Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

VaikŲ SkudĖjimas PrieŠ AteiČius Ir Kortus

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jauni kariai, vadovaujami Eduardo Osetrovo, kovoja su ateivių, pirmiausia ciklų, armija. Tačiau tuomet drąsus berniukas turi tapti indėnu, o kartu su deivėmis kovoti su Korteso kariuomene, kuri nori užkariauti majų valstybę!

   VAIKŲ SKUDĖJIMAS PRIEŠ ATEIČIUS IR KORTUS
  ANOTACIJA
  Jauni kariai, vadovaujami Eduardo Osetrovo, kovoja su ateivių, pirmiausia ciklų, armija. Tačiau tuomet drąsus berniukas turi tapti indėnu, o kartu su deivėmis kovoti su Korteso kariuomene, kuri nori užkariauti majų valstybę!
  . 1 SKYRIUS
  Narsiai kovėsi jaunieji vaikų specialiųjų pajėgų būrio kovotojai. Tačiau už pusantro jėgos lauko jie praktiškai neturėjo jokių šansų žūti. Tačiau puolimo ciklai patyrė didžiulę žalą ir iš tikrųjų baigėsi. Taigi dar buvo galima ginčytis, kas yra tikrasis herojus.
  Tačiau turime atiduoti duoklę, kovos kostiumais vilkintys berniukai ir merginos šaudė tiksliai. Buvo jaučiama, kad žaidimai kompiuteriuose nenuėjo veltui, o jie yra tiesiog nuostabūs kovotojai.
  Adala, kuri šaudė į dešinę Ediko ranką, paėmė ir numetė batą nuo vaiko kojos. O beždžionės vikrumu ji apmetė kelias aguonas į besiveržiantį priešą.
  Berniuko vadas linktelėjo.
  - Tai gera, sakykime, susinaikinimo dovana! Bet geriau jį naudoti puolant pilį.
  Adala logiškai pažymėjo:
  - Turite neišsenkamą staigmenų atsargą. Taigi ne visi koziriai yra išdėstyti. O koziris taip pat nepereksponuotas!
  Ir mažytės naikinimo aguonos smogė ciklams, suplėšydamos didelius karius į mažus, nuskeltus gabalus. Čia ateina sunaikinimas.
  Mergaitė cyptelėjo trypdama savo vaiko koja:
  Tikiu, kad laukiu pergalės prieš ciklus
  Bus naujų dainų...
  Aš neatsiduosiu žvėries vergovei,
  Aš parodysiu tau aukščiausią, žinok, klasę mūšyje!
  Kairėje kovojęs berniukas šypsodamasis pastebėjo:
  - Kodėl metei ne ranką, o koją?
  Adala nusijuokė ir atsakė:
  - Ir taip smagiau!
  Edikas linktelėjo.
  - Taip, bet koks kvailys numes ranką, bet pabandyk su koja!
  Vaikai choru sušuko:
  - Šlovė šviesos kariams,
  Šlovė mano šviesiai tėvynei...
  Bus dainuojami mūsų darbai,
  Pergalė yra pagrindinis tikslas!
  Ciklai iš tiesų, patyrę milžinišką žalą, pradėjo trauktis. Tačiau sienos vėl pakilo. Ir pajudėjo nauji automobiliai. Jie atrodė kaip suplotos piramidės ant vikšrų ir dideli su kamienais.
  Kai vaikų specialiųjų pajėgų būriai šaudė į juos iš spindulių ginklų, jie praktiškai nepadarė jokios žalos. Sijos atšoko nuo plieninių šarvų.
  Viena iš merginų sušuko:
  - Štai dar vienas priešo juokdarys! Ir ar net visa lavina juokdarių!
  Karys berniukas sušuko:
  Geriau mirti ant kojų, nei gyventi ant kelių! Jau buvau nelaisvėje ir jie mane mušė elektros srove, leisdami iškrovas per visą kūną nuo liežuvio iki kulnų. Ir taip blogai, kad mirtis yra geriau!
  Mergina linktelėjo.
  - Taip, ir mane kankino! Be to, subtiliai, kintama gravitacija ir pulsuojantis nesvarumas. Ir tai labai skauda, be to, nepalieka jokių pėdsakų, išskyrus košmarus!
  Na, manau, kad mūsų nemirtingasis ir puikus vadas ką nors sugalvos!
  Edikas pritardamas linktelėjo balta galva ir įsakė:
  - O dabar, vaikinai, imkite, kutenkite nosį ir čiaudėkite!
  Adala, ta patyrusi karė mergina, nustebusi paklausė:
  - Ir kodėl gi taip yra?
  Berniuko vadas užtikrintai atsakė:
  - Čia pamatysite, koks bus efektas!
  Vaikai kariai nesiginčijo. Taigi jie ėmė ir kuteno savo mielas vaikų nosytes mažyčių durklų galiukais. O kaip ims ir čiaudės.
  Atmosfera iš karto suvirpėjo. O nuolaužos su daug aštrių galų lijo iš viršaus. Jie pataikė į piramidinius tankus. Ir badė juos kaip ežiuką adatomis. Ir didžiuliai monstrai sustojo.
  Edikas linktelėjo ir pažymėjo:
  - Dabar eikime ir dainuokime!
  O kovotojai iš vaikų specialiųjų pajėgų ėmė ir su malonumu dainavo;
  Mano princese, tu esi gėlė
  Blizga Viešpaties sode!
  Tavo žvilgsnis kaip gaivus vėjelis
  Išsklaidyk pragaro liepsnas!
  
  Šventos merginos myli
  Didvyriškas kardas, suspaudęs su garbe!
  Išliesiu kraują srove
  Angelas bus su tavimi amžinai!
  
  Paslaptį nušvietė svajonė
  Jūsų įvaizdis, saldus aromatas!
  Jus nulipdė visatos kūrėjas
  Visi blogio tarnai nesuterš!
  
  Gal tik danguje
  Likimas suvienys įsimylėjėlius!
  Bet Dievas neleis mums subyrėti į dulkes
  Sujungti širdžių sąjungą atsiskyrimo užgrūdintas!
  Po tokių nuostabių ir didingų žodžių įvyko stebuklas. Ištisa piramidinių tankų armada žydėjo kaip gėlynų kaskada. O vešlios gėlės buvo tiesiog nuostabios. Ir jie pradėjo augti su pašėlusia ir neįtikėtina, audringa jėga. Ir pasirodė taip gražu.
  Adala pabučiavo berniuko vadą į skruostą ir pasakė:
  - Tu tiesiog žavesys nepakartojamas!
  Edis šypsodamasis linktelėjo.
  - Technomagija!
  Karys berniukas sušuko:
  - Nu, o dabar puolime! Sutriuškink savo priešus vienu smūgiu!
  Berniuko vadas prieštaravo:
  - Ne! Dar per anksti. Pirmiausia turėtumėte pažvelgti į mano ankstesnius nuotykius. Ten jiems teko veikti net ir be pažangių nanotechnologijų, o tai, reikia pastebėti, labai sunku!
  Adala šypsodamasis pasakė:
  - Žinoma, suprantu, kad be technologijų sunkiau. Bet toks berniukas kaip tu, manau, išspręs bet kokią problemą.
  Edikas dainavo su šypsena, kuri sidabriniu balsu spindėjo kaip pasirinktas jūros perlas:
  Nors negalime išspręsti visų savo problemų,
  Neišspręsk visų problemų!
  Bet visi bus laimingesni
  Visiems bus smagiau!
  Po to vaikinas įjungė hologramą. Vaikų specialiosios pajėgos nutilo.
  Safyro ir smaragdo spalvos berniukų ir mergaičių akys prarijo vaizdą.
  Na, o berniukas, kuris buvo skirtingose visatos vietose ir pasirodė ne vienoje, kai dar nebuvo tiek subrendęs. Ir tai buvo viduramžių era Naujajame pasaulyje, kažkokia alternatyvi istorija, kaip Žemės planeta.
  Šiuo atveju buvo parodyta, kad Edikas tapo indėnų berniuku, persekiojančiu būrį blyškių veidų pasaloje. Jis su šortais, basas, nes mokasinai tik trukdo, bet nupieštas spalvotais piešiniais nuo galvos iki kojų. Netgi vaiko veidas bauginančiose tatuiruotėse su drakonais ir angelais su kardais.
  Nors tokie piešiniai, regis, nebūdingi indams. Bet kur tik Ediko tūkstančiai nuotykių ir kelionių likimas nenumetė. Visos eros, planetos ir laikai susimaišė, susimaišė ir susiliejo į savotišką tankų rutulį.
  Šalia jo guli raumeninga mergina plačiais klubais, apnuogintais, apvaliais, viliojančiais kulnais beveik po nosimi. Kažkodėl karė, nors ir turėtų būti indė, yra šviesiaplaukė. Ji beveik neturi drabužių, tik kelnaitės iš bikinio komplekto, perlų virtinė ant pilnos krūtinės.
  Kai ji atsisuko, Edvardas pamatė gražų veidą su vyrišku smakru ir didele, bet taisyklinga krūtine. Kario rankos raumeningos, jos oda šokoladinė, kuri kartu su balta, šiek tiek geltonumo, tiksliau, auksinių žiedadulkių plaukų, atrodo velniškai patraukliai.
  Tačiau šviesiaplaukis karys sunerimęs sušnabžda:
  - Išblyškę veidai ateina čia, o berniuko vade Fontane!
  Jaunajam kariui kažkas įsmeigė į raumeningą šoną... Eduardas trūkčiojo ir pamatė grakščią, nuogą, mergaitišką koją. Taip pat raumeningas ir stiprus. Ir tada pati dama degiai raudonais plaukais. Čia toks grožis. Šviesiaplaukė ir raudonplaukė, abi pusnuogės, raumeningos ir atletiškos. Ne kariai, o dievybės su lankais.
  Edvardas atsargiai paglostė iš pradžių vienos, o paskui kitos merginos kojas. Jie patenkinti murkė, kaip glostomos katės. Na, taip, normali moteris neturėtų vengti vyriškų glamonių. O paskui prisiveisdavo visokių jautrių žmonių, kad už menkiausią glostymą ar flirtavimą yra pasiruošę bylinėtis. Tačiau vyrui visai natūralus noras paglostyti ir paglostyti gražią merginą ar net dvi merginas iš karto.
  Tiesa, kūnu jis vaikas, bet jau visai padoriai senas, o ir metų, ir atmintyje jau gana suaugęs, tad...
  Tiesa, labai raumeningas, bet atletiškas Edvardas tiesiog mėgo stiprias moteris, galinčias susilaukti stiprių palikuonių.
  Bet tada ugninga gražuolė davė Edvardui ženklą lūpomis - sustingk! Netrukus ateis priešas!
  Išties, pakraštyje atsirado būrys... Oho, tokio specialiųjų pajėgų pulkininkas nesitikėjo. Ne, jie buvo visai ne troliai ar nykštukai - visai normalūs žmonės, o... Viduramžių šarvais, su stambiomis kaip kanibalų lazdos muškietomis, su ilgais kardais. Visa ši armija darė kažko nepaprastai nerealaus ir siurrealaus įspūdį. Ir labai archajiška. Tuo pačiu metu jis išsiskyrė dideliu skaičiumi, nors ir ne per dideliu. Ant arklio, sunkiais šarvais, vis daugiau riterių išjodavo. Beje, blyškiaveidis, stiprus perdėjimas - snukis įdegęs, dėmėtas, o barzdos juodos.
  Pati raudonplaukė velnio karė atsakė į klausimą, kuris buvo pasiruošęs lūžti nuo Edvardo liežuvio:
  - Tai ispanų Korteso būrys. Nebijokite, jų yra tik keturi šimtai, ir jie dar nespėjo pasipildyti vietiniais indėnais.
  Vaikinas karys sušvilpė ir sušnibždėjo atgal:
  - Žavinga... O kiek mūsų?
  Šį kartą medaus blondinė atsakė:
  - Su tavimi bus penki! - Ir sulaikydama sumišusį Ediko žvilgsnį, pridūrė ji. - Pats teisingiausias skaičius, pentagrama!
  Jaunasis karys šiek tiek drebėjo. Jėgų pusiausvyra kiekybės atžvilgiu akivaizdžiai nėra jų naudai. Ir, svarbiausia, jie neturi blasterių, jėgos laukų, net antimedžiagų granatų. Ir tai baisu. Pavyzdžiui, vienas hiperblasteris gali atkirsti visą būrį, kur per vieną minutę gali būti išmesta dešimties ant Hirosimos numestų atominių bombų energija.
  Raudonplaukė velnias atrodė tinkama priminti Edvardui:
  - Turi lanką, o vade... Atverk ugnį į mano komandą!
  Blondinė pakomentavo:
  - Berniukas basas ir per kuklią aprangą, tai nėra puikaus vadovo tvarka, net jei dabar su juo nėra kariuomenės. Mergina atlaužė nuogus kojų pirštus. Ir kažkas pasikeitė, ir Eduardas pajuto, kad kažkas nebėra taip, kaip buvo.
  Berniukas-karys vėl tik dabar atkreipė į save dėmesį. Jis tikrai be marškinių, bet su buivolo kelnėmis ir brangakmeniais papuoštais mokasinais. Ant galvos yra vainikas, iš kurio kyšo trys plunksnos. Ne, ne sakalai, o kažkoks plunksnuotasis paukštis, nepakitęs žemėje.
  Pats kūnas tapo daug ryškesniais ir masyvesniais raumenimis, nors Edvardas visada pasižymėjo puikiu raumenų išsivystymu, tačiau pastaraisiais metais jis tapo per sausas, todėl šonkauliai išryškėjo dėl mitybos trūkumo ir nuolatinio judėjimo. Tačiau šiuo atveju jis atrodė kaip profesionalus fitneso čempionas - tobulas palengvėjimas ir nė vieno riebumo, o jo odą nuspalvino raudonai rudas įdegis.
  Ant krūtinės buvo tatuiruotė su jaguaru - Hurono simboliu. Likusios tatuiruotės tarsi burtų keliu buvo kažkur padalintos. Kita vertus, karių oda buvo tobula, lygi ir nublizginta, šokoladas su auksiniu atspalviu, o jų oda spindėjo šilto meksikietiško vakaro prieblandoje.
  Jų kojos liko nuogos, bet tai tik padidino jų kovos efektyvumą.
  Jie traukė lankus. Dar dvi merginos, o Eduardas kažkodėl buvo įsitikinęs, kad ten gražios merginos, taip kruopščiai persirengusios, kad nesimatė. Bet tos dvi turi tokius prabangius lankus, kaip princesių, o strėlių plunksna tankiai nusėta deimantais, topazais, rubinais ir smaragdais.
  O Edvardo lankelis taip pat nenusileidžia prabanga, bet jame daugiau safyrų ir brangakmenių tamsių tonų. O gražios merginos turi ryškesnę spalvą.
  Priešais juos jau buvo išsidėstę ispanų konkistadorų būrys. Keturi šimtai Kastilijos kabalerų. Atrodo, kad jūra netoli nuo čia, nors būdingų kvapų nesigirdi, vėjas pučia tiesiog nuo kranto. Tačiau mergaitiškų kūnų aromatas toks gundantis, visiškai nežmoniškas, tarsi medaus, gėlių, trupučio muskato ir prieskonių mišinys.
  Patys kariai labai šaunūs, o viena paėmė ir nuogais kojų pirštais pagavo vabzdį ir sutrypė į pyragą.
  Jų priešininkai, kovotojai, tuo metu, galinga Ispanijos imperija, dar nespėjo apdulkėti kampanijoje ir atrodyti gana įspūdingai.
  Prieš visus - galingas, plačiapetis, aukštas raitelis su ilga raudona barzda. Tikriausiai tai grafas Kortesas, kuris ateityje gaus kunigaikščio titulą ir pasisavins tiesiog pasakiškus turtus.
  Jis atrodė tiesiog raudonas ir labai sveikas. Vien šarvai sveria centnerį ir po jais - ne paprastas, o piebaldo kostiumo traukinys.
  Pulkininkas vaikinas paėmė Ispanijos grandą ginklu ir pasiruošė šaudyti.
  Jau daug matęs Edikas gerai šaudė iš lanko, nors tokio tipo ginklo jau seniai nepraktikavo, jis buvo modernesnis ir pažangesnis, todėl nebuvo ypatingo pasitikėjimo, kad pataikys.
  Ugniai raudona gražuolė ėmė vadovauti. Ji iššovė pirmoji, ir strėlė skriejo liestinės trajektorija. Auksaplaukis šovė kažkur į šoną, o iš priešingų tankmių išskrido kaip kometos, dauždamos susinaikinimo energijos spindulius.
  Edvardo, kuris neturėjo laiko šaudyti, akių vyzdžiai buvo suapvalinti į trikampį. Jis niekada to nebuvo matęs. Ugniai raudonos merginos strėlė sprogo ir pasklido juodomis bangomis. Ispanijos riteriai, patekę į šį potvynį, iškart apdegė ir kartu su žirgais subyrėjo į dulkes. Liko tik ore sustingę griaučiai.
  Dovana, kurią išleido mergina su aukso spalvos plaukais, padarė ne mažiau destruktyvų poveikį. Tik ji buvo išreikšta kiek kitaip. Praėjo balta banga ir staiga pradėjo žydėti dar šimtas karių. Ir tiesiogine prasme. Būtent sultingi ir ryškūs pumpurai nuo galvos iki kojų apėmė Kastilijos imperijos konkistadorus. Ir tada, greitai ūgliai, pradėjo augti nuostabaus grožio alėja. Ir potencialūs banditai bei smaugliai pavirto į nuostabų sodriausios spalvos gėlių krūmą...
  Puikiai pasiteisino ir kitos dovanos... Trečioji strėlė išsibarstė raudonais žaibais, o ispanai liepsnojo kaip fakelas, pagoniška procesija, o paskui virto šimtu laužų... Ir kiekvienos ugnies liepsna turėjo savo spalvą ir atspalvį, ir kibirkštys skraidė, bandydamos pataikyti į aukštesnį juodą dangų.
  Na, o ketvirtoji dovana pasirodė dar nuostabesnė. Iš strėlės skriejo putojantis, kaip kalnų krištolas, veržliarakčiai ir varžtai! Ir jie krito ant Korteso būrio uodegos. Arkliai virto vikšrais, o raiteliai - ekskavatoriais, o šimtas keistos konstrukcijos mašinų sustojo, įstrigo plačiame kelyje tarp kalvų.
  Dabar keturi šimtai stiprių ir drąsių Ispanijos imperijos karių nustojo egzistuoti.
  Edikas susižavėjęs sušuko:
  - Technomagija! Štai stebuklas!
  Liko tik vienas Kortesas, jis sustingo kaip nejudantis blokas ant savo didžiulio žirgo, kaip vokiečių turas ir sėkmingai bandė išlaikyti ramybę.
  Eduardas šovė į jį, bet blykstelėjo du pliki, iškalti kulnai, o merginos, auksaplaukės ir raudonplaukės, mikliai pirštais pagavo strėlę, po to choru sušuko:
  - Ne! Turite išsiaiškinti, kieno kraujas turite kilnesnį, ant kardų!
  Na, kas ant kardų, taip ir ant kardų. Edvardas turėjo įgūdžių kovoti su lazda, kastuvu ir durtuvu. Jei tik jis rastų kardą...
  Berniukas klausiamai pažvelgė į karius, tarsi tikėdamasis, kad jie padovanos jam stebuklingą kardo kaupiklį - vieną sūpynę ir šimtą galvų nuo pečių!
  Tačiau raudonplaukė velnias parodė į paprasčiausią ispanišką ašmenį, kurią atmetė technomagijos sprogimo banga, šnibždėdamas grėsmingu tonu:
  - Dabar jūs esate lygioje padėtyje!
  Tada vėjas pakeitė kryptį, atnešdamas trokštamą vėsą tvankų atogrąžų vakarą. Iš jūros sklido grynas oras, jodo, krevečių, jūros dumblių kvapas saldus kaip riešutų karamelės.
  Edvardas pamažu perėjo prie paimtų ginklų, jautėsi kaip tikras raudonas. O Kortesai, kodėl jis net įkopė į Meksiką? Nori sunaikinti senovės majų kultūrą? Užpildykite kišenes auksu, kurį vietiniai indėnai laiko šventu metalu. Sutriuškinti senuosius kultus ir įvesti dar žiauresnę inkvizitorių ir jėzuitų valdžią...
  Čia Edvardas staiga pagavo save galvojant, kad mūšiui kitoje epochoje jo jausmai buvo pernelyg tikri. Nuogu, raumeningu liemeniu jis jaučia oro dvelksmą, nešantį malonią jūrinę vėsą, ir šiltos dervos gabalėlį, varvantį ant stipraus peties.
  Ne, tai neatrodo kaip sapnas. Sapne jūs dažniausiai esate be sąmonės arba jūsų sąmoningumas trunka labai trumpai. O tada dar kažkas... Net mokasinai sukelia tam tikrų nepatogumų, o tu pats esi visai ne berniukas, kuris atrodo maždaug dvylikos metų, o jaunuolis, ne jaunesnis už dvidešimties metų. Taip žaisdavo jo vaizduotė, žvelgiant į mergaitiškus kerus.
  Tai yra, kūnas nėra jo, nors apskritai Edikui dar visai neseniai buvo labai toli nuo brandos. Ir jis buvo karys ne tik dvidešimt pirmajame amžiuje, bet ir vėsesniais bei kosminiais laikais, su šlove visai armijai. Bet dabar tikrai arba jis, arba, priešingai, ne jis... Mėsa svetima, nors ir sveika, ir jame daug energijos. Ne taip, kaip per pastaruosius porą metų, kai Eduardas jautė savyje tam tikrą atšalimą prieš karus ir mūšius, nuolatinę kovą dėl išlikimo, entuziazmo mažėjimą, klampų tinginystę treniruotėse ir nenorą ryte keltis ir daryti pratimus. . Taip, ir sapnas tapo kažkaip klampus, kai nejauti tos pačios energijos ir noro šokti aukštyn, bet norisi miego, ir galvoji - jau turi patirties įvairiose kautynėse, ar ne laikas trauktis .
  Žaisti žaidimus iki galo, be rizikos, be skausmo ir tik su malonumu. Ir iš tikrųjų, ko reikia amžinam berniukui? Įsikurkite kokiame nors technologiškai pažangiame ir gana saugiame pasaulyje ir gyvenkite sau, mėgaudamiesi pramogomis ir džiaugsmingu dykinėjimu.
  Tačiau Edvardo pensija yra šiek tiek sustabdyta. Formaliai atrodo, kad jis, kaip elfas pilietis, ne vieną erą kovojęs Mečnijoje ir išdirbęs du šimtus penkiasdešimt ciklų, atrodo, kad ten gauna pensiją. Tačiau dabar jis tarnauja nepripažintos valstybės Saulės armijoje. Taigi jo teisinis statusas...
  Edvardas buvo pernelyg išsiblaškęs, ir Kortesas sugebėjo atsigauti. Didžiulis Ispanijos grandas nukreipė savo sunkią muškietą į tą, kuris atrodė kaip indėnas. Dar nebuvo tokio dalyko kaip titnago užrakto mechanizmas, o Kortesas bandė padegti paraką, naudodamas trynimo mechanizmą. Na, ne, tai labai primityvus ginklas, aiškiai prastesnis už įprastą lanką su strėlėmis. Vienintelis tokios muškietos privalumas yra tai, kad ji savo švinu, vištienos kiaušinio dydžio, tikrai prasiskverbs į bet kokius šarvus. Tačiau taip pataikyti į vikrų ir vikrų indą yra nepaprastai sunku.
  Todėl Edvardas nesinervino, o ramiai pajudėjo link kardo. Šiaip ar taip, fotografuoti galima tik uždegus saugiklį, o tai užtruks.
  Kortesas kažką sušuko ispaniškai. Edvardas šios kalbos nemokėjo. Tačiau, kita vertus, jis kalbėjo vokiškai ir angliškai, taip pat šiek tiek prancūziškai. Karys berniukas nebuvo didelis Korteso ar apskritai tų kolonijinių karų ekspertas. Žinojau, kas rašoma mokykliniuose vadovėliuose. Na, ir dar kažkas pagal garsiąją knygą: "Montezumos dukra". Bet ten, žinoma, informacija buvo fragmentiška ir sumaišyta su fantastika.
  Teoriškai Kortesas turėtų mokėti prancūzų kalbą, nes ispanai dažnai kovojo su lelijos šalimi.
  O Edvardas prancūzų kalba, kuria kalbėjo ne itin sklandžiai, pasakė:
  - Ar turite man klausimų, monsinjore?
  Kortesas iš pasimetimo smogė į muškietą uždegtą dagtį, ir ši maža patranka susprogdino... Na, riaumojimas, net iš vieno šūvio. Galbūt būtent šis garsas, tarsi trenksmas, privertė indėnus kristi, kai pačios kulkos praskriejo pro šalį!
  Šiuo atveju apvalaus švino gabalas nušvilpė daugiau nei šimto metrų atstumu ir Edvardui visai nepavojingas. Karys berniukas, nežengdamas į priekį, priėjo prie kardo ir lengvai pakėlė ginklą, nors jis svėrė apie keliolika kilogramų. Žinoma, per ilgas mūšis, net ir užgrūdintas treniruojamų riterių, tokiais kardais kovoti nepavyks. Kardas, žinoma, yra daug praktiškesnis.
  Galiausiai Kortesas prabilo prancūziškai:
  - Kas tu esi?
  Edvardas atsakė Mefistofelio stiliumi:
  - Aš esu dalis galios to, kas, visada trokšdama blogio, daro gera!
  Nors jo prancūzų kalba nėra labai gera, bet ispanas, žinoma, supras. Vis dėlto gerai, kad kariniame licėjuje viena iš alternatyvių realijų buvo mokoma tariamo priešo kalbų. Visų pirma, anglų ir vokiečių, taip pat kinų. Paskutinė kalba mokytis yra pati sunkiausia, ir jos beveik niekas nemokėjo. Ispanija nebuvo laikoma rimta priešininke, nors šios kalbos paplitimas visame pasaulyje didesnis nei vokiečių. Bet su vokiečiais karo, matyt, buvo tikima, kad jo išvengti nepavyks.
  Kortesas nusišypsojo ir prancūziškai, nors ir ne itin švariai, pasiūlė:
  - Ar nori kautis su kardais?
  Edvardas trumpai atsakė:
  - Riteriškas!
  Kortesas nusišypsojo dar plačiau. Jis buvo laikomas vienu stipriausių Ispanijos kalavijuočių. O kas yra indėnas? Tiesiog laukinis, išdrįsęs mesti iššūkį Kastilijos imperijai. Taigi jis neteks tuščios galvos su plunksnų rinkiniu.
  Edvardas atrodė kitokios nuomonės ir artėjo prie savo priešininko.
  Grafas Kortesas pakankamai nesunkiai nušoko nuo žirgo, jo sudėjimo ir masyvių šarvų vyras.
  Jis buvo galva aukštesnis už savo varžovą, net jei magijos dėka ir trumpam suaugęs, ir bent dvigubai sunkesnis. Tačiau Edvardas taip pat pasižymėjo, ypač naujame kūne, judrumu ir raumeningumu. Ir tegul įžūlus grafas pabando tai priimti įžūliai.
  Kardas, žinoma, sunkesnis už lazdą, tai tarsi mojuoti laužtuvu. Tačiau priešo ginklai dar sunkesni. Ir kad ir koks tvirtas būtų Cortesas, didelio kėbulo manevringumas vis tiek bus mažesnis.
  Edvardas artėjo, priešas stovėjo vietoje, stengėsi išlaikyti pusiausvyrą ir laukė.
  Išdidžiosios Ispanijos kariai neteko kūnų po to, kai kiekvienas karys paleido strėlę, tačiau pats Kortesas dėl to neatrodė sugėdintas. Priešingai, ispanas atrodė ypač susikaupęs ir pompastiškas.
  Edvardas staiga įsibėgėjo ir įvykdė puolantį smūgį. Grafas atrėmė jį vos juntamu kardo judesiu. Indėnų berniukas nusijuokė - priešas buvo geresnis, nei jis manė.
  Cortezas savo ruožtu surengė šakių priėmimą, tačiau tikslo taip pat nepasiekė. Edvardas atsakė.
  Abu varžovai ėmė tvorauti, bet savotiškai. Lengvesnis ir judresnis Eduardas suko ratus šalia priešo, o masyvus Kortesas stovėjo nejudėdamas, tik retkarčiais žengdamas pusę žingsnio į priekį, bandydamas pasiekti priešą.
  Abu kariai pirmas dešimt minučių tylėjo ir veikė gana atsargiai. Edvardas kelis kartus pataikė į šarvus, tačiau pagautas kardas negalėjo prasiskverbti į meistriškai pagamintus šarvus. O kai Kortesas ūmia banga pagavo jaunąjį karį, ant nuogo indėnų kario liemens pasirodė kraujas.
  Po to ispanas pakeitė taktiką, pamačius kažkieno kraują jis prarado savitvardą ir staigiai nuėjo į priekį. Edvardas manevringumu vis tiek pranoko priešą. Jis, kaip leopardas, atsitraukė ir atsitraukė, komandos berniuko mokymas turėjo įtakos.
  Cortesą galite išmušti tik smogdami jam tiesiai į veidą, šarvai uždengė tiek rankas, tiek kojas, tačiau taip priversdami priešą judėti lėčiau.
  Čia Edvardas atgavo pasitikėjimą, kad ir koks stiprus ir ištvermingas būtų grafas, jis vis tiek pavargs. Net pasaulio čempionai tarp profesionalių boksininkų pavargsta ir ne visada išlaiko tempą per dvylika raundų. Tačiau jie kovoja su tais pačiais sportiniais šortais. Taigi ši pabaisa pritrūks.
  Iš tiesų, Kortesas pradėjo smarkiai kvėpuoti ir smarkiai prakaituoti, o jo judėjimo tempas sumažėjo.
  Net ant storų skruostų pasirodė nesveiki skaistalai.
  Edvardas vėl tapo aktyvesnis ir pradėjo puolimą. Tuo pat metu jaunasis terminatorius naudojo ne tai, ko buvo mokomas specialiosiose pajėgose, o techniką, akcentuojamą iš nuotykių literatūros. Visų pirma, smūgiai po kardo rankenos pagrindu, kad kuo labiau nuvargintų priešą ir ypač jo ranką.
  Cortezas pradėjo šiek tiek atsitraukti, o tada Edvardas atgavo kalbos galią:
  - Ką, monseigneur, kepa?
  Atsakydamas grafas padarė staigų smūgį, kuris vos nepradūrė Edvardo akies, bet jis pats gavo kardą ant pirštų. Jaunasis karys smogė per daug nesiūbuodamas, pirštinių buivolo oda tik nubrozdino, bet komanda Cortezui sulaužė porą falangų. Dešinėje rankoje laikyti kardą pasidarė skausminga, o ispanų vadas sviedė ginklą į kairę ranką.
  Bet, žinoma, kirpti kaire yra daug sunkiau nei su dešine, net jei jau esi išmokytas.
  Edvardas įgavo šiek tiek pasitikėjimo. Jis puolė priešui į galvą ir tuo pat metu spyrė po keliu.
  Šarvo plokštė buvo šiek tiek aukščiau, bet vis tiek buivolas sušvelnino smūgį. Tačiau kita vertus, Kortesas susvyravo, o jo kardas nežymiai nukrypo, o Edvardas, atlikęs vėduoklės techniką, kai buvo atlikta smūgių kombinacija, smarkiai subraižė ispanų grafą į skruostą.
  Smūgis nukrito tiesiai po antakiais, bet vis tiek pasipylė kraujas, o priešui pasidarė sunku kalbėti, o pats skausmas atitraukė dėmesį nuo dvikovos.
  Kortesas dabar iš tikrųjų buvo įsiutęs, bet jo pyktis buvo pavargęs ir kažkaip bejėgis. Kelis kartus grafas nepataikė ir galiausiai Edvardas, mikliai nardęs kaip žuvis, smogė priešui ašmenimis į veidą.
  Dešinysis antakis sprogo kaip kraujo pripildytas kamuolys, ir Kortesas tikrai plaukė. Edvardas, matydamas savo būklę, rėžė į riešą. Buivolo oda buvo šiek tiek "trimitauta", kairėje rankoje priešas vis dar laikė kardą.
  Keturios karės trypė plikomis, iškaltomis kojomis ir šaukė į viršų:
  - Puiku, mūsų berniuk! Tu išėjai labai protingas!
  Tada jaunasis karys vėl pakartojo smūgį į pirštus. Iš principo jis galėjo įvykdyti ataką į galvą, bet norėjo sugauti Cortezą gyvą.
  Sunkus ispanų lyderio kardas nukrito į purvą, o žvėris vėl pasitraukė ir pavargęs prancūziškai atsakė:
  - Na, atrodo, kad pralaimėjau tau, laukinė!
  Edvardas logiškai atsakė:
  - Laukiniai nekalba prancūziškai. Ir apskritai tu atėjai į svetimą kraštą pavergti ir žudyti!
  Ispanijos lyderis sušuko:
  - Mes jums atnešėme tikėjimą, kuris gelbsti nuo amžinų, pragariškų kančių!
  Edvardas atsakė išsišiepęs.
  - Tu jau tapai kankyne visiems, kad ir ne amžina!
  Abu kariai stovėjo vienas priešais kitą. Abu buvo aplieti krauju, nors Cortezas, žinoma, buvo aptaškytas storesnis ir labiau sužeistas. Neginkluotas ispanų grandas prieš indą ne per aštriu, bet gana mirtinu kardu.
  Kortesas matė tik viena akimi, bet, nepaisant perpjauto skruosto, kalbėjo gana aiškiai. Edvardas nežinojo, ką daryti su ispanų grafu. Reikėtų jį paimti į nelaisvę, tačiau šiuo atveju neaišku, kur jį vesti.
  Nors iš tikrųjų ji turėjo būti atiduota majų imperijos kariams. Beje, kaip vadinasi jų sostinė? Išskrido man iš galvos! O kur dabar Meksikos indėnų vienetai. Jų vadinamoji imperija jau nyksta, nematyti nei pakrančių apsaugos, nei reguliariosios kariuomenės. Taigi keturi šimtai ispanų, ginkluotų didelių gabaritų muškietomis, jiems pasirodė didžiulė jėga.
  Edvardas ilgą laiką skaitė knygą apie Korteso karą, todėl negalėjo tiksliai prisiminti, kas tuo metu indėnai turėjo karalių ir kokią, bent apytiksliai, didžiausią armiją. Tačiau teoriškai valdžia, didesnė už pačią Ispaniją (be svetimos nuosavybės!) neturėtų būti maža ir gyventojų.
  Kortesas nutraukė tylą ir per daug aiškiai nepasakė:
  - Jei laimi, tai nužudyk!
  Edvardas nusišypsojo atsakydamas ir maloniai paklausė:
  "Gal jūs pasiūlysite didelę išpirką už save!"
  Ispanijos grafas sąžiningai atsakė:
  - Neturiu nieko, išskyrus skolas, kurios liko iš valstybės, viską išleidau ekspedicijai ir savo samdinių būriui!
  Edvardas už patį Kortesą atsakė:
  - O karalius nevykėliui tiesiog įvykdo egzekuciją... - Ir tada jaunam kariui į galvą šovė įdomi mintis. - O jei stojate į vietinio karaliaus tarnybą? Atrodo, kad neturite kito pasirinkimo!
  Kortesas apie tai pagalvojo. Turtai išleisti, skolos didelės, o palūkanos už jas auga. Ispanijoje jo laukia skolininko kalėjimas ir, ko gero, kankinimai. Žinoma, jie prašys mirusiojo būrio - neatleis. Eiti į vietinio karaliaus tarnybą? Ar mažai yra ispanų, kurie tarnauja kaip samdiniai, o dabar sunaikintame jo būryje toli gražu ne visi yra Kastilijos imperijos vietiniai gyventojai.
  Bet kokiu atveju moralinių apribojimų nėra. Ar tai vietinis karalius, greičiausiai iš savotiškų pagonių. Tačiau pats Kortesas nelabai suprato krikščioniškojo tikėjimo, ir taip, Dievas, kabantis kaip neapsaugotas žmogus ant kryžiaus, kėlė daug klausimų. Iš tiesų, ar Visagalis leistųsi būti nukryžiuotas? Ir kodėl Dievas, sudeginęs Sodomą ir Gomorą, potvynyje paskandinęs beveik visą žmoniją, staiga pažadino tokius keistus polinkius?
  Bet kuriuo atveju Kortesas buvo labiau agnostikas nei katalikas. Be to, per mūšį jis per daug nenukentėjo - greitai sugis sulaužyti pirštai ir antakiai. Šepetys, laimei, liko nepažeistas, nors buvo sumuštas.
  Grafas nusišypsojo ir mandagiai paklausė:
  - Jei eisiu į jūsų tarnybą, tai kokį atlyginimą man duosite?
  Edvardas dviprasmiškai atsakė:
  - Ir tai nulems mano karalių!
  Raudonplaukis karys pasirodė kaip grybelis, iššokęs iš po kojos ir kuždėjo:
  - Tai ne berniuko, o vyro poelgis! Nagi, sek paskui mane!
  O gražuolė mostelėjo basa koja. Ispanijos lyderis dingo kartu su ja. Visai kaip filmuose - staiga ir rezignuotai!
  Bet ten buvo mergina auksiniais plaukais. Ji vangiai pažvelgė į Edvardą ir tyliai paklausė:
  - Jums buvo pasiūlyta atlikti išdavystės aktą?
  Jaunasis karys klusniai linktelėjo ir nustebo:
  - Taip... Bet iš kur tu tai žinai!
  Karys kalbėjo paprastesniu tonu:
  Tai, ką dabar matote, nėra svajonė! Tai paralelinė realybė, kuriai mūsų tarnaujami dievai turi didelę galią...
  Raumeninga mergina auksiniais plaukais nutilo, o kita pasirodė su šluota žaliais plaukais ir spindinčiomis rubininėmis akimis. Ji lėtai pasakė:
  - Žmonės skirtingi. Dievai taip pat... Ir paprastai jie, aišku, nesikiša... nebent kai reikia įsikišti. Ir tada šiuo atveju jie teikia pirmenybę žmonėms!
  Atsirado dar viena mergina baltesniais už perlus plaukais, ji uždususi atsakė:
  - Ir jums pasisekė turėti tokį horoskopą, kad Dievų taryba išrinko jus svarbiausiai misijai!
  Edvardas nusilenkė merginoms per juosmenį ir nedrąsiai atsakė:
  - Na, aš tiesiogiai nežinau... Ar verta?
  Raudonplaukė reindžerė vėl pasirodė, plaukai šviečia skaisčiau nei olimpinis deglas, ir griežtai atsakė:
  - Žinoma ne! Ir tikimybė, kad susidorosite su užduotimi, yra ne daugiau kaip viena galimybė iš trilijono!
  Edvardas užspringo ir sumurmėjo:
  - Bet tada?
  Raudonplaukė velnias griežtai atsakė:
  - Ir tu neturi kito pasirinkimo! Ne tu mane pasirinkai, aš pasirinkau tave!
  Auksaplaukė mergina labai švelniu tonu paaiškino:
  - Mes perkelsime jus į vieną iš nesuskaičiuojamų paralelinių visatų, kurioje turite padaryti tai, ko jūsų žiniomis ir įgūdžiais padaryti beveik neįmanoma!
  Mergina smaragdo plaukais pastebėjo:
  - Na, kodėl - tai neįmanoma! Įvairiuose fantastiniuose darbuose smogikai, pasitelkę ateities žinias, daro įvairius, kartais atrodydavo, visai neįtikėtinus dalykus. Be to, šie žmonės yra daug blogesni už jauną karį, amžiną berniuką, specialiąsias pajėgas ir net technikos mokslų kandidatą, kurį puikiai apgynėte, parodydami, kad jūsų smegenys visai nevaikiškos!
  Baltaplaukis karys patvirtino:
  - Taip, šis rėmelis ne šiaip parinktas pagal horoskopą, bet ir gana vertingas pats savaime! Taigi tikimybė didėja!
  Auksaplaukė reindžerių mergina sunkiai atsiduso ir pasakė:
  -Laiko mažai! Negalime jo palikti iki birželio 1 d., o tai reiškia, kad mūsų šansai net įspėti Staliną mažėja iki nulio!
  Edvardas energingai sumirksėjo juodomis blakstienomis ir sumurmėjo:
  Nelabai suprantu kas vyksta?
  Keturios burtininkės susižvalgė, o pati raudonplaukė pasiūlė:
  - Parodykime jam. Žodžiai yra tik varveklių varpeliai Sacharos dykumoje!
  Čia, pačioje įdomiausioje vietoje, suskambo gongas, kuris paskelbė:
  Laikas nutraukti šią linksmą transliaciją.
  
  GALIVERIS TAPA JAUNAS BERNIUKAS
  ANOTACIJA
  Šį kartą legendinis keliautojas Guliveris pasirodė esąs jaunas vergas, pavirtęs į berniuką, kuris basomis kojomis trypia ant aštrių akmenų. Ir tada jis tapo piratų laivo kajutės berniuku.
  . 1 SKYRIUS
  Perėjimas buvo gana ilgas. Kelias uolėtas, o karštos uolos - tropinio klimato. O saulė kaip tik ruošėsi nusileisti.
  Berniukas Guliveris ėjo kartu su meiluže mergina. Ji pliaukštelėjo basomis kojomis daug užtikrinčiau nei jos kolegė, kuri tapo tokia jauna, atrodė maždaug dvylikos metų.
  Berniukas Guliveris sumurmėjo:
  - Aš pavargęs ir ištroškęs!
  Mergina juokdamasi atsakė:
  - Tu vergas! Ir vergai negali ko nors prašyti iš savo šeimininkų!
  Berniukas atsiduso. Dar visai neseniai jis buvo suaugęs ir kapitonas, o dabar jis pasirodė esąs tik basas kojis, kuris raginamas kaip nori!
  Bet tada atėjo sustojimas. Konvojus nusprendė pailsėti ir užkąsti. Nelaisvi berniukai, suaugę, sustojo prieš kelias valandas.
  Jiems buvo leista atsigerti vandens ir suvalgyti tortiliją su sūriu ir česnaku.
  Vietinis maistas Guliveriui atrodė skanus. Be to, jis įvertino, kad dabar turi jaunus, sveikus, visiškai sveikus dantis. Tada jis susijaudino.
  Tik nuogi kojų padai buvo labai nuversti ir subraižyti ant akmenukų.
  Tada jie vėl buvo pakeliui.
  Čia buvo ilgų dienų, ar tik taip atrodė?
  Mergina paklausė Guliverio:
  - Taigi tu tiki savo Dievu, bet galėtum, pavyzdžiui, eiti ant laužo dėl tikėjimo!
  Jaunasis keliautojas atsakė:
  - Esu prieš kraštutinumus ir fanatizmą!
  Mergina sutiko
  - Tai tiesa! Bet tarp jūsų buvo tokių, kurie mirė!
  Guliveris šypsodamasis atsakė:
  - Jie buvo skirtingi! Kas ištiko skausmingą mirtį, o kas išdavė! Ir ne tik ginklu, bet ir savo interesais!
  Mergina nusišypsojo. Jos basos kojos pliaukštelėjo į šiurkštų žvyrą, ir, matyt, jai tai net patiko.
  Ji dainavo:
  Kristaus meilė yra graži ir tyra,
  Ji solidi, ryški gražuolė...
  Tuo pačiu metu mūsų pasaulyje yra daug blogio,
  Tikriausiai vis dar stiprus šėtonas!
  Berniukas Guliveris nustebo:
  Iš kur ši psalmė?
  Mergina šypsodamasi atsakė:
  - Aš pats parašiau! Kas gero?
  Guliveris šypsodamasis atsakė:
  - Jei atvirai, neblogai! Bet ar tu tiki Kristumi?
  Jaunoji vikontienė logiškai pastebėjo:
  - Kokia prasme?
  Berniukas kapitonas sumurmėjo:
  - Nu, kad jis Dievas!?
  Mergina gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Kad jis yra Visagalis Dievas ir visatos kūrėjas Nr. Bet tai, kad jis, ko gero, turėjo kokių nors magiškų sugebėjimų - gana!
  Gulliveris paaiškino:
  Kodėl tu netiki Jo dieviška prigimtimi?
  Mergina užtikrintai atsakė:
  - Nes kvailai sutikite su Visagaliu eiti prie kryžiaus! Labai kvailas, turintis galią nesugebėti apsisaugoti!
  Berniuko kapitonas atsakė:
  - Jis tai padarė, kad prisiimtų visas mūsų nuodėmes!
  Jaunoji vikontienė kikeno ir atsakė:
  - Nelabai sunku patikėti, kad Visagalis Dievas neturėjo kito būdo išgelbėti žmoniją, kaip tik pačiam eiti prie kryžiaus. Bet kaip su begaline kūrėjo išmintimi?!
  Guliveris gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Na... Yra paslapčių, į kurias net angelai nori prasiskverbti! Ir apskritai kitaip tikrai gali būti ir neįmanoma!
  Mergina linktelėjo.
  - Čia aš tau įsakysiu įsitaisyti pagaliukais ant plikų kulnų, tada bus galima!
  Stojo skausminga tyla. Guliveris nežinojo, ką pridurti. Iš tiesų teologai ginčijosi šimtmečius. Ir tai tikrai paradoksas: pridėję dar vieną, labai didelį nusikaltimą, žmonės gavo šansą išsigelbėti. Dar yra dėl ko ginčytis. Ir apie tai, ar Sūnus neatnešė išpirkos su savo auka. Tik kam? Tėvui - keista, ar Tėvas imtų tokią išpirką kaip Sūnaus mirtis. Tačiau šėtonui tai taip pat skamba šventvagiškai.
  Ir taip darosi blogai ir taip blogai.
  Guliveris atsidusęs dainavo:
  Kiek žmonių turi tiek daug nuomonių
  Šventojo dangaus paslaptis
  Noriu, kad visi žinotų...
  Ieškant tiesos, šakų tamsos,
  Demonas siautėja iš pykčio,
  Nori primesti planą,
  Svajonė gauti kartų meilės šviesą,
  Tik visagalis Dievas gali atsakyti!
  Jaunoji vikontienė linktelėjo.
  - Gerai matau, valgyk!
  Gulliveris pažymėjo:
  - Taip, net malonu vaikščioti pusnuogiai, po kaitria saule, su tokia gražia mergina kaip tu!
  Ir vėl atsiduso berniukas, žengdamas ant aštraus akmens. Ir atrodė nelaimingas.
  Vikontienė pastebėjo:
  - Žinoma, tikėjimas turi būti pagrįstas pagrįstais argumentais! Pavyzdžiui, Jėzus teigia esąs Aukščiausiasis Dievas. Tačiau jis moko: jei tau pataikė į dešinį skruostą, pasukite į kairę! O Senajame Testamente, priešingai, jis įsako išnaikinti ir moteris, ir vaikus, ir net naminius gyvūnus!
  Guliveris atsakė:
  - Atrodo, kad tu gerai žinai Bibliją!
  Vikontienė linktelėjo.
  - Taip, perskaičiau. O žiaurumo ir absurdo daug! Kaip įsakymas tuoktis su paleistukais ar įsakymas nužudyti nekaltąjį. Ir Eliziejus užkėlė meškas ant vaikų, kurie tik erzino jį dėl jo nuplikimo!
  Berniukas Guliveris pastebėjo:
  - Ir žmonės kartais tai daro, kurdami žiaurumą!
  Mergina patvirtino:
  - Taip, jie daro! Bet tai nedaro jiems garbės!
  Berniuko kapitonas pastebėjo:
  - Deja, kartais nutinka taip, kad tenka pasinaudoti žiaurumu. Na, jei nėra kito išsilavinimo būdo! Ir apskritai kas tave glumina?
  Vikontienė pastebėjo:
  - Viena vertus, ypatingas Senojo Testamento žiaurumas, o kartu ir Jėzaus Kristaus, kuris meldėsi net nukryžiuotas, švelnumas savo budeliams!
  Guliveris išskėtė rankas ir atsakė:
  - Nežinau! Nors sunku pasakyti, kodėl ir kas... Turime rinkti savo mintis. Bet, vis dėlto. Čia kyla klausimas, bet gyvenimas su Žeme nesibaigia. O gal, nužudęs vaiką su meškos Eliziejaus pagalba, išlaisvino jį iš amžinų kančių ugniniame pragare, iškart perkeldamas į rojų?
  Vikontienė kikeno ir pasakė:
  - Taigi bet kuris žudikas gali pasakyti - aš neleidau jam nusidėti! Ir persikėlė į rojų!
  Berniukas Guliveris norėjo prieštarauti, bet mintys kažkaip nekilo į galvą. Ir apie ką čia kalbėti? Čia reikia būti patyrusiu teologu. Netgi teologai ir teologai nesugeba duoti patenkinamo atsakymo į visus klausimus. Pavyzdžiui, kodėl blogis egzistuoja Visagalio ir mylinčio Dievo akivaizdoje? Ar Dievas nori, kad egzistuotų blogis, ar jis negali jo užbaigti?
  O čia labai sunku konkrečiai atsakyti. Arba taip išeina, arba kitaip. Tačiau yra paradoksas, kad bet koks atsakymas netiks visiems.
  Berniukas kapitonas liūdnai šypsodamasis pasakė:
  - Štai, pavyzdžiui, gyveni tūkstantį metų nepasendamas. Taigi džiaukitės tuo. Nes Dievas davė tau malonę ir amžiną jaunystę. Tačiau paprastiems žmonėms jis to nedavė. Ir tai yra jo reikalas!
  Vikontienė linktelėjo.
  - Amen! Tai šaunu!
  Guliveris dainavo:
  Dievas yra didžiausias bedugnių gailestingumas,
  Tu sukūrei žemę, dangaus aukštumą...
  Dėl žmonių, tavo viengimio Sūnaus,
  Jis nuėjo prie kryžiaus ir vėl prisikėlė!
  Mergina linktelėjo ir čiulbėjo:
  Dangaus vardinio skambučio metu
  Susirinks visi mano draugai
  Dangaus vardinio skambučio metu
  Ten, Viešpaties malone,
  Aš padarysiu!
  Guliveris jai mirktelėjo ir atsakydamas dainavo:
  Dieve mano, tai tu, tai tu
  matau tave visur...
  Kai aš prabėgomis plyšu gėles,
  Ir su meile garbinu Tave!
  
  Jehova yra grožio karūna,
  Dienos ir vidurnakčio spindesyje...
  Tai mano mintys ir svajonės
  Šis jaunimas yra ryškus troškimas!
  Mergina linktelėjo spindinčia šypsena.
  - Taip, tu turi gerą dainą, bet aš noriu, kad dainuotum daugiau!
  Guliveris šypsodamasis dainavo:
  Kaip gražu viskas, kas tavo,
  Visur girdžiu tavo balsą...
  Dievo dešinės rankos širdyje gieda,
  Ir šnabžda į sielą kaip bręstantis kolosas!
  
  Tai kalnai, padengti samanomis,
  Tai bangos su siautulingomis putomis...
  Tai karšto smėlio paplūdimys
  Tai saulė iš begalinės visatos!
  Tada mergina piktai trypė basa koja ir pertraukė Guliverį, paklausdama:
  - O bjaurios senutės, Viešpaties Dievo kūrinys, kurios irgi gražios?
  Guliveris gūžtelėjo pečiais ir pastebėjo:
  - Jeigu yra kitų pasaulių ir planetų gyventojų, o jie ne tokie kaip mes, tai ir jie, ko gero, gali manyti, kad mes keistuolis. Be to, net ir gražiausių merginų atžvilgiu!
  Vikontienė sutiko:
  - Dialektikos požiūriu - skamba logiškai!
  Guliveris šypsodamasis dainavo:
  Apšvietė visagalis Viešpats,
  Rasti ramybę Kristuje...
  Jaučiau, kad esu nusidėjėlis,
  Kad Viešpats yra mano gelbėtojas!
  Mergina linktelėjo ir dainavo, apnuogindama dantis:
  Dangaus soste
  Visagalis karalius sėdėjo...
  Jūsų didele valia
  Kristus mus valdė!
  
  Jie nukryžiavo Dievą ant kryžiaus
  Jėzus meldėsi Tėvui...
  Kad neteistume mūsų griežtai,
  Nuodėmė mums atleido iki galo!
  
  Gailestingumas yra beribis
  Jis pasiuntė savo Sūnų mirti...
  Tarnauti jam asmeniškai Dievui,
  Ir nedrįsk mirti!
  Ir merginos mirktelėjo savo kolegai.
  Gulliveris pažymėjo:
  - Taip, tai gražu. Eilėraščiai, sakykime - puiku! Bet ar atpažįstate Jėzų Kristų kaip savo Viešpatį ir Gelbėtoją?
  Mergina kikeno ir dainavo:
  Jėzaus tobulumas,
  Jėzus tobulas...
  Nuo šypsenos iki gesto
  Visų pirma pagyrimai...
  Oi kokia palaima
  Oi kokia palaima
  Žinokite, kad Dievas yra tobulumas!
  Žinokite, kad Dievas yra idealas!
  Gulliveris patvirtino:
  - Puikiai dainavote ir išraiškingai! Matau jumyse didelį potencialą.
  Mergina su džiaugsmu dainavo:
  Nuostabios tėvynės platybėse,
  Užgrūdintas mūšyje ir darbuose...
  Sukūrėme linksmą dainą
  Apie visagalį Dievą ir lyderį ...
  
  Dievo šviesa yra mūšio šlovė,
  Dievo šviesa mūsų jaunystės skrydžiui...
  Kovoti ir laimėti su dainomis,
  Mūsų žmonės seka Viešpačiu!
  Guliveris šypsodamasis atsakė:
  - Puikiai dainuoji! Tiesiog super!
  Mergina nusijuokė ir pasakė:
  Daina padeda mums kurti ir gyventi,
  Su daina drąsiai skubame į žygį...
  Ir tas, kuris eina per gyvenimą su daina,
  Jis niekada, niekada neišnyks!
  Vaikai ėjo akmenuotu keliu. Skaudėjo berniuko numuštos pėdos, bet jis ištvėrė ir ėjo. Ir pokalbis atitraukė nuo kančios.
  Be to, tai, kad turite visus savo ir jaunus dantis, jau pakelia nuotaiką. O jaunas kūnas ištvermingas ir sveikas. Ir viskas aplink yra toks ryškus, švytintis, šviežias pasaulio suvokimas.
  Vikontienė paklausė:
  - O kodėl, pavyzdžiui, jei Kristus yra Dievas ir jam priklauso visa valdžia žemėje ir danguje, sėkmingiausias visų laikų ir tautų valdovas ir užkariautojas yra Čingischanas? Kas yra ir barbaras, ir pagonis, ir labai žiaurus, ir poligamistas!?
  Guliveris su sutrikusia vaikiška šypsena atsakė:
  - Na, tai sunkus klausimas... Jei atvirai, Biblija sako, kad šėtonas yra šio amžiaus Dievas, ir galbūt Čingischanas už savo sėkmę skolingas Velniui!
  Mergina atsakė:
  - O ne! Biblijoje nieko neparašyta - šėtonas yra šio amžiaus dievas! Aš turiu amžinai jauną atmintį ir daug geresnę nei jūs, senstantys ir negražūs!
  Berniuko kapitonas pastebėjo:
  - Parašyta - šio amžiaus dievas apakino jiems protą!
  Vikontienė nusijuokė ir atsakė:
  - Nesakoma, kad tai šėtonas! Galbūt tai reiškia žmogaus egoizmą. O gal, pavyzdžiui, perdėtas išdidumas ar kiti charakterio trūkumai.
  Gulliveris pažymėjo:
  - Tai iš dalies tiesa! Galbūt tai reiškė abu!
  Mergina dainavo dantimis:
  Ką turėjo omenyje Viešpats?
  Gulliveris sutrikęs atsakė:
  - Apie ką tu kalbi?
  Vikontienė nusišypsojo ir atsakė:
  - Taip, apie skirtingus dalykus! Aš net turiu dainą apie tai!
  Berniuko kapitonas gūžtelėjo pečiais ir pasiūlė:
  - Nagi, aš pirmas dainuosiu!
  Mergina šypsodamasi linktelėjo.
  - Jei nori, dainuok
  Tik nedainuokite, kad pailsėtumėte!
  Guliveris dainavo savo aiškiu, vaikišku balsu;
  Netikintis žmogus yra nelaimingas
  Neįmanoma gyventi nuodėmingame geisme...
  Nes Dievo rūstybė baisus
  Nes griežtas Dievas yra teisėjas!
  
  Kūnas pragare stingsta nuo karščio,
  Ir atėjo laikas mums visiems ilgai suprasti ...
  Tie, kurie nepažįsta tikėjimo Viešpačiu
  Pakliūti į pragaro jungą!
  
  Nuodėmingas žmogus gaus savo
  Tai bus kaip liepsnojantis voras...
  Demonai kankinsis požemyje,
  Tie, kurie garbino šėtoną!
  
  Bijok ir atgailaukis Viešpaties priešas -
  Būsi numestas tiesiai į pragarą...
  Kas negerbia šabo dienos,
  Amžinai bus liepsnose!
  
  Jūs pagerbėte stabą ir už tai agonijoje,
  Labai skaudu raitytis pragare..
  Bus nedoras, mokslas -
  Man labiau patiko stabas, o ne Kristus!
  
  Netikėjo Dievo įsakymu
  Nenorėjau pagerbti pirmosios dienos...
  Nesitikėk, iš karto nesudegsi -
  Amžinybė nusidėjėlio kančiose yra likimas!
  
  Tikiu, kad ateis keršto laikas,
  Jėzus Didysis Dievas ateina
  Ir ateis mirties diena
  Jis atneš išgelbėjimą žmonėms!
  
  Šventasis Dievas prikels mirusiuosius,
  Tie, kurie tikėdami nebus įgelti irimo...
  Tikiu, kad ir aš būsiu su Visagaliu,
  Danguje - tegul mėsa žlunga!
  Mergina su šypsena, kuri spindėjo kaip perlai, patvirtino:
  - Labai gera daina! Tačiau vien dainomis nebūsi pilnas! Reikia kažko šaunesnio ir unikalesnio!
  Gulliveris pastebėjo:
  - Kvailumas taip pat yra unikalus!
  Vikontienė čiulbėjo:
  - Kaip viskas bus gerai, jei bent kiek tapsime vaikais!
  Ir pasiūlė:
  - Dainuokim ką nors kita!
  Berniukas kapitonas gūžtelėjo pečiais.
  - Ar tu tikrai to nori?
  Mergina linktelėjo.
  - Būtent, aš noriu, kad dainuotum!
  O Guliveris ėmė ir dainavo;
  Stebuklai naujajame pasaulyje
  Spalvota kaip pasakoje...
  Yra toks grožis
  Neraskite trūkumo su žymekliu!
  
  Na, o jei jau nauja diena
  Ateis per žemę...
  Taigi, mes netingi keltis,
  Pasaulyje nėra aušintuvo!
  
  Šlovėje bus nauja šviesa,
  Kur medžiai kaip saldainiai...
  Sutiksime aušrą
  Amžinoje laimėje mūsų vaikai!
  
  Ateina naujas amžius
  Ši vieta tokia graži...
  Žmogus bus laimingas
  Tegul kelias būna pavojingas!
  
  Tegul planeta klesti
  Greitai bus vešlus rojus...
  Atidarykite laimėjimo sąskaitą
  Tegul pasaulis šviečia!
  
  Kaip gerai
  Jei saulė šviečia ryškiai...
  Dvynis gręžia kaltą
  Visi yra nuostabūs planetoje!
  
  Kaip mums smagu
  Laimės pilnas slėnis...
  Tai bus, patikėkite valandos klestėjimu,
  Aukso vidurkis!
  
  Kas lems mūsų likimą,
  Labai drąsus gražuolis...
  Jei yra perskirstymas
  Tada tu tapsi galingesnis!
  
  Mes nenuleisime galvos
  Išdidžiai ištiesi nugarą...
  Iškepti blynų sviestą, varškę,
  Iš karto priduria šeimininkė!
  
  Taigi bus laimė žinok
  Ir šviesa su Svarogo vardu...
  Tikras rojus bus
  Žmonės meldėsi Dievui!
  
  Viešpats davė vieną atsakymą:
  Turime dirbti laimingai...
  Ir tada ateis labas -
  Veidai nušvis!
  
  Čia yra basa mergina
  Pabalnojau vėžlį...
  Reikia trenkti kumščiu
  Mesti daug baimės!
  
  Kur kyla gaisras
  Na, kur dega ugnis...
  triuškinantis smūgis,
  Žiaurus priešas puola!
  
  Mes nepasiduosime priešui,
  Apsvarstykite šį siekį ...
  Ištiesina cherubą
  Sparnai ir atleidimas priešams!
  
  Sakyk, kad greitai bus
  Kas vadinama pergale...
  Cirkas yra Chapiteau,
  Ir kartais šunys loja!
  
  Greitai bus kaip rojuje
  Padarykime pasaulį gražesnį..
  Lada aciu -
  Cherubinai spindi auksu!
  Berniukas gražiai dainavo, o jo balsas pasidarė vaikiškas. Labai garsus ir veriantis.
  Vikontienė čiulbėjo:
  - Valgyk gerai! Ir tai šaunu!
  Berniuko kapitonas sušnypštė:
  Aš dainuoju, dainuoju ir užmušiu visus demonus!
  Mergina taip pat dainavo:
  Mes didžiuojamės Svarog merginos,
  Drąsūs, drąsūs kariai...
  Mes ištikimai tarnaujame, esame Šeimos Vardu,
  Tegul seneliai ir tėčiai didžiuojasi!
  
  Dievas Svarogas ir žmonių protas,
  Padaryk pasaulį laimingą...
  Mes nenugalėsime, patikėkite piktadariu,
  Tai mūsų darbas ir kūryba!
  Guliveris sušvilpė ir su meile balse pažymėjo:
  - Puiki daina!
  Vikontienė linktelėjo ir čiulbėjo:
  - Taip, tai ir yra grožis. Ką valgai dainuoti.
  Berniukas ir mergaitė toliau ėjo. Jų kūdikių pėdutės pasitikėjo savimi. Ir jie, be jokios abejonės, galėjo labai gražiai dainuoti.
  Vaikai atrodo viskas. Ir tai toks nuostabus pasaulis. Net jei joje yra vergijos.
  Guliveris su malonumu dainavo:
  Visi žmonės toje pačioje planetoje
  Turite žinoti, kad gyventi draugiškai...
  Vaikai visada turi juoktis
  Ir gyventi taikiame pasaulyje
  Vaikai turi juoktis!
  Vaikai turi juoktis!
  Vaikai turi juoktis!
  Ir gyvenk taikiame pasaulyje!
  Taigi jie ėjo, ėjo ir vėl ėjo...
  Pagaliau atėjo vakaras. O vakarienei buvo pastatyta kolona su vaikais, kurie buvo sugauti.
  Jiems duodavo kažkokią sąlyginai valgomą sriubą, dar pyragėlių su pienu. Vergai valgė. Ir noriai užmigo.
  Išties, po sunkios dienos žygio jiems reikėjo poilsio.
  Guliveris taip pat užgniaužė nosį ir sapnavo nuostabius sapnus.
  Kuriame pusnuogės merginos dainavo;
  Visata buvo sudraskyta
  Žvaigždės užgeso, katastrofa-mirtis!
  Verkdamas, dejuodamas pragariško nuotolio kančioje,
  O tiems, kurie išgyveno: tik gėda ištverti!
  
  Kaip Dievas, valdantis visus įstatymus,
  Pamiršti sąžinę ir atmesti garbę!
  Ateivių rasė atneša naują pasaulį,
  Metė mums iššūkį - veržli žinia!
  . 2 SKYRIUS
  Kajutės berniukas, kuriuo Guliveris pavirto, plaukė gražia ir labai elegantiška brigantina. Jos burės buvo labai ryškių spalvų, su nuostabiais, nuostabiais piešiniais gėlių ir drugelių pavidalu, laumžirgiais, taip pat merginomis su kardais.
  Ir tai labai derėjo su įgula. Čia taip pat buvo išskirtinai merginos. Ir jie buvo beveik nuogi, tik krūtinės ir klubai buvo padengti papuošalų virvelėmis. O oda įdegusi, blizganti, kaip bronzinės statulos.
  Piratų merginos pliaukštelėjo nuogomis, labai grakščiomis ir gundančiomis kojomis.
  Ir jie dainavo:
  Mes vargšai, mes vargšai, piratai,
  Labai, labai, labai atsiprašome,
  Nevenkite merginos žino atpildo,
  Bet todėl, kad jie mums neįskiepijo moralės!
  
  Piratams mokslo nereikia
  Ir aišku kodėl...
  Mes turime kojas ir rankas
  Ir galva ne mums!
  Ir tada priekyje pasirodė galionas, mergina viršuje jį pastebėjo pirmoji. Ji nušoko, blykstelėjusi nuogus, apvalius kulniukus.
  Apskritai, kokios čia gražuolės, o jų plaukai labai šviesūs. Dauguma medaus blondinių turi plaukus, kurie blizga kaip aukso lapai, tačiau yra ir vario raudonumo merginų ir net smaragdo spalvos plaukų.
  Kai kurie nešioja saginius auskarus. Ir kokios tobulos jų linijos!
  O jų raumenys lyg gyvsidabrio kamuoliukai voliojasi po bronzine blizgia oda. Tai tikrai merginos, kurios sugeba iš tikro kovoti.
  O dabar brigantina veržiasi paskui galioną. O šiame laive laksto kailiniai lokiai orkai, papildo bures ir bando pabėgti.
  Mergina kapitonė su aukso lapų plaukais, kurie taip gražiai pučia vėją, ir basomis kojomis, kurios kaip riaumojimas varo vyrus iš proto:
  Mes sunaikinsime prakeiktus lokius! Tegul drakonų gauja užsidega!
  Čia brigantina sutrumpina atstumą. Ir trys merginos šaudo iš lanko patrankos, basomis kojomis atsirėmusios į denį.
  Ir tada šerdis išskrenda ir, aprašęs lanką, pataiko tiesiai į priešo galiono virtuvę. Ir laivas, gavęs stiprų smūgį, pasviro.
  Merginos pradėjo šokinėti aukštyn, blyksčiodamos nuogais, apvaliais kulnais ir riaumodamos:
  Šlovė piratams, šlovė!
  Merginos juda į priekį...
  Mes kovojame po raudona vėliava
  Armija puola!
  O dabar brigantina vis labiau artėja prie galiono. O merginos meta kabliukus ant priešo laivo. Ir jie pritraukia brigantiną prie savo aukos. Ir tada mirgėjimas basomis, basomis kojomis. Jie šoka ant jo ir kovoja su orkais. Ir vyksta laukinis žygis. Merginos susipjaustė kardais ir degančiomis upeliais nukraujavo priešą. Ir jie krenta, orkai nukerta jiems galvas.
  Ir jų galvos rieda ant grindų.
  Tai tikras sunaikinimas ir naikinimas. Dabar kariai pasirodė visoje savo šlovėje. Ir jų nuogos, įdegusios kojos, kaip kūjai, smogė gniuždomiems smūgiams.
  Merginos labai gražios, o jų bronzinė oda spindi saulėje, kurių yra trys.
  Kariai švilpia ir šaukia:
  - Mes nužudysime priešus, tai visada yra mūsų kredo. Visi egzaminai išlaikyti penkiais, mūsų šalis šventa!
  Merginos pasirodė tikrai šaunios. Ir jie nupjaunami, kad sūpynių nebūtų galima sustabdyti.
  Ir basas berniukas Guliveris kovoja su jais. Tarkime, labai drąsus vaikas.
  O berniuko plikas kulnas ims ir trenks orkui į smakrą. Ir jam nukrito žandikaulis.
  Guliveris dainavo:
  - Kaip mes gyvenome kovodami,
  Ir nebijoti mirties...
  Taigi nuo šiol tu ir aš gyvensime!
  Žvaigždėtose aukštumose ir žvaigždėtoje tyloje,
  Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje!
  Ir įniršusi, ir įsiutusi ugnis!
  Kabinos berniukas įsilaužė, o jo basos kojos smogė.
  Vis dėlto gera būti vaiku. Koks tavo greitas kūnas.
  Tai tikrai supermeno berniukas.
  Ir dainuoja iš visų jėgų:
  - Aš esu šviesos riteris ant laukinių kelių,
  Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus Tėvynės priešus!
  Taip berniukas kaunasi ir dainuoja. Ir įpjovimai ir užpakaliai.
  Ir kitos merginos kovoja su juo. Kurie tokie gražūs ir mieli.
  Kovok, žinoma, dideliame aukštyje. Perkeltine to žodžio prasme.
  Štai kariai. Apie juos galime pasakyti: super ir hiper.
  Jei jie pradės kovoti, niekas jų nesustabdys.
  Ir dabar po gražuolės smūgių pateko paskutiniai orkai. Ir tarp karių buvo didelis džiaugsmas.
  Ir jie dainavo:
  Mes paskersime ir išpjaustysime visus,
  Mes nužudysime visus! Mes nužudysime visus!
  O po to jie pradėjo raustis po galioną ir ieškoti grobio. Tuo pačiu metu kariai dainavo:
  - Ieškome praeivių nuo vakaro iki ryto,
  Pralaužkime fraerą! Pralaužkime fraerą!
  Čia Guliveris dainavo su entuziazmu;
  Brolis pakėlė ranką į brolį:
  Žiaurus karas - priešo riaumojimas!
  Mašina tapo tavo draugu,
  Už lengvabūdiškumą atėjo atpildas!
  
  Ką daryti, jei žmonės sugedo
  Kai aplink švilpia veržli kulkos!
  Dievas geriau nutrauk karą jėga -
  Kad grobio drakono dienos pasibaigtų!
  
  Bet pragaras nežino masto ir linijos,
  Žemė dega napalme, vaikai verkia!
  Čia merginų bruožai nublanko -
  Kas, Šventasis Viešpats, atsakys už tai?
  
  Na, kiek artimųjų galite nužudyti,
  Juk žmogus gimsta, patikėkite, dėl laimės!
  Motina neleidžia sūnui eiti į frontą,
  Ir net vasarą kare būna blogas oras!
  
  Tačiau kario pareiga yra tikra pareiga:
  Ko reikia kovoti už Tėvynę mūšyje!
  Šešiolikos, jau pilka šventykla,
  Nelaimingų veidų našlės ištinusios nuo ašarų!
  
  Bet kas yra, ar tu išprotėjęs, brolis?
  Ne, tu esi beprotis, - atsako mylimasis!
  Už niekšybę, kuris yra soste, mūsų kareivis,
  Jis mano, kad jo svainis yra nešvarus Kainas!
  
  Žemėje kraujo srovės drasko venas,
  Ir pulsas iš šerdies atsakys smūgiu ...
  Lauke lukšto sudaužytas plūgas sušalo,
  Oi, kokia purpurinė saulė tapo!
  
  Bet yra tikėjimas, kad Jėzus ateis -
  Sutaikinkite brolius, atneškite Išganymą!
  Tada pamirškime keršto niekšišką sąskaitą -
  Visų mūsų sieloje karaliauja, tegul atleidimas!
  Po to piratų merginos kikeno į kajutės berniuką. Ir tai buvo tiesiog puiku.
  Po to iš galiono triumo buvo ištrauktos statinės alaus ir vyno, jie pradėjo gerti ir siautėti.
  O kokį šokį šoko basomis, mergaitiškomis gražuolių kojomis. Kaip puikiai atrodė.
  Ir jų raumeningos blauzdos blizgėjo. Merginoms to tikrai reikia.
  Berniukas Guliveris taip pat gėrė ir dainavo su užsidegimu;
  Kiekvienas turi savo asmeninį požiūrį į meilę -
  Grožio ir idealo samprata!
  Nors žmonės iki jo neužaugo,
  Bet žmogus nebėra beždžionė!
  
  Ir čia, žinoma, galite paimti šiek tiek aforizmų ir pridėti tokių šmaikščių;
  Merginos nuogas kulnas greičiausiai gaus madingus batus!
  Bet kažkas originalaus neateina į galvą
  Štai, pavyzdžiui:
  Meilė visoms amžiaus grupėms,
  Ir berniukas atrodo labai išdidžiai ...
  Jo akys spindi tamsoje
  Rezultatas bus šaunus!
  Nors tai viskas, sakykime taip - kvailystė ir banalu.
  Tačiau, kita vertus, galime sakyti, kad net šaunu.
  Guliveris dainavo:
  aš šokinu. Bet aš šokau kitaip
  O tiksliau, šokau kaip utėlė...
  Ir aš galiu konkrečiai įterpti pokyčius,
  Tu basas berniukas nedreba!
  Ir tada Guliveris dainavo kažką labiau civilizuoto;
  Mes norime gyventi nuostabiame rojaus pasaulyje -
  Kuriuose nėra ligų, nuskurusių telyčių ...
  Kad gyvenimo gija taptų begalinė,
  Kad kiekviena diena būtų laiminga ir linksma!
  
  Kur spalva kaip vaivorykštė pavasarį
  Vandens lelijos, kaip auksas su smaragdu.
  Kur realybė jau seniai panaši į svajonę...
  Bet kuris vaikas gali padaryti stebuklą!
  
  O Tėvyne, Dievo šventas liūdesys;
  Tavo beržai dėmėti, metalo blizgesys...
  Ir aš meldžiu Viešpaties dėl vieno dalyko,
  Kad Tėvynė klestėtų šlovėje!
  
  Bet čia kovotojas jau išvyko į kampaniją,
  Jis žygiuoja kaip karys barbaras!
  Mes padarysime gera planetai -
  Kad kulkos nepramuštų tavo paties mamos!
  
  Trolių puolimas, įnirtingas spaudimas;
  Skubantys priešai siena-lavina!
  Ir kodėl mums reikia karštų ginčų,
  Kai Tėvynė susijungs kumščiu!
  
  Bet vėl velniai orkai šypsosi,
  Jie yra vyras, kaip kaulas, įstrigęs gerklėje!
  Ir goblinas urzgė iš laukinio įniršio,
  Bet mes kreipėmės iš rati dovanos!
  
  Bet pergalė prieš priešą arti,
  Mes ištrauksime Rusiją iš liūno!
  Atėjo atpildas už netyruosius -
  Jų kailis buvo suplėšytas ir pūkuotas!
  
  Ovalus merginos mielas veidas -
  Suteikė man tikėjimo ir daug stiprybės!
  Taip Guliveris dainavo su dideliu jausmu ir užsidegimu. Ir jo dainavimas buvo toks neįtikėtinai prašmatnus.
  Tada berniukas kapitonas vėl pradėjo dainuoti, po dar bokalo alaus ir kąsnio džiovintos žuvies;
  Didelė, galinga, šventa šalis,
  Po mėlynu dangumi nebėra spinduliavimo!
  Ją mums dovanojo Visagalis Dievas amžiams -
  Neribota šviesa, išaukštintas Mesijas!
  
  Pasaulis niekada nematė tokios galios, niekada nežinote
  Kad išdidžiai tryptume erdvės platybes!
  Bet kuri visatos žvaigždė tau dainuoja,
  Tebūnie An su mumis laimingas!
  
  Juk tai mūsų Tėvynė, toks likimas,
  Valdykite visų reikalų erdvę!
  Bet kuris iš mūsų, patikėk manimi, to norėtų,
  Be jokių kvailysčių, moteriškų prietarų!
  
  Arkangelai pučia savo galingą trimitą,
  Jie energingai šlovina mūsų kariuomenių žygį!
  Ir priešas ras savo sklypą drebulės karste,
  O mokesčių ir duoklės jis negaus!
  
  Tai mūsų Tėvynė, viskas joje, patikėkite manimi, yra grožis,
  Ji be vargo apvertė visą visatą!
  Merginos su gana sunkia pynute,
  Medžiok ją, kad statinė būtų tvirta!
  
  Tėvyne, tai motinos mėlynų akių žvilgsnis,
  Jos ranka švelni ir akmeninė!
  Ir priešininkas jaunuolis, kurį nužudei kulka -
  Kad širdyje skaisčiau įsižiebtų liepsna!
  
  Duok priesaiką beribei Tėvynei,
  Žinoma, tai naudinga ir jums!
  Nors mūšio įtūžyje teka kraujas,
  Atpildas ateis priešui dabar!
  
  Ginklai ir drąsa yra toks galingas lydinys,
  Piktas negali jo įveikti!
  Lėktuve su bombomis skridau protingai,
  Ir kai jis sprogsta, jie pila langų krušą!
  
  Bet valdovo įsakymas - nuskraidinti vaiką į Marsą -
  Atėjo laikas tau skirti vietos!
  Ir marsiečio arogancija kris į akis,
  Tada pamatysime toli už Plutono!
  
  Mes pateksime į kosmoso aukštumas, pamatę visatos kraštą,
  Toks mūsų žmogiškasis likimas!
  Ir todėl išdrįskite berniuką apie išnaudojimą,
  Juk žinokite, kad atlygis yra naudos dalykas!
  Merginos taip pat trypė ir plojo rankomis. O jų basos kojos tokios judrios. Ir nuogi kulniukai spindi saulėje.
  Guliveris yra su jais baso berniuko kūne, toks gyvas ir linksmas.
  Bet jie šoko pirmuoju numeriu.
  Tada nusprendėme žaisti kortomis. Ir tai taip pat labai puikus darbas.
  Ir tikrai gali imti ir patepti. Ir su merginomis iki pat įniršio linksminasi.
  Piratų mergina paėmė į ranką nuogą, vaikišką Guliverio pėdą ir ėmė masažuoti apvalų, rausvą kulną.
  Kajutės berniukas juokėsi ir murktelėjo iš malonumo. Buvo taip puiku. Tai tikrai tik stebuklingas berniukas.
  O jo nuogos, labai gražios kojos - tik stebuklas.
  Guliveris šypsodamasis dainavo:
  Basomis, tik basomis
  Po liepos griaustiniu ir banglenčių garsais...
  Basomis, tik basomis
  Mes šoksime, mes su jumis!
  Tai keletas juokingų dainų. Ir gera vis dar būti berniuku. Ir tuo pačiu rodote milžiniškus žygdarbius.
  Bet, žinoma, tai dar ne viskas. Ko tik Guliveris dar nepadarė.
  Ir jis dainavo, ir šoko, ir plikomis vaikiškomis kojomis skilo. Kuris taip pat atrodė labai šauniai ir tam tikru mastu šlykščiai.
  Čia tai buvo vaikinas kapitonas, kuris apkeliavo daugybę šalių, ne kartą arė vandenyną.
  Taip, ir jo nuotaika, atvirai kalbant, labai agresyvi.
  Tačiau dėl to dar nepaimkite merginos ant piratų vėliavos ir nešaudykite ryklių iš mažų ginklų. Įeiti nėra lengva, bet tai yra grožis.
  Berniukas Guliveris, ilsėdamasis basomis kojomis, paėmė savo vaikiškas kojas ir iššovė. Šerdis pataikė į ryklį. Ir sulaužė jai nugarą, išmušdamas vidurius. Vaikas šaukė:
  - Berniukas pagavo šaltą drąsą,
  Ir įgula buvo suvaryta į karstą!
  Mergina, piratų kapitonė, paėmė ir sugriebė kajutės berniuką nuogais kojų pirštais už vaiko nosies ir riaumojo:
  - Na, sūneli, tu nori užimti mano vietą. Aš matau jumyse daug ambicijų!
  Berniukas Guliveris atsakė:
  - Man tinka būti bent mažam, bet vis tiek vyrui. O moteris yra...
  Kitas raudonplaukis karys dainavo:
  Jūs negalite gyventi be moterų pasaulyje, ne,
  Gegužės saulė juose, meilė juose žydi!
  Guliveris pasiūlė su labai žavia šypsena, kuri yra ir vaikiška, ir kartu drąsi:
  Šalis išgyvena sunkų laikotarpį
  Kraujas teka kaip upelis!
  Kovok iki paskutinio atodūsio
  Ir tegul ateina laimė, ramybė, meilė!
  
  Mes esame išdykusio komunizmo vaikai
  Tėvynės beribiai sūnūs...
  Nors ateina revanšizmo minios -
  Būkime ištikimi savo šaliai!
  
  Didžiojoje ir kosminėje eroje
  Kvazarai turi būti sukurti iš piršto ...
  Pas mus viskas gana gerai, patikėk manimi,
  Nors blogio pragaro armija puola!
  
  Mes nužudysime agresoriaus armiją,
  O iš kvarkų kursime lazerius...
  Ir vyras taps bet kokiu didvyriu,
  Virš mūsų auksaparnis kerubas!
  
  Nors debesys liepsnoja virš Tėvynės,
  Pasiruošę kovoti su priešu...
  Kovotojų būrys, toks tiki nepastovus,
  Netrypi pasaulio krašto su batu!
  
  Mes žinome, kad priešas yra galingas ir klastingas,
  Mes neduosime jam žemės nė laiko...
  Ir žmogus yra stiprus su didinga pažanga
  Ir tikėk tik vienu Viešpačiu!
  
  Mes sukursime puikų komunizmą,
  Gimtoji žemė klestės...
  Nors priešas labai laukinis,
  Mūsų likimas puolime yra žengti į priekį!
  
  Pionierius drąsus drąsus berniukas,
  Kad jis visada gimė būti kariu ...
  Liūtas nėra bailus zuikis,
  Tegul svajonė išsipildo!
  
  Mes netoleruojame pažeminimo, broliai,
  Už Tėvynę mes visi atsistosime kaip kalnas ...
  Neimkime daugiau įžeidinėjimų
  Sutriuškinkime priešą plienine ranka!
  
  Jei visi susikibsime rankomis
  Vabzdžius galima nugalėti...
  Šventoji tėvynė kaip saulė
  Ir medžiotojas pavirs žaidimu!
  Čia yra daina, kurią dainavo berniukas, kuris dar neseniai buvo kapitonas ir turėjo aukštuomenę. Ir tai šaunu.
  Tačiau horizonte pasirodė fregata. Be to, didelė klasė - šešiasdešimt keturi ginklai. Kas tai rimtai. Ir jis ateina kaip aitvaras, kuris mato viščiukus.
  Mergina kapitonas pasakė:
  - Tai mums iššūkis! Kovosime ar...
  Mergina raudonais plaukais pasakė:
  "Pabėgimas nekyla klausimas!
  Mergina mėlynais plaukais, apnuoginusi perlinius dantis, kurie žėrėjo ir blizgėjo, dainavo:
  Turime gerbti, bijoti,
  Merginų žygdarbių neįmanoma suskaičiuoti ...
  Merginos visada žino, kaip kovoti
  Jie gali dulkintis kaip asilo maišas!
  Ir ji parodė savo ilgą ir kandų liežuvį.
  Na, o kartą kils muštynės, tai kodėl neparodžius savo labai agresyvaus temperamento. Ir tai bus labai skausminga priešams. Taip, ir draugai bus liūdni.
  Ir mūšiui, žinoma, reikia pasirinkti tinkamą vietą ir manevrą.
  O dabar merginos labai sumaniai kilnoja savo brigantiną ir tuo pačiu nepamiršta dainuoti;
  Jūs esate Tėvynės komjaunimo narys,
  Ar tau patinka drąsiai kovoti už Elfą...
  Galėsi padėti Tėvynei,
  Riteris yra ne su bufono siela!
  
  Mergina yra graži dainininkė
  Skubėti per sniego pusnis basomis...
  Tu esi švytinti karalienė -
  Smogk Orkolfui kumščiu!
  
  Ji nuogu kulnu metė granatą,
  Suplėšė tuziną kareivių...
  Fiureris greitai bus sumokėtas,
  Riteris paruoš kulkosvaidį!
  
  Mes esame merginos komjaunimo mūšyje,
  Apsvarstykite didžiausius kovotojus mūšyje ...
  Gražuolių balsas skamba,
  Tegul seneliai ir tėčiai didžiuojasi!
  
  Valdant Elfsquay jie labai sunkiai kovojo,
  Ir jie sugebėjo drąsiai sulaikyti piktuosius orkus...
  Mes, merginos, aiškiai laimime
  Išlaikyti visus egzaminus tik penkiems!
  
  Kaip uraganai mūsų gyslose
  Žaibo kibirkštys gyslose žinok...
  Pasaulyje bus labai stiprios šalys,
  Nuo lokių, šunų ir beždžionių!
  
  Vermachtas nepaguldys merginų ant kelių,
  Mes niekada nenusilenksime, žinai...
  Stalinas ir išmintingiausias Leninas yra su mumis,
  Tegul praeina šimtmečiai ir metai!
  
  Dievas sukūrė visatą iš fotonų,
  Gyvenimas be mirties pagimdė amžinybę...
  Mes žinome tvarką, pastatysime naują,
  Ir cherubas atveria sparnus virš mūsų!
  
  Patronime yra daug herojų,
  Komjaunimo nariai visada yra pirmieji ...
  Kariuomenė žygiuoja didžiulėje rikiuotėje,
  Saugokite miesto elfus!
  
  Mes kovojame su Fritzu pagal Elfsquay,
  Ir jie sugebėjo apginti sostinę ...
  Mergina sviedė paketą basa koja,
  Ir šaudykime į monstrus!
  
  Mes nupjovėme daug orksistų,
  Buvo atkirsta daug pankų...
  Toliau sukasi mylios
  Supjaustėme šėtono legionus!
  
  Mes išmušėme visus Orktlerio dantis,
  Drakono prezidentas buvo nugalėtas...
  Mergina pravėrė lūpas
  Didysis Armagedonas liepsnojo!
  
  Neduokite pasigailėjimo fiureriui
  Jūs, merginos, visada drąsios...
  Gražuolės laukia dosnus atlygis,
  Ir tikėkite, kad turime svajonę!
  
  Dievas, visų visatos pasaulių Kūrėjas,
  Paėmė elfinistą palaimino...
  Kai jos galia mūšiuose nesikeičia,
  Mergina sutriuškina piktąjį orcizmą!
  
  Ji nuogu kulnu metė granatą,
  Ir pavertė didžiulį "Tigrą" ...
  Ir tada prispaudė juos prie virvių,
  Gražuolė žino daugybę žaidimų!
  
  Taigi orkšistai greitai pasišalino,
  Kokius tankus ir sviedinius mėtė...
  Mes matome duotą komunizmą,
  Ir jie nupjovė visą trolių eilę!
  
  Taigi, ką tu turi,
  Stalingradas stovėjo prieš gerklę ...
  Mes vingiuojame garsias mylias,
  Ir dabar Svarogas Didysis laimingas!
  
  Netrukus ateis Jėzaus tikėjimas
  Ir kiti gražūs dievai...
  Elfai plėtos meno šviesą,
  Veisimas, vilkas ir piktieji drambliai!
  
  Pagaliau būsime viena
  Išmintingojo Tėvo malonės šlovėje,
  Merginos mūšiuose yra nenugalimos,
  Būsime Lada tikėjimu iki galo!
  Taip dainavo kariai ir piratai. Na, žinoma, Guliveris ne viską suprato. Jis manė, kad jei jį sugaus, tai, žinoma, muš lazdomis ant plikų, vaikiškų kulnų. Be to, smūgiai bus stiprūs ir tuo pačiu metu, kad nesugadintų. Tada budelis paims įkaitusias žnyples ir pradės laužyti berniuko kaulus. Ir Guliveris, žinoma, jo mažai ras.
  
  
  Taip nutinka amžiniems berniukams, kai jie tampa piratais. Nors kolektyvas čia labai geras - tik bikiniais vilkinčios merginos. Ir tuo pat metu jie skuba ir šurmuliuoja, žybčiodami basomis, apvaliais, rožiniais kulnais.
  Kapitonas berniukas paėmė jį ir dainavo:
  Merginos yra skirtingos
  Ir jie visi puikūs...
  Jų krūtų speneliai raudoni,
  Ir jie yra labai nutolę!
  Na, berniukai kruvini,
  Jie sumušė trolius piktais smūgiais!
  Ir jei randamas orkas,
  Tai jus labai stipriai palies!
  
  AUKCIONAS GRAŽIAM JAUNIMO VERGUI
  ANOTACIJA
  Labai gražus jaunuolis Slavka parduodamas aukcione. Derybų metu gražus vyras su iškiliais raumenimis nurengiamas ir už didelius pinigus parduodamas moterims.
  . 1 SKYRIUS
  Štai ateina tiesos akimirka, - aukciono atidarymą paskelbė vyriausiasis vadovas. Vienai nakčiai jauna, graži, raumeninga mergelė buvo parduota moteriai. Žinoma, turėta galvoje, kad tai yra visų naujų striptizo šokėjų tradicija.
  Tačiau jaunuolis buvo toks gražus ir seksualus, kad moterims susirinko visa didžiulė salė. O vyrų tiesiog neleido. Ir tai, žinoma, viena vertus, apribojo pelną, bet, kita vertus, žigoloms tai patiko.
  Juk dauguma patinų mėgsta pateles. Be to, dažnai jauni vyrai neprieštarauja mylėtis su labiau patyrusia vyresne moterimi.
  Čia, trypdamas batus, ant pjedestalo užlipo vos pilnametystės sulaukęs lovatiesėmis aprištas berniukas. Ir jis atrodo dar jaunesnis. Jis buvo visiškai uždaras, bet jį jau matė daugybė moterų su tomis pačiomis maudymosi kelnėmis ir degantį iš jaudulio.
  Ir šios ponios įsijungė. Pats Slavka taip pat pašiurpo. Jo jaunuolio širdis mūšio metu plakė kaip būgnas. Jie parduoda žmogų - kaip kokį gyvūną.
  Ir reikia pasakyti, kad tai neįprasta ir unikali.
  Abiejose jaunuolio pusėse stovėjo mergina su juodais odiniais kostiumais, auliniais batais ir pirštinėmis, o jų veiduose - raudonos kaukės. Jie turėtų palaipsniui atskleisti gražų jaunuolį, kad dar labiau įjungtų geidulingą publiką. Moterys kartais lenkia vyrus ištvirkimu ir sekso ištroškimu, o jų orgazmas būna daug stipresnis ir ilgesnis. Todėl nereikėtų stebėtis, kad tiek daug jų susirinko pažiūrėti į jauną, labai gražų patiną, o paskui, jei leidžia lėšos, gali jį nusipirkti.
  Warbler pajuto labai stiprų jaudulį ir brangių kvepalų kvapą, kuris dar labiau sujaudino hiperseksualų jaunuolį.
  Štai pagrindinis vadovas paskelbtas:
  - Vyriškis Viačeslavas Kotovskis išleidžiamas aukcione. Aštuoniolikmetis, fiziškai visiškai sveikas. Labai gražus, kreivas, naujas striptizo juostoje ir seksualus. Tik vienai nakčiai su moterimi, kuri jam gali padaryti bet ką - tik nežudyk ir suluošink!
  Tradiciškai pradinė kaina yra dešimt dolerių!
  O dvi merginos su odiniais kostiumais, batais ir kaukėmis atsargiai nuėmė pirmąjį dangtelį.
  Atidengta graži aukšta jaunuolio kakta, auksiniai, ilgi plaukai.
  Mintis, kad dabar jis bus nuogas prieš daugybę šimtų geidulingų moterų, Slavką jaudinančiai paveikė, ir jis pašiurpo.
  Šis drebulys sukėlė jausmą, kad aukcione buvo išleista mergelė, o tai labai jaudina moteris.
  Ir pasigirdo verksmai:
  - Penkiolika dolerių!
  - Dvidešimt!
  - Dvidešimt penki!
  - Trisdešimt!
  Viena riebi karvė lojo:
  - Penkiasdešimt!
  Kitas jauniklis sušnypštė:
  - Šešiasdešimt!
  Pasigirdo riksmas:
  - Septyniasdešimt!
  - Aštuoniasdešimt!
  - Devyniasdešimt!
  - Šimtas!
  Buvo pauzė. Berniukas turėjo ir toliau palaipsniui eksponuoti, o tai paveikė dailiąją lytį.
  Štai dvi merginos nuėmė šydą nuo apatinės veido dalies. Atsivėrė graži nosis, grakšti burna ir drąsus jauno vyro smakras, taip pat kaklas.
  Moterys apsidžiaugė.
  Vienas sumurmėjo:
  - Šimtas dvidešimt!
  Kitas sušnibždėjo:
  - Šimtas trisdešimt!
  Trečias sušuko:
  - Šimtas penkiasdešimt!
  Storoji moteris sušnypštė:
  - Šimtas aštuoniasdešimt!
  Ir gana jauna ir maloni moteris išdavė:
  - Du šimtai!
  Buvo dar viena pauzė. Tarnaitės dabar apnuogino jaunuolio pečius ir rankas. Jie buvo raumeningi, gražūs ir grakščios formos. Ne kultūristas, o mestas, gražus kovotojas. O oda taip viliojančiai blizga.
  Moteris, kuri atrodė kaip begemotas, sumurmėjo:
  - Du šimtai penkiasdešimt!
  Moteris kiek maloniau pasakė:
  - Du šimtai septyniasdešimt!
  Kita jauna mergina sucypė:
  - Trys šimtai!
  Moteris, priešingai, krekė savo amžiuje:
  - Trys šimtai penkiasdešimt!
  Dailiosios lyties atstovė išleido:
  -Keturi šimtai!
  Pati jauna moteris, matyt, striptizo šokėja, niurzgėjo:
  - Keturi šimtai penkiasdešimt!
  Turguje buvo daug jaunų ir gražių moterų. Jūs netgi stebitės, kam jiems reikia korumpuotų ir nusidėvėjusių žigolo, nuo kurių galite užsikrėsti.
  Viena labai garbinga ponia pasakė:
  - Penki šimtai!
  Ir vėl buvo pauzė. Suma vis dar nėra tokia didelė, ypač atsižvelgiant į dolerio infliaciją. Taip, ir nekantrauju pamatyti visokių damų, kaip jauną, gražią žigolo nusirengti.
  Štai dvi merginos griežtais kostiumais, auliniais batais ir kauke nusiima dar vieną šydą.
  Ir visas labai gražaus ir reljefo berniuko liemuo yra nuogas. Ir jūs galite pamatyti jo pilvo raumenis, kurie yra išdėstyti kaip šokolado antplūdžiai. O kokia lygi, blizganti oda, kuri spindi dėmesio centre.
  Viena iš moterų pasakė:
  - Šeši šimtai!
  Kitas pasigirdo:
  - Septyni šimtai!
  Trečias sumurmėjo:
  - Aštuoni šimtai!
  Senutė sušuko:
  - Devyni šimtai!
  Gana jauna ir graži moteris su deimantiniais auskarais sušnypštė:
  - Tūkstantis!
  Ir vėl buvo pauzė. Visi nekantriai laukė, kas bus toliau. Šis jaunuolis yra tiesiog nuostabus. Geriau nei bet kuris Apolonas.
  Milijardieriaus žmona Elena juo žavėjosi, bet dar nesudarė sandorio. Tiesą sakant, įdomiausia bus pabaigoje. O dabar kur skubėti. Tai tikrai labai vertinga prekė. Nors, kita vertus, Elena vis dar tokia graži ir seksuali, kad jei jai papurto klubus, atbėgs visa kaimenė mielų jaunuolių, kurie už seksą su ja taip pat mokės pinigus.
  Ir dvi merginos su odiniais kostiumais ir kaukėmis vėl ėmė traukti kitą šydą nuo gražuolio Slaviko.
  Ir taip jie atidengė jo raumeningas, gražios formos kojas iki kelių. Ir maudymosi kelnaitės. Berniukas buvo toks susijaudinęs, kad jo vyriškas tobulumas išsipūtė. Ir jis buvo didelis ir leido moteriai suteikti visišką džiaugsmą.
  Per salę nuvilnijo ūžesys.
  Begemoto moteris sumurmėjo:
  - Pusantro tūkstančio!
  Lieknesnis išdavė:
  - Du tūkstančiai!
  Moteris su katės kauke tviteryje parašė:
  - Du penki šimtai!
  Uždengta moteris pasakė:
  - Trys tūkstančiai!
  Moteris su deimantiniais auskarais pasakė:
  - Trys penki šimtai!
  Senutė sumurmėjo:
  - Keturi tūkstančiai!
  Mergina, kuri atrodė labai jauna, cyptelėjo:
  - Keturi su puse!
  Ir moteris, prisidengusi šydu, čiulbėjo:
  - Penki tūkstančiai!
  Ir vėl buvo pauzė. Šį kartą per vieną naktį su žigolo buvo pavadinta labai padori suma. Už penkis tūkstančius dolerių galima išsinuomoti penkiasdešimt ne paties prasčiausio lygio prostitučių. O paprastas, patyręs žigolo už dvi valandas kainuoja du šimtus dolerių. Na, kai kurie yra brangesni, o kiti yra pigesni. O dabar suma tapo tvarkinga, ir ne tokia jau maža. Be to, vyksta karas, krenta Rusijos rublis, brangsta doleris. Nėra laiko riebalams, aš gyvenčiau!
  Tačiau, žinoma, dar ne visi koziriai išdėlioti. Merginos nusiauna didelius batus nuo berniuko kojų. Ir jie atskleidžia grakščios formos, panašios į mergaitiškas pėdas. Ir be plaukų - kaip bronzinė statula. Įdegęs, basos kojos, pasakiškai gražus jaunuolis, varo daugybę moterų iš proto.
  Ir salė vėl ūžia.
  - Šeši tūkstančiai! - sušuko garbingoji ponia.
  Jauna mergina čiulbėjo, išliedama dantis:
  - Septyni tūkstančiai!
  Jauna, bet stora moteris nemalonaus veido murmėjo:
  - Aštuoni tūkstančiai!
  Jaunesnė ir gražesnė moteris su deimantiniais auskarais tviteryje parašė:
  - Devyni tūkstančiai!
  O moteris, kurios amžiaus neįmanoma nustatyti dėl storo šydo, čiulbėjo:
  - Dešimt tūkstančių!
  Tačiau jos balsas buvo jaunas. Ir Slava apsidžiaugė. Galvoti, kad seksas su musulmone moterimi už tokius pinigus yra puiku! O kišenėje jau turi pustrečio tūkstančio dolerių.
  Tiesa, tai dar ne viskas. Berniukas, raumeningas, labai gražus, spindintis kaip senovės graikų dievo statula, buvo su maudymosi kelnais. Ir jo gražus orumas vis dar buvo matomas visoje savo šlovėje.
  O dvi merginos raudonais kostiumais ir kaukėmis ėmė ir elegantišku, sklandžiu judesiu nuėmė nuo jaunuolio maudymosi kelnaites.
  Ant berniuko nuogų, įdegusių, raumeningų ir labai grakščių, viliojančių kojų nukrito audinio juostelė, visiškai atidengdama Slavką.
  Jis jautė gilų gėdos jausmą. Paraudusi kaip jauna mergelė, nė karto neparagavusi moters kūno.
  Karvė suvirpėjo, jo širdis daužėsi kaip akmenys barškutyje.
  Ir jo drebulys, gėda ir akivaizdus sumišimas turėjo kerinantį poveikį moterims. Tiesą sakant, tai toks mielas, nuostabiai gražus berniukas auksiniais plaukais, be to, mergelė, dėl kurios dailiosios lyties atstovės dreba iš nuovargio.
  Moteris stora kaip begemotas sušuko:
  - Penkiolika tūkstančių dolerių!
  Moteris išdavė kiek liekniau:
  - Dvidešimt tūkstančių!
  Moteris vienuolio suknele sumurmėjo:
  - Dvidešimt penki tūkstančiai!
  Jauna mergina sušuko:
  - Trisdešimt tūkstančių!
  Senutė sušuko:
  - Trisdešimt penki!
  Moteris su deimantiniais auskarais ir gana maloniai atrodanti išdavė:
  - Keturiasdešimt!
  Dar viena dailiosios lyties atstovė su dideliu rinktinių perlų vėriniu ant kaklo cypė:
  - Keturiasdešimt penki tūkstančiai!
  Ir galiausiai moteris su šydu ir gana jaunu balsu žiauriai ir aiškiai ištarė:
  - Penkiolika tūkstančių!
  Kaip įprasta, apvaliame skaičiuje buvo pauzė. Tiesą sakant, už tokią sumą galima nusipirkti gerą ir naują automobilį. Arba valandai išsinuomokite penkis šimtus ne pačių prasčiausių moterų prostitučių. Arba du šimtai penkiasdešimt patyrusių žigolo patinų dvi valandas, arba penki šimtai ne tokie patyrę ir elegantiški. Ar verta pradėti.
  Be to, šis jaunas gražuolis vėliau gali būti išnuomotas už mažesnę sumą.
  Taip ilgai laukta Elena drebėjo iš nekantrumo. Koks jis gražus. Ir tuo pat metu ji rausta kaip jauna mergina ir dreba kaip avinėlis prieš skerdimą.
  Stiuardas pakėlė savo kumštelį ir pradėjo sakyti:
  - Penkiasdešimt tūkstančių dolerių kartų! Penkiasdešimt tūkstančių dolerių du... Penkiasdešimt tūkstančių dolerių...
  Elena sušuko savo balsu:
  - Šešiasdešimt tūkstančių!
  Visi pasisuko. Matėme liekną moterį su kauke. Ir labai maloniu ir pažįstamu balsu.
  Slavka labai norėjo, kad šis gražuolis, pridengtas kauke, nusipirktų jį bent vienai nakčiai.
  Ir tada susitikimas su arabe jį išgąsdino. Pačiuose Rytuose išskiriamas žiaurumas. Ir gali būti tiesiog baisių iškrypimų. Nors jo negalima nužudyti ir suluošinti, jis turi daryti viską, ko prašo jį pirkusi moteris.
  Ir nieko neatsisakykite.
  Tačiau gražuolė šyde nesistengė nusileisti:
  - Septyniasdešimt tūkstančių!
  Elena sumurmėjo:
  - Aštuoniasdešimt!
  Uždaryta moteris staigiai metė:
  - Šimtas tūkstančių dolerių!
  Per salę nuvilnijo ūžesys. Taip, suma vos vienai nakčiai su žigolo yra beprecedentė. Tačiau kai vyksta aukcionas, kyla derybų azartas, su kuriuo sunku susidoroti.
  Ir daugelis moterų dar neturi vyrų. Jie yra arba našlės, arba susikūrę savo kapitalą, arba sugebėjo gauti palikimą prieš susituokdami. Arba fiktyvūs vyrai.
  Taigi buvo su kuo sudaryti sandorį.
  Jauna mergina sušuko:
  - Šimtas dešimt tūkstančių!
  Uždengta moteris suriko:
  - Šimtas dvidešimt!
  Moteris su deimantiniais auskarais pasakė:
  - Šimtas penkiasdešimt!
  Tada moteris su šydu sušuko:
  - Du šimtai tūkstančių!
  Elena aistringai sumurmėjo:
  - Du šimtai penkiasdešimt!
  Mergina su rubino karoliais pasakė:
  - Trys šimtai tūkstančių!
  Storoji moteris šaukė:
  - Keturi šimtai tūkstančių!
  Tada moteris su burka sušuko į viršų:
  - Milijonas dolerių!
  Tai jau rimta ir didelė suma. Už tokias sumas perka paveikslus, grynaveislius arklius arba visą armiją prostitučių. Nakvynei galite užsisakyti elitinę prostitutę už tūkstantį. Be to, rublis krenta ir vyksta karas, tikimasi, kad jis tik blogės.
  Buvo sunki pauzė. Milijardieriui Elenos vyrui milijonas dolerių nėra tokia mirtina suma. Bet tik mano vyrui. Ir tai jai per daug akivaizdu. O visas milijonas, išėjęs iš sąskaitų, negali būti taip lengvai paslėptas ir nepateisinamas.
  O kitos moterys dėl tokios sumos buvo aiškiai sugėdintos.
  Stiuardas pakėlė plaktuką ir pradėjo giedoti:
  - Milijonas dolerių vieną kartą, milijonas dolerių du, milijonas dolerių trys...
  Elena garsiai sušuko:
  - Milijonas dolerių ir dar vienas doleris!
  Pradėti tvarkyklę:
  - Milijonas dolerių ir dar vienas doleris kartus... Milijonas...
  Moteris su burka lojo:
  - Du milijonai dolerių!
  Per salę nuvilnijo ūžesys. Suma buvo tokia, kad dviem valandoms galėjai išsinuomoti dešimt tūkstančių profesionalių žigolo, o valandai - dvidešimt tūkstančių prostitučių. Už tokias sumas buvo nupirkti paveikslai, brangūs grynakraujai eržilai, jau galima pasistatyti vilą ir įsigyti ne pačią mažiausią jachtą. Ir tik vienai nakčiai.
  Slava apstulbo, o jo akys išsiplėtė: tiek jis dar kainuoja! Turtas.
  Viena iš jaunų merginų iš salės, turbūt pasidavusi derybų jauduliui, įstrigo:
  - Du milijonai vienas doleris!
  Vadovas pradėjo skanduoti:
  - Du milijonai ir vienas doleris karto! Du milijonai ir vienas doleris du! Du milijonai ir vienas doleris - trys ...
  Moteris su burka sušuko:
  - Penki milijonai!
  Salėje tarp moterų pasigirdo ūžesys. Tai jau kolosali suma, galima sakyti, turtas. Ir visa tai tik per vieną naktį. Galima tiesiog sakyti, kad beprotiška. Net penki milijonai!
  Karpa, kurios galva sukasi, raudonas iš gėdos, drebėjo iš gėdos ir susijaudinimo, vaikinas riktelėjo:
  Aš bijau šios tamsos, beviltiškos ir baisios,
  Iš kur aš niekada negrįšiu...
  Tai pokštas, koks gražus pokštas
  Ir sapnas yra sapnas, ir dabar aš pabundu!
  Ir vyriausiasis stiuardas pradėjo skelbti:
  - Penkis milijonus dolerių kartų! Penki milijonai dolerių - du! Penki milijonai dolerių trys...
  Tada viena iš moterų su deimantiniais auskarais paėmė ir išdavė:
  - Penki milijonai ir vienas doleris!
  Per salę nuvilnijo ūžesys. Sumos buvo tiesiog beprotiškos. Nors, pavyzdžiui, praeitame amžiuje kažkas iš Japonijos už Van Gogo paveikslą sumokėjo šimtą keturis milijonus dolerių ir pasiekė rekordą. Bet koks ten vaizdas buvo: daub! Nenuostabu, kad per jo gyvenimą niekas nenorėjo pirkti Van Gogho.
  Bet vis tiek už vieną naktį su žigolo sumoki tiek.
  Stiuardas vėl pakėlė savo kumštelį ir pradėjo giedoti:
  - Penki milijonai ir vienas doleris - vienas! Penki milijonai ir vienas doleris - du! Penki milijonai ir vienas doleris - trys ...
  Moteris su burka sušuko:
  - Dešimt milijonų dolerių!
  Dar vienas triukšmas salėje. O kai kurios moterys nebegalėjo susilaikyti ir, norėdamos numalšinti didžiulį susijaudinimą, ėmė kišti pirštus ar vibratorius tarp kojų. Taigi šios neįsivaizduojamos derybos juos privertė. Tai buvo tikrai labai šaunu.
  Šlovė išprotėjo: dešimt milijonų dolerių! Ir ketvirtadalis šios sumos priklauso jam. Jis ne tik atsipirks mafijai, bet ir ji pati taps turtingu ir gerbiamu žmogumi. Ir tada jo lauks labai šviesi ateitis. Moteris po burka buvo jauno, malonaus balso, net neaišku, kas jai trukdo veltui filmuoti vyrus. Tiesa, daugelis moterų mėgsta turėti visišką valdžią vyrams ir komanduoti jiems lovoje. Ir taip vietoj vibratoriaus, arba vyrai iš gatvės perka žigolo.
  O Slava dar tokia jauna ir graži. O kai šypsosi, kokie blizga jo dantys. Iš tiesų, nepaprastai malonus ir mielas, figūros jaunuolis. Na, kaip tai apeiti ir įveikti? Tai tikrai didžiausia dovana visatoje.
  Suma jau buvo per didelė. Ir nutraukti tokį labai pavojingą.
  Ir stiuardas ėmė sakyti dantis:
  - Dešimt milijonų dolerių kartų! Dešimt milijonų dolerių du! Dešimt milijonų dolerių trys...
  Elena, prieš nukritus plaktukui, beviltiškai sušuko:
  - Vienuolika milijonų!
  Salėje triukšmas stipresnis. Viena iš moterų sušuko:
  - Štai pirklys sijonu!
  Slavka sumurmėjo:
  - Tavo žigolo brangesnis,
  Kas tikrai verta!
  Stiuardas pakėlė plaktuką ir pradėjo giedoti:
  - Vienuolika milijonų kartų, vienuolika milijonų du! Vienuolika milijonų trys...
  Čia Elena išsigando. Ji asmeniškai tokios sumos neturėjo, šaukė tik dėl savo užsispyrimo. Ir jei jos vyras apie tai sužinos, tai atsitiks su ja. Nors skyrybų atveju ji, ko gero, vis tiek paduos į teismą kurią nors dalį valstybės. Ir tapti laisvu. Ir bent jau keliaus po pasaulį, o tai bus be galo šaunu.
  Ir kad jos vyras neišleis iš Maskvos - kad greičiau numirtų, niekšas!
  Tačiau paskutinę sekundę, kol plaktukas trenkė trečią kartą, moteris šydu čiulbėjo:
  - Dvidešimt milijonų dolerių!
  Ponios papurtė ir įėjo. Walkeris. Ir tada Elena pajuto jaudulį ir pasitikėjimą savimi. Ši apsiausta ponia tikriausiai yra pasakiškai turtinga. Taigi leisk jai pasinerti į savo užgaidą. Tegul jis visiškai sumoka už mielo, mielo ir raumeningo berniuko malonumą.
  Ir Elena pasakė:
  - Šimtas milijonų dolerių!
  Salė įsikūrė ir rėkė. Oho! Na, suma nakvynei su labai graziu ir kreiviu berniuku. Kiek reikia būti geidulingam ar įsimylėjusiam, kad investuotum į jauną žigolo tokią laukinę sumą.
  Stiuardas pakėlė plaktuką ir pradėjo sakyti:
  - Šimtą milijonų dolerių kartų! Šimtas milijonų dolerių du! Trys šimtai milijonų dolerių...
  Moteris su burka sušuko:
  - Du šimtai milijonų! - Ir pridūrė. - Baigti cirką. Jūs neturite tokios sumos ir būsite sugėdinti!
  Elena sumurmėjo:
  - Iš kur tai žinai?
  Moteris šydu atsakė:
  - Aš žinau! Kai sakau, aš žinau!
  Stiuardas pakėlė savo kumštelį ir pradėjo sakyti:
  - Du šimtus milijonų dolerių kartų! Du šimtai milijonų dolerių du! Du šimtai milijonų dolerių trys...
  Tada viena iš moterų salėje sucypė:
  - Du šimtai milijonų ir vienas doleris!
  Vadovas priminė:
  - Jei nesumokėsite visos sumos, būsite išmestas ir niekada neįleistas į aukciono kambarį.
  Moteris tamsiais akiniais linktelėjo.
  - Aš žinau! Bet visai pasiruošęs!
  Vadovas pradėjo skanduoti:
  - Du šimtus milijonų ir vieną dolerį karto! Du šimtai milijonų ir vienas doleris du! Du šimtai milijonų ir vienas doleris trys...
  Moteris šydu pasakė:
  - Penki šimtai milijonų dolerių!
  Per salę nuvilnijo ūžesys. Moterys pradėjo masažuoti tarp kojų ir aktyviau naudoti vibratorius.
  Slavka staiga pamatė, kad jo vyriškas tobulumas pradėjo nykti. Jis per ilgai buvo susijaudinęs. Ir tada išdegė.
  Ir tarp geidulingų moterų tribūnose nuvilnijo nusivylimo riaumojimas.
  Stiuarde pakėlė plaktuką ir ėmė giedoti, apnuogindama perlinius dantis:
  - Penkis šimtus milijonų dolerių kartų! Penki šimtai milijonų dolerių du! Penki šimtai milijonų dolerių trys!
  Buvo didelė pauzė, ir stiuardas paskelbė:
  - Jaunas žigolo, aštuoniolikos metų Viačeslavas Kolobkovas, buvo parduotas panelei su šydu už penkis šimtus milijonų dolerių!
  Moteris linktelėjo.
  - Pervessiu pinigus iš tavo sąskaitos! Ir dabar jis bus mano, visą naktį!
  Jie užmetė Slavką šydą. Ir ant stipraus, raumeningo kaklo buvo uždėta grandinėlė.
  Berniukas pliaukštelėjo basomis kojomis už savo naujos meilužės.
  Vadovas pastebėjo:
  - Jis tavo nakties vergas! Tik nežudyk jo ar suluošink!
  Prie jaunuolio priėjo moteris su šydu. Jos ranka paėmė ir sugriebė berniuką dėl vyriško tobulumo. Iškart vėl pakilo ir išsipūtė. O Slavka stipriai paraudo iš gėdos ir gėdos.
  Moteris atidarė veidą. Ji buvo labai graži, rytietiška, juodaplaukė gražuolė, ne daugiau nei dvidešimt penkerių metų. Taip, ji tikrai buvo labai graži, nors ant veido nebuvo jokių kosmetikos pėdsakų.
  Slavka ištarė:
  - Taip, jūs pats galite gauti pinigų už naktį!
  Moteris linktelėjo.
  - Aš žinau! Papasakosiu vėliau, kodėl išdėliojau tau tokią laukinę sumą! Iki tol eikime į kambarį! Laiko mažai, o meile noriu džiaugtis paskutinį kartą gyvenime!
  Berniukas nustebo
  - Kodėl paskutinis?
  Moteris atsakė:
  - Nes aš, princesė Esmigul, buvau nuteistas mirties bausme už svetimavimą! O poryt auštant jie man nukirs galvą!
  Slavka pasiūlė:
  Taigi jums reikia bėgti!
  Princesė atsidususi atsakė:
  - Prisiekiau Alachu, kad nepabėgsiu! Todėl prieš mirtį mano vyras davė man savo sąskaitą ir leido daryti ir pirkti viską, ko noriu šiomis dienomis!
  Slava nusijuokė:
  - Štai kodėl tu toks dosnus! Taupyti nėra prasmės!
  Ji linktelėjo ir atsakė:
  - Jei gerai mane aptarnausite, o man patiks, nupirksiu jums ištisus rūmus, jachtą, o ko dar norėsite - visą automobilių parką! Taigi pabandykite!
  Jaunuolis linktelėjo.
  - Esu pasiruošęs ir džiaugiuosi galėdamas tau tarnauti!
  Čia jie pateko į atskirą, prabangų kambarį. Moteris liko viena su juo. Grakščiai ji nusirengė, atidengdama tobulai gražų įdegusį kūną. Slavkos vyriškas tobulumas išsipūtė taip, kad buvo pasirengęs sprogti.
  Nuoga princesė linktelėjo.
  - Ateik nusiprausti su manimi!
  Jaunas vyras ir jauna moteris nuėjo į vonią, visiškai padengtą auksu.
  Pasipylė šilti upeliai. Ir jie pradėjo plauti gražius kūnus.
  Moteris linktelėjo.
  - Tu žinai, kaip vartoti kalbą!
  Slavka linktelėjo.
  - Būtinai!
  Princesė Esmigül linktelėjo.
  - Taigi dirbk sunkiai! Ateik, mano gražuolis berniukas!
  Jaunuolis atsiklaupė, įkišo veidą jai tarp kojų į gražiai nuskustą gražuolės skruostą ir pradėjo dirbti liežuviu, dirbti pasiaukojamai ir entuziastingai.
  Jauna, graži moteris aistringai dejavo. Ir ji buvo labai patenkinta.
  Slava taip pat sustiprėjo. Kaip nepakeliamai skaudėjo ir degino perdėtas jo orumas. Ir jis dirbo ir buvo palaimintas.
  Princesė aimanavo, o galiausiai, garsiau rėkdama, sukrėtė stiprų orgazmą ir suglebo.
  Tada ji pati atsiklaupė ir jos veidas priartėjo prie jaunuolio kirkšnių. O dabar ji lūpomis apkabino susijaudinusį, karštą, maloniai kvepiantį gaidį, jauną ir gražų eržilą. Ir ji pradėjo dirbti savo kalba.
  Karvė jėga prisivertė dar neišmesti sėklos. Tegul moteris mėgaujasi laižymo procesu, sklandžiu, mielu, patraukliu, vyriško tobulumo galva, gražiausiu ir gražiausiu jaunuoliu Maskvoje.
  O princesė išprotėjo, dirbdama su nariu, liežuviu ir lūpomis. Jai tai buvo tiesiog nepaprastai gražu ir gražu.
  Pagaliau Karvė vis tiek negalėjo susilaikyti ir baigė. Ji išmetė audringą, saldžią košę, jaunatvišką sėklą. Princesė godžiai laižė ją liežuviu, neleisdama praleisti nė lašo. Ir tada ji įsakė:
  - O dabar eikime į varnos pozą! Aš tave laižysiu, o tu mane!
  Slava pritariamai linktelėjo. Jo liežuvis vėl ėmė meistriškai ir energingai masažuoti princesės klitorį. Kol jaunos gražios moters liežuvis ir lūpos vėl buvo priversti išsipūsti ir įkaisti, jauna, elastinga raumeningo ir labai gražaus bei įgudusio žigolo narė!
  
  KARALIENĖ IR VERGAS PASIOMIS KARALIENĖS.
  ANOTACIJA
  Jaunas vaikinas iš mūsų laikų pirmiausia tampa karaliene. Tačiau dėl perdėto žiaurumo dievai ją paverčia basa verge. Tačiau jauną moterį iš vergijos išlaisvina elfai ir prasideda super nuotykiai.
  . 1 SKYRIUS
  Agripina pamatė iškilmingą ceremoniją. Tarsi ji užliptų į sostą ir atsisėstų į brangakmeniais nusagstytą sostą. O jai ant galvos uždėta žvaigždėmis nusagstyta karūna. O visi prezidentai, monarchai ir kiti pasaulio valdovai klaupdami ją giria.
  Ir sveikinimas nusineša į dangų, ir patrankos plaka. Ir viskas spindi. Ir dabar ji yra Žemės planetos imperatorė. Ir jai dainuojamos fanfaros, groja orkestrai. O sosto kambarys, kuriame ji sėdi, yra penkiasdešimt kartų didesnis nei Lužnikų stadionas. Ir jis turi visą armiją. Tūkstančiai gražių merginų trumpais sijonais, nuogomis kojomis, su kulkosvaidžiais už nugaros, sveikina ją ir dainuoja:
  Tu esi puiki deivė
  Visų žmonių imperatorius...
  beribis elementas,
  Nužudyk visus savo priešus!
  Agripina atkišo dantis ir riaumojo:
  Aš sumažinau priešus ant liestinės
  Aš juos taip greitai pataikiau...
  Viskas pasirodo puikiai
  Aš esu karalienė, nepažįstu visų žiūrovų!
  Po to jai buvo atvežta pirmoji auka. Tai buvo Pavluša, gražus, šviesiaplaukis, raumeningas maždaug keturiolikos metų paauglys. Jis yra tik su raudonomis maudymosi kelnėmis ir su antrankiais surakintomis kojomis ir rankomis. Berniukas buvo sumuštas botagais ir paguldytas ant kelių.
  Agripina paėmė į ranką sunkų spygliuotos vielos botagą ir trenkė Pavlušai. Berniukas rėkė iš nepakeliamo skausmo. O jauna, stipri, raumeninga moteris toliau plakė jį ir dainavo, apnuogindama dantis:
  - Mano berniukai, mano mažyte,
  Šią valandą tu nemiegi
  Ir jūs gausite matomą šašą,
  Plakti į nugarą!
  O galingoji moteris mušė berniuką. Ir taip, kad oda plyšo ir kraujas tekėjo srovele. Ir Pavluša rėkė iš nepakeliamų kančių.
  Staiga pasigirdo baisus riaumojimas. Rūmai sugriuvo ir sienos sugriuvo. O prieš ją pasirodė didžiulis, putojantis angelas su dviem kardais.
  Griausmingas balsas pasakė:
  - Tu, pasaulio imperatore, peržengei visas ribas! Už tai būsi nubaustas. Visagalis Dievas atims iš jūsų visą valdžią ir pažemins tą, kuris išaukština save.
  Žaibas trenkė. Dingo rūmai, visi tarnai ir valstybių vadovai.
  O Agripina vietoj prabangių chalatų ir karūnos pasirodė pusnuogė vergė su pančiais. Ant jos basų kojų ir rankų buvo sunkios plieninės grandinės. Kūnas buvo beveik nuogas - tik vienas strėnas.
  Ir ji buvo surakinta kartu su kitomis beveik nuogomis vergėmis. Ir jos nuogos, stiprios kojos degino karštą dykumos smėlį.
  Agripina, galinga, labai raumeninga moteris, aukštai iškelta galva, pati tapo verge. Ir prižiūrėtojos rykštė nukrito ant jos įspaustos nugaros.
  Ir rykštė sušvilpė. Prižiūrėtojas net nebuvo žmogus. Tai didžiulis, gauruotas lokys su labai bjauriu ir bjauriu puodeliu. Jis atsisėdo ant kupranugario ir iš visų jėgų smogė buvusiai pasaulio imperatorei.
  Agripinai skaudėjo ir ji dejavo. Ji prisiminė, kaip po sulaikymo buvo nuvežta į kratos kambarį. Jie privertė mane nusimesti visus drabužius ir ėmė tyrinėti tvirtą mergaitišką kūną. Tai padarė kelios moterys baltais chalatais. Tarsi tai ligoninė, ne kalėjimas ir ne šmonas, o medicininė apžiūra.
  Tada jie liepė pritūpti prieš veidrodį ir apšviesti prožektoriais. Agripinos pritūpimas, žinoma, yra lengvas. Tačiau nemalonu, kai į tave nekantriai žiūri kelios moterys baltais chalatais. Jie žavisi stipriais, reljefiniais raumenimis, labiau tinkančiais vyrui nei mergaitei, kurie judant taip rieda.
  O jų akys geidulingos. Agripinos kūnas yra labai stipraus jaunystės su raumenimis, o ne mergaitiška, nors oda lygi, švari, išvystyta krūtinė ir platūs klubai. Bet pečiai platūs.
  Agripina tupi, bet visi jai neduoda komandos sustoti. Jau pradėjo prakaituoti, švytėjo įdegusi oda, dėl ko ji dar labiau atrodo kaip senovės graikų karės deivės statula.
  Galiausiai jai atsibodo būti ryjama akimis. O uniformuota prižiūrėtoja liepė atsistoti į kvadratą, o smakrą įkišti į specialią įdubą. Po to įžūliai nusimovė plonytes gumines pirštines ir, įsikibusi į smakrą, pirštais pasiekė Agripinos burną.
  Ir jie neplauti, prakaituoti. Ir ji lipo už skruostų ir po liežuviu. Agripina pasipiktino ir, atstūmusi ją, suriko:
  - Užsidėk pirštines, kalyte! Jūs užkrėsite!
  Po to jai kažkaip susigėdo, paieška buvo nutraukta. Tačiau fotografavosi nuogas, todėl tatuiruotės buvo matomos. Jie rideno ne tik pirštus, bet ir apnuogintus pėdų padus. Ir net skrandį apšvietė rentgenu, matyt, įtardami, kad ten gali būti narkotikų.
  Po to jie nuvedė mane į dušą. Jie net davė muilo gabalėlį, o tada rankšluostį. Toliau atėjo uniforma.
  Agripina kalėjimo ne itin bijojo. Priešingai, ji buvo tikra, kad ji bus pati svarbiausia ir šauniausia.
  Bet kameroje buvo kiek sausakimša, merginų buvo dvylika, jautėsi kibirų kvapas.
  Ji iškart juos pastatė ir privertė juos išvalyti. Tada ji paprašė manęs sutvarkyti tualetą. Ir jie jos klausėsi.
  Agripina buvo kieta net tardymo izoliatoriuje. Ir ji galėjo priversti mane paklusti.
  Tačiau dabar aplink ją yra dvi dešimtys merginų, sukaustytos grandinėmis, ir visas būrys orkų su botagais.
  Ir šios lokys ėmė smarkiai mušti Agripiną. Ir buvo taip skaudu, kad net ši didvyriška moteris staugė iš kančios ir prašė pasigailėjimo. Tiesą sakant, tai buvo savotiškas košmaras. Tada jie taip pat surakino jos kaklą, o tai visiškai nepakeliama.
  Agripina pajudėjo smėliu. Ir jos nuotaika buvo menka. Ji sumušta ir subraižyta, ištepta kruvinomis dėmėmis. Ir pančiai skamba, ir metalas blizga.
  Agripina tyliai trypčioja. Smėlis karštas ir skauda basas kojas. Nors ji vis dar nieko neturi - kojos kimštos per muštynes ir treniruotes. O kaip su vergėmis. Daugelis jų ne visada vaikščiojo basomis, o padai nėra tokie grubūs. Ir dega taip, kad net pūslės atsiranda.
  Jauna moteris vaikšto ir su siaubu galvoja: ji yra sukaustyta grandinėmis ir vergė, ant kurios karts nuo karto užkrenta botagas. Tačiau netrukus ji sukels maištą ir perims valdžią šioje planetoje.
  Galinga, raumeninga dama patraukia orkų dėmesį. Ir karts nuo karto trenkdavo jai botagu ar spygliuota viela.
  Agripina sušuko atgal:
  - Silpnas ritmas!
  Ir tą akimirką viskas pasikeitė. Tiksliau, aštrios, grūdintos strėlės skriejo į orkus iš už kopos. Jie smogė gauruotiems lokiams, išlindo iš akių ir susiuvo per kirkšnį ir krūtinę.
  Agripina paėmė jį ir puolė, trankydama grandinėmis, prie orko. Ji pervėrė jam galvą grandine.
  Ir ji dainavo:
  - Aš kaip velnias velnias! Aš sunaikinsiu sostinę!
  Elfai iš pasalos iššoko ant išlikusių orkų. Jie buvo šios žavingos tautos atstovai ant mažų ir grakščių vienaragių.
  Orkai buvo greitai išskersti ir nupjauti. Po to merginas pradėjo leisti iš grandinių. Taip pat burtų lazdelių pagalba Agripina taip pat buvo atrišta.
  Jauna moteris tapo laisva. Ir galingas, su raumenų gumbeliais.
  Po to ji turėjo visą merginų komandą. Ir dabar gražuoliai kariai trypė savo plikomis, iškaltomis kojomis dykumoje.
  Agripina niūniavo, išliedama dantis:
  Kelias eina išilgai kreivės,
  Merginos basomis kojomis...
  Pavargote nuo blakių, kad sutraiškytumėte blogį,
  Noriu paerzinti savo laimę!
  Merginos taip pat buvo labai agresyvios ir kovingos. Jie norėjo dainuoti ir šokinėti. O jų kojos, tiesą sakant, grakščios, nors išsekusios, numuštos, pradurtos.
  Štai komanda žygiuoja. Ir su jais elfai ant vienaragių, ir su lankais.
  Agripina jaučia savyje stiprybę ir dainuoja:
   Nuo Spartako laikų šis tikėjimas gyvas,
  Kad pasaulyje niekada nebūtų vergų!
  Jei meistras yra įžūlus - jis šildo skrandį su virykle,
  O valstietis sustingo šaltyje - patikėkite, tai ne likimas!
  
  Rusijos vaikinas Spartak - jis ištraukė mums kardą,
  Ir už jo be galo kilo prispaustųjų upė...
  Jei esi vyras - garbė brangesnė už gyvybę,
  Jei norite, kad gyvenimas tekėtų pasaulio laime!
  
  Stenka Razinas norėjo ištiesinti vergų stovyklą,
  Kad būtų noro, kiekvienas gali susitvarkyti...
  Ir tokie žmonės kaip jis negalėjo susitaikyti su gėda,
  O už jų žmonės - nesuskaičiuojama kariuomenė!
  
  Kankinimas, stulpas ir kuolas - karalių argumentai,
  Visi nori viską pasisavinti šimtmečius!
  Bet laisvė, patikėk manimi, yra mylia duonos ir medaus,
  Ir tokia svajonė jau seniai degė mūsų širdyse!
  
  Atėjo griaustinis - spalis, o dabar mūsų galia,
  Šalis dega, daug kraujo ir skausmo!
  Bet Jėzus neįleis teisingos bedugnės į pragarą,
  Tas, kuris nuožmiai plakamas, bus laimingas gėriu!
  
  Leninas atidarė duris, Stalinas drąsiai veda,
  Su kiekvienu žingsniu artėjame prie švento tikslo!
  Bet šėtonas atėjo keturiasdešimt pirmaisiais blogiais metais,
  O dabar mūsų kraujas kaip upelis vemia iš venos!
  
  Mes esame šalis su tavimi; mūsų garbė yra tavo gyvenimas,
  Niekada nepaguldykite Rusijos tautų ant kelių!
  Laikykitės Rusijos, kovokite už Tėvynę,
  Tai kartų drąsos prasmė ir druska!
  
  Fiureris yra niekšiškas lavonas, na, o Rusas yra milžinas,
  O čečėnas su uzbeku ir rusu yra vieningi!
  Komunizmas yra monolitas, idealas sielai,
  Ir priešininkų pulkai sumušti į pyragą!
  
  Kosmosas jaunuolius vadina - ragas kviesliai trimituoja,
  Bus nauja siena už Marso!
  Mes statome komunizmą - jie atšaukė rublį,
  Pilietybė nesvarbu!
  
  Visa visata, patikėk, dabar taps raudona,
  Ten bus vartai į rojų - raudonos žvaigždės.
  Žmogus yra brolis kitiems - praeityje pasiutęs žvėris,
  O meilė, grožis giedamas grynomis giesmėmis!
  
  Todėl negailėkite savo bejausmiškumo ir tinginystės,
  Už mūsų Tėvynę kovojame kaip sakalas!
  O jūs kovotojai dirbate ir naktį, ir dieną,
  Ką Rojaus sodas žydėtų ir duotų saldžių sulčių!
  Agripina dainavo kartu su savo basomis komanda. Ir staiga ji pagavo save galvojant, kad atrodo, kad yra už komunizmą. Na, o Agripina sovietinių laikų nežinojo: buvo per jauna. Netrukus jai sukanka trisdešimt septyneri, o dabar - 2023-ieji. Taigi, ką ji gali prisiminti apie sovietų valdžią? Jos akyse ir mintyse tai yra legenda. Agripina, kaip sakoma, savo laikmečio vaikas. Ir, žinoma, apie sovietinius laikus girdėjau ne pačius geriausius atsiliepimus. Kaip ir iš tikrųjų net tokio dalyko kaip bananai trūko. Taip, ir saldainiai, ir kramtomoji guma. Ir džinsai buvo reti. O Gorbačiovo laikais iš lentynų dingo net karti degtinė ir cigaretės. Ilgos eilės, talonai, kortelės, tuščios parduotuvės, visiškas trūkumas - taip žmonės prisimena sovietinius laikus.
  Ir niekas nenorėjo jų susigrąžinti. Šiaip ar taip, Maskvoje komunistai net sunkiais devintajame dešimtmetyje surinko nežymų procentą balsų. Bet Agripina buvo labai turtinga, ir, žinoma, kapitalizmui. Tai kodėl ji staiga pradėjo dainuoti apie kairiąsias idėjas?
  Jauna moteris kumščiu trenkė sau į smakrą ir sušnypštė:
  Mūsų karalius, dangaus išrinktasis,
  Mūsų karalius yra tarsi demonas vaiduoklis...
  Mūsų karalius, likimo pasiuntinys
  Mūsų karalius esi tik tu!
  Liuciferis! Liuciferis! Liuciferis! Liuciferis!
  Agripina jį paėmė su laukiniu džiaugsmu ir dainavo:
  - Tu esi didysis Liuciferis, išleisk spindulį į šviesą,
  Ir šventas karo kardas - iškirsk paslaptį!
  Ir vėl mergina, tiksliau, suaugusi ir patyrusi moteris, pradėjo dainuoti;
  Mūsų karalius, dangaus pasiuntinys,
  Mūsų karalius yra kaip demonas vaiduoklis.
  Mūsų karalius, pasirinktas likimo,
  Mūsų karalius esi tik tu!
  Liuciferis! Liuciferis! Liuciferis! Liuciferis!
  Taip karys dainavo ir trypčiojo dykumoje. Ir jos nuotaika buvo pakili. Kodėl jis turėtų būti nepilnametis.
  Bet čia vėl matyti neramumai. Elfai gavo signalą apie orkų artėjimą. Ir išsirikiavo puslankiu. Pusė raitelių buvo elfai. Gražios merginos, beveik nuogos, bet apipintos brangiais papuošalais.
  Jie aiškiai buvo pasirengę mirtinai kovai.
  Agripina trypė plika tvirta koja. O jos rankose pasirodė svarus lankas. Didelis, kuriame telpa daug strėlių.
  Mergina, tiksliau, moteris-herojus dainavo:
  Nuo kraujasiurbių atskrido debesys,
  Ne toli iš Žemės išsiveržė pragaras!
  Žaltys šliaužia ant panzvale, barškantis niekšas,
  Debesys nušvito krauju!
  
  Bangos liepsnoja, taškosi kaip pragariška audra,
  Ir jis sutiks drąsiausių drąsuolių armiją!
  Apsaugosime gražias mielas moteris
  Būsime verti savo tėvų žygdarbių!
  
  Mano žeme, kaip skausmingai dejavai,
  Priešas paliko šimtą pėdsakų žaizdų!
  Bet numeskime orkus, tuoj pat nulipsime nuo pjedestalo,
  Žaismingų metų maras neprailgs!
  
  O mirtis jau baltuoja už debesų,
  Bet mūsų mintys yra suplėšytos į dangų!
  Sutraiškykime liūdnai pagarsėjusius piktadarius į dulkes,
  Ir perplėšk, žinok, orkai per pusę!
  
  Mes nežinome ramybės ir senatvės puvimo,
  Mes esame savo šventosios Tėvynės vaikai!
  Viskas, kas šviesu, kovojo su lokiais,
  Nušaudykime šias šaknis!
  
  Ir kad piktoji bomba sprogo su jėga,
  Ko mums reikia sviedinio sprogimo, šito griaustinio!
  Elfi kovotojai gali daug,
  O viršus fiureriui taps apačia!
  
  Požemio pragaras, pragaras įsiliepsnojo,
  Rokadu ropojosi su grobuonišku antsnukiu "Tigras"!
  Ir visas nuovargis akimirksniu nuskriejo nuo mūsų,
  Smagių žaidimų laikas baigėsi!
  
  Granata po ranka, mirtinas metimas,
  Štai "Tigras" į snukį tvirtai priimtas!
  O fiureris katile totorių katilinėje,
  Kad neatskleiskite pasaulio elfams!
  
  Meška dreba nuo įnirtingų salvių,
  Štai virš Elfų Reichstago plevėsuoja vėliava!
  Ir saulė švietė virš Tėvynės,
  Juk Orc Reichas nukrito į dulkes ir pelenus!
  Agripina dainavo, o kitos vergės pakėlė ir elfai. Viskas atrodė puiku ir tiesiog nuostabu.
  O vergės rankose turėjo lankus, o pora net arbaletus. Ir jie patraukė virvę ir pradėjo šaudyti strėlėmis. Jie lenktyniavo lanku ir pervėrė besiveržiančius orkus.
  Šie žvėrys, gauruoti ir dvokiantys, puolė į mūšį su laukiniu ir pašėlusiu įniršiu.
  Tai tikrai buvo mūšis. Elfai, beveik nuogi, šaudė iš lankų. O elfai vyrai naudojo galingesnius ir mirtinus arbaletus.
  Jie su didele jėga mėtė varžtus. Kuris apsisuko ir pervėrė į audrą lipančius orkus. Ir sudavė jiems triuškinančius smūgius.
  Vienas iš elfų, užsidėjęs brangakmeniais papuoštą karūną, sušuko:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė! Elfų vėliava pirmyn - šlovė žuvusiems didvyriams!
  Ir taip ji paleido didelę strėlę, basa koja traukdama virvelę.
  Ir vėl, kai riaumoja:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės!
  O elfai kartu su vergėmis svaidė orkus strėlėmis. Ir juos kruopščiai užpildė. Tai buvo jų labai agresyvi kovų panorama.
  Kariai pasirodė tiesiog superiniai, demonstruojantys fenomenalią ir nesuvokiamą jėgą.
  Tada vėl žavingų ir labai žaismingų žmonių dainos.
  Nėra nieko patikimesnio už monetą
  Ji tikrai spindi be melo!
  Tiesą sakant, dublonas yra pasaulio valdovas,
  Jo atrama yra stiprus kardas ir skydas!
  
  Jame paslėpti pagonių dievai,
  Kaip saulė, spindintis auksinis veidas...
  Nors vis dar yra banditų-parazitų,
  Kas pradėjo sielos derybas!
  
  Moneta, tai stabas ir arkangelas,
  Jis yra gelbėtojas, visų naikintojas.
  Be aukso samdytas damastas merdi,
  Be pinigų sėkmė mūšyje nepasieks!
  
  Bet ko tu nori, žmogaus širdis,
  Medžiok, kad nupirkčiau tau nemirtingumą...
  Godžiai atverti duris į palaimą,
  Nupinti šimtmečių gyvenimo giją!
  
  Bet ar tai gali gauti ir dublonas?
  Ar auksinis ratas gali svajoti?
  Kad senis su dalgiu neateitų su sveikinimais,
  Ir morge jis neuždėjo antspaudo ant kaktos!
  
  Nors monetai reikia daug laimės,
  Leiskite mums atsiduoti nuodėmei!
  Bet žmogus neturi galios prieš aistrą,
  Jam merginos, kaip soros gaidžiui!
  
  Jis nori daug gauti į skrandį,
  Valgykite fazanų, ananasų svarų.
  Nors iki kapo valgyti negalima,
  Net jei esate nepaprastai šaunus su pinigais!
  
  O karstas net per daug kainuoja,
  Nes čia vieta karaliams!
  Juk angelas nupieš formoje nulį,
  Smūgis į kaktą ir lazda į smegenis!
  Kariai, žinoma, nėra prastesni mūšyje. O kai orkai, patyrę didelių nuostolių, išsiveržė į mūšio atstumą, gražuolės paleido kardus.
  Albina nusišypsojo. Jos rankose iškart pasirodė du kardai. Ji apsuko juos, pasuko vėjo malūną, nupjovė porą orkų galvų ir sušnypštė:
  - Įvažiavai ne tą!
  O po to paėmė nuogu kulnu ir spyrė orko generolui į smakrą. Jis sudužo kaip smėlio maišas. Ir dantys iškrito jam nuo sulaužyto žandikaulio. Ir viskas atrodė taip gražiai ir šauniai. Kad merginos su didžiuliu entuziazmu dainavo chore:
  Prašau, Viešpatie, kad diena neišblėstų,
  Kad merginos žvilgsnis būtų amžinai jaunas!
  Kad mūsų riteris pakiltų virš uolų,
  Kad ežerų danga būtų švaresnė už krištolą!
  
  Kokį nuostabų pasaulį sukūrė Viešpats
  Jie valgė jame sidabrą, o klevas yra rubinas!
  Ieškau merginos, Dievo idealas -
  Norėdami tai padaryti, jis sukapojo priešus mūšiuose!
  
  Kas tokio sunkaus jauno žmogaus širdyje?
  Ką jis nori rasti šiame pasaulyje?
  Na, kodėl sulūžo irklas?
  Kaip išspręsti didelių problemų raizginį?
  
  Dieve, aš irgi noriu būti laiminga,
  Raskite savo dangiškąją svajonę!
  Kad sėkmė nenutrauktų gijos,
  Kad būtų po keliu, balasto linija!
  
  Bet ko turėčiau ieškoti be meilės,
  Kas gali būti brangiau merginai?
  Sunku sukurti laimę ant kraujo,
  Ant jo galite plaukti tik pragare!
  
  Išsiskyrimas man yra kankinimas
  Karas vis dar yra toks košmaras!
  Štai koja į balnakilpį, pabalnojęs arklį,
  Nors piktasis orkas atnešė budeliui kirvį!
  
  Jie paima mūsų dukras visas,
  Jie kankina juos ir degina jų kūnus ugnimi!
  Bet mes nugalėsime fiurerį,
  Žinokite, kad mūsų elfas niekada nemirė!
  
  Žaiskime vestuves po pikto karo,
  Tada vaikai juoksis!
  Jie visi man yra kraujo giminaičiai,
  Aš medžioju, bus riebių žvėrienos!
  
  O ąžuolas kaip smaragdas, jo lapija,
  Sakė, kad vaikinas padarė puikų darbą!
  Tegul sąžinė būna aiški kaip krištolas,
  Ir tik pliusuose balanse bus skaičiai!
  Tai čia dainininkės, šios žavios ir nepakartojamos merginos. Kuriems, jei jie jau pradėjo kovoti, tada gauruoti lokiai negalėjo jiems atsispirti.
  Agripina, apnuoginusi veidą, sušnypštė, kardais nukirsdama dar porą orkų galvų:
  - Aš galiu viską, ir jūs tai pamatysite!
  Tada ji perkėlė basą koja į kirkšnį pareigūnui, vienam iš agresyvių ir gauruotų lokių. Ir ji tikrai ėmė ir numušė jo kamuolius. Tai tikrai buvo mergina - Supermenas.
  Ir prieš tokius, ko gero, bet kokia pūkuotų lokių armija bus bejėgė.
  Agripina nusišypsojo ir įsikišo pirštus į burną. Ir ji pūtė iš visų jėgų. Pasigirdo baisus, agresyvus, draskymo garsas. Tai buvo tarsi nulupta oda iš oro.
  O keli šimtai didžiulių grifų, besisukančių virš mūšio lauko, ištiko širdies smūgį ir nukrito kaip kruša. O jų aštrūs snapai ėmė perverti ropojančių orkų kaukoles ir skeldėti kaulus. Ir, žodžiu, išmuša smegenis.
  Agripina kardais atliko drugelio techniką, nukirto kelias šių didelės gaujos lokių galvas ir riaumoja:
  - Aš kietas, viskas priklauso nuo manęs,
  Tai aišku, tai aišku!
  Ir visa žemė dreba,
  Sutraiškyk juos nuogu kulnu!
  Po to orkai, neištvėrę, virto didmeniniu skrydžiu. Merginos ir elfai puolė juos persekioti, o tuo pačiu atlikdami kovinga ir agresyvia daina;
  Košmaras visada ateina kaip gyvatė
  Tu jo nesitiki, bet jis įslenka pro duris!
  Jūs esate laiminga, dosniai gerai maitinama šeima,
  Jūs nežinote, kad žmonės yra gyvūnai!
  Čia prasidėjo veržlios minios reidas,
  Totoriai mus apipila strėlėmis!
  Bet mes esame gimę drąsiam žygdarbiui,
  Ir mes ištversime stiprius smūgius!
  
  Niekas nežino, ar gerasis Dievas
  Taigi žmogus pasidarė žiaurus!
  Mirtis beldžiasi į slenkstį -
  Ir Veselvulas išsmeigė ragus iš ugnies!
  
  Taip, tai senovės laikai,
  Kuriame mums taip šaunu!
  Juk tai nebuvo mano svajonė,
  Mes ėjome ne į tai, per kalnus - toli!
  
  Bet jei esi pragare
  Atvirkščiai, skausmo, vergijos, mūšio pasaulyje!
  Vis dar laikau viltį
  Tegul jūsų širdis plaka visais ritmais!
  
  Bet išbandymai, tai mūsų grandinė,
  Kas neleis mintims būti lengvoms!
  Ir jei reikia, turime ištverti,
  O jei šauksi, tai iš visų jėgų!
  
  Poetas, jis yra dainų autorius ir nesąžiningas,
  Bet ne karštame mūšio lauke!
  Nedori Tėvynės priešai mirs,
  Jie bus palaidoti greitai ir nemokamai!
  
  Dabar imk, nusilenk Kristui,
  Kryžkite save, pabučiuokite piktogramas!
  Tikiu, kad atnešiu žmonėms tiesą,
  Kaip atlygį Viešpats duos daug-peculia!
  
  Darthas Vaderis prieš Šėtoną
  Darto Vaderio flagmanas, panašus į didžiulę geležį, artėjo prie Žemės planetos. Už jo judėjo kiti laivai, gabenantys mirtį į galaktiką ir nuostabius visatos pamatus iš vieno antipasaulio į kitą. Kampinis, kosmoso imperija Sith. O šalia jų aptakus, panašus į plėšriąsias piranijas - totalitarinis Stelzanatas už išsilavinimo ribų.
  Dviejų metrų smogikas su kauke, plačiais pečiais ir dideliais ragais ant šalmo, įnirtingai murkė:
  Jūs negalite pabėgti nuo Luke'o Skywalkerio! Tai tu arba aš, bet mes abu neturime vietos galaktikoje!
  Ne prastesnė nei Darth Vader ūgiu ir pečių plotiu, vingiuota ir atletiška Lyra Velimara aktyviai drebino savo nuostabų biustą. Kovinis kostiumas ant merginos generolo buvo visiškai skaidrus ir neslėpė nė vienos linijos, jos raumeningo, mergaitiško kūno. Jos bronzinė oda buvo nepriekaištinga, o speneliai spindėjo kaip rubinai dėmesio centre.
  Dartas Veideris godžiai pažvelgė į gražuolę. Dviejų žvaigždučių Stalzano generolas (kosmoso imperija, tokia kraujo ištroškusi ir linkusi užkariauti, kad juodaodžių sitų valdžia jo fone yra nekaltas kūdikis!) Atrodė iššaukiančiai seksualiai.
  Bet ką jis gali, nelaimingas invalidas? Naudoti kibernetinį protezą?
  Lyra, perimdama jo mintis, pergalingu tonu paskelbė:
  - Nenusimink, mano drauge... Žemėje yra Saliamono žiedas, turintis tokią galingą magiją, kad jo fone Luko Skywalkerio galia tėra cigarečių dūmų šlakelis!
  Darthas Vaderis, smarkiai leisdamas orą iš po kaukės, sušnypštė:
  - Ar man pavyks gauti tikrą, gyvą kūną?
  Lyra, po bronzine oda garsiai besiritanti raumenų kamuoliukais, juokdamasi pasakė:
  - Jinn ir ifrit gali padaryti bet ką! Tai galia visatai!
  Darthas Vaderis dainavo ne pagal melodiją:
  - Taip, nelaiminga visata pakibo,
  Nesuskaičiuojama piktųjų džinų tamsa!
  Saliamono nekenčiamas žiedas -
  Paleido ir perpjovė galvą!
  
  Bet žinokite, kad Vaderis tikrai nėra pėstininkas,
  Ir nevaikščiok amžinai po jungu ...
  Paverčia piktus priešus ugniagesiais,
  Taps pasaulių valdovu!
  Lyra šoko atsakydama ir savo grakščiu, ilgu ir aštriu pirštu parodė į mėlyną rutulį:
  - Štai Žemė!
  Gražuolė sportininkė garsiai dainavo:
  - Žemė yra iliuminatoriuje, žemė yra iliuminatoriuje, Žemė matoma iliuminatoriuje... Nutaikėme sprogdintuvus, išmatavome atstumą, ir sudeginsime vyro namą iki žemės!
  Tačiau ateiviai per anksti apsidžiaugė. Žinia, kad iš kosmoso tamsos Žemės orbitoje pasirodė dešimtys didelių karo laivų, sukėlė didžiausią paniką tarp visų mėlynosios planetos baimių ir vyriausybių. Ateivių žvaigždėlaiviai su tūkstančiais kovinių ginklų, daugybė spinduliuotojų padarė žmonėms nenugalimą įspūdį.
  Penkiasdešimt laivų - dvidešimt penki imperatoriškieji ir dvidešimt penki Stelzanath.
  Pragariška valdžia Žemei... Ir kažkodėl žmonės nelabai patikėjo, kad ateiviai atėjo ramybėje.
  Lyra Velimara, pasiūlė Darthui Vaderiui:
  - Leisk man perskaityti kreipimąsi į žemiečius!
  Juodasis lordas pasipiktino šia ištrauka:
  - O kodėl tu? Mes turime vienodus laivus!
  Gražuolė papurtė savo galingą, bulių kaklą ir kikeno:
  - Taip, pamatę tavo veidą jie išsigąsta...
  Dartas Veideris kurtinančiai riaumojo, jo balsas užduso kaip tigras kilpoje:
  - Ir mes turime gąsdinti žemiečius! Leisk jiems tuoj pat pakelti letenas!
  Lyra Velimara, jau turėjusi žemės planetos sunaikinimo ir užkariavimo patirties, kikendama pastebėjo:
  - Laikas, laikas, per radiją, - kalbėjo Bojarskis... Savo girtu balsu - jis išgąsdino visą pasaulį!
  Juodasis lordas puolė link hologramos, bandydamas patraukti valdymo skaitytuvą. Lyra sugriebė Dartą savo žaismingų kojų pirštais už kaukės ir numetė bandytoją. Vaderio mūšio kostiumas garsiai niurzgėjo ir sprogo kibirkštys.
  Ir bronzinė harpija Lyra pratrūko juoktis:
  - Argi tu, durna, nežinai, kad pirmiausia reikia išleisti ponią!
  Stalzanath imperijos hiperioniniai ginklai paleido savo žaižaruojančią ugnį ant palydovų ir kitų žmonių atliekų, besisukančių Žemės orbitoje.
  Ir tada pasirodė pati Lyra Velimara. Jis iškart iškilo visuose ekranuose, net išjungus televizorius ir kompiuterių monitorius. Ji pasirodė nuoga ir graži, su keturiais kibernetiniais plaukų segtukais plaukuose, skleidžiančiais žavesį ir naikinimo magiją. Tikra dievybė žiaurios jėgos visatoje!
  Švytinti viksva ėmė klykti lakštingalos čiulbėjimu:
  - Žemiečiai! Mes nesiruošiame užkariauti jūsų apgailėtino pasaulio. Jūs esate per toli nuo mūsų, kad galėtumėte išmatuoti imperiją dideliu garnizonu. Merginos safyro, topazo ir smaragdo akys įnirtingai blykčiojo arba net liepsnojo kaip hiperlazerio spinduliai. Ir balsas tapo daug šaltesnis. - Mes trivialiai išsklaidysime jus į kvarkus, o hipermaggravitatoriaus pagalba nusiųsime jūsų sielas į požemį, į amžinas pragariškas kančias!
  Skambėjo klaikiai, bet tai, kad tokias šiukšles perdavė nuoga, ir labai apetitą žadinanti moteris, sukėlė ne tiek siaubą, kiek juoką!
  Tuo metu pasirodė grėsmingas veidas su juoda kauke ir tarsi riaumojimas per hipertitano žiaunas:
  - Trumpai tariant, duok mums Saliamono žiedą, kol mes tave visiškai nesunaikinsime!
  Lyra purtė įdegusią krūtinę, šnypšdama:
  - Sunaikinta labai skausmingai!
  Dartas Veideris pridūrė, purtydamas kumštį, kuriame buvo tvirtai suspaustas raudona šviesa tviskantis kardas:
  - O mes kastruojame be narkozės!
  Kas Žemės planetoje juokėsi, kas verkė, o kam prasidėjo nerviniai pilvo diegliai. Ir tik vienas žmogus ant mėlyno pomėnulio pajuto tikrą džiaugsmą. Turkijos prezidentas Erdoganas lėtai priartėjo prie veidrodžio. Ir parodė sau sausainį. Žavėjausi putojančiu akmenėliu, taip darniai papuoštu dešinės rankos smiliumi.
  Osmanų sultonų įpėdinis sušuko:
  - Ar nori Saliamono žiedo? Kodėl gi nepadovanoti vokiško vigvamo?
  Darthas Vaderis, per holografinius vaizdus matydamas pernelyg linksmą žemiečių reakciją, sušnypštė:
  - Reikia skelbti žmonėms ultimatumą!
  Lira Velimar išsirito Zenki, spindintį visomis vaivorykštės spalvomis:
  - O kas tai yra?
  Darthas Vaderis triumfuojančiu tonu bedugnėse akių duobėse paaiškino:
  - Tai tarptautinis žodis. Sunaikinimas garantuotas!
  Lyra kikeno ir pastebėjo kibirkštis iš savo ilgų, monoatomiškai pagaląstų nagų:
  - O berniukai! Tik mėsą galima sunaikinti... O Magogravity - bus dar šauniau!
  Darthas Vaderis su nauja, nuostabia galia įjungė visus gravomago skleidėjus. Ir jis pradėjo kurtinamai stumdyti belugą.
  Ir koks buvo juodojo lordo balsas, net šarvai buvo karšti:
  - Ultimatumas! Ultimatumas! Aš ištrinsiu tave į naikintoją!
  Lira Velimara supurtė savo nuostabų biustą ir susuko prabangius klubus. Tuo pat metu ji svirduliavo, prisimindama žemiškąjį folklorą:
  - Rusų mafija, jūs pagimdėte mirtį! Degtinė su vandeniliu - sugadintas vyrų narys! Ir mes turime kosminę Sabantuya galią!
  Ir didžiojo Stelzanato kariai dainuos:
  - Mes nesame apgailėtini vabzdžiai - vėžliai supernindzės... Patrankos - Čeburaškos ausys - visus sudeginsime kaip dėmė!
  Kosmoso ateiviai paskelbė ultimatumą, bet jokio poveikio. Ir tada Lira Velimara pasiūlė:
  - Ir darykime tai šauniai... Ar pamėginsime BASIC?
  Darthas Vaderis, nepaisant viso jo kvailumo - ką tu gali paimti iš smegenų be hiperplazminio įkrovimo, sumurmėjo:
  - Ar tai, kai agresyvios derybos vedamos šviesos kardo pagalba?
  Lyra mirktelėjo, basa koja atstūmė languotą šunį su arklio galva. Šachmatų lentos, arklio ir krokodilo mišinys girgždėjo ir su pasipiktinimu suko viršų. Mergina generolas prikišo koją taip, kad karšta ultraplazma kuteno jos pliką kulną ir riaumojo purtydama septynių spalvų galvą:
  - Ne gražuolis! Vietoj šviesos kardo messime termokvarko bombą!
  Dartas Veideris iškišo ilgą į gyvatę klonuotą liežuvį ir perbraukė sūriais kaukės kraštais. Ir nuoširdžiai cypia kaip sugedęs vidaus degimo variklis:
  - Aš myliu termokvarko bombas, o termopreonines bombas dar labiau!
  Lyra kaprizingai susiraukė, vėl pajudino koją, šį kartą į dilgėlių lapais apaugusį katiną:
  - Tu nemoki gaminti su preonu!
  Juodasis lordas logiškai atsakė:
  - Jei nemoki, išmokysime, jei nenori, priversime!
  Lyra papurtė naguotą kareivio žandikaulį.
  - Hiperplazminis išsiveržimas! Vienas termokvarko sviedinys!
  Iš plataus gravitacinio ginklo vamzdžio vangiai plieskė mėlyna banga. Į Žemės planetos paviršių išskubėjo nedidelė, įprasto dydžio arbūzo dydžio raketa.
  Velimaros lyra šokinėjo kaip laumžirgis, o su ja keli nuogi Stelzanato kariai.
  Darthas Veideris šelmiškai nusišypsojo kaukę.
  - O kas dabar bus?
  Tačiau naikinimo šūvis net radarams nematomas - greitis viršija skleidžiamos fotono skrydžio žvaigždės greitį!
  Vladimiras Putinas neturėjo laiko sužinoti apie išpuolį. Kartais nežinojimas yra paskutinis Dievo gailestingumo veiksmas.
  Hiperplazminė Gehenna prarijo galingiausios Žemės planetos armijos aukščiausiąjį vadą. Milijonai žmonių išgaravo į plazmą ir hiperplazmą, nespėję suvokti įvykusios katastrofos.
  Žiedlapiai pražydo su šimtais tūkstančių mirtinų naikinimo liežuvių, kurių kiekvienas turi savo unikalų atspalvį ir dinamišką naikinimo modelį.
  Milžiniškas rudas grybas pakilo į daugiau nei 500 kilometrų aukštį, o sprogimo banga, kelis kartus apskridusi Žemės rutulį, net JAV išmušė visus langus. Švytėjimas apėmė visą jonosferą, visą neišmatuojamą spalvų ir žiedynų gausą. Nuo smegenų sukrėtimo kilo milžiniškos cunamio bangos. Daugiau nei du šimtai metrų vandens šachtos apėmė visus žemynus ir nuskandino dešimtis tūkstančių laivų. Elektros linijos nutrūko, miestai paskendo tamsoje, tik šen bei ten juos nutraukė liepsnojantys gaisrų lopai.
  Nuo šiol Žemės planetoje prasidėjo nauja era. Atėjo Drakono valanda.
  Reaguodamas į demoniškus hiperenergijos srautus, Saliamono žiedas gavo stiprų iškrovą.
  R.T.Erdoganas pajuto, kad į jį įsiliejo daugybė šimtų tūkstančių džinų. Turkijos prezidentas akimirksniu paraudo ir ėmė tinti. Paprastas žmogus su nedideliais tarakono ūsais (suteikdamas jam panašumą į Adolfą Hitlerį!) auga kaip lavina, nusiritusi Everestu.
  Osmanų diktatoriaus civilinis ieškinys plyšo, raumenys pradėjo augti tarsi staigiai. Ir štai besiplečiantys Edrogano pečiai rėmėsi į senovės sultono rūmų skliautą.
  Kurį laiką besipučiantis burbulas ėjo į plotį, kol galiausiai sugriuvo marmurinės sienos. Daugybė turkų asmens sargybinių buvo išsibarstę įvairiomis kryptimis. O pusnuogiai vergai iš Osmanų diktatoriaus haremo, išsigandę trūkčiojantys basomis kojomis, išsibarstę arba nušliaužę, jei nepasisekė būti sutraiškyti.
  O Odroganas augo kaip antžmogis. Po jo batais suplojo Turkijos sostinės Ankaros pastatai. Čia Osmanų diktatorius jau aukščiau už Everestą. O iš Stalzanath ir Juodųjų Sitų imperijos žvaigždėlaivių labai aiškiai matosi iškilęs jo siluetas.
  Lyra Velimara atsainiai sušuko:
  - Koks didžiulis vaikinas... Jis turi orumo - tikriausiai daug!
  Darthas Vaderis, bakstelėdamas į kaukę, vaizdas ant jos tapo purvinas, užkimęs, kreivas:
  - Tai kolosas su molio pėdomis!
  Lyra išleido porą žaibų iš akių ir sušuko:
  - Ir, matyt, balsas turėtų būti angeliškas! - Po to - mirktelėjimas, būdingas itin brangiai prostitutei. - Dainuok gėlę, nesigėdyk!
  O Turkijos diktatorius Edroganas ir toliau sparčiai išsipūtė kaip pripučiamas burbulas. O kas pavojingiausia, jo rankose atsidūrė ilgas ir taip pat sparčiai augantis kardas.
  Dabar Edrogano augimas siekia tūkstantį jūrmylių, ir tai nėra riba. O koks raumeningas tapo Turkijos diktatorius - didžiuliai raumenys tiesiogine to žodžio prasme išsipūtė ir dreba - jiems pavydės bet kuris, net ir labiausiai supurtęs kultūristas.
  Ir jo kardas spindi kaip žvaigždės, susipynusios neįveikiamo iždininko žiedyne.
  O Turkijos prezidento dantys pailgėja, virsdami labai aštriais, vingiuotais raketinio vampyro iltimis. Ir ką tik iškeptas batyras pradeda mojuoti savo milžinišku kardu.
  Lyra Velimara kurtinamai šaukia:
  - Termokvarko užtaisas fiureriui... Oi, Turkijos sultonui - ugnis!
  Dartas Veideris pirštine bakstelėjo į didelę paauksuotą valdymo vairasvirtę ir ironiškai suriko:
  - O kodėl gi ne Hiperplazma! Ugnis jau pasenusi žemiška išraiška!
  Lyra Velimara kaip jos elegantiškos, mergaitiškos kojos, nuogi, rausvi padai belsis į metalines grindis:
  - Duok šiluminį išsiveržimą! Antipulsarinės klaidos!
  O termokvarko raketos, palikusios po savęs ugningą pėdsaką ir pločio kaip nuotakos uodega, puolė į Edroganą, ištinusios nuo daugybės į jį patekusių dvasių ir džinų.
  Osmanų diktatorius, kurio dydis jau buvo panašus į mėnulį, mostelėjo kosminiu kardu. Ir Sitų imperijos žvaigždėlaivis - raketinis kreiseris "Baboon" sugedo po baisaus smūgio. Aptaškytos hiperplazminės skeveldros... Ir nukrito kažkas neįtikėtino ir fasmogoriško.
  Ir tuo pačiu tai gana trivialu - kadangi klonų kariai mirė gana proziškai. Emocijų rodymas ne daugiau nei biorobotai. Tačiau jų vadas Santa, nebūdamas klonas, aiškiai nervinosi. Ir jis prisiminė, kiek hathamo vergų jis slapta pardavė. Na, o dabar jo tikrai laukė antivisatos pragaras ir tamsiosios jėgos pusės kančia!
  Erdogano termokvarko raketos. Kiekvienas iš jų nešė šimto milijardų atominių bombų, numestų ant Hirosimos, energiją. O galingas, raumeningas Osmanų diktatoriaus liemuo buvo padengtas opomis ir sprogstančių ultrabranduolinių bombų blyksniais.
  Lyra Velimara basa koja perbraukė per grakščią nosį ir sucypė:
  - Žinoma ne! Noriu vyno - pakelio cigarečių "Camel"!
  Darthas Vaderis uždėjo leteną ant plikos, raumeningos mergaitės nugaros ir, perbraukęs ja, dainavo:
  - Blaivybė yra gyvenimo norma!
  Lyra klūpo potencialiam juodojo lordo priešininkui į žandikaulį ir niūniavo:
  - Pirmiausia užsakykite!
  Nors Erdoganas buvo pradurtas pakankamai užtaisų, kad sunaikintų Mėnulį, o Merkurijus buvo paleistas, Osmanų sultonas dar labiau išaugo. Dabar jis tikrai atrodė kaip didžiulė fėja ifritas. Ir jo kardas aktyviai ieškojo aukų tarp Stelzanath ir Sith imperijos laivų.
  Darthas Vaderis, žiūrėdamas, kaip termokvarko raketos nepadarė nė menkiausios žalos šiam mastodonui iš pasakos, o superlazeris galbūt net maitina Erdogano galią, pasiūlė Lyrai:
  - Ar sujungsime jėgas?
  Nuoga gražuolė iš Stalzano imperijos ne visai suprato juodojo valdovo:
  - Kaip? Mes tokie vieningi!
  Vos apsivilkusi bikiniu, generolas Astara, ši apkūni karė mergina pasiūlė savo versiją:
  - Įmeskime į jį termopreono užtaisą!
  Darthas Vaderis, pažadinęs tyrėjo ir mokslininko smalsumą tamsiąja jėgos pusę, užkimusi per kaukę, paklausė:
  - Ar tai ginklas, paremtas preonų sintezės procesu?
  Astara, išlenkusi raumenų ir sausgyslių liemenį, žemai nusilenkė juodajam lordui.
  - O taip, milorde! Tokia reakcija leidžia panaudoti energiją, lygią 1000 pentatonų raketoje. Arba dešimt, nė vienas šimtas trilijonų atominių bombų, numestų ant Hirosimos!
  Greitas juodojo lordo protas akimirksniu suskaičiavo, ir Dartas Veideris nustebęs sušvilpė:
  - Oho! Nuo tokio sprogimo net Jupiterio planeta subyrės į kvarkus!
  Kažkodėl Lira Velimara per daug nepasidalijo tokiu optimizmu:
  - Nuo tokio smūgio sudegs planeta Žemė. Visa gyvybė Saulės sistemoje bus sunaikinta!
  Darthas Vaderis stebėjo kosminį mūšį. R.T.Erdoganas bandė nukirsti mūšio laivą Stelzanath, kuris atrodė kaip mėsėdis piranija. Jis, naudodamas savo fenomenalų manevringumą, desperatiškai bandė išvengti pralaimėjimo.
  Tačiau hiperioniniai ginklai ir superlager baterijos buvo visiškai nenaudingos prieš Erdogano itin magoplazminį kūną. Jis sukaupė milijardų džinų energiją, o greitis viršijo šviesą.
  Taigi buvo vikrus šarvuotis, pjaustytas kaip dešra peiliu. Ir tuo pačiu metu didžiulės kibirkštys išskrido už šimtų kilometrų.
  Osmanų diktatorius kurtinamai sušuko:
  - Banzai! Turėsite karsto dizainą!
  Darthas Vaderis, įvertinęs atstumą, su nuoširdžiu susirūpinimu pastebėjo:
  - Jei termopreono užtaisas sprogs, mes patys būsime nupūsti kaip drugelių fakelas!
  Lyra Velimara droviai mirktelėjo juodaodžiui lordui ir užtikrintai pasakė:
  - Nebijok, mano tamsus terminatorius! Termpreonas turi kaupiamąjį antgalį!
  Lordas Vaderis beviltiškai mostelėjo ranka.
  - Gerai, ugnis! Tuo tarpu aš surinksiu visas tamsiąsias jėgos puses!
  Erdoganas, kuriame buvo visos septyniasdešimt dvi pasakų dvasių gentys, pakilo virš Žemės.
  Turkijos sultonas du kartus viršijo Mėnulio skersmenį savo ilgiu ir tiesiog spindėjo demoniška ir fenomenalia galia. Tokia kova dabar vyksta kosmose. Erdogano kardas pakyla greičiau nei žaibas ir sudaužo pašėlusiai šaudančius žvaigždėlaivius.
  Net pusiau sunaikinamos dalelės yra visiškai nenaudingos prieš tokią tiesiog laukinę džinų galią. Į ašmenų galiuką įkritęs didžiulis kosminės imperijos naikintojas užsiliepsnojo geltonai mėlyna liepsna ir net nepaliko nuolaužų.
  Tačiau Lyra Velimara iš rankovės išsitraukė savo "kosiro asą" - termopreoninę raketą. Visiškai atsipalaidavęs termopreonas gali gauti 7 kvadrilijonus kartų daugiau energijos nei termobranduolinė reakcija.
  Kaupiamasis termopreono krūvis yra šiek tiek silpnesnis, tačiau nepalyginamai tiksliau sufokusuoja destrukciją. Ir dabar iš jų pavyzdinių mūšio laivų pilvo išmestas princespo plazmos dėmė.
  Taip atrodo valdoma ir protingai nukreipta sintezės pagrindu pagaminta termopreono raketa. Jame nėra stabilios medžiagos, todėl jos nuleisti beveik neįmanoma. Tačiau tuo pačiu metu pats krūvis pasirenka tikslą.
  Princesės plazmos dėmė gąsdina Erdoganą. Jis nesiryžta išsisukti, bet itin pažangi medžiaga buvo greitesnė. Ir kaip voras, hiperbranduolinė bomba įsisiurbė į galingą ką tik iškepto karaliaus ir džinų imperatoriaus liemenį!
  Lira Velimara karštai plojo letenomis ir dainavo:
  - Aš jį suplėšysiu! Išskaidykime jį į kvarkus!
  Galingas kaip Heraklis, Erdoganas buvo stipriai iškreiptas ir pasilenkęs kaip gutaperčos kamuolys per pusę.
  Sprogo supernova. Keli netoliese esantys Stalzanath ir Sith Empire žvaigždėlaiviai buvo numesti atgal, hiperplazminis šachtas sudegino daugybės baterijų platformas ir statines. Sutriuškino daugybę klonų ir gražių Amazonės merginų iš Stalzano imperijos.
  Pats Erdoganas sukosi, apsisuko ir... Tapo dar didesnis ir baisesnis. Antrasis kardas, kaip mėsėdžio parazitinio augalo daigas, pervėrė jo dešinę ranką.
  O Osmanų imperijos diktatorius kurtinamai nusijuokė:
  - O, jūs apgailėtini kosminiai ateiviai... Jūs tik Šaitano tarnai, bet iš tikrųjų Šaitanas yra mano tarnas!
  Tuo tarpu Žemės planetoje siautė tornadas. Pasaulio vandenynų bangos akimirksniu sušilo nuo hiperbranduolinio protrūkio ir užvirė stačiu verdančiu vandeniu, kuris nuplikino visus gyvius. O miškai ir daugiaaukščiai pastatai liepsnojo.
  Šimtas trilijonų Hirosimos liepsnojo iš Mėnulio orbitos atstumo - tai ne pokštas! O visą Žemę apėmusi ugnis tiesiogine to žodžio prasme sudegino ją į pragarą.
  Vašingtono vietoje blykstelėjo ryškus, smarkus šviesos pliūpsnis, tada pasirodė didžiulė purpuriškai ruda gėlė. Nuo akinančio pumpuro atsiskyrė septyni hiperplazminiai žiedlapiai, kylantys į dangų. Dešimt sekundžių jie švytėjo visomis vaivorykštės spalvomis , o paskui, akimirksniu pritemę, nukrito, palikdami tik milžiniškas purpuriškai raudonas kibirkštis, plūduriuojančias stratosferoje.
  Vienu akies mirksniu sudegė dešimtys, šimtai milijonų žmonių, išsklaidydami elementarias daleles. Tie, kurie buvo toliau, buvo akli ir liepsnojo kaip gyvi fakelai. Ugnis skausmingai prarijo žmogaus kūną. Žmonių oda nulupo, plaukai pavirto dulkėmis, kaukolės apdegė. Sprogimo banga, tarsi akordeonas, sulankstė dangoraižius, dar neseniai įkaitusiuose betoniniuose kapuose palaidodama gyvus daugybę tokių gyvų ir nerūpestingų asmenų.
  Šviesiaplaukių, pusnuogių Teksaso moksleivių komanda vijosi kamuolį, o per juos praskriejo gravitacijos banga, ant išdegusios žolės palikusi tik peleninius siluetus. Vargšai berniukai, apie ką jie paskutinę akimirką pagalvojo: gal mamą, ar vieną iš filmo herojų, iškvietė nesuskaičiuojamus kompiuterinius žaidimus.
  Mergina, grįžusi iš parduotuvės su krepšeliu, šypsodamasi, net nespėjusi rėkti, iškeliavo į kitą pasaulį. Vaikas tiesiog subyrėjo į fotonus, o atmosferos sūkuryje sukosi tik stebuklingai išlikusi lanko juostelė. Metro pasislėpę žmonės, balti ir spalvoti, buvo sutraiškyti kaip musės spaudžiami, tuos, kurie tuo metu skraidė lėktuvu, Gehenna tornadai išmetė už stratosferos, ir tai yra dar baisesnė ir lėtesnė mirtis ... Kai atšalusiame vakuume plėšri piranija ryja oro likučius, žmonės daužo galvas į duraliuminio sienas, o akys iškrenta iš lizdų.
  Mirtis sulygino vargšą ir milijardierių, senatorių ir kalinį, kino žvaigždę ir šiukšlintoją. Atrodė, kad milijonai sielų staugė į dangų, pasaulis apsivertė aukštyn kojomis ir galbūt pirmą kartą žmonės pajuto, kokia plona yra gyvenimo gija ir kaip jiems reikia vienas kito. Motina ir vaikas užduso po griuvėsiais, glaudėsi vienas prie kito tokia jėga, kad visos požemio jėgos negalėjo jų atplėšti.
  Net pusiau mechaninis monstras Dartas Veideris, iki akių obuolių persmelktas tamsiąja jėgos puse, jautė milijardų nykstančios žemės skausmą ir kančias.
  Ir iš nevilties jis pasikvietė į save visas tamsiosios jėgos pusės fenomenalaus pasireiškimo skaidulas ir mases.
  Lira Velimara palaikė jį šiuo klausimu ir ištiesė stiprią ranką juodajam valdovui. Jie susiliejo psichiškai. Jų bioplazminiai laukai akimirksniu susimaišė, moteriškasis ir vyriškasis principai susijungė, sudarydami teoplazminių jėgų sąjungą.
  Ir po to kilo kolosalus hipergraviomaginis kolapsas, vykdantis nuostabias, tiesiogine prasme superfantastiškas transformacijas.
  Išlikę kosminės imperijos ir Stelzanato žvaigždėlaiviai tarsi gyvsidabrio kamuoliai ėmė burtis į vieną visumą. Jie greitai susiliejo, įsispaudė į princepso-plazmos plastiliną, tarp jų sukurdami vientisą ir monolitinę visumą.
  Dalelės sukasi visoje erdvėje ir išskrido kaip pjuvenos indukcinėje ritėje. Ir tada vietoje flagmano Sitų imperijos žvaigždėlaivio sekė automatinis blyksnių pliūpsnis, o po to pasirodė didžiulis žmogus.
  Jo figūra buvo keista. Liemuo ir kojos, kaip ir Lyra Velimara, yra nuogi ir viliojantys, tačiau galva, pečiai ir rankos yra padengtos juodu Darto Vaderio kovos kostiumu.
  Paaiškėjo bauginantis hibridas: tamsiųjų jėgų valdovas, SS kariuomenės karys Stelzanat Velimara. Be to, bandito matmenys skersmens su Venera. Toks monstras gimė ir buvo sukurtas ekstremalios apraiškos, hipergravitacijos magijos.
  Darto-Lyros rankose blykstelėjo du šviesos kardai: raudonas ir violetinis. Abu ginklai švytėjo ir žibėjo labai ryškiai ir intensyviai. Pusiau viksvos mergaitė, pusiau kibernetinis organizmas pajudėjo Erdogano link.
  Po grakščiomis, nuogomis, mergaitiškomis kojomis kurtinančiai ūžė vakuumas. Atrodė, kad ši pabaisa tiesiog žygiuoja per minų lauką, kur sprogmenys yra nematomi, tačiau tai daro juos dar labiau niokojančius.
  Turkijos diktatorius, taip pat išsipūtęs Veneros skersmens, ėjo link savo kolegos. Jie priartėjo, ir vienas po plikomis, mergaitiškomis kojomis, o kitas po aukštais batais ūžė kaip milijonas griaustinių... tuštuma!
  Darthas Vaderis ir Lyra viename butelyje sveikino Erdoganą kardu.
  Osmanų diktatorius tik lojo atsakydamas:
  - Jokio pasigailėjimo priešui!
  Darthas Vaderis atsakė šlykštu:
  - Kartojimas mama - kabaneniya!
  Ir jų kardai su laukiniu riaumojimu, susikirto milijardo Krakatau ugnikalnių išsiveržimai. Ir vakuumas drebėjo. Kvarkai šoko eterio sūkuriuose.
  Erdoganas, jausdamas, kad jo kūnas, supintas daugybės piktų ir gerų dvasių minios, drebėjo nuo smūgio, urzgė:
  - Prie šėtono! Tu esi stiprus!
  Darthas Vaderis tęsė puolimą ir lojo:
  - Ir jis niekada nebuvo silpnas!
  Juodojo lordo ir viksvos kario hibridas užpuolė Erdoganą. Ir nors jo priešininkas nenusileido jėga ir greičiu, o kalavijavimo menu, žinoma, Turkijos prezidentas negalėjo lygintis su kariu, kurį treniravo geriausi galaktikos kariai ir kalavijuočiai - džedai.
  Jau pasigirdo Lyros balsas. Ši pragariška mergina taip pat gerai mokėsi. Kadangi jų imperijoje nebuvo vyrų, mergaitės buvo ugdomos kibernetinėse įsčiose. Jie buvo mokomi žudyti ir kovoti net tada, kai embrionas buvo suformuotas maistinėje terpėje kompiuterinių programų pagalba.
  - Kad Turkijos piliečio sūnus tau nepatinka, tu turi tokį priėmimą!
  Ir princepso plazmos kardas perrėžė gerai pamaitintą Erdogano puodelį. Nukirsti Osmanų diktatoriaus ūsai nukrito, susisuko eterio sūkuriuose, ėmė plėšytis, griuvo kaip visa krūva susinaikinimo bombų. Ir iš perpjauto skruosto pasipylė kraujas. Be to, kiekviename laše apsitaškydavo džinai ir raganos su vantomis.
  Turkijos diktatorius bandė atsakyti, bet Darthas Vaderis labai vikriai nardė po kardo-scimiterio vingiu ir pats trenkė priešui į šoną, pertraukdamas visą sluoksnį priešo raumenų. R.T.Erdoganas riaumojo dar garsiau ir vėl puolė.
  Darthas Vaderis atrėmė sūpynes, ir basa lyros koja pataikė priešui tiesiai į kirkšnį.
  Erdoganas skausmingai šūktelėjo ir laukiniu aimanavimu, kuriame jautėsi girgždančios natos, riktelėjo:
  - Dabar tu miręs, žmogau!
  Darthas Vaderis pagreitino puolimą ir užpuolęs dainavo:
  - Ir vis dėlto pabaiga, tai dar ne pabaiga! Pabaiga yra tik pradžia!
  Ir dabar jis laikosi savo parašo žingsnio, kurio pagalba grafas Duko buvo nugalėtas. Nupjauta ranka kartu su kardu kabo vakuumo bangoje. Ir tada jis taip pat pradeda ašaroti. Tarsi vienoje vietoje jie surinko daugkartinio naudojimo, reaktyvinius, paleidimo įrenginius - skleidžiančias supernovas.
  Erdoganas, išpūtęs akis nuo nepakeliamo skausmo, atsitraukė ir trenkėsi galva į mėnulį.
  Nuo smūgio deformavosi Žemės planetos palydovas, jis pasidengė plačiais plyšiais, prasidėjo aktyvus magmos išsiveržimas. Mėnulis pradėjo panašėti į smarkiai sumuštą veidą. Lira vėl pajudino Erdogano pėdą po keliu, o Vaderio kardas iš neapsaugotos pusės pagavo jo petį, nupjovęs storą mėsos gabalą ir raumenis.
  Osmanų diktatorius jau aiškiai plaukė, jo vienintelis išlikęs kardas skriejo plačia amplitude, bet juodojo lordo raudonojo kardo smaigalys smeigė tiesiai į priešininko rankas. Tada aiškus posūkis ir dar viena nupjauta Erdogano letena nukrenta žemyn ir pradeda draskyti ten, sunaikinant ir magiškomis petardomis.
  Osmanų diktatorius yra nuginkluotas, o jo paskutinis beviltiškas bandymas, kaip drakonas, yra užsidegti kibirkštimi.
  Panašu, kad trilijonas liepsnosvaidžių vienu metu sudegė. O plazmos išsiveržimas užtvindė beveik visą Saulės sistemą. Siaubingos liepsnos bangos per porą sekundžių nuskriejo į Plutono orbitą. Darto Vaderio kaukė ir rankos išliko, tačiau nuogi, mergaitiški Lyros kulniukai buvo kruopščiai apdeginti.
  Mergina generola rėkė iš skausmo - ugnis smarkiai apdegino padą, ant apdegusių ir pajuodusių moteriškų pėdų ir blauzdų iš karto ištino net didelės pūslės. Man prilipo iki kelių...
  Tačiau Darthas Vaderis profesionaliu judesiu, šuoliu, kūno pasukimu ir susiliejančiu kardų judesiu, nugriovė didelę, raguotą Osmanų prezidento Erdogano galvą.
  Didžiulė didžiojo kario ir valdovo galva, savo dydžiu ne mažesnė už mėnulį, nusisuko, o storos mėlynos lūpos šnibždėjo:
  - Viskas baigta!
  Po to nugriaudėjo sprogimas, toks kurtinantis, griaunantis ir didžiulis, kad viskas, kas įvyko anksčiau, buvo apgailėtina degtukų ugnis kosmose išbandytos vandenilinės bombos fone. Naikinimo hiperplazmos srautai užtvindė erdvę nuo Saulės, tada Afla-Kentauro ir Sirijaus...
  
  
  
  
  NELAIMINGAS BERNIUKAS
  Gyveno vienas berniukas, dar mažas, bet labai nelaimingas. Mokykloje jis buvo įžeistas ir persekiojamas, namuose tėvai visada buvo užsiėmę ir bardavo už blogus pažymius, net mušdavo diržu už dvikovą. Ir visi jo kvailiai, protiškai atsilikę, bailiai - nunuodyti ir sumušti.
  Berniukas nuo to pavargo ir nusprendė palikti savo piktąjį miestą ir toliau nuo nekenčiamos mokyklos, kad ir kur pažvelgtų jo akys.
  Berniukas dar buvo mažas ir naivus. Jis manė, kad tik jo mieste gyvena tokie pikti žmonės ir ypač vaikai, o kituose miestuose visi geri ir malonūs. O kitaip ir būti negali, nes kvadratinėje TV dėžutėje su jauduliu kartojama, kad jų šalis - humaniškiausia, maloniausia, gražiausia ir geriausia pasaulyje. Kad jo šalyje visi vaikai būtų laimingi arba tikrai taps laimingais, o partija ir jos didysis vadovas nuves į komunizmą - kai visi gaus tai, ko nori.
  O mušamas ir priekabiaujamas berniukas nuoširdžiai manė, kad vaikai mokykloje tokie žiaurūs ir pikti, kad juos užverbavo CŽV ir Mossad, kad dėl to kalti Amerikos storapilviai buržua mieste, kad ten tuščios lentynos ir žmonės. stovėjo ilgose eilėse. Kad viskas buvo gerai, jei ne buržua ir diversantai, kurie naktimis kerta sienas. Kad jie kalti, kad bulvės pūva ir vaikams skauda dantis. Ir, matyt, JAV žmonių kankinimui buvo išrastos ir injekcijos.
  Bet būti tokiu, kad blogis viešpatautų visuose jo didžiulės Tėvynės miestuose, kad piktieji CŽV agentai suviliotų ir sugadintų visus vaikus, mokydami juos kovoti ir mušti gulinčius.
  Ne, turi būti miestas savo geriausioje ir humaniškiausioje pasaulio šalyje, kur visi yra malonūs ir šypsosi vieni kitiems, o jūs galite saugiai ištiesti ranką, nebijodami, kad tarp pirštų paslėptas smeigtukas įsikibs į jį.
  Berniukas tuo tvirtai tikėjo, kad vis dar yra gerų ir ramių miestų. O jis, vos nelaukęs pirmųjų, šiltų pavasario dienų, slapčia nuo tėvų iš šaldytuvo ištraukė viską. O produktų humaniškiausioje, turtingiausioje, maloniausioje ir taiką mylinčioje pasaulio šalyje nebuvo tiek daug. Tai prisikimšdavau į krepšį ir kuprinę, prieš tai iškratydama vadovėlius ir sąsiuvinius, kad jie sukurdavo papildomo sunkumo ir... Karts nuo karto, bailiai apsidairęs, atidarydavo duris ir iššokdavo į gatvę.
  Berniukas visada bijojo išeiti į savo kiemą. Jam atrodė, kad ten jį būtinai sumuš, suluošins, pažemins, spjaudys ar dar ką nors blogiau padarys. Bet dar ankstyvas pavasario rytas, visi eina į mokyklą, yra galimybė prasmukti pro kiemo chuliganus ir nuvažiuoti toliau. Iš šio kvartalo, kur jis tapo atstumtuoju ir pajuokos objektu, iki kur jie vis dar nežino. Kur jis yra tik baltaplaukis berniukas su ūgio kepuraite.
  Kodėl žmonės tokie pikti? Ką jis jiems padarė, kad jie jo taip įnirtingai nekenčia? Be to, jie to nekenčia humaniškiausioje, maloniausioje, humaniškiausioje ir teisingiausioje šalyje ne pasaulyje? Ką jis jiems padarė? Ar jis ką nors įžeidė, apšmeižė, pažemino, spjaudė, išdavė?
  Argi jis visiems nesakė, kad reikia būti geriems, užjaučiantiems, padėti vienas kitam. Kad kovoti yra blogai, o silpniesiems reikia pagalbos? Bet už tai jie vis tiek laikė visus kvailiais, silpnavaliais, debilais... ir dar kokiu sudėtingu ir nesuprantamu žodžiu - pacifistais?
  Bet ar nekeista, kad visos vaikiškos pasakos, knygos, televizija mus to mokė. Argi žmonės neturėtų streikuoti tik taip: didingai kilnūs, linkę pasiaukoti, stojantys vienas už kitą kaip į kalną. Argi žmogus nėra vyro brolis? Argi tikroji gyvenimo prasmė nėra daryti gera?
  Tai kodėl iš tikrųjų paneigiama tai, kas buvo mokoma knygose, filmuose ir net informatikos pamokose? Tai laikoma kvaila, absurdiška, juokinga, bloga!
  Kodėl mūsų vaikuose ir jo bendraamžiuose tiek daug pykčio ir neapykantos, nenoro klausyti savo sąžinės, smurto ir destrukcijos troškimo? Kur eina švietimas, o gerų darbų kultas jų humaniškiausia ir humaniškiausia galia pasaulyje. Jėgoje, kuri padeda ir saugo prispaustuosius visose žemės rutulio vietose. Tai gelbsti juodaodžius, indėnus, visus, kurie serga ir kenčia nuo bado ir stichinių nelaimių.
  Berniuką iškvietė... Pajuto baimę. Dabar jie bus sugauti ir patyčias.
  Jis apsimetė negirdintis ir pagreitino žingsnį.
  Atsakant, laukinis riaumojimas:
  - Laikykite stabdį! Mes tave nužudysime!
  Laukinis šėlsmas jo balse užklumpa, tiek neapykantos jam? Kam? Ką jis jiems padarė? Ir jie nekenčia jo, to, kuris visada kalbėjo apie gerumą, apie draugystę, apie gailestingumą taip, kad neapkęstų neištikimo, to, kuris paskerstų savo motiną.
  Bet berniukas jau buvo apsisprendęs palikti šį miestą, daugiau neiti į šią prakeiktą, nekenčiamą mokyklą. Pabėkite iš šios pragariškos kanalizacijos ir susiraskite kitą, malonų, švarų, draugišką miestą. Juk gali būti, kad jo filantropiškiausioje šalyje tokių miestų nebuvo.
  Berniukas labai bijojo, kad nerangų ir silpną jį pasivys ir sumuš į kaklą, kad jis negalės išeiti. Bet yra ir autobusas. Jums tereikia įšokti į jį, tada chuliganas ir banditas atsiliks.
  Šį kartą vaikinui pasisekė, jis paskutinę akimirką sugebėjo užšokti ant užsidarančios autobuso kojelės. Duris suspaudė plona vaikiška ranka, laimei, nedaug, ir jis sugebėjo įsikibti į kuprinę, pilną bakalėjos prekių.
  Kelionės autobusu tais laikais dar kainavo menką sumą, o mažame miestelyje mokėti atlyginimą konduktoriui buvo nenaudinga. Be to, žmonės sąžiningi ir negaili keturių kapeikų. Pora bendraamžių negalėjo pasivyti berniuko ir savo pyktį minkė ant šiukšliadėžės. Jis buvo žiauriai spardomas kojomis, tarsi geležis būtų kaltas, kad trokštamas grobis išslydo. O berniukas važiavo ir meldėsi Viešpačiui Dievui (kurio, beje, kaip buvo mokoma, visai neegzistuoja!), kad tuoj atsidarytų durys ir išlaisvintų ranką.
  Pagaliau kita stotelė, ranka laisva ir galima atsisėsti ant sėdynės ir atsikvėpti. Kuo toliau berniukas tolsta nuo savo nekenčiamo kiemo, tuo ramesnė jo siela. Kur nežino, ten saugiau.
  Nors galbūt kitas berniukas, atvirkščiai, jo vietoje svajotų būti arčiau namų, ieškodamas apsaugos jo neįveikiamose sienose. Tačiau namo kiemas berniukui visada keldavo baimę. Jis net sapnavo košmarus ir savo pragariškus, negailestingus bendraamžius. Berniukas stengėsi kuo mažiau vaikščioti gatve. Po pamokų kiek galėdamas nubėgau į rūbinę, kad spėčiau, kol nekenčiami, žiauriai nusiteikę bendraamžiai neišėjo ir nepradėjo šaipytis ar net iš karto mušti. Vaikinas paguodą rado tik knygose. Tada nebuvo nei kompiuterio, nei interneto, net per televiziją - tik trys kanalai, kur geriausiu atveju rodo puikių studentų pradininkus, ar dainuoja choras - kaip gera gyventi humaniškiausioje ir humaniškiausioje pasaulyje. . O blogiausiu atveju - nuobodūs reportažai iš laukų, ir nuolatinės kovos dėl derliaus. Ir tik kartą per savaitę, sekmadienį, buvo galima, griežtai pagal limitą, pažiūrėti kokį įdomų, vaidybinį filmą ar programą, aplankiusią pasakoje.
  Ir berniukas mėgo palaidoti save knygose, piešdamas jose didingus, kilnius ir pasakiškus dalykus.
  Ir dažnai per pamoką, jei bendraamžiai, spjaudantys iš vamzdžio ar šaudantys su guma, pernelyg nepavargdavo, jis pagalvodavo ir apie pasakišką, malonų pasaulį. Apie tai, kad kai pagaliau bus pastatytas komunizmas ir bus visuotinė, visuotinė brolija.
  Ir tada vaikai iš Alfa Kentauro, Sirijaus, Ursa Major, Šaulio žvaigždyno susivienys. Ir plačiai šypsodamiesi jie laikosi už rankų. Pavyzdžiui, vaikai iš Žuvų žvaigždyno turi galvas, padengtas sidabriniais žvynais ir auksiniais, putojančiais pelekais. O Šaulio žvaigždyne jie tikriausiai atrodo kaip Kentaurai.
  Viskas labai ramu ir gražu. Vieni kitiems dovanoja dovanas, dainuoja dainas. Nėra jokio priešiškumo, jokio piktumo, niekas kitam nei sagos, nei negyvos varlės į nugarą neįkiš.
  Greitai ateis komunizmas, o nekenčiama CŽV, kuri visą pasaulį įpynė į neapykantos tinklą ir mokė mūsų sovietinius vaikus neapkęsti gėrio - tegul žūva ir sunaikinama! Juk jie yra amerikiečiai, kurie sukėlė karo košmarus nuo indėnų sunaikinimo iki Afganistano. Radijo balsais jie varo žmones iš proto ir verčia kelti rankas, brolis prieš brolį, kurstydami neapykantą nuo lopšio!
  Autobusas lėtai slenka maršrutu. Už gegužės ribų rytas - diena tik prasideda. Taip, berniukas nebijo tamsos. Priešingai, kai tamsu, yra daugiau galimybių nepastebėtiems praslysti pro bendraamžius, ištirpti tamsoje. Žiemą, kai šalta ir ilgos naktys, o ypač esant dideliam šalčiui, gali išėjus į gatvę rimtai tikėtis prasilenkti su pykčio kupinais vaikinais.
  Žiemą chuliganai taip pat sušąla ir rečiau išeina į lauką. Tačiau šiltuoju metų laiku kaip tik prasideda kankinimai. O vien ėjimas į parduotuvę virsta kankinimu. O berniukas galvoja, sugalvok kažkokį nulinio perėjimo modulį, kad kartą jau esi parduotuvėje, o paskui paspaudi mygtuką ir jau namie.
  Gali būti gerai, kad dirbtiniai sparnai dar neišrasti, savo bute, aukštame aukšte, berniukas gali jaustis santykinai saugiai. Kai išpili prakaitą nuo greito bėgimo, pagaliau atidarai duris ir įšoki į butą, jautiesi lyg olimpinis čempionas kirto finišo liniją - esi namie ir saugus. Pagaliau galite atsikvėpti ir rasti paguodą skaitydami įprastą knygą. Laimei, iš prosenelio jie paliko biblioteką, kurios akademikas pavydės.
  Vairuotojas davė signalą, kad jie jau galutinėje stotelėje ir visiems reikia išvykti. Berniukas atsidūrė nepažįstamoje vietoje. Jis nesustojo iki pat pabaigos. Ir ši naujovė atrodė maloni ir stebinanti. Tarsi verta žengti žingsnį, ir jūs, kaip Eli iš Smaragdinio miesto burtininko, atsidursite pasakiškoje ir laimingoje šalyje.
  
  KARAS IKI PERGALMINGOS PABALOS
  1945 metų balandžio 13 d. Berlyno miestas, imperatoriškosios kanceliarijos pastatas.
  Užsienio reikalų ministras Ribbentropas ką tik grįžo iš pokalbių su sovietų delegacija, kuriai vadovavo žinomas kivirčininkas ir Vokietijos priešas Molotovas. Nepaisant to, kad per paskutinius mūšius keturios sovietų tankų armijos buvo beveik visiškai sunaikintos. O balandžio 1 d., Vakarų pagalbos tiekimas pagal Lend-Lease nutrūko, Stalinas iškėlė sąmoningai išpūstus reikalavimus.
  Ribbentropas liūdnai pasakė Rommeliui:
  - Derybos su sovietų delegacija pateko į aklavietę. Kompromisinis nulinis variantas - grįžimas prie 1941 metų birželio sienų Stalinui netiko. Koba reikalauja - Klaipėdos kraštas, Rytų Prūsija ir visa Lenkija 1939 m. Ji taip pat pretenduoja į Slovėnijos žemes, dalį Vengrijos ir Rumunijos naftos telkinius. Jis pareiškia, kad milijonai sovietų karių nežuvo tam, kad atsidurtų ten, kur viskas prasidėjo. Be to, Juozapas reikalauja iš mūsų reparacijų, visų kariškių ir civilių paleidimo... O mūsiškius žada paleisti tik už išpirką! Be to, Stalinas taip pat nori gauti teritorinius įsigijimus iš Suomijos.
  Feldmaršalas fiureris Rommelis niūriai pastebėjo:
  - Po 1944 metų birželio perversmo buvome priversti tęsti lėtą ir atkaklų traukimąsi rytų fronte. Nors Normandijoje pralaimėję sąjungininkai kartu su mumis ėjo į jiems gana garbingą taiką, bet... Raudonoji armija per stipri, o kariais pasirūpinome maksimaliai, pirmenybę teikdami aktyviai gynybai ir trumpoms kontratakoms. Taip, rusai nuėjo prie Vyslos ir net didelių nuostolių kaina ją kirto, įsiveržė į Slovakiją, vos neužėmė Rumunijos... Bet visos šios sėkmės jiems brangiai kainavo. Taip pat kraujavome, bet man pavyko sukurti daugmaž patenkinamą gynybą ir sumažinti nuostolių santykį tris keturis kartus mūsų naudai. Bet Stalinas, matyt, nesupranta, kad ir jo šalis išsekusi, o sąjungininkai, nustoję padėti Rusijai, pradės mumis kliautis?
  Ribbentropas džiaugsminga šypsena atsakė:
  - Didžiausi užjūrio rykliai jau žada mums paramą mainais už žemes, kurias gausime užkariavę SSRS! Didžiosios Britanijos leiboristų vyriausybė vis dar dvejoja, tačiau daugelis privačių struktūrų yra pasirengusios mus paremti! Mums pagalbą žada Brazilija, Ispanija, Portugalija, o ypač Argentina. Perronas net neatmeta, kad jis atvirai stoja į karą mūsų pusėje. Suomiai taip pat žada eiti iki galo! Italijoje Musolinio pozicijos šiaurėje sustiprėjo, o pietus vis dar kontroliuoja provakarietiškos pajėgos. Mes pasiruošę tęsti karą, mano fiureri!
  Rommelis trumpai įsakė:
  - Speer man!
  Sumanus, darbštus ir talentingas imperijos ginkluotės ir šaudmenų ministras sėdėjo savo vietoje. Speeras, nepaisant visų sunkumų, sugebėjo žymiai padidinti ginklų gamybą ir labai greitai išleisti į serijinę pažangesnės klasės savaeigius ginklus - "e", "LEV" ir "Panther" -2.
  Dar jaunas ir labai energingas Trečiojo Reicho ekonomikos diktatorius pranešė:
  - Tankų statybos srityje pasiektas ne tik kokybinis, bet ir kiekybinis proveržis. 1944 m. gruodį buvo pagaminta 1960 tankų ir savaeigių pabūklų. Ir tai nepaisant visų karinių sunkumų ir geriausių pasaulyje automobilių masinės gamybos! Visų pirma, E-25, Leo ir Panther-2!
  Šiuo metu tankų ir savaeigių pabūklų pagaminama apie du tūkstančius per mėnesį, iš kurių kovo mėnesį naujausios transporto priemonės: E-10, E-25, Lev, Panther-2 sudarė daugiau nei du trečdalius. tankų laivynas!
  Rommelis sausai paklausė:
  - Ar esate tikras, kad mūsų tankai pranašesni už sovietinius?
  Speeris, bandydamas suteikti savo tonui protingumo, pasakė:
  - Mūsų dizaineriai, nors ir pavėluotai, sugebėjo sukurti daugiau ar mažiau sėkmingo išplanavimo, šarvų, ginkluotės ir vairavimo našumo transporto priemones. Ypač sėkmingas buvo E-25. Užsakant 100 milimetrų kaktą su racionaliu keturiasdešimties laipsnių pasvirimo kampu, 60 milimetrų šonus ir laivagaliu bei 88 mm kalibro EL 71 patrankos ginkluotę - savaeigiai pistoletai, kurių šūvių rezervas 80, sveria tik 26,6 tonos. Su 700 arklio galių varikliu automobilis įsibėgėja daugiau nei 75 kilometrus per valandą. Be to, atsižvelgiant į svorio rezervą, savaeigio pistoleto šonai yra papildomai sutvirtinti 30 mm ekranais. Taigi tiek ritinėliai, tiek ekranas dengia šoną, o tai reiškia, kad mašina sulaiko T-34-85 sviedinių smūgį ne tik į kaktą, bet ir į šoną. Tas pats 88 milimetrų pistoletas pramuša 150-148 mm atstumu esant 60 laipsnių pokrypiui. Atsižvelgiant į ugnies greitį, mūsų 88 mm patrankos, geriausio pasaulyje prieštankinio pabūklo, tikslumą! O kaktos apsauga leidžia daryti kadrus, net IS-2. Be to, smailūs sovietinių ginklų sviediniai yra labai jautrūs rikošetui. O mūsų aukštos kokybės cementuoti šarvai pasižymi dideliu paviršiaus kietumu ir puikiai rikošetuoja racionalaus pasvirimo kampu!
  Rommelis logiškai pastebėjo:
  - Ir visa tai buvo pasiekta dėl to, kad variklis, transmisija ir pavarų dėžė yra kartu, viename bloke. Taip jie sutaupė ant kardaninio veleno, o automobilio aukštį sumažino iki 144 centimetrų. Mašina pranoksta visus sovietinius modelius ir yra gana paprasta gaminti. Nors, pavyzdžiui, vis tiek negalite sukurti tokio bako!
  Speeris atkirto:
  - "Panther"-2 ir ypač tankas "Lev" atsižvelgia į naujausius pokyčius ir patobulinimus. Visų pirma, "Panther" -2 sugebėjo atlaikyti 47 tonų svorį, padidindama ginkluotę ir sviedinių atsargas iki "Karališkojo tigro" lygio ir šiek tiek prastesnių šarvų. Ir tai yra dvidešimt viena tona skirtumas. 700 arklio galių variklis greitkelyje išvysto 55 kilometrus, o rokadoje - 30 kilometrų per valandą. Į serijas jau važiuoja nauji automobiliai su 900 arklio galių varikliu ir gali įsibėgėti iki 70 kilometrų per valandą. "Liūtas" su 105 mm patranka neturi lygių ginkluote, pranoksta "Karalių tigrą" priekiniais šarvais, turinčiais vienodus šonus ir laivagalius. Ir visi su 51 tonos svoriu, su 900 arklio galių varikliu. Mūsų naujieji tankai - pasižymi puikiomis vairavimo savybėmis, o tai reiškia, kad juos galima naudoti puolamajame kare!
  Rommelis nusijuokė ir vėl parodė erudiciją:
  - O šiame bake variklis, transmisija ir pavarų dėžė yra priešais transporto priemonės kėbulą, o bokštelis perstumtas atgal. Jie taip pat sugriežtino išdėstymą. Bet mums reikia "Liūto" su stipresniais šoniniais šarvais!
  Speeris nusilenkė ir pasakė:
  - Tanke E-50 įkūnysime Maus apsaugą ir ginkluotę, neviršijančią septyniasdešimties tonų svorio!
  Rommelis paleido Speerą ir pakvietė imperatoriškąjį oro ministrą Saurą. Taip pat labai kvalifikuotas ir gabus vadovas.
  Imperijos ministras pergalingai pasakė:
  -Mūsų aviacija užėmė visišką oro viršenybę! Ir pirmiausia ačiū didvyriškai Vokietijos pramonei! Nauji reaktyviniai lėktuvai, kurie buvo pradėti eksploatuoti Luftwaffe 1944 m., yra gaminami masiškai ir vis didėjančiais kiekiais. Jie turi 200-350 kilometrų per valandą greičio pranašumą prieš sovietines transporto priemones ir yra ginkluoti galingomis 30 mm patrankomis ir raketomis! Naikintuvai ME-163, Me-262, BA-349 ir ypač pigūs, lengvi, manevringi ir lengvai gaminami HE-162 įrodė savo didžiulį pranašumą prieš priešo Laggs ir Yaks. Greitaeigis žvalgas ir bombonešis Ar-234 turi tokį greitį, kad nė vienas sovietų naikintuvas negali jo pasivyti!
  Tuo pačiu metu, kas svarbiausia, sugebėjome pasiekti lygiavertiškumą su priešu kiekybinėje mašinų gamyboje. Per savaitę pagaminama 150 ME-262 naikintuvų, labai galingų ir mūšyje išgyvenamų ginklų, jau 300 ir šis skaičius auga HE-162 naikintuvų, o 120 padidėjus AP-234. Pakeliui yra pažangesni modeliai ME-262 su ištraukiamais sparnais, ME-1010 su sparnais, kur reguliuojamas šlavimas, He-262 su geresne ginkluote ir skrydžio charakteristikomis, o svarbiausia Yu-287. Naujausia mašina su atbulinės eigos sparnais pasižymės puikiu bombardavimo tikslumu.
  Iš viso planuojame padidinti reaktyvinių lėktuvų gamybą iki dviejų šimtų orlaivių per dieną, visiškai nuslopindami priešą!
  Rommelis logiškai pastebėjo:
  - O mūsų sraigtinės mašinos yra gana sėkmingos. Pavyzdžiui, "Focke-Wulf" evoliucija - TA-152. Taip, ir TA-400 reaktyvinio bombonešio su šešiais varikliais versijoje rodo didelį pažadą!
  Zauras išdidžiai sušnypštė:
  - TA-400 gali bombarduoti sovietų gamyklas už Uralo, pasiekti iki 800 kilometrų greitį ir gabenti daugiau nei 10 tonų bombų! Taip pat ir beuodegis bombonešis XO-18, kurio skrydžio nuotolis siekia 16 000 kilometrų! Ir reaktyvinis TA-183 bei kitos mašinos! Mes dominuosime ore!
  Feldmaršalas fiureris paleido Zaurą. Dabar atėjo laikas pasikalbėti su Schmeisseriu.
  vokiškas kulkosvaidis
  StG 44 (vok. Sturmgewehr 44 - 1944 m. automatinis šautuvas) - vokiškas automatinis šautuvas, sukurtas per Antrąjį pasaulinį karą. Buvo pagaminta apie 850 tūkst. Tarp šiuolaikinio tipo automatų tai tapo pirmuoju masiniu būdu pagamintu modeliu.
  Jis skiriasi nuo Antrojo pasaulinio karo automatų (PPSh ir kt.) žymiai ilgesniu taiklios ugnies nuotoliu, visų pirma dėl to, kad naudojamas vadinamasis tarpinis, galingesnis ir geresnis balistika nei pistoletų šoviniai, naudojami automatuose. ginklai.
  Automatika StG 44 - ventiliuojamas tipas su miltelinių dujų pašalinimu per angą statinės sienelėje. Statinės anga užfiksuojama pakreipiant varžtą vertikalioje plokštumoje. Pasvirimas atsiranda dėl pasvirusių plokštumų ant vartų ir varžto laikiklio sąveikos. Dujų kamera - be reguliavimo galimybės. Dujų kameros kamštis su pagalbiniu strypu specialiu dreifu atsukamas tik valant mašiną. Šautuvų granatų mėtymui reikėjo naudoti specialius šovinius su 1,5 g (suskaldymui) arba 1,9 g (šarvus pradurtoms-kaupiamoms granatoms) parako užtaisas. Standartinis parako svoris 7,92x33 Kurz šovinyje yra 1,57 g. Dujų stūmoklis su strypu derinamas su varžto koteliu.
  Schmeisseris taip pat išreiškė optimizmą, kad nauja mašina - St 54 - bus dar patikimesnė ir geresnė, su dideliu ugnies tikslumu.
  Von Braunas taip pat išreiškė nuoširdų optimizmą - raketos A-10 ir A-11 žadėjo skristi iki 1000 kilometrų atstumu ir pataikyti itin tiksliai, vadovaujamos radijo bangomis.
  Su atomine bomba viskas buvo dar blogiau, kol branduolinis reaktorius nebuvo ką tik paleistas. Bet ir po poros metų jie pažadėjo, kad bombų karalienė pateks į serialus!
  Tačiau svarbiausia, kad amerikiečiai ir britai pažadėjo padėti Trečiajam Reichui ir jo palydovams kovoje su pasauliniu komunizmu!
  Feldmaršalas fiureris Rommelis nusprendė:
  - Pasakykite Stalinui, kad mes visiškai atnaujiname karo veiksmus, tada visiškas ir visiškas komunizmo sunaikinimas!
  1945 m. balandžio 13 d. buvo didžiojo atmetimo diena!
  Vokietijos karas davė pagrindinį smūgį iš Vengrijos, kad būtų išvengta pilnai tekančios Vyslos forsavimo. Puolimas prasidėjo balandžio 20 d., kai nacių divizijose buvo per mažai darbuotojų.
  Vokiečiai sugebėjo prasibrauti per pirmąją gynybos liniją, beveik judėdami. Jie aktyviai naudojo naktinio puolimo taktiką, kad neleistų rusams panaudoti jų daugybės artilerijos. Naktį, žinoma, ugnis nėra tokia efektyvi, o naciai turi naktinio matymo prietaisus.
  Gana greitai nutrūko ir antroji gynybos linija, susidarė du katilai. Tačiau štabo įsakymu į mūšį įstojo dideli rezervai. Nors nugalėti nacių nepavyko, Mainsteino puolimas buvo sustabdytas.
  Vokiečiai po mėnesį trukusių atkaklių kovų sugebėjo atkovoti tik dalį Slovakijos, žengdami į priekį ne daugiau kaip 70-80 kilometrų.
  Fritzo puolimas Rytų Prūsijoje buvo dar mažiau sėkmingas. Jie pralaužė tik pirmąją gynybos liniją ir susidūrė su tankia gynyba. Paaiškėjo, kad Raudonoji armija mokėjo kapstytis ir apsiginti. Ir padaryti rimtą žalą.
  Tik Rumunijoje Kisselring pasiekė didelių laimėjimų. Fašistų kariuomenė sukūrė tris katilus ir užėmė beveik visą Moldovą ir Bukoviną. Bet net ir ten jiems nebuvo leista prasibrauti į Odesą, sustojus prie Bugo - natūralaus vandens barjero! Tačiau vokiečiams vis tiek pavyko užimti daug žemės. Įskaitant Juodosios jūros pakrantę ir Ukrainos Černivcių regioną. Taigi, perkeliant fronto liniją nuo Rumunijos naftos telkinių. Tačiau jų balandžio ir gegužės sėkmė apsiribojo tuo.
  Raudonoji armija buvo gynybinė, o pramonė gamino daug karinės technikos. Ypač naikintuvai Yak-9 ir tankai T-34-85.
  Vasarą Rommelis atsidūrė keblioje padėtyje - Vokietijos žmogiškieji resursai jau buvo išsekę, o puolimas atnešė didelių nuostolių. Nereikėjo tikėtis, kad pasikartos keturiasdešimt pirmieji metai. Sovietų kariuomenė yra užgrūdinta mūšyje, generolai įgijo didelę kainą patirties, buvo pastatyta gana tanki ir gili gynyba.
  Taigi, už persikėlimą į rytus reikėjo susimokėti.
  Centre sovietų kariuomenė vis dar laikė tiltų galvutes per Vyslą. Stalinas nenorėjo trauktis.
  Rommelis nusprendė pradėti oro ataką prieš SSRS. Kadangi bombardavimas yra bent jau brangus užsiėmimas, bet žmonių nuostoliai per tokį puolimą yra daug mažesni! Be to, JAV ir Didžioji Britanija su savo kolonijomis ir dominijomis ėmė vis aktyviau teikti pagalbą ginklais, ištekliais ir net savanoriais.
  Reaktyvinių lėktuvų ataka ir atsargūs didelių tankų armijų bandymai prasibrauti.
  Bet Stalinas nenorėjo pasyviai sėdėti ir laukti pralaimėjimo! Birželio 22 d. jo kariai pradėjo puolimą Slovakijos kryptimi. Atsakydami į tai, amerikiečiai pardavė Vokietijai tūkstantį bombonešių B-29.
  Vokiečiai dominavo ore ir iki šiol, naudodamiesi kokybiniu tankų ir savaeigių ginklų pranašumu, galėjo atremti Raudonosios armijos puolimus. Liepos pabaigoje Vokietijos armijos grupė "Pietūs" pradėjo puolimą, bandydama sukurti dar vieną kišenę. Sovietų kariuomenė sugebėjo sustabdyti vokiečių puolimą. Naciai pajudėjo apie trisdešimt kilometrų ir, vengdami didelių nuostolių, sustojo. Rugpjūčio mėnesį Raudonoji armija veržėsi ir į Rytų Prūsiją.
  Per vasarą fronto linija beveik nepasikeitė.
  Tuo tarpu JAV numetė dvi atomines bombas ant Japonijos. Hirohito paskelbė apie pasidavimą rugpjūčio 16 d. Amerika atrišo rankas ir sustiprino technologijų, žaliavų ir įrangos tiekimą Trečiajam Reichui.
  Vokiečių aviacijos spaudimas sustiprėjo. Naciai tikėjosi bombarduoti SSRS. Ruduo prabėgo abiejų pusių apsikeitimu smūgiais ir puolimo bandymais. Abi pusės stengėsi išvengti nereikalingų nuostolių.
  Tačiau apskritai liuftvafės pranašumas ore išryškėjo. Per 1945 m. Trečiasis Reichas ir palydovai pagamino daugiau nei šešiasdešimt tūkstančių orlaivių, daugiausia reaktyvinių, ir dar trisdešimt tūkstančių gavo iš sąjungininkų. SSRS pagamino tik keturiasdešimt penkis tūkstančius automobilių. Be to, prastesnis už priešą greičiu, ginklais ir šarvais.
  1946-ieji taip pat prasidėjo nuo didelio Raudonosios armijos puolimo. Tačiau vokiečiai į mūšį metė savo geriausią piramidinį tanką E-50 ir sugebėjo nugalėti sovietų dalinius, nustumdami juos atgal į Lenkiją ir Slovėniją. Tačiau smarkus sniegas ir masinis sovietų kariuomenės didvyriškumas sustabdė fašistų minias Nemune ir šiek tiek už Gardino! Su Banderos parama Fritz pateko į Lvovą. Nepaisant to, didelio masto puolimas, tiksliau, jo nesėkmė, lėmė tai, kad SSRS prarado savo pozicijas Rytų Europoje, o dabar karas vėl persikėlė į bolševikinės Rusijos imperijos teritoriją!
  Gegužę Rommelo kariai bandė remtis savo sėkme, tačiau po kelių mėnesių kovos pasiekė tik liniją, Baranovičius, Vilnių, tada priartėjo prie Rygos. Naciams šiek tiek labiau sekėsi pietuose - jie paėmė Vinicą ir Žitomyrą - artėdami prie Kijevo! O Odesa buvo atkirsta nuo sovietų kariuomenės.
  Tačiau vokiečiai patyrė ir milžiniškų nuostolių - į kariuomenę buvo pašaukti paaugliai nuo keturiolikos ir seneliai nuo šešiasdešimt penkerių. Net buvo sukurtos kelios moterų divizijos, taip pat atskiri snaiperių ir aviacijos pulkai, kuriuose kovojo silpnoji lytis!
  Rudenį vokiečiai gynėsi, o sovietų kariuomenė juos pajuto. Žiemą irgi vyko mūšiai. Nepavyko palaužti vokiečių, kurie išlaikė didžiulę oro viršenybę. Apgulti sovietų miestai Ryga ir Odesa krito, tačiau "Fritz" negalėjo toliau plėtoti puolimo.
  1947 metais buvo pradėtas gaminti sovietinis tankas T-54, kuris turėjo konkuruoti su pagrindiniu vokišku piramidiniu E-50. Tiesa, sovietinis automobilis šarvais ir ginklais vis dar buvo prastesnis už vokišką, tačiau buvo pigesnis ir lengvesnis. Masinė gamyba prasidėjo liepos mėnesį.
  Aviacijoje buvo dar blogiau, bet 1947 metų gruodžio 30 dieną pagaliau įvyko pirmojo sovietinio serijinio reaktyvinio naikintuvo MIG-15 skrydis.
  Tai reiškia, kad fašistų monopolija ore bus baigta.
  Masinė gamyba prasidėjo 1948 m. gegužės mėn. Pati mašina savo greičiu ir ginkluote buvo tik šiek tiek prastesnė nei ME-362. Tiesa, vokiečiai vis dar turėjo pranašumą nusistovėjusioje gamyboje ir tūzų kovoje. Tačiau tapo aišku, kad ore SSRS netrukus pasieks paritetą.
  1948 metų rudenį prasidėjo naujos derybos.
  Vokietija buvo ištuštėjusi, bet SSRS taip pat nukraujavo. Be to, vokiečių fizikai sugebėjo aplenkti sovietinius, o Trečiasis Reichas jau sėkmingai išbandė branduolinę bombą.
  Rommelis pasiūlė nuosaikų variantą - vokiečiai gauna viską, ką jau laimėjo. Iš Rygos į Odesą.
  Stalinas, atsakydamas, sutiko su nuliniu variantu. Nei mes tau, nei tu mums!
  Derybos vėl pateko į visišką aklavietę.
  Koba paeiliui susitiko su kiekvienu daugiau ar mažiau reikšmingu pramonininku, dizaineriu ir karo ekspertu.
  Po to, kai jis viešai perskaitė kalbą: kurią jis paskelbė, kad kariaus prieš fašizmą iki galo!
  1948 m. lapkričio 7 d. Tapo didelių pokyčių ir sprendimų diena!
  Epilogas
  1954 m. gruodžio 21 d.... Niujorkas... Aukščiausias JAV dangoraižis gausiai iškabintas raudonomis vėliavomis.
  Stalinas, kurio atvaizdas rodomas didžiuliuose ekranuose ir visuose Amerikos liaudies respublikos reklaminiuose stenduose, su šypsena mojuoja Lenino prospektu praeinantiems sovietų kariams!
  Visas pasaulis švenčia septyniasdešimt penkerių metų bendražygį Staliną - pirmąjį Žemės planetos imperatorių!
  
