izmanto izrāvienos ...
  Divas vācu pilotes Alvīna un Albīna jau paspējušas pārsniegt notriekto lidmašīnu skaitu virs trīs simtiem un saņēmušas: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Meitenes ir tik foršas karotājas un foršākās pasaulē. Jā, pat ja Hafmanam pagaidām ir vairāk notriektu lidmašīnu, bet tās ir, bet daudz skaistākas.
  Un viņi cīnās, kā likums, tikai vienā bikini un basām kājām.
  Alvīna no savas ME-262 X ar 30 mm lidmašīnu lielgabaliem notrieca trīs padomju lidmašīnas un ierakstīja tviterī:
  - Es esmu iznīcināšanas lāpa!
  Albīna, kas veica līdzīgu ugunsgrēku, apstiprināja:
  Mēs esam pilnīga iznīcināšana.
  Un viņa nogrieza vēl četras padomju lidmašīnas ...
  Karotāji ļoti cīnās savā noskaņojumā, taču pastāvīgi smaida.
  Viņi ļoti mīl vīriešus un strādā ar mēli. Un viņiem tas patīk. Tādas cīņas skaistules.
  Šeit viņi notrieca padomju TU-3 un salauza to gabalos ... Šis ir viņu ugunīgais sveiciens.
  Vārdu sakot, meitenes nepadodas. Un Sarkanā armija saņem no viņiem.
  Bet, no otras puses, Anastasija un Mirabela arī cīnās vienā bikini un basām kājām - viņas gūst savus kontus! Meitenes ir ļoti agresīvas.
  Un Anastasija notrieca vācu lidmašīnu un izdeva:
  - Es esmu lielisks pilots!
  Mirabela iemeta lielgabalu 37 mm vācu automašīnā un čīkstēja:
  - Es esmu super karotājs!
  Meitenes un patiesībā tas, kas jums nepieciešams....
  Bet viņi cīnās ar novecojušiem Yak-9T, kas, protams, nevelkas pret vācu transportlīdzekļiem ar reaktīvo dzinēju. Bet skaistulēm izdodas cīnīties. Un izvairieties no sitiena.
  Un kāpēc? Jo viņi ir basām kājām un bikini. Tāpēc nenogrieziet tos.
  Karotāji, kā redzam, saprot, kas ir kaila āda.
  Anastasija notrieca citu vācu iznīcinātāju un čīkstēja:
  - Par Dzimteni!
  Mirabela nogrieza HE-162 un iesaucās:
  - Par Staļinu!
  Visbīstamākais vācu iznīcinātājs ME-262 X, tam ir pieci pneimatiskie ieroči un liels ātrums, izplesti spārni, jaudīgas bruņas.
  Vieglāk notriekt vieglu, lētu, bet ļoti manevrējamu HE-162 auto.
  Vāciešiem ne visai veiksmīgs izrādījās ME-1010, kas lidojuma īpašību ziņā neapšaubāmi ir izcils lidaparāts, taču tā spārni maina savu gājienu un prasa augsti kvalificētus pilotus. TA-183 izrādījās praktiskāks, un arī iet uz priekšu.
  Bet Hitlers dod priekšroku smagi bruņotajam ME-262 X ar jaudīgiem ieročiem.
  Līdz šim Luftwaffe skrūvju mašīnas vēl nav izņemtas no ražošanas. TA-152 ir visveiksmīgākais daudzfunkcionālais transportlīdzeklis, un ME-309 joprojām atrodas kaujā. Ātruma un bruņojuma ziņā viņi ir pārāki par padomju kaujiniekiem. Un, lai gan Yu-488 ir skrūvējama mašīna, padomju jaki pat nespēj to panākt. Jā, pat progresīvākais LA-7 ātrumā ir zemāks par šo automašīnu.
  Un ko darīt pret reaktīvajiem bumbvedējiem: "Arado", Yu-287 un citiem.
  Padomju aviācija bez reaktīvo lidmašīnu ir vāja.
  Tomēr Anastasijai un Mirabelai pat šādos apstākļos izdodas gūt labus rādītājus.
  Tā viņi atgriezās, uzpildīja degvielu un atkal devās kaujā. Atkal notriekt vācu mašīnas. Un viņi to dara ar lielu efektu.
  Neviens padomju aviācijā nevar salīdzināt ar savu pāri. Turklāt meitenes nodarbojas ar seksu, lai būtu stiprākas. Un parasti viņiem vienmēr ir dažādi vīrieši. Un tas meitenēm dod tādu spēku!
  Tas ir viens no viņu fenomenālo panākumu noslēpumiem.
  Meitenes jau ir saņēmušas PSRS varoņa zelta zvaigzni, un aci viena otrai.
  Viņi atkal lidoja, kādu notrieca.
  Anastasija ar savu 37 mm lidmašīnas pistoli nocirta Yu-288, diezgan spēcīgu bumbvedēju.
  Un Mirabela notrieca reaktīvo lidmašīnu Yu-287, arī izmantojot to pašu 37 milimetru lielgabalu. Šādi ieroči ļāva ar meiteņu fenomenālo precizitāti trāpīt ienaidnieka transportlīdzekļiem no attāluma. Lai gan munīcija bija ierobežota, un jūs riskējat mirt.
  Meitenes pērta basām kājām un dzied:
  - Lidini piekūnus kā ērgļus,
  Mēs esam par Staļinu priekšā!
  Mūsu panākumi nav tālu
  Atveriet laimestu kontu!
  Tā ka karotāji, protams, fašistus nepievils. Un viņi to sitīs tik spēcīgi, ka tas sāpēs fīreram.
  Anastasija Vedmakova, protams, manevrē. Jak-9 ir vairāk nekā sešsimt kilometru, tas neizspiedīsies, vēl jo mazāk ar smagu ieroci, bet vairāk vai mazāk mētāsies un griežas.
  Nedaudz labāk nekā Yak-3, kas tomēr ir dārgāks un prasa augstas kvalitātes duralumīniju. Un PSRS zaudēja daudz teritorijas. Un Jak-9 var ražot milzīgos daudzumos.
  Taču Trešais Reihs kopā ar Japānu nevar tikt līdzi.
  Mirabela nošāva ME-262 un dziedāja:
  - Par godu Krievijas Dzimtenei
  Mēs padarīsim visu pasauli laimīgāku!
  Anastasija nogrieza citu vācieti un čīkstēja:
  - Tas ir visskaistākās mīlestības vārds!
  Un arī kā rēkt. Un thrash par Fritz.
  Meitenes noteikti ir ļoti, ļoti foršas.
  Un vācieši tikmēr arvien vairāk iedziļinās PSRS teritorijā.
  Japāņi arī iesaistās darbībā. Un viņu ir daudz un viņi dzen ķīniešus sev pa priekšu.
  Dzeltenie karavīri cenšas panākt izrāvienu. Un viņi burtiski met līķus visās pieejās.
  Bet viņu ir tik daudz, ka viņi galu galā izlaužas cauri.
  Japāņi un viņu dzeltenā armija vētra Habarovskā. Zaudējumi tiek pilnībā ignorēti.
  Bet viņus tur sagaida padomju meitenes.
  Alenka un viņas komanda.
  Meitenes aizstāv Habarovsku. Viņi ar basām kājām meta uz ienaidnieku ar granātas.
  Un viņi smejoties dzied:
  Mēs esam labas meitenes
  Un visu cīnītāju sakāve ...
  Balss ir tik skaļa
  Trako tēvu godībā!
  Un atkal lido daiļavu baso pēdu mestās granātas.
  Aļenka, tiklīdz dod pagriezienu, nopļauj ķīnieti un čīkst:
  - Slava mūsu zemei!
  Anyuta ar plikiem kāju pirkstiem metīs granātu un rūks:
  - Augstāko spēku vārdā!
  Un arī iepļaukāt nāvējošu sprādzienu.
  Andželika šauj tālāk. Un viņš arī ar basu kāju met granātu.
  Un kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad Marija sitīs. Un viņa arī nogrieza dzelteno cīnītāju rindu, dziedot:
  - Aste pie astes! Acs par aci!
  Un ar aci draugiem.
  Un tad olimpiāde samurajiem un ķīniešiem izmetīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un rēkt:
  - Tēvzemes godam!
  Un atkal tie pieci iznīcina svešo armiju.
  Bet japāņi jau ir savākuši daudz ķīniešu. Viņi kāpj un kāpj. Un aug veseli līķu uzkalni.
  Aļonka šauj, met pliku papēdi un čīkst:
  - Par Staļinu!
  Anyuta arī ar basu kāju metīs granātu un rūks:
  - Skolotāji!
  Andželika izmetīs rindu. Viņš met dāvanu ar basu kāju un čīkst:
  - Par Ļeņinu!
  Un tad Marija kā ienaidnieka dauzītājs. Un baso kāju pirksti sāks iznīcību.
  Pēc tam ķīnieši izklīst visos virzienos ...
  Un tad, tāpat kā Olimpiskajās spēlēs, viņš paņems un izbāzīs nitroglicerīna mucu. Un mērcēt visus.
  Un militāristi krīt pie sevis ...
  Oļegs Ribačenko un viņa komanda joprojām cīnās par Tulu. Vācieši cenšas ielenkt Maskavu. Tulas pilsēta jau četrdesmit vienā atvairīja Frica uzbrukumu.
  Bet ienaidnieks tagad ir daudz spēcīgāks. Un veic agresīvu lobīšanu. Un bumbas līst pār Sarkano armiju un citiem nāvējošiem spēkiem.
  Ļoti spēcīgs pretinieks. Un viņi met kaujā pārāk daudz melno cīnītāju, arābu, indiešu. Un šķiet, ka tas neapstājas.
  Oļegs Ribačenko šāva uz E-75 un dziedāja:
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu ...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļa
  Un neapstāsies!
  Un nemainiet kājas
  Mūsu sejas spīd
  Spīdīgi zābaki!
  Un atkal zēns no attāluma iesita naciķim. Bet spēki patiešām ir nevienlīdzīgi.
  Kaut gan Tula stāv varonīgi. Un dienvidos nacisti tuvojas Staļingradai.
  Bet ko viņi domā, ka viņi tur uzvarēs?
  Oļegs Ribačenko atkal šauj uz nacistiem un dzied:
  Un tāds haoss
  piepildīja Visumu...
  Cilvēces skumjais liktenis -
  Iztur sāpes, ciešanas!
  Un atkal zēns nokrita, un fašistu "Maus" -2, ļoti briesmīga mašīna, deg.
  Nataša loģiski atzīmēja:
  Neviens spēks mums nevar stāties pretī!
  Un piemiedza zēnam ar aci.
  Tālāk lupanula un Zoja. Arī rūc:
  - Par manu pieeju uzvarai!
  SU-100 darbojas pats par sevi un nedomā pārtraukt apšaudes.
  Vācieši pamazām apiet Tulu. Viņiem ir daudz spēku, daudz kājnieku. Un dažādu zīmolu pārvietošanas tvertnes.
  Šeit, piemēram, ir tā pati "Lev" -2, ļoti jaudīga mašīna: tā sver simts tonnas, un frontālās bruņas ir sasvērtas par 300 milimetriem. Šķiet, ka nekas neplīst.
  Bet Oļegs Ribačenko joprojām sit. Parāda savu augstāko klasi - snaiperis.
  Un viņš sit sevi, un viņš sit ...
  No nacistiem lido tikai fragmenti. Bet viņi joprojām nevēlas piebremzēt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Nākotne ir mūsu
  Mēs esam ērgļi, Džedi!
  Un atkal zēns pieceļas zirgos. Un atkal nacisti uz graša.
  Un Gerdas tanka apkalpe jau atrodas Staļingradā. Šeit tādas agresīvas cīņas rit pilnā sparā.
  Gerda, šauj, kliedz:
  - Mans ķermenis ir dzelzs!
  Šarlote ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja:
  - Tik noderīgs cīņai!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci.
  Tad viņa lupanula atkal un salauza trīsdesmit četrus.
  Tad deva šāvienu un Kristīna. Viņa pārtrauca Sarkanās armijas žāvēšanu un dārdēja:
  - Es esmu traka meitene! Es visus saplosīšu!
  Un tad Magda izšāva ar basu kāju.
  Meitenēm no Vācijas kopumā iet labi. Un nosmērē ienaidnieku.
  . NODAĻA #2
  Bet tad viņu automašīnai tika uzsists sāns. Man nācās apstāties un salabot.
  Gerda kaprīzi atzīmēja:
  Mēs atkal tērējam laiku!
  Šarlote ar basu kāju paberzēja bruņu virsmu un ņurdēja:
  Mēs atriebsimies un uzvarēsim!
  Un tad viņa to paņēma un izlika zobus. Un izstaroja saules starus no pērļu zobiem.
  Kristīna to paņēma un čīkstēja:
  - Par Dzimteni bez padoma!
  Un arī ar pliku papēdi uzsit pa bruņām!
  Magda piekrita.
  - Un nekādas muļķības!
  Meitenes nolēma pagaidām spēlēt šahu. Pāris pārim. Un viņi tur sāka veidot stratēģiju.
  Spēle ir interesanta. Bet meitenes strīdējās par katru kustību un sasita galvas.
  Gerda ar zobu smīnu atzīmēja:
  - Es būšu augstākā aksioma!
  Un kā smieties..
  Es iedomājos savu vārdabrāli no Andersena pasakas. Šeit viņu mežā notvēra laupītāji. Viņi izjauca karieti, un gandrīz visas drēbes un dārgos zābakus paņēma no pašas Gerdas. Tātad Gerda atkal ir basām kājām un maisa drānā. Tā viņa izskatījās, sasietām rokām aiz muguras.
  Viņš staigā pa rudens auksto mežu. Kailā zole jūt katru bumbuli, katru bumbuli, katru zariņu. Gerda ir nobijusies un grib ēst.
  Viņai pat izdevās atveseļoties pilī. Un uz rudens zāles ir sals, kas atgādina aukstumu, ko viņa nesen piedzīvoja.
  Gerda iesmējās... Viņa domāja, ka Andersena pasakā nepārprotami ir par maz grauzdētu papēžu. Un tas būtu lieliski!
  Tvertne tika ātri salabota. Bojājums ir neliels. Lai gan simtmilimetru lielgabala šāviņš trāpīja sānā. Kas var būt bīstami.
  Šarlote nospieda savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām un dziedāja:
  - Es esmu tanku iznīcinātājs,
  Sirds deg...
  Pistole ir manas mājas!
  Un apvalks saplīsa vēl trīsdesmit četrus. Līdz šim kaujas laukā dominē T-34-85. Un smagās mašīnas Sarkanajā armijā ir salīdzinoši reti.
  Bet tad parādījās IS-3. Viņam ir vājā vieta: ķermeņa apakšējā daļa. Pierei ir liels slīpuma leņķis. Tam ir forma: līdakas purns. Bet ja sitīsi pa pieres apakšējo daļu, tad žēlastības nebūs.
  Magda ar basu kāju palīdzību vērsa pret ienaidnieku ar lielgabalu. Un kā sita, un šāviņš lidoja.
  Un padomju auto dabūja iekšā. Tornis tika norauts un sāka sprāgt šāviņi.
  Gerda iesaucās:
  - Un tu esi skaista skaistule!
  Magda iekliedzās, kratot savas lieliskās krūtis:
  - Neviens mani neapturēs!
  Šarlote pārliecinoši apstiprināja:
  - Un neviens neuzvar!
  Kristīna čīkstēja atbildē:
  - Ļaunie vilki sagrauj ienaidniekus!
  Gerda norūca:
  - Ļaunie vilki - sveiciens varoņiem!
  Nacisti ielenca Tulu un bērnus, kopā ar četrām meitenēm viņiem jāizlaužas no ringa.
  Puisis, meitene un meitenes skrien pie sevis un plikiem kāju pirkstiem met granātas.
  Un nacisti nodara postījumus un nevar viņiem sist.
  Oļegs, šauj, dziedāja:
  - Svētās Dzimtenes vārdā,
  Nelieciet mūs uz ceļiem!
  Margarita ar basu kāju meta nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Nē! Nekad nelieciet!
  Nataša, šaujot un atlecot, piebilda:
  - Lai mūsu mājā nenāk nepatikšanas!
  Un arī ar basu kāju, kā palaist nāvējošu granātu.
  Tālāk Zoja izvairīsies no fragmenta, kā arī ļaus graujošajām lietām saplīst ar plikiem kāju pirkstiem ...
  Un rēkt:
  - Tas būs lieliski!
  Un tad Andželika šaus uz ienaidnieku. Pļauj to mežonīgā niknumā. Un atkal rūc:
  - Es esmu traks dzērājs!
  Un no plika papēža lidos granāta.
  Un tad Svetlana, kā viņa to ņem un sāpīgi sit.
  Tās, protams, ir meitenes - ko nāve nes ienaidniekiem.
  Nataša, šaujot uz ienaidnieku, čīkst:
  - Neviens mūs neapturēs, pat velns mūs neuzvarēs!
  Un lido no viņas basām kājām, granāta lokā. Un lupanet jā, tas visu izkaisīs un turklāt tālu prom.
  Meitenes noteikti spēj pārvarēt skarto teritoriju. Dienvidos pilnā sparā notiek kaujas Staļingradā, kuru tur Sarkanā armija. Vesels kolosāls japāņu zaudējums aizveda Habarovsku un virzījās uz Vladivostoku.
  Nu tur viņus sagaidīs tie, kam vajag.
  Anna Vedmakova piedzīvoja ne pārāk patīkamu atvadu ceremoniju ar savu uzticīgo lidojošo zirgu. Iznīcinātājs, kas kļuva par vietējo MiG-4, uz kura tika notriekts tik daudz vācu lidmašīnu, vienkārši izdega Japānas armādas gaisa triecienu laikā, kā arī diezgan daudz citu transportlīdzekļu un kuģu. Pēc tam, kad uzlecošās saules zemes grifi knābāja pilsētu, Vladivostoka bija skumjš skats. Tomēr mirušo bēres notika militāri pieticīgi un pietiekami ātri. Pilotei Vedmakovai apdedzinātas kājas, meitenes pēdas bija klātas ar tulznām, un tāpēc viņa staigājusi basām kājām, uzmanīgi kāpjot uz pirkstiem. Japāņi vēl nav atkārtojuši reidus, viņi ir koncentrējuši savus spēkus uz virzošo frontu atbalstīšanu. Vedmakova aizsprostojumu apieta, tas tika enerģiski likvidēts, strādnieku vidū bija liels skaits bērnu. Tievi, basām kājām, svaigā pavasara saulē apsārtušiem sejām viņi grāba salauztas flīzes, cēla nokritušus telegrāfa stabus, vienkārši slaucīja ielas.
  Vecākais pāri puišiem pionieru kaklasaitē, bet bez krekla (karājās atsevišķi, acīmredzot puiši rūpējās par drēbēm), pieskrēja pie pilota.
  - Mēs strādājam paātrinātā tempā, biedri major, viss drīz būs gatavs! Izslaucīsim ielu tīru, būs gludi kā pirms kara!
  Vedmakova pasmaidīja un iemeta viņam konfekti:
  - Lūk, ņem! Tā ir mūsu padomju dabiskā šokolāde, nevis amerikāņu inde.
  Zēns dedzīgi piemiedza aci.
  - Un mēs izdomājām jaunu iesauku amerikāņiem! Tā kā tagad viņi ir kopā ar Hitleru un Hirohito, tad viņi nav jeņķi, bet gan pindosi!
  Meitene majore paklanījās zēna priekšā:
  - Kā tu teici, kas viņi ir?
  Jaunais pionieris atkārtoja:
  - Pindos! Tātad tagad mēs nojauksim tos jeņķus, kuri mūs nodeva!
  Vedmakova noglāstīja puiša galvu, tad viņas lielā, spēcīgā roka pārgāja pār puiša tievajiem, dzīslām klātajiem pleciem. Zēns pasmaidīja pretī: viņa zobi bija balti, un izstiepa savu vēso plaukstu. Majors paspieda zēnam roku un atbildēja:
  - Mums jāatceras vārds! Bet galu galā mēs vēl nekarojam ar Ameriku, tāpēc ir pāragri izdomāt segvārdus!
  Zēns atbildēja:
  - Amerikāņi ir sliktāki par japāņiem un vāciešiem, jo viņi dod priekšroku cīņai ar pilnvaru. Lai cik nežēlīgi būtu Uzlecošās saules impērijas cīnītāji, viņu drosme ir zināma visiem!
  Ragana pārtrauca:
  - Es nogalināšu šos drosmīgos vīrus! Un pēc iespējas ātrāk!
  Jaunais garnizona pienākumu izpildītājs Krotovs negaidīti parakstīja ne visai loģisku rīkojumu un nosūtīja uz Habarovsku karotāju pilotu ar jūrnieku grupu. Tūlīt sekoja kārtība, vajadzēja atspoguļot japāņu vienību ofensīvu. Vedmakova, protams, gaidīja, ka viņai iedos iznīcinātāju, bet... Un frontes rīcībā nebija brīvu lidmašīnu, un viņu centra papildspēki vēl nebija ieradušies. Brauciens no Vladivostokas uz Habarovsku aizņēma nedaudz laika, un majors burtiski tika izmests no sliedēm verdošā cīņā.
  Japāņi mēģināja apiet labi nocietināto pilsētu un to ielenkt. Karotājs tik tikko paguva ielēkt tranšejā ar ložmetēju, pirms sākās uzbrukums.
  Burvis jautāja kapteinim Siņicinam, kurš gulēja viņai blakus:
  - Tātad ienaidnieks plāno Frīdriha, pareizāk sakot, ģenerāļa Nogi taktiku, lai apietu nocietinājumus un ieliktu mūs aizmugurē.
  Kapteinis nomurmināja.
  - Lai viņš mēģina sadedzināt krievu zirga asti! Tātad viņu sasitīs ar nagiem, ar ko gan šķitīs par maz!
  Ace pilots jokoja:
  - Zirga nagus, laikam ne no Krupa tērauda, bet mūsu padomju!
  Viņas vārdus pārtrauca čaulu gaudošana. Šeit tas atrodas sen izraktā tranšejā, ap Habarovsku kopumā ir cēla nocietinājumu līnija, japāņu iebrukuma draudi pastāv jau vairāk nekā gadu. Priekšā un aiz ierakumiem plīst čaumalas, no tām dzirdama liela rūkoņa. Kopumā slavenā japāņu šimosa rada daudz dārdoņa un dūmu. Karotājs izskatās bez bailēm, pat ar zināmu vienaldzību. Šāviņu sprādzieni rada netīras strūklakas, un viena no tām izraisīja zemes trīci. Tas nozīmē, ka trāpa lielgabals, kura lielgabala kalibrs ir labi trīs simti milimetru. Var dzirdēt ievainoto vaidus... Caur kanonādi tie šķiet kā viegli tvaiki, kurus ne katra auss spēj noķert. Šeit pilots-karotājs tika apkaisīts ar zemi. Tomēr meitene, šķaudot, nokratīja putekļus no savām sarkanajām bizēm:
  - Tā tas ir vienmēr, ja tu apgulies tu sasmērējies! Un, ja tu piecēlies, tev paliek viens vai divi!
  Artilērijas sagatavošana izrādījās īsa, iespējams, japāņiem nebija tik daudz šāviņu. Uzbrukums ir sācies. Vairāki japāņu taco brauca priekšā. Mazs, ar nedaudz noapaļotu mašīnas korpusu. Uzlecošās saules impērijas masīvākais tanks: Čičiha. Vedmakova atcerējās viņa īpašības. Frontālās bruņas 30 mm, lielgabals 47 mm, dīzeļdzinējs 320 zirgspēki. Izņemot braukšanas veiktspēju, kurā šī mašīna nav zemāka par T-34, tad tā ir pat sliktāka par 1943. gada modeļa vācu T-3. Viņu pat Tālajos Austrumos sauc, šķaudīt! Bet, starp citu, lauku karaliene nav tanks, bet gan kājnieks. Šeit pamēģini, pietuvojies mīnu laukiem. Kā saka: kur nebrauc garām bruņuvilciens, tur rāpos karavīrs ar šauteni.
  Japāņu šautenes ir nokopētas no vācu Mausera. Ložmetēji, norauts no Pirmā pasaules kara labi zināmā "Schmeister". Vispār šauracīgajiem ir kāre nokopēt labāko no otras puses. Protams, japāņu dizaineri jau strādā pie "Panther" un T-34 hibrīda izveides!
  Japāņu tanku nav vairāk par duci, un padomju artilērija nekādā gadījumā nesteidzas ar tiem satikties. Kājnieki skrien aiz viņiem, tradicionālajā biezajā rindā. Paši Uzlecošās saules valsts karavīri ir tērpušies uniformā, kas nedaudz izdala dzeltenumu, haki stepes krāsu. Vedmakova tos aplūko, ātri aplēšot uzbrucēju skaitu. Pēc acs tie ir pieci vai seši tūkstoši, un ierakumos sēž maksimums tūkstotis krievu, kas aptver šo frontes sektoru. Un ieroči... Tālo Austrumu armija ir aprīkota pēc atlikuma principa, un tikai virsniekiem ir ložmetēji. Kas viņa ir, galu galā, majore, taču bez amata, pazemināta līdz parastas līmenim.
  Kapteinis Zīlīte (joprojām ļoti jauns puisis) jautāja raganai.
  - Vai jūs cīnījāties ar vāciešiem?
  Meitene atbildēja:
  - Nē! Es viņus noskūpstīju!
  Kapteinis, pēkšņi nobālējis, piezīmēja:
  - Vai atceries savu pirmo līķi!
  Vedmakova pasmaidīja un pamāja ar galvu.
  - Es esmu pilots, un kuru es nošāvu, es sasitu kopā, man nav jēdziena par līķiem! Starp citu, visa Lielā Tēvijas kara laikā mana lidmašīna ne reizi netika notriekta!
  Kapteinis nedaudz neveikli nosvilpa.
  - Tu esi tikai dūzis! Un cik tev ir smērēti vācieši!
  Ragana pasmaidīja vēl platāk.
  - Pēc divdesmit piektās pasniedza varoņa zvaigzni! Tikai divdesmit astoņi.
  Siņicins iesaucās:
  - Ak! Jūs vienkārši esat sava amata meistars!
  Meitene pieticīgi atbildēja:
  - Nav nepieciešams veidot varoni, tādu, kurš tikai godīgi pilda savu pienākumu. Tagad kājnieki nāks tuvāk, un mēs viņus satiksim.
  Kapteinis paraustīja labus desmit kilogramus smagas ložmetēja skrūvi. Pieskāros sunim, palaišana ir ļoti cieša, muca ar atsitienu. Ne visai ērts koloss, bet trāpa... Tiesa, pēc baumām vāciešiem jau ir jaudīgāks ložmetējs, bet kas zina, vai padomju dizaineri izdomās ko labāku. Sinits nevarēja pretoties jautājumam:
  - Un kāpēc jūs tik foršu pilotu pārcēlāt uz kājnieku?
  Vedmakova puspajokam atbildēja, arī noklikšķinot uz ložmetēja iestrēgšanas:
  - Un es tikai gribēju zināt, kā ir sēdēt zem uguns! Tas būtu forši!
  - Un tu acīmredzot pazaudēji zābakus, ja tik ļoti steidzies tikt uz frontes līniju!
  Vedmakova, cenšoties panākt, lai tulznas ātrāk nokristu, gāja basām kājām. Lai gan kara laikā lielākā daļa sieviešu un bērnu vasarās plīvoja ar plikiem papēžiem, virsnieku vidū tas nebija pieņemts, īpaši sabiedriskās vietās. Bet raganai pat patika to šādi izcelt. Viņa atbildēja Siņicinam vienkārši:
  - Lai ietaupītu naudu, patiesībā visa kapitālistiskā pasaule ir pret mums. Galu galā zābaki nolietojas, un tas ir daudzu cilvēku darbs!
  Kapteinis piekrita, dedzīgi piemiedzot aci.
  - Tev ir ļoti skaistas kājas! Vai es varu viņus samīļot!
  Vedmakova paspieda ar pirkstu:
  - Ne tagad! Tad, ja tu izdzīvosi, es tevi sasildīšu uz nakti.
  Siņicins nobolīja acis.
  - Oho, tu esi ātrs! Parasti sievietes laužas uz ilgu laiku!
  Vedmakova gribēja atbildēt, taču atskanēja sprādziens, pa priekšu gāja japāņu tanks, uzbrauca mīnai. Meitene dziedāja:
  - Hitlers brauca mašīnā, sūdu uzspridzināja mīna! Saplīsis šķembās - bet tas ir maz jēgas!
  Vēl viens japāņu tanks uzspridzināja, apstājās, pagrieza purnu un atklāja uguni uz padomju ierakumiem. Viņam sekoja trešdaļa. Japāņi tomēr nedomāja apstāties. Šauri acīs ņurdēja: viņu ložmetēji sāka darboties, novietoti uz pusapaļiem, pārvietojamiem torņiem.
  Kapteinis nomurmināja:
  - Tas ir lieliski! Kā notiek parāde! Šeit ir armija!
  Vedmakova paņēma šauteni, jo attālums līdz kājniekiem atļāva, un šāva uz japāņu virsnieku. Šaurā acs nokrita, aizmetot šauteni ar tādu spēku, ka tā knibinājās ar durkli pavasara zālē. Pārējie japāņi turpināja skriet, tikai nedaudz nolieca savu ķermeni, acīmredzot cerot šādā veidā izvairīties no sakāves vai drīzāk samazināt tās iespējamību. Vedmakova atgādināja, ka šādi tiek apmācīti karavīri Quantudes armijā, kuram nav laika laicīgi noliekties, tam sit pa galvu ar bambusa nūju. Ķēniņa tēvam šķiet, ka Hērods bija labi aizkustināts! Tas viņš tomēr par Nikolaju II. Tagad viņi atkal cīnās ar Japānu, un nevis vienā, bet vairākās frontēs. Tomēr tam ir arī savas priekšrocības. Meitene dziedāja:
  Nāk - Vērmahts tiek sakauts pelnos,
  Napoleons uzvarēja neuzvaramu!
  Ienaidnieks nevarēs samīdīt padomju karogu,
  Kad tauta un partija ir vienoti!
  Cits pēc cita apstājās avarējušie japāņu tanki, bet kājnieki, durkļiem birstoši, sāka skriet vēl ātrāk. Padomju karaspēka pozīcijas brieda zibšņi, šautenes sita, ik pa laikam mijas ar automātiem. Viņa atklāja uguni un Vedmakova. Japāņi, pārlādēdamies kustībā, šāva no šautenēm. Viņi kliedza uz plaušām:
  - Banzai! Rus padoties!
  Lodes iedūra viņu līķus kā ramrods manekenos. Kaulu putekļi, sajaukti ar asinīm, krita lejā. Tomēr lielākā daļa ložu, kā tas notiek kaujā, pagāja. Japāņi šķērsoja mīnu lauku, mazie karavīri bija pārāk viegli, lai viņu skrējiens uzspridzinātu tankiem sagatavotās dāvanas.
  Vedmakova sajuta uz pleca ložmetēja brutālo atsitienu, savukārt Uzlecošās saules valsts cīnītāji šķita īsti briesmoņi. Viņu histēriskie saucieni kļuva stiprāki un tuvāki, viņu dzeltenās, šķebinošās sejas mirdzēja no sviedriem. Vedmakova cenšas vienlaikus notriekt pēc iespējas vairāk ienaidnieka karavīru. Meitene ir tikpat karsta kā vienmēr, un šauj ligzdā. Viens klips beidzās, ievietoja otru. Žurnāls ir pārāk liels, apaļš, to nav viegli ieķīlēties kamerā. Un atkal uguns, japieši lido otrādi.
  Vedmakova izšāva otro munīcijas kravu, palikusi bez munīcijas. Un granātas jau vilnas uz priekšu virzošajiem šaurajiem acīs. Viņi atbild ar metieniem, tagad ir daudz vairāk vaidu kliedzieni, un padomju karavīri krīt. Šķemba nogrieza niecīgu matu šķipsniņu Raganas galvā. Meitenei krītas nervi, un viņa pielec un kliedz uz plaušām:
  - Par dzimteni Staļinam!
  Viņai sekojot, pārējie kaujinieki kliedz, izlecot no aizsega un kratot durkus. Padomju karavīri bēg pretī japāņiem, iesaistoties bajonešu kaujā.
  Vedmakova ar strauju sitienu pārgriež tuvākajam "samurajam" vēderu. Viņš kliedz un mēģina atbildēt un sabrūk kā nokauts kuilis. Meitene priecīgi iesaucas:
  - Krievijas futbols: Krievija - Japāna, divi-nulles!
  Un tiešām, vēl viens japānis nokrita ar durkļa nazi pārgrieztu rīkli. Nu trešais karojošais pilots iespēra viņam pa cirksni. Šauracīgais izstiepās, un meitene, kustoties pēc inerces, iedūra smaili pretinieka acī!
  - Paņemiet japāņus! Kāpēc stāvēt pie vārtsargiem!
  Bajonetes atriebības sitiens pārrāva majora tuniku, iztecēja asinis, taču tas ne tikai nesamulsināja meiteni, bet arī radīja papildu niknumu.
  - Hirohito nāve! - Meitene iesaucās, viņas apakšstilbs ietriecās šaurajā acs templī, un meitene kustējās tik ātri, it kā viņa būtu propelleri, jaunākā cīnītāja.
  Japāņi atkāpās un pat atkāpās, un iedvesmotā meitene devās uzbrukumā, viņas ložmetējs griezās kā nūja milža rokās. Te sekoja smags sitiens ar dibenu pa pakausi, pārāk dedzīgs virsnieks. Anna izdvesa elpu.
  - Lūk, šahen-hašs!
  Bet vispār krieviem bija grūti. Šauracaino pusē pieckārtīgs pārsvars, un japāņu fiziskās sagatavotības līmenis nav slikts, turklāt pret viņiem cīnās tālu no labākajiem PSRS karavīriem. Protams, tik sarežģīta kara laikā uz Tālajiem Austrumiem tika nosūtīti trešās kategorijas obligātā dienesta karavīri ar vissliktākajiem datiem vai kaujinieki, kuri tika nopietni ievainoti cīņā ar nacistiem. Karavīri krita, reizēm vienam krievam tika iegrūsti duci durkļu, tie burtiski kolektīvi noasiņoja, bet cīnījās kā varoņi, un neviens žēlastību neprasīja.
  Siņicins ar bajoneti iedūra japāņu virsnieku, bet pats saņēma punktu sānā. Uzbrūkošo japāni jaunietis ar sitienu pa krūtīm nogāza uzbrūkošo japāni, taču asinis no sāniem plūda pārāk bagātīgi. Un puisim uzreiz metās četri samuraji.
  Drosmīgā Vedmakova steidzās palīgā, ar durkli iedurot virsniekam pa lāpstiņu, bet vēl vienu Japu ar sitienu zem ceļgala notriecot.
  - Turies Petruha! viņa teica.
  Viņš uzreiz atspīdēja divus durkus, kas vērsti pret krūtīm, un atbildēja:
  - Es neesmu Pēteris, bet Arkādijs!
  Meitene, kas nogāza citu japāni, ņurdēja:
  - Karā katrs vārds ir kā āmura klikšķis, bez šāviena nedrīkst gāzt!
  Arkādijs nedaudz atkāpās, un nežēlīgs durklis pārrāva viņa vaigu. Jaunais vīrietis no nepanesamām sāpēm čukstēja:
  - Dieva māte!
  Vedmakova iebilda:
  - Varbūt es esmu māte, bet ne Dieva! Vispār Dieva nav un nekad nav bijis!
  Arkādijs atkāpās pie Annas un neskaidri nomurmināja:
  - Un kas mūs sagaida pēc nāves neesamības?
  Meitene negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē! Komunistiskā zinātne uzmodinās mirušos! Un pirmie jaunai dzīvei tiks atgriezti tiem, kas krituši cīņās par savu dzimteni.
  Siņicins pamāja ar galvu.
  - Dievs svētī!
  Vedmakova nolika citu japāni un iekliedzās:
  - Dieva nav! Ja viņš ir, tad jāatzīst, ka iespējamais Visuma radītājs ir sadists! Un viņam patīk spīdzināt radīšanu!
  Tajā brīdī Arkādija augšstilbs tika atrauts ar durkli, un, lai nenokristu, viņš atbalstījās uz rudmatainā karotāja:
  - Un man sāp! Vienkārši neiedomājami!
  Uzlecošās saules karavīru piec-seškārtīgais pārsvars atstāja savu efektu. Piecdesmit samuraji metās pret viņiem, vicinādami savus bajonetes kā dzeloņcūku armiju. Arkādijs saņēma pāris sitienus ar bajoneti vēderā, un tad viņam tika izdurta acs. Kad jauneklis nokrita, viņi viņam divdesmit reizes injicēja, liekot viņam uz visiem laikiem nomierināties. Interesanti, ko viņa dvēsele juta, lidojot projām: pārsteigumu vai bailes, vai varbūt neticamu atvieglojumu pēc iziešanas no ķermeņa cietuma.
  Ragana bija kā apburta. Protams, viņas tunika sabruka gabalos, sašķelta ar durkļiem. Karotāja izrādījās pilnīgi kaila, klāta ar daudzām skrāpējumiem, taču samurajs nevarēja viņai nodarīt nevienu nopietnu ievainojumu! Viņa cīnījās, un viņas kailās krūtis ar sarkaniem sprauslām trīcēja kā bojas jūrā. Un atspīdēja plikas potītes. Meitene patiesi bija dzīvnieciskā un erotiskā spēka iemiesojums. Viņas kailās zoles kļuva sarkanas ar asinīm, no kurām radās asociācija ar lielo iznīcības un ļaunuma dievieti: Kali! Gandrīz visi padomju karavīri jau ir sadurti, kauja ir beigusies, bet tikai viņas dzirkstošajā Afrodītes skaistumā ik pa laikam tas pārsteidz nekaunīgi acīs.
  Japāņu ģenerālis Nugi ar izbrīnu raudzījās uz šo brīnumu. Tad viņa prātā iešāvās prātā doma. Tievā balsī atskanēja nepietiekami paēduša moskīta pavēle:
  Uzmet viņai tīklu, paņem dzīvu!
  Taupīgajiem japāņiem bija arī tīkli. Pēkšņi vajag kādu no krieviem paņemt dzīvu. Un tīmeklis tam ir lieliski piemērots. Tūlīt ducis ķērāju uzmeta meitenei važas
  Vedmakova cīnījās pretī, kā varēja, viņa ar visu spēku centās atbrīvoties. Bet velti apzinīgie japāņi izgatavoja tīklu, pamatojoties uz to, ka tas izturēs ziloni. Meitene tika pamatīgi ietīta un vilkta rokās. Spriežot pēc visa, tika gūti taktiskie panākumi, jo īpaši tāpēc, ka šo virzienu neaptvēra ne artilērija, ne ložmetēji.
  Meitene atcerējās gludi noskūto Arkādija seju, kurš viņā iemīlējās, un viņas frāzi:
  - Karā katrs vārds ir kā āmura klikšķis, bez šāviena nedrīkst gāzt!
  Radās satraucoša un nepatīkama doma, vai viņa to neizlīdzināja! Galu galā tas bieži notiek, vienkārši iemīlēja cilvēku un viņš nomira!
  Acīmredzot japāņi šajā vietā ieņēma slikti segtas tranšejas, turpinot apiet padomju karaspēka pozīcijas ap Habarovsku. Un viņas Vedmakova tiek ņemta gūstā, un, lai gan viņi jau netiek ņemti, viņi tika iekrauti notraipītā bruņumašīnā, lai jūs aizvestu uz aizmuguri. Mašīna ir pirmsūdens, iespējams, no Pirmā pasaules kara, tāpēc nemanāmi viņš malās aiz kājniekiem. Ātrums ir aptuveni 12 kilometri stundā. Brr! Pati pirmā tvertne pasaulē Prokhorova visurgājēja svēra ne mazāk, bet tā ātrums bija 40 kilometri stundā uz šosejas un 25 uz ceļa. Ko, no vienas puses, PSRS uzbrūk visai Eiropai, no otras - nozīmīgai Āzijas daļai. Meitene apgriezās uz sāniem, acīmredzot draudēja viņai atguldīt muguru. Cik tumšs ir šajā bruņumašīnas daļā, šķiet, tajā atrodas desantnieku nodaļa jeb karavīru transportēšana. Būtu jauki, protams, aizbēgt, vispirms atbrīvojoties no stieņiem un stiprajām virvēm. Un kā to izdarīt? Meitenei, protams, ir iemaņas, lai gan nāksies lāpīt, pie reizes gan noraujot roku dzelžus, gan zāģējot ķēdi, pie kuras bija piesieta aiz kājas. Bet šeit arī virves var iederēties diezgan labi. Darbs ir nogurdinošs, bet, ja viņi aizvedīs viņu uz Mandžūrijas teritoriju, viņai būs laiks. Meitene noņēma virves no slapjās ādas, zāģēja ķēdi un vienlaikus domāja. Hmm, pret Padomju Krieviju bija nopietna koalīcija: Un visnopietnākais briesmonis ir Vācija. Valsts ar progresīvām tehnoloģijām un spēcīgu karaspēku. Piemēram, viņa dzirdēja par jauno iznīcinātāju ME-309. Izskatās, ka viņi jau lido. Viņai nav precīzu datu par ieročiem, taču saskaņā ar baumām šai lidmašīnai ir pat septiņi! Uguns punkti. Tas ir ļoti nopietns bruņojums, ņemot vērā, ka Yak=9 ir tikai divi no tiem, un uz padomju iznīcinātājiem nav nevienas mašīnas, kurai būtu vairāk par trim punktiem. Mēģiniet uzvarēt šos monstrus! Nu, Fokken-Wulf ir ļoti nopietna mašīna, kas bruņojumā ir pārāka par padomju lidmašīnām un pat spēj pārvadāt gandrīz divas tonnas bumbu. Jau 1942. gada beigās viņš bija bruņots ar diviem 20 mm lielgabaliem un 4 13 mm ložmetējiem. Bet šķiet, ka jau ir parādījušies jauna tipa iznīcinātāju-uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedējs ar diviem 30 mm un četriem 20 mm lielgabaliem. Tas jau bija briesmonis, briesmonis visiem monstriem! Un saskaņā ar baumām, kaujas lidmašīna ar astoņiem 30 mm lielgabaliem jau ir nodota ražošanā! Pamēģini pārvarēt tādu rēgu! Kā uz to vēlas atbildēt padomju dizaineri? Vedmakova dzirdēja, ka notiek darbs pie Jak-3. Viņai par šo kuratoru stāstīja no Berijas nodaļas. Šķiet, ka lidmašīnas galvenais akcents būs mazākais konstrukcijas svars, bez papildus dzinējiem un ieročiem. Manevrētspēja noteikti ir laba, bet es gribētu palielināt bruņojumu! Galu galā, boksā, protams, vieglais sportists spalvu svarā ir manevrējamāks nekā smagsvars, taču viņš gandrīz noteikti viņam zaudēs. Ne velti ir svara kategorijas, un starp profesionāliem bokseriem visaugstāk tiek vērtēts triecienspēks. Ir jāpastiprina padomju lidmašīnu bruņojums, un tikai tad vērmahts tiks pārspēts ... uz līdzvērtīgiem pamatiem? No 1942. gada otrās puses Luftwaffe pārākums gaisā sāka iztvaikot, pat līdz 1943. gada martam PSRS bija priekšrocības, bet... Sabiedroto nodevība mainīja spēku samērus. Oho, Hitlers tika nogalināts 13. martā, un tagad ir tikai aprīļa beigas, bet cik nopietni ir mainījušies spēku samēri. Tik ātri, no stratēģiski uzvarošas pozīcijas līdz stratēģiski gandrīz zaudējošai. Gandrīz tāpēc, ka joprojām ir cerība, ka Vācija spēs uzvarēt, pirms tā sasniegs stratēģisku un tehnoloģisku pārsvaru pār PSRS. Jo īpaši sabiedrotie var piegādāt lidmašīnas nacistiem lielos daudzumos, bet vācu pilotiem būs nepieciešams laiks, lai iemācītos ar tiem lidot. Tomēr atšķirība ir tehnoloģijā, instrumentu paneļos. Arī tankiem nepieciešamas apmācītas ekipāžas, turklāt Chevron braukšanas rādītāji Krievijas ziemā nav īpaši labi. Automātiskā šautene M-18 ... Nav slikti, bet uguns ātruma ziņā tā ir zemāka par labākajiem padomju modeļiem, tomēr pārspējot precizitāti! Īsāk sakot, problēma pēc problēmas! Ir arī patiešām slavenie "Churchills" ar jaudīgām bruņām, un labu braukšanas sniegumu... Protams, šķiet, ka viņiem arī būs jācīnās. Un jo ilgāk karš turpināsies, jo vairāk aprīkojuma saņems nacisti. Tātad secinājums ir vienkāršs, vasarā Vācijai jāsagādā graujoša sakāve. Runājot par Japānu, vislabāk ir aprobežoties ar aktīvu aizsardzību un uzsākt pretuzbrukumus, izmantojot kvalitatīvu pārākumu tankos. Bet atkal maksimāli ietaupot enerģiju. Neiesaistoties ieilgušās cīņās un veidojot aizsardzību uz iepriekš sagatavotām līnijām. Joprojām pastāv iespēja izmantot Ķīnas Sarkano armiju, taču Chiang Kaši režīms krita uz to ar visu savu spēku. Tāpēc pagaidām varat paļauties uz saviem spēkiem. Kad jānāk? Vislabāk maija beigās, kad ceļi beidzot izžūst un karaspēkā ierodas papildināšana. Pati Vedmakova būtu devusi savu pirmo sitienu Orjolas virzienā un pēc tam Harkovas apgabalā, lai izspiestu vāciešus no rūpnieciskā Donbasa, un pēc tam ar piespiedu gājienu cauri Ukrainai, kustībā šķērsojot Dņepru un tālāk. uz Rumāniju. Tomēr ir iespējams pagriezties uz ziemeļiem, lai atbrīvotu Baltkrieviju, un doties uz centrālās grupas aizmuguri. Ideja kopumā ir laba, lai gan ir trūkumi, ofensīva Oriola virzienā ir visredzamākā un nacisti to tur gaidīs. Nocietinājumi būs jāielaužas.
  . NODAĻA #3
  Šeit, protams, noderēs ieroči un Katjušas. Pēdējā sistēma rada spēcīgu, īpaši morālu efektu. Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams daudz ieroču un "Katyushas", lai mestu šāviņus ienaidnieka aizsardzībai. Kopumā Pirmā pasaules kara pieredze liecināja, ka aizstāvēties bija vieglāk nekā uzbrukt, un, ja ķeizarvācija neizsmēs savus spēkus ar 1918. gada pavasara ofensīvu, karš varētu ilgt vēl vairākus gadus. Bet Otrais pasaules karš pierādīja uzbrukuma taktikas priekšrocības salīdzinājumā ar aizsardzības taktiku. Piemēram, Polijas straujā sakāve un īpaši uzkrītošā varenā Rietumu sabiedroto koalīcija. Nacisti uzvarēja pārākos spēkus pusotra mēneša laikā, vienkārši apejot neieņemamo Maginot līniju. Cīņa Āfrikā, kur sākumā Itālijas pārākie spēki tika pārspēti ar britu izšķirošo sitienu. Un tad Rommels ātrā ofensīvā sakāva daudz spēcīgāko britu karaspēku. Bet, protams, spilgtākais PSRS piemērs 1941. gadā bija varenās armijas lielā katastrofa. Un atbildes uzbrukuma operācijas, izsitot vācu vienības. Tātad galvenais ir trāpīt pašiem, negaidot jaunu vācu tanku spiedienu. Ieilgušais nodiluma karš kļūst gandrīz veltīgs, ja vien, protams, padomju zinātnieki nerada brīnumieroci! Pēdējais principā ir iespējams, piemēram, viņa dzirdēja, ka teorētiski ir iespējams izveidot bumbu, kas spēj iznīcināt pilsētu. Turklāt šāda bumba svērs trīs līdz četras tonnas. Izskatās pēc pasakas, bet ... Mēs esam dzimuši, lai pasaku piepildītu.
  Vēl pievilcīgāks ceļš ir lāzerierocis, kas aprakstīts inženiera Garina hiperboloīdā. Šāda lieta ir diezgan spējīga iznīcināt veselu tanku, lidmašīnu, kuģu armiju. Protams, ja jūs radīsiet šādu ieroci un ne tikai Trešo Reihu, bet arī Pindosu nodevējus, visa kapitālistiskā pasaule beigsies. Un komunisma spilgtais karogs spīdēs pār planētu. Bet nez kāpēc tāds ierocis nav radīts. Spoguļi nav labākais veids, kā savākt sadegšanas enerģiju vienā plūsmā. Jā, un enerģija, lai sagrieztu kuģus, jums ir nepieciešams daudz vairāk. Lai gan ... ja tas ir koncentrēts līdz mikrona smalkumam, tad ir pilnīgi iespējams sagriezt gan lidmašīnas, gan līnijkuģus. Brīnumains ierocis, kas palīdzēs glābt PSRS. Un šeit ir lāzera efekts, citā formā. Beidzot ķēde ir padevusies un ir gandrīz brīva, un virves gabali guļ apkārt.
  Vedmakova teica:
  - Pacietību un darbu, ja ar tevi, tu neesi līķis!
  Meitene piecēlās, piesita ar baso kāju pret grīdu. Nekādas reakcijas. Viņa pieklauvēja stiprāk. Atbildot uz to, bija zvērests japāņu valodā un nekādas reakcijas. Tad Vedmakova aizkaitināta dziedāja. Un viņa dziedāja pilnā balsī kā primadonna jubilejas ballītē:
  Vērmahta bari mežonīgi plosās,
  Lielgabalu rūkoņa un zobenu skaņas!
  Dūmi paaugstinās līdz mēnesim
  Izkropļojuma stari no debesīm!
  
  Mūžības laikmetā tēvzeme būs slavena,
  Es atdošu savu miesu par Krieviju!
  Es mīlu tevi, krievu skaistule,
  Visu ķēniņu Kungs ir ar mums!
  
  Ak, jūs cirtaini lauku birzis,
  Zelta apses zvana čaukst!
  Pareizticīgo piekūnu brāļi,
  Dievs iedvesmoja armiju varoņdarbiem!
  
  Dienās aukstas vai siltas
  Varbūt ar mākoni ienesīs dūmaku!
  Mēs esam fašistu cūkas kā slotas,
  Lai nokrata netīrumus no sejas!
  
  Mūsu partijai ir taisnība
  Cīnies par padomju tautu!
  Mēs dziedam drosmīgu dziesmu
  Domāju, ka ērglis metās augšā!
  
  Staļins ir gudrs - valdnieka ideāls,
  Mēs esam ievesti milzīgā mirstīgā cīņā!
  Dzimtenes karogs ir uzvarētāja piesta,
  Gatavs strīdēties ar Pallas likteni!
  
  Ļeņina darbi būs mūžīgi,
  Mēs uzcelsim svēto komunismu!
  Tici cilvēka mācībai,
  Fašisms iznīcinās tumsas bezdibenī!
  
  Visa planēta ir kā brīvs putns,
  Lidosim uz tālām zvaigznēm, uz pasaulēm!
  Kaut ko gaišu un cēlu
  Mēs veidosim kā tēlnieki!
  
  Un Krievija zem sarkanā karoga,
  Kā debesu Ēdene uzziedēs!
  Ļeņina lieta, Staļina griba,
  Vediet mūs uz priekšu uz izcilību!
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova, kā arī četras leģendāras meitenes izkļuva no Tulas un sasniedza Maskavu.
  Tagad galvaspilsētas situācija bija vissmagākā. Vācieši jau beidza viņas ielenkumu, un tur bija trīsdesmit vai četrdesmit kilometru garš koridors, kas ar katru dienu kļuva šaurāks un šaurāks.
  Seši karotāji ieņēma aizsardzības pozīcijas Maskavas nomalē. Bija nikns uzbrukums.
  Oļegs Ribačenko izšāva un pie sevis dungoja:
  - Nākotne ir mūsu!
  Un zēns ar basu kāju met granātu un turpina:
  - Un mēs būsim lieliski!
  Margarita Koršunova šauj un čīkst:
  - Un es kļūšu foršākais no visiem!
  Un ar basu kāju viņš metīs nāvējošu granātu.
  Un met pretiniekus dažādos virzienos.
  Un tad jau kaujā Nataša, kas ar ložmetēju nopļaus vāciešus un ar basu kāju metīs nāves dāvanu.
  Šī ir tāda sieviete...
  Četrdesmit pirmajā gadā Nataša aizplūda no Brestas cietokšņa. Gāja uz austrumiem. Jauni apavi ātri noberzēja kājas, un meitene tās novilka un staigāja basām kājām.
  Pāris stundas nekā nebija, un tad sāka niezēt plikas zoles. Pēc pāris stundām viņi dega un jau eksplodēja no sāpēm.
  Nataša, būdama maskaviete, nebija pieradusi staigāt basām kājām. Un, protams, šad un tad iegremdējās straumē.
  Jā, tā izrādījās spīdzināšana viņas kāju dēļ. Bet jaunā meitene ātri pierada.
  Tad viņa pastāvīgi staigāja basām kājām, pat sniegā, un apavus uzvilka tikai stiprā salnā.
  Tagad Nataša cīnās kā leģendāra dieviete.
  Un te Zoja ar basu kāju met granātu un rēc:
  - Šis vispār ir super randiņš!
  Un dos mērķtiecīgu pagriezienu.
  Un vācieši un viņu algotņi krīt.
  Un tad Andželika vada uguni ... Un viņa arī šauj tik mežonīgi precīzi.
  Un no viņas kailās kājas metās arī granāta.
  Un izkaisa algotņus.
  Tālāk Svetlana atlaiž. Un viņas basā kāja met ārā tādu, ka neviens nespēj pretoties.
  Un izkaisa pretiniekus ļoti tālu.
  Un tas izšauj sevi un saspiež ienaidniekus ar sprādzienbīstamu vilni.
  Tās ir meitenes, kuras ir dzimušas PSRS!
  Oļegs Ribačenko vada uguni uz ienaidnieka kājniekiem, automātiski met granātas ar bērnu kājām. Un tajā pašā laikā zēns raksta pats.
  Vitālijs Kļičko, saskaroties ar konfliktu ar jauno Ukrainas prezidentu Zelenski, nolēma atkāpties no Kijevas mēra amata. Patiesībā, kāpēc būt spītīgam un turēties pie pozīcijas. Labāk ir atrisināt problēmu pašam.
  Un pēc mēra amata atstāšanas Vitālijs Kļičko atsāka karjeru. Un tūlīt Veideru uzsauc sensācija. Bez jebkādām starpcīņām! Un tas pēc vairāk nekā astoņu gadu pārtraukuma.
  Veiders, protams, piekrīt. Izaicinājums pieņemts!
  Un pienāk patiesības brīdis. No vienas puses, vairākkārtējais pasaules čempions ne reizi nav pārspēts vairāk nekā divpadsmit gadus. Un no otras puses, četrdesmit deviņus gadus vecais bijušais Kijevas mērs. Cilvēks, kurš var pārspēt Hopinsa rekordu, bet kura fiziskā sagatavotība ir stipri apšaubāma.
  Patiesībā daudzi domāja, ka pēc tik ilga pārtraukuma doties tieši uz Veideru bija pašnāvība.
  Bet Vitālijs Kļičko ir kā Rokijs Balboa. Nolēma cīnīties pret spēcīgāko smagsvara sitienu. Denotay Wider ir bokseris, kurš ir zaudējis visus savus pretiniekus. Pilnīgi visi - arī Taisons Fjūrijs!
  Tātad, ja Vitālijam Kļičko ir iespēja?
  Bet Vitālijs Kļičko pastāvīgi trenējās, uzturēja formu, devās uz darbu ar velosipēdu. Un, protams, viņš nebija tik slikts fiziski. Un turklāt viņam bija tērauda zods.
  Nu ko Vitālijs Kļičko samierinās ar cīņu, pat ja viņš nav favorīts.
  Oļegs Rybačenko nomainīja ložmetēja klipu. Iespējamās cīņas ar bokseriem ir aizraujošas.
  Patiešām, kāpēc Vitālijs Kļičko neatgriežas ringā un nemēģina pārspēt Hopinsa rekordu?
  Tā būtu ļoti spēcīga ideja.
  Terminatora zēns pagriezās un nopļāva vēl dažus desmitus fašistu.
  Tad zēns iesmējās un parādīja mēli, sacīdams:
  - Man ir superīgs vīrietis!
  Margarita ar basu kāju iemeta divus citronus, kas bija sasieti kopā, un čīkstēja:
  - Tu esi foršāks par jebkuru cilvēku!
  Oļegs, turpinot šaut, argumentēja ...
  Vitālijs Kļičko četrdesmit deviņos gados patiešām grasījās labot Hopinsa rekordu. Preses konferencē viņš pat atcerējās: "Es teicu, ka netaisos pārspēt Formena rekordu, bet par Hopinsu neko neteicu! Tāpēc es pieņemšu to un pārspēšu viņa rekordu!
  Tomēr, ja ievērojama sabiedrības daļa vairāk vai mazāk ticēja, ka Hopiņš četrdesmit astoņu gadu vecumā varētu izcīnīt pasaules čempiona titulu, bet Vitālijam Kļičko ticība četrdesmit deviņos bija daudz mazāka. Tai skaitā sakarā ar to, ka viņa pretinieks jau ir ļoti spēcīgs.
  Tāds dūrējs smagsvara vēsturē nav bijis. Tiesa, Vaiders vairs nav jauns, taču visi trīsdesmit pieci gadi nav četrdesmit deviņi.
  Vitālijs Kļičko gan nepārprotami optimismu nezaudē. Cītīgi trenējies, iegūsti formu. Un es ļoti priecājos, ka esmu izmetis Kijevas mēra krēsla rutīnu.
  Patiesībā nav liela laime būt par mēru Ukrainā, kur ir tik daudz problēmu.
  Bet par cīņu ar Ujaderu Vitālijam Kļičko piedāvāja ļoti labu naudu. Tāpēc jebkurā gadījumā ar savu maku nezaudēju. Vārds Vitālijs Kļičko ir slavens.
  Ļaunās mēles pat teica, ka Vaiders vienreiz sitīs, bet pats Vitālijs Kļičko apgulsies. Un tad viņš saņems naudu un rakstīs memuārus vai zinātnisko fantastiku.
  Vai varbūt filmā.
  Starp citu, boksēties gribēja arī Vladimirs Kļičko. Vienīgi viltīgais Vladimirs no regulārā pasaules čempiona vidus izvēlējās vājāku pretinieku. Bet vienalga, lai ko teiktu, viņš ir čempions un tas ir forši!
  Bet Denotay Wyder, lai ko arī teiktu, joprojām ir labākais no labākajiem!
  Bet Vitālijs trenējas ar neprātu. Viņš ir kā jauns vīrietis, kas dod sev maksimālo slodzi. Un viņš aizvadīja vairākas sparinga sesijas, uzrādot izcilu formu un labu izturību. Nē, Vitālijs ir gatavs. Un ne jau tāpat vien viņš iekāpj ringā.
  Un tiešām, kad pienāca tiesas diena, un sanāca kopā lielākais dūrējs Vaiders, šajā ziņā labākais smagsvars, un Vitālijs. Bijušais Kijevas mērs, kuru visi jau norakstījuši no viņa boksa karjeras. Taču tagad kopā sanāca divas leģendāras personības.
  Vitālijs, kurš pirmo reizi kļuva par pasaules čempionu tālajā 1999. gadā. Padomājiet, cik sen tas bija un kopš šī notikuma ir pagājuši vairāk nekā divdesmit gadi.
  Un Vaiders savu titulu jau ir turējis ļoti ilgu laiku. Un arī tuvu pārlaišanai Holmsa rekords, kas ir visilgākais titula turētājs kopš sadalīšanas.
  Un, protams, ja Veiders no kāda baidās, tad tas nav Vitālija vectēvs. Patiesībā ne katrs var būt Hokinss. Un Hokinsa konkurenti nav tik vareni kā Veiders!
  Bet Vitālijs kā sāncensis kāpj ringā. Viņa ķermenis joprojām ir lielisks un muskuļots, lai gan viņa mati jau ir pelēcīgi. Vectēvs Vitālijs, kā viņu sauc ar cieņu vai izsmieklu. Bet muskuļu reljefs ir kā jaunam.
  Vitālijs teica, ka ir gatavs. Un pat ne viņam, likmes ir nedaudz cēlušās.
  Veiders ir arī liess, noslīpēts un plānāki kaulos, un sver mazāk.
  Neskatoties uz to, ka viņš ir lielisks sitiens, viņam ir dažas aizsardzības problēmas, un viņš ne vienmēr stāv kājās. Bet cīņas pieredze jau ir liela. Pēc cīņu skaita viņš jau ir panācis Vitāliju. Un līdz šim viņš nav uzvarēts.
  Taču Vitālijs Kļičko savas divas cīņas zaudēja tikai traumu un griezumu dēļ. Un var arī teikt, ka netika sists.
  Bet vairāk nekā astoņu gadu pārtraukums un gandrīz piecdesmit gadu vecums. Ja Vitālijs būtu jauns, viņam, protams, būtu bijusi iespēja. Bet vai viņš var pārspēt Hopinsa rekordu? Deivids Hejs jau trīsdesmit piecu gadu vecumā kļuva par nulles bokseri.
  Bet runā daudz un tikai gredzens rādīs. Vai Vitālijs Kļičko pārspēs Hopinsa rekordu, vai tiks aiznests uz nestuvēm, kā Vaiders solīja.
  Šeit viņš iznāk kraukļa maskā. Garš, ļoti sauss, pat kalsns kā Kosčejs.
  Bokseru pāris viņam radīja nopietnas problēmas ringā. Tas ir kubietis Ostriks, kurš izvirzījās vadībā pēc punktiem un pārspēja nokautu, un Taisons Fjūrijs, kurš arī izvirzījās vadībā un spēja novest cīņu līdz neizšķirtam. Tātad pasaulē lielākais perforators varētu iet bojā.
  Taču izredzes ir gandrīz viena pret desmito Vaidera labā. Neskatoties uz to, Vitālija vecums un lielais pārtraukums karjerā ir pārāk liels. Pat viņa brālis Vladimirs ieteica sasildīties ar pāris spēcīgiem viduszemniekiem. Patiešām, Vācijā Vitālijs Kļičko duelī ar viduvēju bokseri varēja iegūt vairāk naudas, tīri sava lielā vārda dēļ.
  Galu galā Vitālijs ir pazīstams visā pasaulē ne tikai kā bokseris, bet arī kā politiķis un galvaspilsētas mērs un Maidana varonis.
  Nē, jebkurā gadījumā Vitālijam Kļičko vajadzēja padomāt, vai ir vērts steigties un grūstīties pret tādu kalnu.
  Taču izvēle ir izdarīta: Vitālijs Kļičko nemeklē vieglus ceļus!
  Cīņa notiek Amerikā. Skan ASV un Ukrainas himnas. Tiek paziņoti pakalpojumu saraksti. Un visbeidzot atskan kaujas signāls.
  Daudzi vēlas redzēt izrādi un asinis.
  Veiders sāka piesardzīgi, lai gan viņam var nebūt taisnība. Un pēkšņi Vitālijs ir sarūsējis. Arī Kļičko vecākais nesteidzas. Taču uzreiz var redzēt, ka viņš ir viegls, slaids, muskuļots un labi līdzsvarots. Jebkurā gadījumā tas, ko daudzi gaidīja: viņi saka, ka tas tūlīt peldēs, nenotika.
  Pārliecināti, Kļičko strādāja ar grūdienu, turējās nedaudz augstāk nekā parasti, lika klučus.
  Pirmās divas kārtas aizritēja raiti. Un tad Vaiders, kā gaidīts, krietni palielināja tempu. Viņš kļuva aktīvāks uzbrukumā un uzbrukumā. Taču Vitālijs galvu nezaudēja. Bloķēja sitienu, tikās ar kreiso sitienu. Un pēkšņi asa astoņkāja laikā viņš ar labo roku trieca ķermeni. Veiders sāpēs dubultojās.
  Vitālijs noturēja divcīņu, un otro reizi karjerā uz grīdas tika pasaules čempions un visu laiku labākais dūriens.
  Vitālijs pasmaidīja... Un publika sajūsmā rēca. Tas nebija gaidīts no vecā vīra Vitālija. Oho! Un galu galā šķiet drīz piecdesmit gadi! Un tā joprojām kustēties un sist! Tas ir jāzina!
  Veiders piecēlās, bet sāka atkāpties. Vitālijs lēnām sāka viņam dzelt ar dūrienu. Un atkal divi. Un sit vēlreiz. Perforators atkāpjas.
  Ar grūtībām, bet Vaiders tika līdz raunda beigām. Tad nākamajā Vitālijs strādāja par pirmo numuru. Bet nekas, viss noritēja pēc plāna. Vairākas kārtas Vaiders atkāpās un izskatījās bezpalīdzīgs. Taču devītajā raundā atkal uzsprāga. Un sāka mest sitienus devās uz priekšu. Un atkal palaida garām divnieku un nokrita. Otrais nokauts.
  Vitālijs smaida. Iet uz priekšu. Veiders ir nestabils kājās. Viņš atkal izlaiž divcīņu, neatrodot pretlīdzekli. Un no nākamā trieciena krīt.
  Viņš pieceļas ar grūtībām, un tiesnesis pārtrauc cīņu!
  Uzvara! Vitālijs Kļičko, tagad pasaules čempions! Un atkal viņa josta! Tiesa, tas vēl nav absolūts, bet gan jau zirga mugurā!
  Pārspēja Hopinsa rekordu un, protams, Formena smagsvariem, ceturto reizi kļuva par pasaules čempionu, piekāpjoties Holifīldam.
  Vaiders, protams, kliedz, ka cīņa tika pārtraukta pārāk ātri, un pieprasa revanšu.
  Vitālijs stāsta, ka lēmums, vai turpināt karjeru vai aizvadīt vēl dažas cīņas, tiks pieņemts vēlāk. Bet visi viņam saka, ka viņš ir ļoti labs, pat labāks nekā jaunībā, un ka viņam jāturpina.
  Jo īpaši tāpēc, ka nav ko darīt. Kijevā ir cits mērs, vēl tālu līdz Radas un prezidenta vēlēšanām, kāpēc gan tur necīnīties?
  Uz nākamajām trim cīņām Vitālijam tiek piedāvāti pat simts miljoni dolāru, plus vēl procents no pārraidēm.
  Protams, džekpots ir liels, un bijušais Kijevas mērs saka, ko domā.
  Patiesībā viņš parādīja, ka joprojām ir spējīgs uz daudz ko. Tātad, kāpēc talantu aprakt zemē? Un pats galvenais, tik un tā vairs nav ko darīt!
  Varbūt mēģināt apvienot visas jostas? Tas būtu tik lieliski!
  Vitālijs pieņem piedāvājumu un paraksta līgumu uz vēl trim cīņām.
  Un viņa nākamais pretinieks... Nu, protams, Taisons Fjūrijs! Nekad vēl nav pārspēts, liels smagsvars. Tiesa, viņu nogāza Uidars un kāds mazāks. Un pats galvenais, sava jaunākā brāļa likumpārkāpējs. Nu kā ar šito var necīnīties?
  Protams, jauna cīņa, un pasakains honorārs, un lieliska izrāde.
  Oļegs Rybačenko atkal šauj uz vāciešiem un ārvalstu kaujiniekiem. Vispār vāciešu kājniekos tikpat kā nav. Viņi pārvietojas aiz tankiem E-50 un E-75. Un viņi cenšas neriskēt.
  Šeit, kaut kur tālāk, ir redzama Panther-2. Šī tvertne, atšķirībā no patiesā stāsta, parādījās četrdesmit trešajā gadā. Un pati Pantera nebija pārāk masīva. Jā, un "Panther" -2, lai gan tika ražots daudz, bet 1945. gadā, gatavojoties karam ar PSRS, vācieši piepildīja rūpnīcas ar E-50 un E-75 tankiem.
  Neskatoties uz visu vieglo pašpiedziņas ieroču praktiskumu: E-10 un E-25, fīrers deva priekšroku smagākām tvertnēm. Ar grūtībām Guderians pārliecināja izgatavot vismasīvāko ātrgaitas E-50. Savukārt fīreram vairāk patika E-75, kas izrādījās ne pārāk veiksmīgs un svēra deviņdesmit tonnas.
  Bet tagad ir parādījusies E-75 M modifikācija, ar zemāku siluetu, vieglāku un ar jaudīgu dzinēju. Iespējams, tas kļūs par vispopulārāko nākotnē.
  Oļegs Ribačenko, piemēram, izmanto viltīgu taktiku. Berete un ar basu kāju met granātu pa E-50 kāpuru. Sakarā ar to tanks pagriežas un saduras ar savu kolēģi.
  Un rezultāts - divi mastodoni deg.
  Oļegs, kā redzam, ir ļoti viltīgs.
  Tā viņš tagad rīkojas, un vācieši cieš smagus zaudējumus. Puiša kājas ir ņiprs. Ir labi būt kā viņš, basām kājām un izskatīgam.
  Bet vispār domas par bokseriem ienāk galvā. Piemēram, kāpēc lai Deniss Ļebedevs neatsāktu karjeru? Četrdesmit gadi nav tik ilgs laiks. Turklāt galvenie konkurenti no lielā svara ir aizgājuši, un jūs varat mēģināt apvienot jostas.
  Tas ir tas, ko jums patiešām nevajadzētu darīt, tāpēc tas ir sešinieks ar varas iestādēm. Labāk pašam nodarboties ar cēlu boksu vai doties opozīcijā.
  Tā Sergejs Kovaļovs kļuva par Maskavas mēru. Lai gan tā ir tikai fantāzija.
  Un Deniss Ļebedevs varētu darīt ko konstruktīvāku. Turklāt kaut kā ir pāragri atstāt boksu joprojām nepārspētu. Īstam sportistam jāiet līdz galam.
  Varētu atgriezties arī Vladimirs Kļičko. Bet daži, piemēram, Aleksandrs Ustinovs, jau trīs reizes pēc kārtas pārspēti, neiet pensijā!
  Patiešām, varoņi nav cilvēki, bet tieši no tērauda!
  Bet iedomāsimies tādu variantu, Putins avarēja lidmašīnā, un Krievijā ir jaunas prezidenta vēlēšanas.
  Un ko mēs šodien redzam? Komunistiem nav spēcīgu kandidātu. Grudins tika apkaunots, un uzticība viņam tika iedragāta. Zjuganovs ir pārāk vecs un noguris no visiem, un ir maz harizmas. Suraikins cieta neveiksmi iepriekšējās vēlēšanās. Citas mazpazīstamas personības. Žirinovskis arī ir par vecu un visiem apnicis. Citi Liberāldemokrātiskās partijas pārstāvji ir maz zināmi. Kuru vēl var ieteikt no opozīcijas? Andrejs Navaļnijs ir spēcīgs, taču viņš nedrīkstēs startēt vēlēšanās. Ksenija Sobčaka nav nopietna kandidāte. Demuškins atradās cietumā un nebija pārāk populārs. Viņš sēdēja cietumā un Udaļcovu, lai gan varbūt varēja, komunisti atbalstīja un runāja.
  Vārdu sakot, nopietnu konkurentu opozīcijā nav. Tātad Medvedevs, prezidenta pienākumu izpildītājs, joprojām ir galvenais favorīts. Un ja būs intriga: otrā kārta vai uzreiz pirmajā.
  Ņemot vērā Medvedeva zemo reitingu un, visticamāk, lielo prezidenta kandidātu skaitu, otrā kārta ir pilnīgi iespējama.
  Tomēr Medvedevam pirmajā kārtā būs ļoti liels pārsvars, bet otrajā ne pārāk izskatīgs pretinieks.
  Lai gan viņa Zelenskis var parādīties pašā pēdējā brīdī un sajaukt visas kārtis!
  Oļegs Rybačenko atkal iemeta granātu, stumjot nacistu tankus. Daudz rēkoņa un lobīšanas.
  Un zeme šad un tad paceļas un deg tieši gaisā. Un apgāzties, kušanas, lauskas.
  Oļegs saka:
  - Slava mūsu impērijai!
  Margarita, ar basu kāju metot slepkavu dāvanu, čīkstēja:
  -Liels slava varoņiem!
  Un atkal meitene ar savu pliku papēdi mētāsies ar citronu.
  Fašisti lien iekšā, ak, un lien iekšā.
  Nav nekādu iespēju, pat ar vakuuma bumbu jūs nevarat apstāties un uzvarēt! Tik forši karotāji te, vienkārši šausmas!
  Oļegs rēc:
  - Mūsu uzvara svētajā karā!
  Mārgareta apstiprināja:
  - Ar simtprocentīgu garantiju!
  Un atkal meitene ar basu kāju meta granātu.
  Nē, šie bērni noteikti negrasās padoties tāpat vien.
  Oļegs Ribačenko rēca:
  - Par jauno padomju kārtību!
  Margarita aktīvi izšāva sēriju un apstiprināja:
  - Banzai!
  Tikmēr Oļegs mēģināja komponēt tālāk. Nu, lūk, Vitālijs veic brīvprātīgu aizsardzību pret Taisonu Fjūriju. Tikmēr Vladimiram tikpat interesanta cīņa ar Ruisu.
  Faktiski Ruizs bija pasaules čempions trīs versijās. Tur, kāpēc Vladimirs nevar ar viņu cīnīties par lielu naudu? Jo ērtāks pretinieks - daudz īsāks, un resns. Vladimirs var viņu nošaut ar gariem grūdieniem.
  Žēl, ka Kļičko jaunākais izlaida cīņu ar viņu, kamēr viņš bija pasaules čempions. Un tev vajadzēja pārcelties.
  Un kā tu par to neiedomājies, Vladimir?
  Un pasaules čempions trīs versijās tagad ir Usiks. Tomēr ātri nokļuva tronī.
  Un ir iespējama apvienošanās cīņa ar Vitāliju. Bet tās pagaidām ir tikai spekulācijas.
  Vitālijam ir jāuzvar Taisons Fjūrijs, un interese ir par revanšu ar Veideru. Un ir daudz citu interesantu cīnītāju. Tas pats Entonijs Džošua. Būtu arī ārkārtīgi interesanti ar viņu cīnīties. Un atriebt arī manu brāli.
  Vitālijs radīja sensāciju, uzvarot Veideru. Un tas pats var veicināt panākumus.
  Kāpēc gan nekļūt par pirmo bokseri pasaulē, kurš pēc piecdesmit gadiem uzvarējis čempionātā? Tas nekad agrāk nav darīts!
  Čau Vitālij! Nav svarīgi, kāds jūs bijāt Kijevas mērs, bet tagad jūs jau bez šaubām esat atzīts par izcilu pasaules čempionu!
  Bet šeit ir pirmā, brīvprātīgā titula aizstāvēšana. Pret Vitāliju, lielāku un ilgāk bruņotu pretinieku. Nav tik drausmīgs perforators kā Vaiders, bet tehnisks un veikls, ar garām rokām. Un arī vēl nav salauzts, lai gan tika nomests.
  Vissvarīgākais ir tas, ka viņš uzvarēja vēl diezgan jauno Vladimiru Kļičko, kas neapšaubāmi padara Taisonu Fjūriju par milzīgu konkurentu.
  Izredzes bija apmēram piecdesmit piecdesmit. Protams, uzvara ar nokautu pār Vaideru bija iespaidīga. Bet tagad tā nebūs ņurdēšana pret viņu, bet gan prasmīgs cīnītājs, kuru neviens vēl nav spējis izmest. Un pats galvenais - Vladimira uzvarētājs viņa spēka rītausmā.
  Vai Vitālijs piecdesmit gados tiks galā ar tādu tehniķi. Šis ir intelektu duelis. Ka Vaiders skaidri nenovērtēja Vitāliju un mēģināja to uztvert bez ceremonijām. Un šeit tas vairs tā nedarbojas.
  Lūk, abi bokseri gatavojas. Vitālijs, kā vienmēr, ir nopietns un koncentrējies. Viņš ir pārliecināts un mierīgs.
  Taisons Fjūrijs arī gatavojas. Viņš ir garāks par Vitāliju, viņam ir garākas rokas un centīsies to izmantot.
  Bet tagad cīņa notiks Lielbritānijā, un apmaksāta pārraide.
  Taisons Fjūrijs tagad ir pirmais. Viņš demonstrē ārēju pārliecību. Pliks, neveikls un ne pārāk atlētisks. Ja Vitālijam Kļičko mati ir tonēti, tad nesapratīsi, kurš no viņiem ir vecāks, lai gan atšķirība ir septiņpadsmit gadu vecumā. Tas vēl nav čempionu cīņu rekords, taču jau tuvojas rekordam.
  Nu varbūt Vitālijs cīnīsies arī ar kādu jaunāku par Taisonu Fjūriju.
  Šeit Vitālijs izceļas ar milzīgu mūziku. Viņi skatās viens uz otru.
  Taisons guļ un neizskatās garāks. Vitālija plecos, iespējams, un plašāk. Un pats galvenais, viņa figūra ir daudz skaistāka, un viņa muskuļi ir reljefi.
  Nu, kā skan himnas? Vispirms briti un pēc tam ukraiņi.
  Tad skatienu apmaiņa.
  Un tagad atskan taures, pirmais raunds.
  Vitālijs met vieglu dūrienu, labi kustas. Taisons mēģina aiziet. Taču Vitālijs ir ļoti veikls, un viņa sitieni virzās neveiklā trajektorijā, sasniedzot Taisona Fjūrija galvu.
  Viss notiek tā, kā prognozēja eksperti. Vitālijam ir lielisks ātrums.
  Un viss izdodas.
  Viņš uzvar pirmo raundu... Pēc tam minūte atpūtas un otrā kārta. Atkal Fjūrijs nemaina taktiku. Viņš acīmredzot cer, ka Vitālijs nogurs.
  . NODAĻA #4
  Un atkal neliela priekšrocība ir Kļičko vecākajam. Brāļi dominē ringā.
  Vladimirs pirms nedēļas ar tehnisko nokautu uzvarēja Ruisu junioru.
  Nu, cīņa turpinās.
  Trešā kārta atkal notiek Vitālija diktātā. Bet ceturtajā raundā Taisons Fjūrijs pēkšņi eksplodē. Steidzoties uz priekšu... Un trāpa divcīņā. Un iekrīt nokautā.
  Ko viņš gribēja? Vitālijs ir modrā.
  Kaut kā Taisons šo kārtu nosargāja līdz galam. Tad atkal sākās vienpusēja cīņa ar Vitālija pārsvaru. Turklāt pasaules čempions Kļičko vecākais acīmredzami nesteidzās.
  Un tagad, pēc astoņām kārtām, Taisons Fjūrijs pēkšņi izstājas. Un uzvara tiek pasludināta ar tehnisko nokautu, sakarā ar atteikšanos turpināt cīņu.
  Tādējādi Vitālijs Kļičko uzstāda jaunu rekordu: pirmais cīnītājs boksa vēsturē, kurš piecdesmit gadu vecumā aizstāvēja pasaules čempiona titulu. Un pārspēj vēl vienu Hopinsa sasniegumu.
  Ko tagad viņš patiešām patiešām Vitālijs ir kļuvis par supermenu. Un viņš atriebās savam brālim.
  Bet nākamā cīņa ir revanšs ar Vaideru. Viņi sola ļoti augstas maksas. Ka tu vari sarīkot dueli ar viņu un tad doties pie Džošua.
  Un tad jau var domāt par apvienošanās cīņu ar Usiku. Kopumā Vitālijs Kļičko principā vēlētos kļūt par absolūto pasaules čempionu. Un šī vēlme ir ļoti spēcīga.
  Oļegs Ribačenko pasmaida par savām domām. Jā, tas ir iespējams. Zēns nopļauj veselu fašistu rindu un saka:
  - Cilvēki tevi atceras Kļičko! Cilvēki tevi novērtē Kļičko! Cilvēki tevi vēlas Kļičko! Drīz atgriezieties Kļičko!
  Ģeniālais zēns pasmējās par savu iecirtīgo dziesmu un atkal to, kā palaist visnāvējošāko granātu. Un saduras trīs nacistu tanki.
  Neskatoties uz padomju karaspēka varonīgo pretestību, nacisti joprojām spēja ieņemt un pārgriezt koridoru, kas savienoja Maskavu ar citām PSRS daļām.
  Tādējādi Krievijas galvaspilsēta atrodas pilnīgā blokādē. Tādā pašā veidā, kā Ļeņingradu bloķē.
  Staļingrada joprojām pretojas. Vācieši iebrūk arī Kaukāza pilsētās Groznijā un Ordžonikidze. Situācija ir kritiska. It īpaši, kad Maskava kļuva pilnībā ielenkta.
  Tajā ir daudz karaspēka un simtiem tūkstošu karavīru milicijā. Bet kaujās čaumalas un patronas tiek patērētas ļoti ātri. Var beigties munīcija. Un tad galvaspilsēta kritīs. Un pārtikas krājumu nav tik daudz. Arī šis drīz beigsies.
  Un bez Maskavas tas būs kārtējais karš. Un Staļins to saprot.
  Tagad viņš atrodas Kuibiševā. Bet pēc tam, kad nacisti izlauzās uz Volgu, tas nebija tālu no frontes līnijas.
  Un plus samuraji arī tiek nospiesti. Un viņi bombardē, un viņi kāpj ar neskaitāmiem kājniekiem. Varbūt nepietiek spēka.
  Staļins to saprot un aizkulisēs cenšas vienoties par atsevišķu mieru ar Japānu. Tāpat kā, viņi pat ir gatavi atteikties no Tālajiem Austrumiem un maksāt atlīdzību zeltā.
  Bet Hirohito teica: mums vajag visu Sibīriju, līdz pat Urāliem. Diemžēl nav iespējams tik daudz dot.
  Vladivostoka jau ir gandrīz ielenkta. Un vispār viss ir ļoti stulbi ...
  Bet dažas varones meitenes cīnās un nepadodas fašistiem un japāņu militāristiem.
  Bruņotā, cietuma automašīna, kurā brauca dziedošā Vedmakova, apstājās, atskanēja atveramo durvju čīkstēšana. Divi japāņi, viens liels un resns, otrs mazs un tievs, izliecās no gaismas, kas uz brīdi apžilbināja Anastasiju. Tad meitene bez vilcināšanās iegrūda vienu ar apakšstilba šūpošanos templī, otru ar ķēdē ietītu dūri žoklī. Uzlecošās saules zemes slavinātie karotāji smieklīgā kārtā iekrita nokautā.
  Vedmakova pat dziedāja:
  - Es saucu vīrieti par divpadsmito kārtu! Galu galā es esmu super sieviete un pilna ar Atasu, un es sūtu ienaidnieku dziļā nokautā, demonstrējot nesavaldīgu klasi kaujā!
  Meitene paņēma no Schmeister nokopētu japāņu ložmetēju un, noklikšķinot uz slēģa, metās uz kabīni. Tur izlēca vēl trīs japāņi, Vedmakova raidīja uz viņiem, mērķējot uz viņu galvām un nikni smaidot.
  - Ko dabūja nūjas velniņi!
  Bruņutransportieri sagūstīja kaila karotāja dāma. Ragana iesaucās:
  Lidās virs nelaimīgās Krievijas,
  Infernālie monstri, kas kūst tumsā!
  Okupantam ir cirvis lietus,
  Asināt un nocirst galvu!
  Komunists kaujā ellē nav bandinieks,
  Mēs ne vienmēr ejam uz jūga!
  Pārvērtiet Trešo Reihu par uguni,
  Nu, godīgums atzīmēs labu!
  Neskatoties uz to, ka viņai bija riebums, Vedmakova uzvilka no mirušajiem paņemto japāņu militāro formu. Cik tas bija nepatīkami, šie karavīri sen nebija mazgājušies un šausmīgi smirdēja. Meitene-pilote iesaucās:
  - Ir nepieciešams oskotinitsya tādā mērā! Āzijas tomēr!
  Tomēr bruņutransportieris viegli aptvēra un devās ziemeļu virzienā. Transportlīdzeklim bija divi 12 milimetru ložmetēji, tāpēc reizēm bija iespējams pārspēt kājnieku uzbrukumu. Cita lieta, ka 20 milimetru bruņas nevarēja izturēt 37 milimetru japāņu "ieroču" kalibru. Vedmakova domāja: kā komunistu nākšana pie varas mainīja Krieviju. Ja cara laikos Japānas armija tehniskā ziņā bija ievērojami pārāka par krievu, tad tagad, gluži pretēji, tā atpaliek. Lai gan nevar teikt, ka uzlecošās saules valstī zinātne netiek veicināta. Obligātā vidējā izglītība tika ieviesta deviņpadsmitā gadsimta beigās. Tiesa, izglītības kvalitāte Japānā nebija augsta. Viņi to nokopēja no prūšu skolas, kas bija līdz galējībai pedantiska, un nedaudz vienkāršoja, lai viens skolotājs palaida cauri pēc iespējas vairāk skolēnu, jo nebija pietiekami daudz izglītotu cilvēku. Kopumā japāņi atdarināja eiropiešus, piemēram, britus ar haki krāsas formastērpu izskatu, vāciešus formācijā un militārajos noteikumos, amerikāņus flotes formā un tipā, kā arī finanšu institūciju sistēmā. Tiesa, viņiem bija arī savs, piemēram, Bušido kods, slavenās Shimosa sprāgstvielas (lai gan diez vai tas bija labāks par Eiropas). Līdz deviņpadsmitā gadsimta vidum Japāna bija atpalikusi viduslaiku valsts, kurā pat nebija dzelzceļu, bet tā bija bruņota ar lielgabaliem ar lielgabalu lodēm. Tā bija vēl arhaiskāka nekā Türkiye vai Irāna, un vēl jo vairāk par carisko Krieviju. Savādi, bet tieši Amerika palīdzēja uzlecošās saules valstij sasniegt cilvēkus un burtiski piespiežot viņus pievienoties civilizētajai pasaulei. Mūsdienīgais tvaika kreiseris ar sprādzienbīstamiem lādiņiem atstāja spēcīgu iespaidu uz atpalikušo Japānu. It īpaši, kad viņš nogremdēja vairākas buru laivas, parādot lielgabalu pilnīgu bezspēcību ar lielgabalu lodēm.
  Iespējams, amerikāņi vairāk nekā vienu reizi nožēlos, ka piespieda Japānu atvērties pasaulei. Ka viņi izaudzināja konkurentu Āzijā, bet tad bija grūti noticēt, ka pēc dažām desmitgadēm Uzlecošās saules zeme ies tā, kā Rietumiem bija vajadzīgi gadsimtiem ilgi.
  Vedmakova brauca pa šoseju, laižot uz priekšu kravas automašīnas ar pastiprinājumiem, kā arī transportlīdzekļus, un argumentēja. Pat Aleksandra II vai, pareizāk sakot, Nikolaja I laikā, cara valdība plānoja Ķīnas pievienošanos Krievijai. Bet Nikolajs kā paplašināšanās objektu izvēlējās turku virzienu. Principā tā bija ērtāk. Bet Krieviju nīstošā Lielbritānija un tās ietekmē esošā Francija iestājās par osmaņiem. Pirmo reizi ceturtdaļtūkstošgades laikā (kopš 1612. gada mērķa) Krievija zaudēja liela mēroga karu (atsevišķas kaujas, protams, neskaitās, jūs domājat, ka gandrīz ceturtdaļtūkstošgades Krievija nezaudēja karus vispār, starp citu, tieši Nikolaja vadībā tas sasniedza maksimumu izmēra ziņā). Tam bija vairāki iemesli, no kuriem vissvarīgākais bija Rietumu spēku pārākums karaspēka tehnoloģiskajā aprīkojumā. Pēc tam, kad Nikolajs pirmais izdarīja pašnāvību, troni ieņēma Aleksandrs II: iespējams, izglītotākais un erudītākais cars visā Krievijas vēsturē. Viņš uzsāka liela mēroga reformas, atzīmēja dzimtbūšanu, viņa vadībā sākās strauja rūpniecības izaugsme, dzelzceļu un spēkstaciju būvniecība! Bet tajā pašā laikā dzimtbūšanas atcelšana notika uz zemnieku rēķina, bija daudz drupu, izcēlās nemieri, īpaši masveida Polijā. Aleksandram izdevās virzīt Krieviju uz priekšu, taču neatrisināja fundamentālās problēmas, un pat par santīmu pārdeva Aļasku Amerikai un bez maksas atdeva Havaju salas. Tiesa, viņam izdevās uzvarēt Turciju, taču Osmaņu impērija šajā laikā bija ļoti vāja, un to satricināja sacelšanās. Jā, Krievijas zaudējumi šajā karā bija nesamērīgi lieli, pierādot, ka Krievijas armija joprojām ir tālu no perfektuma, neskatoties uz reformu. Taču arī Suvorova laikā viss nebija tik viennozīmīgi, kā par to raksta grāmatās. Uzvaras tika dotas par ievērojamām izmaksām, un Katrīna Otrā, piemēram, otrā Krievijas un Turcijas kara laikā aprobežojās ar salīdzinoši pieticīgiem teritoriālajiem ieguvumiem, atsakoties pat pretenzijas uz Moldovu. Lai gan šīs zemes apdzīvoja pareizticīgo slāvi, un vienā reizē tās bija Kijevas Rusas daļa. Kopumā pēc Krievijas atbrīvošanas no mongoļu-tatāru jūga tika pieņemts kurss, lai atgrieztu visas sākotnējās slāvu zemes. Pagāja vairāki gadsimti, piemēram, Galisija tika atgriezta tikai 1939. gadā, pēc atbrīvošanās no Polijas jūga. Un Pšemislas pilsēta ar blakus esošajām zemēm palika ungāriem un slovākiem.
  Vedmakova paskatījās uz šoseju: tur nebija tik daudz dažādu automašīnu, šeit soļoja japāņu kājnieki. Japānas iedzīvotāju skaits ir aptuveni simts miljoni, pat vairāk nekā Vācijā, pirmsiesaukšanas apmācība aizņem pusi no stundām skolā. Karš ar PSRS viņiem ir Dieva dāvana, atšķirībā no cīņas ar ASV. Jūs varat apzīmogot, arvien jaunas un jaunas nodaļas.
  Pastāv liels kārdinājums uzspridzināt divus savus ātrās šaušanas ložmetējus, jo to var izdarīt, vadot tos ar hidraulisko piedziņu no kabīnes. Bet patiesība ir tāda, ka tad viņai pašai būs maz iespēju tikt no šejienes ārā. Nē, tomēr labāk to darīt tuvāk frontes līnijai vai naktī. Jā, šķiet, ka jau ir vakars... Tad vilki būs pabaroti un aitas drošībā. Bet nē, viņa nav aita.
  Kā tad ar Japānu? Pirmais karš no 1904. līdz 1905. gadam tika zaudēts, un Krievija zaudēja vairāk nekā divsimt piecdesmit tūkstošus karavīru un virsnieku vien kā gūstekņus. Lai gan cara armijai bija skaitliskais pārsvars. Savukārt Japāna zaudēja nepilnus divus tūkstošus ieslodzīto, par katru sagūstīto dzeltenseinu karavīru un tūkstoti virsnieku tika noteikta pat simts zelta rubļu prēmija. Šī vēstures lappuse Krievijai ir ļoti nepatīkama. Kas visvairāk kaitina valsts iekšienē, daudzi novēlēja uzvaru japāņiem. Piemēram, Maskavas universitātes studenti nosūtīja apsveikumus mikado ar Portartūra krišanu. Un cik daudz tika izlaupīts: jūs nevarat uzskaitīt!
  Vedmakova piebremzēja gāzi, lai neiebrauktu citā soļojošā kolonnā. Meitene nolamājās:
  - Nu viņi ir kā siseņi! Slikti radījumi!
  Auss jau atšķīra kanonādes rūkoņu, tuvojās frontes līnija. Pilots norūca un tad dziedāja:
  Krievu karavīrs nevaid no sāpēm,
  Krievu karotājs iznīcina japāņus!
  Un mums ir pilnīgas skumjas,
  Viss saliektais vairogs nodrebēja!
  Meitene atkal apklusa. Šajā karā ASV un Lielbritānija palīdzēja Japānai ar naudu un ieročiem, bet rietumos nebija frontes. Patiešām, uzlecošās saules valsts gaidīja, ka Vācija izmantos brīdi un uzbruks Krievijai. Principā tas bija reāli un izdevīgi Vācijai. Arī sabiedrotā Austrija-Ungārija, kas sadūrās ar interesēm Balkānos, varētu pretoties Krievijai. Turcija, kas vēsturiski bija Krievijas aizvainota un pat atrodas Vācijas finansiālajā kontrolē, arī varētu iekļūt karā. Nav izslēgta Itālijas iestāšanās karā, kas bija daļa no Trīskāršās alianses un varēja pretendēt uz bagātajām ukraiņu zemēm. Katrā ziņā cariskā Krievija būtu slikta. Pat ja viņa zaudētu aliansē ar Antanti, karš divās frontēs būtu beidzies ar katastrofu. Francijas izredzes pievienoties kaujai ir niecīgas, jo tajā laikā Lielbritānija bija pret Krieviju. Kopumā, protams, tas ir liels ķeizara aprēķins, kurš palaida garām šādu iespēju. Iespējams, ka arī pēc Pirmā pasaules kara sākuma galvenais stratēģiskais aprēķins bija Frica ofensīva pret Beļģiju un Franciju. Varbūt, ja viņi ar visiem spēkiem būtu sākuši iebrukumu Krievijā, situācija ar Poliju 1939. gadā būtu atkārtojusies. Par laimi, vācieši izrādījās pārāk pašpārliecināti, izvēloties karu divās frontēs.
  Raganai, atšķirībā no daudziem tautiešiem, paveicās: viņai izdevās izlasīt Mine Kaif un pat oriģinālā. Protams, Hitleram bija taisnība, sakot, ka jābūt vai nu kopā ar Lielbritāniju pret Krieviju, vai kopā ar Krieviju pret Lielbritāniju. Un gluži loģiski, ka topošais fīrers kritizēja tos, kuri mēģināja izvilkt gaismā, Bismarka līķi.
  Hitlers patiešām noraidīja jebkādas alianses iespējas ar Krieviju, it īpaši, kad tajā pie varas nāca boļševiki un uzskatīja, ka krievu zemēm jākļūst par vācu kolonijām.
  Tas nozīmē, ka viņš viennozīmīgi bija Krievijas ienaidnieks, un jebkurš līgums fīreram bija tikai papīra gabals. Turklāt Staļins ir idiots, ka viņš palaida garām tik spēcīgu sitienu pa atvērto zodu, lai gan viņam bija jāsagatavojas sitiena atvairīšanai un karaspēka gatavībai. Vai vēl labāk, ielieciet to sevī! Arī vācu armija nebija gatava padomju armijas uzbrukuma impulsam. Viņiem tas būtu bijis ļoti grūti, mēs varētu vienkārši aplenkt un iznīcināt vācu karaspēku katlos. Un kas tas par karu! Un tā iniciatīva pārgāja Vērmahta rokās. Un fronte plūda no rietumiem uz austrumiem. Nav skaidrs, ar ko Staļins rēķinājās? Un Berija ir kuces dēls. Viņa labi pazīst viņa pliko vīrieti. Nu kāpēc viņš nebrīdināja Staļinu. Kāpēc nepierunāt rīkoties? Kā tas notika? Galu galā tautas komisārs ir viltīgs cilvēks un nevienam neuzticējās! Galu galā patiešām bija nopietni izlūkošanas dati, Trešā Reiha karaspēks tika izvilkts līdz robežai, un katra otrā vecmāmiņa pravietoja karu. Vispār bija sajūta, ka tuvojas kaut kas nepielūdzams, šausmīgs!
  Un tikai Staļins un viņa svīta sit pa spaiņiem, it kā tīšām vēloties pazaudēt un nogalināt miljoniem cilvēku. Un vispār ūsainais gruzīns nav tik ģēnijs... Viņš nepaguva pabeigt semināru, un, kā viņai atzina Berija, viņš bieži dzer. Un, kad karš sākās, tas vispār zumēja... Un tagad visa pasaule ir sarosījusies pret Krieviju! Un šeit, protams, vainojama neelastīgā Staļina politika. Jo īpaši, neskatoties uz to, ka fronte smacēja no krājumu trūkuma, tika atsaukti tūkstošiem vilcienu, lai deportētu čečenus uz Kazahstānu. Un tas tika darīts kara laikā, kad katrs vagons ir svarīgs! Šī iemesla dēļ, starp citu, Mainšteinam, neskatoties uz ievērojamo padomju armijas skaitlisko pārākumu, izdevās veikt pretuzbrukumu, lai sakautu sarkano karaspēku. Ešelonu trūkuma dēļ netika laikus izvietoti papildspēki, tika traucēta padomju karaspēka piegāde, kā rezultātā ofensīva izpalika. Un, ja mūsu karaspēks tagad atrastos Kijevā un varbūt Rumānijā, Lielbritānija un ASV varētu neuzdrošināties nodot PSRS!
  Turklāt kurš gandrīz nogalināja Hitleru? Tā spiežot Trešo Reihu uz jaunu agresiju?! Visticamāk, tā bija Berijas vadīta operācija... Galu galā viņš savulaik izdomāja, kā piebeigt Trocki. Tomēr toreiz tas bija saistīts ar nepieciešamību izvairīties no Internacionāles šķelšanās. Tagad tas ir novedis pie pretēja efekta, Krievijas ienaidnieki ir apvienojušies. Un vēsturiskie ienaidnieki! Viņas Vedmakovs, jāsaka, bija ļoti pārsteigts, ka Čērčils 24. jūnijā teica sensacionālu runu, paziņojot par atbalstu PSRS. Dīvaini, ka aita nāca uz aliansi ar vilku, ja, protams, britu lauvu var salīdzināt ar aitu. Staļins taču ir tipisks vilks! Tagad viss ir atgriezies savās sliedēs, kapitālisti-demokrāti un kapitālisti-fašisti kopā! Bet komunisti ir vienoti un godīgi, bez kompromisiem ar sirdsapziņu! Varbūt tas ir tas, ko Staļins gribēja? Jebkurā gadījumā ienaidnieku spēki vairojās, un austrumos Japāna parādīja savu muti. Bet kopumā Uzlecošās saules valstu vadības gaita ir loģiska: ar neapmierinātām milzīgām teritoriālām koncesijām un faktisku padošanos ir jāaizver militārpersonām rīkle, viņi solīja jaunas kaujas un zemes. Ja ASV 24. jūlijā nebūtu ieviesušas sankcijas, pareizāk sakot blokādi pret Japānu, tad varbūt samuraji būtu trāpījuši PSRS, pat augustā negaidot ziemu! Japāņi ir drosmīga tauta un diez vai viņus apturētu piemiņa par Khalkhin Gol, kur, starp citu, cīnījās sekundārais karaspēks, tostarp Mandžūrijas imperatora valdības marionetes!
  Un tas varētu apdraudēt Maskavas krišanu... Lai gan, iespējams, Staļins labprātāk būtu atdevis visu Sibīriju Maskavas padošanai. Es vienkārši atstātu tur aizsegu, cerot, ka bargā taigas ziema japāņiem nedos iespēju pārāk tālu izvirzīties un savienoties ar vāciešiem Urālos vai Volgas reģionā.
  Un tad, protams, būtu problēmas... Hitlers pie Maskavas izgāzās un izdarīja nepareizu aprēķinu, piesakot karu ASV, neuzliekot Japānai par pienākumu atbildēt pret PSRS. Hitlers nemaz neizcēlās ar loģiku, ar savu zvērīgo antisemītismu, nostādot pret sevi galveno finanšu eliti un pat Vatikānu. Tiesa, tas palielināja viņa popularitāti arābu vidū, taču viņi nesniedza būtisku palīdzību Rommela korpusam.
  Bruņumašīna piebrauca līdz bijušajai padomju robežai. Zināma postīšana jau ir notikusi. Šeit joprojām ir robežstabs.
  Un japāņu kājnieki, kā arī vairākas vieglās tanketes ar 20mm automātiskajiem lielgabaliem un diviem ložmetējiem katrā. Pret ķīniešu kājniekiem tas var būt labs ierocis, bet pret T-34... Tiesa, Tālajos Austrumos tādu tanku ir maz, galvenie spēki ir nospiesti rietumos. Turklāt ir redzamas vēl pāris bruņumašīnas un mīnmetēji, kas pārvadāti uz atvērta tipa transportlīdzekļiem. Man jāsaka, ka labas javas, neskatoties uz mazo kalibru ...
  Vedmakova vilcinājās: ko darīt? Japāņu ir daudz, un acīmredzot ir jānogriežas uz lauku ceļa. Vai varbūt tomēr iedot rindu šauracīgajiem?
  Jau kļūst tumšs, mākoņi aizklājuši debesis, lietus nāk. Protams, var riskēt, jo īpaši tāpēc, ka šādi japāņi drūzmējās, kājnieki stāv, sapulcējušies blīvās rindās. Jā, viņu tur ir vesels pulks, dzeltenseju karavīri, diezgan nejauki, un nav žēl viņus nogalināt.
  Vedmakova krustu šķērsu nomurmināja:
  - Nedod Dievs likt vēl samurajus!
  Divi lielkalibra - 12 milimetru ložmetēji sita pret šauracīgajiem radījumiem. Sākās slaktiņš. Meitene pat dziedāja:
  Mēs cīnīsimies ar ienaidnieku līdz galam
  Karavīru varoņdarbi - neskaitiet skaitu!
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Nepadodies, kad nāk nepatikšanas!
  12 - milimetri ir liela un asa patrona, tā izurbjas caur ķermeni un dažreiz vairākas japāņu reizes. Vedmakova ieroci vadīja ar hidraulisko izpildmehānismu palīdzību, ko japāņi aizņēmās no aviācijas. Pirmajās sekundēs Rising Sun impērijas cīnītāji pat nesaprata, kas notiek un no kurienes uzbrukums. Viņi vienkārši nokrita, atbrīvojot no vēdera un krūtīm asiņu lāses. Tik negaidīta bija nāves atnākšana šajā šķietami rāmajā pasaulē. Lai gan nē, pēdējais apgalvojums drīzāk ir kā ņirgāšanās.
  Vedmakovai izdevās nopļaut vairākas līnijas, pirms ienaidnieks reaģēja un sāka izklīst. Pilots turpināja šaut, pārvietojot bruņumašīnu tā, lai nepakļūtu zem tankešu uguns. Neskatoties uz to, lidmašīnas lielgabals var caurdurt pat šādas bruņas. Tomēr tas joprojām ir atkarīgs no šāviņa sākotnējā ātruma, uz tanketēm tas joprojām ir lielāks nekā uz kaujas ieročiem.
  Kamēr pilotam paveicās, japāņi uzreiz nesaprata, kas viņiem sūta nāvi, jo īpaši tāpēc, ka uzlija pavasara lietus, kā rezultātā zibspuldzes kļuva grūti atšķirt. Iespējams, samuraji domāja, ka viņiem uzbrūk krievu atslēgšanās, kas bija izlauzusies uz aizmuguri, tāpēc tanketes atklāja uguni uz krūmiem. Vedmakova saspieda japāņus un dziedāja:
  No okeāna tāliem krastiem
  Kur arka trīcēja debesis!
  Sultāna bari slauka,
  It kā Antikrists būtu augšāmcēlies!
  