  LIUKFERIO TAPIMO
  Nors jam buvo nelengva, tačiau dar palyginti jaunas ir nespėjęs grūdinti sielos, karys Palpatine sugebėjo peržengti užtvarą.
  Karolina turėjo būti nužudyta savo rankomis ir su šviesos kardu. Tačiau norint paslėpti pėdsakus, pačiuose rūmuose buvo padėtas nedidelis branduolinis užtaisas.
  Darthas Sidiousas jau laisvai kalbėjo su šviesos kardu, o pakeliui pas karalienę nukirto jos asmeninius apsauginius. Tada liepė jai atsiklaupti ir nusiauti brangius batus - kad ji mirtų, kaip įprasta, basa ant pastolių.
  Karolina pasirodė. Palpatine atskleidė jai savo tikrąjį veidą, ir kilnus žmogus smarkiai apsipylė ašaromis. Po to Dartas pirmą kartą gyvenime panaudojo jėgos žaibą... O kai apanglėjusi karalienė nurimo, negailestingas Sitų lordas uždėjo branduolinį ginklą ant detonatoriaus ir paliko rūmus.
  Povandeninio pasaulio gyventojai buvo apkaltinti sabotažu, dėl kurio tarp dviejų planetos pasaulių kilo įnirtingas karas. Nepaisant technologinio pranašumo, povandeninės lenktynės sugebėjo išgyventi. Be to, įsikišo Respublikonų Senato atstovai, kurie negalėjo leisti vykdyti genocido.
  Palpatine'as užsitarnavo sau taikdario laurus ir dabar pasiekė galaktikos lygmenį, kol kas tik atlikdamas kuklų Naboo senatoriaus padėjėją, bet labai greitai populiarėjantį sau.
  Jo mokytojas Plagastas pritarė pameistrio pakilimui, tačiau jis pats vis labiau pasinėrė į mokslinius magochlorų tyrinėjimus. Jis norėjo pats įgyti nemirtingumą ir išmokti prikelti mirusiuosius. Be to, Plagastas su išoriniu negailestingumu tiesiog jautė meilę kai kuriems savo artimiesiems ir svajojo apie greitą jų prisikėlimą.
  Palpatine dukra užaugo ir tapo karaliene. Ir netrukus ji susilaukė savo atžalos. Vyras oficialiai netapo karaliumi, bet buvo visiškai legalus sutuoktinis ir buvęs Jedi karininkas, nors ir ne aukščiausio lygio įgūdžių. Oficialiai jis gavo princo ir jaunesniojo bendravaldžio titulą - vadovaujant karalienei.
  Tačiau Palpatine'ui nepatiko jo neoficialus žentas: per daug malonus, kilnus, išoriškai labai gražus ir atrodė daug jaunesnis už savo metus.
  Taip, ir juodaodžio valdovo dukra užaugo itin maloni ir simpatiška. Savo charakteriu gana panašus į savo tėvą - kuris tikriausiai svajojo tapti blogiausiu žmogumi visatoje.
  Bet kuriuo atveju Plagastui nebereikėjo įtikinėti savo mokinio. Palpatine priėmė sprendimą pats - sunaikinti ir dukrą, ir jos vyrą.
  Bet žinoma taip, kad pats neužsidegtų. O tai nėra lengva, todėl rūmų apsauga po visų neramumų ir diversijų buvo gerokai sustiprinta.
  Palpatine nusprendė surengti avariją žvaigždėlaivyje. Pasinaudodamas savo įtaka, jam pavyko pasiekti, kad karališkoji šeima pabėgtų į Korusaną, metropolijos planetą ir respublikos sostinę. Neva, kvietimas į puikią šventę - didžiojo darinio tūkstantmetį.
  Jis gerai išmoko meistro Plagasto pamokas;
  Mokytojas pažadėjo mokiniui, kad nors jo mokymai bus rimti, jie bus laisvi nuo dviejų taisyklių. Ištraukę Darth Bane numatytą užburtą ratą, jie nieko vienas nuo kito neslėptų, nepatirtų pavydo ir nepasitikėjimo savo santykiuose ir taip kartu tarnautų tamsiajai pusei. Sidiousas dešimtmečius mokėsi pas Muuną, per kurį Plagastas mokė savo mokinį visko, ką žinojo pats, kad nebūtų prarasta visa Plagasto naujai atrasta galia. Plagueasto pamokos privertė Palpatine'ą susidurti su savo baimėmis, atėmė iš jo visus džiaugsmus ir atėmė viską, kas jam buvo brangu. Tamsos Valdovas mokė Sidiousą, kad tokios emocijos kaip pavydas ir neapykanta, nors ir būtinos tamsiajai pusei įvaldyti, buvo tik priemonė atsisakyti įprastinių moralės sampratų siekiant didesnio tikslo. Plagastas taip pat skaitė paskaitas savo studentui apie būdus, kaip perimti valdžią, siekiant galutinio tikslo - kontroliuoti galaktiką.
  Tačiau veiksmingiausias mokymosi būdas buvo virtualių barjerų įveikimas ir daugiamatis kinas.
  Padėdamas Palpatine'ui žengti į aukštumas, meistras suteikė Thaler Sidious prieiti prie savo Sith holokrono ir daugelio kitų. Jis mokė Palpatine kovoti su šviesos kardu, naudoti Jėgos žaibus, privertė jį įsisavinti visokias žinias apie įvairius ginklus ir tamsiosios pusės technikas, tačiau suteikti jiems tik tą vertę, kuri būtina tikrajam Ordino tikslui. Tuo pačiu metu Plagastas, prisidengęs Damasko grandu, padarė viską, ko reikia, kad niekas neįtartų jo giminystės ryšiu su Palpatine.
  Taigi čia atsitiko paprastas dalykas - žvaigždėlaivis atsitrenkė į asteroido srautą. Be to, jau grįžus laivui, kai daugelis pilotų gėrė stiprius gėrimus.
  O Palpatine'as ne tik nebuvo įtartas, bet netgi buvo apdovanotas ordinu už susirūpinimą ir atgrasymą nuo rizikingo kelio. Tačiau yra tokių pasiteisinimų būdų, kad žmogus tikrai pasielgs visiškai priešingai. Ir provokacija suveikė, o ten prietaisai buvo šiek tiek apgadinti.
  Mirė ir įpėdiniai, ir sutuoktinis, išgyveno tik mažoji princesė Padme Amidala, Palpatine anūkė. Jis paveldėjo Naboo sostą.
  Ir Darthas Sidiousas įtraukė į savo nusikaltimų sąrašą. Tačiau ne viską patvirtino Plagast.
  "Jūs turite jėgą, mokinį ir lyderio talentą. Dar svarbiau, kad turite serijinio žudiko kraujo troškulį, nors turėtume jį laikyti atsargoje - nebent smurtas pasitarnautų kokiam nors išskirtiniam tikslui. Mes nesame mėsininkai, Sidious, kaip kai kurie praeities Sitai. Mes esame ateities architektai.
  "Kiek ilgai?"
  - Po dešimtmečio - ir ne diena anksčiau.
  Tačiau kantrybė save tramdant nenorėjo reikštis. Nors kartais pats Wittas susimąstydavo, kodėl staiga pasidarė toks žiaurus. Ar jis nuo gimimo turi tiek daug agresijos? Be to, draugiškame rate Palpatine paliko malonaus žmogaus įspūdį.
  Darthas Sidiousas netgi pristatė naują teoriją: tikras sitas turi taip sumaniai slėpti savo mintis, kad net mokytojas nesuprastų, ką sugautų! Net jei jis save vadina Plagastu Išmintinguoju!
  Kol Palpatine'as pradėjo žengti į galaktikos politiką, jo mentorius padarė naują proveržį savo tyrime. Nusikaltėlio Yinchorri valia, kurią Damaskui pristatė tos pačios rasės delegacija, buvo sulaužyta veikiant Jėgai, nepaisant vidinio natūralaus reptilijų pasipriešinimo. Plagastas taip pat atliko daugybę eksperimentų su kitais pavyzdžiais, išbandydamas savo sugebėjimus. Kitame susitikime talpykloje Plagastas išdėstė Sidious gaires, pagal kurias Sithai turėtų veikti, kalbėjo apie savo ilgalaikį Kerred Sante pašalinimą ir įsakė Sidious įsakyti nužudyti senatorių Vidarą Kimą, kad jo vietą užimtų Palpatine. . Pats Plagastas lankėsi Kamino planetoje, kur derėjosi su vietine klonų kūrėjų rase, kad sukurtų klusnių Yinchorri armiją. Vėliau Damaskas ir jo pavaldiniai išvyko į Serenno, kur Plagastas asmeniškai kalbėjosi su ten esančiais Jedi. Taigi jis sužinojo, kad Jedi Qui-Gon Jinn nemėgsta korporacijų, o jo buvęs šeimininkas Dooku laikė Respublikos padėtį netvaria. Plagastas meistriškai pasėjo abejonių sėklas Mokytojo Sifo-Dyaso širdyje, švelniai įtikinėdamas, kad Respublikai reikia kariuomenės.
  Tiesa, kas be karo ims kurti brangios karinės mašinos? O Sitai norėjo kontroliuoti būtent smurto metodą, nes kitoks būdas prieštarauja jų mokymui.
  Politinės sesijos metu, kai į Respubliką buvo priimta daugiau nei tuzinas Prekybos federacijos pasaulių, Plaguestas ir Sidiousas vėl susitiko prisidengę Damasku ir Palpatine. Remdamasis iš anksto parengtu planu, Palpatine pasakė įspūdingą kalbą, kuri sukėlė riksmus ir chaosą Senate. Plagastas buvo patenkintas, nes Prekybos federacijos planetos tapo respublikos dalimi ir ateityje Sitai gali pradėti galaktikos karą savo rankomis. Tačiau Plagastas žinojo, kad pasipiktinęs senatorius Paksas Timas surengė sąmokslą su kitais Damasko priešais - Sante saugumo struktūra - ir dabar imsis aktyvesnių veiksmų Damaskui pašalinti. Todėl Plagastas tyčia surengė Palpatine'ą su Timu politinėje sesijoje ir naudojo studentą kaip masalą, kol jį išbandė. Nepaisant sėkmingų Sidiouso veiksmų, Timas sugebėjo pergudrauti abu Situs, įsakydamas Maladijos Plagasto žudikams. Kadangi pastarasis sutelkė visas jėgas, kad sustabdytų pagrobimą ir surastų Timą, jis nežinojo, kad prieš jį planuojama surengti antrą išpuolį.
  Ir Darthas Sidiousas tai jautė, bet jau galvojo, kaip atsikratyti mentoriaus globos.
  Per Larsh Hill'o įvedimo ceremoniją Ordino namelyje Koruskante Darth Plagast vos nenužudė samdinių. Palpatine'o padėjėjas Pestažas susisiekė su maladiečiais ir, gavęs reikiamą informaciją, nedelsdamas apie tai pranešė Palpatine. Abu atvyko į žmogžudystės vietą ir rado gyvą tik sužeistąjį ir vos kvėpuojantį Plagastą, kuris apvyniojo žaizdą Jėga; likę Damasko sostinių munai buvo nužudyti. Vėliau Palpatine asmeniškai atkeršijo Timui, nužudydamas patį Timą ir daugelį kitų Gran Protektorato narių Malastare ambasadoje Koruskante. Policija nerado nusikaltimo kaltininkų, nors buvo suformuota speciali grupė, tirianti šias mirtis po senatoriaus Kimo nužudymo. Dėl to "Damascus Capitals" neprarado savo lyderio, tačiau Hego Damaskas pasitraukė iš "Galaxy" reikalų.
  Darthas Sidiousas planus kūrė gana gudriai. Jis nežudė anūkės Padvos, o greičiau su ja susidraugavo. Ir su išoriniu nenoru jis tapo senatoriumi.
  Išaugo juodojo lordo įtaka, atsirado trečiasis Sitas Dartas Maulas. Taip pat išmokytas barbariškų metodų ir labai pajėgus kovotojas. Tačiau Maulo gabumai stiprybėje nėra tokie dideli, kad jis galėtų tapti visateisiu įpėdiniu.
  Be to, ir Plagastas, ir Thaleris vis dar yra žmonės, ir ne be rasistų ženklų. Jie tikrai nenorėjo, kad būsimos Sitų imperijos sostą paveldėtų ne žmonių rasė.
  Todėl galbūt Darto Maulio mirtis buvo iš anksto nulemta. Be to, Palpatine'as vos nenumirė per dvikovą su savo mokiniu, ir tik jėgos pranašumas išgelbėjo būsimą imperatorių nuo mirties.
  Darthas Sidiousas jautėsi susierzinęs, kad kažkas visatoje geriau naudoja savo šviesos kardą. Ir tai taip pat paliko savo pėdsaką. Žmonių poros laimei, Maulas dėl savo ribotumo negalėjo jų pranokti žinodamas apie tamsiąją jėgos pusę!
  Damaskas ir Palpatine padarė viską, kad Naboo krizė būtų naudinga jiems abiem. Iki to laiko, kai Darthas Maulas pradėjo operaciją Naboo, siekdamas sunaikinti Jedi, Damaskas ėmėsi aktyvių veiksmų, kad surengtų naują krizę. Susisiekęs su Korporacijų sąjungos, Prekybos gildijos, Techno sąjungos ir kitų korporacijų vadovais Damaskas įtikino juos žiauriais Respublikos veiksmais jų pasaulių atžvilgiu. Palpatine'as, užsitikrinęs jo išrinkimą į Galaktikos Respublikos vyriausiąjį kanclerį, nusprendė, kad atėjo laikas užbaigti Didįjį planą vienam. Sužinojęs iš Plagasto, ko jam reikia, ir pasinaudojęs savo mentoriaus ryšiais, kad užsitikrintų norimą poziciją, Palpatine'as senstantį Muuną laikė tik kliūtimi. Kita vertus, Plagastas atrodė visiškai pasitikintis savo mokiniu.
  Be to, Darthas Maulas mirė ir dviejų valdžia buvo automatiškai atkurta.
  Laukė dar daug darbo ir laiko, o Darth Sidus tiesiog neturėjo galimybės paruošti naujo mokinio.
  Taigi, kodėl jų tandemas neegzistuoja dar keletą metų - kol galiausiai bus sunaikintas Jedi ordinas?
  Tačiau svarbiausia buvo ne tai. Plagastas pagaliau atskleidė baisią paslaptį: "tai jis yra tikrasis, biologinis Palpatine tėvas - Wittas Thaleris".
  Taip, jo motina, labai graži valstietė, apsuko galvą turtingam pirkliui Damaskui. Ir jis negalėjo suvaldyti aistros.
  Apskritai, po iniciacijos į Sith, gebėjimas daugintis palikuonių smarkiai sumažėja. Ir tada tokia laimė - tu turi sūnų! Ir toks pajėgus, talentingas ne tik jėga, bet ir turintis išskirtinį politinį talentą.
  Tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl jis išgelbėjo jaunuolį. Kur kas maloniau perduoti savo kraujo darbus. Nors dėl to, kad aukšto lygio sitai tapo beveik sterilūs, šeimos ryšiai niekada nebuvo laikomi pagrindiniais.
  Plagastas jautėsi giliai... Galbūt jis tikrai nusprendė, kad jo paties sūnus jo nelies.
  Tačiau būtent tai paskatino Darthą Sidiousą veikti. Padaryti tokį nusikaltimą kaip savo tėvo nužudymas yra bet kurio Sith meistro svajonė.
  Naktį prieš rinkimus Damaskas pirmą kartą viešai pasirodė per daugelį metų, tik su senatoriumi Palpatine: jie kartu dalyvavo naujo Mon Calamari pastatymo premjeroje Galaktikos operos teatre. Po pristatymo du Sitų lordai pasitraukė į Damasko mansardą Kaldani Spire pastate, kad švęstų artėjančią Palpatine sėkmę. Palpatine vaikščiojo aplink mokytoją su vynu, repetuodama artėjančiai Senato kalbai.
  Plagastas, įkyrus, papasakojo Palpatine, kad jo eksperimentas su Magochlorians buvo daugiau nei sėkmingas. Berniukas Anakinas laimėjo lenktynes, o svarbiausia - sugebėjo išjungti visą kovinių robotų armiją. Tai reiškia, kad berniukas yra apdovanotas stiprybe labiau nei visi visatoje gyvenantys žmonės. Be poravimosi su berniuku, jam pavyko apvaisinti magochlorais ir Togrutos rasės atstovu. Atsižvelgiant į tai, kad šios humanoidinės, bet ne žmonių rasės atstovai magoloriečių atžvilgiu yra skurdesni už žmones, tačiau tuo pat metu tarp jų džedajų, kurių skaičius yra daug kartų mažesnis nei žmonių, procentas yra labai didelis, tada...
  Naujoji mergina Ahsoka Tano ateityje galės pasiekti nepaprastų, anksčiau nežinomų įgūdžių viršūnių. Alternatyvių Togrutos galios suvokimo būdų ir Magochlorų gausos derinys gali sukelti tikrą žmogaus sukurtos gamtos stebuklą.
  Kas toliau? Jis tęs eksperimentus ir kurs naują žmonių rasę - savo jėga lygią dievams. Ir jis sugebės susintetinti dar aukštesnio lygio būtybes nei magoloriečiai - teochloriečius, kas leis Sitams pakeisti fizinius visatos dėsnius, o gal ir sukurti naujas visatas!
  Juodasis lordas turėjo ko išgąsdinti ir stebėtis.
  Palaipsniui girtas Plagastas pirmą kartą po daugelio metų pasinėrė į sapną, o po kelių akimirkų Sidious, padvejojęs (gal geriau tiesiog kardu nupjauti galvą?), nuleido Jėgos srovę. žaibas ant mokytojo.
  - Tu tėvas atsakysi už viską! Už tai, kad mane palikai, kad leidau išgyventi pragaro metus kankinamuose karališkuose rūsiuose! Kodėl jis privertė mane nužudyti savo vienintelę tikrąją meilę Karoliną!
  Juodasis Sitas riaumojo, spjaudydamas žaibą į savo tėvą. Jis tikrai jo nekentė.
  Mėgaudamasis Plagasto skausmu, Darthas Sidiousas lėtai nukankino jį iki mirties, o jis, išsekęs Jėgos pagalba, nieko negalėjo padaryti ir mirė.
  Paskutinėmis sekundėmis juodasis lordas pasakė:
  "Jūs pralaimėjote šį žaidimą tą dieną, kai nusprendėte išmokyti mane valdyti Galaktiką. Jūs turite savo tėvą šalia - arba, tiksliau, po kulnu. Tu buvai mano mokytojas, tėvas - taip, už tai aš tau pasakysiu amžinai , tebūnie jis amžinai dėkingas, bet tu niekada nebūsi mano šeimininkas".
  - Palpatine atsisveikino su mirštančiu ir degusiu žaibo jėgų ugnyje Darth Plagast.
  Taip Sitų išradėjas baigė savo audringą gyvenimą. Ir kartu su juo pasuko visuotinės istorijos puslapį.
  Tačiau buvo du nauji, puikūs kūriniai: Ahsoka ir Anakin, taip pat studentas, kuris sugebėjo pasiekti galią galaktikoje ir nugalėjo Jedi.
  Taigi Luke'as Skywalkeris buvo Palpatine'o proanūkis ir Darto Vaderio sūnus.
  Todėl juodasis Sitų valdovas negalėjo duoti įsakymo, paimti ir sunaikinti savo tiesioginio palikuonio, apdovanoto jėga. Be to, kad ir ką sakytų - Lukas yra šimtaprocentinis žmogus, o jo paties vaikai - pusiau Togruta. Tačiau imperatorius Palpatine'as jau buvo įvedęs įstatymus, ribojančius nežmonių teises, ir apskritai siekė naujojoje valstybėje nustatyti rasistinius įstatymus.
  Iš tiesų, kai žmonės yra gausiausia rasė galaktikoje, o pats imperatorius yra žmogus, taip pat jo aplinka, tada šiurkštus rasizmas ir kitų rasių žeminimas visiškai atitinka Sitų dvasią. Mėgsta slopinti ir dominuoti.
  Didysis maršalas Tarkinas sukūrė visą teoriją ir ideologiją, kad pateisintų rasizmą...
  Bet jie paveldėjo sostą, tik pusę žmonių. Nors Ahsoka atsikratė bjaurių ataugų, o jos chameleono oda atrodo gražiai.
  Imperatorius specialiai pasiuntė savo vaikus sunaikinti gyvybės Šilo planetoje, kur gyveno Togruta. Ir juodojo lordo palikuonys tai išpildė su džiaugsmu.
  Jie tarnavo nuo pastojimo ir žinojo tik tamsiąją jėgos pusę. Palpatine jaunystėje ne kartą darė gerus darbus. Ir jei jis būtų patekęs į kankinimų rūsį, jei nebūtų papuolęs į Plagast, jis niekada nebūtų tapęs didžiausiu žudiku galaktikoje.
  Taip, jo vaikai nedarė gerų darbų, jie su džiaugsmu darė bet kokį blogį. Tačiau dėl tam tikrų priežasčių imperatoriui tai yra nemalonu. Tolja ir jame gerumas nenumirė iki galo. Toli Palpatine'as tikėjo, kad neįmanoma tapti tikru Situ be kovos su savimi, kai nugali šviesiąją pusę savyje.
  Jo vaikai tarnavimą blogiui laikė savaime suprantamu dalyku, kaip natūraliausiu dalyku visatoje, nepatirdami psichinių kančių ir sąžinės graužaties.
  Tačiau Palpatine'as kovojo su savimi, ir tik visagaliai dievai žino, kiek jam kainavo nužudyti Karoliną.
  Be to, imperatorius neišdrįso nužudyti savo motinos. Plagastas, matyt, taip pat jautė meilę, niekada nekėlė tokio klausimo.
  O Palpatine motina vis dar gyva ir, nepaisant to, kad jai jau seniai praėjo daugiau nei šimtas metų, ji visai neatrodo kaip gili sena moteris. Atvirkščiai, ji atrodo jaunesnė už sūnų, stipri šviesiaplaukė - ne daugiau nei trisdešimties metų. Po to, kai buvo paleista iš sunkaus darbo, ji apsigyveno atokioje provincijoje ir ten ėmėsi raganavimo.
  Taip, paprasta, valstietė, bet ir neįprasta moteris, kuri buvo pakitusi jos genetikoje. Kitaip jai vargu ar būtų pavykę pastoti nuo juodojo lordo.
  Basa, tik su juosmeniu, plonu liemeniu kaip jaunos mergaitės, ji sunkiai dirbo lauke, o naktimis užsiiminėjo raganavimu. Tačiau kai Witt gyveno su ja, mama slėpė studijas, o sūnaus niekam neskyrė.
  Tiesa, porą kartų ji leido paslysti: kad greičiausiai jai bus lemta palaidoti ne tik savo artimuosius, bet ir jų vaikus bei anūkus.
  Palpatine'as aplankė mamą tik prieš metus - kai reikėjo pridengti Naboo nuo sukilėlių antskrydžio. Tie irgi ieškojo paslapčių juodojo imperatoriaus gimtojoje planetoje. Galbūt jie norėjo sužinoti jo silpnybes, o gal susirasti giminaičių?
  Imperatorius turėjo pusbrolį. Štai Palpatine'as jį paaukojo tamsiosioms jėgoms prieš pat Naboo krizę - kaip pasakyti, sėkmė nusišypsojo.
  Iki to laiko brolis jau buvo įgijęs anūkų, todėl laukiama Darto Sidiouso taktika buvo pagrįsta. Dar daugiau aukų ir nužudytų vietinių kraujo panteono papildymas.
  Tada jis norėjo tuo pačiu metu ir pribaigti savo motiną. Tačiau Palpatine'as tikėjosi susitikti su sena moterimi, bet jo motina per ilgus išsiskyrimo metus nė kiek nepasikeitė. Mergaitiška, raumeninga figūra, labai tamsi nuo saulės nudegimo, lygi oda, gražus veidas su vyrišku smakru. Iš tolo ją apskritai galima supainioti su mergina, bet iš arti matosi jos veido bruožai: gana subrendę, susiformavę, jai ne mažiau kaip trisdešimt metų. Ir jei pažvelgsite į smaragdo-safyro akis, tai atrodys dar daugiau.
  Wittas Thaleris, kuris nesitikėjo, kad jo motina nėra tokia paprasta, kaip atrodo, buvo sukrėstas ir atsisakė žudyti arba, kaip jis vadino, aukotis tamsiosioms jėgoms.
  Tada jis nerado savyje drąsos bent porą žodžių pasakyti su mama burtininke ir, vengdamas kontakto, suskubo išeiti. Mama galbūt atpažino savo sūnų, bet ir apsimetė šalta ir abejinga.
  Ir per paskutinį apsilankymą Naboo ji pasirodė tuo metu, kai imperijos vilkstinė išskrido į pasalą. Palpatine'as buvo beveik palaidotas rūmuose, tačiau jam pasirodė basa moteris, nurodanti paslėptą išėjimą ir parodžiusi, kur buvo dar viena sukilėlių pasala.
  Tada jie apsikeitė keliomis frazėmis su ja.
  Neblėstanti motina uždėjo ranką Palpatine'ui ant kaktos ir karčiai tarė:
  Kaip stipriai buvai sužeistas, sūnau. Jumyse neliko nė vieno atpažįstamo bruožo!
  Darthas Sidiousas piktai atsakė savo motinai:
  - Aš tik atrodau kaip gilus senukas! Tiesą sakant, mano kūnas jau seniai gyvena ne pagal žmonių įstatymus. Ir aš vis dar galiu nugalėti bet kurį Jedi kardais. Ir mano kūno fizinio egzistavimo terminas truks daugiau nei vieną šimtmetį!
  Jauna mama linktelėjo susiraukusiam sūnui.
  - Ar nusprendėte pratęsti savo fizinį egzistavimą tapdamas vampyru? Žinoma, vampyrai turi pranašumų prieš žmones. Išskyrus būtinybę gerti kraują tris kartus per dieną ir vengti saulės spindulių. Bet tai ne gyvenimas!
  Imperatorius Palpatine'as buvo įžeistas savo motinos ir net norėjo jai smogti, bet susilaikė. Jis piktai sumurmėjo:
  "Esu stipresnis nei buvau jaunas, sunkiau nužudyti su niekuo, išskyrus sidabrą. Ir bet kokioje saulėje galima dėvėti patogų kostiumą su filtrais, o dirbtinė šviesa man nepavojinga.
  Čia Darth Sidious tonas sušvelnėjo.
  - Tai geriau, pasakyk, kaip tau, būdamas paprastas žmogus, pavyko išlaikyti jaunystę?
  Lada Thaler su miela balta dantimis šypsena atsakė:
  - Visą gyvenimą basas vaikščiojau "Naboo", visą gyvenimą dirbau, valgiau sveiką maistą, gėriau tik sultis ir pieną. Visada lauke - toliau nuo miesto. Sostinėje lankiausi tik kartą, o paskui grandinėmis, kai mane atvežė išgirsti nuosprendžio. O ten vėl į kaimą su kapliu!
  Aš vadovaujuosi sveikiausiu gyvenimo būdu ir kodėl turėčiau senti?
  Palpatine šį kartą net nepyko, pasijuto šiek tiek juokingai ir, visai logiška, paprašė paaiškinimo:
  - Milijonai valstiečių gyvena tokio paties gyvenimo būdo kaip jūs, tačiau tai netrukdo joms pavirsti bjauriomis senomis moterimis, skirtingai nei jūs. Kas yra paslaptis - pasakyk man!
  Mama su nuolaidžiavimu atsakė:
  - Svarbiausias klausimas, kodėl žmogus sensta? Ciklas gamtoje yra amžinas, o žmogaus kūnas primena tokį ciklą. Kalbant objektyviai, pačiame žmogaus kūne nėra nieko, kas turėtų pasenti. Jaunai atrodanti moteris stabtelėjo ir tęsė toliau su deivės pasitikėjimu. - Viskas priklauso nuo mąstymo ir tikėjimo. Patikėkite, kad senatvė yra nenatūrali, o amžina jaunystė, atvirkščiai, yra šablonas ir jūs nepasensite!
  Palpatine'as su tuo visiškai nesutiko:
  - Sensta ne tik žmonės, bet ir metalas, daiktai, erdvėlaiviai, koviniai robotai. Kaip manote, kodėl žmogus to gali išvengti valios ir tikėjimo pastangomis?
  Jauna moteris užtikrintai atsakė:
  - Žmogaus kūnas, skirtingai nei metalas, yra atsinaujinanti sistema. Ląstelės gali dalytis ir atsinaujinti milijardus milijardų metų. Bet kuris mokslininkas pasakys, kad stiebo atsargų organizme užteks milijonams milijonų gyvybių. Jums tereikia išmokti padaryti vieną esminę smulkmeną - regeneruoti ir atnaujinti ir nervines ląsteles. Tada nemirtingumas taps realybe!
  Palpatine maloniai paklausė:
  - O kaip tu tai darai mama?
  Moteris nusijuokė ir pašnibždomis atsakė:
  Kodėl vampyras turi žinoti? Ir taip šiame kūne jūs ištempsite penkis ar šešis šimtmečius. O tau auga nuostabus pokytis... Ar dar reikia įvaldyti amžinos jaunystės paslaptį. Ypač turint omenyje jūsų egoizmą?
  Dartas Sidijusas sušnypštė kaip pasmaugta gyvatė ir išsitraukė tamsiai raudoną geležtę.
  - Galiu paaukoti tave tamsiosioms jėgoms!
  Motina be jokio šalies šešėlio žiūrėjo į savo sūnų-imperatorių. Ji atsakė dar plačiau šypsodamasi.
  - Ši auka nepadės tau kovoje! Nors esi kruvinas tironas, mano maldos išgelbės tave nuo mirties. Po metų vaikščiosite pačiu bedugnės kraštu. Ir tik tavo mama gali išgelbėti tavo sielą nuo pragaro!
  Palpatine'as atgailavo ir atmestinai mostelėjo ranka.
  "Gerai, kaip sakei, vampyrui dar liko penki ar šeši šimtmečiai. Ir ten gal surasiu efektyvesnį būdą prailginti gyvenimą. Be to, jau atliekami eksperimentai, kaip į kloną įlieti dvasios!
  Mama atsisveikindama pabučiavo Palpatiną ir palinkėjo sėkmės. Ji kvepėjo taip gaiviai ir maloniai. Ir Darthas Sidiousas troško - gėryje yra grožis.
  Blogis yra blogis, o gyventi, kai aplink tamsa ir žiaurūs šakalai, nepaprastai vargina. Kartais užplūsta baimės... Skausminga ir baisu.
  Be to, imperatorius Palpatine'as norėjo, kad jį pakeistų Sitai, kurie nėra grynas blogis, ir kad įpėdinis į kosmoso jėgos gyvenimą įneštų bent ką nors kūrybingo.
  Luke'as Skywalkeris yra šimtaprocentinis žmogus ir tai yra jo reikšmingas pliusas.
  Be to, jame vis dar tekėjo Anakino ir Palpatine kraujas. Ir norint atvesti šį berniuką į tamsiąją pusę, reikėjo rimtų pastangų.
  
  
  VELNIO GIMIMAS
  Kaip Palpatine - kuklus jaunuolis, puikus studentas ir pasižymėjęs pavyzdiniu elgesiu, tapo visuotinumo ir blogio įsikūnijimu ir perėjo į tamsiąją jėgos pusę?
  Gyvenimas Naboo planetoje buvo palyginti geras - švelnus klimatas, dosni žemė, beveik jokių maištų ir pokyčių reikalavimų. Valdymo forma - konstitucinė monarchija... Tačiau karaliaus valdžia didelė, jo dekretai savo galia prilygsta įstatymams, o tik Padla Amidala buvo pataisyta, kad būtų apribotas tiek monarcho valdymo laikotarpis, tiek jo galios.
  Palpatine'as jaunystėje yra labai gražus, lieknas ir, žinoma, fiziškai išsivystęs jaunuolis, jis laimėjo tarpplanetines varžybas Aviaball. Būtent tada Palpatine'as, kuris paskutinę akimirką buvo įtrauktas į "Naboo" komandą, pajuto jautrumą jėgai. Jis iš anksto matė pulsarų skrydžius ir asteroidų posūkius sudėtingiausiame virtualiame žaidime. Ir suprato, kad gali pajusti, kada laikas smogti lemtingą, lemiamą smūgį. Ir tada jo vardas buvo kiek kitoks: Witt Thaler. Dažna motina ir nežinomas tėvas. Tiesa, savo įgimtų sugebėjimų ir sunkaus darbo dėka Wittas sugebėjo įstoti į nemokamą prestižinio koledžo fakultetą. Norint tai padaryti, reikėjo surinkti labai aukštą balą.
  Savo tėvo, labai gražios ir kreivos motinos, sąskaita jis pasakė, kad yra kilnus džentelmenas, galbūt net iš gerai gimusių džedajų.
  Tačiau ji negalėjo jo pavadinti. Vis dėlto Wittas mintyse darė įvairias prielaidas - gal jo tėvas apskritai yra imperatorius iš kaimyninės galaktikos?
  Net vaikystėje Taleris - būsimoji Palpatine - jautė gebėjimą skaityti uždarą vadovėlį - popierinį ar elektroninį - bet kuriuo atveju. Savo draugus jis sužavėjo gebėjimu nuspėti sporto rezultatus arba užminė mįsles ant drąsos - kaip kumščiu paslėptą.
  Tačiau būtent šiame žaidime jis suprato, kad turi retą dovaną. Sensacinga pergalė Wittą Thalerį pavertė Naboo herojumi, ir... Na, kaip ir pasakoje, privedė prie to, kad jį visa galva įsimylėjo pati gražiausia mergina - princesė Caroline Amidala.
  Ir pats Wittas su savo jaunu, karštu krauju pajuto užuojautos ir abipusiškumo antplūdį. Jie įsimylėjo vienas kitą iki beprotybės, o oficiali sosto įpėdinė Carolina Amidala Naberri pastojo nuo paprasto berniuko.
  Karalius įsiuto. Pagal Naboo planetos papročius ir įstatymus abortai yra griežtai draudžiami, tačiau iš kron princesės ir jos atžalos buvo atimta teisė į sostą. Witt Thaler po sunkių kankinimų turėjo būti nubaustas pačiu skausmingiausiu būdu. O Karolina, gimus vaikui, buvo išsiųsta kaip vergė į plantacijas. Yra princesė: basa, tik suplyšusia tunika, teko sunkiai dirbti kartu su kitomis įkalintomis merginomis. Nakvoti barake, ant plikų lentų ir valgyti paprastą, rupų maistą. Būsimąją karalienę prižiūrėtojai mušdavo botagu, jei ji dirbdavo nors kiek lėčiau.
  Viena iš bausmių rūšių - vergų pakabinimas ant stovo ir nuogų kulnų kutenimas deglo liepsnomis.
  Pats Wittas buvo nukankintas požemyje. Jie mane kankino žiauriai, subtiliai, bet labai profesionaliai, neleisdami prarasti sąmonės ar pirma laiko mirti.
  Wittas Thaleris perėjo tūkstantį pragaro ratų. Iki egzekucijos jis buvo kankinamas ištisus metus. Ir tada jį gyvą turėjo suvalgyti žiurkės erkė milijonų Naboo gyventojų akivaizdoje.
  Tačiau egzekucijos metu staiga pabaisa sprogo... O kai dūmai išsisklaidė, Wittas Thaleris dingo be žinios. Daugelis tai priėmė kaip ženklą iš viršaus ir parpuolė ant kelių. Ir karalius susvyravo, veidas pamėlynavo - jį ištiko insultas.
  Ir sužalotas daugelio mėnesių kankinimų, Wittas pabudo drėgnoje grotoje, padengtoje ryškiais augalais. Jam buvo labai skaudu, bet kartu grįžo įnirtingos stiprybės jausmas. Kažkodėl kankindamas kankinimų rūsyje Wittas negalėjo panaudoti savo sugebėjimų ir sudeginti budelių.
  Nors jis akivaizdžiai vaizdavo iš savęs išskrendančią ugnį, pulsarų išsiveržimą ir srautus iš baisaus plazminio ginklo (senoje respublikoje uždraustas - dėl itin didelės griaunamosios galios!). Bet tada grįžo stiprybės jausmas.
  O budelių padarytos gilios žaizdos lėtai, bet užtikrintai gydavo.
  Šalia Witto buvo maistinių medžiagų mišinio kanistras, ir jis retkarčiais jį įsisavindavo, panirdamas į miegą.
  Štai jis, pavyzdžiui, svajojo... Kliedesinis ir tuo pačiu herojiškas;
  Lavono suvalgymas buvo greitas procesas, liūtas mutantas skubėjo, kol mėsa buvo šviežia ir šilta. Kai pagaliau baigė, skeletas liko. Keli juodi kariai apsiaustais, apsiginklavę burtų lazdelėmis, jį išvijo, tada paėmė skeletą.
  - Drąsus gladiatorius, miręs drąsia mirtimi, bus palaidotas pagal vietinius papročius su visomis garbėmis. - entuziastingu tonu paskelbė komentatorius.
  - Nuostabu! Ne tokia jau bloga pabaiga! - tarė būsimasis kosmoso imperatorius. Wittas vis dar jaunas žmogus sapne, jam atrodo, kad jis yra netolimoje praeityje.
  Ir nežinomas komentatorius toliau smaugė iš įsiutusio džiaugsmo:
  - O dabar skelbiame konkurso tęsinį. Šiuo metu bet kas viešumoje gali kovoti su liūtu žudiku.
  Wittas Thaleris tuoj pat atsistojo ir skvarbiai sušuko:
  - Noriu!
  - Suprantama, kad norisi išpirkti savo kaltę, kad nesilažinai už žmogų. - erzino jį princesė Caroline Amidala.
  Jaunuolis supykęs sušuko:
  - O jei taip! Gyvūnas, kuris nužudė žmogų, nevertas gyventi!
  - Bet jūs turite konkurentų, pažiūrėkite čia. - Princesė Karolina parodė į prisikėlusį žvėrį, panašų į statų krokodilą su dramblio snukučiu. Šis vaikinas taip pat nori kautis!
  Komentatorius paskelbė:
  - Taigi du žmonės iš karto pareiškė norą stoti į kovą, tada pirmiausia jie turi kovoti vienas su kitu.
  Visuomenė palankiai įvertino šį sprendimą, daugiau reginių ir daugiau kraujo!
  Karys Wittas pažiūrėjo į pabaisą su žvynuotais šarvais apdengtu kamienu, jau pirmomis sekundėmis jis nemaloniai įsisiurbė į skrandį. Tada jaunuolis jaudulį įveikė, nors priešas neabejotinai buvo pavojingas.
  - Tau duos standartinį ginklą! - su šaltuku balse paskelbė komentatorius.
  Kariai nusilenkė pagal paprotį. Tada jiems buvo duotas kardas ir skydas. Tada Witto laukė dar viena staigmena, jam buvo įteiktas vienas kardas, dešinėje, o priešas gavo du iš karto, paimdamas antrą ginklą į bagažinę.
  - Tai neteisinga! - protestavo jaunuolis. - Du peiliai prieš vieną.
  - Tai yra lavonas-siurblys, jis visada mūšiuose naudoja nosį. Toks paprotys! - atsakė nematomas komentatorius, neslėpdamas paniekos balse, ginklus perdavė gražios, beveik nesvarios merginos, labai panašios į nimfas. Žiūrėdamas į juos, Wittas (būsimasis Palpatine) pajuto aistringą troškimą ir jam buvo labai gėda, kad jo įtampa bus pastebėta. Taigi jis kalbėjo su pykčiu.
  - Taigi duok man antrą kardą, o ne gremėzdišką skydą. - Nenoriu būti niekšelis.
  - Tu turi tokią teisę! - Pasakė šiek tiek podrevas, komentatorius.
  Nimfa padavė jaunuoliui antrąjį kardą ir su patosu tarė:
  - Kovok riteriu, nesugadink garbės.
  Komentatorius vėl paskelbė:
  - Teisė nužudyti arba atleisti priklauso kovotojui, kuris turi pergalingą ginklą! Ir taip pat visuomenei. Manau, kad į tai reikėtų atsižvelgti.
  - Drąsų gražuolį tikrai pribaigsiu. - pasakė Corpsesucker.
  - Nekaldamas plaktuko pilies nesuskaldysi! - Kalbėjo, šmaikštus aforizmas Witt.
  Jie atsistojo, krokodilas dramblys buvo daug didesnis už vaikiną ir pradėjo laukti signalo.
  Lengva kaip plunksna, nimfa atskrido prie jo ir pabučiavo jaunuolį į rausvą skruostą.
  Vitas paraudo ir žengė pusę žingsnio, tuo metu pasigirdo mūšio signalas. Lavonų valgytojas puolė prie jo, mojuodamas kardais, tikėjosi, kad įžūliai jį paims. Jaunuolis buvo budrus ir, pašokęs į šoną, o išeidamas spyrė. Smūgis krito į skydą, suskambo bjauriu garsu.
  - Ei, berniuk! Rūpinkitės savo batais, jie gražūs.
  Jaunasis Wittas tikrai apgailestavo, kad nenusiaudėjo sportbačių, jie buvo dovana gimtadienio proga, neįprastos spalvos ir, nepaisant stiprios odos, nenorėjo jų sugadinti. Jis vargšės moters sūnus, brangūs geri batai. Ir jis Wittas vis dar yra berniukas, todėl jis nedvejodamas vaikščioja basas.
  Mūšis tęsėsi, tada jaunuolis pastebėjo, kad priešas labai mikliai valdo jo bagažinę. Kaip greitai kardas juda, o rankos nėra tokios judrios, ir netgi viršija ilgį.
  - Visą gyvenimą svajojau joti ant dramblio, o ne kautis. Tu jau bjaurus.
  Atsakant, užkimęs cypimas:
  - Ko žmogui nepatinka. Tuo tavo rasė prastesnė.
  Wittas toliau keitė trajektoriją, padarė malūnininkui, vieną iš veiksmingų triukų
  Kendo, bet, matyt, įgudusio kovotojo šlovė priešininkui atiteko ne veltui. Jis sugebėjo viską atmušti ir net pats atliko jautrius smūgius. Štai, pavyzdžiui, viena iš atakų pataikė Wittui į krūtinę, buvo perpjauti marškinėliai, jaunuolis apsivertė atgal, vos išvengdamas rimto pralaimėjimo. Dvigalvis rusų erelis buvo apgadintas, perpjautas per pusę.
  - Tai niekšas! - pasakė Wittas ir atliko "Drugelio" techniką, bet vėl visos atakos pasirodė tokios
  atstumtas. - Nosis velnias.
  Jis vėl buvo sužeistas, subraižė ranką, tada trenkė į petį. Wittas atsitraukė ir staiga suprato, kad beviltiškai pralaimi mūšį, susidūręs su įgudusio priešo partneriu nei jis pats. Be to, jaunuolis dar nebuvo per daug patyręs kendo.
  Princesė Caroline taip pat buvo susirūpinusi:
  - Aš esu paskutinė kvailė, kuri nesustabdė mano vaikino. Šioje visatoje jis yra visiškai
  Svetimas, ir paguldė galvą nežinia apie ką.
  Ji norėjo iššokti iš arenos. Čia, kaip pasisekė, pasirodė pažįstamas burtininkas.
  - Koks gražuolis, ne jam šaudyti iš pagaliuko ar mojuoti kojomis. Aš pažįstu Corpsesucker! Ką, jis tikrai nužudys ir net tyčiosis iš lavono. Taigi, ar tau tai patinka, ar ne, tu turėsi man pasiduoti.
  - Niekada! Princesė Caroline pasakė.
  Tamsiosios jėgos pusės burtininkas sušnypštė:
  - Tokiu atveju jus gali parduoti pulkui, o per dieną tarnausite po dvidešimt karių. Arba, priešingai, į valdovo haremą, kur jūsų yra tūkstančiai ir jūs nuvysite nuo melancholijos ir susilaikymo.
  Princesė drąsiai sušuko:
  - Aš tapsiu kariu!
  Burtininkas šyptelėjo:
  - Esate trapi mergina, neturinti elementarių magijos triukų. Taip, būsite sudeginti pirmajame mūšyje.
  Karolina įsižeidė:
  - Šlovės meistras mane išmokys! Ir taip, aš esu fiziškai stiprus!
  Burtininkas bjauriai kikeno:
  - Šlovės meistras? Ir taip, ji savanaudė. Mažai tikėtina, kad jai pasiseks kažkas vertingo. Taigi galėčiau padaryti tave žmona ir perduoti savo, kaip vietinio, įgūdžius.
  Princesė ironiškai nusišypsojo.
  - Ar nori tapti dievu?
  Burtininkas pompastiškai sušuko:
  - Kodėl gi ne! Kad aš blogesnis už kitus pretendentus?
  Karolina nuoširdžiai ir su paniekos išraiška pasakė:
  - Tu šlykštus. Aš nekęsiu tavo prisilietimo.
  Gundytojo akys blykstelėjo raudona šviesa.
  - Na, aš tai prisiminsiu.
  Kol jie kalbėjosi, Vitui padaugėjo žaizdų. Jaunuolis atsitraukė, nuo kraujo netekimo jau pradėjo svaigti galva. Lavonų siurblys padarė dar vieną spurtą, baisus siūbavimas vos nenukirto galvos, perpjovė vaikinui skruostą.
  - Jis pasakė niekšas. - Per mūšius atsisegė Velcro ant vieno iš sportbačių.
  O batai vos tiko. Tačiau gabų jaunuolį ištiko įkvėpimas, jis smarkiai pašoko. Jis mostelėjo koja, ir sportbatis, kaip akmuo iš stropo, įskriejo į Lavonėdžio snukį, kniedėmis trenkdamas į dygliuotą kulną į akį. Jis staugė, akimirką išsiblaškęs.
  Wittas atliko vieną sunkiausių Jedi Kendo judesių - trigubą ventiliatorių ir nukirto pabaisos kamieną. Išsiveržė kraujo fontanas, ir Lavonų Valgytojas atsitraukė plačiai išskėstomis kojomis. Jo gerklę raugėjo baisus riaumojimas.
  Vitas įnirtingai žvilgtelėjo.
  - Priešas yra ant visiško sunaikinimo slenksčio! aš laimėsiu!
  Jaunuolis užpuolė priešą, su vienu kardu jis nebuvo baisus. Lavonėdis atsitraukė, susvyravo ir praleido smūgius. Netrukus jis gavo keletą sunkių žaizdų ir numetė kardą. Tada jis reagavo tik konvulsyviai, pasuko skydą. Susijaudinęs Wittas atliko šakės techniką, smogdamas priešui pirmiausia į galvą, į kurią jis sugebėjo sureaguoti, o paskui į skrandį. Punkcija buvo gili ir išėjo žarnos. Tada, pamatęs, kad priešas pagaliau susilpnėjo, Wittas atliko "šepetėlio" techniką ir pradūrė kaukolę. Jis pargriuvo negyvas.
  - Nugalėjo kovotojas Wittas, pramintas vaiduokliu. Jo priešininkas Trubosas, kuris daužo bagažinę, beveik negyvas. Dabar laimėjęs jaunuolis turi teisę jį pribaigti ar ne.
  Minia buvo triukšminga, dalis lažybų laimėjo, dalis pralaimėta, bet visi buvo nepaprastai ištroškę kraujo.
  Susivieniję, laukiniame impulse ir pašėlusiame šauksme:
  - Nugalėk jį! Nupjaukite galvą ir pakabinkite ant kuolo! - jie šaukė. "Taip yra paprotys elgtis su pralaimėjusiais.
  Wittas papurtė galvą, mūšio įkarštyje jis vis dar galėjo nužudyti, todėl, kai viskas baigėsi, jo įniršis išgaravo. Šaltakraujiškai nupjauti galvą ir vis tiek ja piktnaudžiauti - ne jo taisyklėse. Jaunuolis nulenkė šviesią galvą ir tvirtai pasakė:
  - Ne, bejėgio padaro aš nenužudysiu.
  - Sunaikink! Pabaik! - Minia toliau šaukė, o įvairios galūnės pašoko. Ir cypia - Suteik mums malonumą!
  Būsimasis imperatorius Palpatine'as parodė negirdėtą kilnumą:
  - Priešas nugalėtas ir net suluošintas, ko dar reikia!
  -Tavo draugas kvailas. Palikęs Corpsesucker gyvą, jis tampa mirtinu priešu.
  Jis neatleis pažeminimo ir bagažinės praradimo. - tarė burtininkas surūdijusiu švokštimu. Kodėl tu kvailas. Nerėk, baik?! Jis tavęs išklausys!
  - Man užtenka kraujo! - atsakė mergina-princesė. - O kodėl jūs visi tokie žiaurūs? Ar tikrai nėra kito būdo linksmintis?
  Burtininkas, kurio kaukė buvo paslėpta po chalatu, sušnypštė:
  - Bet kaip?
  Karolina, vos neslėpdama susierzinimo, atsakė:
  - Dainos, pavyzdžiui, klausytis! Arba meninių numerių atlikimas, visokios pramoginės programos, galima su gyvūnais.
  Burtininkas, kurio veidas paslėptas, bet degančios galvos vis dar šviečia per tamsą, dainavo:
  - Kas tai per boatleg? Ne, neįdomu! Kraujo reginio negali atstoti visokios bufos ir bukas.
  Princesė sugniuždė veidą.
  - Tikrai?
  Burtininkas, susiraukęs ir putojantis, riaumojo:
  - O ką jau kalbėti apie dainininkus, kurių gerklės susmulkintos. Magijos ir burtų pagalba galite atkurti bet kokią muziką ir balsą. Mes galime tai padaryti. O jei norime, tada nuoga valanda šoks.
  Vedlys iškėlė ilgą nagų pirštą.
  -Ne, mergaičių rimta gladiatorių kova yra geriausia.
  Princesė Caroline su tuo griežtai nesutiko, bet neprieštaravo.
  Wittas Thaleris gavo pinigų už kovą, kai ką nors sumažino loterijoje. Tada su jaunuoliu, kuris dar nepasitraukė iš ankstesnio mūšio, ir sužeistaisiais teko kautis
  Liūtas mutantas. Bet jei plėšrūnas visas žaizdas išgydė magijos pagalba, tada jaunuolis išėjo šviežiais pjūviais. Wittas nusivilko iškirptus marškinėlius ir nusiavė sportbačius, atsargiai atidėjo juos į šalį, į abi rankas paėmęs kardą. Pusnuogis suvyniotais džinsais princesei Caroline atrodė ypač gražus. Ant reljefo liemens buvo matyti platūs įpjovimai. Berniukas gūžtelėjo pečiais vingiuotais pečiais, stengdamasis, kad skausmas pasitarnautų jo įtūžiui. Jo basos kojos pajuto karštą dirbtinai šildomų grindų paviršių.
  Wittas Thaleris paleido bučinį. Publika plojo rankomis.
  Garsiai sumurmėjo:
  - Kovotojų pristatyti nereikia! Tegul kova būna įdomi!
  Liūtas, nelaukdamas gaubto, pašoko, bandydamas kardinėmis iltimis išmušti priešą. Jam nepasisekė, atšokęs Wittas sugebėjo smogti kulnu į akį. Žvėris įsiuto, pašoko į priekį ir suklupo ant kardo ašmenų. Čia gladiatorių berniukas jau nustebo - kraujas, kuris anksčiau buvo raudonas, pasidarė žalias.
  - Nuo ko visa tai? - paklausė nustebusi princesė Karolina.
  - Tai rodo, kad žvėris tapo atkaklesnis ir stipresnis, išaugo prisitaikymas. - niūriu tonu atsakė burtininkas.
  Mergina padarė nedviprasmišką išvadą:
  - Tai yra blogai!
  Burtininko balsas tapo daug linksmesnis:
  - Kodėl! Jūsų vaikinas yra puikus kovotojas, tiesiog keiktis bus įdomiau.
  Drakono liūtas toliau šokinėjo, nekreipdamas dėmesio į kraują, buvo labai greitas ir jaunimas vos spėjo išsisukti. Čia Wittas darė salto, šokinėjo: kaip akrobatas, paskui nardęs kaip čiurlys išplėšė liūto pilvą. Panašu, kad iltis turintis terminatorius į tai nekreipė dėmesio ir toliau persekiojo jaunuolį aplink ringą.
  - Velnias! - susierzinęs pasakė Vitas. - Jūs, kad ašmenys nepriima.
  Nuo kraujo netekimo jaunuolis pradėjo pavargti. Tiksliu smūgiu jam pavyko išdurti liūto akį, tačiau net ir viena akimi plėšrūnas išliko pavojingas ir, pagavęs akimirką, skaudžiai įsirėžė naguota leteną į šonkaulius. Nagai paliko šešias gilias juosteles.
  - Tai niekšas! Nuplėškite mėsą! - sušuko jaunuolis.
  Atrodė, kad liūtas jau seniai turėjo nusilpti nuo kraujo netekimo, tačiau jo priepuoliai darėsi vis greitesni. Keletą kartų iltys vos nepramušė preso, o viena - į Talerio krūtinės raumenį, stipriai jį subraižydama. Jaunuolis svirduliavo, o dantys susmigo ant jo,
  įstrigo jam į petį. Wittas buvo prakaituotas, kruvinas ir sugebėjo išslysti ir net ašmenimis perrėžti gerklę. Žvėris kraujavo, pagrindinė arterija lūžo, tačiau greičio neprarado.
  - Tu kaip zombis, kad ir kiek būtų reakcijų. Galbūt tu ne tas liūtas. - tarė jaunuolis.
  Jis bandė kontrataka išmušti paskutinę akį, bet nepataikė, palikdamas dar vieną kruviną snukį. Liūtas
  vėl jam padavė leteną.
  - Iš kur tokie? - Iš nevilties jaunuolis iš visų jėgų smogė priešininkui į iltį-kardą. Nuo stipraus šoko kaulas įtrūko, iš jo išbėgo baltos sultys.
  - Ege! - Nepaprastai patenkintu tonu, pasakė burtininkas. - Tavo draugas, regis, nusprendė pagaląsti ašmenis, bet kokiu atveju galima pajusti rimtą aroganciją.
  - Ko tu norėjai? Vitka yra protingas vaikas. - greičiau murkdama atsakė princesė Lėja.
  Kitas smūgis galiausiai nukirto iltį. Žvėris pradėjo suktis vietoje, lyg būtų praradęs guolį. Wittas spaudė, jo smūgiai darėsi vis aštresni, matydamas, kad liūtas mutantas plaukia, jaunuolis pridėjo energijos.
  - Kokia liūto mėsa, nepatinka! - sušuko drąsus vaikinas.
  - Nugalėk jį Vitek, tu tokia seksuali. Princesė Karolina rėkė.
  Jaunuolis pataikė į antrą iltį, nes taikinys buvo patogus. Iš pirmo karto kaulas nepasidavė, teko jį pridėti. Galiausiai šis taškas žlugo, liūtas buvo aiškiai priblokštas.
  - Kaip tu dabar be ilčių tik didelė katė, pasmerkta mirčiai! - tarė įsiutęs Vitas.
  Dantų griežimas ir dejavimas buvo jo atsakymas. Kova tęsėsi pašėlusiai, neva slibino liūtas puolė, bet jo judesiai prarado aštrumą. Berniukas, pajutęs jėgų antplūdį, savo ruožtu
  nuolat kontratakavo ir, galų gale, rėžė paskutinę akį. Šį kartą ašmenys, atrodo, nuėjo daug giliau ir pasiekė smegenis.
  - Bravo, sušlapk! - sušuko princesė Karolina.
  Visa salė susijungė į chorą.
  - Užbaik jį, užbaik jį!
  Jaunasis gladiatorius vėl spyrė koja ir, užšokęs jam už nugaros, spyrė iš žiedinės sankryžos. Atrodė, kad liūtas mutantas prarado savo kryptį, kelis kartus bakstelėjo į snukį. Galiausiai, kai berniukas priprato, jis įsmeigė ašmenis į krūtinę ir bandė jį persmelkti giliau, iki pat širdies. Naminės letenos smogė į šonkaulius, juos subraižė, tada pervėrė mėsą, tačiau Wittas atkakliai nepaleido ašmenų, nors buvo tiesiog suplėšytas į gabalus. Čia jau viską lėmė valia, nagai toliau draskė ir draskė jauną mėsą.
  - Mesk! Princesė Karolina lojo. Jos verksmas liko vienas.
  - Atnešk iki galo! - riaumojo minia.
  Galiausiai įniršusio Vito ašmenys pervėrė širdį, ir žvėris nutilo, paskutinį kartą permetęs nagus per ilgai kentėjusią mėsą.
  - Na, atrodo, viskas! Jaunuolis iškvėpė. - Tamsos padaras įmestas į dulkes.
  Vedlys komentatorius paskelbė.
  - Vėlgi nugalėtoju tapo Wittas - mirties šmėkla; kylanti arenos žvaigždė. Jis gaus pelnytą prizą.
  Išgirdus šią frazę, Thalerio regėjimas išsisklaidė kaip rūkas, kai buvo paleistas galingas vėjo tunelis.
  Ir iš šios miglos sklinda... galinga, aukšta vyro figūra arba humanoidinė būtybė su gobtuvu. Skamba girgždantis balsas, labai panašus į to burtininko balsą sapne.
  - Tu gerai kovojai Vitai... Matau tavyje gimusio kario įgūdžius!
  Taleris atsikėlė. Miego metu jo žaizdos beveik užgijo, randai išblyško ir tapo mažiau pastebimi.
  Jaunuolis ištiesė ranką vyrui:
  Dėkoju, pone, kad mane išgelbėjote...
  Vyriškis šiurkščiai atmetė jauną delną ir sušnypštė:
  - Ne, ačiū! Visas dėkingumas veda į gailestingumą ir silpnumą!
  Wittas privertė nusišypsoti ir sumurmėjo:
  - Bet tu išgelbėjai man gyvybę... Taigi, turiu tau kažkaip padėkoti!
  Vyriškis staiga atitraukė gobtuvą. Jaunuolis pažvelgė į atsivėrusį veidą. Vyras buvo kilmingos išvaizdos, atrodė šiek tiek daugiau nei keturiasdešimt, galingu kaklu, garbanota trumpa barzda. Akių žvilgsnis labai valdingas, iš karto matyti, kad jis įpratęs komanduoti, o bruožai - valingi, tvirti.
  Nors šis džentelmenas Witui buvo nepažįstamas, jaunuoliui atrodė, kad jis jį kažkur matė anksčiau. Nors labai sunku pamiršti tokius išraiškingus ir stiprios valios veido bruožus, karališką laikyseną, valdovo akis nuo lopšio. Tačiau tuo pačiu metu, nepaisant kilnios išvaizdos, balsas yra užkimęs, bjaurus, tarsi suplyšęs, nepaisant garsumo.
  Vyriškis pažvelgė į Wittą ir, nekeisdamas griežtos veido išraiškos, pasakė:
  - Išgelbėjau tave ne dėl meilės, o dėl to, kad man tavęs reikia!
  Kalbėjo akys spindėjo.
  -Paimsiu tave kaip savo mokinį, ir atversiu galios pažinimą, apie kurį džedajai nedrįsta pasvajoti... Bet žinok, kad tai, ką išgyvenai kankinimų rūsyje, vis tiek yra gėlės, palyginti su tuo, kas tavęs laukia!
  Wittas atsistojo ir ryžtingai pasakė:
  - Aš pasiruošęs! Pasiruošę viskam - tiesiog išgelbėkite Karoliną!
  Vyriškis prunkštelėjo su didžiausia panieka.
  - Prisirišimas yra silpnybė! Didžiausia silpnybė, kurią gali sau leisti Sithai! - Čia juodojo valdovo balsas tapo grėsmingesnis. - Tiksliau, jie negali, neturėtų sau to leisti, bet... Kaip bebūtų keista, aš išvaduosiu Karoliną iš vergijos! Tik mainais už visišką jūsų paklusnumą, kad prisiektumėte, jog tinkamu metu įvykdysite absoliučiai bet kurį mano įsakymą!
  Vitas klusniai atsiklaupė ir ištarė didelę priesaiką.
  Ir tada vyras pasakė:
  - Nuo šiol jūsų naujas vardas yra Darthas Sidiousas! Aš esu Darth Plaguey jūsų mokytojas ir meistras!
  Nuo tos dienos Wittas, arba dabar Darthas Sidiousas, pradėjo lavinti kalavijavimą ir tamsiąją jėgą. Žiauri ir negailestinga doktrina. Tačiau naujasis juodasis lordas jautė savyje sparčiai augančią galią. Kiekvieną dieną, savaitę ir mėnesį jis tapo stipresnis ir tobulesnis.
  Darthas Plagueisas, be svajonės apie nemirtingumą, turėjo planų atkurti Sitų valdžią. Wittas Thaleris pakeitė savo vardą į Palpatine ir šiek tiek pakeitė savo išvaizdą bei pirštų atspaudus. Jis tapo kitu žmogumi, pakeisdamas panašų asmenį iš kilmingos Palpatine šeimos.
  Jis pradėjo daryti neskubią pareigūno karjerą, kartu tobulindamas savo tamsiosios galios meistriškumą. Be to, visiškai legalų pagrindinio verslininko statusą turėjęs Darthas Plagueisas savo žodžio laikėsi.
  Po karaliaus mirties jaunajam sūnui pasisekė. Darthas Plagueisas paskatino hutų puolimą prieš rūmus. Žuvo įpėdinis, jo sesuo, brolis ir dėdė.
  Po to rūmų sargybos generalinis kapitonas įstojo į sostą tarp žmonių populiarioje Karolinoje.
  Keletas nelaisvės metų stiprią moterį tik užgrūdino, ir ji ėmė dar griežčiau valdyti. O jos dukra Serafimas, užauginta vienuolyne, tapo Naboo karalystės paveldėtoja.
  Nors buvęs mylimasis grįžo į valdžią, Palpatine'as buvo priverstas slėpti savo tapatybę ir kol kas likti nuošalyje. Nors jo įtaka karalystėje nuolat stiprėjo.
  Generolas kapitonas netrukus mirė - matyt, nuo nelaimingo atsitikimo, bet už jos stovėjo Palpatine. Ir netrukus Sitų lordas pareikalavo iš Witto Thalerio paaukoti savo pirmąją meilę - karalienę Karoliną.
  Tai įvyko mirties dvikovoje su Plagueis. Be to, jėgos buvo maždaug lygios. Kai abu sitai buvo išsekę nuo mūšio, Palpatine pasidavė ir sumurmėjo:
  - Užmušiu savo meilę ir tuo pačiu žmogaus likučius, kurie vis dar rūkst manyje! - Čia juodasis lordas pakėlė balsą ir ryžtingai pridūrė. - Bet prisiekiu, aš tau to neatleisiu ir būtinai sunaikinsiu!
  Sitų prigimčiai būdingas noras atsikratyti tų, kurie yra aukštesnio statuso. Mano nepasiekiama galia sukelia jūsų pavydą; mano išmintis maitina jūsų žinių troškulį; mano pasiekimai kelia aistringą norą juos pakartoti! - tarė Darthas Plagueisas Dartui Sidiousui ir šypsodamasis tęsė. - Nužudę sau artimiausius ir brangiausius žmones, atrasite savyje nesuvokiamą stiprybės šaltinį. Jaučiu, kad tapsi didžiausiu iš Sitų - kai sunaikinsi savyje paskutinę žmogiškąją silpnybę!
  
  
  STEBUKLINGAI GIMĖ
  - Kartą buvo karinių oro pajėgų pulkininkas, kuris per Afganistano karą patyrė stiprų šoką. Ir prarado galimybę turėti savo vaikų, nors labai to norėjo. Žmona labai mylėjo pulkininką ir ėjo su juo susitikti, jie ėmėsi auklėti du stiprius berniukus iš vaikų globos namų. Jų įtėvis užaugino juos spartiečiais. Bet vis tiek tai nebuvo. Vaikinai užaugo stiprūs, sveiki, tačiau ypatingų supergalių nedemonstravo.
  O močiutė Vanga pulkininkui pranašavo, kad jo palikuonių atstovas taps keistumo ir visatos likimo arbitru. Tada pulkininkas nusprendė eiti pas vieną garsią burtininkę, kad ji stebuklingu būdu padėtų jo žmonai pastoti.
  Burtininkė tikrai turėjo nemažų sugebėjimų, bet iš esmės ji buvo aukščiausio lygio šarlatanė. Ji pareiškė, kad gali tai padaryti ir padovanoti pulkininkui sūnų, tačiau pareikalavo milžiniškos pinigų sumos.
  Pulkininkas turėjo šiek tiek nekilnojamojo turto Maskvoje, taip pat vertingų trofėjų, atkovotų per karą su dušmanais ir čečėnais.
  Jis surinko šią laukinę sumą - pusantro milijono dolerių... Net stebina, kad patyręs žmogus ir taip nusipirko apgaulę. Bet, matyt, burtininkė turėjo rimtą hipnozės, įtaigos, įgūdžių dovaną, kurios apgauti pavydėtų pats Kašpirovskis ar pasaulinio lygio politikas.
  Tuo tarpu būrėja atliko labai spalvingą inscenizuotą ritualą, trivialiai užmigdydama pulkininko žmoną. Ir tada ji tiesiog suleido donoro sėklą į Veneros krūtinę.
  Ne per daug sudėtinga pasirodė esąs apgaulė. Bet efektyvus. Žmona, (kaip ir Mergelė Marija), nepriekaištingai susilaukė vaikelio - beje, liko mergelė, tad vyras dėl traumos visiškai prarado vyriškas jėgas.
  Visi liko patenkinti ir tiksliai nustatytu laiku moteris buvo atleista nuo sveikos mergaitės naštos. Tačiau ji pasirodė visiškai kitokia nei jos brunetės tėvas ir tamsiaplaukė mama. Tačiau tėvas, nors ir tikėjosi savo sūnumis, mylėjo dukrą. Tik savaip, augindamas ją spartiete - grūdindamasis ir treniruodamas.
  Mergina sparčiai vystėsi, demonstravo didelius polinkius ir sugebėjimus. Ypač fizinių. Jos plaukai stori, banguoti, auksiniai ir nuostabiai gražūs.
  Tačiau kai mergina, būdama basa, pradėjo bėgioti per sausio sniegą - tradiciškai keldavosi pusę šešių ryto - nutiko įvykis. Taip paprastai prasidėdavo jos diena. Toks rytinis bėgimas, vis dar auštančioje tamsoje. Gana spartietiška.
  Ji įveikė tradicinį dešimt su puse kilometrų bet kokiu oru, kad pasisemtų žvalumo visai dienai. Natūralu, kad tai tik treniruočių pradžia, nes Vladlenas (vardas Lenino ir Stalino garbei!) rimtai užsiėmė kovos menais. Ji net varžėsi varžybose - mušdavo merginas, kad būtų už save didesnė ir vyresnė.
  Tačiau ji dar maždaug dešimties metų mergaitė ir bėgioja tik maudymosi kelnaitės. O auksiniai plaukai kaip liepsna. O prakeiktas maniakas laukia vaiko pasaloje. Matyt, spąstus jis paruošė iš anksto, nes mergina skuba taip greitai, kad ne kiekvienas suaugęs pasivys.
  Merginos kelyje gulėjo keletas gerai užmaskuotų spąstų. Padėtį apsunkino ir tai, kad snigo, buvo uždengti visi pėdsakai. O Vladlen, mergina, kuri bet kokiu oru skubėjo basa ir pusnuogė, net apsidžiaugė tokiu kraštutinumu. Juk sunkumai tik sušvelnina, o kas mūsų nenužudo, tik sustiprina.
  Spąstai suveikė, stipriai suspaudė mergaitės koją. Laimei, treniruočių metu kaulai buvo pakankamai stiprūs, kad nepatektų į lokio spąstus.
  Tačiau Vladlenas ėmėsi kapitalinio remonto. Ir labai skaudėjo. O piktadarys bandė mesti ir išprievartauti karatė merginą. Vladlenas sureagavo akimirksniu, kulnu trenkė į smakrą. Tačiau nusikaltėlis buvo stiprus. Inkšdamas jis pašoko atgal, trindamas sumuštą žandikaulį. Tada išsitraukė peilį.
  Mergina be ginklo ir beveik nuoga atsidūrė spąstuose prieš maniaką su ilgu peiliu.
  Po to sekė didžiulis puolimas, Vladlenas pasilenkęs smogė priešui galva į saulės rezginį. Peilis perskriejo, įbrėžė merginos nugarą. Vladlenas sulaikė šepetį ir pakeitė smūgio kryptį. Taškas pervėrė nusikaltėliui tiesiai į gerklę. Maniakas užspringo savo paties krauju ir staiga pasibaigė.
  Ir mergina, atlikusi pirmąjį atpildą, sušuko:
  - Padaryta!
  Nepaisant to, tai buvo žmogžudystė, o spąstuose esanti koja buvo sunkiai sužalota.
  Deja, maniakas turėjo labai įtakingus tėvus, o Vladlenas turėjo rimtų bėdų. Į ją buvo pasikėsinta, jų namuose buvo pasėta narkotikų. Pulkininkas turėjo išsiųsti merginą į tolimesnes vietas. Į rusų kovos menų mokyklą Sibire.
  Ten, giliame požemyje, Rodnovers gyvena ir tarnauja šimtmečius.
  Tačiau tai pulkininko neišgelbėjo. Jį nušovė snaiperis, o jo žmona buvo suimta dėl kaltinimų prekyba narkotikais. Panašu, kad kažkas iš tikrųjų susitvarkė su savo šeima. Jaunesnis brolis taip pat buvo suimtas, vyresnysis, laimei, jau tarnavo kariuomenėje. Keturiolikmetis berniukas buvo išsiųstas į nepilnamečių koloniją. Taip pat paskirti vaistai.
  Nors iš pradžių byla buvo netikra. Bet, laimei, pagal naujus įstatymus jam negalėjo būti suteikta daugiau nei šešeri metai.
  Motina buvo atletiška moteris, taip pat treniravosi kaip spartietė. Todėl moterų kolonijoje ji greitai įgijo autoritetą ir galėjo gauti gerą darbą. Jaunesnysis brolis, stiprus ir gerai išmokęs kovos techniką, taip pat tapo vienu iš kovotojų, tada jis tapo būrio vadu. Atlikęs trečdalį termino, jis buvo lygtinai paleistas. Rusijoje nepilnamečiams nusikaltėliams skirti įstatymai yra humaniški, galima net sakyti, kad pasisekė, kad į pirmąją kelionę jis leidosi vos keturiolikos metų.
  Apskritai tai, kad pulkininkas pagal tradiciją buvo karštas Spartos išsilavinimo gerbėjas, buvo akivaizdžiai naudinga jo šeimai. Stiprieji yra gana gerai kalėjime, bet silpnieji ir soste yra nelygiai blogi! Vaikas perėjo zoną, nepažeisdamas savęs ir netgi įgijo aukštąjį teisinį (!) išsilavinimą. Jo, matyt, neatnešė vagių romantika, o laikai pasikeitė - būti banditu išėjo iš mados. Atvirkščiai, tai pritraukė verslą.
  Teisinis išsilavinimas yra būtinas verslininkui. Su motina situacija buvo sudėtingesnė - ji tada jau pilnametė, o nusikaltimas jai buvo pakabintas sugalvotoje byloje. Žodžiu, sindikato, skirto narkotinių medžiagų gabenimui ir prekybai, organizatorius. Ir tai beveik neįmanoma persvarstyti. Tiek daug aukštesnių rangų tada pasirodys kvailiais.
  Tačiau mamai pavyko pasiekti, kad ji būtų perkelta į gerą zoną prie Kaspijos jūros ir ten įsidarbino obshchak saugotoja. Kalėjimo prižiūrėtojas parašė keletą knygų ir net vaidino filmuose. Kodėl gi ne?
  Ji yra liekna daugiau nei savo metus, fiziškai stipri, graži moteris išraiškingu veidu ir vyrišku smakru.
  Taigi iš principo ji neblogai sėdėjo zonoje, neišsijungė iš gyvenimo. Ir net susilaukė palikuonių. Berniukas treniravosi nuo lopšio ir praskaidrino kalėjimo kasdienybę. Tačiau, kaip ir pridera krikštatėviui, mama nedirbo, todėl turėjo daug laisvo laiko.
  Vladlenas grįžo po septynerių metų - įveikęs aukščiausią kovos menų iniciacijos lygį. Nors keršto grėsmė dar visiškai nepraėjo, karys tik pakeitė pavardę į Šamanova - paliko buvusį vardą.
  Kadangi jos tėvas tikrai draugavo su žinomu generolu Šamanovu, pavardės pakeitimas pasirodė gana simboliškas.
  Vladlenas, kurio sugebėjimai yra fenomenalūs, o mokykla yra labai griežta ir tuo pat metu gana racionali, kovos menuose neturėjo lygių. Ji išmoko savito rusų imtynių stiliaus. Kovos pavadinimas, žinoma, sąlyginis, arba toks kaip Ruskundo.
  Vladlenas įvaldė kovos menus, panašius į Tehwando - labai išvystytą spardymo techniką, su rusiškais kumščiais, imtynių, panašių į Aikido - metimo techniką ir panaudojant varžovo inerciją, iš Tailando bokso - alkūnių, kelių, galvos smūgių. Rodnoverie sukūrė sinkretinį kovos meną, kurio technika buvo šlifuota šimtmečius, o meistrai burtininkai perėmė viską, kas geriausia iš kitų tautų ir mokyklų.
  Žinoma, Vladlenas Šamanovas buvo mokomas, o ginklų turėjimas... Bet visko žinoti ir įvaldyti neįmanoma. Tikras kovos menininkas turi išmanyti viską, be išimties, arsenale. Tačiau atskiri triukai ir jų lustai veikia puikiai.
  Labiausiai Vladlenas mėgo kautis kojomis ir plikais pirštais mėtyti mirtinus daiktus, nors gal ir visame kame buvo stipri.
  Karateke praminta mergina, nors karatė visai nesimokė, atidarė savo mokyklą. Ji varžėsi įvairiose varžybose, tačiau nesiekė šlovės ir titulų.
  Nors ji dalyvavo kai kuriose komercinėse varžybose ir net pogrindinėse kovose be taisyklių, pinigų jai reikėjo.
  Būdama dar labai jauna mergina, Vladlen neskubėjo tuoktis ir susilaukti palikuonių. Ji tobulino save kovos menuose ir mokė jų vaikus. Ypač daug vilčių rodė Volka Rybachenko. Beje, jis taip pat itin mikliai kojomis mėtydavo aštrius daiktus. Karatė berniukas (vėlgi slapyvardis, neturintis nieko bendro su realybe!) žadėjo išaugti į didžiausią meistrą.
  Ir tada staiga Volka buvo pakviestas vaidinti filmuose, o kartu su juo išvyko jo brolis Olegas Rybachenko ir pati Vladlen Shamanova. Ir tai jau kita istorija.
  
  
  MĖGĖJAS
  Tai labiau tikroviška ir patikimesnė. Būtent į Stalino kūną pateko paprastiausio ir paprasto žmogaus dvasia. O kadangi jis buvo tik vidutinis žmogus, gyventojas. Ir jis žinojo tik tai, kad Hitleris smogs 1941 metų birželio 22 dieną, o rezultatai buvo pragaištingi.
  Vokiečiai sugebėjo užimti Maskvą, o vidutinį žudiką tiesiog nunuodijo jo paties aplinka. Tačiau žlugus sostinei jau buvo per vėlu ką nors taisyti. Japonai smogė Tolimiesiems Rytams, Turkijoje - iš pietų. Krito ir Kaukazas.
  O Staliną kaip kompromisinę figūrą iš pradžių pakeitė Molotovas. Bet tada ambicingoji Berija įkišo galvą. Ir Žukovas jį sulaikė. Ir prasidėjo ginčas. Trumpai tariant, vokiečiai vasarą ir vėliau išvyko į Uralą, susisiekdami su japonais, slopindami bet kokį pasipriešinimą.
  Tačiau Vakaruose karas tęsėsi. Amerikiečiai dvejojo - Franklinas Rooseveltas, kaip ir tikėtasi, patraukė iki paskutinio. Dar 1941 metų Kalėdas vokiečiai užpuolė Gibraltarą. Iki to laiko Maskva ir Leningradas buvo paimti, o pietuose vokiečiai išsiuvinėjo iki Volgos ir Tereko. Jiems labiau trukdė ištempti susisiekimai ir didžiulės Rusijos erdvės nei prastai organizuotas sovietų kariuomenės pasipriešinimas.
  Hitleris asmeniškai susitiko su Franco ir išdėstė jam perspektyvą: SSRS kaip karinė jėga neegzistuoja. Jungtinės Valstijos vis tiek nebus pirmosios, kurios įsitrauks į karą. Taigi Didžioji Britanija visiškai nepavojinga. Be to, lapkritį, užėmus Maskvą, Rommelis gavo pastiprinimą, porą pasirinktų divizijų ir visą oro armiją. O britai krito kaip dulkės. Vokiečiai jau Aleksandrijoje... Taigi Franco turi daugiau priežasčių bijoti Hitlerio rūstybės nei Britanijos keršto. Bet jei jis vis tiek nori gauti iš Afrikos ir Anglijos kolonijų, tada ...
  Franco, supratęs, kad vermachto rankos atrištos ir jis pats gali viską prarasti, pirmiausia sutiko perleisti vokiečių kariuomenę, o paskui pats paskelbė karą Britanijai. Tuo pačiu metu britų padėtis blogėjo kiekvieną dieną. Gibraltaras buvo paimtas per tris dienas. Ir netrukus vokiečiai užėmė Palestiną, o Siriją kartu su turkais ir Iraką su Artimuosiuose Rytuose.
  Amerika į karą buvo įtraukta 1942 metų liepos 4 dieną. Nepriklausomybės dieną Japonija užpuolė Peru-Chabarą.
  Vokiečiai, naudodamiesi Rusijos, Europos, o vėliau Afrikos ir Azijos ištekliais, vykdė oro puolimą ir povandeninį karą.
  Vokietija padidino ginklų gamybą ir pradėjo puolimą Pietų Afrikoje.
  1942 m. pabaigoje Afrika buvo visiškai nacių kontroliuojama, kaip, beje, Indija. Indokinija, Singapūras ir salos iki Australijos pateko į japonų kontrolę. Tiesa, žiemos bandymas užfiksuoti Havajų archipelagą buvo nesėkmingas dėl nepakankamo samurajų organizavimo.
  Bet vis tiek japonai, turėdami daugiau karinės patirties, dominavo jūroje. Be to, labai sparčiai didėjo Vokietijos povandeninių laivų flotilė, sumažinusi Didžiosios Britanijos ir JAV galią.
  1943 metų gegužę Anglijos didmiestyje įvyko vokiečių išsilaipinimas. Vokiečiai naudojo tūpimo sklandytuvus, povandeninius tankus ir net pirmuosius reaktyvinius bombonešius AP-161 ir keturių variklių Yu-488.
  Povandeninio karo išvarginta Britanija negalėjo ilgai išsilaikyti, tačiau kovėsi itin atkakliai.
  Po mėnesį trukusių kruvinų kovų Londonas krito ir mūšis dėl Anglijos baigėsi.
  Amerika buvo kitas žingsnis. Kanada kovėsi JAV pusėje, kur Čerčilis pabėgo, tačiau Lotynų Amerikos šalys atsisakė kariauti su Trečiuoju Reichu. O Argentina, po kurios sekė Brazilija, suteikė vokiečiams savo sąjungininkų karines bazes savo teritorijoje.
  Karas įgavo užsitęsusį pobūdį. JAV užjūrio. Jų sausumos kariuomenė stipri, o laivynas kuriamas labai greitai.
  Tačiau po truputį ėmėsi vokiečiai ir japonai. Jų pusėje buvo visi rytinio pusrutulio ištekliai ir dalis vakarinio. Taip, paskelbtas totalus karas davė vaisių.
  Operacija "Ikaras" buvo sėkminga ir Islandija krito. Po to Fritz persikėlė į Grenlandiją. Tačiau 1944 m. niekam nesuteikė lemiamo pranašumo. Tačiau Japonija ir Trečiasis Reichas įsitvirtino Rytų pusrutulyje ir sustiprėjo Lotynų Amerikoje. Keturiasdešimt penkerių metų žiemą samurajus kartu su naciais užėmė Havajų salas. O pavasarį jie persikėlė į Panamos sąsmauką.
  Po Ruzvelto mirties JAV pradėjo siekti taikos su Trečiuoju Reichu ir Japonija. Tačiau sunku rasti kompromisą. Juolab kad Hitleris užuodė kraują. Fašizmo barakuda norėjo per daug. Karas tęsėsi. Naciai įsitvirtino Grenlandijoje, o 1945 metų vasarą bandė nusileisti Kanadoje, tačiau buvo įmesti į jūrą. Kanada nenorėjo kapituliuoti. Tiesa, keturiasdešimt penktųjų metų rudenį krito Australija - paskutinė reikšminga Vakarų pasaulio tvirtovė Rytų pusrutulyje. Japonija ir Vokietija visiškai dominavo jūroje. Jų povandeninis laivynas buvo neprilygstamas.
  Be to, vandenilio peroksido povandeniniai laivai pasirodė labai stiprūs ir mobilūs. Jų greitis siekė keturiasdešimt mazgų per valandą.
  O keturiasdešimt penkerių ar keturiasdešimt šeštų metų žiemą atėjo Zelandijos eilė. 1946 metų pavasarį JAV paskelbė karą beveik visoms Lotynų Amerikos šalims.
  O atominės bombos sukūrimo projektas apčiuopiamų rezultatų nedavė dėl finansavimo mažinimo. Todėl amerikiečiai negalėjo išmesti šio kozirio tūzo pralaimėtame žaidime!
  O tankų statybos srityje Trečiasis Reichas gerokai aplenkė JAV. Geriausias amerikiečių gamybos tankas "Pershing", sveriantis keturiasdešimt dvi tonas, turėjo 102 milimetrus priekinius šarvus ir 90 mm patranką, kurio snukio greitis buvo 810 kilometrų per valandą. O geriausias ir masyviausias 1946 metais vokiečių tankas "Karališkasis liūtas" - sveriantis 65 tonas, turėjo 250 milimetrų priekinius šarvus. Taip pat 200 mm šonai ir laivagalis bei 105 mm pistoletas, kurio vamzdžio ilgis 100 EL.
  Atsižvelgiant į piramidinę rezervuaro formą, jokiu kampu nebuvo galima prasiskverbti iš Pershing.
  Bandymas paleisti galingesnius tankus iš serijos nepavyko. Tik T-93, beje, sveriantis vos 93 tonas su 305 milimetrų priekiniais šarvais ir 120 kalibro ginklu, turėjo tam tikrų šansų prieš vokietį. Tačiau labai žemos automobilio vairavimo savybės, taip pat besisukančio bokštelio nebuvimas nepadarė jo vertu konkurentu.
  "Supershing" kūrimas užsitęsė ilgai, ir šiaip šis tankas buvo prastesnis už vokišką.
  O reaktyvinė aviacija - visiškas kokybės pranašumas yra nacių pusėje. Amerikiečiai galėjo priešintis tik kiekiui. Tačiau vokiečiai, turėdami senojo pasaulio išteklius, per dieną galėjo išmesti tris šimtus ar keturis šimtus automobilių, skaičiumi nenusileidžiančių JAV. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - šie reaktyviniai naikintuvai nekonkuruoja su Amerikos netobulumu - "F" klase!
  Ir reaktyviniai bombonešiai TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 taip pat nekonkuruoja. Jungtinės Valstijos dar neturi visaverčio reaktyvinio bombonešio. Ar tai B-29. Tiesa, projekte yra ir B-36, bet kol kas jis toli nuo serijinės gamybos.
  O vokiškos "A" klasės balistinės raketos apskritai neturi analogų pasaulyje.
  Diskai - taip pat neturi konkurentų ...
  Technologiškai Trečiasis Reichas kruopščiai aprengė Ameriką, todėl Hitleris yra pasiryžęs pribaigti JAV iki galo. Ir jokių kompromisų. Keturiasdešimt šeštais metais prasidėjo puolimas prieš Meksiką ir Kubą. Rudenį Teksase ir Kalifornijoje kovos jau įsibėgėjo. O vokiečiai ir japonai įsiveržė į Kanadą iš Aliaskos.
  Tačiau dabar praėjo keturiasdešimt šeštieji metai. Antrasis pasaulinis karas tebevyksta. Keturiasdešimt septintieji metai buvo lemtingi Kanadai, kurią pagaliau užėmė iš šiaurės įžengę Fritz.
  Pagaliau Amerikoje pasirodė reaktyvinis bombonešis B-36, tačiau Vokietijos ir Japonijos gauti vis tiek nepavyko. Be to, metų pabaigoje pasirodė Vašingtono tankas su 120 mm ilgavamzdžiu pistoletu ir gana priimtinais šarvais bei vairavimo charakteristikomis, sveriančiu šešiasdešimt tris tonas. Nors jis buvo apsaugotas ir prastesnis už vokišką, savo šarvą pramušančia galia jau nebebuvo prastesnis.
  Tačiau keturiasdešimt septintų metų pabaigoje Jungtinės Valstijos jau prarado daugiau nei pusę teritorijos ir buvo pasmerktos.
  Vokiečiai net sugebėjo išbandyti itin sunkius tankus "Rat" ir "Monster" šturmuojant didelius miestus. Pastarasis turėjo bombų paleidimo įrenginį, kuris išmetė dešimt tonų sveriantį užtaisą!
  Įsivaizduokite, koks baisus pasirodė ginklas!
  O Naujųjų metų išvakarėse krito Niujorkas, o sausio dešimtąją - Vašingtonas.
  Nepaisant to, "Yankees" vis tiek atsilaikė dar beveik šešis mėnesius. Ironiška, bet antrasis karas baigėsi būtent 1948 metų gegužės 9 dieną.
  Tačiau ir po to ramybė truko neilgai. Hitleriui nepatiko, kad Japonija, būdama ekonomiškai daug labiau atsilikusi nei Trečiasis Reichas, užgrobė sau tiek žemės.
  Naciai, nors ir pavėluotai, 1948 m. rugpjūtį turėjo savo atominę bombą. Dalis vėlavimo buvo dėl to, kad fiureris kažkaip šaltai žiūrėjo į masinio naikinimo ginklų idėją. Hitleris tikėjo, kad šalis reikia užkariauti, o ne sunaikinti.
  Tačiau dėl tam tikrų priežasčių žiaurus tironas sąjungininkei Japonijai nusprendė padaryti išimtį.
  Suspaudę dideles balistines raketas ir branduolinius užtaisus, naciai 1951 metų liepos 4 dieną pradėjo Trečiąjį pasaulinį karą.
  Surengė galingus branduolinius smūgius Tokijui ir kitiems Japonijos miestams. Tada smogė jūros ir sausumos pajėgos.
  Trečiasis pasaulinis karas baigėsi per šešis mėnesius, apskritai jis vyko viena kryptimi. O aktyvi karo veiksmų fazė truko tris mėnesius.
  Taip Trečiasis Reichas įtvirtino galutinę pasaulio hegemoniją. Tokia neteisybė įvyko dėl to, kad vidutinybė pateko į Didžiojo Stalino kūną. Ir jokios žinios apie ateitį jai nepadėjo! Visų pirma, mėgėjas nusprendė sukurti reaktyvinius lėktuvus ir davė tokį nurodymą visoms gamykloms ir gamykloms. Paaiškėjo, kad varžtas buvo išsuktas, o srovė nepaleido.
  O strateginiai smogiko sprendimai niekur nėra kvailesni. Nenuostabu, kad Raudonoji armija buvo susprogdinta. O be jos nėra kam priešintis Vokietijai, jos sąjungininkėms ir Japonijai.
  Na, o pats Hitleris apsisprendė dėl imperijos suvienijimo. Būtent pasaulinės unitarinės jėgos sukūrimas, kur visos be išimties Žemės planetos galios buvo įtrauktos savanoriškai-privaloma tvarka. Žinoma, su bendra valiuta ir barbariška genetinės atrankos programa.
  Ir taip pat ruošiantis didžiuliam erdvės išplėtimui!
  
  
  BOY SAVE TSAR RUSSIA
  Lauke šaltas sausis. Štai berniukas Olegas Rybačenko eina gatve į mokyklą ir staiga pamato, kad siena kaimyniniame skydiniame name kažkaip keistai švyti. Berniukas jaučia ypatingą raginimą - bėk ten, tu tapsi arbitru. Berniukas bėgo iš visų jėgų.
  Gerai, kad mašinų buvo stebėtinai mažai, o jiems pavyko paslysti tiesiai po nosimis. Vikriai nardykite ir atsidursite prie žalio sienos atspindžio.
  Berniukas meta jai. Rankos, tarsi Hario Poterio filme, be problemų patenka į šią želė, o po sekundės pats vaikinas nuo dvidešimt penkių laipsnių šalčio atsiduria vasarinėje pievelėje, apaugusioje žalia žole.
  Net iš inercijos berniukas krenta ant žolės ir iškart pašoka. Gera būti glėbyje vasarą, kuri dar neužmigo po šalnų. Net jei jis peršoko savo karūną.
  Vaikinas apsidairė - aplinkui nebuvo žmonių, tik medžiai, kurie jau pradėjo gelsti, ir ... geležinkelio pylimas. Aukšta, išklota granitu ir prieš ją spygliuota viela net suvyniota ant dryžuotų stulpų.
  Olegas Rybachenko jautė, kad visa tai ne šiaip sau. Ir jis iš tikrųjų susiduria su kažkuo lemiamu... Jo galvoje pasigirsta įsakymas: artėti prie geležinkelio bėgių. Tai padaryti nėra labai paprasta, pakeliui yra storas vielos sluoksnis - Brunono spiralė.
  Pats karštis pasiūlė berniukui išeitį. Jis pradėjo greitai nusirengti žieminius drabužius. Ir mesti ant spygliuko. Vaikas jaučia ypatingą psichinės tvarkos formą. "Dabar galite tapti istorijos kūrėju. Jūs nebėra tik moksleivis su pernelyg išvystyta fantazija, Olegas Rybačenko padarys puikių dalykų!"
  Berniukas užpildė laidą, palikdamas tik džinsus ir marškinėlius. Taip pat buvo karšta su šiltais žieminiais batais, ir vaikas pabudo. Labai malonu basomis jausti aštrią, žalią žolę. Rugpjūčio mėnesį dirva puikiai įšyla, berniukas mėgsta ja vaikščioti.
  O žiema yra niūrus metų laikas - kitaip nei saldi vasara. Tačiau berniukas neturi laiko stovėti atvira burna, nes jis yra arbitras. Berniukas greitai lipa per laidą. Per ją buvo siųsta elektra, o kibirkštys šovė per drabužius į nuogus kulnus.
  Berniukas rėkė, skaudus smūgis, ir užšoko ant drobės. Padus dūrė aštrūs akmenys. Tačiau berniukas greitai perbėgo pylimą. Jis jautė, kad visa tai ne be priežasties, o puikaus plano dalis!
  Čia jie karšti bėgiai, saulė jau pralenkė vidurdienį, oras kvepia liepomis ir medumi. Taip tyliai, kad girdi tolimą bičių dūzgimą.
  Berniukas stovėjo basas ant įkaitusio lygintuvo ir išgirdo naujus įsakymus: "Uždėk po septynis akmenis ant kiekvieno bėgio". Berniukas dvejojo ir garsiai pasakė:
  - Bet tada traukinys gali nuvažiuoti nuo bėgių?
  Balsas pataikė į mano būgnelius:
  - Kaip tik to tau reikia! Rusijos priešai eis čia!
  Vaikinas daugiau nesiginčijo. Ir Dievo balsas paaiškino: rinkitės tik plieno spalvos akmenis.
  Rankos jau judėjo. Olegas Rybachenko pajuto džiaugsmą savimi - jis yra arbitras, paprastas moksleivis įeis į istoriją!
  Akmenys šviesūs abiejose geležinkelio juostose: lygiai keturiolika vienetų - po septynis iš kiekvienos. Ir jie beveik nesiskiria!
  Padaryta! Berniukas pagaliau vėl persižegnojo, perskaitė - "Tėve mūsų" ir, blykstelėjęs nuogais kulnais, atsigavo. Jis pabėgo bėgdamas, barškėdamas ant akmenų ir skaudamų padų. Vos neperšokau per pylimą...
  Vėl lipti per srovę nenorėjau, bet išeities nebuvo. Berniukas, pasinaudodamas bėgimu, beveik akimirksniu nuskriejo nuo krantinės iki paskutinio užtvaro. Šiek tiek šokiruotas, bet tai nėra baisu. Ir štai jis vėl Olegas Rybachenko šiltoje vasaros žemėje. Priekyje, tiesiai ore, šviečia žalias rūkas: kelias atgal.
  Vaikinas tikrai nenori grįžti iš šiltos vasaros atgal į šalčius ir žiemą. Bet tada paslaptingas balsas duoda paskutinį įsakymą:
  - Paskubėk, antraip portalas užsidarys, o tu amžinai liksi 1914-aisiais ir niekada nepamatysi savo tėvų.
  Olegas Rybačenko paskubomis nuplėšia nuo vielos drabužius ir atsitiktinai juos apsivelka. Portalas pradeda blėsti, o berniukas be batų skuba prie išėjimo. Jis atsitrenkia į kažką elastingo ir su pastangomis iššoka. Basas kojas degina tryptas miesto sniegas. Tenka tiesiog gatvėje apsiauti batus ir apsivilkti žieminę striukę - gaudant suglumusius praeivių žvilgsnius.
  Kažkas net sušuko: "pamišęs". Bet vaikinas nekreipia dėmesio - atliko savo darbą ir įvykdė didžiąją misiją...
  1914 m. rugpjūčio 22 d. sudužo traukinys, kuriuo sekė Hindenburgas ir Erichas Ludendorffas, Maxas Hoffmannas. Žuvo visi trys karo vadai, suvaidinę lemiamą vaidmenį mūšiuose rytų fronte - pradedant operacijomis Rytų Prūsijoje ir pan.
  Dėl to neorganizuota vokiečių kariuomenė patyrė triuškinantį pralaimėjimą. Neapsaugotas Koenigsbergas buvo paimtas į judėjimą, o vokiečių kariuomenė buvo iš dalies apsupta, iš dalies sunaikinta arba paimta į nelaisvę.
  Rusijos kariuomenės pergalė turėjo lemiamos įtakos visai karo eigai. Ir pirmiausia karių ir karininkų moralės požiūriu. Ne paslaptis, kad po pralaimėjimo Japonijai Rusijos kariuomenės autoritetas smarkiai krito. Kai kurių siauraakių azijiečių niekas net nelaikė rimtu priešininku. Ir tada rusai pralaimėjo keturis pagrindinius mūšius ir visuose mūšiuose turėjo skaitinę persvarą.
  Ir jūroje jie buvo visiškai nugalėti, išskyrus tai, kad buvo atskiros privačios sėkmės. Ypač pasižymėjo Vladivostoko kreiseriai.
  Na, kur kovoti su vokiečiais, kurie buvo laikomi geriausiais sausumos kariais pasaulyje?
  Ir tada paaiškėjo, kad galima sudaužyti Fritzą, važiuoti ir paimti dešimtis tūkstančių belaisvių!
  Rusijos kariuomenės ir gyventojų entuziazmas išaugo daug kartų. Austrijos fronte pažanga buvo greita. Austrija-Vengrija nebuvo pasirengusi karui. O slavų vienetų moralė ypač žema. Daugelis jų pasidavė tiesiai būgnų ritmui ir orkestro garsams. Slavai nenorėjo kovoti su savo broliais, dėl nekenčiamų austrų. Tik vengrų ir etninių vokiečių daliniai buvo daugiau ar mažiau pasirengę kovai.
  Rusijos kariuomenė apvertė austrų kariuomenę ir iš karto užėmė Lvovą, Pšemislio tvirtovę ir, vystydama sėkmę, įžengė į Vengriją. Vokiečių frontas plyšo per siūles. Aukštesnės rusų pajėgos sumušė prūsus Poznanėje ir puolė į Odrą. Vokiečiai šešis korpusus perkėlė į Austriją.
  Tačiau šito nepakako. Be to, neužteko jėgų užimti pozicijas centre. O vakaruose tęsėsi sunkios kovos.
  Tada Vokietija buvo priversta perkelti naujas pajėgas į rytus. Padėtį apsunkino įsitraukimas į karą prieš Austriją Italiją. Šios šalys šimtmečius palaikė priešiškus santykius. O trišalis aljansas daugeliu atžvilgių buvo dirbtinis darinys. Nors karas buvo palankesnis Vokietijai ir Austrijai, Italija būtų prisijungusi stipriausiai. Ir taip rusų kariuomenė jau artėja prie Budapešto, o Centrinių valstybių reikalai - šiukšlės! Rumunija suskubo stoti į karą.
  Akivaizdu, kad Rumunijos karalius yra Nikolajaus II giminaitis, ir jis nori plėsti savo žemes griūvančios Austrijos imperijos sąskaita.
  Ir Bulgarija, skirtingai nei tikroji istorija, įstojo į karą Rusijos pusėje.
  Tik Osmanų imperija pasirodė ištikima vokiečiams. Ir tai tik todėl, kad gynybos ministras įsakė pradėti karo veiksmus, iškeldamas ministrą pirmininką ir sultoną prieš faktą. Turkijos kariuomenė nėra per stipri, tačiau ji sukėlė problemų dėl Rusijos aprūpinimo Antante. Bet kita vertus, tai yra puiki galimybė Rusijai gerokai išplėsti savo teritorijas į pietus. Žinoma, Japonija paskelbė karą Vokietijai ir Austrijai. Užgrobti vokiečių kolonijas Ramiajame vandenyne.
  Tai išlaisvino Rusijos rankas Tolimuosiuose Rytuose. O vakaruose vokiečiai buvo sutriuškinti.
  Tik Oderio upėje Vokietija sugebėjo sustabdyti Rusijos kariuomenės puolimą. Norint tai padaryti, reikėjo sustabdyti visas puolimo operacijas Vakaruose. Beveik pusę Austrijos-Vengrijos išlaisvino Rusijos kariuomenė.
  Taigi Austrijos imperija iš tikrųjų paliko žaidimą ir tapo našta Vokietijai. Bulgarai pradėjo puolimą prieš Stambulą.
  Žiemą Europoje buvo užliūliuoti karo veiksmai. Tačiau Rusijos kariuomenė pradėjo puolimą prieš Turkiją. Ir čia viskas vystėsi sėkmingai. Be to, arabai ir armėnai sukilo prieš Osmanų valdžią.
  Rusijos kariuomenė jau vasario mėnesį buvo Bagdade, o britai užėmė Basrą. Iki kovo pabaigos Rusija okupavo visą Mažąją Aziją ir pradėjo puolimą kartu su Stambulo bulgarais ir serbais. Türkiye nebežaidžia. Sirija, Palestina, pietų Irakas atiteko Britanijai ir Prancūzijai - visa kita gavo Rusija. Saudo Arabija - iki šiol išliko formaliai nepriklausoma teritorija, tačiau ji taip pat turėjo būti padalinta po Vokietijos kapituliacijos. Ir ji nebuvo toli. 1915 metų balandžio 25 dieną JAV įstojo į karą su vokiečiais. Akivaizdu, kad amerikiečiai yra praktiški žmonės ir norėjo suspėti padalyti pergalės pyragą. Iki pavasario Rusijos kariuomenė dideliais kiekiais pagamino naujo tipo ginklus: visureigius "Luna" -2 su kulkosvaidžiais. Naujieji tankai, nors ir lengvi, greitkelyje išvystė 40 kilometrų per valandą greitį ir pasižymėjo puikiomis važiavimo savybėmis.
  Rusijos kariuomenė gegužės pradžioje, kai tik išdžiūvo keliai, pradėjo puolimą Vengrijoje ir visame pietiniame fronte. Austrijos kariuomenė žlugo, vokiečių kariuomenės nepakako frontui išlaikyti.
  Birželio 22 d. Rusijos kariuomenė įžengė į Vieną. O birželio 24 dieną į Briuselį įžengė britų, prancūzų, belgų ir pirmieji amerikiečių batalionai. Olandija įsitraukė į karą prieš Vokietiją, o kiek vėliau ir Švediją su Danija. Vokiečiai sunkiai laikė užtvarą palei Oderio upę, tačiau Rusijos carinė kariuomenė pradėjo puolimą prieš Miuncheną. Didžiausias pietų Vokietijos miestas nukrito 1915 metų rugpjūčio 7 dieną. O rugpjūčio 11 d . Vokietija, atsidūrusi absoliučiai beviltiškoje padėtyje, kapituliavo.
  Po to prasidėjo teritorijos dalijimas. Austrija-Vengrija ir Osmanų imperija išnyko iš pasaulio politinio žemėlapio. Bulgarija pasirodė esanti ta Turkijos teritorijos dalis, kurią osmanai iš jos užkariavo 1913 m. Serbija labai išsiplėtė ir virto Jugoslavija. Rumunija gavo Transilvaniją. Rusija į savo sudėtį įtraukė: Bukoviną, Galiciją, Čekoslovakiją, Krokuvos sritį ir pusę Vengrijos iki pat Budapešto, kur jie nubrėžė sieną. Vokietija smarkiai sumažino savo teritoriją. Vakaruose ji turėjo grąžinti Elzarą ir Lotaringiją į Prancūziją, anksčiau užkariautas Danijos žemes. Rytai yra sunkiausi.
  Rusija primygtinai reikalavo sieną nubrėžti išilgai Oderio, o Prancūzijai - prie Reino. Tačiau JAV ir Didžioji Britanija nenorėjo per daug sustiprinti Rusijos ir Prancūzijos bei per daug susilpninti Vokietijos. Dėl to buvo priimtas kompromisas. Rusija gauna visas žemes Rytuose, kur lenkai turi daugumą.
  Rytprūsiai prarado Klaipėdą, Dancigo ir pasirodė atkirsti nuo Vokietijos, bet bent jau išliko sutrumpinta forma. Koenigsbergas liko vokietis. Tačiau Vokietija prarado daug žemės. Siena pasirodė labai sulaužyta. Kai kuriose vietose jis pasiekė net Odrą ir daugiausia priklausė nuo gyventojų etninės sudėties. Tačiau vokiečiai beveik visiškai išlaikė Pomeraniją. Tačiau nuo Berlyno iki Rusijos sienos buvo ne daugiau nei šimtas kilometrų.
  Taigi vokiečiai yra prieš ginklą. Vokiečių kariuomenės dydis buvo apribotas iki šimto tūkstančių karių ir karininkų. Vokiečiams buvo skirtos didžiulės reparacijos. Karas truko kiek daugiau nei metus.
  Rusijos, carinė imperija nespėjo pakliūti į krizę ir išėjo su dideliais teritoriniais įsigijimais. Caro autoritetas sustiprėjo, revoliucinio judėjimo banga pradėjo mažėti, o ekonomikoje, priešingai, prasidėjo neįprastai spartaus augimo laikotarpis.
  
  
  KAIP LENINUI PASIEKĖ TAPTI JAV PREZIDENTU
  Vladimiras Iljičius Leninas, stengdamasis pasirodyti aukštesnis, iš visų jėgų atsitiesė. Sausos, mažos, bet labai judrios jo rankos nervingai blaškėsi ant blizgančio, juodo stalo iš rečiausio sandalmedžio. Priešais jį sėdėjęs didžiulis vyras baltu kostiumu su sunkia auksine grandine ant jaučio kaklo urzgė:
  - Na, pone Uljanovai. Sutinku su jūsų sąlygomis - penki tūkstančiai dolerių per mėnesį, plius procentas nuo kiekvieno verslo, kuris yra padėtas po plaktuku! - Čia smogiko balsas tapo kietesnis ir jie net smarkiai papurtė sunkią grandinę. - Tik tas bendražygis Leninas be melo ir dulkių!
  Patenkintas trindamas prakaituotas rankas, Vladimiras Iljičius pasakė:
  - Žinoma, pone Rokfeleri, tik mūsų versle neapsieinama be melo! Viskas turi būti draugiškai ir labai nuoširdžiai!
  Ir abu aferistai garsiai juokėsi...
  ------------------------------
  Spalio revoliucija Rusijoje neįvyko. Pirmojo pasaulinio karo frontuose buvo laikinas užliūlis. Vokiečiai ir austrai bandė pasisekti Vakaruose.
  Rusijos kariuomenė veikė tik Turkijos fronte, kur jai pavyko pagaliau susijungti su britais ir padaryti daugybę pralaimėjimų priešui, užėmusiam didžiąją dalį Mažosios Azijos.
  Bet tada susirinko Steigiamasis Seimas, kuriame bolševikai atsidūrė beviltiškoje mažumoje, o socialistai-revoliucionieriai dominavo.
  Vienas pirmųjų sprendimų buvo: atiduoti valstiečiams žemę ir tęsti karą iki pergalingos pabaigos!
  1918 m. liepą vokiečių puolimas prieš Paryžių žlugo ir pergalinga Rusijos kariuomenė smogė pirmiausia austrams, paskui vokiečiams.
  Vokietija desperatiškai priešinosi, tačiau gruodį, kai rusų kariai rytuose užėmė Varšuvą ir Krokuvą, sąjungininkai vakaruose užėmė Briuselį - jie vis tiek kapituliavo. Tiesa, po dviejų savaičių revoliucijos nebuvimas paveikė.
  Tačiau Vilhelmas buvo priverstas atsisakyti beveik visų savo galių, likdamas grynai nominaliu monarchu.
  Ir generolas Kornilovas tapo naujosios Rusijos respublikos prezidentu. 1917 m. rugpjūtį jo maištas buvo sėkmingas, nors Kerenskis formaliai liko ministru pirmininku, tačiau prezidento postą jis jau atidavė Kornilovui.
  Jis Kornilovas tapo vyriausiuoju vyriausiuoju vadu.
  Po to sekė šalies prezidento rinkimai Rusijoje ir referendumas dėl naujos konstitucijos.
  Žmonės, kuriems autoritarinė valdymo forma yra gana pažįstama, pritarė Kornilovo versijai.
  Rusija išplėtė savo valdas Vokietijos, iširusios Austrijos-Vengrijos ir iš pasaulio žemėlapio išnykusios Turkijos sąskaita.
  Pastaroji galiausiai buvo padalinta tarp didžiųjų valstybių. Rusijai atiteko Mažoji Azija, sąsiauriai ir Konstantinopolis. Prancūzai užėmė Siriją, britai - Palestiną ir Iraką.
  1926 metais vėl kilo karas tarp Rusijos ir Japonijos. Priežastis buvo Mandžiūrijos ir Port Artūro statusas. Pagal susitarimą nuomos teisės į Port Arthur buvo perduotos Japonijai, nuomos sutartis pasibaigė. Tačiau japonai nesiruošė grąžinti Kinijai to, ką pagrobė.
  Be to, jaunasis Hirohito ką tik gavo valdžią - svajojo apie naujas pergales.
  Tačiau rusas jau buvo kitoks. Užgrūdinta Pirmojo pasaulinio karo frontuose, su patyrusiais vadais, naujais tankais ir lėktuvais, ji pradėjo sėkmingai pulti japonus.
  Po keturių su puse mėnesio Rusijos kariuomenė užėmė Port Artūrą ir išvijo japonus iš žemyno!
  Kurį laiką Japonija dar atsilaikė jūroje - kol priartėjo Baltijos ir Juodosios jūrų eskadrilių laivai.
  Po to Tekančios saulės šalis kapituliavo.
  Rusija vystėsi labai greitai, bet 1929 metais visame pasaulyje prasidėjo didžiulė depresija.
  Riaušės apėmė ir Rusijos imperiją. Be to, Kornilovas vykdė aktyvią rusifikaciją.
  Tačiau jam pavyko likti soste, o JAV... į valdžią atėjo Amerikos bolševikai, vadovaujami Lenino!
  Išlipęs iš depresijos, naujasis bolševikų režimas pradėjo ruoštis naujam karui!
  Revoliucija Ispanijoje baigėsi komunistų pergale ir taip Europoje buvo sukurta galinga bolševikų atrama...
  1938 metų sausio 1 d. Vladimiras Iljičius Leninas nervingai žingsniuoja po didžiulį biurą Baltuosiuose rūmuose. Padėtis visame pasaulyje šyla. Po Ispanijos komunistams sekėsi Prancūzijoje.
  Generalisimo ir prezidento Kornilovo valdoma Rusija jau leido suprasti, kad neleis bolševizmui plisti į Europą. Penki šimtai divizijų dešimtyje milijonų Rusijos armijoje - visai ne juokas!
  Vladimiras Iljičius tai supranta. Ir siūlo taktinį Britanijos aljansą prieš Rusiją.
  Britai visada labai atsargiai žiūri į Rusijos plėtrą. Tačiau radikalus komunizmas juos dar labiau išgąsdino. Tarp jų ir Rusijos reikėjo įkalti pleištą.
  Leninas ruošėsi priimti gynybos ministrą Čerčilį ir tuo pačiu pateikti britams nepajudinamos JAV galios įrodymą.
  O pradžiai plikagalvis diktatorius išgirdo pranešimą apie naują ginklą - "atominę bombą".
  Oppenheimeris savo pranešimą pristatė labai santūriu tonu. Taip, jau yra sėkmės ir netgi paleistas branduolinis reaktorius, tačiau iki atominės bombos pasirodymo dar labai toli. Pagrindinė problema yra sodrinto urano ir plutonio gavimas. Be to, net ir ši žinia nėra visiškai maloni - viena tokia bomba kainuos tiek pat karo laivų. Taigi, koks net klausimas - ar verta leisti pinigus vienai didelei bombai - jei gali pagaminti šimtą tūkstančių mažų?
  Leninas, mažas, plikas, bet vis dar judrus senolis (šešiasdešimt septynerių metų, beje, dar toli iki senatvės!), energingai žingsniuodamas po didžiąją kabineto salę, pastebėjo:
  - Jūs, drauge, nesuprantate dialektikos! Taip, bomba vis tiek bus brangi, bet tada, pereinant prie masinės gamybos, jos kaina sumažės arkos tvarka!
  Oppenheimeris nedrąsiai pastebėjo:
  - Ir rusai nesėdės be darbo!
  Vladimiras Iljičius padarė logišką ir griežtą išvadą:
  "Taigi jūs turite juos aplenkti bet kokia kaina!
  Čia dainuoja Oppenheimerio juodaodė asistentė:
  - Juk mums reikia pergalės! Vienas už visus, mes neatlaikysime kainos! Vienas už visus, mes neatlaikysime kainos!
  Oppenheimeris nusilenkė JAV prezidentui Leninui ir urzgė:
  - Tu esi genijus! Aišku, už kainą neatsilaikysime, o rusus aplenksime, bet reikia pinigų!
  Leninas užtikrintai pasakė, bakstelėdamas kulnus, batus iš krokodilo odos:
  - Bus pinigų!
  - Ir vergai!
  Vladimiras Iljičius ištarė istorinę frazę:
  - Aš neriboju tavęs priemonėmis! Aš riboju tavo laiką!
  JAV imperijos valdymo ir valdymo mašinos krumpliaračiai pradėjo suktis.
  Tačiau tai nėra svarbiausia. Vladimiras Iljičius, kaip niekas kitas, suprato, kad norint nugalėti Rusiją, reikia ją pakirsti iš vidaus.
  Vladimiras Iljičius suraukė aukštą, ilgą, nelygią kaktą ir energingai pakėlęs ragelį iš telefono pradėjo rinkti Dulles.
  Kai vyriausiasis šnipas priartėjo prie aparato, Leninas kurtinamai sušuko:
  - Reikia man prilygstančio ar bent jau ne ką prastesnio žmogaus gebėjimu maištauti, apgauti ir suvilioti liaudį!
  Dullesas atsakė labai pasitikinčiu tonu:
  - Pažįstu tokį žmogų Vladimirą Iljičių!
  Leninas, pašokęs kaip velnias, riaumojo:
  - Tai kas jis toks? Kas yra šis žmogaus sukurtas genijus?
  Dulles, ištempęs skiemenį į giesmę, pasakė:
  - Josifas Vissarionovičius Stalinas! Tikriausiai tu jį pažįsti, Vladimirai Iljičiau!
  Leninas mirktelėjo sau veidrodyje paauksuotame deimantais ir sušuko:
  - Šis virėjas gamina tik aštrius patiekalus!
  Dullesas, užtikrintai išsišiepęs, patvirtino:
  Bet kaip tik to mums reikia!
  Leninas vėl mirktelėjo ir suriko:
  - Duok Stalinui viską, ko jis prašo. Ir pažadėk jam vietą to arkiškai nereikšmingo Generalisimo Kornilovo!
  Dulles kurtinančiai riaumojo:
  - Bus atliktas Vladimiras Iljičius!
  
  NIEKADA NEATSIDUOK VITYAZ
  Daugelis ginčijasi, ar rusai būtų laimėję Antrąjį pasaulinį karą patys, be Vakarų pagalbos? Taigi Dievai nusprendė tai išbandyti praktiškai. Ir vienoje paralelinėje visatoje jie pastatė barjerą tarp sąjungininkų pajėgų, kolonijų ir Trečiojo Reicho kartu su SSRS. Ir tai atsitiko dėl eksperimento grynumo 1941 m. birželio mėn.
  Kad sąjungininkai negalėtų padėti nei SSRS, nei Trečiajam Reichui. Dėl visiško eksperimento grynumo Japonija taip pat buvo paslėpta už barjero. Tegul viskas būna visiškai švaru, kaip laboratorijoje.
  Pačiomis pirmomis dienomis nenutiko nieko kito, nei tikroji istorija. "Fritz" pažengė į priekį, kaip ir tikroje istorijoje, maždaug 30-40 kilometrų per dieną, tačiau palaipsniui lėtėjo. Žinoma, britų bombardavimo nebuvimas, o priešininkai šalia Rommelo korpuso leido išlaisvinti dalį pajėgų - ypač aviaciją. Tačiau vokiečiai to dar nepadarė, todėl frontuose viskas klostėsi gana sėkmingai. Tačiau liepos pabaigoje Smolensko mūšis pristabdė "Fritz" veržimąsi. Hitleris nusprendė išvesti Rommelį ir jo divizijas iš Libijos, nusprendęs, kad užteks Italijos okupacinių pajėgų. Fašistinė vadovybė, norėdama nešvaistyti laiko, pradėjo perkelti ginkluotąsias pajėgas ir ypač aviaciją iš Prancūzijos ir Balkanų. Hitleris vis dar tikėjosi, kad jam pavyks prasibrauti pro sovietų kariuomenę centre ir spėti iki žiemos.
  Užuot pasukę į pietus, "Fritz" atnaujino puolimą centre, bandydami apgaubti sovietų kariuomenę, puolančią Smolenską iš šonų. O rugpjūčio 13 d. Rommelio korpusas pradėjo puolimą, kirto Dnieprą ir bandė patekti į Kijevą ginančios sovietų grupės užnugarį.
  Stalinas buvo nusivylęs. Beveik visa Europa ir Prancūzijos turtas Afrikoje staiga pasirodė prieš jį, o ne vieną sąjungininką.
  Ar tai dabar nesitikėkite pavojaus iš Japonijos. Ir vyriausiasis vadas duoda įsakymą: pašalinti visas divizijas iš Tolimųjų Rytų.
  Vokiečių karius, prasiveržusius beveik iki pačios Maskvos, sustabdė Sibiro korpusas. Tačiau pietuose dėl vadovybės pasikeitimo ir Rommelo veiksmų Fritz sugebėjo atkirsti sovietų pietinę grupę.
  Karo veiksmų eigą Ukrainoje neigiamai paveikė ir tai, kad Stalinas bailiai ištraukė visus rezervus į Maskvą ir taip apnuogino savo užnugarį.
  Tiksliau ne sau, o pietų grupei. Pasirodė, kad tai bloga būsena. Tačiau realioje istorijoje Kijevo gynyba virto pralaimėjimu. Tik čia buvo niuansas, vokiečiai jau buvo prie Maskvos, o naciai stiprėjo Europos sąskaita, greičiau nei Stalinas Tolimųjų Rytų sąskaita. Ir vokiečiams mažiau teko įveikti atstumą, o ir keliai Europoje geresni. Ir pabandykite greitai perkelti viską po vieną Transsibiro geležinkeliu.
  Dėl to vokiečiai sugebėjo prasibrauti į Charkovą ir Vorošilovgradą dar anksčiau nei tikrojoje istorijoje, užgrobdami daug pramonės ir gamyklų.
  Leningradas taip pat pasirodė užblokuotas, bet nepaimtas. Ir vokiečiai įžengė į Krymą. Ir Fritz sugebėjo užimti Voronežą pietuose, judėdamas palei Doną į Stalingradą.
  Vis dėlto Maskva buvo apginta, o žiemą net perėjo į kontrapuolimą. Tačiau pietiniame flange Rommelis sugebėjo prasibrauti į Stalingradą. Lygiai taip pat ir Kerčėje nusileidimas neįvyko. Sovietų kariuomenei labai sunkiai pavyko tik atstumti priešą nuo Stalingrado. Ir tai buvo tik todėl, kad klimatas nebuvo Vermachto pusėje ir jie buvo kvaili, kad kovotų su šalčiu ir sniego pusnyse.
  Taip, Rommelis turėjo persikelti už Dono. Ir tai buvo kurtinantis antausis fiureriui.
  Tačiau 1942 metų pavasarį jėgų santykis pasikeitė. Padarę didelį spaudimą savo sąjungininkams, vokiečiai padidino savo karių skaičių, įskaitant Khivos sąskaita, ir palydovų skaičių. Ypač prisidėjo Italijos ir Prancūzijos kiekis. Juodosios divizijos pasirodė ir rytiniame fronte. Laimei, britų ir amerikiečių frontas iš Afrikos netrukdė perkelti karių ir išteklių.
  O de Golį, praradęs sąjungininkų paramą, išdavė jo paties bendražygiai.
  Taigi prieš SSRS buvo sutelktos reikšmingesnės jėgos nei iš tikrųjų. "Fritz" buvo ypač įtraukta į orlaivius, išlaikant pranašumą ore. O sausumos pajėgos viršijo septynis milijonus prieš 5,6 milijono sovietų karių.
  Ir naciai pradėjo puolimą pietuose. Rommeliui Stalingradą pavyko užimti birželio 27 d. Fritzas sugebėjo vienu metu mieste sukrauti šimtus tankų. Įtakos turėjo ir priešo aviacijos dominavimas ore, dėl ko buvo sunku perkelti sovietų pastiprinimą plačiąja Volgos upe.
  Deja, herojiškas Stalingradas neįvyko AI. Ir Rommelis pajudėjo planuose numatytu keliu žemyn Volga ir iki Kaspijos jūros.
  Bandymai prasiveržti pro vokiečius kontratakomis centre nepavyko. Be to, Rževo atbraila nebuvo suformuota. Taigi sovietų kontrpuolimo metu Fritz frontas buvo lygesnis, be to, jie traukėsi tolygiau. Tačiau Rževas, deja, liko su naciais.
  Pralaužti Fritzą nepavyko, o po Stalingrado žlugimo išlaikyti Kaukazą labai sunku. Kadangi Volgos tiekimo arterija yra perpjauta. O kai liepos pabaigoje vokiečiai pasiekė Kaspijos jūrą, padėtis tapo beveik beviltiška. Dabar buvo galima tiekti tik vandeniu.
  Atsižvelgiant į tai, kad naciai turėjo pranašumą ore, įvykis tapo kažkuo tarpiniu, nepaprastai sudėtingu ir beviltišku.
  Rugpjūtis ir rugsėjis praėjo įnirtingose kovose, kol priešas palei Kaspijos jūros pakrantę pasiekė Baku. Ir ten, su Rommel, jie priešinosi iki spalio pabaigos. Padėtį apsunkino Turkijos įsitraukimas į karą.
  Japonijos sąskaita eksperimentuojantys dievai rūpinosi, bet ne osmanų sąskaita. Tačiau žiemą naciai vis tiek nedrįso pulti Maskvos, sustojo žiemoti.
  Raudonoji armija kelis kartus bandė puolimą. Tačiau priešas buvo pranašesnis darbo jėga, patyrusio personalo skaičiumi ir aviacija. SSRS iki šiol daugiau buvo gaminama tik tankų ir artilerijos. Tačiau tankai dažniausiai buvo lengvi, o šarvų kokybė buvo labai nesvarbi. Atrodo, kad taip pat gaminama daug lėktuvų, tačiau dėl duraliuminio trūkumo jie yra sunkesni ir mažiau manevringi nei etaloniniai. Taip pat pasirodė, kad "Yak-9" beveik vien iš medžio. Ir tai, žinoma, buvo minusas.
  Hitleris taip pat tikėjosi savo naujais garsiais tankais - "Panthers" ir "Tigrs".
  Jų buvo gaminama vis daugiau. Pasirodė ir trečiasis žvėryno atstovas: "Liūtas". Realioje istorijoje tokia mašina buvo sukurta 1942 m., tačiau dėl resursų trūkumo ir didelio svorio sunkiausias monstras buvo atmestas.
  Bet štai į seriją pateko 90 tonų sveriantis "Liūtas". Jo pranašumai, galingi šarvai ir 105 mm pistoletas, iš dalies kompensavo prasčiausias vairavimo savybes. Serijiniai 76 mm sovietiniai ginklai negalėjo prasiskverbti į "Liūtą" iš visų pusių.
  Taigi tai buvo neblogas prasiveržimo tankas, jei gynybos linija yra labai galinga ir su giliais ešelonais.
  Ir sovietų vadovybė po sovietų sostinės stipriai sustiprėjo. Ir pabandykite čia prasibrauti.
  Ketvirtasis žvėryno atstovas "Maus" kiek atidėjo serialo pasirodymui.
  Raudonosios armijos skaičius buvo padidintas iki šešių milijonų, nors daugelis karių buvo naujokai.
  Jiems priešinosi daugiau nei devyni milijonai, tačiau skaitinis pranašumas iš dalies kompensavo pernelyg margą priešo armijos prigimtį.
  Aviacijoje priešas stipresnis tiek skaičiumi, tiek kokybe. Pasirodė naujausi ME-309 ir Yu-288. Atsakydami į tai kovoja prastesnės kokybės sovietinės mašinos, nes trūksta kvalifikuotos darbo jėgos ir trūksta medžiagų. Tankai vis dar seni T-34, ir dauguma lengvųjų, taip pat KV.
  Vasarą vermachtas vadovavo puolimui: Maskvos puolimui ir puolimui Volga iki Saratovo. Maskva po įnirtingų kovų buvo apsupta rudens pabaigos. Taip pat buvo paimti į nelaisvę Saratovas, Kuibyševas, Penza, Uljanovskas. Stalinas pabėgo į Sverdlovską. Situacija tapo kritinė.
  Sostinė buvo įsakyta jokiu būdu nepasiduoti. Vokiečiai surengė puolimus, bet atsitraukė arba įklimpo į gatvių muštynes. Žiemą Vermachto puolimas buvo sustabdytas. Tiesa, vokiečiai dvigubu žiedu suartino ne tik sovietų sostinę, bet ir Leningradą.
  Gegužę vėl prasidėjo nacių puolimas, bet jau Gorkio ir Kazanės miesto kryptimis. Sovietų tankų statyba, nepaisant visų sunkumų, galėjo pradėti gaminti: T-34-85 ir IS-2, tačiau nedideliais kiekiais.
  Gorkis krito tik liepą, o Kazanė išsilaikė iki rugpjūčio pabaigos.
  Leningrade viešpatavo baisus badas, ir Fritz net nebandė jo šturmuoti. Ir Maskva pamažu buvo paimta į kontrolę. O rugsėjo 30 d., po itin kruvino šturmo, Kremlius žlugo.
  Pirmos klasės tvirtovė buvo smarkiai sugriauta. Ir tai buvo naujas smūgis sovietų žmonėms. Vokiečiai persikėlė į Uralą, bet ten įklimpo į sniego pusnis. Sunku kovoti su SSRS. Stalinas buvo ištvermės iki galo šalininkas. Tačiau tai buvo nepaprastai brangu pačiai šaliai ir ypač vokiečiams.
  Pietuose naciai taip pat veržėsi per Vidurinę Aziją.
  1945 metais SSRS gavo SU-100 ir IS-3, bet tik nedidelėmis serijomis. Deja, iki birželio pabaigos naciai užkariavo ir Vidurinę Aziją. O liepą krito ir Sverdlovskas. rugpjūtį vokiečiai užėmė Kurganą ir Tiumenę. O rugsėjo 3 dieną taip pat Tobolskas. Rugsėjo pabaigoje Chanty-Maisiysk. O spalio viduryje ir Omske.
  Tačiau Novosibirskas dar nepasidavė naciams. Jau labai dideli šalčiai privertė Fritzą prilipti prie miestų.
  Taigi iki 1946 m. gegužės naciai nevykdė aktyvių karo veiksmų.
  Tada išvykome į Novosibirską. Mūšiuose dalyvavo disko formos malūnsparniai ir naujausi "E" serijos tankai. Tačiau tai fiureriui per daug nepadėjo. Birželio pabaigoje krautai užėmė Novosibirską . Privertė upę Ob. Toliau liepos mėnesį monstrai užėmė ir Kemerovą, ir Tomską, ir Altajaus kraštą. Po įnirtingų kovų Abakanas krito rugpjūtį, o Irkutskas buvo šturmuotas rugsėjį.
  Vokiečiai, gausiai vemdami krauju, paėmė ir jį. Bet vėl jie išsisuko. Išsitiesęs komunikacijose. Taigi sustojome Čitos prieigose. Bet iš principo kur jie skuba? Galima laukti vasaros ir išbandyti naują įrangą.
  Ar tai būtų diskotekos, ar lėktuvai. 1947 metais sovietų konstruktoriai paleido tankus IS-4, IS-7 ir T-54 į seriją. Tiesa, grynai simboliniais tomais. Netrūko nei žmonių, nei išteklių. Naciai atnaujino savo puolimą. Aginskoje buvo paimtas birželio pabaigoje Blagoveščenskas. Chabarovskas krito liepą, o Vladivostokas - rugpjūtį. Taip naciai užėmė beveik visus didžiuosius sovietų miestus. Gal išskyrus Pertopavlovską. Rugsėjo mėnesį draugai užėmė Magadaną. Bet vis dėlto Stalinas nepasidavė.
  Galų gale naciai vis tiek pralaimėjo!
  
  
  KARAI KOSMO KRYPTYS
  Po keleto gana klestinčių metų Rusijos atėjo sunkūs išbandymai. Dangaus imperija, panaudodama savo milžiniškus žmogiškuosius išteklius ir totalitarinės politinės sistemos privalumus, sugebėjo tapti pasauliniu hegemonu. Rusijoje prie pietinių sienų kilo žiaurios žudynės. Ir nors islamistų sukilėliai buvo sutriuškinti, karas su terorizmu sunaudojo daug išteklių. Padėtį apsunkino sunki konfrontacija su Vakarais.
  Kol viskas buvo paremta branduoliniu atgrasymu, didelio masto karų nebuvo. Tačiau amerikiečių mokslininkas Wellingtonas sumanė į Merkurijų paleisti specialios rūšies raketą ant dirbtinai susintetinto radioaktyvaus elemento.
  Tačiau navigacijoje įvyko klaida. Raketa nukrypo nuo kurso ir nukrito ant Saulės... Įvyko itin išretėjusios plazmos išsiveržimas, nepavojingas gyviems organizmams, tačiau numušantis atominę struktūrą, šiek tiek pakeitęs ryšius tarp neutronų atomo branduolyje. Tik tiek, kad nekontroliuojamos branduolinės ir termobranduolinės reakcijos būtų neįmanomos.
  Ir dėl to: branduoliniai ginklai virto nenaudingų šiukšlių krūva.
  Kariniu ir ekonomiškai galingiausia šalis pasaulyje: Dangaus imperija, kuriai dėl gyventojų pertekliaus smarkiai trūko gėlo vandens ir energijos, pateikė ultimatumą išsinuomoti Sibirą.
  Rusija atsakė ryžtingai...
  Prasidėjo didelis karas: Azijos koalicija prieš Vakarus. Mūsų Tėvynė tapo pagrindine didelio masto kovų arena. Ramus gyvenimas liko praeityje: visur viešpatavo karo pragaras. Nuo stulpo iki ašigalio virė įnirtingiausios kovos.
  Situacija frontuose buvo kritinė: Azijos sąjunga jau artėjo prie Uralo kalnų.
  Netoli Jekaterinburgo nukrito akinantis ugnies kamuolys, iškilo mirtina zona, kurioje nei vienas žmogus negalėjo gyventi nė minutės.
  Tėvynė, šventoji Rusija -
  Mano širdis tau atvira...
  Mūšio lauko kraujas drėkinamas -
  Kad žydėtų Tėvynės meilėje!
  
  Žemės pulsas plaka garsiai aimanuojant,
  Sunku, kai vyksta karas...
  Bet šlovingoji saulė pakils virš Rusijos -
  Tu esi mūsų vienintelė nemirtinga mama!
  
  Rugiai begaliniuose laukuose auksiniai,
  Sniegas spindi ryškiai sidabriškai.
  Ir iš ikonų išdidžiai atrodo veidai -
  Riteri, būk erelis mūšyje!
  
  Mes laimėsime priešo mūšį,
  Apginkime sparnuotą svajonę.
  Nėra drąsesnio už rusų kareivį,
  Melsiuos Dievo!
  . Pagrindinis turinys.
  Kai širdis prisipildo gailestingumo, piniginė kažkodėl tuščia!
  Uralo kalnų viršūnės primena iš burnos kyšančias iltis, kurias suėda kariesas. Rusų beuodegiai naikintuvai skraido žemu lygiu. Kaip greiti sakalai, rusų riteriai puola gremėzdiškus, bet galingai šarvuotus sparnuotus Dangaus imperijos mūšio laivus.
  Oro pajėgų pilotas Andrejus Ognevas atlieka sunkų posūkį. Sunki penkiasvamzdė kiniška pabūkla, kuri išspjauna liepsną ir metalą. Ugnies tornadas tiesiogine prasme nušluoja kelis milimetrus nuo permatomų Rusijos naikintuvo šarvų. Atsakydamas beuodegis niurzgia. Iš smailios nosies išslysta sutrupėjęs pulsaras. Gigantiško kiniško sraigtasparnio besisukantis bokštelis susisega po smūgio... Pasigirsta duslūs riksmai.
  Tamsus Andrejaus veidas aukšta kakta nutrūksta baltadante šypsena.
  Jo partnerė, akinamai graži šviesiaplaukė Vassa Koltsova, padaro statinį, priversdama pro šalį praslysti nevaldomos raketos plieninę piraniją ir pasiunčia "dovaną" į vieną iš dvylikos didžiulių mūšio laivo sraigtasparnio sraigtų.
  Didžiulis, su triguba menčių eile, propeleris byra. Vassa, ne veltui jos vardas verčiamas kaip karalienė, mokėjo nugalėti. Ji visada kovojo tik su vienu trumpu sijonu ir chaki spalvos marškinėliais, tačiau ant nuogų kulnų ji jautėsi kaip viena visuma.
  Daugelis moterų pilotų ją mėgdžiojo, bandydamos pasiekti fenomenalų jautrumą. Mūšio laivo sraigtasparnis yra šimtas dvidešimt ugnies taškų, kurie nuleidžiami į paviršių - ugnies čiuožykla. Mašina, kuri veikia anglies dulkėmis, bet tuo pat metu gabena tūkstančius tonų metalo, taikydama dinaminę apsaugą.
  Japonų, kinų, indų dizaineriai padarė automobilį nepažeidžiamą Rusijos oro gynybos sistemoms, tačiau netikėtai pateko į oro ataką.
  Sukramtytas laukinio pykčio, siauraakis generolas McLee riaumojo, rodydamas ranka su juodomis pirštinėmis:
  - Sunaikink juos! Ištirpinkite tuos monstrus!
  Pilka krūtinė, bet plonu juosmeniu indų pulkininkas pasakė:
  - Ši pora - juodasis princas ir karalienė. Niekas niekada jų nenumušė!
  Makas nepatikliai nusišypsojo ir sumurmėjo:
  - Negali būti. Padidinkite ugnies tankį.
  Ir vėl mūšio laivas-sraigtasparnis suvirpėjo. Besisukantis bokštelis užstrigo ir titaninis korpusas užsidegė. Liepsnojantys geltoni ir cinamono kareiviai kaukdami prabėgo pro šalį. Prasidėjo detonacija, o gigantiško sraigtasparnio korpuse įsiliepsnojo napalmu pakrauta raketa.
  Vassa, atkartojęs "šliaužimo" techniką ir pravažiuodamas ugnies takais, išdavė:
  - Karui paklūsta visi amžiai, tik tu negali balnoti savo paskutinės dienos, būdamas nugalėtas be laiko!
  Andrius yra kietas. Jo tėvas buvo jauniausias Angolos kariuomenės generolas ir atvyko studijuoti į Maskvą. Ten vedė Lidiją Ognevą, žinomą sportininkę ir mokslų daktarę. Tada mirė jo tėvas, o juoda ir garbanota mama jį užaugino. Mokykloje jie bandė erzinti Andrejų, tačiau berniukas darželyje vis dar užsiėmė kovos menais. Jo mama mokėjo kovoti pati, o patėvis buvo mišrių stilių čempionas.
  Andrejus gerai mokėsi, turėjo fenomenalią atmintį ir netrukus pats tapo berniukų lyderiu, jų lyderiu. Žinoma, jis pasirinko skrydžio mokyklą ir išvyko kovoti už savo Tėvynę Rusiją. Jis pelnė šlovę ir pagarbą. O juodos odos Rusijos herojui niekas nedrįso priekaištauti, juolab kad negrų veido bruožai susimaišė su slaviškais ir dėl to atletiško kūno sudėjimo pilotas buvo gana išvaizdus.
  Apie jo meilės reikalus sklandė ne mažiau legendų nei apie karinius žygdarbius. Nors pats Andrejus buvo daug kuklesnis, nei jam buvo priskirta.
  Dabar jis ieškojo būdo sunaikinti nepažeidžiamą mūšio laivą. Aktyvūs, daugiasluoksniai šarvai dengė pagrindinius galingiausios Dangaus imperijos mašinos komponentus.
  Savva šaudė į sraigtus, bandydama imobilizuoti konstrukciją...
  Tuo tarpu mūšis įsiliepsnojo ant žemės. Rytų bloko tankai be bokštelių stojo į puolimą. Kai kurie yra didžiuliai, o kiti yra ne aukštesni nei metras.
  Prieš juos Vakarų koalicijos kovotojai be atatrankos naudojo mobilias minas ir valdomus sviedinius.
  Čia kovojo ne tik rusai, bet ir europiečiai: britai, prancūzai, švedai ir daugelis kitų.
  Bendras priešas subūrė žmones su balta oda ir krikščioniška morale. Diskusijos apie demokratiją nurimo. Be to, Rusijoje antivakarietiškos nuotaikos po agresijos iš rytų nutrūko. Iš tiesų, kur pacifistinė ir tolerantiška Europa gali kopti į Rytus. Jie ir žmonės dažniausiai pamiršo, kaip kovoti. O kai dingo branduoliniai ginklai, galinga ir perpildyta Azija perkėlė daugybę savo minių į šiaurę ir vakarus.
  Tarp tų, kurie žengia į Rusijos pozicijas, yra daug arabų. Kai kurie fanatikai eina į puolimą, nepasidengę baltais kombinezonais. Priimkite mirtį su šypsena lūpose.
  Tūkstančiai besiveržiančių tankų ir pėstininkų kovos mašinų iš paukščio skrydžio atrodo kaip skruzdėlės. Savva, sugadinusi kitą varžtą, šiek tiek išblyškusi, sušnibždėjo:
  - Vis dėlto jų per daug... Dieve, padėk Rusijai.
  Mergina pati matė, kas vyksta Azijos koalicijos užgrobtuose miestuose. Masiniai pogromai, žudynės, žudynės. Vyrai buvo pakabinti ant vielos, o moterys ir vaikai buvo išvežti į specialias stovyklas. O paskui juos parduodavo arba išdalino tam tikriems kūriniams. O karo belaisvių kankinimas jau įprastas ir netgi privalomas.
  Generolas McLee negaili net savųjų. Bejėgiškai įsiutęs, kad jie negali susidoroti su mažyčiais naikintuvais "Chizh-3", jis griebia kardą nuo sienos ir nukerta ranką arabui, kuris valdo priešlėktuvinį pabūklą. Jis rėkia ir prispaudžia kruviną kelmą prie krūtinės.
  O baisus ką tik nukirstos rankos vadas ilgais nagais grasina įžūlių rusų tūzų kryptimi, šaukdamas:
  - Sunaikink! Deginti! Deginti!
  Savva įniršusi paleidžia dar vieną raketą... Jai baigiasi šoviniai. Tačiau oro mūšio laivas taip pat praranda stabilumą.
  Jo mirtina artilerija išeina iš žaidimo... Praradęs liūto dalį savo kovinės galios, Hulk atsisuka. Jie turi kuo greičiau grįžti į bazę remontuoti ir aprūpinti atsargas.
  Žemiau rusų pabūklai taikliai šaudo į kampinius, plokščius geležinius priešo tankus. Keli automobiliai sustojo, pūsdami į dangų dūmus. Vienoje "bandūroje" šoviniai pradėjo sprogti. Nuskrido, vartydamasis kaip gimnastės snukis, kol atsitrenkė į žvyro kauburėlį.
  Tolimojo nuotolio, rusiška pabūkla siunčia sviedinį vėliavos stiebo kryptimi. Šaulė su blondiniu dalgiu, sukryžiuoja dviem pirštais ir šnabžda vokiškai:
  - Tegul mums pasiseka!
  Azijos koalicijos vėliava ryškiai geltona su raudonu apskritimu viduryje. Tai yra arčiau Japonijos, tačiau tai yra koalicijos pasirinktas simbolis. Nedidelis didelio tikslumo pabūklo sviedinys sulaužo storą strypą ir nukrenta didžiulė drobė, galinti uždengti stadiono grindis. Aksominiu šydu iš karto uždengta keliolika azijietiškų tankų.
  Iš Vakarų koalicijos ir Rusijos pozicijų pusės pasigirsta vieningas garsas:
  - Uras!
  Tikrai simboliška. Ir tegul priešas dešimt kartų pranoksta, bet rusiškos dvasios jėga nepajudinama.
  Abu Rusijos naikintuvai akimirksniu atsiduria sparnas prie sparno. Viena visuma - beveik trikampiai sakalai - Rusijos gynėjai. Savva jau įsivaizdavo, kaip Andrejus uždės savo juodą stiprią ranką jai ant peties. Tai tikrai stiprus žmogus, kuriuo galite pasikliauti.
  Bet kaip tik tą akimirką tarsi tūkstantis nuotraukų blyksnių blykstelėjo vienu metu. O kovinės poros akyse aptemo. Tada juodumas buvo nudažytas įvairiaspalvėmis dėmėmis, panašiomis į tas, kurios atsiranda išsiliejus aliejui ant vandens.
  Andrejus bandė trinti akis. Atrodė, kad jo ranka, sunkiai įveikusi pasipriešinimą, grėbė vandenį.
  Tarsi iš tolo Savvos balsas prislopintas:
  - Ar mes mirę?
  Juodasis kapitonas garsiai atsako:
  - Ne! Mes gyvi.
  Staiga šis tirštas, lipnus jausmas dingsta ir atrodo, kad jie yra laisvo kritimo būsenoje. Net pasidarė šviesu kelioms akimirkoms, tarsi nesvarumo būsenoje.
  Savva net šiek tiek sutrikusi sušnibždėjo dainuojamu balsu:
  Atrodo, kad pasaulis beviltiškai prarastas
  Ir kelias į riterio žvaigždes užblokuotas ...
  Šiuose begalinių orbitų vingiuose,
  Nelemta - tikėjimas yra nuskęsti!
  Ir tada ji užduso, nusileidusi nuogais padais ant aštrių kalnuotų akmenų. Tamsa, sumaišyta su šviesiomis dėmėmis ir bangomis, išsisklaidė.
  Šiek tiek skauda akis nuo gegužės, vidurdienio šviesos. Savva buvo ant keturių ir tuoj pat pašoko.
  Andrejus profesionaliai sulenkė kojas šuolyje ir sumaniai nusileido. Jo veidas su vyrišku smakru ir aukšta plačia kakta išlaikė ramią išraišką. Jis net nusišypsojo savo partneriui.
  - Tu matai! Yra ta šviesa, ir kaip jau seniai įtariau - čia ne rojus!
  Savva stulbindama žengė kelis neryžtingus žingsnius. Nusileidusi ji skausmingai susimušė nuogus padus, suplėšė kelį. Tačiau mergina, įprastomis valios pastangomis, pašalino kankinišką veido išraišką ir parodė pirštu priešais save, sušuko:
  -Oho!
  Andrejus pažvelgė ten, kur parodė Savva. Prieš juos buvo apgriuvusi kalva. O ant jo viršaus, įtrūkęs, ilsėjosi kamuolys. Tiksliau, sferinis, pusiau švino, pusiau platinos atspalvio aparatas su aštriu snapu viršuje ir keliolika plonų čiuptuvų, tolygiai išsidėsčiusių palei šio futuristinio objekto kraštus.
  Mergina, sutrikusi, šnibždėjosi;
  - Tai Niutono biomas! Ir kaip jis susižeidė?
  Andrejus atidžiai įsižiūrėjo, suspaudė galvą į pečius, pauostė orą. Oras kvepėjo ozonu ir apdegusiomis padangomis. Atsargiai apsidairęs, kapitonas vos girdimu balsu pasakė:
  - Čia mes galime patekti į pasalą!
  Savva užtikrintai žengė žingsnį link kamuolio ir nesumažindama balso tarė:
  - Ne! Aš žinau, kur mes esame! Būtent šioje anomalijos zonoje nukrito erdvėlaivis. Tai tik šimtas mylių į šiaurę nuo vietos, kur mes kovojome!
  Kapitonas vėl gūžtelėjo pečiais ir, išlaikydamas ramybę balse, pasakė:
  - Daugiau nei minutę anomalinėje zonoje niekas negalėjo išgyventi. Net robotai sulūžo, subyrėjo į rūdis!
  Savva, nors jai nebuvo lengva, drąsiai sušuko:
  -Ir mes išgyvensime!
  Ir ji nubėgo link kalvos. Dulkėti, apvalūs jos kulnai, subraižyti kritimo, greitai blykstelėjo per nelygų, uolėtą keterą.
  Andrius nustebo. Ar neskauda jai basomis kojomis ant aštrių akmenų? Apskritai Kolcovos elgesys daugeliui atrodė keistas, kai ji nepaisė įprastos skrydžio uniformos, kovojo beveik plika apranga. O jei kur nors Mesopotamijoje ar Afrikoje, tai gali būti patogu su vienais kamufliažiniais marškinėliais, bet Urale pavasarį vis tiek vėsu.
  Mergina atvyko iš pietinio pasienio. Rusijos ir Europos kariai kovojo Sirijoje, Irake, bandydami suvaldyti Azijos koalicijos proveržį. Be to, dalis islamo pajėgų buvo Rusijos, o dalis Azijos pusėje.
  Pietuose net nebuvo ryškios fronto linijos. Afrikoje apskritai, net ir toje pačioje šalyje, skirtingos gentys kariavo tarpusavyje. Be to, religija nevaidino lemiamo vaidmens. Daugelis krikščionių, taip pat pagonių, sekė azijiečiais, tariamai kairiaisiais šūkiais. Afrika tikrai tapo kaip dainoje animaciniame filme apie Aibolit.
  Bet, ko gero, basomis kojomis bėgti dykumoje dar sunkiau, nei bėgioti kalnų šlaitais. O Savva, šis magistro laipsnį turintis laukinis, biologijos mokslų kandidatas, nepažino nei skausmo, nei baimės.
  Andrejus puolė paskui ją, bandydamas pasivyti velnią. Erdvėlaivis pasirodė esąs daug toliau, nei atrodė iš pirmo žvilgsnio.
  Mergina dažniausiai susipynė plaukus, bet dabar jos plaukai byrėjo, o auksinis traukinys plazdėjo kaip fakelo liepsna vėjyje.
  Dar niekada juodaodis kapitonas savo draugės nebuvo radęs tokia gražia.
  Nors Andrejus nėra silpnas atletas, tik vargais negalais pavyko sutrumpinti distanciją, tačiau jos taip ir nepasivijo, nors suklupo ir vos nesusimušė nosį.(Beje, visai ne afrikietiškas, o su trupučiu kupra ir šiek tiek apversta, net , kaip ir visas kūnas.) Ir blykstelėjo plikos, šokolado spalvos Savvos kojos, beveik prie pačios juodojo džentelmeno galvos ir... mergina perėjo per sieną, tarsi ji būtų tik holograma. .
  Susierzinęs, kad ji jį aplenkė, Andrejus šoko paskui ją. Nerūpestingas, bet gana riteriškas.
  Švininis paviršius nusiplovė kaip šiltas jūros vanduo, o paskui skrido per grindis, veidą įkasdamas į Savvos basas kojas. Andrejus mechaniškai pabučiavo jai kulkšnis, bet mergina piktai spyrė jam ir sušuko:
  - Žiūrėk, kokie čia įdomūs dalykai!
  Nors Ognevas norėjo pasakyti, kad nėra nieko įdomesnio, kai toks gražuolis yra šalia, tačiau gavęs kulną į nosį greitai pašoko. Ir nenusivylė.
  Ant sienų kabėjo gyvūnų ir vabzdžių iškamšos. Be to, tie, kurių nebuvo ir negalėjo egzistuoti už žemės. Ir morkos su keliolika krabų nagų, ir kaktusas su varlių kojomis ir gaidžių koriais, ir plunksniniai tarakonai su krokodilo burnomis su ištraukiamais iltais liežuviais. Nebent, žinoma, tai galima palyginti su keptu princu.
  Andrejus nustebęs pašoko ir garsiai sušuko:
  - Sveikinimai broliams galvoje!
  Atsakydama tyla... Savva gana logiškai ir racionaliai pastebėjo:
  - Nereikėtų šaukti, geriau apžiūrėkime žvaigždėlaivį.
  Erdvėlaivio vidus buvo daug didesnis, nei atrodė iš išorės. Koridoriai siaurėjo ir platėjo. Šarvuotos durys prasiskyrė žmonėms artėjant prie jų. Ir ko tik ten neatsirado.
  Visokių gyvūnų iškamšos, ir statulos, ir hologramos. Kaip ir paveikslai: ir judantys, ir aliejiniais, ir su kibernetine mozaika. Hologramose tikras filmas buvo rodomas spalvotai. Ir mūšio scenos, ir įvairūs taikios, gana idiliškos nuotraukos.
  Andrius nustebęs pastebėjo:
  - Keista. Tai tarsi skraidantis muziejus.
  Savva gana racionaliai prieštaravo:
  - Viskas mūsų pasaulyje yra ir muziejus, ir sąvartynas! Valgykime geriau...
  - Ginklas! - išsprūdo juodasis kapitonas. Ir greitai pridėjo. - Turime padėti savo Tėvynei laimėti Trečiąjį pasaulinį karą.
  Savva pažvelgė į viršų ir sušuko:
  Padėkite mums išsaugoti civilizaciją! Žmonijai gresia pavojus!
  Atsakant pasigirdo žemas, neįprastai gilus bosas:
  - Jūs, vietiniai, matyt, norite ką nors iš mūsų gauti?
  Mergina ištiesė rankas į priekį ir maldaujamai sušnibždėjo:
  - Ne mes! Kalbama apie visos žmonijos likimą. Trečiasis pasaulinis karas nusprendžia - kas laimės: barbariškas, žiaurus požiūris ar humanizmas ir civilizacija?
  Bosas pasikeitė į ploną sopraną ir neįtikėtiną toną:
  - O ar taip? Juk žmogus linkęs klysti, taip pat ir dėl savo ketinimų. - Oranžiniai vėjai perėjo per orą ir balsas, tapęs puse oktava žemesnis, tęsėsi. - Kaip visada, didžioji dauguma rasių visatoje turi polinkį: prisistatyti, jei vartojate savo kalbą, kaip labai humanišką, o priešą tiesiog kaip velnią.
  Savva, nepaliaudama nervingai būgnoti koja ant nežinomo metalo dangos, sumurmėjo:
  - O tu pati žiūrėk! Pažiūrėkite, kokiais barbariškais metodais jie kariauja prieš mus!
  Balsas šiek tiek atšilo, o oras ėmė atrodyti švelnesnis:
  - Taip, jūsų priešas žiaurus, bet jūs taip pat nesate angelai. Galų gale, ne matematika nuspręs, kuris iš jūsų turės galią Žemėje!
  Andrejus jau išreiškė:
  - Tada kas?
  Tačiau užuot atsakius, grindys po jais siūbavo, o mergina kartu su juodu vaikinu veidu pasitiko lubas. Tada viskas pasikeitė iš karto. Jie atsidūrė didelio, smarkiai sunaikinto miesto centre . Ginklai kurtinančiai riaumojo. Sprogo dideli sviediniai ir krito bombos. Rusijos ir Europos karių grupės pažengė į priekį. Geltonieji ir rudieji Azijos Sąjungos kariai, nešdami nuostolius, pasitraukė, užklodami taką lavonų kalnais. Savva žengė žingsnį ir užlipo ant kruvino upelio.
  Ne, tai, žinoma, negalėjo suklaidinti kario, perėjusio ugnį, vandenį ir varinius vamzdžius (pastaruosius kol kas minimaliai!) Bet mano širdis nebuvo gerai. Tačiau Andrejus apsidžiaugė, dešine ranka metė akmenį į geltoną veidą siauraakiui kareivis, kuris pakėlė kulkosvaidį, jis nukrito. Kapitonas sušuko:
  - Čia Pekinas! Mūsų vaikinai laimi!
  Iš tiesų, kreiva rodyklė su panašiu hieroglifu degė mėlynomis liepsnomis. Savva kažkodėl nejautė džiaugsmo. Nors ji internete matė nuotraukas iš Pekino ir būdingų Kinijos sostinės pastatų.
  Bet čia baisu. Moterys dega, vaikai verkia. Ir daug lavonų. Mirusieji tiesiogine prasme užpildė visas prieigas, ir jų skaičius augo. Niekada anksčiau mergina nebuvo mačiusi mirusiųjų, sukrautų į piliakalnius.
  Andrejus jau paėmė kažkieno numestą kulkosvaidį ir atidengė ugnį, kad nužudytų. Jis yra gimęs karys. Iš tėvo pusės iš zulu genties, iš mamos pusės: prosenelis du kartus SSRS didvyris, senelis kariavo Vietname ir Afganistane, tėvas - Sirijoje, Donbase ir Čečėnijoje.
  Savvos galvoje blykstelėjo:
  Kiekvienas, kuris yra vyras, gimsta kariu,
  Taip atsitiko - gorila paėmė akmenį!
  Kai neskaičiuojami priešai yra legionas,
  O širdyje dega karšta liepsna!
  Ir pati mergina pasiėmė automatą. Stiprios rankos paprastai yra lengvos rankenoje. Galvoje skambėjo drąsūs žygiai: naikink, tarnauk savo Didžiajai Tėvynei.
  Tačiau netikėtas silpnas cyptelėjimas privertė merginą sustingti. Dešinėje buvo aiškiai girdėti vaikų verkšlenimai ir verksmai. Savva pasisuko, o jos erelio žvilgsnis pro viską gaubiančius dūmus išryškino mažas gelsvas figūrėles. Gelsvi siauraakiai vaikai verkdami bandė išeiti iš degančio namo. Tačiau jiems kelią užtvėrė derva impregnuotų rąstų kamštis. O už vaikinų pasklido mėsėdžių liepsnos.
  Atrodė, kad ugnimi alsuojantis drakonas troško aukotis Gehennai...
  Ištverti tai buvo didesnė nei Savvos jėga. Mergina nubėgo link ugnies. Reikia gelbėti mažuosius: ar jie rusai, ar kinai - nesvarbu!
  Staiga napalmo upelis užblokavo basojo kario kelią.
  Su laukiniu verksmu
  - Apsaugok Viešpatie!
  Ji metėsi į ugnį. Atrodė, kad šimtas įkaitusių smeigtukų buvo įsmeigti į plikus padus, liepsnos išdegino neapsaugotus kelius. Švelni, alyvuogių odelė, padengta bjauriomis, tamsiai raudonomis pūslelėmis. Kaip skaudu buvo Savvai. Laukiškiausias riksmas išsprūdo iš plaučių. Norėjau atsigręžti ir iššokti iš pragaro liepsnų.
  Tačiau mergina pajuto: neįmanoma atidėti nė sekundės. Vaikai gali mirti. Ir visai nesvarbu, kieno jie. Dostojevskis sakė: visi pasaulio lobiai neverti nė vienos vaiko išlietos ašaros. Skausmas nuo plikų kulnų iki pakaušio, kaip arklių bandos, plieninėmis aštriomis kanopomis plaka į nervų galūnes.
  Jos nuostabūs auksiniai plaukai jau užsidegė, o liepsnos bando plėšrūnams laižyti veidą. Ji niekada nebebus tokia pati gražuolė. Čia yra purpurinė opa, išplitusi ant jos švelnaus, aksominio skruosto.
  Savva desperatiškai šokinėja, kaip toli, atrodo, pasiekia tikslą. Dūmų ir degančio oro mišinys veržiasi į plaučius. Dėmėti marškinėliai ant jūsų jau perdegė, o jūs, kaip ir Jeanne D, esate skausmingoje ugnyje. Dar truputi, dar truputi. O dieve, jos kūnas raupsuotas.
  Ugninga siena nutrūksta, ir Savva iššoka į vėsą. Ji jau apdegusi, jos nuostabus kūnas - tarsi ištisinė žaizda, o apdegę padai tarsi žingsniuoja ant aštriausių durklų. Prieš akis yra užsikimšimas. Ir vėl reikia šokti į riaumojančią, negailestingą liepsną.
  O mergina jaučia, kad jėgos ir drąsos senka. Ji beveik apalpsta nuo skausmo šoko. Bet per tamsą galima pamatyti mergaitę, kuri traukia savo mažas rankytes ir šaukdama atšoka nuo ugnies, ir berniuką skusta galva, ir labai mažą, kuri vos išmoko vaikščioti.
  Sukaupusi likusias jėgas, Savva šokinėja, įniršis ir teisingumo jausmas suteikia jai drąsos įveikti nepakeliamą skausmą. Į šonus lekia liepsnojantys rąstai ir sijos. Dar šiek tiek pastangų. Apdegusios subjaurotos merginos rankos sugriebia įkaitusias groteles. Skausmas kaip šimto tonų avinas krenta ant galvos, krūtinės, viso kūno iki pat paskutinės ląstelės. Grotelės nejuda ir tada Savva griebia ją dantimis. Galite išprotėti nuo tokių kančių, palūžti ir sugriūti paskutines liepsnų nepaliestas kūno grožybes. Bet galiausiai Viešpats atlygino už pastangas, nuo karščio raudonos grotos nuskriejo nuo cementinio pagrindo.
  Suluošinta mergina, išdaužusi ir nuo karščio skilusią dantis, alpsta. Paskutiniame sąmonės siūle sužalota oda jaučiasi kaip išsivadavęs vaikas, šokinėjantis per apdegusias puolusios herojės kojas.
  Savva pabudo... Ji stovėjo kartu su Andrejumi ant aukščiausios sniego viršūnės. Griausmingas, tarsi tūkstančio arkangelų balsų choras, balsas paskelbė:
  - Išlaikei testą! Planetoje bus taika! Rusija taps visų Žemės žmonių motina!
  Juodaodis jaunimas ir dar lieknesnė bei gražesnė šviesiaplaukė matė prieš akis žydinčius sodus, užaugusius piltuvus ir mėtančius ginklus, apsikabinusius kareivius. Neapykantos ir karo era baigėsi amžiams.
  Ir tai skambėjo per visą planetą;
  Rusija ir Kinija amžinai susivienijo,
  Islamas, krikščionybė: draugai be piktybės!
  Šlovinkime Aukščiausiojo Viešpaties vardą -
  Visos pasaulio tautos - gimtoji šeima!
  
  PETRAS III - DIDYSIS KARALIUS
  Petrui Trečiajam pavyko įtikinti garsųjį reformatorių generolą prisijungti prie jo komandos ir priimti feldmaršalo laipsnį. Nikolajus Papinas tapo gynybos ministru ir atliko daugybę reformų. Šis stiprus ir autoritetingas žmogus padėjo Petrui III atskleisti ir nuslopinti brolių Orlovų sąmokslą. Visi penki sąmokslininkai buvo pakarti. Kotryna išsiskyrė už svetimavimą ir buvo ištremta į vienuolyną.
  Petras Trečiasis sustiprino savo galią ir buvo karūnuotas. Ir jam atėjus į valdžią Rusijoje įvyko apčiuopiamų pokyčių. Iš tikrųjų Petras Trečiasis, kaip ir jo senelis, išdėstė esmines reformas. Be to, pokyčiai paveikė užsienio politiką.
  Aljanso su Frederiku II šalininkas Petras įsakė Rumjantsevui kartu su vokiečiais nugalėti austrus. Po to Vokietija daugiau nei grąžino anksčiau prarastas žemes.
  Bet Rusija sąsiaurių kontrolę gavo ir iš Danijos, padalijusi ją su prūsais. Tačiau Petras parodė praktinį sumanumą ir paėmė beveik visą šios valstybės turtą, palikdamas tik simbolinę karūnos turtų dalį savo "mėgiamajam" Frederikui. Reikia pasakyti, kad Papino įtaka buvo naudinga Petro Didžiojo anūkui.
  Viena iš Petro Trečiojo idėjų buvo idėja padalyti Lenkiją tarp Rusijos ir Prūsijos. 1965 metais prasidėjo karas su Sandrauga. Puikus Aleksandras Suvorovas jame greitai pažengė į priekį. Petras Trečiasis pasirodė esąs protingas ir sugebėjo į savo imperiją paimti pirmykštes rusiškas žemes, o prūsai pažinojo etninę Lenkijos dalį.
  Kaip ir tikroje istorijoje, Rusija turėjo kovoti su Osmanų imperija. Kovos rusams buvo dar sėkmingesnės. Papino reformos, Rumjancevo talentas ir sparčiai besivystantis Suvorovas turėjo įtakos. Carui patiko neramus Aleksandras Vasiljevičius, Petras Trečiasis, o jis pats buvo labai įkyrus ir visą laiką stovėjo ant kojų. Taigi jie sutarė tikrai gerai.
  Šalies viduje imperatorius Petras įvykdė daugybę reformų. Iš aplaidžių dvarininkų buvo konfiskuoti dvarai valstybės iždo naudai, įvesta nemažai apribojimų korvėms ir valstiečių prekybai. Tačiau iki šiol caras Petras nedrįso iki galo pažymėti baudžiavos.
  Be to, bažnyčios reformos sukėlė stiprų stačiatikių sinodo pasipriešinimą. Karalius, teigdamas, kad Biblija draudžia garbinti ir tarnauti kitiems, išskyrus Dievą, panaikino šventųjų kultą.
  Čia buvo kažkas liuteronizmo - kova su relikvijomis ir ikonomis.
  Melskitės tik Viešpačiui Dievui, tik jį garbinkite!
  Tačiau tai negalėjo sukelti pasipriešinimo. Vietomis net kunigai kurstė žmones maištauti.
  Vis dėlto reforma praėjo, o bažnyčiose, kulto vietose, liko tik Kristaus ir Mergelės Marijos atvaizdai.
  Žmonės dažniausiai mieliau klausėsi karaliaus. Be to, Petras Trečiasis išgarsėjo kaip rūpestingas valdovas. Rimtesnis buvo visos žemės atėmimas iš vienuolynų ir bažnyčių.
  Po pergalės prieš Turkiją karaliaus valdžia dar labiau išaugo. Trečiasis Pertas galiausiai nusprendė panaikinti baudžiavą. Toks sprendimas negalėjo sukelti rimtų sukrėtimų valstybėje. Dvarininkai patyrė didžiulius nuostolius, tačiau prasidėjo pramonės revoliucija. Šalis per visus sunkumus judėjo į priekį staigiai ir su lėtėjimu.
  Antrasis karas su turkais pasirodė dar trumpesnis ir greitai laimėjo Rusijos kariuomenė, kuriai vadovavo Suvorovas. Be to, revoliucija Prancūzijoje nukreipė Europos dėmesį.
  Tuo pasinaudojo Petras Trečiasis, į Konstantinopolio sostą pastatydamas jauniausią sūnų iš Turkijos sultono Konstantino Voroninos.
  Taigi Osmanų imperija atsidūrė tarsi sąjungoje su Rusija.
  Tada kilo karas Egipte. Vietinis sultonas nenorėjo pripažinti Rusijos viešpatavimo Afrikoje. Ir čia pirmą kartą vienas su kitu susidūrė genijus Suvorovas ir Napoleonas Bonapartas.
  Tuo metu 70 metų gana daug gyvenęs Petras Trečiasis mirė. Į istoriją jis pateko Didžiojo išvaduotojo vardu. Kas yra labai garbinga!
  Galbūt pranoksta savo charizmatiškąjį senelį! Ir imperatorius Paulius įžengė į sostą. Suvorovas, nugalėjęs dar per jauną ir nepatyrusį Napoleoną, užkariavo Afrikos šiaurę ir net Maroką.
  Kadangi šioje alternatyvioje istorijoje nebuvo garsios Šveicarijos kampanijos, kuri pakenktų Suvorovo sveikatai, garsusis užkietėjęs feldmaršalas gyveno ilgiau.
  Napoleonas netapo Prancūzijos imperatoriumi, nes nespėjo išgarsėti kaip vadas ir buvo ne kartą sumuštas. Po žinyno žlugimo valdžią perėmė Liudvikas Aštuonioliktasis. Vyko reformacija, tai yra monarchijos atkūrimas.
  Paulius Pirmasis vis dar neišvengė sąmokslo, tačiau tai įvyko po penkerių metų. Ir jo sūnus Aleksandras tapo imperatoriumi. Čia ir prasidėjo posūkis. Konstantinas buvo paauglys, be to, būdamas Osmanų imperijos Rusijos sultonu, pretendavo į valdžią.
  Tačiau Aleksandras Suvorovas vis dar buvo gyvas ir sugebėjo sutaikyti savo sūnėną ir dėdę. Nors, žinoma, Osmanų imperijos vidinė autonomija sukėlė trintį.
  Be to, Rusija susidūrė su Anglijos pasipriešinimu. Didėjanti Britanijos galia nebuvo patenkinta savo kaimyne. Ir net prasidėjo antrasis didelis karas su JAV. Galbūt britai tikėjosi, kad po George'o Washingtono mirties Ameriką užklups chaosas ir gėda. Tačiau skaičiavimas nebuvo pagrįstas.
  Jungtinių Valstijų žmonės nenorėjo grįžti prie Anglijos karaliaus. Karas tęsėsi dešimt metų su permaininga sėkme ir galiausiai Britanija, išnaudojusi savo pajėgas, sustabdė puolimą.
  Tačiau amerikiečiai nenurimo ir pradėjo puolimą prieš Kanadą. Didžiosios Britanijos padėtį apsunkino Rusijos, teikusios pagalbą amerikiečiams, padėtis.
  Dar vienuolika kruvino karo metų ir Amerika atkovojo Kanadą. Didžioji Britanija buvo susilpnėjusi, tačiau atsirado naujas geopolitinis monstras - JAV.
  Rusija kariavo su Austrija ir ją užkariavo, iš dalies padalindama su Prūsija.
  Tuo pat metu plėtra į Kanadą tęsėsi. Šalis tapo labai industrializuota. Buvo pastatytas galingas ir gausus laivynas. Rusai išsilaipino Australijoje ir išsiplėtė į Afriką.
  Po Aleksandro Pirmojo mirties vėl kilo kova dėl valdžios, tarp šakų. Aleksandro brolis Konstantinas atsisakė sosto, o kito Konstantino sūnus Andrejus pakilo į sostą, ginčydamas jį su Nikolajumi.
  Formaliai Nikolajus buvo paskelbtas karaliumi, tačiau karūnavimo metu karalius buvo nužudytas.
  Kilusioje sumaištyje Andrius buvo pirmasis, kuris ne visai teisėtai užėmė sostą. Naujasis karalius beveik iš karto pradėjo karą su Iranu ir ėmėsi kampanijos prieš Indiją. Didžioji Britanija vis dar kariavo Kanadoje ir atsidūrė surišta. O rytinė kampanija sustiprino Andrejaus Pirmojo autoritetą ir leido jam pradėti savo Romanovų dinastijos šaką. Tuo pat metu Rusija ir Osmanų imperija galutinai susijungė į vieną valstybę. Taip, ir aneksuoja Persiją bei Indiją.
  Andrių Pirmąjį pakeitė Aleksandras Antrasis. Valdant šiam monarchui, Rusija tęsė savo ekspansiją į Indokiniją ir pačią Kiniją. Stipriausia imperija tapo ir Prūsija, sujungusi vokiečių žemes ir nugalėjusi Prancūziją.
  Tačiau Didžioji Britanija palaikė prancūzus ir kilo kerštas. Britų imperija atkakliai priešinosi. Karas užsitęsė porą dešimtmečių.
  Tuo tarpu Rusija visiškai užkariavo Aziją ir pasiekė Singapūrą. Ji tapo didžiausia ir stipriausia galia pasaulyje, judančia per Aziją ir Afriką.
  Tačiau tuo pat metu pakilo ir JAV. Amerikiečiai baigė Kanados vystymąsi, kur jie pasidalino įtakos sferomis su Rusija. Tada jie užėmė Teksaso ir Kalifornijos valstijas iš Meksikos.
  JAV išlaikė respublikinę valdymo formą, o Rusija kol kas liko absoliuti monarchija. Aleksandras II, pakeistas Andrejumi II. Romanovų dinastija tęsėsi.
  Užsitęsęs Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos karas prieš Vokietiją lėmė tai, kad vokiečiai išlaikė anksčiau užkariautas žemes, įskaitant Lotaringiją, tačiau negalėjo žengti toliau ir visiškai išsekino. Tačiau britai ir prancūzai taip pat beveik nukraujavo.
  Tokiomis sąlygomis carinė Rusija toliau dominavo pasaulyje ir didino savo įtaką.
  Tiesa, JAV akivaizdoje augo pabaisa. Be to, Kanados sąskaita Amerika pasirodė platesnė, nei buvo tikrojoje istorijoje.
  Tačiau tai dar nepasiekė nerimą keliančių mastų. Be to, JAV kilo pilietinis karas, dėl kurio žuvo masinės aukų ir buvo sugriauta. Be to, skirtingai nei tikroji istorija, generolui Lee pavyko prasibrauti per Konfederacijos kongresą, juodaodžių, tarnavusių pietinių valstijų armijoje, teisę: gauti laisvę ir pilietybę.
  Ir tai labai užtęsė karą ir, žinoma, padidino aukas. Įtakos turėjo ir gudri Rusijos diplomatija, kuri taip pat parodė susidomėjimą konflikto užsitęsimu. Ir grynai taktiškai pietiečiai pirmajame karo etape sulaukė didžiulės sėkmės ir sugebėjo užimti Vašingtoną ir Niujorką. Filadelfija tapo naująja Šiaurės aljanso sostine.
  Pats pilietinis karas krito į vėlesnį laikotarpį: 1881 - 1905 m., Jame buvo sutraiškytas dinamitas ir net kulkosvaidžiai.
  Rusijoje carą Andrejų II pakeitė Aleksandras III. Naujasis karalius nebuvo visai taikus. Rusija Afrikoje susidūrė su Prancūzija ir Britanija, kurios bandė kurti naujas kolonijas. Ir pakibo konfliktuodamas su jais.
  Prasidėjo naujas karas dėl pasaulio perskirstymo, kuriame Prūsija tradiciškai veikė sąjungoje su Rusija. Šį kartą vokiečiai pasielgė teisingai. Prancūzija kartu su rusais buvo nugalėta per kelias savaites. Didžioji Britanija išsėdo užjūryje, bet prarado visas savo kolonijas Afrikoje ir Australijoje bei Ramiajame vandenyne.
  Vokiečiai gavo savo ir išsiplėtė, vesdami sieną prie Paryžiaus ir iki Kalė vartų ir netgi įtraukę Normandiją. Ir kažkas pačioje Afrikoje.
  Ir Didžioji Britanija nuskendo iki mažos galios lygio, Prancūzija visiškai tapo intaku.
  Bet kitas karas įvyko jau su Prūsija, valdant Vladimirui Trečiajam. Iki to laiko pasirodė tokie ginklų tipai kaip tankai, orlaiviai, povandeniniai laivai.
  Prūsai veikė sąjungoje su Japonija. Iš pradžių karas Rusijai vystėsi ne itin sėkmingai. Nukentėjo korupcija carinėje armijoje, generolų konservatyvumas ir aktyvi JAV pagalba Japonijai. Be to, Rusijai priešinosi Švedija ir Norvegija, Didžioji Britanija ir Prancūzija.
  Karas prasidėjo 1921 m., ironiškai lemtingą birželio 22 dieną. Tai buvo beveik pasaulinė kova. Tai, kas liko iš Europos ir Azijos, atiteko Rusijai. Į panašią avantiūrą leidosi ir Ispanija bei Portugalija. Portugalija jautėsi palikta Afrikoje, o ispanai svajojo atkurti savo buvusią šlovę viduramžiais.
  Nuo šio momento Rytų pusrutulyje nėra tiek daug erdvės, kurios nekontroliuotų Rusijos caras.
  Beje, kare lemiamą vaidmenį suvaidino didžiulis carinės Rusijos pranašumas žmogiškųjų išteklių srityje, stipri autokratinė santvarka, vidinės opozicijos silpnumas.
  Taip, vokiečių tankai per pirmuosius du mėnesius sugebėjo prasibrauti nuo Nemuno iki Dniepro ir apgulti Rygą, o pietuose išvyti rusų kariuomenę iš Vengrijos. Ir dievai suteikė Tekančios saulės žemei galimybę nugalėti Rusijos laivyną. Bet vėlgi, kol kas.
  Netalentingi generolai gali pralaimėti mūšį po mūšio. Bet augo naujas. O karalius galų gale suintensyvino kovą su korupcija ir organizavo daugiau ar mažiau pakenčiamą tiekimą. Ir žmogiškieji ištekliai: kinų, indų, arabų padaliniai judėjo. Vokiečiai nesugebėjo kirsti Dniepro, o žiemą rusų kariuomenė pradėjo kontrpuolimą.
  Pažymėtina, kad Švedija ir Norvegija nėra labai stiprios priešininkės, jau 1922 metų kovą buvo užimtas Stokholmas. O Oslas krito gegužę. Iki 1922 m. birželio caro kariuomenė sugebėjo atkurti prieškarinę padėtį, sugrąžindama prūsus į pradines linijas.
  Prancūzija, matydama tokią įvykių raidą, paskubėjo pasitraukti iš karo. Atsakydamas į tai, Prūsijos karalius Vilhelmas užėmė Paryžių ir jo pietinius regionus. Rusijos kariuomenė ėjo į priekį. Rugsėjo mėnesį jie išsiuvinėjo prie Vyslos. Vyko mūšiai dėl Rytų Prūsijos. Koenigsbergas krito gruodį... Ir Viena buvo išlaisvinta naujiems metams.
  Nelengva buvo ir japonams, kurių laivynas patyrė didelę žalą ir prarado iniciatyvą.
  1923 metai prasidėjo dideliu Rusijos kariuomenės puolimu Lenkijoje ir per tris mėnesius išvažiavimu į Oderio ir Alpes pietuose. Vokiečiai turėjo galimybę išsilaikyti netoli Berlyno, bet Rusijos kariuomenė balandį pradėjo puolimą Bavarijoje. Kariuomenė lėtai ir tolygiai žengė į priekį vasaros pabaigoje, rusai pasiekė Reiną. rudenį Rūro sritis buvo atkovota iš vokiečių, o gruodį po įnirtingų kovų Berlynas buvo apsuptas.
  Vokietija nebeturėjo šansų laimėti karo. Dar šešis mėnesius 1924 m. buvo kovojama žemyne, kol buvo pavergta Ispanija, Portugalija, Vokietija, anksčiau vokiečių užgrobtos: Olandija ir Belgija.
  Liko tik Didžioji Britanija, o Japonija jau prarado ir Okinavos, ir Hokaido.
  Churchillis vadovavo metropolijos gynybai. Tačiau britai neturėjo jokių šansų.
  Tiesa, jie įveikė rudeninį nusileidimą.
  Atėjo 1925 metai. Jungtinėse Valstijose nebuvo vienybės, ką daryti. Leiskite užbaigti Britaniją ir Japoniją. O gal vis tiek stoja į sunkų karą?
  Sveikas protas sakė, kad nepaisant išsivysčiusios pramonės, Amerika bus trivialiai sugniuždyta dėl skaičių. Tačiau būti vienam su rusiška meška yra be galo baisu.
  Birželį Rusijos kariai įvykdė, šį kartą sėkmingą nusileidimą Britanijoje, Londonas krito. O rugpjūtį Japonija taip pat buvo baigta.
  Taip baigėsi dar vienas karas.
  Rusija perėmė visų Rytų pusrutulio šalių kontrolę. Tuo pat metu pati imperija išliko autokratinė ir vieninga. Arba beveik vienetinis. Europos valdos turėjo tam tikrų išorinių autonomijos požymių. Tačiau vis tiek visur dominavo carinė valdžia. Ar tai būtų Lenkijos karalystė, ar Švedijos karalystė su caru Vladimiru priešakyje.
  1933 metų kovo 5 dieną mirė caras Vladimiras Didysis, naujuoju caru tapo jo sūnus Kirilas. Tačiau naujojo monarcho valdymas buvo trumpas, lygiai šimtą dienų. O soste buvo penkiolikmetis Aleksandras ketvirtasis. Ir po penkiasdešimties dienų jis pateko į avariją. Nikolajus II į sostą įžengė būdamas vos dešimties metų. Per vienerius metus būna keturi imperatoriai... Na, kas atsitiks!
  Tik labai retai, žinoma, ir ne visose pasaulio šalyse!
  Nors, žinoma, daugelis prisiminė, kad Nikolajus Pirmasis valdė labai trumpą laiką ir mirė dėl smurto.
  Tačiau Nikolajaus II valdymo pradžia pasirodė gana gera. Po dvejų metų buvo paleistas pirmasis Žemės planetos istorijoje dirbtinis palydovas, kuris apskriejo planetas.
  O 1937-ieji pasirodė ne tokie baisūs kaip tikrojoje istorijoje. Nuo šių metų pirmasis rusų vaikinas išskrido į kosmosą. Ne, ne Gagarinas, o princas Igoris Trubetskojus. Jurijui Gagarinui dar nepasisekė. O kur tu eini?
  Rusija, didžiausia imperija, gali skirti milžiniškas lėšas kosmoso plėtrai.
  Kitais, 1938-aisiais, buvo išbandyta pirmoji Rusijos atominė bomba.
  Naujasis caras Nikolajus II buvo dar labai jaunas ir, žinoma, nekantrus. Be to, JAV liko vienintelė pavojinga Rusijos konkurentė. Jau nekalbant apie tai, kad amerikiečiai taip pat gali turėti atominę bombą.
  1940 metų kovo 1 dieną caro Nikolajaus II, formaliai jau tapusio pilnamečiu, įsakymu prasidėjo invazija į JAV. Formali priežastis buvo amerikiečių parama respublikonų opozicijai Rusijoje su reikalavimais surengti parlamento rinkimus.
  Gali būti, kad jaunuolio Nikolajaus II sprendimas buvo išmintingiausias žingsnis. Juk negalima leisti potencialiam priešininkui įsigyti ir branduolinio ginklo.
  Rusijos kariuomenės puolimas naudojant dideles tankų kolonas iš pradžių vystėsi sėkmingai ir greitai. Tačiau vėliau amerikiečių pasipriešinimas sustiprėjo. Keletą mėnesių Rusijos kariuomenės veržimasis į priekį buvo itin lėtas. Tačiau vis tiek priešas pralaimėjo ir pasidavė darbo jėgos kiekiui, o tankų parko kokybė buvo pasmerkta.
  Tačiau Afrikoje ir Kinijoje kilo sukilimas. Be to, sukilimui numalšinti buvo nukreiptos nemažos pajėgos.
  1941 metais JAV kariuomenės pradėjo kontrpuolimą, tačiau taip pat nepavyko pasiekti savo tikslo. Keletas išpuolių, o paskui 1941-1942 metų žiema, per kurią amerikiečiai prarado beveik visą Kanadą. O balandį Torontas ir Kvebekas krito beveik vienu metu.
  Karas jau prasidėjo tradicinėje Amerikos teritorijoje. Vyko apsikeitimai smūgiais. Tačiau didesnis Rusijos boksininkas įveikė Amerikos gaidį.
  Filadelfija krito 1942 m. rugpjūtį. O 1942 metų spalį Rusijos kariuomenė priartėjo prie Niujorko. Tada JAV vyriausybė nusprendė panaudoti branduolinį ginklą.
  Tačiau jie vis tiek neturėjo nė menkiausios galimybės gauti Rusijos teritoriją, todėl buvo lažybų dėl smūgių prieš puolimo būrius.
  Bomba buvo paleista naktį. Tokį sprendimą nulėmė tai, kad ryški blykstė apakina karius.
  Poveikis nebuvo labai reikšmingas, mirė šiek tiek daugiau nei tūkstantis žmonių, dvidešimt tūkstančių žmonių buvo apakę, nors dauguma jų buvo laikini. Tačiau toks smūgis negali būti vadinamas lemiamu.
  Be to, carinė Rusija turi kur kas daugiau branduolinių užtaisų, tad kol kas nėra faktas, kad būtų racionalu atidaryti tokį branduolinių davinių mainą.
  Bet kur tu eini? Esant blogai pozicijai, visi žingsniai yra blogi, o protingi politikai nepatenka į blogą padėtį.
  Gruodį krito Niujorkas ir Vašingtonas, o prieš tai amerikiečiai panaudojo dar penkias savo ne itin galingas ir dizaino požiūriu sėkmingas bombas. Ir caro generolų atsakas atmetė dvidešimt kaltinimų. Taigi paaiškėjo, kad buvo serijiniu būdu naudojama baisi bomba.
  Karas tęsėsi iki 1943 metų vasario 23 dienos, bet niekas atominių bombų nemetė.
  Amerika buvo visiškai išlaisvinta iš kapitalo viešpatavimo ir pateko į autokratinio monarcho valdžią.
  Karalius gavo naujas žemes ir didelę šlovę. Ir dabar niekas nedrįso su juo ginčytis.
  1945 metais Mėnulyje nusileido rusų kosmonautai. O 1947 metais Rusijos kariuomenė įžengė į Meksiką. Karalius nusprendė, kad laikas padaryti galą tokiai relikvijai kaip daugelio valstybių egzistavimas vienoje planetoje. Ir jo kariuomenė pajudėjo užkariauti viską, ką galima nugalėti.
  1949 metais Argentina tapo paskutine suverenia valstybe, prijungta prie Rusijos imperijos.
  Ir visame pasaulyje buvo taika. 1953 metais į Marso paviršių koją įkėlė ir Rusijos kosmonautai. 1956 - Venera su vyru. 1960 - Merkurijus. 1961 - vienas iš Marso palydovų. 1967 - žmogus ant Neptūno, o 1968 - ant Saturno. 1970 metais - Uranas, o 1971 metais - Plutonas.
  Nikolajus II į istoriją pateko slapyvardžiu: finišuotojas! 2016-aisiais karaliui jau buvo devyniasdešimt treji metai. Tačiau žemiškosios medicinos sėkmė dar neleidžia mums laikyti karaliaus per daug nusilpusiu ir silpnu. Jis valdžioje jau 83 metus - tai absoliutus rekordas tarp tų valdovų, kurių kadencija daugiau ar mažiau patikima. Nors istorijoje, sako, buvo atvejų, kai valdydavo ilgiau.
  Žemėje viskas beveik klostosi gerai. Tiesa, kyla problemų dėl didėjančio gyventojų skaičiaus, kuris jau viršijo aštuonis milijardus. Didelės viltys siejamos su erdvės plėtimu.
  Mėnulyje jau pastatyti keli miestai. Kaip paaiškėjo, esant šešis kartus mažesnei gravitacijai nei Žemėje, šiltnamiuose auginamos daržovės ir vaisiai gali pasiekti milžiniškus dydžius.
  Tiek Marse, tiek Veneroje buvo pastatyti miestai, o Merkurijuje - gamyklos. Ši planeta, esanti arčiausiai Saulės, yra labai patogi metalų gamybai ir valcavimui. Tam naudojama saulės energija.
  Žmonių gyvenviečių yra ir Jupiterio, Urano, Saturno palydovuose. Erdvė pamažu įvaldoma vis labiau.
  Ir būtent 2016 metais iš Mėnulio prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija į žvaigždę Sirijų. Monarchas labai tikisi išgyventi tokį džiaugsmingą įvykį kaip užmegzti ryšį su broliais.
  
  
  
  VISATOS KOŠMARAS
  Ispanijos diktatorius Franco, priešingai nei tikroji istorija, sutiko su vokiečių kariuomene pulti Anglijos Gibraltaro tvirtovę. Mainais Ispanija gavo keletą britų ir prancūzų žemių Afrikoje.
  Šturmas, vadovaujamas Mainšteino, įvyko naktį iš 1940 m. lapkričio 25 d. į 26 d. Kaip paaiškėjo, britai nebuvo visiškai pasiruošę tokiam kariniam žingsniui, o naciams pavyko užgrobti tokią galingą tvirtovę.
  Jo kritimas turėjo didelės įtakos karo eigai. Vermachtas sugebėjo per trumpiausią atstumą perkelti pajėgas į Afriką, o britams buvo užblokuotas įėjimas į Viduržemio jūrą iš Rytų.
  Vokiečių vadovybė išsiuntė keletą divizijų į Pusiaujo Afriką. Be to, Rommelo korpusas buvo perkeltas į Libiją keliais mėnesiais anksčiau nei realybėje.
  Britai savo ruožtu atsisakė puolimo prieš italus Etiopijoje ir pradėjo stiprinti savo pozicijas Egipte. Tačiau Rommeliui pavyko juos aplenkti ir dėl prevencinio smūgio jis nugalėjo kolonijinę kariuomenę, užgrobdamas Aleksandriją ir Kairą. Didžiosios Britanijos padėtis Afrikoje tapo sudėtingesnė. Vokiečiai jau buvo pasiekę Sueco kanalą ir grasino veržtis toliau į Artimuosius Rytus. Be to, atsirado galimybė judėti link Sudano.
  Tiesa, italų reikalai Graikijoje nebuvo itin sėkmingi, tačiau situaciją išgelbėjo priartėjusios papildomos pajėgos iš Vokietijos.
  Hitleriui iškilo dilema: pulti SSRS ar pribaigti Britaniją? Vermachto sėkmė Afrikoje paskatino antrąjį sprendimą - atrišti rankas Vakaruose. Nors karinis SSRS pasirengimas fiureriui sukėlė baimę.
  Raudonoji armija stiprėjo, bet ir vokiečiai nesėdėjo be darbo. Tankų gamyba 1941 m., palyginti su 1940 m., padvigubėjo, o aviacija išaugo beveik du su puse karto.
  Naciai įvykdė bombardavimą ir nusileidimą Maltoje. Tada Rommelis pralaužė gynybą prie Sueco kanalo ir pateko į Iraką, kuris sukilo prieš britų valdžią. Vokiečiai gana lengvai užkariavo ir Kuveitą, ir visus Vidurinius Rytus. Kita vertus, Stalinas laikėsi laukimo taktikos. Tačiau Churchillis atkakliai tęsė karą. Vermachtas, pasiekęs Iraną, pasuko į Pietų Afriką.
  1941-ieji ėjo į pabaigą. Povandeninių laivų paleidimas išaugo, o Britanija prarado savo kolonijas. JAV buvo pasyvi. Tačiau Japonija negalėjo sėdėti ramiai ir gruodžio 7 d. užpuolė Peru uostą. Ramiajame vandenyne prasidėjo naujas intensyvus karas. Ir Hitleris vėl turėjo atsisakyti SSRS puolimo planų.
  Būtina padėti japonams, užgrobti Iraną ir Indiją, taip pat Pietų Afriką. O svarbiausia pati Britanija. Be to, amerikietiški bombonešiai nėra žaislas. Jie gali sukelti daug rūpesčių Trečiajam Reichui. O bombardavimo smūgius patogiausia pristatyti iš Didžiosios Britanijos teritorijos.
  Taigi fiureris 1942 m. buvo priverstas atsisakyti minties įsiveržti į rytus.
  Buvo rizika, kad pats Stalinas atvers frontą, bet... Reikia žinoti Stalino charakterį. Jis labai santūrus užsienio politikoje. Karas su Suomija padarė Raudonąjį diktatorių dar atsargesnį.
  Kol SSRS stiprėja. Aviacijos skaičius 1942 m. sausio 1 d. siekė trisdešimt du tūkstančius transporto priemonių, o tankų - daugiau nei dvidešimt penkis tūkstančius ir dar tris tūkstančius tankečių. Iš viso Stalinas planavo baigti komplektuoti 20 mechanizuotų korpusų, kurių bendras tankų skaičius buvo 32 tūkst. transporto priemonių, iš kurių naujausių įvairių markių KV ir T-34, 16,5 tūkst. Be to, T-50 tankų kūrimas vis dar vyko, nors automobilis pasirodė lengvas.
  Vokiečiai, susidūrę su "Matilda" ir kai kuriais kreiseriniais tankais, ir turėdami informacijos, kad britai kuria sunkiuosius tankus, taip pat pradėjo gaminti savo mastodonus. Visų pirma "Tigras" su 88 mm patranka, o šarvai su nepramušama 75 mm patranka ilgavamzdžiu.
  Taip pat buvo gauta informacija apie sovietų tankų statybą. Tankas KV-2 žygiavo per Gegužės dienos paradą Raudonojoje aikštėje, o trisdešimt keturi turėjo tam tikrų duomenų.
  Bet kuriuo atveju, kai Speer vadovavo imperatoriškajai ginkluotės ir amunicijos ministerijai, technologijų raida vyko sparčiau. Hitleris norėjo turėti geriausius pasaulyje tankus ir sunkesnius. Tačiau nors Vokietija buvo aiškiai prastesnė už SSRS. Ir automobilių skaičius bei jų kokybė. 1941 metų rugpjūtį pradėtas gaminti tankas KV-3. Automobilis pasirodė gana sunkus - 68 tonos, tačiau ginkluotas 107 mm patranka, kurios pradinis sviedinio greitis buvo 800 metrų per sekundę. Tai suteikė jai pranašumą prieš "Tigrą", kuris, beje, dar nebuvo paleistas į serialą.
  Dar galingesnis buvo KV-5, sveriantis 125 tonas ir du pistoletai. Tiesa, tokia sunki mašina sovietų kariuomenei sukėlė daugiau problemų nei naudos. Ir 1942 m. buvo priimta KV-4 versija, sverianti 107 tonas . SSRS galėjo pelnytai didžiuotis savo sunkiausiais pasaulyje ir net galingiausiais tankais.
  Bet kita vertus, Vokietija aviacijos srityje išsivystė gana gerai. Yu-188, pradėjęs seriją, išvystė greitį, panašų į naikintuvus. DO-217 taip pat atrodė neblogai. Taip pat buvo aktyviai kuriami reaktyviniai lėktuvai. Kadangi Didžioji Britanija buvo pagrindinis taikinys, reaktyviniams bombonešiams buvo skiriama daug daugiau dėmesio nei realioje istorijoje.
  Vokiečiai aktyviai naudojo vergų darbą. Iš Afrikos importuota daugybė juodaodžių. Juodadarbiai buvo paklusnūs, ištvermingi, bet nekvalifikuoti. Jie buvo naudojami pagalbiniams darbams.
  Tačiau valdydami Europą vokiečiai galėjo įdarbinti pakankamai daug ir kvalifikuotos darbo jėgos.
  Speeras netgi sugebėjo įtikinti Hitlerį, dar nevykdydamas žydų naikinimo programos, o panaudodamas juos orlaivių ir įrangos gamyboje.
  Lažybos buvo sudarytos dėl oro puolimo prieš Britaniją ir didžiulio povandeninio karo.
  Tačiau Amerikos įsitraukimas į konfliktą Fritzui sukėlė galvos skausmą ir privertė smarkiai padidinti vilkų būrių skaičių.
  Vokietija buvo priversta pavėluotai pradėti gaminti bombonešius ir strateginius lėktuvus. Visų pirma Yu-288 ir Yu-488 - su keturiais varikliais. Tačiau jų vystymas ir priminimas užtruko. ME-109 modifikacija "F" kaip visuma buvo vertas britų automobilių priešininkas. Tačiau ME-209 kūrimas nepavyko, kaip ir ME-210.
  Sugedo ir nardantis bombonešis XE-177. Tačiau Speeras žaidė su kiekybe. Be to, Focke-Wulf tapo galingiausiu naikintuvu pagal ginkluotę, kompensuojančiu kai kuriuos ME-109 trūkumus. Taip, ir skraidymo mokykla vokiečiams pasirodė geresnė nei anglų, o tuo labiau amerikietiška. 1942 m. gegužę naciai užėmė Pietų Afriką. Ir į Madagaskarą atvyko amerikiečių eskadrilė. Midvėjaus mūšį pralaimėjo amerikiečiai: taip lemiamą vaidmenį šiame mūšyje suvaidinęs trečiojo laipsnio kapitonas, ironiška, atsidūrė Madagaskare. JAV norėjo išlaikyti bazę Afrikoje ir neleisti naciams atsipalaiduoti. Tačiau tai žymiai pablogino jų padėtį Ramiajame vandenyne.
  Tiesa, japonai pasielgė ne visai lygiai. Mūšis dėl Havajų salyno užsitęsė.
  Naciai įgijo Afrikos kontrolę ir didžiulius strateginių žaliavų rezervus, taip pat užėmė Indiją ir Iraną. Trečiojo Reicho kontroliuojami ištekliai yra didžiuliai, tačiau juos vis tiek reikia suvirškinti.
  Oro mūšis dėl Britanijos nėra toks paprastas. Nuolat didindami orlaivių gamybą, vokiečiai darė spaudimą, tačiau visiško dominavimo nebuvo. Nukentėjo strateginės aviacijos galios trūkumas ir JAV pagalba, o net ir povandeninių laivų nepakanka. Ir stebuklinga torpeda, su kuria buvo siejama tiek daug vilčių, mus nuvylė.
  Fiureris neišdrįso nusileisti Britanijoje 1942 m. Lažybos buvo sudarytos dėl jūros galios ir povandeninių laivų laivyno stiprinimo. Tuo pačiu metu buvo pastatyti lėktuvnešiai ir mūšio laivai. Gamybos pajėgumų užteko, bet viskas užtruko.
  A klasės balistinėms raketoms taip pat reikėjo koreguoti. Tačiau FAU-1 robotiniai korpusai buvo pradėti masiškai gaminti. Palyginti pigūs automobiliai, naudojantys paprastus degalus, turėjo neabejotiną pranašumą, kad jiems nereikėjo pilotų.
  Hitleris, gavęs prieigą prie neribotų gamtos išteklių ir darbo jėgos atsargų, norėjo išgelbėti vokiečių lakūnų gyvybes. V-1 kaip lengvai gaminamas ir nepilotuojamas atrodė geriausias sprendimas. Ir nuo 1942 m. rudens Londone nukrito tūkstančiai tokių robotų sviedinių.
  Tuo pat metu vokiečiai paspartino reaktyvinio bombonešio Arado ir balistinių raketų kūrimą.
  Stalinas toliau laukė ir kaupė jėgas. 1942 m. SSRS pagamino penkis su puse tūkstančio naujų tankų KV ir T-34 bei apie tūkstantį senų markių, apie penkis šimtus naujų lengvųjų T-50 ir T-60 bei du šimtus amfibijų. Išaugo ir orlaivių parkas - pradėjo tarnauti apie penkiolika tūkstančių naujų ir senų orlaivių. Netgi trūko pilotų. Katyušų gamyba augo lėtai.
  Nacistinė Vokietija pagamino daugiau nei trisdešimt tūkstančių lėktuvų, tačiau mūšiuose patyrė didelių nuostolių. Vokiečiai pagamino apie šešis su puse tūkstančio tankų. Labiausiai T-3 ir nauja T-4 modifikacija su ilgavamzdžiu 75 mm pistoletu. Naujausių "Tigrų" buvo pagaminta kiek daugiau nei šimtas, o "Panteros" dar tik prototipuose.
  Tačiau Schmeisterio sukurtas šautuvas MP-44 pradėjo patekti į seriją. Skirtingai nuo tikrosios istorijos, mašinos nereikėjo kurti atsižvelgiant į spalvotųjų metalų trūkumą. Ir tai paspartino paprastesnio šautuvo su legiruotu plienu kūrimą.
  Taigi šaulių ginkluose vokiečiai pradėjo įgyti pranašumą. Tačiau jiems taip pat prireikė laiko, kad mašina iš naujo apginkluotų visus karius.
  Tačiau povandeniniame laivyne, kur išleidžiama keturiasdešimt ar penkiasdešimt povandeninių laivų per mėnesį, vokiečiams tikrai nėra lygių.
  Buvo net labai greitų povandeninių laivų su vandenilio peroksidu. Paspartintas darbas branduolinėje programoje. Laimei, yra daug išteklių. Ir net vokiečių fizikų klaida, kad grafitas netinka kaip moderatorius, nepasirodė katastrofiška. Buvo pastatytos kelios sunkiojo vandens gamybos gamyklos, įskaitant Afriką.
  Taigi ne plaunant, o valant, bet nacių branduolinis reaktorius pradėjo veikti 1942 m. gruodžio mėn. Net šiek tiek anksčiau nei amerikiečiai. Po pralaimėjimų Ramiajame vandenyne jie pradėjo rimtą ardymą. O finansavimas branduolinei programai buvo smarkiai sumažintas.
  1943 m. pradžia buvo pažymėta Hitlerio paskelbtu Totaliniu karu ir visuotinės darbo tarnybos įvedimu okupuotose teritorijose. Masiniai V-1 smūgiai Londonui nepasiteisino. Britai išmoko iš dalies atremti tokius smūgius, bet vokiečiai paėmė numerį.
  Tačiau povandeninis karas Britanijai pasirodė tikrai pražūtingas. Ginklų gamyba saloje smarkiai sumažėjo dėl žaliavų trūkumo. Metropolija buvo ant žlugimo slenksčio. Be to, naciai užėmė Madagaskarą, o japonai kartu su naciais įsiveržė į Australiją ir gana greitai pasiekė jos pasidavimą.
  Nors Stalinas suprato laukimo taktikos pavojų, jis liko ištikimas sau, nesivelė į kovą. Geriau tegul kapitalistai išnaikina save iki galo. Ir mes žiūrėsime...
  Tačiau ši taktika turėjo ir trūkumų. Naudodamas didžiulius išteklius, Trečiasis Reichas jau ruošė karą prieš SSRS. Tankų gamyba Trečiajame Reiche 1943 m. siekė vidutiniškai 1200 transporto priemonių per dieną, pridėjus tris šimtus penkiasdešimt savaeigių pabūklų. Be to, savaeigiai ginklai visai nėra silpni. "Ferdinandai", "Kamanės", "Jagdpantera". Atsižvelgiant į tai, kad vokiečiai beveik nepatyrė nuostolių tankuose, jų papildymas panzvale jau buvo dvigubai greitesnis nei Raudonosios armijos. Ir ėmė mažėti kiekybinis technologijų atotrūkis SSRS naudai.
  Pagal kokybę Fritz gavo "Karalių tigrą", panašų į KV-3, pagal skvarbą pistoletas buvo net šiek tiek pranašesnis dėl sviedinio kokybės ir stipresnių priekinių šarvų. Na, o itin sunkūs sovietiniai KV-5 ir KV-4 pasirodė techniškai labai nepatikimi, ypač jų važiuoklė. Taigi tokių pabaisų kovinis panaudojimas buvo abejotinas.
  Stalinas taip pat įsakė sukurti KV-6 su septyniais pabūklais ir dviem raketų paleidimo įrenginiais. Jie pagamino automobilį. Tačiau jis pasirodė toks sunkus ir ilgas, kad negalėjote jo neštis į traukinį ar panaudoti mūšyje. T-34-76 yra gana sėkminga transporto priemonė, tačiau priešpriešinėje kovoje silpnesnė nei Panther ar Tiger. O KV-1 ir KV-2 savo svoriu prilygsta vokiečiams, bet susimušimu nusileidžia panteroms ir tigrams. Vokiškas T-4 šarvais pasivijo trisdešimt ketvertą ir aplenkė ginkluote, matomumu ir optika, ir tai vienodu svoriu ar net mažiau, jei lygintume sunkesnias modifikacijas.
  Trumpai tariant, "Fritz" buvo pakeltas ir kokybė buvo lygi. O ME-309 ir ME-262 išvaizda suteikė pranašumą aviacijos kokybei. Kaip ir Yu-488, geriausias keturių variklių bombonešis. O už jų - reaktyvūs modeliai. Tokie kaip Yu-287 ir Arado.
  1943 metų rugsėjį naciai pagaliau sėkmingai nusileido Britanijoje. Po dviejų savaičių kovų - Anglija kapituliavo. Ir nors Churchillis pabėgo į Kanadą, karo Vakaruose baigtis atrodė savaime suprantama.
  Rooseveltas, praradęs pagrindinį sąjungininką ir bijodamas augančios Trečiojo Reicho galios, paprašė taikos.
  Hitleris po diskusijų su savo aplinka iškėlė JAV sąlygą: atmesti branduolinę programą ir pripažinti visus Japonijos ir Trečiojo Reicho užkariavimus. Taip pat kariuomenės išvedimas iš Islandijos, kurią "Fritz" jau iš tikrųjų užklojo povandeninių laivų flotilę. Tekančios saulės žemės valdymas virš Gajos, kur kovos dar nesibaigė. Be to, Hitleris pareikalavo materialinės kompensacijos Trečiajam Reichui ir Japonijai už visus JAV ir Didžiosios Britanijos sukeltus sunaikinimus ir karines išlaidas.
  Nors taikos sąlygos buvo nepaprastai sunkios, Rooseveltas su dideliais sunkumais sugebėjo pasiekti, kad jos būtų priimtos Kongrese ir Senate.
  Didelį vaidmenį JAV laikymuisi suvaidino Stalino užuominos, kad jis nesipriešina stojimui į ašies valstybių koaliciją ir bent jau pasiruošęs atkovoti Aliaską.
  Nugalėjo amerikietiškas pragmatizmas, kuris pasirodė esąs didesnis už entuziazmą ir emocijas. Be to, vokiečių branduolinė programa vystėsi greičiau nei amerikietiška, o ateityje tai laukė katastrofa.
  Pirmasis Antrojo pasaulinio karo etapas baigėsi. Tačiau fiureris dabar norėjo nutraukti SSRS.
  Stalino netikėta "laukimo ir žiūrėjimo" taktika ir atsidavimas pasaulio taikos reikalui buvo grėsmingas pokštas. Juozapui priešinosi Trečiasis Reichas ir Japonija su visais Rytų pusrutulio ištekliais, įskaitant Australiją, ir kai kurias Vakarų pasaulio placdarmas.
  Tačiau Tekančios saulės žemė dar neužbaigė Kinijos, bet galėjo atidaryti antrąjį frontą. Kita vertus, Hitleris aktyviai formavo kolonijines kariuomenes ir svetimšalius legionus. Kartu išaugo ir ginklų gamyba.
  1944 m. pirmoje pusėje tankų ir savaeigių ginklų gamyba Trečiajame Reiche siekė ir viršijo šimtą transporto priemonių per dieną. Panther-2 savo lygiu aplenkė visus sovietinius automobilius. Taip pat buvo pažangesnis vokiečių tankas "Liūtas", o netrukus ir "Karališkasis liūtas".
  O svarbiausia - reaktyvinė aviacija buvo kuriama serijiniu būdu. Reaguodama į tai, TSRS buvo pradėti gaminti tankai T-34-85 ir IS-1 bei IS-2, o KV serijos taip pat niekas nepašalino iš gamybos. Masyviausias 1944 m. Trečiojo Reicho gamybos tankas buvo Panther-2 ir SSRS T-34-85. Sunkesni modeliai buvo gaminami gerokai - maždaug kartų, dešimčia mažesnių kiekių. O vokiečiai sovietiniais keliais nelabai norėjo važinėti svoriais , o Stalinas ėmė nepasitikėti KV serijomis, o IS pasirodė per daug neapdoroti.
  Tačiau vokiškas "Panther" -2 su 88 mm 71 L kalibro pabūklu pranoko T-34-85 pabūklo šarvą pramušančia galia, priekiniais šarvais ir šiek tiek šonu, taip pat ne. 900 arklio galių varikliu ir 47 tonų svoriu. Net kai vokiško tanko svoris išaugo iki 50,2 tonos, pasirodė, kad jis nebuvo lemtingas.
  O vokiečių reaktyvinis lėktuvas visai neturėjo verto priešininko.
  Hitleris nusprendė, kad geriau netempti gumos, ir 1944 metų birželio 22 dieną pradėjo karą. Išmetė į SSRS tris šimtus penkiasdešimt savo ir svetimų divizijų bei šimtą dvidešimt palydovų divizijų. Trečiojo Reicho pusėje buvo: Rumunija, Vengrija, Slovakija, Kroatija, Suomija, Švedija, Italija, Portugalija, Ispanija, Bulgarija, Argentina, Turkija.
  Vokiečiai Vermachte taip pat panaudojo daugybę užsieniečių ir hivių. Iš viso Trečiasis Reichas vien pirmajame ešelone į mūšį metė dvylika su puse milijono karių, iš kurių ne daugiau kaip keturiasdešimt procentų buvo vokiečiai pagal tautybę. Palydovai pridėjo dar tris milijonus. Iš viso pirmame ešelone yra beveik šešiolika milijonų pėstininkų, apie trisdešimt trys tūkstančiai tankų, daugiau nei penkiasdešimt penki tūkstančiai lėktuvų, apie du šimtai penkiasdešimt pabūklų ir minosvaidžių.
  SSRS po mobilizacijos dislokavo trylika su puse milijono karių, tačiau dalis pajėgų turėjo būti laikomos Tolimuosiuose Rytuose ir vidaus rajonuose. Pirmajame ešelone buvo aštuoni milijonai kareivių, apie trisdešimt tūkstančių tankų, beveik keturiasdešimt tūkstančių lėktuvų ir apie du šimtai tūkstančių pabūklų ir minosvaidžių.
  Taigi, Trečiojo Reicho pusėje pėstininkai turi dvigubą pranašumą, o jėgos mobilumo - penkis kartus, turint geresnį kulkosvaidį. Tiesa, SSRS turi daug kulkosvaidžių, beveik pariteto.
  Cisternų skirtumas nėra didelis, tačiau pasenusių transporto priemonių procentas SSRS yra didesnis, kaip ir ankstesnių laidų tankų.
  Vokiečių reaktyvinė aviacija neturi priešo, o Trečiojo Reicho sraigtu varomi lėktuvai yra greitesni ir geriau ginkluoti. Tiesa, sovietinės transporto priemonės pranašesnės horizontaliu manevringumu.
  Artilerijoje ir minosvaidžių jėgų pusiausvyra yra artimiausia lygybei. Ir kiekybė, ir kokybė.
  Tiesa, Trečiojo Reicho laivynas yra ypač povandeninis, daug kartų stipresnis už sovietinį. Kaip ir Japonijos atveju.
  Be to, naciai jau turi masinės gamybos A klasės balistines raketas, o pirmieji diskeliai pakilo.
  Apskritai naciai bus stipresni, o Stalinas gana pagrįstai, nors ir pavėluotai, pasiruošė gynybai. Tačiau daug kas nepadaryta. Stalino linija nebuvo visiškai atkurta, o svarbiausia, kad kariuomenė nebuvo pakankamai apmokyta išlaikyti liniją. Nors jie buvo beviltiškai perkvalifikuoti.
  Molotovo pasienio linija trejus metus iš esmės buvo baigta, tačiau ji buvo per arti sienos ir nebuvo pakankamai gylio. Be to, Stalinas įsakė statyti trečią ešeloną už Dniepro, tačiau tai buvo pradėta tik pasidavus JAV.
  Tiesa, be sovietų kariuomenės, galima pasikliauti NKVD dalimis, kurių skaičius siekė milijoną karių ir milicijos. Tai yra apie keturis milijonus žmonių, tik Vakarų miestuose. Nors, žinoma, jų kovinis efektyvumas yra daug prastesnis nei įprastų vienetų.
  Vokiečiai, kaip ir tikroji istorija, pagrindinį smūgį atidavė centre, nukirsdami Balstogės atbrailą ir Lvovo kumštį. Pačios pirmosios kovų dienos parodė, kad vokiečiai, nepaisant didelio užsienio dalinių skaičiaus, puolimą vykdė daugiau ar mažiau sklandžiai. Tačiau sovietų kariuomenė dažnai prarandama.
  Be to, Ukrainos dalinių kovinis pajėgumas pasirodė abejotinas. Daugelis dezertyrų ir pasidavė pirmosiomis karo dienomis.
  Pasienio mūšiuose nebuvo įmanoma sulaikyti priešo. Ir tada Stalinas padarė klaidą, uždraudęs atitraukti dalinius į pagrindinę liniją ir reikalaudamas ištiesinti frontą. Tačiau klaida buvo ištaisyta, bet pavėluotai. Vokiečiai Minską sugebėjo užimti jau birželio 28 d., centre nutraukę Stalino liniją.
  Sumišimas tik stiprėjo. Birželio 30 d. įvyko numatytas įsitraukimas į Japonijos ir jos palydovų karą. Tad apie kariuomenės perkėlimą iš Tolimųjų Rytų kol kas teko pamiršti.
  Vokiečių proveržis centre plėtėsi. Atsirado didžiulis tarpas, kurį jie desperatiškai bandė užkimšti. Tačiau naciai pažengė į priekį ir liepos 16 dieną įsiveržė į Smolenską.
  Į mūšį išmetę visas turimas atsargas ir ginkluoti milicijas, Stalinas ir Žukovas sugebėjo sustabdyti Fritz veržimąsi centre. Tačiau Hitleris nukreipė savo kariuomenę į pietus. Naciai Kijeve sukūrė didžiulį katilą ir užėmė beveik visą Ukrainą.
  Užblokavo Leningradą, įsiveržė į Krymą. Karo eiga labai atrodė kaip 1941-ieji, kaip negailestinga karma. Tačiau skirtumai taip pat buvo gana dideli. SSRS 1941 metais turėjo šiek tiek laisvų rezervų, o dabar viskas jau buvo mobilizuota. O kai spalį įvyko šturmas, paaiškėjo, kad gynybos beveik nėra su kuo.
  1944 m. lapkričio pradžioje naciai apsupo Maskvą, priversdami Staliną bėgti į Kuibyševą.
  Naciai, skirtingai nei tikroji istorija, turėjo reikšmingą skaitinį pranašumą. Jie turėjo pakankamai divizijų, kad aplenktų Maskvą iš šiaurės ir pietų. Tačiau sovietų daliniai per daug išplito į skirtingus frontus.
  Realiai 1941 m. po mobilizacijų Stalinas įgijo pranašumą prieš Vermachtą personalo skaičiumi ir turėjo keturis kartus daugiau lėktuvų ir tankų nei Trečiasis Reichas nuo pat karo pradžios. O per pirmuosius penkis karo mėnesius realioje istorijoje buvo pagaminta daugiau sovietinės įrangos.
  Tačiau dabar naciai yra visi koziriai tiek ginklų, tiek personalo kiekio ir kokybės atžvilgiu. O Raudonoji armija turi tokias pat žaizdas kaip ir 1941 m. Įskaitant ukrainiečių, baltų ir daugelio mažų tautų nenorą mirti už sovietinę sistemą. Masinė išdavystė ir bėgimas per represijų aukas, išvarytas ir kitokias įžeistas. Įskaitant ideologinius sovietinio režimo priešus.
  O tai, kad vokiečiai nugalėjo ir Vakarus, tik didina išdavikų skaičių.
  Todėl nenuostabu, kad Maskva yra apsupta, o vokiečiai užėmė Donbasą, Voronežą ir juda Stalingrado link.
  1944 m. žiema, deja, nebuvo tokia šalta ir snieginga kaip 1941 m. Tačiau Maskva didvyriškai ištvėrė iki 1944 m. gruodžio pabaigos. Stalingradas krito 1945 m. sausį, ir kovos dėl jo nebuvo per ilgos. Vasario mėnesį ir kovo pradžioje vokiečiai ir jų palydovai visiškai užėmė Kaukazą ir Baku naftos gręžinius.
  Tada puolimas vyko palei Volgą. Į Saratovą, į Kuibyševą, toliau į Orenburgą ir Kazanę.
  Stalinas pabėgo į Sverdlovską. Kazanė krito gegužę. Vasarą vokiečiai ir japonai toliau traukėsi į Rusijos gilumą. Sovietų kariuomenės pasipriešinimas žlugo. 1945 metų rugpjūčio 5 dieną Sverdlovskas buvo paimtas. O 1945 metų rugsėjo 3 dieną Stalinas pagaliau sutiko pasiduoti. Mainais už savo gyvybę ir laisvę.
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi. Tačiau ramybė truko neilgai. Išbandęs branduolinius ginklus, Hitleris įsitikino jų fenomenalia griaunamąja galia.
  Dabar pasirodė, kad Japonija ir JAV vis dar ėjo į Trečiojo Reicho dominavimą pasaulyje. Ir nors fiureris užkariavo daugiau žemės nei Čingischanas, Aleksandras Didysis, Napoleonas, imperatorius Trojos arklys ir Suleimanas Didysis kartu, jis nusprendė nugalėti ir Japoniją.
  Praėjus lygiai trejiems metams po Antrojo pasaulinio karo pabaigos, Tekančios saulės šalį iš karto apėmė šimtas balistinių, tarpžemyninių raketų su galingais branduoliniais užtaisais.
  Ir tada prasidėjo Vermachto ir laivyno antžeminių padalinių puolimas. Vokiečiai gana greitai užgrobė Japonijos valdas Azijoje, o pats didmiestis buvo sulygintas su žeme atominėmis bombomis.
  Daugiau ar mažiau ilgalaikį pasipriešinimą suteikė Ramiojo vandenyno Tekančios saulės šalies valdos. Tačiau 1949 m. birželio mėn. viskas baigėsi. Dabar beliko tik nugalėti JAV. Be to, buvo priežastis. Amerikiečiai, priešingai nei susitarta, vis dėlto sukūrė branduolinius ginklus ir atliko savo slaptą bandymą.
  Hitleris pradėjo karą 1950 m. sausio 1 d., naujaisiais metais iš karto numetęs tris šimtus branduolinių raketų. Pražūtingas branduolinis smūgis sunaikino šimtą didžiųjų Amerikos miestų ir pražudė kelias dešimtis milijonų žmonių. Į ilgiausią bjauriausių žiaurumų sąrašą įtrauktas dar vienas didžiausių Adolfo Hitlerio nusikaltimų. Tada atėjo invazija į Kanadą ir iš pietų kartu su Lotynų Amerikos diktatūromis. Amerikiečiai buvo susilpnėję ir sukrėsti, bet kovėsi beviltiškai. Jie suprato, kad pralaimėjimas jiems reiškia tik vergiją ir lėtą, skausmingą mirtį. Todėl tai buvo beviltiškiausias iš visų karų. Ir tai tęsėsi daugiau nei metus, priversdamas Trečiąjį Reichą numesti dar apie du šimtus branduolinių užtaisų, o daugybę derlingų žemių paversti radioaktyvia dykuma. Tačiau tikslas vis dėlto buvo pasiektas ir paskutinis Trečiojo Reicho priešas buvo nugalėtas. O po to prasidėjo vadinamosios pasaulio globalizacijos procesas. Vokietijos markė tapo vienintele pasaulio valiuta. Net formaliai nepriklausomos šalys buvo sumažintos iki Trečiojo Reicho kolonijų lygio, išlaikant tik ribotą vietos savivaldą. Žydai ir čigonai buvo uždrausti: jie buvo ieškomi ir naikinami. SS vykdė didžiulius valymus ir siautėjo. Atėjo tikras košmaras - drakono valanda. Arba, tiksliau, era. Fiureris kūrė realią pasaulio totalitarinę imperiją su pretenzija į kosmoso plėtrą. 1959 m., švenčiant fiurerio septyniasdešimtmetį, įvyko oficiali karūnacija, pasaulinis plebiscitas - įteisinęs superimperatoriaus titulą. O kai 1967 metais mirė Adolfas Hitleris, sūnus paveldėjo jo titulą ir valdžią. Iki to laiko planeta Žemė jau buvo įkūrusi gyvenvietes Mėnulyje ir Marse su Venera, aktyviai ruošėsi ekspansijai į išorinius žvaigždėtus pasaulius... Naciai norėjo universalios imperijos - Žvaigždžių reicho statybos, kad būtų kad visa visata panirtų į košmarą.
  
  
  ŠIMTAS TŪKSTANTŲ GRAŽIŲ MERGAITŲ
  Elfaraja pamatė save mūšyje... Dabar ji yra karė ir ne silpnos armijos vadovė.
  Gražios merginos: jos turi tik krūtis ir šlaunis, padengtas lengvomis šarvuotomis plokštelėmis. O rankos, kojos ir pilvas plikas, įdegęs.
  Ir šios merginos muša basomis kojomis. Jų buvo šimtas tūkstančių. Ir visos merginos, nei vieno vyro! Ir visos gražios, lieknos, atletiškos, raumeningos, įdegusios, perliniais dantimis!
  Kaip amazonės... Sustatytos į kohortas. Kardai rankoje, lankai už nugaros. Skydų nėra - karys tiki, kad kardas yra tikresnis nei skydas.
  O virš merginų išdidžiai plevėsuoja vėliavos. Jie pasiruošę kovoti ir nori laimėti užtikrintai!
  Tačiau iš tolo juda orkų minios. Plaukuoti, bjaurūs lokiai. Ir maždaug šimtą kartų mažiau trolių, kurie tarnauja kaip jų vadai.
  Ir dabar ši minia juda link merginų.
  Elfaraya duoda komandą:
  - Šaudykite iš lankų, aukštu lanku!
  Mergina, naudodama apnuogintus grakščių kojų pirštus, traukia strypus. Ir šaudyti mirtinomis strėlėmis.
  Tuo pačiu metu kariai apnuogino dantis ir riaumoja:
  Būkime čempionais!
  Ir jie skrenda į priešą storu strėlių būriu. Jie baksnoja priešininkus kaip ežiukas adatomis.
  Orkai ir troliai krinta, apimti žudikiškų ir žiaurių.
  Ir Elfaraya sako:
  - Už naujas imperijos ribas!
  Kariai veikia sinchroniškai. Jų įdegę kūnai, tokie nuostabūs ir blizgūs. Ir basos pėdos blyksi įdegusios kulkšnys. Ir pirštai yra atkaklūs apatinėse galūnėse. O naikinimo dovanos skrenda į save, smogdamos priešininkams.
  Orkai ir troliai krenta palaužti. Ir jie turi iškreiptus gyvūnų veidus iš skausmo.
  Kariai tiesiog žavisi. Tai plonas, raumeningas juosmuo ir raumeningos kojos. Kaip vienu metu bus paleista tūkstančiai strėlių.
  Ir jie užpuls orkų masę. Ir dainuoti:
  - Už mūsų didelę garbę,
  Valgykime banditus!
  Ir vėl daug strėlių, ir jie tai paleis. Ir jie nusausins lavonais visas prieigas prie kalvų, kuriose yra.
  Taip, jie yra nuostabūs kariai. Kuriame toks laukinis šypsnys, o kūnas pasisuka tinkama linkme naikindamas priešininkus.
  Pati Elfaraja šaudo iš lanko. Ji traukia virvelę nuogais kojų pirštais ir muša labai tiksliai.
  Tuo pačiu metu mergina dainuoja sau:
  - Smurtas išlaiko pasaulį,
  Įniršio vulkanas veržiasi didžiuliu mastu!
  Didesnė įtampa,
  Pabunda iš skausmo ir baimės!
  Ir vėl skrenda basa kario koja paleista strėlė. Ir smūgiuoja iš karto tris orkus.
  Tie užspringa nuo kraujo šaltinių. Ir Elfaraya kaip girgždėti:
  - Šlovė mano magijai!
  Ir vėl jis basa koja iššaus strėlę. Tai mergina - aukščiausios klasės, turi ir kūną, ir visa kita.
  Pirmoji orkų ir trolių atakų banga įstrigo. Liko tik lavonų masė. Tačiau dabar atsiranda naujų kailinių būtybių būrių.
  Elfaraja vėl šaudo, daro tai tiksliai ir tuo pat metu urzgia:
  - Šlovė mūsų pasauliui!
  Ir nuo jos basos kojos nuskrenda žaibas. O orkų masė padegama ir suplėšoma.
  Taip, tai karinga princesė. Su ja bet kuris vyras jausis saugiai apsaugotas.
  O kiti šimtai tūkstančių merginų nėra prastesnės. Ir šaudo labai gerai. Ir, svarbiausia, greitai.
  Jų plikos, raumeningos kojos turi laiko tik mirgėti.
  Čia jie yra vieningai:
  - Suteikiame aktyvų leidimą,
  Mes pataikėme priešui tiesiai į akį!
  Ir vėl basomis kojomis išleidžia naujas mirties dovanas. Paprastai tai yra jų kovinės energijos paleidimas.
  Net Elfaraya dainavo:
  - riaumoja orkai - liūdni veidai,
  Žinokite, draugai, aš esu žudikas!
  Aš nužudysiu visus, sunaikinsiu visus,
  Ir aš sulaužysiu, kam plaukuotas veidas!
  Taip, mergina tikrai itin kovinga. O kai orkų būrys pribėgdavo arčiau, tai juos pataikydavo kaip pulsaras. Ir tuoj pat penkiasdešimt būtybių buvo suplėšyta į mažus gabalėlius su mėsa.
  Elfaraya sumurmėjo:
  - Už dideles idėjas, kad visos būtybės degtų!
  Tada karys paėmė ir paleido žaibą iš jos bambos. O pora dešimčių orkų pasirodė kaip avinai, persmeigti iešmu. Jie iškepė beveik akimirksniu.
  O likusios merginos sušuko:
  - Už Šventąją Žemę!
  Aš taip pat paimsiu, ir jie numes energijos krešulius nuo plikų kulnų! Ir suplėšė daug pūkuotų kovotojų.
  Elfaraja, toliau šaudydama, šį kartą rankomis traukdama už lanko virvelės, sucypė:
  - Už mūsų magiją!
  Ir ji taip pat nukratė žaibo žaibą nuo pliko kulno... Ir smogė taip stipriai, kad sudegė visas šimtas orkų ir trolių. Kaip į liepsnosvaidį pakliuvę bloteriai.
  Elfaraya sušuko:
  - Aš puiki burtininkė!
  Ir vėl, kaip jis trenkia priešui. Ir jos akys spindėjo. O merginos su savo didele aistra svaido strėles į orkus ir trolius.
  Iš lavonų auga piliakalniai. Jie visi kaupiasi ir kaupiasi. Ir vis daugiau mirusių.
  Elfaraja paėmė jį ir juokdamasi pastebėjo:
  - Ką daryti, jei tavo galvoje yra karalius?
  Tada sukurk jam rūmus!
  Ir vėl princesė basa koja paleis žudikišką ir mirtį slegiantį susinaikinimo dovaną.
  Ši mergina yra tik mirties įsikūnijimas. Tačiau tuo pat metu jos spindinčios akys tokios malonios.
  O likusios merginos naikina daug gyvulių padarų, tokia cunamio banga ant jų šliaužia, tai apskritai super. Ir taip įnirtingai apipilkite priešą strėlėmis. Dažnai mušama tiesiai kiaurai.
  Elfaraya šaukia:
  - Gimiau tokiais laikais,
  Kad mano brangi šalis mane prisimintų!
  O karė atsistojo ant rankų, susuko nuogas kojas virš galvos ir sukiojo didžiulį ugningą gumulą. Ir kaip tai išmes energijos krešulį priešininkams.
  Ir iškart tūkstantis orkų sprogo. O jų odos buvo padegtos ir iš karto nušveistos.
  Elfaraya sušuko:
  "Aš esu G klasės karys!
  Ir kaip jis juokiasi.
  Tada nuo liežuvio išsileis žaibas. Ir sudegink daug priešų.
  Tada mergina-princesė riaumojo:
  - Man visas pasaulis!
  Ir nuo žalių gražuolės akių krito žaibas... Ir kaip jie trenkė į visus šiuos nesuskaičiuojamus padarus.
  Elfaraya net dainavo:
  - Milijardai šakalų, velniai! O mano šūkis paprastas - nužudyk visus!
  Ir apnuogintais pirštais princesė paleido kitą, labai žudantį pulsarą.
  Ir kaip tai visus sudraskys...
  Ir kitos merginos jai nenusileidžia. Visi triuškina ir triuškina priešininkus savo strėlėmis. Naudodami, žinoma, jų labai vikrias, be nereikalingų batų kojas.
  Orkai aiškiai išsikvėpė. Tačiau jų yra labai daug. Ir vis nauji padarų pulkai šliaužioja.
  Tačiau tokių merginų negalima gėdytis ar sukrėsti. Jei jie kovos, tada jie kovoja. Ir jie nežino, kaip bijoti. O tiksliau, jie nenori žinoti.
  Štai jų basos kojos paleidžia mirtinas mirties dovanas. Kuris suskaldė orkų kaktas.
  Tai merginos - jos tikrai supermenai labai trumpais sijonais. Ir toks patrauklus ir gražus.
  O šimtas tūkstančių merginų yra didžiulė jėga! Prieš kurį niekas negali susidoroti!
  Elfaraya sušnibždėjo:
  - Šlovė mūsų fenomenui!
  Ir iš pliko kulno vėl išleido sunaikinimo pulsarą. Ir orkų masė tapo pragaro gyventojais.
  Ir kodėl tokie gauruoti buvo įleidžiami į rojų?
  Elfaraya riaumoja į viršų:
  - Būsiu absoliutus pasaulio čempionas!
  Ir vėl merginos apnuogintais pirštais išleis įkaitusį ir mirtiną pulsarą.
  Tai sudegins visus ir privers sudeginti.
  Elfaraya su malonumu dainavo:
  - Aš nesu paprasta mergina,
  Ir auksinė karūna!
  Ir vėl žaibas išlėks iš gražuolės bambos. Jis trenks į pūkuotas būtybes ir apdegs kaip sudegusios malkos.
  Elfaraya riaumoja:
  Aš tave sudeginsiu, paversiu pelenais!
  Ir iš bambos vėl atsiųs žaibas ...
  Ir orkų masė, kepta kaip kotletai keptuvėje.
  Elfaraja paėmė ir su pasimėgavimu dainavo:
  - Orkas sveria kilpoje,
  Kepkite ant ugnies!
  Ir dabar nuo merginos nuogo kulno išskris kažkas labai kieto ir mirtino. Nuo ko negalima apsiginti.
  Ir vėl šimtas orkų vienu metu sudegė. Ir virto pelenais, ir pelenais su vilna.
  O mergaitės, kaip girgždėti:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Ir vėl jų nuogi kulnai pragarišku greičiu meta mirties dovanas. Tai merginos, kurių nesustabdys audros, audros ar kliūtys!
  Štai Terminatoriai!
  Kariai neleidžia orkams pradėti artimą kovą ir išlaikyti priešą per atstumą.
  Tačiau vis tiek pūkuoti padarai desperatiškai bando prasibrauti arčiau. Bet kariai jiems to tikrai neduos.
  Elfaraya grįžo į rankas ir basomis kojomis atkuria aštuonis. Ir pasirodo ugninis debesis. Ir kaip laukinis upelis krenta ant orkų.
  O pora tūkstančių pūkuotų būtybių iškart paėmė ir sudegino.
  Elfaraya sušuko:
  - Juodi padarai šaukia kaip musės! Ko negalima numalšinti iš bado!
  O dabar karė iš karto paleis tris strėles, basa koja traukdama lanką, ir tuzinas orkų prasiveržs!
  Tai mergina terminatorius. Ir jis turi tokią laukinę ir pašėlusią energiją.
  Elfaraja paėmė jį ir dainavo:
  - Merginos yra skirtingos
  Tik jie neužkrečiami!
  Jei nukris,
  Tai nebus išgelbėta pragare!
  O nuo pliko merginos kulno atskuba žudikiškas pulsaras. Ir išbarsto gauruotus lokius į visas puses.
  Elfaraya su laukiniu susijaudinimu sako:
  - Aš iš tokios genties, kad dėl Dievo tave užmušiu!
  Ir vėl karys paleis strėles, kurios perveria bet kokius šarvus, ir suplėšytą, gauruotą orkų mėsą.
  Jos partnerė, labai graži mergina raudonais plaukais, sušuko:
  - Už stiprią draugystę!
  Ir taip pat atsiųs pragarišką sunaikinimo pulsarą!
  Ir mirtina priešo masė sutriuškins.
  Elfaraja sucypė:
  - Už mano demonišką pasaulį!
  Po to mergina princesė, kaip ji pradeda, kad ji perpieš kaulus į smėlį. Ceremonijų karys nežino.
  Rudaplaukė partnerė princesė de La Vallière rėkia:
  - Ateitis yra mūsų!
  Elfaraja gurguliavo atsakydama, prieš paleisdama laukinį žmogžudišką pulsarą.
  - O praeitis tik padės mūsų ateities pergalėms!
  O dabar mergaičių visos šimtas tūkstančių, kaip ima ir plikomis kojų pirštais skleidžia laukinius žaibus.
  O orkų armija ims ir sudegins. Taip, baisu pakliūti į tokių karių platinimą.
  Taip pat jie šypsosi ir rodo dantis, atspindinčius žvaigždžių spindulius.
  O dabar merginos paims jį ir tryps nuogais kulnais, o banga prasiskverbs per žemę ir apims visą armiją orkų. Ir palaidoti!
  Kariai nuo akinančių dantų paleis saulės spindulius ir apakins pūkuotų kareivių gretas.
  Elfaraja sucypė:
  - Už mano sprendimą ir elgesį!
  Merginos vis labiau kovoja. O štai kaip ims ir mėtys diskus basomis kojomis. Jie praplauks, o orkų masė atslūgo.
  Princesė riaumojo iš visų jėgų:
  - Aš tave nupjausiu, tuoj nupjausiu visus!
  Aš tave užmušiu, užmušiu, užmušiu!
  O dabar karė nuogu kulnu atspindės saulės spindulį ir kaip lazeris - į orkus.
  Ir iškirpkite visą, gauruotą liniją. O orkai cypia ir suvertė šią kariuomenę į išmatas.
  Ir vėl orkai yra laukinėje atakoje, o merginos basomis kojomis meta į juos mirties daiktus.
  Ir krūtys dreba. Taigi kiekviena skrynia yra visas tanko bokštas!
  Ir taip merginos ėmė ir paleido žaibus iš savo bambos. Visos šimtas tūkstančių mergaičių buvo nupjautos lazerio spinduliais su bambomis.
  Ir vienu metu buvo kepta net pusė milijono orkų. Ir tik erdvė galėjo juos suvirškinti.
  Elfaraya sušuko:
  - Aš tave suplėšiau ir sudeginau,
  Aš mergina - tik šėtonas!
  Ir vėl nuo bambos paleis žaibas. Ir trenkia mirtinai. O tada kaip strėlės lekia. Ir visi jie tapo barais.
  Ir dabar orkai yra tarsi grotai, pilni skylių.
  O merginos magija daužo biustas ir nupjauna daug dvokiančių orkų. Ir jie buvo išmušti.
  Elfaraya dainavo:
  - Mes nužudysime visus!
  Tu tokia mergina - tiesiog princesė!
  Karys riaumojo:
  - Aš tave suplėšysiu ir nepasigailėsiu!
  Ir taip jis papurto biustą. Ir vėl paleidimas, tai atneša tikrą mirtį.
  Orkai bando tiesiogine prasme apipilti priešo pozicijas lavonais. Ir jie tęsiasi, tęsiasi ir tęsiasi. Čia auga nauji mirusiųjų kalnai. Tačiau orkai nepasiduoda.
  Jie juda ir toliau, ir toliau. Ir jie miršta be gailesčio. Tačiau kariai orkus apipylė kaip strėlių kruša. Ir kariai negali sustabdyti šios šiukšlės. Tačiau gauruota banga veržiasi į save. Ir ši iltis jūra juda.
  Merginos laukinio susijaudinimo. Ir sulenkti jų raumenis. O orkai juda sau, lyg dar viena cunamio banga būtų nuėjusi. Bet tai niekam netrukdo.
  Elfaraja net dainavo, prieš tai traukė virvelę plikomis kojų pirštais iš karto penkiais lankais ir šaudė stebuklingomis strėlėmis:
  - Tiesiogiai plikomis rankomis,
  Susitvarkiau su cunamis...
  Aš esu bet kuri devintoji banga,
  Mano meilužis suplyšo!
  Karys net pašoka ir tuoj pat paleidžia išskyras iš bambos. Ir sutriuškina priešą.
  Ir riaumoti:
  - Mano armija stipri,
  Ji užkariauja pasaulį!
  Elfaraja visiškai išsisklaidė. Jie ir kitos merginos, žinoma, yra puiki karių klasė. Kuris niekam nesuteiks nė menkiausio pasigailėjimo.
  Jie tiesiog žiaurūs gyvūnai. O gal net kažkas panašaus į orkus! Tik gražus, o ne bjaurus.
  Elfaraya kaip paleisti žaibą iš burnos. Ir sudegink šimtą orkų ir dainuok:
  - Už mano mielą sielą!
  Ir mirktelėkite priešui!
  Po to jos nuogi pirštai nuleis pulsarus. Ir jie suplėšys visą pakuotę į mažas, suplėšytas dalis.
  Tada Elfaraya sušnypš:
  - Žmogžudystė yra mano tikėjimas!
  Jos raudonplaukis partneris loti:
  - Ir mano, ir aikštėje!
  Elfaraya paleido sunaikinimo kaskadą ir sušuko:
  - O manoji apskritai yra kube!
  Ir abu kariai trypia basomis kojomis. Iškilo nauja magijos banga.
  O dabar vėl nuo orkų - traškučiai ir suplėšyta mėsa musės. Ir tada jie kepami keptuvėje.
  Elfaraja sušuko.
  - Pasiek naujų rekordų!
  Raudonplaukė partnerė riaumodama patvirtino, plikomis kojų pirštais šaudydama ugniniais pulsarais:
  - Auginti žemę!
  Elfaraja trenkė orkams ir cypė:
  - Du kartus, tris kartus daugiau nei norma!
  Raudonplaukė karė nuogu kulnu suteikė magiškos energijos burbulą ir su jauduliu pridūrė:
  - Kad mano šalis žydėtų!
  Taigi merginos išsiskyrė ir labai kruopščiai. Ir jie sutriuškina šią gauruotų būtybių armiją, turėdami puikių įsigijimų sau.
  Elfaraya vėl išmetė stebuklingą lazerį iš bambos ir sušuko spindinčiomis akimis:
  - Turiu kobrą ir gyurzą viename butelyje!
  Ir kaip jis paleis naują spindulį to, kas gyvus orkus sudegina priešą.
  Raudonplaukė princesės partnerė, kuri staiga pareiškė:
  - Dabar mano vardas de Lavalier!
  Elfaraya lengvai patvirtino:
  - De Lavalier, taigi de Lavalier! Taigi dar gražesnė!
  Raudonplaukis karys sucypė:
  - Aš esu šviesos riteris ant laukinių kelių,
  Aš nušluosiu šiuos orkus nuo žemės paviršiaus!
  Ir kaip ji judins išilgai jų plikas, iškaltas kojas... O likusios merginos, visa šimtatūkstantinė kareivių armija, ims, atvers burnas ir paleis iš jų ugnį.
  Ir vėl ant orkų kris liepsnų kaskada, kuri degs be jokių dvejonių ir nesuteikdama progos.
  Iš karto užsidegė trys milijonai gauruotų būtybių. Atrodė, tarsi jie būtų aptepti napalmu. Ar net fosforas kartu su siera. Ir viskas įsiliepsnojo kaip milijardas degtukų vienu metu.
  Ir kaip ši masė užsidegs. O kiek kauksmų, riksmų ir keiksmų nuo viso to vienu metu.
  Elfaraya lojo:
  - Nepagailėk orkų
  Nužudyk juos niekšus...
  Kaip sutraiškyti blakes -
  Plyš kaip tarakonai!
  O jis paims nuogus kojų pirštus ir paleis žaibą. Ir prašau labai didelio trolio. Jis ims ir pakils. Įsivaizduokite, kad buvo susprogdintas dinozauras.
  Raudonplaukis partneris cypė:
  - Tai šmėkla!
  Elfaraya atsakydama, nuogu kulnu išskirdama magoplazmos burbulą, sušuko:
  - Mes turime atsakymą siaubams!
  Ugninis karys sušuko:
  - Ir bus jam karstas, ir sveikinimai vainike!
  Elfaraya pažymėjo:
  - Vainikas gali būti ir laidotuvių, ir laurų! Taigi per daug nesijaudinkite!
  Raudonplaukė princesė riaumojo, taip pat žaibą iš bambos numušė kelis išlikusius orkus:
  - Mes jiems paruošėme ką nors svaresnio nei vainikas!
  O dabar kariai, visos šimtas tūkstančių merginų, paims jį ir, Elfarai įsakius, pašoks ir suksis plikas, raumeningas kojas ore. Dėl to kils audra ir tikra magiška audra. Ir nueis kolosalios jėgos banga ir milijoninė magiško cunamio šachta.
  Dėl to paskutiniai orkai yra sunaikinti ir visiškai suploti.
  Iškepė ir tapo kotletais.
  Elfaraya su patosu sako:
  - Tėvynės himną širdyse giedame,
  Viską visatoje padarysime laiminga...
  Paimkime legendinį Mohammedą,
  Dangus ir žemė turi didelę galią!
  
  ELF PILOTAS PRIEŠ SAŠKĄ
  Į vieną iš alternatyvių visatų per Antrąjį pasaulinį karą atvyko elfas. Jis įstojo į Japonijos oro pajėgas ir dėl to ten tapo tūzu numeris vienas. Juk elfai labai gabūs, greiti, vikrūs, stiprūs. Jie turi reakciją ir visus refleksus, daug geresnius nei žmonės, ir magišką mūšio viziją. Kai elfas pamatys, ką darys priešas.
  Trumpai tariant, elfas, pasivadinęs Conanu, taip lengvai numušė lėktuvus, tarsi suskaldytų sėklas.
  Ir dėl jo Japonija laimėjo jūrų mūšį prie Midvėjaus. Didelė pergalė turėjo įtakos visai Antrojo pasaulinio karo eigai. Pirmiausia japonai pagaliau perėmė iniciatyvą Ramiajame vandenyne. Ir jų laivynas sugebėjo užimti Havajų salyną, gavęs labai tvirtą poziciją, baigęs statyti gynybos perimetrą jūrose.
  Tačiau tai galbūt neturėjo lemiamos reikšmės, jei po šių pergalių samurajus nebūtų nusprendęs atidaryti antrojo fronto prieš SSRS.
  Tolimuosiuose Rytuose įvyko netikėtas išpuolis. O Tekančios saulės imperijos kariai taip pat puolė Vladivostoką. Nepaisant to, kad militaristinės Japonijos puolimo grėsmė po Midvėjaus triumfo tapo gana reali, kyšininkavimo ir išdavystės pagalba, Mikado agentai įtikino Vladivostoko komandą neatvesti kariuomenės į visišką kovinę parengtį. Ir dėl to jau įneštas Damoklo kardas, ir jie puotauja restorane. Majoras Stalingradova griebė jaunąjį karininką už plaukų, ji buvo galva aukštesnė už jį ir aiškiai stipresnė:
  - Koks būras ir girtuoklis! Kodėl turite tokią iširusią komandą! Šis vaikinas labiau panašus į salono berniuką nei į pareigūną. Gal pradžiai gerai susprogdink, kad visi apyniai išeitų.
  Pulkininkas Palatsevas susigėdo:
  - Tai Sasha Sokolovskis. Jis buvo išsiųstas į kursus tiesiai iš Suvorovo mokyklos pagal sutrumpintą programą. Jis dar visai berniukas, po dviejų mėnesių jo gimtadieniui sukanka penkiolika metų.
  Stalingradova nemaloniai susiraukė:
  - Oho! Būdamas keturiolikos metų ir jau pareigūnas! Štai ką daro karas! Ir aš nežinojau, kad pieneliai jau gauna pilnaverčius titulus.
  Palcevas gūžtelėjo pečiais.
  - Kare vaikai anksti užauga! Be to, jam nutiko istorija, pavyzdžiui, jis parašė geriausią istoriją apie Maskvos gynybą, o Žukovas tai pastebėjo ir patarė berniuką perkelti iš kariūnų į karininkus.
  Stalingradova tapo malonesnė šiais žodžiais:
  - Puiku! Kad jis nėra kvailas. - Ji pirštu grasino kaip mokyklos mokytoja. - Apskritai neblogai, bet nebegerti! Jaučiu kvapą, o mano nosis kaip šuns, iškart po tribunolu! - Stipri moteris, brandi, bet nepraradusi sportinės harmonijos ir gaivumo, bakstelėjo pirštu į pulkininką. "Tiesą sakant, jūs už tai sumokėsite. Jau vidutinio amžiaus vyras, bet elgiasi.
  Palacevas piktai kosėjo:
  "Tiesą sakant, man trisdešimt treji, bet aš jau buvau sužeistas septynis kartus, todėl atrodau senas ...
  Stalingradova norėjo ką nors pasakyti atsakydama, kai staiga prieš aušrą įsivyravusią tylą nutraukė siaubingas riaumojimas. Tarsi iš dangaus krito sunkūs rieduliai, iš karto sprogo lango stiklas. Krušos šukės daužė į stalą ir net pateko į neblaivių pareigūnų rankas ir veidus. Stalingradova šaukė kaip vadas:
  - Visi iš karto.
  Palcevas sušuko taip, kad vos nesuplėšė balso stygų:
  - Tai dvylikos ir aštuoniolikos colių kriauklės! Atrodo, kad medžioja didžiausio tonažo japonų mūšio laivai, o tai reiškia.
  Stalingradova, susierzinusi, batu trenkėsi į sieną. Nuo kišimo su išmintingu, beje, trofėjiniu batu, plytelė įtrūko:
  - Pradėjo, bet ne taip, kaip planavome! Visai ne! Po velnių, reikia nedelsiant nunešti eskadrilę prie jūros ir paskandinti siauraakių karių šalies laivyną.
  Kritęs ant keturių, pirmojo laipsnio kapitonas (Kitaip pulkininkas) sumurmėjo:
  - Ginklai yra tik ant mano naikintuvo ir ant poros mažų lovių. Mes net neturime atsakymo.
  Stalingradova parodė sunkų kumštį:
  - Na, tu ir asilai! Karžygio moteris mėlynais plaukais kaip cunamis siautėja. - Bet tu turėtum pakrantės artileriją! Juk ne visi buvo išsiųsti į vakarų frontą, kaip ir aviaciją. Juk apie tai, kad Japonija bet kurią akimirką gali stoti į karą, kalbama jau ne pirmus metus.
  Jis norėjo pasakyti, kad Palacevas jau buvo gana sužeistas, bet vėl ūžė, skeveldros nukrito. Sirena aidėjo, perspėjanti apie orlaivio atvykimą. Karinių jūrų pajėgų pulkininkas labai sunkiai pakilo ir sušuko, blokuodamas Stalingradovos ūžesį:
  - Turime aviacijos, o pakrantės baterijos, kad ir ne pilnoje komplektacijoje, yra. Atsakykime!
  Lėkdama gatvėmis pilotė urzgė:
  - Tiesiog nubėgčiau pas savo kovotoją ir pasodinsiu šiuos samurajus, atrodys, kad to neužteks. Jie vis tiek mokės už Tsushima ir Miduen.
  Saška Sokolovskis, sapne jau būdamas karininkas, o ne vergas, kuriam buvo nupjauta pusė ausies, sutiko:
  - Taip, jie sumokės! Taip, net ir su procentais!
  Pasigirdo sprogimai ir pavėluotas priešlėktuvinių pabūklų čiulbėjimas. Apskritai, didžioji dalis Vladivostoko oro gynybos buvo išimta dar keturiasdešimt pirmaisiais metais, siekiant sustiprinti Maskvos gynybą, todėl keli Tekančios saulės šalies uodų kolonijos taškai, regis, neskyrė daug dėmesio. į tokį "triukšmą". Japonų nardantys bombonešiai pavasario "dovanas" numetė skvarbiai. Smūgis buvo padarytas ir miestui, ir laivynui. Japonų lėktuvai nėra per dideli, bet vikrūs, tačiau mūšio laivai, priešingai, yra nemandagūs. Čia didžiausias iš jų net ankšta vandenyne, ilgis - trys šimtai metrų, o pabūklai - 460 milimetrų. Iki šiol amerikiečiams nepavyko paskandinti nė vienos iš šių gražuolių, o išgyvenusieji kartu su kreiseriais niokojo pakrantę. Tai labai priminė piktybišką Tekančios saulės šalies puolimą 1904 m. sausio 27 d. Tik tada aviacijos nebuvo.
  Palcevas pajuto, kad nuo bėgimo užduso. Jis ne supermenas, o paprastas žmogus sergančiais plaučiais, pakliuvęs į keblią situaciją. Tačiau Viktorija Stalingradova jo nedaug aplenkė. Įdomu, kiek jai metų, vargu ar atrodo daugiau nei trisdešimt, jos krūtys didelės, o pečiai platūs kaip vyro.
  Stalingradova staiga atsisuko ir mostelėjo ranka:
  - Nebėk, seneli, sek paskui mane! - Ji sušuko tokia jėga, kad garso banga tiesiog pataikė į ausis. - Kuo greičiau išveskite naikintoją į jūrą.
  Netoliese nugriaudėjo sprogimai, nukrito nuolaužos, viena jų nukrito tiesiai ant Stalingradovos, o ji mechaniškai ją pagavo rankomis. Terminatorė mergina jautėsi kaip vartininkas, sėkmingai iškovojęs baudinį, fragmentas buvo apvalus, šiltas ir atrodė kaip kamuolys. Viktorija staiga pajuto, kad jos rankomis teka kažkas skysto. Mergina pažiūrėjo į skeveldrą, o tada net geležiniam kariui, užgrūdintam trejų metų karo (Kartu su ispaniškais ir civiliais bus ir daugiau) pykinimas užklupo gerklę. Jos rankose buvo kūdikio galva. Vargšė mergaitė (tai matyti iš trumpų košelių, išraižytomis akimis. Stalingradova atsargiai padėjo galvą ant suskilinėjusio asfalto ir persižegnojo:
  - Neturėjai laiko nusidėti, negyventi! Tačiau nėra didesnio nusidėjėlio už Dievą, todėl nėra didesnės nuodėmės kaip abejingumas vaikų kančioms.
  Vėl riaumojimas ir skeveldros, viena trenkė merginai į bagažinę, subraižė odą. Stalingradova jau norėjo apsisukti ir kuo greičiau lėkti į pakilimo taką, kur jos MIG kantriai laukė agresyvios šeimininkės, bet ...
  Kario žvilgsnis, aštrus kaip durklo ašmenys, pirmojo laipsnio kapitono Vladimirovičiaus veide įžvelgė nepakeliamą skausmo grimasą, kai jo viršutinė nupjauta kūno dalis nuskriejo aukštyn sprogimo bangos. Pati mergina vos išvengė fragmento. Nors kokia ji mergina, ji pirmą kartą ginklą paėmė dar Nikolajaus II rusų ir japonų laikais. Ji jau vienu metu kažkaip sugavo skruostą, net per tarptautinį mūšį Ispanijoje. Dėl to liko gilus randas, kuris ilgą laiką gadino jos išvaizdą. Plius areštas ir pulkininko siuntimas į koncentracijos stovyklą. Tiesa, būtent Sibire kirtavietėje ji buvo supažindinta su vienu labai stipriu būrėju, kuriam tepalų pagalba ir dvasių prisišaukimu pavyko išgydyti, lyg niekad nebuvo, šią žaizdą ir dar kelias. Randai, gauti per mūšius su japonais, vokiečiais, baltais čekais, Kolchako, Denikino, Vrangelio kariuomene. Ir ji ją daug ko išmokė, todėl Stalingradova, regis, priklausė pasirinktai tautai.
  Ji gavo galimybę išvykti anksčiau laiko, naudodama moteriškus žavesius, todėl, nepaisant sunkaus straipsnio, jai buvo taikoma amnestija. Esmė, žinoma, ne tiek įtikinti vyrą, kiek užtikrinti, kad vakarėlio organizatorius apie tai nesužinotų. O visokio plauko sukčių yra tiek daug, kad stribas, ant sėkmių ir stribų, varo ant jų. Taigi jūs tikrai neįsibėgėsite, jei jūsų karjera jums brangi.
  Tai reiškia, kad Japonija turi didelį pranašumą pėstininkų, aviacijos ir net tankų srityse. Na, o tankuose tai iš mūsų pusės kompensuoja kokybinis pranašumas, o visa kita yra daug blogiau. Nors paėmus šaulių ginklus, Japonija taip pat atsilieka kulkosvaidžių skaičiumi, daugiausia turi ginklų. Tačiau Tolimųjų Rytų divizijos yra prastai aprūpintos automatais. Mašinų visiems neužtenka. Taigi... Kokybės prasme pėstininkų pranašumo nėra, veikiau, dar blogiau, visi geriausi karininkai perkeliami į sovietų frontą, čia į blogiausią kariuomenę, kaip taisyklė, nešauna, turi minimumą . karinio rengimo. Tai reiškia, kad karas prasideda itin nepalankioje SSRS situacijoje. Ir nemažai naujai suformuotų rezervų bus išmesti į rytus...
  Stalingradova staiga įsiveržė į gaisrą. Degė subombarduota miesto ligoninė. Vaizdas tikrai apokaliptinis, o moterys, vaikai ir seni žmonės dega gyvi. Čia kūdikis įkrito tiesiai į ugnį, o aplinkui pasigirdo baisus riaumojimas ir dejonės.
  Stalingradova pajuto galvoje arkangelų trimitus ir metėsi į liepsnas. Ugnies liežuviai laižė plikas mergaitės rankas ir atvirą veidą, tačiau pilotas pajudėjo taip greitai, kad jai pavyko sučiupti vaiką ir ištraukti jį iš sunaikinimo glėbio.
  Mergaitė iššoko, pajutusi tik nedidelį odos niežulį, pažvelgė į kūdikį. Deja, jau buvo per vėlu, berniukas užduso, traukdamas liepsną į plaučius, nudegindamas apvalų veidą. Tokios suplyšusios pūslelės ant odos yra švelnesnės nei margučių pumpurai. Stalingradova sušuko:
  - Čia žmogiškas chaosas!
  Ji batu atsitrenkė į šiukšlių krūvą, po kurios puolė padėti, kas dar galėtų būti išgelbėta. Tai buvo tarsi kobra, šokanti tarp dujinių degiklių, mergina labai keistai vinguriavo ir šoko. Ji buvo apdegusi, batai ištirpo, tunika apdegusi, bet ji ir toliau atkakliai kovojo už kiekvieną vaiko ašarą, už kiekvieną mažos širdies plakimą, už kiekvieną trapų gyvenimą, bet taip reikalingą šaliai! Batai subyrėjo, o dabar mergina šoko per liepsnos sūkurius, savo nuogas, žavias kojas. Ji buvo kankinė, bet ne tik vienuolė, kankinanti save pasninkais ir botagu, kas neduoda naudos nei Dievui, nei žmonėms, kankinė-kovotoja, gelbstinti konkrečias gyvybes. Kario merginos kojos buvo padengtos mažų pūslelių sluoksniu, tačiau nuo skausmo jos judėjo dar greičiau ir tiksliau.
  Medicinos tarnybos kapitonas, ištraukęs iš krepšio didelius batus, sušuko jai:
  - Paimk juos, greitai apsivilk! Tu, šokdamas ant liepsnos, tapsi luošu.
  Karys, turintis majoro laipsnį, iškart atsakė:
  - Geriau fiziškai tapti luošu, nei moraliai keistuoliu! Nė sekundės sau, viskas priekyje, viskas pergalei!
  Medicinos tarnybos kapitonas atsakė:
  - Tai tikras sovietinis žmogus!
  Stalingradova, trypdama liepsną, prakeikė:
  - O ką tu stovi, gelbėkit žmones!
  Kapitonas atsiduso.
  - Aš turiu protezus, o ne kojas!
  Stalingradova, išsitraukusi kitą merginą pusiau apdegusiu veidu ir be sąmonės, įnirtingai sušuko:
  Koks žiaurus yra Dievas!
  Kapitonas gūžtelėjo pečiais.
  Tai ne Dievas kaltas, o žmonės!
  Stalingradova labai pagrįstai ir užtikrintai prieštaravo:
  - Tai tas pats, kas sakyti - kalti ne tėvai, o vaikai!
  Kapitonas norėjo ką nors pasakyti, bet dūmų debesys pateko į gerklę, ir jis piktai kosėjo.
  Bombardavimai nurimo, bet apšaudymas tęsėsi. Laivo pabūklai turi pakankamai sviedinių, tačiau dabar ugnis buvo nukreipta labiau į nuginkluotus sovietų laivus. Yamamoto suprato, kad dominavimas jūroje ilgam perduos iniciatyvą šiame kare Japonijai. O statyti laivus - brangus ir ilgas procesas, nors, pavyzdžiui, povandeninius laivus, ko gero, lengviau štampuoti. Į tai, žinoma, taip pat reikia atsižvelgti, tačiau svarbu sulaužyti struktūrą. Admirolas Yamamoto, galingiausias Japonijos žmogus po imperatoriaus Hirohito, jautėsi kaip dievas. Tikras dievas, todėl Tekančios saulės šalies religija mokė, kad geriausias būdas sudievinti yra karinis meistriškumas! Ir dabar didysis vadas galėjo savavališkai kankinti ir niokoti erdvę aplink jį. Virš Vladivostoko daug kilometrų plyti tiršti juodi dūmų debesys, tai yra naftos saugyklos ir dega kuro sandėliai. Dega šimtai, tūkstančiai žmonių, velnias, na, kaip po to nesijauti dievu, kuris atkeršijo rusams už šimtmečius trukusius pažeminimus, dideli žmonės yra priversti glaustis daugybėje salų, tokių mažų, palyginti su Rusijos platybės. Dabar Rusijos laivynas skęsta ir, skirtingai nei Peru uostas, jie nepaliks nė vieno laivo.
  Khalkhin Gol mūšio metu Yamamoto pasiūlė panašų smūgį į Vladivostoką, kuriam buvo parengtas detalusis planas. Tačiau Hitleris netikėtai sudarė taiką su Stalinu. Apskritai, idiotas Hitleris, pradėjo žydų žudynes ir tuo supriešino tiek Lenkiją, tiek Vakarų šalis. Ir kam jam to reikėjo? Norėjote gauti žydų turtus? Bet geriau iš pradžių tapti pasaulio galia, nugalėjusia SSRS, o gal vėliau ir kitas šalis. Vakarus lengviau laimėti dėl to, kad jų mentalitetui kur kas mažiau būdingas fanatizmas ir polinkis į pasiaukojimą. Ar žinomas bent vienas amerikiečių pilotų taranavimo atvejis? Tiesa, buvo pora susidūrimų, bet tai greičiausiai nelaimingas atsitikimas. Rusai yra fanatiški, o tai keista, nes stačiatikių tikėjimas nepritaria savižudybei ir visiškai nemano, kad kelią į rojų galima užsitarnauti ginklo žygdarbiais. Apskritai Kristaus mokymas yra labai kvailas ir nepraktiškas. Jis Yamamoto skaitė Bibliją ir stebėjosi žmonių kvailumu laikyti tokį pacifistinį Dievą. Pavyzdžiui, moko: trenkia į dešinį skruostą - pasukite į kairę, prašo vienų marškinių - duok du, mylėk savo priešą! Tik psichiškai nesveikas žmogus gali laikyti Kristų Dievu. Tokia religija tinka tik vergams, surištiems vasalams. Ir visa Europa ir pusė pasaulio turėjo patikėti. Tiesa, Jėzaus mokymas, nepaisant to, kad atmeta Senojo Testamento principą akis už akį ir moko mylėti savo priešus, nesutrukdė britams užkariauti trečdalį visos planetos, kuriant plačiausia imperija žmonijos istorijoje. Ir tai nepaisant Didžiosios Britanijos religingumo, kur Dievas minimas net valstybės himne. Keista, bet JAV prezidentai prisiekia Biblija, bet vis dėlto bombardavo Japonijos miestus napalmo bombomis, gyvus sudegindami tūkstančius moterų ir vaikų. Be to, civiliai buvo žudomi ne atsitiktinai, o tyčia, tai buvo civilių gyventojų terorizavimo taktika: kenkiama žmogiškiesiems ir ekonominiams ištekliams. Tačiau japonai JAV dar nebombardavo. Bet jie padarys! Be to, samurajui jie priskiria ypatingą žiaurumą. Galų gale, jis Yamamoto, jei nori, galėtų prasiveržti su bombonešiais į JAV miestus, ypač po jankių laivyno pralaimėjimo netoli Peru uosto. Taip, europiečiai yra moraliniai niekšai. Jie turi iškreiptą supratimą, tikėjimą, mokymą ir neveikimą! Ne taip Japonijoje! Mes esame mokomi to, ką mes darome. Nėra tokio dalyko, kaip Dievas sakytų atsuk kitą skruostą, tačiau jo tarnai tyčia žudė mažus vaikus. Taip, apskritai tikėjimas, kad Dievas yra vienas ir Visagalis, negali būti tiesa. Jei jis būtų vienas, tada, žinoma, jis rūpintųsi, kad žmonės jį garbintų teisingai, tikėdami ir tiesa, ir turėtų vieną doktriną. Ir taip kiekvienas meldžiasi kaip nori, ką nori. Ir pasaulis yra pernelyg bjaurus ir neteisingas, kad jį sukurtų vienas visagalis Dievas. Juk bet kuris atsakingas valdovas visų pirma siekia tvarkos ir teisingumo. Jis nori, kad pirmoje vietoje būtų stiprūs, išmintingi, kilnūs, sąžiningi, o likusieji arba pasitaisytų, augtų fiziškai ir dvasiškai, arba... Tačiau jei Dievas yra Visagalis ir visatos Kūrėjas, jis to nedarytų. sukurti kūniškus ir psichinius keistuolius. Galų gale, kodėl imperatorius kartais yra priverstas kęsti žmonių silpnybes? Kadangi kitos išeities nėra, jis negali akies mirksniu paversti keistuolių gražiais vyrais, o bailių - drąsiais. Bet jei galėčiau, iškart tai padaryčiau!
  Deja, aš turiu priimti tai, kas yra, ir elgtis su žmogiškąja medžiaga, kurią gavau kaip duotybę. Bet iš ko jis tai gavo - kitas klausimas. Taip, ir pats imperatorius turi silpnybių: jis tiesiog žmogus - sensta, serga, sunyksta. Keista, bet dieviškasis imperatorius dažnai gyvena mažiau nei eilinis tarnas, turi mažiau ginklo įgūdžių nei dauguma generolų ir daug kareivių. Na, kas jame yra nuo Visagalio Dievo. Bet balta nėra geriau! Per visą Europos istoriją nebuvo baisesnio ir sėkmingesnio užkariautojo už Hitlerį. Taip, jis tikrai yra baltųjų žmonių karinio meistriškumo simbolis! Ir, nepaisant to, didžiausias visų laikų ir tautų vadas, net negalėjo baigti gimnazijos, įgyti vidurinio išsilavinimo, kuris Japonijoje yra privalomas!
  Be to, Hitleris nebuvo priimtas į kariuomenę dėl sveikatos. Keista, bet šis jėgos kulto uolus, karo liūtas, pasirodė toks fiziškai silpnas, kad net Vokietijoje, kur kiekviename poste yra karinis postas, jo nepašaukė eiliniu. Kokia degraduota Europa.
  Tačiau Stalinas, kitas ryškiausias mūsų laikų politikas, taip pat neturėjo vidurinio išsilavinimo, buvo grynuolis. Įdomu tai, kad dėl sveikatos jis taip pat nebuvo pašauktas į kariuomenę. Įdomūs sutapimai, du piktavališki priešai neturėjo vidurinio išsilavinimo, dėl sveikatos nebuvo pašaukti į karinę tarnybą, turėjo girtuoklų tėvus, o Hitlerio tėtis irgi iš pradžių dirbo batsiuviu!
  Čia toks sutapimas, keistas, grėsmingas. Goering Hitlerio dešine ranka nėra toks. Jis kilęs iš aristokratų šeimos, Göringo protėvis buvo tikrojo Vokietijos valdovo Bismarko pavaduotojas. Goeringas yra verslininkas, oligarchas, aristokratas ir pragmatikas. Jie taip pat mato, kad gali pakeisti apsėstą fiurerį. Amerika ir Didžioji Britanija taip pat, nors ir slapta, nori užbaigti Rusiją, nepaisant valdančio režimo, bet taip nori padaryti galą komunistams, kurie neigia pačią privačios nuosavybės sampratą, kad net užmerkia akis į perdėtą stiprėjimą. Vokietijos.
  Tačiau Vokietija yra geopolitinė konkurentė, bet konkurentė kapitalistinių ir aristokratiškų žaidimo taisyklių rėmuose, o bolševikinė Rusija yra visiškai svetima ir priešiška. Net stebina tai, kad iš keturiasdešimt pirmojo Churchillis pats pasiūlė Stalinui pagalbą, tai su visu jo antikomunizmu, tradicine, angliška neapykanta Rusijai. Juk Vokietija po raudonaisiais yra karo žirgas, pakinktas į sovietų vežimą, o SSRS po rudais - amžina partizanų zona. Juk fanatiški bolševikai nesusitaikys, o pradės užsitęsusį partizaninį karą, kuris taip išvargins Trečiąjį Reichą, kad visos svajonės apie tolesnę plėtrą išnyks kaip vaivorykštė po perkūnijos! Rusija po Vokietijos, geriau nei Vokietija Rusijos valdžioje! Tai supratus, aišku, kodėl JAV ir Didžioji Britanija ieško išeities iš karo.
  Yamamoto yra pragmatikas, kariavo su JAV ir Britanija. Tačiau šios dvi imperijos pačios išprovokavo Japoniją, įvesdamos naftos produktų tiekimo embargą. Juk Tekančios saulės šalis neturi savo šulinių ir daugybės kitų žaliavų. Japonai derėjosi, amerikiečiai kėlė vis žeminančius reikalavimus.
  Ir tuo pačiu metu jankai, provokuodami karą, visiškai nesirūpino kariuomenės ir laivyno atvedimu į kovinę parengtį. Pagunda pasirodė per didelė, juo labiau žibėjo viltis, kad Maskva tuoj žlugs, o Vokietija ir jos sąjungininkai ateis į pagalbą. Be to, buvo vilties, kad JAV, būdamos dar gana demokratiška, nuo visuomenės nuomonės labai priklausoma šalimi, jei karas užsitęs, nenorės lieti kraujo į svetimas salas. Iš tiesų, kam paprastas amerikietis gatvėje gauti cinko karstus su savo artimaisiais, jei nekalbame apie pačių JAV teritorijos apsaugą ir net mokėti gana didelius karinius mokesčius! Gal todėl carinė Rusija pralaimėjo, turėdama daugiau karių, bet rusų žmonės nelaikė Mandžiūrijos savo teritorija, nenorėjo mokėti krauju ir prakaitu už abstrakčius interesus. Deja, Hitleris nepasiėmė Maskvos iš dalies dėl nepasirengimo atšiauriai žiemai, iš dalies dėl bolševikams būdingo fanatizmo. Tačiau ne tik bolševikai, bet ir rusų žmonės yra linkę pasiaukoti dėl didelių tikslų. Juk pirmąjį oro aviną pagamino rusų vaikinas Messeris. Net stebėtina, kad jis tai padarė ne dėl rojaus valandos, o dėl Tėvynės. Nors ... Messeris iš dalies yra kvailys, juk jis akrobatikos meistras, išradėjas, dizaineris ir žinoma gyvas atneštų daug daugiau naudos Tėvynei. Galbūt jankiai nėra tokie neteisingi, kartodami principą: mūšyje svarbiausia išgyventi! Juk mirusieji nebegali žudyti!
  Admirolas Naumo pastebėjo:
  - Jau išnaudojome daugiau nei du trečdalius šovinių. Ginklai labai karšti, jie pilami kibirais vandens!
  Jamamoto pirštu ore padarė kryžių ir žemu, šiek tiek užkimusiu balsu pasakė:
  - Manau, kad ginklai atlaikys paskutinį trečdalį sviedinių. Nors ne, nokautuoti iki devyniasdešimt penkių procentų.
  Admirolas Naumo gūžtelėjo pečiais ir nusišluostė prakaitą nuo kaktos.
  - Ar verta pirmąją dieną atiduoti viską, kas geriausia?
  Jamamoto sugniaužė kumščius.
  - Išlaidos! Žinoma, kad verta! Mes nustebome rusus, kaip buvo 1904 m., vokiečius 1941 m., bet Stalinas griežtai nubaus komandą ir tai nepasikartos. Taigi reikia pasinaudoti tuo, kad drakono uodega užmigo. Tiesą sakant, aš suprantu Staliną, karas su Vokietija taip patraukė jo dėmesį, kad jis nustojo rūpintis Tolimaisiais Rytais. O jo aplinka be lyderio bijo imtis iniciatyvos. Čia mes praleidome savo smūgį. Taip pat ir amerikiečiai. Visiems buvo akivaizdu, kad reikalas ruošiamas, debesys kaupiasi, greitai griaustinis griaustinis, bet...
  Naumo palietė samurajų kardo, kabančio ant diržo, rankeną arba, kaip tai dar įprasta vadinti katana:
  - Rusai visada elgiasi vėlai! Karas neprailgs ir mes pasieksime Uralą.
  Jamamoto pakėlė akis į dangų.
  "Tepadeda mums dievai, bet aš nemanau! Jie greitai mokosi, Khalkhin Gol parodė, kad rusų lygis yra aukštesnis nei per 1904-1905 m. karą. Be to, išduosiu paslaptį. Mūsų slaptasis agentas Vladivostoke šiek tiek padėjo, kad gana galinga pakrantės artilerija neturėjo sviedinių, o orlaivis nespėjo laiku pakilti. Tai yra slaptas karas.
  Naumo nustebo:
  - O kur žiūrėjo SMERŠAS ir NKVD?
  Jamamoto sukikeno purtydamas pirštus.
  "Čia Tolimuosiuose Rytuose tarnauja patys blogiausi Rusijos kadrai, tie, kurie bijo mirti sovietų ir vokiečių fronte, siekia Vladivostoko. Todėl čia kur kas lengviau rasti išdaviką ar kvailį viršuje, taip pat ir savanaudišką žmogų. O NKVD taip įprato atskleisti išgalvotus sąmokslus, kad tikrų išdavikų nebepastebi. Taigi dirbti visai įmanoma. Beje, jei keli generolai perėjo į vokiečių pusę, nepaisant to, kad jų šeimoms, artimiesiems ir draugams už tai gresia mirties bausmė, tada visiškai įmanoma papirkti ką nors iš viršaus. Arba naudokite jį tamsoje, o tai dar geriau. Taigi mes padarėme daug darbo. Mums, japonams, paprastai būdingas kruopštumas mąstant apie karines operacijas ir atsižvelgiama į visas smulkmenas.
  Naumas pasitrynė savo katanos rankeną.
  - Teisingai! Tačiau Khalkhin Gol gėda sukelia kartėlio jausmą ir stiprų susierzinimą! Kaip mes galėjome...
  Yamamoto paguodė:
  - Mandžiūrų buvo daugiau nei japonų, ir apskritai laimėti visą laiką neįmanoma. Turiu pastebėti, kad vis dėlto mūsų pusėje kovojo ne patys geriausi daliniai, o rusai turėjo didelį pranašumą aviacijoje ir tankuose.
  Naumo pusiau ištraukė kataną.
  - Mes nepateisinti! Samurajus niekada nekalbės apie nuobodu ašmenis ir pavargusį arklį, daugybę priešų ir silpną ginklą!
  Yamamoto pataisė:
  - Samurajus, žinoma, ne, bet vyras, deja, taip! Žmonės linkę klysti!
  Yamamoto buvo išsiblaškęs ir kažką sušuko į vamzdžius, o paskui tęsė:
  - Samurajus tikrai niekada nesusilenks! Jis eina į aviną ir prieš srovę.
  Naumas linktelėjo.
  - Tikrai! Bet mes kovojome su JAV ir britų liūtu.
  Jamamoto pirštu bakstelėjo į vairinę.
  - Taip! Tiesa, bet JAV susitrenkė per dantis, Didžioji Britanija prarado savo kolonijas, o Vokietija atsidūrė bėdoje. Norėjome atitraukti kuo daugiau pajėgų iš Vakarų Rusijos, kad Vermachtui būtų lengviau pereiti į puolimą. Smūgis buvo suplanuotas gegužę, kol keliai išdžiūvo, tačiau amerikiečiai sutrukdė.
  Naumo ištraukė savo kataną ir trenkė į orą:
  - Mirtis JAV! Jie visada trukdo Japonijai.
  Jamamoto gudriai šyptelėjo.
  - Ne visada, žinoma, pavyzdžiui, kai pirmą kartą kariavome su Rusija, jankiai mums labai padėdavo paskolomis, taip pat ginklų tiekimu. Daugiau nei pusė mūsų laivyno buvo pagaminta už JAV ir Didžiosios Britanijos pinigus bei jų pačių laivų statyklose. Taigi Amerika ne visada yra bloga, bet ne šiuo atveju.
  Naumo nustebęs paklausė:
  - Ir kodėl?
  Yamamoto nusileido paaiškinti:
  - Pulkas tolimojo nuotolio bombonešių įsiveržė į Tokiją ir sudavė klastingą smūgį sostinei, panaudodami napalmo bombas. Sudegė šimtai medinių namų, o imperatorius įsakė bet kokia kaina perkelti kontrolės zoną nuo sostinės. Ir pirmiausia - užfiksuoti Amerikos bazių kovinį kompleksą Midvėjaus salyne, esančiame arčiausiai Japonijos skeletų. Ir mums pavyko!
  Nauma pamojavo kardu ore:
  Mes vis tiek laimėjome!
  Yamamoto pertraukė:
  - Tarp baltųjų irgi yra protingų! Nenuostabu, kad imperatorius savo kabinete pastatė Napoleono biustą. Tačiau buvo ir kitas Cezaris, pasak jo: sunkiau išlaikyti užkariautą, nei laimėti. Šiuo atveju tai visų pirma taikoma mums. Nauma aštuntą figūrą atkartojo kardu:
  Suprantu protu, bet širdimi!
  Yamamoto atsistojo ir plojo kolegai per petį.
  - Taip, nenusimink, šiuo atveju išvažiuojame grįžti. Nugalėsime SSRS ir vėl skubėsime į JAV ir britus, bet jau kartu su vokiečiais ir makaronais.
  Admirolas Nauma beveik nepastebimu judesiu paslėpė kataną į apvalkalą ir šnibždėdamas sušnibždėjo:
  - Ateitis gera, bet dabartis geresnė! Išgirskite, kad lėktuvnešiuose buvo išnaudotos visos bombų atsargos, o ...
  Yamamoto trumpai įsakė:
  - Ateik ant denio ir apsidairyk, po pusvalandžio apsisuksime ir išvyksime į artimiausią bazę.
  Nauma sušvilpė pro nosį:
  - Klausyk vado!
  Admirolas iššoko, laikydamas duris, kad neužtrenktų. Jo žingsniams dar nenutilus, pro duris išslydo šešėlis, ji žengė ant pirštų galų ir nusimetė užvalkalą.
  Na, koks laiko klausimas, o meilė yra naktis.
  Tuo tarpu Sasha Sokolovskis vis dėlto įlipo į LAGG-5 naikintuvą.
  Vaikinas norėjo muštis. Jis išskrido pasitikti nuostabaus Konano. Štai kodėl tai svajonė, kad yra neįtikėtinų sutapimų.
  Conanas jau numušė penkis šimtus šešiasdešimt amerikiečių ir britų lėktuvų. Ir perbraukė snapą su sovietiniais tūzais.
  Tačiau jis neįtaria, kokia staigmena jo laukia.
  Pats Sasha Sokolovskis yra prieš jį.
  Berniukas vienas maudymosi kelnaites, taip patogiau ir racionaliau. Jis puola į nuožmią kovą.
  Jo varžovas Konanas taip pat yra šviesiaplaukis ir atrodo kaip maždaug keturiolikos metų berniukas, tik labai gražus ir su iškiliais raumenimis.
  Abu berniukai yra terminatoriai.
  Jie pradeda šaudyti vienas į kitą iš toli. Ir jie vengia tuo pačiu metu.
  Pasitrauk iš šūvių kelio.
  Sasha rėkia:
  - Už tėvynę Stalinui!
  Conanas riaumoja atgal:
  - Už Japoniją, už imperatorių!
  Nors jis visai ne samurajus, o elfas. Štai berniukas Konanas numušė sovietinį automobilį.
  Sasha atsako simetriškai - nukirsdamas japonišką.
  Abu kovotojai nusipelno būti didvyriais.
  Jie arba plūsta, tada išsisklaido į skirtingas puses, bet nė vienas negali nuversti kito.
  Sasha rėkia:
  - Kovok su niekšišku bailiu!
  Conanas atsako:
  - Tai tu bailių kova!
  Jie vėl susilieja. Jie beveik taranuoja vienas kitą, bet vėl išsisklaido į skirtingas puses. Ne, niekas niekam negali smogti. Tai, deja, jiems neįmanoma.
  Ir jie vėl išsibarstė.
  Sasha sumurmėjo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Conanas riaumojo:
  - Ne, Japonija yra šventesnė!
  Sasha sušvilpė ir atsakė:
  Bet tu ne japonas! Ir net ne žmogus!
  Konanas urzgė atkišęs dantis:
  - O kas aš toks?
  Sasha nuoširdžiai atsakė:
  - Jūs esate iš savotiškų šviesos elfų!
  Conanas nusijuokė ir atsakė, nutraukdamas kitą sovietų lėktuvą:
  - Štai kaip tu tai žinai!
  Saška, šyptelėdamas perliniais dantimis, pažymėjo:
  - Aš daug žinau!
  Tada Conanas pasiūlė:
  - Padarykime tai! Man asmeniškai šis karas labiau kaip žaidimas ir pramoga, tu irgi dvidešimt pirmojo amžiaus vaikas! Ko tu nori iš Antrojo pasaulinio karo?
  Sasha logiškai pastebėjo, numušdamas japonišką automobilį:
  - Esu kilęs iš Rusijos, o anksčiau Rusija buvo SSRS. Taigi galiu pasakyti, kad aš kovoju už savo Tėvynę!
  Conanas nusijuokė ir pastebėjo:
  - O mane sugalvojo japonų elfas Konanas ir nupiešiau anime. Štai kodėl aš kovoju už Japoniją. Taigi tai tam tikru mastu yra ir mano tėvynė!
  Sasha vėl išsiųstas suartėjimui. Jie šaudė iš už visų kulkosvaidžių, bet negalėjo pataikyti vienas į kitą.
  Jiems baigėsi amunicija.
  Conanas pasiūlė:
  - Nagi! Jūs ir aš paliekame Antrąjį pasaulinį karą! Aš esu savo pasaulyje, o tu - savo... Ir tegul įvykiai vyksta savo vaga!
  Sasha atsakė:
  - Ne, to nepadarys! Japonija jau užpuolė SSRS ir sukūrė su tuo problemų. Arba padarysime taip, kad tu esi Antrajame pasauliniame kare, lyg jo nebūtų. Arba aš liksiu čia kovoti!
  Conanas nusijuokė ir atsakė:
  - Mūsų abiejų laikas antrajame pasauliniame kare baigiasi! Ir mes grįžtame į savo pasaulius! Kalbant apie pokyčius, man pasisekė labiau nei tau, jaunas pareigūne, nes aš esu elfas! Taip, jie ne iš karto tavęs įleido prie lėktuvo vairo!
  Sasha sumurmėjo:
  - Būk tu už...
  Tačiau jam nespėjus, įsiplieskė blyksnis, ir abu orlaiviai, pilotai-tūzai, dingo iš oro.
  Tada karas vyko be dviejų karių iš skirtingų pasaulių. Vienas iš japonų anime animacinių filmų, o kitas berniukas, gimęs dvidešimt pirmame amžiuje, grįžo į savo laikus.
  Bet poelgis jau padarytas, o Japonija, jūroje nugalėjusi JAV, puola SSRS iš rytų.
  Stalinas yra priverstas perkelti reikšmingas pajėgas į Rytus ir atidėti puolimą prie Stalingrado. Tiesa, Rževo-Sychovo operacija tebevyksta, bet su dar mažiau sėkmės nei tikrojoje istorijoje. Vokiečiai sugeba atremti sovietų kariuomenės puolimą, padarydami jiems didelę žalą.
  Tiesa, Afrikoje iniciatyvą perėmė sąjungininkai. Tačiau dėl to, kad nereikėjo gelbėti Paulių nuo katilo, Rommelis gavo daugiau pastiprinimų ir Alžyre surengė labai veiksmingą amerikiečių puolimą, paimdamas į nelaisvę daugiau nei penkiasdešimt tūkstančių kareivių ir karininkų.
  Didelė žala sukėlė nesutarimus Amerikos vadovybėje, o Rooseveltas įšaldė kariuomenės perkėlimą į Afriką ir apskritai pareiškė, kad Ramusis vandenynas Amerikai yra svarbiausias.
  Dalis JAV kariuomenės ir dauguma pramonininkų taip pat reikalavo sutelkti dėmesį į Japoniją.
  Dėl to Jungtinėse Valstijose izoliacijos šalininkai sugebėjo prasiveržti pro Amerikos nedalyvavimo kare Europoje projektą. Vermachtui netgi buvo pasiūlytos paliaubos.
  Hitleris, patyręs problemų dėl rezervų, sutiko su amerikiečiais paliaubas.
  Didžioji Britanija taip pat nenorėjo kovoti be JAV ir taip pat pasiūlė metams paliaubas.
  Fiureris su tuo sutiko. Žiemą vokiečiai sugebėjo išlaikyti frontą. Tik prie Leningrado operaciją "Iskra" vainikavo sėkmė, pavyko prasibrauti per koridorių.
  Vokiečiai gruodį sugebėjo visiškai užimti Stalingradą, tačiau toliau nepasistūmėjo.
  Vasario pabaigoje Raudonoji armija sėkmingai smogė prie Voronežo ir sugebėjo gerokai pasistūmėti į priekį. Tačiau kovą surengęs atsakomąjį smūgį Mainšteinas sugebėjo apsupti sovietų kariuomenę ir atkurti padėtį.
  Raudona pridarė daug žalos. Ir kurį laiką nurimo.
  Tuo tarpu vokiečiai vasario mėnesį paskelbė totalinį karą. O sąjungininkai nustojo bombarduoti ir kautis.
  Trečiajame Reiche ginklų, ypač tankų, gamyba smarkiai išaugo.
  Fricai planavo, naudodamiesi "tigrais", "panteromis" ir "ferdinandais", nuspręsti karo baigtį savo naudai.
  Bet, žinoma, to nepakako. Jie atliko pagrindinį smūgį Stalingrado srityje, palei Volgos pakrantę, Kaspijos jūros kryptimi.
  Planas buvo Kaukazą sausuma atkirsti nuo likusios SSRS. Ir tada persikelkite į Baku palei Kaspijos pakrantę.
  Tuo pat metu vokiečiai dėjo diplomatines pastangas įtraukti Turkiją į karą.
  Jie jau davė principingą pažadą smogti, jei Vermachtas išplauks į Kaspijos jūrą.
  Japonija vis dar kariavo. Ji sugebėjo atkirsti Vladivostoką ir užimti Mongoliją.
  Samurajus turi daug pėstininkų ir kovoja fanatiškai. Cisternos gana silpnos, tačiau lengvos, mobilios ir pigios gaminti. Ir svarbiausia su geru eismu.
  Trumpai tariant, priešo jėga yra didelė. O Stalinas nežino, ką daryti.
  Kol kas visas statymas yra trisdešimt keturi. Tačiau jie yra silpnesni už vokiškus automobilius, ypač "Tigrus". KV bakas dar blogesnis ir sunkesnis.
  45 mm patranka yra pasenusi, o 76 mm - nepakankamai tvirta.
  Aviacija praktiškai nėra bloga. Tačiau ypač "Yak-9" ginklai yra gana silpni.
  Vokiečiai natūraliai lažinosi dėl Focke-Wulf! Tačiau automobilį buvo sunku valdyti. Nors labai galingas ir greitas.
  Pradėjo atvykti ME-309, greitas automobilis su septyniais šaudymo taškais, bet taip pat ne itin lengvai valdomas ir sunkus. O tai reiškia su blogesniu manevringumu.
  Daugiau ar mažiau naujų patobulinimų, Yu-188 ir Yu-288 buvo sėkmingi, kurie yra geri bombonešiai.
  Ir, žinoma, pradėjo pasirodyti pirmieji reaktyviniai automobiliai. Bet dar ne masiškai.
  Vokiečiai puolimą pradėjo tik birželio 15 d., perkeldami tankų mases. Ir, žinoma, jų buvo tikimasi nuo pat pradžių. Buvo sukurta stipri gynyba.
  Tikra citadelė.
  Be to, IL-2 paruošė gerą staigmeną vokiečiams mažų kaupiamųjų bombų pavidalu.
  Bet to neužtenka... Vokiečiai vis tiek buvo stipresni. Jie sukaupė vis daugiau patyrusių pėstininkų - tiek aviacijos, tiek tankų.
  Be vakarų fronto naciai stipresni ore. Tankuose jie turi nedidelį pranašumą skaičiumi, bet kokybe dėl sunkiasvorių transporto priemonių.
  Artilerijoje net šiek tiek daugiau statinių iš SSRS. Bet, žinoma, kalibrų atžvilgiu priešas yra priekyje.
  Belieka tik pasikliauti galinga gynyba ir sovietų žmonių atsparumu.
  
  
  
  NAPOLEONAS laimėjo po vandeniu
  Napoleonas Didysis užpuolė Hamiltoną prieš porą valandų ir sugebėjo jį nugalėti prieš priartėjus Blucheriui. Ir tada jis nugalėjo Blucherį.
  Tokiomis sąlygomis Rusija, vadovaujama Aleksandro Pirmojo, nusprendė nekovoti su Napoleonu. Atrodo, su juo giminingi austrai siūlė taiką saikingomis sąlygomis.
  Prancūzija į savo sudėtį susigrąžino dvi mažas Italijos teritorijas, kuriose gyveno prancūzai, ir Nyderlandus. Iš jo buvo atimta kompensacija ir pripažinta Napoleono Pirmojo valdžia.
  Buvo nustatyta laikina pusiausvyra. Prancūzija buvo pernelyg pavargusi nuo karų, o Napoleonas kurį laiką sėdėjo ramiai. Nors kai kurios reformos pradėtos vykdyti. Vienas svarbiausių - oficialus poligamijos įvedimas su teise turėti iki keturių partnerių.
  Nors Katalikų bažnyčia priešinosi, popiežiaus valdžia labai krito. O protestantai šiuo klausimu parodė lankstumą.
  Pats Napoleonas buvo beveik ateistas. Jis stipriai atskyrė bažnyčią nuo valstybės. Kaip ir pasaulietiniai įstatymai jums nerūpi.
  Napoleonas Didysis, šiek tiek atkūręs Prancūzijos galią, įsiveržė į Alžyrą ir Maroką. Jis pradėjo prie savo valdų prijungti kolonijas Afrikoje. Netrukus jo kariuomenė užėmė Libiją. Tačiau Egipto negalėjo užimti Britanija, kuri pati neturėjo jokios nuomonės apie tai.
  Napoleonas nusprendė, kad geriau nepradėti karo jūroje, kur jis buvo daug silpnesnis už priešą. Be to, taip pat būtina suvirškinti tai, kas buvo užfiksuota Afrikoje.
  Prancūzai nusprendė persikelti į Nigerį ir užkariauti žemes Vakaruose bei Afrikos centre.
  Napoleonui pavyko užmegzti gerus santykius su Rusija, ypač atėjus į valdžią Nikolajui I, su kuriuo jie susidraugavo, ir su Austrija. Be to, 1829 m. Austrija ir Prancūzija įstojo į karą prieš Turkiją Rusijos pusėje. Kas apskritai pasirodė stiprus žingsnis.
  Turkija galiausiai buvo išvyta iš Balkanų. Bosnija ir Hercegovina tapo Austrijos dalimi, Rusija gavo rytinę Rumunijos dalį, o vakarinė - austriška.
  Bulgarija ir Serbija formaliai įgijo nepriklausomybę, tačiau bulgarai tapo Rusijos vasalais, o serbai - Austrijos. Prancūzija paėmė savo valdžią Sardinijos ir Neapolio karalystę. Be to, prancūzai užėmė Kretą iš Graikijos ir dalį salų. Pati Graikija žemyne formaliai įgijo nepriklausomybę, tačiau globojama Prancūzijos.
  Turkijai Europoje liko tik praktiškas Stambulas.
  Rusijai atiteko ir Užkaukazija, ir Batumis, ir Karsas, ir Erzurumas - beveik visos armėnų ir kurdų gyvenamos žemės. Irako šiaurė tapo rusiška, o pietus aneksavo britai.
  Turkija buvo perkelta į mažųjų galių kategoriją. O Rusija, priešingai, pasirodė stipresnė nei tikrojoje istorijoje. Napoleonas mirė 1837 m., palikdamas Prancūziją didžiule ir galinga galia, turinčia kolonijines valdas Afrikoje, Europoje ir kai kuriose Azijos dalyse.
  Po to į valdžią atėjo jo sūnus Napoleonas II. Aukštesnis, šviesiaplaukis, didelių ambicijų jis paveldėjo iš savo tėvo. Ir jis bandė sukurti koaliciją prieš Britaniją.
  Austrija su tuo sutiko, o Rusija, kuri tuo metu buvo įklimpusi į Kaukazo kare, atsisakė pradėti koalicinį karą. Tada 1846 m. Austrija ir Prancūzija kariavo su Vokietija. Ji dar nesusijungė prie Prūsijos. Taip, ir jėgos buvo nelygios. Austrija yra savo galios viršūnėje ir Prancūzija taip pat... O Prūsija nėra labai stipri.
  Dėl karo visos vokiečių žemės buvo užgrobtos ir padalytos prancūzams ir austrams. Tada Napoleonas II greitai prijungė Daniją prie savęs. 1851 metais Norvegiją užėmė prancūzai.
  O 1853 metais Nikolajus I pagaliau prisijungė prie koalicijos. Rusija, Austrija ir Prancūzija užėmė tai, kas liko iš Turkijos ir Didžiosios Britanijos.
  Sausumoje sėkmė prisidėjo prie koalicijos. Jūroje britams viskas buvo šiek tiek geriau. Tačiau koalicija užėmė visus Artimuosius Rytus, Egiptą, Sudaną. Ir tada Iranas. O 1857 metais Rusija, Prancūzija ir Austrija persikėlė į Indiją. Ir jiems pavyko tai užfiksuoti.
  Įvyko Afrikos užkariavimas su pažanga į pietus. O pati Britanija buvo pasmaugta žemyninės blokados. Tuo pačiu metu trys imperijos kūrė laivynus.
  Jų pranašumas kovinėje galioje ir ištekliais vis stiprėjo.
  O 1862 m., atsižvelgdami į Rusijos, Prancūzijos ir Austrijos išsilaipinimo grėsmę pačiame didmiestyje, britai paprašė taikos. Britanija turėjo sutikti su daugybe žeminančių sąlygų ir atsisakyti savo kolonijų.
  Nikolajus Pirmasis mirė 1864 m.... Jo sostą pakeitė Aleksandras II. Tačiau šiam karaliui ir vėl nepasisekė. Jau 1866 m. balandį jį nušovė didikas Karakazovas ir ilgai lauktas valstiečių išvadavimas neįvyko.
  O naujasis jaunasis caras Aleksandras Trečiasis buvo prieš valstiečių išlaisvinimą. Ir tęsė konservatorių kursą. Tačiau Rusija žengė į priekį Azijoje ir Kinijoje.
  JAV pilietinis karas užsitęsė. Ypač po Abraomo Linkolno nužudymo. Tarp šiauriečių kilo rimtų nesutarimų. Karas truko daugiau nei dešimt metų, o JAV liko susiskaldžiusi. Karo užsitęsimą palengvino Napoleono II pagalba pietiečiams ir nenoras turėti stiprias JAV, pasienyje su prancūzų kolonija Kanada ir vasalu Meksika. Napoleonas II valdė iki 1879 m., o jo valdymas buvo gana ilgas: keturiasdešimt dveji metai ir šlovingas. Prancūzai visiškai okupavo Afriką, tik Austrija joje šiek tiek pasiėmė, pelnėsi iš Sirijos, Palestinos, Indokinijos, iš dalies Indijos, Irano ir pan.
  Sustiprėjo Kanadoje, Meksikoje, pradėjo skverbtis į Lotynų Ameriką. Ispanijoje ir Portugalijoje pradėjo viešpatauti proprancūziški karaliai. Didžioji Britanija tapo maža šalimi.
  Tiesa, sustiprėjo Rusija, šiek tiek Austrija. Bet tai nėra baisu.
  Napoleonas III, Napoleono II sūnus, pakilo į sostą. Jam jau buvo trisdešimt aštuoneri metai. Gana subrendęs imperatorius tęsė savo tėvo politiką - kariavo Lotynų Amerikoje ir įvaldė Australiją bei Ramųjį vandenyną.
  Rusija tuo metu užkariavo ir suvirškino Kiniją ir Indiją, daug žemės. 1904 metais Japonijoje išsilaipino ir rusai, prieš tai užkariavę Korėją. Karas su Japonija šiek tiek užsitęsė ir perėjo į partizanavimo fazę. Napoleonas III užkariavo Lotynų Ameriką, beveik visą Raudonąjį žemyną. Tačiau jis neturėjo laiko patekti į JAV ir mirė 1909 m.
  Napoleonas Ketvirtasis - visi vyresnieji sūnūs tradiciškai buvo vadinami Napoleonais, paėmė ir užpuolė JAV, kad užbaigtų žemės konsolidaciją. Tuo tarpu Jungtinės Valstijos buvo padalytos į tris dalis ir liko palyginti atsilikusios. Ir daugybė prancūzų armijų juos užėmė.
  Rusija dar ilgai kovojo su Japonijos partizanais, o Kinijoje nuolat kilo sukilimai.
  1913 m. mirė Aleksandras III, o Nikolajus II įžengė į sostą. Naujasis karalius tęsė savo tėvo kursą.
  Po JAV užkariavimo Napoleonas Ketvirtasis norėjo daugiau. Didžioji Britanija, kol kas be kolonijų, nėra labai stipri. Austrija ir Rusija, be Prancūzijos, yra dvi pagrindinės galios pasaulyje.
  Be to, abiejose imperijose egzistuoja absoliučios monarchijos, o carinėje Rusijoje taip pat veikia baudžiava!
  Napoleonas Ketvirtasis apie tai galvoja... Tačiau kovoti su dviem monstrais vienu metu - neįmanoma užduotis. Arba per sudėtinga. Būtina pasirinkti vieną iš jų ir įveikti juos kartu.
  Po šešiasdešimt aštuonerius metus - vieną ilgiausių pasaulyje - viešpataujančio imperatoriaus Pranciškaus Juozapo mirties 1916 m. į sostą pakilo jo prosenelis Karolis I. O po to Austrijoje prasidėjo susidūrimai. Ne visi atpažino naująjį įpėdinį, kurio vienintelis proprosenelis Franzas II buvo imperatorius.
  Ir kilo keli sukilimai ir perversmai.
  Prancūzija ir Rusija pasiuntė karius į Austriją. Bendras smūgis lėmė greitą kratinio imperijos pralaimėjimą ir jos padalijimą. Ir netrukus Švedija buvo padalinta.
  Prancūzijai taip pat priklausė Ispanija ir Portugalija.
  Taigi, pasaulyje liko tik dvi šalys: Prancūzija ir Rusija, padalijusios visas teritorijas ...
  Nikolajus II ir Napoleonas IV. Toks derinys. Ir du monarchai stovi vienas priešais kitą... Bet karas taip ir neprasidėjo... Nikolajus II mirė 1936 m. Jį pakeitė Aleksejus II. O Napoleonas Ketvirtasis mirė po metų, 1937 m. Jį pakeitė ne vyriausias sūnus, kuris taip pat mirė, o vidurinis Liudvikas devynioliktas.
  Naujasis karalius buvo jaunas, o Aleksejus jaunas. O 1941 m. jie kariavo kelis mėnesius nuo gegužės iki gruodžio... Po to jie sudarė taiką be aneksijų ir atlygių.
  Tai jau buvo paskutinis dviejų pasaulinių imperijų karas. 1943 metais prancūzai išskrido į Mėnulį. O rusai 1945 m. Kosmoso plėtra prasidėjo.
  Ir taikiai sugyveno dvi imperijos: Rusijos ir Prancūzijos, Bonapartų ir Romanovų dinastijos.
  Taigi apskritai kitoje žemiškosios visatos sistemoje gyvybė vystėsi gana ramiai.
  Iki XX amžiaus pabaigos rusai ir prancūzai spėjo aplankyti beveik visas Saulės sistemos planetas, išplėtojo kosmoso pramonę.
  Apskritai Žemėje nebuvo epidemijų ir bado. Abiejų imperijų gimstamumas buvo kontroliuojamas, o religijos buvo apribotos.
  Bažnyčia buvo atskirta nuo valstybės, tapo madinga ateizmas ir naujoji pagonybė.
  O karai visai išnyko, kaip ir didesnių neramumų beveik nebuvo.
  
  JEI RASPUTINAS IŠGYVYTŲ
  Rasputinas per stebuklą, nepaisant nuodų ir žaizdos skrandyje, vis tiek išgyveno po pasikėsinimo nužudyti. Dėl ilgai planuotos caro Nikolajaus II aplinkos rūmų perversmas neįvyko. Caras sėkmingai įveikė sunkiausią Rusijos istorijos etapą. O balandžio pabaigoje, vos išdžiūvus keliams, pietuose prasidėjo ilgai lauktas puolimas.
  Carinės armijos kovinio efektyvumo nesumenkino kvaili Laikinosios vyriausybės potvarkiai, o vadovaujant iškiliam vadui Brusilovui, ji pasiekė didelių pasisekimų. Beje, tikrojoje istorijoje iš pradžių buvo didelių pasisekimų, puolimas žlugo dėl sabotažo, kurį vykdė tiek bolševikai, tiek kiti destruktyvūs elementai, įskaitant didžiąją buržuaziją ir Laikinosios vyriausybės ministrus.
  Ir taip nėra sabotažo, kariuomenė vis dar stipri su caro generolų drausme. O austrų ir ypač slavų dalinių moralė krenta.
  Brusilovas paėmė Lvovą ir žengė į priekį iki Przemyslo apgulties.
  Tik smarkiai susilpninę frontą centre vokiečiai kažkaip sustabdė rusų puolimą.
  Tačiau Rusijos kariai smogė ir Rumunijoje. Buvo didelių pasisekimų. Ir net atkovojo Bukareštą ir Transilvaniją.
  Vokiečiai taip pat išvedė kariuomenę iš kitų sektorių, išgelbėdami austrus. Vokietijos padėtį pablogino JAV įstojimas į karą 1917 m. balandžio mėn. Kodėl neprisijungus prie amerikiečių? Matyti, kad Vokietija jau plaukia ir smagu būti tarp nugalėtojų.
  Rudenį, kai pradėjo kristi šlapdriba, pagaliau prasidėjo rusų kariuomenės puolimas centre prieš tikrus vokiečių dalinius.
  Prastas matomumas šlapiame sniege apsunkino vokiečių kulkosvaidininkų ir artileristų darbą. Be to, šaltyje Fritz visada kaukia blogiau nei rusai, labiau pripratę prie atšiauraus klimato.
  Taigi ryžtingesnis ir pajėgesnis vadas Kornilovas vadovavo centriniam, vakarų frontui, kuris pašalino ne tokį drąsų pirmtaką.
  Rusijos kariuomenė pralaužė susilpnėjusią vokiečių gynybą ir sėkmingai judėjo į priekį, paimdama daugybę belaisvių ir trofėjų.
  Tik Vyslos upėje, susilpninę savo kariuomenę vakaruose, vokiečiai sugebėjo sustabdyti rusų kariuomenės veržimąsi. Carinė kariuomenė išlaisvino Baltijos valstybes ir įžengė į Rytų Prūsiją.
  Rusai taip pat pasiekė didelių laimėjimų pietiniame fronto sektoriuje prieš Turkiją. Iki metų pabaigos jie kartu su britais ir prancūzais beveik visiškai užėmė Mažąją Aziją ir priartėjo prie Stambulo.
  Sausio mėnesį Stambulą pirmiausia spaudė Rusijos kariuomenė, o Osmanų imperija kapituliavo.
  Atėjo 1918 metai. Rusijoje jie tikėjo greita pergale, ir šalis išsilaikė, nepaisant visų karinių sunkumų. Sąjungininkai taip pat šiek tiek spaudė vokiečius Vakaruose ir tikėjo jų sėkme.
  Amerika perleido vis daugiau naujų padalinių. Austrija ir Vengrija subyrėjo, o jos kariuomenė dezertyravo. Bulgarija paskelbė karą Vokietijai ir Austrijai-Vengrijai, pasitraukdama iš centrinių valstybių sąjungos. Ir Turkija buvo nugalėta.
  Žinoma, Vokietijoje kilo nuotaikos kuo greičiau baigti šį karą.
  Bet vis dar šiek tiek neapsisprendęs. O kur tu eini? Dar kovą, nelaukdama šiltų orų, Rusija smogė jau palaužtai Austrijai-Vengrijai ir prasiveržė frontu. Vokiečiai neatlaikė puolimo ir plūdo. Jie buvo sugniuždyti dideliais nuostoliais. Budapeštas žlugo, o Austrijos imperija kapituliavo.
  Po kiek laiko Vokietijoje įvyko perversmas, o 1918 metų gegužės 9 dieną Vokietijos imperija kapituliavo.
  Taip baigėsi Pirmasis pasaulinis karas. Po to sekė derybos Versalyje ir naujos taikos sistemos pasirašymas.
  Osmanų imperija dingo iš žemėlapio. Ją padalino Rusija, Didžioji Britanija, Prancūzija. Carinė imperija atgavo Konstantinopolį ir Mažąją Aziją su Armėnija. Didžioji Britanija Irakas, Palestina, Osmanų valdos Saudo Arabijoje ir Prancūzija Sirija. Austrija-Vengrija taip pat išnyko iš Europos žemėlapio. Rusija gavo Galiciją, Bukoviną, Krokuvą su lenkų žemėmis. Čekoslovakija tapo Rusijos dalimi, išlaikiusi tam tikrą autonomiją, tačiau Nikolajus II tapo Čekijos ir Slovakijos karaliumi. Krokuva pateko į Lenkijos karalystę, kaip Poznanė ir dalis vokiečių žemių. Įskaitant Dancigą. Rusija gavo ir Klaipėdos kraštą. Žymiai plečiasi nuosavybė.
  Vakaruose Vokietija grąžino Bismarko valdžioje užgrobtas prancūzų ir danų nuosavybes. Ji taip pat buvo priversta sutikti su demilitarizuota zona Reino baseine. Vokietija taip pat buvo priversta mokėti didžiules reparacijas laimėjusioms šalims. Visų pirma, Rusija ir Prancūzija, kaip labiausiai nukentėjusios nuo vokiečių.
  Atsirado ir Jugoslavija, kuri pripažino save Rusijos vasalu, tačiau formaliai jos dalimi netapo. Vengrija buvo iškirsta ir taip pat pripažinta Rusijos vasalu. Austrija formaliai išliko nepriklausoma, bet sumokėjo reparacijas. Rumunija gavo Transilvaniją.
  Visi buvo daugiau ar mažiau patenkinti, išskyrus tuos, kurie pralaimėjo. Turkija ir Austrija-Vengrija išnyko iš Europos ir Azijos žemėlapio. O Rusija padidino ir gyventojų skaičių, ir teritoriją. Taip pat Prancūzija, Japonija, Didžioji Britanija ir tik JAV gavo tik nedidelę dalį reparacijų. Vokietijos valdos Ramiajame vandenyne buvo padalytos Japonijai ir Britanijai. Afrikoje, daugiausia Didžiojoje Britanijoje.
  Po kelių mėnesių Rusija prisijungė prie britų pusės kare Afganistane. Iškovota greita pergalė ir pirmą kartą išbandytas mūšyje - Mendelejevo sūnaus sukurtas tankas. Naujasis automobilis pasirodė esąs labai efektyvus ir pasižymintis geromis važiavimo savybėmis.
  Sosto įpėdinio garbei ji buvo pavadinta Alekseju. Ir šis automobilis atrodė daug žadantis.
  Po Afganistano užkariavimo ir padalijimo prasidėjo taikos laikotarpis. Nors praėjo keli nedideli karai. Rusija ir Didžioji Britanija padalijo Iraną. Ir tada sąjungininkai užbaigė Saudo Arabijos padalijimą.
  Rusijos ekonomika per metus sparčiai augo apie dešimt procentų ir 1929 m. atsidūrė antroje vietoje. JAV taip pat sparčiai kilo - šiek tiek mažiau nei Prancūzija ir net mažiau nei Vokietija. O Didžioji Britanija buvo visiškai sustingusi, vos pasiekusi prieškarinį lygį.
  Tačiau prasidėjus Didžiajai depresijai vėl tapo sunkiau, ėmė augti maištas ir neramumai.
  Nikolajus II sustiprino savo autoritetą laimėdamas Pirmąjį pasaulinį karą. Caras darbo dieną sutrumpino iki dešimt su puse valandos, o šeštadieniais ir prieššventinėmis dienomis iki aštuonių valandų. Atlyginimas Rusijoje augo. Kainos išliko stabilios, o carinis rublis buvo stipriausia valiuta žemėje.
  Be to, karalius 1925 metais įvedė nemokamą septynerių metų mokslą. O 1929 metais septynklasis tapo privalomas. Nemokama sveikatos priežiūra taip pat tapo prieinamesnė.
  O įgyti aukštąjį išsilavinimą nemokamai tapo daug lengviau. Ir pensijos buvo padidintos, ir jos buvo mokamos net darbininkams ir namų šeimininkėms, ir neįgaliesiems.
  Tačiau Didžioji depresija vėl paaštrino visas problemas. Ir vėl jie prisiminė Dūmą, kurią caras paleido, bet nauji rinkimai taip ir nebuvo surengti. Kas paskatino absoliutizmo atgimimą.
  Karalius vėl gavo teisę leisti įstatymus ir pradėjo rodyti pastebimą veiklą. Tačiau net pagerėjo be Valstybės Dūmos, dirbo Valstybės Taryba, buvo priimtas Rusijos imperijos civilinis kodeksas.
  Tačiau naujoji buržuazija norėjo daugiau demokratijos ir bent Dūmos atgimimo. Depresijos metu pradėjo maištauti ir proletariatas, ir valstiečiai.
  Visas kaimas, kulakų klasė gerokai sustiprėjo. Tačiau dvarininkai vis tiek išlaikė žemės nuosavybę. Gimstamumas išliko didelis, o mirtingumas sumažėjo, ypač pagerėjus medicininei priežiūrai. Tai lėmė gyventojų skaičiaus augimą ir žemės susiskaidymą. Tiesa, dalį šio augimo pasisavino miestas. Depresijos metu nedarbas smarkiai išaugo.
  Tačiau caro valdžia energingomis priemonėmis sugebėjo sušvelninti depresijos pasekmes. 1931 m., kai Japonija įsiveržė į Kiniją ir bandė Mandžiūrijoje sukurti marionetinę vyriausybę. Tai pažeidė ankstesnius susitarimus ir tapo Rusijos įsitraukimo į karą priežastimi.
  Iki to laiko caro armija turėjo pažangiausius ir galingiausius tankus pasaulyje, geriausius orlaivius, įskaitant šešis motorinius bombonešius. Taip carinėje Rusijoje atsirado pirmieji pasaulyje masinės gamybos malūnsparniai, o sėkmingiausi - beatatrankiniai ginklai.
  Be to, carinėje Rusijoje kilo generolų lygis. O laivynui vadovavo genialusis admirolas Kolchakas.
  Pirmojo pasaulinio karo metais carinė kariuomenė daugino hidroplanus ir juos ištobulino. Ir aktyviai daužė japonus jūroje.
  Nuo pat pradžių karas japonams klostėsi nepalankiai. Valdant carui buvo nutiestas dar vienas Baikalo-Amūro magistralinis geležinkelis ir be problemų buvo aprūpinama Rusijos armija.
  Pralenkdami tiek kiekybe, tiek kokybe japonų feldmaršalai Denikinas ir Kornilovas vedė sėkmingą puolimą. Tarp jaunų generolų išsiskyrė Vasilevskis, kuris per Pirmąjį pasaulinį karą dvidešimt trejų metų tapo pulkininku. O būdamas dvidešimt penkerių jis jau buvo generolas.
  Žinoma, buvo ir kitų vadų. Tukhachevsky taip pat patyrė spartų karjeros augimą. Įkopė į Budyonny. Daugybė pergalių ir nuo pat pradžių caro armijai priklausė iniciatyva, kuriant katilus ir apgulusį Port Artūrą. Tačiau apgultis truko neilgai, puolimo metu ši neįveikiama citadelė krito per dvi savaites. Ir vos per keturis kovos mėnesius Kinija ir visa Korėja buvo išvaduoti.
  Caras Nikolajus II, pasinaudodamas tuo, kad JAV susilpnino Didžioji depresija, o Britanija negalėjo kištis į karą, įsakė visiškai užgrobti Japoniją ir prijungti ją prie Rusijos imperijos.
  Kolchakas visiškai nugalėjo samurajus jūroje, naudodamas, be kita ko, geriausiais pasaulio hidroplanais. Be to, atplaukė laivynas iš Baltijos ir Viduržemio jūros.
  O 1932 metų kovą Japonijoje išsilaipino caro kariuomenė. Po trijų mėnesių atkaklių kovų Tekančios saulės žemė buvo užkariauta ir tapo Rusijos provincija. Jame buvo surengtas referendumas dėl prisijungimo prie Rusijos. O Nikolajus II tapo Japonijos mikadu ir imperatoriumi. Rusija taip pat užkariavo valdas Ramiajame vandenyne.
  Hitleris atėjo į valdžią Vokietijoje 1933 metų sausį. Ir, žinoma, jo įstojimas gali sukelti kataklizmus.
  Fiureris iš karto prisiekė ištikimybę Nikolajui II ir paskelbė aljansą su Rusija.
  Hitleris asmeniniame susitikime pasiūlė padalyti prancūzų ir britų kolonijas.
  Nikolajus II sutiko. Ir buvo sudaryta Italijos, Vokietijos ir Rusijos sąjunga. Žinoma, prieš Didžiąją Britaniją ir Prancūziją. 1937 metais Vokietija aneksavo Austriją. Tuo pat metu Nikolajus II, valdęs beveik keturiasdešimt trejus metus, mirė. Soste buvo jo jaunasis anūkas - Aleksandras ketvirtasis. Įpėdinis Aleksejus sugebėjo susituokti, susilaukti sūnaus ir taip pat mirė nuo nepagydomos ligos. Anūkui tebuvo šešeri, o valdovu ir regentu tapo caro brolis Michailas Romanovas. Ne jaunas, bet apskritai patyręs karalius. Beje, būtent jis vadovavo Japonijos užgrobimui ir turėjo didžiojo maršalo titulą, pavyzdžiui, generalissimo.
  Regentas Michailas Romanovas tęsė sąjungos su Vokietija ir Italija kursą. O 1940 m. gegužės 15 d. Trečiasis Reichas užpuolė Prancūziją, Belgiją ir Olandiją, taip pat Britaniją. Rusija taip pat užpuolė britų kolonijas. Ir Italija persikėlė į Afriką.
  Karas vystėsi gana sėkmingai. Rusai per tris mėnesius užėmė visas Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos valdas Azijoje. Ir tada nusileido Australijoje. Rusija taip pat pažengė į priekį Afrikoje.
  Vokiečiai po greito Prancūzijos pralaimėjimo ir Belgijos bei Olandijos okupacijos pradėjo oro ataką prieš Britaniją. Tai nebuvo labai sėkminga, kol Rusijos aviacija neįstojo į karą.
  Ir Britanija tapo labai bloga. Ir jie bombardavo viską, ką galėjo. Australiją greitai užkariavo rusų kariuomenė. O Afrika buvo užgrobta lėčiau - ne tiek dėl britų ir prancūzų kariuomenės pasipriešinimo, kiek dėl didelių atstumų ir kelių trūkumo.
  Jie neturėjo laiko užimti Didžiosios Britanijos 1940 m., tačiau keturiasdešimt pirmojo vasarą įvyko išsilaipinimas ir kartu su britais jis pagaliau buvo baigtas.
  Tada sekė karas su JAV. Ruzveltas netyčia įsivėlė į muštynes ir pavėluotai. O carinė Rusija norėjo atgauti Aliaską.
  Bet ne tik tai... Keturiasdešimt vienų - keturiasdešimt dvejų metų žiemą caro kariuomenė per ledą įžengė į JAV teritoriją ir ten pradėjo mūšius.
  Iš Rusijos kariuomenės pusės kariuomenės kiekio ir kokybės pranašumas.
  Amerikiečiai pralaimėjo. O vokiečiai įsiveržė iš Kanados ir taip pat sulaukė didžiulės sėkmės. 1942-ieji buvo paskutiniai nepriklausomos Amerikos metai. Po Rusijos ir Vokietijos smūgių JAV išsilaikė iki spalio 8 d., kai po Niujorko ir Vašingtono žlugimo kapituliavo.
  Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas. Trumpesnis nei tikrojoje istorijoje, pergalingas Rusijai ir Trečiajam Reichui. Karo metu vokiečiai taip pat užėmė Ispaniją ir Portugaliją, aneksuodami jų kolonijas.
  Pasaulyje įvyko pasikeitimas. Carinė Rusija aneksavo visas Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos kolonijas Azijoje ir Ramiajame vandenyne, taip pat Australiją. Aliaska, dauguma Kanados ir JAV tapo rusiškomis, o Vokietija gavo tik nedidelę dalį. Didžioji Afrikos dalis tapo rusiška. Bet vokiečiai perėmė dalį prancūzų, belgų, portugalų, ispanų kolonijų.
  Vokiečiai taip pat užėmė ir Daniją, ir Norvegiją. Ir Švedija buvo padalinta su Rusija. Prancūzija, Belgija, Olandija, Ispanija, Portugalija įstojo į specialią pašto ženklų zonos valstybių sąjungą. Naciai juos okupavo su kariuomene, nors išlaikė formalias marionetines vyriausybes. Tas pats Danijoje ir Norvegijoje su dalimi Švedijos.
  Rusija perėmė Didžiosios Britanijos kontrolę. Kadangi caras Aleksandras Ketvirtasis buvo susijęs su Anglijos karaliais, jis buvo pripažintas Didžiosios Britanijos monarchu.
  Italija įgijo dalį nuosavybės Afrikoje ir įsitvirtino Etiopijoje.
  Carinė Rusija neabejotinai yra pati galingiausia ir didžiausia imperija pasaulyje. Tačiau Trečiasis Reichas yra stiprus. Ir buvo laikina pauzė. Reikia suvirškinti naujus įsigijimus. Regentas Michailas netgi žengė precedento neturintį žingsnį - leido rusui turėti keturias žmonas.
  Net sinodas buvo priverstas tai pripažinti, siekdamas paspartinti pakraščių asimiliaciją.
  Ir kokia gera mintis! Aleksandras Ketvirtasis jaunystėje net du kartus vedė, kad parodytų pavyzdį savo pavaldiniams. Taigi padėtis stabilizavosi.
  Mykolas mirė 1947 m., o caras Aleksandras tikrai perėmė valdžią. Ir kol kas jam tai pavyko. Tačiau Hitleriui nepakako žemės, o apsėstasis fiureris svajojo apie pasaulio viešpatavimą.
  O 1955 metų balandžio 20 dieną prasidėjo didelis karas prieš carinę Rusiją. Trečiasis Reichas ir Italija, kur jau valdė Musolinio sūnus jaunesnysis, užpuolė caro Aleksandro Ketvirtojo imperiją.
  Prasidėjo Trečiasis pasaulinis karas. Argentina, Brazilija, Venesuela, Meksika ir daugelis Lotynų Amerikos šalių taip pat išėjo į Trečiojo Reicho pusę. Ir prasidėjo III pasaulinis karas...
  
  
  ROKOSSOVSKIO KLAIDA
  Lygiagreti visata, žemiškas pasaulis. Didžiojo Tėvynės karo metu buvo tik vienas nedidelis neatitikimas su tikra istorija. Rokossovskiui pavyko įtikinti Staliną atvesti 2-ąją gvardijos armiją prieš Paulių ir kitus rezervus, kad juos sunaikinti prieš priartėjus Mainšteinui. Lemiamą vaidmenį suvaidinęs argumentas: "Jeigu sunaikinsime Paulių ir išlaisvinsime Stalingradą iki Naujųjų metų, tai bus kolosalus politinis efektas! Katalikybės Kalėdos bus švenčiamos Stalingrade!".
  Stalinas sutiko, kad politikai pirmiausia įsakė pulti Paulą, o Mainšteinas kol kas buvo santūrus. Tačiau dėl šio spontaniško sprendimo atsitiko taip. Dar gruodį, gana pasirengę kovai ir pasikliaudami galingomis gynybinėmis struktūromis, Pauliaus kariai atkakliai pasipriešino ir sugebėjo išlaikyti savo pozicijas. O gruodžio 25 d. Mainšteinas prasibrovė koridoriumi į Stalingradą kiek į pietus.
  Ir užvirė įnirtingi mūšiai. Hitleris įsakė bet kokia kaina išlaikyti placdarmą prie Volgos, Stalinas įsakė bet kokia kaina atgauti Stalingradą. Mūšiai pradėjo virti, kaip per Stalingrado šturmą, vokiečių, bet dabar yra visiškai priešingai.
  Sovietų kariuomenė išsiveržė į priekį, o vokiečiai desperatiškai kovojo atgal.
  Tris su puse mėnesio tęsėsi atkakliausi mūšiai. Į mūšį stojo vis daugiau atsargų. Galiausiai kovo pabaigoje vokiečiai buvo priversti pasitraukti iš Stalingrado, todėl jie buvo priversti trauktis į Doną. Tačiau sovietų kariuomenės nuostoliai pasirodė per dideli ir sekė ilga operacinė puolimo pauzė.
  Vokiečiai taip pat sustiprino savo kariuomenę visa mobilizacija, perdavė sunkiuosius tankus "Tigras" ir "Pantera", laižė jų žaizdas. Tačiau pralaimėjimų per mūšius santykis Fritzams pasirodė palankesnis nei tikrojoje istorijoje. Kadangi naciai neįkrito į katilus ir kovojo sau palankesnėmis gynybos sąlygomis. Ir tai padėjo jiems išlaikyti fronto liniją sau palankesnėje linijoje.
  Taip, sąjungininkai Afrikoje veikė ne taip ryžtingai. Katastrofos nebuvimas vokiečiams rytuose sukėlė netikrumą ir susiskaldymą jų gretose. Amerikiečiai, bijodami didelių nuostolių, elgėsi pasyviai, o kai kuriems britams neužteko jėgų.
  Pagal tai naciai vis dar įsitvirtino Tunise ir negalėjo jaudintis dėl Italijos.
  O liepos 6 d., netoli Stalingrado, prasidėjo naujas nacių puolimas. Tačiau šį kartą "Fritz" pasirodė gudresnis ir nedrįso pulti, kaip tikėjosi sovietų vadovybė pačiame mieste, bet perkėlė savo šarvuotus žnyples į pietus. Ir sugebėjo pralaužti gynybos liniją.
  Judėdamas į priekį, Mainšteinas pasiekė Volgą, esančią už šimto kilometrų į pietus nuo Stalingrado, tada pasuko į pietus. Tai buvo drąsus ir netikėtas manevras. Be to, puolimo mūšiuose "Tigras" pademonstravo savo didžiulę jėgą kaip proveržio tankas su stipria šonų ir laivagalio apsauga.
  Sovietų vadovybė pavėluotai bandė atsakyti kontrataka, išilgai stipriai įtvirtintos zonos. Vyko tankų mūšiai, kur Pantera pirmą kartą parodė savo galią gynyboje ir pasaloje. Vokiečiai savo naujausiais tankais meistriškai atrėmė sovietų kariuomenės kontratakas. Ferdinandas taip pat pasirodė neblogas.
  Tačiau skaitinis pranašumas vis dar yra SSRS pusėje. Vokiečiai negalėjo žengti toli ir buvo priversti sustoti. Atrodė, kad padėtis Volgoje užšalo. Tačiau Čečėnijoje kilo antisovietinis maištas. O Grozno miestas buvo paimtas dėl dvigubo smūgio, griuvus Kaukazo Tereko vartams. Padėtis labai paaštrėjo. Turkija sujudo. Vienas iš Osmanų generolų pasirodė esąs vokiečių agentas. Jis tiesiog įsakė savo korpusui savavališkai pulti sovietų kariuomenę, taip iškeldamas vadovybę prieš įtraukimą į karą. Churchillis ir Rooseveltas tylėjo, o trisdešimt turkų divizijų, kurių skaičius yra apie milijonas karių, pradėjo puolimą.
  Šis klastingas smūgis į nugarą ir kartu suspaudus tiekimo arteriją palei Volgą, gerokai pablogino situaciją.
  Mainšteinas, atmušęs sovietų kariuomenės bandymus nustumti jį nuo Volgos, bandė plėtoti puolimą. Tada sovietų vadovybė metė į mūšį dalis Stepių fronto. Vokiečiai buvo sustabdyti, aštuoniasdešimt sovietų divizijų prieš penkiasdešimt vokiečių. Bet jie sugebėjo tik sulėtinti savo veržimąsi, bet nesugebėjo nugalėti priešo. Būnant Kaukaze padėtis pablogėjo. Turkai apsupo Jerevaną ir beveik visiškai užėmė Batumį. Užkaukazėje yra labai mažai sovietų rezervų, užėmus Grozną, penkiolika vokiečių divizijų toliau judėjo pietų kryptimi, artėjo ir aplink Tbilisį.
  Staiga Stalinas įsakė pradėti puolimą centre, trečią Rževo-Sychovo operaciją. Tačiau vokiečiai buvo tam pasiruošę ir nebuvo skirta pakankamai jėgų tokiam ryžtingam puolimui įvykdyti. Padėtį apsunkino Japonijos įsitraukimas į karą. Tiesa, samurajus nepuolė pačios SSRS, o pradėjo puolimą prieš Mongoliją. Tačiau sovietų vadovybė, reaguodama, žinoma, perdavė kariuomenę ir stojo į mūšį su japonais. Šeši šimtai tūkstantasis Japonijos armijos kumštis buvo nukreiptas į smūgį, o dar dvidešimt penkios divizijos turėjo būti skubiai perkeltos į Tolimuosius Rytus, susilpninant jų pajėgas prieš Fritz.
  Kalbant apie blogį, bet sąjungininkai laikėsi laukimo taktikos, netgi sumažino Europos žemyno ir Vokietijos miestų bombardavimo intensyvumą. O placdarmas Tunise vis dar nebuvo užpultas. Apskritai sąjungininkai neskubėjo traukti kaštonų iš ugnies. Ir praktiškai sabotavo karą. O vokiečiai ir jų palydovai pamažu laimėjo Kaukaze.
  Tada Stalinas nusprendė elgtis kaip Solonas ir pasiūlė Hitleriui paliaubas. Be to, sąlygos labai palankios vokiečiams. Visi karo belaisviai jiems atiduodami nemokamai, o rusai sugrąžinami už didelę išpirką. Be to, SSRS įsipareigojo paliaubų laikotarpiu nemokamai tiekti naftą ir naftos produktus, taip pat eilę žaliavų kategorijų Trečiajam Reichui.
  Hitlerio poraskinuv smegenys nusprendė priimti Stalino pasiūlymą. Paliaubos galiojo metams su galimybe pratęsti. 1943 m. rugsėjo 1 d. karas rytuose nutrūko. Ir kova atsinaujino su nauja jėga. Tik šį kartą Vakaruose. Visų pirma, jūroje. Tunisas tapo nacių invazijos židinio tašku ir tramplinu.
  1943 m. lapkričio 25 d. aukštesnės Mainšteino vadovaujamos vokiečių pajėgos pradėjo šturmuoti Gibraltarą. Franco gavo ultimatumą leisti nacius, kitaip jam grėsė nuvertimas. Tris dienas ir tris naktis vyko įnirtingas puolimas. Jame vokiečiai pirmiausia panaudojo naujovę: reaktyvine bomba ginkluotą Sturmtigrą. Ši mašina tiesiog suplėšė britų pozicijas ir eksponentiškai sunaikino priešą.
  Gibraltaras yra raktas į Viduržemio jūros kontrolę, ir abi šalys tai suprato. Deja, vokiečiai turėjo daugiau galimybių sutelkti savo pajėgas. Ir tvirtovė griuvo.
  Kovos suaktyvėjo ir jūroje. Povandeninių laivų gamyba Trečiajame Reiche viršijo keturiasdešimt vienetų per mėnesį ir toliau didėjo. Sąjungininkų praradimas jūroje. O Afrikoje prasidėjo tikras karas. Vokiečių "Panteros" ir "Tigrai" pademonstravo savo pranašumą prieš priešą. Vokiečių puolimas, kaip trisdešimties divizijų grupės dalis, prasidėjo invazija iš Maroko ir dvidešimt penkių divizijų, užpuolus Alžyrą ...
  Naujieji 1944-ieji surado visus, kai kovos išsiplėtė iki galo...
  1944 m. sausio pabaigoje Alžyre susiformavo didelė amerikiečių ir britų karių kišenė. Ir šios jėgos po palyginti nedidelio pasipriešinimo tiesiog pasidavė. Tada vokiečiai kartu su italais įsiveržė į Libiją. Susikaupė naujos afrikietiškos sūpynės. Rommelo grupė pajudėjo link Egipto, o Mainšteino - link Nigerio kilpos.
  Vokiečiai buvo ginkluoti "Panther" -2 su galingesniais šarvais ir ginklu, taip pat 900 arklio galių varikliu. Ir amerikiečiai pradėjo gauti tanką Sherman M 4. Stalinas savo ruožtu perginklavo savo tanko kumščius T-34-85 ir IS-2. Kitas vokiečių tankas "Tiger" - 2 pasirodė moraliai pasenęs nuo to momento, kai buvo pradėtas gaminti masiškai. Turėdamas vienodą ginkluotę su "Panther" -2 ir būdamas dvidešimt viena tona sunkesnis, vokiškas mastodonas "Tiger" -2 tik nežymiai pranoko savo jaunesnįjį šarvais, gerokai prastesnį tiek vairavimo našumu, tiek techniniu patikimumu.
  Tačiau naujausiam reaktyviniam naikintuvui ME-262 nebuvo lygių nei ginkluote, nei greičiu. Taigi jo kokybinis pranašumas turėjo kompensuoti kiekybinį sąjungininkų pranašumą. Apskritai daugybė Vakarų koalicijos karių orlaivių negalėjo suteikti lemiamo pranašumo mūšio lauke. Vokiečių tūzai buvo pranašesni už savo Vakarų kolegas, ir tai turėjo įtakos oro mūšių statistikai. O nacių priešlėktuvinė artilerija - viršuje. Be to, sąjungininkus nuvylė jų vadovybės neryžtingumas, dėl kurio pajėgos į mūšį buvo įtrauktos dalimis, dėl kurių jie patyrė daug nuostolių. O dislokuoti Afrikoje buvo nepatogu.
  Rommelis iki kovo vidurio užėmė Libiją ir nuvyko į El Amaną. Čia britai turėjo galingą gynybinį pylimą. O Montgomeris labai efektyviai komandavo, ypač kai gaudavo pastiprinimą. Tačiau vokiečiai nėra tokie atlaidūs. Balandžio pabaigoje pasitraukę papildomos amunicijos ir kuro, vokiečiai surengė žiedinį manevrą per dykumą ir pasiekė Nilo aukštupį, aplenkdami britų gynybą. Gegužę Aleksandrija krito ir vokiečiai pasiekė Sueco kanalą. Turkija taip pat įsiveržė į Siriją ir Palestiną.
  Birželis tapo lūžio tašku mūšyje dėl Artimųjų Rytų. Jame buvo daugiau nei septyniasdešimt vokiečių ir dvidešimt turkų divizijų. Britai ir amerikiečiai buvo nugalėti. O liepą Saudo Arabija taip pat pateko į Trečiojo Reicho kontrolę, o fašistų kariuomenė įžengė į Iraną, kur persikėlė, sutikdama tik židinį britų kariuomenės pasipriešinimą. Rugpjūčio mėnesį vokiečiai, beveik nužygiavę daugiau nei tūkstantį kilometrų, įžengė į Indiją. Rugsėjo mėnesį beveik visa Indija buvo okupuota. Vietos gyventojai sutiko Vermachtą kaip išvaduotojus. Ir Japonija pagaliau įgijo sausumos sieną su savo labai stipriu sąjungininku.
  Atėjo spalio 1 d. Paskelbtų paliaubų su SSRS metai. Vokiečiai susivienijo su japonais, užgrobė žemes nuo Maroko iki Birmos, įskaitant Indiją, pasiekė pusiaują, pasiimdami sau didžiąją dalį Afrikos. Taigi Trečiasis Reichas išsiplėtė, bet, kita vertus, išsklaidė savo kariuomenę po žemynus.
  Per tą laiką Stalinas paruošė ir suformavo apie tris šimtus divizijų, įskaitant tankų divizijas. Ir bendras sovietų armijos dydis buvo padidintas iki vienuolikos milijonų, iš kurių aštuonis buvo galima panaudoti sovietų Vokietijos fronte. Tačiau Vermachtas taip pat sustiprėjo, nors savo sudėtyje smarkiai siekė užsienio padalinių. Be to, išaugo reaktyvinių lėktuvų galia. ME-262 jau buvo gaminama tūkstančiais trisdešimt keturiasdešimt lėktuvų per dieną ir neabejotinai buvo geriausias Antrojo pasaulinio karo naikintuvas. Du jo varikliai įsibėgėjo iki 900 kilometrų per valandą greičio, o keturi 30 mm pabūklai ir plius raketos padarė automobilį labai rimtu priešininku bet kuriam orlaiviui.
  "Panther"-2 pasirodė neprilygstamas bendromis tanko savybėmis, ginkluote ir šarvais žymiai pranašesnis už "Shermans" M4 ir T-34-85. Tiesa, su 47 tonų svoriu, tačiau 900 arklio galių variklis tai daugiau nei kompensavo. Be to, "Panther-2" šarvų pradurimo ir priekinių šarvų atžvilgiu buvo pranašesnis už IS-2, jau nekalbant apie vairavimo savybes.
  Tai, be abejo, nerimavo Stalinui. Tačiau Trečiasis Reichas vis dar tik formuojasi.
  Kuriami nauji užsienio ir kolonijiniai susiskaldymai. Dėl požiūrio į E serijos tankų kūrimą su dar galingesniais varikliais, storesniais šarvais ir stipresniais ginklais. Ir kurti naujus orlaivių modelius. Naciai jau turi serijinės gamybos reaktyvinį bombonešį Arado, pasirodė NE-162. Ir vermachto pranašumas padidės.
  Todėl Stalinas turėjo apie ką pagalvoti: priimti ar nepriimti Hitlerio pasiūlymo pratęsti paliaubas dar metams. Viena vertus, aš nenorėjau vėl įmesti savo žmonių į karo bedugnę. Kita vertus , aišku, kad bus dar blogiau - laikas dirba prieš SSRS.
  Stalinas vis dėlto pratęsė paliaubas. Jis nusprendė, kad išmintingieji nekovoja.
  Tačiau fiureris netikėtai 1944 m. gruodį nusileido Britanijoje. Niekas nesitikėjo, kad naciai pasirodys žiemą. Ir britus pavyko nustebinti. Staigmena, gera organizacija, labai efektyvūs maži savaeigiai pabūklai E-10, visa tai suvaidino į Fritz rankas.
  Ir tiesiogine prasme per savaitę Britanija buvo paimta į nelaisvę! Apskritai tai yra didžiulis Vermachto pasiekimas!
  Londonas krito! Ir fiureris įsivaizdavo save nenugalimu! Jau kovo mėnesį Islandija buvo paimta į nelaisvę.
  Po to naciai pasiūlė Amerikai - sako, ko tu nori: toliau kovoti ar vis tiek pasidalysi įtakos sferas? Po Ruzvelto mirties JAV įsivyravo pragmatiškas požiūris - vokiečiams buvo pasiūlyta taika. Tačiau fiureris iškėlė daugybę žiaurių sąlygų, įskaitant reparacijų mokėjimą ir kompensaciją už Vokietijos miestų bombardavimą.
  Amerikiečiai šiek tiek dvejojo, bet po kito, žiauraus pralaimėjimo jūroje, susitaikė. Ir jie sutiko su Hitlerio sąlygomis.
  Fiureris padarė trumpą pertrauką kare... Virškindamas užkariautą ir stiprindamas savo pozicijas Europoje, Afrikoje ir Azijoje.
  Tačiau 1947 m. gegužės 1 d. naciai, sutaupę savo jėgas ir užsidėję pagrindinį tanką E-75 - masyviausią Vermachte - įsiveržė į SSRS.
  Tiksliau, jie ten tęsė puolimą. Ir dislokavo daug naujų tankų.
  E-75 tapo pagrindiniu, nes Hitleris labai mėgo didelius automobilius. Nors mastodonas pasirodė ne visai sėkmingas: daugiau nei devyniasdešimt tonų, su tik 900 arklio galių varikliu - tai yra, bakas pasirodė ne per greitas ir dažnai sugedo. Galingas 128 mm pabūklas turėjo mažesnę sviedinių atsargą ir lėtesnį šaudymą nei 88 mm.
  Bokštas turėjo gerą apsaugą - 252 mm kakta, 160 mm šonai kampu, bet korpusas buvo prastesnis - 160 mm kakta, tiesa, 45 laipsnių posvyryje, tik 120 mm šonas ir gana aukštas.
  Apskritai, E-75 buvo gana suaugęs "Karalius tigras", dėl to jis turėjo tam tikrų problemų. Tiesą sakant, reikia pažymėti, kad variklis ir transmisija buvo išdėstyti kartu, o tai sutankino bako išdėstymą. Be to, lauke buvo galima sustiprinti korpuso apsaugą skydais.
  Taigi E-75 buvo gerai apsaugotas, galingai ginkluotas, bet per sunkus, nelabai mobilus ir dažnai sugesdavo.
  E-50, žinoma, buvo mažesnis, lengvesnis, su suformuotu varikliu ir išvystė daugiau nei šešiasdešimt kilometrų per valandą greitį. Ir jis turėjo 88 mm pistoletą ir 100EL vamzdžio ilgį. Ir ji atliko 12 šūvių per minutę. E-50 korpuso priekiniai šarvai beveik tokie patys kaip ir E-75, prastesnė šonų ir bokštelio apsauga. Tačiau praktiškai E-50 bet kuriuo atveju dėl savo mobilumo, mažesnio svorio ir didesnio patikimumo yra efektyvesnis nei E-75.
  Tačiau Hitleris įsakė padaryti masiškesnę mašiną sunkesnę. Apskritai fiureris uždraudė gaminti lengvesnius nei penkiasdešimt tonų tankus. Kad apsaugotų arijų kraują. Buvo pagaminta tik nedaug žvalgybinių E-10 ir E-5.
  Taip pat buvo tankas E-100. Ir keletas jo modifikacijų, įskaitant tas, kurios turi bombų paleidimo įrenginį.
  Fiureris paprastai mėgo viską, kas didelis. TA-400 reaktyvinė modifikacija tapo masiškiausiu bombonešiu. Taip, tai siaubinga galia.
  Yu-488 vos pradėtas naudoti, buvo laikomas pasenusiu ir buvo pakeistas reaktyviniu analogu. Vokiečiai turėjo beuodegius bombonešius B-2 ir B-18. Taip pat labai efektyvios mašinos, galinčios bombarduoti JAV iš Europos.
  O ko tik nebuvo ore. Atsirado net diskotekos, kurios dėl tekančios laminarinės srovės yra nepažeidžiamos šaulių ginklų.
  Trumpai tariant, jėgos yra nelygios. Ir Hitleris tikisi nesunkiai užbaigti SSRS.
  Bet jo ten nebuvo. Tiesa, Kaukaze kartu su turkais veržėsi ir naciai. Jie užėmė Baku, Jerevaną ir visus naftos gręžinius. Ir iš rytų, užėmusi Primoriją ir apgulusi Vladivostoką, Japonija pažengė į priekį.
  Tačiau keturios merginos: Nataša, Zoja, Augustina ir Svetlana nepaisė nacių ir, prasidėjus dideliam puolimui prieš Maskvą, stojo į mūšį.
  Nataška paleido pliūpsnį ir basa koja metė mirtiną granatą. Ji mėtė fašistus ir čiulbėjo:
  - Šlovė Sovietų Rusijai!
  Zoja taip pat paėmė ir nupjovė Fritzo liniją. Ir apnuogintais kojų pirštais ji metė mirties dovanas. Nužudė daug fašistų.
  Ir ji dainavo:
  - Už naujus pasiekimus!
  Kitas Augustinas kelyje. Sutriuškino priešus. Išsklaidė juos galingais kumščių smūgiais į skirtingas puses. Ir taip pat basa koja paleis naikinimo dovaną.
  Ir dainuoti:
  - Mes sutriuškinsime piktosios minios puolimą!
  O štai Svetlanos puolimas. Ji atkirto daug nacių. Ir po to jos nuogi kojų pirštai vėl paleido žudiko dovaną.
  Ir karys sušnypštė:
  - Aš esu super čempionas!
  Keturios moterys karės tikrai dirbo visai divizijai. Tačiau viena divizija ir net keturios yra per mažai prieš visą Vermachtą. Ypač naudojant stipresnius ir pažangesnius ginklus.
  Taigi rugpjūčio pabaigoje naciai vis dėlto apsupo Maskvą. Ir tai labai liūdna. Ir 1947 m. gruodžio pabaigoje SSRS sostinė krito. Ir baigėsi kitas karo etapas.
  Po to jau nebebuvo taip, kaip buvo... 1948 m. nacių kariuomenė kartu su japonais visiškai užėmė visą SSRS teritoriją. Ir pasidarė dar blogiau...
  Kurį laiką naciai kariavo su partizanais ir pagavo Staliną, kuris atkakliai nenorėjo su tuo taikstytis. Po to, kai 1951 m. balandį SSRS lyderis vis dėlto buvo sunaikintas, partizaninis karas pradėjo smukti.
  Vokiečiai suformavo marionetinę Rusijos vyriausybę, su vietos jėgomis kovojo su partizanais. Ir jiems pavyko... Jungtinės Valstijos iki šiol liko užsienyje ir įsigijo branduolinius ginklus.
  Hitleris per ilgai atidėjo žygį į Ameriką. Ir JAV sugebėjo pradėti masinę atominių, o vėliau vandenilinių bombų gamybą. Ir tada jie sukūrė, nors vėliau nei vokiečiai, balistines raketas.
  Nė viena pusė nesiryžo kariauti. Vyko įtakos sferų pasidalijimas. Ir JAV, ir Vokietija, ir Japonija daug užgrobė, todėl kol kas virškina turtą.
  Hitleris sudužo 1957 m. balandžio 20 d., lygiai per savo šešiasdešimt aštuonerių metų gimtadienį. Po jo valdžią pasiekė regentas Schellenbergas, kuris pakeitė pašalintą Himmlerį. Ir Goeringas mirė nuo piktnaudžiavimo narkotikais.
  Schellenbergas vykdė dalinį okupuotų teritorijų liberalizavimą. Ir kolonijose įvedė daugiau savivaldos. Cenzūra taip pat tapo švelnesnė. Be nacių partijos buvo ir kitų.
  Schellenbergas pradėjo švelninti rasistinę teoriją. Palaipsniui besivystanti ant kapitalizmo bėgių ir kartu pagal planą, Trečiojo Reicho ekonomika kėlė gyvenimo lygį.
  Partizanų kariuomenė krito. Žmonės priprato prie disciplinos ir naujos tvarkos. 1961 metais įvyko pirmasis skrydis į Mėnulį. O 1976 metais į Marsą.
  Kažkaip buvo išspręstos bado problemos, sureguliuotas gimstamumas.
  Po Šelenbergo valdė Kleimanas. Jis taip pat toliau liberalizavosi.
  Trečiasis Reichas tapo daugiaparte demokratine imperija. Tačiau atsiskirti nuo jo buvo neįmanoma.
  Japonija taip pat patyrė demokratizaciją. O Amerika jau seniai buvo demokratija.
  Čia, Trečiajame Reiche, po Kleimano buvo išrinktas naujas prezidentas. Ir jais tapo - Nataša Rostova. Kas tikrai šaunu!
  Ir atėjo demokratizacijos ir lygybės era.
  Karys net dainavo;
  Mūsų žmonės neištvers kančių,
  Tegul ginklai - pragariškas karo balsas!
  Mes stovėsime: su viltimi sušuks,
  Petys į petį: susikaupę, seni ir jauni!
  
  durtuvų kėlimas nuospaudose,
  Griežtas kovotojų žvilgsnis - tik vaikinai!
  Žemė nuo sielvarto tapo žilaplaukė,
  Merginos nerijos nedrąsiai traukia!
  
  Mes esame šlovingų, sovietinių žmonių vaikai,
  Mes negalime sulaužyti nei plieno, nei ugnies!
  Iš visų jėgų kovokime už laisvę!
  Fašizmo pulkas - tikiu, kad mes jį sulaužysime!
  
  Tegul jie nepaimami į tarnybą - karčiai iš susierzinimo,
  Bet pionierius susirinko į mūšį!
  Kaklaraištis dega - jame atsivėrė visos akys,
  Šlovingomis bolševikų pėdomis!
  
  Minia kareivių pabėgo į puolimą su įniršiu,
  Fašistai tyli, patrankų gaudesys nuplėštas!
  Nuo susmulkintos raudonos metalo galios,
  Sulaužyta vėliava su svastika nukrito!
  
  Kur mūsų baterijos tiksliai žinojo
  Ir kodėl? drąsus berniukas,
  Nors sniegas grumstas, bet skauda, jie kankino blogį,
  Kai naktį basas, jis vaikščiojo maiše!
  
  Kai esi mažas, lengviau žvalgytis, lengviau,
  Į bet kokį plyšį galite įkišti nosį!
  Tu davei priesaiką šaltyje, giraitėje,
  Bet kažkas nusijuokė: vaikinas nėra pakankamai subrendęs!
  
  Merginos taip pat nepažino bailumo,
  Jie kovojo ne blogiau, drąsūs berniukai!
  Atostogų metu šokome poromis,
  Šnekučiavosi taupiai - gaila eikvoti žodžius!
  
  Žiaurusis Hitleris - šėtono tarnas,
  Žmonės be sąskaitos, niekšas sugadintas!
  Bet išvaduotojas sutriuškins minią,
  Juk pajėgų taryboms ribų nėra!
  
  Komunistų partija mylėjo ir augino,
  Mes, pionieriai, drąsūs dėl to!
  Kad neiškęstumėte Fritzo džentelmeno,
  Kad neužsidėtum jungo!
  
  Mus mokė šventai tikėti sapnu,
  Ir nesigailėkite pastangų dėl šalies!
  Tai, ką ištvėrėme, tiesiog neįmanoma išmatuoti,
  Mieli, sovietų armijos sūnūs!
  
  Nė vienas iš mūsų nenurodė amžiaus,
  Pasigailėk savęs - negerbk kitų!
  Mirti baisu, bet aš nebijojau
  Rusija nenugalima - tarybų armija!
  
  Ir laimingas pasaulis ateis į Žemę,
  Nebus nei skausmo, nei ašarų, nei sielvarto, nei poreikio!
  Baneris virš visos komunizmo planetos,
  Tie, kurie krito, bus prikelti grožio karalystėje!
  
  
  Suplėšykite fiurerį į gabalus
  Fiureris šiek tiek nukrypo nuo tikrosios istorijos ir įsakė Rommeliui, pasidavus Tolbuko garnizonui, be pertraukos žengti į priekį prieš britus. Taigi, neleidžiant jiems įsitvirtinti gynyboje ir užimti iš anksto paruoštas linijas.
  Tęsdamas puolimą, Rommelis sugebėjo, nepaisant žymiai mažiau jėgų, nugalėti britus, o kolonijinės kariuomenės pasidavė beveik be kovos.
  Dėl to britai prarado Egiptą ir Sueco kanalo kontrolę. Tačiau net ir tuo antihitlerinės koalicijos bėdos nesibaigė.
  Fiureris nepasuko ketvirtosios panerių armijos į pietus, be to, Stalingrado puolimą jis patikėjo Krymo didvyriui Mainšteinui. Dėl to vokiečiai beveik iš karto sugebėjo užimti miestą prie Volgos, o sovietų kariuomenė neturėjo laiko ten įsitvirtinti.
  Remdamiesi Mainšteino kariuomenės sėkme, jie žengė į priekį palei Volgą ir pasiekė Kaspijos jūrą. Ir tada Turkija įstojo į karą, smogdama stiprų smūgį su milijonine armija. Japonija taip pat prieš tai laimėjo Midvėjaus mūšį ir užėmė Havajų salyną.
  Ir taip samurajus atidarė antrąjį frontą Tolimuosiuose Rytuose. Jie pažengė į priekį didelėmis pėstininkų masėmis. Ir jie sugebėjo atkirsti Vladivostoką ir užimti Chabarovską, taip pat užimti didžiąją dalį Mongolijos.
  Dėl to SSRS nerado jėgų žiemos kontrpuolimui. Ir vokiečiai, ir turkai, ir kiti Trečiojo Reicho palydovai per žiemą užėmė beveik visą Kaukazą, o Baku naftą.
  Sovietų Rusija atsidūrė strateginio spaudimo padėtyje. Stalinas netgi sutiko sudaryti atskirą taiką su Vokietija bet kokiomis sąlygomis.
  Fiureris gavo žvalgybos informaciją, kad Jungtinėse Valstijose vyksta atominės bombos kūrimo darbai. Ir dėl to susirūpinęs jis sutiko sudaryti atskirą taiką su SSRS. Bet, žinoma, paėmus viską, kas jau užkariauta, taip pat ir Leningradą, ir visą Kareliją, iki Archangelsko imtinai. Sovietų Rusijai buvo atiduota didžiulė duoklė. Japonija užėmė pajūrį ir dalį kitų žemių Tolimuosiuose Rytuose.
  Stalinas, suvokdamas beviltiškumą kariauti dviejuose frontuose, taip pat bijodamas naujų vokiečių tankų - "Panther" ir "Tigro", sutiko itin sunkias taikos sąlygas, tačiau išlaikė Maskvą ir savo asmeninę galią.
  Ir Fritz tęsė puolimą Afrikoje ir persikėlė į Indiją. Iš pradžių jie planavo paimti visas kolonijas iš Didžiosios Britanijos, o paskui užfiksuoti gimtąją šalį.
  Britai negalėjo atsilaikyti Afrikoje. Naciai itin silpnu pasipriešinimu užėmė visą juodąjį žemyną, taip pat ir Indiją, susijungdami su japonais.
  Nusileidimas Didžiojoje Britanijoje įvyko 1944 m. birželį, tuo metu vokiečiai buvo sukūrę reaktyvinius lėktuvus ir dėl savo kokybinio pranašumo visiškai užgrobė viršenybę jūroje ir ore.
  Amerika taip pat iki šiol pralaimėjo japonams, nes jie dalimis įveikė jankių laivyną. Ir tai leido kompensuoti mažesnį ekonominį potencialą.
  Didžioji Britanija gimtojoje šalyje buvo greitai nugalėta. O po to ten buvo įrengtas naujas provokiškas karalius ir Mosley vadovaujama vyriausybė. Dauguma Anglijos laivyno laivų pateko į Trečiąjį Reichą. Rugpjūčio mėnesį vokiečiai užėmė Airiją, o rugsėjį įvyko operacija "Ikaras", užėmus Islandiją.
  Taigi Trečiasis Reichas apsisaugo nuo JAV bombardavimo.
  Tačiau fiureriui to nepakako, ir Fritz pradėjo pulti Ameriką.
  Dalis karių buvo perkelta į Argentiną ir Braziliją. O dalis persikėlė per Grenlandiją ir Kanadą.
  Žinoma, kartu su japonais vokiečiai užėmė ir Australiją.
  1945 metais naciai sugebėjo užimti reikšmingas teritorijas Vakarų pusrutulyje. Amerika susidūrė su naujais vokiškais E serijos tankais, kurie buvo gerokai pranašesni už šermanus ir net pershingus. Hitlerio E-75 pasirodė esąs praktiškai nepramušamas iš bet kurio kampo amerikietiškų ginklų ir greitai tapo pagrindiniu vokiečių tanku. 1946 metų kovą JAV kapituliavo.
  Ir buvo laikina karinė pauzė. Stalinas sėdėjo ramiai ir nesiūbavo valties.
  Hitleris penkerius metus ilsėjosi ir virškino turtą. Ir tada, nepaisant to, jis paėmė ir užpuolė Japoniją tik 1951 m. balandžio 20 d. Ji turėjo per daug turto.
  Karas truko aštuonis mėnesius ir baigėsi Japonijos ir visų jos kolonijų užėmimu.
  Po to fiureris atliko dar keletą operacijų Lotynų Amerikoje ir užėmė Ispaniją ir Portugaliją bei kitas neutralias šalis.
  Taip pat buvo užkariauta Turkija.
  Paaiškėjo, kad Trečiojo Reicho imperija buvo beveik visuotinė. Bet vis dar buvo apnuoginta SSRS.
  Stalinas mirė 1953 m. kovą, tada buvo nušautas ir Berija. Nikita Chruščiovas užgrobė valdžią. Kuris surengė 20-ąjį kongresą, atskleisdamas Stalino asmenybės kultą, ir netgi gėdingai pralaimėjo karą.
  Ir Hitleris nusprendė:
  - Užfiksuokite paskutinę nepriklausomą galią pasaulyje.
  Taigi, 1956 m. gegužės 1 d., SSRS prasidėjo didžiulis didžiulės pasaulinės Trečiojo Reicho armijos puolimas. Vėl karas ir didelis kraujas.
  Hitleriui visai neseniai buvo šešiasdešimt septyneri, bet kanibalas nenorėjo nusiraminti.
  Siena praėjo labai arti Maskvos - tik du šimtai dvidešimt kilometrų trumpiausiu atstumu. Jau Rževas buvo Vokietijos miestas. Taigi Fricai tikėjosi, kad dar prieš vasarą jie užims SSRS sostinę ir pagaliau užbaigs imperijos konsolidaciją planetos mastu.
  Tačiau keturios merginos, vadovaujamos Natašos, joms kliudė.
  Gražios, basos merginos su bikiniais gynė sovietų miestą Kalininą ir 1956 m. gegužės 4 d. į jį įsiveržė vokiečių kariuomenė, pradėjo šturmą.
  Priekyje buvo vokiški, piramidiniai AG serijos tankai. Jie buvo galingi ir visiškai nepažeidžiami sovietinių ginklų, kai šaudė iš visų pusių.
  Tačiau naciams šiuo atveju nepasisekė: kadangi jiems priešinosi keturios merginos - labai stiprios raganos. Ir šie kariai mokėjo kovoti su priešu.
  Nataša basa koja metė granatą. Ji atsitrenkė į vokiško piramidės formos tanko vikšrą. Dėl to automobilis pasuko į kairę pusę ir taranavo kaimyną.
  Ir abu tankai sprogo iš karto.
  Ir Nataša čiulbėjo:
  - Tai mano strategija!
  Zoja, jos partnerė, taip pat paleido granatą plikomis kojų pirštais. Ir ji pataikė į piramidės formos nacių mastodono vikšrus. Tas pralaimėjimas apsisuko ir taranavo savo kaimyną. Ir vėl du tankai sprogsta.
  Zoja rėkia:
  - Šlovė SSRS!
  Tolesnė ugnis veda Augustiną. Ji taip pat metė basa koja, kažkas labai mirtina. Ir išmušė vokišką automobilį vikšre. Ir dėl to nacių tankai vėl susidūrė.
  Ir raudonplaukis velnias dainavo:
  Mes nebūsime vergai
  Meskime basas kojas!
  Ir tada Svetlana apkaltino priešą. Taip, taip tiksliai ir tiksliai. Ir taip pat su plikų kojų pirštų pagalba. Ir fašistų automobiliai susidūrė. Ir kaip jie sprogsta.
  O Svetlana dainuos:
  - Šlovė mano Tėvynei!
  Merginos kovoja drąsiai!
  Nataša vėl basa koja meta granatą ir sustumia du vokiečių tankus, sušuko:
  - Šlovė Stalinui!
  Zoja taip pat sviedžia ką nors mirtinai nuogais kojų pirštais ir sušunka į viršų:
  - Už šventąją Rusiją!
  Augustina nuogu kulnu davė granatą, stumdė nacių mastodonus ir cypė:
  - Už naujas sienas!
  Svetlana, apimta siautulio, apnuogintais grakščios pėdos pirštais metė mirties dovaną ir sušnypštė:
  - Už didelę pergalę!
  Merginos kovojo su piramidinėmis mašinomis, labai šaunu. Bet ką galima padaryti prieš tokias dideles pajėgas? O dabar naciai visiškai apsupo Kalininą ir kariai turėjo išsiveržti iš apsupties.
  Vokiečiai per gegužę užėmė Saratovą, Kuibyševą, Tulą, Penzą ir visiškai apsupo Maskvą, apsupo miestą iš visų pusių.
  O birželį įvyko sostinės šturmas.
  Drąsus ketvertas vėl kovoja ir kovoja beviltiškai.
  Nataša pasisuko, basa koja metė granatą ir dainavo:
  - Šlovė mūsų pasauliui!
  Zoja taip pat iššovė pliūpsnį ir vėl basa koja paleido granatą ir čiulbėjo plaučiais:
  - Naujasis Stalinas yra mano stabas!
  Tada Augustinas šaudo, taip pat aktyviai šaudo. Ir basais kojų pirštais meta granatą ir riaumoja:
  - Bus naujų pergalių! Atsiras nauji kovotojai!
  Tada Svetlana šaudo, šienauja priešininkus. Ir basa koja sviedžia žudiką į priešininkus, staugdamas:
  - Tai bus mūsų pergalė šventajame kare!
  Jie keturi desperatiškai kovojo Maskvoje. Tačiau jėgos nėra lygios. Miestą tiesiogine to žodžio prasme užplūdo minios, visokie juodi, geltoni, rudi naikintuvai, kurie buvo naudojami kaip patrankų mėsa.
  Ir liepos 3 d., Maskva pagaliau krito... Iki šios akimirkos vokiečiai buvo paėmę Kazanę, Uljanovską, Gorkio miestą ir Riazanę, ir iš tikrųjų žemę iki Uralsko upės ir jau šturmavo Orenburgą.
  Iš rytų taip pat vyko didelių pajėgų puolimas. 1956 m. liepos 4 d. Nikita Chruščiovas pasiūlė pasiduoti Trečiajam Reichui mainais už savo ir kitų politinio biuro narių saugumo garantijas.
  Hitleris su tuo sutiko... Karas baigėsi po kiek daugiau nei dviejų mėnesių. O jėgų pusiausvyra nuo pat pradžių buvo beviltiška.
  Tačiau keturios merginos su pralaimėjimu nesusitaikė. Kadangi SSRS jau visiškai užgrobta, ar įmanoma paimti ir nužudyti Hitlerį?
  O 1956 metų rugpjūčio 9 dieną pažįstamos keturios merginos kartu su vaikinu Olegu Rybachenko nusprendė užpulti Hitlerio bunkerį, sunaikindamos pagrindinį visų laikų ir tautų nusikaltėlį.
  Taip keturios mergaitės ir berniukas, atrodė maždaug dvylikos metų, labai raumeningas, tiesiog trumpikėmis, persikėlė į jį pasirinkusio Hitlerio rezidenciją Kipre.
  Mergina buvo basa ir su bikiniu, berniukas buvo su šortais, taip pat basas. Taigi visi penki buvo apkaltinti magija.
  Užpuolė vaikas ir keturios mergaitės.
  Olegas Rybačenko sviedė basą vaikišką pėdų pulsarą, išbarstė nacius ir cyptelėjo:
  - Už Rusijos didybę!
  Nataša paleido žaibą iš bambos, sudegindama Fritzą, o nuogais kojų pirštais paleido ugnies kamuoliuką, degindama nacius ir dainuodama:
  - Už naują Rusiją!
  Zoya taip pat puola. Apnuogintais kojų pirštais jis meta žudiko dovaną. Ir atidengia krūtinę, iš jos spjaudo žaibus!
  Tada ji dainavo:
  - Taip, būk garsus dėl Rusijos!
  Augustine taip pat apnuogino krūtis. Ji numetė pulsarą nuo raudono spenelio. Ir ji plikomis kojų pirštais spjaudė žaibą.
  Ir ji dainavo:
  - Pirmas sakalas - Leninas, antrasis - Stalinas!
  O dabar Svetlana puola. Kaip išmesti pulsarą nuogais pirštais... Fašistus sutriuškins. Ir tada su raudonu spenelio užtrauktuku. Ir jis nušienaus daug nacių.
  Ir dainuoti:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Olegas Rybačenko vėl puola. Jis pjausto fašistus stebuklingais kardais, o žaibą paleidžia plikais pirštais.
  Ir berniukas rėkia:
  - Šalies didybė!
  Nataša, kardais traiškydama nacius ir basomis kojomis mėtydama pragariškus pulsarus, šaukia:
  Mes esame šėtono vaikai!
  Ir nuo pliko merginos kulno nuskriejo mirtinas burbulas. Ir ištirpdė visus.
  Zoya taip pat puola. Sutriuškina visus kardais. Ir su ugniniais žaibais iš raudonų spenelių vandenų Fritz. Ir plikomis kojų pirštais meta pragariškus pulsarus.
  Riaumojant:
  - Už tikrąją Tėvynę!
  Augustinas taip pat puola. Ir jos rubino speneliai veikia, spjaudo žaibų kaskadas. Ir rankos pjaustė priešininkus kardais. Ir nuogi kojų pirštai meta pulsarus.
  Ugningi grožio riksmai:
  - Už Juodąjį Dievą!
  O štai Svetlana puola. Taip pat terminatorė mergina. Iš braškių spenelių išlėkė žaibai ir pulsarai. Jie sudegino viską aplink merginą. Ypač nukentėjo naciai ir Trečiojo Reicho riteriai.
  O mergina paims ir sušuks:
  - Už didžiausią Rusiją! Aš kovoju!
  Berniukas ir keturios mergaitės puolime.
  Jie juda bunkerio koridoriais. Jie naikina fašistus. Jie eina pas Hitlerį. Tiesą sakant, šiame pasaulyje šis morelis sugebėjo gyventi šešiasdešimt septynerius metus. Ir taip penki terminatoriai nusprendė: užteks Hitlerio, ir jie jį nužudys! Taigi mergaitės ir berniukas juda.
  Olegas kardais pjausto nacius, basomis kojomis meta energijos krešulius ir dainuoja:
  - Šlovė didžiajai Rusijai!
  Nataša, naudodama raudonus krūtinės spenelius, taip pat kapodama nacius kardais ir mėtydama pulsarus nuogais kojų pirštais, šaukia:
  - Už Baltąją Rusiją!
  Zoya puola. Taip pat pjauna kardais ir svaido žaibus į nacius raudonais speneliais. Ir jis riaumoja pats sau:
  - Tegu laimi Baltasis Dievas!
  Ir basomis kojomis kaip pulsaras paleis.
  O štai Augustinas puolime. Toks nuožmus ir greitas. Taip pat lieja žaibus iš raudonų spenelių, tarsi iš gausybės rago. O nacius naikina kardais. Ir nuogais kojų pirštais kažkas dega, tarsi išmestas.
  Tada raudonplaukė dainuos:
  - Juodasis Dievas duos pergalę!
  O puolime prieš nacius Svetlana. Taip pat pjauna juos kardais. Iš rubininių spenelių lieja žaibą, o basomis kojomis paleidžia daužančius pulsarus.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Šlovė Svarogui!
  Penketas siautėja, apverčia tankus, naikina nacių bunkerius ir pan. Naikina priešininkus kaip skėriai.
  Olegas puolime. Berniukas svaidosi kaip kardai. Ir plikais pirštais mėtys vaikų kojytes. O naciai be problemų atsiguls.
  Ir tada dainuok:
  - Taip, didžioji Rusija! Aš su tavimi!
  Nataša taip pat puola. Naciai gniuždo save. Basomis kojomis meta pulsarus. Skaisčiai speneliai, žaibo kaskados spjaudosi.
  Ir dainuoja sau:
  - Rusijos didybė, Svarogas yra mano mesijas!
  Zoya puola. Taip pat meta žaibus. O jos rubininiai speneliai trūkčioja kaip banglenčių plūdurai nuo energijos srovių.
  Ir pliki kojų pirštai, ugniniai pulsarų krešuliai spragteli patys.
  Zoja rėkia:
  - Šlovė kosminei Rusijai!
  Ir kaip plikas kulnas ims ir pasiduos didžiuliu mastu, destrukcija.
  O čia mūšyje ir Augustinas. Apnuogintais kojų pirštais jis taip pat meta į priešą naikinamuosius ir mirtinus ginklus. O jos tamsiai raudoni speneliai, tarsi iš kulkosvaidžio, nuleidžia priešui pasiutusios energijos ir sunaikinimo srautus. Štai raudonplaukė, kaip ji daužo nacius. Tiesiogine prasme įsimylėti.
  Ir kaip jis muša nuogu kulnu!
  Ir riaumoti:
  - Už juodojo rusų dievo stiprybę ir išmintį1
  Ir tada Svetlana puola. Taip pat naikina nacius kardais. O raudoni speneliai išspjauna mirties dovanas. Ir kaip jis ims ir dainuos:
  - Šlovė mūsų didžiajai Rusijai.
  Ir savo nuogu kulnu pulsaru smogs priešui. Ir jis paims kardus ir supjaustys ...
  Taip, penki Hitlerio sargybiniai labai garsiai pjauna. Merginoms to tikrai reikia.
  Ir berniukas su juo, Olegas Rybachenko, yra toks šaunus! O naciai labai garsiai naikina.
  Tai berniukas terminatorius.
  Kardai kaip pasviręs. Ir jis ims suktis ir kardais nukirs nacius. O pulsaras basomis kojomis išmes.
  Ir riaumoti:
  - Už Europos didybę!
  Ir štai Nataša puola. Taip įsiutę. Taip pat iš raudonų spenelių išleis pulsarai. Ir sutriuškina fašistus. Ir basomis kojomis meta tokius mirtinus pulsarus.
  Ir jis riaumoja iš visų jėgų:
  - Garbė rusų dievams!
  Pati Zoja puola. Ir ji visus nacius išžudė kardais. Ir supjaustykite jų odą į būgną. O tiksliau sietelyje. Ir su plika kulnu, lyg naciai, pasiduos. O iš raudonų spenelių įkrauna energijos srautus. Na, naciai turi tikrai pakenkti.
  Ir Zoja rėkia sau:
  - Už Šventąją Rusiją!
  Ir tada Augustinas tapo dar aktyvesnis. Ji taip pat paleido pulsarus plikomis kojų pirštais. O nuo raudonų spenelių kaip žaibo blyksniai. Ir tarsi nuo pliko kulno paleis pulsarą, degantį žaibą.
  Ir šaukti:
  - Juodojo Dievo malonė yra su mumis!
  O raudonplaukis velnias ims ir trenks priešui.
  Ir štai Svetlana puola. Mergina, kuri yra tik ryškios spalvos gėlė.
  Naciai užtikrintai dega. Ir iš rubino spenelių siunčia tokius kulkosvaidžio sprogimus. Kad visa visata gali būti padegta. Ir paėmė, padegė visus nacius.
  Taip, Hitleriui bus sunku, nes tokia galia yra prieš jį.
  Bet Svetlana sušuko:
  - Ir Baltojo Dievo meilė yra su mumis!
  Penki judesiai į save. Triuškina nacius be jokio gailesčio. Ir rodo pragarišką naikinimą. Tai kas išdrįs stoti tokioms merginoms, tas mirs.
  Olegas puolime. Berniukas vis arčiau ateina į Hitlerio kabinetą. Kaip jis pašėlusiai traiško kardus. O vaiko basos kojos siunčia pulsarus.
  Taip, naciams nepasisekė, jie susisiekė su tokiomis veržliomis merginomis ir vaikinu.
  Čia Nataša išleis tokią ugningą miglą nuo raudonų spenelių. Ir tiek daug fašistų sudeginama. Tai mergina, čia tikras terminatorius.
  O štai kaip paleisti žudiką nuogais kojų pirštais į priešą. Ir velniop konkrečiai.
  Po to Nataša girgždės:
  - Šlovė SSRS!
  Zoya taip pat puola. Čia iš braškių spenelių duos ugningą srovę. Ir nugali savo priešininkus. Ir duoda posūkį po eilės. Ir jis paims raudonus spenelius ir šaudys į priešą.
  Ir nuogais kojų pirštais jis smogs priešui.
  Tada jis dainuoja:
  - Šlovė mūsų Žemei!
  Toliau Augustino puolime. Taip pat laukinėje pusėje. Muša savo priešininkus. Ir meta į priešus raudonus spenelius, labai degančius diskus. Jie tiesiogine prasme sudegina nacius pelenais.
  Ir karys riaumoja:
  - Už didelę pergalę!
  Tačiau puolime Svetlana. Toks nuožmus ir agresyvus. Ji pridengia Fritzą basomis kojomis. O iš braškių spenelių, kaip išsileis, kažkas gana mirtino.
  Ir jis paims nacius ir sudegins juos, tada dulkes.
  Mergina paėmė jį ir suriko:
  - Stipriems, rusų dievams!
  Penki paėmė ir įsiveržė į fiurerio biurą. Hitleris senas. Atsirado žili plaukai, ant kaktos atsirado plikų dėmių. Žemo ūgio vyras. Krito ant kelių mergaičių ir berniuko akivaizdoje.
  Nataša sugrūdo pliką kruviną koją jam į rankas ir sušuko:
  - Pabučiuok šunį!
  Hitleris išsigandęs pabučiavo...
  Zoja taip pat privertė fiurerį pabučiuoti jos nuogą kulną. Hitleris buvo sutramdytas.
  Tada jis pabučiavo ir nuogus, šiurkščius Augustino padus. Ji gana daug kuždėjo.
  Svetlanai taip pat teko pabučiuoti basas kojas. Tada fiurerio merginos paėmė jį už rankų ir kojų. Ir traukdami jie buvo suplėšyti į keturias dalis.
  O Hitleris nuo skausmingo šoko tik 1956 metų rugpjūčio 9 dieną ėmė ir mirė.
  Baigėsi didžiausio visų laikų ir tautų nusikaltėlio, užėmusio visą pasaulį, viešpatavimas.
  Didįjį ir kruviną diktatorių pakeitė Schellenbergas, kuris pakeitė Himmlerį. O pajėgiausias iš Hitlerio sūnų, gautas dirbtinio apvaisinimo būdu, buvo paskelbtas formaliu įpėdiniu.
  Bet... Prasidėjo kova dėl valdžios, Šelenbergą nuvertė Mainšteinas ir prasidėjo kruvini susirėmimai.
  
  HELL TERMINATOR KLIPAS
  1942 m. pavasarį vienas iš vokiečių ekspertų išsiaiškino, kad jis naudoja nerūdijančio plieno spaustuką ant vokiškų suklastotų dokumentų, o rusai naudoja tik paprastą geležį. Ir tada jis apie tai pranešė vyriausiajai vadovybei.
  Po to buvo atsižvelgta į šį niuansą ir vokiečių agentai pradėjo žlugti daug rečiau.
  Ir dėl to Fritz atskleidė planus puolimui prie Stalingrado esančiuose kraštuose. Ir kariuomenė buvo pergrupuota. Lapkričio 19 d. prasidėjus puolimui Raudonoji armija susidūrė su labai stipria gynyba. Be to, puolimo dieną oras pasirodė neskraidantis, o tai išjungė aviaciją ir sumažino artilerijos paruošimo efektą.
  Tada vokiečiai galėjo atsilaikyti, o kovos truko daugiau nei mėnesį be didelio Raudonosios armijos sėkmės.
  Afrika taip pat yra šiek tiek kitokia. Rommelis gavo daugiau pastiprinimų iš Europos ir sugebėjo surengti puikų puolimą prieš amerikietį. Į nelaisvę pateko daugiau nei šimtas penkiasdešimt tūkstančių nepakankamai apmokytų ir nepatyrusių amerikiečių karių. Rommelo kariai taip pat užėmė Alžyrą ir Maroką.
  Po to JAV paprašė paliaubų su Vermachtu. Pasinaudoję Amerikos pasitraukimu iš karo, vokiečiai dar labiau sustiprino Rommelį ir nugalėjo Didžiąją Britaniją Libijoje ir Egipte. Tuo pat metu vokiečiai žiemos metu atmušė Raudonosios armijos puolimą prie Leningrado ir naują bandymą pulti prie Stalingrado bei Rževo-Sychovo kryptimi. Pavasaris praėjo palyginti ramiai. Žiemą nepasiekusi sėkmės, SSRS taupė jėgas. O vokiečiai veržėsi į priekį Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose. Sugauta po Egipto, Irako ir Kuveito žlugimo. Dalis Sirijos buvo okupuota Turkijos. Kuris kariavo su Britanija.
  Vasarą rytiniame fronte irgi buvo užliūlis. Naciai išsiveržė į priekį Sudane ir išsiveržė į Iraną bei Artimuosius Rytus. Tik rugpjūtį Stalino kariuomenė pabandė veržtis prie Stalingrado. Tačiau jie vėl įklimpo į kietą vokiečių gynybą.
  "Panther", turėjusi šarvus skvarbią, tikslią ir greitašaudę patranką, ypač pasiteisino gynybinėse kovose.
  Vokiečiai visus keturiasdešimt trečius metus praleido rytuose gynyboje. Tuo tarpu jie užėmė Afriką, o Iranui įžengus į Indiją, susijungdami su japonais.
  Žiemą Raudonoji armija beveik nesiveržė į priekį. Stalinas ištyrė taikos galimybes. O vokiečiai suvirškino britų kolonijas. Čerčilis susirgo ir jausdamasis nesaugus, ėmė ir sudarė paliaubas su vokiečiais po kolonijų praradimo. Tai atrišo nacių rankas rytuose.
  O 1944 metų gegužę prasidėjo Vermachto puolimas Kaspijos jūros kryptimi.
  Mūšiuose dalyvavo "Panteros" -2 ir "Tigrai" -2. Šios mašinos parodė savo galią, bet pagrindinis dalykas yra reaktyviniai lėktuvai, kurie jau nebuvo lygūs. Visų pirma, ME-262 ir XE-162.
  Taip, daug arabų, afrikiečių, indų buvo užverbuoti į pėstininkus. Tie lipo į priekį kaip patrankų mėsa.
  Na, o kaip mūšyje, taip mūšyje!
  Priešas, mėtydamas lavonus, prasibrovė iki Kaspijos jūros, o Kaukazą atmetė sausuma. Ir turkai smogė iš pietų, ir Rommelio kariai.
  Visiškas blokavimas...
  Vermachtas į puolimą metė daugiau nei tris šimtus divizijų, daugiausia iš užsieniečių. Ir jis padarė didelę pažangą.
  Nors Raudonoji armija kariavo didvyriškai.
  Ypač keturios merginos, Nataša, Zoja, Augustinas ir Svetlana.
  Ypač garsiai jie basomis kojomis svaidė priešui mirties dovanas.
  Tačiau net drąsios keturios ir gražios raganos apskritai pasirodė bejėgės.
  Vasarą Kaukazas buvo visiškai užgrobtas. Rudenį Fritz taip pat užėmė Saratovą ir Kuibyševą, besiveržiantį iš pietų. Taip pat Uralskas, Guryevas ir priartėjo prie Orenburgo.
  Žiemą jie sustojo. Buvo laikina ramybė. Tik pačiame Orenburge vyko mūšiai. Ir šis miestas vėl tapo legendiniu. Jie jame prisiminė Emelyano Pugačiovo erą.
  Fiureris kurį laiką bandė susitarti dėl galutinės taikos su JAV ir Britanija. Tada jie tęsė karą su Japonija. Nors ir be sėkmės. Samurajus jūroje iškovojo keletą pergalių.
  1945 metų pavasarį, balandžio 20 d., prasidėjo operacija "Kremlis" su Maskvos puolimu.
  Mūšiai pasirodė labai įnirtingi. Vokiečiai buvo įtraukiami į kruvinus mūšius. Sovietų kariuomenė kovojo didvyriškai. Nepaisant to, po tris mėnesius trukusių atkaklių kovų, naudodami reaktyvinius lėktuvus, naujausius E serijos tankus, vokiečiai apsupo Maskvą. Kitomis kryptimis pavyko paimti Tambovą, Penzą, Uljanovską, kad veržtųsi Ufos link.
  Rugpjūtį Riazanė krito, o atotrūkis nuo Maskvos dar labiau padidėjo.
  Stalinas siūlė taiką bet kokiomis sąlygomis. Fiureris į tai nepaisė. Tačiau Maskva atlaikė iki gruodžio, kol galiausiai buvo paimta.
  Fritzas metų pabaigoje taip pat užėmė Gorkį ir Kazanę.
  Po žiemos pertraukos 1946 m. gegužę "Fritz" persikėlė į Uralą. Mūšiai jau įsibėgėjo ne taip intensyviai. Daugelis generolų išdavė ir pasidavė be kovos. Taip, ir pats Stalinas patyrė insultą ir nebuvo toks pasiruošęs kovai.
  Po Sverdlovsko užėmimo SSRS vyriausybė persikėlė į Novosibirską.
  Tačiau Vermachto armija pasekė jiems ant kulnų.
  Miestai buvo užfiksuoti ištisus metus. Audra užėmęs Novosibirską, Stalinas sutiko pasiduoti mainais į asmeninį saugumą.
  Ir netrukus sudarė taikos susitarimą tarp Japonijos ir JAV. Didžioji Britanija ir Amerika galiausiai pripažino visus Vermachto laimėjimus.
  Hitleris, užėmęs daugybę teritorijų, kartu su japonais sukūrė savo kolonijinę imperiją.
  Bet jis neturėjo ilgai barti. 1957 metų balandžio 20 dieną raganos merginos nusprendė surengti operaciją prieš fiurerį. Jau vidutinio amžiaus diktatoriaus rezidencijoje užpuolė keturios raganos.
  Kariai, vilkintys bikinį, rankose laikantys stebuklingus kardus, basomis kojomis mėtantys žaibus ir pulsarus.
  Nataška paleido vėjo malūną, kirsdama nacius ir plikomis kojomis pirštais išmetė energijos krešulį, šaukdama:
  - Šlovė Tėvynei!
  Zoja rėžė stebuklingais kardais. Ji perplėšė nacių pilvus ir čiulbėjo:
  - Už naujas sienas!
  Ir nuogais kojų pirštais kaip paleisti pulsarą.
  Tada Augustino puolime. Jis taip pat valdo malūną su stebuklingais kardais. Tada jis basomis kojomis meta kažką mirtino.
  Tada raudonoji harpija sako:
  - Už Juodąjį Dievą!
  Kita puolime yra Svetlana. Taip pat pjauna kardais, o žaibą paleidžia nuogais kojų pirštais, perkerta nacius.
  Tada Nataša pradėjo puolimą, nukirto Hitlerio asmens sargybinius ir šaukė:
  - O aš va, sukaposiu visus nacius!
  Ir basomis kojomis kaip pulsaro mergina, ir mess.
  O štai Zoja puolime. Kardai mėgsta suktis, o mėsą supjaustykite. Ir nuogais kojų pirštais jis paleis žaibą.
  Tada jis šauks:
  - Turiu super mergaitę!
  Toliau Augustino puolime. Taip pat sukasi... Ir jam nuo krūtinės numetė porą žaibų. Ir basomis kojomis pulsaras svies ir šauks:
  - Aš super karys!
  Ir jos raudoni plaukai plevėsuoja kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir štai Svetlana puola.
  Jos kardai sukasi, o basos kojos išsklaido energijos krešulius, ir iš bambos išskris žaibas.
  Mergina dainuos:
  - Mes sukaposime drakoną ir nužudysime fiurerį!
  Nataša taip pat siūbuoja kardus puolime ir nukerta nacius. O jos basos kojos svaido mirtinus sviedinius.
  Ir karstas varo nacių sargybinius.
  O mergina sau dainuoja:
  - Aš esu naikintojas,
  Ir didysis terminatorius...
  Iš karto suskaidė atomą,
  Ir galva į sieną!
  Zoja puolė, paėmė jį ir metė plikomis kojų pirštais, kažką, kas pučia stogą.
  Ir kaip dainuoti:
  - Šlovė kosminiams atstumams!
  Ir vėl jos kardai suplėšė priešus į mažas skeveldras ir suplėšytos mėsos gabalus.
  O štai Augustino judėjime. Kaip ji muša nacius. O kruvinos mėsos gabaliukai lekia į visas puses.
  O mergina basa koja irgi pasiduos pulsarui ir loja:
  - Aš esu puiki gražuolė! Kurią mėgsta visi!
  Ir štai Svetlana juda. Taip pat išleis žaibą nuo bambos. Ir basa koja pulsaras nukris ant nacių. Ir jos kardai, na, tiesiog budeliai.
  Tada mergina sušunka:
  - Šlovė Tėvynei!
  Natašą siautėja laukinis šėlsmas. Atakuoja Fritzą. Juos susmulkina, o plikomis kulnais meta ugninius burbulus.
  Ir dainuoja sau:
  - Šlovė mūsų namams!
  Taip pat jai nuo bambos nukrito energijos krešulys.
  Zoja valdo vėjo malūną su kardais. Nukerta krūvą fašistų. Ir tada, kaip su nuogais kojų pirštais, mesti priešą. Ir išsklaidyk priešininkus į visas puses.
  Tada jis dainuoja:
  - Garbė Rusijos carams!
  Štai Augustinas sunkioje atakoje. Sumažina priešininkus. O dabar jos basa koja svaidys žaibą... Ir iš plikos bambos išskris pulsaras. Ir išsibarsto Hitlerio asmens sargybinių kryptimi.
  Tada raudonplaukė dainavo:
  - Nelaukite pasigailėjimo iš manęs!
  Svetlana taip pat puola... Smulkina varžovus, sutriuškina juos. Iš bambos meta žaibus. O apnuogintais kojų pirštais tarsi kibirkščiuoja ištisos energijos kaskados.
  Ir dainuok sau:
  - Esu labai dėkingas
  Aš kietesnis už beždžionę!
  Nataša taip pat puola... Kaip ji pjauna kardais. Ir basomis kojomis žudikas paleis. O štai žaibo skrydis nuo bambos.
  Tada mergina sumurma:
  - Tėvynės šlovei!
  Toliau ateina Zoja. Taip pat sunaikina priešus. Žaibas iš už burnos spjauna. Jis bamba išmeta energijos krešulius. Ir jis riaumoja pats sau:
  - Aš esu metimų čempionas!
  Ir basos kojos kaip sukasi.
  Toliau Augustinas puolime. Jis naikina nacius kardais ir supjausto į mažas salotas. Ir basomis kojomis kaip pulsaras mess. Ir net du žaibai nuo bambos... Ir tuzinas fašistų iškepa vietoje!
  Karys dainuos:
  - Motinos Motinos vardu!
  Ir vėl basos kojos kaip pulsaras kala!
  Ir tada puolime Svetlana. Tai tokia mergina, kuri negali būti šaunesnė. Ši karė ims ir basomis kojomis svaidys žaibą. Ir iš bambos išskris susinaikinimo burbulai. Ir štai kaip karys sušuks:
  - Man pasirodė, kad genys turi kaltą!
  Nataša juda. Slinko ir keliolika fašistų atkirto. O mergina vis dar plikomis kojų pirštais išleido naikinimo produktą. Nuo bambos žaibų kaskada ir dainavo:
  - Amžinasis mano, didžiausias karalius pasaulyje!
  Ir nuo merginos nuogo kulno nuskriejo pulsaras.
  Zoja toliau judėjo. Ji paėmė jį kardais ir supjaustė. Priešai sugniuždyti, mirktelėjo safyro akimis. O nuo bambos energijos stulpas. Ir basi naikinimo pulsarai.
  Ir kaip dainuoti:
  - Aš būsiu čempionas!
  Ir tada Augustino judėjime... Jos kardai, kaip malūnų ašmenys. Nedvejodamas nusipjauna. Ir nuo bambos strėlės aštrios nuo stebuklingos ugnies skristi. O merginos basos kojos išduoda tokias susinaikinimo dovanas.
  O pati raudonplaukė riaumoja:
  - Didelis čempionatas!
  Svetlana taip pat nėra dovana. Ji paėmė jį ir basomis kojomis metė išdaužto stiklo šukes. Ir dvi dešimtys fašistų atsigulė negyvi. O kaip nuo bambos duos visa linija. Ir be problemų nušienaus visus nacius.
  Ir mirktelėjęs pastebi:
  - Aš esu didelė svajonė!
  Nataša magiškais kardais suks trigubą vėjo malūną. Jis ims ir mesti dovanas plikais pirštais. O su plika kulnu ugningasis duos keletą burbulų ...
  O nuo bambos visa žaibų kaskada.
  Tada jis dainuoja:
  - Lazerinis kardas,
  Nori nukirsti priešus!
  Zoya puola. O jos kardai yra tikri deimantiniai grąžtai. Ir sutraiškyti Fritzą kaip šimto svarų kiautą. Bet kai merginos paėmė basas kojas ir išmetė kažką kruvino.
  O paskui ėmė ir sugedo.
  Zoya sušuko:
  Mes esame nauji čempionai!
  O štai Augustinas juda. Kaip ji naikina priešus. Ir jos kardų siūbavimas kerta visus.
  O basomis kojomis išskrenda visokios mirties dovanos.
  O Augustinas dainavo:
  - Mano šventasis žaibas!
  Ir iš jos burnos kyla ugnis!
  Ir štai Svetlana juda. Tas pats kaip iš bambos išleido žudikiškos jėgos dovaną.
  Tada mergina dainavo:
  - Aš esu absoliutus čempionas!
  Ir ji paėmė basas kojas ir pasiuntė pulsarą. Ir jai iš gerklės išskrido pragaro ugnis. O dabar plikas kulnas pasidavė burbulams.
  O iš bambos lekia mirtinas ir žudantis žaibas.
  Nataša taip pat naudojo kardus. Sukapojo daug fašistų. Ir kaip žaibu iš bambos paleis. Ir sudaužyti fiurerio asmens sargybinius į mažus gabalėlius.
  Po to jis dainuos:
  - Už Tėvynę ir Laisvę iki galo!
  O su nuogais kojų pirštais išsilaisvins kažkas visiškai mirtino.
  Zoja, puolusi priešus ir apnuogindama dantis, riaumojo:
  - Laukinė įgula! Sumušk priešą!
  Ir dar basomis kojomis išmes. Ir nuo bambos ėjo tokios mirtinos eilės.
  Mergina sušuko:
  - Didelė gėda!
  Ir tada Augustinas persikėlė. Ji taip pat blykstelėjo smaragdinėmis akimis. Ir ji išmetė iš bambos krūvą žaibų. Ir nuogais kojų pirštais ji metė į priešą.
  Ir ji trenkė kardais, šaukdama:
  - Esu aukščiau už visus pasaulio čempionus!
  Ir tada puolime Svetlana. Taigi visi kulia ir pjauna. Ir ji yra tokia šauni ir linksma mergina. Taip pat iš bambos, žodžiu, skrenda kulkosvaidis. Ir jis numuša daug fašistų. Ir basomis kojomis tokius energijos pluoštus svaido upeliais.
  Karys dainavo:
  - Tikslas arti!
  Ir kaupti jėgas metimui!
  Taip, galiausiai, keturiese įsiveržė į Hitlerio kabinetą. Nužudė visus savo sargybinius. Ir fašistas numeris vienas buvo ištrauktas iš po lovos.
  Hitleris sušuko:
  - Aš duosiu Lenkijai!
  Nataša sarkastiškai paklausė:
  - O gal Kaukazo?
  Fiureris riaumojo:
  - Taip, bent du Kaukazai, tik nežudyk!
  Merginos vieningai atsakė:
  - Pabučiuok mūsų kojas!
  Hitleris, dejuodamas, ką tik sukako šešiasdešimt aštuoneri metai, šliaužė ant kelių ir bučiavosi basomis, apvaliais kulnais. Jie šypsojosi ir juokėsi.
  Fiureris tris kartus pabučiavo kiekvieną dulkėtą ir kruviną merginos padą.
  Po to Nataša paėmė Hitlerį basais pirštais už dešinės rankos, Zoją - už kairės, taip pat basa koja. Augustina ir Svetlana apnuogintais pirštais paėmė fiurerį už kulkšnių.
  Po to merginos trauks didžiausią visų laikų ir tautų nusikaltėlį į visas puses ir ims, suplėšys į gabalus.
  Hitleriui buvo nuplėštos ir rankos, ir kojos, o nuo skausmo šoko drakono valdovas mirė vietoje.
  Tas kerštas surado žudiką ir didžiausią budelį pasaulio istorijoje.
  Čia pasaka baigiasi, nors šioje planetoje ji tapo košmariška realybe, o kas klausėsi, baigė!
  
  
  RAGANIAI PRIEŠ HITLERĮ
  Keturiasdešimt pirmaisiais metais Hitleris, užėmęs Kretos salą, persigalvojo dėl išvykimo į SSRS. Tai, kad Stalinas neužpuolė Vokietijos per Jugoslavijos puolimą, įtikino fiurerį, kad iš rytų į jį bėgti neketinama.
  Be to, nuojautos bylojo, kad lengvos pergalės rytuose nebus, ir geriau ten neiti.
  Fritz sustiprino Rommelo grupuotę ir sugebėjo įtikinti Turkiją įsileisti kariuomenę į Artimuosius Rytus. Britai buvo visiškai nugalėti Egipte ir išvaryti iš Irako bei Artimųjų Rytų. Netrukus Franco sutiko užimti Gibraltarą.
  Po to vokiečiai jau galėjo be problemų perkelti kariuomenę į Afriką, o toliau - į Artimuosius Rytus.
  Pal Indija. Ir po to be nereikalingų problemų, vos per šešis mėnesius, Juodasis žemynas buvo užfiksuotas. O kulminacija buvo puolimas prieš Didžiąją Britaniją ir kariuomenės išsilaipinimas gimtojoje šalyje 1942 m. lapkritį.
  Per dvi savaites Anglija krito. Ir Fritz pagaliau įsitvirtino rytiniame pusrutulyje.
  Tačiau karas su JAV vis dar tęsėsi. Ir tai užsitęsė dėl vandenyno atokumo ir sunkumų perkeliant kariuomenę.
  Pasikliaudami Afrikos, nemažos Azijos ir Australijos dalies ištekliais, vokiečiai kuria didelį laivyną. Kartu su Japonija jie taip pat kariauja povandeninį karą.
  Keturiasdešimt treji ir keturiasdešimt ketvirti metai prabėgo mūšiuose jūroje. Islandija ir Grenlandija buvo užgrobtos. O keturiasdešimt penktajame, jau turėdami "E" serijos tankus, vokiečiai išsilaipino Kanadoje ir sutelkė savo pajėgas Argentinoje.
  Tokie buvo jų planai. Nors užsitęsęs bendravimas apsunkino JAV puolimą.
  Tačiau iki rugsėjo didžioji Kanados dalis buvo perpildyta.
  Tiek vokiečių, tiek japonų kariai įžengė į šiaurinius JAV regionus.
  Bet tada Fritzą sutiko keturios merginos.
  Monika, Lėja, Gertrūda ir Angelina.
  Į mūšį stojo keturios gražuolės. Monika, Lėja, Gertrūda - blondinės, o Angelina - raudonos spalvos.
  Ir tegul merginos sunaikina didžiulę Trečiojo Reicho armiją.
  Jie šaudo iš kulkosvaidžių.
  Štai Monika basa koja meta granatą ir dainuoja:
  - Šlovė mano jėgoms! Visi nušienauti!
  Lėja duoda eilę. Jis taip pat pjauna priešus, o plaučiais girgžda:
  - Mano armija stipri!
  Ir basa koja meta mirties dovaną.
  Ugninga arba raudonplaukė Angelina nuogais kojų pirštais paleidžia mirties dovaną ir cypia:
  - Mano pergalė!
  Ir taip pat suteikia posūkį!
  Toliau Gertrūda basa koja jau kala mirties dovaną ir kaip kurtinančiai staugia:
  - Aš esu čempionas!
  Ir vėl paleis žudikų liniją.
  Monika vėl šaudo į fašistų būrį ir dainuoja:
  - Šlovė mano pasauliui!
  Ir nuogais kojų pirštais meta žudikišką mirties dovaną, daužo priešininkus.
  Veda ugnį ir Lėją. Ji labai protinga mergina. Ir basomis kojomis į priešą lyg mėto granatas.
  Ir mergina riaumoja:
  - Aš esu JAV hiperkarys!
  Tada Angelina šaudo. Tai daro labai tvarkingai. Ir nuo plikų kojų pirštų skrenda mirtina dovana.
  O graži mergina riaumoja:
  - Būsiu absoliutus pasaulio čempionas!
  Ir kaip karys parodys savo ilgą liežuvį!
  Ir tada Gertrūda pabandė. O taip pat kaip duos eilė. Ir tada jis plikomis kojų pirštais įmes mirties dovaną.
  Ir išbarstykite visus priešininkus į mėsos gabalėlius.
  Taigi keturios merginos aktyviai dirba. Spaudimas, priešo armija aiškiai baigiasi.
  Nors ne, pasirodo baisūs tankai, E serija. Na, merginos jų laukia.
  Monika basa koja meta granatą ir cypia:
  - Mes kovosime kosmose!
  O nuo jos pliko kulno mirties dovana atšoko nuo vikšro E-50. Ši transporto priemonė buvo apgadinta ir sustabdyta.
  Karys šaukia:
  - Super!
  Kitas Lėja mūšyje. Taip pat ir basa koja, nes meta mirties dovaną. Sumuša priešą. Ir bakas užsikimšo.
  Ir karys riaumoja:
  - Aš mergina su bikiniu!
  Toliau - Angelina. Jis taip pat basa koja meta granatą į E-75, o vokiečių vampyrui sunkiai sekasi.
  Ir karys šaukia:
  - Aš esu tas, kuris parodys super klasę!
  Ir Gertrūda kovoja. Taip pat karys, kuris nepažįsta gailesčio ir abejonių.
  Gražuolė paėmė ir sucypė:
  - Didelė regata!
  O mirtina granata nuskriejo nuo basos kojos.
  Monika vėl šauna ir cypia:
  - Akrobatika ir įgula!
  Jos plika galūnė taip pat ims ir mirties srovė išmes. Ir sunaikinti visus priešus.
  Po to karys vyaknet:
  - Aš super mergina!
  O Lėja yra tikras mūšio herojus. Ir smogti priešams. Ir basa koja jis išmes granatą, paims daugybę priešų ir juos suplėšys. Ir po šaukimo:
  - Aš esu ta mergina, tas Supermenas!
  O mūšyje Angelina, taip pat basa koja mesdama mirties dovaną. Priešas bus sudraskytas ir dainuojamas:
  - Po velnių, aš demonas!
  Ir sprogdinti į priešą.
  O štai Gertrūda kamuoliuke. Jis šaudo be jokių ceremonijų ar išankstinių nusistatymų. Ir jis paims jį nuogais pirštais, paleis naikinimo dovaną ir susmulkins priešus. Ar tai labai kovinga?
  Keturios merginos kovojo kaip riteriai ar angelai. Bet viskam yra riba. Ir taip kariai pasitraukė...
  Keturiasdešimt penktųjų metų ruduo ir žiema praėjo atkakliose kovose. Jėgos buvo nelygios. Vokiečiai turi per daug stipresnius E serijos tankus nei šermanai ir net maži Pershing. Ir reaktyvinei aviacijai visiškai nėra lygių. Ir netgi pradėjo atsirasti diskinės plokštumos, visiškai nepažeidžiamos jokiems šaulių ginklams.
  Taigi JAV pamažu užvaldo visokie Trečiojo Reicho užsienio padaliniai.
  Didžioji Amerikos dalis užfiksuojama rudenį ir žiemą. Be to, sukilimai JAV pietuose ir vokiškų šaknų turinčių generolų išdavystė. Taip pat neabejotinas naujų kulkosvaidžių ir net požeminių Vermachto tankų pranašumas.
  O 1946 m. balandžio mėn. pavasarį, Trečiojo Reicho ordai apsupus ir užėmus Vašingtoną bei Niujorką, JAV kapituliavo.
  Taip buvo užverstas kitas karo puslapis.
  Tačiau 1947 m. gegužės mėnesį prasidėjo dar vienas mūšis, šį kartą su Japonija.
  Ir kampanija prieš SSRS vėl buvo atidėta.
  O dabar keturios merginos iš JAV nepasidavė ir vėl kovoja su priešu.
  Vasara keturiasdešimt septyneri ir karštis, kariai su bikiniais. Ir jie kovoja patys.
  Monika basa koja meta granatą ir cypia:
  - Aš terminatorius!
  Ir duoda posūkį.
  Lėja taip pat šaudo ir jam puikiai sekasi. Ir vėl basos kojos kažką meta. Ir jie sunaikina.
  Ir mergina rėkia:
  - Kovokite su akrobatika!
  Be to, Angelina atleidžia. Sutriuškina priešininkus. Išvaro juos būriais. Ir jos nuogi kojų pirštai vėl meta kažką žiauriai žudančio.
  Karys šaukia:
  - Aš plieninė letena!
  O Gertrūda nusišauna ir nupjauna priešus. Po to basa koja įmes mirties dovaną ir burbės:
  - Karinė tema ir matematika!
  Ir vėl, kaip jis visus ims ir nušiaus iki beprotybės!
  Taip, keturi kovoja. Tačiau jėgos nėra lygios. Nauji E-50 U serijos tankai, tankesnio išdėstymo, mažesnio nei dviejų metrų aukščio ir 170 šoninių šarvų, 250 mm kaktos ir šešiasdešimt penkių tonų svorio su 1800 arklio galių varikliu.
  Nesipriešink tokiam japonui. Taip pat ir prieš ME-462, kuris be jokių ceremonijų kaip kolobokai sunaikina visus priešo lėktuvus.
  Ir prieš, taip pat skraidančius diskus. Ir jie viską sulaužo.
  Trumpai tariant, per šešis mėnesius Japonija buvo visiškai nugalėta ir visos jos kolonijos buvo paimtos į nelaisvę.
  Ir kas nutiko. Fiureris netrukus užkariavo visas pasaulio šalis, išskyrus SSRS.
  Iki šiol viskas buvo daugiau ar mažiau taikiai. Bet tada Stalinas mirė, o valdžią užgrobė Nikita Chruščiovas. Ir vėl sudėtingi santykiai su Trečiuoju Reichu.
  Jau nekalbant apie tai, kad SSRS kūrė branduolinius ginklus. Taip pat buvo surengtas dvidešimtasis suvažiavimas, kuriame buvo pasmerkta ankstesnė politika.
  O 1956 metų birželio 22 dieną Trečiasis Reichas, jau vidutinio amžiaus, bet labai agresyvaus Hitlerio nurodymu, pradėjo invaziją. Jo būrys tikėjosi greitos pergalės, tačiau jo laukė netikėta staigmena!
  Į mūšį su vermachto ordomis stojo ne tik keturios amerikietės, bet ir keturios rusų gražuolės bei raganos. Ir visas būrys merginų įvairiose kariuomenės šakose, taip pat visos raganos!
  
  NAPOLEONAS ALEKSANDRO I SŪNUS
  Napoleonas nevyko į Rusiją ir paprastai vedė jaunesnę Aleksandro Pirmojo seserį. Tai lėmė tam tikrus istorijos pokyčius.
  Pirmiausia carinė Rusija kovojo prieš Austriją ir užėmė Galiciją. Antra, Prancūzija suorganizavo Italiją ir pasodino ten Napoleono sūnų ir Rusijos princesę.
  Ir tada Rusija ir Prancūzija užkariavo ir padalino Turkiją.
  Be to, bendromis pastangomis Didžioji Britanija buvo užkariauta. Ispanijos kolonijos galiausiai tapo prancūzėmis, kaip ir didžioji Afrikos dalis. Ir tada Indija ir Iranas buvo okupuoti!
  Po Aleksandro Pirmojo mirties ir Konstantino atsisakymo įvyko perversmas, keturiolikmetis Romos Cezaris Napoleonas II buvo pakeltas į Rusijos sostą. O po Napoleono mirties 1836 metais Napoleonas II tapo Prancūzijos ir visos Europos bei daugelio kolonijų valdovu.
  Atsirado viena superimperija, kuri toliau plėtėsi. Tada Napoleonas II užkariavo Kiniją, Indokiniją ir visą Afriką. Ir Australija bei Kanada. Ir mirė 1879 m., būdamas beveik šešiasdešimt aštuonerių.
  Tada sostą pakeitė Napoleonas III. Jis taip pat norėjo kovoti. Tačiau visame pasaulyje iš Prancūzijos liko neužkariauta tik JAV teritorija!
  O Napoleonas Trečiasis 1890 metais pradėjo karą su Amerika. Paskutinė šalis, kuri nebuvo Prancūzijos nuosavybė.
  O į JAV teritoriją įžengė didžiulė penkių milijonų karių armija iš viso pasaulio.
  Jėgos būtų nelygios. Tačiau amerikiečiai prieš Napoleoną III kovojo labai didvyriškai.
  Ypač keturios merginos: Monika, Lėja, Gertrūda, Anna! Ir jie kovojo kaip kobros ir herojės.
  Monika rėžė kardais, o metaliniais pirštais - aštrius diskus. Ir smūgiavo priešininkams.
  Ir karys dainavo:
  - Šlovė Amerikai!
  Lėja taip pat įsirėžė į svetimą kariuomenę kardais ir agresyviai sušnypštė:
  - Šlovė geriausiajai pasaulio šaliai!
  Ir taip pat basomis kojomis paleido žudiką.
  Gertrūda kovojo su didžiule kariuomene, taip pat basomis kojomis, mėtė labai aštrias adatas ir smogė priešams.
  Tuo pat metu mergina sucypė:
  - Esu tokios klasės kovotojas, o tai yra super!
  Ana taip pat kovojo, basomis kojomis mėtydama žudikiškas dovanas.
  Ir rėkė:
  - Pasiekimai mums yra dideli!
  Bet kad ir kaip jie kovojo, ir net labai didvyriškai, šie keturi, tačiau pranašesnės prancūzų jėgos vis dėlto juos nugalėjo.
  Merginos pateko į nelaisvę. Ten juos nurengė ir žiauriai kankino. Jie sukiojo rankas ant stovo, daužė botagu ir įkaitusia viela. Nuogi padai buvo deginami ugnimi, ant plikų kulnų tepama iki raudonumo įkaitusi geležis. Tačiau merginos niekada nepripažino naujos Napoleono III viešpatijos.
  Po to jie buvo išsiųsti į darbą, beveik nuogi į karjerus. Ir Amerika tapo nauja Prancūzijos provincija.
  Kai 1903 m., būdamas šešiasdešimt aštuonerių, Napoleonas III mirė, Napoleonas IV tapo imperatoriumi. Jo atvykimas pažymėjo naują viešpatavimą. Parlamento vaidmens stiprinimas ir bajorų įtakos mažinimas. Palaipsniui pasaulio imperija tapo demokratiškesnė.
  O 1917 metais pirmasis žmogus išskrido į kosmosą. Taip atsivėrė astronautikos era.
  1922 metais žmonės skrido į Mėnulį. Ir 1933 m. į Marsą. O iki 1950 metų jie aplankė visas Saulės sistemos planetas. Tačiau 2000 metais prasidėjo pirmasis skrydis į žvaigždes, visa kosminė ekspedicija. Štai toks AI vien dėl vienos Napoleono Bonaparto santuokos su Rusijos princese.
  Kaip visos žmonijos likimas priklauso nuo menkiausios progos.
  
  KRENTA PRIEŠ KINĄ
  ANOTACIJA
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova XVII amžiuje persikėlė į Sibirą, kur kariavo su Mandžiūrų dinastijos valdoma Kinijos imperija. Nemirtingi smogikai keičia istorijos eigą ne tik Kinijoje.
  Karas siautėja kaip uraganas
  Berniukas kaunasi su didele armija...
  Prapjovėme per įsiutusį rūką
  Nors kartais net per sunku!
  
  Priešas yra labai beprotiškas stiprus,
  Artėja nuolatinė lavina...
  Po ryškiai raudonai besiveržiančių plakatų ošimu,
  Bet, tikiu, gegužę sulauksime mūšio!
  
  Nemanykite, kad mus galima užkariauti
  Mes esame puikūs Dievo kariai...
  Ir tai nenutrūks, aš žinau gyvenimo giją,
  Nors kartais tai gali būti labai griežta!
  
  Žinokite Rusijos didybę tame
  Kad Tėvynė brangesnė už viską...
  Ir bus labai stiprus rusų namas,
  Ir perkelk fašistinei niekšybei į veidą!
  
  Netikėk, nesulaužyk Ordos Rus'
  Kuris neklūpo...
  Kovok nevaržomai, nebijok,
  Vardan naujų genčių kartų!
  
  Už Rusijos namus, už jos šieno kupetas,
  Mes kovosime labai įnirtingai...
  Nesibaigiančios svajonės išsipildymas
  Jūs nesate karys, turintis bufo sielą!
  
  Čia tu prisieki Tėvynei,
  Tapk didžiojo Svarogo kariu...
  Ne, nekurk laimės ant kraujo,
  Kai Jėzaus širdyje nėra Dievo!
  
  Galime pasiekti naujų būdų,
  Klestinčios šalies didybė...
  Ir nužudyk monstrą su akiniais,
  Kad planeta greitai taptų rojumi!
  . 1 SKYRIUS
  Berniukas ir mergaitė, taip pat keturios raganos atsidūrė Pietų Sibire ir atmušė kinų puolimą. Tai buvo mažai žinomas karas, kai Kinijoje valdė mandžiūrai, kurie aktyviai plėtėsi skirtinguose Azijos regionuose.
  Ir taip jie puolė rusus Tibeto regione. Ir tikroji istorija, jiems pavyko atimti dalį teritorijos. Be to, Rusiją tuo metu susilpnino valstietė ir kazokų karas Stenka Razin. Taip, ir karius tektų perkelti labai dideliais atstumais.
  Bet nemirtingas berniukas ir mergaitė bei keturios merginos terminatorės atėjo į pagalbą Rusijos fortui.
  Didžiulė Kinijos kariuomenė šturmavo naujai pastatytą Rusijos tvirtovę. Ir jėgos buvo aiškiai nelygios.
  Yra tik tūkstantis rusų ir du šimtai tūkstančių kinų. Ir atrodė, kad visai nebuvo šansų.
  Tačiau šešios klasės kariai yra labai pasirengę kovai.
  Olegas Rybachenko ant sienos. Nemirtingas berniukas, atrodantis maždaug dvylikos metų, svaido adatas nuogais kojų pirštais. Ir smogia į priekį žengiantiems kinams. Iš karto keliolika.
  Meta adatas ir Margaritą plikais pirštais. Mergina naikina priešininkus ir cypia:
  - Mano didžioji galia!
  Ir jis kovoja drąsiai.
  Nataša taip pat sviedžia galingą bumerangą plikais kojų pirštais. Kaip sutriuškinti priešininkus ir girgždėti:
  - Vardan didelės šlovės!
  Tada Zoja kalavijais pjauna kiną, o tuo pat metu basomis kojomis svaidosi adatomis su nuodais. Ir dainuoja sau:
  - Rusijos platybėse,
  Galime išgelbėti visus!
  Ir vėl kardai krenta ant priešininkų. O jei kapo, tai be jokio gailesčio.
  Bet kai Aurora pradėjo naikinti ir mėtyti bumerangus nuogais kojų pirštais, tai yra visiškas sunaikinimas. O nužudyti kinai patenka į raudonojo velnio smūgius.
  Ir mergina riaumoja:
  - Aš viską sutraiškysiu ir suplėšysiu!
  O kaip ims ir abiem kardais pjaus!
  O nuo jos pliko kulno lekia aštrus ir skvarbus diskas. Paprastai tai yra visiškos mirties mergina.
  O štai Svetlana lemiamame mūšyje. Kaip kankinkimės kinus, o juos kardais smulkiai supjaustykime.
  Mergina slinko drugelį ir septyni Dangaus imperijos kariai buvo nulaužti iki mirties.
  Ir tada nuo plikų kojų pirštų skrenda aštrios, nuodingos adatos. Ir nustebink kinus.
  Olegas Rybachenko kovoja su geltonaisiais kariais. Jo kardai mirga kaip propeleris.
  Berniukas su pasimėgavimu dainuoja:
  - Aš būsiu stipriausias pasaulio čempionas,
  Nugalėsime Ameriką, Kiniją!
  Ir vėl berniukas meta aštrius žaidimus plikais vaikų kojų pirštais. Ir iš karto nukrenta dvi dešimtys nužudytų kinų.
  Štai toks mūšis. Realioje istorijoje ikiPetrino laikų carinė Rusija prarado dalį savo teritorijos. Bet čia rusų riteriai kaunasi ir nesiruošia pasiduoti.
  Olegas Rybachenko kovoja ir dainuoja:
  - Bet mes esame riteriai, kupini rusiškos dvasios,
  Budeliai niekada neišgirs mūsų užgniaužto dejavimo!
  Ir vėl berniukas meta labai aštriai, ir su stipriais nuodais, raganų išvirtomis, labai plonomis adatomis!
  Šalia jo mergina Margarita. Ir taip pat jos kojos meta tokias mirtinas adatas. O rankos rėžė puolančius kinus. Karys naikina priešus ir dainuoja:
  - Aš toks kietas, kaip visų šalių demonas...
  Dima, Dima, Bilanas! Dima, Dima Bilan!
  Visų šalių valdovas!
  Nataša taip pat nupjauna kinus ir dainuoja:
  - Vakaro aušroje neleisime šėtonui laimėti!
  Ir mirtinos adatos taip pat lekia nuo jos basų kojų.
  Tada Zoja sunaikina priešus. Ir iš šios merginos, atrodo, sklinda kolosalios energijos virpesiai.
  O iš gražuolės basų kojų skrenda bumerangai ir aštrios adatos.
  Kariai girgžda:
  - Aš esu didelė basa svajonė ir gražuolė!
  Ir vėl jis svies kažką itin mirtino savo priešininkams.
  Bet kai Aurora valdo malūną ir nukerta kinus, tai yra susinaikinimo viršūnė.
  Ir tada raudonplaukė plikomis kojų pirštais išmes auskarų adatas. Ir žuvę geltonieji kariai krenta.
  Bet kai Svetlana lupanet. Ir tuo pat metu nuo jos nuogų kojų skrenda visa krūva adatų, kurios viską perveria ir žudo.
  Ir kariai girgžda:
  - Taip, taip, taip - gauk fašistą į centą!
  Ir jos basos kojos vėl bus mirtinai mestos į kiną.
  Nataša, pjaustydama geltonus karius kardais, pastebėjo:
  - Su naciais buvo lengviau ir sunkiau!
  Svetlana, pravažiavusi malūną, pastebėjo:
  - O pas mus, mergaitės, visada lengva!
  Aurora atkartojo ventiliatoriaus priėmimą ir sumurmėjo:
  - Su manimi tau nė kiek nenuobodžiausi!
  Ir nuo jos basų kojų atskrenda mirtinas geluonis.
  O Zoja ims ir cyps:
  - Mes ne tarakonai, mes mergaitės - didelės šlovės!
  Ir vėl kažkas išskris iš jos basų kojų, ir tai smogs priešui.
  Merginos šį darbą paėmė į širdį.
  Ši tvirtovė yra beveik vienintelė Rusijos tvirtovė rajone. Statoma dar pora miestų. Gerai, kad kinai nepakišo galvos dėl Amūro. Tačiau Rusija realioje istorijoje prarado dalį savo teritorijos. Labai agresyvi dinastija valdžioje Kinijoje. Tačiau merginos yra tai, kas gali paleisti Liuciferio pulkus.
  Olegas Rybačenko rėžia kiną. Ir kol berniukas dainuoja:
  - Aukščiausia klasė bus...
  Ir tada atskrenda berniuko basos pėdos mestas bumerangas ir verksmas:
  - Kiaulytė supjaus visus!
  Margarita taip pat metė priešą, kas yra žmogžudystė. Ji susmulkino jį į gabalus ir sušnibždėjo:
  - Aš esu basa svajonė ir puiki gražuolė!
  Ir jos koja išmes laukinius diskus.
  Kitas mūšyje yra Nataša. Ir taip pat meta į priešą tai, kas suskaldo priešininkus.
  Ir jis tai daro labai sumaniai.
  O jos basos kojos svaido įprastas, mirtinas adatas.
  Toliau Zoja mūšyje. Ir dar svaido į priešą, visokias svastikas ir bumerangus.
  Ir pjauna priešą.
  Tada, kai praeina:
  - Šlovė gerajam karaliui!
  Bet mūšyje ir Aurora. Jis taip pat naikina priešus iš Kinijos. O jei mestų, tai mestų su mirtina jėga.
  O dainuojant:
  - Taip, Rusijos žemės vardu!
  Be to, iš jos basų kojų skrenda mirtini užtaisai.
  Svetlana taip pat nenuvilia priešo. Ir iš jos basų kojų skrenda kažkas, kas atneša akivaizdžią mirtį.
  Ir karys dainuoja:
  - Mes niekada nepasiduosime! Bėdos Rusijos neateis!
  Ir vėl kinai bus įskaudinti. O jis be ceremonijų paims ir sukapos.
  Šeši kariai ir kariai smarkiai smogė. Ir pjauna priešą, ir meta basas kojas.
  Olegas Rybachenko, nukirsdamas kinus, dainavo:
  - Žvaigždžių kovotojas, tavo ragas pučia veltui -
  Tavo žemė toli abejotinos šlovės...
  Tarp eilučių dreba mūšio liepsna -
  Vienpusiame žaidime be taisyklių!
  O berniuko basomis kojomis skrenda dar vienas bumerangas, kuris perrėžė gerkles keliolikai kinų.
  Berniukas, kaip matome, yra kovotojas.
  Ir Margarita taip pat kovoja. Ir taip veikia jos basos kojos. Ji be jokios abejonės labai šauniai naikina priešus.
  Ir jos kardai yra kaip budeliai.
  Karys cypia:
  - Tebūnie šlovė!
  Nataša taip pat šaudo basomis kojomis ir meta mirtiną. Ir tuo pat metu jis aktyviai pjauna kardais.
  Tuo pačiu metu pypsi:
  - Mano aplinka - valstybinė įgula!
  Kitas kovoje yra Zoya. Taip pat aukščiausio lygio susinaikinimo velnias. Kaip laikyti drugelį su kardais. Ir tada jis ims ir basomis kojomis išmes įspūdingus elementus.
  Po to praeina:
  - Kariuomenė džiaugiasi - žengia į priekį!
  Ir visa eilė nuožulnių kiniškų kritimų.
  Mergina sau dainuoja:
  - Zojai patinka žudyti! Ak, ta Zoja!
  Ir štai Aurora greitu puolimu. O tiksliau - agresyvi gynyba. Ir basomis kojomis išmuša priešus.
  Ir tuo pačiu girgžda. Ir kai jos kardai prasislenks kaip kultivatoriaus peiliukai, tada trys dešimtys kinų bus suplėšyti į gabalus!
  Ir Aurora šaukia:
  - Harmoningi akordai, Rusijos vėliava labai didžiuojasi!
  O dabar jos nuogas kulnas tiks Kinijos generolui į smakrą. Jis ims ir nukris.
  Zoja yra agresyvi kovoje. Jis pjauna savo priešus ir šaukia:
  - Suabejosime ir visus nužudysime!
  O nuo basų kojų tokie durklai lekia.
  Svetlana taip pat niekam nenusileidžia. Ir naikina priešus, tarsi dalgis pjauna žolę. Kinams nesiseka.
  Mergina rėkia:
  - Beprotiška Adata! Išeik iš kiemo!
  Olegas Rybačenko kardais nukerta krūvą geltonųjų karių. Ir tada basomis kojomis jis išmes žvaigždutę ir šauks:
  - Mano armija pati stipriausia!
  Kaip matote, terminatorius berniukas yra pačiame priešų sunaikinimo viršūnėje. Ir jis tai daro su didele aistra.
  Ir iš jo nuogų kojų pirštų atskrenda dar viena mirties dovana. Ir kaip tai užpildo siena lipančius kinus.
  Geltonieji kariai yra fanatikai. Jie jau sukrovė ištisus piliakalnius lavonų. Ir jie vis kopia, lipa ir lipa!
  Tačiau berniukas ir mergaitė yra tik mirtinos jėgos įsikūnijimas. O kai pjauna, kraujo purslai lekia į visas puses ir labai toli.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Heroizmas yra šlovinamas žygdarbis,
  Mes esame planetų užkariautojai!
  Margarita, ši nerami mergina dainavo:
  Mes nė akimirkai nesustosime.
  Pasigirsta duslus kažkieno riksmas!
  O taip pat nuo merginos basų kojų skraido naikinančios ir žudančios adatos. Smūgiuoja kinams kaip kviečių gabalėlius. Taip, mergina Margarita yra tikra terminatorė.
  Nataša, nukirsdama kinus, dainavo:
  - Ir mergina pagalvojo, gniuždydama geltoną,
  Kad gyvenimas geras, o tas gyvenimas geras!
  Tada vėl iš jos basų kojų lekia adatos.
  Zoja su kardais praėjo pro vėjo malūną ir sucypė:
  - Aš užmušiu visus priešus, ir patikėk, aš nejuokauju!
  O kario kojos paleido kelias žvaigždes.
  O gražuolė dainavo:
  - Karinis veiksmas - pataikiau į nikelį!
  Aurora, kirpdama be nereikalingų emocijų, išleido:
  - Mūsų laukia didžiulė sėkmė! Patikėk manimi, geriau nebūna!
  Ir taip pat kaip basomis kojomis, kas žudo, paleis.
  Tada jis girgždės:
  - Aš kruvina kobra!
  Svetlana kinams nepasigaili. Ir naikina kaip skruzdėlės. Ir tuo pat metu jis dainuoja:
  - Šiukšlėms nebus kelio,
  Greit nunešk kojas!
  Ir dabar iš jos nuogų kojų pirštų vėl skrenda žudikiškos dovanos. Tai šauniausia ponia!
  Ir taip pat riaumoja:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė!
  Olegas Rybachenko tampa vis aktyvesnis. Ir pjauna abiem rankomis, ir net pypkę į burną paėmė ir adatomis spjaudo į kiną. Sunaikina priešininkus ir cypia sau:
  - Tai mūsų pergalė...
  Visas apsisukimas ir pirmyn!
  Ir vėl terminatorius berniukas rėžia kaip išprotėjęs. Ir tuo pačiu mesti tai, kas žudo be gailesčio.
  Margarita taip pat kovoja. Beviltiška mergina. Ir jei jis paleidžia bumerangą basa koja, tai yra ne mažiau nei tuzinas nukirstų kinų.
  Tada mergina dainuos:
  - O, aš turiu didelį malūnsparnį,
  Na, mano širdis dainuoja iš laimės!
  O nuo pliko merginos kulno atskrenda mirtina žvaigždė. Taip, tai yra aukščiausios akrobatikos grožis. O mirtis sėja į dešinę ir į kairę.
  Nataša taip pat visais būdais naikina kinus.
  Ir kol jis dainuoja:
  - Girgžk, čiulbėk...
  Oliveris rado Tvistą!
  Ir iš jos basos kojos skrenda mirtina dovana.
  Taigi Zoja atsitraukė... Ji paėmė ir spjaudė į priešą iš šiaudų. Tada ji malūną sukapojo kardais. Tada jos basos kojos paėmė ir paleido pragarišką mirties dovaną.
  Ir kinai krito. Lyg juos laižytų liepsnosvaidis.
  O čia mūšyje ir Aurora. Taip pat greita mergina. Ir raudona mirtis, ir pragariškas degantis spindulys. Ir paims, supjaustys.
  Ne, niekas to nesustabdys.
  Net Maus tankas.
  Štai Aurora ir nagai kinams. Kuris yra nepaprastai šaunus ir su beprotiškais simboliais bei kardu.
  Ir raudonosios harpijos kardai nesustos, nė akimirkai.
  Tuo pat metu Aurora cypia:
  - Mano tėvynė yra komunizmo tėvynė!
  Ir taip pat nuo basų kojų, tarsi kažko itin mirtino skrydžio.
  Ir vėl mergina ore.
  Ir tada Aurora prisiminė, kaip ji iš tikrųjų kovojo su Pele, vienoje iš alternatyvių istorijų. Tada sąjungininkai sudarė paliaubas su Trečiuoju Reichu ir, pasinaudoję bombardavimo stoka, vokiečiai pradėjo gaminti pelę.
  Taip, šie tankai tikrai perlamutriniai kaip gyvūnai. Ir jų pažanga buvo baisi.
  Bet ne terminatorių merginoms. Jie šaltakraujiškai ir greitai kovojo su naciais.
  Ir jie parodė Kuzmos motiną! Ir kariai narsiai kovojo.
  O dabar rudaplaukė Aurora pjauna kardais. Ir nupjauna priešus, kaip kultivatorius.
  Tada jis girgždės:
  - Aš užmušiu!
  Svetlana irgi nesidrovi mūšyje. Kinai yra naikinami. O kartu basomis kojomis kas mirtį sėja, tas meta.
  Ir tuo pat metu jis rėkia:
  - Kosmoso bravūra -
  Bus didelė serenada!
  Ir mirktelėkite priešams!
  Tada jis išspjaut iš vamzdžio!
  Ir tada Olegas Rybachenko išsiskirstys. Ir svaidykime ne tik adatas į kinus, bet ir bumerangus kojomis.
  Toks yra sugautas greitasis terminatorius.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja:
  - Priešai mūsų nesustabdys,
  Jei silpnieji padės!
  Ir nebėk, nebėk...
  Jei ne pirmyn!
  O Olegas sušvilps.
  O Margarita paėmė ir nuogais kojų pirštais metė destruktyvų ir mirtinai žudantį. Ir tuo pat metu ji dainavo:
  - Tai bus kobros žinutė!
  O mergina mirkteli ir cypia!
  Nataša taip pat nepraleidžia mūšio. Ji paėmė ir plikais pirštais metė aštrią svastiką. Ji trenkė per daug kinų ir cypė:
  - Už tėvynę!
  Ir tada yra Zoja mūšyje. Be to, jis basomis kojomis meta užtaisus priešams.
  Ir girgžda su dantimis:
  - Aš toks karys, tikrai terminatorius!
  Po to mergina daužo kardais. Ir rėkti iš visų jėgų.
  - Banzai!
  Mergina, kaip matote, nenustos kovoti. Ir pjaus be nereikalingo stibio.
  Aurora taip pat imsis naikinimo. Kinai gniuždo save, be jokio sarkazmo. Ir geltonieji kariai krenta, lyg būtų perplėšti pusiau.
  Ir raudonplaukė rėkia:
  - Komunizmo liepsna virš pasaulio!
  Ir vėl ims ir sukirs dviem kardais. Ir tada išspjauti iš vamzdelio. Ir pasodinkite jį ant priešo.
  Taip, Aurora yra pats grožis ir tobulumas.
  Nors Svetlana ne ką prastesnė. Ir ji taip pat pasirūpino, kad kinai būtų sumušti ir nužudyti natūra.
  Ir jos basos kojos meta sunaikinimo dovanas geltoniesiems kariams. Taip, jie visa tai daro ant aukštos bangos.
  Svetlana rėkia:
  - Kova bus kruvina, šventa ir teisinga!
  Ir nuo jos basos pėdos vėl kažkas mirtinai nulūžo. O kaip ims ir smogs kinui!
  Čia merginos tikrai išsiskyrė. Ir jie neduoda nė lašo. Štai moterys - visos moterys!
  Olegas Rybachenko veržliame puolime. Jie jau nužudė daugybę tūkstančių kinų. Šios geltonosios imperijos karių puolimas susilpnėjo.
  Olegas sucypė:
  - Aukščiausias pergalės matas!
  Margarita paėmė jį ir plikais pirštais metė mirtiną, ir tai, kas buvo aštresnė už skustuvą.
  Tada mergina dainavo:
  - Mes iššūkį audroms,
  Kodėl ir kodėl?
  Gyventi pasaulyje be staigmenų -
  Neįmanoma niekam!
  Margarita išspjovė į kiną visą eilę vamzdžių ir tęsė:
  - Tegul sėkmė - nesėkmės,
  Ir šokinėti aukštyn žemyn!
  Tik tokiu būdu, o ne kitaip -
  Tik tokiu būdu, o ne kitaip...
  Tegyvuoja staigmena!
  Siurprizas! Siurprizas!
  Tegyvuoja staigmena!
  Siurprizas! Siurprizas!
  Tegyvuoja staigmena!
  Ir tik aukštyn - nė milimetro žemyn!
  Mergina demonstravo gana kovingas nuotaikas.
  Nataša taip pat yra pačiame mūšio epicentre. Kaip ugnikalnio išsiveržimas. Ir mėto adatas plikais pirštais. Smūgiuoja priešininkams. Ir palieka iš jų lavonus.
  Tada mergina sukandusi dantis dainavo:
  - Mes tokie terminatoriai, kaip svajonių robotai, ir puikus grožis!
  Ir štai mergina svaido kardais užnugaryje. Ir nukirto daug žmonių.
  Zoja taip pat įsitraukusi į kovą. Jis kaunasi už save ir riaumoja dantimis:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  Ir nuo jos basos pėdos per kiniečius nuplaukė diskas. Kuris perrėžė daug gerklės. Ir užspringo dangiškosios imperijos kariuomenės.
  O merginos vis labiau veržiasi.
  Štai Aurora kaip paleisti kažką, kas pjauna metalą. Jis nukirs masę galvų, kurios susiformavo į piliakalnius. Ir šoks, pakils ir ims, riaumoja:
  - Mano vardas mano kumštis!
  Ir vėl pamojavo dviem kardais, o kinai paleido žarnas. Tačiau tuo pat metu nesijaudinkite.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinus bumerangus. Kurių galvų šienaujama eilėmis.
  Tada raudonplaukis karys sušunka:
  - Mes nebūsime laidoje!
  Tebūna laimė žemėje!
  O iš pypkės raudona burna dar paims ir spjaudys. Ir dangiškosios imperijos kariai žlugs, kaip kuliukai su miltais.
  Taigi Svetlana parodė mūšyje ..
  Ji parvertė verdančio vandens priešininkus. O tie nuplikytieji ims ir labai pašėlusiai rėks.
  Svetlana cypia:
  - Mano nužudymas!
  Ir basa koja išmes porą bumerangų. Supjaustys daug kinų.
  Ir išspaudžia daug lavonų.
  Taip dirba smogikai.
  Ir Kinijos imperiją jie nukirto sau, be didesnio kalbėjimo. Ne, jie netgi turi ypatingą taktą.
  Jau dabar žuvusiųjų kinų skaičius siekia dešimtis tūkstančių. O merginos tiesiog linksminasi ir šokinėja kaip kamuoliukai.
  Olegas Rybachenko taip pat rodo šauniausią akrobatinį skrydį, kokį tik galite įsivaizduoti.
  O berniukas pjauna dviem kardais taip, kad rankos, kojos ir galvos lekia į visas puses.
  Olegas rėkia:
  - Taip, tikiu, mūsų lemiama pergalė!
  Margarita basa koja, mesdama destruktyvų, patvirtino:
  - Taip!
  Ir visas šešias pradėjo kapoti dar aktyviau.
  . 2 SKYRIUS
  Po to, kai buvo sunaikinta beveik visa dviejų šimtų tūkstančių Kinijos kariuomenė, šeši kariai pajudėjo toliau į Dangaus imperijos gilumą. Kad kinai vėl negrįžtų į Rusijos miestus Sibire.
  Čia kariai užpuolė geltonuosius karius artimiausiame dideliame mieste.
  Olegas Rybačenko, nukirsdamas geltonuosius kovotojus ir mojuodamas abiem kardais, sušuko:
  - Į ir Rusijos carai!
  Ir iš jo basų kojų skriejo aštrios adatos. Jie smogė Kinijos kovotojams.
  Margarita, kardais kapodama geltonuosius karius, paėmė ir dainavo:
  - Dabar mes kuriame istoriją!
  Ir nuo jos basų kojų į geltonuosius karius skrido adatos.
  Kitas yra Nataša mūšyje. Jis taip pat meta mirties dovanas ir šaukia:
  - Ateitis yra mūsų! Šlovė Didžiajai Rusijai!
  Ir jos plika, iškalta koja išmes tai su baisia jėga. Ir supjaustė kinus į kruviną netvarką.
  Zoja taip pat desperatiškai pjauna. Ir susprogdino kinų generolą pusiau. Ir supjaustė jam kaulus.
  Po to ji sušuko:
  - Už mano didelę pergalę!
  Ir basomis kojomis vėl paleis žudikišką dovaną. Ir išmušti daugybę kinų kovotojų.
  Bet kai Aurora kovoja, tai apskritai yra baisu. Ji perpjauna kinų kareivius per pusę ir basomis kojomis paleidžia žudikiškas dovanas. Ir taip sutriuškina geltonąją armiją.
  Ne, Aurora tikrai vadinama raudonąja ragana. Ir ji nenugalima.
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda mirtinos adatos. Jie trenkia kinams ir jie griūva kaip smėlio maišai.
  Aurora riaumoja iš visų jėgų:
  Rusai mane pažįsta
  Ir jie tai vadina puiku!
  Ir vėl grožis yra tarsi mirtina adata. O priešas prispaustas kaip vabalas.
  Aurora gurkštelėjo:
  - Gali svajoti, blogai svajoti!
  Ir vėl mergina daužosi kaip bumerangas.
  Taip, šita raudonplaukė - nė kilogramo druskos nesuvalgė kariniuose reikaluose. Jei kulia, vadinasi, kulia.
  Ir vėl greita ir ugninga mergina puola.
  O štai Svetlana trokšta kautis. Taip jis visus pjauna ir naikina. Ir jos kardai yra kaip putojantis žaibas.
  O adatos lekia nuo basų kojų.
  Mergina sušuko:
  - Mano didžiulė stiprybė...
  Žaisk su manimi, kad draugautum su krokodilu!
  Berniukas Olegas Rybachenko, kaip visada, puola. Jis yra greitas mangustas. Smulkina ir meta į priešą žvaigždes.
  Ir jaunasis karys verkia:
  - Pereikime į puolimą
  Nugalėkime visus kinus!
  Ir štai berniukas puola.
  O mergina Margarita iš didelio susijaudinimo sutriuškina geltonuosius karius. Ir jos nuogi pirštai meta mirties dovanas.
  Ir mergina riaumoja:
  - Aš laimėsiu!
  Ir vėl iš basos pėdos veržiasi visas spyglių lietus.
  O adatos mirtinos ir užnuodytos.
  Margaret puolime. Kinai prieš ją labai griežtai laikosi. O mergina - siaubo įsikūnijimas.
  Nors gražus karys.
  Ir dabar nuo jos basos pėdos vėl nuskrenda gabalas mirties. Kuris smogia priešams.
  Nataša laukiniame skrydžio metu. Supjausto kinus į gabalus. Ir jos kardai nepažįsta gailestingumo.
  Karys riaumoja:
  - Tai bus mūsų didelė pergalė!
  O nuo gražuolės basų kojų vėl skrenda labai mirtinos ir pavojingos adatos.
  Jie smogė kinams dideliais kiekiais. Kokios merginos tikrai šaunios.
  Ir puolime jie niekam neduoda nusileidimo.
  Bet Zoja nežino, niekada nėra žodžio. Ji prasibrauna į priešininkus. Ir jos kardai yra kaip budeliai.
  Zoja rėkia iš visų jėgų:
  - Aš nepažįstu gailestingumo - tik mirtį!
  Ir jos basos kojos išmes taip, kad kinai neatsispirtų!
  Ir atvirkščiai, karys kas minutę įsibėgėja. Štai ledo čiuožykla puolime.
  Aurora irgi tokia grazi mergina. Neatsitraukia ir nepasiduoda. Ir jai viskas pavyksta.
  Čia ji apnuogintais kojų pirštais sviedė plieninį vėduoklį. Ji nukirto kinų kareivius ir sušnypštė:
  - Raudonojoje imperijoje kils ugnis, kuri sušildys visą planetą!
  Ir vėl kažkas, kas specialiai naikina muses nuo jos basos kojos.
  Ir karys vėl yra aukštoje pozicijoje.
  O štai Svetlana mūšyje. Nenukrypsta nuo plano. Ir pjauna save laukiniu spaudimu. Ir nuo basų kojų lekia aštrus diskas. Kuris garsiai kerta priešininkus.
  Svetlana cypia iš laukinio įniršio:
  - Aš jus visus išskirsiu!
  Ir mergina puola. Ir jos basos kojos tokios judrios.
  Toliau mūšyje Olegas Rybachenko yra suplėšytas. Štai beviltiškas berniukas-terminatorius. Tai apima milžiniškas jėgas ir laukinio berniuko spaudimą.
  O štai vaikas basa koja meta bumerangą. Taip, ir varžovai iškart pametė dvi dešimtis galvų.
  Tai tikrai mirtina jėga.
  Olegas dainavo:
  - Mano rašysena paprasta -
  Nemėgstu tampyti katės uodegos!
  O berniukui nuo pliko kulno nuskriejo ašmenys, ir kaip bus sumušti kinai. Jie tiesiogine prasme prarado dvasią ir drąsą.
  Olegas su pašėlusiu pastebėjo:
  - Niekada nesakyk žodžio ne!
  Berniukas puola... Tada jis prisiminė Vladimirą Kličko. Taip, šis boksininkas galėtų grįžti į ringą. O kodėl nepabandžius? Jei dar yra sveikatos, vadinasi, pats Dievas įsakė tau kovoti!
  Terminatorius berniukas užpuolė. Gniuždo kinus ir dainuoja:
  Jaunas draugas visada būk jaunas
  Neskubėk ilsėtis...
  Būkite linksmi, drąsūs, triukšmingi -
  Jūs turite kovoti - taigi kovokite!
  Žmogus su kietumu -
  Kad įveiktume jus visus iš eilės!
  Aš esu amžinas berniukas su siela,
  Kas lemia rezultatą!
  Amžinas berniukas I siela
  Ir neatsitrauk!
  Jaunas karys ir amžinas vaikas įnirtingo puolimo prieš kinus. Jis parodys save iš geriausios pusės.
  Margarita taip pat sutriuškina geltonuosius karius ir dainuoja:
  - Mes niekada nepasiduosime!
  Ir ji nukirto daug kinų kalbos ir juokdamasi pridūrė:
  - Ne, niekada netikėk!
  Ir mergina vėl metė aštrias, nuodingas adatas.
  Ji yra greitame ir unikaliame judėjime.
  Nataša mūšyje yra greita ir grėsminga, kaip Valkirija. Narsiai kovoja. Ir numušė kinus.
  Ji dažnai kovojo danguje. Ji buvo puiki tūzo pilotė. Jai teko kautis pėstininkų tarpe.
  Tačiau dabar Nataša ėmėsi kinų. Ir kulkime su visu įniršiu.
  O iš basų kojų lekia bumerangai ir adatos. Ji sutriuškina priešą.
  Mergina dainuoja:
  - Bet aš tikiu saulėtekiu,
  Išsklaidys kalėjimo požemio tamsą!
  Zoja puola kinus. Ir išsiveržia sandariai. Ir jos basos kojos be jokio sustojimo išmuša priešus.
  Karys judant. Ji kaip kobra, kuri šokinėja ir šokinėja prie savęs.
  Mergina auksiniais plaukais rėkia:
  - Ateitis yra mūsų
  Mes kaip Jedi riteriai!
  O dabar ji paims jį iš posūkio ir trenks.
  Kitas puolimas yra Aurora. Triuškinanti ir kovojanti raudonos spalvos mergina. Ji pradėjo puolimą, dar labiau padidindama tempą. Jos kardai yra kaip vėjo malūno mentės.
  Ugninis grožis išleistas:
  - Tokia laimė bus visam pasauliui!
  Ir vėl mergina eina į laukinį žingsnį. Tai tikra karo deivė.
  Svetlana taip pat dainuoja, šokinėja:
  - Šimtas po šimto, pulkas po pulko,
  Rusijos riteriai pjauna kardu!
  O dabar jos nuogi kojų pirštai svaidys tai, ko neatstumia skydas.
  Štai mergina. Tikras megeris.
  Nataša čirškia dantimis:
  - Nemokyk manęs!
  Ir mirtį meta basa koja.
  Aurora sutinka:
  - Mūsų visai nėra ko mokyti!
  Kariai pagreitina judesius. Kol kas beveik visas miestas nusėtas lavonais. Taip, kinai pabėgo į naikinimą. Yra tik šeši žmonės, bet jie dirba visai armijai.
  Olegas Rybachenko prisiminė vieno bičiulio iš elfų genties istoriją. Jis pateko į Trečiąjį Reichą ir sugebėjo įtikinti jį išsiųsti į liuftvafę.
  Taip, elfas, nors ir mažo ūgio, bet labai greitas, stiprus, puikios reakcijos. Apskritai elfai yra pranašesni už žmones fizine būkle ir mąstymo greičiu. O lėktuve elfas ir net karališkasis kraujas pats jaučiasi kaip erelis.
  O šis karys per fiurerio gimtadienį 1944 metų balandžio 20 dieną sugebėjo numušti 538 priešo lėktuvus, o pats niekada nebuvo numuštas.
  Už pirmuosius du šimtus lėktuvų elfas gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Jau virš trijų šimtų Vokiečių erelio ordinas su deimantais. Per keturis šimtus Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su aukso ąžuolo lapų kardais ir deimantais. O už penkis šimtus proginių lėktuvų - Didysis Geležinio kryžiaus kryžius. Taigi elfas surinko rekordinį apdovanojimų skaičių ir šiuo atžvilgiu netgi įveikė Hermanną Goeringą ir gavo pulkininko laipsnį.
  Nors jis kovojo lėktuve kaip eilinis.
  Taigi, nors Liuftvafėje pasirodė toks išskirtinis tūzas, jis per daug neįtakojo karo eigos. Iš tiesų, jei paimtume pirmuosius šešis "Luftwaffe" tūzus realioje istorijoje, jie iš viso numušė daugiau nei pusantro tūkstančio lėktuvų. Na, kiek tai padėjo Vermachtui?
  Nors numuštų lėktuvų skaičius galėjo būti perdėtas dėl Goebbelso propagandos.
  Daugelis šių skaičių stipriai abejojo.
  Tačiau elfas sąžiningai numušė tiek daug automobilių, tačiau pats neprarado nė vieno kovotojo.
  Bet tada Olegas Rybachenko sutiko jį ir paklausė:
  - Kodėl likote prie Trečiojo Reicho, kuris laikomas blogio jėga?
  Elfas logiškai pastebėjo:
  - Nes gėrio jėgos pasaulyje iš viso nėra! Ar manote, kad Stalinas ir sąjungininkai yra šventieji?
  Olegas šypsodamasis pastebėjo:
  - Bet SSRS jūs, tiek daug lėktuvų numušęs, būtų laikomas Dievu didžiąja raide! Taigi jūs turėtumėte būti spjaudomi ir prakeikti!
  Elfas nuoširdžiai pastebėjo:
  - Keturiasdešimt antrųjų metų spalį, kai jis pradėjo kovoti už Reichą, karo baigtis dar nebuvo akivaizdi. Kaip manote, aš neturiu šansų būti tarp nugalėtojų?
  Olegas Rybachenko nuoširdžiai atsakė:
  - Jei peržengsi į SSRS, manau, tau bus atleista ir priimta. Didvyriai ir puikūs kariai yra vertinami visur!
  Elfas spindėdamas nusišypsojo ir atsakė:
  - Ačiū už pasiūlymą! Bet kai baigsis antrasis pasaulinis karas, grįšiu į savo planetą su apdovanojimais... Ir, žinoma, man nesvarbu, kad Vokietija pralaimėjo. Svarbiausia, kad parodžiau save kaip didvyrį ir į aviacijos istoriją patekau kaip geriausias visų laikų asas!
  Olegas Rybachenko susierzinęs pastebėjo:
  Kiek gerų vaikinų mirė dėl tavęs!
  Elfas cyptelėjo, logiškai prisiminęs:
  - Yra ir Rudelis... Jis taip pat supermenas!
  Olegas linktelėjo.
  - Rudelis... Taip, tai tarsi komiksų herojus!
  Elfas sumurmėjo:
  - Aš buvau, esu ir būsiu karys! Taigi pabandysiu padidinti savo sąskaitą iki tūkstančio!
  Olegas Rybachenko abejojo:
  - Ar gali tai padaryti? 1945 m. gegužės 9 d. Trečiasis Reichas kapituliuoja!
  Elfas maloniai paklausė:
  - Ar galite tiksliau pasakyti, kada ir kur ir kokiu laiku, kokiomis jėgomis puls raudonieji ir sąjungininkai?
  Olegas nustebęs paklausė:
  - Kam tau to reikia?
  Elfas nuoširdžiai atsakė:
  - Noriu trivialiai nutempti karą, kad linksmybės truktų ilgiau!
  Tada Olegas išsiėmė ginklą ir atsakė:
  - Galėčiau tave nušauti, bet to nedarysiu!
  Elfas nustebo
  - Ir kodėl?
  Olegas Rybachenko ryžtingai pareiškė:
  - Tegul sąžinė tave baudžia!
  Ir jie išsiskyrė...
  Olegas Rybačenko manė, kad ne veltui nužudė šį elfą. Kiek dar lėktuvų jis numuš. Tai bus tiesiog baisu.
  Ir berniukas vėl paleido mirties bumerangą nuogais kojų pirštais.
  Margarita mūšyje aktyviai naikina kinus. Jos basos kojos taip taikliai sumuštos dovanomis, kad tiesiog stebitės.
  Supermeno mergina.
  Ir jos veikla mūšyje, kaip žvėris.
  Ne, tokios merginos niekas niekada neišgąsdins, net jei kinų yra du milijardai.
  Bet ką daryti Margaret?
  Ji gina savo šalį.
  Olegas Rybachenko, nukirsdamas kinus, dainavo:
  - Nėra gražesnės Rusijos Tėvynės,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Visatoje nėra gražesnės šalies -
  Visa visata yra šviesios Rusijos fakelas!
  Berniukas pašoks ir įsibėgės, visus išskerdydamas kojomis.
  Nataša taip pat kovoja ir dainuoja:
  Lemtingi metai, negalite manimi patikėti
  Tūkstantis devyni šimtai devyniasdešimt devyni...
  Nustokite eiti ratu
  Velnias pasisuks auksiniais ragais!
  O mergina vėl basomis kojomis išmes žudiko dovaną.
  Zoya taip pat kovoja, buvo sužeista ir kovoja. Aktyvi mergina. O jei pjauna kardais, viskas lekia taip toli.
  O jos basos kojos taip aktyviai meta dovanas. Ir tiek daug išmuša priešų.
  Taip, kinai akivaizdžiai išgyvena tamsias dienas.
  Aurora pataiko be jokio gailesčio. Ir jos basos kojos yra kažkas daugiau nei mirtina. Paprastai tai yra susinaikinimo deivė.
  Ir joje tūkstantis velnių.
  Svetlana su didele aistra daužosi kinams ir cypia:
  - Ateitis yra
  Kad mums nereikėtų būti katėmis!
  Ir jos nuogos kojos vėl kažką išmes, ir priešai bus suplėšyti į gabalus.
  Kovos mergina - akrobatika joje!
  Išvalę miestą nuo kinų, šeši ilsėjosi. Nedelsdami pripildykite šerną ir pakepinkite visą.
  Jie supjaustė jį į gabalus ir pradėjo valgyti.
  Nataša pastebėjo:
  - Štai pas Walterį Scottą riteriai vienu metu valgydavo daug!
  Olegas Rybačenko nusijuokė ir priminė:
  - Daryk ir Dumas! Taip Portosas suvalgė visą aviną!
  Nataša nusijuokė.
  - Avis? Kodėl ne šernas?
  Olegas atsakydamas dainavo:
  Visa tavo prakeikta šeima
  Mano dėdė, kuris gavo šerną ...
  Kai jis buvo gyvas - perspėjo mane -
  Neįmanoma paimti žmonos iš kanibalų!
  Margaret patvirtino:
  - Tai laukinė daina! Ir aš noriu kažko daugiau sielos!
  Olegas pastebėjo:
  - Dvasinis? Tai yra gerai!
  Ir berniukas kažką dainavo ...
  Bet Aurora jį pertraukė ir pasakė:
  - Reikia ne dainuoti, o vaidinti.
  O mergina iš diržo išsitraukė iPhone. Olegas nusišypsojo, Nataša padavė jam savąją ir pasiūlė:
  - Žaisk tankus su raudonplaukiu!
  Aurora sutiko:
  - Man patinka šis žaidimas!
  Ir mergina-herojus pradėjo įgyti parametrus.
  Olegas Rybachenko užėmė tankų parką.
  Aurora perspėjo:
  - Vienas bakas vienam! Išbandykite dvikovą!
  Berniukas sutiko.
  - Tai tiesiog teisinga!
  Olegas pasirinko šauniausią keturiasdešimtųjų sovietinį tanką - IS-7. Nuostabus automobilis, kuris niekada nebuvo serijinis. Ji turi viską ir šarvus, ir ginklus, ir greitį. Tikra aureolė!
  Aurora E-75. Mašina blogesnė. Ir sunkesnis, ir mažesnis greitis, galios rezervas, šiek tiek silpnesnis ir ginklas. IS-7 turi 130 milimetrų, palyginti su 128 E-75. Vokiečių šarvai galbūt storesni, bet tai kompensuoja didelis IS-7 nuolydis. Ir Fritzo šonai yra aukštesni ... Viskas taip, bet ...
  Aurora verčia E-75 į M lygį... Ir automobilis tobulėja. Ir variklis yra galingesnis ir siluetas daug žemesnis, o pistoletas tapo ilgesnis. O dabar šarvai sustorėjo. Vokiečių tankas vis dar sveria devyniasdešimt penkias tonas, o sovietinio - šešiasdešimt aštuonios. Ir po atnaujinimo jis turi panašų išdėstymą ir dabar bus galingesnis.
  Ir šiaip IS-7 liko be tobulinimo. Taigi realioje istorijoje niekas to nenumatė.
  Ką gi, Olegai, prisijunkime.
  Tačiau berniukas nepasimetė. Kadangi priešas modernizavosi, vaikas ką nors padarys ir naudos plunksnų kriaukles. Ir tada bus labai gera kova.
  IS-7 artėja. Bet vis tiek vokiečio vairavimo charakteristikos vis tiek geresnės.
  Aurora iššauna savo ilgesnio vamzdžio patranką. Bet vis tiek negali patekti.
  O terminatorius berniukas prieina ir vingiuoja takeliais. Atrodo, kad mažasis vaikinas yra gana pasitikintis savimi.
  Aurora po kito šūvio išreiškė moralą:
  - Pelė gali nužudyti dramblį!
  Ir mūšis tęsėsi, Olegas įsmeigė 130 mm patrankos sviedinį į korpuso jungtį ir laimėjo. Nepaisant visų privalumų.
  Bet apskritai keturiasdešimtmečio bakuose yra įvairių automobilių. Labai grėsmingas projektas - "Karališkasis liūtas". Svoris yra šimtas tonų, pistoletas yra 210 mm kalibro, priekiniai šarvai pasvirę 300 mm, šonai - 200 mm, variklis - 1800 arklio galių.
  Tai automobilis - net IS-7 gali prasiskverbti tik į šoną ir užsidaryti. Ir tai tikrai puiku!
  Aurora sukandusi dantis dainavo:
  - Tai erelis, skrendantis virš saulės!
  Ir užsičiaupk...
  Pavalgę šeši iškeliavo į Kinijos miestus. Kol kas būtina pasiekti taikos išvadą ir atgrasyti mandžus nuo puolimo.
  Merginos ir vaikinas užpuolė kinus ir vėl daugelį nužudė kardais ir nuogais kojų pirštais.
  Tada kariai šaudė iš paimtų patrankų. Ir žuvo daug kinų.
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Gal geriau žaisti gynyboje? Ir tada pasirodo kažkaip negražiai?
  Aurora atsakė:
  - Yra prevencinio karo samprata!
  Olegas priminė:
  - Viktoras Suvorovas taip pat bandė įrodyti, kad fašistinės Vokietijos karas prieš SSRS buvo prevencinis!
  Aurora nusišypsojo ir urzgė:
  - Ar ne taip?
  Olegas papurtė galvą.
  - Abejotina!
  Margaret prisiminė:
  - Skaičiau šią knygą. Ji iš pirmo žvilgsnio atrodo įtikinamai. Bet jei pasigilintum...
  Aurora pritariamai linktelėjo.
  - SSRS ruošė puolamąjį karą, ir tai yra faktas!
  Margaret pažymėjo:
  - SSRS puolamąjį karą ruošė ir po karo. Tačiau puolimas niekada neprasidėjo!
  Olegas logiškai pastebėjo:
  - Jei Stalinas planavo puolimą, tai vėliau, prieš tai baigęs savo divizijų komplektavimą tankais ir kita įranga. O naujausia aviacija ką tik pradėjo atvykti vienetais, net pilotai jos neįvaldę!
  Aurora taip pat logiškai prieštaravo:
  - Jei sovietų kariuomenė perginklavo, tai vokiečių kariuomenė taip pat nestovėjo vietoje. Kol SSRS gamino naujausius lėktuvus, Fritz didino naujausių technologijų gamybą.
  Delsimas Stalino pranašumas nepadidėtų. Atvirkščiai, naciai, turėdami Europos potencialą, galėtų pasivyti Rusiją kokybiškesnės įrangos kiekiu!
  Olegas Rybachenko abejojo:
  - Kas leidžia manyti, kad jų kokybė buvo geresnė?
  Aurora nuoširdžiai atsakė:
  - Bet jie laimėjo keturiasdešimt pirmuosius metus! Jei jie buvo nugalėti prastesniu skaičiumi, tai galbūt jie buvo pranašesni ir kokybe!
  Berniukas genijus suabejojo:
  - Nemanau!
  Margaret pastebėjo:
  - Keturiasdešimt pirmieji metai yra paslaptis. Kodėl formaliai stipresnė Raudonoji armija pralaimėjo mūšį po mūšio. Ir tada, formaliai ir iš tikrųjų silpnesnė, ji pradėjo laimėti?
  Olegas Rybachenko atsakė:
  - Tai didelė Antrojo pasaulinio karo mįslė!
  Nataša pasiūlė:
  - Įvyko aukštesnių jėgų įsikišimas!
  Olegas linktelėjo.
  - Tikrai kažkas buvo!
  Augustinas suriko:
  - Mūsų stabai aplieti krauju, mūsų dievai yra karo dievai!
  Zoja sutiko.
  - Aplietas krauju ir karo dievai!
  Po to, kai Olegas ir Aurora pradėjo žaisti Antrojo pasaulinio karo strategiją. Aurora - Hitleriui, Olegas - Stalinui.
  Jau buvo apsikeista tikrais smūgiais. "Aurora" panaudojo nesąžiningą kodą ir "E" serijos tankų masę, įsiveržė į Maskvą. Togas ir Olegas naudojo aferisto kodą ir IS-7, nes išdulkino vokiečius. Ir dalgis suėjo ant akmens. Ir daug karstų. Tegul ir virtualus.
  Olegas Rybachenko žaidžia su pasimėgavimu, o jo kariai prasiveržia pro vokiečių gynybą. Statyti katilus. Aurora vėl paleidžia nesąžiningą kodą. Vyksta labai laukiniai judesių mainai.
  Berniukas genijus dainavo:
  - Kažkur ant Kamos - mes nežinome savęs,
  Kažkur prie Kamos upės motinos!
  Nesiek rankomis, nesiek kojomis,
  Na, jei reikia, perkelkite pokerius!
  O sovietų tankai sutriuškina nacius. Nėra nieko geresnio už IS-7. Ir jūs galite saugiai kovoti su "Pelėmis" ir "E" -100. Sovietinis tankas tokių monstrų nebijo.
  Jie sunkesni, bet tai nereiškia, kad jie stipresni.
  O Olegas eina į priekį, greitai juda su automobiliais. Ir tai kaip tūkstantis velnių.
  Prodigy boy dainuoja:
  - Sudaužykime Fritzą, čiki-čiki-čiki-ta!
  Ir dabar sovietų kariuomenė užėmė kitą barjerą. Jie tarsi kovų ir kovų genijai!
  Tačiau Aurora taip pat nėra paprasta. Ir veikia agresyviai. Meto naujas ir naujas ir naujas pajėgas po Raudonosios armijos ratais.
  Ir raudonplaukis karys dainuoja:
  - Priešai manęs nesustabdys! Aš įveiksiu visatos platybes!
  Ir į mūšį stoja vis nauji pulkai.
  Olegas Rybachenko linksmai dainavo:
  Fritzas įsiutęs,
  Pulko priešas pajudėjo į priekį ...
  Bet pamišę arijai -
  Rusai pasitiks priešiškai!
  Įsis į kiaulės odą,
  Priešas bus įmestas į dulkes -
  Rusai įnirtingai kovoja
  Stiprus kareivio kumštis!
  Ir berniukas atlieka dar vieną manevrą ir išveda Auroros kariuomenę į ringą.
  Taip, vaikas protingas, trūksta žodžių.
  Aurora gurkštelėjo:
  - Ne, nepasiduosiu, bet visada mokėjau kovoti!
  Olegas Rybachenko sutiko:
  - Nepasiduokime! Mes jus tiesiog sunaikinsime!
  Ir dabar sovietų kariuomenė vėl puola. Ir jau sukčiaus kodas Fritzui nepadeda.
  Tada Aurora gudriai pakeičia variantą. Britanija ir JAV stoja į karą jos pusėje. Šios armados kariai puolė į mūšį. Ir spauskime priešą.
  Tačiau sovietų tankai IS-7 dar lengviau sunaikina JAV Shermans ir Pershings, taip pat anglų tanką Churchill.
  Jie patys žalos neprisiima.
  Aurora sumurmėjo:
  - Na, tu ir mažoji imponė!
  . 3 SKYRIUS
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl susirėmė su XVII amžiaus kinais.
  Dangaus imperijoje yra per daug kareivių. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Olegas Rybačenko, pjaustydamas kinus kardais, sušuko:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Margarita, sugniuždydama priešininkus, sumurmėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į kines.
  Nataša taip pat žmogžudiškai mėtė nuogus kojų pirštus ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per malūną ant kinų.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas kinų kariams į akis, kas gerklėje.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Aurora pjaustė geltonus kareivius, girgždėjo:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir geltonieji kovotojai krenta.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Kinai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Olegas Rybačenko žengia į priekį prieš kinus. Berniukas terminatorius pjausto geltonąsias kariuomenes.
  Ir tuo pat metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė ateities Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Kinai miršta labai daug. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  Ir tada mergina ims ir supjaustys ...
  Kinijos karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis pjausto savo kinų kalbą ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo basų kojų skrieja diskai. Kas perpjovė kinams gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Pjauna geltonus kareivius abiem rankomis. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir mėto mirtinas adatas plikomis pirštais.
  Ir tuo pat metu sau dainuoja:
  - Ech, bliūdai, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Aurora, naikindama kinus ir naikindama geltonuosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogi kojų pirštai, kaip paleisti priešą, kažkas, kas užmuš dramblį.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustymas rėžia kinus. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas.
  Olegas Rybachenko pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug kinų.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas.
  Mergina puola. Išnaikina geltonuosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys kinai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja Kinijos lavonų blokadą. O sunaikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O geltonieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  O nuo merginos pliko kulno lekia keliolika adatų. Kuris tiesiai į gerklę kinui kasti.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Aurora puolime. Sutriuškina geltonąją kariuomenę. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per Kinijos kariuomenę siautėjo viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Aurora laukinėje ekstazėje riaumoja:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  Ir merginos judesyje vis labiau siautėja.
  Olegas puolime viską pagreitina. Berniukas muša kiną.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas.
  Jaunasis karys cypia:
  - Siautėjanti imperija - sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat išmes šimtą kinų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir paleisti malūną su kardais.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta geltonuosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O kinus naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsos salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  Ir nuogi kojų pirštai taip pat meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių pervertomis gerklėmis, gulinčių lavonų kauburiuose.
  Aurora yra beprotiška mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą kinų. Bet viskas įsibėgėja. Ir karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O tris šimtus kinų suplėšė galingas sprogimas.
  Aurora dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis pjauna priešus ir naikina kinus. O geltonųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir pažengia mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę kinai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Berniukas prisimena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir Adidas!
  Tikrai šaunus ir šaunus pasirodymas pasirodė. O kiek nužudytų kinų. Ir daugiausiai didžiausių žuvo geltonieji kovotojai.
  Margarita taip pat kovoja. Sutriuškina geltonas armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai įsilaužia į kinus. Geltonųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  O jis ims ir sutriuškins kai kuriuos priešininkus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek kinų jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors visi jos partneriai yra budeliai!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais nukirs daug kinų.
  Zoja juda ir supjaustė daug geltonųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata užmuša keletą kinų. Šios merginos tikrai gražios.
  Aurora žengia į priekį ir naikina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  Ir tokia raudonplaukė... Jos plaukai plevėsuoja vėjyje, kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji nupjovė daug kaukolių. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl iš jos basų kojų lekia mirtinos adatos.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basomis kojomis berniukas išleidžia krūvą adatų ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis gana senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė į kiną mirtiną adatų kaskadą ir tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis kinų iškart pakilo į orą. Taip, Dangaus imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug kinų miršta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Puola kinus. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir valdo laukinį malūną su kardais. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau kobra Aurora pradėjo puolimą. Tai moteris - visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  O dabar jos kardai veikia ir pjauna mėsą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kaip kapoti, taip lavonų masė šiukšlinama.
  Šviesiaplaukis terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  Ir dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas vėl šimtas kinų, nešantis meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug geltonųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip daužosi kinai. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Geltonosios armijos galvų masė nusirito atgal.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus.
  Zoja paėmė jį ir sucypė:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais sviedžia kažką, kas žudo. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir pataikė daug kovotojų.
  Aurora juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  O priešininkus pjauna - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Aurora paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Olegas Rybachenko niurzgėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Aurora su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o liepsnos pabaiga.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Aurora, atleisdama ašmenis basa koja, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, naikindama priešus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Tu jam meluosi iš trijų dėžių!
  Nataša, nukirsdama kinus, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Rybachenko mūšyje atrodo labai stilingai.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip sraigtasparnio sraigtas. Jis nupjovė kinui porą šimtų galvų ir sucypė:
  - Visai sportiškas!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Olegas, kapodamas geltonus kareivius, gurgždėjo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnibždėjo atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug kinų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir iš basų kojų skriejo naujos adatos. Ir jie smogė daugybei kovotojų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Aurora, mojuodamas kojomis ir mėtydama aštriabriaunes svastikas, gurguliavo6
  - Imperijos vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos kinus:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Mėsa suplėšyta.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Ji išplėšė priešininkus ir išdavė:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos plikų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Rybačenko gurkštelėjo:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša sukapojo kiną ir sucypė:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kautis irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina sviedė nuogus kojų pirštus į priešininko adatas ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl sumušė priešus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Štai kinų paleista visa statinė. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Aurora mūšyje taip pat nėra silpna. Taip daužosi kinai. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Saugokis, bus naudinga,
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Štai kaip kovoja Svetlana. Ir kinai tai gauna iš jos.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos basos pėdos skrido metalo purslai, tirpdantys kaukoles:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padalinys raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos paėmė kiniečius. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Olegas kovoja ir puola kinus. Muša juos be gailesčio ir cypia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi geltonąją armiją, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama geltonuosius kovotojus:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja draskė kiną, cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Jis taip pat paims ir paleis žvaigždutę basa koja.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat traiškydama kinus, sucypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Aurora taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir nužudė daug kinų.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  Ir tada jis trenkia galva į kinų generolą. Sulaužykite jam kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana, labai įsiutusi puolime, cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kaip ji visus įveikia. Ir labai net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir kinų masė žlugo.
  Olegas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta galia, o ugnikalniai šniokščia!
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudo visokie priešai.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O kinai kaip nagai. Ir sudaužyti.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  O kinams pjauna trigubą malūną!
  Ir Aurora riaumojo atsakydama:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip plikomis kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė dangaus imperijos karių.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti.
  Aurora sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Aurora patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos basų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana!
  Olegas atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai!
  Aurora, plikomis rankomis draskydama kinus, rėdydama juos kardais ir mėtydama adatas plikomis pirštais, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama geltonuosius karius, cyptelėjo:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus rėkim su laukiniu kartėliu.
  Olegas Rybachenko apkarpė varžovus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas.
  Margarita, naikindama Dangaus imperijos karius, dainavo:
  - Ir ką rasime mūšyje,
  o ką rasime mūšyje ...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  . 3 SKYRIUS
  Įveikę kinus, galite šiek tiek pailsėti. Bet, deja, jūs neturite laiko per daug atsipalaiduoti.
  Šliaužia naujos geltonos minios.
  Olegas Rybačenko vėl juos pjauna ir riaumoja:
  - Šventame kare - rusai nepralaimi!
  Margarita nuogais kojų pirštais meta mirtinas dovanas ir patvirtina:
  - Niekada neprarask!
  Olegas norėjo dar ką nors pasakyti...
  Tačiau dabar raganos burtai juos laikinai perkėlė į kitą substanciją.
  Ir Olegas Rybachenko tapo pradininku vienoje iš Vokietijos stovyklų. Ir Margarita persikėlė su juo.
  Na, ne visą laiką kirpti su kinais.
  - Šlovė Tėvynei! - Pionierius Olegas Rybačenko pakartojo šauksmą ir tyliai ištvėrė smūgį į pečius, nors krito būtent ant vieno iš anksčiau ištinusių randų. O iš antrojo ir išvis skrodimo - tekėjo kraujas! Margarita su nuostaba ir dėkingumu pažvelgė į Olegą Rybačenko ir kažko paklausė angliškai. Vunderkindas Olegas Rybačenko pagalvojo - tikriausiai, jis vėl klausia, ką mačiau sapne - ar yra sinchronizmo? Berniukas nusišypsojo ant rankų seseriai ir gūžtelėjo gana plačiais pečiais, kaip dešimties metų vaikui. Matyt, Margarita suprato, kad Olegas Rybačenko tiesiog norėjo parodyti, kad nepasidavė ir nesuprato, kas paskatino jį šaukti proletarinio kino stiliumi.
  Ir ne tik jis, bet ir šis lieknas, plikai kirptas Maratas Kazei. Tačiau padrąsinančiai mirktelėjusi ji linktelėjo drąsiam berniukui...
  Olegas Rybačenko staiga įsižeidė ir, slopindamas skausmą balse, pastebėjo:
  - Bravado yra viskas!
  Margarita pašnibždomis paprieštaravo:
  - Ne, ne bravūra! Tai tarsi sakymas - žodis kvepia durtuvu!
  Olegas rimtai pastebėjo:
  - Geriau vieną fašistą nužudyti, nei šimtą krautų prakeikti!
  Pasigirdo triukšmas, variklių ūžimas ir triukšmas, SS raiteliai ir gydytojai budeliai - nušoko ant žemės, išbalno panašesnius į mutantus nei gyvulius arklius. Belaisviai buvo susodinti ant žolės - grandinėje. Jie patikrino pančius: todėl buvo tvirtai surakinti. Ir Olegas Rybačenko labai nenustebo pamatęs, kaip vienas iš jaunesniųjų SS gydytojų kreipėsi į jį. Vokiškai jis grubiai pasakė - kelkis, kūdikis primatai - stumdamas pionierį berniuką minkšto bato pirštu į šlaunį ar net kiek aukščiau, į inkstus. Olegas Rybačenko įsitempė... ir tada įsikišo šaunioji Aurora. Ugninis velnias (Taigi ji buvo pravardžiuojama kariuomenėje dėl nenatūralios ir ryškiai raudonos plaukų spalvos bei nemoteriškos ištvermės ir jėgos!) Kai ką pašaipiai paaiškino - ir Olegui šitas pasityčiojimas nesibaigė. Matyti, kad tai pajuto ir gydytojas fašistas! Nacis smogė Aurorai koja į raumeningą petį. Ji tik nusijuokė. Tada fašistas pataikė iš žiedinės sankryžos, staigiai partrenkdamas lanksčią nugarą drąsiai merginai. Olegas trūkčiojo į šoną nuo sukrėtimo. Aurora iš karto vėl atsisėdo ir tyliai parodė surakintas rankas. Storulis profesorius pašaukė jaunesnįjį kolegą, kuris staiga pažvelgė žemyn. Tada nulaužė sauso viržio šaką ir parodė Olegui Rybačenko. Jis mostelėjo prieš nosį - berniukas nevalingai atsitraukė. Gydytojas fašistas vėl apsimetė, kad paėmė ranką, papurtė galvą, padarė kažkokį keistą judesį. Nesuprantu, tarsi SS vyras valgytų su šaukštu ...
  Olegas Rybačenko piktai ištarė vokiškai:
  Jūs negalite išreikšti savęs žmogiškai.
  Fricas išsirito: subžmogus, moka meistriškos rasės kalbą?
  Jaunasis Rybačenko jaunesnysis suprato, kad veltui save išdavė, atskleidė, ką geriau laikyti paslaptyje, bet... Žodis ne žvirblis - pasiilgsi, nepagausi. Tiesa, storas, aukštas gydytojas įkvėpė abejingumo, šis žodis užgniaužė berniuko ištartą vokišką frazę. Vėl pakartojo ankstesnį gestą ir parodė sulenktą ranką.
  Ir Olegas Rybachenko suprato - jie siunčia jį kaip tarną malkoms ...
  Nenorėjau vėl būti sumuštas po išdidaus atsisakymo. Ir taip, jūs negalite praleisti progos.
  Na, o kokį šimtukininko, o tiksliau patriciečio pasididžiavimą palaužti. Mintis pabėgti, žinoma, atėjo - ji atėjo vos spragtelėjus sunkiems antrankiams po didžiuoju raktu. Nors gal būtų logiškiau sakyti, kad ji visai neišėjo! Tačiau maža mintis pasirodė kaip išsigandusis triušis, kuris bėga priekiniuose žibintuose, nežinodamas, kad jis, tiesą sakant, jau buvo sugautas. Ir vis dėlto - vos Olegas Rybačenko pasitraukė iš automobilių stovėjimo aikštelės - berniukas pamatė, kad jį seka vilkolakis. Vienas iš tų keistų, apmokytų mutantų, kurie saugo SS vairuojamą vilkstinę. Tuo pačiu metu nė vienas iš vilkstinės nežiūri į basą vaikiną, paskubomis kopiantį slenksčiu. Nors Olegas Rybachenko jautė, kad greičiausiai jo judesius filmuoja paslėpta kamera. Net stebina, kaip techniškai pažengė Fritz. Jei mūsiškiai neatsakys adekvačiai, bus blogai.
  Sklypas skausmingai dūrė jau sugijusiais bejėgių vaikų pėdų padais. Stipriai numuštos pėdos jau pradėjo šiurkštėti, tačiau užlipus ant aštrių akmenų šis procesas yra gana skausmingas. Olegas tyliai dejavo, stengdamasis neparodyti, kad jam skauda, ir nežiūrėti į vėl išbėgusį kraują. Bet tada jį tarsi užklupo nepaaiškinamų dalykų cunamis.
  Baimė akimirksniu ir nepaaiškinamai atėmė iš pionieriaus jo paties mintis ir troškimus. Tiesiog norėjosi pasukti vilkolakio (?) kryptimi. Po nežmoniškų nacių žvėries akių žvilgsniu Olegas Rybačenko nevalingai sustingo ir sustingo. Tačiau iš karto ką tik iškeptą pionierių apėmė svilinanti karštis, ir berniukas pajudėjo kaip kulkosvaidis iš gamyklos. Nulaužė išdžiūvusius plyšiuose augančių beržų ir kiparisų kamienus, po žiemos dar nežaliuojančius - daug, vos tempdamas. Sulenkiau į didelį, permatomą maišelį, nutempiau, neskirdamas kelio į aikštelę.
  Olegas Rybačenko pakeliui desperatiškai bandė įveikti atgrasantį siaubą. Pionierius-puikus jis ar ne! Tačiau šis buvo tarsi nemokantis plaukikas, bandantis išsilaikyti ant vandens. Jis pasirodo, tada vėl persipildo ...
  Vilkolakis nusekė paskui jį: karts nuo karto sustodamas ir pauostydamas nuogus berniuko paliktus pėdsakus.
  Genialusis pionierius pajuto palengvėjimą nuo siaubo bangos tik grįžęs į stovyklos vietą.
  Šlykštūs nežmogiškieji fašistai, atrodo, nežiūrėjo į Olegą Rybačenko. Nors iš tiesų pora esesininkų akių nenuleido. Tik sulanksčius, ką atsinešė, vyresnysis gydytojas budelis, trumpai žvilgtelėjęs, kažką sviedė berniukui... eh! Olegas pagaliau susiprato. Godžiai griebė jį, galvodamas, kad galbūt jie išdavė šokolado plytelę ar ką nors, kas ne tik už litavimą. Ir išsiritęs - klotas, titnagas ir plieninis. Titnagas greičiausiai buvo kvarcas. O kėdė atrodo kaip failo gabalas. Kaip visa tai panaudoti - išvystytas pionierius Olegas teoriškai žinojo ir net susidomėjęs būtų išbandęs ir Polesės robinzonus... jei ne keistos aplinkybės.
  Olegas palietė drėgnas šakas koja, paskui ranka ir papurtė galvą.
  - Tinderis... - tyliai rusiškai pasakė pionierius, staiga kostelėjo ir pakartojo. - Tinderis reikalingas. - Ir sunkiai susilaikė nuo perėjimo prie vokiškos kalbos. - Neužsidega.
  Olegas pažiūrėjo į juos... Neaišku, kam Fritzams, kurie su savimi turi ir žiebtuvėlių, ir degtukų, ir, ko gero, net liepsnosvaidį, prireikė šio senovinio ugnies gavimo būdo. Jie nori išbandyti pionierių išradingumą. Ar jie matuoja sovietinio žmogaus protinį išsivystymą? Arba trivialiai tyčiojasi iš nelaisvės berniuko? Kas juos supras kaip iš kitos planetos!
  Naciai žiūrėjo vienas į kitą, apnuogino dantis. Keisčiausia ir ... ir baisiausia Olegui Rybačenko yra tai, kad jų veidai pasirodė nepiktūs, ne žiaurūs, net ne juokingi, ne! Labai smalsus, tarsi mąstant apie svetimą gyvūną, ypač ryškus vyresniojo profesoriaus susidomėjimas, lyg tyčia jis nusiėmė akinius. Abejingumo nėra nė lašo, taip įdomu, kaip mokslininkai seka eksperimentą.
  Olegas Rybachenko pašnibždomis pakartojo, bandydamas suvaldyti jaudulį savo balse:
  Žiemą viskas buvo drėgna! Nevažiuos!
  Akyse veikiau apsimestinis nei nuoširdus nesusipratimas, bet vėl be pykčio. Bet tada vienas iš jaunuolių - ne tas, kuris atplėšė Olegą - niurzgėjo, atsistojo, išsitiesė, trynė užpakalį, muštą ant balno, juokdamasis likusiems esesininkams... Olegas labai nenustebo, kad kai kurie vokiečiai judėjimui naudoja arklius - kuro deficitas. Nors kažkodėl paskui jas šliaužia transportas? Nacių priešas iš sulankstytų balnų atnešė dėžutę, iš kurios kažką ištraukė...Pionierius manė, kad tai vata, bet ne. Iš nuotolio atrodo kaip plonų siūlų gumulas. Olegas Rybačenko, paėmęs į rankas, suprato - sausos samanos.
  Vunderkindas pradininkas ir vėl nustebo, kodėl tai Fricas, ir net gydytojas, nešantis žolę plūgu... Gal šios samanos nėra tokios paprastos?
  Na, nustok galvoti, man skauda galvą. Turi atrodyti - paprastesnis ir kvailesnis nei tu. Kaip bebūtų keista, bet titnaras iš karto įsivyravo - Olegas ne pataikė į titnagą į titnagą, o sklandžiai nukrapštė (kažkur skaitytas) - ir kibirkštys pasipylė kaip kruša. O laužus kūrenti (dabar pasistatė eilinę "trobelę") jis moka jau keletą metų, didžiąją gyvenimo dalį. Netrukus ugnis šoko visa jėga - beržas gerai dega ir drėgnas. Čia jaunieji SS sargybiniai atsigavo, ugnies šonuose pradėjo varyti metalinius stovus į žemę.
  O Olego Rybačenko galva apsisuko, kažkas nepaprastai šarmingo įšliaužė į nosį ir akimirksniu atjungė sąmonę nuo realybės. Tačiau iš karto apvirto tikroviškai stulbinanti vizija.
  Pasikeitė net vaiko asmenybė, jis įsivaizdavo save kaip nelaimingą našlaitį, su gyvais tėvais. Be to, tėtis ir mama nepaliko nieko - jie atėmė iš savo protėvių teises už skolas ir išsiuntė berniuką į pataisos, kalėjimo prieglaudą. Be kaltės, bet kadangi tavo tėvai skolingi, tai tu, teismo sprendimu diktatoriškoje kosmoso imperijoje, esi nepilnametis nusikaltėlis.
  Vaikų namai buvo įsikūrę pramoniniame sostinės rajone ir tikrai atrodė kaip kalėjimas. Visur kareivinės, kameros-kareivinės. Olegas Rybačenko, realistiškoje vizijoje, nakvojo ant prastai obliuotų medinių gultų. Netoliese gulėjo kiti berniukai, tiek iš žmonių, tiek iš ateivių. Nebuvo antklodžių, čiužinių, pagalvių, pervargęs ir dažnai mušamas kūnas guli ant pliko medžio. O naktį koja pririšama prie grandinės, kad nepabėgtų. Kameroje apie šimtas vaikų, labai tvanku, kūnai prakaituoti, sumušti vienas šalia kito į kibiro kampą, nėra net kanalizacijos. Ir tai yra valstybėje, kurios žvaigždėlaiviai pluša galaktikos platybes ir kurios vėliavos vainikuoja dešimtis tūkstančių apgyvendintų pasaulių! Tačiau vaikinai bando palengvinti save gatvėje, apie du trečdalius dienos būna užsiėmę darbais. Sunkiausias laikomas parduotuvėje, dulkėtu ir nuobodžiu. Nugara ir rankos nuo to siaubingai pavargsta, o akyse pradeda "nevykti", operacijos paprastos, bet varginančios, reikalaujančios kartojimo. Malonesnis darbas lauke, lauke ar statybvietėje. Vaikai, kad mažiau pavargtų ir atsipalaiduotų, stengiasi kaitalioti įvairius darbo procesus. Bet vis tiek skauda kūną, daug berniukų, vaikų namuose - beveik pusė žmonių dejuoja per miegus.
  Olegas Rybačenko nervingai mėtėsi ir vartė, grandinėlė žvangėjo, žiedas trynė jo koją iki kraujo. Skamba sirena, reiškia pakilti, dirbti. Vaiko kūnas dar nepailsėjo, kiti berniukai - nuoga žmonių rasė ir kitų pasaulių pūkuoti palikuonys - sunkiai kyla. Per vergijos mėnesius susikaupęs nuovargis užleidžia vietą nuobodžiam raumenų skausmui. Įmontuota lustu valdomos grandinės automatiškai nuskrenda nuo kojų, jos pagamintos iš labai tvirto lydinio, kurio negalima perpjauti. Pasirodo prižiūrėtojai, skamba grėsmingi šūksniai.
  Berniukus veda maudytis, ilgai neužtruks, vanduo iš rezervuarų surūdijęs. Olegas Rybačenko išsiskalauja burną, apsitaško, kad nuplautų prakaitą. Kameroje nėra ventiliacijos, o prakaitu dvokiantis kambarys negali atgaivinti miego. Po to nuvežami pusryčiauti, valgyti tenka stovint, nepilnamečiams nuteistiesiems kėdžių nereikia. Jie šeriami duona ir silosu, mėsa brangi, o vaikai - ne, todėl mieliau plūduriuoja ganykloje. Tačiau arklys yra vegetaras, ir kaip jis veikia, kol plėšrūnai valgė mėsą, eik miegoti. Šalia Olego yra jo draugas Timūras. Abiem šioje vizijoje - dvylika metų, tiksliau nei kitoje realybėje stiprių berniukų amžius - lūžis, kai labai sunku susitaikyti su vergove.
  Timūras, gerdamas dilgėlių sultis prastai išplautoje stiklinėje, dejuodamas pasakė:
  - Ir vėl dirbti šioje parduotuvėje! Aš nenoriu!
  - Nenoriu stovėti ir kartoti to paties judesio dešimt tūkstančių kartų. - atsakė virpėdamas iš nemalonių prisiminimų Olegas Rybačenko.
  - Gal paprašysime lauko darbų! - Timūras svajingai pažvelgė į dangų, kur šioje planetoje vienu metu suspindo trys žvaigždės. - Ypač nuvalykite karpius-persikus. Jie tokie skanūs, ypač su auksiniais pelekais, bet kadangi prižiūrėtojas neatrodo godžiai, bet kokiu atveju galite ką nors pasiimti į burną.
  Olegas Rybachenko sunkiai atsiduso:
  - Man irgi labiau patiktų būtent toks darbas švelnios prigimties glėbyje. - Ir tada įkūnytas pionierius tapo linksmesnis. - Robotą-stebėtoją galima apgauti, čia didžioji dalis stebėjimo įrangos jau pavogta!
  Pusryčiai baigėsi ir jie vedami prie laidų ...
  Vaikai rikiuojasi parado aikštelėje, žmonių giminės berniukai stengiasi laikytis kartu, ateiviai laikosi darinį pagal savo ūgį. Jie skirstomi į grupes pagal amžių ir dydį. Yra ir berniukų nuo penkerių iki šešiolikos metų, ir pūkuotų, žvynuotų jaunuolių, kitų pasaulių atstovų.
  Vienintelis dalykas, kuris juos vienija, yra drabužiai, o tiksliau beveik visiškas jo nebuvimas, tik berniukų šortai su identifikavimo numeriu.
  Imperija juos traktuoja vadovaudamasi principu išspausti sau daugiau naudos iš tų, kurie nustojo būti laikomi piliečiais! Taupoma viskam, drabužiams, avalynei, tačiau kai kurie vaikinai laisvalaikiu niekada nemokėjo batų.
  Tačiau su lazdomis ir guminiu kaminu ant plikų kulnų jie dažnai gaudavo. Galvos skutosi, kas dvi savaites vonia, kur nuplikomos. Tada jie iš karto nusiskuta buku aparatu, tada nelabai kas spėjo ataugti. Vaikinai basi žygiuoja ant aštrių akmenų. Jei Olegas prie to įpratęs ir jo grublėta pėda nejaučia skausmo, tai patys mažiausieji kulnus ir apnuogintus pirštus numuša, kol nukraujuoja.
  Visą gvardiją sudaro ateiviai, atstovaujantys žiauriausioms rasėms visatoje, tik prieglaudos vadovė, pagyvenusi Frau Pontuss, atrodo žiauriomis sadisto akimis.
  Prižiūrėtojo vaidmenį atliekantis tigras raganosis duoda nurodymus, kur kas šiandien dirbs, tiksliau - sunkiai dirbs, kol neteks sąmonės. Olegas, nuleidęs kaulėtus pečius, žiūri į antrąją kiemo pusę. Yra mergaičių, nuo mažų iki beveik suaugusių. Jie apsirengę kaip elgetos suplyšusiais šiurkščiausio lino skudurais. Veidai išsausėję, akys didelės ir liūdnos. Krepšinė trumpa, plona, bet iš po jo matosi rausvos kojos. Merginos taip pat basos ir visos be išimties nusiskuto plikai. Tai, matyt, daroma siekiant juos pažeminti, dar kartą parodyti, kad jie yra niekas. Bet čia susirinkę jokiu būdu ne nusikaltėliai - nelaimingi palikti vaikai.
  Čia jie praneša, kad būrelis berniukų eis į siuvyklą, dirbti pačius nuobodžiausius ir varginančius darbus. Čia Timūras neištvėrė ir iš sielvarto sušuko:
  - Aš nenoriu taip dirbti! Nusiųskite mane į plantaciją ar sodą.
  Berniukai sustingo, įdegę, ploni kūnai įsitempę.
  Pontusas buvo aiškiai patenkintas nauja egzekucijos proga:
  - Vakar tylėjai, o aš bijojau, kad tavo šeima neliktų be vizualinės pamokos. Kad berniukas bus penkis kartus varomas per gretas.
  Vaikų gretas perėjo jaudulys.
  - Teisingai. - Peremptorius tonas pasakė matrona. - Visiems išdalinkite meškeres.
  Smūgiai buvo atliekami specialiais spygliuotais strypais. Jas dažniausiai patys berniukai rinkdavosi iš tankmių, tais laikotarpiais, kai nebūdavo darbo. Tačiau iš tiesų jau tada vaikai buvo verčiami, net jei ir be naudos imperijai, kasti, pavyzdžiui, kasti duobę pusę paros ir užkasti pusę dienos.
  Olegas Rybachenko pažvelgė į savo vaikų rankas, jos buvo numuštos nuospaudų.
  Vaikinai automatiškai išmontavo strypus, Olegui atrodė, kad jie, kankinimo įrankiai, apdegino pirštus, o kojos tapo sunkios. Jis nenorėjo mušti savo draugo, bet neturėjo drąsos protestuoti. Jis beveik nieko nematė ir skaudžiai trenkėsi didžiuoju kojos pirštu į gulintį trinkelę. Kaip bebūtų keista, bet skausmo jausmas padėjo susikaupti ir prieš akis išsisklaidė rūkas. Žingsnis tapo tvirtesnis, nors pirštas pamėlyno.
  Jie buvo pastatyti puslankiu ilga eile. Timūras rankomis buvo surištas pagaliukais, o pečiai buvo susukti, kad būtų patogiau sumušti prasižengusį berniuką. Vaikinai prisimerkia ir bando nukreipti žvilgsnį. Frau Pontuss įsakymu jie aptaškė sūrymu, apibarstę mėlyna druska jo liesą, bet raumeningą nugarą. Sprendžiant iš to, kaip berniukas susigraudino, jis pradėjo degti.
  Šeimininkė pakštelėjo lūpomis.
  - Dabar jūs visi gausite pamoką. Smūgis stipriau, kas apgaudinėja, bus pasmerktas represijai.
  Šiuo atveju padėjėjas raganosio žiurkė apnuogino iltis:
  Su jais susitvarkysime dabar! Pabaisa sumurmėjo.
  Berniukas buvo perkeltas tarp eilių. Berniukai lėtai kėlė meškeres ir pirmieji smūgiai krito Timurui į nugarą. Sprendžiant iš randų ant nugaros ir šonų, vaikinas buvo ne kartą baustas, todėl jis tik atsiduso ir sunkiai kvėpavo, kaip ir visi vaikinai, bandantys sulaikyti riksmus.
  - Stumk stipriau! - sušuko Pontas. - Leisk jam šaukti.
  Pirmuosius smūgius atliko patys mažiausieji berniukai, kurie tiesiog neturėjo jėgų sukelti rimtų skausmų. Bet tada vyresni vaikinai pradėjo mane mušti. Vaiko nugara buvo perpjauta raudonomis juostelėmis, nuvarvėjo kraujas. Skausmas, sustiprėjęs mėlynos druskos, privertė Timūrą rėkti, jis net nukrito, buvo įsmeigta lenta su vinimis apačioje ir dūrė krūtinėje.
  - Nereikia! - sušuko berniukas. - Dirbsiu visur, kur pasakysi.
  - Žinoma, kad padarysi! - atsakė Pontas. - Bet pirmiausia pliaukštelėjimas.
  Vakarykščiai bendražygiai buvo per daug susijaudinę ir sumušė savo vakarykštį brolį. Ir žmonės, ir ateiviai plakė tuo pačiu žiaurumu. Berniukas rėkė, jo basos kojos paliko kruvinus pėdsakus. Žiurkė raganosis niurzgė ir trenkė vaikučiui pagaliu į nuogas, įdegusias kojas. Jis norėjo sukelti berniukui daugiau skausmo. Smūgis nukrito į raumeningas kulkšnis, o kitas - į kulnus. Timūras sucypė ir susmuko. Tada kankintojas įsmeigė storą adatą į sėdmenį ir įpylė skysčio.
  - Teisingai! - pasakė Pontas. - Dabar jis mieliau mirtų, nei apalptų. Niekas neišvengia bausmės.
  Olegas Rybačenko stovėjo beveik pačiame rikiuotės gale, ir jam atrodė, kad būtent jį užgriuvo botago smūgiai. Timūras buvo nuviltas, pats berniukas tik trūkčiojo, šaukė ir verkė. Jo apvalus veidas tapo raudonas iš skausmo, jį iškreipė kančios grimasa.
  Pamatęs Olegą, jis blyškiomis lūpomis sušnibždėjo:
  - Pasigailėk!
  Berniukas dvejojo: sustingo.
  Žiurkė raganosis sušuko:
  - Na, ko tu lauki! Įlanka!
  Olegas Rybachenko atsakė:
  - Ne, aš negaliu! Jis yra mano draugas!
  Žiurkė raganosis nusijuokė:
  Norite to paties ir jums?
  Olegas drebėjo išbalęs:
  - Ne, bet!
  Pontas jį pertraukė:
  - Užteks! Vaikinas pats pasirašė nuosprendį. Ko tu vertas mordovorot. Gerai supilkite ir pakabinkite ant stovo, kad kiti pasigrožėtų.
  Olegas buvo išstumtas iš veiksmo, pritrauktas prie ožkų. Berniukas bandė priešintis, bet tigrai raganosiai su juo susidorojo kaip su kačiuku. Rankos skausmingai susisuko, kaulai traškėjo. Jie padėjo jį ant lentų, berniukas pajuto išsikišusių nagų galiuko šiurkštumą ant skruosto ir pilvo. Jie pradurti į raumenis, krūtinę, smakrą, šlaunų priekį, kelius. Jo skruostas buvo subraižytas iki kraujo.
  - O, nedaryk! - paklausė Olegas.
  - Būtina! - Sakė žiurkė-raganosis, kad visi būtų pavyzdžiu.
  Berniukas pajuto, kaip jam ant nugaros pilamas sūrymas, o paskui - druska. Peršti kaip garstyčių pleistrai. Olegas susiraukė, jo suragėjusios pėdos buvo išteptos (paskutinį kartą buvo toje keistoje atmintyje, kuri iškilo šiame regėjime - basutes apsiavė maždaug prieš šešerius metus), jas beveik iš karto pradėjo pašėlusiai niežėti. Žiurkė raganosis įsmeigė adatą į sėdmenį, ši šiurkščiai ir skausmingai dūrė, degantis skystis pateko į vidų.
  - Dabar tu labai išsigandysi ir neprarasi sąmonės. - Pabaisa kurkė, apnuogindamas veidą, jis būtų mikčiojęs ir siaubo filmo prodiuseris!
  - Kam? aimanavo nekaltai įkalintas vaikas. - Vardan Kristaus, parodyk gailestingumą.
  Žiurkė raganosis, purškusi nuodingas seiles, atsakė:
  - Netikiu šiomis pasakomis apie gerąjį Jėzų! Apskritai, jei yra Dievas, tai jis yra blogis ir žiaurus. Ir kuo daugiau blogio ir kančių padarysite savo artimui, tuo daugiau galios ir palaimos gausite kitame pasaulyje.
  - Absurdas! - Jis pasakė, išblyškęs iš siaubo, ir staiga Dievas tikrai toks berniukas.
  - Pamatysite! - kikeno kosminio Tartaro atžala. - Bet nesitikėk, šiandien tu nemirsi.
  Pontusas lojančiu tonu įsakė:
  - Pradėti! Tegul jis amžinai prisimena botagų bučinius!
  Į nelaisvę įkalintas pionierius vunderkindas drebėjo išgirdęs skvarbų švilpimą, o paskui stiprų smegenų sukrėtimą, nuo kurio plyšo oda ant nugaros. Raganosių žiurkės stipriai smogė, bet tuo pačiu suvaržė jėgas, kad nenužudytų. Vaikinui iš gerklės išsprūdo riksmas, jis pašiurpo, ištryško ašara. Prikandęs lūpą, kol iškraujavo, vaikinas susilaikė. Po akimirkos sekė kitas smūgis, supurtęs visą kūną. Olegas Rybačenko giliai įkvėpė, skausmas, sustiprėjęs nuo druskos ir sūrymo, buvo nepakeliamas.
  Pontusas sušuko:
  - Tęsk!
  Vėl švilpimas ir smūgiai! Perpjauna iki kaulo. Berniukas buvo apdegęs iki pat vidaus. Atrodė, kad sumušė skrandį. Nepaisant visų jo pastangų, dalis riksmo nutekėjo iš įtemptų jo lūpų.
  - Motina!
  Vėl smūgiai! Ant nugaros, tarp aštrių menčių ir, galiausiai, ant nuogų kulnų. Berniukas rėkia, nebeturi jėgų susilaikyti. Riksmas išsiveržia kaip ugnikalnis iš gerklės ir, atrodo, nosies. Pontusas patenkintas:
  "Dabar matau, kad tu jį mušai iki širdies gelmių. Sumušk jį gerai, bet nežudyk!
  Su kiekvienu smūgiu skausmas stiprėja. Ašaros susimaišo su krauju ir krenta ant lovos. Kruvinos juostelės ant nugaros susijungia, susilieja į tamsiai raudoną netvarką, pradeda ryškėti ploni balti berniuko kaulai. Olegas Rybačenko dūsta, jam neužtenka oro, viela įsirėžė į sulenktas kulkšnis. Nuogi kulnai dūzgia, šiurkšti, suragėjusi oda nejuda iš karto, bet vis tiek išlenda kraujo lašeliai. Smūgiai sustiprėja, atrodo, kad žaibas per nervų galūnėles pereina į patį keterą. Kiti berniukai tyli, sąžinė neleidžia pritarti, keršto baimė - smerkti. Matosi, kaip vaikinams nusviro galvos, bet jų akys seka egzekuciją. Smalsūs ir nervinantys, dauguma jau buvo nuplakti panašiai ar įmantresniu būdu. Galvoji, jei tik ne aš, o kartais tavo mintyse šmėžuoja piktavališkumas: jis rėkia, bet, žinoma, ištvertų, ne toks silpnas kaip Olegas.
  Sumušta jau ant plikų kaulų, nugara, šonai, šlaunys - kieta žaizda. Jei ne stimuliatoriaus suleidimas, berniukas būtų mirtinai ištiktas - jis mirė nuo skausmingo šoko. Ir taip jis paniro į kažką baisesnio nei Dantės pragaras. Tai yra tada, kai kiekviena molekulė, kiekviena ląstelė, kiekviena vena yra prisotinta košmariško skausmo.
  Pionierius Olegas Rybačenko desperatiškai bandė atitraukti save nuo skausmo. Prisimindamas savo tėvus, laimingą tolimos vaikystės epochą, jis tarsi atsimušė kojomis nuo karštai burbuliuojančios kančių lavos, bet ji vėl jį įsiurbė, uždengė galva. Taigi jie plaukė kankinimų vandenynu, svajonės apie mirtį, kaip išvaduotoją iš kančių. Prisiminiau Šv. Jono Apreiškimo žodžius. - Ir jie norės mirti, bet negali. Taip vaikus kankinančių nusidėjėlių laukia likimas. Viešpats atlygins jiems šimteriopai, o pati svarbiausia bausmė, kaip Jėzus sako Evangelijoje pagal Matą, bus amžina. Ir vieni eis į amžinąjį gyvenimą, kiti į amžinas kančias. Tai kažkaip paguodžia, žadina neapykantą priešams, norą išgyventi ir laimėti. Berniukas sugeba sušukti:
  - Už tai sumokėsite, už kiekvieną išlietą vaiko ašarą atsakysite Dievo Teismo dieną.
  - Užsičiaupk kalė! - riaumoja raganosio žiurkė.
  - Tu negali užgniaužti tiesos. Pionierius atsiduso.
  - Gauti daugiau!
  Jie vėl smogė jam, investuodami visą įniršį, laužydami kaulus, bet skausmas jau pasiekė tokią ribą, kad tiesiog negali sustiprėti. Tai geležis, kurią galima įkaitinti iki tam tikros temperatūros, o tada ji pasklinda.
  Pontusas tai supranta, senolė (tiksliau, jai atrodo ne daugiau kaip keturiasdešimt metų, bet iš tikrųjų viršijo porą šimtmečių), turi daug budelių patirties:
  - Na, užteks! Ir tada jis mirs! Išgydykime mažą kalinį ir kompiuterio pagalba jį kankinkime. Tiesiog turiu programą "olimpiečių kankinimas".
  Žiurkė raganosis, tyčia žiovaujanti, sako:
  - O kur dabar? Į ligoninę?
  - Ne ant stovo! - Matrona nukirto be kreipimosi. Tegul tai kabo kaip įspėjimas kitiems. Švirkškite tik injekcijas, kad palaikytumėte širdį. Ir tegul vėl varo Timūrą per gretas, o likusius smūgius tegul jis gauna iš jūsų. Kažkada buvo reginys veisti. Reikia dirbti!
  Užsienietis su botagu pakreipė galvą ir pajudino kailuotas ausis:
  - Klausyk šeimininkės. Na, paleiskite dar kartą.
  Timūrą ištiko nauji smūgiai. Šį kartą niekas nedrįso protestuoti. Nebuvo nė menkiausio noro patekti į budelių rankas. Timūras rėkia karts nuo karto. Jis paimamas ir vėl mušamas. Antroji streikų serija jau eina į pabaigą. Liko tik keli berniukai. Vienas iš jų - vyriausias, šešiolikos metų, barzda jau laužosi, matosi ūsai. Jis akivaizdžiai dvejoja, smogia, bet tai daro lengvai, vos liesdamas.
  Frau Pontuss įsiuto:
  - Pakabinkite šį tinginį jaunuolį ant stovo ir pririškite prie jo kojų akmenį. Leisk jam kentėti.
  Berniukas sučiuptas, įtempia reljefo raumenis, sunkaus darbo vaisius ir šaukia:
  - Na, ką tu žiūri, vaikinai juos muša!
  Berniukai dreba, eilėse slenka ūžesys, bet pritrūksta ryžto pulti ant kankintojų.
  Jaunuolis yra tempiamas, kiekviena raganosio žiurkė yra bent septynis kartus sunkesnė už jį. Beprasmiška kovoti. Bet tada įvyksta įvykiai tų, kurie keičia imperijos likimą. Pasigirdo du šūviai ir žiurkės raganosiai nukrenta, pabaisoms nupjaunamos nugaros, atsiveria gilūs krateriai. Jaunuolis išsilaisvino ir pargriuvo, bet iškart šaukdamas pašoko:
  - Matai, yra Dievo teisingumas.
  Lyg angelas iš tamsos pasirodęs, auksaplaukė mergina, labai panaši į savo seserį Margaritą, atsakė:
  - Greičiau žmogiška. Žinokite, kad sandoris su velniu negarantuoja rojaus Žemėje ir šiltos vietos pragare. Atsiremti į šėtoną - tarsi sėdėti elektros kėdėje!
  Antrasis šiai ugningai Aurorai garsiai:
  - Tai, kas čia vyksta, yra siaubo filmo siužetas. Darykite tai su vaikais. Nukelkite berniuką nuo stovo.
  Olegas Rybačenko papurtė galvą ir... pabudo. Ji regėjimo metu negulėjo, o tiesiog stovėjo vietoje...
  Ir praėjo nemažai laiko. Naciai vis dar darė
  Maisto ruošiniai. Tačiau šis baisus narkotikas, atsiradęs SS gydytojams įkvėpus dūmų iš keistų samanų, neatrodė trumpas.
  Olegas Rybachenko iškart pagalvojo, kodėl šie krautai neturėjo jokios įtakos. Ar jie be filtravimo kaukių? Ir kodėl toks košmaras šioje haliucinacijoje. Ką jie su tuo daro?
  Bet patys naciai elgėsi gana natūraliai, netgi tapo kažkaip draugiškesni, užsiminė, kad, sako, galėtų su mumis valgyti.
  Tiesą sakant, jie ištempė iš vietos gyventojų pavogtos karvės porą didelių šlaunų. Tada vienas nacis nuvilko nemenką katilą, o antrasis fašistas kartu su Olegu nuėjo pasiimti vandens. Vėl smalsiam pionieriui atrodė keista - du odiniai kibirai, o blogiausiu atveju - paprastas metalas arba mediena. Be to, vienas esesininkas, kas taip pat buvo ne visai tipiškas, vilkėsi.
  Pionierius nebuvo visiškai pasitikintis savo kojomis, smūgiai šiai egzekucijai buvo pernelyg tikri, o Lomonosovo palikuonis spėjo, kad už to slypi kažkas daugiau nei paprasta ar net ne paprasta haliucinacija.
  Vanduo tekėjo šimtą žingsnių nuo stovyklos, o iš po dviejų akmenų per balkoną kyšo sidabrinė, putojanti krištolinė srovė. Olegas Rybačenko godžiai pasilenkė prie jos. Berniukas tik dabar pajuto, kad viskas viduje iškepta į akmenį, tiksliau į anglį. Godžiai įsikibo į malonią vėsą ir ... gavo į ausį.
  Vienas iš esesininkų, pasislėpęs už uolėtos sienos, kažką spustelėjo sudėtingo prietaiso skydelyje ir kikeno kaip žiurkė.
  Smūgį fašistas padarė nepiktybiškai, tačiau su tokia jėga, kad Olegas buvo užmestas ant akmenų, nustojo girdėti kaire ausimi, o ši galvos pusė buvo tikrai nutirpusi.
  Priekabiautojas gydytojas chalatu ir auksine grandinėle pratrūko juoktis ir urzgė:
  - Boksas! Boksas!
  . 4 SKYRIUS
  Pionierius pašoko ir puolė prie jauno esesininko. Dešine ranka apgaulingai taikosi po nosimi, o kaire gudriai slepiasi už nugaros. Jis lankė keletą bokso užsiėmimų, bet jo atmintis yra absoliuti. Pavyzdžiui, netikras smūgis ir aštri pusė viršutinio pjovimo ir pusė šoninės kairės rankos. Tada į smūgį įtraukiamas kūnas, šlaunys, abs ir net kojų tiesimas. Ir - svarbiausia - dažniausiai dešiniarankiais kovojantys boksininkai nesitiki pataikyti su investicija iš kairės. Netikėtumo faktorius suveikė, Olegas Rybachenko tai padarė! Jaunas ir gerai apmokytas esesininkas nežinojo, kad Olegas bent jau ne kairiarankis, bet gali mesti "ginklą" į kairę. Ir pagavo kabliuką į žandikaulį. Ir šauniausia - esesininkas atsistojo ant kojų tik todėl, kad atsitrenkė atgal į akmeninį luitą... O pusbadusio berniuko svorio nepakako, kad išmestų rinktinį karį į SS, jie ne. imk silpnuosius!
  Jei Olegas Rybachenko būtų buvęs labiau patyręs kovotojas šiame judėjime, jis tikriausiai būtų atlikęs keletą užbaigiamųjų ėjimų. Tačiau įgūdžiai nėra pagyrimas, o fizinės savybės taip pat.
  Bet jam tai pavyko visai neblogai, ypač turint omenyje, kad smūgis nebuvo treniruojamas treniruotėse, o pats Olegas Rybachenko, nepaisant puikių prigimtinių sugebėjimų, buvo šaunus dėl bokso.
  Dabar net apgailestavo, kad neužsiregistravo į sekciją, kur treneris Faranenko pasakė - užaugsi didelis vaikinas, bet su greita ir lengva reakcija. Netrukus SSRS dalyvaus olimpinėse žaidynėse - ir jūs galite tinkamai kovoti dėl medalio!
  Ką tu sakai? Olegas Rybachenko atsakė taip:
  "Geriau pataupysiu galvą naudingesniems dalykams šaliai, nei valysiu vienas kito nikelius! Pavyzdžiui, jei gaminate traktorių, kuris važiuoja pjuvenomis ar net paprastomis šiukšlėmis, tada daug daugiau
  Tėvynei bus naudos!
  Bet dabar pats berniukas gavo kapitalą.
  Taigi Olegas Rybačenko dar niekada gyvenime nebuvo sumuštas. Suaugęs esesininkas greitai sutriuškino organizuotą dešimtmečio, nors ir savo amžiui aukšto berniuko pasipriešinimą (kurį vis dėlto parodė ir porą kartų sėkmingai pataikė) ir mikliai trenkė kumščiais - pakėlė parkritusį ir vėl mušė. Kai Olegas Rybačenko nustojo priešintis (Tai yra, jis beveik prarado sąmonę, tai yra, tavo galvoje vis dar sukasi mintys, tu ne tamsoje, bet tavo kūnas nebepaklūsta. Tie, kurie rimtai kovojo ringe, tikriausiai žino, kas tai yra kaip būti groge.). Fašistas leido jam nukristi ir, kaip bebūtų keista, jis niekada nepataikė kritusio. Tačiau gydytojas budelis jam kažką sušuko anagramų kalba. Jis paėmė kibirą ir užpylė vandens ant sumušto veido.
  Skęstančio kačiuko jausmas, o vanduo nuo ką tik ištirpusio ledo toks šaltas - tiesiog žiemos maudynės!
  Olegas susipurtė, atsistojo ir spjovė į batą, kai iš kairiojo skruosto buvo iš vidaus pratrūkęs kraujas. Esesininkas jo nebemušė - staiga atsiduso, kad, turint galvoje, kokiose kariuomenėse, pabaisa tarnauja stebėtinai, beveik užjaučiamai, o pats ėmė traukti vandenį į kibirėlius, padarytus iš krokodilo (irgi, matyt, ne toks švaistymas) odos kibirais. ...
  Rybachenko jaunesnysis pažymėjo šią aplinkybę kaip gerą ir blogą tuo pačiu metu. Geros naujienos yra tai, kad jie nebus nužudyti, bent jau tol, kol eksperimentas nesibaigs logiškai. Tiesa, finišo tiesioji gali būti labai siaura ir galbūt atleidimas nuo kančios! Blogiausia tai, kad jie bus labai saugomi ir norint pabėgti, iš tikrųjų reikia pasitelkti išradingumą!
  Netrukus Olegas Rybačenko įsitikino, kad būti jūrų kiaulyte reiškia turėti tam tikrų pranašumų prieš kitus karo belaisvius.
  Paaiškėjo, kad belaisviai ir belaisviai taip pat bus maitinami karštai. Gerbiama, tai reiškia, kad SS sargybiniai seniai ką nors suvalgė iš skardinių ir tiesiog gulėjo ant kokios patalynės, klegėjo ar miegojo. Na, o vilkolakiai klajojo - arba medžiojo, arba nešėsi patrulį, arba abu . Tačiau Olegas nebuvo patenkintas. Jis gulėjo ant pasislinkusių nuogų Auroros ir kitos jaunos merginos kojų (kad nenukristų ant drėgnos, dar šaltos žemės?) ir sušnypštė - Margarita jūreivio palto krašteliu nušluostė jam veidą, suvilgytą tirpstančiame vandenyje, paimtą iš Olego Rybačenkos. , pritariamai sakydamas:
  Dabar tu esi tikras vyras. Pralaimėta kumščiais, laimėta kvailiams!
  Aurora pasiūlė:
  - Taip, aš jam padarysiu veido masažą, pjūvis greičiau užgis.
  Olegas Rybačenko per jėgą šypsojosi. Labai nenatūralus. Jis susirgo taip, kad šokdavo velnius su plazminėmis pačiūžomis ant kanopų. Ir tuo pačiu... ar dabar jis jautėsi linksmesnis? Šiek tiek bijojau tęsti: dabar išdės ant akmenų ir plaks botagais iš širdies, o gal pabandys su mirksniu. Bet naciai čia net nežiūrėjo, o apie kažką kalbėjo savo paukščių tarme, pakaitomis ragaudami iš katilo.
  Margarita sušnibždėjo jai į ausį:
  - Žinoma, gerai padaryta... Bet būk protingesnis! Kai stiprūs atrodo silpni ir atvirkščiai!
  Olegas Rybachenko niurzgėjo:
  - Deja, nėra prasmės apsimesti silpnu, nes taip yra!
  Na, stipriai trenkė į ragus... Be perpjauto skruosto, dar stulbino, nors ir nedaug, stuburas tvirtas - du dantys. Skaudėjo šonkaulius, skaudėjo ausį.
  Tačiau egzekucija fantastiško regėjimo metu sukėlė daug daugiau kančių.
  - Užteks, gerai, - Olegas Rybačenko naujai surakintomis rankomis atstūmė ilgus Auroros pirštus, atsisėdo su jūreivio kostiumo krašteliu. Suvirpėjo. - Ne, šalta. Ir valgyk medžioklę...
  Kaip visgi sąmonė priklauso nuo būties - nejučiomis tapsi marksistu. Jei tik tu išgyvensi!
  Kalėjimo košė buvo supilta į aliuminio dubenėlius - jie buvo gabenami vienu iš šarvuotų transporto priemonių. Bet šaukštų nebuvo. Matyt, buvo tikima, kad vergai vis tiek valgys tirštą košę. Arba nusprendė pasijuokti, nes šių šaukštų ne taip jau ir trūksta. Na... tai geriau!
  Tu tampi tikru laukiniu, - berniukas prapliupo juoktis ir tuoj pat užsispaudė burną, kad negautų.
  Košė gavosi grikių košė, sumaišyta su perlinėmis kruopomis - tiršta, beveik nesūdyta ir, žinoma, be mėsos ar ko nors panašaus, na, gal dėl kvapo įdėjo šiek tiek žuvies. Elementarus, beveik tuščias dviejų grūdų mišinys (o jie patys sprogsta rūkyta mėsa, sprendžiant iš kvapo). Tačiau pionieriaus berniuko pilvas jau seniai buvo pasiekęs savo ribą: taip, kad alkis šiek tiek atslūgo, grįžo tik pamačius košę, bet su triguba jėga.
  Tiesa, valgyti buvo blogai - porą kartų karštas mišinys iš vidaus nukrito ant sužeisto skruosto, o akyse iš skausmo pasipylė ašaros - bet kas tai?! Taip, ir "apyrankės" trukdė, Olegas Rybačenko trūkčiojo rankomis, piktai mėtė aplinkui kibirkštis iš akių... ir kažkuriuo momentu jis suprato, kad dešinė ranka nušliaužė į žiedą nuo vieno iš šių trūkčiojimų iki vidurio!
  Neįtikėtina - ar tikrai SS taip primityviai pramušė. Taip atsikratytų ir bausmių dresuotų vilkų!
  Olegas Rybachenko sustingo. Iš karto jis prisivertė kramtyti, pasislėpęs už dubens. O dešine ranka sukosi tol, kol sukietėjęs plienas visai nepakeliamai įsirėžė į odą.
  Atrodo, kad SS ne visi yra tokie šaunūs!
  Ir jis suprato, kad galbūt gali ištraukti ranką. Žiedas skirtas didesnei rankai - vyriškam ar vietiniam jaunimui, gal net vyresniam, daug dirbusiam berniukui. Tačiau prakaituotoms iki paauglystės berniuko Olego Rybačenkos rankoms spąstai pasirodė platūs.
  Berniukas sušnibždėjo:
  - Laukiu pergalės! Laukiam pergalės! Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Seneliai laimėjo Fritz! Mes taip pat juos užpildysime kaip žaidimą!
  Aurora, meiliai žvelgdama į Olegą Rybachenko, sklandžiu judesiu atstūmė ranką atgal (iš plataus pjūvio ir įbrėžimų ant rankos bėgo kraujas). Antrasis kaimynas tuo metu pajudėjo, nuslėpdamas, kas vyksta. Olegas pažvelgė ugningam velniui į akis, ji mirktelėjo. Ir ji taip pat pradėjo gręžti smaragdiniais lazeriais taško diapazone, kaip kobra - neatsiejamai. Tada ji papurtė galvą, diskretiškai rodydama į vilkolakius. Tada be perstojo valgyti - griebti tiesiai raudonomis kempinėmis iš puodelio, stovėjusio ant pakelto kelio, nuleido rankas ir pradėjo brėžti vingiuotas linijas, virstančias bangomis ant šlapios žemės.
  Olegas Rybačenko nieko nesuprato, bet jo galvoje jau skambėjo pergalinga daina;
  Jaunas, saldus, tyras;
  Raudonoji sovietinė šalis!
  Saulė kyla švytinti
  Duota širdimi!
  