  Karš ir nežēlīgs, ļauns,
  Kā pūķis nolaidās uz Rus'!
  Mana zeme brūcēs ir pelēka,
  Glābiet manu māti, es lūdzu Dievu!
  
  Cik pasaule ir nežēlīga, kādas šausmas
  Bērns nokrita un tika saplēsts gabalos!
  Viņi dzemdēja, grūstot viņu ar sāpēm,
  Tā ļaunais Thunderer nolēma!
  
  Šeit Dievs nezina mēru dusmās,
  Viņš iznīcināja nelaimes cilvēku rasi!
  Un cieš katrs dzīvais
  Uzvaras skaitās tikai bēdas!
  
  Krievija ir klāta ar asinīm,
  Cik nežēlīgs tu esi Dievs!
  Kur aizgāja jūsu misija?
  Protams, Kristus ir trešais, lieks!
  
  Kāpēc jūs esat Elle un Ieva
  Izraidīts par viņu paradīzes nodarījumu!
  Ir pienācis laiks kanibālam,
  Ar reidu pēkšņāk Mamai!
  
  Meitenes lija asaras,
  Vācieši nogalināja vecākus!
  Viņa ir basām kājām, un sals,
  Skarbi, visas upes aizsalušas!
  
  Neviens mūs, cilvēkus, neapžēlo
  Tagad punduri, tad čūskas mūs iedzeļ!
  Reizēm rodas doma
  Kas par ciešanu kausu līdz malām!
  
  Velta cerība uz Dievu
  Viņam noteikti nesāp!
  Un labāk dzīvot nabadzīgi un nabadzīgi,
  Bet mēs teicām - pietiek!
  
  Mums ir komunisma karogi,
  Un tas nozīmē bez atsauces uz onkuli!
  Necieš fašisma urīnu,
  Mūsu ētika ir vienkārša: pie velna!
  
  Cerība uz rokām,
  Uz prāta, kas ir galvā!
  Griba mūs ved uz sasniegumiem,
  Prasme, entuziasms dūrē!
  
  Un tā, mērot soļus,
  Uz brīvību un laimi jūsu ceļā!
  Mēs kļūsim par sarkanajiem dieviem
  Neviens mūs nevar nolocīt!
  Vedmakova dziedāja un skricelēja no ložmetējiem, šauj tos, kuri jau bija paspējuši izklīst un apgulties ar šaurām acīm. Bet tad viņas veiksme mainījās, un vairāki japāņu virsnieki acīmredzot saprata, kas par lietu, un iemeta vairākas granātas uz bruņumašīnu. Vedmakova sajuta drebuļus savā korpusā. Tomēr japāņu granātas bija sadrumstalotības granātas un neiekļuva bruņās, acīmredzot paredzētas, lai noturētu ložmetēju sprādzienus ar kalibru līdz 14 milimetriem.
  Ragana iesmējās.
  - Un šeit ir spītīgs kaujas klaiņojošs muļķis-lode! Sarūsējis, pēkšņi gudrāks un biežāk trāpījis mērķī!
  Bruņutransportierī ložmetējus baro ar siksnu. Tas nodrošina lielu ložu piegādi, turklāt tiek nodrošināta ūdens dzesēšana, kas ļauj palielināt šaušanas ilgumu. Tāpēc karotājs bez ceremonijas nogrieza japāņus, kas viņai meta granātas. Bet šķiet, ka pārējie cīnītāji to ir pamanījuši. Atkal lidoja granātas. Bija dzirdama rūkoņa. Šķiet, ka viena no granātām izrādījās smaga, apmēram kilogramu smaga un prettanku. Japāņiem jau tika piegādātas līdzīgas sagataves. Vāji pret ševroniem un T-34, bet var izlauzties cauri bruņumašīnai! Caur caurdurto pusi uz Vedmakovas tika gāzti putekļi. Meitene nolamājās:
  - Jā, Japāna ir maza, bet sagādā lielas nepatikšanas!
  Bruņumašīna pārstāja kustēties, un pāris sadrumstalotu granātu ielidoja iekšā, kur eksplodēja.
  Šķembas noķēra Vedmakovu, plēšot viņam formastērpu. Turklāt aizdegās saplīsusi gāzes tvertne. Meitene atkal lamājās.
  - Ne mašīna - ģenerālis! Es tev iedotu sūdus!
  Man bija jānopļauj vēl pāris desmiti, lai izlektu no kabīnes. Meitene to izdarīja japāņu karavīru nepamanīta un rāpoja. Par sevi viņš neuztraucās par viņas Uzlecošās saules valsts armijas formastērpu. Un tumsā un lietū seja nav pārāk atšķirama. Tagad jums jānokāpj no šosejas un jāizšķīst krūmā.
  Meitene rāpoja pietiekami ātri un tajā pašā laikā pāris reizes ieskrēja līķos. Diezgan nomurmināja:
  - Nav slikti, es iedevu samurajam gaismu! Tagad atliek tikai glābt sevi!
  Karotājs ienira krūmos un, piecēlies, sāka iet. Jester ar viņiem, varbūt viņi nesaņems. Patiesībā viņa cīnījās pieklājīgi un domāja, ka viņas varoņdarbs: visticamāk, viņi tam neticētu, pretējā gadījumā, kas zina, viņi būtu devuši vēl vienu varoņa zvaigzni!
  Vispār dīvains ir karš, te jūs nogalinat cilvēkus un tas nav viegli normāli, bet varonība. Kā teikts Bībelē, tev nebūs nokaut! Tomēr Dievs pavēlēja ne tikai nogalināt, bet arī vispār iznīcināt amalekiešus un viņu sievas, un bērnus un pat lopus! Lai gan pat kara laikā civiliedzīvotāju iznīcināšana tiek uzskatīta par amorālu un zemisku rīcību.
  Taču Rietumu sabiedrotie bombardēja ne tikai un ne tik daudz militāros objektus, cik civiliedzīvotājus. Daļēji tas bija saistīts ar augstkalnu bumbvedēju zemo precizitāti, kas apgrūtināja tīri militāru mērķu sakaušanu, bet galvenais bija atriebība. Arī Japāna saņēma gaismu no ASV. Un viņiem nebija ko atbildēt! Viņiem vienkārši nebija pietiekami ilgas lidmašīnas, lai izvestu jeņķus!
  Acīmredzot amerikāņi uzskatīja par pietiekamu atriebību Peru ostai, pareizāk sakot, augstākā finanšu elite nolēma rīkoties pragmatiski, vienlaikus pieliekot punktu Mao Sarkanajai armijai. Japāna atstāja Mandžūriju kā tramplīnu karam pret PSRS, un tai tika dotas brīvas rokas pret Mongoliju, bet pārējais bija Chiang Kai-shek darbs! Tad varēs visu Ķīnu zem sevis grābt. Un lai uzlecošās saules valsts noasiņo karā ar PSRS. Pats interesantākais te laikam ir tas, ka japāņi rēķinās, uzvarējuši Krieviju, lai atkal tiktu galā ar Ameriku, izmantojot Vācijas un ASV palīdzību, viņi domā par Sibīriju un citas zemes izraušanu no pārgurušās Japānas.
  Katra puse uzskata, ka tas izdarīts ļoti gudri, īpaši tāpēc, ka Amerika un Lielbritānija ieguva kontroli pār plašām teritorijām, neizšaujot nevienu šāvienu. Citādi tās būtu nācies atkarot uz ilgu un nogurdinošu laiku, kas prasītu vismaz vairākus gadus, jo tās tomēr ir salas!
  Vedmakova gāja, cerot šķērsot frontes līniju. Pilnīgi iespējams ielīst spraugā un pieķerties savējam. Un varbūt pat sagūstīt kādu no samurajiem. Nu, tas ir tuvu padomju armijas augstākajām pozīcijām. Pretējā gadījumā to būs grūti nēsāt.
  . NODAĻA #5
  Tātad Pasaules oligarhijai: Vācijai un Eiropai PSRS pakļautībā šī tiek uzskatīta par zaudētu ietekmes zonu un pat draudu nostiprinātai komunistiskajai impērijai un boļševisma tālākai paplašināšanai. Un Krievija zem Vācijas ir savu ietekmes sfēru paplašināšana un iespēja izsūkt visu sulu no bagātajām zemēm. Bet tas ir patiešām tas, ko franču oligarhi zaudēja, zaudējot Vācijai: viņiem bija nedaudz jādalās ar Hitleru, bet viņi saglabāja lielāko daļu bagātības, un pat kļuva vieglāk ekspluatēt strādniekus - vācieši sagrāva arodbiedrības. Ko oligarhi ir zaudējuši Baltijā? Saskaitiet visu galvaspilsētu, un kam nebija laika aizbēgt, tad brīvība vai dzīve! Pārsteidzošs piemērs! Tāpēc šajā ziņā nav nekā pārsteidzoša! Un ja Hitlers nebūtu bijis tik dedzīgs antisemīts, tad PSRS neviens nepalīdzētu!
  Jāteic, ka viens no iemesliem, kādēļ Francija salīdzinoši viegli sabruka, bija ievērojami mazāks ebreju īpatsvars gan iedzīvotāju kopskaitā, gan finanšu elitē. Polijā, Lielbritānijā, ASV: bija gluži otrādi. Īpaši ASV, kas, starp citu, izskaidro, kāpēc jeņķi, neskatoties uz to, ka uz Ameriku nekrita neviena bumba, pret Vācijas iedzīvotājiem bija vēl nežēlīgāki par britiem!
  Višu, kļuva par lelli Vērmahta vadībā, un vācieši jāja cauri Parīzei, spēlējot ermoņikas. Hitlers sāka gatavoties iebrukumam Anglijā, nepūloties pārcelt ekonomiku uz militāriem pamatiem un izmantot iekarotās Eiropas resursus. Tas viņam dārgi maksāja, kā arī nevēlēšanās risināt sarunas ar leņķiem, kā arī antisemītisma noraidīšana . Pēdējais, iespējams, ļautu fīreram atraisīt visus savus spēkus karam pret PSRS un uzbrukt jau maijā. Tiesa, miers ar Lielbritāniju varētu pamudināt Staļinu uz mobilizācijas izsludināšanu. Tas kļūtu par signālu, ka, viņi saka, ienaidnieks jau ir pie sliekšņa.
  Vai arī nekļūt, un tad varbūt tas ietekmētu ASV pozīcijas attiecībā pret Japānu. Viņi neprovocēs Uzlecošās saules zemi, un varenā impērija varētu atvērt otro fronti! Kas tagad notika. Tikai vēl sliktākā situācijā, kad PSRS armija ir gandrīz sakauta, ieroču ražošana vēl nav izveidota, un viņi vēl nav iemācījušies cīnīties!
  Tagad nav četrdesmit pirmais gads - padomju karaspēks ir ieguvis kaujas pieredzi, iemācījies cīnīties un uzvarēt! Tāpēc tagad viņi nebaidās no smagajiem tankiem un lidmašīnām ar septiņiem šaušanas punktiem vienā mašīnā!
  Vientuļš japānis stāv pie koka. Tātad parasts dzeltens manekens.
  Vedmakova pielēca viņam aiz muguras. Viņa paraustīja galvu uz augšu, un tad sagriezās... Strauji pavelkot ienaidnieka "bļodu" uz augšu, kakla muskuļi vairs nespēj nodrošināt efektīvu pretestību un "galva" viegli salokās!
  Nu ko gan par vienu samuraju mazāk! Vedmakova izskatās dzīvespriecīga un apmierināta, viņa pat izsaka zobus:
  Japāna mūs nekad neuzvarēs! Jo ir tāds cīnītājs kā es!
  Patiešām, visā Krievijas vēsturē tikai mongoļu tatāri spēja iekarot! Kāpēc tas notika un kāpēc lielā slāvu tauta izrādījās bezpalīdzīga, tas, protams, ir noslēpums ne vienai paaudzei!
  Galvenais iemesls ir feodālā sadrumstalotība, kad katrs paņēma sev zemes gabalu: viņš sāka vistas un sēdēja tajā, sargājot savu mantojumu: bez darba!
  Vedmakova juta, ka ciešie un neērtie japāņu zābaki berzē viņas kājas. Pilots nolēma, ka šajā gadījumā nav jēgas izturēt mokas. Viņa tikko nometa strupus, savilkdama un nospiežot "spilventiņus" uz pirkstiem. Es ar basām kājām jutu dzimtās zemes naksnīgo vēsumu un jutos daudz jautrāka! Viņa pielika soli un pat sāka nedaudz atlēkt!
  Tas, ka krievi tika sadalīti, bija lielākā slāvu traģēdija. Rietumos tos pakļāva Lietuva un Polija, bet austrumos nežēlīgie tatāri. Tomēr jūgs nebija mūžīgs: pirms tam mazpilsēta Maskava sāka augt un pat pārvērtās par sava veida mazu impēriju. Ivan Kalita kļuva par krievu zemju kolekcionāru. Viņš bija pirmais un ne pats veiksmīgākais, bet galvenais pirmais! Un kā tas skan boļševiku dziesmā: labāk būt miris - nekā otrais!
  Staļins nav krievs, tas ir viņa galvenais trūkums! Līdz ar to neuzticēšanās titulnācijai, un masveida nepamatotas represijas! Lūk, dodiet ragus cūkai, un valstību čokiem!
  Čučmeks tronī un Rus aplokā!
  Piemēram, gan Tuhačevskis, gan Jegorovs bija diezgan spējīgi maršali, ko, starp citu, var teikt par pārējiem represētajiem komandieriem! Nevar salīdzināt ar ūsainu mērkaķi! Tāpēc mēs iestrēgām!
  Tomēr kā tas īsti notika, ka Staļinam izdevās kļūt par suverēnu valdnieku? Analfabēts gruzīns tika padarīts par Dievu!
  Krievu tauta ir jāvalda Krievijas caram! Romanovos, starp citu, krievu asiņu tikpat kā nebija, un varbūt tāpēc viņi deģenerējās!
  Japānai bija arī savdabīga valdības forma, kur šoguns būtībā bija augstāks par imperatoru, un tāpēc bija dažas priekšrocības, jo ir mazāka iespēja sagraut impēriju muļķa mantinieka dēļ. Gadsimtiem ilgi japāņi neveica iekarošanas karu, bet gan aktīvi strīdējās savā starpā. Tam bija zināma ietekme uz šīs tautas mentalitāti. Bet divdesmitajā gadsimtā uzlecošās saules zeme iekaroja vairāk zemes nekā Aleksandrs Lielais! Tagad pienākusi Krievijas kārta. Tikai tagad nav cara laiki, valda lielā komunistiskā partija un visattīstītākā un perfektākā ekonomiskā un politiskā sistēma pasaulē!
  Vedmakova tomēr pēkšņi pamāja ar galvu. Arī politiskajā sistēmā un valdības veidā ne viss ir pareizi! Piemēram, tauta neievēl valsts vadītāju alternatīvas gribas izpausmes rezultātā, bet tā notiek... Jāteic, ka ne likums, ne konstitūcija neparedzēja štāba izveidi un tā pilnvarošanu ar ārkārtas situāciju. pilnvaras. Un par pusizglītotās semināristes spējām viņai personīgi bija lielas šaubas! Kā arī Berija: viltīgs, bet slikti izglītots cilvēks ar ārkārtīgi šauru redzesloku un erudīciju!
  Taču tagad priekšā ir vēl tuvāk frontes līnija, redzami uzplaiksnījumi, un rūkoņa kļuvusi vēl spēcīgāka. Ir pienācis laiks atrast valodu un .... Vedmakova pamanīja rāpojošu japānieti. Tagad jums rūpīgi jāsēž uz astes. Apmēram tādā pašā stilā kā viņa uzbruka Yu-188, ļoti ātram bumbvedējam, kuru pat nav viegli panākt ātrajam MiG. Baļķi, starp citu, kopumā nav īpaši manevrējami un šajā ziņā nav labāki par Focken-Wulfs! Nu, lūk, samuraji tuvojas tranšejai, viņi izskatās kā mīcoši auni, kas rāpjas līdz naftas peļķei. Ir daudz japāņu, šeit jums ir jārīkojas uzmanīgi ... Šeit ir uzlecošās saules valsts armijas kapteinis, purns ir kā murkšķim. Kaut kas kliedz, enerģiski vicinot dūres un dunci.
  Vedmakova, pacietīgi gaidot samuraju uzbrukumu, iesita viņam pa pakausi ar šautenes buferi. Taču viņš sitienu aprēķināja tā, ka "japs" uzreiz nenorāva. Un tad viņa izšāva no ložmetēja uz japāņiem, kuri skrēja uzbrukumā! kliedza:
  - Viltība karā ir kā bura uz kuģa, bet tā tikai piepūš, nevis viņa!
  Zēns Oļegs un meitene Margarita cīnās Staļingradā. Viņi stāvēs šajā pilsētā kā titāni.
  Oļegs Ribačenko izskatās divpadsmit gadus vecs. Un puika ar basu kāju met granātu.
  Viņš mētā fašistus un saka:
  - Slava lielajai dzimtenei!
  Margarita arī dod mērķtiecīgu pagriezienu. Pļauj nacistus un dzied:
  - Slava Staļinam un komunisma saulītei!
  Oļegs Ribačenko atlaiž un piebilst:
  - Slava varoņiem!
  Meitene šauj, pļauj nacistus. Viņš ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Un slava Dzimtenei gadsimtiem ilgi!
  Tādējādi zēns un meitene patiešām nopietni izšķīrās. Viņi šauj uz nacistiem un met granātas.
  Zēna basā kāja met slepkavu dāvanu. Zēns ar mežonīgu niknumu saka:
  - Mēs mokām visus!
  Margarita, šaudama un pļaujot ienaidnieku, čīkst:
  - Un būs velna siens!
  Un meitene ar basu kāju met nāves dāvanu. Tāds ir karavīrs, kas spēj sagraut visu karaspēku.
  Zēns un meitene cīnās Staļingradā. Viņi ir īsti varoņi. Un drosmīga gara pilni bruņinieki.
  Ko Hitlers domāja, ka krievi pēc 1941. gada katastrofas neko nebija iemācījušies?
  Un izdrāž tevi! Sarkanā armija ir gatava stāties pretī "E" sērijas monstriem, ļaujiet viņiem turpināt: E-75 tonnas deviņdesmit un E-100 tonnas simt četrdesmit. No taigas līdz Britu jūrām Sarkanā armija ir spēcīgākā no visām.
  Puisis un meitene cīnās, tā ka nacisti no viņiem dabū kā stikls no vesera.
  Bērni ir nemirstīgi un no nekā nebaidās. Priekš kam tie fašisti? Nākamie truši uz sēklas!
  Oļegs Ribačenko dziedāja ar rūkoņu:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, tu kaza Hitlers,
  Kāpēc tu iekāpi Krievijas dupšā...
  Jūs saņemsiet no mums īpaši pensā -
  Tu saskrienies stiprā puikas dūrē!
  Un tad muskuļots kazlēns ar basu kāju met granātu. Un divi vācu tanki E-50 un E-75 frontāli saduras un eksplodē.
  Oļegs Rybačenko ar sajūsmu saka:
  - Es esmu jauns super klases cīnītājs!
  Un atkal puika dod kārtu.
  Un tad meitene šauj. Viņa sit precīzi un spēcīgi sit. Un, kamēr viņš dzied:
  - Es saspiedīšu visus fašistus, un Ādolfam es zaudēšu taukus!
  Un atkal meitene ir pilnā iznīcināšanas sajūsmā. Visi šauj un šauj.
  Un atkal no basas kājas lido granāta. Viņa uzvar fašistus. Metieni kā ķegļi no sitiena pa bumbu.
  Mārgareta dzied:
  - Spēcīgs sitiens ir īpaši mērķtiecīgs,
  Foršākais Povetkins lido ringā!
  Oļegs Rybačenko, atlaižot, viegli apstiprināja:
  - Cienīgs Povetkina eksemplārs, un nebēg no spēcīgiem pretiniekiem!
  Pēc tam zēns atkal ar basu kāju met granātu un sita nacistus kā bruģakmens pudeles.
  Un cik gudri tak, nacisti saduras. Ko viņi gribēja? Nevajadzēja kāpt uz PSRS.
  Vienīgi Oļegs Ribačenko ir nokaitināts. ASV jau ir atraisījušas vāciešus, un Krievijai būtu jāuzņemas reps viņu vietā.
  Zēns, atkal ar basu kāju metot granātu, dziedāja:
  - Nespēlējiet muļķi Ameriku,
  Dodiet mums Aļasku tagad...
  Šī ir mūsu zeme divos krastos -
  Ne velti lācis ir nikns zvērs!
  Un Oļegs Ribačenko atkal deva kārtu ... Viņš nopļāva nacistus. Un atkal zēna kailie kāju pirksti izspiež granātu un met to ienaidniekam. Viņi to izkliedē dažādos virzienos.
  Zēns rēc:
  - Slava Krievijai!
  Margarita atkal ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Caram Nikolajam II!
  Zēns izlaboja meiteni:
  - Šeit valda Staļins, nevis Nikolajs II!
  Margarita viegli piekrita:
  Jā, Staļin! Kas noslēdza mieru ar kanibālu!
  Un meitene atkal ar basu kāju iemeta slepkavas dāvanu.
  Oļegs Rybačenko loģiski atzīmēja:
  - PSRS vajag atvilkt elpu! Lai gan Trešais Reihs to labāk izmantoja!
  Un bērni atkal sāka šaut ...
  Vācieši pie Staļingradas un pašā Staļingradā dabūja briesmīgu elli.
  Bet patiesībā tas, ar ko tu nāk, ir tas, ar ko tu izej.
  Pareizāk sakot, viņi mirst. Cīņa ir tik asiņaina un svēta.
  Oļegs Ribačenko patiešām kaujas laikā domā, ka cilvēki reizēm ir pārāk naivi. Vai nu viņi no Staļina taisa ģēniju, vai vispār Lukašenku. Bet divdesmit pirmā gadsimta Baltkrievijai personības kulta veidošana no kolhoznieka ir diezgan stulbi. Ir pēdējais laiks gudroties.
  Un ievēl jaunu, jaunu, progresīvu vadītāju. Un ne jau smilšu kastē demonstrēt mazuļa intelekta līmeni.
  Lukašenku vislabāk raksturo šāda anekdote:
  Kad Baltkrievijā viss kļūst dārgāks, kas ir lētākais?
  Sola prezidents Lukašenko!
  Un kāpēc?
  Jo tie neko nemaksā!
  Kauns par baltkrieviem, kuri joprojām balso par tādu diktatoru. Bet ir pēdējais laiks kļūt gudrākam un parādīt, ka viņi ir Eiropas cilvēki. Piemēram, Krievijā Putinam vismaz izdevās iegūt cieņu pret sevi, bez šāviena anektējot Krimu.
  Bet tas ir viņa fenomenālās veiksmes dēļ. Lai veicas Putinam. Piemēram, paveicās, ka Izraēlas premjerministra vizītes laikā Kijevā bija nepatīkama epizode ar sievu. Jā, atkal fenomenālas veiksmes izpausme. Bet tik maz reālās atdeves! Un ja nu caram Nikolajam būtu bijusi tik fenomenāla veiksme. Precīzāk, viņš to ieguva, līdz 1935. gadam Krievija bija apguvusi pusi pasaules.
  Un kas tālāk... Cars Nikolass ieplānoja lidojumu kosmosā 1935. gada 28. maijā tieši dzimšanas dienā. Pats pirmais krievu sievietes kosmonautas lidojums cilvēces vēsturē.
  Un šajā pasaulē, kamēr PSRS nodarbojas ar izdzīvošanu.
  Kaujas Staļingradā ir apmēram tādas pašas kā reālajā 1942. gada vēsturē. Tikai šoreiz ienaidnieks ir daudz spēcīgāks. Un daudzums, kas saistīts ar koloniālo karaspēku un tehnoloģiski.
  Īpaši grūti ir Padomju Krievijas debesīs. Nacistiem ir daudz spēcīgu reaktīvo lidmašīnu. Un kaut kā nav tik viegli tam pretoties.
  Lūk, vācu pilotes Albīna un Alvīna iekasē sev rēķinus. Viņi ir lieliski eksperti šajā jomā.
  Kā, piemēram, apturēt tādas vācu meitenes bikini ar plikām kājām?
  Oļegs Rybačenko jūt šīs meitenes.
  Met vēl vienu granātu ar plikiem kāju pirkstiem. Izkaisa nacistus uz visām pusēm un saka:
  - Lielā Krievijas sirds!
  Un terminators zēns ir ļoti agresīvs uguns. Katra lode trāpa mērķī. Un arābi, un melnādainie un indieši ir uzbrukumā. Sanāk milzīgs pūlis.
  Ģeniālais zēns atkal ar basu kāju met granātu, saspiež kopā divus lielus vācu tankus un lidojums:
  Samuraju zobens ar tevi
  Sirds un prāts ir tīri...
  Drosmīgi vada uzbrukumu -
  Skaistuma ceļš!
  Margarita, šaujot uz ienaidnieku, paņēma un no bazukas šāva uz nacistiem un čīkstēja:
  - Neparasts skaistums!
  Un karotāja ar kailajiem kāju pirkstiem meta ļoti postošu nāves dāvanu. Saspieda pretiniekus. Tad atkal ar basās kājas pirkstiem viņa atkal meta mežonīgu postu. Un divi fašistu tanki paņēma un sadūrās. Pat dzirksteles un dūmi krita un lija!
  Oļegs iesaucās:
  - Tā ir mūžīgā meitene, kas ir labi darīts!
  Margarita ar basu kāju mētāja jaunu slepkavas citronu un čīkstēja:
  - Mēs esam mūžīgi bērni uz piena ceļa!
  Terminatora zēns pamāja ar galvu un pats turpināja cīņu. Viss notiek pēc plāna. Precīzāk, kamēr tas ir normāli. Un viņu teritorijā nacisti neizlauzīsies.
  Tātad nacisti, lai kā viņi censtos, bet patiesībā viņi aizrīsies tikai ar savām asinīm.
  Un viņu tvertnes pārvērtīsies metāllūžņos! Un virs planētas spīdēs Krievijas karogs!
  Oļegs Rybachenko darbojas ar lielu enerģiju. Mest granātas ar basām kājām un dzied:
  - Mēs vienmēr būsim laimīgi
  Būs gaišs sapnis...
  Un skaistums nāks
  Tracis būs pazudis!
  Zēns-ģēnijs darbojas ar aktivitāti, kas pieaug ar niknumu proporcionāli vāciešu pieplūdumam.
  Margarita darbojas kā otrais numurs. Taču meitenes basās kājas arvien aktīvāk met granātas.
  Un nacisti pakļaujas viņas sitieniem.
  Oļegs Ribačenko arī šauj... Bet domas lec, atgriežas tagadnē. Uz to, kas ir realitātē.
  Patiesībā baltkrieviem it kā ir lielākā smadzeņu masa Eiropā, bet viņi ļaujas uzvilkt apkaklīti, pacieš indivīda diktatūru.
  Un ja prezidents būtu kaut kāds supermens! Un tā kolhoznieks, un pat bez likumīga tēva. Un ļaujiet viņiem tos nomocīt tik daudzus gadus.
  Un turklāt vēl joprojām ir šauri cilvēki, kas par viņu balso.
  Jā, Oļegam Ribačenko pat bija rupjības.
  Pastāsti man, draugi, cik ilgi
  Balso par tēvu Koļu ...
  Ir pienācis laiks izvēlēties Oļegu -
  Lai iegūtu vairāk naudas!
  Jā, protams, izmaiņas ir vajadzīgas un pēc iespējas ātrāk. Faktiski stagnācija ir pilna ar sliktām sekām.
  Turklāt Lukašenko pats nezina, ko vēlas. Viņam ir taisnība, viņš ir pa kreisi. Tas attiecas uz kapitālismu, tad sociālismu. Un viņam nav laba komanda. Un nav savas partijas un ideoloģijas. Tāds ir ļoti viduvējas un runīgas personības kults. Staļins un Ļeņins vismaz zināja, ko grib! Un šis diktators? Viņš pat nezina, vai viņam ir pa labi vai pa kreisi!
  Nē, bez ideoloģijas un stabilas partijas sabiedrībā nebūs stabilitātes.
  Un arī uz priekšu!
  Staļins, diemžēl, kļuva arī par terora un iznīcības simbolu, pārvēršot komunismu par putnubiedēkli.
  Optimāla pārvaldība neizdevās. Un Brežņeva laikā valdīja ārprāts - kā var likt tādu PSRS galvu. Un jaunībā Brežņevs nevilka uz intelektuāli, bet vecumdienās iekrita ārprātā. Un vispār žēl, ka valsts galva bez papīra nevarēja sasiet divus vārdus. Un jums vajadzētu zināt, kā to izdarīt!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju meta nāvējošu dubultgranātu un dziedāja:
  Bet joprojām dzīvo
  Bet dzīvo pēc Brežņeva!
  Es esmu stulbs, stulbs, es nevaru!
  Un nedzen puteni!
  Margarita ar plikiem kāju pirkstiem iemeta sprāgstvielu. Viņa izkaisīja nacistus kā ābolus, kas tika nokratīti no zara.
  Meitene dziedāja:
  - Ābeles zied
  Solovjova melodijas...
  ES nākšu pie tevis -
  Būs mēģinājumi!
  Meitene plati un žilbinoši pasmaidīja. Viņas zobi ir kā pērles, tik dzirkstoši.
  Jā, šis pāris ir lielisks.
  Oļegs Ribačenko to paņēma un dziedāja:
  - Mūsu dūres ar tēraudu,
  spīlēm, zobiem un ilkņiem ...
  Viņi vēlas īstu cīņu!
  Un atkal terminatoru puika šauj ļoti precīzi. Un no nacistiem birst asiņainas lāses.
  Nē, žēlastības nebūs. Ienaidnieki aizrīties.
  Tikmēr Nataška un viņas komanda cīnās Suhumi.
  Nacisti šturmē piekrasti. Cīņa, protams, ir ļoti nevienlīdzīga
  Bet meitenes. Kad viņi ir gandrīz kaili, tas ir lieliski!
  Nataša ar basu kāju meta granātu, nopļāva duci fašistu un dziedāja:
  -Pasaules nākotne ir mūsu,
  Mēs esam meitenes kā Džedi!
  Arī Zoja ar basu kāju palaida granātu. Izklīdināja nacistus un pārliecinoši čīkstēja:
  - Es esmu tas, kurš visus var apglabāt kapā!
  Aurora šauj tālāk. Arī meitene, kurai, kad sit, tas vairs nav mušas sitiens.
  Sarkanmatainais velns to paņēma un zumēja:
  - Es esmu lapsas krāsā un lielākā skaistule!
  Un atkal viņš to paņems ar basu kāju un izmetīs nāves dāvanu! Šī patiešām ir meitene, kas jums ir nepieciešama.
  Un tad ir Svetlana kā sprādziens! Un viņa visus izklīdinās un sadrupinās, it kā viņā būtu ieradušies velni no visas elles.
  Jā, meitenes te, protams, no tāda zobu šķinšanas, ka bez problēmām nojauks jebkuru žokli.
  Un ja vajag, tad pusi galvas!
  Nataša šauj uz ienaidnieku un rēc:
  - Es esmu tik skarbs karotājs, ka pat vērsis pret mani nemidīs! Es viņam salauzīšu galvu!
  Zoja pārliecinoši apstiprināja:
  - Es nolauzīšu ragus!
  Un meitenes basā kāja met granātu. Un divi nacistu tanki gan paņems, gan sadursies.
  Un tad lūk, kā trāpīs Aurora. Un arī ar pliku kāju palaidīs slepkavu.
  Un rēkt:
  - Slava Staļinam, lai viņš kļūst gudrāks!
  Aurora patiešām ir ļauna. Kā ir cīnīties divās frontēs? Patiesībā tas nozīmē pašnāvību.
  Un kāpēc Staļins noveda Krieviju pie tā?
  Meitene atkal ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavu nāves dāvanu un čīkst:
  - Slava jaunajam vadītājam!
  Nu pareizi! Staļinam pat zema piere. Un tā ir zema intelekta pazīme.
  Svetlana nošaujas. Un ar basām kājām met granātu. Izkaisa pretiniekus. Iznīcina tos un čīkst:
  - Slava krievu dieviem!
  Un atkal ar savu pliku papēdi viņš uzmetīs kaut ko ļoti graujošu.
  Meitenes šeit ir tāda kalibra, ka Fritz viņas neņems.
  Četras meitenes ir milzīgs spēks. Un pats galvenais, tās ir vienās biksītēs.
  Un tas viņiem dod kolosālu spēju cīnīties.
  Nataša deg. Āfrikas karotāji pārvietojas lavīnā, pat hinduisti un arābi.
  Vācieši tos izmanto kā lielgabalu gaļu. Bez jebkāda žēluma un nožēlas izmantošana kaujās. Un, protams, viņi paņem numuru.
  Suhumi jau ir nogriezta pa sauszemi. Un tas ir ļoti slikti. Mums drīz beigsies munīcija, un mums būs jāatkāpjas.
  Bet, kamēr meitenes joprojām nevēlas piekāpties. Viņi sapņo par uzvaru. Pat ja spēki nav vienādi. Un Maskava ir ieskauta.
  Nataša par to ir noraizējusies. Viņa ar basu kāju met granātu. Salauž ienaidniekus un dzied:
  - Ja galvaspilsēta stāvēs!
  Zoja arī ar basu kāju meta sprāgstvielu paku un čīkstēja:
  - Krievijas upe neizsīks!
  Un viņa uzbruka ienaidniekam no visiem stumbriem, paštaisīts bezatgriezenisks rūgtums.
  Un salauza pāris tvertnes ...
  Bet no augšas sāk spiesties uzbrukuma lidmašīnas.
  Tātad, ja tie ir reaktīvi?
  Aurora izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Uztriecās vācu mašīnai. Lika viņai nokrist.
  Tad rudmatainais zvērs iesaucās:
  - Komunisms bez robežām!
  Tad Svetlana sāka šaut. Un nopļāva melnos cīnītājus. Un tad viņš kā basa kāja metīs citronu.
  Un rēkt:
  - Slava jaunajiem dieviem!
  Nataša šāva uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Krievu dievi!
  Un no viņas basās kājas metiena lidmašīna eksplodē.
  Tās ir terminatoru meitenes. Ja jau cīnās, tad neviens ar viņiem netiek galā.
  Zoja arī met ienaidniekam kaut ko, kas nogalina jebkuru spēku. Un kaut kas, kas iznīcina ienaidnieku. Un karotāja, zobus izlikusi, čīkst:
  - Lidmašīnas zārkā!
  Un kaili pirksti atkal met nāves dāvanu.
  Un tad Aurora palaidīs citronu ienaidniekam. Ņem un rēc:
  - Nākotne ir mūsu!
  Svetlana izcēla zobus un teica:
  - Par komunismu un jauniem sasniegumiem!
  Un atkal, kā viņš ar basu kāju meta granātu. Un viņš nogalinās visus. Nu, ja ne visi, tad daži noteikti.
  Nacisti iekāpa krūzē. Un tā ir viņu problēma. Šeit jūs varat redzēt pašpiedziņas lielgabalu Jagdtigr. Novecojis auto, bet ļoti slepkavīgs. Pie viņas pielec pionieru zēns. Un paslīd mīna.
  Un pašpiedziņas lielgabals triviāli eksplodē.
  Zēns izbāza mēli un dzied:
  - Dzersim par Dzimteni, dzersim par Staļinu!
  Dzeram un vēlreiz dzeram!
  Mēs, pionieri, nogalināsim Hitleru!
  Fašisti to saprot. Kaut gan grūti sarkanarmiešiem. Groznijas pilsētu ieskauj nacisti, taču viņi joprojām cīnās tajā. Meitenes šeit ir visaugstākajā līmenī.
  Šeit Tamāra cīnās. Viņa ir peldkostīmā un basām kājām. Un laiks ir karsts, un meitene ir tik izveicīga. Skaistums deg. Ar basu kāju pret nacistiem viņš palaiž sprāgstvielas pakas un dzied:
  - Hitlers drīz dabūs naglas zārkā,
  Tas būs kā degošs zirneklis ...
  Dēmoni mocīs pazemē -
  Tie, kas pielūdza sātanu!
  Un atkal ļoti nāvējošs citrons izlido no daiļavas kailā papēža un sagrauj nacistus.
  Marija smejoties saka:
  - Granātas nogalinās!
  Un uzsit Tamārai pa plecu. Divas meitenes cīnās, un augšā ir sarkanais karogs, kas caurdurts ar lodēm.
  Meitenes ir basām kājām un gandrīz bez drēbēm, bet padomju pilsētas nodot viņas negrasās.
  Marija nodziedāja jautru dziesmu. Un tajā pašā laikā viņa vadīja nežēlīgu un slepkavniecisku uguni;
   Ir daudz lielu cilvēku,
  Kuru darbi dzīvo gadsimtiem, Ir daudz lielu vārdu, Kurus sauc par nemirstīgiem.
  
  Daudzi pasaku varoņi Saglabāja eposu melodiju, Bet visvienkāršākais no visiem varoņiem Un mīļš mums visiem - viens.
  
  Viņš bērnību pavadīja starp kalniem, Viņš sekoja putnu lidojumam, Viņš mantoja no kalniem Ērgļa spārnu skaistumu.
  
  Viņa vārds, ar pērkona skaņu, aiznesa pāri okeānam, Kļuva tuvs un pazīstams visu valstu proletāriešiem.
  
  Ķīnas kontinentālajā daļā, mīļā visām sirdīm, Šis vārds vēsta Fanzam - mieru, beigas - pilīm.
  
  Staļins ir laimes karogs, cilvēces rītausma! Lai mīļais Staļins dzīvo daudzus, daudzus ilgus gadus!
  Meitenes labi dziedāja. Marijai, Tamārai, pievienojās gan Veronika, gan Viktorija.
  Visas četras skaistules ir ielenktas, bet kā viņi cīnās.
  Šeit Marija ar basu kāju met granātu un notriec vācu uzbrukuma lidmašīnu. Un skaistums čīkst:
  - Slava mūsu partijai!
  Veronika arī nosūta nāves dāvanu ar basu kāju, un HE-162 tiek notriekts. Un karotājs rēc:
  - Slava, kas augstāka par godību!
  . NODAĻA #6
  Viktorija, šauj uz pretiniekiem un šauj, smīn:
  - Par nākotnes komunisma plašumiem!
  Un četras skaistules, gandrīz kailas un basām kājām smejas.
  Tās ir tādas augstākās kārtas ērgļu meitenes.
  Mirabela un Anastasija cīnās debesīs. Un viņi arī mazgā smadzenes nacistiem.
  Mirabela ar smaidu, tvītoja:
  Pasaulē viss būs labi
  Mīliet savu dzimteni kaislīgi!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem, pa atvērto logu, it kā citronu metot. Un iepļaukāt fašistus. Nokrīt vēl viena notriekta automašīna.
  Tāda ir viltība - tur ir jānokļūst.
  Anastasija smejoties saka:
  - Ļeņins būtu tevi paslavējis!
  Mirabela ar vienu sprādzienu notrieca pāris vācu automašīnas un pamanīja:
  - Bez šaubām, arī Staļins!
  Anastasija pārtrauca trīs nacistu lidmašīnas un apstiprināja:
  - Bez šaubām!
  Meitenes ir tik foršas. Un pats galvenais skaistais. Tie ir karsti un tajā pašā laikā auksti aprēķini.
  Mirabela, notriekdama citu lidmašīnu, pamanīja:
  Viss pasaulē ir relatīvs...
  Anastasija iesmējās un dusmīgi murmināja:
  - Nekādas papildu filozofijas!
  Un viņa arī atvēra logu un ar basu kāju iemeta granātu. Šoreiz uzsprāga ME-262.
  Mirabella piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tev izdevās lieliski!
  Anastasija, atlaidusi zobus, piebilda:
  - Viņa darīja to, ko darīja!
  Un abi karotāji izplūdīs smieklos. Un aci viens otram.
  Jā, varonība ir iespaidīga.
  1946. gada vasarā ārpus pilsētas pie Volgas izvērtās sīvas cīņas. Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Alena Ogurtsova vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarsky ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Alena ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ir ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Alena cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz savu jaunību, viņa ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes kājas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās no karsta metāla vai drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu kustību . tvertnes.
  Mīļā Aļenka tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo uz briesmīgo vācu tanku "Lauva", laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mērija rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles saasinās, kad meitene rāpo četrrāpus. Marijas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz spurojušies. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Marija jau ir daudz piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt gan fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas, gan mīnas, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņai sists ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni izlaista straume.
  Marija nošauj... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, nokrīt miris, purns paceļ smiltis un šķembas.
  Aļenka zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tai izlauzties, iespēja ir tikai smagajiem Keveshes. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Anyuta izšauj no ložmetēja... Karavīrs, neviens nezina, kādas tautības, nokrīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālos karaspēkus: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, un Donas kazaki, un čečeni, un viss Kaukāza Khaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Anyuta veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz sadalījās, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Marija atšauj... Vēl viena meitene Alla ir ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgajām devām. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Alla cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrūk putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs novārdzinātajam padomju karaspēkam pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu.
  Tātad Alla ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļi. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Alla sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Kungs, Maskava un Staļins ir virs mums!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, pašai tik tikko atkāpjoties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina baiso vācu tanku apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā Anyuta gaidīja, "Lev" nedaudz pabrauca un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Anyuta kā čūska nočukstēja:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu satelīti nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Hitlera vainas dēļ Trešā Reiha bari bija iegrimuši pozīciju cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Marija met granātu. Piespiežot viņus veikt kūleņus notriektajiem vāciešiem vai arābiem, apgāšanās. Viens no nacistu kaujiniekiem noplēš viņam roku un piekarina angļu pulksteni ar kompasu.
  Marija smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no putekļainā papēža pielipušos keramikas gabalu.
  Arī Alla nokrata putekļus, ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaudes. Un viņi plēš smagus šāviņus, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Šeit Anyuta redz Panteru rāpjam garām. Nu, tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Anyuta sāka ložņāt augšā, balstoties uz notekas ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Karu meitene atcerējās no tās šausmīgās četrdesmit pirmā gada vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašumos. Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu uzplūdus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars. Anyuta sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Vācu tanks sāk degt, detonē kaujas komplekts.
  Anyuta smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Salauž panteru. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Anyuta, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem, mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Alla ir ļoti seksīga savās melnajās biksītēs un kailā, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju svieda asu priekšmetu. Un iestrēdzis, tieši fašistam kaklā. Skaistā Alla izpļāpājās:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Anyuta arī vadīja uguni.
  Skaistais kapteinis, nocirtis fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Marija izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Anyuta, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Marija, it kā izšaudama, piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Cita meitene Matrena, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Abi viņu pagrūda... Viltīgais bubulis ielīda "Tīģera"-2 kāpurķēdē. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, tev spainis!
  Un viņš tik tikko paspēja atlēkt no krītošā jumta, mirgojošs, melns, nolaists papēdis.
  Matryona noglāstīja zēna kaklu un teica:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Arī zēns ir ļoti radošs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Matryona ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs biedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Par svētās Krievijas gribu smagi cīnīties,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Matrjona, gara auguma, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemnieku sieviete. Cīņu laikā drēbes saplēstas lupatās, stipras kājas ir kailas, mati sapīti divās bizēs un stipri noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, tikai šortos. Zēna dabiski baltie mati kļuva sirmi, un ribas parādās caur plānu, miecētu un netīru ādu. Kājas šausmīgi notriektas, un apdegumos, zilumos, ar tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Matrjona uz viņa fona šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet ar stipru, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj no smagas prettanku šautenes. Vācu mašīnām pierē nevar iedurt, bet trasēs iespēja ir.
  Un dūšīgais "Lauva", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka ļauni dziedāja:
  - Smirdīgais Frics bez domāšanas aizsmēķēja pie ieejas cigareti! Protams, viņš iekļuva lielās nepatikšanās!
  Matrjona, zibinot savus muskuļotos, iedegušos ikrus, ar kailajām, skaistajām pēdām uzveica stepa deju. Meitene dziedāja:
  - Svētās krievu sejas mirgo no ikonas ... nedod Dievs, lai jūs iemērc vismaz tūkstoš Fritz! Un, ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transportieris atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas paliek no pilsētas, nevēlas padoties un padoties.
  Anyuta tikmēr cenšas izlauzties cauri "Tīģerim". Jaudīga vācu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Anyuta klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Marija iemeta Tīģerim granātu, kas uzsprāga viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka vieglā mācība ziemā pavasaros... bez izņēmuma atkārtoju, ka Hitlers ir mēra bastards!
  Alla, salaužot nacistu redzi un ar sprādzieniem uzlejot viņiem ūdeni, sasprindzinājās:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens, un "Tīģera" purns tika sagrauts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Anyuta šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Marija ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Anyuta iesmējās, iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Marija, šaujot, piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Anyuta redz, ka ir nereāli pietuvoties Friča pozīcijām. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viena no šīm mašīnām lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Alla met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri uzbrauc salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther" -2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Alla nosvilpa, šņācdama:
  - Tas ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Alla ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada visu apņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Anyuta, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis un dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Marija dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs, saņēmis šrapneļus zem vēdera, strauji pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Fašistu būtne aizdegās un sāka zaudēt lauzto spārnu gabalus.
  Anyuta, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Bende aizgāja pelnos, nevis pilots!
  Marija šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Alla atkal ar kāju svieda stikla gabalu, tik ļoti, ka, trāpot acī, tas iznāca pie Friča pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā atsitas pret ienaidnieku.
  Pionieru zēns iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitleram muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu pūlī, lika viņiem izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Anyuta pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, labi, Serjožka!
  Puisis agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Matrjona kutināja Serjožkas šauro kāju, cik viņam grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Marija dziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Alla, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Allāhs to paņēma un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Anyuta pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu cirksnī un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Matrjona katapultā ielika jaunu lādiņu. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka pakratīja savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Friča seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā lidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Jau trešo mēnesi kopš jūnija beigām uzbrukums turpinās, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros nacisti guva panākumus, bet ne šajā.
  Anyuta izšāva ar pistoli un norūca:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna eksplodēja, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Marija ar sprādzienu dauzīja vāciešus un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Alla atklāja uguni, precīzāk. Daži melnie palika guļam uz šķēpiem klātām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Marija rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Anyuta, šaujot, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries ... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Marija dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Alla nosit akmeni, kas pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Allahs, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevies krievus salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Alla ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Jekaterina skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas pēdas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Jekaterina nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Allahs smejoties teica:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Katrīna negatīvi pakratīja galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Alla kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Katrīna iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Fricim, paskaties uz mūsu skaistumu!
  Allahs apņēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Katja ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Allāhs iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Jekaterina, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Allāhs dziedās:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Anyuta tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Fricu ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un patiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažreiz ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kas raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Anyuta taču šādas domas dzen prom no sevis, no tām gribas izplūst asarās. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši un Krievijas plašumos ielauzās vesela agresīva bara ārzemnieku no visas pasaules.
  Anyuta pārlika krustu un izšāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu Friča pozīcijām... Viņam no lodes izsista acs un smadzenes iztecēja.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Anyuta precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Marija izdarīja ļoti precīzu sitienu, no kura uzliesmoja Foks-Vulfs, un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krievijas ...
  Bet krievu cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene izdarīja kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Alla parādījās, šī skaistule, gandrīz kaila un netīra kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Frics asā pusē!
  Matrēna laboja Alla:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis un palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģerim" trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Anyuta dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās salauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz nākamo pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Alla ir seksīgākais no dusmās esošajiem karotājiem: vai nacisti no sava "Sturmtigra" var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  . NODAĻA #7
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms aizrijās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Allu, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Alla atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Aņutu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēkušos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Marija ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs uz kauju, mēs ar komjaunatni būsim draugi! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Alla, nokratīdama putekļus no zolēm, kas salauztas asinīs, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta nav tik precīza kā Allas kailās un stiprās kājas!
  Matryona, izliekot roku muskuļus, sacīja:
  - Tas ir ok! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  Vedmakova, atgriežoties no frontes līnijas, saņēma steidzamu izsaukumu uz Vladivostoku. Cietuši milzīgus zaudējumus un gandrīz ielenkuši Habarovsku (saziņa ar šo pilsētu tika uzturēta caur Amūru), japāņi apturēja karaspēku, lai pārgrupētos un papildinātu. Vismaz simts miljoni Japānas ar vēl septiņdesmit miljoniem Mandžūrijas un Taizemes varētu pārpilnībā pārvietot kājniekus. Savā ziņā ar PSRS cīnīties ir vieglāk nekā ar ASV, jo cīņai ar pēdējo vajag daudz dārgu kuģu un nekādā gadījumā ne lētu lidmašīnu. Bet kājniekus ar vieglām un lētām šautenēm un no Šmeisteriem kopētiem ložmetējiem var piegādāt lielos daudzumos! Katrs japāņu zēns no septiņu gadu vecuma prot salikt un izjaukt ložmetēju! Tikai, protams, ir vajadzīgs laiks, lai pārvestu karaspēku no salas uz kontinentu. Un, saņēmusi papildināšanu, atkal dodieties dziļi padomju teritorijā!
  Saņēmusi zvanu, Vedmakova cerēja, ka beidzot saņems jaunu cīnītāju un cīnīsies debesīs. Meitene emkā tika nogādāta Vladivostokā. Pilots jutās kā terminators. Ceļojuma biedrs izrādījās sirms vectēvs, neskatoties uz viņa ievērojamo vecumu, kurš valkāja tikai seržanta svītras.
  Viņš lepni paziņoja:
  - Ak, tu jaunība! Un jūs zināt, ka es karoju ar japāņiem cara laikos!
  Vedmakova šaubīgi jautāja:
  - Tiešām? Vai varbūt arī tu saņēmi krustiņu?
  Vectēvs, kratot sirmo bārdu, nolādēja:
  - Nav krusta, nav medaļu! Tātad gadu un trīs mēnešus viņš cīnījās kā ierindnieks! Kā jūs domājat, katrs var tikt pie tituliem un medaļām? Īpaši cara laikā, kad ierindas pārstāvji nebija īpaši labvēlīgi!
  Vedmakova piekrita:
  - Jā, karaļa laikā valdīja šķiru nevienlīdzība! Bet tagad laiki ir citi. Starp citu, kā jums japiem! Es domāju, vai ienaidnieks bija spēcīgs?
  Vecais atbildēja, pazibinot dzelzs zobus:
  - Nav vājš, lai gan, ja mūsu komanda būtu gudrāka, viņi neatteiktos no Portartūras un Mandžūrijas! Viņi nav tik spēcīgs ienaidnieks.
  Emka brauca lēni, ceļš bija spridzināts ar bumbu un artilēriju. Bija iespēja parunāt.
  Vedmakova mazliet klusāk jautāja:
  - Un kas mūsējie bija stiprāki?
  Vecais vīrs ņipri, it kā pulksteņa rotaļlieta, pāris reizes pamāja:
  - Nedaudz jā! Piemēram, japāņiem ir divdesmit reižu vairāk šautuvju nekā pie mums. Pirms manis nosūtīja uz fronti, es piedalījos tikai trīs šautuvēs. Un tad katrs pa pieciem šāvieniem. Tomēr apšaudē nevar teikt, ka bijām sliktāki par japāņiem. Un tas neskatoties uz to, ka viņi bija haki krāsas formastērpos, un mēs bijām ģērbušies baltās mēteļos. Protams, pēc militārās pieredzes iegūšanas. Japāņiem militārajās lietās ir daudz mazāk spēju nekā mūsējiem, neskatoties uz ilgāku apmācību. Bet viņu šautenes trāpīja daudz precīzāk nekā mūsu Mostinas klubs.
  Vedmakova bez ierunām piekrita:
  - Jā, protams! Šajā ziņā jums ir taisnība! Japāņi, tāpat kā vācieši, pārāk lielu uzmanību pievērš urbšanai.
  Vecais vīrs pamāja ar galvu.
  - Pretēji! Diez vai mazāk nekā mums ir cara armijā! Nu, ja jau pirms Pirmā pasaules kara sāka labāk apmācīt karavīrus un vismaz nomainīja formas, tad ... Nevis armija, bet solīds soļi!
  Vedmakova ne bez ļaunuma atzīmēja:
  - Pirms kara lielu uzmanību pievērsām arī staigāšanai parādēs! Laikam gudrais mācās no citu kļūdām, muļķis no savējām, kurš nemācās vispār, kurš?
  Vectēvs atzīmēja:
  - Mācības nāk ar laiku! Bet ar piegādi mums kopumā bija pilnīga aizsprostošanās. Nav ieroču, nav ložu! Viņi bieži bija izsalkuši, karavīri slimoja - nebija zāļu! Vairāk cilvēku nomira no tīfa un citām negantībām nekā no japāņu lodēm. Tas bija tik slikts karš. Kuropatkins ir idiots! Nekādu apkārtceļu, nekādas maskēšanās, viņš tieši iemeta cilvēkus ierakumos zem ložmetējiem. Mūs izmantoja kā lielgabalu gaļu. Viss beidzās ļoti slikti, neveiksmīgi. Kā saka, es knapi vilku kājas. Tiesa, varu būt diezgan lepns par to, ka izbēgu no gūsta! Tāpat kā ievainots!
  Meitene, ziņkārīga, jautāja:
  - Un paši japāņi ir kļuvuši labāki vai sliktāki! To kaujas īpašību ziņā.
  Vecais vīrs vispirms aizdedzināja cigareti un tikai tad atbildēja:
  - Par to ir grūti objektīvi spriest. Ir mainījušās armijas, parādījušies tanki, lidmašīnas, ložmetēji. Kuģi progresa ziņā nav tik daudz mainījušies, kā arī ieroči. Bet pavēles stulbums palika tas pats, tik saskrūvējiet, uzbrukums Vladivostokai!
  Raganas zaļās acis pazibēja.
  - Tam nav nekāda attaisnojuma!
  Vecais vīrs piekrita.
  - Un tā nevar būt! Galu galā viņi zināja, ka ienaidnieks gatavo triku, un nebija iespējas uz to reaģēt! It kā iekārtots. Taču pamiers ar pindosiem ir skaidra zīme, ka tam sekos spēcīgs trieciens.
  Ragana iesmējās.
  - Ar Pindosu?
  Vectēvs apstiprināja:
  - Jā, tā tagad sauc Ameriku un Lielbritāniju! Nosaukums cēlies no vārda "zagt", tas ir, zagt. Un tās ir parazītvalstis, zagļi, kas sūc asinis no dumjākiem un vājākiem!
  Pilots pamāja ar sarkano galvu:
  - Šeit es piekrītu!
  Vecais vīrs uzstāja:
  - Piekrītiet, ka mūsu komanda ir idioti un pat nodevēji! Tāpēc nomainiet mūsu floti, sliktāk nekā Pindos!
  Vedmakova iebilda:
  "Varbūt viņi nedomāja, ka japāņi uzbruks tik ātri. Kopumā Tālie Austrumi bija atpūtas vieta, un šeit apmetās gļēvi un slinki cilvēki. Galu galā, armijā jums nav smagi jāstrādā kā strādniekam vai kolhozniekam aizmugurē, bet jūs saņemat labu devu un algu. No otras puses, jūs neriskējat ar savu dzīvību, kalpojot Tālajos Austrumos. Jā, klaipu un gļēvuļu paradīze.
  Vecais atbildēja:
  - Karavīri un virsnieki cīnās ne tik slikti. Šeit ir Habarovska, joprojām nav izturēta.
  Vedmakova piekrita:
  - Krievu karotājs, īpašais karotājs! Bet kā teica Brusilovs: mūsu karavīri ir izcili, virsnieki ir labi, ģenerāļi ir viduvēji, un cars ir pilnīgi slikts!
  Vectēvs neapmierināti nomurmināja:
  - Ja mūsu komandieris nebūtu Kuropatkins, bet Brusilovs: mēs būtu uzvarējuši! Ak, tas tika pārrakstīts! Man jāsaka, ka cara laikā krievu ģenerāļi kļuva mazāki: Suvorova vadībā bija vesela izcilu komandieru plejāde! Staļins taču ir gruzīns, bet kā saka gruzīni...
  Vectēvs pārtrauca Raganu:
  - Esi uzmanīgs ar šādiem izteikumiem! Tātad jūs varat nokļūt īpašā nodaļā! Tomēr man Staļins nekādā gadījumā nav ģēnijs! Un, piemēram, izlaistais līnijas sitiens februārī to apstiprina! Starp citu, dzirdēju, ka 1. maijā padomju pretgaisa aizsardzība Maskavā bija bezpalīdzīga un gāja bojā daudzi tūkstoši padomju pilsoņu!
  Vecais vīrs piezīmēja:
  - Paldies ASV un Lielbritānijai! Viņi deva Vērmahtam jaunas lidmašīnas! Turklāt es dzirdēju, ka notikusi masveida sabotāža, kuras dēļ jaki sabruka gaisā! Un tas ir pilnīgi jauns Yaks!
  Ragana pamāja ar galvu.
  - Es par to dzirdēju! Tiešām apkaunojums! Bet ceru, ka vainīgie tiks sodīti, un problēma tiks novērsta!
  Vectēvs pamāja ar galvu, tad pēkšņi sacīja:
  - Galvenā problēma ir mūsu galvās! Sava veida padomju mentalitāte! Mēģinājums pārvērst cilvēku par zobratu, par parastu vergu!
  Vedmakova nestrīdējās. Viņa apstājās, tukši skatījās ārā pa logu. Tagad PSRS sakāves draudi ir kļuvuši daudz taustāmāki. Izrādījās, ka pat Maskava nav pasargāta no uzlidojumiem. Vismaz tam nav pietiekami uzticamas aizsardzības, lai izturētu masīvu gaisa uzlidojumu!
  Nu, karš pāriet mazliet citā stadijā... Tiesa, kaujās pie Staļingradas arī vāciešiem bija gaisa pārsvars, bet tas nenesa vēlamo uzvaru! Tomēr ne tik pārliecinoši, Fritz bija priekšrocības! Galu galā frontē regulāri ieradās jaunas padomju lidmašīnas! Bet jāsaka, ka pilotu kaujas sagatavotības līmenis bija ļoti zems. Lielākajai daļai iesācēju lidojums bija ne vairāk kā 8 stundas. Tas ir liels mīnuss, jo īpaši tāpēc, ka vāciešiem parasti ir līdz 250 stundām! Taču pēc Staļingradas vācieši programmu samazināja līdz 150, bet tagad ar degvielu kļuvis daudz vieglāk. Tomēr liela skaita jaunu lidmašīnu parādīšanās radīs Fritz problēmas.
  Starp citu, tika ziņots, ka starp notriekto bumbvedēju pilotiem sagūstīti vairāki ASV pilsoņi. Kas ir pēdējais, tas nebija pārsteigums! Luftwaffe nav pietiekami daudz pilotu jauniem bumbvedējiem, tāpēc bija brīvprātīgie!
  Interesanti, kā uz to reaģēs padomju pavēlniecība? Galu galā Berlīni nav ko dabūt? Tāla darbības rādiusa stratēģiskie bumbvedēji PSRS netika izstrādāti, izņemot P-8. Pēdējais 1936. gadā radītais lidaparāts ar ātrumu nedaudz virs 400 kilometriem stundā ir nepārprotami novecojis. Turklāt, ietriecoties Berlīnē, tas pārvietosies bez gaisa eskorta, un vācieši to var pārtvert ar savu lidmašīnu. Galu galā viņiem jau ir ļoti labi radari, kas fiksēs lidojošās masas kustību Berlīnes virzienā. Jā, un ir vajadzīgs laiks, lai atbrīvotu pietiekami daudz šo mašīnu streikiem pret Vāciju. Vācieši nav vāja tauta un mīl tehnoloģijas! Viņi paši laikam ir disciplinētākā un augsti organizētākā tauta Eiropā vai pat pasaulē! Ir ļoti grūti uzvarēt vienatnē, pat ja otrajā frontē nav vāja Japāna.
  Labākais, ko šajā situācijā darīt, ir mēģināt iedzīt ķīli starp sabiedrotajiem un Vāciju. Bet kā to izdarīt? Berija jau bija viņai uzdevusi to izdarīt, izmantojot no amerikāņiem saņemto iznīcinātāju. Varēja izvērsties laba provokācija, bet Annai nebija laika.
  Šķiet, ka viņa nav vainīga - kas nav liktenis, bet viņa vienalga grauž nepatīkamu pēcgaršu. It kā varbūt, ja viņa būtu ieradusies dienu agrāk, viss būtu savādāk!
  Tomēr tas nav izslēgts! Bet viņa ieradās, tiklīdz viņa saņēma pasūtījumu no Berijas!
  Vispār Lavrentijs Paličs ir provokāciju meistars. Japāna uzbruka Peru ostai, ne bez viņa līdzdalības!
  Fakts ir tāds, ka dokumenti par ASV plāno veikt virkni preventīvu streiku, izmantojot gaisa kuģu pārvadātājus, tostarp tos, kas bāzēti Peru ostā, it kā nejauši nokļuvuši Uzlecošās saules valsts izlūkdienestu rokās!
  Turklāt amerikāņi ir muļķi: izprovocēja Japānu uz karu, kopā ar Lielbritāniju noteica naftas un citu izejvielu piegādes embargo, bet paši nebija gatavi karam!
  Patiešām, Amerikas Savienotajām Valstīm 1941. gadā nebija pietiekamu spēku, īpaši tankos, karam ar Japānu. 1940. gadā viņiem bija tikai 400 tanki, un informācija par 1941. gadu ir slepena, taču diez vai arī toreiz bija vairāk par tūkstoti! Tā Amerika iekāpa karā, būdama pilnīgi nesagatavota! Nu Japāna arī nav īpaši bruņota. Ja viņai bija kādi divarpus tūkstoši tanku, turklāt vieglo, tad, piemēram, tālsatiksmes aviācijas nemaz nebija!
  Tātad ASV drosmīgie uzlecošās saules valsts piloti nebombardēja! Un viņi vienkārši dabūja sevi ličā! Un tagad viņi ir nolēmuši atgūt PSRS, galvenokārt paļaujoties uz saviem kājniekiem, sapņojot par cara Nikolaja II laika panākumu atkārtošanu!
  Raganai kļuva garlaicīgi un dziedāja:
  Cik sarežģīta ir dzīve, Kungs, diemžēl
  Tu pats uzvilki ērkšķu vainagu!
  Nē, nepūt man galvu
  Jauna diena sola mums problēmas!
  
  Sapņi saplīsa putekļos
  Nežēlīgais tārps kaislīgi grauž!
  Un sāpes un bēdas tavās acīs
  Ko ierobežot, neviens nav pie varas!
  
  Bet ko, Dievs, vai tu vari
  Pats Kols kāpa pie Golgātas krusta!
  Par laimi spokainiem sapņiem
  Viņi rūc un vaid atraitnes raudāšanā!
  
  Nav nekā sliktāka par zemi par pasauli,
  Kara skice viss birst asinīs!
  Ētera enkurojošās putas,
  Jūs uzreiz pārtraucat tīklu!
  
  Un ja tu vēlies manu dzīvi
  Tad iemet mani ellē, Kungs!
  Es tevi mīlu tik un tā
  Es ticu pārmaiņām!
  
  Es ticu, ka cilvēks
  Spēj kļūt tīrāks, augstāks!
  Ka beigsies laikmeta ciešanas,
  Mēs kļūsim kā brālis Visaugstākais!
  
  Ko mēs pavēlēsim
  Zvaigžņu kuģu plašumos!
  Tā ir mūsu drosmīgā armija
  Spēcīgāk par kvazāru spīdēs!
  
  Dzīve nekad neizgaisīs
  Un visi būs cilvēki!
  Kā bezgalīgs gada stars
  Ar neierobežotu un svētlaimīgu vecumu!
  
  Komunisms kļūst reāls
  Ticiet, ka tas būs labāk, nekā jūs sapņojāt!
  Virzieties uz priekšu, uz augšu, nevis uz leju,
  Lai ir prieks - nav bēdu!
  Vedmakova pabeidza dziesmu un "Emka" beidzot iebrauca Vladivostokā. Pilots ar ziņkāri skatījās uz pilsētu. Vladivostokā ievērojami palielinājās postījumi, dažas ēkas kūpēja, ielās strādāja ugunsdzēsēju brigādes, bija daudz pusaudžu ar lāpstām, cērtēm un citiem ugunsdzēsības komplektiem.
  Vectēvs atzīmēja:
  - Cara laikā arī jaunieši smagi strādāja, bet bez smaidiem un entuziasma! Lai gan ar tukšu entuziasmu tālu netiksiet!
  Vedmakova iebilda:
  - Ja rūpniecība ir ekonomikas dzinējspēks, tad entuziasms ir degviela ar augstu oktānskaitli!
  Vecais vīrs priecīgi pamāja ar galvu.
  - Nu tu saki meitene!
  "Emka" apstājās pie komandantūras ēkas un Vedmakova gandrīz izskrēja no tās. Viņa ļoti vēlējās atkal tikt uz sava spārnotā zirga.
  Meitene pieklauvēja pie kabineta durvīm, kur viņa tika nosūtīta darba kārtībā. Sekoja miegaina balss.
  - Ielogoties!
  Ragana ienāca, lepni iztaisnojot plecus. Krēslā sēdēja vīrietis NKVD pulkveža uniformā. Tāds plikums un nepatīkams tips. Viņš drūmi jautāja pilotam:
  - Pilnais vārds!
  Meitene ātri atbildēja:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Pulkvedis piebilda:
  - Militārā pakāpe?
  - Gaisa spēku majors un Padomju Savienības varonis! - lepni teica pilots.
  Pulkvedis pacēla klausuli un īsi teica:
  - Gaisa spēku majore Vedmakova jau ir ieradusies!
  Tad viņš pagriezās pret meiteni.
  - Kā tu jūties? Ceru vesels?
  Pilote atsita zobus.
  - ES jūtos labi! Gatavs cīnīties kā lauvene!
  Pulkvedis pamāja.
  - Lieliski! Domāju, ka japāņi to novērtēs!
  Atskanēja troksnis, zābaku klakšķēšana, un kabinetā ielauzās seši ierindas speciālās nodaļas darbinieki, vīrieša speciālā formastērpā pavadībā. Viņš pavēlēja:
  - Saslēdz roku dzelžus šai kucei!
  Ragana bija neizpratnē:
  - Kas tas vēl ir?
  Pulkvedis iesaucās:
  - Un tas! Jūs esat arestēts, pilson Vedmakova! Un tevi nosūtīs uz cietumu!
  Vīrietis īpašā uniformā brīdināja:
  - Šī sieviete ļoti labi prot cīnīties! Tāpēc esiet modri!
  Ragana pasmaidīja.
  - Es nebūšu mūsu drosmīgo tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji! Zvani Berijai un uzreiz šis pārpratums, precizē!
  Pulkvedis nicinoši nošņāca.
  - Lūk, lai novērstu Berijas uzmanību! Nosūtiet viņu uz cietumu, un izmeklēšana to noskaidros!
  Ragana pamāja.
  - Es esmu Padomju Savienības varonis un izmeklēšana, protams, to izdomās, bet ar Beriju tas būtu ātrāk! Es gribu pēc iespējas ātrāk tikt pie lidmašīnas vadības!
  Pulkvedis mierināja:
  - Kara laikā neviens ilgi nevilks! Aizved viņu prom!
  Vedmakova gāja, nepretojoties, un viņu tikai nedaudz pagrūda saīsināta modeļa ložmetēju stobri, ar kuriem viņi sāka aprīkot izlūkus. Tad viņi mani iebāza melnā piltuvē un aizveda. Anna Petrovna bija mierīga, viņa nejutās vainīga par sevi, un NKVD droši vien zina par viņas īpašajām attiecībām ar Beriju, tāpēc viņi to izdomās. Ir pat interesanti apmeklēt cietumu. Īstam vīrietim ir jāaudzina savs dēls, jādienē armijā un jāizcieš laiks cietumā! Tātad, iespējams, karotājs! Cietumos atradās daudzi slaveni cilvēki: Staļins, Ļeņins un Hitlers!
  Cietums neatradās ļoti tālu no komandantūras, tāpēc Vedmakova tika izvilkta un ievesta pagalmā. Tur suņi ļauni rēja, astoņpadsmitajā gadsimtā celtā cietuma akmens sienas bija blāvas un pelēkas. Meitene juta netīšām satraukumu, kad viņu ieveda iekšā un veda pa gaiteņiem. Šeit ir reģistrācijas logs: darba jautājumi:
  - Vārds, uzvārds, patronīms, dzimums!
  Pēc tam pagriezieties pa labi uz flīžu telpu. Tur pie galda sēdēja virsnieks NKVD formas tērpā un ādas priekšautā un līdz ar viņu arī ārsts baltā mētelī un divas pusmūža sievietes, kas uz rokām vilka plānus gumijas cimdus.
  Vedmakovu pavadošais sargs ar ātru, vingrinātu kustību noņēma viņai roku dzelžus. Virsnieks pavēlēja:
  - Izģērbies!
  Vedmakova bija pārsteigta:
  - Kas?
  Virsnieks mierīgi atkārtoja:
  - Es teicu izģērbies! Nepieciešama meklēšana un personas apskate!
  Meitene nosarka.
  Bet šeit ir vīrieši!
  Virsnieks ar priekšautu iesaucās:
  - Vai es varu tev palīdzēt! Nu met nost savas lupatas padauza!
  Vedmakova nodrebēja, viņa atcerējās, ka jā, ievietojot cietumā, personīgā kratīšana ir obligāta un sāka novilkt drēbes. Sievietes to paņēma un rūpīgi pārbaudīja katru šuvi. Biksītēs palikusi Vedmakova samulsa, bet virsnieks iesaucās:
  - Un novelc biksītes kuce! Meklēšana būs pabeigta!
  Palikusi vairāku vīriešu priekšā pilnīgi kaila (konvojs, kas viņu atveda, stāvēja nekustīgi, katru brīdi gatava cīnīties), meitene samulsa un mēģināja viņu aizsegt ar rokām.
  Viņi smagi sita viņai ar nūju pa sēžamvietu:
  - Rokas pie vīlēm kuce!
  Vedmakova ķērka, bet izturēja. Kad viņi pabeidza pārbaudīt viņas drēbes un saplēsa zābakus, virsnieks pavēlēja:
  Tagad pārbaudiet to pats!
  Sievietes cietuma uzraugi sāka no galvas. Viņi raustīja matus ar cimdu pirkstiem, pēc tam ieskatījās ausīs, pat izmantojot cauruli ar lukturīti. Ausis tika vairākas reizes ievilktas, saliekot un atliecoties. Tad ieskatījās nāsīs:
  - Klepus, lūdzu! Tieši tā, stiprāk!
  Meitenei tika saspiests deguns. Pēc tam sekoja mutes pārbaude. Bija diezgan nepatīkami, raupjas rokas spieda mēli, šad tad atvilka, tad velk stiprāk, pat gandrīz noplēsa.
  Virsnieks runāja:
  - Tev jābūt uzmanīgākam! Viņa varētu būt spiegs!
  Cietuma sargi sāka spiest ar pirkstiem uz zobiem, pārbaudot, vai nav plombu, kas varētu saturēt svarīgu informāciju. Vedmakova jutās pazemota un uzspļauta, viņas PSRS varoni pārmeklēja kā prostitūtu, neko nepalaižot garām. Tad sieviešu cimdos tērptās rokas sāka just meitenes kailās krūtis. Viņi viņu saspieda, juta burtiski katru milimetru, spīdēja caur lukturīti. Meitenes krūtis nodevīgi pietūka, un cietuma uzraugi arvien vairāk spieda, tad ķērca:
  - Nē! Viņa šeit ir tīra!
  Tālāk tika pārbaudīta naba un pirksti. Naba tika atvilkta, arī savīta, pēc tam ar adatu caurdurta. Ne mazāk rūpīgi pārbaudīja pirkstus.
  - Un tagad ginekoloģiskā kratīšana! - pavēlēja virsnieks.
  Cietuma sargi pavēlēja:
  - Noliecies un izpleti kājas, lūdzu!
  Tam sekoja pats pazemojošākais, kad cietuma sarga roka cimdā diezgan rupji ienāca meitenes klēpī. Vedmakova ievaidējās no sāpēm un pazemojuma. Un roka stingri iebruka alā, kur sieviete glabā savu vērtīgāko dārgumu, no kura bija gan sāpīgi, gan kutinoši. Meitene nedaudz raustījās, un virsnieks ļauni nomurmināja:
  - Pārbaudiet to pēc iespējas rūpīgi! Galu galā tieši intīmās vietās spiegi parasti slēpj dokumentus, un dažreiz pietiek ar nelielu piezīmi, lai uzzinātu svarīgu informāciju.
  Vienu cietumsargu nomainīja cits, pēc kā kratīšana kļuva vēl sāpīgāka un rupjāka. Vedmakova saprata, ka viņi vienkārši gribēja viņu pazemot, pārvēršot meklēšanu par spīdzināšanu.
  Ne mazāk rupja bija tūpļa apskate, turklāt izmantota zarna un liela klizma. Acīmredzot pilots patiešām tika nopietni turēts aizdomās. Pēc tam pirkstu, kāju un pēdu pārbaude šķita maza lieta.
  Tomēr ar to viss nebeidzās, virsnieks pavēlēja:
  - Tagad uz vēdera rentgenu! Nebija daudz, ko viņa varēja norīt!
  Nu tas tik ļoti nesāp. Te bija klāt ārsts, kurš rūpīgi apskatīja visu, pat sirdi un plaušas. Beidzot deva atļauju:
  Viņa ir tīra un pilnīgi vesela!
  Virsnieks dusmīgi norūca:
  - Žēl, ka mēs viņu tik un tā nošausim! Tomēr lai viņš pagaidām spēlē klavieres!
  Pilots, pazemojuma apdullināts, paklausīgi gāja kā automāts. Ragana rokas tika nosmērētas ar krāsu un rūpīgi saspiestas uz papīra. Tad sekoja visādi mērījumi, fotografēšana profilā, pilnā sejā. Diezgan ilgu laiku viņi bija spiesti stāvēt kaili, pārrakstot visas pazīmes, rētas un dzimumzīmes uz ķermeņa. Pēc tam viņa tika noskalota aukstā dušā, kas, starp citu, ir ierasts PSRS, ne tikai ieslodzītajiem, viņiem iedeva cietuma formas.
  - Saģērbies kuce!
  Mantija patiesībā bija maisa drāna, šūta no audekla un izšūta ar cietuma numuru. Viņi meitenei nedeva kurpes, acīmredzot uzskatot tās par nevajadzīgu greznību tautas ienaidniekiem, un tāpēc, tikko apsegtus, aizveda viņu uz kameru.
  Tikko bija notikuši masveida aresti, cietums bija pārpildīts un rosījās. Vedmakova tika iemesta šaurajā būrī, kur jau bija vairāk nekā simts sieviešu, galvenokārt jaunas meitenes no militārpersonām un kalpotāji. Kad piloti ieveda kamerā, viņa nevarēja paspert ne soli, ieslodzītais pārblīvēja visu stāvu. Kamerā bija ļoti tumšs, logs aizsegts ar dēļiem, smacīgs un stipri smirdēja, laikam jau sen nebija spaini izņēmuši.
  Meitenes bija puskailas, un dažas bija pilnīgi kailas, paņēma drēbes. Vairāki no viņiem bija maldījušies un lūdza iedzert. Ragana apstājās un jautāja:
  - Es nevaru paspert ne soli! Kur man jāiet!
  - Kur tur atveda un stop! - Pavēlēja no tumsas, laikam vecākais kamerā. - Mums nav vietas.
  Vedmakova, saprotot, ka tas ir muļķīgi, tomēr jautāja:
  - Priekš kam jūs meitenes?
  Sekoja balsis:
  - Jā, šeit ir 58.pants vai pat bez maksas vispār! par ko tu esi?
  Ragana ironizēja:
  - Jā, Beriju izvaroja!
  Atskanēja meiteņu draudzīgi smiekli un izsaucieni:
  - Jā, viņa ir mūsu!
  Kas čīkstēja no tumsas:
  - Pakariet mazliet no šīs Berijas!
  Drausmīga balss pārtrauca:
  -Pietiekami! Un tā jau vairāk nekā pustūkstotis vīriešu tika nošauti pagalmā! Arī mūs var izvest pastaigā ar visu kameru!
  Ragana iesaucās:
  - Nu, nē, ja mani ņems nošaut, es tā nepiekāpšos!
  . NODAĻA #8
  Oļegs Rybačenko turpināja cīnīties par gaišu rītdienu kopā ar meiteni Margaritu Koršunovu.
  Viņi cīnījās Staļingradā. Viņi cīnījās ar visu kolosālo drosmi. Un mūžīgie bērni nedomāja atkāpties un padoties ienaidniekam.
  Taču spēki bija nevienlīdzīgi, un nacisti pamazām virzījās uz priekšu. Bet ļoti lēni un mētājas pieejām pie mājām, un ielām ar algotņu līķiem.
  Maskava bija ielenkta, bet joprojām cīnījās. Un tajā bija arī savas skaistās meitenes. kuri ir patiesi bagāti.
  Oļegs Ribačenko un Margarita šaudījās Staļingradā. Tajā pašā laikā zēns mēģināja kaut ko sacerēt, norāda AI.
  Baltkrievijas prezidenta amata kandidāts Aleksandrs Lukašenko nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās. Viņi atrada vainu tajā, ka slāvu katedrāle atsauca parakstus. Rezultātā bija nevis seši kandidāti, bet pieci. Un galvenā cīņa izvērtās starp Zenonu Pozdņaku un Kebiču. Otrajā kārtā ar nelielu pārsvaru iekļuva prokrieviskais un mērenākais Kebičs. Un tad viņš ar lielu starpību uzvarēja pretkrievisko Pozņaku.
  Lukašenka protestēja, ka viņš ir nelikumīgi izņemts. Bet kopumā nekas cits kā troksnis nebija.
  Kebičs uzvarēja ļoti pārliecinoši. Un viņš kļuva par pirmo Baltkrievijas prezidentu.
  Drīz vien Baltkrievija ienāca rubļa zonā. Situācija ekonomikā saglabājās krīzē. Nebija pietiekami daudz naudas. Bet valsts atradās rubļa zonā.
  Kebičs ierosināja integrācijas procesu ar Krieviju. Sākās likumu konverģence, atvērās robežas, apvienojās ekonomika. Tika izveidoti pārnacionālie ķermeņi.
  1999. gadā Baltkrievijā notika jaunas prezidenta vēlēšanas. Pēc Krievijas defolts ekonomika bija dziļā krīzē. Taču komunistu ietekme ir stipri pieaugusi. Savukārt Lukašenka sastrīdējās ar visiem un savu partiju neveidoja, un viņu nostūma malā citi spēki. Galvenā cīņa izvērtās starp Kaļakinu un Kebiču. Zenons Pozņaks līdz tam laikam bija zaudējis popularitāti. Kā arī Baltkrievijas Tautas fronte kopumā.
  Komunisti kļuva stiprāki.
  Arī Krievijā vēsture ir nedaudz mainījusies. Zjuganovs ieguva nedaudz vairāk prezidenta balsu, lai gan viņam neizdevās uzvarēt. Lēbeds bija Drošības padomes sekretārs pāris mēnešus ilgāk. Bet kopumā tas nav tik nozīmīgi. Būtiskākā atšķirība ir tā, ka Černomirdins netika atlaists. Un rezultātā viņš palika premjerministrs pat pēc noklusējuma. Savukārt Kebičs, neskatoties uz Černomirdina palīdzību, tomēr zaudēja otrajā kārtā, un Kaļakins kļuva par Baltkrievijas prezidentu.
  Un Krievijā pēc Jeļcina aiziešanas Černomirdins devās uz prezidentūru. Krievijas ekonomika jau ir pārgājusi uz izaugsmi un Viktors Stepanovičs, lai arī ar lielām grūtībām, ar trešo vietu ieņēmušā Žirinovska palīdzību uzvarēja Zjuganovu.
  Tā Krievijā Černomirdins kļuva par prezidentu, Žirinovskis - par drošības padomes sekretāru un prezidenta pirmo palīgu. Putins līdz šim ir palicis malā. Zjuganovs ir opozīcijas līderis. Primakovs joprojām ir ārlietu ministrs.
  Tātad viss noritēja pēc plāna. Kaļakins turpināja integrācijas procesu, bet vēl nebija vienots. Ekonomika gāja uz augšu. Černomirdins uzsāka karu Čečenijā. Sarunas ar Mashadovu. Un galu galā tur panāca stabilitāti.
  Nākamajās vēlēšanās Černomirdins viegli uzvarēja Zjuganovu. Kaļakinu arī viegli ievēlēja uz otro termiņu. Viss gāja vairāk vai mazāk gludi. Baltkrievijas ekonomika pieauga.
  Bet Kaļakins nedevās uz trešo termiņu. Viņa pēctecis bija kolēģis Novikovs.
  Černomirdins nekandidēja arī uz trešo termiņu. Černomirdina vietā stājās Žirinovskis. Pēdējais, protams, kļuva daudz mērenāks, taču palielināja spiedienu uz Baltkrieviju - pieprasot pievienošanos Krievijai.
  Jaunpienācējs atteicās. Sakarā ar to, ka viņam tika piemērotas sankcijas.
  Žirinovskis bija stingrāks un spiedīgāks... Rezultātā prokrieviskie spēki sarīkoja Baltkrievijā referendumu, kas sakrita ar smagu ekonomisko krīzi. Un Baltkrievija kļuva par Krievijas daļu. Tas pastiprināja antirietumniecisko noskaņojumu.
  2014. gadā Žirinovskis, izmantojot Ukrainā notikušo Maidanu un Janukoviča gāšanu, nosūtīja karaspēku. Ukrainas armija nebija kaujas gatavība, un krievi to atbruņoja. Janukovičs un Rada, piespiežot ieroci, izsludināja referendumu. Krievija šo republiku pievienoja sev.
  Lai ukraiņi mazāk dumpotu, Žirinovskis Krievijas galvaspilsētu pārcēla uz Kijevu. Un tas ietekmēja referenduma rezultātus. Pats Vladimirs Volfovičs nākamajās prezidenta vēlēšanās tika triumfējoši ievēlēts uz trešo termiņu, referendumā atceļot visus ierobežojumus.
  Aleksandrs Lukašenko ir aizgājis pensijā un nogrimis aizmirstībā. Putins bija FSB priekšsēdētājs līdz 2012. gadam, kad viņam bija sešdesmit gadi. Un Žirinovskis, kuram patika atjaunot komandu, neaizstāja viņu pret četrdesmit gadus vecu spējīgu virsnieku. Arī Baltkrievijas gubernators, kurš nomainīja Noviku, kļuva jaunāks.
  Krievija tomēr pakļāvās Rietumu sankcijām, taču tās nebija īpaši nozīmīgas. Žirinovskis karoja Sīrijā un Irākā. Viņš radīja kurdiem savu valsti un kopumā rīkojās izlēmīgāk nekā Vladimirs Putins. Turklāt Krievija veica raķešu uzbrukumu Saūda Arābijai un krasi palielināja naftas cenas.
  Tad sākās liels karš starp Irānu un ASV. Kas vēl vairāk pacēla naftas cenas. Tikmēr Krievija ieņēma un anektēja Baltijas valstis un Moldovu. Un tad, izmantojot satricinājumus Kazahstānā pēc Nazarbajeva aiziešanas, viņa iekļāva šo republiku savā apritē.
  Notika arī referendums, un Krievija ieguva vēl vienu provinci.
  Pamazām turpinājās PSRS atjaunošana.
  2020. gadā Žirinovskis atjaunoja rekordu Krievijas prezidenta ceturtā termiņa vēlēšanās. Līdz viņš aizgāja.
  Un Krievija pārcēlās pa Vidusāziju. Uzbekistānā, Tadžikistānā, Kirgizstānā, Turkmenistānā parādījās Krievijas karaspēks un notika referendumi par pievienošanos Krievijai.
  Tātad valsts tika atjaunota pie bijušajām PSRS robežām.
  Bet Žirinovskim ar to nepietika. Un viņš bez liekiem aizspriedumiem ar karaspēku okupēja Somiju. Un tur, protams, ar gandrīz 100% rezultātu, rīkojot referendumu. Un pievienojos viņai.
  Tādējādi Krievija atdeva savējo. Attiecības ar Ķīnu nedaudz pasliktinājās saistībā ar pretenzijām uz Portartūru un dzelteno izraidīšanu no Sibīrijas.
  Bet kamēr Ķīna baidījās pret Krieviju un bļaustījās.
  Bet Aļaskā notika militārs apvērsums, un Krievijas karaspēks to okupēja. Un viņi sarīkoja referendumu par atgriešanos Krievijā. Tajā pašā laikā Amerika bija spiesta atzīt par spēkā neesošu darījumu par Aļaskas pārdošanu Krievijai.
  Tādējādi...
  Oļegs Ribačenko apstājās un atkal sāka šaut.
  Zēns izšāva sēriju un pēc tam ar basu kāju meta granātu. Izkaisīja nacistus un ierakstīja tviterī:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Margarita arī izšāva sēriju, ar kailiem pirkstiem meta granātu, saspieda Frici un kliedza:
  - Un vienmēr vienoti!
  Bērni cīnījās ļoti drosmīgi.
  Zēns atkal sita ienaidniekiem ar sprādzienu. Viņš ar kailiem kāju pirkstiem svieda kāpuru ar granātu. Rezultātā sadūrās divi tanki. Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava tev, mūsu krievu zeme,
  Svētās Krievijas vārdā,
  Dzimtā padomes ģimene!
  Meitene atkal ar basu kāju meta granātu. Nošāva duci fašistu un dziedāja:
  - Kalnā ir govs,
  Esiet veseli bērni!
  Zēns pagriezās, nopļāva Frici un čivināja:
  - Dzimtene manā sirdī,
  Par laimi, mēs atvērsim durvis!
  Un pēc tam viņa bērnišķīgā kāja iemeta granātu. Viņš ir bērns, kurš patiešām ir nāvējošs iznīcināšanas nesējs.
  Margarita ir arī bulta ar kolosālu precizitāti.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Nē, modrība neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens-
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  Meitene, ar basu kāju metot granātu, paņēma to un čivināja tālāk;
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nezinām skumjas -
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  Un meitene iesmējās. Viņa sita fašistus. Viņa izsita viņu rindas un čīkstēja:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies -
  Fašismam būs gals...
  Saule spīdēs spoži
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  Un atkal meitene veikli ar basu kāju met granātu. Stumda viens otru nacistu tankus.
  Nataša arī cīnās. Staļingradā meitenes ir tikai varoņi.
  Un drosmīgi dziediet paši sev:
  - Mana dzimtene ir Visuma tumsa,
  Es varu sagraut ļauno ienaidnieku uzbrukumus ...
  Es nevaru mīlēt nevienu dienu bez tevis
  Esmu gatavs par tevi atdot savu dzīvību!
  Un Nataša ar basu kāju met granātu.
  Tālāk Zoja šauj. Skaista meitene bikini. Dos pagriezienu, nopļaus naciķus.
  Un tad no viņas basās kājas lidos slepkava dāvana.
  Zoja dziedāja, zobus rāvusi:
  - Man patīk iznīcināt ienaidniekus! Tāda meitene!
  Un atkal skaistule ar plikajiem kāju pirkstiem sāks iznīcību.
  Un tad Aurora aizdegas. Arī rudmatains velns kā braukt uz nacistiem.
  Un ar basu kāju izšauta granāta nosmērēs Vērmahta kaujiniekus uz grants.
  Meitene čīkst:
  - Tili, tili, tralis, vali ...
  Sitiet nacistus ar manu spēku,
  Es tagad nevaru atteikties!
  Un atkal karotājs šauj precīzi.
  Tālāk uguni vada Svetlana. Un arī ar plikiem kāju pirkstiem viņa iemeta sprādziena paku.
  Nu, Fritz to saprata.
  Meitene, atklāti sakot, ir klinšu karotāja.
  Un kā dziedāt:
  - Slava Krievijai pār zemi,
  Mēs vienmēr būsim ar sapni!
  Un četras meitenes par nacistiem un kā viņas sitīs. Vispār viņi ir kā svētie no nāves eņģeļu bataljona. Un nacisti Staļingradā to saprot.
  Bet paliek arvien grūtāk un grūtāk.
  Staļingrada joprojām turas, bet nacisti jau ir spējuši paņemt Sauso. Starp nacistiem ir arī spēcīga flote no jūras. Ieskaitot sagūstītos britu kuģus.
  Viņi burtiski ievainoja visu piekrasti. Un turki virzās uz priekšu no dienvidiem. Tas kļūst patiešām rāpojošs.
  Nataša un viņas meitenes no Sukhimi varēja aizlidot uz Staļingradu, sagūstot vācu saplākšņa lidmašīnu.
  Un tagad arī Staļingradā. Tāpat kā šī pilsēta ir fašisti, lai kā jūs mēģinātu to neieņemt.
  Nataša ar basu kāju met slepkavniecisku dāvanu, saplēšot nacistus saplēstā gaļā, un dzied:
  - Mūsu dzīve būs brīnišķīga!
  Zoja, metot granātu ar basu kāju, piebilda, atsegdama zobus:
  - Ja, protams, uzvarēsim!
  Un meitene kratīja savus sarkanos sprauslas.
  Aurora, šauj, rēca:
  - Un lai mūsu Tēvzeme ir slavena!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš iemetīs slepkavniecisku dāvanu. Sasmalciniet pretiniekus un čīkstiet:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un tad Svetlana paņēma līniju un uzspridzināja to. Es izgriezu simts nacistu. Tad viņa ar basu kāju palaida granātu un čīkstēja:
  - Uz jauno zinātnes un labklājības gaismu!
  Un četras meitenes atkal cīnās, un viņas netaisās nolaist degunu.
  Nataška sprāgstvielu paku pacēla ar divām basām kājām. Un visa sava spēka dēļ viņa iemeta to nacistu tankā.
  E-75, guvis bojājumus, apstājās un sāka smēķēt.
  Nataša dziedāja:
  - Rus smējās un raudāja un dziedāja,
  Visos vecumos, tāpēc viņa un Rus'!
  Tad Zoja to paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem palaida slepkavu. Un vēl viens nacistu tanks apstājās, izklāts.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Jā, nākotne ir mūsu!
  Slava lielajai Krievijai!
  Aurora izšāva no ložmetēja. Nopļāva daudz fašistu. Tad viņa agresīvi teica:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Un no viņas basās kājas metiena atkal lido granāta. Šeit ir sarkanmatainā meitene. Vienkārši neuzvarams terminators.
  Un kā Svetlana to paņēma un sagrāva nacistus. Un nogāza tos kā asu siena tīrumu.
  Tad viņa čivināja:
  - Slava Krievijas zemei!
  Un no viņas basās kājas metiena lido tāda nāvējoša sadrumstalota granāta.
  Karotājs čīkstēja:
  - Padomju impērijai!
  Nataša šauj, saka:
  - Par lielāko no impērijām!
  Un atkal no viņas basās kājas lido kaut kas, kas ar milzīgu garantiju nogalina nacistus.
  Un meitene dzied:
  - Slava manai dzimtenei -
  Slava Krievijai!
  Arī Zoja ar basu kāju meta granātu. Viņa nogrieza daudz nacistu un čīkstēja:
  - Lielā Krievija - liela slava!
  Un pamirkšķināja saviem pavadoņiem.
  Meitenes protams gandrīz kailas. Bikini, iedegusi, muskuļota, skaista un izliekta.
  Cik burvīgas meitenes izskatās gandrīz kailas! Un kāpēc pat drēbes!
  Tālāk Aurora aktīvi šauj. Un ar basu kāju viņš metīs kaut ko tādu, kas nogalina nacistus.
  Tad viņš dzied:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Svetlana turpināja šaut. Viņa nocirta nacistus un čivināja:
  - Par lieliskiem sasniegumiem!
  Un ar basu kāju, kā palaist granātu. Un atkal nacisti ir stulbi.
  Labi pastrādātas krievu meitenes. Tie ir akrobātikas cilvēki.
  Un tad ir piloti: Mirabela un Anastasija. Tas pats, kas tikt iepļauktam Fricim.
  Jā, Hitlera bari izklīst no tādām meitenēm.
  Warriors cīnās uz Yak-9. Šķiet, ka automašīna ir novecojusi. Bet diezgan efektīvi. Lai gan ātrumā un bruņojumā ir zemāks par Luftwaffe.
  Meitenēm tikai viens 20 mm lielgabals un ložmetējs, pret ME-262 ar pieciem 30 mm lielgabaliem.
  Bet šeit Mirabela veikli manevrē, iekļūst spārnotā fašistu grifa astē. Un nošauj viņu. Izsit metālu, ienaidnieku tīri sadedzina.
  Tad Mirabela dziedāja:
  - Augstāk un augstāk un augstāk
  Lidmašīnas lido kā putni...
  Mēs nojaucam fašistu jumtus
  Un karavīru varonība ir aiz robežām!
  Un, lūk, Anastasija, kā viņa to izturēs un iznīcinās nacistus. Viņa ir terminatoru meitene.
  Viņš sagraus nacistu bandītu sejas un čīkstēs:
  - Liela slava nāks Krievijai!
  Un arī ar basām kājām spaidīs pedāļus. Un krīt vēl viens Meseršmits.
  Meitenes cīnās biksītēs vienas. Un tie ir ļoti labi. Tie ātri plīvo vājākiem dzinējiem. Un viņi aiziet no ienaidnieka šāvieniem.
  Mirabela, nogriežot Frici, čīkst:
  - Nav vārnu, jūs nevarat mūs uzvarēt!
  Un atkal karavīrs izlīst nāvējošā attālumā.
  Un jaunā nacistu mašīna krīt.
  Sandaļu meitene zina, ko dara. Un viņai klājas lieliski.
  Šeit ir kāds fašists, kurš no attāluma cenšas nosegt karotāju. Un viņa aiziet. Un par brīnumu atkal pie ienaidnieka astes.
  Un nogāž Frici, čīkstot:
  - Krieviem nekas nav neiespējams!
  Un atkal karavīrs izmisīgi apgriežas. Un vēl viena mašīna nokrīt caurdurta.
  Mirabella tviterī ierakstīja:
  -Patiesi pasaule ir radīta Krievijai!
  Un atkal, kā tikt ārā. Un kā ļauties ienaidniekam!
  Anastasija arī notriec vācu mašīnu un čīkst:
  - Visa mūsu zeme būs slavena, bet nozvejas mums nebūs!
  Un meitenes kļūst arvien atšķirīgākas!
  Kas ar tiem var tikt galā? Vai tā ir agresīva viesuļvētra!
  Precīzāk, viesuļvētra tos nevar pārvarēt!
  Nataša tikmēr cīnās un dzied:
  Mēs cīnīsimies par Krieviju!
  Un arī ar basu kāju, kā palaist slepkavīga kalibra granātu.
  Un sasmalcina nacistus metāla skaidās un asiņainā gaļā.
  Arī Zoja ar basu kāju uzmetīs nāvējošu un karstu un, uzlecot, pateiks:
  - Un par jauno komunisma kārtību visā pasaulē!
  Un izcēla zobus.
  Pēc tam Aurora spēcīgi šauj. Viņš nošauj sevi, pļauj nacistus un čīkst, zobus atsegdams:
  - Par progresu!
  Un no viņas basās pēdas metās kaut kas tāds, kas spēj sagraut jebkuru šķērsli.
  Un tad kaujā Svetlana. Tāda slepkava meitene.
  Un viņa ir arī blondīne. Kā viņa vēršas pret nacistiem ... Un tad no viņas basās kājas izlido slepkavnieciska dāvana. Viņš sagraus nacistus un pārvērtīs tos velnišķīgās liesmās.
  Terminator meitenes, kā svilpt:
  - Uzslavē manu goda vārdu!
  Komjaunatnes vārds!
  Karotāji, kā šaut uz nacistiem. Un šausim viņus kā trakus suņus.
  Šeit ir terminatori! Un viņi sagrauj nacistus - nu, velni!
  Nataša ar patosu teica:
  - Mēs cīnīsimies par sociālismu,
  Mūsu Padomju Krievijai,
  Par jaunu lielisku pasūtījumu!
  Un atkal no viņas basās kājas lido nāvējoša dāvana.
  Zoja arī darbojas diezgan enerģiski. Sasmalcina fašistus. Un nepieviļ viņus. Un viņas basās kājas ņirb kā dzenskrūve.
  Karotājs ar degsmi saka:
  - Svētās Krievijas vārdā,
  Krievija tiks slavēta!
  Un atkal karotājs ar pilnu azartu cīnās.
  Tad Aurora ar basu kāju met nāves dāvanu. Kā tas slauc nacistus uz visām pusēm. Un ar dusmām saka:
  - Es esmu pasaules čempions boksā!
  Un tad Svetlana palaidīs slepkavniecisko un iznīcinošo. Un viņas basā pēda ir tik ņipra.
  Un karotājs čivināja:
  - Es esmu stiprākais pasaulē,
  mēs mērcēsim nacistus tualetē -
  Netic Dzimtenes asarām,
  Un ļaunajiem oligarhiem smadzenēs iedosim!
  . NODAĻA #9
  Piedaloties smagās kaujās, Vedmakova vairākas dienas gandrīz negulēja, un tāpēc, neskatoties uz ārkārtīgo šaurību cietuma kamerā, smaku un smaku, viņa gandrīz uzreiz aizmiga.
  Viņa sapņoja, ka atrodas viduslaikos un vadīja vergu sacelšanos, kļūstot par sava veida Spartaku svārkos! Pēc pirmajiem panākumiem drosmīgā karotāju meitene, muskuļotā meitene, pulcēja nemierniekus un piedāvāja izvēlēties sev vadoņus.
  Vedmakova, kā gaidīts, kļuva par jau tā diezgan lielas vienības vadītāju un par savu pirmo vietnieku piedāvāja vareno varoni Turānu.
  Un šeit vergi bija vienprātīgi. Tad viņi izvēlējās desmit vīrus. Decimālā sistēma ir visvienkāršākā, un Vedmakova nolēma, ka nekas nedrīkst būt sarežģīts.
  Bruņojušies ar trofejām un paņēmuši tarakānu gliemežus (smagā sapnī Raganām izlauzās zemapziņa), viņi devās tālāk.
  Lai nostiprinātu savu autoritāti un izstieptu kājas, Vedmakova gāja, kustoties kā kaķis. Tad meitene sāka skriet, ar basām pēdām taustīdama akmeņainā ceļa mazos, asos oļus. Bet karotāja sāpēm nepievērsa uzmanību, turklāt viņa bija priekšā visiem. Kā izrādījās, ne velti. Trīs ienaidnieka kaujinieki sēdēja slazdā, un viņi varēja izraisīt priekšlaicīgu trauksmi. Sacelšanās vadonis uzkāpa kokā un uzlēca ienaidniekiem no augšas. Viņas kustības ir kā tīģeru un kobru hibrīda deja, viegls kliedziens un pieklusušas ar nogrieztām galvām.
  - Tā es salaužu pretestību!
  Vedmakova nevarēja pretoties spēlēšanai publikas labā, rādot vergiem nogrieztas galvas. Atbildot uz to, atskanēja apstiprinājuma rēciens.
  Drīz vien parādījās īpašumi ar stādījumiem. Izgrebtās mājas ir īstas pilis ar dekorācijām un statujām. Šur tur bija redzamas strūklakas. No vienas statujas Zeva formā ar tauriņa spārniem un mutēm uz vēdera, kājām un krūtīm: tika piekautas septiņas strūklas. Lauki ir bagāti, trekni, ar zeltainas kokvilnas līdzību, graudiem ar lielām vārpām, aunazirņiem un citām lietām. Viņi nodarbināja daudz vergu. Bija gan vīrieši, gan sievietes, kā arī daudz bērnu. Protams, uzraugi, apsargi. Bet vispār, protams, vergu ir daudz vairāk, turklāt ar lāpstām un kapļiem.
  Vedmakova pacēla vergu meiteņu steigšus šūtu paštaisītu reklāmkarogu: Ar Zobena un kapļa attēlu! Citi vergi steidzās uz uzbrukumu.
  Tikmēr pie stabiem karājās vairāki vergi un vergi, kuriem rokas un kājas bija caurdurtas ar naglām. Šķiet, ka šie netaisnības bērni bija lemti mokām. Ieraugot tuvojošos atbrīvotājus, krustā sistā meitene negaidīti spēcīgā balsī kliedza:
  - Atriebība ir nākusi, sitiet saimniekus!
  Raganas vadītājs, kā vienmēr priekšā. Viņas prusaku gliemezis piecēlās un nogāza divus sargus uzreiz. Pārējie atliecās, viens no bailēm, pat ieskrēja savā šķēpā. No caurdurtā vēdera izspiedās zarnas. Meitene iesmējās.
  - Jūs esat vāji karotāji, ja jums ir bail no zirga!
  Miloslava, kas kļuva par viņas skvēru, cīnījās pa labo roku, cirvji meitenes rokās, kā gudra friziera skuveklis. Tik slaveni nogriež cīnītājus.
  Arī Turāns nepadevās. Viņš palaida akmeni, kas salauza sarga krūtis, un pievienojās cīņai. Bija redzams, ka smags darbs viņam darījis labu, nevis dzirnakmens muskuļi. Tiesa, Vedmakova kustējās ātrāk.
  Vergi pārtrauca darbu, bet vēl nav pievienojušies cīņai. Acīmredzot viņi bija apjukuši. Tiesa, tas pats nemierīgais zēns, pielecot pie strādājošajiem zēniem, kliedza:
  - Jūs gļēvuļi! Kurš aiz manis ir varonis, kurš bez manis ir draiskā cūka!
  Pirmie atbildēja zēni. Viņi metās pie pārraugiem. Šeit ir viens četrpadsmit gadus vecs puisis, kurš ar kapli iesita savam "aizbildnim" tā, ka galva saplīsa kā ķirbim. Tas izdevās, un pārējās verdzenes, pat parasti pieticīgās un pacietīgās meitenes, metās cīņā.
  Tagad cīņa bija haotiska, taču skaitliskais pārsvars, kā arī izmisums bija vergu pusē. Un, protams, viņi pārņēma.
  Passa ir tas, ko grūti sagaidīt no meitenes, kura mācījās viņas acu priekšā. Viņa saķērās ar sargu, viņš sāka viņu grūstīt. Tāpēc viņa viņu maldināja, atņēma zobenu un iesita viņam tieši pa kaklu.
  - To es saucu par uzkodu! - meitene atcirta. - Skaties, nepiedzeries!
  Pirmais īpašums tika ātri atbrīvots, atslāņošanās pieauga mūsu acu priekšā. Sacelšanās izplatījās kā ugunsgrēks, kas apņēma laukus. Vedmakova auļoja uz priekšu. Viņam pretī metās jātnieki, kā likums, viņi nokļuva līdz pašai galvas augšai. Taču apsargs nepadevās. Īpaši spītīga cīņa bija pie septiņu stīgu strūklakas. Šeit stādītāji pārcēla zirgu rezervi kaujā.
  Drosmīgā Vedmakova bija ielenkta no visām pusēm. Viņu izglāba tikai īpaši nobarota prusaku gliemeža neparastais ātrums. Šeit ir precīzs izrāviens, un sasmalcinātais pretinieks krīt. Tomēr meitene vispirms tika ievainota plecā, pēc tam vēderā, un pēc tam viņai gandrīz tika nogriezta kāja. Tad Vedmakova sāka mest sīkus dunčus. Asi kā skuveklis, tie iekrita acīs, dažreiz mutē. Tomēr lielākā daļa karotāju karstuma dēļ bija puspliki, un šādiem karavīriem pietiek ar caurduršanu krūtīs. Daži jātnieki krita, bet pārējie spiedās tālāk. Zobenu bija tik daudz, ka tie izskatījās kā kustībā esoša ķemme. Tātad viņi lej no visām pusēm.
  Bet Miloslava, Passa, Turan un citi vergi ieradās savlaicīgi. Iegriezušies rindās, viņi gāja kā slidotavā, var redzēt, kā līķi aizlidoja, un kaut kā bruņoti vergi no visa spēka steidzās viņiem palīgā.
  Kājnieki uzbruka jātniekiem, nogurušie vergi atriebās par sāpēm un pazemojumu.
  - Satveriet ienaidnieka gredzenu un nelaidiet to! - pavēlēja Vedmakova.
  Viņas acu priekšā nokrita vergs ar nogrieztu galvu, bet ducis apsargu krita pēc viņa.
  - Paņem numuru! - pavēlēja jaunais sacelšanās vadonis.
  Arvien vairāk vergu iesaistījās kaujā. Bija redzams, kā zēni ar skriešanu kāpj uz zirgiem, metās virsū jātniekiem un izmantoja zobus, izmantoja smailos akmeņus.
  Likās, ka vergi nezināja bailes, viņi atriebās par ilgajiem pazemojuma gadiem, kad neviens viņus neuzskatīja par cilvēkiem. Turklāt daudzi no viņiem ir dzimuši brīvi un vēl nav aizmirsuši reibinošo gribas aromātu.
  Pabeigusi ar "jātnieku" atdalīšanu, Vedmakova devās tālāk. Pēdējais nopietnais šķērslis viņa ceļā bija no lieliem kokiem nocirsta citadele. Tur bija diezgan liela apsardze.
  - Pārmeklējiet īpašumus un satveriet kāpnes. viņa kliedza. - Ja ar to nepietiek, pagatavo tos pats.
  Vergi steigā uzbūvēja uzbrukuma ierīces.
  - Kāpnēm jābūt platām, lai tajās vienlaikus varētu iziet daudzi karotāji. - Vedmakova norādīja.
  Slaktiņš joprojām plosījās citos īpašumos. Dažviet kalpi pārgāja nemiernieku pusē, bet vairākos gadījumos ieraduma dēļ pretojās. Pārraugi tika nogalināti ātri - tie ir tālu no vissmagākajiem karotājiem. Pēdējais ienaidnieka pretošanās cietoksnis bija detinets. Vedmakova, kā vienmēr, pirmā uzkāpa sienā. Viņam vairākas reizes trāpīja ar bultu, bet nāvējošās dāvanas atvairīja ar vairogu. Tuvākais karotājs tika sasists tik spēcīgi, ka, lai gan viņam izdevās atvairīt, viņš nogāzās no sienas.
  Miloslavai izdevās ar āķi noraut aizsargu, arī atmetot ienaidnieku. Sniegbaltā Passa jau ar savu izskatu ir apbūrusi ienaidnieka karavīrus. Kamēr viņi skatījās uz viņas vardarbīgi cilājošajām krūtīm ar vilinošām krūtīm, meitene ar kājām iespēra pa cirksni un pēc tam cirta. Vedmakova, kāpjot pa sienām, bez žēluma nocirta. Ienaidnieks jau bija zaudējis morāli, arvien vairāk vergu kāpa pa sienu. Viņi izlauzās cauri, bija daudz kāpņu, un apsargiem nebija laika tās visas nosist. Apakšā patiesība gulēja miruši un ievainoti vergi, uzbrukums nevarēja iztikt bez zaudējumiem. Šeit vergs un sargs cīnījās kopā un sabruka no pienācīga augstuma. Viņi tika ievainoti, bet palika dzīvi, turpināja viens otru žņaugt.
  Pie sienas atradās arī nemierīgais zēns, Vedmakova aizmirsa pajautāt viņa uzvārdu. Izmantojot savu nelielo augumu, viņš ieslīdēja starp virsnieka kājām, pēc tam ar abām kājām iespēra pa muguru, vienlaikus atsitoties zem ceļiem. Viņš lidoja uz priekšu, atsitoties pret dakšu, kuru turēja pieaugušais vergs..
  - Tas ir tik noķerts, ka sāpīgi kož! - Puisis izbāza savu tievo mēli, ķircinādams sargus.
  - Ak, tu baskājainā čūska! - Labajā pusē stāvošais cīnītājs nolamāja un ar zobenu sacirta zēnu.
  Zēns atliecās un iespļāva viņam acī no pīpes. Cik izmisīgi ienaidnieks kliedza, salūza. Bērns nestāvēja ceremonijā un piebeidza viņu ar zobenu. Bērna rokas, lai arī tievas, bija cīpslainas un spēcīgas - smaga darba rūdītas.
  Arī citi puiši izrādīja spiedienu, cīnījās kā velns, čīkstot un lamājoties, izvēloties foršus izteicienus!
  Mūris tika ātri notīrīts, iekšā kauja nedaudz ievilkās, baidoties no vergu atriebības, īpašnieki izmisīgi cīnījās. Tiesa, atauguši vēderi ir slikti palīgi cīņā ar nikniem vergiem.
  Galvenais īpašnieks šeihs Samuma mēģināja izbraukt pa pazemes eju. Viņš paņēma līdzi maisu ar akmeņiem un zeltu. Varbūt viņam bija iespēja, bet alkatība viņu pievīla. Skaistā meitene Rakhita, un pat ar viņas vara krāsu, ir pārāk liels kārdinājums.
  - Un seko man kuce! - Šeihs satvēra viņu aiz kuplajiem matiem.
  - Nevajag, es pats iešu, kungs! viņa lūdzās.
  - Nav padauza! Man patīk tevi nēsāt! Sadistiskā amatpersona iesmējās.
  - Bet tas sāp! - verdzene raustīja kailās kājas.
  - Kad būsim prom, es tevi pakāršu aiz matiem un aizdedzināšu. Šeihs gaļēdāji nolaizīja lūpas.
  - Tu esi zvērs! Bet es tevi mīlu, tici man!
  Meitene pieglaudās pie saimnieka, kurš pielika savu netīro purnu pie viņas tīrās sejas un sāka laizīt. Te Rakhitas roka uz šeiha jostas atrada dunci un no visa spēka iegrūda to viņa pietūkušajā vēderā.
  Šeit ir tumsas radījums.
  Šeihs nometa somu un atlaida savus matus. Viņa rokas mēģināja aizvērt dziļo bedri, zarnas izkrita.
  - Radījums! Echidna! viņš norūca.
  - Nē! Es izdarīju pareizi! Cik meiteņu un vīriešu tu esi spīdzinājusi. Viņš pat piesita bērnus un pienagloja tos pie staba. Tā ir tikai atriebība! - meitene iesaucās.
  - Sasodīts!
  - Dieviete! Tu mani piekāvi! - Verdzene iespēra šeiham kuplo, asiņojošo vēderu.
  - Maz trāpīja! - Viņš sēkt.
  - Bet manī plūst cēlas asinis! - baskājainā verdzene pazibināja zobus.
  - Nekā padauza! Karaspēks sagraus sacelšanos, un tu tiksi tā spīdzināts, ka es tev likšos kā eņģelis! - Es atradu spēku rūgt šeihu.
  - Vai viņiem ir bagātāka fantāzija par jums? Meitene izbāza mēli.
  - Pietiek tev! Bagātais raustījās un ievaidējās. - Ievainot! Atnes man facifi ziedes.
  - Kāpēc? - Viltīgi jautāja meitene.
  - Es tev iedošu šo zelta maisu. Šeihs lūdzās.
  - Viņš ir mans! Labi, tikai aiz žēlastības, kur ir fatsifi ziede? Meitene viltīgi pasmaidīja.
  Vai jūs zināt skapi lidojošas govs formā? - bagātais stostās svilpās.
  - Jā! Es redzēju tādu skaistu ar oļiem.
  - Tātad vajag iebāzt roku galvā, un var viegli dabūt ziedes kastīti. Tu atnāksi pēc manis un nosmērēsi. - Šeihs nomurmināja, gandrīz zaudējot samaņu.
  "Pat nelietis ir pelnījis medicīnisko palīdzību. Pagaidi mani!
  Meitene ieskrēja istabā. Viņa nerūpējās par bagāto vīrieti, taču tik vērtīga ziede ir ļoti reta un nemierniekiem noderīga. Un tad viņa nodos nīsto ķēmu nemierniekiem.
  Vergi jau aizbēguši uz istabām. Divi no viņiem ieraudzīja skaistu puskailu meiteni. Pie viņas steidzās veseli puiši, kuri bija izsalkuši pēc sieviešu pieķeršanās. Meitene smagi strādāja, bija muskuļota, tāpēc viegli atgrūda uzbrucēju ar spēcīgām kājām un kliedza:
  - Ja gribi dabūt naudu. Ziniet, ka tur, pagrabā, raud agresīvs tips, ar zelta maisu.
  - Mums nepatīk agresija! - ironiski iebilda puiši.
  Bet viņš ir arī bagāts! - meitene atcirta.
  - Tad jau labāk, cīnīsimies! Kur ir pagrabs? - dumpīgie vergi pļāpāja.
  - Seko manai rokai tur! Verdze pamāja ar labo roku.
  Jauni, melni vergi steidzās tur, kur norādīja viņas piesta. Meitene pasmaidīja un ieskrēja istabā. Iekārtojums bija diezgan bagātīgs, bet nesakārtots. Un šeit ir zeltā atliets skapītis. Rakhita, divreiz nedomājot, iesprauda roku. Viņa ieslīdēja iekšā un tajā brīdī viņas žoklis aizvērās.
  Skaistule čīkstēja, žilete asi zobi nogrieza viņai plaukstas locītavu.
  - Ak, cik sāpīgi! viņa kliedza, tad izspiedās. - Tas ir tik zemiski!
  Neskatoties uz mežonīgajām sāpēm, meitene izmisīgi mēģināja pārsiet savu roku. Vedmakova, dzirdot sieviešu saucienus, nosprieda, ka kāds tiek izvarots, un ātri ielauzās istabā. Ieraugot daiļavu klātu asinīm, viņa kliedza:
  - Kurš uzdrošinājās to izdarīt?! Es uzlikšu viņa cieņu viņam uz dupša! - Dusmu lēkmē karotājs varēja būt rupjš.
  Asaras lija no Rakhitas acīm, ne tik daudz pat no sāpēm viņai, daudzkārt pātagu verdzene nav sveša, kā no atziņas, ka tagad viņa ir invalīde.
  - Tas ir viņš! Meitene norādīja uz skapi.
  Ja tas tā ir, tad tas ir briesmīgi! - Vedmakova ar spēku iecirta smaidošajam kukainim pa galvu. Konstrukcija saliecās no trieciena, tika sagriezts mīkstāks zelts. Karotāja turpināja sist, līdz sasita skapīti gabalos.
  Meitene kļuva manāmi bāla, un sniegbaltā Passa pielēca viņai klāt. Viņa veikli uzlika žņaugu, apturot asiņošanu. Vedmakova izņēma nogrieztu roku, ekstremitāte kļuva bāla, bet joprojām bija silta.
  - Lieliski! - Mums jāzvana Hirovam. Varbūt viņš to izaudzēs. Karotājs skaļi nosvilpa.
  Passa jautāja:
  - Kurš tev ieteica šeit piebāzt roku?
  - Samma!
  - Ko tu ieliki sevī? - Vedmakova bija pārsteigta.
  - Nē, šo ķēmu sauc Samuma. - izlaboja meitene.
  - Ja tā, tad tas ir jāsadala ceturtdaļās. Karotāja nobolīja acis.
  - Viņš atrodas pagrabā un smagi ievainots. Jūs varēsiet viņu noķert. Ja jūs neelpojat.
  Vedmakova mēģināja noturēt otu, kad pēkšņi viņa pārvērtās par slidenu ķirzaku, kura mēģināja izlīst. Ja karotāja nebija tik izveicīga kopš dzimšanas, varbūt viņai tas izdevās. It īpaši, kurš to satvēra nevis aiz astes, bet aiz kakla.
  - Oho, dīvaina maģija. Mums jāparāda Khirovs.
  Ievainotās meitenes seja kļuva nespodra, un viņa zaudēja samaņu.
  Passa to pacēla tieši laikā:
  - Nervoza meitene, bet skaista! Būs žēl, ja viņa paliks par invalīdu.
  Nu, es ceru, ka tas tiks salabots. Tikai tagad Hirovs kaut kur palaida garām, solījās būt man blakus. - Vedmakova neapmierināta paraustīja plecu.
  - ES esmu šeit! Burvis izlēca aiz durvīm. - Es jūtu maģiju.
  - Un es to turu rokās! - ņurdēja Ragana.
  - Nu, tas nav slikti! Šis ir medūzas un ķirzakas maisījums, redzi, ka tas ir caurspīdīgs, var redzēt, kā pukst trīs sirdis. Burvis iesmējās.
  - Kas ir iespaidīgi. Meitene zaudēja roku un viņas vietā ķirzakas medūzu. Es domāju, ka, neskatoties uz visu šāda radījuma veiklību, tas nav pilnīgi līdzvērtīgs aizstājējs! - Karotājs nekādā gadījumā nebija sliecies jokot.
  - Bet viena no ķermeņa daļām var peldēt, un tas nemaz nav slikti. Kaut kāda superspēja! Burvis viltīgi piemiedza aci.
  - Ko tas nozīmē, vai tā ir invaliditāte? - Es nesapratu Raganu.
  - Kā pateikt! Galu galā tas vairs nav tikai dzīvnieks, bet gan sievietes ķermeņa daļa. Un pārvaldīt dzīvniekus ir grūti. Tagad šī mazā ķirzaka spēj sarauties un ieslīdēt jebkurā spraugā vai izrāpties cauri sienai. Turklāt tas ir gandrīz neredzams, šī suga ir kā hameleons. - Sāka skaidrot burvis.
  - Pulsarno! - teica, demonstrējot Pass entuziasmu. - Es nedomāju, ka tas ir iespējams. Nogrieziet otu un padariet to par spiegu.
  - Gadās, ka sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums. Burvis pamanīja.
  "Tātad jūs negrasāties viņu apburt?" - precizēja Vedmakova.
  - Nē! Karā varonība un laba saprāta nes uzvaru. Lai trāpītu, vispirms ir jāredz mērķis, pretējā gadījumā jūs izmežģīsit dūri. Bet, lai izvairītos no nepatikšanām, brūce ir jāsadziedē. - Hirovo maigi atbildēja.
  - Meitenei nav labi būt invalīdam. Galu galā tas viņu izlutinās! Vai varat likt tai izskatīties pēc īstas ekstremitātes, cilvēka rokas? - Vedmakova painteresējās.
  - ES domāšu! Varbūt es varu to salabot. Kopumā lielākā daļa burvju daudz labāk prot nogalināt nekā dziedināt. - Hirovo ar spiedienu uzsvēra.
  - Es tam piekrītu! Jebkurš muļķis var kropli, ne katrs gudrais var izārstēt. - Vedmakova pārliecināšanas labad pat pagrieza pirkstu pie viskija.
  - Daudz rupju bendes - maz ārstu!
  Vergi aizvilka Samuma saimnieku, šķiet, ka viņš ir miris. Rakhita atnāca pie prāta, viņas seja bija sajukusi īgnumā.
  - Atkal viņš visus pievīla! Viņš aizgāja, nesamaksājot rēķinus.
  - Es viņu pakāršu! - teica Vedmakova. - Lai viņa līķis ir brīdinājums visiem, kas ir zemiski un mantkārīgi. Mantkārīgs cilvēks vienmēr ir dāsns ar vilšanās asarām!
  - Tas ir saprātīgi! Bet kurš man atdos manu roku? Meitene bija gatava raudāt.
  - Šeit viņš ir! - norādīja sacelšanās vadonis.
  Hirovs paklanījās, viņa rokās aizdegās aukla.
  - Neuztraucies! Jums nav jābūt kroplam. Tātad Rakhitam jums būs jākļūst par lielisku spiegu. Galu galā jūs vēlaties atriebties visiem bagātajiem un spēcīgajiem šajā impērijā.
  - Protams. Neesi vergs, pazemots putekļos! - meitene iesaucās.
  - Tātad jūs varat mums palīdzēt! Šī impērija ir slikti pārvaldīta, tāpēc kaps sakārtos kuprīto sistēmu! - Burvis no rādītājpirksta izstaroja enerģijas staru.
  - Dīvaini! Es redzu tevī daudz enerģijas. Un gudrība! Esmu gatavs jums pievienoties! - vergs iesaucās.
  - Tevi sāpinās, bet tu spēsi gūt virsroku! Bez sāpēm nav varonības, bez varonības nav uzvaras! - viņš paziņoja, demonstrējot burvja filozofisko domāšanu.
  - Esmu sieviete - tātad esmu pieradusi izturēt. Rakhita pamāja.
  - Kad pacietības nepietiek, dziedāšana palīdzēs! - Hirovs ironizēja.
  Visi smējās. Vedmakova bija labā noskaņojumā. Sākums bija uzvarošs, kas nozīmē, ka nav jātērē laiks. Pirmkārt, ir jāizveido vergu armija, pirms tie izklīst. Tātad cilvēki ir kā dzelzs, līdz tas atdziest, piešķir tai vēlamo formu. Karotāja meitene iznāca pie sienas, uzkāpa uz kāpnes un pērkona balsī pavēlēja:
  - Trompešu kolekcija savāc visus!
  Passa jautāja:
  - Sievietes arī?!
  - Jā! Mums būs vajadzīgs katrs zobens. Pasteidzies, bet zini, ka laupīšanas nebūs, visu sadalīsim vienādi.
  Vergu savākšana prasīja kādu laiku, nācās izmantot pat pātagas. Pati Vedmakova bija spiesta palīdzēt dažiem no tiem, kuri nepazaudēja galvu un apturēja laupīšanas. Meitene iedeva labu sitienu pa ausīm pieciem dedzīgākajiem bandītiem, vienam pat nocirta galvu. Viņas sejā krita asiņu lāses, Vedmakova tās alkatīgi laizīja. Tas izdevās. Vispārējais salidojums notika tumsā, lāpu gaismā. Atbrīvoto vergu bija tūkstošiem, Vedmakova pat pēc acs lēsa, ka ir vismaz divpadsmit tūkstoši, lai gan starp viņiem ir daudz bērnu un sieviešu.
  Viņa uzstājās no citadeles augstākā torņa. Burvis stāvēja pretējā pusē, viņš kontrolēja visu pulcēšanos. Vergi tika nežēlīgi izmantoti, un vājie tika izpildīti vai nokauti. Tātad kopumā, ja ņemam fiziskos parametrus, viņi izskatījās pēc labiem cīnītājiem. Vienkārši viņiem ir vajadzīga apmācība. Vedmakova teica aizdedzinošu runu. Viņa īpaši neatlaidīgi skaidroja nepieciešamību izveidot lielu atbrīvošanas armiju.
  - Vienotība, drosme, nesavtība - uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar atrast brīvību! Darbs mūs ir padarījis stiprākus, prāta reizināts dos brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Tāpēc kļūsim par vienu un sarausim ķēdes! - karotājs ierunājās.
  Vergi priecājās par viņu apstiprinājumu! Tikai viens vergs ar daudzām rētām un lepnu skatienu klusēja. Viņa skatiens pauda vislielāko nicinājuma pakāpi.
  Vedmakova atkal piedāvāja izvēlēties vienu sacelšanās vadoni!
  - Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik pamatīga konstrukcija sabruks!
  Vergi kliedza:
  -Pa labi! Vadi mūs.
  Tu lielais karotājs būsi mūsu vadonis! - Negaidīti izdevās pārspēt visu zēnu.
  Tas Vedmakovu pārsteidza: kā tas vispār ir iespējams. Viņa paskatījās uzmanīgāk, bērna rokās bija kaut kas līdzīgs vēja pīpei, tikai biezāks. Un ar šīs ierīces palīdzību viņš dārdēja.
  - Puika tiks tālu! Kāds ir viņa vārds? - karotājs jautāja.
  - Diks! Es īpaši atpazinu. Pass teica.
  - Vienkāršs vārds! - Vedmakova nepārprotami bija gaidījusi ko eksotiskāku.
  - Kāpēc sarežģītība!
  - Balsosim! - paziņoja burvis. Viņam bija tik pērkona balss, ka palmas trīcēja. - Kurš iestājas par to, lai raganu karavīrs būtu vadonis, pacel labo roku! Balso par patiesību, brīvību un godu! Un tava dzīve būs tāda, ka dievi apskauž! -
  Entuziasma pārņemti vergi gandrīz vienbalsīgi pacēla labās rokas. Viņi izskatījās kā karotāji, un viņu vienprātība radīja domu, ka, ja Hirovs būtu izmantojis šeit savus šarmus.
  Vai nav taisnība, ka viņa ierašanās viņiem deva brīvību un iespēju justies kā īstiem cilvēkiem. Tātad ir dabiski satikt Vedmakovu kā lietus sausumā. Prieks bija lasāms bijušo vergu sejās. Tas bija kā pamosties.
  Te ar vispārēju gavilēšanu uz priekšu izgāja varens, ar rētām bagātīgi izrotāts vergs. Viņš runāja savā dziļajā balsī.
  - Bija un būs daudzi, kas vēlas vest pie laimes. Bet vai jums ir morālas tiesības to darīt!
  - Kuru!? - Ragana pasmīnēja pilnu muti ar zobiem. Bicepss uz viņa kailajām rokām izspiedās.
  - Kas tu esi?! Dižciltīgas dzimtas pēctecis vai dzimtcilvēks. Vai varbūt pat aizbēgušu vergu kā Gissor. Viņš arī daudz solīja, taču savu dzīvi beidza uz sārta. Un ar viņu divdesmit tūkstoši vergu. - Nocirta varens vergs.
  - Daudz kas būs atkarīgs no mums. Es redzu uz tevis rētas, tu visdrīzāk neesi dzimis vergs, es varu atšķirt pātagas vai zobena radītās brūces ar šķēpiem! - teica Vedmakova.
  - Tu uzminēji man nezināmo karotāju! Es esmu Comte de Forsa, baismīgu karaļu pēctecis. Bet vai tu zini sava tēva vārdu? - jautāja cēls vergs.
  - Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi, kā matu garumam ar prātu! - atvairīja Vedmakovu un uzreiz piebilda. -Nekāda senču varonība gļēvulim nepalīdzēs!
  - Tu skaisti runā. Cik drosmīga ir tava sirds, piemēram, gadatirgus jestrs? Vergs draudīgi pacēla uzacis.
  - Nu tu esi varonis! Grāfs, bet mērot pret verga likteni, kur bija tavs lepnums un drosme! - Vedmakova jau ir sākusi likvidēt.
  Man tam bija savi iemesli. Un ko, nevajag zināt, mazāk zināšanu - nomirt ir vieglāk! Es izaicinu tevi uz cīņu līdz nāvei, un, ja tu uzdrošināsies ne tikai vārdos, tad pieņemsi izaicinājumu! rūca Comte de Force.
  - Par to vari būt drošs! Karotājs atcirta.
  Vergi iztīrīja arēnu. Ragana nokāpa un pārbaudīja zobenu. Viņas priekšā stāvēja pretiniece. Viņam uzreiz bija savs ierocis, divi asi uzasināti zobeni. Katram gadījumam karotāja no viņas krūtīm izņēma vēl vienu zobenu.
  Grāfs de Forss bija daudz garāks par raganiem, plecos daudz platāks, lai gan nešķita tik muskuļots un reljefs, meitene, kas būtu cienīga kļūt par pasaules fitnesa čempioni. Taču tauku nebija, cīpslu saites bija saspringtas un pietūkušas. Turklāt katrā kustībā bija milzīga pieredze, un lēciena gaita runāja par visu. Viņu sejās spēlējās smīns, tas vairs nebija nicinošs, bet drīzāk līdzjūtīgs.
  - Nu tu esi iestrēdzis, meitiņ! Jūs neapskaudīsiet. Grāfs viņai parādīja dūri.
  - Kāpēc tu esi tik pašpārliecināts? Ragana dusmas pastiprinājās.
  - Uzvarēju daudzās cīņās un turnīros. Manā valstībā mani uzskatīja par vienu no labākajiem cīnītājiem, daudzi mani uzskatīja pat par labāko. - Forsa, kratīja krūšu muskuļus, kas izskatījās kā divi vairogi, kas stāvēja viens otram blakus.
  - Tas tāpēc, ka jūs cīnījāties tikai ar muižniecību, un viņi ir deģenerējušies un nobarojušies. Tagad, ja jūs sapratāties ar talantīgu parasto cilvēku, no jūsu godības palika maz! - pārliecināti atbildēja Vedmakova.
  - Noguldi suni, līdz gar muguru staigāja nūja, pareizāk sakot, mans zobens! - Viss augstprātības pilnums atgriezās grāfā.
  - Tas ir ļoti interesanti! Asmens, kas izgatavots no stiprākā tērauda, sarūsē runātāja un gļēvuļa rokās! - Vedmakova nebeidza spīdēt ar daiļrunību.
  - Nu, visticamāk, tas attieksies uz tevi, sievišķā nīce! Forsa norūca.
  - Varbūt beidziet paukot mēlēs un izmantojiet kaut ko stingrāku! - Vedmakova atveidoja elegantu astoņnieku.
  - Savstarpēji!
  Grāfs un nemiernieku vadonis tikās aci pret aci. Zobeni kustējās ātri, sita ar pilnu spēku. No sitieniem lidoja dzirksteles, bija dzirdams zvans.
  Grāfs uzbruka vairākas reizes. Viņš izmēģināja dubultstobra tehniku, taču Vedmakova atvairīja uzbrukumus, atzīmējot, ka viņas cēlajam pretiniekam bija pieklājīgs ātrums.
  - Ko tu spēlē!
  - Uz nāves stīgām!
  Grāfs atkal nolaida sitienu sēriju, viņš izmēģināja sarežģītas kombinācijas. Vedmakova nedaudz atkāpās, veica pretuzbrukumu, nedaudz satverot ienaidnieku aiz krūtīm.
  Viņa pētīja pieredzējuša karotāja kustības, nesteidzoties gulēt. Grāfs pasmaidīja, viņa acis mirdzēja:
  - Tu nemaz neesi tik vienkārša! Varbūt pat ne gluži vergs, lai gan tu staigā basām kājām.
  - Esmu dzimis brīvs un dzīvoju mežā! Mans kakls nekad nav pazinis jūgu. Nav iedomājams pakļauties spēkam. Patiesi brīvs cilvēks pakļaujas trim lietām - saprātam, mīlestībai, Dievam. Vergs savā dvēselē ir padevīgs - kaislībām, iekārei, Dieva kalpiem! - skaisti atbildēja Vedmakova.
  Par pēdējo tev taisnība! Tiešām taisnība jums ir, šie priesteri un priesteri mani iecēla! - Grāfs uztaisīja dubultvēdekli, pēc tam "atvāžamo" paņēmienu, bet neizdevās. - Es labprāt parunāšos ar tevi pie vīna glāzes, ja vien es tevi nenogalināšu.
  - Vīna krūze ir kā okeāns - aizraujoties, pazaudē zemi zem kājām! - teica karotājs.
  - Bet tu jūties brīvāks. Kā ar šo pieeju.
  Viņam rokās bija trīszarnis, tad tauriņš. Atbildot uz to, Vedmakova sapulci sita spēcīgāk. Grāfs atkāpās. Pēc tam sacensības atsākās, Forsai kustoties kā vējam, viņš saprata, ka pretinieks ir pārāk spēcīgs, lai viņu izvestu no zila gaisa. Tad, pieradis Vedmakovu pie noteiktas kustību secības, grāfs pēkšņi mainīja zobena trajektoriju un trāpīja meitenei pa muskuļotu, bet kopā ar sievišķīgu krūtīm. Asinis tecēja, skrāpējums bija dziļš. Brūce Vedmakovu nesalauza , bet gluži pretēji - deva viņai spēku. Meitene devās uzbrukumā, zobeniem mirgojot dīvainā dejā. Un, lai gan no malas šķita, ka karotāja ir galīgi zaudējusi galvu un ir sašutusi, taču dzīve mežā un medības jau no mazotnes mācīja saglabāt prātu vissīvākajā cīņā. Grāfam bija grūti noturēt šādu spiedienu, viņš atkāpās, ar grūtībām atvairīdamies. Vedmakova uztvēra brīdi, kad verdzene atkāpās, it kā būtu iesitusi viņam zem ceļgala. Sitiens skāra cīpslu, un grāfs sasprāga, viņa ātrums samazinājās. Tad meitene sarīkoja savu pieņemšanu, viņa pati to izgudroja, nosaucot to par deviņgalvu pūķi. Tikai labi apmācīts cīnītājs varēja veikt šādu lietu. Turklāt pēdējais devītais uzbrukums bija gandrīz neatvairāms. Šeit runa bija par mehāniku, atspoguļojot uzbrukumu, birste bija pārāk novājināta, aizturēja uzbrukumus, un tāpēc pēdējais uzbrukums beidzās. Pirmo reizi karotājs sarīkoja pieņemšanu diezgan izveicīgam un ātram partnerim, un, kad viņš noelsās, nometot zobenu, kļuva skaidrs, ka jaunums bija veiksmīgs.
  Grāfs kļuva bāls, viņš zaudēja spēkus.
  - Tu esi laimīgā prostitūta!
  - Ne īsti! Veiksme ir nestabila kā smiltis - tikai centība to saistīs ar cementu.
  Vedmakova atkal ievainoja ienaidnieku, bet ne dziļi - viņa nevēlējās nogalināt vai sakropļot. Siedama vēlreiz, viņa izdarīja sitienu, grāfs mehāniski atvairīja un karotājs izsita viņas nūjas zobenu. Verga cienītājs izrādījās pilnīgi neapbruņots. Vedmakova izmeta zobenus, metās virsū ienaidniekam un paklupināja skaitītāju. Viņas rokas ieslēdza viņa ekstremitāti slēdzenē.
  - Padoties? Panteras acis pazibēja.
  - Es esmu grāfs, es padodos baskāju vergam!
  Vedmakova dedzīgi iebilda:
  - Nevis vergs, bet cīnītājs par taisnīgu lietu! Jūs pats bijāt vergs un sapratāt, kas ir pazemojums, un tomēr viņi ir citi cilvēki, ne sliktāki par mums. Tāpēc jautājiet savai sirdsapziņai!
  . NODAĻA #10
  Priekšējā līnijā cīnījās Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Zēns un meitene jau ir diezgan garlaicīgi no ieilgušā kara. Arī nemitīga slepkavošana un šaušana ir kaitinošas.
  Tas ir kā spēlē. Tam pašam šāvējam agri vai vēlu apniks.
  Bērni ir noguruši no šaušanas un nemitīgas granātu mētāšanas ar basām kājām.
  Zēns deva savu kārtu. Nogalināja fašistus.
  Un teica:
  - Maeta!
  Meitene ar basām kājām meta granātu. Viņa izkaisīja Frici un sajūsmā iesaucās:
  - Mums būs jaunas, ļoti lielas uzvaras!
  Bet tas jau ir garlaicīgi. Pat to, ka no puiša basām kājām metiena, nacistu tanki tiek stumti sānis.
  Pēc tam Oļegs sāka komponēt.
  Vēl viena alternatīva vēsture. Zjuganovs nebalsoja par Stepašina kandidatūru un arī trīs komunistu frakcijas.
  Tas beidzās ar Valsts domes atlaišanu un pirmstermiņa vēlēšanām 1999. gada septembrī.
  Protams, komunisti bija stiprāki nekā jebkad agrāk. Un viņi devās uz vēlēšanām, paļaujoties uz Primakova valdības sasniegumiem, kur viņiem bija ievērojama loma. Vienotības bloks vēl nav izveidots. Putins neparādījās kā premjerministrs. Un kaujinieku iebrukums Dagestānā tikai pievienoja balsis kreisajiem un nogalināja varas iestāžu spēku.
  Kopumā valdība izrādījās nesakārtota. NDR vājinājās un sabruka, un nebija jaunas gatavas partijas. Jā, un Stepašins, būdams iecelts par premjerministru, nevadīja valdošo partiju. Un tad Jeļcins viņu vispār atlaida.
  Īsāk sakot, parlamenta vēlēšanas guva pārliecinošu kreiso uzvaru.
  Komunistu triumfs bija iespaidīgs. Turklāt Primakova-Lužkova blokam nebija laika atpūsties. Bet tomēr viņam izdevās reģistrēties kopā ar zemniekiem. Un ieņēma otro vietu. Trešā bija "Yabloko", kas tika labi reklamēta. Ceturto vietu ieņēma Liberāldemokrātiskā partija. Bet lielā mērā tāpēc, ka prezidentu atbalstošie kanāli aktīvi reklamēja šo partiju.
  Un Jeļcins pat piešķīra, precīzāk, piešķīra Žirinovskim ģenerāļa pakāpi.
  Tātad viss notika pēc īpaša scenārija.
  Opozīcija sagrāba varu Valsts domē. Un Jeļcins piekrita brīvprātīgi aiziet, oficiāli ieceļot Primakovu par savu pēcteci. Zjuganovs kļuva arī par premjerministru un labo roku.
  Tas kopumā komunistiem piestāvēja. Un tika panākts kompromiss. Basajevs un Khattabs tika izspiesti no Dagestānas. Bet viņi nesūtīja karaspēku pašā Čečenijā.
  Drīz tur sākās pilsoņu karš un sadalījās vairākās frakcijās.
  Krievija palīdzēja Mashadovam un Kadirovam. Primakovs viegli uzvarēja Krievijas prezidenta vēlēšanās. Otrais negaidīti bija Žirinovskis, kura elektorātā nebija citu konkurentu, un liberālais Javļinskis nebija viņa sāncensis.
  Oļegs Rybačenko pārtrauca sastāvu. Nē, tas nav interesanti. Atkal jau apskatīta tēma pēc Primakova, Zjuganova un PSRS atjaunošanas. Noguris!
  Kaut ko interesantāku varētu būt sacerēt. Piemēram, par kosmosu.
  Zēns sāka domāt.
  Jaunā Lielās Krievijas impērijas galvaspilsēta tika saukta par Petrogradu-Galaktiku. Tas tika dibināts Strēlnieka zvaigznājā, gandrīz pašā galaktikas centrā. Gan zvaigznes, gan planētas šeit bija daudz blīvākas nekā Piena ceļa nomalē, kur vecā Zeme atrada patvērumu. Rietumu konfederācijas karaspēks tika pilnībā izstumts no kodola. Tomēr karš nepagāja bez pēdām: tika iznīcinātas tūkstošiem planētu, par Zemi palika tikai atmiņas. Tas bija galvenais iemesls galvaspilsētas pārcelšanai uz galaktikas bagātāko un mierīgāko vietu. Šeit ir ļoti grūti izlauzties cauri, tāpēc pat totāla kosmosa kara apstākļos, kur frontes līnija ir abstrakts jēdziens, bet aizmugure ir konvencija, kodols ir kļuvis par galveno Krievijas bāzi un rūpniecības cietoksni. Galvaspilsēta ir izaugusi un pilnībā aprijusi planētu Kishish, pārvēršoties par gigantisku metropoli. Milzu pilsēta, kas spēj atstāt iespaidu uz jebkuru saprātīgu cilvēku. Daudzas lidojošas mašīnas šķērso purpursarkanās debesis.
  Maršals Maksims Troševs tika izsaukts pie aizsardzības ministra supermaršala Igora Rēriha. Gaidāmā tikšanās liecināja par krasi pastiprinātu ienaidnieka aktivitāti. Karš, kas bija nomocījis visus, aprija resursus kā plēsīgu piltuvi, uz tā gāja bojā triljoniem cilvēku, un neviens nevarēja sasniegt vēlamos panākumus. Militarizācija atstāja savas pēdas Petrogradas-Galaktikas arhitektūrā. Milzīgi debesskrāpji stāv līdzenās rindās, tās ir šūnas uz pilsētas šaha galdiņa. Tas maršalam neviļus atgādināja kosmosa armadu celtniecību. Pēdējās kaujas laikā savas pozīcijas ieņēma arī lielie Krievijas zvaigžņu kuģi, kas pēkšņi lauza formējumu, atsitoties pret ienaidnieka flagmani. Labi izplānota kauja pārauga tuvcīņā, kad sadūrās vairāki kuģi, kas eksplodēja briesmīgi spožos zibšņos. Vakuums bija krāsots tā, it kā uzreiz izvirdātu gigantiski vulkāni un plūstu ugunīgas upes, elles liesmu straumes pārplūda no krastiem, pārklājoties ar postošu vilni. Haotiskā kaujā Lielkrievijas armija guva panākumus, taču uzvara tika par ārkārtīgi augstu cenu. Vairāki tūkstoši kosmosa kuģu pārvērtās elementārdaļiņu plūsmās. Tiesa, ienaidnieks cieta vēl lielākus zaudējumus. Krievi zināja, kā cīnīties, bet konfederācija, kurā bija daudz rasu, nikni iecirta, izrādot spītīgu pretestību.
  Galvenā problēma bija tā, ka konfederācijas centru, kas atrodas Toma galaktikā, bija ļoti grūti iznīcināt. Senā kļavveida dagu civilizācija, kas šajā zvaigžņu kopā dzīvoja miljoniem gadu, uzcēla neieņemamu cietoksni, apņēma sevi ar spēcīgu, slazdu pilnu aizsardzības līniju.
  Lai ielauztos šajā telpā "Mannerheim", ar visu Krievijas armiju nepietiek. Karam nebija iespējams pielikt punktu. Planētas un sistēmas daudzas reizes mainīja īpašniekus. Maršals ar nostalģijas sajūtu paskatījās pa galvaspilsētu. Skrienošās gravu lidmašīnas un flaneri bija nokrāsoti maskēšanās krāsās, visur bija jūtams lidmašīnu dubultais mērķis. Dažas ēkas izskatījās pēc gigantiskiem tankiem vai kājnieku kaujas mašīnām ar kāpurķēdēm ieeju vietā. Bija amizanti vērot, kā no tik spārnota tvertnes purna izlauzās ūdenskritums, zilā un smaragda ūdens atspīdēja četras "saules", spēlējoties desmitiem toņu, un uz stumbra un spārniem auga eksotiski koki un milzīgi ziedi, veidojot neparastu karāšanos. dārzi. Mūsdienu, tikai milzu izmēra debesskrāpju tvertnes, kā likums, ir racionalizētas, bruņotas ar daudziem ieročiem. Dzīvot šādās mājās ir ērti un ērti, lai gan uzbrukuma gadījumā galvaspilsētai līdzīga ēka piecu minūšu laikā pārvērtās par spēcīgu kaujas vienību. Visu klašu garāmgājēji un pat mazi bērni bija armijas formā vai dažādu paramilitāru organizāciju tērpos. Kibermīnas atradās augstu stratosfērā, izskatoties pēc krāsainām bumbiņām. Gaismekļi apgaismoja debesu velvi, applūdināja gludos spoguļu bulvārus ar žilbinošiem stariem. Maksims Troševs nebija pieradis pie šādām pārmērībām.
  "Zvaigznes šeit ir pārāk blīvas. Un tas man ir pārāk karsts."
  Maršals noslaucīja sviedrus no pieres un ieslēdza ventilāciju. Tālākais lidojums pagāja bez problēmām, drīz vien parādījās Aizsardzības ministrijas ēka. Pie ieejas stāvēja četras kaujas mašīnas. Lučiars, dzeloņains piesūcekņos - dzīvnieki, kuru oža ir piecpadsmit reizes spēcīgāka par suni, - ielenca Troševu. Supermaršala ciklopiskā pils atradās dziļi pazemē, tās biezajās sienās atradās plazmas lielgabali un kaskādes lāzeri. Dziļā bunkura iekšpuses bija vienkāršas - greznība netika veicināta. Pirms tam Troševs savu priekšnieku redzēja tikai trīsdimensiju projekcijā. Supermaršals bija gados vecs, pieredzējis simts divdesmit gadus vecs karavīrs. Man bija jākāpj lejā ar ātrgaitas liftu, pazemē iespiežoties labus desmit kilometrus.
  Izgājis garām elites aizsargu un kaujas robotu kordonam, maršals iegāja birojā, kur plazmas dators simulēja izvietotu galaktikas hologrammu ar Krievijas karaspēka koncentrācijas pazīmēm un iespējamo ienaidnieka triecienu vietām. Netālu karājās mazākas hologrammas, bija redzami citu galaktiku attēli. Kontrole pār tiem nebija nepārtraukta, starp zvaigznēm mijas neatkarīgas valstis, kurās dzīvoja inteliģentas, dažreiz ļoti dīvainas rases. Troševs ilgi neskatījās uz šo krāšņumu, viņam bija jātaisa vēl viens ziņojums. Igors Rērihs izskatījās jauns, viņa seja bija gandrīz bez grumbām, biezi blondi mati. Likās, ka viņš var dzīvot un dzīvot, bet krievu medicīna kara apstākļos nebija pārāk ieinteresēta cilvēka mūža pagarināšanā. Gluži pretēji, straujā paaudžu maiņa veicināja evolūciju, bija par labu nežēlīgajam kara atlasītājam. Dzīves termiņš bija ierobežots līdz simt piecdesmit gadiem. Pat elitei. Nu, dzimstība palika ļoti augsta, aborti bija tikai bērniem invalīdiem, un kontracepcijas līdzekļi bija aizliegti. Supermaršals pievērsa skatienu Troševam, kurš bija ienācis.
  - Un šeit tu esi, Maksim. Atiestatiet visus datus datorā, tas apstrādās un izdos risinājumu. Ko jūs varat teikt par nesenajiem notikumiem?
  - Konfederāti un viņu sabiedrotie guva labu mācību. Svari svārstās mums par labu.Pēdējo desmit cīņu laikā absolūtais vairums cīņu ir uzvarētas.
  Rērihs pamāja.