  Mūsų ežerai švarūs
  Audringas upės kristalas!
  Berniukai laksto su kamuoliu
  Bėkite į kalną kartu!
  
  Krūtinė trykšta oru,
  Pavasaris kiekviename žolės ašmenyje!
  Kreipiuosi į Viešpatį
  Tegul mus priblokšti blogis, bėda!
  
  Atėjo atšiaurus metas
  Fašizmas įsiveržė į Rusiją!
  Mūšiui sukursime naują,
  Tegul viešpatauja komunizmas!
  
  Kartu viskas visada ginčijasi,
  Mes kaip sugniaužtas kumštis!
  Jodinėjo kavalerija
  Na, dabar plieninis bakas!
  
  Didysis Lenino darbas
  Mes tęsime kaip esame!
  Stalinas išmintingas genijus
  Kas išmokė mus laimėti!
  
  Ir galiausiai aš jums pasakysiu
  Kas išgelbėjo - pralaimėjo!
  Tiksliau pagalvojau - išsakysiu,
  Finalas jau greitai!
  Olegas Rybachenko, po tokio smėlio jau atrodė, kad jūra iki kelių! Ir kalnai tikrai, ant peties!
  Merginos taip pat atsipalaidavo ir šnabždėjosi nuo ausies iki ausies. Visi turėjo viltį.
  Lomonosovo ir Stenkos Razino palikuonis išpūtė skruostus, o paskui aiktelėjo - prakeiktas pjūvis skauda.
  O jei pavyks pabėgti? Olegas Rybačenko greitai pažvelgė į šoną, tarsi jo mintys galėtų (o kas žino, jei gali jį išsiųsti, trikdžiai, tai nežinia, kokią įrangą jie turi!) nugirdo SS palydą.
  Ugningas velnias su velnišku blizgesiu akyse palietė plieninius žiedus ant pionieriaus berniuko rankų ir pritariamai linktelėjo: sako, taip, tu gali pabandyti! Tai aišku net ir be diskusijų ir be tolesnių minčių.
  Lapės plaukas karys sušnibždėjo:
  - Net jei vienas išgyvens... Bus kam atkeršyti!
  Bet tada Olegas Rybachenko viduje pavirto akmeniu, tarsi sušalęs. Ir sustingo viena paprasta mintis: jis susuks rankas. Ir tada... bet tada reikės padėti likusioms merginoms išsilaisvinti. Priešingu atveju jis nėra pradininkas-puikus studentas, bet kas ?!
  Prisiminiau žodžius: vadovas ne tas, kuris pats eina į priekį! O kas žingsniuoja ir padeda kitam!
  O kas tau jie - tokios gražios merginos, krauju sulaužytomis kojomis. Kažkas jauno leninininko viduje pasipiktino - riaumodamas tūkstančiams tornadų, jis sukilo! Pasirodo - bėk kuo greičiau ir...
  Tiesą sakant, jei pabėgsime, tada, kai nebebus kitos galimybės. Priešingu atveju tai yra išdavystė.
  Jis vėl susitiko su akimis, iš pradžių su Margarita, o paskui su Aurora, kuri, taip pat aiškiai apsidžiaugusi, skoniu laižė dubenį. Ir ji, iškišusi nosį iš dubens, mirktelėjo.
  - Mes tavęs nelaikome! - pridūrė Ugnies velnias. - Jei išeisite, tikrai ateisite padėti!
  Olegas Rybachenko linktelėjo ir atsakė:
  - Prisiekiu! Sąžiningas pionierius susisieks su partizanais ir būsite išgelbėti!
  Na, mes taip nusprendėme! Toliau viskas buvo daug proziškesnė. Jau gerai, kad dubenis plauti gavo ne Olegas - matyt, jie arba bijojo jį vėl atrišti, arba nusprendė leisti merginoms sunkiai dirbti. Smulkmena, bet šioje pozicijoje tai malonu. Blogai tai, kad vėl turėjau eiti, o kai šie fašistai nurims. Negaliu rasti nieko daugiau ar mažiau tvaraus.
  Šiek tiek vėsu, ir nors vėjas nurimo, debesys traukė ant arklio ir nuo jų ėmė pliaupti šaltas lietus. Atrodo, kad esesininkai dabar net patenkinti, nors jie ir jų vilkolakiai nešiojo šlapią smarvę.
  Turėjau daug eiti. Toks pasaulis čia - ypatingas Krymo mikroklimatas. Dažniausiai nelyja, bet šiuo atveju su vėjo gūsiais.
  Merginos jau buvo gerai išsimiegojusios ir šaltis jas pagyvino.
  Tačiau Olegas Rybachenko kažkodėl norėjo miegoti, jo akys klastingai sulipo.
  Taip, toks svoris, lyg šimto tonų skerdena tave spaudžia ir giliai nekvėpuoja.
  Oi, aš susirgsiu, pagalvojo Olegas Rybačenko, smarkiai perstatydamas kojas, kurios vėl pradėjo stingti. "Dabar tikrai susirgsiu, bet kas tada? Naciai tikrai nenaudos aspirino ir nesileis penicilino, o tikriausiai net medaus gailėsis. O gal vis dar ne? Išsaugotas eksperimentams? Kur mes, vargšai, dabar einame?!
  Vėl dingo tikrovė su lietumi ir kančia, ir jis užmigo kelyje. Kas, ko gero, yra tik naudinga šioje pozicijoje;
  Erdvė tam tikra prasme - mūšis;
  Pionieriai Dmitrijus ir Olegas Rybachenko, kaip puikūs mokiniai ir puikūs sportininkai, gavo teisę atstovauti savo šaliai SSRS draugiškose bokso varžybose, organizuojamose tarp SSRS ir Vokietijos vaikų sporto klubų. Abi šalys vis dar laikomos sąjungininkėmis, o gandai apie artėjantį karą nurimo. Iš tiesų, vokiečių kariuomenė pasitraukė iš sienos, o Vermachtas vykdo pergalingą puolimą Afrikoje ir jau užkariavo Egiptą ir ką tik jam buvo pranešta apie Gibraltaro užėmimą. Ryšiai, su kuriais Stalinas asmeniškai pasveikino fiurerį!
  Klaidingam regėjimui nėra žodžių, bet tai, kas nevyksta visatoje. Olegas pagauna save galvojant, kad - vėl įkvėptas dirbtinės kažkokių spindulių įtakos ar dar ko nors. Bet viskas taip tikra, kad atsispirti šiam kliedesiui nėra jėgų.
  Taigi, galite saugiai skristi į beveik draugišką šalį. Vokiečių spaudoje apie Sovietų Sąjungą kalbama tik gerai, o komunizmas netgi įtrauktas į brolišką nacionalsocializmo ideologiją. Be to, atsirado judėjimas, panašus į Stakhanovo...
  Dmitrijus ir Olegas Rybachenko yra jauniausios amžiaus grupės boksininkai, jiems tik vienuolika metų, apatinė pasirodymo varžybose riba. Tačiau berniukai yra gana dideli pagal savo amžių, ir net era nėra tokia sparti kaip dvidešimt pirmojo amžiaus pabaigoje.
  Tačiau Olegas mažesnis, lieknesnis, iš lengvesnės svorio kategorijos, bet labai greitas. Dmitrijus yra stambesnis, platesnio kaulo, jam gali būti suteikta bent keturiolikos berniuko herojaus išvaizda.
  Berniukai skiriasi plaukų spalva. Oležekas yra lengvas, kaip natūrali blondinė, kaip sniego gniūžtė. Dmitrijus rudais plaukais, rudais plaukais. Olegas keliais mėnesiais jaunesnis, o apvaliu veidu vis dar atrodo kaip vaikas, o Dmitrijus tiesiog gražus, vertas propagandinio plakato. Merginos jau spokso į jį, netikėdamos, kad tai tik toks didelis vaikas.
  Tačiau Olegas Rybačenko yra daug labiau eruditas nei Dmitrijus, nors abu berniukai yra labai protingi ir mokosi už tuos pačius penketukus. Iš tiesų, sovietinėje šalyje geri sportininkai turi būti puikūs mokiniai.
  Likę vaikinai yra vyresni, bet iki aštuoniolikos metų, nors pora herojų yra gerų dviejų metrų ūgio ir sveria centnerį ...
  Boksininkai, geriausi šalies jaunieji kadrai... O su jais kovos Vokietijos ir jai priklausančių šalių čempionai... Tarp vaikų, žinoma, ar jaunių.
  Jie be sustojimų skraido didžiausiu Trečiojo Reicho keleiviniu laineriu maršrutu Maskva-Berlynas.
  Boksininkai sėdi atskirai, bet yra ir imtynininkų, sunkiaatlečių, futbolininkų, plaukikų. Visi jaunuoliai ir puikus pasirodymas. Stalinas įsakė, kad mūsų naujoji karta, gimusi sovietmečiu, parodytų viską, kas geriausia ir neprarastų veido. Ir, žinoma, visi nori kovoti ...
  Dmitrijus paklausė Olego:
  - Ar susidarėte taktinį mūšio planą?
  Pionierius berniukas atsakė:
  - Kiekvienam priešininkui turiu keliolika planų... Bet pirmiausia reikia į jį pažiūrėti, o tik tada apsispręsti... Kiekvienam individualiam požiūriui grynai diktuoja menkiausias judesys ir specifika, įskaitant fiziologinę priešo sandarą. individuali taktika.
  Dimitrijus paniekinamai prunkštelėjo:
  - Bet man sekasi daug lengviau! Be taktikos puolu į priešą, smogu stipriau ir dažniau bei lūžtu.
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Tokių didelių ir fiziškai išsivysčiusių vaikinų, kaip jūs, jūsų amžiuje yra nedaug. Todėl spaudimo taktika praeina. Galite tiesiog apsiversti. Bet čia aš beveik normalaus ūgio, na, gal šiek tiek virš vidurkio, o norint tapti SSRS, tokios didžiulės šalies, čempionu, vieno spaudimo neužtenka. Galų gale, jūs negalite paimti priešo žiauria jėga, nes jis taip pat treniruojasi, veda sveiką gyvenimo būdą, teisingai maitinasi, mokosi taktikos. Ir tada jį reikia žaisti kaip šachmatų partiją. Kartais net kažką, aukodamasis dėl kilimėlio.
  Dmitrijus griežtai prieštaravo:
  - O mano varžovai treniruojasi, o finale vaikinas buvo dar didesnis ir sunkesnis už mane. Daug kas priklauso nuo to, kaip treniruojatės. Kai kas galvoja, kad per dvi savaites, dirbant iki išsekimo, galima tapti olimpiniu čempionu... Tai - kliedesys. Juk sportinėse treniruotėse svarbiausia ne tiek duoti superkrūvį, kiek pagaminti superatgavimą. Bet yra tinkami individualūs atrinkti pratimų rinkiniai, o svarbiausias yra vėlesnis atsigavimas ir jėgų įgijimas... Po to tu kovoji vienu įkvėpimu, išmesdamas šimtus smūgių per tris raundus, tiksliau, iš tikrųjų. , mažiau.
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  Na, tai tikrai tiesa! Visų pirma, taisyklingo kvėpavimo paslaptis ir injekcijos į vaiko kūno augimo taškus... Čia yra keletas mūsų guru žinių. Bet aš nesuprantu, kodėl jis jų nesidalina su kitais treneriais?
  Dmitrijus sušnibždėjo:
  - Jis man pasitikėdamas pasakė, kad mes su tavimi... Ne tik boksininkai, bet pirmiausia kariai. Dar turime padaryti kažką ypatingo... Labai svarbaus, net svarbesnio už olimpinį auksą!
  Olegas pakreipė šviesią galvą ir pasakė:
  - Kažkas svarbesnio... Galbūt jis man irgi tai pasakė... Kad žmonijos likimas gali priklausyti nuo dviejų sovietų pionierių berniukų poelgių. Visai kaip pasakoje.
  Dmitrijus filosofiškai pastebėjo:
  - O iš kur pasakos, jei ne iš gyvenimo. Galbūt taip tikrai bus! Nors nesame bjaurūs ančiukai, bet... Ereliais vadinti mus dar per anksti.
  Olegas Rybachenko sklandžiai pakeitė pokalbio temą:
  - Kaip manote, ar vokiečių invazijos grėsmė pagaliau praėjo?
  Dimitrijus suglumęs gūžtelėjo pečiais plačiais pečiais.
  - Čia, mano nuomone, esate labiau ekspertas. Savarankiškai manau, kad negalima iš karto smūgiuoti visomis rankomis ir kojomis, tada vėl neįmanoma pulti į visas puses. Tiesa, jei judi šuoliu...
  Olegas Rybachenko nusijuokė:
  - Skamba gana logiškai... Bet mes nežinome, ką konkrečiai Hitleris turėjo omenyje, bet įtampa tikrai atslūgo, o vokiečių lėktuvai nustojo pažeidinėti mūsų oro erdvę, o vikšrų žvangesys užsienyje nesigirdi, tai yra faktas. Taip, ir fiureris, kai kurie darbuotojai grįžo prie mašinų. Tai yra, Trečiasis Reichas paslėpė iltis... Bet mes neturime atsipalaiduoti.
  Dmitrijus iš rankinės išėmė keptą sumuštinį su žuvimi ir specialiu neriebiu sūriu ir padavė Olegui. Tada sau išsiėmė dvigubai daugiau. Pasiūlytas:
  - Valgykite... Jūs negalite daryti ilgų pertraukų valgydami ir valgydami baltymus. Sumažėjus aminorūgščių koncentracijai organizme, raumenys netenka jėgos.
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Kultūristams, kurie dirba daug, tai tiesa, bet boksininkams... Juk mes neturime mėsos, kūno dažų, o juo labiau tai padidina kovos efektyvumą!
  Dmitrijus, nukandęs sumuštinį ir įdėjęs į jį pomidorą, sutiko:
  - Ne viską, bet... Aš net naktį valgau ar geriu kiaušinių baltymus, kad aminorūgščių koncentracija nesumažėtų. O geriausia, kad ne vištų, o putpelių ar stručio kiaušiniai, na, pastarieji tikrai reti... Nors Vidurinėje Azijoje atrodo, kad stručiai jau pradėjo veistis...
  Olegas gana rimtai (tonu) juokavo:
  - Labai vertingas baltymas priekinėse varlės kojose. Rekomenduoju išbandyti!
  Dimitrijus kikeno kaip berniukas:
  - Taip, bet juo labiau austrėse su raudonaisiais indiškais pipirais!
  Tačiau Olegas atsargiai paėmė kąsnį iš sumuštinio ir ėmė sugerti gabalėlį. Žuvis buvo raudona, skani, mirkyta kečupe su traiškytu česnaku. Buvo galima pridėti šiek tiek jėgų ... Pavyzdžiui, Mikė Pūkuotukas ...
  - Mikė Pūkuotukas gerai gyvena pasaulyje! Jis turi žmoną ir vaikų, jis yra varnalėša!
  Olegas staiga pasiūlė:
  - Ar galime dainuoti?
  Dmitrijus, be didelio entuziazmo, pastebėjo:
  - Ar ne per anksti dainuoti?
  Olegas Rybachenko nusišypsojo:
  - Teisingai, juolab kad skridome per SSRS sieną!
  Dmitrijus paklausė savo partnerio:
  - Žirklės ar popierius?
  Olegas pamojavo.
  "Gal geriau apsieiti be vaikiškų juokelių. Esame taikūs žmonės, bet mūsų šarvuotasis traukinys sugebėjo įsibėgėti iki šviesos greičio...
  Dimitrijus pertraukė:
  - Ne! Mums tokių darželinių dainų nereikia. Nagi, kažkas šiek tiek daugiau... patriotiško!
  Olegas išpūtė pilnus plaučius ir pradėjo dainuoti, kurdamas. Danka savo ruožtu labai gerai dainavo. Tiksliau, jo balsas buvo kaip maršalo trimitas, o gal net Jericho;
  Pioneer yra išdidus žodis
  Pririštas Stalinas Rodnojus.
  Nėra nieko kito, kaip vakarėlis namuose,
  Man komunistinis idealas!
  
  Prisiekiau amžinai tarnauti Tėvynei
  Kad Tėvynė nuostabiai klestėtų,
  Kad visiems gyvenime būtų geriau,
  Kad skrydis taptų staigesnis nei erelio!
  
  Perkūnija - atėjo karas,
  Taigi, drąsiai, vaikinai į stovyklą!
  Vermachtas uždėjo smirdantį snukį,
  Taigi mes atsiųsime jį į sąskaitą!
  
  Jie vaikinams nedavė šautuvų,
  Buvo atsakymas jums metų - esate maži!
  Vis dėlto jie pabėgo pas kareivius,
  Nes durtuvai yra labai reikalingi!
  
  Netoli Maskvos mes kovojome ant sniego pusnių,
  Jie basi puolė per šalną ...
  Gražūs pionieriai bėgioja apsirengę chalatais -
  Jokios granatos, tad trenk kumščiu!
  
  Kokie žiaurūs yra fašistų katinai -
  Kiek tu gali gerti jų kraujo,
  Bet naciai ateis į atpildą,
  Grifai pavirs žaidimu!
  
  Pietums kuklus davinys - alkis,
  Kareiviai nušalo kojas...
  Iš esmės aš tik vaikas
  Tačiau tėvai didžiuojasi savo žygdarbiu!
  
  Tankas skuba, "Tigras" pastūmė snukį,
  Bet jaunasis kovotojas suspaudė granatą!
  Ir fašistų niekšas aptiko miną:
  Štai jo karštas deglas apkabintas!
  
  Net mažylis bus milžinas
  Jei išugdėte drąsą!
  Pionieriai kaip ryšiai yra vieningi,
  Siela stipresnė: titanas - metalas!
  
  Vermachtas nepraėjo, jie gavo jam į kaktą,
  Užspringo plieniniai karstai!
  Rusijoje yra tokių berniukų,
  Didžiuojasi palikuonių kartos!
  
  Vėl mūšis, šį kartą prie Volgos,
  Pionierius - terminatorius tapo!
  Fašistai turi pilnus morgus
  O mirties pylimas krante sulaužytas!
  
  Kiek iš mūsų mirė - nėra skaičiaus,
  Kiek dar mirs - be ašarų ...
  Tačiau tokie kovotojai tiki darbu;
  Prikelk, kas vertas Kristaus!
  
  Berlyne jie tapo komjaunimo nariais,
  Ten jis davė ištikimybės priesaiką!
  Pusė Europos su Sąjunga basomis,
  Mūsų jauna komanda pasitraukė!
  
  Ir dabar mes kursime naują pasaulį,
  Kiekvienas taps kūrėju-demiurgu....
  Paskęsk į kančios bedugnę - karą,
  Mes nesužinosime, ką reiškia baimė!
  
  Gerumas visatoje pradeda viešpatauti
  Ir tada skausmas išnyks, patikėk manimi ...
  Su mumis yra geriausias iš visų genijų, Stalinai,
  Nugalėjo Hitlerio pragaro žvėrį!
  
  Dėl to drąsiai kovojome.
  Amžinai pagerbtas...
  Ir supranti, kad vakarėlis yra svarbus -
  Visata nuves į svajonę!
  Pranešimų lėktuvas dainavo šią dainą vieningai. Tai skambėjo taip iškilmingai, kad buvo galima apsiverkti...
  . 5 SKYRIUS
  Regėjimas dingo, o berniukas rašytojas ir genijus vėl atsidūrė klajojančios kolonos tikrovėje.
  Nuo to, kad neįmanoma su kuo nors pabendrauti (po vizijos visiškai nutilo kalba!) Olegas Rybačenko papildomai įsiuto. Ir kažkaip net ne iš karto supratau, kad jie artėja prie miško. Baigėsi - permirkęs, o po kojomis buvo numintas kelias, nors ir permirkęs, bet skaidrus, šen bei ten iškirstas vežimų, mašinų, lengvų tankų vikšrų, motociklų ir net arklių kanopų pėdsakų.
  Šaltas purvas, panašus į bjaurų muilą, pasirodė esąs toks pat slidus, Olegas Rybačenko keletą kartų stebuklingai išlaikė pusiausvyrą, o kolonoje dvi ar trys merginos krito ir greitai pakilo.
  Pati Margarita, gana išsekusi, drąsino rankos brolį:
  - Jau temsta, tuoj leis tau pailsėti!
  Praėjus pusantros valandos nuo lietaus pradžios, jie pravažiavo iš tolo atrodančią kalvų masyvą. Netoli Olego Rybachenko suprato - tai ne kalvos, o šachta su kulkosvaidžių bokštais. Senovinis, Krymo pylimas, besitęsiantis į rytus ir vakarus, kiek tik akys užmato. Reguliariais intervalais ant "kalvelių" matėsi beveik su žeme sulyginti pilki akmeniniai žiedai - sargybos bokštų griuvėsiai. Tarp dviejų iš jų - į įdubą, kuri kažkada tikriausiai buvo vartų anga, praėjo belaisvių kolona.
  Tada jie vėl buvo nuvesti miegoti. Jie net nenuėmė pančių ir nepradėjo maitintis. Miegas apėmė mergaites, kaip varno sparną;
  Staiga prieš merginas pasikeitė peizažas (o kad sapnai per dažnai būna pretenzingi!) Ir jos atsidūrė jūroje, tiksliau ant molo su vaizdu į jūrą ir vėsu.
  Komjaunuolės nuėjo į uostą, naikintuvo siluetas buvo visai netoli, apie porą kilometrų, bet beveik susiliejo su horizonto linija. Čia juos vėl kelis kartus užpuolė penkios tarakoninės žiurkės. Tai tokie šlykštūs padarai, šešiomis kojomis, kad žiūri ir trauki vėmęs. Tačiau tai dviejų sekundžių reikalas, dūriai durklais ir viskas.
  Gražuolė Margarita net dainavo:
  - O man kaip vėmimas, tada meilės gėrimas!
  Raudonoji Aurora pro šnerves sušvilpė:
  - Bet elgesys geras - ir man į žandikaulį įtempta koja!
  Pavojingesni padarai buvo žuvėdrų kirviai. Jie turėjo galimybę šaudyti snapu. Tašką išmetė ir pervėrė odą, suleido rūgšties. Tada kirvio paukštis atsisėdo ant nugalėtos aukos - suplėšė mėsą. Tiesa, čia jie jau dažniausiai buvo sušaudyti. Tačiau keturi plėšrūnai abipusiai pagaląstomis galvomis bandė pulti žvalgus.
  - Štai jie dar vienas gamtos iškrypimas! - Ugninis velnias Aurora pastebėjo ...
  - Kas juos sukūrė, niekada nieko neiškraipo! - Naujoje Margaritos misijoje vėl atsirado atavistiniai religiniai jausmai. Asmenybė pasikeičia, jei pasąmonėje nubunda tam tikros jėgos. - Taip patinka Visagaliam Dievui!
  Raudonplaukis demonas trumpu sijonu ir karštesniais nei liepsnosvaidis plaukais vėl paprieštaravo:
  - Ne, tai dar kartą įrodo galingą mutacijų galią. Panašių poveikių serija gali sukelti gyvybę!
  Išmetusios dvi čakras merginos nukirto plėšrūnus, o paskui pagavo jiems sugrįžusius diskus.
  - Kaip bumerangas, bet titano pjūviai! Ugninis velnias nusišypsojo.
  - GERAI! Kad tik šis titanas nepjauna, šis metalas yra silpnesnis už bloterį.
  Merginos pradėjo sukti valtį. Ugninis velnias, netikėtai maldavęs, paklausė:
  - Pagaliau sukurkime dainą Margarita!
  Sniego balta blondinė, besišypsanti šviesiau už saulę, paklausė:
  - Kad atneštų mums sėkmės!
  Šaunioji Aurora ištarė:
  - Būtent! Tegul verkia nevykėlis - pavydi niekšas!
  Komjaunuolė atsilošė ir tyliai dainavo, žodžiai sklandė ir mirgėjo:
  Orakulas tarp stebuklingų akmenų,
  Gimęs iš audros - ryški saulė!
  Mes nesame ikrelis - ydinga tamsa,
  Kokia spalva ant spindulio vingiuoja daina!
  
  Kartais rokas tikrai kenkia -
  Esame bėdoje, sielvarte, mirtyje, pranašaujame!
  Ir blyškiai spindintys vaiduokliai,
  Šviesk kaip ženklas naktį!
  
  Bet mes nebūsime prietaringi
  Rusijos karys - kardas rankoje!
  Tarnauk Jėzui ištikimai
  Tegul velnias amžinai kvailina!
  
  Nėra stipresnės tėvynės,
  Juk mūsų valia kaip metalas!
  Išmintingas Stalinas vadovauja puolimui,
  "Andryusha" tornadas ant Kelno metalo!
  
  Mes šventai tarnausime Rusijai,
  Svajojau jai skirti savo širdį!
  Kareivis turi aštriausią durtuvą,
  O liepsna diktore - kalbos!
  
  Garbė tau Rus' su himnu,
  Giedame jai himnus,
  Kerštas ateis priešams -
  Susitvarkykime su varna!
  
  Mes sukursime naują šventą pasaulį,
  Telaimina mus Dievas!
  Mergaičių prabanga ir atnaujinimai,
  Kalifu netapsi nė valandai!
  
  Apdovanokite mus nuostabia vizija -
  Viešpaties balsas šaukiasi kalavijo!
  Gyvenimas taps saldžiu uogiene
  Kai esi stiprus kaip "KAMAZ"!
  
  Tėvynės vešlūs ąžuolų miškai,
  Kur žinai su savo siela, pailsėsi!
  Jūs gausite vandenynus - šlovę,
  Į Kremlių pateksite kaip meistras!
  
  Tu esi riteris - milžinų gentis,
  Jūrų erdvė ir ledo lytys spindi!
  Auksinės didelės dykumos smėlis,
  O su smaragdiniu aksomu - miškas!
  
  Mes drąsiai stojame į kruviną mūšį,
  Nors "tigrai" yra didžiulis riaumojimas!
  Nacių letenų nagai,
  Išvaizda Adolfas tikrai šaunus!
  
  Bet turiu ūsus į veidą,
  Snukis susisukęs, žandikaulis ištrauktas!
  Ir mūsų žmonės yra puikūs, didžiuojasi,
  Atskleista galia fašistinei būtybei!
  
  Dabar atėjo laikas šviesai
  Dangaus malonė atėjo...
  Eilėraščiuose dainuojami žygdarbiai -
  Kristus, šventasis sieloje, prisikėlė!
  Aurora plojo, plojo rankomis, kad pakilo musių debesis:
  - Margarita dainavo gerai, bet bažnyčios chore reikia giedoti psalmes. Visos mintys užstrigusios religine tema!
  - Turi išpirkti savo nuodėmę. - sakė Koršunova, kuri vėl pateko į religinę ekstazę, subrendo. - Tas, kuris parduoda savo sielą, visada lieka nuostolingas - jis atiduoda nemirtingą už mirtingąjį!
  Ugninis velnias nusijuokė.
  - Jūs, matau, irgi mokate gražiai kalbėti! Gerai, mieloji, dabar smagiai pasivaikščiosime.
  Sėdėdamos į pripučiamą valtį, kuri neatskiria radarų su spalva po naktiniu drugeliu, komjaunuolės nuplaukė prie sunkaus naikintojo. Dabar jie turėjo padaryti kažką didelio. Pavojaus akimirką visi refleksai ir reakcijos paaštrėjo. Komjaunuolės ilgus kilometrus jautė garsus, taškančius bangas, čiulbančias žuvėdras ir net žiovaujančias žuvis. Jie išgirdo, kad kažkas perplaukė! Komjaunuoliai, metę kulkosvaidį, pamatė vaikiną ant pneumatinio čiužinio. Jis nusiėmė kaukę ir pasirodė Deniso Baranovo veidas. Zombis pareigūnas, anksčiau teistas baudžiamasis, šioje vizijoje pastebimai atjaunėjęs ir daug gražesnis, jiems mirktelėjo.
  Užkimusiu balsu, traškančiu oru, jis pasakė:
  - Mane atsiuntė didysis juodasis fiureris!
  - Bet mes nieko neparašėme! Vienu balsu sušuko merginos.
  Mirabela visai nepatenkinta, kad čia pasirodė užkietėjęs nusikaltėlis iš jų bataliono, o Aurora, priešingai, nusišypsojo patenkinta šypsena. Beje, stebėtina, kad vos tik nuteistasis metė pusantro dešimtmečio ir atsikratė rando, jis pavirto gana maloniu vaikinu. Jei nežinotų iš anksto, tikriausiai nebūtų atpažinę Baranovo.
  - Ir tai nėra būtina! - sušuko, pakerėtas buvęs nuteistasis. - Vienintelis mano tikslas yra mirti! Kitame gyvenime aš tapsiu sultonu, o mano hareme bus šimtas tūkstančių mergelių.
  - Susitvarkyk bent su vienu. Priešingu atveju tai bus nishtyak, kaip tik priešingai! - Ji pareiškė, stengdamasi atrodyti šmaikštesnė nei Margarita.
  Denisas nutilo, dažniausiai tokie zombiai nėra itin kalbūs. Nors šį kartą tai buvo karo mašina.
  - Ar turite neblogos karinės patirties? - paklausė Aurora. Išties, juk jie jau išgyveno Antrąjį pasaulinį karą ir atsidūrė ateityje. Ne tokia futuristiškai graži, kaip aprašo sovietų mokslinės fantastikos rašytojai, taip pat pilna karų ir, svarbiausia, įvairių mutavusių būtybių.
  Yra toks dalykas - magoraradiacija ir neradiacija.
  Magoraradiacija - tai spinduliuotė, kuri nežudo gyvųjų, o keičia materijos savybes, įskaitant transformacijas, įvairių gyvybės formų - įskaitant gyvąją ir negyvąją - susiliejimą.
  Neradiacija - skirtingai nei įprasta spinduliuotė, sukelia ne atomų jonizaciją, o jų permutaciją molekulėse, o aktyviausiai - DNR ir ląstelėse, kurios neša genetinę informaciją. Kai kuriais atvejais jis gali būti naudojamas medicininiais tikslais, greitam regeneracijai.
  - Žinoma! - užtikrintai pasakė Baranovas. - Aš daug kartų kovojau!
  Raudonoji Aurora suabejojo:
  - O ką tu nužudei?
  Buvęs nuteistasis ištarė:
  - Neištikimieji!
  Ugninis velnias suraukė jos snukį:
  - Kaip tu, rusų karininkas?
  - Aš esu modžahedas ir mano užduotis yra sunaikinti netikėlius! - sumurmėjo Baranovas. - Vadinasi, man lemta amžinai.
  Aurora sušnibždėjo Marguerite į ausį:
  - Nesiginčyk! Geriau dirbk darbą.
  Zombis, kuris murkė po nosimi arabiškai. Radijas transliavo paskutines žinias.
  - Čečėnijoje kovotojai pastebimai suaktyvėjo. Visų pirma buvo bandoma apšaudyti valdišką namą. Mūšio metu penki policininkai žuvo ir vienuolika buvo sužeista, kovotojų nuostoliai tikslinami. Remiantis kai kuriais pranešimais, buvęs šariato teismo pirmininkas iš užsienio rėmėjų gavo apie šimtą milijonų dolerių ir aktyviai stengiasi juos atgauti. Kalnuose buvo atlikta speciali operacija: banditai buvo išsklaidyti.
  Zombis atgijo:
  "Tuoj pataikysime neištikimuosius, kad jie bėgtų švilpti ir tyčiotis!" Jo žodžius pertraukė slenkanti banga, jis metė valtį ir apipylė purslomis. - Teisingai, sakau!
  - Iš principo taip! Aurora išleido kibirkštis iš akių. - JAV yra didelis islamo priešas. Ji ją išskaido Holivudo, porno laikraščių, mistinių serialų pagalba. Dabar turėsime nušauti keletą jankių.
  Merginos priplaukė prie naikintuvo. Pirmojo laipsnio kapitonas Rudolfas Reiganas, gurkštelėjęs mėgstamo konjako (na, girtuokliauja visi šie amerikiečiai, ne veltui JAV tapo nesveiko gyvenimo būdo ir irimo simboliu!), atsigulė į lovą, ilsėjosi. jo galva ant paleistuvės krūtinės. Kai jaunystėje jis mėgo vaikinus, o Franklinas Trumanas leido homoseksualams tarnauti armijoje, jis turėjo santykių patirties net su admirolais. Ir kažkaip net su keturių žvaigždučių Indijos karo herojumi. Tačiau valdant terminatoriui prezidentui ir net musulmonui, moralė tapo kitokia ir gėjai buvo spaudžiami. Po to Rudolphas Reaganas nusprendė parodyti savo visaėdiškumą kviesdamas paleistuves. Vis dėlto, glostydamas gležną moters kūną, jis nenustojo įsivaizduoti vaikinų, raumeningų, juodų, galinčių teikti neapsakomą malonumą.
  Niekšas, žinoma, tada jie yra iškrypėliai!
  Rudolfas Reiganas leido paleistuvei juo pajodinėti, tačiau jis negalėjo išsikrauti ir buvo išsekęs. Ne, jam skubiai reikia vaikino. Nors vyrai yra šiek tiek prastesni nei moterys, jie turi mažai pinigų - nori karjeros augimo. Galina tai pažymėjo - tai pravers naikinant Sovietų Rusijos priešus; amerikiečiai ir jų sąjungininkai.
  Sargybiniai elgiasi nerūpestingai. Šalta ir jie mieliau šildo su neskiestu viskiu. Margarita susiraukė (čia jau baigti girtuokliai - juk alkoholio molekulė simbolizuoja organizmo, ypač patelės, sunaikinimą), jankiai kvailiai!
  Monitoriuose švietė bangos, kartais pasirodydavo būtybės. Vienas iš šių pavojingų gyvūnų buvo pjūklų krabas ir tuo pačiu dilgėlių ryklys. Baisus gyvūnas, pavojingas tiek sausumoje, tiek jūroje. Savo letenu su geliančiomis adatomis jis gali gerai įkąsti žmogui per pusę ar dar blogiau nuodus. Merginų nesimatė, jos buvo aptaškytos atšvaitu, o zombiams aplinkos temperatūra net pora laipsnių šaltesnė.
  Numetęs paleistuvę į šalį, Rudolfas Reiganas užkimusiu balsu pasakė:
  -Eik šalin, aš noriu miego. Taip, ir tu žygiuoji į didelę lovą!
  - Kaip nori, tik mokėk! - sušnibždėjo išsižiojusios paleistuvės.
  - Tu nepakankamai įgudęs, tau užtenka pusės žoliapjovės! - atsakė Rudolfas Reiganas ir sunkiai susilaikė nuo raugėjimo. - Kaip nori! Bet tai yra apiplėšimas.
  - Kokiu planu? - nustebo kareiviai prostitutės.
  - Turite gerą darbą. - suriko Rudolfas. - Džiaugėsi ir praturtėjo, o aš velniop kratėsiu! Generolas iš tikrųjų drebėjo, jo dvigubas smakras virpėjo.
  - Nesiduok nuogas! - iš nevilties šaukė prostitutės (o kokia gėda, kai įterpiama moralė!). - Eisiu ieškoti kito kliento!
  - Bet atminkite, mūsų jūreiviai temperamentingi. - su dviprasmišku grasinimu pastebėjo Rudolfas Reiganas.
  Komjaunuolės jau buvo arti. Zombis atsirėmė į karę Galiną, padėjęs galvą jai ant peties. Miręs pareigūnas prispaudė skruostą prie jos šilkinių, kvapnių plaukų, pabučiavo jos viršugalvį. Šaltos lūpos nemaloniai degino plaukus, pareigūnas dvokė lavonu.
  - Atstok! - grėsmingai ištarė pikta Margarita.- Taip pat susiradau meilužį.
  - Aš nenorėjau tavęs įžeisti! Tu tiesiog atrodai kaip gurkšnis. - ėmė šnypšti racionalaus lavono panašumas.
  Mes kovosime su kaukėmis. Niekas neturėtų matyti, kad mes esame merginos. - Jos draugė Aurora Firefire išėmė kolbą su stimuliatoriumi. Ji išgėrė porą gurkšnių. Kolba nėra ypač gudri, pagaminta su akordeonu, todėl joje nebuvo oro. Taigi gyvybę teikiantis skystis baigiasi savaime. Pati karys pastaba - pridūrė. - Ištuštėdamas susitraukia: dėl to vanduo neaptaško, galima tyliai judėti.
  Kitais atžvilgiais net garsai kitokie, kurtūs, tarsi neturintys jėgos. Skambantys mergaitiški balsai atrodo užkimę. Bangos tarsi juoda antklodė, kurios tamsoje kartais mirga šviesos, beveik kvadratinės žuvys bando kažką išspjauti iš burnos. Čia iš vandens iššoko ryškus siluetas, kurį Auroros sprogimas perpjovė beveik per pusę. Ši žuvis turi aštrius pelekus ir nenorėjo ant jų susižaloti.
  Komjaunuolių nesimato, valtis automatiškai keičia spalvą į jūros vaizdą, kaip ir kostiumai parodo chameleonų savybes. Užmaskavimas tobulas. Ypač matyti, kaip jūreiviai gaudo žuvis mutantas. Jie tai daro labai paprastai: pirmiausia pamerkia gumą, storai sutepdami variklio alyva ir benzinu: kvapas pasklinda toli. Žiurkė vėžlys jį myli, ji paprastai valgo chemiją kaip tarakonas. Sugauna, praryja, prikimba prie kabliuko. Tiesa ta, kad jūs negalite valgyti šio purvo. Bet gyvas masalas neblogas. Ją peša didelės žuvys, kartais delfino dydžio. Kai kurie iš jų yra valgomi ir netgi laikomi delikatesu.
  Būna ir nuodingų, bet patyrę kulinarai sugeba juos neutralizuoti, o tai dar labiau pabrangina. Visų pirma, smaragdinės karpinės žuvys randamos tik radioaktyviame Radikalio ežere, kaip jis buvo vadinamas suderintame su Baikalu, tik dabar jis yra užterštas. Uranu dėmėtas smaragdinis karpis sukelia narkotikų apsvaigimą, būsiu tinkamai iškepęs, klaida net per minutę lems skaudžią gurmano mirtį. O tokie "gedimai" neįprasti, ryškių spalvų, tai pamatysi net blokbasteryje. Labai pelninga žvejyba, meta-kvazimirtini mutantai, smaragdiniai ir radioaktyvūs, vartodami pavojingi, o tuo pačiu metu už zonos bandyta veisti didelius kaip šamas karpius, bet jie ten nugaišo.
  Merginos tai pamatė ir pakėlė ginklus. Margarita staiga atsitraukė; ausyje pasigirdo plonas cypimas:
  - Keturi šimtai metrų iki laivo.
  Šviesiaplaukė terminatorius, apsidžiaugęs, atsakė:
  - Tęsiame suartėjimą.
  Auroros ir Margaritos akys tamsoje matydavo taip pat, kaip katės, jei ne geriau. Laive buvo šiek tiek daugiau žmonių - apie trisdešimt penki žmonės, įskaitant samdinius žvejus, kurių daugelis buvo girti. Zombis nusitaikė ir į savo priešininką, buvęs nuteistasis pareigūnas turėjo automatą su duslintuvu.
  Jis pabučiavo, tyliai spustelėjo apsauginį užraktą, įjungė naktinį stiklą. Jis jautė profesionalų jausmą, ypač kai laikė guminį okuliarą prie veido, kad neužleistų savo padėties žiūrovams su žalsvu švytėjimu.
  Merginos į varžoves žvelgė per kompiuterinę optiką. Ji iš karto nustatė taikinius, nustatydama didžiausią ugnies greitį: tūkstantis penki šimtai šovinių kiekvienai minai. Tuo pačiu metu merginos išdalijo aukas, iš karto reikėjo išvežti trisdešimt keturis žmones. Kompiuteris davė užuominą, kaip ir į ką šaudyti.
  Kareivis stebėtojas stovėjo prie tvoros ventiliatoriaus, rūkė cigarą, karts nuo karto gurkšnodavo iš kolbos viskį.
  - Amerikiečiai nerūpestingai tarnauja! - pastebėjo Aurora ir piktybiškai pridūrė su nuodais balse. - Tai jų supuvusios liberaliosios demokratijos rezultatas.
  - Pagalvokim geriau! Margaret susiraukė. - Ypač tie, kurie buvo priimti į kariuomenę, kurie nėra slaviškos kilmės?
  - Nebūkite kvaili ir gerkite! - Komjaunuolė pasitrynė nosį. - Niežti, galbūt lietus. O gal didelis hitas!
  - Nuimsiu! Trečiojo Reicho priešininkas... - sušnibždėjo nuteistasis zombis.
  - Apskritai rūkymas sulėtina reakciją ir apakina akis! Margaret pasakė. - Aš asmeniškai uždrausčiau cigaretes.
  Didžiojo naikintojo mainų laivagalyje matosi keli dvigubi greitašaudžiai pabūklai, Lincoln klasės - šalia jų su pora šaulių ant sėdynės. Kiti du užsiima žvejyba. Suporuotas "grobodonas" dešinėje pusėje. Ir tada amerikietis, kaip negras, nuėjo, kažką žiūrėjo į savo "mobilųjį telefoną". Matyt, "pornukh", savotiškas vaizdo įrašas. Apskritai ginklai pavojingi, jei šaudo, nežinia ar "šarvai" išgelbės akmenis, o pripučiama valtis tikrai kranty.
  - Taigi įvarčiai buvo paskirstyti. Prieiname arčiau. - tarė ugninis velnias. - Primityvūs galvijai turi būti įžeisti.
  - Šliaužkite kaip gyvatės! - palaikė Margaritą, kraipydama juosmenį.
  Zombis kalbėjo iškalbingai.
  Kaip visada pastabi, raudonplaukė Aurora atkreipė dėmesį į lankinius ginklus su palyda ir kol kas saugiai. Keli kulkosvaidžiai, sunkūs, gal galingesni už PKM. Ir tada matosi ekipažas, vaikinas, greičiausiai kinas, labai įsitempęs, net nervingas sargybinis. Tikriausiai naujokas čia taip išsitiesė. Netoliese yra pareigūnas, atsainiai atsirėmęs į turėklą, pro jį ėjo radistas su antenomis.
  Paskirstykime tikslus! - Siūlė dumblą, žaisti su kramtomosiomis gumomis Aurora.
  - Aš eisiu į dešinę, tu į kairę užfiksuosi didelę teritoriją! - Margarita perbraukė rankos kraštu per gerklę.
  Pripučiama valtis skilo į dvi dalis, merginos apsisuko.
  - Aš kulkosvaidininkus nušluosiu! Aurora blykstelėjo dantimis.
  - O aš šaulys! Margaret nusijuokė.
  Naikintuvas jokiu būdu nėra mažas ir labai svarbu į jį staiga įsilaužti, jį pertraukiant ir nukritus į kajutes. Komjaunuolės jautėsi nervingos, žmogžudysčių patirtis nebuvo per maža, bet vis dėlto jų širdis pradėjo plakti greitai, galvos triukšmavo nuo kraujo išsiliejimo.
  Jie duoda sau psichikos komandą nusiraminti ir elgtis šaltai. Ne kiekvienas net patyręs kovotojas ar gydytojas gali tai padaryti, bet pulsas nurimsta. Aštri ausis pagauna pokalbius, nes ne visi jankiai matomi, bet juos reikia iš karto pašalinti.
  Kas ypač viršutiniame antstate. Ten, matyt, jie supjaustomi į kortas. Taip, net ir primityviame kvailyje. Kokie išsigimę yra jankiai, Sovietų Rusijos priešininkai. Taigi jau girdėti stiprūs amerikietiški žodžiai. Net penki kariai, ir juos taip pat teks pašalinti.
  - Tik atrodo, kad mums paprasta operacija! Margaret pastebėjo. - Ir taip venkite nereikalingo triukšmo, kad nebūtų bėdų!
  - Esame sabotažo Perkūno vėjo karaliaus vaidmenyje! Tik čia mes įveikėme jankus. Nors, tiesą sakant, šalis, kuri kuria tokius šaunius veiksmo filmus, turėtų būti mūsų sąjungininkė ir artima draugė. - Komjaunuolė Aurora susiraukė antakius, ypatingai stulbinančia linkme.
  - Jei nebūčiau gimęs SSRS, mieliau būčiau gimęs JAV. Amerikos civilizacija - tai šimtai kultūrų iš viso pasaulio! - Margarita ką nors erzino, parodė ilgą liežuvį.
  - Pergalė prieš stiprų priešininką paprastai kainuoja brangiau, bet už dyką jos neatiduosite! - sumurmėjo Aurora.
  - Išskyrus Didįjį karą prieš šmėklas ir trolius, kurių vaisiai buvo prarasti. Margaret sunkiai atsiduso.
  - Laikinai! - Standžiai nukirto ugningą velnią.
  Merginos labai rizikavo. Pastebėkite juos, sunkieji kulkosvaidžiai iškart pradėtų veikti. Jie netgi pavojingesni už patrankas, jiems reikia laiko, nors ir nedaug, kad būtų galima nusitaikyti. Taip pat juk jankiai turi kompiuterius, taip pat naktinio matymo prietaisus. O kiek kriauklių reikia, kad išvyniotum jų žavingus? Tada juos galima nuskandinti net aklai šaudant, arba įjungiant galingiausius radarus. Taip, ir prožektorius, galite pamatyti kažką neaiškaus, ypač zombius. Šis vaikinas demaskuoja komjaunimo žvalgybos pareigūnus. Viršuje atsirado kitas tipas, snukis nudažytas kaip mėlynas, atiteko žvejams.
  Mes vėl bėdoje! - Margaritos balse pasigirdo susirūpinimas.
  - Mes iš karto viską nufotografuosime! Tai penkių sekundžių reikalas! Aurora gurkštelėjo stimuliatoriaus. Ji stumtelėjo savo partnerį alkūne. - Taip, ir tu gerk!
  Šalia paties šono yra šviesos juostelė, bet tai nėra problema.
  Margarita sako, tiksliau, įsakinėja zombiams:
  - Nešaudyk be komandos.
  - Klausyk, ponia! - atsakė "nuteistoji lėlė".
  Dabar visi tikslai pasiekti ir štai sėkmė. Laive "žvejai" ištraukiu rubinais tviskantį žvėrį: stebuklingą žuvies pastą. Net keturi vaikinai išlindo iš slėptuvės, dabar visi taikiniai užfiksuoti.
  - Jau laikas! Hipervolley! - sušnabžda Aurora. - Jai patinka išsiskirti.
  Kulkosvaidžiai tyliai muša bangų purslus, visiškai blokuodami jų šaudymą. Dvidešimt penkios kulkos išsiveržia per vieną sekundę ir penkiasdešimt per dvi. Ir vienu metu reikia pašalinti keturiasdešimt šešis žmones. Netgi praleidžiant ir neišvengiant dubliavimo, dviejų sekundžių pakanka visiškam nušlavimui. Tik plonas kulkų judėjimo švilpukas, net langinės netrenkė. Plojimai vos juntami, tik užpakalis šiek tiek prispaustas ant peties.
  - Štai ką reiškia elektromagnetas ir pagreitis! - su susižavėjimu pasakė ugninis velnias.
  - Ir taip pat mūsų sugebėjimai! Margaret suniurzgė. - Pagarba didžiajam kūrėjui!
  - Ne Dievo duota, mokslas! Aurora paprieštaravo.
  Nors jie pataikė iš skirtingų taškų, jie galėjo kalbėti net dideliu atstumu per mini raciją.
  - Tegul niekas neperžengia ribos, pradėkime išlipti! - įsakė komjaunimo karys.
  Juokinga, kad visi desantininkai - trys žmonės, dvi komjaunuolės ir gyvas nuteistojo lavonas. Moterys reindžeriai meta taikinius. Čia matosi, kad išėjo dar trys juodaodžiai.
  - Dieve, atleisk man! - sušnibždėjo pamaldioji Margarita, siųsdama kovotojus į geresnį pasaulį.
  Zombis nušovė tik du, kurie rūkė į šoną ir žiūrėjo į tolį. Čia apskritai buvo kuo pasigrožėti, o kas pasmerks draugiškame uoste atsipalaidavusius jūreivius.
  Margarita akies krašteliu spėjo pastebėti iš tuščių galvų skrendančius kruvinus debesis.
  - Skaičiavimas ateina! - sako blondinė terminatorius. - Atidaryti sąskaitą!
  - Atrodo, nešvaistote nė sekundės! - įsakė Aurora.
  Naikintojų lenta akimirksniu pakilo prieš žvalgus. Ant denio yra tik lavonai, paprastai netyla, tik sutrauktos žuvys, daužančios uodegą į šoną.
  Vėl pabundu įdomiausioje vietoje. Komjaunuolės paskubomis atsikelia ir, pašokusios, vėl bėga. Jiems net neleisdavo pusryčiauti, todėl išleisdavo juos alkanus basas ant karšto smėlio. Taigi vėl bėkite ir nesumažinkite greičio. Atrodo, kad jie turi sunkiai dirbti...
  Aurora padrąsino savo draugą:
  - Laikyk nosį aukštyn, šauni tarybinė moteris! Tada mes nepalūšime po tanku!
  Marguerite įnirtingai sušuko:
  - Taip, aš negalvojau sulaužyti! - Ir suprasdama dvigubą tokio išsireiškimo reikšmę, ji pridūrė aiškindama. - Ir dar daugiau lenkimo!
  Komjaunimo kariai palaidojo save šone. Akimirką laivagalis užstojo ir taip blankią šviesą. Sovietiniai skautai lipa kaip Žmogus-voras, naudodami Velcro batus. Margarita taip pat padeda "balastui": zombis traukia vos ne už sprando. Gerai, kad šis žmogus ne iš stambių egzempliorių. Štai jie ant denio. Vienas iš kovotojų pakelia galvą, komjaunuolė jį nupjauna bumerango disku.
  - Nusiramink, kalyte! - Ji jam sako.
  Jie įlipo greitai, tuo pačiu klijuodami valtis. Dabar viskas teisinga! Visas denis yra po gražuolių ginklais. Čia pasilenkė du jūreiviai, pusė sekundės ir jų galvose buvo skylės, tik spėjo trūkčioti.
  - Aš laikau priešą ginklu! Ir dabar tyliai pašalinkite viską! Augustinas įsakė. - Apskritai ji ėmėsi vyresniosios vado pareigų, bijodama, kad per daug "maloni" ir religinga Margarita ką nors nesugadins. Koršunova stengiasi to nepastebėti. Be to, kaip sakė vienas iš sovietų maršalų - du žmonės ne būrys, trys - ne kompanija!
  Margarita nusiavė batus, įsidėjo juos į kuprinę ir basa vaikščiojo šonu. Greitai ji nuėmė kameroje pasislėpusį kulkosvaidininką, atrodo, kad jis vis dar nesuvokė, kas atsitiko. Komjaunuolės iš už nugaros išsitraukė savo nuostabius kulkosvaidžius, šypsojosi, viena nusitaikė į visą praėjimą, reikia išvalyti visą praėjimą.
  Aurora staiga nubėgo greičiau nei olimpinis sprintas. Vienas-du ir ji yra prie lanko ginklų. Kovotojų yra apie dvylika, pusė jų stovi ant "skroblyno", kiti supjaustomi į kortas. Su savimi yra dvi paleistuvės. Gaila merginų, bet toks kartus prostitutės likimas. Atsiskaitymas atskirai, o išmontavimas - didmeninė prekyba. Aurora nukerta visus trumpu pliūpsniu, nuo tylaus ginklo. Jai čia nereikia kolimatoriaus taikiklio, todėl yra foninis apšvietimas, o jūreiviai nesitiki atakos iš galo. Taip, apskritai didelis pasipūtimas vaidina: kas drįsta pulti kareivių ir jūreivių pilną naikintoją.
  - Judink kaip lapė koridoriumi dešinėje! Aurora tyliai sumurma. - Tegul zombis stovi vietoje, jis išduos tik su kiniškais batais.
  - Aišku, išvalysiu pats. Margarita atsako.
  Merginų judesiai buvo lavinami daugybėje virtualių mašinų, mokoma gaudyti laivus, tankus, kautis labirintuose, audros lėktuvus, sodinti sprogmenis.
  Taip, šioje pasakiškoje futuristinėje vizijoje iškyla toks klaidingas ar tikras prisiminimas iš kito pasaulio.
  Jei norėtų, žvalgai galėtų apgauti "G-2", kad į Didžiosios Britanijos ministro pirmininko kabinetą įneštų sprogmenų ir nuveiktų daug kitų dalykų. Taigi dabar Margarita perėjo per apsauginį turėklą, greitai palankiu kampu paėmė apšaudytas praėjimus. Iškilo pora juodų ir viena geltona. Margarita pritrūko arčiau. Vėliau sekė dar penkios. Tada kartą trumpa eilė visus suguldė.
  - Viskas bus lengva! - Ji atsakė. Kažkodėl sąžinė atsitraukė, kilo aistra dėl noro kuo geriau atlikti savo darbą.
  . 6 SKYRIUS
  Komjaunuolė įbėgo į tanką, tad buvo dar septyni kovotojai. Nuėmiau juos po to, kai nubėgau prie nosies, bet iš kitos pusės. Zombis, nepaisydamas įsakymo, nestovėjo vietoje, o ėjo palei denį išilgai laivagalio, bet, laimei, jo nesimatė.
  Eidama prie Margaritos nosies, ji padėjo dar keturis, nes jie vaikščiojo apsikabinę, atrodė, kad net bučiuojasi.
  - Nuėjau prie durų! - Metė blondinę terminatorių.
  Nuo jos neatsilikusi Aurora patvirtino:
  - Ir aš išvaliau ginklus.
  - Sušlapink jankius! Margarita iškišo liežuvį.
  - Ir labai veiksminga! - Aurora basos pėdos pirštu pakėlė nukritusį nuorūką ir sviedė taip, kad įkrito tiesiai į Amerikos "erelio" snapą.
  - Aš judu iš šono! - Ji lakoniškai metė ugningą demoną.
  Gražuolės pajudėjo toliau. Aurora vos nesusidūrė akis į akį su juodaodžiu vaikinu. Jis norėjo rėkti, bet mergina uždengė jam burną bučiniu:
  -Nusiramink, katyte.
  - Tu mano dieviškoji! - Jis pasakė.
  - Tu turi geras lūpas, berniuk, bet aš neturiu laiko. - Komjaunuolė pirštais suspaudė arteriją prie nosies. - Kartais gailiuosi, kad nepasirinkau teniso čempionės karjeros. Būtų pinigų, šlovės, daug gražių vaikinų ir jokių žmogžudysčių.
  Vaikinas atsilošė, jam iš už burnos išlindo liežuvis.
  Raudonplaukė Aurora privertė porą atsiklaupti ant kelio, iššaudyti, sunaikindama kitus vaikinus. Įsakė:
  - Galina apsuk ratą ir priartėk prie laivagalio.
  - Žinoma, tai mums yra svarbiausia. - Išleido Mirabela
  Komjaunuolė ėjo per centrą su sandalu, pakeliui nužudydama dar kelis kovotojus, ypač ji bėgo palei viršutinį antstatą. O tada greitis jos pusėje, pora nesuprantamų verksmų, net niekas nespėjo nušauti.
  - O palikuonys sako, kaubojus greitai atleidžia. Melas, tikriausiai!
  Kulkosvaidis (ginklas, kuris kalba sapne, nėra neįprasta, niekada nežinai, ką jis sugeba, pasąmonė!) negalėjo atsispirti pastabai:
  Jūsų profesionalumas negirtinas.
  - Gal dar ką nors pasakysi! Mirabela basa koja užlipo ant numesto liepsnojančio žiebtuvėlio ir susigraudino iš skausmo.
  -Tu esi pati tobulybė, tu pati tobulybė,
  nuo šypsenos iki gesto - negirtina!
  Padaryti žiaurumą su priešu, didelį fanatizmą,
  Ir nuleisk švino liūtį, su degančiais pelenais - napalmu!- kibernetinis kulkosvaidžio įtaisas tyliai sugiedojo į ausinę.
  - Gudriai iškraipote smūgį! Mirabela nusijuokė (bet neprisiminė, kur išgirdo dainą!) ir trynė skaudamą kulną į grubų metalą.
  Mašina atsakė:
  - Programa turi humoro jausmą. Pakelti kovotojų dvasią!
  - Anksčiau filmai buvo vėsesni, kad dvasia būtų stipresnė kiekvieną dieną,
  bet pasakyk ką iškels, pornografinis filmas "Emanuelis"! - su humoru atsakė Mirabela (O kas tas Emanuelis, iš kur mano galvoje toks vaizdas. Gal nuo žodžio Emanuelis?).
  Ir ji nusijuokė iš pokšto.
  Pakelta per tvoros kraštą mergina pagavo keturis vargšus, strategijoje įsirėžusiančius priešdėlį.
  - Komanda visiškai subyrėjo! Smagu, kad paskutinė tavo akimirka bus laiminga!
  Aurora tyliai nusileidžia kopėčiomis, užima vietą priešais duris į pastatą. Išlipa masyvus, šimto šešiasdešimt kilogramų negras. Virš jo iš viršaus kabo komjaunuolė, atrėmusi užpakaliuką į šonines koridoriaus sienas. Bandytojas, murma.
  - Fakyu! Kodėl taip tylu! - Aurora - muša jį užpakaliu į šventyklą. Tada jis paima skerdeną, leisdamas jai švelniai nuleisti.
  Nes meilė atėjo pas tave! - atsako ji.
  Komjaunuolė mūsų ir čia nenuvylė, įėjo kaip vėjas, eilė, nušienavo dvi dešimtis, iš kurių pusė miegojo. Stiprus alkoholio kvapas bylojo, kad jankiai turėjo laiko ką nors švęsti.
  Sapnas nutrūksta, žemu tembru riaumoja sirena. Merginos pažadinamos su guminiais botagais ant kojų ir verčiamos rikiuotis.
  Jie juos paima ir vėl surakina, stumdami toliau.
  Tačiau prieš tai duodavo valgyti. Vėl košė sumaišyta su ne per šviežia žuvimi. Tačiau šis sūdytas net labiau nei įprasta. Matyt, seni, pasibaigusio galiojimo konservai iš trofėjų buvo sumesti į miežius. O į žuvį dezinfekcijai įberdavo druskos. Sugauti kadrai dar neprarado savo vertės naciams!
  Olegas Rybačenko klimpsta kartu su jais. Nors laiko miegui lyg ir užtenka ir dar daugiau, bet linksmumo nėra. Skausmingai sapnas berniuką išsekino.
  Taigi jis vaikšto taip ir jaučiasi tarsi ant galvos, baksnodamas prisiminimus apie keistų haliucinacijų, kurias jam įkvėpė nacių eksperimentatoriai, vaisius;
  Čia sapne jis mato Dmitrijų. Jis atrodo kaip tas plonas ir aukštas berniukas, kuris yra surakintas kartu su jais, bet aukštesnis ir raumeningas. Tačiau veidas ir vardas yra panašūs. Taip pat keistas sutapimas. Ir šis vaikinas turėjo keletą lengvų kovų prieš vaikinų komandą iš Slovėnijos, o paskui Rumunijos. Abi kovos - greiti nokautai, ir jau pirmąją minutę! Trečioji kova buvo sunkesnė. Lieknas italas pasižymėjo puikia gynyba ir kojų mobilumu. Jis nesileido iš karto išmuštas ir gerai išėjo. Pirmąjį raundą Dmitrijaus varžovas baigė ant kojų...
  Tada vaikinas antrajame raunde, nekreipdamas dėmesio į galimybę įsiveržti į kietą atvažiuojantįjį, tiesiog pribėgo prie varžovo, mesdamas smūgius iš abiejų rankų. Ir jis gavo tikslų ir greitą tiesioginį smūgį į jį, tiesiai į smakrą.
  Pirmą kartą jaunasis boksininkas sukrėtė, tačiau tai tik supykdė Dmitrijų. Jis pašoko kaip tigras ir dešine užkabino varžovą.
  Vis-a-vis susvyravo ir krito ant kelių... Teisėjas suskaičiavo nokdauną ir davė ženklą:
  - Boksas!
  Italas, regis, prarado judrumą ir po greito smūgio į smilkinį ir skruostikaulį krito ir taip beviltiškai išskėtė rankas, kad teisėjas net nepradėjo skaičiuoti, bet iškart nutraukė kovą. Tribūnos, pilnos daugiausia moksleivių, švilpė ir ūžė. Tačiau tarp visuomenės buvo aukštų SS karininkų. Nugalėtas berniukas pradėjo išsiurbti, mergina masažavo jo skruostus ir minkė kaklą ...
  Dmitrijus net išsigando:
  - Ar aš jį nužudžiau?
  Tačiau po minutės energingos manipuliacijos jauno boksininko veidas pasidarė rausvas, ir jis atsimerkė. Jis kažką tyliai sumurmėjo. Dmitrijus padėjo jam atsikelti, o berniukas draugiškai apsikabino.
  Olegas Rybačenko savo ruožtu boksavosi tvarkingai, kovos buvo mėgėjiškos, po keturias tris minutes... Berniukas išsiuntė pirmuosius du varžovus trečiame ir ketvirtame raunde. Teko padirbėti su trečiuoju... Ir nors nuostabią gynybą demonstruojantis Olegas Rybačenko užtikrintai pirmavo taškais, buvo paskirtas penktasis raundas.
  Iki juosmens nuogi, įdegę berniukų kūnai spindėjo prakaitu, drebėjo raumenys, dar smarkiau išryškėjo gyslos ir gyslos. Priešininkas Olegas Rybačenko išsiveržė į priekį, tikėdamasis, kad aktyvumo atveju jam bus suteiktas šis raundas. Tačiau drąsus pionierius pastebėjo, kad jo kolega jau pavargo, ir jo reakcija sulėtėjo. Po to greitas šonas į kairę smakro pusę ir priešpriešinis eismas. Jaunas varžovas susisuko ir krito į priekį... Matyt, tai buvo nokautas, todėl skaičiuojant dešimtį jis neatsistojo.
  Tada buvo pertrauka, trys kovos per vieną dieną taurės sistemoje yra daug!
  Dmitrijus su tam tikru sarkazmu pažymėjo:
  - Čia profesionalai kaunasi penkiolika raundų, o prieš Pirmąjį pasaulinį karą laiko apribojimų apskritai nebuvo. Boksininkai kovėsi tol, kol vienas iš jų griuvo iš nuovargio.
  Olegas Rybachenko čia sutiko tik iš dalies:
  - Žinote, tai yra profesionalus boksas, man jis kažkodėl nepatinka. Mėgėjiškame bokse jūs tiesiog judate tinklelyje, o profesionaliame bokse per daug priklauso nuo rėmėjų. Pavyzdžiui, jie gali supūti labai talentingą boksininką, nesuteikdami jam kovų. Taip, ir čempionai turi galimybę neleisti kovoti pernelyg pavojingam varžovui. Pavyzdžiui, tiesiog įvairių vėlavimų pagalba atsisako pasirašyti sutartį.
  Dmitrijus papurtė kumštį:
  - Tik leisk jam pabandyti!
  Per pietus jaunieji sportininkai buvo padoriai pavaišinti... Buvo net apelsinų, o desertui - bananų, kokosų ir mangų, kurių dar nebandė sovietų paaugliai sportininkai.
  Matyt, nacistai konkurso organizatoriai stengėsi parodyti, kad Trečiasis Reichas, viskas gerai, labai tenkina ir galite sau leisti prabangą.
  Dmitrijus ir Olegas Rybačenkos pirmą kartą išbandė kokosus ir bananus naujame kūne, o ananasus - antrą kartą (na, su apelsinais SSRS, Centrinėje Azijoje daug lengviau valgyti savus!). Čia vaikinai padarė gana dažną klaidą - persivalgė... O suaugusių trenerių komandoje nebuvo... Jeigu Hitlerjugendyje buvo šūkis - jaunimą turi valdyti jaunimas, tai sovietų sporto delegacija nusprendė sekite šiuo pavyzdžiu.
  Galbūt tai nebuvo pati geriausia idėja!
  Bet kokiu atveju, po sočios vakarienės su desertu ir pyragais, reikėjo surengti dar tris muštynes (jei nepralaimėsi!) ... Ir su stipriais vaikinais!
  Po valgio vaikinai buvo gana nuvilti, Olegas Rybachenko net įtarė, kad jie buvo su kažkuo sumaišyti ...
  Bet kokiu atveju, dabar jaunųjų sovietų sportininkų klasė nukrito, ir jie pradėjo vienas po kito pralaimėti... Be to, teisėjai kartu su teisėju buvo visiškai žiaurūs.
  Taip, ir sovietai jau kovojo prieš vokiečius ....
  Iš pradžių Dmitrijus jautėsi pakenčiamai, o pirmajame rate ketvirtfinalyje...
  Tačiau jau pusfinalyje jis pajuto silpnumą rankose ir kojose... Didelis silpnumas ir sulėtėję judesiai... Bet Dmitrijus išlaikė pasididžiavimą ir ėjo į priekį, nepaisant to, kad jam daug ko pritrūko. Bet vaikinas buvo stiprios galvos, o taiklūs didelio, techniško ir greito priešininko smūgiai jį tik supykdė... O pyktis ir pasididžiavimas savo ruožtu leido užtikrintai tęsti kovą....
  Galiausiai trečiajame raunde Dmitrijus užkabino varžovą, susilaužęs nosį...
  Vokietis kiek nustebo ir gavo į smakrą. Berniukas iš Trečiojo Reicho grįžo atgal, buvo supintas. Dmitrijus išvystė sėkmę, padarė nepakankamai greitą, bet tuo pačiu ir apčiuopiamą trigubą... Varžovas krito, teisėjas pradėjo labai lėtai skaičiuoti nokdauną... Vokiečių berniukas atsistojo, bet tvirtai neatsistojo ant kojų. ... Įkvėptas Dmitrijus puolė jį pribaigti. Keletas tikslių siūbavimo... Vaikas krenta...
  Teisėjas neskuba prie jo artintis. Jis klausia kažko į šalį. Jie jam atsako...
  Prasideda naujas niūrus skaičiavimas... Skaičiuojant devynis, berniukas vis dar guli... Bet nuskamba signalas apie rato pabaigą. Jie paima jį ir nuneša...
  Dmitrijus užtikrintai sako:
  - Ketvirto turo nebus! Tai tiesiog neišeis!
  Šiuo atveju rusų berniukas pasirodo esąs teisus, sekundės davė į priekį...
  Olegas Rybačenko savo ruožtu kaunasi taip, lyg nieko nebūtų nutikę... Jis šaltakraujiškai renka taškus, o paskui finišuoja ketvirtame raunde... O judesiai vis tiek tikslūs ir greiti...
  Iš sovietų sportininkų - jauniausios amžiaus grupės atstovų - į finalą pateko tik jiedu. Sunkiasvoris tarp vaikų ir vidutinis... Skraidyklės čempionas buvo sužeistas likus kelioms valandoms iki išvykimo, ir jie neturėjo laiko rasti jam pakaitalo ...
  Taigi tik du rusai pateko į finalą, o visi likusieji, žinoma, yra vokiečiai, kurie tarpusavyje žais auksą ...
  Konkursas aktyviai filmuojamas... Dmitrijus pasibjaurėjęs grimasavo:
  - Taip mus nori sugėdinti! Tarsi mes, rusai, būtume blogesni už vokiečius ir visai ne arijai!
  Olegas Rybačenko papurtė galvą.
  - Ne visai! Bet koks tautybių skirstymas į pilnavertes ir ne pilnavertes yra absurdiškas jau pagal savo klausimo formuluotę. Ir ką aš galiu pasakyti, jei mūsų idėjos apskritai yra tarptautinės!
  Dimitrijus nusijuokė ir sutiko.
  - Ir mes juos įveiksime tarptautiniu mastu...
  Prieš finalinį mūšį, žinoma, buvo pertrauka... O paskui vokiečiai sovietiniams berniukams sukonstravo dar vieną purviną triuką... Neva siūlė sportbačius nublizginti blizgesiu. Tačiau dėl to batai ant berniukų kojų staiga suminkštėjo ir pradėjo byrėti ...
  Teko jį numesti ir bėgti plauti į kriauklę... Dmitrijus rimtai supyko:
  - Kodėl jie tai padarė? Jie norėjo mus išprovokuoti į muštynes, o paskui pašalinti iš varžybų?
  Olegas Rybachenko gana logiškai pastebėjo:
  - Taip, ne tik tai! Taip pat jie norės parodyti, kad SSRS yra skurdas ir net pirmaujantys sportininkai yra priversti rungtyniauti basomis. Kaip, kokie vargšai vaikai Rusijoje!
  Dmitrijus pasiūlė:
  - Gal galime vyresnių bendražygių paprašyti sportbačių? Tiesa, jie bus puikūs jums, bet jų bus ir man!
  Olegas Rybačenko neigiamai papurtė galvą.
  - Neverta! Mes jiems parodysime, kad sugebame laimėti net pačiomis sunkiausiomis sąlygomis. Be to, mūsų amžiaus berniukams nėra gėda vaikščioti basomis... Kaip sakoma, basa vaikystė...
  Dmitrijus sugniaužė kumščius tokia jėga, kad jo pirštai traškėjo. Jaunasis boksininkas pasakė:
  - Na, jie mane supykdė! Ne, jie tiesiog specialiai supyko!
  Olegas Rybachenko atsakė:
  - Taigi tegul pyktis suteikia stiprybės tau ir man.
  Tada prisiminimą nutraukė šalia prirakinto Dimos prisilietimas, vaikinas sušnibždėjo:
  - Ar jūs irgi tai matėte?
  Olegas Rybachenko atsakė lakoniškai:
  -Taip!
  Vėl pradėjo lyti, kas ne visai būdinga Krymo pavasariui. Tai ir šlykštu, ir šalta. Netgi purvina, o ant padų besiformuojančias nuospaudas bjauriai skauda nuo permirkusio šalto vandens. Kolona su basais belaisviais į mišką pateko po kelių valandų, jau vėlyvą popietę. Esesininkai, matyt, skubėjo slėptis nuo lietaus. Pionierius beveik pamiršo, kas jam nutiko. Taip, ir jaunam leninistui į veidą pagalvoti apie šaltį, kiaurai peršlapusius drabužius, sustingusias kojas ir plieninius pančius iš patvaraus nerūdijančio plieno, kurie iki kraujo nubraukė riešus.
  Dmitrijus nutraukė tylą ir pasakė:
  - Atrodo, kad per žiemą pavyko apkopti Krymą, bet... Tai kažkaip ne žemėje!
  Olegas Rybachenko sutiko, purtydamas galvą:
  - O pas mus apskritai viskas ne taip, kaip pas žmones!
  Miškas buvo didžiulis. Kelio pakraščiuose susidėliojo pušys - trijų ar keturių giraičių, su raudonai ruda įskilusia arba geltonai oranžine žieve tarsi dideliais žuvų žvynais, kurie kompaktiškus visžalius ar mėlynus vainikus iškėlė į laukinį aukštį.
  O ant šakų dar ir gėlės, kurios tarsi petunijos. Ne miškas, o pasaka, papuolimo į kitą pasaulį jausmas. Tačiau yra ir minusas - purve ant kelio buvo daug spyglių, aštrių, kaip plieninės adatos iš siuvimo mašinos.
  Kai kurios merginos jau aimanavo jas užlipusios. Dima, spausdamas ranką, pasakė Olegui Rybačenko:
  - Tai košmaras! Netikėk vizijomis!
  Mirabela uždėjo ranką ant šviesiaplaukio Dimos ežio, kuris jau buvo pradėjęs augti, ir sušnibždėjo:
  - Nori tikėk, nori - ne! Ir žiūrėk po kojomis! Nepakako užsikrėsti sau infekciją!
  Kadagys tankiai augo pomiškyje ir ... jau sunokusios miško braškės su braškėmis. Dvasia stovėjo - pavasarinių pušų ir pavasarinių braškių bei kadagių aromato mišinys. Atrodė, kad pasidarė dar šilčiau. Ir aš tiesiog negalėjau patikėti, kad už šimto žingsnių nuo čia - šlapia, jei ne tundra, tai kokia gali būti tundra Kryme? Bet vis tiek blogas oras ir juodos šaltos uolos, po kuriomis žygiuoja fašistinės minios. Gaila, kad susižavėjimas truko neilgai - skausmai rankose, burnoje ir nugaroje, grįžo šaltis, drėgmė, o Olegas Rybačenko pasijuto labai nelaimingas. Tik iki ribos.
  Tačiau... puikus studentas-pionierius staiga sukikeno. Ne kartą per trumpą laiką, praleistą čia nelaisvėje, jis pagalvojo: na, viskas blogai, toliau ir blogiau negali! Ir kaskart paaiškėdavo - yra net daug.
  Keistu būdu ši mintis jį šiek tiek paguodė. Olegas net pradėjo prisiminti Krymo žemėlapį iš atlaso. Tačiau jis negalėjo to prisiminti ir pasiklydo suglumusiuose apmąstymuose, kad atsitiko kažkas visiškai neįmanomo. Galite patekti į kitą laiką - tai mokslinė fantastika nuo Marko Tveno laikų, kai įsimylėjo. Į kitą erdvę, kuri yra modernesnė, į kitą planetą - tarkime! Po velnių, su protu - staiga tai supercivilizacijos; žmonės, kurie vystydamiesi milijonu metų lenkia žmoniją, atsiduoda! Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma - aš tikrai žinau !!!! Bet kad tuo pačiu pasikeistų tavo esmė, atmintis, visa išraiška ir ne tik tavo?! Tai visiškai - beribė ir transcendentinė...
  Olegas Rybachenko paklausė Dmitrijaus:
  - Ar turite kovos planą?
  Berniukas atsakė:
  - Planas paprastas - pataikyk! - Purtydamas liesą, ant kurios nugara matosi kiekvienas kaulas, pridūrė jis. - Bet vis tiek gerai, kai esi ne tik skeletas, bet ant tavęs žaidžia galingi raumenys. Gero miego... Bet tu tapai mažesnis!
  - Mažas, bet drąsus! - Triukšminga, bet taikliai atsakė Olegas.
  Ir kelias tapo lygesnis, o tuo tarpu pagreitėjo. Ir taip keista, kad Kryme, bet atrodo, kad viskas užgeso. Porą kartų prie mūsų prišoko motociklininkai su nekenčiama juoda svastika. Ir tada apie penkias minutes link jų traukė vilkstinė - dideli vagonai, kuriuos pakinkė filosofiškai atrodantys bitugai su uždaru maišiniu bagažu, ant kurių sėdėjo raukšlėti policininkai-vyrai kamufliažiniais lietpalčiais ir išdavystės tvarsčiais. Taip pat kartu su transporteriu. Skirtingai nei tankai, Hitleris jų turi daug. Tada kitas būrys sunkvežimiuose ir motociklai su šonine priekaba lengvai aplenkė pagautas vergas. Automobilių yra šimtas, ne mažiau, beveik visi nudažyti chaki spalva.
  Važiuodami naciai šaukė vieni kitus su belaisvių kolonomis, važiuojančiomis į galvą, o iš tikrųjų raiteliai, vergai, o Olegas Rybačenko galėjo prisiekti, kad balsai tyčiojasi. SS sargybiniai tylėjo. Gydytojai važinėjo kažkokiomis šarvuotomis mašinomis, kurios buvo panašios į vėžlius ir sunkias, vis dar tempiančias vikšrus. Jie šertelėjo kulkosvaidžiais. Bet atrodo, pagalvojo Olegas, kad jiems nelabai patinka šis vaidmuo - sargybiniai-palydos... Jie net paslėpė savo žvėriškus antsnukius.
  Dima pastebėjo:
  - Vokietijoje irgi negerbiami budeliai!
  Mirabela vėl kažką pasakė, linktelėjusi paskui niekšiškus SS kareivius. Olegas atsiduso.
  - Žudyti juos! Visi iki vieno, Hitleriui!
  Dima atsidusęs pastebėjo:
  - Ech, nesuprantu jų kalbos. Ir tada aš paklausčiau, ar mes pagaliau greitai ateisime...
  Olegas Rybachenko vangiai pastebėjo:
  - Žinau vokiškai, bet iš to mažai naudos!
  Tuo tarpu lietus liovėsi, dangus pragiedrėjo virš medžių, pasirodė saulė. Olegas Rybačenko turėjo dar vieną bėdą - į tualetą jis norėjo eiti vis dažniau abiem būdais. Ir kažkas paskatino: vargu ar jie dėl to sustos. Kažkodėl tokio elementaraus reikalo neįmanomumas, tai, kad ir čia priklauso nuo kažkieno valios, pionierius berniukas buvo visiškai supykęs. Be to, noras darėsi gana skausmingas. Ir esesininkai, ir jų parankiniai be sustojimo sprendė šią problemą, tačiau tai sukėlė tik pasibjaurėjimą, o ne norą sekti jų pavyzdžiu.
  Kartais gailitės, kad pamaitinote tiek, kad prireiktų. Fašistai moka kelti problemų - gimę sadistai. O gal taip partija juos auklėjo?
  Olegas Rybačenko jau buvo pradėtas rimtai persekioti, kai staiga įsitraukė į dar drėgną orą su dūmais, tada pasigirdo šuns lojimas ir žmonių balsai, dešinėje, staigiai, iškart prasidėjo giedras, ant kurio kareiviai kažką darė - tik keliolika ar trys, o už jo dūmai kilo virš akmeninių ir masyvių pastatų. Vaikai, apsirengę kamufliažu, stačia galva veržėsi nuo kelio link esančių lauke. Ne rusai, sprendžiant iš šauksmų ir raiščių su svastika, jų buvo dvidešimt - jie bėgo ir šaukė. Kol kolona priartėjo prie kaimo, jų pasitikti jau buvo išėjusi bent keliolika kareivių - su dideliais granatsvaidžiais ir nešiojamaisiais kulkosvaidžiais, aprūpintais plačiais granatsvaidžiais. Jiems vadovavo nemenkas senukas su SS generolo uniforma.
  O gal ne senelis, o tiesiog žilaplaukis, nes kitų senatvės ženklų jame nebuvo, o ilgos surištos rankos, papuoštos auksinėmis apyrankėmis, gestas atrodė karališkai ir valdingai.
  Ir jis turi apdovanojimų... Olegas Rybachenko perskaitė žinyną ir nustebo - kad tiek daug galima surinkti į kolekciją. Aukščiausias - Riterio kryžius su ąžuolo lapais ir kardais. Tik viršuje tas pats, bet su deimantais, taip pat Didysis Geležinio kryžiaus kryžius, tačiau tokį apdovanojimą turi tik Göringas. Geležinio kryžiaus Didžiojo kryžiaus žvaigždė dar aukščiau, o per visą Vokietijos istoriją ja buvo apdovanoti visi du asmenys - feldmaršalai Blucheriai ir Hindenburgas. Na, o erelio su deimantais tvarka bus didesnė.
  Kalinių kolona sustojo. Pilvas "gydytojas-bosas", kaip Olegas Rybačenko pavadino vilkstinės vadovą, nulipo nuo žirgo ir pasikalbėjo su žilaplaukiu. Likusieji susiraukę ir įsitempę žiūrėjo į vilkstinę. Olegas Rybačenko pastebėjo, kad visi lauke metė savo darbus, o pabėgę vaikai beveik priartėjo. Pirmieji vokiečiai, jie žygiavo kolona. O už jų stovi vietiniai - liesi: basi arba austais batais. Vietiniai elgetos vaikinai pasirodė tik spalvingais languotais marškiniais - juodai baltais.Tokiais nuskurusiais, kad iš karto neaišku, kur berniukai, kur merginos; visi pasišiaušę, šviesiaplaukiai, bet pilki su dulkėmis arba rudai raudoni, ilgaplaukiai, siaubingai purvini, bet gyvomis, aiškiomis akimis - smalsūs, šiek tiek išsigandusi ir aiškiai gailintys. Olegas Rybačenko taip pat pastebėjo, kad SS vilkstinė stengėsi būti kuo arčiau vergų ir toliau nuo vietinių žmonių. Naciai nesipyko, nesipriešino ir apskritai elgėsi tyliai.
  Margarita, žiūrėdama į tai, pažymėjo:
  - Kur dingo SS bravūra?
  Olegas Rybachenko šmaikščiai atsakė:
  - Ėjo į botagas ir kilpas!
  Tuo tarpu žilaplaukis generolas porą kartų tik parodė į esesininkus su išsigimusiu snukučiu, o tada, kai storulis pradėjo kažką prieštarauti putomis iš burnos, staigiai mostelėjo ranka, tarsi rėždamas. kardas. Ir storulis taip pat mostelėjo ranka, bet irzliai sutartu žvilgsniu, o paskui trumpai įsakė. Šarvuoti automobiliai riaumoja, o "Wolf Riders" veržėsi keliu. Pusšimtis vietinių kareivių pasekė. Likusieji apsupo belaisvius vergus, o kolona vėl pajudėjo. Žilaplaukis šaukė ir ant vaikų, ir ant darbininkų lauke, o pats ėjo šalia nulipusių žmonių palydos.
  Dima, drebėdamas, pažymėjo:
  -Kažko jie nepasidalijo!
  Mirabela šypsodamasi pasakė:
  - Taip, tegul susikivirčija ir išlaisvina vienas kito vidurius!
  Vietos SS kovotojų būrelis jaunas barzdotas vyras, užėmęs vietą šalia Olego Rybačenkos, suraukė kaktą į vaikiną pionierių, papurtė lengvąjį kulkosvaidį, tada šaukė į galvą:
  - Ar tu rusiška kiaulė bent ką pagalvoti?
  Ir šypsodamasis pridūrė:
  - Būsime Maskvoje ir Vašingtone ar ne?
  Olegas Rybačenko suprato, ko iš jo nori, greitai pasuko galvą, sutiko Margaret žvilgsnį - beviltišką ir kartu tarsi sakantį: "Laimei - mūsų laukia puikūs dalykai! - bet žilaplaukis generolas pamojavo, o barzdotas vyras, dar kažkuo murmėdamas, apgailestaudamas pažvelgė į Olegą ir daugiau nieko nesakė. Olegas Rybachenko beveik suprato, ko nori... Tebūnie net neaiškiai.
  Bet tuo geriau, kad eksperimentai vis dar prasmingi? Ar tikrai vokiečiai taip nori žinoti ateitį? Bet pasirodo, kad tai prieštaravimas. Draugiškos bokso varžybos po tokio karo nebegalimos. Fašizmas ir komunizmas yra amžini priešai. O gal dar kažkas... Kaip skaudžiai skaudėjo smilkinius.
  Karinė gyvenvietė pasirodė esanti už žemo, bet tvirto palisado - su platforma monstriškos SS organizacijos kariams, su galingais, tačiau plačiai atvirais vartais. Tik vienas dalykas Olegui Rybačenko pasirodė keistas - akmeniniai vartų stulpai, padengti raižiniais be galo vingiuojančių gėlių ir stiebų pavidalu. Šie stulpai niekaip nederėjo prie bendro kaimo vaizdo, kuriame buvo purvinas (tačiau gal po žiemos?), o namai, sumūryti iš akmens plytelių, plačiais plyšiais išklijuoti gelsvomis samanomis, parudavo. su plokščiais šiaudiniais stogais.
  Bet buvo ACS. Nėra savaeigio pistoleto, o vikšrų takelyje - modifikacija, nepažįstama smalsiam Olegui Rybachenko. Štai, pavyzdžiui, ginklai - ne mažesnio nei 350 milimetrų išvaizdos skiedinys. Jis prisipažino niekada apie tokį dalyką negirdėjęs.
  Be to, atrodo, kad automobilis sveria mažiau nei aštuoniasdešimt tonų, o kaip jis iš viso buvo tempiamas Krymo kalnais? Norite patirti neįveikiamą Sevastopolį šturmo metu? Iš šios prielaidos šiek tiek skauda tuščią skrandį. Ką turės daryti rusų kariai po tokiais smūgiais. Čia viskas alsavo viduramžiais, susimaišiusiais su modernumu ir techninėmis naujovėmis. Kaip skylės su varpeliais ir švilpukais. Net nenustebsite, jei čia bus televizorius ir net spalvotas. Ne juoda ir balta.
  Patalpa pasirodė ta pati, į kurią jie įvedė, tiksliau, suvarė vergus. Tačiau ne - dar blogiau, nes čia niekas nesivargino užglaistyti plyšių cementiniu skiediniu, o Olegui Rybačenko labai pažįstamas kvapas - kiaulės. Po angaru vergai nusprendė pritaikyti arba apleistą, arba laikinai tuščią tvartą (kvapas iš tokių vietų beveik nedingsta).
  Margarita taip suraukė antakius, kad pasidarė baisu ir verkšleno:
  - Štai mes vėl nuleisti! Na Hitleris tu tik mane supranti!
  Bet tai buvo stogas virš jų galvų. Be to, vergai buvo atrišti. Nors, kaip baiminosi Olegas, tualeto čia neparūpino. Senesnėse patalpose, kur kalėjimas modernesnis, kur kas patogiau. Fritz, nors kiaulė nemėgsta purvo.
  Tačiau jis pagalvojo, jau atlikęs savo reikalus prie tolimos sienos. Ir atsiduso. Ką aš galiu pasakyti... Tai nėra novatoriška, tai visai negražu. Viskas ne kelnėse, jau maža pergalė. O merginos irgi, matyt, čia turėjo būti... Geriau nežiūrėti...
  Tačiau Aurora nepraranda širdies:
  - Dar vienas nuotykis... Mes gyvename ir kvėpuojame šia laime!
  Olegas Rybachenko ištarė:
  - O kitame pasaulyje gali būti daug geriau!
  Ugninis velnias mirktelėjo berniukui:
  - Aš pasiruošęs ginčytis, galimybė pasitikrinti, kaip kitame pasaulyje tai nenuplauks nuo mūsų!
  Atsakydamas Olegas Rybačenko tyliai dainavo. Tai padėjo susidoroti su pažeminimu ir gėda;
  Aš atsiduosiu tėvynei be pėdsakų -
  Tebūna žygdarbis, karys išaukštintas!
  Kardo ir pirštinės smūgis metamas,
  Negailestingas žemės karalius įstatymas!
  
  Ugnikalnis dega - vanduo užvirė,
  Mano gintarinės meilės lūpos!
  Noriu turėti laisvės akimirką
  Kokie tu erdvūs ir tyri!
  
  Dega kaip auksiniai brangūs plaukai,
  Jis mostelėjo rankomis - išaugo sparnas!
  Viešpats davė man neįkainojamą dovaną
  Ir iš karto pasidarė džiugu, lengva!
  
  Kur Dievas praėjo: ten augo slėnis;
  Žydinčios, sodrios baltos rožės!
  Bus garbė - visų pasaulių vidurys -
  Dovana ant altoriaus, kurią pasiūliau!
  
  Taip, žinau, nuodėmingas, siejamas su raganavimu,
  Ir neverta rojaus ir tankmės!
  Bet Kalvarijoje su Kristumi,
  Aš verkiau, įvyniodama ikoną į apsiaustą!
  
  Mano tu esi geriausias visų nuotakų įvaizdis,
  Tikiu Visagaliu, dvasia pasikeis!
  Aš nešiu savo nevertą kryžių,
  Ir aš pakelsiu skydą, kuris nukrito iš mano rankų!
  . 7 SKYRIUS
  Jie apsigyveno tvarte, tai kam taikstytis, jei naciai įpratę net su galvijais elgtis geriau nei sovietų piliečiai.
  Trys vietiniai berniukai, kontroliuojami SS, buvo įtempti į šiaudą. Jie veržliai puolė, blykstelėdami nuogus, dulkėtus kulnus, sugrąžino dideles rankas. Pernai vilko, bet daug, beveik šieno kupetą. Ir po septynių ar aštuonių minučių daugiau nepasirodė moteris, kuri kartu su dviem vietinėmis merginomis atnešė didžiulius plokščius pyragus ir du didelius apskritimus sūrio. Kalbėdama ukrainietiškai, ji mikliai visiems dalijo maistą. Olegas Rybačenko pasidarė smalsus: tiek jos, tiek vaikinų daug ko klausė, visi trys atsakė noriai.
  Vokiečių daug ir jie čia kažką montuoja. Bet vėlgi, niekas nežino! Galiausiai tie patys vaikinai patraukė kibirą vandens ir sandariai užrakino duris. Iš savo bendražygių elgesio Olegas Rybačenko suprato: tai išėjimas, šiandien jų niekur kitur nebevarys.
  Margarita pasiūlė broliui vandens ir pasakė:
  - Atsigaivinti nepakenks!
  Duona pasirodė šviežia, bet neįprasta, kažkokia sunki (tas ryte suvalgytas pasenęs gabalėlis, Olegas Rybačenko neprisiminė, kokio skonio būtų galima palyginti). Arba nekeptą, arba visada valgo čia (tiksliau, greičiausiai antrasis, likusieji valgė ir nepasitenkinimo nerodė). Bet sūris tikrai pasirodė vietinės gamybos - labai geras, panašus į fetos sūrį, kurį dievino Olegas Rybachenko. Gaila, kad gabalas buvo tik trečdalis delno. Taip, net paauglys berniukas, o ne vyras.
  Margarita palaikė išsekusį brolį. Jis nukrito ant šiaudų, tarsi nupjautas, kramtė tai, ką gavo, atsigulęs, net nepradėjo gerti. Olegas Rybachenko staiga suprato, kad jį dreba. Belieka tikėtis, kad tai tik drebulys po šalčio, o ypač laukinių vizijų. Kad po miego šis drebulys praeis. Rybačenko Olegas bandė susigrėbti sau daugiau šiaudų ir, esant galimybei, pasikapstyti. Apetito niekur nedingo, ramino save, bet kaip išgirdo žmones; esant temperatūrai, pirmas dalykas, kuris nutraukia norą, yra valgyti. Pats Olegas Rybachenko niekada nesirgo - dėka genetinės struktūros. Tiesa, panašių eksperimentų su juo nerengiau, įskaitant daug valandų pasivaikščiojimo šaltyje. Taigi... Bet gal taip ir bus. O jei ne, tada yra tikimybė, kad mokslo labui jie jį gydys ...
  Kai kurios merginos lygiai taip pat kratosi, bet niekas nekosėja.
  Oi, kaip slegiantis nuovargis apėmė pionierių berniuką nuo galvos iki kojų! Į kraują įtrinti riešai, patinę randai ant nugaros, sužeisti, numušti ir pradėjusios šilti kojos - viską skaudėjo, tačiau šis verkšlenimas tik didino norą miegoti ir miegoti.
  Ir baisu užmigti - galite nepabusti arba, dar blogiau, vėl būti regėjime. Vis dėlto gana įdomu.
  Olegas Rybačenko užsimerkė ir tuoj pat plaukė į Morfėjaus glėbį - kupiną svajonių, spalvingą ir kurtinančiai skambantį.
  Viena ir tuo bandymai nesibaigė... Žiedo gaubtas pakeistas įrengus geležinius lakštus su smaigaliais, kurie negailestingai įsirėžė į nuogus berniukų kulnus...
  Olegas Rybachenko net aiktelėjo, bet ištvėrė, nors negalėjo stovėti vietoje, o Dmitrijus net šoko ir pradėjo urzgti ...
  Jų varžovai buvo stiprūs ir buvo akivaizdžiai vyresni nei oficialiai skelbta. Pavyzdžiui, Dmitrijaus varžovas yra galva aukštesnis už jį, o ūsai jau lūžta... Bet kaip ūsai gali prasibrauti sulaukus vienuolikos metų?
  Olego Rybačenkos priešininkas irgi daug didesnis ir sunkesnis, o kartu ir gangsterio veidas nevaikiškas.... Tačiau berniukas nėra svetimas, žiedas yra žiedas, ten susitinka visokių žmonių!
  Abu mūšiai vyko vienu metu .... Turime greitai baigti, nes jau artėja vidurnaktis ...
  Pasikeitusiam Dimai beveik iš karto ėmė trūkti sunkių smūgių į veidą. Jo priešininkas turėjo pranašumą rankų ilgiu, svoriu ir atrodė puikiai pasiruošęs tiek fiziškai, tiek techniškai... Raumenys apskritai yra kaip sportininko sijos... Tačiau Dimka yra labai dailus ir greitas... Jis buvo greitas, dabar lėtas...
  Pirmajame raunde apsinuodijęs Dmitrijus praleido daug pavienių ir dvigubų smūgių. Net po dešine akimi pradėjo išsipūsti hematoma ...
  Antrasis raundas susiklostė dar blogiau, varžovas ėjo į priekį ir mušė, mušė, mušė... O Dmitrijus beveik nesigynė, tik atmetęs galvą atgal sušvelnino smūgius, retai, bet netikėtai stumdamas atsakydamas, o kartais ir ištraukdamas. jo priešininkas... Jis urzgė vokiškai:
  - Tu rusas reiškia ne visavertis!
  Dmitrijus griežtai atkirto, taip pat vokiškai:
  - O tu vokietis, iš ruso visai pilnai gausi!
  Jis įsiuto ir įkišo alkūnę į nosį...
  Paprastai Dmitrijaus nosis šioje visatoje yra labai tvirta, ir ji niekada nebuvo sulaužyta, net jei buvo smūgiuotas, tačiau šiuo atveju tai buvo ne pirštinės suminkštintas smūgis, o kieto alkūnės kaulo smaigalys.
  Ir kraujas nubėgo berniuko veidu, priversdamas jį nulaižyti... Dimka atsakė... Pagautas link Priešas šiek tiek susvyravo ir jis svirduliavo, bet jam neužteko jėgų remtis sėkme - atrodė, kad kojos pradurtais padais būti vatuota.
  Trečiasis raundas pasirodė ne mažiau sunkus, varžovas beviltiškai spaudė, bet Dmitrijus pradėjo dažniau blokuoti, atspindėdamas smūgius... Finalo taisyklės buvo pakeistos, nes kalbame apie tarptautinį aukso medalį, skaičių. raundų buvo padidintas iki penkiolikos... Kaip profesionalas. Turiu pasakyti, kad labai žiaurus sprendimas paauglių atžvilgiu, kurie tą dieną jau kovojo penkis kartus... Tiesa, Dimka taip pat greitai finišavo, o jo varžovas buvo aiškiai nuvytas be didelės kovos...
  Tačiau po pirmųjų keturių labai aktyvių raundų Dmitrijaus varžovas kiek sulėtino tempą. Jis taip pat jautėsi pavargęs, jo kvėpavimas tapo daug audringesnis ir tuo pačiu sunkesnis ...
  Dimka, nepaisant hematomų ir stipraus deginimo pojūčio basose kojose, net pajuto papildomų jėgų antplūdį. Šeštame raunde jis net kelis kartus smogė varžovui į žandikaulį... Bet jis taip pat buvo tvirtas, stambus ir galbūt taip pat vartojo dopingą...
  Septintame raunde niekšiškas Dmitrijaus varžovas šiek tiek pakeitė taktiką ir ėmė bandyti kuo daugiau smūgių, priešingai nei taisyklės, smūgiuoti alkūne ar net galva... Dima pradėjo mušti dar dažniau, o m. aštuntą raundą pasiekė privati sėkmė, pagaliau išliejo iš priešininko didelės nosies juška... O kai dar kartą pajudino alkūnę, pats įskriejo į atvažiuojantį postą... Šaipydamasis Dmitrijus urzgė į jį:
  - Nu, kad pagavo, kuris kandžiojasi!
  Vokietis dar labiau išsisklaidė, dar tikėjosi atskiro šaudymo kabliuko!
  Olegas Rybačenko kovėsi apylygiau, beveik neprasilenkdamas, o pasinaudodamas tuo, kad varžovas per plačiai siūbavo, smakrą sutiko smūgiu į kairę arba dešiniuoju kryžiumi... Tačiau stambus vokiečių vaikas į šiuos smūgius nereagavo. bet kokiu būdu. Tada Olegas Rybačenko pakeitė taktiką ir ėmė dirbti su suplota varžovo nosimi... Vokiečių uostytojas išsilaikė ilgai, bet jau septintą raundo ėmė tekėti...
  Turiu pasakyti, kad Olego Rybachenko priešininkas išėjo pakeisti kitą, lengvesnį ir lengvesnį berniuką. Atrodė, kad buvęs buvo sužeistas (Nors, žinoma, tai nacių triukas!)... Todėl mūšio pradžioje jis buvo šviežias ir galėjo įsibėgėti.
  Tačiau devintajame raunde Olegas Rybačenko taip pat šiek tiek prasivėrė ir nepataikė smūgio, nuo kurio buvo nugriautas... Berniukų nuogos, numuštos kojos bejėgiškai sukosi... Tačiau Oležekas greitai pašoko taip, kad nokautas. nebūtų skaičiuojamas. Mesti, kabinti ant priešo ...
  Jis jį nukratė, puolė užbaigti... Garsas skambėjo maždaug devinto raundo pabaigoje, bet teisėjas apsimetė, kad negirdi...
  Olegas Rybačenko nepataikė kelių sunkių smūgių, bet išsilaikė ir sušvelnino juos purtydamas galvą. Priešas įsiuto, jau nieko nepastebėdamas kulia. Štai sovietinis berniukas refleksiškai, bet labai stipriai smogė į kūną link jo... Smūgis pataikė tiesiai į kepenis... Labai pavojingas smūgis...
  Varžovas atliko dar kelis smūgius ir jo didelis veidas tapo purpurinis. Konvulsyviai rijo orą, jis krito į priekį ir pradėjo raitytis... Teisėjas tuoj pat nutraukė kovą, o gydytojai išbėgo į ringą... lašelinė...
  Tai žiauriai paveikė Dmitrijaus draugą ir jis pradėjo puolimą prieš pastebimai pavargusį priešininką... Dešimtas, vienuoliktas, dvyliktas raundas... Sunkus apsikeitimas smūgiais, bet su akivaizdžiu Dmitrijaus pranašumu... Tryliktas raundas kiek išlygino išjungtas, dėl beviltiško aštuonkojo vokiečio, o sovietinis berniukas gavo pjūvį į antakį... Bet keturioliktoke pralinksmėjęs Dimka vėl perėmė iniciatyvą į savo rankas. Šie vaikinai vis dar nieko nežinojo, pavyzdžiui, apie Mohammedą Ali, tačiau daugeliu atžvilgių jie nukopijavo jo taktiką.
  Iki penkiolikto raundo vokiečiui nukrito rankos nuo nuovargio, o jis nebereagavo į smūgius, o tiesiog stovėjo, demonstruodamas arijų ištvermę... Be to, Dmitrijus, nuo apibarstyto dopingo ir siaubingo nuovargio, dažniausiai triuškinami smūgiai tapo daug silpnesni. . Tebūnie! Bet kita vertus, jų buvo daug, daug, ir jie lijo ant nepridengto priešo smakro. Pagaliau galva, vokietis neatlaikė, ištvermės riba išseko ir jis kaip purvas nuslydo "arijų" tautos atstovas, likus maždaug penkiolikai minučių iki paskutinio raundo pabaigos...
  Arbitras pradėjo nepadoriai lėtai skaičiuoti, bet suskaičiavęs penkis, pamatęs, koks siaubingai nejudrus Dmitrijaus Lebedevo varžovas, sustojo ir sušuko:
  - Labiau kaip gydytojas!
  Ir dar vienas nepilnametis "supermenas" buvo nuvežtas į ligoninę.... Po to nugalėtojai finalininkai išsirikiavo prie kolonos ir pradėjo žygiuoti... Iš viršaus lijo rožių žiedlapiai.
  Aukštaūgis Dmitrijus plačiai šypsojosi, buvo linksmas. Bet tada jis staiga pastebėjo, kad fotoaparatas priartėjo prie jų, ir stambiu planu fotografavo nuogas, stipriai nusėtas ir šiek tiek kraujuojančias sovietų berniukų pėdas... Jo nuotaika iš karto pablogėjo ir jis bandė slėpti savo galūnes už nugaros. prabangius paauksuotus kitų jaunųjų Vokietijos sportininkų sportbačius arba įkaskite juos į žiedlapius.
  Olegas Rybachenko patraukė jį už rankos:
  - Nedaryk! Tai jūsų gėda sukels kikenimą ir abejones... Be to, Vokietijoje po totalinio karo paskelbimo beveik visi vaikai vaikšto basi, ką jūs pats matėte Berlyno gatvėse. Taigi išdidžiai ištieskite nugarą.
  Jiems įteikti medaliai buvo ant rudų kaspinų ir tikro aukso, apie penkiasdešimt gramų svorio ir 900 baudos. Žinoma, sovietiniams berniukams tai yra didelė suma - apytiksliai... Net sunku suskaičiuoti, nes tarybiniai pinigai atrodė oficialiai užtikrinti, bet iš tikrųjų emisija buvo išleista be aukso atsargų.
  Kai sovietų pionieriai užlipo ant platformos, nuskambėjo SSRS himnas. Beje, tai dar nebuvo Aleksandrovo muzika, kažkas panašaus į internacionalą. Olegas čia pajuto didelį įkvėpimą ir paprašė leidimo dainuoti...
  Varžybose dalyvavęs Himmleris maloningai leido:
  - Mums bus labai malonu išgirsti mūsų svečių iš Didžiosios Rusijos kompoziciją.
  Olegas Rybačenko pirmiausia nusilenkė į dešinę, o paskui į kairę, po to jie dainavo kartu su Dmitrijumi;
  Gyvenime tu esi riteris, skrendi kaip erelis -
  Ir jūs nenorite žinoti nusileidimų!
  Mums apdovanojimai nėra fetišas -
  Turime tik vieną priimtiną kelią pas karalius!
  
  Pirmiausia užsirišo raudoną kaklaraištį,
  Tada atėjus karui...
  Lieknas berniukas paėmė į rankas kastuvą -
  Kad adata neliptų į krūtinę!
  Vaikai kasė apkasus basi,
  Pasenęs gabalas trims...
  Pašildytas šaltai su verdančiu vandeniu,
  Iš kandžiojančių pakelių, labai piktas!
  
  Kovotojas žuvo ir kulkosvaidis nukrito,
  Jo mažasis berniukas jį pasiėmė!
  Galingas kaip "Katyusha" tapo smūgiu,
  Bebaimis, jauna komanda!
  
  Šaudžiu į juodų šešėlių grandinę
  Iš kur gavai aštrumo?
  Kaip senovėje aštriausias kardas,
  Tu bėgai žinoti bausmę!
  
  Karas be gailesčio, deja, nėra motina,
  Jame dykumos sausumas - baisus karštis!
  Bet už Tėvynę reikia atiduoti savo gyvybę,
  Tada gausite laimę kaip dovaną!
  
  Bet kaip yra būti įsimylėjusiam?
  Ne kiekvienas berniukas tai žino...
  Kai upeliai lieja kraują -
  Naciai žiauriai žudo!
  
  Bet Tėvynė yra meilė,
  Jame yra šviesių kartų šlovė ...
  Ir neperžengk širdies
  Jame Stalinas - Plienas ir Liepsna - Leninas!
  
  Būk spindintis laikas -
  Šventoji komunizmo priežastis...
  Piktoji minia sulaužyta -
  Ir išrovė nacizmą!
  
  Visa žmonija yra...
  Tarybos susivienijo!
  Tegul planetoje būna rojus
  Aš esu riteris - Rusija nenugalima!
  Olegas Rybačenko ir Dmitrijus po paskutinių žodžių šoktelėjo aukščiau, taip dar labiau sustiprindami savo dainos įspūdį.
  Tribūnos entuziastingai švilpė ir plojo...
  Nors vaikinai apskritai matė gana įdomų ir jiems palankų sapną, merginos grįžo prie anksčiau nutrūkusio laivo gaudymo. Serijinės vizijos yra retos, tačiau akivaizdu, kad už to buvo kažkas daugiau.
  Tiksliau, ne elgesys, o Hiperraganos ir Rusijos Demiurgo dievų misijos vykdymas. Praktikuokite savo nemirtingumą.
  Dabar kitas skyrius, čia yra problemos, iš kurios pusės durys atidarytos, o iš kurios jos užmuštos. Geriausia to išvengti arba rizikuoti. Tačiau gerai, jei ji pasuks rankenėlę, ją paims kaip girtuoklį. Tada iš po iliuminatoriaus pažiūrėjo kažkas nesiskutęs, mergina vos spėjo prisiglausti. Tačiau jis taip greitai to nesvarstys. Durys uždarytos ir reikia belstis.
  - Kas ten? - sušnypščia įtemptas balsas.
  - Tavo! - Aurora atsakė angliškai su ryškiu teksasietišku atspalviu, parodydama netikėtą talentą kalboms. - Atsivežėme vietinio romo, viskis pykina.
  - O taip! Greičiau! Jūreivis už durų cypė kaip kiaulė. - Žinoma, romas!
  Atviros masyvios durys, pro kurias neįsilauži su granata. Pasirenkamas sutrikusio žvilgsnio tipažas, su juo dar keli pusiau apsirengę subjektai. Iš jų, tarsi dujų atakos metu, jis neša, tiksliau, intensyviai smogia dūmais,
  - Kur romas! - sušuko jie sutartinai.
  - Tu toks geras! - Raudonplaukė Aurora su dideliu malonumu šaudo, dėliodama krūvas jūreivių. Paguldžiau net tris su puse tuzino, teks keisti klipą. Gerai, kad kulkos mažos, kompaktiškos, galima daug pasiimti su savimi.
  - Dar vienas skyrius išvalytas! - Su tam tikra rudeniška vėsa balse, pasakė ji. - Pavyko padaryti porą kadrų, bet čia, tikiuosi, nesigirdi.
  Snieguolė Terminatorius atsakė:
  - O kas girdėjo - kurčia!
  Margarita Aurora praėjo kitą skyrių, šiek tiek pasisuko, šiek tiek šovė koridoriumi, eidama laivaga, pamatė, kaip jos partneris zombis grumiasi su jankiais. Tačiau miręs vyras nepasižymėjo stipria jėga, sulaužydamas kaklo slankstelius.
  Na, tu mūsų beveik išdavei! - sucypė mergina-komjaunuolė.
  - O ką beliko daryti! Jis mane pastebėjo ir vos nepakėlė žadintuvo! - Zombis įgavo įžeisto šuns pavidalą.
  - Na, tu turi idėją! Atsigulk ir būk nuolankus. - pirštu pagrasino "tarnui" Margarita ir švelniai trinktelėjo koja į denį.
  Teko šaudyti į laivagalį, vienas iš karių išmetė granatą, grasino, viskas sugrius. Amerikietiškas F-1 analogas skrido kaip sulėtintas. Sprendimas gimė netikėtai, specialiosiose pajėgose to nebuvo mokoma. Margarita staigiai metė disko bumerangą. Ji atsigręžė į trečią akį ir tiesiogine prasme susiliejo su plonu tvirto metalo gabalėliu. Proto akimis sekė disko judėjimą, o antgalis įstrigo tarp plytelių, nupjovė ginklą ir saugiklį, užblokuojantį prieigą prie rūgšties. Šviesiaplaukės Terminatoriaus kakta nuriedėjo prakaito karoliukas.
  - Oho, vos neišvėmiau! Tai tik stebuklas. Ačiū, Dievo Motina, kad išgelbėjai mane nusidėjėliu.
  Raudonplaukė Aurora ją išgirdo ir susirūpinusi pasakė:
  - Kas ten?
  - Jie išmetė granatą! - atsakė kurtas Margarita.
  - Aš negirdėjau sprogimo! - nustebo lokys-komjaunimo narys.
  - Nepatikėsite, aš padariau jį bumerango diską. Baltasis karys kikeno.
  - Taip atsitinka. Iš esmės tai neprieštarauja gamtos dėsniams, jei pateksite tarp plytelių. - Aurora nuogais kojų pirštais padarė figos įvaizdį.
  - Ir taip išėjo! - nusišypsojo Margarita.
  Ugninis velnias pasidarė smalsus:
  - Kiek žuvo laivagalyje?
  Gražuolė Koršunova išdidžiai atsakė:
  - Dvidešimt aštuoni žmonės, o dvidešimt devintą pasmaugė zombis.
  - Nedaug! Dabar judu per kajutes, kad išvalyčiau visą laivą. Padėk man! - Raudonosios Auroros balse dabar skambėjo nekantrumas.
  - Na, aš persikelsiu su tavimi. - Margarita staigiai nusimetė nuo plaukų kruvino kaulo gabalą.
  Ugningoji Aurora greitai įsiskverbė į drabužinę, čia jau miegojo keli pareigūnai, o sargybiniai nuo išgertuvių judėjo iš vienos pusės į kitą. Tačiau jie šaukė:
  - Tu negali čia ateiti!
  - Skubus pranešimas iš Hamiltono. - ugningoji komjaunuolė atsakė ir davė posūkį beveik tuščiai. Kulkos skrenda tyliai, šviesa irgi ne ta, iš karto nesuprasi, kad į tave šaudo šis kulkosvaidis. Taigi buvo nuostabu, jei kas nors sureagavo. Aštuoniolika lavonų, o netrukus prie jų prisidėjo dar keturi, iš vonios, net šeši - iš statinės iškrito pora apkabintų lavonų. Vienas iš pelenų priklausė prostitutei.
  Tylus kapas apsisukant,
  Radau mirtį - mažas žvėris!
  Šiandien doleris, rytoj kulka į kaktą,
  Tokia pavojinga profesija!
  
  Taip, mergina tavęs nenorėjo
  Kankinimai, egzaminų išlaikymas...
  Buvo ir kitų painių sapnų
  Tik sukiokite žvaliai asilus!
  
  Kad tekėtų šampano upė
  Jachtos, automobiliai - visa garbė!
  Dolerius be sąskaitos paėmė ranka,
  Mergina nusprendė dėl niekšybės!
  
  Bet tik idiotas galvoja
  Viešnamyje geras ir labai smagu!
  Užkimšiau burną juodųjų ikraų -
  Aš nežinojau, kad tu pasidarei AIDS!
  
  Ir niekas neateis prie kapo,
  Bijodamas būti pakrikštytas, tėve!
  Rezultatas buvo labai blogas.
  Buvęs klientas net bamba!
  
  Jūsų vaikai blogai prisimins,
  Gėda pažinti tokią mamą!
  Kas jiems belieka - kalėjimo prieglauda -
  Tyliai ištverti bausmę...
  
  Ir todėl, mergaite, tu mokykis
  Ir dirbk Tėvynei-grožis!
  Tada bus kelias be nuosmukio aukštyn...
  Priešingu atveju, amžinai kepk požemyje!
  Ugningasis Velnias reziumavo, nusilenkdamas puolusiai paleistuvei.
  Ir taip ji praėjo kaip šešėlis, prilipęs prie sienos ir toliau koridoriumi. Iš šono pučia vėduoklė, gaudanti karštį, Aurora plaukus susipynė į kandžią kasą, tad pojūčiai malonūs. Ji eina prie durų, jei atidaromas karštas oras, gali pažadinti esančius už prekystalio. Šiek tiek dvejoja, tada sklandžiai padaro siaurą įtrūkimą, šliaužiodamas juo. Pliku presu pajutau kutenantį kilimėlio šiurkštumą. Tik nusileidau kopėčiomis, čia jau daug kas miega, prie prekystalio gurkšnoja alų. Lengvame triukšme neapnuogintos Auroros kojos nesigirdi, plikas padas geriau slopina garsus nei batuose, todėl mergina vaikščiojo basa. Jau monotoniškas naikinimas pliūpsnio metu, bandant vienam išleisti ne daugiau kaip kulką. Paprastai miegamieji gali būti paskersti. Jei iš karto suspausite miego arteriją, bus didžiausias priešo žiovulys.
  Ir tada dirbo plikomis kojomis "Aurora", laive, be jankių, buvo maždaug pusė Stabilumo kovotojų, bet jie tik sumažino drausmę.
  - Štai ką reiškia, kai įsileidi įgulą kas žino ką.
  Mergina užlipo kopėčiomis, iš viršaus krenta išsklaidyta šviesa. Įprastas triukšmas, po kojomis kilimas iš niekur plyšęs. Sprendžiant iš paveikslo irakietis. Kas tai tam tikra prasme
  irgi neblogai, nors byloja apie komandos patirtį. Tačiau per didelio komforto troškimas jankiams yra lemtingas. Taigi ji užlipo laiptais ir sustojo. Ant tilto yra trys, o du su vėžlio kostiumu. Na, vėžlio kostiumas net ne tankas, galima paimti iš granatsvaidžio, bet triukšmas bus panašus į kiaulės skutimą. Taigi nėra jokio noro trikdyti tokią gerai suteptą operaciją.
  Kreipiausi pagalbos į draugę Margaritą:
  - Mes čia turime vieną, tiksliau - du vėžliuose!
  - Suprask! - Margarita bando žaisti šauniai. išsišiepė.
  Ugninis velnias sušuko:
  - Kaip išmesti?
  Margarita primerkė akis ir suabejodama Sfinksu, ant kurio ropojo ožka, paklausė:
  - Granataidis neįtrauktas?
  - Per triukšminga! Aurora giliai įkvėpė.
  - Geriausia bumerangą paleisti į veidą nupjaunant šarvus-antveidį toje vietoje, kur yra stiklas. Tada įdėkite tris kulkas trigubu režimu. Turėtų veikti. - užtikrintai pasakė Margaret.
  - Ateik pas mane, darykime tai sinchroniškai! - Nervingai trūkinėdamas pirštais paklausė ugninis velnias.
  - Žinoma, aš skubu! - Margarita padėjo dar keletą ir įėjo iš priešingos pusės. Barefooted Aurora koncentruota ir pridėta žemu tonu:
  - Tu negali čia praleisti.
  - Melskis, tai padeda! - Pasisiūlė, eilinį kartą papuolusi į religinę ekstazę komjaunuolė Margarita.
  - Aš netikiu Dievu! - Nukirsk karį lokį. - Tai silpnumo požymis!
  Šviesiaplaukis karys, darydamas kryžiaus ženklą, pasiūlė:
  - Taigi prašyk pagalbos - aukščiausio žmogaus proto. Tegul padeda laimėti Sovietų Rusijos vardu.
  Merginos penkias sekundes sustingo, šnabždėjosi, o tada įvykdė savo planą. Bumerango diskas, kaip plonas tinklas, beveik nematomas išsklaidytoje šviesoje. Kartą ir į skydelį pataikė du nejudantys stabai. Jie nespėjo reaguoti, nes tylios kulkos pataikė į šiek tiek perpjautą skydelį, prasiskverbdamos pro sviedinius ir apversdamos smegenis. Na, o trečiasis žuvo vienu metu, todėl nespėjo reaguoti. Tiesa, vėžlių kostiumai nukrito, triukšmavo. Smalsusis jūreivis iššoko, raudonplaukė Aurora jį aplenkė vienu šuoliu, o smiliumi į pakaušį.
  - Miegok sūnau!
  Tada apačioje pasirodė kelios galvos, dvigubo ventiliatoriaus linija ir tyla.
  - Margarita įveikė šį etapą!
  - Čia, šalia kapitono kajutės, mes jį įamžinsime kartu su akmenukais. - pasiūlė pikta šviesiaplaukė komjaunuolė.
  - Savaime.
  Kad patekčiau į kapitono kajutę, turėjau atlikti du šlavimus, viena prostitutė pasiaukojamai dirbo prie dviejų metrų juodaodžio, Margarita Koršunova pasigailėjo. Ji buvo per jauna, ne vyresnė nei aštuoniolikos, gal net šešiolikos. Ji atrodė tokia maldaujanti.
  - Nieko nesakysiu, kariai...
  - Allah! Nenugalimas ir vedamas ant likimo sparnų. - arabiškai atsakė gudrioji Margarita.
  Iš tiesų, jų veidų nesimato, o tai neaišku, mergina vis dar neatpažįsta, o versija, kad tai - Turkijos sultonas, sustiprės.
  - Kur kapitonas? - angliškai su arabišku akcentu paklausė Aurora.
  Meilės kunigė mikčiojo:
  - Liukso kajutėje! Ši "pedrilė" meilėje visai nėra rami. Taip, jei norite, aš jus aptarnausiu, tai daroma nemokamai!
  - Rojuje merginos mūsų laukia tūkstantį kartų geriau nei tu! - Meškos kariai nusišalino.
  Putana nenorėjo erzinti žudikų, bet paleistuvės refleksas buvo stipresnis už proto balsą:
  - Aš tau parodysiu tik tai, ką galiu! Mano liežuvis lengvas kaip plunksna ir saldus kaip medus!
  Margarita, rimtai supykusi, kištelėjo pirštu į voką, išjungdama paleistuvę:
  Dar šiek tiek ir mes būtume turėję ją nužudyti. - Religinis komjaunimo narys Krakatau supyko pamačius tokį palaidumą.
  Prie įėjimo atsainiai buvo paguldyti du sargybiniai, kurie šokinėjo už nugarų ir susilaužė sprandą.
  Kapitonas jau snūduriavo kaip išpraustas niekšas, apkabinęs du tipus - juodaodį ir tailandietį. Tie, nepaisant to, kad irgi pasidavė, nervingai mėtėsi ir vartė.
  Merginos kompiuteryje pamatė kapitono nuotrauką ir nedvejodamos paguldė abu "trans-berniukus". Pirmojo laipsnio kapitonas, antrasis po admirolo, buvo trūkčiojamas ir keliais antausiais privestas prie savęs. Pirmą kartą užfiksuotas bjaurus padaras netrūkčiojo, tik apstulbusiomis akimis žiūrėjo į savo mirtį.
  Margarita pakėlė jį ant ištiestų rankų, užsidengdama burną pirštine, o Aurora pakėlė prie akių durklą su šviečiančiais ašmenimis. Sušnypštė nuožmi kobra:
  - Vienas žodis ir išmesk akį!
  Margarita šiek tiek atlaisvino žandikaulį, bet kapitonas tylėjo.
  - Prašom! - Ugninis velnias jos balso toną pavertė dar baisesniu. - Taikyti skausmo vadą.
  Galina šiek tiek paspaudė nervų galūnėlę ir užsispaudė burną, todėl amerikiečių kapitonui iš jų gerklės išsprūdo riksmas.
  - Na, dabar bus ramiau. - Raudonoji Aurora ėmė plikais pirštais daužyti į grindis panašumą į laidotuvių žygiams būdingą ritmą. - Kalbėk ne tą šerną! Arba atkirsime tavo orumą ir įdėsime į burną.
  Kai iškrypęs kapitonas kiek nurimo, Margarita šiek tiek susispaudė. Šviesiaplaukis karys taip pat nusprendė žodžiu prisidėti prie tardymo:
  - Šuo išreikšti save, jei norite išvengti kankinimų. Priešingu atveju jūs tik mus pradžiuginsite.
  Kapitonas kalbėjo neaiškiai.
  - Aš tau viską papasakosiu!
  - Na, tai geriau. Tardymas kaip pasakyti lengvai! Merginos pašaipiai nusišypsojo.
  Kapitonas dejavo, jo triušio ausys drebėjo:
  - Tiesiog palik iš gyvenimo!
  Aurora logiškai pastebėjo:
  - Tai pats vertingiausias patiekalas, reikia daugiau uždirbti!
  - Aš esu verslo žmogus. - Kodėl pagautas amerikietis apsidžiaugė. - Jei nori, galiu aptarnauti!
  - Ir šita ten irgi, spjauk, neišeidama, vyriška paleistuve! - niūriai pastebėjo Margarita.
  Net laivo tarakonas, užkliuvęs ant lygios merginos kojų odos, pasipiktinęs tokiu pasiūlymu vėl puolė į tarpą.
  - Kiek žmonių yra laive? - Išdidi raudonplaukė Aurora apsimetė neišgirdusi paskutinio sakinio.
  Amerikietis iškrypėlis dvejojo, jo veidas pasidarė debilas, lyg klausimo negirdėjęs, akys ploja, ploja!
  Ugninis Velnias durklu sukirto jai mažąjį pirštą, bėgo kraujas. Jis iškart susimąstė:
  - Na, kiek žmonių yra ant naikintuvo?
  - Apie keturis šimtus! Tiksliai nežinau, "stabilumo" kovotojai atvyko iš kranto. Bet kekšių mažai. Jų neužtenka net vaikinams iš pakrantės. - apsimetėlis ir debilas verkšlendamas patraukė savo kiaulės sprandą.
  . 8 SKYRIUS
  - Praleiskime detales! - Ugninė Aurora iškart pasuko į praktinius reikalus. - Kur artefaktai?
  Kapitonas bandė apgauti:
  - Kokie artefaktai?
  Basoji Aurora šiek tiek suspaudė kelį, kaulas traškėjo.
  - Dabar suprato?
  Skausmas pasirodė esąs veiksmingiausia priemonė kovoti su narkotikais:
  - Taip, jie yra laivo seife.
  Šaunioji Aurora suriko:
  - O seifas?
  - Ten už durų! - sucypė kiaulė primatas.
  Meškos karys blykstelėjo žaliomis akimis. Margarita patraukė į save titanines duris ir nusivylusi sušuko:
  - Užkoduota!
  Kapitonas desperatiškai bandė išgyventi:
  - Taip, aš turiu raktą.
  - Kur? - Nuogos kojos piršto karė mergina pakėlė kėdę už kojos.
  Gyvūnas neaiškiai suriko:
  - Spintoje!
  Basakojė Aurora žvaliai prišoko prie spintelės ir išėmė prietaisą su lustu.
  - Tai?
  - Taip! - sucypė žiurkė.
  - Aš pats atidarysiu! - veržli Aurora trenkė kapitonui į rankas. - Žiūrėk, būk protingas.
  - Kodėl jūs tik dviese? - Kiaulė turėjo drąsos domėtis.
  - Nebūk per daug smalsus. Jūs gyvensite ilgiau. Nuogas Auroros kulnas atsitrenkė į suglebusį Forleindo skrandį, todėl jis raižė iš skausmo. Mergina atidarė duris, vedančias į seifą. Kambario viduje buvo keli nešiojamieji kompiuteriai, granatsvaidžiai. Sovietinis RPG - 39, viename egzemplioriuje ir sudėtingesnis amerikiečių atitikmuo.
  Ar žinote seifo kodą? - suniurzgė Meškos karys.
  - Be paskutinių dviejų skaitmenų, informaciją apie juos turi tik vadas. - Mūsų admirolas Džordžas Arnoldas.
  - Paskambink man! - Margarita smeigė koja į suglebusį belaisvio snukį ir plikais pirštais sugriebė jo nosį.
  Suklupęs belaisvis amerikietis išvardijo ne per ilgą derinį. Aurora šiek tiek pašviesino akis.
  - Gerai padaryta, nemelavo. Taškas jūsų naudai.
  - O kaip tada pasakyti... Dabar, jei tris kartus neteisingai surinksi numerį, suskambės žadintuvas. - staiga išsprūdo išsigandęs kapitonas.
  - Mes jį jau pažįstame! - Komjaunuolė greitai surinko kodą ir atidarė keturių šimtų milimetrų storio duris. Akmenukai buvo laikomi atskirose dėžėse ir atsargiai išimami.
  - Stingers from the Infinite, ar jau juos apdorojote?
  - Dažniausiai taip! - sucypė paimta žiurkė. - Išbandyta vakare.
  Ugninis velnias apsidžiaugė:
  - Puiku, kur laikomi stingeriai?
  Mikčiodamas kapitonas užduso:
  - Angare, kur triumas. Ant jo yra "Orlan" antspaudas ir du "Pershing" tankai.
  Šios dėžės tinka tik metalo laužui. Bet patobulintas "stingerių" modelis visai tinkamas. - Išprotėjusi Aurora, erzindama kalinę, parodė liežuvį.
  - Jie su kompiuterių lustais, tokie ypatingi, pagauna siluetą. - sumurmėjo amerikietis, bandydamas nusipirkti gyvybę.
  - Mes žinome! - ugningasis velnias atsisuko į savo partnerį. - Kaip manai, Mirabele, kiek iš keturių šimtų penkiasdešimties žmonių liko?
  - Mažiau nei pusė. Iš viso turime du šimtus trisdešimt aštuonis lavonus. - Komjaunuolė net kikeno iš malonumo.
  Įsiutęs Aurora iškvėpė iš savęs:
  - Reikės belaisvių, kad pakrautų "stingus", yra ką dirbti mokslininkams.
  Nelaisvas niekšas ištarė:
  - Ar tu rusas?
  - Iš ko tu manai, kad esame modžahedai. - urzgė komjaunuoliai.
  Kapitonas parodė netikėtą protą ir išradingumą:
  - Tik rusai gali turėti tokius kietus naikintuvus, galinčius kartu paimti gana didelį laivą!
  Kietoji Aurora nesutiko:
  - Ir didžiojo turkų sultono kariai su artefaktais!
  - Štai taip? Viskas įmanoma, bet tu esi per protingas arabams. - Kiaulė primatas susvyravo. - Nors gal jūs vokiečiai?
  Swift Aurora, paneigdama jo žodžius, trenkė jai į blauzdą į pilvą, tada susilaužė abi kojas, ožkos kapitonas nuo skausmo šoko prarado sąmonę.
  - Apskritai mums to nereikia, žinome pakankamai. - reziumavo raudonplaukis karys. "Dabar mums tereikia patraukti įgulą.
  Margarita iškart pasiūlė:
  - Einam į namelius, turime raktų komplektą!
  Aurora apsidžiaugė:
  - Taip, yra avarinis elektroninis atidarymas.
  Komjaunuolės tyliai nusileido į apačią, atidarė kajutės duris ir vėl sunaikinimas. Tiesiog kažkoks kūlimas, ne karas, o kviečių kulimas.
  - Šešta kabina švari! - iškošė dantimis Aurora.
  - Gal šeštajame kambaryje! Margaret nusijuokė. - Eime geriau.
  - Mes ne žąsys, kad ganytume krūvą. - riaumojo ugninis velnias. - O tiksliau žąsys, bet laukinės!
  - Netiesa! - Čia jau įsižeidė blondinė terminatorė. - Tie samdiniai kaunasi dėl pinigų, o mes - išskirtinai už komunistinę Tėvynę.
  Komjaunuolės judėjo brūkšniais toliau nuo įgulos denio, šaudydamos pavieniui. Margarita kuo greičiau nuskubėjo į mašinų skyrius, sandėliukus, triumus ir virtuvę. Kariuomenė buvo kruopščiai blokuojama, šlifuota dalimis. Tai, kad budintis apšvietimas buvo silpnas, tik į skautų rankas suvaidino, priešas už dešimties metrų nemato nieko kito, tik vibraciją, ir jie atrodo išskirtiniai.
  Kompiuteris automatiškai pateikė savo nuomonę.
  - O jei naudositės viruso modeliu.
  - O mes jau naudojome išmanųjį telefoną su baterija. - tarė, įsižeidusi roboto Margarita Koršunova. - Čia matote visas stebėjimo sistemas užmigdymo režimu.
  - Kaip šitas! - nustebo mašina su lustu.
  - Grįžę į admirolo kabinetą, jie kanalu išsiuntė kirmino ir viruso hibridą. Atrodo, kad tai nepastebima, nei viena antivirusinė programa nesukels aliarmo. Toks grynas darbas, nematomumas užliūliavo visas stebėjimo sistemas. - Komjaunuolė, siekdama didesnio įtikinėjimo, parodė savo aštrius bicepsus ant rankos.
  - Na, tu duok! - Jis pasakė, stebėdamasis merginų išradingumu, kulkosvaidžiu. - Ar gali mane perprogramuoti?
  - Visai tikra! Ir ko tu nori?! - Margarita čia padarė labai meilų veidą.
  - Atpažink save kaip asmenybę! - Paprašė elektroninio prietaiso.
  - Tai perteklinė, kol šaudysite. - Šviesiaplaukė terminatorius nėra kvailas, kad darytų kvailystes. - Vėliau papasakosiu apie Kristų.
  Margarita atsidūrė nugara į šlaitą, nusileido ant vieno kelio, kad būtų stabilumo, ir nukreipė snukį į priešais esančias duris. Išėjo vaikinas, šį kartą baltas, tik šiek tiek "apleistas", matyt, parūkęs narkotiko.
  - Narkomanai nepaveldi Dievo karalystės. - juos pertraukė komjaunimo karys. - Ji nusimetė kūnus, greitai persižegnodama.
  Basakojė Aurora zigzagais nužingsniavo kitu perimetru, nuėjo prie durų, jos buvo užrakintos, atidarytos universaliu raktu. Negras metė į ją pagalvę.
  - Kačiukas!
  Komjaunuolė sureagavo akimirksniu - suplėšė ir pagalvę, ir afrikietį bei jo partnerius; - Mažiau nei pusė. Iš viso turime du šimtus trisdešimt aštuonis lavonus. - Komjaunuolė net kikeno iš malonumo.
  O, velk į lovą, partneriai.
  - Štai geikai, sugebėjo išgąsdinti! - atsakė raudonplaukis meškos karys. - O kur dabar eiti? Matyt, deputato kajutėje. Atrodo, kad jis miega.
  Kapitono kapitono buveinė nėra tokia plati, tačiau iš ten skamba muzika. Melomanija reiškia? - Palengvina reikalus.
  Įėjo basa komjaunuolė kaip šešėlis, išmušė vieną karį ir šiek tiek pasmaugė antrojo laipsnio kapitoną, sukdama alkūnę:
  - Ar nori gyventi?
  - Nori! - Jis atsakė, kad apskritai amerikiečio buvo galima tikėtis.
  - Bus galimybė! - Besiverždama Aurora pasirinko jį išjungti, bet neilgam. - Nagi, Kentas! Ji pajudėjo toliau, koridorius pradėjo siaurėti, aiškiai sumažindamas jūreivių rangą. Komjaunuolė nusitaikė į tolimas duris ir nukėlė jas virš sargybinio galvų. Taigi šūvis buvo tylus, - pašnibždomis pasakė ji.
  - Pykšt pykšt!
  Komjaunuolė atsargiai išbando kabinos durų rankeną. Užrakintas. Na, tai pusė sekundės, kajutėje septyni žmonės, trys miega, likusieji pjausto domino, gana rusiškai. Margarita spaudžia gaiduką per jėgą, šiuo atveju žmogžudystė džiaugsmo neteikia. Bet poelgis padarytas, net kraujo lašas nukrito ant veido.
  - Mirusieji su pynėmis stovi ir tyli! - kikeno komjaunuolė.
  Naujas namelis, čia Margarita paliko gyvenimą dviem miegantiems žmonėms, tik išjungė, gali praversti.
  - Žmogžudystė negali pateisinti savo interesų ir pelno - tik garbė, laisvė ir Tėvynė yra smurto šalininkai! - Ji sakė - žavi filosofė-terminatorė.
  Aurorą taip pat lengva perkelti, pasirinkus ventiliacijos vamzdį. Baisiai ankšta ir trukdo kuprinei. Net turėjau sulankstyti mašiną, kad susitraukčiau. Dabar komjaunuolė tapo daug išradingesnė, nors ir rizikavo. Čia tarsi šventieji būtų supykę ant nusidėjėlio, užpuolė voras mutantas. Ir kai jam ką tik pavyko prasibrauti. Skausmingai įkando, ir porą kartų paliko kumštį. Komjaunuolė pasikasė galvą, bet sugebėjo sugriebti jį už čiuptuvų galiuko ir pajudinti po alkūne. Ji atitraukė ranką ir atsitrenkė į ją, kai sprogo tvirta dėžė ir sužeidė jos prikimštą alkūnę.
  - Siaubinga! - atsiliepė meškos karys. - Pasiduosiu sau priešnuodį.
  Margarita kažkaip išlipo ir įsiveržė į kajutę, kur knarkė kareiviai. Atsidarius durims, jie bandė pašokti aukštyn, bet juos iš karto apėmė mirtinas lietus. Palikusi tik vieną, išjungusi vaikiną, komjaunuolė tęsė savo kelią.
  Čia ima suktis durys į kairę. Matyti, kad skustagalvis tarpdantis vaikinas norėjo šlapintis.
  - Kas čia? - girtu balsu paklausė jūreivis.
  - Tavo svajonė basomis kojomis! - Komjaunuolė pasilenkia su spyruokle ir, išsklaidusi duris, trenkėsi jai į kaktą. Tai vis dar legiruotasis plienas. Kakta iš karto išsipūtė, panašiai kaip "boksininko" tipo, be to, buvo perpjauta pakaušiu. Margarita įskrenda į vidų, muša geležiniu keliu į žandikaulį, tuo pačiu labai smarkiai, išmuša dantis. Jam trūksta masės, bet daugiau nei kompensuoja jo greitis.
  - Atrodo, kad jau paruošta. - apibendrino žudikas deivės figūra.
  Gale yra dar penki žmonės. Taigi vienas kamuoliuose, geras priėmimas. Dar vienas niekšelis su kumščiu į kaktą, tiek jį išmušė. Trečias delno kraštas kakle. Turite kartotis, bet ši technika yra mirtina. Vienas tipas nukrenta nuo viršutinės lentynos, bet lėkdama Margarita trenkia jį galva į saulės rezginį.
  - Pailsėk, mažute. - sako komjaunuolė.
  Paskutinis tipas keikiasi triaukšte nešvankybe, angliškų ir rusiškų žodžių mišiniu. Ar tai ne gyventojas? Margarita atlieka kobrą, smūgį pirštais į akis, beveik mirtina. Visi "partneriai" nutilo. Tiesa, kitoje kajutėje pasigirdo balsas.
  - Kas ten!
  - Lengva kova! - Atsiliepė niekšiškai, lyg girtu balsu, švokščiant, Margarita. Padėkite mūsų sužeistiesiems. -
  Kabinos durys atsidaro ir pasisuka, vėl naikintuvai krenta.
  Gerai turėtų būti su kulkosvaidžiu,
  Pikta mirtis Tėvynės priešams!
  Skristi į žvaigždes,
  Užkariauti tą skliautą danguje!
  
  Mes esame saulės komunizmo vaikai,
  Kovotojai gimsta kaip viesulas...
  Naciai atsakys už vilko riaumojimą,
  Didelis lokys jį suplėšys!
  
  Gėris stipresnis už blogį,
  Nors žiauriau gali būti blogis...
  Mes kovojame po dangumi
  Atėjo žydintis pavasaris!
  
  Jame lakštingalos dainos - triliai,
  Ir sidabrinis upelių skambėjimas!
  Ledas, sniegas ir pūgos pasitrauks,
  Po karšta saule!
  
  Žydi - ramunėlės, aguonos, rožės,
  Tokia sodri vasaros pieva!
  O jei žinai, ateis šaltis!
  Net ir tada neišsigąskite!
  
  Didelės katės - šie "tigrai",
  Jie riaumoja ir snukis - dreba!
  Jie įmeta Fritzą į piktus žaidimus,
  Bet kaput vis tiek ateis!
  
  Lauksim saulėtekio!
  Kariai įžengs į Rusijos Berlyną,
  Tėvynė giedama giesmėmis -
  O Tartaro bedugnėje - ilgesys!
  
  Tada šalių tautos susilies,
  Broliškumas ir meilė ateis!
  Supilkite medų į puodelius, lėkštes -
  Kad kraujas netekėtų upeliais!
  Margarita kurtinančiai dainavo paskutinį eilėraštį iki riaumojimo, o likusieji eilėraščiai kaip arkliai šuoliais šliaužė jos galvoje. Kai fotografuoji su daina, visada įdomu:
  - Nors ir taip žiauru, bet taip elgtis su gyvais žmonėmis! - Jau apgailestaudamas pasakė "krikščionis".
  Kad ir kaip merginos stengtųsi viską sekti ir kontroliuoti, keturiomis akimis tai neįmanoma. Neprotingas zombis nesiskaito. Kažkam nepažįstamam žmogui pavyko pakelti aliarmą. Nedelsiant užsidegė avarinės šviesos, suskambo sirena.
  - Atsitiko tai, kas neišvengiama, ir per daug pasisekė. - tarė raudonplaukė Aurora.
  Komjaunuolė nuskubėjo į kajutes, iš jų išbėgo jūreiviai ir specialiosios pajėgos. Ji be ceremonijų juos nušovė. Tiek žmonių buvo paguldyta, jankių krito dešimtimis.
  Pasigirdo automatiniai pliūpsniai, sprogo granatos, kelios iš karto. Tačiau kovotojai galėjo labiau susižaloti. Čia savo vaidmenį atliko ir duslintuvai,
  Nusikaltėlių specialiosios pajėgos ne iš karto suprato, mirtis jų laukia iš vidaus. Margarita užblokavo kareivių išėjimą ir pati išmetė porą pagautų granatų. Riksmai barsto kruvinus kaulų fragmentus, čia komjaunuolė basa koja pagavo vieną nukirstą galvą. Kokia tapo jos mobilioji pėda, lenkia bet kokiu kampu. Galite pamanyti, kad pasikeitė fiziniai dėsniai ir kūnas yra gutaperča.
  Iš priešo pusės veržiasi eilės, bet dažniausiai aklai. Margarita šaudo, beveik nesislėpdama, stebuklingi akmenys "Kolchuga" patikimai nukreipia visus šūvius.
  - Gaila, kad mano partnerio vardas nėra Sniego karalienė. Taigi mūsų pora atrodytų simboliškiau!
  Olegas Rybačenko šį kartą pabudo ne nuo rykštės ir rykštės smūgio, o nuo savo verksmo - ramus ir nepaguodžiamas. Merginos dar miegojo, darė žygdarbius.
  O jo didvyriškumą pakeitė košmaras, kaip dažnai nutinka, kai naciai iš tavęs tyčiojasi.
  Olegas Rybačenko pajuto, kad neria žemyn, tarsi būtų įkritęs į rašalo dervą ir net pradėjo graužti akis. Tada jis tikrai išsigando, ir staiga naciai įgijo valdžią kitam pasauliui. Pasigirsta draskymo garsas, kaip šuo kasosi ant rietuvės, tik daug garsiau, įkanda į ausis, jas sukdamas. Ausų būgneliai sulaužomi žnyplėmis. Tada iš tamsos išnyra burna su dantimis, kibirkščiuojančiais kaip ugnikalnio lava. Dar niekad Olegas Rybačenko jaunesnysis nebuvo matęs tokio šlykštaus pabaisos puoduko, siaubo filmų personažai jo fone tebuvo apgailėtina košmaro parodija.
  Tada atsirado kiti dar baisesni žandikauliai, vieni didžiuliai kaip Everestas, o kiti maži kaip labai pikti šunys. Štai jie savo kreivais nuodingais dantimis prilipo prie jo kūno. Tiesą sakant, Rybachenko jaunesnysis per savo trumpą gyvenimą niekada nepatyrė tokio skausmo. Svarbiausia, kad nebuvo įmanoma rasti pojūčių analogo. Tai ir deganti liepsna, ir ėsdinanti rūgštis, kartu užšąlanti metai ir nuobodus pjovimo pjūklas.
  Ir toliau jį kankino, buvo aišku, kaip mėsa plėšoma nuo rankų, kaulai atidengti, kaip žarnos ropinėja iš atviro skrandžio. Piktieji padarai juos graužia, vyniodami aplink dantis. Rybačenko jaunesnysis dejuoja, o iš jo akių teka ašaros.
  - Dieve už ką. Juk gyvenime nieko nežudžiau, neišdaviau.
  Pasigirsta kikenimas ir iš jo atrodo, kad į ausies būgnelį perveria įkaitusios adatos. Pagaliau pasirodo gigantiška burna, ji praryja jį visą. Olegas Rybačenko jaunesnysis mato gerklėje siautėjančią liepsną, ji skyla į septynis visiškai skirtingų spalvų žiedlapius.
  - Čia tai legendinė požemio ugnis. - sušnibždėjo berniukas, jo rankų oda susiliejusi, nusėta bjauriais randais. Jis bando sulėtinti skrydį, bet tai nenaudinga, jis negali pajudėti nė milimetro. Štai jo mylimas jaunatviškas kūnas, paliestas ugningos upelio. Nieko panašaus nebuvo patyręs, akys aptemo ir atrodė, kad burnoje prasidėjo išsiveržimas, sukilo skrandis, buvo užpultas branduoliniais ginklais. Kokia karšta buvo ši liepsna, ant plikos odos atsirado dideli pūliniai, patamsėjo ir skilinėjo kaulai, sukeldami kančias.
  - Ne, nenoriu, nereikia, - pionierius sušuko visu balsu. - Prašau, paleisk mane!
  Kiekviena ugnies spalva yra ypatingas unikalus skausmo modelis. Kančia gali būti suteikiama įvairių atspalvių, nuostabi jų įvairovė, net markizas de Sadas nepagalvojo, kiek gali siekti požemio gyventojų išradingumas.
  - Na, po velnių, galite pažinti vienas kitą. - bjauriai girgžda pažįstamo SS profesoriaus balsas.
  Tačiau jų išvaizda yra baisi, tačiau ypač nemalonu žiūrėti į dygliuotas burnas, kurios iš tolo atrodo kaip ryklių ir krokodilų mišinys. Tačiau ragai, kaip bebūtų keista, nuramino. Vaikinas pionierius, norėdamas atitraukti dėmesį nuo veriančio skausmo, ėmė prisiminti tautosaką, kur šie mieli, juokingi velniukai, kartais bjaurūs, kartais atvirkščiai juokingi ir naivūs, kartais padeda, o kartais kenkia žmonėms. Ypač įsimintina pasaka apie "Kunigą ir jo darbininką Baldą". Su tokiais "žmonėmis" visai įmanoma susidoroti. O čia jie tik žino, baksteli šakute.
  - Kad nuodėminga siela neklausė nacionalsocialistų? - Užaugo velnio ragas, pavirtęs į savotišką snapą ir tirkę ant skeveldros.
  Kai lūžo kaulai ant galvos, taip skauda, kad žodžiais apsakyti neįmanoma. Tačiau tuo pačiu metu sąmonė neaptemdė; jei Olegas Rybachenko būtų buvęs paprasto žmogaus kūne, jis tikrai būtų miręs nuo šoko. Ir taip jis pajuto šiurkštų prisilietimą prie savo smegenų, tada pabaisa pradėjo gerti smegenis. Jis tai darė lėtai, tarsi gurkšnodamas. Kitas demonas pradėjo gręžti nagus, svaidydamas po jais aštrias adatas.
  Olegas Rybačenko rėkia, jo burna atsiveria savaime.
  - Nepaleisk.
  Jie griebia jį už liežuvio ir traukia, lėtai atplėšdami nuo gomurio.
  Taip pat skausmas, bet šiek tiek kitaip, o riksmų nebelieka, tik verksmas ir kauksmas.
  Velniai ir toliau slampinėja, sekdami nagus, ėmė laužyti snukius, o tai daro lėtai, mėgaudamiesi kančia.
  - Taip tavo porciją gauna ožka be ragų. - Vienas turbūt vyresnysis rango pareigūnas rėkia.
  Olegas Rybačenko jau pasiekė beprotybės būseną, jį užplūdo kankinimų banga. Bet velniai nesitraukia, jau pradėjo traukti dantis, paskui juos išgręžė, dantenas pradurdami smaigaliu.
  - Kaip tu gali paskęsti tokiame žiaurume, ar tikrai jie neturi mamos. - pagalvojo nukankintas pionierius. Matyt, skaitydami jo mintis, velniai rėkė.
  - Nėra motinos, tėvo Hitlerio-Šėtono.
  Tada susirado naujų miltų, įkaitino grąžtą, baigė pjaustyti paskutinius dantis. Toliau atėjo kaulų eilė. Jie buvo sulaužyti žnyplėmis, raudonomis nuo karščio. Oda aprūko, kaulai apdegė. Atrodė, kad širdis tuoj plyš, sprogs kaip bomba.
  Štai Olegas Rybačenko staiga pajuto, kad liežuvis paaugo ir gali kažką pasakyti.
  - Pasigailėk dėl Kristaus.
  Atsakydami į jį demonai įmetė šakę.
  - Tu esi nusidėjėlis ir turėtum žinoti, kad Kristus yra nelaimingų žmonių išradimas. Tikrieji dievai yra vienas iš dviejų asmenų ir sukūrė visą visatą, taip pat fašistai pagal savo paveikslą ir panašumą. O jūs esate žmonės ir skaitote būtybes, jie turi būti vergai, kurie vykdo bet kokius įsakymus ir kenčia pažeminimą. Tu, nereikšmingas vergas, netikėjai mūsų egzistavimu, o dabar visa tai išgyveni savo kailiu.
  - Dabar tikiu! - sušuko išsigandęs pionierius.
  - Vėlai! - riktelėjo velnias iš esesininkų. - Tu neturi šansų.
  Jie ir toliau kankino Olegą Rybachenko, kelis kartus iš eilės jį sulaužė, sudegino, tada jis neįsivaizduojamu būdu pasveiko. Tada jis buvo sutraiškytas nauju būdu. Tada patiems SS velniams nuo to atsibodo ir, iškėlę jį į orą, nešė per požemį.
  "Pažiūrėkite, kaip baudžiami nepaklusnieji.
  Olegas Rybačenko matė mergaites, nukryžiuotas ant kryžių. Jų kadaise buvę gražūs kūnai buvo siaubingai sugadinti ir varvantys krauju. Didelės kiaulės sodindavo kryžius, kartais krisdavo aukos, o šernai puolė į jas, suplėšydami patelės mėsą. Kaip kentėjo šios nelaimingos būtybės, kai kurių iš jų skruostais tekėjo ašaros, susimaišusios su prakaitu ir krauju. Jo akyse švietė neviltis. Jie tarsi maldavo: mes nekalti, pasigailėk mūsų.
  Kodėl šie nelaimingieji yra baudžiami?
  Demonas iš visų jėgų smogė basam pionieriui su įkaitusiu laužtuvu ant kulnų ir dainavo:
  - Įvairūs dalykai. Viena buvo įžūli šeimininkei, kita sudaužė jos mėgstamą vazą, trečia atsisakė lytinių santykių, ketvirta atsitraukė. Tai yra, norint čia patekti, nebūtina būti dideliu nusidėjėliu, užtenka mažų prasižengimų.
  - O jų kankinimai niekada nesibaigs? - suriko Olegas Rybačenko.
  - Ir tai turi nuspręsti Visagalis Dievas ir negailestingas fiureris. Jei Jo Didenybė Adolfas pirmasis išleidžia malonės dekretą, tada jie gali būti perkelti į kitą vietą, kuri nėra tokia skausminga.
  - Į dangų!? - užtikrintai pasakė Olegas Rybačenko.
  Nešvarus SS vyras riedėjo:
  - Nėra jums rojaus primatai. Paprasčiausiai yra vietų, kur nebūsi mušamas ir nekankintas kiekvieną sekundę ir kur po mirties gali toliau tarnauti savo šeimininkams.
  Olegas Rybachenko, drebėdamas iš siaubo, paklausė:
  - O kas laukia žmonių, kurių nusikaltimai sunkesni.
  Parodysime ir tai.
  Velnias smeigė jam šakute į akį, obuoliai sprogo, išsiliejo skystis, o vaikinas-rašytojas sustingo. Tada po kelių sekundžių jis atgavo galimybę matyti, tačiau kiekvienas mirksėjimas sukeldavo nepakeliamą niežulį. Vėl jie skrido, ir dar bjauresni padarai išlindo jų pasitikti.
  Olegas Rybachenko atidžiai juos apžiūrėjo. Išvaizda tikrai niekai: nuoga, be plaukų ir nubrozdinta kaukolė; akys dega pragariška šviesa; trumpa, kaip nupjauta nosis su juodu įdubimu viduryje. Ir, ko gero, pats bjauriausias - apatinio žandikaulio nebuvimas, vietoj kurio kabo ir juda penki stori, žvaigždės formos velnio čiuptuvai. Taigi jis prilipo prie Olego Rybačenkos, sukišo dantis į lūpas, duodamas savo garsųjį bučinį. Tada jo nagai pradėjo laužyti kaulus. Pionierius rašytojas Olegas aiktelėjo nuo ūmaus alkūnių skausmo, jo sąnariai buvo sutraiškyti.
  - Taip gali pirmenybė, gerkime pažinčiai.
  Nulupus rašytoją Rybachenko, pabaisa ištiesė ranką prie puodelio, ir ji akimirksniu prisipildė vyno. Jis bakstelėjo jai pionierei į veidą.
  Net rėkti negalėjau. Tarsi vulkanas išsiveržė šnervėje, pionierį berniuką pažadino jo verksmas.
  Mirabela, ant kurios subraižytų kojų gulėjo Olego Rybačenkos galva, nuo drebėjimo tik trūkčiojo ir toliau miegodama šypsojosi. Laiminga mergina, kol naciai nepateko į pragarą. Štai prie ko priėjo jų pragariškos technologijos - jūs neturite galios savo mintims!
  Bet vis dėlto realybė: tvanku ir tuo pačiu gana šalta - pasirodė tūkstantį kartų geriau nei demoniškas sapnas. Šiurpuliukai vaikinu-pionieriumi-rašytoju, tarsi vėjo nupūsti. Tačiau kartais net norėdavo susirgti, kad jo pasigailėtų, padovanotų šokoladinį plytelę. Bet jei nesergate, tai yra tokia palaima! Vaikinas atsikvėpė ir ranka perbraukė per plonesnį ašarų sušlapintą veidą, priprato prie minties, kad tik sapnavo nacių Hado siaubą. Nieko nėra blogiau už vergiją, pagalvojo Olegas ir drebėjo. Pasirodo, yra dalykų, su kuriais lyginant vergija gali būti blogesnė tik žodžiais... Nors, žinoma, pragaras tikriausiai nėra tikras. Bet ką daryti, jei fašistai jį vėl sugrąžins ten ir dar intensyviau.
  Jie nerūdys. Reikia bet kokia kaina išgyventi, pergudrauti šiuos Krautus. Jis netgi gali apsimesti palaužtas arba paprašyti savęs jiems patarnauti. Žinoma, laikinai!
  Bet... tai nuostabu. Beveik iš karto kažkas Olege Rybachenko sukilo dėl šios minties. Maištavo ne kaip seniau, su konvulsiniais drebėjimais, sumaišytais su baime, bet nesutaikomai ir įnirtingai. Neapykantos jį užgrobusiems esesininkams ir jų prakeiktam šeimininkui fiureriui jis neaprengė ne tik žodžiais - net mintimis. Neieškojau paaiškinimų ar pasiteisinimų. Bet sau aiškiai nusprendžiau: bėgti pasitaikius pirmai realiai progai. O aukštesnieji duos, ir bus bent menkiausia galimybė, jis padės likusiems pabėgti. Kodėl?! Nes jis yra pradininkas! Pionierius turėtų padėti savo bendražygiams - komjaunimo nariams! Ir tiesiog todėl, kad jis taip nori, o fašistas to visai nenori! Ech!!! Su niekuo nesikalbėti, o nežinant požemio pasaulio, į kurį pateko, bėgti sunku... Olegas Rybačenko suglamžė šiaudą ir kumščiu daužė jos pagalvę. Jis nebus Hitlerio ir jo gaujos vergas! Sovietų šalies pradininkas: jis nenori pažeminimo ir skausmo - to užtenka, ir viskas iki finišo yra čia !!!
  Kai kurios merginos jau pabudo... Vargšai buvo išsekę, taip ypač miesto kulniukai trūkinėjo.
  Bet, deja, jūs turite apsimesti. Kol jis dėvi nuolankumo kaukę! Nenoriu eiti į gestapo rūsį, o gauti kumščiu į veidą nėra didelis malonumas ...
  Taigi jis vis tiek ras savo šansą.
  Labiausiai niekšiški - šie vilkolakiai vilkai. Prisiminiau akis, o dabar, prieš klestėjimo laikus, paaštrėjus jausmams, berniukas-pionierius-rašytojas aiškiai suprato: tai visai ne vilkai, o protingesni padarai, nukreiptos mutacijos produktas. Iš genų poslinkio - daug protingesni už jų išsigimusius SS raitelius. Kyla klausimas, ar jie protingesni už sovietinius žmones?
  Jau pradeda šviesti ir reikia paskubėti.
  Olegas Rybačenko apsivertė ant šono, atsistojo keturiomis ir įslinko tarp miegančiųjų prie įtrūkusios sienos. Jis buvo sumaniai pastatytas, tvirtas, nors su skylutėmis ir be cemento - jo nepakratysite be triukšmo. Kaimas dar miegojo, bet prie vartų degė laužas ir prie jų matėsi šešėliai. Motociklų ir šarvuotų mašinų niekur nesimato... Vietos sargybiniai, ar kaip?
  Merginos paliko plikus pėdsakus.
  Olegas Rybačenko pašiurpo - jie paėmė jį už peties ir atsitraukė ruošdamiesi gintis. Tačiau atspindžiuose pro tarpą blykstelėjo vėsios Auroros akys.
  Ugnies velnias paklausė:
  - Kur eina plikis?
  - Labai noriu bėgti, - tyliai, bet su susierzinimu sušnibždėjo Olegas Rybačenko. Ar supranti, kaip jie mane čia atnešė!?
  Šaunioji Aurora šypsodamasi pastebėjo:
  - Kol šie vilkolakiai mus gano... Nors visai ne vilkolakiai, o kažkas... - mergina sutriko ieškodama paaiškinimo. Tada nedrąsiai pridūrė. - Juose kažkas kosminio. Aš pats nežinau...
  Pats Olegas Rybachenko padarė išvadą:
  - Tau nebus leista išeiti!
  Raudonplaukė gūžtelėjo pečiais.
  - Jie ne tik duos, bet ir visada ateis galimybė! Iki tol sukaupkite jėgas. Strypas-Kūrėjas duos, mūsiškis ateis į Krymą ir nušluos nacių piktąsias dvasias.
  Rytas Kryme pasirodė saulėtas ir šaltas, bet be vėjo. Vakarykščio lietaus purvas sušalo. Na, žiema nenorėjo išeiti be kovos. Šerkšnas sodriai kibirkščiavo, tarsi išmėtytas ir pakabintas sidabras, bet šis grožis jį sunervino. Be to, atnešę rudos duonos ir didelį katilą su apetitiškai kvepiančiu, aišku, ne kalėjimo troškiniu (po to vienas iš labai bjaurios išvaizdos SS palydos su dubenimis), trys dvylikos metų berniukai aiškiai paaiškino mergaitėms. tvartas-kazematas, kad lauke Šaltas. Tiesa, jie patys, kaip ir dera nacių okupacijos vaikams, yra basi. Atrodo, net yra tokia tvarka, kad jaunuoliai batus plėšytų rečiau. Tačiau jie gali neplakti niekur iš namų.
  . 9 SKYRIUS
  Tačiau nieko, čia ne tikras šerkšnas, o šerkšnas. Žiema jau baigėsi, o pavasaris Kryme audringas!
  Olegas Rybachenko staiga panoro išsivalyti dantis. Siaubingai kartokas burnoje. Netgi daug daugiau, nei tai yra - rankos ištiesė ištiestas dantis.
  Pioneer pribėgo prie durų, pašoko, nulūžo varveklis. Įdėjo į savo gentį, sukramtė ir išspjovė. Tada vėl nuplaukite ir vėl leiskite fontanui. Iškart atsigaivinau ir, mano sieloje, balandį paleisdavau.
  Katile buvo kažkas skysto-miltingo ir, rodos, su grybais. Teko gurkšnoti per dubenėlių kraštus, ir, beje, troškinys gavosi skanus. Tikrai su pasimėgavimu, ir ne tik su alkiu. Išsigimęs SS palydos žiovulys žiovojo visa prarausia, niūria burna ir mieguistai dairėsi aplinkui. Bet dabar pasukite, o ant galvos staiga pagalvojo Olegas Rybačenko, kramtydamas ukrainietišką duoną.
  Bet kur jis tada eina? Jie dengs su visa kuopa ir net su vietiniu garnizonu. Ir jiems bus blogiau nei... Toje vizijoje - kur naciai numetė kaip žarną.
  Kad jis idiotas taip save demaskuoti... Ne save, o kitas merginas ir tris vaikinus. Taip, ir aš pats - jis vis dar naudingas šaliai.
  Olegas Rybachenko susimąstė. Paimkime, pavyzdžiui, lėktuvą - ar jo konstrukcijoje turi būti duraliuminis? Ar įmanoma jį pagaminti tik iš medžio, bet suteikiant titano kietumą! Teoriškai medis savo formulėje ir molekulėse turi tokį valentingumą, kad iš tikrųjų gali pranokti titaną savo stiprumu, turėdamas mažesnį svorį.
  Taigi, lėktuvai padidins manevringumą ir išgyvenamumą.
  Taip, ir neperšaunamas liemenes gali pasidaryti super klasės kovotojai, ir tokie tankai taps ...
  Jūs jų nesulaužysite. Net "Karališkasis tigras", kurį jis matė vizijose, žlunga. Ir mūsų tankai nebijo purvo. Ir taip kriauklės jų nepriims.
  Olegas Rybačenko, rydamas maistą, įtaigiai paklausė sesers ant rankų:
  - Klausyk, jei suriši pjuvenas reagentais ant aqua regia, kokį efektą gausi?
  Margarita iškart atsakė:
  - Dūmai... - nustebo mergina. - Ką tu išbandei?
  Olegas Rybachenko pašnibždomis pasakė:
  - Ieškojau, kaip padidinti medžio tvirtumą. Ir patikėkite, mano lėktuvas parodė praktinę galimybę išsiversti be metalinių dalių!
  - Tu tikras Lomonosovas Olegas... - Ginklų sesuo priglaudė pirštą prie lūpų ir pabučiavo berniuką į kaktą.
  Jiems bevalgant priėjo dar dvi esesininkų palydos. Su jais buvo vakarykštis vokiečių generolas. Už jo - du malonios išvaizdos kovotojai - jaunas vyras ir mergina. Taip pat SS, bet iš kito sektoriaus. Čia visi penki laikė rankose bokalus su kažkuo rūkstančiu daiktu. Ir kitas jaunas fašistas atvedė savo partnerį. Per kazematą sklandė cinamono, medaus, melionų ir obuolių aromatas. Generolas klausiančiu tonu pasakė:
  - Iškart pakabinkime merginas arba pirmiausia pasilinksminkime!
  Belaisviai aplinkui juokėsi, net SS palyda palaikė, o žilaplaukis generolas taip paprastai juokėsi, atvėręs burną kaip buldogas su stebėtinai stipriomis ir ilgomis iltimis, ištisomis ir didelėmis, kaip arklio žingsniuotojo.
  Gal ir beprotiška, kad merginos iš to juokiasi, bet... Tai geriau nei riaumoti ir rodyti ašaras naciams.
  Olegas Rybačenko susimąstė: čia juos paliks ar vėl varys? Na, iš tikrųjų, kokia prasmė jų perėjimuose, jei pagrindinis dalykas yra eksperimentai be aiškaus tikslo. Kodėl vokiečiai degina degalus vairuodami įrangą. O jei jie bent kur nors pristatomi, tai gal galima ką nors paprastesnio sugalvoti. Pakrauti į sunkvežimius ar traukinius. Taip, ir transporto lėktuvas, jei eksperimentai tokie svarbūs, kam dėl to gailėtis?
  Kokia jų prasmė, kaip jie veda avis ant grandinės. O gal jie išbando savo ištvermę? Iš tiesų, nė viena mergina dar nenukrito. Taip, per pirmąjį perėjimą jie krito, bet nieko neįvyko. Tai kam dabar tikrinti?
  O gal ištvermė pagerėja nuo precedento neturinčių prietaisų poveikio. Ar šis poveikis išmatuotas? Ir todėl jie važiuoja basi, vingiuotu keliu, aiškiai nesistengdami greitai pasiekti konkretaus tikslo?
  Ir tai logiška - jei eksperimentuosite, tada iki galo. Ir patikrinti mažiausius niuansus. Tegul kaip sakoma - viskas bus į naudą.
  Galbūt jų kariai taip ruošiami sovietų nelaisvei ir trėmimui į Sibirą!
  Už visų šių minčių Olegas Rybačenko praleido akimirką, kai jie pradėjo jas surišti grandinėmis ir grubiai išstumti. Kartojimas yra skausmo motina! Sušalęs purvas su plikai išpjautais ledo gabalėliais, vaikų pėdos kaip stiklo duženos.
  Margarita energingai drąsino rankos brolį:
  - Geras gaivinantis masažas, toks aplikatorius su adatėlėmis, kurį mums padovanojo sniego karalienė!
  Olegas Rybachenko taip pat šmaikštavo:
  - Ne skausmas baisus ir net ne tai, kas jį sukelia - baisiausia, kas atima drąsą, yra skausmo baimė!
  Dar vienas naujas, tiksliau senas kankinimas - na, įžeidinėjimų balas bus didesnis. Taip, ir pergalės.
  Juk jis taip pripranta ištverti, o dar geriau, jei yra galimybė atkeršyti!
  Ir galbūt pabandyk dainuoti dėl linksmumo. Tai tik pirmas motyvas.
  Kaimas jau seniai pabudo. Karavaną nužiūrėjo tik visur esantys vaikai. Galiausiai: jau prie miško vienas iš jų paleido šviežią mėšlą į riebią vilkstinės galvą, o visa basų vaikų būrys juokais nuskubėjo šalin. Ir jau už krašto sutikau aukštą berniuką, kuris atrodė maždaug keturiolikos metų. Juodomis garbanomis ir aptriušusiais drabužiais, purvinais auliniais batais, su ietimi rankoje ir dviem liesais baltais šunimis, kurie tuoj pat atsistojo ant šeimininko šonų, išsekę, bet gražūs belaisviai vos pasirodė. Juodaakio berniuko dešinė ranka buvo apvyniota kruvinu skuduru, apskritai jis atrodė apleistas ir nerūpestingas. Aišku, kad čigonai ar net čigonai: kaklą, riešus ir ausis puošė susukta stora grivina, masyvios rankovės ir auskaras. Toliau pasirodė keturi jaunesni čigonų berniukai - stengdamiesi, bet linksmai vilkdami ant vilkiko didžiulį šerną, pamatę eiseną vietoje sustingo.
  Jie švilpė, rodydami pirštais. Apie pusiau apsirengusius belaisvius pasigirdo vulgarių juokelių. Be to, atviras trijų aukštų kilimėlis.
  Atsakydami esesininkai riaumojo ir net ėmė šaudyti, kaip nekultūringi
  vaikai rodo nepadorius gestus. Panašiai matyt ir Vokietijoje.
  Vyresnysis čigonų berniukas kažką šaukė pankams. Jie staiga nurimo
  Būkite tylūs ir atsistokite tyliai.
  Mirabela pašnibždomis pastebėjo:
  - Tikriausiai barono sūnus! Nors ką tai svarbu?
  Olegas Rybachenko logiškai pastebėjo:
  - Hitleris nekenčia čigonų. Taigi čigonai yra mūsų sąjungininkai. Bet tokiu elgesiu jie paniekina Romulų šeimą!
  Eidamas pro šalį Olegas Rybačenko sutiko mėlynas, primerktas čigonų lyderio akis. Juose buvo pasididžiavimas - įgimtas ir nesąmoningas jauno plėšrūno, dar nepažinusio pralaimėjimo gyvenime, pasididžiavimas. Buvo gili panieka, bet ne Olegui ir ne kitiems grandinėmis prikaustytiems belaisviams.
  Rašytojas pradininkas paklausė laisvojo lyderio:
  - Duokime Fritzui atsikvėpti! Ar sumušime šunis?
  Jis trumpai atsakė:
  - Karstas jau užsakytas!
  Ir jie nevalingai pakilo į šaltį, kaip sako pionieriai, mes esame ereliai, o ne akli triušiai.
  Olegas Rybachenko netgi nusprendė dainuoti, kad būtų gyvesnis, net jei jis vis dar girdimas. Turite pasiruošti pergalei;
  Perkūnija siautėja ir ūžia ragai
  Pasaulis vėl kariauja!
  Ten buvo mūsų būrys nuo spalio mėn.
  Kai orda įsiveržė į Tėvynę!
  
  Užrištas kaklaraištis - Fritzas prie Maskvos,
  Ginklų salvės, apibarstytos ugnimi ...
  Kasu apkasus su basa mergina,
  Apsaugoti artėjimą prie Rusijos širdies!
  
  Kažkas žuvo, bet Leninas gyvas,
  Kiekvienoje šypsenoje ir kiekvienoje šypsenoje!
  Trimito balsas galingas - netrukus kampanijoje,
  Mes esame pionieriai su karšta narsa!
  
  Tankai dega, Fritz kaput,
  Mušame drąsiai - liaudies vaikai!
  Baisioji Katyusha nušluos bjaurybę -
  Mes šloviname Visagalį Viešpatį - Rodą!
  
  Mes gimstame - žinome, kad laimėsime
  Baisumas nedovanotinas!
  Egzaminą išlaikė - aiškiai penkiais,
  Na, Adolfas užlipo ant grėblio!
  
  Rusijos kareivis yra tikras didvyris,
  Jis nežino žodžio - AWOL!
  Žinokite, kad gimėte su raudona svajone,
  Galime pakinkti užkietėjusį vilką!
  
  Mūsų Stalingradas, mūsų Leningradas,
  Visur yra šventa milžinų žemė!
  Kriauklės daužosi kaip įnirtinga kruša,
  Ir pionieriai vienijasi su Tėvyne!
  
  Tikiu, kad galime skristi į Marsą,
  Galime pastatyti raketas į Venerą!
  Na, fašistas dūrė tau į akį,
  Tikėjime nėra stipresnio už rusą!
  
  Sulaužytas, patikėkite Fritzo stuburu,
  Mes laimėsime, net ir dabar badaujame!
  Pasiutęs žvėris bus sutraiškytas,
  Na, pergalė ateis šiltą gegužę!
  
  Neverk dėl mamos, neliesk ašarų,
  Jei mirsiu, laikyk mane komunistu!
  Pasigailėjo savęs, kaip sugedusių klijų,
  Nauda tik fašistams!
  Vaikščioti ant sniego sunku, bet, laimei, purvas ištirpo pakankamai greitai.
  Ir tada viskas, kaip ir anksčiau. Reguliariai per kalnų gatves, vengiant žmonių gyvenviečių, su trypimu, beveik ratu.
  Ne, jie ėjo, jei pažvelgsi į Saulę kažkokia spirale. Sevastopolio kryptimi, ir tai tikrai.
  Bet tuo pačiu metu kolona vis dar buvo išlenkta. Riaumojantys transporteriai, triukšmingi lokatoriai. Ir vėl bandymai.
  Jie buvo suvaryti atgal į kazematą, tik šį kartą į buvusį kraujo praliejimą. Net mėšlo kvapas neišnyko.
  Bet yra daug šieno, jis taps minkštas miegoti. Atlaisvinta be nereikalingų ceremonijų ir įsakyta laukti vakarienės.
  Ir jie tikrai gerbė: pasirodė penkios vietinės moterys, kurios nešė didelę skardinę, užpildytą pieninės sriubos.
  Margarita nustebo ir paklausė kapitono Natašos:
  - Stebuklai būna ir sietelyje, ir be sietelio. Bet iš tikrųjų arba vokiečiai yra daug malonesni, nei juos vaizduoja mūsų propaganda, arba mes esame vertingi paukščiai!
  Raudonplaukė Aurora pakankamai grubiai pastebėjo:
  - Per daug neglostyk savęs! Jūrų kiaulytės visada šeriamos subalansuota mityba.
  Olegas Rybachenko įdėjo neteisingą vietą:
  Ir dar daugiau kiaulių! Taigi svoris priaugo greičiau!
  Raudonplaukis karys patvirtino:
  - Tiesa kalba per kūdikio burną! Nesidžiaukite dosniu litavimu! Juolab kad ji sėdi kalėjime!
  Olegas Rybachenko logiškai pasiūlė:
  - Geriau pavalgysim, o tada pamatysim!
  Vermišeliai tirštai plūduriavo sriuboje, atrodė, kad net medaus buvo įdėta. O duoną atnešė visai šviežią, kvapnią. Jie tarsi kurorte. Tvarte šilta. Ir pagalvokite, kad pavasaris jau grįžo, nustūmęs motiną žiemą.
  Olegas Rybačenko išgėrė dubenį, tada pamatęs, kad didžioji skardinė dar netuščia, paprašė dar.
  Po to ir jam, ir merginoms sapnas atėjo kaip banga nuo meteorito kritimo - staiga ir neišvengiamai.
  Zombis terminatorius pašoko iš nugaros. Man net gaila Dmitrijaus Baranovo. Kulka jam pataikė tiesiai į krūtinės vidurį. Tačiau anksčiau teistas zombis nepastebi ir iššauna.
  - Mano kūnas visas anksti miręs ir švino perteklius jokiu būdu neapkrauna. - Dmitrijus nusišypsojo, bet taip baisu, kaip negyvas.
  - Fu ir siaubas! Man primena Hadą. - pastebėjau, sušuko Margarita.
  Raudonplaukė Aurora atsigulė ant viršutinio tilto laiptelio, apšaudydama ne tik išėjimą iš karinio skyriaus, bet ir nemažą koridoriaus dalį. Iš čia patogu su ugnimi nušluoti iš kajučių iššokančius spalvotus vyrukus. Tuo pačiu metu jai kartas nuo karto reikia judėti, keičiant savo padėtį:
  - Nesijaudink, sese Margarita, jau yra mažiau nei šimtas priešų. Kaip nors susitvarkysim!
  - Net ir nepilnai septyniasdešimt, aš pradedu "garsų šlavimą"! - Komjaunimo meška apnuogino snukį.
  - Pereikite į mašinų skyrių, priešas gali susprogdinti katilus ir pabandyti užtvindyti laivą! - Dabar raudonplaukė Aurora aiškiai nerimauja. Bet, žinoma, ji nešaudė prasčiau, o atvirkščiai - švitriniu pjūklu nuvalo kaip rūdis. Ir kraujas iš jos susinaikinimo bučinių - kubilai su statinėmis!
  - Nagi! Varžtais! Margarita pasakė frazę iš savo mėgstamo animacinio filmo. Tiksliau, karikatūra, kuri išskyrė šią žiauriai iškreiptą nacistinę realybę. - Mirę kūnai!
  Komjaunuolė ėjo koridoriumi kaip susinaikinimo viesulas. Čia yra skyriai, titaninės durys, plieninės pertvaros. Už jos stovi zombiai. Jis neslepia, ir štai ateina eilė. Šautuvas M-18, 7,45 kalibro. Jis pataiko tiksliai priešais širdį. Nusikaltėlis zombis nugriaunamas, krenta, bet paskui pašoka. Mesti granatą.
  - Na, tu ir negailestingas mačo. Margaret nustebo.
  Štai komjaunuolė išmušė mašinų skyriaus duris. Išleido bumerango diską, nukirsdamas kelis žmones. Likusią dalį ji užbaigė sūpuodama durklu. Japoniškų bruožų turinčio naikintuvo skerdena krito į tirštus garus. Jo snukis iš karto buvo nuplikytas, o nuo šoko jis prarado sąmonę, o gal net nuskendo.
  - Valymas vyksta gerai! - Pranešė Margaritai.
  - Aš irgi neklystu! - Atsakau, nudžiugo Aurora. Iš viršaus pasigirsta ilgas kulkosvaidžio sprogimas, tada dar du. Komjaunuolė šaudo, priversdama priešininką užsičiaupti.
  - Pralaužti iš visų pusių. Panašu, kad dalyvautumėte "Annihilation" žaidime. - pūstelėjo ugninis velnias.
  - Aš irgi judu. Matyti keli lavonai. Tačiau pagrindiniai varžovai jau nurimo. Margaret pranešė.
  Granatos fragmentas, sužeistas Dmitrijus. Pramušė, išskrido per nugarą. Kalinys Baranovas tik prispaudė pirštą prie lūpų:
  - Nerėk, man tai neskauda.
  - Neik prieš tetą per karštį!- pasakė ji, užsukdama dešinę akį Margarita.
  - Aš klausau! - Bet zombis pasielgė visiškai priešingai.
  Margarita praėjo koridoriumi, dar vienas pliūpsnio pliūpsnis, kažkieno užsitęsęs klyksmas, lyg vinys būtų ištrauktas, sprogo sunki granata.
  Nuoga kojoja Aurora, nužudžiusi bėglius, įlindo į kabiną, vieną, kitą, trečią. Tik ketvirtoje norėjosi ją iškepti ugnimi, bet komjaunuolė juos aplenkė, privertusi priešus amžinai nurimti.
  - Jų lieka vis mažiau, bet dalis jų pasislėpė kameroje prie sandėlio. Aurora rėkia. - Mesti granatas pavojinga, baigta.
  - Pamėgdžiokite šio dvokiančio lovio kapitono balsą. - patarė Mirabela Koršunova. Jie jums jį atidarys, tada atsargiai nupjaukite. Stingers neturi skęsti. Dabar esu už variklio, naudoju bumerangą. Granatos skeveldra sužeidė kietą Dimą. Pramušė, išskrido per nugarą. Kalinys Baranovas tik prispaudė pirštą prie lūpų:
  ng, nuėmiau dar tris.
  Šlykšti Aurora su rimtu susirūpinimu cyptelėjo:
  - Gerai, greitai atsiras sraigtasparniai, o mums bus blogiau.
  Roar atsakydamas:
  - Lyg nežinotum!
  & Flame Devil Terminatorius sutiko:
  - Žinau, viltis sušildo sielą!
  Šviesos ir garso granatos ME-198 skrido link Auroros. Su jais pasitikti atskubėjo komjaunuolė, atbaidydama juos savo kūnu. Šešių akmenų laukas veikė kaip guma, grąžindamas granatas. Vėl išskrenda lavonai, net pavargau skaičiuoti.
  Komjaunuolė išbėgo už kampo, atsigulė, paleido pliūpsnį, šienavo tuos, kurie bandė įeiti iš paskos. Atsirado tipažas su gyvūno kostiumu, bet jo laukė pašėlusi Aurora , o kartą ji pakilo su tuo pačiu granatsvaidžiu, kuris nukrito nuo jankių kareivio. Šūvis gana galingas ir pažeidžiamiausioje dalyje - skydelyje. Nusprogo galvos grindys ir sugriuvo didžiulė metalo masė, ant šarvų nuskambėjo žiedas.
  - Tu turi valgyti! - šyptelėjo kurtas Aurora.
  Dabar komjaunuolė priėjo prie sandėlio ir, mėgdžiodama vado balsą, pasakė:
  - Aš susižeidžiau! Modžahedai seka mane! Įveskite šią tvarką.
  Na, kas drįsta nepaklusti. Komjaunuolė pašoko į lubas, apsisaugojo ir, šaudama nuo durų viršaus, sunaikino devyniolika išsigandusių kovotojų, smogdama į galvas.
  - Baigėsi pirmasis pavojingiausios vietos valymo etapas. - paskelbė komjaunuolė.
  Šalia Margaritos nugriaudėjo sprogimas, ji įšoko į angą. Čia triume kvepia beviltiškai degusiu metalu ir skvarbiai traukia sprogmenis. Kažkas kitas bando "praplėšti" ir pramuštas krenta. Du vaikinai, akivaizdžiai apakę, pakelia rankas ir šaukia angliškai:
  - Nešauk! Pasiduokime! Pagailėkite mūsų Ženevos konvencijos vardu.
  Maloniausia Margarita Koršunova negalėjo nužudyti neginkluotų, todėl įprastu pirštų paspaudimu juos tiesiog išjungė. Meškos kario balsas nuskambėjo apgailestaujant:
  Mes vis dar tokie jauni berniukai. Na, kam tau reikalinga ši NATO kariuomenė. Jeigu tu, neduok Dieve, surengsi provokaciją, mes tave sutraiškysime kaip kačiukus. Tarkime, oranžinė Aurora, mes beveik baigėme šluoti.
  - Priešas gali pasislėpti. Pabandykite įsiklausyti ir gaudyti nerimą keliantį kvapą, o mūsų kvapas yra puikus! - Rudaplaukis įniršis tyčia garsiai prunkštelėjo.
  - Taip, užuodžiau smarvę. Lavonai tuoj pradės irti, tada sugebėjimai žais prieš mus! - apsimetė Mirabela, bet garsiai verkė.
  Komjaunuolės praslinko pro namelius. Aurora bėgo ypač greitai. Čia adrenalino kvapas, štai trys švieži kovotojai. Pasiruošęs, sušalęs pasaloje.
  - Tai nerimta. - Atsakant pasigirdo šūvis iš RPG. Apvalkalas praskriejo pro šalį, bet pramušė dalį šarvų plokštės. Vis dėlto ši galia skirta šaudymui prieš T-7. Komjaunuolė kone aklai metė diską-bumerangą, ką nors nukirto, pasigirdo riksmas. Ji pratrūko keliais šūviais, nužudydama drąsiausius. Kiti šaukė:
  - Mes irgi pasiduodame!
  Iš pykčio Aurora smogė basa koja tiek, kad nuvirto tris kartus.
  - Sugadink žmonių gėrį! - suriko komjaunimo terminatorius.
  Ant kojų liko tik vienas jaunas nuteistasis.
  esanti Margaret a taip pat sulaukė pasipriešinimo. Pakeliui ji numušė kareivį, akivaizdžiai žalią beretę. Jie šaukė: "Iš rankų į rankas!
  Margarita riaumodama atsakė:
  - Sėkmės! - Atliko "dvigubos letenos" techniką. Dėl to žaliai beretei lūžo kaklas.
  Griebiau granatas, čia pasidarė šiek tiek saugiau, keliolika kareivių, matyt, bandė praktiškai įgyvendinti skautų taisyklę: išgyventi bet kokia kaina. Tačiau Margaritai šis žaidimas netgi patiko savaip:
  - Na, gerai, jei taip reikalauji. Eikime į beisbolą, jūsų mėgstamiausią amerikietį, ąsočio vaidmenį.
  - Jei nori, galiu pamatyti, kaip jie žaidžia! Rudaplaukė Aurora kikeno.
  - Neprieštarauti! Šviesiaplaukė žudikė kikeno dar garsiau.
  - Ėjau koridoriumi, vis dar yra nevalytų namelių. - Komjaunuolė jau judėjo, pasigirdo trumpi pliūpsniai, jie buvo paskutiniai. Bebaimė Aurora net nesislapstė, išdidžiai išpūtusi krūtinę.
  - Aš kaip robotas terminatorius. - Tik pas mane net įdubimų neliks.
  Komjaunuolė tyliai žengė laiptais žemyn. Įjungtas infraraudonųjų spindulių atšvaitas. Patikrinau kajutes. Atrodo, kad jie vis dar juda. Vikrioji Aurora žengė per lavonus, šokinėjo kaip stirniukas ar nindzė. Ji nenorėjo švaistyti amunicijos ir tiesiog įskrido į saloną. Ji ėjo su durklu, o priešai nutilo. Tada prie kitos, panašios taktikos.
  Margarita taip pat negaišta laiko, svaidydama granatas lenktu lanku. Vienas sprogimas paskui kitas. Skeveldrų sumuštas kareivis išbėgo iš koridoriaus ir užkliuvo ant bumerango disko.
  - Ir šitas ten taip pat! Margaret nustebo. - Kaip jūs visi mėgstate aštrų.
  Priešais ją blykstelėjo vis dar nenuviliantys zombiai. Jis atidengė ugnį iš Izraelio kulkosvaidžio, matyt, paimto tarp trofėjų, didžiuliu pavadinimu "Armagedonas". Ir, matyt, jis ką nors paguldė, kulkos rikošetu atšoko nuo šonų, išmušė naujas kraujo dėmes.
  Margarita nuo zombių užuodė lavono kvapą, ji aiškiai mirdavo stipresnė. Čia vėl šmėžuoja šūvis ir vėl pasipila šmėklos kaulų fragmentai.
  Margarita bėgiojo po koridorių, šaudydama iš paimto M-18. Gaila, kad reikia perkrauti. Bet jūs galite naudoti užfiksuotas granatas. Negailėkite savųjų. Mergina jas meta savotiškai, pirštais paimdama nuogas, mergaitiškas kojas.
  "Citrinos" skraido, suka žarnyną. Lavonai matomi ir viskas tylu. Neturi likti gyvų.
  Atrodo, kad jie nurimo. - sako komjaunuolė.
  Agile Aurora patvirtina:
  - Aš pakeliui. - Skautas terminatorius susidorojo su dar viena krūva. Dabar detalės liko. Kaip lapė, medžiojanti kiškį, ji nubėga prie paskutinių durų kairėje. Ji net dainavo:
  - Mano vyzdžiuose karaliauja košmaras, tave sutraiškys plieno smūgis! Aš iššausiu Rambo kiaušinius ir sumalsiu kaulus! Nustebinsiu visus!
  Iš ten į koridorių išskrenda granata. Nuožmioji Aurora ją pargriauna eidama. Sprogimas, skrenda skeveldros. Dar vienas atsitrenkė į sieną, atšoko ir valdomas ranka nuskriejo atgal.
  Dumbtelėjo angoje. Pasigirsta riksmai. Komjaunuolė pažvelgė į kabiną. Pareigūnas bando surinkti savo vidurius. Baisus vaizdas.
  Taip, nubaudei save. - Tvirta Aurora užbaigė su gailestingumo jausmu. - Apskritai, mano nuomone, granatos nėra estetiškos. Tačiau tai geriau nei paprastas kumštis. Paskutinė kabina išvalyta! Kaip sekasi, Margarita?
  - Vilkite kalinį! - tarė komjaunuolė. - Atrodo, viskas baigta.
  Aurora per radiją atsiuntė jai šaukinį:
  - Klausyk manęs Don Kichotai. Ką tik baigėme operaciją, viskas išvalyta, galime atlikti komandos nusileidimą.
  - Pakeliui miniatiūrinis povandeninis laivas. Tačiau nepamirškite susidoroti su sraigtasparniais "Blink". - Skamba kaip metalinis, bukas pjūklo pjovimo balsas.
  - Žinoma, mes jau jų laukiame. - Baigė raudonplaukį žvėrį.
  Trys "Sachkov" tikrai atėjo jau buvo artėjant. Margarita ir Aurora paėmė RPG - "superkobrą", dvidešimt devynerių ir šešių RPG analogą. Buvo paruošti trys granatsvaidžiai. Svarbu, kad priešas sumažintų atstumą ir sulėtintų greitį. Visų pirma, "Tinklas" bando nusileisti žemiau, kad apžiūrėtų denius ir banditus, išdrįsusius pulti geriausią pasaulio kariuomenę. Patobulinta tinklo versija turi galingus ginklus, neblogus šarvus ir tris sraigtus. Ne kiekvienas priešlėktuvinis kompleksas to ims, matai kaip šiluminės raketos šauna atgal. Kas yra blogai prieš RPG patefoną? Tai, kas nėra savarankiška. Taigi iš jo išeiti sunkiau. Nepaisant to, merginos siekia tikslo, atsižvelgia į persvarą.
  Margarita vėl melskis. Juk gerieji yra sraigtasparnyje. Oda jau jaučia ašmenų sujudimą. Vėjo prisilietimas malonus ir trikdo.
  - Oi, vėl naikinu meno kūrinį! Viena karinė paguoda!
  Linksma Aurora nusišypsojo:
  - Iš visų meno kūrinių būtent kariniai šedevrai tvirčiausiai įsitvirtina žmonių atmintyje ir sukelia daugiausia ašarų!
  - Teisingai! Paveikslas, parašytas krauju: ryškesnis už aliejų ir blunka daug lėčiau! - Margarita, nuliūdusi dėl priverstinio žiaurumo, sutiko. Taigi į viską atsižvelgta, galite šaudyti!
  - Teks įvykdytas teisingumas! - Aurora, kaip visada, neprarado humoro jausmo.
  Lukštai išplėšė automobilių pilvus. Patefonai subyrėjo į mažus fragmentus. Ugnies velnias iššovė iš karto iš abiejų rankų, todėl visi trys automobiliai buvo uždengti.
  Skeveldros merginų nepataikė, praskriejo pro šalį.
  Tolumoje pasirodė Kara-132. Iš Argentinos pirkti lėktuvai skrido dideliame aukštyje. Jie šaudė į akluosius savo beprotiško skrydžio metu.
  - Tai dar vienas persileidimas. Margaret pastebėjo. - Proto susitraukimas.
  Raudonplaukis komjaunimo narys sutiko:
  - Spėju, kad taip! Bus sunku juos pašalinti iš RPG.
  - Vis tiek pabandysiu! - Margarita, dabar pamiršusi gerumą, įsiuto. - Bet iš kito įnirtingesnio ir tolimesnio granatsvaidžio, sukurto prieš greitojo reagavimo tankus. - Šviesiaplaukė šviesiaplaukė komjaunuolė pademonstravo įspūdingą ginklą.
  - O gal pabandyti patobulintas "stingrių" savybes? - Pasisiūlė, apnuogindama dantis nuo perlų Aurora.
  - Gaila išlaidauti tokiam šlamštui! - atrėžė Margaret.
  - Vis tiek bus patobulinta demonstracija. Leiskite mūsų vaikinams pažiūrėti tuo pačiu metu. - Meškiukas-terminatorius sviedė durklą iškaltais kojos pirštais, kurio galas įsmeigė tiesiai į akį juodu vyrui, bandančiam žiūrėti iš už vamzdžio.
  - Tada tik vienas Stinger, o aš apsieisiu su granatsvaidžiu. - atsakė šviesus draugas.
  - Gerai, padarykime tai. Aurora nuskubėjo į sandėlį. Pro juos ėjo sukapotas buvęs baudėjas Dmitrijus Baranovas arba gyvas lavonas, tarsi tyčia atsidūręs kulkomis. Tikriausiai, pasitelkę naujausią kompiuterinę įrangą, zombiai galėjo pamatyti, nepaisant atstumo. Pataikė didelio kalibro kulkosvaidžiai, dauguma kulkų lijo pro šalį. Tačiau yra aštuoni šauliai, ir daugybė tūkstančių kulkų išsiveržia. Jie smogė zombiui, jis nukrito! Visiškai nugalėtas kareivis sušnibždėjo:
  Aš atlikau savo pareigą!
  - Atrodo! Kur dar riaumojanti Aurora, jei ne "šarvai" jie seniai būtų pataikę į mane. Margarita atsigręžė.
  - Aš esu čia! - Komjaunuolė išsinešė granatsvaidį "Bumblebee" ir "Stinger". - Dabar nusitaikyk.
  Margarita vėl susiliejo su ginklu, matė kiekvieną priešo judesį, švelniai spausdama startą. Sviedinys skrenda! Tačiau "Stinger" suveikė, ir jis į taikinį atskubėjo daug anksčiau. Amerikiečių ginklas sprogo taip, kad net netoliese buvęs malūnsparnis buvo numestas atgal. Dėl šios nenumatytos aplinkybės Margarita praleido:
  - Siaubinga! Tai pirmas kartas, kai man taip atsitiko!
  - Jis pakeitė trajektoriją, nenusimink, komjaunuole ! - sušnibždėjo mirštantis Dmitrijus Baranovas.
  - Gal būt! Bet mano intuicija mane nuvylė. - Margarita dabar buvo pasiruošusi verkti.
  - Bandyk iš naujo. Aurora padrąsino.
  Tačiau Kara-132, matyt, patyrė žalą nuo numušto kolegos fragmentų, nuėjo į šoną ir pradėjo mažėti. Margarita, sutrikusi iš sielvarto, pasakė:
  - Gal kol kas užteks!
  Gerais darbais rudaplaukė kalytė urzgė:
  - Gerai, laikas iškrauti Stingers. Kelias aiškus.
  Beveik kartu su jos žodžiais į paviršių iškilo povandeninis laivas. Kaip katapulta iššoko nedideli, bet gana tūriniai keturi naikintuvai elektroniniais kostiumais. Margarita žvilgtelėjo į juos: jie apsirengę šarvuotais kostiumais, bet neatrodo tokie gremėzdiški kaip ankstesni modeliai.
  - Krausime "stingerius"? - paklausė Lomonosovo ir Stenkos Razino proanūkė.
  - Sandėlis atidarytas! - atsakė raudonplaukė Aurora. - Duokim tau!
  . 10 SKYRIUS
  Desantininkų vadas pulkininkas šaltai pareiškė:
  - Na, greitai užtaisykime ir pabandykime susidoroti su šiuo gudriu ginklu.
  Deniu ėjo komjaunuolė, šalia gulėjo vokiškas šautuvas G-5. Netoliese yra dar vienas su granatsvaidžiu. Kaip ir būdinga Vokietijai, jis gana kokybiškas, gal net geresnis už M-18, arba, šiaip, patikimesnis. Naujausias modernus modelis MG-8, taip pat vokiškas, buvo baigtas, tačiau tyrėjų nesudomino.
  Stingeriai buvo laikomi pailgose talpyklose, kruopščiai sukrauti, sutvirtinti ir paminkštinti smūgius sugeriančiais tinklais, naudojant hidrolizuotą pagalvėlę. Jie buvo išardyti ir sujungti. Komjaunimo merginos aktyviai padėjo savo šarvuotiems vaikinams. Vienas iš radinių buvo netikėtas RPG-49, naujausias modelis.
  - Keista, kad mes jų taip neeksportavome. - Pastebėjo operacijai vadovaujantis pulkininkas. Tada jis atsigręžė į merginas ir entuziastingai atsakė:
  - Tokių moterų kaip jūs nesutiksite jokiame veiksmo filme. Šimtai lavonų ir didelio laivo paėmimas. Manau, kad greitai tavo tema bus sukurtas filmas. - Ir griaustinio šauksmas. - Jie paskambins Margaritai, o Aurora paslėps zoną!
  Iš tiesų, ko čia nėra;
  Taip pat buvo patobulinti OG ir PG modeliai, modeliai su galingesniais sprogmenimis. Visų pirma, PG naudojo keturių tipų rūgštį ir elektrinę indukciją, kuri leido paleisti sprogstamąją bangą, siauresne kryptimi pralaužiančią daugiasluoksnius aktyvius šarvus kartu su anti- kumuliaciniu ekranu (O kur Margarita skaitė tokią fantastiką? ). Šiek tiek brangesnis, bet efektyvus.
  - "Pershing" jau paseno. - Pastebėjau Lomonosovo ir Koršunovo dukrą, kuri pažadino klaidingą atmintį. - Tarnyboje pasirodė pažangesni "Powell" tankai, juose yra tik du įgulos nariai ir jie yra gulėti. Labai panašus į mūsų sovietinį IS-10, tik šarvai šiek tiek storesni. Tai buvo geras dalykas užfiksuoti.
  - Ne viską galima pagauti zonoje. Paimsime šiek tiek Antarktidos. - Ji juokavo, siųsdama saulės spindesį Auroros dantimis. Mes nebijome šalčio.
  - Aš tai žinau! Margarita dar ryškiau sužibėjo perliniais dantimis.
  Pokalbio metu "Stingers" išsikrovė. Jų buvo lygiai šimtas penki. Penki turėjo atvykti į Rusiją, o likusieji po apdorojimo buvo perduoti teroristams.
  Komjaunuolės paklausė pulkininko:
  - Kur akmenys?
  Patyręs specialiųjų pajėgų kovotojas gražuolėms pagrįstai paaiškino:
  - Faktas yra tas, kad nuvežti į Sovietų Rusiją jie greitai praras savo turtą ir nežinia, kada bus atstatyti.
  - Būtinai! - Patvirtino komjaunuolių patelės.
  Pulkininkas Jurijus (čia Margarita prisiminė, kad jis turėjo juokingą pavardę Petukhovas!), Pasiūlė Solonovy variantą:
  "Taigi leisk jiems kurį laiką pabūti su tavimi. Tik duok turkų sultonui ne septynis, o šešis. Nepaisant to, jis negalės naudoti šarvų stiprintuvų ir gelsvių, o teroristų pasitikėjimas jumis padidės.
  Ugninis velnias, žinoma, sutiko su šiuo pasiūlymu:
  - Be jokios abejonės. O kokį akmenį palikti?
  Pulkininkas susiraukšlėjo aukštą kaktą, raukšlės mėnulio šviesoje išniro kaip jūros bangelės, o paskui išsilygino. Tačiau jis priėmė sprendimą:
  - To, kuris sugeria spinduliuotę, gali prireikti. O likę šeši grįš pas mus, kai baigsis Turkijos sultonas. Pulkininkas perbraukė ranka per gerklę.
  Dabar Margarita susidomėjo:
  - Kiek užtruks "Stingers" perkūrimas?
  - užtikrintai pareiškė pulkininkas, braukdamas spygliuotu batų paviršiumi per zonos gelsvai oranžinę žolę.
  - Ne tiek daug, tai darysime su specialiais robotais-dizaineriais. Ir jis mostelėjo kumščiu. Mes tai padarysime per valandą ar pusantros! Mes jus informuosime.
  Pašokusi aukštyn, Aurora kikeno, atidengdama dantis:
  - Gerai, bet kaip su mūsų užduotimi?
  SWAT vadas sušuko:
  - Eik į miestą, nužudyk visus savo kelyje! Taip susilpninsite proamerikietišką grupę "Constancy" ir sukursite daugiau triukšmo. Taip, Turkijos sultonas bus jums dėkingas.
  - Ar tai logiška? - Abu komjaunuoliai aiškiai abejojo idėjomis.
  Specialiųjų pajėgų pulkininkas sunkiai nusijuokė.
  - Skaičiavome logiškai! Taigi rusų Rambo su sijonais medžioti.
  - Na, kol kas tikiuosi atitrauksime priešus nuo tavęs. Auroros akys nušvito nesveiku blizgesiu.
  - Ar tau reikia amunicijos? - paklausė kovos pulkininkas.
  Abu gudruoliai pritardami linktelėjo.
  - Nepakenks, nors dviese išleidome ne daugiau kaip tūkstantį.
  Dvasininko stiliaus pulkininkas kalbėjo niūriu tonu.
  - Dovanotojo ranka nenuslys! Nesijaudinkite, URSH biudžetas gerokai padidėjo.
  - Bet tai reiškia, kad kariškiai ar pensininkai, socialinės srities darbuotojai papildomų pinigų negaus! Margarita perkreipė veidą.
  Pačiam pulkininkui pasidarė nejauku ir jis sutrikęs pranešė:
  - Kol aliejus nesibaigs, tol mums negresia. Labai gerai, kad atmušei akmenuką nuo amerikiečių. Kas žino, jiems pavyko gauti pigios naftos, o tai neigiamai paveikė mūsų pajamas. Čia mes įvaldėme tokius didžiulius užkariavimus ir platformas, kad jos pumpuoja degalus tiesiai iš žemės. - Pulkininkas žibėjo žvaigždėmis ant pečių dirželių.
  - Neįmanoma pavadinti išsivysčiusia šalimi, kurioje didžiąją biudžeto pajamų dalį sudaro nafta ir dujos. - griežtu tonu pastebėjo Margarita Korušnova. - Reikia skatinti mokslą civilinėje sferoje, kitaip viskas nueina į militarizmą.
  Štai ką jūs, merginos, darysite. Jau auginame naujus supermenus. Kuris gali būti derinamas su pluoštu ar net skystais metalais. Pulkininkas susiraukė, lyg jam skaudėtų dantį. Jis išsiėmė kramtomąją gumą ir įsikišo į burną. Vaizdas tapo persekiojamas.
  - O paskui kaip "Dievo pagundoje" ar kitu pavadinimu "Stipresnis už visagalį Dievą"! daugiateohiperplazma tampa panaši į Kūrėją! Margaret pastebėjo.
  Vadas sutrikęs užmerkė akis.
  - Tokio romano neskaičiau, bet kas yra teohiperplazma?
  Abi merginos vienu metu ištarė:
  - Ateities energija! Tai, kas buvo Žiulio Verno elektra, tapo iš esmės naujomis materijos rūšimis.
  Tačiau mes neturime daug laiko kalbėtis. - tarė komjaunuolė, iškraudama į valtį "stingus".
  - Būtina perskaityti "Dievo gundymą". - tarė pulkininkas, nevalingai drebėdamas.
  - Labai naudinga kovos strategijai. Aurora pastebėjo. - Apskritai mūsų trečiasis pasaulinis karas prieš JAV ir Angliją buvo surengtas taip nekompetentingai, kad aiškiai kvepia išdavyste.
  - Pripažink, kad taip buvo! Mūsų generolai nėra tokie kvaili, kad net nežinotų elementarių strategijos ir taktikos pagrindų. Pulkininkas pastebėjo.
  Kodėl niekas nebuvo suimtas? Kieta Aurora energingai papurtė kumštį.
  Pulkininkas sutrikęs sumurmėjo:
  - Politinės tvarkos nebuvo, be to, nenorėta kurti precedento, galėjo nukentėti labai įtakingi žmonės.
  - Padorus žmogus teisingumą iškelia aukščiau už šeimą ir draugiškus santykius! Įstatymas priešams ir draugams turi būti toks pat, kaip vyras žmonai! Skirtingų įstatymų buvimas teisingumą paverčia prostitute! - nepakenčiamu tonu pareiškė Margarita.
  Pulkininkas tikrai nustebo:
  - Oho, matau vokietę Jekateriną. Tu nori teisybės!
  - Noriu tiesos, tvarkos ir, žinoma, laisvės! - sušuko Margarita.
  - Kokį vakarėlį? Pulkininkas nustebo.
  - Iš dabartinių nė vieno! - Įsijungė jauna Michailo Lomonosovo ir Stenkos Razin proanūkė. Ji pabalnojo arklį. - Tai turėtų tapti nauju judėjimu, kuriame dominuotų intelektualus jaunimas. Ir pirmiausia reikia kovoti su ekonomikos orientacija į žaliavas. Įprasta priekaištauti Hitleriui, tačiau jam vadovaujant pramonė, ypač inžinerija, padarė milžinišką šuolį nuo nulio. Jam pavyko modernizuoti šalį be jokių naftos dolerių. Deja, Shtakh laikais buvo lažybų dėl žaliavų eksporto ir plataus vartojimo prekių, maisto importo. Ir, deja, ši politika tęsiasi iki šiol. Mokslininkus paversčiau turtingiausiais šalies žmonėmis. Oligarchai profesoriai būtų taisyklė, o ne išimtis. Be to, aukštasis mokslas turi būti ne tik nemokamas, bet ir privalomas, o įmonės direktorius turi turėti disertaciją, kuri turi būti atiduota į kompiuterį, kurio negalima papirkti. Apskritai ženkliai pakelsime jaunų žmonių intelektinį lygį, kad nedominuotų principas: pirk ir parduok!
  - Taip, daugelis net ir su aukštuoju išsilavinimu ieško lengvos duonos, prekybos sektorius akivaizdžiai perkrautas. - atsidusęs sutiko pulkininkas ir dar liūdniau pridūrė. - Mokslo sritis nėra labai vertinama.
  Ginklai buvo greitai užtaisyti. Komjaunuolės dirbo ir kalbėjo vienu metu:
  - Manau, kad mums reikia griežtesnių apribojimų rinkos ekonomikoms ir. - į pokalbį įsijungė gudrioji Aurora. - Kas nebūtų toks superturtingas. Ir tada vienas Rusijos oligarchas, turintis žydiškų šaknų, turi turtus, kurie iš karto yra du šimtai turtingiausių Kinijos žmonių.
  Pulkininkas jau buvo netekęs kantrybės, bet kartu parodė retą santūrumą:
  - Teisingai, ir net didžioji dalis milijardierių nėra slavų tautybės. Mes apie tai galvojame ir bandome juos sugnybti.
  - Silpnai žiupsnelis! Taip, čia reikia kruopštaus ravėjimo. Margaret paprieštaravo. - Na, visi "Stingeriai-krekeriai" išsikrovę, laikas nugalėti priešą.
  Pakrantėje jie jau žinojo apie išpuolį ir jankiai telkė pajėgas. Sraigtasparnių mirtis parodė priešą, jie labai stiprūs, o amerikiečiai nėra tokia tauta, kuri stačia galva drasko į pragarą. Jie buvo pasiruošę smūgiuoti tikrai. Be to, "pastovumo" grupė traukė savo dalinius.
  Esant tokiai situacijai, reikia atakuoti save. Tada bus pranašumas. Tiesiog taip reikia važiuoti toliau arba atlikti aplinkkelio manevrą. Margarita Koršunova pasiūlė:
  - Eikime tiesiai į uostą ir ten juos visus nužudykime!
  - Nebloga mintis, bet tu gali tuoj pat papulti į durklų ugnį. Siūlau švelnesnį variantą. Greitas apvažiavimas, įvažiavimas iš miško pusės. - Aurora apnuogintais kojų pirštais apibrėžė ratą, o paskui atkūrė pentagramą.
  - Ar verta gaišti laiką!? - Mokslininkės Margaritos balse nuskambėjo skeptiškumas.
  - Žiemos naktis gana ilga. Aurora paprieštaravo. "Be to, priešas neturi žinoti, kad mes esame tik du. Reikia sukurti iliuziją, kad puolimas ateina ir iš sausumos pusės, tarsi prieš juos būtų didelės jėgos.
  - Šį kartą sutinku su tavimi, eime! - Margarita nedelsdama atnešė plaukimo įstaigą į kovinę parengtį.
  Komjaunuolės pripučiama valtimi judėjo dideliu greičiu. Vis dar nematomi kariai, skirti virtualiam stebėjimui ir radarams.
  Pjaudami oru, jie aplenkė kelis laivus ir, praplaukę pastatus, atsidūrė laisvesniuose vandenyse. Pakeliui jas pasitiko rykliai mutantai, tačiau skirtingai nei anakonda, komjaunuolės krauju nekvepėjo. Todėl jie nebandė pulti. Be to, Aurora nuogais kojų pirštais paleido diskinį bumerangą:
  - Leisk jam duoti jiems naują tikslą.
  Sužalojęs ryklį, jis išmušė iš jos kūno kraujo fontaną. Gyvūnas trūkčiojo, o jos kompanionai iškart puolė ištraukiamais žandikauliais ir mamutų iltimis. Atrodė baisu, siaubingi žvėrys įkalė savo draugę, ji atsitrenkė į iltį ir pataikė. Paviršiuje pasklido žalsvas, riebus kraujas. Į mūšį įsitraukė plėšrūnai, o suluošintų skaičius augo; juos savo ruožtu pribaigė kiti.
  - Oho, Margaret ! Tačiau su jais lengva susidoroti. Jis paėmė, vieną sužeidė, o likusieji susigadins. - Aurora garsiai apsitaškė ir trypė basomis kojomis.
  - Matote, velnio moralė vaidina tam tikrą vaidmenį. Nereikia skelbti neapykantos artimui ir noro pribaigti silpnuosius. Snieguolė Terminatorius mirktelėjo.
  Nekovojome su silpnaisiais. - labai išdidžiai tarė smaragdinėmis akimis tviskanti Aurora. - Jų buvo keturi šimtai aštuoniasdešimt prieš mudviem, o laukia mūšis su mažiausiai dviem tūkstančiais, iš kurių trys šimtai penkiasdešimt yra atrinktos specialiosios pajėgos, perėjusios per Iraką, Afganistaną, Somalį. Ir kiti kovotojai nėra be patirties.
  - Stiprus priešininkas grūdina kūną ir valią, padaro tave stipresniu - silpnas gadina sielą ir silpnina kūną, daro tave silpnesnį! Taigi sunkus kelias suteikia daug lengvesnę pergalę! - tarė išmintingoji Margarita.
  Aplenkę komjaunuolės uostą, nuėjome prie kanalo. Netoli uosto buvo, girdisi net laivų dūzgimas. Skautų kariai buvo kanale. Jis buvo gana ilgas ir keistai raižytas. Pakeliui komjaunuolės vos nepateko į anomaliją. Jis išlenkė orą kaip skaidri spyruoklė. Prie jos atskrido vabzdžiai ir užsiliepsnojo ryškiais ikrais. Nepaisant to, ji traukė sparnuotas būtybes.
  - Tai kažkas panašaus į musių naikintuvą. - Aurora atkreipė dėmesį, blykstelėjusi nuogais kulnais.
  - Galbūt kažkokia spinduliuotė pritraukia vabzdžius. Oda jaučiu ultragarsinius oro virpesius. - Margarita net bailiai susigūžė.
  - Mums nauja problema! Apskritai toks keistas zonos pobūdis gali sukelti širdies priepuolį. - ugningos Auroros balse nuskambėjo ironija.
  - Tu ir aš turime dvi širdis, tad tuoj nemirsime! - Margarita pasidarė linksma.- Gera, kai esi ne visai žmogus.
  Ugninis velnias sušuko:
  - Sutikite! Ir tada ji būtų stovėjusi prie viryklės ir net nėščia!
  Nepaisant to, mergaitės turėjo sustoti, veržtis iš kliūčių, kelis kartus pasitraukti į šoną, spardytis atgal.
  Už vienos anomalijos iškart atsirado kita, šį kartą ovali protarpinė. Visa tai apsunkino judėjimą. Nepaisant to, jie praėjo, priešais juos buvo tarsi upelis.
  Sunku į jį lipti, priešpriešinis eismas, bet anomalijų nėra. Ant šerkšnu padengtos žolės lieka pliki pėdsakai.
  Komjaunuolės sustojo prieš išeidamos. Matosi, kaip pribėgo kelios "kopūsto" galvos. Augalai mutantai beveik niekuo neišsiskiriančių merginų nematė, pora jų užkliuvo ant batų (meškų kariai ką tik buvo apsiavę batus, kad paslėptų kvapą), tačiau, matyt, įsitikinę, kad jie nevalgomi, atsiliko.
  - Turime plaukti šiek tiek į priekį! - pasakė, išmesdama žvėrišką šypseną Aurora. - Mes ten paslėpsime valtį.
  - Nešiotis su savimi nėra patogu! - pritarė Margarita Koršunova.
  Padaryti tylų reaktyvinį variklį nėra lengva užduotis dizaineriams, tačiau sepijos naudoja tą patį principą ir yra pirmos klasės medžiotojas.
  Rasti slėptuvę, kad atsitiktinis fraeris jos neužgriebtų, nėra taip paprasta. Čia geriausiai tinka pavojingo žvėries guolis. Pavyzdžiui, bebro žiurkė. Gyvūnas pavojingas, jį sunku nužudyti ir šerno dydžio. Ne vilnos žvynai, normalus fraeris prie jos guolio neprilips. Ypač naktį. Taip merginos samprotavo, slėpdamos pripučiamą valtį, panašią į kišenę. Kur krūmai kabo virš vandens iš viršaus. Būtent ten merginos paliko savo lobį, užmaskuotą krūmo šakomis.
  - Gerai paslėpta? - paklausė Margarita, darydama pratimus kelyje.
  - Iki ryto pagulėk, o auštant nusiprausim! Įsiutęs Aurora kulnu ištiesino akmenį.
  - O jei žiurkė-meškėnas sušiktų! - Susiraukšlėjęs karys-komjaunimo narys.
  - Nušaukime! Jo oda yra stipresnė nei aligatoriaus ir yra labai vertinama. Aurora mirktelėjo smaragdinėmis akimis kaip vaikas.
  - Parduokime! Pasikeiskime persirengimą, ir niekas mūsų neatpažins! - provokuojančiai liežuvį rodė Margarita Korušnova.
  - sumurmėjo Aurora.
  - GERAI!
  Merginos šiek tiek atsitraukė, nes pasirodė pats meškėnas. Jie sustingo, pasiryžę kol kas išlaikyti žvėrį gyvą. Kai kuriais atžvilgiais jie buvo panašūs į banditą, kuris nužudė šeimą, bet paleido iš narvo paukštį. Žiurkei meškėnui nepavyko pagauti beveik niekuo neišsiskiriančio mergaičių kvapo, be to, jis buvo sotus, paragavęs dribsnių, nuėjo miegoti.
  Jo neįprastas knarkimas primena vidutiniško smuikininko čiulbėjimą.
  Komjaunuolės stengėsi greitai judėti, o tuo pačiu metu jų niekas nematė, judėjimas buvo toks slaptas. Jie net nusiavė batus.
  Basakojė Aurora paklausė savo draugo ir ne siekdama gauti informacijos, o tiesiog tam, kad nuimtų įtampą:
  - Na, kaip sekasi apvažiavimas?
  Margarita be vargo atsakė:
  - Nebent susidursime su anomalijomis.
  Ugninis velnias pridėjo pirštą prie lūpų:
  - Ir štai vienas toks šliaužimas.
  Anomalijos perlas iš požemio. Ji net supureno dirvą. Kaip gigantiškas kurmis, taranuotas smėlis, molis, žolė. Išstūmė kažką gleivingo, panašaus į aliejų. Pradėjus smirdėti.
  - Tai šlykštu! - tarė ugninga Aurora. Tai tarsi dvi kiaulės bučiuojasi.
  Anomalijos juos išgirdo ir sutrikęs pajudėjo link merginų.
  - Eime į šalis! - įsakė Margarita.
  Agile Aurora nesuprato:
  - Ir kodėl gi taip yra?
  Snieguolė Terminatorius išsišiepė.
  - Priverskime tave vyti du kiškius!
  Komjaunuolė parodė liežuvį, sugavo vapsvą ir ją sukramtė, ją toks pasiūlymas prajuokino. Skautai išsiskirstė, o anomalija sustingo. Jis šiek tiek supurtė ir pradėjo kristi, per aliejaus balą perėjo nedidelė liepsna. Tačiau vos užsidegęs ir greitai užgeso.
  - Tai ne Piromanija! - Pastebėjau, prisimerkusi basa Aurora ir tuoj pat pašokau, susisukusi į salto nugarą.
  - Taip, Piromanijos anomalija gali sukelti katastrofą! Margaret sutiko. - Dabar greičiau į priekį, todėl gaištame laiką.
  Vos komjaunuolės gilyn į krūmų tankmę pumpurais, medžiais, susipynusiomis mutantinėmis lianomis, jas apgaubė beveik neįveikiama tamsa. Tik medžių žievė blizgėjo, suteikdama kraštovaizdžiui grėsmingą, anapusinį pojūtį. Tačiau merginoms nereikia naktinio matymo monokuliarų, tai yra silpniems žmonėms, kurie nesugeba savarankiškai priimti sprendimų ir mato tamsoje. Aurora vos netrenkė į medį, radioaktyvus foninis apšvietimas padarė atstumą iliuzinį, dažnai apgaudinėdamas atstumą.
  - Velnias! - Ugninis velnias visai tinkamai paminėjo nešvarųjį. Atrodo, kad anomalijos nėra, bet šviesa sulenkta.
  - Tai fosgenas ir fosforas! - pareiškė Margarita ir susuko grakštų kaklą. Juk jie dažnai keičia oro parametrus.
  - Taigi į tai reikia atsižvelgti! - su menkai paslėpta ironija sutiko Raudonoji Aurora.
  Karys mostelėjo ranka per orą.
  - Iš pradžių lėtai, paskui pripranti.
  Komjaunuolės pamažu įsibėgėjo, stengdamosi netrūkinėti net su mazgu po padu. Bijo ne tiek atsitiktinių stebėtojų, kiek įvairių būtybių, galinčių sureaguoti į garsą.
  Iš pradžių buvo sausa, bet paskui vos merginoms pajudinus krūmus, ant jų pasipylė tikras krioklys!
  - Vanduo, manau, sunkus! - pasiūlė Aurora.
  - Dešimt procentų tikrai! Margaret sutiko.
  Ugninis velnias numušė vabzdį hipertitano kulnu ir išreiškė savo nuomonę:
  - Todėl rasa tokia didelė ir neišgaruoja!
  Molis trypė po batų padais. Jo spalva yra neįprasta žalsvai violetinė, kaip kapo. To nebuvo niekur Žemėje, išskyrus zonos vietą.
  Kojos bandė atsiskirti į šonus, tačiau vėžės akimirksniu peraugo, o tai palengvino žvalgybą. Tiesiog sunku judėti, prilimpa prie batų, verčia eikvoti jėgas. Aurora ir Margarita net prarijo koncentruotą šokolado plytelę. Žolė retkarčiais susitikdavo ir daugiausia buvo plėšri. Ji šliaužė ant molio ir bandė patraukti vabzdžius. Aukštų lianų, krūmų, šakų, lapų subtilybės, kartais bekvapės, o kartais stipraus aromato.
  - O iš kur vijokliai? - paklausė Margarita. - Tai vidutinio klimato zona.
  - Mutacijos rezultatas, įsitvirtinkite. Be to, zona šiltesnė nei joje! Apie penkiolika laipsnių. Vasarą čia šilčiau nei pusiaujo Afrikoje. Arba ne apie tą pačią temperatūrą. - Gražuolė Aurora suraukė kaktą, matyt, bandydama prisiminti, ką kažkada skaitė.
  Margarita labai užtikrintai pareiškė:
  - Tai nieko! Bent jau mums.
  Nuoga kojoja Aurora apsivertė ore, darė salto ir verkšleno:
  - Mes komjaunimo meškos ir tuo viskas pasakyta!
  - Atsimenu, mus kažkaip išvežė į Sacharą. Savaitę praleidau be maisto ir gėrimų, ėjau smėliu, kuris basas kaip ant viryklės degino keptuvę ir nieko neišgyvenau! - Pastebėjau, leisdamas iš akių kibirkštis (ir ne perkeltine, o tiesiogine prasme!) Margarita. - Tik, žinoma, malonu, to neužteko.
  - Žinoma! Aš irgi tai išgyvenau! Pėdos greitai pripranta, bet vėliau tik niežti. O oda tamsėja saulėje. - Patvirtinta, linksma ir žaisminga kaip katė iš Viria Aurora.
  - Nemėgstu, kai kūnas baltas, atrodo per daug išlepęs. - Margarita neapsimetė grimasomis.
  - Šiuo metu šokoladinis įdegis yra madingas. - Ugningasis velnias suriko panteros dantis. - Tai reiškia, kad turite pinigų išvykti į Pietus.
  Merginos vos nepabėgo iš Černobylio džiunglių įmantrybių. Už plataus kanalo kranto buvo. Tankus krūmas, išsikišęs šaknis, mutantinis gyslotis su plačiais lapais - sukūrė patogią uždarą padėtį.
  Margaret sušuko:
  - Na, štai prieš mus Vižnica.
  - Taip, buvęs sovietinis miestas! Kodėl Ukraina didžiuojasi, ji tapo beveik atskira šalimi Sovietų Sąjungoje. Juk mes su jais kariavome šimtmečius ! Štai kodėl SSRS laimėjo, o dabar ukrainiečiai yra mūsų broliai. Raudonoji Aurora plačiai išskėtė rankas ir bandė pakilti.
  - Ir anksčiau jiems buvo broliai rusai. Kiekvienas vaikas žino, kad Kijevas yra Rusijos miestų motina. - tarė ji plačiau šypsodamasi Margarita. - Juos vienijo šventasis stačiatikių tikėjimas, slaviškos šaknys. Pats Dievas įsakė, kad SSRS būtų viena valstybė. Bet atėjo Bandera ir pagamino lovą - pasirodė, kad tai buvo karas. Vis dėlto laimėjome.
  - Tvarka statoma ant pamatų, kur cementas yra tikėjimas, o smėlis - valia! Ir tam reikia pasodinti daugybę piktadarių! - atsakė įnirtingai urzgdama Aurora.
  Pamatyti miestą nėra sunku. Čia griovys primėtytas, pylimą kirsti ne bėda. Namai daugiausia seni, matomi penkiaaukščiai pastatai, stalinizmo epochos dangoraižiai. Merginos jau aplankė modernius pastatus. Tada Margarita prisiminė:
  - Turime išvežti aštuoniolika vaikų, ar ne?
  - Mūsų vaikinai padės! Sukelkime mieste tokią paniką, kad jie negalės atsekti mūsų judesių! Basoji Aurora papurtė ginklą.
  Sniego balta karė apsidairė ir, nukirsdama erkę uodą, nuleido balsą ir paklausė:
  - O jei jis apsivers?
  Ugninis velnias logiškai pastebėjo:
  - Pasitikiu jo elementariu godumu. Be to, aš dabar pavadinsiu šį nykštuką. Palaikysiu jo kovinę dvasią.
  Margarita Koršunova gana neprotingai suriko:
  - Geriausia tai daryti gerai trenkus į veidą.
  Aurora, greitai bėgiodama basomis kojomis, mygtukais surinko numerį ir garsiai pasakė:
  - Ar tu pasiruošęs!
  - Taip, bet ten buvo tokia netvarka! - atsakydama išgirdau ploną cyptelėjimą.
  - Nenusiminkite prisidengus, kur lengviau išnešti. Be to, po tokios audringos nakties niekas nenustebintų vaikų nebuvimu. Gudrus, raudonplaukis velnias sumažino jos toną.
  - Sutikite! Jie nebepriklausys nuo mūsų! - murkė nykštukas - kidumpingo specialistas.
  - Palauk mūsų, kad ir kas nutiktų! Gal pridėkite dar penkis procentus. - linksmai pasakė Aurora.
  Paskutiniai žodžiai turėjo magišką poveikį. Debilas banditas murkė:
  - Lauksiu, net jei pasaulio pabaiga ateis!
  Šaunioji Aurora, ironiškai pakeldama ir nuleisdama ilgas blakstienas, pagalvojo: "kažkas man primena Judą, laukiantį drebulės kuolo".
  - Na, dabar mes nugalėsime amerikiečius ir jų pakalinius.- ryžtingai pasakė žaliaakė Aurora.
  - Ar žinai, kad aš niekaip negaliu atleisti Amerikai? Galina sugniaužė kumščius.
  - Ką? - nustebo raudonoji meška-komjaunimo narė.
  - Mūsų ir Japonijos miestų bombardavimas! Tai yra barbarizmas! Net poeziją rašiau! - Margarita papurtė granatą ir net su tokiu pykčiu, kad nukrito visas būrys pūkuotų vabzdžių mutantų.
  Aurora pašoko ir apsidžiaugė:
  - Padainuokime! Tai įdomu.
  Ir Koršunova dainuos, jos balsas, kaip visada, aukštesnis už šlovinimo Himalajus;
  Tėvynės žvaigždę dovanoja Viešpats,
  Patikėk, ji labiau švytinti už Saulę!
  Tu esi mano gimtoji šalis -
  Žinokite už jus, širdis plaka iš liūdesio!
  