  - ES zinu. Taču manāmi aktivizējās konfederātu sabiedrotie dagi. Viņi sāk radīt nopietnus draudus.
  - Piekrītu.
  Rērihs pagrieza attēlu uz hologrammas un nedaudz palielināja to.
  - Pirms jūs Galaxy Smoor. Šeit atrodas otrs lielākais Dāgu cietoksnis. Šeit mēs dosim galveno triecienu. Ja izdosies, mēs spēsim uzvarēt karā septiņdesmit, maksimums simts gadu laikā. Un, ja mums neizdosies, karš vilksies daudzus gadsimtus. Jūs esat pierādījis sevi kā kompetentu komandieri, un tāpēc es iesaku jums vadīt operāciju Steel Hammer. Tas ir skaidrs?
  - Jā, tieši tā, jūsu ekselence.
  Igors sarauca pieri.
  Kāpēc tādi tituli? Uzruna vienkārši: biedrs supermaršals. Kur tu to dabūji?
  Maksims samulsa.
  - Es, biedrs supermaršals, mācījos pie Bingiem. Viņi sludināja veco impērijas stilu.
  - Skaidrs. Bet tagad impērija ir savādāka, priekšsēdētājs vienkāršoja vecās paražas un procedūras. Turklāt drīzumā notiks varas maiņa, un mums būs jauns vecākais brālis un augstākais komandieris. Varbūt mani atlaidīs, un, ja operācija Tērauda āmurs izdosies, viņi ieliks jūs manā vietā. Ir jāmācās iepriekš, tā ir milzīga atbildība.
  Maršals bija vairāk nekā trīs reizes jaunāks par Rērihu, un tāpēc aizbildnieciskais tonis bija ļoti piemērots un neizraisīja aizvainojumu. Lai gan drīzumā notiks vadītāja maiņa, un viņu jaunais vadītājs būs jaunāks par abiem. Protams, tas būs vislabākais.
  - Esmu gatavs. Es kalpoju lieliskajai Krievijai!
  - Tātad ej. Mani ģenerāļi jums sniegs sīkāku informāciju.
  Sveicot, maršals aizgāja pensijā.
  Bunkura gaiteņi bija krāsoti haki krāsā. Operatīvā štābs atradās zemāk. Daudzi fotoniskie un plazmas datori paātrinātā tempā apstrādāja informāciju, kas plūst no dažādiem metagalaktikas punktiem. Priekšā bija ilgs rutīnas darbs, un maršals tika atbrīvots tikai pēc pusotras stundas. Tagad viņš gaidīja ilgstošu hiperlēcienu kaimiņu galaktikā. Tur vajadzētu pulcēties milzīgiem spēkiem, gandrīz sestajai daļai no visas Krievijas kosmosa flotes. Vairāki miljoni zvaigžņu kuģu. Kad sīkās detaļas bija nokārtotas, maršals pacēlās virspusē. Dziļo vēsumu nomainīja intensīvs karstums. Četri gaismekļi sapulcējās zenītā un, kroņiem, nežēlīgi laizīdami debesis, izlēja uz planētas daļiņu straumes. Gaismas kaskādes plūda pa spoguļattēlu ielām. Maksims ielēca gravitācijas plaknē, iekšā bija ērti un forši, un metās uz nomalēm. Viņš nekad iepriekš nebija bijis Petrogradā-Galaktikā un gribēja savām acīm redzēt galvaspilsētu, kurā dzīvo trīssimt miljardi iedzīvotāju. Viņš pameta militāro sektoru, un viss mainījās, uzmundrināja. Parādījās ēkas ar oriģinālu kompozīciju, viņš tās varētu saukt par greznām - tajās apmetās priviliģētās klases pārstāvji. Totālā kara laikā oligarhu slānis samazinājās, taču tas netika pilnībā iznīcināts. Pilis bija īsti mākslas darbi. Viena no tām izskatījās pēc viduslaiku pils, kur parapeta zobu vietā pacēlās palmas. Otrs stāvēja uz tievām kājām, un zem tā stiepās šoseja, viņš izskatījās pēc spilgtas krāsas, zvaigznes formas zirnekļa. Daudzas ēkas, kurās dzīvoja nabadzīgāki cilvēki, arī neizraisīja asociācijas ar kazarmām, gluži otrādi, iespaidīgās fasādes mirdzēja, rotātas ar pagājušo gadsimtu vadoņu un ģenerāļu statujām. Ne viss ir jāpārkrāso ar haki, domāja Troševs. Turklāt, iespējams, visapdzīvotākajai pilsētai Visumā ir jābūt skaistai arhitektūrai. Īpaši krāsains bija tūrisma sektors ar kustīgajām gājēju celiņiem, ēkām, kas veidotas kā gigantiskas rozes, tulpēm pilnā ziedā un savijas, margrietiņas, kas savērtas kopā, un eksotiskiem dzīvniekiem, kas savādi sajaukti. Acīmredzot ir interesanti dzīvot lācī vai zobenzobu tīģerī, tas priecē bērnus. Taču arī pieaugušie ir pārsteigti, kad šāda struktūra kustas vai spēlējas. Neizdzēšamu iespaidu uz maršalu atstāja divpadsmitgalvains rotējošs pūķis, no katras mutes sita daudzkrāsainas strūklakas, ko apgaismoja neons. Kopumā bija ļoti daudz visdīvaināko formu strūklaku, kas simtiem metru debesīs meta daudzkrāsainas strūklas. Un cik tās ir skaistas, četru saulīšu gaismā, kas ieauž ūdens ornamentu, pasakainu, neatkārtojamu krāsu spēli. Bērni šeit bija dzīvespriecīgi un skaisti: krāsainas drēbes viņiem radīja līdzību ar pasaku rūķiem. Šeit nebija tikai cilvēki, puse skatītāju bija ārzemnieki. Tomēr citplanētiešu bērniem patika spēlēties ar cilvēkbērniem. Troševs satika arī inteliģentus augus. Sulīgas zeltagalvas pienenes ar četrām kājām un diviem plāniem kātiem. Viņu mazajiem bija tikai divas kājas, un viņu zeltainās galvas bija biezi nosētas ar smaragda plankumiem. Maksims labi pazina šo rasi - Gapi, trīs dzimumu augu radības, miermīlīgas, bet pēc likteņa gribas ierautas visaptverošā starpzvaigžņu karā un kļuva par dabīgiem Lielās Krievijas sabiedrotajiem.
  Pietiekami daudz citu rasu pārstāvju - pārsvarā neitrālu valstu un planētu. Viņi gribēja redzēt neticamo impērijas galvaspilsētu. Šeit karš šķiet tāls un nereāls, to noņem tūkstošiem parseku, un tomēr nemierīgā sajūta maršalu nepameta. Manā galvā iešāvās doma, ka uz tām planētām, kurām nāksies uzbrukt, dzīvo arī saprātīgas būtnes, un nomirs veseli miljardi domājošu radījumu. Tiks izlietas asiņu straumes, tiks iznīcinātas tūkstošiem pilsētu un ciemu. Bet viņš ir impērijas maršals, un viņam ir jāpilda savs pienākums.
  Pēc tūrisma centra apbrīnošanas maršals pavēlēja izvērst gravitācijas lidmašīnu un devās uz industriālajiem rajoniem. Mājas šeit bija nedaudz zemākas, vienkārša plānojuma. Rūpnīcas atradās dziļi pazemē.
  Tiklīdz graviplāns nolaidās, tam pretī nekavējoties metās bariņš baskāju puišu ar lupatām un tīrīšanas līdzekļiem. Plānas ragamuffins jau nogurušā, izbalējušā haki krāsas lupatās ar lieliem nodriskātiem caurumiem. Dziļi iededzis, gandrīz melns. Šķiet, ka ieilgušais karš lika savilkt jostas. Troševam bija līdzjūtība. Šoferis kapteinis Fokss nedalījās ar šādiem noskaņojumiem.
  - Nu, žurkas, prom no šejienes! Māršals nāk! viņš atcirta.
  Bomžu bērni steidzās uz visām pusēm, bija redzams tikai tas, kā ņirbēja netīri papēži. Ir grūti basām kājām staigāt pa virsmu, kas karsta uzreiz uz četrām "saulītēm", un nabaga bērni nezināja, kas ir kurpes. Viens no zēniem tomēr izrādījās drosmīgāks par pārējiem un, pagriezies, parādīja vidējo pirkstu. Kapteinis izvilka savu spridzinātāju un šāva uz nekaunīgo zēnu, viņš būtu viņu nogalinājis, taču maršalam pēdējā brīdī izdevās pagrūst kapteiņa roku. Lādiņš lidoja garām, izveidojot piltuvi ietvē, uz puiša kailajām kājām uzkrita izkusuša akmens lauskas, un viņš nogāzās uz asfalta. Ar gribas piepūli topošajam karavīram izdevās savaldīt savu saucienu un, izturot sāpes, piecēlās. Maksims iedeva kapteinim smagu pļauku pa seju.
  - Trīs dienas sardzē. Klusi, rokas pie vīlēm! - Maršals draudīgā tonī pavēlēja - Bērni ir mūsu īpašums, un mums tie ir jāsargā, nevis jānogalina. Saprati, ķēms?
  Liza izstiepa rokas pie viņa sāniem. Viņš īsi pamāja ar galvu.
  - Atbildiet saskaņā ar hartu.
  - Jā, ser.
  Maksims paskatījās uz zēnu. Viņš bija gaišmatains, ar skaistu, viltīgu seju, muskuļots. Zem saplēstā T-krekla redzama spēcīga prese, kas izklāta ar šokolādes tāfelītēm.
  -Kāds ir tavs vārds?
  - Janešs Kovaļskis! - Plaušu augšdaļā iesaucās ragamuffin.
  - Es redzu tevī spēcīga karotāja būtību. Vai vēlaties iestāties Žukova skolā?
  Zēns bija izmisumā.
  - Es priecātos, bet mani vecāki ir vienkārši strādnieki un nevarēs samaksāt par manu izglītību.
  Maršals pasmaidīja.
  - Jūs tiksit reģistrēts bez maksas. Jūs, kā es redzu, esat fiziski stiprs, un jūsu acis runā par garīgajām spējām. Galvenais ir labi mācīties. Šie ir grūti laiki, bet, kad karš beigsies, pat strādnieki dzīvos labos apstākļos.
  - Ienaidnieks tiks uzvarēts! Mēs uzvarēsim! - Janešs atkal pilnā balsī kliedza.
  - Tad ieņem vietu ierindā, karavīr. Un iesākumam - manā mašīnā.
  Liza saviebās. Zēns bija netīrs, un pēc viņa jums ir jāmazgā salons.
  Pacēlusies, gravitācijas lidmašīna steidzās uz valdības korpusu.
  Janešs, aizturējis elpu, pētīja milzīgās, grezni iekārtotās mājas.
  - Mūs nelaiž centrālajā sektorā, un tas ir tik interesanti.
  - Jūs redzēsiet vairāk.
  Tomēr maršals, līdzjūtības vadīts, pavēlēja lidot līdz tūrisma centram. Zēns ieskatījās viņam acīs, burtiski apridams redzēto. Bija manāms, ka viņš gribēja izlēkt no mašīnas, paskriet pa kustīgo ietvi, uzkāpt kādā no prāta pilniem braucieniem.
  Parasti bargais Maksims tajā dienā kā nekad agrāk bija laipns un maigs.
  - Ja vēlies, pabrauc pa "prieka kalnu", un pēc tam uzreiz pie manis. Paņemiet naudu, pretējā gadījumā viņi jūs neielaidīs.
  Maršals pastiepa papīra lapu.
  Janešs steidzās uz braucieniem, taču viņa izskats bija pārāk uzkrītošs.
  Pie ieejas kosmosa nindzju zālē viņu apturēja masīvi roboti.
  -Puika, tu esi slikti ģērbies, acīmredzot no nabadzīgajiem rajoniem. Tevi vajadzētu aizturēt un nogādāt stacijā.
  Zēns mēģināja aizbēgt, taču viņi viņam trāpīja ar apdullināšanu, nogāžot uz asfalta. Troševam nācās izlēkt no mašīnas un doties izmeklēt.
  - Pagaidi, šis kadets ir ar mani.
  Miliči, kas pievilka sevi, apstājās, skatījās uz maršalu. Maksims bija lauka formas tērpā, bet komandiera epauleti spoži dzirkstīja četrās saulītēs.
  Salutēja vecākais no patruļniekiem, policijas leitnants.
  "Atvainojiet, maršal, bet instrukcijas aizliedz ubagotājiem ienākt centrā, kur mēs uzņemam viesus no visas galaktikas.
  Pats Maksims saprata, ka ir pieļāvis kļūdu, tik cienījamā apvidū izlaižot ragamufinu. Bet viņš negribēja izrādīt savu nezināšanu.
  Šis zēns ir spiegs. Viņš izpildīja augstākās pavēlniecības uzdevumu.
  Leitnants pamāja ar galvu un nospieda pistoles pogu. Džeinšs Kovaļskis raustījās un atjēdzās. Maršals pasmaidīja un pastiepa roku. Tajā brīdī četri Inogalakti pēkšņi sasparojās ar stariem. Ārēji citplanētieši atgādināja rupji nozāģētus celmus ar zili brūnu mizu, viņu ekstremitātes bija mezglainas un līkas. Pirms monstriem bija laiks atklāt uguni, Maksims nokrita uz grīdas, izvelkot savu spridzinātāju. Ugunīgas takas gāja gar virsotni, ietriecās krāsainā statujā, izsmidzinot gleznainu pjedestālu fotonos. Troševs ar lāzera staru nogrieza abus uzbrucējus, abi izdzīvojušie inogalakti noliecās uz sāniem. Vienu arī apsteidza nepielūdzams stars, bet otrajam izdevās aizsegties aiz fasādes dzegas. Briesmonis izšāva no trim rokām uzreiz un, lai arī Maksims kustējās ātri, viņš tika viegli ievainots - viņš apdedzināja sānu un savainoja labo roku. Uz pieskares ienaidnieka stari trāpīja "trakās ūdensrozes" atrakcijai. Sekoja sprādziens.
  Pirms maršala acis peldēja, bet viņš bija pārsteigts, redzot, kā Janešs izvilka plāksnes gabalu un palaida to pret ienaidnieku. Maksims bija pārsteigts par necilvēcīgo spēku, kas slēpjas šajā vājā izskata pusaudzī... Metiens izrādījās precīzs, tieši piecu acu rindā. Radījums sarāvās un rāvās uz priekšu. Ar to pietika, lai Maksima mērķtiecīgais šāviens izbeigtu briesmoņa dzīvi.
  Cīņa beidzās ātri. Tās laikā policija pat nemēģināja atklāt uguni. Maršals to uzreiz pamanīja.
  - Visas labākās cīņas frontēs un aizmugurē, pilsētu ielās, sēž gļēvi.
  Resnais leitnants nobālēja. Devos pie Maksima.
  - Biedri maršal, es lūdzu piedošanu, bet viņiem bija smagi staru metēji, un mēs...
  - Un kas tas ir! Maksims norādīja uz spridzinātāju pie patruļas jostas. - Mušu sitējs? Žēl, acīmredzot, galvaspilsētā tev darba nebūs. Tu nesēdēsi dīkā, es centīšos tevi nosūtīt uz fronti.
  Pamudinājis zēnu ar žestu, Maksims palīdzēja viņam uzlēkt uz gravitācijas lidmašīnas klāja un pēc tam stingri paspieda viņam roku.
  - Nu tu esi ērglis. Priecājos, ka nekļūdījos par tevi.
  Kovaļskis draudzīgi piemiedza aci, viņa balss skanēja diezgan skaļi un priecīgi.
  - Izdevu tikai vienu veiksmīgu metienu. ES varētu...
  - Tev būs iespēja. Beidzis koledžu un tūlīt kaujā. Tev visa dzīve priekšā, tu vēl cīnīsies līdz acs āboliem.
  - Karš ir lielisks! Zēns entuziastiski iesaucās. - Es gribu nekavējoties doties uz priekšu, paņemt staru pistoli ...
  - Jūs to nevarat izdarīt uzreiz, jūs tiksit nogalināts pirmajā kaujā. Vispirms iegūstiet grādu.
  Janešs aizvainots nošņāca. Viņš bija pārliecināts par savām spējām, domāja, ka jau tik daudz prot, tai skaitā šaušanu. Tikmēr gravitācijas planieris lidoja virs milzīgā Mičurinska parka. Tur auga milzīgi koki, daži no tiem sasniedza vairāku simtu metru augstumu. Un augļi bija tik milzīgi, ka, apēduši vidu, var iekārtoties iekšā. Ģenētiski modificēti ananāsi ar zeltainu mizu izskatījās apetīti. Tiesa, pretēji gaidītajam, lielu sajūsmu zēnā tie neizraisīja.
  - Tādos mežos esmu bijis arī agrāk. - Džeinss paskaidroja. - Atšķirībā no centrālajiem kvartāliem, tur visi tiek ielaisti. Lai gan līdz tam ir tāls gājiens.
  - Var būt! - Maksims teica. - Un tomēr, apbrīno, kādi augi te ir... Ir sēne, zem tās var ietilpt vesels vads.
  - Tikai lielas mušmires līdzība. Viņš ir neēdams. Atceros, ka savācu veselu maisu sagrieztu augļu gabaliņu. Man patīk pavarara - plāna āda, un garša ir vienkārši garšīga. Vīģes nav nekas, salīdzinot ar viņu. Griešanas laikā jābūt uzmanīgiem. Tas var pārsprāgt, un tur straume ir kā ūdenskritums - tas jūs aizpūtīs, jums pat nebūs laika izrunāt vārdu. Augļi šeit ir pārāk lieli. Tie ir jānēsā pa gabalu plastmasas maisiņā, kas ir ļoti neērti.
  Maksims uzsita Dženešam pa plecu.
  - Ne visu mēra ar pārtiku. Dosimies lejā un nolasīsim ziedus.
  - Dāvanā meitene! Kāpēc ne!
  Puiša rokas sniedzās pēc stūres. Kapteinis Fokss nežēlīgi sita ar pirkstiem.
  - Neaiztiec riteni, kucēn.
  Un tad, atbildot, viņš saņēma vēl vienu maršala aizrādījumu.
  "Jums ir tikai drosme cīnīties ar bērnu.
  - Es atvainojos, jūsu ekselence!
  Džeinss nespēja nesmieties.
  - Ja gribi, pamēģini. - Maksims atļauts.
  - Man ir pieredze simulatoros, - sacīja Janešs.
  Bez šaubu vai baiļu ēnas Kovaļskis uzlika rokas uz stūres un stūrēja automašīnu lejā. Acīmredzot viņam patiešām bija ievērojamas spējas. Graviplāns aizslīdēja garām gigantisku koku galotnēm.
  Maksims neiejaucās, ļaujot zēnam vadīt lidmašīnu. Jāsaka, ka viņš ļoti veiksmīgi tika galā ar savu uzdevumu, lavierējot starp gigantiskiem stumbriem, ne reizi nekrita, demonstrējot virtuozu tehniku pāri saviem gadiem. Tomēr, pat ja tas avarēja, tā nav liela problēma, gravioplānam ir ideāla drošības sistēma. Beidzot viņi apsēdās izcirtumā, kas bija nokaisīts ar maziem, bet pasakaini skaistiem ziediem. Likās, ka labais burvis dāsni izkaisīja dārglietas. Viņa acis viļņojās no sarežģītas krāsu gammas, un reibinošā smarža izraisīja neaprakstāmu sajūsmu.
  Janešs apbrīnā pat nosvilpās. Kad viņi nolaidās, zēns izlēca un sāka plūkt ziedus, savācot veselu roku. Maksims bija vēss, viņam patika ainava, un tomēr kaut kas izraisīja satraukumu. Sajūta apdraudēta. Izgājusi cauri ugunij un ūdenim, maršals mēdza uzticēties savai intuīcijai, viņa viņu reti pievīla. Principā lielas impērijas galvaspilsētā nevajadzētu atrasties cilvēkiem bīstamas dzīvības formas. Šeit ir kaut kas atšķirīgs. Maksims pamāja zēnam un klusi čukstēja viņam ausī:
  - Ienaidnieki ir ar mums. Paslēp ziedus un nāc man līdzi.
  Dženesa acis iemirdzējās.
  - Esmu gatavs.
  Atstājot pušķi automašīnā kapteiņa Foksa uzraudzībā, Maksims un Janešs pārcēlās dziļi mežā. Protams, vajadzēja izsaukt karaspēku un izķemmēt apkārtni. Taču Maksimu valdzināja uztraukums. Džeinam, protams, piemita romantiskas tieksmes, viņš iedomājās sevi par militārā izlūkdienesta virsnieku un par to priecājās. Viņi izgāja cauri džungļiem, cenšoties neradīt nekādu troksni. Janešam paspēja apdedzināt kailās kājas uz purpursarkanām nātrēm, taču viņš atturējās, lai gan ādu līdz ceļiem klāja lieli tulznas.
  "Esi uzmanīgs," Maksims čukstēja. - Mežā, katrā zāles stiebrā slēpjas briesmas.
  "Mums šeit ir vajadzīga aizsargājoša maskēšanās," Džeinšs čukstēja. Lupatas tik tikko slēpa ķermeni, kaut kas rāpās augšā pa kājām. Lielie kukaiņi, un Dženešs to iemācījās skolā, cilvēkus uz šīs planētas neēd. Bīstamākās posmkāju sugas tika iznīcinātas ģenētiskā līmenī, ar to nepietika, lai galvaspilsētas centrs kļūtu par infekcijas vai epidēmijas avotu. Viņi klusēdami gāja tālāk. Pēkšņi Maksims sastinga. Mazas dzīvas radības izturējās neomulīgi, it kā kāds viņu būtu aizbiedējis. Maršals paņēma zēnu aiz rokas un čukstēja viņam ausī:
  - Priekšā ir slazds!
  Maksims izņēma no kabatas skaņas noņēmēju un uzmanīgi klausījās apkārtnē. Patiešām, netālu gulēja pieci cilvēku cīnītāji un apmēram tikpat daudz inogalaktu. Nu ar šādu spēku samēru labāk neiesaistīties kaujā, bet apiet ienaidnieku.
  Un tā viņi darīja.
  Pieredzējušais karavīrs un zaļais zēns pārvietojās sinhroni. Man bija jāiet cauri blīviem krūmu biezokņiem, līdz potītēm slīkstot sūnās. Ar lielām grūtībām maršals aprēķināja spraugu dzīvajā ķēdē un paspēja izslīdēt šajā vietā. Viņiem paveicās, nevienam no citplanētiešiem nebija dzīvniecisku instinktu vai fenomenālas dzirdes. Skaņas uztvērējs jau spēja atšķirt maigi izrunātus vārdus.
  - Rezidenta kungs, jūs prasāt no manis neiespējamo.
  Atbildot balss kā ķērc.
  - Un jūs, ģenerāli, esat pieradis tikai paņemt naudu, neatstrādājot to līdz galam.
  Spriežot pēc tembra, viņš piederēja pie ne-humanoīdu rases.
  - Jums maksāja pusmiljonu, un ko tad? Novecojusi informācija par spiegu satelītiem.
  - Tā nav mana vaina, - cilvēka balss gurdeni turpināja taisnoties. - Šāda veida informācija principā ļoti ātri noveco. Es neesmu visvarens.
  - Mēs to uzreiz sapratām, vieglāk pateikt, ka esi vājš. Ja runa ir par uzbrukumu Kremļa sistēmai, tad no jums un jūsu līdzdalībniekiem būs maz jēgas.
  Maksims nodrebēja. Vai tiešām notiks uzbrukums jaudīgākajai aizsardzības līnijai, kas aptver galvaspilsētu un visu galaktikas centru? "Kremļa" sistēma, pēc tās veidotāju domām, ir neieņemama, un tomēr, ja ienaidnieki tiek aktivizēti pašā impērijas sirdī, tas izraisa skumjas pārdomas.
  - Zini, cilvēk, drīz mēs izmantosim principiāli jaunu ieroci, un ar tā palīdzību krievu zvaigžņu kuģi pārvērtīsies putekļos, pirms tie sasniegs efektīvo attālumu. Tad mūsu armija kā visu caurstrāvojošs gravitācijas vilnis pārpludinās Krievijas telpas, pakļaus impēriskās pasaules.
  Maksims uztvēra apspiestu nopūtu, acīmredzot, šāda izredze nodevējam īpaši nepatika. Tomēr viņš atbildēja:
  - Piektā kolonna ir tikpat aktīva kā jebkad, un jūsu iebrukums notiks saskaņā ar plānu.
  - Jūsu tuvākās nākotnes uzdevums ir izveidot galvaspilsētā duci mūsu trieciengrupu atbalsta punktu. Algotņi šeit iefiltrēsies tūristu aizsegā, slēpsies mežos un pēc tam spēlēs savu lomu vispārējā streikā.
  - Tā arī būs.
  - Un skaties, cilvēk, ja mūsu zvaigžņu kuģu uzbrukums neizdosies, tad tev būs sliktāk. Pašu pretizlūkošana saplosīs gabalos, un izpilde būs lēna un sāpīga.
  Lai gan Maksims neredzēja, kas runā, viņš bija pārliecināts, ka SMERŠS pēc balss spēs noskaidrot nodevēju.
  - Mums ir vajadzīga informācija par visām jaunākajām tikšanās reizēm ienaidnieka vadībā. Viss, ko tu zini.
  - Pēc manas informācijas, jaunais maršals Maksims Troševs tika iecelts par zvaigžņu flotes komandieri Smūras galaktikā. Precīzas informācijas par viņu nav, bet...
  - Viss ir skaidrs, krievi tur gatavo lielu ofensīvu. Kā vienmēr. Jaunais komandieris ir pēkšņs lielu spēku trieciens.
  Maksims nodrebēja, viņam gribējās mesties uz priekšu un nožņaugt deģenerātu. Operācija ir apdraudēta.
  - Es domāju, ka tā tas ir. Par citiem uzdevumiem...
  Nodevējs ilgi un nogurdinoši uzskaitīja, bet Maksims jau bija izveidojis plānu viņa galvā. Pirmkārt, jums klusi jāatstāj šī vieta, un, otrkārt, steidzami jāsazinās ar SMERSH. Tur viņi izlems, vai nekavējoties neitralizēt spiegu tīklu vai gaidīt. Galu galā identificētie nodevēji nav bīstami, un caur tiem var tikt nopludināta dezinformācija. Galvenais - nekādas iniciatīvas. Taču līdz šim klusi sēdējušais puisis rosījās, bija manāms, ka jauneklīgā enerģija rit pilnā sparā.
  - Varbūt mēs varam viņus iesist ar lāzeru, maršala kungs?
  "Nē, nepavisam," Maksims čukstēja. - Izlūkdati tam un izlūkdati, lai savāktu informāciju un ziņotu par to pareizajai personai. Un, ja jūs pārkāpsiet pavēli, es jūs personīgi nošaušu.
  Maršals draudīgi pacēla staru pistoli.
  Janešs pamāja.
  - Pasūtījumi netiek apspriesti.
  Maksims nožēloja, ka paņēma zēnu sev līdzi. Un ja nu viņi dzird viņu čukstus... Tikmēr skaņas noņēmējā atskanēja čīkstēšana, citplanētietis atkal ierunājās.
  - Pasaki "Jupiteram", ka, ja viņš mums nepalīdzēs, mēs varam viņu nodot, upurējot šo bandinieku. Tad tavs Visaugstākais kļūs saniknots, un žēlastība nav viņa trūkumu vidū.
  "Jā," Maksims nodomāja, "vadītājam jābūt stingram." Kādreiz viņš bija viens no izredzētajiem tūkstošiem, taču viņam bija iespēja kļūt par līderi tikai valdošā diktatora pēkšņās nāves gadījumā. Katru gadu tiek atlasīti tūkstotis, un augstākās varas rotācija notiek reizi trīsdesmit gados. Taču arī šī iespēja tika palaista garām. Pirmkārt, Maksima raksturs bija pārāk mīksts, un, otrkārt, paranormālās spējas, kas bērnībā bija tik vardarbīgas, ar vecumu sāka vājināties. Tomēr, lai kļūtu par maršalu, kad neesat, un četrdesmit ... tas kaut ko saka.
  - Neaiztieciet Jupiteru. Viņš ir jūsu galvenā cerība. Bez tā izredzes uzvarēt karā ir niecīgas.
  Inogalakts atbildot noklikšķināja kaut ko nesaprotamu. Tad viņš formulēja:
  - "Jupiters" ir vērtīgs, kad ir aktīvs. Viņa bezdarbības dēļ mūsu karaspēks cieš pārāk daudz zaudējumu. Lai kā arī būtu, jūs viņam dosiet mūsu norādījumus. Līdz tam jūs varat doties.
  - Tas arī viss, vari iet, - Maksims atviegloti nopūtās. Tajā brīdī, atspēkojot viņa vārdus, atskanēja sprādziens. Izcēlās apšaude.
  - Sasodīts! Mainiet vēlreiz...
  Maršals noliecās, un Janeša acīs pazibēja tikai priecīgas dzirksteles.
  . NODAĻA #11
  - Tu runā pēc sirdsapziņas! - norūca augstprātīgais vergs.
  - Lai laime pieder visiem, nevis saujiņai izredzēto. Šī svētā mērķa dēļ es pacēlu zobenu! - iesaucās Ragana.
  Grāfs bija skeptisks:
  - Nē! Es uzskatu, ka tevi vada vai nu aizvainojums, vai varaskāre! Notika vergu sacelšanās, un tas beidzās tikai ar slaktiņu. Tās ir jebkuras sacelšanās sekas.
  - Tas nebūs dumpis, bet gan revolūcija. Pats svarīgākais notiks vēlāk, pēc uzvaras! - karotājs teica ar spēcīgu entuziasmu.
  - Revolūcija? Dīvains vārds, pats izdomāji? Forsa bija pārsteigts.
  - Ne īsti! Šo terminu man sapnī sauca eņģelis. - Ar iedvesmu ieslēdzu Vedmakovu.
  - Eņģelis vai kāds no melnajiem dieviem! Pravietiski sapņi ir viltīgi. Grāfs vilcinājās.
  - Jebkurā gadījumā tev būs iespēja mainīt cilvēku dzīves uz labo pusi un pašam kļūt labākam! Visas nepatikšanas nāk no egoisma, labklājība iespējama tikai kopīgiem spēkiem. Cilvēks bez komandas ir kā ogles, bez uguns, tas dod maz gaismas un ātri nodziest! - izspieda Vedmakova daiļrunības straumi.
  - Personai, par kuru runājat, ir jābūt komandā. Bet vai jūs zināt, kas ir dzīvnieku daba? Forsa ļauni painteresējās.
  - Un dzīvniekam barā ir labāk! Un vispār, tā kā tu esi vergs un neesi izpirkts, tad muižniecība no tevis novērsās, vārdos patiesi draugi parādīja savas īstās krāsas. Tātad, ir pienācis laiks meklēt biedrus citā vidē. - jau mierīgāk ierosināja Vedmakova.
  Komts de Bora dažas sekundes klusēja un tad pastiepa roku:
  "Lai gan es neticu galīgiem panākumiem, vismaz mans asmens dzers asinis.
  - Loģikai nevajadzētu kalpot instinktiem - iekāres prātam! - Ragana teica.
  - Labi, beidz mani mācīt! Būs karš - būs varoņdarbs! Grāfs sāka slaucīt asinis no sevis.
  - Tu esi pieredzējis un drosmīgs karotājs, tevi vajadzētu izvēlēties par komandas vadītāju! - karotājs ierosināja.
  - Nav slikti, bet nevajag katru komandieri ievēlēt. Jābūt stingrākam pavēles vienotības principam. Jūs esat izvēlēts, tāpēc jūs ieceļat! -Grāfs sāka ģērbties ķēdes pastā. Viņam palīgā steidzās pāris zēnu.
  Kā ar brīvo konkurenci? - Vedmakova šaubījās.
  - Armijai tas ir postoši! - Pārtrauciet spēku. - Ekonomika ir daudzu nozaru sakneņi, armija ir viens stumbrs!
  Ragana ķircināja:
  - Bet biežāk ozols, un ne jau varā un stājā, bet kontroles līmenī!
  Puskails zēns iedeva grāfam zobenu. Viņš atbildēja, uzsitot viņam pa kaulaino, vairāk nekā vienu reizi sistu muguru. Bērns iekliedzās un atlēca, raustīdams savas brūnās kājas.
  Ragana apņēmīgi teica:
  "Es veidoju piecus atdalītus leģionus pa divarpus karavīriem katrā. Jums ir uzdots komandēt trešo! Pārējo lai izvēlas vergi!
  Pēdējais priekšlikums izraisīja domstarpības, gandrīz pārvēršoties kautiņā. Pēc tam patiesībā izcēlās kautiņš, vairāki vergi tika ievainoti, un Raganai bija jāiejaucas. Notriekusi visskaistāko, viņa kliedza:
  - Pietiks, lai ripinātu stafeti! Pāriesim pie komandieru tiešās iecelšanas.
  Vergi kurnēja ne gluži, bet, kad karotājs šādu priekšlikumu lika uz balsošanu, viņi unisonā pacēla rokas.
  Šeit Raganim, kurš vadīja sacelšanos, bija smagi jāstrādā. Patiesībā ir grūti pēc acs noteikt cienīgu cilvēku, un viņš pastāvīgi uzdeva jautājumus potenciālajiem kandidātiem. Visbeidzot tika piešķirti uzdevumi leģioniem, un mazākās nodaļās tika iecelti pagaidu komandieri.
  - Kad kaujas beigsies, skatīsimies uz karavīru parādīto varonību un atjautību! - meitene paskaidroja.
  Viens no leģioniem sastāvēja tikai no bērniem un pusaudžiem. Vedmakova viņu vadībā iecēla zēnu Biku. Zēni bija dusmīgi:
  - Viņš vēl ir par mazu! Mums nevajag mazo. Novietojiet lielāko un spēcīgāko pār mums.
  - Un kuru tu gribi?
  - Man tevis pietrūkst! Viņš ir visvairāk pelnījis!
  Uz priekšu pakāpās sportiskas miesas būves jauneklis, vēl puika, bet jau garš kā ozols. Tiesa, viņa seja šķita nespodra. Vedmakova, labi zinādama, cik svarīgs komandierim ir prāts, jautāja:
  - Kāda būs astoņu cilvēku ģimene!
  Jauneklis paskatījās uz viņu un nomurmināja:
  - Es nezinu! Galvenie muskuļi un spēks.
  Biks iesaucās skaļrunī:
  - Muskuļi bez smadzenēm, šī ir sauja gaļas - uz kuras raud panna!
  - Aizver muti, blakti! Es tev izpūtīšu žokli! - rūca jaunais varonis.
  - Kurš gan nezina, ka septiņi piecdesmit seši diez vai spēj sist dūri tālāk par degunu! Zēns viņam parādīja mēli.
  Jaunais slepkava iesaucās plaušās:
  Es izaicinu jūs cīnīties līdz nāvei!
  - Tu atdarina mani kā žurku-pērtiķi! - sacīja Forsa grāfs. - Tomēr tā ir vienīgā cienīgā izeja.
  - No diviem duelistiem viens ir nejēga, otrs ir nelietis! - pamanīja Vedmakova. "Lai gan zēniem iesildīšanās ir noderīga.
  Biks stāvēja ienaidnieka priekšā, augstuma starpība bija liela, pretinieks bija piecas reizes smagāks. Bērns tomēr nicinoši ielūkojās viņa reljefa muskuļos, puika bija tievs, bet cīpslains. Viņa apaļā seja savilkās grimasē, rokās griezās zobens.
  - Nu, kā mēs cīnīsimies vai pacietīsim! - smīnēdams viņš jautāja.
  - Jā, es mīlu tevi! - sportists uzbruka zēnam. Viņš sita ar aizmuguri, viņa zobens bija garš un smags, acīmredzot tas bija viens no divroku zobeniem. Biks novirzīja sitienu, pat necenšoties atvairīt, bet vienkārši uzlēca virs trajektorijas un iedzina zobenu deguna tiltā. Puika sita tikai uz aprēķina pamata - kasīt, bet ne nogalināt.
  Slepkava kļuva vēl niknāks, viņš sāka vicināt otro zobenu. Te pat Buku nācās izdarīt spiedienu uz aizplūšanu. Puiša kailie papēži kļuva arvien mazāki, un asmeņi steidzās tiem pakaļ. Pēkšņi Biks apstājās, viņa zobos parādījās pīpe. Ienaidnieks pagriezās stiprāk un metās auļot ar platām rokām. Īgni pasmaidīdams, zēns nospļāva, un sportista sejā trāpīja kaut kas mazs. Biks gāja uz sāniem garām asmeņiem un pat trāpīja pretinieka krūtīm ar pliku papēdi.
  Satriecot, varenais puisis mežonīgi kliedza, tad viņa kājas novājinājās un sāka brukt.
  Draudzīga nopūta pāršalca armiju, retais gaidīja, ka mazais puika uzvarēs milzi. Tad no prieka kliedza bērni, pirmkārt, protams, mazākais no vergiem. Tie, kas ir mazāki un vājāki, ar prieku redz, ka arī jūsu galvenais priekšnieks nav izcils. Tātad pat bērns var kaut ko darīt sacelšanās labā.
  Pie uzvarētā sportista pieskrēja vergi, tostarp pāris vietējie ārsti. Jaunā varoņa skarbajā sejā ar retiem matiem izplūda purpursarkans plankums. Ārsts pārsteigts teica:
  - Bazilika! Tajā tika iedurta adata ar indi, kas paralizē ekstremitātes.
  - Uz laiku! Biks teica. - Tad viņš pamostas. Viņš neko neatcerēsies, viņš vienkārši nepamanīs savu kaunu.
  Ragana piegāja pie zēna:
  - Kur tu iemācījies taisīt indes?
  - Nekur! Atrasts vienā no īpašumiem. Arī bagātie nav apmierināti ar savu stāvokli sabiedrībā. Šeit viņi taisa visādas indes. Ja mikstūra ir aizzīmogota, nekādu problēmu, es zinu, kā atvērt slēdzenes! - Biks viltīgi piemiedza Raganim.
  - Kur? - jautāja karotājs.
  - Viens zaglis mācīja! Viņš uz laiku izrādījās vergs, es biju ar viņu vienā pārī, smagi strādājām, cirtām mežu. Viņš man stāstīja, kā atvērt slēdzenes, pat kaut ko parādīja. Apbrīnoja manu atmiņu un tad aizbēga. Mazais zēns viltīgi piemiedza aci.
  - Vai tu viņam nesekoji? - Vedmakova bija pārsteigta.
  - Nē! Par šo bēgšanu mūs visus pērta, un, ja arī es nopludinātu, tad katrs piektais tiktu sists krustā stabos. Divi jau ir sazvērestība. - drosmīgais zēns paskaidroja.
  - Barbari! Nu, ja jūs esat tāds atmiņas cilvēks, iespējams, iepazīšanās ar Khirovu jums noderēs. - ierosināja Vedmakova.
  - Nav izslēgts! Es jau sen gribēju kļūt par spēcīgāko un gudrāko! - puika parādīja bicepsa bumbu.
  - Stiprāks un gudrāks par mani? - Rotaļīgi met karotāju.
  - Nē! Galu galā jūs esat līderis! Bet ar labo roku, kāpēc gan ne! - Biks piecēlās uz rokām, lai gūtu lielāku pārliecību.
  - Jo augstāk cilvēks lido, jo vairāk viņš ir neapmierināts ar savu pozīciju! - pamanīja Vedmakova.
  - Cilvēki nelido! Tikai viņam ir spārni - kura prāts nav pieradis rāpot! - Puisis izrādīja attīstītu uzmanību pēc saviem gadiem.
  - Mūsu armijā būs spārni! Es apsolu, ka kaut ko izdomāšu. - Vedmakova apsolīja.
  - Un es tev ticu vecākajai māsai! Galu galā jūs mums esat ne tikai vadītāja, bet arī māsa vai pat māte. Dzīvosim kā viena ģimene! Biks teica.
  - Valsts vadītājam ir jābūt brālim cilvēkiem, nevis brālim! - Tautas vadonis pirmām kārtām ir tautas kalps. Tomēr atstāsim komplimentu apmaiņu, ieročus, kurus esat pieņēmis, vajadzētu izmantot citiem. Taisīsim pīpes! - pavēlēja Vedmakova.
  - Tie nav pietiekami ilgi! Pass pamanīja. - Jāuzlabo.
  - Es jau domāju par to, galu galā lūpas un vaigi ļauj trāpīt nelielā attālumā. Bet, ja kaut kas ir, tas izplešas un sit ar spēku. Daži minerāli un garšaugi. - Vedmakova sajuta spēcīgu garīgo spriedzi.
  Zēns acīmredzot dzirdēja viņas vārdus:
  Darīsim, atlasiet elementus! Mums vēl ir laiks, daudziem vergiem jāparāda kara pamattehnikas.
  - Tev taisnība, mans jaunākais brāli, kaut kādā ziņā burvis mums palīdzēs. Tomēr, kamēr mums nav metušies lieli spēki, mums ir jāuzbrūk. Tomēr mums rūpīgi jāsagatavojas. Okeānā ir vieglāk atrast sausu akmeni nekā izgudrojumu, kas nav izmantots militārām vajadzībām! - rezumēja Vedmakovs.
  Galu galā nemiernieki dienu pavadīja mācībās, tajā pašā laikā Biks nosūtīja izlūkdienestu.
  No pilsētas izgāja armija. Nav ļoti liels, bet labi bruņots. Skautu zēns, jājot ar mazāku vēžveidīgo tarakānu, pat pievērsa uzmanību vienam absurdam:
  - Karavīriem ir pieci zobeni, un viņi tik tikko kustas!
  - Tātad ir labi! Biks teica. - Pareizāk sakot, tas ir pat brīnišķīgi, pirms viņi nonāk pie mums, viņi ir noguruši no liekā svara.
  Vedmakova viltīgi atzīmēja:
  - Pieredzējuši karotāji teica, neņemiet ieročus vairāk par pieciem pirkstiem uz labās rokas. Nu noteikti nav slikti, viņu stulbums palīdzēs ātrāk uzvarēt. Pa to laiku lai vergi paguļ pāris stundas. Viņiem ir bijusi smaga diena, un cīņa nebūs viegla. Cik karavīru tieši ir ienaidniekiem?
  - Piecarpus tūkstoši. - pārliecināti sacīja Biks. "Tas nozīmē, ja mēs viņus visus saspiedīsim, pilsētā paliks ne vairāk kā piecsimt cilvēku.
  - Tas ir diezgan saprātīgi, būs jāiet no visām pusēm. Naktī mums neuzdrošinās uzbrukt, nocirtīs savējos. Tas nozīmē, ka viņi kļūs par nometni, lai vēlāk rītausmā viņi kapātos no visa spēka. Varbūt pat atdalīt karaspēku ielenkšanas nolūkos. - ieteica Vedmakova.
  Comte de Forsa iebilda:
  - Es labi zinu Sultanātā valdošos paradumus, mēs ar tiem cīnījāmies ne reizi vien. Naktī uz mūsu nometni sūtīs dažus spiegus ar zelta maisiem. Viņi mēģinās piekukuļot vergus un pēc tam viņus iesist vai labākajā gadījumā izraut nāsis.
  - Spiegu sūtīšana ir sena taktika. - es pamanīju, mīcīdama Vedmakova kāju pirkstus. - Bet viņiem nav neredzamības vāciņu, sarga puikas ir tik vērīgi un viltīgi, ka noķers visus. Turklāt mēs tos uzsitīsim mazliet tuvāk rītausmai. Un vergi gulēs labāk un ienaidnieks ies dziļāk miegā.
  - Loģiski! Es būšu pirmais, kas uzbruks! Biks teica.
  - Būs jānoņem aizsargi, un to var izdarīt ar šaušanas cauruļu palīdzību. - Vedmakova parādīja ierīci. - Šeit ir piestiprināts sava veida virzulis, trīs veidu augi un eļļa ar karbīdu. Jums tikai jābūt uzmanīgiem, pretējā gadījumā atsitiens izsitīs zēnu zobus. Ņemiet līdzi gudrākos bērnus.
  - Daudziem ir pieredze dārzos un zagšanā. Kuri ir dzimuši brīvi, nevis tie, kas, it īpaši mājas vergi, zaga saviem kungiem. - Biks visus mierināja. - Tātad viņi izgāja izdzīvošanas skolu.
  - Jo labāk! Kopumā domāju, ka aizsargu par daudz nebūs. Galu galā, kas mēs viņiem esam? Vergi ir stulbi! Stulbums ir tuvāks pazemībai - prāta veiklība nelietībai.
  Burvis Hirovs iesaistījās sarunā:
  - Mums ir aptuveni dubults vai nedaudz lielāks pārsvars, bet ienaidnieks ir labāk apmācīts un bruņots. Un Sultanāta armijā sievietes dien tikai personīgajā nemirstīgo leģionā. Ir seši tūkstoši algotņu no dažādām valstīm. Mums armijā būs daudz sieviešu, un ar retiem izņēmumiem viņas ir vājākas par vīriešiem.
  Tāpēc katra cīņa ir rūpīgi jāplāno. Īpaši pie pirmās sakāves vergi sāks izklīst no mums.
  - Uzvara kā sievietei - piesaista ar spožumu, bet atbaida cenu! - Atkal uzplaiksnīja asprātība Vedmakovs.
  - Lieliski! Tagad redzu, ka darbības plāns ir diezgan saskaņots. Atliek tikai precizēt detaļas. Kaujas laikā ienaidnieka rindās sāksies panika, un lielākā daļa karavīru skries uz Žitas pilsētu. - Hirovs ierosināja
  - Tas ir skaidrs! Spēcīgākā vergu daļa uzbruks no aizmugures, tieši no pilsētas puses. Varbūt es viņu vadīšu. - Grāfs Forsa ierosināja.
  - Neiespējami, bet tu! - precizēja burvis.
  - Turklāt mums ir eļļas podi, un lika tiem piestiprināt dakti. Iemet nometnē, pastiprina paniku. - ierosināja Vedmakova.
  Un tas arī ir saprātīgi. Burvis piekrita. - Tikai jūs līdz šim esat sagatavojis dažus šādus apsūdzības.
  - Pa labi! Kara uguns dievs un tāpat kā citi dievi prasa uzmanību un upurus! Taču mums nepietika laika visu sagatavot. - pašai Raganai kļuva kauns par savu muti.
  - Nākamreiz esiet izsmalcinātāks. Līdz šim neesam varējuši aizmigt. - Hirovs bez izlikšanās žāvājās.
  Ragana pamāja.
  - Man ir lopisks ieradums, guļu maz un jūtīgi, bet mūsu brāļi ir pelnījuši atpūtu.
  - Miegs ir stratēģisks ierocis, tā trūkums ir noguruma cēlonis, kas savukārt ir sakāves dīglis. Pass pamanīja.
  Vergi pēc āra aktivitātēm gulēja kā miris. Slazdā sēdēja tikai apsargi, kas bija gatavi celt trauksmi. Nekad nevar zināt, kas pēkšņi ienaidnieka komandieris būs tālredzīgāks. Tomēr izrādījās, acīmredzot valdības leģiona priekšnieka komandieris temniks Etirimons nevēlējās neparedzamu nakts kauju. Turklāt tumsā vergam ir vieglāk paslēpties un pēc tam viņus noķert. Un tāpēc varbūt viņi vienkārši padodas, pēc tam sekos spīdzināšana un nāvessoda izpilde. Temniks Etirimons laizīja lūpas, īpaši patīkami ir ņirgāties par jaunām sievietēm, lauzt kāju pirkstus, aizdedzināt matus - ļoti kārdinoši.
  Steidzīgi uzcēluši teltis, karavīri aizmiga. Palika ne vairāk kā divi desmiti sargu. Pirms gulētiešanas Etirimons kopā ar tūkstošiem sarīkoja dzīres, kailas dejotājas, kratīdams savu šarmu priekšā. Tas bija skaisti un jautri. Tūkstošiem cilvēku meta viņiem ar kauliem, piespieda ieņemt vilinošas pozas. Tad viņi bez vilcināšanās tos pārņēma un, apmierinājuši savu dzīvniecisko iekāri, iegrima dzērumā.
  Viņu nāve pienāca nemanīta. Nemiernieki gāja garām mežam, pa priekšu devās zēnu bars. Biks, pieķēries pie koka, paslēpies lapotnēs, ieraudzīja pirmo sargu.
  - Šeit viņam ir garšīgi garlaicīgi.
  Inde tika nedaudz uzlabota un izraisīja tūlītēju paralīzi. Sitiens pa seju nav nepieciešams, jo sultanāta karavīri parasti iet viegli un tikai lāde ir pārklāta ar apvalku un sargs guļ apkārt.
  - Tur ir viens!
  Pati Vedmakova pārvietojas no aizmugures. Viņa noņem sargu bez šaušanas caurules. Tas vienkārši ienāk no aizmugures un pagriež kaklu.
  - Kustība ir dzīve! Tikai nedziedi - par mieru! Un tik skumji - vēderā tukšs!
  Karotājs kļuva mazliet smieklīgāks. Apkārt augsti koki, redzamas liānas. Tuvumā mīļie ložņi un visgudrākie vergu zēni. Pieaugušie karotāji ir smagāki un tāpēc atpaliek. Smags zvērs vienmēr rada lielāku troksni.
  Vedmakova pa ceļam nogalināja vēl vienu sargu, kurš tikko sūca kokosriekstu alu no kolbas. Viņu priekšā atvērās nometne.
  Ne īpaši liela nometne, karavīri gulēja, dažreiz teltīs, un dažreiz vienkārši uz biezas zāles. Nakts silta, mazsargi žāvājas, nevērīgi skatās.
  Šeit galvenais ir tos noņemt uzreiz, lai viņiem nebūtu laika celt trauksmi. Tam labāk piemērota gulbja dzeguze ar savu patīkamo balsi. Viņa neizraisa nekādas aizdomas, gluži otrādi, viņas dūkšana ir dzirdama gandrīz nepārtraukti, taču, mainot toni, informāciju var noķert.
  Ragana tieši tā arī dara. Viņi viņam atbild. Sargi nereaģē, kas viņiem "paveicies", nāve izrādījās viegla.
  - Viens zobens kā lietus lāse nokritīs un izkliedēs, un, kad to būs daudz, dzims uzvara!
  Vedmakova sāka slaktēt guļošos. No vienas puses, tas nebija bruņnieciski, bet, no otras puses, uzvara ir godināšanas vērta! Gods ir relatīvs jēdziens, un tas galvenokārt jāattiecina uz jūsu karavīriem!
  Pirmkārt, piebeidziet tos, kas ir bagātāk ģērbušies, komandieri. Zobeni, kā likums, tika sakrauti atsevišķā kaudzē.
  Tomēr sirdsapziņas mokas nebija ilgas, arī vergi sāka slaktiņu, un rezultātā tika sacelta trauksme. Kad jums uzbrūk naktī, panika ir neizbēgama, it īpaši, ja ir apmācies, tas ir apmācies . Visi vergi ir puskaili un viegli atšķir viens otru, un karotāji saskaras viens ar otru, bieži uzlaužot viens otru. Un kāds kliedz:
  - Glāb sevi!
  - Sargs! Dēmoni uzbrūk!
  Panikas laikā komandiera loma ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Vedmakova to zina un metās uz galveno telti.
  Etirimons, joprojām pusdzēris, tik tikko atvēra acis. Vispār, kurš dzer pirms kautiņa - paģiras pazemē.
  - Kas notika! Kāpēc caurules klusē! - viņš kliedza.
  - Caurules klusē, jo asmeņi dzied - tērauds ir stiprāks par varu! - kliedza Ragana. Viņa uzlēca uz Ečirimonu. Temniks, protams, prasmīgi valdīja ar asmeni, taču viņš vēl nebija pilnībā savācis sevi, un Ragana muskuļi bija lieliski iesildījušies. Viņa uzzīmēja neprātīgu trijotni, viņas ar hennu notraipītu asmeni tumsā tik tikko varēja redzēt. Neveiksmīgā muižnieka galva nolidoja.
  Vedmakova ar kājas spērienu nogāza tūkstošdaļu, kas viņai uzsteidzās. Viņa novilka citu komandieri ar spļāvienu no caurules.
  - Kādi spoki, nemodieties!
  Atkal skaidrs zobena sitiens, caurdurtais ienaidnieks krīt! Divi tūkstošnieki mēģina iekļūt viņā no aizmugures, taču viņi uzduras dejotājai. Viņa čīkst, atsperas. Vedmakova nepalaid garām brīdi, viņš nogriež vienu, piebeidz citu. Nu armija bez komandieriem ir kā aitu ganāmpulks bez gana, ja viens vilks neēd, tad nobiedēs!
  Tagad dumpīgie vergi, no kuriem daudzi bija bruņoti ar nūju vai labākajā gadījumā ar ragu, uzņēma spārnus. Ļoti efektīva taktika bija mūsējo piecinieku metiens pie viena. Tāpēc bija vieglāk izgāzt un samīdīt.
  - Neļauj viņiem aizmukt! Nogriez kājas! - viņa kliedza caur Vedmakova balss pastiprinātāju.
  Solntslavs tika sasmalcināts kopā ar visiem. Kā šīs dīvas muskuļi spēlēja. Ne velti daudzi dusmīgu sievieti uzskata par briesmīgāku par dēmonu. Tāpēc viņa pārgrieza vienu no karotājiem uz pusēm, un viņas asmens pēc inerces pārgrieza rīkli virsniekam, kurš stāvēja aiz viņa. Simtnieki mēģināja atjaunot šķietamu kārtību, taču ātri gāja bojā. Turklāt sultanāts darīja visu, lai karavīrs aizmirstu, kas ir iniciatīva. Savukārt nemiernieki diezgan veikli atgrūda Sultanāta karaspēku no tarakānu gliemežiem.
  - Neļaujiet viņiem sēdēt seglos! - kliedza Solntslavs.
  Karte pievienota:
  - Uguns, savaldi zirgus.
  Tas palīdzēja, prusaku gliemeži ielauzās rindās un sēja papildu paniku. Rezultātā daudzi cīnītāji, nezinādami, ko darīt, metās skriet. Bet tieši to Ragana un vergi gaidīja. Cīņa pārauga iznīcināšanā un vajāšanā.
  Karotāja izgrieza labo aci, izmeta trīs dunčus:
  Mēs neļausim viņiem aizmukt!
  Lidojums ir vairāk muļķība nekā gļēvulība! Galu galā lielākā daļa karavīru mirst nevis kaujā, bet gan vajāšanas laikā!
  Biks, kā ļoti ātrs zēns, uzlēca vienam no virsniekiem kaklā un uzbrauca viņam virsū:
  - Ātrāk tarakāns!
  Duncis kalpoja spuru vietā, un nabags pat nemēģināja to nomest.
  Vedmakova, to pamanījusi, kliedza:
  - Karš ir kā domino spēle, tikai lauztos kaulus vairs nevar savākt - zeme tur!
  - Nekas, kauli mani jauni, stipri! - zēns nolēca, iecirta kaklā. Pēc tam viņš pat pielika ātrumu.
  Vedmakova paklupa līķim, apkārt gulēja vairāki līķi, taču dīva nevis krita, bet pārlēca tiem pāri. Tad viņa sita ar zobeniem. Pret viņiem cīnījušos karaspēka cīņasspars iztvaikojis, un tagad karotājs ir pārvērties par bendes. Bija pat nepatika pret asinīm. Ragana kliedza:
  - Goda vārdā! Kas metīs ieroci - dzīvos! Padodiet Sultanāta karavīrus.
  Bija tādi, kas paklausīja pavēlei, taču daudzi turpināja izmisumā bēgt, un daži nokrita ceļos.
  Piemēram, Bikam uzreiz padevās desmit spēcīgi kaujinieki. Varbūt viņi domāja, ka drošāk ir nodot savu likteni bērna rokās. Zēns kliedza:
  - Nokrīti!
  Karotāji krita. Biks staigāja basām kājām uz muguras, neskatoties uz bērna nelielo svaru, karavīri bailēs ievaidējās. Tad zēns nāca klajā ar ideju, vai atbrīvot uzvarētos ienaidniekus no nelielas vajadzības. Bet tad viņš aizdzina zemisko kārdinājumu, jo vergi vēlas veidot labāku sabiedrību un neatkārto savu kungu ceļu.
  - Labi, dzīvo - dūmu debesis!
  Pamazām cīņa beidzās! Lai gan šķiet, ka slaktiņš ir garš. Ragana uzdūrās diezgan prasmīgam karavīram. Pēc smagas uzbrukumu apmaiņas viņa joprojām viņu atbruņoja, pēc tam apdullināja.
  - Mums viņi ir vajadzīgi!
  Dažiem tika mesti tīkli, tādi nepretojās. Cīņa bija gandrīz beigusies, tikai lidojums un vajāšana ievilkās. Vedmakova personīgi vadīja vajāšanu, daudzus nogalināja, taču viņa nevarēja iznīcināt visu armiju līdz pēdējam karavīram.
  Neskatoties uz to, jaunais karotājs ar vairākiem simtiem vergu zirgos izlēma par pārdrošu piedzīvojumu, proti, kustībā ieņemt pilsētu, kas nebija gatava aizsardzībai.
  - Tas būs spēcīgs gājiens. Mēs neļausim atņemt bagātību, un galvenais, mēs uzsprāgsim uz pleciem.
  Vairāki desmiti sakautās armijas cīnītāju tomēr paspēja uzlēkt uz prusaku gliemežiem un aizskrēja līdz vārtiem.
  Tās uzreiz neatvērās, bija ķildas. Kad vārti bija nolaisti, Vedmakova ar jātniekiem izlēca no meža aizmugures. Viņa kliedza, izmantojot zēna ierīci:
  - Lielā sultāna Erifefa vārdā! Pret jums steidzas spēcīgi pastiprinājumi! Ja vēlaties aizstāvēt pilsētu, ļaujiet karotājiem ieņemt savu vietu uz sienām.
  Nomodā esošie sargi to uzreiz nesaprata, jo īpaši tāpēc, ka Vedmakova uzvilka bagātīgu tērpu, ko viņa novilka no līķiem. Viena ķivere ir ko vērta, tā dzirkstī kā lāsteka saulē, nu, kurš gan atteiks tik cēlu gubernatoru.
  Un kungi, birģermeistars un citi muižnieki, protams, negulēja, viņi "rūpējās" par savu tautu!
  Nelielā kalnā atradās skaista pils ar kolonnām un statujām, kas veidotas seno romiešu un seno austrumu stilu sajaukumā. Viņa priekšā, kā jau šajā valstī pieņemts, ir milzīga sultāna Erifefa statuja, no kuras mutes izplūst strūklaka. Lielākajā zālē bija trokšņaini un jautri, skanēja mūzika - mielasts pie kalna. Sultanāta dižciltīgie iestudēja Sabantuju. Dārgās zeltā izšūtās togās tie gulēja uz sulīgiem spilveniem, uz zemiem galdiem bija kaudzes trauku, vīnu un tinktūru. Uz galdiem un sienām mirdzēja simtiem lampu. Visā īpašumā un kolonādēs mirgoja neskaitāmi vergi, vergi, vergu zēni un miesassargi, kas sargāja pili. Augstinieki tostēja. Galvenais grands šeihs du Pustemorovs sastinga divu kailu hetairu rokās. Viņš raustījās un raudāja kā apsēsts, beidzot atbrīvojās un kliedza.
  - Un tagad ir pienācis laiks sarīkot gladiatoru cīņas. Un tik garlaicīgi, nav asiņu, un vīna nav dvēselē.
  Atskanēja signāltaure, cīnītāji tika izsaukti uz arēnu. Saskaņā ar paražu vispirms jācīnās vieglākajiem un jaunākajiem karotājiem. Bet šeihs tikko bija saņēmis apmācītu vergu partiju, un viņš vēlējās apvienot divu veidu izklaidi - erotisko un asiņaino.
  Miniatūra Kolizeja centrā dega ugunskurs, ar stiklu pastiprinātās lāpas izstaroja diezgan spilgtu gaismu ar purpursarkanu nokrāsu, un baltā grants mirdzēja, piešķirot tribīnei jautru izskatu. Pirmā uz skatuves uzskrēja muskuļota un slaida meitene ādas jostā. Viņa, tāpat kā pirmās klases vingrotāja, veica divus salto un staigāja uz rokām. Tad viņa nostājās prinča priekšā, sastinga, krustojot zobenu un dunci šādos ieročos, viņi viņu sauca par mirmillonu. Neskatoties uz to, ka meitene varēja uzstāties skaistumkonkursā, cik viņai bija maiga, samtaina āda, blondi mati, uz sejas jau bija plata rēta. Nākamais lēcējs arī gāja uz rokām. Viņa ieroči bija trīszarnis un īss tīkls - retiarijs. Pēc stiepšanās viņš nostājās ienaidnieka priekšā. Tas bija jauneklis, gandrīz puika, vēl bez bārdas ar maigu meitenīgu seju, īpašu erotismu darbībai piešķīra jauktu pāru klātbūtne. Šķiet, ka partneri viens otru pazīst jau ilgu laiku un piemiedza aci.
  - Kāda Kaiska! Nebiju domājusi, ka mēs šādi satiksimies! Puisis skumji teica.
  - Tu biji jauks puisis, bet tagad tava dvēsele tiks aiznesta uz sākotnējo liesmu! - meitene rupji atbildēja.
  - Nu, kāpēc tu esi tik nežēlīgs! Mēs joprojām esam jaunavas, mums jādzīvo! - Ar bailīgu cerību sacīja jauneklis.
  - Tas mums nepalīdzēs! Vergi nicina pat dievus!
  Apmācība gladiatoru skolā bija smaga, un rētas ir redzamas uz jauno cīnītāju kailajiem spīdīgajiem ķermeņiem.
  Pūlis uzmundrināja, slēdza derības, mežonīgi saucieni uzmundrināja jaunos gladiatorus, kuri acīmredzami nevēlējās cīnīties.
  Šeiha sieva izņēma ādas maisiņu.
  - Piecdesmit zelta Kaiskai! Viņa izzibināja savus lielos zobus.
  - Sāciet! Šeihs signalizēja.
  Tik atšķirīgi un tajā pašā laikā viņiem bija daudz kopīga, karotāji saplūda, viņu kustības bija ātras un haotiskas. Sākumā karotājs ar trijzobu mēģināja iemest tīklu, taču pretinieks netrāpīja un, mežonīgi lecot viņam virsū, paspēja ar dunci pārcirst vēderu. Jaunais vīrietis atlēca atpakaļ un trāpīja trijzarim krūtīs, taču tikai nedaudz saskrāpēja ādu. Tomēr viņa manevrs piespieda ienaidnieku atkāpties. Viņš attālinājās un atspiedās pret tīklu, neļaujot tuvoties kādreiz mīļotajam gladiatoram.
  - Jūs, vīrieši, esat stulbi! Tātad, lemts neveiksmei! - meitene augstprātīgi teica.
  - Kas piedzima! Jauneklis izskatījās apmulsis.
  Pēkšņi retiārs ar trijzobu satvēra rokā granti un iemeta to sev sejā. Manevram bija ietekme, meitene aizvēra acis, tajā pašā sekundē trijstūris iedūra abs.
  Sāpēs raudot, jaunais gladiators saviebās, bet tomēr paspēja iedzīt asmeni viņas plecā. Retiārs iesaucās un izvilka ieroci. Zobens pazibēja kā zibens, gandrīz caurdurot viņa kaklu. Gladiators atkāpās, krūtis pārcirstas vaļā. Jaunais vīrietis sāpēs ievaidējās un nometa trīskāju. Tad pretinieks uzlēca viņam virsū un iemeta dunci. Šūpoles bija diezgan vājas, un punkts iedūrās kājas mīkstumā. Retiārs kliedza un nokrita, tad paņēma dunci, mēģināja piecelties, tajā brīdī zobens viņam trāpīja pa kaklu. Jau zaudējis samaņu, viņš ietriecās mirmilona asmenī saules pinumā. Kādreiz mīlošais pāris (kā Romeo un Džuljeta) nokrita miris uz grants. Piedzērusies publika smējās un dūcināja. Arēnā ieskrēja trīs drūmi vergi ar zemām pierēm un izvirzītiem žokļiem, viņi ar karstu dzelzi dedzināja ķermeņus zaudējušajiem, bet saņēma garīgo brīvību. Pārliecinājušies, ka viņi ir miruši, viņi aizķēra tos ar ribām aiz āķiem un novilka no skatuves. Vieta, kur bija asinis, tika apmētāta ar oglēm.
  -Viņi dodas baroties ar kukaiņiem. - šeiha Dēmetras sieva izlika zobus. - Žēl, ka kauli ir pārāk mazi dzīvnieki paliks izsalkuši.
  -Nekas nebūs gaļa un ponavaristey. Žēl, tomēr pāris no viņiem varētu izrādīties visai perspektīvi sportisti! Šeihs norūca.
  - Savā gultā? - dīva ļauni painteresējās.
  - Kāpēc ne! Meitene ir skaista, bet zēns varētu būt tavs. - Šeihs savos uzskatos bija diezgan progresīvs, uzskatot, ka sieva var labi uzjautrināt savu labi paēdušo ķermeni jaunā vergā.
  - Mazs un trausls! Mums vēl nav viens un tas pats pāris? Dēmetra jautāja.
  - Diemžēl nav! Paskatīsimies uz jauno maiņu, ko mums atsūtīja no tuvējās skolas. Šeihs pasmīnēja.
  - Varbūt labāk ļaut viņiem izaugt! Un tad mēs tā nogalināsim visus savus ieslodzītos. - Negaidīti līdzjūtību izrādīja muižnieka sieva.
  - Ziņas par vergu sacelšanos ir pārāk priecīgas, un es gribu to nosvinēt pilnībā. Grande kratīja vēderu.
  - Ja vien, protams, Etimons tev nepanāks priekšā! - resnā dāma atcirta.
  - Tāda niecība! Jo labāk piebeigsim visus gladiatorus un atņemsim muļķim šo izrādi. Nāciet iesācēji! Šeihs norūca.
  - Tas nav gluži iesācējs. - Dēmetra nolaizīja viņas lūpas
  Atkal atskan gongs, un kareivīgie zēni izskrien arēnā. Viņi izskatās apmēram četrpadsmit vai piecpadsmit gadus veci, ar diezgan platiem pleciem un krūtīm. Tāpat kā iepriekšējie cīnītāji, viņš taisa salto un skrien uz rokām. Jau izskrējuši uz pjedestāla, viņi uzvilka ieročus, ķiveres, krūšu bruņas, vairogus un zobenus. Vienam ir taisns asmens, bet otrs ir izliekts kā zobens. Reljefs nospiediet vaļā un uz tā ir redzamas rētas. Labajā pusē stāvošajam zēnam ir sadzijuši griezumi, kas šķērso viņa krūtis trīs līnijās.
  Āda ir bagātīgi taukaina un spīdīga.
  Vadītājs paziņo.
  - Ringā uzstājas slavenie cīnītāji Fudoros ar izliektu zobenu un Saflorovs ar taisnu zobenu. Fudorosam sešas cīņas, Saflorovam septiņas. Visi viņu sāncenši tika vai nu nogalināti uz vietas, vai ar nazi sadurti ar tautas lēmumu. Stjuarts ar pirkstu norādīja uz publiku. Atkal bija tie, kas vēlējās likt uz likmi. Šeihs ņurdēja.
  - Saflorovam simts zelta monētas.
  Derības tika ātri noslēgtas, augstmaņi zvērēja. Divi pat cīnījās. Viens izšļakstīja vīna glāzi, otrs trāpīja resnai kājai pa seju. Getteri un apsargi steidzās nomierināt trakojošo sabiedrību. Šeiha sieva varonīga, nekaunīga, resna rieta:
  - Uz priekšu! Nogalini!
  Gladiatori ir saplūduši. Šoreiz viņi veltīja laiku, pārbaudot viens otru ar uzmanīgiem sitieniem. Zobeniem saduroties, tie nedaudz uzplaiksnīja, un vairogi trīcēja. Sabiedrībai šī piesardzība ļoti nepatika, viņa neapmierināti gaudoja, kauli lidoja pretim cīnītājiem. Šeihs apgāza paplāti, kas bija pārklāta ar vīnu un ievārījumu. Tad viņš spļāva un dusmīgi kliedza.
  Ja tu necīnīsies, es likšu tevi pakārt ar galvu uz leju. Uz tribīnes izskrēja vairāki grūstošie mežoņi "janičāri", viņi vicināja šķēpus, demonstrējot dūrienus atvērtajā mugurā. Saflorovs devās uzbrukumā, nikni uzbrūkot, viņš iesita kolēģim pa ceļgalu. Pusaudzis atkāpās, zobens nedaudz uz sāniem, pretinieks sita pāri krūtīm. Slikti pieskrūvēta plāksne nokrita apakšā. Nākamais grūdiens atstāja dziļas pēdas ādā, izlija biezas asinis. Fudoros atkāpās, viens no matainajiem cīnītājiem iespēra viņam pa kājām. Un, kad zēns vilcinājās, Saflorovs ar tādu niknumu trāpīja pa ķiveri, ka viņš sastinga un sabruka. No smadzeņu satricinājuma "ķivere" nolidoja, atklājot baltu galvu ar pietūkušu bumbuli uz pieres. Saflorovs pielika asmeni pie nervozi augošajām krūtīm. Viņš paskatījās uz "publisku".
  Gaida zīmi. Kad vairākums skrien caur matiem, tas nozīmē nogalināt, un, kad viņi pilī saliek plaukstas, tas nozīmē apžēloties.
  Tomēr žēlsirdība nebija nolasāma mežonīgajās sejās. Gandrīz visiem, pat sievietēm un pusaudžiem, rokas noskrēja rīklē.
  -Nāve! Sitiet viņu!
  Šeiha sieva ņirgājoties iesaucās.
  - Viņš izkāpa pārāk lēti. Uzdāvini man uz vienu nakti.
  Saflorovs vilcinājās, viegli piespieda sakautā pusaudža kailajām krūtīm, izplūda asins lāse. Tad viņš izmisumā izmeta zobenu:
  -Es nevaru! Viņš ir mans draugs.
  Tūlīt pārtrūka troksnis, iestājās nāvējošs klusums.
  -Kas! - Šeihs sadusmojās. "Jūs atsakāties nogalināt uzvarēto. Abi būrī, pēc tam visas gladiatoru skolas priekšā būs briesmīgas spīdzināšanas.
  Karotāji pielēca līdz Fudorosam, aplēja viņam seju ar ūdeni un pēc tam, lai ātrāk atjēgtos, sadedzināja viņa kailo papēdi ar karstu dzelzi. Puisis kliedza, pielēca un uzreiz uzmeta viņam ap kaklu divus laso. Saflorovs mēģināja pretoties, viņš vienlaikus cīnījās ar duci zobenu, bailes deva viņam spēku. Bet viens no šāvējiem ar bultu trāpīja pa kāju. No indes jauneklis tika paralizēts, bet netika nogalināts. Viņi abus sasēja un ievietoja būrī. Saflorovam ar karstu stieni iedūra ribās, āda sāka dūmot, sasistais zēns nelokāmi izturēja injekcijas. Bet acīmredzot divu nepaklausīgu zēnu spīdzināšana tika atlikta uz desertu.
  Šeiha sieva iemirdzējās ar acīm:
  - Viņiem jābūt manam vīram. Jūs zināt, ka esmu radošs.
  - Es zinu, bet paskaties, es varu kļūt greizsirdīgs. Puiši ir izskatīgi un jau var precēties. Šeihs pasmīnēja.
  - Visticamāk, pat precējies! Galu galā šie ir spēcīgākie un veselīgākie vergi, kuriem vajadzētu būt auglīgiem! Resnā sieviete piemiedza aci.
  - Gladiatori ir nebrīves krāsa! Tas nozīmētu likt viņu sievām mocīt. Šeihs pasmīnēja.
  - Mums izdosies! Starp citu, atkal meitenes.
  Tagad sievietēm bija jācīnās. Arēnā ienāca divas puskailas dīvas vienādos gurniem. Viņi bija ap kaklu važās ar ķēdi - lai nesarautu. Ieroči Divi dunči katrā rokā. Skaidrs, ka cīņa būs sīva un ne pārāk ilga. Viena meitene bija gaiša, otra melnmataina, abām diezgan garām krēpēm.
  - Uz cīņu! dārdēja slepkava.
  - Es nelikšu derības! - iesaucās šeiha sieva. "Tā ir kļuvusi par sliktu zīmi.
  Nabaga sievietes sanāca kopā. Tas bija briesmīgi, vienam gandrīz uzreiz bija vaļā vēders, otrs bija ievainots krūtīs. Turpinot griezt, meitenes spārdīja ar kājām, mocīdama miesu. Bija daudz asiņu, un viņi nevarēja aizbraukt un aizbēgt. Beidzot viena no viņām sabruka līdz ceļiem. Melnmatainais iesmējās, cenšoties pabeigt, tad uzskrēja mānīgam sitienam no apakšas zem ribām. Viņa stenēdama tomēr paspēja trāpīt likumpārkāpējam pa pakausi. Abas skaistās sakropļotās sievietes sabruka uz grants, vairākas reizes trīcēja, sastinga. Pinkainie "janičāri" pieskrēja pie viņiem un pabāza ar karstu dzelzi. Karojošās meitenes nekustējās.
  - Atkal nederēja neviena likme. Abi ir miruši.
  Publika bija vīlusies, lai gan redzēt pašu slepkavību ir ļoti patīkami. Taču līdz šim neviens nav uzvarējis.
  Šajā situācijā lietu varētu glābt tikai jauna cīņa. Vieglā iesildīšanās ir beigusies, un ir pienācis laiks nopietniem darījumiem.
  Arēnā pamāja piecpadsmit gladiatori oranžās tunikās ar caurumiem un trīs melnām spalvām. Viņi bija bruņoti ar īsiem, izliektiem zobeniem; rokās viņi turēja mazus kvadrātveida vairogus ar izliektu virsmu, galvas sargāja ķiveres bez viziera. Šai grupai sekoja cīnītāji spilgti sarkanās tunikās, tādi paši ar īsiem, bet taisniem zobeniem, ar nelielu apaļu vairogu un dzelzs roku dzelzi, kas nosedza labo roku, ko vairogs neaizsargāja, un ceļgalu, kas aizsargā kreiso kāju. Zaļās spalvas uz slidenām ķiverēm pabeidza attēlu.
  Nostājušies viens otram pretī, viņi paklanījās. Šoreiz likmes tika veiktas par daudz lielākām summām, zelts plūda no rokas rokā.
  -Nevar būt, ka viņi visi tika nogalināti! Šeiha sieva teica. Kāds noteikti uzvarēs!
  - Tātad der, šī ir pēdējā cīņa. Redzi, ir jau gaišs! - nogurušais šeihs aizkaitināts teica.
  - Tad tas būs nopietni! Tūkstoš zelta drahmu sarkanā krāsā. - resnā sieviete svilpās.
  - Un kāpēc uz viņiem? - Kāpēc viņi? - Divas reizes atkārtoja, pārsteigts, muižnieks.
  - Jo acis ir ļaunākas!
  Pārvaldnieks kaut ko kliedza. Atskanēja trompetes čaukstoņa. Pat lāpas mirgoja tā, it kā briesmoņiem kaut kas būtu acīs.
  Sarunas, troksnis, smiekli, čīkstēšana beidzās: visas acis bija vērstas uz kaujiniekiem. Pirmā sadursme bija šausmīga: valdošā klusuma vidū asi atskanēja zobenu sitieni pa vairogiem. Spalvas, ķiveru lauskas, sadragātu vairogu gabali lidoja pāri arēnai, satraukti, elsojoši gladiatori sita viens otru ar sitienu pēc sitiena. Kopš kaujas sākuma nebija pagājušas pat trīs minūtes, un jau bija izlietas asinis: četri gladiatori agonijā saviebās, un cīnītāji samīda tos zem kājām. Viens no guļošajiem satvēra savu partneri aiz kājas un pagrieza pēdu. Viņš lidoja lejā, saplēšot roku.
  Prinča sieva, negausīgā Dēmetra, iemeta gredzenā nograuztu kaulu.
  - Sarkanie, ja uzvarēsi, es tev iedošu glāzi vīna!
  Kā jau nereti gadās, notika otrādi, tika aizpildīts lielākais cīnītājs no komandas, par kuru Dēmetra sakņoja. Trīs zobeni uzreiz iedūrās platā krūtīs, un nelaimīgā vadoņa rokā palika nelaikā pacelts kauls.
  Skatītāji ar sajūsmu un spriedzi sekoja līdzi kaujas asiņainajām peripetijām. Viņi kliedza kā ievainotu buļļu bars. Vietējā elite nikni, trakoja, uzmundrināja cīnītājus. Gladiatoru rindas saruka, kauja sadalījās atsevišķos sadursmēs.
  Šajā brīdī, kad cienījamā sabiedrība baudīja un, atklāti sakot, "trakojās" ar asinīm, drosmīgie nemiernieki nogalināja miegainos apsargus. Pobedonoscevs kopā ar saujiņu drosmīgu vīru, saspiedis miesassargus, pirmais ielauzās pilī.
  Troksnis no nemiernieku tuvošanās piespieda cīņu pārtraukt. Muižnieki, satriekdamies, mēģināja pacelt zobenus. Jaunais nemiernieku vadonis skaļi kliedza:
  - Ko es redzu! Jūs viens otru nogalināt, neliešu izklaidei! Atdzīvinātie nelieši, kuri pat zobenu neprot pacelt, pārāk traucē vēderi. Ja tevī ir saglabājusies kaut daļiņa lepnuma, nogriez šo negantību.
  Šķita, ka gladiatori gaidīja tieši to: viņi metās pie aptaukošanās ganāmpulka.
  Kalpu vergi metās malā, nevēlēdamies mirt par nīstajiem kungiem, un zēni pat sāka mest augstos kungus ar paplātēm un pārtiku.
  Dēmetra kliedza:
  - Nogalini viņus visus!
  Tad viņai uz galvas uzkrita kristāla vīna glāze, izsitot kuci.
  Ragana bija dusmīga. Viņa nocirta bagātos pilsētas iedzīvotājus, sasmalcinot viņu gaļu.
  Tas nebija grūti, bet kaitinoši. Viņam blakus cīnījās pastāvīgais Pass pavadonis. Knābis neatpalika, un gladiatori atriebās saviem cietuma uzraugiem.
  Drūmie vergi pacēla pārvaldnieku uz āķa, viņi kliedza:
  - Mēs esam mūsējie! Vergi tāpat kā jūs!
  - Tātad pierādi to ar zobenu! - Viņa kliedza, tāpēc sveces uz Raganas lustrām nodrebēja.
  Šeihs mēģināja aizbēgt, bet Biks viņu paklupa un ielēja viņam medu apkaklītē:
  - Nu kur tevi vajag. Bez garšvielām.
  Solntslavs diviem muižniekiem uzreiz nocirta galvas, bet trešajam ar ceļgalu saspieda žokli. Tomēr vairs nebija pat kautiņa šķietama, tikai vergi atriebās. Sardzes paliekas aizbēga, un dzīres pat labākajā formā nepārstāvēja nopietnu militāru spēku. Viņi visi tika nogalināti, pirms Vedmakova atdzisa. Dzīvs vēl bija tikai galvenais šeihs, Biks parāva aiz matiem. Vedmakova aizdzina nekaunīgo zēnu:
  - Tas ir cēls cilvēks. Mēs varētu būt noderīgi!
  . NODAĻA #12
  Vācieši turpināja uzbrukumu Staļingradai. Šķita, ka palicis diezgan maz, taču bija neticami grūti tikt garām pēdējam. Pat masveida "Sturmtigers" izmantošana nepalīdzēja. Lai gan reaktīvo bumbvedēju iznīcināšana izraisīja milzīgu. Vēl viens līdzeklis bija napalma bumbas.
  Meiteņu bataljons bija retināts, bet daiļavas joprojām cīnījās. 20. oktobrī sniga, un daiļavas visas bija basām kājām. Tie atstāj graciozas pēdas uz baltā gultas pārklāja.
  Skaistas meitenes, nedaudz ripinājās sniegā un kļuva tīrākas. Matryona pēc tam, kad viņi sagūstīja Seryozhka, nevarēja atrast sev vietu. Joprojām zaudēt tik gudru un skaistu zēnu. Un kas viņu gaidīja fašistu gūstā? Vispirms spīdzināšana un tad nāvessods!
  Zēns patiešām bija tuvu nošaušanai, taču nokļuva raktuvēs. Darbs sešpadsmit stundas dienā un niecīgas devas, pārrauga pātaga gaidīja Serjožku.
  Precīzāk, puika jau ir karjers, un tur cītīgi strādā kā ēzelis. Bet pazemē ir daudz siltāk nekā virspusē. Un karotāji, lai nenosaltu, ir spiesti lēkt un skriet. Un meitenes cīnās. Šeit ir varenais tanks "Lauva". Viņam ir 150 mm lielgabals, kas ir efektīvāks un praktiskāks cīņām pilsētā. Fritz mīl šo tvertni, jo tā ir labi aizsargāta no visām pusēm.
  "Pele" ložņā nedaudz aiz muguras. Vācu mašīna zem divsimt tonnām bija arī bruņota ar 150 milimetru lielgabalu un septiņdesmit pieciem. Tik daudz praktiskāk. Ložmetēju skaits pieauga līdz četriem, un nebija viegli pietuvoties tankam.
  Anyuta, Marija un Alla kopā cenšas izkapāt mastodonu. Viņam rūpīgi atlasīts.
  Anyuta ar entuziasmu dziedāja:
  - Kā mēs dzīvojām cīnoties un nebaidoties no nāves... Tātad no šī brīža dzīvosim jūs un es! Un zvaigžņotajos augstumos, un kalnu klusumā, jūras karā un niknā ugunī! Un niknā, un niknā ugunī!
  "Maus" bija jaunākā modifikācija ar sešiem ložmetējiem, diviem koaksiāliem ar stobriem un četriem uz eņģēm.
  Marija, rāpodama pa sniegu, šņukstēja:
  - Mēs nekad nepadosimies! Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums!
  Meitene, pienākusi tuvāk, iemeta Peļu kāpuri ar sprāgstvielu. Tas dārdēja, zem vairoga, un slidotava pārsprāga.
  Meitenes uzmundrināja:
  - Iegūstiet fašistu!
  Alla šūpojās un meta uz Frici ar šķembu granātu. Fašistu uzmeta sprādzienbīstams vilnis, kopā ar viņu tika norautas galvas diviem melnajiem koloniālā karaspēka kaujiniekiem.
  Sarkanmatainā skaistule nosvilpa:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Anyuta atkal meta sprādzienbīstamo paku... Šoreiz ne tik veiksmīgi, tā atsitās pret bruņām un uzsprāga tērauda čaulas virsmā.
  Meitene sašutusi teica:
  - Ak, es smērēju!
  Un rāpoja pēc jaunas paštaisītas sprāgstvielas porcijas. Viņas apaļie papēži, sarkani no aukstuma, mirgoja. Gandrīz kaila meitene, rāpo sniegā, nedaudz neērti. Bet esiet pacietīgi. Īpaši, kad notiek lobīšana, sniegs kūst.
  Anyuta pat dziedāja:
  - Es zinu, aukstums drīz pazudīs,
  Strauts skaļi steidzas ...