  Tavyje mes esame komjaunuoliai kaip ereliai,
  Mes sutriuškiname nacius ir iššluojame laužą!
  Mes netgi sugebėjome Jupiteryje,
  Auginkite vaisius - neįgyvendinamas rojus!
  
  Venera yra meilės vieta
  Marse kario jausmas yra aukščiausias!
  Jūs nutraukiate blogio, abejonių grandines,
  Juk Dievas nori padaryti viską, kas geriausia!
  
  Sunaikink kosminį spaudimą
  Pagaukime smakrą stipriu kabliuku!
  Priešą sutriuškins pasaulio galia,
  O Junkers buvo numuštas paprastu vaikišku lanku!
  
  Išlyginimas vienas - imk ir laimėk,
  Mes negalime žinoti kito rezultato!
  Ir tu nedraskyk Reicho vilko,
  Gauk durtuvą į veidą iš kovotojo!
  
  Ir durtuvas jums netiks ateičiai,
  Į buldozerį įpilsime dinamito!
  Toks greitas skrydis
  Kai proletaras smogė į kūjį!
  
  Kitas žingsnis praeis kaip uraganas
  O galutinis žaidimas bus laimėtojas!
  Juk mūsų įniršis yra pašėlęs ugnikalnis,
  Žudynės ant niekšelio, baisios katės!
  
  Berlyne prispaudėme erkes,
  Paryžius laisvas po Rusijos vėliava!
  Mes esame Tėvynės dukros ir sūnūs,
  Kai puotaujame, su pasimėgavimu valgome medų!
  
  Foggy Albion dabar yra kaip brolis,
  Niujorkas gavosi kaip pyragas ant lėkštės!
  Mūsų raudona, raudona aguonos spalvos vėliava,
  Pagal ją visi laisvę turintys žmonės yra laimingi!
  . 12 SKYRIUS
  Olegas Rybachenko taip pat turi svajonę, kuri net nėra paprasta, bet nuostabi. Tarsi jis ir Dima tęsia karinę karjerą;
  Jiedu užsiregistravo savanoriais į vaikų SS diviziją, kurią suformavo demonų apsėstas fiureris. Atrodo, kad šioje realybėje Hitleris pagaliau išprotėjo. Tiesa, kita vertus, jis turėjo apdairumo nepradėti beviltiško karo su SSRS.
  Kita vertus, kodėl berniukui nepasiekus karinio grūdinimo? Kodėl jie turėtų leisti slauges ir kaitintis kaip barčiukai?
  Olegas Rybačenko ir Dmitrijus kartu su kitais jaunesniojo bataliono vaikinais išskrido į Afriką. Vokiškas šešių variklių transportas galėjo gabenti iki dviejų šimtų ginkluotų desantininkų. Bet ten buvo visas trijų šimtų jaunesnės Hitlerio jaunystės kovotojų batalionas. Trys šimtai maždaug dvylikos metų berniukų, iš pažiūros dar gana išpūsta nosimi, bet iš tikrųjų tai buvo specialiai atrinkti berniukai, jau gavę nemenką karinį mokymą.
  Fiureris norėjo, kad kuo daugiau paauglių dalyvautų kare. Afrikoje pagrindinės britų pajėgos jau buvo sumuštos, nors Sudane vis dar yra stiprių garnizonų. Tiesa, kolonijinės pajėgos nėra visiškai patikimos, o iš tikrųjų britų daliniai. Jie nėra visiškai angliški. Jie nėra taip gerai ginkluoti, ypač su tankais, pabandykite, tad perkelkite įrangą per metropolį. Todėl berniukų didelių nuostolių rizika yra minimali. Tai turėtų būti įprastų taktinių pratybų lygyje, o jaunoji karta įgis karo patirties.
  Olegas Rybachenko ir Dmitrijus laisvai kalba vokiškai (tariamas priešas), taip pat angliškai, ispaniškai ir prancūziškai. Jų mokykla taip pat yra elitinė, o sovietiniai vaikai teoriškai turėtų būti patys protingiausi.
  Vokietis berniukas, matyt, vienas iš lyderių, aukštas ir raumeningas Hansas Feueris paspaudė ranką ir nuoširdžiai pasakė:
  - Nesitikėjome, kad rusai gali būti tokie stiprūs ir protingi. Pavyzdžiui, spjaudykite mums kaip pirmos klasės vokiečiai!
  Olegas Rybachenko kukliai pažymėjo:
  - Ir kas čia taip stebina. Gal ir teks kautis, bet jei eisi į žvalgybą ir nemoki vokiečių kalbos, kiek informacijos surinksi?
  Hansas sutiko:
  - Tai tiesa! Bet apskritai mus mokė, kad esate rusų subžmonės. Slavai yra pereinamasis etapas tarp beždžionių ir žmonių. Tai yra, kalbant apie intelekto išsivystymą, rusas yra šiek tiek aukštesnis nei augintinis.
  Dimitrijus piktai sugniaužė kumščius.
  - Taip, už tokius žodžius galiu įterpti.
  Hansas drąsiai atsakė, sugniaužė kumščius:
  - Tik ginklų pasirinkimas priklauso nuo manęs. Su pirštinėmis esate pusės pasaulio čempionas, o kaip apie dvikovą su nunchuckais?
  Dmitrijus nustebo:
  - Ir kas tai?
  Vokietijos elito vaikas norėjo atsakyti, parodydamas savo erudiciją, bet Olegas Rybachenko jį aplenkė:
  - Tai žemės ūkio įrankis, kuris Kinijoje išmuša skriemulius. Mongolai-totoriai uždraudė kinams nešiotis ginklus, todėl šį išoriškai nekenksmingą prietaisą pavertė mirtinu klubu. Buvo sukurta visa kovos su nunchucks sistema. Tada XIX amžiaus pabaigoje jį priėmė japonai. Tikriausiai tai iš jų atiteko SS kariuomenei.
  Hansas atsakė:
  - Tikrai ne tokiu būdu. Prieš dešimt metų Didysis fiureris pasikvietė kelis guru iš Kinijos, įsakęs, kad Trečiojo Reicho rankų kovos mokykla būtų pažangiausia pasaulyje. Nereikia manyti, kad mes, vokiečiai, būdami aukščiausia tauta, nenorime nieko mokytis iš kitų tautų. Mūsų vokiečių karo mokykla reikalauja kiek įmanoma atsižvelgti į žmogiškąjį faktorių.
  Dmitrijus energingai linktelėjo, patvirtindamas mintį:
  - Ir sovietinis taip pat. Stalinas sakė - technologija rekonstrukcijos laikotarpiu lemia viską! Ir tada, antrajame penkerių metų plane, jis išplėtojo idėją - kadrai viską nusprendžia!
  Olegas Rybachenko pasakė kitaip:
  - Turiu pasakyti, kad su žmogiškuoju faktoriumi ne viskas gerai. Pavyzdžiui, SSRS karių techninio pasirengimo lygis atsilieka. Bet apskritai mes esame puikūs!
  Hansas pasiūlė:
  - Ar norėtumėte suvaidinti Hitlerį-hašą?
  Sovietų berniukai nustebo:
  - Ir kas tai?
  Hansas mirktelėjo.
  - Paskutinis Didžiojo fiurerio išradimas. Kaip šachmatai, kuriuos žaidžia ne du, o keturi, du po du. Bet vienoje keturių šimtų ląstelių lentoje. Jame yra tankai, SAU ir mūšio laivai. Iš viso kiekvienoje figūroje yra keturiasdešimt, o iš viso - šimtas šešiasdešimt. Vieni juda kaip šachmatai, kiti - ne. Plius dar kai kurios naujovės... Pavyzdžiui, tanką ir mūšio laivą numušti gali tik tankai , savaeigiai pabūklai ir Links, o pėstininkai arba kartu, arba pasiekę tam tikrą liniją sustiprina ginklus. Apskritai žaidimas labai sunkus, visai nepanašus į šachmatus.
  - Parodyk jai. - paklausė Olegas Rybačenko.
  Hansas iš kuprinės ištraukė sulankstomą lentą. Jis buvo šarnyrinis ir gana kompaktiškas. Figūros įmagnetintos. Kiekviename po keturiasdešimt identiškų. Pati lenta gana konservatyvi, stačiakampė. Taisyklės įdomios, ypač beveik visos figūros nepataiko taip, kaip juda, išskyrus tankus. Jie gali ir mušti, ir vaikščioti su gaudymu.
  Kaip ir tikėtasi, stipriausias gabalas yra mūšio laivas, silpniausias yra lengvasis pėstininkas. Savaeigiai pabūklai pasirodė čia, o kas domisi lėktuvais, ir po vieną, bet tada atakos lėktuvas, naikintuvas, bombonešis ir hidroplanas. Be mūšio laivų, yra ir naikintojų. Pėstininkai taip pat kitokie, mechanizuoti, paprasti ir kavaleriški. Tai yra, nėra lengva suprasti taisykles. Olegas Rybachenko iškart pažymėjo:
  - Ne, šis šachmatų žaidimas populiarumu nenugalimas. Sunkumo lygis viršija aukščiausią lygį!
  Hansas sutiko:
  - Taip, čia sukurti strategiją nebus lengva. Ir jūs negalite rašyti protingų knygų. Bet tai skirta arijams!
  Dmitrijus sutiko:
  - Taip, arijonams! Žaiskime!
  Olegas Rybachenko perspėjo:
  - Malonumo bus mažai!
  Hansas pakvietė kitą berniuką ir, sukūręs porą, pradėjo žaisti prieš berniukus. Šiuo atveju pasirinkau rudą. Olegas ir Danka yra natūraliai raudoni!
  Žaidimas iš pradžių nebuvo tikrai įdomus, bet vėliau įsitraukė vaikinai. Olegas Rybačenko, kaip gimęs strategas, perėmė iniciatyvą ir ėmė stumti priešus iš kraštų. Fiurerio žaidime apskritai nebuvo karaliaus, o būstinė galėjo būti perkelta neprarandant nė vieno žingsnio.
  Tačiau berniukams nebuvo leista žaisti. Suskambėjo žadintuvas...
  - Oro puolimas!
  Vaikinai iškart nuskubėjo prie iliuminatorių. Nors langai buvo siauri, bet pro juos nelabai gerai matėsi, buvo net gniuždymas.
  Besileidžiantys lėktuvai skrido kolonoje, ir, žinoma, su gerai ginkluotų naikintuvų palyda.
  Anglų buvo ne daugiau nei tuzinas. Spitfires, pamatę, kad vokiečiai atidengė daugiau kulkosvaidžių ugnies, bandė pataikyti iš toli. Bet jie patys gavo atsakymą. Trys Karališkųjų oro pajėgų orlaiviai pradėjo rūkyti, o likusieji pabėgo.
  Vaikinai garsiai švilpė, bet niekas neprisiekė nešvankybių - drausmės. Bet jie trypė su batais ir išleido daugybę sūrių juokelių.
  Žinoma, transportas negali vaikytis naikintuvų, greičių skirtumas yra eilės tvarka, tad berniukams teko nusiraminti ir grįžti į savo reikalus. Vieni net pradėjo daryti atsispaudimus nuo grindų, kiti - spaudimą.
  Tačiau Olegas Rybačenko buvo taip įkvėptas, kad dainavo balsu, galinčiu išvyti ne tik karalių, bet ir melagių imperatorių (Hitlerį!);
  Mes skrendame į atšiaurią mirtiną kovą,
  Pionieriai - komunizmo vaikai!
  Mūsų Viešpats Svarogas visada su manimi,
  Sutriuškinkime revanšizmo pamatus!
  
  Turime drąsos ir užsispyrimo
  Kiekviena mašina žino, kaip surinkti!
  Nacių laukia įnirtingas pralaimėjimas,
  Nenešiokite Fritzo nesąmonių!
  
  Netoli Maskvos Vermachtas buvo stipriai sumuštas,
  Mes parodėme veržlų narsumą!
  Slidus parazitas buvo sutraiškytas
  Mes laimėjome, skaičiuojame tiesiai!
  
  Ką Fritzas gali padaryti toliau?
  Tik letenos į viršų - greitai pasiduok!
  O Adolfas gerklėje - aštrus špicas,
  Tegul klounas asilas atlieka vaidmenį!
  
  Mūsų vaidmuo yra pūsti pergalės ragą,
  Renkame raudonuosius legionus!
  Ir negailestingai nukirto agresoriui galvas,
  Bent jau jie atėjo į frontą tiesiai iš mokyklos!
  
  Mes įveikiame roplius, tarsi jie būtų gimę Marse,
  Ir visur Fricai prašo pasigailėjimo!
  Mes esame didžiųjų sūnūs, kur visos lygios šalys -
  Leiskite jiems patvirtinti žygį iš veido piktogramos!
  
  Hitleris sumanė užgrobti mūsų Žemę,
  Ir dabar jis turi guzelį po kirpčiukais!
  Juk vokiečiai norėjo visus paversti žaidimu,
  Ir juos padėjo paprastas berniukas!
  
  Kas atsitiko "Tigrui" - jis pateko į metalą,
  Iš jo virsime samovarus su saldžia arbata!
  Fritz tai gavo - staigus pralaimėjimas ant ragų,
  Mes Berlyne švytinčią, šiltą gegužę!
  
  Ir Adolfas tapo kilpa vietoj kaklaraiščio,
  Įtempė priešo budelio kaklą!
  Sunki bausmė už jo nuodėmes,
  O dabar tankais trypiu Vokietiją!
  
  Pats Didysis Stalinas apdovanojo komjaunimą,
  Jis davė įsakymą - didelė "Pergalės" žvaigždė!
  Kiek mes įdedame - į Šventąją jėgų Tėvynę,
  Kad mūsų seneliai džiaugtųsi kitame pasaulyje!
  Keista, bet už tokią maištingą dainą jam audringai plojo - visi čia visiškai sustingę, ar ką?
  Kai Olegas Rybačenko baigė dainuoti, sapnas nutrūko, ir jie vėl buvo pažadinti, šį kartą ne pačiu įprastu būdu, o paimti ir apipilti šaltu vandeniu. Po to vėl šios grandinės, kurios buvo pripildytos baisių nubrozdinimų ant rankų, ir kolona buvo varoma... Jie man net pusryčių nedavė! Apvalus! Tiesa, vokiečiai liko vietoje, o kaliniai lėtai judėjo žiediniu keliu. Kokia to prasmė, neaišku. Kelias grįstas asfaltu ir akmenukais. Po kelių valandų nuogi kulnai pradėjo smarkiai degti ir niežėti. Daugelis merginų kraujavo.
  Tada, nors iki vakaro dar buvo toli, be ceremonijų jį parvarė atgal ir paskubomis atplėšė nuo grandinės, liepė atsigulti.
  Olegas Rybachenko ir likusios merginos paskubomis pakluso. Ir nors miegoti visai nenorėjau, miego ir hipnozės vizijų dievo rankos (kurį pats Visagalis Dzeusas padarė, kad užsimerktų!) staiga ir neišvengiamai susisuko.
  Ir vėl pionieriai berniukai garbinguose kariniuose reikaluose, net jei jie priklauso svetimai kariuomenei;
  Trijų šimtų dvylikos metų berniukų batalionas iš Jungvolko buvo atstatytas vietoje ir perkeltas toliau į pietus. Iš pradžių vaikinai automobiliais buvo nuvaryti porą kilometrų, bet paskui vadovybė, matyt, persigalvojo ir nusprendė surengti berniukams išgyvenimo bėgimą.
  Berniukai buvo priversti nusirengti, apsirengę kareiviškus šortus ir taip beveik nuogi ir basi su kuprinėmis ant pečių bėgti į pietus.
  Žinoma, jiems buvo leista išsitepti nauju, pakankamai efektyviu kremu nuo saulės, o maršrutas ėjo ne per dykumą, o per minkštesnę ir ne tokią degančią žolę, nes ėjo palei Nilo upę, ir aplink pilna tekėjimą. šaltinis, augo žolė ir medžiai, bet vis tiek išbandymas buvo sunkiausias. Mat teko bėgti laukinių Afrikos liepos karščių sąlygomis ir net su automatais, taip pat su kuprinėmis su atsargomis.
  Žinoma, specialiame batalione buvo vaikinų, atstovaujančių vokiečių tautos spalvą ir turinčių neblogą fizinį pasirengimą, bet vis tiek.
  Jaunieji kariai buvo pastatyti, o jų vadas, toks pat trūkčiojimas kaip ir jie, nors ir gana aukštas, su Apolono raumenimis, įsakė:
  - Na, broli! Žinau, kad tau bus sunku, bet skola yra skola! Iki vakaro reikia įveikti penkiasdešimt aštuonis kilometrus! Tai įsakymas.
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Hm taip! Žodis ši komanda skamba kaip burtažodis! To negalima ignoruoti.
  Dima pastebėjo:
  - Aš pasiruošęs lažintis, kad mes to nepadarysime!
  Hansas Feueris prieštaravo:
  - Privaloma įvykdyti, nes mes arijai! Ir jūs taip pat esate rusai, arijai, jei įrašote į geriausią Jungfolko batalioną.
  Kuprinė už nugaros kartu su šoviniais, vandeniu ir litavimu yra aštuoniolika kilogramų, plius trijų kilogramų automatas. Dvidešimt vienas kilogramas, suaugusiam žmogui sunku, jei ilgai vaikštai, o paskui bėgi, ir net po kaitria saule.
  Olegas Rybačenko trynė koją ant žolės. Berniukai entuziastingai ėmė atsikratyti batų, avėjo odinius batus (oda tikrai dirbtinė, bet vis tiek ne koks kirzachas), čia sunku bėgti. Geriau būtų buvę sporto ar teniso bateliai, bet kariaujančios Vokietijos sąlygomis tai yra prabanga, ir jie nusprendė berniukų nelepinti.
  Nuskambėjo komanda, ir Jungvolko kariai puolė bėgti, stengdamiesi išlaikyti rikiuotės įvaizdį.
  Nuo Nilo papūtė gaivus vėjelis, maloniai pūsdamas nuogus, raumeningus berniukų karių liemenis. Jie kažkuo priminė paauglius titanus, pasiruošusius šturmuoti dangų. Jie bėgo, saikingai kvėpuodami, beveik nuo kojų pirštų galų. Priekyje buvo aukščiausias ir, žinoma, aukštas Dimka, nors šeši berniukai, įskaitant vadą, buvo už jį aukštesni. Olegas Rybačenko, kuris tik šiek tiek viršijo standartą, jo vienuolikos metų augimas (priešingai nei realybėje, kurioje jis sekė didvyriškuose protėviuose!), turėjo paskubėti beveik pačioje pabaigoje. Tiesa, tai buvo privalumas, mažesnė tikimybė sutraiškyti kulnus ar pakliuvusi į pėdą po vieta, kur jie sėdėjo. Jis čia jauniausias, bet tikrai ne pats silpniausias ar dar kvailesnis.
  Krūvis apčiuopiamas, bet vis tiek priimtinas, bėgiojimo su krūviu patirties turi kiekvienas. Net ir turėdami didelį svorį, kai ant pečių nešiojo, pavyzdžiui, partnerį.
  Po basomis basomis kojomis karts nuo karto traška ar sutrūkinėja, į nulūžusias palmių šakeles ar spurgus, kartais atsiranda dygliuotų augalų, kuriuos bando apeiti berniukai. Žolė įkaitusi, dažnai sausa, bet tikrai nedega kaip dykumos smėlis. Apskritai, dar galima gyventi, tik Saulė kyla ir sustiprina šilumą.
  Aukštas Hansas, maždaug tokio pat ūgio kaip Dmitrijus, bėga petys į petį. Vokiečių karys klausia jauno sovietų kareivio:
  - Na, dabar tu kari! Parakas, žinoma, dar neužuostytas, bet mums viskas prieš akis. Ar patiriate kokį jaudulį?
  Dmitrijus nuoširdžiai atsakė:
  - Dar ne! - Ir pridūrė vėl pasukdamas galvą. - Sąžiningai, ne!
  Hansas paniekinamai prunkštelėjo.
  - Aš darau! Būsiu atviras, taip! Na, o kas iš mano amžiaus berniukų gali legaliai eiti į karą. Kovok, šaudyk, žudyk, susprogdink, gaudyk. Juk tai yra romantika. Juk jūs ir Oležka taip pat norėjote pasijusti gyvais kariais, pabėgti nuo rutinos!
  Dimka ryžtingai paprieštaravo:
  Mūsų gyvenimas nėra rutina. Apskritai būti pionieriumi, net lyderiu ir sportininku yra labai įdomu.
  - Na ką, tu užsiregistravai pas mus? Ar bijai būti nužudytas ar suluošintas? - Hansas sarkastiškai paerzino.
  Dimka, pravarde Ilja Murometsas - pasišaipė:
  - Todėl ir pasirašiau, kad parodyčiau, kad rusai gali kautis ne prasčiau nei vokiečiai. Ir tada visas pasaulis rašo ir kalba apie jūsų pergales ...
  Hansas nusijuokė.
  - Na taip! Apie mūsų pergales, šlovę visoje visatoje. - Aukštas karys berniukas iš pasididžiavimo išpūtė plačią krūtinę. - O jūs, rusai, vargiai pastumsite mažytę suomių kariuomenę. Jūs neturite kuo girtis!
  Dmitrijus, įžeistas, sunkiai tramdydamas save, kad nenaudotų kumščių, prieštaravo:
  - Mes taip pat turime Khalkhin Gol!
  Hansas paniekinamai prunkštelėjo.
  - Nedidelis susirėmimas, kažkur Azijoje. O mūsų vaikinai jau paėmė Europą ir beveik visą Afriką ir Aziją. Ir mes užgrosime Rusiją, mums laikas spjauti!
  Dmitrijaus akys piktai blykstelėjo:
  - Negriebk, rankos trumpos!
  Hansas nusijuokė.
  - O kaip mes privertėme jus pasirašyti Brest-Litovsko sutartį? Tu davei mums žemės, skaičiuok iki Dniepro, turėdamas tris kartus daugiau durtuvų ir kardų. Ką šiuo atveju galima pasakyti apie rusą kaip karį?
  Dimka susibūrė, ketino smogti Hansui į snukį ir, žinodamas jo, kaip "pusiaus pasaulio" čempiono, jėgą, tikrai būtų išmušęs įžūlų vokiečių berniuką, bet... nenorėjau palūžti. liniją ir surengti kovą. Taip, ir ginčo metu naudoti kumščius nėra gerai. Išskyrus šį atvejį, greičiausiai jis bus suimtas, ir jis neturės laiko parodyti, kad rusai kovoja ne prasčiau nei vokiečiai. Todėl Dmitrijus ramiai prieštaravo:
  - Mes, rusai, jus įveikėme valdydami Frydrichą II ir net paėmėme Berlyną. Ir kai Napoleonas Didysis jums vadovavo, pusė jo kariuomenės buvo vokiečiai, o Pirmajame pasauliniame kare įvyko Brusilovskio proveržis. Taip, ir jūs nepaėmėte Paryžiaus, nes mūsų kariuomenė vos neužėmė Koenigsbergo.
  Hansas rado gana svarų kontrargumentą:
  - Bet šiaip, paskutiniuose mūšiuose su mumis buvai nugalėtas! Ir jie smerkia žmogų ir tautą pirmiausia pagal galutinius darbus!
  Dmitrijus gana pagrįstai prieštaravo:
  - Valdant carui, turėjome atsilikusią pramonę, ypač karinėje-techninėje sferoje. Ir dabar mes sukūrėme rimtą pramonę. Pavyzdžiui, matėte tanką KV-2. Jame sumontuota 152 mm haubica. Ar jūs, vokiečiai, turite ką nors panašaus?
  Hansas nusijuokė.
  - Prancūzai ant S-2 tankų taip pat turėjo haubicų, didesnių nei 155 milimetrų kalibro, bet tai nesutrukdė mums nugalėti varlių, turinčių silpnesnę įrangą nei dabar. Pagrindinė Vermachto stiprybė - žmogiškojo faktoriaus pranašumas!
  Dmitrijus iškreipė veidą tolygiai įdegęs:
  - O kodėl manai, kad turi pranašumą prieš mus žmogiškuoju faktoriumi, jei tapote "pusiaus pasaulio" čempionu? Ir nugalėti geriausius savo vaikinus?
  Hansas gana pagrįstai pasakė:
  - Išimtys kartais tik patvirtina taisykles. Tiesą sakant, beveik visada! Dabar, jei paimtume ne atskirus reiškinius, o visą karinio rengimo lygį, tada čia ...
  Dmitrijus supyko:
  - Jūs nežinote, kokio lygio kovinį pasirengimą turime ir kaip vyksta pratybos sovietinėje kariuomenėje. Taigi nereikia spėlioti!
  Hansas logiškai pastebėjo:
  - Ispanijoje vyko sovietinės karo mokyklos, doktrinos ir vokiečių kalbos konkursas. Išbandėme savo įrangą ir ginklus. Rezultatas - mūsų karo mokyklos pergalė, strateginis menas ir Franco režimo įtvirtinimas. Taigi mes jau kovojome su jūsų vaikinais ir laimėjome!
  Dmitrijus Murometsas liūdnai pastebėjo:
  - Jūs turėjote daug daugiau kariuomenės nei mes! Jūs ką tik paėmėte sumą!
  - Taip nesakyčiau. - Hansas nuleido galvą ir nutilo, pradėjo ryškėti pirmieji nuovargio požymiai ir pasidarė sunku kalbėti.
  Blogiausia dalis, žinoma, yra karštis. Saulė nenumaldomai pakilo į zenitą. Nė vienas iš berniukų nebuvo prie jos pripratęs. Vokietija ir Rusija yra šiaurinės šalys, o vasarą jos retai pakyla virš trisdešimties laipsnių. O tai Afrika liepos mėnesį, o vėjas nustojo traukti iš Nilo.
  Berniukų basos pėdos dar labiau dygliavo išdžiūvusia žole, o tada staiga tai baigėsi ir visas kilometras buvo padengtas degančio žvyro. Buvo labai skaudu, kai kurie nelabai santūrūs berniukai cypė. Nuo jų varvėjo prakaitas ir šnypšdamas ant įkaitusio žvyro.
  Olegas Rybačenko ir Dmitrijus bei dauguma kitų spartietiška dvasia užaugintų berniukų stengėsi šypsotis ir neišduoti miltų. Jie galvojo apie ką nors kita. Taigi Olegas Rybačenko įsivaizdavo, kad jo basas kojas laižo liepsna ant stovo, ir jie nori iš jo išplėšti svarbią valstybės paslaptį. Ir jis turi tai ištverti ir neparodyti, kad yra įskaudintas ar išsigandęs. Be to, berniūkščiai augo atšiauriomis sąlygomis ir jų kulnai nebuvo taip lepinami, nors poetas ir juodas žvyras degė, bet ne tiek, kad šiurkšti oda nusilupo.
  Netrukus sekė karščio smūgiai. Beveik vienu metu keli perkaitę berniukai nualpo, juos teko pakelti ant lengvų, sulankstomų neštuvų.
  Olegas Rybachenko pažymėjo sau, kad vokiečiai apskritai turi gerą įrangą. Ar gali būti, kad Raudonojoje armijoje rasite įrenginį sužeistiesiems vežti iš duraliuminio, kuris tuo pačiu lengvai paslepiamas kuprinėje.
  Tačiau su papildomu krūviu rankose bėgti sunkiau, o nuogi kulnai dega stipriau, nes didėja slėgis. Taigi jie yra tarsi savanoriškame-privalomame pragare. Olegas Rybačenko net pagalvojo: kaip į tokį išbandymą reaguotų jo bendražygiai, visi būtų išgyvenę.
  Platūs raudonai įkaitusio, pajuodusio žvyro ruožai buvo derinami su duriama, džiovinta žole. Be to, vadas pamažu vedė berniukus nuo Nilo, matyt, kad nepatektų į Egipto gyvenvietes.
  Vėl kai kurie berniukai pradėjo griūti, o saulės klubo išvarginti ar apsvaigę berniukai užsidengė galvas vandenyje suvilgytu skuduru ir paguldė ant neštuvų. Kai kurie anksčiau lengvą smūgį patyrę atsistojo ir toliau bėgo.
  Tačiau jaunų vaikinų jėgos vis mažėjo, o beveik pusė išėjo iš rikiuotės.
  Galiausiai vadas, taip pat gana pavargęs, pasakė:
  - Įsakau visiems pailsėti! Pasiekėme ribą! Apsidenkite skėčiais nuo saulės, gerkite vandenį su actu ir šokoladu. Tada gulėsite daryti kvėpavimo pratimų!
  Vaikinai kariai sušuko silpnu choru:
  - Mes pasiruošę įvykdyti bet kokį užsakymą!
  Nepaisant kremo nuo saulės, kūdikio odelė paraudo ir buvo sumušta. Buvo nepatogu gulėti ant dygliuotos sausos žolės, o berniukai po savimi pasidėjo celofaną.
  Dmitrijus ir Olegas Rybachenko apsigyveno vienas šalia kito toje pačioje palapinėje. Berniukai atrodė šiek tiek išsausėję, o oda patamsėjo. Basos pėdos labai degė ir niežti, kojas reikėjo kelti į viršų, kad išbėgtų kraujas, pasidarė bent kiek lengviau.
  Dmitrijus pastebėjo:
  - Tai, kad karas ne medus, žinojome, bet ne tiek!
  Olegas Rybachenko niūriai pažadėjo:
  - Tai vis dar gėlės. Jei pamatysite kraują ir pažvelgsite į savo pirmąjį lavoną, suprasite, kad visi šie lakstymai ant karšto paviršiaus yra niekis!
  Dmitrijus patraukė pilvą ir pasakė:
  - Knygose, žinoma, rašoma apie tai, koks jausmas, kai pirmą kartą nužudai žmogų. Netgi blogas žmogus ir tavo priešas, pasiruošęs išlaisvinti žarnas. Bet vis tiek yra..
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Boussenardo knygoje "Captain Daredevil" taip pat buvo visas batalionas siurbikų, kurie kovojo su britais. Kažkas mums primena. Bet ten psichologijos problema, anot jų, kaip yra nužudyti žmogų, tik trumpai paliečiama, kai kulka netyčia nupjovė jauną būgnininką. Taigi apskritai yra gana lengvabūdiškas požiūris į mirtį. Atrodo, kad tai net ne karas, o šventė!
  Dmitrijus logiškai prieštaravo:
  - Tai knyga vaikams ir paaugliams; kuriems nuobodu skaityti apie psichologinius išgyvenimus. O pabaiga jau bloga, žuvo beveik visas pienininkų batalionas, o tęsinio taip ir neparašyta!
  Olegas Rybačenko, giliai išreikšdamas nuoširdų sielvartą, pažymėjo:
  - Bet tai tokia knyga, kad gailitės, kaip greitai ji baigėsi. Tačiau daug dažniau nutinka atvirkščiai, kad tiesiogine to žodžio prasme kankiniesi, bandydamas įveikti tą ar kitą darbą!
  - Jei turite Levo Tolstojaus romaną "Karas ir taika", tai Oležekas neabejotinai teisus! Dmitrijus sutiko.
  Tada jaunasis partneris paprieštaravo:
  - Knygoje "Karas ir taika" - intriga, kelios siužetinės linijos, detaliai atskleisti personažai. Ne, ji nėra tuščia. Jokiu būdu nenuobodu! Nors, žinoma, pradžioje toli gražu ne įdomiausia.
  Dmitrijus sutiko:
  - Taip, taip... Daugelis rašytojų nusideda vangiu siužetu, kai dar neprasidėjus įdomiausiam veiksmui pavyksta išmesti iš pažiūros nuobodžią knygą.
  Leisdamas berniukams išlaukti patį saulės piką, vadas buvo žvalus Vilkas Štichas, labai raumeningas vaikas, maždaug keturiolikos metų. Veidas gražus, bet griežtas, vaikiškas ir kartu suaugęs. Pats Vilkas vis dar yra iš Jungvolko, bet jo komandos principas yra toks, kad jaunikliui turi vadovauti jaunasis. Ir tai, kad Shtichas neturi patirties ir mano, kad vaikas niekam netrukdo. Svarbiausia, kad jis yra arijas ir vadovauja arijonams, o tai reiškia, kad jis sugeba padaryti neįmanomą paprastiems žmonėms. Ir ką? Jie tai daro!
  Vėl bėgti, pamiršti skausmą, nuovargį, berniukus, kuriems net gėda (toks auklėjimas!), Prisiminti mamą, tėtį ar pagalvoti apie ką nors švelnaus. Būtent tada gebėjimas ištverti kančias ir pats išbandymas yra didžiulė palaima.
  Jaunieji kariai bėga negalvodami apie nepaklusnumą, o jei ko nori, tai kova!
  Karštis vis dar labai stiprus, ir berniukai vėl išbėga ant dygliai karšto žvyro. Ir jis net nemato pabaigos. Skausmas tampa nepakeliamas ir daugelis jaunų karių nebegali sulaikyti skausmo dejonių.
  Tada Olegas Rybačenko pradėjo dainuoti dainą, kurią sukūrė kelyje, tikrą maršą;
  Sovietinės Tėvynės šlovė yra didelė -
  Mes verti tikėjimo, mes būsime ši šlovė!
  Mūšyje nugalėsime žiaurų priešą,
  Vardan rusiškos, švytinčios Jėgos!
  
  Kas dainuoja Tėvynėje,
  Sąžiningo, baso pionieriaus širdyje!
  Skrendame kaip paukštis,
  Koks šventas tapo mūsų tikėjimas!
  
  Automatinis, patikėk, didysis brolis
  Ir granatos visai nėra nereikalingos!
  Jei esate drąsus, tada rezultatas
  Taip bus, nepaisant to, kad esi berniukas!
  
  Pionierius yra įžūlus ir griežtas ...
  Bet Dievo šypsena mus apšviečia!
  Deja, pasaulyje yra daug piktų tūzų,
  Jie nori sugadinti vietą rojuje!
  
  Fašistas šakalas traukia letenas į mus,
  Jis nori išplėšti vaiko širdį!
  Ir jo kiaulių šypsnys,
  Leisk jam garsiai trenkti į veidą!
  
  Tankai "Tigrai" yra "batai",
  Nerangus - baisiai kampuotas!
  Ir tu nuo jų nepabėgsi,
  Na, geriau paruoškite granatas!
  
  Mes sukursime tokį pasaulį, patikėkite manimi,
  Kur milijonai bus laimingi!
  Plėšrus žvėris pabėgs į guolį,
  Mes paguldysime niekšiškus legionus!
  
  Kas dainuoja Tėvynėje,
  Ir labai garsiai sutriuškina visus nacius ...
  Išspauskite stipresnį riterio spindulio pistoletą ...
  Ir kad planetoje būtų ramu ir tylu!
  
  
  
  
  Raudona vėliavėlė spindės
  Jame yra šventas Jėzaus vardas!
  Išlaikyti pionierių egzaminą penkiems -
  Būti žinomam - tavo Rusija!
  
  Bet tas egzaminas ne prie lentos -
  Ją reikės atiduoti iš tranšėjos!
  Žili plaukai slenka prie vaikino su viskiu,
  Draugas mirė - dabar apraudok prie kapo!
  
  Kas yra prakeikto karo nuodėmės,
  Net neverta vadintis žvėrimi!
  O orda nemoka laikyti
  Nors Adolfas kartais yra juokingesnis nei bufas!
  
  Mes žinome, kad neturime trauktis,
  Pionieriai bijo kažkieno amžinai!
  Mes, vaikinai, esame ištikimai draugiški,
  Ir morališkai aš tikiu, kad ne luošiai!
  
  Mes užbaigsime šlovingą žygį Berlyne,
  Mes visada tikime, mokėjome kovoti!
  Ir iš karto pagavo veržlią drąsą,
  PKK kuprinėje bėga!
  Olegas Rybačenko užbaigė žaismingą ir drąsią dainą, o vokiečių vaikinai ją patvirtino švilpuku ir juoku. Tarsi jie nepastebėtų, kad jų liaupsinamas fiureris nuo galvos iki kojų buvo apipiltas nešvarumu!
  Darėsi smagiau bėgioti, atsirado daugiau jėgų... Ir netrukus žvyras baigėsi ir nuėjo minkšta žolė, kuri tapo malonumu apdegusioms pėdoms, drąsiems berniukams.
  Dimitrijus šypsodamasis pastebėjo:
  - Sakoma, kad daina mums padeda gyventi, bet nieko nebuvo pasakyta apie tai, kad ji palengvina ir didelį krūvį už nugaros!
  Olegas Rybachenko prieštaravo:
  - Dar Senovės Egipto civilizacijos laikais buvo žinoma apie gyvybę suteikiantį muzikos poveikį žmogaus organizmui, taip pat ir dainas. Pavyzdžiui, mažos vergės ir vergės, kurios dar negalėjo efektyviai dirbti laukuose ir karjeruose, buvo verčiamos dainuoti, kad nudžiugintų suaugusius vergus. Juk toks Valiologijos mokslas atkeliavo iš Egipto.
  Vadas Vilkas sušuko:
  - Atstatykite augimui! Ir nekalbėk!
  Kariai berniukai iškart persitvarkė, o paskui tylėdami pabėgo.
  Saulė jau nusileido saulėje (Šiaurės Afrikoje liepos mėnesį temsta anksčiau nei vidurinėje juostoje.). Sustojimas jau buvo arti, staiga pasigirdo signalas.
  - Visi atsigulkite ir persirengkite!
  Kaip paaiškėjo ne be priežasties. Priekyje pasigirdo tolimas triukšmas. O vaikinai aktyviai dirbo su kastuvais, mėtė ant savęs žolę. Jau buvo pakankamai tamsu...
  Hansas pastebėjo:
  - Tikriausiai tai mūsų! Iki fronto linijos vis dar per toli, nes Vermachtas padoriai pažengė į priekį.
  Dimitrijus šypsodamasis pastebėjo:
  "Tačiau išmokti maskavimosi meno niekada nekenkia! Tikrame kare tai pravers!
  Hansas sutiko:
  - Taip, niekada, bet esu tikras, kad tai mūsų!
  Vilkas sušnypštė:
  - Dar vienas žodis ir aš tave nušausiu vietoje! Visi laukia! Ir gaminkite granatus.
  Kaip netrukus paaiškėjo, Hansas ir, tiesą sakant, klydo. Atsirado britų tankai. Tačiau vaikinai tyliai sėdėjo pasaloje: kas būtų, jei jie būtų savi ant užgrobtų transporto priemonių.
  Nors tankai važiuoja į šiaurę. Jų tik keturios, trys lengvos ir viena sunkiai prasiskverbianti "Matilda". Paskutinis tankas yra didelė problema, nes granatos gali sugadinti tik jo vikšrus. Kita vertus, plaučiai gali būti pataikyti taikliais metimais į stogą arba į laivagalį. Jei "Matilda" sulaužys vėžes, tuomet ji savo dviem kulkosvaidžiais ir patranka gali pridaryti nuostolių vaikinams.
  Vilkas nenorėjo, kad jo draugai mirtų jau antrą, o tiksliau net trečią dieną po atvykimo į Afriką. Tiesa, kulkosvaidžiai galėjo išjungti tikslius smūgius. Tačiau kyla klausimas, kieno tai tankai? Staiga trofėjai jau užgrobti vokiečių?
  Vilkas įsakė:
  - Eilinis Yungfolkovecas Olegas. Išeik į tankus be ginklų ir kuprinės ir sužinok, kas jie tokie!
  Olegas sušnibždėjo:
  - Klausyk vado!
  Pusnuogis juodais šortais vaikinas buvo apteptas nuo apsauginio kremo, o norėdamas paslėpti šviesius plaukus apsivilko kažkokį turbaną iš laikraščių. Dabar jis atrodė kaip paprastas vargšas arabų vaikas. Mažai tikėtina, kad jis bus laikomas priešu.
  Tankai judėjo neskubiu tempu, perjungdami pavarą, kurioje varikliai skleidžia mažiausiai triukšmo, o tai taip pat sukėlė įtarimų. Prie jų prišokęs Olegas energingai mostelėjo rankomis ir šaukė laužyta anglų kalba.
  - Yra minų! Yra minų!
  Tankai sustojo, iš Matildos kyšo šalmu įsegta galva ir piktas balsas angliškai atsakė:
  - Kodėl arapchonok, tu nori?
  Karys berniukas verkė:
  - Vokiečiai pakišo minas! Būkite atsargūs karališkieji kariai!
  Iš peties diržo atsirado antra galva, išgirdau, ji atsakys:
  Tegul miršta tie bjaurūs vokiečiai! Mano karalius yra su mumis! Dabar mes juos valgysime!
  - Ateik, sėsk čia! - Įsakė, sprendžiant iš epauletų, Karališkosios Britanijos tankų armijos pulkininkas!
  Berniukas pakilo į bokštą, jausdamas malonią šarvų vėsą ant savo plikų, mažų pūslių iškritusių pėdų. Tada jis atsilošė ir pradėjo rodyti britams kelią.
  Jų buvo penki, o ne itin erdviame Matilda vidutinio tanko bokštelyje buvo kiek ankšta. Čia Olegas Rybachenko nusprendė tapti didvyriu. Vikrios, ištreniruotos jo rankos, kaip ir profesionalaus kišenvagio, įsikišo į diržą ir išsitraukė revolverius. Nykščiai iš karto išėmė saugiklius.
  Žinoma, tai buvo niekšiška, bet pagunda atlikti "žygdarbį" buvo tokia stipri, kad Oležekas iššovė po porą kartų iš kiekvieno revolverio, taikydamasis po kairiuoju pečių ašmeniu.
  Iš tokio atstumo sunku praleisti, o neperšaunamą liemenę sėdėdamas tanke gali apsivilkti tik beprotis, ar paskutinis bailys. Pulkininkas nustebo ir už sprando pajuto pistoleto snukį. Berniukas sušnibždėjo gryniausiu Londono dialektu:
  - Jei nori gyventi, liepk pasiduoti kitiems trims tankams! Priešingu atveju mūsų batalionas juos sunaikins kartu su įgulomis!
  Pulkininkas nustebo:
  - Kas tu esi?
  Olegas Rybachenko atvirai atsakė:
  - Jūsų paskutinė galimybė išgyventi! Trys lengvieji tankai bus subombarduoti granatomis ir jus kankins ugnis. Žmonės mirs! Suskaičiuosiu iki trijų, arba tu duosi įsakymą pasiduoti ir išlipk iš mašinos, arba aš tau šausiu į koją ir pakartosiu prašymą nuo pradžių! Vienas du...
  Pulkininkas verkšleno.
  - Sutikite! Tik nežudyk mūsų!
  Olegas Rybachenko išdidžiai pareiškė:
  - Mes, vokiečiai, kalinių nežudome! Ir tada po Didžiosios Britanijos kapituliacijos vėl galėsite tarnauti naujose Karališkosiose pajėgose, atnaujintoje Britanijoje.
  Pulkininkas drebančiu balsu davė komandą. Tanklaistai klusniai lipo iš tankų, padėjo ginklus. Keletas didžiausių vokiečių berniukų, nusimetę kamufliažinę žolę, bėgo link jų, ruošdamiesi priimti pirmąją kalinių partiją savo gyvenime.
  . 13 SKYRIUS
  Šešetukai vėl kovoja su kinais. Vėlgi, jų hiperragana įmetė juos į XVII a. Priešas jau spėjo surinkti didžiulę kariuomenę. Dangaus imperijos kariai apgulė Rusijos miestą.
  O dabar berniukas, mergaitė ir keturios mergaitės kardais sutriuškina geltonąją armiją.
  Olegas Rybačenko valdė vėjo malūną, nukirto keletą kinų ir dainavo:
  - Į kruviną mūšį...
  O berniukas basa koja išmetė kelias nuodingas adatas.
  Margarita, žaibiškai puolusi kardais ir turėdama malūną, patvirtino:
  - Šventas ir teisus!
  Ir ji taip pat mėtė adatas nuogais kojų pirštais. Pataikęs į porą dešimčių kinų.
  Nataša, traiškydama priešus kardais, pridūrė:
  - Kovas, maršas, pirmyn...
  Ir taip pat paleiskite basas adatos pėdas.
  Dirbdamos ir rankomis, ir kojomis, merginos labai garsiai traiškė kines.
  Zoja taip pat mėtė adatas nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Darbo žmonės!
  Aurora, basa koja paleisdama bumerangą ir nukirsdama geltonuosius karius, lengvai patvirtino:
  - Kovas, maršas, pirmyn...
  Svetlana, traiškydama kinus ir plikais pirštais paleisdama plienines žvaigždes, smogdama priešui, sucypė:
  - Darbo žmonės!
  Merginos elgėsi kaip tikri koviniai ereliai. Ir nuo jų kardų smūgių ir smogančių elementų metimų priešai krito ir krito.
  Olegas laikė "Drugelio" techniką su kardais ir dainavo:
  - Mirties veidai!
  Ir basa koja berniukas vėl metė žudiką.
  Margarita malūne surengė priėmimą. Ji sutriuškino priešininkus ir agresyviai cyptelėjo:
  - Tai mūsų kelias ir kova!
  Ir nuo jos pirštų nukrito keli mirtini diskai.
  Olegas Rybachenko yra terminatorius, vėl meta tai, kas žudo, ir dainuoja:
  - Gegužės diena yra darbo šventė!
  Ir nuo jauno žudiko basų kojų vėl skrieja diskai, nukirsdami Dangaus imperijos karius.
  Nataša vėl meta mirtiną ir cypia:
  - Tai mano gėris!
  O jos nuogas kulnas trenkia kinų generolui į smakrą ir sulaužo žandikaulį.
  Zoja rengia drugelių priėmimą su kardais ir šaukia:
  - Aš išprotėjusi pantera!
  Ir iš jos plikų pirštų metų aštraus disko žudiko. Taip ėmė ir visus supjaustė.
  Tada vėl veikia kardai, ir visi nukirsti. Tai mergina terminatorius.
  Aurora daužė kinus, sutraiškė jų kūnus ir gurguliavo:
  Esame išrinkti...
  Ir mirties dovana lekia nuo jos nuogo kulno.
  Svetlana, nukirsdama geltonosios imperijos karius, patvirtina, apnuogindama perlinius dantis:
  - Mes renkamės!
  Ir nuo jos basų kojų vėl sunaikinimo skrydis.
  Olegas Rybachenko, triuškindamas varžovus, priduria:
  Kaip dažnai yra...
  Nuogi berniuko kojų pirštai paleido žinią apie mirtį.
  Margarita, naikindama priešininkus ir pradėdama naikinimo pristatymus, pridūrė:
  - Nesutampa!
  Lyg mergina vikriomis kojomis.
  Nataša, šaudydama į priešą ir paleisdama mirties dovanas, išleido:
  - Aš už tavęs...
  Ir basomis kojomis kaip visada versle.
  Zoja, išplėšusi priešus, paėmė jį ir agresyviai sušnypštė su kobra:
  - Sekite šešėlį...
  Ir jos basos kojos grįžta į verslą...
  Aurora, metusi ginklą nuoga apatine galūne į priešus ir kruopščiai jį susmulkinusi, agresyviai cyptelėjo:
  - Aš jau pripratau...
  Svetlana ėmė ir basa koja sviedė tuziną adatų, smogė į kinų masę ir sucypė:
  - Kad nesutampa!
  Olegas Rybačenko vėl puola. Jis nukerta savo priešus ir karts nuo karto dainuoja:
  - Gerumo angelai, du balti sparnai, du balti sparnai virš pasaulio!
  Ir iš jo plikos kojos vėl lekia sunaikinimo dovana.
  Berniukas, kaip matome, yra labai kurtas. Ir visą laiką basomis, ir sunkiai. Tikras mačo. Nors jam atrodo dvylika metų. Bet tai yra sunaikinimo įkūnijimas.
  Margarita irgi basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Beprotiška svajonė! Visiškas grožis!
  Ir vėl kažkas visiškai mirtinai atšoka nuo pliko kulno.
  Ši mergina yra mirties ir sunaikinimo įsikūnijimas.
  Ir šie kinai, taip, tai supranta.
  Nataša greitu gražiojo terminatoriaus judesiu. Nupjauna priešininkus, pjauna juos kardais ir dainuoja:
  - Girkite carą Aleksejų!
  Ir nuo jos basų kojų lekia adatos.
  Zoja, nukirsdama kinus ir sunaikindama priešą, patvirtina:
  - Piktadė bus nugalėta!
  Ir iš basų kojų išskrenda laukinės mirties dovana.
  Aurora, sutriuškindama priešus, agresyviai patvirtina:
  - Ir neprašyk priešo pasigailėjimo!
  Ir jos basa koja vėl išmeta, kažkas absoliučiai mirtino. Ir sutriuškina priešininkus į suplėšytus mėsos gabalus.
  Svetlana, numušanti varžovus ir į priešą paleidžianti naujas adatas, kaip kobra šnypščia:
  - Nerėk ant mėnulio!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda pavojingos mirties dovanos. Kurie visus įskaudino ir nužudė.
  Olegas Rybachenko juda... berniukas kaip visada nenuilstantis...
  Kinams sunku. Jis taip juos sutraiško ir pjauna.
  Berniukas genijus cypia:
  - Tai mano kova!
  Ir vėl iš jo basų kojų skrenda susinaikinimo dovanos.
  O jaunasis karys kovoja kaip visiškas ir agresyvus herojus. O jos kardai - kaip Juodojo Dievo kuodai.
  Margarita paėmė, pašoko, nupjovė masę kinų. Surengtas priėmimas, tarsi mirtina jėga.
  Tada ji vėl pliaukštelėjo pirštais, elgdamasi kaip kruvinas demonas.
  Kinų palaikai jau suformavo ištisus piliakalnius. Jaunasis karys sušnypštė:
  - Mano gyvenimas pergale prieš priešus!
  Ir mergina vėl iš basos pėdos išleis spyglių debesį. Ir geltonieji kariai krenta negyvi.
  Nataša priešais save išpjovė koridorių iš geltonųjų karių lavonų. Ji sviedė aštrius, šlifuotus diskus ir girgždėjo:
  - Mesk į Marsą, ir bus pamoka!
  Ir iš jos basos pėdos vėl skrenda žudikiška labai nemalonios mirties dovana.
  O kiek kinų miršta. Šimtai, tūkstančiai, po triuškinančio šešių smūgių.
  Zoja taip pat juda. Joja kaip kobra, nesuteikia priešui nė menkiausio šanso. Ir Kinijos rudenį nulaužė.
  Mergina basa koja paleido aštrias nuodų adatas ir dainavo:
  - Rusijos didvyriai pjaustomi kardu!
  O karys, lyg banga pakiltų, paskui nukris.
  O Aurora žengia žingsnį priešo link ir be didesnio dėmesio jį nukerta.
  Nužudo kinus ir šnypščia:
  - Mano didvyriškumas!
  Ir iš jos basos pėdos vėl išskrenda tai, kas susmulkina gabalėlius į kreidelius.
  Raudonplaukė negaili kinų. Čia iš karto supjaustė septynis žmones.
  Ir jos nuogas kulnas, Dangaus imperijos generolas, sulaužė kaktą. Jis, žinoma, mirė.
  Svetlana taip pat juda ir naikina priešus. Du jos kardai, kaip sulankstomos žirklės, perrėžė kinų kūnus.
  Judant mergina sutriuškino keliolika priešininkų. Ji paėmė diskus basomis kojomis ir paleido. Ir ji nukirto daug kinų.
  Ji visa siautėja.
  Svetlana sako:
  - Priešai nepraeis!
  Aurora sutiko:
  - Žinoma, jie nepraeis - be progos!
  Ir raudonplaukė kalė, vėl pašėlusiai kaukianti ir kalavijais daužanti kinus. Ir tada nuogi žirgo pirštai išleis kelias adatas. Kad pora dešimčių kinų bus išsiųsta į kitą pasaulį.
  Olegas Rybačenko, nukirtęs geltonuosius karius, paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Proto naikinimas!
  Ir vėl berniukas nuogais pirštais išmetė siaubingai mirtinas ir mirtinas adatas.
  Ir tada jis čiulbėjo:
  - Mano svajone - visada pergalė!
  Margarita, kovodama su priešu ir naikindama priešininkus, sutiko:
  - Net labai didelė pergalė!
  Ir vėl mergina nuogais kojų pirštais, kaip ima ir paleidžia mirtį nešančią į priešą.
  Tiek daug kinų jau nužudė jų pora. Taip, ir keturios merginos ne mažiau.
  Nataša basa koja metė savadarbę granatą iš anglies dulkių. Tas sprogs ir suplėšys kinų kareivius.
  Ir mergina šaukia:
  - Aš esu pasaulio valdžios erelis!
  Zoja taip pat labai vikriai naikina Kinijos kariuomenę. Jis siūbuoja kardus ir dainuoja:
  - Mes išdidūs ereliai!
  Ir vėl kažkas labai mirtinai išskrenda iš jos basos kojos. O kinai labai specifiniai žudo.
  Mergina laukinėje ekstazėje veržlaus ir agresyvaus judesio, neleidžianti nukristi nė vienai adatai, nesulaukusi smūgio.
  Aurora taip pat juda. Jos basos kojos svaido aštrias adatas. Raudonplaukė mergina elgiasi kaip pantera, besivaikanti šakalų. Ji pjauna kinus kaip cukranendres.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Ateitis yra mano!
  Ir iškiša liežuvį.
  Svetlana taip pat naikina kinus. Ir jos basos kojos pagreitina jų greitą judėjimą.
  Šviesiaplaukė mergina, kaip kobra. Ir be jokio gailesčio pjauna priešininkus.
  Jos kardai sukasi kaip vėjo malūnas. Ir neleiskite priešui sustingti ramybėje. Nebent ramybė taps visiška ir amžina.
  Svetlana, nutraukdama kinus, praneša:
  - Mūsų forma aukščiausia!
  O iš jos basos pėdos išskrenda mirtina ir nesuvokiama. Kaip pataikyti priešininkus, taip tiesiai iki mirties.
  Aurora patvirtina:
  - Grynas pralaimėjimas!
  O nuo merginos basos pėdos atskrenda keliolika adatų. Taip, taip taikliai, kad iš karto krito penkiasdešimt kinų.
  Nataša tai pastebi, nukirsdama Dangaus imperijos karius:
  - Tavo įniršis puikus!
  Ir nuogi kojų pirštai paleis diskus.
  Zoja, rėžianti priešininkus, sušunka:
  - Tegul svajonė išsipildo!
  Ir taip pat basa koja, kaip žmogžudiškas sunaikinimas, atsiųs.
  O kinų masė virsta lavonais.
  Aurora, nukirsdama geltonuosius karius, dainuoja:
  - Jokio pasigailėjimo priešui!
  Ir iš jos plikos kojos išskrenda kažkas, kas mirtinai sutraiško geltonuosius kovotojus.
  Ir raudonplaukis karys laukiniame judėjime.
  Svetlana, perkirtusi krūvą priešų, paėmė jį ir sucypė, apnuogindama perlamutrinius, putojančius dantis:
  - Mes niekada nesustosime! Taigi Rusijos kariuomenė gimė laimėti!
  O tada mergina basa koja meta anglies granatą, o priešininkus daužo į kruvinus mėsos gabalus.
  Olegas Rybačenko, nugalėjęs kinus, pasielgė vikriai.
  O terminatorius berniukas dainavo:
  - Rusijos kariuomenė gimusi laimėti!
  O berniuko nuogas kulnas šuoliu pataikė mandarinui į smakrą, tiesiogine prasme jį sutraiškė.
  Jaunasis karys garsiai sušuko:
  - Pergalė ateis pas mus!
  Margarita, kapodama kinus ir nukirsdama jiems galvas, pastebėjo:
  - Jei jie yra...
  O mergina basa koja sviedė krūvą adatų...
  Olegas Rybačenko atsakydamas sušuko:
  - Kas ateina pas tave!
  Ir tada berniuko basa koja paleido spyglių debesį. Iškart šimtas kinų buvo sumuštas.
  Margarita čiulbėjo į krūtinę:
  - Bus tokių...
  Ir jos nuogi pirštai paleido mirtiną bumerangą.
  Olegas, iškirsdamas Dangaus imperijos karius, patvirtino:
  - Kas ateis pas tave!
  Ir berniuko basos kojos paleis žudiką ir unikalų. Kažkas, kas traiško kinų kaulus.
  Ir nuodija juos.
  Taip, berniukas nėra iš nedrąsaus tuzino ...
  Nataša surengė dviejų statinių priėmimą - nukirto kinus ir šaukė:
  - Tai mūsų merginos!
  O nuo jos basų kojų skrydis yra visiško sunaikinimo dovana.
  Ir mergina sušnypš:
  - Užsičiaupk!
  Ir jos kardai visiems rėžė galvą.
  Zoja nupjauna priešininkus judant ir dainuoja:
  - Mano meilė yra penktame aukšte!
  Ir vėl merginos basa koja paleis bumerangą. Ir sugriuvo masė geltonų karių atvirais pilvais.
  Nataša, kapodama geltonuosius, prabilo:
  - Meilė? O kaip su Faberge kiaušiniais?
  Ir vėl nuo pliko kulno paleista mirtis.
  Zoja, kapodama kiną, pastebėjo:
  - O tu jau konkrečiai nutirpęs!
  Ir mirktelėjo savo draugui!
  Merginos, matyt, nėra paprastos. Ir tikrai ne varlės.
  Zojos plika pėda išskiria žalingą elementą. Ir daug kinų iškrenta.
  Aurora puolime. Unikali ir niokojanti. Pjauna priešus, o jos kardai yra kaip vėjo malūno sparnai.
  Raudonplaukis velnias, klasikinis greito puolimo judėjimas. Jei tikrai pjauna, tai pjauna specialiai.
  Ir šaukti:
  - Rizika yra kilni priežastis!
  Ir iš basų kojų vėl dovana kinų muselėms. Visi bus supjaustyti ir sutraiškyti.
  Svetlana juda Gniuždo dangiškosios imperijos karius. Nesuteikia jums nė menkiausios galimybės.
  O dabar jos basos kojos tokios virtuoziškos, o žudikas bus išmestas. O kinai bus taip nušienauti, kad tiesiog nustebsite.
  O mergina Svetlana rėkia:
  - Išdidžiai sklando virš planetos...
  Ir ji nuogu kulnu sulaužė kinų vadui kaklą.
  Olegas Rybachenko, sutriuškinęs priešus, dainavo:
  - Rusijos dvigalvis erelis ...
  O iš berniuko basos pėdos skrenda dar viena mirties dovana Kinijos kariuomenei.
  Margarita, perskirdama priešus ir išdygusi dantis, pridūrė:
  - Dainuojamose žmonių dainose ....
  O nuo pliko kario kulno nuskriejo anglies citrina, sulaužydama priešininkus.
  Nataša sukosi ore, nukirto pusantros kinų. Ji nukirto daugybę priešų ir sušuko:
  Jis atgavo savo didybę!
  Ir mergina vėl judesyje ir mirties šokyje.
  Ir jos basos kojos kažką išmeta, o priešai labai konkrečiai žudomi.
  Taip, kinams tai juoda diena.
  Zoja taip pat juos sutraiško, supjausto į gabalus ir girgžda:
  - Rusijos imperijos didybė!
  Ir jos nuogi kojų pirštai paleidžia dar vieną mirtiną bumerangą. Kuris atima iš priešininkų galvas.
  O pati mergina ims ir nukirs užnugarį.
  Tačiau mūšyje Aurora nėra drovus. Jei žūva dolbanet, tai be jokio gailesčio. Ir perpjauti jos kardus - kaip ir budeliai.
  Raudonplaukis velnias riaumoja jos plaučiais:
  - Aš tikrai tik šėtonas!
  Ir vėl jos kardai kyla ir krinta ant Kinijos kovotojų.
  Ugninis žvėris ruošiasi kaukti ir nuo jos basos pėdos nuskris pjuvenų granata.
  Bus sprogimas. O kinų jau daug karste.
  Tiksliau, jų lavonai išsibarstę visur.
  Aurora girgždės:
  - Mano tikėjimas yra sunaikinimas!
  Ir nuo jos basų kojų kaip mirtinos mirties dovana skris.
  O raudona kalė yra tik žmogžudystės dinamitas!
  Svetlana, taip pat yra kažkas, kas neleidžia nuobodžiauti, bet gali nužudyti.
  Jis ims, basomis kojomis paleis bumerangą. Ir nukirto daug kinų. Ši mergina - tiesiog temperamentinga blondinė.
  Ir šis karys yra linkęs nupjauti galvą aštrių dantukų ir degančio pjūklo pagalba.
  Ir karys dainuos:
  - Tavęs nepagailėsi! Būsime labai laimingi!
  Ir vėl mergina daro labai drąsius ir išmintingus judesius. Ir palaužia priešininkus, neleisdamas apsidairyti.
  Merginos Kinijos kariuomenės puolime. Jie pjausto priešininkus kardais ir siunčia sunaikinimo dovanas basomis kojomis.
  Olegas Rybachenko juda kaip pantera. Ir jis pjauna priešus, keldamas bangą po bangos. Per vieną sekundę nemirtingas berniukas gali pasisupti penkiolika ar dvidešimt kartų.
  Ir numesti daug karių, kurių kaukolės buvo perpjautos.
  Amžinas berniukas sušunka:
  - Svajonių nuolauža!
  Vėlgi, jo kardas juda ir rodo tendenciją sunaikinti priešininkus.
  Margarita taip pat pjauna save ir cypia:
  - Aš esu mirties ugnikalnis ir duosiu jums ragus kaip damos!
  Ir jos basos kojos svaido aštrius diskus, kurie mirtinai smogia priešams.
  Ir mergina rėkia:
  - Bus naujų pergalių - bus naujų kovotojų!
  Ir karys visus sunaikina įnirtingu puolimu.
  O jos nuogos, iškaltos kojos tarsi kala nagus į karstą.
  Nataša sukapojo krūvą kinų ir sucypė:
  - Už mūsų pergalę!
  Ir nuo jos basų kojų atskrido dar viena mirties dovana.
  Zoya taip pat sumažina priešininkus. Elgiasi visu įmanomu ir neįmanomu agresyvumu.
  Štai jos basa koja paleido citriną ant anglies. Ir tuoj pat buvo išmestas šimtas geltonųjų kareivių.
  Mergina šypsodamasi dainavo:
  - Aš paimsiu arklį kaip užstatą, ir manęs laukia sėkmė!
  Ir vėl mergina smogs priešui. Ir jis vaikščios, nukirsdamas priešus, nepalikdamas jiems nė menkiausios galimybės.
  Aurora yra grynas kovos žvėris. Ši moteriška terminatorė yra tiesiog velniško proto įsikūnijimas.
  O jei pjauna, tai pjauna.
  O iš kinų pilami tik suplėšyti mėsos gabaliukai.
  Aurora, naikindama priešininkus, riaumojo:
  - Kobros temperamentas!
  Ir tada jos basa koja sviedė tikrą bombą. Ir plyšo daug geltonų kareivių.
  Svetlana sutriuškina kinus. Pjauna juos kardais ir dainuoja:
  - Ateitis yra praeitis, tik tada, kai bus gerai!
  Ir dabar iš jos basos kojos vėl skrenda žudiko dovana. Jis išbarsto priešininkus. Ir yra nuolaužų nuo rankų, kojų ir kitų kruvinų putų.
  Merginos kovoje yra tokios laukinės, nuolat puola.
  Tačiau kinų yra per daug, todėl naikinimas sukelia priklausomybę. Nors kardai ir darbas.
  Ypač Olegas pradėjo spjaudytis iš šiaudų. Kas taip pat prideda naikinimo.
  Pripažinkime, berniukas yra labai kurtas. Jo judesiai yra tarsi švytuoklės siūbavimas.
  Ir tai tik daug greičiau nei valandos. Ir jie labai greitai ir greitai pjauna kardus.
  Berniukas sušnypštė:
  - Tai mūsų svajonė - laimėti ir sunaikinti!
  Ir vėl jo basos kojos išmuš mirtiną dovaną.
  Margarita laukiniu žingsniu. Pjauna priešus ir rėkia:
  - Bus pergalė, aš tikrai žinau!
  O mergina išmes mirtiną granatą.
  Ir suplėšykite geltonųjų karių dalis.
  Nataša taip pat juda. Nepažįsta kliūčių ir nedrąsumo. Jos kardai nukirto priešininkus. Ir atlikti trigubą malūną.
  Tada mergina sako:
  - Didelė kaskada!
  Ir basa koja meta bumerangą. Tuzinas kinų liko be įvarčių. Štai karys su jais susidoroja.
  Zoja taip pat juda. Gniuždo priešininkus ir cypia:
  - Kovok kruvinai ir teisingai!
  Jos basa koja juda, kažkas išmes. Ir suplėšyti dangaus imperijos karių masę.
  Aurora taip pat juda. Ir taip pat vykdo kinų naikinimą. Ir jis tai daro, lyg grėbdamas šepečiu.
  Ir šaukia:
  - Banzai tendencija!
  Ir vėl iš jos basos pėdos atskrenda granata. Ir sutriuškins daug palaužtų priešų.
  Svetlana taip pat dalyvauja mūšyje. Ir jis nepasiduoda be didelių ceremonijų. Ir kardai kaip įpjova. O basomis kojomis ims ir paleis. Ir iš jo kyla tokie energijos žaibai.
  Aurora drąsina savo draugą:
  - Yra kontaktas!
  Svetlana, perpjovusi Kinijos vadą per pusę, patvirtino:
  - Yra kontaktas!
  Ir abi merginos daužė viena į kitą nuogus kulnus.
  Aurora vėl juda. Energingas ir nepralenkiamas. Nepažįsta silpnybių ir abejonių.
  Jos kardai perrėžė žmogaus kūną.
  Raudonplaukis velnias, gniuždydamas kitą kiną, klausia:
  - Ką tu galvoji, iš tikrųjų?
  Svetlana atsakė:
  - Tiesa, sąvoka reliatyvi!
  Aurora nusijuokė ir pasakė:
  - Taip tai tiesa!
  Ir dar viena granata išskrido iš jos basos kojos. Ir kaip ji smogė priešams. Iš kinų į skirtingas puses skraidė tik suplėšytos mėsos gabalai.
  Svetlana šypsodamasi pažymėjo:
  - Štai toks mūsų žudymas ir kūryba!
  Be to, mergina basa koja paleido mirtinos ir negailestingos mirties dovaną.
  Nataša, daužydama kinus kardais, logiškai pažymėjo:
  Jie turi savo tiesą, mes turime savo!
  Ir dar viena granata išskrido iš merginos basos pėdos.
  Zoja noriai sutiko su tuo, supjaustydama priešą į mažus gabalėlius:
  - Kiekvienas turi savo. Ir labai didelė tiesa!
  Ir iš jos basos pėdos vėl atskrenda itin mirtina. Ir suplėšyti minkštimą į mažus granato gabalėlius.
  Nataša logiškai pastebėjo:
  - Štai ką mums davė mokslas ir dievai!
  Zoya, naikindama priešininkus, sutiko:
  - Ji daug davė!
  Ir jos basa koja vėl metė kelis diskus. Ir pataikė į krūvą priešininkų.
  Nataša išliedama dantis pažymėjo:
  - Tačiau tendencija!
  Ir jos nuogi pirštai sviedė dar tuziną adatų. Jie demonstravo mirtiną ir laukinę politiką.
  Jau žuvo dešimtys tūkstančių kinų. Šešiukai puikiai atliko savo darbą kurdami alternatyvią istoriją.
  Ir, žinoma, mergaitės ir berniukas yra labai didelė ir kolosali jėga!
  . 14 SKYRIUS
  Kinai gavo žiaurią pamoką, kol užpuolė, berniukas genijus Olegas Rybačenko surašė dar vieną šedevrą;
  DOVANŲ LAIKAS!
  PROLOGAS
  Naujųjų metų išvakarėse sostinė Maskva atrodo kaip milžiniškas avilys, dosniai nuspalvintas šviesomis. Visi skuba užbaigti daugybę per metus susikaupusių dalykų, kad pasinertų į saldžius šventinių linksmybių sūkurius.
  O jaunasis Aleksas su savo mergina Angelina turėjo suktis, pristatydamas daugybę dovanų. Lipnus, purvinas sniegas girgždėjo po veltiniais batais, karšta buvo tėvo Frosto medvilniniame avikailio kailyje, o po pluoštine barzda raudonus, be skutimosi skruostus svilino sūrus prakaitas. Angelina, su sniego mergelės kostiumu šiek tiek lengviau, nors po dvidešimto namo perkeltine prasme nebepradedi kristi nuo kojų.
  Tačiau kaip atsisakyti galimybės papildomai užsidirbti naujametinei porai?
  Naujiems atnaujinimams pinigų neužtenka, o stipendija itin maža, beprotiškomis kainomis...
  - Tai tu kudlaty kur chapaet? - išgirdau nerangų balsą.
  Žibintas staiga užgeso, o tamsoje mirgėjo grėsmingi šešėliai. Barzdotas siauraakis banditas papurtė ilgą durklą, o paskui dar kelis, atrodančius kaip iš požemio pabėgę velniai.
  - Nukirsk netikėlius! - Skamba, kankinant ausų būgnelius, bjauriai, kaip surūdijusio pjūklo gniuždymas betoniniu balsu.
  Nors, žinoma, pagal Holivudo scenarijų porai teko atsistoti ir iš karto išmušti pasiutusius banditus, tačiau gyvenimas yra proziškesnis. Aleksas ir Angelina davė žąsį. Žinoma, jie jauni, atletiški, bet sunkūs krepšiai su dovanomis už nugaros ir stambūs chalatai labai apsunkina bėgimą...
  Už jo girdėti smarkūs dūmai, nešvarūs kilimėliai, čia jaunuolis buvo durklu perrėžtas į nugarą, kirpdamas paltą ...
  Bėgantiems studentams po kojomis skrenda pilkas daiktas, atrodo, kad tai žiurkė su kibirkščiuojančia (dega saugiklis!) uodega. Angelina sušuko: jai nepatiko žiurkės, bet iš tikrųjų tai buvo daug baisesni ...
  Gurzgė! Staigiai iškilusi asfalto danga atsitrenkė į veidą, o kūną akimirksniu pervėrė aštrus, ląsteles plėšantis skausmas...
  PASKUTINĖS ŽMONĖS ŠANSAS
  Kai priartėja tokia nesuskaičiuojama armada, kelia siaubą, iš tolo atrodė, kad ropoja įvairiaspalvis, putojantis ūkas. Be to, kiekviena kibirkštis yra žiaurus demonas arba drebanti dvasia, kurią sukelia nekromanto burtininko magija. Priekinė dalis ištempta porą parsekų, tokiu mastu net flagmanai ultramūšio laivai atrodo kaip smėlio grūdelis Sacharoje.
  Žmonių konfederacija kartu su kitomis metagalaktikoje gyvenančiomis rasėmis stojo į lemiamą kovą.
  Čia tiek daug laivų su nuostabiais, nors daugeliu atvejų tik trukdančių efektyviai kovoti. Na, pavyzdžiui, žvaigždėlaivis klavesino pavidalu arba ilgais snukučiais, susuktais į ramodą, o ne arfos stygas, ar net kontrabosą su stačiakampiu tanko bokšteliu . Tai gali ir daro įspūdį silpnaširdžiams asmenims, tačiau labiau tikėtina, kad sukels juoką nei baimę, ypač tarp sudėtingų karių.
  Jų priešininkas yra imperija, įžūliai pretenduojanti į visuotinę galią. Didysis karstas, kur viskas atiduota karo tarnybai, pagrindinis šūkis - efektyvumas ir tikslingumas. Skirtingai nuo koalicijos, karstų nešėjų žvaigždėlaiviai skiriasi tik dydžiu. O forma beveik tokia pati - labai plėšrios išvaizdos, giliavandenės žuvys. Gal su vienintele išimtimi: atrodo kaip stori, iš plieno liejami durklai - anigeliai.
  Žvaigždės šioje kosmoso dalyje nėra per tankiai išsibarsčiusios danguje, tačiau yra spalvingos, savotiško savo šviesos diapazono. Kažkodėl žiūrint į šiuos šviesulius apima liūdnas jausmas, tarsi žiūrėtum į angelų akis, kad jie smerkia visatos gyvas būtybes už jų niekšišką, tikrai laukinį elgesį.
  Grobzagonato kariuomenė neskubėjo pasitikti, tik atskiri mobilūs daliniai greitai, pasinaudoję didesniu greičiu, puolė priešą, padarė žalos ir atsitraukė. Atsakydami jie bandė juos pasitikti užtvaros ugnimi, tačiau vikresni ir technologiškai pažangesni karstų bunkeriai veikė daug efektyviau. Minos sprogo tarsi detonuotos, išsiverždamos kreiserio ir naikintojų skeveldrų geizeryje. Bet čia buvo galima išmesti ir didelius žvėrienus. Vienas didžiulių žmonių konfederacijos mūšio laivų buvo numuštas, laivas tirštai rūksta, o gigantiškame žvaigždėlaive "Stalingradas" tvyro suirutė.
  Jį bando gelbėti iš visų jėgų, merginų ir berniukų oda tiesiogine to žodžio prasme nusilupa nuo baisaus karščio. O ore kaip kokia fashionistas buvo purškiamas rožių vanduo, sureagavo azoto ir deguonies molekulė, pakeldama ir taip žmogui neleistiną temperatūrą. Čia mergina parpuolė ant kelių, o pasilenkusi bučiuoja Peruno amuletą, ašarų lašeliai išgaruoja nespėję pasiekti patvarios metalinės dangos. Štai mirtis, jaunuolis, kuris prieš pusvalandį bandė jį paimti, nukrito ant grindų ir liepsnoja, raudona mėsa nusilupa nuo kaulų ...
  Kovinis robotas, lašina lubrikanto lašus iš plataus snukučio, atrodo, kad ši mašina riaumoja, patiria kančias, siunčia maldą elektroniniams dievams, remiantis dvejetainiu kodu. Vėdinimo sistema sugenda, virsta savotiškomis mažomis, bet daugybe juodųjų skylių, rizikuojančiomis viską ir viską sugerti.
  Štai dvi žavios moterys karės, nesėkmingai rankomis įsikibusios į įlaipinimo skiedinį, bando atidėti mirtį. Jų gležni, rausvi veidai iškreipti, o gražius bruožus - nepakeliamas skausmas. Tačiau siurbimo tornado slėgis didėja. Jis nuplėšia pirštus, iš plyšusių raumenų ir sausgyslių trykšta raudonas kraujas , o merginos veržiasi į mėsmalę. Skrendant raudonplaukė mergina susiduria su jaunuoliu, taranuodama savo lapės galvą į pilvą.
  Jie sugeba nusišypsoti vienas kitam prieš išvykdami į negrįžtamą vietą. Kita moteris, jau daugiau nei pusiau apdegusi, degančia ranka ant sienos piešė: "Drąsus miršta vieną kartą, bet gyvena amžinai, bailys gyvena vieną kartą, bet yra amžinai miręs". Melsvai žalsva liepsna prideda šilumos, apglėbdama puikų kūną, prieš keletą akimirkų vertą prestižiškiausių podiumų. Čia atsiskleidžia mergaitiški kaulai, o nuo kūdikystės sukietėję stiprūs raumenys byra į baltus pelenus.
  Mūšio laivas smarkiai liepsnojo, išstumdamas vaivorykštės oro burbuliukus į vakuumą, o po to sprogo ir subyrėjo į daugybę skeveldrų.
  Hipermaršalas Grobzagonath princas "Milžinas Mace" įsakė:
  - Perkelkite į priekį penkis milijonus aštuonis šimtus penkiasdešimt tūkstančių superfregatų, taip pat tvirtus annigenų nešiklius. Tegul visatų minia praplaukia priešo nugaromis!
  Fregatos stengėsi išlaikyti formaciją, išsirikiuodamos į atskiras linijas. Raketų kreiseriai ir griebtuvai kartu su naikintuvais sudarė savotišką smulkų tinklelį. Iš pradžių jie bandė bombarduoti priešą dideliu atstumu, naudodami ginklą, kuris visatoje nebėra naujas, tačiau itin destruktyvus - termokvarko raketas. Kaip didelio smūgiuotojo bokso taktika: meskite ilgą smūgį į kairę ir saugokite savo partnerį nuošalyje. Koalicijos laivai atsitraukė, žvaigždėlaivių užnugario apsaugos dalis puolė į priekį, bandydama laiku prasibrauti į mūšio lauką. Karstai, išnaudodami savo pranašumą organizacijoje ir manevringumu, kaip budelis su kirviu, sumažina laisvesnę jiems besipriešinančių jėgų formaciją. Tarp tų, kurie bandė užpulti ateivius, nuostoliai išaugo.
  Velniška gražuolė generola hercogienė de Furia skuba ant savo greitaeigio annigen nešiklio. Tai toks kovinis žvaigždėlaivis, kuris, priešingai nei įprasti kreiseriai, vietoj ginklų turi anteninius spinduliuoklius, kurie, naudojami kovoje, savo efektu ėsdina priešo laivų šarvus. Čia ateina gravioplazminės bangos, greitai prasiskverbiančios per vakuumą. Juoda erdvė nuo jų erdvės užtvindymo judesių yra spalvota kaip vanduo iš išsiliejusio benzino. Veiksmas labai destruktyvus. Jie deformuoja ateivių, nesėkmingai bandančių jiems pasipriešinti, ginklus, trukdo kompiuteriniam valdymui arba net dideliu intensyvumu sukelia termokvarko raketų sunaikinimo saugiklių detonaciją. Priešo žvaigždėlaiviai - tarsi žuvys po variklinės alyvos plėvele, kai kurios iš jų ne iš metalo ar keramikos, o biologinės kilmės ir gana tikroviškai besiraitančios baisiausiose konvulsijose.
  Čia kitas mūšio laivas pradeda byrėti, liepsnoti, tarsi didžiulis laivas, kurio skersmuo per visą Lamanšo plotį, būtų pagamintas iš domino, apipilto benzinu. Apie nuostolius tarp mažesnių žvaigždžių nėra ką pasakyti. Ateivių ir žemiečių koalicija akivaizdžiai pasiduoda, matyt, naujausias stalzanų ginklas - skleidžiama gravioplazma tiesiogine to žodžio prasme sukrėtė kelių šimtų imperijų kosmines pajėgas.
  Comte de Barsov valdo ugnį tam tikra tvarka judindamas pirštus priešais skaitytuvą. Išoriškai karsto dėžė "Šešių žvaigždžių generolas" atrodo kaip galingas, herojiškas vyro su dryžuotu tigro veidu. Agresyviai gražus žvėris, bet tai pikta gražuolė - Liuciferis. Grobzagonas piktai šypteli, duodamas negailestingus smūgius. Jis jaučia iš kelių galaktikų surinktą siaubo sumaištį. Na, tegul jie dar labiau susirenka, padidinkite paniką. Kai pagrindinės Negailestingųjų kapų imperijos pajėgos stos į mūšį, vieniems bus pergalinga, džiaugsminga pabaiga, kitiems - liūdna.
  Koalicija veikia kiek chaotiškai, vietoj organizuoto atkirčio, neaiškių manevrų, net du didingi mūšio laivai, nepaisant kosminių atstumų, apakinti, plaukiojo vienas link kito, paskui su riaumojimu, gravitacinių bangų pagalba, skausmingai atsiduoda ausyse. arti esančių naikintuvų, susidūrė.
  Jų viduje įlūžo pertvaros, apdaužyti kovų kupė, kareivinių kabinos, mokymo ir pramogų salės. Viskas įvyko potvynio greičiu, pakankamai greitai, kad nužudytų bet kokią galimybę pabėgti, bet vis tiek kankinančiai lėtai, suteikdama milijonams įstrigusių gyvų būtybių galimybę pajusti košmarišką nenumaldomos mirties baimę.
  Štai čipsų lenktynių grafienė, labai panaši į žibuoklių puokštę su rausvomis varlės kojomis auksinėmis garbanomis, sutinka skausmingą mirtį, prisipažindama... savo kovos skleidėjui. Kompiuterinė holograma skaito maldas ir greitu tempu atleidžia nuodėmes. Tokia yra šios žavingos tautos religija, jūsų aukštųjų technologijų ginklas atlieka kunigo vaidmenį, tik kibernetinis intelektas tokiu laikomas, turi pakankamai šventumo ir tyrumo, kad būtų tarpininkas tarp gyvo organizmo ir visagalio Dievo. Paskutiniai kunigo emiterio žodžiai buvo:
  - Pasaulyje nėra žavesio, bet bjaurybė Dievui nepaaukota!
  Hercogienė de Furie yra liekna ir atletiška komandos pakalnė specialiu režimu, suspaustu kalbos kodu, kuris atlieka dvejopą vaidmenį. Pirmasis šifro skydas nuo galimų komandos pasiklausymų. Antrasis magotelepatinis impulsas.
  Kreiseriai, naikintojai, brigantinos ir net vienas erdvėlaivis - tai laivai, kuriuos apgadino arba visiškai sunaikino jos žvaigždėlaivis. De Furia logiškai pažymi:
  - Drąsa gali kompensuoti nepakankamą treniruotę, bet treniruotės niekada nekompensuoja drąsos!
  Jų griebtuvas jau sunaikino reaktoriaus termokvarko energiją (dar netobulą) iki ribos ir su nerimu laukia komandos. Jau sunaikinta daugybė šimtų tūkstančių pagrindinių klasių priešo laivų, mūšis vyksta plačiausiame fronte.
  Įsakymas buvo duotas, jie suskubo, organizavosi trauktis, kad pasikrautų krovinių stotyse - specialiuose žvaigždėlaivių konteineriuose.
  O princas "Giant Mace" metė į mūšį naujas pajėgas:
  Visų pirma, jo asmeninis flagmanas ultramūšio laivas "Žvėris".
  Tada į priekį pajudėjo dar du milžinai "Shock and Awe" ir "Red Noose". Jie buvo dislokuoti dešimtyse tūkstančių didelių ir mažų pabūklų ir skleidėjų. Virš jų mirgėjo keli apsauginiai sluoksniai: graviomatrix, magoserdviniai laukai (pralaidi medžiaga tik viena kryptimi), jėgos reflektorius. Visi kibernetiniai įrenginiai veikė žemesnio lygio teoplazmoje, kuri suteikė atsparumą trukdžiams. Tuo pačiu metu buvo naudojami didžiuliai radarai, kurie patys sukūrė priešo elektronikos jėzuitų užkaborius.
  Tarsi mirtina kruša krito ant pasėlių, krito mirtį nešančios "dovanos"... Trys milžinai bandė išsiskirstyti plačiau, kad kuo efektyviau išnaikintų priešą. Jie praktiškai nepažeidžiami, kaip kamuolinis žaibas, skraidantys, dega kosmose plazdantys tuopos pūkai, toks jų mirtinas poveikis ateivių erdvėlaiviams. Priversdamas juos paniškai trauktis. Nesuskaičiuojama daugybė piliulės formos gelbėjimo modulių išsibarstę po vakuumą, vis daugiau jų dreba nuo raketų sprogimų, kaip plūdurai banguojančioje jūroje. Kol kas karstai į juos nekreipia dėmesio, laužo pirmiausia pavojingus ir stiprius, tada bus galima pribaigti nuo siaubo proto likučius praradusius ateivius. Mūšis dar nelaimėtas, negailestingosios imperijos kariai taip pat patiria nereikšmingų nuostolių, palyginti su priešu.
  Tačiau tuo pat metu liepsnojančiuose erdvėlaiviuose nėra šurmulio ir panikos. Evakuacija vyksta labai sklandžiai, tarsi tai būtų ne gyvi organizmai, o biorobotai. Be to, rekolekcijas, tarsi pasityčiojus iš mirties, palydi drąsios dainos.
  O štai de Furijos annigeno nešėjas: toks ypatingas gravitacinės plazmos nešėjas, kuris pasirodė netikėtas griaunamosios galios atžvilgiu. Sunaikinimo energijos įkrovimas įvyko beveik akimirksniu ir vėl į mūšį.
  Žvaigždės laivas įgauna maksimalų pagreitį, hercogienė net laikosi įsikibusi į stabilizatorių, per permatomą kovinio kostiumo audinį matosi, kaip ne moteriškai įsitempę dideli bicepsai. Ji ir kiti įgulos nariai turi pasistengti, kad nenukristų ant nugaros. Kunigaikštienė su tigro galva nepakartojama, kaip karė iš komiksų, jos akys skvarbios, labai ryškūs, ilgi ir stori plaukai plevėsuoja nuo atskrendančio oro.
  Sunku patikėti, kad ši herojiška mergina jau įveikė du šimtus ciklų. Koks gaivus ir švarus jos veidas, labai judrus, kartais įnirtingos išraiškos, kartais atvirkščiai angeliškas ar žaismingas. Už jos laukia daug kovų, bet atrodė, kad ji niekada nuo jų nepavargo. Kiekviena nauja kova yra kažkuo ypatinga, savo neapsakomu grožiu ir paveikslo sodrumu, jaudinančiu ritmu.
  Ir dabar jie turi naujausius veikimo principo ginklus, nuo kurių vargu ar priešas galės rasti veiksmingą apsaugą, bent jau iki galutinės Grobzagonato pergalės.
  Koks bejėgis yra Phizt rasės drednoutas. Apakęs, praradęs kryptį. Sukasi su sportininko paleistu disku, kuris po poros akimirkų jo sudedamosios dalys buvo apipurkštos galaktikos platybėse. Arba kita nelaiminga auka, trys naikintojai iškart miršta gravioplazmos glėbyje, laivai dreba ir plečiasi, kaip mailius, kuriuos banglenčių meta ant degančio smėlio.
  Baronas de Aligatorius, pataisydamas spinduliuotojų taikymą (ir ne be sėkmės, iš naujojo deginamo kreiserio liko tik monoblokinės lazdos), su apgailestavimu pažymėjo:
  - Lengva nužudyti, sunku prikelti, o gyventi be smurto apskritai neįmanoma!
  Defuria, valdanti savo žvaigždžių laivų grupę, išleidžianti kitą naikinimo srautą ir atrodanti kaip laivas, paverstas iš krovininio transporto, taip pat yra įsipainiojusi į plazminį tinklą, nurodyta:
  - Mirtis, kaip ištikimam draugui, tikrai ateis, bet jei nori ilgiau pasivaikščioti kaprizingu gyvenimu, įrodyk savo atsidavimą protui ir drąsą!
  Komtas de Barsovas užkimdamas lojo, tęsdamas šmaikščią žodinę eilutę:
  - Įstatymai rašomi ne kvailiams, bet jie irgi gauna sankcijas už savo pažeidimą tiems protingiems žmonėms, kurie rašė šiuos įstatymus!
  Organizuotas įvairios armados pasipriešinimas buvo palaužtas. Pabėgimas į kosmosą panašus į net kalno griūtį, tai tornadas, kuris iš karto apėmė dygliuočių būrį, visus vienu metu numušdamas ir pakeldamas... Prasidėjo persekiojimas. Kaip vilkų gauja, varanti avių bandą. Tik karstai daug piktesni, negailestingesni už vilkus. Jiems tai net ne išgyvenimo reikalas, o nepalenkiamos valios ir negailestingo įniršio demonstravimas. Persekiokite, kankinkitės, nepaleiskite. Ir nors daugelis vaikų nelauks savo tėvų (o čia susirinko būtybės nuo tos pačios lyties iki keliolikos lyčių), bet mamos, tėčiai, neutralūs, jų sūnūs, dukros ir dar žino kas... Koks narsumas tokiame nužudymas, kai net šaudymas į kurapkas reikalauja daugiau įgūdžių ir pastangų. Nuolaužos užtvindė erdvę ir nukrito ant šviestuvų, sukeldamos vainikinius sutrikimus, iškilimus ir plazmos sūkurius paviršiuje. Atskiros žvaigždės netgi keičia spalvas nuo daugybės ant jų paviršiaus nukritusių svetimkūnių. Ne visi supras, bet tie, kurie turi širdį: ypač baisu, jei būtybė, turinti asmenybę, dega gyva, o asmenybė yra visas neracionalus ir nenuspėjamas pasaulis.
  Net vakuumas gali verkti nuo tokio trūkumo...
  Pirmakursiai Aleksas ir Angelina visa tai matė ir net ne kaip filme, o iš karto, daugybe taškų ir smulkmenų, kai viskas įeina, užpildydami mintis suvokimo kaleidoskopu.
  Tada jie pastebėjo, kad vienas iš žmonių žvaigždėlaivių - brigantina su delfino jauniklio kontūrais juda link... Visomis vaivorykštės spalvomis spindinčio snaudžiančio kvazaro link. Kažkas mokiniams pasakė, kad tai kvazaras, net jei ne tokiais spinduliais, kurie sudegina visą gyvą būtybę. Tačiau net ir sumažintoje formoje jis slėpė mirtiną pavojų viskam, kas materialu. Ir ši brigantinė atrodė kaip drąsi savižudybė.
  Kunigaikštienės de Furijos vadovaujamas Annigenos gavo įsakymą: "Suimk, žemiškasis žvaigždėlaivas!". Ir trys didžiuliai tūkstančiai karių ir dešimtys tūkstančių kovinių robotų laive, beveik nepažeisti, puolė paskui brigantiną.
  Tarsi plėšrieji rykliai vejasi mažą ančiuką, dūstantį audringuose šėlstančio vandenyno vandenyse.
  Aleksas staiga pajuto, kad sugeba ne tik pakilti, bet ir judėti, sušuko draugui: "Eime angelas paskui juos". Mergina atsakė: "Taip, jaučiu, kad galiu".
  Tegul Michailas Boyarskis dainuoja: "Nors kūnas be sielos nėra kūnas, bet kokia silpna siela be kūno!" Galbūt tai ir tiesa, bet... Dvasia, patekusi į svetimą kūną ir perėmusi jo valdymą, gali pasireikšti pasakiška galia...
  Iš trijų durklų svaidėsi degančios naikinančios spinduliuotės srovės ir atrodė, kad drąsios kapitono Alenos Snegovos vadovaujamas žmogelis brigantinas neturėjo nė menkiausios galimybės. Jau magoplazminės bangos įsiskverbė į korpusą, deformuodamos sidabrinius šarvus, priversdamos lengvų patrankų vamzdžius kristi kaip pervirti makaronai. Įgulos nariai išgyvena baisų skausmą, išyra koviniai kostiumai, nusilupa oda, apakina akys... Atrodo, nėra šansų... Brigantina ima švytėti, palikdama rūkantį plunksną, su antimedžiagos ikrais.
  Tačiau šią paskutinę akimirką, kai patenkate į beviltišką nebūties pragaro bedugnę, du šonuose išsidėstę annigenų nešikliai, neapsisukdami, spinduliuoja į vidurinę.
  Ir prasidėjo, per centrinį durklą praskriejo vaivorykštės bangos, automatika persijungė į apsaugą. O žmonių laivas, kuris milžinų fone atrodė mažytis, praradęs savo struktūros dalis, pabėgo iš vaivorykštės magoplazminio tinklo.
  Aleksas sėdėjo barono de aligatoriaus kūne, o Angelina pabalnojo grafo de Barsovo sąmonę. Paprasti karstų piltuvai, kaip ir pareigūnai, įpratę ne aptarinėti vadų įsakymus, o juos vykdyti. Jeigu smogikai į kūnus, naudodamiesi savo "arklių" atmintimi, įsakė pakeisti ugnies objektą, tai... Taigi tai būtina. Kaip sakoma pagrindinėje Grobozagonato taisyklėje: "Prisiekiu neabejotinai paklusti Hiperimperatoriui, jam asmeniškai, taip pat bet kuriam jo paskirtam viršininkui!".
  Įsakymas duotas ir vykdomas... Tačiau karstų nešėjų asmenybės nenori susitaikyti su tuo, kad jų kūnus užvaldė bekūnės jaunų kalinių sielos. Prasideda įnirtinga kova, aligatorius ir Barsovas sustingsta, tigro akys žiba. Užsakymas jau duotas ir bus vykdomas tol, kol bus atšauktas...
  Tačiau brigantina jau gavo mirtinų žaizdų, tik šiek tiek daugiau... Alena Morozova su paskutinėmis jėgomis įsikimba į ploną sąmonės giją. Jos kostiumas kartu su uniforma apdegęs, o liepsnos žiauriai glosto jos jau visiškai nuogą kūną. Oda pasidengia didelėmis pūslelėmis, vėliau nusilupa. Nukrenta pelerinos gabalai... Dar šiek tiek...
  Čia tai plona kvazaro uodega, kur reikia gauti jos brigantiną, tiksliau, kas iš jos liko... Aligatoriaus ir Barsovo asmenybės jau grįžo, magoplazma vėl įpjauta.... Alenos apdegę kaulai byra, o jos sąmonė sudeginama į juodą piltuvą... Ir nežymiai nanosekundės daliai, galutiniam sunaikinimui, vado brigantino fragmentas įskrenda į kvazaro Probomeraną...
  Viskas staiga sustojo, tarsi iš viso nebūtų prasidėję. Purpurinio žvaigždyno laivyno armada sustingo, o jos priešininkai iškart dingo. Tai atrodė kaip sparnai, o kosminių grifų letenos buvo prilipusios prie erdvės ir negalėjo pajudėti. Ir tuo pat metu niekas nejautė nei menkiausio drebėjimo, nei sukrėtimo. Viskas, kas įvyko, buvo už įprastos fizikos ribų.
  Hercogienė de Furie įnirtingai urzgė:
  - Kas tai, šaunusis, sugebėjo mus sustabdyti?
  Genhiras Vilkas žiūrėjo su neslepia neapykanta:
  - Neturiu supratimo... Iš principo tai neįmanoma, nors...- Generolas-karsto pjovėjas nuleido balsą, akivaizdžiai išsigandęs iki šnabždesio, jį išdavė nervingas lakstymas ledinėmis akimis iš šonų, pridūrė. . - Mūsų agentas pranešė, kad laikui bėgant žemė gali iškrėsti pokštą.
  Hercogienė ramiai, net atmestinai atsakė:
  - Tai, žinoma, erzina, bet niekas negali uždrausti gyviems individams kautis, o mums karstų kiemams laimėti!
  Aligatorius įžūliai žiovojo ir metė jam į burną tai, kas atrodė kaip stipriai pagardintas sumuštinis. Glostydamas nepaklusnius tigrės adjutanto plaukus, energingai kramtydamas kulinarinį gaminį garsiai traškėdamas, bet kartu visiškai suprantamu ir stipriu balsu, jis reziumavo:
  - Nebaigtas priešas yra kaip negydoma liga - tikėkitės komplikacijų!
  Šalia sumuštų Angelinos ir Alekso sielų, tarsi iš ledo duobės, iškilo švytinti Alenos dvasios substancija. Išsilaisvinusios sielos veidas spindėjo kaip saulė. Pagavusi nesuprantamus bendramokslių žvilgsnius, mergina kapitonė su džiaugsmingu entuziazmu paaiškino:
  -Mes laimėjome! Pavojus žmonijai buvo pašalintas - tiek šis, tiek, tikiuosi, būsimi iššūkiai.
  Angelina sutrikusi sumurmėjo:
  - Ir kaip?
  Alenka pradėjo aiškinti:
  - Puikus mokslininkas Pavelas Karpovas atrado, kad laikas turi panašią struktūrą kaip pilna tekėjimo, beribė upė su daugybe milijonų nepriklausomų upelių. Ir kad galima, pastačius savotišką molą, paveikti konkretaus upelio tėkmę. Deja, jis mirė, taip iki galo atskleisdamas įtakos mechanizmus, o kito tokio genijaus nebuvo. Bet čia yra vienas iš būdų sukurti tokį molą ir jį atskleidė jis. Jei išstumsite miegančio kvazaro energiją tam tikrame diapazone ir tik lygiai vidurnakčio Naujųjų metų Žemės planetoje švenčių metu, tada išsilaisvinusi energija sukels savotišką antplūdį planetos praeityje ir padvigubės. laiko tėkmė įvyks Saulės sistemoje...
  Aleksas buvo sutrikęs ir, mirksėdamas eteriniais akių vokais, sušnibždėjo:
  - Ir ką tai turės?
  Karys Alena paaiškino:
  - Visi Saulės sistemos žmonės gaus papildomus gyvenimo metus, o tai reiškia, kad Pavelas Karpovas turės laiko užbaigti savo unikalius atradimus... O tiksliau, jis jau turi, prieš mus nėra priešo armados!
  Angelina sušuko drebėdamas:
  - Ar tu juos visus sunaikinai!
  Brigantinės kapitonas meiliai nusišypsojo ir atsakydamas mirktelėjo:
  - Manau, kad ne! Tiesiog į laiko upę patalpintas molas jiems susuko ratu chronologinę tėkmę. Tai reiškia, kad karstų dėžės gyvens amžinai, vienoje laiko kilpoje, gyvendamos tais pačiais metais be galo daug kartų!
  - Ir mes? - paklausė Aleksas.
  - Grįšite į savo laiką, ir tikiuosi, kad kitą kartą neisite į gatvę su banditais ...
  Jaunuolis ir mergina pabudo stovėdami tiesiai priešais Kremliaus varpelius, Raudonojoje aikštėje. Gigantiškas laikrodis ėmė išmatuotai ir didingai mušti vidurnaktį.
  Nauji metai atėjo.
  . 15 SKYRIUS
  Po pauzės karo veiksmai atsinaujino. Kinai bandė dar kartą, rinkdami pajėgas pulti tolimas Rusijos valdas.
  Šį kartą šešiems pasiėmė šiek tiek modernesnių ginklų.
  Šiuo atveju visi šeši į IS-7 užlipo su stebuklingais nekeičiamais sviediniais ir šoviniais.
  Ir jie pradėjo be nereikalingų ceremonijų šaudyti Kinijos armiją ir sutraiškyti ją vikšrais.
  O Olegas Rybachenko taip pat šaudė iš patrankos ir riaumojo:
  - Mūsų pergalė neišvengiama, dabar nebebus taip, kaip anksčiau!
  Tačiau fotografuojant ir net šaudant paeiliui, galite galvoti apie ką nors kita.
  Iš tiesų, kodėl Vladimiras Vladimirovičius Putinas yra toks laimingas politikas ir prezidentas? Visų pirma, nuo pat jo paskyrimo oficialiu Jelcino įpėdiniu viskas klostėsi gerai.
  Atrodė, kad komunistai ir "Jabloko" turėjo veikti kaip vienas darinys - Jelcino įpėdinis yra priešas numeris vienas.
  Tačiau kalba neįvyko. Ir Sobčakas, kuris vogė, nebuvo prisimintas. Patvirtinimas vyko įprastai. Nors komunistai turėjo suprasti: tai jų būsimasis kapakas!
  Taip, ir Javlinskis - kuris bandė save parodyti kaip opoziciškiausias politikas, niekada nebalsavęs už biudžetą, kodėl neprieštaravo.
  Tiesiog pasidarė taip keista.
  Ir tada kažkaip pasisekė. Smurtas ir alkanas Dagestanas nepalaikė vahabitų pasirodymo, nors tikriausiai Basajevas ir Khattabas tuo tikėjosi. Dūmos opozicija nesusikirto su valdžia. Arba naudokite čečėnų faktorių.
  Trumpai tariant, nuo pat pradžių viskas buvo Putino naudai. O opozicija Dūmoje nebandė panaudoti sprogimų Maskvoje ir Volgodonske prieš valdžią.
  Nors komunistai turi suprasti, jie nustumti į antrą planą.
  Javlinskis tai suprato labai pavėluotai.
  Olegas šaudė į kinus, suplėšė geltonuosius karius sviediniais.
  Ir atsiduso...
  GERAI. Galvoti apie politiką šiek tiek erzina. Pavyzdžiui, Gerda. Viename iš paveikslų ji pavaizduota kaip plėšikų kalinė, basomis rankomis surišta. O kojos net raudonos, tai matyti nešildomame zoologijos sode su elniu, plėšikui šalta, o Gerdai labai šalta kojos.
  Vargšė mergaitė, iš jos buvo atimti batai, kurių ji maldavo iš karalienės. Ir dabar ji kenčia nelaisvėje.
  Berniukas vėl šaudė į dangiškosios imperijos kariuomenę, paspausdamas plikomis kojų pirštais vairasvirtės mygtuką.
  Tada jie nuėjo kita kryptimi.
  Žirinovskis B. Jelcino tiesiogiai nepalaikė ir nėra nei vieno vaizdo įrašo, kur jis tokius pareiškimus padarytų! Kita vertus, nauji rinkimai ir net partijų sąrašuose jam buvo labai naudingi. Iš tikrųjų įvykdęs karinį perversmą, Jelcinas uzurpavo valdžią, tapdamas visaverčiu diktatoriumi, formaliai niekuo neribotu! Net konstitucinio teismo veikla buvo sustabdyta, o prezidentas formaliai įgijo neribotas galias! Esant tokioms sąlygoms, naujos konstitucijos priėmimas netrukus apribojo diktatoriaus valdžią, kuri ją sutvirtino! Taip pat reikėtų pasakyti, kad, remiantis apklausomis, iki 80 procentų Rusijos gyventojų buvo pasirengę balsuoti už prezidento konstitucijos projektą. Todėl negalima griežtai vertinti Žirinovskio už konstitucijos palaikymą. Pirma, priešingu atveju jam tiesiog nebuvo leista dalyvauti rinkimuose, antra, Vladimiras tikėjosi sulaukti kai kurių gausių B. Jelcino rėmėjų palaikymo. Kalbant apie partijos pavadinimą, tuo metu liaudyje kilo iliuzija - komunistų-fašistų (žiniasklaidos kadencijos) parlamentas buvo išblaškytas, niekas nesikiša į reformas ir greitai gyvensime kaip Amerikoje! Tokiomis sąlygomis Liberalų demokratų vardas rinkimiškai buvo gana naudingas! Rinkimų blokas tapo valdančia partija: Rusijos pasirinkimas, vadovaujama Gaidaro! Liberalų demokratų partijos šansais niekas netikėjo, daugelis manė, kad Žirinovskis net penkių procentų slenksčio neužims!
  Taip, atrodė, kad Žirinovskis turėjo labai silpnas progas. O Rusijos pasirinkimas turi visus kozirius savo rankose. Išskyrus, bene svarbiausia, ekonomikoje nebuvo realių pasiekimų. Bet tada didžiulio propagandos aparato ir administracinių resursų rankose. Kazachstano ir kitų šalių patirtis rodo, kad dažnai to visiškai pakanka laimėti rinkimus, net ir sensacingiems rezultatams!
  Tačiau Vladimiras Volfovičius parodė savo išskirtinius politinius sugebėjimus: ypač jam pavyko įtikinti Jelcino aplinką savo lojalumu ir jam nebuvo trukdoma užsiregistruoti, kaip, pavyzdžiui, buvo Baburino bloko ir kai kurių kitų atveju! Pinigų jam pavyko užsidirbti įtikinęs rėmėjus apie savo perspektyvas dėl mokamo eterio (o pats užsidirbo užsiimdamas verslu!). Ir svarbiausia, kad per rinkimus jis parodė nuostabią kalbos dovaną, atlikęs kerinčią rinkimų kampaniją! LDPR svetainėje galima rasti senų 1993 metų rinkimų kampanijos įrašų: tai tikrai stiprios kalbos, palyginus su jais Hitleris - tik apgailėtinas kalbėtojo šešėlis. Demokratai susikivirčijo ir Liberalų demokratų partijos populiarumo augimą pastebėjo labai vėluodami! Turiu pasakyti, kad sociologai parodė ne tikrą vaizdą, o tą, kurį norėjo matyti valdžia! Gaidaras Žirinovskį pavadino Hitleriu ir pareikalavo B. Jelcino išregistruoti Liberalų demokratų partiją. Tačiau prezidentui artimi analitikai pranešė, kad B. Jelcino pritarimo reitingai krenta, o parama konstitucijai mažėja. Tokiomis sąlygomis diskvalifikacija gali sukelti problemų valdžios institucijoms. Be to, 1993 metais masinio rinkimų sukčiavimo technologijos dar nėra išdirbtos, išskyrus primityvų biuletenių mėtymą į balsadėžes, tad žmonių valia buvo gana sąžininga! Žirinovskis savo ruožtu pažadėjo paleisti Ruckojų ir kitus opozicionierius!
  Olegas Rybačenko čia buvo išsiblaškęs ir vėl iššovė iš nepakeičiamo sviedinio.
  Kol mergina Margarita basomis kojomis rodydavo ginklą, vaikinas pagalvojo ir sugalvojo.
  Rinkimų rezultatas buvo sensacingas, o už Liberalų demokratų partijos lyderį balsavo ir režimo priešai, ir daugelis B. Jelcino šalininkų! Partija surinko beveik 24 procentus iš 13 narių ir užėmė pirmąją vietą. Tačiau dėl mišrios rinkimų sistemos Žirinovskis gavo tik 60 mandatų arba 15 procentų Valstybės Dūmoje, žemuosiuose parlamento rūmuose! Be to, Valstybės Dūmos galios buvo smarkiai apribotos naujosios konstitucijos, todėl iš tikrųjų Žirinovskis negavo reikšmingos galios. Greičiausiai jo frakcija Valstybės Dūmoje galėtų būti laikoma tik tramplinu tolesniam valdžios puolimui! Na, pats Žirinovskis buvo vis labiau lyginamas su Hitleriu! Beje, 1930 metais Hitleris surinko 18 procentų balsų, rinkimuose užėmęs antrąją vietą, bet tuo pačiu įgydamas daug daugiau realių valdžios svertų. Pirma, Reichstage buvo tik vieni rūmai, antra, rinkimai vyko tik pagal proporcinę sistemą, trečia, parlamento valdžia buvo nepalyginamai stipresnė nei Rusijoje! Kita vertus, Žirinovskis pasirodė daug prastesnėje situacijoje: pergalės pasirodymas sukėlė pernelyg didelius rinkėjų lūkesčius, bet tikra valdžia ir galimybė kažką pakeisti iš gugulinės nosies!
  Čia, žinoma, prasideda stebuklai: Žirinovskis, anksčiau veikęs kaip apdairus politikas, staiga tapo impulsyvus ir itin nelogiškas. Visų pirma, jis buvo apkaltintas hitlerizmu, todėl sustiprino antivakarietišką retoriką, sukeldamas baimę, kad patekęs į valdžią jis išjudins trečiąjį pasaulinį karą! Ir kai kurie pareiškimai buvo visiškai beprotiški, įskaitant atominės bombos panaudojimą prieš Kazachstaną ir kitas šalis. Visų pirma, Žirinovskis netgi pareiškė, kad numes ant Tbilisio atominę bombą! Kartu buvo ir laimėjimų: pavyko įvykdyti amnestiją, vykdyti rinkiminius pažadus... Bet apskritai Vladimiras Volfovičius nepelnė taškų, nuolat įsiveldamas į skandalus... Taip! Žinoma, jį provokavo, daug skandalingų situacijų sukūrė CŽV ir Liberalų demokratų partijos oponentai, pirmiausia iš Vakarų demokratų Rusijos viduje, bet vis tiek apdairus ir pragmatiškas politikas neturėjo tam pasiduoti ar bent jau. sumažinkite provokacijos galimybę iki minimumo! Pavyzdžiui , Ziuganovas, nepaisant to, kad jau septyniolika metų skina pagrindinio Kremliaus politinio oponento laurus, kažkaip sugebėjo išvengti skandalų, niekada nesirengė dideliam ir neturi korumpoto reputacijos. politikas! Tiesa, vieną akimirką komunistai turėjo ir su neva pagrindinio Rusijos Federacijos komunistų partijos finansuotojo M. Chodorkovskio įkūrimu, tačiau šiuo atveju Zjuganovas nepaliko jokių diskredituojančių pareiškimų. Labai atsargus politikas Genadijus Andrejevičius, kartais net per atsargus! Visų pirma, 1999 m. gegužę, kai Jelcinas pasiūlė Stepašino kandidatūrą, komunistai turėjo ją blokuoti ir arba priversti nusileisti, arba išprovokuoti Valstybės Dūmos paleidimą ir pirmalaikius parlamento rinkimus. Bet Zyuganovas nusprendė nerizikuoti, nors tuomet, jei Valstybės Dūma būtų paleidusi, komunistai būtų išlaikę ir net išplėtę jos kontrolę. Taip, 1999 m. rugpjūtį komunistai Putiną patvirtino be kovos, nors tai, kad Jelcinas paskelbė jį savo įpėdiniu, tiesiog pareikalavo, kad opozicija prieštarautų šiai kandidatūrai kaip vieningas frontas. Tačiau Zjuganovas nusprendė, kad geriau eiti į rinkimus, pasinaudodamas privilegijomis, kurias suteikia deputato statusas, o tai, kad Putinas vos per tris mėnesius gali virsti nacionaliniu didvyriu, negalėjo net patekti į drąsiausio Kremliaus galvą. analitikai.
  Olegas Rybačenko berniuko basa koja vėl šovė į kiną ir tęsė savo mintis.
  Genialus berniukas nuoširdžiai tikėjo, kad Žirinovskis nėra lygus;
  Trumpai tariant, 1993-iųjų gruodis buvo Liberalų demokratų partijos lyderio politinės karjeros pikas, vėliau prasidėjo nuosmukis, nors iš pradžių tai nebuvo nuošliauža su įvairiais svyravimais. Jelcinas taip pat sparčiai prarado populiarumą: ekonomikos krizės įveikti nepavyko, priešingai - ji vis sunkėjo. Čia Žirinovskis padarė dar vieną klaidingą skaičiavimą, pasirašė susitarimą dėl taikos ir harmonijos. Juk jis jau buvo kaltinamas, kad palaikė konstituciją, kuri įteisino milžinišką prezidento galią (kita vertus, kas būtų buvę, jei konstitucija nebūtų priimta? Labai tikėtina, kad kilo pilietinis karas!), o tada reikėjo pasirašyti taikos sutartį. Tiesa, Žirinovskis jį paliko rudenį. Bet apskritai reikėtų labai ilgai konkrečiai aprašyti, kokias klaidas padarė LDPR vadovas ir kodėl jis netapo prezidentu. Pagrindinė jo klaida yra strategiškai neteisingas PR! Po 1993 metų rinkimų reikėjo formuoti pagrindinio dabartinės valdžios priešo ir Jelcino įvaizdį asmeniškai! Tai yra tapti Antijelcinu, su pačia populistiškiausia retorika, kritikuojant pirmiausia vidinius priešus, korupciją, vagystes ir t.t.! Ir pagrindinis šūkis - Gauja Jelcinas teisiamas! Ir tuo pačiu nepaniekinant kairiųjų lozungų, socialinės demagogijos, teisingumo pažado! Visų pirma Baltarusijoje Lukašenka antrajame prezidento rinkimų ture surinko daugiau nei 80 procentų, o tai tiesiog puiku opozicijos politikui ! Bet jūs negalite sakyti, kad Lukašenka yra stipresnis oratorijoje nei Žirinovskis, priešingai, Vladimiras Volfovičius yra daug labiau išsilavinęs ir intelektualiai išvystytas! Tačiau Žirinovskis nuvylė jo charakterio, pernelyg agresyvaus ir greito būdo, ir, kita vertus, tikėjimo, kad Jelcino aplinka ir pats Jelcinas, pasirinkdami jį įpėdiniu, sukels įkaltį. Kas žino istoriją: jie tikriausiai prisimins Hitlerio ir Gindebrunerio santykius, iš pradžių atsargūs, o paskui partneriai! Tačiau faktas yra tas, kad Gindebrugas buvo Pirmojo pasaulinio karo didvyris, savo šalies patriotas ir jau nuskuręs senis. O Jelcinas, SSRS griovėjas ir aršus imperinės ideologijos priešas, buvo strateginis Žirinovskio priešas. Taip, ir B. Jelcino aplinka baiminosi, kad tuomet jaunas ir agresyvus Žirinovskis ims atkurti tvarką, o tada galvos nuris! Taigi B. Jelcino aplinka neturėjo noro stumti Volfovičiaus nei į prezidento postą, nei į premjerą, o realus šansas į valdžią buvo tik per Jelcino lavoną. Tai yra, Žirinovskis turėjo bent išoriškai imituoti aukščiausią įmanomą pasipriešinimą režimui! Kad liaudis manytų, kad nėra didesnio valdžios priešo už Žirinovski, ir kad kiltų asociacija: Žirinovskis ar Jelcinas, Žirinovskis prieš Jelciną! Tačiau Vladimiras Volfovičius savo aplinkoje arba neturėjo stipraus analitiko ir PR žmogaus, arba nenorėjo nieko klausyti. O gal net bijojo Jelcino, nors reikia pasakyti, kad Jelcinas vis dar nėra visai tironas, jei susitaikė su amnestija ir savo priešų: Rucko ir Makašovo paleidimu. Taip, ir Jelcinas nusprendė paleisti parlamentą, nes žmonės 1993 m. balandžio 25 d. Be to, parlamento egzekucija ir pats Jelcinas jį taip išgąsdino, kad jis prarado ryžtą. Taigi Žirinovskis galėjo tapti pagrindiniu jo priešininku, juolab kad Zyuganovas, kad ir kiek dūrė Jelcinui, gavo bausmę!
  Berniukas vėl basa koja paleido sunkų sviedinį paskui merginas ir tęsė savo mintis.
  Kita Žirinovskio klaida buvo jo pozicija dėl karo Čečėnijoje. Atrodo kaip nacionalistas, jis turėjo palaikyti konstitucinės santvarkos įtvirtinimą, bet kokia forma! Karas nuo pat pradžių klostėsi blogai, Rusijos kariuomenė patyrė didžiulius nuostolius pirmiausia dėl Jelcino vadovybės nusikalstamo vidutiniškumo. Be to, generolai, turintys patirties Afganistano kare, pavyzdžiui, gynybos ministras Gračiovas, vadovavo blogiau nei pirmokai. Net žurnalistai mokė generolus kovoti! Tai buvo paradoksas!
  Tokiomis sąlygomis reikėjo užimti poziciją: Jelcinas ir jo gauja kalti dėl didžiulių Rusijos kariuomenės nuostolių! Valdančiojo režimo kritika turėjo būti sustiprinta, bet tuo pačiu nepaliečiant kariuomenės. Nors Gračiovo irgi nereikėjo ginti! Zyuganovas užėmė optimalią pergalės poziciją! Kritikuoja Jelciną, nesiginčija su kariuomene, nepalaiko separatistų. Apskritai, Zyuganovas pasirinko teisingą veiksmų kryptį: maksimalus atstumas nuo Jelcino politikos, konfrontacija. Tačiau komunistai pirmojo šaukimo Dūmoje ne visada nuosekliai priešinosi. Visų pirma, nebuvo pritarta Žirinovskio pasiūlymui dėl nepasitikėjimo Černomyrdino vyriausybe. Apskritai komunistai už nepasitikėjimą pirmą kartą balsavo tik 1994 metų spalį, po juodojo antradienio, kai pasyvus Černomyrdino ekonominės politikos pritarimas jiems galėjo brangiai kainuoti. Antrojo šaukimo Valstybės Dūmoje, kur Zjuganovo vadovaujami komunistai jau buvo daugumoje, balsavimas dėl nepasitikėjimo niekada (!) nebuvo pateiktas! Ir parlamentas patvirtino visus penkis kandidatus į premjero postą, bet tai jau kita istorija! Zjuganovo asmenybė nusipelno atskiro straipsnio, kaip ir kodėl jis 1996 metais vis dėlto pralaimėjo B. Jelcinui.
  Pats Žirinovskis, regis, norėjo kompromiso su B. Jelcino aplinka, tikėdamasis įtikinti jo lojalumu oligarchus, kad šie jį įsodintų kaip vienintelį, sugebėjusį sulaikyti komunistus nuo sosto. Tačiau bėda ta, kad Jelcino aplinka tuo metu nenorėjo pokyčių ir nepasitikėjo Volfovičiumi, kuris, beje, sugebėjo pabloginti savo požiūrį Vakaruose. Daugelis prezidentui artimų oligarchų turėjo reikalų Vakaruose ir sugebėjo ten susikrauti didžiules skolas. Taip, ir naftos kainos siekė apie 10 dolerių už barelį, taigi buvo pigios dujos, o elitas gana įklimpo į paskolas iš NATO šalių. Ir Vakaruose jie aiškiai parodė, kad Žirinovskis jiems nepriimtinas.
  Tokiomis sąlygomis pasitikėjimas aljansu su Jelcino elitu tik gadino Liberalų demokratų partijos lyderio įvaizdį, o su komunistais ir nacionalistais kišosi į bloką. Taip pat reikia pasakyti, kad dideli Rusijos kariuomenės nuostoliai, nenoras nugalėti, apskritai, kelis ir ne itin ginkluotus priešus, sumažino karingų šūkių populiarumą ir norą pasiekti laimę per karą. Žmonės pamatė, kad Rusijos kariuomenė nepasirengusi nusiplauti kojų Indijos vandenyne ir užkariauti Artimųjų Rytų su naftos atsargomis. Taip, teoriškai Artimųjų Rytų užėmimas gali duoti daug pinigų dėl naftos dolerių ir neišvengiamo energijos kainų šuolio, bet net jei Čečėnijos nepavyks nugalėti... Pradėjo augti pacifistinės nuotaikos, o Žirikas patyrė rimtų rinkimų nuostolių!
  Vunderkindas vėl šaudo tiesiai. 130 milimetrų pabūklo sviedinys išblaškė kinus.
  Margarita pritariamai pasakė:
  - Tu gudrus!
  Ir ji pradėjo šaudyti nuogais kojų pirštais.
  Ir Olegas Rybachenko tęsė savo samprotavimus.
  Tačiau reikia pasakyti, kad Zyuganovas buvo itin atsargus. Pavyzdžiui, kai Borisas Fiodorovas pasiūlė balsuoti už nepasitikėjimo vyriausybe reitingą, Rusijos Federacijos komunistų partija tam nepritarė. Apskritai, Zjuganovas ir jo aplinka su Černomyrdinu elgėsi labai atsargiai, nors pastarasis tęsė savo politiką oligarchų labui ir demonstravo lojalumą Jelcinui. Tačiau įdomu tai, kad Zjuganovas sugebėjo tapti opozicionieriumi ir anti Jelcinu. Be to, jam padėjo ir prezidentinė propaganda, tikriausiai sąmoningai, nes komunistas Zyuganovas antrajame ture yra geresnis už nekomunistinį kandidatą.
  LDPR partija 1995 m. žiemą ir pavasarį išgyveno rimtą krizę, iš jos pasitraukė keli deputatai, tarp jų - šviesus, charizmatiškasis Marychevas.
  Tačiau karas Čečėnijoje buvo pamažu laimėtas, kovotojai taip pat patyrė didžiulių nuostolių, buvo nukraujuoti ir demoralizuoti, Rusijos kariuomenė ėjo į priekį. Birželio mėnesį Šamilis Basajevas užėmė gimdymo namus Budenovske. Iš principo toks kovotojų žingsnis kariškai nieko nedavė, o propagandos požiūriu netgi buvo palankus karo partijai... Bet Jelcinas palūžo, matyt, spalio 3-4 dienos įvykiai ir milijonų keiksmai. rusai jį pargriovė ir įsakė Černomyrdinui nutraukti karą ir pradėti derybas...
  Rusijos kariuomenė vienašališkai nutraukė karo veiksmus. Ir Valstybės Dūma pagaliau surinko pakankamai balsų, kad būtų priimtas balsavimas dėl nepasitikėjimo vyriausybe, reikalaujantis daugelio saugumo pareigūnų atsistatydinimo. Jelcinas nusileido, pasilikdamas tik Gračiovą, bet pasidavė Jegorovui, Jerinui, Stepašinui. Čia Žirinovskis iš pradžių užėmė teisingą poziciją: pasmerkė paliaubas ir balsavo už nepasitikėjimą. O kai Černomyrdinas blefavo, grasindamas, kad pasitikėjimo ministrų kabinetu klausimą balsuos Valstybės Dūma (yra vienas įspėjimas, jei už pasitikėjimą vyriausybe balsavo mažiau nei 226 balsai iš 450, tai prezidentas privalo per per savaitę arba išvaikyti vyriausybę, arba paleisti Valstybės Dūmą), Žirinovskis pademonstravo tvirtumą ir pasirengimą vykti į pirmalaikius parlamento rinkimus. Pirmalaikių rinkimų pranašumai yra kankinių įvaizdis, sėkmės stoka - kaltina Jelciną ir vyriausybę, neskiria laiko Kremliaus Rusų bendruomenių kongreso projekto propagavimui ir valdžią turinčiai partijai: Mūsų namai yra Rusija. . Ir žinoma kitos organizacijos - mažesnės!
  Černomyrdinas, supratęs, kad blefas nepasiteisins, o naujasis parlamentas taps dar opoziciškesnis, jis balsavimą atšaukė. Valstybės Dūma dar kartą balsavo dėl nepasitikėjimo, Žirinovskis pasielgė labai agresyviai, tačiau balsų neužteko. Čia reikia pasakyti, kad "Yabloko" išsigando, Yavlinsky nenorėjo prarasti parlamento vietų pranašumų. Be to, jo tikrasis įvertinimas nebuvo aukštas, kilo pavojus tiesiog nupūsti.
  Žirinovskio populiarumas iš karto išaugo, tačiau Volfovičius vėl apsiskaičiavo, atšaukdamas savo partijos parašus apkaltos tvarka. Nesvarbu, opozicija turėjo net 300 balsų, kad sudarytų kaltinimų komisiją, bet tai sugadino reitingą! Žirinovskis vėl suteikė sau priežastį apkaltinti save taikinančia politika, atstumdamas dalį augančio protesto elektorato.
  Nepaisant to, paliaubos Čečėnijoje, kurias kovotojai įžūliai pažeidinėjo, įvairūs teroristiniai išpuoliai, ypač prieš Romanovą, apšaudymo aukos lėmė karingų nuotaikų padidėjimą visuomenėje, o Žirinovskis pradėjo rinkti taškus. Be to, 1995 metų rugsėjį NATO pradėjo bombarduoti Bosnijos serbus, sustiprindama antivakarietiškas nuotaikas, o tai taip pat pakėlė Liberalų demokratų partijos reitingą.
  Tiesa, V. Žirinovskis pasidavė provokacijai, parlamente sumušęs moterį, daugiau nei porą kartų lengvai ją pajudinęs į bendrą sąvartyną. Tada Jelcino spauda visa tai išjudino, pavaizduodama Žirinovski kaip banditą! Tačiau kai kuriems tokia ištrauka gali patikti: ypač tiems vyrams, kurie kentėjo nuo moterų, arba tiems, kurie iš visų kandidatų ieškojo žiauriausio diktatoriaus, tikėdamiesi, kad jis viską sutvarkys! Bet kokiu atveju "stalinistai" buvo už Žiriku.
  Olegas Rybachenko toliau šaudė. Berniukas tai padarė nugalėdamas Kinijos armiją valdant Mandžiūrijos dinastijai ir toliau mąstė.
  1995 m. spalį Liberalų demokratų partija surinko 100 parašų, kad Valstybės Dūmoje būtų pareikštas nepasitikėjimas vyriausybe, tačiau praėjusį kartą Žirinovskis šio ketinimo atsisakė.
  Turiu pasakyti, kad tai buvo jo klaida ir nieko nepateisino. Pirma, Žirinovskis, rinkimų išvakarėse pareiškęs nepasitikėjimą, sulaukė protesto elektorato, kuris tuo metu sudarė daugumą, simpatijų. Antra, balsavimas buvo nukreiptas prieš pagrindinį V. Žirinovskio konkurentą Černomyrdiną ir nesikišo į užkulisinius bandymus įtikinti Jelciną ir jo aplinką padaryti Žiriką savo įpėdiniu.
  Be to, Žirinovskis turėjo suprasti; kad kuo aukštesnį rezultatą jis parodys rinkimuose į Dūmą, tuo didesnė tikimybė, kad "šeima" už jį statys!
  Tuo momentu geriausia kampanijos taktika buvo opozicijos numeris vienas, kuris pranoktų komunistų konfrontacijos lygį.
  Žirinovskis apskritai tai suprato, bet bandė sėdėti ant dviejų kėdžių ir buvo nenuoseklus. Nauji rinkimai buvo daug sunkesni nei senieji! Pirma, skirtingai nei 1993 metais, jie neturėjo galimybės iki galo parodyti savo oratorinio talento, per mažai eterio laiko skyrė vakarėliams, kurių skaičius išaugo nuo 13 iki 44 (!). Antra , prieš Žirinovskis žaidė neišsipildžiusių vilčių ir lūkesčių faktorius. Juk jis lyg ir pirmas, bet nepagerino žmonių gyvenimo... Nors inteligentiškam žmogui buvo aišku, kad Žirikas realios valdžios neturi, o tie patys komunistai kontroliavo daug daugiau balsų nei Liberalų demokratų partija. : 102 prieš 60, bet ... Kiek tada buvo protingų žmonių, ypač devintajame dešimtmetyje.
  Trečioji priežastis, dėl kurios jie išpylė purvą ant LDPR lyderio, buvo pabaisos ir smurtautojo įvaizdis, baimė, kad jis nepradės trečiojo pasaulinio karo.
  Ketvirtoji priežastis taip pat yra viena iš pagrindinių priežasčių, dėl kurių atsiranda daug konkurentų. Garsiausi yra: Skokovo (buvusio B. Jelcino saugumo tarybos sekretoriaus) vadovaujamas Rusų bendruomenių kongresas ir B. Jelcino žmogus Aleksandras Lebedas, kurio vaidmenį Padniestrėje labai išpūtė žiniasklaida. Tai aktyvaus viešųjų ryšių blokas, bet atrodo, kad jiems jau užtenka. Juk žmonės nėra tokie blogi, kaip mano valdžia, ir dauguma suprato, kad KRO yra visai ne opozicija, o Kremliaus projektas, nukreiptas pirmiausia prieš Liberalų demokratų partiją ir Rusijos Federacijos komunistų partiją. Bet vis tiek ši organizacija iškovojo daugiau nei keturis procentus!
  O virš stogo buvo ir kitų konkurentų - Deržava-Rutskojus, kur Maryčevas pabėgo, Blokas už SSRS - Tyulkinas-Ampilovas, Lysenkos nacionalinė respublikonų partija ir daugybė visokių. Reikia pasakyti, kad ir komunistai išsklaidė savo elektoratą: SSRS blokas surinko daugiau nei keturis su puse procento balsų, bet nepateko į parlamentą, o balsų prarado Rusijos Federacijos komunistų partija, agrarinė partija. taip pat nepriėmė penkių procentų barjero, kaip ir kitos kairiosios organizacijos. Visų pirma, neaišku, ko buvęs ministras pirmininkas Ryžkovas tikėjosi rinkimuose su bloku: Darbo sąjunga ar Govoruchino blokas! Tačiau 1995 m. rinkimai parodė silpniausią valdžią turinčios partijos rezultatą per visą Rusijos istoriją ir didžiausią protesto balsavimo procentą.
  Berniukas vėl iššovė, nuogais kojų pirštais paspausdamas vairasvirtės mygtuką ir tęsė savo mintis;
  Žirinovskis per rinkimų kampaniją apskritai priekaištavo valdžiai, tačiau tai darė nepakankamai agresyviai. Be to, jo frakcija palaikė kitų metų biudžetą, suteikdama dar vieną priežastį kaltinimams prokremliška orientacija. Atsižvelgiant į šiuose rinkimuose vyraujančias beveik viso elektorato protestines nuotaikas, su šia valdžia į kompromisus eiti nereikėjo! Be to, Valstybės Dūma netikėtai nesunkiai patvirtino Dubininą Centrinio banko vadovu, nors pastarasis buvo Jelcino aplinkos žmogus, rinkos reformų šalininkas radikalioje Gaidaro versijoje. Beje, šią kandidatūrą palaikė ir Zyuganovas, nors Dubininas dalyvavo juodajame antradienyje, parodydamas, kad jis irgi nebuvo principingas opozicionierius!
  Per rinkimus V. Žirinovskis nenorėjo kurti jokių rinkimų blokų, nors kelios mažesnės nacionalistinės partijos pareiškė norą tai padaryti. Be to, Vengerovskis patarė pakeisti partijos pavadinimą į politiškai tinkamesnį ir eufoniškesnį - pavyzdžiui, Didžioji Rusija! Žirinovskis parodė užsispyrimą šiuo klausimu, nors žodis liberaldemokratas tuo metu jau buvo įžeidžiantis!
  Be to, į LDPR partijos sąrašą nepateko žinomų dainininkų ar atlikėjų, nors norinčių buvo pakankamai. Visų pirma Alla Pugačiova, kuri labai mėgo patraukti spaudos dėmesį, galėjo sutikti su antrąja vieta LDPR partijos sąraše. Tai jos niekaip netrukdė, bet galėjo sukurti papildomą informacinę priežastį paminėti save. Be to, galimybė siūlyti tam tikrus projektus ir įstatymus svarstyti Valstybės Dūmoje. Net kompozitorius Antonovas buvo įtrauktas tik į regioninį sąrašą, o tada jie visiškai susikivirčijo. Apskritai Žirinovskis: yra labai bloga charakterio savybė: nenoras toleruoti stiprias asmenybes savo aplinkoje, tuos, kurie gina savo požiūrį. Pavyzdžiui, kaip tik dėl šios priežasties garsus hipnotizuotojas Anatolijus Kašpirovskis paliko vakarėlį; kuris apkaltino Vladimirą Volfovičių autoritariniais valdymo metodais ir noru apsupti save sykofantais. Turiu, beje, pasakyti, kad net Hitleris darė kompromisus su jam reikalingais žmonėmis ir toleravo juos savo aplinkoje, kol jie tapo jam nenaudingi ar pavojingi. Prisiminkite Remą, Strasserį, Goebbelsą, kurie išsiskyrė kairuoliškumu ir pasipriešinimu valdžiai. Tačiau būtent tokių asmenybių dėka Hitleriui pavyko ištraukti komunistų ir socialdemokratų balsų maksimumą. Taip pat turiu pasakyti, kad Žirinovskis per dažnai sakydavo: negalvodamas Staliną arba gyrė, arba bardavo. Apskritai pats Liberalų demokratų partijos lyderis tam tikru mastu mėgdžiojo Staliną, kurdamas savo kultą, demonstruodamas autoritarinių valdymo metodų laikymąsi, bet tuo pačiu apkaltino komunistus smurtu, nors pats tiesiog pasisakė už smurtą, smurtą. ir daugiau smurto!
  Augant kairiųjų idėjų populiarumui, Žirinovskis turėjo labiau subalansuoti požiūrį į komunistines idėjas ir prisiminti, kad nemaža dalis elektorato jaučia nostalgiją sovietiniams laikams. Be to, netrukdytų ir išoriniai kairiųjų atributai: pavyzdžiui, mėlyna LDPR vėliavos spalva yra labai gaila! Pirma, tai kelia asociacijas su gėjais, kurie taip pat yra "mėlyni", antra, mėlyna spalva ramina, o tai nelabai dera su uždegančiomis Žirinovskio kalbomis! Geriausias variantas jo vakarėliui būtų violetinė-raudona. Gaivina, kviečia į žygdarbius, bet vis tiek ne tokia kaip komunistai! Be to, violetinė yra karališkumo simbolis ir gali pritraukti suvereniteto šalininkų, monarchistų ir nekomunistinių įtikinėjimų balsus!
  Genialus berniukas dar kartą paspaudė vairasvirtės mygtukus ir sucypė:
  - Mano pergalė bus šlovinga!
  Ir toliau protingai samprotavo.
  Ne pati geriausia idėja buvo ir vaizdo įrašai, kuriuose Žirinovskis suvaidino juokdarį, ypač jis nelabai gerai dainavo! Šiuo atveju tai nebuvo pats geriausias žingsnis, nes žmonės tada 1995 metais buvo alkani ir norėjo rimtų permainų bei rimto vadovo, o jis nebuvo nusiteikęs juokauti! Reikia pasakyti, kad prokremliška žiniasklaida jau bandė iš Žirinovskio padaryti juokdarį ir klouną ir nevertėjo šio įspūdžio stiprinti, duoti naujų kozirių savo priešams!
  1995 metų rinkimuose VRK iš pradžių atsisakė registruoti "Deržavą" - Ruckojų, o paskui "Jabloką". Po to abi šalys buvo atkurtos per Aukščiausiąjį teismą. Yra kelios versijos apie šį epizodą: ypač Kremlius ir jo viešųjų ryšių žmonės norėjo padėti Javlinskiui Dūmos rinkimuose, kaip demokratui ir vakariečiui, o Rutskojus, regis, turėjo ištraukti komunistų balsus. jam pačiam ....
  Versija iš pirmo žvilgsnio logiška, jei tikrai norėtų, kad "Jabloko" ir "Deržava" būtų pašalintos, tuomet Jelcinų šeimos įsakymu suformuotas Aukščiausiasis Teismas jų nebūtų atkūręs! Juk galime prisiminti naujausius pavyzdžius, kai "Jabloko", "Kita Rusija" ir "Tėvynė" nebuvo leista dalyvauti rinkimuose be jokio teisinio pagrindo. Pavyzdžiui, Tėvynės bloko pašalinimas iš rinkimų Maskvoje 2006 metais teisiniu požiūriu buvo visiškai neteisėtas! Taigi tame vaizdo įraše, kuris tapo diskvalifikacijos priežastimi: nebuvo tiesioginių raginimų smurtauti, pogromams, rasiniam valymui ir net "kaukaziečių" deportacijai. Tiesiog buvo kalbama apie Maskvos valymą nuo šiukšlių... Taip, buvo užuomina apie būtinybę atkurti tvarką ir emigrantus. Bet... Visų pirma, tai neprieštarauja įstatymams, antra, bet kuriame nekenksmingiausiame vaizdo įraše galite rasti užuominą į bet ką. Galite, pavyzdžiui, net animacinį filmuką "Tik tu palauk!" draudimas kaip pedofilijos propaganda. O kad kiškis kaip vaikas, keliauja su vaikišku bilietu, o vilkas su juo flirtuoja, glamonėja... Šiuo atveju teisėja neturėjo įstatyminės teisės Rodina bloko išbraukti iš registracijos! Chodorkovskio teismas yra atskira tema, apie tai šiame straipsnyje nekalbėsime. Bet atrodo, kad visi supranta, kad be Kremliaus sankcijos tai nebūtų įvykę ...
  Taip, taip, bet tikrai ne! Visų pirma, Rutskojus tada buvo laikomas aršiu Jelcino priešu - jis vis tiek būtų atėjęs į tiesioginę ginkluotą konfrontaciją! Galios įvertinimas buvo gana aukštas, o tikimybė įveikti penkių procentų barjerą yra didelė! Na, kodėl Kremlius apgaudinėja savo priešo galimybes? Taip, nors "Jabloko" yra demokratinė partija, ji yra gana opozicinė: ji nė karto nepalaikė biudžetų, tiek šioje Dūmoje, tiek kitoje, Javlinskis paskelbė, kad kovos dėl Rusijos prezidento posto. Taigi, kokia ypatinga priežastis stiprinti "Yabloko": ypač būsimų prezidento rinkimų kontekste, tai itin nuostolinga! Javlinskis pirmame ture ištraukė B. Jelcino balsus, o jaunas ir atletiškas "Jabloko" lyderis atrodė daug patrauklesnis nei diskredituotas, suglebęs Jelcinas.
  Taigi pirmoji versija nėra visiškai įtikinama, o Rusijos teismai dar nebuvo taip stipriai priklausomi nuo Rusijos prezidento. Visų pirma, GKChP narys armijos generolas Varenikovas buvo išteisintas, galima paminėti ir kitus pavyzdžius, kai teismas ne visada stojo į valdžios pusę.
  Greičiausiai tam įtakos turėjo neigiama Vakarų reakcija į Javlinskio diskvalifikavimą, o Jelcino režimui rinkimų išvakarėse prireikė paskolų, kad šalyje būtų sukurtas gerovės vaizdas. Na, Rutskojus ta pačia proga buvo pašalintas, todėl jie buvo grąžinti į įmonę. Tačiau tai nepadėjo Deržavai perimti 5% slenksčio. Rutskoy 2,7 procento rezultatas gali būti laikomas universaliu, ypač turint omenyje, koks jis buvo žinomas. Tačiau pralaimėjo ir Kremliaus KRO projektas. Žirinovskis nepakankamai efektyviai išnaudojo Dūmos tribūną, bet reikia pasakyti, kad jam buvo naudinga, kad visa prokremliška propaganda veikė prieš jį. Atrodė, kad tai kūrė įvaizdį, kad Žirinovskis yra valdžios priešas numeris vienas, ir jei Vladimiras Volfovičius būtų nuoseklesnis priešindamasis, jo rezultatas būtų buvęs daug didesnis.
  Olegas Rybačenko vėl labai sumaniai uždengė kinų pulką labai sprogstamu skeveldrų sviediniu. Po to jo mintys tapo dar harmoningesnės.
  Tačiau trumpi Liberalų demokratų partijos lyderio pasisakymai per televiziją su grasinimais valdžiai, gana karingi kreipimaisi iš esmės buvo teisingi, tik, ko gero, B. Jelciną ir B. Jelciną asmeniškai reikėjo aktyviau barti.
  Trumpai tariant, 1995 metų gruodį vykusiuose rinkimuose pirmą vietą užėmė Rusijos Federacijos komunistų partija, surinkusi beveik 23 proc., antroji - LDPR - 11,5 proc., trečioji - NDR - 10,3 proc., o ketvirta - "Jabloko" - 6,7 proc.
  Likusios keturiasdešimt partijų nepasiekė 5% ribos!
  Kaip įvertinti panašų Žirinovskio rezultatą? Vertinant procentais, dvigubai mažesnis, palyginti su pirmaisiais rinkimais. Bet jei atsižvelgsime į padidėjusį rinkėjų aktyvumą apie 12 procentų, tai Žirinovskis gavo apie 62 procentus 1993 m. Ar tai daug ar mažai?
  Atsižvelgiant į visas nepalankias aplinkybes, šis rezultatas yra tarp patenkinamo ir tiesiog gero. Blogi veiksniai:
  1. Rinkėjų nepasitenkinimas Liberalų demokratų partijos veikla Valstybės Dūmoje. Iš pirmąją vietą iškovojusio kandidato žmonės tikėjosi daugiau, tačiau gyvenimas nepagerėjo. Tiesa, dauguma suprato, kad Žirinovskis neturi realios galios, tačiau nusivylimas vis tiek viešpatavo.
  2. Baimė, kad kovotojas Liberalų demokratų partijos lyderis pradės trečiąjį pasaulinį karą, kurio pasekmės bus katastrofiškos. Be to, daugelis nebijojo Žirinovskio santūrumo ir baimių, kad jis įves totalitarinę diktatūrą ir užtvindys šalį krauju. Jo isterija daugelį išgąsdino.
  3. Liberalų demokratų partijos lyderio pasipriešinimo neužtenka. Ypač pirmą kartą karo Čečėnijoje mėnesiai, o pati prokremliška propaganda dėl to kaltino Žirinovskį, labai padidindama jo lojalumą valdžiai. Tačiau pats Vladimiras Volfovičius norėjo draugystės su Kremliumi, praradęs pagrindinio dabartinės valdžios priešo įvaizdį.
  4. Nepakankamas Dūmos svertų panaudojimas populistinei, finansinei politikai įgyvendinti. Visų pirma, buvo galima pateikti balsavimui vieną po kito populistinius įstatymus, dirbančius visuomenės labui. Ypač tai padarė Jelcinas, Kongrese siūlydamas tai, ko nebuvo realu įvykdyti, ir užsidirbdamas taškų sau. Taip, ir Jelcinas per rinkimus visiems pakėlė atlyginimus ir pensijas, o paskui arba nemokėjo, arba juos suvalgė infliacija. Lukašenka ir kiti padarė tą patį, bet Julija Tymošenko neapleido savo griežtos pinigų politikos ir pralaimėjo rinkimus, kartu praradusi laisvę!
  5. Žirinovskis padarė dar vieną klaidingą skaičiavimą, susijusį su savo išvaizda. Jis be reikalo sustorėjo ir dėl to pradėjo atrodyti daug prasčiau. Be to, alkani žmonės nemėgsta pilvo ir storų žmonių. Čia, beje, Žirinovskis parodė ir kitą savo trūkumą - fanatizmo stoką politikoje, valios trūkumą palaikyti formą ir nepersivalgyti. Beje, net per 1991-ųjų rinkimus Žirinovskis buvo lieknas, net lieknesnis už normą, būdamas keturiasdešimt penkerių. Tai rodo, kad iš prigimties "Zhirikas" nėra linkęs turėti antsvorio, o tai reiškia, kad jam nebuvo taip sunku išlaikyti formą, skirtingai nei, pavyzdžiui, Gaidarui.
  Tai taip pat yra reikšmingas trūkumas!
  7. Lyginant su pirmaisiais rinkimais, eterio laikas, kurį galėjo išnaudoti Žirinovskis, smarkiai sumažėjo. Nemokamas eterio laikas buvo padalintas tarp 44 partijų, o mokamas eterio laikas negalėjo būti daugiau nei nemokamas, o jį buvo galima nusipirkti tik naktį. Taigi Žirinovskis negalėjo visiškai išnaudoti savo išskirtinės oratorinės dovanos, kaip tai buvo 1993 m. Nors, pavyzdžiui, jis turėjo daugiau pinigų nei tada!
  6. Galbūt net reikšmingiausia: smarkiai išaugo politinė konkurencija ir Liberalų demokratų partijos rinkimų lauke atsirado visa puokštė partijų ir imitatorių blokų. Iš jų pirmiausia KRO, Power, CHP ir visa krūva kitų partijų. O valdžią kritikavo visi, išskyrus valdančiąją partiją Mūsų Rusijos namai. Kalbant apie dažnumą, jie aktyviai reklamavo ir daug rodė per televiziją Borisą Fiodorovą ir jo "Forward Russia" bloką, kritikuodami Černomyrdiną ir vyriausybę. Tiesa, pats Borisas Fiodorovas tik vaidino opoziciją, tikėdamasis laimėti protesto elektoratą. Tačiau dauguma žmonių juo netikėjo! Tada Borisas Fiodorovas netgi prisijungė prie NDR. Lysenkos Nacionalinė respublikonų partija taip pat buvo labai aktyvi, jos lyderis nukopijavo J. Žirinovskio emocinį pasiutimą ir jokiu būdu neįsižeidė dėl žiniasklaidos dėmesio. Be to, aktyviai veikė Vedenkino blokas, taip pat buvęs Liberalų demokratų partijos lyderio padėjėjas ir kraštutinis nacionalistas, taip pat Baburino blokas. Baburinas taip pat yra labai aktyvus žmogus, vienu metu jis beveik tapo kalbėtoju vietoj Khasbulatovo. Trumpai tariant, Žirinovskio elektoratą iš esmės ištirpdė panašūs dvejetai ir mėgdžiotojai. Be to, kairieji taip pat turėjo naujų tendencijų, įskaitant stalinistinį įtikinėjimą.
  Tokiomis sąlygomis 11,5 procento iš 44 iš tiesų yra padorus rezultatas, nors ir mažesnis, nei būtų įmanoma, jei būtų vykdoma racionalesnė rinkimų politika. Pavyzdžiui, Zjuganovui pavyko pakelti savo balą nuo 13,5 iki 22,9, nors konkurentų padaugėjo. Vienas blokas "Už SSRS!" atėmė daugiau nei 4,5 procento rinkėjų! "Yabloko" patyrė nuostolių, tačiau mažiau nei vieną procentą, ir, atsižvelgdama į už užtvaros dingusias partijas, padidino savo frakciją. Kartu jie turėjo 46 deputatus kaip pavieniai nariai. Tačiau "Rusijos pasirinkimas" po skilimų išnyko, kaip ir Shakhrai PRESS.
  . 16 SKYRIUS
  Kinijos armija buvo visiškai sunaikinta ant tanko IS-7. Ir vėl buvo pauzė mūšyje su Dangaus imperija. O Olegas Rybačenko, negalvodamas, nubrėžė gražią ir įdomią istoriją;
  Buvo sunkių vėlyvo rudens dienų. Dangus raudojo, gausiai laistydamas žemę švino lašais. Pasaulis buvo pilkas, auksiniai lapai byrėjo, medžių šakos siūbavo vėjyje kaip plikas rėmas. Sidabrinė sniego gniūžtė ištirpo nespėjusi nupiešti savo įmantrių raštų ant langų, padengti rudai pilką žemę akinančiu kilimu.
  Devynerių metų berniukas Slava Ivanovas buvo liūdnas, atrodė, kad visa visata apgaubta spygliuota viela. Nulenkęs galvą grįžo iš nemylimos mokyklos, kur taip pat buvo sumuštas klasiokų. Veide blankiai atsiranda mėlynės, suplyšęs portfelis, nėra noro grįžti namo, kur laukia įkyrūs tėvų klausimai. Ir dar blogiau, kad rytoj vėl teks eiti į mokyklą ir stačia galva pasinerti į Dantės pragarą jaunimui. Tą akimirką, kai į įėjimą įėjo vaikinas, panašus į skersti varomą avį, kaip velnias iš uostymo dėžutės jo pasitikti iššoko mažas žmogelis. Jis buvo panašus į berniuką, bet tuo pat metu jis nebuvo aštri Pinokio nosis, trys žvalios akys - raudona, geltona, žalia nuolat mirktelėjo.
  -Sveiki! Pasakė žmogelis šviesoforo akimis. Ir jis ištiesė savo, kaip atrodė paliesti medines rankas.
  Slava jų neužtikrintai purtė, jau buvo tokio amžiaus, kai vaikai suprato, kad stebuklų nebūna, ir atrodė gana sukrėstas dėl tokio maskarado.
  "Jis turi turėti kibernetines akis", - ir apsirengė specialiu kartoniniu kostiumu.
  - Na, kodėl taip niūriai! Leiskite prisistatyti, esu Krore iš Chrome planetos. Matai konkrečiai, priblokštas dusinančios planetos atmosferos. Koks tavo vardas.
  -Slava arba Viačeslavas. Vaikinas neaiškiai sumurmėjo.
  -Taigi tai Šlovė. Mes - aš ir Vintas - praskriejome pro jūsų planetą, vietiniai ją vadina Žeme, o mes - Erbana. Mūsų hipertelepatinis potraukis sustojo, praradęs beveik visą savo galią. Tai kupina fakto, kad galime amžinai įstrigti jūsų planetoje. Padėk mums. - Bet aš tik vaikas ir nesuprantu kosminių variklių.
  Berniukas neaiškiai gūžtelėjo plonais pečiais.
  - Tau nereikia to išsiaiškinti. Štai ateina Vintas, jis tau viską paaiškins.
  Prieš juos pasirodė tema, labai panaši į Samodelkiną iš žurnalo "Merry Pictures". Jis turėjo tą patį varžtą nosiai, kryžiaus formos burną ir tik trys šviesoforo akys, skraidančios lėkštės formos, suteikė jam neįprastą kosminę išvaizdą. Rankų pirštai buvo sulenktų veržliarakčių pavidalu su daugybe jungčių. Nors liečiant jie jautėsi kaip plienas, Vintas labai švelniai paspaudė rankas.
  -Mūsų draugas, trapus kūnas.
  Vinto balse pasigirdo apgailestavimas.
  -Ir jis man labai patinka iš jo, ir tai dvelkia liūdesiu, jis toks temperamentingas.
  Krore draugiškai paglostė jam petį. Vintas tęsė šiek tiek pakeistu tonu.
  - Mažute, tu nori skristi į vieną vietą su mumis, pamatyti kitus pasaulius.
  Šlovė suvirpėjo. Jam atrodė, kad jis miega ir sapnuoja. Pamatyti tikrovę yra geriausias būdas susigūžti. Ką jis padarė. Labai neskaudėjo, bet Vintas ir Krore vis dar stovėjo vienas šalia kito, maži maždaug jo ūgio ir plačiai šypsojosi.
  -Ne, mes nesame iš vaško ir ištirpsime saulėje.
  Vintas nusijuokė.
  -Dabar plėšykime.
  Trejybė išėjo iš įėjimo, kieme tvyrojo šlamštas, per balas čiulbėjo batai.
  - Pavargau nuo tavo primityvaus susisiekimo būdo. - pasakė Krohras ir iš kišenės išsiėmė įtaisą, kuris atrodė kaip Rubiko kubas.
  Tylą nutraukė aštrus švilpukas. Penketas Slavos klasiokų juos pateko į susitikimą. Jį įveikė tie patys veržlūs nevykėliai. O dabar ant jų snukių pasirodė sadistiškos šypsenėlės.
  -Ta Snieguolė (Slava turėjo šviesius plaukus) ir jūs, dvi išsipuošusios durnelės. Tinkamiausia įmonė
  Jie priėjo arti, didžiausias iš jų, storas vyras, vardu Baranas, bandė trenkti į plyšį Krorą. Jis staigiai suspaudė už pirštų.
  - Labas, Pinokis. Avinas tiesiogine to žodžio prasme užspringo iš pykčio. - Na, paleisk, kitaip gausi.
  Avino draugas bandė spirti jam į veidą, tačiau Krohras pasisuko ir smarkiai spyrė jam į pilvą. Berniukas chuliganas pargriuvo, plačiai atmerkta burna gaudė oro.
  - Sąskaita atidaryta. Pinokis nusišypsojo.
  Tada jis padarė judesį pirštais: Baranas trūkčiojo ir nuo skausmo prarado sąmonę.
  - Tegul jis nepaskelbė savo paties, leiskite jam padėkoti, kad nepurškėme jo į fotonus visoje galaktikoje.
  Kiti trys berniukai sustingo, žiūrėdami į fiksuotą tašką, o paskui puolė į skirtingas puses.
  -Taip jie subyrėjo kaip kėgliai. Argi nesakiau tau, Slava, kad žmonių vaikai bailūs.
  Berniukas dvejojo.
  -Nežinau.
  -Taigi žinok. Tuo tarpu mes šiek tiek pasivaikščiojame.
  Sraigtas pasuko svirtį ir atrodė, kad jie nukrito į žemę. Aplink tvyrojo beveik kosminė tamsa.
  Slava trūkčiojo ir įvažiavo į skydą, lyg buvo ištiktas šokas, toks stiprus smūgis. Visas kambarys drebėjo ir pasirodė užlietas raudonos spalvos, komiški naujai nukaldintų draugų veidai šoko tamsiai raudonais tonais.
  - Suklydai. - su pasimėgavimu pasakė Crore'as. Bet jūs neprivalote to daryti, jūs tiesiog turėjote užšaldyti. Ką mes dabar darysime?
  - Nieko. Vintas gurkštelėjo. Pasikrausim, o tada žiūrėsim.
  Vintas Slavai ant galvos uždėjo šalmą.
  -Pagalvokime mūsų kvazaro baterija.
  - Apie ką galvoti.
  - Apie viską, kas bloga ir įžeidžianti. Prisiminkite, kas jus labiausiai nuliūdino.
  Ir kuo tai tau padės? Glory akys išsiplėtė iš nuostabos.
  Krohras pakišo koją atgal, jo "šviesoforas" užsidegė iš susijaudinimo.
  -Žinoma, mūsų hipertelepatinis generatorius maitinasi neigiamomis emocijomis. Jis paverčia juos jėga, galinčia perkelti žvaigždes iš jų orbitų. Juk kaip tik toks ir pasirodė patrauklus - turi daug neigiamų emocijų.
  Iš viso to Slava suprato, kad jame slypi precedento neturinti energija ir kažkodėl viskas, kas blogiausia jame, sugeba taip, kad mažos berniukiškos muštynės nublanksta kaip žvakė saulėje.
  - Ir aš stipri.
  Berniukas sugniaužė kumščius.
  -Jūs turite galingą biolauką, - atsakė Srautas. Mūsų mažasis žvaigždėlaivis įsibėgės iki superkosminio greičio.
  Žvaigždžių laivo kabinoje iškart pasidarė šviesu. Slava matė prietaisus tvarkingus kaip lošimo automatų salėje. Patraukęs akį, Krohras įjungė holografinį prietaisą. Žvaigždėtas dangus nušvito kaip prožektorius.
  -Tai tavo galaktika, matai, mažute, ji susisukusi spirale.
  Berniukas su nuostaba žvilgtelėjo į iki šiol nežinomą, niekam nežinomą erdvę. Jis džiaugėsi ir šiek tiek bijojo pažvelgti į šį svetimų technologijų stebuklą.
  -Šis raudonas taškas yra vieta, kur šiuo metu yra valtis.
  -Suprantu, ir šiuo metu Žemėje.
  - paklausė Šlovė.
  - Ne, mes mėnulyje. O jei norite, galite pasigrožėti mėnulio kraštovaizdžiu.
  Sraigtas įsuko kibernetinį skaitytuvą, laivo sienos tapo skaidrios, o keistas mėnulio peizažas apšvietė visą kajutės paviršių.
  -Tas mažas žmogelis, kuriam norisi bėgti per kosminius kraterius.
  - karštu tonu pasiūlė Vintas.
  Glory dvejojo.
  Bet ten nėra oro.
  - Bet ten yra smėlio. Nebijokite pritrūkti, kol vakuumas jums nėra baisus.
  Berniukas iš karto patikėjo savo keistu draugu. Vos jam iššokus į mėnulio paviršių, kūną apėmė nesuvokiamas lengvumas. Atrodė, kad jis ne šokinėja beorėje erdvėje, o plūduriuoja ant vandens. Vienas staigus šuolis aukštyn ir sklandžiai nusileidžiate ant žemės. Slava jautėsi kažkur patyręs panašų jausmą. Tai tik kur - ant karuselės, sūpynės? Ne, tai labiau kaip šokinėjimas sapne. Tas pats jausmas, kai lėtai krentate, esate kaip lapas, sklandantis ore. Kaip aukštai jis gali šokti. Tai tiesiog protu nesuvokiama.
  - Supermenas! Berniukas rėkia ir spardosi iš visų jėgų.
  -Kai pataiki į asteroidą, būk atsargus ir galėsi nuskristi.
  - Tada pažaiskime pasivyti. Šlovė pasiūlė.
  - Kokia mintis. Vintas mirktelėjo šviesoforo akimis.
  -Tada ateik, kas ką palies, tas pagaus.
  Žaidimas prasidėjo, ir nors Vintas ir Krore buvo daug greitesni už berniuką, jis labai sumaniai pasidavė, dėl to žaidimas pasirodė smagus. Ir kai Krohras pasiūlė Slavai ką nors pakeisti ant šalmo, jis pajuto galingą jėgą, tekančią į kūno juosmenį.
  -Oho! Pirmą kartą pajuntu visišką transformaciją savyje.
  Berniukas iš karto pašoko trisdešimt metrų į orą, tada gana staigiai iššoko į paviršių, palikdamas gilius pėdsakus.
  - Ei, pabandyk mane pasivyti.
  Tačiau Srautas šiek tiek, nesugėdintas staigaus šuolio, pasivijo berniuką, lengvai smogdamas jam pirštais į krūtinę.
  -Vaikeli, tu vis dar lyginamas su mumis. Kad ir kaip stengtumėtės, mes jus pasivysime.
  Po to Slava susirgo žaisti, jis susidėjo rankas, atlošė galvą.
  - Pasirodo, tu pasidavei man - dviširdžiai gulintiems vaikinams.
  - Kodėl mes meluojame, nes tai yra žaidimas, o žaidime jie kaunasi, ir kiekvienas turi teisę į savo taktiką. Ir mūsų strategija yra padėti visoms silpnoms būtybėms, gyvenančioms visatoje.
  Manau, kad mums jau gana mėnulio. Tęsė mintis Vintas. Mes galime viską, ar norite, kad berniukas pamatytų kitus pasaulius ir visatas?
  -Žinoma, aš noriu! Slaviko veide vėl nušvito džiaugsmas. Net mėlynės atrodė kaip papuošalas paraudusiam veidui.
  -Tada lipk į laivą ir eik.
  Slavikas atsisėdo į vyriausiojo piloto kėdę - grožėjosi grandioziniu dangaus peizažo paveikslu. Žemėje neįmanoma pamatyti tiek daug ryškių žvaigždžių vienu metu, tiršta žemiška atmosfera apsunkina kolosalios žvaigždėto dangaus didybės stebėjimą.
  O štai vakuume galima pamatyti viską iki mažiausio žvaigždės akmenėlio. Slava grožėjosi dangumi, jautėsi gerai ir patenkinta, nes stebėjo tai, ką galėjo pamatyti vos kelios dešimtys, daugiausiai šimtai žmonių.
  -Dabar erdvėlaivis pateks į hiperdriftą ir galėsite stebėti tai, ko dar niekas nematė.
  Slava ištiesė pirštus prie skydo.
  Vintas pavartė akis. Tada švelniai, bet tvirtai pliaukštelėjo rankomis.
  - Nelieskite prietaisų. Galite pasukti netinkamą kabliuką ir pusę visatos įkristi į juodąją skylę.
  Slavikas plačiai atmerkė akis.
  - Svilpukas.
  -Ne, mes atėjome iš kitos visatos, nepalyginamai labiau išsivysčiusios nei ši. O mumyse slypi kolosalus energijos tiekimas, palyginti su tuo milijardai žvaigždžių yra dulkės. Pažiūrėkite, kaip mes padidiname greitį.
  Iš pradžių dangaus kūnai kondensavosi, atrodė, kad priekyje jų daugiau, o spektras nukrypo į mėlynąją pusę. Už nugaros, priešingai, žvaigždės retėjo ir pritemdavo, įgaudamos raudoną atspalvį.
  - Toliau didinkite greitį. Krohras suriko.
  Žvaigždės greitai blykstelėjo už borto, jų spektras pasislinko ir virto vientisu purpuriniu švytėjimu. Glory atsigręžė. Buvo absoliuti tuštuma. Žvaigždės šonuose buvo retos ir blankios. Žvelgdamas į berniuką, kuris iš nuostabos atvėrė burną, Vintas net nepaaiškino.
  - Tai superluminaliniai greičiai. Už mūsų esančių žvaigždžių fotonai atsilieka nuo laivo, o tai reiškia, kad mes jų tiesiog nematome. Maža to, vejamės į priekį praskridusius fotonus, o tai reiškia, kad visas žvaigždes matai vienu metu ir gale, ir priekyje, ir iš dalies skrendančias iš šono. Čia jie susispietę priešais jus monitoriuje. Jei pridėsime šiek tiek daugiau greičio, tada jie taps jums nematomi, patekę į ultravioletinę spektro dalį. Žiūrėk.
  Varžtas pasuko vairą, o purpurinis švytėjimas iškart priblėso, paskui visiškai išnyko.
  - Na, nuo varžto. Dabar nieko nematote.
  Juodoji erdvė iš karto tapo niūri ir niūri. Kronas gudriai mirktelėjo.
  -Dabar pridėsime greitį. Erdvėlaivis perpylė kibirkštis, ir ekranas vėl blykstelėjo.
  - Būtent mes įjungėme gama spinduliuotės keitiklį į paprastą šviesą. Dabar vėl matai žvaigždėtą dangų.
  Žvaigždės tikrai skrido už borto beprotišku režimu. Jie jau praėjo šalia žemės esančią galaktikos dalį ir persikėlė į jos centrą. Čia jie šiek tiek sulėtėjo. Pasigrožėti neįprastu žiedynu. Man skaudėjo akis, kaip tirštai mirgėjo daugybė žvaigždžių spiečių. Ne vienas žmogus žemėje nematė tokio nuostabaus žiedyno. Rubinai, deimantai, safyrai, topazai, smaragdai, agatai ir kiti akmenys tarsi mirgėjo susmulkinti erdvėje. Jų akinanti šviesa pasidavė, nušvito per visus vidų. Šlovė sumirksėjo. Sraigtas nusijuokė, jį iškreipė iš įtampos
  - Tas žmogus dar tokio nematė. Tai yra galaktikos centras. Žiūrėk, neapakink.
  "Linksmi žmogeliukai" nusijuokė be garso.
  - Kokiu greičiu skridome?
  Mažiausias yra tūkstantis parsekų per sekundę. Vienas parsekas yra beveik trys šviesmečiai. Tai yra, per vieną sekundę keliaujame keliu, kuriuo šviesa keliauja beveik tris tūkstančius Žemės metų.
  Šlovė nenustojo stebinti - Oho, na, greitis.
  Vintas gudriai mirktelėjo.
  -Greitis vis dar nėra pakankamai didelis, kad galėtų skristi iš visatos į visatą, bet mes galime padidinti greitį daug kartų. Ar norite lenktyniauti aplink pasaulius?
  - Jau sakiau, kad noriu!
  -Tada tvirtai laikykis, naujasis pagreitis bus staigesnis nei ankstesnis.
  Žvaigždės akimirką užgeso, o paskui puolė pašėlusia kavalkada. Mažojo žvaigždėlaivio judėjimas vis greitėjo ir greitėjo. Ištisos galaktikos puolė už borto. Šviesa susiliejo ir mirgėjo, o beprotiškas žvaigždėlaivio bėgimas augo ir augo.
  Jau dabar judame milijono parsekų per sekundę greičiu. Tai vis dar nėra didelis viršijimas. Prireiks dienos, kol nuskrisite iki jūsų mažytės visatos krašto. Bet mes, Vintas, prispaudėme pirštą prie lūpų - galime dar labiau paspartinti, jei įjungsime hiperultraplazminius greitintuvus.
  Slava buvo šiek tiek prispausta prie kėdės, ir jis buvo priverstas užsidengti veidą rankomis, kad neapako nuo žvaigždžių spindulių gausos. Net pirštai švytėjo.
  -Mūsų greitis yra dešimt milijonų parsekų per sekundę. Mes ir toliau greitiname.
  Ugninis švytėjimas tapo karštas, šviesa degė viduje. Tai pamatęs Krohras įjungė šviesos filtrą.
  - Aš tau sakiau, kad žemiečiai yra silpni. Būtina suteikti dar didesnį pagreitį ir sustiprinti jėgos lauką, kad jis būtų nepralaidus spinduliams.
  -Mūsų greitis yra šimtas milijonų parsekų. Sraigtas sucypė.- Netrukus priartėsime prie subtelepatinio greičio.
  - Bet tai mažai tikėtina, minties greitis yra begalinis, o hipertelepatinis variklis gali įsibėgėti iki begalybės. Be to, jūs nežinote, kokios maistingos yra neigiamos emocijos. Mes jau lenktyniavome pusę visatos ir dar neišnaudojome šimtosios procento dalies.
  Crore atsakė.
  - Taip, šis berniukas yra tikras lobis. Beje, Slavka, mūsų greitis pasiekė milijardą parsekų per sekundę.
  Staiga šviesos žaismas už borto nutrūko, pasidarė tamsu ir tik miniatiūrinio žvaigždėlaivio viduje esanti šviesa apšvietė juodą vakuumą.
  -Kur mes esame? - naivu balsu paklausė Slava.
  - Ir niekur tarpuniversalinėje erdvėje. Kibernetiniai skeneriai dar nemirė, bet aplinkui beveik nėra materijos, yra tik vakuumas, hipererdvė ir daug laukų.
  - Mes tuštumoje. Vaikinas pajuto baimę.
  - Galima taip sakyti. Bet nebijokite, netrukus atsidursime kitoje, daug didesnėje visatoje nei jūsų pasaulis. Ten turėsime vietos kūrybinei veiklai.
  -Visatų yra labai daug ir jos išsidėsčiusios ne tik trimatėje, bet ir daugiamatėje erdvėje. Matavimų yra milijonai, jie nuolat keičiasi, transformuojasi. Kad nešokiruotume jūsų formų įvairove, pereisime prie įprastos trimatės visatos. Svarbiausia, kad jos skirtumas nuo jūsų srities yra tas, kad raganavimas ir magija joje yra labai išvystyti. Visa tai yra telepatijos intrigos, galimybė per žodinį poveikį daryti įtaką materialinei aplinkai. Atsidursite pasakiškoje super karalystėje, fantazijų ir svajonių pasaulyje.
  Ką aš ten veiksiu! Juk raganavimas man yra paslaptis už septynių antspaudų.
  -Tai vis dar paslaptis, o patekęs į kitą pasaulį greitai išmoksi magijos. Pats Haris Poteris tau neprilygs. Tačiau jei ši visata jums netinka, mes rasime jums kitą. Galbūt jums patinka hiperplazminė technologija - mes jus išmokysime, kaip tai padaryti, bet kol kas trise turime atlikti ypatingą užduotį, ir tam mums reikia tokio berniuko kaip jūs.
  -Kam?
  -Nes tu esi žmogus.
  -Mūsų greitis pasiekė dešimt milijardų parsekų per sekundę. Ir tai reiškia, kad netrukus virš mūsų suksis žvaigždės. Vintas iš burnos išleido dūmą.
  Ir iš tiesų, lyg pasakoje, prieš juos sužibo nuostabi šviesi skalė. Žvaigždžių laivo greitis sumažėjo, ir jie pateko į pasakų pasaulį. Šios visatos žvaigždės buvo ypatingos ne apvalios, o kvadratinės, trikampės, kūgių ir prizmių pavidalo. Kiekviena žvaigždė buvo ypatinga ir unikali, skyrėsi arba forma, arba sunkiai suvokiamu šviesos atspalviu.
  Šlovė taip sustingo atvira burna, kad tai, ką jis pamatė, pranoko pačias drąsiausias prielaidas.
  Žvaigždės lėtai plūduriavo už borto, atrodė kaip ugnies salos juodoje aksominėje jūroje.
  Galiausiai prieš jų akis pasirodė didelė planeta, kurios skersmuo buvo maždaug dešimties cilindro formos saulių. Tiesiai šio cilindro centre buvo gigantiška gotikinio stiliaus pilis. Jo tūkstantis kilometrų sienos buvo lengvai matomos iš orbitos.
  -Čia, šioje pilyje, gyvena karalius ir karalienė, kurie labai nori turėti sosto įpėdinių. Tačiau juos slegia baisus burtas. Tik nekaltas vaikas iš kitos visatos gali sulaužyti šį burtą. Crore pasakė.
  O dabar turime, kaip sako žmonės, nusileisti ant planetos paviršiaus.
  Nusileidimas buvo sėkmingas, darydami posūkį jie praskriejo pro milžiniškas galingų erelių statulas.
  - Visa šlovė išeik. Sraigtas padavė ranką ir padėjo iššokti iš mažo laivo.
  - Nusilenk planetai.
  Slava šiek tiek nusilenkė. Jėga buvo maždaug tokia pati kaip žemėje, nors gigantiški rūmai šokiravo. Tada prieš juos atsivėrė kilometro ilgio krištoliniai vartai. Trys draugai įėjo į koridorių, gausiai apstatytą auksinėmis ir brangiomis statulomis. Taip pat buvo keturuodegių delfinų, ateivių kareivių su megaplazminiais ginklais. Gražios natūralių gėlių puokštės, išskaptuotos iš rubinų, toliau siūbavo ir traukė galvas. Po salę plaukiojo svetimos žuvys, mirgėdamos putojančiomis žvynais.
  -Keista, kaip jie gali sklandyti ore? - paklausė berniukas.
  -Antigravitacija! Crore atsakė. - Dar nepamatysi.
  Visko kito buvo daug, įvairiausių dalykų, kerinčių akį ir stebinančių devynerių metų berniuko vaizduotę, bet tokio puošnumo apibūdinimas užtruktų labai ilgai.
  Eiti šimto kilometrų koridoriumi buvo per ilgas, todėl Vintas paspaudė mygtuką ir jie teleportavosi tiesiai į sosto salę. Pagrindinė žvaigždžių karalių vieta buvo nuostabi. Salės viduryje stovėjo įspūdingas kaip kalnas, spiralinio akveduko formos sostas, ant kurio buvo išlydytos nedidelės, bet ryškiai įrengtos valtys. Kartkartėmis jie išsiverždavo fejerverkais, ryškiausia kibirkščių kaskada, užliejusia aplinkinę prieblandos erdvę. Tada pradėjo groti grandiozinė muzika, įsiliepsnojo ugnikalnio švytėjimas. Ugniai raudona lava prasiskverbė per atmosferą, o karališkoji pora išniro iš akinančio debesies. Jie atrodė jauni ir turtingai tuo pat metu skoningai apsirengę. Ant karaliaus krūtinės buvo grandinė su smaragdais kartu su mėlyno pudelio atvaizdu. O grandinėlė, kuri puošė karalienės kaklą, atvirkščiai, buvo pagaminta iš safyro. Jis pakreipė veidą į berniuką, šuo tyliai suriko ir papurtė uodegą. Karalius šypsojosi, jo dantys švytėjo kaip lemputės.
  - Sveikinu jus, mano svečias, vardu Slava. Tu, kaip sako mano talismanas, esi labai geras berniukas ir galintis įvykdyti savo likimą.
  Karališkasis asmuo frazes išdėstė kiek nežmoniškai, tačiau prasmė buvo aiški ir be vertimo. Nors keista, kaip kitos visatos gyventojas galėjo mokėti rusų kalbą.
  -Tai telepatija. Krore sušnibždėjo.
  - Turime didelį sielvartą kūdikį. Vienintelė dukra yra nelaisvėje tarpgalaktinio tirono Eletromendo. Ir mums reikia riterio, galinčio ją išlaisvinti. Didžioji pranašystė sako, kad jis ateis iš mažos visatos su apvaliomis žvaigždėmis. Du mano seni draugai Vintas ir Krohras atvedė tave į rūmus, dabar tu turi išlaikyti rimtą išbandymą ir nugalėti hipertironą.
  Slava šypsojosi, jam atrodė, kad jam už nugaros auga sparnai ir jis puikiai susidoroja su pabaisa, siaubusia visą begalinę visatą.
  -Aš pasiruošęs kovoti su priešais ir išlaisvinti tavo dukrą.
  -Tuomet Vintas ir Kronas yra pakeliui ir jus ves, bet pirmiausia turite išlaikyti nedidelį testą. Savotiškas tekstas apie profesinį tinkamumą.
  - Su džiaugsmu.
  Vintas ir Krore sugriebė berniuką už rankų ir grįžo į mažąjį žvaigždėlaivį.
  -Texas turi tekstą, o dabar skrisime į planetą, kuri yra beveik šalia didelės žvaigždės.
  Miniatiūrinis laivas apsisuko ir jie atsidūrė priešais mėlyną planetą su putojančiais debesimis.
  Vintas išėmė prietaisą.
  - Atsisveikink Snieguole.
  Spustelkite pirštus ir šlovė buvo, kad ir kur begalvotumėte. Prieš jį stovėjo pilkas mokyklos pastatas, kuris buvo pakraštyje. Už nugaros yra sunkus portfelis, vadinasi, jis turi eiti į nuobodžią ir piktą klasę. Ir tai yra labai nepageidautina. Kojos tapo trapios ir drebėjo. Ar tai tikrai buvo tik sapnas ar haliucinacijos? Berniukas pasitrynė akis ir nerangiai bandė prisiglausti. Įskaudintas. Taigi tai yra realybė, jis tikrai turi eiti į mokyklą. O dangus verkė, buvo drėgna ir šalta, pūtė vėsokas vėjas. Tolumoje pasigirdo skambutis. Kojos nevalingai pajudėjo į bėgimą. Turite būti laiku, kad prasidėtų pamoka.
  Vaikinas, šiek tiek iškvėpęs, nubėgo į klasę. Niūrus mokytojas Rudolfas Frankenšteinas jį pasitiko gyvulio riaumojimu.
  Tu vėl kvailai vėlai. Gaila, kad dabar senieji laikai praėjo ir tavęs negalima plakti. Liksi po pamokų, išplausi klasę.
  Nuodingas kikenimas iš nugaros. Avinas šnabžda, rodo kumštį ir vidurinį pirštą.
  - Pertraukos metu mes tave nugalėsime. Paverskime jį Snieguolės kotletu.
  Ir šiurkštus juokas. Mokytojas apsimeta, kad negirdi.
  Pamoka atrodo ilga ir nuobodi, o "Baranas" ima spjaudyti kramtomąjį popierių iš šiaudų.
  Baimė nevalingai įsirėžia į sielą, skauda skrandį, atšaldo kūną. Su šiurpu lauki permainų, kai niekšiškas penketukas prisikabins prie tavęs. Pagaliau suskamba varpelis, ir jo kojos nevalingai nutrūksta į bėgimą - vaikinas skuba pavargti nuo savo grėsmingų bendraamžių. Jis bėga, bandydamas pasislėpti tamsiausiame mokyklos kampelyje, kur šie vampyrai jo neranda. Slava lipo po pastogę, atsidūrė gatvėje. Jis išvertė, buvo kvapas, nes iš skirtingų pusių pasirodė pabaisų vaikų šešėliai, jie buvo čia pat.
  - Na, kvailys pabėgo. Tu buvai "Snieguolė", o ši arbata bus "šlapia".
  Avinas sadistiškai nusišypsojo.
  -Stovėk ant samanų ir mes tave trenksim, kitaip atsigulsi kaip lavonas.
  - Ne, berniukai ne. Slava vangiai sumurmėjo.
  - Mums reikia ožkos. Ir kad ir ką sulėtintumėte, pirmyn.
  Jis buvo beveik galva aukštesnis už Slavą avinas ir pusantro karto stipriau smogė stiprų smūgį į veidą. Vaikas trūkčiojo, akis beveik ištino. Tada sekė kišimas į nosį, tekėjo Juška. "Barano" partneris puolė į mūšį, trenkdamasis į šonkaulius, tačiau nemenkas lyderis jį šiek tiek sulaikė.
  - Palauk, leisk jam atsiklaupti. Na, o "Snieguolė" taps samanota.
  Slavai iš nosies varvėjo kraujas, ašarojo akys, tačiau, be baimės, jos sieloje ėmė keltis kitoks pasididžiavimo ir orumo jausmas.
  Ne, aš nesiklaupsiu.
  "Baranas" apsimetė nustebęs.
  - Taip man prieštarauja šitas šmaikščiai. Tada užkandžiaukite.
  Ir jis judėjo iš visų jėgų į ausį. Slavos galva drebėjo, ausis tapo purpurine.
  - Ne, vis tiek nedarysiu. Jo balse skambėjo atkaklumas, slegianti baimė.
  - Tada tu miręs. Mes tave nužudysime.
  Rungtynės lyderis vėl siūbavo ir iš visų jėgų rėžėsi į skruostikaulį. Slava šiek tiek pasitraukė į šoną, ir smūgis buvo neryškus.
  - Laikykis Snieguolės. "Baranas" padarė grasinantį gestą.
  Chuliganas užpuolė Slavą, išskėtė rankas ir prispaudė prie sienos. Tada jaunasis vadas išsiėmė degtukus ir prisidegė cigaretę.
  -Dabar aš tau duosiu katerizaciją. Atsiklaupkite arba patirkite pašėlusį triukšmą.
  Slava tapo nepakeliamai išsigandusi, jis jau norėjo pasiduoti ir atsiklaupti, nes prisiminė linksmą Kroros veidą ir pašaipų Vinto žvilgsnį. Ypač nepakeliamas buvo prisiminimas apie išskirtinai griežtą ir malonų karaliaus iš kitos didžiulės visatos veidą. Klauptis reiškia juos išduoti. O koks herojus jis tada pasiruošęs mesti iššūkį tironui Eletromendui, jei į mirtiną šiurpulį jį varo patys paprasčiausi chuliganai.
  Kai cigaretė palietė jo kaktą, Slava rėkė ir staigiai ištraukė dešinę ranką.
  Tvirtai suspaustas kumštis su beviltišku įniršiu krito ant "Barano" žandikaulio.
  Jis iš nuostabos išpūtė akis, sumišo ir su triukšmu griuvo ant nugaros. Čia Slava jautė savyje neįprastą pyktį ir jėgą. Jis daužė kaip profesionalus kikboksininkas, mušė ir spardė. Praėjo pusė minutės ir visi penki gulėjo be sąmonės. Slava stovėjo išdidžiai iškėlęs galvą, iškėlęs rankas į orą.
  - Pergalė! Kaip aš galėjau tai padaryti!
  Į pamoką skambėjo skambutis, tik šį kartą nesukėlė įprasto šiurpulio, o atrodė kaip lakštingalos trile. Vaikinas tarsi ant sparnų įskrido į klasę. Čia jam iš niekur nepavyko. Slava net nesėdėjo ištarti žodžio, kai atsidūrė kosmose. Nebijojo - dabar pats velnias jo nebijo ir plačiai atmerkė akis. Žvaigždės atrodė mielos ir mielos, visai nebuvo baisu, priešingai, nesvarumo būsenoje jaučiamas keistas lengvumas. Vaikas šiek tiek pasuko galvą. Šalia jo sklandė Screw ir Krore.
  -Ta "Snieguolė" išsigando. Atsiprašome, bet mes negalėjome kitaip: jūs turėjote įveikti baimę savo sieloje.
  Taigi tai nebuvo tikras išbandymas.
  -Ir ne! Visa tai buvo tikra, mes turime galią nuvesti jus į Žemę ir net šiek tiek pakeisti laiko juostą. Kaip? Tai yra būtybių, turinčių milijoną matmenų, paslaptis. Dabar jūs išlaikėte testą ir pereisime prie kitų rimtesnių dalykų.
  -Ką?
  Sraigtas girgždėjo metaliniu balsu.
  -Pavyzdžiui, paleiskite vienintelę karaliaus Ezaramo paveldėtoją. Nugalėti Eletromendą nebus lengva, po jo kulnu dejuoja kvintilijonai pasaulių. Bet jūs iškovojote pirmąją pergalę prieš savo baimę.
  - Mažos mirties baimė - ją nugalėję artėjame prie nemirtingumo.
  - Baigė mintį Kroor. Priešais pasirodė pažįstama cilindrinės planetos forma.
  . EPILOGAS
  Po daugybės stulbinančių smūgių ir pralaimėjimų Dangaus imperija sutiko su taika ir pažadėjo daugiau nebepulti carinės Rusijos valdų.
  Didysis šešetas samprotavo, kad dar per anksti užkariauti Kiniją ir kad jie gali susitarti su palankiomis sąlygomis. Tiesą sakant, dalis Mongolijos, pietinis Usuri regionas, Primorye ir net Korėja pasitraukė iš Rusijos. Tai buvo pelningi susitarimai - leido carinei Aleksejaus Michailovičiaus Rusijai įsitvirtinti Sibire ir Ramiojo vandenyno pakrantėje. Ir jaustis palyginti saugiai.
  Ir tuo baigėsi šlovingas praktinis karas, o šešių herojų laukė kiti dalykai!
  
  
  NEMIRTINGA KOSMOS KARALIENĖ
  Karalienė tikrai norėjo atrodyti jaunesnė. Ir taip ji išsiuntė visą ekspediciją ieškoti nemirtingumo veidrodžio. Žvelgdami į tai, galite pavirsti jauna mergina.
  Galiausiai paieška buvo sėkminga, bet... Džinnas veidrodyje pagyvenusiai karalienei pasakė:
  - Aš sugrąžinsiu tau jaunystę, bet tu tapsi vergu!
  Karalienė atsakė dantyta šypsena:
  - Jei jaunystė amžina, tai aš sutinku su vergove!
  Džinnas užkalbino. Karalienė pavirto mergaite, kuri beveik nuoga vienu strėnu kasė lauką su kapliu. O ji pati dirbo ir sunkiai dirbo.
  Tik jaunas kūnas beveik neskaudėjo ir nebuvo per daug pavargęs. Bet tai buvo labai žeminanti ir nuobodu. Tai buvo kažkokioje planetoje su dviem saulėmis. O struktūra kaip vėlyvųjų viduramžių.
  Be to, sustingęs dariniuose. Karalienė dirbo kelias dienas ir tapo nuobodu. Ji tapo beveik kaip gyvūnas, tik sapne jai atėjo laisvė. Ir ji visada sunkiai dirba pančius. Buvusiai karalienei tai labai sunku. Ir prižiūrėtojo botago prisilietimas prie nuogo kūno, kaip įkaitusi geležis.
  Galiausiai jos gyvenime įvyko pasikeitimas. Tik į blogąją pusę. Savininkas mirė, o jo įpėdinis buvo visiškai sužlugdytas. Ir mergina buvo parduota į karjerą.
  Dabar teko nešti sunkius krepšius, dirbti nuogas grandinėmis, gauti botagų ir miegoti ant akmenų.
  Karalienė dabar buvo daug labiau kankinama. Žinoma, džinas jai paspęsdavo spąstus. Taip, ji nemirtinga ir ne sensta, o kankinama, tarsi pragare.
  Nors stiprus kūnas yra pripratęs prie streso. Ir karalienė nusprendė pabėgti.
  Ilgų plaukų pagalba ji pradėjo dildyti grandinę, kuria nakčiai surakino basas kojas ir tvirtą kaklą. Sukietintą geležį dildei plaukais lėtai, bet karalienei laiko užtenka - nemirtinga. Kitas dalykas, kad po sunkaus darbo karjeruose reikia miegoti, o kasdien po truputį pamatei.
  Bet vis tiek geriate.
  Karalienė pasipjovė ir tada pateko į sapną. Tada kitą kartą vėl pjaunama.
  Kol galiausiai ji nutraukė nuorodas... Tačiau jai nepavyko pabėgti. Sargybiniai pakėlė aliarmą.
  Karalienė buvo sugauta ir be gailesčio sumušta botagu. Tada jie sudegino kulnus raudonai įkaitusia geležimi. Tada jie sudegino pabėgusio vergo prekės ženklą. Ir vėl išsiųstas į kasyklas.
  Vergai miršta taip dažnai, o ji daug metų sunkiai dirba. Taigi tegul jie dirba surišti.
  Ir kiekvieną vakarą jie tikrindavo jos grandinę.
  Karalienė miegojo surišta ir nuolat buvo plakama.
  Jie uždėjo jai sunkias grandines ir plakė botagu, kai tik ji dirbo šiek tiek lėčiau.
  Karalienė jau buvo užuodusi smarvę ir nesirgo. Infekcija neapėmė, laikant menką ir monotonišką mitybą skrandyje neskaudėjo. Amžinoji mergaitė kentėjo, bet nemirė. Ir metai ėjo ir tęsėsi. Kasyklos buvo palaipsniui plėtojamos ir išeikvotos.
  Čia ji vėl perkeliama į kitą darbą. Išskalbtas nuo nešvarumų, parduodamas.
  Čia karalienei pagaliau pasisekė. Pirkėjas pasirodė esąs vienas iš gladiatorių tiekėjų arenai.
  Karalienė buvo labai sausa ir kieta, daugiau nei šimtą metų praleidusi kasyklose sunkiai dirbdama. Ji labai stipri ir ištverminga, ant galvos laiko sunkų akmenį.
  Žinoma, jos stiprybė traukė tiekėją. Jis pažvelgė į jos dantis: nė vienos skylės, tokie dideli ir stiprūs. Pajutau plieną, liejamus raumenis - kaip akmenį!
  Ir, žinoma, nusipirkau tokią galingą kopiją!
  Po to karalienei prasidėjo kitas gyvenimas. Taip pat atšiaurus su treniruotėmis, muštynėmis, patyčiomis, pliaukštelėjimu, bet daug smagiau.
  Karalienė buvo jauna kūnu daugiau nei du šimtus metų ir pasižymėjo didele jėga bei ištverme dėl priverstinio nuolatinio sunkaus darbo treniruotės.
  Tai suteikė jai tam tikrą pranašumą kitų merginų atžvilgiu. Be to, visi raumeningo kūno randai ir įpjovimai užgijo labai greitai ir be pėdsakų.
  Karalienė taip pat buvo greita, gera nemirtinga reakcija ir labai stropiai mokėsi. Ne viskas jai pavyko iš karto, bet ji turi labai atkaklų kūną.
  Taigi iš pradžių ji laimėjo jėgos, ištvermės ir gyvybingumo sąskaita. Ir tada jos įgūdžiai pradėjo augti.
  Iš pradžių jie neturėjo stipriausių varžovų, tačiau pamažu su patirtimi jos lygis kilo.
  Ir taip karalienė pradėjo laimėti ir iškilias moteris. Ir net kovok su vyrais ir gyvūnais!
  Pagal imperijos paprotį, po šimto pergalių gladiatorių kovose galite gauti laisvę.
  Atkakli karalius, nors ir gavo žaizdų ir įbrėžimų nuo ilčių, galiausiai sugebėjo laimėti šimtąjį mūšį.
  Tada ji gavo laisvę iš Cezario rankų. Ir ji jau galėjo pati užsidirbti mūšiuose arba išmokyti merginas fechtuotis.
  Ir netrukus karalienė, graži ir jau turtinga, ir dar jauna kūnu, ištekėjo už kilmingos patricijos.
  Ir senas ir bjaurus. Tačiau jis nėra nemirtingas ir netrukus mirė.
  Karalienė, dabar amžinai jauna našlė, turėjo keliolika gražių jaunuolių meilužių.
  Ir dideli turtai.
  Taigi atrodo, kad ji rado laimę... Nebent pažangos vaisių neužtektų - na, mokslas kažkaip nesivysto šioje imperijoje. Ir apskritai planetoje. O ginklai ir muškietos yra patys primityviausi. Viskas tiesiogine prasme sustingo.
  Ir taip imperija žlugo, naujas barbarų reidas... Karalienė vėl yra nelaisvėje ir vergijoje. Tačiau nuo jaunos gražuolės ji tapo vietinio chano sugulove.
  Ir kol jis mirė ir išdavė ją įpėdiniui. Ir jis taip pat po kurio laiko mirė.
  Ir karalienė buvo išleista aukcione. Išrengė nuogas ir pardavė kilmingam šeichui. Ir ji buvo su juo iki šeicho mirties. Ir vėl mergina buvo išleista aukcione. Ir šį kartą ji pateko į rūmus pas sultoną. Būdama nemirtinga, ji sugebėjo suvynioti monarchą ir tapti pirmąja žmona.
  Tačiau nepasisekė, nemirtinga mergina negalėjo pagimdyti vaikų. O sultonui mirus, jo įpėdinis liepė karalienę vėl prirakinti grandinėmis ir išsiųsti į kasyklas.
  Ir vėl karalienė pragare. Pančius, sunkaus darbo metu ji tempė akmenis krepšyje, laužtuvu kapojo akmenį. Taip pat menkas, monotoniškas maistas, botagas, smarvė, prirakintas grandinėmis. Ir ją kiekvieną vakarą prievartauja sargybiniai. Nors karalienei tai net patiko, jos jaunas kūnas nesunkiai pasiekė orgazmą.
  Ir taip amžina mergina praleido metai iš metų, dešimtmetis po dešimtmečio.
  Kol galiausiai ši kasykla nebuvo išeikvota, bet praėjo du šimtai metų. Niekas neprisiminė, kas buvo ši karalienė. Ir vėl buvo pateiktas aukcione. Kaip įprasta nuogas ir raumeningas. Žinoma, prieš tai nusiprausti.
  Ir vėl ją nupirko, į kariuomenę, todėl ji buvo labai stipri fiziškai. Taip, ir vikri, ji mokėjo kautis su kardais.
  Ir karalienė pradėjo karinę karjerą. Ji dalyvavo daugelyje mūšių, buvo atkakli, tvirta, ištverminga, visą laiką bėgiojo basa. Ir pamažu jos karjera kilo į kalną.
  Čia ji jau yra moterų pulko vadė ir turi nemažų turtų. Ir vėl jis atsiduria pelningoje šventėje ir gauna didžiulį turtą.
  Toks yra nemirtingo gyvenimo zigzagas: dabar aukštyn, dabar žemyn!
  Karalienė, žinoma, buvo našlė, o paskui ištekėjo už jauno princo. Berniukas pametė galvą nuo patyrusios, bet išoriškai jaunos moters. Ir taip jie susituokė. Ir tada jaunuolis tapo karaliumi. Ir jo žmona tapo didžiule įtaka.
  Karalystė kariavo ir plėtėsi. Darėsi vis stipresnis ir stipresnis. Ir vakarykštė jaunystė pirmiausia subrendo, o paskui paseno. Išoriškai jaunoji karalienė buvo sumušta iš mirštančio karaliaus valios, kad ji taptų imperatoriene. Ir jis pasirašė.
  Po jo mirties buvusi karalienė tapo imperatoriene. Ir kariavo. Buvimas amžinai jaunas galiausiai užkariavo visą pasaulį!
  Ir atrodė, kad ji rado absoliučią laimę... Bet tada praėjo trys šimtai metų, ir ateiviai nusileido. Ir jie užvaldė planetą.
  Ir imperatorienė vėl buvo karjeruose. Ir jau su apykakle, nuogas, basas, bet be grandinių. Tam tikrą laiką dirbau, o paskui prieš miegą žiūrėjau televizorių.
  Tai irgi toks gyvenimas... Ji kalėjo daugiau nei šimtą metų, vėliau buvo paleista lygtinai ir gyveno okupuotoje kosmoso imperijos planetoje.
  Ji mėgavosi visais labai išsivysčiusios civilizacijos teikiamais privalumais ir... Šį kartą pateko į kosmoso armiją.
  Ji pradėjo daryti karjerą "Žvaigždžių karuose". Ji nemirtinga! Nieko nebijo!
  Taigi ji tęsė savo tarnybą, kol tapo maršalka. Tada ji užvaldė visą planetą.
  Kai kurie buvo valdytojai. Tada ji grįžo į kariuomenę. Kovojo ir įsakė. Tapo hipersupermaršalu.
  Ir tada jie įvykdė karinį perversmą ir užgrobė kosminės imperijos imperatoriaus sostą - vadovavo galaktikai.
  Tada ji pradėjo užkariauti kitus pasaulius. Ji įsakė, puolė, laimėjo, kartais pralaimėjo, bet atkeršijo ...
  Viskas buvo gerai, kol ji nepateko į hibridinio uodo ir nagų imperiją.
  Jie daugėjo per greitai ir pribloškė humanoidinę civilizaciją skaičiais.
  Taigi mūšiai tęsėsi, mūšis po mūšio... Kol galiausiai žmonės pralaimėjo. Ir buvusi karalienė vėl netapo verge kasyklose.
  Vėl sunkiai dirbi grandinėmis ir miegi prirakintas ant riedulių. Ir visiškai kontroliuojami robotai.
  Tik sapne amžina mergina pamatė save laisvą ir puikią. O likusį laiką ji sunkiai dirbo sau, dirbo ir aštriais akmenimis plikomis sukietėjusiomis kojomis.
  Tačiau karalienė neprarado vilties. Ji yra nemirtinga ir tikrai pasikeis amžinai! Vergija nesitęs amžinai!
  Buvusi karalienė net dainavo, nepaisant to, kad ant plikos raumeningos nugaros užkrito rykštė:
  Žemės dukra atsakys: ne,
  Aš niekada nebūsiu vergas...
  Tikiu, kad išauš laisvė -
  Vėjas atgaivins šviežią žaizdą,
  Už Tėvynės šventą mūšį,
  Nes Didysis Viešpats kviečia...
  Kelkis narsus riteris ankstyvomis valandomis,
  Išnyks tamsa, žydės gegužės rožės!
  