  Un viņi jau skrien pa peļķēm -
  Meitenes basām kājām!
  Meitene nošauj, un arābs no koloniālā karaspēka sabrūk. Ienaidnieka mēģinājumi darboties nelielās grupās rada nopietnus zaudējumus.
  Peles īsais lielgabals atkal izšauj sadrumstalotību. Kaut kur dūmos uzsprāga čaumalas. Un daudz pārtraukumu...
  Vācieši gandrīz ieņēmuši Staļingradu... Palicis pavisam maz. Bet tieši tas neļauj Vērmahtam izmantot lielas bumbas un smago artilēriju. Frici laida pa priekšu ārzemniekiem, kuriem nav žēl.
  Marija izšāva no šautenes. Fašistu algotnis sabruka un apgāzās pāri drupu akmeņiem.
  Meitene berzēja kailās krūtis ar koši sprauslām. Viņi pilnīgi saģērba karotājus - viņi lec šortos. Bet, no otras puses, uz tiem gandrīz nav trāpījumu. Acīmredzot kailums, kaut kā īpaši pasargā skaistules. Tā kā viņi spēj izdzīvot tādā ellē!
  Alla nokrata sniega un dubļu maisījumu un atkal šauj. Tas trāpīja melnajam karavīram tieši acī. Slikta kuce, nesaki neko.
  Trīs meitenes atkal tuvojas Pelei. Ir grūti iekļūt automašīnā, kurai ir tik biezas bruņas no visām pusēm. Bet karotāji ir optimisma pilni. Ja jūs nevarat izlauzties cauri pašai čaulai, tad kāpēc gan nenoplēst mucu.
  Alla, basām kājām spārdīdama netīros klučus, dziedāja:
  - Mūsu patiesība, mūsu patiesība... Kā saules stari! Mūsu rītdiena būs gaiša, no kalniem tecēs straumes!
  Karotāji jau sen ir bruņoti ar sagūstītajiem MP-44. Šīm triecienšautenēm ir liels darbības rādiuss. Skaistums pārliecinoši uguns. Melnie atkal krīt. Viņi izšauj koši asiņu strūklakas.
  Marija, šaudama, ar šauteni un sagūstītu ložmetēju plecos, dziedāja:
  - Mānīgais zirneklis ir uzasinājis savu dzēlienu,
  Un viņš dzer svētas, krievu asinis no Krievijas!
  Viņa pretiniekam viss ir mazs un mazs, viņš nogalinās,
  Kam ir mīlestība pret Krieviju!
  Mīlestība pret Krieviju!
  Meitene raidīja lodi asorti "sargā", kas izrāpās no spraugām. Skaistule pasmaidīja, viņas seja, lai arī novājējusi, tomēr saglabāja savu šarmu un šarmu.
  Vispār visas meitenes viņu bataljonā ir skaistas. Šeit, piemēram, tatāru serafimi. Viņas tēvs ir tatārs, bet māte no Baltkrievijas, un no viņas Serafima mantojusi gatavu kviešu matu krāsu. Arī skaista meitene, basām kājām, un gandrīz kaila. Un viņš šauj no sagūstīta ložmetēja, īsos sērijās. Un pa to rāpo fašisti no cita karaspēka.
  Serafima šauj diezgan precīzi. Viņai blakus gulēja zeltmatainā Marija. Abas meitenes šauj un dzied.
  - Dzimtene! Marija sāka...
  - Un armija! - Turpinājums, nošaujot Serafimu.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Šis...
  Vadot uguni un trāpot krāsainajam, Serafims ziņoja:
  - Divi stabi!
  Marija pasmaidīja un čivināja:
  - Uz...
  Serafims atlaida un piebilda:
  - Kuru...
  Marija pārtrauca piecus, turpināja:
  - Uzgaidi!
  Serafims, šauj, sveicina:
  - Planēta!
  Marija, šauj, čivināja:
  - Krūtis...
  Serafs, šauj, murrā:
  - Aizsargājiet...
  Marija sasita fašistam galvu un teica:
  - Mēs jūs ....
  Serafims, kas sagriež nacistus ar lodēm, šņāca:
  - Valsts!
  Marija, raidot precīzi mērķētas lodes, čivināja:
  - Visi....
  Serafims, šaujot arvien precīzāk, piebilda:
  - Cilvēki!
  Marija, metot no pieres zeltainos, netīros matus, dziedāja:
  - Žurka...
  Serafima lode un šāvienu raidīšana izteica:
  - Tavs...
  Marija, iesitot fašistam pa rīkli, turpināja:
  - Silti!
  Blondīne tatāre, raidīdama šāvienu, turpināja:
  - Mākoņi...
  Marija precīzi šauj, piebilda:
  - Forši!
  Serafims, smaidot, čivināt:
  - Nu un...
  Marija, precīzi šaudama, ņurdēja:
  - Saule!
  Serafims, dauzīdamies, šņāca:
  - Zoja!
  Marija smejoties turpināja.
  - Automātiski...
  Serafims, it kā šaujot, iesaucās:
  - Nather...
  Marija pievienoja mērķtiecīgus metienus:
  - Plecu...
  Serafims smejoties piebilda:
  - Karavīrs!
  Marija ar entuziasmu dziedāja, šaudama:
  - Es rakšu...
  Serafima, vadot kaujas uguni, piebilda:
  - Kaps...
  Marija nogāza afrikāni un turpināja:
  - Pretinieks!
  Meitenēm beidzās munīcija. Un viņa bija spiesta ātri skriet pēc aizsega. Piegāde pāri Volgai ir ļoti sarežģīta. Pastāvīga bombardēšana un apšaude. Šeit nāk pastiprinājumu kompānija no otras puses.
  Ap laivām vārās aerosola un šķembu strūklakas. Debesīs rūc Stormtroopers. Šeit ielido Focke-Wulfs. Un viņi nomet bumbas.
  Vairākas laivas izjuka. Padomju karavīri slīkst un mirst.
  Ienaidnieka artilērijas uguns ir pārāk blīva.
  Pat naktī Fritz visu tur zem uguns. Un viņu niršanas bumbvedēji ir nolietoti. Tostarp Yu-87 vectēvs. Lai gan reaktīvās lidmašīnas jau ir nonākušas sērijā.
  Šeit ir leģendārais padomju Jak-9. Viņš cīnās ar vācu ME-309. Saskaņota manevrētspēja, pret ātrumu un ieročiem. Vācietis jau no pirmā zvana cenšas pieveikt padomju auto. Bet viņam tas neizdodas. Jaks savukārt cenšas iedziļināties astē, bet nacists lielā ātruma dēļ aiziet.
  Ātrāks vācietis, ar spēcīgākiem ieročiem, pret manevrētspējīgāku krievu. Taču straujais lidojums turpinās. Fašists izmanto septiņus šaušanas punktus pret septiņiem un pieskaras padomju automašīnai. Viņa zaudē ātrumu un sāk krist.
  Tas izdala dūmu gabaliņus. Un motors ir ieslēgts...
  Kas tas par karu! Ir grūti iebilst pret tik jaudīgu bruņojumu kā ME-309, kurā septiņi šaušanas punkti kompensē lieko svaru un slikto manevrēšanas spēju.
  Liels ātrums ļauj fašistam ienirt, un vācu cīnītāja piere ir labi bruņota.
  Anyuta atkal mēģina iedragāt peli. Meitene riskē ar savu dzīvību. Viņa jau visa ir saskrāpēta, kaila rāpo pa nocietinājumiem. Viss skaistums skrambās un pisugā. Bet tad viņš met granātu ar sprādzienam pievienotu paku. Viņai pat trāpa ložmetēja sprādziens. Skrāpē skaistules plecu.
  Bet, no otras puses, sprādzienbīstamā pakete trāpīja 150 mm lielgabala purnā. Un vācietis jau ir saņēmis ievērojamus zaudējumus. Ar lielām grūtībām automašīna izkustas no savas vietas un rāpo atpakaļ uz savu karaspēka atrašanās vietu, lai laizītu savas brūces.
  Debesīs parādās Focke-Wulfs un vairāki TA-152. Viņi sāk apšaudīt padomju pozīcijas. Parādījās arī pāris jaunāko HE-183, uzbrukuma reaktīvo transportlīdzekļu. Šie grifi sasniedza ātrumu līdz astoņsimt kilometru stundā, un tiem bija gandrīz neiespējami trāpīt.
  Meitenes šauj pretī vāciešiem. Vienmēr pastāv iespēja piesaistīt ienaidnieku, neskatoties uz spēcīgo uzbrukuma lidmašīnu aizsardzību no zemes uguns.
  Anyuta un Alla atguva sagūstīto Luftfaustu. Šis ierocis, kas sastāv no deviņiem savstarpēji savienotiem divdesmit milimetriem bez atsitiena.
  Var šaut kā ar mazu pretgaisa lielgabalu.
  Un karotāji norāda uz ienaidnieku. Viņi gludi nospiež startu ... Abas daiļavas atpūtās basām kājām uz gruvešiem, jūtot vienmērīgu atgriešanos.
  Foks-Vulfs ar sešiem pneimatiskajiem ieročiem, sāk smēķēt - vēders plīst vaļā.
  Meitenes sajūsmā rēc:
  - Ripu! Paplāksne! Mērķis!
  Pāri meiteņu galvām sāk riņķot citas vācu lidmašīnas. Skaistules metās pazemes ejās, izvairoties no Focke-Wulf raķetēm.
  Anyuta saņēma raupju papēdi ar mirdzumu. Meitene nomurmināja:
  - Ak, elles liesmas!
  Meitenes zole bija klāta ar tulznām un sāpīgi sāpēja. Es gribēju iedurt kaut ko aukstu.
  Un virspusē plaisas turpinās. No liesmām šņāc sniegs, plosās drupas. Vācieši pārpludina pozīcijas ar uguni, taču no tā ir ļoti maz jēgas. Karotāji slēpās kā peles ūdeļās. Ļaujiet viņiem gludināt sevi.
  Alla čukstēja Anyutai ausī:
  - Domāju, ka drīz nacistiem beidzot izsīks. Viņiem ir daudz spēka, bet Staļingradā viņiem nav iespēju apgriezties!
  Blondā meitene lepni atbildēja:
  Mēs esam šeit kā trīs simti spartiešu! Mēs atspoguļojam ienaidnieka augstākos spēkus!
  Sarkanmatainā Alla ķiķināja un piemiedza savai partnerei:
  - Un tu mums neapbrauksi!
  Kad meitenes nokļuva virspusē, reids beidzās. Parādījās jauni melni kājnieki. Viņi kāpa uz priekšu, un meitenēm nācās atklāt uguni, liekot ienaidniekam ar degunu rakt zemi.
  Atkal "Lauvas" un "Tīģeri" devās cīņā. Vācieši mēģināja nospiest padomju armiju ar smagajiem tankiem. Ik pa brīdim lija čaumalas. Neaizsargātākais "Tīģeris" centās atrauties no saviem veidojumiem. Dārdēja arī javas.
  Meitenes šāva uz vāciešiem un viņu algotņiem. Izsita pretinieki. Alla un Anyuta šāva pa pāriem. Parādījās un apmetās ienaidnieku purni. Pēc tam jauns ienaidnieku slānis.
  Meitenes kaujas laikā dziedāja.
  Alla sāka, šaudama:
  - Pirms...
  Anyuta, šaušana, turpināja:
  - Ar tevi...
  Alla lupanuvs pievienoja:
  - Leģions...
  Anyuta, nogriezusi trīs, klusēja:
  - Ienaidnieki...
  Alla, naglodama pretiniekus, izpļāpājās:
  - Viņi....
  Anyuta, nojaucis pusi arāba galvaskausa, turpināja:
  - Viņi grib...
  Allahs, sagraujot ienaidnieku, turpināja:
  -Tu...
  Anyuta, šauj, nikni šņāca:
  - Sasmalciniet...
  Allāhs, izlaužoties cauri arāba galvaskausam, ņurdēja:
  - Iznīcināt...
  Anyuta, turpinot naglot, nošņāca:
  - Piezīmes...
  Alla, it kā šaudama, nosvilpa:
  - Nebaidies...
  Anyuta, raidot precīzu šāvienu, norūca:
  - Ienaidnieks...
  Alla, šaudama kā snaiperis, turpināja:
  - Štykovs...
  Anyuta, šaudama tālāk, iesaucās:
  - Spējīgs...
  Alla, nepārtraucot šaušanu, šņāca:
  - Piespiest...
  Anyuta, nikni šaudama, ņurdēja, labodama draudzeni:
  - Drosme...
  Alla cietā ekstāzē, izšāvusi afrikāņiem cauri galvām, iesaucās:
  - Spēks...
  Anyuta, ar uguni auļodama, šņāca:
  - Palielināt...
  Alla, kratot savas sarkanās cirtas, turpināja:
  - Un pretinieki ...
  Anyuta, situsi arābam pa vēderu, izdeva:
  - Tūlīt...
  Alla, šaudama ar visiem kalibriem, iesaucās:
  - Iznīcināt...
  Meitenes ievilka elpu. Un, nošāvuši vēl nedaudz, viņi kliedza:
  - Mēs esam snaipera šautenes bruņinieki, skan slepkavības balss!
  Koloniālo karaspēka grūstīšanās vilnis nedaudz norima. Nacisti atkal virzīja tankus uz priekšu. "Tīģeri" -2 parādījās ar saviem garajiem purniem un šāva ar šāviņiem uz visu, ko viņiem izdevās pamanīt.
  "Tīģerim" -2 bija sākotnējā torņa forma un bruņu plākšņu nogāzes no sāniem. Tas viņu padarīja nedaudz sīkstāku. Sievietes karotājas par savu mērķi atkal izvēlējās tanka kāpurķēdes. Fašistam bija jābūt kā čūskai pannā.
  Anyuta iemeta sprāgstvielu, saspiežot "Tīģera" -2 priekšējo veltni un dziedāja:
  - Es tevi satiku ar dāvanu... Protams, es iezīmēju vietu zārkā!
  Alla nošņāca, priecīgi metot fašistam lielu sprāgstvielu paku:
  - Bet Pasaran!
  Un no sprādziena vācu tankam sagriezās garais purns. Un karalis Tīģeris sāka griezties atpakaļ. Atkal fašists tika smagi ievainots. Alla to paņēma un iebļāvās, ar plikiem kāju pirkstiem iemetot stikla gabalu:
  - Būt tev ozolkoka zārkā!
  Stikls, aizlidojis garām, ielidoja tieši indiāņa rīklē no koloniālās vācu karaspēka vidus.
  Anyuta piemiedza savam partnerim un dziedāja:
  - Es iegremdīšu galvu šajā mucā! Es iemērcīšu visus!
  Alla izšāva no ložmetēja. Vācieši atkal tika pakļauti uzbrukumam. Meitene šņukstēja:
  - Mēs varam visu! Un mēs uzvarēsim!
  Anyuta izšāva šauteni un teica:
  - Gaidāma liela uzvara! Lai mūsu vectēvi ir godībā!
  Alla taisīja kūleņus un ripoja, griežoties kā eglīte. Meitene ar aci dziedāja:
  - veiksmes kungs, kurp tu ej ... veiksmes kungs - fašisti smejas...
  Vācu tanki, neglābjot šāviņus, palielināja uguni. Viņi izlēja savas plīstošās dāvanas. Un viņi tuvojās padomju pozīcijām, cenšoties izvairīties no nepilnībām.
  Anyuta, izmantojot vadu, kā viņiem mācīja gūstā Serjožka, izvilka smagu mīnu. "Lauva" lēnām rāpās līdz padomju pozīcijām. Tā 150 mm lielgabals turpināja izspļaut lādiņus. Meitenes šņukstēja un pamirkšķināja.
  Anyuta dziedāja:
  - Vācieši-pipari, fašisti-nacisti... Tevi gaida pacifista gals!
  Allahs smaidot teica:
  - Pacifisms ... Ir pat stulbi runāt par pacifismu, ja runa ir par nacistiem!
  Anyuta ar mērķtiecīgu šāvienu trāpīja koloniālās gvardes arābam pa deguna tiltiņu un čivināja:
  - Un viņi ir kropli domāšanā ... Un militārajās lietās viņi nav tik spēcīgi! Drīz mēs tos izdzēsīsim no planētas Zeme!
  Alla vēl vienu plosījās, berzēja kailās krūtis uz grants un dziedāja:
  - Es esmu krievu bruņinieks uz mežoņu ceļiem ... Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Sarkanmatainā skaistule piemiedza aci, palūkojoties debesīs. Tur griezās "rāmji", vācu ložmetēji.
  Ložņāja, ik pa brīdim, iestrēgstot vējjakā vācu "Lauva". Un viņa ierocis turpināja spļaut.
  Anyuta, pārvietojot mīnu zem vācu tanka kāpurķēdēm, šņāca:
  - Par Seryozha ....
  Vācietis apstājās un izšāva vēlreiz. Šāviņš uzsprāga meitenēm aiz muguras.
  Anyuta teica:
  - Piena čaumalas, kam ir mazuļa smadzenes!
  "Lauva" kādu laiku stāvēja. Neatkarīgi no tā, vai vācu pieredzējušā apkalpe sajuta draudus, vai arī viņi gribēja izlietot kaujas komplektu. Bet "Lauva" kādu laiku stāvēja uz vietas un izspļāva nāvējošus čaulas.
  Anyuta atzīmēja, ka vācu tankam bija modernāks lielgabals un tas šāva biežāk nekā KV-2. Un tas, protams, padara šo auto daudz bīstamāku. Anyuta sakrustoja sevi un nošņāca:
  Lai ļaunie nonāk ellē!
  Alla šāva uz fašistu saules pinumā un iesaucās:
  - Mūsu uzvara ir neizbēgama! Un viss beigsies labi!
  Anyuta arī nogrieza turku un dziedāja:
  - Lai gan, šķiet, drīz dzīve pārtrūks, kad pie tās melnā raga pieklauvēs nepatikšanas... Zirgi tuvojas un asinis plūst kā upe, un atkal zeme aiziet no tavām kājām!
  Alla, samērcējusi irāni, piebilda:
  - Bet zemei ir arī savs sargs ... Un starp zvaigznēm viņam stiepās ... Neredzami glābšanas pavedieni trimdā Hitleram uz Kolimu!
  Meitenes, šaujot, unisonā dziedāja:
  - Salauzīsim Ādolfu, tas viņam sāpēs! Es ticu, ka fašisms tiks uzvarēts! Un mūsu Krievijā parādīsies mesija, visu zemju tautu kungs!
  Un karotāji turpināja šaut. Bet ienaidnieka kājnieki apgūlās un sāka šaut un mest granātas. Fašistu bari mēģināja meitenes izsmēķēt ar mīnmetēju uguni. Un mest daudz granātas.
  Allahs filozofiski atzīmēja:
  - Var paņemt numuru vēlēšanās, prasmi vēlēšanās bez kara!
  Anyuta iesmējās un atzīmēja:
  - Karš ir joma, kur kvalitāte pārspēj kvantitāti, vēlēšanas, kā likums, ir otrādi, un tas ir joks!
  Karotāji nedaudz atkāpās, granātas un to lauskas lija pārāk biezi. Alla pat ar kāju pārtvēra izmesto dāvanu un atmeta to atpakaļ. Granāta lidoja garām un trāpīja nacistiem pa viņu ķiverēm. Un kā tas eksplodē...
  It kā kaut kur būtu uzspridzinājusies cita saite.
  Allāhs filozofiski atzīmēja:
  - Veiksme ir otrā laime, veiksme ir trešā, bet pirmā prasme!
  Anyuta iesmējās un iestarpināja:
  - Veiksme ir balva par drosmi, bet ne par vieglprātību!
  Alla izrāva aci hinduistam no koloniālās armijas un šņāca:
  - Kam paveicies, tam dvēsele dzied!
  Anyuta pasmaidīja un čivināja:
  - Tas ir labi, ja tev veicas, tas nozīmē, ka Dievs tevi izglābs!
  Meitenes ir nedaudz asprātīgākas. Tad vācu "Lauva" tomēr virzījās uz priekšu un trāpīja mīnā. Kāpurs ietriecās sprādzienbīstamā ierīcē un tika saplēsts.
  Ievainotais "Lauva" sagriezās un piecēlās ... Karotāji bija sajūsmā un dziedāja no sirds:
  - Lauva ir invalīds domāšanā, tīģeris ir visu veidu nelaimju avots... Pasaulē nav nekā interesantāka par cilvēku!
  Anyuta sniedza garu rindu, tikko sveša armija sacēlās vētrai un dziedāja:
  Mums ir raķetes, lidmašīnas,
  Spēcīgākais krievu gars pasaulē...
  Pie labāko pilotu stūres -
  Ienaidnieks tiks saspiests putekļos un uz leju!
  Šķiet, ka "Lauva" ir stipri bojāta. Viņa sastinga, izspļaujot vēl pāris čaumalas.
  Parādījās veiklā Pantera. Tomēr viņa baidījās iedziļināties padomju karaspēka pozīcijās, bet sāka šaut. Pāri meiteņu galvām svilpoja gliemežvāki. Un viņi lauza šķembas un ugunsgrēkus.
  Anyuta sagatavoja mešanai granātu, gatava noķert brīdi, kad pieejamā attālumā tuvojās fašistu tanks. Bet arī Panterā nav muļķu. Vācieši šāva, šaha galdiņa veidā liekot šāviņus, cenšoties nepalaist garām nevienu zemes gabalu. Un burtiski izrāva katru akmeni.
  Alla, paglaudot kailām krūtīm, atzīmēja:
  - Fricu taktika ir kļūdaina ... Cik daudz viņi šādi sasniegs?
  Anyuta asprātīgi atzīmēja:
  - Vistas knābj graudu pa graudam, un pieņemas svarā daudz ātrāk nekā cūka, kas norij lielus gabalus!
  Pantera izšāva vairāk nekā astoņdesmit šāvienus un pēc munīcijas beigām apgriezās, dodoties atpakaļ uz savu migu. Tā vietā parādījās jauns mastodons "Sturmtiger". Mašīna nosedza savu plato bagāžnieku ar vāciņu. To var redzēt, tādējādi cerot izglābties.
  "Sturmtigr", no attāluma apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Izšauta raķete. Zeme pacēlās augšup, un ugunīga strūklaka izlēja liesmas strūklas.
  Meitenes tik tikko izdzīvoja, bija diezgan nosegtas. Anyuta bija pat nedaudz apmulsusi. Meitene pēkšņi ieraudzīja sevi lēkājam zirgā. Un ka viņa vada vienību, kas uzbruka tatāru armijai. Un karotāji ar viņu jāj ar zirgiem. Mongoļi-tatāri, nespēdami izturēt triecienu, atkāpjas un tūkstošos mirst zem nagiem.
  Savukārt Anyuta šūpo divus zobenus un nocirta ienaidniekus. Bet redze pēkšņi tika pārtraukta.
  Alla iesita savam partnerim pa vaigiem, krata viņu, sakot:
  - Nu, viss! Tagad beidziet melot!
  Anyuta dusmīgi atbildēja:
  - Es nevis gulēju, bet cīnījos!
  Meitene dusmās pielēca un iemeta granātu. Tagadne, aizlidojusi, ielidoja tanka "Lev" purnā. Saņēmusi bojājumus, automašīna saburza savu svarīgo bagāžnieku.
  Anyuta iesaucās plaukstā:
  - Es esmu Krievijas bruņinieks!
  Alla izšāva no ložmetēja un ņurdēja:
  - zēns atbildēja, saraucis uzacis,
  Es gribu kalpot Svētajai Krievijai...
  Lai asiņu jūra izplūst
  Bet Dievs var mūs izglābt!
  Anyuta nokrita uz gruvešiem ar kailu vēderu un krūtīm. Tieši laikā, kad simtiem ložmetēju sprādzienus pārņēma viņas galvu. Meitene izbāza mēli un teica:
  - Drosmīgo karavīru neprāts ir neprātīgu ģenerāļu glābiņš!
  Allāhs piekrita:
  - Karavīrs ir drosmīgs, ģenerālis ir apdomīgs, ienaidnieks ir viltīgs, veiksme ir solidaritāte tikai ar gudru drosmi!
  Meitenes atkal atklāja uguni un solidāri čivināja:
  Virs viņa eskadras
  Vienbalsīgi rēc
  Ādolfs ir stiprs muļķis -
  Stādot Sodomu!
  Parādījās vēl viens bruņu "Lauva". Divi karavīri aizbēga no viņa, spriežot pēc tumšajām sejām - arābi. Viņi mēģināja uzmest ķēdi uz āķa, lai izvilktu izstrādāto tanku no kaujas lauka.
  Alla un Anyuta izšāva, vienlaikus nogalinot tehniķus. Karotāji dziedāja:
  - Neiznīcini sevi un palīdzi biedram, palīdzi citiem izkļūt no uguns!
  Parādījās trīs melnādainie. Viņi skrēja ar ķēdi, cik ātri vien varēja, bet arī meitenes viņus nošāva. Turklāt Anyuta šāva no pistoles, piespiežot suni ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un viņai izdevās ārkārtīgi precīzi trāpīt pretiniecēm, piemēram, Robinam Hudam.
  Allahs atzīmēja:
  - Atzīme nav tas, kurš trāpa veiksmīgi, bet kurš netrāpa ar sliktu veiksmi!
  Anyuta ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Precīzākais ar dunča vīziju var trāpīt garām, bet nepiedodami asais prāts var paslīdēt garām mērķim!
  Granāta atsitās pret mīnmetēju un sāka eksplodēt, detonējot mīnas.
  Jā, Staļingrada vāciešiem nebija viegli. Ieguvuši tos šausmīgā nāves citadelē!
  . NODAĻA #13
  3. novembrī vācieši ielenca Tihvinu, un pašā pilsētā notika kaujas. Sarkanā armija lēnām atkāpās. Lielākā daļa Baku pilsētas jau ir ieņemta, padomju karaspēks atkāpjas uz pussalu. Erevāna joprojām knapi turas. Staļingrada atrodas uz iznīcības sliekšņa.
  Bet tomēr Staļins lika šai pilsētai nepadoties. Cīņa izvērtās par Astrahaņu. Šajā pilsētā Fritz arī cenšas virzīties uz priekšu. Viņi spēcīgi bombardē visas pieejas un iznīcina infrastruktūru.
  Ziema nāk... Un kara gaita kļūst arvien mazāk prognozējama. Bet Staļingrada, šķiet, neiztur. Piegāde caur Volgu apgrūtina iesaldēšanu un masveida bombardēšanu.
  4. novembrī deviņdesmit procenti Tihvinas jau bija ieņemti. Un vācieši tuvojās Somijas teritorijai. Padomju karaspēks, cietis ievērojamus postījumus, nevarēja savākt pietiekami daudz spēka, lai apturētu ienaidnieku.
  Sapulcei uzbruka arī somi un marionešu zviedru karaspēks. Tika izmantoti ievērojami spēki.
  5. novembrī Vācijas koalīcija un Somijas-Skandināvijas karaspēks apvienojās. Tādējādi ap Ļeņingradu noslēdzās dubultgredzens. Jauna, nozīmīga Trešā Reiha uzvara.
  6.novembrī ziemeļu sektorā vēl turpinājās kaujas. Nacisti paplašināja koridoru. Situācija bija ārkārtīgi smaga. Tihvinā dega pēdējās pretošanās paliekas. Vācieši izšāva ballistiskās raķetes uz Erevānu. Publicēja trīs prezentācijas. Nodarīja ievērojamus postījumus ar upuriem. Bet galu galā viņi neko nesalauza.
  Astrahaņas pilsēta tika atdalīta ar sauszemi no pārējās padomju teritorijas. Situācija saasinājās. Jauni vācu un britu kaujas kuģi bombardēja Murmansku. Apšaudes laikā tika nogalināts garnizona komandieris un daudzi virsnieki.
  Kļuva vēl sliktāk.
  Un 7. novembrī nacisti ielauzās Volhovā un beidzot ar padomju karaspēka pretestību sagrāva Tihvinu. Tādējādi plaisa ar Ļeņingradu strauji pieauga. Kļuva skaidrs, ka blokādē esošā pilsēta, visticamāk, neizdzīvos.
  8. novembrī beidzot notika ilgi gaidītie tanka Lev-2 testi. Mašīnai bija modificēts izkārtojums. Dzinējs, transmisija un ātrumkārba atradās vienuviet un priekšā, bet cīņas nodalījums aizmugurē.
  Vācieši Porsche vadībā puča gadadienā ar enerģiskiem pūliņiem izgatavoja automašīnu.
  Patiešām, pateicoties zemākam siluetam, saglabājot "Lauvas" bruņojumu un bruņas, automašīnas svars tika samazināts līdz sešdesmit tonnām ar 1200 zirgspēku dzinēju. Kaujas testi parādīja, ka tas izrādījās pilnīgi pieņemams tanks. Tieši tas, kas jums nepieciešams!
  Labu gaitas un bruņu īpašību kombinācija.
  Fīrers tomēr nebija apmierināts. Viņš pieprasīja pastiprināt sānu un pakaļgala bruņas, kā arī likt 88 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL.
  Vēl viens testa transportlīdzeklis bija E-100. Tomēr šī tvertne izrādījās pārāk smaga: 140 tonnas, bet tai ir lieliska aizsardzība no visiem leņķiem un peles bruņojums. Kopumā "E" sērija solījās būt ārkārtīgi daudzsološa. Vācieši laikam netērēja laiku.
  Tika demonstrēta arī tvertne "Bars" ar 1000 zirgspēku dzinēju, tomēr automašīna Hitleram šķita nepietiekami aizsargāta.
  Parādīts jubilejā un dažādu veidu lidmašīnās. Jo īpaši uzbrukuma lidmašīnas un ME-262 modifikācijas. Un arī TA-183. Vesela tehnoloģiju parāde.
  Ieskaitot jaudīgas gāzes palaišanas iekārtas, tās spēj nojaukt veselas pilsētas un ciematus.
  Šeit viņi patiesībā demonstrēja ļoti spēcīgas iznīcināšanas sistēmas.
  Pārbaudījumus izturēja arī Panther-2, kas svēra piecdesmit tonnas, tai bija 150 milimetru slīpas frontālās bruņas un King Tiger lielgabals. Sānu bruņas bija 82 mm, leņķī. Šāds tanks vairāk vai mazāk piestāvēja Hitleram, tāpēc tuvcīņā spēja izturēt trīsdesmit četrus.
  Kopumā nacisti ķemmēja zvērnīcu.
  Izturēti un pārbaudīti iznīcinātāji "Gotha", kas spēj sasniegt ātrumu tūkstoš simts kilometru stundā.
  Īsāk sakot, viņi padevās.
  Volhovs krita 9. novembrī. Situācija ir sasniegusi savu kulmināciju. Un atkal padomju tanki mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Gringeta sastinga pie ieroča. "Churchill" -2 stāvēja padomju transportlīdzekļu priekšā un izspļāva munīciju.
  Kunga meita Džeina skaitīja trāpījumus. Padomju tanki, iebraucot grāvī, samazināja ātrumu. Un to izmantoja vācu zvērnīca.
  Nikoleta paņēma to un dziedāja:
  - Angļu karavīrs nebaidās no nāves,
  Zem zvaigžņotajām debesīm nāve mūs nepaņems!
  Par lauva ar vainagu drosmīgi cīnīsies,
  Pielādēšu vareno ložmetēju!
  Malānija apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Tas ir lieliski! Un mēs arī iekasēsim maksu!
  Pistole darbojās ļoti aktīvi. Čaulas mirgoja kā sērkociņi, atstājot kontūras gaisā. Jā, enerģiskās meitenes tika pieķertas. Un pats galvenais, precīzi.
  Gringeta, mājot ar galvu, raidīja šāviņu trīsdesmit četru torņa pamatnē. Nomurmināja:
  - Tā ir nāve! Viņa nāks pie maniem ienaidniekiem! Un es zinu, ka turpmāk viņa gaida ūsainus ienaidniekus!
  Nikoleta smaidot teica:
  - Visi dzīvnieki paklanījās ūsainam... Lai viņš nolādēto pieviltu!
  Gringeta atkal iesmējās un izšāva, šņācot:
  - Mans šāviņš ir visprecīzākais. Mēs noteikti tur nokļūsim!
  Nikoleta pacēla rādītājpirkstu un teica:
  - Pif, Paf - garām! Pelēkais zaķis nolēca!
  Gringeta, šauj, dziedāja:
  Katrs izvēlas pats
  Sieviete, reliģija, ceļš...
  Kalpo velnam vai pravietim
  Katrs izvēlas pats!
  Džeina pakratīja galvu un protestēja:
  - Noteikti ne tādā veidā! Deviņdesmit deviņus procentus cilvēka ticības nosaka dzimšana, nevis zināšanas. Šeit mēs piederam Anglikāņu baznīcai ... Un, ja paskatās, uz kāda pamata? Vai tā ir mūsu izvēle?
  Gringeta iesmējās un atzīmēja:
  - Es personīgi biju ticīgā ģimenē, bet tagad arvien vairāk sliecos uz ateismu!
  Nikoleta iesmējās un izbāza mēli.
  - Ateisms... Tas ir interesanti!
  Malānija filozofiski atzīmēja:
  Un tālu no visa! Ja nav Dieva un nav pārdabisku spēku, tad jebkura reliģija ir nepatiesa!
  Gringeta pamāja ar galvu, labprāt apstiprinot:
  - Tas ir kā komunisti! Viņi nāca klajā ar domu, ka visas reliģijas ir tikai cilvēku fantāzijas. Un uz to viņi uzcēla doktrīnu!
  Malānija skeptiski savilka lūpas.
  - Un kas viņus sagaida pēc nāves?
  Gringeta plēsīgi iesmējās. Viņa izšāva lādiņu, pārgriežot cita padomju tanka korpusu un atbildēja:
  - Šeit jūs varat domāt par daudz... Pat mirušo augšāmcelšanos ar zinātnes spēkiem!
  Malānija atcerējās, smaidot:
  - Es izlasīju vienu grāmatu par nākotnes pasauli. Kosmosa impērija jau pastāv. Nav nāves, vecuma, slimību. Un, protams, bads... Tiesa, lielākajai daļai iedzīvotāju darba nav, bet pietiek visiem.
  Piemēram, automašīnas tiek dāvinātas bez maksas. Un ir elektroniskas mašīnas, ar kurām viņi uztur sakarus ar visu pasauli.
  Nikoleta diezgan nopietni atzīmēja:
  - Progress ir ātrs. Paskatieties uz šiem tankiem... Kā viņi ir attīstījušies un kļuvuši perfektāki. Tomēr "Churchill" -2 nevar salīdzināt ar "Matildi".
  Malānija tam piekrita:
  - Jā, tanki ir pavirzījušies uz priekšu... Tas ir šiki!
  Vēl viens padomju tanku uzbrukums iestrēga, un notika pārtraukums.
  10. un 11. novembrī vācieši veica nelielas uzbrukuma operācijas, sagriežot stūrus ziemeļos.
  Padomju karaspēks mēģināja veikt pretuzbrukumu uz ziemeļiem no Staļingradas, bet nesniedza lielus panākumus. Pilsētā jau bija pēdējās mājas. Iznīcināts tajā pašā laikā, līdz zemei. Bet pagaidām Staļins lika to paturēt līdz galam.
  Baku pilsēta ir gandrīz ieņemta. Taču naftas urbumi deg un starp tiem izcēlušies kauji. Vācieši pastāvīgi bombardē.
  Cīņas Astrahaņā ir pašā kulminācijā...
  12. novembrī turki sāka uzbrukumu Erevānai. Spiediens tika atvairīts. Osmaņi cieta. Bet fau atkal tika atlaists. 13. novembrī vācieši ieņēma pēdējos Baku kvartālus - paziņojot par pilsētas ieņemšanu. Tikai pussalā joprojām notika cīņas, un debesis bija melnas no liesmojošām akām.
  14. novembrī nacisti sāka uzbrukumu Murmanskai. Viņi izmantoja artilēriju un lidmašīnas...
  Staļingrada dega, bet pārdislocētais padomju papildspēks ļāva noturēties. Kaut vai tikai pilsētas malai, turklāt uz kolosālu zaudējumu rēķina.
  Uzbrukuma laikā Murmanskai pulcējās liela kaujas kuģu armāda, un tuvojās arī lidmašīnu pārvadātāji. Pilsēta bija nospiesta kā plazmas veltnis. Un viņi bombardēja un šāva.
  15. novembrī fašistu karaspēks sāka pārvietoties, uzbrūkot pilsētai, vienīgajai neaizsalstošajai ostai Ziemeļu Ledus okeānā. Cīņās piedalījās "peles" un pat "Rat" tanks, kuru nacisti vēlējās izmēģināt praksē.
  Tomēr "Žurka" sagādāja zināmu vilšanos. Viņa vispirms virzījās uz priekšu un pēc tam iestrēga sniega kupenās. Un apstājās pilsētas nomalē. Vācieši nebija gluži gatavi ofensīvai. Bet apšaude neapstājās. 16. novembrī nacisti praktiski pabeidza naftas, liesmojošu aku tīrīšanu. Taču daļa pussalas viņiem bija nepieejama, jo ugunsgrēki bija izauguši līdz septītajām debesīm.
  17. novembrī nacisti sagrāba pēdējo Volgas deltas atzaru un tādējādi vēl pamatīgāk bloķēja Astrahaņu. Baku jau sen ir nogriezta.
  Arī Erevāna tika iebrukusi. Pilsēta atrodas kalnā, ļoti ērta aizsardzībai, bet grūti to šturmēt īpaši ar tankiem.
  18. novembrī padomju karaspēks atkal pārbaudīja nacistu aizsardzības spēku uz ziemeļiem no Staļingradas. Tas vājināja uzbrukumu tam, kas bija palicis no gada uz Volgas, taču tas bija taustāmu zaudējumu vērts.
  19. novembrī vācieši smagu zaudējumu dēļ apturēja uzbrukumu Murmanskai.
  Tādējādi apsēstais fīrers nekādi nevarēja izvilkt no savas pozīcijas, daudzas šķembas. Nacistu plāni izbeigt PSRS pirms ziemas izgāzās.
  Sliktākais ir tas, ka Japāna apturēja ofensīvu aukstā laika un milzīgo darbaspēka zaudējumu dēļ. Vienīgais ir tas, ka samuraji palielināja savu trīsdesmit četru ražošanu un licencēja Panthers. Un nākamajā vasarā tie var radīt nepatikšanas.
  20. novembrī vācieši daļēji nodzēsa ugunsgrēkus un atbrīvoja lielāko daļu pussalas.
  21. novembrī padomju karaspēks atkal uzbruka vāciešiem un pat iegriezās dažus kilometrus uz ziemeļiem no Staļingradas. Nacistiem nācās vājināt savu uzbrukumu un mēģināt atgūt savas pozīcijas.
  Cīņas, kā saka šādos gadījumos, ir vienkārši ķēma līmenī!
  22. novembrī nacisti mēģināja virzīties uz priekšu Turkmenistānas reģionā. Un pēc desmit kilometru noieta viņi tika apturēti. Bet 23. novembrī, ieveduši kaujā šaha brigādes, tās atkal virzījās uz priekšu. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi saasināta Centrālāzijas reģionā.
  24. novembrī frontēs nebija būtisku izmaiņu ...
  25. novembrī nacisti atsāka uzbrukumu Murmanskai. Iemeta kaujā jaunas detaļas. Bet pagaidām tam ir maz jēgas.
  Ir pienācis 26. novembris - vienpadsmit gadi kopš Reihstāga vēlēšanām, pēc kurām Hitlers tika iecelts par reihskancleru.
  Pirmo reizi frontē tika izvietots jaunākais tanks E-100.
  Tā bija šādas mašīnas kaujas prakse.
  Tvertne izskatījās diezgan gara, gandrīz saplacināta. No tā izvirzījās 128 mm lielgabala garais purns. Un frontālās bruņas četrdesmit piecu grādu leņķī. Un viņš ir noliekts no sāniem.
  E-100 tvertne pārvietojās, pateicoties jaunākajam 1500 zirgspēku dzinējam, ātrāk nekā Maus. Un šāviņi atsitās pret viņu.
  Un mašīnas iekšpusē parādījās jautrs četrinieks Magda, Kristīna, Gerda un Šarlote.
  Meitenes dzemdēja fīreram bērnus un atstāja viņus īpašu SS auklīšu uzraudzībā.
  Un tikko ieradās priekšā. Meitenes ir ļoti smieklīgas. Viņi palaida garām cīņas. Un šeit ir tikai iespēja izpausties. Visbeidzot, ņemiet šo Sevastopoles ziemeļu daļu.
  Un nodibināt Trešā Reiha dominanci Ziemeļu Ledus okeānā. Cik ilgi karš tiešām var vilkties? Un četrinieks domā: vai kopā ar viņiem vismaz kaut kas var mainīties?
  Pie Murmanskas nav pārāk sals - Golfa straume izolē. Meitenes ir kaujinieciskā noskaņojumā. Katram bija pāris - puika un meitene! Tātad jūs varat priecāties.
  Magda un Kristīna lidinājās ap ieročiem. Tvertne ir pilnīgi jauna un viegli vadāma. No sāniem to aizsargā 120 mm slīpas bruņas, plus vēl 50 mm vairogs. Tātad automašīnu nevar caurdurt no visiem leņķiem.
  Meitenes svilpa dziesmu. Viņi sirdī ir lieliski.
  Gerda ar smaidu uz dzintara lūpām atzīmēja:
  - Tagad mums ar Hitleru ir kopīga atvase. Mēs esam karaliskās ģimenes locekļi!
  Šarlote iesmējās, atzīmējot:
  - Un uz priekšu - tikai nulles!
  Tanks "E" -100 tuvojās padomju pozīcijām. Viss apkārt bija tik izpostīts, ka padomju laika šāvieni bija reti, un parasti no vieglajiem ieročiem.
  Magda mērķēja ar savu 128 mm lielgabalu un šāva uz padomju vareni. Medus blondā meitene dziedāja:
  - Es esmu tīģeriene, un man ir smīns... Un ļaunais tīģeris visus saplosīja!
  Padomju četrdesmit pieci atkāpās, vairāki krievu karavīri tika nogalināti.
  Magda murrāja kā kaķis:
  - Es esmu supermens, mana metode ir vienkārša... Nokožu tiem, kam astes no vilnas! Un tad meitene sāka smieties. Nu gluži kā mežonīga dieviete.
  Hitlera prostitūtas satricināja tanku. Un viņi paši ielēca mašīnā ar slīpām bruņām.
  Bet tad karotāji pagrieza savu mašīnu. Šarlote, šī skaistule ar vara krāsas matiem, kā dziedāt:
  - Tsok, tsok, tsok ... Rit straumi! Nacistu kavalērija apēda visas smiltis!
  Un pēc tam, Šarlote, kā viņai gribas smieties... Viņa pat izcirta zobus. Un atkal tvertne griezās. Vācieši nojauca dzeloņstiepļu žogu. Mašīna, kas bija Tyrannosaurus rex lielumā, nepiedienīgi ņurdēja. Un karotāji atklāja savas jaukās un gaļēdāju sejas.
  Meitenes izturēja sevī un dzemdēja bērnus no Ādolfa Hitlera. Un tas jau kaut ko izsaka. Skaisti ķipari, bet tajā pašā laikā morāles frīki. Šeit viņi saspieda padomju karavīru, kurš pakļuva zem riteņiem. Un viņi iespieda zemē 76 mm lielgabalu. Mēs braucām tam pāri. Saplacināts tērauds. Warriors demonstrēja figūras aerobātiku. Čaumalas šķita nekaitīgākas par zirņiem, grabulī, ko bērns krata. Nākamais lielgabals, ko E-100 saplacināja, bija 85 mm.
  Magda iesmējās.
  - Un krievus sasmalcinām kā blaktis!
  Kristīna laboja savu draugu:
  - Vairāk kā lāči! Lācis ir liels dzīvnieks!
  Sarkanmatainā Šarlote piebilda, izpletusi ilkņus:
  - Un zobains!
  Vācu tanki spiedās cauri pilsētas aizsardzības līnijām. Padomju karaspēks cīnījās ļoti smagi. Visi paņēma ieročus. Milicijā karoja pat desmitgadīgi puikas. Bija arī daudz meiteņu. Visi iedzīvotāji sapulcējās, bet ieroču nebija pietiekami. Masu varonība izpaudās it visā. Pionieri, izmantojot paštaisītas sprāgstvielas vai granātu saišķus, piekļuva nacistu tankiem un metās zem sliedēm, mirstot par savu dzimteni.
  E-100 tanks guva nelielus bojājumus. Vienam no zēniem izdevās izspiesties cauri smagajai mīnai. Viņš pats gāja bojā, taču sabojāja vācu automašīnu. Veltnis pārplīsa, un daļa kāpura aizlidoja. Lielā mašīna samazināja ātrumu. Tad pāris karavīru iemeta granātu saišķus, sadragājot biezās sliedes.
  E-100, šķērsojot frontes līniju, zaudēja savu mobilitāti.
  Gerda mērķēja uz sešiem ložmetējiem un ieslēdza tos, kad padomju karavīri mēģināja dot pretuzbrukumu. Desmitiem krievu un citu Krievijas tautu pārstāvju krita, ložmetēju lodes caurdurti. Padomju karavīri tomēr skrēja uz priekšu. Viņi meta granātas un nomira. Daļa fragmentu sasniedza E-100, taču ložmetēji darbojās pareizi. Un velns Gerda ir tik precīzs. Un viņas lodes gandrīz nekad nelido velti.
  Un krievu karavīri mirst...
  Kristīna tika izšauta no ātrās šaušanas 75 mm lielgabala, sadrumstalotām lādiņiem un no koaksiālā ložmetēja. Sarkanmatainais zvērs, ar lodēm plosīdams padomju karavīrus, šņāca:
  - Es esmu nāves nesējs... Pats sātans man ir rudmatains!
  Magda kautrīgi atzīmēja:
  - Nu nevajag. Sātans ir Dieva ienaidnieks un ir lemts uguns ezeram!
  Kristīna ar basu kāju sita pa metālu un iesaucās:
  Kā ar uguns ezeru? Mani mati ir kā liesma!
  Gerda smaidot teica:
  - Pats fīrers mums piedos visus grēkus... Precīzāk, pats grēka jēdziens, vai tas pēc būtības ir novecojis?
  Magda paraustīja plecus.
  - Jūs vēlaties teikt, ka grēka jēdziens ir novecojis ...
  Gerda atkal ieslēdza ložmetējus, apspiežot krievu karavīru izmisīgo pretuzbrukumu. Lodes viņus nogalināja kā dāvanas no elles. Šajā modifikācijā E-100 ir ļoti stingri aizsargāts. Astoņi ložmetēji, divi koaksiāli ar lielgabaliem, un pārējie tika vadīti uz eņģēm. Un viņi sita ļoti smagi.
  Gerda smaidīdama rēca:
  - Grēks, tas ir Trešā Reiha pastāvēšanas pamats! Mūsu reliģija patiesi ir zvēru ticība!
  Sarkanmatainā Kristīna, šaujot no lielgabala un nogalinot krievu karavīrus, dziedāja:
  - Mans sirsnīgais un maigais zvērs... Es mīlu tavus ilkņus, tici man! Mans infernālais un ilktais zvērs!
  Vienam no padomju pretgaisa ieročiem atkal izdevās trāpīt slidotavas un tās salauzt. E-100 beidzot apstājās. Magda tomēr sodīja kaitinošo pretgaisa lielgabalu, aizsedzot to ar smagu lādiņu. Nu sliedes bija nolauztas.
  Saraucis pieri, Gerda piezvanīja velkonim un jautāja:
  - Izvelciet mūs, lūdzu! Mēs mirstam! Sliedes ir nolauztas!
  Atbilde nāca uzreiz:
  - Velkonis būs!
  Kristīna smaidot dziedāja:
  - Tas ir gājiens! Ienaidnieki, kas jātērē!
  Magda šāva uz ieroci, kuru krievu karavīri mēģināja izvilkt tiešai ugunij. Viņa sasita mucu un izklīdināja padomju karavīrus dažādos virzienos. Viens no karavīriem tika pārplīsts uz pusēm un cīnījās agonijā.
  Blondā Kristiāna sakrustoja sevi un, pacēlusi acis pret debesīm, viņa lūdza:
  - Piedod man Kungs! Par piespiedu grēku un slepkavību!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Nē, tas nav iespējams! Tev jābūt cietam kā akmens! Kļūsti par akmeni mums!
  Magda pārliecinoši atbildēja:
  - Ir tikai viena klints - Jēzus Kristus!
  Sarkanmatainā velniņa iesaucās:
  - Jēzus bija pacifists! Un mūsu ticība un profesija ir karš!
  Tvertne E-100 tika vilkta un vilkta uz vācu pozīcijām. Gerda ar sniega karalienes smaidu atzīmēja:
  - Veltņi ir visneaizsargātākā tvertnes daļa. Un ar to ir jācīnās!
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Nepārsedziet visus rullīšus ar vairogiem. Tas nav iespējams, jo daļa kāpuru joprojām būs atvērti!
  Magda ieteica:
  - Un, ja jūs taisāt ruļļus mazus un bez paletes?
  Sarkanmatainā velniņa ķiķināja un parādīja pērļu zobus:
  - Un kā viņiem dot lielāku ātrumu?
  Magda ar kailu zoli berzēja metālu un ieteica:
  - Un ja jūs izmantojat elektromotorus?
  Šarlote pievilka vēderu un izgrieza kaklu.
  - Iespējamais variants... Un tanki degs mazāk!
  Magda asarīgi sacīja:
  - Tieši tad mēs nokļūsim ellē, tā degs un degs kā lāpas!
  Sarkanmate iešņukstējās:
  - Nu un ko... Un eņģeļi ir radīti no spilgtas liesmas! Būsim eņģeļi!
  Kristīna to paņēma un apdullinoši dziedāja:
  - Es neesmu eņģelis, bet tikai velns, bet cilvēkiem esmu kļuvis par svēto .... Iegūstiet aprēķinu ienaidniekus, zem tik pārlieku sāpju spīdzināšanas!
  Meitenes klusēja... Debesīs griezās Stormtroopers, un dārdēja kanonāde. Un bumbas turpināja līt un lija... Kā īsta iznīcināšanas un posta krusa.
  Murmanska dega un cilvēki gāja bojā. Vācieši pat palaida ballistisko raķeti. Ne pārāk efektīvs ierocis. No Yu-488 ir vieglāk nomest piecu tonnu bumbu, tas būs gan precīzāks, gan lētāks.
  Kristīna bija pirmā, kas basām kājām izlēca sniegā, kad tanks tika nogādāts avārijas stāvvietā. Tur bija remontētāji. Meitenes ievācās siltā būdā. Apgulieties uz matračiem. Gerda un Šarlote sāka spēlēt kabatas šahu.
  Magda un Kristīna sāka taisīt presi, lai vēders būtu reljefs un grūtniecības laikā nenokarātos. Skaisti drebēt karotāja gurnos. Vēl svaigas, bet tās jau ir sievietes, kas dzemdējušas bērnus. Un nomirt tagad nemaz nav tik biedējoši - ir kam turpināt skrējienu! Pat ar tāda mēra sēklu kā Hitlers.
  Bet meitenes no SS bataljona "Tīģeri", fīrers tiešām ir kaut kas līdzīgs Dievam. Un vairs ne pagānu dievs, bet kaut kas Visvarens un neaptverams savā ģenialitātē.
  Gerda spēlēja karaļa gambītu un attīstīja spēcīgu uzbrukumu. Šarlote spītīgi aizstāvējās. Notika sitienu apmaiņa. Taču viss beidzās ar savstarpēju iznīcināšanu un neizšķirtu. Tad Magda un Kristīna sāka spēlēt šahu. Un Šarlote un Gerda sāka nodarboties ar presi un atspiešanos. Meitene aktīvi uzturēja formu.
  Magda, spēlējot un grūstot pretinieci, filozofiski atzīmēja:
  - Joprojām ir dīvaini...
  Kristīna ar nevainīgu smaidu uz lūpām jautāja:
  - Kas dīvains?
  Blondīne supermens atbildēja:
  - Tas, ka baltie ir labestības krāsas, bet tie ir pirmie, kas sāk karu!
  Sarkanais velns racionāli atzīmēja:
  - Bet mēs arī esam labi... Bet boļševiki uzbruka Krievijai pirmie!
  Magda atbildot dziedāja skumjā tonī:
  - Bet viss zied pirms mums, viss deg aiz mums ...
  Kristīna skaidrā balsī atbildēja:
  - Tev nav jāčīkst! Pie mums ir tas, kurš visu izšķirs mūsu vietā!
  Gerda turpināja dziedāt:
  - Dzīvespriecīgi, nevis drūmi, ejam mājās - gaišmatainās sportistes mums būs balva!
  Pēc tam visi četri izplūda smieklos... Parādījās pavadonis pusaudzis un iedeva meitenēm sviestmaizes ar sviestu, sieru, desu, žāvētiem augļiem. Meitenes ēda, un karstumā viņas bija pārgurušas. Skaistules aizmiga. Ir labi, kad esi jauns un vesels - vari viegli aizmigt.
  Nākamajā dienā, 27. novembrī, E-100 tika atjaunota tikai daļēji. Meitenes uzbrukumā nepiedalījās. Bet, no otras puses, vienā bikini un basām kājām pa sniega kupenām viņi veica skrējienu. Uz viņiem skatījās kā uz trakiem, aukstumā steidzoties gandrīz kaili. Bet meitenes parasti nodarbojas ar aerobātiku. Viņi ir īpaši nākotnes cilvēki!
  Gerda pakāpās uz priekšu. Un ne tik baskājainā meitene Gerda, kas bija Andersena pasakā. Bet arī drosmīgs un rūdīts. Un tajā pašā laikā viņa kļuva par dzimušu slepkavu. Ātra meitene, ar spēcīgiem muskuļiem.
  Tomēr visas četras meitenes ir labas. Viņi skrēja ātrā tempā piecdesmit kilometrus un atgriezās atpakaļ. Pēc tam viņi veica virkni vingrinājumu, dziedāja un šūpojās. Neliela prakse šaušanā.
  Tikai nākamajā dienā E-100 tanks tika salabots. Nu un nav nemaz tik slikti. Turklāt šajā supersmagajā mašīnā bija oriģināls rullīšu izvietojums, kas atšķiras no pakāpju secības, kas uzlaboja braukšanas sniegumu uz sniega, bet radīja zināmas problēmas remontētājiem aiz ieraduma. Lai gan vienkārši ir vieglāk uzstādīt E-100 nekā "Tiger" vai "Panther".
  28. novembrī nacisti spēja ielauzties nedaudz dziļāk Murmanskā. Bet padomju karaspēka pretestība ir vienkārši nesaprotama. Un pat Lielbritānijas un Vācijas kaujas kuģu sešpadsmit collu čaulas nespēja salauzt aizsardzības gribu.
  Bet nacisti joprojām virzījās uz priekšu. Tanks E-100 dienā pabrauca garām pāris kvartāliem, taču atkal sabojāja kāpurķēdes. Taču šoreiz remonts aizņēma tikai dažas stundas. 29. novembrī terminatora meitenes sadūrās ar tanku KV-3. Padomju mašīna pāris reizes trāpīja frontālajām bruņām, bet šāviņi aizlidoja no nogāzes. Magda apšāva krievu tanku, aizdedzinot to kā sakrautu lāpu kaudzi.
  Kristīna ar izsmejošu smīnu jautāja savam partnerim:
  - Vai jums nemaz nav žēl to krievu?
  Magda sirsnīgi atbildēja:
  - Man žēl visus, arī tos, kuri nav žēluma cienīgi!
  Un meitene smagi nopūtās, pavērsdama acis pret debesīm. Karotāji centās rīkoties arvien uzmanīgāk. Lai remonts nenovērstos. 128 mm un 75 mm lielgabali darbojās kā ēzeļi. Bet joprojām tvertne tika sabojāta.
  Viena no sienām uzsprāga un uzgāzās uz mašīnas. Saskrāpēts un nedaudz iespiedis bruņas.
  30. novembrī nacisti virzījās vēl tālāk. Dažviet pat devās uz pilsētas centru. Taču tajā pašā dienā mērķtiecīgs šāviens no četrdesmit pieciem sabojāja 128 mm lielgabala purnu, un meitenes bija spiestas atkal piecelties kājās remontdarbu veikšanai. Un, acīmredzot, ilgāk.
  Tad četri nolēma tanka vietā cīnīties kā vienkārši kājnieki. Skaistules mēģināja cīnīties, cīnoties vienā bikini. Taču aukstumā meitenes šādā pusplikā formā izturēja tikai dažas stundas un tad skrēja sildīties.
  Gerda iezagās sniegā, šāva no jaunākā ložmetēja MP-44 un diezgan aktīvi nogalināja krievu karavīrus. Šeit viņa ir, baskāja meitene ar baltiem matiem, iesita pa galvu sarkanarmiešu pulkvedim. Un viņa teica:
  - Nē, es joprojām esmu ārietis!
  Šarlote, kas virzījās uz priekšu no otras puses, ķiķināja:
  - Jūs esat karotājs, kas nes nāvi ienaidniekiem. - Tad kāda rudmataina, basām kājām meitene šāva uz majoru un trāpīja viņam tieši zem acs. Diezgan pasmaidīja. - Redzi, es tikpat labi šauju!
  Gerda pagriezās, piebeidzot komjaunatni, un krievu karaspēka kapteinis parādīja zobus, kuce:
  - Jā, tu šauj, un es redzēju! Kā motorzāģis!
  Šarlote ar kailiem kāju pirkstiem iemeta stikla lausku. Viņš iesita krievu armijas leitnantam pa kaklu un čivināja:
  - Un te es esmu, ieminies stiklā!
  Gerda skrēja pa sniegu, atstājot kailas, graciozas pēdas. Viņa pieskrēja pieliecās. Tad tīģeriene apgriezās un veica salto. Viņa sagrozīja un iekustināja galvu padomju karavīra zodā. Viņš izspļāva asinis. Gerda ar basām kājām saspieda rīkli un žņaudza krievu.
  Sarkanmatainā velniņa Šarlote nožņaudza pionieri. Tādas meitenes izrādījās nejaukas un ļaunas.
  Magda arī nogalināja krievu karavīrus, bet bērnus neaiztika. Nē, viņa nekad nepacels roku pret bērnu. Un vispār asiņu izliešana viņai prieku nesagādāja. Bet tomēr viņa ir tīģere no SS bataljona, un viņai ir jāpakļaujas pavēlei.
  Šeit Kristīna ar dunci iemeta zēnam, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs. Jau nežēlīgi. Nē, pieaugušajiem nevajadzētu nogalināt bērnus!
  Magda sakrustojās un čukstēja:
  - Piedod Kungam! Tu man esi pretīgs, bet karš ir karš!
  Un blondīne šāva uz krievu snaiperi, viņš nokrita, precīza sitiena caurdurts pa deguna tiltu. Diemžēl parādījās slavenais četrinieks. Meitenes vispirms nogalināja britus un daļēji amerikāņus, bet tagad viņas paņēma
  krievi. Tādi ir Otrā pasaules kara grabošie smīni. Smaidi, kas parāda visīstākos, un asos ilkņus!
  Kristīna berzēja savu baso kāju pret koku, joprojām jūtot vēsumu un atzīmēja:
  - Neglīts? Un ko jūs gribat no rudmatainajām raganām!
  . NODAĻA #14
  Vācieši šo darbību pamazām iesaldēja. Tostarp aviācija - un piespiedu dēļ laika apstākļu pasliktināšanās. Ofensīvas priekšvakarā noteiktos uzdevumus nebija pilnībā iespējams izpildīt. Tiesa, Kaukāzs ir praktiski ieņemts. Baku naftas ražošana tiek kontrolēta. PSRS zaudēja savu lielāko naftas avotu. Tiesa, pašiem vāciešiem vēl jāvelta laiks aku atjaunošanai. Sagūstīts un Karēlija, Arhangeļska, daļa no ziemeļu krasta. Pilnīgi atslēgts no komunikācijas ar pārējo Krieviju Ļeņingradu. Centrā ir ieņemtas dažas citas teritorijas. Puse Turkmenistānas arī ir okupēta. Japāna ieņēma visu Mongoliju, kā arī ieķīlējās Vidusāzijā un daļēji izveidoja placdarmus aiz Amūras Usuri reģionā. Tiesa, samurajiem tas izdevās nedaudz mazāk. Vladivostoka ir pilnībā bloķēta, un tā tiek apšaudīta.
  Maskava ir aptuveni 200 kilometru attālumā. Un jau vācieši var bombardēt galvaspilsētu ar ballistiskajām raķetēm un bombardēt ar reaktīvajām lidmašīnām. Bet ziemā un salnā Vērmahts zaudēja iespēju veikt turpmāku ofensīvu. Īpaši koloniālais karaspēks: indieši, afrikāņi, arābi ir ļoti auksti. Un viņi zaudēja lielāko daļu kaujas spēju. Grēks neizmantot šādu situāciju. Lai gan Sarkanā armija cieta milzīgus zaudējumus, tā arī bija stipri noplicināta.
  Patiešām, ģenerālštābs nolēma, neskatoties uz visām piegādes grūtībām un Kaukāza zaudēšanu, ziemā veikt vairākas lielas uzbrukuma operācijas. Pat ja fašisti ziemā neuzdrošinās izbāzt degunu, bet mēs viņus saspiedīsim un saspiedīsim.
  Vai arī jebkurā gadījumā piespiedīsim viņus cīnīties sliktākajos laikapstākļos.
  Ģenerālštāba priekšnieks un aizsardzības ministra vietnieks Vasiļevskis gluži loģiski izteica domu, ka PSRS nespēs uzvarēt tehnoloģiskajā sacīkstē pret visu Eiropu un Āfriku, ja Āzija būs sākusies.
  Šajā sakarā ziemas laikā ienaidnieka priekšrocības, it īpaši aviācijā, tikai pieaugs. Jā, protams, padomju dizaineri jau ir izstrādājuši un turpina izstrādāt jaunas, modernākas tvertnes. Jo īpaši T-34-85 ar lielāku tornīti un jaudīgu pistoli. Nu, IS-2 ar 122 milimetru lielgabalu ir ceļā. Bet arī vācieši nestāvēs uz vietas. Turklāt pat jaunās automašīnas nav pietiekami labas, lai pārspētu Lauvu vai jebkuru smagu automašīnu.
  Un diez vai tagad izdosies panākt skaitlisko pārsvaru.
  Uzstājās arī Voznesenskis. Viņš arī iestājās par agrīnu ofensīvu:
  - Pēc Kaukāza zaudēšanas mūsu armija piedzīvos nopietnu degvielas deficītu. Precīzāk, mēs to jau piedzīvojam pilnībā. Taču ziemā dienas periods ir daudz īsāks, nelidojoši laikapstākļi ir ierasti un samazināsies arī degvielas patēriņš.
  Tautas komisārs Ždanovs arī steidzās piebilst:
  - Turklāt mūsu kaujinieki un sapieri uzspridzināja visas Kaukāza naftas akas. Un tas nozīmē, ka Fritz vēl nevar izmantot mūsu eļļu. Bet, ņemot vērā, cik ātri nežēlīgie fašisti visu spēj uzbūvēt un atjaunot, tad pavasarī Baku nafta ieplūdīs arī Trešā Reiha ekonomikas artērijās.
  Staļins rezumēja diskusiju:
  - Decembra beigās dosim pirmo ziemas triecienu. Jautājums tikai kur?
  Militāro starpā nebija vienotības. Žukovs ierosināja sist centrā un izmest ienaidnieku prom no Maskavas. Vasiļevskis ieteica Tihvinā atrast vājo vietu. Tajā pašā laikā palīdziet Ļeņingradai, kuru blokādes dubultgredzens var neizdzīvot.
  Rokossovskis aicināja uz ofensīvu Voroņežas virzienā. Bija idejas uzbrukt nacistiem Astrahaņā vai pat netālu no Arhangeļskas. Staļins noklausījās visus komentārus, kaut ko skrāpēja un domāja.
  Ideja par ienaidnieka atgrūšanu no Maskavas izskatījās vilinoša un ubagojoša. Tomēr tieši centrā nacisti tagad ir spēcīgākie un labi iesakņojušies.
  Likās neloģiski uzbrukt, piespiežot Volgu, upe bija liela un pilna, un pati operācijas pirmā fāze ieilgs.
  Iespējams uzbrukuma variants starp Donu un Volgu, bet mūsējie tur jau ir pārspēti, arī vācieši ir labi nocietināti.
  Vasiļevska ideja izskatās visloģiskākā. Ziemeļos vācieši ir vājāki, un viņu karaspēkam kaut kā ir mazāka kaujas pieredze. Turklāt Tihvina nesen tika okupēta, vācu karaspēks atradās uz dzegas. Bet pilnīgi iespējams, ka Frici tā domā.
  Atdot visus spēkus Voroņežas virzienā? Priekšpuses konfigurācijā izveidots balkons, kuru būtu ļoti racionāli mēģināt nocirst kā šķībi sivēnmātes dadzis.
  Dažas interesantākas domas ir izdrāzties pie Arhangeļskas. Ņemot vērā, ka Fritz pa jūrām būs jāpārvieto pastiprinājumi, šajā virzienā ir racionāls labums.
  Lai gan ir grūti nodrošināt mūsu pašu karaspēku, jo īpaši tāpēc, ka jūrā pilnībā dominē fašistu zemūdeņu flote. Jā, un sāk darboties jauni nacistu kreiseri. Šķiet, ka viņi pat gandrīz uzbūvēja iepriekš applūdušo līnijkuģi Bismarku. Turklāt jaunajam kuģim vajadzētu pārspēt Yamato rekordlielumu un bruņojumu.
  Lai gan, no otras puses, kāpēc Fricam ir vajadzīgi kaujas kuģi? Mētāt putekļus acīs visai pasaulei? Vairāk uztrauc dati par jauniem ieroču veidiem, kas tiek izstrādāti Trešajā Reihā. Īpaši par raķetēm un reaktīvajām lidmašīnām, un tas ir nopietni.
  Pēc nelielas vilcināšanās Staļins apstiprināja plānu: decembra beigās uzsākt ofensīvu Tihvinas apgabalā un janvāra sākumā sajust ienaidnieku pie Voroņežas.
  Kopumā tas izskatījās loģiski... Tikmēr gandrīz aizmirstās četras meitenes turpināja savu varonību Austrumu frontē. Gerda un Šarlote un Kristīna un Magda fon Singeres - pēc pauzes, ko izraisīja fakts, ka viņas visas gandrīz vienlaikus palika stāvoklī; pēc tam dzemdēja veselus bērnus, atgriezās frontē.
  Laiks bija auksts, skaistules ieradās tieši divdesmit piektajā decembrī. Snieg sniegs un vējš pūš lokas. Un viņi izvēlējās sev ne to siltāko vietu - tieši pie Ļeņingradas.
  Pēc ierašanās bikini tērptās meitenes skrēja pa sniega kupenām. Patiesībā īstiem āriešiem ir jāparāda, ka viņi nebaidās no nekāda, pat vissmagākā aukstuma. Kopā ar viņiem aizbēga no Japānas atbraucis nindzju zēns, kuru visi sauca par Karasu.
  Šis mazulis kļuva slavens ar piedalīšanos īpašās operācijās. Patīkamie austrumnieciskie vaibsti kopā ar blondiem matiem, kas mantoti no nezināma tēva, padarīja zēnu ļoti izskatīgu.
  Atbildot uz viņu, meitenes pat uzmeta acis, lai gan Karass, iespējams, viņām vēl nav pāris. Bet muskuļu reljefs kā vads skrien, ka pat šīs rūdītās un pieredzējušās tīģeres nespēj tam tikt līdzi.
  Meitenes pēc dzemdībām treniņu bāzē pilnībā atguva formu, taču ne katram supervīram ir dots izturēt tik ledainu tempu.
  Kristīna, kurai, tāpat kā Magdai, fon Singerei, izdevās cīnīties ar krieviem, atzīmēja:
  - Sals un sniegs ir viņu galvenais sabiedrotais. Un tāpēc nekas nav foršāks par britiem!
  Magda pareizi atzīmēja:
  - Es tā neteiktu. Krievi ir daudz stiprāki un vienības gandrīz nekad neatkāpjas!
  Šarlote veica salto, skrienot, ķiķinot, atzīmēja:
  - Bet tas drīzāk ir viņu vājums, nevis pluss ... Es nesaprotu tādas karaspēka komandēšanas un kontroles metodes kā aizsprostu atdalīšanas izveidošana un atkāpjošo vienību komandieru izpildīšana.
  Pati baskāja Gerda, skrienot un stiepjoties apgriezusies, piekrita:
  - Protams - labus karotājus no nūjas apakšas nedabūsi. - Te blondā meitene tomēr bija spiesta atzīties, sažņaudzot sirdi. - Bet krievi labi cīnās, ja jau ir izturējuši divarpus gadus. Mēs vēlētos viņu vitalitāti!
  Kristīna nicinoši nošņāca.
  - Vai tu ar mums runā?
  Gerda iesmējās, atzīmējot:
  Mēs esam elite! Īpaši Marseļa!
  Visu laiku un tautu labākais dūzis, neskatoties uz kategorisko Hitlera aizliegumu, kurš vēlējās, lai šis neuzvaramības simbols koncentrētos tikai uz mācību darbu - galu galā viņš joprojām bija ģenerālleitnants, tomēr izlauzās uz priekšu.
  Pareizāk sakot, fīrers viņam laipni atļāva atgriezties, ja vāciešiem kaut kur paliks slikti.
  Nacisti, protams, katram gadījumam pastiprināja aizsardzību un gatavojās ziemai, taču stipri šaubījās, vai krieviem pietiks resursi vērienīgām uzbrukuma darbībām.
  Tomēr izlūkošana strādāja. Tas ir, informācija par gaidāmo ofensīvu Tihvinas atbrīvošanai tomēr noplūda. Turklāt padomju karaspēks sāka spēcīgu artilērijas sagatavošanu tieši Ziemassvētku laikā.
  Katjušas tika sagrautas un pat pāris no pirmajiem Andryusha lieljaudas reaktīvās palaidējiem. Un dārdoņa bija tāda, ka basām kājām, pussaldušās meitenes to noķēra.
  Par laimi, viņu dzirde ir lieliska, un viņu acis mirdz dzirkstelēs.
  Skatoties viena uz otru, meitenes nonāca pie secinājuma:
  - Ko tagad cīnīsimies, kā nākas!
  Un nindzju zēns Karass teica:
  - Mans uzdevums būs iebraukt Ļeņingradā un tur izlūkot. Tu esi pārāk skaista priekš skautiem!
  Magda gurdeni pielieca skropstas, atbildot:
  - Un tu arī... Un, ja krievi šķiet dīvaini, tavs akcents?
  Karass loģiski atzīmēja:
  - Kad tu pārāk pareizi runā krieviski, tas daudz vairāk tevī nodod ārzemnieku. Jebkurā gadījumā es skrēju, bet uzmanīgi saspiedu pretinieku flangā ...
  Meitenes metās pie sava tanka. Galu galā tie ir izmēģinājuma tankkuģi. Un viņi izvēlējās sev kaut ko jaunu. Precīzāk, pat divas iesācēju tvertnes uzreiz, kuras jātestē priekšā.
  Proti, "Weasels", automašīnas ar diviem apkalpes locekļiem ar ļoti zemu siluetu. Paši pirmie jaunās paaudzes tanku modeļi, kuros vācieši patiešām nopietni nodarbojās ar izkārtojuma blīvēšanu. Un dažas interesantas zināšanas vadībā. Jo īpaši elektriskā transmisija un motorā uzstādītās pārnesumkārbas atrašanās vieta. Un paši tankisti, pāris, patiesībā gulēja. Tajā pašā laikā transmisija un dzinējs tika novietoti aizmugurē, un meitenes ērti atradās uz vēdera. Un viņu kājas saspieda pārnesumus un pogas aizmugurē, un viņu rokas, gluži pretēji, ērti kustējās, pārslēdzot pārnesumus. Visvairāk guļošais sēdeklis ir izgatavots pēc pasūtījuma un kopē viņu ķermeņa formu. Torņa tiešām nav - izrādījās, ka tie ir pašpiedziņas lielgabali, turklāt tik zemi, ka rullīši atrodas ārpusē.
  Protams, lielgabals nevar griezties, bet var nedaudz griezties. Pats cīnītājs lieliski griežas ap savu asi un tādējādi kompensē torņa trūkumu.
  Magda paskaidroja pavadošajām meitenēm:
  - Tur bez torņa tanki kļūst lētāki un zemāki. Te varam regulēt augstumu, nolaižot līdz 1,2 metriem un paceļot līdz 1,5... Gandrīz kā partizāni rāpojam pa plastūnu.
  Ar 12 tonnu svaru automašīnai bija lieliskas 82 milimetru priekšējās bruņas 40 grādu slīpuma leņķī no horizontālās augšdaļas. Apakšējais ir ļoti mazs. Sāni ir aizsargāti sliktāk par 60 milimetriem, bet paši veltņi joprojām pārklāj. 400 zirgspēku dzinējs nodrošina izcilu braukšanas veiktspēju. Turklāt rullīšu izvietojums un balstiekārta ļauj ne tikai samazināt siluetu, bet arī nodrošināt izcilu šķērsvirzienu.
  Patīk vai nē, bet smagāka zvērnīca, sākot ar Panteru, daudz apjomīgāka un neveiklāka. Un uz sniega kupenām un pilnīgi zārku.
  Gerda, kura apmetās pie savas ilggadējās dzīvesbiedres Šarlotes, un neviļus sajuta diskomfortu šaurajā, kompaktajā un iegarenajā tvertnes kastē. Lai gan, protams, mums ir jāpateicas par to, ka automašīna ar T-4 bruņojumu un labākajām bruņām ietilpa 12 tonnu svarā. Blondīne terminators atzīmēja:
  - Visērtākie tanki bija "Tīģeris" un "Lauva". Šajā mašīnā pat mums, meitenēm, ir grūti apgriezties.
  Šarlote atbildēja:
  - Bet aizsardzība... Kā jaunākā "Pantera", kas tikai kopš novembra sāka ienākt karaspēka sastāvā ar 60 milimetru korpusu.... Tiesa, piere aiztaisīta labāk nekā mums ar 120 milimetriem, bet tomēr vajag lai to trāpītu. Tādā leņķī kā pie mums 85 milimetru lielgabals rikošetēs pat tad, ja šauj ar punktu.
  Gerda saskrāpēja kāju aiz auss, bet no šīs kustības viņas pirksts atspiedās uz slīpā jumta un atzīmēja:
  - Krievi mūs brīdināja, ka var parādīties tanki ar 122 milimetru kalibru. Intelekts nesnauž!
  Šarlote pārliecinoši sacīja, izpūtusi vaigus un dusmās pagriezusi muti:
  - Mūsu inteliģence, kā vienmēr, ir augšā. Tikai mēs bijām ieslēgti šaurā kastē.
  Jauno 400 zirgspēku dzinēju, kā teikts instrukcijā, uz īsu brīdi varēja pastiprināt ar ūdens-metāla vai slāpekļa maisījumu. Tādā gadījumā tanks varētu skriet vairākas minūtes ar ātrumu virs 100 kilometriem.
  Padomju karaspēks iegāja izrāvienā, pirms tam izjaucot visas nacistu tranšejas un bunkurus. Bet nacisti atsauca lielāko daļu karaspēka uz otro un trešo līniju. Pēc tam viņi mēģināja satikt kājniekus ar artilērijas uguni un ložmetēju rindām.
  Priekšā, protams, kustējās tanki. Tā kā jaudīgākais T-34-85 vēl nebija nonācis masveida ražošanā, uzbruka mazākais un mobilākais T-34-76. Viņi, neskatoties uz zaudējumiem, uzkāpa uz tranšejas līnijas un izmantoja savu lielisko braukšanas sniegumu sniegā.
  Un lūk, vācu mašīnas mēģina atbildēt. T-4 jau ir izņemts no ražošanas, taču vairāki no tiem joprojām tiek izmantoti. Savādi, ka sniega kupenās viņi pārvietojas labāk nekā jaunāki monstri. Tie vēl jāsāk, lai notīrītu starp slidotavām aizsērējušo sniegu. Tas ir pat smieklīgi, kā Frici katlos uzvāra ūdeni un pēc tam izlej to uz sliedēm, lai šī zemiskā garoza atdalītos.
  Pat labākais vācu tanks "Lauva" pat cieš ar šādiem rullīšiem. Tiesa, vairumā modifikāciju franči to jau ir ņēmuši vērā, un pati mašīna spēj pārspēt trīsdesmit četrus... Bet tas tikai nosacīti ir tik vienkārši.
  Bet te vēl pāris vācu tanki pakustināti... Bet pārējie, kā teikt... Topā! Tiesa, no "Lauvas" foršajiem tankkuģiem mēģina trāpīt T-34-76 no liela attāluma. Jāpiebilst, ka, ņemot vērā padomju laikā projektētā lietā torņa bruņu trauslumu, diemžēl ir iespēja trāpīt.
  Leģējošo elementu trūkums ir tik akūts, ka pat Fritz 50 mm lielgabali ir bīstami. Tomēr trāpījumi no neliela 37 mm lielgabala arī izraisa sabrukšanu un bruņu nobiršanu vai korpusa ar torņa plaisām.
  "Trīsdesmit četru" relatīvā neaizsargātība noveda pie tā, ka ideja atkārtoti aprīkot "Panthers" ar jaudīgāku pistoli tika atlikta uz labākiem laikiem. Pareizāk sakot, tie sliktākie - ja seriālā iet iekšā IP. Taču līdz šim IS-1 nav kļuvis par masu sēriju. Bet informācija jau ir noplūdusi IS-2 kontā. Tā kā daudzi ģenerāļi jau saprata, ka PSRS ir gandrīz lemta, un nelikās apkaunojoši par naudu nodot savu dzimteni. Tātad spiegu skaits, ieskaitot ģenerālštābu, ir ievērojami pieaudzis.
  Šeit ir smaga "Lauvas" modifikācija ar 128 mm lielgabalu. Viņš cenšas sasniegt trīsdesmit četrus ar savu garo ķepu... Bet pamēģiniet trāpīt.
  Tomēr padomju tankkuģi paši nolemj uzbrukt Fricim. Pat ja ņem vērā Vērmahta ieroču šaušanas ātrumu, tas ir pašnāvniecisks.
  Te "Lauvai" izdevās noraut torni un četri draugi kā baloži aizlidoja uz nākamo pasauli... Bet citi tanki vēl aktīvāk beidzas... Te amatnieki ir kļuvuši saasināti kaut kā pastiprināt dīzeļdzinējus, ka tie, lai arī uz īsu brīdi, bet bez jebkādiem maisījumiem, paātrina tvertni līdz 70 kilometriem. Pēc tam ļaujiet motoram salūzt. Bet te uzbrūk izmisuši puiši, kuriem nav atgriešanās. Nu ko? Ja savādāk dzīvot nav iespējams, tad aizmirsti par izdzīvošanu.
  Un tagad, kā dēmons no sniega pasaules, padomju tanks, izvēlējies sev visdārgāko upuri, taranē smagu un nāvējošu "Lauvu". Vācu automašīna tikko bija sākusi izbraukt no angāra.
  Sitiens spēcīgs, padomju mašīnas purns saliekts. "Lauva" ir diezgan zema un abu mašīnu korpusi ir saplacināti. Un tad uzsprāgst priekšā esošais vācu dzinējs. Un sākas uguns, un nacistu lidojums caur apakšējo lūku.
  Protams, ne visi padomju tanki spēja izlauzties cauri taranēšanas attālumam. Fritz instrumenti strādā un slīpē. Bet kam izdosies, kā trāpīs!
  Gerda un Šarlote bija nedaudz priekšā saviem draugiem un bija robežās, kad padomju automašīnas jau bija redzamas. Nu var šaut, bet labāk pietuvoties. No pieciem kilometriem pat trīsdesmit četru trauslās bruņas ir problemātiski paņemt.
  Ugunīgā Šarlote filozofiski atzīmēja:
  - Tā tas ir vienmēr. Nevar šaut no attāluma!
  Gerda atbildēja:
  - Var, ja esi pietiekami uzmanīgs!
  Taču līdz šim situācija nav likusi viņiem atklāt uguni no liela attāluma. Un diez vai kāds pamanīs viņu balti nokrāsoto tanku. Un mašīna brauc tik labi. Neviens nevainos šasiju.
  Un jā, brauciens ir gluds. Padomju transportlīdzekļi arī nav slikti, un šeit viņi jau ir uzlauzuši pirmo vācu aizsardzības līniju un izlaužas cauri otrajai. Un laikapstākļi ir nelidojoši, ir pacēlusies sniega vētra, un daudzas Vērmahta lidmašīnas nedarbojas.
  Ņemot vērā sarkanās aviācijas skaitlisko vājumu un akūto degvielas trūkumu, labāki laikapstākļi nevar būt.
  Ļaujiet Fricim paslēpties. Jau tagad daži pat sāka vicināt baltas lupatas. Hitlers būs apbēdināts...
  Gerda šāva no diviem kilometriem. Principā šī vēl nav noteikti sakāve, bet, redzot, cik vāciešus krievi paspēja satracināt, tad ko gaidīt. Turklāt trīsdesmit četri ir vēl mazāk izturīgi nekā kara sākumā, un viņiem vēl nav izdevies izveidot jaunas atradnes. Tātad...
  Blondā terminatore bija ļoti noraizējusies, kad viņa nospieda pistoles mēlīti. Viņa jau bija zaudējusi ieradumu šaušanai tiešraidē - izņemot Murmanskas vētru, lai gan grūtniecības laikā, kā arī pirmajos valdīšanas mēnešos viņa turpināja trenēties šautuvēs un treniņu laukumos. Bet acīmredzot ir vieglāk cīnīties ar bikini un basām kājām, tu kļūsti viens ar mašīnu... Šāviņš trāpīja un deformēja torni... Nē, tas neaizdegās, bet draugam tik un tā bija jāapstājas. Un tagad vēl viens upuris...
  Šarlote čukst:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru. Viņš dosies kopā ar mums kapā... - Gerda izšāva, un rudmatainais karotājs izlaboja. - Pareizāk sakot, mēs visi kopā ievedīsim ienaidniekus kapā.
  Terminators Sniegbaltīte dusmīgi pārtrauca:
  - Jā, nav iedvesmas, nenovērsiet dziesmas uzmanību!
  Šarlote lūdza:
  - Dziedi pats! Tu esi tik spējīgs!
  Un Gerda, vadot uguni, dziedāja;
  Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kā balstās planēta!
  Mēs tevi pasargāsim ar savām krūtīm,
  Tavu armiju silda visi cilvēki!
  
  Mākoņi ir vēsi, un karstums spīdēja,
  Ložmetējs berzēja karavīra plecu!
  Mūžīgi dzimtene mēs esam ar jums,
  Raksim nelietim kapu!
  
  Jā, dažreiz laimes seja ir nežēlīga,
  Lode cenšas caurdurt mūsu sirdi!
  Mazums atkāpās un cīnītājs nomira,
  Atveriet Kunga durvis varonim!
  
  Bezdibenīgajās debesīs mums ir miers,
  Paradīze, svētītais karotājs nespīd!
  Mieru tēvzemē es nesu sev līdzi,
  Mūsu bērni garšos uzvaras augļus!
  Dziedot Gerda pārspēja vēl deviņus tankus, ievērojami uzlabojot savu rezultātu.
  Tad Šarlote dziedāja:
  aicinot zvaigžņotus augstumus,
  Piesaistiet bezgalīgiem attālumiem!
  Un mūsu domu pasaules cilvēki,
  Sapņojiet par lidojošu Ikaru!
  
  Manas acis ir vērstas pret debesīm
  Sfēra ir grūti pieskarties.
  No pirmajām Arhimēda skrūvēm -
  Plānoja tos ilgi un nogurdinoši!
  Tad meitene nespēja pretoties un pati sāka mērķēt un šaut... Padomju tankisti šāvieniem nepievērsa uzmanību, lai gan pievienojās arī Magdas pašpiedziņas lielgabals. Tomēr putenī jūs īsti nevarat redzēt, kur, ko un kā tas skar. Turklāt abi tanki apsēdās un kļuva gandrīz neatšķirami no sniega kupenas. Jā, un jaunais lielgabals bija neuzkrītošāks, un beigās bija trokšņa slāpētājs ar gaismas izvadu. Šī ir vismānīgākā Fritz automašīna.
  Karpa, kas tajā brīdī lidinājās no sāniem, sajūsmā dziedāja:
  - Ja sievietes cīnās, labāk nekauties!
  Likās, kādus bojājumus varētu nodarīt divas automašīnas, kuru svars ir tikai divpadsmit tonnas? Tomēr šajā gadījumā rāmji ir viss. Meitenes praktiski netrāpīja, lai gan ne visi sitieni izrādījās nāvējoši. Trīs vai četras slīpās trīsdesmit četru bruņas rikošetā, apmēram ducis nolaišanās izraisīja dažādas pakāpes transportlīdzekļu bojājumus, bet no tiem, kurus ir viegli salabot uz lauka. Bet aptuveni piecdesmit sliktas kvalitātes padomju transportlīdzekļu bruņas tika nopietni bojātas.
  Šeit, piemēram, komandiera trīsdesmit četri sāka plīst, kad munīcija detonēja. Tornis tika aizmests tālu, un purns pārvērtās par stūri. Arī cilvēki gāja bojā.
  Padomju tankkuģi ar novēlošanos saprata, ka viņiem tiek dzelts, un mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Tīģeru meitenes ir ļoti pārpildītas, bet 82 šāviņu munīcijas krava ir diezgan salīdzināma ar Panther. Lai gan munīcija balstās uz deguna un meitenes nolobās par tiem elkoņus. Bet vēl ir uz ko šaut, un tuvojoties ir vieglāk trāpīt krieviem.
  Gerda ļoti ātri sakrusto un, aizsūtot kārtējo tanku pēc lūžņiem, čukst:
  - Dievs man piedod! Tie ir drosmīgi puiši, bet viens no viņu komandieriem ir pamatīgi traks!
  Šarlote histēriski čukstus atzīmēja:
  - Ja viņi uzkāps uz mums, tad beigas!
  Patiešām, trīsdesmit četri izšāva kustībā, dūmu tīts, drebēdams no kratīšanas. Protams, viņu sitieni ir reti, šāvieni ir neprecīzi, bet tanks dūc.
  Piere joprojām ir lieliski aizsargāta, un bruņas, lai ko teiktu, ir augstas kvalitātes, cementētas. Un tas nozīmē, ka paaugstinātas cietības virsma nodrošina izcilu atsitienu, gluži kā lecošs trusis.
  Bet tomēr iekšā ir stulbi, tas ir tas pats, kas kāpt bungās, un viņi to sitīs ar smagiem nūjām.
  Tiesa, salonā no sitieniem kļuva ļoti karsts, bet, kad esi bikini, tas ir pat patīkami pēc niršanas sniega kupenās. Bet daudz nepatīkamāk ir tas, ka pret slidotavas labo priekšautu trāpīja padomju šāviņš. Tas ir paredzēts automašīnas braukšanas veiktspējai, piemēram, lauznis zem acs. Lai gan, ņemot vērā, ka rullīši nav šahs, bet gan atsevišķi ratiņi, tvertne joprojām var pārvietoties. Apgriezies un aizej. To vajadzēja izdarīt agrāk. Un tāpēc pakaļgala aizsardzība ir vājāka. Un slīpuma leņķis ir mazāks. Ja tas trāpīs, tas var izlauzties cauri. Krievu ieroči nav tik vāji.
  Gerda čukstēja, vēlreiz atbrīvojot elles dāvanu no viņu pusautomātiskā lielgabala:
  - Bet Pasaran!
  Lai gan šis vārds vai, pareizāk sakot, Spānijas komunistu devīze vācu tīģeru karotājiem, nemaz neizskatās atbilstošs. Galu galā nacisti cīnījās Franko pusē. Lai gan dažreiz karavīri labprāt pieņem citu cilvēku viltības.
  Šaujot Šarlote nedaudz pagrieza Laska pašpiedziņas lielgabalu, labā rullīša laušana ar šāviņu viņiem radīja problēmas šajā ziņā.
  Padomju tanki neskrēja pa sniega kupenām tik ātri kā pa šoseju, taču to ātrie lēcieni traucēja redzēt un bija ātri.
  Šeit čaumalas faktiski tiek izlietas tukšā diapazonā.
  Un Gerda šauj ar maksimālo ātrumu, sviedriem izmirkusi. slīpās bruņas
  atlēkušās bumbas pa pieri, bet, ja tās trāpīja pa sāniem ...
  Šarlote kliedza:
  - Un pat ja es iekritīšu elles dzīlēs - šūpulī neatgriezīšos!
  Meitenes šauj līdz galam, bet čaumalas metās no sāniem un caurdur laužot veltņus. Bruņas saplaisā, un automašīna aizdegas.
  Gerda nolemj:
  - Sagraujam mašīnas un aizbraucam!
  Šarlote ar sāpēm iesaucas:
  - Vai vēlaties atmest dzelzi?
  Gerda apņēmīgi saka:
  - Ir lietas, kas ir svarīgākas par metālu, piemēram, rāmji!
  Šarlote norauj mazu kinokameru un kliedz:
  - Bet mūsu varoņdarbi tiks ierakstīti uz visiem laikiem!
  Ar kailajiem pirkstiem Gerda pagrieza uz bāzēm sviru, kas aktivizēja sprāgstvielu, kas spēj sasist eksperimentālo tvertni. Tīģermeitenei bija ļoti žēl iznīcināt šādu mākslas darbu, bet kur iet, ja citādi padomju karotāji, kuriem nevar liegt drosmi, sagrābs unikālas tehnoloģijas.
  Tāpēc viņi uzspridzināja Lasku un ienira sniega kupenā, lai glābtu savu unikālo dzīvību.
  Arī Magda fon Singere un Kristīna nevēlējās atkāpties, un viņu automašīnu saplēsa precīzi šāviņi. Tāds ir liktenis - jebkura kara nežēlīgā Pallasa. Kad jāatkāpjas, atstājot savu sirdi. Taču meitenes cīnījās prasmīgi, un izdevās iztērēt gandrīz visu munīcijas kravu. Bet tagad viņiem kā čūskām bija jāieraujas sniega kupenā un jāmēģina izkļūt no nepielūdzamajiem padomju ieročiem.
  Kad esi nosvīdis un bikini, tad kāpt sniega dzīlēs nav tā patīkamākā doma. Bet cik bieži mūsu pasaulē jūs darāt to, kas jums patīk. Katrā ziņā, piemēram, gaismai nopietni izdevās apdedzināt Kristīnas zoles, dievīgas kājas, šaujot līdz galam. Bet meitene no tā kļuva vēl dusmīgāka un kliedza:
  - Godu un drosmi pēc svara nepārdod!
  Magda, kuru arī aizdedzināja, pat viņas iedegušo ādu klāja tulznas, iesaucās:
  -Uguns ir siltums, nevis uguns!
  Tomēr padomju tanki paši atviegloja uzdevumu. Dusmās viņi bez žēlastības nošāva pamestos "Zibikstes", salauztajā metālā iemetot daudzus desmitus šāviņu. Tajā pašā laikā daļa tankkuģu izliecās no lūkām un kā ūdenskrituma kaskāde spārni pašām vācu automašīnām un tiem, kas brauca ar neķītru valodu.
  Magda sasmīnēja, atzīmējot:
  - Viņi, boļševiki, protams, ir drosmīgi, bet ārkārtīgi nekulturāli!
  Kristīna, spļaujot sniegu mutē, pēkšņi izrādīja skarbu taisnību:
  - Vai, jūsuprāt, mūsu karotāji ir labāki?
  Magda jokojot atzīmēja:
  - Protams, labāk, ja uzvaram. Kaukāzs jau ir mūsu, tālāk līdz Maskavai ir tikai pāris simti kilometru... - Un medus blondīne stingri atsita savus garos ilkņus. - Vai arī jūs vēlaties runāt par nodevību?
  Kristīna, kura jau visu un visus bija redzējusi pietiekami daudz, tikai ar kāju pacēla sniega putekļu strūklaku un ķiķināja, atzīmējot:
  - Dažreiz klusēšana ir visbriesmīgākais nodevības veids.
  Nakts, putenis un sniega kupenas četrām meitenēm deva labas izredzes izdzīvot.
  . NODAĻA #15
  Turklāt pretiniekiem neienāca prātā ķemmēt sniegu un sniega kupenās meklēt velnus ar kailām kājām. Tā sniegā aprakti karotāji apsēdās, un padomju tanki devās tālāk, attīstot izrāvienu. Lai gan vairāk nekā simts automašīnu bija palikušas salauztas, deformētas,
  tīģeru meiteņu darbības rezultātā.
  Kopumā padomju karaspēks pirmajās dienās guva zināmus panākumus un spēja manāmi iekļūt ienaidnieka formējumos.
  Frici atkāpās uz pašu Tihvinu un mēģināja nostiprināties pilsētā. Protams, mājas un dzīvojamie rajoni paši par sevi jau ir diezgan nopietna aizsardzība pret virzošo padomju karaspēku.
  Drosmīgajam četriniekam no tīģeru meitenēm izdevās atkāpties uz Tihvinu. Bet, lai aizstāvētu pilsētu, viņiem bija jāpaņem ložmetēji. Un tankistiem šī nav pati patīkamākā izklaide.
  Šarlote, atšaudama atpakaļ no progresējošā kājnieka, nosūtot uz citu pasauli vēl vienu sarkano karavīru, izteica sevi:
  - Nu, vai mēs neesam briesmoņi... Un mēs arī gribam iegūt dārgumu!
  Tihvins guva nopietnus postījumus, kad vācieši sagrāba pilsētu.
  Tagad Fritz uzkāpa uz barikādēm un paredzēja izveidot neieņemamu aizsardzības līniju.
  Gerda atklāja uguni ar atsevišķiem šāvieniem - bija nepieciešams glābt patronas. Padomju karaspēks zaudēja pārāk daudz tanku, un tāpēc kājnieki devās uzbrukumā.
  Protams, padomju modeļu bruņutransportieru nebija pietiekami daudz. Tāpēc viņi pērlēja karavīrus nokaušanai. Un viņus sagaidīja ložmetēji un ložmetēji. Četrinieks labi šāva un veikli paslēpās barikādēs.
  Gerda noguldīja citu padomju karavīru un dziedāja:
  - Mums jāpaveic ieroču varoņdarbs - citādi mums nebūs jēgas, dzīvot!
  Kauja plosījās visā pilsētā. Un bumbas jau lija no augšas, jo īpaši tāpēc, ka laikapstākļi manāmi uzlabojās un Fritz ieguva priekšrocību.
  Gerda, sašutusi, ar graciozajiem kailajiem pirkstiem meta dunci un kliedza:
  - Mūsu cīņa būs uzvaroša, citādi tas nav iespējams!
  Šarlote, tikpat labi atspēlēdama, piebilda:
  - Viena uzvara, bet liela!
  Gerda, īsā sprādzienā nogriezusi vairākus cīnītājus, piebilda:
  Bet sakāve nekad nav maza!
  Padomju pašpiedziņas lielgabali šāva uz Tihvinu, lauka un aplenkuma artilērija izcēlās nedaudz vēlāk. Frics pastiprināja aizsardzību un gaisa spiedienu. Padomju karaspēks izvilka jaunas lidmašīnas.
  Leģendārās Marseļas parādīšanās krasi mainīja spēku samēru.
  Lielais dūzis lidoja ar ME-309, bruņojuma ziņā ļoti spēcīgu ieroci. Un burtiski aizslaucīja visus savā ceļā. Pat padomju armijā viņi īpaši brīdināja, ka šāds briesmonis parādījās gaisā.
  Pats Marsels nekādā gadījumā neuzskatīja sevi par ļaunu, vēl jo mazāk par nežēlīgu cilvēku. Viņš uzskatīja, ka, cīnoties ar Sarkano armiju, viņš tikai pilda savu svēto pienākumu pret Dzimteni. Turklāt daudzi fakti par nacistu zvērībām viņam nebija zināmi. Jā, un pārāk daudz tika piedēvēts karam.
  Bet te ir pirmā superasu cīņa pēc atgriešanās. Lidojoši padomju bumbvedēji, uzbrukuma lidmašīnas un iznīcinātāji. Viņi nepārprotami vēlas dot sīvu cīņu Vērmahta sauszemes vienībām. Taču Marsels to visu redz un atklāj uguni no piecu sešu kilometru attāluma un pat svilpodams caur degunu.
  Padomju mašīnas un drosmīgie dūži joprojām īsti neredzēja ienaidnieku, jo viņu lidmašīnas sāka eksplodēt, un spārni sabruka. Marseļa šāva bez mērķēšanas, bet intuitīvi. Šķita, ka viņš jau iepriekš zināja, kur katrs pilots lidos un virzīs savu spārnoto briesmoni. Tā nu sanāca, ka jauns vīrietis ar bērnišķīgu seju aizslauka spārnoto armādu.
  Jaunais gads, lai arī sals, izrādījās karsts. Padomju karaspēks izmisīgi un spītīgi uzbruka, mēģināja ieņemt Tihvinu. Frics spītīgi aizstāvējās, cenšoties palikt pilsētā, kur atradās artērija, barojot neieņemamo Ļeņingradu. Turklāt runa bija par vācu karaspēka prestižu, kam ir grūti un kauns atteikties no lielajām pilsētām.
  Laimīgā kārtā laikapstākļi uzlabojās, un daudzi ienaidnieka bumbvedēji, īpaši masīvais Yu-288, iedūra padomju karaspēka pozīcijas un bombardēja sakarus.
  Padomju lidmašīnas Yak-9 un Lagg-5 bija daudz zemākas par ienaidnieku bruņojuma un ātruma ziņā. Jo īpaši ME-309, tāpat kā pūķis, izsita vājākus padomju transportlīdzekļus. Turklāt vācieši izstrādāja dubulto spārnu taktiku, kas ļāva efektīvi izmantot savu skaitlisko pārsvaru un mazināja dažas manevrēšanas problēmas jaunāko Focke un ME izturīgo, smagi bruņoto, bet smago vācu transportlīdzekļu gadījumā. Turklāt frontēs sāka parādīties strūklas ME-262, lai gan šī mašīna vēl nav pilnībā tehniski uzticama, kā arī vieglāka, manevrētspējīgāka un lētāka HE-162 modifikācija. Pēdējās mašīnas bija vieglāk izgatavojamas un tehniski uzticamākas nekā reaktīvie Messerschmites. Bet tās vadībai bija nepieciešami diezgan augstas kvalifikācijas piloti. Kas nedaudz nolietojās, tādas pozitīvās šīs attīstības īpašības kā lidmašīnas mazais svars - tikai 1,6 tonnas tukšā veidā, zemas izmaksas un produkcijas izgatavojamība un labākā manevrētspēja pasaulē.
  Bet tie vācu dūži, kuri apguva šo auto, izsmeļ slavas. Īpaši veiksmīgs bija Hafmens, pilots ar otro numuru pēc Marseļas, kurš palika neaizsniedzams. Pārspējot 300 notriekto automašīnu rezultātu, Hafmens saņēma augsto Dzelzs krusta Bruņinieka krusta apbalvojumu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Viņa taktika pietuvoties līdz minimumam un pēc tam sist un lidot atpakaļ ir visērtākā HE-162. Tātad Hafmens izrādījās izcils tuvcīņas meistars. Lai gan Marseļas rezultāts 3117. gadā - notriekts lidaparāts joprojām nav sasniedzams.
  Turklāt 1944. gada 2. janvārī debesīs parādījās šis leģendārais pilots, tomēr viņš pārliecināja Hitleru, atgādinot, ka vācu karaspēks jūtas slikti un jaudīgākā vācu tehnika nepārprotami gāja garām sniegā. Tāpēc ir jānodrošina gaisa padeve apkārtējai Tihvinai, kur apmetās vācu karaspēks, un bombardē visas pilsētas pieejas.
  Tīģeru meitenes šaudījās pa zemi, un superace guva vārtus debesīs.
  Pirmajā dienā Marseļa veica sešus lidojumus un notrieca vairāk nekā simts padomju lidmašīnu. Tiesa, 4. janvārī laikapstākļi krasi pasliktinājās... Sacēlās sniega vētra, un padomju karaspēks iebruka pilsētā.
  Lieliskā četrotne no terminatora meitenēm deva priekšroku cīņai kopā - plecu pie pleca. Tik vienreizēji skaisti un nāvējoši. Aukstuma dēļ viņi bija spiesti uzvilkt maskēšanos un cīnīties baltā.
  Palīgā nāca arī nindzju zēns Karass. Bezbailīgs terminatoru bērns, viņš nebaidījās no aukstuma un cīnījās šortos viens pats. Viņa vienīgais siltuma avots bija maskēšanās krēms, kas padarīja viņa šokolādes saules apdegušo ādu baltu zem sniega, kas turpināja snigt, pārklājot visas ielas. Turklāt viņš kaujā meta ļoti plānus metāla diskus un katana zobenu. Bet, protams, viņš šāva lieliski, turklāt no sagūstītajiem ieročiem. Tomēr meitenēm netrūka arī automātisko šauteņu izmantošana.
  Šādi ieroči ir precīzāki par automātiem un, pats galvenais, uzticamāki. Tomēr MN-44 triecienšautenes, kā likums, vāciešus nepievīla. Trešajā ziemā labi ieeļļotā vācu kara mašīna bija gatava. Jo īpaši pat sniega vētras laikā Focke-Wulf un ME, izmantojot apkuri, spēja padomju karaspēkam izdarīt sāpīgas, kaut arī ierobežotas injekcijas.
  Gerda, šauj no rokām, cenšoties neskatīties virzienā, kur krīt padomju karavīri. Daudzi cīnītāji bija ļoti jauni, septiņpadsmit vai sešpadsmit gadus veci. Kājniekus savervēja zemes nogruvumi, sagrābjot visus resursus. Patiešām, daudz kas ir zaudēts.
  Bet starp Fritz ir pilns ar ārzemniekiem. Jo īpaši Zviedrija, kurā nesenās vēlēšanās uzvarēja nacisti, un šī marionešu teritorija atrodas Trešā Reiha kontrolē. Nu jau divas divīzijas un četras brigādes no Zviedrijas ieradās kā brīvprātīgie. Pašā valstī notiek mītiņi un masu gājieni, pieprasot karu. Un viņi valkā Hitlera un Kārļa divpadsmitā portretus.
  Tātad Zviedrijas iekļūšana tiešā karā ir laika jautājums. Spānija un Portugāle jau karo, taču tās sūta karaspēku tālāk uz dienvidiem. Un tagad ziemā viņi parasti cenšas uzkāpt kaut kur aiz Kaukāza grēdas. Brazīlijas korpuss acīmredzot ir gatavs veikt lēcienu uz Vidusāziju, kur Basmachi kustība jau uzliesmo ar jaunu sparu.
  Bet tās ir visas detaļas, Tihvinā cīnās arī Vlasova divīzijas. Šie puiši cīnās ar ļaunumu, saprotot, ka nebrīvē viņus sagaida briesmīgas spīdzināšanas un neizbēgama cilpa. Un kā ar vāciešiem? Tomēr bez cukura! Viņiem arī būs grūti, daudzi nomirs Sibīrijā, bet tik un tā viņus bez izšķirības nepakārs.
  Gerda, nomainījusi klipu un nopļāvusi pelēkos mēteļos tērptos karavīrus - krieviem maskēšanās halātu visiem nepietiek, iedomājās, kas viņus varētu sagaidīt notveršanas gadījumā... Un viņa pasmaidīja par iespējamo seksuālo, foršo piedzīvojumu . Tiesa, tad Sibīrijā būs sliktāk. Kā izpaužas šis sals - liesmas metēja siltums ir vēl labāks. Šeit, tuksnesī, viņi ātri pieraduši pie karstajām smiltīm un skraidīja basām kājām, bet tas neizdevās. Pēc pāris stundām bikini aukstumā tas sāka trīcēt un bija nepieciešams sasildīties vannā. Tur viņu jaunie vīrieši no elitārā SS bataljona ķermeņus sasildīja ar egļu slotas sitieniem. Nu un ne tikai protams ar slotu - ir atlasīti smuki āriešu puiši, ko vajag!
  Viņi ir pilnībā zaudējuši savu agrāko kautrību, vai, iespējams, gluži pretēji, viņi ir ieguvuši sieviešu mačo vaļīgumu. Bet tagad viņiem ir nedaudz jāatkāpjas - padomju kājnieki, piepildot pieejas ar līķiem, tuvojās pārāk bīstami tuvu un sāka mest granātas.
  Bija jāpārvar distance, lai nepakļūtu zem sadrumstalotās krusas.
  Magda saņēma nelielu šrapneļa iecirtumu un, atbildot, trīs sekundēs izšāva astoņas lodes. Padomju karavīri aizbēga gandrīz nesalaužoties, tikai nedaudz notupušies un, klips atrada savus upurus. Izlādētas astoņas patronas un Kristīna. Agresīvā sarkanmatainā velniņa izteicās:
  - Drosmīgo neprātam dziedam dziesmu!
  Bet padomju karavīri acīmredzot nolēma pierādīt, ka tā ir dzīves gudrība. Vācu uzbrukuma ložmetējs sitas no visa spēka, un šķiet, ka tā šāvieni tiek ignorēti. Lai gan karavīri krīt, tie, kas izdzīvoja, turpina skriet un pat mest granātas gandrīz tukšā vietā, lai gan to var izdarīt agrāk.
  Kruzis ļoti veikli met ripas, ar vienu nogriežot divus vai trīs karavīrus. Tad viņš uzbrūk ar savu zobenu, kas sagriež ložmetējus un šautenes - tikpat viegli kā sērkociņus!
  Nindzju zēns vēl ir diezgan mazs, izskatās, ka viņam ir vienpadsmit vai divpadsmit gadi, bet viņš ir tik ātrs... Viņiem nav laika viņam sist vai aizstāvēties. Bērns tika audzināts un apmācīts no dzimšanas, metot mazulim zobenus, piespiežot atšķetināt un griezt lentes, iegremdējot ledus bedrē, uzstādot īpaši apmācītus kaķus. Nu, un vēl daudz vairāk, pārvēršot ģenētiski apdāvinātu zēnu par īstu nāves mašīnu. Viņa māte ir divdesmit piektās paaudzes nindzja, tēvs ir spēcīgs Sibīrijas burvis un padomju, "padomju" varas idejiskais ienaidnieks. Lieliska ģenētika un apmācība ar maģiju - padarīja zēnu par labāko starp nindzjām. Un, protams, imperators Hirohito, lai parādītu vāciešiem, ka viņi nav tie foršākie supermeni, bet gan, ka Japānā ir skarbi puiši, nosūtīja zēnu uz vācu-padomju fronti.
  Un Karass (karpu zivs simbolizē samuraju lepnumu un vitalitāti!) izrādījās cienīgs karotājs.
  Piemēram, ar kailajiem pirkstiem, nedaudz apsārtusi no daudzu stundu ilgas atrašanās lielā aukstumā, viņš met tērauda disku, kas ir plānāks par matu. Un uzreiz divu zobenu rokās, lai būtu vieglāk griezt biezas ienaidnieku rindas. Cik šausmīgs ir šis terminatora bērns, ka padomju karavīri pirmo reizi, būdami neaizsargāti zem zobenu sitieniem un disku palaišanas, atliecās atpakaļ, piedzīvojot patiesas bailes.
  Meitenes, nomainījušas klipus, sāka starot vēl ātrāk, pareizāk sakot, nekur.
  Kājnieku līķus sakrāva pilskalnos. Viņi gandrīz uzreiz sastinga aukstumā, un vairāk karavīru uzkāpa pa tiem. Tā viņi kāpa un rēķinājās ar zaudējumiem. Bet nindzja iesaistījās cīņā un atkal, it kā izdalītos baiļu viļņi.
  Izmisīgs uzbrukums plosījās gandrīz visu dienu. Uz lielāko zaudējumu rēķina padomju karaspēks ieņēma pāris ceturkšņus, nospiežot vāciešus vairākās līnijās. Bet vājais artilērijas atbalsts - vācu aviācija pagātnē bombardēja dzelzceļa sliedes, atņemot piegādi un daudz upuru uz priekšu braucošajām vienībām, bija spiesta uz laiku apturēt kājnieku kustību.
  Neskatoties uz šādas taktikas risku, kaujā tika iemesti tanki. Bija nepieciešams salauzt ienaidnieku pie Tihvinas, līdz Fritz, izmantojot savas priekšrocības tehnoloģijā, atbloķēja pilsētu.
  Un šajā uzbrukumā tika pieņemts diezgan riskants lēmums - izmantot tanku IS-2. Transportlīdzeklis, kas īpaši izstrādāts kā izplūdes tvertne. Tā kā jaudīgs lielgabals zemā uguns ātruma un salīdzinoši sliktās uguns precizitātes dēļ ir slikti piemērots cīņai ar citu cilvēku tankiem, tas tomēr var veiksmīgi iznīcināt neapbruņotus mērķus.
  Tātad, lai arī tanki pilsētas apstākļos ir pašnāvnieki, jums ir jālaužas cauri pozīcijām, pat ar pieri.
  Trīsdesmit četri pārcelsies pirmie. Salīdzinoši vieglas un nelielas mašīnas skrēja pa šauru trasi... No jumtiem uz tām lija granātas un Molotova kokteiļi. Pēc tam uzsprāga maskētas benzīna un napalma tvertnes. Bet lielie zaudējumi neapturēja PSRS tankkuģus. Viņi, zaudējot simtiem automašīnu, ielauzās pilsētas centrā un tur iesaistījās spītīgā sitienu apmaiņā. Pat efektīgie faustpatroni, kas sadragāja trīsdesmit četru vājās sānu bruņas, padomju karavīru nenobiedēja.
  Trīs tanku armijas tika iemestas kaujā uzreiz. Staļins pat nolēma atteikt otro triecienu Voroņežas virzienā, lai gūtu izšķirošu uzvaru pār Tihvinu un glābtu "revolūcijas šūpuli". Pat ja degvielu izsniedz ar stingru limitu, uz pāris stundām, braucot dienā, tiek zaudēta Kaukāza nafta, un jaunu atradņu izveide prasa laiku un naudu, kuru cilvēkresursu padomju impērijai ļoti pietrūkst kara dēļ. divās frontēs.
  Bet Tihvina ir Ļeņingradas artērija un dzīves ceļš, un pats galvenais, tas ir simbols tam, ka padomju karaspēks var un spēj sakaut daudzus un labi bruņotus fašistus. Tāpēc mēs neizturēsim cenu...
  IS-2 tanks izskatās iespaidīgi - arī izskatās pēc trīsdesmit četriem, tikai tornītis vēl vairāk pabīdīts uz priekšu. Protams, pats stobrs ir biezs un garš, to nevar salīdzināt ar T-34-76, kas joprojām dominē kaujas laukā. Visu janvāri T-34-85 titāniskie centieni nesasniegs vairāk par simtu.
  Patiesība ir pārsteidzoša torņa pieres ievainojamība - plakana un ne pārāk biezi bruņota.
  Krustnieks, kurš meta pa tankiem mazas, bet ļoti spēcīgas sprādzienbīstamas granātas, pieskrēja pie meitenēm un ieteica:
  - Paķersim IS-2 un brauksim ar to?
  Magda atbalstīja ideju:
  - Protams, brauksim! Mēs nokavējām kajīti.
  Gerda brīdināja zēnu:
  - Šim tankam ir četri ložmetēji!
  Karass piemiedza meitenēm, pamanījis:
  - Tātad tas ir labi. Drīz kājnieki atkal uzbruks, un jūs to nopļausit!
  Magda iedunkāja nindzju zēnu.
  - Steidzies terminators!
  Rozā papēži zibēja kā odu spārni, karatē kazlēns skrēja ātrāk nekā olimpiskais sprinta čempions. Sākumā viņš iemeta nelielu kamolu ar dūmu kūli milzīgajā IS. Izcēlās reakcija, izplūda biezi dūmi. Tajā pašā laikā melnās strūklas izklīda dažādos virzienos, padarot aklu ložmetējus.
  Nocirtis vairākus kājniekus, Karass uzlidoja kā no balistas atbrīvots bruģis un uzkāpa tornī. Ar īpašu āķi viņš izrāva lūku un atmeta atpakaļ smago vāku. Tālāk viss ir vienkārši - galvās šķīrās pāris šūpoles ar diviem zobeniem un pieci smaga tanka apkalpes locekļi. Pēc viņa ielēca arī meitenes, kuras, nometušas kažokādas kamuflāžu, atkal nokļuva bikini. Kas ir silts tvertnē braukšanas laikā. 520 zirgspēku dīzeļdzinējs labi uzsilda metālu. Jā, plikas meitenīgas zoles daudz labāk izjūt pašu auto, nekā caur speciāliem ziemas zābakiem ar rievotu sintētiskās gumijas zoli. Vācu ceturkšņa dienests ņēma vērā bargo ziemu pieredzi un radīja jaunu munīciju, kurā aukstumā kājas nav tik aukstas. Un tiešām žēl, ka Frici paņēma no vietējiem iedzīvotājiem filca zābakus un pārvilka tos sev virsū. Vai ietīts kažokādas šallēs.
  Karass atvadoties noskūpstīja Magdu uz lūpām un teica:
  - Nu, tanks ir priekš jums! Es cīnīšos tur, kur zinu, kā labāk nogalināt.
  Gerda apbrīnā noskūpstīja zēnu uz slidenā, elastīgā papēža un teica:
  - Tu esi brīnums!
  Kristīna piebilda:
  - Āriešu etalons!
  - Es zinu! - Puika teica un ar vienu lēcienu no pusatvērtās lūkas izlēca aukstumā... Tad ar rūkoņu nokrita vāks... Un meitenes ieguva iespēju cīnīties uz ienaidnieka ieročiem. Un lielgabals ir patiešām spēcīgs. Spēcīgāks ir tikai nesen parādījies Lev-3 jeb, kā to sauca arī par "Karalisko lauvu" ar 128 mm lielgabalu. Bet šis tanks joprojām atrodas frontēs atsevišķos eksemplāros. Viņš tika parādīts 8. novembra svinību laikā dēmonu apsēstajam fīreram. Protams, kamēr viņš vēl nav seriālā. Kā starp citu, IS-2 brauc garām, tā pirmā ieskrējiena.
  Līdz šim pat padomju tankkuģi nav izšāvuši nevienu šāvienu, acīmredzot savu mērķi noteikti izvēloties no pistoles.
  Kristīna sarkastiski piezīmēja, pagriežot mehānismu:
  - Ak, junk ... Šeit nav automatizācijas un viss ir jādara manuāli ...
  Gerda, kura, rādot ar pirkstu, apēda suni, pamanīja:
  - Un redze ir šausmīga, un redzamība nav svarīga. Viņi ne pārāk labi mērķē.
  Magda, pieskaroties transmisijai ar basu kāju un pagriežot kasti, pamanīja:
  - Un tomēr, salīdzinot ar trīsdesmit četriem, ir zināms progress. Jo īpaši ir vieglāk pārslēgt pārnesumus. Salons ir šaurs, bet vairāk vai mazāk var pārvietoties. Munīcija patiešām ir maza. Divdesmit astoņas kārtas...
  Gerda loģiski piezīmēja:
  - Ar to var pietikt šaušanai uz ierobežotu skaitu bunkuru, bet ar to viennozīmīgi nepietiek pilnvērtīgai tanku kaujai.
  Šarlote tvertnē atrada kaut ko labu:
  - Bet ložmetēju bruņojums ir virsū! Četri ložmetēji var nodrošināt labu aizsardzību. Un tad es paskatījos uz šo "Peli" - tādai automašīnai tajā ir tikai divi "spļaujamie" ...
  Kristīna, paātrinot dzinēju, apstiprināja:
  - Tieši tā! Vai šis bruņojums ir paredzēts tik smagam simt astoņdesmit tonnu tankam?
  Magda kā pantera, kas nogalinājusi bifeli, ņurdēja:
  - Cāļi smejas!
  Dīzeļdzinējs spēcīgi paātrina tvertni. Redzams, ka IS-2 vēl brauc pa šoseju, bet, braucot bezceļā, tā smaguma centra nobīde uz priekšu dos efektu. Bet nekas, ja vien varat atpūsties un izvēlēties sev cienīgu mērķi ...
  Magda atvēra tanka tornīti, lai varētu labāk redzēt.
  Un šeit ir vēl viens IS-2, ir laba ideja izmantot šādas tvertnes masīvāk. Aiz viņa ir vēl trīs IS, bet viens ar vieglāku 85 mm lielgabalu. Starp citu, visbīstamākais, tik spējīgs paņemt mašīnu ar galvu un trāpīt ātrāk...
  Magda nolēma šaut no divu kilometru distances. Viņa nelielā tonī pavēlēja:
  - Izšauj tieši torņa pieri ... Un ... Tu saproti!
  Mašīna apstājās, līdz ar to gluduma nebija, un Gerda, sūdzoties par slikto optikas kvalitāti, kuru, iespējams, spodrināja netrenēti pusaudži, norādīja uz stobru. Meitenes palīdzēja ielādēt pusotru mārciņu smagu gliemežvāku. Blondā karotāja pielika savu vaigu pie aizsega un mēģināja sajust kāda cita automašīnu. Galu galā viņa nekad iepriekš nebija šāvusi no šī lielgabala, 1931. gada modeļa. Spēcīgs, bet novecojis, ar smailu, pret rikošetu jutīgu šāviņu. Kopumā lielgabals, protams, nebija paredzēts tankiem. Bet acīmredzot 1940. gadā izstrādātā 107 mm lielgabala prettanku modifikācija izrādījās pārāk neuzticama un no tās bija jāatsakās. Un šeit ir nepieciešams sliktas redzamības apstākļos no 2000 metru attāluma, lai sasniegtu mērķi. Jā, un ienaidniekam būs grūti atbildēt un trāpīt, bet ...
  Gerda noskūpstīja pistoles spārni, ātri paskatījās ārā no lūkas, ar mēli pacēla sauju sniega, norija to, atbalstīja kailos papēžus uz svirām un ... izšāva!
  Tas padevās tā, ka sadzēla viņa plaukstas un ikru, un smirdēja pēc dūmiem.
  Dāvana lidoja garā lokā un ... IS-2, kas gāja pa priekšu, apstājās, sāka dūmot, un tad sāka plīst munīcijas krava ...
  Magda priecīgi atbildēja:
  - To mēs viņiem iedevām! - Un loģiski, diezgan neloģiski mulsinoši jēdzieni, viņa piebilda. - Ne jau cilvēks krāso ieroci, bet gan vīrieša ierocis!
  Gerda norūca:
  - Pārlādēt!
  Un meitenes saspringa... Protams, te nav tas "Tīģeris", viņām jāsvīst, bet tā ir jautrāk, jo īpaši tāpēc, ka stāvošais tanks ātri atdziest. Dzelzs ir labs vadītājs.
  Otro reizi Gerda šāva ātrāk un pārliecinošāk. IS turpināja kustēties, un acīmredzot viņi vēl nebija sapratuši, no kurienes šauj ieroči. Jā, un stop nav krievu paražas. Tā kā ir pasūtījums ... Un otrais apvalks jau pārliecinoši trāpa mērķī ...
  Gerda laiza lūpas un pavēl:
  Un trešais šeit...
  Ar lielu kavēšanos ceturtais IS-1 atklāja uguni kustībā... Un dīvainā kārtā tas trāpīja, lai gan no tāda attāluma no braucošas mašīnas tas ir gandrīz neiespējami, bet šāvieni izšķir visu! Tomēr attālums 85 mm lielgabalam ir pārāk liels, pārsniedzot iespiešanās robežu. Bet tornī atskanēja liela dārdoņa, un frontālās bruņas iebruka. Gerda kā atbildi nosūtīja ceturto "vēstuļu paku", kas svēra pusotru mārciņu... IS-1 tanka piere sašķēlās un oranžas mēles pacēlās augstu debesīs.
  Meitenes skaisti cīnās... Todien viņām paveicās. Bet padomju armijas iespējas nav samērīgas.
  Neskatoties uz visiem Fritz pūliņiem, 13. janvārī uz vislielāko kolosālo zaudējumu rēķina Tihvins tika ieņemts... Atsevišķas vācu vienības mēģināja izlauzties no ielenkuma, pret tām tika izsists koridors - sešas vācu divīzijas. uzreiz ar izvēlētajiem Lev tankiem, cenšoties glābt varonīgo aizsardzību.
  Zēns nindzja un četras meitenes devās atsevišķā grupā trīs musketieru stilā. Proti, kur nevarēja mierīgi apiet ar kautiņu un pāri līķiem. Protams, no IS-2 nācās pamest, taču pa ceļam negaidīti uzdūrās arī retam tankam T-34-85 - transportlīdzeklim, kuram būtu jāaizstāj novecojušie un caurlaidības ziņā nepietiekami jaudīgie T-34-76 lielgabali. .
  Mašīnai bija līdzīgs korpuss un šasija, bet lielāks tornītis ar garu stobru un biezu lielgabalu. Pistolei bija nedaudz zemāka iespiešanās spēja nekā Panther gan mazāka purna ātruma, gan munīcijas kvalitātes dēļ. Bet tomēr atšķirība neizskatījās satriecoša kā 76 grafiku papīrs.
  Parastam "Tīģerim" tas jau ir bīstami, "Lauvai" vēl ne - tātad 100 - milimetri sasvērušies. Lai gan zem noteikta leņķa iespēja bija. Vai korpusa apakšējā daļā, bet arī kāpursargi.
  Tankā tika iekāpta un atbrīvota no apkalpes. Protams, iekšpusē bija izšļakstītas asinis. Mašīna pati par sevi ir pavisam jauna, bet munīcijas slodze diezgan pieticīga - tikai 35 lādiņi. Salons nav pārāk plašs, bet labāks par veco trīsdesmit četru.
  Gerda atzīmēja:
  - Un šeit ir komandiera tornis. Tas nozīmē, ka mums ir spēcīgs konkurents. Tagad krievi nebūs tik akli.
  Magda ļauni pasmaidīja un piezīmēja:
  - Un krievi jau šauja labi, kaut ar sliktāku redzamību. Turklāt tornis ir kļuvis lielāks un vieglāk trāpāms!
  Gerda par to skaļi iesmējās.
  - Nu jā! Tā ir mūsu tankkuģu lielākā problēma un, iespējams, šī tanka kroņa cieņa! Izmēģini, trāpi!
  Šarlote dziedāja:
  - Viens, divi, pieci! "Tīģeris" iznāca šaut!
  Kristīna pacēla:
  - Lai satiktos ar T-4, kājas ir platākas par rokām!
  Un tā viņi metās uz tanku, kas pārvietojās vieglāk nekā IS... Gerda atcerējās, kā viņi ar četriem ložmetējiem trāpīja padomju kājniekiem. Viņi pļāva pieklājīgi, un krievi pat nesaprata, kur viņiem tāds uzbrukums krita. Bet no otras puses, devušies ceļā, viņi devās uzbrukumā, metot granātas... Pāris gabali, neskatoties uz pieklājīgu attālumu, uzlidoja uz torņa, sprāgstot. Protams, 100 un 90 milimetru IS bruņām šī ir kā granula zilonim, bet nepatīkami zum. Jā, un kāpurus var sagriezt.
  Tātad, man bija jāiedarbina dzinējs un jāatkāpjas. Un tad beidzās munīcija. Viņi nopļāva vairāk nekā simts sarkano karavīru.
  Gerdu pārsteidza tāds padomju cilvēku nicinājums pret nāvi. Arābiem ar saviem solījumiem par harēmiem un pērļu pilīm nebija tādas pašatdeves. Bet tie ir ateisti - cilvēki, kas netic pēcnāves dzīvei un pasakām par Ēdenes dārziem. Un kas viņus mudina tik spītīgi cīnīties, kad kara iznākums jau ir zināms un tas nav nekas vairāk kā nolemto niknums?
  To ir neticami grūti saprast un saprast.
  Lai gan, protams, starp krievu nodevējiem ir daudz. "Atbrīvošanas armija" Vlasovs sešu mēnešu pastāvēšanas laikā veidoja sešas divīzijas un deviņas atsevišķas brigādes. Lai gan, protams, ir skaidrs, ka būt Vērmahta karavīram ir vieglāk, nekā piecpadsmit vai sešpadsmit stundas strādāt pie mašīnas daudz sliktākai lodēšanai, bet tomēr... Nez kāpēc vācu divīzijas no bijušajiem karagūstekņiem nav redzamas uz frontes...
  Lai gan, starp citu, vāciešu nebrīvē ir maz, bet padomju... Šķiet jau vairāk nekā sešarpus miljoni. Varbūt ne tik daudz vlasoviešu, lai gan daudzi ieslodzītie izklīda SS kontrolētajās nacionālajās divīzijās un leģionos. Turklāt daļa krievu tika nosūtīta uz muižnieku un monarhistu veidošanos.
  Bet jebkurā gadījumā viņiem izdevās šādā veidā ieņemt Tihvinu, neskatoties uz laika apstākļu uzlabošanos un masveida bombardēšanu. Pat ja viņi maksāja bargu cenu.
  Gerda saņēma pavēli un izšāva pa šķiltavu trīsdesmit četri. Ieroču šaušanas ātrums ir lielāks, tāpēc varat justies pārliecinātāki. Vienreiz, tad otrā un visbeidzot trešā tvertne uz izgāztuvi ...
  Tāpēc jums jābūt uzmanīgākam. Citādi tie tiks satriekti šeit pie mašīnas, tikai torņa priekšējās bruņas ir kļuvušas stiprākas un biezākas, un tātad tas ir gandrīz vienāds formāts. Ķermenis ir īpaši neaizsargāts. Un starp krievu tankkuģiem ir amatnieki. Tomēr par tik retu tanku kā IS-2 vai IS-1 vājais netiks ieslodzīts. Un trīsdesmit četri no parastā formāta var būt ar vienkāršiem cīnītājiem. Caur komandiera torņa spraugu tie izskatās kā zirgu purni, ar uzpurni. Ir pat kaut kā neērti izdarīt mērķtiecīgu šāvienu uz šādām skaistulēm.
  Crucian šoreiz tornī kopā ar meitenēm, viņš izkāpa, lai kalpotu par viņu gidu un nevar atstāt meitenes katlā. Tiesa, Magda loģiski piezīmēja:
  - Mēs jebkurā gadījumā varam doties prom, nešaujot un neprovocējot ...
  Crucian, bērnišķīgi pagriezis purnu, ņurdoši paziņoja:
  - Nē - nešauj, nebūs interesanti!
  Magda tomēr brīdināja meitenes:
  - Atveriet uguni, lai nogalinātu tikai tad, ja ir ne vairāk kā trīs vai četras automašīnas. Mums šī jaunā tvertne neskarta ir jāatgriež atpakaļ mūsu vienībām.
  Gerda piekrita.
  - Pagaidām šis jaunums nav starp trofejām, kas nozīmē, ka tas mums joprojām noderēs.
  Tīģeru meitenes turpināja medības ar mērenu entuziasmu. Viņiem neveicās pārāk labi, taču viņi saviem līdzekļiem pievienoja vēl septiņas cisternas un piecas kravas automašīnas. Reiz nācās cīnīties ārpus mašīnas, lai paķertu degvielu uzpildei.
  Īsāk sakot, no katla izkāpa četri palaidņi, kuri gandrīz nomira no savas artilērijas uguns. Izglābts tikai laikā, lai paceltu karogu ar svastiku-zirnekli.
  Tagad viņi šķērso tranšeju, un tur pat ir pāris pušķi ar papīra ziediem, kas tiek pasniegti varonēm karotājiem.
  Oļegs Ribačenko, kuram bija apnicis skatīties šo apsmieklu filmu, kliedza:
  Kāpēc tu man rādi visas nolādētās kuces! Cik var skatīties uz krievu cilvēku nogalināšanu!
  . NODAĻA #16
  Karš ir tas, kas Džeinai un viņas komandai deva iespēju atrast sevi dzīvē. Tāpēc meitenes labprāt iesaistījās akcijā uz austrumiem. Un kāpēc gan ne? Tā ir nauda un slava.
  Padomju tanku arsenāls nav daudz mainījies. Galvenā tvertne joprojām ir T-34-85. Šasija un korpusa bruņas palika no četrdesmitā gada. Tas pats piecsimt zirgspēku dīzeļdzinējs, tie paši 45 milimetri slīpās frontālās bruņas. Vājāka korpusa sānu aizsardzība, neaizsargāta pret vācu faustpatroniem.
  Tika uzstādīts tikai lielāks tornītis ar 90 mm frontālajām bruņām un 85 mm lielgabalu. Tanks, protams, ir novecojis, un nemaz nav bīstams vāciešiem!
  Meitenes brauc ar automašīnu Goering-5, vēlākā modifikācijā. Sānu bruņas ir palielinātas līdz 178 milimetriem, bet frontālās bruņas ir noliektas līdz 250. Pati tvertne ir aprīkota ar gāzes turbīnas dzinēju un paātrina britus līdz 60 kilometriem stundā.
  Džeina jautāja šāvējai Gringetai:
  - Vai tu labi redzi?
  Zemnieku karavīrs pārliecinoši atbildēja:
  - Redzamība šeit ir lieliska! Es redzu visu!
  Malānija iesmējās un iesaucās:
  - Mēs sagrausim krievus!
  Matilda pārliecinoši apstiprināja:
  - Jā, mēs darīsim!
  "Goering" -5 apgriezieni, lielgabals izspļauj lādiņu. No padomju trīsdesmit četriem pārtraukumiem tornis. Meitenes sajūsmā kliedz. Viņi tiešām domā, ka tas viss ir lieliski. Un tas, ka padomju tankisti mirst, pat patīkami.
  Džeina mīļā balsī čivināja:
  - Mēs visus izdzēsīsim pelnos ... Un Maskava būs zem mums!
  Tomēr, uzdūros mīnu laukiem, vācu tankam nācās apstāties. Krievi bija ļoti cieši iesakņojušies. Un daudz prettanku ežu. Artilērija veic aktīvu apšaudi.
  Gringeta nokaitināta saka:
  - Tā nu iznāk... Uzdūrāmies cietam blokam!
  Džeina ar ārišķīgu pārliecību atbild:
  - Nē, tas nenotiek līdz rītam... Izlauzīsimies cauri operai!
  Vācu kara mašīna nedaudz apstājās. Debesīs parādījās reaktīvo uzbrukuma lidmašīnas, un tika izmantoti teletanki. Acīmredzot viņi mēģināja iznīcināt mīnu laukus.
  Pa radio kontrolētas automašīnas ar sprāgstvielām. Tika izmantotas arī pārvietojamās gāzes palaišanas iekārtas. Viņi burtiski bombardēja Sarkanās armijas pozīcijas ar uguni un liesmām.
  Gringeta ar neapmierinātību atzīmēja:
  - Karā arvien vairāk netīrumu, un arvien mazāk drosmes!
  Džeina bija spiesta tam piekrist:
  - Seljavi! Diemžēl mēs kaut kā zaudējam!
  Gringeta izlaboja komandieri:
  - Drīzāk nevis mēs, bet mūsu pretinieki! Tagad nekas, izkļūsim no strupceļa, un būs cīņa ...
  Vācu tanks izšāva, lai gan īsti neko nevarēja redzēt. Džeina berzēja basās kājas un dziedāja:
  - Mēs nedomājam slikti - mēs noteikti pazudīsim! Ir izeja no labirinta, no jebkura strupceļa!
  Gringeta smaidot čivināja:
  - Kurš ir jautrs, viņš smejas ...
  Kas grib - tas sasniegs...
  Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Malānija, melodiska un dzirkstošā ar zobiem, piebilda:
  - Kas pieradis cīnīties par uzvaru, lai dzied mums līdzi!
  Kanonāde ilga vairākas stundas, un tad vācu tanki tomēr devās tālāk. Viņus sagaidīja padomju artilērija un dažāda kalibra prettanku lielgabali. Tomēr bija jūtams, ka ar iespiešanās spēku acīmredzami nepietiek. Vācieši virzījās uz priekšu... Tikai tad, kad sāka šaut 203 milimetru lielgabali, no nacistiem parādījās pirmie salauztie spēkrati.
  Džeina nedroši čukstēja:
  - Kungs... Lai šis kauss man paiet garām!
  Gringeta pārliecināti teica:
  - Divas nāves nevar notikt, no vienas nevar izvairīties! Tātad mēs, ja kas, dzīvosim nākamajā pasaulē!
  Malānija čukstus jautāja:
  Kāda ir tā gaisma?
  Gringeta nerunāja pārāk pārliecinoši:
  - Man liekas, ka tas ir labāks par mūsējo!
  Malānija atbildē čukstēja:
  - Nedod Dievs akliem atvērt acis un iztaisnot muguru kuprītajiem!
  Patiešām, Džeina prātoja, kas varētu būt šī gaisma. Varbūt šī pasaule ir vēl iracionālāka un mazāk droša. Džeina savija vidukli, kustināja gurnus un čivināja:
  - Tas ir ļoti interesants variants - nomirt un nonākt nākamajā pasaulē! Kas mūs tur sagaida? Vai mēs tur satiksim tos, kas mums bija dārgi uz Zemes, vai arī mums būs jāiegūst jauni draugi?
  Gringeta pakustināja suni ar basu kāju un nošņāca:
  - Būs jauni gadsimti, būs paaudžu maiņa... Bet Ļeņina vārdu neviens nekad neaizmirsīs!
  Un izplūda smiekli, viņas mazliet trakie smiekli. Viņa bija karotāja-zemniece, kas aktīvi pirkstīja savas kailās, graciozās kājas un pirksti spēlējās.
  Šeit es noķēru IS-3 tvērumā ... Tālu no patiesības. Ne visi trāpīs, un, ja trāpīs, tad šāviņš, ietriecoties līdakas snuķī, var rikošetu. Bet meitene zināja, ko dara. Viņa izšāva un nomurmināja:
  - Miglas krasts, mēs drupinām ar ēsmu!
  Matilda papildus dziedāja:
  - Un tas "Agdam", iedzersim dāmām! Super kundze!
  Gringetas metiens bija precīzs. Šāviņš trāpīja torņa frontālās bruņas apakšējā daļā, tieši spraugā. Un radīja postošu ietekmi, neiedziļinoties rikošetā. Tāda situācija ir izveidojusies. Precīzāk, pieci padomju tankkuģi gāja bojā gandrīz uzreiz. Un angļu sievietes papildināja savu noziegumu sarakstu.
  Malānija rūca, kad viņas ložmetēji izskanēja. Vairāki zēnu karavīri gribēja rāpot līdz Hitlera taknusam.
  - Bet pasaran, nenāc puika tuvumā! - kliedza skaista meitene un lēja ložmetēju sprādzienus, drosmīgie pionieri.
  Džeina čivināja, piesitot savu kailo papēdi pret bruņām.
  - Ak, zēni, zēni, zēni ... Jūs pēkšņi kļuvāt nosodāmi! Par šo nolādēto zemi to var redzēt, tu esi pārāk cēls!
  Un meitenei, kunga meitai, bija žēl šo basām kājām, saskrāpētajiem, netīrajiem zēniem, kurus caururbušas nežēlīgas lodes. Cik tas viss ir skumji un smagi.
  Gringeta izšāva vēlreiz, izdūra pašpiedziņas lielgabalu SU-100 un čivināja:
  - Un sienāzis skries nodot pudeles!
  Malānija laizīja lūpas ar sarkanu mēli un malkoja no kokakolas plastmasas pudeles, sakot:
  - Protams, nē! Dodiet man vīnu un cigarešu paciņu!
  Matilda, uzmanīgi virzīdama tanku uz priekšu, nošņāca:
  -Cigaretes ir inde...
  Džeina uzņēma ritmu un turpināja:
  - Tieši tā, cilvēki saka!
  Gringeta atbildot, šauj un šņāc:
  Nav sliktāka par nikotīnu!
  Malānija ķiķināja un ņurdēja:
  - Cigarešu paciņa krāsnī!
  Matilda atbildē piebilda, skrāpējot krūšu koši krūšu krūšu kauli:
  Jā, cilvēki saka...
  Džeina pabeidza smīnu, pastiepdama mēli.
  - Bet es smēķēju....
  Malanya pabeidza ar nožēlu.
  - Un ļoti priecīgs!
  Meitenes smējās, rādot savas garās, ķiršu mēles. Džeina smaidot atzīmēja:
  - Cigarete ir visproduktīvākā slepkava, īpaši pret klientu!
  Malānija piebilda:
  - Cigarete ir kā klusā šautene, bet amatiera rokās nāvējoša!
  Gringeta izšāva ar lielgabalu un smaidot atzīmēja:
  - Cigarete ir visuzticamākais snaiperis, vienmēr nogalina!
  Matilda nedaudz palēnināja tvertni uz kalna un noklusināja:
  - Cigaretei garšo rūgta, bet tā piesaista vairāk nekā saldumi!
  Džeina dziļi ievilka elpu un nomurmināja:
  -Cigarete ir kā slikta meitene, tikai šķiršanās no tās ir daudz sāpīgāka!
  Gringeta ķiķināja, izšāva un rūca:
  - Cigarete, atšķirībā no granātas, izmeta, pagarina mūžu!
  Meitenes apklusa. Viņu tvertne atkal apstājās, nokļūstot grāvī. Man bija jātiek ārā. Karotāji bija nedaudz satraukti. Padomju aizsardzība ir ļoti spēcīga.
  Džeina filozofiski atzīmēja:
  - Karā īsākais ceļš uz mērķi ir apkārtceļš, un tīra patiesība ir nelietīga maldināšana!
  Gringeta, ar mērķtiecīgu šāvienu sasitusi padomju lielgabalu, atzīmēja:
  - Ar apļveida manevru jūs, visticamāk, nogriezāt ceļu uz mērķi!
  Malānija izšāva no ložmetēja un čivināja:
  - Dzīve ir sarkana, bet lapas ar sarkanām asinīm!
  Matilda rezumēja savdabīgu secinājumu:
  - Karā dzīve zaudē savu vērtību, bet iegūst jēgu!
  Meitenes turpināja karu. Viņi šauj un tajā pašā laikā sacerēja aforismus ceļā.
  Džeina izšāva ar basu kāju un nometa:
  - Karš ir kā līgavainis, alkatīgs uz nodevību, bet neļauj novecot!
  Gringeta izšāva un asprātīgi teica:
  - Karš ir iekāres sieviete, kas aprij vīriešu ķermeņus!
  Malānija atbildē šņāca:
  - Karš, tāpat kā mīlestība, pakļaujas visiem vecumiem, bet laika pavadīšana nav patīkama!
  Matilda uzskatīja par vajadzīgu pievienot:
  - Karš, tāpat kā kurtizāne, ir dārgs, mainīgs, bet vienmēr atstāj par sevi varonīgu atmiņu!
  Džeina ar graciozajiem, kailajiem pirkstiem apgrieza suni un iesaucās:
  - Karš nav kā sapnis, spēcīgas emocijas ir neaizstājamas!
  Gringeta izšāva ar smīnu un atbildēja:
  - Pasaule ir garlaicīga un relaksējoša, karš ir interesants un aizraujošs!
  Matilda, ar prieku malkodama kolu, turpināja:
  - Karš ir asinis un sviedri, apaugļo dzinumus, kas dzemdē drosmi!
  Malānija iesmējās un atzīmēja:
  - Lai cik interesants būtu kara process, beigas grib visi!
  Džeina atkal pārbrauca ar kailajiem pirkstiem pāri pistoles aizslēgam un dziedāja:
  - Karš nav grāmata, tu to nevari aizcirst ciet, nevari paslēpt zem spilvena, tu vari to tikai sajaukt!
  Gringeta apburoši čivināja:
  - Karš ir reliģija: tas prasa fanātismu, disciplīnu, neapšaubāmu paklausību, bet tā dievi vienmēr ir mirstīgi!
  Malānija klusi iesmējās un atzīmēja:
  - Karā, tāpat kā kazino, risks ir liels, un ieguvums ir īss!
  Matilda pasmaidīja un iesaucās:
  - Karavīrs ir mirstīgs, slava ir aizmirsta, trofejas nolietojas, un tikai iemesli sākt jaunu slaktiņu ir nenovēršami!
  Džeina smalki runāja:
  - Mēs nicinām slepkavu, ja vien viņš nav karavīrs frontē, mēs nicinām zagli, ja tas ir marodieris kaujas laukā dubultā!
  Gringeta atkal piesita naglu un šņāca:
  - Karavīrs ir bruņinieks, kura bruņās ir drosme un gods! Ģenerālis barons, kuram ir kronis: piesardzība un inteliģence!
  Malānija smaidot teica:
  - Karavīrs izklausās lepni, ierindnieks nicīgi!
  Matilda gudri atbildēja:
  - Pirmais uzbrukumā var nomirt, bet pēdējais atmiņā nepaliks!
  Džeina aizelsusies iesaucās:
  - Labāk būt pirmajam trofeju sadalē, nevis uzbrukumā!
  Gringeta smaidot piebilda:
  -Karš ir kā sieviete, tikai vīriešus nomāc, nesalaužoties!
  Malanya atbildēja ar cieņu:
  - Sieviete, atšķirībā no kara, nesteidzas likt vīrieti gulēt!
  Matilda smejoties teica:
  - Karu, atšķirībā no sievietes, nekad neapmierina norīkoto vīriešu skaits!
  Džeina vēlreiz pagrieza sviru ar kailajiem pirkstiem un teica:
  -Karš ir visnegausīgākā sieviete, viņai vienmēr ir maz vīriešu, un viņa sievietei neatteiks!
  Gringeta uzskatīja par vajadzīgu atveidot šo asprātīgo aforismu:
  - Sievietēm nepatīk kauties, bet vēlme nolikt vīrieti nav daudz zemāka par lodi!
  Malānija šņāca kā kobra, izspļaujot savu rozā mēli:
  - Noliec vīrieti, varbūt mazu lodi, padari laimīgu, sievieti ar lielu sirdi!
  Matilda ar sardonisku smaidu piebilda:
  - Liela sirds, bieži noved pie mazām pašlabuma!
  Meitenes pabeidza apmainīties ar asprātīgām piezīmēm un sāka pievērsties kaujas laukam. Debesīs lidoja TA-311 uzbrukuma lidmašīnas, kas apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Lai gan lēni, Trešā Reiha koalīcija virzījās uz priekšu. Un viņai bija laiks mazliet paēst, norijot līķus.
  Meitenes, apnikušas, atkal sāka jokot ar aforismiem:
  Džeina iesaucās:
  - Karam nav sievietes sejas, bet vīriešiem tas asiņo pēkšņāk nekā sievai!
  Gringeta izšāva un nošņāca:
  - Karš nesagādā prieku, bet apmierina agresīvos instinktus!
  Malānija atbildē nosvilpa:
  - Prieks karā, ienaidnieku līķi tikai cenā!
  Matilda, ritinot dziesmas, piebilda:
  - Karš ir lauka aršana: to apaugļo ar līķiem, apūdeņo asinis, bet tas ceļas uzvarā!
  Džeina izšāva un murrāja pretī.
  - Uzvara aug uz līķiem un asinīm, bet ar vāju tā nes augļus!
  Gringeta izšāva, sadragāja trīsdesmit četrus kā stikla akmeni, un nošņāca:
  - Karš ir kā kanibāla zieds, gaišs, gaļēdājs un ar sliktu smaku!
  Malānija ar basu kāju noslaucīja pedāli un iesaucās:
  - Karš ir progresa māte un slinkuma pamāte!
  Matilda to paņems, un kā tas rēks:
  - Un karā karavīra dzīvība nav cenā, bet gan no ģenerāļiem un zaudējums vispār!
  Džeina pārbrauca ar rokas malu pāri krūtīm un čivināja:
  - Ja gribi mieru - iedveš bailes, ja gribi karu - izsauc smieklus!
  Gringeta paņēma un izšāva, rādot ieroci ar basu kāju, dziedot:
  - Smiekli nav grēks, ja neesi par apsmieklu militārās lietās!
  Malānija ķiķināja un veiksmīgi ņurdēja:
  - Karš ir kā cirks, tikai uzvarētājam ir pēdējie smiekli!
  Matilda vadīja tanku, sagraudama pāris pionieru, ķērka:
  - Karā kā cirkā tikai paklājs, nopietns slepkava!
  Meitenes atkal klusēja. Viņiem ir apnicis būt asiem. Vispār karš nav pārāk skaists.
  Džeina īgni domāja: Lielbritānija ir padevusies vāciešiem. Lai gan cik zemju briti iekaroja. Un cik daudz no tās Vācijas! Lielbritānija kļuva par kolosālu impēriju. Bet viņa nevarēja sagremot savas kolonijas. Trešais reihs pārspēja leņķu spēku un pat komandieri izrādījās daudz spēcīgāki un spējīgāki.
  Un, kad nacisti ieradās Londonā, vēsture Anglijai beidzās. Radās jauna impērija ar nepieredzētu spēku. Kuras karaspēks kalpo daudzām tautām un valstīm. Un ko lai saka: Trešais Reihs, izplešot spārnus, noslīcināja Lielbritāniju.
  Bet četrdesmitajā gadā, iekarojot Franciju, Hitlers dāsni piedāvāja mieru Čērčilam. Un tas bija jāsamierinās: veselais saprāts lika domāt, ka Lielbritānija no kara neko nevar iegūt pat teorētiski, bet gan zaudēt. Hitlers cīnījās gaisa kaujā ar Angliju ar pusspēku. Ar lielu kavēšanos viņš pārveda karaspēku uz Āfriku. Aizbrauca uz Padomju Savienību. Bet tas viss tikai aizkavēja katastrofu.
  Vācieši, izmantojot okupētās teritorijas, atrada spēkus cīnīties divās frontēs, Japāna pārliecinoši pārspēja amerikāņus. Un tad Staļins nodeva, noslēdzot pamieru. Lielbritānija nokrita uz ceļiem un kļuva par Trešā reiha daļu.
  Daudzas uzvaras atnesa Vērmahtam neuzvaramības slavu. Džeina un viņas draugi labprāt devās uz nacistu armiju, lai gūtu laimi un ierindas. Un viņiem tas zināmā mērā izdevās.
  Nu ko? Tagad viņiem ir divas dzimtenes: Lielvācija, Mazā Lielbritānija.
  Džeina malkoja Coca-Cola no rīkles un čivināja:
  - Mīlestība un nāve, labais un ļaunais... Kas svēts, kas grēcīgs, slepkavas vienalga!
  Gringeta dziedāja, sūtot vēl vienu šāviņu:
  - Mīli un uzdrošinies, ļauj ļaunumam valdīt, un izvēlies, mums ir dots tikai viens!
  Meitenes nedaudz uzmundrināja. Nu, patiesībā, cik vien iespējams, noskaņojiet sevi mazākā mērā. Viņi ir jauni, dzīvespriecīgi, enerģiski un diezgan laimīgi. Tik daudz kautiņu un neviena skrāpējuma. Izņemot to, ka viņi paši saskrāpēsies uz tvertnes.
  Malānija asi atzīmēja:
  - Eh, Čērčilam vajadzēja pieņemt Hesa priekšlikumu un stāties karā ar PSRS. Tad mēs būtu valdījuši pār visu planētu, un galu galā Vācija būtu sagrauta!
  Matilda ar sajūsmu dziedāja:
  - Vācija ir laba kaujā, britu lauva ir vislabākā!
  Malānija apstiprināja:
  - Jā, mūsu lauva no Lielbritānijas ir vislabākā!
  Džeina smaidot teica:
  - Mums vēl ir iespēja! Šeit Hitlers mirs, un Vācijas impērija sabruks!
  Gringeta izšāva šāviņu un daļēji piekrita:
  - Lai tas sabrūk! Galu galā tie ir plēsēji plēsēji, bet vai tas mums būs labāk?
  Malanya filozofiski atzīmēja:
  - Vienotība cietajā režīmā, labāk nekā nekārtība un nekārtība mīkstajā režīmā!
  Matilda spieda plikas zoles uz pedāļiem un iesaucās:
  Mēs arī būsim uz Marsa! Un ārpus Saules sistēmas!
  Džeina atbildēja ar Monas Lizas smaidu:
  - Vispirms uz planētas Zeme ir jāizveido vienots režīms!
  Gringeta, paņēma un dedzīgi dziedāja:
  - Un mēs esam tāds režīms, mēs neļausim tam mainīties!
  Malānija ar asprātību atzīmēja:
  - Bet, lai atstātu tevi ar degunu, man ir jāmaina deguns!
  Meitenēm ir paveicies kā vienmēr. Šeit viņu tanks sasniedz pirmo tranšeju līniju. Un lauž zemi ar kāpuriem. Karotāji smejas.
  - Mēs viņus visus paņemsim!
  Viens no lielgabaliem iestrēga starp veltņiem, un tanks apstājās. Meitenes izkāpa no mašīnas, bet cisterna bija pārāk pārpildīta un pārāk karsta. Un ārā ir riskanti, var apdegties.
  Karotāji metās prom, zibinādami savus papēžus un dziedādami:
  - Mēs esam ņirgas meitenes, labas draudzenes, nu, bet basām kājām, lai viņas sit, žiperīgi biedē!
  Džeina skrēja un atzīmēja:
  - Šeit mēs esam kosmosa jūras kājnieki!
  Malānija smaidot apstiprināja:
  - Un kosmosā un izkraušanā!
  Un Gringeta to paņēma un gāja uz rokām, gaudodama:
  - Es esmu super karotājs! Es šaubos par visiem!
  Matilda atbildēja un nošņāca:
  - Inde pilienu pa pilienam fīrerā!
  Džeina iesmējās un dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un fīrers ir visspēcīgs bits!
  Karotāji bēga, ejot basām kājām, pāri gruvešiem, sadrupinātiem, stipri sakarsētiem dzelžiem, visādām sijām un salauztiem galvaskausiem.
  Džeina dziedāja:
  - Tu mani sapratīsi... Tu mani sapratīsi... Sapratīsi mani, un labāku valsti neatradīsi!
  Meitene labprāt skrien ar ne pārāk rūdītām kājām pa asu taku un gružiem. Patiešām, tas ir liels prieks.
  Gringeta dziedāja:
  - Vasara, saule spīd augstu ...
  Malanya atbalstīja dziesmu:
  - Augsti... Augsti!
  Matilda piebilda:
  - Vasara, mēs esam tālu no nāves! Tālu!
  Karotāji manāmi uzmundrināja. Patiešām, kāds prieks ir tik enerģiski kustēties un lēkt.
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  -Nāve ir vienošanās, slava ir absolūts!
  Gringeta berzēja vienu basu kāju pret otru un šņāca:
  - Mums būs brīvdiena! Un līdz ar to uzvara!
  Malānija skeptiski teica:
  - Mūsu vai vācu?
  Matilda pasmaidīja un dziedāja:
  - Mūs gaida nāvējošs ugunsgrēks ...
  Džeina atbildēja:
  Bet viņš ir bezspēcīgs...
  Gringeta gaudoja kā pantera:
  - Katram ir atsevišķs zārks ...
  Malānija to paņēma un, šaudama, šņāca:
  - Boshey bataljons nogrima kapā!
  Matilda iesaucās:
  "Vesels leģions ir iekritis kapā!"
  Un meitenes ņēma un ņaudēja... Viņi ir kā slaidi zirgi. Un tik mīļi, kājas plikas, iedegušas.
  Džeina to paņēma un ar prieku šņukstēja:
  - Un es esmu kobra! Un es esmu kobra! Nemaz nav lācis!
  Gringeta iesaucās atpakaļ:
  - Un kobrai ir jauki uzlidot līdz mākoņiem!
  Un meitenes gan ņems, gan sadurs pieres. No acīm birst dzirksteles, it kā stunda būtu pienākusi!
  Malānija to paņēma un nošņāca:
  - Hitlers kaput!
  Matilda viņu atbalstīja:
  - Un Staļins kaput!
  Džeina pakratīja gurnus un čivināja:
  - Es esmu gaismas karotājs, mežoņi uz ceļiem... Visus, kas apmelo, es noslaucīšu no zemes virsas!
  Malānija to paņēma un rēca:
  - Un Hitlers ir muļķis, viņš smēķē tabaku! Viņš zog sērkociņus, mājās neguļ!
  Matilda ļauni pasmaidīja un jautāja:
  - Kā jūs domājat, vai fīreram ir?
  Gringeta ar basu kāju sita pa pelniem un ņurdēja:
  - Protams, nē! Mēs viņam iedosim četrinieku, minetu!
  Malānija, nobolot acis, čukstēja:
  - Ak, ir ļoti patīkami turēt mutē pulsējošu nefrīta stieni un sajust to ar mēli!
  Matilda aizelsusies čukstēja:
  - Un cik tas ir lieliski! Un viss būs vienkārši lieliski!
  Meitenes lēca arvien augstāk. Bet viņu tanks tika salabots un bija jāatgriežas. Karotāji iekāpa atpakaļ un šņāca:
  - Tas ir mūsu tanks! Viņš būs vienkārši lielisks!
  Džeina pēkšņi atcerējās stāstu par Robinu Hudu. Tur ir mazais Džo, zēnu sagūstīja šerifs. Zēns tika spīdzināts: uzvilkts uz plaukta, apcepti papēži.
  Kad liesmas nolaizīja zēna kailās, raupjās pēdu zoles... Džeina te juta uzbudinājumu, un viņa ļoti vēlējās seksu. Šeit viņi ienāca. Īpaši japāņu nindzja Karas. Šis blondais zēns, tik skaists, un viņam ir ļoti liela vīriešu pilnība. Un ir tik jauki pieskarties tik tīrai un gludai ādai ar savām krūtīm.
  Džeina gribēja iebāzt pirkstu starp kājām, taču samulsa un pārdomāja. Lai gan patiešām šāda rīcība ir ārkārtīgi patīkama!
  Kunga meita teica:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un nikns, un nikns uguns!
  Meitenes atkal pārcēla savu "Goering" -5 uz padomju karaspēka pozīcijām. Droši vien Staļins pats bija diezgan satracināts, kad uzzināja par nacistu virzību uz priekšu. Tiešām, kā var šeit nepazust. Uz tevi steidzas koloss, bet nav ko atbildēt. Trīsdesmit četri, jūs nevarat pārspēt E sēriju. Un vēl jo vairāk no piramīdveida AG.
  Un Staļins, acīmredzot, ir šokā. Vismaz pasauc tarakānu saviem padomdevējiem. Ne skaņas, ne jēgas, ne ūdens šļakatas! Izskatās, ka dabūsi jaucējkrānus!
  Džeina smaidot atzīmēja:
  - Un Staļins, atšķirībā no Čērčila, vienmēr labprāt pieņēma Hitlera izdales materiālus un devās pie miera!
  Gringeta aizrautīgi dziedāja:
  - Pastāsti man, kas ir pasaule! Viņi tev atbildēs - saule un vējš!
  Malānija ar entuziasmu atzīmēja:
  - Un mums būs spēcīgi, veseli bērni!
  Matilda iesmējās un čukstēja:
  - Pasaule nav šaha galds, un Hitlers nav karalis!
  Džeina laboja savu draugu:
  Viņš ir garāks par karali! Un mēs viņu noslaucīsim no planētas virsmas!
  Gringeta to paņēma un rūca:
  - Britu diženums, atzina planētu! Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu!
  Malanya ar entuziasmu piebilda:
  - Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas!
  Matilda ar savu pirmo mīlestību atradušās meitenes entuziasmu piebilda:
  - Es ticu, mēs uzcelsim svēto komunismu!
  Džeina izplūda smieklos un piezīmēja:
  - Un vāciešu vadībā faktiski var uzcelt komunismu!
  Gringeta sita ar pieri pret pistoles spārnu un dziedāja:
  - Mēs jokojam ar komunismu, tagad mēs to uzcelsim! Un Staļins būs mūsu supervaronis!
  Malanya piebilda, precizējot:
  - Protams, zārkā!
  Gringeta viegli apstiprināja:
  - Protams, zārkā!
  Džeina filozofiski atzīmēja:
  - Lai cik liels būtu karalis, viņš ieies zārkā, kā jau audzētavā!
  Gringeta ar viltīgu smīnu piebilda:
  - Politiķis vienmēr melo, viņš tikai mirst pa īstam!
  Malānija noklikšķināja uz kailajiem kāju pirkstiem un teica:
  - Nemirstība ir īsta, bet nāve ir iluzora!
  Matilda arī izdeva aforismu:
  - Karaļi var visu, bet ne viens, ne viens karalis nevar atstāt zārku zemē!
  Džeina tvītoja:
  -Drīz dzīve beigsies....
  Gringeta atbalstīta ar aplombu:
  - Drīzumā!
  Malānija apšaudīja padomju kājniekus ar ložmetējiem un šņāca:
  - Ak, māte, māte, apžēlojies par dēlu!
  Matilda, ar grūtībām savaldīdama smieklus, piebilda:
  - Galu galā viņam bija jādzīvo, ne dienu!
  Džeina filozofiski domāja:
  - Ikviens vēlas dzīvot skaisti, bet tikai daži mirst ar cieņu!
  Gringeta smaidot atbildēja:
  - Nāve sola nepatikšanas, ja vien tā nedzirkstīs ar sasniegumu stariem!
  Malānija nošņācās ar niknu zobu smīnu:
  "Laba nāve ir labāka par sliktu dzīvi!"
  Matilda izaicināja:
  - Ir labi būt Dievam, savvaļā, tas ir slikti velnam zonā!
  Gringeta ar indīgu smīnu atzīmēja:
  - Un mums beidzās čaumalas... Piekrītu, tā ir milzīga traģēdija! Nav iznīcināšanas dāvanas!
  Džeina nicinoši nošņāca.
  - Būs jaunas prezentācijas un citi prezidenti!
  . 17. NODAĻA
  Frīdrihs šajā dienā, 1947. gada 10. oktobrī, kā vienmēr kurts un nenogurstošs, ātri skrēja uz gaisa zirga Me-362. Zēns nejuta pat noguruma ēnu, viņš bija pārāk satraukts un tomēr šāva bez garām. Naktīs remonta brigādes, galvenokārt amerikāņu, nodeva ekspluatācijā daļu bojāto iekārtu. Jo īpaši "Pattons" atkal tika vērptas ar kāpurķēdēm, turklāt pāris simti no šīm mašīnām sāka darboties, pārvedot no okeāna, pa jau atkļūdotiem dzelzceļiem. Partizāni, protams, centās, taču viņiem veicās daudz sliktāk nekā parasti. Bandera vēlēšanās uzvarēja ukraiņu Batku, un partizānu rindās pieauga nodevība un dezertēšana. Turklāt partizānu kustības komandieris Vorošilovs saslima ... Un viņi nepaņēma viņam aizvietotāju laikā ... Tādējādi šoka starptautiskās fašistu grupas nodrošinājums bija diezgan apmierinošs. Jā, drosmīgie pagrīdes darbinieki un varonīgie sabotieri dažkārt guva panākumus, bet ne augstāk par taktisko līmeni. Turklāt jaunu kapitulētu sabiedroto parādīšanās izraisīja strauju ticības kritumu PSRS uzvarai, un tas noveda pie tā, ka svārstīgie elementi atklāti vai pat slēpti pārgāja nacistu pusē.
  Dezertieru skaits īpaši pieauga Kraikovas Sarkanajā armijā un Polijas armijā. Poļi, ticot nacistu un it īpaši Rietumu kapitālistu solījumiem, nopietni rēķinājās ar lielas impērijas izveidi austrumos uz Krievijas rēķina! Protams, ne visi, poļu komunisti palika uzticīgi padomju varai, bet pārējās politiskās nokrāsas... Liberāļi ir īpaši neuzticami... Tāpēc poļu vienības sāka kapitulēt uz Maskavas izliekuma gandrīz uzreiz no kara sākuma. ofensīvas... Par laimi viņu bija maz, un tam vēl nebija izšķirošas ietekmes uz kara gaitu.
  Pirmos pāris uzlidojumus Frīdrihs veica pats, atraujoties no pārējiem pilotiem. Viņš redzēja, ka ienaidnieks vairs nesastop nacistu ordas ar uguni tik blīvi, un tanku ķīļu ceļā vairs nav palicis gandrīz neviens mīnu lauks. Bet padomju karavīri smagi cīnījās. Kājnieki uguni neatklāja un, ļāvuši tankiem aizvērties, mēģināja iedragāt to kāpurķēdes vai granātu kaudzi vai aizdedzināt ar degmaisījuma pudelēm.
  Terminators zēns būtībā palielināja punktu skaitu padomju ieroču dēļ. Turklāt fotografēšana no horizontālas plaknes, izvairoties no laika zaudēšanas niršanai. Tiesa, tika iznīcināti arī vairāki tanki, kas atradās slazdā. PSRS aviācija darbojās neaktīvi. Pašā rītā parādījās tikai septiņas U-2 lidmašīnas, tad četras Laggas. Vispār Frīdriham ar viņiem bija īsa saruna, viegli nospiežot sprūdu... Un tad, kā vienmēr!
  Apspieduši jau tā novājinātos kaujas punktus, nacistu tanki metās tālāk pāri laukam un ierakumos... Taču prettanku grāvji un eži tika sastapti arī pie šīs jau sestās un daļēji piektās aizsardzības līnijas (kopā bija astoņas). ). Padomju strēlnieki sanervozējās un sāka šaut no tālienes. Nacistu artilērija bija nežēlīga, un aviācija .... Līdz šim kā slidotavā viss bija sasmalcināts. Nu Frīdrihs kā vienmēr ir visiem priekšā, ātrāks un foršāks. Karaspēka veidošanā notika izmaiņas, Pattoni ar spēcīgu ložmetēju bruņojumu izlauzās uz priekšu. Piespiedu lēmums samazināt zaudējumus no kamikadžu kājnieku upurēšanas, bet nevēlēšanās padoties...
  Frīdrihs veica trešo braucienu ar savu draudzeni Helgu. Šeit viņi pirmo reizi satika vairāk vai mazāk lielu padomju lidmašīnu partiju. Starp tiem bija pat pieci Br-3 (no kurienes tie tika izrakti). Savādi, bet PSRS bumbvedēji, ieraugot vācu dūžus, nekavējoties pagriezās atpakaļ, un cīnītāji metās viņiem pretī.
  Frīdrihs aukstasinīgi nošāva mašīnas, kas mēģināja tuvoties. Tostarp dūzis ar PSRS varoņa zvaigzni uz fizelāžas. Pieredzējis karotājs tomēr mēģināja ielīst mākoņos, taču pret tādu briesmoni kā Frīdrihs Bismarks izrādījās tikai sliktāk. Terminators zēns, nepazudams, notriekts trīsdesmit sešus iznīcinātājus un četras uzbrukuma lidmašīnas uzreiz, ieslēdzoties, piespiežot, metās pēc bumbvedējiem.
  Šeit gan Frīdrihs atklāja, ka viņa mašīna tik ļoti nesteidzas, un pat ar piespiedu dzinēju neizsita 740 aprēķinātos kilometrus. Iemesls ir skaidrs, Frīdriha 30 milimetru lielgabali Mr-108 tika aizstāti ar Mr-103, kas ar sākotnējo šāviņa ātrumu 960 metri sekundē daudz efektīvāk iekļūst tanku jumtā un ienaidnieka cīnītāji no ļoti liela attāluma, bet gandrīz pusotru reizi smagāks un mazāks ar šaušanas ātrumu 420 patronas minūtē (tomēr Frīdrihs kopumā deva priekšroku, krītot transā, trāpīt ar atsevišķiem šāviņiem!). Jā, un īpaši Frīdriham tika palielināta ieroču munīcijas slodze. Tātad nebija viegli panākt bumbvedējus. Vairāki veiklie He-362 pārspēja drosmīgo, jauno dūzi. Viņi krita kā krusa uz labības, drupinot un mokot padomju automašīnas. Turklāt Br-3, būdams lēnāks un vāji bruņots, kļuva par vieglu laupījumu teroristu pilotiem. Frederiks jau bija nobriedis līdz mielastu beigām, taču viņš veica vēl duci distanču, izsitot piecdesmit. Tomēr zēnam neizdevās pārspēt savu iepriekšējo rekordu - divsimt piecdesmit trīs automašīnas.
  Frīdrihs atgriezās ar lielu entuziasmu dvēselē. Viņš ir uzvarējis un uzvar! Un domas par viņa nodevību ir pilnībā pazudušas. Jauneklis pat sev teica:
  - Un kāpēc tādi aizspriedumi! Mājas ir vieta, kur aug tavi draugi un bērni! Un PSRS nav Dzimtene, bet gan tautu cietums!
  Helga dzirdēja šos vārdus, bet, nesapratusi to patieso nozīmi, apstiprināja:
  - Tev ir taisnība! Un mums drīz būs bērni! Kaut gan negribas dabūt vēderu, kamēr vēl tāds karš!
  Frīdrihs iesmējās.
  - Tas ir atkarīgs no Visvarenā Dieva gribas. Tomēr pāvests un virkne metropolītu ir mūsu pusē!
  Ceturtais uzlidojums ar reaktīvo dzinēju Fokken-Wulf-5 izvērtās par ieroču medībām, jo tika noķerti tikai daži tanki. Taču īstais pārbaudījums vēl tikai priekšā.
  Rotmistrova Piektā gvardes tanku armija pabeidza pārsūtīšanu uz Krasnogvardeisky apgabalu. Tomēr pilnīgu pārsteigumu panākt neizdevās. Nacistu izlūkošanas lidmašīnas fiksēja lielas tanku masas kustību, un nacisti steidzās veikt pretpasākumus. Apmēram pieci simti 2. SS tanku armijas SS vienību, kā arī divi simti transportlīdzekļu no stratēģiskās rezerves, iznāca, lai satiktos ar deviņsimt piecdesmit tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, kas pastiprināti ar Rotmistrova bruņotās dūres rezervēm. Jo īpaši kauja izvērtās uz lauka, netālu no Pervomaiskijas kolhoza, kur sagūstītajā līnijā atradās vācu grenadieri un ieroči.
  Frīdrihs un labākie vācu dūži tika izsaukti, lai atvairītu milzīgu triecienu no zemes un gaisa.
  Staļingradas kaujas varonis ģenerālleitnants Rotmistrovs izpildīja paša Augstākā komandiera pavēli, patiesi ticot, ka kauja pie Maskavas vēl nav zaudēta. Viņa rokās bija vara, mirdzēja cerība, ka PSRS atgūs agrāk zaudēto. Tomēr kolonna, kas kustējās ar savu spēku, diezgan izstiepās. Daļēji tas bija saistīts ar vēlmi izvairīties no Trešā Reiha izlūkošanas lidmašīnām, ar citu marša ilgumu, ko izraisīja dzelzceļa līniju bojājumi ienaidnieka lidmašīnu trieciena dēļ.
  Smagie bumbvedēju triecieni lika lielajiem tanku spēkiem ar savu spēku doties simtiem kilometru. Turklāt gājiens bija maksimāls ātrumā... Ņemot vērā tanku parka zināmo neviendabīgumu, dažām automašīnām izdevās nomainīt filtrus, savukārt citās, gluži pretēji, vecie tipi, tostarp nepilnīgās transmisijas, palēnināja dīzeļdzinēju darbību.
  Ienaidnieka lidmašīnu brutālās un masīvās ietekmes dēļ piektā triecienarmija atradās pietiekami tālu no frontes līnijas un tas lika šai tērauda laukumam doties no vakara līdz rītam.
  Rotmistrovu jau gaidīja kompaktāka nacistu grupa. Piekāpjoties kopējam tanku skaitam, nacisti bija pārāki kvalitātē: viņiem bija aptuveni pusotrs simts "Panthers" -5 un "Tigers" -5, kā arī ducis "Goerings" L (angļu transportlīdzekļi ar 17 pēdām). pistoles, kuru iespiešanās jauda ir aptuveni vienāda ar pistoli "Panthers"), E-50, AG-50 un "Patton". Tanku iznīcinātāji Superferdinanda joprojām bija ceļā.
  Protams, labāk būtu bijis masveidā uzbrukt nacistiem, taču drausmīgais Žukovs pārāk steidzināja Rotmistrovu, pamatoti baidīdamies, ka nacisti veiks enerģiskus pretpasākumus. Tomēr tas jau ir izdarīts...
  Bet te padomju armijai bija viens trumpis - tas bija nopietns aviācijas aizsegs... Lidmašīnas noņēma gan Urālu virzienu, gan likmju rezervi, un pat mācību mašīnas, kā arī tehnika tika iemesta kaujā tieši no konveijera. . Šī bija iespēja izlauzties cauri labajam sānam un aizmugurei, fašistu ķīli, kas bija meties tālu priekšā.
  Ģenerālis Gota un citi komandieri jau Maskavas operācijas plāna provizoriskajās diskusijās pieļāva, ka Krasnogvardeiska noteikti kļūs par tanku kaujas vietu ar padomju armiju kaujas rezervi, kas nozīmē, ka jums ir nepieciešams segums. plāns.
  Speciālas vācu lidmašīnas, īpaši Xe-362, uzraudzīja gaisa telpu, lai Krasnogvardeisky kaujai kļūtu par Otrā pasaules kara lielāko ne tikai tanku, bet arī gaisa kauju!
  Frīdrihs tika aicināts cīnīties ar ienaidnieku, viņš ir labākais Luftwaffe dūzis, gaisa kauju karalis bija Trešā Reiha uzvaras simbols. Un blakus vai gandrīz blakus viņam labajā rokā uz uzbrukumu un līdz ar to īpaši spēcīgu Fokken-Wulf-5 modifikāciju Helga metās.
  Zēns pat dziedāja:
  - Uz zvaigžņu kuģiem mēs steidzamies pa viļņiem! Kvarki puto ētera virpuļos!
  Helga apstiprināja:
  - Sarkanie radījumi, tev būs Āķis! Pazemes elles pasaules bērniem!
  Frīdrihs smējās un izteica savu favorītu:
  - Nu, no skrūves! Nāves eņģelis, tikai svilpi, lai tas parādās! Saplēsīs visas putas gabalos dupsi!
  Helga iesmējās, atbildot.
  - Nu tu esi asprātīgs!
  Frīdrihu zināmā mērā uztrauca viņa lidmašīnas svara pieaugums, saistība ar tāldarbības ieroču uzstādīšanu un munīcijas pieaugumu. Galu galā 30 milimetru lielgabala lādiņš, kas ir trīs reizes smagāks par 20 mm lielgabalu un, iespējams, četras reizes jaudīgāks iznīcinošā spēka ziņā, ir universāls ierocis, kas pielāgots bruņu nēsāšanai gan uz zemes virsmas. planēta un gaisā! Jaunais dūzis pat gribēja atteikties no ložmetējiem, izņemt tos četrus lielkalibra, bet ... Helga pirms lidojuma iebilda:
  - Galu galā tas var nonākt tuvcīņā. Šo trumpi labāk paturēt...
  - Pietiks Force Majeure un diviem "šāvējiem"! Frīdrihs saīsināja. Man ko nošaut tuvu - pietiek. Vispār, manuprāt, ložmetēju bruņojums šeit ir lieks.
  Helga jautri ķiķināja un paglaudīja zēnam pa muguru.
  - Ne visi diemžēl ir tik neuzvarami bruņinieki kā jūs! Daudzi dūži vēl ir iesācēji, viņiem ir nepieciešama blīvāka uguns, lai droši trāpītu ...
  Frīdrihs diezgan pamatoti iebilda:
  - Tik dārgu auto kā ME-362 U pilotam iesācējs nedos. Šis cīnītājs ir paredzēts dūžiem.
  Helga, tā vietā, lai atbildētu, ieskrēja savā iznīcinātāja lidmašīnā, ņirbējot, plikiem, rozā papēžiem. Un ko citu darīt, atskanēja avārijas zvans.
  Frīdrihs kopumā bija apmierināts, ka viņš noņēma divus ekstrēmos ložmetējus, masīvā mašīna sāka vieglāk, un ātrums palielinājās, un spārnu atvieglošana uzlaboja manevrētspēju. Lai gan pašas šaušanas vietas bija pārklātas ar apšuvumiem, to samazināšana ievērojami uzlaboja automašīnas aerodinamiku. Lai gan Me-362 aerodinamisko īpašību ziņā joprojām ir nepārspējams starp virzuļdzinējiem, tāds ir universālais kara zirgs.
  Lejā zib reti koki, lauki... Diena karsta un izskatās, ka nebūs viegli cīnīties. Īpaši krievi, kuri zaudē šo milzīgo cīņu. Šeit, pa kreisi un nedaudz zemāk, lido vārnu bars ... Liels ganāmpulks, un dažas vārnas ir ļoti lielas ... Drausmīga zīme, vārnas pavada visus karus, šī nežēlīgā pasaule bez sentimentalitātes. Kā Bojarskis dziedāja slavenajā mūziklā:
  - Bet kāpēc! Prātā dzīvot nav iespējams! Bet kāpēc - dzīve mums neko nemāca!
  Tā ir vardarbība, vardarbība un vēl vardarbība! Nežēlība, nežēlība un vēlreiz cietsirdība, kas cementē tautu!
  Vārnu bars šķiet bezgalīgs, to ir desmitiem, simtiem tūkstošu, un tās kurkst tā, ka pat hermētiski noslēgtā kajītē var dzirdēt. Frīdrihs pa radio Helgai jautāja:
  - Vai mēs varam trāpīt viņiem ar ložmetējiem?
  Ace meitene iebilda:
  - Nevajag! Šeit ir nozīme katrai lodei!
  Frīdrihs iesmējās.
  - Kas ir pilnīgi iespējams! Karalis zem troņa, guļ patronu maisā.
  No grifu bara aiz muguras pēkšņi izlēca pirmā padomju lidmašīnu partija. Vispirms viņus satika salamandras. Zaudējumi bija abās pusēs, vairāk tika nogalināti krievi. Frīdrihs atklāja uguni vēlu un notrieca tikai astoņas automašīnas. Bet tas joprojām ir slikts sākums. Bet tika notriekts pāris vācu "Salamandras" -3, kā arī Me-262, nav skaidrs, kā izdevās visiem tikt priekšā.
  Bet galvenais vēl bija tikai priekšā. Vārnu bars beidzās, vācu piloti izlēca telpā virs Krasnogvardeisky lauka un sāka.
  Vācu eskadras virzienā metās vesela armija, un šeit faktiski bija aviācija no vairākām PSRS gaisa armijām. Milzīgs visu veidu lidmašīnu armāda, bet galvenokārt tas bija Jakovs un nedaudz mazāk Laggs.
  Frīdrihs atklāja uguni no vairāk nekā sešu kilometru attāluma. Viņš atkal ienira mežonīga transa straumēs, kad jūs nemērķējat, un jūsu pirksti tiek automātiski nospiesti. Kad vairs nav nekādu apsvērumu, domu, ķermenis it kā ir tavs, bet tu jau esi kā nepazīstamu spēku marionete... Tas nozīmē, ka miesa nav tava, bet gan pazemes gars - nešķīsti, ļaunie spēki. ...
  Nu, un terminatora zēna galvā, par to, cik reižu dziesma skanēja:
  Draugu lokā, bet tajā pašā laikā vientuļš,
  Ciešanu, bēdu raižu gūstā!
  Mūsu pasaule ir tik nogurusi no lamāšanās,
  Nav redzams ne plašums, ne skaistums!
  Kur tu mūs vedi - ļaunais ļaunais velns?
  Kad ļaunais dēmons pārvērš armiju!
  Medī mūs, protams, militārā slava,
  Lai gan mana dvēsele ir nekrietns parazīts!
  
  Tāds tukšums mirstošā garā
  Ap purvu jūs nevarat redzēt ceļu!
  Un nāve, tas attiecas uz nežēlīgo veco sievieti,
  Kas iekasē nodevas svētajā Krievijā!
  
  Vienkārša izpratne nespīd,
  Viss tīmeklī, neierobežota jauda!
  Vēlme dzīvot zemes mājoklī,
  Garšojot ar saldu saldumu, prieku, laimi!
  
  Bet liktenis sūtīja viņa dēlu karā,
  Kur mums bija jāaizmirst par mieru!
  Par to nevajag nolādēt sātanu,
  Mēs neko citu negribējām!
  
  Lidmašīnā es izgriezu viesuli,
  Veikts triks, un uzņemšana ir kronis!
  Ticiet man, Tēvzemes cīnītājs nav miris,
  Spēlēsim bēru gājienu par sārņiem!
  
  Ienaidnieks ir daudz, spēcīgs,
  Mašīnas, cīnītāji, raķetes!
  Mēs sagrausim elles Vērmahtu gabalos,
  Tiks apdziedāti Krievijas varoņdarbi!
  Nāks uz Zemes, es ticu komunismam,
  Mēs dzīvosim laimīgi - es zinu noteikti!
  Cilvēku bende sabruks - fašisms,
  Uzvara būs laipnībā, maija gaismā!
  
  Tēvzeme, ātrs lidojums,
  Tas mums deva svētu dzīvi!
  Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Galu galā es sīvi cīnos par viņu!
  
  Un pienāks laiks, es ticu, gaišs,
  Nebūs slepkavības, vecums ies bojā bezdibenī!
  Ģints attīstīsies bez malas,
  Virsotne sasteigs līniju sasniegumus!
  