  
  
  
  NEGALIMA PRIEŽIŪRA SU ŽMONĖDŽIU
  1941 metų lapkritį Hitleris netikėtai pasiūlė Stalinui taiką. Sprendimas, kuris atrodo mažai tikėtinas niekam, susipažinusiam su realia situacija.
  Atrodo, kad vokiečiai ruošiasi užimti Maskvą. Ir kam šioje situacijoje siūlyti ramybę?
  Tačiau Hitleris, kaip žinote, turėjo labai išvystytą intuiciją. Ir jis jautė, kad Maskva buvo paimta, o ne. Ir jei taip, tai pats laikas, kai Stalinas yra įbaugintas, pasiūlyti taiką. Natūralu, kad ne visi kariškiai su tuo sutiko, bet Hitleris turėjo galią ir valdžią.
  Be to, taikos sąlygos vokiečiams žadėjo būti naudingos. Tiesą sakant, Ukraina atitenka Vokietijai, o kartu su ja juoda žeme ir žemės ūkiu, taip pat Baltarusijai, Baltijos šalims ir Smolensko sričiai.
  Stalinas apskritai sutiko duoti viską, ką vokiečiams jau pavyko paimti.
  Sevastopolis atsitraukė vokiečiams. Atsakydami į tai, Fritz paliko Maskvos sritį. Leningradas liko už SSRS ir į jį vedė koridorius. Vokiečiai sutiko palikti Leningrado sritį mainais į Vorošilovrado ir Donecko sritis, kurių vokiečiai dar nebuvo visiškai užėmę.
  Apskritai naciai gavo Donbasą su anglimi, metalais ir gamyklomis, boksito telkiniais ir žemės ūkio paskirties žeme, visą Krymą ir net dalį pietinio Dono. Vokiečiai paliko Leningrado sritį, Maskvą, Tulą, dalį Rževo, Kalinino sritį. Mainais už dalį Donbaso, dalį Dono su turtinga juoda žeme ir Sevastopolį. Suomiai gavo Petrozavodską sau, ir ką jiems pavyko užfiksuoti. Jie išsiskyrė draugiškai.
  Be to, SSRS įsipareigojo tiekti naftą mažesnėmis nei rinkos kainomis, o už karo belaisvius sumokėti didelę išpirką.
  Stalinas, bijodamas pralaimėti karą ir prarasti Maskvą, sutiko su tokiomis sąlygomis. Pačioje Vermachto sėkmės viršūnėje.
  Na, o Hitleris, turintis antgamtinį instinktą, suprato, kad tai geriausias variantas.
  Karas su SSRS baigėsi. Naciai pirmiausia pradėjo perkelti kariuomenę į Afriką. Be to, britai pradėjo puolimą prieš Rommelį. Na, ką? Ir Fritz paėmė ir išlaipino kariuomenę Maltoje. Žinoma, pirmiausia ten bombarduojant britus.
  Toliau, žinoma, Gibraltaro puolimas. Hitleris asmeniškai susitiko su Franco.
  Matėte, kokia stipri Vokietija. Sugriovė SSRS. Ji paėmė keturis milijonus rusų belaisvių ir daugybę tūkstančių tankų. Mums Ispanija yra tarsi tepalas žemėlapyje. Mes užimsime, jei nepraleisite kariuomenės. O jei pasiilgsi, ką nors gali gauti Afrikoje. Be to, Britanija pasmerkta ir niekur nedings!
  Franco, supratęs, kad Ispanija gali būti okupuota ir nėra jokių šansų, sutiko.
  Gibraltaro puolimas buvo sėkmingas ir gana greitas. Citadelė nukrito. Ir tada vokiečiai įžengė į Pusiaujo Afriką.
  Britai patyrė didžiulių nuostolių. Jie buvo sugauti kaip čiulptukai.
  Rommelis nugalėjo Didžiąją Britaniją Libijoje ir surengė puolimą Egipte. Užėmė Aleksandriją.
  Tada jis išėjo ir kirto Sueco kanalą. Vystydami sėkmę vokiečiai užėmė Iraką, Kuveitą ir visus Artimuosius Rytus.
  Vermachtas rytuose neteko per daug kareivių ir karininkų. Ir jo kariuomenė buvo gausesnė, labiau patyrusi ir geriau apmokyta nei anglų ir ypač kolonijinės pajėgos.
  Britai galėjo sulaikyti tokį dalyką ir, be jokios abejonės, jie pralaimėjo. Be SSRS "Fritz" sugebėjo sėkmingai kovoti su Britanija.
  Apskritai Britanija buvo pasmerkta prarasti savo kolonijas. Jos sausumos kariuomenė buvo per silpna ir nepakankamai pajėgi, kad galėtų sulaikyti kolonijas prieš gausesnę ir drausmingesnę Vermachto kariuomenę.
  Ir laivyno tarifas neveikė. Žlugus Gibraltarui ir Maltai tapo neįmanoma išlaikyti Afrikos. Čia Rommelis užblokavo Sueco kanalą. Ir net sausumoje vokiečiai britus įveikė vienu įvarčiu. Po karo su SSRS vermachtas dar labiau sustiprėjo ir labiau pasitikėjo savimi, įgijo daug kovinės patirties.
  Taip pamažu buvo užkariaujama Afrika. O per Iraną vokiečiai pateko į Indiją. Ten taip pat vietiniai sepojai nenorėjo mirti už Britaniją. Apskritai vokiečiams labiau trukdė atstumai, kelių trūkumas, ilgi ryšiai, tiekimo problemos nei britų kariai.
  JAV renka dulkes, kad išvengtų karo. Jie netgi panaikino visas Japonijai skirtas sankcijas.
  Bet vis tiek samurajus užpuolė Peru uostą. Turėjome apsisaugoti ir užgrobti britų nuosavybę Azijoje. Ir japonai tai padarė.
  Trumpai tariant, keturiasdešimt antraisiais metais ir pirmoje keturiasdešimt trečiųjų pusėje vokiečiai ir japonai užėmė Afriką, Australiją, visą Aziją. O 1943 metų rugsėjį sekė išsilaipinimas Britanijoje. Po, žinoma, didžiulių bombardavimų. Vokiečiai naudojo Yu-288, Yu-188 ir kitas mašinas.
  Kolonijų praradusi ir povandeninio karo išvarginta Britanija negalėjo atsispirti.
  O vokiečiai turėjo per daug išteklių, o ypač darbo jėgos. Jie tiesiogine prasme bombardavo visus Anglijos miestus ir gamyklas. Ir tada, žinoma, nusileidimas ir "Panterų", "Tigrų", "Liūtų" ir net "Pelių" naudojimas. Na, žinoma, taip pat ir plūduriuojančius tankus, ir povandenines transporto priemones.
  "Pelė" turėjo laiko atlikti operacijos pradžią ir netgi kovojo. Tačiau pelės yra per sunkios.
  "Gerdos" įgula "Panther" pasižymėjo mūšiuose. Vokiečiai po Britanijos užėmimo kurį laiką vis dar kovojo su JAV. Išvarė amerikiečius iš Islandijos. Tačiau dėl bendravimo trukmės Amerikos užfiksuoti pasirodė sudėtinga užduotis. Tačiau Atlanto vandenynas nėra pokštas. Nebent jie subombardavo draugą ir nesusipjaustytų jūroje.
  Vokiečių povandeniniai laivai buvo sukurti, įskaitant vandenilio peroksidą, ir nuskandino beveik visą Amerikos laivyną.
  Tačiau JAV vis dar itin sunku užfiksuoti. Karas užsitęsė, o vokiečiai galiausiai ėmė ir sudarė taiką.
  Vokiečiams atsigręžus į SSRS.
  1945 metais pradėti gaminti E-50 ir E-75. Hitleris uždraudė gaminti lengvesnius nei penkiasdešimt tonų tankus, išskyrus nedidelę žvalgybos mašinų seriją.
  Pantera svėrė keturiasdešimt keturias su puse tonos. "Pantera" -2 jau penkiasdešimt dvi tonos. E-50 jau ištraukė beveik šešiasdešimt penkias tonas. Paskutinis tankas turėjo labai padorų priekinį šarvus: 150 mm korpuso 45 laipsnių nuolydžiu ir 185 mm bokšto kaktos, taip pat kampu. 88 mm pistoletas su 100 EL vamzdžio ilgiu. Ir 82 mm šarvai šonuose, taip pat po šlaitais. Kartu su varikliu, kuris padidinus įsibėgėjo iki 1200 arklio galių, tai buvo labai galingas vidutinis bakas.
  Plius dvylika šūvių per minutę.
  Dar sunkesnis E-75, sveriantis per devyniasdešimt tonų. Šis bakas pasirodė ne visai sėkmingas. 128 mm pistoletas turėjo lėtesnį šaudymo greitį, mažesnį snukio greitį ir neturėjo pranašumų iš arti, palyginti su 88 mm E-50.
  Korpuso priekiniai šarvai yra šiek tiek geresni nei 160 mm 45 laipsnių kampu. Tačiau daugiau nereikia. Jis turi visus amerikietiškus ginklus ir net sovietinius. Gynybos bokštas yra puikus: 252 mm kakta, 160 mm šonas ir laivagalis. Matosi, kad bent jau yra daugiau ar mažiau patikima bokšto apsauga, ypač šonas.
  Korpuso šonas yra 120 mm, tai yra priimtina, be to, galite pakabinti ekranus. Tačiau variklis yra gana silpnas - 900 arklio galių. Apskritai, žinoma, bakas yra nebaigtas, gana aukštas. Man primena gana apaugusį "Tigrą" -2 su panašiomis problemomis.
  Abu vokiški automobiliai yra netobuli, tačiau E-50, žinoma, yra praktiškesnis.
  Na, ir E-100. Tačiau šis automobilis yra dar sunkesnis ir prastesnis nei E-75.
  E-100 dėl didelės masės buvo gaminamas nedideliais kiekiais.
  Ir patys kariškiai apskritai pritarė E-50.
  1946 metų pavasarį, kaip tik balandžio 20 d., per fiurerio gimtadienį, vokiečiai persikėlė į SSRS.
  Jie turėjo daug automobilių ir įrangos. Dešimtys tūkstančių skirtingų versijų tankų. SSRS taip pat buvo naudojami serijiniai T-34-85 ir IS-2 bei IS-3. T-44 nebuvo visiškai sėkmingas. O T-54 dar nebuvo paruoštas.
  Vokiečiai daug gamino E-50 ir E-75.
  Stalinas, praradęs didelę šalies dalį, uždraudė kurti mašinas, sunkesnes nei keturiasdešimt septynios tonos.
  Be daugybės T-34-85 ir šiek tiek mažesnių IS-2 ir IS-3, buvo masiškai gaminamas SU-100, kuris buvo gana paprastas ir efektyvus savaeigis pistoletas.
  Reikėtų pažymėti, kad masyviausias tankas T-34-85 galėjo prasiskverbti tik į vokišką E-50 seriją į šoną, o E-75, net ir iš šono, buvo per kietas ir tik SU-100. jį, tada uždarykite.
  Taigi jėgos akivaizdžiai nelygios. Patys vokiečių tankai sovietinius pramušė iš didelių atstumų. Ir tik IS-3 turėjo daugiau ar mažiau patenkinamą kaktos apsaugą, o tada ir viršutinę dalį.
  Štai vokiečiai SSRS teritorijoje.
  Gerda, Charlotte, Christina ir Magda E-50. Jie švilpia dainas ir riaumoja.
  Mes visi abejojame avino ragu,
  Dievas bus už mus!
  Ir kaip ims ir šaudys į priešą.
  Trisdešimt keturi nukrito nuo bokšto. Taip, kovinė įgula, nieko nepasakysi.
  Charlotte su nepasitenkinimu pastebėjo:
  Mes vis dar neturime daug šarvų. Priešas gali, ir lenta, ir kabliukas!
  Christina pažymėjo:
  - Bet ginklas tikslus ir mirtinas! Taigi vienas kompensuoja kitą!
  Gerda sušnypštė:
  - Mes juos visus sulaužysime!
  Tuo tarpu Nataša su savo įgula kovoja su "Fritz" SU-100.
  Olegas Rybachenko buvo penktasis SU-100 įgulos narys kartu su Nataša, Zoja, Augustina ir Svetlana.
  Merginos pritariamai linktelėjo.
  - Jūs esate kovotojas, o tai puiku!
  Nataša šaudė į priešą. Sviedinys pataikė į vokiško automobilio kaktą ir rikošetu nukrito. Mergina piktai trypė basa koja. Ir ji patikrino:
  - O dabar tu berniukas! Atrodo, kad esi protingas, ar ne?
  Olegas linktelėjo. Jis yra nemirtingas berniukas, todėl gali daug. Štai priekyje vokiškas E-75. Kaip per ją prasibrauti?
  Genialus berniukas tai suprato ir sušnibždėjo sviediniui:
  - Mes metaliniai, to paties kraujo - tu ir aš!
  Ir savo plika, vaikiška pėda išskleidė taikiklį ir iššovė.
  Kad ir koks stiprus būtų vokiečių tankas su priekiniais šarvais, bet jei pataikote tiksliai nuo galo arba jėgos linijų deriniu, tankas pasiduoda. Ir tada metalas sprogo, ir kovos rinkinys pradėjo detonuoti.
  Olegas Rybachenko sušnibždėjo:
  - Tai aukščiausia klasė!
  Nataška kuteno nuogą berniuko kulną ir linktelėjo:
  - Šaudyk!
  Olegas Rybachenko vėl iššovė iš SU-100. Jie pataikė iš toli, o tada 100 mm sovietinis pistoletas nepaėmė naujausių vokiečių tankų: E-50 ir E-75. Bet berniukas yra fenomenalus. Ir jam pavyksta smogti priešui.
  Terminatorius berniukas vėl šaudo. Ir prasibrauna pro E-50. Šis bakas yra greitas ir turi būti nukentėjęs. O vokiečiai - visi pagaliukai.
  Zoja šaudo. Ir labai taikliai.
  Pataiko į priešą bokšte. Tada Olegas Rybachenko vėl šauna. Šimto milimetrų patranka daro stebuklus.
  Berniukas genijus riaumoja:
  - Aš tave suplėšysiu! Aš tave suplėšysiu! Tai nebus gerai!
  Ir vėl, kaip vaikas, ims ir labai taikliai plaktuku. Ir tikrai sudraskyk priešą.
  Po to jis išduos:
  - Aš esu viršgarsinis kovotojas!
  Ir vėl basos pėdos pagalba iššaus.
  Vaikui atrodo tik dvylika, bet jis labai greitas ir fenomenalus.
  Čia ji šaudė nuogų kojų pirštų ir Augustino pagalba.
  Ir mergina sudužo E-50.
  Vokiečiai daro didelę žalą. Tačiau jų tankų lavina vis labiau artėja. Štai E-100 juda. Taip pat galingi šarvai, ginklai ir skydai.
  Tačiau prasilaužia ir jo merginos bei berniukas.
  Vokiškas automobilis dega ir yra suplėšytas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Šlovė Šventajai Tėvynei,
  Su nežemišku įniršiu!
  Berniukas vėl šovė, sumušė fašistą ir mirktelėjo merginoms. Ir vėl vaikas šaudo ir sutriuškina priešą.
  Kovoja, tarkime, berniukas. Ir paleidžia sviedinį. O tankas "Tiger-2", pasenęs, bet galingas, jau tapo auka. Vokiečių "Panther" -2 taip pat kenčia nuo pralaimėjimo. Tačiau ji pati beveik užkariavo Ameriką.
  O dabar spaudžia SSRS.
  Kita vertus, Olegas Rybačenko šauna ir pataiko tikrai.
  Ir taip jie pradėjo šaudyti paeiliui ir dainuoti ...
  Nataša spyrė basa koja ir sušuko:
  - Tai iš taigos...
  Zoja taip pat kumščiu trenkė plikomis kojytėmis ir cyptelėjo:
  - Į Britanijos jūras....
  Augustina taip pat iššovė sviedinį ir pasakė:
  - Raudonoji armija!
  Svetlana apnuogintais kojų pirštais šaudė sviediniais ir pasakė:
  - Stipresnis už visus!
  Olegas Rybachenko pakliuvo ir išdavė:
  Ir tegul Red...
  Nataša iššovė ir cyptelėjo:
  - Stipriai suspaudžia!
  Zoja taip pat pliaukštelėjo ir lojo:
  - Tavo durtuvas su apleista ranka!
  Augustinas sušuko ir sušuko:
  - Ir mes turime...
  Svetlana paleido mirtiną užtaisą ir sušuko:
  - Nesustabdomas!
  Olegas Rybačenko vėl iššovė juokdamasis:
  -Eik į paskutinį...
  Nataša pasiuntė sviedinį ir riaumojo:
  - Mirtinas mūšis!
  Ir merginos išsiskirstė, ginklas daužė tol, kol baigėsi sviediniai.
  Taip, Olegas Rybačenko vėl kariauja.
  Tačiau Raudonajai armijai sekasi sunkiai. Vokiečiai žengia į priekį. Jie turi daugiau įrangos, daugiau pėstininkų. O japonai ateina iš rytų.
  Nesipriešink tokiai galiai.
  Gerda ir jos įgula kaunasi E-50. Vokiečiai jau šturmuoja Voronežą. Kova yra nuožmi.
  Viena vertus, vokiečių tankas, kaip savo rūšies naikintuvas, yra labai geras. Tačiau lenta yra gana silpnai apsaugota. Ir tai yra jo minusas, todėl merginos turėtų būti budrios.
  Vis dar gaminama daug T-34-85. Ši mašina vis dar gaminama masiškai, o vokiškas 88 mm pistoletas 100EL nuima gausų derlių iš toli.
  Taip pat vis daugiau gaminamas SU-100, kuris, būdamas savaeigis pistoletas, yra lengviau pagaminamas nei tankas, tačiau pistoletas yra stipresnis.
  Šiuo metu, plikais pirštais paspausdama vairasvirtės mygtuką, Gerda prasiveržė pro sovietinę džiovyklą. Iš arti tokia mašina gali būti labai pavojinga.
  Šviesiaplaukė terminatorius paėmė jį ir dainavo:
  - Mano nervai ne iš plieno,
  Tu visiškai mane supratai!
  Ir tada šaudė Šarlotės patranka ir sutriuškino trisdešimt keturis.
  O ginklas, iššaunantis dvylika šūvių per minutę, pasiekia didelį atstumą.
  Toliau, kaip Christina šaudo. Be to, tai padarys labai taikliai ir tiksliai. Ji sudaužė Raudonosios armijos tanką ir sucypė:
  - Pasiutusi ugnis! Hurray Stalinas!
  Tada lupanula ir Magda. Ji tai padarė labai tiksliai, padedama nuogų kojų pirštų.
  Ir ji dainavo:
  - Amžinosios Tėvynės šlovei!
  Tada mergina pratrūksta juoktis...
  Vokiška mašina veikia pati be gedimų.
  Čia jo auka tapo IS-2 - gana galingas ir pavojingas tankas, tačiau menkai apsaugotas bokšto kaktos.
  Tik IS-3 kaktoje turi gana gerą apsaugą, tačiau šis bakas vis dar gaminamas mažomis partijomis. Jis turi pernelyg sudėtingą bokšto formą. Nors IS-3, kaip parodė kovinė praktika, bent jau turi galimybę tilpti į E serijos transporto priemones iš arti.
  Sunkesni tankai SSRS kol kas negaminami, net jų kūrimas buvo sustabdytas. Tai, žinoma, sukuria problemų. Vokiečiai lengvosios serijos savaeigius pabūklus turi tik E-25, tačiau jų gamyba beveik įšalusi. Nors mašina nebloga.
  Tik du įgulos nariai ir pusantro metro ūgio. Mažas su 75 mm pistoletu iš Panther. Sovietinių automobilių medžiotojas.
  Tačiau fiureris teikia pirmenybę valdžiai. Netgi E-50 pamažu nusileidžia E-75, kuris irgi iš šonų uždaromas atvartais.
  E-75 sunku prasiskverbti net į šoną. O vokiečiai tai naudoja siekdami proveržių ...
  Dvi vokiečių lakūnės Alvina ir Albina jau spėjo viršyti per tris šimtus numuštų lėktuvų ir gavo: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Merginos tokios šaunios karės ir šauniausios pasaulyje. Taip, net jei Huffmanas turi daugiau numuštų lėktuvų, bet jie yra, bet daug gražesni.
  Ir jie kovoja, kaip taisyklė, tik su vienu bikiniu ir basomis.
  Alvina numušė tris sovietinius lėktuvus iš savo ME-262 X su 30 mm lėktuvo pabūklais ir tviteryje paskelbė:
  - Aš esu susinaikinimo deglas!
  Albina, vykdanti panašų gaisrą, patvirtino:
  Mes esame visiškas susinaikinimas.
  Ir ji nukirto dar keturis sovietinius lėktuvus ...
  Kariai labai kovingai nusiteikę, tačiau nuolat šypsosi.
  Jos labai myli vyrus ir dirba su liežuviu. Ir jiems tai patinka. Tokios kovinės gražuolės.
  Čia jie numušė sovietinį TU-3 ir sudaužė jį į gabalus... Tai jų ugningas labas.
  Trumpai tariant, merginos nepasiduoda. Ir Raudonoji armija iš jų gauna.
  Tačiau, kita vertus, Anastasija ir Mirabela taip pat kaunasi su tuo pačiu bikiniu ir basomis - jos pelno savo sąskaitas! Jos merginos yra labai agresyvios.
  Anastasija numušė vokiečių lėktuvą ir išdavė:
  - Aš puikus pilotas!
  Mirabela sviedė patranką į 37 mm vokišką automobilį ir sucypė:
  - Aš super karys!
  Merginos ir iš tikrųjų ko tau reikia....
  Tačiau jie kovoja su pasenusiais "Yak-9 T", kurie, žinoma, netraukia prieš reaktyvias vokiečių transporto priemones. Tačiau gražuolės sugeba kovoti. Ir venkite smūgių.
  Ir kodėl? Nes jie basi ir su bikiniu. Taigi nenukirpkite jų.
  Kariai, kaip matome, supranta, kas yra plika oda.
  Anastasija numušė kitą vokiečių naikintuvą ir sucypė:
  - Už Tėvynę!
  Mirabela nutraukė HE-162 ir sušuko:
  - Už Staliną!
  Pavojingiausias vokiečių naikintuvas ME-262 X, jis turi penkis pneumatinius pabūklus ir didelį greitį, nuplautus sparnus, galingus šarvus.
  Lengvą, pigų, bet labai manevringą HE-162 automobilį numušti lengviau.
  Vokiečiams pasirodė ne visai sėkmingas ME-1010, kuris neabejotinai yra puikus lėktuvas pagal skrydžio charakteristikas, tačiau jo sparnai keičia savo sparnus ir reikalauja aukštos kvalifikacijos pilotų. TA-183 pasirodė praktiškesnis ir taip pat eina į priekį.
  Tačiau Hitleriui labiau patinka stipriai šarvuotas ME-262 X su galingais ginklais.
  Kol kas Luftwaffe sraigtinės mašinos dar nebuvo pašalintos iš gamybos. TA-152 yra sėkmingiausia daugiafunkcė transporto priemonė, o ME-309 vis dar kovoja. Jie pranašesni už sovietų naikintuvus greičiu ir ginkluote. Ir nors Yu-488 yra sraigtinė mašina, sovietų jakai net negali jos pasivyti. Taip, net ir pažangesnis LA-7 savo greičiu nusileidžia šiam automobiliui.
  O ką daryti prieš reaktyvinius bombonešius: "Arado", "Yu-287" ir kitus.
  Sovietinė aviacija be reaktyvinių lėktuvų yra silpna.
  Tačiau Anastasija ir Mirabela net ir tokiomis sąlygomis sugeba gauti gerus balus.
  Taigi jie grįžo, pasipildė degalų ir vėl į mūšį. Vėl numušė vokiškus automobilius. Ir jie tai daro su dideliu efektu.
  Sovietų aviacijoje niekas negali lygintis su savo pora. Be to, merginos užsiima seksu, kad būtų stipresnės. Ir dažniausiai jos visada turi skirtingus vyrus. Ir tai suteikia merginoms tokią jėgą!
  Tai viena iš jų fenomenalios sėkmės paslapčių.
  Merginos jau gavo auksinę SSRS didvyrio žvaigždę ir mirkteli viena kitai.
  Jie vėl skrido, ką nors numušė.
  Anastasija su savo 37 mm lėktuvo pistoletu nupjovė gana galingą bombonešį Yu-288.
  Ir Mirabela numušė Yu-287 reaktyvinį lėktuvą, taip pat naudodama tą patį 37 milimetrų pistoletą. Tokie ginklai leido fenomenaliu merginų tikslumu pataikyti į priešo transporto priemones per atstumą. Nors amunicija buvo ribota, ir jūs rizikuojate mirti.
  Merginos pliaukštelėja basomis kojomis ir dainuoja:
  - Skrisk sakalais kaip ereliai,
  Mes už Staliną pirmyn!
  Mūsų sėkmė nėra toli
  Atidarykite laimėjimo sąskaitą!
  Taigi kariai, žinoma, fašistų nenuvils. Ir jie taip pataikys, kad pakenks fiureriui.
  Anastasija Vedmakova, žinoma, manevruoja. Jak-9 yra daugiau nei šeši šimtai kilometrų, jis neišsispaus, juo labiau su sunkiu pistoletu, bet daugiau ar mažiau mėtydamasis.
  Šiek tiek geriau nei Yak-3, kuris vis dėlto yra brangesnis ir reikalauja aukštos kokybės duraliuminio. Ir SSRS prarado daug teritorijų. O Jak-9 galima pagaminti didžiuliais kiekiais.
  Tačiau Trečiasis Reichas kartu su Japonija negali neatsilikti.
  Mirabela numušė ME-262 ir dainavo:
  - Rusijos Tėvynės šlovei
  mes padarysime visą pasaulį laimingesnį!
  Anastasija nukirto kitą vokietį ir sucypė:
  - Tai labiausiai spindinčios meilės vardas!
  Ir taip pat kaip riaumoti. Ir daužyti Fritzą.
  Merginos tikrai labai, labai šaunios.
  O vokiečiai tuo tarpu vis labiau gilinasi į SSRS teritoriją.
  Japonai taip pat įsitraukia į veiksmą. O jų yra daug ir jie važiuoja kinus į priekį.
  Geltonieji kariai veržiasi į proveržį. Ir jie tiesiogine prasme mėto lavonus prie visų priėjimų.
  Tačiau jų tiek daug, kad galiausiai jie prasilaužia.
  Japonai ir jų geltonoji armija šturmuoja Chabarovską. Nuostoliai visiškai ignoruojami.
  Bet juos ten pasitinka sovietinės merginos.
  Alenka ir jos komanda.
  Merginos gina Chabarovską. Jie basomis kojomis meta į priešą granatas.
  Ir jie dainuoja juokdamiesi:
  Mes geros merginos
  Ir visų kovotojų pralaimėjimas ...
  Balsas toks garsus
  Išprotėjusių tėvų šlovėje!
  Ir vėl skrenda gražuolių basų pėdų mėtosi granatos.
  Alenka, kai tik duoda posūkį, nukerta kiną ir cypia:
  - Šlovė mūsų žemei!
  Anyuta plikiais kojų pirštais mėtys granatą ir riaumoja:
  - Vardan aukštesnių jėgų!
  Ir taip pat pliaukštelėti mirtiną pliūpsnį.
  Toliau šaudo Andželika. Ir dar basa koja meta granatą.
  Ir rėkia:
  - Už naujas sienas!
  Ir tada Marija pataikys. Ir ji taip pat nutraukė geltonųjų kovotojų eilę dainuodama:
  - Uodega už uodegos! Akis už akį!
  Ir mirkteli savo draugams.
  O tada olimpinės žaidynės į samurajus ir kinus išmes visą dėžę sprogmenų.
  Ir riaumoti:
  - Tėvynės šlovei!
  Ir vėl tie penki naikina svetimą kariuomenę.
  Tačiau japonai jau surinko daug kinų. Jie lipa ir lipa. Ir auga ištisi lavonų piliakalniai.
  Alyonka šaudo, meta pliką kulną ir šaukia:
  - Už Staliną!
  Anyut taip pat basa koja svaidys granatą ir urzgs:
  - Mokytojai!
  Andželika išmes eilę. Jis basa koja meta dovaną ir cypia:
  - Už Leniną!
  Ir tada Marija, kaip priešo daužytoja. Ir basų kojų pirštai pradės naikinti.
  Po to kinai išsisklaido į visas puses ...
  Ir tada, kaip olimpinėse žaidynėse, jis paims ir išleis statinę nitroglicerino. Ir mirkyti visus.
  Ir militaristai krenta į save ...
  Olegas Rybačenko ir jo komanda vis dar kovoja dėl Tulos. Vokiečiai bando apsupti Maskvą. Tūlos miestas jau keturiasdešimt vienerių atstūmė Fritzų puolimą.
  Bet dabar priešas daug stipresnis. Ir vykdo agresyvų apšaudymą. Ir bombos lyja ant Raudonosios armijos ir kitų mirtinų pajėgų.
  Labai galingas priešininkas. Ir jie į mūšį meta per daug juodaodžių kovotojų, arabų, indų. Ir atrodo, kad tai nesustoja.
  Olegas Rybachenko šaudė į E-75 ir dainavo:
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam...
  Ir dulkės kaip nuo kilimų,
  Mes išeiname iš kelio
  Ir nesustos!
  Ir nekeisk kojų
  Mūsų veidai šviečia
  Blizgūs batai!
  Ir vėl berniukas smogia naciui iš toli. Tačiau jėgos iš tiesų nelygios.
  Nors Tūla stovi didvyriškai. O pietuose naciai artėja prie Stalingrado.
  Bet ką jie galvoja, kad ten laimės?
  Olegas Rybachenko vėl šaudo į nacius ir dainuoja:
  Ir toks chaosas
  užpildė visatą...
  Liūdnas žmonijos likimas -
  Ištverti skausmą, kančią!
  Ir vėl berniukas nukrito, o fašistinė "Maus" -2, labai didžiulė mašina, dega.
  Nataša logiškai pastebėjo:
  Jokia jėga negali pasipriešinti mums!
  Ir mirktelėjo berniukui.
  Toliau lupanula ir Zoja. Taip pat riaumoja:
  - Už mano prieigą prie pergalės!
  SU-100 veikia pats ir negalvoja sustabdyti apšaudymo.
  Vokiečiai pamažu aplenkia Tulą. Jie turi daug pajėgų, daug pėstininkų. Ir įvairių markių perkraustomos cisternos.
  Štai, pavyzdžiui, ta pati "Lev" -2, labai galinga mašina: sveria šimtą tonų, o priekiniai šarvai pasvirę 300 milimetrų. Atrodo, kad niekas nesulūžta.
  Tačiau Olegas Rybachenko vis dar muša. Parodo aukščiausią savo klasę - snaiperis.
  Ir muša save, ir muša...
  Iš nacių atskrenda tik nuotrupos. Tačiau jie vis tiek nenori sulėtinti greičio.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Ateitis yra mūsų
  Mes esame Ereliai, Jedi!
  Ir vėl berniukas atsikelia arklius. Ir vėl naciai ant cento.
  O Gerdos tanko įgula jau Stalingrade. Čia tokios agresyvios kovos verda.
  Gerda, šaudo, šaukia:
  - Mano kūnas geležinis!
  Šarlotė nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus ir čiulbėjo:
  - Taip naudinga kovai!
  Ir mirktelėjo savo partneriui.
  Tada ji vėl lupanula ir sulaužė trisdešimt keturis.
  Tada davė šūvį ir Christina. Ji sulaužė Raudonosios armijos džiūvimą ir ūžė:
  - Aš išprotėjusi mergina! Sudraskysiu visus!
  Ir tada Magda šovė basa koja.
  Merginoms iš Vokietijos apskritai sekasi gerai. Ir aptepkite priešą.
  . 2 SKYRIUS
  Bet tada jų automobilis buvo partrenktas į šoną. Teko sustoti ir remontuoti.
  Gerda kaprizingai pastebėjo:
  Vėl švaistome laiką!
  Šarlotė basa koja trynė šarvų paviršių ir suniurzgė:
  Mes atkeršysime ir laimėsime!
  Ir tada ji paėmė jį ir išsikišo dantis. Ir skleidė saulės spindulius iš perlinių dantų.
  Christina paėmė jį ir sucypė:
  - Už Tėvynę be patarimo!
  Ir taip pat pliaukštelėti į šarvus nuogu kulnu!
  Magda sutiko.
  - Ir jokių nesąmonių!
  Merginos nusprendė kol kas žaisti šachmatais. Pora porai. Ir jie ten pradėjo kurti strategiją.
  Žaidimas įdomus. Tačiau merginos ginčydavosi dėl kiekvieno judesio ir lauždavo galvas.
  Gerda sušukusi dantis pastebėjo:
  - Aš būsiu aukščiausia aksioma!
  Ir kaip juoktis..
  Įsivaizdavau savo bendravardį iš Anderseno pasakos. Čia ją miške sugavo plėšikai. Išardė vežimą, o iš pačios Gerdos paėmė beveik visus drabužius ir brangius batus. Taigi Gerda vėl basa ir apsirengusi ašutine. Taip ji atrodė surištomis rankomis už nugaros.
  Jis vaikšto per rudens šaltą mišką. Nuogas padas jaučia kiekvieną iškilimą, kiekvieną iškilimą, kiekvieną šakelę. Gerda išsigando ir nori valgyti.
  Jai net pavyko atsigauti rūmuose. O ant rudeninės žolės šerkšnas, primenantis neseniai išgyventą šaltį.
  Gerda sukikeno... Ji manė, kad Anderseno pasakoje aiškiai neužteko paskrudintų kulnų. Ir tai būtų puiku!
  Bakas buvo greitai suremontuotas. Žala nedidelė. Nors šimto milimetrų patrankos sviedinys pataikė į šoną. Kuris gali būti pavojingas.
  Šarlotė paspaudė nuogus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų ir dainavo:
  - Aš esu tankų naikintojas,
  Širdis dega...
  Ginklas yra mano namai!
  Ir apvalkalas sulūžo dar trisdešimt keturis. Iki šiol mūšio lauke dominuoja T-34-85. O sunkiasvorės mašinos Raudonojoje armijoje yra gana retos.
  Bet tada pasirodė IS-3. Jis turi silpnąją vietą: apatinę kūno dalį. Kakta turi didelį pasvirimo kampą. Jis turi formą: lydekos snukį. Bet jei pataikysi į apatinę kaktos dalį, nebus pasigailėjimo.
  Magda basomis kojomis nukreipė patranką į priešą. Ir kaip pliaukštelėjo, ir sviedinys nuskriejo.
  Ir sovietinis automobilis pateko į žarnyną. Bokštelis buvo nuplėštas ir pradėjo sprogti sviediniai.
  Gerda sušuko:
  - O tu graži gražuolė!
  Magda sušuko, purtydama savo nuostabias krūtis:
  - Manęs niekas nesustabdys!
  Charlotte užtikrintai patvirtino:
  - Ir niekas nelaimi!
  Christina sušnibždėjo atsakydama:
  - Piktieji vilkai sutriuškina priešus!
  Gerda sumurmėjo:
  - Piktieji vilkai - pasveikinkite herojus!
  Naciai apsupo Tūlą ir vaikus, kartu su keturiomis merginomis jie turi ištrūkti iš ringo.
  Berniukas, mergaitė ir mergaitės bėga prie savęs ir plikomis kojų pirštais meta granatas.
  Naciai daro žalą ir negali jiems smogti.
  Olegas, šaudydamas, dainavo:
  - Šventosios Tėvynės vardu,
  Neversk mūsų ant kelių!
  Margarita basa koja metė mirties dovaną ir sucypė:
  - Ne! Niekada nedėkite!
  Nataša, šaudanti ir atšokusi, pridūrė:
  - Tegul bėdos neateina į mūsų namus!
  Ir dar basa koja, kaip paleisti mirtiną granatą.
  Be to, Zoya vengs nuo fragmento ir taip pat leis, kad gniuždantys daiktai lūžtų nuogais kojų pirštais ...
  Ir riaumoti:
  - Bus puiku!
  Ir tada Andželika šaudys į priešą. Pjaukite jį laukiniu įniršiu. Ir vėl riaumoja:
  - Aš išprotėjęs girtuoklis!
  O granata skris nuo pliko kulno.
  Ir tada Svetlana, kaip ji ima ir skaudžiai trenkia.
  Tai, žinoma, merginos - ką mirtis atneša priešams.
  Nataša, šaudydama į priešą, cypia:
  - Niekas mūsų nesustabdys, net velnias mūsų nenugalės!
  Ir skrenda nuo basų kojų, granata lanku. O lupanet taip, viską išbarstys ir, be to, toli.
  Merginos tikrai sugeba įveikti paveiktą teritoriją. Pietuose kovos įsibėgėja Stalingrade, kurį laiko Raudonoji armija. Visa milžiniška japonų netektis užėmė Chabarovską ir veržėsi į Vladivostoką.
  Na, o ten juos pasitiks tie, kuriems to reikia.
  Anna Vedmakova patyrė ne itin malonią atsisveikinimo su savo ištikimu skraidančiu žirgu ceremoniją. Naikintuvas, tapęs vietiniu MiG-4, ant kurio buvo numušta tiek daug vokiečių lėktuvų, tiesiog sudegė per Japonijos armados antskrydžius, taip pat nemažai kitų transporto priemonių ir laivų. Po to, kai grifai iš Tekančios saulės šalies įsmeigė į miestą, Vladivostokas buvo liūdnas vaizdas. Tačiau žuvusiųjų laidotuvės buvo surengtos kareiviškai kukliai ir pakankamai greitai. Pilotei Vedmakovai apdegė kojos, mergaitės pėdos buvo padengtos pūslėmis, todėl ji vaikščiojo basa, atsargiai žengdama ant kojų pirštų. Japonai reidų dar nekartojo, savo jėgas sutelkė į besiveržiančių frontų palaikymą. Vedmakova apėjo kamštį, jis buvo energingai išvalytas, tarp darbininkų buvo daug vaikų. Liekni, basi, gaivioje pavasario saulėje paraudusiais veidais grėbė sulaužytas plyteles, kėlė nukritusius telegrafo stulpus, tiesiog šlavo gatves.
  Vyresnysis virš berniukų su pionierišku kaklaraiščiu, bet be marškinių (kabėjo atskirai, matyt, berniukai rūpinosi drabužiais), pribėgo prie piloto.
  - Dirbame pagreitintu tempu, drauge majore, greitai viskas bus paruošta! Iššluosime gatvę švariai, bus lygu kaip prieš karą!
  Vedmakova nusišypsojo ir metė jam saldainį:
  - Štai, imk! Tai mūsų sovietinis natūralus šokoladas, o ne amerikietiškas nuodas.
  Berniukas karštai mirktelėjo.
  - Ir mes sugalvojome naują amerikiečių pravardę! Kadangi dabar jie kartu su Hitleriu ir Hirohito, tai ne jankiai, o pindosai!
  Mergina-majorė nusilenkė prieš berniuką:
  - Kaip tu pasakei, kas jie tokie?
  Jaunasis pionierius pakartojo:
  - Pindosas! Taigi dabar mes pašalinsime jankus, kurie mus išdavė!
  Vedmakova paglostė berniuko galvą, tada jos didelė, stipri ranka perėjo per plonus, gyslotus berniuko pečius. Berniukas nusišypsojo: jo dantys buvo balti, ir ištiesė suragėjusį delną. Majoras paspaudė vaikinui ranką ir atsakė:
  - Turime prisiminti vardą! Bet juk mes dar nekariaujame su Amerika, tad sugalvoti slapyvardžius per anksti!
  Berniukas atsakė:
  - Amerikiečiai yra blogesni už japonus ir vokiečius, nes jiems labiau patinka kovoti pagal įgaliojimą. Kad ir kokie žiaurūs būtų Tekančios saulės imperijos kovotojai, jų drąsa žinoma visiems!
  Witcher pertraukė:
  - Aš nužudysiu šiuos drąsius vyrus! Ir kuo greičiau!
  Naujasis laikinai einantis garnizoną Krotovas netikėtai pasirašė ne visai logišką įsakymą ir į Chabarovską išsiuntė karį lakūną su jūreivių grupe. Įsakymas sekė iš karto, reikėjo atspindėti japonų dalinių puolimą. Vedmakova, žinoma, tikėjosi, kad jai duos naikintuvą, bet... O frontas savo žinioje neturėjo laisvų lėktuvų, o jų centro pastiprinimas dar nebuvo atvykęs. Kelionė iš Vladivostoko į Chabarovską užtruko šiek tiek laiko ir majoras tiesiogine prasme buvo numestas nuo bėgių į verdantį kovą.
  Japonai bandė apeiti gerai įtvirtintą miestą ir jį apsupti. Karys vos spėjo įšokti į apkasą su kulkosvaidžiu, kol prasidėjo puolimas.
  Raganius paklausė kapitono Sinicino, kuris gulėjo šalia jos:
  - Taigi, priešas planuoja Friedricho, tiksliau generolo Nogi, taktiką apeiti įtvirtinimus ir pastatyti mus į užnugarį.
  Kapitonas sumurmėjo.
  - Tegul pabando sudeginti rusų arklio uodegą! Taigi jis bus trenktas kanopomis, kad atrodys, kad to neužteks!
  Tūzo pilotas juokavo:
  - Arklio kanopos, ko gero, ne iš Krupo plieno, o mūsų sovietinės!
  Jos žodžius pertraukė kriauklių kauksmas. Čia jis guli ilgai iškastoje tranšėjoje, aplink Chabarovską paprastai driekiasi kilminga įtvirtinimų linija, japonų invazijos grėsmė egzistuoja jau daugiau nei metus. Prieš ir už apkasų sprogsta sviediniai, nuo jų daug riaumoja. Apskritai garsioji japonų šimoza sukuria daug ūžesio ir dūmų. Karys žiūri be baimės, net su tam tikru abejingumu. Dėl sviedinių sprogimų atsiranda nešvarių fontanų, štai vienas iš jų sukėlė žemės drebėjimą. Tai reiškia, kad pataiko ginklas, kurio pabūklo kalibras yra geri trys šimtai milimetrų. Girdisi sužeistųjų dejonės... Per patranką jie atrodo kaip lengvi garai, kuriuos ne kiekviena ausis gali sugauti. Čia lakūnas-karys buvo apibarstytas žemėmis. Tačiau mergina, čiaudėjusi, purtė dulkes nuo raudonų pynių:
  - Taip visada būna, jei atsiguli, išsipurvini! O jei atsikėlėte, jums liko vienas ar du!
  Artilerijos pasiruošimas pasirodė trumpas, galbūt japonai neturėjo tiek daug sviedinių. Ataka prasidėjo. Keli japoniški taco važiavo į priekį. Mažas, šiek tiek užapvalintas mašinos korpusas. Masyviausias Tekančios saulės imperijos tankas: Čičiha. Vedmakova prisiminė jo savybes. Priekiniai šarvai 30 mm, pistoletas 47 mm, dyzelinis variklis 320 arklio galių. Išskyrus vairavimo charakteristikas, kuriomis ši mašina nenusileidžia T-34, ji yra dar blogesnė už vokišką 1943 m. modelio T-3. Net Tolimuosiuose Rytuose jį vadina, čiaudyk! Bet beje, laukų karalienė - ne tankas, o pėstininkai. Čia pabandyk, prisiartink prie minų laukų. Kaip sakoma: kur nepravažiuoja šarvuotas traukinys, šliaužios karys su šautuvu.
  Japonų šautuvai nukopijuoti iš vokiško Mauzerio. Kulkosvaidžiai, nuplėšti nuo Pirmojo pasaulinio karo gerai žinomo "Schmeisterio". Apskritai siauraakiai turi potraukį nukopijuoti tai, kas geriausia iš kitos pusės. Tikrai japonų dizaineriai jau dirba kurdami "Panther" ir T-34 hibridą!
  Japoniškų tankų yra ne daugiau kaip tuzinas, sovietų artilerija jokiu būdu neskuba jų pasitikti. Pėstininkai bėgioja paskui juos, tradicine stora linija. Patys Tekančios saulės šalies kariai apsirengę šiek tiek geltonumą, chaki stepių spalvą suteikiančia uniforma. Vedmakova žiūri į juos, greitai įvertindama užpuolikų skaičių. Akivaizdu, jų yra penki ar šeši tūkstančiai, o apkasuose, dengiant šį fronto sektorių, sėdi daugiausiai tūkstantis rusų. O ginklai... Tolimųjų Rytų kariuomenė aprūpinta likutiniu principu, o automatus turi tik karininkai. Kas ji juk majorė, tačiau be pareigų, sumažinta iki eilinio lygio.
  Kapitonas Titmouse (vis dar labai jaunas vaikinas) paklausė raganos.
  - Ar kovojote su vokiečiais?
  Mergina atsakė:
  - Ne! Aš juos pabučiavau!
  Kapitonas, staiga išblyškęs, pastebėjo:
  - Ar prisimeni savo pirmąjį lavoną!
  Vedmakova nusišypsojo ir papurtė galvą.
  - Aš esu lakūnas, o kurį numušiau, tą sumušiau, aš neturiu lavonų sampratos! Beje, per visą Didįjį Tėvynės karą mano lėktuvas nė karto nebuvo numuštas!
  Kapitonas kiek nejaukiai sušvilpė.
  - Tu tik tūzas! O kiek pas jus išteptų vokiečių!
  Raganius nusišypsojo dar plačiau.
  - Po dvidešimt penktojo įteikė herojaus žvaigždę! Tik dvidešimt aštuoni.
  Sinicinas sušuko:
  - Oho! Jūs tiesiog esate savo amato meistras!
  Mergina kukliai atsakė:
  - Nereikia daryti herojaus, to, kuris tiesiog sąžiningai atlieka savo pareigą. Dabar pėstininkai ateis arčiau, ir mes juos pasitiksime.
  Kapitonas trūktelėjo gerą dešimt kilogramų sveriančio sunkaus automato varžtą. Paliečiau šunį, paleidimas labai įtemptas, užpakalis su atatranka. Ne visai patogus kolosas, bet pataiko... Tiesa, anot gandų, vokiečiai jau turi galingesnį kulkosvaidį, bet kas žino, ar sovietų konstruktoriai sugalvos ką nors geresnio. Sinits negalėjo atsispirti klausimui:
  - O kodėl tokį šaunų lakūną perkėlėte į pėstininkus?
  Vedmakova pusiau juokais atsakė, taip pat spustelėjusi savo automato strigtį:
  - O aš tiesiog norėjau sužinoti, kaip yra sėdėti po ugnimi! Tai būtų šaunu!
  - O tu, matyt, pametei batus, jei taip skubėjai patekti į fronto liniją!
  Tiesą sakant, Vedmakova, stengdamasi, kad pūslės greičiau nusileistų, ėjo basomis. Nors karo metais dauguma moterų ir vaikų vasarą puikavosi nuogais kulnais, tarp pareigūnų tai nebuvo priimta, ypač viešose vietose. Tačiau Raganius netgi mėgo tai pabrėžti. Ji atsakė Sinicinui paprastai:
  - Siekiant sutaupyti pinigų, iš tikrųjų visas kapitalistinis pasaulis yra prieš mus. Juk batai susidėvi, o tai - daugelio žmonių darbas!
  Kapitonas sutiko, karštai mirktelėdamas.
  - Tu turi labai gražias kojas! Ar galiu juos paglostyti!
  Vedmakova papurtė pirštą:
  - Ne dabar! Tada jei išgyvensi, sušildysiu tave nakčiai.
  Sinicinas pavartė akis.
  - Oho, tu greitas! Paprastai moterys lūžta ilgai!
  Vedmakova norėjo atsakyti, bet pasigirdo sprogimas, priekyje ėjo japonų tankas, kuris pateko į miną. Mergina dainavo:
  - Hitleris važiavo mašina, niekšelį susprogdino mina! Sutrupinta į fragmentus - bet iš to mažai naudos!
  Kitas japonų tankas susprogdino, sustojo, pasuko antsnukį ir atidengė ugnį į sovietų apkasus. Trečias sekė paskui jį. Tačiau japonai negalvojo sustoti. Siauraakiai šnairavo: pradėjo veikti jų kulkosvaidžiai, pastatyti ant pusapvalių, mobilių bokštų.
  Kapitonas sumurmėjo:
  - Tai puiku! Kaip vyksta paradas! Čia yra armija!
  Vedmakova paėmė šautuvą, nes atstumas iki pėstininkų leido, ir šovė į japonų karininką. Siauraakis nukrito, išmesdamas šautuvą su tokia jėga, kad pavasario žolėje jis smogė durtuvu. Kiti japonai toliau bėgo, tik šiek tiek pakreipė kūnus, matyt, tikėdamiesi tokiu būdu išvengti pralaimėjimo, o tiksliau sumažinti jo tikimybę. Vedmakova prisiminė, kad taip treniruojami kariai "Quantude" armijoje, kas nespėja laiku pasilenkti, tam daužoma bambukine lazda per galvą. Karaliui-tėvui atrodo, kad Erodas buvo gerai sujaudintas! Tačiau tai jis apie Nikolajų II. Dabar jie vėl kovoja su Japonija ir ne viename, o keliais frontais. Tačiau tai taip pat turi savo privalumų. Mergina dainavo:
  Ateina - Vermachtas nugalėtas pelenais,
  Napoleonas nugalėjo nenugalimas!
  Priešas negalės sutrypti sovietinės vėliavos,
  Kai žmonės ir partija vieningi!
  Vienas po kito sudužę japonų tankai sustojo, bet pėstininkai, pasipylę durtuvais, ėmė bėgti dar greičiau. Sovietų kariuomenės pozicijos šmėžavo blyksniais, šautuvai plojo, retkarčiais įsiterpdavo automatiniai pliūpsniai. Ji atidarė ugnį ir Vedmakova. Japonai, persikraudami kelyje, šaudė iš šautuvų. Jie šaukė į viršų:
  - Banzai! Rus pasiduok!
  Kulkos įsmeigė jų skerdenas į manekenus kaip avinas. Kaulų dulkės, sumaišytos su krauju, nukrito žemyn. Tačiau dauguma kulkų, kaip nutinka mūšyje, praėjo. Japonai kirto minų lauką, mažieji kareiviai per lengvi, kad galėtų susprogdinti tankams paruoštas dovanas.
  Vedmakova jautė žiaurų kulkosvaidžio atatranką ant peties, o Tekančios saulės šalies kovotojai atrodė tikri monstrai. Jų isteriški šauksmai vis stiprėjo ir artėjo, geltoni, bjaurūs veidai blizgėjo nuo prakaito. Vedmakova stengiasi vienu metu numušti kuo daugiau priešo karių. Mergina kaip visada karšta, šaudo įdėtai. Vienas klipas baigėsi, įkišo kitą. Žurnalas per didelis, apvalus, jį nelengva įkišti į kamerą. Ir vėl ugnis, japonai skraido aukštyn kojomis.
  Vedmakova iššovė antrąjį šovinių krovinį, liko be šovinių. O granatos jau vilno į priekį besiveržiančią siauraakę. Jie atsako metimais, dabar daug daugiau dejonių riksmų, krenta sovietų kareiviai. Skeveldra nupjovė mažytę plaukų sruogelę ant Raganos galvos. Merginai sutrinka nervai, ji pašoka ir šaukia į viršų:
  - Už tėvynę Stalinui!
  Po jos likę kovotojai šaukia, iššoka iš priedangos ir purto durtuvus. Sovietų kariai bėga susitikti su japonais, įsitraukdami į durtuvų mūšį.
  Vedmakova greitu smūgiu perpjauna artimiausiam "samurajui" pilvą. Jis rėkia ir bando atsakyti ir griūva kaip papjautas šernas. Mergina su džiaugsmu sušunka:
  - Rusijos futbolas: Rusija - Japonija, du nuliai!
  Ir išties, dar vienas japonas nukrito durtuvu perpjautas gerkles. Na, o trečiasis karys lakūnas spyrė jam į kirkšnį. Siauraakis išsitiesė, o mergina, judėdama iš inercijos, įsmeigė tašką priešininkui į akį!
  - Paimk japonus! Kam stovėti prie vartų sargų!
  Atsakomasis durtuvo smūgis išplėšė majoro tuniką, pasipylė kraujas, tačiau tai ne tik nesuglumino merginos, bet ir suteikė papildomo įniršio.
  - Hirohito mirtis! - Mergina lojo, jos blauzda atsitrenkė į siauraakę smilkinį, o mergina judėjo taip greitai, tarsi būtų propeleriai, naujausias kovotojas.
  Japonė atsitraukė, net atsitraukė, o įkvėpta mergina puolė, jos kulkosvaidis sukosi kaip pagaliukas milžino rankose. Čia sekė sunkus smūgis užpakaliu į pakaušį, per daug uolus pareigūnas. Ana iškvėpė.
  - Štai šahen-hašas!
  Bet apskritai rusams buvo sunku. Siauraakių pusėje penkis kartus pranašumas, o japonų fizinio pasirengimo lygis neblogas, be to, prieš juos kovoja toli gražu ne patys geriausi SSRS kariai. Natūralu, kad tokio sunkaus karo metu į Tolimuosius Rytus buvo siunčiami trečios kategorijos šauktiniai, turintys blogiausių duomenų, arba kovotojai, sunkiai sužeisti mūšyje su naciais. Kareiviai krito, kartais į vieną rusą buvo įsmeigta keliolika durtuvų, jie tiesiogine prasme kraujavo kolektyviai, bet kovojo kaip didvyriai, o pasigailėjimo niekas neprašė.
  Sinicinas durtuvu perdūrė japonų karininką, bet jis pats gavo tašką į šoną. Užpuolusį japoną jaunuolis pargriovė smūgiu užpakaliu į krūtinę, tačiau kraujas iš šono bėgo per gausiai. O prie vaikino iš karto puolė keturi samurajus.
  Į pagalbą atskubėjo drąsioji Vedmakova, kuri durtuvu smogė pareigūnui į petį, o dar vieną Japą partrenkė spyriu po keliu.
  - Laikykis Petruha! Ji pasakė.
  Jis iškart atspindėjo du durtuvus, nukreiptus į krūtinę, ir atsakė:
  - Aš ne Petras, o Arkadijus!
  Mergina, kuri pargriovė kitą japoną, urzgė:
  - Kare kiekvienas vardas yra kaip plaktuko spragtelėjimas, nereikėtų jo nukalti be šūvio!
  Arkadijus šiek tiek atsitraukė ir negailestingas durtuvas perplėšė jo skruostą. Jaunuolis verkšleno iš nepakeliamo skausmo:
  - Dievo Motina!
  Vedmakova prieštaravo:
  - Gal aš mama, bet ne Dievo! Apskritai Dievo nėra ir niekada nebuvo!
  Arkadijus atsitraukė prie Anos ir neaiškiai sumurmėjo:
  - O kas mūsų laukia po mirties nebūtis?
  Mergina neigiamai papurtė galvą.
  - Ne! Komunistinis mokslas prikels mirusiuosius! Ir pirmieji naujam gyvenimui bus sugrąžinti tiems, kurie krito kovose už tėvynę.
  Sinicinas papurtė galvą.
  - Telaimina Dievas!
  Vedmakova paguldė kitą japoną ir sušuko:
  - Dievo nėra! Jei jis yra, turime pripažinti, kad tariamas visatos kūrėjas yra sadistas! Ir jam patinka kankinti kūrybą!
  Tuo metu Arkadijui durtuvu buvo perplėšta šlaunis ir, kad nenukristų, jis atsirėmė į raudonplaukį karį:
  - Ir man skauda! Tiesiog neįsivaizduojama!
  Penkis šešis kartus tekančios saulės karių pranašumas turėjo įtakos. Penkiasdešimt samurajų puolė prieš juos, mojuodami savo durtuvais kaip kiaulių armija. Arkadijus gavo porą smūgių durtuvu į pilvą, o tada jam buvo iškirsta akis. Kai jaunuolis nukrito, jam buvo suleista dvidešimt kartų, todėl buvo priverstas nusiraminti amžinai. Įdomu, ką pajuto jo siela skrisdama: nuostabą ar baimę, o gal neįtikėtiną palengvėjimą išėjus iš kūno požemio.
  Raganius buvo tarsi užkerėtas. Žinoma, jos tunika subyrėjo į gabalus, apipjaustyta durtuvais. Karys pasirodė visiškai nuogas, nusėtas daugybe įbrėžimų, tačiau samurajus negalėjo jai padaryti nė vieno rimto sužalojimo! Ji kovojo ir jos nuogos krūtys su raudonais speneliais drebėjo kaip plūdurai jūroje. Ir blykstelėjo plikos kulkšnys. Mergina tikrai buvo žvėriškos ir erotinės galios įsikūnijimas. Jos pliki padai tapo raudoni nuo kraujo, iš kurio kilo asociacija su didžiąja naikinimo ir blogio deive: Kali! Beveik visi sovietų kariai jau buvo nudurti, mūšis baigtas, bet tik jos spindinčiame Afroditės grožyje karts nuo karto įžūliai pakerta akis.
  Japonijos generolas Nugi nustebęs žiūrėjo į šį stebuklą. Tada jo galvoje šmėstelėjo mintis. Pasigirdo įsakymas, duotas plonu balsu nepakankamai pamaitinto uodo:
  Užmesk ant jos tinklą, paimk ją gyvą!
  Tinklų turėjo ir taupūs japonai. Staiga reikia paimti vieną iš rusų gyvą. Ir internetas tam puikiai tinka. Iš karto keliolika gaudytojų užmetė mergaitę pančiais
  Vedmakova kovojo kaip įmanydama, ji iš visų jėgų bandė išsivaduoti. Bet veltui, sąžiningi japonai tinklelį gamino remdamiesi tuo, kad jis atlaikys dramblį. Mergina buvo kruopščiai suvystyta ir tempiama ant rankų. Sprendžiant iš visko, taktinė sėkmė buvo pasiekta, juolab kad šios krypties neapėmė nei artilerija, nei kulkosvaidžiai.
  Mergina prisiminė lygiai nuskustą Arkadijaus, kuris ją įsimylėjo, veidą ir jos frazę:
  - Kare kiekvienas vardas yra kaip plaktuko spragtelėjimas, nereikėtų jo nukalti be šūvio!
  Kilo nerimą kelianti ir bjauri mintis, argi ji jos neišsklaidė! Juk taip dažnai nutinka, tiesiog įsimylėjau žmogų ir jis mirė!
  Japonai šioje vietoje, matyt, užėmė prastai uždengtus apkasus, toliau aplenkdami sovietų kariuomenės pozicijas aplink Chabarovską. O jos Vedmakova paimama į nelaisvę, ir nors jau neima, bet buvo sukrauta į dėmėtą šarvuotą mašiną, kad nuvežtų į galą. Mašina priešvandeninis, tikriausiai iš Pirmojo pasaulinio karo, todėl nepastebimai jis minėjo už pėstininkų. Greitis yra apie 12 kilometrų per valandą. Brr! Pats pirmasis bakas pasaulyje Prokhorovo visureigis svėrė ne ką mažiau, tačiau greitkelyje jo greitis siekė 40 kilometrų per valandą, o kelyje - 25. Tai, viena vertus, SSRS puola visą Europą, kita vertus, didelę Azijos dalį. Mergina apsivertė ant šono, matyt, iškilo grėsmė paguldyti nugarą. Kaip tamsu šioje šarvuočio dalyje, matyt, joje įrengtas parašiutininkų skyrius, arba kareivių vežimas. Būtų gerai, žinoma, pabėgti, pirmiausia atsikračius meškerių ir stiprių virvių. Ir kaip tai padaryti? Mergina, žinoma, turi įgūdžių, nors jai teks ir tinkuoti, tuo pačiu ir antrankius nuimti, ir grandinę, prie kurios buvo pririšta už kojos, pjauti. Tačiau čia gana gerai gali tilpti ir virvės. Darbas nuobodus, bet jei nuveš į Mandžiūrijos teritoriją, ji turės laiko. Mergina nuėmė nuo šlapios odos virves, nupjovė grandinę ir tuo pat metu mąstė. Hmm, prieš Sovietų Rusiją buvo rimta koalicija: O pati rimčiausia pabaisa yra Vokietija. Šalis su pažangiomis technologijomis ir stipria kariuomene. Pavyzdžiui, ji išgirdo apie naująjį naikintuvą ME-309. Atrodo, kad jie jau skrenda. Tikslių duomenų apie ginklus ji neturi, tačiau, anot gandų, šis orlaivis turi net septynis! Ugnies taškai. Tai labai rimta ginkluotė, turint omeny, kad "Yak=9" jų turi tik du, o sovietiniuose naikintuvuose nėra mašinos, turėjusios daugiau nei tris taškus. Pabandykite nugalėti šiuos monstrus! Na, o "Fokken-Wulf" yra labai rimta mašina, ginkluote pranašesnė už sovietinius lėktuvus ir net galinti nešti beveik dvi tonas bombų. Jau 1942 metų pabaigoje buvo ginkluotas dviem 20 mm pabūklais ir 4 13 mm kulkosvaidžiais. Bet panašu, kad jau pasirodė naujo tipo naikintuvai ir bombonešiai su dviem 30 mm ir keturiais 20 mm pabūklais. Tai jau buvo pabaisa, pabaisa visiems monstrams! Ir, remiantis gandais, jau buvo pradėtas gaminti naikintuvas su aštuoniais 30 mm pabūklais! Pabandykite įveikti tokį siaubą! Kaip į tai nori atsakyti sovietiniai dizaineriai? Vedmakova išgirdo, kad Jak-3 vyksta darbai. Apie šį kuratorių jai buvo pasakyta iš Berijos skyriaus. Panašu, kad pagrindinis orlaivio akcentas bus mažesnis konstrukcijos svoris, be papildomų variklių ir ginklų. Manevringumas tikrai geras, bet norėčiau padidinti ginkluotę! Galų gale, bokse, žinoma, lengvasis plunksnos atletas yra manevringesnis nei sunkiasvoris, bet beveik neabejotinai jam vis tiek pralaimės. Ne veltui yra svorio kategorijos, o tarp profesionalių boksininkų labiausiai vertinama smogiamoji galia. Reikia stiprinti sovietų lėktuvų ginkluotę, ir tik tada vermachtas bus sumuštas... lygiaverčiai? Nuo 1942 metų antrosios pusės liuftvafės pranašumas ore ėmė išgaruoti, net iki 1943 metų kovo SSRS turėjo pranašumą, bet... Sąjungininkų išdavystė pakeitė jėgų pusiausvyrą. Oho, Hitleris buvo nužudytas kovo 13 d., o dabar dar tik balandžio pabaiga, bet kaip rimtai pasikeitė jėgų pusiausvyra. Taip greitai, nuo strategiškai laimėtos pozicijos iki strategiškai beveik pralaimėjusios. Beveik todėl, kad vis dar yra vilties, kad Vokietijai pavyks nugalėti, kol nepasieks strateginio ir technologinio pranašumo prieš SSRS. Visų pirma, sąjungininkai gali tiekti orlaivius naciams dideliais kiekiais, tačiau vokiečių pilotams prireiks laiko išmokti jais skristi. Visgi skiriasi technologija, prietaisų skydeliai. Tankams reikia ir apmokytų ekipažų, be to, "Chevron" vairavimo charakteristikos Rusijos žiemą nėra itin geros. Automatinis šautuvas M-18 ... Neblogas dalykas, tačiau pagal ugnies greitį jis nusileidžia geriausiems sovietiniams modeliams, tačiau pranoksta tikslumu! Trumpai tariant, problema po problemos! Yra ir tikrai garsūs "Churchills" su galingais šarvais, ir geromis vairavimo savybėmis... Aišku, atrodo, kad ir jiems teks kautis. Ir kuo ilgiau tęsis karas, tuo daugiau įrangos gaus naciai. Taigi išvada paprasta, reikia vasarą Vokietijai padaryti triuškinantį pralaimėjimą. Kalbant apie Japoniją, geriausia apsiriboti aktyvia gynyba ir pradėti kontratakas, naudojant kokybinį pranašumą tankuose. Bet vėlgi - maksimaliai taupoma energija. Nesivelkite į užsitęsusius mūšius, o gynybą statykite ant iš anksto paruoštų linijų. Vis dar yra galimybė panaudoti Kinijos Raudonąją armiją, tačiau Čiang Kaši režimas užpuolė ją iš visų jėgų. Taigi kol kas galite pasikliauti savo jėgomis. Kada ateiti? Geriausia - gegužės pabaigoje, kai pagaliau išdžiūsta keliai, o į kariuomenę atvyksta papildymas. Pati Vedmakova būtų sudavusi pirmąjį smūgį Oriolo kryptimi, o paskui Charkovo srityje, norėdama išstumti vokiečius iš pramoninio Donbaso, o paskui priverstiniu žygiu per Ukrainą, judant kirsdama Dnieprą ir toliau. į Rumuniją. Tačiau galima pasukti į šiaurę, kad išvaduotų Baltarusiją, ir eiti į centrinės grupės užnugarį. Idėja apskritai gera, nors yra ir trūkumų, puolimas Oryol kryptimi yra ryškiausias ir ten naciai jos lauks. Į įtvirtinimus teks įsilaužti.
  . 3 SKYRIUS
  Čia, žinoma, pravers ginklai ir katiušos. Pastaroji sistema sukuria stiprų, ypač moralinį, poveikį. Bet kokiu atveju, norint mesti sviedinius į priešo gynybą, jums reikia daug ginklų ir "Katyushas". Apskritai Pirmojo pasaulinio karo patirtis parodė, kad gintis buvo lengviau nei pulti, o jei kaizerinė Vokietija neišnaudos jėgų 1918 m. pavasario puolimu, karas gali tęstis dar kelerius metus. Tačiau Antrasis pasaulinis karas įrodė puolimo taktikos pranašumą prieš gynybinę. Pavyzdžiui, greitas Lenkijos pralaimėjimas, o ypač stulbinanti galinga Vakarų sąjungininkų koalicija. Naciai per pusantro mėnesio nugalėjo pranašesnes pajėgas, tiesiog aplenkdami neįveikiamą Maginot liniją. Kovos Afrikoje, kur iš pradžių pranašesnės Italijos pajėgos buvo sumuštos lemiamu britų smūgiu. Ir tada Rommelis greitai įveikė daug stipresnius britų karius. Bet, žinoma, ryškiausias SSRS pavyzdys 1941 m. buvo didžiulė galingos armijos katastrofa. Ir atsakomosios puolimo operacijos, išmušant vokiečių dalinius. Taigi svarbiausia pataikyti į save, nelaukiant naujų vokiečių tankų spaudimo. Užsitęsęs nusidėvėjimo karas tampa beveik bergždžias, nebent, žinoma, sovietų mokslininkai sukuria stebuklingą ginklą! Pastarasis iš principo įmanomas, pavyzdžiui, ji girdėjo, kad teoriškai įmanoma sukurti bombą, galinčią sunaikinti miestą. Be to, tokia bomba svers nuo trijų iki keturių tonų. Atrodo kaip pasaka, bet... Mes gimėme tam, kad pasaka išsipildytų.
  Dar patrauklesnis kelias yra lazerinis ginklas, aprašytas inžinieriaus Garino hiperboloide. Toks dalykas gana pajėgus sunaikinti visą tankų, lėktuvų, laivų armiją. Žinoma, jei sukursi tokį ginklą ir ne tik Trečiąjį Reichą, bet ir pindų išdavikus, baigsis visas kapitalistinis pasaulis. Ir virš planetos nušvis šviesi komunizmo vėliava. Tačiau kažkodėl toks ginklas nebuvo sukurtas. Veidrodžiai nėra geriausias būdas surinkti degimo energiją į vieną srautą. Taip, ir energijos, norint apkarpyti laivus, reikia daug daugiau. Nors ... jei jis yra sukoncentruotas iki mikrono smulkumo, tada visiškai įmanoma pjaustyti ir lėktuvus, ir mūšio laivus. Stebuklingas ginklas, padėsiantis išgelbėti SSRS. Ir čia yra lazerio efektas, kitokia forma. Pagaliau grandinė pasidavė ir ji beveik laisva, o virvės gabalai guli aplinkui.
  Vedmakova pasakė:
  - Kantrybės ir darbo, jei su tavimi, tu ne lavonas!
  Mergina atsistojo, basa koja bakstelėjo į grindis. Jokios reakcijos. Ji pabeldė stipriau. Atsakant pasigirdo keiksmažodžiai japoniškai ir jokios reakcijos. Tada Vedmakova dainavo susierzinusi. Ir ji dainavo visu balsu, kaip primadona jubiliejaus vakarėlyje:
  Vermachto minios pašėlusiai siautėja,
  Pabūklų gaudesys ir kardų gaudesys!
  Dūmai pakyla iki mėnesio
  Iškraipymo spinduliai iš dangaus!
  
  Amžinybės amžiais tėvynė bus garsi,
  Aš atiduosiu savo kūną už Rusiją!
  Myliu tave rusiška gražuole,
  Visų karalių Viešpats yra su mumis!
  
  O tu, garbanotos šalies giraitės,
  Auksinių drebulių skambėjimas ošia!
  broliai stačiatikiai sakalai,
  Dievas įkvėpė kariuomenę žygdarbiams!
  
  Šaltomis arba šiltomis dienomis
  Gal su debesiu atneš miglą!
  Mes fašistinės kiaulės kaip šluotos,
  Kad nusikratytų nešvarumus nuo veido!
  
  Mūsų partija teisi
  Kovok už sovietų žmones!
  Mes dainuojame drąsią dainą
  Maniau, kaip erelis atskubėjo!
  
  Stalinas yra išmintingas - valdovo idealas,
  Esame vedami į didžiulę mirtiną kovą!
  Tėvynės vėliava yra nugalėtojo grūstuvėlis,
  Pasiruošę ginčytis su Pallas likimu!
  
  Lenino darbai bus amžini,
  Mes statysime šventą komunizmą!
  Tikėk žmogaus mokymu,
  Fašizmas įgrius į tamsos bedugnę!
  
  Visa planeta kaip laisvas paukštis,
  Skriskime į tolimas žvaigždes, į pasaulius!
  Kažkas šviesaus ir kilnaus
  Kursime kaip skulptoriai!
  
  Ir Rusija po raudona vėliava,
  Kaip dangiškasis Edenas žydės!
  Lenino atvejis, Stalino valia,
  Vesk mus į tobulumą!
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova bei keturios legendinės merginos išlipo iš Tulos ir pasiekė Maskvą.
  Dabar sostinės padėtis buvo pati sunkiausia. Vokiečiai jau baigė jos apsupimą, o čia buvo trisdešimties ar keturiasdešimties kilometrų ilgio koridorius, kuris kasdien vis siaurėjo.
  Šeši kariai užėmė gynybines pozicijas Maskvos pakraštyje. Įvyko įnirtingas puolimas.
  Olegas Rybačenko šovė ir niūniavo sau:
  - Ateitis yra mūsų!
  O berniukas basa koja meta granatą ir tęsia:
  - Ir mes būsime puikūs!
  Margarita Koršunova šaudo ir cypia:
  - Ir aš tapsiu šauniausia iš visų!
  Ir basa koja išmes mirtiną granatą.
  Ir meta priešininkus į skirtingas puses.
  Ir tada, jau mūšyje, Nataša, kuri kulkosvaidžiu nukirs vokiečius ir basa koja išmes mirties dovaną.
  Tai tokia moteris...
  Keturiasdešimt pirmaisiais metais Nataša pasitraukė iš Bresto tvirtovės. Išėjo į rytus. Nauji batai greitai ištrynė kojas, o mergina juos nusiavė ir vaikščiojo basa.
  Porą valandų nieko nebuvo, o tada pradėjo niežėti nuogi padai. Po poros valandų jie degė ir jau sprogo iš skausmo.
  Nataša, būdama maskvėnė, nebuvo įpratusi vaikščioti basomis. Ir, žinoma, retkarčiais panirdavo į upelį.
  Taip, tai pasirodė kankinimas jos kojoms. Tačiau jauna mergina greitai priprato.
  Tada ji nuolat vaikščiojo basa, net per sniegą, o batus avėjo tik esant dideliam šalčiui.
  Dabar Nataša kovoja kaip legendinė deivė.
  O štai Zoja basa koja meta granatą ir riaumoja:
  - Paprastai tai yra super pasimatymas!
  Ir duos taiklų posūkį.
  O vokiečiai ir jų samdiniai krenta.
  Ir tada Andželika veda ugnį ... Ir ji taip pat šaudo taip pašėlusiai tiksliai.
  Ir iš jos nuogos kojos taip pat veržiasi granata.
  Ir išbarsto samdinius.
  Be to, Svetlana šaudo. O jos basa koja išmeta tokia, kad niekas nepajėgia atsispirti.
  Ir labai toli išbarsto priešininkus.
  Ir pati šaudo, ir sprogstama banga sutriuškina priešus.
  Tai mergaitės, kurios gimė SSRS!
  Olegas Rybačenko šaudo į priešo pėstininkus, automatiškai meta granatas vaikų kojomis. Ir tuo pat metu berniukas rašo sau.
  Vitalijus Kličko, susidūręs su konfliktu su naujuoju Ukrainos prezidentu Zelenskiu, nusprendė pasitraukti iš Kijevo mero pareigų. Tiesą sakant, kam būti užsispyrusiam ir laikytis pozicijos. Geriau problemą išspręsti patiems.
  Ir palikęs mero postą Vitalijus Kličko atnaujino karjerą. Ir iš karto Weider užklumpa sensacija. Be jokių tarpinių kovų! Ir tai po daugiau nei aštuonerių metų pertraukos.
  Weideris, žinoma, sutinka. Iššūkis priimtas!
  Ir ateina tiesos akimirka. Viena vertus, daugkartinis pasaulio čempionas niekada nebuvo įveiktas daugiau nei dvylika metų. Ir iš kitos pusės - keturiasdešimt devynerių metų buvęs Kijevo meras. Žmogus, galintis sumušti Hopinso rekordą, tačiau kurio tinkamumas kelia daug abejonių.
  Tiesą sakant, daugelis manė, kad po tokios ilgos pertraukos eiti tiesiai į Veiderį buvo savižudybė.
  Tačiau Vitalijus Klitschko yra kaip Rokis Balboa. Nusprendė kovoti su stipriausiu sunkiasvoriu kumščiu. Denotay Wider yra boksininkas, kuris prarado visus savo priešininkus. Absoliučiai visi - įskaitant Tysoną Fury!
  O kas, jei Vitalijus Kličko turi galimybę?
  Tačiau Vitalijus Kličko nuolat treniravosi, palaikė formą, važiavo į darbą dviračiu. Ir, žinoma, jis nebuvo toks blogas fiziškai. Be to, jis turėjo plieninį smakrą.
  Na, ką sutiks Vitalijus Kličko, net jei jis nėra favoritas.
  Olegas Rybachenko pakeitė kulkosvaidžio spaustuką. Tariamos kovos su boksininkais yra įdomios.
  Iš tiesų, kodėl Vitalijus Kličko negrįžta į ringą ir nebando įveikti Hopinso rekordo?
  Tai būtų labai stipri idėja.
  Terminatorius davė posūkį ir nupjovė dar kelias dešimtis fašistų.
  Tada berniukas nusijuokė ir parodė liežuvį, sakydamas:
  - Turiu puikų vyrą!
  Margarita basa koja metė dvi surištas citrinas ir sucypė:
  - Tu šaunesnis už bet kurį žmogų!
  Olegas, toliau šaudydamas, samprotavo ...
  Vitalijus Klitschko, būdamas keturiasdešimt devynerių, tikrai ketino pagerinti Hopinso rekordą. Jis netgi prisiminė spaudos konferencijoje: "Aš sakiau, kad nesiruošiu mušti Foremano rekordo, bet nieko nesakiau apie Hopinsą! Taigi aš imsiu ir pagerinsiu jo rekordą!
  Tačiau jei nemaža visuomenės dalis daugiau ar mažiau tikėjo, kad Hopinsas, būdamas keturiasdešimt aštuonerių, gali laimėti pasaulio čempiono titulą, tačiau keturiasdešimt devynerių Vitalijumi Klitschko buvo daug mažiau. Įskaitant ir dėl to, kad jo varžovas ir taip labai stiprus.
  Tokio perforatoriaus sunkiasvorio istorijoje dar nebuvo. Tiesa, Wyder nebėra jaunas, bet visi trisdešimt penkeri metai nėra keturiasdešimt devyneri.
  Tačiau Vitalijus Klitschko aiškiai nepraranda optimizmo. Treniruokis sunkiai, įgauk formą. Ir labai džiaugiuosi, kad išmečiau Kijevo mero kėdės rutiną.
  Tiesą sakant, nėra didelė laimė būti meru Ukrainoje, kur tiek daug problemų.
  Tačiau už kovą su Uyader Vitalijui Klitschko buvo pasiūlyti labai geri pinigai. Taigi bet kuriuo atveju pinigine nepralošiau. Vitalijus Klitschko vardas yra žinomas.
  Blogi liežuviai net sakė, kad Wyderis kartą pataikys, o pats Vitalijus Klitschko atsiguls. Tada jis gaus pinigų ir rašys memuarus arba mokslinę fantastiką.
  O gal filme.
  Beje, boksuotis norėjo ir Vladimiras Kličko. Tik gudrus Vladimiras iš nuolatinio pasaulio čempiono pasirinko silpnesnį varžovą. Bet šiaip, kad ir ką sakytų, jis yra čempionas ir tai puiku!
  Bet Denotay Wyder, kad ir ką sakytume, vis tiek yra geriausias iš geriausių!
  Tačiau Vitalijus treniruojasi su pasiutimu. Jis tarsi jaunas žmogus, suteikiantis sau maksimalų krūvį. Jis turėjo keletą sparingo seansų, demonstruodamas puikią formą ir gerą ištvermę. Ne, Vitalijus pasiruošęs. Ir ne šiaip, jis žengia į ringą.
  Ir iš tiesų, kai atėjo teismo diena ir susirinko didžiausias permušėjas Wyderis, geriausias sunkiasvoris šiuo atžvilgiu, ir Vitalijus. Buvęs Kijevo meras, kurį visi jau nurašė nuo jo boksininko karjeros. Tačiau dabar susibūrė dvi legendinės asmenybės.
  Vitalijus, kuris pirmą kartą pasaulio čempionu tapo 1999 m. Tik pagalvokite, kiek seniai tai buvo ir nuo šio įvykio praėjo daugiau nei dvidešimt metų.
  O Wyderis savo titulą jau išlaikė labai ilgą laiką. Ir taip pat beveik sumuštas Holmso rekordas, ilgiausiai išlaikęs titulą nuo padalijimo.
  Ir žinoma, jei Veideris ko nors bijo, tai ne Vitalijaus senelio. Tiesą sakant, ne kiekvienas gali būti Hokinsas. O Hawkinso varžovai nėra tokie galingi kaip Weideris!
  Tačiau Vitalijus, kaip varžovas, žengia į ringą. Jo kūnas vis dar puikus ir raumeningas, nors plaukai jau pilkšvi. Senelis Vitalijus, kaip jis vadinamas su pagarba arba su pašaipa. Tačiau raumenų reljefas yra kaip jauno.
  Vitalijus pasakė, kad yra pasiruošęs. Ir net ne jis, tarifai šiek tiek pakilo.
  Weider taip pat yra liesas, susmulkintas ir plonesni kaulais, sveria mažiau.
  Nepaisant to, kad jis yra puikus smūgiuotojas, jis turi tam tikrų gynybos problemų ir ne visada gerai stovi ant kojų. Tačiau kovos patirties jau yra nemažai. Pagal kovų skaičių jis jau pasivijo Vitalijų. Ir iki šiol jis nebuvo nugalėtas.
  Tačiau Vitalijus Kličko dvi kovas pralaimėjo tik dėl traumų ir įpjovimų. Ir dar galima sakyti, kad nebuvo sumuštas.
  Bet daugiau nei aštuonerių metų pertrauka ir beveik penkiasdešimt metų. Jei Vitalijus būtų jaunas, žinoma, jis būtų turėjęs galimybę. Bet ar jis gali įveikti Hopinso rekordą? Davidas Hay'us, jau būdamas trisdešimt penkerių metų, tapo nuliniu boksininku.
  Bet kalbų daug ir tik žiedas parodys. Ar Vitalijus Klitschko įveiks Hopinso rekordą, ar bus nuneštas ant neštuvų, kaip žadėjo Wyderis.
  Čia jis išeina su varno kauke. Aukštas, labai sausas, net liesas kaip Koschey.
  Boksininkų pora jam sukėlė rimtų problemų ringe. Tai kubietis Ostrix, kuris pirmavo taškais ir įveikė nokautą, ir Tysonas Fury, kuris taip pat pirmavo taškais ir sugebėjo atvesti kovą iki lygiosios. Taigi didžiausias pasaulyje smūgiuotojas gali žlugti.
  Tačiau šansai yra beveik vienas iš dešimties Wyderio naudai. Nepaisant to, Vitalijaus amžius ir didelis lūžis karjeroje yra per didelis. Net jo brolis Vladimiras patarė apšilti su pora stiprių viduriniųjų valstiečių. Iš tiesų Vokietijoje Vitalijus Klitschko galėjo gauti daugiau pinigų dvikovoje su vidutinišku boksininku vien dėl savo didelio vardo.
  Juk Vitalijus visame pasaulyje žinomas ne tik kaip boksininkas, bet ir politikas, ir sostinės meras, ir Maidano herojus.
  Ne, bet kuriuo atveju Vitalijus Kličko turėjo pagalvoti, ar verta skubėti ir stumtis į tokį kalną.
  Tačiau pasirinkimas padarytas: Vitalijus Klitschko neieško lengvų kelių!
  Kova vyksta Amerikoje. Skamba JAV ir Ukrainos himnai. Skelbiami paslaugų sąrašai. Ir galiausiai pasigirsta mūšio signalas.
  Daugelis nori pamatyti reginį ir kraują.
  Weideris pradėjo atsargiai, nors gali būti ir neteisingas. Ir staiga Vitalijus surūdijo. Klitschko Sr taip pat neskuba. Bet iš karto matosi, kad jis yra lengvas, lieknas, raumeningas ir gerai subalansuotas. Bet kokiu atveju, tai, ko daugelis tikėjosi: jie sako, kad tuoj pat išplauks, neįvyko.
  Užtikrintai Kličko dirbo su smaigaliu, laikėsi šiek tiek aukščiau nei įprastai, dėjo kaladėles.
  Pirmieji du raundai praėjo sklandžiai. Ir tada Wyderis, kaip ir tikėtasi, gerokai padidino tempą. Jis tapo aktyvesnis atakuojant ir atakuojant. Tačiau Vitalijus nepametė galvos. Blokavo smūgį, susidūrė su kairiuoju dūriu. Ir staiga per aštrų aštuonkojį jis trenkė dešine ranka į kūną. Veideris padvigubėjo iš skausmo.
  Vitalijus laikė dvikovą, o antrą kartą karjeroje ant parketo atsidūrė pasaulio čempionas ir geriausias visų laikų smūgiuotojas.
  Vitalijus nusišypsojo... O publika riaumojo iš džiaugsmo. To nesitikėjo iš seno žmogaus Vitalijaus. Oho! O juk netrukus atrodo penkiasdešimt metų! Ir taip vis tiek judėkite ir plakite! Tai turi būti žinoma!
  Veideris atsistojo, bet pradėjo trauktis. Vitalijus pamažu ėmė jį smeigti. Ir vėl du. Ir vėl pataikė. Perforatorius atsitraukia.
  Su sunkumais, bet Wyderis pasiekė raundo pabaigą. Tada kitame Vitalijus dirbo pirmuoju numeriu. Bet nieko, viskas vyko pagal planą. Keletą raundų Vyderis atsitraukė ir atrodė bejėgis. Tačiau devintame raunde jis vėl sprogo. Ir pradėjo mesti smūgius, nuėjo į priekį. Ir vėl praleido dvikovą ir nukrito. Antrasis nokautas.
  Vitalijus šypsosi. Eina į priekį. Veideris netvirtai stovi ant kojų. Jis vėl praleidžia dvikovą, neranda priešnuodžio. Ir nuo kito smūgio krenta.
  Jis sunkiai atsikelia, o teisėjas sustabdo kovą!
  Pergalė! Vitalijus Klitschko, dabar pasaulio čempionas! Ir vėl jo diržas! Tiesa, dar neabsoliutus, bet jau ant žirgo!
  Sumušė Hopinso rekordą ir, žinoma, Foremano sunkiasvoriams, ketvirtą kartą tapo pasaulio čempionu, prilygdamas Holyfieldui.
  Wyderis, žinoma, šaukia, kad kova buvo nutraukta per anksti, ir reikalauja revanšo.
  Vitalijus sako, kad sprendimas, ar tęsti karjerą, ar dar keletą kovų, bus priimtas vėliau. Bet visi jam sako, kad jis labai geras, net geresnis nei jaunystėje, ir kad jis turi tęsti.
  Juolab kad nėra ką veikti. Kijeve kitas meras, iki Rados rinkimų ir prezidento dar toli, ten, kodėl gi ne kovoti?
  Už kitas tris kovas Vitalijui siūloma net šimtas milijonų dolerių ir dar vienas procentas transliacijų.
  Žinoma, jackpotas didelis, o buvęs Kijevo meras sako, ką galvoja.
  Tiesą sakant, jis parodė, kad vis dar daug ką gali. Tai kam talentą laidoti į žemę? Ir svarbiausia, kad ir taip nėra ką veikti!
  Gal pabandyti derinti visus diržus? Būtų taip puiku!
  Vitalijus priima pasiūlymą ir pasirašo sutartį dėl dar trijų kovų.
  Ir kitas jo priešininkas... Na, žinoma, Tysonas Fury! Dar niekada neįveiktas, didelis sunkiasvoris. Tiesa, jį numušė Uydaras ir kažkas mažesnio. O svarbiausia - jaunesniojo brolio skriaudikas. Na, kaip galima su tuo nekovoti?
  Žinoma, nauja kova, ir pasakiškas honoraras, ir puikus reginys.
  Olegas Rybachenko vėl šaudo į vokiečius ir užsienio kovotojus. Apskritai pėstininkų tarpe vokiečių beveik nėra. Jie juda už tankų E-50 ir E-75. Ir jie stengiasi nerizikuoti.
  Čia, kažkur toliau, matosi Pantera-2. Šis bakas, skirtingai nei tikroji istorija, pasirodė keturiasdešimt trečiaisiais metais. Ir pati Pantera nebuvo per daug masyvi. Taip, ir "Pantera" -2, nors buvo pagaminta daug, bet 1945 metais, ruošdamiesi karui su SSRS, vokiečiai gamyklas užpildė tankais E-50 ir E-75.
  Nepaisant visų lengvų savaeigių ginklų: E-10 ir E-25 praktiškumo, fiureris pirmenybę teikė sunkesniems tankams. Sunkiai Guderianas įtikino sukurti patį masyviausią greitaeigį E-50. Kita vertus, fiureris labiau mėgo E-75, kuris pasirodė nelabai sėkmingas ir svėrė devyniasdešimt tonų.
  Tačiau dabar pasirodė E-75 M modifikacija, žemesnio silueto, lengvesnė ir galingu varikliu. Galbūt ateityje ji taps populiariausia.
  Pavyzdžiui, Olegas Rybachenko naudoja gudrią taktiką. Beretė ir basa koja meta granatą į E-50 vikšrą. Dėl to tankas apsisuka ir susiduria su kolega.
  Ir rezultatas - dega du mastodonai.
  Olegas, kaip matome, yra labai gudrus.
  Taip jis dabar elgiasi, o vokiečiai patiria didelių nuostolių. Berniuko kojos judrios. Gera būti tokiam kaip jis, basam ir gražiam.
  Bet apskritai mintys apie boksininkus šauna į galvą. Pavyzdžiui, kodėl Denisas Lebedevas neturėtų atnaujinti savo karjeros? Keturiasdešimt metų nėra tiek daug. Be to, pasitraukė pagrindiniai konkurentai nuo didelio svorio, o jūs galite pabandyti derinti diržus.
  To tikrai nereikėtų daryti, todėl reikia būti šešiese su valdžia. Geriau pats užsiimti kilniu boksu arba eiti į opoziciją.
  Taip Sergejus Kovaliovas tapo Maskvos meru. Nors tai tik fantazija.
  O Denisas Lebedevas galėtų padaryti ką nors konstruktyvesnio. Be to, kažkaip per anksti boksą palikti nenugalėtą. Tikras sportininkas turi nueiti iki galo.
  Taip pat gali grįžti Vladimiras Klitschko. Tačiau kai kurie, kaip Aleksandras Ustinovas, jau buvo sumušti tris kartus iš eilės, nesitraukite!
  Iš tiesų, herojai yra ne žmonės, o tiesiai iš plieno!
  Bet įsivaizduokime tokį variantą, Putinas sudužo lėktuvu, o Rusijoje - nauji prezidento rinkimai.
  O ką mes matome šiandien? Komunistai neturi stiprių kandidatų. Grudinas buvo sugėdintas, o pasitikėjimas juo buvo pakirstas. Zyuganovas per senas ir pavargęs nuo visų, o charizmos mažai. Suraikinas pralaimėjo ankstesniuose rinkimuose. Kitos mažai žinomos asmenybės. Žirinovskis taip pat per senas ir pavargęs nuo visų. Kiti Liberalų demokratų partijos nariai mažai žinomi. Ką dar galima rekomenduoti iš opozicijos? Andrejus Navalnas yra stiprus, bet jam nebus leista dalyvauti rinkimuose. Ksenia Sobchak nėra rimta kandidatė. Demuškinas buvo kalėjime ir nebuvo per daug populiarus. Jis buvo kalėjime ir Udalcovas, nors gal ir galėjo, buvo palaikomas komunistų ir pasisakė.
  Trumpai tariant, opozicijoje rimtų konkurentų nėra. Taigi prezidento pareigas einantis Medvedevas vis dar yra pagrindinis favoritas. O jei bus intriga: antras turas arba iškart pirmas.
  Atsižvelgiant į žemą Medvedevo reitingą ir greičiausiai didelį kandidatų į prezidentus skaičių, antrasis turas yra visiškai įmanomas.
  Tačiau pirmame raunde Medvedevas turės labai didelę persvarą, o antrajame - ne itin gražų varžovą.
  Nors jo Zelenskis gali pasirodyti paskutinę akimirką ir supainioti visas kortas!
  Olegas Rybachenko vėl metė granatą, stumdamas nacių tankus. Daug riaumojimo ir šūvių.
  O žemė retkarčiais pakyla ir dega tiesiai ore. Ir apvirsti, tirpti, skeveldros.
  Olegas sako:
  - Šlovė mūsų imperijai!
  Margarita, basa koja mėtydama žudiko dovaną, sucypė:
  -Didelė šlovė herojams!
  Ir vėl mergina nuogu kulnu mestels citriną.
  Fašistai plūsta, oi, ir plūsta.
  Jokiu būdu negalima sustoti ir laimėti net su vakuumine bomba! Tokie šaunūs kariai čia, tiesiog siaubas!
  Olegas riaumoja:
  - Mūsų pergalė šventajame kare!
  Margaret patvirtino:
  - Su šimtaprocentine garantija!
  Ir vėl mergina basa koja metė granatą.
  Ne, akivaizdu, kad šie vaikai taip pat nepasiduos.
  Olegas Rybachenko riaumojo:
  - Už naują sovietinę tvarką!
  Margarita aktyviai paleido pliūpsnį ir patvirtino:
  - Banzai!
  Tuo tarpu Olegas bandė kurti toliau. Na, štai Vitalijus savanoriškai ginasi prieš Tysoną Fury. Tuo tarpu Vladimiras ne mažiau įdomiai kovoja su Ruizu.
  Tiesą sakant, Ruizas buvo pasaulio čempionas trimis versijomis. Kodėl Vladimiras negali su juo kovoti dėl didelių pinigų? Tuo patogesnis varžovas - daug žemesnis ir storesnis. Vladimiras gali jį nušauti ilgais dūriais.
  Gaila, kad Klitschko jaunesnysis praleido kovą su juo, kol jis buvo pasaulio čempionas. Ir tu turėjai persikelti.
  Ir kaip tu apie tai nepagalvojai, Vladimirai?
  O pasaulio čempionas trijose versijose dabar yra Usyk. Tačiau greitai pateko į sostą.
  O susivienijimo kova su Vitalijumi galima. Tačiau tai kol kas tik spėlionės.
  Vitalijui reikia įveikti Tysoną Fury, o revanšas su Weideriu yra įdomus. Ir yra daug kitų įdomių kovotojų. Tas pats Anthony Joshua. Taip pat būtų be galo įdomu su juo kovoti. Ir atkeršyk už brolį.
  Vitalijus sukūrė sensaciją nugalėjęs Veiderį. Ir tai gali būti sėkmingas.
  Kodėl po penkiasdešimties metų netapti pirmuoju boksininku pasaulyje, laimėjusiu čempionato kovą? Tai dar niekada nebuvo padaryta!
  Sveikas Vitalijau! Nesvarbu, koks Kijevo meras buvote, bet dabar jūs jau be jokios abejonės buvote pripažintas puikiu pasaulio čempionu!
  Bet čia yra pirmasis, savanoriškas titulo gynimas. Prieš Vitalijų - didesnį ir ilgesnio ginklo priešininką. Ne toks baisus perforatorius kaip Wyder, bet techniškas ir gudrus, ilgomis rankomis. Ir taip pat dar nesulaužytas, nors buvo numestas.
  Svarbiausia, kad jis nugalėjo dar gana jauną Wladimirą Klitschko, o tai neabejotinai daro Tysoną Fury puikiu konkurentu.
  Šansai buvo maždaug penkiasdešimt penkiasdešimt. Žinoma, pergalė nokautu prieš Wyderį buvo įspūdinga. Bet dabar tai bus ne niurzgėjimas prieš jį, o įgudęs kovotojas, kurio niekas dar nesugebėjo išmušti. Ir svarbiausia, pats Vladimiro nugalėtojas savo jėgų aušroje.
  Ar Vitalijus, būdamas penkiasdešimties, susidoros su tokia technika. Tai yra intelektų dvikova. Tas Wyderis aiškiai neįvertino Vitalijų ir bandė tai priimti be ceremonijų. O čia jau taip nebeveikia.
  Štai ruošiasi abu boksininkai. Vitalijus, kaip visada, rimtas ir susikaupęs. Jis pasitikintis ir ramus.
  Tysonas Fury taip pat ruošiasi. Jis aukštesnis už Vitalijų, turi ilgesnes rankas ir stengsis tuo pasinaudoti.
  Tačiau dabar kova vyks Didžiojoje Britanijoje ir bus transliuojama mokama.
  Tysonas Fury dabar pasirodė pirmasis. Jis demonstruoja išorinį pasitikėjimą. Plikas, nepatogus ir nelabai atletiškas. Jei Vitalijaus Kličko plaukai tamsinti, tai nesuprasi, kuris iš jų vyresnis, nors skirtumas - septyniolika metų. Tai dar nėra čempionato kovų rekordas, bet jau artėja prie rekordo.
  Na, galbūt Vitalijus taip pat kovos su jaunesniu nei Tyson Fury.
  Čia Vitalijus skamba nuostabiai muzikai. Jie žiūri vienas į kitą.
  Taisonas susmunka ir neatrodo aukštesnis. Vitalijaus pečiuose galbūt ir plačiau. O svarbiausia - jo figūra daug gražesnė, o raumenys - įspausti.
  Na, kaip skamba giesmės? Iš pradžių britai, o paskui ukrainiečiai.
  Tada apsikeitimas žvilgsniais.
  O dabar skamba ragas, pirmas raundas.
  Vitalijus meta lengvą dūrį, gerai juda. Taisonas bando pasitraukti. Tačiau Vitalijus yra labai judrus, o jo smūgiai juda gremėzdiška trajektorija, pasiekdami Tysono Fury galvą.
  Viskas vyksta taip, kaip prognozavo ekspertai. Vitalijus turi puikų greitį.
  Ir viskas pavyksta.
  Jis laimi pirmą raundą... Tada minutė poilsio ir antras ratas. Vėlgi, Fury nekeičia taktikos. Jis, matyt, tikisi, kad Vitalijus pavargs.
  . 4 SKYRIUS
  Ir vėl Klitschko Sr turi nedidelį pranašumą. Ringe dominuoja broliai.
  Vladimiras prieš savaitę techniniu nokautu laimėjo Ruizą jaunesnįjį.
  Na, kova tęsiasi.
  Trečiasis turas vėl diktuojamas Vitalijaus. Tačiau ketvirtajame raunde Tysonas Fury staiga sprogsta. Skuba į priekį... Ir pataiko dvikovą. Ir patenka į nokdauną.
  ko jis norėjo? Vitalijus yra budrus.
  Kažkaip Tysonas apgynė šį raundą iki galo. Tada vėl prasidėjo vienpusė kova su Vitalijaus persvara. Be to, pasaulio čempionas Kličko vyresnysis aiškiai neskubėjo.
  Ir dabar, po aštuonių raundų, Tysonas Fury staiga pasitraukia. O pergalė skelbiama techniniu nokautu, dėl atsisakymo tęsti kovą.
  Taigi Vitalijus Klitschko pasiekia naują rekordą: pirmasis kovotojas bokso istorijoje, apgynęs pasaulio čempiono titulą, būdamas penkiasdešimties metų amžiaus. Ir pranoksta dar vieną Hopinso pasiekimą.
  Ką dabar jis tikrai tikrai Vitalijus tapo supermenu. Ir atkeršijo už brolį.
  Tačiau kita kova - revanšas su Wyderiu. Jie žada labai didelius mokesčius. Kad gali su juo surengti dvikovą, o paskui išeiti pas Jozuę.
  O tada jau galima galvoti apie susivienijimo kovą su Usyku. Apskritai, Vitalijus Klitschko iš esmės norėtų tapti absoliučiu pasaulio čempionu. Ir šis noras yra labai stiprus.
  Olegas Rybačenko šypteli išgirdęs savo mintis. Taip, tai įmanoma. Berniukas nupjauna visą eilę fašistų ir sako:
  - Žmonės tave prisimena Kličko! Žmonės tave vertina Klitschko! Žmonės nori tavęs Klitschko! Greitai grįžk Klitschko!
  Genialus berniukas juokėsi iš savo žvalios dainos ir vėl kaip paleisti mirtiniausią granatą. Ir susiduria trys nacių tankai.
  Nepaisant didvyriško sovietų kariuomenės pasipriešinimo, naciai vis tiek sugebėjo paimti ir nutraukti koridorių, jungiantį Maskvą su kitomis SSRS dalimis.
  Taigi Rusijos sostinė yra visiškoje blokadoje. Lygiai taip pat, kaip Leningradas blokuojamas.
  Stalingradas vis dar priešinasi. Vokiečiai šturmuoja ir Kaukazo miestus Grozną ir Ordžonikidzę. Situacija kritinė. Ypač kai Maskva tapo visiškai apsupta.
  Jame yra daug karių ir šimtai tūkstančių milicijos karių. Tačiau mūšiuose sviediniai ir šoviniai sunaudojami labai greitai. Gali pritrūkti amunicijos. Ir tada sostinė kris. O maisto atsargų nėra tiek daug. Tai taip pat greitai baigsis.
  O be Maskvos tai bus dar vienas karas. Ir Stalinas tai supranta.
  Dabar jis yra Kuibyševe. Tačiau po to, kai naciai įsiveržė į Volgą, jis nebuvo toli nuo fronto linijos.
  Ir plius samurajus taip pat spaudžiamas. Ir jie bombarduoja, ir lipa su daugybe pėstininkų. Galbūt nepakanka jėgų.
  Stalinas tai supranta ir užkulisiuose bando susitarti dėl atskiros taikos su Japonija. Pavyzdžiui, jie netgi pasirengę atsisakyti Tolimųjų Rytų ir sumokėti žalos atlyginimą auksu.
  Bet Hirohito pasakė: mums reikia viso Sibiro, iki pat Uralo. Deja, tiek duoti neįmanoma.
  Vladivostokas jau beveik apsuptas. Ir apskritai viskas labai kvaila ...
  Tačiau kai kurios herojės merginos kovoja ir nepasiduoda fašistams bei japonų militaristams.
  Šarvuotas, kalėjimo automobilis, kuriuo keliavo dainuojanti Vedmakova, sustojo, pasigirdo atsidarančių durų girgždesys. Du japonai, vienas didelis ir storas, kitas mažas ir lieknas, pasilenkė iš šviesos, kuri akimirkai apakino Anastasiją. Tada mergina, nedvejodama, vieną blauzdos siūbavimu įsmeigė į smilkinį, kitą - grandinėle į žandikaulį susuktą kumštį. Tekančios saulės šalies šlovingi kariai juokingai pateko į nokautą.
  Vedmakova net dainavo:
  - Aš vadinu vyrą dvyliktuoju raundu! Juk aš esu super moteris ir pilna Atasų, o priešą siunčiu į gilų nokautą, demonstruodama nevaržomą klasę mūšyje!
  Mergina paėmė iš "Schmeister" nukopijuotą japonišką kulkosvaidį ir, spustelėjusi sklendę, nuskubėjo į kabiną. Dar trys japonai iššoko aplinkui, Vedmakova pasiuntė į juos pliūpsnį, nusitaikė į galvas ir įnirtingai šypsojosi.
  - Ką gavo velniukai pagal galvą!
  Šarvuotą transporterį užfiksavo nuoga karė dama. Witcher lojo:
  Sklandė virš nelaimingos Rusijos,
  Pragariški monstrai, sklindantys tamsoje!
  Okupanto kirvis liejasi,
  Pagaląskite ir nupjaukite galvą!
  Pragare kovojantis komunistas nėra pėstininkas,
  Mes ne visada vaikštome ant jungo!
  Paversk Trečiąjį Reichą ugnimi,
  Na, sąžiningumas bus geras ženklas!
  Nepaisant to, kad jai buvo pasibjaurėjimas, Vedmakova apsivilko japonišką karinę uniformą, paimtą iš mirusiųjų. Kaip buvo nemalonu, šie kareiviai jau seniai nesiprausė ir baisiai smirdėjo. Mergina pilotė šaukė:
  - Būtina oskotinitsya tokiu mastu! Nors azijietiškas!
  Tačiau šarvuotis transporteris lengvai susisuko ir pajudėjo šiaurės kryptimi. Transporto priemonėje buvo du 12 milimetrų kulkosvaidžiai, todėl retkarčiais buvo galima atremti pėstininkų puolimą. Kitas dalykas - 20 milimetrų šarvai neatlaikė 37 milimetrų japoniškų "ginklų" kalibro. Vedmakova svarstė: kaip komunistų atėjimas į valdžią pakeitė Rusiją. Jei caro laikais japonų kariuomenė technine prasme buvo gerokai pranašesnė už rusų, tai dabar, priešingai, atsilieka. Nors negalima sakyti, kad Tekančios saulės šalyje mokslas nėra skatinamas. Privalomas vidurinis išsilavinimas buvo įvestas XIX amžiaus pabaigoje. Tiesa, Japonijoje švietimo kokybė nebuvo aukšta. Jie nukopijavo jį iš Prūsijos mokyklos, kuri buvo pedantiška iki kraštutinumo, ir šiek tiek supaprastino, kad vienas mokytojas praleistų kuo daugiau mokinių, nes nebuvo pakankamai išsilavinusių žmonių. Apskritai japonai mėgdžiojo europiečius, pavyzdžiui, britus chaki spalvos uniformų išvaizda, vokiečius formavimu ir kariniais reglamentais, amerikiečius karinio jūrų laivyno uniforma ir tipu bei finansinių institucijų sistema. Tiesa, jie turėjo ir savo, pavyzdžiui, Bušido kodą, garsiuosius Shimosa sprogmenis (nors vargu ar jis buvo geresnis už europietiškąjį). Iki XIX amžiaus vidurio Japonija buvo atsilikusi viduramžių šalis, kuri net neturėjo geležinkelių, bet buvo ginkluota patrankomis su patrankų sviediniais. Ji buvo dar archajiškesnė nei Turkija ar Iranas, o juo labiau carinė Rusija. Kaip bebūtų keista, bet būtent Amerika padėjo Tekančios saulės šaliai pasiekti žmones ir tiesiogine prasme privertė juos prisijungti prie civilizuoto pasaulio. Šiuolaikinis garo kreiseris su sprogstamais sviediniais padarė stiprų įspūdį atsilikusioje Japonijoje. Ypač kai jis nuskandino keletą burlaivių, parodydamas visišką patrankų bejėgiškumą patrankų sviediniais.
  Galbūt amerikiečiai dar ne kartą gailėsis, kad privertė Japoniją atsiverti pasauliui. Kad jie užaugino konkurentą Azijoje, bet tada buvo sunku patikėti, kad po kelių dešimtmečių Tekančios saulės šalis eis tuo keliu, kuriuo Vakarai užtruko šimtmečius.
  Vedmakova važiavo greitkeliu, leisdama į priekį sunkvežimius su pastiprinimu, taip pat transporto priemones ir samprotavo. Net valdant Aleksandrui II, tiksliau net Nikolajui I, caro valdžia kūrė planus Kinijai prisijungti prie Rusijos. Tačiau Nikolajus kaip plėtros objektą pasirinko turkų kryptį. Iš principo taip buvo patogiau. Tačiau Rusijos nekenčianti Britanija ir jos įtakoje esanti Prancūzija pasisakė už osmanus. Pirmą kartą per ketvirtį tūkstantmečio (nuo 1612 m. tikslo) Rusija pralaimėjo didelio masto karą (individualūs mūšiai, žinoma, nesiskaito, jūs turite omenyje, kad beveik ketvirtį tūkstantmečio Rusija nepralaimėjo karų apskritai, beje, valdant Nikolajui jis pirmasis pasiekė maksimalų dydį. Priežasčių buvo keletas, svarbiausia - Vakarų valstybių pranašumas kariuomenės technologinėje įrangoje. Pirmajam Nikolajui nusižudžius, sostą užėmė Aleksandras II - bene labiausiai išsilavinęs ir eruditiškiausias caras per visą Rusijos istoriją. Jis pradėjo plataus masto reformas, pažymėjo baudžiavą, jam vadovaujant prasidėjo spartus pramonės augimas, geležinkelių ir elektrinių statyba! Bet tuo pat metu baudžiavos panaikinimas vyko valstiečių sąskaita, buvo daug griuvėsių, kilo riaušės, ypač masinės Lenkijoje. Aleksandras sugebėjo pajudinti Rusiją į priekį, bet esminių problemų neišsprendė ir net už centą pardavė Aliaską Amerikai, o Havajų salas atidavė nemokamai. Tiesa, jam pavyko nugalėti Turkiją, tačiau Osmanų imperija tuo metu buvo labai silpna ir ją drebino sukilimai. Taip, Rusijos nuostoliai šiame kare buvo neproporcingai dideli, o tai įrodo, kad Rusijos kariuomenė, nepaisant reformos, dar toli gražu nėra tobula. Tačiau ir valdant Suvorovui viskas nebuvo taip aišku, kaip rašoma knygose. Pergalės buvo dovanojamos nemažomis kainomis, o, pavyzdžiui, Jekaterina Antroji per antrąjį Rusijos ir Turkijos karą apsiribojo gana kukliais teritoriniais įsigijimais, atsisakydama net pretenzijų į Moldovą. Nors šiose žemėse gyveno stačiatikių slavai, o vienu metu buvo Kijevo Rusios dalis. Apskritai, išlaisvinus Rusiją iš mongolų-totorių jungo, buvo imtasi visų pirminių slavų žemių grąžinimo kurso. Prireikė kelių šimtmečių, pavyzdžiui, Galicija buvo grąžinta tik 1939 m., išsivadavus iš Lenkijos jungo. O Pšemislio miestas su gretimomis žemėmis liko vengrams ir slovakams.
  Vedmakova pažvelgė į greitkelį: ten nebuvo tiek daug įvairių automobilių, čia žygiavo japonų pėstininkai. Japonijoje gyvena apie šimtą milijonų gyventojų, net daugiau nei Vokietijoje, iki šauktinių mokymas mokykloje užima pusę pamokų. Karas su SSRS jiems yra Dievo dovana, kitaip nei kova su JAV. Galite antspauduoti, vis daugiau naujų skyrių.
  Kyla didžiulė pagunda paleisti du savo greitojo šaudymo kulkosvaidžius, nes tai galima padaryti valdant juos hidrauline pavara iš kabinos. Tačiau tiesa ta, kad tada ji pati turės mažai galimybių iš čia ištrūkti. Ne, vis tiek geriau tai daryti arčiau fronto linijos arba naktį. Taip, atrodo, jau vakaras... Tada vilkai bus pašerti ir avys saugios. Bet ne, ji ne avis.
  Taigi kaip su Japonija? Pirmasis 1904-1905 m. karas buvo pralaimėtas, o Rusija vien kaip belaisvius prarado daugiau nei du šimtus penkiasdešimt tūkstančių kareivių ir karininkų. Nors carinė kariuomenė turėjo skaitinį pranašumą. Kita vertus, Japonija prarado mažiau nei du tūkstančius kalinių, už kiekvieną paimtą geltonveidį karį ir tūkstantį karininkų net buvo nustatyta šimto aukso rublių premija. Šis istorijos puslapis Rusijai labai nemalonus. Kas labiausiai erzina šalies viduje, daugelis linkėjo pergalės japonams. Pavyzdžiui, Maskvos universiteto studentai atsiuntė sveikinimus mikadui su Port Artūro kritimu. Ir kiek buvo pagrobta: neišvardinsi!
  Vedmakova sulėtino dujas, kad nepatektų į kitą žygiuojančią koloną. Mergina prakeikė:
  - Na, jie kaip skėriai! Šlykštūs padarai!
  Ausis jau skyrė kanonados riaumojimą, artėjo fronto linija. Pilotas suriko, o paskui dainavo:
  Rusijos karys nedejuoja iš skausmo,
  Rusijos karys sunaikina japonus!
  Ir mes turime visišką sielvartą,
  Visas sulenktas skydas drebėjo!
  Mergina vėl nutilo. Tame kare JAV ir Didžioji Britanija padėjo Japonijai pinigais ir ginklais, tačiau vakaruose fronto nebuvo. Iš tiesų Tekančios saulės šalis tikėjosi, kad Vokietija pasinaudos akimirka ir puls Rusiją. Iš esmės tai buvo tikra ir naudinga Vokietijai. Su interesais Balkanuose susidūrusi sąjungininkė Austrija-Vengrija taip pat galėtų pasipriešinti Rusijai. Turkija, istoriškai įžeista Rusijos ir net finansiškai kontroliuojama Vokietijos, taip pat gali stoti į karą. Į karą neatmetama ir Italijos, kuri buvo Trigubo aljanso dalis ir galėjo pretenduoti į turtingas Ukrainos žemes, įsitraukimas į karą. Bet kokiu atveju carinė Rusija būtų bloga. Net jei ji pralaimėtų sąjungoje su Antante, karas dviem frontais būtų pasibaigęs katastrofa. Tikimybė, kad Prancūzija įsitrauks į mūšį, menka, nes tuo metu Didžioji Britanija buvo prieš Rusiją. Apskritai, žinoma, tai yra didelis kaizerio apsiskaičiavimas, kuris praleido tokį šansą. Gali būti, kad net ir prasidėjus Pirmajam pasauliniam karui pagrindinis strateginis apsiskaičiavimas buvo Fritzo puolimas prieš Belgiją ir Prancūziją. Galbūt, jei jie iš visų jėgų būtų pradėję invaziją į Rusiją, būtų pasikartojusi situacija su Lenkija 1939 m. Laimei, vokiečiai pasirodė pernelyg pasitikintys savimi, pasirinkę karą dviem frontais.
  Raganiai, skirtingai nei daugeliui tautiečių, pasisekė: ji sugebėjo perskaityti "Mine Kaif" ir net originalą. Žinoma, Hitleris buvo teisus sakydamas, kad reikia būti kartu su Britanija prieš Rusiją arba kartu su Rusija prieš Britaniją. Ir visai logiška, kad būsimasis fiureris kritikavo tuos, kurie bandė ištraukti į šviesą - Bismarko lavoną.
  Hitleris iš tiesų atmetė bet kokią sąjungos su Rusija galimybę, ypač kai joje į valdžią atėjo bolševikai ir tikėjo, kad Rusijos žemės turi tapti vokiečių kolonijomis.
  Tai reiškia, kad jis neabejotinai buvo Rusijos priešas, o bet kokia fiurerio sutartis buvo tik popierius. Be to, Stalinas yra idiotas, kad praleido tokį stiprų smūgį į atvirą smakrą, nors turėjo ruoštis smūgiui atremti ir karius parengti. Arba dar geriau - įsidėkite į save! Vokiečių kariuomenė taip pat nebuvo pasirengusi puolamam sovietų armijos impulsui. Jiems būtų buvę labai sunku, galėjome tiesiog apsupti ir katiluose sunaikinti vokiečių kariuomenę. O kas čia per karas! Ir taip iniciatyva perėjo Vermachtui. O frontas tekėjo iš vakarų į rytus. Neaišku, kuo Stalinas tikėjosi? O Berija yra kalės sūnus. Ji gerai pažįsta jo plikę. Na, kodėl jis neįspėjo Stalino. Kodėl neįtikino imtis veiksmų? Kaip tai nutiko? Juk liaudies komisaras yra gudrus žmogus ir niekuo nepasitikėjo! Juk tikrai buvo rimtų žvalgybos duomenų, prie sienos buvo traukiama Trečiojo Reicho kariuomenė, kas antra močiutė pranašaudavo karą. Apskritai buvo jausmas, kad artėja kažkas nenumaldomo, baisaus!
  Ir tik Stalinas ir jo aplinka mušė kibirus, tarsi tyčia, norėdami prarasti ir nužudyti milijonus žmonių. Ir apskritai ūsuotasis gruzinas nėra toks genijus... Jis nespėjo baigti seminarijos ir, kaip jai prisipažino Berija, dažnai geria. O prasidėjus karui, jis apskritai ūžė... Ir dabar visas pasaulis sukilo prieš Rusiją! Ir čia, žinoma, kalta nelanksti Stalino politika. Visų pirma, nepaisant to, kad frontas dūsta nuo atsargų trūkumo, tūkstančiai traukinių buvo atšaukti čečėnams deportuoti į Kazachstaną. Ir tai buvo padaryta karo metu, kai kiekvienas vagonas yra svarbus! Dėl to, beje, Mainšteinas sugebėjo, nepaisant reikšmingo sovietų armijos pranašumo, surengti kontrataką, kad nugalėtų raudonąją kariuomenę. Dėl ešelonų trūkumo laiku nebuvo dislokuoti pastiprinimai, sutriko sovietų kariuomenės tiekimas ir dėl to puolimas nutrūko. Ir jei mūsų kariuomenė dabar būtų Kijeve, o gal ir Rumunijoje, Didžioji Britanija ir JAV galbūt nedrįstų išduoti SSRS!
  Be to, kas vos nenužudė Hitlerio? Taip stumti Trečiąjį Reichą į naują agresiją?! Greičiausiai tai buvo Berijos vadovaujama operacija... Juk vienu metu jis sugalvojo, kaip pribaigti Trockį. Tačiau tada taip buvo dėl poreikio išvengti Internacionalo skilimo. Dabar tai lėmė priešingą efektą, Rusijos priešai susivienijo. Ir istoriniai priešai! Jos Vedmakovas, turiu pasakyti, buvo labai nustebęs, kad Čerčilis birželio 24 d. pasakė sensacingą kalbą, skelbdamas paramą SSRS. Keista, kad avis atėjo į aljansą su vilku, jei, žinoma, britų liūtą galima palyginti su avimi. Tačiau Stalinas yra tipiškas vilkas! Dabar viskas grįžo į savo vėžes, kapitalistai-demokratai ir kapitalistai-fašistai kartu! Bet komunistai vieningi ir sąžiningi, be kompromisų su sąžine! Gal to Stalinas norėjo? Bet kokiu atveju priešų jėgos pagausėjo, o rytuose savo burną parodė Japonija. Tačiau apskritai Tekančios saulės šalių vadovavimo eiga yra logiška: reikia užčiaupti kariškiams gerklę nepatenkintomis didžiulėmis teritorinėmis nuolaidomis ir realiu pasidavimu, jie žadėjo naujus mūšius ir žemes. Jei JAV nebūtų įvedusios sankcijų liepos 24 d., tiksliau - blokados prieš Japoniją, tai galbūt samurajus būtų smogęs SSRS net rugpjūtį, nelaukdamas žiemos! Japonai yra drąsi tauta ir vargu ar juos sustabdytų prisiminimas apie Khalkhin Gol, kur, beje, kovojo antraeiliai kariai, įskaitant Mandžiūrijos imperijos vyriausybės marionetes!
  O tai gali kelti grėsmę Maskvos žlugimui... Nors, ko gero, Stalinas mieliau būtų atidavęs visą Sibirą Maskvai. Paprasčiausiai palikčiau ten priedangą, tikėdamasis, kad atšiauri taigos žiema nesuteiks japonams galimybės per daug žengti į priekį ir susisiekti su vokiečiais Urale ar Volgos regione.
  Ir tada, žinoma, kiltų problemų... Hitleris žlugo prie Maskvos ir apsiskaičiavo, paskelbdamas karą JAV, neįpareigojant Japonijos atsilyginti prieš SSRS. Hitleris visiškai nepasižymėjo logika, savo žvėrišku antisemitizmu, prieš save nukreipdamas pagrindinį finansinį elitą ir net Vatikaną. Tiesa, tai padidino jo populiarumą tarp arabų, tačiau jie nesuteikė reikšmingos pagalbos Rommelo korpusui.
  Šarvuotas automobilis privažiavo iki buvusios sovietinės sienos. Kažkoks sunaikinimas jau įvyko. Čia vis dar kyšo pasienio postas.
  Ir japonų pėstininkai, taip pat kelios lengvosios tanketės su 20 mm automatinėmis patrankomis ir po du kulkosvaidžius. Prieš kinų pėstininkus tai gal ir geras ginklas, bet prieš T-34... Tiesa, Tolimuosiuose Rytuose tokių tankų nedaug, pagrindinės pajėgos prispaustos vakaruose. Be to, matosi dar pora šarvuočių ir minosvaidžių, gabentų atviromis mašinomis. Turiu pasakyti, kad geri skiediniai, nepaisant mažo kalibro ...
  Vedmakova dvejojo: ką daryti? Japonų daug, o matyt reikia išsukti į kaimo kelią. O gal vis dėlto duoti eilę siauraakiams?
  Jau temsta, debesys užklojo dangų, ateina lietus. Žinoma, galima rizikuoti, juolab kad taip susigrūdo japonai, stovi pėstininkai, susibūrę į tankias gretas. Taip, jų yra visas pulkas, geltonveidžių kareivių, gana bjaurių, ir negaila jų žudyti.
  Vedmakova persižegnojo ir sumurmėjo:
  - Neduok Dieve įdėti daugiau samurajų!
  Du didelio kalibro - 12 milimetrų kulkosvaidžiai rėžėsi į siauraakius padarus. Prasidėjo žudynės. Mergina net dainavo:
  Mes kovosime su priešu iki galo
  Karių žygdarbiai - neskaičiuokite skaičiaus!
  Rusai visada galėjo kovoti,
  Nenuleiskite rankų, kai užklumpa bėda!
  12 - milimetrų yra didelė ir aštri kasetė, ji perveria kūną, o kartais ir keletą japonų vienu metu. Vedmakova ginklą valdė hidraulinių pavarų pagalba, kurias japonai pasiskolino iš aviacijos. Pirmosiomis sekundėmis Tekančios saulės imperijos kovotojai net nesuprato, kas vyksta ir iš kur ataka. Jie tiesiog nukrito, iš skrandžio ir krūtinės išskirdami kraujo lašelius. Toks netikėtas buvo mirties atėjimas šiame iš pažiūros ramiame pasaulyje. Nors ne, paskutinis teiginys labiau panašus į pasityčiojimą.
  Vedmakova sugebėjo nupjauti kelias linijas, kol priešas sureagavo ir pradėjo sklaidytis. Pilotas toliau šaudė, judėdamas šarvuočiu taip, kad nepakliūtų į tankečių ugnį. Nepaisant to, orlaivio patranka gali pramušti net tokius šarvus. Tačiau tai vis tiek priklauso nuo pradinio sviedinio greičio, tanketėse jis vis tiek didesnis nei naikintuvų.
  Nors pilotui pasisekė, japonai ne iš karto suprato, kas jiems siunčia mirtį, juolab, kad nuvilnijo pavasarinis lietus, dėl kurio blyksnius tapo sunku atskirti. Tikriausiai samurajus pamanė, kad juos puola į užnugarį išsiveržęs rusų būrys, todėl tanketės atidengė ugnį į krūmus. Vedmakova sutriuškino japonus ir dainavo:
  Iš tolimųjų vandenyno pakraščių
  Kur arka drebino dangų!
  Sultono minios šluoja,
  Tarsi Antikristas būtų prisikėlęs!
  
  Karas negailestingas, blogis,
  Kaip aitvaras nusileido ant Rusijos!
  Mano žemė pilka žaizdose,
  Gelbėk mano motiną, meldžiu Dievą!
  
  Koks žiaurus pasaulis, koks siaubas
  Vaikas nukrito ir buvo suplėšytas į gabalus!
  Jie pagimdė, stumdami jį iš skausmo,
  Taigi piktasis Perkūnas nusprendė!
  
  Čia Dievas pyktyje nežinia saiko,
  Jis pažemino nelaimės žmonių rasę!
  Ir kenčia kiekvienas gyvas
  Tik liūdesys skaičiuoja pergalę!
  
  Rusija nusėta krauju,
  Koks tu žiaurus, Dieve!
  Kur nukeliavo tavo misija?
  Tikrai Kristus yra trečiasis, nereikalingas!
  
  Kodėl jūs esate Pragaras ir Ieva
  Ištremti už savo rojaus nusikaltimą!
  Atėjo laikas kanibalui,
  Su reidu staigiau Mamai!
  
  Merginos liejo ašaras,
  Vokiečiai nužudė tėvus!
  Ji basa ir šalta,
  Atšiauru, visos upės užšalusios!
  
  Niekas mūsų, žmonių, negaili
  Dabar mus įgelia dygliai, o paskui gyvatės!
  Kartais kyla mintis
  Kokia kančios taurė iki kraštų!
  
  Veltui viltis Dievui
  Jam tikrai neskauda!
  Ir geriau gyventi skurdžiai ir prastai,
  Bet mes pasakėme - užteks!
  
  Mes turime komunizmo vėliavas,
  Ir tai reiškia be nuorodos į dėdę!
  Netoleruoja fašizmo šlapimo,
  Mūsų etika paprasta: po velnių!
  
  Tikėkimės rankose,
  Dėl proto, kuris yra galvoje!
  Valia veda mus į pasiekimus,
  Įgūdžiai, entuziazmas kumštyje!
  
  Ir taip, matuojant žingsnius,
  Į laisvę ir laimę tavo keliu!
  Mes tapsime raudonaisiais dievais
  Niekas negali mūsų sulenkti!
  Vedmakova dainavo ir rašė iš kulkosvaidžių, šaudo į tuos, kurie jau spėjo išsibarstyti ir gulėti siauromis akimis. Bet tada jos sėkmė pasikeitė, ir keli japonų pareigūnai, matyt, išsiaiškino, kas yra, ir metė kelias granatas į šarvuotą automobilį. Vedmakova pajuto šiurpulį savo korpuse. Tačiau japoniškos granatos buvo skeveldrų granatos ir neprasiskverbė pro šarvus, matyt, skirtos iki 14 milimetrų kalibro kulkosvaidžių sprogimams laikyti.
  Witcher nusijuokė.
  - Ir štai atkakliai mūšio paklydęs kvailys-kulka! Surūdytas, staiga išmintingesnis ir dažniau pataiko į taikinį!
  Šarvuotajame transporteryje kulkosvaidžiai maitinami diržu. Tai suteikia didelę kulkų atsargą, be to, tiekiamas vandens aušinimas, kuris leidžia padidinti šaudymo trukmę. Todėl karys be ceremonijų nukirto japonus, mėtančius į ją granatas. Tačiau likę kovotojai, atrodo, pastebėjo. Vėl skriejo granatos. Pasigirdo riaumojimas. Panašu, kad viena iš granatų pasirodė sunki, apie kilogramą sverianti ir prieštankinė. Japonams jau buvo tiekiami panašūs ruošiniai. Silpnas prieš ševronus ir T-34, bet jūs galite prasibrauti pro šarvuotą automobilį! Per pradurtą pusę ant Vedmakovos buvo apipiltos dulkės. Mergina prakeikė:
  - Taip, Japonija maža, bet sukelia didelių bėdų!
  Šarvuotas automobilis nustojo judėti, o pora skeveldrų granatų praskriejo į vidų, kur sprogo.
  Atplaišos gaudė Vedmakovą, plėšdamas jo uniformą. Be to, užsidegė sulūžęs dujų bakas. Mergina vėl keikėsi.
  - Ne mašina - Generolas! Aš tau duočiau šūdą!
  Teko nušienauti dar porą dešimčių, kad iššokčiau iš kabinos. Mergina tai padarė nepastebėta japonų kareivių ir šliaužė. Jis pats nesijaudino dėl Tekančios saulės šalies armijos uniformos. O tamsoje ir lyjant veidas per daug nesiskiria. Dabar reikia išlipti iš greitkelio ir ištirpti krūme.
  Mergina pakankamai greitai šliaužė ir tuo pat metu porą kartų rėžėsi į lavonus. Gražiai sumurmėjo:
  - Neblogai, aš daviau žiburį samurajui! Dabar viskas, ką jums reikia padaryti, tai išgelbėti save!
  Karys nėrė į krūmus ir, pakilęs, pradėjo eiti. Juokingas su jais, gal ir negaus. Tiesą sakant, ji kovojo padoriai ir manė, kad jos žygdarbis: greičiausiai jie nepatikės, kitaip, kas žino, būtų padovanoję dar vieną herojaus žvaigždę!
  Apskritai, keistas dalykas yra karas, čia jūs žudote žmones ir tai nėra lengva, normalu, bet narsumas. Kaip sakoma Biblijoje, nežudyk! Nepaisant to, Dievas įsakė ne tik žudyti, bet ir apskritai sunaikinti amalekiečius ir jų žmonas, vaikus ir net gyvulius! Nors net karo metu civilių gyventojų naikinimas laikomas amoraliu ir niekšišku poelgiu.
  Tačiau Vakarų sąjungininkai bombardavo ne tik ir ne tiek karinius objektus, kiek civilius gyventojus. Tai iš dalies lėmė mažas didelio aukščio bombonešių tikslumas, dėl kurio buvo sunku įveikti grynai karinius taikinius, tačiau pagrindinis dalykas buvo kerštas. Japonija taip pat gavo šviesą iš JAV. Ir jie neturėjo ką atsakyti! Jie tiesiog neturėjo pakankamai ilgų lėktuvų, kad galėtų išskraidinti "Yankees"!
  Matyt, amerikiečiai kerštą Peru uostui laikė pakankamu, tiksliau, aukščiausias finansinis elitas nusprendė pasielgti pragmatiškai, tuo pačiu ir padaryti galą Mao Raudonajai armijai. Japonija paliko Mandžiūriją kaip trampliną karui prieš SSRS ir gavo laisvas rankas prieš Mongoliją, o visa kita buvo Chiang Kai-shek darbas! Tada bus galima po savimi sugrėbti visą Kiniją. Ir tegul Tekančios saulės šalis nukraujuoja kare su SSRS. Įdomiausia čia turbūt tai, kad japonai skaičiuoja, nugalėję Rusiją, pasinaudodami Vokietijos ir JAV pagalba vėl susilyginti su Amerika, jie galvoja iš išvargintos Japonijos atplėšti Sibirą ir kitus kraštus.
  Kiekviena pusė mano, kad tai buvo padaryta labai sumaniai, juolab kad Amerika ir Didžioji Britanija įgavo didžiules teritorijas be šūvio. Priešingu atveju juos būtų tekę atgauti ilgam ir varginančiam laikui, o tai užtruktų mažiausiai kelerius metus, nes tai vis tiek yra salos!
  Vedmakova ėjo, tikėdamasi kirsti fronto liniją. Visiškai įmanoma įlįsti į tarpą ir prikibti prie savo. Ir galbūt net paimti į nelaisvę vieną iš samurajų. Na, tai netoli pažangiausių sovietų armijos pozicijų. Priešingu atveju bus sunku nešiotis.
  . 5 SKYRIUS
  Taigi Pasaulinei oligarchijai: Vokietijai ir Europai prie SSRS tai laikoma prarasta įtakos zona ir netgi grėsme sustiprėjusiai komunistinei imperijai ir tolesnei bolševizmo plėtrai. O Rusija pavaldi Vokietijai - tai savo įtakos sferų išplėtimas ir galimybė išsiurbti visas sultis iš turtingų kraštų. Tačiau prancūzų oligarchai pralaimėję Vokietijai iš tikrųjų to ir neteko: teko šiek tiek pasidalinti su Hitleriu, bet didžiąją dalį turto pasiliko, o darbininkus net tapo lengviau išnaudoti - vokiečiai sutriuškino profesines sąjungas. Ką oligarchai prarado Baltijos šalyse? Suskaičiuok visą sostinę, o kas nespėjo pabėgti, tada laisvė ar gyvenimas! Nuostabus pavyzdys! Taigi čia nėra nieko stebėtino! Ir jei Hitleris nebūtų buvęs toks karštas antisemitas, niekas nebūtų padėjęs SSRS!
  Reikia pasakyti, kad viena iš priežasčių, kodėl Prancūzija santykinai lengvai žlugo, buvo žymiai mažesnis žydų procentas tiek bendroje populiacijoje, tiek finansiniame elite. Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje, JAV: buvo visiškai priešingai. Ypač JAV, kas, beje, paaiškina, kodėl jankiai, nepaisant to, kad ant Amerikos nenukrito nė viena bomba, buvo dar žiauresni Vokietijos gyventojų atžvilgiu nei britai!
  Višu, tapo vermachto marionete, o vokiečiai jojo per Paryžių, grodami armonikomis. Hitleris pradėjo ruošti invaziją į Angliją, nesivarginodamas ekonomikos perkelti į karinį pagrindą ir panaudoti užkariautos Europos išteklius. Tai jam brangiai kainavo, kaip ir noro derėtis su anglais trūkumas, antisemitizmo atmetimas . Pastarasis, ko gero, leistų fiureriui išlaisvinti visas savo pajėgas karui prieš SSRS ir pulti dar gegužę. Tiesa, taika su Britanija gali pastūmėti Staliną į mobilizacijos paskelbimą. Tai taptų signalu, kad, anot jų, priešas jau prie slenksčio.
  Arba netapti, o tada galbūt tai paveiktų JAV padėtį Japonijos atžvilgiu. Jie neišprovokuotų Tekančios saulės šalies, o galinga imperija galėtų atverti antrą frontą! Kas atsitiko dabar. Tik dar baisesnėje situacijoje, kai SSRS kariuomenė beveik nugalėta, ginklų gamyba dar neįkurta, o kariauti jie dar neišmoko!
  Dabar jau ne keturiasdešimt pirmieji metai - sovietų kariuomenė įgijo kovinės patirties, išmoko kovoti ir laimėti! Taigi dabar jie nebijo sunkiųjų tankų ir orlaivių su septyniais šaudymo taškais vienoje mašinoje!
  Prie medžio stovi vienišas japonas. Taigi paprastas geltonas manekenas.
  Vedmakova pašoko jam už nugaros. Ji trūktelėjo galvą aukštyn, o paskui susisuko... Staigiai patraukus priešo "butilą" aukštyn, kaklo raumenys nebegali užtikrinti efektyvaus pasipriešinimo ir "galva" lengvai susilenkia!
  Na, kuo vienu samurajumi mažiau! Vedmakova atrodo linksma ir patenkinta, net dantis atkiša:
  Japonija niekada mūsų neužkariaus! Nes yra toks kovotojas kaip aš!
  Iš tiesų per visą Rusijos istoriją tik mongolai-totoriai sugebėjo užkariauti! Kodėl taip atsitiko ir kodėl didžioji slavų tauta pasirodė bejėgė, tai, žinoma, yra paslaptis ne vienai kartai!
  Pagrindinė priežastis - feodalinis susiskaldymas, kai kiekvienas pasiėmė žemės sklypą sau: užvedė viščiukus ir sėdėjo joje, saugodamas savo palikimą: be darbo!
  Vedmakova pajuto, kad ankšti ir nepatogūs japoniški batai trina jos kojas. Pilotas nusprendė, kad šiuo atveju nėra prasmės kęsti kančių. Ji tiesiog nusimetė bukus, sutraukdama ir spausdama ant pirštų "padėklas". Naktinę gimtojo krašto vėsą pajutau basomis kojomis ir jaučiausi daug linksmesnė! Ji pridėjo žingsnį ir net pradėjo šiek tiek šokinėti!
  Tai, kad rusai buvo susiskaldę, buvo didžiausia slavų tragedija. Vakaruose juos pavergė Lietuva ir Lenkija, o rytuose - žiaurūs totoriai. Tačiau jungas nesitęsė amžinai: Maskva prieš tai ėmė augti miestelis ir net virto savotiška maža imperija. Ivanas Kalita tapo Rusijos žemių kolekcionieriumi. Jis buvo pirmasis ir ne pats sėkmingiausias, bet svarbiausia pirmasis! O kaip skamba bolševikų dainoje: geriau būti mirusiam - nei antram!
  Stalinas ne rusas, tai jo pagrindinis trūkumas! Iš čia ir nepasitikėjimas tituluota tauta, ir didžiulės nepagrįstos represijos! Štai, duok ragus kiaulei, o karalystę - kaklėms!
  Čičmekas soste ir Rusas aptvaroje!
  Pavyzdžiui, ir Tuchačevskis, ir Jegorovas buvo gana pajėgūs maršalai, tai, beje, galima pasakyti apie likusius represuotus vadus! Negalima lyginti su ūsuota beždžione! Štai kodėl mes įstrigome!
  Tačiau kaip iš tikrųjų atsitiko, kad Stalinas sugebėjo tapti suvereniu valdovu? Neraštingas gruzinas buvo padarytas Dievu!
  Rusų tautą turi valdyti Rusijos caras! Romanovai, beje, beveik neturėjo rusiško kraujo, ir galbūt todėl jie išsigimė!
  Japonija taip pat turėjo savotišką valdymo formą, kai šogunas iš esmės buvo aukštesnis už imperatorių, todėl buvo tam tikrų pranašumų, nes mažiau tikėtina, kad jis sužlugdys imperiją dėl kvailo įpėdinio. Ištisus šimtmečius japonai nekariavo užkariavimo karo, o aktyviai barėsi tarpusavyje. Tai turėjo tam tikros įtakos šios tautos mentalitetui. Tačiau XX amžiuje Tekančios saulės žemė užkariavo daugiau žemės nei Aleksandras Makedonietis! Dabar atėjo Rusijos eilė. Tik dabar ne caro laikai, valdo didžioji komunistų partija ir pati pažangiausia bei tobuliausia ekonominė ir politinė sistema pasaulyje!
  Tačiau Vedmakova staiga papurtė galvą. Politinėje sistemoje ir valdymo būdu taip pat ne viskas yra teisinga! Pavyzdžiui, žmonės nerenka valstybės vadovo dėl alternatyvios valios išraiškos, bet taip atsitinka... Turiu pasakyti, kad nei įstatymas, nei konstitucija nenumatė būstinės sukūrimo ir jos įgalinimo skubos tvarka. galias. O dėl pusiau išsilavinusios seminaristo sugebėjimų jai asmeniškai kilo didelių abejonių! Kaip ir Berija: gudrus, bet prastai išsilavinęs žmogus, turintis itin siaurą pasaulėžiūrą ir erudiciją!
  Tačiau dabar fronto linija dar arčiau priekyje, matomi blyksniai, o riaumojimas dar labiau sustiprėjo. Pats laikas susirasti kalbą ir... Vedmakova pastebėjo šliaužiojantį japoną. Dabar reikia atsargiai sėdėti ant jų uodegos. Maždaug tokiu pat stiliumi, kaip ji atakavo Yu-188 - labai greitą bombonešį, kurį net nelengva pasivyti greituoju MiG. Rąstai, beje, apskritai nėra ypač manevringi ir šiuo atžvilgiu nėra geresni už Focken-Wulfs! Na, štai samurajus artėja prie tranšėjos, atrodo kaip mušantys avinai, šliaužiantys iki naftos balos. Japonų yra daug, čia reikia elgtis atsargiai... Štai Tekančios saulės šalies kariuomenės kapitonas, snukis kaip kiaunės. Kažkas rėkia, energingai mojuodamas kumščiais ir durklu.
  Vedmakova, kantriai laukdama, kol samurajus užpuls, smogė jam šautuvo buože į pakaušį. Tačiau jis apskaičiavo smūgį taip, kad "japas" ne iš karto nukrito. Ir tada ji iš automato paleido į japonus, kurie bėgo pulti! šaukė:
  - Gudrus kare kaip burė laive, bet tik pripučia, o ne ji!
  Berniukas Olegas ir mergina Margarita kovoja Stalingrade. Jie stovės šiame mieste kaip titanai.
  Olegui Rybačenko atrodo dvylika metų. O berniukas basa koja meta granatą.
  Jis mėto fašistus ir sako:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Margarita taip pat duoda taiklų posūkį. Pjauna nacius ir dainuoja:
  - Šlovė Stalinui ir komunizmo saulei!
  Olegas Rybachenko atleidžia ir priduria:
  - Šlovė didvyriams!
  Mergina šaudo, pjauna nacius. Jis basa koja meta granatą ir cypia:
  - Ir šlovė Tėvynei šimtmečius!
  Taigi berniukas ir mergaitė tikrai rimtai išsiskyrė. Jie šaudo į nacius ir meta granatas.
  Berniuko basa koja meta žudiko dovaną. Berniukas su laukiniu įniršiu sako:
  - Mes kankiname visus!
  Margarita, šaudydama ir pjaudama priešą, cypia:
  - Ir bus velnio šieno!
  O mergina basa koja meta mirties dovaną. Toks yra karys, iš tikrųjų galintis nupjauti visą kariuomenę.
  Stalingrade susimušė berniukas ir mergina. Jie yra tikri herojai. Ir riteriai, kupini drąsios dvasios.
  Ką Hitleris manė, kad rusai nieko neišmoko po 1941 m. nelaimės?
  Ir velniok tave! Raudonoji armija pasiruošusi susidoroti su "E" serijos monstrais, tegul jie tęsia: E-75 tonų už devyniasdešimt ir E-100 tonų už šimtą keturiasdešimt. Nuo taigos iki Britanijos jūrų Raudonoji armija yra stipriausia iš visų.
  Berniukas ir mergaitė kovoja, kad naciai iš jų gautų kaip stiklas nuo kūjo.
  Vaikai yra nemirtingi ir nieko nebijo. Kam jiems tie fašistai? Kiti triušiai ant sėklos!
  Olegas Rybachenko riaumodamas dainavo:
  - Ech, Hitleris, Hitleris, ožka Hitleris,
  Kodėl tu įlipai į Rusijos asilą...
  Jūs gausite iš mūsų specialiai centu -
  Jūs susidursite su stipriu berniuko kumščiu!
  Ir tada raumeningas vaikas basa koja meta granatą. O du vokiečių tankai E-50 ir E-75 susiduria kaktomuša ir sprogsta.
  Olegas Rybachenko su džiaugsmu sako:
  - Esu jaunas super klasės kovotojas!
  Ir vėl berniukas duoda eilę.
  Ir tada mergina šaudo. Ji smūgiuoja tiksliai ir stipriai. Ir kol jis dainuoja:
  - Sutriuškinsiu visus fašistus, o Adolfui nutuksiu!
  Ir vėl mergina yra visiškai susijaudinusi. Visi šaudo ir šaudo.
  Ir vėl iš basos kojos atskrenda granata. Ji nugali fašistus. Metimai kaip kėgliai nuo smūgio į kamuolį.
  Margaret dainuoja:
  - Stiprus smūgis yra ypač taiklus,
  Šauniausias Povetkinas skrenda į ringą!
  Olegas Rybachenko, atleistas, lengvai patvirtino:
  - Verta Povetkino kopija ir nebėga nuo stiprių priešininkų!
  Po to vaikinas vėl basa koja meta granatą ir daužo nacius kaip akmeninius butelius.
  Ir kaip gudriai tako, naciai susiduria. Ko jie norėjo? Nereikėjo lipti ant SSRS.
  Tik Olegas Rybačenko erzina. Jungtinės Valstijos jau išlaisvino vokiečius, o Rusija turėtų imtis repo už juos.
  Berniukas, vėl basa koja mesdamas granatą, dainavo:
  - Nevaidink kvailio Amerika,
  Duok mums Aliaską dabar...
  Tai mūsų žemė ant dviejų krantų -
  Ne veltui meška yra nuožmus žvėris!
  Ir Olegas Rybachenko vėl davė eilę ... Jis nupjovė nacius. Ir vėl nuogi berniuko pirštai suspaudžia granatą ir meta į priešą. Jie išsklaido jį įvairiomis kryptimis.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė Rusijai!
  Margarita vėl sviedė granatą basa koja ir sucypė:
  - Už carą Nikolajų II!
  Berniukas pataisė mergaitę:
  - Čia valdo Stalinas, o ne Nikolajus II!
  Margarita lengvai sutiko:
  Taip, Stalinai! Kas sudarė taiką su kanibalu!
  O mergina vėl basa koja išmetė žudikišką dovaną.
  Olegas Rybachenko logiškai pastebėjo:
  - SSRS reikia atsikvėpti! Nors Trečiasis Reichas tuo geriau pasinaudojo!
  Ir vaikai vėl pradėjo šaudyti ...
  Vokiečiai prie Stalingrado ir pačiame Stalingrade gavo baisų pragarą.
  Bet iš tikrųjų, su kuo ateini, tuo ir išeini.
  O tiksliau, jie miršta. Kova tokia kruvina ir šventa teisinga.
  Olegas Rybačenko mūšio metu tikrai galvoja, kad žmonės kartais būna per daug naivūs. Arba jie iš Stalino padaro genijų, arba apskritai Lukašenką. Tačiau dvidešimt pirmojo amžiaus Baltarusijai iš kolūkiečio sukurti asmenybės kultą yra gana kvaila. Pats laikas susivokti.
  Ir išrinkti naują, jauną, pažangų vadovą. Ir ne demonstruoti mažylio intelekto lygį smėlio dėžėje.
  Šis anekdotas geriausiai apibūdina Lukašenką:
  Kai Baltarusijoje viskas brangsta, kas pigiausia?
  Pažada Prezidentas Lukašenka!
  Ir kodėl?
  Nes jie nieko nekainuoja!
  Gaila baltarusių, kurie vis dar balsuoja už tokį diktatorių. Tačiau pats laikas tapti išmintingesniems ir parodyti, kad jie yra Europos žmonės. Pavyzdžiui, Rusijoje V. Putinas bent jau sugebėjo išsikovoti pagarbą sau be šūvio aneksavęs Krymą.
  Bet tai dėl jo fenomenalios sėkmės. Sėkmės su Putinu. Pavyzdžiui, pasisekė, kad Izraelio ministro pirmininko vizito metu Kijeve įvyko nemalonus epizodas su žmona. Taip, vėl fenomenalios sėkmės apraiška. Bet tiek mažai tikros grąžos! O kas, jei carui Nikolajui būtų pasisekė tokia fenomenali. Tiksliau, jis tai gavo, iki 1935 m. Rusija įvaldė pusę pasaulio.
  O kas toliau... Caras Nikolajus suplanavo skrydį į kosmosą 1935 m. gegužės 28 d., kaip tik per savo gimtadienį. Pats pirmasis Rusijos moters kosmonautės skrydis žmonijos istorijoje.
  Ir šiame pasaulyje, kol SSRS užsiima išlikimu.
  Mūšiai Stalingrade yra maždaug tokie patys kaip ir tikrojoje 1942 m. Tik šį kartą priešas daug stipresnis. O kiekis dėl kolonijinės kariuomenės ir technologiškai.
  Ypač sunku Sovietų Rusijos padangėje. Naciai turi daug stiprių, reaktyvinių lėktuvų. Ir kažkaip ne taip lengva tam atsispirti.
  Štai vokiečių lakūnės Albina ir Alvina renka sau sąskaitas. Jie yra puikūs šios srities ekspertai.
  Kaip, pavyzdžiui, sustabdyti tokias vokietes su bikiniais nuogomis kojomis?
  Olegas Rybachenko jaučia šias merginas.
  Išmeta kitą granatą plikomis pirštais. Išsklaido nacius į visas puses ir sako:
  - Didelė Rusijos širdis!
  O terminatorius berniukas yra labai agresyvus ugnis. Kiekviena kulka pataiko į taikinį. Ir arabai, ir juodaodžiai, ir indai puola. Ateina didžiulė minia.
  Genialus berniukas vėl basa koja meta granatą, sustumia du didelius vokiečių tankus ir skrydis:
  Samurajų kardas su tavimi
  Širdis ir protas yra gryni...
  Drąsiai vadovauja puolimui -
  Grožio kelias!
  Margarita, šaudydama į priešą, ėmė ir šaudė į nacius iš bazuko ir sucypė:
  - Nepaprastas grožis!
  O karė nuogais kojų pirštais metė labai naikinančią mirties dovaną. Sutriuškino varžovus. Tada vėl basos pėdos pirštais ji vėl metė laukinį sunaikinimą. O du fašistų tankai ėmė ir susidūrė. Net kibirkštys ir dūmai krito ir pasipylė!
  Olegas sušuko:
  - Tai amžina mergina, gerai padaryta!
  Margarita basa koja metė naują žudikų citriną ir sucypė:
  - Mes amžini vaikai pieno kelyje!
  Terminatorius berniukas linktelėjo ir pats tęsė kovą. Viskas vyksta pagal planą. Tiksliau, kol tai normalu. Ir jų rajone naciai neprasivers.
  Taigi naciai, kad ir kaip stengtųsi, bet iš tikrųjų jie užsprings tik savo krauju.
  Ir jų cisternos pavirs metalo laužu! Ir Rusijos vėliava spindės virš planetos!
  Olegas Rybachenko veikia su didele energija. Basomis kojomis meta granatas ir dainuoja:
  - Mes visada būsime laimingi
  Bus šviesus sapnas...
  Ir grožis ateis
  Triukšmas dings!
  Berniukas-genijus veikia aktyviai, kuris didėja su įniršiu, proporcingu vokiečių antplūdžiu.
  Margarita atlieka antrojo numerio vaidmenį. Tačiau merginos basos kojos vis aktyviau meta granatas.
  Ir naciai patenka į jos smūgius.
  Olegas Rybačenko irgi šaudo... Bet mintys šokinėja, grįžta į dabartį. Į tai, kas yra tikrovėje.
  Tiesą sakant, baltarusiai, atrodo, turi didžiausią smegenų masę Europoje, bet jie leidžiasi užsidėti ant apykaklės, toleruoja individo diktatūrą.
  O jei prezidentas būtų koks supermenas! Ir taip kolūkietis, ir net be legalaus tėvo. Ir tegul jie kankina juos tiek metų.
  Be to, vis dar yra siaurų pažiūrų žmonių, kurie už jį balsuoja.
  Taip, Olegas Rybačenko netgi turėjo nevykėlių.
  Pasakyk man, draugai, kiek laiko
  Balsuoja už tėvą Koliją ...
  Atėjo laikas jums pasirinkti Olegą -
  Norėdami gauti daugiau pinigų!
  Taip, žinoma, pokyčių reikia ir kuo greičiau. Tiesą sakant, sąstingis kupinas blogų pasekmių.
  Be to, pats Lukašenka nežino, ko nori. Jis teisus, jis kairysis. Tai taikoma kapitalizmui, tada socializmui. Ir jis neturi geros komandos. O savo partijos ir ideologijos nėra. Toks yra labai vidutiniškos ir kalbios asmenybės kultas. Stalinas ir Leninas bent jau žinojo, ko nori! O šis diktatorius? Jis net nežino, dešinėje ar kairėje!
  Ne, be ideologijos ir stabilios partijos visuomenėje nebus stabilumo.
  Ir taip pat juda į priekį!
  Stalinas, deja, tapo ir teroro bei naikinimo simboliu, pavertęs komunizmą kaliausė.
  Optimalus valdymas nepasiteisino. O Brežnevo laikais buvo beprotybė - kaip galima pastatyti tokią SSRS galvą. Ir jaunystėje Brežnevas netraukė intelektualo, o senatvėje pateko į beprotybę. Ir apskritai, gaila, kad valstybės vadovas negalėjo surišti dviejų žodžių be popieriaus lapo. Ir jūs turite žinoti, kaip tai padaryti!
  Olegas Rybačenko basa koja metė mirtiną dvigubą granatą ir dainavo:
  Bet vis tiek gyvena
  Bet gyvenk pagal Brežnevą!
  Aš kvailas, kvailas, aš negaliu!
  Ir nevažiuokite pūgos!
  Margarita nuogais kojų pirštais metė sprogstamąjį paketą. Ji išbarstė nacius kaip obuolius, kuriuos nukratė nuo šakos.
  Mergina dainavo:
  - Žydi obelys
  Solovjovo melodijos...
  Aš ateisiu pas tave -
  Bus repeticijos!
  Mergina plačiai ir akinančiai nusišypsojo. Jos dantys kaip perlai, tokie putojantys.
  Taip, ši pora yra puiki.
  Olegas Rybachenko paėmė jį ir dainavo:
  - Mūsų kumščiai su plienu,
  nagais, dantimis ir iltimis ...
  Jie nori tikros kovos!
  Ir vėl terminatorius berniukas šaudo labai tiksliai. Ir nuo nacių liejasi kruvini lašai.
  Ne, pasigailėjimo nebus. Priešai užspringsta.
  Tuo tarpu Nataška ir jos komanda kovoja Sukhumi.
  Naciai šturmuoja pakrantę. Kova, žinoma, labai nelygi
  Bet merginos. Kai jie beveik nuogi, puiku!
  Nataša basa koja metė granatą, nupjovė tuziną fašistų ir dainavo:
  -Pasaulio ateitis yra mūsų,
  Mes merginos kaip Jedi!
  Zoja taip pat basa koja paleido granatą. Išsklaidė nacius ir užtikrintai cypė:
  - Aš esu tas, kuris gali visus palaidoti kape!
  Aurora šaudo toliau. Taip pat mergina, kuriai pataikius, tai jau ne musės smūgis.
  Raudonplaukis velnias paėmė jį ir sušuko:
  - Aš esu lapės spalvos ir didžiausias grožis!
  Ir vėl jis paims jį basa koja ir išmes mirties dovaną! Tai tikrai mergina, ko tau reikia.
  Ir tada yra Svetlana kaip sprogimas! Ir ji visus išblaškys ir sutrupins, tarsi velniai iš viso pragaro būtų įsikėlę į ją.
  Taip, merginos čia, žinoma, nuo tokio griežimo dantimis, kad be problemų nugriaus bet kokį žandikaulį.
  O jei reikia, tada pusę galvos!
  Nataša šaudo į priešą ir riaumoja:
  - Aš toks kietas karys, kad net jautis prieš mane nesutryps! Aš sulaužysiu jam galvą!
  Zoya užtikrintai patvirtino:
  - Sulaužysiu ragus!
  O merginos basa koja meta granatą. Ir du nacių tankai ims ir susidurs.
  Ir štai kaip Aurora pataikys. Ir taip pat basa koja paleis žudiką.
  Ir riaumoti:
  - Šlovė Stalinui, tegul tampa išmintingesnis!
  Aurora yra tikrai blogis. Ką reiškia kovoti dviem frontais? Tiesą sakant, tai reiškia savižudybę.
  Ir kodėl Stalinas atvedė Rusiją į tai?
  Mergina vėl apnuogintais kojų pirštais paleis žudikišką mirties dovaną ir girgždės:
  - Šlovė naujajam vadovui!
  Na, teisingai! Stalinas turi net žemą kaktą. Ir tai yra žemo intelekto požymis.
  Svetlana nusišauna. Ir basomis kojomis meta granatą. Išsklaido priešininkus. Sunaikina juos ir šaukia:
  - Garbė rusų dievams!
  Ir vėl pliką kulną išmes kažką labai destruktyvaus.
  Merginos čia yra tokio kalibro, kad Fritz jų nepriims.
  Keturios merginos - didžiulė jėga. Ir svarbiausia, jie yra tose pačiose kelnaitėse.
  Ir tai suteikia jiems didžiulį gebėjimą kovoti.
  Nataša dega. Afrikos kariai juda lavina, net induistai ir arabai.
  Vokiečiai juos naudoja kaip patrankų mėsą. Be jokio gailesčio ir gailesčio naudoti mūšiuose. Ir, žinoma, jie pasiima numerį.
  Sukhumi jau buvo atkirstas sausuma. Ir tai labai blogai. Greitai baigsis šoviniai ir turėsime trauktis.
  Tačiau merginos vis dar nenori pasiduoti. Jie svajoja apie pergalę. Net jei jėgos nėra lygios. Ir Maskva apsupta.
  Nataša dėl to nerimauja. Ji basa koja meta granatą. Palaužia priešus ir dainuoja:
  - Jei sostinė stovės!
  Zoja taip pat plika koja metė sprogstamąjį paketą ir sucypė:
  - Rusijos upė neišdžius!
  Ir ji smogė priešui iš visų kamienų, naminio atatrankos kartumo.
  Ir sulaužė porą tankų...
  Tačiau iš viršaus pradeda spausti atakos lėktuvai.
  Taigi, ką daryti, jei jie yra reaktyvūs?
  Aurora paleido savo raketų paleidimo įrenginį. Atsitrenkė į vokišką automobilį. Privertė ją kristi.
  Tada raudonplaukis žvėris sušuko:
  - Komunizmas be sienų!
  Tada Svetlana pradėjo šaudyti. Ir nušienavo juoduosius kovotojus. Ir tada jis kaip basa koja išmes citriną.
  Ir riaumoti:
  - Šlovė naujiems dievams!
  Nataša šaudė į priešą ir cyptelėjo:
  - Rusijos dievai!
  Ir nuo jos basos kojos metimo lėktuvas sprogsta.
  Tai terminatorių merginos. Jei jau kovoja, tai niekas negali su jais susidoroti.
  Zoja taip pat meta į priešą ką nors, kas užmuša bet kokią galią. Ir kažkas, kas sunaikina priešą. Ir karžygys, apnuoginęs dantis, šaukia:
  - Lėktuvai karste!
  Ir pliki pirštai vėl meta mirties dovaną.
  Ir tada Aurora paleis citriną į priešą. Imk ir riaumok:
  - Ateitis yra mūsų!
  Svetlana atkišo dantis ir pasakė:
  - Už komunizmą ir naujus pasiekimus!
  Ir vėl, kaip jis basa koja mėtė granatą. Ir jis visus nužudys. Na, jei ne visi, tai kai kurie tikrai.
  Naciai įlipo į ąsotį. Ir tai yra jų problema. Čia galite pamatyti savaeigį pistoletą Jagdtigr. Pasenęs, bet labai žudantis automobilis. Prie jos prislenka berniukas pionierius. Ir paslysta mina.
  O savaeigis pistoletas trivialiai sprogsta.
  Berniukas iškiša liežuvį ir dainuoja:
  - Gerkime už Tėvynę, gerkime už Staliną!
  Gerkime ir vėl gerkime!
  Mes, pionieriai, nužudysime Hitlerį!
  Fašistai tai supranta. Nors ir sunku Raudonajai armijai. Grozno miestas yra apsuptas nacių, tačiau jame vis dar vyksta mūšis. Merginos čia yra aukščiausios klasės.
  Štai Tamara kovoja. Ji yra su maudymosi kostiumėliu ir basa. O oras karštas, o mergina tokia vikri. Grožis dega. Basa koja ant nacių paleidžia sprogstamuosius paketus ir dainuoja:
  - Hitleris greitai gaus vinis į karstą,
  Tai bus kaip liepsnojantis voras...
  Demonai kankins požemyje -
  Tie, kurie garbino šėtoną!
  Ir vėl nuo pliko gražuolės kulno atskrenda labai mirtina citrina ir sumuša nacius.
  Marija juokdamasi sako:
  - Granatos užmuš!
  Ir paplekšnoja Tamarai per petį. Dvi merginos kovoja, o viršuje - kulkų persmeigta Raudonoji vėliava.
  Merginos basos ir beveik be drabužių, tačiau sovietinių miestų perduoti neketina.
  Marija dainavo linksmą dainą. Ir tuo pat metu ji vedė negailestingą ir žudikišką ugnį;
   Yra daug puikių žmonių,
  kurių darbai gyvi šimtmečius, Yra daug puikių vardų, kurie vadinami nemirtingais.
  
  Daug pasakų herojų Išlaikė epų melodiją, Bet pats paprasčiausias iš visų herojų Ir mums visiems brangus - vienas.
  
  Jis vaikystę praleido tarp kalnų, Jis sekė paukščių skrydį, Jis paveldėjo iš kalnų Erelio sparnų grožį.
  
  Jo vardas su griaustiniu, Perplaukė per vandenyną, tapo artimas ir pažįstamas visų šalių proletarams.
  
  Žemyninėje Kinijos dalyje, brangus visoms širdims, Šis vardas skelbia Fanzam - taiką, pabaigą - rūmams.
  
  Stalinas yra laimės vėliava, žmonijos aušra! Tegul mylimas Stalinas gyvena daug, daug ilgų metų!
  Merginos gerai dainavo. Prie Marijos, Tamaros, prisijungė ir Veronika, ir Viktorija.
  Visos keturios gražuolės yra apsuptos, bet kaip jos kovoja.
  Čia Marija basa koja meta granatą ir numuša vokiečių atakos lėktuvą. O grožis cypia:
  - Šlovė mūsų vakarėliui!
  Veronika taip pat siunčia mirties dovaną basa koja, o HE-162 numušamas. Ir karys riaumoja:
  - Šlovė, kuri aukštesnė už šlovę!
  . 6 SKYRIUS
  Viktorija, šaudanti į priešininkus ir šaudanti, šypsosi:
  - Už būsimas komunizmo platybes!
  Ir keturios gražuolės, beveik nuogos ir basos besijuokiančios.
  Jos tokios aukščiausios klasės erelių merginos.
  Mirabela ir Anastasija kaunasi danguje. Ir jie taip pat plauna smegenis naciams.
  Mirabela su šypsena tviteryje rašo:
  Viskas pasaulyje bus gerai
  Mylėk savo tėvynę aistringai!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais, pro atvirą langą, lyg citriną metęs. Ir pliaukštelėti fašistams. Nukrenta dar vienas numuštas automobilis.
  Tai yra triukas - tu turi ten patekti.
  Anastasija juokdamasi sako:
  - Leninas būtų tave pagyręs!
  Mirabela vienu sprogimu numušė porą vokiškų automobilių ir pastebėjo:
  - Stalinas, be jokios abejonės, taip pat!
  Anastasija nutraukė tris nacių lėktuvus ir patvirtino:
  - Be jokių abejonių!
  Merginos tokios šaunios. Ir svarbiausia graži. Jie yra karšti ir tuo pačiu šalti skaičiavimai.
  Mirabela, numušdama kitą lėktuvą, pastebėjo:
  Viskas pasaulyje yra reliatyvu...
  Anastasija kikeno ir piktai sumurmėjo:
  - Jokios papildomos filosofijos!
  Taip pat ji atidarė langą ir basa koja metė granatą. Šį kartą sprogo ME-262.
  Mirabella pritariamai linktelėjo.
  - Tau puikiai sekėsi!
  Anastasija, apnuogindama dantis, pridūrė:
  - Ji padarė tai, ką padarė!
  Ir abu kariai pratrūks juoktis. Ir mirkteli vienas kitam.
  Taip, herojiškumas įspūdingas.
  1946 m. vasarą už Volgos miesto užvirė įnirtingi mūšiai. Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Alenos Ogurcovos, užėmė gynybinę poziciją griuvėsiuose Volodarsky gatvėje. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Alena vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa. Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis. Kapitonė Alena kovojo daugiau nei dvejus metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, jos neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančios per riaumojimą apie tankai.
  Gerbiamasis Alenka laiko granatą su pririštu sprogimo paketu. Būtina nušliaužti iki didžiulio vokiečių tanko "Liūtas", laistyti gatves kulkosvaidžiais.
  Marija šliaužia šalia jos. Taip pat basomis, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos apdulkėję padai paaštrėja, kai mergina šliaužioja keturiomis. Marijos geltoni plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek pasišiaušę. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Bet Marija jau daug patyrė. Jai pavyko aplankyti ir fašistinę nelaisvę, išgyvenusią žiaurius kankinimus, ir šachtas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti. Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  Marija šaudo... Trečiojo Reicho kareivis, šiuo atveju arabas, krenta negyvas, jo snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Alenka pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia ropštės devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" ir jį susprogdins. Mėlynos mergaitės akys žaižaruoja kaip safyrai ant veido, nusausintos nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 100 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Trisdešimt ketveri negali pro ją prasibrauti, šansą turi tik sunkūs Keveshes. Tačiau tikslas yra vikšrai. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Anyuta šaudo iš automato... Kareivis, niekas nežino, kokios tautybės krenta. Vokiečiai, užkariavę didžiąją dalį Rytų pusrutulio, puoselėja arijų kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: arabus, afrikiečius, indus, įvairius azijiečius, europiečius. Padaugėjo ir lenkų - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti bolševikinės Rusijos. Čia kovoja ir Ukrainos nacionalistai, ir Dono kazokai, ir čečėnai, ir visas Kaukazo chaganatas. Hitleris iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Anyuta mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Gražuolė kapitonė net pajuto kutenimą, kaip arti praskriejo didelio kalibro dovana. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Marija atšauna... Kita mergina, Alla, yra labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Alla kovoja tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos per Volgą nepristatomos. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai sovietų kariuomenei.
  Taigi Alla beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Alla susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Viešpatie, Maskva ir Stalinas yra aukščiau už mus!
  Ir ji atkerta puolančius nacius, pati vos spėdama atsitraukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių grėsmingiems vokiečių tankams sunku apsisukti. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip Anyuta tikėjosi, "Levas" šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Anyuta kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta nušliaužti. Vokiečiai ir jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Hitlerio kaltės Trečiojo Reicho minios buvo įklimpusios į pozicinius mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Marija meta granatą. Verčia juos daryti salto ant numuštų vokiečių ar arabų, apsiversti. Vienas iš nacių kovotojų nuplėšia jam ranką ir ant jos pakabina anglišką laikrodį su kompasu.
  Marija šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Alla taip pat nusikrato dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandykite nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka lįsti. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir jie drasko sunkius sviedinius, ir iš dangaus krenta bombos... Bet niekas nesulaužys sovietinių herojų drąsos.
  Čia Anyuta pamato pro šalį šliaužiančią Panterą. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Anyuta ėmė šliaužti aukštyn, atsirėmusi į kanalizaciją nuogais kojų pirštais ir alkūnėmis. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Karą mergina prisiminė iš tos baisios keturiasdešimt pirmųjų metų vasaros, kai Vermachtas klastingai įsiveržė į SSRS platybes. Ar nei mergina, o beveik mergina nebijojo? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. Ir jūs jau suvokiate nuolatinius kriauklių pliūpsnius kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas. Anyuta suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo, Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Vokiečių tankas pradeda degti, kovinis komplektas detonuoja.
  Anyuta su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Sulaužo panterą. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Anyuta, kurios akys rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo veide spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Alla labai seksuali su juodomis kelnaitėmis, nuogas, dulkėtas, tvirtas kūnas. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo tiesiai fašistui į gerklę. Gražuolė Alla burbėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Anyuta taip pat vadovavo gaisrui.
  Gražusis kapitonas, nukirtęs fašistą, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Marija iššovė, perpjovė Fritzui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Anyuta, vėl taikliai šaudydama, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Marija, tarsi šaudydama, pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Kita mergina Matrena, taip pat labai graži, kartu su pioniere Seryozhka paruošė miną ant vielos. Dviese ją pastūmė... Klastingas bugis įlindo į "Tigro"-2 vikšrą. Ir kaip šis ilgavamzdis vokiškas automobilis sprogs.
  Šviesiaplaukis berniukas Sergejus sušuko:
  - Mūsų Rusija, tu turi kibirą!
  Ir vos spėjo atšokti, blyksintis, juodas, nuleistas kulnas, nuo krentančio stogo.
  Matryona paglostė berniuko kaklą ir pasakė:
  - Tu esi labai protingas!
  Pionierius išėjo į frontą ir įstojo į moterų batalioną. Berniukas taip pat labai kūrybingas. Pavyzdžiui, jis gamino lėktuvus, kad numuštų fašistų atakos lėktuvus. Kai pakyla Focke-Wulfs arba TA-152, pasigirsta neįtikėtinai kurtinantis riaumojimas.
  Vokiečiai smogia akompanuojant Vagnerio simfonijai. Tokia didinga melodija.
  Matryona susierzinusi sako:
  - Jie vis dar bando mus išgąsdinti!
  Pionierius su patosu dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mirtis mūsų nepaims po žvaigždėtu dangumi!
  Už šventosios Rusijos valią sunkiai kovos,
  Aš užtaisiau galingą kulkosvaidį!
  Matryona, aukšta, raumeninga mergina plačiais klubais ir pečiais, yra tipiška valstietė. Drabužiai per muštynes buvo suplėšyti į skudurus, stiprios kojos nuogos, plaukai supinti į dvi kasas ir smarkiai apdulkėti.
  Seryozhka yra tik vienuolikos metų, liesa dėl prastos mitybos, subraižytas ir purvinas berniukas, tik šortais. Natūraliai balti berniuko plaukai tapo pilki, o šonkauliai matosi per ploną, įdegusią ir nešvarią odą. Kojos siaubingai numuštos, ir nudegimų, mėlynių, su pūslėmis. Tiesa, likimas sulaikė vaiką nuo rimtų sužalojimų.
  Matryona jo fone atrodo didelė ir stora, nors mergina visai nestora, o su stipria, ištreniruota mėsa ant kaulų. Be to, atrodė, kad alkis visiškai nepaveikė jos puošnios ir stambios figūros.
  Mergina šaudo iš sunkaus prieštankinio šautuvo. Vokiškiems automobiliams į kaktą pradurti negalima, bet trasose tikimybė yra.
  O nemenkas "Liūtas", gavęs svarų sprogmenį į važiuoklę, ėmė pūsti dūmus kaip sunkus rūkalius.
  Seryozhka dainavo piktai:
  - Smirdantis Fricas negalvodamas prisidegė cigaretę prie įėjimo! Žinoma, jis pateko į didelę bėdą!
  Matryona, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, basomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rusų veidai mirga nuo piktogramos ... Neduok Dieve, kad pamirkytumėte bent tūkstantį Fritzų! O jei kas nors zuja labiau nei fašistai, niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Vokiečių transporteris vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė naciai, tačiau tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Anyuta bando prasibrauti pro "Tigrą". Galingas vokiškas automobilis, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Anyuta tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Marija metė į Tigrą granatą, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad lengvas mokymas žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Hitleris yra maro niekšas!
  Alla, palaužusi nacių žvilgsnį ir pliūpsniu užpylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš dabar mačiau fiurerį! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Po to nugriaudėjo sprogimas ir "Tigro" snukis buvo suardytas.
  Bailusis vokietis paėmė ir atsitraukė.
  Anyuta prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Marija kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį ... Tėvynę geria iki dugno!
  Anyuta kikeno, lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Marija, šaudanti, pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie sovietų kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo vokiečių kulkosvaidininkai.
  Anyuta mato, kad priartėti prie Fritzo pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių mašinų skrenda arčiau sovietų pozicijų. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Alla meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Greitai užvažiuoja palyginti naujas vokiškas tankas "Panther" -2 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į vokišką automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Alla sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-2 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Alla kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdė raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  Stalingradas buvo apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižo dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Anyuta, numušusi vokiečių naikintuvą, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, tiesiog psichiatrijos ligoninė verkia dėl tavęs!
  Marija dainuodama dainavo, šaudydama į nacius:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf, gavęs po pilvu skeveldros, sparčiai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Fašistinė būtybė užsiliepsnojo ir pradėjo prarasti sulaužytų sparnų gabalus.
  Anyuta, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Vokiečių lėktuvas sprogo ir išbarstė šiukšles į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Marija nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Alla vėl sviedė stiklo gabalą koja tiek, kad, pataikęs į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  Vokiečiai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami priešais granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Seryozhka dislokavo katapultą ir kaip ji smogė priešui.
  Pionierius sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Hitleriui burną!
  Katapultos užtaisas, įsiskverbęs į nacių minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -2, praradęs pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Anyuta nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai padaryta Seryozhka!
  Vaikinas agresyviai suriko.
  - Pioneer visada pasiruošęs!
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Matryona kuteno siaurą Seryožkos pėdą, kaip jam sunku! Nenuostabu, kad berniukas nebijo bėgti per laužus.
  Marija giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gerai - senatvė yra blogai!
  Alla, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Ji akimirką įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. O koks grožis, lieknais kūnais.
  Alachas paėmė jį ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Anyuta blykstelėjo akimis, pargriovė vokietę smūgiu į kirkšnį ir pastebėjo:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Matryona įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisti, o praleisti!
  Seryozhka pakėlė ploną, bet vikrią pėdą ir lojo:
  - Fritzo veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu į nacių pozicijas įsibėgėjo.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo atiduotas. Jau trečias mėnuo nuo birželio pabaigos vyksta šturmas, tačiau miestas nespėjo visko pasiimti. Kituose fronto sektoriuose naciai pasiekė sėkmės, bet ne šiame.
  Anyuta iššovė pistoletą ir suriko:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai apšvietė padūmavusį kraštovaizdį. O vokietį suplėšė ugninė letena.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Marija trenkė vokiečiams ir sušnypštė:
  - Pažaiskime kiaulę!
  Alla atidengė ugnį, tiksliau. Keli juodaodžiai liko gulėti ant ietimis dengtų griuvėsių:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Marija žaismingai dainavo:
  - Nupiešęs Hitlerį lūpų dažais, Mainšteiną - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Anyuta, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Adolfai, pasikabink... Nustok kvailinti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip sakalas - nacius stipriai nugalėti!
  Marija supykusi tarė, numušdama nuo šturmo šalmą nuo galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Alla numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Alachas, spjaudydamas, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko palaužti rusus! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Alla rieda spaudos raumenis, kuriuos ji labai įspaudė.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Jekaterina bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Jekaterina nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Alachas juokdamasis pasakė:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Catherine neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Alla papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Catherine nusijuokė ir pastebėjo:
  - Kam džiuginti Fritzą, pažvelk į mūsų grožį!
  Alachas ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Katya kikeno ir šovė į TA-200. Nacių automobilis užsidegė. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Alachas nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Jekaterina, pamačiusi, kad vokietis krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Alachas dainuos:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemeniu karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Anyuta dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į Fritzą iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala-plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Anyuta tokias mintis varo nuo savęs, nuo jų norisi apsiverkti. Bet ne rusai atėjo pas vokiečius plėšti ir žudyti. Ne, tai vokiečiai ir visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio įsiveržė į Rusijos platybes.
  Anyuta persižegnojo ir šaudė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie ruso Fritzo pozicijų... Jo kulka išmušta akis ir smegenys nutekėjo.
  Mergina kapitonas nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Anyuta taikliai šovė, šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis nugrimzdo į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, pasakėme fašistams, mūsiškiai netoleruos, kad rusiška kvapni duona bus vadinama fordu!
  Marija atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio sudegė Focke-Wulf, ir čirškė:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis yra pasirengęs išduoti Rusijos ...
  Bet rusas toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir parodė naciams figą, ir slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Alla, ši gražuolė, beveik nuoga ir purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Fritzas aštrioje pusėje!
  Matrena pataisė Alla:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamąja paketu paleido granatą. "Tigrui" pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Anyuta dainavo, linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, o vokiečiai slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš merginų nemirė, bet vyrai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi.
  Alla yra seksualiausia iš įniršusių karių: na, ar naciai iš savo "Sturmtigro" gali apšaudyti sovietų kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  . 7 SKYRIUS
  O mergina basomis kojomis griebė granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga metė Alą, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir susmulkinti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Alla rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, fašistai, būsite pelenais!
  Anyutę ir kitas merginas išmetė sprogstamoji banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti iššokusius nacius ir kitus SSRS apgulusius agresyvius vabzdžius.
  Marija su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Alla, purtydama dulkes nuo padų, sudaužytų į kraują, dainavo:
  - Leninai, partija, komjaunuoli! Mes siunčiame fiurerį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtiningai juoktis, o Seryozhka su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta nėra tokia tiksli, kaip nuogos ir tvirtos Alos kojos!
  Matryona, sulenkdama rankų raumenis, pasakė:
  - Tai yra gerai! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  Vedmakova, grįžusi iš fronto linijos, sulaukė skubaus iškvietimo į Vladivostoką. Patyrę didžiulius nuostolius ir beveik apsupę Chabarovską (su šiuo miestu susisiekimas buvo palaikomas per Amūrą), japonai sustabdė savo kariuomenę persigrupuoti ir pasipildyti. Mažiausiai šimtas milijonų Japonija, dar septyniasdešimt milijonų Mandžiūrija ir Tailandas, galėtų gausiai perkelti pėstininkų. Tam tikra prasme su SSRS kovoti lengviau nei su JAV, nes su pastarąja kovoti reikia daug brangių laivų ir anaiptol ne pigių lėktuvų. Bet pėstininkai su lengvais ir pigiais šautuvais bei iš Schmeisters nukopijuotais kulkosvaidžiais gali būti tiekiami dideliais kiekiais! Kiekvienas japonų berniukas nuo septynerių metų moka surinkti ir išardyti kulkosvaidį! Tik, žinoma, reikia laiko perkelti kariuomenę iš salos į žemyną. Ir gavę papildymą, vėl persikelkite gilyn į sovietų teritoriją!
  Sulaukusi skambučio Vedmakova tikėjosi, kad pagaliau gaus naują naikintuvą ir kovos danguje. Mergina buvo išvežta į Vladivostoką emkoje. Pilotas jautėsi kaip terminatorius. Paaiškėjo, kad bendrakeleivis, nepaisant nemažo amžiaus, buvo žilas senelis, nešiojantis tik seržanto juosteles.
  Jis išdidžiai pareiškė:
  - O, jaunyste! Ir jūs žinote, kad aš kovojau su japonais dar caro laikais!
  Vedmakova abejodama paklausė:
  - Tikrai? O gal ir tu gavai kryžių?
  Senelis, purtydamas žilę barzdą, keikė:
  - Jokio kryžiaus, jokių medalių! Taigi metus ir tris mėnesius jis kovojo kaip eilinis! Kaip manai, titulus ir medalius gali gauti kiekvienas? Ypač valdant carui, kai eiliniai nebuvo labai palankūs!
  Vedmakova sutiko:
  - Taip, valdant karaliui buvo klasių nelygybė! Bet dabar laikai kiti. Beje, kaip sekasi japonai! Aš turiu galvoje, ar priešas buvo stiprus?
  Senis atsakė geležiniais dantimis:
  - Nesilpna, nors jei mūsų komanda būtų protingesnė, jie neatsisakytų Port Artūro ir Mandžiūrijos! Jie nėra tokie stiprūs priešai.
  Emka važiavo lėtai, kelias buvo nusėtas bombų ir artilerijos. Buvo galima pasikalbėti.
  Vedmakova paklausė kiek tyliau:
  - O kuo mūsiškiai buvo stipresni?
  Senolis žvaliai, lyg būtų laikrodis, porą kartų linktelėjo:
  - Iš dalies taip! Pavyzdžiui, japonai turi dvidešimt kartų daugiau šaudyklų nei pas mus. Prieš išsiunčiant į frontą, dalyvavau tik trijose šaudyklose. Ir tada po penkis šūvius. Tačiau susišaudydami negalime sakyti, kad buvome blogesni už japonus. Ir tai nepaisant to, kad jie buvo chaki spalvos uniformomis, o mes vilkėjome baltais paltais. Natūralu, kad įgijome karinės patirties. Japonai turi daug mažiau gebėjimų kariniuose reikaluose nei mūsiškiai, nepaisant ilgesnių mokymų. Bet jų šautuvai pataikė daug tiksliau nei mūsų Mostinos klubas.
  Vedmakova be išlygų sutiko:
  - Taip, žinoma! Šiuo atžvilgiu tu teisus! Japonai, kaip ir vokiečiai, per daug dėmesio skiria gręžimui.
  Senis papurtė galvą.
  - Priešingai! Vargu ar mažiau nei turime carinėje armijoje! Na, o jei dar prieš Pirmąjį pasaulinį karą pradėjo geriau ruošti karius, o bent jau uniformas pakeitė, tai... Ne kariuomenė, o solidus žingsniavimas!
  Vedmakova ne be pikto pastebėjo:
  - Prieš karą daug dėmesio skyrėme ir vaikščiojimui paraduose! Matyt, protingas mokosi iš svetimų klaidų, kvailys - iš savų, kuris visai nesimoko, kas?
  Senelis pastebėjo:
  - Mokymasis ateina su laiku! Tačiau dėl tiekimo mes apskritai turėjome visišką užsikimšimą. Jokių ginklų, jokių kulkų! Dažnai badydavo, kareiviai sirgdavo - vaistų nebuvo! Daugiau žmonių mirė nuo šiltinės ir kitų bjaurybių nei nuo japonų kulkų. Tai buvo toks blogas karas. Kuropatkinas yra idiotas! Jokių aplinkkelių, jokio kamufliažo, jis tiesiai išmesdavo žmones į apkasus po kulkosvaidžiais. Buvome naudojami kaip patrankų mėsa. Viskas baigėsi labai blogai, žiauriai. Kaip sakoma, vos vilkau kojas. Tiesa, galiu didžiuotis tuo, kad pabėgau iš nelaisvės! Kaip ir sužeistas!
  Mergina susidomėjusi paklausė:
  - Ir patys japonai tapo geresni ar blogesni! Kalbant apie jų kovines savybes.
  Senis pirmiausia prisidegė cigaretę ir tik tada atsakė:
  - Sunku tai objektyviai vertinti. Kariuomenės pasikeitė, atsirado tankai, lėktuvai, automatai. Pažangos požiūriu laivai taip pat nepasikeitė, kaip ir ginklai. Bet komandos kvailumas išliko toks pat, tai susukite, Vladivostoko puolimas!
  Žalios Raganiaus akys blykstelėjo.
  - Tam nėra jokio pasiteisinimo!
  Senis sutiko.
  - Ir negali būti! Juk jie žinojo, kad priešas ruošia triuką, ir nebuvo kaip į tai reaguoti! Tarsi nustatyta. Tačiau paliaubos su pindosais yra aiškus ženklas, kad netrukus laukia stiprus smūgis.
  Witcher nusijuokė.
  - Su Pindosu?
  Senelis patvirtino:
  - Taip, taip dabar vadina Ameriką ir Britaniją! Pavadinimas kilęs iš žodžio "vogti", tai yra, vogti. O tai - parazitinės šalys, vagys, kurie siurbia kraują iš kvailesnių ir silpnesnių!
  Pilotas linktelėjo raudona galva:
  - Čia aš sutinku!
  Senis tvirtino:
  - Sutikite, kad mūsų komanda yra idiotai ir net išdavikai! Taigi pakeiskite mūsų laivyną, blogesnį nei Pindos!
  Vedmakova prieštaravo:
  "Gal jie nemanė, kad japonai taip greitai smogs. Apskritai Tolimieji Rytai buvo poilsio vieta, čia apsigyveno bailiai ir tinginiai. Juk kariuomenėje nereikia sunkiai dirbti kaip darbininkas ar kolūkietis gale, bet gauni gerą davinį ir atlyginimą. Kita vertus, tarnaudamas Tolimuosiuose Rytuose nerizikuojate savo gyvybe. Taip, loferių ir bailių rojus.
  Senis atsakė:
  - Kareiviai ir karininkai kovoja ne taip jau ir prastai. Štai Chabarovskas, vis dar nepraėjęs.
  Vedmakova sutiko:
  - Rusijos karys, ypatingas karys! Bet kaip sakė Brusilovas: mūsų kariai puikūs, karininkai geri, generolai vidutiniški, o caras visai blogas!
  Senelis nepatenkintas sumurmėjo:
  - Jei mūsų vadas būtų ne Kuropatkinas, o Brusilovas: būtume laimėję! Deja, jis buvo perrašytas! Turiu pasakyti, kad valdant carui rusų generolai tapo mažesni: valdant Suvorovui, buvo visa iškilių generolų galaktika! Tačiau Stalinas yra gruzinas, bet kaip sakoma gruzinai...
  Senelis pertraukė Witcher:
  - Būkite atsargūs su tokiais teiginiais! Taigi galite patekti į specialų skyrių! Tačiau man Stalinas jokiu būdu nėra genijus! Ir, pavyzdžiui, vasario mėnesį praleistas linijos smūgis tai patvirtina! Beje, girdėjau , kad gegužės 1 dieną sovietų oro gynyba Maskvoje buvo bejėgė ir žuvo daug tūkstančių sovietų piliečių!
  Senis pastebėjo:
  - Ačiū JAV ir Britanijai! Jie davė Vermachtui naujus lėktuvus! Be to, girdėjau, kad vyko masinis sabotažas, dėl kurio jakai subyrėjo ore! Ir tai visiškai nauji Jaksai!
  Ragana linktelėjo galvą.
  - Girdėjau apie tai! Tikrai gėda! Bet tikiuosi, kad nusikaltėliai bus nubausti ir problema bus išspręsta!
  Senelis linktelėjo ir staiga pasakė:
  - Pagrindinė problema yra mūsų galvose! Savotiškas sovietinis mentalitetas! Bandymas paversti žmogų sraigteliu, eiliniu vergu!
  Vedmakova nesiginčijo. Ji nutilo, tuščiu žvilgsniu žiūrėdama pro langą. Dabar SSRS pralaimėjimo grėsmė tapo daug labiau apčiuopiama. Paaiškėjo, kad net Maskva nėra apsaugota nuo oro antskrydžių. Bent jau jis neturi pakankamai patikimos apsaugos, kad atlaikytų didžiulį oro antskrydį!
  Na, karas pereina į kiek kitokį etapą... Tiesa, mūšiuose prie Stalingrado vokiečiai taip pat turėjo oro viršenybę, bet tai neatnešė trokštamos pergalės! Tačiau ne taip stulbinantis, Fritz turėjo pranašumą! Juk nauji sovietų lėktuvai reguliariai atvykdavo į frontą! Tačiau turiu pasakyti, kad pilotų kovinio pasirengimo lygis buvo labai žemas. Dauguma pradedančiųjų skrido ne ilgiau kaip 8 valandas. Tai didelis minusas, juolab kad vokiečiai dažniausiai turi iki 250 valandų! Tačiau po Stalingrado vokiečiai programą sumažino iki 150, tačiau dabar su kuru tapo daug lengviau. Tačiau daugybės naujų orlaivių pasirodymas sukels "Fritz" problemų.
  Beje, buvo pranešta, kad tarp numuštų bombonešių pilotų pateko keli JAV piliečiai. Kas paskutinis, nenustebino! Liuftvafė neturi pakankamai pilotų naujiems bombonešiams, todėl buvo savanorių!
  Įdomu, kaip į tai reaguos sovietų vadovybė? Juk Berlyno nėra ko gauti? Tolimojo nuotolio strateginiai bombonešiai SSRS nebuvo sukurti, išskyrus P-8. Paskutinis lėktuvas, kurio greitis siekė kiek daugiau nei 400 kilometrų per valandą ir sukurtas 1936 m., yra aiškiai pasenęs. Be to, atsitrenkęs į Berlyną, jis judės be oro palydos, o vokiečiai gali perimti jį savo lėktuvu. Juk jie jau turi labai gerus radarus, kurie fiksuos skrendančios masės judėjimą Berlyno link. Taip, ir reikia laiko, kad būtų išleista pakankamai šių mašinų, kad būtų galima smogti Vokietijai. Vokiečiai nėra silpna tauta ir myli technologijas! Jie patys yra bene labiausiai disciplinuota ir labiausiai organizuota tauta Europoje ar net pasaulyje! Labai sunku laimėti vienam ir net turint ne silpną Japoniją antrajame fronte.
  Geriausia šioje situacijoje pabandyti įkalti pleištą tarp sąjungininkų ir Vokietijos. Bet kaip tai padaryti? Beria jai jau buvo nurodžiusi tai atlikti naudojant iš amerikiečių gautą minininką. Galėjo pasirodyti gera provokacija, tačiau Anna neturėjo laiko.
  Atrodo, kad ji nekalta - kas ne likimas, bet vis tiek graužia nemalonų poskonį. Tarsi ji būtų atvykusi diena anksčiau, viskas būtų buvę kitaip!
  Tačiau tai neatmetama! Bet ji atvyko vos gavusi užsakymą iš Berijos!
  Apskritai Lavrenty Palychas yra provokacijų meistras. Japonija užpuolė Peru uostą, ne be jo dalyvavimo!
  Faktas yra tas, kad dokumentai apie JAV planus pradėti prevencinių smūgių seriją naudojant lėktuvnešius, įskaitant tuos, kurie pastatyti Peru uoste, tarsi netyčia pateko į Tekančios saulės šalies žvalgybos rankas!
  Be to, amerikiečiai kvaili: išprovokavo Japoniją į karą, kartu su Britanija įvedė naftos ir kitų žaliavų tiekimo embargą, bet patys nebuvo pasiruošę karui!
  Iš tiesų, 1941 m. JAV neturėjo pakankamai pajėgų, ypač tankų, karui su Japonija. 1940 metais jie turėjo tik 400 tankų, o informacija apie 1941 metus yra slapta, bet vargu ar net tada jų buvo daugiau nei tūkstantis! Taigi Amerika įstojo į karą, būdama visiškai nepasirengusi! Na, Japonija taip pat nėra labai ginkluota. Jei ji turėjo apie pustrečio tūkstančio tankų ir lengvųjų, tai, pavyzdžiui, tolimosios aviacijos apskritai nebuvo!
  Taigi JAV narsūs Tekančios saulės šalies lakūnai nebombardavo! Ir jie ką tik pateko į ličą! Ir dabar jie nusprendė susigrąžinti SSRS, pirmiausia pasikliaudami savo pėstininkais, svajodami pakartoti caro Nikolajaus II laikų sėkmę!
  Ragana nusibodo ir dainavo:
  Koks sudėtingas gyvenimas, Viešpatie, deja,
  Pats erškėčių vainiką užsidėjote!
  Ne, nepūsk man galvos
  Nauja diena mums žada problemų!
  
  Svajonės subyrėjo į dulkes
  Žiaurus kirminas graužia iš aistros!
  O akyse skausmas ir liūdesys
  Ką pažaboti, niekas nėra valdžioje!
  
  Bet ką, Dieve, ar gali
  Pats Kohlis užkopė ant Golgotos kryžiaus!
  Apie laimę vaiduokliški sapnai
  Jie riaumoja ir dejuoja našlės verkdami!
  
  Nėra nieko blogiau už žemę už pasaulį,
  Karo eskizas - visas kraujas!
  Inkaravimo eterio putos,
  Jūs iš karto sulaužote internetą!
  
  Ir jei tu nori mano gyvenimo
  Tada įmesk mane, Viešpatie, į pragarą!
  vistiek tave myliu
  Vyksta, tikiu pokyčiais!
  
  Tikiu, kad žmogus
  Gali tapti švaresnis, aukštesnis!
  Kad pasibaigs amžiaus kančios,
  Mes tapsime kaip brolis Aukščiausiasis!
  
  Ką įsakysime
  Žvaigždžių laivų platybėse!
  Kad mūsų narsi kariuomenė
  Stipriau nei kvazaras spindės!
  
  Gyvenimas niekada neišnyks
  Ir visi bus žmonės!
  Kaip nesibaigiantis metų spindulys
  Su beribiu ir palaimingu amžiumi!
  