  Un lai mēs to laiku tuvinātu;
  Jums jācīnās kā krievu karavīram!
  Lai tas sasniegtu visus, kas nav debīli,
  Ka krievi vienmēr prot cīnīties!
  Frīdriha galvā skanēja laba patriotiska dziesma, bet nodevējas rokas un kājas darīja tieši pretējo. Proti, viņi sūtīja šāviņus visu veidu un marku padomju lidmašīnām. Padomju piloti mēģināja pietuvoties un iedarbināt izgāztuvi... Volka, kustībā nošāvis vairāk nekā piecdesmit automašīnas, veica pagriezienu un izvairījās no šāvieniem un taranēšanas mēģinājuma (šo kamikadzi viņš nogrieza ar ložmetēja īsiem uzliesmojumiem) . Tad jaunā dūža lidmašīna nobīdījās, un, būdams kaujas transā, zēns iedeva daudz pneimatiskos ieročus. Ļoti nopļauti vairāki padomju iznīcinātāji, kas izcēlās no aizmugures.
  Šeit Frīdrihs gandrīz taranēja sevi, taču viņam izdevās ieslīdēt ugunslīnijā un turpināt pretinieku iznīcināšanu. Šoreiz par viņa upuriem kļuva divdzinēju "Pawns". Puišu galvā pazibēja aforisms (arī bandinieki nav rieksti, topošās karalienes!). Helga čīkstēja savā radio.
  - Ak, mīļā māmiņ! Kā viņi spiež!
  Frīdrihs, izpildot nepabeigtu mirušo cilpu, no liela attāluma nogrieza padomju kaujiniekus, mēģinot iet aiz Helgas aizmugures. Viens no tiem "Veikalnieks" (Lagg-5), bija ar lielu sarkanu zvaigzni uz fizelāžas... Tātad PSRS varonis. Pati meitene, veicot Fokken-Wulf uzbrukuma modifikāciju, šāva uz Rotmistrovas armijas tankiem, kas virzījās uz vāciešu pozīcijām. Un tajā pašā laikā viņa sita diezgan precīzi, veiksmīgi nirstot.
  Tikmēr Frīdrihs cīnījās ar ienaidnieka lidmašīnām, garīgi pateicoties krājumiem par munīcijas pieaugumu. Viņam pat izdevās T-34-85 tankā ievietot nodevēju terminatoru, izvēloties komandiera terminatoru (to var redzēt no antenām, kuras, neskatoties uz putekļiem un attālumu, bija viegli saskatāmas Frīdriha asās acis!).
  Lūkas vāku caurdūra uzreiz trīs šāviņi un tvertne apstājās...
  Arī lejā bija karsts, Piektās gvardes tanku armijas avangards jau bija uzripojis uz SS grenadieru un otrā korpusa daļām.
  Pirmie padomju spēkrati ieripoja prettanku grāvī un palēnināja ātrumu. Uz tiem krita ātrās šaušanas lielgabali "Tigers" -5 un "Panthers" -5. Tieši tajā jaunie vācieši ir spēcīgi, cīnoties no distances, lai iegūtu pārsvaru pār viņiem, padomju tankiem bija jāiestājas tuvcīņā. Sarīkot izgāztuvi... Bet taktiski lēmums bija neprecīzs, plosīties pa klaju lauku, kur tika izrakti grāvji, satikt "laupījumu" gaidošās mašīnas. Jā, vienlaikus masveidā nekraut?
  Tiesa, padomju Ils, neskatoties uz taustāmiem zaudējumiem, tomēr kā mazs bokseris, nirstot zem milža ievārījuma, izlauzās uz ienaidnieka tankiem, nodarot postījumus, tostarp nelielas bumbas. Tiesa, uz dažiem "Tīģeriem" -5 viņi stāvēja režģa augšpusē, bet daudzi transportlīdzekļi, vācu kājnieki, bija spiesti izveidot aizsardzību burtiski ceļā.
  Frīdrihs domāja, ka, ja krievi būtu devuši koncentrētāku triecienu, viņiem būtu daudz lielākas izredzes uz "mazu bariņu" un ienesīgu tuvcīņu.
  Sarkano pilotu taranēšana turpinājās, bet piemēram pret ļoti veiklo "Salamander" -3 šāda taktika cerētos rezultātus nedeva. Pieauga Vācijas aviācijas, kā arī vēl vairāk padomju aviācijas zaudējumi. Taču tā vairs nebija cīņa bez atbildes. Daudziem padomju pilotiem bija pienācīga pieredze, ne velti viņi aptvēra Maskavu, tāpēc nacistiem kļuva diezgan slikti.
  Frīdrihs, kura nojauta ir neticami saasinājusies, vienmēr izvairījās no sitieniem un intuitīvi trāpīja visbīstamākajiem padomju kaujiniekiem. Cenšas izsist līderus. Viņš to izdarīja, un tas darbojās bez aizdedzes izlaidumiem. Manā galvā, starp citu, valdīja tukšums, un kaujas kā tādas uztveres trūkums . Ķermenis reaģēja, mērķi tika noķerti, garām nebija. Dažas reizes pat dabūja tankus.
  Un daudzi simti, ja ne tūkstoši visdažādāko lidmašīnu, mirgoja un ņirbēja manu acu priekšā. Lūk, piemēram, Hafmens uz sava Non-362... Cīņas īpatnēji, ātrums, reaktīvās mašīnas raustīšanās, un gruži lido uz visām pusēm... Un krievi arī nav slikti.... Tieši tur ir Kožedubs, būtu laiks viņu atslēgt... Frīdrihs kustas uz minimumu, tagad nevajag griezties, sist ekonomiski, bet tikai, tik nedaudz pārejot no sakāves..
  Beidzas munīcija, tvertnēs esošā degviela, un no vācu pozīcijām ierodas iespaidīgi papildspēki. Salamandras un pat vairāki lieli Me-362 ir pirmie, kas iesaistās kaujā, un aiz viņiem ir pārējā nacistu moskītu nometne. Atkal krasts uz krastu... Arī padomju lidmašīnas sāk atkāpties. Viņiem beidzas degviela, un zaudējumi ir pārsnieguši visas iedomājamās un neiedomājamās robežas. Frīdrihs atgriežas un jautā Helgai:
  - Viss ir kārtībā?
  Meitene atbild:
  - Lidmašīna ir kustībā! Es izgāzu sešus tankus un vienu iznīcinātāju...
  Frīdrihs nosvilpa:
  - Jā, tu pārspēji pat mani iznīcināto tanku skaitā. Es personīgi iznīcināju tikai piecas mašīnas ar uzpurņiem!
  Helga iesmējās.
  - Un cik lidmašīnu?
  - Lidmašīnas? - Frīdriha galvā pazibēja skaitļi... - Tieši trīssimt viens! Jauns pasaules rekords. Lūk, sasniegums...
  Helga iesaucās:
  - Jā, tu esi tikai bruņinieks! Nē, drīz iznīcināšanas dievs. Pats lielais Kali ... universālais cīnītājs!
  Frīdrihs pieklājīgi izlaboja:
  - Patiesībā Kali nav dievs, bet gan ļaunuma dieviete. Tas ir, sieviete, kaut arī hinduismā ļoti cienīta un populāra dievība. Viņai ir uzcelti daudzi tempļi, un tiek piedāvātas lūgšanas.
  Zēns pēkšņi pamanīja, ka ir smagi saskrāpējis ceļgalu uz sviras. Un nolādēts:
  - Sasodīts! Nebija vērts taisīt pagriezienu, tik smagi bruņotā mašīnā.
  Helga ar bažām teica:
  - Un nākamais lidojums jums ir bez manis?
  Frīdrihs viegli apstiprināja:
  - Jā, jūsu Fokken joprojām tiks uzpildīts un iekrauts, un manējais jau ir gatavs. Tikai nerunā, tikai rūpējies par sevi!
  Helga stingri teica:
  - Nē! Mans padoms jums ir cīnīties un cīnīties pēc iespējas labāk... Ja vien iespējams.
  Lidmašīnas nolaidās un Frīdrihs skrēja uz nākamo mašīnu. Izvēlētā Me-362 un Assault F -490 kombinācija bija optimāla visu laiku un tautu superasiem.
  Frīdrihs, ar basām kājām taustīdams Fokken-Wulf-4 asos, raupjos pedāļus, sāka izspiest ātrumu un dziedāt līdzi:
  - Es iešu kaujā! Es sadrupināšu radījumu putekļos!
  Kauja pie Krasnogvardeiskas turpinājās. Papildus pašas Rotmistrovas armijas tankiem kaujas laukā savlaicīgi ieradās pusotrs simts padomju transportlīdzekļu, kas tika ņemti no dienvidu flanga un Kaširnas padomju frontes apgabala. Tiesa, pagaidām pienākusi tikai pirmā automašīnu partija. Padoties nedomāja arī padomju aviācija, taču līdz šim tā nav bijusi īpaši aktīva.
  Frīdrihs ķērās pie darba pie tankiem, izmantojot savus šim nolūkam speciāli izstrādātus lielgabalus. Viņaprāt, 37 milimetru kalibrs šim mērķim joprojām bija optimāli piemērots. Šeit, piemēram, Rudels ar tādiem ieročiem, bez jebkāda kaujas transa, iznīcināja, pareizāk sakot, visa kara laikā izsita 534 tankus. Bet viņš bija parasts cilvēks, nevis Frīdrihs. Zēns atcerējās, kā viņa tēvs stāstīja mātei, ka kombinētā ietekme uz augli, kas nēsāta bērna klēpī, papildus fenomenālu spēju izpausmei kā pubertāte var pārvērst pēcnācēju par psihopātu ...
  Iespējams, ka viņa kaujas transs un šī karavīra lielspēja ir arī trieciena sekas, kuras raksturs viņam nav zināms.
  Bet tagad nāk tanki, pilotam to kustības šķiet lēnas, un vēl jo vairāk Frīdriham. Jaunais dūzis sāka lobīties no horizontālas plaknes. Tas vienkārši aizdedzina un sagrauj. Gaismas uzplaiksnījumi, no maziem sprādzieniem, caurdurtas lūkas. Tajā pašā laikā daudzas automašīnas iedegas, jo gāzes tvertnes atrodas kaujas nodalījumā. Un iznīcināšana, T-34 aizlidoja kā katapulta stobra.
  Bieži triecieni pret šāviņiem izraisīja munīcijas detonāciju. Un tas savukārt...
  Frīdrihs par tādiem niekiem nedomāja, viņš vēroja attēlu, kad, piedzīvojuši smagus zaudējumus un saprotot mēģinājumu bezjēdzību, izlauzties cauri padomju tautas izraktajiem grāvjiem, apkārt kustējās aizsargu tanki.
  Taču arī šeit viņus gaidīja nepatīkams pārsteigums. Diviem desmitiem "Superferdinandu" izdevās pietuvoties. Tie, diemžēl, bija ar spēcīgākām braukšanas īpašībām, pateicoties amerikāņu motoru izmantošanai.
  Pa klaju lauku pārvietojās padomju spēkrati, kas nozīmē, ka leģendārie kaujinieki varēja trāpīt jau no trīs kilometru attāluma. Protams, "Superferdinands" palaida garām, taču augstais pretgaisa ieroču uguns ātrums ļāva viņiem trāpīt diezgan bieži. Turklāt lauks bija stipri izrakts un uzarts ar šāviņiem, un T-34-85 nevarēja uzņemt ātrumu. Bet tie joprojām kustējās kā viļņi izvirduma laikā. Un ātrgaitas tanku iznīcinātāji Panthers -5 un veiklās amerikāņu raganas -5 steidzās palīgā Ferdinandiem -4.
  Frīdrihs mēģināja izsist (tīri zemapziņā) komandierus. Pat pirksti saspiedās no sasprindzinājuma. Un tur bija augļi! Jaunais terminators no horizontālas projekcijas izsita četrdesmit divus T-34 tankus, trīs KV un divus Su-122. Tās varēja būt vēl trīs automašīnas, taču to uzmanību novērsa padomju iznīcinātāju reids un, pats galvenais, uzbrukuma lidmašīnas. Pēc viņu domām, Frīdrihs sāka stādīt gan 37 milimetru pneimatisku lielgabalu, gan divus 20 milimetrus (arī diezgan uzkrītoši, ja trāpīja laternai vai benzīntankam, vai dzinējam.
  Tikai divdesmit septiņas lidmašīnas, un astoņpadsmit no tām Ils ... Nav slikti, ņemot vērā katra tanka nozīmi, pat bojāta šajā spītīgajā kaujā ... Šeit ir daži T-34-85, kas paātrināti un joprojām izlauzās, lai aizvērtu. diapazons. Šeit liesmoja vāji bruņotās amerikāņu "Raganas" -5.
  Frīdrihs redzēja Hansa Ulriha Rudela uzbrukuma lidmašīnu. Šis jau sen slavenais dūzis, šķiet, arī nolēma "Shtuku" aizstāt ar spēcīgāku un ātrāku Focken-Wulf-5. Viņa lāpas emblēma ir zināma visiem. Viņš jautāja Frīdriham:
  - Kā iet, nāves eņģeli!
  Terminatora zēns atbildēja:
  - Lietas gestapo, un man ir sasniegumi!
  Rudels apliecināja:
  - Un man ir labi! Bet kā izdodas šaut tik precīzi un ātri, turklāt pat no horizontālas plaknes?
  Dūzis smejoties atbildēja vai pat dziedāja:
  - Viss neiespējamais ir iespējams Es noteikti zinu! Atrodi Zemes karaļu dimantu tekošā ūdenī!
  - Nekas, līdz dienas beigām paspēšu līdz trīsdesmit! Rūdels apsolīja.
  Atgriešanās, lidmašīnas nomaiņa un atkal vietējā Me-362, lidmašīna, kas, izņemot ložu caurumus uz spārniem, Volkas vadībā nesaņēma nekādus bojājumus. Un protams tanku kauja....
  Krasgvardeiski bija karsts. Piektās gvardes armijas kolonnas un no citām frontēm izņemtās brigādes pacēlās uz augšu. Līdz vāciešiem rāpoja pastiprinājumi, tostarp ducis amerikāņu tanku iznīcinātāju, jaunākie M-18 ar 110 milimetru lielgabaliem. Šīs mašīnas ar nāvējošo spēku nebija zemākas par 105. kalibra Tiger-5 lielgabaliem un pat labāk pārspēja T-34, jo tās bija mazāk pakļautas rikošetam. Pats lielgabals tajā pašā laikā ir arī no pārveidota amerikāņu pretgaisa lielgabala, kas nozīmē, ka tas ir ātri šaujošs. Tikai šeit bruņas ir vājākas par vāciešiem, bet tomēr pietiek ar 186 milimetriem, lai noturētu šāviņu pierē. Īpaši ceļā, T-34-85 ļoti bieži tiek izsmērēts.
  Frīdrihs pat no attāluma juta cunami tuvošanos, jaunu Sarkanās armijas lidmašīnu vilni. Tas nozīmē, ka tas nav atkarīgs no tankiem, kas ir gandrīz satvēruši, tāpēc ļaujiet par tiem parūpēties uzbrukuma lidmašīnai. Starp tiem, starp citu, redzami arī ļoti smagi bruņoti un bruņoti He-329. Tā kā uzbrukuma lidmašīnas un tanku iznīcinātāji ir spēcīgi. Īpaši ar 88 mm Ra-44 lielgabaliem, kas caurdur ne tikai tanka jumtu, bet arī pierē. Tikai šeit gaisa kaujā šī mašīna, maigi izsakoties, nav tik daudzpusīga kā "darba ķēve" Fokkena-Vulfa.
  Starp uzbrukuma lidmašīnām Frīdrihs pamanīja Helgas lidmašīnu. Nu, protams, atpakaļ ierindā.
  Terminatora zēns, pa ceļam nedaudz nokāpjot, mēs izgriezīsim trīs tankus un pašpiedziņas pistoles-76, dziedāja:
  - Mums būs izrāde! Vienkārši augstākā superklase!
  . 18. NODAĻA
  Helga viegli atbildēja:
  - Protams, es tev ticu! Es savu sirdi atdevu ne zvēram! Jums tiks sniegta atbilde - tici vai nē?
  Tā vietā, lai atbildētu, Frīdrihs sāka šaut no liela attāluma no apakšas... Un tad pieauga.
  Padomju lidmašīnu bija diezgan daudz, bet tomēr mazāk nekā pirmajā reizē. Luftwaffe piloti jutās diezgan pārliecināti, kā pirmklasnieks, kurš nepazīstamā skolā piekāvis kaitinošu vienaudzi, pēc tam viņu burtiski pārņēma spēks.
  Padomju piloti kļuva viltīgāki, un, krituši zem sitieniem, nekavējoties sadalījās grupās, mēģinot vilkt vāciešus pret sevi. Frīdrihs uzbruka viņiem, uzrāpjoties kalnā. Taču viņam ienaidnieka atteikšanās no tieša uzbrukuma tikai veicināja taktiku. Bet citi vācu cīnītāji kāpa kaujā.
  Frīdrihs sašutis atzīmēja, ka He-362 parasti bija viņam priekšā. Bet nekas, no tālās vairāku kilometru distances tik un tā neviens nezina, kā nocirst.
  Un "Salamandras" -3, tāpat kā bērnu papīra lidmašīnas, lec, lec kā haizivs pa viļņiem, un viņi paši saņem ...
  Frīdrihs izvēlējās savu upuri, komandlidmašīnu, pirms viņam bija laiks apdomāt, kā šī automašīna tika notriekta. Zēns izcēla morāli:
  - Karā, atšķirībā no sporta, var zaudēt vienreiz, karā uzvarēt, atšķirībā no spēles, bezgalīgi! Tomēr figūras no galda izlido tikai no zaudētāja, uzvarētājs liek uz dēļa, pat iepriekš notriektas kaujas vienības!
  Tomēr cīņa laukumā bija jūtama. Piemēram, Vitmans jau ir diezgan rūdīts tanka dūzis, cīnījās uz "Tīģera". Viņš kopā ar ložmetēju arī diezgan bieži netrāpīja, lai gan tanks viegli apgriezās. Gunner Šleihs tik tikko paspēja noslaucīt sviedrus no sejas. Šim tērauda briesmonim jau vairākas reizes ir sists pa pieri , taču līdz šim tam izdevies rikošetu. Vitmans iekliedzās uz plaušām:
  - Ļaujiet viņiem nākt tuvāk, neuztraucieties, lūdzu...
  Par cilvēka stāvokli tajos briesmīgajos apstākļos stāstīja arī kaujas dalībnieka, nesen par Padomju Savienības varoni kļuvušā 31. brigādes štāba priekšnieka vietnieka Grigorija Peņežko iespaidi. ... Pirms prāta tēliem bija smagas bildes... Bija tāda rūkoņa, ka membrānas spiedās, asinis tecēja no ausīm. Nepārtraukta dzinēju rūkoņa, metāla šķindoņa, rūkoņa, lādiņu sprādzieni, plosītas dzelzs mežonīgs grabēšana... No smailiem šāvieniem griezās torņi, griezās ieroči, pārsprāga bruņas, eksplodēja tanki.
  Necaurejams smagais "Patton" -3, gandrīz smails, mēģināja paņemt padomju T-34-85. Viņš ņurdēja, izspiedušās vairogas bruņas. "Raganas" -4 paslīdēja un paši mēģināja pielietot manevru. Likās, ka tā būtu seno bruņinieku kavalērijas armija, kas gatavojas nogalināt viens otru. Bieži vien abi tanki izšāva ar punktu un uzspridzināja viens otru.
  No šāvieniem gāzes tvertnēs tvertnes uzreiz uzliesmoja. Atvērās lūkas, un tanku apkalpes mēģināja izkļūt ārā. Grigorijs ieraudzīja pussadegušu jaunu leitnantu, kas karājās pie bruņām. Ievainots, viņš nevarēja izkļūt no lūkas. Un tā viņš nomira. Apkārt nebija neviena, kas viņam palīdzētu. Karavīri zaudēja laika izjūtu, viņi nejuta ne slāpes, ne karstumu, ne pat sitienus šaurajā tanka kabīnē. Viena doma, viena vēlme - kamēr dzīvs, pārspēj ienaidnieku. Padomju tankkuģi, kas izkāpa no avarējušajām mašīnām, meklēja uz lauka ienaidnieka ekipāžas, arī palika bez ekipējuma un sita ar pistolēm, sagrāba tās no rokām.
  Attēls sirreālisma stilā par kapteini, kurš kaut kādā neprātā uzkāpa uz avarējušā vācu "Tīģera" -5 bruņām un ar ložmetēju trāpīja pa lūku, lai no turienes "izdūmotu" nacistus. Diezgan drosmīgi rīkojās tanku kompānijas komandieris Čertorižskis. Viņš izsita, cauri šāviņu virpulim, ielaužoties sānos ienaidniekam "Tīģerim" -5, bet viņš pats tika trāpīts. Izlecot no mašīnas, autocisternas ugunsgrēku nodzēsa. Un viņi atkal devās kaujā.
  Helga ar pēdējo lādiņu jau bija caurdurusi Grigorija Peņežko tanka jumtu. Šāviņš ietriecās benzīntankā, un viss uzliesmoja liesmās. Liesmas apdedzināja padomju tankkuģus, liekot tiem izlēkt no lūkām. Bet pašam ievainotajam Grigorijam nebija laika izlēkt ... Viņš sadega dzīvs, natūrā saprotot, kas ir pazemes pasaule ...
  Frīdrihs, redzēdams, ka ienaidnieka lidaparāts jau kļuvis gudrāks un mēģina kombinētā veidā aizlidot, pats uzbruka tankiem... Vāciešiem tiešām gāja grūti, lai gan kaujā ienāca vissmagāk bruņotie angļu tanki Challenger (The ekipāžas arī ir no Lielbritānijas dēliem un šauj ārkārtīgi precīzi!)
  Frīdrihs ir dēmoniskas enerģijas un sajūsmas pilns, viņš ir gatavs viens pats aizslaucīt visu un visus, pat ja jācīnās ar veselu tanku armiju un vēl jo vairāk ar gaisu. Bet jums ir jāatgriežas, degviela un munīcija beidzas, šim nolūkam lidojums, notriekt piecdesmit septiņas lidmašīnas un izsitot trīsdesmit vienu tanku un sešus pašpiedziņas ieročus, kā arī vēl divus bruņutransportierus, trīs Katjušas, četras Andryushas, automašīnas, kas mēģināja braukt uz aizmuguri.
  Helga atzīmēja:
  - Krieviem ir dziesma par sievietēm mūsu ciemos! Un mums ir ne tikai kaujas sievietes, bet arī vīrieši, kas jums ir nepieciešams!
  Frīdrihs piekrita:
  - Mūsu vīrieši, ko jums vajag, bet sievietes ir labākas!
  Helga viltīgi teica:
  - Sieviete uzvar, liet asaras, vīrietis, liekot tām izliet!
  Frīdrihs, zobus rāvis, atzīmēja:
  - Tā kā mēs esam asumi, tad šodien viss nav tik slikti!
  Uz nākamo lidojumu jums jālido vienam ... Nu, ja tā, tad nav jēgas zaudēt sirdi ... Focken-Wulf jau ir karsts ar gaisa dzesēšanas dzinēju. Ļoti karsts, motors, plus saule, plus maz laika atdzist. Pats Frīdrihs pat bija pārsteigts, kā viņš vēl nebija nokritis ar tik mežonīgu slodzi. Galu galā tas ir elementāri ... tas apēd visas iekšpuses ...
  Padomju tanki tika pilnībā izretināti ... Tomēr vāciešiem atkal ieradās papildspēki, un gandrīz visas uzbrukuma lidmašīnas tika iemestas kaujā ... Bet papildspēki der arī Rotmistrovam ... Tie paši tanki no citas frontes.
  Bet gaiss ir daudz mierīgāks, lai gan ir atsevišķas iznīcinātāju partijas jeb uzbrukuma lidmašīnas.
  Frīdrihs atkārto veco pārbaudīto taktiku, viņš jau zina, ka viņa viņu nepievils. Un vācieši...
  Notiek arī pārgrupēšanās, jo lielākā daļa padomju tanku jau ir iznīcināti, tad varat mēģināt uzbrukt paši... Vitmans drūmi piezīmēja:
  - Astoņi tanki tika izsisti ... Vienai dienai ir labi, bet tādai dienai slikti ...
  Rokasgrāmata izlaboja:
  - Patiesībā, divpadsmit ...
  Vitmans pārtrauca:
  - Četras iznīcinātas mašīnas, kad krievi kāpa pa dziļu prettanku grāvi - neskaitiet! Tas bija elementāri. Jā, un munīcija ir jāpapildina ...
  Bet padomju tanki atkal metās uz priekšu, kad uzbrukuma lidmašīnas īpaši sāka tos iegūt. Jo īpaši Frīdrihs, kurš nošāva piecdesmit piecus šāviņus, no kuriem četrdesmit deviņi T-34 tanki un seši pašpiedziņas lielgabali. Un tas viņam prasīja piecas ar pusi minūtes... Tāda ir kauja... Protams, varēja būt arī vairāk... Frīdrihs domāja, kāpēc gan viņam jāšauj no diviem lielgabaliem vienlaikus? Un ar vienu pilnīgi pietiek... Pa to laiku...
  Helga viņu sagaidīja lidostā, tik kaislīgi skūpstīja, čukstēja:
  - Lūk, bruņniecības iemiesojums - Dons Kihots!
  - Ko tu teici? Frīdrihs atcirta.
  Meitene uzreiz atguvās:
  - Piedod vilku mazuli... Es gribēju teikt Lanselotu!
  Dūzu zēns atcirta:
  - Tad cita lieta! Galu galā Dons Kihots ir parodija par bruņinieku. Neprātīgā bruņniecība un neieinteresētā muižniecība savā ziņā tiek izsmieta!
  Helga piekrita.
  - Es vispār to saprotu! Bet...
  Frīdrihs pārtrauca meiteni:
  - Lidmašīnās dzīvs!
  Šķiet, ka padomju tanku apkalpes un piloti ir izdarījuši pēdējo mēģinājumu pagriezt ārkārtīgi neveiksmīgās kaujas gaitu. Ģenerālis Gota kā pieredzējis komandieris, kurš jau bija rūpīgi izpētījis krievu taktiku, nesteidzās uzbrukt un pat nedaudz atliecās, lai simtprocentīgi izmantotu ugunsspēka priekšrocības. Un, protams, rezervēšana. Tāda ir gara auguma boksera taktika, kurš atkāpjas īsa auguma vīrieša priekšā, strādā kā otrais numurs, bet neļauj mazizmēra pinčeram aizvērt distanci un iegūt priekšrocības. Nu Rotmistrovam nav citas izejas! Vai nu uzbrūk vai mirsti! Pēdējais ir labāks, lai gan abi var būt kopā!
  Nu, Frīdriham ir jācīnās arī ar lidmašīnām ... Tā ir arī cīņa, un ienaidnieks ir drosmīgs ...
  Bet vispirms terminators zēns nošāva piecpadsmit uzbrūkošos T-34-85 tankus. Tik ēteriski vienā sērijā...
  Helga iesaucās:
  Tu esi gaisa imperators! Tā Trešais Reihs būs slavens!
  Frīdrihs viņai atbildēja:
  - Un viņš jau ir slavens! Un nevajag slavēt!
  Helga kliedza:
  - Un tu viņu vēl vairāk slavini!
  - Centīsimies! Frīdrihs norūca.
  Viņš atkal iekrita īpaši kaujas transā. Puiša galvā virmoja dīvainas domas. Piemēram, kas ar viņu notiks pēc Trešā Reiha uzvaras? Protams, imperatora sievas patronāža viņam nodrošinās visaugstāko amatu, un viņa dēls kļūs par Lielās impērijas mantinieku. Aizraujoši skati! Un krievi beidzot iemācās kārtību un disciplīnu, pie kuras pat asiņainais gruzīns Staļins nespēja viņus pieradināt.
  Lai gan, protams, līdz uzvarai vēl ir tālu... Vai arī tā var paņemt un pārvērst iznīcinātāju, kas ietriecas Fricā. Šādi nogalināt vairākus desmitus fašistu transportlīdzekļu un atgriezties PSRS kā varonis?
  Bet vai viņam palīdzēs, ja no gūsta izbēgušos kara varoņus nošaus, bet .... Staļins vispār nevienam neuzticas, teica, ka viņam nav dēla Jakovļevs! Tātad viņš vairs nevar atgriezties pie Frīdriha ... It īpaši pēc viņa paveiktā ... Bija iespēja uzreiz bēgt uz PSRS, kad viņam tikko iedeva "Stuku". Puikam piedotu... Nu, varbūt nosūtīja uz soda bataljoniem, un ja viņš arī notrieks kādu no nacistiem... Jā, viņam bija iespēja atgriezties... Bet tagad, PSRS nežēlos viņu, viņš kļuvis pārāk asiņains....
  Frīdrihs domāja, kāpēc gan viņš nepārgāja padomju pusē? Nu, labi, viņš pievienojās Hitlerjugentam, būdams Berlīnes centrā, tad viņam nebija citas iespējas izdzīvot. Bet kāpēc viņš nogalināja komisārus? Varētu vienkārši izslēgt... Kāpēc tajā pēkšņi pamodās savvaļas zvērs... Pat ne zvērs, jo dzīvnieki parasti nogalina, lai ēstu vai bada sajūtas dēļ. No otras puses, cilvēks nogalināšanu pārvērta par jautrību, kļūstot sliktāks par tīģeri ...
  Kas notika ar viņu, ka slepkavība sāka sagādāt prieku, un vēlme izcelties Trešajā Reihā, veidot karjeru, pārņēma visu būtību? Par ko viņš kļuva, .. Kāpēc viņš zaudēja patriotisma sajūtu un pieķeršanos savai tautai?
  Tomēr vai viņam tāds ir? Šeit ir tas pats ģenerālis Vlasovs vai Boriss Aleksejevičs Smislovskis. Arī šeit dīvains cilvēks, tas šķita priekšzīmīgs cariskās Krievijas dižciltīgā korpusa pārstāvis. Un viņam bija jāpāriet uz Hitlera un citu fašistu pusi. Krievijas impērijas armijas virsnieks, kapteinis. Pēc pilsoņu kara viņš tika internēts Polijā, pēc tam emigrēja uz Vāciju. Viņš iestājās dienestā vācu armijā. No 1928. līdz 1932. gadam studējis Reihsvēra Militārā departamenta (Ģenerālštāba akadēmijas) augstākajos kursos. Otrā pasaules kara laikā aktīvi piedalījās krievu brīvprātīgo vienību veidošanā. Viņš uzskatīja, ka vācieši varētu dot ieguldījumu Krievijas atjaunošanā: "Vācu armiju uzvarai vajadzētu mūs aizvest uz Maskavu un pakāpeniski nodot varu mūsu rokās. Vāciešiem pat pēc daļējas Padomju Krievijas sakāves vēl ilgi būs jācīnās pret anglosakšu pasauli. Laiks strādās mums par labu, un tas nebūs atkarīgs no mums. Mūsu kā sabiedrotā nozīme pieaugs, un mums būs pilnīga politiskās rīcības brīvība.
  Puisim galva peldēja uz agrāk internetā lasīto... Pavisam nejauši acis pārskrēja pāri uzziņu grāmatas lapai - "nacisma līdzdalībnieki - tautas kauns!"
  Tiesa, tajā pašā laikā viņš nekad nesadarbojās ar ģenerāli A. A. Vlasovu, jo viņš nedalījās ne viņa uzskatos, ne rīcības plānā, taču viņš personīgi tikās ar viņu trīs reizes, galvenokārt pēc Vācijas ģenerālštāba norādījumiem.
  Frīdrihs pārtrauca domas... Notriektas astoņdesmit trīs padomju lidmašīnas, un tankos jau tiek stādīti pēdējie lādiņi, un jau ir iespēja atgriezties... Nu, kāds viņš ir sūds... Kā viņam ir bijis kritis... Asiņainā padauza! Acis uzreiz kļuva slapjas... Sāļas asaru lāsītes tecēja pa gludajiem puiciskajiem vaigiem... Cik rūgti, pat nošaujieties!
  Pēc atgriešanās nogurušās, bet dzīvespriecīgās Helgas skats uzreiz paaugstināja viņa garastāvokli, un viņš atkal metās cīņā ... Viņš ir karotājs! Tātad, viņš ir dzimis, lai uzvarētu, un kura tauta ir vājāka, viņš ar viņu nedraudzējas!
  Helga pēkšņi pamanīja:
  - Vai tu raudi?
  Frīdrihs pamāja ar galvu.
  - Tā jau acis asaro, no noguruma! Kāda cīņa! Es neesmu aizvērusi acis jau sešas dienas! Un pirms tam gandrīz negulēja!
  Helga mierināja:
  - Šeit katls aizvērsies un mēs mazliet gulēsim... Paliek mazliet. Vēl tikai nedaudz, lai uzvarētu!
  Lidojums ar Focken-Wulfach-4, ienaidnieka lidmašīnas nav redzamas, un no tankiem ir palicis maz. Bet pat tie, kas tur ir, ir jāpabeidz.
  Helga čukst radio:
  - Nu, pieņemsim tos! Tā vērpjot astoņus!
  Frīdrihs iesmejas.
  - Pagriezt astoņus ir labāk nekā uzlikt sešus uz plecu siksnām!
  Meitene, satriekusi automašīnu no niršanas, iesaucās:
  - Nē, tevi nevar iedomāties kā sešinieku. Jums ir karaļa šķirne.
  No Piektās gvardes armijas bija ragi un kājas. Tagad Gota deva pavēli doties uz priekšu, jo īpaši tāpēc, ka bija jau vakars, laiks bija pagājis krietni pāri vakariņām, un sāka tuvoties tumsa.
  Kaujas laukā atradās vairāk nekā tūkstotis simts avarētu un iznīcinātu padomju tanku un apmēram trīs simti vācu tanku, kas guva sava veida bojājumus. No tiem apmēram sešdesmit piecas automašīnas nekādā gadījumā netika atjaunotas.
  Un Frīdrihs, atstājis savu draudzeni gulēt uz gultiņas, joprojām lidoja. Šoreiz tas tika novirzīts artilērijas apspiešanai. Rotmistova izmisīgais gājiens novirzīja daļu spēku, Meinšeinas armijas, un tie devās ne vairāk kā divpadsmit kilometrus dienā un vakarā. Nakts iestājās, bet strādnieki joprojām strādāja. Viņi vienkārši mainīja pilotus.
  Kārtējo reizi Frīdrihs sastapās ar U-2 nakts bumbvedējiem. Automašīnas lidoja gandrīz tuvu zemei - lidojums zemā līmenī. Ar tādu maskēšanos viņiem būtu bijusi iespēja izslīdēt cauri, taču šajā situācijā darbojās jaunā terminatora velnišķīgais instinkts.
  Turklāt Frīdrihs pēkšņi jutās ļoti kauns par savām asarām, un viņš kļuva nikns... Pat puiša skatiens mainījās. Un man galvā iešāvās pavisam citi vārdi no citas dziesmas;
  Dusmas izplatās pa ķermeni ugunīgā vilnī,
  Nevar ko tādu saprast un to, kas ar mani tagad notiek!
  Šeit pazeme atvēra visu dvēselē esošo melnumu,
  Es gribu pilis - man nepietiek ar mīļoto un paradīzi būdā!
  
  Un kā tas viss notika, pat Dievs nezina,
  Es kļuvu par nodevēju, bet pagaidām esmu miris!
  No kurienes šī atklāsme, kas to dzemdēja,
  Iedvesmu smeļas bļodā - vareni spēki!
  
  Velns mūs ievilka tīklā, iemetot apburtā lokā,
  Tā notika, es ieķēros tīklā!
  Bet es pārraušu tīklu un pieņemšu Dievu ar savu sirdi,
  Nenolādējiet tikai debesu mēnesi!
  Un tie ir ieroču brāļi, kurus es noteikti zinu!
  
  Ak, dod man iespēju, svētais Kungs
  Mana daba, tu esi nodevība un slava!
  Es gribēju miesu, glābt tikai miesu,
  Un nokļuva bezdibenī, kur gudrība aizmiga!
  
  Fašists teica: jūs kalpojat mums -
  Jūs saņemsiet zemes, naudas, titulu atzinību!
  Bet atdod savu dvēseli
  Un tas ir vissliktākais sods pasaulē!
  
  Bet es esmu vājš, iekļuvis juceklī,
  Un viņš iznīcināja dzīvo, godu un sirdsapziņu sevī!
  Lai tā būtu, grūts fakts
  Galu galā tas nav romāns, tas ir tikai stāsts!
  
  Ko man darīt, atpakaļ;
  Vairs nav palicis, un tagad vismaz kakls ir cilpā!
  Bet dēmons teica: izbeidziet putru,
  Tāda gļēvulība, ticiet mums, es nepieņemu!
  Frīdrihs pabeidza šo "vokālu", izsitot "ausis" un tad jutās ārkārtīgi noguris... Un tas, kas jau ir uzziedējis, kas nozīmē, ka 11. jūlijā ir pienākusi jauna diena. Un viņš jau septiņas dienas stāv uz kājām...
  Pēc piezemēšanās zēns tik tikko paguva aizskriet līdz gultai un uzreiz nokrita;
  Sapnis izrādījās ļoti saspringts ... Frīdrihs sapņoja, ka ir students un klausās lekciju. Turklāt gigantiskās izaugsmes skolotājs to stāsta ar tādu entuziasmu un degsmi, ka jūs neviļus klausāties. Tur mēs runājam par Krievijas seno vēsturisko ienaidnieku ASV. Šķiet, ka viņa dzimtenē viņi beidzot nāca klajā ar cienīgu atriebības ieroci;
  - Jums jāapzinās, ka Pentagona armija ir izvietojusi savus labākos triecienspēkus cīņā pret mūsu vēlmi lauzt ceļu uz citām pasaulēm. Es nosūtīju telegrammu NATO militārpersonām, kur paziņoju, ka negrasos sagrābt zemi, ka es veicu miermīlīgus pētījumus, kas vērsti uz visas cilvēces labā. Viņi neuztvēra manu ziņu, viņi mēra ikvienu uz savas apšaubāmās un savtīgās vērtību skalas. Šie megalomāniskie nelieši domā, ka spēj kontrolēt visu cilvēci. Viņi domā, ka, ja viņiem ir maniakāla aizraušanās ar sagūstīšanu un iznīcināšanu, tad arī citiem citu pasauļu pārstāvjiem vajadzētu būt tādai pašai dzīvnieciskai kaislei.
  Runātājs apstājās un noklausījās dāsnu aplausu vilni. Un arī Volka viņam enerģiski aplaudēja, lai gan viņam nepatika atpazīt autoritātes aiz sevis. Nu, varenais milzis turpināja:
  - Es neesmu zvērs vai plēsējs, bet es spēju un plānoju sevi aizstāvēt, manas civilizācijas labums ir atkarīgs no manas cīņas, un, ja mani ienaidnieki un manas civilizācijas ienaidnieki plāno uzbrukt, tad es plānoju aizstāvēties. sevi. Es iznīcināšu tos, kas stāv starp mani un brīvību. Tie, kas gandrīz paverdzinājuši cilvēci, uzskatot sevi par augstāko nāciju, kas atrodas ārpus cilvēku jurisdikcijas, saskarsies ar atriebību. Es jau kādai oligarhu grupai pa santīmu iedevu, rādīšu piemēru par cīnīties spējīgu cilvēku, nevis iet zem cirvja kā padevīga aita. Mums visiem ir jāapvienojas, jo tā ir mūsu kopīgā lieta, jo uz Zemes drīz vairs nebūs ko elpot. Tagad uz biznesu. Lai sakautu Amerikas un NATO flotes, mums ir vajadzīgas lielas, neierobežotas enerģijas rezerves, principiāli jauns ierocis, un tas mums ir. Daudziem, pat labākajiem no jums, H-bumba šķiet vislabākā. Daudzi, pat labākie no jums, pieņem, ka nav cita jaudīgāka enerģijas iegūšanas veida, izņemot iznīcināšanu, ko var būt grūti īstenot praksē. Jūs visi esat pazīstami ar kodoltermiskām reakcijām, ūdeņraža atomu saplūšanu un hēlija veidošanos. Nu citi elementi līdz dzelzim. Kodolsintēze dod gaismu zvaigznēm miljardiem gadu. Un daudziem no jums šķiet neticami , ka var veikt principiāli jaunas sintēzes reakcijas: dabā tās praktiski nepastāv. Daudzi no jums ir pilni ar stereotipiskām domām, ka, ja reakcija dabā nepastāv, tad tā nevar pastāvēt principā. Kāds absurds malds, supercivilizāciju zinātne nodrošina veidu, kā iegūt gigantiskas enerģijas masas tādā mērogā un reakcijas, kas dabā neeksistē. Jūs jau zināt, ka pastāv kvarki: minidaļiņas, kas veido elementārdaļiņas. Pat jūsu zinātne ir atklājusi simtiem elementārdaļiņu. Papildus tām, ko arī jūsu zinātne ir fiksējusi, ir dažāda veida daļiņas, no kurām daudzas jums šķiet dīvainas vai pat liekas. Jūs pārsteidz kvarku daudzveidība, ko ir grūti izskaidrot ierastajā loģiskā veidā. Pavisam nesen jūsu zinātnieki atklāja daļiņas, ko sauc par preoniem, daļiņas, kas veido kvarkus, un jūs neesat varējis tās pareizi piekļūt un izpētīt. Nu, jums vēl nav izdevies no kodola iegūt ne tikai preonus, pat kvarkus. Nu, kādu enerģiju var iegūt to saplūšanas vai šķelšanās dēļ: neizmērojami pat salīdzinājumā ar kodoltermisko reakciju. Pat ar moderno, diezgan zemo zemes zinātnes līmeni ir teorētiski aprēķini, kas parāda, jo mazāka daļiņa, jo vairāk enerģijas tā iegūst. Tas liek domāt, ka, ja būtu iespējams apgūt šādu enerģiju, tad būtu iespējams iegūt gandrīz neierobežotu enerģijas resursu avotu. Tomēr nevienam sauszemes zinātniekam nav izdevies ne tikai atjaunot mikrodaļiņu saplūšanas reakciju, bet pat iegūt no kodola brīvu kvarku.
  Pat bezmaksas, nesaistīta kvarka iegūšana vēl nav veiksmīga. Kāds ir iemesls, ka reakcija, laužot vai sapludinot ultravieglās daļiņas, joprojām nav iespējama ne tikai atkārtot, bet pat fiksēt dabā. Iemesls slēpjas tajā: tāpēc kodoltermiskā reakcija ir tik sarežģīta, ka to tēlaini sauc pat par varoni ar ļoti īsām rokām. Lai izraisītu kodoltermisko reakciju, ir nepieciešama atombumbas enerģija, bet, lai atombumba eksplodētu, ir nepieciešamas parastās sprāgstvielas. Lai izraisītu kvarku saplūšanas reakciju, nepietiek termokodollādiņa eksplozijas reakcijas, reakcijai nepietiek ar tā jaudu, tāpēc dabā nav sastopami supersmagie kvarki. Nav starpposma, solis, kas atdala un klasificē reakcijas atomu saplūšanas ietvaros. Kodolsintēzes procesā viens pēc otra notiek posmi, kas turpina pieaugt atbrīvotās enerģijas ziņā. Reakcija, kas izdala daudz vairāk enerģijas nekā kodoltermiskā sprādziens un ir ārkārtīgi reta: iznīcināšanas reakcija. Tas nāk no matērijas un antimatērijas saskarsmes. Dabā tas ir reti, ārkārtīgi reti, jo reālajā pasaulē gandrīz nav antimatērijas. Iznīcināšanas reakcija dabā ir reta, starp elementu saplūšanas reakciju un kodoltermisko reakciju nav starpposma . Problēmas būtība ir tāda, ka pati antimatērija nav izgatavota no vienkāršas matērijas. Mūsu redzamajā sistēmā mēs to nevaram novērot. Bet, ja jūs pārvietotos kosmosā un atrastos visumu krustpunktā, uz pasaules un antipasaules robežas, tad jūs redzētu, kā iznīcināšanas process norisinās plašā mērogā. Problēmas būtība izrādījās pietiekama daudzuma antimatērijas iegūšana, tas ir, matērijas, kas nevarētu pastāvēt reālajā pasaulē. Tas pastāvīgi nonāktu saskarē ar īstu parastu vielu, tai būtu jāiznīcina vai eksplodētu, tāpat kā divi atsevišķi nekaitīgi ķīmiskie elementi, saskaroties, eksplodē. Protoni, neitroni, elektroni, saskaroties ar pozitroniem, antineitroniem, antielektroniem, pārvērstos fotonos un citās daļiņās, kas steidzas dažādos virzienos. To izplešanās ātrums ir milzīgs un pārsniedz gaismas ātrumu. Jā, liela mēroga iznīcināšanas laikā daļiņas pāriet supergaismā, attālinoties viena no otras. Ir grūti iegūt antivielu vienkāršā veidā, paātrinot daļiņas uz akseleratoriem. Šādā veidā iegūtais rezultāts nekad neattaisnos izmaksas. Neskatoties uz to, eksperimentāli tika atrasts efektīvs veids, kā iegūt antimateriālu cietā mērogā. Tās būtība slēpjas faktā, ka varbūtība iegūt antimateriālu, kā arī matēriju ir aptuveni vienāda, kas nozīmē, ka atšķirība starp antimateriālu un parasto vielu nav liela un nav nepieciešams daudz enerģijas, lai mainītu matērijas polaritāti. To var izdarīt, izmantojot ne tik spēcīgu īpaša lauka starojumu un īpaša rakstura vilni. Papildus kvarkiem, preoniem ir kreoni, rezoni, forkoni, ryumoni, horodoni, romoni utt. Radiācija īpašā telepātiskā līmenī izmaina matērijas struktūru kreonu-rezonanses līmenī, tikai nedaudz mainot, mainot struktūras struktūru. mikrodaļiņu izkārtojums. Īpašu viļņu atklāšana ir radījusi revolūciju zinātnē un sabiedrībā. Bet kura starojums, kāds līmenis varētu mainīt matērijas veidu, pārnesot to kvalitatīvi jaunā līmenī, mainot matērijas īpašības. Cilvēka spēju, viņa neparasto spēju izpētē tika atklāts jauns starojuma veids. Mēs, hitlernieki, pirms citām tautām un tautām apguvām papildu spējas. Jaunais telepātiskais starojums iekļuva svinā un vēl blīvākajos cietos supermateriālos, kas pats par sevi norādīja uz citu sistēmu un atšķirīgu starojuma diapazonu. Pat jūsu zinātnes un civilizācijas līmenī pastāv un ir radīts starojums, kas pārsniedz gaismas ātrumu. No radioaktīvā starojuma Alfa, Beta, Gamma jau Beta stari pārvietojas nedaudz vairāk par gaismas ātrumu, un ar Gamma-AS starojumu gaismas ātruma pārsniegums ir gandrīz pusotru reizi. Uz planētas Zeme viņi jau eksperimentāli atklājuši Klekona un Der viļņu starojumu, kas divas reizes pārsniedz gaismas ātrumu. Tiesa, kamēr tie tiek ģenerēti mikrodozās, viņi pat nenojauš par perspektīvām. Es teikšu vairāk starp starojuma ātrumu un tā spēju iekļūt matērijā, pastāv tieša saikne. Jo īsāks viļņu diapazons, jo lielāka iespiešanās jauda, jo lielāks ir starojuma ātrums. Gamma stari tikai pēc svina centimetra tiek novājināti uz pusi. Klecon un Der starojumam iespiešanās jauda ir vēl lielāka. Ārpus diapazona starojumam, neatkarīgi no tā, vai tā ir aura, teleportācija, telekinēze, telepātija, kiberkinēze, tormokinēze, plazmokinēze, ir vislielākais ātrums un viss iespiešanās diapazons. Tas ir, tā sauktajā garīgajā virsbūvē slēpjas atslēga, lai kontrolētu pasaules, apgūtu vēl nebijušu enerģijas veidus. Jaunākās enerģijas formas paver ceļu uz jaunākajām mērījumu formām, mikropasaules mērījumiem, kas spēj iesakņoties un realizēties makrokosmosā, pārnesot mērījumus starp mikrofundamentālajām daļiņām uz reālo pasauli, tā saukto rolling. telpas. Jauns enerģijas veids dos jaunu ieroci, izstaros Z-56 starus un sasmalcinās agresora armādu līdz pulverim. Es tagad varētu sīkāk izskaidrot jaunās enerģijas būtību un sīki aprakstīt, kā tā rodas, kā arī apvienošanās efektu, bet mums jau ir izvirzīts ultimāts. Šīs gorillas domā mūs biedēt, taču pat tad, ja mēs kapitulējam, tās nevar pretoties kārdinājumam uzart salu un apgludināt to ar bumbām un smago ieroču zalvēm. Ja nav militāras darbības, tad kāpēc jeņķi savāca tādu armādi, viņiem vajag iebiedēšanas aktu, piemēru visai pasaulei. Jūsu dzīvība ir atkarīga no manis. Es iedošu agresoram mācību, ko viņš atcerēsies visu mūžu, un kurš paliks dzīvs, tas apskaudīs mirušos!
  Pie šīs frāzes Frīdriha sapnis tika pārtraukts. Viņš izmisīgi atvēra acis. Helga stāvēja viņam priekšā un turēja rokās ziedu pušķus, bet kailas, meitenes kājas pirkstos bija roze, ar kuru viņa mīļi kutināja puiša kailo, rozā papēdi.
  - Nu, pagulies. Ir pienācis laiks vakariņām!
  Frīdrihs pielēca un uzreiz iesūca vēderu... Bet jā, viņš nedēļu nebija ēdis gandrīz neko. Viņš dzēra tikai stiprinātu šokolādi, kas atšķaidīta ar ūdeni. Zēns paskatījās saulē un bija pārsteigts:
  - Dīvaini, pavadīju kādas piecas stundas, bet šķiet, ka daudz mazāk. Man pat nebija laika noklausīties interesantāko lekciju par jaunajiem ieročiem!
  Helga iesmējās.
  - Par jauno ieroci? Jā, kad lieliski karotāji cīnās, vecākā tehnika ļauj uzvarēt ikvienam. Bet vispirms apēdiet zivju zupu. Pāris meitenes, jūsu fanes, tika speciāli piemetinātas jums. Ēd un nāks jauni spēki.
  Frīdrihs ar prieku ķērās pie zivju zupas, kas viņam šķita visgardākais ēdiens uz planētas Zeme. Puisis iztukšoja bļodas cepuri un sajuta smagumu vēderā. Bet par spīti tam jautri pielēca un metās uz mašīnu.
  - Nu, Helga, mēs atkal cīnīsimies!
  Meitene jautri atbildēja:
  - Un kā!
  Un tagad uzticamais zirgs Me-362 kopā ar nedalāmo satelītu Fokken-Wulf-4 atkal moca atmosfēru ar dzenskrūvēm. Un ka karā kā karā. Frīdrihs jautāja Helgai:
  Kāda ir tava mīļākā spēle, izņemot cīņas?
  Meitene klusi iesmējās un atbildēja:
  - Grūti pat pateikt! Lai gan jūs zināt. Es nodarbojos ar kokgrebšanu. Tik skaisti raksti sanāca... Un es arī mēģināju rakstīt fantastiskus stāstus. Tikai tad, kad uzrakstīju pāris, visi sāka par mani smieties. Un es jutos tik kauns, ka pārtraucu to komponēšanu. Vai zini, cik nepatīkami ir, kad par tevi smejas!
  Frīdrihs piekrita:
  - Jā, es saprotu! Lai gan tagad esmu slavas virsotnē! Bet, tiklīdz es nomiršu, es gandrīz...
  Helga pārtrauca:
  - Nē! Tici man, viņi to neaizmirsīs! Es domāju, ka jūsu vārds tiks saukts par gaisa armiju vai dažām iekarotajām austrumu pilsētām. Vai varbūt kāda Berlīnes iela!
  Frīdrihs iesmējās.
  - Jā, tu mani mierināji!
  Helga diezgan nopietni piebilda:
  - Varbūt ar tavu portretu tiks apstiprināts pat pasūtījums aviācijā. Pirmkārt, jums ir tik mīļa seja, un, otrkārt, jūsu rezultātu, jau vairāk nekā divdesmit tūkstoši pieci simti ienaidnieka lidaparātu, diez vai kāds pārspēs!
  Arī Frīdrihs diezgan nopietni iebilda:
  - Nē, viņi var pārspēt, ja karš ar PSRS ievilksies ļoti ilgi, vai ja vēl jātiek galā ar vakardienas sabiedrotajiem. Tātad viss ir iespējams... Bet principā ir iespējams sasniegt tūkstoš lidmašīnu! Ko es varu darīt un tas!
  Saruna tika pārtraukta, neliela ienaidnieka kaujinieku eskadra lidoja uz priekšu, un tad viņiem bija nopietni jāķeras pie ieročiem.
  Neskatoties uz nacistu armijas ārkārtējo nogurumu un spēku izsīkumu , uzvara Krasnogvardeiski iedvesmoja Fričus un daudzu cilšu baru jauniem varoņdarbiem.
  Nacisti neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai un uzbruka Pavlovska Posad pilsētai, kas atrodas austrumos, un nocietināja tai blakus esošās teritorijas.
  Padomju karavīri, citādi ar to nevarēja drosmīgi cīnīties, bet koridors starp vācu ķīļiem līdz vakaram bija tik ļoti sašaurinājies, ka jau tika šauts cauri.
  Frīdriham un Helgai atkal bija jāuzņemas tanki, kuri mēģināja dot pretuzbrukumu un aizbāzt spraugu. Un tad viņi sevi parādīja un lieliski. Jaunajam vīrietim tankos izdevās pārsniegt piecus simtus! Un tas vispār ir ultraklases sasniegums!
  Frīdrihs tiešām juta prieku, ka viņš ir tik foršs! Tas, ka viņš ir visu laiku un tautu labākais karotājs, nozīmē šķiru šķiru! Un kāda ir sajūta būt garākai un foršākai par visiem! Frīdrihs ir Vilks, kas nozīmē vilks!
  Bija jau tumsa, un kauja joprojām neapsīka. Vācu kolonnas no ziemeļiem, kur plosījās slavenā Rommela bari, un no dienvidiem, kur Mainšteinas pāreja, ielenca Pavlovski Posadas pilsētu. Jau pusnaktī šī ciema nomalē ielauzās Gotas tanki un, pirmkārt, vairāki Ferdinand-4... Bet viņi bija spiesti apstāties. Tad Gota deva pavēli apiet spītīgākās aizsardzības. Divos naktī uz austrumiem no Pavlovski Posadas otrā SS korpusa un pirmā tanku korpusa daļas, arī no PSRS, iznāca satikties savā starpā. Tātad 1947. gada 12. oktobra naktī ap Maskavas militāro grupu noslēdzās blokādes gredzens!
  . NODAĻA #19
  1947. gada 13. oktobra rītā Frīdrihs cīnījās, kā vienmēr nesavtīgi un prasmīgi. Viņa uzticīgais lidojošais zirgs tika saplēsts augstumā, un dzinējs, neskatoties uz to, ka zēns to piespieda vairāk nekā vienu reizi, darbojās bez neveiksmēm ...
  Padomju karaspēka pretestība manāmi vājinājās... Nacisti vēl neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai, kas bija pārvērsta par neieņemamu cietoksni, bet virzījās uz austrumiem. Pavlovska Posadā kaujas joprojām ritēja pilnā sparā, fašistu komandieri diezgan pamatoti atteicās izmantot tankus pilsētā, atstājot rumāņus, itāļus, arābus, indiešus un citas ārvalstu vienības.
  Frīdrihs piedalījās divos vai trīs nelielos gaisa sadursmēs un bez grūtībām nogrieza apmēram duci lidmašīnu. Citi mērķi tika noslīpēti: lielgabali, haubices, mīnmetēji, Katjušas un, ja paveicas, tanki.
  Savukārt pēdējais nebija bieži sastopams. Šķiet, ka padoms ir izzudis. Līdz pusdienlaikam, kad oktobra pāri kļuva nepanesami, iestājās īss klusums un Frederiks jeb, kā viņu oficiāli sauca Frederiks Lielais Bismarks, tika izsaukts uz Smoļensku.
  Jaunais ace-terminators izskatījās ļoti apmierināts un jautrs. Lai gan Frīdrihs bija ļoti rūgts un kauns par savu nodevību, izredzes saņemt fašistu apbalvojumus zēnu iepriecināja.
  Kopā ar viņu sauca arī Helgu. Arī meitene bija sajūsmā un viņas pērļainajos zobos dzirkstīja burvīgs panteras smaids. Viņa teica:
  - Redzi, vilku zēn, mēs uzvarējām krievus!
  Frīdrihs šajā gadījumā nepiekrita optimismam:
  - Pagaidām šī ir tikai starpposma veiksme un cīņa... Cīņas un cīņas tikai uzņem apgriezienus. Bet sākums un patiesībā veiksmīgi...
  Apbalvojuma saņemšanai tika izvēlēta PSKP reģionālās komitejas ēka. Milzīgajā autostāvvietā atradās daudzas luksusa automašīnas, galvenokārt ASV ražotas.
  Patiešām, aktu zālē bija leļļu ģenerāļi no ASV armijas, Britu impērijas, Kanādas dominijas. Bija pat viens no angļu prinčiem... Un, protams, pats Hermanis Gērings un Ādolfs Hitlers... Tikai tas pārsteidza Frīdrihu, Mārgaretas nebija ar viņu. Dīvaini, varbūt tikai būdama stāvoklī, šī izcilā, unikālā sieviete nevēlas apdraudēt savu un no dūža saņemto bērnu... Galu galā karš nemaz nav joks!
  Vai varbūt viņa nevēlas sazināties ar Hitlera jauno mīļāko ar savu vīru? Šeit kopumā viss ir iespējams, un ir gandrīz neiespējami izlasīt, kas ir skaistas sievietes prātā, piemēram, Afrodīte, un mānīgs kā Hēra ...
  Tomēr Frīdrihs par to pat priecājas. Fīrera klātbūtnē nepietika pakļaut sevi un viņu emociju nodevības riskam ar netīšu žestu vai nepārdomātu vārdu. Galu galā ragainie vīri, it īpaši puspasaules valdnieka personā, ir ļoti bīstami. Pat tādam bargam puisim kā Viņš ir Trešā Reiha karavīrs numur viens!
  Lielākā daļa no tiem, kas ieradās pēc balvas, bija piloti - pats Gērings bija dūzis, dedzīgs ģenerāļa Dua teorijas cienītājs - aviācijas, karu dievs, protams, vispirms atvēlēja gaisa spēkus. Bet bija arī tankkuģi, starp tiem slavenais Vitmans. Un apbalvošanas ceremonija sākās ar bruņinieku krustiem.
  Kad tika izsaukta Helga, meitene burtiski lēkāja kā zirgs, piesitot papēžiem. Viņai tika piešķirts bruņinieka krusts un īpaša kaujinieka nozīmīte, tanki ... Turklāt pats fīrers Ādolfs meitenei pasniedza nominālo zobenu ar dimantiem, kā labākā sieviete, kas izcēlusies kauju rezultātā. Maskavas kauja.
  Vitmans saņēma krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem, Bruņinieka krusta zvaigzne ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem tika piešķirta arī "mazulim" Hafmanam. Arī amerikāņu dūzis savā nemainīgajā kovboja kreklā saņēma balvu.
  Fridrihs tika apbalvots ar pēdējo... Tas bija diezgan loģiski, jo viņš bija labākais no labākajiem. Augstais apbalvojums - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielā zvaigzne un ozola lapas, zobeni un dimanti - tika pasniegts nacistu himnas draudīgajās skaņās. Turklāt četras nozīmītes tika piešķirtas par četrsimt piecsimt lidmašīnām un četrsimt piecsimt tankiem. Šīs nozīmītes bija arī zelta, un pieci simti pat ar sīkiem dimantiem.
  Hitlers ilgi spieda Frīdriham roku un aizrautīgi kaut ko teica... Zēns ar acīm aprija slaveno krustu. Dimanti rotāja platīna ozola lapas un zobenu rokturus. Manā atmiņā pazibēja figūra, ka pat parasti bruņinieku krusti ar dimantiem visa kara laikā tika piešķirti tikai divdesmit septiņi šādi ordeņi. Nu, šobrīd vēl mazāk... Augstākas pakāpes apbalvojums - Bruņinieka krusts, kur sudraba lapas tiek aizstātas ar zelta lapām, vēl nav iedibināts.
  Tomēr apbalvošana ar to nebeidzās. Hitlers paziņoja, ka Frīdriham tika piešķirta Gaisa spēku un SS gvardes majora feldmaršala pakāpe, piešķirot personalizētus ieročus un prēmiju viena miljona piecsimt tūkstošu marku apmērā (piecpadsmit jaunāko panteru izmaksas).
  Nominālais ierocis bija tāds pats kā Helgai dāvinātais zobens, kas izgatavots no Damaskas tērauda, ar rokturi, kas skaisti dekorēts ar dimantiem un smaragdiem.
  Frīdrihs nespēja pretoties kārdinājumam un vairākas reizes vicināja sultāna cienīgu ieroci. Rokturis bija ērts, un zobens bija ideāli līdzsvarots, un šķita viegls spēcīgai zēna rokai.
  Tad runāja amerikāņu ģenerālis Mankurts, kurš iegāja vēsturē kā populārā izteiciena autors: lai mana valsts kļūdās, bet šī ir mana valsts!
  Turklāt šis komandieris kļuva slavens ar savu zvērīgo nežēlību, tostarp pret karagūstekņiem.
  Mankurts skarbi teica:
  - Krievu barbari ir sagrābuši daudz zemes, izveidojot vienu milzīgu baraku, kurā valda mūžīgs haoss. Cik ilgi viņu teroristu režīms mocīs sesto daļu cilvēces? Krievijas tautas gaida atbrīvošanu un brīvās Eiropas un ASV armijas ierašanos savā zemē. Un tāpēc Amerika pieliks visas pūles, lai uzvarētu PSRS. Pastiprināsies un palielināsies mūsu tehnikas un brīvprātīgo plūsma no visas pasaules! (vētraini aplausi). Visas pasaules valstis apvienojās pret boļševiku izplatību. Tas Kungs Dievs un debesu armija ir ar mums. Uz priekšu par uzvaru!
  Viņam sekoja anglis un pēc tam fīrers pārtrauca ceremonijas oficiālo daļu, paziņojot par balles sākumu. Tūlīt parādījās daudzas meitenes un sievietes, kas bija gatavas izveidot pāris slavenus varoņus.
  Frīdrihs gribēja izvēlēties Helgu par partneri, taču viņa negaidīti atteicās - sakot, ka paraža nepasūta dejas ar partneriem vai partneriem militārajos ieročos. Nu, kāpēc puika izvēlējās citu dāmu, jo īpaši tāpēc, ka visas sievietes šeit ir skaistas - acīmredzot viņas tika īpaši atlasītas. Frīdrihs smaidīja un viegli dejoja, bet zēna domas bija par ko citu.
  Tāpēc viņš saņēma augstu ordeni un tagad ir galvenais feldmaršals... Viņa karjera ir uz augšu, un notriekto lidmašīnu un avarējušo tanku skaita ziņā viņam nav līdzinieku pasaulē! Šķiet, ka viss ir kārtībā, bet nez kāpēc kaķi skrāpē sirdi... Bet, ja ņemam labi zināmas figūras, piemēram, kapetiešu karaliskā atzara asins princi Robertu Artroisu. Galu galā viņš cīnījās pret savu dzimteni Franciju un necieta ne mazums, lai gan uz viņa rokām bija viņa tautiešu asinis.
  Un simtiem tūkstošu krievu karo nacistu pusē. Pat lielkņazs Kirils Romanovs oficiāli paziņoja par atbalstu austrumu kampaņai un dzimtenes atbrīvošanai no boļševikiem. Romanovi ir paredzēti nacistiem un Rietumu valstīm, kas atrodas aiz viņiem.
  Nu, ja izcilie prinči un Trešais Reihs ir pret Staļinu, tad kāpēc lai Frederiks ciestu? Turklāt, iespējams, ka viņa senči nemaz nedzīvo PSRS. Nu, padomāsim loģiski... Galu galā vēstures gaita jau ir mainījusies visnopietnāk. Tagad pasaule nekad neatšķirsies, tāpēc Maskavas kauju zaudēja padomju vara ... Un ko tas nozīmē? Un tas, ka, pirmkārt, pasaulē, kas ir būtiski mainījusies, iespēja, ka viņa vecāki (starp citu, dzimuši dažādās pilsētās) satiksies un izveidos ģimeni, strauji samazinās. Bet arī tētis un mamma nav dzimuši 1947. gadā... Tas nozīmē, ka varbūtība satikt divus vectēvus un divas vecmāmiņas būs vēl mazāka!
  Turklāt katrs bērns gēnu kopuma ziņā ir unikāls un tīri individuāls. Un tas nozīmē, ka, ja ieņemšanas brīdis mainīsies kaut uz stundu vai pat desmit minūtēm, tad tas vairs nebūs viņš... Nevis Frīdrihs ar unikālu personību un gēnu komplektu, bet pavisam cits, varbūt pat ne ārēji. līdzīgs zēns.
  Respektīvi, slepkavas iejaukšanās pagātnē, pēc lietu loģikas, vajadzētu novest pie nepārkāpjamo laika likumu pārkāpēja pazušanas... Respektīvi, Frīdriham, kļuvis par Hitlera favorītu, vienkārši vajadzētu pazust! Un viņš, un viņa brālis, un varbūt vecāki un citi.
  Bet, tā kā jaunais dūzis ir dzīvs un stiprs, vesels kā neviens cits uz šīs nelaimīgās planētas, tad varbūt šī pagātne nemaz nav viņa pasaule! Varbūt tas pat nav viņa Visums, kaut kāds paralēlais Visums un pat ar laika nobīdi. Tas ir, viņš nenogalina Frīdrihu savus senčus, nevis savus dzimtos tautiešus, bet gan citplanētiešus, kuriem ir tikai vispārēja līdzība ar terminatora zēna abstrakto pagātni.
  Tas nozīmē, ka viņš patiesībā nav nodevējs - tikai cilvēks, kā slepkavas no dažādiem zinātniskās fantastikas seriāliem, kurš savulaik izmanto tagadnes zināšanas un pat apveltīts ar apdomību ar neticamu spēku. Nu, ja viņam ir lemts iegūt superspējas, tad vienkārši ir grēks tās neizmantot! Nu, tā kā liktenis, pati debesu labā roka, viņu vispirms nosūtīja uz Hitlerjugentu, pēc tam uz Trešo Reihu, tad jums jāpieliek visas pūles, lai izveidotu karjeru. Ir labi būt par major -feldmaršalu četrpadsmit gados, zēna gados, bet divdesmit gados ir labāks pilntiesīgs ģenerālis vai pat feldmaršals. Un kas zina, varbūt Trešais Reihs un Amerika beidzot sagremosies, un tad viņa dēls kļūs par pirmo Pasaules diktatoru!
  Tad pēkšņi parādījās tas, kuru jaunais vīrietis vismazāk gaidīja redzēt: Jevgeņijs Porše... Garš, skaists, spēcīgs, pat nedaudz zemniecisks un pārsteidzoši ne aristokrātisks viena no trešā reiha lielākā magnāta meitai.
  Tiesa, atšķirībā no iepriekšējās tikšanās, meitene uzvilka ļoti dārgas, ar briljantiem, taču tajā pašā laikā tie bija caurspīdīgi un neslēpa graciozu, lai arī ne mazu kājiņu valdzinājumu.
  Augsto papēžu dēļ jau tā garā meitene šķita gandrīz vai milzene. Pats Frīdrihs savam vecumam bija parasts un pat mazāks pusaudzis, bija īsāks par viņu, apmēram divdesmit trīs, divdesmit piecus centimetrus, un, ņemot vērā papēžus un vairāk ...
  Frīdrihs pat samulsa, ja nu viņam nekad neizaugs vairāk par šo sešus kilogramus smago meiteni (kurai izdevās viņas tēvs Porsche, galu galā ne milzis, lai gan nav zināms, kāda viņa bija par māti un kas pakāpās zem viņas svārkiem !), būs pār viņu, lai vienmēr celtos. Jā, labāk, ja viņa, tāpat kā pēdējo reizi, gāja basām kājām ...
  Jevgeņija tomēr ar apbrīnu paskatījās uz jauno dūzi un, izstiepusi rokas, skūpstīja viņu uz lūpām:
  - Tu esi mans bruņinieks! Gaisma nav zemiska!
  Frīdrihs bija neizpratnē:
  - Jā, es....
  Jevgeņijs pārtrauca:
  - Vārdus nevajag! Jūs esat pelnījuši uzslavu. Un ne tikai kā pilots .... - magnāta meita kratīja matus. - Padomājiet, jums ir fantastiska inženiera un dizainera dāvana. Iesakiet šādas idejas... Ģēnijs! Virs Leonardo Davinci.
  Frīdrihs ierunājās:
  - Nu jā! Piekrītu, šis mākslinieks nav uzvarējis nevienu karu. Lai gan viņa šedevri iekaroja visu pasauli!
  Viņi sāka dejot. Jevgeņija bija tikpat skaista, daiļslidotāja, bet Volkam viņa izskatījās par lielu... Un smaržas smaržoja reibinoši... Puisis, skatoties uz viņas grezno krūškurvja izgriezumu, sajuta gluži dabisku vēlmi pēc fiziski spēcīga un attīstīta. pusaudzis. Turklāt Helga izaicinoši izlikās neko nemanām. Taču jaunākajai vāciešu paaudzei mācīja, ka sievietei ir nepiedienīgi justies un vēl jo vairāk demonstrēt greizsirdību, un vīrietim, ja viņš ir kara varonis, ir pat pienākums krāpties . Ko uzlabot šķirni! Kā teica Hitlers: precētai sievietei nav grēks dzemdēt bērnu no cita vīrieša, ir tāda, kurai ir labāki fiziskie dati nekā vīram. Jevgēnija tomēr diezgan nopietni jautāja zēnam:
  - Un kur tu mācījies, ka tik labi pārzini tanku un pašpiedziņas lielgabalu vadības principus, izgudrojot tādas know-how?
  Frīdrihs nevarēja un negribēja teikt patiesību un nepazīstamai meitenei, pat ja viņas tēvs bija magnāts, viens no Trešā Reiha bagātāko cilvēku desmit labākajiem un Hitlera un Gēringa mīļākais. Viņš izvairīgi atbildēja:
  - Šeit savu lomu spēlē vaļasprieki no bērnības... Dažāda zinātniskā literatūra, vēlme izdomāt! Nav nepieciešams sēdēt pie rakstāmgalda, lai izveidotu kaut ko saprātīgu ...
  Jevgēnija pamāja.
  - Jā, es arī aizraujos ar sportu, un tajā pašā laikā es graužu vai pat košļāju zinātnes granītu... Tomēr vai misis Piston izskatās pēc biroja žurkas?
  Frīdrihs, vilka zobus izcēlis, apstiprināja:
  - Jā, uz žurkas, un ne tikai kabineta, tu nemaz neizskaties! Visticamāk, pat jūs var salīdzināt ...
  Jevgeņija brīdināja:
  - Tikai nesalīdzini ar govi! Tas ir diezgan pretīgs mājiens!
  Frīdrihs filozofiski atzīmēja:
  - Kas uzbāžas ne biznesā, tas iegūst kazas pakāpi! Tātad ... Mums ir stulbs tirgus.
  - Bazārs ir slengs? Jevgēnija uzminēja. - Vispār vācu runa it kā ir pareiza, bet kaut kā... Pārāk pareizi, precīzi likti uzsvari, skaidri vārdi, runas spriedze... Un akcenta nav, bet šajā korektumā jūt kaut ko ne visai dzimto.. .
  Frīdrihs neizrādīja nekādas bažas:
  - Nu un tas ar šo? Varbūt jums ir aizdomas, ka tas bija padomju spiegs un ka krievi ziedoja divdesmit tūkstošus, kopā ar amerikāņu un pustūkstoti savu neskaitāmo lidmašīnu, lai man iefiltrētos Trešā reiha virsotnē?
  Jevgēnija pamāja ar galvu.
  - Nē es tā nedomāju! Tas bija par daudz, pat krieviem. Lai gan ir zināms teiciens: Krieviju nevar saprast ar prātu. Bet šeit man šķiet kaut kas cits, varbūt jūs, kā teikt... SS gēnu inženierijas produkts. Kaut kāds topošais vīrietis? Esmu lasījis zinātniskus darbus par ģenētiku un zinu, ka cilvēka dabu var mainīt, uzlabot vai pasliktināt ar mākslīgu iejaukšanos. Un tavas pārcilvēciskās karavīra īpašības... Tā ir taisnība...
  Tā vietā, lai atbildētu, Frīdrihs nolieca galvu savai garajai draudzenei un kaislīgi noskūpstīja viņu uz viņas pilnajām lūpām. Tad viņš teica:
  - Nedod sev skaistu galvu. Ja baidies, ka dabūsi no manis defektīvus bērnus, tad ticiet, ka tā nav! Kopumā mēs varam mainīt sarunas tēmu.
  Jevgēnija piekrita:
  - Labāk pārģērbies! Runājiet par tankiem... Jo īpaši galvenais operatīvais štābs Guderjana vadībā izdeva konkursa uzdevumu: divu veidu tanki... Kā vidēja "Imperial Panther" ar 88 milimetru lielgabalu El 100 vai īsāku, bet bruņas caururbjošu, un frontālās slīpās bruņas ar vismaz 250 milimetriem un smagas "Royal Tiger" ar 105 mm El100 kalibra lielgabalu, ar frontālās bruņas vismaz 300 ... Turklāt pirmās tvertnes svars nav lielāks par piecdesmit tonnām, un otrais ir 65.
  Frīdrihs nicinoši šņāca, kā lauva gofera priekšā:
  - Vai kaut kas tāds nav īsts? Īpaši ņemot vērā, ka ar deficītiem materiāliem jums ir kļuvis daudz vieglāk, un sabiedroto bumbvedēji neizposta Trešā Reiha zemes!
  Eugenia atbildēja ar nopūtu:
  - Principā tas ir iespējams, bet mums nebija laika, pareizāk sakot, mums nav laika īstajā laikā izgatavot prototipu metālā. Jūs kaut kā pārāk vēlu iedevāt mums savu izcilo zinātību. Un Hitlers vēlas, lai jaunākie tanki sāktu darboties ar Trešā reiha armijām šogad.
  Jaunais dūzis bija pārsteigts:
  - Kāpēc prototipa izgatavošana prasa tik daudz laika?
  Meitene pamāja.
  - Nemaz, it īpaši, ja modelis ir principiāli jauns... Tas ir kā tautas lieta: ja brauksi, iekritīsi gravā!
  Frīdrihs domāja: protams, šeit ir problēmas... Piemēram, padomju dizaineri tik daudzus gadus cieta, izveidojot tanku IS-10, vai pavadīja veselus divus gadus, knibinādamies ar T-54. Turklāt šī tvertne tika izstrādāta pēc kara un ar pieredzi Otrā pasaules kara kaujās. Turklāt tas nebija principiāli jauns modelis, bet tikai tālāka T-34 evolūcija. Šeit, piemēram, T-44 nebija pilnībā veiksmīgs un praktiski netika izmantots karadarbībā ... Tāpēc nevajadzētu gaidīt īpašus brīnumus.
  Tanks Tiger, ņemot vērā vāciešu pieredzes trūkumu šāda tipa mašīnu radīšanā (ja vien, protams, neskaita šasiju, piemēram, jau Pirmā pasaules kara laikā tika radīts 150 tonnu smags Colossal).
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Jāprojektē, pamatojoties uz jau izveidoto "Panther" -5, vai AG. Tā šasija ļauj pārvadāt ne tikai 88 mm kalibra pistoli, bet pat 128 vai 150 haubices ...
  Jevgēnija iesmējās.
  Bet tieši to mēs darām! Tomēr Porsche jau ir savs "Royal Tiger", tiesa, ar 88 milimetru kalibra lielgabaliem. Bet varbūt kā starpmodelis derēs šis. Tajā tika izpildīts sākotnējais uzdevums rezervēt 250 milimetrus, lai gan svars ir diezgan liels - 63 tonnas. Savukārt tornis ar ļoti lielu bruņu racionālā slīpuma leņķi, elegants un racionāls... Iespējams, ka izdosies uzvarēt starpkonkurencē, bet problēmas radīsies nākotnē. Bet pēc jūsu know-how ir iespējams izveidot no visām pusēm necaurlaidīgu tanku, kas iznīcina jebkuru aizsardzību. Patiešām, izrāvienam mašīnai ir ļoti svarīgi, lai būtu tikai laba sānu aizsardzība, ar kuru diemžēl Panther nevarēja lepoties ļoti ilgu laiku.
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Varbūt, tanku tēmu pagaidām neskarsim... Pareizāk sakot, beigsim to apspriest. Mēs esam veci profesori vai jauni puiši un meitenes.
  Jevgēnija piekrita:
  - Tev taisnība, kā vienmēr, parunāsim par kaut ko laicīgāku. Piemēram, par Lielbritānijas karaļnamu.
  Frīdrihs savilkās grimasē.
  - Nu, tēma! Jā, pienāks laiks no Winsoriem, nekas nepaliks. Vai arī jūs domājat, ka, ieņēmuši Maskavu, mūsu tanki nespēs pulverizēt jau ieņemto Londonu?
  Jevgēnija pazibināja zobus:
  - Nu, protams, ka var!
  Pēc balles sekoja cēlas vakariņas ar pašiem grezniem ēdieniem, bet bez stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Nekas stiprāks par sešiem grādiem. Nu tad Frīdrihs un Jevgēnija, kā jau puisim un meitenei pienākas, aizgāja pensijā atsevišķā istabā.
  Lai gan ir vispāratzīts, ka garās blondīnes pēc temperamenta neatšķiras, Jevgeņija vairākas stundas ārkārtīgi pārliecinoši pierādīja pretējo. Nu, Frederiks, protams, arī nezaudēja seju. Tā viņi aizmiga, cieši apskāvušies.
  Zēns sapņoja, ka ir japāņu nindzja, kurš saņēma Krievijas cara Nikolaja II pavēli nogalināt mikado, tas ir, imperatoru.
  Frīdrihs sapņoja uzkāpt pa raupjām sienām, ar pirkstiem un kāju pirkstiem pieķerties pie mazākās plaisas vai spraugas. Zēns iegāja pilī, kur sākās sīva cīņa ...
  Jaunā nindzja, kā parasti, ienaidniekiem kapāja, durstīja, pūta galvas... Sapnis bija pārāk haotisks, pārāk daudz asiņu, griezīgs un maz jēgas. Turklāt meitenes ar zobenu kailām kājām lēkā pa visu vietu... Īsāk sakot...
  Mums izdevās pagulēt ne vairāk kā trīs vai četras stundas... Frīdrihu pamodināja ziņneša meitene, sakot:
  - Cīņa rit pilnā sparā! Nav neaizvietojamu cilvēku, izņemot tādus kā tu, Frīdrih Bismark.
  Puisis pielēca un pat neatvadījies steidzās uz tuvāko skrejceļu.
  Un kā izrādījās, ne velti viņu sauca par... Armijas ģenerāli Rokossovskis saņēma Staļina pavēli, negaidot pilnīgu spēku koncentrāciju, dot triecienu Rommela armijas grupai. Šajā gadījumā aprēķins tika balstīts uz faktu, ka vāciešiem vēl nebija laika izvietot savu karaspēku uzbrukumam Voroņežai. Tātad bija iespēja veikt zemu sitienu gar izstiepto flangu, nogurdinātam no iepriekšējām vācu karaspēka kaujām.
  Frīdrihs bija spiests sēdēt uz Focken-Wulf, nevis uzbrukuma modifikācijas, bet parasts modelis ar četriem divdesmit milimetru lielgabaliem un diviem ložmetējiem. Tā nu pārmērīgas steigas dēļ zēns palika bez ieroča, kas bija tik efektīvi pierādījis sevi cīņā ar tankiem. Tiesa, viņam fizelāžā joprojām bija desmit bumbas ...
  Debesis bija arī karstas, bija padomju uzbrukuma lidmašīnas un Yaki-9 iznīcinātāji. Tomēr jaunākie transportlīdzekļi sliktās aizsardzības un izturības dēļ bija neaizsargāti arī lielā attālumā, 20 mm kalibra lielgabaliem. Frīdrihs vispirms iedeva kaujiniekiem taures, kas, protams, bija priekšā lēnākajam Ilysam. Četri lidmašīnu lielgabali, tā jauda... Pirmie divi desmiti jaku izjuka, pat bez viltīgiem piegājieniem pie astes.
  Frīdrihs negriezās, nemanevēja, viņš vienkārši nedaudz pabīdīja pneimatiskās pistoles un vibrēja savas masīvās mašīnas korpusu.
  Divdesmit pieci, divdesmit seši, divdesmit septiņi... Bez garām, bezkaunīgajiem jakiem, kuri, ciešot zaudējumus, tomēr neizslēdzas, bet pat cenšas uzņemt ātrumu... Frīdrihs bija pat nedaudz pārsteigts. kāpēc padomju militārajā literatūrā šī krāšņā Fokena mašīna tika tik noniecināta -Vulfs. Jā, viņa veic pilnu pagriezienu 22 sekundēs pret 19 jakiem (un vieglajā modifikācijā Jaks to spēj izdarīt pat 17 sekundēs!). Bet Frīdriham nevajag manevrēt, viņš vienkārši palēnina ātrumu un lido viņiem pretī. Vienā sekundē jūs faktiski varat nolaist septiņas līdz astoņas automašīnas.
  Laiks Frīdriham kaujas transa stāvoklī ritēja šausmīgi lēni, un viņam ir laiks padomāt un neitralizēt savu munīciju. Principā ir vispārpieņemts, ka pat visprasmīgākais dūzis, ieskaitot pat tādas parādības kā Rudels, nespēj nopietni ietekmēt kara gaitu. Šeit reālajā vēsturē seši labākie vācu dūži iznīcināja visu gaisa armiju, bet nacisti bezcerīgi zaudēja cīņu par dominējošo stāvokli atmosfērā.
  Bet šajā gadījumā tik daudz jaku mešana vienā vietā pret vīrieti ir pilns ar... Sešdesmit viens cīnītājs tika notriekts mazāk nekā vienas minūtes laikā. Tieši tāpat nokrīt spārni, vai kajītēm saplīst bruņu stikli. Pēdējais ir vēl sliktāks, jo šajā gadījumā pilotu nevar glābt. Un Sarkanajā armijā jau ir palicis maz pieredzējušu dūžu.
  No notriektajiem transportlīdzekļiem četri piederēja apsargiem, kuri notriekuši vairāk nekā piecas lidmašīnas... Tikai tas atkal nelīdzēja, jo Voļka zināja, kur un kā trāpīt... Kā mednieks notriec zosu baru no kāda ložmetējs. Tas tā, bars, vienā uzrāvienā, intuitīvi, instinktīvi nosakot un virzot stobra kustības, uz vēlamo mērķi, kad garām neaizlido neviena lode. Zosis, un šajā gadījumā padomju lidmašīnas tiek notriektas, un tur, kur tiek salauztas kabīnes, un sašūtu pilotu, viņi vēl kādu laiku lido taisni. Bet daži spārni zaudē ...
  Frīdrihs šeit atcerējās filmas par mērķtiecīgiem amerikāņu kovbojiem un slaveno filmu ar Di Kaprio galvenajā lomā - "Ātrs, bet miris!". Taču tajos laikos ASV kovboji nepazina automātiskos ložmetējus un ātrās šaušanas pneimatiskos ieročus. Citādi viņi būtu sapratuši, cik zvērīgs ierocis iznīcināšanas spēka ziņā.
  Jaki tuvskatā beidzās un Frīdrihs pārgāja uz Ilu. Šeit vislabāk tiem uzbrukt no augšas vai no aizmugures puslodes. Un arī tas būtu optimāli, nesamazinot distanci.
  Vēl viens veids ir nošaut trauslākos spārnus, uz tiem nevar piekārt bruņas.
  IL-2 ir iesauka kuprītis. Pēc tam, kad tajā tika uzstādīta otrā vieta, iesācējam kļuva grūtāk notriekt līdzīgu automašīnu iesācējam, bet šāvējam, kurš aizsargāja aizmugurējo puslodi, bet ... Protams, pasliktinājās šīs lidmašīnas aerodinamika. . Tātad ar viņiem būs vēl vieglāk ...
  Loģiskāk būtu bijis Ilamam izkliedēties dažādos virzienos, bet lūk, sistēma... Īsāk sakot, tas sākās ar leģendārās uzbrukuma lidmašīnas piekaušanu. Toties veiklie "Salamandras" -3 jau laicīgi ieradušies. Viņi arī savāca dūņas ...
  Frīdrihs pat domāja, ka varētu viņam apsteigt, sastapis jakus vēl tuvojoties... Lai gan, kas to lai zina... Luftwaffe piloti nav drosmīgi krievu karavīri, un parasti kaujā neienāk pārsvarā, bet varbūt izņemot kad ir pārāk nopietni draudi sauszemes spēkiem.
  Taču arī Frīdriham problēmas nesagādā... Līcis no lielgabaliem uz aizmugurējo bruņu puslodi vai polsterēt spārnus - rezultāts tāds pats. Un kā šīs mašīnas pēc tam ripo lejā, tās pat atstāj zīmi gaisā... Kā svītras piekautam vergam mugurā.
  Frīdrihs nošāva trīsdesmit septiņas smiltis un satvēra vēl divus Bandiniekus. Atkal aust, lai gan iepriekšējais simts viens rekords nav pārspēts. Vienkārši ienaidniekam ir palikušas lidmašīnas. Tagad vienkārši nometiet bumbas un atgriezieties.
  Padomju tanki tagad uzbruka bez aviācijas un vēl jo vairāk artilērijas atbalsta. Uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedēji krita uz tiem. Par laimi padomju tankkuģiem, viņi varēja izmantot transportlīdzekļu braukšanas īpašības. Bet visu veidu lidmašīnu skaits turpināja pieaugt.
  Frīdrihs nometa visas bumbas un pagriezās uz lidlauku. Tomēr viņam izdevās redzēt slaveno tanku iznīcinātāju Focken-Wulf-4 Rudel.
  Jaunais dūzis atgriezās savā "dzimtajā" lidlaukā, kur viņu gaidīja Pegasus-terminators Me-362.
  Frīdrihs, nolaidis Focken-Wulf, kliedza kaimiņu pilotam:
  - Tas, kuram ir uzdrīkstēšanās apgalvot, ka F -490 ir slikts cīnītājs, melo. Nav sliktu lidmašīnu, ir tikai slikti piloti.
  Nākamais izbrauciens tika samazināts tikai un vienīgi uz cīņu pret tankiem. Pagaidām vāciešiem nebija laika atnest spēcīgu dūri, lai pretī bruņām, un viņi sakrāva lidmašīnas.
  Drošsirdīgās padomju tanku komandas jau bija šķērsojušas nodriskāto frontes līniju un uzbruka kājnieku vienībai, kurā bija arābu brīvprātīgie.
  Musulmaņi, pretēji gaidītajam, cīnījās drosmīgi un nedomāja bēgt, taču tajā pašā laikā rīkojās ārkārtīgi neveikli. Jo īpaši amerikāņu bazuka tika izmantota kaut kā ne cilvēka veidā, un vēl jo vairāk granātas.
  Bet padomju vienību uzbrukums izpalika. Jo īpaši fašistiskie šturmētāji izmantoja daudzas mazas bumbas ar formas lādiņiem, ideja, kas kopēta no padomju dizaineriem, bet ar prasmīgāku realizāciju. Bet padomju tankkuģi nesaņēma pavēli pakārt tīklu no augšas.
  Un Frīdrihs tikko uzsēja uz jumtiem gaisa lielgabalus. Šī ir vienkāršākā taktika. Izsit cauri torņa lūkai un uzvara. Un cik daudz automašīnu var šādi izgāzt, ja uzsit no horizontālas plaknes ...
  Un tvertnes ātrums neglābj, ja cīnītājs uzbrūk intuitīvi, bez mērķēšanas, pēc kaprīzes ...
  Tas ir kā simulators ar tankiem, tikai jums ir dieva režīms, un katrs šāviens ir precīzs, un jūs šaujat bieži, bieži ...
  Šeit avarējušo tanku skaits pārsniedza piecdesmit, tā ka Rudels atpūšas... Bet tagad man nācās novirzīties. Parādījās no sāniem "Ausis". Seši gabali notriekti, un ļaujiet pārējiem iznīcināt salamandras. Vispār šos kukurūzas strādniekus pa dienu ielaiž kaujā, tīrā pašnāvība.
  Tanki ir svarīgāki...
  Atgriezties ... Lidojums ar Focken-Wulf-4, un viņam blakus ir Helga.
  Meitene viņam jautāja:
  - Nu, kas tev patika Jevgeņija?
  Frīdrihs nicinoši iešņāca radio:
  - Par ko tu esi greizsirdīgs?
  Meitene iesmējās.
  - Protams, nē! Mēs esam brīvi un neesam precējušies. Tikai domāju, kurš ir labāks gultā, es vai viņa!
  Frederiks dedzīgi atbildēja:
  - Protams, ka esi! Jūs neesat tik liels, un daudz veiklāks!
  Helga jautri iesmējās.
  - Es neko citu no tevis negaidīju! Bet, protams, labākais no visiem... Fu viņa ir dizaina žurka, un viena no retajām sievietēm, kam piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts!
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Es domāju, ka ozola lapas, tu esi tepat aiz stūra!
  Cīņa parādīja, ka zēnam, iespējams, bija taisnība. Helga pārliecinoši dauzīja tankus. Acīmredzot viņa gribēja pierādīt, ka karotājs var būt pēkšņāks nekā karotājs. Lai gan, protams, viņu nevar salīdzināt ar Frīdrihu.
  Drīz vien parādījās lielas vācu un amerikāņu transportlīdzekļu tanku kolonnas. Īpaši veikli un draiski amerikāņu tanku iznīcinātāji "Raganas" -3. Tas bija nopietni, jo īpaši tāpēc, ka padomju transportlīdzekļi jau bija lielā mērā iznīcināti gaisa uzlidojumos. Arī Panther-5 izrādījās problemātiska... Tā garstobra ātrās šaušanas lielgabals un necaurredzamās frontālās bruņas... Šķiet, ka slēdža ātrums sāka pietrūkt, padomju tanku apkalpes. Daži, neklausot komandieriem, pagriezās atpakaļ, cenšoties aizbēgt no šīs tehnotroniskās elles.
  Un atkal atgriešanās un aizbraukšana, uzbrukums tankiem ...
  Bija jau pusdienlaiks, iestājās tumšs... Sarkanās armijas pretuzbrukums bija iztecējis. Viņš un Helga tika novirzīti atbalsta virzienā, vācu armiju grupai virzoties uz Rjazaņu. Tajā pašā laikā arī Vatutina karavīrus katlā mēģināja pievilkt ...
  Uz austrumiem vācieši joprojām lēnām virzās uz priekšu. Šeit viņiem traucē padomju karaspēka izturība un Stepes frontes aizsardzības līnijas, pat ja ne tik blīvas kā Maskavas nomalē.
  Tomēr nacistu karaspēks ieguva vairāk manevra iespēju, un Gots ar šādām kolonnām mēģināja apiet galvenos aizsardzības mezglus. Dažās vietās vācu vienību virzība uz priekšu paātrinājās ...
  Frīdrihs jautāja Helgai:
  Vai esi nogurusi no manas sapņu meitenes?
  Blondīne karotājs atbildēja:
  - Priecīgs noskaņojums padzen nogurumu, labāk nekā govju pēršana! Gan jau nogurums piena vietā nāk ar asiņainām strutas!
  Frīdrihs piekrita:
  - Patiesību vairs nevar samīdīt!
  Naktī jaunais turpināja lidot, neskatoties uz to, ka debesīs bija sasnieguši mākoņus un lija lietus. Saskaņā ar vācu militāro doktrīnu aviācija tika izmantota arī, lai apspiestu aizsardzību priekšgalā... Un atšķirībā no četrdesmit pirmā gada, pateicoties Pindostanas palīdzībai, Luftwaffe bija daudz lidmašīnu.
  Frīdrihs tagad uzbruka bunkuriem un vēl mazākiem mērķiem... Naktīs kauja nemazinājās, un padomju karaspēks sāka pretuzbrukumus. Ļaujiet viņiem būt maziem un diezgan haotiskiem, bet ne mazāk drosmīgiem ...
  Naktī, izņemot U-2 eskadriļu, neviens gaisa mērķis netika sastapts. Un viņi bombardēja bunkurus ... Nedaudz.
  Līdz 1947. gada 15. oktobra rītam izcēlās kauja par pilsētu un tajā pašā laikā arī dzelzceļa mezglu: Elektrostal. Tur bija ļoti karsts un, galvenais, Frīdriham pievienojās viņa nešķiramā draudzene Helga.
  - Nu, kāds lielisks bruņinieks, mēs spiežam uz ienaidniekiem?
  Frīdrihs jautri atbildēja:
  - Bomži spiežas pie alus bodes, un mēs uzvaram. Un kā mēs uzvarēsim...
  Pati Elektrostalas pilsēta bija pienācīgi nocietināta. Bez armijas daļām tās aizsardzībā piedalījās arī divas svaigas NKVD divīzijas. Lai gan viņi kopumā nebija tik elitāra militārā gvarde kā SS, viņi bija bruņoti gan ar artilēriju, gan vieglajiem tankiem.
  Savukārt nacisti mēģināja izveidot savu katlu ... Apiet citadeli, piesegt to ar ērcēm ...
  Šeit, protams, liela nozīme ir gaisa atbalstam, it īpaši, ja kakls ir izstiepts.
  Helga, kā jau meitenei raksturīgs, apliecināja:
  - Uzvara būs mūsu! Sagatavo kamanas vasarai!
  Frīdrihs piekrita:
  - Un ne tikai vasarā! Mēs izmantosim smagās tvertnes un gaisa šāviņus.
  Zēns domāja, ka viņi ir atgriezušies Mainšteina armijā, bet populārākais Rommels ir vairāk slavens Rietumos. Tā kā kaujas laikā jauneklis vairāk darbojās transā, elles gara vadīts, tad kāpēc gan lai viņš neatcerētos šī komandiera krāšņos darbus. Jo patīkamāk ir atcerēties piekautos britus nekā sakautos krievus!
  Rommels, sasniedzis Mareta līniju, saprata, ka atrodas Napoleona "centrālajā pozīcijā" starp divām ienaidnieka armijām un tagad var, izdarot izšķirošu triecienu, uzvarēt vienu no tām un tikai tad apgriezties un stāties pretī otrajai.
  Frīdrihs pie sevis pasmējās: Napoleons, lai gan Ļevs Tolstojs par to šaubījās, neapšaubāmi bija lielisks komandieris un valdnieks. It īpaši, ja skatās uz sasniegumiem. Tikai viņš tos neturēja. Hitlers šajā jautājumā, vēl ļaunāk... Bet principā var salīdzināt fīreru ar Napoleonu!
  Talantīgais komandieris Rommels saprata arī ko citu: amerikāņi un franči pārcēlās uz tālu austrumiem uz Tunisijas vidieni un turēja Austrumu muguras aizas Fondukā, Faidā un Gafā, aptverot Rietumu muguras aizu 60-70 jūdzes uz rietumiem.
  Šķita, ka, ja itāļu-vācu karaspēks būtu sagūstījis Faidu un Gafsu un pēc tam virzījies uz rietumiem garām Ferianai un Kaserīnai, viņi būtu varējuši doties tieši uz milzīgo amerikāņu apgādes bāzi un savu galveno mītni Tebesē. Tebesē Itālijas-Vācijas karaspēks atradās tālu uz rietumiem no sabiedroto līnijas Tunisijā un praktiski atradās uz saviem sakariem. Ja Rommels pēc tam pagrieztu savus tankus un nosūtītu tos uz ziemeļiem uz jūru, simts jūdžu attālumā no šīs vietas, vācieši varētu nogriezt visu sabiedroto armiju Tunisijā vai piespiest tos atkāpties uz Alžīriju.
  Frīdriha pārdomas pārtrauca divu Laggu parādīšanās, kas izbēga no aiz mākoņiem... Tie ir patēriņā... Un tad precīzi šāvieni pa ieročiem... Tikai viņš var tā šaut... Vēl četri jaki... un tie ir, jā... Un tagad pie Katjušas šauj... Lai lauskas lido visos virzienos... Vēl viena reaktīvo palaidēja... Tātad Helga mēģina no malas. Kliedz viņam:
  - Varoni, spiedīsim stiprāk!
  . 20. NODAĻA
  Oļega Ribačenko un Margaritas Koršunovas misija paralēlajā pasaulē vēl nav beigusies.
  Vācieši virzījās Gorkijas pilsētas virzienā. Viņi viņu ieveda pilnīgā ielenkumā. Zēns un meitene aizstāvēja šo lielo pilsētu.
  Pilnīgi ielenkta un nosmacēta Maskava. Nacisti jau vietām ir izlauzušies līdz Kremlim. Situācija PSRS galvaspilsētā bija praktiski bezcerīga. Maskavas garnizona šāviņi tuvojās beigām. Un līdz ar galvaspilsētas krišanu tas būtu bijis vēl viens karš.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās par pilsētu pie Volgas.
  Puisis un meitene, kā vienmēr, ir cīņas noskaņojumā.
  Viņi šauj un dzied:
  Pionieri nepadodas
  Viņi nebaidās no spīdzināšanas...
  Viņi cīnās kā ar ērgļiem
  Fritz nosūtīšana uz elli!
  