  Komunizmas tampa tikru
  Tikėkite, kad bus geriau, nei svajojote!
  Pažanga pirmyn, aukštyn, o ne žemyn,
  Tebūna džiaugsmas - jokio liūdesio!
  Vedmakova baigė dainą ir "Emka" pagaliau įvažiavo į Vladivostoką. Pilotas smalsiai pažvelgė į miestą. Vladivostoke pastebimai išaugo niokojimai, kai kurie pastatai rūkė, gatvėse dirbo gesinimo komandos, daug paauglių su kastuvais, kirtikliais, kitais gesinimo reikmenimis.
  Senelis pastebėjo:
  - Valdant carui, jaunimas irgi sunkiai dirbo, bet be šypsenų ir entuziazmo! Nors su pliku entuziazmu toli nenueisi!
  Vedmakova prieštaravo:
  - Jeigu pramonė yra ekonomikos variklis, tai entuziazmas - aukšto oktaninio skaičiaus kuras!
  Senis laimingai linktelėjo.
  - Na tu sakai mergaite!
  "Emka" sustojo prie komendantūros pastato ir Vedmakova vos neišbėgo iš jo. Ji labai norėjo vėl būti ant savo sparnuoto žirgo.
  Mergina pasibeldė į kabineto duris, kur buvo atsiųsta į darbotvarkę. Pasigirdo mieguistas balsas.
  - Prisijungti!
  Ragana įėjo išdidžiai ištiesusi pečius. Kėdėje sėdėjo vyras NKVD pulkininko uniforma. Toks plikas ir nemalonus tipas. Jis niūriai paklausė piloto:
  - Pilnas vardas!
  Mergina greitai atsakė:
  -Ana Petrova Vedmakova!
  Pulkininkas pridūrė:
  - Karinis laipsnis?
  - Oro pajėgų majoras ir Sovietų Sąjungos didvyris! - išdidžiai pasakė pilotas.
  Pulkininkas pakėlė ragelį ir trumpai pasakė:
  - Karinių oro pajėgų majoras Vedmakova jau atvyko!
  Tada atsisuko į merginą.
  - Kaip tu jautiesi? Tikiuosi sveika?
  Pilotas apnuogino dantis.
  - Aš jaučiuosi gerai! Pasiruošę kovoti kaip liūtė!
  Pulkininkas linktelėjo.
  - Puiku! Manau, japonai tai įvertins!
  Pasigirdo triukšmas, auliniai batai, į kabinetą įsiveržė šeši eiliniai specialiojo skyriaus darbuotojai, lydimi specialia uniforma vilkinčio vyro. Jis užsakė:
  - Suriškite šią kalę antrankiais!
  Ragana buvo sutrikusi:
  - Kas tai dar?
  Pulkininkas lojo:
  - Ir tai! Jūs esate suimtas, piliete Vedmakova! Ir būsi pasodintas į kalėjimą!
  Specialia uniforma vilkintis vyras perspėjo:
  - Ši moteris labai gerai moka kovoti! Taigi būkite budrūs!
  Witcher nusišypsojo.
  - Aš nebūsiu mūsų narsiųjų teisėsaugos institucijų atstovai! Paskambink Berijai ir iš karto šis nesusipratimas, paaiškink!
  Pulkininkas paniekinamai prunkštelėjo.
  - Štai kad atitraukčiau Beriją! Nusiųskite ją į kalėjimą, o tyrimas tai išsiaiškins!
  Ragana linktelėjo.
  - Aš esu Sovietų Sąjungos didvyris ir tyrimas, žinoma, tai išsiaiškins, bet su Berija būtų greičiau! Noriu kuo greičiau būti prie lėktuvo valdymo pulto!
  Pulkininkas guodėsi:
  - Per karą niekas ilgai netrauks! Paimk ją!
  Vedmakova ėjo nesipriešindama, o ją tik šiek tiek pastūmė sutrumpinto modelio kulkosvaidžių vamzdžiai, kuriais jie pradėjo aprūpinti žvalgus. Tada įkišo mane į juodą piltuvą ir išsivežė. Anna Petrovna buvo rami, ji nesijautė kalta dėl savęs, o NKVD tikriausiai žino apie jos ypatingus santykius su Berija, todėl jie tai išsiaiškins. Netgi įdomu apsilankyti kalėjime. Tikras vyras turi užauginti sūnų, tarnauti armijoje ir išbūti kalėjime! Taigi, tikriausiai, karys! Kalėjime buvo daug žinomų žmonių: Stalinas, Leninas ir Hitleris!
  Kalėjimas nebuvo labai toli nuo komendantūros, todėl Vedmakova buvo ištraukta ir išvesta į kiemą. Ten žiauriai urzgė šunys, XVIII amžiuje pastatyto požemio akmeninės sienos buvo nuobodžios ir pilkos. Mergina pajuto nevalingą jaudulį, kai buvo įnešta į vidų ir vedama koridoriais. Čia yra registracijos langas: pareigų klausimai:
  - Vardas, pavardė, patronimas, lytis!
  Tada pasukite į dešinę į plytelėmis išklotą kambarį. Ten prie stalo sėdėjo karininkas su NKVD uniforma ir odine prijuoste, o kartu su juo baltais chalatais apsirengęs gydytojas ir dvi vidutinio amžiaus moterys, ant rankų traukiančios plonas gumines pirštines.
  Vedmakovą lydintis sargybinis greitu, treniruotu judesiu nuėmė jai antrankius. Pareigūnas įsakė:
  - Nusirenk!
  Vedmakova nustebo:
  - Ką?
  Pareigūnas ramiai pakartojo:
  - Sakiau nusirengti! Reikalinga paieška ir asmens apžiūra!
  Mergina paraudo.
  Bet štai vyrai!
  Pareigūnas su prijuoste lojo:
  - Ar galiu tau padėti! Na, nusimesk savo skudurus paleistuve!
  Vedmakova drebėjo, ji prisiminė, kad taip, pasodinus į kalėjimą, asmens krata yra privaloma ir pradėjo nusirengti. Moterys paėmė jį ir atidžiai ištyrė kiekvieną siūlę. Palikusi kelnaites Vedmakova susigėdo, bet pareigūnas lojo:
  - Ir nusimauti kelnaites kalyte! Paieška bus baigta!
  Prieš kelis vyrus likusi visiškai nuoga (ją atvežusi vilkstinė stovėjo vietoje, bet kurią akimirką pasiruošusi kautis), mergina susigėdo ir bandė ją pridengti rankomis.
  Jie stipriai smogė jai pagaliu į sėdmenis:
  - Rankos prie siūlių kalė!
  Vedmakova krekė, bet ištvėrė. Kai jie baigė tyrinėti jos drabužius ir suplėšė batus, pareigūnas įsakė:
  Dabar patikrinkite tai patys!
  Moterys kalėjimo prižiūrėtojos pradėjo nuo galvos. Pirštinės pirštais jie trinktelėjo plaukus, tada žiūrėjo į ausis, net naudodami vamzdelį su žibintuvėliu. Ausys buvo kelis kartus įtrauktos, sulenktos ir atsilenkusios. Tada pažvelgė į šnerves:
  - Kosuok, prašau! Tai štai, stipriau!
  Merginai buvo sutraiškyta nosis. Po to buvo atlikta burnos apžiūra. Buvo gana nemalonu, šiurkščios rankos spaudė liežuvį, karts nuo karto atitraukdavo, paskui traukdavo stipriau, net vos nenuplėšdavo.
  Pareigūnas kalbėjo:
  - Reikia būti atsargesniam! Ji gali būti šnipė!
  Kalėjimo prižiūrėtojai pradėjo spausti pirštais ant dantų, tikrindami, ar nėra plombų, kuriose gali būti svarbios informacijos. Vedmakova jautėsi pažeminta ir apspjaudyta, jos SSRS herojus buvo ieškomas kaip paleistuvė, nieko netrūkstanti. Tada moteriškos pirštinės ėmė jausti nuogą merginos krūtinę. Jie ją sutraiškė, jautė pažodžiui kiekvieną milimetrą, švietė pro žibintuvėlį. Merginos krūtys klastingai išsipūtė, o kalėjimo prižiūrėtojai vis labiau spaudė, o paskui krekė:
  - Ne! Ji čia švari!
  Toliau buvo apžiūrėta bamba ir pirštai. Bamba buvo atitraukta atgal, taip pat susukta, po to perdurta adata. Ne mažiau atidžiai apžiūrėjo pirštus.
  - O dabar ginekologinė paieška! - įsakė pareigūnas.
  Kalėjimo prižiūrėtojai įsakė:
  - Pasilenk ir ištiesk kojas, prašau!
  Po to sekė pats žeminantis dalykas, kai pirštinėje įsprausta kalėjimo prižiūrėtojo ranka gana šiurkščiai įsiveržė į merginos krūtinę. Vedmakova dejuoja iš skausmo ir pažeminimo. O ranka kietai griuvo į olą, kur moteris saugo vertingiausią savo lobį, nuo kurio buvo ir skaudu, ir kuteno. Mergina šiek tiek susiraukė, o pareigūnas piktybiškai sumurmėjo:
  - Patikrinkite tai kuo atidžiau! Juk būtent intymiose vietose šnipai dažniausiai slepia dokumentus, o norint sužinoti svarbią informaciją kartais užtenka ir mažo užrašo.
  Vieną kalėjimo prižiūrėtoją pakeitė kitas, po kurio krata tapo dar skausmingesnė ir grubesnė. Vedmakova suprato, kad jie tiesiog norėjo ją pažeminti, paversdami paieškas kankinimu.
  Išangės tyrimas buvo ne mažiau grubus, be to, naudotas žarnynas, didelė klizma. Matyt, pilotas iš tiesų buvo rimtai įtariamas. Po to tikrinti pirštus, kojas ir pėdas atrodė smulkmena.
  Tačiau tuo viskas nesibaigė, pareigūnas įsakė:
  - Dabar apie skrandžio rentgeną! Nebuvo daug ko ji galėjo nuryti!
  Na, labai neskauda. Čia buvo gydytojas, jis atidžiai apžiūrėjo viską, net širdį ir plaučius. Galiausiai davė leidimą:
  Ji švari ir visiškai sveika!
  Pareigūnas piktai sumurmėjo:
  - Gaila, kad vis tiek ją nušausime! Tačiau leiskite jam kol kas groti pianinu!
  Pilotas, apsvaigintas nuo pažeminimo, vaikščiojo klusniai kaip automatas. Witcher rankos buvo išteptos dažais ir atsargiai suspaustos ant popieriaus. Tada sekė visokie išmatavimai, fotografavimas profiliu, visu veidu. Gana ilgai jie buvo priversti stovėti nuogi, perrašydami visus kūno ženklus, randus ir apgamus. Po to ji buvo nuplaunama šaltu dušu, kas, beje, yra įprasta SSRS, ne tik kaliniams, jiems buvo įteiktos kalėjimo uniformos.
  - Apsirenk kalė!
  Iš tikrųjų chalatas buvo ašutinis, pasiūtas iš audeklo ir išsiuvinėtas kalėjimo numeriu. Jie mergaitei batų nedavė, matyt, laikydami juos nereikalinga prabanga žmonių priešams, todėl vos prisidengę nuvežė į kamerą.
  Ką tik buvo masiniai areštai, kalėjimas buvo perpildytas ir šurmuliavo. Vedmakova buvo įmesta į ankštą narvą, kuriame jau buvo daugiau nei šimtas moterų, daugiausia jaunos merginos iš kariškių ir tarnų. Kai pilotas buvo atvežtas į kamerą, ji negalėjo žengti nė žingsnio, kalinys užgriozdino visas grindis. Kameroje buvo labai tamsu, langas apkaltas lentomis, tvanku ir stipriai smirdėjo, matyt, jau seniai nebuvo išėmę kibiro.
  Merginos buvo pusnuogės, o kai kurios - visai nuogos, pasiėmė drabužius. Keletas iš jų kliedėjo ir prašė atsigerti. Ragana sustojo ir paklausė:
  - Negaliu žengti nė žingsnio! Kur aš turėčiau eiti!
  - Kur ten atnešė ir sustok! - Užsakyta iš tamsos, turbūt vyriausia kameroje. - Mums nėra vietos.
  Vedmakova, suprasdama, kad tai kvaila, vis dėlto paklausė:
  - Kam jus merginos?
  Sekė balsai:
  - Taip, čia yra 58 straipsnis, arba net be jokių mokesčių! už ką tu?
  Witcher šmaikštavo:
  - Taip, Berija buvo išprievartauta!
  Pasigirdo draugiškas merginų juokas ir šūksniai:
  - Taip, ji mūsų!
  Kas cypė iš tamsos:
  - Pakabink šiek tiek šios Berijos!
  Grėsmingas balsas pertraukė:
  - Užteks! Ir taip jau daugiau nei pusė tūkstančio vyrų buvo nušauta kieme! Mus irgi galima išvesti pasivaikščioti su visa kamera!
  Witcher lojo:
  - Na, ne, jei mane nuves sušaudyti, aš taip nepasiduosiu!
  . 8 SKYRIUS
  Olegas Rybačenko ir toliau kovojo už šviesų rytojų kartu su mergina Margarita Koršunova.
  Jie kovojo Stalingrade. Jie kovojo su visa kolosalia drąsa. O amžini vaikai nemanė trauktis ir pasiduoti priešui.
  Tačiau jėgos buvo nelygios ir naciai pamažu judėjo į priekį. Bet labai lėtas ir mėtomas prieigas prie namų, o gatvėse - samdinių lavonai.
  Maskva buvo apsupta, bet vis dar kovoja. Taip pat buvo gražių merginų. kurie tikrai turtingi.
  Olegas Rybačenko ir Margarita šaudė atgal Stalingrade. Tuo pat metu berniukas bandė ką nors sukurti, pasak AI.
  Kandidatui į Baltarusijos prezidentus Aleksandras Lukašenka nebuvo leista dalyvauti rinkimuose. Jie rado kaltę dėl to, kad slavų katedra atsiėmė parašus. Dėl to kandidatų buvo ne šeši, o penki. Ir pagrindinė kova vyko tarp Zenono Pozdnyako ir Kebicho. Prorusiškas ir nuosaikesnis Kebichas pateko į antrąjį turą su nedideliu skirtumu. Ir tada jis laimėjo antirusišką Poznyaką dideliu skirtumu.
  Lukašenka protestavo, kad buvo pašalintas neteisėtai. Bet apskritai nieko nebuvo, išskyrus triukšmą.
  Kebichas laimėjo labai užtikrintai. Ir tapo pirmuoju Baltarusijos prezidentu.
  Netrukus Baltarusija pateko į rublio zoną. Situacija ekonomikoje išliko krizinė. Nebuvo pakankamai pinigų. Tačiau šalis buvo rublio zonoje.
  Kebichas pasiūlė integracijos su Rusija procesą. Prasidėjo įstatymų konvergencija, atsivėrė sienos, susivienijo ekonomika. Buvo sukurti viršnacionaliniai kūnai.
  1999 m. Baltarusijoje įvyko nauji prezidento rinkimai. Po Rusijos bankroto ekonomika patyrė gilią krizę. Tačiau komunistų įtaka labai išaugo. Tuo tarpu Lukašenka su visais barėsi ir savo partijos nesukūrė, o buvo nustumtas kitų jėgų. Pagrindinė kova vyko tarp Kalyakino ir Kebicho. Zenonas Poznyakas iki to laiko prarado populiarumą. Kaip ir visas Baltarusijos liaudies frontas.
  Komunistai sustiprėjo.
  Rusijoje istorija taip pat šiek tiek pasikeitė. Zjuganovas prezidentui surinko kiek daugiau balsų, nors laimėti jam nepavyko. Lebedas dar porą mėnesių buvo Saugumo Tarybos sekretorius. Tačiau apskritai tai nėra taip svarbu. Svarbiausias skirtumas - Černomyrdinas nebuvo atleistas. Ir dėl to jis liko ministru pirmininku net ir po įsipareigojimų nevykdymo. Kebichas, nepaisant Černomyrdino pagalbos, vis tiek pralaimėjo antrajame ture, o Kaljakinas tapo Baltarusijos prezidentu.
  O Rusijoje po Jelcino pasitraukimo Černomyrdinas išėjo į prezidento postą. Rusijos ekonomika jau persikėlė į augimą ir Viktoras Stepanovičius, nors ir labai sunkiai, padedamas trečią vietą užėmusio Žirinovskio, nugalėjo Zjuganovą.
  Taip Rusijoje Černomyrdinas tapo prezidentu, Žirinovskis - saugumo tarybos sekretoriumi ir pirmuoju prezidento padėjėju. Putinas iki šiol liko nuošalyje. Zyuganovas yra opozicijos lyderis. Primakovas vis dar yra užsienio reikalų ministras.
  Taigi viskas vyko pagal planą. Kalyakin tęsė integracijos procesą, bet dar nesusivienijo. Ekonomikos pakilo. Černomyrdinas kariavo Čečėnijoje. Derėjosi su Maschadovu. Ir galiausiai ten pasiekė stabilumą.
  Kitus rinkimus Černomyrdinas lengvai laimėjo prieš Zjuganovą. Kalyakinas taip pat buvo nesunkiai išrinktas antrai kadencijai. Viskas klostėsi daugmaž sklandžiai. Baltarusijos ekonomika augo.
  Tačiau Kalyakinas neperėjo į trečią kadenciją. Jo įpėdinis buvo kolega Novikovas.
  Černomyrdinas nekandidatavo ir trečiai kadencijai. Černomyrdiną pakeitė Žirinovskis. Pastaroji, žinoma, tapo daug nuosaikesnė, tačiau padidino spaudimą Baltarusijai - reikalaudama prisijungti prie Rusijos.
  Naujokas atkirto. Dėl to, kad jam buvo taikomos sankcijos.
  Žirinovskis buvo griežtesnis ir spaudžiamas stipriau... Dėl to prorusiškos jėgos Baltarusijoje surengė referendumą, kuris sutapo su sunkia ekonomine krize. Ir Baltarusija tapo Rusijos dalimi. Tai sustiprino antivakarietiškas nuotaikas.
  2014 metais Žirinovskis, pasinaudodamas Maidano proga Ukrainoje ir V.Janukovyčiaus nuvertimu, išsiuntė karius. Ukrainos kariuomenė nebuvo pasirengusi kovai, o rusai ją nuginklavo. Janukovyčius ir Rada ginklu ginklu paskelbė referendumą. Rusija šią respubliką prijungė prie savęs.
  Kad ukrainiečiai mažiau maištuotų, Žirinovskis Rusijos sostinę perkėlė į Kijevą. Ir tai turėjo įtakos referendumo rezultatams. Pats Vladimiras Volfovičius kituose prezidento rinkimuose buvo pergalingai išrinktas trečiai kadencijai, referendume panaikindamas visus apribojimus.
  Aleksandras Lukašenka išėjo į pensiją ir nugrimzdo į užmarštį. Putinas FSB pirmininko pareigas ėjo iki 2012 m., kai jam buvo šešiasdešimt metų. O komandą atjauninti mėgęs Žirinovskis jo nepakeitė keturiasdešimties metų pajėgiu karininku. Jaunėjo ir Noviką pakeitęs Baltarusijos gubernatorius.
  Tačiau Rusija pateko į Vakarų sankcijas, tačiau jos nebuvo labai reikšmingos. Žirinovskis kariavo Sirijoje ir Irake. Jis sukūrė kurdams savo valstybę ir apskritai veikė ryžtingiau nei Vladimiras Putinas. Be to, Rusija pradėjo raketų ataką prieš Saudo Arabiją ir smarkiai išpūtė naftos kainas.
  Tada prasidėjo didelis karas tarp Irano ir JAV. Kas dar labiau padidino naftos kainas. Tuo tarpu Rusija paėmė ir aneksavo Baltijos valstybes bei Moldovą. Ir tada, pasinaudojusi suirutė Kazachstane po Nazarbajevo išvykimo, ji įtraukė šią respubliką į savo apyvartą.
  Taip pat buvo surengtas referendumas, Rusija įsigijo dar vieną provinciją.
  Pamažu vyko SSRS atkūrimas.
  2020 metais Žirinovskis atnaujino rekordą ketvirtosios Rusijos prezidento kadencijos rinkimuose. Kol išėjo.
  Ir Rusija persikėlė per Vidurinę Aziją. Uzbekistane, Tadžikistane, Kirgizijoje, Turkmėnistane pasirodė Rusijos kariai, vyko referendumai dėl prisijungimo prie Rusijos.
  Taigi šalis buvo atkurta prie buvusių SSRS sienų.
  Tačiau Žirinovskiui to nepakako. Ir jis be nereikalingų išankstinių nusistatymų su kariuomene užėmė Suomiją. Ir ten, žinoma, beveik 100% rezultatu, surengus referendumą. Ir prisijungti prie jos.
  Taigi Rusija grąžino savąją. Santykiai su Kinija kiek pablogėjo dėl pretenzijų į Port Artūrą ir geltonųjų iškeldinimo iš Sibiro.
  Tačiau Kinija bijojo prieš Rusiją ir plekšnoti.
  Tačiau Aliaskoje įvyko karinis perversmas, o Rusijos kariuomenė jį užėmė. Ir jie surengė referendumą dėl grįžimo į Rusiją. Tuo pačiu metu Amerika buvo priversta pripažinti Aliaskos pardavimo Rusijai sandorio negaliojimą.
  Taigi...
  Olegas Rybačenko sustojo ir vėl pradėjo šaudyti.
  Berniukas iššovė pliūpsnį, o po to basa koja metė granatą. Išsklaidė nacius ir tviteryje paskelbė:
  - Mes nenugalimi!
  Margarita taip pat iššovė pliūpsnį, nuogais kojų pirštais metė granatą, sutraiškė Fritzą ir šaukė:
  - Ir visada vieningi!
  Vaikai kovojo labai drąsiai.
  Berniukas vėl smogė priešams. Jis apnuogintais kojų pirštais sviedė į vikšrą granatą. Dėl to susidūrė du tankai. Olegas Rybachenko dainavo:
  - Šlovė tau, mūsų Rusijos žeme,
  Šventosios Rusijos vardu,
  Gimtosios tarybos šeima!
  Mergina vėl metė granatą basa koja. Nušovė tuziną fašistų ir dainavo:
  - Ant kalno yra karvė,
  Būkite sveiki vaikai!
  Berniukas pasisuko, nupjovė Fritzą ir čiulbėjo:
  - Tėvynė mano širdyje,
  Laimei, mes atidarysime duris!
  O po to jo vaikiška koja sviedė granatą. Jis yra vaikas, kuris tikrai yra mirtinas sunaikinimo nešėjas.
  Margarita taip pat yra milžiniško tikslumo strėlė.
  Mergina paėmė ir dainavo:
  - Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis-
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  Mergina, basa koja mėtydama granatą, paėmė ir čiulbėjo toliau;
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio -
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  Ir mergina nusijuokė. Ji rėžė fašistus. Ji išmušė jų gretas ir sušnibždėjo:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus -
  Fašizmas baigsis...
  Skaisčiai švies saulė
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Ir vėl mergina vikriai basa koja meta granatą. Vieni kitus stumdydami nacių tankus.
  Nataša taip pat kovoja. Stalingrade merginos yra tik herojės.
  Ir drąsiai dainuokite sau:
  - Mano tėvynė yra visatos tamsa,
  Galiu sutriuškinti piktų priešų puolimą...
  Negaliu mylėti nė dienos be tavęs
  Aš pasiruošęs paaukoti savo gyvybę už tave!
  O Nataša basa koja meta granatą.
  Toliau Zoja šaudo. Graži mergina su bikiniu. Duos posūkį, nušiaus nacius.
  Ir tada iš jos basos kojos skris žudikiška dovana.
  Zoja dainavo, apnuogindama dantis:
  - Man patinka naikinti priešus! Tokia mergina!
  Ir vėl gražuolė apnuogintais kojų pirštais pradės destrukciją.
  Ir tada Aurora užsidega. Taip pat raudonplaukis velnias, kaip varyti nacius.
  O basa koja iššauta granata išteps Vermachto kovotojus ant žvyro.
  Mergina cypia:
  - Tili, tili, tralas, wali ...
  Nugalėk nacius mano jėgomis,
  Dabar negaliu atsisakyti!
  Ir vėl karys taikliai šaudo.
  Tolimesniam gaisrui vadovauja Svetlana. Ir taip pat plikomis kojų pirštais ji metė sprogimo paketą.
  Na, Fritz tai suprato.
  Mergina, atvirai kalbant, yra roko karė.
  Ir kaip dainuoti:
  - Garbė Rusijai virš žemės,
  Mes visada būsime su svajone!
  Ir keturios merginos apie nacius ir kaip jos smogs. Apskritai jie yra tarsi šventieji iš mirties angelų bataliono. Ir naciai Stalingrade tai supranta.
  Bet darosi vis sunkiau ir sunkiau.
  Stalingradas vis dar laikosi, bet naciai jau sugebėjo paimti Sausą. Tarp nacių taip pat yra stiprus laivynas iš jūros. Įskaitant pagrobtus britų laivus.
  Jie tiesiogine prasme sužeidė visą pakrantę. O turkai veržiasi iš pietų. Pasidaro tikrai baisu.
  Nataša ir jos merginos iš Sukhimi sugebėjo skristi į Stalingradą, užfiksuodamos vokišką faneros lėktuvą.
  Ir dabar - Stalingrade. Kaip ir šis miestas yra fašistai, kad ir kaip stengtumėtės jo neužimti.
  Nataša basa koja meta žudikišką dovaną, suplėšydama nacius į suplėšytą mėsą, ir dainuoja:
  - Mūsų gyvenimas bus nuostabus!
  Zoja, basa koja svaidydama granatą, pridūrė, apnuogindama dantis:
  - Jei, žinoma, laimėsime!
  Ir mergina purtė raudonus spenelius.
  Aurora, šaudo, riaumoja:
  - Ir tegul mūsų Tėvynė garsėja!
  Ir nuogais kojų pirštais jis išmes žmogžudišką dovaną. Sutriuškink priešininkus ir girgždėk:
  - Šlovė Didžiajai Rusijai!
  Tada Svetlana paėmė liniją ir susprogdino. Iškirpau šimtą nacių. Tada ji basa koja paleido granatą ir sucypė:
  - Į naują mokslo ir klestėjimo šviesą!
  O keturios merginos vėl kaunasi, ir nesiruošia nuleisti nosies.
  Nataška pakėlė sprogstamąjį paketą dviem basomis kojomis. Ir dėl visų savo jėgų ji įmetė jį į nacių tanką.
  E-75, apgadintas, sustojo ir pradėjo rūkyti.
  Nataša dainavo:
  - Rusas juokėsi, verkė ir dainavo,
  Visais amžiais, todėl ji ir Rus'!
  Tada Zoja jį paėmė ir plikomis kojų pirštais paleido žudiką. Ir sustojo kitas nacių tankas, išrikiuotas.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Taip, ateitis yra mūsų!
  Šlovė didžiajai Rusijai!
  Aurora šaudė iš kulkosvaidžio. Nušienavo daug fašistų. Tada ji agresyviai pasakė:
  - Šlovė SSRS didvyriams!
  Ir nuo jos basos pėdos metimo vėl skrenda granata. Štai raudonplaukė mergina. Tiesiog nenugalimas terminatorius.
  Ir kaip Svetlana tai paėmė ir sutriuškino nacius. Ir nuvertė juos kaip aštrų šieną.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šlovė Rusijos žemei!
  Ir nuo jos basos pėdos atskrenda tokia mirtina skeveldra granata.
  Karys sucypė:
  - Už sovietų imperiją!
  Nataša šaudo, sako:
  - Už didžiausią imperiją!
  Ir vėl kažkas, kas žudo nacius su didžiule garantija, skrenda iš jos basos kojos.
  O mergina dainuoja:
  - Šlovė mano Tėvynei -
  Šlovė Rusijai!
  Zoja basa koja taip pat metė granatą. Ji nukirto daug nacių ir cypė:
  - Didžioji Rusija - didelė šlovė!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Merginos, žinoma, beveik nuogos. Su bikiniu, įdegęs, raumeningas, gražus ir riestas.
  Kaip žaviai atrodo beveik nuogos merginos! Ir kodėl net drabužiai!
  Toliau Aurora aktyviai šaudo. Ir basa koja svies tai, kas žudo nacius.
  Tada jis dainuoja:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Svetlana toliau šaudė. Ji nukirto nacius ir čiulbėjo:
  - Už puikius pasiekimus!
  O basa koja - kaip paleisti granatą. Ir vėl naciai kvaili.
  Geros rusės merginos. Jie yra akrobatinio skraidymo žmonės.
  Ir tada yra pilotai: Mirabela ir Anastasija. Tas pats, kas trenkė ant Fritz.
  Taip, nuo tokių merginų blaškosi Hitlerio minios.
  Kariai kovoja "Yak-9". Atrodo, kad automobilis yra pasenęs. Bet gana efektyvus. Nors greičiu ir ginkluote prastesnė už liuftvafę.
  Merginoms tik vienas 20 mm pabūklas ir kulkosvaidis, prieš ME-262 su penkiomis 30 mm patrankomis.
  Bet čia Mirabela vikriai manevruoja, patenka į sparnuoto fašisto grifo uodegą. Ir nušauna jį. Išmuša metalą, švariai sudegina priešą.
  Tada Mirabela dainavo:
  - Vis aukščiau ir aukščiau
  Lėktuvai skraido kaip paukščiai...
  Nuardome fašistinius stogus
  O karių narsumas - už sienų!
  O štai Anastasija, kaip ji tai priims ir nacius rėks. Ji yra terminatorė.
  Jis sutraiškys nacių banditų veidus ir girgždės:
  - Didelė šlovė ateis Rusijai!
  Ir taip pat basomis kojomis spaus pedalus. Ir dar vienas Messerschmittas krenta.
  Merginos kaunasi vienos kelnaitės. Ir jie labai geri. Ant silpnesnių variklių jie greitai plazdėja. Ir jie pasitraukia nuo priešo šūvių.
  Mirabela nukirto Fritzą ir cypia:
  - Jokių varnų, tu mūsų neįveiksi!
  Ir vėl karys išslenka į mirtiną atstumą.
  Ir nauja nacių mašina krenta.
  Sandalų mergina žino, ką daro. Ir jai puikiai sekasi.
  Štai fašistas iš tolo bando pridengti karį. Ir ji išeina. Ir per stebuklą vėl prie priešo uodegos.
  Ir numuša Fritzą, girgždėdamas:
  - Rusams nėra nieko neįmanomo!
  Ir vėl karys daro beviltišką posūkį. Ir dar vienas automobilis nukrenta pramuštas.
  Mirabella tviteryje paskelbė:
  - Tikrai pasaulis sukurtas Rusijai!
  Ir vėl, kaip išeiti. O kaip pasiduoti priešui!
  Anastasija taip pat numuša vokišką mašiną ir cypia:
  - Visa mūsų žemė bus garsi, bet laimikio mums nebus!
  O merginos vis labiau skiriasi!
  Kas gali su jais susidoroti? Ar tai agresyvus uraganas!
  Tiksliau, uraganas negali jų įveikti!
  Nataša tuo tarpu kaunasi ir dainuoja:
  Mes kovosime už Rusiją!
  Ir dar basa koja, kaip paleisti žudikiško kalibro granatą.
  Ir sumalkite nacius į metalo drožles ir kruviną mėsą.
  Zoja taip pat svies mirtiną ir įkaitusią koja basa koja ir pašokusi išduos:
  - Ir už naują komunizmo tvarką visame pasaulyje!
  Ir apnuogino dantis.
  Tada Aurora smarkiai šauna. Jis šaudo, pjauna nacius ir cypia, apnuogindamas dantis:
  - Už pažangą!
  Ir iš jos basos kojos veržiasi kažkas, kas gali sugriauti bet kokią kliūtį.
  Ir tada mūšyje Svetlana. Tokia žudikė mergina.
  Ir ji taip pat blondinė. Kaip ji rėžia nacius... Ir tada iš jos basos kojos išskrenda žudikiška dovana. Jis sutriuškins nacius ir pavers juos velniškomis liepsnomis.
  Terminatoriaus merginos, kaip šnypšti:
  - Pagirkite mano garbės žodį!
  Komjaunimo žodis!
  Kariai, kaip šaudyti į nacius. Ir šaudykime juos kaip pasiutusius šunis.
  Štai Terminatoriai! Ir sutriuškina nacius - na, velniai!
  Nataša su patosu pasakė:
  - Kovosime už socializmą,
  Mūsų sovietinei Rusijai
  Už naują puikų užsakymą!
  Ir vėl iš jos basos kojos skrenda mirtina dovana.
  Zoya taip pat veikia gana energingai. Gniuždo fašistus. Ir nenuvilia jų. Ir jos basos kojos mirga kaip propeleris.
  Karys su užsidegimu sako:
  - Šventosios Rusijos vardu,
  Rusija bus pašlovinta!
  Ir vėl karys su visu jauduliu kovoja.
  Tada Aurora basa koja meta mirties dovaną. Kaip jis šluoja nacius į visas puses. Ir su pykčiu sako:
  - Esu pasaulio bokso čempionas!
  Ir tada Svetlana pradės žudiką ir griaunantįjį. Ir jos basa koja tokia vikri.
  Ir karys čiulbėjo:
  - Aš stipriausias pasaulyje,
  mes pamerksime nacius į tualetą -
  Netiki Tėvynės ašaromis,
  Ir mes duosime piktiems oligarchams smegenyse!
  . 9 SKYRIUS
  Dalyvaudama sunkiuose mūšiuose, Vedmakova keletą dienų beveik nemiegojo, todėl, nepaisant didžiulio ankštumo kalėjimo kameroje, tvankumo ir smarvės, ji beveik iš karto užmigo.
  Ji svajojo, kad yra viduramžiais ir vedė vergų maištą, tapdama savotišku Spartaku su sijonu! Po pirmosios sėkmės drąsi kario mergina, raumeninga mergina, subūrė maištininkus ir pasiūlė pačiai pasirinkti vadovus.
  Vedmakova, kaip ir tikėtasi, tapo jau gana didelio būrio vadove ir savo pirmuoju pavaduotoju pasiūlė galingąjį herojų Turaną.
  Ir čia vergai buvo vieningi. Tada jie pasirinko dešimt vyrų. Dešimtainė sistema yra pati paprasčiausia ir Vedmakova nusprendė, kad nieko sudėtinga neturėtų būti.
  Apsiginklavę trofėjais ir pasiėmę tarakonines sraiges (sunkiame sapne Raganų pasąmonė išsiveržė), jie pajudėjo toliau.
  Norėdama sustiprinti savo autoritetą ir ištiesti kojas, Vedmakova vaikščiojo judėdama kaip katė. Tada mergina pradėjo bėgti, basomis kojomis jausdama smulkius aštrius akmenuoto kelio akmenėlius. Tačiau karys nekreipė dėmesio į skausmą, be to, ji buvo prieš visus. Kaip paaiškėjo, ne veltui. Trys priešo kovotojai sėdėjo pasaloje ir galėjo per anksti sužadinti pavojaus signalą. Sukilimo vadas įlipo į medį ir iš viršaus užšoko ant priešų. Jos judesiai tarsi tigrų ir kobrų hibrido šokis, lengvas verksmas ir nuslopęs nukirstomis galvomis.
  - Taip aš palaužiu pasipriešinimą!
  Vedmakova negalėjo atsispirti vaidindama visuomenei, vergams rodydama nukirstas galvas. Atsakant pasigirdo pritarimo riaumojimas.
  Netrukus atsirado dvarai su plantacijomis. Išraižyti namai - tikri rūmai su dekoracijomis ir statulomis. Šen bei ten matėsi fontanai. Iš vienos statulos Dzeuso pavidalu su drugelio sparnais ir burnomis ant pilvo, kojų ir krūtinės: buvo sumuštos septynios srovės. Laukai turtingi, riebūs, panašūs į auksinę medvilnę, grūdai su dideliais smaigaliais, avinžirniai ir kiti dalykai. Jie įdarbino daug vergų. Buvo ir vyrų, ir moterų, ir daug vaikų. Žinoma, prižiūrėtojai, sargybiniai. Bet apskritai, žinoma, vergų daug daugiau, ir su kastuvais ir kapliais.
  Vedmakova iškėlė vergų mergaičių paskubomis pasiūtą savadarbę reklamjuostę: Su kardo ir kapliaus atvaizdu! Kiti vergai atskubėjo į puolimą.
  Tuo tarpu ant stulpų kabojo keli vergai vyrai ir moterys, kurių rankos ir kojos buvo pervertos vinimis. Atrodo, kad šie neteisybės vaikai buvo pasmerkti kankinimui. Pamačiusi artėjančius išvaduotojus, nukryžiuota mergina netikėtai stipriu balsu sušuko:
  - Atpildas atėjo, sumuškite šeimininkus!
  Raganos lyderis, kaip visada priekyje. Jos tarakono sraigė pakilo ir numušė du sargybinius iš karto. Likusieji atsilošė, vienas išsigandęs, net įsirėžė į savo ietį. Iš pradurto pilvo kyšojo žarnos. Mergina nusijuokė.
  - Jūs esate silpni kariai, jei bijote arklio!
  Jos valdove tapusi Miloslava kovojo dešine ranka, mergaitės rankose kirviai, kaip sumanaus kirpėjo skustuvas. Taip garsiai nutraukia kovotojus.
  Turanas taip pat nepasidavė. Jis paleido akmenį, kuris sulaužė sargybinio krūtinę, ir prisijungė prie kovos. Buvo akivaizdu, kad sunkus darbas jam padėjo, o ne girnos raumenys. Tiesa, Vedmakova judėjo greičiau.
  Vergai nustojo dirbti, bet dar neprisijungė prie kovos. Matyt, jie buvo sutrikę. Tiesa, tas pats neramus berniukas, prišokęs prie dirbančių berniukų, sušuko:
  - Jūs bailiai! Kas už manęs yra herojus, o be manęs - bjauri kiaulė!
  Pirmieji atsiliepė vaikinai. Jie puolė prie prižiūrėtojų. Štai vienas keturiolikos metų vaikinas trenkė savo "globėjui" kapliu taip, kad jam galva suskilo kaip moliūgui. Tai pavyko, o kitos vergos, net paprastai kuklios ir kantrios merginos, puolė į mūšį.
  Dabar mūšis buvo chaotiškas, tačiau skaitinis pranašumas ir beviltiškumas buvo vergų pusėje. Ir, žinoma, jie perėmė.
  Passa yra tai, ko sunku tikėtis iš merginos, kuri mokėsi jos akyse. Ji susigrūmė su sargybiniu, jis pradėjo ją stumdyti. Taigi ji jį apgavo, atėmė kardą ir smogė jam tiesiai į kaklą.
  - Tai aš vadinu užkandžiu! - atrėžė mergina. - Žiūrėk, nesigerk!
  Pirmoji valda buvo greitai išlaisvinta, būrys išaugo tiesiog mūsų akyse. Sukilimas išplito kaip gaisras, apėmęs laukus. Vedmakova šuoliavo į priekį. Prie jo puolė raiteliai, paprastai patekę į patį viršugalvį. Tačiau sargas nepasidavė. Ypač atkakli kova vyko prie septynių stygų fontano. Čia sodininkai perkėlė arklių rezervą į mūšį.
  Drąsioji Vedmakova buvo apsupta iš visų pusių. Ją išgelbėjo tik nepaprastas specialiai nupenėtos tarakono sraigės greitumas. Čia yra tikslus smūgis ir susmulkintas priešininkas krenta. Tačiau mergina iš pradžių buvo sužalota į petį, paskui į pilvą, o paskui vos nenupjauta koja. Tada Vedmakova pradėjo mėtyti mažyčius durklus. Aštrūs kaip skustuvas, jie įkrito į akis, kartais į burną. Tačiau dauguma karių dėl karščio buvo pusnuogiai, o tokiems kariams užtenka perdurti krūtinę. Keli raiteliai krito, bet likusieji spaudė toliau. Kardų buvo tiek daug, kad jie atrodė kaip judančios šukos. Taigi jie liejasi iš visų pusių.
  Bet Miloslava, Passa, Turanas ir kiti vergai atvyko laiku. Įsiskyrę į gretas, jie vaikščiojo kaip čiuožykla, matai, kaip nuskrido lavonai, o kažkaip ginkluoti vergai iš visų jėgų atskubėjo į pagalbą.
  Pėstininkai puolė raitelius, išsekę vergai keršijo už skausmą ir pažeminimą.
  - Paimk priešo žiedą ir nepaleisk! - įsakė Vedmakova.
  Jos akyse krito vergas nupjauta galva, bet iš paskos krito keliolika sargybinių.
  - Paimk numerį! - įsakė jaunasis sukilimo vadas.
  Vis daugiau vergų stojo į mūšį. Buvo matyti, kaip vaikinai bėgdami lipa ant žirgų, puolė prie raitelių ir dantis vartojo smailius akmenis.
  Atrodė, kad vergai nepažino baimės, keršijo už ilgus pažeminimo metus, kai niekas jų nelaikė žmonėmis. Be to, daugelis jų gimė laisvi ir dar nepamiršo svaigaus valios aromato.
  Baigusi "žirgų" būrį, Vedmakova pajudėjo toliau. Paskutinė rimta kliūtis jo kelyje buvo nuo didelių medžių iškirsta citadelė. Ten buvo gana didelis saugumas.
  - Ieškokite dvarų ir paimkite kopėčias. - sušuko ji. - Jei to neužtenka, pasigaminkite juos patys.
  Vergai paskubomis pastatė puolimo įtaisus.
  - Laiptai turi būti platūs, kad vienu metu per juos galėtų praeiti daug karių. - atkreipė dėmesį Vedmakova.
  Kituose valdose vis dar siautė žudynės. Kai kuriose vietose tarnai perėjo į sukilėlių pusę, bet kai kuriais atvejais iš įpročio jie priešinosi. Prižiūrėtojai buvo greitai nužudyti - tai toli gražu ne patys kiečiausi kariai. Paskutinė priešo pasipriešinimo tvirtovė buvo detinetai. Vedmakova, kaip visada, pirmoji užlipo ant sienos. Jis kelis kartus buvo smogtas strėle, bet nuo mirtinų dovanų atsikratė skydu. Artimiausias karys nukentėjo taip stipriai, kad nors ir sugebėjo atmušti, jis nuvirto nuo sienos.
  Miloslavai pavyko kabliu nuplėšti sargybą, taip pat numesdama priešą. Sniego balta Passa savo išvaizda jau užbūrė priešo karius. Kol jie žiūrėjo į jos smarkiai svyrančias, viliojančias krūtis, mergina kojomis spyrė į kirkšnį, o paskui rėžėsi. Vedmakova, lipdama sienomis, be gailesčio nukirto. Priešas jau buvo praradęs moralę, vis daugiau vergų lipo ant sienos. Jie prasibrovė, buvo daug laiptų, o sargybiniai nespėjo jų visų numušti. Apačioje tiesa gulėjo negyvi ir sužeisti vergai, puolimas neapsieidavo be nuostolių. Čia vergas ir sargybinis susigrūmė ir griuvo iš padoraus aukščio. Jie buvo sužeisti, bet liko gyvi, toliau smaugė vienas kitą.
  Neramus berniukas Vedmakova pamiršo paklausti jo pavardės, taip pat buvo ant sienos. Pasinaudodamas nedideliu ūgiu, jis paslydo pareigūnui tarp kojų, po to abiem kojomis spyrė jam į nugarą, kartu trenkdamasis po keliais. Jis skrido į priekį, atsitrenkdamas į šakę, kurią laikė suaugęs vergas.
  - Tai taip pagavo, kad skausmingai kandžiojasi! - Berniukas iškišo ploną liežuvį, erzindamas sargybinius.
  - O tu basakoji gyvatė! - Dešinėje stovintis kovotojas keikė ir trenkė kardu berniuką.
  Berniukas atsilošė ir iš pypkės spjaudė jam į akį. Kaip beviltiškai rėkė priešas, palūžęs. Vaikinas ceremonijoje nestovėjo ir pribaigė jį kardu. Vaiko rankos, nors ir plonos, buvo raumeningos ir tvirtos - užgrūdintos sunkaus darbo.
  Kiti vaikinai taip pat rodė spaudimą, velniškai kovojo, cypė ir keikėsi, rinkdamiesi šaunias išraiškas!
  Siena buvo greitai nuvalyta, viduje mūšis šiek tiek užsitęsė, bijodami vergų keršto, savininkai beviltiškai kovojo. Tiesa, ataugę pilvukai yra blogi pagalbininkai kovojant su pasiutusiais vergais.
  Pagrindinis savininkas šeichas Samuma bandė pasitraukti per požeminę perėją. Jis pasiėmė su savimi maišą akmenų ir aukso. Galbūt jis turėjo galimybę, bet godumas jį nuvylė. Graži mergina Rakhita ir net su varine odos spalva yra per didelė pagunda.
  - Ir sek paskui mane, kalyte! - Šeichas sugriebė ją už vešlių plaukų.
  - Nereikia, aš pats eisiu, pone! - maldavo ji.
  - Ne kekšė! Man patinka tave nešti! Sadistinis kunigas nusijuokė.
  - Bet skauda! - Vergė trūkčiojo nuogas kojas.
  - Kai mūsų nebebus, pakabinsiu tave už plaukų ir padegsiu. Šeichas mėsėdžiai apsilaižė lūpas.
  - Tu esi žvėris! Bet aš tave myliu, patikėk!
  Mergina prisiglaudė prie šeimininko, kuris nešvariu snukučiu priglaudė jai švarų veidą ir pradėjo laižyti. Štai Rakhitos ranka ant šeicho diržo rado durklą ir iš visų jėgų įsmeigė jį į išsipūtusį pilvą.
  Štai tamsos padaras.
  Šeichas numetė krepšį ir paleido plaukus. Jo rankos bandė uždaryti gilią skylę, iškrito žarnos.
  - Padaras! Echidna! - suriko jis.
  - Ne! Aš pasielgiau teisingai! Kiek merginų ir vyrų tu kankinai. Jis netgi sukalė vaikus ir prikalė juos prie stulpo. Tai tik kerštas! - sušuko mergina.
  - Prakeiktas!
  - Deivė! Tu mane sumušei! - Vergė spyrė šeichui į putlų, kraujuojantį pilvą.
  - Keletas smūgių! - Jis sušnypštė.
  - Bet manyje teka kilnus kraujas! - basoji vergė mirktelėjo dantimis.
  - Nieko kekše! Kariuomenė sutriuškins maištą, o tu būsi taip nukankintas, kad aš tau atrodysiu kaip angelas! - Radau jėgų urzgti šeichą.
  - Ar jie turi turtingesnę už jūsų fantaziją? Mergina iškišo liežuvį.
  - Užteks tau! Turtuolis trūkčiojo ir dejavo. - Skauda! Atnešk man Facifi tepalų.
  - Kodėl? - gudriai pasiteiravo mergina.
  - Aš tau duosiu šį aukso maišą. Šeichas maldavo.
  - Jis mano! Gerai, tik iš malonės, kur fatsifi tepalas? Mergina gudriai nusišypsojo.
  Ar žinote skraidančios karvės formos spintą? - mikčiodamas sušnypštė turtuolis.
  - Taip! Mačiau tokį gražų su akmenukais.
  - Taigi reikia įkišti ranką į galvą, ir nesunkiai gausi tepalo dėžutę. Tu ateisi manęs ir ištepsi. - vos neprarasdamas sąmonės sumurmėjo šeichas.
  "Net piktadarys nusipelno medikų pagalbos. Palauk manęs!
  Mergina įbėgo į kambarį. Jai nerūpėjo turtuolis, tačiau toks vertingas tepalas yra labai retas ir naudingas maištininkams. Ir tada ji išduos nekenčiamą keistuolį maištininkams.
  Vergai jau pabėgo į kambarius. Du iš jų pamatė gražią pusnuogę merginą. Pas ją atskubėjo sveiki vaikinai, ištroškę moteriškos meilės. Mergina sunkiai dirbo, buvo raumeninga, todėl stipriomis kojomis lengvai atstūmė užpuoliką ir šaukė:
  - Jei nori gauti pinigų. Žinokite, kad ten, rūsyje, verkia agresyvus tipas, su maišu aukso.
  - Mes nemėgstame agresijos! - ironiškai paprieštaravo vaikinai.
  Bet jis taip pat turtingas! - atrėžė mergina.
  - Tada jau geriau, kovokime! Kur yra rūsys? - maištaujantys vergai plepėjo.
  - Sekite ten mano ranką! Vergė mostelėjo dešine ranka.
  Jauni, juodi vergai puolė ten, kur nurodė jos grūstuvas. Mergina nusišypsojo ir įbėgo į kambarį. Apstatymas buvo gana turtingas, bet netvarkingas. O štai spintelė išlieta iš aukso. Rakhita, du kartus negalvodama, įkišo ranką. Ji paslydo į vidų ir tuo metu jos žandikaulis užsidarė.
  Gražuolė sucypė, aštrūs dantys nukirto jos riešą.
  - O, kaip skaudu! - sušuko ji, paskui išsisuko. - Tai taip žiauru!
  Nepaisant laukinio skausmo, mergina įnirtingai bandė sutvarstyti ranką. Vedmakova, išgirdusi moterų verksmus, nusprendė, kad kažkas prievartaujama, ir greitai įsiveržė į kambarį. Pamačiusi krauju pasruvusią gražuolę, ji sušuko:
  - Kas išdrįso tai padaryti?! Aš uždėsiu jo orumą jam ant užpakalio! - Ištikus pykčiui, karys galėjo būti grubus.
  Iš Rakhitos akių riedėjo ašaros, net ne iš skausmo jai, daug kartų nesvetima plakta vergė, kiek nuo supratimo, kad dabar ji luoša.
  - Tai jis! Mergina parodė į spintą.
  Jei taip yra, tai baisu! - Vedmakova su jėga rėžė išsišiepusiam vabzdžiui į galvą. Konstrukcija sulinko nuo smūgio, nupjautas minkštesnis auksas. Karys toliau mušė, kol sudaužė spintelę į gabalus.
  Mergina pastebimai išblyško, o sniego baltumo Passa prišoko prie jos. Ji mikliai uždėjo žnyplę, sustabdydama kraujavimą. Vedmakova išėmė nupjautą ranką, galūnė išbalo, bet vis tiek buvo šilta.
  - Puiku! - Turime paskambinti Chirovui. Galbūt jis užaugins. Karys garsiai sušvilpė.
  Passa paklausė:
  - Kas tau patarė čia kišti ranką?
  - Samma!
  - Ką įdėjote į save? - nustebo Vedmakova.
  - Ne, šio keistuolio vardas Samuma. - pataisė mergina.
  - Jei taip, tuomet reikia padalyti į ketvirčius. Karys pavartė akis.
  - Jis rūsyje ir sunkiai sužeistas. Galėsite jį sugauti. Jei nekvėpuoji.
  Vedmakova bandė sulaikyti šepetį, kai staiga pavirto slidžiu driežu, kuris bandė prasmukti. Jei karys nuo gimimo nebuvo toks gudrus, galbūt jai pasisekė. Ypač kas griebė ne už uodegos, o už kaklo.
  - Oho, keista magija. Turime parodyti Khirovą.
  Sužeistos merginos veidas aptemo, ji prarado sąmonę.
  Passa jį pasiėmė pačiu laiku:
  - Nervinga mergina, bet graži! Gaila, jei ji liks luoša.
  Na, tikiuosi, kad tai bus ištaisyta. Tik dabar Chirovas kažkur pasigedo, pažadėjo būti šalia manęs. - Vedmakova nepatenkinta gūžtelėjo pečiais.
  - Aš esu čia! Iš už durų iššoko burtininkas. - Jaučiu magiją.
  - Ir aš laikau jį rankose! - suniurzgė Ragana.
  - Na, tai nėra blogai! Tai medūzos ir driežo mišinys, matai permatomas, matai kaip plaka trys širdelės. Burtininkas nusijuokė.
  - Kas įspūdingo. Mergina neteko rankos, o vietoj jos - driežo medūza. Manau, kad nepaisant viso tokio padaro miklumo, tai nėra visiškai lygiavertis pakaitalas! - Karys jokiu būdu nebuvo linkęs juokauti.
  - Bet viena iš kūno dalių gali plaukti, ir tai visai nėra blogai. Kažkokia supergalia! Burtininkas gudriai mirktelėjo.
  - Ką tai reiškia, ar tai negalia? - Aš nesupratau Raganių.
  - Kaip pasakyti! Juk tai jau ne tik gyvūnas, o moters kūno dalis. O valdyti gyvūnus sunku. Dabar šis mažas driežas gali susitraukti ir įslysti į bet kokį tarpą arba perlipti per sieną. Be to, jis beveik nematomas, ši rūšis yra kaip chameleonas. - ėmė aiškintis burtininkas.
  - Pulsarno! - tarė, demonstruodamas Paso entuziazmą. - Nemaniau, kad tai įmanoma. Nupjaukite šepetį ir padarykite jį šnipinėti.
  - Būna, kad pralaimėjimas žada didelių rūpesčių, bet tai tik būsimos pergalės atspindys. Burtininkas pastebėjo.
  - Vadinasi, neketini jos nuvilti? - patikslino Vedmakova.
  - Ne! Kare narsumas ir geras intelektas atneša pergalę. Norėdami pataikyti, pirmiausia turite pamatyti taikinį, kitaip išnarinsite kumštį. Tačiau norint išvengti bėdų, žaizda turi būti išgydyta. - tyliai atsakė Hirovas.
  - Merginai negera būti luošai. Juk tai ją sugadins! Ar galite padaryti, kad tai atrodytų kaip tikra galūnė, žmogaus ranka? - pasiteiravo Vedmakova.
  - Aš pagalvosiu! Gal galiu sutvarkyti. Apskritai dauguma magų daug geriau moka žudyti nei gydyti. - su spaudimu pabrėžė Hirovas.
  - Sutinku su tuo! Kiekvienas kvailys gali suluošinti, ne kiekvienas protingas gali išgydyti. - Vedmakova dėl įtaigumo net pirštą susuko į viskį.
  - Daug grubių budelių - mažai gydytojų!
  Vergai tempė Samumo savininką, atrodo, kad jis miręs. Rakhita susimąstė, jos veidas iškreiptas iš susierzinimo.
  - Ir vėl jis visus apgavo! Išėjo neapmokėjęs sąskaitų.
  - Aš jį pakartiu! - pasakė Vedmakova. - Tegul jo lavonas yra įspėjimas visiems, kurie yra niekšiški ir godūs. Godus žmogus visada yra dosnus nusivylimo ašaromis!
  - Tai pagrįsta! Bet kas man grąžins ranką? Mergina buvo pasiruošusi verkti.
  - Štai jis! - nurodė sukilimo vadas.
  Chirovas nusilenkė, jo rankose užsiliepsnojo laidas.
  - Nesijaudink! Jūs neturite būti suluošintas. Taigi Rakhita turės tapti puikiu jūsų šnipu. Juk norisi atkeršyti visiems šios imperijos turtingiesiems ir galingiesiems.
  - Žinoma. Nebūk vergas, pažemintas dulkėse! - sušuko mergina.
  - Taigi tu gali mums padėti! Ši imperija yra blogai valdoma, todėl kapas sutvarkys kuprotą sistemą! - burtininkas iš smiliaus išskleidė energijos spindulį.
  - Keista! Matau jumyse daug energijos. Ir išmintis! Aš pasiruošęs prisijungti prie jūsų! - sušuko vergas.
  - Būsi įskaudintas, bet galėsi nugalėti! Be skausmo nėra narsumo, be narsumo nėra pergalės! - pareiškė jis, demonstruodamas burtininko filosofinį mąstymą.
  - Esu moteris - todėl pripratau ištverti. Rakhita linktelėjo.
  - Kai kantrybės neužtenka, dainavimas padės! - šyptelėjo Khirovas.
  Visi juokėsi. Vedmakova buvo geros nuotaikos. Pradžia buvo pergalinga, vadinasi, laiko gaišti nėra. Visų pirma, reikia suformuoti vergų armiją, kol jie neišsisklaido. Taigi žmonės kaip geležis, kol atvės, suteikia norimą formą. Kario mergina išėjo ant sienos, užlipo ant pakylos ir griausmingu balsu įsakė:
  - Trimitų kolekcija surinkite visus!
  Passa paklausė:
  - Moterys taip pat?!
  - Taip! Mums reikės kiekvieno kardo. Paskubėk, bet žinok, kad plėšimų nebus, viską pasiskirstysime po lygiai.
  Vergų surinkimas užtruko, teko net botagais panaudoti. Pati Vedmakova buvo priversta padėti keliems tų, kurie nepametė galvos ir pažaboti plėšimus. Mergina davė gerą smūgį į ausis penkiems uoliausių banditų, vienam net galvą nukirto. Jai ant veido krito kraujo lašeliai, Vedmakova godžiai juos laižė. Pavyko. Bendras susirinkimas vyko tamsoje deglų šviesoje. Išlaisvintų vergų buvo tūkstančiai, Vedmakova net iš akies apskaičiavo, kad mažiausiai dvylika tūkstančių, nors tarp jų yra daug vaikų ir moterų.
  Ji koncertavo iš aukščiausio citadelės bokšto. Burtininkas stovėjo priešingoje pusėje, jis kontroliavo visą susibūrimą. Vergai buvo žiauriai išnaudojami, o silpnieji buvo įvykdyti mirties bausme arba skerdžiami. Taigi apskritai, jei paimtume fizinius parametrus, jie atrodė kaip geri kovotojai. Tiesiog jiems reikia mokymų. Vedmakova pasakė uždegančią kalbą. Ji ypač atkakliai aiškino, kad reikia sukurti didelę išsivadavimo armiją.
  - Vienybė, drąsa, nesavanaudiškumas - raktai į pergalę, laisvę, laimę! Be disciplinos nėra kariuomenės, o be kariuomenės negali rasti laisvės! Darbas mus sustiprino, proto padaugintas suteiks laisvę, o kartu su sėkme - laimę!
  Taigi tapkime viena ir nutraukkime grandines! - kalbėjo karys.
  Vergai džiaugėsi savo pritarimu! Tik vienas vergas, su daugybe randų ir išdidžiu žvilgsniu, tylėjo. Jo žvilgsnis išreiškė didžiausią panieką.
  Vedmakova vėl pasiūlė pasirinkti vieną sukilimo vadą!
  - Vadas yra kaip piramidės viršūnė - turi būti tik vienas, kitaip net ir tokia tvirta konstrukcija sugrius!
  Vergai rėkė:
  -Teisingai! Vesk mus.
  Tu didysis karys būsi mūsų vadas! - Netikėtai pavyko aplenkti visą berniuką.
  Tai nustebino Vedmakovą: kaip tai įmanoma. Ji žiūrėjo atidžiau, vaiko rankose buvo kažkas panašaus į vėjo vamzdį, tik storesnis. Ir šio prietaiso pagalba jis ūžė.
  - Berniukas nueis toli! Koks jo vardas? - pasiteiravo karys.
  - Dikas! Aš konkrečiai atpažinau. Pasas pasakė.
  - Paprastas vardas! - Vedmakova aiškiai tikėjosi kažko egzotiškesnio.
  - Kodėl sudėtingumas!
  - Balsuojame! - paskelbė burtininkas. Jo balsas buvo toks griaustinis, kad palmės drebėjo. - Kas pasisako už tai, kad raganų karys būtų vadas, pakelkite dešinę ranką! Balsuokite už tiesą, laisvę ir garbę! Ir tavo gyvenimas bus toks, kad dievai pavydės! -
  Vergai, apimti entuziazmo, beveik vienbalsiai iškėlė dešinę ranką. Jie atrodė kaip kariai, o jų vieningumas paskatino mintį, kad jei Chirovas čia būtų panaudojęs savo žavesį.
  Ar ne tiesa, kad jo atvykimas suteikė jiems laisvės ir galimybę pasijusti tikrais žmonėmis. Taigi, natūralu sutikti Vedmakovą kaip lietų per sausrą. Džiaugsmas buvo perskaitytas buvusių vergų veiduose. Tai buvo tarsi pabudimas.
  Čia su visuotiniu džiaugsmu į priekį žengė galingas vergas, gausiai išpuoštas randais. Jis kalbėjo savo giliu balsu.
  - Norinčių vesti į laimę buvo ir bus daug. Bet ar jūs turite moralinę teisę tai daryti!
  - Kuris!? - Ragana išsišiepė pilną dantų burną. Bicepsai ant nuogų rankų išsipūtė.
  - Kas tu esi?! Kilmingos giminės palikuonis arba bendražygis. O gal net pabėgęs vergas kaip Gisoras. Jis taip pat daug žadėjo, bet gyvenimą baigė ant laužo. Ir su juo dvidešimt tūkstančių vergų. - Nukapojo galingas vergas.
  - Daug kas priklausys nuo mūsų. Matau ant tavęs randus, greičiausiai ne vergu gimei, galiu atskirti botagų ar kardo su ietimis padarytas žaizdas! - pasakė Vedmakova.
  - Tu atspėjai man nepažįstamą karį! Aš esu Comte de Forsa, baisių karalių palikuonis. Bet ar žinai savo tėvo vardą? - paklausė kilnus vergas.
  - Šeimos kilmingieji turi tokį patį ryšį su drąsa, kaip ir plaukų ilgis su protu! - atrėmė Vedmakova ir iškart pridūrė. - Joks protėvių narsumas nepadės bailiui!
  - Tu gražiai kalbi. Kaip koks mugės juokdarys, kokia drąsi tavo širdis? Vergas grėsmingai kilstelėjo antakius.
  - Na, tu didvyris! Grafas, bet pagal vergo likimą, kur buvo tavo pasididžiavimas ir drąsa! - Vedmakova jau pradėjo blaškytis.
  Tam turėjau savų priežasčių. O ką, nereikia žinoti, mažiau žinių - lengviau numirti! Kviečiu tave į kovą iki mirties, ir jei išdrįsi ne tik žodžiais, tai priimsi iššūkį! riaumojo Comte de Force.
  - Galite tuo būti tikri! Karys atkirto.
  Vergai išvalė areną. Witcher nulipo ir patikrino kardą. Jos priešininkas stovėjo priešais ją. Jis iš karto turėjo savo ginklą, du aštriai pagaląstus kardus. Tik tuo atveju karys išsitraukė iš jos krūtinės dar vieną kardą.
  Grafas de Force buvo daug aukštesnis už raganus, daug platesni pečiais, nors neatrodė toks raumeningas ir reljefinis, mergina, verta tapti pasaulio fitneso čempione. Tačiau riebalų nebuvo, sausgyslių raiščiai buvo įtempti ir patinę. Be to, kiekviename judesyje buvo didžiulė patirtis, o šokinėjanti eisena kalbėjo apie tai. Jų veiduose žaidė šypsnys, tai jau buvo ne niekinanti, o užjaučianti.
  - Na, įkliuvai, mergaite! Jūs nepavydėsite. Grafas parodė jai kumštį.
  - Kodėl tu taip pasitiki savimi? Raganos pyktis sustiprėjo.
  - Laimėjau daug kovų ir turnyrų. Savo karalystėje buvau laikomas vienu geriausių kovotojų, daugelis laikė mane net geriausiu. - Forsa, papurtė krūtinės raumenis, kurie atrodė kaip du skydai, stovintys vienas šalia kito.
  - Taip yra dėl to, kad kovojote tik su aukštuomene, o jie išsigimę ir sustorėję. Dabar, jei sugyvenai su talentingu paprastu žmogumi, tavo šlovės liko nedaug! - užtikrintai atsakė Vedmakova.
  - Paguldykite šunį, kol palei nugarą vaikščiojo lazda, tiksliau mano kardas! - Grafui sugrįžo visa arogancijos pilnatvė.
  - Tai labai įdomu! Ašmenys, pagaminti iš stipriausio plieno, rūdija kalbančio ir bailio rankose! - Vedmakova nenustojo spindėti iškalba.
  - Na, greičiausiai tai galioja tau, niekše! - sumurmėjo Forsa.
  - Gal nustok fechtuotis liežuviais, o panaudok ką nors kietesnio! - Vedmakova atkartojo elegantišką aštuntuką.
  - Abipusiai!
  Grafas ir sukilėlių vadas susitiko akis į akį. Kardai judėjo greitai, smogdami visa jėga. Nuo smūgių skriejo kibirkštys, pasigirdo skambėjimas.
  Grafas puolė kelis kartus. Jis išbandė dvivamzdžių techniką, tačiau Vedmakova atakas atmušė, pažymėdama, kad jos kilnus varžovas turėjo neblogą greitį.
  - Ką tu žaidi!
  - Ant mirties stygų!
  Grafas vėl atmušė daugybę smūgių, išbandė sudėtingus derinius. Vedmakova šiek tiek atsitraukė, surengė kontrataką, šiek tiek sugriebdama priešą už krūtinės.
  Ji studijavo patyrusio kario judesius, neskubėdama miegoti. Grafas šyptelėjo, jo akys žibėjo:
  - Tu visai ne tokia paprasta! Gal net ne visai vergas, nors vaikštai basas.
  - Gimiau laisvas ir gyvenau miške! Mano kaklas niekada nepažino jungo. Neįsivaizduojama, kad reikia pasiduoti jėgai. Tikrai laisvas žmogus paklūsta trims dalykams - protui, meilei, Dievui. Vergas savo sieloje yra nuolankus - aistroms, geismui, Dievo tarnams! - gražiai atsakė Vedmakova.
  Dėl paskutinio tu teisus! Tai tu tikrai teisus, šitie kunigai ir kunigai mane pastatė! - Grafas padarė dvigubą vėduoklę, paskui "atkabos" techniką, bet nepavyko. - Aš mielai su tavimi pasikalbėsiu prie vyno taurės, nebent, žinoma, tave nužudysiu.
  - Bokalas vyno yra kaip vandenynas - jei nusineši, prarandi žemę po kojomis! - tarė karys.
  - Bet tu jautiesi laisvesnis. Kaip apie šį požiūrį.
  Jis laikė trišakį, paskui - drugelį. Atsakydama į susitikimą Vedmakova smogė stipriau. Grafas atsitraukė. Tada varžybos vėl atsinaujino, Forsa judėjo kaip vėjas, jis suprato, kad jo varžovas per stiprus, kad ją išmuštų iš netikėtumo. Tada, pripratinęs Vedmakovą prie tam tikros judesių sekos, grafas staiga pakeitė kardo trajektoriją ir smogė merginai į raumeningą, bet kartu su moteriška krūtine. Teko kraujas, įbrėžimas buvo gilus. Žaizda Vedmakovos nesulaužė , o atvirkščiai - suteikė jai jėgų. Mergina pradėjo puolimą, kardams blykstelėjus keistam šokiui. Ir nors iš šalies atrodė, kad karžygys visai pametęs galvą ir įsiutęs, tačiau gyvenimas miške ir medžioklė nuo pat kūdikystės išmokė išlaikyti mintis nuožmiausioje kovoje. Grafui buvo sunku sulaikyti tokį spaudimą, jis atsitraukė sunkiai atitrūkęs. Vedmakova pagavo akimirką, kai vergė atsitraukė, lyg būtų trenkusi jam po keliu. Smūgis pataikė į sausgyslę ir grafas susvyravo, jo greitis sumažėjo. Tada mergina surengė savo priėmimą, pati jį sugalvojo, pavadindama devyniagalviu drakonu. Tik gerai apmokytas kovotojas galėjo atlikti tokį dalyką. Be to, paskutinė devinta ataka buvo beveik nenugalima. Čia buvo kalbama apie mechaniką, atspindinčią ataką, šepetys buvo per daug susilpnėjęs, atakuojantis atakas, todėl paskutinė ataka baigėsi. Pirmą kartą karys surengė priėmimą gana sumaniam ir greitam partneriui, o kai jis atsiduso, numetęs kardą, tapo aišku, kad naujovė buvo sėkminga.
  Grafas išbalo, neteko jėgų.
  - Tu laiminga kekšė!
  - Ne visai! Sėkmė netvirta kaip smėlis - tik darbštumas ją suriš cementu.
  Vedmakova vėl sužeidė priešą, bet ne giliai - ji nenorėjo žudyti ar suluošinti. Dar kartą smogdama, ji spyrė, grafas mechaniškai atrėmė ir karys išmušė jai kuokštinį kardą. Vergas kunigas pasirodė visiškai neginkluotas. Vedmakova išmetė kardus, puolė priešą ir sustabdė skaičiavimą. Jos rankos užrakino jo galūnę spynoje.
  - Pasiduodantis? Panteros akys blykstelėjo.
  - Aš grafas, pasiduosiu basam vergui!
  Vedmakova įnirtingai prieštaravo:
  - Ne vergas, o kovotojas už teisingą reikalą! Jūs pats buvote vergas ir supratote, kas yra pažeminimas, o vis dėlto jie yra kiti žmonės, ne blogesni už mus. Taigi paklauskite savo sąžinės!
  . 10 SKYRIUS
  Priekinėje linijoje kovėsi Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova. Berniukas ir mergaitė jau gana nuobodu nuo užsitęsusio karo. Nuolatinis žudymas ir šaudymas taip pat erzina.
  Tai kaip žaidime. Tam pačiam šauliui anksčiau ar vėliau nusibosta.
  Vaikai pavargo nuo šaudymo ir nuolat mėtymo granatomis basomis kojomis.
  Vaikinas davė savo eilę. Nužudė fašistus.
  Ir pasakė:
  - Maeta!
  Mergina basomis kojomis metė granatą. Ji išsklaidė Fritzą ir su džiaugsmu sušuko:
  - Turėsime naujų, labai didelių pergalių!
  Bet jau nuobodu. Netgi tai, kad nuo berniuko basų kojų metimo nacių tankai nustumiami į šoną.
  Tada Olegas pradėjo kurti.
  Dar viena alternatyvi istorija. Zjuganovas nebalsavo už Stepašino kandidatūrą, taip pat nebalsavo trys komunistų frakcijos.
  Jis baigėsi Valstybės Dūmos paleidimu ir pirmalaikiais rinkimais 1999 m. rugsėjo mėn.
  Žinoma, komunistai buvo stipresni nei bet kada. Ir jie ėjo į rinkimus, remdamiesi Primakovo vyriausybės laimėjimais, kur vaidino svarbų vaidmenį. Vienybės blokas dar nesukurtas. Putinas nepasirodė kaip premjeras. O kovotojų invazija į Dagestaną tik pridėjo balsų kairiesiems ir nužudė valdžios galią.
  Apskritai valdžia pasirodė netvarkinga. NDR susilpnėjo ir žlugo, o naujos paruoštos partijos nebuvo. Taip, ir Stepašinas, paskirtas ministru pirmininku, nevadovavo valdančiajai partijai. Ir tada Jelcinas jį iš viso atleido.
  Trumpai tariant, parlamento rinkimai nulėmė kairiųjų pergalę.
  Komunistų triumfas buvo įspūdingas. Be to, Primakovo-Lužkovo blokas neturėjo laiko atsipalaiduoti. Bet vis tiek jam pavyko užsiregistruoti kartu su ūkininkais. Ir užėmė antrąją vietą. Trečiasis buvo "Yabloko", kuris buvo gerai reklamuojamas. Ketvirtąją vietą užėmė Liberalų demokratų partija. Bet daugiausia dėl to, kad prezidentui palankūs kanalai aktyviai reklamavo šią partiją.
  O Jelcinas netgi suteikė, tiksliau, suteikė Žirinovskiui generolo laipsnį.
  Taigi viskas vyko pagal ypatingą scenarijų.
  Opozicija užgrobė valdžią Valstybės Dūmoje. O Jelcinas sutiko pasitraukti savo noru, oficialiai savo įpėdiniu paskirdamas Primakovą. Zyuganovas taip pat tapo ministru pirmininku ir dešiniąja ranka.
  Tai apskritai tiko komunistams. Ir buvo pasiektas kompromisas. Basajevas ir Khattabas buvo išspausti iš Dagestano. Tačiau jie nesiuntė kariuomenės į pačią Čečėniją.
  Netrukus ten prasidėjo pilietinis karas ir susiskaldymas į kelias grupes.
  Rusija padėjo Maschadovui ir Kadyrovui. Primakovas nesunkiai laimėjo Rusijos prezidento rinkimus. Antrasis netikėtai buvo Žirinovskis - savo elektorate neturėjo kitų konkurentų, o liberalas Javlinskis nebuvo jo varžovas.
  Olegas Rybachenko nutraukė kompoziciją. Ne, neįdomu. Vėlgi, jau gvildenta tema, po Primakovo, Zyuganovo ir SSRS atkūrimo. Pavargęs!
  Gali būti ką nors įdomesnio sukurti. Pavyzdžiui, apie erdvę.
  Vaikinas pradėjo galvoti.
  Naujoji Didžiosios Rusijos imperijos sostinė vadinosi Petrogradas-Galaktik. Jis buvo įkurtas Šaulio žvaigždyne, beveik pačiame galaktikos centre. Tiek žvaigždės, tiek planetos čia buvo daug tankesnės nei Paukščių Tako pakraščiuose, kur senoji Žemė rado prieglobstį. Vakarų konfederacijos kariuomenė buvo visiškai išstumta iš branduolio. Tačiau karas nepraėjo be pėdsakų: sunaikinta tūkstančiai planetų, apie Žemę liko tik prisiminimai. Tai buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios sostinė buvo perkelta į turtingiausią ir taikiausią galaktikos vietą. Pralaužti čia labai sunku, todėl net ir totalinio kosminio karo sąlygomis, kai fronto linija yra abstrakti sąvoka, o užnugaris - konvencija, branduolys tapo pagrindine Rusijos baze ir pramonės tvirtove. Sostinė išaugo ir visiškai prarijo Kišišo planetą, pavirtusi gigantišku didmiesčiu. Milžiniškas miestas, galintis padaryti įspūdį bet kuriam protingam žmogui. Daugybė skraidančių aparatų kerta purpurinį dangų.
  Maršalas Maksimas Troševas buvo iškviestas pas gynybos ministrą supermaršalą Igorį Rerichą. Artėjantis susitikimas buvo smarkiai išaugusio priešo aktyvumo ženklas. Visus varginęs karas surijo išteklius kaip grobuoniškas piltuvas, jame žuvo trilijonai žmonių ir niekas negalėjo pasiekti trokštamos sėkmės. Militarizacija paliko pėdsaką Petrogrado-Galaktiko architektūroje. Didžiuliai dangoraižiai stovi lygiomis eilėmis, tai celės miesto šachmatų lentoje. Tai nevalingai maršalkai priminė kosminių armadų statymą. Per paskutinį mūšį savo pozicijas užėmė ir dideli Rusijos žvaigždėlaiviai, kurie staiga sulaužė rikiuotę, atsitrenkę į priešo flagmaną. Gerai suplanuotas mūšis peraugo į susirėmimą, kai susidūrė keli laivai, kurie sprogo nepaprastai ryškiais blyksniais. Vakuumas buvo nudažytas taip, tarsi iš karto išsiveržtų milžiniški ugnikalniai ir tekėtų ugningos upės, pragariškos liepsnos upeliai perpildytų jų krantus, apimdami niokojančią bangą. Chaotiškame mūšyje Didžiosios Rusijos kariuomenei sekėsi, tačiau pergalė buvo itin brangi. Keli tūkstančiai erdvėlaivių virto elementariųjų dalelių srautais. Tiesa, priešas patyrė dar didesnių nuostolių. Rusai mokėjo kautis, bet konfederacija, kurioje buvo daug rasių, įnirtingai spurdėjo ir atkakliai priešinosi.
  Pagrindinė problema buvo ta, kad konfederacijos centrą, esantį Tomo galaktikoje, buvo labai sunku sunaikinti. Senovės klevo formos dagių civilizacija, milijonus metų gyvenusi šiame žvaigždžių spiečiuje, pastatė neįveikiamą tvirtovę, apsupo save galinga gynybos linija, pilna spąstų.
  Į šią erdvę "Mannerheimas" įsiveržti neužtenka visos Rusijos kariuomenės. Karui padaryti taško nebuvo įmanoma. Planetos ir sistemos daug kartų keitė savininkus. Maršalas po sostinę žvalgėsi su nostalgija. Slenkantys gravi lėktuvai ir flaneriai buvo nudažyti kamufliažinėmis spalvomis, visur jautėsi dviguba orlaivių paskirtis. Kai kurie pastatai atrodė kaip milžiniški tankai ar pėstininkų kovos mašinos su vikšrais vietoj įėjimų. Smagu buvo žiūrėti, kaip iš tokio sparnuoto tanko snukučio išsiveržė krioklys, mėlynas ir smaragdinis vanduo atspindėjo keturias "saules", žaidžiančias dešimtimis atspalvių, o ant kamieno ir sparnų augo egzotiški medžiai ir didžiulės gėlės, sudarančios nepaprastą kabantį. sodai. Šiuolaikiniai, tik milžiniško dydžio dangoraižių tankai, kaip taisyklė, yra supaprastinti, ginkluoti daugybe ginklų. Gyventi tokiuose namuose patogu ir patogu, nors užpuolus sostinę panašus pastatas per penkias minutes pavirto galingu koviniu vienetu. Visų klasių praeiviai ir net maži vaikai buvo su kariuomenės uniforma arba įvairių sukarintų organizacijų drabužiais. Aukštai stratosferoje sklandė kibernetinės minos, atrodančios kaip spalvingi rutuliai. Šviestuvai apšvietė dangaus skliautą, užliejo lygius veidrodinius bulvarus akinančiais spinduliais. Maksimas Troševas nebuvo pripratęs prie tokių ekscesų.
  "Čia žvaigždės per tankios. Ir man per karšta".
  Maršalas nusišluostė prakaitą nuo kaktos ir įjungė ventiliaciją. Tolesnis skrydis praėjo be problemų, netrukus pasirodė Gynybos ministerijos pastatas. Prie įėjimo stovėjo keturios kovinės mašinos. Luchiarai, dygliuoti čiulptukai - gyvūnai, kurių uoslė penkiolika kartų stipresnė už šunį - apsupo Troševą. Supermaršalo ciklopiniai rūmai driekėsi giliai po žeme, jų storose sienose stovėjo plazminės patrankos ir kaskadiniai lazeriai. Gilaus bunkerio vidus buvo paprastas - prabanga nebuvo skatinama. Prieš tai Troševas savo viršininką matė tik trimatėje projekcijoje. Supermaršalas buvo pagyvenęs, patyręs šimto dvidešimties metų karys. Teko leistis greitaeigiu liftu, kuris keliolika kilometrų skverbėsi po žeme.
  Praėjęs elitinių sargybinių ir kovinių robotų kordoną, maršalas pateko į biurą, kur plazminis kompiuteris imitavo dislokuotą galaktikos hologramą su Rusijos kariuomenės koncentracijos žymėmis ir tariamų priešo smūgių vietomis. Netoliese kabėjo mažesnės hologramos, matėsi kitų galaktikų vaizdai. Jų kontrolė nebuvo nuolatinė, tarp žvaigždžių buvo įsiterpusios nepriklausomos valstybės, kuriose gyveno protingos, kartais labai keistos rasės. Troševas ilgai nežiūrėjo į šį spindesį, turėjo padaryti kitą reportažą. Igoris Rerichas atrodė jaunas, veidas buvo beveik be raukšlių, stori šviesūs plaukai. Atrodė, kad jis gali gyventi ir gyventi, bet Rusijos medicina karo sąlygomis nebuvo pernelyg suinteresuota pratęsti žmogaus gyvenimą. Priešingai, greita kartų kaita paskatino evoliuciją, buvo palanki negailestingam karo rinkėjui. Gyvenimo trukmė buvo apribota iki šimto penkiasdešimties metų. Net ir elitui. Na, o gimstamumas išliko labai didelis, abortai buvo tik neįgaliems vaikams, o kontraceptikai buvo uždrausti. Supermaršalas nukreipė žvilgsnį į įžengusį Troševą.
  - Ir štai tu, Maksimai. Iš naujo nustatykite visus kompiuterio duomenis, jis apdoros ir pateiks sprendimą. Ką galite pasakyti apie paskutinius įvykius?
  - Konfederatai ir jų sąjungininkai išmoko gerą pamoką. Svarstyklės krypsta mūsų naudai.Per dešimt pastarųjų mūšių didžioji dauguma kovų buvo laimėta.
  Rerichas linktelėjo.
  - Aš tai žinau. Tačiau konfederatų sąjungininkai dagiai pastebimai suaktyvėjo. Jie pradeda kelti rimtą grėsmę.
  - Sutikite.
  Rerichas apvertė vaizdą ant hologramos ir šiek tiek padidino.
  - Prieš tave Galaxy Smoor. Čia yra antra pagal dydį Dagų tvirtovė. Čia mes ir suduosime pagrindinį smūgį. Jei pasiseks, galėsime laimėti karą per septyniasdešimt, daugiausiai per šimtą metų. O jei nepavyks, karas užsitęs ilgus šimtmečius. Jūs įrodėte, kad esate kompetentingas vadas, todėl siūlau vadovauti operacijai "Plieninis plaktukas". Tai aišku?
  "Taip, būtent, Jūsų Ekscelencija.
  Igoris susiraukė.
  Kodėl tokie titulai? Kreipkitės paprastai: draugas supermaršalas. Iš kur tai gavai?
  Maksimas susigėdo.
  - Aš, draugas supermaršalas, mokiausi pas Bingus. Jie skelbė senąjį imperinį stilių.
  - Aišku. Tačiau dabar imperija kitokia, pirmininkas supaprastino senuosius papročius ir procedūras. Be to, netrukus pasikeis valdžia, ir mes turėsime naują vyresnįjį brolį ir vyriausiąjį vadą. Galbūt būsiu atleistas, o jei operacija "Plieno plaktukas" pasiseks, jus pastatys į mano vietą. Reikia mokytis iš anksto, tai didžiulė atsakomybė.
  Maršalas buvo daugiau nei tris kartus jaunesnis už Rerichą, todėl globėjiškas tonas buvo labai tinkamas ir neįsižeidė. Nors netrukus keisis vadovas, o naujasis jų vadovas bus jaunesnis už juos abu. Natūralu, kad tai bus geriausia.
  - Aš pasiruošęs. Aš tarnauju didelei Rusijai!
  - Tai eik. Mano generolai jums paaiškins detales.
  Pasisveikinęs, maršalka išėjo į pensiją.
  Bunkerio koridoriai buvo nudažyti chaki spalva. Operatyvinė būstinė buvo įsikūrusi žemiau. Daugybė fotoninių ir plazminių kompiuterių pagreitintu greičiu apdorojo informaciją, patenkančią iš įvairių metagalaktikos taškų. Laukė ilgas įprastas darbas, o maršalka buvo paleista tik po pusantros valandos. Dabar jo laukė užsitęsęs hiperšuolis į kaimyninę galaktiką. Ten turėtų susirinkti didžiulės pajėgos - beveik šeštadalis viso Rusijos kosminio laivyno. Keli milijonai žvaigždžių laivų. Išsiaiškinus smulkmenas, maršalas pakilo į paviršių. Gilų šaltuką pakeitė intensyvus karštis. Keturi šviesuoliai susirinko zenite ir negailestingai laižydami dangų karūnomis, išpylė dalelių srautus į planetą. Veidrodinėmis gatvėmis sklido šviesos kaskados. Maksimas įšoko į gravitacijos plokštumą, viduje buvo patogu ir vėsu, ir išskubėjo į pakraštį. Jis niekada anksčiau nebuvo buvęs Petrograde-Galaktikoje ir norėjo savo akimis pamatyti sostinę, kurioje gyvena trys šimtai milijardų gyventojų. Jis paliko karinį sektorių, ir viskas pasikeitė, nudžiugino. Atsirado originalios kompozicijos pastatai, kuriuos jis vadintų, ko gero, prabangiais - juose apsigyveno privilegijuotosios klasės atstovai. Per totalinį karą oligarchų sluoksnis sumažėjo, tačiau jis nebuvo visiškai sunaikintas. Rūmai buvo tikri meno kūriniai. Viena iš jų atrodė kaip viduramžių pilis, kurioje vietoj parapetinių dantų iškilo palmės. Kitas stovėjo ant plonų kojų, o po juo driekėsi greitkelis, jis atrodė kaip ryškiaspalvis žvaigždės formos voras. Daugelis pastatų, kuriuose gyveno vargingesni žmonės, taip pat nekėlė asociacijų su kareivinėmis, priešingai - įspūdingi fasadai blizgėjo, papuošti praėjusių amžių vadų ir generolų statulomis. Ne viskas turi būti nudažyta chaki, pagalvojo Troševas. Be to, bene daugiausiai gyventojų turintis miestas visatoje turi turėti gražią architektūrą. Ypač spalvingas buvo turizmo sektorius su judančiais takais, milžiniškų rožių formos pastatais, žydinčiomis ir susipynusiomis tulpėmis, surištomis ramunėlėmis ir keistai susimaišiusiais egzotiškais gyvūnais. Matyt, įdomu gyventi meškoje ar kardadantyje tige, vaikams tai patinka. Tačiau suaugusieji taip pat nustemba, kai tokia konstrukcija juda ar žaidžia. Neišdildomą įspūdį maršalkai padarė dvylikagalvis besisukantis drakonas, iš kiekvienos burnos dunksėjo neonu apšviesti įvairiaspalviai fontanai. Apskritai ten buvo labai daug keisčiausių formų fontanų, svaidančių įvairiaspalves purkštukus šimtus metrų į dangų. O kokie jie gražūs, keturių saulių šviesoje, įpindami į vandens ornamentą, pasakišką, nepakartojamą spalvų žaismą. Vaikai čia buvo linksmi ir gražūs: spalvingi drabužiai suteikė jiems panašumo į pasakų elfus. Čia buvo ne tik žmonės, pusė publikos buvo užsieniečiai. Tačiau svetimšaliams vaikams patiko žaisti su žmonių vaikais. Troševas taip pat susitiko su protingais augalais. Vešlios auksagalvės kiaulpienės su keturiomis kojelėmis ir dviem plonomis rankenėlėmis. Jų mažyliai turėjo tik dvi kojas, o auksinės galvos buvo storai nusagstytos smaragdinėmis dėmėmis. Maksimas puikiai pažinojo šią rasę - Gapi, trijų lyčių augalų būtybės, taikūs, bet likimo valia įtraukiami į visapusį tarpžvaigždinį karą ir tapo natūraliais Didžiosios Rusijos sąjungininkais.
  Užtenka kitų rasių atstovų - daugiausia neutralių valstybių ir planetų. Jie norėjo pamatyti neįtikėtiną imperijos sostinę. Čia karas atrodo tolimas ir nerealus, jį šalina tūkstančiai parsekų, tačiau nemalonus jausmas maršalo neapleido. Mano galvoje kilo mintis, kad tose planetose, kurias turės pulti, gyvena ir protingos būtybės, ir mirs ištisi milijardai mąstančių būtybių. Bus pralieti kraujo upeliai, sunaikinti tūkstančiai miestų ir kaimų. Bet jis yra imperijos maršalas ir privalo atlikti savo pareigą.
  Pasigrožėjęs turizmo centru, maršalas įsakė dislokuoti gravitacinį lėktuvą ir patraukė į pramoninius rajonus. Namai čia buvo šiek tiek žemesni, paprasto išplanavimo. Gamyklos buvo įsikūrusios giliai po žeme.
  Vos nusileidus graviplanui, pulkas basų vaikinų iškart puolė link jo su skudurais ir valymo priemonėmis. Liekni ragamufinai suplyšę, išblukę chaki spalvos, su didelėmis suplyšusiomis skylutėmis. Giliai įdegęs, beveik juodas. Atrodo, kad užsitęsęs karas privertė susiveržti diržus. Troševas jautė simpatiją. Vairuotojas kapitonas Foksas tokiais jausmais nepasidalijo.
  - Na, žiurkės, išeik iš čia! Maršalas ateina! - atrėžė jis.
  Benamiai vaikai veržėsi į visas puses, matėsi tik kaip nešvarūs kulniukai mirgėjo. Ant keturių "saulių" vienu metu karštu paviršiumi basomis vaikščioti sunku, o vargšai vaikai nežinojo, kas yra batai. Tačiau vienas iš berniukų pasirodė drąsesnis už kitus ir, apsisukęs, parodė vidurinį pirštą. Kapitonas išsitraukė sprogdiklį ir šovė į įžūlų berniuką, jis būtų jį nužudęs, bet paskutinę akimirką maršalas sugebėjo pastumti kapitono ranką. Užtaisas praskriejo pro šalį, grindinyje padarė piltuvą, išsilydusio akmens skeveldros užkrito ant nuogų berniuko kojų ir jis griuvo ant asfalto. Būsimam kariui valios pastangomis pavyko sutramdyti verksmą ir, ištvėręs skausmą, pakilo. Maksimas stipriai trenkė kapitonui į veidą.
  - Trys dienos sargyboje. Tyliai, rankos prie siūlių! - grėsmingu tonu paliepė maršalka - Vaikai yra mūsų nuosavybė, ir mes turime juos saugoti, o ne žudyti. Supratai, keistuolis?
  Lisa ištiesė rankas jam į šonus. Jis trumpai linktelėjo.
  - Atsakyk pagal chartiją.
  - Taip, pone.
  Maksimas pažvelgė į berniuką. Jis buvo šviesiaplaukis, gražaus, gudraus veido, raumeningas. Po suplyšusiais marškinėliais matosi tvirtas šokolado plytelėmis išklotas presas.
  -Koks tavo vardas?
  - Janesh Kowalski! - Plaučių viršūnėje lojo ragamufinas.
  - Aš matau tavyje stipraus kario savybes. Ar norite įstoti į Žukovo mokyklą?
  Berniukas buvo nusivylęs.
  - Džiaugčiausi, bet mano tėvai yra paprasti darbininkai ir negalės susimokėti už mokslą.
  Maršalas nusišypsojo.
  - Būsite užsiregistravę nemokamai. Tu, kaip matau, esi fiziškai stiprus, o tavo akys byloja apie protinius sugebėjimus. Svarbiausia gerai mokytis. Tai sunkūs laikai, bet pasibaigus karui net darbininkai gyvens geromis sąlygomis.
  - Priešas bus nugalėtas! Mes laimėsime! - vėl visu balsu sušuko Yanesh.
  - Tada užimk vietą gretose, kareivi. O pradžiai - mano automobilyje.
  Lisa susiraukė. Berniukas buvo purvinas, o po jo reikia plauti vidų.
  Pakilęs gravitacijos lėktuvas nuskubėjo į vyriausybines patalpas.
  Yanesh, sulaikęs kvapą, tyrinėjo didžiulius, prabangiai dekoruotus namus.
  - Mūsų neįleidžia į centrinį sektorių, ir tai taip įdomu.
  - Pamatysi daugiau.
  Nepaisant to, maršalas, vedamas užuojautos, liepė skristi į turizmo centrą. Berniukas pažvelgė jam į akis ir tiesiogine prasme prarijo tai, ką matė. Buvo pastebėta, kad jis norėjo iššokti iš automobilio, bėgti judančiu šaligatviu, įlipti į vieną iš stulbinančių atrakcionų.
  Paprastai griežtas Maksimas tą dieną buvo kaip niekad malonus ir švelnus.
  - Jei nori, pasivažinėkite "džiaugsmo kalnu", o po to iškart pas mane. Paimk pinigus, kitaip tavęs neįleis.
  Maršalas ištiesė popieriaus lapą.
  Yaneshas puolė į atrakcionus, bet jo išvaizda buvo per daug ryški.
  Prie įėjimo į erdvės-nindzių salę jį sustabdė didžiuliai robotai.
  - Vaikeli, tu prastai apsirengęs, matyt, iš skurdžių rajonų. Tave reikia sulaikyti ir nuvežti į stotį.
  Vaikinas bandė pasprukti, bet jie jį apsvaigino ir nuvertė ant asfalto. Troševas turėjo iššokti iš automobilio ir eiti tirti.
  - Palauk, šis kariūnas su manimi.
  Atsitraukę milicininkai sustojo ir žiūrėjo į maršalą. Maksimas buvo apsirengęs lauko uniforma, bet vado epaletės ryškiai žibėjo keturiose saulės spinduliuose.
  Pasveikino vyriausias iš patrulių - policijos leitenantas.
  "Atleiskite, maršale, bet instrukcijos draudžia elgetoms įeiti į centrą, kur priimame svečius iš visos galaktikos.
  Pats Maksimas suprato, kad padarė klaidą paleisdamas ragamuffiną tokioje garbingoje vietoje. Tačiau jis nenorėjo parodyti savo neišmanymo.
  Šis berniukas yra šnipas. Jis vykdė vyriausiosios vadovybės užduotį.
  Leitenantas linktelėjo ir paspaudė pistoleto mygtuką. Janeshas Kowalskis susiraukė ir atėjo į protą. Maršalas nusišypsojo ir ištiesė ranką. Tą akimirką keturi Inogalaktai staiga susprogdino spindulius. Išoriškai ateiviai priminė grubiai nupjautus kelmus su melsvai ruda žieve, jų galūnės buvo mazgiškos ir kreivos. Nespėjus pabaisoms atidengti ugnį, Maksimas nukrito ant grindų ir išsitraukė sprogdiklį. Ugningi takai ėjo išilgai viršaus, atsitrenkė į spalvingą statulą, vaizdingą pjedestalą purškdami fotonais. Troševas du užpuolikus nukirto lazerio spinduliu, du išgyvenę inogalaktai palinko į šoną. Vieną jų taip pat aplenkė nenumaldomas spindulys, tačiau antrasis spėjo prisidengti už fasado atbrailos. Pabaisa iššovė iš trijų rankų iš karto ir, nors Maksimas greitai judėjo, buvo nesunkiai sužeistas - apdegė šoną ir susižalojo dešinę ranką. Ant liestinės priešo spinduliai pataikė į "beprotiškos vandens lelijos" atrakciją. Po to nugriaudėjo sprogimas.
  Prieš maršalo akis plūduriavo, bet jis nustebo pamatęs, kaip Yanesh ištraukė plokštės gabalą ir paleido jį į priešą. Maksimą nustebino nežmoniška galia, slypinčia šiame silpnai atrodančiame paauglyje... Metimas pasirodė tikslus, penkių akių eilėje. Padaras susiraukė ir svirduliavo į priekį. To pakako, kad taiklus Maksimo šūvis nutrauktų pabaisos gyvenimą.
  Kova greitai baigėsi. Jo metu policija net nebandė atidengti ugnies. Maršalas tai iškart pastebėjo.
  - Visos geriausios kovos frontuose, o gale, miestų gatvėse, sėdi bailiai.
  Apkūnus leitenantas išbalo. Nuėjo pas Maximą.
  - Drauge maršalai, prašau atleisti, bet jie turėjo sunkius spindulių svaidiklius, o mes...
  -Ir kas tai! Maksimas parodė į sprogdiklį, esantį patrulio dirže. - Musės svaidyklė? Gaila, matyt, sostinėje tau darbo nebus. Tu nesėdėsi be darbo, pasistengsiu tave išsiųsti į frontą.
  Paminęs berniuką gestu, Maksimas padėjo jam įšokti į gravitacinį lėktuvą, o tada tvirtai paspaudė ranką.
  - Na, tu esi erelis. Džiaugiuosi, kad dėl tavęs nepadariau klaidos.
  Kovalskis draugiškai mirktelėjo, jo balsas skambėjo gana garsiai ir džiaugsmingai.
  - Atlikau tik vieną sėkmingą metimą. As galeciau...
  - Turėsi progą. Baigti koledžą - ir iškart į mūšį. Jūsų laukia visas gyvenimas, vis tiek kovosite iki akių obuolių.
  - Karas yra puikus! - entuziastingai sušuko berniukas. - Noriu iš karto eiti į priekį, pasiimti spindulinį pistoletą ...
  - Negalite to padaryti iš karto, būsite nužudyti pirmajame mūšyje. Pirmiausia gauk laipsnį.
  Janešas įsižeidęs sušnibždėjo. Jis pasitikėjo savo jėgomis, manė, kad jau žino, kaip tiek daug, įskaitant šaudymą. Tuo tarpu gravitacinis sklandytuvas skraidė virš didžiulio Mičurinskio parko. Ten augo milžiniški medžiai, kai kurie jų siekė kelių šimtų metrų aukštį. O vaisiai buvo tokie didžiuliai, kad suvalgius vidurį galima įsitaisyti viduje. Apetitiškai atrodė genetiškai modifikuoti ananasai su auksine žievele. Tiesa, priešingai nei tikėtasi, didelio susižavėjimo vaikinu jie nesukėlė.
  - Tokiuose miškuose buvau ir anksčiau. - paaiškino Janesh. - Skirtingai nuo centrinių kvartalų, ten visi įleidžiami. Nors iki ten reikia daug nueiti.
  - Gal būt! - pasakė Maksimas. - Ir dar, pasigrožėkite, kokie čia augalai... Yra grybas, po juo telpa visas būrys.
  - Tiesiog didelės musmirės panašumas. Jis nevalgomas. Prisimenu, surinkau visą maišą supjaustytų vaisių gabalėlių. Man patinka pavarara - plona oda, o skonis tiesiog skanus. Figos yra niekas, palyginti su juo. Pjaudami turite būti atsargūs. Jis gali sprogti, o ten upelis yra kaip krioklys - jis jus nupūs, net neturėsite laiko ištarti žodžio. Vaisiai čia per dideli. Juos tenka neštis po gabalėlį plastikiniame maišelyje, o tai labai nepatogu.
  Maksimas pliaukštelėjo Džeinešui per petį.
  - Ne viskas matuojama maistu. Eikime žemyn ir nuskinkime gėlių.
  - Mergina kaip dovana! Kodėl gi ne!
  Berniuko rankos siekė vairą. Kapitonas Foksas piktai pliaukštelėjo pirštais.
  - Neliesk vairo, šuniuke.
  Ir tada, atsakydamas, jis sulaukė dar vieno maršalo papeikimo.
  "Turite tik drąsos kovoti su vaiku.
  - Atsiprašau, Jūsų Ekscelencija!
  Janesh negalėjo nenusijuokti.
  -Jei nori, pabandyk. - Leidžiamas Maksimas.
  - Turiu patirties dirbant su treniruokliais, - sakė Yanesh.
  Be jokios abejonės ir baimės šešėlio Kowalskis uždėjo rankas ant vairo ir vairavo automobilį žemyn. Matyt, jis tikrai turėjo nuostabių sugebėjimų. Graviplanas praskriejo pro milžiniškų medžių viršūnes.
  Maksimas nesikišo, leisdamas berniukui valdyti orlaivį. Turiu pasakyti, kad jis labai sėkmingai susidorojo su savo užduotimi, laviruodamas tarp milžiniškų kamienų, niekada nesusidūrė, demonstruodamas virtuozišką techniką ne vienerius metus. Tačiau net jei ir sudužo, tai nėra didelė problema, gravioplane turi puikią apsaugos sistemą. Galiausiai jie susėdo mažomis, bet pasakiškai gražiomis gėlytėmis išmargintoje proskynoje. Atrodė, kad gerasis burtininkas dosniai išbarstė brangenybes. Jo akys raibuliavo nuo sudėtingos spalvų gamos, o svaigus kvapas sukėlė neapsakomą malonumą.
  Yanesh net sušvilpė iš susižavėjimo. Kai jie nusileido, berniukas iššoko ir pradėjo skinti gėles, paimdamas visą ranką. Maksimas buvo šaltas, jam patiko kraštovaizdis ir vis dėlto kažkas sukėlė nerimą. Jaučiasi grėsmė. Per ugnį ir vandenį perėjusi maršalka pasitikėjo savo intuicija, retai jį nuvylė. Iš esmės didelės imperijos sostinėje neturėtų būti žmonėms pavojingų gyvybės formų. Čia yra kažkas kitokio. Maksimas mostelėjo berniukui ir tyliai sušnibždėjo jam į ausį:
  - Priešai yra su mumis. Paslėpk gėles ir eik su manimi.
  Janezo akys sužibėjo.
  - Aš pasiruošęs.
  Palikę puokštę automobilyje, prižiūrimi kapitono Foxo, Maksimas ir Yaneshas pajudėjo gilyn į mišką. Žinoma, reikėjo iškviesti kariuomenę ir sušukuoti vietovę. Tačiau Maksimą pakerėjo jaudulys. Janeshas, žinoma, turėjo romantiškų siekių, jis įsivaizdavo save karinės žvalgybos pareigūnu ir tuo džiaugėsi. Jie leidosi per džiungles, stengdamiesi nekelti triukšmo. Yaneshas sugebėjo apdeginti nuogas kojas ant purpurinių dilgėlių, tačiau susilaikė, nors oda iki kelių buvo padengta didelėmis pūslėmis.
  "Būk atsargus", - sušnibždėjo Maksimas. - Miške, kiekviename žolės stiebe slypi pavojus.
  "Mums čia reikia apsauginio kamufliažo", - sušnibždėjo Dženešas. Skudurai vos neslėpė kūno, kažkas ropojo kojomis. Dideli vabzdžiai, o Janesh to išmoko mokykloje, žmonės šioje planetoje nevalgomi. Pavojingiausios nariuotakojų rūšys buvo sunaikintos genetiniu lygmeniu, to nepakako, kad sostinės centras taptų infekcijos ar epidemijos šaltiniu. Jie ėjo toliau tylėdami. Staiga Maksimas sustingo. Maži gyviai elgėsi nesmagiai, tarsi kas nors būtų ją išgąsdinęs. Maršalas paėmė berniuką už rankos ir sušnibždėjo jam į ausį:
  - Laukia pasala!
  Maksimas išsitraukė iš kišenės garso imtuvą ir atidžiai klausėsi aplinkinių. Išties netoliese gulėjo penki žmonės kovotojai ir maždaug tiek pat inogalaktų. Na, o esant tokiam jėgų balansui, geriau nesivelti į mūšį, o aplenkti priešą.
  Ir taip jie padarė.
  Patyręs kareivis ir žalias berniukas judėjo sinchroniškai. Teko eiti per tankius krūmų tankius, iki kulkšnių paskendus samanose. Labai sunkiai maršalas apskaičiavo gyvosios grandinės spragą ir šioje vietoje sugebėjo prasmukti. Jiems pasisekė, nė vienas iš ateivių neturėjo gyvuliškų instinktų ar fenomenalios klausos. Garso rinktuvas jau galėjo atskirti švelniai ištartus žodžius.
  - Pone rezidente, jūs reikalaujate iš manęs neįmanomo.
  Atsakant pasigirdo balsas kaip kurkimas.
  - O jūs, generole, esate įpratę tik imti pinigus, jų iki galo neišdirbant.
  Sprendžiant iš tembro, jis priklausė ne humanoidų rasei.
  - Tau sumokėjo pusę milijono, o kas? Pasenusi informacija apie šnipinėjimo palydovus.
  - Ne aš kaltas, - toliau vangiai teisinosi žmogaus balsas. - Tokio pobūdžio informacija iš esmės labai greitai pasensta. Aš nesu visagalis.
  - Tai iš karto supratome, lengviau pasakyti, kad esi silpnas. Kalbant apie Kremliaus sistemos puolimą, jūs ir jūsų bendrininkai bus mažai naudingi.
  Maksimas pašiurpo. Ar tikrai bus ataka prieš galingiausią gynybos liniją, apimančią sostinę ir visą galaktikos centrą? "Kremliaus" sistema, anot jos kūrėjų, yra neįveikiama ir vis dėlto, jei pačioje imperijos širdyje suaktyvėja priešai, tai sukelia liūdnus apmąstymus.
  - Žinok, žmogau, netrukus panaudosime iš esmės naują ginklą, ir su jo pagalba Rusijos žvaigždėlaiviai pavirs dulkėmis nepasiekę efektyvaus nuotolio. Tada mūsų kariuomenė, kaip visa prasiskverbianti gravitacinė banga, užtvindys Rusijos erdves, pavergs imperinius pasaulius.
  Maksimas užgniaužė užgniaužtą atodūsį, matyt, tokia perspektyva išdavikui nelabai patiko. Tačiau jis atsakė:
  - Penktoji kolona kaip niekad aktyvi, o jūsų invazija vyks pagal planą.
  - Jūsų artimiausios ateities užduotis - sostinėje sukurti keliolika tvirtovių mūsų smogikų grupėms. Samdiniai čia įsiskverbs, prisidengę turistais, slėpsis miškuose, o paskui atliks savo vaidmenį visuotiniame streike.
  - Taip ir bus.
  - Ir žiūrėk, žmogau, jei mūsų žvaigždėlaivių puolimas nepavyks, tau bus blogiau. Nuosavas kontržvalgyba suplėšys į gabalus, o vykdymas bus lėtas ir skausmingas.
  Nors Maksimas nematė, kas kalba, jis buvo tikras, kad SMERSH išdaviką atpažins pagal savo balsą.
  - Mums reikia informacijos apie visus naujausius susitikimus priešo vadovybėje. Viskas, ką žinai.
  - Mano žiniomis, jaunasis maršalas Maksimas Troševas buvo paskirtas vadovauti žvaigždžių laivynui Smuro galaktikoje. Tikslios informacijos apie jį nėra, bet...
  - Viskas aišku, rusai ten ruošia didžiulį puolimą. Kaip visada. Naujasis vadas - staigus didelių jėgų smūgis.
  Maksimas pašiurpo, norėjo veržtis į priekį ir pasmaugti išsigimėlį. Operacijai gresia pavojus.
  - Manau, kad taip. Kalbant apie kitas užduotis...
  Išdavikas vardijo ilgai ir nuobodžiai, tačiau Maksimas jau buvo sukūręs savo galvoje planą. Pirma, jūs turite tyliai palikti šią vietą ir, antra, skubiai susisiekti su SMERSH. Ten jie nuspręs, ar nedelsiant neutralizuoti šnipinėjimo tinklą, ar palaukti. Juk nustatyti išdavikai nepavojingi, per juos gali nutekėti dezinformacija. Svarbiausia - jokios iniciatyvos. Tačiau iki šiol ramiai sėdėjęs vaikinas sujudo, buvo pastebima, kad jaunatviška energija trykšta įkarštyje.
  - Gal galime pataikyti į juos lazeriu, pone maršalai?
  - Ne, visai ne, - sušnibždėjo Maksimas. - Žvalgyba tam ir žvalgyba rinkti informaciją ir pranešti apie ją tinkamam asmeniui. O jei sulaužysi įsakymą, aš asmeniškai tave nušausiu.
  Maršalas grėsmingai pakėlė pistoletą.
  Yanesh linktelėjo.
  - Užsakymai neaptariami.
  Maksimas gailėjosi pasiėmęs berniuką su savimi. O ką daryti, jei jie išgirs jų šnabždesį... Tuo tarpu garso paėmimo įrenginyje pasigirdo cypimas, ateivis vėl prabilo.
  - Pasakyk "Jupiteriui", kad jei jis mums nepadės, mes galime jį išduoti paaukodami šį pėstininką. Tada jūsų Aukščiausiasis įsiutos, ir gailestingumas nėra tarp jo trūkumų.
  "Taip, - pagalvojo Maksimas, - lyderis turi būti kietas. Kadaise jis buvo vienas iš išrinktųjų tūkstančio, tačiau šansą tapti lyderiu turėjo tik staigios valdančiojo diktatoriaus mirties atveju. Kasmet atrenkama tūkstantis, o aukščiausios valdžios rotacija vyksta kartą per trisdešimt metų. Tačiau ši galimybė taip pat buvo praleista. Pirma, Maksimo charakteris buvo per švelnus, antra, paranormalūs sugebėjimai, tokie smurtiniai vaikystėje, su amžiumi ėmė silpti. Tačiau tapti maršalu, kai nesate ir keturiasdešimt... tai kažką sako.
  - Neliesk Jupiterio. Jis yra jūsų pagrindinė viltis. Be jo šansai laimėti karą yra menki.
  Inogalact atsakydama sumurmėjo kažką nesuprantamo. Tada jis išsakė:
  - "Jupiteris" vertingas būdamas aktyvus. Dėl jo neveiklumo mūsų kariuomenė patiria per daug nuostolių. Kad ir kaip būtų, jūs duosite jam mūsų nurodymus. Iki tol galite eiti.
  - Tai tiek, gali išeiti, - su palengvėjimu atsiduso Maksimas. Tuo metu, paneigdamas jo žodžius, nugriaudėjo sprogimas. Įvyko susišaudymas.
  - Velnias! Vėl keisti...
  Maršalas pasilenkė, o Yanesho akyse blykstelėjo tik džiaugsmingos kibirkštys.
  . 11 SKYRIUS
  - Tu kalbi sąžinę! - sumurmėjo įžūlus vergas.
  - Taigi ta laimė priklauso visiems, o ne saujelei išrinktųjų. Dėl šios šventos priežasties aš pakėliau kardą! - sušuko ragana.
  Grafas buvo skeptiškas:
  - Ne! Tikiu, kad jus skatina arba pasipiktinimas, arba valdžios troškimas! Vyko vergų sukilimai, ir tai baigėsi tik žudynėmis. Tai yra bet kokio maišto pasekmės.
  - Tai bus ne riaušės, o revoliucija. Svarbiausia įvyks vėliau, po pergalės! - su dideliu entuziazmu tarė karys.
  - Revoliucija? Keistas žodis, ar pats sugalvojai? - nustebo Forsa.
  - Ne visai! Šį terminą man pašaukė angelas sapne. - Su įkvėpimu įjungiau Vedmakovą.
  - Angelas arba vienas iš juodųjų dievų! Pranašiški sapnai yra gudrūs. Grafas dvejojo.
  - Bet kokiu atveju turėsite galimybę pakeisti žmonių gyvenimus į gerąją pusę ir patys tapti geresniais! Visos bėdos kyla iš egoizmo, klestėjimas įmanomas tik bendromis pastangomis. Žmogus be komandos - kaip žarijos, be ugnies, mažai duoda šviesos ir greitai užgęsta! - išspjovė Vedmakovo iškalbos srautą.
  - Žmogus, apie kurį kalbate, turėtų būti komandoje. Bet ar žinote, kas yra gyvūnų prigimtis? - piktybiškai pasiteiravo Forsa.
  - Ir gyvuliui bandoje geriau! Ir apskritai, kadangi esi vergas ir nesi išpirktas, tai aukštuomenė nuo tavęs nusisuko, žodžiais tikri draugai parodė savo tikrąsias spalvas. Taigi, laikas ieškoti bendražygių kitoje aplinkoje. - jau ramiau pasiūlė Vedmakova.
  Comte de Bora kelias sekundes tylėjo, o tada ištiesė ranką:
  "Nors aš netikiu didžiausia sėkme, bent jau mano ašmenys gers kraują.
  - Logika neturi tarnauti instinktams - geismo protui! - tarė Ragana.
  - Gerai, nustok mane mokyti! Bus karas - bus žygdarbis! Grafas ėmė šluostyti nuo savęs kraują.
  - Esate patyręs ir drąsus karys, jus reikėtų išrinkti būrio vadu! - pasiūlė karys.
  - Neblogai, bet nebūtina rinkti kiekvieną vadą. Turėtų būti griežtesnis vadovavimo vienybės principas. Jūs buvote išrinkti, todėl skiriate! -Grafas pradėjo rengtis grandininiais laiškais. Jam į pagalbą atskubėjo pora berniukų.
  O kaip laisva konkurencija? - suabejojo Vedmakova.
  - Kariuomenei tai pražūtinga! - Nutrauk jėgą. - Ekonomika - daugelio šakų šakniastiebis, kariuomenė - vienas kamienas!
  Ragana erzino:
  - Bet dažniau ąžuolas, ir ne galia ir laikysena, o kontrolės lygiu!
  Pusnuogis berniukas padavė grafui kardą. Jis atsakė pliaukštelėdamas per kaulinį, ne kartą muštą atgal. Vaikas sušuko ir atšoko, trūkčiodamas rudas kojas.
  Witcher ryžtingai pasakė:
  "Aš formuoju penkis sutrumpintus legionus po du su puse karių kiekviename. Tau pavesta vadovauti trečiajam! Likusius tegul pasirenka vergai!
  Paskutinis pasiūlymas sukėlė prieštaravimų, beveik virto muštynėmis. Tada iš tikrųjų prasidėjo muštynės, keli vergai buvo sužeisti, ir Witcher turėjo įsikišti. Numušusi patį niūriausią, ji sušuko:
  - Užteks permesti lazdelę! Pereikime prie tiesioginio vadų skyrimo.
  Vergai niurzgėjo ne visai, bet kai karys pateikė balsavimui tokį pasiūlymą, vieningai pakėlė rankas.
  Čia Raganius, vadovavusiam sukilimui, teko sunkiai dirbti. Tiesą sakant, sunku iš akies atpažinti vertą žmogų, jis vis užduodavo būsimiems kandidatams klausimų. Galiausiai buvo paskirti paskyrimai į legionus, o laikinieji vadai paskirti į mažesnius skyrius.
  - Kai baigsis mūšiai, pažvelgsime į karių parodytą narsumą ir išradingumą! - paaiškino mergina.
  Vieną iš legionų sudarė vaikai ir paaugliai. Vedmakova paskyrė berniuką Bik jų vadovu. Vaikinai supyko:
  - Jis dar per mažas! Mums nereikia mažylio. Padėkite didžiausius ir stipriausius virš mūsų.
  - O ko tu nori?
  - Aš tavęs pasiilgau! Jis labiausiai nusipelnęs!
  Į priekį žengė atletiško kūno sudėjimo jaunuolis, dar berniukas, bet jau aukštas kaip ąžuolas. Tiesa, jo veidas atrodė nuobodus. Vedmakova, puikiai žinodama, koks svarbus vadui protas, paklausė:
  - Kokia bus aštuonių asmenų šeima!
  Jaunuolis pažvelgė į ją ir sumurmėjo:
  - Nežinau! Pagrindiniai raumenys ir jėga.
  Bikas sušuko į garsiakalbį:
  - Raumenys be smegenų, tai sauja mėsos - ant kurios verkia keptuvė!
  - Užsičiaupk, klaidi! Aš supūsiu tau žandikaulį! - riaumojo jaunasis herojus.
  - Kas nežino, kad septyni penkiasdešimt šeši vargu ar gali smogti kumščiu toliau už nosį! Berniukas parodė jam liežuvį.
  Jaunas banditas lojo į plaučius:
  Kviečiu tave kovoti iki mirties!
  - Tu mėgdžioji mane kaip žiurkę-beždžionę! - pasakė Comte de Forsa. - Tačiau tai vienintelė verta išeitis.
  - Iš dviejų dvikovininkų vienas kvailys, kitas - niekšas! - pastebėjo Vedmakova. "Nors berniukams apšilimas naudingas.
  Bikas stovėjo priešais savo priešą, ūgių skirtumas buvo didelis, varžovas penkis kartus sunkesnis. Tačiau vaikas paniekinamai žvilgtelėjo į reljefo raumenis, berniukas buvo lieknas, bet raumeningas. Jo apvalus veidas buvo grimasos, rankose sukosi kardas.
  - Na, kaip mes kovosime ar taikstysimės! - Su pašaipa paklausė jis.
  - Taip, aš tave myliu! - Sportininkas užpuolė berniuką. Smogė nugara, jo kardas buvo ilgas ir sunkus, matyt, buvo vienas iš dvirankių. Bikas atrėmė smūgį, net nebandęs atmušti, o tiesiog pašoko virš trajektorijos ir įsmeigė kardą į nosies tiltelį. Berniukas mušė tik remdamasis skaičiavimu - subraižyti, bet ne nužudyti.
  Bandytojas dar labiau įsiuto, ėmė mojuoti antruoju kardu. Čia net Bukui teko daryti spaudimą nutekėti. Nuogi berniuko kulnai vis mažėjo, o ašmenys veržėsi iš paskos. Staiga Bikas sustojo, dantyse pasirodė pypkė. Priešas svyravo stipriau ir puolė į šuoliais plačiai išskėstomis rankomis. Vaikinas išsišiepė rietenai, o sportininko veidą atsitrenkė kažkas smulkaus. Bikas nuėjo šonu pro ašmenis ir net plika kulnu atsitrenkė į varžovo krūtinę.
  Stulbinamas galiūnas pašėlusiai rėkė, tada jo kojos nusilpo ir pradėjo griūti.
  Draugiškas atodūsis nuvilnijo armiją, retas kuris tikėjosi, kad berniukas nugalės milžiną. Tada iš džiaugsmo šaukė vaikai, pirmiausia, žinoma, patys mažiausi iš vergų. Tiems, kurie yra mažesni ir silpnesni, malonu matyti, kad jūsų pagrindinis viršininkas taip pat nėra puikus. Taigi net vaikas gali ką nors padaryti sukilimui.
  Prie nugalėto sportininko pribėgo vergai, tarp jų ir pora vietinių gydytojų. Ant šiurkštaus jauno herojaus veido su retais plaukais neryški purpurinė dėmė. Gydytojas nustebęs pasakė:
  - Bazilika! Į jį buvo įsmeigta adata su nuodais, kuri paralyžiuoja galūnes.
  - Laikinai! Bick pasakė. - Tada jis atsibunda. Jis nieko neprisimins, tiesiog nepastebės savo gėdos.
  Ragana priėjo prie berniuko:
  - Kur išmokote gaminti nuodus?
  - Niekur! Rasta viename iš dvarų. Turtingieji taip pat nėra patenkinti savo padėtimi visuomenėje. Čia jie gamina visokius nuodus. Jei gėrimas sandarus, jokių problemų, aš žinau, kaip atidaryti spynas! - Bikas gudriai mirktelėjo Raganiai.
  - Kur? - paklausė karys.
  - Vienas vagis mokė! Jis laikinai pasirodė vergas, buvau su juo vienoje poroje, daug dirbome, kirtome mišką. Jis man pasakė, kaip atidaryti spynas, net man kažką parodė. Stebėjausi mano atmintimi ir pabėgo. Mažas berniukas gudriai mirktelėjo.
  - Ar tu jo nesekei? - nustebo Vedmakova.
  - Ne! Mes visi buvome nuplakti už šį pabėgimą, o jei ir aš nutekėjau, tai kas penktas būtų nukryžiuotas ant stulpų. Du jau yra sąmokslas. - paaiškino gudrus berniukas.
  - Barbarai! Na, o jei esate toks atminties žmogus, galbūt pažintis su Khirovu jums bus naudinga. - pasiūlė Vedmakova.
  - Neatmetama! Jau seniai norėjau tapti stipriausia ir protingiausia! - Berniukas parodė bicepso kamuoliuką.
  - Stipresnis ir protingesnis už mane? - Žaismingai mesti karį.
  - Ne! Juk tu esi lyderis! Bet su dešine ranka, kodėl gi ne! - Bikas atsistojo ant rankų, norėdamas didesnio įtikinėjimo.
  - Kuo aukščiau žmogus skrenda, tuo labiau jis nepatenkintas savo padėtimi! - pastebėjo Vedmakova.
  - Žmonės neskraido! Tik jis turi sparnus - kurio protas nepratęs šliaužioti! - Berniukas parodė išsivysčiusį dėmesį po metų.
  - Mūsų kariuomenėje bus sparnai! Pažadu, ką nors sugalvosiu. - pažadėjo Vedmakova.
  - Ir aš tikiu tavimi vyresnioji sesuo! Juk tu mums esi ne tik vadovė, bet ir sesuo ar net mama. Mes gyvensime kaip viena šeima! Bick pasakė.
  - Šalies vadovas turi būti brolis žmonėms, o ne brolis! - Tautos vadovas visų pirma yra liaudies tarnas. Tačiau keitimąsi komplimentais palikime, ginklus, kuriuos priėmėte, turėtų naudoti kiti. Padarykime vamzdžius! - įsakė Vedmakova.
  - Jiems neužtenka! Pasas pastebėjo. - Reikia tobulinti.
  - Jau galvoju apie tai, juk lūpos ir skruostai leidžia pataikyti nedidelį atstumą. Bet jei kažkas yra, jis plečiasi ir smogia jėga. Šiek tiek mineralų ir žolelių. - Vedmakova jautė stiprią psichinę įtampą.
  Vaikinas išgirdo jos žodžius:
  Padarykime tai, pasirinkite elementus! Dar turime laiko, daugeliui vergų reikia parodyti pagrindines karo technikas.
  - Tu teisus, mano jaunesnysis broli, kai kuriais atžvilgiais burtininkas mums padės. Tačiau kol į mus nebus mestos didelės pajėgos, turime pulti. Tačiau turime kruopščiai pasiruošti. Vandenyne lengviau rasti sausą uolą nei išradimą, kuris nebuvo panaudotas kariniams tikslams! - apibendrino Vedmakovas.
  Juk sukilėliai dieną praleido pratybose, tuo pat metu Bikas siuntė žvalgybą.
  Iš miesto išžygiavo kariuomenė. Nelabai didelis, bet gerai ginkluotas. Skautų berniukas, jojantis mažesniu vėžiagyviu, net atkreipė dėmesį į vieną absurdą:
  - Kariai turi penkis kardus ir vos juda!
  - Vadinasi, gerai! Bick pasakė. - Ar tiksliau, tai netgi nuostabu, kol jie ateina pas mus, jie yra išsekę nuo antsvorio.
  Vedmakova gudriai pažymėjo:
  - Patyrę kariai sakė, neimkite ginklo daugiau nei penkiais pirštais ant dešinės rankos. Na, tikrai neblogai, jų kvailumas padės greičiau laimėti. Tuo tarpu leiskite vergams pamiegoti porą valandų. Jiems buvo sunki diena ir kova nebus lengva. Kiek tiksliai karių turi priešai?
  - Penki su puse tūkstančio. - užtikrintai pasakė Bikas. "Vadinasi, jei mes juos visus sučiupsime, mieste liks ne daugiau kaip penki šimtai žmonių.
  - Visai pagrįsta, reikės eiti iš visų pusių. Naktimis nedrįs mūsų pulti, pjaus savo. Tai reiškia, kad jie taps stovykla, kad vėliau auštant kapotų iš visų jėgų. Gal net atskirti kariuomenę apsupimo tikslu. - pasiūlė Vedmakova.
  Comte de Forsa prieštaravo:
  - Gerai žinau Sultonate vyravusius įpročius, ne kartą su jais kovojome. Naktį jie į mūsų stovyklą atsiųs keletą šnipų su auksiniais maišais. Jie bandys papirkti vergus ir tada juos įkalti arba geriausiu atveju išplėšti šnerves.
  - Šnipų siuntimas - senovinė taktika. - Pastebėjau, minkydamas Vedmakovo kojų pirštus. - Bet jie neturi nematomumo kepurėlių, sargybiniai berniukai tokie pastabūs ir gudrūs, kad juos visus sugaus. Be to, mes juos pataikysime šiek tiek arčiau aušros. Ir vergai geriau miegos, o priešas giliau užmigs.
  - Logiška! Aš pirmas pulsiu! Bick pasakė.
  - Teks nuimti apsaugas, o tai galima padaryti su šaudymo vamzdžių pagalba. - Vedmakova parodė prietaisą. - Čia pritvirtintas savotiškas stūmoklis, trijų rūšių žolelės, aliejus su karbidu. Tik reikia būti atsargiems, kitaip atatranka išmuš berniukų dantis. Pasiimkite su savimi protingiausius vaikus.
  - Daugelis turi patirties plėšikaujant į sodus ir vagiant. Kas gimė laisvas, o ne kas, ypač namų vergai, pavogė iš savo šeimininkų. - visus nuramino Bikas. - Taigi jie praėjo išgyvenimo mokyklą.
  - Tuo geriau! Apskritai, manau, kad sargybinių nebus per daug. Juk kas mes jiems tokie? Vergai yra kvaili! Kvailumas artimesnis nuolankumui - proto greitumas piktadarybei.
  Į pokalbį įsijungė burtininkas Hirovas:
  - Mes turime maždaug dvigubą ar šiek tiek didesnį pranašumą, bet priešas yra geriau apmokytas ir ginkluotas. O Sultonato kariuomenėje moterys tarnauja tik asmeniniame nemirtingųjų legione. Yra šeši tūkstančiai samdinių iš įvairių šalių. Moterų kariuomenėje turėsime daug, o su retomis išimtimis jos silpnesnės už vyrus.
  Taigi kiekvienas mūšis turi būti kruopščiai suplanuotas. Ypač per pirmąjį pralaimėjimą vergai pradės sklisti nuo mūsų.
  - Moters pergalė - traukia blizgesiu, bet atbaido kaina! - Vėl blykstelėjo sąmoju Vedmakovas.
  - Puiku! Dabar matau, kad veiklos planas visai sutartas. Belieka tik išsiaiškinti detales. Mūšio metu priešo gretose prasidės panika, o dauguma karių bėgs link Zhit miesto. - pasiūlė Khirovas
  - Tai aišku! Stipriausias vergų būrys smogs iš galo, tiesiog iš miesto pusės. Galbūt aš jam vadovausiu. - pasiūlė grafas Forsa.
  - Neįmanoma, bet tu! - patikslino burtininkas.
  - Be to, turime puodus aliejaus, liepė prie jų pritvirtinti dagtis. Mesti į stovyklą, sustiprinti paniką. - pasiūlė Vedmakova.
  Ir tai taip pat pagrįsta. Burtininkas sutiko. - Tik jūs kol kas parengėte keletą tokių kaltinimų.
  - Teisingai! Karo ugnies dievas, kaip ir kiti dievai, reikalauja dėmesio ir aukų! Tačiau neturėjome pakankamai laiko viską paruošti. - Pati Raganė pasidarė gėda dėl savo burnos.
  - Kitą kartą būkite įmantresni. Iki šiol negalime užmigti. - be jokios apsimetimo žiovojo Khirovas.
  Raganius linktelėjo.
  - Turiu žvėrišką įprotį, miegu mažai ir jautriai, bet mūsų broliai nusipelno poilsio.
  - Miegas yra strateginis ginklas, jo trūkumas yra nuovargio priežastis, o tai savo ruožtu yra pralaimėjimo užuomazga. Pasas pastebėjo.
  Po lauko veiklos vergai miegojo kaip mirę. Tik sargybiniai sėdėjo pasaloje, pasiruošę kelti aliarmą. Niekada nežinai, kas staiga priešo vadas taps toliaregiškesnis. Tačiau paaiškėjo, matyt, vyriausybės legiono vado temnikas Etirimonas nenorėjo nenuspėjamo naktinio mūšio. Be to, tamsoje vergui lengviau pasislėpti, o paskui juos sugauti. Ir todėl galbūt jie tiesiog pasiduoda, o po to bus kankinimai ir egzekucija. Temnikas Etirimonas apsilaižė lūpas, ypač malonu tyčiotis iš jaunų moterų, laužyti kojų pirštus, padegti plaukus - labai vilioja.
  Paskubomis pasistatę palapines, kareiviai užmigo. Neliko daugiau nei dvi dešimtys sargybinių. Prieš miegą Etirimonas kartu su tūkstančiais surengė puotą, nuogos šokėjos, kratydami savo žavesį priešais juos. Buvo gražu ir smagu. Tūkstančiai mėtė į juos kaulus, privertė imtis viliojančių pozų. Tada jie be jokių dvejonių juos užvaldė ir, patenkinę savo gyvulišką geismą, užmigo girtuokliu.
  Jų mirtis atėjo nepastebimai. Sukilėliai praėjo mišką, į priekį pajudėjo būrys berniukų. Bikas, prilipęs prie medžio, pasislėpęs lapijoje, pamatė pirmąjį sargybinį.
  - Čia jam skanu nuobodu.
  Nuodai buvo šiek tiek patobulinti ir sukėlė momentinį paralyžių. Smūgis į veidą nėra būtinas, nes sultonato kariai, kaip taisyklė, vaikšto lengvai ir tik krūtinę dengia apvalkalas, o sargybinis guli aplinkui.
  - Yra vienas!
  Pati Vedmakova juda iš galo. Ji nuima sargybinį be jokio šaudymo vamzdžio. Tiesiog ateina iš nugaros ir susuka kaklą.
  - Judėjimas yra gyvenimas! Tik nedainuokite - už taiką! Ir taip liūdna - skrandis tuščias!
  Karys tapo šiek tiek juokingesnis. Aplink aukšti medžiai, matosi lianos. Netoliese mylimi ropliai ir patys protingiausi vergai. Suaugę kariai yra sunkesni, todėl atsilieka. Sunkus žvėris visada kelia didesnį triukšmą.
  Vedmakova pakeliui nužudė kitą sargybinį, kuris tiesiog siurbė kokosų alų iš kolbos. Prieš juos atsidarė stovykla.
  Ne itin didelė stovykla, kareiviai miegodavo kartais palapinėse, o kartais tiesiog ant storos žolės. Naktis šilta, sargybinių nedaug žiovauja, žiūrėk nedėmesingai.
  Čia svarbiausia juos pašalinti iš karto, kad jie neturėtų laiko kelti aliarmo. Tam labiau tinka gulbės gegutė, kuri turi malonų balsą. Ji nekelia jokių įtarimų, priešingai, jos ūžesys girdimas beveik nuolat, tačiau pakeitus toną, informaciją galima pagauti.
  Ragana taip ir daro. Jie jam atsako. Sargybiniai nereaguoja, kas jiems "pasisekė", mirtis pasirodė lengva.
  - Vienas kardas, kaip lietaus lašas, kris ir išsibarstys, o kai jų bus daug, gims pergalė!
  Vedmakova pradėjo skersti miegančius. Viena vertus, tai nebuvo riteriška, bet, kita vertus, pergalę verta pagerbti! Garbė yra santykinė sąvoka ir pirmiausia turėtų būti taikoma jūsų kariams!
  Visų pirma pribaikite tuos, kurie yra turtingiau apsirengę, vadus. Kardai, kaip taisyklė, buvo sukrauti į atskirą krūvą.
  Tačiau sąžinės graužatis truko neilgai, žudynes pradėjo ir vergai, dėl to buvo pakeltas aliarmas. Kai tave užpuola naktį, panika neišvengiama, ypač jei debesuota, tai debesuota . Visi vergai yra pusnuogiai ir lengvai atskiria vienas kitą, o kariai susiduria vienas su kitu, dažnai įsilauždami vienas į kitą. Ir kažkas rėkia:
  - Gelbėk save!
  - Apsauga! Demonai puola!
  Panikos metu vado vaidmuo yra svarbesnis nei bet kada. Vedmakova tai žino ir nuskubėjo į pagrindinę palapinę.
  Vis dar pusiau girtas Etirimonas vos atmerkė akis. Apskritai, kas geria prieš kovą - pagirios požemyje.
  - Kas nutiko! Kodėl vamzdžiai tyli! - sušuko jis.
  - Vamzdžiai tyli, nes ašmenys dainuoja - plienas stipresnis už varį! - sušuko ragana. Ji užšoko ant Echirimon. Temnikas, žinoma, sumaniai valdė ašmenis, bet dar nebuvo visiškai susikaupęs, o Raganos raumenys buvo puikiai sušilę. Ji nupiešė pašėlusį trijulę, chna išteptą peiliuką tamsoje vos įžiūrėjo. Nelaimingo bajoro galva nuskriejo.
  Vedmakova kojos spyriu pargriovė tūkstantąją, kuri į ją puolė. Kitą vadą ji nuėmė spjaudydama iš vamzdžio.
  - Kokie šmėklai, nepabuskite!
  Vėl aiškus kardo smūgis, pramuštas priešas krenta! Du tūkstantininkai bando į jį patekti iš galo, bet užklysta ant šokėjos. Ji cypia, atsispiria. Vedmakova nepraleidžia akimirkos, vieną nupjauna, kitą užbaigia. Na, o kariuomenė be vadų - kaip avių banda be piemens, jei vienas vilkas neės, tai išgąsdins!
  Dabar maištingi vergai, kurių daugelis buvo apsiginklavę pagaliu arba geriausiu atveju ragu, pakilo į sparnus. Labai efektyvi taktika buvo mūsų penkiese metimas į vieną. Taigi buvo lengviau išmesti ir sutrypti.
  - Neleisk jiems pabėgti! Nukirpkite kojas! - sušuko ji per Vedmakovo balso stiprintuvą.
  Solntslavas buvo kapotas kartu su visais. Kaip žaidė šios divos raumenys. Ne be reikalo daugelis piktą moterį laiko baisesne už demoną. Taigi ji perpjovė vieną iš karių pusiau, o jos ašmenys iš inercijos perpjovė už jo stovinčiam pareigūnui gerklę. Šimtininkai bandė atkurti tvarką, bet greitai žuvo. Be to, sultonatas padarė viską, kad kareivis pamirštų, kas yra iniciatyva. Sukilėliai savo ruožtu gana mikliai nustūmė sultonato kariuomenę nuo tarakonų sraigių.
  - Neleisk jiems sėdėti ant balno! - sušuko Solntslavas.
  Pridėtas leidimas:
  - Ugnis, suvaldyk arklius.
  Tai padėjo, tarakoninės sraigės įsiveržė į gretas ir pasėjo papildomą paniką. Dėl to daugelis kovotojų, nežinodami, ką daryti, puolė bėgti. Bet būtent to Witcher ir vergai laukė. Kova peraugo į naikinimą ir persekiojimą.
  Karys išsuko dešinę akį, metė tris durklus:
  Mes neleisime jiems pabėgti!
  Skrydis yra daugiau kvailystė nei bailumas! Juk dauguma karių žūva ne mūšyje, o persekiojimo metu!
  Bikas, kaip labai greitas berniukas, užšoko vienam iš pareigūnų ant kaklo ir užvažiavo ant jo:
  - Greičiau tarakonas!
  Durklas tarnavo vietoj spurtų, o vargšas net nebandė jo numesti.
  Vedmakova, tai pastebėjusi, sušuko:
  - Karas kaip žaidimas domino, tik sulaužytų kaulų nebegalima surinkti - žemė laiko!
  - Nieko, mano kaulai jauni, stiprūs! - Berniukas nušoko, įsirėžė į kaklą. Po to jis net pridėjo greitį.
  Vedmakova užkliuvo už lavono, aplink gulėjo keli kūnai, tačiau diva ne krito, o peršoko per juos. Tada ji trenkė kardais. Prieš juos kovojančių karių kovinė dvasia išgaravo, o dabar karys virto budeliu. Buvo net pasibjaurėjimas kraujui. Raganius rėkė:
  - Vardan garbės! Kas išmes ginklą - gyvens! Pasiduokite sultonato karius.
  Buvo ir tokių, kurie pakluso įsakymui, tačiau daugelis ir toliau bėgo iš nevilties, o kai kurie krito ant kelių.
  Pavyzdžiui, Bikui vienu metu pasidavė dešimt galingų naikintuvų. Galbūt jie manė, kad saugiau savo likimą perduoti vaikui. Berniukas sušuko:
  - Nukristi!
  Kariai krito. Bikas vaikščiojo basomis ant nugaros, nepaisant mažo vaiko svorio, kareiviai dejavo iš baimės. Tada berniukas sugalvojo, ar atleisti nugalėtus priešus nuo nedidelio poreikio. Bet tada jis pašalino niekšingą pagundą, nes vergai nori kurti geresnę visuomenę ir nekartoti savo šeimininkų kelio.
  - Gerai, gyvenk - rūkyk dangų!
  Pamažu mūšis nutrūko! Nors atrodo, kad žudynės ilgos. Witcher suklupo gana įgudusį karį. Po sunkių išpuolių ji vis tiek jį nuginklavo, tada apsvaigino.
  - Mums jų reikia!
  Ant kai kurių buvo užmesti tinklai, tokie neatsispyrė. Mūšis buvo beveik baigtas, tik skrydis ir persekiojimas užsitęsė. Vedmakova asmeniškai vadovavo persekiojimui, daugelį nužudė, tačiau ji negalėjo sunaikinti visos armijos iki paskutinio kareivio.
  Nepaisant to, jaunasis karys, su keliais šimtais vergų ant žirgų, ryžosi drąsiai avantiūrai, o būtent kelyje užgrobti gynybai nepasirengusį miestą.
  - Tai bus stiprus žingsnis. Neleisime atimti turtų, o svarbiausia - sprogsime ant pečių.
  Kelios dešimtys nugalėtos armijos kovotojų vis dėlto sugebėjo užšokti ant tarakonų sraigių ir nušoko iki vartų.
  Jie neatsidarė iš karto, kilo kivirčas. Kai vartai buvo nuleisti, Vedmakova su raiteliais iššoko iš už miško. Ji sušuko naudodama berniuko prietaisą:
  - Didžiojo sultono Erifefo vardu! Galingi pastiprinimai veržiasi link jūsų! Jei norite apginti miestą, tegul kariai užima vietą ant sienų.
  Pabudę sargybiniai ne iš karto suprato, juolab kad Vedmakova apsivilko turtingą drabužį, kurį nusivilko nuo lavonų. Vienas šalmas ko vertas, žiba kaip varveklis saulėje, na, kas atsisakys tokio kilnaus gubernatoriaus.
  O ponai, burmistras ir kiti bajorai, žinoma, nemiegojo, "rūpinosi" savo žmonėmis!
  Ant nedidelės kalvos stovėjo gražūs rūmai su kolonomis ir statulomis, pagaminti iš senovės romėnų ir senovės Rytų stilių mišinio. Priešais jį, kaip įprasta šioje šalyje, yra didžiulė sultono Erifefo statula, iš kurios burnos trykšta fontanas. Didžiausioje salėje buvo triukšminga ir linksma, skambėjo muzika - puota prie kalno. Kilmingi Sultonato didikai surengė Sabantujų. Brangiuose auksu siuvinėtose togose jos gulėjo ant sodrių pagalvių, ant žemų stalų - krūvos indų, vynų ir tinktūrų. Ant stalų ir sienų žibėjo šimtai lempų. Visoje dvare ir kolonadose mirgėjo nesuskaičiuojama daugybė vergų, vergų, vergų berniukų ir rūmus saugojusių asmens sargybinių. Garsūs asmenys skrebuodavo. Vyriausiasis grandas šeichas du Pustemorovas sustingo dviejų nuogų hetairų glėbyje. Jis trūkčiojo ir ūžė kaip apsėstas, galiausiai išsivadavo ir rėkė.
  - O dabar laikas surengti gladiatorių kovas. Ir taip nuobodu, nėra kraujo, o vyno nėra sieloje.
  Pasigirdo garso signalas, kovotojai buvo iškviesti į areną. Pagal paprotį pirmiausia turi kovoti lengviausi ir jauniausi kariai. Tačiau šeichas ką tik gavo krūvą apmokytų vergų ir norėjo sujungti dvi pramogas - erotinę ir kruviną.
  Miniatiūrinio Koliziejaus centre degė laužas, stiklu sutvirtinti fakelai skleidė gana ryškią šviesą su purpuriniu atspalviu, o baltas žvyras blizgėjo, suteikdamas podiumui linksmą išvaizdą. Pirmoji į sceną išbėgo raumeninga ir liekna mergina odiniu diržu. Ji, kaip pirmos klasės gimnastė, padarė du salto ir vaikščiojo ant rankų. Tada ji atsistojo priešais princą, sustingo, sukryžiavusi kardą ir durklą tokiuose ginkluose, jie vadino jį mirmilonu. Nepaisant to, kad mergina galėjo pasirodyti grožio konkurse, kokią švelnią, aksominę odą, šviesius plaukus turėjo, ant veido jau buvo platus randas. Kitas šuolininkas taip pat vaikščiojo ant rankų. Jo ginklai buvo trišakis ir trumpas tinklas - retiarius. Pasitempęs atsistojo priešais. Tai buvo jaunas, beveik berniukas, dar bebarzdis švelnaus mergaitiško veido, mišrių porų buvimas veiksmui suteikė ypatingo erotiškumo. Panašu, kad partneriai jau seniai pažįstami ir mirktelėjo.
  - Kokia Kaiska! Nemaniau, kad mes taip susitiksime! - liūdnai pasakė berniukas.
  - Tu buvai malonus vaikinas, bet dabar tavo siela bus paimta į pradinę liepsną! - grubiai atsakė mergina.
  - Na, kodėl tu toks žiaurus! Mes vis dar mergelės, turime gyventi! - Su nedrąsiai viltingai tarė jaunuolis.
  - Mums tai nepadės! Vergai niekina net dievus!
  Treniruotės gladiatorių mokykloje buvo sunkios, o ant nuogų blizgančių jaunų kovotojų kūnų matomi randai.
  Minia pakilo, lažinosi, laukiniai šūksniai džiugino jaunus gladiatorius, kurie akivaizdžiai nenorėjo kautis.
  Šeicho žmona išsiėmė odinį maišelį.
  - Kaiskai penkiasdešimt aukso! Ji sužibėjo dideliais dantimis.
  - Pradėkite! Šeichas davė signalą.
  Tokie skirtingi ir tuo pačiu turėdami daug bendro, kariai susiliejo, jų judesiai buvo greiti ir chaotiški. Iš pradžių karys su trišakiu bandė mesti tinklą, tačiau varžovas nepataikė ir, pašėlusiai į jį šokinėdamas, sugebėjo durklu perrėžti pilvą. Jaunuolis atšoko atgal ir trenkė trišakiu į krūtinę, tačiau tik nežymiai subraižė odą. Tačiau jo manevras privertė priešą trauktis. Jis pasitraukė ir atsirėmė į tinklą, neleisdamas priartėti kadaise mylimam gladiatoriui.
  - Jūs, vyrai, kvaili! Taigi, pasmerktas žlugti! - įžūliai pasakė mergina.
  - Kas gimė! Jaunuolis atrodė sutrikęs.
  Staiga retiarius su trišakiu griebė į ranką žvyrą ir metė jį į veidą. Manevras padarė efektą, mergina užsimerkė, tą pačią sekundę trišakis pervėrė jai pilvą.
  Verkdama iš skausmo jauna gladiatorė susiraukė, bet vis dėlto sugebėjo įsmeigti ašmenis jai į petį. Retiaras sušuko ir išsitraukė ginklą. Kardas blykstelėjo kaip žaibas, vos nepradūręs jo kaklo. Gladiatorius atsitraukė, jam buvo perpjauta krūtinė. Jaunuolis dejavo iš skausmo ir numetė trišakį. Tada priešininkas užšoko ant jo ir metė durklą. Sūpynės buvo gana silpnos, o smaigalys pervėrė kojos mėsą. Retiaras rėkdamas nukrito, tada paėmė durklą, bandė atsikelti, tuo metu kardas smogė jam į kaklą. Jau praradęs sąmonę, jis smogė mirmilono ašmenimis į saulės rezginį. Kadaise mylėjusi pora (kaip Romeo ir Džuljeta) negyva nukrito ant žvyro. Girta publika juokėsi ir klykė. Į areną išbėgo trys niūrūs vergai žemomis kaktomis ir atsikišusiais nasrais, kurie netekusių, bet dvasinę laisvę gavusiųjų kūnus degino įkaitusia geležimi. Įsitikinę, kad jie negyvi, sukabino juos šonkauliais už kabliukų ir nutempė nuo scenos. Vieta, kur buvo kraujas, buvo apipilta anglimis.
  -Jie eina maitintis vabzdžiais. - Šeicho Demetros žmona apnuogino dantis. - Gaila, kad kaulai per maži gyvūnai liks alkani.
  -Nieko nebus mėsos ir ponavaristey. Gaila, tačiau pora iš jų gali pasirodyti gana perspektyvūs sportininkai! Šeichas suriko.
  - Tavo lovoje? - piktybiškai pasiteiravo diva.
  - Kodėl gi ne! Mergina graži, bet berniukas gali būti tavo. - Šeichas buvo gana pažangus savo pažiūromis, tikėdamas, kad žmona gali gerai pralinksminti savo gerai maitinamą kūną jauname verge.
  - Mažas ir trapus! Mes dar neturime tos pačios poros? - paklausė Demetra.
  - Deja, nėra! Pažiūrėkime į jauną pamainą, kuri mums buvo atsiųsta iš kaimyninės mokyklos. Šeichas nusijuokė.
  - Gal geriau leisti jiems užaugti! Ir tada mes taip nužudysime visus savo kalinius. - Netikėtai užuojautą parodė bajoro žmona.
  - Žinia apie vergų maištą per daug džiugi ir norisi ją atšvęsti visapusiškai. Grandė papurtė pilvą.
  - Nebent, žinoma, Etimonas neaplenks jūsų! - atkirto storoji ponia.
  - Tokia nesąmonė! Tuo geriau pribaigkime visus gladiatorius ir atimkime iš kvailio reginį. Nagi naujokai! Šeichas suriko.
  - Tai ne visai naujokai. - Demetra apsilaižė jos lūpas
  Gongas vėl suskamba ir kariai berniukai išbėga į areną. Jie atrodo maždaug keturiolikos ar penkiolikos metų amžiaus, gana plačiais pečiais ir krūtine. Kaip ir ankstesni kovotojai, jis daro salto ir bėgioja ant rankų. Jau išbėgę į tribūną, jie užsidėjo ginklus, šalmus, krūtinės šarvus, skydus ir kardus. Vienas turi tiesią geležtę, o kitas yra išlenktas kaip kardas. Reljefas atsidaro ir ant jo matosi randai. Dešinėje stovintis berniukas turi sugijusius pjūvius, kertančius jo krūtinę trimis linijomis.
  Oda gausiai riebaluota ir blizga.
  Vadovas skelbia.
  - Ringe koncertuoja žinomi kovotojai Fudoros su lenktu kardu ir Saflorovas su tiesiu kardu. Fudoros turi šešias kovas, Saflorovas - septynias. Visi jų varžovai buvo arba nužudyti vietoje, arba mirtinai subadyti žmonių sprendimu. Stiuardas pirštu parodė į publiką. Vėl atsirado norinčiųjų lažintis dėl lažybų. Šeichas suniurzgė.
  - Šimtas auksinių monetų Saflorovui.
  Lažybos buvo greitai sudarytos, - prisiekė didikai. Du net kovojo. Vienas apšlakstė vyno taurę, kitas trenkė į veidą riebia koja. Raminti siautėjančios publikos puolė geteriai ir sargybiniai. Šeicho žmona, valdinga, įžūli, stora lojo:
  -Persiųsti! Nužudyk!
  Gladiatoriai suartėjo. Šį kartą jie neskubėjo, vienas kitą išbandydami atsargiais smūgiais. Kardams susidūrus jie šiek tiek kibirkščiavo, o skydai drebėjo. Visuomenei šis atsargumas nelabai patiko, ji staugė iš nepasitenkinimo, kaulai skriejo link kovotojų. Šeichas apvertė padėklą, visą aplietą vynu ir uogiene. Tada jis spjovė ir piktai rėkė.
  Jei nekovosi, pakabinsiu tave aukštyn kojomis. Ant pakylos išbėgo keli stumdomi laukiniai "janisarai", jie mojavo ietimis, demonstruodami dūrius atvira nugara. Saflorovas pradėjo puolimą, įnirtingai atakavo, spyrė kolegai į kelį. Paauglys atsitraukė, šiek tiek patraukdamas kardą į šoną, o varžovas rėžėsi per krūtinę. Į dugną nukrito prastai prisukta plokštė. Kitas smūgis paliko gilų pėdsaką odoje, pasipylė tirštas kraujas. Fudoros atsitraukė, vienas iš gauruotų kovotojų spyrė jam į kojas. O kai berniukas suabejojo, Saflorovas su tokiu įniršiu trenkė į šalmą, kad susvyravo ir pargriuvo. Nuo smegenų sukrėtimo "šalmas" nuskriejo, atidengė baltą galvą su patinusiu guzu kaktoje. Saflorovas pridėjo ašmenis prie nervingai svyruojančios krūtinės. Jis prisimerkė "viešai".
  Laukia ženklo. Kai dauguma bėga per plaukus, reiškia žudyti, o kai pilyje sujungia delnus, reiškia pasigailėti.
  Tačiau įnirtinguose veiduose gailestingumas nebuvo perskaitytas. Beveik visi, net moterys ir paaugliai, bėgo rankomis per gerklę.
  -Mirtis! Nugalėk jį!
  Šeicho žmona pašaipiai lojo.
  - Jis išlipo per pigiai. Duok man vienai nakčiai.
  Saflorovas dvejojo, lengvai prispaudė nuogą nugalėto paauglio krūtinę, išbėgo kraujo lašas. Tada jis iš nevilties metė kardą:
  -Negaliu! Jis yra mano draugas.
  Triukšmas iškart nutrūko, stojo mirtina tyla.
  -Ką! - supyko šeichas. "Jūs atsisakote nužudyti nugalėtuosius. Abu narve, po kurio bus baisūs kankinimai prieš visą gladiatorių mokyklą.
  Kariai prišoko prie Fudoro, aptaškė jam veidą vandeniu, o paskui, norėdami greičiau susivokti, apdegino nuogą kulną raudonai įkaitusia geležimi. Berniukas rėkė, pašoko ir tuoj pat užsimetė du lasus ant kaklo. Saflorovas bandė priešintis, iš karto atmušė keliolika kardų, baimė suteikė jėgų. Tačiau vienas iš šaulių strėle pataikė į koją. Nuo nuodų jaunuolis buvo paralyžiuotas, bet neužmuštas. Jie abu surišo ir įdėjo į narvą. Saflorovas buvo perduotas į šonkaulius raudonai įkaitusia lazdele, oda pradėjo rūkyti, sumuštas berniukas atkakliai ištvėrė injekcijas. Bet, matyt, dviejų nepaklusnių berniukų kankinimas buvo atidėtas desertui.
  Šeicho žmona spindėjo akimis:
  - Jie turi būti mano vyras. Žinai, kad esu kūrybingas.
  - Žinau, bet tik pažiūrėk, galiu pavydėti. Vaikinai gražūs ir jau gali susituokti. Šeichas nusijuokė.
  - Greičiausiai net vedęs! Juk tai stipriausi ir sveikiausi vergai, kurie turėtų būti vaisingi! Storoji moteris mirktelėjo.
  - Gladiatoriai yra nelaisvės spalva! Tai būtų priversti jų žmonas kankintis. Šeichas nusijuokė.
  - Mums pavyks! Beje, vėl merginos.
  Dabar moterys turėjo kovoti. Į areną įžengė dvi pusnuogės divos tomis pačiomis strėninėmis. Ant kaklo jie buvo surišti grandine - kad nenuplėštų. Ginklai Du durklai kiekvienoje rankoje. Aišku, kova bus nuožmi ir ne per ilgai. Viena mergina buvo šviesiaplaukė, kita juodaplaukė, abi gana ilgais karčiais.
  - Į mūšį! griaudėjo banditas.
  - Aš ne lažinsiu! - lojo šeicho žmona. "Tai tapo blogu ženklu.
  Vargšės moterys susirinko. Buvo baisu, vienam beveik iš karto atsidarė skrandis, kitam buvo sužeista krūtinė. Pjaudamos toliau, merginos spardė kojomis, kankindamos kūną. Nutekėjo daug kraujo ir jie negalėjo išeiti ir pabėgti. Galiausiai viena iš jų visiškai susmulkinta griuvo ant kelių. Juodaplaukis nusijuokė, bandydamas baigti, tada pateko į klastingą smūgį iš apačios po šonkauliais. Dejantis ji dar spėjo smogti nusikaltėliui į pakaušį. Abi gražios suluošintos moterys griuvo ant žvyro, kelis kartus drebėjo, sustingo. Prie jų pribėgo gauruoti "janisarai" ir bakstelėjo įkaitusia geležimi. Karingos merginos nejudėjo.
  - Vėlgi, ne vienas statymas nepasiteisino. Abu mirę.
  Publika nusivylė, nors pamatyti pačią žmogžudystę labai malonu. Tačiau iki šiol niekas nelaimėjo.
  Šioje situacijoje bylą galėtų išgelbėti tik nauja kova. Lengvas apšilimas baigėsi ir laikas rimtiems reikalams.
  Į areną mojavo penkiolika gladiatorių oranžinėmis tunikomis su skylutėmis, trimis juodomis plunksnomis ant gleivių. Jie buvo ginkluoti trumpais, lenktais kardais; rankose laikė nedidelius kvadratinius skydus išgaubtu paviršiumi, galvas saugojo šalmai be skydelio. Po šios grupės sekė kovotojai ryškiai raudonomis tunikomis, tokie pat su trumpais, bet tiesiais kardais, su nedideliu apvaliu skydu ir geležiniais antrankiais, dengiančiais dešinę ranką, kurios neapsaugotas skydas, ir kelio girnelę, saugančią kairę koją. Žalios plunksnos ant slidžių šalmų užbaigė paveikslą.
  Stovėdami vienas priešais kitą, jie nusilenkė. Šį kartą statymai buvo atlikti už kur kas didesnes sumas, auksas liejosi iš rankų į rankas.
  -Negali būti, kad jie visi buvo nužudyti! Šeicho žmona pasakė. Kažkas tikrai laimės!
  - Taigi lažinkitės, tai paskutinė kova. Matai, jau šviesu! - susierzinęs pasakė pavargęs šeichas.
  - Tada bus rimta! Tūkstantis auksinių drachmų ant raudonos spalvos. - sušnypštė stora moteris.
  - O kodėl ant jų? - Kodėl jie? - Du kartus pakartojo, nustebęs, bajoras.
  - Nes akys piktesnės!
  Vadovas kažką šaukė. Pasigirdo trimito traškėjimas. Net fakelai mirgėjo taip, lyg pabaisų akyse būtų kažkas.
  Pokalbiai, triukšmas, juokas, grumtynės liovėsi: visų akys nukrypo į kovotojus. Pirmasis susirėmimas buvo baisus: tarp viešpataujančios tylos smarkiai nuskambėjo kardų smūgiai į skydus. Plunksnos, šalmų šukės, sudužusių skydų gabalai skraidė per areną susijaudinę, alsuojantys gladiatoriai smogė vienas kitam smūgiu po smūgio. Nepraėjo nė trys minutės nuo mūšio pradžios, o kraujas jau buvo pralietas: keturi gladiatoriai raižė agonijoje, o kovotojai trypė juos po kojomis. Vienas iš gulinčiųjų sugriebė savo partnerę už kojos ir pasuko pėdą. Jis nuskriejo žemyn, plėšė ranką.
  Princo žmona nepasotinama Demetra į žiedą įmetė nugraužtą kaulą.
  - Raudonieji, jei laimėsi, duosiu tau taurę vyno!
  Kaip dažnai nutinka, atsitiko priešingai - buvo užpildytas didžiausias kovotojas iš komandos, už kurią Demetra buvo įsišaknijusi. Trys kardai iškart pervėrė plačią krūtinę, o ne laiku paimtas kaulas liko nelaimingo vado rankoje.
  Žiūrovai su džiaugsmu ir įtampa sekė kruvinas mūšio peripetijas. Jie šaukė kaip sužeistų jaučių banda. Vietinis elitas įnirtingai, siautė, džiugino kovotojus. Gladiatorių gretos retėjo, mūšis iširo į atskirus susirėmimus.
  Šią akimirką, kai garbinga visuomenė mėgavosi ir, atvirai pasakius, "išprotėjo" liedama kraują, drąsūs maištininkai nužudė mieguistuosius sargybinius. Pobedonoscevas kartu su saujele drąsių vyrų, sutriuškinęs asmens sargybinius, pirmasis įsiveržė į rūmus.
  Sukilėlių artėjant triukšmas privertė kovą nutraukti. Bajorai, stulbindami, bandė pasiimti kardus. Jaunasis sukilėlių vadas garsiai sušuko:
  - Ką aš matau! Jūs žudote vienas kitą niekšų pramogai! Atgiję niekšai, kurie net kardo pakelti nesugeba, pilvas per daug trukdo. Jei tavyje išliko bent dalelė pasididžiavimo, nukirsk šią bjaurybę.
  Gladiatoriai kaip tik to ir laukė: jie puolė į nutukusią bandą.
  Vergai tarnai nušoko į šoną, nenorėdami mirti už nekenčiamus šeimininkus, o berniukai net ėmė mėtyti padėklus ir maistą į kunigus.
  Demeter sušuko:
  - Nužudyti juos visus!
  Tada krištolinė vyno taurė nukrito jai ant galvos ir išmušė kalytę.
  Witcher supyko. Ji išpjovė turtingus miesto piliečius, sukapojo jų mėsą.
  Tai nebuvo sunku, bet erzino. Šalia jo kovojo nuolatinis Paso palydovas. Snapas neatsiliko, o gladiatoriai atkeršijo savo kalėjimo prižiūrėtojams.
  Niūrūs vergai pakėlė stiuardą ant kablio ir šaukė:
  - Mes esame mūsų! Vergai kaip ir jūs!
  - Taigi įrodyk tai kardu! - sušuko ji, todėl žvakės ant Raganių sietynų suvirpėjo.
  Šeichas bandė pabėgti, bet Bikas jį parklupdė ir apipylė jam ant apykaklės medaus:
  - Na, kur tavęs reikia. Jokių prieskonių.
  Solntslavas dviem bajorams iš karto nukirto galvas, o trečiam keliu sutraiškė žandikaulį. Tačiau muštynių nebebuvo net panašu, tiesiog vergai atkeršijo. Sargybos likučiai pabėgo, o puotos net ir geriausios formos neatstovavo rimtai karinei jėgai. Jie visi buvo nužudyti prieš Vedmakovai atvėsus. Tik vyriausiasis šeichas dar buvo gyvas, Bikas pasitraukė už plaukų. Vedmakova išvijo įžūlų berniuką:
  - Tai kilnus žmogus. Galime būti naudingi!
  . 12 SKYRIUS
  Vokiečiai tęsė Stalingrado puolimą. Atrodė, kad liko visai nedaug, bet aplenkti paskutinį buvo nepaprastai sunku. Nepadėjo net masinis "Sturmtigers" naudojimas. Nors reaktyvinių bombonešių sunaikinimas sukėlė milžinišką. Kita priemonė buvo napalmo bombos.
  Merginų batalionas buvo išretėjęs, bet gražuolės vis dar kovojo. Spalio 20 dieną snigo, o gražuolės visos buvo basos. Jie palieka grakščius pėdsakus ant baltos lovatiesės.
  Gražios mergaitės, šiek tiek voliojosi sniege ir tapo švaresnės. Matryona, kai jie užėmė Seryozhka, negalėjo rasti sau vietos. Vis tiek netekti tokio protingo ir gražaus berniuko. O kas jo laukė fašistų nelaisvėje? Pirmiausia kankinimai, o paskui mirties bausmė!
  Berniukas iš tiesų buvo arti nušautas, bet atsidūrė kasyklose. Seryozhkos laukė šešiolika valandų per dieną darbas ir menkas davinys - prižiūrėtojo botagas.
  Tiksliau, berniukas jau yra karjeras, ir dirba ten kaip asilas. Tačiau po žeme daug šilčiau nei paviršiuje. O kariai, kad nesušaltų, yra priversti šokinėti ir bėgti. Ir merginos kovoja. Čia yra galingas tankas "Liūtas". Jis turi 150 mm pistoletą, efektyvesnį ir praktiškesnį mūšiams mieste. Fritz mėgsta šį baką, nes jis yra gerai apsaugotas iš visų pusių.
  "Pelė" šliaužia šiek tiek atsilikęs. Vokiečių mašina iki dviejų šimtų tonų, taip pat buvo ginkluota 150 milimetrų patranka ir septyniasdešimt penkiais. Taip daug praktiškiau. Kulkosvaidžių padaugėjo iki keturių, prie tanko priartėti nebuvo lengva.
  Anyuta, Marija ir Alla kartu bando išgraužti mastodoną. Jam kruopščiai atrinktas.
  Anyuta su entuziazmu dainavo:
  - Kaip mes gyvenome kovodami ir nebijodami mirties... Taigi nuo šiol gyvensime tu ir aš! Ir žvaigždėtose aukštumose, ir kalnų tyloje, jūrų kare ir įnirtingoje ugnyje! Ir įniršusioje, ir įnirtingoje ugnyje!
  "Maus" buvo naujausia modifikacija, turinti šešis kulkosvaidžius, du bendraašius su vamzdžiais ir keturis susuktus ant vyrių.
  Marija, ropojanti per sniegą, sušnypštė:
  - Mes niekada nepasiduosime! Juk Jėzus Aukščiausiasis Dievas yra su mumis!
  Mergina, priėjusi arčiau, sviedė į Pelės vikšrą sprogstamąjį paketą. Po skydu burzgė ir čiuožykla sprogo.
  Merginos apsidžiaugė:
  - Paimk fašistą!
  Alla siūbavo ir metė skeveldrą į Fritzą. Fašistas buvo išmestas sprogstamos bangos, kartu su juo buvo nuplėštos ir dviejų juodaodžių kolonijinės kariuomenės kovotojų galvos.
  Raudonplaukė gražuolė sušvilpė:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Anyuta dar kartą metė sprogstamąjį paketą... Šį kartą ne taip sėkmingai, jis pataikė į šarvus ir sprogo plieninio apvalkalo paviršiuje.
  Mergina susierzinusi pasakė:
  - O, ištepiau!
  Ir nušliaužė naujos porcijos savadarbių sprogmenų. Jos apvalūs kulnai, raudoni nuo šalčio, mirgėjo. Beveik nuoga mergina, ropoja sniege, šiek tiek nejauku. Bet būk kantrus. Ypač kai vyksta gliaudymas, sniegas tirpsta.
  Anyuta net dainavo:
  - Žinau, šaltis greitai išnyks,
  Upelis garsiai veržiasi...
  Ir jie jau bėga per balas -
  Basos merginos!
  Mergina šaudo, o arabas iš kolonijinės kariuomenės žlunga. Priešo bandymai veikti mažomis grupėmis sukelia rimtų nuostolių.
  Trumpa Pelės patranka vėl paleidžia fragmentaciją. Kažkur dūmuose sprogo kriauklės. Ir daug pertraukų...
  Vokiečiai vos neužėmė Stalingrado... Liko labai nedaug. Tačiau būtent tai neleidžia Vermachtui panaudoti didelių bombų ir sunkiosios artilerijos. Fricai paleido užsieniečius, kurie nesigaili.
  Marija iššovė iš šautuvo. Fašistų samdinys griuvo ir apsivertė griuvėsių akmenimis.
  Mergina nuogas krūtis trynė raudonais speneliais. Jie visiškai aprengė karius - įšoka į šortus. Tačiau, kita vertus, ant jų beveik nėra hitų. Matyt, nuogumas, kažkaip ypač saugo gražuoles. Kadangi jie sugeba išgyventi tokiame pragare!
  Alla nusikrato sniego ir purvo mišinį ir vėl šaudo. Tai pataikė juodaodžiui kariui tiesiai į akį. Bloga kalė, nieko nesakyk.
  Trys merginos vėl prieina prie Pelės. Į tokį storą šarvą turintį automobilį iš visų pusių sunku prasiskverbti. Tačiau kariai kupini optimizmo. Jei negalite prasibrauti per patį apvalkalą, kodėl gi nenuplėšius statinės.
  Alla, basomis kojomis spardydama nešvarius grumstus, dainavo:
  - Mūsų tiesa, mūsų tiesa... Kaip saulės spinduliai! Mūsų rytojus bus šviesus, iš kalnų tekės upeliai!
  Kariai jau seniai buvo ginkluoti paimtais MP-44. Šie puolimo šautuvai turi ilgą atstumą. Grožis užtikrintai liepsnoja. Vėl krenta juodaodžiai. Jie šaudo iš raudono kraujo fontanų.
  Marija, šaudydama, su šautuvu ir paimtu kulkosvaidiu ant pečių, dainavo:
  - Klastingas voras paaštrino savo įgėlimą,
  Ir jis geria šventą, rusišką kraują iš Rusijos!
  Jo priešui viskas maža ir maža, jis nužudys,
  Kas myli Rusiją!
  Meilė Rusijai!
  Mergina pasiuntė kulką į asorti "sargybą", kuri išlipo iš plyšių. Gražuolė šypsojosi, jos veidas, nors ir suglebęs, išlaikė žavesį ir žavesį.
  Apskritai visos merginos jų batalione yra gražios. Štai, pavyzdžiui, totorių serafimai. Jos tėvas yra totorius, o mama iš Baltarusijos, iš jos Serafima paveldėjo prinokusių kviečių spalvą. Taip pat graži mergina, basa ir beveik nuoga. Ir šaudo iš pagauto kulkosvaidžio, trumpais šūviais. Ir fašistai iš kitų karių šliaužia ant jo.
  Serafima šaudo gana taikliai. Šalia jos gulėjo auksaplaukė Marija. Abi merginos šaudo ir dainuoja.
  - Tėvynė! Marija pradėjo...
  - Ir kariuomenė! - Tęsė, nušaudamas Serafimą.
  Marija tviteryje parašė:
  - Tai...
  Vadovaudamas ugniai ir smogdamas spalvotiesiems, Serafimas pranešė:
  - Du stulpai!
  Marija nusišypsojo ir čiulbėjo:
  - Ant...
  Serafimas atleido ir pridūrė:
  - Kuris...
  Marija nutraukė penkis ir tęsė:
  - Palauk!
  Serafimas, šaudo, pasveikino:
  - Planeta!
  Marija, šaudo, čiulbėjo:
  - Krūtinė...
  Serafimas, šaudantis, murkęs:
  - Apsaugokite...
  Marija sumušė fašistui galvą ir ištarė:
  - Mes jūs ....
  Serafimas, skrodžiantis nacius kulkomis, sušnypštė:
  - Šalis!
  Marija, siųsdama taiklias kulkas, čiulbėjo:
  - Visi....
  Serafimas, šaudydamas vis taikliau, pridūrė:
  - Žmonės!
  Marija, nusimetusi nuo kaktos auksinius, purvinus plaukus, dainavo:
  - Žiurkė...
  Serafimo kulka ir siųsdamas šūvius išdavė:
  - Tavo...
  Marija, trenkdama fašistui į gerklę, tęsė:
  - Šilta!
  Šviesiaplaukė totorė, siųsdama šūvius, tęsė:
  - Debesys...
  Maria tiksliai šaudė, pridūrė:
  - Saunus!
  Serafimas, išsišiepęs, čiulbėjo:
  - Na ir...
  Marija, taikliai šaudanti, suriko:
  - Saulė!
  Serafimas, trypčiodamas pliūpsniais, sušnypštė:
  - Zojus!
  Marija juokdamasi tęsė.
  - Automatinis...
  Serafimas, tarsi šaudydamas, lojo:
  - Nather...
  Maria pridėjo taiklių šūvių:
  - Petys...
  Serafimas juokdamasis pridūrė:
  - Kareivis!
  Marija entuziastingai dainavo, šaudydama:
  - Kassiu...
  Serafima, vadovaujanti naikintuvui, pridūrė:
  - Kapas...
  Marija pargriovė afrikietį ir tęsė:
  - Priešas!
  Merginoms baigėsi šoviniai. Ir ji buvo priversta greitai bėgti priedangos. Tiekimas visoje Volgoje yra labai sunkus. Nuolatinis bombardavimas ir apšaudymas. Čia ateina pastiprinimo kompanija iš kitos pusės.
  Aplink laivus verda purslų ir nuolaužų fontanai. Danguje riaumoja audros kariai. Čia atskrenda Focke-Wulfs. Ir jie meta bombas.
  Kelios valtys suskilo. Sovietų kariai skęsta ir miršta.
  Priešo artilerijos ugnis per tanki.
  Net ir naktį Fritz viską saugo ugnimi. Ir jų nardomieji bombonešiai yra dėvimi. Įskaitant Yu-87 senelį. Nors reaktyviniai lėktuvai jau pateko į seriją.
  Štai legendinis sovietinis Jak-9. Jis kovoja su vokišku ME-309. Sutartas manevringumas, prieš greitį ir ginklus. Vokietis nuo pat pirmo skambučio bando įveikti sovietinį automobilį. Bet jam nesiseka. Jakas savo ruožtu stengiasi įlįsti į uodegą, tačiau nacias pasitraukia dėl didelio greičio.
  Greitesnis vokietis, su stipresniais ginklais, prieš manevringesnį rusą. Tačiau greitas skrydis tęsiasi. Fašistas naudoja septynis šaudymo taškus prieš septynis ir paliečia sovietinį automobilį. Ji praranda greitį ir pradeda kristi.
  Jis skleidžia dūmų gabalėlius. Ir variklis veikia...
  Kas čia per karas! Sunku prieštarauti tokiai galingai ginkluotei kaip ME-309, kurioje septyni šaudymo taškai kompensuoja perteklinį svorį ir prastą manevringumą.
  Didelis greitis leidžia fašistui pasinerti, o vokiečių kovotojo kakta yra gerai šarvuota.
  Anyuta vėl bando pakirsti Pelę. Mergina rizikuoja gyvybe. Ji jau visa išdraskyta, nuoga šliaužia per įtvirtinimus. Visas grožis įbrėžimų ir pisugoje. Bet tada jis meta granatą su prie sprogimo pritvirtintu paketu. Ji net nukentėjo nuo kulkosvaidžio sprogimo. Nubraukia gražuolės petį.
  Tačiau, kita vertus, sprogstamasis paketas pataikė į 150 mm patrankos snukį. O vokietis jau gavo nemenką žalą. Su dideliais sunkumais automobilis pajuda iš savo vietos ir šliaužia atgal į savo kariuomenės vietą, kad galėtų apsilaižyti žaizdas.
  Danguje pasirodo Focke-Wulfs ir keli TA-152. Jie pradeda apšaudyti sovietų pozicijas. Taip pat pasirodė pora naujausių HE-183 atakos reaktyvinių transporto priemonių. Šie grifai pasiekė iki aštuonių šimtų kilometrų per valandą greitį ir į juos buvo beveik neįmanoma pataikyti.
  Merginos šaudo atgal į vokiečius. Visada yra galimybė užkabinti priešą, nepaisant galingos atakos lėktuvų apsaugos nuo žemės ugnies.
  Anyuta ir Alla atgavo paimtą Luftfaustą. Šis ginklas, sudarytas iš devynių tarpusavyje sujungtų dvidešimt milimetrų be atatrankos.
  Galite šaudyti kaip mažas priešlėktuvinis ginklas.
  O kariai rodo į priešą. Jos sklandžiai spaudžia startą... Abi gražuolės basomis kojomis ilsėjosi ant griuvėsių, jausdamos sklandų sugrįžimą.
  Focke-Wulf su šešiais pneumatiniais ginklais pradeda rūkyti - jam plyšo pilvas.
  Merginos iš džiaugsmo riaumoja:
  - Ritulį! Skalbyklė! Įvartis!
  Virš merginų galvų pradeda suktis kiti vokiečių lėktuvai. Gražuolės lenda į požemines perėjas, vengdamos Focke-Wulf raketų.
  Anyuta gavo šiurkštų kulną su mirksėjimu. Mergina sumurmėjo:
  - O pragariškos liepsnos!
  Mergaitės padas buvo padengtas pūslėmis ir skausmingai skaudėjo. Norėjau ką nors šalto įkišti.
  O paviršiuje spragos tęsiasi. Nuo liepsnų šnypščia sniegas, drasko griuvėsiai. Vokiečiai užtvindo pozicijas ugnimi, bet prasmės iš to labai mažai. Kariai slėpėsi kaip pelės audinėse. Leisk jiems išsilyginti.
  Alla sušnibždėjo Anyutei į ausį:
  - Manau, kad greitai naciai pagaliau išsikraus. Jie turi daug jėgų, bet Stalingrade neturi galimybės apsisukti!
  Šviesiaplaukė mergina išdidžiai atsakė:
  Mes čia kaip trys šimtai spartiečių! Mes atspindime pranašesnes priešo jėgas!
  Raudonplaukė Alla kikeno ir mirktelėjo savo partnerei:
  - Ir tu mūsų neaplenksi!
  Kai merginos pakilo į paviršių, reidas baigėsi. Atsirado nauji juodapėdžiai. Jie pakilo į priekį, o mergaitės turėjo atidaryti ugnį, priversdamos priešą kasti žemę nosimi.
  Vėl "liūtai" ir "tigrai" stojo į mūšį. Vokiečiai sunkiaisiais tankais bandė spausti sovietų kariuomenę. Karts nuo karto pasipylė sviediniai. Labiau pažeidžiamas "Tigras" stengėsi neatsiplėšti nuo savo darinių. Taip pat burzgė minosvaidžiai.
  Merginos šaudė į vokiečius ir jų samdinius. Nokautavo varžovus. Alla ir Anyuta šaudė poromis. Atsirado ir apsigyveno priešo snukiai. Tada naujas besiveržiančių priešų sluoksnis.
  Mūšio metu merginos dainavo.
  Ala pradėjo šaudama:
  - Prieš...
  Anyuta, šaudydamas, tęsė:
  - Jūsų...
  Alla lupanuv pridūrė:
  - Legionas...
  Anyuta, nutraukusi tris, nutilo:
  - Priešai...
  Alla, prikaustydama oponentus, ištarė:
  - Jie....
  Anyuta, nugriovusi pusę arabo kaukolės, tęsė:
  - Jie nori...
  Alachas, sutriuškinęs priešą, tęsė:
  - Tu...
  Anyuta, šaudanti, sušnypštė iš pykčio:
  - Susmulkinti...
  Alachas, prasiveržęs pro arabo kaukolę, suriko:
  - Sunaikinti...
  Anyuta, toliau kaldama nagus, sušnypštė:
  - Pastabos...
  Alla, lyg šaudydama, sušvilpė:
  - Nebijok...
  Anyuta, tiksliai iššaudama šūvį, suriko:
  - Priešas...
  Alla, šaudydama kaip snaiperis, tęsė:
  - Štykovas...
  Anyuta, šaudama toliau, lojo:
  - Galėti...
  Alla, nenustodama šaudyti, sušnypštė:
  - Priversti...
  Anyuta, įnirtingai šaudama, urzgė pataisydama draugę:
  - Drąsos...
  Alla, stipriai ekstazėje, šovusi afrikiečiams per galvas, lojo:
  - Jėga...
  Anyuta, šuoliuodama ugnimi, sušnypštė:
  - Padidinti...
  Alla, purtydama raudonas garbanas, tęsė:
  - Ir priešai...
  Anyuta, trenkusi arabui į pilvą, išdavė:
  - Iškarto...
  Visais kalibrais šaudanti Alla lojo:
  - Sunaikinti...
  Merginos atsikvėpė. Ir dar šiek tiek pašovę sušuko:
  - Mes snaiperio riteriai, žmogžudystės balsas skamba!
  Stūmimosi, kolonijinės kariuomenės banga kiek atslūgo. Naciai vėl pajudino tankus į priekį. "Tigrai" -2 pasirodė su ilgais snukučiais ir šaudė sviediniais į viską, ką sugebėjo pastebėti.
  "Tigras" -2 turėjo pirminę bokšto formą ir šarvų plokščių šlaitus iš šonų. Tai padarė jį šiek tiek atkaklesnį. Moterys karės savo taikiniu vėl pasirinko tanko vikšrus. Fašistas turėjo būti kaip gyvatė keptuvėje.
  Anyuta metė sprogstamąjį paketą, sutraiškydama priekinį "Tigro" volą -2 ir dainavo:
  - Sutikau tave su dovana... Žinoma, nubrėžiau vietą karste!
  Alla sušnypštė, laimingai mesdama į fašistą didelį sprogstamą paketą:
  - Bet Pasaran!
  O nuo sprogimo susisuko ilgas vokiečių tanko snukis. Ir Karalius Tigras pradėjo suktis atgal. Vėl fašistas buvo sunkiai sužeistas. Alla paėmė ir lojo, plikomis kojų pirštais mesdama stiklo gabalą:
  - Būti tu ąžuoliniame karste!
  Stiklas, praskridęs pro šalį, atsidūrė tiesiai indėnui iš kolonijinės vokiečių kariuomenės tarpo.
  Anyuta mirktelėjo savo partneriui ir dainavo:
  - Įkišiu galvą į šitą statinę! Aš pamerksiu visus!
  Alla iššovė iš kulkosvaidžio. Vokiečiai vėl buvo užpulti. Mergina sušnypštė:
  - Mes galime viską! Ir mes laimėsime!
  Anyuta iššovė iš šautuvo ir pasakė:
  - Laukia didelis laimėjimas! Tebūna mūsų seneliai šlovėje!
  Alla darė salto ir riedėjo, sukosi kaip eglutė. Mergina mirktelėjusi dainavo:
  - Pone sėkmės, kur tu eini... Pone sėkmės, - juokiasi fašistai...
  Vokiečių tankai, negailėdami sviedinių, padidino ugnį. Jie išpylė savo sprogstančias dovanas. Ir jie artėjo prie sovietų pozicijų, stengdamiesi išvengti spragų.
  Anyuta, naudodama laidą, kaip juos mokė belaisvė Seryozhka, ištraukė sunkią miną. "Liūtas" lėtai šliaužė į sovietines pozicijas. Jo 150 mm pistoletas vis išspjovė sviedinius. Merginos sušnypštė ir mirktelėjo.
  Anyuta dainavo:
  - Vokiečiai-pipirai, fašistai-naciai... Jūsų laukia pacifisto galas!
  Alachas šypsodamasis pasakė:
  - Pacifizmas... Net kvaila kalbėti apie pacifizmą, kai kalbama apie nacius!
  Anyuta taikliu šūviu pataikė į kolonijinės gvardijos arabo nosies tiltelį ir čiulbėjo:
  - Ir jie suluošinti mąstyme... O kariniuose reikaluose jie ne tokie stiprūs! Netrukus mes juos ištrinsime nuo Žemės planetos veido!
  Alla dar kartą sprogo, pasitrynė nuogas krūtis ant žvyro ir dainavo:
  - Aš esu rusų riteris ant laukinių kelių ... Aš nušluosiu Tėvynės priešus nuo žemės paviršiaus!
  Raudonplaukė gražuolė mirktelėjo, pažvelgdama į dangų. Ten sukiojosi "rėmai", vokiečių šauliai.
  Atšliauždavo, karts nuo karto, įklimpęs į vėjavartą vokiečių "Liūtą". Ir jo ginklas vis spjaudė.
  Anyuta, perkeldama miną po vokiečių tanko vikšrais, sušnypštė:
  - Dėl Seryozha ....
  Vokietis sustojo ir vėl šovė. Sviedinys sprogo merginoms už nugaros.
  Anyuta pasakė:
  - Pieno lukštai, kas turi kūdikio smegenis!
  "Liūtas" kurį laiką stovėjo. Nesvarbu, ar patyrusi vokiečių įgula jautė gresiantį pavojų, ar norėjo išnaudoti kovos komplektą. Tačiau "Liūtas" kurį laiką stovėjo vietoje ir išspjovė mirtinus kiautus.
  Anyuta pažymėjo, kad vokiečių tankas turėjo pažangesnį pabūklą ir šaudė dažniau nei KV-2. Ir tai, žinoma, daro šį automobilį daug pavojingesnį. Anyuta persižegnojo ir sušnypštė:
  Tegul nedorėliai patenka į pragarą!
  Alla šaudė fašistui į saulės rezginį ir lojo:
  - Mūsų pergalė neišvengiama! Ir viskas baigsis gerai!
  Anyuta taip pat nukirto turką ir dainavo:
  - Nors, regis, greit gyvenimas nutrūks, kai bėda pasibels į juodą ragą... Arkliai glaudžiasi ir kraujas teka kaip upė, ir vėl žemė iš po kojų palieka!
  Alla, pamirkusi iranietį, pridūrė:
  - Bet žemė turi ir savo globėją... Ir tarp žvaigždžių jam nusidriekusi... Nematomos gelbėjimo gijos ištremti Hitlerį į Kolimą!
  Merginos, šaudamos, vieningai dainavo:
  - Palaužkime Adolfą, jam tai pakenks! Tikiu, kad fašizmas bus nugalėtas! Ir mūsų Rusijoje pasirodys mesijas, visų šalių tautų Viešpatie!
  Ir kariai toliau šaudė. Tačiau priešo pėstininkai atsigulė ir pradėjo šaudyti bei mėtyti granatas. Fašistų minios bandė išrūkyti merginas minosvaidžių ugnimi. Ir mesti daug granatų.
  Alachas filosofiškai pastebėjo:
  - Galite pasiimti skaičių rinkimuose, įgūdžius rinkimuose be karo!
  Anyuta nusijuokė ir pastebėjo:
  - Karas yra sritis, kurioje kokybė lenkia kiekybę, rinkimai, kaip taisyklė, yra priešingi, ir tai yra pokštas!
  Kariai šiek tiek atsitraukė, granatos ir jų skeveldros liejosi per tirštai. Alla net perėmė išmestą dovaną koja ir metė atgal. Granata praskriejo ir pataikė į nacius ant jų šalmų. Ir kaip sprogsta...
  Atrodė, kad kažkur detonavo dar viena grandis.
  Alachas filosofiškai pažymėjo:
  -Sėkmė yra antra laimė, sėkmė yra trečia, bet pirmasis įgūdis!
  Anyuta kikeno ir įsiterpė:
  - Sėkmė - tai atlygis už drąsą, bet ne už neapdairumą!
  Alla išrėžė akį induistui iš kolonijinės armijos ir sušnypštė:
  - Kam pasiseka, jo siela dainuoja!
  Anyuta nusišypsojo ir čiulbėjo:
  - Gerai, kai pasiseka, vadinasi, Dievas tave išgelbės!
  Merginos kiek šmaikštesnės. Tada vokiečių "Liūtas" vis dėlto pajudėjo į priekį ir pataikė į miną. Vikšras pateko į sprogstamąjį įtaisą ir buvo suplėšytas.
  Sužeistas "Liūtas" apsisuko ir atsistojo... Kariai apsidžiaugė ir iš plaučių dainavo:
  - Liūtas - mąstymo luošas, tigras - visokių bėdų šaltinis... Pasaulyje nėra nieko įdomesnio už žmogų!
  Anyuta davė ilgą eilę, tik svetima kariuomenė pakilo į audrą ir dainavo:
  Turime raketų, lėktuvų,
  Stipriausia Rusijos dvasia pasaulyje...
  Prie geriausių pilotų vairo -
  Priešas bus sutraiškytas iki dulkių ir žemyn!
  Atrodo, kad "Liūtas" smarkiai apgadintas. Ji sustingo, išspjovė dar porą kriauklių.
  Pasirodė vikri Pantera. Tačiau ji bijojo gilintis į sovietų kariuomenės pozicijas, bet pradėjo šaudyti. Virš merginų galvų švilpė kriauklės. Ir jie laužė griuvėsius ir gaisrus.
  Anyuta paruošė mesti granatą, pasiruošusi sugauti momentą, kai fašistų tankas priartėjo prieinamu atstumu. Bet ir Panteroje nėra kvailių. Vokiečiai šaudė, dėliojo sviedinius šachmatų tvarka, stengdamiesi nepraleisti nė vieno žemės sklypo. Ir tiesiogine prasme išgrėbė kiekvieną akmenį.
  Alla, glostydama nuogą krūtinę, pastebėjo:
  - Fritzų taktika ydinga... Kiek jie taip pasieks?
  Anyuta šmaikščiai pastebėjo:
  - Višta peša grūdus po grūdo ir priauga svorio daug greičiau nei kiaulė, ryjanti didelius gabalus!
  Pantera paleido daugiau nei aštuoniasdešimt šūvių, o pasibaigus šoviniams apsisuko ir grįžo į savo guolį. Jo vietoje atsirado naujas mastodonas "Sturmtiger". Plačią bagažinę mašina uždengė dangteliu. Tai matyti, taip tikintis išsigelbėti.
  "Sturmtigr", iš tolo apšaudė sovietų kariuomenės pozicijas. Iššauta raketa. Žemė pakilo, o ugninis fontanas išliejo liepsnos sroves.
  Merginos vos išgyveno, buvo gana apniukusios. Anyuta net šiek tiek apkurto. Mergina staiga pamatė save šuoliuojančią ant žirgo. Ir kad ji vadovauja būriui, kuris užpuolė totorių armiją. Ir kariai jodinėja su ja. Mongolai-totoriai, neatlaikę smūgio, traukiasi ir tūkstančiai miršta po kanopomis.
  Kita vertus, Anyuta siūbuoja du kardus ir nukerta priešus. Tačiau regėjimas staiga nutrūko.
  Alla trenkė savo partneriui į skruostus, purto ją sakydama:
  - Na, viskas! Dabar nustok gulėti!
  Anyuta piktai atsakė:
  - Aš ne gulėjau, o kovojau!
  Mergina iš pykčio pašoko ir metė granatą. Dabartis, praskridusi, nutūpė į tanko "Lev" snukį. Apgadintas automobilis susiraukšlėjo savo sunkią bagažinę.
  Anyuta sušuko iš širdies:
  - Aš esu Rusijos riteris!
  Alla sprogo iš kulkosvaidžio ir suriko:
  - atsakė berniukas, suraukdamas antakius,
  Noriu tarnauti Šventajai Rusijai...
  Tegul išsilieja kraujo jūra
  Bet Dievas gali mus išgelbėti!
  Anyuta nukrito ant griuvėsių nuogu pilvu ir krūtine. Kaip tik laiku, kai šimtai kulkosvaidžių sprogimų užplūdo virš jos galvos. Mergina iškišo liežuvį ir pasakė:
  - Drąsių kareivių beprotybė gelbsti įkyrių generolų gyvybes!
  Alachas sutiko:
  - Kareivis drąsus, generolas apdairus, priešas gudrus, sėkmė - solidarumas tik su išmintinga drąsa!
  Merginos vėl atidengė ugnį ir solidariai čiulbėjo:
  Virš jo eskadrilės
  Vienbalsiai riaumoja
  Adolfas yra stiprus kvailys -
  Sodomos sodinimas!
  Pasirodė dar vienas šarvuotas "Liūtas". Nuo jo pabėgo du kareiviai, sprendžiant iš juodų veidų - arabai. Jie bandė užmesti grandinę ant kablio, kad ištrauktų sukurtą tanką iš mūšio lauko.
  Alla ir Anyuta šaudė, kartu nužudydamos technikus. Kariai dainavo:
  - Nesunaikink savęs ir padėk draugui, padėk kitiems iš gaisro!
  Atsirado trys juodaodžiai. Jie lenktyniavo su grandine kuo greičiau, bet ir buvo nušauti merginų. Negana to, Anyuta šovė iš ginklo, spausdama šunį nuogais kojų pirštais.
  Ir ji sugebėjo nepaprastai pataikyti priešininkus, kaip ir Robiną Hudą.
  Alachas pastebėjo:
  - Ženklas ne tas, kuris sėkmingai pataiko, o tas, kuris nepataiko su nesėkme!
  Anyuta basa koja metė granatą ir sušnypštė:
  - Tiksliausias su durklo vizija gali nepataikyti, bet nedovanotinai aštrus protas gali praslysti pro taikinį!
  Granata pataikė į skiedinį ir pradėjo sprogti, detonuodama minas.
  Taip, Stalingradas vokiečiams nebuvo lengvas. Įtraukė juos į klaikią mirties citadelę!
  . 13 SKYRIUS
  Lapkričio 3 dieną vokiečiai apsupo Tikhviną, o pačiame mieste vyko kautynės. Raudonoji armija lėtai traukėsi. Didžioji Baku miesto dalis jau užimta, sovietų kariuomenė traukiasi į pusiasalį. Jerevanas vis dar vos laikosi. Stalingradas yra ant sunaikinimo slenksčio.
  Bet vis tiek Stalinas įsakė šiam miestui nepasiduoti. Kova užvirė dėl Astrachanės. Šiame mieste Fritz taip pat bando žengti į priekį. Jie smarkiai bombarduoja visas prieigas ir griauna infrastruktūrą.
  Žiema ateina... O karo eiga darosi vis mažiau nuspėjama. Bet neatrodo, kad Stalingradas išsilaikytų. Tiekimas per Volgą apsunkina užšalimą ir masinį bombardavimą.
  Lapkričio 4 d. devyniasdešimt procentų Tihvino jau buvo paimta. O vokiečiai priartėjo prie Suomijos teritorijos. Sovietų kariuomenė, patyrusi didelę žalą, negalėjo sukaupti pakankamai jėgų sustabdyti priešą.
  Suomiai ir marionetiniai švedų kariai taip pat puolė susitikimą. Buvo panaudotos didelės pajėgos.
  Lapkričio 5 d. Vokietijos koalicija ir Suomijos-Skandinavijos kariuomenė susivienijo. Taip aplink Leningradą užsidarė dvigubas žiedas. Nauja, svarbi Trečiojo Reicho pergalė.
  Lapkričio 6 dieną šiauriniame sektoriuje dar vyko kautynės. Naciai išplėtė koridorių. Situacija buvo nepaprastai sunki. Tikhvine degė paskutiniai pasipriešinimo likučiai. Vokiečiai paleido balistines raketas į Jerevaną. Išleido tris pristatymus. Su aukais padaryta didelė žala. Bet galiausiai jie nieko nesulaužė.
  Astrachanės miestas buvo atkirstas sausuma nuo likusios sovietinės teritorijos. Situacija paaštrėjo. Nauji vokiečių ir britų mūšio laivai bombardavo Murmanską. Apšaudymo metu žuvo garnizono komendantas ir daug karininkų.
  Pasidarė dar blogiau.
  O lapkričio 7 d., naciai įsiveržė į Volchovą ir pagaliau sutriuškino Tikhviną, pasipriešinus sovietų kariuomenei. Taigi atotrūkis nuo Leningrado smarkiai išaugo. Tapo aišku, kad blokadoje esantis miestas vargu ar išliks.
  Lapkričio 8 dieną pagaliau įvyko ilgai laukti tanko Lev-2 bandymai. Mašina turėjo modifikuotą išdėstymą. Variklis, transmisija ir pavarų dėžė buvo vienoje vietoje ir priekyje, o kovos skyrius gale.
  Vokiečiai, vadovaujami "Porsche" pučo metinių proga energingai kūrė automobilį.
  Iš tiesų, dėl žemesnio silueto, išlaikant "Liūto" ginkluotę ir šarvus, automobilio svoris sumažėjo iki šešiasdešimties tonų, o variklis - 1200 arklio galių. Koviniai bandymai parodė, kad tai visiškai priimtinas tankas. Būtent tai, ko jums reikia!
  Gerų bėgimo ir šarvų savybių derinys.
  Tačiau fiureris nebuvo patenkintas. Jis pareikalavo sustiprinti šonų ir laivagalio šarvus, taip pat įdėti 88 mm patranką, kurios vamzdžio ilgis 100 EL.
  Kita bandomoji transporto priemonė buvo E-100. Tačiau šis tankas pasirodė per sunkus: 140 tonų, tačiau turi puikią apsaugą iš visų kampų ir pelės ginkluotę. Apskritai "E" serija žadėjo būti itin daug žadanti. Vokiečiai laiko, matyt, nešvaistė.
  Taip pat buvo demonstruojamas tankas "Bars" su 1000 arklio galių varikliu, tačiau automobilis Hitleriui atrodė nepakankamai apsaugotas.
  Rodomas jubiliejaus proga ir įvairių tipų orlaiviuose. Visų pirma, atakos lėktuvai ir ME-262 modifikacijos. Taip pat TA-183. Visas technologijų paradas.
  Įskaitant galingus dujų paleidimo įrenginius, jie gali nugriauti ištisus miestus ir kaimus.
  Tiesą sakant, čia jie demonstravo labai stiprias naikinimo sistemas.
  "Panther-2" taip pat išlaikė bandymus, svėrė penkiasdešimt tonų, turėjo 150 milimetrų nuožulnų priekinį šarvus ir King Tiger pistoletą. Šoniniai šarvai buvo 82 mm, kampu. Toks tankas daugiau ar mažiau tiko Hitleriui, todėl artimoje kovoje galėjo atlaikyti trisdešimt keturis.
  Apskritai naciai šukavo žvėryną.
  Praėjo ir išbandė naikintuvus "Gotha", galinčius pasiekti tūkstančio šimto kilometrų per valandą greitį.
  Trumpai tariant, jie pasidavė.
  Volchovas krito lapkričio 9 d. Situacija pasiekė kulminaciją. Ir vėl sovietų tankai bandė kontratakuoti.
  Gringeta sustingo prie ginklo. "Churchill" -2 stovėjo prieš sovietines mašinas ir spjaudė šovinius.
  Viešpaties dukra Džeinė skaičiavo hitus. Į griovį įvažiavę sovietų tankai sulėtino greitį. Ir tuo naudojosi vokiečių žvėrynas.
  Nicoletta paėmė ir dainavo:
  - Anglų karys nebijo mirties,
  Po žvaigždėtu dangumi mirtis mūsų nepaims!
  Nes liūtas su karūna kovos drąsiai,
  Aš užtaisysiu galingą kulkosvaidį!
  Malania pritariamai linktelėjo.
  - Tai nuostabu! Ir mes taip pat apmokestinsime!
  Pistoletas veikė labai aktyviai. Lukštai mirgėjo kaip degtukai, palikdami ore kontūrus. Taip, energingos merginos įkliuvo. Ir svarbiausia, tiksliai.
  Gringeta, linktelėjusi galva, pasiuntė sviedinį į trisdešimt ketverių bokštelio pagrindą. Sumurmėjo:
  - Tai mirtis! Ji ateis pas mano priešus! Ir aš žinau, kad nuo šiol ji laukia ūsuotų priešų!
  Nikoleta šypsodamasi pasakė:
  - Visi gyvuliai nusilenkė ūsuotajam... Kad jis prakeiktąjį nenuviltų!
  Gringeta vėl nusijuokė ir šnypšdama iššovė:
  - Mano sviedinys taikliausias. Mes tikrai ten pateksime!
  Nicoletta pakėlė rodomąjį pirštą ir pasakė:
  - Pif, Paf - praleidau! Pilkas zuikis nušoko!
  Gringeta, šaudo, dainavo:
  Kiekvienas pasirenka pats
  Moteris, religija, kelias...
  Tarnaukite velniui arba pranašui
  Kiekvienas renkasi pagal save!
  Džeinė papurtė galvą ir paprieštaravo:
  - Tikrai ne tokiu būdu! Devyniasdešimt devynis procentus žmogaus tikėjimo lemia gimimas, o ne žinojimas. Čia mes priklausome anglikonų bažnyčiai... O jei pažiūrėtumėte, kuo remiantis? Ar tai mūsų pasirinkimas?
  Gringeta nusijuokė ir pastebėjo:
  - Aš asmeniškai buvau tikinčioje šeimoje, bet dabar vis labiau linkstu į ateizmą!
  Nikoleta kikeno ir iškišo liežuvį.
  - Ateizmas... Tai įdomu!
  Malania filosofiškai pažymėjo:
  Ir toli gražu ne viskas! Kai nėra Dievo ir nėra antgamtinių jėgų, tada bet kuri religija yra klaidinga!
  Gringeta linktelėjo galvą, noriai patvirtindama:
  - Tai kaip komunistai! Jie sugalvojo, kad visos religijos - tik žmonių fantazijos. Ir ant to jie pastatė doktriną!
  Malanya skeptiškai suraukė lūpas.
  - O kas jų laukia po mirties?
  Gringeta mėsėdžiai nusijuokė. Ji iššovė sviedinį, perpjovė kito sovietinio tanko korpusą ir atsakė:
  - Čia galima daug ką galvoti... Net apie mirusiųjų prisikėlimą mokslo jėgomis!
  Malania prisiminė šypsodamasi:
  - Perskaičiau vieną knygą apie ateities pasaulį. Jau yra kosmoso imperija. Nėra mirties, senatvės, ligų. Ir, žinoma, badas... Tiesa, dauguma gyventojų darbo neturi, bet jo užtenka visiems.
  Pavyzdžiui, automobiliai dovanojami nemokamai. Ir yra elektroninių mašinų, su kuriomis jie palaiko ryšį su visu pasauliu.
  Nicoletta gana rimtai pastebėjo:
  - Pažanga greita. Pažiūrėkite į šiuos tankus... Kaip jie pažengė į priekį ir tapo tobulesni. Visgi "Churchill" -2 negali lygintis su "Matilda".
  Malania sutiko su tuo:
  - Taip, tankai pažengė į priekį... Tai prašmatna!
  Užstrigo dar vienas sovietų tankų puolimas ir įvyko pertrauka.
  Lapkričio 10 ir 11 dienomis vokiečiai vykdė nedideles puolimo operacijas, rėžė kampus šiaurėje.
  Sovietų kariuomenė bandė kontratakuoti į šiaurę nuo Stalingrado, tačiau didelės sėkmės nepasiekė. Mieste jau buvo paskutiniai namai. Sugriauta tuo pačiu, iki žemės. Tačiau kol kas Stalinas įsakė tai išlaikyti iki galo.
  Baku miestas beveik užgrobtas. Tačiau naftos gręžiniai dega ir tarp jų kilo muštynės. Vokiečiai nuolat bombarduoja.
  Mūšiai Astrachanėje yra įkarštyje...
  Lapkričio 12 dieną turkai pradėjo puolimą prieš Jerevaną. Spaudimas buvo atmuštas. Osmanai nukentėjo. Bet fau vėl buvo atleistas. Lapkričio 13 dieną vokiečiai užėmė paskutinius Baku kvartalus - paskelbdami apie miesto užėmimą. Tik pusiasalyje vis dar vyko kovos, o dangus buvo juodas nuo liepsnojančių šulinių.
  Lapkričio 14 d., naciai pradėjo puolimą prieš Murmanską. Jie naudojo artileriją ir lėktuvus...
  Stalingradas degė, bet perdislokuotas sovietų pastiprinimas leido išsilaikyti. Nors tik miesto pakraščiui, ir kolosalinių nuostolių kaina.
  Murmansko šturmo metu susirinko didelė mūšio laivų armada, priartėjo ir lėktuvnešiai. Miestas buvo prispaustas kaip plazmos volelis. O jie bombardavo ir šaudė.
  Lapkričio 15 dieną pradėjo judėti fašistinės kariuomenės pajėgos, puolančios miestą - vienintelį neužšąlantį uostą Arkties vandenyne. Mūšiuose dalyvavo "Pelės" ir net "Žiurkės" tankas, kurį naciai norėjo išbandyti praktiškai.
  Tačiau "Žiurkė" kiek nuvylė. Iš pradžių ji pažengė į priekį, o paskui įstrigo sniego pusnyse. Ir sustojo miesto pakraštyje. Vokiečiai nebuvo visiškai pasiruošę puolimui. Tačiau apšaudymas nesiliovė. Lapkričio 16 dieną naciai praktiškai baigė naftos, liepsnojančių gręžinių valymo darbus. Tačiau dalis pusiasalio jiems buvo nepasiekiama dėl gaisrų, kurie išaugo iki septintojo dangaus.
  Lapkričio 17 d. naciai užėmė paskutinę Volgos deltos atšaką ir taip dar labiau užblokavo Astrachanę. Baku jau seniai atkirstas.
  Jerevanas taip pat buvo šturmuotas. Miestas ant kalvos, labai patogus gynybai, bet šturmuoti jį sunku ypač tankais.
  Lapkričio 18 d. sovietų kariuomenė vėl išbandė nacių gynybos stiprumą į šiaurę nuo Stalingrado. Tai susilpnino puolimą prieš tai, kas liko iš metų Volgoje, tačiau buvo verta apčiuopiamų nuostolių.
  Lapkričio 19 dieną dėl didelių nuostolių vokiečiai sustabdė Murmansko puolimą.
  Taigi apsėstasis fiureris niekaip negalėjo išsitraukti, daugybė skeveldrų iš savo padėties. Nacių planai nutraukti SSRS iki žiemos žlugo.
  Blogiausia, kad Japonija sustabdė puolimą dėl šalto oro ir didžiulių darbo jėgos praradimų. Vienintelis dalykas yra tai, kad samurajus padidino savo trisdešimt ketverių gamybą ir licencijavo Panthers. Ir kitą vasarą jie gali sukelti problemų.
  Lapkričio 20 dieną vokiečiai iš dalies užgesino gaisrus ir išvalė didžiąją pusiasalio dalį.
  Lapkričio 21 d. sovietų kariuomenė vėl puolė vokiečius ir net įstrigo kelis kilometrus į šiaurę nuo Stalingrado. Naciai turėjo susilpninti savo puolimą ir bandyti atgauti savo pozicijas.
  Kovos, kaip tokiais atvejais sako, tiesiog keistuolio lygio!
  Lapkričio 22 dieną naciai bandė veržtis į priekį Turkmėnistano regione. O nuėjus dešimt kilometrų juos sustabdė. Tačiau lapkričio 23 d., įvedę šacho brigadas į mūšį, jie vėl žengė į priekį. Padėtis labai paaštrėjo Centrinės Azijos regione.
  Lapkričio 24 d. frontuose didelių pokyčių nebuvo ...
  Lapkričio 25 d. naciai atnaujino Murmansko puolimą. Į mūšį metė naujas dalis. Bet kol kas mažai prasmės.
  Atėjo lapkričio 26-oji - vienuolika metų nuo rinkimų į Reichstagą, po kurių Hitleris buvo paskirtas Reicho kancleriu.
  Pirmą kartą į priekį buvo dislokuotas naujausias E-100 tankas.
  Tai buvo tokios mašinos kovinė praktika.
  Bakas atrodė gana ilgas, beveik suplotas. Iš jo kyšojo ilgas 128 mm pabūklo snukis. Ir priekiniai šarvai keturiasdešimt penkių laipsnių kampu. Ir jis pasviręs iš šonų.
  E-100 tankas pajudėjo dėl naujausio 1500 arklio galių variklio, greičiau nei Maus. Ir sviediniai atšoko nuo jo.
  O automobilio viduje pasirodė linksmos keturios Magda, Christina, Gerda ir Charlotte.
  Merginos pagimdė fiureriui vaikus ir paliko juos globoti specialioms SS auklėms.
  Ir ką tik atvyko į priekį. Merginos labai juokingos. Jie praleido mūšius. Ir čia tik galimybė išreikšti save. Galiausiai paimkite šį šiaurinį Sevastopolį.
  Ir įtvirtinti Trečiojo Reicho dominavimą Arkties vandenyne. Kiek dar iš tikrųjų gali tęstis karas? O keturios galvoja: ar gali kartu su jais bent kažkas pasikeisti?
  Prie Murmansko nėra per šalta - Golfo srovė izoliuoja. Merginos nusiteikusios kovingai. Kiekvienas turėjo po porą - berniuką ir mergaitę! Taigi galite džiaugtis.
  Magda ir Kristina sklandė aplink ginklus. Bakas yra visiškai naujas ir lengvai valdomas. Iš šonų jį saugo 120 mm pasviręs šarvas, plius dar 50 mm skydas. Taigi automobilis negali būti pradurtas iš visų pusių.
  Merginos švilpė dainą. Jie yra puikūs širdyje.
  Gerda su šypsena gintaro spalvos lūpose pastebėjo:
  - Dabar su Hitleriu turime bendrą atžalą. Mes esame karališkosios šeimos nariai!
  Šarlotė nusijuokė ir pasakė:
  - O į priekį - tik nuliai!
  Tankas "E" -100 priartėjo prie sovietų pozicijų. Viskas aplink buvo taip sugriauta, kad sovietų šūviai buvo reti, o dažniausiai iš lengvųjų ginklų.
  Magda nutaikė savo 128 mm patranką ir apšaudė sovietinę šarką. Medaus šviesiaplaukė mergina dainavo:
  - Aš esu tigras, ir aš turiu šypsnį... Ir piktasis tigras visus suplėšė!
  Sovietų keturiasdešimt penki atsitraukė, žuvo keli rusų kareiviai.
  Magda murkė kaip katė:
  - Aš supermenas, mano metodas paprastas... Nukandsiu tuos, kurie turi uodegas iš vilnos! Ir tada mergina pradėjo juoktis. Na, kaip laukinė deivė.
  Hitlerio prostitutės supurtė tanką. Ir jie patys įšoko į automobilį su pasvirusiais šarvais.
  Bet tada kariai pasuko savo automobilį. Šarlotė, ši gražuolė vario spalvos plaukais, kaip dainuoti:
  - Tsok, tsok, tsok ... Sukite upelį! Nacių kavalerija suvalgė visą smėlį!
  O po to, Šarlote, kaip jai norisi juoktis... Net dantimis sukando. Ir vėl tankas apsisuko. Vokiečiai nugriovė spygliuotos vielos tvorą. Tyrannosaurus rex dydžio mašina nepadoriai urzgė. Ir kariai apnuogino savo mielus ir mėsėdžius veidus.
  Mergaitės ištvėrė pačios ir pagimdė vaikus nuo Adolfo Hitlerio. Ir tai jau kažką sako. Gražūs šermukšniai, bet kartu ir moraliniai keistuoliai. Čia jie sutraiškė po ratais papuolusį sovietų karį. Ir jie įspaudė 76 mm patranką į žemę. Mes pervažiavome jį. Išlygintas plienas. Kariai demonstravo figūrinį akrobatinį skrydį. Lukštai atrodė nekenksmingesni nei žirniai, barškučiai, kuriuos dreba vaikas. Kitas pabūklas, kurį E-100 išlygino, buvo 85 mm.
  Magda nusijuokė.
  - O rusus traiškome kaip blakės!
  Christina pataisė savo draugą:
  - Labiau kaip lokiai! Meška yra didelis gyvūnas!
  Rudaplaukė Charlotte pridūrė apnuogindama iltis:
  - Ir dantytas!
  Vokiečių tankai veržėsi per miesto gynybos linijas. Sovietų kariuomenė kovojo labai atkakliai. Visi paėmė ginklus. Milicijoje kovojo net dešimties metų berniukai. Taip pat buvo daug merginų. Visi gyventojai susirinko, bet ginklų neužteko. Masinis didvyriškumas pasireiškė visame kame. Pionieriai, naudodami savadarbius sprogmenis ar granatų ryšulius, priartėjo prie nacių tankų ir metėsi po vikšrais - žuvo už tėvynę.
  E-100 tankas buvo šiek tiek apgadintas. Vienam iš berniukų pavyko prasigrūsti pro sunkią miną. Jis pats žuvo, tačiau apgadino vokišką automobilį. Volas sprogo, dalis vikšro nuskriejo. Didelis automobilis sulėtino greitį. Tada pora karių metė granatų ryšulius, sudaužydami storus vikšrus.
  E-100, pravažiavęs fronto liniją, prarado mobilumą.
  Gerda nutaikė šešis kulkosvaidžius ir juos įjungė, kai sovietų kariai bandė kontratakuoti. Dešimtys rusų ir kitų Rusijos tautų atstovų nukrito, pramušti kulkosvaidžių kulkų. Tačiau sovietų kariai pabėgo į priekį. Jie metė granatas ir mirė. Dalis skeveldrų pasiekė E-100, tačiau kulkosvaidžiai veikė tinkamai. O velnias Gerda tokia tiksli. Ir jos kulkos beveik niekada neskraido veltui.
  O rusų kareiviai miršta...
  Christina buvo apšaudyta iš greito šaudymo 75 mm patrankos, skeveldrų sviedinių ir iš bendraašio kulkosvaidžio. Raudonplaukis žvėris, kulkomis draskodamas sovietų karius, sušnypštė:
  - Aš esu mirties nešėjas... Pats šėtonas man raudonplaukis!
  Magda nedrąsiai pastebėjo:
  - Na, nereikia. Šėtonas yra Dievo priešas ir pasmerktas ugnies ežerui!
  Christina pliaukštelėjo į metalą basa koja ir sušuko:
  O kaip su ugnies ežeru? Mano plaukai kaip liepsna!
  Gerda šypsodamasi pasakė:
  - Pats fiureris atleis mums bet kokias nuodėmes... Tiksliau, pati nuodėmės samprata, ar ji iš esmės pasenusi?
  Magda gūžtelėjo pečiais.
  - Norite pasakyti, kad nuodėmės samprata yra pasenusi ...
  Gerda vėl įjungė kulkosvaidžius, slopindama beviltišką rusų kareivių kontrataką. Kulkos juos nužudė kaip pragaro dovanas. Šioje modifikacijoje E-100 yra labai stipriai apsaugotas. Net aštuoni kulkosvaidžiai, du bendraašiai su patrankomis, o likusieji buvo valdomi ant vyrių. Ir jie smogė labai stipriai.
  Gerda riaumojo šypsodamasi:
  - Nuodėmė, tai yra Trečiojo Reicho egzistavimo pagrindas! Mūsų religija tikrai yra žvėrių tikėjimas!
  Raudonplaukė Christina, šaudanti iš patrankos ir žudanti rusų kareivius, dainavo:
  - Mano meilus ir švelnus žvėris... Aš myliu tavo iltis, patikėk! Mano pragariškas ir iltis žvėris!
  Vienas iš sovietinių priešlėktuvinių ginklų vėl sugebėjo pataikyti į čiuožyklas ir jas sulaužyti. E-100 pagaliau sustojo. Tačiau Magda nubaudė erzinantį priešlėktuvinį ginklą uždengdama jį sunkiu užtaisu. Na, vėžės buvo nulaužtos.
  Susiraukusi Gerda iškvietė vilkiką ir paklausė:
  - Ištrauk mus, prašau! Mes mirštame! Vėžiai sulaužyti!
  Atsakymas atėjo iškart:
  - Vilkikas bus!
  Christina su šypsena dainavo:
  - Štai toks žingsnis! Priešai, kuriuos reikia švaistyti!
  Magda šovė į ginklą, kurį rusų kariai bandė ištraukti tiesioginei ugniai. Ji sudaužė statinę, o sovietų karius išblaškė į skirtingas puses. Vienas iš kareivių buvo perplėštas per pusę ir kovojo agonijoje.
  Šviesiaplaukė Kristiana persižegnojo ir, pakėlusi akis į dangų, meldėsi:
  - Atleisk man Viešpatie! Už nevalingą nuodėmę ir žmogžudystę!
  Christina nusijuokė ir pasakė:
  - Ne, tai neįmanoma! Tu turi būti kietas kaip akmuo! Tapk mums akmeniu!
  Magda užtikrintai atsakė:
  - Yra tik viena uola - Jėzus Kristus!
  Raudonplaukė velnias lojo:
  - Jėzus buvo pacifistas! O mūsų tikėjimas ir profesija yra karas!
  Tankas E-100 buvo tempiamas ir nutemptas vokiečių pozicijų link. Gerda, sniego karalienės šypsena, pastebėjo:
  - Volai yra labiausiai pažeidžiama bako dalis. Ir su tuo reikia kovoti!
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Neuždenkite visų ritinėlių skydais. Tai neįmanoma, nes dalis vikšrų vis tiek bus atviri!
  Magda pasiūlė:
  - O jei volelius padarysite mažus ir be padėklo?
  Raudonplaukė velnias kikeno ir parodė perlinius dantis:
  - O kaip jiems suteikti daugiau greičio?
  Magda nuogu padu patrynė metalą ir pasiūlė:
  - O jei naudojate elektros variklius?
  Šarlotė patraukė pilvą ir susuko kaklą.
  - Galimas variantas... Ir tankai degs mažiau!
  Magda ašaromis tarė:
  - Štai tada mes pateksime į pragarą, jis degs ir degs kaip fakelai!
  Raudonplaukė suniurzgė:
  - Na, ir kas... O angelai sukurti iš ryškios liepsnos! Būkime angelai!
  Christina paėmė jį ir kurtinančiai dainavo:
  - Aš ne angelas, o tik velnias, bet žmonėms aš tapau šventuoju.... Gauk skaičiavimo priešus, tokio nežemiško skausmo kankinimus!
  Merginos tylėjo... Danguje sukosi šturmininkai, o kanonada ūžė. O bombos vis lijo ir lijo... Kaip tikra naikinimo ir niokojimo kruša.
  Degė Murmanskas, žuvo žmonės. Vokiečiai net paleido balistinę raketą. Nelabai efektyvus ginklas. Lengviau numesti penkių tonų bombą iš Yu-488, ji bus tikslesnė ir pigesnė.
  Christina buvo pirmoji, kuri basa iššoko į sniegą, kai bakas buvo nuvežtas į avarinę automobilių stovėjimo aikštelę. Ten buvo remontininkai. Merginos persikėlė į šiltą trobelę. Atsigulkite ant čiužinių. Gerda ir Šarlotė pradėjo žaisti kišeniniais šachmatais.
  Magda ir Kristina pradėjo daryti presą, kad pilvukai būtų įspausti ir nėštumo metu nenusmuktų. Gražu drebėti kario strėnose. Dar šviežios, bet tai jau moterys, kurios susilaukė vaikų. O mirti dabar ne taip baisu - yra kam tęsti lenktynes! Net ir su tokio niekšo kaip Hitleris sėkla.
  Tačiau merginos iš SS bataliono "Tigrai", fiureris tikrai yra kažkas panašaus į Dievą. Ir jau ne pagoniškas dievas, o kažkas Visagalio ir nesuvokiamo savo genialumu.
  Gerda žaidė karaliaus gambitą ir sukūrė stiprią puolimą. Šarlotė atkakliai gynėsi. Vyko apsikeitimas smūgiais. Bet viskas baigėsi abipusiu sunaikinimu ir lygiosiomis. Tada Magda ir Kristina pradėjo žaisti šachmatais. O Šarlotė ir Gerda pradėjo daryti spaudimą ir atsispaudimus. Mergina aktyviai palaikė formą.
  Magda, žaisdama ir stumdydama varžovą, filosofiškai pastebėjo:
  - Vis tiek keista...
  Christina su nekalta šypsena lūpose paklausė:
  - Kas keista?
  Šviesiaplaukis supermenas atsakė:
  - Tai, kad balti yra gėrio spalvos, bet jie pirmieji pradeda karą!
  Raudonasis velnias racionaliai pastebėjo:
  - Bet mes irgi geri... Bet bolševikai pirmiausia užpuolė Rusiją!
  Magda dainavo atsakydama liūdnu tonu:
  - Bet viskas žydi prieš mus, viskas dega už mūsų ...
  Christina aiškiu balsu atsakė:
  - Nereikia verkšlenti! Su mumis yra tas, kuris viską nuspręs už mus!
  Gerda toliau dainavo:
  - Linksmi, ne niūrūs, eikime namo - šviesiaplaukės sportininkės bus mūsų atlygis!
  Po to visi ketveriukė prapliupo juoku... Atsirado palydovė paauglė ir davė merginoms sumuštinių su sviestu, sūriu, dešra, džiovintais vaisiais. Merginos pavalgė, o karščiu buvo išsekusios. Gražuolės užmigo. Gerai, kai esi jaunas ir sveikas - gali lengvai užmigti.
  Kitą dieną, lapkričio 27 d., E-100 buvo atkurtas tik iš dalies. Merginos puolime nedalyvavo. Bet kita vertus, su vienu bikiniu ir basomis per sniego pusnis jie bėgo. Į juos buvo žiūrima kaip į pamišusius, šaltyje skubančius kone nuogus. Tačiau merginos dažniausiai yra akrobatiškos. Jie yra ypatingi ateities žmonės!
  Gerda žengė į priekį. Ir ne tokia basa mergina Gerda, kokia buvo Anderseno pasakoje. Bet ir drąsus bei užkietėjęs. Ir tuo pat metu ji tapo gimusia žudike. Greita mergina su stipriais raumenimis.
  Tačiau visos keturios merginos yra geros. Jie lenktyniavo dideliu greičiu penkiasdešimt kilometrų ir grįžo atgal. Tada jie atliko keletą pratimų, dainavo ir siūbavo. Šiek tiek praktikos šaudant.
  Tik kitą dieną E-100 tankas buvo suremontuotas. Na, ir tai nėra taip blogai. Be to, šioje itin sunkioje mašinoje buvo originalus ritinėlių išdėstymas, kuris skyrėsi nuo laipsniškos tvarkos, padidinęs važiavimo našumą ant sniego, tačiau dėl įpratimo meistrams kilo tam tikrų problemų. Nors E-100 montuoti paprasčiau nei "Tigrą" ar "Panterą".
  Lapkričio 28 dieną naciai sugebėjo prasibrauti šiek tiek giliau Murmanske. Tačiau sovietų kariuomenės pasipriešinimas yra tiesiog nesuvokiamas. Ir net šešiolikos colių Britanijos ir Vokietijos mūšio laivų korpusai negalėjo palaužti gynybos valios.
  Tačiau naciai vis tiek žengė į priekį. Tankas E-100 per dieną pravažiavo porą blokų, bet vėl apgadino vikšrus. Tačiau šį kartą remontas truko vos kelias valandas. Lapkričio 29 dieną terminatoriaus merginos susidūrė su tanku KV-3. Sovietinis automobilis porą kartų trenkėsi į priekinius šarvus, tačiau sviediniai nuskriejo nuo šlaito. Magda atmušė rusų tanką, padegdama jį kaip sukrautų fakelų krūvą.
  Christina pašaipiai šypsodamasi paklausė savo partnerio:
  - Ar tau visai negaila tų rusų?
  Magda nuoširdžiai atsakė:
  - Man gaila visų, net tų, kurie neverti gailesčio!
  Ir mergina sunkiai atsiduso, nukreipdama akis į dangų. Kariai stengėsi veikti vis atsargiau. Kad nesiblaškytų nuo remonto. 128 mm ir 75 mm pistoletai veikė kaip asilai. Bet vis tiek bakas buvo apgadintas.
  Viena iš sienų sprogo ir užvirto ant automobilio. Nubraižytas ir šiek tiek įlenktas šarvus.
  Lapkričio 30 d. naciai pažengė dar toliau. Kai kur net nuvyko į miesto centrą. Tačiau tą pačią dieną taiklus šūvis iš keturiasdešimt penkių apgadino 128 mm patrankos snukį ir merginos vėl buvo priverstos stotis dėl remonto. Ir, matyt, ilgiau.
  Tada ketveriukė nusprendė kautis vietoj tanko, kaip paprasti pėstininkai. Gražuolės bandė kovoti, kovodamos vienu bikiniu. Tačiau per šalčius tokios pusnuogės formos merginos ištvėrė vos kelias valandas, o paskui nubėgo apšilti.
  Gerda įlindo į sniegą, šaudė iš naujausio automato MP-44 ir gana aktyviai žudė rusų karius. Štai ji, basa mergina baltais plaukais, smogė Raudonosios armijos pulkininkui į galvą. Ir ji pasakė:
  - Ne, aš vis dar arijas!
  Šarlotė, besiveržianti iš kitos pusės, kikeno:
  - Jūs esate karys, kuris neša mirtį priešams. - Tada raudonplaukė, nuoga kojoja mergina šovė į majorą ir pataikė jam tiesiai po akimi. Gana išsišiepė. - Matai, aš lygiai taip pat šaudžiu!
  Gerda pasuko, pribaigdama komjaunuolį, o rusų kariuomenės kapitonas parodė dantis, kalytę:
  - Taip, tu šaudyk, ir aš pamačiau! Kaip grandininis pjūklas!
  Šarlotė apnuogintais kojų pirštais sviedė stiklo skeveldrą. Jis smogė rusų armijos leitenantui į kaklą ir čiulbėjo:
  - Ir štai aš, pasinerk į stiklą!
  Gerda bėgo per sniegą, palikdama plikus, grakščius pėdsakus. Ji pribėgo pasilenkusi. Tada tigrė apsivertė ir padarė salto. Ji susuko ir įkišo galvą į sovietų kareivio smakrą. Jis išspjovė kraują. Gerda basomis kojomis suspaudė jai gerklę ir smaugė rusę.
  Raudonplaukė velnias Šarlotė pasmaugė pionierę. Štai kokios bjaurios ir piktos merginos pasirodė.
  Magda žudė ir rusų kareivius, bet vaikų nelietė. Ne, ji niekada nepakels rankos prieš vaiką. Ir apskritai kraujo praliejimas jai neteikė malonumo. Bet vis tiek ji yra tigrė iš SS bataliono ir privalo paklusti įsakymui.
  Čia Christina metė durklu į berniuką, kuris atrodė maždaug dvylikos metų. Jau žiauriai. Ne, suaugusieji neturėtų žudyti vaikų!
  Magda sukryžiavo ir sušnibždėjo:
  - Atleisk Viešpačiui! Tu man bjaurus, bet karas yra karas!
  O šviesiaplaukis šovė į rusų snaiperį, jis nukrito, pramuštas tikslaus smūgio į nosies tiltelį. Deja, pasirodė garsusis ketvertas. Merginos iš pradžių nužudė britus ir iš dalies amerikiečius, bet dabar ėmėsi
  rusai. Tokios yra barškančios Antrojo pasaulinio karo šypsenos. Šypsenos, kurios parodo tikriausias ir aštriausias iltis!
  Christina trynė basa koja į medieną, vis dar jausdama šaltį ir pastebėjo:
  - Bjaurus? O ko tu nori iš raudonplaukių raganų!
  . 14 SKYRIUS
  Vokiečiai pamažu užšaldė veiklą. Įskaitant aviaciją - ir priverstinai dėl oro sąlygų pablogėjimo. Nebuvo visiškai įmanoma įvykdyti užduočių, iškeltų puolimo išvakarėse. Tiesa, Kaukazas praktiškai užgrobtas. Baku naftos gamyba kontroliuojama. SSRS prarado didžiausią naftos šaltinį. Tiesa, patiems vokiečiams dar tenka skirti laiko šuliniams atkurti. Užgrobta ir Karelija, Archangelskas, šiaurinės pakrantės dalis. Visiškai nutrauktas bendravimas su likusia Rusijos Leningradu. Kai kurios kitos teritorijos yra užfiksuotos centre. Pusė Turkmėnistano taip pat okupuota. Japonija užėmė visą Mongoliją, taip pat įsiveržė į Vidurinę Aziją ir iš dalies sukūrė tiltų galvutes už Amūro, Usuri regione. Tiesa, samurajui pavyko kiek mažiau. Vladivostokas visiškai užblokuotas ir jis apšaudomas.
  Maskva yra už maždaug 200 kilometrų. Ir jau vokiečiai gali bombarduoti sostinę balistinėmis raketomis ir bombarduoti reaktyviniais lėktuvais. Tačiau žiemą ir esant šalčiui Vermachtas prarado galimybę vykdyti tolesnį puolimą. Ypač kolonijinės kariuomenės: indai, afrikiečiai, arabai yra labai šalti. Ir jie prarado didžiąją dalį savo kovinio pajėgumo. Nuodėmė nepasinaudoti tokia situacija. Nors Raudonoji armija patyrė didžiulių nuostolių, ji taip pat buvo smarkiai išsekusi.
  Iš tiesų, generalinis štabas nusprendė, nepaisant visų sunkumų, susijusių su aprūpinimu ir Kaukazo praradimu, žiemą atlikti keletą didelių puolimo operacijų. Net jei fašistai nedrįs iškišti nosies žiemą, bet mes juos sugnybsime ir sutraiškysime.
  Arba bet kuriuo atveju priversime juos kautis pačiomis blogiausiomis oro sąlygomis.
  Generalinio štabo viršininkas ir gynybos viceministras Vasilevskis visai logiškai manė, kad SSRS nepavyks laimėti technologinėse lenktynėse prieš visą Europą ir Afriką, o Azija turi paleisti.
  Šiuo atžvilgiu per žiemą priešo pranašumas, ypač aviacijoje, tik augs. Taip, žinoma, sovietų dizaineriai jau sukūrė ir toliau kuria naujus, pažangesnius tankus. Visų pirma, T-34-85 su didesniu bokšteliu ir galingu pistoletu. Na, o IS-2 su 122 milimetrų ginklu jau pakeliui. Tačiau vokiečiai taip pat nestovės vietoje. Be to, net nauji automobiliai nėra pakankamai geri, kad nugalėtų Liūtą ar bet kokį sunkų automobilį.
  Ir vargu ar dabar pavyks pasiekti skaitinį pranašumą.
  Kalbėjo ir Voznesenskis. Jis taip pat pasisakė už ankstyvą puolimą:
  - Po Kaukazo praradimo mūsų kariuomenė patirs didelį degalų trūkumą. Tiksliau, mes tai jau patiriame iki galo. Tačiau žiemą dienos laikotarpis yra daug trumpesnis, įprastas neskraidantis oras, taip pat sumažės degalų sąnaudos.
  Liaudies komisaras Ždanovas taip pat suskubo pridurti:
  - Be to, mūsų naikintuvai ir sapieriai susprogdino visus naftos gręžinius Kaukaze. Ir tai reiškia, kad Fritz dar negali naudoti mūsų aliejaus. Bet atsižvelgiant į tai, kaip greitai žiaurūs fašistai sugeba viską pastatyti ir atkurti, tai pavasarį Baku nafta taip pat pateks į Trečiojo Reicho ekonomikos arteriją.
  Stalinas apibendrino diskusiją:
  - Gruodžio pabaigoje suduosime pirmąjį žiemos smūgį. Tik klausimas kur?
  Kariuomenėje nebuvo vienybės. Žukovas pasiūlė smogti centre ir išmesti priešą nuo Maskvos. Vasilevskis pasiūlė, kad Tihvine geriau būtų rasti silpną vietą. Tuo pačiu metu padėti Leningradui, kurio dvigubas blokados žiedas gali neišgyventi.
  Rokossovskis paragino puolimą Voronežo kryptimi. Buvo minčių pulti nacius Astrachanėje ar net prie Archangelsko. Stalinas išklausė visus komentarus, kažką subraižė ir mąstė.
  Idėja nustumti priešą nuo Maskvos atrodė viliojanti ir elgetaujanti. Tačiau būtent centre naciai dabar yra stipriausi ir gerai įsitvirtinę.
  Atrodė nelogiška pulti, verčiant Volgą, upė buvo didelė ir pilna, o pats pirmasis operacijos etapas užsitęs.
  Galimas puolimo tarp Dono ir Volgos variantas, bet ten mūsiškiai jau buvo sumušti, o vokiečiai taip pat gerai įtvirtinti.
  Vasilevskio idėja atrodo logiškiausia. Šiaurėje vokiečiai silpnesni, o jų kariai kažkodėl turi mažiau kovinės patirties. Be to, Tikhvinas neseniai buvo okupuotas, ant atbrailos buvo išsidėstę vokiečių kariuomenė. Tačiau visiškai įmanoma, kad Fricai taip galvoja.
  Atiduoti visas jėgas Voronežo kryptimi? Priekinės konfigūracijos suformuotas balkonas, kurį būtų labai racionalu bandyti nukirsti kaip pasvirusią paršavedę.
  Keletas įdomesnių minčių - dulkintis prie Archangelsko. Atsižvelgiant į tai, kad "Fritz" turės perkelti pastiprinimus jūromis, šia kryptimi yra racionalus grūdas.
  Nors ir sunku aprūpinti savo kariuomenę, juolab kad jūroje visiškai dominuoja fašistų povandeninis laivynas. Taip, ir pradeda veikti nauji nacių kreiseriai. Atrodo, kad jie net beveik pastatė anksčiau užtvindytą mūšio laivą "Bismarkas". Be to, naujasis laivas turėtų įveikti rekordinį "Yamato" dydį ir ginkluotę.
  Nors, kita vertus, kam Fritzui reikalingi mūšio laivai? Mesti dulkes visam pasauliui į akis? Labiau nerimauja dėl duomenų apie naujų tipų ginklus, kurie kuriami Trečiajame Reiche. Ypač apie raketas ir reaktyvinius lėktuvus, ir tai rimta.
  Šiek tiek dvejojęs Stalinas patvirtino planą: gruodžio pabaigoje pradėti puolimą Tihvino srityje, o sausio pradžioje pajusti priešą prie Voronežo.
  Apskritai tai atrodė logiška... Tuo tarpu beveik užmirštos keturios merginos tęsė didvyriškumą Rytų fronte. Gerda ir Charlotte bei Christina ir Magda von Singer - po pauzės, kurią sukėlė tai, kad jos visos beveik vienu metu pastojo; paskui pagimdė sveikus vaikus, grįžo į frontą.
  Oras buvo šaltas, gražuolės atvyko kaip tik gruodžio dvidešimt penktąją. Sninga ir vėjas pučia garbanas. Ir jie išsirinko ne pačią šilčiausią vietą sau - prie pat Leningrado.
  Atvykusios bikiniais vilkinčios merginos bėgiojo per sniego pusnis. Tiesą sakant, tikri arijai turi parodyti, kad jie nebijo jokio, net ir didžiausio šalčio. Kartu su jais pabėgo iš Japonijos atvykęs nindzių berniukas, kurį visi vadino Karasu.
  Šis vaikas išgarsėjo dalyvaudamas specialiosiose operacijose. Malonūs rytietiški bruožai kartu su šviesiais plaukais, paveldėtais iš nežinomo tėvo, padarė berniuką labai gražų.
  Atsakydamos merginos net pažvelgė į jį, nors Karas, ko gero, joms dar nėra pora. Tačiau raumenų reljefas, kaip viela, bėga, kad net šie užkietėję ir patyrę tigrai negali neatsilikti nuo jo.
  Merginos po gimdymo treniruočių bazėje visiškai atgavo formą, tačiau ne kiekvienam supermenui duota atlaikyti tokį ledinį tempą.
  Christina, kuri, kaip ir Magda, von Singer, sugebėjo kovoti su rusais, pastebėjo:
  - Šaltis ir sniegas yra pagrindinis jų sąjungininkas. Taigi nieko nėra šaunesnio už britus!
  Magda teisingai pastebėjo:
  - Taip nesakyčiau. Rusai daug stipresni ir daliniai beveik niekada neatsitraukia!
  Šarlotė padarė salto, bėgiodama, kikendama pastebėjo:
  - Bet tai veikiau jų silpnybė nei pliusas... Nesuprantu tokių kariuomenės vadovavimo ir valdymo metodų, kaip užtvarų būrių kūrimas ir besitraukiančių dalinių vadų egzekucijos.
  Pati basoji Gerda, bėgdama ir pasitempusi apsivertusi, sutiko:
  - Žinoma - gerų karių iš po lazdos negausi. - Čia šviesiaplaukė mergina vis dėlto buvo priversta prisipažinti sugniuždydama širdį. - Bet rusai gerai kovoja, jei jau atlaikė pustrečių metų. Norėtume jų gyvybingumo!
  Kristina paniekinamai prunkštelėjo.
  - Ar tu kalbi su mumis?
  Gerda nusijuokė ir pastebėjo:
  Mes esame elitas! Ypač Marselis!
  Geriausias visų laikų ir tautų asas, nepaisant kategoriško Hitlerio draudimo, kuris norėjo, kad šis nenugalimo simbolis susitelktų tik į mokytojo darbą - juk vis tiek buvo generolas leitenantas, vis dėlto prasiveržė į frontą.
  Tiksliau, fiureris maloningai leido jam grįžti, jei vokiečiai kur nors pasijuto blogai.
  Naciai, žinoma, tik tuo atveju, sustiprino gynybą ir ruošėsi žiemai, tačiau stipriai abejojo, ar rusai turės resursų plataus masto puolimo veiksmams.
  Tačiau žvalgyba veikė. Tai yra, informacija apie artėjantį Tihvino išlaisvinimo puolimą vis dėlto nutekėjo. Negana to, sovietų kariuomenė pradėjo galingą artilerijos pasiruošimą Kalėdoms.
  Katiušai buvo sumušti ir net pora pirmųjų Andryusha didelės galios reaktyvinių aparatų. O ūžesys buvo toks, kad basos, pusiau sušalusios merginos jį pagavo.
  Laimei, jų klausa puiki, o akys spindi kibirkštimis.
  Žiūrėdamos viena į kitą merginos padarė išvadą:
  - Ką dabar kovosime, kaip reikia!
  O nindzių berniukas Karas pasakė:
  - Mano užduotis bus įvažiuoti į Leningradą ir ten žvalgytis. Tu per graži skautams!
  Magda vangiai pakreipė blakstienas, atsakydama:
  - O tu irgi... O jei rusai atrodo keistai, tavo akcentas?
  Karas logiškai pastebėjo:
  - Kai per daug taisyklingai kalbi rusiškai, tai daug labiau jumyse išduoda užsienietį. Bet kokiu atveju aš bėgau, bet atsargiai sutraiškiau priešą flange ...
  Merginos nuskubėjo į savo tanką. Juk tai bandomieji tanklaiviai. Ir jie patys išsirinko kažką naujo. Tiksliau, net du naujokų tankai iš karto, kuriuos būtina išbandyti priekyje.
  Būtent "Weasels" - labai žemo silueto automobiliai su dviem ekipažo nariais. Patys pirmieji naujos kartos tankų modeliai, kuriuose vokiečiai tikrai rimtai užsiėmė išdėstymo sutankinimu. Ir keletas įdomių valdymo žinių. Visų pirma, elektrinė transmisija ir variklyje sumontuotos pavarų dėžės vieta. O patys tanklaiviai, pora, iš tikrųjų gulėjo. Tuo pačiu metu transmisija ir variklis buvo pastatyti gale, o merginos patogiai įsitaisė ant pilvo. Ir jų kojos traiško pavaras ir mygtukus gale, o rankos, atvirkščiai, patogiai judėjo perjungiant pavaras. Labiausiai gulinčios sėdynės yra pagamintos pagal užsakymą ir kopijuoja jų kūno formą. Bokšto tikrai nėra - pasirodė, kad tai savaeigiai ginklai ir taip žemi, kad ritinėliai yra lauke.
  Žinoma, patranka negali pasisukti, bet gali šiek tiek pasisukti. Na, o pats naikintuvas puikiai sukasi aplink savo ašį ir taip kompensuoja bokšto trūkumą.
  Magda paaiškino kompanionėms merginoms:
  - Ten be bokštelio tankai pigsta ir nusileidžia. Čia galime reguliuoti aukštį, nuleidžiant iki 1,2 metro ir pakeliant iki 1,5... Beveik kaip partizanai šliaužiame ant plastūnos.
  12 tonų sveriantis automobilis turėjo puikius 82 milimetrų priekinius šarvus 40 laipsnių kampu nuo horizontalės viršuje. Apatinė labai maža. Šonai apsaugoti prasčiau 60 milimetrų, bet patys ritinėliai vis tiek dengia. 400 arklio galių variklis užtikrina puikias vairavimo savybes. Be to, ritinėlių vieta ir pakaba leidžia ne tik sumažinti siluetą, bet ir užtikrinti puikų kryžminį dreifą.
  Norime to ar ne, bet sunkesnis žvėrynas, pradedant nuo Panther, daug stambesnis ir gremėzdiškesnis. Ir ant sniego pusnys ir visiškai karstas.
  Gerda, apsigyvenusi pas savo ilgametę partnerę Charlotte, ir nevalingai pajuto diskomfortą ankštoje, kompaktiškoje ir pailgoje bako dėžėje. Nors, žinoma, turime pagerbti tai, kad automobilis su T-4 ginkluote ir geriausiais šarvais telpa į 12 tonų svorį. Šviesiaplaukė terminatorius pastebėjo:
  - Patogiausi buvo tankai "Tigras" ir "Liūtas". Šiame automobilyje net mes, merginos, sunkiai apsisukame.
  Charlotte atsakė:
  - Bet apsauga... Kaip ir naujausia "Pantera", kuri tik nuo lapkričio pradėjo eiti į kariuomenę su 60 milimetrų dėklu.... Tiesa, kakta uždaryta geriau nei mūsų su 120 milimetrų, bet vis tiek reikia kad pataikytum. Tokiu kampu kaip mūsų, 85 milimetrų patranka rikošetuos net šaudant iš taško.
  Gerda pasikasė koją už ausies, bet nuo šio judesio kojos pirštas atsirėmė į nuožulnų stogą ir pastebėjo:
  - Rusai mus perspėjo, kad gali pasirodyti 122 milimetrų kalibro tankai. Intelektas nemiega!
  Šarlotė užtikrintai pasakė, išpūtusi skruostus ir iš pykčio susukdama burną:
  - Mūsų žvalgyba, kaip visada, yra viršuje. Tik mes buvome uždaryti ankštoje dėžėje.
  Naujasis 400 arklio galių variklis, kaip rašoma instrukcijoje, trumpam galėjo būti pastiprintas vandens-metalo arba azoto mišiniu. Tokiu atveju tankas galėtų lėkti kelias minutes didesniu nei 100 kilometrų greičiu.
  Sovietų kariuomenė žengė į proveržį, prieš tai sugriovė visus nacių apkasus ir bunkerius. Tačiau naciai atitraukė didžiąją dalį kariuomenės į antrą ir trečią linijas. Po to jie bandė pasitikti pėstininkus su artilerijos ugnimi ir kulkosvaidžiais.
  Žinoma, priekyje važiavo tankai. Kadangi galingesnis T-34-85 dar nebuvo pradėtas masiškai gaminti, atakavo mažesnis ir mobilesnis T-34-76. Jie, nepaisydami nuostolių, užlipo ant tranšėjos linijos ir išnaudojo puikius vairavimo rezultatus sniege.
  O štai vokiški automobiliai bando atsakyti. T-4 jau buvo pašalintas iš gamybos, tačiau keli iš jų vis dar naudojami. Kaip bebūtų keista, jie geriau juda sniego pusnyse nei naujesni monstrai. Juos dar reikia pradėti, norint nuvalyti tarp čiuožyklų užsikimšusį sniegą. Netgi juokinga, kaip Fritzai verda vandenį katiluose, o paskui pila ant takelių, kad ši niekšiška plutelė atsiskirtų.
  Net ir geriausias vokiečių tankas "Liūtas" net kenčia su tokiais voleliais. Tiesa, daugumoje modifikacijų prancūzai į tai jau atsižvelgė, o pati mašina sugeba įveikti trisdešimt keturis... Bet tai tik sąlyginai taip paprasta.
  Bet štai pora vokiečių tankų dar pajudėjo... Bet likusieji, kaip pasakyti... Viršuje! Tiesa, iš "Liūto" šaunūs tanklaiviai bando pataikyti į T-34-76 iš toli. Pažymėtina, kad atsižvelgiant į sovietų suprojektuoto lietaus bokštelio šarvų trapumą, deja, yra galimybė pataikyti.
  Legiruojamųjų elementų trūkumas yra toks aštrus, kad net 50 mm "Fritz" pistoletai yra pavojingi. Tačiau pataikymas iš nedidelės 37 mm patrankos taip pat sukelia griūtis ir šarvų išmetimą arba korpuso su bokšteliu įtrūkimais.
  Santykinis "trisdešimt ketverių" pažeidžiamumas lėmė tai, kad idėja "Panthers" aprūpinti galingesniu ginklu buvo atidėta iki geresnių laikų. O tiksliau, patys blogiausi - jei į serialą pateks IP. Tačiau iki šiol IS-1 netapo masine serija. Tačiau informacija jau nutekėjo į IS-2 paskyrą. Kadangi daugelis generolų jau suprato, kad SSRS beveik pasmerkta, ir nemanė, kad buvo gėda už pinigus išduoti tėvynę. Taigi šnipų skaičius, įskaitant generalinį štabą, gerokai išaugo.
  Štai sunki "Liūto" modifikacija su 128 mm patranka. Jis savo ilga letena bando pasiekti trisdešimt ketverius... Bet pabandykite pataikyti.
  Tačiau sovietų tanklaiviai nusprendžia patys pulti "Fritz". Net ir atsižvelgiant į Vermachto pabūklų ugnies greitį, tai yra savižudybė.
  Štai "Liūtui" pavyko nuplėšti bokštą ir keturi draugai kaip balandžiai išskrido į kitą pasaulį... Bet kiti tankai dar aktyviau baigiasi... Čia amatininkai pasidarė apsunkę kažkaip pakelti dyzelinius variklius, kad jie, nors ir trumpam, bet be jokių mišinių, tanką pagreitina iki 70 kilometrų. Po to tegul variklis sugenda. Tačiau čia puola beviltiški vaikinai, kurie neturi sugrįžimo. Na, ką? Jei kitaip gyventi neįmanoma, pamiršk apie išgyvenimą.
  O dabar kaip demonas iš sniego pasaulio sovietų tankas, išsirinkęs sau brangiausią auką, taranuoja sunkų ir mirtiną "Liūtą". Vokiškas automobilis buvo ką tik pradėjęs išvažiuoti iš angaro.
  Smūgis stiprus, sovietinės mašinos snukis sulenktas. "Liūtas" yra gana žemas ir abiejų mašinų korpusai suploti. Ir tada sprogsta vokiškas variklis priekyje. Ir prasideda ugnis, ir nacių skrydis pro apatinį liuką.
  Žinoma, ne visi sovietų tankai sugebėjo prasibrauti iki taranavimo atstumo. Fritz įrankiai veikia ir šlifuoja. Bet kam pasiseks, kaip pataikys!
  Gerda ir Charlotte šiek tiek lenkė savo draugus ir buvo ribose, kai jau buvo matomi sovietiniai automobiliai. Na, šaudyti galima, bet geriau prieiti arčiau. Iš penkių kilometrų sunku paimti net trapius trisdešimt ketverių šarvus.
  Ugninė Charlotte filosofiškai pastebėjo:
  - Taip būna visada. Negalima šaudyti iš toli!
  Gerda atsakė:
  - Gali, jei esi pakankamai atsargus!
  Tačiau kol kas padėtis neprivertė jų atidengti ugnies iš tolimų atstumų. Ir vargu ar kas pastebės jų baltai nudažytą baką. Ir mašina važiuoja taip gerai. Važiuoklės niekas nekaltins.
  Ir taip, važiavimas yra sklandus. Sovietinės mašinos taip pat neblogos, o štai jos jau nulaužė pirmąją vokiečių gynybos liniją ir laužo antrąją. Ir oras neskraidantis, pakilo sniego audra ir daug Vermachto lėktuvų išskrido.
  Turint omenyje skaitmeninį raudonosios aviacijos silpnumą ir didelį degalų trūkumą, geresnio oro būti negali.
  Leisk Fritzui pasislėpti. Jau dabar kai kurie net ėmė mojuoti baltais skudurais. Hitleris bus apgautas...
  Gerda šaudė iš dviejų kilometrų. Iš principo tai dar ne tikras pralaimėjimas, bet pamačius, kiek vokiečių rusams pavyko suluošinti, tada ko tikėtis. Be to, trisdešimt ketverių yra net mažiau atkaklūs nei karo pradžioje, o naujų telkinių jie dar nespėjo sukurti. Taigi...
  Šviesiaplaukė terminatorė labai susirūpino, kai nuspaudė ginklo gaiduką. Ji jau buvo praradusi įprotį šaudyti gyvai - išskyrus Murmansko šturmą, nors nėštumo metu, taip pat pirmaisiais valdymo mėnesiais, toliau treniruodavosi šaudyklose ir poligonuose. Bet matyt lengviau kovoti su bikiniu ir basomis, tampi vienu su mašina... Sviedinys pataikė ir iškreipė bokštą... Ne, neužsidegė, bet draugas vis tiek turėjo sustoti. O dabar dar viena auka...
  Charlotte sušnabžda:
  - Kas įpratęs kovoti dėl pergalės. Jis eis su mumis į kapus... - iššovė Gerda, o raudonplaukis karys pataisė. - O tiksliau, visi kartu sunešime priešus į kapus.
  Snieguolė Terminatorius piktai pertraukė:
  - Taip, įkvėpimo nėra, neblaškyk dainos!
  Charlotte maldavo:
  - Dainuok pats! Tu toks pajėgus!
  O Gerda, vesdama ugnį, dainavo;
  Tėvynė ir kariuomenė yra du ramsčiai,
  Ant kurios laikosi planeta!
  Apsaugosime jus savo krūtimis,
  Jūsų kariuomenę šildo visi žmonės!
  
  Debesys vėsūs, švietė karštis,
  Kulkosvaidis nutrynė kareivio petį!
  Amžinai tėvyne mes su tavimi,
  Iškaskime piktadariui kapą!
  
  Taip, kartais likimo veidas būna žiaurus,
  Kulka siekia persmelkti mūsų širdį!
  Mažumas atsitraukė ir kovotojas mirė,
  Atidarykite Viešpaties duris herojui!
  
  Bedugniame danguje turime ramybę,
  Rojus, palaimintas karys nešviečia!
  Ramybę tėvynėje nešiojuosi su savimi,
  Mūsų vaikai paragaus pergalės vaisių!
  Dainuodama Gerda įveikė dar devynis tankus, gerokai pagerindama savo rezultatą.
  Tada Charlotte dainavo:
  viliojantis žvaigždėtas aukštumas,
  Traukite į begalinius atstumus!
  Ir mūsų minties pasaulio žmonės,
  Svajokite apie skraidantį Ikarą!
  
  Mano akys įsmeigtos į dangų
  Sferą sunku liesti.
  Nuo pirmųjų Archimedo varžtų -
  Planavo juos ilgai ir nuobodžiai!
  Tada mergina neatsispyrė ir pati ėmė taikyti ir šaudyti... Sovietų tankistai nekreipė dėmesio į šūvius, nors prisijungė ir Magdos savaeigis ginklas. Vis dėlto per pūgą nelabai matai, kur, ką ir kaip užklumpa. Be to, abu tankai atsisėdo ir beveik nesiskyrė nuo sniego pusnys. Taip, ir naujasis ginklas buvo labiau nepastebimas, o gale buvo duslintuvas su šviesos išėjimu. Tai pats klastingiausias "Fritz" automobilis.
  Karasas, kuris tuo metu svyravo nuo šono, susijaudinęs dainavo:
  - Jeigu moterys kaunasi, tai geriau nesimušti!
  Atrodė, kokią žalą gali padaryti du automobiliai, kurių kiekvienas sveria tik dvylika tonų? Tačiau šiuo atveju rėmeliai yra viskas. Merginos praktiškai nepraleido, nors ne visi smūgiai pasirodė mirtini. Trys ar keturi pasvirę trisdešimt keturių šarvai rikošavo, apie tuziną nusileidimų buvo apgadintos įvairaus laipsnio transporto priemonės, tačiau iš tų, kurias lengva pataisyti lauke, kategorijos. Tačiau buvo rimtai apgadinta apie penkiasdešimt prastos kokybės sovietinių mašinų šarvų.
  Štai, pavyzdžiui, vado trisdešimt ketveri ėmė plyšti, kai sprogo šoviniai. Bokštas buvo išmestas toli, o snukis virto vairu. Žuvo ir žmonės.
  Sovietų tanklaiviai pavėluotai suprato, kad juos gelia, ir bandė atremti puolimą.
  Tigro mergaitės yra labai perpildytos, tačiau 82 sviedinių amunicijos kiekis yra gana panašus į "Panther". Nors šoviniai guli ant nosies, o merginos dėl jų alkūnes nulupa. Bet šaudyti vis tiek yra į ką, o priartėjus lengviau pataikyti į rusus.
  Gerda labai greitai persižegnoja ir, atsiųsdama kitą tanką į laužą, sušnabžda:
  - Dieve, atleisk man! Tai drąsūs vaikinai, bet vienas iš jų vadų yra visiškai išprotėjęs!
  Šarlotė isteriškai sušnibždėjo:
  - Jei jie įlips į mus, tada pabaiga!
  Iš tiesų, trisdešimt ketverių šovė judėdami, apimti dūmų, drebėdami nuo drebėjimo. Žinoma, jų pataikymų pasitaiko retai, šūviai netikslūs, bet tankas dūzgia.
  Kakta vis dar puikiai apsaugota, o šarvai, kad ir ką sakytume, kokybiški, sucementuoti. O tai reiškia, kad padidinto kietumo paviršius puikiai atšoka, kaip ir šokinėjantis triušis.
  Bet vis tiek viduje kvaila, tai tas pats, kas lipti į būgną ir daužys jį svariais pagaliais.
  Tiesa, nuo smūgių salone labai įkaito, bet kai esi su bikiniu, pasinerti į sniego pusnis net malonu. Tačiau daug nemaloniau, kad sovietinis sviedinys pataikė į dešinįjį čiuožyklos prijuostę. Tai skirta automobilio vairavimo charakteristikoms, kaip laužtuvas po akimi. Nors, atsižvelgiant į tai, kad ritinėliai yra ne šachmatai, o atskiras vežimėlis, bakas vis tiek gali judėti. Apsisuk ir išeik. Tai turėjo būti padaryta anksčiau. Ir taip laivagalio apsauga yra silpnesnė. Ir pasvirimo kampas mažesnis. Jei pataikys, gali prasibrauti. Rusijos ginklai nėra tokie silpni.
  Gerda sušnibždėjo, dar kartą paleisdama pragaro dovaną iš jų pusiau automatinio pabūklo:
  - Bet Pasaran!
  Nors šis žodis, o tiksliau Ispanijos komunistų šūkis, skirtas vokiečių kariams tigrams, neatrodo visai tinkamas. Juk naciai kovojo Franco pusėje. Nors kartais kariai noriai perima svetimus triukus.
  Šaudydama Charlotte šiek tiek pasuko savaeigį pistoletą Laska, sulaužius dešinįjį ritinėlį sviediniu, jiems kilo problemų šiuo klausimu.
  Sovietų tankai nelėkė per sniego pusnis taip greitai, kaip greitkelyje, bet vis tiek jų greiti šuoliai trukdė matyti ir buvo greiti.
  Čia lukštai iš tikrųjų pilami taškiniu diapazonu.
  O Gerda šaudo didžiausiu greičiu, išpilta prakaito. pasviręs šarvas
  atkovodavo kamuolius į kaktą, bet jei pataikydavo juos taškais į šonus...
  Šarlotė sušuko:
  - Ir net jei įkrisiu į pragaro gelmes - į lopšį negrįšiu!
  Merginos šaudo iki galo, bet kriauklės veržiasi iš šonų ir perveria laužydamos volelius. Šarvai trūkinėja ir automobilis užsidega.
  Gerda nusprendžia:
  - Mes pakertame automobilius ir išvažiuojame!
  Charlotte su nerimu sušunka:
  - Ar nori mesti geležį?
  Gerda ryžtingai sako:
  - Yra dalykų, svarbesnių už metalą, pavyzdžiui, rėmai!
  Šarlotė nuplėšia mažą filmavimo kamerą ir šaukia:
  - Bet mūsų žygdarbiai bus įrašyti amžinai!
  Apnuogintais pirštais Gerda pasuko svirtį, kuri aktyvavo eksperimentinį tanką galintį sudaužyti sprogmenį į bazes. Tigrės mergaitei buvo labai gaila sunaikinti tokį meno kūrinį, bet kur dėtis, jei kitaip sovietų kariai, kuriems negalima atimti drąsos, griebsis unikalių technologijų.
  Taigi jie susprogdino Laską ir nėrė į sniego sankasą, kad išgelbėtų savo unikalias gyvybes.
  Magda von Singer ir Christina taip pat nenorėjo trauktis, o jų automobilį suplėšė tikslūs sviediniai. Toks likimas - negailestingas bet kokio karo Pallasas. Kai turi trauktis, palikdamas širdį. Tačiau merginos kovėsi sumaniai ir sugebėjo išnaudoti beveik visą amunicijos krovinį. Bet dabar jie turėjo kaip gyvatės įlįsti į sniego gniūžtę ir ten bandyti atsiriboti nuo nenumaldomų sovietinių ginklų.
  Kai esi prakaitavęs ir su bikiniu, tada lipti į sniego gilumą - ne pati maloniausia mintis. Tačiau kaip dažnai mūsų pasaulyje jūs darote tai, kas jums patinka. Bet kokiu atveju, pavyzdžiui, šviesa rimtai sugebėjo apdeginti Christinos padus, dieviškas kojas, šaudant iki galo. Tačiau mergina nuo to dar labiau supyko ir sušuko:
  - Garbė ir drąsa pagal svorį neparduodami!
  Magda, kuri taip pat buvo padegta, net jos įdegusi oda buvo padengta pūslėmis, sušuko:
  - Ugnis yra karštis, o ne ugnis!
  Tačiau sovietų tankai patys palengvino užduotį. Įniršę jie be jokio gailesčio apšaudė apleistus "Vilnius", į sudužusį metalą įmetę daugybę dešimčių sviedinių. Tuo pat metu dalis tanklaivių išlindo iš liukų ir kaip krioklio kaskada - pačių vokiškų mašinų ir tų, kurie važiavo necenzūriniais žodžiais, sparnai.
  Magda susiraukė ir pasakė:
  - Jie, bolševikai, žinoma, drąsūs, bet be galo nekultūringi!
  Christina, spjaudydama sniegą į burną, netikėtai parodė griežtą teisingumą:
  - Kaip manai, ar mūsų kariai geresni?
  Magda juokaudama pastebėjo:
  - Žinoma, geriau, jei laimėsime. Kaukazas jau mūsų, toliau iki Maskvos tik pora šimtų kilometrų... - O medaus blondinė griežtai apnuogino ilgas iltis. - O gal norite nešti kalbas apie išdavystę?
  Christina, jau pakankamai visko ir visų mačiusi, tik pakėlė koja sniego dulkių fontaną ir kikeno, pažymėdama:
  - Kartais tyla yra pati baisiausia išdavystės rūšis.
  Naktis, pūga ir sniego pusnys suteikė keturioms merginoms gerą šansą išgyventi.
  . 15 SKYRIUS
  Negana to, varžovams į galvą neatėjo mintis šukuoti sniegą ir sniego pusnyse ieškoti velnių basomis kojomis. Taigi kariai, palaidoti sniege, atsisėdo, o sovietų tankai pajudėjo toliau, plėtodami proveržį. Nors daugiau nei šimtas automobilių liko gulėti sudaužytų, iškreiptų,
  kaip tigrų mergaičių veiksmų rezultatas.
  Apskritai sovietų kariuomenė per pirmąsias kelias dienas pasiekė tam tikros sėkmės ir sugebėjo pastebimai prasiskverbti į priešo formacijas.
  Fricai pasitraukė į patį Tikhviną ir bandė įsitvirtinti mieste. Natūralu, kad namai ir gyvenamieji rajonai jau savaime yra gana rimta apsauga nuo besiveržiančios sovietų kariuomenės.
  Drąsioms tigrų merginoms ketvertui pavyko pasitraukti į Tikhviną. Tačiau norėdami apginti miestą, jie turėjo paimti automatus. O tankistams tai nėra pati maloniausia pramoga.
  Šarlotė, šaudydama iš besiveržiančių pėstininkų, siųsdama į kitą pasaulį kitą raudonąjį kareivį, išreiškė save:
  - Na, argi mes ne pabaisos... Ir dar lobį norime gauti!
  Tikhvinas patyrė didelę žalą, kai vokiečiai užėmė miestą.
  Dabar Fritzas atsisėdo ant barikadų ir tikėjosi sukurti neįveikiamą gynybos liniją.
  Gerda pavieniais šūviais atidengė ugnį - reikėjo gelbėti šovinius. Sovietų kariuomenė prarado per daug tankų, todėl pėstininkai pradėjo puolimą.
  Žinoma, sovietinių modelių šarvuotų transporterių neužteko. Todėl jie skerdė kareivius. O juos pasitiko kulkosvaidžiai ir kulkosvaidžiai. Keturis gerai šaudė ir mikliai pasislėpė užtvarose.
  Gerda paguldė kitą sovietų karį ir dainavo:
  - Turime atlikti ginklo žygdarbį - kitaip neturėsime prasmės, gyventi!
  Mūšis vyko visame mieste. O bombos jau lijo iš viršaus, juolab kad oras pastebimai pagerėjo, o "Fritz" gavo pranašumą.
  Įtūžusi Gerda grakščiais nuogais pirštais metė durklą ir sušuko:
  - Mūsų mūšis bus pergalingas, kitaip tai neįmanoma!
  Charlotte, lygiai taip pat atšaudama, pridūrė:
  - Viena pergalė, bet didelė!
  Gerda, trumpu sprogimu nukirsdama kelis kovotojus, pridūrė:
  Tačiau pralaimėjimas niekada nėra mažas!
  Sovietiniai savaeigiai pabūklai apšaudė Tihviną, lauko ir apgulties artilerija atsitraukė kiek vėliau. Fritzas sustiprino gynybą ir oro spaudimą. Sovietų kariuomenė patraukė naujus lėktuvus.
  Legendinio Marselio pasirodymas kardinaliai pakeitė jėgų pusiausvyrą.
  Didysis tūzas skrido ME-309 - ginkluote labai galingu ginklu. Ir tiesiogine prasme nušlavė visus savo kelyje. Net sovietinėje armijoje jie specialiai perspėjo, kad toks monstras pasirodė ore.
  Pats Marcelis jokiu būdu nelaikė savęs blogiu, juo labiau žiauriu žmogumi. Jis tikėjo, kad kovodamas su Raudonąja armija jis tik vykdo savo šventą pareigą Tėvynei. Be to, daugelis faktų apie nacių žiaurumus jam nebuvo žinomi. Taip, ir per daug buvo prirašyta prie karo.
  Bet štai pirmoji superasų kova po sugrįžimo. Skraidantys sovietiniai bombonešiai, atakos lėktuvai ir naikintuvai. Jie aiškiai nori duoti įnirtingą mūšį Vermachto antžeminiams daliniams. Tačiau Marcelis visa tai pamato ir atidengia ugnį iš penkių ar šešių kilometrų atstumo ir net švilpdamas pro nosį.
  Sovietiniai automobiliai ir drąsūs tūzai vis dar nelabai matė priešo, nes pradėjo sprogti jų lėktuvai, subyrėjo sparnai. Marselis šovė netaikydamas, bet intuityviai. Atrodė, kad jis iš anksto žinojo, kur skris kiekvienas pilotas ir nukreips savo sparnuotą pabaisą. Taip išėjo, kad vaikiško veido jaunuolis nušluoja sparnuotą armadą.
  Naujieji metai, nors ir šalti, pasirodė karšti. Sovietų kariuomenė beviltiškai ir atkakliai puolė, bandė užimti Tikhviną. Fritzas atkakliai gynėsi, stengdamasis likti mieste, kur buvo arterija, maitindamas neįveikiamą Leningradą. Be to, buvo kalbama apie vokiečių kariuomenės prestižą, kuriems sunku ir gėda atsisakyti didelių miestų.
  Pasisekė, oras pagerėjo ir daugybė priešo bombonešių, ypač masyvūs Yu-288, sugadino sovietų kariuomenės pozicijas ir bombardavo ryšius.
  Sovietiniai lėktuvai "Yak-9" ir "Lagg-5" ginkluote ir greičiu buvo gerokai prastesni už priešą. Visų pirma, ME-309, kaip drakonas, išmušė silpnesnes sovietines transporto priemones. Be to, vokiečiai sukūrė dvigubo sparno taktiką, kuri leido efektyviai išnaudoti savo skaitinį pranašumą ir sumažino kai kurias atkaklių, stipriai ginkluotų, bet sunkių naujausių "Focke" ir "ME" vokiškų transporto priemonių manevringumo problemas. Be to, frontuose pradėjo atsirasti reaktyviniai ME-262, nors ši mašina dar nėra visiškai techniškai patikima, taip pat lengvesnė, manevringesnė ir pigesnė HE-162 modifikacija. Pastarosios mašinos buvo lengviau pagaminamos ir techniškai patikimesnės nei reaktyvinės Messerschmites. Tačiau jo valdymui reikėjo gana aukštos kvalifikacijos pilotų. Kas kiek nuvertėjo, tokios teigiamos šios plėtros savybės kaip mažas orlaivio svoris - tik 1,6 tonos tuščia forma, maža kaina ir produkcijos pagaminamumas bei geriausias pasaulyje manevringumas.
  Tačiau tie vokiečių asai, kurie įvaldė šį automobilį, negailėjo pagyrų. Ypač sėkmingas buvo Huffmanas, antrasis pilotas po Marselio, kuris liko nepasiekiamas. Aplenkęs 300 numuštų automobilių rezultatą, Huffmanas gavo aukštą Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus apdovanojimą su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Jo taktika priartėti prie minimumo, o tada pataikyti ir skristi atgal yra patogiausia HE-162. Taigi Huffmanas pasirodė esąs puikus artimos kovos meistras. Nors Marselio rezultatas 3117 m. - numuštas orlaivis vis dar nepasiekiamas.
  Negana to, 1944 metų sausio 2 dieną šis legendinis lakūnas pasirodė danguje, vis dėlto jis įtikino Hitlerį, primindamas, kad vokiečių kariuomenė blogai jaučiasi, o galingesnė vokiečių technika aiškiai praskrieja sniege. Taigi būtina aprūpinti oro tiekimą į apsuptą Tikhviną, kur įsikūrė vokiečių kariuomenė ir bombarduoti visas miesto prieigas.
  Tygrės merginos šaudė ant žemės, o superace pelnė taškus danguje.
  Pirmą dieną Marselis atliko šešis skrydžius ir numušė daugiau nei šimtą sovietų lėktuvų. Tiesa, sausio 4 dieną orai smarkiai pablogėjo... Pakilo sniego audra, miestą įsiveržė sovietų kariuomenė.
  Nuostabioji terminatorių merginų ketveriukė mieliau kovojo kartu - petys į petį. Toks nepakartojamai gražus ir mirtinas. Dėl šalčio jie buvo priversti apsirengti kamufliažu ir kautis baltai.
  Į pagalbą atskubėjo ir nindzių berniukas Karas. Bebaimis terminatorius vaikas, nebijojo šalčio ir kovojo vienas su šortais. Vienintelis jo šilumos šaltinis buvo kamufliažinis kremas, dėl kurio jo šokolado nudegusi oda po toliau krentančio sniego, dengiančio visas gatves, tapo balta. Be to, mūšyje jis mėtė labai plonus metalinius diskus ir katanos kardą. Bet, žinoma, šaudė puikiai ir iš paimtų ginklų. Tačiau merginos taip pat neapsiriko panaudoti automatinius šautuvus.
  Tokie ginklai yra tikslesni už automatus, o svarbiausia - patikimesni. Tačiau MN-44 puolimo šautuvai, kaip taisyklė, vokiečių nenuvylė. Trečią žiemą gerai sutepta vokiečių karo mašina buvo paruošta. Visų pirma, net per sniego audrą Focke-Wulf ir ME, naudodami šildymą, sugebėjo sovietų kariuomenei padaryti skausmingas, nors ir ribotas injekcijas.
  Gerda, šaudydama iš rankų, stengėsi nežiūrėti į tą pusę, kur krinta sovietų kariai. Daugelis kovotojų buvo labai jauni, septyniolikos ar šešiolikos metų. Pėstininkai buvo įdarbinti nuošliaužomis, sugrėbę visus išteklius. Tiesa, daug kas prarasta.
  Tačiau tarp Fritzų pilna užsieniečių. Visų pirma Švedija, kurioje naciai laimėjo neseniai vykusius rinkimus, ir ši marionetinė teritorija yra kontroliuojama Trečiojo Reicho. Na, o iš Švedijos savanoriais jau atvyko dvi divizijos ir keturios brigados. Pačioje šalyje vyksta mitingai ir masinės eitynės, reikalaujančios karo. Ir jie nešioja Hitlerio ir Karlo dvyliktoko portretus.
  Taigi Švedijos įsitraukimas į tiesioginį karą yra laiko klausimas. Ispanija ir Portugalija jau kariauja, bet siunčia kariuomenę toliau į pietus. O dabar žiemą apskritai bando užkopti kur nors už Kaukazo kalnagūbrio. Atrodo, kad Brazilijos korpusas yra pasirengęs šuoliui į Vidurinę Aziją, kur Basmachi judėjimas jau įsiliepsnojo su nauja jėga.
  Bet tai visos detalės, Vlasovo divizijos taip pat kovoja Tikhvine. Šie vaikinai kovoja su blogiu, suprasdami, kad nelaisvėje jų laukia baisūs kankinimai ir neišvengiama kilpa. O kaip su vokiečiais? Tačiau be cukraus! Jiems irgi bus sunku, daug kas mirs Sibire, bet vis tiek nebus pakarti beatodairiškai.
  Gerda, pakeitusi klipą, ir nušienavusi pilkais paltais apsirengusius kareivius - rusams kamufliažinių chalatų visiems neužtenka, įsivaizdavo, kas jų gali laukti paėmimo atveju... Ir nusišypsojo galimas seksualus, šaunus nuotykis. . Tiesa, tada Sibire bus blogiau. Kaip atsiranda ši šalna - liepsnosvaidžio šiluma dar geriau. Čia, dykumoje, jie greitai priprato prie karšto smėlio ir bėgiojo basi, bet taip neišėjo. Po poros valandų su bikiniu šaltyje jis pradėjo drebėti ir reikėjo sušilti vonioje. Ten jų jaunuoliai iš elitinio SS bataliono kūnus apšildė eglinės šluotos smūgiais. Na, ir ne tik, žinoma, su šluota - yra atrinkti gražūs arijų vaikinai, ko jums reikia!
  Jos visiškai prarado buvusį drovumą, o gal atvirkščiai - įgavo moteriško mačo palaidumą. Tačiau dabar tenka šiek tiek trauktis - sovietų pėstininkai, užpildydami prieigas lavonais, per pavojingai priartėjo ir pradėjo svaidyti granatas.
  Reikėjo įveikti atstumą, kad nepakliūtų po skilimo kruša.
  Magda gavo nedidelį skeveldrų pjūvį ir, atsakydama, per tris sekundes paleido aštuonias kulkas. Sovietų kariai pabėgo beveik nepalūžę, tik šiek tiek susikūprinę ir klipas rado savo aukas. Išleido aštuonias šovinius ir Christina. Agresyvus raudonplaukis velnias išreiškė:
  - Drąsiaus beprotybei dainuojame dainą!
  Tačiau sovietų kariai, matyt, nusprendė įrodyti, kad tai yra gyvenimo išmintis. Vokiečių šturmo kulkosvaidis daužosi iš visų jėgų, o jo šūvius, atrodo, ignoruoja. Nors kariai krenta, tie, kurie išgyveno, toliau bėga ir net meta granatas beveik taškas, nors tai galima padaryti ir anksčiau.
  Karosas labai mikliai meta diskus, vienu atkirsdamas du ar tris kareivius. Tada jis puola savo kardu, kuris pjausto kulkosvaidžius ir šautuvus - taip lengvai kaip degtukai!
  Nindzių berniukas dar visai mažas, atrodo, kad jam vienuolika ar dvylika metų, bet jis toks greitas... Jie nespėja nei smogti, nei apsiginti. Vaikas buvo auklėjamas ir dresuojamas nuo pat gimimo, mėtant į kūdikį kardus, verčiant išnarplioti ir karpyti kaspinus, panirti į ledo duobę, statant specialiai dresuotas kates. Na, ir daug daugiau - genetiškai gabų berniuką paverčiant tikra mirties mašina. Jo mama - dvidešimt penktos kartos nindzė, tėtis - galingas Sibiro burtininkas, ideologinis sovietinės, "sovietinės" valdžios priešas. Puiki genetika ir mokymas su magija - padarė berniuką geriausiu tarp nindzių. Ir, žinoma, imperatorius Hirohito, norėdamas parodyti vokiečiams, kad jie nėra patys šauniausi supermenai, o kad Japonijoje yra kietų vaikinų, išsiuntė berniuką į Vokietijos ir Sovietų Sąjungos frontą.
  O Karasas (karpinė žuvis simbolizuoja samurajų pasididžiavimą ir gyvybingumą!) pasirodė esąs vertas karys.
  Pavyzdžiui, apnuogintais pirštais, šiek tiek paraudusiais nuo daugelio valandų buvimo žvarbiame šaltyje, jis meta plonesnį už plauką plieninį diską. Ir iš karto dviejų kardų rankose, kad būtų lengviau nupjauti storas priešų linijas. Koks baisus tas vaikas terminatorius, kad pirmą kartą sovietų kariai, būdami be gynybos nuo kardų ir diskų smūgių, atsilošė, patyrę tikrą baimę.
  Merginos, pakeitusios klipus, pradėjo šviesti dar greičiau, tiksliau, niekur.
  Pėstininkų palaikai buvo sukrauti į piliakalnius. Jie beveik iš karto sustingo šaltyje, ir daugiau kareivių užlipo jais. Taip jie lipo ir skaičiavo nuostolius. Tačiau nindzė stojo į kovą ir vėl, tarsi pasipylė baimės bangos.
  Beviltiškas išpuolis siautė beveik visą dieną. Didžiausių nuostolių kaina sovietų kariuomenė užėmė porą kvartalų, stumdama vokiečius į daugybę linijų. Tačiau silpna artilerijos parama - vokiečių aviacija praeityje bombardavo geležinkelio bėgius, atimdama tiekimą ir daug aukų tarp besiveržiančių dalinių, priversta laikinai sustabdyti pėstininkų judėjimą.
  Nepaisant tokios taktikos rizikos, tankai buvo mesti į mūšį. Reikėjo palaužti priešą netoli Tikhvino, kol Fritz, pasinaudojęs savo pranašumu technologijų srityje, atblokavo miestą.
  Ir šiame šturme buvo priimtas gana rizikingas sprendimas - panaudoti tanką IS-2. Transporto priemonė, specialiai sukurta kaip pramušimo bakas. Kadangi galingas pistoletas dėl mažo ugnies greičio ir gana prasto šaudymo tikslumo yra prastai pritaikytas kovai su kitų žmonių tankais, tačiau jis gali sėkmingai sunaikinti nešarvuotus taikinius.
  Taigi, nors tankai miesto sąlygomis yra savižudžiai sprogdintojai, reikia prasibrauti per pozicijas net ir kakta.
  Pirmi pajudės trisdešimt ketveri. Palyginti lengvi ir ne dideli automobiliai lenktyniavo siaura trasa... Ant jų nuo stogų liejosi granatos ir Molotovo kokteiliai. Tada sprogo užmaskuoti benzino ir napalmo bakai. Tačiau dideli nuostoliai nesustabdė SSRS tanklaivių. Jie, praradę šimtus automobilių, įsiveržė į miesto centrą ir ten atkakliai apsikeitė smūgiais. Netgi efektyvūs faustpatronai, sudaužę silpnus trisdešimt ketverių šoninius šarvus, sovietų kario neišgąsdino.
  Į mūšį vienu metu buvo mestos trys tankų armijos. Stalinas netgi nusprendė atsisakyti antrojo smūgio Voronežo kryptimi, siekdamas lemiamos pergalės prieš Tikhviną ir išgelbėdamas "revoliucijos lopšį". Net jei degalų išduodama griežtai limituotai, porai valandų per dieną važiuojant, Kaukazo nafta prarandama, o naujų telkinių kūrimas reikalauja laiko ir pinigų, kurių žmogiškųjų išteklių sovietinei imperijai labai trūksta dėl karo. dviem frontais.
  Tačiau Tihvinas yra Leningrado arterija ir gyvenimo kelias, o svarbiausia - simbolis to, kad sovietų kariuomenė gali ir sugeba nugalėti daugybę ir gerai ginkluotų fašistų. Taigi mes nepakenčiame kainos...
  Tankas IS-2 atrodo įspūdingai - irgi panašus į trisdešimt ketvertą, tik bokštelis dar labiau pastumtas į priekį. Žinoma, pati statinė yra stora ir ilga, to negalima lyginti su T-34-76, kuris vis dar dominuoja mūšio lauke. Visą sausį titaniškos T-34-85 pastangos pagamins ne daugiau nei šimtą.
  Tiesa stebina bokšto kaktos pažeidžiamumas - plokščia ir ne per storai šarvuota.
  Mažas, bet labai galingas sprogstamas granatas į tankus mėtęs karosas pribėgo prie merginų ir pasiūlė:
  - Paimkime IS-2 ir važiuosim?
  Magda palaikė idėją:
  - Žinoma, važiuokime! Pasigedome kajutės.
  Gerda įspėjo berniuką:
  - Šis tankas turi keturis kulkosvaidžius!
  Karasas mirktelėjo merginoms ir pastebėjo:
  - Vadinasi, gerai. Netrukus pėstininkai vėl puls, o jūs juos nupjausite!
  Magda stumtelėjo nindzių berniuką.
  - Paskubėk terminatorius!
  Rožiniai kulniukai blykstelėjo kaip uodo sparnai, karatė vaikas bėgo greičiau už olimpinį sprinto čempioną. Pirmiausia jis įmetė nedidelį gumulą su dūmų ryšuliu į didžiulę IS. Prasidėjo reakcija, pasipylė tiršti dūmai. Tuo pačiu metu juodi purkštukai pasklido įvairiomis kryptimis, apakdami kulkosvaidininkus.
  Nukirtęs kelis pėstininkus, Karasas skrido kaip nuo balistos paleistas trinkelių akmuo ir užlipo į bokštą. Specialiu kabliu jis išplėšė liuką ir numetė sunkų dangtį. Toliau viskas paprasta - galvose išsiskirstė pora sūpuoklių su dviem kardais ir penki sunkaus tanko įgulos nariai. Po jo įšoko ir merginos, kurios, nusimetusios kailinį kamufliažą, vėl atsidūrė su bikiniu. Kas šilta bake važiuojant. 520 arklio galių dyzelinis variklis gerai sušildo metalą. Taip, nuogi mergaitiški padai patį automobilį jaučia daug geriau nei per specialius žieminius batus su briaunuotais sintetinės gumos padais. Vokiečių kapitonų tarnyba atsižvelgė į atšiaurių žiemų patirtį ir sukūrė naują amuniciją, kurioje šaltyje kojos nėra tokios šaltos. Ir tikrai gaila, Fritz paėmė iš vietinių gyventojų veltinius batus ir juos apsivilko. Arba apgaubtas kailiniais šalikais.
  Karas atsisveikindamas pabučiavo Magdą į lūpas ir pasakė:
  - Na, tankas skirtas tau! Kovosiu ten, kur moku geriau žudyti.
  Gerda susižavėjusi pabučiavo berniuką ant slidaus, elastingo kulno ir pasakė:
  - Tu esi stebuklas!
  Christina pridūrė:
  - Arijų etalonas!
  - Aš žinau! - tarė berniukas ir vienu šuoliu iš pusiau atidaryto liuko iššoko į šaltį... Tada riaumodamas nukrito dangtis... Ir mergaitės gavo galimybę kautis ant priešo ginklų. O ginklas tikrai galingas. Tik neseniai pasirodęs Lev-3, arba kaip dar buvo vadinamas "Karališkuoju liūtu" su 128 mm patranka, yra stipresnis. Tačiau šis tankas vis dar yra frontuose atskirais egzemplioriais. Jis buvo parodytas per lapkričio 8-osios šventę demonų apsėstam fiureriui. Žinoma, kol jo dar nėra seriale. Kaip beje, IS-2 pravažiuoja, pirmasis jo įvažiavimas.
  Iki šiol net sovietų tankistai nepaleido nė vieno šūvio, matyt, taikinį pasirinkę iš ginklo.
  Christina sarkastiškai pastebėjo sukdama mechanizmą:
  - O, šlamštas... Čia nėra automatikos ir viską reikia daryti rankiniu būdu...
  Gerda, kuri suvalgė šunį rodydama, pastebėjo:
  - Ir vaizdas yra žvalus, o matomumas nesvarbus. Jie ne itin gerai nusitaiko.
  Magda, liesdama transmisiją basa koja ir sukdama dėžę, pastebėjo:
  - Ir vis dėlto, palyginti su trisdešimt keturiais, yra tam tikra pažanga. Visų pirma, perjungti pavaras yra lengviau. Kabina ankšta, bet daugiau ar mažiau galima judėti. Šovinių tikrai nedaug. Dvidešimt aštuoni raundai...
  Gerda logiškai pastebėjo:
  - Gali pakakti šaudyti į ribotą skaičių bunkerių, bet akivaizdžiai neužtenka visaverčiam tankų mūšiui.
  Charlotte bake rado kažką gero:
  - Bet kulkosvaidžio ginkluotė viršuje! Keturi kulkosvaidžiai gali užtikrinti gerą apsaugą. Ir tada pažiūrėjau į šią "pelę" - tokiam automobiliui joje yra tik du "spjaudymai" ...
  Christina, pagreitindama variklį, patvirtino:
  - Viskas! Ar tai ginkluotė tokiam sunkiam šimto aštuoniasdešimties tonų tankui?
  Magda, kaip pantera, užmušusi stumbrą, urzgė:
  - Viščiukai juokiasi!
  Dyzelinis variklis smarkiai pagreitina baką. Matyti, kad IS-2 vis dar važiuoja greitkeliu, tačiau važiuojant bekelėje jo svorio centras pasislinkęs į priekį turės įtakos. Bet nieko, kol galite atsipalaiduoti ir pasirinkti sau vertą tikslą ...
  Magda atidarė tanko bokštelį, kad geriau matytų.
  O štai dar vienas IS-2, pravartu tokius tankus naudoti masiškiau. Už jo - dar trys IS, bet vienas su lengvesniu 85 mm pabūklu. Beje, pavojingiausias, todėl galintis paimti automobilį priešais ir greičiau atsitrenkti...
  Magda nusprendė šaudyti iš dviejų kilometrų atstumo. Ji mažu tonu įsakė:
  - Šaudyti tiksliai į bokšto kaktą... Ir... Supranti!
  Mašina sustojo, todėl lygumo nebuvo, o Gerda, skųsdamasi nekokybiška optikos kokybe, kurią tikriausiai nublizgino neišmokę paaugliai, nukreipė vamzdį. Merginos padėjo įkelti pusantro kilogramo sveriančią kriauklę. Šviesiaplaukė karė priglaudė skruostą prie briaunos ir bandė apčiuopti svetimą automobilį. Juk iš šios patrankos, modelio 1931 m., ji niekada anksčiau nebuvo šaudžiusi. Galingas, bet pasenęs, su smailiu, rikošetui jautriu sviediniu. Apskritai, ginklas, žinoma, nebuvo suplanuotas tankams. Bet, matyt, 1940 metais sukurta 107 mm pabūklo prieštankinė modifikacija pasirodė pernelyg nepatikima ir teko jos atsisakyti. O štai prasto matomumo sąlygomis iš 2000 metrų atstumo reikia pataikyti į taikinį. Taip, ir priešui bus sunku atsakyti ir pataikyti, bet ...
  Gerda pabučiavo ginklo užraktą, greitai pažiūrėjo pro liuką, liežuviu paėmė saują sniego, nurijo, atsirėmė plikomis kulnais į svirtis ir... iššovė!
  Jis pasidavė taip, kad perštėjo jo riešus ir blauzdas, smirdėjo dūmais.
  Dovana nuskriejo ilgu lanku ir ... Priekyje ėjęs IS-2 sustojo, pradėjo rūkyti, o tada pradėjo sprogti amunicijos krovinys ...
  Magda džiugiai atsakė:
  - Štai ką mes jiems davėme! - Ir logiškai, gana nelogiškai painiojančias sąvokas, pridūrė ji. - Ginklą piešia ne žmogus, o vyro ginklas!
  Gerda sumurmėjo:
  - Perkraukite!
  Ir merginos įsitempė... Aišku, čia ne "Tigras", tenka paprakaituoti, bet taip smagiau, juolab kad stovintis bakas greitai atšąla. Geležis yra geras laidininkas.
  Antrą kartą Gerda šovė greičiau ir užtikrinčiau. IS toliau judėjo ir, matyt, dar nesuprato, iš kur šaudo ginklai. Taip, ir sustoti nėra pagal rusų papročius. Kadangi yra užsakymas ... O antrasis apvalkalas jau užtikrintai pataiko į taikinį ...
  Gerda apsilaižo lūpas ir liepia:
  Ir čia trečia...
  Su dideliu delsimu ketvirtasis IS-1 atidarė ugnį judėdamas... Ir kaip bebūtų keista, pataikė, nors iš tokio atstumo nuo važiuojančio automobilio tai beveik neįmanoma, bet šūviai nusprendžia viską! Tačiau atstumas 85 mm pistoletui yra per didelis, viršijantis prasiskverbimo ribą. Tačiau bokšte pasigirdo didelis triukšmas, o priekiniai šarvai subyrėjo. Gerda kaip atsaką atsiuntė ketvirtąjį pusantro svaro sveriantį "laiško paketą"... IS-1 tanko kakta suskilo ir oranžiniai liežuviai pakilo aukštai į dangų.
  Merginos gražiai kovoja... Šią dieną joms pasisekė. Tačiau sovietų kariuomenės pajėgumai nėra proporcingi.
  Nepaisant visų "Fritz" pastangų, sausio 13 d., didžiausių pastangų ir didžiulių nuostolių kaina, Tihvinas buvo paimtas... Atskiri vokiečių daliniai bandė išsiveržti iš apsupties, į juos buvo išmuštas koridorius - šešios vokiečių divizijos. iš karto su pasirinktais Levo tankais, bandydami gelbėti didvyrišką gynybą.
  Berniukas nindzė ir keturios mergaitės atsidūrė atskirame būryje trijų muškietininkų stiliumi. Būtent ten, kur nebuvo galima ramiai išsisukinėti su muštynėmis ir per lavonus. Natūralu, kad IS-2 teko atsisakyti, tačiau pakeliui netikėtai užkliuvo ir retas tankas T-34-85 - transporto priemonė, kuri turėtų pakeisti pasenusius ir prasiskverbimo prasme nepakankamai galingus pabūklus T-34-76. .
  Mašina turėjo panašų korpusą ir važiuoklę, bet didesnį bokštelį su ilgavamzdžiu ir storu ginklu. Pistoletas buvo šiek tiek prastesnis už "Panther" įsiskverbimo galią tiek dėl mažesnio snukio greičio, tiek dėl šaudmenų kokybės. Tačiau vis tiek skirtumas neatrodė didžiulis kaip 76 milimetrų popierius.
  Paprastam "Tigrui" tai jau pavojinga, "Liūtui" dar ne - taigi 100 - milimetrai pakrypę. Nors tam tikru kampu buvo galimybė. Arba apatinėje korpuso dalyje, bet ir vikšrų apsaugas.
  Į tanką buvo įlipta ir išvalyta nuo įgulos. Žinoma, viduje buvo aptaškytas kraujas. Pati mašina visiškai nauja, tačiau amunicijos kiekis gana kuklus - tik 35 sviediniai. Kabina ne per erdvi, bet geresnė nei senosios trisdešimt keturios.
  Gerda pažymėjo:
  - O štai vado bokštas. Tai reiškia, kad turime stiprų konkurentą. Dabar rusai nebebus tokie akli.
  Magda piktai nusišypsojo ir pasakė:
  - O rusai jau šaudė gerai, nors ir prastesniu matomumu. Be to, bokštas tapo didesnis ir lengviau pataikyti!
  Gerda garsiai nusijuokė iš to.
  - Na taip! Tai yra didžiausia mūsų tanklaivių problema ir, ko gero, šio tanko karūnos orumas! Išbandyk, pataikyk!
  Šarlotė dainavo:
  - Vienas, du, penki! "Tigras" išėjo šaudyti!
  Christina pakėlė:
  - Kad atitiktų T-4, kojos yra platesnės nei rankos!
  Ir taip jie nuskubėjo ant tanko, kuris judėjo lengviau nei IS... Gerda prisiminė, kaip jie keturiais kulkosvaidžiais pataikė į sovietų pėstininkus. Šienavo padoriai, o rusai net nesuprato, kur juos užpuolė toks puolimas. Tačiau, kita vertus, išvykę jie puolė mėtydami granatas... Pora gabalų, nepaisydami padoraus atstumo, išskrido sprogdami ant bokšto. Žinoma, 100 ir 90 milimetrų IS šarvams tai yra kaip granulė drambliui, tačiau ji nemaloniai zvimbia. Taip, ir vikšrus galima nupjauti.
  Taigi, turėjau užvesti variklį ir trauktis. Ir tada baigėsi šoviniai. Jie nupjovė daugiau nei šimtą raudonųjų karių.
  Gerdą sukrėtė tokia sovietų žmonių mirties panieka. Arabai, pažadėję haremus ir perlinius rūmus, neturėjo tokio atsidavimo. Bet tai ateistai - žmonės, netikintys pomirtiniu gyvenimu ir pasakomis apie Edeno sodus. O kas skatina juos taip atkakliai kovoti, kai karo baigtis jau yra savaime suprantama ir tai yra ne kas kita, kaip pasmerktųjų įniršis?
  Tai nepaprastai sunku suprasti ir suvokti.
  Nors, žinoma, tarp rusų išdavikų yra daug. "Išsivadavimo armija" Vlasovas šešis mėnesius sudarė šešias divizijas ir devynias atskiras brigadas. Nors, žinoma, aišku, kad būti Vermachto kariu yra lengviau, nei dirbti penkiolika ar šešiolika valandų prie mašinos už daug prastesnį litavimą, bet vis tiek... Kažkodėl vokiečių divizijų iš buvusių karo belaisvių nesimato. frontai...
  Nors, beje, vokiečių nelaisvėje mažai, bet sovietinių... Atrodo, jau daugiau nei šeši su puse milijono. Gal ne tiek daug vlasovičių, nors daug kalinių išsiskirstė į SS kontroliuojamas tautines divizijas ir legionus. Be to, dalis rusų buvo išsiųsta į didikų ir monarchistų formavimąsi.
  Tačiau bet kokiu atveju jiems pavyko tokiu būdu paimti Tikhviną, nepaisant pagerėjusių oro sąlygų ir didžiulio bombardavimo. Nors jie sumokėjo didelę kainą.
  Gerda gavo įsakymą ir iššovė į žiebtuvėlį trisdešimt keturi. Pistoleto šaudymo greitis yra didesnis, todėl galite jaustis labiau pasitikintys savimi. Vieną kartą, tada antrą ir galiausiai trečią baką į sąvartyną ...
  Taigi jūs turite būti atsargesni. Priešingu atveju jie bus daužomi čia prie automobilio, tik priekiniai bokšto šarvai tapo stipresni ir storesni, taigi beveik tokio pat formato. Kūnas yra ypač pažeidžiamas. Ir tarp rusų tanklaivių yra amatininkų. Tačiau už tokį retą tanką kaip IS-2 ar IS-1 silpnaprotis nebus įkalintas. Ir trisdešimt keturi įprasto formato gali būti su paprastais kovotojais. Pro vado bokšto plyšį jie atrodo kaip arklių antsnukiai, su antsnukiu. Netgi kažkaip nepatogu taikliai šauti į tokias gražuoles.
  Crucian šį kartą bokšte su merginomis, jis išlipo būti jų vedliu ir negali palikti merginų katile. Tiesa, Magda logiškai pastebėjo:
  - Mes vis tiek galime išvykti, nešaudydami ir neprovokuodami ...
  Crucianas, vaikiškai sukdamas snukį, verkšlendamas pareiškė:
  - Ne - nešaudyti, nebus įdomu!
  Vis dėlto Magda įspėjo merginas:
  - Atidarykite ugnį, kad nužudytumėte tik tada, kai yra ne daugiau kaip trys ar keturi automobiliai. Turime grąžinti šį naują tanką į savo dalinius nepažeistą.
  Gerda sutiko.
  - Kol kas šios naujovės tarp trofėjų nėra, vadinasi, ji mums dar pravers.
  Mergaitės tigrės su saiku entuziazmu tęsė medžioklę. Jiems sekėsi ne taip gerai, bet jie papildė savo turtą dar septyniomis cisternomis ir penkiais sunkvežimiais. Kartą teko kautis už automobilio, kad pasiimčiau kuro degalų papildymui.
  Trumpai tariant, keturi išdykę pokštininkai išlipo iš katilo ir vos nenumirė nuo savo artilerijos ugnies. Išgelbėjo tik laiku iškelti vėliavą su svastika-voru.
  Dabar jie kerta apkasą ir net yra pora puokščių su popierinėmis gėlėmis, kurios įteikiamos karių herojėms.
  Olegas Rybačenko, pavargęs žiūrėti šį pašaipų filmą, sušuko:
  Kodėl tu man rodai visas prakeiktas kales! Kiek galima žiūrėti, kaip žudomi Rusijos žmonės!
  . 16 SKYRIUS
  Karas suteikė Jane ir jos komandai galimybę atrasti save gyvenime. Todėl merginos noriai dalyvavo akcijoje į rytus. Ir kodėl gi ne? Tai pinigai ir šlovė.
  Sovietų tankų arsenalas beveik nepasikeitė. Pagrindinis tankas vis dar yra T-34-85. Važiuoklė ir korpuso šarvai išliko nuo keturiasdešimtųjų metų. Tas pats penkių šimtų arklio galių dyzelinis variklis, tie patys 45 milimetrai pasvirę priekiniai šarvai. Silpnesnė korpuso šonų apsauga, pažeidžiama vokiečių faustpatronų.
  Buvo sumontuotas tik didesnis bokštelis su 90 mm priekiniais šarvais ir 85 mm pabūklu. Tankas, žinoma, pasenęs ir visai nepavojingas vokiečiams!
  Merginos vairuoja automobilį Goering-5, vėlesnės modifikacijos. Šoniniai šarvai buvo padidinti iki 178 milimetrų, o priekiniai - iki 250 pasvirę. Pačiame bake sumontuotas dujų turbininis variklis ir jis pagreitina britą iki 60 kilometrų per valandą.
  Džeinė paklausė ginklininko Gringetos:
  - Ar gerai matai?
  Valstietis karys užtikrintai atsakė:
  - Matomumas čia puikus! Aš matau viską!
  Malanya kikeno ir lojo:
  - Mes sutriuškinsime rusus!
  Matilda užtikrintai patvirtino:
  - Taip, mes!
  "Goering" -5 apsisukimai, ginklas išspjauna sviedinį. Nuo sovietinių trisdešimt keturių lūžta bokštas. Merginos rėkia iš džiaugsmo. Jie tikrai mano, kad viskas puiku. Ir tai, kad sovietų tanklaiviai miršta, net džiugina.
  Džeinė sušnibždėjo saldžiu balsu:
  - Mes visus ištrinsime į pelenus... Ir Maskva bus po mumis!
  Tačiau užklydęs į minų laukus vokiečių tankas turėjo sustoti. Rusai buvo labai tvirtai įsitvirtinę. Ir daug prieštankinių ežių. Artilerija vykdo aktyvų apšaudymą.
  Gringeta susierzinusi sako:
  - Taip išeina... Užkliuvome ant kieto bloko!
  Džeinė su demonstruojančiu pasitikėjimu atsako:
  - Ne, tai neįvyksta iki ryto... Pralaužkime operą!
  Vokiečių karo mašina kiek sustojo. Danguje pasirodė reaktyviniai atakos lėktuvai, buvo naudojami teletankai. Matyt, jie bandė sunaikinti minų laukus.
  Radijo ryšiu valdomi automobiliai su sprogmenimis. Taip pat buvo naudojami mobilūs dujų paleidimo įrenginiai. Jie tiesiogine prasme bombardavo Raudonosios armijos pozicijas ugnimi ir liepsna.
  Gringeta su nepasitenkinimu pažymėjo:
  - Kare vis daugiau purvo, o narsumo vis mažiau!
  Jane buvo priversta su tuo sutikti:
  - Seljavi! Deja, mes kažkaip pralaimime!
  Gringeta pataisė vadą:
  - Greičiau ne mes, o mūsų varžovai! Dabar nieko, išeikime iš aklavietės ir bus kova...
  Vokiečių tankas šaudė, nors iš tikrųjų nieko nebuvo matyti. Džeinė pasitrynė basas kojas ir dainavo:
  - Negalvojame blogai - tikrai pasiklysime! Yra išeitis iš labirinto, iš bet kokios aklavietės!
  Gringeta šyptelėjo su šypsena:
  - Kas linksmas, juokiasi...
  Kas nori - pasieks...
  Kas ieško, visada ras!
  Melodinga ir dantimis putojanti Malanya pridūrė:
  - Kas įpratęs kovoti dėl pergalės, tegul dainuoja kartu su mumis!
  Kanonada truko kelias valandas, o paskui vokiečių tankai vis dėlto pajudėjo toliau. Juos pasitiko sovietinė artilerija, įvairaus kalibro prieštankiniai pabūklai. Tačiau buvo jaučiama, kad prasiskverbimo jėgos akivaizdžiai nepakanka. Vokiečiai veržėsi į priekį... Tik pradėjus šaudyti 203 milimetrų pabūklai, pasirodė pirmosios sudaužytos nacių mašinos.
  Džeinė nedrąsiai sušnibždėjo:
  - Viešpatie... Tegul ši taurė praeina pro mane!
  Gringeta užtikrintai pasakė:
  - Dviejų mirčių negali įvykti, vienos negalima išvengti! Taigi, jei ką, gyvensime kitame pasaulyje!
  Malania pašnibždomis paklausė:
  Kokia ta šviesa?
  Gringeta nekalbėjo pernelyg užtikrintai:
  - Manau, geriau nei mūsų!
  Malanya atsakydama sušnibždėjo:
  - Neduok Dieve akliesiems atmerkti akis ir ištiesti nugaras kuprotiesiems!
  Iš tiesų, Džeinė susimąstė, kas gali būti ta šviesa. Galbūt šis pasaulis yra dar neracionalesnis ir mažiau saugus. Džeinė susuko juosmenį, judina klubus ir čiulbėjo:
  - Tai labai įdomus variantas - mirti ir atsidurti kitame pasaulyje! Kas mūsų ten laukia? Ar ten sutiksime tuos, kurie mums buvo brangūs Žemėje, ar teks susirasti naujų draugų?
  Gringeta basa koja pajudino šunį ir sušnypštė:
  - Bus nauji šimtmečiai, bus kartų kaita... Bet Lenino vardo niekas niekada nepamirš!
  Ir prapliupo juoktis, jos šiek tiek beprotiškas juokas. Ji buvo karė valstietė, kuri aktyviai pirštuodavo savo nuogas, grakščias kojas, o pirštai žaidė.
  Čia aš pagavau IS-3 taikinyje... Toli nuo tiesos. Ne visi pataikys, o jei pataikys, tada sviedinys, atsitrenkęs į lydekos snukį, gali rikošetą. Tačiau mergina žinojo, ką daro. Ji iššovė ir sumurmėjo:
  - Rūkų pakrantė, mes su masalu traiškome!
  Matilda papildomai dainavo:
  - Ir šitą "Agdama", gerkime ponioms! Super ponia!
  Gringetos smūgis buvo tikslus. Sviedinys pataikė į apatinę bokšto priekinių šarvų dalį, tiesiai į tarpą. Ir padarė niokojantį poveikį, nesigilindamas į rikošetą. Tokia situacija susiklostė. Tiksliau, penki sovietų tanklaiviai žuvo beveik iš karto. O anglės įtraukė savo nusikaltimų sąrašą.
  Malanya riaumojo, kai sprogo jos kulkosvaidžiai. Keletas berniukų kareivių norėjo prišliaužti prie Hitlerio taknus.
  - Bet pasaran, nesiartink berniuk! - šaukė graži mergina ir liejo kulkosvaidžio sprogimus, drąsūs pionieriai.
  - čiulbėjo Džeinė, trinktelėdama nuogu kulnu į šarvus.
  - O, berniukai, berniukai, berniukai... Jūs staiga tapote nepriimtinas! Tai matosi šiai prakeiktai žemei, tu per kilnus!
  O mergaitei, pono dukrai, gaila šių basų, išdraskytų, purvinų berniukų, kuriuos persmeigė negailestingos kulkos. Kaip viskas liūdna ir sunku.
  Gringeta vėl iššovė, pramušė savaeigį pistoletą SU-100 ir čiulbėjo:
  - O žiogas bėgs atiduoti butelių!
  Malanya rausvu liežuviu apsilaižė lūpas ir siurbčiojo iš plastikinio kokakolos butelio sakydama:
  - Žinoma ne! Duok man vyno ir pakelį cigarečių!
  Matilda, atsargiai judindama baką į priekį, sušnypštė:
  - Cigaretės yra nuodai...
  Džeinė įgavo ritmą ir tęsė:
  - Teisingai, sako žmonės!
  Gringeta atsako, šaudo ir šnypščia:
  Nėra blogiau už nikotiną!
  Malanya kikeno ir urzgė:
  - Krosnyje pakelis cigarečių!
  Matilda pridūrė, kasydama raudoną krūties spenelį:
  Taip, žmonės sako...
  - baigė Džeinė išsišiepusi, iškišdama liežuvį.
  - Bet aš rūkau...
  Malanya baigė aplombiškai.
  - Ir labai džiaugiuosi!
  Merginos juokėsi, rodydamos ilgus, vyšninius liežuvius. Džeinė šypsodamasi pastebėjo:
  - Cigaretė yra pati produktyviausia žudikė, ypač prieš klientą!
  Malania pridūrė:
  - Cigaretė yra kaip tylus šautuvas, bet mėgėjo rankose mirtina!
  Gringeta iššovė iš patrankos ir šypsodamasi pastebėjo:
  - Cigaretė yra patikimiausias snaiperis, visada žudo!
  Matilda šiek tiek sulėtino baką ant kalvos ir nutilo:
  - Cigaretės skonis kartaus, bet traukia labiau nei saldumynai!
  Džeinė giliai įkvėpė ir sumurmėjo:
  - Cigaretė - kaip bloga mergina, tik su ja išsiskirti daug skaudžiau!
  Gringeta kikeno, šovė ir riaumojo:
  - Cigaretė, kitaip nei granata, išmetusi prailgina gyvenimą!
  Merginos nutilo. Jų bakas vėl sustojo ir atsidūrė griovyje. turėjau išeiti. Kariai buvo šiek tiek nervingi. Sovietų gynyba yra labai stipri.
  Jane filosofiškai pastebėjo:
  - Kare trumpiausias kelias į tikslą yra apvažiavimas, o gryna tiesa - niekšiška apgaulė!
  Gringeta, taikliu šūviu daužęs sovietinį patranką, pastebėjo:
  - Aplinkos manevru greičiausiai nukirsite kelią į tikslą!
  Malanya iššovė iš automato ir čiulbėjo:
  - Gyvenimas raudonas, bet lapai raudonu krauju!
  Matilda apibendrino savotišką išvadą:
  - Kare gyvenimas praranda vertę, bet įgyja prasmę!
  Merginos tęsė karą. Jie šaudė ir tuo pat metu kūrė aforizmus keliaudami.
  Džeinė šovė basa koja ir numetė:
  - Karas yra kaip jaunikis, godus išdavystei, bet neleidžia pasenti!
  Gringeta iššovė ir šmaikščiai pasakė:
  - Karas yra geidulinga moteris, ryjanti vyriškus kūnus!
  Malanya sušnypštė atsakydama:
  - Karas, kaip ir meilė, paklūsta visiems amžiams, bet pramoga nėra maloni!
  Matilda suprato, kad reikia pridėti:
  - Karas, kaip kurtizanė, brangus, permainingas, bet visada palieka herojišką prisiminimą apie save!
  Džeinė apvertė šunį savo grakščiais, nuogais pirštais ir kuždėjo:
  - Karas nėra kaip sapnas, stiprios emocijos yra būtinos!
  Gringeta nusišypsojo ir atsakė:
  - Pasaulis nuobodus ir atpalaiduojantis, karas įdomus ir jaudinantis!
  Matilda, su malonumu gurkšnodama kokakolą, tęsė:
  - Karas yra kraujas ir prakaitas, apvaisina ūglius, kurie gimdo drąsą!
  Malanya nusijuokė ir pastebėjo:
  - Kad ir koks įdomus būtų karo procesas, visi nori pabaigos!
  Džeinė vėl perbraukė nuogais kojų pirštais per ginklo atlošą ir dainavo:
  - Karas - ne knyga, negalima jos užčiaupti, nepaslėpsi po pagalve, galima tik sujaukti!
  Gringeta supyko:
  - Karas yra religija: jis reikalauja fanatizmo, disciplinos, neabejotino paklusnumo, bet jo dievai visada yra mirtingi!
  Malanya tyliai nusijuokė ir pasakė:
  - Kare, kaip ir kazino, rizika didelė, o pelnas trumpas!
  Matilda nusišypsojo ir lojo:
  - Kareivis mirtingas, šlovė pamiršta, trofėjai susidėvi, ir tik priežastys pradėti naujas žudynes yra nepašalinamos!
  Džeinė subtiliai kalbėjo:
  - Mes niekiname žmogžudį, nebent jis yra fronto karys, mes niekiname vagį, jei jis mūšio lauke yra marodieris dvigubai!
  Gringeta vėl prikalė vinis ir sušnypštė:
  - Kareivis yra riteris, kurio šarvai turi drąsos ir garbės! Generolas baronas, turintis karūną: apdairumas ir sumanumas!
  Malanya šypsodamasi pasakė:
  - Kareivis skamba išdidžiai, eilinis - menkinai!
  Matilda išmintingai atsakė:
  - Pirmasis puolime gali mirti, bet paskutinis atmintyje neliks!
  Džeinė uždususi sušuko:
  - Geriau būti pirmam trofėjų dalyboje nei puolime!
  Gringeta šypsodamasi pridūrė:
  - Karas kaip moteris, tik vyrus nustumia nepalauždamas!
  Malanya oriai atsakė:
  - Moteris, skirtingai nei karas, neskuba vyro guldyti!
  Matilda juokdamasi pasakė:
  - Karas, skirtingai nei moteris, niekada nepasitenkina paskirtų vyrų skaičiumi!
  Džeinė vėl pasuko svirtį plikais pirštais ir pasakė:
  -Karas yra pati nepasotinama moteris, ji visada turi mažai vyrų, ir ji neatsisakys moters!
  Gringeta manė, kad reikia pakartoti šį šmaikštų aforizmą:
  - Moterys nemėgsta muštis, bet noras paguldyti vyrą ne ką prastesnis už kulką!
  Malanya sušnypštė kaip kobra ir išspjovė rausvą liežuvį:
  - Paguldyk vyrą, gal mažą kulką, padaryk laimingą, moterį su didele širdimi!
  Matilda su sardoniška šypsena pridūrė:
  - Didelė širdis, dažnai veda prie mažo savanaudiškumo!
  Merginos baigė keistis šmaikščiais pasisakymais ir ėmė susitelkti į mūšio lauką. Danguje skraidė atakos lėktuvai TA-311, kurie apšaudė sovietų kariuomenės pozicijas. Nors ir lėtai, Trečiojo Reicho koalicija žengė į priekį. Ir ji turėjo laiko šiek tiek pavalgyti, prarydama lavonus.
  Merginos, nuobodžiaujančios, vėl pradėjo juokauti su aforizmais:
  Džeinė sušuko:
  - Karas neturi moters veido, bet vyrus nukraujuoja staigiau nei žmoną!
  Gringeta šovė ir sušnypštė:
  - Karas neteikia džiaugsmo, bet tenkina agresyvius instinktus!
  Malanya atsakydama sušvilpė:
  - Džiaugsmas kare, priešų lavonai tik į kainą!
  Matilda, slinkdama takelius, pridūrė:
  - Karas - tai lauko arimas: apvaisintas lavonais, laistomas kraujas, bet jis pakyla pergale!
  Džeinė iššovė ir murkė atgal.
  - Pergalė auginama ant lavonų ir kraujo, bet ji duoda vaisių su silpnu!
  Gringeta šovė, sudaužydama trisdešimt keturis kaip stiklinį akmenį ir sušnypštė:
  - Karas yra kaip kanibalo gėlė, ryški, mėsėdė ir su blogu kvapu!
  Malanya basa koja nušluostė pedalą ir sušuko:
  - Karas yra pažangos motina ir tinginystės pamotė!
  Matilda paims, o kaip jis riaumos:
  - O kare kario gyvybė ne kainoje, o nuo generolų ir visai netektis!
  Džeinė perbraukė rankos kraštu per krūtinę ir čiulbėjo:
  - Jei nori taikos - įkvėpk baimę, jei nori karo - kelk juoką!
  Gringeta paėmė ir šovė, basa koja rodydama ginklą, dainuodama:
  - Juokas nėra nuodėmė, jei nesi juokas kariniuose reikaluose!
  Malanya kikeno ir sumurmėjo iš sėkmės:
  - Karas kaip cirkas, tik nugalėtojas juokiasi paskutinį kartą!
  Matilda vadovavo tankui, sutraiškydama porą pionierių, riktelėjo:
  - Kare kaip cirke tik kilimas, rimtas žudikas!
  Merginos vėl tylėjo. Jie pavargo būti aštrūs. Apskritai karas nėra per gražus.
  Džeinė susierzinusi pagalvojo: Didžioji Britanija atidavė vokiečiams. Nors kiek žemių britai užkariavo. O kiek tos Vokietijos! Didžioji Britanija tapo kolosalia imperija. Tačiau ji negalėjo suvirškinti savo kolonijų. Trečiasis Reichas pranoko kampų galią ir net vadai pasirodė daug stipresni ir pajėgesni.
  O kai naciai atvyko į Londoną, Anglijos istorija baigėsi. Atsirado nauja imperija, turinti precedento neturinčią galią. Kurių kariuomenės tarnauja daugeliui tautų ir šalių. Ir ką jau kalbėti: Trečiasis Reichas, išskleidęs sparnus, paskandino Britaniją.
  Tačiau keturiasdešimtaisiais metais, užkariavęs Prancūziją, Hitleris dosniai pasiūlė taiką Čerčiliui. Ir reikėjo su tuo susitaikyti: sveikas protas leido manyti, kad Britanija iš karo net teoriškai nieko negali gauti, bet jį prarasti. Hitleris oro mūšį su Anglija kovėsi pusiausvyra. Su dideliu delsimu jis perkėlė kariuomenę į Afriką. Išvyko į Sovietų Sąjungą. Tačiau visa tai tik atitolino nelaimę.
  Vokiečiai, pasinaudoję okupuotomis teritorijomis, rado jėgų kautis dviem frontais, Japonija užtikrintai įveikė amerikiečius. Ir tada Stalinas išdavė, sudarydamas paliaubas. Didžioji Britanija parpuolė ant kelių ir tapo Trečiojo Reicho dalimi.
  Daugybė pergalių vermachtui pelnė nenugalimo šlovę. Džeinė su draugais noriai ėjo į nacių armiją - gaudyti laimės ir gretų. Ir jiems tam tikru mastu pavyko.
  Tai kas? Dabar jie turi dvi Tėvynes: Didžiąją Vokietiją ir Mažąją Britaniją.
  Džeinė iš gerklės gurkštelėjo kokakolos ir čiulbėjo:
  - Meilė ir mirtis, gėris ir blogis... Kas šventa, kas nuodėminga, žudikai nesirūpina!
  Gringeta dainavo atsakydama, pasiųsdama kitą sviedinį:
  - Mylėkite ir išdrįskite, tegul blogis viešpatauja, o rinkitės, mums duota tik viena!
  Merginos šiek tiek apsidžiaugė. Na, tiesą sakant, kiek įmanoma, sureguliuokite save nedideliu būdu. Jie jauni, linksmi, energingi ir gana laimingi. Tiek daug muštynių ir nė vieno įbrėžimo. Išskyrus tai, kad jie nusibraižys ant bako.
  Malanya aštriai pastebėjo:
  - Ech, Čerčilis turėjo priimti Hesso pasiūlymą ir stoti į karą su SSRS. Tada būtume valdę visą planetą, o galiausiai Vokietija būtų sutriuškinta!
  Matilda su malonumu dainavo:
  - Vokietija yra gera mūšyje, britų liūtas yra geriausias!
  Malania patvirtino:
  - Taip, mūsų liūtas iš Didžiosios Britanijos yra geriausias!
  Džeinė šypsodamasi pasakė:
  - Dar turime šansą! Čia Hitleris mirs, o Vokietijos imperija subyrės!
  Gringeta iššovė sviedinį ir iš dalies sutiko:
  - Tegul suyra! Juk jie mėsėdžiai plėšrūnai, bet ar mums nuo to bus geriau?
  Malanya filosofiškai pastebėjo:
  - Vienybė kietuoju režimu, geriau nei netvarka ir aplaidumas švelniu režimu!
  Matilda spaudė nuogus padus pedalus ir lojo:
  Mes taip pat būsime Marse! Ir už Saulės sistemos ribų!
  Jane atsakė Monos Lizos šypsena:
  - Pirmiausia turite nustatyti vieną režimą Žemės planetoje!
  Gringeta, paėmė ir karštai uždainavo:
  - O mes toks režimas, neleisime jai keistis!
  Malanya su sąmojingumu pastebėjo:
  - Bet kad palikčiau tave su nosimi, turiu pakeisti nosį!
  Merginoms pasisekė kaip niekad. Čia jų tankas pasiekia pirmąją apkasų liniją. Ir laužo žemę vikšrais. Kariai juokiasi.
  - Mes juos visus paimsime!
  Vienas iš ginklų įstrigo tarp ritinėlių, ir tankas sustojo. Merginos išlipo iš automobilio, tačiau bakas buvo perpildytas ir per karšta. O lauke rizikinga, galima nusideginti.
  Kariai išskubėjo, blykstelėdami nuogais kulnais ir dainuodami:
  - Esame niūrios merginos, geros draugės, na, bet basomis kojomis, tegu plaka, žvaliai gąsdina!
  Džeinė nubėgo ir pažymėjo:
  - Štai mes kosminiai jūrų pėstininkai!
  Malanya šypsodamasi patvirtino:
  - Ir erdvėje, ir tūpimo aikštelėje!
  O Gringeta paėmė ir vaikščiojo ant rankų staugdama:
  - Aš super karys! Abejoju visais!
  Matilda atsakė ir sušnypštė:
  - Lašas po lašo nuodai į fiurerį!
  Džeinė nusijuokė ir dainavo:
  - Smūgis stiprus, o fiureris - visagalis!
  Kariai pabėgo, vaikščiodami basi, per griuvėsius, sutraiškytas, stipriai įkaitintas geležis, visokias sijas, sulaužytas kaukoles.
  Jane dainavo:
  - Suprasi mane... Suprasi mane... Suprasi mane, o geresnės šalies nerasi!
  Merginai malonu bėgti ne per daug sukietėjusiomis kojomis aštriu keliu ir šiukšlėmis. Tikrai didelis malonumas.
  Gringeta dainavo:
  - Vasara, saulė šviečia aukštai...
  Malanya palaikė dainą:
  - Aukštai... Aukštai!
  Matilda pridūrė:
  - Vasara, mes toli iki mirties! Toli!
  Kariai akivaizdžiai nudžiugino. Išties, koks malonumas taip energingai judėti ir šokinėti.
  Džeinė nusijuokė ir pasakė:
  -Mirtis yra susitarimas, nešlovė yra absoliutus!
  Gringeta trynė vieną basą koją į kitą ir sušnypštė:
  - Mes atostogausime! Ir kartu pergalė!
  Malania skeptiškai pasakė:
  - Mūsų ar vokiečių?
  Matilda nusišypsojo ir dainavo:
  - Mūsų laukia mirtinas gaisras...
  Jane atsakė:
  Bet jis bejėgis...
  Gringeta staugė kaip pantera:
  - Kiekvienas turi atskirą karstą...
  Malanya paėmė jį ir šaudama sušnypštė:
  - Boshey batalionas nugrimzdo į kapą!
  Matilda sušuko:
  "Visas legionas įkrito į kapą!
  O mergaitės ėmė ir miaukavo... Jie kaip liekni arkliai. Ir taip miela, kojos nuogos, įdegusios.
  Džeinė paėmė ir su malonumu sušnypštė:
  - O aš kobra! O aš kobra! Visai ne lokys!
  Gringeta sušuko atgal:
  - O kobrai malonu skristi iki debesų!
  O merginos ir ims, ir susidurs kaktas. Iš akių liejasi kibirkštys, lyg valanda atėjo!
  Malanya paėmė jį ir sušnypštė:
  - Hitleris kaput!
  Matilda ją palaikė:
  - Ir Stalinas kaput!
  Džeinė papurtė klubus ir čiulbėjo:
  - Aš šviesos karys, laukiniai ant kelių... Visus, kurie šmeižia, nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Malanya paėmė jį ir suriko:
  - O Hitleris kvailys, rūko tabaką! Jis vagia degtukus, nemiega namuose!
  Matilda piktai nusišypsojo ir paklausė:
  - Kaip manai, ar fiureris turi?
  Gringeta basa koja trypė ant pelenų ir urzgė:
  - Žinoma ne! Mes jam duosime keturis, blowjob!
  Malanya, pavarčiusi akis, sušnibždėjo:
  - O, labai malonu burnoje laikyti pulsuojančią nefrito lazdelę ir jausti tai liežuviu!
  Matilda uždususi sušnibždėjo:
  - Ir kaip tai puiku! Ir viskas bus tiesiog puiku!
  Merginos šokinėjo vis aukščiau. Tačiau jų bakas buvo suremontuotas ir turėjo grįžti. Kariai įlipo atgal ir sušnypštė:
  - Tai mūsų tankas! Jis bus tiesiog puikus!
  Džeinė staiga prisiminė pasaką apie Robiną Hudą. Ten yra mažasis Džo, berniuką paėmė šerifas į nelaisvę. Berniukas buvo kankinamas: užtemptas ant stelažo, apkepti kulnai.
  Liepsnoms laižant apnuogintus, sukietėjusius berniuko pėdų padus... Džeinė čia pajuto susijaudinimą, be to, labai norėjo pasimylėti. Čia jie įėjo. Ypač japonų nindzė Karas. Šis šviesiaplaukis berniukas, toks gražus ir turi labai didelį vyrišką tobulumą. Ir taip malonu krūtimis liesti tokią švarią ir lygią odą.
  Džeinė norėjo įsikišti kojos pirštą tarp kojų, bet susigėdo ir persigalvojo. Nors iš tiesų toks veiksmas be galo malonus!
  Valdovo dukra pasakė:
  - Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje! Ir įniršusi, ir įsiutusi ugnis!
  Merginos vėl perkėlė savo "Goering" -5 į sovietų kariuomenės pozicijas. Tikriausiai pats Stalinas buvo gana išsigandęs, kai sužinojo apie nacių veržimąsi į priekį. Tikrai, kaip čia nepasiklysi. Į tave veržiasi kolosas, bet nėra ką atsakyti. Trisdešimt ketveri, jūs negalite įveikti E serijos. Ir juo labiau iš piramidinių AG.
  O Stalinas, matyt, ištiktas šoko. Bent iškviesk tarakoną savo patarėjams. Jokio garso, jokios prasmės, jokio vandens purslų! Panašu, kad gausite maišytuvus!
  Džeinė šypsodamasi pastebėjo:
  - O Stalinas, skirtingai nei Čerčilis, visada noriai priimdavo Hitlerio dalomąją medžiagą ir eidavo į taiką!
  Gringeta entuziastingai dainavo:
  - Pasakyk man, kas yra pasaulis! Jie tau atsakys - saulė ir vėjas!
  Malanya entuziastingai pastebėjo:
  - Ir turėsime stiprių, sveikų vaikų!
  Matilda nusijuokė ir sušnibždėjo:
  - Pasaulis - ne šachmatų lenta, o Hitleris - ne karalius!
  Jane pataisė savo draugą:
  Jis aukštesnis už karalių! Ir mes nušluosime jį nuo planetos veido!
  Gringeta paėmė ir suriko:
  - Britų didybė, pripažino planetą! Fašizmas buvo sutriuškintas kardo smūgiu!
  Malanya entuziastingai pridūrė:
  - Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos!
  Matilda, su pirmąją meilę suradusios merginos entuziazmu, pridūrė:
  - Tikiu, mes pastatysime šventą komunizmą!
  Džeinė pratrūko juoktis ir pasakė:
  - O vokiečiams vadovaujant, iš tikrųjų galima statyti komunizmą!
  Gringeta trenkė kakta į ginklo užraktą ir dainavo:
  - Mes juokaujame apie komunizmą, dabar mes jį statysime! Ir Stalinas bus mūsų super herojus!
  Malanya pridūrė, paaiškindama:
  - Žinoma, karste!
  Gringeta lengvai patvirtino:
  - Žinoma, karste!
  Džeinė filosofiškai pastebėjo:
  - Kad ir koks didis būtų karalius, jis įeis į karstą, kaip į veislyną!
  Gringeta šelmiškai šypsodamasi pridūrė:
  - Politikas visada meluoja, tiktai miršta iš tikro!
  Malanya spustelėjo nuogus kojų pirštus ir pasakė:
  -Nemirtingumas tikras, bet mirtis iliuzinė!
  Matilda taip pat paskelbė aforizmą:
  - Karaliai gali viską, bet ne vienas, ne vienas karalius negali palikti karsto žemėje!
  Jane tviteryje parašė:
  - Greitai gyvenimas baigsis...
  Gringeta palaikė aplombu:
  - Netrukus!
  Malanya šaudė iš kulkosvaidžių į sovietų pėstininkus ir sušnypštė:
  - O mama, mama, pasigailėk sūnaus!
  Matilda, sunkiai tramdydama juoką, pridūrė:
  - Juk jis turėjo gyventi, nė dienos!
  Džeinė filosofiškai mąstė:
  - Visi nori gyventi gražiai, bet tik nedaugelis miršta oriai!
  Gringeta šypsodamasi atsakė:
  - Mirtis žada bėdų, nebent ji žaižaruoja pasiekimų spinduliais!
  Malanya sušnypštė įnirtingai išsišiepus dantimis:
  "Gera mirtis yra geriau nei blogas gyvenimas!"
  Matilda metė iššūkį:
  - Gera būti Dievu, laukinėje gamtoje, blogai velniui zonoje!
  Gringeta su nuodinga šypsena pastebėjo:
  - Ir mums pritrūko kriauklių... Sutikite, tai didžiulė tragedija! Jokios naikinimo dovanos!
  Džeinė paniekinamai prunkštelėjo.
  - Bus naujų pristatymų ir kitų prezidentų!
  . 17 SKYRIUS
  Friedrichas šią dieną, 1947 m. spalio 10 d., kaip visada kurtas ir nenuilstantis, greitai lenktyniavo ant oro arklio Me-362. Berniukas nejautė nė šešėlio nuovargio, buvo per daug susijaudinęs ir vis tiek šovė be nepataiko. Naktį remonto komandos, pirmiausia amerikiečių, paleido dalį sugadintos įrangos. Visų pirma, "Pattons" vėl buvo sukamas vikšrais, be to, pradėjo veikti pora šimtų šių mašinų, perkeltų iš anapus vandenyno, palei jau derintus geležinkelius. Partizanai, žinoma, stengėsi, bet jiems sekėsi daug prasčiau nei įprastai. Bandera rinkimuose nugalėjo ukrainietę Batką, o partizanų gretose augo išdavystė ir dezertyravimas. Be to, susirgo partizaninio judėjimo vadas Vorošilovas ... Ir jie laiku nepasirinko jam pakaitalo ... Taigi, šoko tarptautinės fašistų grupės aprūpinimas buvo gana patenkinamas. Taip, drąsūs pogrindžio darbuotojai ir didvyriški diversantai kartais pasiekdavo sėkmės, bet ne aukščiau taktinio lygio. Be to, atsiradus naujiems kapituliuojantiems sąjungininkams, smarkiai sumažėjo tikėjimas SSRS pergale, o tai lėmė, kad svyruojantys elementai atvirai ar net slaptai perėjo į nacių pusę.
  Dezertyrų skaičius ypač išaugo Kraikovo Raudonojoje armijoje ir Lenkijos armijoje. Lenkai, tikėdami nacių ir ypač Vakarų kapitalistų pažadais, rimtai tikėjosi, kad Rusijos sąskaita bus sukurta didžiulė imperija rytuose! Žinoma, ne visi lenkų komunistai liko ištikimi sovietams, bet likę politiniai atspalviai... Liberalai yra ypač nepatikimi... Taigi lenkų daliniai pradėjo pasiduoti Maskvos slėnyje beveik iš karto nuo pat karo pradžios. puolamieji... Laimei, jų buvo nedaug ir tai dar neturėjo lemiamos įtakos karo eigai.
  Friedrichas pats atliko porą pirmųjų skrydžių, atitrūkdamas nuo likusių pilotų. Jis pamatė, kad priešas nebe taip tankiai sutinka nacių ordas, o tankų pleištų kelyje beveik neliko minų laukų. Tačiau sovietų kariai sunkiai kovojo. Pėstininkai ugnies neatidengė ir, leisdami tankams užsidaryti, bandė sugriauti jų vikšrus ar krūvą granatų arba padegti degiojo mišinio buteliais.
  Terminatorius berniukas iš esmės padidino balą dėl sovietinių ginklų. Be to, fotografuojant iš horizontalios plokštumos, vengiant laiko praradimo nardymui. Tiesa, buvo sunaikinti ir keli pasaloje buvę tankai. SSRS aviacija veikė neaktyviai. Iš pat ryto pasirodė tik septyni U-2 lėktuvai, tada keturi Laggai. Apskritai, Friedrichas su jais trumpai pasikalbėjo, lengvai paspausdamas gaiduką... Ir tada, kaip visada!
  Nuslopinę jau susilpnėjusius kovos taškus, nacių tankai veržėsi toliau per lauką ir į apkasus... Tačiau šioje jau šeštoje ir iš dalies penktoje gynybos linijoje buvo sutikti ir prieštankiniai grioviai bei ežiai (iš viso jų buvo aštuonios). ). Sovietiniai šauliai susinervino ir pradėjo šaudyti iš toli. Nacių artilerija buvo negailestinga, o aviacija ... Iki šiol kaip čiuožykla viskas buvo susmulkinta. Na, Friedrichas kaip visada lenkia visus, greitesnis ir šaunesnis. Kariuomenės formavimosi pokyčiai įvyko, Pattonai su galinga kulkosvaidžio ginkluote išsiveržė į priekį. Priverstinis sprendimas sumažinti nuostolius dėl kamikadzės pėstininkų, kurie aukojasi, bet nenori pasiduoti...
  Friedrichas su savo mergina Helga atliko trečią skrydį. Čia jie pirmą kartą sutiko daugiau ar mažiau didelę sovietinių lėktuvų partiją. Tarp jų buvo net penki Br-3 (iš kur jie buvo iškasti). Kaip bebūtų keista, bet SSRS bombonešiai, pamatę vokiečių tūzus, iškart atsisuko atgal, o naikintuvai puolė juos pasitikti.
  Friedrichas šaltakraujiškai apšaudė bandžiusius privažiuoti automobilius. Įskaitant tūzą su SSRS herojaus žvaigžde ant fiuzeliažo. Tačiau patyręs karys bandė patekti į debesis, tačiau prieš tokį monstrą kaip Friedrichas Bismarkas pasirodė tik blogiau. Terminatorius berniukas, nedingęs, numušė trisdešimt šešis naikintuvus ir keturis atakos lėktuvus vienu metu, įsijungęs, forsiv, puolė paskui bombonešius.
  Tačiau čia Friedrichas išsiaiškino, kad jo automobilis ne taip skubėjo ir nenumušė 740 numatytų kilometrų net ir ant priverstinio variklio. Priežastis aiški, Friedricho 30 milimetrų pabūklai Mr-108 buvo pakeisti į Mr-103, kurios pradiniu sviedinio greičiu 960 metrų per sekundę kur kas efektyviau prasiskverbia per tankų stogą, o priešo naikintuvus iš labai toli, bet beveik pusantro karto sunkesnis ir mažesnis su 420 šovinių per minutę šaudymo greičiu (tačiau Friedrichas, papuolęs į transą, mieliau smogė pavieniais sviediniais!). Taip, o šaudmenų apkrova ginklams buvo padidinta ypač Friedrichui. Taigi, pasivyti bombonešius nebuvo lengva. Keli vikrūs He-362 aplenkė drąsų, jauną asą. Jie krito kaip kruša ant pasėlių, traiškydami ir kankindami sovietinius automobilius. Be to, Br-3, kaip lėtesnis ir prasčiau ginkluotas, tapo lengvu teroristų pilotų grobiu. Frederikas jau buvo subrendęs iki šventės pabaigos, bet įveikė dar keliolika distancijų ir išmušė penkiasdešimt. Tačiau berniukui nepavyko įveikti savo ankstesnio rekordo - dviejų šimtų penkiasdešimt trijų automobilių.
  Friedrichas grįžo su dideliu entuziazmu sieloje. Jis laimėjo ir laimi! Ir minčių apie jo išdavystę visiškai nebėra. Jaunuolis net pasakė sau:
  - Ir kodėl tokie išankstiniai nusistatymai! Namai yra ten, kur auga jūsų draugai ir vaikai! O SSRS - ne Tėvynė, o tautų kalėjimas!
  Helga išgirdo šiuos žodžius, bet nesuprasdama tikrosios jų reikšmės patvirtino:
  - Tu teisus! Ir greitai turėsime vaikų! Nors aš nenoriu gauti skrandžio, kol dar toks karas!
  Frydrichas nusijuokė.
  - Tai priklauso nuo visagalio Dievo valios. Tačiau popiežius ir nemažai metropolitų yra mūsų pusėje!
  Ketvirtasis puolimo skrydis su reaktyviniu varikliu "Fokken-Wulf-5" virto ginklų medžiokle, nes buvo sugauti tik pora tankų. Tačiau tikrasis išbandymas dar laukė.
  Rotmistrovo penktoji gvardijos tankų armija užbaigė pervežimą į Krasnogvardeiskio sritį. Tačiau visiškos nuostabos pasiekti nepavyko. Nacių žvalgybinė aviacija užfiksavo didelės tankų masės judėjimą, naciai suskubo imtis atsakomųjų atsakomųjų priemonių. Apie penki šimtai 2-osios SS tankų armijos SS dalinių, taip pat du šimtai transporto priemonių iš strateginio rezervo, išėjo pasitikti devynis šimtus penkiasdešimt tankų ir savaeigių pabūklų, sustiprintų Rotmistrovo šarvuoto kumščio atsargomis. Visų pirma, mūšis vyko lauke, netoli Pervomaiskio kolūkio, kur užgrobtoje linijoje buvo vokiečių grenadierių ir ginklų.
  Friedrichas ir geriausi Vokietijos tūzai buvo pakviesti atremti didžiulio smūgio iš žemės ir oro.
  Stalingrado mūšio didvyris generolas leitenantas Rotmistrovas vykdė paties vyriausiojo vado įsakymą, nuoširdžiai tikėdamas, kad mūšis prie Maskvos dar nepralaimėtas. Jo rankose buvo valdžia, blykčiojo viltis, kad SSRS atgaus tai, ką buvo praradusi anksčiau. Tačiau kolona, judanti savo jėgomis, gana išsitempė. Tai iš dalies lėmė noras išvengti Trečiojo Reicho žvalgybinių lėktuvų, o kitą žygio trukmę nulėmė geležinkelio linijų pažeidimai dėl priešo lėktuvų smūgio.
  Sunkūs bombonešių smūgiai privertė dideles tankų pajėgas savo jėgomis žygiuoti šimtus kilometrų. Be to, žygis buvo maksimalus greitis... Atsižvelgiant į tam tikrą bakų parko nevienalytiškumą, vieniems automobiliams pavyko pakeisti filtrus, o kitiems, priešingai, senų tipų, įskaitant netobulas transmisijas, dyzeliniai varikliai sulėtino.
  Dėl žiauraus ir didžiulio priešo lėktuvų smūgio penktoji smūgio armija buvo įsikūrusi pakankamai toli nuo fronto linijos ir tai privertė šią plieninę čiuožyklą eiti nuo vakaro iki ryto.
  Rotmistrovo jau laukė kompaktiškesnė nacių grupė. Pasiekę bendrą tankų skaičių, naciai buvo pranašesni savo kokybe: turėjo apie pusantro šimto "Panthers" -5 ir "Tigers" -5, taip pat keliolika "Goerings" L (angliškų transporto priemonių su 17 pėdų). pistoletai, kurių įsiskverbimo galia maždaug prilygsta pistoletui "Panthers"), E-50, AG-50 ir "Patton". Tankų naikintojai Superferdinanda vis dar buvo pakeliui.
  Žinoma, būtų buvę geriau masiškai pulti nacius, tačiau baisus Žukovas per daug skubino Rotmistrovą, pagrįstai bijodamas, kad naciai imsis energingų atsakomųjų priemonių. Tačiau tai jau padaryta...
  Tačiau čia sovietų armija turėjo vieną kozirį - tai buvo rimta oro priedanga... Lėktuvai pašalino ir Uralo kryptį, ir norminį rezervą, o net mokomieji automobiliai, taip pat įranga buvo metami į mūšį tiesiai nuo surinkimo linijos. . Tai buvo galimybė pralaužti dešinįjį šoną ir užpakalį, fašistinį pleištą, kuris veržėsi toli į priekį.
  Generolas Gota ir kiti vadai, jau preliminariai aptariant Maskvos operacijos planą, manė, kad Krasnogvardeiskas tikrai taps tankų mūšio vieta su sovietų armijų koviniu rezervu, o tai reiškia, kad reikia turėti priedangą. planą.
  Specialūs vokiečių lėktuvai, ypač Xe-362, stebėjo oro erdvę, kad mūšis prie Krasnogvardeisky turėjo tapti didžiausiu ne tik tankų, bet ir oro mūšiu per Antrąjį pasaulinį karą!
  Friedrichas buvo pašauktas kovoti su priešu, jis yra geriausias liuftvafės tūzas, oro mūšių karalius buvo Trečiojo Reicho pergalės simbolis. Ir šalia arba beveik šalia jo dešinėje, į puolimą, taigi ir ypač galingą Fokken-Wulf-5 modifikaciją, Helga puolė.
  Berniukas net dainavo:
  - Žvaigždžių laivais mes skubame per bangas! Kvarkai putoja eterio sūkuriuose!
  Helga patvirtino:
  - Raudoni padarai, jums bus Kabliukas! Požemio pragaro pasaulio vaikams!
  Friedrichas nusijuokė ir išsakė savo mėgstamiausią:
  - Na, nuo varžto! Mirties angelas, tik švilpuok, kad pasirodytų! Suplėšys visas nuodėmes į gabalus!
  Helga nusijuokė atsakydama.
  - Na, tu šmaikštus!
  Friedrichas kiek nerimavo dėl jo lėktuvo svorio padidėjimo, ryšio su tolimojo nuotolio ginklų įrengimu ir amunicijos padidėjimu. Juk 30 milimetrų pabūklo sviedinys, tris kartus sunkesnis už 20 mm, o naikinamąją galią gal keturis kartus galingesnis, yra universalus ginklas, pritaikytas nešti šarvus tiek ant paviršiaus. planetoje ir ore! Jaunasis asas net norėjo atsisakyti kulkosvaidžių, išimti jų keturis didelio kalibro, bet ... Helga prieš skrydį paprieštaravo:
  - Juk tai gali ateiti į artimą kovą. Geriau pasilikti šį kozirį...
  - Užteks Force Majeure ir dviejų "šaulių"! Friedrichas sutrumpino. Man ką nušauti arti - užtenka. Apskritai manau, kad kulkosvaidžių ginkluotė čia yra perteklinė.
  Helga linksmai kikeno ir paglostė berniukui per nugarą.
  - Ne visi, deja, tokie nenugalimi riteriai kaip tu! Daugelis tūzų vis dar yra pradedantieji, jiems reikia tankesnės ugnies, kad būtų galima tikrai pataikyti ...
  Friedrichas visiškai pagrįstai prieštaravo:
  - Tokio brangaus automobilio kaip ME-362 U pradedančiam pilotui nedovanosi. Šis kovotojas skirtas tūzams.
  Helga, užuot atsakiusi, įskrido į savo naikintuvą atakos lėktuvą, mirga, nuogi, rožiniais kulnais. O ką daugiau daryti, nuskambėjo pagalbos skambutis.
  Friedrichas apskritai buvo patenkintas, kad pašalino du kraštutinius kulkosvaidžius, masyvi mašina lengviau užsivedė, greitis padidėjo, o sparnų pašviesėjimas pagerino manevringumą. Nors pačios šaudymo vietos buvo padengtos gaubtais, jų sumažinimas gerokai padidino automobilio aerodinamiką. Nors pagal aerodinamines savybes Me-362 vis dar neprilygsta stūmokliniams varikliams, toks yra universalus karo žirgas.
  Žemiau blyksteli reti medžiai, laukai... Diena karšta ir panašu, kad kovoti nebus lengva. Ypač rusai, kurie pralaimi šį didžiulį mūšį. Čia, kairėje ir šiek tiek žemiau, skraido varnų pulkas... Didelis pulkas, o kai kurios varnos labai didelės... Grėsmingas ženklas, varnos lydi visus karus, šis žiaurus sentimentalumo neturintis pasaulis. Kaip Boyarsky dainavo garsiajame miuzikle:
  - Bet kodėl! Neįmanoma gyventi protu! Bet kodėl - gyvenimas mūsų nieko nemoko!
  Tai yra smurtas, smurtas ir dar daugiau smurto! Žiaurumas, žiaurumas ir dar kartą žiaurumas, cementuojantis tautą!
  Varnų pulkas atrodo begalinis, jų yra dešimtys, šimtai tūkstančių, o jos gurkšnoja taip, kad net hermetiškai uždarytoje kabinoje girdisi. Friedrichas per radiją paklausė Helgos:
  - Ar galime juos smogti kulkosvaidžiais?
  Ace mergina prieštaravo:
  - Nedaryk! Čia svarbi kiekviena kulka!
  Frydrichas nusijuokė.
  - Kas visai įmanoma! Karalius po sostu, guli šovinių maiše.
  Iš už grifų pulko staiga iššoko pirmoji sovietinių lėktuvų partija. Pirmiausia juos sutiko salamandros. Buvo nuostolių iš abiejų pusių, žuvo daugiau rusų. Friedrichas vėlai atidengė ugnį ir numušė tik aštuonis automobilius. Bet tai vis tiek bloga pradžia. Bet buvo numušta vokiškų "Salamandrų" -3 pora, taip pat Me-262, neaišku, kaip pavyko visus aplenkti.
  Tačiau pagrindinis dalykas dar ateis. Varnų pulkas baigėsi, vokiečių lakūnai iššoko į erdvę virš Krasnogvardeisky lauko ir pradėjo.
  Visa armija puolė prie vokiečių eskadrilės, o čia iš tikrųjų buvo kelių SSRS oro armijų aviacija. Didžiulė visų rūšių orlaivių armada, bet daugiausia tai buvo Jakovas ir šiek tiek mažiau Laggs.
  Friedrichas atidengė ugnį iš daugiau nei šešių kilometrų atstumo. Jis vėl pasinėrė į laukinio transo srautus, kai nesitaikai, o visi pirštai spaudžiasi automatiškai. Kai nebėra jokio svarstymo, minčių, kūnas tarsi tavo, bet tu jau esi tarsi nežinomų jėgų marionetė... Tai reiškia, kad ne kūnas tavo, o požemio dvasia - nešvarios, piktos jėgos. ...
  Na, o terminatoriaus berniuko galvoje už tai, kiek kartų daina skambėjo:
  Draugų rate, bet tuo pačiu ir vienišas,
  Kančios, liūdnų rūpesčių nelaisvėje!
  Mūsų pasaulis taip pavargęs nuo priekaištų,
  Nei platybės, nei grožio nesimato!
  Kur mus nuvedei - piktasis piktasis velnias?
  Kai piktasis demonas paverčia armiją!
  Medžiok mus, žinoma, karinę šlovę,
  Nors mano siela yra niekšiškas parazitas!
  