  Daudzi no viņiem ir varoņi
  Daudz traku bērnu...
  Ja jums jāiet formācijā -
  Notiek mašīnas ielāde!
  Un tagad zēns, kurš izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs, bet patiesībā rūdīts veterāns, kuram jau ir daudz gadu, Oļegs Ribačenko deva pagriezienu, nopļāvis nacistus.
  Un tad kā viņš ar basu kāju met ienaidniekam granātu.
  Un izkaisīt Fritz visos virzienos.
  Tad zēns dziedās:
  - Es esmu krievu karotājs uz mežoņu ceļiem,
  Krievijas ienaidnieki, es noslaucīšu no zemes virsas!
  Margarita, šī meitene-varone, arī ar basu kāju met nāves dāvanu. Viņš izsitīs nacistu masu un čivinās:
  - Par lielo Krieviju!
  Un atkal kā smieties.
  Zēns un meitene varonīgi cīnās. Lai gan karš gandrīz zaudēts. Vācieši jau ir noklājuši Orenburgu un saspieduši Sarkano armiju visur, kur vien varēja.
  Precīzāk, Orenburga jau sen ir paņemta. Tur joprojām stāv tikai viena pils. Nacisti jau ir ielenkuši Ufu.
  Turklāt viņu karaspēks no dienvidiem jau tuvojas Kazaņai. Situācija ir vairāk nekā kritiska.
  Un situāciju pasliktina fakts, ka samuraji nāk no austrumiem un Vidusāzijā jau ir pievienojušies vāciešiem.
  Bet drosmīgie kritušo bērni cīnās. Viņi tic savai uzvarai. Vai vismaz viņi ir gatavi mirt ar paceltu galvu. Tomēr kā ar nāvi? Viņi ir nemirstīgi!
  Un jau gadiem ilgi ir bijuši bērni. Un kaut kur ir citas pasaules un misijas.
  Oļegs dod vēl vienu šāvienu. Tad viņš ar kailiem pirkstiem met granātu un dzied:
  - Staļins būs ar mums mūžīgi!
  Margarita paskatījās uz Frici un čīkstēja:
  - Dievs pasarg! Šis kanibāls mums!
  Un meitene dusmās ar basu kāju meta granātu.
  Oļegs Rybačenko diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mēs visi zināmā mērā esam kanibāli!
  Un puika ar plikiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu.
  Margarita tam piekrita:
  - Zināmā mērā jā!
  Un arī viņa ar basu kāju palaida slepkavu, no kuras kopā sadūrās divas vācu automašīnas.
  Oļegs Ribačenko izšāva un domāja, ka situācija PSRS, iespējams, jau ir bezcerīga un nav lielas jēgas karot. Tāpēc viņi nogalina cilvēkus par velti.
  Zēns ar basu kāju meta divas granātas. Triecās pret kāpuru, kopā sadūrās "E" sērijas vācu tanki.
  Terminatora bērns dziedāja:
  - Kad pienāks laiks
  Drosmīgi cīnīsimies!
  Cīnītāju kāpums no rīta -
  Un labi cīnies!
  Zēns faktiski bija gatavs pāris minūšu laikā sagraut jebkuru armiju.
  Margarita arī nometa savu baso kāju nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Bērni ir tik drosmīgi karotāji, ka neviens viņus nemidīs. Viņi ir tik lieliski cīnītāji.
  Puisis un meitene, kā vienmēr, ir mežonīgi satraukti. Un ar viņiem drosme, gods un drosme. Viņi cīnās pret nacistiem kā titāni. Un skaidrs, ka ienaidnieks neies garām, kur stāv kā klints. Varbūt pat kaut kas stiprāks par akmeni un monolītu.
  Margarita, šaudama, sacīja:
  -Kļūsim par pasaules čempioniem
  Mēs esam vidusskolas milži!
  Un meitene atkal palaiž nāves dāvanu ar savu kailo, noslīpēto kāju. Un sagrāva ienaidnieku.
  Šī meitene ir tik forša, ka pret viņu neko nevar izmantot.
  Tā kā nav recepcijas pret lūžņiem. Lai gan tas nav lūžņi, bet kaut kas vēl letālāks un foršāks.
  Oļegs Ribačenko, šauj, ķērka:
  - Es neesmu puika, es esmu super puika un būšu pāri visiem pasaulē!
  Un atkal, kā viņš ar basu kāju mētā destruktīvu sprāgstvielu recekli. Un atkal saduras divi vācu tanki.
  Jaunais karotājs ir izveidots ļoti kaujinieciski. Bet viņam šķiet, ka šeit ar pātagu nevar salauzt dibenu. Lai gan nav bezcerīgu situāciju, kā arī neuzvaramu pretinieku.
  Zēns atcerējās, kā viņš izdomāja sīkumus Baltkrievijas prezidenta vēlēšanām:
  Sesto reizi klausīties muļķības nav interesanti,
  Un es nesaprotu, cik ļoti es ticu "tētim"!
  Paradīze apsolīja uzcelt Lukašenku -
  Bet kopā ar gaismu mēs ejam tumsā!
  Jā, tas bija izaicinājums sistēmai un personības kultam. Patiešām, kāpēc Eiropas valstij būtu jāpacieš diktators, it kā viduslaikos?
  Jā, un Staļins ir arī diktators, un šajā Visumā viņš pakāpeniski samazina karu, lai uzvarētu ...
  Bērni-varoņi cīnījās vēl trīs dienas. Tikmēr nacisti ielenca Kazaņu un ieņēma Ufu.
  Cīņas jau notika pašā Kremlī. Četras raganu meitenes cīnījās ar nacistiem, izmantojot zobenus un plānas ripas mešanai, basām kājām.
  Kremlis smagi cieta no "Sturmlions", "Sturmtigers" apšaudīšanas, bombardēšanas un milzīgiem lielgabaliem.
  Pats Staļins, protams, joprojām atrodas Sverdlovskā. Un PSRS pozīcija izskatās praktiski bezcerīga. Taču pagaidām virs Krievijas galvaspilsētas vēl plīvo Sarkanais karogs, kas nozīmē, ka ne viss ir zaudēts!
  Cilvēki tic, ka pagrieziena punkts tuvojas!
  Nataša pārgriež arābu uz pusēm. Viņš ar basu kāju met disku un čīkst:
  - Slava nemirstīgajai Tēvzemei! Hitlers nevar mūs salauzt!
  Zoja arī sagrieza fašistu ar diviem zobeniem un čivināja:
  - Nē, nelauz mūs!
  Pēc tam viņas basa kāja meta nacistiem slepkavniecisku disku.
  Un no nopostītās Kremļa sienas sabruka pāris melno kaujinieku.
  Aurora šāva tālāk. Viņa šāva reti, bet precīzi. Un tad viņa palaida savus zobenus. Un no viņas kailajiem kāju pirkstiem lidoja zvaigznes un asas plānas svastikas.
  Un te Svetlana ar basu kāju metīs asu disku un pārgriezīs Frici. Tad viņš dzied:
  - Kolovrats, Evpatijs Kolovrats ir Tēvzemes aizstāvis, Peruns ir karavīrs!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' vāc trauksmi!
  Šeit visi četri cīnās. Gandrīz visa Maskava jau ieņemta, munīcijas piegādes beigušās. Un krievu zēni un meitenes mirst. Bet viņi nepadodas. Lai gan cik ilgi ir bijis aplenkums.
  Meitenes pie Kremļa sienas cīnās. Tāpat kā bagāti cilvēki. Un, neskatoties uz decembri, viņi ir basām kājām un vienā bikini. Bet viņi nejūt aukstumu. Gluži pretēji, viņu enerģija tikai palielinās.
  Un no plikiem kāju pirkstiem izlido asi, ļoti plakani diski. Kurus saplosa ārvalstu Vērmahta karaspēks.
  Karotāji cīnās kā kara varoņi. Un ar minimālu apģērbu. Šādas skaistules neapmulsina ne milzīgie E un AG sērijas tanki, ne citi briesmīgi nacistu izgudrojumi.
  Neviena meitene nevar uzvarēt jebkāda veida fašismu. Pat ja tas ir tikpat ideāls kā šajā pasaulē.
  Nataša cirta ar zobenu, ar basu kāju meta disku, nogriežot nacistus un dziedāja:
  - Cik jauki ir dzīvot padomju valstī,
  Un cik skaisti ir sagraut Vērmahtu!
  Zoja, ejot garām dzirnavām ar zobeniem, atzīmēja:
  - Vērmahts ir kļuvis sāpīgi spēcīgs! Šeit mēs aizstāvam Kremli!
  Un meitene ar kailajiem pirkstiem meta zvaigznīti, kas trāpīja Fricim.
  Tad viņa dziedāja:
  - Šīs ir savvaļas ienaidnieku medības!
  Un tad ir Aurora kaujā. Nu meitene ir sarkana un forša. Ziemas vējā viņas vara sarkanie mati plīvo kā kaujas karogs. Nē, tāda meitene neviena priekšā nelocīsies.
  Un no viņas basās kājas metiena, griežot miesu un asinis, lido asākais disks.
  Tas sagriež pretinieku ķermeņus. Un Aurora kliedz:
  - Es esmu super meitene!
  Un kā Svetlana izskatās kaujā?
  Šis blondais terminators ir vienkārši velnišķīgs ugunsgrēks un iznīcināšanas viesulis.
  Un arī no viņas basās kājas lido nāvējošs pārsteigums. Un meitene pilnā ātrumā cīņā.
  Visi četri kaujā. Un viņai nevajadzētu ne atkāpties, ne padoties.
  Tās ir četras raganas - vienkārši super! Īsts visa un visu iznīcināšanas kvartets!
  Warriors tur aizsardzības sektoru. Bet Kremlis ir liels un nevar visur pretoties. Spēki ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Nataša ar īgnumu atzīmēja:
  Mēs nogalinām, mēs neuzvarēsim!
  Un meitene atkal ar basu kāju meta nāvējošu lādiņu.
  Zoja loģiski atzīmēja, sasmalcinot ienaidnieku:
  - Visu nevar uzvarēt... Ja vien datorspēlē!
  Un zeltmatainā meitene atkal iemeta nāves disku.
  Aurora, sagriežot pretiniekus ar zobeniem, čivināja:
  - Uzvara, es ticu, būs mūsu! Svētās Krievijas vārdā!
  Un no viņas baso kāju metiena lido iznīcības dāvana.
  Un sagrieztie nacisti krīt.
  Un tad Svetlana kaujā. Nogriež fašistus ar saviem metieniem. Un tas darbojas ārkārtīgi vai pat bezgala veikli. Viņas basās kājas ir tik kustīgas. Un parādīt briesmīgu iznīcināšanu.
  Un tad meitene dzied:
  - Slava Tēvzemei un jaunām pasaulēm!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāves pārsteigums.
  Un šeit Nataša atkal ir kaujā. Un nogriež Frici, steidzoties kā komēta. Un plaušās kliedz:
  - Slava lielākajai dzimtenei!
  Un viņas zobeni paceļas kā zāles pļāvējs.
  Un meitene pat dzied:
  - Esi pagodināta Krievija kā gadsimtiem ilgi,
  Mūsu sapnis piepildīsies!
  Un meitene iedeva asu bumerangu ar savu pliku papēdi. Un viņš sagriezās un nocirta duci melnu un sārtu galvu.
  Protams, meitenes nogalināja nevis vāciešus, bet gan pret viņām izmantotās koloniālās vienības. Bet karotāji pat no šī vienīgā dzesētāja.
  Tie ir dzirkstoši un raibi.
  Nataša atkal sagriež ienaidniekus. Un viņa ir basām kājām un mētājas ar tādām lietām.
  Un rēkt:
  - Staļins un slava!
  Un tad Zoja. Arī kā atbrīvot slepkavu. Un viņas kailie kāju pirksti izspļauj nāves vēsti.
  Un karavīrs, kā rēkt:
  - Tādai Dzimtenei kā mūsējā nav bail nomirt!
  Un tad arī Aurora to paņems un ieies kaujā. Un arī ar basām kājām palaidīs bumerangu. Un pārveidojiet ienaidniekus.
  Tad, kā viņš dzied:
  - Padomju Krievijai! Kas valdīs pār Visumu!
  Un tad kaujā Svetlana. Arī meitene, kuru nevar apturēt un nenobremzēt. Lūk, kā viņa sit. Vienkārši es nevaru izglābties no tāda karotāja!
  Un basām kājām viņa met nāvējošas pakas. Un viņa bez žēlastības nogalina savus ienaidniekus.
  Lai gan tad Yarile var lūgt par viņiem. Vai varbūt Peruns. Grēciniekiem pēc nāves ir grūti, viņus sagaida Černbogas valstība! Bet tas ir pat interesanti savā veidā - kari turpinās visu laiku! Un tik daudz cīņu! Tātad varbūt nav vērts pārāk rūgti sērot par grēcinieku likteņiem?
  Svetlana pat jutās mazliet smieklīgi: jūs neapskaudīsit kristiešus - viņiem mūžībā tiks liegti daudzi prieki. Pat tas, kas viņiem bija uz planētas Zeme.
  Ak, nabaga grēcinieki! Un vēl vairāk nelaimīgo taisno!
  Un meitene atkal met nāves dāvanu ar savu noslīpēto, baso kāju. Tad viņš saka:
  - Pasaule būs mūsu! Slava Krievijai!
  Nataša ar zobeniem uzzīmēja trīskāršu tauriņu un čivināja:
  - Lai lielajai Krievijai ir mūžīga slava!
  Un viņas basās kājas, šķiet, izmet slepkavniecisko un unikālo. Pēc tam meitenes kailais papēdis ietriecās melnādainam vīrieša pieri, nogāza viņu un vēl piecus arābus no sienas.
  Nākamā cīņā ir Zoja. Viņai nekas neliedz. Viņa cīnās ar nacistu bariem. Un tērē trīskāršu dzirnavu. Cīnītāji sagrieza viņas kritienu.
  Tad meitene saka:
  - Mūžīgā Rus', būs ar Svarogu!
  Un piemiedz partneriem ar aci.
  Nākamā kaujā ir Aurora. Viņa slaucīja kā pantera. Viņa sagrieza visus. Un ar basām kājām viņa palaida nāves dāvanu. Viņa nocirta daudz fašistu un dziedāja:
  - Par Tēvzemes augstāko formu!
  Un tad kaujā un Svetlana. Kā viņa sagriež ienaidniekus. Un tas darbojas ļoti labi.
  Pēc tam no viņas basās kājas lido nāves dāvana. Un viņš griež nacistus pamatīgi, kā friziera žileti.
  Un meitene kliedz:
  - Mans vecums un mana patiesība! Slava lielajai Krievijai!
  Jā, šis četrinieks cīnās patiesi varonīgi. Bet četras basām kājām un gandrīz kailas skaistules nevar uzvarēt Otro pasaules karu. Un tā Maskava krita.
  Meitenes izlauzās no ieņemtās galvaspilsētas, izmantojot gan zobenus, gan neredzamības apmetni.
  Kopumā viņi ir spējīgi uz daudz ko. Augstākās iniciatīvas meitenes, ka viņas nevar atrast garākas un skaistākas.
  Un Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova atstāja sagūstīto Gorkijas pilsētu.
  Diemžēl nacistiem izdevās gandrīz visur.
  Zēns un meitene aizgāja un ar basām kājām meta ar adatām, iznīcinot Frici.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Nē, modrība neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens ...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies -
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  Margarita ar baso kāju pirkstiem izmeta dažas adatas un apstiprināja:
  - Nē, tas neizgaisīs!
  Un viņa izšāva no ložmetēja, izkapjot divus desmitus fašistu.
  Tādi ir bērni. Stingrs, nesatricināms. Lai gan patiesībā šis nav tāds karš. Un viņiem ir jābēg.
  Maskava krita, Gorkijas pilsēta krita. Nacisti iebrūk Kazaņā. Šī ir pēdējā padomju pilsēta Volgā. Pretošanās ir varonīga, bet arvien vairāk un vairāk, un bezcerības sajūta.
  Nacisti ieguva modernākus piramīdveida tankus no AG sērijas, kuriem neviens padomju ierocis nevar iekļūt. Un tas, jāsaka, ir ļoti slikti.
  Tikai tad, kad zēna un meiteņu basās kājas met kāpuriem granātas, vācu briesmoņi saduras. Bet ko var darīt tikai viens pāris, ja gandrīz visa pasaule ir izstājusies pret PSRS!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju meta granātu, ar pieri stūma AG-50 un AG-75, pēc tam teica:
  - Ja cietoksnis ir ceļā,
  Ienaidnieks uzcēla...
  Ir nepieciešams apiet no aizmugures -
  Paņemiet viņu bez šāviena!
  Margarita tam piekrita:
  - Kara krāpšana ir liela lieta! It īpaši, ja spēki ir nevienlīdzīgi!
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Un es spēlēju Antantes stratēģiju. Ar vienādiem ieročiem viņš iznīcināja simt četrpadsmit miljonus ienaidnieka karavīru, un viņš pats zaudēja tikai nulli. Tātad, pateicoties taktikai, jūs faktiski varat cīnīties pret visu pasauli!
  Margarita tam piekrita:
  - Pilnīgi iespējams! Un cīnies un uzvari!
  Oļegs Ribačenko adatas meta ar kailiem pirkstiem. Viņš nogalināja trīs desmitus fašistu un sacīja:
  - Mēs uzvarēsim Svētās Krievijas vārdā!
  Puisis un meitene turpināja skrējienu... Ak, spēki tiešām ir pārāk nevienlīdzīgi.
  Kazaņa tika iznīcināta ar visu veidu ieročiem. Staļins pavēlēja viņu turēt līdz pēdējai asins lāsei. Taču patiesībā Sarkanās armijas cīņasspars pēc Maskavas krišanas bija pārāk salauzts. Visi gribēja mirt arvien retāk. Jā, un nacisti ir pārāk pārāki skaita un ieroču ziņā.
  Un viņu reaktīvie lidaparāti bombardē visas pilsētas un ciematus, kurus nacisti vēl nav spējuši ieņemt.
  Pirms Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova sasniedza Kazaņu, šī pilsēta krita.
  Ufa arī tika paņemta. Tāpēc, neskatoties uz bargo ziemu, nacisti virzījās uz Sverdlovsku.
  Tur atradās Staļina štābs. Un no austrumiem uzkāpa samuraji. Arī japāņi ir spēcīgi.
  Īpaši bīstami ir viņu karotāji - nindzju meitenes. Neskatoties uz Sibīrijas ziemu, viņi steidzas pa sniegu basām kājām, un paši ir tajos pašos peldkostīmos. Ir bail pat iedomāties tādus karotājus. Lai gan viņi ir ļoti skaisti.
  Šeit ir viens no tiem ar ziliem matiem, cits ar dzelteniem, trešais ar sarkanu, ceturtais ar baltu.
  Tādi ir skaistākie slepkavas. Viņi strādā ar vienu zobenu un met kājniekiem tievus diskus vai čakras. Un pret tankiem tiek mestas nindzju sprāgstvielas - tās ir tikai zirņa lielumā, bet smagākie padomju tanki lido augstu augšā un saplēš tos.
  Pat iespaidīgās IS-7 nindzjas meitenes nav šķērslis. Viņi ir tik augsta līmeņa karotāji, ka pat apsargi pret viņiem ir bezspēcīgi.
  Šeit ir nindzju meitene ar ziliem matiem, ar kailiem kāju pirkstiem iemeta zirni un trīs padomju tankus, uzlidoja augstu un eksplodēja daļās.
  Un tad ir meitene ar dzelteniem matiem un basu kāju, kas mētājas ar zirni. Un atkal padomju mašīnas lido dažādos virzienos un saplīst kūkās. Teiksim, tādi karotāji kā šeit - pat drosmīgākais bruņinieks būs kautrīgs viņu priekšā.
  Bet kaujā, un nindzju meitene ar sarkaniem matiem. Tāpat kā ar basām kājām mest slepkavas zirni. Un no viņas sitiena uzsprāga milzīgā IS-12 bruņas.
  Šī ir terminatora meitene.
  Un tad nindzju meitene ar baltiem matiem. Tādā pašā veidā viņš to paņems un no visa spēka iegrūdīs savus zobenus Sarkanās armijas cīnītājos. Sasmalciniet tos un dziediet:
  - Es neesmu nožēlojams kukainis, nindzja, bet ne bruņurupucis!
  Un atkal kaujā visas četras slepkavas.
  Sarkanā armija zaudē karu visās frontēs. Bet joprojām mēģina cīnīties.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova klīst pa ziemas sniegu. Tie ir nabaga baskāju bērni. Nemirstīgajiem ķermeņiem sals nav tik briesmīgs. Lai saslimtu vai kaut ko saaukstētu, šie supercilvēki nevar nosalt. Bet tomēr, tuvojoties Urāliem, sals ir nepatīkams un kož bērnu plikajos papēžos.
  Oļegs skumji atzīmēja:
  - Tu nezini, kas ir sliktāk - aukstums un bads, vai apziņa, ka tava svētā dzimtene zaudē!
  Margarita diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mums aukstums un bads nav nekas... Bet tas, ka zaudējām nacistiem, patiesībā ir slikti!
  Oļegs tam piekrita:
  - Sliktāk nepaliek! Vispār, kāpēc Trešajam Reiham paralēlajos Visumos kopumā izdodas vairāk nekā mūsējos?
  Margarita izdarīja loģisku pieņēmumu:
  - Tāpēc, ka nacisti ir ļoti spēcīgi un organizēti. Un mums ir paveicies daudzas reizes. Īpaši ar Staļingradu!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju iespēra sniega piku un atzīmēja:
  - Jā, ar Staļingradu mums ļoti paveicās! Frici paši muļķīgi iekāpa lamatās!
  Margerita iesaucās:
  - Cenšoties neiekulties nepatikšanās,
  Lai neapjuktu un nepazustu...
  Būtu jāsavāc santīms par santīmu,
  Vai drīzāk piedzimt no jauna!
  Bērni pa ceļam uzbruka nacistu vienībai. Nogalināja vairāk nekā simts karavīru. Viens tika atstāts gūstā. Margarita piespieda jauno vīrieti skūpstīt viņu ļoti elastīgās zoles, kas bija sarkanas no aukstuma. Viņš to darīja lēnprātīgi. Un viņš teica, ka vācieši jau tuvojas Sverdlovskai un apņem to.
  Oļegs atzīmēja:
  - Dīvaini, ka mēs ar Margota esam ātrāki, bet kaut kas kustas kā parasti cilvēki vai pat lēnāk!
  Margareta piekrita:
  - Noķerts sakāves vilnī! Acīmredzot šajā visumā viss ir pret PSRS. Pat daba un telpa!
  Tad Oļegs ieteica:
  - Un ja mums ir triviāli nogalināt Hitleru?
  Margarita negatīvi pamāja ar galvu.
  - Hiperragana mums nedeva tādu pavēli! Tāpēc iztiksim bez pašdarbības. Turklāt, ko tas dod?
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši atbildēja:
  - Daudz! Turklāt, fīrers, tas ir fīrers Āfrikā!
  Mārgareta ieteica:
  - Pagaidām cīnīsimies frontē, un tad uz Hitlera rēķina redzēsim! Kā saka - steidzies lēnām!
  Oļegs dziedāja:
  - Ātrums ir labs, nesalauž kaltu... Cilvēks nav dzenis, un steigā kļuva traks!
  Zēns un meitene skrēja ar visu urīnu. Un izdevās aizsteigties uz Sverdlovsku. Un viņi sāka aizstāvēt pilsētu, kuru iebruka nacisti.
  Uzbrukumi sekoja viens pēc otra.
  Bērni bija basām kājām. Margarita ir tunikā, bet Oļegs Ribačenko ir puika šortos. Bet viņi cīnījās kā visīstākie un nelokāmākie varoņi.
  Oļegs ar kailiem pirkstiem iemeta adatu, iedūra Frici kaklā un čivināja:
  Mēs neatdosim ne centimetru zemes!
  Margarita ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Ne piliens, ne laidums, ne centimetrs!
  Zēns un meitene cīnījās aukstumā. Un kopā ar viņiem bija arī citi pionieri. Un arī daudzi ir basām kājām, neskatoties uz mežonīgo aukstumu. Un, ja nemirstīgie bērni nebaidās no savvaļas sala, jebkurā gadījumā viņi nevar kaitēt, tad parastajiem bērniem tas ir diezgan bīstami.
  Šeit ir kāds baskāju pionieris, kura pirksti no aukstuma bija zili, zobi bija auksti un žoklis bija pietūkuši. Zēnam ļoti sāp. Bet, neskatoties uz to, viņš nikni paņem granātu kaudzi un met to zem nacistu tanka, un pats nokrīt ložmetēja sprādziena caurdurts.
  Šis ir drosmīgs zēns...
  Vai arī meitene, kurai basas kājas liesmo kā koši magones, pagrūž mīnu zem vācu mastodonu kāpurķēdēm. Viņa pati nomirst, raudot:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Ir ļoti sāpīgi būt basām kājām ziemā, Sibīrijā, kad tevi nepasargā nemirstīgā miesa.
  Pat Oļegam un Margaritai bargā salnā nav tik patīkami būt puskailiem. Bet viņi smaida un dzied, gribēdami uzmundrināt puišus:
  - Eh, sals, sals, nesaldē mani,
  nesaldē! Mans zirgs! Mans zirgs!
  Baltās krēpes!
  Puiši un meitenes, kratīdamies sarkanās un zilās kājas no skarbā aukstuma, dziedāja:
  Sniegs mūs neapturēs! Sals mūs neuzvarēs! Mēs esam Fritz pionieri! Fašists tiks smagi piekauts!
  Bērni labi cīnās! Bet sāpīgi nevienlīdzīgi spēki. Staļins aizbēga no ielenktās Sverdlovskas uz Novosibirsku. Taču japāņi šai pilsētai jau tuvojas no austrumiem. Viņi pat nebaidās no Sibīrijas sala.
  Jā, karš tuvojas beigām.
  Taču pionieri nepadodas. Un pat grūtos laikos bērni drosmīgi dzied;
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri -
  Uguns, telts un zvana bugle!
  Sasodītā fašisma iebrukums -
  Kuru gaida nikns gājiens!
  
  Ko mēs esam zaudējuši šajās cīņās?
  Un tad cīņās ar ienaidnieku ieguva?
  Mēs kādreiz bijām tikai pasaules bērni -
  Un tagad dzimtās zemes karotāji!
  
  Bet Hitlers spēra soli mūsu galvaspilsētas virzienā,
  Nometa bumbas, neskaitot ūdenskritumu!
  Mēs esam Tēvzeme vēl skaistāka par debesīm -
  Tagad ir pienācis asiņainais saulriets!
  
  Uz agresiju atbildēsim skarbi -
  Lai gan viņi paši ir mazi augumā!
  Bet zobens trauslā pusaudža rokās -
  Spēcīgāki par sātana leģioniem!
  
  Lai tanki metās lavīnu pēc lavīnas,
  Un mēs sadalām šauteni trīs daļās!
  Lai policija mērķtiecīgi mērķē uz aizmuguri,
  Bet svētais Dievs viņus bargi sodīs!
  
  Ko mēs nolēmām? darīt pasaules darbu
  Un par to, diemžēl, man bija jāšauj!
  Mierīgums jau ir pretīgs.
  Ir arī vardarbība!
  
  Ar meiteni mēs kopā skrienam basām kājām -
  Lai arī sniga, sniega kupe deg kā ogles!
  Bet nebaidieties, pazīstiet bērnus -
  Fašistu drosmīgi iedzīs ar lodi zārkā!
  
  Šeit viņi ievietoja negodīgo Frica kompāniju,
  Un pārējie gļēvuļi bēg!
  Mēs sasmalcinām kājniekus kā izkapti kaujā -
  Mēs neesam šķērslis jaunām vasarām!
  
  Uzvaras sasniegums būs maijā,
  Tagad putenis ir dzeloņains, ciets sniegs!
  Zēns ir basām kājām, viņa māsa ir basām kājām,
  Lupatās bērni sagaidīja ziedu laikus!
  
  No kurienes rodas šīs spējas?
  Paciest sāpes un aukstumu, tā vajadzība!
  Kad draugs izmērīja kapa dibenu,
  Kad draugs sten - es nomiršu!
  
  Kristus svētīja mūs, pionierus,
  Viņš teica: Tēvu zemi tev ir devis Dievs!
  Šī ir pirmā ticība,
  Padomju, svēta valsts!
  Un viņi mirst ar smaidiem uz lūpām. Bērni vājumu nepazīst... Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās veselu nedēļu. Bet Sverdlovska krita. Daļa no garnizona padevās - sajūtot bezcerīgu situāciju. Tikai pionieri atteicās kapitulēt.
  Un saujiņa drosmīgu, baskāju puišu devās izmisīgā izrāvienā. Viņi skrēja pa sniega kupenām, burtiski zili no briesmīgā aukstuma. Un viņi gāja bojā zem ložmetējiem un lielgabaliem.
  Arī Oļegs Ribačenko un Margarita diezgan saskrāpējās, bet tomēr aizbēga no Sverdlovskas. Tad mēs pārcēlāmies uz Novosibirsku. Sals, ziema, garas naktis.
  Puisis un meitene skrien pie sevis, viņi ir skumji un ļoti dusmīgi.
  Mārgareta atzīmēja:
  - Hiperragana varētu palīdzēt šai pasaulei! Un tad nacisti uzvar! Tā ir patiesi universāla netaisnība!
  Oļegs Ribačenko uzlēca augstāk, sagriezās septiņkārtīgā salto un diezgan loģiski atzīmēja:
  - Vispār pasaulē ir maz taisnības! Piemēram, kāpēc veci cilvēki cieš? Un gandrīz bez izņēmuma! Un, kad cilvēks ir jauns, viņš smēķē un dzer, un pat pasliktina situāciju, un viņš ir vesels! Kur ir taisnība, ko cieš veci cilvēki?
  Margarita tam viegli piekrita:
  - Visumā nav taisnības!
  Oļegs Ribačenko nedaudz naivi jautāja:
  - Un kur skatās Dievs?
  Margarita, šī baskāju meitene caurainā tunikā, ieteica:
  - Droši vien mums pašiem jākļūst kā dieviem, lai pasaulē valda taisnība! Tā ir Radītāja gudrība!
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši apstiprināja:
  - Es ticu, ka mēs augšāmcelsim mirušos!
  Terminator Girl apstiprināja:
  - Jā, es tam ticu, protams!
  Bērni skrēja uz Novosibirsku un piedalījās šīs pilsētas aizsardzībā.
  Viņi karoja gandrīz pēdējā lielajā pilsētā, ko kontrolēja Sarkanā armija.
  Staļins jau bija sarunājis ar Hitleru, piekrītot padoties, ja tiks garantēta viņa personīgā drošība. Fīrers bija tam gatavs, it īpaši, ja partizāni nomierinājās.
  Japāņi jau bija iebrukuši Novosibirskā no austrumiem. Tātad praktiski nebija nekādu izredžu izglābties. PSRS gāja bojā.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova šāva uz nacistiem, ar basām kājām meta granātas. Un viņi joprojām uz kaut ko cerēja.
  Viņiem blakus bija pionieri. Spēcīgā salnā Sibīrijā visi bērni bija basām kājām un vasaras pionieru formās ar saitēm. Viņi nomira kā varoņi.
  Viņu pēdas bija sarkanas kā zosu pēdas, un pirksti kļuva zili.
  Taču pionieri nepadevās.
  Viņi padosies fašismam!
  Oļegs Ribačenko ar kailo zēnisko kāju meta granātu. Viņš ar pieri pagrūda uzreiz trīs vācu tankus un čukstēja:
  - Es ticu uzvarai!
  Margarita arī ar kailiem pirkstiem meta slepkavas dāvanu un čivināja:
  - Es arī noticēju, un ticēšu līdz galam!
  Un viņi ar izmisuma niknumu cīnījās par pēdējo, padomju pilsētu. Un tomēr viņi negrasījās saliekties.
  Oļegs Ribačenko, lai uzmundrinātu gandrīz nāvējoši nosalušos pionieru bērnus, dziedāja ar lielu entuziasmu;
  Es esmu jauns mātes Krievijas karotājs,
  Spēcīgas valstis, visu valstu dzimtenes...
  Visumā nav dzimtenes, zini, ka tā ir skaistāka,
  Zem kalna Staļins sasēja kaklasaiti!
  Būt pionierim ir prieks un aicinājums,
  Galu galā tas nozīmē, ka esat valsts kalps.
  Un jūs varat pavairot Visumu -
  Iznīcinot elles-sātana mahinācijas.
  Kad pienāca vasara četrdesmit vienā
  Pie mums dārd jūnija pērkona negaiss...
  Mēs nevēlamies, lai reģions kļūtu nabadzīgs,
  Par laimi, ticiet - Tēvzeme ir radīta!
  Ar meiteni mēs gaidām nacistus slazdā,
  Pirms tam mēs dabūjām ložmetēju.
  Un Hitlera neprātīgajam īgnumam,
  Mūsu vienība veiksmīgi pārspēj nacistus!
  Draudzenes basām kājām rupjās,
  Sniegs jau durst zem kailās zoles.
  No aukstuma un drupām kļuva zilas,
  Bet svētā uguns silda mūsu dvēseli!
  Mēs sitam, nezinot pretinieku mērus,
  Mēs nedodam atpūtu dienu un nakti!
  Viņi lido uz ešeloniem granātu barā,
  Un virsnieki ar snaipera šauteni.
  Fašisti nekur nevar atrast atbalstu,
  Mūsu pionieris, drosmīgā atslāņošanās...
  Spējīgs, ja nepieciešams cirst kalnus,
  Šeit ir Hitlera tanki, kas deg kā sveces.
  Cilvēki niknuma lēkmē sapulcējās -
  Par taisnīgumu, drosmi un godu.
  Un vētru jūrā nav rifu -
  Kas liktu mums apsēsties!
  Mēs iebraucām Berlīnē, mēs pievienojamies komjaunatnei,
  No stostīšanās basām kājām ar meitenēm visā pasaulē!
  Mēs ieelpojam uzvaras medu debesu maijā,
  Tagad tas ir kļuvis mūžīgs, mūsu spožie panākumi!
  
  
  
  
  . ALEKSANDRS III DZĪVOJA SEŠdesmit ASTOŅUS GADU
  Karalis nostiprināja impēriju arī ekonomiski. Nebija nekārtību un revolūcijas, tāpēc ekonomika bija nepārtrauktā pieaugumā. Un Krievijai Pirmā pasaules kara laikā un iedzīvotājiem bija vairāk, pateicoties zemākai mirstībai un Ķīnas un Korejas ziemeļu reģionu aneksijai. Un armija bija lielāka. Un parādījās pirmās sērijas vieglās tvertnes un daudzi dažādu zīmolu lidaparāti.
  Ak, Aleksandrs III nenodzīvoja, lai triumfētu Pirmajā pasaules karā, bet Nikolajs II jau to ieguva.
  Jaunajam karalim bija stabils tronis, cita sieva, lielisks mantinieks, divi simti astoņdesmit miljoni cilvēku un divarpus miljoni karavīru miera laika valstīs.
  Tātad jūs varat cīnīties drosmīgi un prasmīgi! Turklāt krieviem ir arī tanki ar vieglajiem ložmetējiem, bet tie tikko parādījušies un smagi. To izstrādāja Mendeļejeva dēls.
  Tāpēc neapturiet karalisko armiju!
  Nikolajs II devās karā ar vāciešiem un austriešiem... Krievijas karaspēks ieņēma Galisiju, Bukovinu un nodarīja austriešiem virkni sakāves. Sākumā viņi tika sisti Austrumprūsijā, bet pēc tam viņi atriebās un nogrieza Kēnigsbergu. Sabiedrotie atgrūda vāciešus no Parīzes... Krievu karaspēks ieņēma Krakovu, un, neskatoties uz ziemu, ar skaitlisko pārsvaru turpināja ofensīvu, tuvojoties Budapeštai. Vācija piedāvāja, redzot, ka tas smaržo pēc miera sakāves ar mēreniem noteikumiem.
  Vācieši piekrita atdot Krievijai Klaipēdu un daļu zemes Polijā, kā arī izmaksāt atlīdzību. Francijai tika atdota daļa no iepriekš Bismarka pakļautās teritorijas un mazliet Dānijas.
  Austrija-Ungārija atdeva Galisiju, daļu no Bukovinas un Krakovas. Taču impērija nesabruka. Krievija atguva slāvu zemes, visu, kas kādreiz bija Kijevas Rusas sastāvā, un paplašināja Polijas karalisti.
  Turkijai un Japānai nebija laika iesaistīties karā, tāpat kā Itālijai. Tas ir, Pirmā pasaules kara faktiski nepastāvēja. Tik maz problēmu. Nikolajs II nostiprināja savu autoritāti un pēc tam ilgu laiku valdīja mierīgi.
  Krievija taču veica karu Afganistānā - beidzot to sadalot ar britiem. Tad Irāna tika sadalīta ar Lielbritāniju.
  Tādējādi Krievija paplašināja savus īpašumus. Bet pienāca ekonomiskā krīze un 1929. gada Lielā depresija... 1931. gadā Japāna, aliansē ar Turciju, uzsāka karu pret carisko Krieviju. Bet patiesībā tā bija pašnāvība. Cara flote Klusajā okeānā Kolčaka vadībā uzvarēja japāņus. Un sauszemes armija kopumā bija daudzkārt spēcīgāka.
  To pašu var teikt par turkiem. Viņi acīmredzami uzkāpa nevis pret šo ienaidnieku.
  Cariskā Krievija spēja izkraut karaspēku un ieņemt Japānu. Un tad krievu karaspēks beidzot okupēja Turciju. Tādējādi beidzās Osmaņu impērijas laikmets.
  Un cars Nikolajs II palielināja savu slavu un Krievijas varu. Šis krāšņais imperators valdīja līdz 1936. gadam un arī nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā.
  Viņa vietā stājās Aleksejs II. Vispār pilnīgi vesels trīsdesmit divus gadus vecs vīrietis. Viņa māte bija atšķirīga, tāpēc Aleksandrs Trešais nepieļāva liktenīgu laulību.
  Aleksejs II pabeidza Saūda Arābijas iekarošanu, sadalot to ar Lielbritāniju.
  Vilhelms II valdīja tronī Vācijā līdz 1941. gadam. Šis monarhs ir bijis pie varas piecdesmit vienu gadu! Diezgan ilgi!
  Bet šeit tronī ir viņa dēls Ferdinands. Nesmaržo pēc Hitlera. Cits stāsts.
  Kamēr ir miers. Visas kolonijas tika sadalītas. Musolīni iekaroja Etiopiju.
  Nav vairs ar ko dalīties... Lielbritānija tomēr piedzīvo smagus laikus. Un atrodas ekonomiskā krīzē.
  Un tā Ferdinands ierosināja Aleksejam II sadalīt Francijas un Lielbritānijas koloniālos īpašumus. Tāpat kā patiesībā, cik daudz var skatīties uz šīm zemēm.
  Tādējādi Musolīni, Ferdinands un Aleksejs II noslēdza savu paktu.
  Bet, protams, pat šajā laikā Krievija jau bija paspējusi iekarot gandrīz visu Ķīnu un kļūt daudzkārt spēcīgāka par visiem ekonomikā, militārajā jomā un iedzīvotāju skaitā.
  Cars Aleksejs kopumā apstiprināja šādu priekšlikumu un nolēma, ka viņi sāks kopā.
  Ferdinands vairs nebija jauns. Un viņš bija uzmanīgs.
  Tomēr 1945. gada 15. maijā sākās karš. Vācieši atkal pārcēlās
  Pret Beļģiju...
  Un cara armija gāja cauri britu kolonijām un metās cauri Ēģiptei.
  Krievijai bija desmit miljoni karavīru un pieci simti divīziju, turklāt pārliecinoši
  Uzvarēja. Likās, ka neviens viņu nevarēs apturēt.
  Divu mēnešu laikā cara armija ieņēma Indiju, Irānas dienvidus, britu īpašumus Saūda Arābijā, Ēģipti, Sudānu, lielāko daļu Indoķīnas.
  Bet vācieši spēja tikai ieņemt Beļģiju, un Parīzes nomalē viņi tika apturēti. Nīderlande arī iesaistījās karā.
  Cariskā Krievija vēl divus mēnešus sagrāba Lielbritānijas īpašumus Āzijā un beidza Indonēziju. Tad viņa nokļuva Austrālijā, pārcēlās pa Āfriku.
  Vācieši mēģināja ieņemt Parīzi, taču viņu uzbrukums tika atvairīts. Tomēr karš tika zaudēts. Itālija sagrāba arī Lielbritānijas un Francijas Āfrikas īpašumus.
  Tikai piektajā mēnesī cara karaspēks sāka ierasties Eiropā. Līdz šim cīņas pilnā sparā ritēja Āfrikā un Austrālijā, bet jau finišēja. Arī Austrija-Ungārija, ko ļoti novājināja zemes zaudēšana, karā iesaistījās koalīcijas pusē.
  Vācieši spēja ieņemt Holandi. Un viņi uzlaboja savu stāvokli.
  Vēl divus mēnešus cariskā Krievija pabeidza Austrālijas un Āfrikas ieņemšanu. Un tikai novembra beigās, tieši aukstumā, sākās jauna vācu-krievu karaspēka ofensīva, apejot Parīzi.
  Šajā gadījumā spēki jau bija pārāk nevienlīdzīgi. Franču-angļu karaspēks tika sakauts. Un Parīze ir ieskauta.
  Un jaunajā gadā garnizons kapitulēja ... Tad cara un vācu karaspēks trīs nedēļu laikā ieņēma visu Franciju. Tad sākās Lielbritānijas bombardēšana... Un visas kolonijas sagrāba koalīcija.
  Lielbritānija jau 1946. gada maijā tika noasiņota un izsista no bumbām
  Kapitulēja.
  Tā beidzās vēl viens liels karš. Krievija paņēma gandrīz visas kolonijas. Vācija saņēma salīdzinoši maz, Itālija kaut ko sagrāba, Austrija-Ungārija dabūja simbolisku gabalu.
  Neskatoties uz to, ka vācieši gaidīja lielas kolonijas un tikai Maroka kopumā saņēma daudz mazāk, Vācija savā sastāvā iekļāva: Beļģiju, Holandi un Franciju līdz Portdekalē.
  Turklāt cariskā Krievija atdeva vāciešus Namībijai un to, kas viņiem iepriekš piederēja.
  Īsāk sakot, mēs kaut kā izdomājām un samierinājāmies ...
  Miers ir iestājies... 1953. gadā Krievijai bija atombumba, bet gadu vēlāk Vācijai. ASV saņēma kodolieročus 1960. gadā.
  Tādējādi tika izveidots baiļu līdzsvars.
  Un 1955. gadā pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā, lidojot ap bumbu. Un 1961. gadā krievi spēra kāju uz Mēness.
  Un 1983. gadā uz Marsu! Amerikāņi lidoja uz Mēnesi 1971. gadā, bet vācieši 1984. gadā. Austrija-Ungārija un Vācija apvienojās vienā valstī. Zviedrija un Norvēģija kļuva par Krievijas daļu ar autonomiju un pašpārvaldi.
  Citas valstis pakāpeniski zaudēja savu neatkarību.
  1987. gadā Krievijas kosmonauti lidoja uz Venēru kalnā. 1992. gadā uz Mercury. Un 1999. gadā Plutons.
  Saules sistēma ir apgūta.
  Bija trīs kodolimpērijas: Lielā Vācija, ASV un Lielā Krievija.
  Arī Aleksejs II nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā 1972. gadā. Viņu nomainīja dēls Aleksandrs ceturtais. Šim karalim bija četrdesmit viens gads, kad viņš uzkāpa tronī. Savādi, bet arī Aleksandrs ceturtais apritēja sešdesmit astoņus gadus un nomira 1999. Un viņa dēls Vladimirs III uzkāpa tronī. 2013. gadā tika svinēti Romanovu dinastijas četri simti gadi.
  Pagaidām Krievija stingri stāv uz kājām. Bet pasaulē joprojām ir Vācija un ASV tās konkurenti. Cara impērija kopā ar kolonijām ietver nedaudz vairāk kā pusi pasaules teritorijas un vairāk nekā divas trešdaļas pasaules iedzīvotāju. Krievija ir spēcīga, bet pagaidām ne vienīgā.
  Valda Krieviju, Vladimirs trešais 2019. gadā viņam apritēja sešdesmit septiņi gadi. Daudzi brīnās - vai viņš, tāpat kā iepriekšējie karaļi, nodzīvos sešdesmit astoņus gadus, vai arī pārtrauks šīs dīvainās sakritības ?!
  Tikmēr Krievijā tiek izstrādāti pretkodolieroči. Skaidrs, ka kodolieroču nebūs, un Krievija pilnībā tiks galā ar Vāciju un ASV. Tajā ir vairāk iedzīvotāju un vairāk karavīru. Un ieroču kvalitāte ir labāka!
  Bet, lai gan ir kodolieroči, un ne visi no tiem vēl ir iekaroti. Bet viņi ļoti aktīvi izstrādā pretkodolieročus, tāpēc pastāv zināmas izredzes uzvarēt.
  
  GIBRALTĀRA KRITĪŠANA
  Spānijas diktators Franko, atšķirībā no patiesā stāsta, piekrita vācu karaspēkam uzbrukt angļu Gibraltāra cietoksnim. Apmaiņā Spānija saņēma dažas britu un franču zemes Āfrikā.
  Uzbrukums Mainšteina vadībā notika naktī no 1940. gada 25. uz 26. novembri. Kā izrādījās, briti nebija īsti gatavi šādam militāram gājienam, un nacistiem izdevās iekarot tik spēcīgu cietoksni no sitiena.
  Tās krišana būtiski ietekmēja kara gaitu. Vērmahts spēja pārvietot spēkus visīsākajā attālumā uz Āfriku, un britiem tika bloķēta iekļūšana Vidusjūrā no austrumiem.
  Vācu pavēlniecība nosūtīja vairākas divīzijas uz ekvatoriālo Āfriku. Turklāt Rommela korpuss tika pārvests uz Lībiju dažus mēnešus agrāk nekā patiesībā.
  Briti savukārt atteicās no ofensīvas pret itāļiem Etiopijā un sāka nostiprināt savas pozīcijas Ēģiptē. Tomēr Rommelam izdevās viņiem tikt priekšā, un preventīvā trieciena rezultātā viņš sakāva koloniālo karaspēku, ieņemot Aleksandriju un Kairu. Lielbritānijas stāvoklis Āfrikā kļuva sarežģītāks. Vācieši jau bija sasnieguši Suecas kanālu un draudēja virzīties tālāk Tuvajos Austrumos. Turklāt kļuva iespējams virzīties uz Sudānu.
  Tiesa, itāļu lietas Grieķijā nebija īpaši veiksmīgas, taču situāciju glāba papildspēku tuvošanās no Vācijas.
  Hitleram bija dilemma: uzbrukt PSRS vai piebeigt Lielbritāniju? Vērmahta panākumi Āfrikā pamudināja pieņemt otro lēmumu - atraisīt rokas Rietumos. Lai gan PSRS militārā gatavošanās fīrerā iedvesa bailes.
  Sarkanā armija kļuva arvien spēcīgāka, taču arī vācieši nesēdēja dīkā. Tanku ražošana 1941. gadā, salīdzinot ar 1940. gadu, dubultojās, un aviācija pieauga gandrīz divarpus reizes.
  Nacisti veica bombardēšanu un nolaišanos Maltā. Tad Rommels izlauzās cauri aizsardzībai pie Suecas kanāla un iekļuva Irākā, kas bija sacēlās pret britu varu. Vācieši salīdzinoši viegli iekaroja gan Kuveitu, gan visus Tuvos Austrumus. Savukārt Staļins pieturējās pie nogaidīšanas taktikas. Bet Čērčils spītīgi turpināja karu. Vērmahts, sasniedzis Irānu, pievērsās Dienvidāfrikai.
  1941. gads tuvojās beigām. Zemūdeņu izlaišana pieauga, un Lielbritānija zaudēja savas kolonijas. ASV ir bijusi pasīva. Taču Japāna nevarēja sēdēt dīkā un 7. decembrī uzbruka Peru ostai. Klusajā okeānā ir sācies jauns karš. Un Hitleram atkal bija jāatsakās no plāniem uzbrukt PSRS.
  Ir jāpalīdz japāņiem, jāsaņem Irāna un Indija, kā arī Dienvidāfrika. Un pats galvenais Lielbritānija. Turklāt amerikāņu bumbvedēji nav rotaļlieta. Tie var radīt daudz nepatikšanas Trešajam Reiham. Un visērtāk ir piegādāt bombardēšanas triecienus no Lielbritānijas teritorijas.
  Tāpēc fīrers 1942. gadā bija spiests atteikties no idejas par iebrukumu austrumos.
  Bija risks, ka Staļins pats atvērs fronti, bet... Ir jāzina Staļina raksturs. Ārpolitikā viņš ir ļoti atturīgs. Karš ar Somiju Sarkano diktatoru padarīja vēl piesardzīgāku.
  Kamēr PSRS uzkrāj spēkus. Aviācijas skaits 1942. gada 1. janvārī sasniedza trīsdesmit divus tūkstošus transportlīdzekļu, bet tanku - vairāk nekā divdesmit piecus tūkstošus un vēl trīs tūkstošus tankešu. Kopumā Staļins plānoja pabeigt 20 mehanizēto korpusu komplektēšanu ar kopējo tanku skaitu 32 tūkstoši transportlīdzekļu, no kuriem jaunākie dažādu marku KV un T-34, 16,5 tūkstoši. Turklāt T-50 tanku izstrāde joprojām turpinājās, lai gan automašīna izrādījās viegla.
  Vācieši, sastapušies ar Matildu un dažiem kreiseru tankiem, kā arī zinājuši, ka briti izstrādā smagos tankus, arī sāka izgatavot savus mastodonus. Pirmkārt, "Tīģeris" ar 88 milimetru lielgabalu un bruņas ar necaurlaidīgu 75 milimetru lielgabalu ar garu stobru.
  Bija pieejama arī informācija par padomju tanku būvniecību. Tanks KV-2 devās gājienā Maija parādē Sarkanajā laukumā, un trīsdesmit četriem bija daži dati.
  Jebkurā gadījumā, kad Špērs vadīja impērijas bruņojuma un munīcijas ministriju, tehnoloģiju attīstība noritēja ātrāk. Hitlers gribēja, lai viņam būtu labākie tanki pasaulē un smagāki. Bet, kamēr Vācija bija nepārprotami zemāka par PSRS. Un automašīnu skaits un to kvalitāte. 1941. gada augustā sākās tanka KV-3 ražošana. Mašīna izrādījās diezgan smaga ar 68 tonnām, bet bruņota ar 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē. Tas viņai nodrošināja priekšrocības salīdzinājumā ar "Tīģeri", kas, starp citu, vēl nebija palaists sērijā.
  Vēl jaudīgāks bija KV-5 ar 125 tonnu masu un diviem lielgabaliem. Tiesa, tik smaga mašīna padomju armijai radīja vairāk problēmu nekā laba. Un 1942. gadā tika pieņemta KV-4 versija, kas sver 107 tonnas. PSRS varēja pamatoti lepoties ar saviem smagākajiem tankiem pasaulē un pat visspēcīgākajiem.
  Bet, no otras puses, Vācija ir diezgan labi attīstījusies aviācijā. Yu-188, nonākot sērijās, attīstīja ātrumu, kas ir salīdzināms ar iznīcinātājiem. DO-217 arī izskatījās pieklājīgi. Aktīvi tika izstrādātas arī reaktīvās lidmašīnas. Tā kā Lielbritānija bija galvenais mērķis, reaktīvajiem bumbvedējiem tika pievērsta daudz lielāka uzmanība nekā reālajā vēsturē.
  Vācieši aktīvi izmantoja vergu darbu. Ievests no Āfrikas milzīgs skaits melnādaino. Melnie strādnieki bija paklausīgi, izturīgi, bet nekvalificēti. Tos izmantoja palīgdarbiem.
  Bet, kontrolējot Eiropu, vācieši varēja savervēt pietiekami daudz un kvalificētu darbaspēku.
  Špēram pat izdevās pārliecināt Hitleru, vēl nevadot programmu ebreju iznīcināšanai, bet gan izmantot tos lidmašīnu un aprīkojuma ražošanā.
  Likmes tika liktas uz gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju un masveida zemūdeņu karu.
  Tomēr Amerikas iesaistīšanās konfliktā Fritz sagādāja galvassāpes un piespieda krasi palielināt vilku baru skaitu.
  Vācija bija spiesta novēloti palielināt bumbvedēju un stratēģisko lidmašīnu ražošanu. Pirmkārt, Yu-288 un Yu-488 - ar četriem dzinējiem. Taču to izstrāde un ievešana pie prāta prasīja laiku. ME-109 modifikācija "F" kopumā bija cienīgs pretinieks britu automašīnām. Taču ME-209 izstrāde neizdevās, tāpat kā ME-210.
  Neizdevās arī niršanas bumbvedējs XE-177. Bet Špērs spēlēja ar kvantitāti. Turklāt Focke-Wulf kļuva par jaudīgāko iznīcinātāju bruņojuma ziņā, kompensējot dažas ME-109 vājās vietas. Jā, un vāciešu lidojumu skola izrādījās labāka par angļu valodu un vēl jo vairāk par amerikāņu. 1942. gada maijā nacisti ieņēma Dienvidāfriku. Un Madagaskarā ieradās amerikāņu eskadra. Midvejas kauju zaudēja amerikāņi: tā trešā ranga kapteinis, kuram šajā cīņā bija izšķiroša loma, ironiskā kārtā nokļuva Madagaskarā. Amerikas Savienotās Valstis vēlējās saglabāt bāzi Āfrikā un neļaut nacistiem atpūsties. Bet tas ievērojami pasliktināja viņu stāvokli Klusajā okeānā.
  Tiesa, japāņi nerīkojās gluži atbilstoši. Cīņa par Havaju salu arhipelāgu ievilkās.
  Nacisti ieguva kontroli pār Āfriku un milzīgas stratēģisko izejvielu rezerves, kā arī sagrāba Indiju un Irānu. Trešā Reiha pārziņā esošie resursi ir milzīgi, taču tie vēl ir jāsagremo.
  Gaisa cīņa par Lielbritāniju nav tik vienkārša. Pastāvīgi palielinot lidmašīnu ražošanu, vācieši izdarīja spiedienu, taču pilnīga pārsvara nebija. Ietekmēja stratēģiskās aviācijas jaudas trūkums un Amerikas Savienoto Valstu palīdzība, un pat tad nav pietiekami daudz zemūdeņu. Un brīnuma torpēda, ar kuru tika saistītas tik daudz cerību, mūs pievīla.
  Fīrers neuzdrošinājās nolaisties Lielbritānijā 1942. gadā. Likme tika veikta uz jūras spēku un zemūdeņu flotes stiprināšanu. Tajā pašā laikā tika uzbūvēti gaisa kuģu pārvadātāji un kaujas kuģi. Ražošanas jaudas bija pietiekami, bet viss prasīja laiku.
  Arī A klases ballistiskajām raķetēm bija nepieciešama precīza regulēšana. Bet FAU-1 robotizētās čaulas sāka ražot masveidā. Salīdzinoši lētām automašīnām, izmantojot vienkāršu degvielu, bija neapšaubāma priekšrocība, ka tām nebija vajadzīgi piloti.
  Hitlers, ieguvis piekļuvi neierobežotiem dabas resursiem un darbaspēka rezervēm, vēlējās glābt vācu pilotu dzīvības. V-1 kā viegli izgatavojams un bezpilota šķita labākais risinājums. Kopš 1942. gada rudens Londonā ir nokrituši tūkstošiem šādu robotu čaulu.
  Tajā pašā laikā vācieši paātrināja Arado reaktīvo bumbvedēju un ballistisko raķešu izstrādi.
  Staļins turpināja gaidīt un krāt spēkus. 1942. gadā PSRS saražoja piecarpus tūkstošus jaunu tanku KV un T-34 un apmēram tūkstoti veco zīmolu, apmēram piecsimt jaunu vieglo T-50 un T-60 un divus simtus amfībijas. Palielinājusies arī lidmašīnu flote - ekspluatācijā nodoti aptuveni piecpadsmit tūkstoši jaunu un vecu lidmašīnu. Pat pilotu trūka. Katjušu ražošana pieauga lēnām.
  Nacistiskā Vācija saražoja vairāk nekā trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu, taču kaujās cieta ievērojamus zaudējumus. Vācieši saražoja apmēram sešarpus tūkstošus tanku. Galvenokārt T-3 un jauna T-4 modifikācija ar garo stobru 75 mm lielgabalu. Jaunākie "Tīģeri" saražoja nedaudz vairāk par simtu, un "Panthers" joprojām ir tikai prototipos.
  Bet sērijā sāka ienākt Šmeistera izstrādātā triecienšautene MP-44. Atšķirībā no patiesā stāsta, mašīna nebija jāattīsta, ņemot vērā krāsaino metālu trūkumu. Un tas paātrināja vienkāršākas triecienšautenes ar leģēto tēraudu izstrādi.
  Tātad kājnieku ieročos vācieši sāka iegūt priekšrocības. Bet viņiem arī bija vajadzīgs laiks, lai mašīna pārbruņotu visu karaspēku.
  Bet zemūdeņu flotē, kur izlaišana ir sasniegusi četrdesmit vai piecdesmit zemūdenes mēnesī, vāciešiem īsti nav līdzvērtīgu.
  Bija pat ļoti liela ātruma zemūdenes ar ūdeņraža peroksīdu. Paātrināts darbs kodolprogrammā. Par laimi, resursu ir daudz. Un pat vācu fiziķu kļūda, ka grafīts neder kā moderators, neizrādījās katastrofāla. Ir uzceltas vairākas rūpnīcas smagā ūdens ražošanai, tostarp Āfrikā.
  Tātad nevis mazgājot, bet velmējot, bet nacistu kodolreaktors sāka darboties 1942. gada decembrī. Pat nedaudz agrāk nekā amerikāņi. Pēc sakāvēm Klusajā okeānā viņi sāka nopietnu demontāžu. Un finansējums kodolprogrammai ir krasi samazināts.
  1943. gada sākums iezīmējās ar Hitlera Totālā kara pasludināšanu un vispārējā darba dienesta ieviešanu okupētajās teritorijās. Milzīgie V-1 triecieni Londonai sevi neattaisnoja. Briti iemācījās daļēji atvairīt šādus sitienus, bet vācieši paņēma numuru.
  Taču zemūdeņu karš Lielbritānijai izrādījās patiesi postošs. Ieroču ražošana salā krasi samazinājās izejvielu trūkuma dēļ. Metropole bija uz sabrukšanas robežas. Turklāt nacisti ieņēma Madagaskaru, un japāņi kopā ar nacistiem iebruka Austrālijā un salīdzinoši ātri panāca tās kapitulāciju.
  Lai gan Staļins saprata nogaidīšanas taktikas bīstamību, viņš palika uzticīgs sev, neiesaistoties cīņā. Labāk lai kapitālisti iznīdē sevi līdz galam. Un mēs skatīsimies...
  Taču šai taktikai bija arī savi trūkumi. Izmantojot milzīgus resursus, Trešais Reihs jau gatavoja karu pret PSRS. Tanku ražošana Trešajā Reihā 1943. gadā sasniedza vidēji 1200 transportlīdzekļu dienā, plus trīs simti piecdesmit pašpiedziņas lielgabalus. Turklāt pašpiedziņas pistoles nemaz nav vājas. "Ferdinands", "Kamenes", "Jagdpanther". Ņemot vērā, ka vācieši gandrīz necieta zaudējumus tankos, viņu panzvāles papildināšana jau bija divreiz ātrāka nekā Sarkanajai armijai. Un kvantitatīvā plaisa tehnoloģijās par labu PSRS sāka sarukt.
  Kvalitātes ziņā Fritz ieguva "Karalisko tīģeri", kas pēc svara ir līdzīgs KV-3, caurlaidības jaudas ziņā lielgabals bija pat nedaudz pārāks, pateicoties šāviņa kvalitātei un spēcīgākām frontālajām bruņām. Nu supersmagie padomju KV-5 un KV-4 izrādījās ļoti tehniski neuzticami, it īpaši to šasijas. Tāpēc šādu monstru izmantošana kaujās bija apšaubāma.
  Un Staļins arī pavēlēja izveidot KV-6 ar septiņiem lielgabaliem un divām raķešu palaišanas ierīcēm. Viņi izgatavoja automašīnu. Bet tas izrādījās tik smags un garš, ka nevarēja to nest vilcienā vai izvietot kaujā. T-34-76 ir diezgan veiksmīgs transportlīdzeklis, taču tiešā cīņā vājāks nekā Panther vai Tiger. Un KV-1 un KV-2 svara ziņā ir salīdzināmi ar vāciešiem, taču sadursmē tie ir zemāki par panterām un tīģeriem. Vācu T-4 panāca trīsdesmit četrus ar bruņām un pārspēja bruņojumā, redzamībā un optikā, turklāt ar vienādu svaru vai pat mazāku, ja salīdzinām smagākas modifikācijas.
  Īsāk sakot, Fritz tika uzvilkts un kvalitāte bija līdzvērtīga. Un ME-309 un ME-262 izskats deva priekšrocības aviācijas kvalitātē. Tāpat kā Yu-488, labākais četru dzinēju bumbvedējs. Un aiz tiem ir reaktīvie modeļi. Piemēram, Yu-287 un Arado.
  1943. gada septembrī nacisti beidzot veica veiksmīgu desantu Lielbritānijā. Pēc divu nedēļu cīņas - Anglija kapitulēja. Un, lai gan Čērčils aizbēga uz Kanādu, kara iznākums Rietumos šķita jau iepriekš zināms.
  Rūzvelts, zaudējis savu galveno sabiedroto un baidoties no Trešā Reiha pieaugošās varas, lūdza mieru.
  Hitlers pēc pārrunām ar savu svītu izvirzīja ASV nosacījumu: kodolprogrammas noraidīšanu un visu Japānas un Trešā Reiha iekarojumu atzīšanu. Kā arī karaspēka izvešana no Islandes, kuru Fritz jau faktiski bija pārklājis ar zemūdeņu floti. Uzlecošās saules zemes kontrole pār Gaiju, kur cīņas vēl nav beigušās. Turklāt Hitlers pieprasīja materiālu kompensāciju Trešajam Reiham un Japānai par visu iznīcināšanu un militārajiem izdevumiem, ko izraisīja ASV un Lielbritānija.
  Lai gan miera nosacījumi bija ārkārtīgi grūti, Rūzveltam ar lielām grūtībām izdevās panākt to pieņemšanu Kongresā un Senātā.
  Lielu lomu ASV atbilstībā spēlēja Staļina mājieni, ka viņš neiebilst pret pievienošanos ass lielvaru koalīcijā un vismaz gatavs atgūt Aļasku.
  Uzvarēja amerikāņu pragmatisms, kas izrādījās augstāks par entuziasmu un emocijām. Turklāt vāciešu kodolprogramma attīstījās ātrāk nekā amerikāņu, un nākotnē tas bija pilns ar katastrofu.
  Otrā pasaules kara pirmais posms ir beidzies. Bet fīrers tagad gribēja izbeigt PSRS.
  Staļina negaidītā nogaidīšanas taktika un viņa uzticība pasaules miera mērķim izspēlēja draudīgu joku. Džozefam pretojās Trešais Reihs un Japāna ar visiem austrumu puslodes resursiem, ieskaitot Austrāliju, un daži Rietumu pasaules placdarmi.
  Tomēr uzlecošās saules zeme vēl nav noslēgusi Ķīnu, taču tā varēja atvērt otro fronti. Savukārt Hitlers aktīvi veidoja koloniālo karaspēku un svešzemju leģionus. Tajā pašā laikā pieauga arī ieroču ražošana.
  1944. gada pirmajā pusē tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana Trešajā Reihā sasniedza un pārsniedza simts transportlīdzekļu dienā. Panther-2 savā līmenī apiet visas padomju automašīnas. Parādījās modernāks vācu tanks "Lauva" un drīz vien "Karaliskā lauva".
  Un pats galvenais, reaktīvā aviācija ir izstrādāta sērijveidā. Atbildot uz to, PSRS sāka ražot tankus T-34-85 un IS-1 un IS-2, un arī KV sēriju neviens no ražošanas neizņēma. 1944. gada masīvākais Trešā Reiha sērijveida tanks bija Panther-2 un PSRS T-34-85. Smagāki modeļi tika ražoti ievērojami - apmēram reizes, desmit mazākos daudzumos. Un vācieši nevēlējās daudz braukt ar svariem pa padomju ceļiem, un Staļins sāka neuzticēties KV sērijai, un IS izrādījās pārāk jēli.
  Tomēr vācu "Panther" -2 ar 88 mm lielgabalu ar 71 L kalibru pārspēja T-34-85 ar ieroča bruņu caururbšanas spēku, priekšējās bruņās un nedaudz sānos, kā arī nepārspēja. piekāpjas braukšanas sniegumā ar 900 zirgspēku dzinēju un 47 tonnu masu. Pat tad, kad vācu tanka svars pieauga līdz 50,2 tonnām, izrādījās, ka tas nav liktenīgs.
  Un vācu reaktīvajai lidmašīnai vispār nebija cienīga pretinieka.
  Hitlers nolēma, ka gumiju labāk nevilkt, un sāka karu 1944. gada 22. jūnijā. Uzmetot PSRS trīssimt piecdesmit savas un ārvalstu divīzijas un simt divdesmit satelītu divīzijas. Trešā reiha pusē bija: Rumānija, Ungārija, Slovākija, Horvātija, Somija, Zviedrija, Itālija, Portugāle, Spānija, Bulgārija, Argentīna, Turcija.
  Vērmahtā vācieši izmantoja arī milzīgu skaitu ārzemnieku un hiwi. Kopumā Trešais Reihs pirmajā ešelonā vien kaujā iemeta divpadsmit ar pusi miljonus karavīru, no kuriem ne vairāk kā četrdesmit procenti bija vācieši pēc tautības. Satelīti pievienoja vēl trīs miljonus. Kopumā pirmajā ešelonā ir gandrīz sešpadsmit miljoni kājnieku, apmēram trīsdesmit trīs tūkstoši tanku, vairāk nekā piecdesmit pieci tūkstoši lidmašīnu, apmēram divi simti piecdesmit lielgabali un mīnmetēji.
  PSRS pēc mobilizācijas izvietoja trīsarpus miljonus karavīru, bet daļu spēku nācās paturēt Tālajos Austrumos un iekšējos rajonos. Pirmajā ešelonā bija astoņi miljoni karavīru, apmēram trīsdesmit tūkstoši tanku, gandrīz četrdesmit tūkstoši lidmašīnu un aptuveni divi simti tūkstoši ieroču un mīnmetēju.
  Tādējādi Trešā Reiha pusē ar labāku ložmetēju ir dubults kājnieku pārsvars un pieckāršs spēka mobilitātes pārākums. Tiesa, PSRS ir daudz ložmetēju, gandrīz paritāte.
  Tanku starpība nav liela, taču procentuāli lielāks ir PSRS novecojušo transportlīdzekļu, kā arī agrāk izlaiduma tanku.
  Vācu reaktīvai aviācijai nav pretinieka, un Trešā Reiha dzenskrūves lidmašīnas ir ātrākas un labāk bruņotas. Tiesa, padomju transportlīdzekļi ir pārāki ar horizontālo manevrētspēju.
  Artilērijā un mīnmetējiem spēku samērs ir vistuvāk vienlīdzībai. Gan kvantitāte, gan kvalitāte.
  Tiesa, Trešā Reiha flote ir īpaši zemūdens, daudzkārt spēcīgāka nekā padomju flote. Kā tas ir Japānas gadījumā.
  Turklāt nacistiem jau ir A klases ballistiskās raķetes masveida ražošanā, un pirmās disketes pacēlās gaisā.
  Kopumā nacisti būs stiprāki, un Staļins diezgan saprātīgi sagatavoja aizsardzību, kaut arī novēloti. Bet daudz kas nav izdarīts. Staļina līnija netika pilnībā atjaunota, un, pats galvenais, karaspēks nebija pietiekami apmācīts, lai noturētu līniju. Lai gan viņi bija izmisīgi pārkvalificēti.
  Molotova robežlīnija trīs gadu izredzes kopumā bija pabeigta, taču tā atradās pārāk tuvu robežai un tai nebija pietiekama dziļuma. Turklāt Staļins pavēlēja būvēt trešo ešelonu aiz Dņepras, taču tas tika uzsākts tikai pēc ASV kapitulācijas.
  Tiesa, papildus padomju karaspēkam var paļauties uz NKVD daļām, kuru skaits sasniedza miljonu karavīru un miliciju. Tas ir aptuveni četri miljoni cilvēku, tikai rietumu pilsētās. Lai gan, protams, viņu kaujas efektivitāte ir daudz sliktāka nekā parastajām vienībām.
  Vācieši, kā arī reālā vēsture, deva galveno triecienu centrā, pārgriežot Bjalistokas dzegas un Ļvovas dūri. Jau pirmās kauju dienas liecināja, ka vācieši, neskatoties uz lielo ārvalstu vienību skaitu, ofensīvu veica vairāk vai mazāk raiti. Bet padomju karaspēks bieži tiek zaudēts.
  Turklāt Ukrainas vienību kaujas spēja izrādījās apšaubāma. Daudzi dezertieri un padevās pašās pirmajās kara dienās.
  Robežkaujās nebija iespējams ienaidnieku savaldīt. Un tad Staļins pieļāva kļūdu, aizliedzot vienību atvilkšanu uz galveno līniju un pieprasot iztaisnot fronti. Tomēr kļūda tika izlabota, taču ar nokavēšanos. Vācieši Minsku spēja ieņemt jau 28.jūnijā, centrā pārrāvuši Staļina līniju.
  Apjukums tikai pastiprinājās. 30. jūnijā notika paredzamā Japānas un tās pavadoņu karā. Tāpēc pagaidām nācās aizmirst par karaspēka pārvietošanu no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu izrāviens centrā paplašinājās. Bija milzīga plaisa, kuru izmisīgi centās aizbāzt. Bet nacisti virzījās uz priekšu un 16. jūlijā ielauzās Smoļenskā.
  Izmetot kaujā visas pieejamās rezerves un pakļaujot kaujiniekus zem ieročiem, Staļins un Žukovs spēja apturēt Fritz virzību centrā. Bet Hitlers pagrieza savu karaspēku uz dienvidiem. Nacisti Kijevā izveidoja milzīgu katlu un ieņēma gandrīz visu Ukrainu.
  Bloķēja Ļeņingradu, iebruka Krimā. Karadarbības gaita ļoti izskatījās pēc 1941. gada, pēc nerimstošās karmas. Taču atšķirības bija arī diezgan būtiskas. PSRS 1941. gadā bija dažas brīvas rezerves, un tagad viss jau bija mobilizēts. Un, kad oktobrī notika uzbrukums, izrādījās, ka gandrīz nav ar ko noturēt aizsardzību.
  Līdz 1944. gada novembra sākumam nacisti ielenca Maskavu, liekot Staļinam bēgt uz Kuibiševu.
  Nacistiem, atšķirībā no reālās vēstures, bija ievērojams skaitliskais pārsvars. Viņiem bija pietiekami daudz divīziju, lai apietu Maskavu no ziemeļiem un dienvidiem. Bet padomju vienības ir pārāk izplatījušās dažādās frontēs.
  Realitātē 1941. gadā pēc mobilizācijas Staļins ieguva pārsvaru pār Vērmahtu personāla skaitā, un viņam bija četras reizes vairāk lidmašīnu un tanku nekā Trešajam reiham jau no paša kara sākuma. Un pirmajos piecos kara mēnešos reālajā vēsturē tika ražots vairāk padomju iekārtu.
  Bet tagad nacisti ir visi trumpji gan ieroču, gan personāla kvantitātes un kvalitātes pusē. Un Sarkanajai armijai ir tādas pašas čūlas kā 1941. gadā. Tai skaitā ukraiņu, baltu un daudzu mazo tautu nevēlēšanās mirt par padomju iekārtu. Masu nodevība un skriešana pāri represiju upuriem, atņemtajiem un citiem visa veida aizvainotajiem. Ieskaitot padomju režīma ideoloģiskos ienaidniekus.
  Un tas, ka vācieši sakāva arī Rietumus, tikai palielina nodevēju skaitu.
  Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Maskava ir ielenkta, un vācieši ir ieņēmuši Donbasu, Voroņežu un virzās uz Staļingradu.
  1944. gada ziema diemžēl nebija tik salna un sniegota kā 1941. gadā. Tomēr Maskava varonīgi izturēja līdz 1944. gada decembra beigām. Staļingrada krita 1945. gada janvārī, un cīņas par to nebija pārāk ilgas. Februārī un marta sākumā vācieši un viņu pavadoņi pilnībā ieņēma Kaukāzu un Baku naftas urbumus.
  Tad ofensīva devās gar Volgu. Uz Saratovu, uz Kuibiševu un tālāk uz Orenburgu un Kazaņu.
  Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Kazaņa krita maijā. Vasarā vācieši un japāņi turpināja pārvietoties Krievijas dzīlēs. Padomju karaspēka pretestība krita. 1945. gada 5. augustā Sverdlovska tika ieņemta. Un 1945. gada 3. septembrī Staļins beidzot piekrita padoties. Apmaiņā pret savu dzīvību un brīvību.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Bet miers nebija ilgi. Izmēģinājis kodolieročus, Hitlers pārliecinājās par to fenomenālo postošo spēku.
  Tagad izrādījās, ka Japāna un ASV joprojām ir ceļā uz Trešā Reiha kundzību pasaulē. Un, lai gan fīrers iekaroja vairāk zemes nekā Čingishans, Aleksandrs Lielais, Napoleons, Trojas imperators un Suleimans Lieliskais kopā, viņš nolēma sakaut arī Japānu.
  Tieši trīs gadus pēc Otrā pasaules kara beigām Uzlecošās saules valsti uzreiz pārklāja simts ballistisko, starpkontinentālo raķešu ar spēcīgiem kodollādiņiem.
  Un tad sākās Vērmahta sauszemes vienību un flotes ofensīva. Vācieši salīdzinoši ātri sagrāba Japānas īpašumus Āzijā, un pati metropole tika nolīdzināta ar zemi ar atombumbām.
  Vairāk vai mazāk ilgstošu pretestību nodrošināja Uzlecošās saules valsts Klusā okeāna īpašumi. Taču līdz 1949. gada jūnijam viss bija beidzies. Tagad atlika tikai sakaut ASV. Turklāt tam bija iemesls. Amerikāņi, pretēji līgumam, tomēr izstrādāja kodolieročus un veica savu slepeno izmēģinājumu.
  Hitlers sāka karu 1950. gada 1. janvārī, jaunajā gadā nometot uzreiz trīs simti kodolraķešu.
  Postošais kodoltrieciens iznīcināja simts lielākās Amerikas pilsētas un nogalināja vairākus desmitus miljonu cilvēku. Tika pievienots vēl viens no lielākajiem Ādolfa Hitlera noziegumiem garākajam ļaunāko zvērību sarakstam.
  Tad nāca iebrukums Kanādā un no dienvidiem kopā ar Latīņamerikas diktatūrām. Amerikāņi bija novājināti un satriekti, taču viņi izmisīgi cīnījās. Viņi saprata, ka sakāve viņiem nozīmēja tikai verdzību un lēnu, sāpīgu nāvi.
  Tāpēc tas bija izmisīgākais no visiem kariem. Un tas ilga vairāk nekā gadu, liekot Trešajam Reiham nomest vēl aptuveni divus simtus kodollādiņu un daudzas auglīgas zemes pārvērst radioaktīvā tuksnesī.
  Bet mērķis tomēr tika sasniegts un tika uzvarēts pēdējais Trešā Reiha ienaidnieks. Un pēc tam sākās tā saucamās pasaules globalizācijas process. Vācijas marka kļuva par vienīgo pasaules valūtu. Pat formāli neatkarīgas valstis tika samazinātas līdz Trešā Reiha koloniju līmenim, saglabājot tikai ierobežotu vietējo pašpārvaldi.
  Ebreji un čigāni tika aizliegti: viņi tika meklēti un iznīcināti. SS veica masveida tīrīšanas un plosījās. Ir pienācis īsts murgs - pūķa stunda. Vai, precīzāk, laikmets. Fīrers veidoja reālu pasaules totalitāru impēriju ar pretenziju uz kosmosa paplašināšanos.
  1959. gadā Fīrera septiņdesmitās dzimšanas dienas svinību laikā notika oficiāla kronēšana, vispasaules plebiscīts, kas leģitimizēja superimperatora titulu. Un, kad Ādolfs Hitlers nomira 1967. gadā, viņa dēls mantoja viņa titulu un varu.
  Līdz tam laikam planēta Zeme jau bija nodibinājusi apmetnes uz Mēness un uz Marsa kopā ar Veneru un aktīvi gatavojās ekspansijai ārējās zvaigžņotajās pasaulēs... Nacisti vēlējās universālu impēriju - Zvaigžņu reiha celtniecību, lai ienirt visu Visumu murgā.
  
  JAUNI ČETRDESMIT SALU BRUŅIŅU PIEDZĪVUMI
  Dimka sasita zobenu gabalos un, apmulsis, mirkšķinot acis, stāvēja uz ielas. Viņa rokas bija asinīs, un tas, kas bija palicis no zobena, bija asiņains. Skanēja sirēnas. Vasaras pilsētas iela. Un skrien policisti. Sekoja sitiens ar nūju pa muguru. Dimka tikko dzirdams saka:
  - ES padodos!
  Viņi atgriež viņa rokas un nospiež roku dzelžus. Zēns jūt sāpes no plaukstu locītavās ievadītā metāla. Viņu ved uz furgonu - melnā vārna.
  Dimka izjūt dusmu un baiļu sajaukumu. Atgādina pagātni. Sala, kur bērni cīnījās par savu eksistenci ar zobeniem. Koka, bet, kad zēnu pārņem dusmas, tie pārvēršas asi slīpētā tēraudā. Dimka tur uzturējās vairāk nekā pāris mēnešus. Viņš cīnījās, cīnījās, tika ievainots un ievainoja sevi. Pat personīgi nogalināja nodevēju. Viss bija. Un beigās viņi uzvarēja.
  Žēl, ka uz iznīcinātā kuģa palika tikai bērni. Un viņam izdevās aizbēgt tikai ar savu meiteni. Pēc šādiem piedzīvojumiem cietums vairs nešķita kā valsts.
  Viņš iesita kauslim ar zobenu un ieraudzīja viņu guļam, un ārā iztecēja asiņu peļķe.
  Vai trieciens bija nāvējošs? Tik nelaimīgs, Dimka, it kā pirms tam viņa galvā nebūtu bijis pietiekami daudz piedzīvojumu. Un ko viņš nogalināja? Cietums? Vai viņi aizvedīs viņu uz netīru, smirdīgu kameru ar noziedzniekiem?
  Un cik tālu viņš sēdēs? Viņam ir tikai četrpadsmit gadu. Vairāk nekā desmit, saskaņā ar likumu, viņiem nav tiesību dot. Varbūt viss izdosies!?
  Deviņdesmit otrā gada pagalmā. Laiks, kad tik daudz tiek runāts par demokrātiju un brīvību, bet bandītisms uzņem apgriezienus.
  Piltuve apstājās un Dimka tika izņemta. Skaists, iededzis zēns ar melniem matiem neizskatās pēc bandīta, drīzāk pēc upura ar pieķēdētiem rokudzelžiem.
  Dimka gandrīz nekavējoties tika nogādāta pie izmeklētāja un prokurora.
  Viņi mani iesēdināja krēslā.
  Izmeklētājs uzdeva dažus ikdienišķus jautājumus un smīnot teica:
  - Jūsu ievainotais mazulis mirst! Tāpēc lūdziet Dievu, lai viņš nenomirst!
  Dimka atbildēja ar nopūtu:
  - Es negribēju...
  Prokurors izsniedza papīru:
  - Tā ir atzīšanās. Ja parakstīsities, jūs tiksiet atbrīvots pret drošības naudu līdz tiesas procesam. Un tur, ņemot vērā jauno vecumu un policiju nebraukšanu, jūs to dabūsiet nosacīti!
  Dimka paskatījās uz papīru un ātri to izlasīja un noliedzoši pakratīja galvu:
  - Te rakstīts, ka pusaudzis pats uzbrucis kompānijai. Un viņi man vienkārši uzbruka!
  Pratinātājam bija fizionomija un biezas uzacis, viņš gurkstēja:
  - Parakstiet, kā mēs jums iesakām! Pretējā gadījumā jūs nonāksit cietumā. Tagad mēs esam burtiski pārpildīti ar lietām, un jums būs ļoti ilgi jāsēž tiesas priekšā. Un tur, kamerā, ir trīs rindas guļamstāvu uz dēļiem, kaktā slapjš spainis un piecdesmit nervozu, izsalkušu zēnu kā jūs. Dažāda veida noziedznieki. Un pat tad, ja jūsu ievainotais zēns paliks dzīvs, izmeklēšana ilgs trīs gadus, un tad vēl gads un tiesa! Savas dzīves labākos gadus pavadīsi ellē!
  Prokurors piekrītoši pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Jums piemērots drošības līdzeklis vai apcietinājums, vai rakstiska apņemšanās neizbraukt, un jūs aizvedīs mamma un tētis. Izvēle ir tava! Un ticiet man, nepilngadīgo kolonijas jau ir pārpildītas, un viņi ar prieku dos jums pārbaudes laiku. Bet, ja jūs ar mums strīdaties, tad noteikti būs vieta!
  Dimka juta, ka izmeklētājs un prokurors nejoko. Un patiesībā viņi cietumā var sapūt. Lai gan, no otras puses, tas nav fakts, ka viņi tiks atbrīvoti, ja viņš parakstīsies. Vai ir daudz piemēru, kad policisti krāpjas? Bet galvenais Dimkā bija spītība un spītība, kas skaidri izpaudās pēc uzturēšanās nāves salās. Un zēns apņēmīgi teica:
  - Nē!
  Izmeklētājs skarbi norūca:
  - Kas nav?
  Dimka skarbi teica:
  - Es neparakstīšu! Viņi man uzbruka, gribēja mani ievainot ar ķēdi, un tā bija pašaizsardzība!
  Izmeklētājs norūca:
  - Tad labi! Cietumā tā, pasēdi nedēļu prātīgāk!
  Prokurors pamāja ar galvu, parakstīdams:
  - Divu mēnešu apcietinājumā. Bet, protams, jūs varat atbrīvot agrāk!
  Izmeklētājs norūca:
  - Domāju, ka aizturēšana puikam nāks par labu!
  Dimku izveda no kabineta un aizveda uz cietumu. Roku dzelži džinkstēja, un vienīgais, kas Puisim bija jādara, bija šķērsot ķēdi pāri ceļam. Tur viņu vajadzēja pieņemt.
  Dimka gāja ar ķēdi, pieķēdēts pie diviem policistiem. Jutos diezgan slikti. Cietums, kamera, ļaunie notiesātie. Jā, un viņš nokļuva nepatikšanās, atsakoties parakstīt atzīšanos. Lai gan, no otras puses, pēc tam jūs neatkabināsit.
  Dima tika nogādāta dežūrtelpā. Vārds, uzvārds, tēvvārds, vērtslietas līdzi.
  Tad shmon. Policists un divas sievietes baltos mēteļos zēnu ieveda istabā ar spoguli un ieslēdza papildu lampas. Sekoja komanda:
  - Izģērbies!
  Dimka nopūtās - shmon! Tikai jautājums, kāpēc sievietes? Puika novilka džinsus, T-kreklu, kedas, jaku. Viņam palika tikai šorti.
  Jauna sieviete baltā mētelī atzīmēja:
  - Viņš ir labi uzbūvēts!
  Virsnieks iesaucās:
  - Un novelc biksītes! Dzīvs!
  Dimka, apmulsumā degdama, arī tos novilka. Neviļus viņš nosarka un aizsedza sevi. Policists iesaucās:
  - Klusi! Rokas pie vīlēm! Paskatieties tuvāk - tas ir slepkava!
  Sieviete baltā mētelī, kas izskatījās pēc medmāsas, pasmaidīja un uzvilka plānos, medicīniskos cimdus, iesaucās:
  - Mēs tādu neesam redzējuši! Atpūties puika, tante tevi jutīs!
  Viņa sāka pētīt Dimas ķermeni. Izgāju cauri puiša matiem, kas bija izauguši viņa uzturēšanās laikā uz salām. Rūpīgi izķemmēja katru šķipsnu, meklējot kaut ko paslēptu. Varbūt pat naudu. Tad viņa mirdzēja zēna ausīs un nāsīs. Viņa to darīja uzmanīgi, it kā cerēdama kaut ko atrast.
  Tad viņa pavēlēja pielikt galvu pie atvēruma un iebāza rokas zodā. Viņa iebāza roku mutē. Dimka ar mēli sajuta un garšoja gumiju. Sieviete jutās aiz smaganām, zobiem, aiz vaigiem. Kad viņa uzspieda uz mēles sakni, zēns sajuta vemšanas lēkmi. Jā, cik apkaunojoši. Viņa roka nonāca līdz pat mandeles, un kļuva grūti elpot.
  Tad beidzot sieviete to atsūtīja viņai un pasmaidīja:
  - Tur nav nekā!
  Virsnieks pavēlēja:
  - Turpini Olga! Personīgai meklēšanai, ņemot vērā subjekta īpašo bīstamību, jābūt visrūpīgākajai!
  Sieviete baltā sāka aptaustīt Dimkas krūtis. Viņa pacēla rokas un paskatījās zem padusēm. Un ar negaidītu spēku uzspieda uz nabas. Dimka noelsās...
  Tad sieviete apstājās un jautāja:
  - Nu, tagad ļaujiet viņam tupēt!
  Policists norūca:
  - Tas nav īpaši uzticams! Paskaties arī uz viņa tūpļa!
  Sieviete baltajā mētelī pamāja ar galvu.
  - Tam nepieciešama īpaša atļauja! Līdzīgi, lai pārbaudītu zēna intīmās vietas!
  Virsnieks klusi pavēlēja:
  - Sēdies, velniņ...
  Dimka cienīgi atbildēja:
  - ES esmu zēns!
  Un izķepuroties kļuva viegli. Sēdēja desmit reizes. Pēc tam sievietes apskatīja viņa zoles un izgāja starp kāju pirkstiem.
  Pēc tam Dimka atradās blakus istabā. Tur cits kazlēns cietuma formastērpā, ar rakstāmmašīnu rokās sagriezts līdz nullei, sacīja:
  - Kas jauns?
  Policists atbildēja:
  - Jā, un ļoti kurts!
  Zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Viņš nav tik biedējošs! Nu sēdies krēslā un nogriez matus!
  Dimka apsēdās. Nav jauki būt kailam. Un tad tevi nogrieza pliku kā noziedznieku. Turklāt mašīna bija neasa un bija sāpīgi griezt matus. Biezi, melni mati nokrita uz grīdas. Jauna notiesātā notriektie zābaki tiem uzsita. Likās, ka ar katru matu šķipsnu pamet daļiņa nemirstīgās dvēseles, un tu kļūsti arvien mazāk brīvs. Dimas noskaņojums bija nomākts. Viņam priekšā bija cietuma kamera un tikšanās ar nepilngadīgajiem likumpārkāpējiem.
  Tomēr Dimka nekad nebaidījās no vienaudžiem. Un pēc Četrdesmit salu sacietēšanas tas vairs nav biedējoši. Ja tā, viņš cīnīsies. Un cietums?
  Kas ir vēl viens pārbaudījums. Viņam ir tikai četrpadsmit gadu, un viņam vēl visa dzīve priekšā.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"