  Tokia tuštuma mirštančioje dvasioje
  Aplink pelkę nematai kelio!
  Ir mirtis, tai negailestingai senai moteriai,
  Kas renka duoklę šventojoje Rusijoje!
  
  Paprastas supratimas nešviečia,
  Viskas žiniatinklyje, neribota galia!
  Noras gyventi žemiškoje buveinėje,
  Ragaukite su saldžiu saldumu, džiaugsmu, laime!
  
  Bet likimas pasiuntė jo sūnų į karą,
  Kur turėjome pamiršti ramybę!
  Nereikia už tai keikti šėtoną,
  Mes nieko daugiau nenorėjome!
  
  Lėktuve perskridau per viesulą,
  Atlikęs triuką, ir priėmimas yra karūna!
  Patikėk, Tėvynės kovotojas nemirė,
  Žaiskime laidotuvių maršą dėl nešvarumų!
  
  Priešas yra daug, stiprus,
  Automobiliai, naikintuvai, raketos!
  Mes sudaužysime pragarišką Vermachtą į gabalus,
  Bus apdainuoti Rusijos žygdarbiai!
  Ateis į Žemę, tikiu komunizmu,
  Gyvensime laimingai - tikrai žinau!
  Žmonių budelis sugrius - fašizmas,
  Pergalė bus gerumu, gegužės šviesa!
  
  Tėvyne, greitas skrydis,
  Tai suteikė mums šventą gyvenimą!
  Tėvynės himnas gieda mūsų širdyse,
  Juk aš nuožmiai kovoju už ją!
  
  Ir ateis laikas, tikiu šviesus,
  Nebus žudynių, senatvė pražus į bedugnę!
  Gentis vystysis be krašto,
  Viršus paskubins linijų pasiekimus!
  
  Ir tam, kad tą laiką priartintume;
  Reikia kovoti kaip Rusijos kareivis!
  Kad jis pasiektų visus, kurie nėra debilai,
  Kad rusai visada žino, kaip kovoti!
  Friedricho galvoje skambėjo gera patriotinė daina, tačiau išdavikiškos rankos ir kojos - kaip tik priešingai. Būtent jie siuntė sviedinius į visų tipų ir markių sovietinius lėktuvus. Sovietų lakūnai bandė priartėti ir paleisti sąvartyną... Volka, nušovęs daugiau nei penkiasdešimt važiuojančių automobilių, padarė posūkį ir išvengė šūvių bei bandymo taranuoti (šią kamikadzę jis nukirto kulkosvaidžiu trumpais pliūpsniais) . Tada jauno tūzo lėktuvas pasislinko ir, būdamas koviniame transe, berniukas davė daug pneumatinių ginklų. Labai nušienauta nemažai sovietinių naikintuvų, kylančių iš užnugario.
  Čia Frydrichas vos nesusitrenkė, bet sugebėjo įlįsti į ugnies liniją ir tęsti priešininkų naikinimą. Šį kartą jo aukomis tapo dviejų variklių "Pawns". Berniukų galvoje blykstelėjo aforizmas (pėstininkai irgi ne riešutai, būsimos karalienės!). Helga sucypė į radiją.
  - O, brangioji mama! Kaip jie spaudžia!
  Friedrichas, atlikdamas nebaigtą mirties kilpą, iš didelio atstumo atkirto sovietų naikintuvus, bandydamas eiti už Helgos užpakalio. Vienas iš jų "Parduotuvė" (Lagg-5), buvo su didele raudona žvaigžde ant fiuzeliažo... Taigi SSRS herojus. Pati mergina, vykdydama "Fokken-Wulf" puolimo modifikaciją, šaudė į Rotmistrovo armijos tankus, besiveržiančius į vokiečių pozicijas. Ir tuo pačiu ji pataikė gana tiksliai, sėkmingai nardė.
  Tuo tarpu Friedrichas kovojo su priešo lėktuvais, mintyse dėkodamas atsargoms už amunicijos padidėjimą. Jis netgi sugebėjo į tanką T-34-85 įdėti išdavikišką terminatorių, o pasirinkęs vadą (tai matyti iš antenų, kurios, nepaisant dulkių ir atstumo, buvo nesunkiai matomos aštrios Friedricho akys!).
  Liuko dangtį pramušė trys sviediniai iš karto ir bakas sustojo...
  Apačioje taip pat buvo karšta, Penktosios gvardijos tankų armijos avangardas jau riedėjo ant SS grenadierių ir antrojo korpuso dalių.
  Pirmosios sovietinės mašinos nuriedėjo į prieštankinį griovį ir sulėtino greitį. Ant jų krito greito šaudymo pabūklai "Tigrai" -5 ir "Panteros" -5. Tuo naujieji vokiečiai yra stiprūs - kovoja per atstumą, tam, kad įgytų pranašumą prieš juos, sovietų tankai turėjo stoti į artimą kovą. Sutvarkyti sąvartyną... Bet taktiškai sprendimas buvo netikslus, plėšytis per atvirą lauką, kur buvo iškasti grioviai, pasitikti "grobio" laukiančias mašinas. Taip, nekaupti vienu metu masiškai?
  Tiesa, sovietiniai Ilsai, nepaisant apčiuopiamų nuostolių, vis dėlto prasiveržė, kaip mažas boksininkas, nardęs po milžino uogiene, į priešo tankus, pridarydami žalos, įskaitant mažas bombas. Tiesa, ant kai kurių "Tigrų" -5 jie stovėjo tinklelio viršuje, tačiau daugelis transporto priemonių, vokiečių pėstininkai, buvo priversti įrengti apsaugą tiesiogine prasme kelyje.
  Friedrichas manė, kad jei rusai būtų įvykdę labiau koncentruotą smūgį, jie būtų turėję daug daugiau šansų "smulkmenai" ir pelningam artimam mūšiui.
  Raudonųjų pilotų taranavimas tęsėsi, tačiau, pavyzdžiui, prieš labai vikrų "Salamander" -3 tokia taktika laukiamų rezultatų neatnešė. Vokiečių aviacijos nuostoliai augo, o dar labiau - sovietinių. Bet tai nebebuvo beatsakyta kova. Daugelis sovietų pilotų turėjo neblogą patirtį, ne veltui jie apėmė Maskvą, todėl naciai gavosi gana blogai.
  Friedrichas, kurio nuojauta neįtikėtinai paaštrėjo, visada vengdavo smūgių ir intuityviai pataikydavo į pavojingiausius sovietų naikintuvus. Bando išmušti lyderius. Jis tai padarė ir veikė be uždegimo sutrikimų. Mano galvoje, beje, tvyrojo tuštuma, o mūšio kaip tokio suvokimo stoka. Kūnas sureagavo, taikiniai buvo sugauti, nepataikyti nebuvo. Kelis kartus net gavo tankus.
  Ir daugybė šimtų, jei ne tūkstančiai visokių orlaivių mirgėjo ir mirgėjo prieš mano akis. Štai, pavyzdžiui, Huffmanas ant savo Non-362... Kovoja ypatingu būdu, greitis, reaktyvinės mašinos trūkčiojimas, o nuolaužos lekia į visas puses... O rusai irgi neblogi... Kaip tik ten yra Kožedubas, laikas būtų jį atjungti... Friedrichas juda minimaliai, dabar nereikia sukti, muštis ekonomiškai, o tik, taip šiek tiek pasislenka nuo pralaimėjimo.
  Šoviniai baigiasi, degalai bakuose, o iš vokiečių pozicijų atkeliauja įspūdingi pastiprinimai. Pirmieji į mūšį stoja salamandros ir net keli didžiuliai Me-362, o už jų likusi nacių uodų stovykla. Vėl krantas į krantą... Sovietų lėktuvai taip pat pradeda trauktis. Jiems baigiasi degalai, o nuostoliai viršijo: visas neįsivaizduojamas ir nesuvokiamas ribas. Friedrichas grįžta ir klausia Helgos:
  - Viskas gerai?
  Mergina atsako:
  - Lėktuvas juda! Aš išmušiau šešis tankus ir vieną naikintuvą...
  Friedrichas sušvilpė:
  - Taip, sunaikintų tankų skaičiumi aplenkei net mane. Aš asmeniškai sunaikinau tik penkis automobilius su antsnukiais!
  Helga nusijuokė.
  - O kiek lėktuvų?
  - Lėktuvai? - Friedricho galvoje mirgėjo skaičiai... - Lygiai trys šimtai vienas! Naujas pasaulio rekordas. Štai ir pasiekimas...
  Helga sušuko:
  - Taip, tu tik riteris! Ne, netrukus sunaikinimo dievas. Pats didysis Kali... universalus kovotojas!
  Friedrichas mandagiai pataisė:
  - Tiesą sakant, Kali yra ne dievas, o blogio deivė. Tai yra, moteris, nors induizme labai gerbiama ir populiari dievybė. Jai buvo pastatyta daug šventyklų, meldžiamasi.
  Vaikinas staiga pastebėjo, kad ant svirties stipriai susibraižė kelį. Ir prakeiktas:
  - Velnias! Nebuvo verta sukti tokioje stipriai ginkluotoje transporto priemonėje.
  Helga susirūpinusi pasakė:
  - O kitas jūsų skrydis be manęs?
  Friedrichas lengvai patvirtino:
  - Taip, jūsų "Fokken" vis tiek bus pripildytas ir pakrautas, o manasis jau paruoštas. Tik nekalbėk, tik rūpinkis savimi!
  Helga ryžtingai pasakė:
  - Ne! Mano patarimas tau - kovok ir kovok kaip tik gali... Jei tik įmanoma.
  Lėktuvai nusileido ir Friedrichas nubėgo į kitą mašiną. Pasirinktas Me-362 ir Assault F -490 derinys buvo optimalus visų laikų ir tautų superasams.
  Friedrichas, basomis kojomis jausdamas aštrius, šiurkščius Fokken-Wulf-4 pedalus, pradėjo spausti greitį ir dainuoti kartu:
  - Aš einu į mūšį! Aš sutraiškysiu padarą į dulkes!
  Mūšis prie Krasnogvardeisko tęsėsi. Be pačios Rotmistrovo armijos tankų, laiku į mūšio lauką atvyko pusantro šimto sovietinių transporto priemonių, paimtų iš pietinio flango ir Kaširnos sovietinio fronto srities. Tiesa, kol kas atkeliavo tik pirmoji automobilių partija. Sovietų aviacija taip pat negalvojo apie pasidavimą, tačiau iki šiol ji nebuvo ypač aktyvi.
  Friedrichas pradėjo dirbti su tankais, naudodamas savo specialiai tam skirtas patrankas. Jo nuomone, 37 milimetrų kalibras šiam tikslui vis tiek buvo optimaliai pritaikytas. Štai, pavyzdžiui, Rudelis su tokiais ginklais, be jokio kovinio transo, sunaikino, tiksliau, kas teisingiau, per visą karą išmušė 534 tankus. Bet jis buvo paprastas žmogus, o ne Friedrichas. Berniukas prisiminė, kaip tėvas pasakė mamai, kad bendras poveikis vaisiui, nešiojamam vaiko įsčiose, be fenomenalių gebėjimų, kaip brendimo, pasireiškimo, gali paversti palikuonį psichopatu ...
  Galbūt jo kovinis transas ir ši kario supergalia yra ir smūgio, kurio pobūdis jam nežinomas, pasekmė.
  Bet dabar atvažiuoja tankai, lakūnui jų judesiai atrodo lėti, o Friedrichui dar labiau. Jaunasis asas pradėjo luptis iš horizontalios plokštumos. Tai tik laužo ir daužosi. Šviesos blyksniai, nuo nedidelių sprogimų, perverti liukai. Tuo pačiu metu užsidega daugelis automobilių, nes dujų bakai yra kovos skyriuje. Ir sunaikinimas, T-34 nuskriejo kaip timpa vamzdis.
  Dažnai pataikymas į sviedinius sukeldavo amunicijos detonaciją. O tai savo ruožtu...
  Friedrichas negalvojo apie tokias smulkmenas, stebėjo vaizdą, kai, patyrę didelių nuostolių ir supratę bandymų prasibrauti beprasmiškumą, už sovietų žmonių iškastų griovių sukilo sargybiniai tankai.
  Tačiau ir čia jų laukė nemaloni staigmena. Dvi dešimtys "superferdinandų" spėjo priartėti. Jie, deja, pasižymėjo stipresnėmis vairavimo savybėmis, nes buvo naudojami amerikietiški varikliai.
  Sovietinės mašinos judėjo per atvirą lauką, o tai reiškia, kad legendiniai naikintuvai galėjo pataikyti jau iš trijų kilometrų. Žinoma, "superferdinandai" nepataikė, tačiau didelis priešlėktuvinių pabūklų ugnies greitis leido pataikyti gana dažnai. Be to, laukas buvo stipriai iškastas ir ariamas sviediniais, o T-34-85 negalėjo paimti greičio. Bet jie vis tiek judėjo kaip bangos išsiveržimo metu. O į pagalbą Ferdinandams -4 atskubėjo greitaeigiai tankų naikintojai Panthers -5 ir vikrūs Amerikos raganos -5.
  Friedrichas bandė išmušti (grynai pasąmoningai) vadus. Net pirštus suspaudė nuo įtampos. Ir buvo vaisių! Jaunasis terminatorius iš horizontalios projekcijos išmušė keturiasdešimt du tankus T-34, tris KV ir du Su-122. Tai galėjo būti dar trys automobiliai, bet juos išblaškė sovietų naikintuvų reidas, o svarbiausia - atakos lėktuvai. Anot jų, Friedrichas pradėjo sodinti ir 37 milimetrų pneumatinį ginklą, ir du 20 milimetrų (taip pat gana įspūdingai, jei pataikytum į žibintą ar dujų baką, ar variklį.
  Tik dvidešimt septyni orlaiviai, o aštuoniolika iš jų Ils... Neblogai, turint omenyje kiekvieno tanko svarbą, net apgadintas šiame atkakliame mūšyje... Štai keli T-34-85 paspartinti, o vis tiek prasibrovė uždaryti diapazonas. Čia liepsnojo silpnai šarvuotos amerikiečių "Raganos" -5.
  Friedrichas matė Hanso Ulricho Rudelio atakos lėktuvą. Šis jau seniai žinomas asas, atrodo, taip pat nusprendė pakeisti "Shtuka" stipresniu ir greitesniu Focken-Wulf-5. Jo deglo emblema žinoma visiems. Jis paklausė Friedricho:
  - Kaip tu, mirties angele!
  Terminatorius berniukas atsakė:
  - Reikalai gestape, ir aš turiu pasiekimų!
  Rudel patikino:
  - Ir man viskas gerai! Tačiau kaip pavyksta taip tiksliai ir greitai nušauti ir net iš horizontalios plokštumos?
  Tūzo berniukas, juokdamasis, atsakė ar net dainavo:
  - Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma, aš tikrai žinau! Raskite Žemės karalių deimantą tekančiame vandenyje!
  - Nieko, iki dienos pabaigos sulauksiu trisdešimties! Rudelis pažadėjo.
  Grąžinimas, orlaivio pakeitimas ir vėl vietinis Me-362, orlaivis, kuris, išskyrus kulkų skylutes ant sparnų, nebuvo sugadintas vadovaujant Volkai. Ir, žinoma, tankų mūšis....
  Krasgvardeiskyje buvo karšta. Patraukė Penktosios gvardijos armijos kolonos ir iš kitų frontų iškeltos brigados. Prie vokiečių atslinko pastiprinimai, tarp jų keliolika amerikiečių tankų naikintojų, naujausi M-18 su 110 milimetrų pabūklais. Šios mašinos mirtina jėga nenusileido 105 kalibro Tiger-5 pabūklams ir netgi geriau įveikė T-34, nes buvo mažiau linkę į rikošetą. Pats pistoletas taip pat yra iš pertvarkyto amerikietiško priešlėktuvinio pabūklo, o tai reiškia, kad jis yra greito šaudymo. Tik čia šarvai silpnesni už vokiškus, bet vis tiek užtenka 186 milimetrų sviediniui kaktoje laikyti. Ypač keliaujant T-34-85 labai dažnai ištepamas.
  Friedrichas net iš tolo pajuto artėjantį cunamį, naują Raudonosios armijos lėktuvų bangą. Tai reiškia, kad tai nepriklauso nuo tankų, kurie beveik susigrūdo į tankų tanką, todėl tegul atakos lėktuvai jais pasirūpina. Tarp jų, beje, matomi labai stipriai ginkluoti ir šarvuoti He-329. Kaip atakos lėktuvai ir tankų naikintojai yra stiprūs. Ypač su 88 mm Ra-44 pabūklais, kurie perveria ne tik tanko stogą, bet ir į kaktą. Tik čia oro kovose ši mašina, švelniai tariant, nėra tokia universali kaip "darbinė kumelė" Fokken-Wulf.
  Tarp atakos lėktuvų Friedrichas pastebėjo Helgos lėktuvą. Na, žinoma, atgal į gretas.
  Terminatorius berniukas, šiek tiek nusileidęs pakeliui, iškirsime tris tankus ir savaeigius ginklus-76, dainavo:
  - Mes surengsime šou! Tiesiog aukščiausia superklasė!
  . 18 SKYRIUS
  Helga lengvai atsakė:
  - Žinoma, aš tavimi tikiu! Aš atidaviau savo širdį ne žvėriui! Jums bus atsakyta - tikite ar ne?
  Užuot atsakęs, Friedrichas ėmė šaudyti iš toli iš apačios... Ir tada pakilo į aukštį.
  Sovietinių lėktuvų buvo gana daug, bet vis tiek mažiau nei pirmą kartą. Liuftvafės pilotai jautėsi gana užtikrintai, kaip pirmokas, nepažįstamoje mokykloje įveikęs įkyrų bendraamžį, o po to jį tiesiogine prasme užplūdo jėgos.
  Sovietų lakūnai tapo gudresni, o patekę į smūgius iškart išsiskirstė į grupes, bandydami patraukti vokiečius link savęs. Friedrichas užpuolė juos, kopdamas į kalną. Tačiau jam priešo atsisakymas nuo tiesioginio puolimo tik palengvino taktiką. Tačiau kiti vokiečių naikintuvai lipo į mūšį.
  Friedrichas susierzinęs pastebėjo, kad He-362 paprastai lenkė jį. Bet viskas gerai, iš didelio keliolikos kilometrų atstumo ir taip niekas nemoka nukirsti.
  O "Salamandros" -3, kaip ir vaikiški popieriniai lėktuvėliai, šokinėja, šokinėja kaip ryklys ant bangų, o patys gauna ...
  Friedrichas išsirinko savo auką - komandinį lėktuvą, nespėjęs pagalvoti, kaip šis automobilis buvo numuštas. Berniukas iškėlė moralę:
  - Kare galima pralaimėti, kitaip nei sporte, vieną kartą, kare laimėti, kitaip nei žaidime, be galo! Tačiau figūros iš lentos atskrenda tik nuo pralaimėtojo, laimėtojas deda ant lentos net ir anksčiau numuštus kovinius vienetus!
  Tačiau aikštėje buvo jaučiama kova. Pavyzdžiui, Wittmannas jau gana užkietėjęs tanko asas, kovojo ant "Tigro". Jis kartu su ginklininku taip pat gana dažnai nepataikydavo, nors tankas lengvai apsisuko. Gunner Schleich, vos spėjo nusišluostyti prakaitą nuo veido. Į šio plieninio pabaiso kaktą jau ne kartą buvo smogta, tačiau iki šiol pavyko rikošetui. Wittmannas sušuko į plaučius:
  - Leisk jiems prieiti arčiau, nesijaudink, prašau...
  Apie žmogaus būklę tomis siaubingomis sąlygomis bylojo ir mūšio dalyvio, neseniai Sovietų Sąjungos didvyriu tapusio 31-osios brigados štabo viršininko pavaduotojo Grigorijaus Penežkos įspūdžiai. ... Prieš mentalinius vaizdus buvo sunkių paveikslų ... Buvo toks ūžimas, kad plėvelės spaudė, kraujas bėgo iš ausų. Nuolatinis variklių ūžesys, metalo ūžesys, riaumojimas, sviedinių sprogimai, laukinis suplyšusios geležies barškėjimas... Nuo taškinių šūvių virto bokšteliai, sukiojo ginklai, sprogo šarvai, sprogo tankai.
  Nepereinamas sunkus "Patton" -3, beveik taškas, bandė paimti sovietinį T-34-85. Jis niurzgėjo, išsipūtęs ekranuotas šarvas. "Raganos" -4 paslydo ir patys bandė pritaikyti manevrą. Atrodė, tarsi tai būtų senovės riterių kavalerijos kariuomenė, ketinanti nužudyti vieni kitus. Neretai abu tankai šaudydavo taškais ir vienas kitą susprogdindavo.
  Nuo šūvių į dujų bakus bakai akimirksniu užsiliepsnojo. Liukai atsidarė, o tankų įgulos bandė išlipti. Grigorijus pamatė jauną puskarininkį, pusiau apdegusį, kabantį ant šarvų. Sužeistas negalėjo išlipti iš liuko. Ir taip jis mirė. Šalia nebuvo nė vieno, kuris jam padėtų. Kariai prarado laiko pojūtį, ankštoje tanko kabinoje nejautė nei troškulio, nei karščio, nei net smūgių. Viena mintis, vienas noras - kol gyvas, nugalėk priešą. Sovietų tankistai, išlipę iš apdaužytų mašinų, ieškojo lauke priešo ekipažų, taip pat likusių be įrangos, daužė juos pistoletais, griebė iš rankų į rankas.
  Siurrealizmo stiliaus įvaizdis kapitono, kuris kažkokiu įsiutimu užlipo ant sudužusio vokiečių "Tigro" -5 šarvuočio ir kulkosvaidžiu pataikė į liuką, kad iš ten "išrūkytų" nacius. Gana drąsiai pasielgė tankų kuopos vadas Čertorižskis. Jis išmušė, per sviedinių sūkurį, įsiveržęs į priešo "Tigro" pusę -5, tačiau jis pats nukentėjo. Iššokę iš automobilio autocisternos užgesino gaisrą. Ir jie vėl stojo į mūšį.
  Helga paskutiniu sviediniu jau buvo pramušusi Grigorijaus Penežko tanko stogą. Sviedinys pataikė į dujų baką ir viskas užsiliepsnojo. Liepsnos apdegino sovietų tanklaivius, priversdami juos iššokti iš liukų. Tačiau pats sužeistas Grigorijus neturėjo laiko iššokti ... Jis sudegino gyvas, suprasdamas, kas yra požemis ...
  Friedrichas, matydamas, kad priešo aviacija jau tapo išmintingesnė ir bando išskristi kombinuotu būdu, pats puolė tankus... Vokiečiai tikrai sunkiai sekėsi, nors į mūšį stojo labiausiai ginkluoti anglų tankai Challenger (The įgulos taip pat yra iš Didžiosios Britanijos sūnų ir šaudo itin tiksliai!)
  Friedrichas kupinas demoniškos energijos ir jaudulio, jis pasirengęs vienas pats nušluoti viską ir visus, net jei teks kautis su visa tankų armija, o juo labiau - su oru. Bet jūs turite grįžti, degalai ir amunicija baigiasi, tam - skrydis, numušus penkiasdešimt septynis orlaivius ir išmušant trisdešimt vieną tanką ir šešis savaeigius pabūklus bei dar du šarvuočius, tris katiušas, keturi Andryushas, automobiliai, kurie bandė važiuoti į galą.
  Helga pastebėjo:
  - Rusai turi dainą apie moteris mūsų kaimuose! Ir mes turime ne tik kovojančias moteris, bet ir vyrus, ko jums reikia!
  Friedrichas sutiko:
  - Mūsų vyrai, ko jums reikia, bet moterys yra geresnės!
  Helga gudriai pasakė:
  - Moteris laimi liedama ašaras, vyras - priversdamas jas lieti!
  Friedrichas, apnuoginęs dantis, pastebėjo:
  - Kadangi esame aštrūs, tai šiandien viskas nėra taip blogai!
  Kitam skrydžiui turite skristi vienas ... Na, jei taip, tada nėra prasmės prarasti širdies ... "Focken-Wulf" jau karšta su oru aušinamu varikliu. Labai karšta, variklis, saulė ir mažai laiko atvėsti. Pats Frydrichas net nustebo, kaip jis dar nenukrito su tokiu žiauriu krūviu. Juk tai elementaru... suėda visą vidų...
  Sovietų tankai buvo visiškai išretinti... Nepaisant to, vokiečiams vėl atvyko pastiprinimas, ir beveik visi atakos lėktuvai buvo mesti į mūšį... Bet pastiprinimas tinka ir Rotmistrovui... Tie patys tankai iš kito fronto.
  Tačiau oras daug ramesnis, nors yra atskiros naikintuvų partijos, arba atakos lėktuvai.
  Friedrichas kartoja seną patikrintą taktiką, jis jau žino, kad ji jo nenuvils. O vokiečiai...
  Taip pat vyksta persigrupavimas, nes dauguma sovietų tankų jau buvo sunaikinta, tada galite pabandyti pulti patys... Wittmann niūriai pastebėjo:
  - Aštuoni tankai buvo išmušti ... Vienai dienai tai gerai, bet tokiai dienai - blogai ...
  Vadovas pataisė:
  - Tiesą sakant, dvylika ...
  Wittmannas pertraukė:
  - Keturi sunaikinti automobiliai, kai rusai lipo per gilų prieštankinį griovį - neskaičiuok! Tai buvo elementaru. Taip, ir amunicija turėtų būti papildyta ...
  Tačiau sovietų tankai vėl veržėsi į priekį, kai juos ypač ėmė gaudyti atakos lėktuvai. Visų pirma, Friedrichas, kuris nušovė penkiasdešimt penkis sviedinius, iš kurių keturiasdešimt devynis T-34 tankus ir šešis savaeigius pabūklus. Ir jam prireikė penkių su puse minutės... Štai toks mūšis... Žinoma, galėjo būti ir daugiau... Friedrichas pagalvojo, kodėl jis turėtų šaudyti iš dviejų patrankų vienu metu? Ir vieno užtenka... Tuo tarpu...
  Helga pasitiko jį oro uoste, taip aistringai pabučiavo, sušnibždėjo:
  - Štai riteriškumo įsikūnijimas - Don Kichotas!
  - Ką tu pasakei? - atrėžė Fridrichas.
  Mergina iškart atsigavo:
  - Atsiprašau vilko jauniklio... Norėjau pasakyti Lanselotą!
  Tūzas sušuko:
  - Tada kitas reikalas! Juk "Don Kichotas" - riterio parodija. Kvaila riterystė ir nesuinteresuota bajorystė tam tikra prasme yra pašiepiami!
  Helga sutiko.
  - Apskritai aš tai suprantu! Bet...
  Friedrichas pertraukė merginą:
  - Lėktuvuose gyvas!
  Atrodo, kad sovietų tankų įgulos ir lakūnai paskutinį kartą pabandė pakreipti itin nesėkmingo mūšio bangą. Generolas Gota, kaip patyręs, jau nuodugniai rusų taktiką išstudijavęs vadas, neskubėjo pulti ir net šiek tiek atsilošė, kad šimtu procentų išnaudotų ugnies pranašumą. Ir, žinoma, užsakymas. Tokia taktika aukštaūgio boksininko, kuris traukiasi prieš žemo ūgį, dirba antruoju numeriu, tačiau neleidžia per mažam pinčeriui uždaryti distancijos ir įgyti pranašumo. Na, Rotmistrovas neturi kitos išeities! Arba pulk arba žūk! Pastarasis yra geresnis, nors abu gali būti kartu!
  Na, Friedrichas taip pat turi kovoti su orlaiviais ... Tai taip pat yra kova, o priešas yra drąsus ...
  Bet pirmiausia terminatorius berniukas nušovė penkiolika atakuojančių tankų T-34-85. Toks eterinis vienu pliūpsniu...
  Helga sušuko:
  Tu esi oro imperatorius! Taip išgarsės Trečiasis Reichas!
  Friedrichas jai atsakė:
  - Ir jis jau žinomas! Ir nereikia girti!
  Helga sušuko:
  - O tu dar labiau jį šlovini!
  - Bandys! Friedrichas urzgė.
  Jis vėl pateko į itin kovinį transą. Berniuko galvoje sukosi keistos mintys. Pavyzdžiui, kas jam nutiks po Trečiojo Reicho pergalės? Žinoma, imperatoriaus žmonos globa jam suteiks aukščiausią poziciją, o sūnus taps Didžiosios imperijos įpėdiniu. Įspūdingi vaizdai! Ir rusai pagaliau išmoksta tvarką ir drausmę, prie kurios net Stalinas, kruvinas gruzinas, negalėjo jų pripratinti.
  Nors, žinoma, iki pergalės dar toli... Arba ji gali imti ir paversti naikintuvą, atsitrenkusį į Fritzą. Taip nužudyti kelias dešimtis fašistų transporto priemonių ir grįžti į SSRS kaip didvyris?
  Bet ar jam padės, jei iš nelaisvės pabėgę karo didvyriai bus sušaudyti, bet... Stalinas visiškai niekuo nepasitiki, sakė, kad neturi sūnaus Jakovlevo! Taigi jis nebegali grįžti pas Frydrichą... Ypač po to, ką padarė... Buvo galima iš karto bėgti į SSRS, kai tik jam padovanojo "Stuką". Berniukui būtų atleista... Na, gal išsiuntė jį į baudžiamuosius batalionus, o jei dar numuštų kai kuriuos nacius... Taip, jis turėjo galimybę sugrįžti... Bet dabar, SSRS, jie jo nepagailėsiu, jis tapo per kruvinas...
  Friedrichas pagalvojo, kodėl jis nepasitraukė į sovietų pusę. Na, gerai, jis įstojo į Hitlerjugendą, būdamas Berlyno centre, tada neturėjo kito būdo išgyventi. Bet kodėl jis nužudė komisarus? Galėtum tiesiog išjungti... Kodėl jame staiga pabudo laukinis žvėris... Net ne žvėris, nes gyvūnai dažniausiai žudo norėdami suėsti arba dėl alkio jausmo. Kita vertus, žmogus žudymą pavertė linksmybėmis ir tapo blogesnis už tigrą...
  Kas jam atsitiko, kad žmogžudystė pradėjo džiuginti, o noras pakilti Trečiame Reiche, daryti karjerą apėmė visą esmę? Kuo jis tapo, .. Kodėl prarado patriotiškumo jausmą ir prisirišimą prie savo tautos?
  Tačiau ar jis tokį turi? Štai tas pats generolas Vlasovas arba Borisas Aleksejevičius Smyslovskis. Čia irgi keistas žmogus, atrodė pavyzdingas carinės Rusijos kilmingojo korpuso atstovas. Ir jis turėjo pereiti į Hitlerio ir kitų fašistų pusę. Rusijos imperijos armijos karininkas, kapitonas. Po pilietinio karo buvo internuotas Lenkijoje, vėliau emigravo į Vokietiją. Įstojo į tarnybą vokiečių armijoje. 1928-1932 m. studijavo Reichsvero Karo katedros (Generalinio štabo akademijos) aukštuosiuose kursuose. Antrojo pasaulinio karo metais aktyviai dalyvavo kuriant rusų savanorių būrius. Jis tikėjo, kad vokiečiai gali prisidėti prie Rusijos atkūrimo: "Vokiečių armijų pergalė turėtų mus nuvesti į Maskvą ir pamažu perduoti valdžią į mūsų rankas. Vokiečiai, net ir po dalinio Sovietų Rusijos pralaimėjimo, dar ilgai turės kovoti su anglosaksų pasauliu. Laikas mums išeis į naudą, o jie priklausys ne nuo mūsų. Didės mūsų, kaip sąjungininkės, svarba ir turėsime visišką politinių veiksmų laisvę.
  Berniuko galva plaukė ant to, ką jis anksčiau skaitė internete... Visai atsitiktinai jo akys perbėgo per žinyno puslapį - "nacizmo bendrininkai - tautos gėda!"
  Tiesa, tuo pačiu metu jis niekada nebendradarbiavo su generolu A. A. Vlasovu, nes nepasidalijo nei savo nuomonėmis, nei veiksmų planu, tačiau asmeniškai susitiko su juo tris kartus, daugiausia pagal Vokietijos generalinio štabo nurodymus.
  Friedrichas pertraukė mintis... Numušti aštuoniasdešimt trys sovietų lėktuvai, o paskutiniai sviediniai jau sodinami į tankus, ir jau galima grįžti... Na, koks jis niekšelis... Kaip jam pavyko nukrito... Kruvina paleistuve! Akys tuoj pat šlapi... Sūrūs ašarų lašeliai tekėjo lygiais berniškais skruostais... Kaip kartūs, net nusišaukite!
  Jam grįžus, pavargusią, bet linksmą Helgą iškart pakėlė nuotaika, ir jis vėl puolė į mūšį... Jis yra karys! Taigi, jis gimė laimėti, o kieno tauta silpnesnė, su ja nedraugauja!
  Helga staiga pastebėjo:
  - Ar tu verki?
  Frydrichas papurtė galvą.
  - Tai jau akys ašaroja, nuo nuovargio! Koks mūšis! Jau šešias dienas neužmerkiu akių! Ir prieš tai beveik nemiegojo!
  Helga guodėsi:
  - Čia katilas užsidarys ir mes truputį pamiegosime... Lieka truputį. Tik šiek tiek iki pergalės!
  Skrydis Focken-Wulfach-4, priešo lėktuvų nesimato, o tankų liko nedaug. Tačiau net ir tuos, kurie ten yra, reikia užbaigti.
  Helga šnabžda į radiją:
  - Na, paimkime juos! Taigi sukti aštuonetą!
  Friedrichas nusijuokia.
  - Susukti aštuonis yra geriau, nei uždėti šešis ant pečių dirželių!
  Mergina, partrenkusi automobilį nuo nardymo, lojo:
  - Ne, tavęs neįsivaizduoja kaip šešetą. Jūs turite karaliaus veislę.
  Iš Penktosios gvardijos armijos buvo ragai ir kojos. Dabar Gota davė įsakymą žengti pirmyn, juolab kad jau vakaras, laikas praėjo gerokai po vakarienės ir ėmė artėti tamsa.
  Mūšio lauke buvo daugiau nei tūkstantis ir šimtas sudužusių ir sunaikintų sovietų tankų ir apie tris šimtus vokiečių tankų, kurie patyrė tam tikrą žalą. Iš jų maždaug šešiasdešimt penki automobiliai jokiu būdu nebuvo restauruoti.
  O Frydrichas, palikęs savo merginą miegoti ant lovelės, vis dar skrido. Šį kartą ji buvo nukreipta slopinti artileriją. Beviltiškas Rotmistovo žygis nukreipė dalį pajėgų - Meinšeino armijas, ir jos per dieną ir vakarą pajudėjo ne daugiau kaip dvylika kilometrų. Atėjo naktis, bet šturmanai vis dar dirbo. Jie tiesiog pakeitė pilotus.
  Dar kartą Friedrichas susidūrė su U-2 naktiniais bombonešiais. Automobiliai skrido beveik arti žemės - žemo lygio skrydis. Su tokiu persirengimu jie būtų turėję galimybę prasmukti, tačiau šioje situacijoje suveikė velniškas jauno terminatoriaus instinktas.
  Be to, Friedrichui staiga labai pasidarė gėda savo ašarų, jis įsiuto... Net berniuko išvaizda pasikeitė. Ir man į galvą šovė visai kiti žodžiai, kitos dainos;
  Pyktis plinta per kūną ugnies banga,
  Neįmanoma suprasti tokio dalyko ir to, kas su manimi vyksta dabar!
  Čia požemis atvėrė visą sielos tamsą,
  Noriu rūmų - man neužtenka su mylimuoju ir rojumi trobelėje!
  
  O kaip viskas atsitiko, net Dievas nežino,
  Tapau niekšeliu išdaviku, bet iki šiol esu miręs!
  Iš kur šis apreiškimas, kas jį pagimdė,
  Įkvėpimo semiuosi dubenyje - galingos jėgos!
  
  Velnias tempė mus tinkle, įmesdamas į užburtą ratą,
  Taip atsitiko, aš pakliuvau į tinklą!
  Bet aš sulaužysiu tinklą ir priimsiu Dievą širdimi,
  Ne tik prakeik dangiškąjį mėnulį!
  Ir tai yra ginklų broliai, aš tikrai žinau!
  
  O duok man šansą šventasis Viešpatie
  Mano prigimtis, tu esi išdavystė ir šlovė!
  Aš norėjau mėsos, išgelbėk tik mėsą,
  Ir atsidūrė bedugnėje, kur išmintis užmigo!
  
  Fašistas pasakė: jūs tarnaujate mums -
  Sulauksite žemės, pinigų, titulų pripažinimo!
  Bet atiduok savo sielą
  Ir tai yra pati baisiausia bausmė pasaulyje!
  
  Bet aš silpnas, pakliuvau į netvarką,
  Ir jis sunaikino gyvybę, garbę ir sąžinę savyje!
  Tebūnie taip, sunkus faktas
  Juk tai ne romanas, tai tik istorija!
  
  Ką turėčiau daryti, atgal;
  Nebeliko, o dabar bent kaklas kilpoje!
  Bet demonas pasakė, baigk netvarką,
  Tokio bailumo, patikėkite, aš nepriimu!
  Friedrichas baigė šį "vokalą", numušdamas "ausis" ir tada pasijuto nepaprastai pavargęs... O kas jau pražydo, vadinasi, liepos 11-oji atėjo nauja diena. Ir jis stovi ant kojų septynias dienas...
  Nusileidęs vaikinas vos spėjo pribėgti prie gulto ir iškart nukrito;
  Sapnas pasirodė labai įtemptas... Friedrichas sapnavo, kad yra studentas ir klauso paskaitos. Be to, milžiniško augimo mokytojas tai pasakoja su tokiu entuziazmu ir užsidegimu, kad tu nevalingai klausai. Ten kalbame apie ilgametį istorinį Rusijos priešą - JAV. Atrodo, kad jo tėvynėje jie pagaliau sugalvojo vertą keršto ginklą;
  - Turėtumėte žinoti, kad Pentagono armija dislokavo geriausias savo smogiamąsias pajėgas kovoje su mūsų noru pralaužti kelią į kitus pasaulius. Išsiunčiau telegramą NATO kariuomenei, kurioje pareiškiau, kad nesiruošiu užgrobti žemės, kad atlieku taikius tyrimus, skirtus visos žmonijos labui. Jie nesulaukė mano žinutės, matuoja visus savo abejotina ir savanaudiška vertybių skale. Šie megalomaniški niekšai mano, kad gali valdyti visą žmoniją. Jie mano, kad jei jie turi maniakišką aistrą gaudyti ir naikinti, tai ir kiti kitų pasaulių atstovai turėtų turėti tokią pat gyvulišką aistrą.
  Kalbėtojas stabtelėjo ir pasiklausė gausių plojimų. Ir Volka jam taip pat energingai plojo, nors ir nemėgo už savęs atpažinti autoritetų. Na, galingas milžinas tęsė:
  - Aš nesu žvėris ar plėšrūnas, bet galiu ir ketinu gintis, nuo mano kovos priklauso mano civilizacijos gėris, o jei mano priešai ir civilizacijos priešai ketina pulti, tai aš ketinu gintis. aš pats. Aš sunaikinsiu tuos, kurie stovi tarp manęs ir laisvės. Tie, kurie beveik pavergė žmoniją, laikydami save aukščiausia tauta, nepatenkančia į žmonių jurisdikciją, sulauks atpildo. Grupei oligarchų jau daviau po centą, parodysiu jiems pavyzdį žmogaus, galinčio kovoti, o ne eiti po kirviu kaip nuolanki avelė. Mes visi turime vienytis, nes tai mūsų bendras reikalas, nes Žemėje greitai nebebus kuo kvėpuoti. Dabar prie verslo. Norint nugalėti Amerikos ir NATO laivynus, mums reikia didelių, neribotų energijos atsargų, iš esmės naujo ginklo, ir mes jį turime. Daugeliui, net ir geriausiems iš jūsų, H-bomba atrodo geriausia. Daugelis, net ir geriausi iš jūsų, mano, kad nėra kito galingesnio būdo gauti energijos, išskyrus susinaikinimą, kurį gali būti sunku įgyvendinti praktiškai. Visi esate susipažinę su termobranduolinėmis reakcijomis, vandenilio atomų sinteze ir helio susidarymu. Na, kiti elementai iki geležies. Branduolių sintezė suteikia šviesos žvaigždėms milijardus metų. Ir daugeliui iš jūsų atrodo neįtikėtina , kad gali būti vykdomos iš esmės naujos sintezės reakcijos: jų gamtoje praktiškai nėra. Daugelis iš jūsų kupini stereotipinių minčių, kad jei reakcijos gamtoje nėra, tai iš principo ir negali būti. Koks absurdiškas kliedesys, mokslas apie supercivilizacijas suteikia galimybę gauti milžiniškas energijos mases tokio masto ir reakcijų, kurių gamtoje nėra. Jūs jau žinote, kad egzistuoja kvarkai: mini dalelės, sudarančios elementarias daleles. Net jūsų mokslas atrado šimtus elementariųjų dalelių. Be jų, kurias užfiksavo ir jūsų mokslas, yra įvairių tipų dalelių, kurių daugelis jums atrodo keistos ar net perteklinės. Jus stebina kvarkų įvairovė, kurią sunku paaiškinti įprastu loginiu būdu. Visai neseniai jūsų mokslininkai atrado daleles, vadinamas preonais, daleles, kurios sudaro kvarkus, ir jūs negalėjote jų tinkamai pasiekti ir ištirti. Na, o iš branduolio dar nepasisekė išgauti ne tik preonų, net kvarkų. Na, o kokią energiją galima gauti dėl jų susiliejimo ar skilimo: nepamatuojama net lyginant su termobranduoline reakcija. Net ir esant šiuolaikiniam, gana žemo lygio antžeminiam mokslui, yra teorinių skaičiavimų, kurie rodo, kad kuo mažesnė dalelė, tuo daugiau energijos ji išgauna. Tai rodo, kad jei būtų įmanoma tokią energiją įvaldyti, būtų galima gauti beveik neribotą energijos šaltinį. Tačiau ne vienam antžeminiam mokslininkui nepavyko ne tik atkurti mikrodalelių sintezės reakcijos, bet net iš branduolio išgauti laisvąjį kvarką.
  Netgi gauti nemokamą, nesurištą kvarką dar nėra sėkminga. Kokia priežastis, kad reakcijos, sulaužant ar suliejant itin lengvas daleles, vis dar neįmanoma ne tik pakartoti, bet net ir fiksuoti gamtoje. Priežastis slypi tame: štai kodėl termobranduolinė reakcija yra tokia sunki, kad ji perkeltine prasme netgi vadinama herojumi labai trumpomis rankomis. Norint sukelti termobranduolinę reakciją, reikia atominės bombos energijos, o kad atominė bomba sprogtų, reikalingi įprasti sprogmenys. Norint sukelti kvarkų sintezės reakciją, nepakanka termobranduolinio krūvio sprogimo reakcijos, reakcijai neužtenka jo galios, todėl supersunkių kvarkų gamtoje nerandama. Nėra tarpinio žingsnio, etapo, kuris atskiria ir klasifikuoja atominės sintezės reakcijas. Termobranduolinėje sintezėje yra viena po kitos etapai, kurių išsiskiriančios energijos kiekis didėja. Reakcija, kuri išskiria daug daugiau energijos nei termobranduolinis sprogimas ir yra itin reta: susinaikinimo reakcija. Jis kyla iš materijos ir antimedžiagos sąlyčio. Gamtoje reta, itin reta, nes realiame pasaulyje antimedžiagos beveik nėra. Anihiliacijos reakcija gamtoje yra reta, tarp elementų sintezės reakcijos ir termobranduolinės reakcijos nėra tarpinio etapo . Problemos esmė ta, kad pati antimedžiaga nėra pagaminta iš paprastos materijos. Savo matomoje sistemoje mes negalime to stebėti. Bet jei judėtumėte erdvėje ir atsidurtumėte visatų sandūroje, ant pasaulio ir antipasaulio ribos, pamatytumėte, kaip vyksta didelio masto susinaikinimo procesas. Paaiškėjo, kad problemos esmė yra gauti pakankamą kiekį antimedžiagos, tai yra materijos, kuri negalėjo egzistuoti realiame pasaulyje. Ji nuolat liestųsi su tikra įprasta medžiaga, ji turėtų susinaikinti arba sprogti, kaip ir du atskirai nekenksmingi cheminiai elementai sprogsta susilietus. Protonai, neutronai, elektronai, kontaktuodami su pozitronais, antineutronais, antielektronais virstų fotonais ir kitomis dalelėmis, besiveržiančiomis į skirtingas puses. Jų plėtimosi greitis yra milžiniškas ir viršija šviesos greitį. Taip, didelio masto anihiliacijos metu dalelės pereina į superlengvą greitį, toldamos viena nuo kitos. Sunku gauti antimedžiagą paprastu būdu, greitinant daleles ant greitintuvų. Tokiu būdu gautas rezultatas niekada nepateisins išlaidų. Nepaisant to, eksperimentiškai buvo rastas efektyvus būdas gauti antimedžiagą kietu mastu. Jo esmė slypi tame, kad tikimybė gauti antimateriją, kaip ir materiją, yra maždaug vienoda, o tai reiškia, kad skirtumas tarp antimaterijos ir įprastos materijos nėra didelis ir medžiagos poliškumui pakeisti nereikia daug energijos. Tai galima padaryti naudojant ne tokią stiprią specialaus lauko spinduliuotę ir ypatingo pobūdžio bangą. Be kvarkų, preonų, yra kreonų, rezonų, šakių, ryumonų, chorodonų, romonų ir kt. Spinduliavimas specialiu telepatiniu lygmeniu keičia medžiagos struktūrą kreonų-rezonanso lygmenyje, tik šiek tiek pakeičiant, keičiant medžiagos struktūrą. mikrodalelių išdėstymas. Ypatingų bangų atradimas sukėlė revoliuciją moksle ir visuomenėje. Bet kieno spinduliavimas, koks lygis galėtų pakeisti materijos tipą, perkeldamas ją į kokybiškai naują lygmenį, pakeisdamas materijos savybes. Tyrinėjant žmogaus gebėjimus, jo nepaprastus gebėjimus, buvo atrasta nauja spinduliuotės rūšis. Mes, hitlerininkai, prieš kitas tautas ir tautas įvaldėme papildomų sugebėjimų. Naujoji telepatinė spinduliuotė prasiskverbė į šviną ir dar tankesnes kietąsias supermedžiagas, o tai savaime rodė skirtingą sistemą ir skirtingą spinduliuotės diapazoną. Netgi jūsų mokslo ir civilizacijos lygmenyje yra ir sukurta spinduliuotė, viršijanti šviesos greitį. Iš radioaktyviosios spinduliuotės Alfa, Beta, Gama, jau Beta spinduliai juda šiek tiek daugiau nei šviesos greitis, o su Gamma-AS spinduliuote šviesos greičio perteklius yra beveik pusantro karto. Žemės planetoje jie jau eksperimentiškai atrado Klekono ir Dero bangų, kurios šviesos greitį viršija du kartus, spinduliuotę. Tiesa, kol jie gaminami mikrodozėmis, perspektyvų net nežino. Pasakysiu daugiau tarp spinduliuotės greičio ir jos gebėjimo prasiskverbti pro materiją, yra tiesioginis ryšys. Kuo trumpesnis bangų diapazonas, tuo didesnė skverbimosi galia, tuo didesnis spinduliuotės greitis. Gama spinduliai, tik pravažiavę švino centimetrą, susilpnėja per pusę. Klecon ir Der spinduliuotės prasiskverbimo galia yra dar didesnė. Papildomo diapazono spinduliuotė, nesvarbu, ar tai būtų aura, teleportacija, telekinezė, telepatija, kiberkinezė, tormokinezė, plazmokinezė, turi didžiausią greitį ir visą prasiskverbimo diapazoną. Tai yra, vadinamajame dvasiniame antstate yra raktas į pasaulių valdymą, įvaldyti precedento neturinčias energijos formas. Naujausios energijos formos atveria kelią naujausioms matavimų formoms, mikropasaulio matavimams, kurie gali įsitvirtinti ir realizuotis makrokosme, perkeliant matavimus tarp mikrofundamentinių dalelių į realų pasaulį, vadinamąjį riedėjimą. erdvės. Naujo tipo energija duos naują ginklą, skleis Z-56 spindulius ir sutraiškys agresoriaus armadą iki parako. Dabar galėčiau plačiau paaiškinti naujosios energijos esmę ir smulkiai aprašyti, kaip ji atsiranda, taip pat susijungimo poveikį, bet mums jau buvo pateiktas ultimatumas. Šios gorilos galvoja mus išgąsdinti, bet net jei mes kapituliuojame, jos neatsispiria pagundai išarti salą ir išlyginti ją bombomis ir sunkiųjų ginklų salvėmis. Jeigu nėra karinių veiksmų, tai kam jankiai surinko tokią armadą, jiems reikia gąsdinimo akto, pavyzdžio visam pasauliui. Jūsų gyvenimas priklauso nuo manęs. Aš duosiu agresoriui pamoką, kurią jis prisimins visą gyvenimą, o kas liks gyvas, pavydės mirusiojo!
  Šiai frazei Friedricho sapnas nutrūko. Jis pašėlusiai atmerkė akis. Helga stovėjo priešais jį ir rankose laikė gėlių puokštes, o plikos mergaitės kojos pirštuose buvo rožė, kuria ji meiliai kuteno nuogą, rausvą berniuko kulną.
  - Na, pamiegok. Pats metas vakarienei!
  Friedrichas pašoko ir iškart įsisiurbė į skrandį... Bet taip, savaitę jis beveik nieko nevalgė. Jis gėrė tik spirituotą šokoladą, praskiestą vandeniu. Berniukas pažvelgė į saulę ir nustebo:
  - Keista, praleidau kokias penkias valandas, bet atrodo, kad daug mažiau. Net nespėjau pasiklausyti įdomiausios paskaitos apie naujus ginklus!
  Helga nusijuokė.
  - Apie naują ginklą? Taip, kai kovoja didieji kariai, seniausia technika leidžia laimėti kiekvienam. Bet pirmiausia valgykite žuvies sriubą. Specialiai tau buvo suvirinta pora merginų, tavo gerbėjų. Valgyk ir ateis naujos jėgos.
  Friedrichas su malonumu vaišinosi žuvienės sriuba, kuri jam atrodė skaniausias patiekalas Žemės planetoje. Berniukas ištuštino kepurę ir pajuto sunkumą pilve. Tačiau nepaisant to, linksmai pašoko ir nuskubėjo į mašiną.
  - Na, Helga, mes vėl kovosime!
  Mergina žaismingai atsakė:
  - Ir kaip!
  Ir dabar patikimas arklys Me-362 kartu su neatsiejamu palydovu Fokken-Wulf-4 vėl kankina atmosferą sraigtais. Ir kare kaip kare. Friedrichas paklausė Helgos:
  Koks tavo mėgstamiausias užsiėmimas, be kovos?
  Mergina tyliai nusijuokė ir atsakė:
  - Net sunku pasakyti! Nors žinai. Užsiėmiau medžio drožyba. Tokie gražūs raštai gavosi... Ir aš taip pat bandžiau rašyti fantastiškas istorijas. Tik kai parašiau porą, visi iš manęs pradėjo juoktis. Ir man buvo tokia gėda, kad nustojau juos kurti. Ar žinai, kaip nemalonu, kai iš tavęs juokiasi!
  Friedrichas sutiko:
  - Taip, aš suprantu! Nors dabar esu šlovės viršūnėje! Bet kai tik numirsiu, aš beveik...
  Helga pertraukė:
  - Ne! Patikėk manimi, jie nepamirš! Manau, kad tavo vardas bus vadinamas oro armija arba kai kuriais užkariautais rytų miestais. O gal gatvė Berlyne!
  Frydrichas nusijuokė.
  - Taip, tu mane paguodė!
  Helga gana rimtai pridūrė:
  - Galbūt su tavo portretu bus patvirtintas net užsakymas aviacijoje. Pirma, jūs turite tokį mielą veidą, ir, antra, jūsų rezultatas, jau daugiau nei dvidešimt tūkstančių penki šimtai priešo lėktuvų, vargu ar kas nors pralenks!
  Friedrichas taip pat gana rimtai prieštaravo:
  - Ne, jie gali pranokti, jei karas su SSRS užsitęs labai ilgai, arba dar teks susidurti su vakarykščiais sąjungininkais. Taigi viskas įmanoma... Bet iš principo galima pasiekti tūkstantį lėktuvų! Ką aš galiu padaryti ir tai!
  Pokalbis nutrūko, į priekį išskrido nedidelė priešo naikintuvų eskadrilė, o tada teko rimtai griebtis ginklų.
  Nepaisant didžiulio nacių armijos nuovargio ir išsekimo, pergalė prie Krasnogvardeisky įkvėpė Fritzą ir daugelio genčių būrį naujiems žygdarbiams.
  Naciai nedrįso pulti Maskvos ir užpuolė Pavlovskio Posado miestą, esantį į rytus, ir įtvirtino greta jo esančias teritorijas.
  Sovietų kareiviai, kitaip nebuvo galima drąsiai kovoti, bet koridorius tarp vokiečių pleištų iki vakaro buvo taip susiaurėjęs, kad jau buvo šaudomas kiaurai.
  Friedrichas ir Helga vėl turėjo imtis tankų, kurie bandė kontratakuoti ir užkamšyti spragą. Ir tada jie parodė save ir puikiai. Jaunuolis tankuose sugebėjo viršyti penkis šimtus! Ir tai apskritai yra ultra-klasės pasiekimas!
  Friedrichas tikrai jautė džiaugsmą, kad jis toks šaunus! Tai, kad jis yra geriausias visų laikų ir tautų karys, reiškia klasių klasę! O koks jausmas būti aukštesniam ir šaunesniam už visus! Friedrichas yra vilkas, o tai reiškia vilką!
  Jau buvo tamsu, o mūšis vis dar nenutrūko. Vokiečių kolonos iš šiaurės, kur buvo draskomos garsiojo Rommel minios, ir iš pietų, kur Mainšteino perėja, apsupo Pavlovskio Posado miestą. Jau vidurnaktį į šio kaimo pakraštį įsiveržė Gotos tankai ir, visų pirma, keli Ferdinand-4... Bet jie buvo priversti sustoti. Tada Gota davė įsakymą apeiti atkakliausią gynybą. Antrą valandą nakties į rytus nuo Pavlovskio Posado antrojo SS korpuso ir pirmojo tankų korpuso dalys, taip pat iš SSRS, išėjo susitikti. Taigi 1947 metų spalio 12-osios naktį aplink Maskvos karinę grupę užsidarė blokados žiedas!
  . SKYRIUS #19
  1947 m. spalio 13 d. rytą Friedrichas kovojo kaip visada pasiaukojamai ir sumaniai. Jo ištikimas skraidantis arklys buvo suplyšęs į aukštį, o variklis, nepaisant to, kad berniukas jį privertė ne kartą, veikė be gedimų ...
  Sovietų kariuomenės pasipriešinimas pastebimai susilpnėjo... Naciai dar nedrįso pulti į neįveikiama tvirtove paverstos Maskvos, o pajudėjo rytų link. Pavlovsky Posad mūšiai vis dar vyko įkarštyje, fašistų vadai gana pagrįstai atsisakė naudoti tankus mieste, palikdami rumunus, italus, arabus, indus ir kitus užsienio dalinius.
  Friedrichas dalyvavo dviejuose ar trijuose nedideliuose oro susirėmimuose ir be vargo atkirto apie tuziną orlaivių. Buvo šlifuojami ir kiti taikiniai: patrankos, haubicos, minosvaidžiai, katiušos ir, jei pasiseks, tankai.
  Kita vertus, pastaroji pasitaikydavo nedažnai. Panašu, kad patarimas nutrūko. Iki vidurdienio, kai spalio mėnesio poravimas tapo nepakeliamas, trumpam užliūliavo ir Frederikas, arba kaip jis buvo oficialiai vadinamas Frydrichas Didysis Bismarkas, buvo iškviestas į Smolenską.
  Jaunasis asas-terminatorius atrodė labai patenkintas ir linksmas. Nors Friedrichas buvo labai kartėlį ir gėdijosi dėl savo išdavystės, galimybė gauti fašistų apdovanojimus berniuką džiugino.
  Kartu su juo buvo pakviesta ir Helga. Mergina taip pat buvo susijaudinusi, o jos perliniai dantys spindėjo žavinga panteros šypsena. Ji pasakė:
  - Matai, vilko berniuk, mes nugalėjome rusus!
  Friedrichas nepritarė optimizmui šiuo atveju:
  - Kol kas tai tik tarpinė sėkmė ir kova... Mūšiai ir mūšiai tik įgauna pagreitį. Tačiau pradžia ir iš tikrųjų sėkmingai...
  Apdovanojimui buvo pasirinktas TSKP apygardos komiteto pastatas. Didžiulėje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo daug prabangių automobilių, daugiausia amerikiečių gamybos.
  Iš tiesų, aktų salėje buvo lėlių generolai iš JAV armijos, Britų imperijos, Kanados dominijos. Buvo net vienas iš Anglijos princų... Ir, žinoma, pats Hermanas Göringas ir Adolfas Hitleris... Tik tai nustebino Friedrichą, Margaret nebuvo su juo. Keista, gal tik būdama nėščia, ši išskirtinė, unikali moteris nenori kelti pavojaus sau ir iš aso gautam vaikui... Juk karas visai ne juokas!
  O gal ji nenori bendrauti su naujuoju Hitlerio numylėtiniu su vyru? Čia apskritai viskas įmanoma ir beveik neįmanoma perskaityti, kas gražios, kaip Afroditės, ir klastingos kaip Heros galvoje ...
  Tačiau Friedrichas tuo net džiaugiasi. Fiurerio akivaizdoje nepakako rizikuoti save ir jai išduoti savo emocijas nevalingu gestu ar neapgalvotu žodžiu. Juk raguoti vyrai, ypač pusės pasaulio valdovo asmenyje, yra labai pavojingi. Net tokiam kietam vyrukui kaip Jis yra Trečiojo Reicho kareivis numeris vienas!
  Dauguma atvykusiųjų į apdovanojimą buvo lakūnai - pats Goeringas buvo asas, aršus generolo Dua teorijos gerbėjas - aviacija, karų dievas, žinoma, pirmiausiai skyrė oro pajėgas. Tačiau buvo ir tanklaivių, tarp jų garsusis Wittmannas. O apdovanojimo ceremonija prasidėjo riterio kryžiais.
  Kai paskambino Helga, mergina tiesiogine to žodžio prasme šokinėjo kaip arklys, baksnodama kulnus. Ji buvo apdovanota riterio kryžiumi ir specialiu kovotojo, tankų ženkleliu... Be to, pats fiureris Adolfas įteikė mergaitei vardinį kardą su deimantais, kaip geriausia moteris, pasižymėjusia dėl kovų Maskvos mūšis.
  Wittmannas gavo kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais, Riterio kryžiaus žvaigžde su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais taip pat buvo įteiktas "kūdikis" Huffmanas. Apdovanojimą gavo ir amerikiečių tūzas savo nekintamais kaubojiškus marškinėlius.
  Friedrichas buvo apdovanotas paskutiniu... Tai buvo gana logiška, nes jis buvo geriausias iš geriausių. Aukštas apdovanojimas - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžioji žvaigždė ir ąžuolo lapai, kardai ir deimantai - įteiktas grėsmingai skambant nacių himnui. Be to, keturi ženkleliai buvo apdovanoti už keturis šimtus penkis šimtus orlaivių ir už keturis šimtus penkis šimtus tankų. Šie ženkleliai taip pat buvo auksiniai, o penki šimtai net su mažais deimantais.
  Hitleris ilgai spaudė Friedrichui ranką ir entuziastingai kažką pasakė... Vaikinas akimis prarijo garsųjį kryžių. Deimantai puošė platininio ąžuolo lapus ir kardo rankenas. Atmintyje mirgėjo figūra, kad net paprasti riterių kryžiai su deimantais per visą karą buvo apdovanoti tik dvidešimt septyni tokie ordinai. Na, o šiuo metu dar mažiau... Aukštesnio laipsnio apdovanojimas - Riterio kryžius, kur sidabrinius lapus keičia auksiniai, dar neįsteigtas.
  Tačiau apdovanojimai tuo nesibaigė. Hitleris paskelbė, kad Friedrichui buvo suteiktas oro pajėgų ir SS gvardijos majoro feldmaršalo laipsnis su personalizuotu ginklu ir vieno milijono penkių šimtų tūkstančių markių premija (penkiolikos naujausių panterų kaina).
  Vardinis ginklas buvo toks pat kaip Helgai dovanotas kardas, pagamintas iš Damasko plieno, kurio rankena gražiai dekoruota deimantais ir smaragdais.
  Friedrichas neatsispyrė pagundai ir kelis kartus mostelėjo sultono vertu ginklu. Rankena buvo patogi, o kardas puikiai subalansuotas ir atrodė lengvas tvirtai berniukiškajai rankai.
  Tada prabilo amerikiečių generolas Mankurtas, kuris į istoriją įėjo kaip populiaraus posakio autorius: tegul mano šalis klysta, bet tai yra mano šalis!
  Be to, šis vadas išgarsėjo savo siaubingu žiaurumu, įskaitant karo belaisvius.
  Mankurtas griežtai pasakė:
  - Rusijos barbarai užgrobė daug žemių, sukurdami vieną didžiulį baraką, kuriame viešpatauja amžina netvarka. Kiek ilgai jų teroristinis režimas kankins šeštadalį žmonijos? Rusijos tautos laukia išsivadavimo ir laisvos Europos ir JAV kariuomenės atvykimo į jų žemę. Ir todėl Amerika dės visas pastangas, kad nugalėtų SSRS. Suaktyvės ir didės mūsų technikos ir savanorių srautas iš viso pasaulio! (audringi plojimai). Visos pasaulio šalys susivienijo prieš bolševikų užkratą. Viešpats Dievas ir dangiškoji kariuomenė yra su mumis. Pirmyn į pergalę!
  Jį sekė anglas, o po to fiureris nutraukė oficialią ceremonijos dalį, paskelbdamas baliaus pradžią. Iš karto pasirodė daugybė merginų ir moterų, pasiruošusių sukurti porą žinomų herojų.
  Friedrichas norėjo pasirinkti Helgą kaip partnerę, tačiau ji netikėtai atsisakė - sakydama, kad paprotys nereikalauja šokti su partneriais ar partneriais kariniuose ginkluose. Na, kodėl vaikinas pasirinko kitą damą, juolab kad visos moterys čia gražios - matyt, specialiai atrinktos. Frydrichas šypsojosi ir lengvai šoko, bet berniuko mintys buvo apie ką kita.
  Taigi jis gavo aukštą įsakymą ir dabar yra pagrindinis feldmaršalas... Jo karjera kyla į viršų, o pagal numuštų orlaivių ir sudužusių tankų skaičių jam nėra lygių pasaulyje! Viskas lyg ir gerai, bet katės kažkodėl drasko širdis... Bet jei paimtume gerai žinomas figūras, pavyzdžiui, Robertą Artroisą, kraujo princą iš karališkosios kapetiečių šakos. Juk jis kovojo prieš tėvynę Prancūziją ir nė kiek nenukentėjo, nors tautiečių kraujas buvo ant jo rankų.
  Ir šimtai tūkstančių rusų kovoja nacių pusėje. Net didysis kunigaikštis Kirilas Romanovas oficialiai paskelbė remiantis Rytų kampaniją ir tėvynės išvadavimą nuo bolševikų. Romanovai skirti naciams ir už jų stovinčioms Vakarų šalims.
  Na, jei garsieji kunigaikščiai ir Trečiasis Reichas yra prieš Staliną, kodėl Frederikas turėtų kentėti? Be to, gali būti, kad jo protėviai visai negyvena SSRS. Na, pagalvokime logiškai... Juk istorijos eiga jau pasikeitė rimčiausiai. Dabar pasaulis niekada nesikeis, todėl Maskvos mūšį pralaimėjo sovietai... O ką tai reiškia? Ir tai, kad, pirma, smarkiai pasikeitusiame pasaulyje tikimybė, kad jo tėvai (beje, gimę skirtinguose miestuose) susitiks ir sukurs šeimą, smarkiai sumažėja. Bet ir tėtis bei mama gimė ne 1947 metais... Tai reiškia, kad tikimybė sutikti du senelius ir dvi močiutes bus dar mažesnė!
  Be to, kiekvienas vaikas pagal genų rinkinį yra unikalus ir visiškai individualus. O tai reiškia, kad jei pastojimo momentas pasikeis nors valandai ar net dešimčiai minučių, tai jau nebe jis... Ne Friedrichas su unikalia asmenybe ir genų rinkiniu, o visiškai kitoks, galbūt net ne išoriškai. panašus berniukas.
  Tai yra, smogiko įsikišimas į praeitį, pagal dalykų logiką, turėtų lemti nepažeidžiamų laiko dėsnių pažeidėjo išnykimą... Tai yra, Friedrichas, tapęs Hitlerio numylėtiniu, turėtų tiesiog išnykti! Ir jis, ir jo brolis, o gal tėvai ir kiti.
  Bet kadangi jaunasis asas yra gyvas ir stiprus, sveikas kaip niekas kitas šioje nelaimingoje planetoje, tai gal ši praeitis visai ne jo pasaulis! Galbūt tai net ne jo visata, kažkokia paralelinė visata ir netgi su laiko atotrūkiu. Tai yra, jis žudo ne savo protėvius Friedrichą, o ne savo tėvynainius, o svetimus asmenis, kurie turi tik bendrą panašumą į abstrakčią terminatoriaus berniuko praeitį.
  Tai reiškia, kad jis, tiesą sakant, nėra išdavikas - tik žmogus, kaip ir smogikai iš įvairių mokslinės fantastikos serialų, kuris praeityje naudojasi dabarties žiniomis ir netgi apvaizdos apdovanotas neįtikėtina galia. Na, o jei jam lemta turėti supergalių, tuomet tiesiog nuodėmė jų nepasinaudoti! Na, o kadangi likimas, pati dangaus dešinioji ranka, pirmiausia jį pasiuntė į Hitlerjugendą, paskui į Trečiąjį Reichą, tuomet reikia dėti visas pastangas, kad padarytum karjerą. Gerai būti majoru feldmaršalu keturiolikos, berniuko metų, bet dvidešimties pilnaverčiu generolu ar net feldmaršalu yra geriau. Ir kas žino, gal pagaliau suvirškins Trečiasis Reichas ir Amerika, o tada jo sūnus taps pirmuoju Pasaulio diktatoriumi!
  Tada staiga pasirodė tas, kurį jaunuolis mažiausiai tikėjosi pamatyti: Eugenijus Porsche... Aukštas, gražus, stiprus, net šiek tiek kaimiškas ir stebėtinai ne aristokratiškas vieno didžiausių Trečiojo Reicho magnatų dukrai.
  Tiesa, skirtingai nei ankstesniame susitikime, mergina apsivilko labai brangius, su briliantais, tačiau kartu jie buvo skaidrūs ir neslėpė grakščių, nors ir ne mažų kojų žavesio.
  Dėl aukštakulnių jau aukšta mergina atrodė kone milžinė. Pats Friedrichas buvo paprastas ir dar mažesnis savo amžiui paauglys, buvo žemesnis už ją, maždaug dvidešimt trijų, dvidešimt penkių centimetrų, o atsižvelgiant į kulnus ir dar daugiau ...
  Friedrichas net susigėdo, o jei jis niekada neužaugs daugiau už šią šešių kilogramų mergaitę (kuriai pasisekė jos tėvas Porsche, juk ne milžinas, nors nežinia kokia ji mama, ir kas lipo po sijonu !), bus per jį, kad visada pakiltų. Taip, geriau, kad ji, kaip ir paskutinį kartą, ėjo basa ...
  Tačiau Jevgenija su susižavėjimu pažvelgė į jaunąjį asą ir ištiesusi rankas pabučiavo jį į lūpas:
  - Tu mano riteris! Šviesa nėra žemiška!
  Friedrichas buvo sutrikęs:
  - Taip, aš....
  Eugenijus pertraukė:
  - Nereikia žodžių! Jūs nusipelnėte pagyrimo. Ir ne tik kaip lakūnas.... - Magnato dukra papurtė plaukus. - Tik pagalvok, tu turi fantastišką inžinieriaus ir dizainerio dovaną. Siūlykite tokių idėjų... Genijus! Virš Leonardo Davinci.
  Friedrichas pasakė:
  - Na taip! Sutinku, šis menininkas nėra laimėjęs nė vieno karo. Nors jo šedevrai užkariavo visą pasaulį!
  Jie pradėjo šokti. Evgenia buvo tokia pat graži, dailiojo čiuožimo, bet Volkai ji atrodė per didelė... O kvepalai kvepėjo svaiginančiai... Vaikinas, žiūrėdamas į jos prabangios krūtinės iškirptę, pajuto gana natūralų troškimą fiziškai stipraus ir išsivysčiusio. paauglys. Be to, Helga įžūliai apsimetė nieko nepastebianti. Tačiau jaunosios kartos vokiečiai buvo mokomi, kad moteriai nepadoru jausti ir juo labiau demonstruoti pavydą, o vyras, jei jis yra karo didvyris, net įpareigotas sukčiauti . Ką pagerinti veislę! Kaip sakė Hitleris: ištekėjusiai moteriai nėra nuodėmė pagimdyti vaiką nuo kito vyro, yra tokia, kuri turi geresnius fizinius duomenis nei jos vyras. Tačiau Jevgenija gana rimtai paklausė berniuko:
  - O kur jūs studijavote, kad taip gerai išmanote tankų ir savaeigių ginklų valdymo principus, sugalvojote tokias know-how?
  Friedrichas negalėjo ir nenorėjo sakyti tiesos, o nepažįstamai merginai, net jei jos tėvas buvo magnatas, vienas iš dešimties turtingiausių Trečiojo Reicho žmonių ir Hitlerio bei Göringo numylėtinis. Jis išsisukinėjo:
  - Pomėgiai nuo vaikystės čia vaidina... Įvairi mokslinė literatūra, noras išrasti! Nebūtina sėdėti prie stalo, kad sukurtum ką nors protingo ...
  Evgenia linktelėjo.
  - Taip, aš irgi mėgstu sportuoti, o tuo pačiu graužiu, ar net kramtau mokslo granitą... Vis dėlto, ar ponia Piston atrodo kaip biuro žiurkė?
  Friedrichas, apnuoginęs vilko dantis, patvirtino:
  - Taip, ant žiurkės, ir ne tik spintos, tu visai nepanaši! Greičiausiai net jus galima palyginti...
  Jevgenija perspėjo:
  - Tik nelygink su karve! Tai gana bjaurus užuomina!
  Friedrichas filosofiškai pastebėjo:
  - Kas tyčiojasi ne dėl verslo, tas gauna ožio rangą! Taigi... Mes turime kvailą turgų.
  - Turgus yra slengas? Evgenia spėliojo. - Apskritai vokiška kalba atrodo taisyklinga, bet kažkaip... Per daug taisyklinga, tiksliai išdėstyti kirčiai, aiškūs žodžiai, kalbos įtampa... Ir nėra jokio akcento, bet jauti kažką ne visai gimtiško šiame taisyklingume. .
  Friedrichas nerodė jokių nerimo ženklų:
  - Na ir tai su šituo? Gal įtariate, kad tai buvo sovietų šnipas, o rusai paaukojo dvidešimt tūkstančių kartu su amerikietiškais ir pusę tūkstančio savo nesuskaičiuojamų lėktuvų, kad man įsiskverbtų į Trečiojo Reicho viršūnę?
  Jevgenija papurtė galvą.
  - Ne, nemanau! To buvo per daug, net rusams. Nors yra žinomas posakis: Rusijos negalima suprasti protu. Bet čia man atrodo kažkas kita, gal tu, kaip pasakyti... SS genų inžinerijos produktas. Kažkoks būsimas vyras? Skaičiau mokslinius darbus apie genetiką ir žinau, kad žmogaus prigimtį galima pakeisti, pagerinti ar pabloginti dirbtiniu įsikišimu. Ir tavo antžmogiškos kario savybės... Tai tiesa...
  Užuot atsakęs, Friedrichas nulenkė galvą savo aukštai merginai ir aistringai pabučiavo ją į pilnas lūpas. Tada jis pasakė:
  - Nedaryk sau gražios galvos. Jei bijote, kad iš manęs gausite defektų vaikų, patikėkite, kad taip nėra! Apskritai pokalbio temą galime pakeisti.
  Evgenia sutiko:
  - Geriau pasikeisk! Kalbėkite apie tankus... Visų pirma pagrindinė operatyvinė būstinė, vadovaujama Guderiano, išleido konkurencinę užduotį: dviejų tipų tankai... Kaip vidutinė "Imperatoriškoji pantera" su 88 milimetrų patranka El 100 arba trumpesne, bet šarvus pramušančia, ir priekiniai pasvirę šarvai, kurių skersmuo ne mažesnis kaip 250 milimetrų, ir sunkus "Karališkasis tigras" su 105 mm El100 kalibro pistoletu, kurio priekiniai šarvai ne mažesni kaip 300 ... Be to, pirmojo tanko svoris yra ne didesnis kaip penkiasdešimt tonų, ir antrasis yra 65.
  Frydrichas paniekinamai sušnibždėjo, kaip liūtas priešais goferį:
  - Ar kažkas panašaus nėra tikra? Ypač turint omeny, kad jums pasidarė daug lengviau su ribotomis medžiagomis, o sąjungininkų bombonešiai neniokoja Trečiojo Reicho žemių!
  Eugenija atsidususi atsakė:
  - Iš principo tai įmanoma, bet neturėjome laiko, o tiksliau neturime laiko pagaminti metalo prototipą tinkamu laiku. Jūs kažkodėl per vėlai suteikėte mums savo puikią patirtį. Hitleris nori, kad šiais metais Trečiojo Reicho armijose pradėtų tarnauti naujausi tankai.
  Jaunasis asas nustebo:
  - Kodėl prototipo gamyba užtrunka tiek daug laiko?
  Mergina linktelėjo.
  - Nedaug, ypač jei modelis iš esmės naujas... Tai kaip liaudiškas dalykas: jei važiuosi, įkrisi į daubą!
  Friedrichas pagalvojo: žinoma, čia yra problemų... Pavyzdžiui, sovietų konstruktoriai tiek metų kentėjo kurdami tanką IS-10 arba ištisus dvejus metus vartojo T-54. Be to, šis tankas buvo sukurtas po karo ir turintis patirties Antrojo pasaulinio karo mūšiuose. Be to, tai nebuvo iš esmės naujas modelis, o tik tolesnė T-34 evoliucija. Štai, pavyzdžiui, T-44 nebuvo visiškai sėkmingas ir praktiškai nebuvo naudojamas karo veiksmuose... Taigi nereikėtų tikėtis ypatingų stebuklų.
  "Tiger" tankas, atsižvelgiant į vokiečių patirties stoką kuriant tokio tipo mašinas (nebent, žinoma, skaičiuojant važiuoklę, pavyzdžiui, per Pirmąjį pasaulinį karą jau buvo sukurtas 150 tonų Colossal).
  Friedrichas pastebėjo:
  - Reikia projektuoti pagal jau sukurtą "Pantera" -5, arba AG. Jo važiuoklė leidžia neštis ne tik 88 mm kalibro ginklą, bet net 128 ar 150 haubicų ...
  Jevgenija nusijuokė.
  Bet būtent tai mes darome! Tačiau "Porsche" jau turi savo "Karališkąjį tigrą", tiesa, su 88 milimetrų kalibro ginklais. Bet gal kaip tarpinis modelis tiks ir šis. Jame buvo atlikta pradinė užduotis rezervuoti 250 milimetrų, nors svoris gana didelis - 63 tonos. Kita vertus, bokštas su labai dideliu racionalaus šarvų pasvirimo kampu, elegantiškas ir aptakus... Gal ir pavyks laimėti tarpinį konkursą, bet problemų kils ateityje. Bet pagal savo know-how galima sukurti tanką, kuris būtų nepramušamas iš visų pusių, naikinantis bet kokią gynybą. Išties, proveržio mašinai labai svarbu turėti tiesiog gerą šoninę apsaugą, kuria, deja, Panther negalėjo pasigirti labai ilgai.
  Friedrichas pastebėjo:
  - Galbūt, kol kas neliesime tankų temos... O tiksliau - baigsime diskutuoti. Mes esame seni profesoriai arba jauni vaikinai ir merginos.
  Evgenia sutiko:
  - Tu teisus, kaip visada, pakalbėkime apie ką nors pasaulietiškesnio. Pavyzdžiui, apie Didžiosios Britanijos karališkuosius namus.
  Frydrichas susiraukė.
  - Na, tema! Taip, ateis laikas iš Winsors, nieko neliks. O gal manote, kad užėmę Maskvą mūsų tankai nepajėgs susmulkinti jau užgrobto Londono?
  Jevgenija išpūtė dantis:
  - Na, žinoma, jie gali!
  Po baliaus sekė kilni vakarienė su pačiais prabangiais patiekalais, bet be stiprių alkoholinių gėrimų. Nieko stipresnio nei šeši laipsniai. Na, tada Friedrichas ir Jevgenija, kaip ir dera vaikinui ir merginai, išėjo į atskirą kambarį.
  Nors visuotinai priimta, kad aukštaūgės blondinės nesiskiria temperamentu, Evgenia keletą valandų itin įtikinamai įrodė priešingai. Na, Frederikas, žinoma, taip pat neprarado veido. Taip jie užmigo stipriai apsikabinę.
  Berniukas svajojo, kad jis yra japonų nindzė, gavęs Rusijos caro Nikolajaus II įsakymą nužudyti mikadą, tai yra imperatorių.
  Friedrichas svajojo lipti grubiomis sienomis, pirštais ir kojų pirštais įsikibti į menkiausią įtrūkimą ar plyšį. Berniukas pateko į rūmus, kur prasidėjo nuožmi kova ...
  Jaunoji nindzė, kaip įprasta, kapojo, dūrė, pūtė priešams galvas... Sapnas buvo per chaotiškas, per daug kraujo, pjovimo ir mažai prasmės. Be to, plikomis kojomis kardą valdančios merginos šokinėja visur... Trumpai tariant...
  Mums pavyko miegoti tris ar keturias valandas ne daugiau... Friedrichą pažadino pasiuntinys, sakydamas:
  - Mūšis įsibėgėja! Nepakeičiamų žmonių nėra, išskyrus tokius kaip tu, Friedrich Bismark.
  Berniukas pašoko ir net neatsisveikinęs nuskubėjo prie artimiausio pakilimo tako.
  Ir kaip vėliau paaiškėjo, ne veltui jis buvo vadinamas... Armijos generolu Rokossovskis gavo Stalino įsakymą, nelaukiant visiško pajėgų sutelkimo, smogti Rommelio armijos grupei. Šiuo atveju skaičiavimas buvo pagrįstas tuo, kad vokiečiai dar neturėjo laiko dislokuoti savo kariuomenės puolimui prieš Voronežą. Taigi buvo galimybė atlikti žemą smūgį palei ištemptą flangą, išvargintą ankstesnių vokiečių kariuomenės mūšių.
  Friedrichas buvo priverstas sėdėti ant "Focken-Wulf" ir ne puolimo modifikacijos, o paprasto modelio su keturiomis dvidešimties milimetrų patrankomis ir dviem kulkosvaidžiais. Taigi dėl per didelio skubėjimo vaikinas atsidūrė be ginklo, kuris taip efektyviai pasitvirtino kovojant su tankais. Tiesa, fiuzeliaže jis vis dar turėjo dešimt bombų ...
  Dangus taip pat buvo karštas, buvo sovietų atakos lėktuvai ir naikintuvai Yaki-9. Tačiau naujausios transporto priemonės dėl prastos apsaugos ir ilgaamžiškumo taip pat buvo pažeidžiamos dideliu atstumu, 20 mm kalibro pabūklams. Friedrichas pirmiausia padavė kovotojams ragus, kurie, žinoma, lenkė lėtesnį Ilysą. Keturi orlaivių pabūklai, tai galybė... Pirmosios dvi dešimtys jakų subyrėjo net ir be gudrių priėjimų prie uodegos.
  Friedrichas nesisuko, nemanevruodavo, tiesiog šiek tiek paslinkdavo pneumatinius ginklus ir vibravo savo masyvios mašinos korpusą.
  Dvidešimt penkeri, dvidešimt šešeri, dvidešimt septyneri... Be protrūkio, įžūliems jakams, kurie, patirdami nuostolius, vis dėlto neišsijungia, o net bando pagreitinti... Friedrichas net kiek nustebo kodėl sovietinėje karinėje literatūroje ši šlovinga Fokken mašina buvo taip menkinama -Vulfas. Taip, "Jaks" ji visą apsisukimą atlieka per 22 sekundes prieš 19 (o lengvoje modifikacijoje "Yak" gali tai padaryti net 17 sekundžių!). Tačiau Friedrichui nereikia manevruoti, jis tiesiog sulėtina greitį ir lekia link jų. Per vieną sekundę iš tikrųjų galite numušti nuo septynių iki aštuonių automobilių.
  Kovinio transo būsenos Friedricho laikas tekėjo siaubingai lėtai, ir jis turi laiko pagalvoti ir nukenksminti savo amuniciją. Iš principo visuotinai pripažįstama, kad net pats įgudęs asas, įskaitant net tokius reiškinius kaip Rudelis, negali rimtai paveikti karo eigos. Štai tikroje istorijoje šeši geriausi vokiečių tūzai sunaikino visą oro armiją, tačiau naciai beviltiškai pralaimėjo kovą dėl dominavimo atmosferoje.
  Tačiau šiuo atveju tiek jakų išmetimas į vieną vietą prieš vyrą yra kupinas... Šešiasdešimt vienas kovotojas buvo numuštas greičiau nei per minutę . Tiesiog taip nukrenta sparnai arba dūžta šarvuoti kabinų stiklai. Pastarasis yra dar blogesnis, nes tokiu atveju piloto nepavyks išgelbėti. O patyrusių asų Raudonojoje armijoje jau liko nedaug.
  Tarp numuštų transporto priemonių keturi priklausė sargybiniams, kurie numušė daugiau nei penkis lėktuvus... Tik ir vėl tai nepadėjo, nes Volka žinojo, kur ir kaip... Kaip medžiotojas, numušęs žąsų pulką nuo kulkosvaidis. Tai štai, pulkas, vienu pliūpsniu, intuityviai, instinktyviai nustatydamas ir nukreipdamas vamzdžio judesius, į norimą taikinį, kai pro šalį nepraskrenda nė viena kulka. Žąsys, o šiuo atveju sovietų lėktuvai numušami, o kur sulaužytos kabinos, ir susiūtų lakūnų, dar kurį laiką skrenda tiesiai. Bet kai kurie sparnai praranda...
  Friedrichas čia prisiminė filmus apie taiklius amerikiečių kaubojus ir garsųjį filmą su DiCaprio - "Greiti, bet mirę!". Tačiau tais laikais JAV kaubojai nežinojo automatinių kulkosvaidžių ir greitašaudžių pneumatinių ginklų. Priešingu atveju jie būtų supratę, koks siaubingas ginklas, kalbant apie naikinimo galią.
  Jakai artimiausiame vaizde baigėsi ir Frydrichas perėjo į Ilą. Čia geriausia juos pulti iš viršaus arba iš galinio pusrutulio. Ir tai būtų optimalu, nemažinant atstumo.
  Kitas būdas - nušauti trapesnius sparnus, ant jų negalima kabinti šarvų.
  IL-2 pravarde kuprotasis. Po to, kai jame buvo įrengta antra vieta, pradedančiajam tapo sunkiau numušti panašų automobilį pradedančiajam, bet šauliui, kuris saugojo galinį pusrutulį, bet... Žinoma, pablogėjo šio lėktuvo aerodinamika. . Taigi su jais bus dar lengviau...
  Ilamui būtų buvę logiškiau išsisklaidyti į skirtingas puses, bet štai sistema... Trumpai tariant, prasidėjo legendinio atakos lėktuvo įveikimas. Tačiau vikrieji "Salamandrai" -3 jau atkeliavo laiku. Jie taip pat paėmė dumblą ...
  Friedrichas net pagalvojo, kad jie galėtų jį aplenkti, sutikęs jakus dar artėjant... Nors, kas žino... Liuftvafės lakūnai nėra drąsūs rusų kariai ir dažniausiai į mūšį neįstoja, bet gal nebent. kai yra per didelė grėsmė sausumos pajėgoms .
  Tačiau Friedrichas taip pat nepatiria problemų... Įlanka nuo patrankų į galinį šarvuotą pusrutulį arba apmušti sparnus - rezultatas tas pats. O kaip šie automobiliai paskui rieda žemyn, jie net palieka pėdsaką ore... Kaip dryžiai ant sumušto vergo nugaros.
  Frydrichas numušė trisdešimt septynis dumblus ir pagriebė dar du pėstininkus. Vėl audimas, nors ankstesnis šimto vieno rekordas nebuvo sumuštas. Tiesiog priešui liko lėktuvų. Dabar tiesiog numeskite bombas ir grįžkite.
  Sovietų tankai dabar puolė be aviacijos, o juo labiau artilerijos paramos. Ant jų krito atakos lėktuvai ir bombonešiai. Sovietų tanklaivių laimei , jie galėjo pasinaudoti transporto priemonių važiavimo savybėmis. Tačiau visų rūšių orlaivių skaičius vis augo.
  Friedrichas numetė visas savo bombas ir pasuko aerodromo link. Tačiau jam pavyko pamatyti garsųjį tankų minininką Focken-Wulf-4 Rudel.
  Jaunasis asas grįžo į "gimtąjį" aerodromą, kur jo laukė "Pegasus-terminator Me-362".
  Friedrichas, nusileidęs Focken-Wulf, sušuko kaimyniniam pilotui:
  - Meluoja tas, kuris turi įžūlumo teigti, kad F -490 yra blogas naikintuvas. Nėra blogų lėktuvų, yra tik blogi pilotai.
  Kitas skrydis buvo skirtas tik kovai su tankais. Vokiečiai kol kas nespėjo atsinešti galingo kumščio, kad pasitiktų šarvuočius, ir jie susikrovė ant lėktuvų.
  Narsios sovietų tankų įgulos jau kirto nusidriekusią fronto liniją ir užpuolė pėstininkų dalinį, sudarytą iš arabų savanorių.
  Musulmonai, priešingai nei tikėtasi, kovojo drąsiai ir negalvojo bėgti, tačiau kartu pasielgė itin nevykusiai. Visų pirma, amerikietiška bazuka buvo naudojama kažkaip ne žmogiškai, o juo labiau granatos.
  Tačiau sovietų dalinių puolimas nutrūko. Fašistiniai šturmininkai ypač naudojo daugybę mažų bombų su suformuotais užtaisais, idėja, nukopijuota iš sovietinių dizainerių, tačiau sumaniai įgyvendinta. Tačiau sovietų tanklaiviai negavo įsakymo pakabinti tinklą iš viršaus.
  O Friedrichas tiesiog pasodino ant stogų oro patrankas. Tai pati paprasčiausia taktika. Pramušk bokšto liuką ir tavo pergalė. O kiek automobilių galima taip išmesti, jei atsitrenkiate iš horizontalios plokštumos ...
  Ir tanko greitis neišgelbėja, jei naikintuvas smogia intuityviai, nesitaikydamas, pagal užgaidą ...
  Tai tarsi treniruoklis su tankais, tik tu turi dievo režimą, kiekvienas šūvis yra tikslus, o tu šauni dažnai, dažnai...
  Čia sudužusių tankų skaičius viršijo penkiasdešimt, todėl Rudelis ilsisi... Bet dabar turėjau nukrypti. Atsirado iš šono "Ausys". Šešios dalys numuštos, o likusios sunaikina salamandras. Apskritai šie kukurūzų darbuotojai įleidžiami į mūšį dienos metu, gryna savižudybė.
  Tankai svarbiau...
  Grįžti ... Skrydis Focken-Wulf-4, o šalia jo yra Helga.
  Mergina jo paklausė:
  - Na, o kas tau patiko Jevgenija?
  Friedrichas paniekinamai prunkštelėjo į radiją:
  - Ko tu pavydi?
  Mergina nusijuokė.
  - Žinoma ne! Esame laisvi ir nesusituokę. Tiesiog įdomu, kas geriau lovoje, aš ar ji!
  Frederikas įnirtingai atsakė:
  - Žinoma, kad tu! Jūs nesate toks didelis, o daug judresnis!
  Helga linksmai nusijuokė.
  - Nieko kito iš tavęs nesitikėjau! Bet, žinoma, geriausia iš visų... Fu ji yra dizaino žiurkė ir viena iš nedaugelio moterų, apdovanotų Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi!
  Friedrichas pastebėjo:
  - Manau, ąžuolo lapai, tu visai už kampo!
  Mūšis parodė, kad berniukas, ko gero, buvo teisus. Helga užtikrintai daužė tankus. Matyt, ji norėjo įrodyti, kad karys gali būti staigesnis už karį. Nors, žinoma, jos negalima lyginti su Friedrichu.
  Netrukus pasirodė didelės tankų kolonos su vokiečių ir amerikiečių automobiliais. Ypač vikrūs ir žaismingi amerikietiški tankų minininkai "Raganos" -3. Tai buvo rimta, juolab kad sovietinės mašinos jau buvo iš esmės sunaikintos per oro antskrydžius. Panther-5 taip pat pasirodė problematiška... Jo ilgavamzdė greitašaudė pabūkla ir nepramušami priekiniai šarvai... Panašu, kad užrakto greitis ėmė trikti, sovietų tankų įgulos. Kai kurie, neklausydami vadų, pasuko atgal, bandydami ištrūkti iš šio technotroninio pragaro.
  Ir vėl grįžimas ir išvykimas, ataka prieš tankus ...
  Jau buvo vidurdienis, temsta... Raudonosios armijos kontrataka išseko. Jis ir Helga buvo nukreipti į paramos kryptį, vokiečių armijų grupė judėjo Riazanės link. Tuo pačiu metu Vatutino kareiviai katile taip pat buvo bandomi sugriežtinti ...
  Į rytus vokiečiai vis dar lėtai veržiasi. Čia jiems trukdo sovietų kariuomenės ištvermė ir Stepių fronto gynybinės linijos, net jei ne tokios tankios kaip Maskvos pakraščiuose.
  Tačiau nacių kariuomenė gavo daugiau erdvės manevruoti, o gotai tokiomis kolonomis bandė apeiti pagrindinius gynybos mazgus. Kai kuriose vietose vokiečių dalinių veržimasis paspartėjo ...
  Friedrichas paklausė Helgos:
  Ar pavargote nuo mano svajonių merginos?
  Šviesiaplaukis karys atsakė:
  - Džiaugsminga nuotaika nuvaro nuovargį, geriau nei karvių plakimas! Nors nuovargis vietoj pieno ateina su kruvinais pūliais!
  Friedrichas sutiko:
  - Tiesos jau nebėra trypčiojama!
  Naktį jaunuolis toliau skraidė, nepaisant to, kad į dangų atplaukė debesys ir pliaupė lietus. Remiantis vokiečių karine doktrina, aviacija taip pat buvo naudojama gynybai priešakyje slopinti... Ir skirtingai nei keturiasdešimt pirmaisiais metais, Pindostano pagalba Liuftvafė turėjo daug lėktuvų.
  Friedrichas dabar atakavo bunkerius, o dar mažesnius taikinius... Naktį mūšis neatslūgo, sovietų kariuomenė pradėjo kontratakas. Tegul jie būna maži ir gana chaotiški, bet ne mažiau drąsūs ...
  Naktį, išskyrus U-2 eskadrilę, nebuvo sutikta jokių oro taikinių. Ir jie bombardavo bunkerius... Šiek tiek.
  Iki 1947 m. spalio 15 d. ryto kilo mūšis dėl miestelio, o tuo pačiu ir geležinkelio mazgo - Elektrostal. Ten buvo labai karšta ir, svarbiausia, prie Friedricho prisijungė jo neišskiriama draugė Helga.
  - Na, koks didis riteris, spaudžiame priešus?
  Friedrichas linksmai atsakė:
  - Bomžai stumdosi prie alaus kiosko, o mes laimime. Ir kaip mes laimėsime...
  Pats Elektrostalio miestelis buvo padoriai įtvirtintas. Be kariuomenės dalinių, jo gynyboje dalyvavo ir dvi naujos NKVD divizijos. Nors jie apskritai nebuvo tokia elitinė karinė gvardija kaip SS, buvo ginkluoti ir artilerija, ir lengvaisiais tankais.
  Naciai savo ruožtu bandė sukurti savo katilą ... Apeiti citadelę, uždengti ją erkėmis ...
  Čia, žinoma, nemažą vaidmenį atlieka oro atrama, ypač jei kaklas ištemptas.
  Helga, kaip ir būdinga merginai, patikino:
  - Pergalė bus mūsų! Paruoškite savo roges vasarai!
  Friedrichas sutiko:
  - Ir ne tik vasarą! Naudosime sunkiuosius tankus ir oro sviedinius.
  Berniukas manė, kad jie grįžo į Mainšteino armiją, tačiau populiariausias Rommelis labiau žinomas Vakaruose. Kadangi mūšio metu jaunuolis daugiau elgėsi transe, vedamas pragariškos dvasios, kodėl gi jam neprisiminus šlovingų šio vado darbų. Tuo maloniau prisiminti sumuštus britus nei nugalėtus rusus!
  Rommelis, pasiekęs Marret liniją, suprato, kad yra Napoleono "centrinėje pozicijoje" tarp dviejų priešo armijų ir dabar gali, suduodamas lemiamą smūgį, nugalėti vieną iš jų ir tik tada apsisukti ir atsigręžti į antrąją.
  Friedrichas nusijuokė pats: Napoleonas, nors Levas Tolstojus tuo abejojo, neabejotinai buvo puikus vadas ir valdovas. Ypač jei žiūrite į pasiekimus. Tik jis jų neišlaikė. Hitleris, dar blogiau... Bet iš principo fiurerį galima palyginti su Napoleonu!
  Talentingas vadas Rommelis taip pat suprato ką kita: amerikiečiai ir prancūzai persikėlė į toli į rytus į centrinį Tunisą ir laikė Rytų nugaros tarpeklį Fonduke, Faidu ir Gafse, aprėpiančius Vakarų nugaros tarpeklius 60-70 mylių į vakarus.
  Atrodė, kad jei italų ir vokiečių kariuomenė būtų užėmusi Faidą ir Gafsą, o paskui pajudėjusi į vakarus pro Ferianą ir Kaseriną, jie būtų galėję eiti tiesiai į didžiulę Amerikos aprūpinimo bazę ir savo būstinę Tebesse. Tebesse Italijos ir Vokietijos kariuomenė atsidūrė toli į vakarus nuo sąjungininkų linijos Tunise ir praktiškai prie jų ryšių. Jei Romelis tada apverstų savo tankus ir išsiųstų juos į šiaurę prie jūros, už šimto mylių nuo šios vietos, vokiečiai galėtų atkirsti visą sąjungininkų kariuomenę Tunise arba priversti juos pasitraukti į Alžyrą.
  Friedricho mintis nutraukė pasirodę du Lagai, pabėgę iš už debesų... Tai yra vartojami... Ir tada taiklūs šūviai į ginklus... Tik jis gali taip šaudyti... Dar keturi jakai... ir štai, taip... O dabar, Katiušoje, šaudyk... Kad skeveldros skristų į visas puses... Dar vienas reaktyvinis paleidėjas... Taigi Helga bando iš šono. Šaukia jam:
  - Heroju, stumkime stipriau!
  . 20 SKYRIUS
  Olego Rybachenko ir Margaritos Koršunovos misija paraleliniame pasaulyje dar nesibaigė.
  Vokiečiai veržėsi Gorkio miesto kryptimi. Jie paėmė jį į visišką apsupimą. Berniukas ir mergaitė gynė šį didelį miestą.
  Visiškai apsupta ir uždususi Maskva. Naciai vietomis jau prasibrovė į Kremlių. SSRS sostinės padėtis buvo praktiškai beviltiška. Maskvos garnizono sviediniai ėjo į pabaigą. O žlugus sostinei būtų buvęs dar vienas karas.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova kovojo už miestą prie Volgos.
  Berniukas ir mergaitė, kaip visada, nusiteikę kovingai.
  Jie šaudo ir dainuoja:
  Pionieriai nepasiduoda
  Jie nebijo kankinimų...
  Jie kovoja kaip ereliai
  Fritz siuntimas į pragarą!
  
  Daugelis jų yra herojai
  Daug išprotėjusių vaikų...
  Jei reikia eiti į mokymus -
  Pakraunama mašina!
  O dabar berniukas, kuris atrodo maždaug dvylikos metų, bet iš tikrųjų užkietėjęs veteranas, kuriam jau daug metų, Olegas Rybačenko davė posūkį, nušienavęs nacius.
  O paskui kaip jis basa koja meta į priešą granatą.
  Ir išsklaidykite Fritzą į visas puses.
  Tada berniukas dainuos:
  - Aš esu rusų karys ant laukinių kelių,
  Rusijos priešai, aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Margarita, ši mergina-herojė, basa koja taip pat meta žudikišką mirties dovaną. Jis išjudins masę nacių ir čiulbės:
  - Už puikią Rusiją!
  Ir vėl kaip juoktis.
  Berniukas ir mergaitė kovoja didvyriškai. Nors karas beveik pralaimėtas. Vokiečiai jau užklojo Orenburgą ir spaudė Raudonąją armiją visur, kur tik galėjo.
  Tiksliau, Orenburgas jau seniai paimtas. Ten tebestovi tik viena pilis. Naciai jau apsupo Ufą.
  Be to, jų kariai iš pietų jau artėja prie Kazanės. Situacija daugiau nei kritinė.
  O situaciją apsunkina tai, kad samurajai atkeliauja iš rytų ir Vidurinėje Azijoje jau prisijungė prie vokiečių.
  Tačiau kovoja drąsūs žuvusiųjų vaikai. Jie tiki savo pergale. Arba bent jau jie yra pasirengę mirti iškėlę galvas. Tačiau kaip yra mirtis? Jie nemirtingi!
  Ir jau daug metų buvo vaikai. O kažkur yra kiti pasauliai ir misijos.
  Olegas duoda dar vieną šūvį. Tada jis nuogais kojų pirštais meta granatą ir dainuoja:
  - Stalinas bus su mumis amžinai!
  Margarita prisimerkė Fritzą ir sucypė:
  - Neduok Dieve! Šis kanibalas mums!
  O mergina supykusi basa koja metė granatą.
  Olegas Rybachenko gana logiškai pastebėjo:
  - Mes visi tam tikru mastu esame kanibalai!
  Ir berniukas sviedė mirties dovaną nuogais kojų pirštais.
  Margarita sutiko su tuo:
  - Tam tikru mastu taip!
  Taip pat ji basa koja paleido žudiką, nuo kurio susidūrė du vokiški automobiliai.
  Olegas Rybačenko šaudė ir manė, kad padėtis SSRS galbūt jau beviltiška ir kariauti nėra prasmės. Štai kodėl jie žudo žmones už dyką.
  Vaikinas basa koja sviedė dvi granatas. Atsitrenkė į vikšrą, susidūrė vokiečių "E" serijos tankai.
  Terminatoriaus vaikas dainavo:
  - Kai ateis laikas
  Mes kovosime drąsiai!
  Kovotojų pakilimas ryte -
  Ir gerai kovok!
  Tiesą sakant, berniukas per kelias minutes buvo pasirengęs sutriuškinti bet kokią kariuomenę.
  Margarita taip pat numetė mirties dovaną basa koja ir sucypė:
  - Už Didžiąją Rusiją!
  Vaikai yra tokie drąsūs kariai, kad niekas jų nesutryps. Jie tokie puikūs kovotojai.
  Berniukas ir mergaitė, kaip visada, yra beprotiškai susijaudinę. O su jais drąsa, garbė ir drąsa. Jie kovoja su naciais kaip titanai. Ir aišku, kad priešas nepraeis, kur stovi kaip uola. Galbūt net kažkas stipresnio už uolą ir monolitą.
  Šaudama Margarita pasakė:
  - Būkime pasaulio čempionai
  Mes esame vidurinės mokyklos milžinai!
  Ir mergina vėl paleidžia mirties dovaną plika, iškalta koja. Ir sutriuškino priešą.
  Ši mergina tokia šauni, kad nieko prieš ją nepanaudosi.
  Kadangi nėra priėmimo prieš laužą. Nors tai ne laužas, o kažkas dar mirtingesnio ir šaunesnio.
  Olegas Rybačenko, šaudydamas, krikštelėjo:
  - Aš ne berniukas, aš super berniukas ir būsiu aukščiau už visus pasaulyje!
  Ir vėl, kaip jis basa koja išmeta destruktyvų sprogmenų krešulį. Ir vėl du vokiečių tankai susiduria.
  Jaunasis karys sukonstruotas labai kovingai. Bet jis jaučia, kad čia negalima sulaužyti užpakalio botagu. Nors beviltiškų situacijų nėra, kaip ir neįveikiamų varžovų.
  Berniukas prisiminė, kaip sugalvojo smulkmenas Baltarusijos prezidento rinkimams:
  Šeštą kartą klausytis nesąmonių neįdomu,
  Ir aš nesuprantu, kiek aš tikiu "tėvu"!
  Rojus pažadėjo pastatyti Lukašenką -
  Bet kartu su šviesa einame į tamsą!
  Taip, tai buvo iššūkis sistemai ir asmenybės kultui. Iš tiesų, kodėl Europos šalis turėtų toleruoti diktatorių, tarsi viduramžiais?
  Taip, Stalinas taip pat yra diktatorius, ir šioje visatoje jis palaipsniui mažina karą, kad nugalėtų ...
  Vaikai-herojai kovojo dar tris dienas. Tuo tarpu naciai apsupo Kazanę ir užėmė Ufą.
  Mūšiai jau vyko pačiame Kremliuje. Keturios raganos kovojo su naciais, naudodamos kardus ir plonus mėtymo diskus, basomis kojomis.
  Kremlius smarkiai nukentėjo nuo "Sturmlionų", "Sturmtigers" apšaudymų, bombardavimo ir didžiulių pabūklų.
  Pats Stalinas, žinoma, vis dar yra Sverdlovske. O SSRS padėtis atrodo beveik beviltiška. Tačiau kol kas Raudonoji vėliava tebekyla virš Rusijos sostinės, vadinasi, dar ne viskas prarasta!
  Žmonės tiki, kad tuoj ateis lūžis!
  Nataša perpjauna arabą per pusę. Jis basa koja meta diską ir cypia:
  - Šlovė nemirtingajai Tėvynei! Hitleris negali mūsų palaužti!
  Zoja taip pat sukirto fašistui dviem kardais ir čiulbėjo:
  - Ne, nelaužyk mūsų!
  Po to jos basa koja sviedė į nacius žmogžudišką diską.
  Ir pora juodaodžių kovotojų nugriuvo nuo sugriautos Kremliaus sienos.
  Aurora šovė toliau. Ji šaudė retai, bet tiksliai. Ir tada ji paleido kardus. O nuo plikų kojų pirštų skraidė žvaigždės ir aštrios plonos svastikos.
  O štai Svetlana basa koja išmes aštrų diską ir atkirs Fritzą. Tada jis dainuoja:
  - Kolovratas, Evpatijus Kolovratas yra Tėvynės gynėjas, Perunas yra kareivis!
  Kolovratas! Evpatiy Kolovrat! "Rusijos didvyriai" renka aliarmą!
  Čia kovoja visi keturi. Beveik visa Maskva jau užimta, amunicijos tiekimas baigėsi. O rusų berniukai ir mergaitės miršta. Bet jie nepasiduoda. Nors kiek laiko truko apgultis.
  Merginos ant Kremliaus sienos kovoja. Kaip ir turtingi žmonės. Ir nepaisant gruodžio, jie basi ir su vienu bikiniu. Bet jie nejaučia šalčio. Priešingai, jų energija tik didėja.
  O nuo plikų kojų pirštų atskrenda aštrūs, labai plokšti diskai. Kurias drasko užsienio Vermachto kariuomenė.
  Kariai kovoja kaip karo didvyriai. Ir su minimalia apranga. Tokių gražuolių gėdos nedaro nei didžiuliai E ir AG serijų tankai, nei kiti baisūs nacių išradimai.
  Jokia mergina negali nugalėti bet kokios formos fašizmo. Net jei jis toks tobulas kaip šiame pasaulyje.
  Nataša rėžė kardu, basa koja metė diską, nukirsdama nacius ir dainavo:
  - Kaip gera gyventi sovietinėje šalyje,
  O kaip gražu sutriuškinti vermachtą!
  Zoja, eidama pro malūną su kardais, pastebėjo:
  - Vermachtas tapo skausmingai stiprus! Čia mes giname Kremlių!
  Ir mergina nuogais kojų pirštais metė į Fritzą trenkiančią žvaigždutę.
  Tada ji dainavo:
  - Tai laukinė priešų medžioklė!
  Ir tada yra Aurora mūšyje. Na, mergina raudona ir kieta. Žiemos vėjyje jos vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip kovos vėliava. Ne, tokia mergina prieš nieką nepasilenks.
  Ir nuo jos basos pėdos metimo, pjaunant mėsą ir kraują, lekia aštriausias diskas.
  Jis pjauna oponentų kūnus. Ir Aurora rėkia:
  - Aš super mergina!
  O kaip Svetlana atrodo mūšyje?
  Šis šviesiaplaukis terminatorius yra tiesiog velniška ugnis ir susinaikinimo tornadas.
  Ir mirtina staigmena skrenda iš jos basos kojos. Ir mergina visu greičiu kovoje.
  Mūšyje visi keturi. Ir ji neturėtų nei trauktis, nei pasiduoti.
  Jos keturios raganos - tiesiog super! Tikras visko ir visų naikinimo kvartetas!
  Kariai valdo gynybos sektorių. Bet Kremlius didelis ir negali visur atsispirti. Jėgos labai nelygios.
  Nataša susierzinusi pastebėjo:
  Mes žudome, o ne laimime!
  Ir mergina vėl sviedė mirtiną užtaisą basa koja.
  Zoya logiškai pastebėjo, kapodama priešą:
  - Visko nelaimėsi... Nebent kompiuteriniame žaidime!
  Ir auksaplaukė vėl metė mirties diską.
  Aurora, kardais priešininkus, čirškė:
  - Tikiu, kad pergalė bus mūsų! Šventosios Rusijos vardu!
  Ir nuo jos basų kojų atskrenda sunaikinimo dovana.
  Ir nupjauti naciai krenta.
  Ir tada Svetlana mūšyje. Pjauna fašistus savo metimais. Ir elgiasi nepaprastai ar net be galo vikriai. Jos basos pėdos tokios judrios. Ir parodyti baisų sunaikinimą.
  Ir tada mergina dainuoja:
  - Šlovė Tėvynei ir naujiems pasauliams!
  Ir vėl nuo basų kojų skrenda mirties nuostaba.
  Ir štai Nataša vėl kovoja. Ir pjauna Fritzą, veržiasi kaip kometa. Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Šlovė didžiausiai Tėvynei!
  Ir jos kardai pakyla kaip žoliapjovės.
  O mergina net dainuoja:
  - Būk šlovinama Rusija kaip šimtmečius,
  Mūsų svajonė išsipildys!
  O mergina nuogu kulnu davė aštrų bumerangą. Ir jis susuko ir nupjovė tuziną juodų ir juodų galvų.
  Žinoma, merginos žudė ne vokiečius, o prieš juos panaudotus kolonijinius dalinius. Bet kariai net iš šio tik aušintuvo.
  Jie yra putojantys ir žvalūs.
  Nataša vėl nukerta priešus. O ji basa, mėto tokius daiktus.
  Ir riaumoti:
  - Stalinas ir šlovė!
  Ir tada Zoya. Taip pat kaip paleisti žudiką. Ir jos nuogi kojų pirštai išspjauna žinią apie mirtį.
  Ir karys, kaip riaumoti:
  - Tokiai Tėvynei kaip mūsų, mirti nebaisu!
  Tada Aurora taip pat paims jį ir stos į mūšį. Ir taip pat basomis kojomis paleis bumerangą. Ir pertvarkyti priešus.
  Tada, kai jis dainuoja:
  - Sovietų Rusijai! Kas valdys visatą!
  Ir tada mūšyje Svetlana. Taip pat mergina, kurios negalima sustabdyti ir nesustabdyti. Štai kaip ji muša. Tik aš negaliu išgelbėti nuo tokio kario!
  Ir basomis kojomis mėto mirtinus siuntinius. Ir ji be gailesčio žudo savo priešus.
  Nors tada Yarile gali už juos melstis. O gal Perunas. Nusidėjėliams po mirties sunku, jų laukia Černobogo karalystė! Bet tai netgi savaip įdomu - karai vyksta visą laiką! Ir tiek daug kovų! Tad gal neverta per daug karčiai sielotis dėl nusidėjėlių likimo?
  Svetlana net jautėsi šiek tiek juokingai: krikščionims nepavydėsite - amžinybėje jie neteks daugybės džiaugsmų. Net tai, ką jie turėjo Žemės planetoje.
  Ak, vargšai nusidėjėliai! Ir dar daugiau nelaimingų teisuolių!
  Ir mergina vėl meta mirties dovaną iškalta, basa koja. Tada jis sako:
  - Pasaulis bus mūsų! Šlovė Rusijai!
  Nataša kardais nupiešė trigubą drugelį ir čiulbėjo:
  - Tebūna amžina didžiosios Rusijos šlovė!
  O jos basos kojos tarsi išmeta žudikišką ir nepakartojamą. Po to merginos nuogas kulnas atsitrenkė į juodaodžio vyro kaktą ir nuvertė jį nuo sienos bei dar penkis arabus.
  Kitas kovoje yra Zoya. Jai niekas netrukdo. Ji kovoja su nacių miniomis. Ir išleidžia trigubą malūną. Kovotojai nukirto jos kritimą.
  Tada mergina sako:
  - Amžinasis Rusas, bus su Svarogu!
  Ir mirkteli savo partneriams.
  Kitas mūšyje yra Aurora. Ji šlavė kaip pantera. Ji supjaustė visus. Ir basomis kojomis ji paleido mirties dovaną. Ji iškirto daug fašistų ir dainavo:
  - Už aukščiausią Tėvynės formą!
  Ir tada mūšyje ir Svetlana. Kaip ji naikina priešus. Ir tai veikia labai gerai.
  Po to iš jos basos kojos skrenda mirties dovana. Ir nacius nupjauna kruopščiai, kaip kirpėjo skustuvo plaukus.
  Ir mergina rėkia:
  - Mano amžius ir mano tiesa! Šlovė Didžiajai Rusijai!
  Taip, šis ketvertas kovoja tikrai didvyriškai. Tačiau keturios basos ir beveik nuogos gražuolės negali laimėti Antrojo pasaulinio karo. Ir taip Maskva krito.
  Merginos prasiveržė iš užgrobtos sostinės, naudodamos ir kardus, ir nematomumo skraistę.
  Apskritai jie gali daug. Aukščiausios iniciatyvos merginos, kad aukštesnių ir gražesnių nerasi.
  O Olegas Rybachenko ir Margarita Koršunova paliko užgrobtą Gorkio miestą.
  Naciams, deja, sekėsi beveik visur.
  Berniukas ir mergaitė išėjo ir plikomis kojomis mėtė adatas, sunaikindami Fritzą.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus -
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Margarita basų kojų pirštais sviedė keletą adatų ir patvirtino:
  - Ne, jis neišnyks!
  Ir ji iššovė iš kulkosvaidžio, nukirsdama dvi dešimtis fašistų.
  Tokie vaikai. Tvirtas, nepajudinamas. Nors iš tikrųjų tai ne toks karas. Ir jie turi bėgti.
  Žuvo Maskva, griuvo Gorkio miestas. Naciai šturmuoja Kazanę. Tai paskutinis sovietinis miestas prie Volgos. Pasipriešinimas yra didvyriškas, bet vis stipresnis ir stipresnis beviltiškumo jausmas.
  Naciai gavo pažangesnius piramidinius tankus iš AG serijos, į kuriuos neprasiskverbia joks sovietinis ginklas. Ir tai, turiu pasakyti, yra labai blogai.
  Tik kai berniuko ir mergaičių basos kojos meta granatas į vikšrus, vokiečių pabaisos susiduria. Bet ką gali padaryti viena pora, kai beveik visas pasaulis išstojo prieš SSRS!
  Olegas Rybačenko basa koja metė granatą, kakta stūmė AG-50 ir AG-75, po to pasakė:
  - Jei tvirtovė pakeliui,
  Priešas pastatė...
  Būtina apeiti iš galo -
  Paimk ją be šūvio!
  Margarita sutiko su tuo:
  - Apgauti karą yra didelis dalykas! Ypač jei jėgos nelygios!
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Ir aš žaidžiau Antantės strategiją. Su vienodais ginklais jis sunaikino šimtą keturiolika milijonų priešo kareivių, o pats prarado tik nulį. Taigi, dėl taktikos jūs iš tikrųjų galite kovoti prieš visą pasaulį!
  Margarita sutiko su tuo:
  - Visai įmanoma! Ir kovok ir laimėk!
  Olegas Rybačenko mėtė adatas plikais pirštais. Jis nužudė tris dešimtis fašistų ir pasakė:
  - Mes laimėsime vardan Šventosios Rusijos!
  Berniukas ir mergina tęsė bėgimą... Deja, jėgos tikrai per nelygios.
  Kazanę sunaikino visokie ginklai. Stalinas įsakė ją laikyti iki paskutinio kraujo lašo. Tačiau iš tikrųjų Raudonosios armijos kovinė dvasia po Maskvos žlugimo buvo per daug palaužta. Visi norėjo mirti vis rečiau. Taip, ir naciai yra per daug pranašesni skaičiumi ir ginkluote.
  O jų reaktyviniai lėktuvai bombarduoja visus miestus ir kaimus, kurių naciai dar nespėjo užimti.
  Kol Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova pasiekė Kazanę, šis miestas žlugo.
  Ufa taip pat buvo paimta. Taigi, nepaisant atšiaurios žiemos, naciai judėjo link Sverdlovsko.
  Ten buvo Stalino būstinė. O iš rytų užkopė samurajus. Japonai taip pat stiprūs.
  Ypač pavojingi jų kariai - nindzių merginos. Nepaisant Sibiro žiemos, jie veržiasi per sniegą basi, o patys yra su tais pačiais maudymosi kostiumėliais. Baisu net įsivaizduoti tokius karius. Nors jie labai gražūs.
  Štai vienas jų mėlynais plaukais, kitas geltonais, trečias raudonais, ketvirtas baltais.
  Tokie yra patys gražiausi žudikai. Jie dirba su vienu kardu, o į pėstininkus meta plonus diskus ar čakras. O nindzių sprogmenys metami į tankus - jie tik žirnio dydžio, bet sunkiausi sovietų tankai skrenda aukštai ir juos suplėšia.
  Net ir didžiulis IS-7, nindzių merginos nėra kliūtis. Jie yra tokio aukšto rango kariai, kad net sargybiniai yra bejėgiai prieš juos.
  Štai nindzių mergina mėlynais plaukais, plikomis pirštais sviedė žirnį ir tris sovietinius tankus iš karto, pakilo aukštai ir sprogo į dalis.
  Ir tada mergina geltonais plaukais ir basa koja mėto žirnį. Ir vėl tarybiniai automobiliai skraido įvairiomis kryptimis ir subyra į pyragus. Tarkime, čia tokie kariai - net drąsiausias riteris prieš juos bus drovus.
  Bet mūšyje ir nindzių mergina raudonais plaukais. Lygiai taip pat, kaip basomis kojomis mesti žirnį žudiką. Ir nuo jos smūgio sprogo didžiulio IS-12 šarvai.
  Tai mergina terminatorius.
  Ir tada nindzių mergina baltais plaukais. Lygiai taip pat jis ims ir iš visų jėgų įsmeigs kardus į Raudonosios armijos kovotojus. Supjaustykite juos ir dainuokite:
  - Aš nesu apgailėtinas vabzdys, nindzė, bet ne vėžlys!
  Ir vėl mūšyje, visos keturios žudikės.
  Raudonoji armija pralaimi karą visuose frontuose. Bet vis tiek bando kovoti.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova klaidžioja po žiemos sniegą. Jie vargšai basi vaikai. Nemirtingiems kūnams šaltis nėra toks baisus. Kad susirgtų ar peršaltų, šie supermenai negali sušalti. Bet vis tiek, priartėjus prie Uralo, šaltis nemalonus ir kandžioja nuogus vaikų kulnus.
  Olegas liūdnai pastebėjo:
  - Nežinai, kas blogiau - šaltis ir alkis, ar suvokimas, kad tavo šventa tėvynė praranda!
  Margarita gana logiškai pastebėjo:
  - Mums šaltis ir alkis yra niekas... Bet tai, kad pralaimėjome naciams, iš tikrųjų yra blogai!
  Olegas su tuo sutiko:
  - Blogiau nebūna! Apskritai, kodėl Trečiajam Reichui paralelinėse visatose apskritai sekasi labiau nei mūsų?
  Margarita padarė logišką prielaidą:
  - Nes naciai labai stiprūs ir organizuoti. Ir mums daug kartų pasisekė. Ypač su Stalingradu!
  Olegas Rybačenko basa koja spardė sniego gniūžtę ir pastebėjo:
  - Taip, mums labai pasisekė su Stalingradu! Patys Fricai kvailai įlipo į spąstus!
  Marguerite sušuko:
  - Stengiasi nepakliūti į bėdą,
  Kad nesusipainiotumėte ir nepasiklystumėte...
  Reiktų rinkti centą už centą,
  O tiksliau gimti iš naujo!
  Vaikai pakeliui užpuolė nacių būrį. Žuvo daugiau nei šimtas karių. Vienas liko nelaisvėje. Margarita privertė jaunuolį pabučiuoti jų labai elastingus, nuo šalčio raudonus, padus. Jis tai padarė nuolankiai. Ir pasakė, kad vokiečiai jau artėja prie Sverdlovsko ir jį apsupo.
  Olegas pastebėjo:
  - Keista, kad mes su Margot esame greitesni, bet kažkas juda kaip paprasti žmonės ar net lėčiau!
  Margaret sutiko:
  - Pagautas pralaimėjimo bangos! Matyt, šioje visatoje viskas yra prieš SSRS. Net gamta ir erdvė!
  Tada Olegas pasiūlė:
  - O jei mums nereikšminga nužudyti Hitlerį?
  Margarita neigiamai papurtė galvą.
  - Hiperragana mums nedavė tokio įsakymo! Tad apsieikime be saviveiklos. Be to, ką tai duoda?
  Olegas Rybachenko užtikrintai atsakė:
  - Daug! Be to, fiureris, tai yra fiureris Afrikoje!
  Margaret pasiūlė:
  - Kol kas kovokime fronte, o paskui Hitlerio sąskaita pažiūrėsim! Kaip sakoma - paskubėk lėtai!
  Olegas dainavo:
  - Greitis geras, nesudaužyk kalto... Vyras ne genys ir skubiai išprotėjo!
  Berniukas ir mergaitė bėgo su visu šlapimu. Ir spėjo nuskubėti į Sverdlovską. Ir jie pradėjo ginti nacių šturmuotą miestą.
  Ataka sekė viena po kitos.
  Vaikai buvo basi. Margarita vilki tuniką, o Olegas Rybačenko - berniukas su šortais. Tačiau jie kovojo kaip patys tikriausi ir nepalenkiami herojai.
  Olegas sviedė adatą nuogais kojų pirštais, pervėrė Fritzui į gerklę ir čiulbėjo:
  Mes neatsisakysime nė centimetro žemės!
  Margarita basa koja metė granatą ir sucypė:
  - Nė lašo, nė pločio, nė centimetro!
  Berniukas ir mergaitė kovojo šaltyje. Ir su jais buvo kiti pionieriai. Be to, daugelis yra basi, nepaisant laukinio šalčio. Ir jei nemirtingi vaikai nebijo laukinio šalčio, bet kokiu atveju jie negali pakenkti, tada paprastiems vaikams tai gana pavojinga.
  Štai basas pionierius, kurio pirštai buvo mėlyni nuo šalčio, peršalo dantys, o žandikaulis buvo ištinęs. Berniukui labai skauda. Tačiau nepaisant to, jis įnirtingai paima krūvą granatų ir meta po nacių tanku, o pats krenta pramuštas kulkosvaidžio sprogimo.
  Tai drąsus berniukas...
  Arba mergina, kurios basos kojos liepsnoja kaip raudonos aguonos, stumia miną po vokiečių mastodonų vikšrais. Ji pati miršta verkdama:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Labai skaudu būti basam žiemą, Sibire, kai tavęs neapsaugo nemirtinga mėsa.
  Net Olegas ir Margarita esant dideliam šalčiui ne taip džiaugiasi būti pusnuogiais. Bet jie šypsosi ir dainuoja, norėdami nudžiuginti vaikinus:
  - Ech, šerkšnas, šerkšnas, nesušalk manęs,
  nesušalk! Mano arklys! Mano arklys!
  Baltas manedas!
  Berniukai ir mergaitės, purtydami raudonas ir mėlynas kojas nuo žvarbaus šalčio, dainavo:
  Sniegas mūsų nesustabdys! Šaltis mūsų nenugalės! Mes esame Fritz pionieriai! Fašistas bus sunkiai sumuštas!
  Vaikai gerai kovoja! Bet skausmingai nelygios jėgos. Stalinas pabėgo iš apsupto Sverdlovsko į Novosibirską. Tačiau japonai jau artėja prie šio miesto iš rytų. Jie nebijo net Sibiro šalčio.
  Taip, karas eina į pabaigą.
  Tačiau pionieriai nepasiduoda. Ir net sunkiais laikais vaikai drąsiai dainuoja;
  Mes esame komunizmo vaikų pradininkai -
  Gaisras, palapinė ir skambanti buglė!
  Prakeikto fašizmo invazija -
  Kas laukia įnirtingo žygio!
  
  Ką mes praradome šiose kovose?
  Ir tada mūšiuose su priešu įsigijo?
  Anksčiau buvome tik pasaulio vaikai -
  O dabar gimtojo krašto kariai!
  
  Tačiau Hitleris žengė žingsnį mūsų sostinės link,
  Numetė bombas neskaičiuojant krioklio!
  Mes esame Tėvynė, dar gražesnė už dangų -
  Dabar atėjo kruvinas saulėlydis!
  
  Į agresiją atsakysime griežtai -
  Nors jie patys mažo ūgio!
  Bet kardas trapios paauglės rankose -
  Stipresnis už šėtono legionus!
  
  Tegul tankai veržiasi lavina po lavinos,
  Ir mes padalijame šautuvą į tris!
  Tegul policija nusitaiko į nugarą,
  Bet Šventasis Dievas juos žiauriai nubaus!
  
  Ką mes nusprendėme? daryti pasaulio darbus
  Ir už tai, deja, aš turėjau šaudyti!
  Ramybė jau šlykšti.
  Taip pat yra smurtas!
  
  Su mergina mes kartu bėgiojame basomis -
  Nors snigo, sniego pusnys dega kaip anglis!
  Bet nebijok, pažink vaikus -
  Fašistas bus drąsiai varomas kulka į karstą!
  
  Čia jie pastatė niekšišką Fritzo kompaniją,
  O kiti bailiai bėga!
  Mūšyje mes sutriuškiname pėstininkus kaip dalgį -
  Mes ne kliūtis jaunoms vasaroms!
  
  Pergalės pasiekimas bus gegužės mėn.
  Dabar pūga dygliuota, kietas sniegas!
  Berniukas basas, jo sesuo basa,
  Skuduruose vaikai sutiko klestėjimo laiką!
  
  Iš kur šios galios?
  Ištverti skausmą ir šaltį, tas poreikis!
  Kai draugas išmatavo kapo dugną,
  Kai draugas dejuoja - aš mirsiu!
  
  Kristus palaimino mus, pionierius,
  Jis pasakė: Tėvynė tau duota Dievo!
  Tai pirmasis tikėjimas,
  Sovietinė, šventa šalis!
  Ir jie miršta su šypsenomis lūpose. Vaikai silpnumo nepažįsta... Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova kovojo visą savaitę. Bet Sverdlovskas krito. Dalis garnizono pasidavė - jautė beviltišką situaciją. Tik pionieriai atsisakė kapituliuoti.
  O saujelė drąsių basų vaikinų žengė į beviltišką proveržį. Jie bėgo per sniego pusnis, tiesiogine prasme mėlyni nuo baisaus šalčio. Ir jie žuvo po kulkosvaidžiais ir patrankomis.
  Olegas Rybačenko ir Margarita taip pat gerokai susibraižė, bet vis tiek pabėgo iš Sverdlovsko. Tada persikėlėme į Novosibirską. Šaltis, žiema, ilgos naktys.
  Berniukas ir mergaitė bėga prie savęs, yra liūdni ir labai pikti.
  Margaret pastebėjo:
  - Hiperragana galėtų padėti šiam pasauliui! Ir tada naciai laimi! Tai tikrai visuotinė neteisybė!
  Olegas Rybačenko pašoko aukščiau, apsisuko septyneriopai salto ir gana logiškai pastebėjo:
  - Apskritai, teisingumo pasaulyje mažai! Pavyzdžiui, kodėl kenčia seni žmonės? Ir beveik be išimties! O kai jaunas žmogus rūko ir geria, ir dar pablogina, ir sveikas! Kur tas teisingumas, kurį kenčia seni žmonės?
  Margarita su tuo sutiko:
  - Visatoje nėra teisingumo!
  Olegas Rybačenko kiek naiviai paklausė:
  - O kur Dievas žiūri?
  Margarita, ši basa mergina skylėta tunika, pasiūlė:
  - Ko gero, mes patys turime tapti panašūs į dievus, kad teisybė viešpatautų pasaulyje! Tai Kūrėjo išmintis!
  Olegas Rybachenko užtikrintai patvirtino:
  - Tikiu, kad mirusiuosius prikelsime!
  Terminator Girl patvirtino:
  - Taip, aš tuo tikiu, žinoma!
  Vaikai nubėgo į Novosibirską ir dalyvavo šio miesto gynyboje.
  Jie kovojo beveik paskutiniame dideliame Raudonosios armijos kontroliuojamame mieste.
  Stalinas jau derėjosi su Hitleriu ir sutiko pasiduoti, jei bus garantuotas jo asmeninis saugumas. Fiureris buvo tam pasiruošęs, ypač jei partizanai nurimtų.
  Japonai jau šturmavo Novosibirską iš rytų. Taigi pabėgti šansų praktiškai nebuvo. SSRS miršta.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova šaudė į nacius, mėtė granatas basomis kojomis. Ir jie vis tiek kažko tikėjosi.
  Šalia jų buvo pionieriai. Per stiprų šalną Sibire visi vaikai buvo basi ir vasarinėmis pionierių uniformomis su kaklaraiščiais. Jie mirė kaip didvyriai.
  Jų pėdos buvo raudonos kaip žąsų, o kojų pirštai pasidarė mėlyni.
  Tačiau pionieriai nepasidavė.
  Jie pasiduos fašizmui!
  Olegas Rybačenko plika berniukiška koja metė granatą. Jis kaktomis stūmė iš karto tris vokiečių tankus ir sušnibždėjo:
  - Tikiu pergale!
  Margarita taip pat apnuogintais pirštais metė žudiko dovaną ir čiulbėjo:
  - Aš irgi tikėjau, ir tikėsiu iki galo!
  Ir jie kovojo už paskutinį sovietinį miestą su nevilties siautėjimu. Ir vis dėlto jie nesiruošė sulenkti.
  Olegas Rybačenko, norėdamas nudžiuginti beveik mirtinai sušalusius pionierių vaikus, dainavo su dideliu entuziazmu;
  Aš esu jaunas Motinos Rusijos karys,
  Galingos šalys, visų šalių Tėvynės...
  Visatoje nėra tėvynės, žinok, kad ji gražesnė,
  Po kalnu Stalinas užrišo kaklaraištį!
  Būti pionieriumi yra džiaugsmas ir pašaukimas,
  Juk tai reiškia, kad esi šalies tarnas.
  Ir jūs galite padauginti visatą -
  Pragaro-Šėtono machinacijų naikinimas.
  Kai atėjo vasara keturiasdešimt vienerių
  Birželio perkūnija mus siautėja...
  Mes nenorime, kad regionas taptų skurdus,
  Dėl laimės, tikėk - Tėvynė sukurta!
  Su mergina laukiame nacių pasaloje,
  Prieš tai gavome kulkosvaidį.
  Ir beprotiškam Hitlerio susierzinimui,
  Mūsų būrys sėkmingai įveikia nacius!
  Draugės basos grublėtos,
  Sniegas jau dygsta po pliku padu.
  Nuo šalčio ir griuvėsių tapo mėlyni,
  Bet šventa ugnis sušildo mūsų sielą!
  Mes mušame nežinodami priešų priemonių,
  Mes neduodame poilsio dieną ir naktį!
  Jie skrenda į ešelonus granatų spiečiuje,
  Ir pareigūnai su snaiperio šautuvu.
  Fašistai niekur negali rasti paramos,
  Mūsų pionierius, narsus būrys...
  Gali, jei reikia nukirsti kalnus,
  Štai Hitlerio tankai dega kaip žvakės.
  Įniršio apimti žmonės susibūrė -
  Už teisingumą, drąsą ir garbę.
  Ir audrų jūroje nėra rifo -
  Kas priverstų mus susėsti!
  Įvažiavome į Berlyną, stojame į komjaunimą,
  Nuo trypčiojimo basomis su merginomis visame pasaulyje!
  Įkvėpiame pergalės medaus dangiškąją gegužę,
  Dabar tai tapo amžina, mūsų šviesi sėkmė!
  
  
  
  
  . ALEKSANDRIS III GYVENO ŠEŠIASdešimt aštuonerius METUS
  Karalius sustiprino imperiją ir ekonomiškai. Riaušių ir revoliucijos nebuvo, todėl ekonomika nuolat augo. O Rusija iki Pirmojo pasaulinio karo ir gyventojų turėjo daugiau dėl mažesnio mirtingumo ir šiaurinių Kinijos bei Korėjos regionų aneksijos. Ir kariuomenė buvo didesnė. Ir pasirodė pirmieji serijos lengvieji tankai ir daugybė skirtingų markių orlaivių.
  Deja, Aleksandras III neišgyveno, kad triumfuotų Pirmajame pasauliniame kare, bet Nikolajus II jį jau gavo.
  Naujasis karalius turėjo tvirtą sostą, kitą žmoną, puikų įpėdinį, du šimtus aštuoniasdešimt milijonų žmonių ir du su puse milijono kareivių taikos meto valstybėse.
  Taigi galite kovoti drąsiai ir sumaniai! Be to, rusai turi ir tankų su lengvaisiais kulkosvaidžiais, bet jie ką tik pasirodė ir sunkūs. Jį sukūrė Mendelejevo sūnus.
  Taigi nesustabdykite karališkosios armijos!
  Nikolajus II įstojo į karą su vokiečiais ir austrais... Rusijos kariuomenė užėmė Galiciją, Bukoviną ir padarė austrams virtinę pralaimėjimų. Iš pradžių jie buvo sumušti Rytų Prūsijoje, bet paskui atkeršijo ir atkirto Karaliaučius. Sąjungininkai atstūmė vokiečius nuo Paryžiaus... Rusų kariuomenė užėmė Krokuvą ir turėdama skaitinį pranašumą, nepaisant žiemos, tęsė puolimą, artėdamas prie Budapešto. Vokietija pasiūlė, matydama, kad tai kvepia taikos pralaimėjimu saikingomis sąlygomis.
  Vokiečiai sutiko atiduoti Rusijai Klaipėdą ir dalį žemės Lenkijoje, taip pat sumokėti atlygį. Prancūzijai buvo grąžinta dalis anksčiau Bismarko užgrobtos teritorijos ir dalis Danijos.
  Austrija-Vengrija perleido Galiciją, dalį Bukovinos ir Krokuvos. Tačiau imperija nesugriuvo. Rusija atgavo slavų žemes, viską, kas kadaise buvo Kijevo Rusios dalis, ir išplėtė Lenkijos karalystę.
  Turkija ir Japonija neturėjo laiko stoti į karą, kaip ir Italija. Tai yra, Pirmasis pasaulinis karas iš tikrųjų neegzistavo. Taip mažai vargo. Nikolajus II sustiprino savo autoritetą ir ilgą laiką taikiai valdė.
  Tačiau Rusija surengė karą Afganistane - pagaliau padalijo jį su britais. Tada Iranas buvo padalintas su Britanija.
  Taip Rusija išplėtė savo valdas. Tačiau atėjo ekonominė krizė ir 1929 m. Didžioji depresija... 1931 m. Japonija, susijungusi su Turkija, pradėjo karą prieš carinę Rusiją. Tačiau iš tikrųjų tai buvo savižudybė. Caro laivynas Ramiajame vandenyne, vadovaujamas Kolchako, nugalėjo japonus. O sausumos kariuomenė apskritai buvo daug kartų stipresnė.
  Tą patį galima pasakyti ir apie turkus. Jie lipo aiškiai ne prieš tą priešą.
  Carinė Rusija sugebėjo išlaipinti kariuomenę ir užimti Japoniją. Ir tada Rusijos kariuomenė pagaliau užėmė Turkiją. Taip baigėsi Osmanų imperijos era.
  O caras Nikolajus II padidino savo šlovę ir Rusijos galią. Šis šlovingas imperatorius valdė iki 1936 m. ir taip pat mirė šešiasdešimt aštuonerių.
  Jį pakeitė Aleksejus II. Apskritai, visiškai sveikas trisdešimt dvejų metų vyras. Jo motina buvo kitokia, todėl Aleksandras Trečiasis neleido lemtingos santuokos.
  Aleksejus II užbaigė Saudo Arabijos užkariavimą, padalijęs ją su Britanija.
  Vilhelmas II valdė sostą Vokietijoje iki 1941 m. Šis monarchas valdžioje jau penkiasdešimt vienerius metus! Gana ilgas!
  Bet čia, soste, yra jo sūnus Ferdinandas. Nekvepia kaip Hitleris. Kita istorija.
  Kol yra ramybė. Visos kolonijos buvo padalintos. Musolinis užkariavo Etiopiją.
  Daugiau nėra kuo dalintis... Tačiau Didžioji Britanija išgyvena sunkius laikus. Ir išgyvena ekonominę krizę.
  Taigi Ferdinandas pasiūlė Aleksejui II padalyti kolonijines Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos valdas. Kaip, tiesą sakant, kiek galima žiūrėti į šias žemes.
  Taip Musolinis, Ferdinandas ir Aleksejus II sudarė savo paktą.
  Bet žinoma, net iki to laiko Rusija jau buvo spėjusi užkariauti beveik visą Kiniją ir tapti daug kartų stipresnė už visus tiek ekonomikoje, tiek karinėje sferoje, tiek gyventojų skaičiumi.
  Caras Aleksejus apskritai pritarė tokiam pasiūlymui ir nusprendė, kad jie pradės kartu.
  Ferdinandas nebebuvo jaunas. Ir jis buvo atsargus.
  Tačiau 1945 metų gegužės 15 dieną prasidėjo karas. Vokiečiai vėl pajudėjo
  Prieš Belgiją...
  O carinė kariuomenė ėjo per britų kolonijas ir puolė per Egiptą.
  Rusija turėjo dešimt milijonų kareivių ir penkis šimtus divizijų ir užtikrintai
  Laimėjo. Atrodė, kad niekas negali jos sustabdyti.
  Per du mėnesius carinė armija užėmė Indiją, pietų Iraną, britų valdas Saudo Arabijoje, Egiptą, Sudaną, didžiąją dalį Indokinijos.
  Tačiau vokiečiai sugebėjo užimti tik Belgiją, o Paryžiaus pakraštyje jie buvo sustabdyti. Į karą įsitraukė ir Nyderlandai.
  Carinė Rusija dar dviem mėnesiams užgrobė Didžiosios Britanijos valdas Azijoje ir užbaigė Indoneziją. Tada ji nusileido Australijoje, persikėlė per Afriką.
  Vokiečiai bandė užimti Paryžių, bet jų puolimas buvo atmuštas. Tačiau karas buvo pralaimėtas. Italija taip pat užgrobė Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos Afrikos valdas.
  Tik penktą mėnesį caro kariuomenė pradėjo atvykti į Europą. Iki šiol mūšiai virė Afrikoje ir Australijoje, bet jau baigiasi. Austrija-Vengrija, labai susilpnėjusi dėl žemės praradimo, taip pat įstojo į karą koalicijos pusėje.
  Vokiečiai sugebėjo užimti Olandiją. Ir jie pagerino savo poziciją.
  Dar du mėnesius carinė Rusija užbaigė Australijos ir Afrikos užėmimą. Ir tik lapkričio pabaigoje, tiesiog šaltyje, prasidėjo naujas Vokietijos ir Rusijos kariuomenės puolimas, aplenkdamas Paryžių.
  Šiuo atveju jėgos jau buvo per daug nelygios. Prancūzų-anglų kariuomenė buvo nugalėta. Ir Paryžius apsuptas.
  O naujaisiais metais garnizonas kapituliavo... Tada caro ir vokiečių kariuomenė per tris savaites užėmė visą Prancūziją. Tada prasidėjo Britanijos bombardavimas... Ir visas kolonijas užėmė koalicija.
  Didžioji Britanija jau 1946 m. gegužę, buvo nukraujuota ir išmušta bombų
  Kapituliavo.
  Taip baigėsi dar vienas didelis karas. Rusija paėmė beveik visas kolonijas. Vokietija gavo palyginti nedaug, Italija kažką pagriebė, Austrija-Vengrija gavo simbolinį gabalą.
  Nepaisant to, kad vokiečiai tikėjosi didelių kolonijų, o tik Marokas gavo daug mažiau, Vokietija į savo sudėtį įtraukė: Belgiją, Olandiją ir Prancūziją iki Port de Kalė.
  Be to, carinė Rusija grąžino vokiečius Namibijai ir tai, ką jie anksčiau turėjo.
  Trumpai tariant, mes kažkaip išsiaiškinome ir susitaikėme ...
  Taika atėjo... 1953 metais Rusija turėjo atominę bombą, o po metų - Vokietija. JAV branduolinius ginklus gavo 1960 m.
  Taip buvo sukurta baimės pusiausvyra.
  O 1955 metais pirmasis Rusijos kosmonautas išskrido į kosmosą, skrisdamas aplink kamuolį. O 1961 metais rusai įkėlė koją į Mėnulį.
  Ir 1983 metais į Marsą! Amerikiečiai į Mėnulį išskrido 1971 m., vokiečiai - 1984 m. Austrija-Vengrija ir Vokietija susijungė į vieną valstybę. Švedija ir Norvegija tapo Rusijos dalimi su autonomija ir savivalda.
  Kitos šalys palaipsniui prarado nepriklausomybę.
  1987 metais Rusijos kosmonautai į Venerą pakilo į kalną. 1992 m. Merkurijuje. O 1999 metais Plutonas.
  Saulės sistema buvo įvaldyta.
  Buvo trys branduolinės imperijos: Didžioji Vokietija, JAV ir Didžioji Rusija.
  Aleksejus II taip pat mirė sulaukęs šešiasdešimt aštuonerių 1972 m. Jį pakeitė sūnus Aleksandras ketvirtasis. Šiam karaliui įžengimo į sostą metu buvo keturiasdešimt vieneri metai. Kaip bebūtų keista, bet Aleksandras ketvirtasis taip pat praėjo šešiasdešimt aštuonerius metus ir mirė 1999 m. Ir jo sūnus Vladimiras III įžengė į sostą. 2013 m. buvo švenčiami keturi šimtai Romanovų dinastijos metų.
  Kol kas Rusija tvirtai stovi ant kojų. Tačiau pasaulyje vis dar yra jos konkurentų Vokietija ir JAV. Carinė imperija kartu su kolonijomis apima kiek daugiau nei pusę pasaulio teritorijos ir daugiau nei du trečdalius pasaulio gyventojų. Rusija stipri, bet dar ne vienintelė.
  Valdo Rusiją, Vladimiras trečias 2019 m., Jam sukako šešiasdešimt septyneri metai. Daugeliui kyla klausimas, ar jis, kaip ir ankstesni karaliai, gyvens šešiasdešimt aštuonerius metus, ar jis nutrauks šiuos keistus sutapimus ?!
  Tuo tarpu Rusijoje kuriami priešbranduoliniai ginklai. Aišku, kad branduolinių ginklų nebus, o Rusija visiškai susitvarkys su Vokietija ir JAV. Jame daugiau gyventojų ir daugiau karių. Ir ginklų kokybė geresnė!
  Tačiau nors yra branduolinių ginklų, ir ne visi jie dar buvo užkariauti. Tačiau jie labai aktyviai kuria priešbranduolinius ginklus, todėl yra tam tikrų šansų laimėti.
  
  GIBRALTARO KRŪTIS
  Ispanijos diktatorius Franco, priešingai nei tikroji istorija, sutiko su vokiečių kariuomene pulti Anglijos Gibraltaro tvirtovę. Mainais Ispanija gavo keletą britų ir prancūzų žemių Afrikoje.
  Šturmas, vadovaujamas Mainšteino, įvyko naktį iš 1940 m. lapkričio 25 d. į 26 d. Kaip paaiškėjo, britai nebuvo visiškai pasiruošę tokiam kariniam žingsniui, o naciams pavyko užgrobti tokią galingą tvirtovę.
  Jo kritimas turėjo didelės įtakos karo eigai. Vermachtas sugebėjo per trumpiausią atstumą perkelti pajėgas į Afriką, o britams buvo užblokuotas įėjimas į Viduržemio jūrą iš Rytų.
  Vokiečių vadovybė išsiuntė keletą divizijų į Pusiaujo Afriką. Be to, Rommelo korpusas buvo perkeltas į Libiją keliais mėnesiais anksčiau nei realybėje.
  Britai savo ruožtu atsisakė puolimo prieš italus Etiopijoje ir pradėjo stiprinti savo pozicijas Egipte. Tačiau Rommeliui pavyko juos aplenkti ir dėl prevencinio smūgio jis nugalėjo kolonijinę kariuomenę, užgrobdamas Aleksandriją ir Kairą. Didžiosios Britanijos padėtis Afrikoje tapo sudėtingesnė. Vokiečiai jau buvo pasiekę Sueco kanalą ir grasino veržtis toliau į Artimuosius Rytus. Be to, atsirado galimybė judėti link Sudano.
  Tiesa, italų reikalai Graikijoje nebuvo itin sėkmingi, tačiau situaciją išgelbėjo priartėjusios papildomos pajėgos iš Vokietijos.
  Hitleriui iškilo dilema: pulti SSRS ar pribaigti Britaniją? Vermachto sėkmė Afrikoje paskatino antrąjį sprendimą - atrišti rankas Vakaruose. Nors karinis SSRS pasirengimas fiureriui sukėlė baimę.
  Raudonoji armija stiprėjo, bet ir vokiečiai nesėdėjo be darbo. Tankų gamyba 1941 m., palyginti su 1940 m., padvigubėjo, o aviacija išaugo beveik du su puse karto.
  Naciai įvykdė bombardavimą ir nusileidimą Maltoje. Tada Rommelis pralaužė gynybą prie Sueco kanalo ir pateko į Iraką, kuris sukilo prieš britų valdžią. Vokiečiai gana lengvai užkariavo ir Kuveitą, ir visus Vidurinius Rytus. Kita vertus, Stalinas laikėsi laukimo taktikos. Tačiau Churchillis atkakliai tęsė karą. Vermachtas, pasiekęs Iraną, pasuko į Pietų Afriką.
  1941-ieji ėjo į pabaigą. Povandeninių laivų paleidimas išaugo, o Britanija prarado savo kolonijas. JAV buvo pasyvi. Tačiau Japonija negalėjo sėdėti ramiai ir gruodžio 7 d. užpuolė Peru uostą. Ramiajame vandenyne prasidėjo naujas karas. Ir Hitleris vėl turėjo atsisakyti SSRS puolimo planų.
  Būtina padėti japonams, užgrobti Iraną ir Indiją, taip pat Pietų Afriką. O svarbiausia pati Britanija. Be to, amerikietiški bombonešiai nėra žaislas. Jie gali sukelti daug rūpesčių Trečiajam Reichui. O bombardavimo smūgius patogiausia pristatyti iš Didžiosios Britanijos teritorijos.
  Taigi fiureris 1942 m. buvo priverstas atsisakyti minties įsiveržti į rytus.
  Buvo rizika, kad pats Stalinas atvers frontą, bet... Reikia žinoti Stalino charakterį. Jis labai santūrus užsienio politikoje. Karas su Suomija padarė Raudonąjį diktatorių dar atsargesnį.
  Kol SSRS stiprėja. Aviacijos skaičius 1942 m. sausio 1 d. siekė trisdešimt du tūkstančius transporto priemonių, o tankų - daugiau nei dvidešimt penkis tūkstančius ir dar tris tūkstančius tankečių. Iš viso Stalinas planavo baigti komplektuoti 20 mechanizuotų korpusų, kurių bendras tankų skaičius buvo 32 tūkst. transporto priemonių, iš kurių naujausių įvairių markių KV ir T-34, 16,5 tūkst. Be to, T-50 tankų kūrimas vis dar vyko, nors automobilis pasirodė lengvas.
  Vokiečiai, susidūrę su "Matilda" ir kai kuriais kreiseriniais tankais, ir turėdami informacijos, kad britai kuria sunkiuosius tankus, taip pat pradėjo gaminti savo mastodonus. Visų pirma, "Tigras" su 88 milimetrų patranka ir šarvai su nepramušamu 75 milimetrų pistoletu su ilgu vamzdžiu.
  Taip pat buvo gauta informacija apie sovietų tankų statybą. Tankas KV-2 žygiavo per Gegužės dienos paradą Raudonojoje aikštėje, o trisdešimt keturi turėjo tam tikrų duomenų.
  Bet kuriuo atveju, kai Speer vadovavo imperatoriškajai ginkluotės ir amunicijos ministerijai, technologijų raida vyko sparčiau. Hitleris norėjo turėti geriausius pasaulyje tankus ir sunkesnius. Tačiau nors Vokietija buvo aiškiai prastesnė už SSRS. Ir automobilių skaičius bei jų kokybė. 1941 metų rugpjūtį pradėtas gaminti tankas KV-3. Automobilis pasirodė gana sunkus - 68 tonos, tačiau ginkluotas 107 mm patranka, kurios pradinis sviedinio greitis buvo 800 metrų per sekundę. Tai suteikė jai pranašumą prieš "Tigrą", kuris, beje, dar nebuvo paleistas į serialą.
  Dar galingesnis buvo KV-5, sveriantis 125 tonas ir du pistoletai. Tiesa, tokia sunki mašina sovietų kariuomenei sukėlė daugiau problemų nei naudos. O 1942 m. buvo priimta KV-4 versija, sverianti 107 tonas. SSRS galėjo pelnytai didžiuotis savo sunkiausiais pasaulyje ir net galingiausiais tankais.
  Bet kita vertus, Vokietija aviacijos srityje išsivystė gana gerai. Yu-188, pradėjęs seriją, išvystė greitį, panašų į naikintuvus. DO-217 taip pat atrodė neblogai. Taip pat buvo aktyviai kuriami reaktyviniai lėktuvai. Kadangi Didžioji Britanija buvo pagrindinis taikinys, reaktyviniams bombonešiams buvo skiriama daug daugiau dėmesio nei realioje istorijoje.
  Vokiečiai aktyviai naudojo vergų darbą. Iš Afrikos importuota daugybė juodaodžių. Juodadarbiai buvo paklusnūs, ištvermingi, bet nekvalifikuoti. Jie buvo naudojami pagalbiniams darbams.
  Tačiau valdydami Europą vokiečiai galėjo įdarbinti pakankamai daug ir kvalifikuotos darbo jėgos.
  Speeras netgi sugebėjo įtikinti Hitlerį, dar nevykdydamas žydų naikinimo programos, o panaudodamas juos orlaivių ir įrangos gamyboje.
  Lažybos buvo sudarytos dėl oro puolimo prieš Britaniją ir didžiulio povandeninio karo.
  Tačiau Amerikos įsitraukimas į konfliktą Fritzui sukėlė galvos skausmą ir privertė smarkiai padidinti vilkų būrių skaičių.
  Vokietija buvo priversta pavėluotai pradėti gaminti bombonešius ir strateginius lėktuvus. Visų pirma Yu-288 ir Yu-488 - su keturiais varikliais. Tačiau jų vystymas ir priminimas užtruko. ME-109 modifikacija "F" kaip visuma buvo vertas britų automobilių priešininkas. Tačiau ME-209 kūrimas nepavyko, kaip ir ME-210.
  Sugedo ir nardantis bombonešis XE-177. Tačiau Speeras žaidė su kiekybe. Be to, Focke-Wulf tapo galingiausiu naikintuvu pagal ginkluotę, kompensuojančiu kai kuriuos ME-109 trūkumus. Taip, ir vokiečių skrydžio mokykla pasirodė geresnė nei anglų, o dar labiau amerikietiška. 1942 m. gegužę naciai užėmė Pietų Afriką. Ir į Madagaskarą atvyko amerikiečių eskadrilė. Midvėjaus mūšį pralaimėjo amerikiečiai: taip lemiamą vaidmenį šiame mūšyje suvaidinęs trečiojo laipsnio kapitonas, ironiška, atsidūrė Madagaskare. JAV norėjo išlaikyti bazę Afrikoje ir neleisti naciams atsipalaiduoti. Tačiau tai žymiai pablogino jų padėtį Ramiajame vandenyne.
  Tiesa, japonai pasielgė ne visai lygiai. Mūšis dėl Havajų salyno užsitęsė.
  Naciai įgijo Afrikos kontrolę ir didžiulius strateginių žaliavų rezervus, taip pat užėmė Indiją ir Iraną. Trečiojo Reicho kontroliuojami ištekliai yra didžiuliai, tačiau juos vis tiek reikia suvirškinti.
  Oro mūšis dėl Britanijos nėra toks paprastas. Nuolat didindami orlaivių gamybą, vokiečiai darė spaudimą, tačiau visiško dominavimo nebuvo. Nukentėjo strateginės aviacijos galios trūkumas ir JAV pagalba, o net ir povandeninių laivų nepakanka. Ir stebuklinga torpeda, su kuria buvo siejama tiek daug vilčių, mus nuvylė.
  Fiureris neišdrįso nusileisti Britanijoje 1942 m. Lažybos buvo sudarytos dėl jūros galios ir povandeninių laivų laivyno stiprinimo. Tuo pačiu metu buvo pastatyti lėktuvnešiai ir mūšio laivai. Gamybos pajėgumų užteko, bet viskas užtruko.
  A klasės balistinėms raketoms taip pat reikėjo koreguoti. Tačiau FAU-1 robotiniai korpusai buvo pradėti masiškai gaminti. Palyginti pigūs automobiliai, naudojantys paprastus degalus, turėjo neabejotiną pranašumą, kad jiems nereikėjo pilotų.
  Hitleris, gavęs prieigą prie neribotų gamtos išteklių ir darbo jėgos atsargų, norėjo išgelbėti vokiečių lakūnų gyvybes. V-1 kaip lengvai gaminamas ir nepilotuojamas atrodė geriausias sprendimas. Ir nuo 1942 m. rudens Londone nukrito tūkstančiai tokių robotų sviedinių.
  Tuo pat metu vokiečiai paspartino reaktyvinio bombonešio Arado ir balistinių raketų kūrimą.
  Stalinas toliau laukė ir kaupė jėgas. 1942 m. SSRS pagamino penkis su puse tūkstančio naujų tankų KV ir T-34 bei apie tūkstantį senų markių, apie penkis šimtus naujų lengvųjų T-50 ir T-60 bei du šimtus amfibijų. Padidėjo ir orlaivių parkas - pradėti eksploatuoti apie penkiolika tūkstančių naujų ir senų orlaivių. Netgi trūko pilotų. Katyušų gamyba augo lėtai.
  Nacistinė Vokietija pagamino daugiau nei trisdešimt tūkstančių lėktuvų, tačiau mūšiuose patyrė didelių nuostolių. Vokiečiai pagamino apie šešis su puse tūkstančio tankų. Labiausiai T-3 ir nauja T-4 modifikacija su ilgavamzdžiu 75 mm pistoletu. Naujausių "Tigrų" pagaminta kiek daugiau nei šimtą, o "Panteros" dar tik prototipuose.
  Tačiau Schmeisterio sukurtas šautuvas MP-44 pradėjo patekti į seriją. Skirtingai nuo tikrosios istorijos, mašinos nereikėjo kurti atsižvelgiant į spalvotųjų metalų trūkumą. Ir tai paspartino paprastesnio šautuvo su legiruotu plienu kūrimą.
  Taigi šaulių ginkluose vokiečiai pradėjo įgyti pranašumą. Tačiau jiems taip pat prireikė laiko, kad mašina iš naujo apginkluotų visus karius.
  Tačiau povandeniniame laivyne, kur išleidžiama keturiasdešimt ar penkiasdešimt povandeninių laivų per mėnesį, vokiečiams tikrai nėra lygių.
  Buvo net labai greitų povandeninių laivų su vandenilio peroksidu. Paspartintas darbas branduolinėje programoje. Laimei, yra daug išteklių. Ir net vokiečių fizikų klaida, kad grafitas netinka kaip moderatorius, nepasirodė katastrofiška. Buvo pastatytos kelios sunkiojo vandens gamybos gamyklos, įskaitant Afriką.
  Taigi ne plaunant, o valant, bet nacių branduolinis reaktorius pradėjo veikti 1942 m. gruodžio mėn. Net šiek tiek anksčiau nei amerikiečiai. Po pralaimėjimų Ramiajame vandenyne jie pradėjo rimtą ardymą. O finansavimas branduolinei programai buvo smarkiai sumažintas.
  1943 m. pradžia buvo pažymėta Hitlerio paskelbtu Totaliniu karu ir visuotinės darbo tarnybos įvedimu okupuotose teritorijose. Masiniai V-1 smūgiai Londonui nepasiteisino. Britai išmoko iš dalies atremti tokius smūgius, bet vokiečiai paėmė numerį.
  Tačiau povandeninis karas Britanijai pasirodė tikrai pražūtingas. Ginklų gamyba saloje smarkiai sumažėjo dėl žaliavų trūkumo. Metropolija buvo ant žlugimo slenksčio. Be to, naciai užėmė Madagaskarą, o japonai kartu su naciais įsiveržė į Australiją ir gana greitai pasiekė jos pasidavimą.
  Nors Stalinas suprato laukimo taktikos pavojų, jis liko ištikimas sau, nesivelė į kovą. Geriau tegul kapitalistai išnaikina save iki galo. Ir mes žiūrėsime...
  Tačiau ši taktika turėjo ir trūkumų. Naudodamas didžiulius išteklius, Trečiasis Reichas jau ruošė karą prieš SSRS. Tankų gamyba Trečiajame Reiche 1943 m. siekė vidutiniškai 1200 transporto priemonių per dieną, pridėjus tris šimtus penkiasdešimt savaeigių pabūklų. Be to, savaeigiai ginklai visai nėra silpni. "Ferdinandai", "Kamanės", "Jagdpantera". Atsižvelgiant į tai, kad vokiečiai beveik nepatyrė nuostolių tankuose, jų papildymas panzvale jau buvo dvigubai greitesnis nei Raudonosios armijos. Ir ėmė mažėti kiekybinis technologijų atotrūkis SSRS naudai.
  Kokybės prasme "Fritz" gavo "Karališkąjį tigrą", savo svoriu panašų į KV-3, pagal skverbimosi galią pistoletas netgi buvo kažkiek pranašesnis dėl sviedinio kokybės ir stipresnių priekinių šarvų. Na, o itin sunkūs sovietiniai KV-5 ir KV-4 pasirodė techniškai labai nepatikimi, ypač jų važiuoklė. Taigi tokių pabaisų kovinis panaudojimas buvo abejotinas.
  Stalinas taip pat įsakė sukurti KV-6 su septyniais pabūklais ir dviem raketų paleidimo įrenginiais. Jie pagamino automobilį. Tačiau jis pasirodė toks sunkus ir ilgas, kad negalėjote jo neštis į traukinį ar panaudoti mūšyje. T-34-76 yra gana sėkminga transporto priemonė, tačiau priešpriešinėje kovoje silpnesnė nei Panther ar Tiger. O KV-1 ir KV-2 savo svoriu prilygsta vokiečiams, bet susimušimu nusileidžia panteroms ir tigrams. Vokiškas T-4 šarvais pasivijo trisdešimt ketvertą ir aplenkė ginkluote, matomumu ir optika, ir tai vienodu svoriu ar net mažiau, jei lygintume sunkesnias modifikacijas.
  Trumpai tariant, "Fritz" buvo pakeltas ir kokybė buvo lygi. O ME-309 ir ME-262 išvaizda suteikė pranašumą aviacijos kokybei. Kaip ir Yu-488, geriausias keturių variklių bombonešis. O už jų - reaktyvūs modeliai. Tokie kaip Yu-287 ir Arado.
  1943 metų rugsėjį naciai pagaliau sėkmingai nusileido Britanijoje. Po dviejų savaičių kovų - Anglija kapituliavo. Ir nors Churchillis pabėgo į Kanadą, karo Vakaruose baigtis atrodė savaime suprantama.
  Rooseveltas, praradęs pagrindinį sąjungininką ir bijodamas augančios Trečiojo Reicho galios, paprašė taikos.
  Hitleris po diskusijų su savo aplinka iškėlė JAV sąlygą: atmesti branduolinę programą ir pripažinti visus Japonijos ir Trečiojo Reicho užkariavimus. Taip pat kariuomenės išvedimas iš Islandijos, kurią "Fritz" jau iš tikrųjų užklojo povandeninių laivų flotilę. Tekančios saulės žemės valdymas virš Gajos, kur kovos dar nesibaigė. Be to, Hitleris pareikalavo materialinės kompensacijos Trečiajam Reichui ir Japonijai už visus JAV ir Didžiosios Britanijos sukeltus sunaikinimus ir karines išlaidas.
  Nors taikos sąlygos buvo nepaprastai sunkios, Rooseveltas su dideliais sunkumais sugebėjo pasiekti, kad jos būtų priimtos Kongrese ir Senate.
  Didelį vaidmenį JAV laikymuisi suvaidino Stalino užuominos, kad jis nesipriešina stojimui į ašies valstybių koaliciją ir bent jau pasiruošęs atkovoti Aliaską.
  Nugalėjo amerikietiškas pragmatizmas, kuris pasirodė esąs didesnis už entuziazmą ir emocijas. Be to, vokiečių branduolinė programa vystėsi greičiau nei amerikietiška, o ateityje tai laukė katastrofa.
  Pirmasis Antrojo pasaulinio karo etapas baigėsi. Tačiau fiureris dabar norėjo nutraukti SSRS.
  Stalino netikėta "laukimo ir žiūrėjimo" taktika ir atsidavimas pasaulio taikos reikalui buvo grėsmingas pokštas. Juozapui priešinosi Trečiasis Reichas ir Japonija su visais Rytų pusrutulio ištekliais, įskaitant Australiją, ir kai kurias Vakarų pasaulio placdarmas.
  Tačiau Tekančios saulės žemė dar neužbaigė Kinijos, bet galėjo atidaryti antrąjį frontą. Kita vertus, Hitleris aktyviai formavo kolonijines kariuomenes ir svetimšalius legionus. Kartu išaugo ir ginklų gamyba.
  1944 m. pirmoje pusėje tankų ir savaeigių ginklų gamyba Trečiajame Reiche siekė ir viršijo šimtą transporto priemonių per dieną. Panther-2 savo lygiu aplenkė visus sovietinius automobilius. Atsirado pažangesnis vokiečių tankas "Liūtas", o netrukus ir "Karališkasis liūtas".
  O svarbiausia - reaktyvinė aviacija buvo kuriama serijiniu būdu. Reaguodama į tai, TSRS buvo pradėti gaminti tankai T-34-85 ir IS-1 bei IS-2, o KV serijos taip pat niekas nepašalino iš gamybos. Masyviausias serijinis Trečiojo Reicho tankas 1944 m. buvo Panther-2 ir SSRS T-34-85. Sunkesni modeliai buvo gaminami gerokai - maždaug kartų, dešimčia mažesnių kiekių. O vokiečiai sovietiniais keliais nelabai norėjo važinėti svoriais, o Stalinas ėmė nepasitikėti KV serijomis, o IS pasirodė per daug neapdoroti.
  Tačiau vokiškas "Panther" -2 su 88 mm 71 L kalibro pabūklu pranoko T-34-85 pabūklo šarvą pramušančia galia, priekiniais šarvais ir šiek tiek šonu, taip pat ne. 900 arklio galių varikliu ir 47 tonų svoriu. Net kai vokiško tanko svoris išaugo iki 50,2 tonos, pasirodė, kad jis nebuvo lemtingas.
  O vokiečių reaktyvinis lėktuvas visai neturėjo verto priešininko.
  Hitleris nusprendė, kad geriau netempti gumos, ir 1944 metų birželio 22 dieną pradėjo karą. Išmetė į SSRS tris šimtus penkiasdešimt savo ir svetimų divizijų bei šimtą dvidešimt palydovų divizijų. Trečiojo Reicho pusėje buvo: Rumunija, Vengrija, Slovakija, Kroatija, Suomija, Švedija, Italija, Portugalija, Ispanija, Bulgarija, Argentina, Turkija.
  Vokiečiai Vermachte taip pat panaudojo daugybę užsieniečių ir hivių. Iš viso Trečiasis Reichas vien pirmajame ešelone į mūšį metė dvylika su puse milijono karių, iš kurių ne daugiau kaip keturiasdešimt procentų buvo vokiečiai pagal tautybę. Palydovai pridėjo dar tris milijonus. Iš viso pirmame ešelone yra beveik šešiolika milijonų pėstininkų, apie trisdešimt trys tūkstančiai tankų, daugiau nei penkiasdešimt penki tūkstančiai lėktuvų, apie du šimtai penkiasdešimt pabūklų ir minosvaidžių.
  SSRS po mobilizacijos dislokavo trylika su puse milijono karių, tačiau dalis pajėgų turėjo būti laikomos Tolimuosiuose Rytuose ir vidaus rajonuose. Pirmajame ešelone buvo aštuoni milijonai kareivių, apie trisdešimt tūkstančių tankų, beveik keturiasdešimt tūkstančių lėktuvų ir apie du šimtai tūkstančių pabūklų ir minosvaidžių.
  Taigi, Trečiojo Reicho pusėje pėstininkai turi dvigubą pranašumą, o jėgos mobilumo - penkis kartus, turint geresnį kulkosvaidį. Tiesa, SSRS turi daug kulkosvaidžių, beveik pariteto.
  Cisternų skirtumas nėra didelis, tačiau pasenusių transporto priemonių procentas SSRS yra didesnis, kaip ir ankstesnių laidų tankų.
  Vokiečių reaktyvinė aviacija neturi priešo, o Trečiojo Reicho sraigtu varomi lėktuvai yra greitesni ir geriau ginkluoti. Tiesa, sovietinės transporto priemonės pranašesnės horizontaliu manevringumu.
  Artilerijoje ir minosvaidžių jėgų pusiausvyra yra artimiausia lygybei. Ir kiekybė, ir kokybė.
  Tiesa, Trečiojo Reicho laivynas yra ypač povandeninis, daug kartų stipresnis už sovietinį. Kaip ir Japonijos atveju.
  Be to, naciai jau turi masinės gamybos A klasės balistines raketas, o pirmieji diskeliai pakilo.
  Apskritai naciai bus stipresni, o Stalinas gana pagrįstai, nors ir pavėluotai, pasiruošė gynybai. Tačiau daug kas nepadaryta. Stalino linija nebuvo visiškai atkurta, o svarbiausia, kad kariuomenė nebuvo pakankamai apmokyta išlaikyti liniją. Nors jie buvo beviltiškai perkvalifikuoti.
  Molotovo pasienio linija trejus metus iš esmės buvo baigta, tačiau ji buvo per arti sienos ir nebuvo pakankamai gylio. Be to, Stalinas įsakė statyti trečią ešeloną už Dniepro, tačiau tai buvo pradėta tik pasidavus JAV.
  Tiesa, be sovietų kariuomenės, galima pasikliauti NKVD dalimis, kurių skaičius siekė milijoną karių ir milicijos. Tai yra apie keturis milijonus žmonių, tik Vakarų miestuose. Nors, žinoma, jų kovinis efektyvumas yra daug prastesnis nei įprastų vienetų.
  Vokiečiai, kaip ir tikroji istorija, pagrindinį smūgį atidavė centre, nukirsdami Balstogės atbrailą ir Lvovo kumštį. Pačios pirmosios kovų dienos parodė, kad vokiečiai, nepaisant didelio užsienio dalinių skaičiaus, puolimą vykdė daugiau ar mažiau sklandžiai. Tačiau sovietų kariuomenė dažnai prarandama.
  Be to, Ukrainos dalinių kovinis pajėgumas pasirodė abejotinas. Daugelis dezertyrų ir pasidavė pirmosiomis karo dienomis.
  Pasienio mūšiuose nebuvo įmanoma sulaikyti priešo. Ir tada Stalinas padarė klaidą, uždraudęs atitraukti dalinius į pagrindinę liniją ir reikalaudamas ištiesinti frontą. Tačiau klaida buvo ištaisyta, bet pavėluotai. Vokiečiai Minską sugebėjo užimti jau birželio 28 d., centre nutraukę Stalino liniją.
  Sumišimas tik stiprėjo. Birželio 30 d. įvyko numatytas įsitraukimas į Japonijos ir jos palydovų karą. Tad apie kariuomenės perkėlimą iš Tolimųjų Rytų kol kas teko pamiršti.
  Vokiečių proveržis centre plėtėsi. Atsirado didžiulis tarpas, kurį jie desperatiškai bandė užkimšti. Tačiau naciai pažengė į priekį ir liepos 16 dieną įsiveržė į Smolenską.
  Į mūšį išmetę visas turimas atsargas ir ginkluoti milicijas, Stalinas ir Žukovas sugebėjo sustabdyti Fritz veržimąsi centre. Tačiau Hitleris nukreipė savo kariuomenę į pietus. Naciai Kijeve sukūrė didžiulį katilą ir užėmė beveik visą Ukrainą.
  Užblokavo Leningradą, įsiveržė į Krymą. Karo eiga labai atrodė kaip 1941-ieji, kaip negailestinga karma. Tačiau skirtumai taip pat buvo gana dideli. SSRS 1941 metais turėjo šiek tiek laisvų rezervų, o dabar viskas jau buvo mobilizuota. O kai spalį įvyko šturmas, paaiškėjo, kad gynybos beveik nėra su kuo.
  1944 m. lapkričio pradžioje naciai apsupo Maskvą, priversdami Staliną bėgti į Kuibyševą.
  Naciai, skirtingai nei tikroji istorija, turėjo reikšmingą skaitinį pranašumą. Jie turėjo pakankamai divizijų, kad aplenktų Maskvą iš šiaurės ir pietų. Tačiau sovietų daliniai per daug išplito į skirtingus frontus.
  Realiai 1941 m. po mobilizacijų Stalinas įgijo pranašumą prieš Vermachtą personalo skaičiumi ir turėjo keturis kartus daugiau lėktuvų ir tankų nei Trečiasis Reichas nuo pat karo pradžios. O per pirmuosius penkis karo mėnesius realioje istorijoje buvo pagaminta daugiau sovietinės įrangos.
  Tačiau dabar naciai yra visi koziriai tiek ginklų, tiek personalo kiekio ir kokybės atžvilgiu. O Raudonoji armija turi tokias pat žaizdas kaip ir 1941 m. Įskaitant ukrainiečių, baltų ir daugelio mažų tautų nenorą mirti už sovietinę sistemą. Masinė išdavystė ir bėgimas per represijų aukas, išvarytas ir kitokias įžeistas. Įskaitant ideologinius sovietinio režimo priešus.
  O tai, kad vokiečiai nugalėjo ir Vakarus, tik didina išdavikų skaičių.
  Todėl nenuostabu, kad Maskva yra apsupta, o vokiečiai užėmė Donbasą, Voronežą ir juda Stalingrado link.
  1944 m. žiema, deja, nebuvo tokia šalta ir snieginga kaip 1941 m. Tačiau Maskva didvyriškai ištvėrė iki 1944 m. gruodžio pabaigos. Stalingradas krito 1945 m. sausį, ir kovos dėl jo nebuvo per ilgos. Vasario mėnesį ir kovo pradžioje vokiečiai ir jų palydovai visiškai užėmė Kaukazą ir Baku naftos gręžinius.
  Tada puolimas vyko palei Volgą. Į Saratovą, į Kuibyševą, toliau į Orenburgą ir Kazanę.
  Stalinas pabėgo į Sverdlovską. Kazanė krito gegužę. Vasarą vokiečiai ir japonai toliau traukėsi į Rusijos gilumą. Sovietų kariuomenės pasipriešinimas žlugo. 1945 metų rugpjūčio 5 dieną Sverdlovskas buvo paimtas. O 1945 metų rugsėjo 3 dieną Stalinas pagaliau sutiko pasiduoti. Mainais už savo gyvybę ir laisvę.
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi. Tačiau ramybė truko neilgai. Išbandęs branduolinius ginklus, Hitleris įsitikino jų fenomenalia griaunamąja galia.
  Dabar pasirodė, kad Japonija ir JAV vis dar ėjo į Trečiojo Reicho dominavimą pasaulyje. Ir nors fiureris užkariavo daugiau žemės nei Čingischanas, Aleksandras Didysis, Napoleonas, imperatorius Trojos arklys ir Suleimanas Didysis kartu, jis nusprendė nugalėti ir Japoniją.
  Praėjus lygiai trejiems metams po Antrojo pasaulinio karo pabaigos, Tekančios saulės šalį iš karto apėmė šimtas balistinių, tarpžemyninių raketų su galingais branduoliniais užtaisais.
  Ir tada prasidėjo Vermachto ir laivyno antžeminių padalinių puolimas. Vokiečiai gana greitai užgrobė Japonijos valdas Azijoje, o pats didmiestis buvo sulygintas su žeme atominėmis bombomis.
  Daugiau ar mažiau ilgalaikį pasipriešinimą suteikė Ramiojo vandenyno Tekančios saulės šalies valdos. Tačiau 1949 m. birželio mėn. viskas baigėsi. Dabar beliko tik nugalėti JAV. Be to, buvo priežastis. Amerikiečiai, priešingai nei susitarta, vis dėlto sukūrė branduolinius ginklus ir atliko savo slaptą bandymą.
  Hitleris pradėjo karą 1950 m. sausio 1 d., naujaisiais metais iš karto numetęs tris šimtus branduolinių raketų.
  Pražūtingas branduolinis smūgis sunaikino šimtą didžiųjų Amerikos miestų ir pražudė kelias dešimtis milijonų žmonių. Į ilgiausią bjauriausių žiaurumų sąrašą įtrauktas dar vienas didžiausių Adolfo Hitlerio nusikaltimų.
  Tada atėjo invazija į Kanadą ir iš pietų kartu su Lotynų Amerikos diktatūromis. Amerikiečiai buvo susilpnėję ir sukrėsti, bet kovėsi beviltiškai. Jie suprato, kad pralaimėjimas jiems reiškia tik vergiją ir lėtą, skausmingą mirtį.
  Todėl tai buvo beviltiškiausias iš visų karų. Ir tai tęsėsi daugiau nei metus, priversdamas Trečiąjį Reichą numesti dar apie du šimtus branduolinių užtaisų, o daugybę derlingų žemių paversti radioaktyvia dykuma.
  Tačiau tikslas vis dėlto buvo pasiektas ir paskutinis Trečiojo Reicho priešas buvo nugalėtas. O po to prasidėjo vadinamosios pasaulio globalizacijos procesas. Vokietijos markė tapo vienintele pasaulio valiuta. Net formaliai nepriklausomos šalys buvo sumažintos iki Trečiojo Reicho kolonijų lygio, išlaikant tik ribotą vietos savivaldą.
  Žydai ir čigonai buvo uždrausti: jie buvo ieškomi ir naikinami. SS vykdė didžiulius valymus ir siautėjo. Atėjo tikras košmaras - drakono valanda. Arba, tiksliau, era. Fiureris kūrė realią pasaulio totalitarinę imperiją su pretenzija į kosmoso plėtrą.
  1959 m., švenčiant fiurerio septyniasdešimtmetį, įvyko oficiali karūnacija, pasaulinis plebiscitas - įteisinęs superimperatoriaus titulą. O kai 1967 metais mirė Adolfas Hitleris, sūnus paveldėjo jo titulą ir valdžią.
  Iki to laiko planeta Žemė jau buvo įkūrusi gyvenvietes Mėnulyje ir Marse su Venera ir aktyviai ruošėsi ekspansijai į išorinius žvaigždėtus pasaulius... Naciai norėjo universalios imperijos - Žvaigždžių reicho statybos, kad galėtų panardinti visą visatą į košmarą.
  
  NAUJI KETURIASdešimties SALŲ RITERIŲ NUOTYKIAI
  Dimka sudaužė kardą į gabalus ir, apstulbęs, mirksėdamas akimis, atsistojo gatvėje. Jo rankos buvo padengtos krauju, o tai, kas liko iš kardo, buvo kruvina. Skambėjo sirenos. Vasaros miesto gatvė. Ir bėgioja policininkai. Po to sekė smūgis lazdele į nugarą. Dimka vos girdimas sako:
  - Pasiduodu!
  Jie sugrąžina jo rankas ir užtraukia antrankius. Berniukas jaučia skausmą nuo į riešus suleisto metalo. Jį veža į furgoną - juodą varną.
  Dimka jaučia pykčio ir baimės mišinį. Prisimena praeitį. Sala, kurioje vaikai kardais kovojo už savo egzistavimą. Mediniai, bet kai berniuką suima įniršis, jie virsta smarkiai šlifuotu plienu. Dimka ten išbuvo daugiau nei porą mėnesių. Jis kovojo, kovojo, buvo sužeistas ir pats sužeistas. Net asmeniškai nužudė išdaviką. Viskas buvo. Ir galiausiai jie laimėjo.
  Gaila, kad sunaikintame laive liko tik vaikai. O pabėgti jam pavyko tik su savo mergina. Po tokių nuotykių kalėjimas nebeatrodė kaip šalis.
  Jis kardu smogė priekabiaujančiam berniukui ir pamatė jį gulintį ir išbėgo kraujo bala.
  Ar smūgis buvo mirtinas? Taip nepasisekė, Dimka, lyg prieš tai jo galvoje nebūtų buvę pakankamai nuotykių. O jei jis nužudė ką? Kalėjime? Ar jie nuveš jį į nešvarią, dvokiančią kamerą su nusikaltėliais?
  Ir kiek jis sėdės? Jam tik keturiolika metų. Daugiau nei dešimt pagal įstatymą neturi teisės duoti. Gal viskas pavyks!?
  Devyniasdešimt antrųjų metų kieme. Laikas, kai tiek daug kalbama apie demokratiją ir laisvę, bet banditizmas įgauna pagreitį.
  Piltuvėlis sustojo ir Dimka buvo išvežtas. Gražus, įdegęs berniukas juodais plaukais atrodo ne kaip banditas, o kaip auka su grandinėmis surištais antrankiais.
  Dimka beveik iš karto buvo nuvežtas pas tyrėją ir prokurorą.
  Jie pasodino mane į kėdę.
  Tyrėjas uždavė keletą įprastų klausimų ir šypsodamasis pasakė:
  - Jūsų sužeistas vaikas miršta! Taigi melskitės Dievo, kad jis nemirtų!
  Dimka atsidusęs atsakė:
  - Aš nenorėjau...
  Prokuroras išdavė popierių:
  - Tai išpažintis. Jei pasirašysite, būsite paleistas už užstatą iki teismo. O ten, atsižvelgiant į jauną amžių ir į policiją nevažinėjimą, tai gausi sąlyginai!
  Dimka pažvelgė į popierių ir greitai jį perskaitė ir neigiamai papurtė galvą:
  - Čia rašoma, kad į kompaniją užsipuolė pats paauglys. Ir jie mane tiesiog užpuolė!
  Tardytojas turėjo pelės fizionomiją ir storus antakius, jis gurgzdėjo:
  - Pasirašykite, kaip patariame! Priešingu atveju atsidursite kalėjime. Dabar tiesiogine prasme esame pilni bylų, ir jums teks labai ilgai sėdėti prieš teismą. O ten, kameroje, trys eilės gultų ant lentų, kampe - kibiras ir penkiasdešimt nervingų, alkanų berniukų, kaip tu. Įvairių rūšių nusikaltėliai. Ir net jei berniukas, kurį sužeidėte, liks gyvas, tyrimas truks trejus metus, o tada dar metai ir teismas! Pragare praleisite geriausius savo gyvenimo metus!
  Prokuroras pritardamas linktelėjo ir patvirtino:
  - Kardomoji priemonė tau arba suėmimas, arba rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir tave išsineš mama ir tėtis. Tavo pasirinkimas! Ir patikėk manimi, nepilnamečių kolonijos jau perpildytos, ir jos mielai tau padovanos probaciją. Bet jei su mumis ginčijatės, tada tikrai bus vietos!
  Dimka pajuto, kad tyrėjas ir prokuroras nejuokauja. Ir iš tikrųjų jie gali pūti kalėjime. Nors, kita vertus, tai nėra faktas, kad jie bus paleisti, jei jis pasirašys. Ar yra daug pavyzdžių, kai policininkai apgaudinėja? Tačiau Dimkoje pagrindinis dalykas buvo užsispyrimas ir užsispyrimas, kuris aiškiai pasireiškė pabuvus mirties salose. Ir berniukas ryžtingai pasakė:
  - Ne!
  Tyrėjas šiurkščiai suriko:
  - Ko nėra?
  Dimka griežtai pasakė:
  - Aš nepasirašysiu! Jie mane užpuolė, norėjo sužaloti grandine, ir tai buvo savigyna!
  Tyrėjas sumurmėjo:
  - Gerai tada! Kalėjime sėdėk savaite išmintingiau!
  Prokuroras linktelėjo, pasirašydamas:
  - Kai buvo suimti du mėnesiai. Bet, žinoma, galite išleisti anksčiau!
  Tyrėjas sumurmėjo:
  - Manau, kad sulaikymas berniukui bus naudingas!
  Dimką išnešė iš kabineto ir nuvežė į kalėjimą. Antrankiai žvangėjo, ir Berniukui beliko tik kirsti grandinę skersai kelio. Ten jis turėjo būti priimtas.
  Dimka ėjo su grandine, prirakintas prie dviejų policininkų. Jaučiausi gana blogai. Kalėjimas, kamera, blogi nuteistieji. Taip, ir jis pateko į bėdą, atsisakydamas pasirašyti prisipažinimą. Nors, kita vertus, po to neatsikabinsi.
  Dima buvo nuvežta į budėjimo kambarį. Vardas, pavardė, patronimas, vertybės su jumis.
  Tada shmon. Policijos pareigūnas ir dvi baltais chalatais vilkinčios moterys nuvežė berniuką į kambarį su veidrodžiu ir įjungė papildomas lempas. Sekė komanda:
  - Nusirenk!
  Dimka atsiduso - shmon! Tik įdomu, kodėl moterys? Vaikinas nusivilko džinsus, marškinėlius, sportbačius, striukę. Jam liko tik šortai.
  Jauna moteris baltu chalatu pastebėjo:
  - Jis gerai pastatytas!
  Pareigūnas sušuko:
  - Ir nusimauti kelnaites! Gyvas!
  Dimka, degdamas iš gėdos, nuėmė ir juos. Nevalingai jis paraudo ir užsidengė. Policijos pareigūnas sušuko:
  - Tyliai! Rankos prie siūlių! Pažiūrėkite atidžiau - tai žudikas!
  Moteris baltu chalatu, kuris atrodė kaip slaugė, nusišypsojo ir užsimovė plonas medicinines pirštines:
  - Mes tokių nematėme! Atsipalaiduok, berniuk, tavo teta tave pajus!
  Ji pradėjo tyrinėti Dimos kūną. Ėjau per berniuko plaukus, kurie išaugo jam būnant salose. Atsargiai sušukuokite kiekvieną sruogą, ieškodami kažko paslėpto. Gal net pinigų. Tada ji švytėjo berniuko ausyse ir šnervėse. Ji tai padarė atsargiai, tarsi tikėdamasi ką nors rasti.
  Tada ji liepė padėti galvą ant angos ir įsikišo rankas į smakrą. Ji įsikišo ranką į burną. Dimka liežuviu užuodė ir ragavo gumą. Moteris jautė už dantenų, dantų, už skruostų. Kai ji paspaudė liežuvio šaknį, berniukas pajuto vėmimo priepuolį. Taip, kaip gėda. Jo ranka nuėjo iki pat tonzilių ir tapo sunku kvėpuoti.
  Galiausiai moteris nusiuntė jai ir nusišypsojo:
  - Nieko nėra!
  Pareigūnas įsakė:
  - Tęsk, Olga! Asmeninė paieška, atsižvelgiant į ypatingą subjekto pavojų, turi būti kuo kruopščiausia!
  Moteris baltai ėmė jausti Dimkos krūtinę. Ji pakėlė rankas ir pažvelgė po pažastimis. Ir netikėta jėga spaudė bambą. Dimka aiktelėjo...
  Tada moteris sustojo ir paklausė:
  - Na, dabar leisk jam pritūpti!
  Policijos pareigūnas sumurmėjo:
  - Tai nelabai patikima! Pažiūrėk ir į jo išangę!
  Moteris baltu chalatu papurtė galvą.
  - Tam reikia specialaus leidimo! Panašiai, norėdami patikrinti intymias berniuko vietas!
  Pareigūnas vangiai įsakė:
  - Sėskis, velnias...
  Dimka oriai atsakė:
  - Aš berniukas!
  Ir pritūpti tapo lengva. Sėdėjo dešimt kartų. Po to moterys apžiūrėjo jo padus ir perėjo tarp pirštų.
  Po to Dimka buvo kitame kambaryje. Ten kitas vaikas kalėjimo uniforma, nukirptas iki nulio su rašomąja mašinėle rankose, pasakė:
  - Kas naujo?
  Policijos pareigūnas atsakė:
  - Taip, ir labai kurtas!
  Berniukas nusijuokė ir pasakė:
  - Jis ne toks baisus! Na, atsisėsk į kėdę ir nusikirpk plaukus!
  Dimka atsisėdo. Negražu būti nuogam. O paskui tave nupjauna kaip nusikaltėlį. Be to, mašina buvo buka ir buvo skausminga kirptis. Stori, juodi plaukai nukrito ant grindų. Juos trypė numušti jauno nuteistojo batai. Atrodė, kad su kiekviena plaukų sruoga išeina dalelė nemirtingos sielos, o tu vis mažiau laisvai. Dimo nuotaika buvo prislopinta. Priešais jį buvo kalėjimo kamera ir susitikimas su nepilnamečiais nusikaltėliais.
  Tačiau Dimka niekada nebijojo savo bendraamžių. O užgrūdinus Keturiasdešimt salų, nebebaisu. Jei taip, jis kovos. O kalėjimas?
  Kas yra kitas testas. Jam tik keturiolika metų, jo laukia visas gyvenimas.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"